Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Swat Tat-Tfal Kontra Aljeni U Cortes

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    ġellieda żgħażagħ immexxija minn Eduard Osetrov qed jiġġieldu kontra armata ta 'aljeni, primarjament ċikli. Madankollu, allura t-tifel kuraġġuż irid isir Indjan, u flimkien mal-allat jiġġieldu kontra l-armata ta 'Cortez, li trid tirbaħ l-istat Mayan!

  SWAT TAT-TFAL KONTRA ALjeni U CORTES
  ANNOTAZZJONI
  ġellieda żgħażagħ immexxija minn Eduard Osetrov qed jiġġieldu kontra armata ta 'aljeni, primarjament ċikli. Madankollu, allura t-tifel kuraġġuż irid isir Indjan, u flimkien mal-allat jiġġieldu kontra l-armata ta 'Cortez, li trid tirbaħ l-istat Mayan!
  . KAPITOLU #1
  Il-ġellieda żgħażagħ tal-istakkament tal-forzi speċjali tat-tfal ġġieldu b'kuraġġ. Madankollu, wara kamp ta" forza ta" wieħed u nofs, prattikament ma kellhom ebda ċans li jmutu. Iżda ċ-ċikli li jattakkaw ġarrbu ħsarat enormi u fil-fatt spiċċaw mingħajr fwar. Għalhekk xorta kien possibbli li wieħed jargumenta min kien l-eroj reali.
  Imma rridu nagħtu ġieħ, is-subien u l-bniet fil-ġlied suits sparaw b'mod preċiż. Inħass li l-logħob fuq il-kompjuters ma kinux għalxejn, u huma biss ġellieda mill-isbaħ.
  Adala, li kienet qed tispara fuq in-naħa tal-lemin ta" Edik, ħadet u tefgħet il-boot tagħha minn sieq it-tifel tagħha. U bid-destrezza ta" xadina, tefgħet diversi żerriegħa tal-peprin lejn l-għadu li kien qed javvanza.
  Il-kmandant tat-tifel ħabbar.
  - Dan huwa rigal tajjeb, ejja ngħidu, ta 'annihilation! Iżda huwa aħjar li tużah waqt l-attakk fuq il-kastell.
  Adala loġikament innota:
  - Għandek provvista ineżawribbli ta 'sorpriżi. Allura mhux il-karti tat-trump kollha huma stabbiliti. U l-karta trump hija wkoll mhux esposta żżejjed!
  U ż-żerriegħa ċkejkna tal-peprin ta 'annihilation laqtu ċ-ċikli, tiċrita l-ġellieda kbar f'biċċiet żgħar u ragged. Hawnhekk tidħol il-qerda.
  It-tfajla tgħajjat, ittimbrat sieq it-tifel tagħha:
  Stennija għar-rebħa fuq iċ-ċikli, nemmen
  Se jkun hemm kanzunetti ġodda...
  Jien mhux se nagħti lili nnifsi fil-jasar tal-kruha,
  Ser nuruk l-ogħla, taf, klassi fil-battalja!
  It-tifel li ġġieled fuq ix-xellug irrimarka bi tbissima:
  - Għaliex ma tarmix idejk, imma saqajk?
  Adala daħqet u wieġbet:
  - U huwa aktar pjaċevoli!
  Edik qaleb.
  - Iva, kull iblah se tarmi idu, imma ipprova b'sieqek!
  It-tfal esklamaw fil-kor:
  - Glorja lill-ġellieda tad-dawl,
  Glorja lill-patrija tleqq tiegħi...
  L-għemejjel tagħna jkunu kantati,
  Ir-rebħ huwa l-għan ewlieni!
  Iċ-Ċikli, tabilħaqq, wara li sofrew ħsara kolossali, bdew lura. Iżda l-ħitan reġgħu telgħu. U karozzi ġodda mċaqalqa. Dehru qishom piramidi ċċattjati fuq caterpillars, u kbar fid-daqs b'bagolli.
  Meta t-truppi tal-forzi speċjali tat-tfal sparaw lejhom minn ray guns, prattikament ma għamlu l-ebda ħsara. It-travi qabżu fuq l-armatura tal-azzar.
  Waħda mit-tfajliet qalet:
  - Hawn joker ieħor mill-għadu! U jew saħansitra valanga sħiħa ta" ċajtier!
  It-tifel gwerrier esclama:
  Aħjar tmut fuq saqajk milli tgħix fuq irkopptejk! Diġà kont fil-magħluq u sawwtuni bil-kurrent elettriku, u jgħaddu skariki minn ġo ġismi kollu minn ilsieni sal-għarqbejn. U tant hu marid li l-mewt hija aħjar!
  It-tfajla qabdet.
  - Iva, u kont ittorturat! Barra minn hekk, b'mod sottili, gravità varjabbli u bla piż pulsanti. U tweġġa" ħafna, u barra minn hekk, ma tħalli l-ebda traċċi, ħlief għall-inkubi!
  Ukoll, naħseb li l-kmandant immortali u kbir tagħna se joħroġ b'xi ħaġa!
  Edik għaqqad rasu bi qbil mar-ras bajda tiegħu u kmanda:
  - U issa guys, ħuduha, ikklikkjaw imnieħrek u għatis!
  Adala, dik it-tfajla gwerriera imħawwar, staqsiet sorpriża:
  - U għaliex hu hekk?
  Il-kmandant tat-tifel wieġeb b"fiduċja:
  - Hawnhekk se tara x'se jkun l-effett!
  It-tfal gwerriera ma argumentawx. Għalhekk ħadu u xemmru l-imnieħer ħelu tat-tfal tagħhom bil-ponot ta" daggeri ċkejkna. U kif se jeħduha u għatis.
  L-atmosfera heżżet mill-ewwel. U l-fdalijiet b"ħafna truf li jaqtgħu niżlu x-xita minn fuq. Huma laqtu t-tankijiet piramidali. U pokkawhom bħal qanfud bil-labar. U l-mostri enormi waqfu.
  Edik qaleb u nnota:
  - Issa ejja nkantaw!
  U l-ġellieda mill-forzi speċjali tat-tfal ħaduha u kantaw bi pjaċir;
  Princess tiegħi, inti fjura
  Titleqq fil-ġnien tal-Mulej!
  Ħarsa tiegħek hija bħal riħ frisk
  Neħħi l-fjammi tal-infern!
  
  Il-bniet sagri jħobbu
  Xabla erojka, tagħfas bl-unur!
  Jien inxerred id-demm fi nixxiegħa
  Anġlu se jkun miegħek għal dejjem!
  
  Sigriet mixgħul b"ħolma
  L-immaġni tiegħek, aroma ħelwa!
  Int kont skolpita mill-kreatur tal-univers
  Il-qaddejja kollha tal-ħażen mhux se jħammġu!
  
  Forsi biss fis-sema
  Id-destin se jgħaqqad lil min iħobb!
  Imma Alla ma jħalliniex nitfarrak fit-trab
  Jingħaqdu l-għaqda tal-qlub fil-firda mwebbsa!
  Wara kliem hekk mill-isbaħ u sublimi, seħħ miraklu. Armada sħiħa ta 'tankijiet piramidali bloomed bħal kaskata ta' flowerbeds. U l-fjuri lush kienu biss sabiħ ħafna. U bdew jikbru b'qawwa sfrenata u inkredibbli, ta 'maltemp. U rriżulta hekk sabiħ.
  Adala bews lill-kmandant tat-tifel fuq ħaddejn u rrimarkat:
  - Int biss charm uniku!
  Eddie qaleb bi tbissima.
  - Technomagic!
  It-tifel gwerrier esclama:
  - Nu, u issa fl-attakk! Għaffeġ lill-għedewwa tiegħek b'daqqa waħda!
  Il-kmandant tat-tifel oġġezzjona:
  - Le! Huwa kmieni wisq. L-ewwel, għandek tħares lejn l-avventuri preċedenti tiegħi. Kellhom jaġixxu hemm anke mingħajr nanoteknoloġiji avvanzati, u dan, ta 'min jinnota, huwa diffiċli ħafna!
  Adala qalet bi tbissima:
  - Naturalment, nifhem li huwa aktar diffiċli mingħajr teknoloġija. Imma tifel bħalek, naħseb, se jsolvi kwalunkwe problema.
  Edik kanta bi tbissima li tfarrak bħal perla tal-baħar magħżula fil-vuċi tal-fidda tiegħu:
  Anke jekk ma nistgħux insolvu l-problemi kollha tagħna,
  Issolvix il-problemi kollha!
  Imma kulħadd ikun aktar ferħan
  Kulħadd jieħu aktar gost!
  Wara dan, it-tifel xegħel l-ologramma. Il-forzi speċjali tat-tfal waqgħu siekta.
  L-għajnejn żaffir u żmerald tas-subien u l-bniet devoured il-vista.
  Ukoll, it-tifel li kien f'partijiet differenti tal-univers u wera fuq aktar minn wieħed, meta kien għadu ma mmaturax daqshekk. U kienet l-era tal-Medju Evu fid-Dinja l-Ġdida, xi tip ta 'storja alternattiva, bħall-pjaneta Dinja.
  F'dan il-każ, intwera li Edik sar tifel Indjan, li jsegwi skwadra ta 'uċuħ pallidu f'embosk. Huwa fi xorts, barefoot, kif moccasins biss ifixklu, iżda miżbugħa bi tpinġijiet bil-kulur minn ras sa saqajk. Anke wiċċ ta 'tifel fi tatwaġġi tal-biża' ma 'Dragons u anġli bi xwabel.
  Għalkemm tali tpinġijiet, jidher, mhumiex tipiċi tal-Indjani. Iżda fejn biss eluf ta 'avventuri u vjaġġi Edik destin ma tarmi. L-era, il-pjaneti u ż-żminijiet kollha tħalltu, tħalltu u ngħaqdu f"tip ta" ballun dens.
  Ħdejh tinsab tfajla muskolari b"ġenbejn wesgħin, takkuna vojta, tondi, seduttivi kważi taħt imnieħerha. Għal xi raġuni, il-gwerriera, għalkemm għandha tkun Indjana, hija blonda. Hija kważi m'għandha l-ebda ħwejjeġ fuq, biss qliezet ta 'taħt minn sett bikini, sensiela ta' perli fuq sider sħiħ.
  Meta daret, Edward ra wiċċ sabiħ b"geddum raġel u sider kbir iżda regolari. L-armi tal-gwerrier huma muskolari, il-ġilda tagħha hija ċikkulata, li, flimkien ma 'abjad, b'mess żgħir ta' safra, jew aħjar, xagħar polline tad-deheb, jidher kkritikat attraenti.
  Il-gwerriera bjonda, madankollu, whispers imħassba:
  - L-uċuħ pallidu qed jiġu hawn, oh tifel-mexxej Funtana!
  Xi ħaġa poked lill-gwerriera żagħżugħa fin-naħa muskolari... Eduard tħawwad u ra sieq grazzjuża, vojta u ta" tifla. Ukoll muskolari u qawwija. U mbagħad is-sinjura nnifisha b'xagħar aħmar jaħraq. Tali sbuħija hawn. Honey blonde u redhead, it-tnejn nofshom mikxufa, muskolari u atletiċi. Mhux ġellieda, imma deities bi pruwi.
  Edward għaxxaq l-ewwel waħda u mbagħad saqajn it-tfajla l-oħra. Huma purred kuntenti, bħal qtates li qed stroked. Ukoll, hekk hu, mara normali m'għandhiex toqgħod lura minn caresses maskili. U mbagħad trabbew kull xorta ta 'nies touchy, li għall-iċken stroking, jew flirting, huma lesti li jfittxu. Iżda għal raġel hija xewqa pjuttost naturali li stroke u caress tifla sabiħa, jew saħansitra żewġ tfajliet f'daqqa.
  Veru, huwa tifel fil-ġisem, iżda wara kollox, huwa diġà antik deċenti, u fis-snin, u fil-memorja, huwa pjuttost adult, allura ....
  Veru, Edward muskolari ħafna, iżda atletiku, kien iħobb biss nisa b'saħħithom li kapaċi jwelldu frieħ b'saħħithom.
  Imma mbagħad is-sbuħija tan-nar tat lil Edward sinjal b"xufftejha - iffriża! L-għadu ġej dalwaqt!
  Tabilħaqq, stakkament deher fit-tarf ... Ara naqra, kurunell tal-forzi speċjali bħal dan ma stenniex. Le, ma kienu trolls xejn, jew gnomes - nies pjuttost normali, iżda ... Fl-armatura medjevali, b'muskets goffi daqs klabbs kannibali, bi xwabel twal. Din l-armata kollha tat l-impressjoni ta 'xi ħaġa estremament irreali u surreali. U arkajka ħafna. Fl-istess ħin, kien distint min-numru kbir tiegħu, għalkemm mhux eċċessiv. Fuq iż-żiemel, b"korazza tqila, ħarġu aktar u aktar kavallieri. Mill-mod, wiċċ ċar, esaġerazzjoni qawwija - il-geddum huwa ikkunzat, swarthy, u l-beards huma suwed.
  Il-gwerriera tax-xitan b"xagħar aħmar stess wieġbet il-mistoqsija li kienet lesta li tinqata" minn ilsien Edward:
  - Dan huwa l-istakkament Spanjol ta 'Cortes. Tibżax, hemm biss erba 'mitt minnhom, u għadhom ma kellhomx ħin biex jimlew bl-Indjani lokali.
  It-tifel gwerrier saffar u jsaffar lura:
  - Charming... U kemm minna?
  Din id-darba l-blonda tal-għasel wieġbet:
  - Ikun hemm ħamsa miegħek! - U interċettat il-ħarsa konfuża ta 'Edik, żiedet. - L-aktar numru korrett, pentagramma!
  Il-gwerriera żagħżugħa twerwer ftit. Il-bilanċ tal-poter, fil-kwantità, huwa ċar li mhux favur tagħhom. U l-aktar importanti, m'għandhom l-ebda blasters, l-ebda kampijiet tal-forza, lanqas granati tal-antimaterja. U dak creepy. Pereżempju, hyperblaster wieħed jista 'jaqta' l-istakkament kollu, fejn f'minuta tista' tintrema 'l barra l-enerġija ta' għaxar bombi atomiċi li jintefgħu fuq Hiroshima.
  Ix-xitan ta" xagħar aħmar rat xieraq li tfakkar lil Edward:
  - Għandek pruwa, oh mexxej ... Iftaħ in-nar fuq il-kmand tiegħi!
  Il-blonde ikkummentat:
  - It-tifel huwa barefoot, u għandu ilbies modest wisq, dan mhux ordni għal mexxej kbir, anki jekk m'hemm l-ebda armata miegħu issa. It-tfajla qatgħet saqajha vojta. U xi ħaġa nbidlet, u Eduard ħass li xi ħaġa ma kinitx għadha l-istess.
  It-tifel-gwerrier għal darb'oħra biss issa ġibed l-attenzjoni lilu nnifsu. Huwa tabilħaqq bla flokk, iżda bi qliezet tal-buflu u moccasins bi ġojjellerija. Fuq ir-ras hemm kuruna li minnha joħorġu tliet rix. Le, mhux falkuni, imma xi tip ta" għasfur bir-rix li ma jinbidilx fid-dinja.
  Il-ġisem innifsu sar muskoli ħafna aktar prominenti u massivi, għalkemm Edward dejjem kien distint minn żvilupp tal-muskoli eċċellenti, madankollu, f'dawn l-aħħar snin kien niexef wisq sabiex il-kustilji wrew minn nuqqas ta 'nutrizzjoni u moviment kostanti. Iżda f'dan il-każ, deher qisu champion tal-fitness professjonali - eżenzjoni perfetta u mhux xaħam wieħed, u l-ġilda tiegħu kienet imferra 'tan aħmar-kannella.
  Fuq is-sider kien hemm tatwaġġ b'jaguar - is-simbolu ta 'Huron. Il-bqija tat-tatwaġġi kienu maqsuma x'imkien, bħallikieku b'maġija. Il-ġellieda, min-naħa l-oħra, kellhom ġilda perfetta, lixxa u illustrata, ċikkulata b"lewn dehbi, u l-ġilda tagħhom tiddi fl-għabex ta" lejla sħuna Messikana.
  Saqajhom baqgħu vojta, iżda dan żied biss l-effettività tal-ġlieda tagħhom.
  Ġibdu l-pruwi tagħhom. Żewġ tfajliet oħra, u Eduard kien għal xi raġuni ċert li kienu l-bniet sbieħ hemmhekk, moħbija lilhom infushom b'tali mod li ma kinux jidhru. Iżda dawk it-tnejn għandhom pruwi daqshekk lussużi, bħal dawk tal-prinċessi, u r-rix tal-vleġeġ huwa mimli densament bid-djamanti, topazes, rubini u żmeraldi.
  U l-pruwa ta 'Edward mhix inferjuri fil-lussu, iżda għandha aktar żaffiri u ħaġar prezzjuż f'toni skuri. U l-bniet sbieħ għandhom kulur isbaħ.
  Stakkament ta" konkwistaturi Spanjoli kien diġà jinsab kompletament quddiemhom. Erba mitt caballero Kastiljan. Jidher li l-baħar mhux 'il bogħod minn hawn, għalkemm l-irwejjaħ karatteristiċi ma jinstemgħux, ir-riħ jonfoħ biss mill-kosta. Iżda l-aroma ta 'korpi girlish hija tant seductive, kompletament inumana, bħal taħlita ta' għasel, fjuri, ftit noċemuskata u ħwawar.
  Il-ġellieda nfushom huma jibred ħafna, u wieħed ħa u qabad insett b'saqajha vojta, u mgħaffeġ f'kejk.
  L-avversarji tagħhom, il-ġellieda, dak iż-żmien, l-Imperu Spanjol qawwi, għadhom ma kellhomx ħin biex jitfgħu trab fuq il-kampanja u jidhru pjuttost impressjonanti.
  Quddiem kollox hemm rikkieb qawwi, b"spalla wiesgħa u għoli b"daqna twila u ħamra. Probabbilment, dan huwa l-Konti Cortes, li fil-futur se jirċievi t-titlu ta 'duka u jaħtaf ġid sempliċiment fabulous.
  Huwa deher li kien biss aħmar u b'saħħtu ħafna. L-armatura waħedha tiżen ċenteżmu u taħtha mhix sempliċi, iżda żiemel tal-abbozz ta 'libsa piebald.
  It-tifel-kurunell ħa lill-grande Spanjol bil-pistola u pprepara biex jispara.
  Wara li diġà ra ħafna, Edik spara tajjeb minn pruwa, għalkemm kien ilu ma jipprattika din it-tip ta 'arma, kienet aktar moderna u avvanzata fl-użu, u għalhekk ma kienx hemm fiduċja partikolari li kien se jolqot.
  Is-sbuħija ħamra tan-nar ħadet il-kmand. Hija sparat l-ewwel, u l-vleġġa tellgħet fi trajettorja tanġenti. Dak b"xagħar tad-deheb spara x"imkien lejn il-ġenb, u mill-ħxuna opposta telaq "il barra bħal kometi, smashing travi ta" enerġija ta" annihilation.
  Edward, li ma kellux ħin biex jispara, kellu l-pupili ta" għajnejh imdawrin fi trijangolu. Hu qatt ma kien ra dan qabel. Il-vleġġa tat-tifla ħamra tan-nar infaqgħet u nfirxet f'mewġ iswed. Il-kavallieri Spanjoli, maqbuda f"din il-marea, ġew maħruqa mill-ewwel u sfaxxaw fit-trab flimkien maż-żwiemel tagħhom. Baqgħu biss l-iskeletri ffriżati fl-arja.
  Ir-rigal, rilaxxat minn tfajla b'xagħar tal-kulur tal-weraq tad-deheb, ipproduċa, sa ċertu punt, effett distruttiv. Biss kien espress ftit differenti. Għaddiet mewġa bajda, u mitt ġellieda ieħor f"daqqa waħda bdew jiffjorixxu. U, fl-aktar sens letterali. Jiġifieri, blanzuni mmerraq u jleqqu koprew lill-konkwistaturi ta 'l-imperu ta' Kastilja minn ras sa saqajk. U mbagħad, rimjiet veloċi marru, triq ta 'sbuħija mill-isbaħ bdiet tikber. U banditi u stranglers potenzjali daru , kull wieħed minnhom f'arbuxxell ta 'fjuri fabulous bl-aktar kulur sinjur ...
  Rigali oħra ħadmu tajjeb ukoll... It-tielet vleġġa mxerrda b"sajjetti skarlatina, u l-Ispanjoli ħarġu bħal torċa, purċissjoni pagana, u mbagħad inbidel f"mitt ħuġġieġa... U l-fjamma ta" kull nar kellha l-kulur u d-dell tagħha, u x-xrar tellgħu, jippruvaw jolqtu sema iswed ogħla.
  Ukoll, ir-raba 'preżent irriżulta li kien saħansitra aktar mill-isbaħ. Mill-vleġġa tellgħu frizzanti, bħall-kristall tal-blat, wrenches u boltijiet! U waqgħu fuq denb tal-istakkament ta 'Cortes. Iż-żwiemel inbidlu f'caterpillars, u r-rikkieba fi skavaturi, u mitt magna ta 'disinji strambi waqfu, mwaħħla fit-triq wiesgħa bejn l-għoljiet.
  Issa erba 'mitt ġellieda b'saħħithom u kuraġġużi tal-Imperu Spanjol ma baqgħux jeżistu.
  Edik esklama b"ammirazzjoni:
  - Technomagic! Hawn miraklu!
  Cortes wieħed biss baqa", ffriżat bħal blokka bla ċaqliq fuq iż-żiemel enormi tiegħu, bħal mawra Ġermaniża, u pprova b"suċċess iżomm il-kalma tiegħu.
  Eduard spara lejh, iżda żewġ tkaken mikxufin u msewwija leħħew, u t-tfajliet, xagħar tad-deheb u xagħar aħmar, qabdu b"għaqal vleġġa b"saba" sieqhom, u wara qalu fil-kor:
  - Le! Trid issir taf li demm għandek aktar nobbli, fuq xwabel!
  Ukoll, x'inhu fuq ix-xwabel, allura fuq ix-xwabel. Edward kellu s-sengħa li jiġġieled b'bastun, u pala sapper, kif ukoll b'sikkina b'bayonetta. Kieku jsib ix-xabla...
  It-tifel ħares inquiringly lejn il-ġellieda, bħallikieku jistennew li huma se jagħtuh magic sword-hoarder - wieħed swing, u mitt ras minn spallejh!
  Imma x-xitan ta" xagħar aħmar ippuntat lejn ix-xafra Spanjola l-aktar ordinarja mitfugħa lura mill-mewġa ta" splużjoni ta" tekno-maġija, twerżnet b"ton ta" min ħażin:
  - Issa inti fuq bażi ugwali!
  Imbagħad ir-riħ inbidel id-direzzjoni, u ġab il-kesħa mixtieqa f'lejla tropikali sultry. Arja friska ħarġet mill-baħar, ir-riħa ta 'jodju, gambli, alka ħelwa bħala karamella tal-ġewż.
  Edward mċaqlaq bil-mod lejn l-armi maqbuda, ħass bħal ġilda ħamra reali. U Cortes, għaliex saħansitra tela" fil-Messiku? Irid jeqred il-kultura Maya antika? Imla l-bwiet tiegħek bid-deheb, li huwa meqjus bħala metall sagru mill-Indjani lokali. Għaffeġ il-kulti qodma u imponu ħakma saħansitra aktar krudili tal-Inkwiżituri u l-Ġiżwiti...
  Hawnhekk Edward f'daqqa waħda qabad lilu nnifsu jaħseb li għal battalja f'era oħra, is-sentimenti tiegħu kienu wisq reali. Huwa jħoss bit-torsu vojt u muskolari tiegħu nifs ta" arja li jġorr frisaħ pjaċevoli tal-baħar, u biċċa reżina sħuna tqattar fuq spalla qawwija.
  Le, ma tħossx qisha ħolma. Fil-ħolma, inti normalment jew mitluf minn sensih jew l-għarfien tiegħek idum għal żmien qasir ħafna. U mbagħad xi ħaġa oħra ... Anki l-moccasins jikkawżaw ċertu inkonvenjent, u int stess m'intix tifel li jidher madwar tnax-il sena, iżda żagħżugħ li m'għadux iżgħar mill-laħam ta 'għoxrin sena. Hekk kellha l-immaġinazzjoni tiegħu, tħares lejn is-seħer tat-tfajliet.
  Jiġifieri, il-ġisem mhuwiex tiegħu, għalkemm, b'mod ġenerali, Edik kien 'il bogħod ħafna mill-maturità sa ftit ilu. U kien gwerriera mhux biss fis-seklu wieħed u għoxrin, iżda f'erijiet aktar friski u kożmiċi, bi glorja għal armata sħiħa. Imma issa, tabilħaqq, huwa jew hu, jew, għall-kuntrarju, mhux hu ... Il-laħam huwa aljeni, għalkemm b'saħħtu, u hemm ħafna enerġija fiha. Mhux bħal fl-aħħar ftit snin, meta Eduard ħass xi tkessiħ fih innifsu lejn gwerer u battalji, u ġlieda kontinwa għas-sopravivenza, tnaqqis fl-entużjażmu, għażżien viskuż fit-taħriġ u nuqqas ta" rieda li jqum filgħodu u jagħmel eżerċizzji. . Iva, u l-ħolma saret b'xi mod viskuż, meta ma tħossx l-istess enerġija u xewqa li taqbeż, imma trid torqod, u taħseb - diġà għandek esperjenza f'diversi battalji, hux iż-żmien li tirtira .
  Li tilgħab il-logħob kollu, mingħajr riskju, mingħajr uġigħ u bi pjaċir biss. U tassew, x"għandu bżonn tifel etern? Issettja ruħek f'xi dinja teknoloġikament avvanzata u relattivament sigura, u għix għalik innifsek, tgawdi divertiment u idleness ferrieħi.
  Imma Edward għandu sitwazzjoni kemmxejn sospiża bil-pensjoni tiegħu. Formalment, hu, bħala ċittadin elfi li ġġieled għal aktar minn era f'Mechnya u ħadem mitejn u ħamsin ċiklu, jidher li qed jirċievi pensjoni hemmhekk. Imma issa jservi fl-Armata Solari ta 'stat mhux rikonoxxut. Allura l-istatus legali tiegħu...
  Edward kien distratt wisq, u Cortes irnexxielu jirkupra. Il-grandee Spanjol formidabbli indika l-musket tqil tiegħu lejn dak li deher li kien Indjan. S'issa ma kien hemm l-ebda ħaġa bħal mekkaniżmu flintlock, u Cortes ipprova jagħti n-nar lill-porvli bl-użu ta 'mekkaniżmu ta' tħakkik. Ukoll, le, din hija arma primittiva ħafna, b'mod ċar inferjuri għall-pruwa tas-soltu bil-vleġeġ. L-uniku vantaġġ ta 'tali musket huwa li żgur li se jippenetra kwalunkwe armatura biċ-ċomb tiegħu, id-daqs ta' bajda tat-tiġieġ. Madankollu, huwa estremament diffiċli li tolqot Indjan dexterous u nimble b'dan il-mod.
  Għalhekk, Edward ma sarx nervuż, iżda bil-kalma mexa lejn ix-xabla. Xorta waħda, tista 'spara biss meta tixgħel il-fjus, u dan jieħu ż-żmien.
  Cortes għajjat xi ħaġa bl-Ispanjol. Edward ma kienx jaf din il-lingwa. Iżda min-naħa l-oħra, kien jitkellem bil-Ġermaniż u bl-Ingliż, kif ukoll ftit Franċiż. It-tifel gwerriera ma tantx kien espert fuq Cortez, jew fuq dawk il-gwerer kolonjali kollha b'mod ġenerali. Kont naf x"kien hemm fil-kotba tal-iskola. Ukoll, u xi ħaġa oħra skond il-ktieb famuż: "The Daughter of Montezuma." Imma hemm, ovvjament, l-informazzjoni kienet frammentarja u mħallta mal-finzjoni.
  Fit-teorija, Cortes għandu jkun jaf il-Franċiż, peress li l-Ispanjoli spiss iġġieldu mal-pajjiż tal-ġilju.
  U Edward, bil-Franċiż, li ma tantx kien jitkellem b"mod fluwenti, qal:
  - Għandek xi mistoqsijiet għalija, Monsinjur?
  Cortes, minn taħwid, tefa' ftila mixgħula fuq il-musket, u dan il-kanun żgħir blasted ... Ukoll, roar, anke minn sparatura waħda. Forsi kien dan il-ħoss, bħal peals, li wassal lill-Indjani jaqgħu meta l-balal infushom tellgħu minn hemm!
  F'dan il-każ, biċċa ċomb tond saffar fuq distanza ta 'aktar minn mitt metru, u xejn perikolużi għal Edward. It-tifel gwerriera, mingħajr ma żied pass, tela" lejn ix-xabla u għolla faċilment l-arma, għalkemm kienet tiżen tużżana kilogramma. Naturalment, battalja twila wisq, anke mwebbsa bit-taħriġ ta 'kavallieri, mhux se tkun kapaċi tiġġieled bi xwabel bħal dawn. Is-sabre, ovvjament, huwa ħafna aktar prattiku.
  Fl-aħħar Cortes tkellem bil-Franċiż:
  - Min int?
  Edward wieġeb fl-istil ta" Mefistofele:
  - Jiena parti mill-qawwa ta" dak li, dejjem xtaq il-ħażen, jagħmel il-ġid!
  Għalkemm il-Franċiż tiegħu mhux tajjeb ħafna, iżda l-Ispanjol, ovvjament, se jifhem. Xorta waħda, tajjeb li f'liċeo militari waħda mir-realtajiet alternattivi, ġew mgħallma l-lingwi tal-allegat ghadu. L-ewwelnett, l-Ingliż u l-Ġermaniż, kif ukoll iċ-Ċiniż. L-aħħar lingwa għat-tagħlim hija l-aktar diffiċli, u kważi ħadd ma kien jafha. Spanja ma kinitx ikkunsidrata bħala avversarju serju, għalkemm il-prevalenza ta 'din il-lingwa madwar id-dinja hija akbar minn dik tal-Ġermaniż. Iżda mal-Ġermaniżi, il-gwerra, apparentement, kien maħsub li ma jkunx possibbli li tiġi evitata.
  Cortes tbissem lura, u bil-Franċiż, għalkemm mhux nadif ħafna, issuġġerixxa:
  - Trid tiġġieled bix-xwabel?
  Edward fil-qosor wieġeb:
  - Kavallieri!
  Cortez tbissem saħansitra usa". Huwa kien meqjus bħala wieħed mill-aktar swordsmen b'saħħithom fi Spanja. U min hu Indjan? Biss salvaġġ li azzarda jisfida lill-Imperu ta" Kastilja. Għalhekk se jitlef rasu vojta, b"sett ta" rix.
  Edward deher li kellu opinjoni differenti u kien qed jersaq lejn l-avversarju tiegħu.
  Il-Konti Cortes faċilment biżżejjed, għal raġel tal-bini tiegħu u b'armatura massiva, qabeż minn fuq iż-żiemel.
  Kien ras ogħla mill-avversarju tiegħu, anke jekk grazzi għall-maġija u għal żmien qasir bħala adult, u mill-inqas id-doppju tqil. Imma Edward kien distint ukoll, speċjalment f'korp ġdid, mill-aġilità u l-muskolużità. U ħalli l-għadd arroganti jipprova jeħodha b"mod impudent.
  Ix-xabla, ovvjament, hija itqal mill-bastun, qisha tħawwad crowbar. Iżda l-armi tal-għadu huma saħansitra itqal. U ma jimpurtax kemm hu b'saħħtu Cortes, il-manuvrabbiltà ta 'korp kbir xorta se tkun aktar baxxa.
  Edward kien qed joqrob, l-ghadu wieqaf, jipprova jżomm il-bilanċ u jistenna.
  Il-ġellieda ta" Spanja kburija tilfu ġisimhom wara li kull gwerrier spara vleġġa, iżda Cortes innifsu ma deher xejn imbarazzat b"dan. Għall-kuntrarju, l-Ispanjol deher speċjalment miġbur u pompuż.
  Edward f'daqqa aċċellera u wettaq lunge attakkanti. Il-Konti parried lilu b'moviment bilkemm perċettibbli ta 'xabla tiegħu. It-tifel Indjan ċaqlaq - l-għadu kien aħjar milli ħaseb.
  Cortez, min-naħa tiegħu, kellu riċeviment tal-furketta, iżda wkoll ma laħaqx l-għan. wieġeb Edward.
  Iż-żewġ avversarji bdew ċint, iżda b'mod partikolari. Eduard, eħfef u aktar b'aġilità, idur ħdejn l-għadu, filwaqt li l-Massic Cortes baqgħet bla tiċċaqlaq, kultant biss tagħmel nofs pass 'il quddiem, tipprova tilħaq l-għadu.
  Iż-żewġ ġellieda baqgħu siekta għall-ewwel għaxar minuti u aġixxew b"mod pjuttost kawt. Edward laqat l-armatura diversi drabi, iżda x-xabla maqbuda ma setgħetx tippenetra l-armatura magħmula b'sengħa. U meta Cortes qabad lill-gwerrier żagħżugħ b'mewġa qawwija, demm deher fuq it-torso għarwien tal-gwerrier Indjan.
  Wara dan, l-Ispanjol biddel it-tattika, il-vista tad-demm ta 'xi ħadd ieħor ġagħlu jitlef il-kalma tiegħu, u f'daqqa mar 'il quddiem. Edward xorta qabeż l-ghadu fil-manuvrabbiltà. Hu, bħal leopard, irtira u mar lura, it-taħriġ tat-tifel tal-kommando kellu effett.
  Tista 'knock out Cortes biss billi tolqot lilu dritt fil-wiċċ, l-armatura kopriet kemm dirgħajha u r-riġlejn, iżda b'hekk, ġiegħel lill-ghadu jimxi aktar bil-mod.
  Hawnhekk Edward reġa" kiseb il-fiduċja, minkejja kemm il-konti kien b"saħħtu u li jiflaħ, xorta kien se jgħejja. Anke ċ-champions tad-dinja fost boxers professjonali jgħejja u mhux dejjem iżommu l-pass fi tnax-il round. Iżda jiġġieldu fl-istess xorts sportivi. Allura dan il-mostru se jispiċċaw mingħajr fwar.
  Tabilħaqq, Cortes beda jieħu n-nifs ħafna u għaraq ħafna, u l-pass tal-moviment tiegħu naqas.
  Anke fuq il-ħaddejn ħoxnin deher blush ħżiena għas-saħħa.
  Edward reġa sar aktar attiv u mar fuq l-offensiva. Fl-istess ħin, it-terminator żagħżugħ uża mhux dak li kien mgħallem fil-forzi speċjali, iżda t-tekniki enfasizzati mil-letteratura tal-avventura. B'mod partikolari, jolqot taħt il-bażi tal-hilt tax-xabla sabiex jgħejja l-ghadu u, speċjalment, idu kemm jista 'jkun.
  Cortez beda jmur lura ftit, u mbagħad Edward reġa" kiseb is-setgħa tal-kelma:
  - What, monsinjur, bakes?
  Bi tweġiba, l-għadd għamel daqqa qawwija, li kważi nifed għajn Edward, iżda hu stess irċieva xabla fuq subgħajh. Il-gwerriera żagħżugħa laqat mingħajr tbandil wisq, il-ġilda tal-buflu tal-ingwanti biss imnaqqxa, iżda l-commando kissru koppja ta 'phalanges ta' Cortez. Sar uġigħ li jżomm ix-xabla f"idu l-leminija, u l-mexxej tal-Ispanjoli tefa" l-arma f"idu x-xellugija.
  Iżda, ovvjament, il-qtugħ max-xellug huwa ħafna aktar diffiċli milli bil-lemin, anki jekk diġà tkun imħarreġ.
  Edward kiseb xi kunfidenza. Huwa attakka lill-għadu f"rasu u, fl-istess ħin, wettaq kick taħt l-irkoppa.
  Il-pjanċa tal-armatura kienet ftit ogħla, iżda xorta waħda, il-buflu ratta d-daqqa. Iżda min-naħa l-oħra, Cortes tħawwad, u x-xabla tiegħu devjat xi ftit, u Edward, wara li wettaq teknika tal-fann meta twettqet taħlita ta 'daqqiet, scratched severament l-għadd Spanjol fuq il-ħaddejn.
  Id-daqqa waqgħet eżatt taħt il-ħuġbejn, iżda d-demm xorta ħarġet, u sar diffiċli għall-għadu li jitkellem, u l-uġigħ innifsu ddistratt mid-duel.
  Cortes issa kien, tabilħaqq, furious, iżda fury tiegħu kien għajjien u b'xi mod impotenti. Diversi drabi l-għadd tilef, u, fl-aħħar, Edward, b'għaqal jogħdos bħal ħuta, laqat lill-għadu b'xafra f'wiċċ.
  Il-għajn tal-lemin infaqgħet bħal ballun mimli demm, u Cortez tassew għem. Edward, meta ra l-kundizzjoni tiegħu, inqatgħet fil-polz. Il-ġilda tal-buflu kienet kemmxejn "trumbeted", l-ghadu xorta żamm ix-xabla f'idu x-xellugija.
  Erba" ġellieda nisa ttimbraw saqajhom mikxufin u mnaqqxa u għajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħhom:
  - Tajjeb, it-tifel tagħna! Int ħriġt intelliġenti ħafna!
  Imbagħad il-gwerrier żagħżugħ reġa" tenna d-daqqa f"subgħajh. Huwa, fil-prinċipju, jista 'jwettaq attakk f'rasu, iżda ried jaqbad lil Cortez ħaj.
  Ix-xabla tqila tal-mexxej Spanjol waqgħet fit-tajn, u l-brut reġgħet marret lura, u wearily wieġeb bil-Franċiż:
  - Tajjeb, qisu tlift lilek, salvaġġ!
  Edward loġikament wieġeb:
  - Savages ma jitkellmux bil-Franċiż. U b"mod ġenerali, ġejt f"art barranija biex taqbad u toqtol!
  Il-mexxej Spanjol behan:
  - Ġibnikom il-fidi li ssalvak minn turment etern u infernal!
  Edward wieġeb b'daħka.
  - Diġà sirt turment għal kulħadd, anke jekk mhux etern!
  Iż-żewġ ġellieda kienu faċċata ta" xulxin. It-tnejn kienu miksija bid-demm, għalkemm Cortez, ovvjament, kien imxerred eħxen u aktar midruba. Grandee Spanjol mhux armat kontra Indjan b'xabla mhux wisq taqta, iżda pjuttost fatali.
  Cortez seta 'jara biss b'għajn waħda, iżda minkejja ħaddejn qasma tiegħu, huwa tkellem pjuttost distint. Edward ma kienx jaf x'se jagħmel mal-għadd Spanjol. Ikun meħtieġ li jittieħed priġunier, iżda f'dan il-każ, mhux ċar fejn għandu jwassal.
  Għalkemm, fil-fatt, kellu jingħata lill-ġellieda tal-imperu Maya. Mill-mod, x'inhu l-isem tal-kapital tagħhom? Ħarġet minn rasi! U fejn huma l-unitajiet ta 'Indjani Messikani issa. L-hekk imsejjaħ imperu tagħhom diġà qed jonqos, m'hemm l-ebda gwardja tal-kosta jew armata regolari fil-vista. Allura erba 'mitt Spanjol armati b'moskets goffi wrew li kienu forza enormi għalihom.
  Edward qara ktieb dwar il-gwerra ta 'Cortes għal żmien twil, u għalhekk ma setax jiftakar eżatt min l-Indjani kellhom re dak iż-żmien u liema, għall-inqas bejn wieħed u ieħor, kellhom l-akbar armata. Iżda fit-teorija, qawwa akbar minn Spanja stess (mingħajr possedimenti barranin!) M'għandux ikun żgħir u l-popolazzjoni.
  Cortes kiser is-skiet u ma qalx wisq ċar:
  - Jekk tirbaħ, allura oqtol!
  Edward daħka bi tweġiba u b"ingratiating staqsa:
  "Forsi inti toffri fidwa kbira għalik innifsek!"
  Il-konti Spanjol wieġeb onestament:
  - M'għandi xejn ħlief djun li jibqgħu mill-istat, qattajt kollox fuq l-espedizzjoni u l-istakkament merċenarju tiegħi!
  Edward wieġeb għal Cortes innifsu:
  - U r-re sempliċement jesegwixxi lil min jitlef ... - U mbagħad ħsieb interessanti wasal fir-ras tal-gwerrier żagħżugħ. - U jekk tidħol fis-servizz tar-re lokali? Jidher li m'għandekx għażla oħra!
  Cortez ħaseb dwarha. Il-fortuna tintefaq, id-djun huma kbar, u l-imgħax fuqhom qed jikber. Fi Spanja, tistennieh ħabs ta" debitur u, aktarx, tortura. Naturalment, se jitolbu għall-istakkament mejjet - mhux se maħfra. Mur għas-servizz tar-re lokali? Hemm ftit Spanjoli li jservu bħala merċenarji, u fl-istakkament tiegħu issa meqrud, 'il bogħod minn kulħadd huma indiġeni tal-imperu ta' Kastilja.
  Fi kwalunkwe każ, m'hemm l-ebda restrizzjonijiet morali. Huwa li l-king lokali, x'aktarx minn tip ta 'pagani. Imma Kortes innifsu ma tantx fehem il-fidi Nisranija, u iva, Alla, imdendel bħal bniedem bla difiża fuq salib, qajjem ħafna mistoqsijiet. Tabilħaqq, Dak li Jistaʼ Kollox kien iħalli lilu nnifsu jiġi msallab? U għaliex Alla, li ħaraq Sodoma u Gomorra, għerqu kważi l-umanità kollha f"għargħar, f"daqqa waħda qajjem inklinazzjonijiet strambi bħal dawn?
  Fi kwalunkwe każ, Cortes kien iktar agnostiku milli Kattoliku. Barra minn hekk, matul il-battalja huwa ma sofra wisq - swaba miksur se fejqan malajr u l-eyebrow wkoll. Ix-xkupilja, fortunatament, baqgħet intatta, għalkemm kienet imbenġla.
  Il-Konti daħk u b"mod edukat staqsa:
  - Jekk immur għas-servizz tiegħek, allura x'salarju se tagħtini?
  Edward wieġeb b"mod ambigwu:
  - U dan se jiddeċiedi s-sultan tiegħi!
  Il-gwerrier ta" xagħru aħmar deher bħal fungus jaqbeż minn taħt tussock u qaxxar:
  - Dan mhux att ta 'tifel, iżda ta' raġel! Ejja, segwini!
  U s-sbuħija xejriet sieqha vojta. Il-mexxej Spanjol sparixxa magħha. Eżatt bħal fil-films - f'daqqa u rassenjati!
  Imma kien hemm tifla b"xagħar tad-deheb. Ħares b"mod languid lejn Edward u bil-kwiet staqsiet:
  - Int ġejt offrut li twettaq att ta" tradiment?
  Il-gwerrier żagħżugħ għoġob b"ubbidjenza u kien sorpriż:
  - Iva... Imma kif taf hekk!
  Il-gwerrier tkellem b"ton aktar sempliċi:
  Dak li qed tara issa mhix ħolma! Din hija realtà parallela li fuqha l-allat li naqdu għandhom setgħa konsiderevoli...
  Tfajla muskolari b'xagħar dehbi waqgħet siekta, u oħra dehret b'mopp ta 'xagħar aħdar u għajnejn ruby brillanti. Hija qalet bil-mod:
  - In-nies huma differenti. L-allat ukoll... U ġeneralment, ovvjament ma jintervjenux... ħlief meta jkun meħtieġ intervent. U mbagħad, f'dan il-każ, jippreferu n-nies!
  Dehret tifla oħra b"xagħar abjad mill-perli, bla nifs wieġbet:
  - U kont xortik tajba li kellek oroskopju bħal dan li l-Kunsill tal-Allat għażlek għall-iktar missjoni importanti!
  Edward xeħet lejn it-tfajliet fil-qadd u timida wieġeb:
  - Tajjeb, ma nafx direttament... Huwa worth it?
  Il-gwardjan tat-tfajla b"xagħar aħmar reġgħet dehret, b"xagħar tisreġ isbaħ mit-torċa Olimpika, u wieġbet bl-aħrax:
  - Mhux ovvja li le! U l-probabbiltà li tlaħħaq mal-kompitu hija ugwali għal mhux aktar minn ċans wieħed fi triljun!
  Edward fgat u għaqqad:
  - Imma mbagħad?
  Ix-xitan ta" xagħar aħmar wieġbet bl-aħrax:
  - U m'għandekx għażla! Inti ma għażiltx lili, għażilt int!
  It-tfajla b'xagħar tad-deheb spjegat b'ton artab ħafna:
  - Aħna ser nittrasferik għal wieħed mill-universi paralleli innumerabbli, li fih trid tagħmel xi ħaġa li bl-għarfien u l-ħiliet tiegħek hija kważi impossibbli li tagħmel!
  Tfajla b'xagħar żmeraldi irrimarkat:
  - Ukoll, għaliex - huwa impossibbli! F'diversi xogħlijiet meraviljużi, il-hitmen, li jużaw l-għarfien tal-futur, jagħmlu diversi, xi kultant deher, affarijiet pjuttost inkredibbli. Barra minn hekk, dawn in-nies huma ħafna agħar minn gwerrier żagħżugħ, tifel etern, forzi speċjali, u anke kandidat tax-xjenzi tekniċi, li inti ddefendejt b'mod brillanti, u turi li l-imħuħ tiegħek m'huma infantili xejn!
  Il-gwerrier b'xagħar abjad ikkonferma:
  - Iva, dan il-qafas mhux magħżul biss skont l-oroskopju, iżda wkoll pjuttost siewi fih innifsu! Allura ċ-ċansijiet jiżdiedu!
  It-tfajla Ranger b"xagħarha dehbi faqqgħet ħafna u rrimarkat:
  - Il-ħin huwa qasir! Ma nistgħux nabbandunawh sal-1 ta' Ġunju, li jfisser li ċ-ċansijiet tagħna li anke nwissu lil Stalin qed jonqsu b'progressjoni żero!
  Edward teptip ix-xagħar iswed tiegħu bil-qawwa u għajjat:
  Ma nifhimx x'inhu jiġri?
  L-erba" tfajliet sħaħ ħares lejn xulxin, u mbagħad l-aktar xagħar aħmar minnhom issuġġeriet:
  - Ejja nuruh. Il-kliem huwa biss iċ-ċanċin ta" silġ fid-deżert tas-Saħara!
  Hawnhekk, fl-aktar post interessanti, instema gong, li ħabbar:
  Wasal iż-żmien li nwaqqfu din ix-xandira divertenti.
  
  GULLIVER SAR TIFEL ŻGĦAR
  ANNOTAZZJONI
  Din id-darba, il-vjaġġatur leġġendarju Gulliver irriżulta li kien skjav żagħżugħ, li nbidel fi tifel li jittimbra saqajh vojt fuq ġebel li jaqta. U mbagħad sar kabin boy fuq vapur pirata.
  . KAPITOLU #1
  It-tranżizzjoni kienet pjuttost twila. It-triq hija blat u l-blat sħun huma klima tropikali. U x-xemx kienet waslet biex tinżel.
  It-tifel Gulliver mexa flimkien mat-tfajla mistress. Hija spanked b'saqajha vojta b'ħafna aktar kunfidenza mill-kontroparti tagħha, li kienet saret daqshekk żgħira, kienet tidher madwar tnax-il sena.
  It-tifel Gulliver ghamlet:
  - Jien għajjien u għatx!
  It-tifla wieġbet b"daħka:
  - Inti skjav! U l-iskjavi ma jistgħux jistaqsu xi ħaġa minn sidien tagħhom!
  It-tifel dam. Sa ftit ilu, kien adult u kaptan, iżda issa rriżulta li kien biss shket bla saqajn, li huwa mħeġġeġ kif iridu!
  Imma mbagħad waslet il-waqfien. Il-konvoj iddeċieda li jistrieħ u jiekol gidma. Is-subien fil-magħluq, li kienu adulti, waqfu ftit sigħat ilu.
  U tħallew jixorbu ftit ilma u jieklu tortilla bil-ġobon u t-tewm.
  L-ikel lokali deher Delicious għal Gulliver. Barra minn hekk, apprezza li issa għandu snien żgħar, b"saħħithom, assolutament sħaħ. Imbagħad huwa ltqajna eċċitati.
  Biss il-qigħan vojta tas-saqajn kienu mġarrfa ħafna u scratched fuq iċ-ċagħaq.
  Imbagħad reġgħu kienu fi triqthom.
  Kien hemm xi ġranet twal hawn, jew deher hekk?
  It-tfajla staqsiet lil Gulliver:
  - Allura inti temmen f'Alla tiegħek, imma tista ', pereżempju, tmur fix-zokk għall-fidi!
  Il-vjaġġatur żagħżugħ wieġeb:
  - Jien kontra l-estremi u l-fanatiżmu!
  It-tifla qablet
  - Dan huwa dritt! Imma kien hemm min fostkom li marru għall-mewt!
  Gulliver wieġeb bi tbissima:
  - Kienu differenti! Min mar għall-mewt bl-uġigħ, u min ittradixxa! U mhux biss bil-pistola, iżda għall-interess personali!
  It-tfajla tbissmet. Saqajha vojta daqqet iż-żrar oħxon, u mid-dehra hi saħansitra għoġobha hekk.
  Hi kantat:
  L-imħabba ta" Kristu hija sabiħa u safja,
  Hija sbuħija soda u qawwija...
  Fl-istess ħin, hemm ħafna ħażen fid-dinja tagħna,
  Probabbilment għadu Satana qawwi!
  It-tifel Gulliver kien sorpriż:
  Minn fejn ġej dan is-salm?
  It-tifla wieġbet bi tbissima:
  - ktibt jien! X'hemm tajjeb?
  Gulliver wieġeb bi tbissima:
  - Biex inkun onest, mhux ħażin! Imma int temmen fi Kristu?
  Il-viscountess żagħżugħa loġikament irrimarkat:
  - F'liema sens?
  It-tifel-kaptan għajjat:
  - Nu, li hu Alla!?
  It-tfajla qabdet spallejha u wieġbet:
  - Li hu Alla li Jista" Kollox u l-ħallieq tal-univers le. Iżda l-fatt li hu, forsi, kellu xi tip ta 'abbiltajiet maġiċi - pjuttost!
  Gulliver elaborat:
  Għaliex ma temminx fin-natura Divina Tiegħu?
  It-tfajla wieġbet b"fiduċja:
  - Għax stupidly jaqbel mal-Almighty biex tmur fuq is-salib! Stupid ħafna, li għandek is-setgħa li ma tkunx tista' tipproteġi lilek innifsek!
  Il-kaptan tifel wieġeb:
  - Huwa għamel dan biex jieħu dnubietna kollha fuqu!
  Il-Viscountess żagħżugħa daħqet u wieġbet:
  - Mhuwiex diffiċli ħafna li wieħed jemmen li Alla li Jista" Kollox ma kellu ebda mod ieħor biex isalva lill-umanità ħlief li jmur fuq is-salib Hu nnifsu. Imma xi ngħidu dwar l-għerf infinit tal-kreatur?!
  Gulliver qabad spallejh u wieġeb:
  - Ukoll ... Hemm sigrieti li anke l-anġli jridu jippenetraw! U b'mod ġenerali, jista 'verament ikun mod ieħor u huwa impossibbli!
  It-tfajla qabdet.
  - Hawnhekk ser jordnak biex tiddaħħal bi stikek fuq l-għarqbejn tiegħek, u allura jkun possibbli!
  Kien hemm silenzju bl-uġigħ. Gulliver ma kienx jaf x'għandu jżid. Tabilħaqq, it-teologi ilhom sekli sħaħ jargumentaw. U huwa verament paradoss: wara li żiedet reat ieħor kbir ħafna, in-nies kellhom ċans għas-salvazzjoni. Għad hemm ħafna x'jargumenta. U dwar jekk l-Iben ma ġabx fidwa bis-sagrifiċċju tiegħu. Biss lil min? Lill-Missier - din hija stramba, kieku l-Missier jieħu fidwa bħal dik il-mewt tal-Iben. Imma tinstema" wkoll blasfemu għal Satana.
  U hekk isir ħażin u daqshekk ħażin.
  Gulliver kanta b"daqqa:
  Kemm nies għandhom tant opinjonijiet
  Is-sigriet tas-sema sagru
  Irrid li kulħadd ikun jaf...
  Fit-tfittxija tal-verità, id-dlam tal-fergħat,
  Id-dimonju jirrabja bir-rabja,
  Irid jimponi pjan,
  Hija ħolma li tirċievi d-dawl tal-imħabba tal-ġenerazzjonijiet,
  Alla li Jista" Kollox biss jista" jagħti t-tweġiba!
  Il-viscountess żagħżugħa ħabtet.
  - Narak sew, tiekol!
  Gulliver innota:
  - Iva, huwa saħansitra sabiħ li timxi nofsu għarwien, taħt ix-xemx sħuna, ma 'tifla daqshekk sabiħa bħalek!
  U għal darb"oħra t-tifel ħasad, ħeġġa fuq ġebla li jaqtgħu. U deher kuntent.
  Il-Vikontessa irrimarkat:
  - Ovvjament, il-fidi trid tkun ibbażata fuq argumenti raġonevoli! Pereżempju, Ġesù jgħid li hu l-Iktar Għoli Alla. Madankollu, jgħallem: jekk jolqtuk fuq ħaddejk il-leminija, dawwar ix-xellug tiegħek! U fit-Testment il-Qadim, għall-kuntrarju, jagħti ordnijiet biex jinqerdu kemm nisa kif ukoll tfal, u anke annimali domestiċi!
  Gulliver wieġeb:
  - Jidher li taf il-Bibbja sew!
  Il-Viscountess qabdet.
  - Iva, naqrah. U hemm ħafna moħqrija u assurdità! Bħal kmand biex jiżżewġu prostituti, jew ordni biex jinqatlu l-innoċenti. U Eliżew poġġa l- orsijiet fuq it- tfal, li qagħduh biss minħabba l- qargħi tiegħu!
  It-tifel Gulliver irrimarka:
  - U n-nies kultant jagħmlu dan, u joħolqu moħqrija!
  It-tifla kkonfermat:
  - Iva, hekk jagħmlu! Imma ma tagħmilhom ebda kreditu!
  Il-kaptan tifel irrimarka:
  - Sfortunatament, kultant jiġri li għandek tuża l-moħqrija. Ukoll, jekk ma jkunx hemm mod ieħor ta 'edukazzjoni! U b'mod ġenerali, dak li jħawduk?
  Il-Vikontessa irrimarkat:
  - Minn naħa, il-moħqrija estrema tat-Testment il-Qadim, u fl-istess ħin il-ġentilezza ta" Ġesù Kristu, li talab anke msallab, għall-eżekuturi tiegħu!
  Gulliver fetaħ idejh u wieġeb:
  - Ma nafx! Filwaqt li huwa diffiċli li wieħed jgħid għaliex u xiex... Irridu niġbru l-ħsibijiet tagħna. Imma xorta waħda. Hawnhekk il-mistoqsija hija, iżda l-ħajja ma tispiċċax mad-Dinja. U forsi, wara li qatel lit-tifel bl-għajnuna ta" l-ors Eliżew, ħelsu mit-tbatija ta" dejjem fl-infern tan-nar, u ttrasferieh minnufih fil-ġenna?
  Il-Vikontessa daħqet u rrimarkat:
  - Allura kull qattiel jista 'jgħid - ma ħallietux jidneb! U mċaqlaq lejn il-ġenna!
  It-tifel Gulliver ried joġġezzjona, iżda b'xi mod il-ħsibijiet ma daħlux f'rasu. U x"hemm x"titkellem? Hawnhekk trid tkun teologu ta" esperjenza. Anki t-teoloġi u t-teoloġi mhumiex kapaċi jagħtu tweġiba sodisfaċenti għall-mistoqsijiet kollha. Pereżempju, għala jeżisti l- ħażen fil- preżenza taʼ Alla li Jistaʼ Kollox u li jħobb? Alla jrid li jeżisti l- ħażen jew ma jistax itemm?
  U hawnhekk huwa diffiċli ħafna li twieġeb speċifikament. Jew hekk jirriżulta, jew mod ieħor. Iżda hemm paradoss li kwalunkwe tweġiba mhux se tkun adattata għal kulħadd.
  Il-kaptan tat-tifel qal bi tbissima diqa:
  - Hawnhekk inti, per eżempju, tgħix elf sena mingħajr tixjiħ. Mela tifraħ biha. Għax Alla tak grazzja u żgħażagħ ta" dejjem. Imma ma tahx lin-nies komuni. U dak huwa n-negozju tiegħu!
  Il-Viscountess qabdet.
  - Ammen! Dan jibred!
  Gulliver kanta:
  Alla hu l-akbar ħniena ta" min bla qiegħ,
  Inti ħloqt l-art, l-għoli tas-smewwiet...
  F"ġieħ il-poplu, Ibnek il-waħdieni,
  Huwa mar fuq is-salib, u mbagħad qam mill-ġdid!
  It-tfajla qabdet u ċapret:
  Fl-appell tas-sema
  Il-ħbieb tiegħi kollha se jinġabru
  Fl-appell tas-sema
  Hemmhekk, bil-grazzja tal-Mulej,
  Jien se!
  Gulliver għamlitilha l-għajn u kanta bi tweġiba:
  Alla tiegħi, int, int
  Narak kullimkien...
  Meta nqatta" l-fjuri fil-mogħdija,
  U bl-imħabba nqimak!
  
  Ġeħova hu l-kuruna tas-sbuħija,
  Fid-dawl tal-jum u nofs il-lejl radja...
  Dawn huma l-ħsibijiet u l-ħolm tiegħi
  Din iż-żgħażagħ hija xewqa sabiħa!
  It-tfajla qabdet bi tbissima meraviljuża.
  - Iva, għandek kanzunetta tajba, madankollu, irrid li tkanta aktar!
  Gulliver kanta bi tbissima:
  Kemm hu sabiħ dak kollu li hu Tiegħek,
  Nisma' leħnek kullimkien...
  Fil-qalb tal-lemin t"Alla tkanta,
  U whispers fir-ruħ bħal kolossu li jimmatura!
  
  Dawn huma muntanji miksija bil-ħażiż,
  Dawn huma mewġ b'fowm qawwi...
  Hija bajja tar-ramel sħun
  Din hija x-xemx mill-univers bla tarf!
  Imbagħad it-tfajla b"rabja ttimbrat saqajha vojta u interrompiet lil Gulliver, u staqsiet:
  - U n-nisa qodma ikrah, il-ħolqien tal-Mulej Alla, li huma wkoll sbieħ?
  Gulliver għolli l-ispallejn tiegħu u rrimarka:
  - Jekk hemm abitanti ta 'dinjiet u pjaneti oħra, u mhumiex bħalna, allura huma wkoll, probabbilment, jistgħu jaħsbu li aħna skerz. Barra minn hekk, anke fir-rigward tal-isbaħ bniet!
  Il-Vikontessa qablet:
  - Mil-lat tad-djalettika - tinstema' loġika!
  Gulliver kanta bi tbissima:
  Dawwal il-Mulej li jista" kollox,
  Nsib il-Paċi fi Kristu...
  Ħassejt li jien midneb,
  Li l-Mulej hu s-salvatur tiegħi!
  It-tfajla qabdet u kantat, kixfet snienha:
  Fuq tron tas-sema
  Ir-Re li Jista" Kollox kien bilqiegħda...
  Bir-rieda kbira tiegħek
  Kristu ħakemna!
  
  Sallbu lil Alla fuq is-salib
  Ġesù talab lill-Missier...
  Biex ma tiġġudikaniex bl-aħrax,
  Id-dnub ħafrilna sal-aħħar!
  
  Il-ħniena hija bla limitu
  Bagħat lil Ibnu jmut...
  Biex taqdih Alla personalment,
  U tazzardax tmut!
  U l-bniet winked lill-kontroparti tagħhom.
  Gulliver innota:
  - Iva, huwa sabiħ. Poeżiji, ejja ngħidu biss - huwa kbir! Imma int tagħraf lil Ġesù Kristu bħala l-Mulej u s-Salvatur tiegħek?
  It-tfajla tgħajjat u kantat:
  Ġesù perfezzjoni,
  Ġesù perfett...
  Minn tbissima għal ġest
  Fuq kollox tifħir...
  Oh x'barka
  Oh x'barka
  Kun af li Alla huwa perfezzjoni!
  Kun af li Alla hu ideali!
  Gulliver ikkonferma:
  - Int kantatha tajjeb, u b'mod espressiv! Nara potenzjal kbir fik.
  It-tfajla kantat bi pjaċir:
  Fil-kobor tal-patrija meraviljuża,
  Ittemprat fil-battalja u l-ħidma...
  Kkomponna kanzunetta ferrieħa
  Dwar Alla li Jista" Kollox u l-mexxej...
  
  Alla Dawl huwa l-glorja tal-battalja,
  Alla Dawl tat-titjira taż-żgħażagħ tagħna...
  Il-ġlieda u r-rebħ bil-kanzunetti,
  Il-poplu tagħna jimxi wara l-Mulej!
  Gulliver wieġeb bi tbissima:
  - Kbir tkanta! Biss super!
  It-tfajla daħqet u rrimarkat:
  Il-kanzunetta tgħinna nibnu u ngħixu,
  Aħna bil-kuraġġ ngħaġġlu fuq tlugħ b'kanzunetta ...
  U dak li jimxi fil-ħajja b'kanzunetta,
  Hu qatt, qatt mhu se jisparixxi!
  It-tfal imxew mat-triq tal-blat. Kienet ta" wġigħ għas-saqajn imwaqqgħin tat-tifel, iżda huwa ssaporti u mexa. U l-konversazzjoni distratt mit-tbatija.
  Barra minn hekk, il-fatt li għandek snienek kollha u snien żgħar diġà qed jgħolli. U l-ġisem żagħżugħ huwa reżistenti u b'saħħtu. U kollox madwar huwa tali perċezzjoni qawwija, radjanti, frisk tad-dinja.
  Il-Vikontessa staqsiet:
  - U għaliex, pereżempju, jekk Kristu huwa Alla u għandu s-setgħa kollha fid-Dinja u fis-sema, l-aktar ħakkiem u rebbieħ ta 'suċċess ta' kull żmien u popli huwa Genghis Khan? Min hu kemm barbaru kif ukoll pagan, u krudili ħafna, u poligamu!?
  Gulliver, bi tbissima tat-tfal mħawda, wieġeb:
  - Ukoll, din hija mistoqsija diffiċli... Biex inkun onest, il-Bibbja tgħid li Satana huwa l-Alla ta 'din l-età, u forsi Gengis Khan għandu s-suċċess tiegħu lix-Xitan!
  It-tifla wieġbet:
  - Oh le! Xejn mhu miktub fil-Bibbja - Satana huwa l-alla ta 'din l-età! Għandi memorja għal dejjem żagħżugħa, u ħafna aħjar minnkom in-nies, li tixjieħ u ikrah!
  Il-kaptan tifel irrimarka:
  - Huwa miktub - l-alla ta 'din l-età għama moħħhom!
  Il-Vikontessa daħqet u wieġbet:
  - Ma jgħidx li huwa Satana! Forsi jfisser egoiżmu uman. Jew forsi, pereżempju, kburija eċċessiva, jew difetti oħra tal-karattru.
  Gulliver innota:
  - Dan huwa parzjalment veru! Forsi kien ifisser it-tnejn!
  It-tfajla kantat, kixfet snienha:
  Xi ried ifisser il-Mulej?
  Gulliver wieġeb konfużjoni:
  - X'qed titkellem?
  Il-Vikontessa tbissmet u wieġbet:
  - Iva, dwar affarijiet differenti! Għandi anke kanzunetta dwarha!
  Il-kaptan tat-tifel għolli l-ispallejn tiegħu u ssuġġerixxa:
  - Ejja, inkanta l-ewwel!
  It-tfajla qabdet bi tbissima.
  - Jekk trid, tkanta
  Biss tkantax biex tistrieħ!
  Gulliver kanta b'leħen ċar u tifel;
  Raġel li ma jemminx mhux kuntent
  Huwa impossibbli li tgħix f'xenqa midinba...
  Għax ir-rabja ta" Alla hi terribbli
  Għax Alla strett hu l-imħallef!
  
  Il-laħam fl-infern jifhem mis-sħana,
  U wasal iż-żmien li lkoll nifhmu għal żmien twil...
  Dawk li ma jafux fidi fil-Mulej
  Waqa taħt il-madmad tal-infern!
  
  Raġel midneb se jieħu tiegħu
  Se tkun bħal brimba fuq in-nar...
  Id-demonji se jittormentaw fid-dinja ta" taħt,
  Dawk li kienu jqimu lil Satana!
  
  Biża u indem ghadu tal-Mulej -
  Int se titfa' dritt lejn l-infern...
  Min ma jonorax jum is-Sibt -
  Se jkun dejjem fil-fjammi!
  
  Inti onora l-idolu u għal dan fl-agunija,
  Iweġġa' ħafna li titħawwad fl-infern ..
  Se jkun ħażin, ix-xjenza -
  Jien ippreferejt l-idolu minn Kristu!
  
  Ma emminx l-ordni ta 'Alla
  Ma ridtx nonora l-ewwel jum ...
  Tittamax, mhux se tinħaraq immedjatament -
  L-eternità fit-turmenti tal-midneb hija d-destin!
  
  Nemmen li se jasal iż-żmien tal-vendetta,
  Ġesu l-Kbir Alla ġej
  U l-jum tal-ġlied se jasal
  Hu se jġib is-salvazzjoni lin-nies!
  
  Alla Qaddis iqajjem il-mejtin,
  Dawk li fil-fidi ma jintngħux bit-tħassir...
  Nemmen li jien ukoll inkun ma" Dak li Jista" Kollox,
  Fis-sema - ħalli l-laħam kollass!
  It-tfajla bi tbissima li tiddi bħal perli kkonfermat:
  - Kanzunetta tajba ħafna! Imma int mhux se tkun mimli kanzunetti waħdu! Bżonn xi ħaġa aktar friska u unika!
  Gulliver irrimarka:
  - L-istupidità hija unika wkoll!
  Il-Viscountess qamet:
  - Kemm se jkun tajjeb kollox jekk insiru tfal tal-anqas ftit!
  U ssuġġeriet:
  - Ejja nkantaw xi ħaġa oħra!
  Il-kaptan tat-tifel qabad.
  - Tridha?
  It-tfajla qabdet.
  - Eżattament, irrid li tkanta!
  U Gulliver ħa u kanta;
  Mirakli fid-dinja l-ġdida
  Qisha sħarijiet bil-kulur...
  Hemm sbuħija bħal din
  Issibx difett b'pointer!
  
  Ukoll, x'jiġri jekk huwa jum ġdid
  Ġej fuq l-art...
  Allura, m'aħniex għażżien wisq biex inqumu,
  M'hemm l-ebda cooler fid-dinja!
  
  Ikun hemm dawl ġdid fil-glorja,
  Fejn is-siġar huma bħall-ħelu...
  Niltaqgħu mas-sebħ
  Fil-hena ta" dejjem uliedna!
  
  Ġej era ġdida
  Dan il-post huwa tant sabiħ...
  Il-persuna tkun kuntenta
  Ħalli t-triq tkun perikoluża!
  
  Ħalli l-pjaneta tiffjorixxi
  Dalwaqt se tkun ġenna lush...
  Iftaħ kont rebbieħ
  Jalla d-dinja tkun radjanti!
  
  Kemm hu tajjeb
  Jekk ix-xemx tiddi...
  Woodpecker drills chisel
  Kulħadd huwa meraviljuż fuq il-pjaneta!
  
  Kemm nieħdu gost
  Wied sħiħ tal-kuntentizza...
  Se jkun, emmnu l-aqwa jum tas-siegħa,
  Medja tad-deheb!
  
  Min jagħmel id-destin tagħna,
  Sabiħ qalbiena ħafna...
  Jekk ikun hemm ridistribuzzjoni
  Imbagħad inti ssir aktar qawwija!
  
  Aħna mhux se nbaxxu rasna
  Iddritta dahrek kburi...
  Biex pancake butir, cottage cheese,
  Mill-ewwel iżid il-hostess!
  
  Allura se jkun hemm kuntentizza taf
  U d-dawl bl-Isem ta" Svarog...
  Il-ġenna vera se tkun
  In-nies talbu lil Alla!
  
  Il-Mulej ta tweġiba waħda:
  Irridu naħdmu bil-ferħ...
  U allura bonjour se jiġi -
  Uċuħ se jixegħlu!
  
  Hawn tifla barefoot
  I saddle fekruna...
  Ghandek tolqotha b'ponn
  Jitfa' ħafna biża'!
  
  Fejn jiġri n-nar
  Ukoll, fejn qed jaħraq in-nar...
  daqqa tgħaffiġ,
  L-ghadu krudili qed jattakka!
  
  Aħna mhux se nċedu lill-għadu,
  Ikkunsidra din l-aspirazzjoni...
  Jiddritta l-kerub
  Ġwienaħ u maħfra lill-għedewwa!
  
  Għid li dalwaqt se jkun
  Dak li tissejjaħ rebħa...
  Iċ-ċirku huwa Chapiteau,
  U xi kultant il-klieb jinbgħu!
  
  Dalwaqt se jkun bħal fil-ġenna
  Ejja nagħmlu d-dinja sabiħa..
  Lada nirringrazzja -
  Il-kerubini jiddi bid-deheb!
  It-tifel kanta sabiħ, u leħnu sar qisu tat-tfal. Għoli ħafna u titqib.
  Il-Viscountess qamet:
  - Kul tajjeb! U jibred!
  Il-kaptan tifel issaq:
  Inkanta, inkanta, u noqtol id-demonji kollha!
  It-tfajla kantat ukoll:
  Aħna kburin bniet ta 'Svarog,
  Gwerriera kuraġġużi, kuraġġużi...
  Naqdu lealment, aħna f"Isem il-Familja,
  Ħalli n-nanniet u l-missirijiet ikunu kburin!
  
  Alla Svarog u l-moħħ tan-nies,
  Agħmel id-dinja kuntenta...
  Aħna mhux se niġu megħluba, emmnu l-villain,
  Huwa x-xogħol u l-ħolqien tagħna!
  Gulliver saffar u nnota b"imħabba f"vuċi:
  - Kanzunetta kbira!
  Il-Viscountess għoġbit b"rasu u ċapret:
  - Iva, dik hija s-sbuħija ta 'dan. X'tiekol biex tkanta.
  It-tifel u t-tifla baqgħu mexjin. Saqajn tat-trabi tagħhom ittimbraw lilhom infushom b"kunfidenza kbira. U bla dubju setgħu jkantaw b"mod sabiħ ħafna.
  It-tfal jidhru li huma kollox. U hija dinja tant mill-isbaħ. Anke jekk hemm skjavitù fiha.
  Gulliver kanta bi ferħ:
  In-nies kollha fuq l-istess pjaneta
  Trid tkun taf tgħix b'mod amikevoli...
  It-tfal għandhom dejjem jidħku
  U jgħixu f'dinja paċifika
  It-tfal iridu jidħku!
  It-tfal iridu jidħku!
  It-tfal iridu jidħku!
  U għix f'dinja paċifika!
  Għalhekk imxew, imxew, u reġgħu mxew ...
  Fl-aħħar waslet il-lejla. U kolonna bit-tfal li nqabdu nbniet għall-pranzu.
  Huma ngħataw xi tip ta 'soppa li tittiekel kondizzjonali, u aktar kejkijiet bil-ħalib. Is-subien l-iskjavi kielu. U volontarjament torqod.
  Tabilħaqq, wara marċ ta" jum diffiċli, kellhom bżonn il-mistrieħ.
  Gulliver faqqa" mnieħru wkoll u kellu ħolm mill-isbaħ.
  Li fiha kantaw bniet nofshom mikxufin;
  L-univers inqatgħet
  Stilel faded, katastrofi-mewt!
  Sobbing, moaning fit-torment tad-distanza infernali,
  U għal dawk li baqgħu ħajjin: biss mistħija li tissaporti!
  
  Bħal Alla - imexxi l-liġijiet kollha,
  Tinsa l-kuxjenza, u tiċħad l-unur!
  Ir-razza aljena ġġib dinja ġdida,
  Tefgħet sfida lilna - aħbarijiet mill-aqwa!
  . KAPITOLU #2
  Il-kabini, li Gulliver inbidel fih, salpa fuq brigantine sabiħ u eleganti ħafna. Il-qlugħ tagħha kienu kuluriti ħafna, bi tpinġijiet meraviljużi, meraviljużi fil-forma ta 'fjuri u friefet, u dragonflies, kif ukoll bniet bix-xwabel.
  U kien f'armonija ħafna mal-ekwipaġġ. Hawnhekk ukoll, kienu esklussivament bniet. U kienu kważi mikxufa, sniedaq u ġenbejn biss kienu miksija b'kordi ta 'ġojjellerija. U l-ġilda hija ikkunzata, tleqq, bħal statwi tal-bronż.
  Bniet pirata spanked b'riġlejn vojta, grazzjużi ħafna, u seductive.
  U kantaw:
  Aħna foqra, foqra, pirati,
  Jiddispjaċina ħafna, ħafna, ħafna,
  Tevitax il-bniet jafu t-tpattija,
  Imma għax ma daħħlux il-moralità fina!
  
  Il-pirati m'għandhomx bżonn ix-xjenza
  U huwa ċar għaliex...
  Għandna saqajn u dirgħajn
  U r-ras mhix għalina!
  U mbagħad deher galljun quddiem, it-tfajla ta" fuq innutat lilu l-ewwel. Hija qabżet off, iteptep tagħha vojta, takkuna tondi.
  B'mod ġenerali, liema sbuħija kienu hawn, u x-xagħar tagħhom huwa qawwi ħafna. Il-biċċa l-kbira tal-blondes tal-għasel għandhom xagħar li glitter bħal weraq tad-deheb, iżda hemm ukoll bniet aħmar tar-ram u anke xagħar ta 'lewn żmerald.
  Xi wħud jilbsu imsielet tal-brazzuletta. U liema linji perfetti għandhom!
  U l-muskoli tagħhom, bħal blalen tal-merkurju, irrombla taħt il-bronż, ġilda tleqq. Dawn huma verament bniet li kapaċi jiġġieldu għal veru.
  U issa l-brigantina tiġri wara l-galljun. U fuq dan il-vapur, orcs bil-pil qed jiġru, iżidu qlugħ u jippruvaw jitbiegħdu.
  Tfajla kaptan b"xagħar tal-weraq tad-deheb li jonfoħ daqshekk sabiħ fir-riħ, u saqajn vojta li jmexxu l-irġiel miġnun bħat-taħbit:
  Aħna se neqirdu l-orsijiet misħuta! Ħalli l-gang tad-dragun ikun fuq in-nar!
  Hawnhekk il-brigantin iqassar id-distanza. U tliet tfajliet jisparaw mill-kanun tal-pruwa, jistrieħu saqajhom vojta fuq il-gverta.
  U mbagħad il-qalba tittajjar 'il barra, u wara li ddeskriviet ark, tolqot direttament fil-kċina tal-gallion ghadu. U l-vapur, wara li rċieva daqqa qawwija, inklina.
  It-tfajliet bdew jaqbżu "l fuq, iteptpu t-takkuna vojta u tondi tagħhom u jgħajtu:
  Glorja lill-pirati, glorja!
  Il-bniet mexjin 'il quddiem...
  Niġġieldu taħt il-bandiera iskarlatina
  L-armata tinsab fuq l-attakk!
  U issa l-brigantin qed joqrob dejjem aktar lejn il-gallun. U l-bniet jitfgħu snanar abbord il-bastiment tal-għadu. U jiġbdu l-brigantina lejn il-vittma tagħhom. U mbagħad teptip vojta, saqajn vojta. Huma jaqbżu fuqha u jiġġieldu ma 'l-orcs. U hemm rikba selvaġġa għaddejja. Il-bniet qatgħu lilhom infushom b'sabres u jsoffu l-għadu f'nixxigħat ta 'ħruq. U jaqgħu, bl-orki maqtugħin rashom.
  U rashom jirrumblaw mal-art.
  Dan huwa tassew qerda u annihilation. Issa l-ġellieda wrew lilhom infushom fil-glorja kollha tagħhom. U saqajhom vojta u kkunzati, bħal sledgehammers, taw daqqa taʼ tgħaffiġ.
  It-tfajliet huma sbieħ ħafna u l-ġilda tagħhom tal-bronż titfarrak fix-xemx, li minnhom hemm tlieta.
  Il-ġellieda jsaffru u jgħajtu:
  - Aħna se joqtlu l-għedewwa, dan huwa l-credo tagħna dejjem. L-eżamijiet kollha għaddew fuq ħamsa, pajjiżna qaddis!
  Il-bniet irriżultaw tassew jibred. U jinqatgħu biex il-bandli ma jistgħux jitwaqqfu.
  U t-tifel barefoot Gulliver jiġġieled magħhom. Kid ħafna dashing, ejja ngħidu.
  U l-għarqub vojt tat-tifel se jieħu u jdawwar l-orc fil-geddum. U xedaq tiegħu niżel.
  Gulliver kanta:
  - Kif għexna niġġieldu,
  U ma tibżax mill-mewt...
  Allura minn issa "l quddiem, int u jien se ngħixu!
  Fl-għoli tal-kwiekeb u s-skiet tal-kwiekeb,
  Fil-mewġ tal-baħar u nar furious!
  U furious, u furious nar!
  It-tifel tal-kabina kien qed iqabbad, u saqajh vojta kienu jolqtu.
  Huwa tajjeb li tkun tifel għalkemm. X'korp mgħaġġel għandek.
  Dan huwa verament tifel superman.
  U tkanta fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Jiena kavallier tad-dawl fuq l-irkoppa tas-savages,
  Jien se niknes l-għedewwa tal-Patrija minn wiċċ l-art!
  Hekk it-tifel jiġġieled u jkanta. U qatgħat u butts.
  U bniet oħra jiġġieldu miegħu. Li huma tant sbieħ u ħelwin.
  Ġlieda, ovvjament, f'altitudni għolja. Fis-sens figurattiv tal-kelma.
  Hawn huma l-ġellieda. Nistgħu ngħidu dwarhom: super u iper.
  Jekk jibdew jiġġieldu, allura xejn ma jwaqqafhom.
  U issa l-aħħar orki waqgħu taħt id-daqqiet tas-sbuħija. U kien hemm ferħ kbir fost il-ġellieda.
  U kantaw:
  Se noqtlu u naqtgħu lil kulħadd,
  Se noqtlu lil kulħadd! Se noqtlu lil kulħadd!
  U wara dan bdew jdawru madwar il-galljun u jfittxu l-priża. Fl-istess ħin, il-ġellieda kantaw:
  - Qegħdin infittxu min jgħaddi mil-lejl sa filgħodu,
  Ejja nkissru l-fraera! Ejja nkissru l-fraera!
  Hawn Gulliver kanta b"entużjażmu;
  Ħu għolla idu lejn ħuh:
  Gwerra krudili - ir-roar tal-avversarju!
  Il-magna saret ħabib tiegħek,
  Għall-frivolità ġiet it-tpattija!
  
  X'għandek tagħmel jekk in-nies huma mkissra
  Meta dashing bullets whistle madwar!
  Alla aħjar ikisser il-gwerra bil-forza -
  Sabiex il-jiem tad-dragun tal-priża spiċċaw!
  
  Imma l-infern ma jaf l-ebda kejl u linja,
  L-art qed tinħaraq fin-napalm, it-tfal qed jibku!
  Hawnhekk il-karatteristiċi tal-bniet saru pallidu -
  Min, il-Mulej Qaddis, se jwieġeb għal dan?
  
  Ukoll, kemm maħbubin tista 'toqtol,
  Wara kollox, persuna titwieled, emminni, għall-kuntentizza!
  L-omm ma tħallix lil binha jmur quddiem,
  U anke fis-sajf hemm temp ħażin fil-gwerra!
  
  Imma d-dmir ta" suldat huwa dmir żgur:
  X'għandek bżonn biex tiġġieled għall-Patrija fil-battalja!
  Fis-sittax, diġà tempju griż,
  Romol ta" uċuħ sfortunati minfuħin mid-dmugħ!
  
  Imma x'inhu, int miġnun ħu?
  Le, int tal-ġenn, iwieġeb il-maħbub!
  Għall-waħda, li qiegħed fuq it-tron, is-suldat tagħna,
  Jaħseb li ħutu huwa Kajjin maħmuġ!
  
  Fl-art, nixxigħat tad-demm iqattgħu l-vini,
  U l-polz mill-qalba se jirrispondi b'daqqa ...
  Moħriet imfarrak f"għalqa minn qoxra ffriżat,
  Oh, kemm saret vjola x-xemx!
  
  Imma hemm fidi li Ġesù se jiġi -
  Tirrikonċilja l-aħwa, ġib is-Salvazzjoni!
  Imbagħad ejja ninsew il-kont vili tal-vendetta -
  Fir-ruħ tagħna lkoll isaltan, ħalli l-maħfra!
  Wara dan, il-bniet pirata giggled fil-kabina boy. U kien biss kbir.
  Wara dan, btieti tal-birra u l-inbid ġew mkaxkra barra mill-istiva tal-gallion, huma bdew jixorbu u Rage.
  U liema żfin żfined barefoot, saqajn girlish ta 'beauties. Kemm deher kbir.
  U l-għoġġiela muskolari tagħhom xegħru. Dan huwa verament dak li l-bniet għandhom bżonn.
  It-tifel Gulliver ukoll xorob u kanta bil-ħeġġa;
  Kulħadd għandu l-ħarsa personali tiegħu tal-imħabba -
  Il-kunċett ta 'sbuħija u ideali!
  Għalkemm in-nies ma kibrux miegħu,
  Imma l-bniedem m"għadux xadina!
  
  U hawn, ovvjament, tista 'tieħu ftit aforiżmi u żżid dawk witty bħal dawn;
  L-għarqub vojt tat-tfajla x'aktarx se tikseb żraben tal-moda!
  Imma xi ħaġa oriġinali ma tiġix f"moħħna
  Hawnhekk, pereżempju:
  Imħabba għal kull età,
  U t-tifel jidher kburi ħafna ...
  Għajnejh jiddi fid-dlam
  Ir-riżultat se jkun frisk!
  Għalkemm dan kollu ejja ngħidu dan - stupidità u trite.
  Madankollu, min-naħa l-oħra, nistgħu ngħidu li anke jibred.
  Gulliver kanta:
  Qed naqbeż. Imma naqbeż b"mod differenti
  Jew aħjar, naqbeż bħall-qawlun ...
  U nista' nintegra speċifikament il-bidla,
  Int tifel barefoot mhux tirregħid!
  U mbagħad Gulliver kanta xi ħaġa aktar ċivilizzata;
  Irridu ngħixu f'dinja sabiħa ta' ġenna -
  Li fihom m'hemm l-ebda mard, għoġġiela dekrepiti ...
  Sabiex il-ħajta tal-ħajja ssir bla tarf,
  Sabiex kull jum ikun ferħan u ferrieħa!
  
  Fejn il-kulur huwa bħal qawsalla fir-rebbiegħa
  Ġilji ta 'l-ilma, bħal deheb bl-Emerald.
  Fejn ir-realtà ilha tixbah ħolma...
  Kull tifel jista 'jagħmel miraklu!
  
  O Patrija, dwejjaq qaddis ta" Alla;
  Il-betula tiegħek huma ttikjati, id-dija tal-metall...
  U nitlob lill-Mulej għal ħaġa waħda,
  Biex il-Patrija tiffjorixxi fil-glorja!
  
  Imma hawn il-ġellied diġà mar fuq kampanja,
  Huwa jimmarċja bħal gwerrier barbarian!
  Aħna se nagħmlu l-ġid lill-pjaneta -
  Biex il-balal ma jtaqqbux lil ommok!
  
  Attakk tat-trolls, pressjoni furious;
  Rushing avversarji ħajt valanga!
  U għalhekk, għaliex għandna bżonn argument jaħraq,
  Meta l-Patrija tkun magħquda f"ponn!
  
  Imma għal darb'oħra l-orc fiends grin,
  Huma raġel, bħal għadma mwaħħla fil-griżmejn!
  U l-goblin ħabb f"furja selvaġġa,
  Imma applikajna minn rigal rati!
  
  Imma r-rebħa fuq l-għadu hija qrib,
  Aħna se naħsbu lir-Russja mill-qawwi!
  Waslet it-tpattija għall-imniġġes -
  Il-pil tagħhom kien imqatta" f"biċċiet u lint!
  
  Wiċċ ħelu tifla ovali -
  Tatni fidi u saħħa kbira!
  Hekk kanta Gulliver b"sentiment u fervur kbir. U l-kant tiegħu kien tant oerhört chic.
  Imbagħad it-tifel-kaptan reġa" beda jkanta, wara tazza birra oħra, u gidma ta" ħut imnixxef;
  Pajjiż kbir, qawwi, sagru,
  M'hemmx aktar radjanti taħt is-sema blu!
  Hi mogħtija lilna minn Alla li Jista" Kollox għal dejjem -
  Dawl bla limitu, Messija eżaltat!
  
  Id-dinja qatt ma rat qawwa bħal din, qatt ma taf
  Hekk li kburin nitfgħu l-firxiet tal-ispazju!
  Kwalunkwe stilla fl-univers tkantalek,
  Jalla An tkun kuntenta magħna!
  
  Wara kollox, din hija Patrija tagħna, hija tali destin,
  Ikmanda l-ispazju tal-kwistjonijiet kollha!
  Kull wieħed minna, emminni, ikun irid dan,
  Mingħajr ebda bluha, superstizzjonijiet mara!
  
  L-arkanġli jdoqqu t-tromba qawwija tagħhom,
  Huma jigglorifikaw bil-qawwa l-marċ tal-armati tagħna!
  U l-għadu jsib il-parti tiegħu f"tebut ta" l-aspen,
  U mhux se jirċievi taxxi u ġieħ!
  
  Din hija Patrija tagħna, kollox fiha, emminni, hija sbuħija,
  Hija daret l-univers kollu mingħajr sforz!
  Bniet b'żagarella pjuttost qawwija,
  Kaċċa għaliha, sabiex il-kanna tkun b'saħħitha!
  
  Patrija, din hija l-ħarsa ta 'għajnejn blu ta' l-omm,
  Idha hija kemm ġentili kif ukoll tal-ġebel!
  U ż-żagħżugħ avversarju li toqtol bil-balal -
  Biex il-fjamma tisreġ isbaħ fil-qalb!
  
  Ħu ġurament lill-Patrija bla limitu,
  Tajjeb għalik ukoll, ovvjament!
  Għalkemm id-demm jiċċirkola fil-furja tal-battalja,
  It-tpattija se tasal għand l-għadu issa!
  
  L-armi u l-kuraġġ huma liga tant qawwija,
  Il-ħażin ma jistax jegħleb!
  Fuq ajruplan bil-bombi, tlajt b"mod intelliġenti,
  U hekk kif tisplodi, jitferrgħu silġ ta" twieqi!
  
  Imma l-ordni tal-ħakkiem - ittajjar it-tifel lejn Mars -
  Wasal iż-żmien għalik li tpoġġi spazju!
  U l-arroganza ta 'Martian se tiġbor f'għajnejk,
  Imbagħad naraw ferm lil hinn minn Pluto!
  
  Aħna se naslu fl-għoli tal-ispazju, naraw it-tarf tal-univers,
  Hekk hu d-destin uman tagħna!
  U għalhekk, adore lit-tifel dwar l-isfruttamenti,
  Wara kollox, kun af li l-premju huwa kwistjoni ta 'gwadann!
  It-tfajliet ukoll qagħdu u jċapċpu jdejhom. U saqajhom vojta huma daqshekk b'aġilità. U tkaken vojta sparkle fix-xemx.
  Gulliver jinsab magħhom, f"ġisem ta" tifel barefoot, hekk ħaj u ferrieħa.
  Imma żifnu fuq l-ewwel numru.
  Imbagħad iddeċidejna li nilagħbu l-karti. U dan huwa wkoll xogħol kbir ħafna.
  U tista 'verament tieħu u tidlek lilek innifsek. U mal-bniet għall-rabja ħafna frolic.
  It-tfajla pirata ħadet f"idejha s-sieq vojta u infantili ta" Gulliver u bdiet timmassaġġja l-għarqub tond u roża tiegħu.
  It-tifel tal-kabina daħak u qaxxar bi pjaċir. Kien daqshekk kbir. Dan huwa verament biss tifel miraklu.
  U saqajh vojta u sbieħ ħafna huma biss miraklu.
  Gulliver kanta bi tbissima:
  Barefoot, barefoot biss
  Taħt ir-ragħad ta" Lulju u taħt il-ħoss tas-surf...
  Barefoot, barefoot biss
  Aħna se niżfin, aħna miegħek!
  Dawn huma xi kanzunetti umoristiċi. U tajjeb li xorta tkun tifel. U fl-istess ħin turi proeza kolossali.
  Imma ovvjament, dan mhux kollox. Dak li Gulliver biss għadu ma għamilx.
  U kanta u jiżfen, u għamel qasmiet b"riġlejn tat-tfal vojta. Li deher ukoll jibred ħafna u sa ċertu punt odjuż.
  Hawnhekk kien tifel-kaptan li vvjaġġa lejn ħafna pajjiżi, u aktar minn darba ħarat l-oċean.
  Iva, u l-burdata tiegħu, franchement, hija aggressiva ħafna.
  Imma hu għalhekk li għadha ma tieħux it-tfajla fuq bandiera pirata u tispara klieb il-baħar minn pistoli żgħar. Mhux faċli li tidħol, imma dik hija s-sbuħija tagħha.
  It-tifel Gulliver, mistrieħa saqajh vojta, ħa saqajh tat-tfal u spara. Il-qalba laqat il-kelb il-baħar. U kissrilha daharha, ħarġilha l-imsaren. It-tifel għajjat:
  - It-tifel qabad kuraġġ frisk,
  U l-ekwipaġġ kien misjuq fit-tebut!
  It-tifla, il-kaptan tal-pirati, ħadet u qabdet lit-tifel tal-kabini b"saqajha vojta minn imnieħer it-tifel u għajjat:
  - Ukoll, tomboy, trid tieħu postu. Nara ħafna ambizzjoni fik!
  It-tifel Gulliver wieġeb:
  - Jgħoddni li tkun mill-inqas żgħir, iżda xorta raġel. U l-mara hija...
  Gwerrier ieħor b"xagħar aħmar kanta:
  Ma tistax tgħix mingħajr nisa fid-dinja, le,
  Ix-xemx ta" Mejju tinsab fihom, l-imħabba tiffjorixxi fihom!
  Gulliver offra bi tbissima charming ħafna, li hija kemm infantili u fl-istess ħin kuraġġuża fl-istess ħin:
  Il-pajjiż jinsab fi żmien diffiċli.
  Id-demm joħroġ bħal torrent!
  Ġlieda sal-aħħar nifs tiegħek
  U jalla l-hena, il-paċi, l-imħabba tiġi!
  
  Aħna ulied il-komuniżmu ħażen
  Patri Patrija wlied bla limitu...
  Għalkemm il-hordes ta 'revanchism ġejjin -
  Ejja nkunu veri ma" pajjiżna!
  
  Fl-era kbira u kożmika,
  Quasars iridu jinħolqu mis-saba'...
  L-affarijiet huma pjuttost tajba magħna, emminni,
  Anke jekk l-armata tal-infern tal-ħażen qed tattakka!
  
  Se noqtlu l-armata tal-aggressur,
  U aħna se noħolqu lejżers minn quarks ...
  U raġel isir kull eroj,
  Fuqna hemm kerubin bil-ġwienaħ tad-deheb!
  
  Għalkemm sħab jaħarqu fuq l-Otherland,
  Lest biex tiġġieled l-għadu...
  Stakkament ta 'ġellieda bħal dawn jemmnu volatili,
  Titramplex it-tarf tad-dinja b'but!
  
  Nafu li l-għadu huwa qawwi u insidjuż,
  Aħna mhux se nagħtuh art mhux span...
  U l-bniedem huwa b'saħħtu bi progress glorjuż
  U emmnu Mulej wieħed biss!
  
  Se nibnu komuniżmu kbir,
  L-art nattiva se tiffjorixxi...
  Għalkemm l-għadu huwa selvaġġ ħafna,
  Id-destin tagħna fl-attakk hu li navvanzaw!
  
  Pijunier brave brave boy,
  Li dejjem twieled biex ikun gwerrier...
  L-iljun mhuwiex fenek kodard,
  Ħalli l-ħolma ssir realtà!
  
  Aħna ma nittollerawx l-umiljazzjoni, ħuti,
  Għall-Patrija, aħna lkoll se nqumu bħala muntanja ...
  Ejja ma nieħdux aktar insulti
  Ejja nfarrak lill-ghadu b'id tal-azzar!
  
  Jekk ilkoll ningħaqdu b"idejna
  L-insetti jistgħu jiġu megħluba...
  Patrija qaddisa bħax-xemx
  U l-kaċċatur jinbidel f'logħba!
  Hawn kanzunetta kantata minn tifel li sa ftit ilu kien kaptan u kellu n-nobbli. U jibred.
  Imma frejgata dehret fl-orizzont. Barra minn hekk, klassi kbira - erbgħa u sittin pistoli. X'inhu serjament. U jiġi bħal astun li jara t-tiġieġ.
  Il-Kaptan tat-Tfajla qal:
  - Din hija sfida għalina! Se niġġieldu jew...
  It-tifla b"xagħar aħmar qalet:
  "Il-ħarba hija barra mill-kwistjoni!"
  Tfajla b"xagħar blu, li kixfet snienha perla li tkanta u tkanta, kantat:
  Irridu nirrispettaw, nibżgħu,
  L-isfruttamenti tal-bniet ma jistgħux jingħaddu ...
  Il-bniet dejjem jafu jiġġieldu
  Jistgħu jaqbdu bħal xkora ħmar!
  U wriet ilsienha twil u gdim.
  Ukoll, ladarba jkun hemm ġlieda, allura għaliex ma turix it-temper aggressiv ħafna tiegħek. U se jkun ta 'uġigħ ħafna għall-għedewwa. Iva, u l-ħbieb se jkunu imdejjaq.
  U l-battalja naturalment teħtieġ l-għażla tal-post it-tajjeb u l-manuvra.
  U issa l-bniet b'mod għaqli ħafna jimxu brigantine tagħhom, u fl-istess ħin ma ninsewx li tkanta;
  Int membru tal-Komsomol tal-Patrija,
  Tħobb tiġġieled bil-kuraġġ għal Elf...
  Inti tkun tista 'tgħin lill-Patrija,
  Il-kavallier mhux b"ruħ ta" buffu!
  
  It-tifla hija kantanta sabiħa
  Tgħaġġel minn ġol-silġ bla saqajn...
  Int ir-reġina radjanti -
  Laqtu lil Orkolf bil-ponn tiegħek!
  
  Hija tefgħet granata bl-għarqub vojt,
  Qassam tużżana suldati...
  Il-Führer dalwaqt se jitħallas,
  Il-kavallier se jipprepara l-machine gun!
  
  Aħna bniet fil-battalja tal-Komsomol,
  Ikkunsidra l-akbar ġellieda fil-battalja...
  Il-vuċi tal-ġmiel huwa sonoru,
  Ħalli n-nanniet u l-missirijiet ikunu kburin!
  
  Taħt Elfsquay ġġieldu ħafna,
  U kienu kapaċi jżommu lill-orċi ħżiena bil-kuraġġ...
  Aħna t-tfajliet nirbħu b"mod ċar
  Tgħaddi l-eżamijiet kollha għal ħamsa biss!
  
  Bħal uragani fil-vini tagħna
  Sajjetti sparkle fil-vini jafu...
  Se jkun hemm pajjiżi b'saħħithom ħafna fid-dinja,
  Minn orsijiet, klieb u xadini!
  
  Il-Wehrmacht mhux se tpoġġi l-bniet fuq irkopptejhom,
  Qatt mhu se nigħawweġ, taf...
  Stalin u l-aktar għaqli Lenin huma magħna,
  Ħalli s-sekli jgħaddu u s-snin!
  
  Alla ħalaq l-univers mill-fotoni,
  Il-ħajja mingħajr mewt welldet l-eternità...
  Nafu l-ordni, aħna se nibnu waħda ġdida,
  U kerubin jiftaħ ġwienaħ fuqna!
  
  Hemm ħafna eroj fil-patronimiku,
  Il-membri tal-Komsomol huma dejjem l-ewwel...
  L-armata timmarċi f'formazzjoni formidabbli,
  Nipproteġu l-elves tal-belt!
  
  Qed niġġieldu kontra Fritz taħt Elfsquay,
  U kienu kapaċi jiddefendu l-kapital ...
  It-tifla tefgħet il-pakkett b"sieqha vojta,
  U ejja nisparaw fuq il-monsters!
  
  Aħna ħsadna ħafna orksisti,
  Ħafna punks inqatgħu...
  Mili tal-għażil ulterjuri
  Aħna naqtgħu l-leġjuni ta 'Satana!
  
  Neħħejna s-snien kollha ta' Orctler,
  Il-President Dragon ġie megħlub...
  It-tifla fetħet xufftejha
  L-Armageddon il-kbir taqbad!
  
  Agħti l-ebda ħniena lill-Fuhrer
  Intom it-tfajliet dejjem kuraġġużi...
  Premjijiet ġenerużi jistennew is-sbuħija,
  U emmnu li għandna ħolma li saret realtà!
  
  Alla l-Ħallieq tad-dinjiet kollha tal-univers,
  Ħa bierek l-elfinist...
  Bil-qawwa tagħha fil-battalji mhux mibdula,
  It-tfajla tfarrak l-orċiżmu ħażen!
  
  Hija tefgħet granata bl-għarqub vojt,
  U dawwar il-"Tiger" formidabbli ...
  U mbagħad ippressathom mal-ħbula,
  Is-sbuħija taf ħafna logħob!
  
  Allura l-Orkshists malajr nixxew,
  X'tankijiet u qxur kienu qed jitfgħu ...
  Naraw il-komuniżmu mogħti,
  U qatgħu ringiela sħiħa ta" trolls!
  
  Allura dak li ħadt okrshis,
  Stalingrad kien kontra griżmek...
  Aħna nirbħu mili famużi,
  U issa Svarog il-Kbir huwa kuntent!
  
  Dalwaqt tiġi l-fidi ta" Ġesù
  U allat sbieħ oħra...
  Elves se jiżviluppaw id-dawl tal-arti,
  Tgħammir, lupu u iljunfanti ħżiena!
  
  Fl-aħħar se nkunu wieħed
  Fil-glorja tat-Tip tal-Missier għaref,
  Il-bniet fil-battalji huma invinċibbli,
  Inkunu fil-fidi ta" Lada sal-aħħar!
  Hekk kantaw il-ġellieda u l-pirati. Ukoll, ovvjament, Gulliver ma fehemx kollox. Huwa ħaseb li jekk jinqabad, allura ovvjament kienu jsawtuh bi bsaten fuq l-għarqbejn vojta u tat-tfal. Barra minn hekk, id-daqqiet se jkunu b'saħħithom u fl-istess ħin, sabiex ma jitfixklux. U mbagħad l-eżekuzzjoni se jaqbad pinzetti jaħarqu u jibda jkisser l-għadam tat-tifel. U Gulliver, ovvjament, mhux se jsibha ftit.
  
  
  Dan huwa dak li jiġri lis-subien eterni meta jsiru pirati. Għalkemm it-tim hawnhekk huwa tajjeb ħafna - bniet biss fil-bikini. U fl-istess ħin jgħaġġlu u jgħaġġlu, jteptep barefoot, tondi, takkuna roża.
  It-tifel-kaptan ħadu u kanta:
  Il-bniet huma differenti
  U huma kollha kbar...
  Il-bżieżel tas-sider tagħhom huma iskarlatina,
  U huma remoti ħafna!
  Ukoll, is-subien huma mdemmija,
  Huma jegħlbu lit-trolls b'daqqiet ħżiena!
  U jekk jinstab orc,
  Dak se jolqok iebes ħafna!
  
  IRKANT GĦAL SJAVA ŻGĦAŻAGĦ SBAĦ
  ANNOTAZZJONI
  Żagħżugħ sabiħ ħafna Slavka jitqiegħed għall-irkant. Waqt in-negozjar, raġel gustuż b"muskoli prominenti jinżel u jinbiegħ lin-nisa għal ħafna flus.
  . KAPITOLU #1
  Hawn jasal il-mument tal-verità, il-kap manager ħabbar il-ftuħ tal-irkant. Għal lejl wieħed, verġni żagħżugħa, gustuż u muskolari nbiegħet lil mara. Naturalment, kien maħsub li din hija tradizzjoni għall-istrippers ġodda kollha.
  Iżda ż-żagħżugħ kien tant gustuż u sexy li nġabret sala kbira sħiħa għan-nisa. U l-irġiel sempliċement ma kinux permessi. U dan, ovvjament, min-naħa waħda llimita l-profitti, iżda min-naħa l-oħra, il-gigolos għoġobha.
  Wara kollox, ħafna mill-irġiel iħobbu n-nisa. Barra minn hekk, ħafna drabi l-irġiel żgħażagħ ma jiddejqux jagħmlu l-imħabba ma" mara anzjana b"aktar esperjenza.
  Hawnhekk, ittimbra l-istivali tiegħu, tifel miksi bil-kuveretti, li bilkemm kien laħaq l-adulti, tela" fuq il-pedestall. U jidher saħansitra iżgħar. Huwa kien magħluq għal kollox, iżda kien diġà deher minn ħafna nisa fl-istess bagolli tal-għawm u jaħarqu bl-eċċitament.
  U dawn l-onorevoli mixgħula. Slavka nnifsu tkexkex ukoll. Qalb iż-żagħżugħ tiegħu kienet qed tħabbat bħal tanbur waqt il-battalja. Huma jbiegħu persuna - bħal xi tip ta 'annimal.
  U għandu jingħad hekk mhux tas-soltu u uniku.
  Fuq kull naħa taż-żagħżugħ kien hemm tfajla b"ilbiesi tal-ġilda sewda, stivali u ingwanti, u maskri ħomor fuq wiċċhom. Għandhom gradwalment jikxfu liż- żagħżugħ gustuż sabiex jixgħelu l- pubbliku lustful saħansitra aktar. In-nisa kultant jaqbżu l-irġiel fid-debauchery u l-għatx għas-sess, u l-orga tagħhom huwa ħafna aktar b'saħħtu u itwal. Għalhekk, wieħed m'għandux ikun sorpriż li tant minnhom inġabru biex iħarsu lejn raġel żgħir u sabiħ ħafna, u mbagħad, jekk il-fondi jippermettu, jistgħu jixtruh.
  Warbler ħass eċċitament qawwi ħafna u r-riħa ta 'fwieħa għalja, li saħansitra aktar daru fuq iż-żagħżugħ ipersesswali.
  Hawn hu l-maniġer ewlieni mħabbar:
  - Male Vyacheslav Kotovsky imqiegħed għall-irkant. Tmintax-il sena, fiżikament assolutament b'saħħtu. Gustjuż ħafna, mgħawweġ, ġdid għall-istrixxa u sexy. Biss għal lejl wieħed ma" mara li tista" tagħmel xi ħaġa lilu - sempliċement toqtolx jew timmina!
  Tradizzjonalment, il-prezz tal-bidu huwa għaxar dollari!
  U żewġ tfajliet bi ilbiesi tal-ġilda, stivali u maskri neħħew bir-reqqa l-ewwel qoxra.
  Il-forehead għolja sabiħa taż-żagħżugħ kienet esposta, u l-mewġ tad-deheb u twil ta 'xagħar tiegħu.
  Il-ħsieb li issa kien se jkun għarwien quddiem ħafna mijiet ta 'nisa lustful kellu effett eċċitanti fuq Slavka, u hu shuddered.
  Dan ir-rogħda, qanqal is-sensazzjoni li verġni tpoġġiet għall-irkant, li tant tħeġġeġ lin-nisa.
  U kien hemm għajjat:
  - Ħmistax-il dollaru!
  - Għoxrin!
  - Hamsa u ghoxrin!
  - Tletin!
  Baqra waħda grassa qoxra:
  -Ħamsin!
  Fellus ieħor issaq:
  - Sittin!
  Instemgħet għajta:
  - Sebgħin!
  - Tmenin!
  - Disgħin!
  - Mija!
  Kien hemm pawsa. It-tifel kellu jkompli jikxef gradwalment, li daru fuq is-sess ġust.
  Hawn żewġ tfajliet li neħħew il-velu mill-parti t"isfel ta" wiċċhom. Imnieħer sabiħ, ħalq grazzjuż u geddum kuraġġuż ta" żagħżugħ, kif ukoll għonq, infetħu.
  In-nisa ferħu.
  Wieħed għammar:
  - Mija u għoxrin!
  Ieħor squeaked:
  - Mija u tletin!
  It-tielet minfaħ:
  - Mija ħamsin!
  Il-mara grassa tfajt:
  - Mija u tmenin!
  U mara pjuttost żgħira u pjaċevoli tat:
  - Mitejn!
  Kien hemm pawża oħra. Il-qaddejja issa kixfu l-ispallejn u l-armi taż-żagħżugħ. Kienu muskolari, sbieħ u grazzjużi fil-forma. Mhux bodybuilder, iżda ġellied mitfugħ u gustuż. U l-ġilda hija tant seductively tleqq.
  Il-mara li kienet tidher qisha ippopotamu gerbet:
  - Mitejn u ħamsin!
  Il-mara qalet ftit iktar pjaċevoli:
  - Mitejn u sebgħin!
  Tfajla oħra tgħajjat:
  - Tliet mija!
  Il-mara, għall-kuntrarju, croaked fl-età tagħha:
  - Tliet mija ħamsin!
  Ir-rappreżentant tas-sess ġust ħareġ:
  -Erbgħa mija!
  Iż-żagħżugħa nnifisha, li jidher li kienet tqaxxir, tgerbet:
  - Erbgħa mija u ħamsin!
  Kien hemm ħafna nisa żgħażagħ u sbieħ fis-suq. Saħansitra tistaqsi għaliex għandhom bżonn gigolos korrotti u li jintlibsu sew, li minnhom tista 'taqbad infezzjoni.
  Sinjura waħda rispettabbli qalet:
  - Ħames mija!
  U reġa" kien hemm pawża. L-ammont għadu mhux daqshekk kbir, speċjalment minħabba l-inflazzjoni tad-dollaru. Iva, u ma tistax tistenna biex tara kull xorta ta 'onorevoli, bħala żgħażagħ, sbieħ gigolo undress.
  Hawn żewġ tfajliet bi ilbiesi stretti, stivali u maskra, li jneħħu velu ieħor.
  U t-torso kollu ta" tifel sabiħ ħafna u intaljat huwa għarwien. U tista 'tara abs tiegħu, li huma stabbiliti bħal influssi ta' ċikkulata. U x'ġilda lixxa u tleqq li titfarrak fil-attenzjoni.
  Waħda min-nisa qalet:
  - Sitt mija!
  Ieħor daħal:
  - Seba' mija!
  It-tielet ghamlet:
  - Tmien mija!
  L-anzjana tgħawweġ:
  - Disa 'mija!
  Mara pjuttost żagħżugħa u sabiħa bi imsielet tad-djamanti tissaq:
  - Elf!
  U reġa" kien hemm pawża. Kulħadd kien bla paċenzja biex jara x"se jiġri wara. Dan iż-żagħżugħ huwa biss tal-għaġeb. Aħjar minn kull Apollo.
  Il-mara tal-biljunarju Elena kienet tammirah, iżda għadha ma daħlitx fi bargain. Fil-fatt, l-aktar interessanti se jkun fl-aħħar. U issa fejn tgħaġġel. Din hija tabilħaqq komodità siewja ħafna. Għalkemm, min-naħa l-oħra, Elena għadha tant sabiħa u sexy li jekk tħawwad ġenbejha, tiġri merħla sħiħa ta" żgħażagħ ħelwin li wkoll iħallsu l-flus għas-sess magħha.
  U żewġ tfajliet b'ilbiesi tal-ġilda u maskri reġgħu bdew jieħdu velu ieħor minn Slavik gustuż.
  U għalhekk kixfu saqajh muskolari u b"forma sabiħa sa l-irkopptejn. U bagolli tal-għawm. It-tifel kien tant eċċitat li l-perfezzjoni maskili tiegħu nefħet. U kien kbir, u ħalliet lill-mara tagħti ferħ sħiħ.
  Ħsejjes ħarġet fis-sala.
  Il-mara tal-ippopotamu għetbet:
  - Elf u nofs!
  Aktar irqaq taw:
  - Elfejn!
  Il-mara bil-maskra tal-qtates tweeted:
  - Żewġ ħamsa mija!
  Il-mara mgħottija qalet:
  - Tlett elef!
  Il-mara bil-imsielet tad-djamanti qalet:
  - Tliet ħames mija!
  L-anzjana ghamlet:
  - Erbat elef!
  It-tfajla, li kienet tidher żgħira ħafna, tgħajjat:
  - Erbgħa u nofs!
  U mara mgħottija b"velu ċapret:
  - Ħames elef!
  U reġa" kien hemm pawża. Din id-darba, f'lejl wieħed mal-gigolo, kien imsemmi ammont deċenti ħafna. Għal ħamest elef dollaru tista" tikri ħamsin prostituta ta" mhux l-agħar livell. U gigolo ordinarju b'esperjenza jiswa mitejn dolar għal sagħtejn. Ukoll, xi wħud huma aktar għaljin u xi wħud huma irħas. U issa l-ammont sar imbarazz, u mhux daqshekk żgħir. Barra minn hekk, hemm gwerra, u r-rublu Russu qed jaqa ', u d-dollaru qed jikber fil-prezz. M'hemmx ħin għax-xaħam, ngħix!
  Imma ovvjament, mhux il-karti tat-trump kollha għadhom ġew stabbiliti. Il-bniet ineħħu l-istivali kbar minn saqajn it-tifel. U jesponu forma graceful, simili għal saqajn girlish. U l-ebda xagħar - bħal statwa tal-bronż. Ikkunzat, saqajn vojta, żagħżugħ fabulously gustuż, isuq ħafna nisa miġnun.
  U s-sala terġa" tgħajjat.
  - Sitt elef! - Għajjat il-venerabbli mara.
  It-tfajla ċċappjat, mikxuf snienha:
  - Sebat elef!
  Mara żagħżugħa iżda grassa b"wiċċ spjaċevoli tgerbet:
  - Tmint elef!
  Mara iżgħar u sabiħa bi imsielet tad-djamanti twittat:
  - Disat elef!
  U mara li l-età tagħha hija impossibbli li tiġi determinata minħabba l-velu ħoxna ċappat:
  - Għaxar t'elef!
  Il-vuċi tagħha, madankollu, kienet żgħira. U Slava feraħ. Taħseb li s-sess ma" mara Musulmana għal dak it-tip ta" flus huwa kbir! U diġà għandu elfejn u nofs dollaru fil-but.
  Veru, dan mhux kollox. It-tifel, muskolu, gustuż ħafna, jiddi bħal statwa ta" alla Grieg tal-qedem, kien f"bagolli tal-għawm. U d-dinjità sabiħa tiegħu kienet għadha tidher fil-glorja kollha tagħha.
  U żewġ tfajliet bl-ilbies u l-maskri ħomor ħadu u b"moviment eleganti u bla xkiel neħħew il-bagolli tal-għawm minn fuq iż-żagħżugħ.
  Strixxa ta 'drapp waqgħet fuq saqajn vojta, ikkunzati, muskolari, u grazzjużi ħafna, seduttivi tat-tifel, u kixfu għal kollox lil Slavka.
  Ħass sens profond ta" mistħija. Blushing bħal xebba żagħżugħa li qatt ma daq ġisem ta" mara.
  Warbler shuddered, qalbu kienet tħabbat bħal ġebel f'rattle.
  U t-tħawwid, il-mistħija, u l-imbarazzament ovvju tiegħu kellhom effett ta 'bewitching fuq in-nisa. Fil-fatt, dan huwa tifel daqshekk ħelu, sabiħ tal-għaġeb b'xagħar tad-deheb, u barra minn hekk, verġni li ġġiegħel lis-sess ġust jitriegħed fil-languor.
  Mara ħoxna daqs hippo għajjat:
  - Ħmistax-il elf bucks!
  Il-mara tat ftit irqaq:
  - Għoxrin elf!
  Il-mara bil-libsa tal-patri għetlet:
  - Ħamsa u għoxrin elf!
  It-tfajla tgħajjat:
  - Tletin elf!
  L-anzjana tgħawweġ:
  - Hamsa u tletin!
  Mara bi imsielet tad-djamanti u ta" dehra pjuttost pjaċevoli tat:
  - Erbgħin!
  Rappreżentant ieħor tas-sess ġust b'ġiżirana kbira ta 'perli magħżula madwar għonqha squealed:
  - Ħamsa erbgħin elf!
  U fl-aħħar, mara bil-velu u b"vuċi pjuttost żagħżugħa tat, b"mod krudili u ċar:
  - Ħamsin elf!
  Bħas-soltu, kien hemm pawża fuq in-numru tond. Fil-fatt, għal tali ammont tista 'tixtri karozza tajba u ġdida. Jew tikri ħames mija mhux l-agħar prostituti nisa għal siegħa. Jew mitejn u ħamsin gigolos maskili esperjenzati għal sagħtejn, jew ħames mija mhux daqshekk esperjenza u klassi. Huwa worth it li tibda.
  Barra minn hekk, dan iż-żagħżugħ gustuż jista" jinkera aktar tard għal ammont iżgħar.
  Elena, li kienet ilha tistenna tant, triegħed b"sabar. Kemm hu sabiħ. U fl-istess ħin titfaċċa bħal tfajla, u tirrogħed bħal ħaruf qabel il-qatla.
  L-amministratur għolla l-martell u beda jgħid:
  - Ħamsin elf dollaru darba! Ħamsin elf dollaru żewġ... Ħamsin elf dollaru...
  Elena għajjat b"vuċi tagħha stess:
  - Sittin elf!
  Kulħadd daru. Rajna mara rqiqa b"maskra. U b'vuċi pjaċevoli u familjari ħafna.
  Slavka ried tassew li din is-sbuħija, miksija b'maskra, tixtrih mill-inqas għal lejl wieħed.
  U mbagħad il-laqgħa mal-mara Għarbija beżżgħuh. Fil-Lvant innifsu, il-moħqrija hija distinta. U jista" jkun hemm biss perverżjonijiet terribbli. Għalkemm ma jistax jiġi maqtul u mgħaqqad, irid jagħmel dak kollu li titlob il-mara li xtratlu.
  U tirrifjuta xejn.
  Madankollu, is-sbuħija fil-velu ma ppruvatx tagħti:
  - Sebgħin elf!
  Elena ghamlet:
  - Tmenin!
  Il-mara magħluqa tefgħet f'daqqa:
  - Mitt elf dollaru!
  Ħsejjes ħarġet fis-sala. Iva, l-ammont għal lejl wieħed biss b'gigolo huwa bla preċedent. Iżda meta jsir irkant, tqum l-eċċitament tan-negozjar, li huwa diffiċli biex ilaħħqu magħha.
  U ħafna nisa għad m"għandhomx żwieġhom. Huma jew romol, jew għamlu l-kapital tagħhom stess, jew irnexxielhom jirċievu wirt qabel iżżewġu. Jew irġiel fittizji.
  Allura kien hemm min jidħol fil-bargain.
  It-tfajla għajjat:
  - Mija għaxart elef!
  Il-mara mgħottija tgħajjat:
  - Mija u għoxrin!
  Il-mara bil-imsielet tad-djamanti qalet:
  - Mija ħamsin!
  Imbagħad il-mara fil-velu għajjat:
  - Mitejn elf!
  Elena tgħajjat b"passjoni:
  - Mitejn u ħamsin!
  It-tifla bil-ġiżirana tar-rubini qalet:
  - Tliet mitt elf!
  Il-mara grassa tgħajjat:
  - Erba mitt elf!
  Imbagħad il-mara fil-burqa għajjat minn fuq pulmun tagħha:
  - Miljun dollaru!
  Din diġà hija somma serja u kbira. Għal ammonti bħal dawn, jixtru pitturi, żwiemel taʼ razza pura, jew armata sħiħa taʼ prostituti. Għal-lejl tista ' tordna prostituta elite għal elf. Barra minn hekk, ir-rublu qed jaqa 'u hemm gwerra, u huwa mistenni li se tmur għall-agħar biss.
  Kien hemm pawża qawwija. Għar-raġel biljunarju ta 'Elena, miljun dollaru mhuwiex ammont tali letali. Imma biss għal żewġi. U huwa wisq ovvju għaliha. U miljun sħiħ li ħalla l-kontijiet ma jistax ikun daqshekk faċilment moħbi u mhux ġustifikat.
  U nisa oħra kienu ċarament imbarazzati b'tali somma.
  L-amministratur għolla l-martell u beda jkanta:
  - Miljun dollaru darba, miljun dollaru tnejn, miljun dollaru tlieta...
  Elena għajjat b"leħen għoli:
  - Miljun dollaru u dollaru ieħor!
  Ibda l-maniġer:
  - Miljun dollaru u dollaru ieħor darbiet ... Miljun ...
  Il-mara fil-burqa baħdet:
  - Żewġ miljun dollaru!
  Ħsejjes ħarġu mis-sala. L-ammont kien tali li tista" tikri għaxart elef gigolos professjonali għal sagħtejn, jew għoxrin elf prostituta għal siegħa. Għal dawn is-somom, inxtraw pitturi, żwiemel thoroughbred għaljin, u diġà huwa possibbli li tinbena villa u takkwista mhux l-iżgħar yacht. U għal lejl wieħed biss.
  Slava stordid, u għajnejh wessgħu: hekk għadu jiswa! Fortuna.
  Waħda mit-tfajliet tas-sala, probabbilment ċediet għall-eċċitament tan-negozjar, fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Żewġ miljuni u dollaru wieħed!
  Il-maniġer beda jkanta:
  - Żewġ miljun u dollaru darba! Żewġ miljuni u dollaru tnejn! Żewġ miljuni u dollaru wieħed - tlieta ...
  Il-mara fil-burqa għajjat:
  - Ħames miljun!
  Kien hemm ħsejjes fis-sala fost in-nisa. Dan huwa diġà ammont kolossali, wieħed jista 'jgħid fortuna. U dan kollu f'lejl wieħed biss. Tista 'sempliċement tgħid crazy. Daqs ħames miljuni!
  Warbler, li rasha kienet qed iddur, u ħamra bl-imbarazzament, rogħda bil-mistħija u l-eċċitament, it-tifel għawweġ:
  Nibża' minn dan id-dlam, bla tama u terribbli,
  Minn fejn qatt ma nirritorna...
  Hija ċajta, x'ċajta sabiħa
  U ħolma hija ħolma, u issa nqum!
  U l-amministratur ewlieni beda jħabbar:
  - Ħames miljun dollaru darba! Ħames miljun dollaru - tnejn! Ħames miljun dollaru tlieta...
  Imbagħad waħda min-nisa li kellhom imsielet tad-djamanti ħadet u tat:
  - Ħames miljun u dollaru wieħed!
  Ħsejjes ħarġet fis-sala. L-ammonti kienu sempliċiment tal-ġenn. Għalkemm, per eżempju, fl-aħħar seklu, xi ħadd mill-Ġappun ħallas mija u erba 'miljun dollaru għal pittura ta' Van Gogh, li stabbilixxa rekord. Imma x"tip ta" stampa kien hemm: daub! Mhux ta" b"xejn li ħadd ma ried jixtri lil Van Gogh matul ħajtu.
  Iżda xorta waħda, għal lejl wieħed bil-gigolo, inti tħallas daqshekk.
  L-amministratur reġa għolla l-martell u beda jkanta:
  - Ħames miljun u dollaru wieħed - wieħed! Ħames miljun u dollaru wieħed - tnejn! Ħames miljun u dollaru wieħed - tlieta ...
  Il-mara fil-burqa għajjat:
  - Għaxar miljun dollaru!
  Storbju ieħor fis-sala. U xi nisa ma setgħux jibqgħu jżommu lilhom infushom u bdew iwaħħlu subgħajhom, jew vibraturi bejn saqajhom, sabiex ittaffi l-eċċitament estrem. Allura dan in-negozjar inkonċepibbli ġabhom. Dan kien verament jibred.
  Glory marret miġnun: għaxar miljun dollaru! U kwart minn dan l-ammont jappartjeni lilu. Hu mhux biss se jħallas lill-mafja, iżda hi stess issir persuna għanja u rispettata. U allura se jistenna futur sabiħ ħafna. Il-mara taħt il-burqa kellha vuċi żagħżugħa u pjaċevoli, u lanqas jidher ċar x"qed iwaqqafha milli tiffilmja l-irġiel għalxejn. Veru, ħafna nisa jħobbu jkollhom poter sħiħ fuq l-irġiel u jikkmandawhom fis-sodda. U għalhekk minflok vibratur, jew irġiel mit-triq jixtru gigolos.
  U Slava għadu daqshekk żgħir u gustuż. U meta jitbissem, kemm snienu jleqqu. Tabilħaqq, żagħżugħ estremament pjaċevoli u ħelu, dehret. Ukoll, kif tgħaddi minn dan u tgħaddi? Dan huwa tassew l-akbar rigal fl-univers.
  L-ammont kien diġà projbittiv. U biex tinterrompi tali perikolużi ħafna.
  U l-amministratur beda jgħid, u kixfet snienha:
  - Għaxar miljun dollaru darba! Għaxar miljun dollaru tnejn! Għaxar miljun dollaru tlieta...
  Elena, qabel ma waqa" l-martell, għajjat iddisprat:
  - Ħdax-il miljun!
  L-istorbju fis-sala huwa aktar qawwi. Waħda min-nisa qalet:
  - Hawn merkantili fi dublett!
  Slavka ghamlet:
  - Il-gigolo tiegħek jiswa aktar,
  X'inhu verament worth it!
  L-amministratur għolla l-martell u beda jkanta:
  - Ħdax-il miljun darba, ħdax-il miljun tnejn! Ħdax-il miljun tlieta...
  Hawnhekk Elena beżżgħet. Personalment ma kellhiex ammont bħal dan, għajjat biss minħabba l-ebusija tagħha. U jekk żewġha jsir jaf dwar dan, allura jiġri lilha. Għalkemm f"każ ta" divorzju, x"aktarx li xorta se tħarrek xi parti mill-istat. U ssir ħielsa. U għallinqas se jivvjaġġa madwar id-dinja, li se jkun estremament jibred.
  U li żewġha ma jħallihiex minn Moska - biex imut qabel, il-bastard!
  Iżda fl-aħħar sekonda qabel ma l-martell jolqot għat-tielet darba, il-mara fil-velu xeħet:
  - Għoxrin miljun dollaru!
  L-onorevoli ħadlu u daħlu. Walker. U mbagħad Elena ħassitha eċċitament u kunfidenza fiha nfisha. Din il-mara mgħottija hija probabbilment fabulously sinjuri. Mela ħalliha toħroġ għall-kapriċċ tagħha. Ħallih iħallas kollu għall-pjaċir ta" tifel ħelu, ħelu u muskolari.
  U Elena qalet:
  - Mitt miljun dollaru!
  Is-sala bdiet u għajjat. Ara naqra! Ukoll, l-ammont għall-lejl ma 'tifel gustuż ħafna u mgħawweġ. Sa liema punt għandek bżonn tkun lustful, jew fl-imħabba, biex tinvesti f'gigolo żagħżugħ tali ammont selvaġġ.
  L-amministratur għolla l-martell u beda jgħid:
  - Mitt miljun dollaru darba! Mitt miljun dollaru tnejn! Tliet mitt miljun dollaru...
  Il-mara fil-burqa għajjat:
  - Mitejn miljun! - U miżjud. - Tmiem iċ-ċirku. Inti m'għandekx tali somma u inti tkun disgraced!
  Elena ghamlet:
  - Kif taf li?
  Il-mara fil-velu wieġbet:
  - Naf! Meta ngħid, naf!
  L-amministratur għolla l-martell u beda jgħid:
  - Mitejn miljun dollaru darba! Mitejn miljun dollaru tnejn! Mitejn miljun dollaru tlieta...
  Imbagħad waħda min-nisa fis-sala tgħajjat:
  - Mitejn miljun u dollaru wieħed!
  Il-maniġer fakkar:
  - Jekk ma tħallasx l-ammont kollu, int se tintrema 'l barra u qatt ma titħalla tidħol fil-kamra tal-irkant.
  Il-mara bin-nuċċalijiet skuri qabdet.
  - Naf! Imma pjuttost lest!
  Il-maniġer beda jkanta:
  - Mitejn miljun u darba dollaru! Mitejn miljun u dollaru tnejn! Mitejn miljun u dollaru tlieta...
  Il-mara fil-velu qalet:
  - Ħames mitt miljun dollaru!
  Ħsejjes ħarġet fis-sala. In-nisa bdew massaġġi bejn saqajhom u jużaw vibraturi b'mod aktar vigoruż.
  Slavka f'daqqa ra li l-perfezzjoni maskili tiegħu bdiet tonqos. Ilha fi stat aġitat għal żmien twil wisq. U mbagħad inħaraq.
  U daqqiet ta" diżappunt ħarġet mal-istands fost in-nisa lustful.
  L-amministratur għolla l-martell tagħha u beda jkanta, u kixef snienha perla:
  - Ħames mitt miljun dollaru darba! Ħames mitt miljun dollaru tnejn! Ħames mitt miljun dollaru tlieta!
  Kien hemm pawża qawwija, u l-amministratur ħabbar:
  - Gigolo żagħżugħ, Vyacheslav Kolobkov ta' tmintax-il sena, inbiegħ lil mara f'velu għal ħames mitt miljun dollaru!
  Il-mara qabdet.
  - Nitrasferixxi flus mill-kont tiegħek! U issa se jkun tiegħi, il-lejl kollu!
  Tefgħu velu fuq Slavka. U tpoġġiet katina fuq għonq qawwi u muskolari.
  It-tifel ta daqqa ta" daqqa ta" saqajh vojta wara l-matriża l-ġdida tiegħu.
  Il-maniġer irrimarka:
  - Huwa l-iskjav tiegħek għal-lejl! Biss ma toqtolx lilu jew timmawh!
  Mara bil-velu resqet lejn iż-żagħżugħ. Idha ħadet u qabdet lit-tifel għall-perfezzjoni maskili. Mill-ewwel qam mill-ġdid u nefħet. U Slavka blushed bil-qawwa, minn imbarazzament u mistħija.
  Il-mara fetħet wiċċha. Kienet sbuħija sabiħa ħafna, orjentali, ta" xagħru iswed ta" mhux aktar minn ħamsa u għoxrin sena. Iva, hija verament kienet sabiħa ħafna, għalkemm ma kienx hemm traċċi ta 'kożmetiċi fuq wiċċha.
  Slavka qaleb:
  - Iva, inti stess tista 'tirċievi flus għal-lejl!
  Il-mara qabdet.
  - Naf! I ser ngħidlek aktar tard għaliex I stabbiliti somma daqshekk selvaġġi għalik! Sa dakinhar, ejja mmorru fil-kamra! Iż-żmien huwa qasir u rrid nieħu l-imħabba għall-aħħar darba f"ħajti!
  It-tifel kien sorpriż
  - Għaliex l-aħħar waħda?
  Il-mara wieġbet:
  - Għax jien, Princess Esmigul, ġejt ikkundannat għall-mewt għal adulterju! U għada fis-sebħ jaqtgħuli rasi!
  Slavka issuġġerixxa:
  Allura għandek bżonn taħrab!
  Il-Prinċipessa wieġbet b"daqqa:
  - Ħlef minn Allah li ma naħrabx! Għalhekk, qabel mewtu, ir-raġel tani l-kont tiegħu, u ħallieni nagħmel u nixtri dak kollu li rrid f"dawn il-jiem!
  Slava daħqet:
  "Mela għalhekk int daqshekk ġeneruż!" M'hemm l-ebda punt li tiffranka!
  Hija qabdet u wieġbet:
  - Jekk taqdini sew, u jogħġobni, nixtrilek palazz sħiħ, yacht, u x'iktar trid, flotta sħiħa ta' karozzi! Mela ipprova!
  Iż-żagħżugħ qaleb.
  - Jien lest u ferħan li naqdik!
  Hawnhekk daħlu f"kamra separata u lussuża. Il-mara baqgħet waħedha miegħu. B'grazzja neħħiet ħwejjiġha, u kixef ġisem ikkunzat perfettament sabiħ. Il-perfezzjoni maskili ta" Slavka nefħet sabiex kienet lesta li tinfaqa".
  Il-Prinċipessa mikxufa ħabtet.
  - Ejja ħu doċċa miegħi!
  Żagħżugħ u mara żagħżugħa daħlu fil-kamra tal-banju, miksija kompletament bid-deheb.
  Nixxigħat sħan jitferra '. U bdew jaħslu l-iġsma sbieħ.
  Il-mara qabdet.
  - Taf kif tuża l-lingwa!
  Slavka qaleb.
  - Żgur!
  Il-Prinċipessa Esmigül qabdet.
  - Allura aħdem iebes! Ejja t-tifel gustuż tiegħi!
  Iż-żagħżugħ niżel għarkupptejh, daħħal wiċċu bejn riġlejha, fil-ġmiel imqaxxar mill-isbaħ tas-sbuħija u beda jaħdem b"ilsien, jaħdem b"mod altruż u b"entużjażmu.
  Il-mara żagħżugħa u sabiħa groaned voluptuously. U kienet kuntenta ħafna.
  Slava wkoll saħħet. Kemm weġgħu u ħarqu d-dinjità eċċitati żżejjed tiegħu. U ħadem u kien imbierek.
  Il-Princess moaned, u fl-aħħar, screaming louder, hija ħadlu fi orga qawwi u sagged.
  Imbagħad hi stess niżlet għarkubbtejha u wiċċha resaq lejn il-groin taż-żagħżugħ. U issa ħaddnet il-vit eċċitati, jaħraq, li jinxtamm pjaċevoli, żiemel żagħżugħ u sabiħ b"xufftejha. U bdiet taħdem bil-lingwa tagħha stess.
  Warbler sfurzat lilu nnifsu bil-qawwa biex ma jarmix iż-żerriegħa għadu. Ħalli mara tgawdi l-proċess li jilgħaq, bla xkiel, ħelu, appetizing, il-kap tal-perfezzjoni maskili, l-isbaħ u gustuż żagħżugħ f'Moska.
  U l-Princess marret miġnun, taħdem ma 'membru, ilsien u xufftejn. Kienet oerhört sabiħa u sabiħa għaliha.
  Warbler, finalment, xorta ma setax trażżan lilu nnifsu u lest. Tefgħet żerriegħa maltemp, ħelwa u żagħżugħa. Il-Prinċipessa b"rgħiba lagħqet b"ilsienha, mingħajr ma ħallietha titlef qatra waħda. U mbagħad ordnat:
  - U issa ejja fil-pożizzjoni ta 'ċawla! Jien se nilgħaqek u int se lagħaqni!
  Slava qaleb bi qbil. Ilsienu reġa' beda jimmassaġġja b'ħila u vigoruż il-klitoris tal-Prinċipessa. Filwaqt li l-ilsien u x-xufftejn ta" mara żagħżugħa u sabiħa reġgħu ġew imġiegħla jintefħu u jisħnu, il-membru żagħżugħ u elastiku ta" gigolo muskolari u sabiħ ħafna, u tas-sengħa!
  
  L-REĠINA U L-ISKAV BAREFOED.
  ANNOTAZZJONI
  A żagħżugħa minn żmienna, l-ewwel issir reġina. Iżda għal moħqrija eċċessiva, l-allat jibdluha fi skjavi barefoot. Madankollu, mara żagħżugħa tiġi meħlusa mill-iskjavitù mill-elfi u jibdew super avventuri.
  . KAPITOLU #1
  Agripina rat iċ-ċerimonja solenni. Bħallikieku titla" fuq it-tron u tpoġġi fuq tron mimli ġawhar. U fuq rasha titpoġġa kuruna mimlija stilel. U l-presidenti kollha, monarki u ħakkiema oħra tad-dinja jinżlu għarkobbtejha u jfaħħruha.
  U s-salut jinġarr fis-sema, u l-kanuni qed isawtu. U kollox sparks. U issa hija l-imperatriċi tal-pjaneta Dinja. U lilha jitkantaw fanfarri, u jdoqqu l-orkestri. U l-kamra tat-tron li fiha toqgħod hija ħamsin darba akbar mill-istadium Luzhniki. U għandu armata sħiħa. Eluf ta" tfajliet sbieħ bi dbielet qosra, b"riġlejhom vojta, bil-machine guns wara daharhom, isellmuha u jkantaw:
  Int alla kbira
  Imperatur tan-nies kollha...
  element bla limitu,
  Oqtol l-għedewwa tiegħek kollha!
  Agripina kixfet snienha u għajjat:
  Qatt l-għedewwa fuq tanġent
  Laqtihom daqshekk malajr...
  Kollox jirriżulta mill-aqwa
  Jien reġina, ma nafx l-ispettaturi kollha!
  Wara dan, l-ewwel vittma tressqet lilha. Kien Pavlusha, żagħżugħ gustuż, żagħżugħ ċar u muskolari ta" madwar erbatax-il sena. Huwa biss bil-bagolli tal-għawm ħomor u b'idejn u saqajn immanettjati. It-tifel kien imqabbad bil-frosti u tpoġġi fuq irkopptejh.
  Agripina ħadet frosta tqila ta" wajer imxewwek f"idejha u waqqgħet lil Pavlusha. It-tifel għajjat b"uġigħ kbir. U mara żagħżugħa, b"saħħitha u muskolari kompliet issawwarlu, u kantat, kixfet snienha:
  - Is-subien tiegħi, it-tarbija tiegħi,
  F'din is-siegħa ma torqodx
  U int se tikseb shish viżibbli,
  Whip fuq dahar!
  U l-mara qawwija kienet qed isawwat lit-tifel. U hekk li l-ġilda infaqa u d-demm nixxa fi nixxiegħa. U Pavlusha għajjat minn tbatija insupportabbli.
  F'daqqa waħda, instema' daqqiet terribbli. Il-palazz waqa" u l-ħitan waqgħu. U quddiemha deher anġlu enormi u frizzanti b"żewġ xwabel.
  Leħen bir-ragħad qal:
  - Int, l-imperatriċi tad-dinja, qsejt il-limiti kollha! Inti se tiġi kkastigat għal dan. Alla li Jistaʼ Kollox se jneħħilek kull setgħa, u jagħmel umiljat lil min tgħolli lilha nnifisha.
  Sajjetta laqat. Il-palazz kien marret, u l-impjegati kollha, u l-kapijiet ta 'stat ukoll.
  U Agripina, flok libsa lussuża u kuruna, irriżulta li kien skjav nofsu mikxuf b"qajd. Fuq saqajha u idejha vojta kienu tqal, ktajjen tal-azzar. Il-ġisem kien kważi għarwien - loincloth wieħed biss.
  U kienet imqabbda flimkien ma" bniet skjavi oħra kważi mikxufin. U saqajha vojta u qawwija ħarqu r-ramel jaħraq tad-deżert.
  Agripina, mara qawwija, muskolari ħafna, b"rasha għolja, saret skjava hija stess. U l-pjaga tal-indokratur waqgħet fuq daharha intaljat.
  U l-frosta saffar. L- indokratur lanqas biss kien bniedem. Dan huwa ors enormi, imqalleb, u bi mug diżgustanti u ikrah ħafna. Poġġa fuq ġemel u ta daqqa ta" qawwa kollha fuq dik ta" qabel, l-imperatriċi tad-dinja.
  Agripina kienet tbati u tgħajjat. Ftakret kif, wara l-arrest tagħha, ittieħdet fil-kamra tat-tfittxija. Ġegħluni nneħħi l-ħwejjeġ kollha, u bdew neżaminaw il-ġisem b"saħħtu u ta" tfajla. Dan sar minn diversi nisa bil-kowtijiet bojod. Bħallikieku dan huwa sptar, mhux ħabs, u mhux shmon, iżda eżami mediku.
  Imbagħad ordnaw li squat quddiem mera u illuminati b'spotlajts. Agripina squat, ovvjament, huwa faċli. Imma mhux pjaċevoli meta diversi nisa bil-kowtijiet bojod iħarsu lejk bil-ħerqa. Jammiraw il-muskoli b'saħħithom, intaljati, aktar addattati għal raġel milli għal tifla, li tant roll meta jiċċaqilqu.
  U l-għajnejn tagħhom huma lustful. Agripina għandha ġisem ta 'żagħżugħ b'saħħtu ħafna bil-muskoli aktar milli tifla, għalkemm il-ġilda hija lixxa, nadifa, sider żviluppata u ġenbejn wiesgħa. Iżda l-ispallejn huma wesgħin.
  Agripina tgħaqqad, imma kulħadd ma jagħtihiex il-kmand biex tieqaf. Diġà bdiet tgħaraq, u l-ġilda ikkunzata tagħha tiddi, minħabba f'hekk, tidher saħansitra aktar bħal statwa ta 'alla tal-gwerriera Griega tal-qedem.
  Fl-aħħar, għejja li tiġi devoured b"għajnejha. U l-gwardjan femminili bl-uniformi ordnat li toqgħod fi kwadru, u poġġiet il-geddum f'riċess speċjali. Imbagħad, b"sfida, neħħiet l-ingwanti irqaq u tal-gomma u, qabdet il-geddum, laħqet ħalq Agripina b"subgħajha.
  U huma mhux maħsula, għaraq. U telgħet minn ħaddejn u taħt l-ilsien. Agripina ħarġet u, imbottaha "l bogħod, għajjat:
  - Ilbes l-ingwanti, kelba! Int se tinfetta!
  Hija kienet b'xi mod imbarazzat wara dak, u t-tfittxija twaqqfet. Ritratt, madankollu, mikxufa, sabiex it-tatwaġġi kienu viżibbli. Huma irrumblaw mhux biss is-swaba ', iżda wkoll il-qigħan vojta tas-saqajn. U saħansitra dawwal l-istonku b"X-ray, milli jidher jissuspettaw li jista" jkun hemm droga hemmhekk.
  Wara dan, ħaduni għad-doċċa. Saħansitra taw sapun, u mbagħad xugaman. Wara waslet l-uniformi.
  Agripina ma beżgħetx partikolarment mill-ħabs. Anzi, kienet ċerta li kienet se tkun l-aktar importanti u friska.
  Imma ċ-ċella kienet daqsxejn mimlija, kien hemm tnax-il tifla, u kien hemm riħa ta" bramel.
  Hija mill-ewwel bniethom u għamlithom inaddfu. Imbagħad talbitni nirranġa t-tojlit. U semgħuha.
  Agripina kienet friska anke fiċ-ċentru ta" detenzjoni preventiva. U hi setgħet iġiegħli nobdi.
  Imma issa hemm żewġ tużżani tfajla f"ktajjen madwarha, u skwadra sħiħa ta" orki bil-frosti.
  U dawn l-orsijiet bdew isawtu lil Agripina bil-qawwa. U tant kien uġigħ li anke din il-mara erojka tgħajjat mit-tbatija u talbet ħniena. Fil-fatt, kien tip ta" ħmar il-lejl. Imbagħad għaqqdu wkoll għonqha b"katina, li huwa kompletament insupportabbli.
  Agripina mxiet tul ir-ramel. U l-burdata tagħha kienet minuri. Hija msawwta u scratched, miksija bi smudges bid-demm. U l-qajd tinkle, u l-metall glistens.
  Agripina tbati fis-skiet. Ir-ramel huwa jaħraq u jolqot is-saqajn vojta. Għalkemm għad m'għandha xejn - saqajha huma mimlijin waqt il-ġlied u t-taħriġ. U xi ngħidu dwar il-bniet slave. Ħafna minnhom mhux dejjem marru barefoot, u l-qigħan tagħhom mhux daqshekk ħarxa. U tant jinħaraq li saħansitra jidhru nfafet.
  Mara żagħżugħa timxi u taħseb b"orrur: tinsab fil-ktajjen u skjava, li fuq daharha taqa" frosta minn żmien għal żmien. Iżda dalwaqt se tqajjem ribelljoni u tieħu l-poter fuq din il-pjaneta.
  Sinjura qawwija u muskolari tiġbed l-attenzjoni tal-orki. U minn żmien għal żmien jolqtuha b"frosta jew barbed wire.
  Agripina għajjat lura:
  - Taħbit dgħajjef!
  U f"dak il-mument inbidel kollox. B'mod aktar preċiż, vleġeġ li jaqtgħu u ttemprati tellgħu lejn l-orki minn wara d-duni. Huma punched orsijiet shaggy, u ħarġu mill-għajnejn, u meħjuta permezz tal-groin u sider.
  Agripina ħaditha u ġriet, iktajjar il-ktajjen, lejn l-ork. Hija mtaqqba rasu b'katina.
  U kantat:
  - Jien bħal xitan devil! Se neqred il-kapital!
  L-elves qabżu mill-ambush fuq l-orcs li baqgħu ħajjin. Kienu rappreżentanti ta 'dan il-poplu glamorous, fuq unicorns żgħar u grazzjużi.
  L-orki ġew maqtula u mqaxxra malajr. Wara dan, il-bniet bdew jinħelsu mill-ktajjen. Ukoll, bl-għajnuna tal-maġija tal-bastun maġiku, Agripina kienet ukoll maħlula.
  Iż-żagħżugħa saret ħielsa. U qawwija, b'tuberkuli tal-muskoli.
  Wara dan, hija kellha tim sħiħ ta 'bniet. U issa l-ġellieda sbieħ ittimbraw saqajhom vojta u mnaqqxa fid-deżert.
  Agripina gerbet snienha:
  Il-mogħdija timxi tul il-kurva,
  Bniet saqajn vojta...
  Għajjien bil-bedbugs biex tfarrak il-ħażen,
  Irrid nagħmel il-ferħ tiegħi!
  It-tfajliet kienu wkoll aggressivi u kombatttivi ħafna. Riedu jkantaw u jaqbżu. U saqajhom, fil-fatt, huma grazzjużi, għalkemm huma eżawriti, imwaqqgħin, imtaqqbin.
  Hawn tim jimmarċja. U magħhom elves fuq unicorns, u bi pruwi.
  Agripina tħoss saħħa fiha nfisha u tkanta:
   Minn żmien Spartacus - din il-fidi tgħix,
  Li qatt m"għandu jkun hemm skjavi fid-dinja!
  Jekk il-kaptan ikun impudent - isaħħan l-istonku tiegħu bi stufi,
  U l-peasant ffriżat fil-kesħa - jemmnu li mhuwiex id-destin!
  
  Bniedem Russu Spartak - ġibed xabla għalina,
  U warajh qamet bla tmiem ix-xmara ta" l-oppressi...
  Jekk int raġel - l-unur huwa aktar prezzjuż mill-ħajja,
  Jekk trid li l-ħajja tiċċirkola fil-kuntentizza tad-dinja!
  
  Stenka Razin ried iddritta l-kamp tal-iskjavi,
  Biex ikun hemm rieda, kulħadd jista" jamministra...
  U nies bħalu ma setgħux jaċċettaw il-mistħija,
  U warajhom in-nies - kien hemm armata bla għadd!
  
  Tortura, xtilliera u zokk - l-argumenti tar-rejiet,
  Kulħadd irid jaħtaf kollox għal sekli sħaħ!
  Imma l-libertà, emminni, hija mil ħobż u għasel,
  U ħolma bħal din ilha taħraq f"qalbna!
  
  Wasal Thunder - Ottubru, u issa l-qawwa tagħna,
  Il-pajjiż huwa fuq in-nar, ħafna demm u wġigħ!
  Imma Ġesù mhux se jħalli l-abbiss it-tajjeb fl-infern,
  Dak li jkun imsawwat bil-biża jkun ferħan fit-tajjeb!
  
  Lenin fetaħ il-bieb, Stalin imexxi bil-kuraġġ,
  Ma" kull pass qed nersqu eqreb lejn l-għan sagru!
  Imma ġie Satana, il-wieħed u erbgħin sena ħażina,
  U issa demmna, bħal nixxiegħa, jirremetti minn vina!
  
  Aħna pajjiż miegħek; l-unur tagħna huwa ħajtek,
  Qatt tpoġġi lill-popli tar-Rus" fuq irkopptejhom!
  Żomm ir-Russja, iġġieled għall-Patrija,
  Dan hu t-tifsira u l-melħ tal-kuraġġ tal-ġenerazzjonijiet!
  
  Il-Fuhrer huwa katavru vili, sew, u Rus' huwa Ġgant,
  U Ċeċen b'Uzbek u Russu huma magħqudin!
  Il-komuniżmu huwa monolitu, ideali għar-ruħ,
  U r-reġimenti tal-avversarji jitfarrku f"kejk!
  
  Il-kożmo jsejjaħ liż-żgħażagħ - it-trombi tal-qrun b'mod tistieden,
  Se jkun hemm fruntiera ġdida, lil hinn minn Mars!
  Qed nibnu l-komuniżmu - ikkanċellaw ir-rublu,
  Ma jimpurtax xi ċittadinanza!
  
  L-univers kollu, jemmnu, se jsir aħmar issa,
  Se jkun hemm gradi għall-ġenna - stilla ħomor.
  Il-bniedem huwa ħu għall-oħrajn - fil-passat kruha rabid,
  U l-imħabba, is-sbuħija titkanta f"innijiet puri!
  
  Għalhekk, taħfirx l-għażż u l-għażż tiegħek,
  Għal Patrina, niġġieldu bħal falkun!
  U intom il-ġellieda taħdem kemm bil-lejl kif ukoll bil-ġurnata,
  X"kien jiffjorixxi l-Ġnien tal-Għeden u jagħti meraq ħelu!
  Agripina kantat flimkien mat-tim tagħha barefoot. U f'daqqa waħda qabdet lilha nnifisha taħseb li donnha kienet għall-komuniżmu. Ukoll, Agripina ma kinitx taf iż-żminijiet Sovjetiċi: kienet żgħira wisq. Dalwaqt għandha sebgħa u tletin sena, u s-sena issa hija 2023. Allura x'tista 'tiftakar dwar il-poter Sovjetiku? Din hija leġġenda, f"għajnejha u f"moħħha. Agripina, kif jgħidu, hija wild ta" żmienha. U, ovvjament, ma smajtx l-aħjar reviżjonijiet dwar iż-żminijiet Sovjetiċi. Bħal, u fil-fatt, anke ħaġa bħal banana kienet fil-qosor. Iva, u kandju, u chewing gum, ukoll. U jeans kienu rari. U taħt Gorbachev, anke vodka morra u sigaretti sparixxew mill-ixkafef. Kjuwijiet twal, kupuni, karti, ħwienet vojta, nuqqas totali - hekk in-nies jiftakru ż-żminijiet Sovjetiċi.
  U ħadd ma riedhom lura. Fi kwalunkwe każ, f'Moska, il-Komunisti ġabru persentaġġ insinifikanti tal-voti anke fid-disgħinijiet diffiċli. Iżda Agripina kienet għanja ħafna, u naturalment għall-kapitaliżmu. Allura għaliex f'daqqa waħda bdiet tkanta dwar ideat tax-xellug?
  Iż-żagħżugħa ta daqqa ta" ponn f"geddum b"daqqa ta" ponn u tgħajjat:
  Is-sultan tagħna, il-magħżul tas-sema,
  Is-sultan tagħna huwa bħal demonju fantażjali...
  Is-sultan tagħna, messaġġier tad-destin
  Is-sultan tagħna int biss!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina ħadha b"ferħ selvaġġ u kantat:
  - Int il-Kbir Lucifer, ixxerred raġġ fuq id-dawl,
  U x-xabla sagra tal-gwerra - aqta 's-sigriet!
  U għal darb"oħra t-tfajla, jew aħjar, mara adulta u mħawwra, bdiet tkanta;
  Is-sultan tagħna, il-messaġġier tas-sema,
  Is-sultan tagħna huwa bħal demonju ghost.
  Is-sultan tagħna, magħżul mid-destin,
  Is-sultan tagħna int biss!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Dan hu kif il-gwerriera kanta u qagħad fid-deżert. U l-burdata tagħha kienet għolja. Għaliex għandu jkun minuri.
  Iżda hawnhekk għal darb'oħra, l-inkwiet jidher. L-elves irċevew sinjal dwar l-approċċ ta 'l-orcs. U ħejjew f'nofs ċirku. Nofs ir-rikkieba, kienu elfi. Bniet sbieħ, kważi mikxufin, iżda miksija b'ġojjellerija prezzjuża.
  Kien ċar li kienu lesti għal battalja fatali.
  Agripina ttimbrat saqajha vojta u qawwija. U f"idejha dehret pruwa ta" piż. Wieħed kbir li jista 'jżomm ħafna vleġeġ.
  It-tfajla, b'mod aktar preċiż, il-mara-eroj kantat:
  Sħab tellgħu minn dawk li jġerru d-demm,
  L-infern faqqa" mid-Dinja mhux "il bogħod!
  Is-serp qed jitkaxkar fuq il-panzvale, il-bastard li jaqbad,
  Sħab imdawwal bid-demm!
  
  Il-mewġ qed tisreġ, titjir bħal maltempata infernali,
  U se jiltaqa" ma" armata ta" l-aktar dardevils kuraġġużi!
  Aħna se nipproteġu nisa sbieħ sbieħ
  Inkunu denji tal-isfrutti ta" missirijietna!
  
  Art tiegħi, kemm tgħajjat bi tbatija,
  L-avversarju ħalla mitt ferita ta" traċċi!
  Imma ejja niżżlu l-orki, mill-ewwel ninsabu mill-pedestall,
  Il-pestilenza tas-snin dashing mhux se tkun twila!
  
  U l-mewt diġa qed tibjid wara s-sħab,
  Imma ħsibijietna huma mqattgħin fis-sema!
  Ejja nfarrku l-villains notorji fit-trab,
  U tiċrita, taf, orċi bin-nofs!
  
  Ma nafux il-paċi u t-taħsir tax-xjuħija,
  Aħna ulied il-Patri Mqaddsa tagħna!
  Kollox qawwi miġġieled mal-orsijiet,
  Rimja aħna mighty dawn l-għeruq!
  
  U li l-bomba ħażen splodiet bil-forza,
  X'għandna bżonn tifqigħ tal-qoxra, dan ir-ragħad!
  Il-ġellieda Elfi huma kapaċi ħafna,
  U l-quċċata se ssir il-qiegħ għall-Fuhrer!
  
  L-infern tad-dinja ta 'taħt, l-infern flared up,
  Crawled tul il-rocade b'geddum predatorju "Tiger"!
  U l-għeja kollha tellgħet minna f"mument,
  Iż-żmien għal-logħob divertenti spiċċa!
  
  Granata fl-idejn, tefgħa fatali,
  Hawn il-"Tiger" fil-imnieħer milqugħa sew!
  U l-Fuhrer fil-bojler fil-kamra tal-bojler tat-Tartar,
  Sabiex ma tiżvelax id-dinja lill-elves!
  
  L-ors qed jitħawwad mill-volleys furious,
  Hawn bandiera tittajjar fuq ir-Reichstag tal-elves!
  U x-xemx tisreġ fuq l-Otherland,
  Wara kollox, l-Orc Reich waqa' f'trab u rmied!
  Agripina kanta, u l-bniet l-iskjavi l-oħra telgħet, u l-elves. Kollox deher kbir u sempliċement aqwa.
  U t-tfajliet skjavi kellhom il-pruwi f"idejhom, u l-koppja kellhom anke ballesli. U ġibdu l-ispag u bdew jisparaw vleġeġ. Huma ġrew f'ark u mtaqqba l-orcs avvanz.
  Dawn il-bhejjem, shaggy u riħa, ġrew fil-battalja b'furja selvaġġa u frenetika.
  Din tassew kienet battalja. L-elfi, kważi mikxufin, kienu qed jisparaw mill-pruwa tagħhom. U l-elves maskili użaw crossbows aktar qawwija u letali.
  Tefgħu boltijiet b"saħħa kbira. Li mibruma u mtaqqba l-orki jitilgħu għall-maltemp. U tathom daqqiet ta" tgħaffiġ.
  Wieħed mill-elfi, liebes kuruna bi ġojjellerija, bewħ:
  - Fil-gwerra qaddisa, se jkun hemm ir-rebħa tagħna! Bandiera Elvish quddiem - glorja lill-eroj waqgħu!
  U għalhekk sparat vleġġa kbira, ġibdet l-ispag b"sieq vojta.
  U għal darb"oħra, hekk kif tgħajjat:
  - Xejn mhu se jwaqqafna! Ħadd mhu se jegħlibna!
  U l-elves, flimkien mal-iskjavi nisa, ħarġu lill-orki bil-vleġeġ. U imliehom sewwa. Kien il-panorama aggressiv ħafna tagħhom tal-ġlied.
  Il-ġellieda rriżultaw li kienu biss super, li juru saħħa fenomenali u inkomprensibbli.
  Imbagħad għal darb'oħra l-kanzunetti tan-nies glamorous u ħafna jilgħab.
  M'hemm xejn aktar ċert minn munita
  Hija tassew tiddi mingħajr falsità!
  Fil-fatt, id-doubloun huwa l-ħakkiem tad-dinja,
  L-appoġġ tiegħu huwa xabla u tarka qawwija!
  
  Fiha huma moħbija l-allat pagani,
  Bħax-xemx, wiċċ dehbi radjanti...
  Għalkemm għad hemm banditi-parassiti,
  Min telaq fin-negozjar tar-ruħ!
  
  Munita, din hija idolu u arkanġlu,
  Hu s-salvatur, il-qered ta" kulħadd.
  Mingħajr deheb, damask mikrija languishes,
  Mingħajr flus, is-suċċess mhux se jiġi fil-battalja!
  
  Imma xi trid, qalb umana,
  Kaċċa biex tixtri l-immortalità għalik...
  Biex b'regħba tiftaħ il-bieb għall-hena,
  Biex tinsiġ ħajt ta" sekli ta" ħajja!
  
  Imma jista" d-doublon jikseb hekk ukoll?
  Iċ-ċirku tad-deheb kapaċi joħlom?
  Biex ix-xjuħ bil-meċella ma jiġix bit-tislijiet,
  U ma poġġax siġill fuq forehead fil-morgue!
  
  Għalkemm munita teħtieġ ħafna hena,
  Biex inħalluna nidħlu fid-dnub!
  Imma l-bniedem m"għandu l-ebda setgħa fuq il-passjoni,
  Lilu bniet, bħal millieġ għal serduk!
  
  Irid iwassal ħafna għall-istonku,
  Kul faġani, liri ananas.
  Għalkemm ma tistax tiekol sal-qabar,
  Anke jekk inti estremament jibred bil-flus!
  
  U t-tebut, saħansitra jiswa wisq,
  Għax għandha post għar-rejiet!
  Wara kollox, anġlu jiġbed żero fil-forma,
  Daqqa f"rasha u stick ma" moħħ!
  Il-ġellieda, ovvjament, mhumiex inferjuri fil-battalja. U meta l-orki, wara li sofrew telf kbir, qabżu għad-distanza tal-battalja, is-sbuħija nedew ix-xwabel tagħhom.
  Albina tbissem. F"idejha dehru immedjatament żewġ xwabel. Hija ddawwarhom, dawwar il-mitħna, qatgħet ftit irjus tal-orki, u ssiffret:
  - Int daħlet f'waħda ħażina!
  U wara dan, ħaditha bl-għarqub vojt u tat daqqa lill-orc ġenerali fil-geddum. Iġġarraf bħal borża tar-ramel. U snien waqgħu minn xedaq miksur tiegħu. U kollox deher hekk sabiħ u frisk. Li t-tfajliet kantaw fil-kor b"entużjażmu tremend:
  Nitlob, Mulej, li l-jum ma jisparixxix,
  Sabiex il-ħarsa tat-tifla tkun għal dejjem żgħira!
  Sabiex il-kavallier tagħna jitla" fuq il-blat,
  Sabiex il-qoxra tal-lagi tkun aktar nadifa mill-kristall!
  
  X"dinja sabiħa ħoloq il-Mulej
  Huma kielu fidda fiha, u l-aġġru huwa ruby!
  Tfittex ħabiba, l-ideal ta' Alla -
  Biex tagħmel dan, huwa mqatta 'għedewwa fil-battalji!
  
  X'inhu daqshekk iebes f'qalb żagħżugħ?
  Xi jrid isib f"din id-dinja?
  Ukoll, għaliex il-qadef hija miksura?
  Kif issolvi tħabbil ta 'problemi kbar?
  
  Irrid, Alla, inkun kuntent ukoll,
  Sib il-ħolma tas-sema tiegħek!
  Sabiex ix-xorti tajba ma tkisserx il-ħajta,
  Biex iġibu taħt il-mogħdija, saborra-linja!
  
  Imma x"għandi nfittex f"miżura mingħajr imħabba,
  X'jista' jiswa aktar għal tifla?
  Huwa diffiċli li tibni l-hena fuq id-demm,
  Fuqha tista" tgħum biss fl-infern tal-infern!
  
  Is-separazzjoni hija tortura għalija
  Il-gwerra għadha ħmar il-lejl bħal dan!
  Hawn sieq fl-istirrup, saddled żiemel,
  Għalkemm l-orc ħażen ġab mannara lill-eżekutur!
  
  Huma jieħdu l-bniet tagħna bis-sħiħ,
  Jitorturawhom u jaħarqu ġisimhom bin-nar!
  Imma aħna se nagħtu telfa lill-Fuhrer,
  Kun af li l-Elf tagħna qatt ma miet!
  
  Ejja nilagħbu tieġ, wara gwerra ħażina,
  Imbagħad it-tfal se jagħtu daħk!
  Huma kollha qraba tad-demm għalija,
  Jien fuq il-kaċċa, se jkun hemm logħba xaħam!
  
  U l-ballut, bħal żmerald, il-weraq tiegħu,
  Qal li l-bniedem għamel xogħol tajjeb!
  Ħalli l-kuxjenza tkun ċara daqs kristall,
  U fil-pluses biss se jkun hemm numri fil-bilanċ!
  Dawn huma l-kantanti hawn, dawn il-bniet delightful u uniċi. Li, jekk diġà bdew jiġġieldu, allura l-orsijiet shaggy ma setgħux jirreżistuhom.
  Agripina, kixfet wiċċha, issaffet, qatgħet koppja oħra ta" irjus tal-orki bix-xwabel tagħha:
  - Nista' nagħmel kollox, u tarah!
  Imbagħad ċċaqlaq saqajha vojta fil-groin ta 'uffiċjal, wieħed mill-orsijiet aggressivi u shaggy. U hi verament ħadet u taħbit off blalen tiegħu. Li verament kienet tifla - Superman.
  U kontra tali, probabbilment, kwalunkwe armata ta 'orsijiet bil-pil se tkun bla saħħa.
  Agripina daħqet u daħlet subgħajha f"ħalqha. U nefaħ bil-qawwa kollha tagħha. Kien hemm ħoss terribbli, aggressiv, brix. Kienet qisha titqaxxar mill-arja.
  U diversi mijiet taʼ avultuni kbar li kienu jduru fuq il-kamp tal-battalja kellhom attakk tal-qalb u waqgħu bħal silġ. U l-munqar li jaqtgħu tagħhom bdew ittaqqbu l-kranji tal-orki li jitkaxkru u jaqsmu l-għadam. U, litteralment, iħabbtu l-imħuħ.
  Agripina wettqet teknika tal-farfett bix-xwabel tagħha, qatgħet diversi irjus ta" dawn l-orsijiet ta" grupp kbir u għajjat:
  - Jien jibred, kollox huwa suġġett għalija,
  Huwa ċar, huwa ċar!
  U l-art kollha tirtreħa,
  Tfarrakhom bl-għarqub vojt tiegħek!
  Wara dan, l-orċi, ma setgħux joqogħdu għaliha, inbidel f'titjira bl-ingrossa. Bniet u elfi ġrew biex isegwuhom, u fl-istess ħin, iwettqu kanzunetta ġlied u aggressiva;
  Il-ħmar il-lejl dejjem jiġi bħal serp
  Ma tistennix lilu, imma hu creeps fil-bieb!
  Int familja kuntenta, ġenerożament mitmugħa tajjeb,
  Ma tafx li n-nies huma annimali!
  Hawnhekk beda r-rejd tal-horde dashing,
  It-Tatari qed ibaxxuna bil-vleġeġ!
  Imma aħna twelidna għal proeza qalbiena,
  U se nissaportu daqqiet ħorox!
  
  Ħadd ma jaf jekk Alla t-tajjeb
  Allura l-bniedem mar krudili!
  Il-mewt qed tħabbat fuq l-għatba -
  U Weselvul weħel qrun tiegħu min-nar!
  
  Iva, dawn huma żminijiet antiki,
  Li fih sirna tant jibred!
  Wara kollox, dik ma kinitx il-ħolma tiegħi,
  Aħna ma morna għal dan, permezz tal-muntanji-bogħod!
  
  Imma jekk int fl-infern
  Anzi, fid-dinja tal-uġigħ, l-iskjavitù, il-battalja!
  Għadni nżomm it-tama
  Ħalli qalbek tħabbat ir-ritmi kollha!
  
  Imma l-provi, din hija l-katina tagħna,
  Li mhux se jħalli ħsibijiet ikunu faċli!
  U jekk meħtieġ, irridu nissaportu,
  U jekk tgħajjat, allura bil-qawwa kollha tal-pulmuni tiegħek!
  
  Poeta, huwa kittieb tal-kanzunetti u diżonest,
  Imma mhux fuq kamp ta" battalja jaħraq!
  L-għedewwa vili tal-Patrija se jmutu,
  Se jiġu midfuna malajr u b'xejn!
  
  Issa ħudha, neħħi l-pruwa lil Kristu,
  Salib lilek innifsek, tbews l-ikoni!
  Nemmen li se ngħid il-verità lin-nies,
  Bħala premju, il-Mulej jagħti ħafna-peculia!
  
  Darth Vader VS Satana
  Il-bastiment tal-battalja ewlieni ta" Darth Vader, qisu ħadid enormi, kien qed joqrob lejn il-pjaneta Dinja. Warajh ċċaqalqu vapuri oħra li jġorru l-mewt lejn il-galaxie u l-pedamenti tal-għaġeb tal-univers minn anti-dinja għall-oħra. Angolat, imperu spazjali Sith. U ħdejnhom, issimplifikat, simili għal piranhas predatorji - Stelzanath totalitarju lil hinn mill-edukazzjoni.
  Thug ta" żewġ metri b"maskra, bi spallejn wesgħin u qrun kbar fuq l-elmu tiegħu spara feroċiment:
  Ma tistax titbiegħed Luke Skywalker! Int jew jien, imma t-tnejn m"għandniex post fil-galaxie!
  Mhux inferjuri għal Darth Vader fl-għoli u l-wisa 'ta' l-ispalla, Lyra Velimara mgħawġa u atletika ħadet b'mod attiv il-bust magnífico tagħha. Il-libsa tal-ġlieda kontra t-tfajla ġenerali kienet assolutament trasparenti u ma ħebitx linja waħda, il-ġisem muskolari tagħha u girlish. Ġilda sbronża tagħha kienet bla difetti, u l-bżieżel tagħha shine bħal rubini fil-attenzjoni.
  Darth Vader b"regħba ħares lejn is-sbuħija. Il-ġenerali ta' Stalzan b'żewġ stilel (imperu spazjali tant għatx ta' demm u suxxettibbli għall-konkwista li l-qawwa Sith sewda hija tarbija innoċenti fl-isfond tiegħu!), Deher sexy b'mod sfida.
  Imma x'jista' hu sfortunat invalidu? Uża proteżi ċibernetika?
  Lyra, interċettat ħsibijietu, ħabbret b"ton trijonfanti:
  - Tiddisprax, ħabib tiegħi... Hemm iċ-ċirku ta" Solomon fid-Dinja, li għandu maġija qawwija tant li fl-isfond tiegħu, il-qawwa ta" Luke Skywalker hija biss daqqa ta" duħħan tas-sigaretti!
  Darth Vader b"mod vjolenti ħareġ l-arja minn taħt il-maskra tiegħu, issaffar:
  - Se nkun kapaċi nikseb lili nnifsi ġisem reali u ħaj?
  Lyra, bil-blalen tal-muskoli tagħha jirrumblaw b"mod famuż taħt il-ġilda bronża tagħha, qalet b"daħka:
  - Jinn u ifrit jistgħu jagħmlu xi ħaġa! Dan huwa s-setgħa fuq l-univers!
  Darth Vader kanta outtonat:
  - Iva, l-univers sfortunat mdendel,
  Dlam bla għadd ta 'ġenji ħżiena!
  Iċ-ċirku mibgħut ta" Salamun -
  Imnedija u maqtugħa r-ras!
  
  Imma taf li Vader żgur mhux pedina,
  U mhux għal dejjem jimxu taħt il-madmad ...
  Jibdel l-għedewwa ħżiena fi firebrands,
  Se jsir il-ħakkiem tad-dinjiet!
  Lyra żfenet bi tweġiba u ppuntat b"subgħajha grazzjuża, twila u qawwija lejn il-ballun blu:
  - Dik hi d-Dinja!
  L-atleta sabiħa kanta b"leħen għoli:
  - Id-dinja hija fil-porthole, l-art hija fil-porthole, id-Dinja hija viżibbli fil-porthole ... Aħna mmirati l-blasters, imkejla d-distanza, u aħna se ħruq dar tar-raġel mal-art!
  Madankollu, l-aljeni ferħu malajr wisq. L-aħbar li dehru għexieren ta 'vapuri tal-gwerra kbar, li joħorġu mid-dlam tal-ispazju fl-orbita tad-dinja, ikkawżat l-aktar paniku qawwi fost il-biżgħat u l-gvernijiet kollha tal-pjaneta blu. Starships aljeni b'eluf ta 'armi tal-ġlied, ħafna emittenti għamlu impressjoni irresistibbli fuq in-nies.
  Ħamsin vapur - ħamsa u għoxrin Imperial u ħamsa u għoxrin Stelzanath.
  Qawwa Hellish fuq id-Dinja... U għal xi raġuni n-nies ma tantx jemmnu li l-aljeni ġew fil-paċi.
  Lyra Velimara, issuġġeriet lil Darth Vader:
  - Ħallini naqra appell lill-earthlings!
  Il-Mulej l-Iswed kien indignat b"din is-silta:
  - U għaliex int? Għandna bastimenti ugwali!
  It-tfajla sabiħa ħadet għonqha qawwija u bullish u daħqet:
  - Iva, meta jaraw wiċċek, jibżgħu ...
  Darth Vader għajjat b"mod dewatoring, leħnu jifga bħal tigri f"noose:
  - U rridu nieħdu l-earthlings biex ibeżżgħu! Ħallihom jgħollu saqajnhom mill-ewwel!
  Lyra Velimara, li diġà kellha l-esperjenza li teqred u tirbaħ il-pjaneta earth, irrimarkat b'daqqiet:
  - Wasal iż-żmien, wasal iż-żmien, fuq ir-radju - tkellem Boyarsky ... Bil-vuċi fis-sakra tiegħu - beża lid-dinja kollha!
  Il-Mulej iswed ġrew lejn l-ologramma, jipprova jaqbad l-iskaner tal-kontroll. Lyra qabdet lil Dart bis-swaba" ta" riġlejha tal-logħob, wara l-maskra u warrab lill-thug. Il-libsa tal-battalja ta" Vader tgerbet b"leħen għoli u ħarġu xrar.
  U l-arpia tal-bronż Lyra infaqgħet tidħak:
  - Tafx, dork, li l-mara għandha titħalla tgħaddi l-ewwel!
  L-armi hyperion tal-imperu Stalzanath ħarġu n-nar sizzling tagħhom fuq satelliti u prodotti oħra ta 'skart uman iduru fl-orbita tad-dinja.
  U mbagħad dehret Lyra Velimara stess. Qam immedjatament fuq l-iskrins kollha, anke mitfi TVs u monitors tal-kompjuter. Hija dehret għarwiena u sabiħa, b'erba' fornijiet ċibernetiċi f'xagħarha, tefgħet seħer u maġija ta' annihilation. Deity reali fl-univers tal-forza bruta!
  Il-vixen radjanti bdiet tgħajjat b"ċapċ ta" nightingale:
  - Earthlings! Mhux se nirbħu d-dinja ċkejkna miżerabbli tiegħek. Inti wisq 'il bogħod minna biex tkejjel l-imperu ma' garrison kbir. L-għajnejn taż-żaffir, it-topaz u l-emerald tat-tfajla xeħtu b"mod furious, jew saħansitra xegħlu bħal raġġi hyperlaser. U l-vuċi saret ħafna aktar kiesħa. - Aħna se nferrxuk b'mod trivjali fi quarks, u bl-għajnuna ta 'hypermagogravitator nibagħtu r-ruħ tiegħek fid-dinja ta' taħt, għal turment infernal etern!
  Kienet tinstema" tal-biża", iżda l-fatt li żibel bħal dan kien imwassal minn mara mikxufa, u ferm appetizing, ikkawża mhux daqshekk orrur daqs id-daħk!
  F"dak il-mument, deher wiċċ ta" theddida b"maskra sewda u, bħal daqqiet, minn ġol-garġi tal-ipertitanju:
  - Fil-qosor, agħtina ċ-ċurkett ta" Salamun qabel ma neqirduk kompletament!
  Lyra ħadet sidirha ikkunzata, issaffar:
  - Annihilated ħafna tbatija!
  Darth Vader żied jgħid, waqt li ħawwad il-ponn tiegħu li fih ix-xabla li tixxeqq b"dawl aħmar kien imqabbad sew:
  - U aħna kastraw mingħajr anestesija!
  Min fuq il-pjaneta Dinja daħak, min jibki, u min beda jkollu kolika nervuża. U persuna waħda biss fuq is-sublunar blu ħass ferħ ġenwin fih innifsu. Il-President Tork Erdogan resaq bil-mod lejn il-mera. U wera lilu nnifsu l-cookie. Ammirajt iċ-ċagħaq frizzanti, imżejjen hekk b'mod armonjuż bis-saba 'l-indiċi ta' id il-leminija.
  Il-werriet tas-sultani Ottomani beħet:
  - Trid iċ-ċirku ta" Salamun? Għaliex ma tagħtix wigwam Ġermaniż biex boot?
  Darth Vader, waqt li ra permezz tal-immaġini olografiċi r-reazzjoni ferrieħa wisq tal-earthlings, issaffar:
  - Huwa meħtieġ li tħabbar ultimatum lin-nies!
  Lira Velimar faqqset lil Zenki frizzanti bil-kuluri kollha tal-qawsalla:
  - U dan x'inhu?
  Darth Vader, b"ton trijonfanti fil-bjar bla qiegħ ta" għajnejh, spjega:
  - Hija kelma internazzjonali. Annihilazzjoni garantita!
  Lyra tgħajjat u nnotat xrar mid-dwiefer twila u monoatomikament inċiżiv:
  - Oh subien! Il-laħam biss jista 'jiġi annihilat... U Magogravity - se jkun saħansitra aktar frisk!
  Darth Vader, b'qawwa ġdida u tal-għaġeb, xegħel il-gravomag emitters. U beda jimbotta l-beluga b'mod deafening.
  U x"vuċi kellu l-Mulej iswed, anke l-armatura kienet bajda taħraq:
  - Ultimatum! Ultimatum! Se nħassarkom f'annihilator!
  Lyra Velimara xegħlet il-bust magnífico tagħha u dawwar ġenbejha lussużi. Fl-istess ħin, tgħajjat, ftakar fil-folklor terrestri:
  - Mafja Russa, welldet il-mewt! Vodka bl-idroġenu - membru tal-irġiel ruined! U għandna forza Sabantuya kożmika!
  U l-ġellieda tal-kbir Stelzanath se jkantaw:
  - Aħna m'aħniex insetti miserable - fkieren superninja ... Kanuni - widnejn Cheburashka - se naħarqu lil kulħadd bħal blotter!
  L-aljeni spazjali ħarġu ultimatum, iżda l-ebda effett. U mbagħad Lira Velimara ssuġġeriet:
  - U ejja nagħmluha b'mod frisk ... Se nibtu fuq BASIC?
  Darth Vader, għall-istupidità kollha tiegħu - x'tista 'tieħu mill-moħħ, mingħajr recharge iperplasmika, murmur:
  - Huwa meta jsiru negozjati aggressivi bl-għajnuna ta' lightsaber?
  Lyra teptip, imbuttat 'il bogħod il-kelb iċċekkjat b'ras ta' żiemel b'sieq vojta. Taħlita ta 'tavola taċ-ċess, żiemel, u kukkudrill squeaked, u resentfully idawwar il-quċċata. It-tfajla ġenerali waħħlet riġlejha b"tali mod li l-ultraplasma sħuna ttikktek l-għarqub vojt tagħha, u għajjat, ħawwad rasha ta" seba" kuluri:
  - L-ebda gustuż! Minflok lightsaber, aħna ser hrull bomba thermoquark!
  Darth Vader ħarġet l-ilsien ikklonat twil u qisu serp u dam tul it-truf mielħa tal-maskra tiegħu. U sinċerament squeals bħal magna tal-kombustjoni interna miksura:
  - Inħobb il-bombi thermoquark, u l-bombi thermopreon saħansitra aktar!
  Lyra għamlet grima b"mod kapriċċjuż, reġgħet ċċaqlaq sieqha, din id-darba lejn il-qattus miksi bil-weraq tal-ħurrieq:
  - Ma tafx kif issajjar bil-preon!
  Il-Mulej iswed wieġeb b"mod loġiku:
  - Jekk ma tafx kif, aħna ngħallmuk, jekk ma tridx, inġegħluk!
  Lyra ħadet ix-xedaq tas-suldat bl-irkupri tagħha.
  - Eruzzjoni Iperplasmika! Projettili termoquark wieħed!
  Mill-kanna wiesgħa tal-pistola tal-gravità, mewġa blu flared languidly. Rokit żgħir, id-daqs ta 'dulliegħ ta' daqs ordinarju, ġrew lejn il-wiċċ tal-pjaneta Dinja.
  Il-lira ta" Velimara qabżet bħal libellula, u magħha diversi ġellieda għarwenin ta" Stelzanath.
  Darth Vader bristled maskra tiegħu fi grin goofy.
  - U x'se jiġri issa?
  Iżda l-isparatura ta 'annihilation lanqas biss hija viżibbli għar-radar - il-veloċità lil hinn mill-veloċità tal-istilla tat-titjira tal-fotoni emessa!
  Vladimir Putin ma kellux ħin biex jitgħallem dwar l-attakk. Xi drabi l-injoranza hija l-aħħar att tal-ħniena ta" Alla.
  Hyperplasmic Gehenna belgħet lill-Kmandant Suprem tal-armata l-aktar qawwija fuq il-pjaneta tad-Dinja. Miljuni taʼ nies evaporaw fil- plażma u l- iperplażma qabel ma setgħu jifhmu l- katastrofi li kienet seħħet.
  Petali blossod b'mijiet ta 'eluf ta' ilsna annihilation fatali, kull wieħed bil-lewn uniku tiegħu stess u l-mudell dinamiku ta 'qerda.
  Fungu kannella ġgant tela 'għal għoli ta' aktar minn 500 kilometru, u l-mewġa tal-isplużjoni, wara li ddawwar id-dinja diversi drabi, ħarġet it-twieqi kollha anke fl-Istati Uniti. Id-tiddix ħakmet il-jonosfera kollha, fil-kotra bla kejl ta 'kuluri u fjorituri. Mewġ ġgant tat-tsunami telgħu mill-konkussjoni. Aktar minn mitejn metru ta 'xaft tal-ilma koprew il-kontinenti kollha, u għerqu għexieren ta' eluf ta 'vapuri. Il-linji tal-enerġija tpoġġew barra mill-azzjoni, il-bliet daħlu fid-dlam, interrotti biss "l hemm u "l hemm minn irqajja tan-nirien tan-nar.
  Minn issa 'l quddiem, bdiet era ġdida fuq il-pjaneta Dinja. Is-siegħa tad-Dragun waslet.
  Bi tweġiba għall-flussi demoniċi ta 'iperenerġija, iċ-ċirku ta' Solomon irċieva skariku qawwi.
  Erdogan ħass li tidħol fih il-qawwa ta" ħafna mijiet ta" eluf ta" ġenji. Il-President tat-Turkija istantanjament ħabar u beda jintefaħ. Raġel ordinarju b"mustaċċ żgħir tal-wirdien (li jagħtih xebh ma" Adolf Hitler!), jikber bħal valanga li tiġri l-Everest.
  Il-libsa ċivili tad-dittatur Ottoman infaqgħet, u l-muskoli bdew jikbru, bħallikieku b'mod leaps and bounds. U, hawn l-ispallejn espansjoni ta 'Edrogan mistrieħa mal-kaxxa-forti tal-palazz tas-Sultan tal-qedem.
  Għal xi żmien, il-bużżieqa li tintefaħ marret fil-wisa ', sakemm, fl-aħħar, il-ħitan tal-irħam waqgħu. Bosta gwardjani Torok kienu mxerrda f"direzzjonijiet differenti. U skjavi nofshom mikxufin, mill-harem tad-dittatur Ottoman, jerfgħu saqajhom vojta bil-biża", imxerrda jew jitkaxkru jekk ma kellhomx ix-xorti li jiġu mgħaffġa.
  U Odrogan baqa" jikber, bħal superman fid-daqs. Il-bini tal-kapitali Torka Ankara ċċattjat taħt l-istivali tiegħu. Hawnhekk id-dittatur Ottoman huwa diġà ogħla mill-Everest. U mill-starships ta 'Stalzanath u l-imperu Sith Iswed, is-siluwett towering tiegħu jidher b'mod ċar ħafna.
  Lyra Velimara baqgħet bil-laxkja:
  - Liema raġel enormi ... Huwa għandu dinjità - probabbilment ħafna!
  Darth Vader, tektek lilu nnifsu fuq il-maskra - għalhekk l-immaġni fuqha saret tajn, ħanina, croaked:
  - Huwa kolossu b'saqajn tafal!
  Lyra ħarġet ftit sajjetti minn għajnejha, u bqajt:
  - U apparentement il-vuċi għandha tkun angeliku! - Segwit minn wink, karatteristika ta 'prostituta estremament għalja. - Ikanta fjura, toqgħodx mistħija!
  U d-dittatur Tork Erogan kompla jintefaħ malajr, bħal bużżieqa li jintefħu. U dak li huwa l-aktar perikoluż, xabla twila u wkoll li qed tikber malajr deher f'idejh.
  Issa t-tkabbir ta 'Edrogan huwa ta' elf mil nawtiku, u dan mhux il-limitu. U kemm sar muskolari d-dittatur Tork - muskoli enormi litteralment nefħa u ħawwad - kwalunkwe, anki l-bodybuilder l-aktar imbandal, se għirahom.
  U x-xabla tiegħu tixgħel bħal stilel li huma mgħaqqda fil-fjoritura ta 'teżorier invinċibbli.
  U s-snien tal-President tat-Turkija qed jittawlu, u jinbidlu fi denk li jaqtgħu ħafna u sinużi ta 'vampir rokit. U l-batyr li għadu kif ġie moħmi jibda jxandar ix-xabla ġiganteski tiegħu.
  Lyra Velimara tgħajjat b"mod insuffiċjenti:
  - A charge thermoquark fuq il-Fuhrer ... Ugh, fuq is-Sultan Tork - nar!
  Darth Vader tektek il-joystick tal-kontroll kbir u indurat bl-ingwanta tiegħu u għajjat ironikament:
  - U għaliex le Hyperplasma! In-nar diġà huwa espressjoni skaduta tal-art!
  Lyra Velimara kif saqajha eleganti, tat-tfajla, mikxufa u roża se jħabbtu l-art tal-metall:
  - Agħti l-eruzzjoni termali! Bugs Antipulsar!
  U missili tat-termoquark, li ħallew traċċa tan-nar warajhom, u traċċa wiesgħa daqs denb tal-għarusa, ġrew lejn Erogan, minfuħin minn numru kbir ta" spirti u ġenji li daħlu fih.
  Id-dittatur Ottoman, li d-daqs tiegħu kien diġà komparabbli mal-qamar, xejjer ix-xabla kożmika tiegħu. U l-starship ta 'l-imperu Sith - il-cruiser tal-missili "Baboon" kissru taħt daqqa terribbli. Frammenti iperplasmiċi tixrid... U xi ħaġa inkredibbli u fasmogorika waqgħet.
  U fl-istess ħin, huwa pjuttost trivjali - peress li s-suldati tal-kloni mietu pjuttost prosaikament. Li juru emozzjonijiet mhux aktar minn biorobots. Iżda l-kmandant tagħhom Santa, li ma kienx klonu, kien ċar nervuż. U ftakar kemm skjavi hatham biegħ bil-moħbi. Ukoll, issa żgur kien qed jistenna l-infern tal-anti-univers u t-torment tan-naħa skura tal-forza!
  Il-missili tat-termoquark ta" Erdogan. Kull wieħed minnhom iġorr l-enerġija ta" mitt biljun bomba atomika li twaqqgħet fuq Hiroshima. U t-torso qawwi u muskolari tad-dittatur Ottoman kien miksi b"ulċeri u fwawar ta" bombi ultra-nukleari li jisplodu.
  Lyra Velimara daqqet saqajha vojta minn fuq imnieħerha grazzjuża u ħarset:
  - Mhux ovvja li le! Irrid inbid - pakkett ta 'sigaretti Camel!
  Darth Vader poġġa s-sieq bid-dwiefer tiegħu fuq id-dahar mikxuf u muskolari tat-tifla u, qabeżha fuqha, kanta:
  - Is-sobrjetà hija n-norma tal-ħajja!
  Lyra għarkupptet lill-avversarju potenzjali tal-mulej iswed fix-xedaq u qabdet:
  - Ordni, l-ewwelnett!
  Anke jekk Erdogan kien imtaqqab b"biżżejjed karigi biex jeqred il-qamar, b"Merkurju għall-boot, is-Sultan Ottoman kiber saħansitra akbar. Huwa issa verament deher qisu fairy ifrit enormi. U x-xabla tiegħu kien qed ifittex b'mod attiv vittmi fost il-vapuri ta 'Stelzanath u l-Imperu Sith.
  Darth Vader, meta ħares lejn kif il-missili tat-termoquark ma kkawżawx l-iċken ħsara lil dan il-mastodon minn sħarijiet, u s-superlaser forsi saħansitra jitma" l-qawwa ta" Erdogan, issuġġerixxa lil Lyra:
  - Se ngħaqqdu l-isforzi tagħna?
  Is-sbuħija mikxufa mill-imperu Stalzan ma fehmitx sewwa lill-mulej iswed:
  - Kif? Aħna tant magħqudin!
  Bilkemm miksija bil-bikini, il-Ġeneral Astara, din it-tfajla gwerriera qisha offriet il-verżjoni tagħha stess:
  "Ejja tarmi charge thermopreon lejh!"
  Darth Vader, li qajjem il-kurżità tar-riċerkatur u x-xjenzat tan-naħa skura tal-forza, raħen permezz tal-maskra staqsa:
  - Din hija arma bbażata fuq il-proċess tal-fużjoni tal-preon?
  Astara, arching it-torso tal-muskoli u l-għerq tagħha, inxteħet baxx lejn il-Mulej iswed.
  - Oh iva, sidi! Reazzjoni bħal din tagħmilha possibbli li tintuża enerġija ugwali għal 1000 pentaton f'rokit. Jew għaxra, l-ebda mitt triljun bomba atomika waqgħu fuq Hiroshima!
  Il-moħħ veloċi tal-Mulej iswed għamel għadd immedjat, u Darth Vader saffar sorpriż:
  - Ara naqra! Minn splużjoni bħal din, anke l-pjaneta Ġove se titfarrak fi quarks!
  Għal xi raġuni, Lira Velimara ma kellhiex wisq ottimiżmu bħal dan:
  - Il-Pjaneta Dinja se tinħaraq minn daqqa bħal din. Il-ħajja kollha fis-sistema solari se tiġi meqruda!
  Darth Vader jaraw il-battalja spazjali. Erdogan kien qed jipprova jaqta" l-battalja Stelzanath, li kienet tidher qisha piranha karnivora. Huwa, bl-użu tal-manuvrabbiltà fenomenali tiegħu, iddisprat ipprova jevita telfa.
  Madankollu, l-armi hyperion u l-batteriji superlager kienu kompletament inutli kontra l-laħam ultra-magoplasmiku ta 'Erdogan. Akkumula l-enerġija ta 'biljuni ta' ġenji, u l-veloċità qabżet id-dawl.
  Allura kien hemm armadillo nimble, maqtugħ bħal zalzett b"sikkina. U fl-istess ħin ħarġu xrar kbar mijiet ta" mili bogħod.
  Id-dittatur Ottoman għajjat b"mod dewatoring:
  - Banzai! Int ser ikollok disinn tat-tebut!
  Darth Vader, meta stmat id-distanza, irrimarka bi tħassib ġenwin:
  - Jekk il-ċarġ tat-termopreon tisplodi, allura aħna nfusna niġu minfuħa bħal torċa ta 'friefet!
  Lyra Velimara għamlet il-għajn lill-Mulej iswed u b"fiduċja qalet:
  - Tibżax, it-terminatur skur tiegħi! It-termopreon għandu ponta kumulattiva!
  Lord Vader xejru idu bla tama.
  - Tajjeb, nar! Sadanittant, se niġbor in-naħat dlam kollha tal-forza!
  Erdogan, li kien jinkludi tnejn u sebgħin tribù ta" spirti tal-fairy, tela" fuq id-Dinja.
  Is-Sultan tat-Turkija qabeż darbtejn id-dijametru tal-Qamar fit-tul tiegħu u sempliċement xegħel b"qawwa demonika u fenomenali. Ġlieda bħal din issa qed tiġri fl-ispazju. Ix-xabla ta" Erdogan titlaq aktar malajr mis-sajjetti u tfarrak starships li jisparaw iddisprat.
  Anke partiċelli semi-annihilation huma kompletament inutli kontra tali qawwa sempliċiment salvaġġ ta 'ġenji. Il-destroyer enormi ta 'l-imperu spazjali, li waqa' fil-ponta tax-xafra, blazed bi fjamma isfar-blu u lanqas ħalla frammenti warajhom.
  Iżda Lyra Velimara ħarġet it-"trump ace" tagħha mill-kmiem - rokit termopreon. It-termopreon huwa kapaċi, meta jinħeles għal kollox, ta '7 kwadriljun darbiet aktar enerġija minn reazzjoni termonukleari.
  Il-ħlas tat-termopreon kumulattiv huwa kemmxejn aktar dgħajfa, iżda jiffoka l-qerda b'mod inkomparabbli aktar preċiż. U issa żaqq tagħhom ta 'l-xempju battleships huwa ejected princesp-plasma blot.
  Dan huwa kif jidher rokit termopreon ikkontrollat u mmirat b'mod intelliġenti bbażat fuq il-fużjoni barra l-kaxxa. M'għandux materja stabbli, għalhekk huwa kważi impossibbli li titbaxxa. Iżda fl-istess ħin, il-ħlas innifsu jagħżel mira.
  Princess-plasma blot ibeżża' lil Erdogan. Huwa taħsibha biex jaħrab, iżda s-sustanza ultra-avvanzata kienet aktar mgħaġġla. U bħal brimba, bomba ipernukleari miġbuda mat-torso qawwi tar-re u l-imperatur tal-ġeni li għadu kif ġie moħmi!
  Lira Velimara daqqet saqajha bil-qalb u kantat:
  - Se nqattagħha! Ejja nkissruh fi quarks!
  Qawwi bħala Hercules, Erdogan kien imxekkel ħafna, u hu, mgħawġa, bħal ballun tal-guttaperka fin-nofs.
  Supernova splodiet. Bosta starships ta' Stalzanath u ta' l-Imperu Sith ġew imwaqqgħin lura, xaft iperplasmiku jaħarqu l-pjattaformi u l-btieti ta' ħafna batteriji. Mgħaffeġ ħafna kloni u bniet sbieħ tal-Amazon mill-imperu Stalzan.
  Erdogan innifsu dawwar, idur u... Sar saħansitra akbar u aktar tal-biża". It-tieni xabla, bħal nebbieta ta" pjanta parassitika karnivora, imtaqqab minn idu l-leminija.
  U d-dittatur ta" l-Imperu Ottoman daħak b"mod insewwa:
  - Oh, intom aljeni spazjali miżerabbli.... Intom biss qaddejja ta 'Shaitan, imma fil-fatt, Shaitan huwa l-qaddej tiegħi!
  Sadanittant, tornado kien qed jaħrab fuq il-pjaneta Dinja. Il-mewġ ta 'l-oċeani tad-dinja istantanjament saħnu minn tifqigħa ipernukleari, u mgħollija b'ilma wieqaf jagħli li smit il-ħlejjaq kollha ħajjin. U l-foresti u l-bini għoli blazed.
  Mitt triljun Hiroshima sparaw mid-distanza tal-orbita Lunar - din mhix ċajta! U n-nar li ħakem id-Dinja kollha litteralment ħaraqha għall-infern.
  Fil-post ta 'Washington, daqqiet ta' dawl qawwi u vjolenti teptip, imbagħad dehret fjura kolossali vjola-kannella. Seba 'petali iperplasmiċi separati mill-bud tgħammix, jogħlew fl-għoli tas-sema. Huma shine bil-kuluri kollha tal-qawsalla għal għaxar sekondi , u mbagħad, istantanjament dimmed, waqgħu, u ħallew biss xrar ġiganteski vjola-aħmar f'wiċċ l-ilma fl-istratosfera.
  F"teptip ta" għajn, għexieren, mijiet ta" miljuni ta" nies ħarqu, xerrdu partiċelli elementari. Dawk li kienu aktar 'il bogħod kienu għomja u jaqbdu bħal torċi ħajjin. In-nar bi tbatija devora laħam uman. Il-ġilda tan-nies tqaxxar, ix-xagħar inbidel fi trab, il-kranji ġew maħruqa. Il-mewġa tal-blast, bħallikieku bħal accordion, mitwija skyscrapers, midfun ħajjin ħafna, sa ftit ilu, individwi ħajjin u carefree bħal dawn f'oqbra tal-konkrit sħun.
  Tim ta" studenti tal-iskola blond, nofshom mikxufin ta" Texas kien qed jiġru ballun, u mewġa tal-gravità għaddiet minnhom, ħalliet biss siluwetti irmied fuq il-ħaxix maħruq. Subien foqra, dwar xiex ħasbu fl-aħħar mument: forsi sejħu lil ommhom, jew lil wieħed mill-eroj tal-film, logħob tal-kompjuter innumerabbli.
  It-tfajla, lura mill-maħżen b"basket, daħlet fid-dinja ta" wara, titbissem, mingħajr lanqas ma kellha ħin tgħajjat. It-tifel sempliċiment farrak f"fotoni, u żigarella tal-pruwa biss li baqgħet b"mod mirakoluż kienet qed iddur f"vortiċi atmosferiku. Nies moħbija fis-subway, bojod u kkuluriti, kienu mgħaffġa bħal dubbien taħt pressjoni, dawk li dak iż-żmien kienu qed itiru f"ajruplan kienu mitfugħa mit-tornado ta" Gehenna lil hinn mill-istratosfera, u din hija mewt saħansitra agħar u aktar bil-mod... Meta f'vakwu ta 'tkessiħ devouring l-fdalijiet ta' arja minn piranha predatorja, in-nies iħabbtu rashom mal-ħitan tad-duralumin, u għajnejhom jaqgħu barra mis-sokits tagħhom.
  Il-mewt ġabet indaqs lill-foqra u lill-biljunarju, lis-senatur u lill-priġunier, lill-istilla tal-films u lill-kennis. Deher li miljuni ta" erwieħ jgħajtu fis-sema, id-dinja nqalbet ta" taħt fuq u forsi għall-ewwel darba n-nies ħassew kemm il-ħajta tal-ħajja hija rqiqa u kemm għandhom bżonn lil xulxin. Omm u tarbija fgaw taħt is-sejjieħ, jaqbdu ma" xulxin b"tali qawwa li l-forzi kollha ta" taħt id-dinja ma setgħux jaqtgħuhom.
  Anke l-mostru semi-mekkaniku Darth Vader, mimli mal-boċċi ta 'l-għajnejn bin-naħa skura tal-forza, ħass l-uġigħ u t-tbatija ta' biljuni ta 'earth li qed jitħassru.
  U fid-disprazzjoni sejjaħ għalih innifsu l-fibri u l-mases kollha tal-manifestazzjoni fenomenali tan-naħa skura tal-forza.
  Lira Velimara appoġġatlu f"din il-materja u ħarġet id qawwija lill-mulej iswed. Huma ngħaqdu mentalment. L-oqsma bijoplasmiċi tagħhom imħallta istantanjament, il-prinċipji femminili u maskili magħqudin flimkien, u jiffurmaw għaqda ta 'forzi teoplasmiċi.
  U wara dan, qam kollass iper-graviomaġiku kolossali, li wettaq trasformazzjonijiet aqwa, litteralment super-fantastiċi.
  Il-starships li baqgħu ħajjin tal-imperu spazjali u Stelzanath bdew jinġabru f'wieħed sħiħ, bħal blalen tal-merkurju. Huma ingħaqdu malajr, ippressaw fil-plastilina princeps-plasma, u ħolqu sħaħ wieħed u monolitiku bejniethom.
  Il-partiċelli dawru fl-ispazju kollu, u joħorġu bħal serratura f"kolja ta" induzzjoni. U mbagħad, minflok il-vapur ewlieni ta 'l-Imperu Sith, segwa tifqigħ ta' fwawar bħal fwawar, u wara deher raġel enormi.
  Il-figura tiegħu kienet stramba. It-torso u r-riġlejn, bħal Lyra Velimara, huma mikxufa u seductive, iżda r-ras, l-ispallejn u d-dirgħajn huma miksija bil-libsa tal-battalja sewda ta" Darth Vader.
  Irriżulta ibridu tal-biża: il-Mulej tal-forzi dlam, il-gwerrier mit-truppi SS Stelzanat Velimara. Barra minn hekk, id-dimensjonijiet tal-thug fid-dijametru ma 'Venere. Tali monster twieled, u nħoloq minn manifestazzjoni estrema, magic ta 'ipergravità.
  Żewġ lightsabers f"idejn Darth-Lyra leħħew, wieħed aħmar u ieħor vjola. Iż-żewġ armi kienu jixegħlu u sparkled ħafna u intens. Nofs tifla vixen, nofs organiżmu ċibernetiku mexa lejn Erdogan.
  Taħt il-saqajn grazzjużi, vojta, girlish, il-vakwu rumbled deafeningly. Deher li dan il-mostru kien sempliċement jimmarċja minn ġo kamp tal-mini, fejn l-isplussivi huma inviżibbli, iżda dan jagħmilhom saħansitra aktar distruttivi.
  Id-dittatur Tork, minfuħ ukoll bid-dijametru ta" Venere, mexa lejn il-kontroparti tiegħu. Huma resqu, u waħda taħt ir-riġlejn vojta, girlish, u l-oħra taħt stivali għoljin, rumbled bħal miljun thunders ... vojt!
  Darth Vader u Lyra fi flixkun wieħed, sellmu lil Erdogan b"sejf.
  Id-dittatur Ottoman ħabbat biss bi tweġiba:
  - Ebda ħniena lill-ghadu!
  Darth Vader wieġeb billi ndaqq:
  - Omm Ripetizzjoni - kabaneniya!
  U x-xwabel tagħhom b'daqqiet selvaġġ, qasmu l-eruzzjonijiet ta' biljun vulkan Krakatau. U l-vakwu ħadlu. Quarks żifnu fil-vortiċi tal-etere.
  Erdogan, waqt li ħass li ġismu minsuġ mill-għadd kbir tagħhom ta" spirti ħżiena u tajbin, twerwer mid-daqqa, għajjat:
  - Fuq Satana! Inti qawwi!
  Darth Vader kompla l-attakk tiegħu u ħabbat:
  - U qatt ma kien dgħajjef!
  Ibridu ta 'Mulej iswed u gwerrier vixen attakkat Erdogan. U għalkemm l-avversarju tiegħu ma kienx inferjuri fis-saħħa u l-veloċità, iżda fl-arti tax-xwabel, ovvjament, il-president Tork ma setax jitqabbel ma 'gwerrier li kien imħarreġ mill-aqwa ġellieda u swordsmen fil-galaxie - il-Jedi.
  Leħen Lyra diġà nstema". Din it-tifla infernali wkoll studjat tajjeb. Peress li ma kienx hemm irġiel fl-imperu tagħhom, il-bniet kienu mrawma f'ġuf ċibernetiku. Ġew mgħallma joqtlu u jiġġieldu anke meta l-embrijun kien iffurmat f'mezz nutrittiv bl-għajnuna ta 'programmi tal-kompjuter.
  - Li l-iben ta 'ċittadin Tork, ma tħobbx, għandek riċeviment bħal dan!
  U x-xabla tal-princeps-plasma qatgħet it-tazza mitmugħa tajjeb ta" Erdogan. Il-mustaċċi maqtugħin tad-dittatur Ottoman waqgħu għal isfel, mibrumin fit-tidwir ta" l-etere, bdew jinqatgħu, waqgħu bħal mazz sħiħ ta" bombi annihilation. U demm imferra mill-ħaddejn maqtugħ. Barra minn hekk, f'kull qatra, ġenji u sħaħar bl-ixkupi splashed.
  Id-dittatur Tork ipprova jwieġeb, iżda Darth Vader b'għaqal ħafna għaddas taħt il-kurva tax-xabla-scimitar, u hu nnifsu thrashed lill-ghadu fuq il-ġenb, qatgħet saff sħiħ tal-muskoli tal-ghadu. Erdogan għajjat saħansitra aktar qawwi u reġa" attakka.
  Darth Vader parried-swing, u s-sieq vojta tal-lyre laqat lill-ghadu dritt fil-groin.
  Erdogan għaxxaq bi tbatija, u b"għajjat selvaġġ li fih inħassu noti ta" tgħawwiġ, għaqqad:
  "Issa int mejjet bniedem!"
  Darth Vader aċċellera l-attakk tiegħu, u kanta waqt li attakka:
  - U madankollu l-aħħar, mhuwiex it-tmiem! It-tmiem huwa biss il-bidu!
  U issa huwa jżomm il-mossa tal-firma tiegħu, li bl-għajnuna tagħha l-Konti Duko ġie megħlub. L-id maqtugħa, flimkien max-xabla, tiddendel fil-marea tal-vakwu. U mbagħad jibda dmugħ ukoll. Bħallikieku f'post wieħed skorjaw, jet, launchers li jistgħu jerġgħu jintużaw - li jarmu supernovas.
  Erdogan, minfuħ għajnejh minn uġigħ insupportabbli, irtira u ħabbat rasu fil-qamar.
  Is-satellita tal-pjaneta Dinja ġie deformat mill-impatt, kien miksi bi xquq wesgħin, u bdiet eruzzjoni attiva ta 'magma. Il-qamar beda jixbah wiċċ imsawwat ħażin. Lira reġgħet ċċaqlaq sieq Erdogan taħt l-irkoppa, u x-xabla ta" Vader min-naħa bla difiża qabadlu spalltu, qatgħet biċċa laħam ħoxna u muskoli.
  Id-dittatur Ottoman kien diġà qed jgħum b'mod ċar, l-uniku xabla tiegħu li baqa 'tajjar f'amplitudni wiesgħa, iżda l-ponta tax-xabla ħamra tal-mulej iswed imtaqqba dritt f'idejn l-avversarju. Imbagħad dawra ċara u siba oħra maqtugħa ta" Erdogan taqa" għal isfel biex tibda tiċrita hemm, b"annihilation u murtali maġiċi.
  Id-dittatur Ottoman huwa diżarmat, u l-aħħar tentattiv iddisprat tiegħu, bħal Dragun, huwa li jispara bi xrar.
  Kien qisu triljun flamethrowers tefgħu f"daqqa. U l-eruzzjoni tal-plażma mgħarrqa kważi s-sistema solari kollha. Mewġ ta" fjamma frenetika, fi ftit sekondi, ġrew lejn l-orbita ta" Pluto. Il-maskra u l-idejn ta" Darth Vader baqgħu ħajjin, iżda t-tkaken vojta u ta" tifla ta" Lyra inħarqu sewwa.
  It-tfajla ġenerali tgħajjat bl-uġigħ - in-nar ħaraq bil-kbir il-lingwata, anke nfafet kbar minfuħin f'daqqa, fuq is-saqajn u l-qasba tan-nisa maħruqa u msewda. Wasal għarkupptejli...
  Iżda Darth Vader, b"moviment professjonali, f"qabża u b"dawra tal-ġisem u moviment konverġenti ta" xwabel, waqqa" r-ras kbira u bi qrun tal-President Ottoman Erdogan.
  Ir-ras enormi, mhux inferjuri fid-daqs tal-qamar, tal-gwerrier u l-ħakkiem il-kbir irrumblat, u xufftejn blu ħoxnin whisper:
  - Il-finitura kollha!
  Wara dan, splużjoni thered, tant dearning, distruttivi u enormi li dak kollu li ġara qabel kien nar taqbila miserable fl-isfond ta 'bomba idroġenu ttestjat fl-ispazju. Flussi ta" iperplasma ta" annihilation għarrqu l-ispazju mix-Xemx, imbagħad Afla-Centaurus u Sirius...
  
  
  
  
  TIFEL FERNI
  Kien hemm tifel wieħed, kien għadu żgħir, iżda profondament kuntent. Fl-iskola, kien offiż u ppersegwitat, fid-dar il-ġenituri tiegħu kienu dejjem okkupati u ċanfruh għall-gradi ħżiena, u saħansitra sawwtuh għal deuces b'ċinturin. U kollha iqarqu tiegħu, mentalment ritardati, kodard - ivvelenat u msawwat.
  It-tifel kien għajjien minn dan, u ddeċieda li jħalli l-belt ħażina tiegħu u 'l bogħod mill-iskola mibgħuta, kull fejn iħarsu għajnejh.
  It-tifel kien għadu żgħir u naïf. Huwa ħaseb li fil-belt tiegħu biss jgħixu nies ħżiena bħal dawn u speċjalment tfal, u fi bliet oħra kulħadd huwa tajjeb u ġentili. U ma jistax ikun mod ieħor, minħabba li l-kaxxa tat-TV kwadru hija ripetuta b'mod eċċitati li pajjiżhom huwa l-aktar uman, ġentili, sabiħ u aħjar fid-dinja. Li f"pajjiżu t-tfal kollha ferħanin jew żgur li jsiru ferħanin, u l-partit u l-mexxej kbir tiegħu jwasslu għall-komuniżmu - meta kulħadd jieħu dak li jrid.
  U t-tifel imsawwat u ffastidjat ħaseb sinċerament li t-tfal fl-iskola tant kienu krudili u ħżiena li ġew reklutati mis-CIA u l-Mossad, li kien tort tal-bourgeois ta" żaqq xaħam tal-Amerika fil-belt li kien hemm xkafef vojta u nies. kienu bil-wieqfa fil-linji twal. Li kollox kien tajjeb, jekk mhux għall-bourgeois u saboteurs li jaqsmu l-fruntieri bil-lejl. Li tort tagħhom li l-patata taħsir u snien it-tfal iweġġgħu. U jidher li l-injezzjonijiet ġew ivvintati wkoll biex jittorturaw lin-nies fl-Istati Uniti.
  Imma li jkun tali li l-ħażen jirregola fl-ibliet kollha tal-Motherland vasta tiegħu, sabiex l-aġenti ħżiena tas-CIA seduce u jħassru lit-tfal kollha, jgħallimhom jiġġieldu u jegħlbu l-mimduda.
  Le, għandu jkun hemm belt fl-aqwa u l-aktar pajjiż uman tagħha fid-dinja, fejn kulħadd ikun ġentili u jitbissem lil xulxin u tista" b"mod sikur titlaħħaq għal handshake mingħajr biża" li pinn moħbi bejn subgħajk teħel fiha.
  It-tifel emmen bis-sħiħ f'dan, li għad hemm bliet ġentili u paċifiċi. U hu, wara li bilkemm stenna l-ewwel jiem sħan tar-rebbiegħa, bil-moħbi mill-ġenituri tiegħu ħarab kollox mill-friġġ. U ma kienx hemm daqstant prodotti fl-iktar pajjiż uman, għani, ġentili u li jħobb il-paċi fid-dinja. I mimli borża tiegħi u z-dahar ma 'dan, tħawwad il-kotba u notebooks minn qabel, li ħolqu toqol addizzjonali u ... Kultant, iħares madwar kodard, huwa fetaħ il-bieb u qabeż fit-triq.
  It-tifel kien dejjem jibża" joħroġ fil-bitħa tiegħu stess. Deherlu li hemm zgur li kien se jissawwat, imgaqqad, umiljat, jibqghu, jew xi haga ohra se ssir aghar. Iżda għadu kmieni filgħodu tar-rebbiegħa, kulħadd imur l-iskola, hemm ċans li jiżolqu mill-hooligans tarzna u jmorru lil hinn. Minn dan il-kwartier, fejn sar imwarrab u laughingstock, sa fejn għadhom ma jafux. Fejn hu biss tifel ta" xagħru abjad b"għatu għoli.
  Għaliex in-nies huma daqshekk rrabjati? X"għamilhom li tant jobogħduh? U barra minn hekk, jobogħduha, fl-aktar pajjiż uman, ġentili, uman u ġust mhux fid-dinja? X"għamilhom? Offenda, kalunja, umilja, beżaq, ittradixxa lil xi ħadd?
  Ma qalx lil kulħadd li wieħed għandu jkun ġentili, simpatiku, jgħin lil xulxin. Dak il-ġlied huwa ħażin, u d-dgħajjef għandhom bżonn l-għajnuna? Iżda għal dan xorta waħda kkunsidraw lil kulħadd bħala iblah, dgħajjef, imqareb ... u xi kelma oħra kkumplikata u li ma tinftiehemx - paċifist?
  Imma mhux stramba li l-ħrejjef, il-kotba u t-televiżjoni tat-tfal kollha għallmuna dan. In-nies m'għandhomx jolqtu biss hekk: nobbli sublimi, suxxettibbli għas-sagrifiċċju, wieqfa għal xulxin bħal muntanja. Il-bniedem mhux ħu raġel? Is-sens veru tal-ħajja mhux li tagħmel it-tajjeb?
  Allura għaliex fir-realtà, dak li ġie mgħallem fil-kotba, fil-films, u anke fil-lezzjonijiet tax-xjenza tal-kompjuter huwa miċħud? Huwa meqjus stupid, assurd, umoristiku, ħażin!
  Għaliex fit-tfal tagħna u sħabu, tant rabja u mibegħda, nuqqas ta 'rieda li jisimgħu l-kuxjenza tagħhom, ix-xewqa għall-vjolenza u l-qerda? Fejn sejra l-edukazzjoni, u l-kult tal-għemejjel tajbin fil-qawwa l-aktar umana u umana tad-dinja. F"qawwa li tgħin u tipproteġi lill-oppressi fil-partijiet kollha tad-dinja. Li jsalva s-suwed, l-Indjani, dawk kollha li huma stretti u morda mill-ġuħ u mid-diżastri naturali.
  It-tifel kien jissejjaħ... Ħass biża". Issa se jinqabdu u jiġu bullijati.
  Huwa ppretendi li ma jisma" u għaġġel il-pass.
  Bi tweġiba, għaġit selvaġġ:
  - Żomm il-brejk! Ahna noqtluk!
  Il-frenzy selvaġġ fil-vuċi tiegħu jolqot, tant mibegħda għalih? Għalxiex? X"għamilhom? U jobogħduh, dak li dejjem tkellem dwar il-qalb tajba, dwar il-ħbiberija, dwar il-ħniena bil-mod li ma jobogħdux lill-infidili, dak li joqtol lil ommhom stess.
  Imma t-tifel kien diġa" f"moħħu, li jħalli din il-belt, li ma jmurx aktar f"din l-iskola kkritikata u mibgħuta. Aħrab minn din id-drenaġġ infernali u sib xi belt oħra, tajba, nadifa u faċli. Wara kollox, jista" jkun li fl-iktar pajjiż filantropiku tiegħu ma kienx hemm bliet bħal dawn.
  It-tifel beża" ħafna li jaqbduh, goff u dgħajjef, u jsawtuh f"għonq, li ma jkunx jista" jitlaq. Imma hemm ukoll xarabank. Għandek bżonn biss taqbeż fiha, allura l-bully u l-bandit jaqgħu lura.
  Din id-darba t-tifel kien xortik tajba, u fl-aħħar mument irnexxielu jaqbeż fuq il-footboard li jagħlaq tax-xarabank. Il-bieb kien magħfus b"id rqiqa u tat-tfal, fortunatament mhux wisq, u rnexxielu jżomm ma" xkora mimlija prodotti tal-merċa.
  L-ivvjaġġar bil-karozza tal-linja f'dawk il-jiem kien għadu jiswa somma żgħira, u f'belt żgħira ma kienx ta 'qligħ li tħallas salarju lill-konduttur. Barra minn hekk, in-nies huma onesti u ma jiddispjaċihomx għal erba" kopecks. Koppja ta" sħabhom, ma setgħux ilaħħqu mat-tifel u għaġnu r-rabja tagħhom fuq it-trash can. Ġie daqqa ta" sieq brutalment b"saqajh, bħallikieku l-ħadid kien it-tort għall-fatt li l-priża mixtieqa żelqet. U t-tifel kien isuq u jitlob lill-Mulej Alla (li, anzi, kif kienu mgħallma, ma jeżisti xejn!), biex dalwaqt jinfetaħ il-bieb u jeħles idu.
  Fl-aħħarnett il-waqfa li jmiss, l-idejn tkun ħielsa u tista 'toqgħod bilqiegħda fuq is-sedil u tieħu nifs. Aktar ma t-tifel jitbiegħed mill-bitħa mibegħda tiegħu, iktar saret kalma ruħu. Fejn ma jafux, hemm aktar sigur.
  Għalkemm forsi tifel ieħor, għall-kuntrarju, minfloku, kien joħlom li jkun eqreb lejn id-dar, ifittex protezzjoni fil-ħitan impregnabbli tiegħu. Imma l-bitħa tad-dar dejjem ikkawżat biża" fit-tifel. Saħansitra ħolom b"inkubi u sħabu infernali u bla ħniena. It-tifel ipprova jimxi mill-inqas fit-triq. Wara l-lezzjonijiet, ġrejt malajr kemm stajt lejn il-locker room sabiex inkun fil-ħin qabel ma ħarġu sħabhom mibgħuta u ta" qalb krudili u bdew jisfaw, jew saħansitra immedjatament sawwtuni. It-tifel sab konsolazzjoni biss fil-kotba. Dakinhar ma kien hemm l-ebda kompjuter, l-ebda Internet, lanqas fuq it-TV - tliet stazzjonijiet biss, fejn fl-aħjar juru l-pijunieri ta" studenti eċċellenti, jew kor tal-kant - kemm hu tajjeb li jgħixu f"pajjiżhom l-aktar uman u uman fid-dinja. . U fl-agħar rapporti boring mill-għelieqi, u battalji kostanti għall-ħsad. U darba biss fil-ġimgħa, nhar il-Ħadd, kien possibbli li tara, strettament skont il-limitu, xi film interessanti, karatteristika jew programm li jżur fairy tale.
  U t-tifel iħobb jidfen fil-kotba, jiġbed fihom is-sublimi, nobbli u fabulous.
  U ħafna drabi fil-lezzjoni, jekk sħabu beżqu mill-pajp, jew jisparaw b'faxxa tal-lastku, ma għajjienx wisq, ħaseb ukoll dwar id-dinja fabulous u tajba. Dwar il-fatt li meta finalment jinbena l-komuniżmu u jkun hemm fratellanza universali, universali.
  U mbagħad it-tfal minn Alpha Centauri, Sirius, Ursa Major, kostellazzjoni Sagittarius, se jingħaqdu flimkien. U jitbissem b'mod wiesa ', huma jżommu idejn. Pereżempju, tfal mill-kostellazzjoni tal-Pisces għandhom rjus miksija bi skali tal-fidda u xewk tad-deheb u frizzanti. U fil-Kostellazzjoni tas-Sagittarius, x'aktarx jidhru qishom Centaurs.
  Kollox huwa ferm paċifiku u sabiħ. Huma jagħtu rigali lil xulxin, ikantaw kanzunetti. M'hemm l-ebda għedewwa, l-ebda malizzja, ħadd mhu se jpoġġi buttuna jew Żrinġ mejta f'dahar ta' ieħor.
  Il-Komuniżmu kien se jasal dalwaqt, u s-CIA mibgħuta, li tħabbel id-dinja kollha f"xibka ta" mibegħda u għallmet lit-tfal Sovjetiċi tagħna jobogħdu t-tjubija - ħalliha titħassar u tinqered! Wara kollox, huma l-Amerikani li taw lok għall-inkubi tal-gwerra mill-isterminazzjoni tal-Indjani sal-Afganistan. Fil-vuċijiet tar-radju jmexxu n-nies miġnun u jġegħluhom jgħollu idejhom, ħu kontra ħu, jispiraw il-mibegħda mill-benniena!
  Il-karozza tal-linja tiċċaqlaq bil-mod tul ir-rotta. Barra minn Mejju, filgħodu - il-ġurnata għadha kemm tibda. Iva, it-tifel ma jibżax mid-dlam. Għall-kuntrarju, meta jkun dlam hemm aktar ċansijiet li jiżolqu sħabhom tal-passat inosservati, li jinħall fid-dlam. Fix-xitwa, meta jkun kiesaħ u l-iljieli huma twal, u speċjalment fil-ġlata severa, tista 'toħroġ fit-triq u tistenna bis-serjetà li tiżloq mill-guys mimlija rabja.
  Fix-xitwa, il-hooligans jiksħu wkoll u joħorġu inqas spiss. Iżda fl-istaġun sħun, jibda biss it-turment. U sempliċement tmur fil-maħżen tinbidel f'tortura. U t-tifel jaħseb, jivvinta xi tip ta 'modulu ta' tranżizzjoni żero, sabiex ladarba tkun diġà fil-maħżen, u mbagħad tagħfas il-buttuna u tkun diġà d-dar.
  Jista 'jkun tajjeb li ġwienaħ artifiċjali għadhom ma ġewx ivvintati, fl-appartament tiegħu, fuq art għoli, it-tifel jista' jħossu sigurtà relattiva. Meta tagħraq minn ġirja mgħaġġla, fl-aħħar tiftaħ il-bieb u taqbeż fl-appartament, tħoss li ċampjin Olimpiku qasmet il-linja finali - int id-dar u int sigur. Fl-aħħar tista" tieħu nifs u ssib serħan fil-qari ta" xi ktieb regolari. Fortunatament, ħallew librerija mingħand il-bużnannu tagħhom, li l-akkademiku se għira.
  Is-sewwieq indika li kienu diġà fl-aħħar waqfa u kulħadd kellu bżonn jitlaq. It-tifel sab ruħu f"żona mhux familjari. Hu ma waqafx sal-aħħar nett. U din in-novità dehret pjaċevoli u sorprendenti. Bħallikieku ta 'min jieħu pass, u int, bħal Eli mill-Wizard tal-Belt Emerald, issib ruħek f'pajjiż fabulous u kuntenti.
  
  GWERRA GĦAT-TMIEM REBBIEĦA
  13 ta" April, 1945. Belt ta' Berlin, il-bini tal-Kanċellerija Imperjali.
  Il-Ministru tal-Affarijiet Barranin Ribbentrop kien għadu kif irritorna mit-taħditiet li kien qed iżomm mad-delegazzjoni Sovjetika mmexxija mill-magħruf squabbler u ghadu tal-Ġermanja, Molotov. Minkejja l-fatt li matul l-aħħar battalji erba 'armati tat-tankijiet Sovjetiċi kienu kważi kompletament meqruda. U fl-1 ta 'April, il-provvista ta' għajnuna tal-Punent taħt Lend-Lease waqfet, Stalin ressaq talbiet deliberatament minfuħa.
  Ribbentrop sfortunatament qal lil Rommel:
  - In-negozjati mad-delegazzjoni Sovjetika laħqu impass. Għażla ta' kompromess żero - ritorn lejn il-fruntieri ta' Ġunju 1941 ma kinitx adattata lil Stalin. Koba jitlob - ir-reġjun ta' Klaipeda, il-Prussja tal-Lvant u l-Polonja kollha fil-fruntieri tal-1939. Tippretendi wkoll l-artijiet tas-Slovenja, parti mill-Ungerija u l-għelieqi taż-żejt tar-Rumanija. Jiddikjara li miljuni ta" suldati Sovjetiċi ma mietux biex jaslu fejn beda kollox. Barra minn hekk, Joseph jitlob riparazzjonijiet minna, il-ħelsien tal-militar u ċ-ċivili kollha ... U jwiegħed li jeħles tagħna biss għal fidwa! Barra minn hekk, Stalin irid ukoll jirċievi akkwisti territorjali mill-Finlandja.
  Il-Marixxall tal-Fuhrer Rommel irrimarka bil-kbir:
  - Wara l-kolp ta" stat f"Ġunju 1944, konna sfurzati nkomplu irtir bil-mod u iebsa fuq il-front tal-Lvant. Għalkemm l-alleati megħluba fin-Normandija marru magħna għal paċi relattivament onorevoli għalihom, iżda ... L-Armata l-Ħamra hija b'saħħitha wisq, u ħadna ħsieb is-suldati sal-massimu, pprefera difiża attiva u kontrattakki qosra. Iva, ir-Russi marru lejn il-Vistula u anke għall-ispiża ta 'telf kbir qasmuha, daħlu fis-Slovakkja, kważi qabdu r-Rumanija ... Iżda dawn is-suċċessi kollha jiswewhom għal qalbhom. Konna wkoll fsada, imma rnexxieli nistabbilixxi difiża xi ftit jew wisq sodisfaċenti u naqqas il-proporzjon ta" telf bi tlieta sa erba" darbiet favur tagħna. Imma Stalin milli jidher ma jifhimx li pajjiżu huwa wkoll eżawrit, u l-alleati, wara li waqfu jgħinu lir-Russja, jibdew jiddependu fuqna?
  Ribbentrop wieġeb bi tbissima ferrieħa:
  - L-akbar klieb il-baħar barranin diġà qed iwiegħduna appoġġ bi skambju għall-artijiet li se nirċievu billi nirbħu l-USSR! Il-gvern Laburista fil-Gran Brittanja għadu taħsibha, iżda ħafna strutturi privati huma lesti li jappoġġjawna! Aħna mwiegħda għajnuna mill-Brażil, Spanja, il-Portugall, u speċjalment l-Arġentina. Perron lanqas biss jeskludi li jidħol fil-gwerra min-naħa tagħna fil-miftuħ. Il-Finlandiżi wkoll wegħda li jmorru sal-aħħar! Fl-Italja, il-pożizzjonijiet ta" Mussolini fit-Tramuntana saħħew, filwaqt li l-forzi favur il-Punent għadhom jikkontrollaw in-nofsinhar. Aħna lesti li nkomplu l-gwerra, Fuhrer tiegħi!
  Rommel ordna fil-qosor:
  - Speer lili!
  Il-Ministru Imperjali tal-Armi u l-Munizzjon skillful, industrious u talent, poġġa fil-post xieraq tiegħu. Speer irnexxielu, minkejja d-diffikultajiet kollha, iżid b'mod sinifikanti l-produzzjoni ta 'armi u malajr ħafna jitqiegħed fil-produzzjoni tas-serje aktar avvanzati klassi pistoli awtopropulsivi - "e", "LEV" u "Panther" -2.
  Id-dittatur ekonomiku tat-Tielet Reich għadu żagħżugħ u enerġetiku ħafna rrapporta:
  - Fil-qasam tal-bini tat-tankijiet, inkiseb mhux biss avvanz kwalitattiv, iżda wkoll kwantitattiv. F'Diċembru 1944, 1960 tankijiet u xkubetti li jaħdmu għal rashom ġew prodotti. U dan minkejja d-diffikultajiet militari kollha u t-tnedija tal-aqwa karozzi fid-dinja fil-produzzjoni tal-massa! B'mod partikolari, E-25, Leo u Panther-2!
  Bħalissa, il-produzzjoni ta 'tankijiet u xkubetti li jaħdmu għal rashom hija ta' madwar elfejn kull xahar, li minnhom f'Marzu l-aħħar vetturi: E-10, E-25, Lev, Panther-2 ammontaw għal aktar minn żewġ terzi tal- flotta tat-tank!
  Rommel staqsa niexef:
  - Int ċert li t-tankijiet tagħna huma superjuri għal dawk Sovjetiċi?
  Speer, waqt li pprova jagħti t-ton tiegħu raġjonevoli, qal:
  - Id-disinjaturi tagħna, għalkemm tard, setgħu joħolqu vetturi b'tqassim, armatura, armament u prestazzjoni tas-sewqan ta' xi ftit jew wisq suċċess. Speċjalment ta 'suċċess kien l-E-25. Meta tibbukkja forehead ta '100 millimetru b'angolu razzjonali ta' inklinazzjoni ta 'erbgħin grad, naħat u poppa ta' 60 millimetru u armament ta 'kanun 88-mm ta' kalibru EL 71 - xkubetti li jaħdmu għal rashom, riżerva ta 'tiri ta' 80, jiżnu biss 26.6 tunnellati. B'magna ta '700 horsepower, il-karozza taċċellera aktar minn 75 kilometru fis-siegħa. Barra minn hekk, minħabba r-riżerva tal-piż, il-ġnub tal-pistola li taħdem għal rasha huma rinfurzati wkoll bi skrins ta '30 mm. Għalhekk, kemm ir-rombli kif ukoll l-iskrin ikopru l-ġenb, li jfisser li l-magna żżomm l-impatt tal-qxur T-34-85 mhux biss fuq il-forehead, iżda fuq il-ġenb. L-istess gun 88-millimetru titqib f'distanza ta '150 - 148 mm armor f'inklinazzjoni ta' 60 grad. Minħabba r-rata tan-nar, l-eżattezza tal-kanun tagħna ta '88 mm, l-aqwa pistola kontra t-tank fid-dinja! U l-protezzjoni tal-forehead tippermettilek tieħu shots, anke IS-2. Barra minn hekk, il-qxur bil-ponta tal-kanuni Sovjetiċi huma sensittivi ħafna għar-rikochet. U l-armatura tas-siment tagħna ta 'kwalità għolja għandha ebusija għolja tal-wiċċ u tirrikak perfettament f'angolu ta' inklinazzjoni razzjonali!
  Rommel loġikament irrimarka:
  - U dan kollu nkiseb grazzi għall-fatt li l-magna, it-trasmissjoni u l-gearbox jinsabu flimkien, fi blokka waħda. Għalhekk, huma ffrankaw fuq ix-xaft tal-kardan, u naqqsu l-għoli tal-karozza għal 144 ċentimetru. Il-magna taqbeż il-mudelli Sovjetiċi kollha u hija relattivament faċli biex timmanifattura. Għalkemm, pereżempju, xorta ma tistax toħloq tali tank!
  Speer irribattu:
  - "Panther"-2 u speċjalment it-tank "Lev" iqisu l-aħħar żviluppi u titjib. B'mod partikolari, il-"Panther" -2 irnexxielu jilħaq il-piż ta '47 tunnellata, żied l-armament u l-istokk ta' qxur għal-livell ta '"Royal Tiger", u kemmxejn inferjuri fl-armatura. U dak huwa wieħed u għoxrin tunnellata ta 'differenza. Il-magna ta '700 horsepower tagħtik veloċità ta' 55 kilometru fuq l-awtostrada, u 30 kilometru fis-siegħa fuq il-rockade. Karozzi ġodda diġà qed jidħlu f'serje b'magna ta '900 horsepower u jistgħu jaċċelleraw sa 70 kilometru fis-siegħa. Il-"Lion" b'kanun ta '105-mm m'għandu l-ebda ugwali fl-armament, jaqbeż il-"King Tiger" fl-armatura ta' quddiem, b'ġnub ugwali u poppa. U kollha b"piż ta" 51 tunnellata, b"magna ta" 900 horsepower. It-tankijiet il-ġodda tagħna - għandhom prestazzjoni eċċellenti tas-sewqan, li jfisser li jistgħu jintużaw fi gwerra offensiva!
  Rommel daħk u reġa" wera erudizzjoni:
  - U f'dan it-tank, il-magna, it-trasmissjoni u l-gearbox jinsabu quddiem il-korp tal-vettura, u t-turret jinbidel lura. Huma ssikkaw ukoll it-tqassim. Imma għandna bżonn "Iljun" b'korazza tal-ġenb aktar b'saħħitha!
  Speer inkalja u qal:
  - Fit-tank E-50, aħna se ninkorporaw il-protezzjoni u l-armament tal-Maus, li ma jaqbiżx sebgħin tunnellata ta 'piż!
  Rommel ħareġ lil Speer u stieden lill-Ministru tal-Ajru Imperial Saur. Barra minn hekk maniġer tas-sengħa u kapaċi ħafna.
  Il-Ministru Imperjali qal b"arja rebbieħa:
  -L-avjazzjoni tagħna ħadet supremazija totali tal-ajru! U l-ewwelnett grazzi għall-industrija Ġermaniża erojka! L-ajruplani bil-ġett il-ġodda li daħlu fis-servizz mal-Luftwaffe fl-1944 huma prodotti bil-massa u f"volumi li dejjem qed jiżdiedu. Huma għandhom vantaġġ ta 'veloċità fuq vetturi Sovjetiċi ta' 200-350 kilometru fis-siegħa u huma armati b'kanuni u rokits qawwija ta '30mm! Il-ġellieda ME-163, Me-262, BA-349 u speċjalment irħas, ħfief, manuvrabbli u faċli biex jimmanifatturaw HE-162 wrew is-superjorità kbira tagħhom fuq il-Laggs u l-Yaks tal-għadu. It-tkixxif b'veloċità għolja u l-bomber Ar-234 għandu tali veloċità li ebda ġlied Sovjetiku wieħed ma jista' jlaħħaq magħha!
  Fl-istess ħin, dak li huwa l-aktar sinifikanti, stajna niksbu parità mal-ghadu fil-produzzjoni kwantitattiva tal-magni. Ġellied ME-262 150 huma prodotti fil-ġimgħa, armi qawwija ħafna u li jistgħu jgħixu fil-battalja, diġà 300 u din iċ-ċifra qed tikber HE-162 fighters, u 120 b'żieda fl-AP-234. Mudelli aktar avvanzati tal-ME-262 bil-ġwienaħ miknus, il-ME-1010 bil- ġwienaħ fejn il-knis huwa aġġustabbli, il-He-262 b'karatteristiċi ta 'armament u titjir aħjar, u l-aktar importanti l-Yu-287 huma fit-triq. L-aħħar magna b'ġwienaħ mimnusa b'lura se jkollha preċiżjoni eċċellenti tal-bumbardament.
  B'kollox, qed nippjanaw li nżidu l-produzzjoni ta 'ajruplani bil-ġett għal mitejn ajruplan kuljum, li jrażżnu kompletament l-ghadu!
  Rommel loġikament irrimarka:
  - U l-magni bil-kamin tagħna huma pjuttost suċċess. Per eżempju, l-evoluzzjoni tal-Focke-Wulf - TA-152. Iva, u t-TA-400 fil-verżjoni ta 'bomber bil-ġett b'sitt magni juri wegħda kbira!
  Zaur kburi saffar:
  - TA-400 jista' jibbumbardja fabbriki Sovjetiċi lil hinn mill-Urali, jilħaq veloċitajiet sa 800 kilometru u jġorr aktar minn 10 tunnellati ta' bombi! Hekk ukoll il-bomber bla qbied XO-18, b'medda ta 'titjira ta' 16,000 kilometru! U jet TA-183 u magni oħra! Se niddominaw l-arja!
  Field Marshal Fuhrer ħeles lil Zaur. Issa kien wasal iż-żmien li tkellem lil Schmeisser.
  machine gun Ġermaniż
  StG 44 (Ġermaniż: Sturmgewehr 44 - 1944 assault rifle) huwa xkubetta tal-assalt Ġermaniża żviluppata matul it-Tieni Gwerra Dinjija. Ġew prodotti madwar 850 elf biċċa. Fost it-tip modern ta 'awtomata, sar l-ewwel żvilupp li ġie prodott bil-massa.
  Huwa differenti minn submachine guns (PPSh, eċċ.) tat-Tieni Gwerra Dinjija minn firxa sinifikament itwal ta 'nar immirat, primarjament minħabba l-użu ta' l-hekk imsejħa intermedju, aktar b'saħħtu, u b'balistika aħjar minn skrataċ tal-pistoli użati f'submachine pistoli.
  Awtomazzjoni StG 44 - tip b'vent bit-tneħħija ta 'gassijiet ta' trab permezz ta 'toqba fil-ħajt tal-kanna. It-toqba tal-kanna hija msakkra billi tmejjel il-bolt fi pjan vertikali. Skew iseħħ bl-interazzjoni ta 'pjani inklinati fuq il-bieb u t-trasportatur tal-bolt. Kamra tal-gass - mingħajr il-possibbiltà ta 'regolamentazzjoni. Il-plagg tal-kamra tal-gass bil-virga awżiljarja jinfetaħ b'drift speċjali biss meta tnaddaf il-magna. Għat-tfigħ ta 'granati ta' xkubetta, kien meħtieġ li jintużaw skrataċ speċjali b'ċarġ ta 'trab ta' 1.5 g (għall-frammentazzjoni) jew 1.9 g (għal granati kumulattivi li jtaqqbu l-armatura). Il-piż standard tal-porvli fl-iskartoċċ Kurz 7.92x33 huwa 1.57 g. Il-pistun tal-gass bil-virga huwa kkombinat maż-zokk tal-bolt.
  Schmeisser esprima wkoll ottimiżmu li l-magna l-ġdida - St 54 - se tkun saħansitra aktar affidabbli u aħjar, bi preċiżjoni għolja tan-nar.
  Von Braun esprima wkoll ottimiżmu ġenwin - il-missili A-10 u A-11 wegħdu li jtiru f'distanza sa 1000 kilometru u jolqtu b'eżattezza kbira, iggwidati mir-radju.
  Bil-bomba atomika, l-affarijiet kienu agħar sakemm ir-reattur nukleari kien għadu kemm tnieda. Iżda wkoll fi ftit snin wegħdu li r-reġina tal-bombi kienet se tidħol fis-serje!
  Imma l-aktar importanti, l-Amerikani u l-Ingliżi wiegħdu li jgħinu lit-Tielet Reich u s-satelliti tiegħu fil-ġlieda kontra l-komuniżmu dinji!
  Field Marshal Fuhrer Rommel iddeċieda:
  - Għid lil Stalin li qed nibdew l-ostilitajiet bis-sħiħ, imbagħad il-qerda sħiħa u totali tal-komuniżmu!
  It-13 ta" April, 1945 kien il-jum tar-rifjut kbir!
  Il-gwerra Ġermaniża tat id-daqqa ewlenija mill-Ungerija, sabiex tevita li tisfurza l-Vistula full-flowing. L-offensiva bdiet fl-20 ta" April, meta d-diviżjonijiet Nazisti kellhom nuqqas ta" persunal.
  Il-Ġermaniżi rnexxielhom jaqbżu l-ewwel linja tad-difiża, kważi fuq il-moviment. Huma użaw b'mod attiv tattiċi ta 'attakk bil-lejl biex jipprevjenu lir-Russi milli jużaw l-artillerija numeruża tagħhom. Bil-lejl, ovvjament, in-nar mhuwiex daqshekk effettiv, u n-Nazis għandhom apparati ta 'viżjoni bil-lejl.
  Pjuttost malajr, it-tieni linja ta 'difiża nkissret ukoll, u ġew iffurmati żewġ bojlers. Iżda b'ordni tal-kwartieri ġenerali, riżervi kbar daħlu fil-battalja. Għalkemm ma kienx possibbli li jingħelbu n-Nazi, l-offensiva ta" Mainstein ġiet sospiża.
  Il-Ġermaniżi, wara xahar ta 'ġlied iebsa, irnexxielhom biss jerġgħu jaqbdu parti mis-Slovakkja, avvanzaw mhux aktar minn 70-80 kilometru.
  L-offensiva ta" Fritz fil-Lvant tal-Prussja kienet saħansitra inqas suċċess. Huma kissru biss l-ewwel linja ta 'difiża, u jiffaċċjaw difiża densa. Irriżulta li l-Armata l-Ħamra kienet taf tħaffer u tiddefendi ruħha. U tagħmel ħsara serja.
  Fir-Rumanija Kisselring kiseb suċċessi kbar biss. Truppi Faxxisti ħolqu tliet kaldaruni, u qabdu kważi l-Moldova u l-Bukovina kollha. Iżda anke hemmhekk ma tħallewx jidħlu għal Odessa, jieqfu fil-Bug - barriera naturali għall-ilma! Iżda l-Ġermaniżi xorta rnexxielhom jaqbdu ħafna art. Inkluż fuq il-kosta tal-Baħar l-Iswed, u r-reġjun Ukrajn ta 'Chernivtsi. Għalhekk, tbiegħed il-linja ta 'quddiem mill-oqsma taż-żejt tar-Rumanija. Iżda s-suċċessi tagħhom f'April u Mejju kienu limitati għal dan.
  L-Armata l-Ħamra kienet fuq id-difensiva, u l-industrija pproduċiet ħafna tagħmir militari. Speċjalment ġellieda Yak-9 u tankijiet T-34-85.
  Fis-sajf, Rommel sab ruħu f'pożizzjoni diffiċli - ir-riżorsi umani tal-Ġermanja kienu diġà eżawriti, u l-offensiva wasslet għal telf kbir. Ma kienx meħtieġ li wieħed joqgħod fuq ripetizzjoni tal-wieħed u erbgħin sena. Truppi Sovjetiċi huma mwebbsa fil-battalja, il-ġenerali kisbu esperjenza bi prezz għoli, u nbniet difiża pjuttost densa u fil-fond.
  Allura, kellek tħallas biex tiċċaqlaq lejn il-Lvant.
  Fiċ-ċentru, it-truppi Sovjetiċi kienu għadhom iżommu pontijiet madwar il-Vistula. Stalin ma riedx jirtira.
  Rommel iddeċieda li jniedi attakk bl-ajru fuq l-USSR. Peress li l-bumbardament huwa mill-inqas okkupazzjoni għalja, iżda t-telf tal-bniedem waqt offensiva bħal din huwa ħafna inqas! Barra minn hekk, l-Istati Uniti u l-Gran Brittanja bil-kolonji u d-dominji tagħha bdew jipprovdu aktar u aktar għajnuna attiva b"armi, riżorsi u anke voluntiera.
  Attakk bl-ajru minn ajruplani bil-ġett u tentattivi kawti biex jinfdu minn armati kbar ta" tankijiet.
  Imma Stalin ma riedx joqgħod bilqiegħda passiv u jistenna għat-telfa! Fit-22 ta" Ġunju, it-truppi tiegħu nedew offensiva fid-direzzjoni Slovakka. Bi tweġiba, l-Amerikani biegħu elf bombardier B-29 bi kreditu lill-Ġermanja.
  Il-Ġermaniżi ddominaw l-arja u s'issa setgħu jirripellaw, bl-użu tas-superjorità kwalitattiva fit-tankijiet u l-kanuni li jaħdmu għal rashom, l-attakki tal-Armata l-Ħamra. Fl-aħħar ta" Lulju, il-Grupp tal-Armata Ġermaniża South mar fuq l-offensiva f"tentattiv biex joħloq but ieħor. Truppi Sovjetiċi setgħu jwaqqfu l-offensiva Ġermaniża. In-Nazi avvanzaw madwar tletin kilometru u, evitaw telf kbir, waqfu. F'Awwissu, l-Armata l-Ħamra avvanzat ukoll fil-Prussja tal-Lvant.
  Matul is-sajf, il-linja ta 'quddiem ma nbidlitx ħafna.
  L-Istati Uniti, sadanittant, waqgħu żewġ bombi atomiċi fuq il-Ġappun. Hirohito ħabbar il-konsenja tiegħu fis-16 ta" Awwissu. L-Amerika ħelset idejha u żiedet il-provvista tat-teknoloġija, materja prima u tagħmir lit-Tielet Reich.
  Il-pressjoni tal-avjazzjoni Ġermaniża intensifikat. In-Nazi ttamaw li jibbumbardjaw lill-USSR. Il-ħarifa għaddiet fi skambju ta" daqqiet u attentati offensivi fuq iż-żewġ naħat. Iż-żewġ naħat ippruvaw jevitaw telf bla bżonn.
  Iżda b'mod ġenerali, is-superjorità tal-Luftwaffe fl-arja saret ovvja. Matul l-1945, it-Tielet Reich u s-satelliti pproduċew aktar minn sittin elf ajruplan, l-aktar ġettijiet, u rċevew tletin elf ieħor mingħand l-Alleati. L-USSR ipproduċiet ħamsa u erbgħin elf karozza biss. Barra minn hekk, inferjuri għall-ghadu fil-veloċità, l-armi u l-armatura.
  L-1946 bdiet ukoll b"attentat ta" offensiva kbira mill-Armata l-Ħamra. Iżda l-Ġermaniżi tefgħu l-aqwa tank piramidali tagħhom E-50 fil-battalja u setgħu jegħlbu l-unitajiet Sovjetiċi, u wassluhom lura lejn il-Polonja u s-Slovenja. Iżda l-borra qawwija u l-erojiżmu tal-massa tat-truppi Sovjetiċi waqqfu l-hordes faxxisti fuq in-Neman u ftit lil hinn minn Grodno! Bl-appoġġ ta 'Bandera, il-Fritz daħal Lvov. Madankollu, offensiva fuq skala kbira, jew aħjar il-falliment tagħha, wasslet għall-fatt li l-USSR tilfet il-post tagħha fl-Ewropa tal-Lvant, u issa l-gwerra reġgħet imxiet għal kollox fit-territorju tal-Imperu Russu Bolxevik!
  F'Mejju, it-truppi ta 'Rommel ppruvaw jibnu fuq is-suċċess tagħhom, iżda wara diversi xhur ta' ġlied, laħqu biss il-linja, Baranovichi, Vilna, imbagħad avviċinaw Riga. In-Nazis kellhom ftit aktar suċċess fin-Nofsinhar - ħadu Vinnitsa u Zhytomyr - resqin lejn Kyiv! U Odessa inqatgħet mit-truppi Sovjetiċi.
  Madankollu, il-Ġermaniżi wkoll sofrew telf enormi - adoloxxenti mill-età ta 'erbatax-il sena u nanniet mill-età ta' ħamsa u sittin sena ġew abbozzati fl-armata. Saħansitra nħolqu diversi diviżjonijiet tan-nisa, kif ukoll reġimenti separati ta' sniper u avjazzjoni fejn is-sess dgħajjef iġġieled!
  Fil-ħarifa, il-Ġermaniżi ddefendew lilhom infushom, u l-armata Sovjetika ħassitha. Fix-xitwa wkoll, il-battalji kienu fl-aqwa tagħhom. Ma kienx possibbli li jkissru l-Ġermaniżi, li żammew supremazija kbira tal-ajru. Il-bliet Sovjetiċi assedjati ta 'Riga u Odessa waqgħu, iżda l-Fritz ma setgħux jiżviluppaw l-offensiva aktar.
  Fl-1947, it-tank Sovjetiku T-54 beda jidħol fil-produzzjoni tas-serje, li suppost kellha tikkompeti mal-E-50 piramidali Ġermaniż ewlieni. Veru, il-karozza Sovjetika kienet għadha inferjuri għal dik Ġermaniża fl-armatura u l-armi, iżda kienet irħas u eħfef. Il-produzzjoni tal-massa bdiet f'Lulju.
  Fl-avjazzjoni, l-affarijiet kienu agħar, iżda fit-30 ta 'Diċembru 1947, fl-aħħar seħħet it-titjira tal-ewwel ġett tal-ġlied tas-serje Sovjetiku MIG-15.
  Dan ifisser li l-monopolju faxxista fl-arja se jkun lest.
  Il-produzzjoni tal-massa bdiet f"Mejju tal-1948. Il-magna nnifisha kienet biss ftit inferjuri fil-veloċità u l-armament għall-ME-362. Veru, il-Ġermaniżi għad kellhom vantaġġ fil-produzzjoni stabbilita sew u l-esperjenza tal-ġlieda kontra l-ass. Iżda deher ċar li fl-arja l-USSR kienet waslet biex tilħaq il-parità.
  Fil-ħarifa tal-1948, bdew negozjati ġodda.
  Il-Ġermanja kienet depopulata, iżda l-USSR kienet ukoll imsada. Barra minn hekk, il-fiżiċi Ġermaniżi setgħu jaqbżu dawk Sovjetiċi, u t-Tielet Reich kien diġà ttestja b'suċċess bomba nukleari.
  Rommel offra għażla moderata - il-Ġermaniżi jiksbu dak kollu li diġà rebħu. Minn Riga għal Odessa.
  Stalin, bi tweġiba, qabel mal-għażla żero. La aħna lilek, u lanqas int lilna!
  In-negozjati reġgħu laħqu impass sħiħ.
  Koba ltaqa' min-naħa tiegħu ma' kull industrijalist, disinjatur u espert militari xi ftit jew wisq sinifikanti.
  Wara li qara pubblikament diskors: li ħabbar li se jagħmel gwerra kontra l-faxxiżmu sal-aħħar!
  Jum 7 ta" Novembru 1948. Sar jum ta" bidla kbira u deċiżjoni!
  Epilogu
  21 ta" Diċembru, 1954... New York... L-ogħla skajskrejper fl-Istati Uniti huwa mdendel b"ħafna bnadar ħomor.
  Stalin, li l-immaġni tiegħu tidher fuq skrins enormi u fuq il-billboards kollha tar-repubblika tal-poplu Amerikana, qed ixejjen bi tbissima lit-truppi Sovjetiċi li jgħaddu minn Vjal Lenin!
  Id-dinja kollha qed tiċċelebra lill-sħabu Stalin ta" ħamsa u sebgħin sena - l-ewwel imperatur tal-pjaneta Dinja!
  
  IL-ISIR TA 'LUCIFER
  Għalkemm ma kienx faċli għalih, iżda għadu relattivament żgħir u ma kellux ħin biex iwebbes ruħu, il-gwerrier Palpatine irnexxielu jgħaddi minn fuq il-barriera.
  Karolina kellha nqatlet b"idejha stess u b"sabra tal-last. Iżda sabiex jinħbew it-traċċi, tpoġġiet ċarġ nukleari żgħir fil-palazz innifsu.
  Darth Sidious kien diġà fluwenti bil-lightsaber, u fi triqitha lejn ir-reġina qatagħha l-gwardji personali tagħha. Imbagħad, ordnaha biex tinżel għarkobbtejha u tneħħiha ż-żraben għaljin - biex tmut kif kienet is-soltu, mikxufa fuq l-armar.
  Carolina wriet. Palpatine kixef il-veru wiċċ tiegħu u l-persuna ta" Awwissu nfaqgħet tibki b"mod vjolenti. Wara dan, għall-ewwel darba f'ħajtu, Dart uża sajjetti tal-forza ... U meta r-reġina charred kkalmat, is-Sith Lord bla ħniena poġġa arma nukleari fuq id-detonatur u telaq mill-palazz.
  L-abitanti tad-dinja ta 'taħt l-ilma ġew akkużati b'sabotaġġ, li minħabba f'hekk faqqgħet gwerra ħarxa bejn iż-żewġ dinjiet tal-pjaneta. Minkejja s-superjorità teknoloġika tagħhom, it-tellieqa taħt l-ilma rnexxielha tgħix. Barra minn hekk, intervjenew rappreżentanti tas-Senat Repubblikan, li ma setgħux jippermettu l-ġenoċidju.
  Palpatine kiseb lilu nnifsu l-lauri ta 'paċifiku u issa laħaq il-livell galattiku, s'issa biss fir-rwol ta' assistent modest tas-senatur minn Naboo, iżda malajr ħafna kiseb popolarità għalih innifsu.
  L-għalliem tiegħu Plagast approva l-elevazzjoni tal-apprendist, iżda hu stess sar aktar u aktar mgħaddas fl-istudju xjentifiku tal-Magochlorians. Ried jikseb l-immortalità hu stess u jitgħallem jirxoxta lill-mejtin. Barra minn hekk, Plagast, bi ħniena esterna, ħass affezzjoni għal xi wħud mill- qraba tiegħu u ħolm tal- irxoxt malajr tagħhom.
  Bint Palpatine kibret u saret reġina. U dalwaqt kellha l-wild tagħha stess. Ir-raġel ma sarx formalment sultan, iżda kien konjuġi kompletament legali, u eks uffiċjal Jedi, għalkemm mhux ta 'l-ogħla livell ta' ħila. Uffiċjalment, huwa rċieva t-titlu ta 'prinċep u ko-ħakkiem junior - taħt it-tmexxija tar-reġina.
  Iżda Palpatine ma għoġobx iben mhux uffiċjali tiegħu: wisq ġentili, nobbli, barra gustuż ħafna, u jidher ferm iżgħar mis-snin tiegħu.
  Iva, u bint il-ħakkiem iswed kibret estremament ġentili u simpatetiċi. Pjuttost simili fil-karattru għal missierha - li ħolom, probabbilment, li jsir l-agħar persuna fl-univers.
  Fi kwalunkwe każ, Plagast ma kellux għalfejn jipperswadi lill-apprendist tiegħu. Palpatine ħa d-deċiżjoni waħdu - li jeqred kemm lil bintu kif ukoll lil żewġha.
  Imma ovvjament b'tali mod li ma tixgħelx lilek innifsek. U dan mhux faċli, għalhekk il-protezzjoni tal-palazz wara l-inkwiet u s-sabotaġġ kollu ssaħħet b'mod sinifikanti.
  Palpatine iddeċieda li jagħmel inċident fuq il-starship. Huwa rnexxielu, bl-użu tal-influwenza tiegħu, jikseb it-titjira tal-familja rjali lejn Corusan, il-pjaneta metropoli u l-kapitali tar-repubblika. Allegatament, stedina għal festa kbira - il-millennju ta 'formazzjoni kbira.
  Tgħallem tajjeb il-lezzjonijiet ta" Surmast Plagast;
  L-għalliem wiegħed lill-istudent li għalkemm it-taħriġ tiegħu kien se jkun serju, huma jkunu ħielsa mir-Regola tat-Tnejn. Billi jiksru ċ-ċirku vizzjuż preskritt minn Darth Bane, huma ma jaħbu xejn minn xulxin, ma jesperjenzawx għira u nuqqas ta 'fiduċja fir-relazzjoni tagħhom, u b'hekk jaqdu n-naħa dlam flimkien. Sidious studja taħt il-Muun għal għexieren ta 'snin, li matulhom Plagast għallem lill-apprendist tiegħu dak kollu li kien jaf lilu nnifsu sabiex il-qawwa ġdida kollha ta' Plagast ma tintilifx. Il-lezzjonijiet ta" Plagueast ġiegħlu lil Palpatine jiffaċċja l-biżgħat tiegħu, serqulu l-ferħ kollu tiegħu, u serqu dak kollu li kellu għal qalbu. The Dark Lord għallem lil Sidious li l-emozzjonijiet bħall-għira u l-mibegħda, għalkemm meħtieġa biex nikkontrollaw in-naħa skura, kienu biss mezzi biex jiġu abbandunati kunċetti konvenzjonali ta 'moralità għal skop akbar. Plagast ta llekċerja wkoll lill-istudent tiegħu dwar il-mezzi biex jaħtaf il-poter bl-għan aħħari li jikkontrolla l-galaxie.
  Iżda l-aktar mod effettiv ta 'tagħlim kien tgħaddi ostakoli virtwali, u ċ-ċinema multidimensjonali.
  Billi għen lil Palpatine javvanza fil-gradi, il-kaptan ta lil Thaler Sidious aċċess għall-holocron Sith tiegħu, kif ukoll ħafna oħrajn. Huwa mħarreġ Palpatine fil-ġlieda kontra lightsaber, l-użu tas-sajjetti tal-Forza, ġiegħlu jassorbi kull tip ta 'għarfien dwar diversi armi u tekniki tal-ġenb skur, iżda jagħtihom biss il-valur li huwa meħtieġ għall-għan veru tal-Ordni. Fl-istess ħin, Plagast, taħt l-iskuża tal-Grande ta" Damasku, għamel dak kollu meħtieġ biex ħadd ma jissuspettah li kien relatat ma" Palpatine.
  Allura hawnhekk ġrat ħaġa sempliċi - il-starship laqat il-fluss tal-asteroid. Barra minn hekk, diġà fir-ritorn tal-starship, meta ħafna piloti ħadu xorb qawwi.
  U Palpatine mhux talli ma kienx suspettat, iżda saħansitra ngħata ordni talli wera tħassib u ddeswadih minn rotta riskjuża. Iżda hemm modi ta 'skużi bħal dawn li persuna definittivament se tagħmel eżattament l-oppost. U l-provokazzjoni ħadmet, u hemm l-apparati kienu kemmxejn bil-ħsara.
  Kemm il-werrieta kif ukoll il-konjuġi mietu, baqgħet ħaj biss iċ-ċkejkna Prinċipessa Padme Amidala, in-neputija ta" Palpatine. Huwa wiret it-tron fuq Naboo.
  U Darth Sidious żied mal-lista tad-delitti tiegħu. Madankollu, mhux kollox kien approvat minn Plagast.
  "Għandek il-Forza, apprendist, u talent għat-tmexxija. Aktar importanti minn hekk, għandek l-għatx tad-demm ta' serial killer, għalkemm għandna nżommuha f'riżerva - sakemm il-vjolenza ma taqdix xi skop esklussiv. Aħna m'aħniex biċċiera, Sidious, kif xi wħud mis-Sith tal-passat. Aħna l-periti tal-futur."
  "Kemm twil?"
  "F'għaxar snin - u mhux ġurnata qabel."
  Imma l-paċenzja biex trażżan lilu nnifsu ma riditx timmanifesta ruħha. Għalkemm kultant Witt stess staqsiet għaliex f'daqqa waħda sar daqshekk krudili. Għandu daqstant aggressjoni mit-twelid? Barra minn hekk, f"ċirku ta" ħbiberija, Palpatine ta l-impressjoni ta" persuna tajba.
  Darth Sidious saħansitra introduċa teorija ġdida: Sith veru jrid jaħbi ħsibijietu b'tali ħila li lanqas l-għalliem ma jifhimx il-qabda! Anke jekk isejjaħ lilu nnifsu Plagast l-Għorrief!
  Filwaqt li Palpatine kien qed jibda jidħol fil-politika galattika, il-parrinu tiegħu għamel avvanz ġdid fir-riċerka tiegħu. Ir-rieda tal-kriminali Yinchorri, ippreżentata lil Damasku minn delegazzjoni tal-istess razza, inkisret taħt l-influwenza tal-Forza, minkejja r-reżistenza naturali interna tar-rettiljani. Plagast wettaq ukoll ħafna esperimenti fuq kampjuni oħra, u ttestja l-kapaċitajiet tiegħu stess. Fil-Laqgħa li jmiss fil-Cache, Plagast spjega lil Sidious il-linji gwida li skonthom għandhom jaġixxu s-Sith, tkellem dwar l-eliminazzjoni fit-tul tiegħu ta" Kerred Sante u ordna lil Sidious biex jordna l-qtil tas-Senatur Vidar Kim sabiex Palpatine jieħu postu. . Plagast innifsu żar il-pjaneta Kamino, fejn innegozja mar-razza lokali ta 'dawk li jfasslu l-kloni biex toħloq armata ta' Yinchorri ubbidjenti. Aktar tard, Damasku u s-subordinati tiegħu telqu għal Serenno, fejn Plagast tkellem personalment mal-Jedi preżenti hemmhekk. Għalhekk sab li l-Jedi Qui-Gon Jinn kellu dislike għall-korporazzjonijiet, u l-eks kaptan tiegħu Dooku qies il-pożizzjoni tar-Repubblika mhux sostenibbli. Plagast b'sengħa ħawwel żerriegħa ta 'dubju fil-qalb ta' Master Sifo-Dyas, bil-mod jipperswadih li r-Repubblika kellha bżonn armata.
  Veru, min se jmur għall-ħolqien ta 'magna militari għalja mingħajr gwerra? U s-Sith riedu jikkontrollaw preċiżament il-metodu tal-vjolenza, għax mod differenti huwa kuntrarju għat-tagħlim tagħhom.
  Fis-sessjoni politika li taċċetta aktar minn tużżana dinjiet tal-Federazzjoni tal-Kummerċ fir-Repubblika, Plaguest u Sidious reġgħu ltaqgħu taħt l-iskuża ta 'Damasku u Palpatine. Wara pjan irranġat minn qabel, Palpatine għamel diskors spettakolari li ġġenera għajjat u kaos fis-Senat. Plagast kien kuntent, minħabba li l-pjaneti tal-Federazzjoni tal-Kummerċ saru parti mir-Repubblika u fil-futur is-Sith setgħu joħorġu gwerra galattika b'idejhom. Imma Plagast kien jaf li s-Senatur Pax Tim, mimli risentiment, kien ikkonfoffa mal-għedewwa l-oħra ta" Damasku - l-istruttura tas-sigurtà Sante - u issa kien se jieħu passi aktar attivi biex ineħħi Damasku. Għalhekk, Plagast deliberatament waqqaf lil Palpatine ma' Tim f'sessjoni politika u uża lill-istudent bħala lixka waqt li ttestjah. Minkejja l-azzjonijiet ta 'suċċess ta' Sidious, Tim irnexxielu jegħleb kemm Sith billi ordna lill-assassini Maladjani ta 'Plagast. Minħabba li dan tal-aħħar ikkonċentra s-saħħa kollha tiegħu biex iwaqqaf il-ħtif u jsib lil Tim, ma kienx konxju li kien ippjanat it-tieni attakk kontrih.
  U Darth Sidious ħassha, iżda kienet diġà qed taħseb biex teħles mill-kustodja ta 'parrinu.
  Waqt iċ-ċerimonja ta' induzzjoni ta' Larsh Hill fil-loġġa tal-Ordni f'Coruscant, Darth Plagast kien kważi maqtul minn merċenarji. L-assistent ta 'Palpatine, Pestage, ikkuntattja lill-Maladians u, wara li rċieva l-informazzjoni meħtieġa, immedjatament avża lil Palpatine b'dan. It-tnejn waslu fuq il-post tal-qtil u sabu biss lil Plagast midrub u bilkemm jie[u n-nifs [aj, li g]e\wer il-ferita mal-Forza; il-bqija tal-Muuns minn Damasku Kapitali nqatlu. Aktar tard, Palpatine ħa vendetta personali fuq Tim billi qatel lil Tim innifsu u lil ħafna membri oħra tal-Gran Protettorat fl-ambaxxata ta" Malastare f"Coruscant. Il-pulizija ma sabitx l-awturi tad-delitt, minkejja l-formazzjoni ta" tim speċjali biex jinvestiga dawn l-imwiet wara l-qtil tas-Senatur Kim. Bħala riżultat, Damascus Capitals ma tilfux il-mexxej tiegħu, iżda Hego Damascus irtira mill-affarijiet tal-Galaxy.
  Darth Sidious faqqsu pjanijiet pjuttost cunningly. Ma qatilx lin-neputi tiegħu Padva, iżda pjuttost sar ħbieb magħha. U b'riluttanza esterna, sar senatur.
  L-influwenza tal-Mulej iswed kibret, it-tielet Sith Darth Maul deher. Mħarrġa wkoll f'metodi barbari, u ġellied kapaċi ħafna. Madankollu, l-għotja ta 'Maul fis-saħħa mhix daqshekk kbira li jista' jsir werriet sħiħ.
  Barra minn hekk, kemm Plagast kif ukoll Thaler għadhom nies, u mhux mingħajr sinjali ta" razzisti. Ma ridux verament li t-tron tal-Imperu Sith futur jintiret minn razza mhux umana.
  Għalhekk, forsi l-mewt ta 'Darth Maul kienet predeterminata. Barra minn hekk, Palpatine kważi miet waqt duel mal-istudent tiegħu, u s-superjorità biss fis-saħħa salva lill-imperatur futur mill-mewt.
  Darth Sidious ħassu mdejqa li xi ħadd fl-univers kien aħjar biex juża l-lightsaber tiegħu. U dan ukoll ħalla l-marka tiegħu. Fortunatament għal koppja umana, Maul, minħabba l-limitazzjonijiet tiegħu, ma setax jaqbeżhom fl-għarfien tan-naħa skura tal-forza!
  Damasku u Palpatine għamlu minn kollox biex jiżguraw li l-kriżi ta" Naboo tkun ta" benefiċċju għat-tnejn. Sakemm Darth Maul kien nieda operazzjoni fuq Naboo biex jeqred il-Jedi, Damasku kien ħa passi attivi biex orkestra kriżi ġdida. Billi kkuntattja lill-kapijiet tal-Unjoni Korporattiva, ix-Xirka tal-Kummerċ, it-Tekno Union u korporazzjonijiet oħra, Damasku kkonvinċihom bl-azzjonijiet vizzjużi tar-Repubblika lejn id-dinjiet tagħhom. Palpatine, wara li kiseb l-elezzjoni tiegħu bħala Kanċillier Suprem tar-Repubblika Galattika, iddeċieda li kien wasal iż-żmien li jitlesta l-Pjan il-Kbir waħdu. Wara li tgħallem minn Plagast dak li kellu bżonn u uża l-konnessjonijiet tal-parrinu tiegħu biex jiżgura l-pożizzjoni li xtaq, Palpatine ra lil Muun li qed jixjieħ bħala xejn aktar minn tfixkil. Plagast, mill-banda l-oħra, deher li kellu fiduċja sħiħa fl-apprendist tiegħu.
  Barra minn hekk, Darth Maul miet u r-regola tat-tnejn ġiet awtomatikament restawrata.
  Kien għad fadal ħafna xogħol u ħin quddiem, u Darth Sidus sempliċement ma kellux l-opportunità li jħarreġ student ġdid.
  Allura, għaliex it-tandem tagħhom ma jeżistix għal ftit snin oħra - sakemm l-ordni Jedi fl-aħħar tinqered?
  Imma l-iktar ħaġa importanti ma kinitx dik. Fl-aħħar Plagast żvela sigriet terribbli: "huwa hu li huwa l-missier reali u bijoloġiku ta' Palpatine - Witt Thaler."
  Iva, ommu, mara raħħala sabiħa ħafna, daret il-kap tas-sinjur merkantili Sinjur Damasku. U ma setax iżomm il-passjoni.
  B'mod ġenerali, wara l-bidu fis-Sith, il-kapaċità li tirriproduċi l-frieħ tonqos drastikament. U mbagħad xortih bħal din - għandek iben! U hekk kapaċi, u talent mhux biss fis-saħħa, iżda li jkollhom talent politiku eċċellenti.
  Din kienet ir-raġuni ewlenija għaliex salva liż-żagħżugħ. Huwa ħafna iktar pjaċevoli li tgħaddi l-ħidma ta" demm stess. Għalkemm, minħabba l-fatt li Sith ta 'livell għoli sar kważi sterili, ir-rabtiet tal-familja qatt ma kienu kkunsidrati bħala dawk ewlenin.
  Plagast ħassu profondament ... Forsi verament iddeċieda li ibnu stess ma jmissuhx.
  Iżda dan huwa preċiżament dak li wassal lil Darth Sidious biex jaġixxi. Li twettaq reat bħalma hu l-qtil ta" missieru stess hija l-ħolma ta" kull Sith Master.
  Fil-lejl ta" qabel l-elezzjoni, Damasku għamel l-ewwel dehra pubblika f"dawn is-snin, esklussivament mas-Senatur Palpatine: flimkien attendew għall-premiere ta" produzzjoni ġdida ta" Mon Calamari fil-Galactic Opera House. Wara l-introduzzjoni, iż-żewġ Lords Sith irtiraw fil-penthouse ta" Damasku fil-bini ta" Kaldani Spire biex jiċċelebraw is-suċċess imminenti ta" Palpatine. Palpatine mexa madwar l-għalliem bl-inbid, ipprova għad-diskors li jmiss tas-Senat.
  Plagast, imqaxxar, qal lil Palpatine li l-esperiment tiegħu mal-Magochlorians kien iktar minn suċċess. It-tifel Anakin rebaħ it-tellieqa, u l-aktar importanti, irnexxielu jiskonnettja armata sħiħa ta 'robots tal-ġlieda kontra. Dan ifisser li t-tifel għandu talent fis-saħħa aktar minn dawk kollha li jgħixu fl-univers. Minbarra li tgħaqqad mat-tifel, irnexxielu jinsemina ma" magochlorians u rappreżentant tar-razza Togruta. Meta wieħed iqis li r-rappreżentanti ta 'din ir-razza umanojde, iżda mhux umana huma ifqar minn nies f'termini ta' Magohlorians, iżda fl-istess ħin, il-persentaġġ ta 'Jedi fosthom, b'numru ħafna drabi iżgħar minn dak tal-bnedmin, huwa għoli ħafna, imbagħad...
  It-tfajla l-ġdida Ahsoka Tano fil-futur se tkun kapaċi tikseb qċaċet ta 'ħiliet straordinarji, li qabel ma kinux magħrufa. Il-kombinazzjoni ta 'modi alternattivi ta' kif wieħed jipperċepixxi l-qawwa tat-Togruta, u l-abbundanza ta 'Magochlorians - jistgħu jagħtu lok għal miraklu reali ta' natura magħmula mill-bniedem.
  X'inhu jmiss? Huwa se jkompli l-esperimenti u joħloq razza ġdida ta 'nies - ugwali fis-saħħa għall-allat. U se jkun jista 'jsintetizza ħlejjaq ta' livell saħansitra ogħla mill-Magohlorians - it-theochlorians, li se jippermetti lis-Sith jibdlu l-liġijiet fiżiċi tal-univers, u forsi joħolqu universi ġodda!
  Kien hemm xi ħaġa li tkun mbeżżgħin u marveled mill-Mulej iswed.
  Gradwalment fis-sakra, Plagast waqa 'f'ħolma għall-ewwel darba f'ħafna snin, u wara ftit mumenti, Sidious, wara li eżita (forsi huwa aħjar li sempliċiment jaqta' rasu b'xabla?), Huwa waqqa 'nixxiegħa ta' Forza. sajjetti fuq l-għalliem.
  - Inti missier se twieġeb għal kollox! Talli ħallejtni, talli ħallitni ngħix sena ta" infern fil-kantini rjali ttorturati! Għaliex għamilni noqtol l-unika imħabba vera tiegħi Carolina!
  Is-Sith iswed roared, tefgħet is-sajjetti fuq il-ġenitur tiegħu. Huwa tassew jobgħodu.
  Gawda mill-uġigħ ta" Plagast, Darth Sidious bil-mod ittorturah sal-mewt, u hu, eżawrit bl-għajnuna tal-Forza, ma seta" jagħmel xejn u miet.
  Fl-aħħar sekondi, il-Mulej iswed qal:
  "Int tlift din il-logħba dakinhar li ddeċidejt li tgħallimni tmexxi l-Galaxy. Għandek lil missierek maġenbek - jew, aktar preċiżament, taħt l-għarqub tiegħek. Int kont għalliem tiegħi, missier - iva, għal hekk ngħidlek għal dejjem , jalla jkun grat għal dejjem, imma int qatt ma tkun il-kaptan tiegħi."
  - Palpatine qal addiju għall-mewt u l-ħruq fin-nar tal-forzi tas-sajjetti Darth Plagast.
  U għalhekk l-inventur Sith temm ħajtu mqalleb. U miegħu dawwar il-paġna tal-istorja universali.
  Iżda kien hemm żewġ kreazzjonijiet ġodda u kbar: Ahsoka u Anakin, kif ukoll student li rnexxielu jikseb il-poter fuq il-galaxie u għeleb lill-Jedi.
  Luke Skywalker kien għalhekk il-bun neputi ta' Palpatine u iben Darth Vader.
  Għalhekk, il-Mulej iswed tas-Sith ma setax jagħti l-ordni, jieħu u jeqred id-dixxendent dirett tiegħu, b'don fis-saħħa. Barra minn hekk, dak kollu li wieħed jista 'jgħid - Luke huwa mija fil-mija bniedem, u wliedu stess huma nofs Togruta. Iżda l-Imperatur Palpatine kien diġà introduċa liġijiet li jirrestrinġu d-drittijiet ta 'persuni mhux umani, u ġeneralment fittex li jistabbilixxi liġijiet razzisti fl-istat il-ġdid.
  Tabilħaqq, ladarba n-nies huma l-razza l-aktar numerużi fil-galaxie, u l-imperatur innifsu huwa raġel, kif ukoll il-madwar tiegħu, allura r-razziżmu ħarxa, u l-umiljazzjoni ta 'razez oħra huwa pjuttost fl-ispirtu tas-Sith. Loving li jrażżnu u jiddominaw.
  Il-Gran Marixxall Tarkin żviluppa teorija u ideoloġija sħiħa biex tiġġustifika r-razziżmu...
  Iżda huma wirtu t-tron, nofs in-nies biss. Anke jekk Ahsoka ħelset mit-tkabbir ikrah, u l-ġilda tal-kamaleonti tagħha tidher sabiħa.
  L-imperatur speċifikament bagħat lil uliedu biex jeqirdu l-ħajja fuq il-pjaneta Shilo, fejn għexu t-Togruta. U n-nisel tal-mulej iswed wettaq dan bil-ferħ.
  Huma servew mill-konċepiment u kienu jafu biss in-naħa dlam tal-forza. Palpatine, f"żgħożitu, għamel għemejjel tajbin aktar minn darba. U kieku daħal fil-kantina tat-tortura, li kieku ma kienx ħabat ma" Plagast, qatt ma kien isir l-akbar qattiel fil-galaxie.
  Iva, uliedu ma għamlux għemejjel tajbin, bil-ferħ għamlu xi ħażen. Iżda għal xi raġuni, dan huwa preċiżament dak li huwa spjaċevoli għall-imperatur. Tolya u fih it-tjubija ma mietx sal-aħħar. Toli Palpatine jemmen li kien impossibbli li ssir Sith reali mingħajr ma tiġġieled miegħek innifsek, meta tegħleb in-naħa tad-dawl fik innifsek.
  It-tfal tiegħu ħadu s-servizz tal-ħażen bħala wieħed, bħala l-aktar ħaġa naturali fl-univers, mingħajr ma esperjenzaw dieqa mentali u rimors.
  Iżda Palpatine ġġieled miegħu nnifsu, u l-Allat li Jista" Kollox biss jafu x"swah biex joqtol lil Carolina.
  Barra minn hekk, l-imperatur ma azzardax joqtol lil ommu. Plagast milli jidher kellha sensazzjoni ta" affezzjoni lejha wkoll, qatt ma qajmet mistoqsija bħal din.
  U omm Palpatine għadha ħajja u, minkejja l-fatt li ilha għaddejja "l fuq minn mitt sena, xejn ma tidher qisha anzjana profonda. Għall-kuntrarju, tidher iżgħar minn binha, bjonda b"saħħitha - mhux aktar minn tletin sena fid-dehra. Wara l-ħelsien minn xogħol iebes, hija ssetiljat fi provinċja remota u hemmhekk bdiet is-sħaħar.
  Iva, komuni, mara peasant, iżda wkoll mara mhux tas-soltu, li ġiet mibdula fil-ġenetika tagħha. Inkella, bilkemm kienet tkun kapaċi toħroġ tqila mill-Mulej iswed.
  Barefoot, f"lobb biss, b"qadd irqiq bħal ta" tifla, kienet taħdem ħafna fl-għalqa, u billejl kienet tipprattika s-sħaħar. Iżda meta Witt għexet magħha, ommha ħbiet l-istudji tagħha, u ma ddedikat lil binha għal xejn.
  Veru, hija ħallieha tiżloq xi ftit drabi: li hija probabbilment tkun iddestinata li tidfen mhux biss lill-maħbubin tagħha, iżda wkoll lil uliedhom u n-neputijiet tagħhom.
  Palpatine żar lil ommu sena ilu biss - meta kien meħtieġ li jkopri lil Naboo minn rejd tar-ribelli. Dawk, ukoll, kienu qed ifittxu sigrieti, fuq il-pjaneta tad-dar tal-imperatur iswed. Forsi riedu jkunu jafu d-dgħufijiet tiegħu, jew isibu qraba?
  L-imperatur kellu half-brother. Hawnhekk Palpatine sagrifikatha lill-forzi dlam ftit qabel il-kriżi f'Naboo - kif tgħid li x-xorti tbissem.
  Sa dan iż-żmien, il-ħu kien diġà akkwista neputijiet, għalhekk it-tattiċi mistennija ta 'Darth Sidious kienu ġġustifikati. Saħansitra aktar vittmi, u riforniment tal-pantheon ta 'demm indiġeni maqtula.
  Imbagħad ried fl-istess ħin, u jispiċċaw lil ommu. Iżda Palpatine stenna li jiltaqa 'ma' l-anzjana: iżda ommu ma nbidlet xejn fis-snin twal ta 'separazzjoni. Figura ta" tfajla, muskolari, skura ħafna mill-ħruq mix-xemx, u ġilda lixxa, wiċċ sabiħ b"geddum raġel. Mill-bogħod, ġeneralment tista 'tiġi żbaljata ma' tifla, iżda mill-qrib, il-karatteristiċi tal-wiċċ tagħha huma viżibbli: pjuttost maturi, iffurmati, u għandha mill-inqas tletin sena. U jekk tħares lejn l-għajnejn żmerald-żaffir, jidher saħansitra aktar.
  Witt Thaler, li ma stennix li ommu mhix sempliċi daqs kemm tidher, ixxukkjat u rrifjuta li joqtol, jew, kif sejħilha hu, sagrifiċċju lill-forzi mudlama.
  Ma sabx fih innifsu allura l-kuraġġ li jgħid mill-inqas ftit kelmiet mal-omm-sorceress u, evita l-kuntatt, malajr jitlaq. L-omm setgħet għarfet lil binha, iżda wkoll ippretendiet li kienet kiesħa u indifferenti.
  U matul l-aħħar żjara f'Naboo, hija dehret fil-mument meta l-konvoj imperjali tellgħu f'embosk. Palpatine kien kważi midfun fil-palazz, iżda dehritlu mara barefoot, li tindika ħruġ moħbi u turi fejn kien hemm ambush ieħor tar-ribelli.
  Imbagħad skambjaw ftit frażijiet magħha.
  L-omm li ma tlestiex poġġiet idejha fuq forehead Palpatine u qalet bi qarsa:
  Kemm weġġajt, ibni. M'hemmx karatteristika waħda rikonoxxibbli fik!
  Darth Sidious irrabjat wieġeb lil ommu:
  - Nidher biss bħal raġel xiħ fil-fond! Fil-fatt, ġismi ilu jgħix mhux skont il-liġijiet tal-bniedem. U għadni kapaċi negħleb lil kull Jedi bix-xwabel. U t-terminu ta 'l-eżistenza fiżika ta' laħam tiegħi se jdum aktar minn seklu wieħed!
  L-omm żagħżugħa ġibdet daqqa t"għajn lil binha mxekkel.
  "Iddeċidejt li ttawwal l-eżistenza fiżika tiegħek billi ssir vampir?" Naturalment, il-vampiri għandhom vantaġġi fuq il-bnedmin. Ħlief għall-ħtieġa li tixrob demm tliet darbiet kuljum, u tevita d-dawl tax-xemx. Imma din mhix il-ħajja!
  L-Imperatur Palpatine kien offiż minn ommu u saħansitra ried jolqotha, iżda trażżan lilu nnifsu. Hu ghamlet irrabjat:
  "Jien aktar b"saħħtu milli kont meta kont żgħir, iktar diffiċli biex noqtol b"xi ħaġa ħlief fidda sterlina. U fi kwalunkwe xemx tista 'tilbes libsa komda bil-filtri, u d-dawl artifiċjali mhuwiex perikoluż għalija.
  Hawnhekk it-ton ta" Darth Sidious rattab.
  - Aħjar, għidli kif int, bħala bniedem sempliċi, irnexxielek iżżomm iż-żgħożija tiegħek?
  Lada Thaler bi tbissima ħelwa b"snien bojod wieġbet:
  - Ħajti kollha imxejt barefoo fuq Naboo, ħdimt ħajti kollha, kilt ikel tajjeb għas-saħħa, xrob biss meraq u ħalib. Dejjem barra - 'il bogħod mill-belt. Żort il-kapital darba biss, u mbagħad bil-ktajjen, meta ġabuni biex nisma' l-verdett. U hemm għal darb'oħra lejn ir-raħal b'xazz!
  Jiena nmexxi l-aktar stil ta" ħajja b"saħħtu fost l-istili kollha possibbli u għaliex għandi nixjieħ?
  Palpatine lanqas ma kien irrabjat din id-darba, ħassu xi ftit umoristiku u, pjuttost loġikament, talab kjarifika:
  - Miljuni ta" raħħala jgħixu l-istess mod ta" ħajja bħalek, imma dan ma jwaqqafhomx milli jinbidlu f"nisa anzjani ikrah, b"differenza minnek. X'inhu s-sigriet - għidli!
  Omm wieġbet b"kondexxendenza fit-ton tagħha:
  - L-iktar mistoqsija importanti hija, għaliex persuna tixjieħ? Iċ-ċiklu fin-natura huwa etern, u l-ġisem tal-bniedem jixbah ċiklu bħal dan. B"mod oġġettiv, m"hemm xejn fil-ġisem tal-bniedem innifsu li jrid jixjieħ. Il-mara dehra żagħżugħa waqfet ftit u kompliet bil-kunfidenza ta" alla. - Dan kollu dwar il-ħsieb u t-twemmin. Emmen li x-xjuħija mhix naturali, u ż-żgħażagħ eterna, għall-kuntrarju, hija mudell u int mhux se tixjieħ!
  Palpatine ma tantx qabel ma' dan:
  - Mhux biss in-nies qed jixjieħu, iżda wkoll metall, oġġetti, vapuri spazjali, robots tal-ġlieda kontra. Għala taħseb li persuna kapaċi tevita dan bi sforz taʼ rieda u fidi?
  Iż-żagħżugħa wieġbet b"fiduċja:
  - Il-ġisem tal-bniedem, b'differenza mill-metall, huwa sistema li tiġġedded. Iċ-ċelloli jistgħu jaqsmu u jġeddu lilhom infushom għal biljuni ta' biljuni ta' snin. Kwalunkwe xjenzat jgħid li l-istokk taz-zokk fil-ġisem se jdum għal miljuni ta 'miljuni ta' ħajjiet. Għandek bżonn biss titgħallem kif tagħmel ħaġa waħda żgħira essenzjali - biex tirriġenera u ġġedded iċ-ċelloli tan-nervituri wkoll. Imbagħad l-immortalità ssir realtà!
  Palpatine staqsa b"ingratiating:
  - U kif tagħmel dan omm?
  Il-mara daħqet u wieġbet f"whisper:
  Għaliex vampire għandu bżonn ikun jaf? U għalhekk f"dan il-laħam inti tiġġebbed ħames jew sitt sekli. U qed tikber bidla mill-isbaħ ... Għadek bżonn tikkontrolla s-sigriet taż-żgħażagħ eterna. Speċjalment meta tqis l-egoiżmu tiegħek?
  Darth Sidious saffar bħal serp strangled u ġibed ix-xafra krimżi tiegħu.
  - Nista' nissagrifikak lill-forzi dlam!
  L-omm ħarset mingħajr ebda dell tal-pajjiż lejn binha l-imperatur. Hija wieġbet bi tbissima saħansitra aktar wiesgħa.
  - Dan is-sagrifiċċju mhux se jgħinek fil-ġlieda tiegħek! Għalkemm tirann imdemmi, it-talb tiegħi jsalvak mill-mewt. F'sena inti timxi tul it-tarf stess tal-abbiss. U ommok biss tista" ssalva ruħek mill-infern!
  Palpatine ċeda u xxejjar idu b"mod dismissiv.
  "Tajjeb, kif għedt, il-vampire għad fadallu ħames jew sitt sekli. U hemm forsi nsib mod aktar effettiv biex intawwal il-ħajja. Barra minn hekk, diġà qed isiru esperimenti biex l-ispirtu jiddaħħal fil-klonu!
  Omm bews lil Palpatine addio u awguratlu xorti tajba. Riħa tant friska u pjaċevoli. U Darth Sidious xeħet - hemm sbuħija fit-tajjeb.
  Il-ħażen huwa ħażen, u li tgħix meta jkun hemm dlam u xackals feroċi madwar huwa għeja ħafna. Xi drabi l-biżgħat jinqalgħu... Uġigħ u terribbli.
  Barra minn hekk, l-Imperatur Palpatine ried ikun is-suċċessur tas-Sith, li mhumiex ħażen pur, u li s-suċċessur jista 'jġib mill-inqas xi ħaġa kreattiva fil-ħajja ta' qawwa spazjali.
  Luke Skywalker huwa mija fil-mija uman u dan huwa l-vantaġġ sinifikanti tiegħu.
  Barra minn hekk, id-demm ta 'Anakin u Palpatine għadu nixxa fih. U biex dan it-tifel jinġieb fin-naħa mudlama kien jeħtieġ sforzi serji.
  
  
  TWELID TAD-DEVIL
  Kif Palpatine - żagħżugħ modest, student eċċellenti, u distint minn imġieba eżemplari, sar l-inkarnazzjoni tal-universali u l-ħażin u qaleb għan-naħa skura tal-forza?
  Il-ħajja fuq il-pjaneta Naboo kienet relattivament tajba - klima ħafifa, art ġeneruża, kważi l-ebda ribelljoni u talbiet għal bidla. Il-forma ta 'gvern hija monarkija kostituzzjonali ... Imma s-setgħa tar-re hija kbira, id-digrieti tiegħu huma ugwali fis-seħħ għal-liġijiet, u Padla Amidala biss ġiet emendata biex tillimita kemm it-terminu tar-renju tal-monarka kif ukoll is-setgħat tiegħu.
  Palpatine, fiż-żgħożitu tiegħu, huwa żagħżugħ sabiħ ħafna, irqaq u, ovvjament, żviluppat fiżikament, rebaħ il-kompetizzjonijiet interplanetarji fl-Aviaball. Kien imbagħad li Palpatine, li kien inkluż fit-tim Naboo fl-aħħar mument, ħass sensittività għall-forza. Huwa ra minn qabel it-titjiriet tal-pulsars u d-dawriet tal-asterojdi fl-aktar logħba virtwali kumplessa. U rrealizza li seta" jħoss meta kien wasal iż-żmien li jagħti daqqa fatali u deċiżiva. U mbagħad ismu kien kemmxejn differenti: Witt Thaler. Omm komuni, u missier mhux magħruf. Veru, grazzi għall-abbiltajiet innati u x-xogħol iebes tiegħu, Witt irnexxielu jidħol fil-fakultà ħielsa ta 'kulleġġ prestiġjuż. Biex tagħmel dan, kien meħtieġ li tinġabar punteġġ għoli ħafna.
  Għad-detriment ta" missieru, ommu sabiħa ħafna u mgħawġa, qal li kien gentleman nobbli, forsi anke minn fost il-Jedi imwielda sew.
  Imma ma setgħetx issemmih. Witt, madankollu, għamel diversi suppożizzjonijiet f"moħħu - forsi missieru huwa ġeneralment imperatur minn galaxie ġirien?
  Anke bħala tifel, Thaler - il-futur Palpatine ħass il-ħila li jaqra ktieb magħluq - f'forma ta 'karta jew ktieb elettroniku - xorta waħda. Huwa impressjona lil sħabu bil-ħila li jbassar ir-riżultat tal-isports, jew rebaħ riddles fuq dare - bħal dik moħbija f'ponn.
  Iżda kien f"din il-logħba li nduna li kellu rigal rari. Ir-rebħa sensazzjonali għamlet lil Witt Thaler l-eroj ta" Naboo, u... Ukoll, bħal f"fairy tale, wasslet għall-fatt li l-isbaħ tfajla, il-Prinċipessa Caroline Amidala, waqgħet rasha tħobb miegħu.
  U Witt innifsu, bid-demm żagħżugħ u jaħraq tiegħu, ħass żieda qawwija ta" simpatija u reċiproċità. Inħobbu lil xulxin sal-punt tal-ġenn, u l-eredi uffiċjali tat-tron, Carolina Amidala Naberri, ħarġet tqila minn tifel komuni.
  Ir-re kien irrabjat. Skont id-drawwa u l-liġi tal-pjaneta Naboo, l-abort huwa strettament ipprojbit, iżda l-prinċipessa tal-kuruna u l-frieħ tagħha ġew imċaħħda mid-dritt għat-tron. Witt Thaler, wara tortura severa, kellu jiġi eżegwit bl-aktar mod koroh. U Carolina, wara t-twelid ta 'tarbija, intbagħtet bħala skjav fil-pjantaġġuni. Hemm prinċipessa: barefoot, b'tunika mċajpra biss, kellha taħdem ħafna flimkien ma 'bniet oħra l-ħabs. Li tqatta" l-lejl f"kwartieri, fuq twavel vojta, u tiekol ikel sempliċi u oħxon. Ir-reġina tal-ġejjieni kienet imsawta bil-frosta mill-indokraturi jekk kienet taħdem saħansitra ftit aktar bil-mod.
  Wieħed mit-tipi ta 'pieni huwa li jiddendlu l-iskjavi fuq l-ixtilliera, u tickling l-għarqbejn vojta bil-fjammi tat-torċa.
  Witt innifsu kien ittorturat fil-dungeon. Ittorturawni b"mod krudili, sottili, iżda b"mod professjonali ħafna, u żammewni milli nitlef minn sensih jew immut qabel iż- żmien.
  Witt Thaler għadda minn elf ċirku tal-infern. Huwa ġie ttorturat għal sena sħiħa qabel l-eżekuzzjoni tiegħu. U mbagħad suppost kellu jittiekel ħaj, quddiem miljuni ta" residenti ta" Naboo minn qurdien tal-far.
  Iżda waqt l-eżekuzzjoni, f'daqqa waħda l-mostru sploda... U meta tnaddaf id-duħħan Witt Thaler sparixxa mingħajr traċċa. Ħafna ħadu dan bħala sinjal minn fuq u waqgħu għarkopptejhom. U s-sultan tħawwad, wiċċu sar blu - kellu puplesija.
  U mfixkla b"ħafna xhur ta" tortura, Witt qam f"grotta niedja, miksija b"pjanti jleqqu. Kien uġigħ ħafna għalih, iżda fl-istess ħin, is-sensazzjoni ta 'saħħa furious lura. Għal xi raġuni, waqt it-tortura fil-kantina tat-tortura, Witt ma setax juża l-abbiltajiet tiegħu u jaħraq lill-eżekuturi.
  Għalkemm viżibilment irrappreżenta nar li jtir minnu nnifsu, eruzzjoni ta 'pulsars, u flussi minn arma tal-pistoli tal-plażma terribbli (ipprojbita fir-repubblika l-antika - minħabba l-qawwa distruttiva estremament kbira tagħha!). Iżda mbagħad is-sensazzjoni ta 'saħħa reġa' lura.
  U l-ġrieħi profondi li għamlu l-eżekuzzjonisti fejqu bil-mod iżda żgur.
  Ħdejn Witt kien hemm bott taʼ taħlita taʼ nutrijenti, u kien jassorbiha kull tant żmien, u beda rqad.
  Hawn hu, pereżempju, ħolom ... Delużjonali u fl-istess ħin erojku;
  Li devouring katavru kien proċess b'ritmu mgħaġġel, l-iljun mutant in a hurry sakemm il-laħam kien frisk u sħun. Meta finalment spiċċa, l-iskeletru baqa". Diversi ġellieda suwed bil-libsa, armati b'bastun maġiku, keċċieh, imbagħad qabdu l-iskeletru.
  - Il-gladjatur kuraġġuż li miet mewta qalbiena se jiġi midfun skond id-drawwa lokali bl-unuri kollha. - Il-kummentatur ħabbar b'ton entużjast.
  - tal-għaġeb! Mhux tmiem ħażin daqshekk! - Qal l-imperatur spazjali futur. Witt għadu żagħżugħ f"ħolma, jidhirlu li jinsab fil-passat riċenti tiegħu.
  U l-kummentatur mhux magħruf kompla jifga bil-ferħ:
  - U issa nħabbru l-kontinwazzjoni tal-kompetizzjoni. Fil-mument, kulħadd fil-pubbliku jista 'jiġġieled l-iljun qattiel.
  Witt Thaler mill-ewwel qam u għajjat b"daqqa:
  - Irrid!
  - Huwa mifhum li inti tixtieq li tpatti għall-ħtija tiegħek li inti ma bet fuq persuna. - Il-Prinċipessa Caroline Amidala teased lilu.
  Iż-żagħżugħ għajjat b"rabja:
  - U jekk iva! Annimal li qatel persuna mhux denju li jgħix!
  - Imma għandek kompetituri, ara hawn. - Il-Prinċipessa Caroline indikat lill-kruha rxoxta, li tixbaħ kukkudrill wieqaf bil-geddum ta 'iljunfant. Dan ir-raġel irid jiġġieled ukoll!
  Il-kummentatur ħabbar:
  - Allura żewġ persuni f'daqqa esprimew ix-xewqa li jissieħbu fil-ġlieda, allura l-ewwel iridu jiġġieldu lil xulxin.
  Il-pubbliku laqa" din id-deċiżjoni, aktar nuċċalijiet u aktar demm!
  Warrior Witt ħares lejn il-mostru b'bagoll miksi b'armatura bil-qxur, fl-ewwel sekondi ħarġet spjaċevoli fl-istonku. Imbagħad iż-żagħżugħ għeleb l-eċċitament, għalkemm l-għadu bla dubju kien perikoluż.
  - Int ser tingħata arma standard! - Il-kummentatur ħabbar b'bard f'vuċi.
  Il-ġellieda baqgħu lura skont id-drawwa. Imbagħad ingħataw xabla u tarka. Imbagħad sorpriża oħra tistenna lil Witt, ingħata xabla waħda, fuq idu l-leminija, u l-għadu rċieva tnejn f"daqqa, ħa t-tieni arma f"bagollu.
  - Mhuwiex ġust! - ipprotesta ż-żagħżugħ. - Żewġ xfafar kontra wieħed.
  - Dan huwa l-Corse-Sucker, huwa dejjem juża mnieħru fil-battalji. Tali drawwa! - Kummentatur inviżibbli wieġeb, ma jaħbix id-disprezz fil-vuċi tiegħu, l-armi ġew mogħtija minn bniet sbieħ, kważi bla piż, simili ħafna għal nymphs. Ħarsa lejhom, Witt (il-futur Palpatine) ħass xewqa passjonata, u kien mistħija ħafna li t-tensjoni tiegħu kienet se tiġi nnutata. Għalhekk tkellem b"rabja.
  - Mela agħtini t-tieni xabla minflok tarka goff. - Ma rridx inkun jerk.
  - Għandek dritt bħal dan! - Qal, kemmxejn podrev, kummentatur.
  In-ninfa tat it-tieni xabla liż-żagħżugħ u qalet b"pathos:
  - Ġlieda kavallier, ma disgrace l-unur.
  Il-kummentatur reġa" ħabbar:
  - Id-dritt li joqtol jew maħfra jappartjeni għal ġellied li għandu arma rebbieħa! U wkoll lill-pubbliku. Naħseb li dan għandu jitqies.
  - Żgur se nispiċċa r-raġel gustuż awdaċi. - qal Corpsesucker.
  - Mingħajr forġa martell, int mhux se taqsam il-kastell! - Tkellem, aforiżmu witty Witt.
  Huma qamu, l-iljunfant kukkudrill kien ħafna akbar mill-Guy, u bdew jistennew is-sinjal.
  Ħafif bħal rix, in-ninfa tellgħet lejh u bews liż-żagħżugħ fuq ħaddejn lewża.
  Witt blushed u ħa nofs pass, f"dak il-mument instema" s-sinjal għall-battalja. Il-katavru jiekol ġrew lejh, brandishing xwabel tiegħu, huwa mistenni li jeħodha impudently. Iż-żagħżugħ kien fuq l-allert, u, jaqbeż għall-ġenb, u fit-triq 'il barra ta sieq. Id-daqqa waqgħet fuq l-ilqugħ, daqqet b"ħoss diżgustanti.
  - Ħej tifel! Ħu ħsieb iż-żraben tiegħek, huma sbieħ.
  Żgħażagħ Witt tassew iddispjaċih li ma neħħax is-sneakers tiegħu, kienu rigal għal għeluq sninu, kulur mhux tas-soltu u, minkejja l-ġilda qawwija tagħhom, ma riedx iħassruhom. Huwa iben mara fqira, għażiż żraben tajbin. U hu Witt għadu tifel, biex ma jiddejjaqx jimxi barefoot.
  Il-battalja kompliet, imbagħad iż-żagħżugħ innota li l-għadu b'mod deft ħafna għandu t-tronk tiegħu. Kemm jiċċaqlaq malajr ix-xabla, filwaqt li l-armi mhumiex daqshekk mobbli, u anke s-superjorità fit-tul.
  - Ħajti kollha ħlomt li nirkib iljunfant, mhux niġġieled. Int diġà disgusting.
  Bi tweġiba, squeak ħanek:
  - Dak li persuna ma tħobbx. Hekk inferjuri r-razza tiegħek.
  Witt kompla jibdel it-trajettorja, għamel lit-tħin, wieħed mill-tricks effettivi
  Kendo, iżda milli jidher il-glorja ta 'ġellied tas-sengħa ma waslitx għall-avversarju tiegħu għalxejn. Huwa rnexxielu jmur kollox u anke ta daqqiet sensittivi hu stess. Hawn, pereżempju, wieħed mill-attakki laqat lil Witt f"sidru, it-T-shirt inqatgħet, iż-żagħżugħ għamel back flip, bilkemm evita telfa serja. L-ajkla Russa b'żewġ rasi kienet bil-ħsara, maqtugħa bin-nofs.
  - Dak bastard! - Witt qal u wettaq it-teknika "Butterfly", iżda għal darb'oħra l-attakki kollha rriżultaw li kienu
  imwarrba. - Xitan imnieħer.
  Huwa reġa" safa ferut, grif driegħu, imbagħad laqat f"ispalla. Witt irtira, f'daqqa waħda induna li kien qed jitlef il-battalja bla tama, iffaċċjat ma 'sieħeb ghadu aktar sengħa minnu. Barra minn hekk, iż-żagħżugħ ma kienx għadu wisq esperjenza fil-kendo.
  Il-Prinċipessa Caroline kienet inkwetata wkoll:
  - Jien l-aħħar iblah li ma waqqafx lill-għarus tiegħi. F'dan l-univers, huwa kompletament
  Alien, u jistabbilixxu rasu mhux magħruf dwar dak.
  Riedet taqbeż barra mill-arena. Hawnhekk, kif xortih kieku, ħareġ saħħar familjari.
  - X'sbuħija, mhux għalih li jispara minn stikka jew ixandar saqajh. Naf lil Corpsesucker! X'inhu, huwa definittivament se joqtol, u anke mock-katavru. Mela kemm jekk tixtieq jew le, ikollok ċedi lili.
  - Qatt! Il-Prinċipessa Caroline qalet.
  Is-saħħar tan-naħa skura tal-forza issira:
  - F'dan il-każ, tista 'tinbiegħ lir-reġiment, u taqdi għoxrin suldat kuljum. Jew, għall-kuntrarju, lejn il-harem tal-mulej, fejn hemm eluf minnkom u tiddbiel mill-malinkoniku u l-astinenza.
  Il-Prinċipessa b"kuraġġ bemħet:
  - Se nsir gwerrier!
  Is-sħaħ ċaqlaq:
  - Inti tifla fraġli li m'għandhiex tricks magic elementari. Iva, inti tkun inċinerat fl-ewwel battalja.
  Carolina kienet offiż:
  - Master of Glory se jgħallimni! U iva, jien fiżikament b'saħħtu!
  Is-saħħar daq b"mod diżgustanti:
  - Master of Glory? U iva, hi egoista. Huwa improbabbli li hi se tirnexxi f'xi ħaġa utli. Allura nista 'nagħmel inti mara u ngħaddi l-ħiliet tiegħi bħala indiġeni.
  Il-Prinċipessa tbissmet ironikament.
  - Trid issir alla?
  Is-sħaħ bean b"mod pompa:
  - Għaliex le! Li jien agħar minn applikanti oħra?
  Karolina b"sinċerità u b"espressjoni ta" disprezz, qalet:
  - Int disgusting. I se ddejjaq mess tiegħek.
  Għajnejn it-tentatur tefgħu b"dawl krimżi.
  - Ukoll, jien ser niftakar li.
  Waqt li kienu qed jitkellmu, il-feriti ta" Witt żdiedu. Iż-żagħżugħ irtira, diġà beda jħossu sturdut mit-telf tad-demm. Il-katavru li jrażżan għamel lunge oħra, swing terribbli kważi qatgħet ir-ras, qatgħet ħaddejn il-Guy.
  - Qal il-bastard. - Matul il-battalji, il-Velcro fuq waħda mill-sneakers tiegħu inqalgħet.
  U ż-żraben bilkemm tajbin. Iżda żagħżugħ kapaċi ntlaqat mill-ispirazzjoni, jaqbeż sew. Huwa xejriet siequ, u l-sneaker, bħal ġebla minn braga, tellgħu fil-geddum tal-Katavri, laqtet l-għarqub studded ma rivets fl-għajn. Hu għajjat, distratt għal sekonda.
  Witt wettaq waħda mill-aktar movimenti diffiċli ta" Jedi Kendo, it-Triple Fan, u qatgħet it-trunk tal-mostru. Ħarġet funtana ta" demm, u l-Katavri mar lura, saqajn "il bogħod minn xulxin. Griżmejha ħarġet daqqiet terribbli.
  Witt glared furiously.
  - L-ghadu jinsab fuq il-ponta ta 'annihilation totali! Jien ser nirbaħ!
  Iż-żagħżugħ attakka lill-għadu, b'xabla waħda ma kienx terribbli. Il-kadavri rtira, ħawwad u tilef daqqiet. Dalwaqt irċieva diversi ġrieħi gravi u waqqa" sejf. Imbagħad huwa rreaġixxa biss b'mod konvulsiv, u dawwar it-tarka. Fl-eċċitament, Witt wettaq teknika tal-pitchfork, l-ewwel stabbing lill-għadu fir-ras, li fuqha rnexxielu jirreaġixxi, u mbagħad fl-istonku. It-titqiba kienet profonda u l-imsaren ħarġu. Imbagħad, meta ra li l-għadu fl-aħħar iddgħajjef, Witt wettaq teknika ta '"pinzell" u mtaqqab il-kranju tiegħu. Huwa waqa mejjet.
  - Il-ġlied Witt, imlaqqam il-fatat, rebaħ. L-avversarju tiegħu, it-Trubosos, li jkisser il-bagoll, huwa kważi mejjet. Issa ż-żagħżugħ rebbieħ għandu d-dritt li jispiċċa jew le.
  Il-folla kienet storbjuża, parti mill-imħatra mirbuħa u parti mitlufa, iżda kulħadd kien għatxan ħafna għad-demm.
  Magħqudin, f"impuls selvaġġ u bikja frenetika:
  - Ħabbat lilu! Aqta" r-ras u hang fuq zokk! - Għajjat. "Din hija d-drawwa li nittrattaw mat-telliefa.
  Witt ħadlu rasu, fis-sħana tal-battalja xorta seta" joqtol, u għalhekk, meta spiċċa kollox, ir-rabja tiegħu evaporat. Aqta r-ras fid-demm kiesaħ, u xorta abbuż mhuwiex fir-regoli tiegħu. Iż-żagħżugħ xeħet rasu qawwi u qal bis-saħħa:
  - Le, mhux se noqtol kreatura bla sahha.
  - Eqredha! Lestih! - Il-folla kompliet tgħajjat, u diversi riġlejn qabżu. U squeals - Agħtina pjaċir!
  L-imperatur futur Palpatine wera nobbli li ma smajtx:
  - L-ghadu huwa megħlub, u anke crippled, x'iktar għandek bżonn!
  -Ħabib tiegħek huwa stupid. Ħalli lil Corpsesucker ħaj, jagħmel lilu nnifsu ghadu mortali.
  Mhux se jaħfer l-umiljazzjoni u t-telf ta" zokk. - Qal is-saħħar bi tħarħir rusty. Għaliex int stupid. Tgħajjatx, tispiċċaha?! Hu se jisimgħuk!
  - Kelli demm biżżejjed! - Wieġbet it-tfajla-Princess. - U għaliex intom ilkoll daqshekk krudili? Verament m'hemm l-ebda mod ieħor biex tieħdu gost?
  Is-saħħar, li l-moħbi tiegħu kien moħbi taħt libsa, issaffar:
  - Imma kif?
  Caroline, bilkemm taħbi l-irritazzjoni tagħha, wieġbet:
  - Kanzunetti, per eżempju, biex tisma! Jew il-prestazzjoni ta 'numri artistiċi, kull tip ta' programmi ta 'divertiment, huwa possibbli bl-annimali.
  Is-saħħar, li wiċċu huwa moħbi, iżda l-irjus ħruq għadhom jiddi fid-dlam, kanta:
  - X'tip ta' bootleg huwa dan? Le, mhux interessanti! Kull xorta ta" buffoni u buffoni ma jistgħux jissostitwixxu l-ispettaklu tad-demm.
  Il-Prinċipessa għamlet grimad wiċċha.
  - Tassew?
  Is-saħħar, iċċanġjat u frizzant, għajjat:
  - U xi ngħidu għall-kantanti bi griżmejn fil-landa. Bl-għajnuna tal-maġija u s-sorcery, tista 'toħloq mill-ġdid kwalunkwe mużika u vuċi. Nistgħu nagħmluha. U jekk irridu, allura l-houris mikxufa jiżfnu.
  Il-Wizard żamm saba twil u dwiefer.
  -Le, tifla ġlieda serja gladiator hija l-aħjar.
  Il-Prinċipessa Caroline ma qablitx ħafna ma" dan, iżda ma oġġezzjonatx.
  Witt Thaler irċieva flus għall-ġlieda, filwaqt li naqqas xi ħaġa mill-sweepstakes. Imbagħad iż-żagħżugħ, li kien għadu ma telaqx mill-battalja ta" qabel, u dawk li kienu feruti kellhom jiġġieldu ma"
  Iljun mutant. Imma jekk il-predatur kien fieqet il-feriti kollha bl-għajnuna tal-maġija, allura ż-żagħżugħ ħareġ kollu f'qatgħat friski. Witt neħħa l-flokk imqatta" u neża" sneakers, warrabhom bir-reqqa, ħa xabla fiż-żewġ idejn. Nofs għarwien fil-jeans irrumblati, deher speċjalment gustuż lill-Prinċipessa Caroline. Qatgħat wesgħin kienu viżibbli fuq it-torso ta 'eżenzjoni. It-tifel għolli l-ispallejn miġbuda tiegħu, jipprova jagħmel l-uġigħ jaqdi l-furja tiegħu. Saqajh vojt ħass il-wiċċ jaħraq tal-art imsaħħan artifiċjalment.
  Witt Thaler ħareġ bewsa. L-udjenza ċapċip idejha.
  Groaned loudly:
  - M'għandekx bżonn tintroduċi l-ġellieda! Ħalli l-ġlieda tkun interessanti!
  L-iljun, mingħajr ma stenna l-bugle, qabeż, u pprova jġib lill-għadu b'sabre-fangs. Ma rnexxilux, rebounding, Witt irnexxielu jolqtu b'għarqub f'għajnejh. Il-kruha saret irrabjata, qabżet 'il quddiem, u tfixkel fuq tarf ix-xabla. Hawnhekk it-tifel gladiator kien diġà sorpriż - id-demm, li qabel kien aħmar, sar aħdar.
  - Minn xiex dan kollu? - Staqsa l-Prinċipessa Caroline sorpriża.
  - Dan jindika li l-kruha saret aktar tenacious u b'saħħitha, l-adattabilità żdiedet. - Is-saħħar wieġeb b'ton gloomy.
  It-tifla għamlet konklużjoni mhux ambigwa:
  - Dan huwa ħażin!
  Leħen is-saħħar sar ħafna aktar ferrieħa:
  - Għaliex! L-għarus tiegħek huwa ġellied kbir, huwa biss li l-ġurament se jkun aktar interessanti.
  L-iljun tad-dragun kompla jaqbeż, injora d-demm, kien mgħaġġel ħafna u ż-żagħżugħ bilkemm kellu ħin biex jaħrab. Hawnhekk Witt għamel somersaults, jaqbeż: bħal akrobat, imbagħad għadis bħal loach, huwa ripped miftuħa żaqq l-iljun. It-terminatur fanged deher li ma jagħtix attenzjoni għal dan, u kompla jsegwi liż-żagħżugħ madwar iċ-ċirku.
  - Ħaqq għal! - Witt qal fi dwejjaq. - Inti li l-xafra ma tieħu.
  Mit-telf tad-demm, iż-żagħżugħ beda jgħejja. B'daqqa preċiża, irnexxielu jtaqqab għajn ta 'ljun, iżda anke b'għajn waħda, il-predatur baqa' perikoluż u, wara li qabad il-mument, qatgħet bi tbatija s-sieq irkuprat tiegħu fil-kustilji. Id-dwiefer ħallew sitt strixxi fondi.
  - Dak bastard! Rip off-laħam! - cooed iż-żagħżugħ.
  Deher li l-iljun kellu ddgħajjef għal żmien twil mit-telf tad-demm, iżda l-attakki tiegħu saru aktar u aktar mgħaġġla. Diversi drabi l-fangs kważi mtaqqba l-istampa, u waħda mtaqqba fil-muskolu pettorali ta 'Thaler, grifha ħażin. Iż-żagħżugħ tħawwad, u snienu leħħu fuqu,
  mwaħħla fi spalltu. Witt kien għaraq, imdemmi u rnexxielu jiżloq 'il barra u saħansitra jaqtagħlu griżmejh b'xafra. Il-kruha kienet tegħleb id-demm, l-arterja prinċipali kienet miksura, iżda ma tilfetx il-veloċità.
  - Int bħal zombie, ma jimpurtax kemm reazzjonijiet. Forsi m'intix l-iljun it-tajjeb. - Qal iż-żagħżugħ.
  Huwa għamel tentattiv ta" kontrattakk biex inaqqas l-aħħar għajn, iżda falla, u ħalla strixxa oħra mdemmija fuq il-geddum. iljun
  pawed lilu mill-ġdid.
  - Minn fejn ġejjin dawn? - Fid-disprazzjoni, iż-żagħżugħ, bil-qawwa kollha tiegħu, laqat lill-avversarju tiegħu fuq il-fang-saber. Minn xokk qawwi, l-għadam inqasam, u minnha ħareġ meraq abjad.
  - Ege! - B'ton estremament kuntent, qal is-saħħar. - Ħabib tiegħek jidher li ddeċieda li tiffoka l-xafra, fi kwalunkwe każ, wieħed jista 'jħossu arroganza serja.
  - X'ridt? Vitka hija tifel intelliġenti. - Princess Leia wieġbet, pjuttost purring.
  Id-daqqa li jmiss, finalment imqatta 'l-fang. Il-kruha bdiet iddur, fuq il-post bħallikieku tilef il-bearings tiegħu. Witt ippressat fuq, daqqiet tiegħu saru aktar u aktar qawwija, jara li l-iljun mutanti għawm, iż-żagħżugħ żied l-enerġija.
  - Liema laħam iljun, ma bhalu! - Għajjat raġel kuraġġuż.
  - Defeat lilu Vitek, inti tant sexy. Il-Prinċipessa Caroline għajjat.
  Iż-żagħżugħ laqat it-tieni fang, peress li l-mira kienet konvenjenti. Mill-ewwel darba, l-għadam ma ċediex, u kelli nżidha. Fl-aħħarnett, dan il-punt waqa ', l-iljun kien b'mod ċar dumbfound.
  - Kif int issa mingħajr denk biss qattus kbir, iddestinat għall-mewt! - Qal Witt furious.
  It-tħin tas-snien u l-moaning kienu t-tweġiba tiegħu. Il-ġlieda kompliet b'mod buffu, l-iljun-dragun jiċċaqlaq allegatament jattakka, iżda l-movimenti tiegħu tilfu l-sharpness tagħhom. It-tifel, iħoss daqqa ta" saħħa, imbagħad
  kontrattakka kontinwament u, fl-a[[ar, nifed l-a[[ar g[ajn. Din id-darba x-xafra tidher li marret ħafna aktar fil-fond u laħqet sal-moħħ.
  - Bravo, xarrabha! għajjat il-Prinċipessa Caroline.
  Is-sala kollha ngħaqdet fil-kor.
  - Temm lilu, spiċċah!
  Il-gladjatur żagħżugħ reġa" ta s-sieq b"siequ u, jaqbeż wara dahru, ta daqqa ta" sieq minn roundabout. L-iljun mutant deher li kien qed jitlef il-bearings tiegħu, poġġih il-geddum diversi drabi. Fl-aħħar, meta t-tifel beda jidra, daħħal ix-xafra f"sidru u pprova jtaqqab aktar fil-fond, sal-qalb stess. Saqajn irkuprati laqtu fil-kustilji, grifhom, imbagħad imtaqqba l-laħam, iżda Witt iebsa ma ħariġx ix-xafra, għalkemm kien litteralment imqatta 'f'biċċiet. Hawnhekk kollox kien diġà deċiż mir-rieda, id-dwiefer komplew jorbtu u jqattgħu l-laħam żgħir.
  - Waqqah! Barked Princess Caroline. L-għajta tagħha baqgħet waħedha.
  - Ġibha sal-aħħar! - Il-folla roared.
  Fl-aħħarnett, ix-xafra tal-Witt irrabjat mtaqqba sa qalb, u l-kruha waqgħet siekta, għall-aħħar darba li għadda dwiefer tagħha fuq il-laħam li kien qed ibati.
  - Ukoll, jidher kollox! Iż-żagħżugħ ħareġ nifs. - Il-ħlejqa tad-dlam titfa" fit-trab.
  Il-kummentatur tal-wizard ħabbar.
  - Għal darb'oħra r-rebbieħ kien Witt - il-fatat tal-mewt; stilla li qed tikber tal-arena. Huwa se jirċievi l-premju li jkun qala.
  F"din il-frażi, il-viżjoni ta" Thaler inxterdet bħaċ-ċpar meta tnediet mina tar-riħ qawwija.
  U minn dan iċ-ċpar joħroġ minn ... figura qawwija u għolja ta" raġel jew kreatura umanojde f"barnuża. Ħsejjes ta" leħen li jgħaqqad, simili ħafna għall-vuċi ta" dak is-saħħar f"ħolma.
  - Int iġġieledt tajjeb Witt... Nara fik il-ħiliet ta" gwerrier imwieled!
  Thaler qam. Waqt l-irqad, il-feriti tiegħu kważi fiequ, u ċ-ċikatriċi saru pallidu u saru inqas notevoli.
  Iż-żagħżugħ qal, u tefa" idu lir-raġel:
  Nirringrazzjak talli salvatni sir...
  Ir-raġel tefa" lura bejn wieħed u ieħor il-palma żagħżugħa tiegħu u siffar:
  - Le grazzi! Il-gratitudni kollha twassal għall-ħniena u d-dgħufija!
  Witt sfurzat tbissima u għajjat:
  - Imma inti salvajt ħajti ... Allura, irrid b'xi mod nirringrazzjak!
  Ir-raġel f'daqqa waħda tefa' lura l-barnuża tiegħu. Iż-żagħżugħ ħares lejn il-wiċċ miftuħ. Ir-raġel kellu dehra nobbli, kien jidher ftit aktar minn erbgħin, għonq qawwi, u daqna kaboċċa u qasira. Il-ħarsa tal-għajnejn hija imperjuża ħafna, huwa immedjatament ċar li hu mdorri jikkmanda, u l-karatteristiċi tiegħu huma rieda qawwija, qawwija.
  Għalkemm dan is-sinjur ma kienx familjari ma" Witt, liż-żagħżugħ deher li kien rah xi mkien qabel. Għalkemm huwa diffiċli ħafna li tinsa tali karatteristiċi tal-wiċċ espressivi u b'rieda qawwija, qagħda regali, l-għajnejn ta 'ħakkiem mill-benniena. Iżda fl-istess ħin, minkejja d- dehra nobbli, il-vuċi hija ħanina, diżgustanti, bħallikieku mqatta ', minkejja l-volum.
  Ir-raġel ħares lejn Witt u, mingħajr ma biddel l-espressjoni severa fuq wiċċu, qal:
  - Salvajtek mhux minħabba l-imħabba, imma għax għandi bżonnek!
  Għajnejn il-kelliem xegħlu.
  -Se nieħuk bħala l-apprendist tiegħi, u se niftaħ l-għarfien tal-poter li l-Jedi ma jażżardux joħlom bih... Imma kun af li dak li esperjenzajt fil-kantina tat-tortura għadu fjuri meta mqabbel ma" dak li jistenna!
  Witt qam u qal b"mod deċiż:
  - Jiena lest! Lest għal kollox - ħlief Carolina!
  Ir-raġel xotta bl-akbar disprezz.
  - It-twaħħil huwa dgħjufija! L-akbar dgħjufija li jista" jaffordja Sith! - Hawnhekk il-vuċi tal-ħakkiem iswed sar aktar theddida. - B'mod aktar preċiż, ma jistgħux, m'għandhomx jaffordjawha, iżda ... B'mod stramb, se neħles lil Carolina mill-iskjavitù! Biss bi skambju għall-ubbidjenza sħiħa tiegħek, sabiex inti taħlef li fil-ħin it-tajjeb inti twettaq assolutament kwalunkwe mill-ordnijiet tiegħi!
  Witt ubbidjenti niżel għarkupptejh, u ppronunzja ġurament kbir.
  U mbagħad ir-raġel qal:
  - Minn issa 'l quddiem, ismek il-ġdid huwa Darth Sidious! Jien Darth Plagueis l-għalliem u l-imgħallem tiegħek!
  Minn dak in-nhar, Witt, jew issa Darth Sidious, beda jitħarreġ fit-tħaddim tax-xabla u l-qawwa mudlama. Duttrina krudili u bla ħniena. Iżda l-Mulej iswed il-ġdid ħass qawwa li qed tikber malajr fi ħdanu. Huwa sar aktar b'saħħtu u aktar sofistikat kull jum, ġimgħa u xahar.
  Darth Plagueis, minbarra l-ħolma tal-immortalità, kellu pjanijiet biex jirrestawra l-ħakma tas-Sith. Witt Thaler biddel ismu għal Palpatine u biddel xi ftit id-dehra tiegħu, kif ukoll il-marki tas-swaba". Sar persuna differenti, li ħa post persuna simili minn familja Palpatine nobbli.
  Beda jagħmel karriera bla għaġla bħala uffiċjal, filwaqt li fl-istess ħin itejjeb il-ħakma tiegħu tal-qawwa mudlama. Barra minn hekk, Darth Plagueis, li kellu status kompletament legali ta" negozjant ewlieni, żamm kelmtu.
  Wara l-mewt tar-re, ibnu ż-żgħir irnexxielu. Darth Plagueis xpruna l-attakk tal-Hutts fuq il-palazz. Inqatlu l-werriet, oħtu, ħu u ziju.
  Wara dan, il-kaptan ġenerali tal-gwardja tal-palazz intronizza lil Carolina, popolari fost in-nies.
  Diversi snin taʼ jaslu ttemprat biss lil mara b"saħħitha, u bdiet tmexxi saħansitra aktar. U bintha Serafim, li trabbet fil-monasteru, saret il-werriet tas-saltna ta" Nabu.
  Għalkemm l-ex maħbub irritorna fil-poter, Palpatine kien sfurzat jaħbi l-identità tiegħu u jibqa" fuq il-ġenb għalissa. Għalkemm l-influwenza tiegħu fis-saltna kienet kontinwament imsaħħa.
  Il-kaptan ġenerali malajr miet - milli jidher minn inċident, iżda Palpatine kien warajh. U dalwaqt, il-Mulej Sith talab minn Witt Thaler biex jissagrifikaw l-ewwel imħabba tiegħu - Queen Caroline.
  Wasal għal duell tal-mewt ma" Plagueis. Barra minn hekk, il-forzi kienu bejn wieħed u ieħor ugwali. Meta ż-żewġ Sith kienu eżawriti mill-battalja, Palpatine ċeda u għajjat:
  - Se noqtol l-imħabba tiegħi u fl-istess ħin, il-fdalijiet tal-bniedem li għadhom smolding fija! - Hawnhekk il-Mulej iswed għolla leħnu u żied b'mod deċiżiv. - Imma naħlef, mhux se naħfrilkom għal dan u żgur neqridha!
  Ix-xewqa li jitneħħew dawk li huma ogħla fl-istatus hija inerenti fin-natura Sith. Il-qawwa tiegħi li ma tistax tintlaħaq ikabbar l-għira tiegħek; l-għerf tiegħi jitma" l-għatx tiegħek għall-għarfien; il-kisbiet tiegħi jqanqlu xewqa passjonata li nirrepetihom! - Qal Darth Plagueis lil Darth Sidious, u kompliet bi tbissima. - Billi toqtol l-eqreb u l-aktar nies għeżież lilek innifsek, inti ser tiskopri sors inkomprensibbli ta 'saħħa fik innifsek. Inħoss li int se ssir l-akbar mis-Sith - meta teqred l-aħħar dgħjufija umana fik innifsek!
  
  
  IMWIELDA B'MIRAKOLUŻA
  - Darba kien hemm kurunell tal-Forza tal-Ajru li rċieva xokk qawwi tal-qoxra matul il-gwerra Afgana. U tilef l-opportunità li jkollu wliedu, għalkemm ried tassew. Il-mara kienet tħobb ħafna lill-kurunell u marret tiltaqa" miegħu, ħadu t-trobbija ta" żewġ subien b"saħħithom mill-orfanatrofju. Missierhom adottiv rabbahom bħala Spartans. Imma xorta ma kienx hekk. Il-guys kibru b'saħħithom, b'saħħithom, iżda ma wrewx superpotenzi speċjali.
  U n-nanna Vanga bassar lill-kurunell li r-rappreżentant tal-frieħ tiegħu se jsir l-arbitru tad-destin tal-stramba u l-univers. Imbagħad il-kurunell iddeċieda li jmur għand sorceress famuża, sabiex tgħin lil martu toħroġ tqila b'mod mirakoluż.
  Is-sorceress verament kellha abbiltajiet konsiderevoli, iżda bażikament kienet charlatan tal-ogħla standard. Hija ddikjarat li setgħet tagħmel dan u tagħti tifel lill-kurunell, iżda talbet ammont kolossali ta" flus.
  Il-kurunell kellu xi proprjetà immobbli f'Moska, kif ukoll trofej siewja maqbuda mill-ġdid matul il-gwerra ma 'dushmans u Ċeċeni.
  Huwa ġabar dan l-ammont selvaġġ - miljun u nofs bucks ... Huwa saħansitra sorprendenti li persuna b'esperjenza, u għalhekk mixtrija fil-qerq. Imma milli jidher is-sorceress kellha rigal serju għall-ipnosi, suġġeriment, ħila, biex iqarraq li Kashpirovsky innifsu, jew politiku ta 'klassi dinjija, kien għira.
  Sadanittant, is-sħaħra wettqet ritwali ta" stadji ikkuluriti ħafna, li b"mod trivjali torqod lill-mara tal-kurunell. U mbagħad hija sempliċement injettat żerriegħa minn donatur fil-ġnub ta 'Venere.
  Mhux wisq ikkumplikat irriżulta li kien scam. Iżda effettiva. Il-mara, (bħall-Verġni Marija), immakulatament ikkonċepita tifel - mill-mod, hija baqgħet verġni, u għalhekk ir-raġel tilef kompletament is-saħħa maskili tiegħu minħabba l-ferita.
  Kulħadd kien sodisfatt u fil-ħin eżatt, il-mara ħelset mill-piż ta" tifla b"saħħitha. Hija, madankollu, irriżultaw li kienu kompletament differenti minn missierha brunette u omm xagħar skur. Imma l-missier, għalkemm kien jgħodd fuq uliedu, kien iħobb lil bintu. Biss fil-mod tiegħu stess, trabbi tagħha bħala Spartan - ittemprar u taħriġ.
  It-tfajla żviluppat malajr, uriet inklinazzjonijiet u abbiltajiet għoljin. Speċjalment dawk fiżiċi. Xagħarha huwa oħxon, immewġin, dehbi, u sabiħ mill-isbaħ.
  Iżda meta t-tifla, peress li kienet barefoot, bdiet tiġri permezz tas-silġ ta" Jannar - tradizzjonalment tqum fil-ħamsa u nofs ta" filgħodu - ġrat avveniment. Hekk normalment bdiet il-ġurnata tagħha. Ġirja bħal din filgħodu, għadha fid-dlam ta" qabel il-bidu. Pjuttost spartan.
  Hija ġriet l-għaxar kilometri u nofs tradizzjonali, fi kwalunkwe temp, sabiex tikseb ħlas ta 'vivaċità għall-ġurnata kollha. Naturalment, dan huwa biss il-bidu tat-taħriġ, minħabba li Vladlen (isem f'unur Lenin u Stalin!) Kien impenjat serjament fl-arti marzjali. Saħansitra kkompetiet f"kompetizzjonijiet - għelbet lill-bniet biex ikunu akbar u akbar minnha.
  Imma għadha tifla ta" madwar għaxar snin, u tiġri bil-bagolli tal-għawm biss. U xagħar tad-deheb huwa bħal fjamma. U l-maniac damned qed jistenna lit-tifel f'ambuss. Jidher li pprepara n-nassa minn qabel, peress li t-tfajla tant tgħaġġel li mhux kull adult se jlaħħaq.
  Diversi nases moħbija sew fit-triq tat-tfajla. Is-sitwazzjoni kienet aggravata mill-fatt li kienet qed tagħmel il-borra, u t-traċċi kollha kienu koperti. U Vladlen, tfajla li, fi kwalunkwe temp, ġriet vojta u nofs mikxufa, saħansitra ferħet b'tali estrem. Wara kollox, id-diffikultajiet biss ittempran u dak li ma joqtolniex biss jagħmilna aktar b'saħħithom.
  In-nassa ħadmet, toqros ħafna sieq it-tifla. Fortunatament, permezz tat-taħriġ, l-għadam kien b'saħħtu biżżejjed biex ma jinqasamx f'nassa għall-ors.
  Iżda Vladlen ħa reviżjoni kbira. U weġġgħet ħafna. U l-villain ipprova jitfa" u jistupra tifla tal-karate. Vladlen irreaġixxa istantanjament, laqat il-geddum tagħha bl-għarqub. Imma l-kriminal kien qawwi. Whining, qabeż lura, ħakk ix-xedaq imbenġla tiegħu. Imbagħad ħareġ sikkina.
  It-tfajla sabet ruħha f"nasba, bla arma u kważi għarwiena, kontra maniac b"sikkina twila.
  Segwa attakk qawwi, u Vladlen inxteħet u laqtet lill-għadu b"rasha fil-plexus solari. Is-sikkina għaddiet, grif dahar it-tifla. Vladlen interċetta l-pinzell u biddel id-direzzjoni tad-daqqa. Il-ponta nifed il-lemin kriminali fil-gerżuma. Il-maniac fgat b"demmu stess u f"daqqa waħda skada.
  U t-tfajla, wara li għamlet l-ewwel tpattija tagħha, qalet:
  - Lesta!
  Madankollu, kien qtil, u s-sieq fin-nassa weġġgħet serjament.
  Sfortunatament, il-maniac kellu ġenituri influwenti ħafna, u Vladlen kien fi problemi serji. Sar attentat fuqha, u d-droga tħawlu fid-dar tagħhom. Il-kurunell kellu jibgħat lit-tifla f"postijiet aktar imbiegħda. Lill-iskola tal-arti marzjali Russa fis-Siberja.
  Hemmhekk, fil-fond ta" taħt l-art, Rodnovers ilhom sekli sħaħ jgħixu u jaqdu.
  Madankollu, dan ma salvax lill-kurunell. Huwa kien sparat minn sniper, u martu ġiet arrestata fuq akkużi ta" traffikar ta" droga. Jidher li xi ħadd verament issetilja l-punteġġi mal-familja tiegħu. Il-ħuh iż-żgħir kien arrestat ukoll, il-ħuh il-kbir, fortunatament, kien diġà serva fl-armata. Tifel ta" erbatax-il sena ntbagħat f"kolonja ta" minorenni. Drogi preskritti wkoll.
  Għalkemm inizjalment il-każ kien fals. Iżda fortunatament, taħt il-liġijiet il-ġodda, ma setax jingħata aktar minn sitt snin.
  Omm kienet mara atletika, u mħarrġa wkoll bħal Spartan. Għalhekk, fil-kolonja tan-nisa, malajr kisbet l-awtorità u setgħet tikseb impjieg tajjeb. Il-ħuh iż-żgħir, b'saħħtu u mħarreġ sew fit-tekniki tal-ġlied, sar ukoll wieħed mill-ġellieda, imbagħad sar kmandant tal-istakkament. Wara li serva terz tat-terminu, huwa mar fuq il-parole, ħelsien kmieni. Fir-Russja, il-liġijiet għad-delinkwenti minorenni huma umani, u wieħed jista" saħansitra jgħid li kien fortunat li mar għall-ewwel vjaġġ ta" erbatax-il sena biss.
  B'mod ġenerali, il-fatt li l-kurunell, bit-tradizzjoni, kien ammiratur ardent tal-edukazzjoni Spartan, b'mod ċar ibbenefika lill-familja tiegħu. Il-qawwi huma relattivament tajjeb fil-ħabs, iżda d-dgħajfin u fuq it-tron mhumiex relattivament ħżiena! It-tifel għadda miż-żona, mingħajr preġudizzju għalih innifsu, u saħansitra rċieva Edukazzjoni legali ogħla (!). Jidher li ma kienx inġarr mir-rumanz tal-ħallelin, u ż-żminijiet inbidlu - sar antikwat li tkun bandit. Anzi, ġibdet in-negozju.
  Edukazzjoni legali hija vitali għal negozjant. Mal-omm, is-sitwazzjoni kienet aktar ikkumplikata - imbagħad hija adulta, u d-delitt kien imdendel fuqha f'każ iffabbrikat. Litteralment l-organizzatur ta 'sindakat għat-trasport u l-bejgħ ta' droga. U huwa kważi impossibbli li terġa 'tikkunsidra. Allura ħafna gradi ogħla mbagħad jirriżultaw li huma fools.
  Iżda l-omm irnexxielha tikseb li ġiet trasferita għal żona tajba ħdejn il-Baħar Kaspju, u hemmhekk kisbet xogħol bħala l-kustodju tal-obshchak. Il-ħabs kiteb diversi kotba, u saħansitra aġixxa f'films. Għaliex le?
  Hija irqaq lil hinn mis-snin tagħha, fiżikament b'saħħitha, mara sabiħa b'wiċċ espressiv u geddum raġel.
  Allura, fil-prinċipju, hija ma qagħdetx ħażin fiż-żona, ma tfietx mill-ħajja. U saħansitra kisbu frieħ. It-tifel tħarreġ mill-benniena, u jdawwal il-ħajja tal-ħabs ta" kuljum. Madankollu, kif jixraq lil parrinu, ommha ma kinitx taħdem, u għalhekk kellha ħafna ħin liberu.
  Vladlen irritorna seba 'snin wara - wara li għadda l-ogħla livell ta' bidu fl-arti marzjali. Għalkemm it-theddida ta 'vendetta għadha ma għaddietx kompletament, il-gwerriera bidlet biss kunjomha għal Shamanova - ħalliet isimha ta' qabel.
  Peress li missierha kien verament favur il-Ġeneral magħruf Shamanov, il-bidla tal-kunjom irriżulta li kienet pjuttost simbolika.
  Vladlen, li l-abbiltajiet tiegħu huma fenomenali, u l-iskola hija iebsa ħafna u fl-istess ħin pjuttost razzjonali, ma kellha ebda ugwali fl-arti marzjali. Hija tgħallmet l-istil partikolari tal-lotta Russa. L-isem tal-ġlieda huwa, ovvjament, kondizzjonali, jew bħal Ruskundo.
  Vladlen ħakmu l-arti marzjali simili għal Tehwando - teknika żviluppata ħafna ta" kicking, b"fistiffs Russi, lotta simili għall-Aikido - tekniki ta" tarmi u użu tal-inerzja tal-avversarju, mill-boxing Tajlandiż - minkbejn, irkopptejn, daqqa ta" ras. Rodnoverie ħoloq arti marzjali sinkretika, li t-tekniki tagħha ġew illustrati għal sekli sħaħ, u s-sorcerers kaptan ħadu l-aħjar minn popli u skejjel oħra.
  Naturalment, Vladlen Shamanova ġie mgħallem, u l-pussess ta 'armi ... Imma huwa impossibbli li tkun taf u tikkontrolla kollox. Artist marzjali veru għandu jkun profiċjenti f'kollox, mingħajr eċċezzjoni, fl-armament. Iżda tricks individwali u ċ-ċipep tagħhom jaħdmu b'mod brillanti.
  Vladlen fuq kollox kienet tħobb tiġġieled b"saqajha, u titfa" oġġetti fatali b"subgħajha vojta, għalkemm kienet b"saħħitha, forsi, f"kollox.
  It-tifla, li kienet tissejjaħ karateka, għalkemm ma studjat l-ebda karate, fetħet l-iskola tagħha stess. Hija kkompetiet f'diversi kompetizzjonijiet, iżda ma stinkatx għall-fama u t-titli.
  Għalkemm ipparteċipat f"xi kompetizzjonijiet kummerċjali u anke fi ġlied taħt l-art mingħajr regoli, kellha bżonn il-flus.
  Peress li kienet għadha tifla żgħira ħafna, Vladlen ma kinitx għaġġla biex tiżżewweġ u jkollha frieħ. Hija tejbet lilha nfisha fl-arti marzjali u għallmithom lit-tfal. Volka Rybachenko wera tamiet speċjalment kbar. Mill-mod, kien ukoll estremament b'għaqal jitfa' oġġetti li jaqtgħu b'saqajh. It-tifel tal-karate (għal darb"oħra, laqam li m"għandux x"jaqsam mar-realtà!) Wiegħed li jikber fl-akbar kaptan.
  U mbagħad f'daqqa waħda Volka ġie mistieden jaġixxi fil-films, u ħuh Oleg Rybachenko u Vladlen Shamanova stess marru miegħu. U dik hija storja oħra.
  
  
  DILETTUR
  Dan huwa aktar realistiku u kredibbli. Jiġifieri, l-ispirtu tal-persuna l-aktar ordinarja u ordinarja daħal fil-ġisem ta 'Stalin. U peress li kien biss persuna medja, abitant. U kien jaf biss li Hitler kien se jolqot fit-22 ta" Ġunju, 1941, u r-riżultati kienu diżastrużi.
  Il-Ġermaniżi setgħu jieħdu Moska, u l-hitman medjokri kien sempliċement ivvelenat mill-madwar tiegħu stess. Iżda wara l-waqgħa tal-kapital, kien diġà tard wisq biex tirranġa xi ħaġa. Il-Ġappuniżi laqtu l-Lvant Imbiegħed, it-Türkiye min-nofsinhar. Waqa" wkoll il-Kawkasu.
  U Stalin inizjalment ġie sostitwit bħala figura ta 'kompromess minn Molotov. Iżda mbagħad l-ambizjuż Beria daħħal rasu. U Zhukov interċettawh. U r-rigmarole bdiet. Fil-qosor, il-Ġermaniżi marru l-Urali fis-sajf u lil hinn, għaqqdu mal-Ġappuniżi, u jrażżnu kull dehra ta 'reżistenza.
  Imma fil-Punent il-gwerra kompliet. L-Amerikani eżitaw - Franklin Roosevelt, kif mistenni, ġibed għall-aħħar. Sa mill-Milied tal-1941, il-Ġermaniżi attakkaw Ġibiltà. Sa dan iż-żmien, Moska u Leningrad ttieħdu, u fin-nofsinhar il-Ġermaniżi rrakkmati lejn il-Volga u Terek. Kienu aktar imxekkla minn komunikazzjonijiet imġebbda u spazji Russi vasti milli mir-reżistenza organizzata ħażin tat-truppi Sovjetiċi.
  Hitler personalment iltaqa 'ma' Franco u spjegalu l-prospett: l-USSR bħala forza militari ma teżistix. L-Istati Uniti mhux se jkunu l-ewwel li jidħlu fil-gwerra xorta waħda. Allura l-Gran Brittanja mhix assolutament perikoluża. Barra minn hekk, f'Novembru, wara l-qbid ta 'Moska, Rommel irċieva rinforzi, koppja ta' diviżjonijiet magħżula u armata ta 'l-ajru sħiħa għall-boot. U l-Ingliżi waqgħu bħal trab. Il-Ġermaniżi diġà qegħdin f'Lixandra... Allura Franco għandu aktar raġuni biex jibża' mir-rabja ta' Hitler milli mill-vendetta tal-Gran Brittanja. Imma jekk xorta jrid jirċievi mill-kolonji Afrikani u Ingliżi allura ...
  Franco, meta rrealizza li l-idejn tal-Wehrmacht kienu maħlula u hu stess seta" jitlef kollox, l-ewwel qabel li jħalli t-truppi Ġermaniżi jgħaddu, u mbagħad hu stess iddikjara gwerra lill-Gran Brittanja. Fl-istess ħin, il-pożizzjoni tal-Ingliżi marret għall-agħar kuljum. Ġibiltà ttieħdet fi tlett ijiem. U malajr il-Ġermaniżi okkupaw il-Palestina, u s-Sirja, flimkien mat-Torok, u l-Iraq mal-Lvant Nofsani.
  L-Amerika nġibdet fil-gwerra fl-4 ta" Lulju, 1942. Il-Ġappun attakka lill-Peru-Khabar f'Jum l-Indipendenza.
  Il-Ġermaniżi, użaw ir-riżorsi tar-Russja, l-Ewropa, u mbagħad l-Afrika u l-Asja, għamlu offensiva bl-ajru u gwerra taħt il-baħar.
  Il-Ġermanja żiedet il-produzzjoni tal-armi, u mexxiet l-offensiva fl-Afrika t'Isfel.
  Sa tmiem l-1942, l-Afrika kienet taħt il-kontroll sħiħ tan-Nazis, kif, mill-mod, l-Indja. U l-Indokina, Singapor u l-gżejjer lejn l-Awstralja ġew taħt il-kontroll tal-Ġappuniżi. Veru, l-attentat tax-xitwa biex jinqabad l-arċipelagu ħawajjan ma rnexxiex minħabba l-organizzazzjoni insuffiċjenti tas-samurai.
  Iżda xorta waħda, il-Ġappuniżi, li kellhom aktar esperjenza militari, iddominaw il-baħar. Barra minn hekk, il-flotta ta 'sottomarini Ġermaniża żdiedet malajr ħafna, u naqqset il-qawwa tal-Gran Brittanja u l-Istati Uniti.
  F'Mejju 1943, seħħ inżul Ġermaniż fuq il-metropoli Ingliża. Il-Ġermaniżi użaw gliders tal-inżul, u tankijiet taħt l-ilma, u anke l-ewwel jet bombers AP-161, u erba 'magni Yu-488.
  Eżawriti mill-gwerra tas-sottomarini, il-Gran Brittanja ma setgħetx iżomm għal żmien twil, iżda ġġieldet ħafna.
  Wara xahar ta" battalji mdemmija, waqgħet Londra u spiċċat il-battalja għall-Ingilterra.
  L-Amerika kienet il-pass li jmiss. Il-Kanada ġġieldet fuq in-naħa tal-Istati Uniti, fejn ħarab Churchill, iżda l-pajjiżi tal-Amerika Latina rrifjutaw li jagħmlu gwerra mat-Tielet Reich. U l-Arġentina, segwita mill-Brażil, ipprovdiet lill-Ġermaniżi bil-bażijiet militari tal-alleati tagħhom fit-territorju tagħhom.
  Il-gwerra ħadet karattru fit-tul. USA barra l-pajjiż. L-armata ta 'l-art tagħhom hija b'saħħitha, u l-flotta qed tinbena malajr ħafna.
  Iżda ftit ftit il-Ġermaniżi u l-Ġappuniżi qabdu. Min-naħa tagħhom kien hemm ir-riżorsi kollha tal-emisferu tal-Lvant, u parti mill-punent. Iva, il-gwerra totali ddikjarata kienet qed tagħti l-frott.
  Operazzjoni Icarus kienet suċċess u l-Islanda waqgħet. Wara dan, il-Fritz qalbu għal Greenland. L-1944, madankollu, ma tat lil ħadd vantaġġ deċiżiv. Madankollu, il-Ġappun u t-Tielet Reich kisbu post fl-Emisferu tal-Lvant u saħħew fl-Amerika Latina. Fix-xitwa ta" ħamsa u erbgħin sena, is-samurai, flimkien man-Nazi, qabdu l-Gżejjer Ħawajjan. U fir-rebbiegħa marru għall-istmu tal-Panama.
  Wara l-mewt ta" Roosevelt, l-Istati Uniti bdew ifittxu l-paċi mat-Tielet Reich u l-Ġappun. Iżda li ssib kompromess huwa diffiċli. Speċjalment peress li Hitler riħa demm. Il-barracuda tal-faxxiżmu riedet wisq. Il-gwerra kompliet. In-Nażisti waqqfu lilhom infushom fi Greenland, u fis-sajf tal-1945 ippruvaw jinżlu l-art fil-Kanada, iżda ġew mitfugħa fil-baħar. Il-Kanada ma riditx tikkapitula. Veru, fil-ħarifa tal-ħamsa u erbgħin sena, l-Awstralja waqgħet - l-aħħar fortizza sinifikanti tad-dinja tal-Punent fl-Emisferu tal-Lvant. Il-Ġappun u l-Ġermanja ddominaw totalment il-baħar. Il-flotta tas-sottomarini tagħhom kienet bla paragun.
  Barra minn hekk, is-sottomarini tal-perossidu tal-idroġenu rriżultaw li kienu b'saħħithom ħafna u mobbli. Il-veloċità tagħhom laħqet erbgħin knot fis-siegħa.
  U fix-xitwa tal-ħamsa u erbgħin jew sitta u erbgħin, kien imiss lil Zeeland. Fir-rebbiegħa tal-1946, l-Istati Uniti ddikjaraw gwerra fuq kważi l-pajjiżi kollha tal-Amerika Latina.
  U l-proġett biex tinħoloq bomba atomika ma tax riżultati tanġibbli minħabba tnaqqis fil-fondi. Għalhekk, l-Amerikani ma setgħux jitfgħu dan l-ass tat-trump f'logħba telliefa!
  U fil-qasam tal-bini tat-tankijiet, it-Tielet Reich qabeż lill-Istati Uniti b'mod sinifikanti. L-aqwa tank tal-produzzjoni Amerikan "Pershing" li jiżnu tnejn u erbgħin tunnellata, kellu 102 millimetri ta 'armatura ta' quddiem u kanun ta '90 mm b'veloċità tal-geddum ta' 810 kilometru fis-siegħa. U l-aħjar u l-aktar massiv fl-1946, it-tank Ġermaniż "Royal Lion" - b'piż ta 'tunnellata 65, kellu armatura ta' quddiem ta '250 millimetru. Ukoll naħat u poppa ta '200 mm u gun ta' 105 mm b'tul ta 'kanna ta' 100 EL.
  Minħabba l-forma piramidali tat-tank, ma setax jiġi ppenetrat mill-Pershing minn kwalunkwe angolu.
  Attentat biex iniedu tankijiet aktar qawwija minn serje falla. Biss it-T-93, bilfors, li jiżen biss 93 tunnellata b'korazza ta 'quddiem ta' 305 millimetri u pistola ta 'kalibru 120 kellu xi ċansijiet kontra l-Ġermaniż meta butting. Iżda l-prestazzjoni baxxa ħafna tas-sewqan tal-karozza, kif ukoll in-nuqqas ta 'turret li jdur, ma għamlux kompetitur denju.
  L-iżvilupp tas-"Supershing" dam għaddej għal żmien twil, u xorta waħda dan it-tank kien inferjuri għal dak Ġermaniż.
  U l-avjazzjoni bil-ġett, superjorità totali fil-kwalità hija fuq in-naħa tan-Nazis. L-Amerikani setgħu jopponu biss il-kwantità. Iżda l-Ġermaniżi, li għandhom ir-riżorsi tad-dinja l-qadima, setgħu jtellgħu tliet mija jew erba" mitt karozza kuljum, mhux inferjuri fin-numru għall-Istati Uniti. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - dawn il-ġlied tal-ġett huma barra mill-kompetizzjoni kontra l-imperfezzjoni Amerikana - klassi "F"!
  U l-bombers tal-ġett TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 huma wkoll barra mill-kompetizzjoni. L-Istati Uniti għad m'għandhiex jet bomber sħiħ. Huwa li l-B-29. Veru, hemm B-36 fil-proġett, iżda s'issa huwa 'l bogħod mill-produzzjoni tas-serje.
  U l-missili ballistiċi Ġermaniżi tal-klassi "A" m'għandhom l-ebda analogi fid-dinja.
  Diski - ukoll m'għandhomx kompetituri ...
  Teknoloġikament, it-Tielet Reich ipprovda sewwa lill-Amerika, u għalhekk Hitler huwa determinat li jtemm l-Istati Uniti sal-aħħar. U l-ebda kompromess. Fis-sitta u erbgħin sena, bdiet offensiva fuq il-Messiku u Kuba. Fil-ħarifa, il-ġlied kien diġà fl-aqwa tiegħu f"Texas u Kalifornja. U l-Ġermaniżi u l-Ġappuniżi invadew il-Kanada mill-Alaska.
  Imma issa għaddiet is-sitta u erbgħin sena. It-Tieni Gwerra Dinjija għadha għaddejja. Is-sebgħa u erbgħin sena kienet fatali għall-Kanada, li fl-aħħar kienet okkupata mill-Fritz, wara li daħlet mit-tramuntana.
  Il-ġett bomber B-36 fl-aħħar deher fl-Amerika, iżda xorta ma kienx possibbli li tikseb il-Ġermanja u l-Ġappun. Barra minn hekk, it-tank ta 'Washington deher fl-aħħar tas-sena b'kanun twil ta' 120 mm, u armatura u prestazzjoni tas-sewqan relattivament aċċettabbli, li tiżen tlieta u sittin tunnellata. Għalkemm kien protett u agħar minn dak Ġermaniż, ma kienx għadu inferjuri fil-qawwa tat-titqib tal-armatura.
  Madankollu, sal-aħħar tas-sebgħa u erbgħin sena, l-Istati Uniti kienu diġà tilfu aktar minn nofs it-territorju, u kienu kkundannati.
  Il-Ġermaniżi saħansitra rnexxielhom jittestjaw it-tankijiet super-tqal "Rat" u "Monster" waqt l-assalt ta 'bliet kbar. Dan tal-aħħar kellu lanċjar tal-bombi li tefa" charge li tiżen għaxar tunnellati!
  Immaġina kemm kienet terribbli l-arma!
  U lejlet l-Ewwel tas-Sena, waqa 'New York, u fl-għaxar ta' Jannar, Washington.
  Madankollu, il-Yankees xorta żammew għal kważi sitt xhur oħra. Ironikament, it-tieni gwerra ntemmet preċiżament fid-9 ta" Mejju, 1948.
  Iżda anke wara dan, il-paċi ma dametx ħafna. Hitler ma għoġbux li l-Ġappun, li kien ferm aktar lura mit-Tielet Reich ekonomikament, ħataf tant art għalih innifsu.
  In-Nazi, għalkemm tard, kellhom il-bomba atomika tagħhom stess f"Awwissu tal-1948. Parti mid-dewmien kien dovut għall-fatt li l-Führer kien b'xi mod kiesaħ dwar l-idea ta 'armi ta' qerda tal-massa. Hitler kien jemmen li l-pajjiżi għandhom jiġu maħkuma, mhux meqruda.
  Iżda għal xi raġuni, it-tirann krudili għall-alleat Ġappun iddeċieda li jagħmel eċċezzjoni.
  Wara li ttimbraw missili ballistiċi kbar u kariki nukleari, in-Nazi fl-4 ta" Lulju, 1951 bdew it-Tielet Gwerra Dinjija.
  Twassal attakki nukleari qawwija fuq Tokyo u bliet Ġappuniżi oħra. Imbagħad il-forzi tal-baħar u tal-art laqtu.
  It-Tielet Gwerra Dinjija spiċċat f'sitt xhur, b'mod ġenerali, fil-fatt kienet sejra f'direzzjoni waħda. U l-fażi attiva tal-ostilitajiet damet tliet xhur.
  Għalhekk it-Tielet Reich stabbilixxa l-eġemonija dinjija finali. Inġustizzja bħal din seħħet minħabba l-fatt li l-medjokrità daħlet fil-ġisem tal-Kbir Stalin. U l-ebda għarfien tal-futur ma għenha! B'mod partikolari, id-dilettant iddeċieda li jiżviluppa ajruplani bil-ġett u ta ordni bħal din lill-impjanti u l-fabbriki kollha. Irriżulta li l-kamin kien mitfi u l-ġett ma ġiex rilaxxat.
  U d-deċiżjonijiet strateġiċi tal-hitman m'huma imkien aktar stupidi. Mhux ta" b"xejn li l-Armata l-Ħamra ġiet minfuħa. U mingħajrha, m'hemm ħadd li jirreżisti l-Ġermanja, l-alleati tagħha u l-Ġappun.
  Ukoll, Hitler innifsu ddeċieda dwar l-unifikazzjoni imperjali. Jiġifieri, il-ħolqien ta 'qawwa unitarja dinjija, fejn il-poteri kollha tal-pjaneta Dinja, mingħajr eċċezzjoni, ġew inklużi b'mod volontarju-obbligatorju. B'munita waħda, ovvjament, u programm barbaru ta 'għażla ġenetika.
  U wkoll bil-preparazzjoni ta 'espansjoni spazjali enormi!
  
  
  BOY SAVE TSAR RUSSJA
  Huwa Jannar kiesaħ barra. Hawn tifel, Oleg Rybachenko, miexi fit-triq lejn l-iskola, u f'daqqa waħda jara li l-ħajt fid-dar tal-pannelli ġirien huwa b'xi mod stramba glowing. It-tifel iħoss sejħa speċjali - run hemm, inti ssir l-arbitru. It-tifel ġera bil-qawwa kollha tiegħu.
  Tajjeb li sorpriżament kien hemm ftit karozzi, u rnexxielu jiżloq eżatt taħt imnieħrhom. Għadds dexterous u inti fir-rifless aħdar tal-ħajt.
  It-tifel jitfa lilha. Idejn, bħallikieku f'film ta' Harry Potter, jidħlu f'din il-ġelatina mingħajr problemi, u sekonda wara t-tifel innifsu minn ġlata ta' ħamsa u għoxrin grad isib ruħu fuq lawn tas-sajf mimli ħaxix aħdar.
  Anke bl-inerzja, it-tifel jaqa" fuq il-ħaxix u immedjatament jaqbeż. Tajjeb li tkun f"idejn sajf li għadu ma mietx wara ġlata. Anke jekk qabeż fuq il-kuruna tiegħu.
  It-tifel ħares madwar - ma kien hemm l-ebda nies madwar, biss siġar li kienu diġà bdew isfar, u ... moll tal-ferrovija. Tall, miksi bil-granit u quddiemu, wajer imxewwek anke mkebbeb fuq arbli strixxi.
  Oleg Rybachenko ħass li dan kollu ma kienx hekk biss. U fil-fatt jiffaċċja xi ħaġa deċiżiva... F"rasu tinstema" ordni: li jersaq lejn il-binarju tal-ferrovija. Mhux faċli wisq li tagħmel dan, fit-triq hemm saff oħxon ta 'wajer - spirali ta' Bruno.
  Is-sħana nnifisha ssuġġeriet lit-tifel mod kif joħroġ. Huwa beda jneħħi malajr il-ħwejjeġ tax-xitwa. U armih fuq xewk. It-tifel iħoss forma speċjali ta 'ordni mentali. "Issa tista 'ssir dak li jfassal l-istorja. M'għadekx biss tifel tal-iskola b'immaġinazzjoni żviluppata żżejjed, Oleg Rybachenko se jagħmel affarijiet kbar!"
  It-tifel imla l-wajer, ħalla biss jeans u T-shirt fuqhom. Kien ukoll sħun fi stivali tax-xitwa sħan, u t-tifel qam. Huwa pjaċevoli ħafna li tħoss il-ħaxix li jaqtgħu u aħdar barefoot. Il-ħamrija f'Awwissu tissaħħan perfettament u t-tifel iħobb jimxi fuqha.
  U x-xitwa huwa żmien ħażin tas-sena - b'differenza mis-sajf ħelu. It-tifel, iżda, m"għandux ħin joqgħod b"ħalqu miftuħ - peress li hu l-arbitru. It-tifel malajr jitla" minn ġol-wajer. L-elettriku kien mibgħut permezz tagħha, u xrar spark permezz ħwejjeġ tagħha fil-għarqbejn tagħha.
  It-tifel għajjat, daqqa ta" wġigħ, u qabeż fuq it-tila. Il-qigħan kienu mtaqqba minn ġebel li jaqta". Iżda t-tifel malajr ġera fuq il-moll. Ħass li dan kollu ma kienx bla raġuni, imma parti minn pjan kbir!
  Hawnhekk huma hot rails, ix-xemx diġà qabżet nofsinhar, l-arja tinxta 'linden u għasel. Tant kwiet li tista 'tisma' l-hum bogħod tan-naħal.
  It-tifel waqaf barefoot fuq il-ħadid sħun u sema 'ordnijiet ġodda: "poġġu seba' ġebel fuq kull rail." It-tifel eżita u qal b"leħen għoli:
  - Imma mbagħad il-ferrovija tista 'toħroġ mill-binarji?
  Il-vuċi laqtet il-eardrums tiegħi:
  - Dak huwa eżattament dak li għandek bżonn! L-għedewwa tar-Russja se jmorru hawn!
  It-tifel ma argumentax aktar. U l-vuċi ta 'Alla ċċarat: agħżel biss ġebel kulur l-azzar.
  L-idejn kienu diġà miexja. Oleg Rybachenko ħass il-pjaċir fih innifsu - huwa l-arbitru, tifel tal-iskola sempliċi se jinżel fl-istorja!
  Il-ġebel huwa ħafif fuq iż-żewġ korsiji tal-ferrovija: eżattament erbatax-il biċċa - sebgħa minn kull waħda. U huma prattikament indistingwibbli!
  Lest! It-tifel fl-aħħar reġa' salib lilu nnifsu, qara - "Missierna" u, b'teptep tkaken vojta, irkupra lura. Ħarab bil-bidu tal-ġiri, xokk fuq il-ġebel u l-pettijiet uġigħ. Kważi qbiżt minn fuq il-moll...
  Ma ridtx nerġa" nitla" permezz tal-kurrent, imma ma kien hemm ebda mod kif toħroġ. It-tifel, bl-użu ta 'ġirja, tellgħu mill-moll għall-aħħar barriera kważi istantanjament. Ftit ixxukkjat, iżda mhux tal-biża. U hawn hu Oleg Rybachenko għal darb'oħra fuq id-dinja sħuna tas-sajf. Quddiem, eżatt fl-arja, tiddi ċpar aħdar: it-triq lura.
  It-tifel verament ma jridx jirritorna minn sajf sħun lura għall-ġlata u x-xitwa. Imma mbagħad vuċi misterjuża tagħti l-aħħar ordni:
  - Hurry up, jew il-portal se jagħlaq, u inti tibqa 'għal dejjem fl-1914 u qatt ma tara l-ġenituri tiegħek.
  Oleg Rybachenko malajr ineħħi l-ħwejjeġ mill-wajer u jiġbedhom bl-addoċċ. Il-portal jibda jisparixxi u t-tifel, mingħajr żraben, jgħaġġel lejn il-ħruġ. Jidħol ma 'xi ħaġa elastika u bi sforz jaqbeż barra. Saqajhom vojta huma maħruqa mill-borra tal-belt trampled. Trid tilbes iż-żraben u iġbed ġakketta tax-xitwa eżatt fit-triq - taqbad il-ħarsiet mħawda ta 'dawk li jgħaddu.
  Xi ħadd saħansitra għajjat: "ġenn". Imma t-tifel ma jagħtix kas - għamel xogħlu u wettaq il-missjoni kbira...
  Fit-22 ta" Awwissu, 1914, ġarrbet ferrovija, li fuqha segwew Hindenburg u Erich Ludendorff, Max Hoffmann. It-tliet kmandanti militari li kellhom rwol deċiżiv fil-battalji fuq il-front tal-Lvant - ibda b"operazzjonijiet fil-Prussja tal-Lvant u l-bqija - mietu.
  Bħala riżultat, it-truppi Ġermaniżi diżorganizzati sofrew telfa kbira. Koenigsberg bla difiża ttieħdet fuq il-moviment, u t-truppi Ġermaniżi ġew imdawra parzjalment, u parzjalment meqruda jew maqbuda.
  Ir-rebħa tat-truppi Russi kellha influwenza deċiżiva fuq il-kors kollu tal-gwerra. U l-ewwel nett, mil-lat tal-moral tas-suldati u l-uffiċjali. Mhuwiex sigriet li wara t-telfa mill-Ġappun, l-awtorità tal-armata Russa waqgħet drastikament. Ħadd lanqas qies lil xi Asjatiċi b'għajnejhom dojoq bħala avversarju serju. U mbagħad ir-Russi tilfu erba 'battalji kbar, u fil-battalji kollha kellhom vantaġġ numeriku.
  U fuq il-baħar, ukoll, ġew megħluba għal kollox, ħlief li kien hemm suċċessi privati separati. Il-kruċieri ta 'Vladivostok kienu speċjalment distinti.
  Ukoll, fejn tiġġieled il-Ġermaniżi, li kienu meqjusa bħala l-aqwa suldati tal-art fid-dinja?
  U mbagħad irriżulta li kien possibbli li tkisser il-Fritz, u ssuq u tieħu għexieren ta 'eluf ta' priġunieri!
  L-entużjażmu tal-militar Russu u l-popolazzjoni kiber ħafna. Fuq il-faċċata Awstrijaka, l-avvanz kien mgħaġġel. L-Awstrija-Ungerija ma kinitx lesta għall-gwerra. U l-moral tal-unitajiet Slavi, speċjalment, huwa estremament baxx. Ħafna minnhom ċedew id-dritt għat-taħbit tat-tnabar u l-ħsejjes tal-orkestra. L-Islavi ma ridux jiġġieldu kontra ħuthom, għall-Awstrijaċi mibegħda. L-unitajiet Ungeriżi u etniċi Ġermaniżi biss kienu xi ftit jew wisq lesti għall-ġlied.
  L-armata Russa qalbet lit-truppi Awstrijaċi u immedjatament okkupat Lvov, il-fortizza ta 'Przemysl u, żviluppat suċċess, daħlet fl-Ungerija. Il-faċċata Ġermaniża kienet qed tinfaqa mal-ħjatat. Il-forzi Russi superjuri għelbu lill-Prussjani f'Poznan u ġrew lejn l-Oder. Il-Ġermaniżi ttrasferixxu sitt korpi lejn l-Awstrija.
  Iżda dan ma kienx biżżejjed. Barra minn hekk, ma kienx hemm biżżejjed saħħa biex iżżomm pożizzjonijiet fiċ-ċentru. U fil-punent, kompla ġlied qawwi.
  Imbagħad il-Ġermanja kienet imġiegħla tittrasferixxi forzi ġodda lejn il-lvant. Is-sitwazzjoni ġiet aggravata bid-dħul fil-gwerra kontra l-Awstrija l-Italja. Dawn il-pajjiżi kellhom relazzjonijiet ostili għal sekli sħaħ. U l-alleanza tripartitika kienet f'ħafna modi formazzjoni artifiċjali. Għalkemm il-gwerra kienet aktar favorevoli għall-Ġermanja u l-Awstrija, l-Italja kienet tingħaqad mal-aktar b'saħħithom. U għalhekk it-truppi Russi diġà qed jersqu lejn Budapest, u l-affarijiet tal-Poteri Ċentrali huma żibel! Ir-Rumanija mgħaġġla tingħaqad mal-gwerra.
  Jidher ċar li r-re Rumen huwa qarib ta" Nikola II, u jrid jespandi l-artijiet tiegħu għad-detriment tal-imperu Awstrijak li qed jiġġarraf.
  U l-Bulgarija, b'differenza mill-istorja reali, daħlet fil-gwerra min-naħa tar-Russja.
  L-Imperu Ottoman biss irriżulta li kien leali lejn il-Ġermaniżi. U dan biss għax il-Ministru tad-Difiża ordna l-bidu tal-ostilitajiet, billi poġġa lill-Prim Ministru u lis-Sultan quddiem il-fatt. L-armata Torka mhix b'saħħitha wisq, iżda ħolqot problemi bil-provvista tar-Russja mal-Entente. Iżda min-naħa l-oħra, dan huwa ċans kbir għar-Russja biex tespandi b'mod sinifikanti t-territorji tagħha fin-nofsinhar. Il-Ġappun, ovvjament, iddikjara gwerra lill-Ġermanja u lill-Awstrija. Biex taqbad il-kolonji Ġermaniżi fil-Paċifiku.
  Dan ħeles l-idejn tar-Russja fil-Lvant Imbiegħed. U fil-punent, il-Ġermaniżi kienu mgħaffġa.
  Fuq ix-Xmara Oder biss il-Ġermanja setgħet twaqqaf l-offensiva tal-armata Russa. Biex tagħmel dan, kien meħtieġ li jitwaqqfu l-operazzjonijiet offensivi kollha fil-Punent. Kważi nofs l-Awstrija-Ungerija ġiet liberata mit-truppi Russi.
  Għalhekk, l-Imperu Awstrijak fil-fatt ħalla l-logħba u nbidel f'piż għall-Ġermanja. Il-Bulgari bdew offensiva kontra Istanbul.
  Fix-xitwa, kien hemm waqfien fl-ostilitajiet fl-Ewropa. Iżda l-armata Russa nediet offensiva kontra t-Turkija. U hawn kollox żviluppa b'suċċess. Barra minn hekk, l-Għarab u l-Armeni rribellaw kontra l-ħakma Ottomana.
  Truppi Russi kienu diġà f'Bagdad fi Frar, u l-Ingliżi qabdu Basra. Sal-aħħar ta" Marzu, ir-Russja okkupat l-Asja Minuri kollha u nediet attakk flimkien mal-Bulgari u s-Serbi ta" Istanbul. Türkiye hija barra mil-logħba. Is-Sirja, il-Palestina, in-Nofsinhar tal-Iraq marru għall-Gran Brittanja u Franza - ir-Russja kisbet kollox. L-Arabja Sawdija - s"issa baqgħet territorju formalment indipendenti, iżda suppost kellha wkoll tkun maqsuma wara ċ-ċediment tal-Ġermanja. U ma kinitx 'il bogħod. Fil-25 ta" April, 1915, l-Istati Uniti daħlu fil-gwerra mal-Ġermaniżi. Huwa ċar li l-Amerikani huma nies prattiċi u riedu jkunu fil-ħin għat-tqassim tat-torta tar-rebħa. Sal-rebbiegħa, l-armata Russa kienet ipproduċiet tip ġdid ta 'arma fi kwantitajiet kbar: vetturi kollha tat-terrain "Luna" -2 b'magni guns. It-tankijiet il-ġodda, għalkemm ħfief, żviluppaw veloċità ta" 40 kilometru fis-siegħa fuq l-awtostrada u kellhom karatteristiċi ta" sewqan eċċellenti.
  Truppi Russi fil-bidu ta" Mejju, malli t-toroq nixfu, bdew offensiva fl-Ungerija u fuq il-front kollu tan-Nofsinhar. L-armata Awstrijaka waqgħet, it-truppi Ġermaniżi ma kinux biżżejjed biex iżommu l-front.
  Fit-22 ta" Ġunju, truppi Russi daħlu fi Vjenna. U fl-24 ta" Ġunju daħlu fi Brussell l-Ingliżi, il-Franċiżi, il-Belġjani u l-ewwel battaljuni Amerikani. L-Olanda daħlet fil-gwerra kontra l-Ġermanja, u ftit wara l-Isvezja, mad-Danimarka. Il-Ġermaniżi bilkemm żammew il-barriera tul l-Oder, iżda l-armata Russa, zarista żviluppat offensiva kontra Munich. L-akbar belt fin-Nofsinhar tal-Ġermanja waqgħet fis-7 ta" Awwissu, 1915. U fil-11 ta 'Awwissu , il-Ġermanja, f'sitwazzjoni assolutament bla tama għaliha nnifisha, kapitulat.
  Wara dan, bdiet id-diviżjoni tat-territorju. L-Awstrija-Ungerija u l-Imperu Ottoman sparixxew mill-mappa politika dinjija. Il-Bulgarija rriżulta li kienet dik il-parti tat-territorju Tork li l-Ottomani rebħu minnha fl-1913. Is-Serbja espandiet ħafna u ttrasformat fil-Jugoslavja. Ir-Rumanija rċeviet Transilvanja. Ir-Russja inkludiet fil-kompożizzjoni tagħha: Bukovina, Galizia, Ċekoslovakkja, reġjun ta" Krakovja u nofs l-Ungerija, sa Budapest stess, fejn ġibdu l-fruntiera. Il-Ġermanja rċeviet tnaqqis kbir fit-territorju tagħha. Fil-punent, hija kellha tirritorna lil Elzar u Lorraine lejn Franza, l-artijiet tad-Danimarka maħkuma qabel. Il-Lvant huwa l-aktar diffiċli.
  Ir-Russja insistiet li tiġbed il-fruntiera tul l-Oder, u għal Franza tul ir-Rhine. Iżda l-Istati Uniti u l-Gran Brittanja ma ridux isaħħu r-Russja u Franza wisq u jdgħajfu wisq lill-Ġermanja. Bħala riżultat, ġie adottat kompromess. Ir-Russja tirċievi l-artijiet kollha fil-Lvant, fejn il-Pollakki għandhom il-maġġoranza.
  Il-Prussja tal-Lvant tilfet lil Klaipeda, Danzig, u rriżulta li kienet maqtugħa mill-Ġermanja, iżda għallinqas baqgħet ħaj f'forma maqtugħa. Koenigsberg baqa" Ġermaniż. Iżda l-Ġermanja tilfet ħafna art. Il-fruntiera rriżultat li kienet miksura ħafna. F'xi postijiet saħansitra laħqet l-Oder, u tiddependi ħafna fuq il-kompożizzjoni etnika tal-popolazzjoni. Madankollu, il-Ġermaniżi kważi żammew kompletament il-Pomerania. Iżda minn Berlin, sal-fruntiera Russa, ma kienx hemm aktar minn mitt kilometru.
  Allura l-Ġermaniżi huma fil-punt ta 'gun. Id-daqs tal-armata Ġermaniża kien limitat għal mitt elf suldat u uffiċjali. Riparazzjonijiet kbar ġew imposti fuq il-Ġermaniżi. Il-gwerra damet ftit aktar minn sena.
  L-imperu Russu, zarist ma kellux ħin jaqa" fi stat ta" kriżi, u ħareġ b"akkwisti territorjali kbar. L-awtorità tat-tsar ġiet imsaħħa, u l-mewġa tal-moviment rivoluzzjonarju bdiet tonqos, filwaqt li fl-ekonomija, għall-kuntrarju, beda perjodu ta 'tkabbir rapidu mhux tas-soltu.
  
  
  KIF LENIN Irnexxielu JSIR PRESIDENTA
  Vladimir Ilyich Lenin, jipprova jidher ogħla, iddritta bil-qawwa kollha tiegħu. Idejh niexfa, żgħar, iżda mobbli ħafna fidgeted nervously fuq mejda tleqq, iswed magħmul mill-sandlwood rari. Bilqiegħda quddiemu, raġel enormi b"libsa bajda b"katina tqila tad-deheb madwar għonq barri, għajjat:
  - Ukoll, is-Sur Ulyanov. Naqbel mat-termini tiegħek - ħamest elef bucks fix-xahar, flimkien ma 'persentaġġ ta' kull negozju mqiegħed taħt il-martell! - Hawnhekk il-vuċi tat-thug sar aktar iebsa u saħansitra ħadlu l-katina tqila f'daqqa. - Biss dak comrade Lenin mingħajr falsità u trab!
  Għokk idejh għaraq bil-ferħ, Vladimir Iljiċ qal:
  - Ovvjament, Sur Rockefeller, biss fin-negozju tagħna huwa impossibbli li tagħmel mingħajr falsità! Kollox għandu jkun amikevoli u sinċerament ħafna!
  U ż-żewġ swindlers daħku b'leħen għoli...
  ------------------------------
  Ir-Rivoluzzjoni ta" Ottubru ma ġratx fir-Russja. Kien hemm waqfa temporanja fuq il-faċċati tal-Ewwel Gwerra Dinjija. Il-Ġermaniżi u l-Awstrijaċi ppruvaw jirnexxu fil-Punent.
  L-armata Russa kienet attiva biss fuq il-front Tork, fejn irnexxielha finalment tgħaqqad mal-Ingliżi u tikkawża serje ta 'telfiet fuq l-għadu, li jokkupa l-biċċa l-kbira tal-Asja Minuri.
  Imma mbagħad inġabret l-Assemblea Kostitwenti li fiha l-Bolxeviki sabu ruħhom f"minoranza ddisprata, u ddominaw is-Soċjalisti-Rivoluzzjonarji.
  Waħda mill-ewwel deċiżjonijiet kienet: tagħti l-art lill-bdiewa u tkompli l-gwerra għal tmiem rebbieħ!
  F'Lulju 1918, l-offensiva Ġermaniża kontra Pariġi falliet u l-armata Russa rebbieħa laqtet, l-ewwel lill-Awstrijaċi, imbagħad lill-Ġermaniżi.
  Il-Ġermanja rreżistiet iddisprat, iżda f'Diċembru, meta t-truppi Russi fil-lvant okkupaw Varsavja u Krakovja, l-alleati fil-punent qabdu Brussell - xorta kapitulaw. Veru, ġimgħatejn wara - in-nuqqas ta 'rivoluzzjoni affettwati.
  Wilhelm, madankollu, kien sfurzat jirrinunzja kważi s-setgħat kollha tiegħu, u baqa 'monarka purament nominali.
  U l-Ġeneral Kornilov sar il-president tar-repubblika Russa l-ġdida. F'Awwissu 1917, ir-ribelljoni tiegħu kienet ta 'suċċess, għalkemm Kerensky formalment baqa' Prim Ministru, iżda kien diġà ta l-presidenza lil Kornilov.
  Huwa Kornilov sar il-kmandant suprem fil-kap.
  Dan kien segwit minn elezzjonijiet presidenzjali fil-pajjiż kollu fir-Russja u referendum dwar kostituzzjoni ġdida.
  In-nies li lilhom il-forma awtoritarja ta 'gvern hija pjuttost familjari - appoġġaw il-verżjoni ta' Kornilov.
  Ir-Russja espandiet il-possedimenti tagħha għad-detriment tal-Ġermanja, l-Awstrija-Ungerija diżintegrata, u t-Turkija, li sparixxew mill-mappa tad-dinja.
  Dan tal-aħħar kien finalment maqsum fost il-poteri l-kbar. Ir-Russja kisbet l-Asja Minuri, l-istretti u Kostantinopli. Il-Franċiżi ħadu s-Sirja, l-Ingliżi ħadu l-Palestina u l-Iraq.
  Fl-1926, reġgħet faqqgħet il-gwerra bejn ir-Russja u l-Ġappun. Ir-raġuni kienet l-istatus ta 'Manchuria u Port Arthur. Skont il-ftehim, id-drittijiet tal-kiri lil Port Arthur ġew trasferiti lill-Ġappun, u l-kirja skadiet. Madankollu, il-Ġappuniżi ma kinux se jirritornaw dak li kienu qabdu liċ-Ċina.
  Barra minn hekk, iż-żagħżugħ Hirohito kien għadu kemm irċieva l-poter - ħolm b'rebħiet ġodda.
  Madankollu, ir-Russu kien diġà differenti. Imwebbsa fuq il-faċċati tal-Ewwel Gwerra Dinjija, b'kmandanti b'esperjenza, tankijiet u ajruplani ġodda, hija bdiet tattakka b'suċċess lill-Ġappuniżi.
  Erba" xhur u nofs wara, l-armata Russa ħadet Port Arthur u keċċiet lill-Ġappuniżi mill-kontinent!
  Għal xi żmien, il-Ġappun xorta żamm fuq il-baħar - sakemm il-vapuri tal-iskwadri tal-Baħar Baltiku u l-Iswed resqu.
  Wara dan, il-pajjiż tar-Rising Sun kapitula.
  Ir-Russja żviluppat malajr ħafna, iżda fl-1929 bdiet dipressjoni kbira mad-dinja kollha.
  Irvellijiet ħaksu wkoll l-Imperu Russu. Barra minn hekk, Kornilov wettaq Russifikazzjoni attiva.
  Madankollu, irnexxielu jibqa" fuq it-tron, u fl-Istati Uniti... il-Bolxeviki Amerikani, immexxija minn Lenin, telgħu fil-poter!
  Li jitlaq mid-dipressjoni, ir-reġim Bolxevik il-ġdid beda jħejji għal gwerra ġdida!
  Ir-rivoluzzjoni fi Spanja spiċċat bir-rebħa tal-komunisti u b"hekk inħoloq post qawwi Bolxevik fl-Ewropa...
  1 ta" Jannar, 1938. Vladimir Ilyich Lenin jimxi nervuż madwar l-uffiċċju enormi fil-White House. Is-sitwazzjoni madwar id-dinja qed tissaħħan. Wara Spanja, il-komunisti kellhom suċċess fi Franza.
  Ir-Russja, li hija mmexxija mill-Generalissimo u l-President Kornilov, diġà għamlitha ċara li mhux se tippermetti l-espansjoni tal-Bolxeviżmu fl-Ewropa. Ħames mitt diviżjoni f'għaxar miljun armata Russa mhix ċajta xejn!
  Vladimir Ilyich jifhem dan. U joffri alleanza tattika tal-Gran Brittanja kontra r-Russja.
  L-Ingliżi huma dejjem estremament attenti mill-espansjoni Russa. Iżda l-komuniżmu radikali beżżagħhom saħansitra aktar. Kellha ssir wedge bejnhom u r-Russja.
  Lenin kien qed jipprepara biex jirċievi lill-Ministru tad-Difiża Churchill u fl-istess ħin jagħti lill-Ingliżi prova tal-qawwa li ma titħawwadx tal-Istati Uniti.
  U biex nibdew, id-dittatur qargħi sema" rapport dwar arma ġdida - il-"bomba atomika".
  Oppenheimer wassal ir-rapport tiegħu b'ton ristrett ħafna. Iva, diġà hemm suċċessi u anke tnieda reattur nukleari, iżda d-dehra tal-bomba atomika għadha 'l bogħod ħafna. Il-problema ewlenija hija li tikseb uranju u plutonju arrikkit. Barra minn hekk, anke din l-aħbar mhix għal kollox pjaċevoli - bomba waħda bħal din se tiswa daqstant battleships. Allura, x'inhi anki l-mistoqsija - ta 'min tonfoq flus fuq bomba waħda kbira - jekk tista' tagħmel mitt elf waħda żgħira?
  Lenin, raġel xiħ żgħir, qargħi, imma għadu mobbli (sebgħa u sittin sena, bilfors, għadu 'l bogħod mix-xjuħija!), jimxi b'mod enerġetiku fis-sala l-kbira tal-uffiċċju tiegħu, irrimarka:
  - Int sħabi ma tifhimx id-djalettika! Iva, il-bomba xorta se tkun għalja, iżda mbagħad l-ispiża tagħha tinżel b'ordni ta 'arkata bit-tranżizzjoni għall-produzzjoni tal-massa!
  Oppenheimer irrimarka timida:
  - U r-Russi mhux se joqogħdu idly!
  Konklużjoni loġika u iebsa segwita minn Vladimir Ilyich:
  "Allura trid taqbadhom bi kwalunkwe spiża!"
  Hawnhekk tkanta l-assistent iswed ta" Oppenheimer:
  - Wara kollox, għandna bżonn rebħa! Wieħed għal kulħadd, mhux se nqumu għall-prezz! Wieħed għal kulħadd, mhux se nqumu għall-prezz!
  Oppenheimer inkalja quddiem il-President Amerikan Lenin u għajjat:
  - Int ġenju! Naturalment, aħna mhux se nqumu għall-prezz, u se nġibu 'l quddiem lir-Russi, iżda għandna bżonn il-flus!
  Lenin qal b"kunfidenza, waqt li ttakka t-tkaken tiegħu, żraben magħmulin minn ġilda tal-kukkudrill:
  - Se jkun hemm flus!
  - U skjavi!
  Vladimir Ilyich qal il-frażi storika:
  - Jien ma nillimitakx fil-mezzi! Qed nillimita l-ħin tiegħek!
  L-irkaptu tal-magna tal-kmand u l-amministrazzjoni tal-imperu Amerikan bdew iduru.
  Imma din mhix l-aktar ħaġa importanti. Vladimir Ilyich, bħal ħaddieħor, fehem li biex jegħleb lir-Russja, kien meħtieġ li timminaha minn ġewwa.
  Vladimir Ilyich mkemmex rasu għoli, twil u irregolari, u b'mod enerġetiku qabad ir-riċevitur mit-telefon beda jċempel lil Dulles.
  Meta l-ispjun ewlieni resaq lejn l-apparat, Lenin għajjat b"mod dewatoring fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Neħtieġu persuna ugwali jew għall-inqas mhux ferm inferjuri għalija fil-ħila li nirribella, tqarraq u tisseduċi lin-nies!
  Dulles wieġeb b"ton kunfidenti ħafna:
  - Naf tali persuna Vladimir Ilyich!
  Lenin, qabeż bħal xitan, għajjat:
  - Allura min hu? Min hu dan il-ġenju magħmul mill-bniedem?
  Dulles, u jiġġebbed is-sillaba f"kanta, qal:
  - Joseph Vissarionovich Stalin! Probabbilment taf lilu, Vladimir Ilyich!
  Lenin ta l-għajn lilu nnifsu fil-mera bir-ramm tad-djamant u d-djamant u beħet:
  - Dan il-kok jipprepara biss platti pikkanti!
  Dulles, u daħk b"kunfidenza, ikkonferma:
  Imma dan hu eżattament dak li għandna bżonn!
  Lenin reġa" għamel il-għajn u għajjat:
  - Agħti lil Stalin dak kollu li jitlob. U wegħdulu l-post ta 'dak l-arċi-insinifikanti Generalissimo Kornilov!
  Dulles għajjat b"mod insori:
  - Vladimir Ilyich se ssir!
  
  QATT JAQTWIEQA VITYAZ
  Ħafna jargumentaw dwar jekk ir-Russi kinux rebħu t-Tieni Gwerra Dinjija waħedhom, mingħajr l-għajnuna tal-Punent? Allura l-Gods iddeċidew li jittestjawha fil-prattika. U f'univers parallel wieħed, poġġew ostaklu bejn il-forzi alleati, il-kolonji, u t-Tielet Reich flimkien mal-USSR. U dan ġara għall-purità ta 'l-esperiment lura f'Ġunju 1941.
  Sabiex l-alleati la setgħu jgħinu lill-USSR u lanqas lit-Tielet Reich. U għall-purità sħiħa tal-esperiment, il-Ġappun kien moħbi wkoll wara barriera. Bħal, ħalli kollox ikun assolutament nadif, bħal fil-laboratorju.
  Fl-ewwel jiem, ma ġara xejn differenti ħafna mill-istorja reali. Il-Fritz avvanzat, bħal fl-istorja reali, madwar 30-40 kilometru kuljum, iżda bil-mod il-mod jonqos. Naturalment, in-nuqqas ta" bumbardamenti Brittaniċi, u avversarji ħdejn il-korp ta" Rommel, għamilha possibbli li tinħeles parti mill-forzi - speċjalment l-avjazzjoni. Iżda l-Ġermaniżi għadhom ma għamlux dan, għalhekk l-affarijiet fuq il-faċċati kienu sejrin b'suċċess xorta waħda. Madankollu, fl-aħħar ta 'Lulju, il-Battalja ta' Smolensk naqqset l-avvanz tal-Fritz. Hitler iddeċieda li jirtira lil Rommel u d-diviżjonijiet tiegħu mil-Libja, u ddeċieda li l-forzi okkupanti tal-Italja kienu biżżejjed. It-tmexxija faxxista, biex ma taħlix ħin, bdiet tittrasferixxi l-forzi armati u speċjalment l-avjazzjoni minn Franza u l-Balkani. Hitler għadu jittama li seta" jkisser it-truppi Sovjetiċi fiċ-ċentru u jagħmel qabel ix-xitwa.
  Minflok ma daru lejn in-Nofsinhar, il-Fritz reġgħu bdew l-offensiva tagħhom fiċ-ċentru, u ppruvaw jgħaqqdu lit-truppi Sovjetiċi li jattakkaw Smolensk minn fuq il-ġnub. U fit-13 ta" Awwissu, il-korp ta" Rommel marru fuq l-offensiva, qasmu d-Dnieper u pprovaw jaslu fuq wara tal-grupp Sovjetiku li jiddefendi lil Kyiv.
  Stalin kien mitluf. Kważi l-Ewropa kollha u l-possedimenti Franċiżi fl-Afrika f'daqqa waħda rriżultaw li kienu kontrih, u mhux alleat wieħed.
  Huwa li issa ma jistennewx periklu mill-Ġappun. U l-Kmandant Suprem jagħti l-ordni: li tneħħi d-diviżjonijiet kollha mill-Lvant Imbiegħed.
  Truppi Ġermaniżi, li daħlu kważi sa Moska stess, twaqqfu mill-korp Siberjan. Iżda fin-nofsinhar, grazzi għall-bidla fil-kmand u l-azzjonijiet ta 'Rommel, il-Fritz setgħu jaqtgħu l-grupp tan-Nofsinhar Sovjetiku.
  Il-kors tal-ostilitajiet fl-Ukrajna kien affettwat ukoll b'mod negattiv mill-fatt li Stalin b'mod kodard ġibed ir-riżervi kollha lejn Moska, u b'hekk kixef wara tiegħu stess.
  B'mod aktar preċiż, mhux għalih innifsu, iżda għall-grupp tan-Nofsinhar. Irriżulta li kien stat ħażin. Iżda fl-istorja reali, id-difiża ta 'Kiev inbidel f'telfa. Biss hawn kien hemm sfumatura, il-Ġermaniżi kienu diġà qrib Moska, u n-Nazis saħħew għad-detriment tal-Ewropa, aktar malajr minn Stalin għad-detriment tal-Lvant Imbiegħed. U l-Ġermaniżi kellhom jegħlbu d-distanza inqas, u t-toroq fl-Ewropa huma aħjar. U ipprova malajr tittrasferixxi kollox wieħed wieħed fuq il-Ferroviji Trans-Siberjani.
  Bħala riżultat, il-Ġermaniżi setgħu jgħaddu għal Kharkov u Voroshilovgrad saħansitra qabel fl-istorja reali, u qabdu ħafna industrija u fabbriki.
  Leningrad ukoll irriżulta li kien imblukkat, iżda mhux meħud. U l-Ġermaniżi daħlu fil-Krimea. U l-Fritz irnexxielhom jaqbdu Voronezh fin-nofsinhar, jimxu tul il-Don għal Stalingrad.
  Madankollu Moska kienet difiża u fix-xitwa saħansitra marru għall-kontrooffensiva. Iżda fuq il-ġenb tan-Nofsinhar, Rommel irnexxielu jgħaddi għal Stalingrad. Bl-istess mod, l-inżul f'Kerċ ma seħħx. Truppi Sovjetiċi b'diffikultà kbira rnexxielhom biss jimbuttaw lill-għadu 'l bogħod minn Stalingrad. U dan kien biss minħabba li l-klima ma kinitx fuq in-naħa tal-Wehrmacht u kienu mutu biex jiġġieldu fil-ġlata u l-borra.
  Iva, Rommel kellu jmur lil hinn mid-Don. U din kienet daqqa ta" ħarta għall-Fuhrer.
  Iżda fir-rebbiegħa tal-1942, il-bilanċ tal-poter inbidel. Wara li għamlu pressjoni kbira fuq l-alleati tagħhom, il-Ġermaniżi żiedu n-numru tat-truppi tagħhom, inkluż għad-detriment tal-Khiva, u n-numru ta 'satelliti. B'mod partikolari miżjud mill-ammont ta 'l-Italja, u Franza. Diviżjonijiet suwed dehru wkoll fuq il-faċċata tal-Lvant. Fortunatament, il-front Brittaniku u Amerikan mill-Afrika ma interferix mat-trasferiment tat-truppi u r-riżorsi.
  U de Gaulle, meta tilef l-appoġġ tal-alleati, ġie tradit mis-soċji tiegħu stess.
  Għalhekk, inġabru forzi aktar sinifikanti kontra l-USSR milli fir-realtà. Il-Fritz ġew miżjuda speċjalment fl-ajruplani, filwaqt li żammew il-vantaġġ tagħhom fl-arja. U l-forzi tal-art qabżu s-seba 'miljuni kontra 5.6 miljun suldat Sovjetiku.
  U n-Nazi nedew offensiva fin-nofsinhar. Rommel irnexxielu jaqbad Stalingrad fis-27 ta" Ġunju. Fritz setgħu jġorru mijiet ta' tankijiet fuq il-belt f'daqqa. Id-dominanza tal-avjazzjoni tal-għadu fl-arja kellha wkoll effett, li għamilha diffiċli biex jiġu trasferiti rinfurzar Sovjetiku tul ix-Xmara Volga wiesgħa.
  Alas, l-erojku Stalingrad ma ġarax fl-AI. U Rommel mexa tul ir-rotta msawwta fil-pjanijiet 'l isfel mill-Volga u lejn il-Baħar Kaspju.
  Tentattivi biex jinfdu l-Ġermaniżi b"kontrattakki fiċ-ċentru fallew. Barra minn hekk, ir-refer Rzhev ma kienx iffurmat. Allura l-Fritz kellhom front aktar ugwali fil-ħin tal-kontrooffensiva Sovjetika, u huma wkoll irtiraw b'mod aktar ugwali. Imma Rzhev, sfortunatament, baqa man-Nazis.
  Ma kienx possibbli li tkisser il-Fritz, u huwa diffiċli ħafna li żżomm il-Kawkasu wara l-waqgħa ta 'Stalingrad. Peress li l-arterja tal-provvista fuq il-Volga hija maqtugħa. U meta fl-aħħar ta" Lulju l-Ġermaniżi waslu sal-Baħar Kaspju, is-sitwazzjoni saret kważi bla tama. Issa kien possibbli li tissupplixxi biss bl-ilma.
  Meta wieħed iqis li n-Nażisti kellhom superjorità fl-ajru, l-avveniment sar xi ħaġa bejniethom, estremament diffiċli u bla tama.
  Awissu u Settembru għaddew fi battalji ħarxa, sakemm l-għadu tul il-kosta tal-Kaspju laħaq Baku. U hemm, ma" Rommel, irreżistu sal-aħħar ta" Ottubru. Is-sitwazzjoni ġiet aggravata bid-dħul tat-Turkija fil-gwerra.
  Għad-detriment tal-Ġappun, l-allat li jesperimentaw ħadu ħsieb, iżda mhux għad-detriment tal-Ottomani. Iżda fix-xitwa, in-Nazis għadhom ma DARE jattakkaw Moska, waqfu għax-xitwa.
  L-Armata l-Ħamra għamlet diversi attentati offensivi. Iżda l-ghadu kien superjuri fil-ħaddiema, fin-numru ta 'persunal b'esperjenza u fl-avjazzjoni. Tankijiet u artillerija biss ġew prodotti fl-USSR s'issa aktar. Iżda t-tankijiet kienu l-aktar ħfief, u l-kwalità tal-korazza kienet estremament mhux importanti. Jidher li qed jiġu prodotti ħafna ajruplani wkoll, iżda minħabba n-nuqqas ta" duralumin, huma itqal u inqas manuvrabbli minn dawk ta" referenza. Yak-9 irriżulta wkoll, kważi kompletament tal-injam. U dan, ovvjament, kien żvantaġġ.
  Hitler għodd ukoll fuq it-tankijiet famużi l-ġodda tiegħu - "Panthers" u "Tigers".
  Ġew prodotti f'numru dejjem jikber. Deher, u t-tielet rappreżentant tal-menagerie: "Lion". Fl-istorja reali, magna bħal din ġiet żviluppata fl-1942, iżda minħabba nuqqas ta 'riżorsi u piż tqil, l-itqal mostru ġie miċħud.
  Iżda hawn l-"Iljun" li jiżnu 90 tunnellata marru f'serje. Il-vantaġġi tiegħu, armatura qawwija u pistola ta '105 mm, ikkumpensaw parzjalment għall-agħar prestazzjoni tas-sewqan. Xkubetti Sovjetiċi serjali 76-mm ma setgħux jippenetraw il-"Lion" mill-angoli kollha.
  Allura ma kienx tank breakthrough ħażina, jekk il-linja ta 'difiża hija qawwija ħafna, u bi skaluni fil-fond.
  U l-kmand Sovjetiku msaħħaħ taħt il-kapital Sovjetiku sewwa. U tipprova tkisser minn hawn.
  Ir-raba 'rappreżentant tal-menagerie: "Maus", kien kemmxejn ittardjat bit-tnedija tas-serje.
  In-numru tal-Armata l-Ħamra żdied għal sitt miljuni, għalkemm ħafna mis-suldati kienu rekluti.
  Kienu opposti minn aktar minn disa 'miljuni, iżda s-superjorità numerika kkumpensat parzjalment għan-natura wisq eteruża tal-armata tal-għadu.
  Fl-avjazzjoni, l-ghadu huwa aktar b'saħħtu kemm fin-numru kif ukoll fil-kwalità. L-aħħar ME-309 u Yu-288 dehru. Bi tweġiba, magni Sovjetiċi ta 'kwalità inferjuri qed jiġġieldu, minħabba nuqqas ta' ħaddiema tas-sengħa u materjali skarsi. It-tankijiet għadhom T-34 qodma, u ħafna minn dawk ħfief, kif ukoll il-KV.
  Fis-sajf, il-Wehrmacht mexxiet l-offensiva: l-attakk fuq Moska u l-attakk fuq il-Volga sa Saratov. Moska, wara ġlied qalil, kienet imdawra sa tmiem il-ħarifa. Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk inqabdu wkoll. Stalin ħarab lejn Sverdlovsk. Is-sitwazzjoni saret kritika.
  Il-kapital kien ordnat li ma jċedix taħt l-ebda ċirkostanza. Il-Ġermaniżi għamlu attakki, iżda rritornaw lura jew baqgħu fil-ġlied fit-toroq. Fix-xitwa, l-offensiva tal-Wehrmacht ġiet sospiża. Veru, il-Ġermaniżi f'ċirku doppju kkonkludew mhux biss il-kapitali Sovjetika, iżda Leningrad.
  F'Mejju, l-offensiva Nazista reġgħet bdiet, iżda diġà fid-direzzjoni tal-belt ta 'Gorky u Kazan. Il-bini tat-tank Sovjetiku, minkejja d-diffikultajiet kollha, seta 'jdaħħal fil-produzzjoni: T-34-85 u IS-2, madankollu, fi kwantitajiet żgħar.
  Gorky waqa 'biss f'Lulju, filwaqt li Kazan żamm sa l-aħħar ta' Awwissu.
  Ġuħ terribbli kien issaltan f'Leningrad, u l-Fritz lanqas biss ipprova jattakkaha. U Moska ttieħdet gradwalment taħt kontroll. U fit-30 ta 'Settembru, wara attakk estremament imdemmi, il-Kremlin waqa'.
  Il-fortizza tal-ewwel klassi ġiet meqruda ħafna. U din kienet daqqa ġdida għall-poplu Sovjetiku. Il-Ġermaniżi marru lejn l-Urali, iżda hemm imbaxxew f'silġ. Huwa diffiċli li tiġġieled mal-USSR. Stalin kien sostenitur tal-wieqfa sal-aħħar. Iżda kien għali ħafna għall-pajjiż innifsu u għall-Ġermaniżi b'mod partikolari.
  Fin-nofsinhar, in-Nazis ukoll avvanzaw mill-Asja Ċentrali.
  Fl-1945, l-USSR irċeviet is-SU-100 u l-IS-3, iżda biss f'serje żgħira. Alas, sal-aħħar ta 'Ġunju, in-Nazis kienu rebħu wkoll l-Asja Ċentrali. U f'Lulju, Sverdlovsk waqa' wkoll. F'Awwissu, il-Ġermaniżi qabdu Kurgan u Tyumen. U fit-3 ta 'Settembru wkoll Tobolsk. Fl-aħħar ta 'Settembru, Khanty-Maisiysk. U f'nofs Ottubru u Omsk.
  Novosibirsk, madankollu, għadu ma ssottomettax lin-Nazis. Diġà ġlata qawwija ħafna ġiegħlu lill-Fritz jeħel mal-bliet.
  Allura sa Mejju 1946, in-Nazis ma wettqux ostilitajiet attivi.
  Imbagħad morna Novosibirsk. Ħelikopters f'forma ta 'diska u l-aħħar tankijiet tas-serje "E" ħadu sehem fil-battalji. Madankollu, dan ma għenx wisq lill-Fuhrer. Il-Krauts ħadu Novosibirsk fl-aħħar ta 'Ġunju. Sfurzat ix-xmara Ob. Aktar f'Lulju, il-monsters qabdu kemm Kemerovo kif ukoll Tomsk, u t-Territorju Altai. Wara ġlied qalil, Abakan waqa 'f'Awwissu, u Irkutsk ġiet assaltata f'Settembru.
  Il-Ġermaniżi, remettu demm abbundanti, ħaduh ukoll. Iżda għal darb'oħra huma fizzled out. Miġbud fil-komunikazzjonijiet. Allura waqafna fl-avviċinamenti lejn Chita. Iżda fil-prinċipju, fejn huma in a hurry? Tista 'tistenna għas-sajf, u tittestja tagħmir ġdid.
  Kemm jekk ikun diskoteki jew ġettijiet. Fl-1947, disinjaturi Sovjetiċi nedew it-tankijiet IS-4, IS-7 u T-54 f'serje. Veru, f'volumi purament simboliċi. Ma kienx hemm biżżejjed nies jew riżorsi. In-Nazi reġgħu komplew bil-quddiem tagħhom. Aginskoye inqabad fl-aħħar ta 'Ġunju Blagoveshchensk. Khabarovsk waqa 'f'Lulju, u Vladivostok f'Awwissu. Għalhekk, in-Nazis qabdu kważi l-bliet Sovjetiċi ewlenin kollha. Forsi ħlief għal Pertopavlovsk. Fiends ħatfu lil Magadan f"Settembru. Iżda l-istess, Stalin ma marx għall-kapitulazzjoni.
  Fl-aħħar, in-Nazis xorta tilfu!
  
  
  GWERER DIREZZJONI TA" L-ISPAZJU
  Wara diversi snin relattivament sinjuri, waslu provi severi għar-Russja. L-Imperu Ċelesti, billi juża r-riżorsi umani kolossali tiegħu u l-vantaġġi ta 'sistema politika totalitarja, kien kapaċi jsir eġemon dinji. Fir-Russja, faqqa" massakru brutali fil-fruntieri tan-Nofsinhar. U għalkemm ir-ribelljoni Iżlamista ġiet imfarrak, il-gwerra kontra t-terroriżmu kkonsmat ħafna riżorsi. Is-sitwazzjoni ġiet aggravata minn konfront iebes mal-Punent.
  Sakemm kollox kien ibbażat fuq id-deterrenza nukleari, ma kienx hemm gwerer fuq skala kbira. Iżda x-xjenzat Amerikan Wellington ħaseb li jniedi tip speċjali ta" rokit lejn il-Merkurju fuq element radjuattiv sintetizzat artifiċjalment.
  Iżda kien hemm żball fin-navigazzjoni. Ir-rokit iddevja mill-kors u waqa 'fuq ix-Xemx... Kien hemm eruzzjoni ta' plażma estremament rarefied, mhux perikoluża għall-organiżmi ħajjin, iżda li waqqa 'l-istruttura atomika, u biddlet ftit ir-rabtiet bejn newtroni fin-nukleu atomiku. Eżattament biżżejjed biex tagħmel impossibbli reazzjonijiet nukleari u termonukleari mhux ikkontrollati.
  U bħala riżultat ta 'dan: l-armi nukleari saru munzell ta' żibel inutli.
  L-aktar pajjiż b'saħħtu fid-dinja militarment u ekonomikament: l-Imperu Ċelesti, li, minħabba popolazzjoni żejda, kellu nuqqas akut ta 'ilma ħelu u enerġija, ippreżenta ultimatum biex jikri s-Siberja.
  Ir-Russja wieġbet b'rifjut deċiżiv...
  Bdiet gwerra kbira: il-koalizzjoni Asjatika kontra l-Punent. Patri tagħna saret l-arena ewlenija ta 'battalji fuq skala kbira. Il-ħajja paċifika hija xi ħaġa tal-passat: l-infern tal-gwerra issaltan kullimkien. L-aktar battalji ħarxa kienu fl-aqwa tagħhom minn arblu għal arblu.
  Is-sitwazzjoni fuq il-fronti kienet kritika: l-Unjoni Asjatika kienet diġà toqrob lejn il-Muntanji Urali.
  Ħdejn Yekaterinburg, waqgħet ballun tan-nar li jgħammex, u nħolqot żona fatali li fiha ebda persuna waħda ma setgħet tgħix lanqas minuta.
  Patrija, Russja sagra -
  Qalbi hija miftuħa għalik...
  Id-demm tal-kamp tal-battalja irrigat -
  Biex tiffjorixxi fl-imħabba tal-art Patrija!
  
  Il-polz tad-Dinja jħabbat b'groan qawwi,
  Huwa diffiċli meta l-gwerra roars...
  Imma x-Xemx Glorjuża se titla 'fuq ir-Russja -
  Int l-unika omm immortali tagħna!
  
  Is-segala fl-għelieqi bla tarf hija tad-deheb,
  Il-borra tfarrak fidda qawwi.
  U l-uċuħ iħarsu kburi mill-ikoni -
  Kavallier, kun ajkla fil-battalja!
  
  Aħna se nirbħu fil-battalja tal-avversarju,
  Ejja niddefendu l-ħolma tal-ġwienaħ.
  M'hemm l-ebda kuraġġuż minn suldat Russu,
  Se nitlob lil Alla!
  . Kontenut prinċipali.
  Meta l-qalb tkun mimlija bil-ħniena, għal xi raġuni l-kartiera tkun vojta!
  Il-qċaċet tal-Muntanji Urali jixbħu denk li joħorġu mill-ħalq, jittieklu mill-snien. Ġellieda Russi bla denb qed itiru f'livell baxx. Bħal falkuni veloċi, il-kavallieri Russi jattakkaw il-battalji bil-ġwienaħ goffi, iżda armati b'mod qawwi tal-Imperu Ċelesti.
  Il-pilota tal-Air Force Andrey Ognev jagħmel dawra diffiċli. Kanun Ċiniż tqil b"ħames kannijiet li jibża" fjamma u metall. Tornado tan-nar jiknes litteralment ftit millimetri mill-armatura trasluċida ta" ġellied Russu. Snarls bla qlub bi tweġiba. Pulsar imfarrak jiżloq minn imnieħer bil-ponta. It-turret li jdur tal-ħelikopter Ċiniż ġiganteski jitgħawweġ taħt l-impatt... Jinstemgħu screams maħnuq.
  Wiċċ skur ta" Andrei b"rasha għolja jkisser fi tbissima b"snien bojod.
  Is-sieħba tiegħu, bjonda sabiħa li tgħammix, Vassa Koltsova, tagħmel barmil, iġiegħel piranha tal-azzar ta" rokit mhux iggwidat tiżloq u tibgħat "rigal" f"wieħed mit-tnax-il skrun enormi tal-ħelikopter tal-battalja.
  Enormi, b'ringiela tripla ta 'xfafar, l-iskrun qed jaqa' barra. Vassa, mhux bla raġuni isimha huwa tradott bħala reġina, kienet taf tħabbat. Dejjem ġġieldet f'dublett qasir u flokk kaki wieħed biss, iżda fuq l-għarqbejn tagħha ħassitha lilha nfisha u l-ġellied bħala ħaġa waħda.
  Ħafna piloti nisa imitawha, u ppruvaw jiksbu sensittività fenomenali. Ħelikopter battalja huwa mija u għoxrin punt tan-nar li jitbaxxew fil-wiċċ - rink tan-nar. Magna li taħdem fuq trab tal-faħam, iżda fl-istess ħin iġorr eluf ta 'tunnellati ta' metall, li tapplika protezzjoni dinamika.
  Disinjaturi Ġappuniżi, Ċiniżi, Indjani għamlu karozza invulnerabbli għas-sistemi ta 'difiża tal-ajru Russi, iżda bla mistenni ġew taħt attakk mill-ajru.
  Mgħawweġ b"rabja selvaġġa, il-Ġeneral McLee b"għajnejhom dejqa għajjat, u ppunta b"idu bl-ingwanti iswed:
  - Jeqirduhom! Dewweb dawk il-mostri!
  Kurunell Indjan b"sidru sħiħ iżda b"qadd irqiq qal:
  - Din il-koppja hija prinċep iswed u reġina. Ħadd qatt waqqahom!
  Mac daħka bla twemmin u gerbet:
  - Ma jistax ikun. Żid id-densità tan-nar.
  U għal darb'oħra l-battalja-ħelikopter shuddered. It-turret li jdur iġġammja u l-buq tat-titanju ħa n-nar. Isfar fjamma u suldati tal-kannella qabżu b"għajta. Detonazzjoni spiċċat, u rokit mgħobbi bin-napalm spara ġewwa l-buq tal-ħelikopter ġiganteski.
  Vassa, wara li rriproduċiet it-teknika ta" "slide" u għadda minn ħdejn it-traċċi tan-nar, tat:
  - L-etajiet kollha huma sottomessi għall-gwerra, biss int ma tistax ssarġ l-aħħar jum tiegħek, billi tkun megħlub mingħajr ħin!
  Andrew huwa frisk. Missieru kien l-iżgħar ġenerali fl-armata Angolana u ġie jistudja Moska. Hemm iżżewweġ lil Lydia Ogneva, atleta famuża u Ph.D. Imbagħad missieru miet, u ommu xagħru iswed u kaboċċi rabbietu. Fl-iskola, huma ppruvaw tease Andrei, iżda t-tifel kien għadu involut fl-arti marzjali fil-kindergarten. Ommu kienet taf tiġġieled lilha nfisha, u missieru kien ċampjin fi stili mħallta.
  Andrei studja tajjeb, kellu memorja fenomenali, u dalwaqt hu stess sar il-mexxej tas-subien, il-mexxej tagħhom. Naturalment, huwa għażel skola tat-titjir, u mar jiġġieled għal Patri Russja. Huwa kiseb fama u rispett. U ħadd ma azzarda jċanfar lill-eroj tar-Russja b'ġilda sewda, speċjalment peress li l-karatteristiċi tal-wiċċ Negro mħallta ma 'dawk Slavi u dan għamel lill-pilota mibni b'mod atletiku pjuttost gustuż.
  Ma kienx hemm inqas leġġendi dwar l-affarijiet tal-imħabba tiegħu milli dwar l-isfruttamenti militari. Għalkemm Andrei nnifsu kien ħafna aktar modest milli kien attribwit lilu.
  Issa kien qed ifittex mod kif jeqred vapur tal-battalja invulnerabbli. Armor attiva, b'ħafna saffi kopriet il-komponenti ewlenin tal-magna l-aktar qawwija tal-Imperu Ċelesti.
  Savva spara lejn l-iskrejjen, ipprova jimmobilizza l-istruttura...
  Fil-frattemp, il-battalja qabdet mal-art. It-tankijiet bla turret tal-blokk tal-Lvant marru fuq l-attakk. Xi wħud huma enormi, filwaqt li oħrajn m'għandhomx aktar minn metru għoli.
  Kontrihom, il-ġellieda tal-koalizzjoni tal-Punent użaw minjieri mobbli u projettili iggwidati mingħajr lura.
  Mhux biss Russi ġġieldu hawn, iżda wkoll Ewropej: l-Ingliżi, Franċiżi, Svediżi u ħafna oħrajn.
  Għadu komuni ġabar flimkien nies b"ġilda bajda u moralità Nisranija. Id-dibattitu dwar id-demokrazija batta. Barra minn hekk, fir-Russja, sentimenti kontra l-Punent, wara li l-aggressjoni waslet mil-lvant, spiċċaw fix-xejn. Tabilħaqq, fejn tista" titla" lejn il-Lvant Ewropa paċifista u tolleranti. Huma u n-nies fil-biċċa l-kbira insew kif jiġġieldu. U meta l-armi nukleari sparixxew, l-Asja b"saħħitha u popolata żżejjed ċċaqlaq l-għadd bla għadd tal-ħrejjef tagħha lejn it-tramuntana u l-punent.
  Fost dawk li javvanzaw fuq pożizzjonijiet Russi, hemm ħafna Għarab. Xi fanatiċi jmorru fuq l-attakk, mhux moħbija, bi overolls bojod. Aċċetta l-mewt bi tbissima fuq xofftejhom.
  Eluf ta 'tankijiet li qed javvanzaw u vetturi tal-ġlied tal-infanterija jidhru qishom nemel minn għajn ta' għasfur. Savva, wara li għamlet ħsara lil kamin ieħor, daret ftit pallida, whisper:
  - Xorta waħda, hemm wisq minnhom ... Alla jgħin lir-Russja.
  It-tfajla nnifisha rat dak li kien qed jiġri fl-ibliet maqbuda mill-koalizzjoni Asjatika. Pogroms tal-massa, qtil, massakri. L-irġiel kienu mdendlin fuq wajer, u n-nisa u t-tfal ittieħdu f"kampijiet speċjali. U mbagħad biegħu jew iqassmuhom lil ċerti xogħlijiet. U t-tortura tal-priġunieri tal-gwerra hija diġà komuni, u anke obbligatorja.
  Il-Ġeneral McLee ma jaħrabx lanqas tiegħu. Fi frenzy bla sahha li ma jistgħux ilaħħqu mal-ġellieda ċkejkna Chizh-3, huwa jaqbad xabla mill-ħajt u jaqta 'l-idejn tal-Għarbi li jikkontrolla l-kanun ta' kontra l-ajruplani. Huwa screams, u tagħfas il-zokk imdemmi ma 'sidru.
  U l-kmandant formidabbli ta 'id li għadha kif ġiet maqtugħa, bi dwiefer twal, thedded fid-direzzjoni tal-ass Russi importuni, jgħajjat:
  - Eqred! Ħruq! Ħruq!
  Savva, f"rabja, tispara rokit ieħor... Qed tispiċċa l-munizzjon. Iżda l-battalja tal-ajru qed titlef ukoll l-istabbiltà.
  L-artillerija fatali tagħha hija barra mil-logħba... Wara li tilef is-sehem tal-iljun tal-qawwa tal-ġlieda tagħha, il-hulk idur lura. Jeħtieġ li jerġgħu lura għall-bażi kemm jista 'jkun malajr għat-tiswijiet u l-forniment mill-ġdid.
  Hawn taħt, kanuni Russi jisparaw b'mod preċiż lejn it-tankijiet angolari u tal-ħadid ċatt tal-għadu. Diversi karozzi waqfu, nifħu duħħan fis-sema. F'wieħed "bandura" il-munizzjon beda jinfaqa'. Ttajjar, taqleb qisu geddum ta" ġinnasta, sakemm laqtet munzell ta" żrar.
  Kanun Russu fuq distanzi twal jibgħat projettili fid-direzzjoni tal-arblu tal-bandiera. Tfajla gunner b'meċella blond, jaqsam lilha nnifisha b'żewġ swaba' u tfsslet bil-Ġermaniż:
  - Ħa jkun hemm xorti tajba għalina!
  Il-bandiera tal-Koalizzjoni Asjatika hija safra jgħajjat b'ċirku aħmar fin-nofs. Dan huwa eqreb tal-Ġappun, iżda dan huwa s-simbolu magħżul mill-koalizzjoni. Projettili żgħir minn kanun ta" preċiżjoni għolja jkisser virga ħoxna u tila enormi li tista" tkopri l-art ta" stadium taqa" għal isfel. Tużżana tankijiet Asjatiċi huma mgħottija f'daqqa b'velu bellus.
  Min-naħa tal-koalizzjoni tal-Punent, u l-pożizzjonijiet Russi, jinstema" ħoss unanimu:
  - Ħura!
  Verament simboliku. U ħalli l-ghadu jaqbeż in-numru għaxar darbiet, iżda s-saħħa tal-ispirtu Russu ma titħawwadx.
  Iż-żewġ ġellieda Russi jsibu ruħhom momentarjament ġwienaħ għal ġwienaħ. Sħiħ wieħed - kważi falkuni trijangolari - id-difensuri tar-Russja. Savva diġà immaġina kif Andrey se jpoġġi l-id sewda qawwija tiegħu fuq spallha. Dan huwa raġel tassew b'saħħtu li tista' tistrieħ fuqu.
  Iżda eżatt f'dak il-mument, kien qisu elf ritratt blitzes f'daqqa. U f'għajnejn il-koppja tal-ġlieda skur. Imbagħad l-iswed kien miżbugħ bi blots b'ħafna kuluri, simili għal dawk li jidhru meta ż-żejt ikun imxerred fuq l-ilma.
  Andrei pprova togħrok għajnejh. Idu, b'diffikultà biex jegħleb ir-reżistenza, dehret li tirkeb l-ilma.
  Bħallikieku mill-bogħod, il-leħen ta" Savva huwa maħnub:
  - Aħna mejta?
  Il-kaptan iswed iwieġeb b'leħen għoli:
  - Le! Aħna ħajjin.
  F'daqqa waħda, din is-sensazzjoni ħoxna u twaħħal tisparixxi, u jidhru li huma fi stat ta 'waqgħa ħielsa. Saħansitra saret ħafifa għal ftit mumenti, bħallikieku f"nuqqas ta" piż.
  Savva anke whisper xi ftit mqalleb, b"vuċi ta" kanzunetta:
  Jidher li d-dinja hija mitlufa bla tama
  U t-triq lejn l-istilel tal-kavallier hija mblukkata ...
  F"dawn il-liwjiet ta" orbiti bla tarf,
  Mhux iddestinat - il-fidi hi li tegħreq!
  U mbagħad għoġbet, niżlet bil-qigħan tagħha vojta fuq ġebel li jaqtgħu u muntanjuż. Id-dlam, imħallat ma 'tikek ħfief u mewġ, inħela.
  L-għajnejn iweġġgħu ftit mid-dawl ta" Mejju, ta" nofsinhar. Savva kien fuq l-erba" u mill-ewwel qabeż.
  Andrei tgħawweġ saqajh professjonalment f'qabża, u niżel b'sengħa. Wiċċu, b"geddum maskili, u forehead għoli wiesa", żamm espressjoni kalma. Saħansitra tbissem lil sieħbu.
  - Qed tara! Hemm dak id-dawl, u kif ilni nissuspetta - din mhix ġenna!
  Savva, xokkanti, ħa ftit passi eżitanti. Malli niżlet, hi mbenġla bi tbatija qigħan vojta, u qatret irkopptu. Iżda t-tifla, bi sforz abitwali ta" rieda, keċċiet l-espressjoni martrija minn fuq wiċċha u ppuntat subgħajha quddiemha, u tgħajjat:
  -Ara naqra!
  Andrey ħares fejn ippuntat Savvi. Quddiemhom kien hemm għoljiet dilapidati. U fuq nett, imkisser fix-xquq, mistrieħa ballun. B'mod aktar preċiż, apparat sferiku, nofs ċomb, nofs lewn platinu, b'munqar li jaqta 'fuq u tużżana tentakoli rqaq spazjati b'mod uniformi tul it-truf ta' dan l-oġġett futuristiku.
  It-tifla, konfuża, whispered;
  - Dan huwa Newton's Biome! U kif weġġa"?
  Andrey ħares mill-qrib, għafas rasu fi spallejh, xamm l-arja. L-arja kienet riħa ta" ożonu u tajers maħruqa. Waqt li ħares madwaru bir-reqqa, il-kaptan qal b"vuċi li ma tantx tinstema":
  - Hawnhekk nistgħu niffaċċjaw ambush!
  Savva b"kunfidenza għamlet pass lejn il-ballun u, mingħajr ma naqqset il-volum tal-vuċi tagħha, qalet:
  - Le! Naf fejn qegħdin! Din hija eżattament iż-żona ta" anomalija fejn waqa" l-vettura spazjali. Huwa biss mitt mil fit-tramuntana ta" fejn iġġilidna!
  Il-kaptan reġa" qata" spallejh u, waqt li żamm id-dehra ta" kalma f"leħnu, qal:
  - Aktar minn minuta fiż-żona anomala, ħadd ma jista 'jgħix. Anke robots kissru, neżlin fis-sadid!
  Savva, għalkemm ma kienx faċli għaliha, b"kuraġġ esklamat:
  -U se ngħixu!
  U ġriet lejn l-għoljiet. L-għarqbejn fit-trab u tondi tagħha, scratched mill-waqgħa, malajr tefgħu fuq il-linja irregolari u tal-blat.
  Andrew kien mistagħġeb. Ma tweġġgħilha sieq mikxufa fuq ġebel li jaqta"? B'mod ġenerali, l-imġieba ta 'Koltsova dehret stramba għal ħafna meta injorat l-uniformi tat-titjira tas-soltu, ġġieldu bi ħwejjeġ kważi vojta. U jekk x'imkien fil-Mesopotamia jew l-Afrika, jista 'jkun komdu fi T-shirt wieħed tal-kamuflaġġ, iżda għadu jibred fl-Urali fir-rebbiegħa.
  It-tifla waslet mill-fruntiera tan-nofsinhar. Truppi Russi u Ewropej iġġieldu fis-Sirja, fl-Iraq, jippruvaw iżommu l-avvanz tal-koalizzjoni Asjatika. Barra minn hekk, parti mill-forzi Iżlamiċi kienet fuq in-naħa tar-Russja, u parti mill-Asja.
  Lanqas ma kien hemm linja ta" quddiem distinta fin-nofsinhar. Fl-Afrika b"mod ġenerali, anke fl-istess pajjiż, tribujiet differenti ġġieldu ma" xulxin. Barra minn hekk, ir-reliġjon ma kellhiex rwol deċiżiv. Ħafna Insara, kif ukoll pagani, segwew lill-Asjatiċi, taħt slogans suppost xellugin. L-Afrika verament saret bħal f'kanzunetta f'kartun dwar Aibolit.
  Iżda, probabbilment, ġiri barefoot fid-deżert huwa saħansitra aktar diffiċli milli ġiri tul il-muntanji weqfin. U Savva, dan is-salvaġġ b"lawrja ta" master, kandidat fix-xjenzi bijoloġiċi, la kien jaf l-uġigħ u lanqas il-biża".
  Andrei ġrew warajha, jipprova jlaħħaq max-xitan. Il-vettura spazjali rriżulta li kienet ħafna aktar milli dehret mal-ewwel daqqa t'għajn.
  It-tfajla s-soltu mmaljat xagħarha, imma issa xagħarha kien qed jaqa" f"biċċiet, u l-ferrovija tad-deheb kienet qed tgergir bħal fjamma ta" torċa fir-riħ.
  Qatt qabel ma kien kaptan iswed sab lil ħabiba tiegħu daqshekk sabiħa.
  Għalkemm Andrey mhuwiex atleta dgħajjef, irnexxielu biss iqassar id-distanza b'diffikultà kbira, iżda qatt ma qabad magħha, għalkemm tfixkel u kważi weġġa' mnieħru.(Mill-mod, mhux Afrikan xejn, iżda b'xi ftit. ħotba u kemmxejn imdawwar 'il fuq, anke , bħall-ġisem kollu.) U r-riġlejn vojta, kulur iċ-ċikkulata ta' Savva leħħew, kważi f'rasha stess tal-gentleman iswed u ... it-tifla għaddiet minn ġol-ħajt, bħallikieku kienet biss ologramma .
  Imdejqa li qabżu, Andrei qabeż warajha. Traskurat, iżda pjuttost chivalrous.
  Il-wiċċ taċ-ċomb inħasel bħal ilma baħar sħun, u mbagħad itir mal-art, jidfen wiċċu f'saqajn Savva. Mekkanikament Andrei kissed l-għekiesi tagħha, iżda t-tfajla tah sieq irrabjata, u tgħajjat:
  - Ara, x'affarijiet interessanti hawn!
  Għalkemm Ognev ried jgħid li m'hemm xejn aktar interessanti meta sbuħija bħal din tkun ħdejk, iżda wara li rċieva għarqub fl-imnieħer, malajr qabeż. U ma kienx diżappuntat.
  Annimali mimlijin u insetti mdendla mal-ħitan. Barra minn hekk, dawk li ma kinux jeżistu u ma setgħux jeżistu lil hinn mill-art. U karrotti b'tużżana dwiefer tal-granċ, u kaktus b'riġlejn taż-żrinġijiet u xehda tas-sriedaq, u wirdien tar-rix b'ħalq tal-kukkudrill b'ilsna fanged ritrattabbli. Sakemm, ovvjament, dan jista 'jitqabbel ma' prinċep moħmi.
  Andrei qabeż sorpriż u għajjat b"leħen għoli:
  - Tislijiet ħuti f'moħħhom!
  Bi tweġiba, silenzju ... Savva irrimarka b'mod pjuttost loġiku u razzjonali:
  - Aħna m'għandniex shout, aħna'd aħjar teżamina l-starship.
  Ġewwa l-vapur spazjali kien ferm akbar milli deher minn barra. Il-kurituri naqsu u twessgħu. Bibien armati nfirdu hekk kif in-nies resqu lejhom. U dak li sempliċement ma sabx hemm.
  Kull xorta ta" annimali ibbalzmati, u statwi, u ologrammi. Kif ukoll pitturi: li jiċċaqilqu, u fiż-żejt, u b'mużajk ċibernetiku. L-ologrammi wrew il-film reali bil-kulur. U xeni ta 'battalja, u diversi tipi ta' stampi paċifiċi, pjuttost idilliċi.
  Andrew irrimarka b"sorpriża:
  - Stramba. Huwa bħal mużew li jtir.
  Savva oġġezzjonat b'mod pjuttost razzjonali:
  - Kollox fid-dinja tagħna huwa kemm mużew kif ukoll miżbla! Ejja nieklu aħjar...
  - Arma! - ħarġet il-kaptan iswed. U malajr miżjuda. - Irridu ngħinu lil Patri Ommna tirbaħ it-Tielet Gwerra Dinjija.
  Savva ħares 'il fuq u għajjat:
  Għinna nsalvaw iċ-ċiviltà! L-umanità tinsab fil-periklu!
  B"reazzjoni, instema" bass baxx u mhux tas-soltu profond:
  - Inti, l-indiġeni, jidher li trid tikseb xi ħaġa mingħandna?
  It-tfajla ġeddet idejha "l quddiem u tfellet b"talba:
  - Mhux aħna! Huwa dwar id-destin tal-umanità kollha. It-tielet gwerra dinjija tiddeċiedi - x'se jirbaħ: approċċ barbaru, krudili jew umaniżmu u ċivilizzazzjoni?
  Il-bass inbidel għal soprano irqiq, u ton inkredibbli:
  - Oh, hux? Wara kollox, persuna għandha t-tendenza li tkun żbaljata, inkluż dwar l-intenzjonijiet tagħha stess. - Irjieħ oranġjo għaddew mill-arja u l-vuċi, issir nofs ottava aktar baxxa, kompliet. - Bħal dejjem, il-maġġoranza l-kbira tar-razez fl-univers għandhom tendenza: li jippreżentaw lilhom infushom, jekk tuża l-lingwa tiegħek, bħala umani ħafna, u l-ghadu sempliċement bħala fiend.
  Savva, mingħajr ma waqfet iddawwar b"mod nervuż b"sieqha, fuq il-kisja ta" metall mhux magħruf, gerbet:
  - U int stess tfittex! Ara b"liema metodi barbari qed jagħmlu l-gwerra kontra tagħna!
  Il-vuċi saħnet ftit, u l-arja bdiet tidher aktar artab:
  - Iva, l-għadu tiegħek huwa krudili, imma lanqas intom anġli. Fl-aħħar mill-aħħar, mhix il-matematika li tiddeċiedi min minnkom se jkollu l-poter fid-Dinja!
  Andrey diġà esprima:
  - Imbagħad min?
  Imma flok wieġeb, l-art ta" taħthom tbandal, u t-tifla, flimkien mal-iswed, iltaqgħu mas-saqaf b"wiċċhom. Imbagħad kollox inbidel f'daqqa. Sabu ruħhom fiċ-ċentru ta" belt kbira u meqruda ħażin. Il-pistoli roared deafeningly. Qxur kbar splodew u waqgħu bombi. Gruppi ta" suldati Russi u Ewropej avvanzaw. Is-suldati isfar u kannella ta 'l-Unjoni Asjatika, li ġarrbu telf, irtiraw, ikopru t-triq b'muntanji ta' katavri. Savva għamel pass u ħarġet fuq nixxiegħa mdemmija.
  Le, dan, ovvjament, ma setax iħawwad lill-gwerrier li kien għadda minn nar, ilma u pajpijiet tar-ram (l-aħħar s'issa sa ċertu punt!) Imma qalbi ma kinitx sew. Imma Andrei feraħ, tefa" ġebla b"idu l-leminija lejn wiċċ isfar ta" suldat b"għajnejhom dojoq li għolla l-machine gun, waqa". Il-kaptan esklama:
  - Dan huwa Beijing! In-nies tagħna qed jirbħu!
  Tabilħaqq, pointer mgħawweġ b'ġeroglif simili maħruq bi fjammi blu. Savva għal xi raġuni ma ħassx ferħ. Għalkemm kienet rat fuq l-Internet stampi minn Beijing u l-bini karatteristiku tal-kapitali Ċiniża.
  Imma hawn huwa terribbli. In-nisa qed jaħarqu, it-tfal qed jibku. U ħafna katavri. Il-mejtin litteralment imlew l-avviċinamenti kollha, u n-numru tagħhom kiber. It-tifla qatt qabel ma kienet rat il-mejtin miġbura f"munzelli.
  Andrey diġà qabad il-machine gun li twaqqa" minn xi ħadd u fetaħ in-nar biex joqtol. Huwa gwerrier imwieled. Min-naħa tal-missier mit-tribù Zulu, min-naħa tal-omm: bużnannu darbtejn eroj tal-USSR, nannu ġġieled fil-Vjetnam u l-Afganistan, missier fis-Sirja, Donbass u Ċeċnija.
  F'ras Savva leptep:
  Kull min hu bniedem jitwieled gwerrier,
  Hekk ġara - il-gorilla ħa l-ġebla!
  Meta l-għedewwa mingħajr ma jgħoddu jkunu leġjun,
  U fil-qalb tixgħel fjamma sħuna!
  U t-tfajla stess qabdet il-machine gun. Idejn b'saħħithom huma abitwalment ħfief fil-manku. F"rasi daqqu marċi kuraġġużi: qerdu, aqdi lil Patri l-Kbira tiegħek.
  Iżda squeak ħafif mhux mistenni ġab lit-tifla tiffriża. Fuq il-lemin, instemgħu b"mod distint is-sobs u l-biki tat-tfal. Savva daret, u l-ħarsa ta" l-ajkla tagħha, permezz tad-duħħan li kien jgħaqqad kollox, ħarġet figuri żgħar u safrani. Tfal safrani u b"għajnejhom dojoq kienu qed jibku u jippruvaw joħorġu mid-dar taqbad. Iżda t-triq tagħhom kienet imblukkata minn imblukkar ta 'zkuk mimlijin bil-qatran. U wara l-guys xerrdu fjammi karnivori.
  Id-dragun li jieħu n-nar deher li kien ħerqan biex jissagrifikaw lil Gehenna...
  Li tissaporti dan kien ogħla mill-qawwa ta 'Savva. It-tifla ġriet lejn in-nar. Huwa meħtieġ li jiġu salvati ż-żgħar: jekk humiex Russi jew Ċiniżi mhuwiex importanti!
  F'daqqa waħda, nixxiegħa ta 'napalm imblukkat it-triq tal-gwerrier barefoot.
  B"għajta selvaġġa
  - Mulej salva!
  Tefgħet fin-nar. Mitt labar jaħarqu dehru mtaqqba f"qigħan vojta, il-fjammi ħarqu irkopptejn bla difiża. Ġilda delikata, taż-żebbuġa, miksija b'folji diżgustanti, krimżi. Kemm kienet ta" wġigħ għal Savva. L-aktar scream selvaġġ ħarbet mill-pulmuni. Ridt ndur lura u naqbeż mill-fjammi tal-infern.
  Iżda t-tfajla ħassitha: huwa impossibbli li tittardja mhux sekonda. It-tfal jistgħu jmutu. U ma jimpurtax ta" min huma. Dostoevsky qal: it-teżori kollha tad-dinja ma jiswewx demgħa waħda li titfa 'minn tifel. Uġigħ mill-għarqbejn vojta sa wara tar-ras, bħal merħliet ta 'żwiemel, taħbit b'nagħal li jaqtgħu l-azzar fit-truf tan-nervituri.
  Ix-xagħar tad-deheb mill-isbaħ tagħha diġà ħa n-nar, u l-fjammi qed jippruvaw jilgħaq predatorji fil-wiċċ. Qatt ma terġa" tkun l-istess sbuħija. Hawn ulċera vjola, mifruxa fuq il-ħaddejn tal-offerta tagħha u bellusin.
  Savva jaqbeż iddisprat, kemm jidher li jilħaq il-mira. Taħlita ta" duħħan u arja taħraq titfa" fil-pulmuni. It-T-shirt spotted fuqek diġà nħaraq, u int, bħal Jeanne D, tinsab f'nar bl-uġigħ. Ftit aktar, ftit aktar. Oh my god, ġisimha hu lebbruż.
  Il-ħajt tan-nar jiġi interrott, u Savva jaqbeż fil-frisk. Diġà hija maħruqa, ġisimha mill-isbaħ qisha ferita kontinwa, u l-qigħan maħruqa donnha qed tirfes fuq is-saffi l-aktar li jaqtgħu. Hemm imblukkar quddiem. U trid terġa" taqbeż fil-fjamma bla ħniena.
  U t-tifla tħoss li s-saħħa u l-kuraġġ tagħha qed jispiċċaw. Kważi tgħaddi mix-xokk tal-uġigħ. Iżda minn ġol-murk wieħed jista" jara tifla li tiġbed l-idejn żgħar tagħha u tbatti fuq in-nar b"għajta, u tifel b"ras imqaxxar, u wieħed żgħir ħafna li bilkemm tgħallem jimxi.
  Wara li ġabret il-kumplament tas-saħħa tagħha, Savva jaqbeż, rabja, u sens ta" ġustizzja jagħtuha l-kuraġġ biex tegħleb uġigħ insupportabbli. Zkuk fjamma u travi jtiru lejn il-ġnub. Ftit aktar sforz. L-idejn maħruqa tat-tfajla sfigurata jaqbdu l-gradilja jaħarqu. Uġigħ bħal muntun ta 'mitt tunnellata jaqa' fuq ir-ras, is-sider, il-ġisem kollu sal-aħħar ċellola. Il-gradilja ma tiċċaqlaqx u mbagħad Savva jaqbadha bi snienu. Tista' tiġnun minn tbatija bħal din, tfarrak u tikkollassa l-aħħar mill-ġmiel tal-ġisem mhux mittiefsa mill-fjammi. Imma mbagħad, fl-aħħar, il-Mulej ippremja l-isforz, il-gradilja, aħmar mis-sħana, tellgħet mill-bażi tas-siment.
  It-tfajla mdgħajjef, bi snienha miksura u jinfaqa mis-sħana, tħasseb. Fl-aħħar ħajta tas-sensi, il-ġilda mutilata tħoss bħal tifel liberat, jaqbeż fuq ir-riġlejn maħruqa tal-erojina waqgħet.
  Savva qamet... Waqfet ma" Andrei fuq l-ogħla quċċata tas-silġ. Thunderous, bħal kor ta" elf vuċi ta" arkanġli, il-leħen ħabbar:
  - Għaddejt mit-test! Se jkun hemm paċi fuq il-pjaneta! Ir-Russja se ssir l-omm tan-nies kollha tad-Dinja!
  Żagħżugħ ta" ġilda sewda, u bjonda li saret saħansitra iktar irqaq u sabiħa, raw ġonna tal-fjuri, lembut imkabbra quddiem għajnejna, u jitfa" l-armi, iħaddan is-suldati. L-era tal-mibegħda u l-gwerra spiċċat għal dejjem.
  U tinstema fuq il-pjaneta kollha;
  Ir-Russja u ċ-Ċina magħqudin għal dejjem,
  Iżlam, Kristjaneżmu: ħbieb mingħajr malizzju!
  Ejjew nigglorifikaw lill-Isem Mulej l-Għoli -
  In-nazzjonijiet kollha tad-dinja - Familja indiġena!
  
  PIEtru III - IL-KING RE
  Peter the Third irnexxielu jipperswadi lill-famuż riformatur ġenerali biex jingħaqad mat-tim tiegħu u jaċċetta l-grad ta 'field marishal. Nikolai Papin sar Ministru tad-Difiża u wettaq numru ta" riformi. Dan ir-raġel b'saħħtu u awtorevoli għen lil Pietru III jikxef u jrażżan il-konfoffa tal-aħwa Orlov. Il-ħames konspiraturi ġew imdendlin. Catherine rċeviet id-divorzju minħabba adulterju u ġiet eżiljata f"monasteru.
  Pietru t-Tielet saħħaħ il-qawwa tiegħu u ġie inkurunat. U bid-dħul tiegħu fil-poter, seħħew bidliet tanġibbli fir-Russja. Tabilħaqq, Pietru t-Tielet, bħal nannuh, iddeskriva riformi fundamentali. U barra minn hekk, il-bidliet affettwaw il-politika barranija.
  Sostenitur ta' alleanza ma' Frederik II, Pietru ordna lil Rumyantsev, flimkien mal-Ġermaniżi, biex jegħleb lill-Awstrijaċi. Wara dan, il-Ġermanja aktar milli rritornat l-artijiet mitlufa qabel.
  Iżda r-Russja rċeviet ukoll kontroll fuq l-istretti mid-Danimarka, u qasmetha mal-Prussjani. Madankollu, Pietru wera dehen prattiku, u ħa kważi l-possedimenti kollha ta 'dan l-istat, u ħalla biss parti simbolika mill-possedimenti tal-kuruna lill-"favorit" tiegħu Frederick. Wieħed irid jgħid li l-influwenza ta" Papin kienet ta" ġid għan-neputi ta" Pietru l-Kbir.
  Waħda mill-ideat ta 'Pietru it-Tielet kienet l-idea li l-Polonja tinqasam bejn ir-Russja u l-Prussja. Fl-1965, faqqgħet il-gwerra mal-Commonwealth. Il-brillanti Alexander Suvorov malajr avvanza fiha. Pietru t-Tielet irriżulta li kien intelliġenti u rnexxielu jdaħħal artijiet primarjament Russi fl-imperu tiegħu, u l-Prussjani kienu jafu l-parti etnika tal-Polonja.
  Bħal fl-istorja reali, ir-Russja kellha tiġġieled mal-Imperu Ottoman. Il-ġlied għar-Russi kien saħansitra aktar suċċess. Ir-riformi ta 'Papin, it-talent ta' Rumyantsev, u s-Suvorov li qed javvanza malajr kellhom effett. It-Tsar għoġob lil Alexander Vasilyevich bla kwiet, Pietru t-Tielet, u hu stess kien imħawwad ħafna u kien fuq saqajh il-ħin kollu. Allura marru verament tajjeb.
  Ġewwa l-pajjiż, l-Imperatur Pietru wettaq numru ta" riformi. Estates ġew ikkonfiskati mingħand sidien negliġenti favur it-teżor tal-istat, ġew introdotti għadd ta' restrizzjonijiet fuq il-corvée u l-bejgħ tal-bdiewa. Imma s'issa, it-Tsar Peter ma azzardax jimmarka bis-sħiħ is-Serfdom.
  Barra minn hekk, ir-riformi tal-knisja ħolqu oppożizzjoni qawwija mis-Sinodu Ortodoss. Is-sultan, billi argumenta li l-Bibbja tipprojbixxi l-qima u s-servizz lil xi ħadd minbarra Alla, abolixxa l-kult tal-qaddisin.
  Kien hemm xi ħaġa ta" Luteraniżmu f"dan - ġlieda ma" relikwi u ikoni.
  Itlob biss lill-Mulej Alla, adurah biss!
  Iżda dan ma setax ma jqajjem reżistenza. F"postijiet, anke l-qassisin inċitaw lin-nies biex jirribellaw.
  Minkejja dan, ir-riforma għaddiet, u fil-knejjes, postijiet ta" qima, baqgħu biss xbihat ta" Kristu u tal-Verġni Marija.
  In-nies ġeneralment ippreferew jisimgħu lir-re. Barra minn hekk, Pietru t-Tielet sar famuż bħala ħakkiem li jieħu ħsieb. Aktar gravi kienet il-qbid tal-art kollha mill-monasteri u l-knejjes.
  Wara r-rebħa fuq it-Turkija, l-awtorità tar-re kibret aktar. Perth it-Tielet finalment iddeċieda li jabolixxi Serfdom. Deċiżjoni bħal din ma setgħetx ma tikkawża taqlib serji fl-istat. Is-sidien tal-art sofrew telf kbir, iżda bdiet ir-rivoluzzjoni industrijali. Il-pajjiż, permezz tad-diffikultajiet kollha, mexa 'l quddiem f'daqqa u b'deċelerazzjoni.
  It-tieni gwerra mat-Torok irriżulta li kienet saħansitra iqsar u t-truppi Russi taħt il-kmand ta 'Suvorov malajr rebħu. Barra minn hekk, ir-rivoluzzjoni fi Franza ddevjat l-attenzjoni tal-Ewropa.
  Dan ħa vantaġġ minn Pietru t-Tielet, li poġġa fuq it-tron ta" Kostantinopli, ibnu l-iżgħar, minn Konstantin Voronina, is-sultan Tork.
  Għalhekk, l-Imperu Ottoman sab ruħu, bħallikieku, f"unjoni mar-Russja.
  Imbagħad kien hemm il-gwerra fl-Eġittu. Is-sultan lokali ma riedx jagħraf il-ħakma tar-Russja fuq l-Afrika. U hawn għall-ewwel darba l-ġenju ta 'Suvorov u Napuljun Bonaparte ħabat ma' xulxin.
  Wara li għex ħafna dak iż-żmien għal 70 sena, Pietru t-Tielet miet. Huwa niżel fl-istorja taħt l-isem tal-Kbir Liberatur. Li huwa onorevoli ħafna!
  Forsi qabeż lin-nannu kariżmatiku tiegħu! U l-Imperatur Pawlu tela" fuq it-tron. Suvorov, wara li għeleb lil Napuljun li kien għadu żgħir wisq u bla esperjenza, rebaħ it-tramuntana tal-Afrika u anke l-Marokk.
  Peress li f'din l-istorja alternattiva, ma kien hemm l-ebda kampanja Żvizzera famuża li ddgħajjef is-saħħa ta 'Suvorov, il-marixxall tal-kamp mwebbes famuż għex itwal.
  Napuljun ma sarx imperatur ta" Franza, għax ma kellux ħin biex isir famuż bħala kmandant u ġie msawwat aktar minn darba. Wara l-kollass tad-direttorju, Louis it-Tmintax ħa l-poter. Kien hemm riforma, jiġifieri, ir-restawr tal-monarkija.
  Pawlu l-Ewwel għadu ma ħarabx mill-konfoffa, imma dan ġara ħames snin wara. U ibnu Alessandru sar imperatur. Dan huwa fejn bdiet il-brim. Konstantin kien żagħżugħ, u wkoll, bħala s-Sultan Russu tal-Imperu Ottoman, huwa talab il-poter.
  Iżda Alexander Suvorov kien għadu ħaj u rnexxielu jirrikonċilja lin-neputi u z-ziju. Għalkemm, ovvjament, l-awtonomija interna tal-Imperu Ottoman ġġenerat frizzjoni.
  Barra minn hekk, ir-Russja ffaċċjat l-oppożizzjoni tal-Ingilterra. Il-qawwa li qed tiżdied tal-Gran Brittanja ma kinitx kuntenta mal-proxxmu tagħha. U anke bdiet it-tieni gwerra kbira mal-Istati Uniti. Forsi l-Ingliżi stennew li wara l-mewt ta 'George Washington, il-kaos u l-għajb jiġu fl-Amerika. Iżda l-kalkolu ma kienx iġġustifikat.
  Il-poplu tal-Istati Uniti ma riedx imur lura taħt ir-re Ingliż. Il-gwerra damet għal għaxar snin b'suċċess differenti, u fl-aħħar, il-Gran Brittanja, wara li eżawrew il-forzi tagħha, waqqaf l-offensiva.
  Iżda l-Amerikani ma kkalmawx u żviluppaw offensiva kontra l-Kanada. Is-sitwazzjoni għall-Gran Brittanja kienet aggravata mill-pożizzjoni tar-Russja, li pprovdiet assistenza lill-Amerikani.
  Ħdax-il sena oħra ta" gwerra mdemmija, u l-Amerika reġgħet ħadet il-Kanada. Il-Gran Brittanja ddgħajjef, iżda deher mostru ġeopolitiku ġdid: l-Istati Uniti.
  Ir-Russja għamlet gwerra mal-Awstrija, u rebħitha, parzjalment qasmet mal-Prussja.
  Fl-istess ħin, kompliet l-espansjoni fil-Kanada. Il-pajjiż sar industrijalizzat ħafna. Inbniet flotta qawwija u numeruża. Ir-Russi niżlu fl-Awstralja u espandew fl-Afrika.
  Wara l-mewt ta 'Alessandru l-Ewwel, reġgħet qamet ġlieda għall-poter, bejn il-fergħat. Ħu Alessandru Kostantinu abdika, u iben Kostantinu ieħor, Andrei, għadda għat-tron, u kkontestah ma" Nikola.
  Formalment, Nikola ġie pproklamat re, iżda waqt l-inkurunazzjoni, ir-re inqatel.
  Fil-konfużjoni li rriżulta, Andrew kien l-ewwel li ma ħatafx it-tron b"mod legali. Ir-re l-ġdid kważi immedjatament beda gwerra mal-Iran u wettaq kampanja kontra l-Indja. Il-Gran Brittanja kienet għadha fi gwerra fil-Kanada u sabet ruħha marbuta. U l-kampanja tal-Lvant saħħet l-awtorità ta 'Andrei l-Ewwel u ppermettielu jniedi l-fergħa tiegħu tad-dinastija Romanov. Fl-istess ħin, ir-Russja u l-Imperu Ottoman fl-aħħar ingħaqdu fi stat wieħed. Iva, u l-annessjoni tal-Persja u l-Indja.
  Indrija l-Ewwel ġie suċċessiv minn Alessandru t-Tieni. Taħt dan il-monarka, ir-Russja kompliet l-espansjoni tagħha fl-Indokina u fiċ-Ċina stess. Il-Prussja saret ukoll l-aktar imperu b'saħħtu, għaqqad l-artijiet Ġermaniżi u għeleb lil Franza.
  Madankollu, il-Gran Brittanja appoġġat lill-Franċiżi u kien hemm gwerra ta 'vendetta. L-Imperu Brittaniku poġġa reżistenza iebsa. Il-gwerra damet għaddejja għal ftit għexieren ta" snin.
  Intant ir-Russja rebħet kompletament l-Asja, u laħqet Singapor. Sar l-akbar u l-aktar qawwa b'saħħitha fid-dinja, li miexja mill-Asja u l-Afrika.
  Iżda fl-istess ħin, l-Istati Uniti żdiedu wkoll. L-Amerikani temmew l-iżvilupp tal-Kanada, fejn qasmu sferi ta 'influwenza mar-Russja. Imbagħad qabdu l-istati ta 'Texas u California mill-Messiku.
  L-Istati Uniti żammew forma repubblikana ta 'gvern, filwaqt li r-Russja baqgħet monarkija assoluta għalissa. Alessandru II, mibdul minn Andrei II. Id-dinastija Romanov kompliet.
  Il-gwerra fit-tul bejn il-Gran Brittanja u Franza, kontra l-Ġermanja, wasslet għall-fatt li l-Ġermaniżi żammew l-artijiet maħkuma qabel, inkluża Lorraine, iżda ma setgħux javvanzaw aktar u spiċċaw kompletament bla ħajja. Madankollu, l-Ingliżi u l-Franċiżi wkoll ħarġu demm għall-mewt.
  Taħt dawn il-kundizzjonijiet, ir-Russja tsarista kompliet tiddomina d-dinja u żżid l-influwenza tagħha.
  Veru, mostru kien qed jikber quddiem l-Istati Uniti. Barra minn hekk, l-Amerika rriżulta li kienet aktar estensiva milli kienet fl-istorja reali għad-detriment tal-Kanada.
  Iżda dan għadu ma laħaqx proporzjonijiet allarmanti. Barra minn hekk, faqqgħet gwerra ċivili fl-Istati Uniti, li wasslet għal vittmi tal-massa u qerda. Barra minn hekk, b'differenza mill-istorja reali, il-Ġeneral Lee irnexxielu jgħaddi mill-Kungress tal-Konfederazzjoni, id-dritt tas-suwed serva fl-armata tal-istati tan-Nofsinhar: li jirċievu l-libertà u ċ-ċittadinanza.
  U dan kaxkar bil-kbir il-gwerra, u ovvjament, żied is-sagrifiċċju. Id-diplomazija Russa għaqlija, li wriet ukoll interess biex ittawwal il-kunflitt, kellha wkoll effett. U purament tattikament, in-nies tan-Nofsinhar fl-ewwel stadju tal-gwerra kisbu suċċess kbir u setgħu jieħdu Washington u New York. Philadelphia saret il-kapitali l-ġdida tal-Alleanza tat-Tramuntana.
  Il-gwerra ċivili nnifisha waqgħet fuq perjodu aktar tard: 1881 - 1905, u d-dinamita, u anke mitralji, ġew imfarrak fiha.
  Fir-Russja, it-Tsar Andrei II ġie sostitwit minn Alessandru III. Is-sultan il-ġdid ma kien xejn paċifiku. Ir-Russja ffaċċjat fl-Afrika ma" Franza u l-Gran Brittanja, li ppruvaw jiżviluppaw kolonji ġodda. U mdendla f'kunflitt magħhom.
  Bdiet gwerra ġdida għad-diviżjoni mill-ġdid tad-dinja, li fiha l-Prussja tradizzjonalment aġixxiet f'alleanza mar-Russja. Din id-darba, il-Ġermaniżi ħadu tajjeb. Franza, flimkien mar-Russi, ġiet megħluba fi ftit ġimgħat. Brittanja sib barra barra, iżda tilfet il-kolonji kollha tagħha fl-Afrika u l-Awstralja, u fl-Oċean Paċifiku.
  Il-Ġermaniżi kisbu tagħhom, u espandew, wasslu għall-fruntiera qrib Pariġi, u għall-Porte de Calais, u saħansitra inkludew in-Normandija. U xi ħaġa fl-Afrika stess.
  U l-Gran Brittanja għereq għal-livell ta 'qawwa minuri, Franza saret kompletament tributarja.
  Iżda l-gwerra li jmiss ġrat diġà mal-Prussja, taħt Vladimir it-Tielet. Sa dan iż-żmien, dehru tipi ta 'armi bħal tankijiet, ajruplani, sottomarini.
  Il-Prussjani aġixxew f'alleanza mal-Ġappun. Il-gwerra għall-ewwel ma żviluppatx b'suċċess kbir għar-Russja. Il-korruzzjoni fl-armata tsarist, il-konservattiżmu tal-ġenerali, u l-assistenza attiva pprovduta mill-Istati Uniti lill-Ġappun affettwati. Barra minn hekk, l-Isvezja u n-Norveġja, u l-Gran Brittanja u Franza opponew lir-Russja.
  Il-gwerra bdiet fl-1921, ironikament fil-jum fatali tat-22 ta" Ġunju. Kienet kważi battalja madwar id-dinja. Dak li kien fadal mill-Ewropa u l-Asja mar kontra r-Russja. Spanja u l-Portugall ukoll marru fuq avventura simili. Il-Portugall ħassu mħalla barra fl-Afrika, u l-Ispanjoli ħolmu li jirrestawraw il-glorja ta" qabel tagħhom fil-Medju Evu.
  Minn dan il-mument fl-Emisfera tal-Lvant, m'hemmx daqshekk spazju li ma jkunx ikkontrollat mit-Tsar Russu.
  Mill-mod, is-superjorità kbira tar-Russja tsarista fir-riżorsi umani, is-sistema awtokratika b'saħħitha, u d-dgħufija tal-oppożizzjoni interna kellhom rwol deċiżiv fil-gwerra.
  Iva, it-tankijiet Ġermaniżi rnexxielhom jgħaddu minn Neman sad-Dnieper fl-ewwel xahrejn, u jassedjaw Riga, u fin-nofsinhar, ikeċċu t-truppi Russi 'l barra mill-Ungerija. U l-allat taw lill-art tax-Xemx li Jogħla l-opportunità li jegħleb il-flotta Russa. Iżda għal darb'oħra, għalissa.
  Ġenerali bla talent jistgħu jitilfu battalja wara battalja. Imma waħda ġdida kienet qed tikber. U r-re, fl-aħħar, intensifika l-ġlieda kontra l-korruzzjoni u organizza provvista xi ftit jew wisq tollerabbli. U r-riżorsi umani: diviżjonijiet Ċiniżi, Indjani, Għarab kienu miexja. Il-Ġermaniżi ma setgħux jaqsmu d-Dnieper, u fix-xitwa t-truppi Russi nedew kontrooffensiva.
  Għandu jiġi nnutat li l-Isvezja u n-Norveġja mhumiex avversarji qawwija ħafna; diġà f'Marzu 1922, Stokkolma ttieħdet. U Oslo waqgħet f'Mejju. Sa Ġunju 1922, it-truppi tsarist setgħu jirrestawraw is-sitwazzjoni ta 'qabel il-gwerra, u mbuttaw lill-Prussjani lura għal-linji oriġinali tagħhom.
  Franza, meta rat dan l-iżvilupp ta 'ġrajjiet, ħarġet mill-gwerra. Bi tweġiba, ir-Re Prussjan Wilhelm okkupa Pariġi u r-reġjuni tan-Nofsinhar tagħha. Truppi Russi kienu qed javvanzaw. F"Settembru rrakkmu sal-Vistula. Battalji għall-Lvant tal-Prussja żvolġiet. Koenigsberg waqa 'f'Diċembru ... U Vjenna ġiet liberata għas-sena l-ġdida.
  Lanqas ma kienet faċli għall-Ġappuniżi, li l-flotta tagħhom sofriet ħsarat kbar u tilfu l-inizjattiva.
  Is-sena 1923 bdiet b'offensiva kbira tat-truppi Russi fil-Polonja u fi żmien tliet xhur ħruġ lejn l-Oder u l-Alpi fin-nofsinhar. Il-Ġermaniżi kellhom iċ-ċans li jżommu qrib Berlin, iżda t-truppi Russi bdew offensiva fil-Bavarja f"April. It-truppi avvanzaw bil-mod u b'mod kostanti lejn l-aħħar tas-sajf, ir-Russi laħqu r-Rhine. Fil-ħarifa, ir-reġjun tar-Ruhr reġa" nqabad mingħand il-Ġermaniżi, u f"Diċembru, wara ġlied qalil, Berlin kien imdawwar.
  Il-Ġermanja ma kellhiex aktar ċans li tirbaħ il-gwerra. Sitt xhur oħra fl-1924 ġew miġġielda fil-kontinent sakemm Spanja, il-Portugall, il-Ġermanja, li qabel kienu maqbuda mill-Ġermaniżi: l-Olanda u l-Belġju, ġew sottomessi.
  Il-Gran Brittanja biss baqgħet, u l-Ġappun kien diġà tilef kemm Okinawa kif ukoll Hokkaido.
  Churchill mexxa d-difiża tal-metropoli. Iżda l-Ingliżi ma kellhom ebda ċans.
  Veru, huma jegħlbu l-inżul tal-ħarifa.
  Waslet is-sena 1925. Fl-Istati Uniti, ma kien hemm l-ebda unità dwar x'għandu jsir. Ħallih jispiċċaw il-Gran Brittanja u l-Ġappun. Jew xorta tidħol fi gwerra diffiċli?
  Is-sens komun qal li, minkejja l-industrija żviluppata, l-Amerika tkun trivjali mgħaffeġ bin-numri. Imma li tkun waħdu ma' ors Russu huwa estremament tal-biża'.
  F'Ġunju, truppi Russi mwettqa, din id-darba inżul b'suċċess fil-Gran Brittanja, waqa 'Londra. U f'Awwissu, il-Ġappun kien lest ukoll.
  Hekk intemmet gwerra oħra.
  Ir-Russja ħadet il-kontroll tal-pajjiżi kollha tal-Emisfera tal-Lvant. Fl-istess ħin, l-imperu nnifsu baqa" awtokratiku u unitarju. Jew kważi unitarju. Il-possedimenti Ewropej kellhom xi attributi esterni ta" awtonomija. Iżda l-istess, il-poter tsarist iddominat kullimkien. Jekk hux ir-Renju tal-Polonja, jew ir-Renju tal-Isvezja bit-Tsar Vladimir fuq ras.
  Fil-5 ta" Marzu, 1933, it-Tsar Vladimir il-Kbir miet, u ibnu Cyril sar it-Tsar il-ġdid. Imma r-renju tal-monarka l-ġdid kien qasir, eżattament mitt jum. U fuq it-tron kien Alessandru r-raba" ta" ħmistax-il sena. U ħamsin jum wara kellu inċident. Nicholas II rnexxielu jitla" fuq it-tron fl-età ta" għaxar snin biss. Hemm erba" imperaturi f"sena waħda... Tajjeb, x"jiġri!
  Huwa rari ħafna, ovvjament, u mhux fil-pajjiżi kollha tad-dinja!
  Għalkemm, ovvjament, ħafna ftakru li Nikola l-Ewwel ħakem għal żmien qasir ħafna u miet bħala riżultat tal-vjolenza.
  Iżda l-bidu tar-renju ta 'Nikola II irriżulta li kien pjuttost tajjeb. Sentejn wara, tnieda l-ewwel satellita artifiċjali fl-istorja tal-pjaneta Dinja, li tellgħu madwar il-pjaneti.
  U l-1937 irriżulta li ma kienx daqshekk sinistru bħal fl-istorja reali. Peress li kienet din is-sena li l-ewwel raġel Russu tellgħu fl-ispazju. Le, mhux Gagarin, iżda l-Prinċep Igor Trubetskoy. Yuri Gagarin għadu ma kienx xortik tajba. U fejn sejjer?
  Ir-Russja, l-aktar imperu estensiv, tista" talloka fondi kolossali għall-espansjoni tal-ispazju.
  Is-sena ta" wara, l-1938, ġiet ittestjata l-ewwel bomba atomika Russa.
  It-Tsar il-ġdid Nikola II kien għadu żgħir ħafna u, ovvjament, bla paċenzja. Barra minn hekk, l-Istati Uniti baqgħu l-uniku kompetitur perikoluż tar-Russja. Biex ma nsemmux il-fatt li l-Amerikani wkoll jistgħu jkunu waslu biex ikollhom bomba atomika.
  Fl-1 ta" Marzu, 1940, b"ordni tat-Tsar Nicholas II, li kien diġà sar adult formalment, bdiet l-invażjoni tal-Istati Uniti. Ir-raġuni formali kienet l-appoġġ mill-Amerikani tal-oppożizzjoni Repubblikana fir-Russja mat-talbiet għall-elezzjonijiet parlamentari.
  Huwa possibbli li d-deċiżjoni taż-Żgħażagħ Nicholas II kienet l-iktar pass għaqli. Wara kollox, huwa impossibbli li avversarju potenzjali jakkwista armi nukleari wkoll.
  L-offensiva tat-truppi Russi li jużaw kolonni ta 'tankijiet kbar inizjalment żviluppat b'suċċess u malajr. Iżda mbagħad ir-reżistenza tal-Amerikani intensifikat. Għal diversi xhur, l-avvanz tat-truppi Russi kien bil-mod estremament. Iżda l-istess, l-ghadu kien qed jitlef, u ċeda għall-ammont ta 'ħaddiema, u l-kwalità tal-flotta tat-tank kienet iddestinata.
  Iżda rewwixta faqqgħet fl-Afrika u fiċ-Ċina. Barra minn hekk, forzi sinifikanti ġew devjati biex jrażżnu r-ribelljoni.
  Fl-1941, l-armati Amerikani nedew kontrooffensiva, iżda wkoll naqsu milli jilħqu l-għan tagħhom. Diversi attakki, u mbagħad ix-xitwa tal-1941-1942, li matulhom l-Amerikani tilfu kważi l-Kanada kollha. U f'April, Toronto u Quebec waqgħu kważi simultanjament.
  Il-gwerra diġà bdiet fit-territorju tradizzjonali Amerikan. Kien hemm skambji ta" daqqiet. Iżda l-akbar boxer Russu għeleb lill-vit Amerikan.
  Philadelphia waqgħet f"Awwissu tal-1942. U f'Ottubru 1942, it-truppi Russi resqu lejn New York. Imbagħad il-gvern Amerikan iddeċieda li juża l-armi nukleari.
  Iżda xorta ma kellhomx l-iċken opportunità biex jiksbu t-territorju tar-Russja, għalhekk l-imħatra saret fuq strajkijiet kontra t-truppi tal-assalt.
  Il-bomba ġiet sparata bil-lejl. Din id-deċiżjoni hija dovuta għall-fatt li flash qawwi jgħammar lis-suldati.
  L-effett ma kienx sinifikanti ħafna, mietu ftit aktar minn elf ruħ, għoxrin elf persuna kienu blinded, għalkemm ħafna minnhom kienu temporanji. Iżda daqqa bħal din ma tistax tissejjaħ deċiżiva.
  Barra minn hekk, ir-Russja tsarista għandha ħafna aktar ħlasijiet nukleari, għalhekk għadu mhux fatt li huwa razzjonali li jinfetaħ skambju bħal dan ta 'razzjon nukleari.
  Imma fejn sejjer? F'pożizzjoni ħażina, il-passi kollha huma ħżiena, u l-politiċi intelliġenti ma jidħlux f'pożizzjoni ħażina.
  F'Diċembru, New York u Washington waqgħu, u qabel dan, l-Amerikani użaw ħamsa oħra mill-bombi tagħhom mhux qawwija ħafna u ta 'suċċess f'termini ta' disinn. U r-rispons tal-ġenerali zarist waqgħet għoxrin mill-akkużi tagħhom. Allura rriżulta li jintuża serjali bomba terribbli.
  Il-gwerra damet sat-23 ta" Frar, 1943, imma ħadd ma waqqa" bombi atomiċi.
  L-Amerika kienet kompletament meħlusa mid-dominazzjoni tal-kapital u miġjuba taħt il-ħakma ta 'monarka awtokratiku.
  Is-sultan irċieva artijiet ġodda u glorja kbira. U issa ħadd ma azzarda jargumenta miegħu.
  Fl-1945, il-kosmonauti Russi niżlu fuq il-qamar. U fl-1947, l-armata Russa daħlet fil-Messiku. Ir-re iddeċieda li kien wasal iż-żmien li titwaqqaf tali relikwa bħall-eżistenza ta 'ħafna stati fuq pjaneta waħda. U l-armata tiegħu mxiet biex tirbaħ dak kollu li jista" jintrebaħ.
  Fl-1949, l-Arġentina saret l-aħħar pajjiż sovran anness mal-Imperu Russu.
  U kien hemm paċi madwar id-dinja. Fl-1953, il-kosmonawti Russi wkoll poġġew sieq fuq wiċċ Mars. 1956 - Venere ma' raġel. 1960 - Merkurju. 1961 - wieħed mis-satelliti ta' Mars. 1967 - Man fuq Neptune, u fl-1968 - fuq Saturnu. Fl-1970 - Uranus, u fl-1971 - Pluto.
  Nicholas II niżel fl-istorja taħt il-laqam: il-finitur! Fl-2016, ir-re kien diġà tlieta u disgħin sena. Iżda s-suċċessi tal-mediċina fuq l-art għadhom ma jippermettux li nqisu lis-sultan dekrepit u dgħajjef wisq. Ilu fil-poter għal 83 sena, li huwa rekord assolut fost dawk il-ħakkiema li l-mandat tagħhom huwa xi ftit jew wisq affidabbli. Għalkemm fl-istorja, jgħidu, kien hemm każijiet meta dawn ħakmu għal żmien itwal.
  Fid-Dinja, l-affarijiet kważi sejrin tajjeb. Veru, hemm problema bil-popolazzjoni li qed tikber, li diġà qabżet it-tmien biljun. Tamiet kbar huma assoċjati mal-espansjoni tal-ispazju.
  Diversi bliet diġà nbnew fuq il-qamar. Kif irriżulta, b'sitt darbiet inqas gravità milli fid-Dinja, ħxejjex u frott imkabbra fis-serer jistgħu jilħqu daqsijiet enormi.
  Inbnew bliet kemm fuq Mars kif ukoll fuq Venere, kif ukoll fabbriki fuq Merkurju. Din il-pjaneta, li hija l-eqreb tax-Xemx, hija konvenjenti ħafna għall-produzzjoni u l-irrumblar tal-metalli. Għal dan il-għan, tintuża l-enerġija solari.
  Hemm ukoll insedjamenti umani fuq is-satelliti ta 'Ġove, Uranus, Saturnu. L-ispazju qed jiġi mhaddma b'mod dejjem akbar.
  U kien fl-2016 li l-ewwel spedizzjoni interstellari lejn l-istilla Sirius bdiet mill-Qamar. Il-monarka jistenna ħafna li jgħix għal avveniment ferrieħi bħal li jistabbilixxi kuntatt ma 'aħwa f'moħħu.
  
  
  
  ĦBEL L-UNIVERS
  Id-dittatur Spanjol Franco, b"kuntrast mal-istorja reali, qabel li t-truppi Ġermaniżi jattakkaw il-fortizza Ingliża ta" Ġibiltà. Bi skambju, Spanja rċeviet xi artijiet Brittaniċi u Franċiżi fl-Afrika.
  L-attakk taħt il-kmand ta 'Mainstein seħħ bil-lejl mill-25 ta' Novembru, 1940 sa 26. Kif irriżulta, l-Ingliżi ma kinux pjuttost lesti għal mossa militari bħal din, u n-Nazi rnexxielhom jaqbdu fortizza daqshekk qawwija minn daqqa ta 'ħarta.
  Il-waqgħa tagħha kellha impatt sinifikanti fuq il-kors tal-gwerra. Il-Wehrmacht setgħet tittrasferixxi forzi fuq l-iqsar distanza lejn l-Afrika, u l-Ingliżi ġew imblukkati milli jidħlu fil-Baħar Mediterran mill-Lvant.
  Il-kmand Ġermaniż bagħat diversi diviżjonijiet lejn l-Afrika ekwatorjali. Barra minn hekk, il-korp ta" Rommel ġie trasferit lejn il-Libja, ftit xhur qabel mir-realtà.
  L-Ingliżi, min-naħa tagħhom, abbandunaw l-offensiva kontra t-Taljani fl-Etjopja u bdew isaħħu l-pożizzjonijiet tagħhom fl-Eġittu. Madankollu, Rommel irnexxielu jasal quddiemhom, u bħala riżultat ta" attakk preventiv, għeleb lit-truppi kolonjali, qabad Lixandra u l-Kajr. Il-pożizzjoni tal-Gran Brittanja fl-Afrika saret aktar ikkumplikata. Il-Ġermaniżi kienu diġà laħqu l-Kanal ta" Suez u heddew li javvanzaw aktar lejn il-Lvant Nofsani. Barra minn hekk, sar possibbli li nimxu lejn is-Sudan.
  Veru, l-affarijiet tat-Taljani fil-Greċja ma tantx kellhom suċċess, iżda l-approċċ ta 'forzi addizzjonali mill-Ġermanja salva s-sitwazzjoni.
  Hitler kellu dilemma: li jattakka lill-USSR jew li jtemm il-Gran Brittanja? Is-suċċessi tal-Wehrmacht fl-Afrika wasslu għat-tieni deċiżjoni - li jħottu idejhom fil-Punent. Għalkemm il-preparazzjonijiet militari tal-USSR ispiraw biża 'fil-Fuhrer.
  L-Armata l-Ħamra kienet qed tissaħħaħ, iżda l-Ġermaniżi lanqas ma kienu qed joqogħdu bilqiegħda. Il-produzzjoni tat-tankijiet fl-1941 irdoppjat meta mqabbla mal-1940, u l-avjazzjoni żdiedet bi kważi darbtejn u nofs.
  In-Nazi wettqu l-bumbardament u l-inżul fuq Malta. Imbagħad Rommel kiser id-difiżi fil-Kanal ta" Suez u daħal fl-Iraq, li kien irribella kontra l-ħakma Brittanika. Il-Ġermaniżi relattivament faċilment rebħu kemm il-Kuwajt kif ukoll il-Lvant Nofsani kollu. Stalin, min-naħa l-oħra, żamm mat-tattika ta 'stennija. Iżda Churchill iebsa kompla l-gwerra. Il-Wehrmacht, wara li laħqet l-Iran, daret lejn l-Afrika t'Isfel.
  Is-sena 1941 kienet qed toqrob lejn tmiemha. Ir-rilaxx tas-sottomarini żdied, u l-Gran Brittanja kienet qed titlef il-kolonji tagħha. L-Istati Uniti kienet passiva. Iżda l-Ġappun ma setax joqgħod idly u attakka l-Port tal-Peru fis-7 ta 'Diċembru. Bdiet gwerra intensa ġdida fil-Paċifiku. U Hitler kellu jerġa' jabbanduna pjanijiet għal attakk fuq l-USSR.
  Huwa meħtieġ li tgħin lill-Ġappuniżi, biex jaħtfu l-Iran u l-Indja, kif ukoll l-Afrika t'Isfel. U l-aktar importanti Brittanja stess. Barra minn hekk, il-bombi Amerikani mhumiex ġugarell. Jistgħu jikkawżaw ħafna problemi lit-Tielet Reich. U huwa l-aktar konvenjenti li twassal attakki bil-bombi mit-territorju tal-Gran Brittanja.
  Allura l-Fuhrer kien sfurzat fl-1942 jabbanduna l-idea li jinvadi l-lvant.
  Kien hemm ir-riskju li Stalin innifsu jiftaħ il-faċċata, imma... Wieħed irid ikun jaf il-karattru ta" Stalin. Huwa riservat ħafna fil-politika barranija. Il-gwerra mal-Finlandja għamlet lid-Dittur l-Aħmar saħansitra aktar kawt.
  Filwaqt li l-USSR qed tibni s-saħħa. In-numru ta 'avjazzjoni fl-1 ta' Jannar, 1942 laħaq tnejn u tletin elf vettura, u tankijiet, aktar minn ħamsa u għoxrin elf, flimkien ma 'tlett elef tankette oħra. B'kollox, Stalin ippjanat li jlesti r-reklutaġġ ta '20 korp mekkanizzat, b'numru totali ta' tankijiet ta '32 elf vettura, li minnhom l-aħħar KV ta' diversi marki u T-34, 16,5 elf. Barra minn hekk, l-iżvilupp tat-tankijiet T-50 kien għadu għaddej, għalkemm il-karozza rriżulta li kienet ħafifa.
  Il-Ġermaniżi, wara li ltaqgħu mal-Matilda u xi tankijiet tal-kruċieri, u li kellhom informazzjoni li l-Ingliżi kienu qed jiżviluppaw tankijiet tqal, bdew ukoll jagħmlu l-mastodons tagħhom stess. L-ewwelnett, it-"Tiger" b'kanun ta '88 mm, u armatura b'kanun impenetrabbli ta' 75 mm b'kanna twila.
  Informazzjoni dwar il-bini tat-tankijiet Sovjetiċi kienet disponibbli wkoll. It-tank KV-2 mar fil-parata ta 'Ewwel ta' Mejju fuq il-Pjazza l-Ħamra, u l-erbgħa u tletin kellhom xi dejta.
  Fi kwalunkwe każ, meta Speer mexxa l-ministeru imperjali tal-armamenti u l-munizzjon, l-iżviluppi fit-teknoloġija marru aktar malajr. Hitler ried li jkollu l-aqwa tankijiet fid-dinja, u oħrajn itqal. Iżda filwaqt li l-Ġermanja kienet b'mod ċar inferjuri għall-USSR. U n-numru ta 'karozzi u l-kwalità tagħhom. F'Awwissu 1941, il-produzzjoni tat-tank KV-3 bdiet. Il-karozza rriżulta li kienet pjuttost tqila ta" 68 tunnellata, iżda armata b"kanun ta" 107 mm b"veloċità inizjali ta" projettili ta" 800 metru kull sekonda. Dan ipprovdaha vantaġġ fuq it-"Tiger", li, bil-mod, kienet għadha ma ġietx imnedija fis-serje.
  Saħansitra aktar qawwi kien il-KV-5 b'piż ta 'tunnellata 125 u żewġ pistoli. Veru, magna tqila bħal din ħolqot aktar problemi għall-armata Sovjetika milli ġid. U fl-1942, ġiet adottata l-verżjoni KV-4 li tiżen 107 tunnellata . L-USSR tista 'ġustament tkun kburija bl-itqal tankijiet tagħha fid-dinja, u anke l-aktar qawwija.
  Iżda min-naħa l-oħra, il-Ġermanja żviluppat pjuttost tajjeb fl-avjazzjoni. Yu-188, wara li daħal fis-serje, żviluppa veloċità komparabbli mal-ġellieda. DO-217 deher ukoll deċenti. Inġenji tal-ajru bil-ġett ġew ukoll żviluppati b'mod attiv. Peress li l-Gran Brittanja kienet il-mira ewlenija, il-bombers bil-ġett ingħataw ħafna aktar attenzjoni milli fl-istorja reali.
  Il-Ġermaniżi użaw b'mod attiv ix-xogħol tal-iskjavi. Importati mill-Afrika numru kbir ta 'suwed. Il-ħaddiema suwed kienu ubbidjenti, jifilħu, iżda bla sengħa. Intużaw għal xogħol awżiljarju.
  Iżda billi jikkontrollaw l-Ewropa, il-Ġermaniżi setgħu jirreklutaw biżżejjed numri u ħaddiema tas-sengħa.
  Speer saħansitra rnexxielu jipperswadi lil Hitler, li għadu ma wettaqx programm biex jeqred il-Lhud, iżda jużahom fil-produzzjoni ta 'ajruplani u tagħmir.
  L-imħatra saret fuq offensiva tal-ajru kontra l-Gran Brittanja u gwerra sottomarina massiva.
  Madankollu, id-dħul tal-Amerika fil-kunflitt żiedet uġigħ ta 'ras lill-Fritz, u ġiegħlet żieda qawwija fin-numru ta' pakketti tal-lupu.
  Il-Ġermanja ġiet sfurzata tard biex iżid il-produzzjoni tal-bombi u l-ajruplani strateġiċi. L-ewwelnett Yu-288 u Yu-488 - b'erba 'magni. Iżda l-iżvilupp tagħhom u t-tifkira tagħhom ħadu ż-żmien. Il-modifika ME-109 "F" kollha kemm hi kienet avversarju denja għall-karozzi Brittaniċi. Iżda l-iżvilupp tal-ME-209 falla, kif għamel il-ME-210.
  Il-bomber tal-għads XE-177 falla wkoll. Iżda Speer lagħab bil-kwantità. Barra minn hekk, il-Focke-Wulf sar l-aktar ġlied b'saħħtu f'termini ta 'armament, li jikkumpensa għal xi wħud mid-dgħufijiet tal-ME-109. Iva, u l-iskola tat-titjira tal-Ġermaniżi rriżulta li kienet aħjar mill-Ingliż, u aktar minn hekk Amerikana. F'Mejju 1942, in-Nazi qabdu l-Afrika t'Isfel. U skwadra Amerikana waslet il-Madagaskar. Il-battalja ta" Midway irriżulta li ntilfet mill-Amerikani: allura l-kaptan tat-tielet rank, li kellu rwol deċiżiv f"din il-battalja, spiċċa, ironikament, fil-Madagaskar. L-Istati Uniti riedet iżżomm bażi fl-Afrika u ma tħallix lin-Nazi jirrilassaw. Iżda dan aggrava b'mod sinifikanti l-pożizzjoni tagħhom fl-Oċean Paċifiku.
  Veru, il-Ġappuniżi ma aġixxewx pjuttost tajjeb. Il-battalja għall-arċipelagu ħawajjan baqgħet għaddejja.
  In-Nazis kisbu l-kontroll tal-Afrika, u riżervi kbar ta 'materja prima strateġika, u qabdu wkoll l-Indja u l-Iran. Ir-riżorsi taħt il-kontroll tat-Tielet Reich huma enormi, iżda għad iridu jiġu diġeriti.
  Il-battalja bl-ajru għall-Gran Brittanja mhix daqshekk sempliċi. Żiedu kontinwament il-produzzjoni ta 'ajruplani, il-Ġermaniżi għamlu pressjoni, iżda ma kien hemm l-ebda dominanza totali. In-nuqqas ta 'qawwa ta' l-avjazzjoni strateġika, u l-għajnuna ta 'l-Istati Uniti, u anke allura ma jkunx hemm biżżejjed sottomarini, affettwati. U t-torpidows miraklu li miegħu kienu assoċjati tant tamiet ħalluna.
  Il-Fuhrer ma azzardax jiżbarka l-Gran Brittanja fl-1942. L-imħatri saret fuq it-tisħiħ tal-qawwa tal-baħar u l-flotta tas-sottomarini. Fl-istess ħin, inbnew aircraft carriers u battleships. Kien hemm biżżejjed kapaċità ta 'produzzjoni, iżda kollox ħa ż-żmien.
  Il-missili ballistiċi tal-Klassi A kienu jeħtieġu wkoll irfinar. Iżda l-qxur robotiċi FAU-1 bdew jiġu prodotti bil-massa. Karozzi relattivament irħas, li jużaw fjuwil sempliċi, kellhom il-vantaġġ bla dubju li ma kellhomx bżonn bdoti.
  Hitler, wara li kiseb aċċess għal riżorsi naturali illimitati u riżervi tax-xogħol, ried isalva l-ħajja tal-bdoti Ġermaniżi. V-1 bħala faċli għall-manifattura u bla ekwipaġġ deher l-aħjar soluzzjoni. U eluf ta 'qxur robotiċi bħal dawn waqgħu mill-ħarifa tal-1942 fuq Londra.
  Fl-istess ħin, il-Ġermaniżi aċċelleraw l-iżvilupp tal-bomber jet Arado u missili ballistiċi.
  Stalin kompla jistenna u jakkumula s-saħħa. Fl-1942, l-USSR ipproduċiet ħamest elf u nofs tank ġdid KV u T-34, u madwar elf marka qodma, madwar ħames mitt dawl ġdid T-50 u T-60 u mitejn anfibju. Żdiedet ukoll il-flotta tal-ajruplani - daħlu fis-servizz madwar ħmistax-il elf ajruplan ġdid u antik. Anke kien hemm nuqqas ta" bdoti. Il-produzzjoni ta' Katyushas żdiedet bil-mod.
  Il-Ġermanja Nażista pproduċiet aktar minn tletin elf ajruplan, iżda sofriet telf sinifikanti fil-battalji. Il-Ġermaniżi pproduċew madwar sitt elf u nofs tank. Fuq kollox, it-T-3 u modifika ġdida tat-T-4 b'kanun twil ta '75 mm. Ftit aktar minn mija mill-aktar ġodda "Tigri" ġew prodotti, u "Panthers" għadhom biss fil-prototipi.
  Iżda l-xkubetta tal-assalt MP-44 iddisinjata minn Schmeister bdiet tidħol fis-serje. B'differenza mill-istorja reali, il-magna ma kellhiex għalfejn tiġi żviluppata b'kont meħud tan-nuqqas ta 'metalli mhux tal-ħadid. U dan aċċellerat l-iżvilupp ta 'xkubetta ta' attakk aktar sempliċi, bl-azzar liga.
  Għalhekk fl-armi żgħar, il-Ġermaniżi bdew jiksbu vantaġġ. Iżda kellhom bżonn ukoll ħin biex il-magna terġa" tarma t-truppi kollha.
  Iżda fil-flotta tas-sottomarini, fejn ir-rilaxx laħaq erbgħin jew ħamsin sottomarin kull xahar, il-Ġermaniżi verament m'għandhom l-ebda ugwali.
  Kien hemm anke sottomarini b'veloċità għolja ħafna fuq perossidu tal-idroġenu. Ħidma aċċellerata fil-programm nukleari. Fortunatament, hemm ħafna riżorsi. U anke l-iżball tal-fiżiċi Ġermaniżi li l-grafita mhix adattata bħala moderatur ma rriżultax li kien katastrofiku. Inbnew diversi fabbriki għall-produzzjoni tal-ilma tqil, inkluż fl-Afrika.
  Mela mhux bil-ħasil, huwa bl-irrumblar, iżda r-reattur nukleari tan-Nazi beda jaħdem f"Diċembru tal-1942. Anke ftit qabel mill-Amerikani. Wara t-telfiet fil-Paċifiku, bdew iż-żarmar serju. U l-finanzjament għall-programm nukleari ġie mnaqqas drastikament.
  Il-bidu tal-1943 kien immarkat bid-dikjarazzjoni ta" Hitler ta" Gwerra Totali u l-introduzzjoni ta" servizz universali tax-xogħol fit-territorji okkupati. L-attakki massivi tal-V-1 fuq Londra ma ġġustifikawx lilhom infushom. L-Ingliżi tgħallmu jirripellaw parzjalment daqqiet bħal dawn, iżda l-Ġermaniżi ħadu n-numru.
  Iżda l-gwerra taħt il-baħar irriżulta li kienet tassew diżastruża għall-Gran Brittanja. Il-produzzjoni ta 'armi fuq il-gżira naqset drastikament minħabba nuqqas ta' materja prima. Il-metropoli kienet fuq il-ponta tal-kollass. Barra minn hekk, in-Nażisti qabdu l-Madagaskar, u l-Ġappuniżi, flimkien man-Nażisti, invadew l-Awstralja u relattivament malajr kisbu ċ-ċediment tagħha.
  Għalkemm Stalin fehem il-periklu ta 'tattiċi ta' stennija, huwa baqa 'leali lilu nnifsu, ma daħalx fi ġlieda. Aħjar ħalli l-kapitalisti jeqirdu lilhom infushom sal-aħħar. U se naraw...
  Iżda din it-tattika kellha wkoll l-iżvantaġġi tagħha. Bl-użu ta 'riżorsi enormi, it-Tielet Reich kien diġà qed jipprepara gwerra kontra l-USSR. Il-produzzjoni ta 'tankijiet fit-Tielet Reich fl-1943 laħqet medja ta' 1,200 vettura kuljum, flimkien ma 'tliet mija u ħamsin kanuni li jaħdmu għal rashom. Barra minn hekk, xkubetti li jimxu waħedhom m'huma dgħajfa xejn. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Meta wieħed iqis li l-Ġermaniżi kważi ma sofrewx telf fit-tankijiet, ir-riforniment tagħhom tal-panzvale kien diġà darbtejn aktar mgħaġġel minn dak tal-Armata l-Ħamra. U d-differenza kwantitattiva fit-teknoloġija favur l-USSR bdiet tiċkien.
  F'termini ta 'kwalità, il-Fritz kiseb "King Tiger" simili fil-piż għall-KV-3, f'termini ta' qawwa penetranti l-pistola kienet saħansitra kemmxejn superjuri minħabba l-kwalità tal-projettili u armatura frontali aktar b'saħħitha. Ukoll, il-KV-5 u l-KV-4 Sovjetiċi super-tqal irriżultaw li huma teknikament inaffidabbli ħafna, speċjalment l-undercarriage tagħhom. Allura l-użu tal-ġlieda kontra tali monsters kien fid-dubju.
  U Stalin ordna wkoll il-ħolqien ta 'KV-6 b'seba' xkubetti u żewġ lanċaturi tar-rokits. Huma għamlu l-karozza. Iżda rriżulta li kien tant tqil u twil li ma stajtx iġorr fuq ferrovija jew skjeraha fil-battalja. It-T-34-76 hija vettura pjuttost ta 'suċċess, iżda aktar dgħajfa fil-ġlieda kontra ras mill-Panther jew Tiger. U l-KV-1 u l-KV-2 huma komparabbli mal-Ġermaniżi f'termini ta 'piż, iżda huma inferjuri għall-Panthers u Tigers fil-butting. It-T-4 Ġermaniż laħaq mal-erbgħa u tletin fl-armatura u qabeż fl-armament, il-viżibilità u l-ottika, u dan b'piż ugwali, jew saħansitra inqas, jekk inqabblu modifiki itqal.
  Fil-qosor, il-Fritz kien miġbud 'il fuq u l-kwalità kienet sa l-istess. U d-dehra tal-ME-309 u ME-262 tat vantaġġ fil-kwalità tal-avjazzjoni. Bħall-Yu-488, l-aqwa bombardier b'erba' magni. U warajhom hemm mudelli reattivi. Bħal Yu-287 u Arado.
  F'Settembru 1943, in-Nazis fl-aħħar wettqu inżul b'suċċess fil-Gran Brittanja. Wara ġimgħatejn ta" ġlied - l-Ingilterra kapitulat. U għalkemm Churchill ħarab lejn il-Kanada, l-eżitu tal-gwerra fil-Punent deher konklużjoni preċeduta.
  Roosevelt, wara li tilef l-alleat ewlieni tiegħu u beża mill-qawwa dejjem tikber tat-Tielet Reich, talab għall-paċi.
  Hitler, wara diskussjonijiet mal-madwaru, waqqaf kundizzjoni għall-Istati Uniti: iċ-ċaħda tal-programm nukleari u r-rikonoxximent tal-konkwisti kollha tal-Ġappun u t-Tielet Reich. Kif ukoll l-irtirar tat-truppi mill-Iżlanda, li l-Fritz kien diġà fil-fatt miksija mal-flotta tas-sottomarini. Il-kontroll tal-Land tax-Xemx li Jogħla fuq Gaia, fejn il-ġlied għadu ma waqafx. Barra minn hekk, Hitler talab kumpens materjali għat-Tielet Reich u l-Ġappun għall-qerda u l-ispejjeż militari kollha kkawżati mill-Istati Uniti u l-Gran Brittanja.
  Għalkemm it-termini tal-paċi kienu estremament diffiċli, Roosevelt b'diffikultà kbira rnexxielu jimbotta l-adozzjoni tagħhom fil-Kungress u s-Senat.
  Il-ħjiel ta" Stalin li ma kienx jopponi li jingħaqad mal-koalizzjoni tal-Assi, u għall-inqas lest li jerġa" jieħu l-Alaska, kellu rwol kbir fil-konformità tal-Istati Uniti.
  Il-pragmatiżmu Amerikan rebaħ, li rriżulta li kien ogħla mill-entużjażmu u l-emozzjonijiet. Barra minn hekk, il-programm nukleari tal-Ġermaniżi żviluppa aktar malajr minn dak Amerikan, u dan kien mimli katastrofi fil-futur.
  L-ewwel fażi tat-Tieni Gwerra Dinjija spiċċat. Imma l-Fuhrer issa ried itemm l-USSR.
  It-tattiċi mhux mistennija ta" Stalin u d-devozzjoni tiegħu lejn il-kawża tal-paċi fid-dinja kellhom ċajta sinistra. Joseph kien oppost mit-Tielet Reich u l-Ġappun bir-riżorsi kollha tal-Emisferu tal-Lvant, inkluża l-Awstralja, u xi bridgeheads fid-dinja tal-Punent.
  L-Art tax-Xemx li Jogħla, madankollu, għadha ma spiċċatx iċ-Ċina, iżda setgħet fetħet it-tieni front. Hitler, min-naħa l-oħra, ifforma b'mod attiv truppi kolonjali u leġjuni barranin. Fl-istess ħin, żdiedet ukoll il-produzzjoni tal-armi.
  Fl-ewwel nofs tal-1944, il-produzzjoni tat-tankijiet u l-kanuni li jaħdmu għal rashom fit-Tielet Reich laħqet u qabżet il-mitt vettura kuljum. Panther-2 fil-livell tiegħu qabeż il-karozzi Sovjetiċi kollha. Kien hemm ukoll tank Ġermaniż aktar avvanzat "Lion", u dalwaqt il-"Royal Lion".
  U l-aktar importanti, l-avjazzjoni bil-ġett ġiet żviluppata serjali. Bi tweġiba, it-tankijiet T-34-85 u IS-1 u IS-2 daħlu fil-produzzjoni fl-USSR, u ħadd ma neħħa s-serje KV mill-produzzjoni lanqas. L-aktar tank tal-produzzjoni massiv tat-Tielet Reich għall-1944 kien il-Panther-2, u l-USSR T-34-85. Mudelli itqal ġew prodotti b'mod sinifikanti - madwar żminijiet, fi għaxar kwantitajiet iżgħar. U l-Ġermaniżi ma ridux isuqu piżijiet ħafna fit -toroq Sovjetiċi, u Stalin beda jisfiduċja s-serje KV, u l-ISs irriżultaw li kienu wisq mhux maħduma.
  Madankollu, il-Ġermaniż "Panther" -2 b'kanun 88-mm ta 'kalibru 71 L, qabeż it-T-34-85 fil-qawwa tat-titqib tal-armatura tal-pistola, f'korazza ta' quddiem u ftit fuq il-ġenb, u wkoll ma għamilx jammetti fil-prestazzjoni tas-sewqan b'magna ta '900 horsepower u piż ta' 47 tunnellata. Anke meta l-piż tat-tank Ġermaniż kiber għal 50.2 tunnellata, irriżulta li ma kienx fatali.
  U l-ajruplan bil-ġett Ġermaniż ma kellu xejn avversarju denju.
  Hitler iddeċieda li kien aħjar li ma jkaxkrux il-gomma, u beda l-gwerra fit-22 ta 'Ġunju, 1944. Jitfa 'fuq l-USSR tliet mija u ħamsin tad-diviżjonijiet tagħhom stess u barranin, u mija u għoxrin diviżjonijiet ta' satelliti. Fuq in-naħa tat-Tielet Reich kien hemm: ir-Rumanija, l-Ungerija, is-Slovakkja, il-Kroazja, il-Finlandja, l-Isvezja, l-Italja, il-Portugall, Spanja, il-Bulgarija, l-Arġentina, it-Turkija.
  Il-Ġermaniżi użaw ukoll numru kbir ta" barranin u hiwis fil-Wehrmacht. B"kollox, it-Tielet Reich, fl-ewwel grad biss, tefa" fil-battalja tnax-il miljun u nofs suldat, li minnhom mhux aktar minn erbgħin fil-mija kienu Ġermaniżi skont in-nazzjonalità. Is-satelliti żiedu tliet miljuni oħra. B'kollox, hemm kważi sittax-il miljun infanterija fl-ewwel echelon, madwar tlieta u tletin elf tank, aktar minn ħamsa u ħamsin elf ajruplan, madwar mitejn u ħamsin kanun u mehries.
  L-USSR, wara l-mobilizzazzjoni, skjerat tlettax-il miljun u nofs suldat, iżda parti mill-forzi kellhom jinżammu fil-Lvant Imbiegħed u fid-distretti interni. Fl-ewwel echelon kien hemm tmien miljun suldat, madwar tletin elf tank, kważi erbgħin elf ajruplan, u madwar mitejn elf pistoli u mehries.
  Għalhekk, fuq in-naħa tat-Tielet Reich, hemm superjorità doppja fl-infanterija, u superjorità ta 'ħames darbiet fil-mobilità fis-seħħ, b'magna ta' magna aħjar. Veru, l-USSR għandha ħafna machine guns, kważi parità.
  Id-differenza fit-tankijiet mhix kbira, iżda l-persentaġġ ta 'vetturi skaduti fl-USSR huwa ogħla, kif ukoll tankijiet ta' rilaxxi preċedenti.
  L-avjazzjoni bil-ġett Ġermaniża m'għandha l-ebda avversarju, u l-ajruplani mmexxija mill-iskrun tat-Tielet Reich huma aktar mgħaġġla u armati aħjar. Veru, il-vetturi Sovjetiċi huma superjuri fil-manuvrabbiltà orizzontali.
  Fl-artillerija u l-mehries, il-bilanċ tal-forzi huwa l-eqreb lejn l-ugwaljanza. Kemm il-kwantità kif ukoll il-kwalità.
  Veru, il-flotta tat-Tielet Reich hija speċjalment taħt l-ilma, ħafna drabi aktar b'saħħitha minn dik Sovjetika. Kif inhu l-każ mal-Ġappun.
  Barra minn hekk, in-Nazis diġà għandhom missili ballistiċi tal-klassi A fil-produzzjoni tal-massa, u l-ewwel diskettes telaq.
  B'mod ġenerali, in-Nazis se jkunu aktar b'saħħithom, u Stalin ipprepara b'mod pjuttost raġonevoli, għalkemm tard, id-difiża. Iżda ma sarx ħafna. Il-Linja Stalin ma ġietx restawrata għal kollox, u l-aktar importanti, it-truppi ma kinux imħarrġa biżżejjed biex iżommu l-linja. Għalkemm kienu mħarrġa mill-ġdid b'mod iddisprat.
  Il-linja tal-fruntiera ta 'Molotov, għal tliet snin ta' odds, kienet ġeneralment kompluta, iżda kienet tinsab qrib wisq tal-fruntiera, u ma kellhiex fond biżżejjed. Barra minn hekk, Stalin ordna l-bini tat-tielet echelon wara d-Dnieper, iżda dan inbeda biss wara l-konsenja tal-Istati Uniti.
  Veru, minbarra t-truppi Sovjetiċi, wieħed jista 'joqgħod fuq partijiet tal-NKVD, li n-numru tagħhom ttella' għal miljun suldat u l-milizzja. Dan huwa madwar erba 'miljun ruħ, biss fl-ibliet tal-punent. Għalkemm, ovvjament, l-effettività tal-ġlieda tagħhom hija ħafna agħar minn dik ta 'unitajiet regolari.
  Il-Ġermaniżi, kif ukoll l-istorja reali, taw id-daqqa ewlenija fiċ-ċentru, qatgħu l-erf ta 'Bialystok u l-ponn ta' Lvov. L-ewwel jiem tal-ġlied urew li l-Ġermaniżi, minkejja n-numru kbir ta 'unitajiet barranin, kienu qed imexxu l-offensiva xi ftit jew wisq bla xkiel. Iżda t-truppi Sovjetiċi ħafna drabi jintilfu.
  Barra minn hekk, il-kapaċità tal-ġlieda kontra l-unitajiet Ukraini rriżultaw li kienu dubjużi. Ħafna diżerti u ċedew fl-ewwel jiem tal-gwerra.
  Ma kienx possibbli li l-għadu jinżamm fil-battalji tal-fruntiera. U mbagħad Stalin għamel żball, jipprojbixxi l-irtirar ta 'unitajiet għal-linja prinċipali u esiġenti li jiddritta l-quddiem. L-iżball, madankollu, ġie kkoreġut, iżda tard. Il-Ġermaniżi setgħu jaqbdu Minsk diġà fit-28 ta 'Ġunju, wara li kissru l-linja ta' Stalin fiċ-ċentru.
  Il-konfużjoni intensifikata biss. Fit-30 ta" Ġunju seħħ id-dħul mistenni fil-gwerra tal-Ġappun u s-satelliti tiegħu. Għalhekk, għalissa, kellna ninsew it-trasferiment tat-truppi mill-Lvant Imbiegħed.
  L-avvanz Ġermaniż fiċ-ċentru kien qed jespandi. Kien hemm vojt kbir li ppruvaw iddisprat jimla. Imma n-Nazis avvanzaw u fis-16 ta" Lulju daħlu fi Smolensk.
  Meta jitfgħu r-riżervi kollha disponibbli fil-battalja, u jpoġġu l-milizzji taħt l-armi, Stalin u Zhukov setgħu jwaqqfu l-avvanz tal-Fritz fiċ-ċentru. Iżda Hitler dawwar it-truppi tiegħu lejn in-nofsinhar. In-Nazi ħolqu kaldarun enormi fi Kyiv, u qabdu kważi l-Ukrajna kollha.
  Imblukkat Leningrad, invadiet il-Krimea. Il-kors tal-ostilitajiet deher ħafna qisu l-1941, bħal karma bla waqfien. Iżda d-differenzi kienu wkoll pjuttost sinifikanti. L-URSS fl-1941 kellha xi riżervi ħielsa, u issa kollox kien diġà mobilizzat. U meta seħħ l-attakk f"Ottubru, irriżulta li ma kien hemm kważi xejn biex iżżomm id-difiża.
  Sal-bidu ta 'Novembru 1944, in-Nazis dawru Moska, u ġiegħlu lil Stalin jaħrab lejn Kuibyshev.
  In-Nazis, b'differenza mill-istorja reali, kellhom superjorità numerika sinifikanti. Kellhom biżżejjed diviżjonijiet biex jaqbżu Moska mit- Tramuntana u n-Nofsinhar. Iżda l-unitajiet Sovjetiċi nfirxu wisq fuq fronti differenti.
  Fir-realtà, fl-1941, wara mobilizzazzjonijiet, Stalin kiseb vantaġġ fuq il-Wehrmacht fin-numru ta 'persunal, u kellu erba' darbiet aktar ajruplani u tankijiet mit-Tielet Reich mill-bidu nett tal-gwerra. U fl-ewwel ħames xhur tal-gwerra, aktar tagħmir Sovjetiku ġie prodott fl-istorja reali.
  Imma issa n-Nazis huma kollha trump cards, kemm fuq in-naħa tal-kwantità kif ukoll tal-kwalità tal-armi u l-persunal. U l-Armata l-Ħamra għandha l-istess feriti bħal fl-1941. Inkluża n-nuqqas ta 'rieda ta' Ukraini, Balts, u ħafna nazzjonijiet żgħar li jmutu għas-sistema Sovjetika. Tradiment tal-massa u ġirja ma' vittmi ta' repressjoni, imneħħija u reċidivi oħra ta' kull xorta. Inklużi l-għedewwa ideoloġiċi tar-reġim Sovjetiku.
  U l-fatt li l-Ġermaniżi għelbu wkoll lill-Punent iżid biss in-numru ta 'tradituri.
  Għalhekk, mhuwiex sorprendenti li Moska hija mdawra, u l-Ġermaniżi qabdu l-Donbass, Voronezh u qed jimxu lejn Stalingrad.
  Ix-xitwa fl-1944, sfortunatament, ma kinitx daqshekk ġlata u silġ bħal fl-1941. Madankollu, Moska żammet erojkament sal-aħħar ta 'Diċembru 1944. Stalingrad waqa 'f'Jannar 1945, u l-battalji għaliha ma kinux twal wisq. Fi Frar u l-bidu ta" Marzu, il-Ġermaniżi u s-satelliti tagħhom qabdu kompletament il-Kawkasu u l-bjar taż-żejt ta" Baku.
  Imbagħad l-offensiva marret tul il-Volga. Għal Saratov, għal Kuibyshev, u aktar lejn Orenburg u Kazan.
  Stalin ħarab lejn Sverdlovsk. Kazan waqa 'f'Mejju. Fis-sajf, il-Ġermaniżi u l-Ġappuniżi komplew jimxu fil-fond tar-Russja. Ir-reżistenza tat-truppi Sovjetiċi waqgħet. Fil-5 ta 'Awwissu, 1945, Sverdlovsk ittieħdet. U fit-3 ta" Settembru, 1945, Stalin fl-aħħar qabel li jċedi. Bi skambju għal ħajjithom stess u l-libertà.
  It-Tieni Gwerra Dinjija spiċċat. Iżda l-paċi ma dametx ħafna. Wara li ttestja l-armi nukleari, Hitler sar konvint mill-qawwa distruttiva fenomenali tagħhom.
  Issa deher li l-Ġappun u l-Istati Uniti kienu għadhom fit-triq lejn dominazzjoni dinjija mit-Tielet Reich. U għalkemm il-Fuhrer rebaħ aktar art minn Gengis Khan, Alessandru l-Kbir, Napuljun, l-Imperatur Trojan, u Suleiman il-Magnifiċ flimkien, iddeċieda li jegħleb lill-Ġappun ukoll.
  Eżattament tliet snin wara t-tmiem tat-Tieni Gwerra Dinjija, mitt missili ballistiċi, interkontinentali b'karigi nukleari qawwija koprew il-pajjiż tax-Xemx li Tqum f'daqqa.
  U mbagħad bdiet l-offensiva tal-unitajiet tal-art tal-Wehrmacht u l-flotta. Il-Ġermaniżi relattivament malajr ħatfu l-possedimenti tal-Ġappun fl-Asja, u l-metropoli nnifisha nqatgħet l-art bil-bombi atomiċi.
  Ir-reżistenza bejn wieħed u ieħor fit-tul kienet ipprovduta mill-possedimenti tal-Paċifiku tal-pajjiż tax-Xemx li Jogħla. Iżda sa Ġunju 1949, kien kollu spiċċa. Issa dak kollu li baqa" kien li jegħleb lill-Istati Uniti. Barra minn hekk, kien hemm raġuni. L-Amerikani, kuntrarjament għall-ftehim, madankollu żviluppaw armi nukleari u wettqu t-test sigriet tagħhom.
  Hitler beda l-gwerra fl-1 ta 'Jannar, 1950, waqqa' tliet mitt missila nukleari f'daqqa fis-sena l-ġdida. Attakk nukleari devastanti qered mitt belt Amerikana ewlenija u qatel diversi għexieren ta" miljuni ta" nies. Żid ieħor mill-akbar reati ta' Adolf Hitler mal-itwal lista tal-aktar atroċitajiet odjużi. Imbagħad ġiet l-invażjoni tal-Kanada, u min-nofsinhar flimkien mad-dittatorjati tal-Amerika Latina. L-Amerikani kienu mdgħajfa u ixxukkjati, iżda ġġieldu ddisprat. Fehmu li t-telfa għalihom kienet tfisser biss jasar u mewt bil-mod u bl-uġigħ. Għalhekk, kienet l-aktar ddisprata fost il-gwerer kollha. U dam għal aktar minn sena, u ġiegħel lit-Tielet Reich iwaqqa" madwar mitejn tagħbija nukleari oħra, u jbiddel ħafna artijiet fertili f"deżert radjuattiv. Iżda l-għan madankollu intlaħaq u l-aħħar ghadu tat-Tielet Reich ġie megħlub. U wara dan, beda l-proċess tal-hekk imsejħa globalizzazzjoni dinjija. Il-marka Ġermaniża saret l-unika munita dinjija. Anke pajjiżi formalment indipendenti tnaqqsu għal-livell ta 'kolonji tat-Tielet Reich, filwaqt li żammew biss awto-gvern lokali limitat. Il-Lhud u ż-Żingari ġew illegali: ġew imfittxija u meqruda. L-SS wettqu purges massivi, u rrabjaw. Wasal ħmar il-lejl reali - is-siegħa tad-dragun. Jew, b'mod aktar preċiż, era. Il-Fuhrer kien qed jibni imperu totalitarju fid-dinja reali bi talba għall-espansjoni tal-ispazju. Fl-1959, waqt iċ-ċelebrazzjoni tas-sebgħin sena tal-Fuhrer, saret inkurunazzjoni uffiċjali, plebisċit dinji - li leġittimizza t-titlu ta" super-imperatur. U meta Adolf Hitler miet fl-1967, ibnu wiret it-titlu u l-poter tiegħu. Sa dak iż-żmien, il-pjaneta Dinja kienet diġà stabbiliet insedjamenti fuq il-Qamar u fuq Mars ma 'Venere, u kienet qed tħejji b'mod attiv għall-espansjoni fid-dinjiet starry ta' barra... In-Nazi riedu imperu universali - il-kostruzzjoni tal-Star Reich, sabiex biex tgħaddas l-univers kollu f"ħmar il-lejl.
  
  
  MIJJA ELF TIFELA SBAĦA
  Elfaraya rat ruħha fil-battalja... Issa hija gwerriera u mexxej ta 'armata mhux dgħajfa.
  Bniet sbieħ: għandhom biss sider u koxox miksija bi pjanċi armati ħfief. U l-dirgħajn, ir-riġlejn u l-istonku huma vojta, ikkunzati.
  U dawn it-tfajliet spank bis-saqajn vojta. Kien hemm mitt elf minnhom. U l-bniet kollha, mhux raġel wieħed! U kollha sbieħ, irqaq, atletiċi, muskolari, ikkunzati, bi snien perla!
  Bħall-Amażonji... Infurmati f'koorti. Xwabel fl-idejn, pruwi wara. M'hemm l-ebda tarka - il-gwerrier jemmen li x-xabla hija aktar vera mit-tarka.
  U l-bnadar itiru kburi fuq il-bniet. Huma lesti jiġġieldu u jridu jirbħu b'kunfidenza!
  Iżda mill-bogħod jiċċaqilqu hordes ta 'orcs. Orsijiet bil-pil, diżgustanti. U madwar mitt darba inqas trolls li jservu bħala l-kmandanti tagħhom.
  U issa dan il-horde miexi lejn il-bniet.
  Elfaraya jagħti l-kmand:
  - Rimja mill-pruwi, f'ark għoli!
  It-tfajla, billi tuża s-swaba" vojta ta" riġlejha grazzjużi, tiġbed il-kordi tal-pruwa. U rimja vleġeġ fatali.
  Fl-istess ħin, il-ġellieda kixfu snienhom u jgħajtu:
  Ejja nkunu champions!
  U jtiru lejn l-għadu b"daqqiet ħoxnin ta" vleġeġ. Huma jpoġġu l-avversarji bħal qanfud bil-labar.
  Orcs u trolls jaqgħu, smitted ma qattiel u krudili.
  U Elfaraya tgħid:
  - Għall-fruntieri l-ġodda tal-imperu!
  Il-ġellieda jaġixxu sinkronizzati. Il-korpi ikkunzati tagħhom, tant sabiħ u tleqq. U saqajn vojta jteptpu għekiesi ikkunzati. U s-swaba" huma tenaċi fl-estremitajiet t"isfel. U r-rigali tal-qerda jtiru lilhom infushom, jolqtu lill-avversarji.
  Orcs u trolls jaqgħu miksura. U għandhom uċuħ tal-annimali mibrumin mill-uġigħ.
  Il-ġellieda huma sempliċiment ammirevoli. Huma qadd irqaq u muskolari, u saqajn muskolari. Kemm se jiġu sparati eluf ta" vleġeġ f"daqqa.
  U se jolqtu massa ta 'orki. U tkanta:
  - Għall-unur kbir tagħna,
  Ejja nieklu banditi!
  U għal darb'oħra ħafna vleġeġ, u se jirrilaxxawha. U se jniżżlu b'katavri l-avviċinamenti kollha għall-għoljiet fejn jinsabu.
  Iva, huma ġellieda tal-għaġeb. F'liema tali grin selvaġġ, u l-ġisem idur fid-direzzjoni t-tajba bl-esterminazzjoni ta 'avversarji.
  Elfaraya stess tispara pruwa. Hija tiġbed is-sekwenza b'saqajha vojta, u tolqot b'mod preċiż ħafna.
  Fl-istess ħin, it-tfajla tkanta lilha nfisha:
  - Il-vjolenza żżomm id-dinja,
  Il-vulkan tar-rabja jaħbat b"mod kbir!
  Tensjoni ogħla,
  Awakens bl-uġigħ u biża!
  U għal darb'oħra l-vleġġa mnedija mis-sieq vojta tal-gwerrier itir. U daqq tliet orki f'daqqa.
  Dawk jifgaw mill-funtani tad-demm. U Elfaraya kif squeak:
  - Glorja lill-maġija tiegħi!
  U jerġa" jispara vleġġa b"siequ vojta. Din hija tifla - tal-ogħla klassi, għandha kemm ġisem kif ukoll kull ħaġa oħra.
  L-ewwel mewġa ta 'attakki mill-orki u trolls bogged isfel. Fadal biss massa ta" katavri. Imma issa jidhru stakkamenti ġodda ta 'kreaturi bil-pil.
  Elfaraya jerġa' jispara, u jagħmel dan b'mod preċiż, u fl-istess ħin jgħajjat:
  - Glorja lid-dinja tagħna!
  U s-sajjetti itir minn sieqha vojta. U l-massa ta 'orcs tingħata n-nar u mqatta' f'biċċiet.
  Iva, hija prinċipessa gwerriera. Magħha, kull raġel se jħossu protett sew.
  U l-mitt elf tifla l-oħra mhumiex agħar. U jisparaw tajjeb ħafna. U l-aktar importanti, malajr.
  Ir-riġlejn vojta u muskolari tagħhom għandhom ħin biss biex jitpejjep.
  Hawn huma flimkien:
  - Nagħtu pass attiv,
  Laqtu lill-ghadu dritt f'ghajn!
  U għal darb"oħra joħorġu rigali ġodda tal-mewt b"saqajn vojta. Din hija ġeneralment it-tnedija tagħhom tal-enerġija tal-ġlieda kontra.
  Anke Elfaraya kanta:
  - Orcs jgħajtu - uċuħ imnikktin,
  Kun af, ħbieb, jien qattiel!
  Noqtol lil kulħadd, neqred lil kulħadd,
  U nkisser wiċċu xagħru lil min!
  Iva, it-tfajla hija verament estremament combativa. U meta horde ta 'orcs jiġru eqreb, kien jolqothom bħal pulsar. U immedjatament ħamsin kreatura tqattgħu f"biċċiet żgħar bil-laħam.
  Elfaraya tgħajjat:
  - Għal ideat kbar sabiex il-kreaturi kollha jinħarqu!
  Il-gwerrier imbagħad ħa u ħeles is-sajjetti minn żokraha. U ftit tużżani orki rriżultaw li kienu bħal imtaten imtaqqbin bi skewer. Huma moqli kważi istantanjament.
  U l-bqija tal-bniet bewħu:
  - Għall-Art Imqaddsa!
  U nieħuha wkoll u se jwaqqgħu emboli ta 'enerġija mill-għarqbejn vojta! U qatgħet ħafna ġellieda bil-pil.
  Elfaraya, kompliet tispara, din id-darba ġibdet il-korda tal-pruwa b"idejha, tgħajjat:
  - Għall-maġija tagħna!
  U ħadet ukoll sajjetta mill-għarqub vojta tagħha... U tant laqtet li mitt orki u trolls sħaħ ġew maħruqa. Bħal blotters maqbuda fi flamethrower.
  Elfaraya bemħet:
  - Jien sorceres kbira!
  U għal darb'oħra, kif slams lejn l-għadu. U għajnejha xegħrqu. U t-tfajliet, bil-passjoni kbira tagħha, jitfgħu l-vleġeġ lejn l-orki u t-trolls.
  Il-muntanji jikbru minn katavri. Kollha qed jinġabru u jinġabru. U aktar u aktar mejta.
  Elfaraya ħadha u rrimarkat b'daqq:
  - X'għandek tagħmel jekk ikun hemm re f'rasek?
  Imbagħad oħloq palazz għalih!
  U għal darb'oħra, il-Prinċipessa b'sieq vojta se tniedi rigal qattiel u li jkisser il-mewt.
  Din it-tfajla hija biss l-inkarnazzjoni tal-mewt. Iżda fl-istess ħin, għajnejn radjanti tagħha huma daqshekk ġentili.
  U l-bqija tal-bniet extermining a lott ta ' l-annimali kreaturi, tali mewġa tsunami creeping fuqhom, huwa ġeneralment super. U hekk furiously doċċa l-ghadu bil-vleġeġ. Spiss ippanċjar dritt permezz.
  Elfaraya tgħajjat:
  - Jien twelidt fi żminijiet bħal dawn,
  Li pajjiżi għażiż jiftakar fija!
  U l-gwerriera waqfet fuq idejha, dawwar saqajha vojta fuq rasha, u dawwar ballun enormi u tan-nar. U kif se tarmi embolu ta 'enerġija fuq l-avversarji.
  U immedjatament elf ork sploda. U ġludhom ingħataw in-nar, u tqaxxru mill-ewwel.
  Elfaraya għajjat:
  "Jien gwerrier tal-klassi G!"
  U kif jidħaq.
  Imbagħad is-sajjetti se jinħelsu mill-ilsien. U ħruq ħafna għedewwa.
  Imbagħad it-tfajla-Prinċipessa għajjat:
  - Għalija d-dinja kollha!
  U mill-għajnejn ħodor tas-sbuħija waqgħet sajjetta... U kif laqtu lil dawn il-ħlejjaq bla għadd.
  Elfaraya saħansitra kanta:
  - Biljuni ta 'jackals, xjaten! U l-islogan tiegħi huwa sempliċi - joqtol lil kulħadd!
  U b"subgħajha vojta, it-tifla prinċipessa ħarġet pulsar ieħor qattiel ħafna.
  U kif se tiċrita lil kulħadd...
  U bniet oħra mhumiex inferjuri għaliha. Kulħadd jgħaffeġ u jgħaffeġ lill-avversarji bil-vleġeġ tagħhom. Bl-użu, ovvjament, ħafna nimble tagħhom, mingħajr saqajn żraben bla bżonn.
  Orcs huma ċarament bla nifs. Imma hemm tant. U aktar u aktar reġimenti ġodda ta 'kreaturi qed jitkaxkru.
  Madankollu, bniet bħal dawn ma jistgħux ikunu imbarazzati jew imħawwad. Jekk se jiġġieldu, allura jiġġieldu. U ma jafux jibżgħu. Jew aħjar, ma jridux ikunu jafu.
  Hawn saqajhom vojta jniedu rigali fatali tal-mewt. Li qasmu l-foreheads ta 'orcs.
  Dawn huma l-bniet - huma verament supermen fi dbielet qosra ħafna. U hekk attraenti u sbieħ.
  U mitt elf tifla hija forza kolossali! Kontra li xejn ma jista" jlaħħaq!
  Elfaraya ċappat:
  - Glorja lill-fenomenu tagħna!
  U minn għarqub vojt għal darb'oħra ħarġet pulsar ta 'qerda. U l-massa ta 'orcs, saret l-abitanti ta' l-infern.
  U għala kienu jitħallew jitħallew jidħlu fil-ġenna uħud imqalleb bħal dawn?
  Elfaraya tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Se nkun iċ-ċampjin tad-dinja assolut!
  U għal darb'oħra, il-bniet b'saqajhom vojta se jirrilaxxaw pulsar aħmar jaħraq u letali.
  Se jaħarqu lil kulħadd u jagħmilhom jaħarqu.
  Elfaraya kanta bi pjaċir:
  - M'iniex tifla sempliċi,
  U kuruna tad-deheb!
  U għal darb'oħra s-sajjetti se jtiru minn żokra tas-sbuħija. Se tolqot il-ħlejjaq bil-pil u xarrabha bħal ħatab maħruq.
  Elfaraya tgħajjat:
  Naħraqkom, nbiddlek f"irmied!
  U miż-żokra għal darb'oħra se tibgħat sajjetti ...
  U massa ta" orki moqlija bħal cutlets f"taġen.
  Elfaraya ħaduha u kantat bi ħġarhom:
  - Orc jiżen ruħu f'noose,
  Ixwih fuq in-nar!
  U issa xi ħaġa iebsa ħafna u fatali se ttir mill-għarqub vojt tat-tfajla. Dak li ma jistax jiġi difiż kontrih.
  Għal darb'oħra, mitt orc ġew maħruqa f'daqqa. U nbidel f'ċindru, u rmied bis-suf.
  U l-bniet kif squeak:
  - Għall-Patrija kbira!
  U għal darb'oħra, l-għarqbejn tagħhom jitfgħu rigali tal-mewt b'veloċità infernali. Dawn huma tfajliet li mhux se jitwaqqfu minn maltempati, maltempati, jew barrieri!
  Hawn huma t-Terminators!
  Il-ġellieda ma jippermettux lill-orki jimponu ġlied mill-qrib u jżommu lill-għadu f'distanza.
  Iżda xorta waħda, ħlejjaq bil-pil qed jippruvaw iddisprat jgħaddu aktar mill-qrib. Imma l-ġellieda mhux se jagħtuhom żgur.
  Elfaraya reġgħet tinsab f'idejha, u b'saqajha vojta tirriproduċi t-tmienja. U sħaba tan-nar tidher. U taqa 'bħal nixxiegħa selvaġġa fuq l-orċi.
  U ftit eluf kreaturi bil-pil ħadu f'daqqa u ħarqu.
  Elfaraya bemħet:
  - Ħlejjaq suwed jgħajtu bħal dubbien! Dak li ma jistax jiġi bangled mill-ġuħ!
  U issa l-gwerriera se tirrilaxxa tliet vleġeġ f'daqqa, billi tiġbed il-korda tal-pruwa b'sieq vojta, u tużżana orcs se jkissru!
  Din hija t-tfajla terminator. U għandu tali enerġija selvaġġa u frantic.
  Elfaraya ħadha u kantat:
  - Il-bniet huma differenti
  Biss dawn mhumiex kontaġjużi!
  Jekk jaqa',
  Li mhux se jiġu salvati fl-infern!
  U pulsar qattiel joħroġ mill-għarqub vojt tat-tfajla. U jxerred orsijiet shaggy fid-direzzjonijiet kollha.
  Elfaraya f'eċċitament selvaġġ jgħid:
  - Jien ta" tribù bħal dan li se noqtolkom għal ġid ta" Alla!
  U għal darb'oħra, il-gwerrier se jirrilaxxa vleġeġ li jtaqqbu kwalunkwe armatura, u mqatta ', laħam shaggy orc.
  Is-sieħba tagħha, tfajla sabiħa ħafna b"xagħar aħmar, beħet:
  - Għal ħbiberija qawwija!
  U se jibgħat ukoll pulsar infernali ta" qerda!
  U l-massa letali ta 'l-ghadu se tfarrak.
  Elfaraya tgħajjat:
  - Għad-dinja demonika tiegħi!
  Wara dan, il-Princess girl, kif hi tibda, li hi se redraw l-għadam fis-ramel. Il-gwerrier taċ-ċerimonji ma jafx.
  Is-sieħba ta" xagħar aħmar, il-Prinċipessa de La Vallière, tgħajjat:
  - Il-futur huwa tagħna!
  Elfaraya gurgled bi tweġiba, qabel ma ħarġet bolt selvaġġ ta 'pulsar qattiel.
  - U l-passat jgħin biss ir-rebħiet futuri tagħna!
  U issa l-bniet huma kollha mitt elf, kif jeħduha u jarmu sajjetti selvaġġi b'saqajhom vojta.
  U l-armata ta 'orcs se tieħu u ħruq. Iva, huwa tal-biża 'taqa' taħt id-distribuzzjoni ta 'ġellieda bħal dawn.
  U huma wkoll grin u juru snien li jirriflettu r-raġġi tal-kwiekeb.
  U issa l-bniet se jeħduha u jħabbtuha bil-għarqbejn tagħhom, u mewġa se tgħaddi minn fuq l-art, u tkopri armata sħiħa ta 'orki. U midfuna!
  Il-ġellieda minn snien li jgħammxu se jirrilaxxaw ir-raġġi tax-xemx u jgħamlu l-gradi ta 'suldati bil-pil.
  Elfaraya tgħajjat:
  - Għad-deċiżjoni u l-imġieba tiegħi!
  Il-bniet qed jiġġieldu aktar u aktar. U hekk se jieħdu u jitfgħu diski b"saqajhom vojta. Huma se jiknes minn, u l-massa ta 'orcs naqset.
  Il-Prinċipessa tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Naqtagħkom, naqtgħuk, naqtgħuk kollha dalwaqt!
  Jien noqtollek, noqtollek, noqtollek!
  U issa l-gwerriera bl-għarqub vojt tagħha se tirrifletti r-raġġ tax-xemx u, bħal laser, lejn l-orċi.
  U aqta 'linja shaggy sħiħa. U l-orcs squeal u rolled din l-armata fil-ħmieġ.
  U għal darb'oħra l-orki qegħdin f'attakk selvaġġ, u l-bniet jitfgħu oġġetti tal-mewt lejhom b'saqajn vojta.
  U s-sider qed jitħawwad. U għalhekk kull sider huwa torri tat-tank kollu!
  U għalhekk it-tfajliet ħaduha u sparaw sajjetti minn żokrahom. Il-mitt elf tifla kollha nqatgħu b"raġġi tal-laser biż-żokra tagħhom.
  U daqs nofs miljun orki ġew moqlija f'daqqa. U l-ispazju biss jista" jiddiġerixxihom.
  Elfaraya bemħet:
  - Qrattek u nħaraqt,
  Jien tifla - Satana biss!
  U għal darb'oħra mill-żokra se rilaxx sajjetti. U tolqot fatali. U mbagħad kif itiru l-vleġeġ. U kollha saru bars.
  U issa l-orki huma bħal bars mimlija toqob.
  U l-bniet thrash busts tagħhom bil-maġija, u qatgħu ħafna orcs tinten. U kienu knocked out.
  Elfaraya kanta:
  - Noqtlu lil kulħadd!
  Inti tifla bħal din - biss prinċipessa!
  Il-gwerrier għajjat:
  - I ser tiċritkom u ma jkollokx ħniena!
  U hekk ħawwad bust tiegħu. U għal darb'oħra rilaxx, iġib mewt reali.
  L-orcs qed jippruvaw litteralment doċċa l-pożizzjonijiet tal-għadu b'katavri. U jmorru fuq u fuq u fuq u fuq u fuq. Hawnhekk qed jikbru muntanji ġodda tal-mejtin. Imma l-orċi ma jaqtgħux qalbhom.
  Huma jimxu fuq u fuq u fuq. U jmutu bla ħniena. Iżda l-ġellieda xeħtu lill-orċi bħal silġ ta" vleġeġ. U l-ġellieda ma jistgħux iwaqqfu din il-ħmieġ. Imma mewġa shaggy qed tiġri għaliha nfisha. U dan il-baħar fanged miexi.
  Bniet f'eċċitament selvaġġ. U flex muskoli tagħhom. U l-orki qed jimxu għalihom infushom, bħallikieku marret mewġa oħra ta 'tsunami. Imma dan ma jolqot lil ħadd.
  Elfaraya saħansitra kantat, qabel ma ġibdet l-ispag b'saqajha vojta f'ħames pruwi f'daqqa, u sparat vleġeġ maġiċi:
  - Direttament b'idejn vojta,
  Ittrattajt mat-tsunami...
  Jien id-disa' mewġa,
  Maħbub tiegħi tore!
  Il-gwerriera saħansitra jaqbeż, u immedjatament rilaxxi skariku mill-żokra. U tfarrak lill-ghadu.
  U jgħajjat:
  - L-armata tiegħi hija b'saħħitha,
  Hi tirbaħ id-dinja!
  Elfaraya kompletament imxerrda. Huma u bniet oħra huma, ovvjament, klassi brillanti ta 'ġellieda. Min mhu se jagħti l-iċken ħniena lil ħadd.
  Huma biss annimali feroċi. Jew forsi anke xi ħaġa bħal orcs! Biss sabiħ, mhux ikrah.
  Elfaraya kif jeħles is-sajjetti minn fommu. U ħaraq mitt ork, u ikanta:
  - Għar-ruħ ħelwa tiegħi!
  U tmiss lill-ghadu!
  Wara dan, is-swaba" vojta tagħha se jwaqqgħu pulsars. U se jqattgħu l-pakkett kollu f'partijiet żgħar u mqattgħin.
  Imbagħad Elfaraya se tgħajjat:
  - Qtil huwa twemmin tiegħi!
  Is-sieħeb tagħha ta" xagħri aħmar se qoxra:
  - U tiegħi, ukoll, u fil-pjazza!
  Elfaraya ħarġet kaskata ta" qerda u behqet:
  - U tiegħi ġeneralment ikun f'kubu!
  U ż-żewġ ġellieda jerfgħu saqajhom vojta. Mewġa ġdida ta" maġija żdiedet.
  U issa mill-orcs mill-ġdid, ċipep u dubbien tal-laħam imqatta '. U mbagħad huma moqlija fi skillet.
  Elfaraya tgħajjat.
  - Issettja rekords ġodda!
  Is-sieħba ta" xagħar aħmar ikkonfermat b"għajta, sparat pulsars tan-nar b"saqajha vojta:
  - Biex tikber id-dinja!
  Elfaraya tħabbat lill-orċi u għaxxaq:
  - Darbtejn, tliet darbiet ogħla min-norma!
  Il-gwerriera ta" xagħar aħmar tat bużżieqa ta" enerġija maġika bl-għarqub vojt tagħha u żiedet b"eċċitament:
  - Sabiex pajjiżi jiffjorixxi!
  Allura l-bniet infirdu, u bir-reqqa ħafna. U huma jfarrak din l-armata ta 'kreaturi shaggy b'akkwisti kbar għalihom infushom.
  Elfaraya reġgħet tefgħet laser maġiku minn żokra tagħha, u għajjat, għajnejn frizzanti:
  - Għandi cobra u gyurza fi flixkun wieħed!
  U kif se jirrilaxxa raġġ ġdid ta 'dak li jaħarqu l-orcs ħajjin fuq l-ghadu.
  Is-sieħeb ta 'xagħar aħmar tal-Prinċipessa, li f'daqqa waħda ddikjara:
  - Issa jien jisimni de Lavalier!
  Elfaraya ikkonferma malajr:
  - De Lavalier, hekk de Lavalier! Allura saħansitra aktar sbieħ!
  Il-gwerrier ta" xagħri aħmar għaxxaq:
  - Jiena kavallier tad-dawl fuq l-irkopptejn tas-salvaġġ,
  Se niknes lil dawn l-orki minn fuq wiċċ l-art!
  U kif se tiċċaqlaq riġlejha mikxufa u mnaqqxa tulhom... U l-bqija tat-tfajliet, l-armata kollha ta" mitt elf suldat, jeħduha, jiftħu ħalqhom u jeħilsu n-nar minnhom.
  U għal darb'oħra se taqa' kaskata ta' fjammi fuq l-orki, jinċineraw mingħajr ebda eżitazzjoni u ma jagħtux ċans.
  Immedjatament tliet miljun kreatura shaggy ħadu n-nar f'daqqa. Kien bħallikieku kienu mxarrba bin-napalm. Jew saħansitra fosfru flimkien mal-kubrit. U kollox flared bħal biljun logħbiet f'daqqa.
  U kif se tixgħel din il-quddiesa. U kemm għajjat u tgħajjat minn dan kollu f"daqqa.
  Elfaraya barked:
  - M'għandekx ħniena fuq Orcs
  Oqtluhom bastards...
  Kif tfarrak bedbugs -
  Rip bħal wirdien!
  U se jieħu saqajh vojt u jeħles is-sajjetti. U jekk jogħġbok troll kbir ħafna. Huwa se jieħu u jitlaq. Immaġina li dinosawru ġie minfuħ.
  Is-sieħeb ta" xagħri aħmar għaxxaq:
  - Dan huwa ghoul!
  Elfaraya bi tweġiba, bl-għarqub vojt tagħha jagħti bużżieqa ta 'magoplasm, għajjat:
  - Għandna tweġiba għal ghouls!
  Il-gwerrier tan-nar beanħ:
  - U se jkun hemm tebut għalih, u tislijiet f'kuruna!
  Elfaraya nnota:
  - Kuruna tista 'tkun kemm funeral kif ukoll tar-rand! Mela m'għandekx eċċitati wisq!
  Il-Prinċipessa ħomor ħamra tgħajjat, sparat ukoll sajjetti minn żokra tagħha, u waqqgħet lill-ftit orki li baqgħu ħajjin:
  - Aħna ħejjejna xi ħaġa aktar piżijiet għalihom minn kuruna!
  U issa l-ġellieda, kollha mitt elf tifla, se jeħduha u, fuq il-kmand ta" Elfarai, jaqbżu u jdawwar saqajhom vojta u muskolari fl-arja. Bħala riżultat, se titla 'maltempata, u maltempata maġika reali. U mewġa ta 'forza kolossali se tmur, u xaft miljun ta' tsunami maġiku.
  Bħala riżultat, l-aħħar orcs huma meqruda, u kompletament iċċattjati.
  Moqli u sar cutlets.
  Elfaraya tgħid b'pathos:
  - L-innu tal-Patrija fil-qlub, inkantaw,
  Aħna se nagħmlu kollox fl-univers hena...
  Ejja nieħdu l-leġġendarju Mohammed,
  Is-sema u l-art għandhom qawwa kbira!
  
  PILOTA ELF KONTRA SASHKA
  F'wieħed mill-universi alternattivi, matul it-Tieni Gwerra Dinjija, wasal elf. Huwa daħal fil-Forza tal-Ajru Ġappuniża, u bħala riżultat sar l-ass numru wieħed hemmhekk. Wara kollox, elves huma kapaċi ħafna, veloċi, agili, b'saħħithom. Huma għandhom reazzjoni, u r-riflessi kollha, ħafna aħjar mill-bnedmin, flimkien ma 'viżjoni maġika tal-battalja. Meta elf jara x'se jagħmel l-għadu.
  Fil-qosor, l-elf, li ħa l-laqam Conan, waqqa" ajruplani b"tali faċilità bħallikieku qaxxar żerriegħa.
  U minħabba fih, il-Ġappun rebaħ il-battalja navali ta 'Midway. Rebħa kbira kellha impatt fuq il-kors kollu tat-Tieni Gwerra Dinjija. L-ewwel, il-Ġappuniżi finalment ħatfu l-inizjattiva fil-Paċifiku. U l-flotta tagħhom kienet kapaċi taqbad l-Arċipelagu Ħawajjan, wara li rċeviet pożizzjoni b'saħħitha ħafna, wara li lestiet il-kostruzzjoni tal-perimetru tad-difiża fuq l-ibħra.
  Madankollu, dan seta" ma kienx ta" importanza deċiżiva kieku, wara dawn ir-rebħiet, is-samurai ma kinux iddeċidew li jiftħu t-tieni front kontra l-USSR.
  Segwa attakk sorpriża fil-Lvant Imbiegħed. U t-truppi tal-Imperu tax-Xemx li Jogħla wkoll attakkaw lil Vladivostok. Minkejja l-fatt li t-theddida ta ' attakk mill-Ġappun militaristiku wara t-trijonf ta' Midway saret pjuttost reali, bl-għajnuna ta 'tixħim u tradiment, l-aġenti tal-Mikado kkonvinċu lill-kmand ta' Vladivostok biex ma jġibx it-truppi għal prontezza sħiħa għall-ġlieda kontra. U b'riżultat ta 'dan, ix-xabla ta' Damokles diġà ddaħħlet, u qed jiffestaw fir-ristorant. Il-Maġġur Stalingradova qabdet lill-uffiċjal żagħżugħ minn xagħar, kienet ras ogħla minnu u b'mod ċar aktar b'saħħitha:
  - X'boor u sakra! Għaliex għandek tim xolt bħal dan! Dan it-tip jidher aktar tifel tal-kabina milli uffiċjal. Forsi għall-bidu splodiha sew ħalli joħroġ il-ħops kollu.
  Il-Kurunell Palatsev kien imbarazzat:
  - Din hija Sasha Sokolovsky. Huwa ntbagħat għal korsijiet direttament mill-Iskola Suvorov, skont programm imqassar. Għadu pjuttost tifel, fi żmien xahrejn għeluq sninu għandu ħmistax-il sena.
  Stalingradova għamlet grimazed bla pjaċir:
  - Ara naqra! Ta" erbatax-il sena u diġà uffiċjal! Hekk tagħmel il-gwerra! U ma kontx naf li l-ħalib kienu diġà qed jirċievu titoli sħaħ.
  Paltsev qabad.
  - Fil-gwerra, it-tfal jikbru kmieni! Barra minn hekk, ġratlu storja, bħalma kiteb l-aqwa storja dwar id-difiża ta 'Moska, u Zhukov innota dan u tah parir biex jittrasferixxi lit-tifel minn kadetti għal uffiċjali.
  Stalingradova saret aktar tajba b"dawn il-kliem:
  - Multa! Li hu mhux stupid. - Hija hedded bħal għalliema tal-iskola b'subgħajha. - B'mod ġenerali, mhux ħażin, iżda mhux aktar xorb! Jien nista" nxommha, u mnieħri bħal kelb, immedjatament taħt it-tribunal! - Mara b'saħħitha, matura, iżda mhux mitlufa armonija atletika u freskezza, jabbed subgħajha fil-kurunell. "Fil-fatt, int se tħallas għal dan. Diġà raġel ta' mezza età, iżda jġib ruħu.
  Palatsev sogħla rrabjat:
  "Fil-fatt, għandi tlieta u tletin, imma diġà ġejt midruba seba" darbiet, għalhekk nidher anzjan...
  Stalingradova riedet tgħid xi ħaġa bi tweġiba, meta f'daqqa waħda roar monstrous kissru s-skiet ta 'qabel il-bidu. Kien bħallikieku blat tqal kienu qed jaqgħu mis-sema, il-ħġieġ tat-tieqa infaqa f'daqqa. Frak ta" silġ daqqu fuq il-mejda u saħansitra niżlu f"idejn u f"wiċċ l-uffiċjali fis-sakra. Stalingradova għajjat bħal kmandant:
  - Kulħadd barra immedjatament.
  Paltsev għajjat bi tweġiba, tant li kważi qatagħlu l-kordi vokali:
  - Dawn huma qxur ta" tnax u tmintax-il pulzier! Il-battalji Ġappuniżi ta 'l-akbar tunnellaġġ jidhru li huma fuq il-kaċċa, li jfisser.
  Stalingradova, bi dwejjaq, laqat il-ħajt bil-but tagħha. Minn poke b'boot tat-trofew sofistikati, il-mod, il-madum qasmet:
  - Bdejna, imma mhux kif ippjanajna! L-anqas xejn! Indanna, għandek bżonn immedjatament tieħu l-iskwadra lejn il-baħar u tegħreq il-flotta tal-pajjiż tal-ġellieda b'għajnejn dejqa.
  Waqa" fuq l-erba" saqajh, il-kaptan tal-ewwel grad (Inkella kurunell) ghamlet:
  - Hemm armi biss fuq id-destroyer tiegħi u fuq ftit ħawt żgħar. Lanqas tweġiba għandna.
  Stalingradova wriet ponn tqil:
  - Ukoll, int u ħmir! Il-gwerriera mara b"xagħar blu bħal tsunami li qed tgħajjat tgħajjat. - Imma għandu jkollok artillerija kostali! Wara kollox, mhux kulħadd intbagħat fuq il-front tal-punent, kif ukoll l-avjazzjoni. Wara kollox, il-fatt li l-Ġappun jista 'jidħol fil-gwerra fi kwalunkwe mument ilu jitkellem dwaru għal snin.
  Diġà pjuttost midruba Palatsev, huwa ried jgħid, iżda għal darb'oħra rumbled, frammenti waqgħu isfel. Is-sirena wailed, wissiet dwar il-wasla tal-ajruplani. B'diffikultà kbira, il-kurunell tal-forzi navali qam u għajjat, imblokka t-taħsir ta 'Stalinradova:
  - Għandna l-avjazzjoni, u batteriji kostali, anke jekk mhux f'sett komplut, huma disponibbli. Ejja nwieġbu!
  Il-pilota tgħajjat waqt li ġriet fit-toroq:
  - Nixtieq biss niġri lejn il-ġlied tiegħi u nħawwel dawn il-ġellieda Samurai, mhux se jidhirx biżżejjed. Huma xorta se jħallsu għal Tsushima, u Miduen.
  Sashka Sokolovsky, f'ħolma diġà uffiċjal, u mhux skjav, li kellu nofs widna maqtugħa, qablet:
  - Iva, se jħallsu! Iva, anke b'persentaġġ!
  Kien hemm splużjonijiet u ċ-ċapċ tardiv tal-kanuni kontra l-ajruplani. B'mod ġenerali, il-biċċa l-kbira tad-difiża ta 'l-ajru ta' Vladivostok ttieħdet lura fil-wieħed u erbgħin sena, biex tissaħħaħ id-difiża ta 'Moska, għalhekk il-punti multipli tal-kolonja tan-nemus tal-pajjiż tax-Xemx li Jogħla ma dehrux li jagħtu attenzjoni kbira. għal "ħoss". Bombers adsa Ġappuniżi waqgħu "rigali" tar-rebbiegħa bi screech titqib. Id-daqqa ingħatat kemm fuq il-belt kif ukoll fuq il-flotta. L-ajruplani Ġappuniżi mhumiex kbar wisq, iżda agili, iżda l-battalji, għall-kuntrarju, huma b'saħħithom. Hawnhekk, l-akbar minnhom huwa saħansitra skomdi fl-oċean, it-tul huwa ta 'tliet mitt metru, u l-kanuni huma 460 millimetru. S"issa, l-Amerikani ma rnexxielhom jegħrqu ebda waħda minn dawn is-sbuħija, u s-superstiti, flimkien mal-cruisers, kienu qed jeqirdu l-kosta. Tixbah ħafna l-attakk vili ta" l-Art tax-Xemx li Tqum fis-27 ta" Jannar, 1904. Imbagħad biss ma kien hemm l-ebda avjazzjoni.
  Paltsev ħass li kien qed jifga mill-ġiri. Mhuwiex superman, iżda bniedem sempliċi bil-pulmuni morda, maqbud f'sitwazzjoni diffiċli. Iżda Victoria Stalingradova ma qabżitux ħafna. Nistaqsi kemm għandha, qajla tidher aktar minn tletin, sidirha kbar, u spallejha wesgħin bħal ta" raġel.
  Stalingradova f"daqqa waħda daret u xejriet idejha:
  - Tiġrix xiħ, imxi warajja! - Hija għajjat b'tali forza li l-mewġa tal-ħoss biss laqtet widnejha. - Niżżel id-destroyer lejn il-baħar kemm jista' jkun malajr.
  Splużjonijiet ħsejjes fil-qrib, debris waqa, waħda minnhom waqgħet direttament fuq Stalingradova, u hi qabdet mekkanikament b'idejha. It-tfajla terminatur ħassitha gowlkiper li rebaħ penalty b"suċċess, il-framment kien tond, sħun u qisu ballun. Victoria f"daqqa waħda ħasset xi ħaġa likwida nieżla f"idejha. It-tfajla ħares lejn il-framment, u mbagħad anke l-gwerrier tal-ħadid tagħha, imwebbes minn tliet snin ta 'gwerra (Flimkien ma' dawk Spanjoli u ċivili, se jkun hemm aktar) dardir telgħet għal griżmejnha. F"idejha kellha ras ta" tarbija. Tfajla fqira (dan jista 'jidher mill-pigtails qosra, b'għajnejn imqattgħin barra. Stalingradova b'attenzjoni poġġiet rasha fuq l-asfalt imxaqqaq u qasmet ruħha:
  - Ma kellekx ħin biex idnub, ma tgħix! Madankollu, m"hemm l-ebda midneb akbar minn Alla, għalhekk m"hemmx dnub akbar mill-indifferenza għat-tbatija tat-tfal.
  Għal darb'oħra, roar, u frammenti, wieħed laqat lit-tfajla fil-but, grif il-ġilda. Stalingradova diġà riedet iddur u tgħaġġel malajr kemm setgħet lejn ir-runway, fejn il-MIG tagħha kien qed jistenna bil-paċenzja lill-hostess aggressiva, iżda ...
  Il-ħarsa tal-gwerriera, jaqtgħu bħal xafra tas-sejf, għarfet grimace insupportabbli ta 'uġigħ fuq il-wiċċ tal-kaptan ta' l-ewwel grad Vladimirovich, meta l-parti ta 'fuq tiegħu tal-ġisem maqtugħ tellgħu mitfugħa mill-mewġa tal-blast. It-tfajla nnifisha bilkemm dodged il-framment. Għalkemm x"tfajla hi, l-ewwel ħadet l-armi lura fi żmien ir-Russu-Ġappuniż ta" Nicholas II. Hi diġà f'ħin wieħed, b'xi mod qabdet ħaddejnha, anke waqt il-battalja internazzjonali fi Spanja. Bħala riżultat, baqgħet ċikatriċi profonda, li, għal żmien twil, ħassret id-dehra tagħha. Flimkien ma' l-arrest u jibgħat lill-kurunell f'kamp ta' konċentrament. Veru, kien fis-Siberja f"sit tal-qtugħ tas-siġar li ġiet introdotta ma" saħħar wieħed b"saħħtu ħafna, li, bl-għajnuna ta" ingwenti u l-invokazzjoni tal-ispirti, irnexxielu jfejjaq, bħallikieku qatt ma kien, din il-ferita u diversi oħrajn. Ċikatriċi riċevuti waqt battalji mal-Ġappuniżi, Ġermaniżi, Ċeki Bojod, truppi ta 'Kolchak, Denikin, Wrangel. U għallmitha ħafna, għalhekk Stalingradova, jidher, kienet tappartjeni għat-tip magħżul ta 'nies.
  Hija ħadet l-opportunità li titlaq qabel l-iskeda bl-użu ta 'charms femminili, għalhekk tressqet taħt amnestija, minkejja l-artikolu diffiċli. Il-punt, ovvjament, mhuwiex tant li tipperswadi lir-raġel, iżda li jiġi żgurat li l-organizzatur tal-festa ma jsirx jaf dwar dan. U hemm tant scammers ta 'kull strixxi li snitch, fuq snitch u snitch, isuqhom fuq. Allura mhux se taċċellera verament jekk il-karriera tiegħek tkun għal qalbek.
  Dan ifisser li l-Ġappun għandu vantaġġ kbir fl-infanterija, fl-avjazzjoni, u anke fit-tankijiet. Ukoll, fit-tankijiet, min-naħa tagħna huwa kkumpensat minn superjorità kwalitattiva, u l-bqija huwa ħafna agħar. Għalkemm jekk tieħu armi żgħar, il-Ġappun jibqa' lura wkoll fin-numru ta 'magni guns, l-aktar għandu pistoli. Madankollu, id-diviżjonijiet tal-Lvant Imbiegħed huma mgħammra ħażin b'submachine guns. M'hemmx biżżejjed magni għal kulħadd. Allura ... F'termini ta 'kwalità, m'hemm l-ebda superjorità fl-infanterija, pjuttost, agħar minn hekk, l-aqwa uffiċjali kollha huma trasferiti fuq il-front Sovjetiku, hawn l-agħar truppi huma, bħala regola, mhux sparati fuqhom, li għandhom minimu . tat-taħriġ militari. Dan ifisser li l-gwerra tibda, f'sitwazzjoni estremament sfavorevoli għall-USSR. U pjuttost ftit riservi ffurmati ġodda se jintefgħu lejn il-Lvant...
  Stalingradova f'daqqa waħda poked fil-konflagrazzjoni. L-isptar tal-belt ibbumbardjat kien qed jieħu n-nar. L-istampa hija tassew apokalittika, u n-nisa, it-tfal u l-anzjani qed jaħarqu ħajjin. Hawnhekk it-tarbija waqgħet eżatt fin-nar, u madwaru kien hemm għajbit terribbli u moans.
  Stalingradova ħasset it-trombi tal-arkanġli f"rasha u tefgħet fil-fjammi. Ilsna tan-nar lagħaq l-idejn vojta u l-wiċċ miftuħ tat-tifla, iżda l-pilota tant mexa malajr li rnexxielha taqbad lit-tifel, u ħarġet mill-għannqa tal-qerda.
  It-tifla qabżet barra, tħoss biss ħakk żgħir fuq il-ġilda tagħha, tefgħet t'għajn lejn it-tarbija. Alas, kien tard wisq, it-tifel fgat, iġbed il-fjammi fil-pulmun tiegħu, ħruq fuq wiċċu tond. Folji bħal dawn imqattgħin fuq il-ġilda huma aktar artab minn blanzuni tad-daisy. Stalingradova għajjat:
  - Hawnhekk huwa kaos uman!
  Hi laqtet munzell żibel bil-but tagħha, u wara ġriet biex tgħin lil min ieħor seta" jiġi salvat. Kienet qisha kobra tiżfen bejn burners tal-gass, it-tfajla ddawwar b"mod stramb ħafna u żfen. Inħarqet, iddewweb l-istivali, it-tunika tnaqqset, imma baqgħet tiġġieled rasha għal kull demgħa ta" tifel, għal kull taħbit ta" qalb żgħira, għal kull ħajja fraġli, imma tant meħtieġa għall-pajjiż! L-istivali waqgħu barra, u issa t-tfajla żfenet permezz tal-wurlwinds tal-fjamma, saqajn tagħha vojta, charming. Kienet martri, iżda mhux biss soru ttortura lilha nnifisha bis-sawm u l-frosta, li la tibbenefika la Alla u lanqas in-nies, ġellied martri li ssalva ħajjiet speċifiċi. Ir-riġlejn tat-tfajla gwerriera kienu mgħottija b'saff ta 'folji żgħar, iżda mxew saħansitra aktar malajr u b'mod aktar preċiż mill-uġigħ.
  Il-kaptan tas-servizz mediku, ħareġ stivali kbar mill-borża tiegħu, għajjatilha:
  - Ħudhom, malajr poġġihom! Int, żfin fuq il-fjamma, se ssir cripple.
  Gwerrier bil-grad ta" maġġur wieġeb minnufih:
  - Huwa aħjar li ssir kripplu fiżikament milli tkun skerz moralment! Mhux sekonda għalik innifsek, kollox għall-quddiem, kollox għar-rebħa!
  Il-kaptan tas-servizz mediku wieġeb:
  - Dan huwa raġel Sovjetiku reali!
  Stalingradova, trampling il-fjamma, misħuta:
  - U x'qed wieqfa, salva n-nies!
  Il-kaptan dam.
  - Għandi proteżi, minflok saqajn!
  Stalingradova, ħarġet tfajla oħra b"wiċċ nofsu maħruq u mitlufa minn sensiha, għajjat b"furja:
  Kemm hu krudili Alla!
  Il-kaptan qabad.
  Mhux it-tort ta" Alla, imma tan-nies!
  Stalingradova oġġezzjonat b'mod raġonevoli u kunfidenti ħafna:
  - Din hija l-istess ħaġa li tgħid - mhux il-ġenituri huma t-tort, iżda t-tfal!
  Il-kaptan ried jgħid xi ħaġa, iżda s-sħab tad-duħħan daħlu f"gerżuma, u sogħla b"rabja.
  Il-bumbardamenti naqsu, iżda l-bumbark kompla. Il-kanuni tal-vapur għandhom provvista deċenti ta 'qxur, madankollu, in-nar issa kien dirett aktar lejn il-bastimenti Sovjetiċi diżarmati. Yamamoto fehem li d-dominanza fuq il-baħar kienet se tittrasferixxi l-inizjattiva f"din il-gwerra lejn il-Ġappun għal żmien twil. U biex jinbnew vapuri, il-proċess huwa għali u twil, għalkemm, pereżempju, is-sottomarini, forsi, huma aktar faċli biex jittimbraw. Dan, ovvjament, għandu jitqies ukoll, iżda huwa importanti li titkisser l-istruttura. L-Ammirall Yamamoto, l-aktar bniedem b"saħħtu tal-Ġappun wara l-Imperatur Hirohito, ħass qisu alla. Alla reali, għalhekk ir-reliġjon tal-pajjiż tax-Xemx li Tqum għallmet li l-aħjar mod ta 'deification huwa l-prowessa militari! U issa l-kmandant il-kbir jista" b"mod arbitrarju jitturmenta u jgħawweġ l-ispazju ta" madwaru. Fuq Vladivostok hemm sħab ħoxnin u iswed tad-duħħan għal ħafna kilometri; dawn huma faċilitajiet għall-ħażna taż-żejt u depożiti tal-fjuwil fuq in-nar. Mijiet, eluf ta 'nies jaħarqu, infern, ukoll, wara dan, kif tista' ma tħossokx bħal alla li ħa vendetta fuq ir-Russi għal sekli ta 'umiljazzjoni, poplu kbir huwa mġiegħel jgħaqqad f'sensiela ta' gżejjer daqshekk ċkejkna meta mqabbla mal- meded tar-Russja. Issa l-flotta Russa qed tegħreq, u b"differenza mill-Port tal-Peru, mhux se jħallu bastiment wieħed.
  Matul il-Battalja ta 'Khalkhin Gol, Yamamoto ippropona li jagħti daqqa simili lil Vladivostok, li għaliha tfassal pjan dettaljat. Imma Hitler bla mistenni għamel paċi ma" Stalin. B'mod ġenerali, idjota Hitler, beda l-massakru tal-Lhud u b'hekk waqqaf kontra lilu nnifsu kemm il-Polonja kif ukoll il-pajjiżi tal-Punent. U għaliex kellu bżonnha? Xtaqt tikseb għana Lhudija? Imma kien aħjar li l-ewwel issir qawwa dinjija, tegħleb lill-USSR, u forsi mbagħad pajjiżi oħra. Il-Punent huwa aktar faċli biex jirbaħ minħabba l-fatt li l-mentalità tiegħu hija ħafna inqas ikkaratterizzata minn fanatiżmu u tendenza ta" sagrifiċċju. Hemm mill-inqas każ wieħed magħruf ta' bdoti Amerikani li jħammġu? Veru, kien hemm ftit ħabtiet, iżda dan x'aktarx huwa inċident. Ir-Russi huma fanatiċi, li hija stramba, għaliex il-fidi Ortodossa ma tapprovax is-suwiċidju, u ma tqis xejn li wieħed jista 'jaqla' mod għall-ġenna permezz ta 'feats of arms. B'mod ġenerali, it-tagħlim ta 'Kristu huwa estremament stupid u mhux prattiku. Hu Yamamoto qara l-Bibbja u stagħġeb bl-istupidità tan-nies li jqisu Alla paċifista bħal dan. Pereżempju, jgħallem: jolqtuk fuq ħaddejn il-lemin - dawwar ix-xellug tiegħek, jitolbu qmis waħda - agħti tnejn, ħobb lill-għadu tiegħek! Persuna marida mentalment biss tistaʼ tikkunsidra lil Kristu Alla. Reliġjon bħal din hija tajba biss għall-iskjavi, vassalli marbuta. U l-Ewropa kollha u nofs id-dinja żgur li emmnu. Veru, it-tagħlim ta 'Ġesù, minkejja l-fatt li jiċħad il-prinċipju tat-Testment il-Qadim, għajn għal għajn, u jgħallem inti tħobb l-għedewwa tiegħek, ma żammx lill-Ingliżi milli jirbħu terz tal-pjaneta kollha, u joħolqu l- l-aktar imperu estensiv fl-istorja tal-umanità. U dan minkejja r-reliġjożità tal-Gran Brittanja, fejn Alla jissemma anke fl-innu nazzjonali. B"mod stramb, il-presidenti tal-Istati Uniti jaħilfu fuq il-Bibbja, iżda madankollu bbumbardjaw bliet Ġappuniżi b"bombi tan-napalm, u ħarqu eluf ta" nisa u tfal ħajjin. Barra minn hekk, nies ċivili nqatlu, mhux b'mod aċċidentali, iżda deliberatament, din kienet tattika ta 'terrorizzazzjoni tal-popolazzjoni ċivili: iddgħajjef ir-riżorsi umani u ekonomiċi. Iżda l-Ġappuniżi għadhom ma bbumbardjawx l-Istati Uniti. Imma se! U jattribwixxu wkoll moħqrija speċjali lis-samurai. Wara kollox, huwa Yamamoto, jekk mixtieq, jista 'jagħmel permezz ta' bombi lejn bliet Amerikani, speċjalment wara t-telfa tal-flotta Yankee qrib il-Port tal-Peru. Iva l-Ewropej huma bastards morali. Għandhom fehim pervertit, fidi, tagħlim u ma jagħmlux! Mhux hekk fil-Ġappun! Dak li aħna mgħallma huwa dak li nagħmlu. M'hemm l-ebda ħaġa bħalma jgħid Alla dawwar il-ħaddejn l-oħra, iżda l-qaddejja tiegħu deliberatament qatlu lit-tfal żgħar. Iva, b'mod ġenerali, it-twemmin li Alla huwa wieħed u Jista' Kollox ma jistax ikun minnu. Kieku kien waħdu, allura ovvjament kien jieħu ħsieb li n-nies iqimuh b"mod korrett, fil-fidi u l-verità, u jkollhom duttrina waħda. U għalhekk kulħadd jitlob kif irid, li jrid. U d-dinja hija kerha wisq u żbaljata biex tinħoloq minn Alla wieħed li Jista" Kollox. Wara kollox, kull ħakkiem responsabbli fl-ewwel lok jistinka għall-ordni u l-ġustizzja. Irid li l-qawwi, għaqli, nobbli, onesti jkunu fl-ewwel post, u l-bqija jew jikkoreġu lilhom infushom, jikbru fiżikament u spiritwalment, jew ... Madankollu, jekk Alla jista 'jkollu u l-Ħallieq tal-univers, allura ma jkunx. joħolqu freaks tal-ġisem u mentali. Wara kollox, għala l-imperatur ġieli ġie mġiegħel isofri d-dgħufijiet tan-nies bħala fatt? Minħabba li m'hemm l-ebda triq oħra, ma jistax ibiddel il-freaks f'irġiel gustuż u l-kodard f'dawk kuraġġużi f'ħakka t'għajn. Imma kieku nista, nagħmel dan mill-ewwel!
  Alas, għandi naċċetta dak li hu u nittratta l-materjal uman li rċevejt bħala fatt. Imma mingħand min irċieva hija mistoqsija oħra. Iva, u l-imperatur innifsu għandu dgħufijiet: huwa biss raġel - qed jixjieħ, jimrad, dekrepit. Stramba, imperatur divin ħafna drabi jgħix inqas minn qaddej ordinarju, għandu inqas ħiliet fl-armi minn ħafna ġenerali u ħafna suldati. Ukoll, x'hemm fih minn Alla li Jista' Kollox. Imma l-abjad mhux aħjar! Fl-istorja kollha ta 'l-Ewropa, ma kien hemm l-ebda rebbieħ aktar terribbli u ta' suċċess minn Hitler. Iva, huwa tassew simbolu tal-ħila militari tan-nies bojod! U, madankollu, l-akbar kmandant ta 'kull żmien u popli, lanqas seta' jispiċċa l-ġinnasju, jikseb edukazzjoni sekondarja, li hija obbligatorja fil-Ġappun!
  Barra minn hekk, Hitler ma kienx aċċettat fl-armata, għal raġunijiet ta 'saħħa. Stramba, dan iż-żelu tal-kult tas-saħħa, l-iljun tal-gwerra, irriżulta li tant kien fiżikament dgħajjef li anke fil-Ġermanja, fejn hemm kariga militari f"kull post, ma ġiex imsejjaħ bħala privat. Kemm hi degradata l-Ewropa.
  Madankollu, Stalin, ieħor mill-aktar politiċi prominenti ta" żmienna, ukoll ma kellux edukazzjoni sekondarja, kien nugget. U interessanti, huwa wkoll ma ġiex abbozzat fl-armata, għal raġunijiet ta 'saħħa. Interessanti, koinċidenza, żewġ għedewwa malizzjużi ma kellhomx edukazzjoni sekondarja, ma ssejħux għas-servizz militari minħabba raġunijiet ta 'saħħa, kellhom missirijiet tas-sakra, u missier Hitler kien jaħdem ukoll bħala żarbun għall-ewwel!
  Hawnhekk hija tali koinċidenza, stramba, ominous. Il-leminija ta" Goering Hitler mhix hekk. Huwa minn familja ta 'aristokratiċi, l-antenat ta' Goering kien id-deputat tal-ħakkiem attwali tal-Ġermanja, Bismarck. Goering huwa negozjant, oligarka, aristokratiku u pragmatist. Jaraw ukoll possibbli għalihom li jissostitwixxu l-Fuhrer fil-pussess. L-Amerika u l-Gran Brittanja wkoll, għalkemm bil-moħbi, iridu jtemmu r-Russja, irrispettivament mir-reġim li jmexxi, iżda jridu jtemmu l-komunisti, li jiċħdu l-kunċett stess ta" proprjetà privata, tant li saħansitra jagħlqu għajnejhom għat-tisħiħ eċċessiv. tal-Ġermanja.
  Madankollu, il-Ġermanja hija kompetitur ġeopolitiku, iżda kompetitur fil-qafas tar-regoli kapitalisti u aristokratiċi tal-logħba, u r-Russja Bolxevika hija assolutament aljena u ostili. Saħansitra hija sorprendenti li mill-wieħed u erbgħin Churchill stess offra għajnuna lil Stalin, dan bil-mibegħda kollha tiegħu kontra l-komuniżmu, tradizzjonali, Ingliż lejn ir-Russja. Wara kollox, il-Ġermanja taħt il-ħomor hija żiemel tal-gwerra mħaddma mal-karru Sovjetiku, u l-USSR taħt il-kannella hija żona partiġġjana eterna. Wara kollox, il-Bolxeviki fanatiċi mhux se jirrikonċiljaw lilhom infushom, u se jagħmlu gwerra tal-gwerillieri fit-tul, li tant se teżawrixxi t-Tielet Reich li l-ħolm kollu ta 'espansjoni ulterjuri se jisparixxi bħal qawsalla wara maltempata bir-ragħad! Ir-Russja taħt il-Ġermanja, aħjar mill-Ġermanja taħt ir-Russja! Meta nifhmu dan, huwa ċar għaliex l-Istati Uniti u l-Gran Brittanja qed ifittxu mod kif joħorġu mill-gwerra.
  Yamamoto huwa pragmatist, kien fi gwerra mal-Istati Uniti u l-Gran Brittanja. Iżda dawn iż-żewġ imperi nfushom ipprovokaw lill-Ġappun billi imponew embargo fuq il-provvista tal-prodotti taż-żejt. Wara kollox, il-pajjiż tax-Xemx li Jogħla m'għandux il-bjar tiegħu stess, u ħafna materja prima oħra. Il-Ġappuniżi kienu qed jinnegozjaw, l-Amerikani kienu qed jispiċċaw talbiet dejjem aktar umiljanti.
  U fl-istess ħin, il-Yankees, li pprovokaw il-gwerra, xejn ma ħadu ħsieb li jġibu l-armata u l-flotta biex jiġġieldu l-prontezza. It-tentazzjoni rriżultat li kienet kbira wisq, aktar u aktar kien hemm tleqqija ta 'tama li Moska kienet se taqa' u l-Ġermanja, u l-alleati tagħha jiġu għas-salvataġġ. Barra minn hekk, kien hemm it-tama li l-Istati Uniti, peress li għadha pajjiż relattivament demokratiku, dipendenti ħafna mill-opinjoni pubblika, jekk il-gwerra tkaxkar, ma tkunx trid tferra d-demm fuq gżejjer ta" nies oħrajn. Tabilħaqq, għaliex raġel Amerikan ordinarju fit-triq ikollu twiebet taż-żingu mal-qraba tiegħu, jekk ma nkunux qed nitkellmu dwar il-protezzjoni tat-territorju tal-Istati Uniti stess, u saħansitra jħallas taxxi militari pjuttost kbar! Forsi hu għalhekk li r-Russja tsarista tilfet, li kellha aktar suldati, iżda l-poplu Russu ma qiesx il-Manċurja t-territorju tiegħu, u ma riedx iħallas bid-demm u l-għaraq għal interessi astratti. Alas, Hitler ma ħax Moska, parzjalment minħabba n-nuqqas ta 'preparazzjoni għax-Xitwa ħarxa, u parzjalment minħabba l-fanatiżmu karatteristika tal-Bolxeviki. Madankollu, mhux biss il-Bolxeviki, il-poplu Russu huwa suxxettibbli għall-awto-sagrifiċċju għal għanijiet kbar. Wara kollox, l-ewwel muntun tal-arja sar mill-Guy Russu Messer. Saħansitra hija sorpriża li dan għamel mhux għall-għan tal-houris tal-ġenna, iżda għall-ġid tal-Patrija. Għalkemm ... Messer huwa parzjalment iblah, wara kollox, huwa kaptan tal-aerobatics, inventur, disinjatur, u ovvjament wieħed ħaj jġib ħafna aktar benefiċċju għall-Motherland. Forsi l-Yankees mhumiex daqshekk żbaljati, jirreplikaw il-prinċipju: il-ħaġa prinċipali fil-battalja hija li jgħix! Wara kollox, il-mejtin ma jistgħux joqtlu aktar!
  L-Ammirall Naumo irrimarka:
  - Diġà użajna aktar minn żewġ terzi tal-munizzjon. Il-pistoli huma sħan ħafna, jitferra 'bil-bramel ta' ilma!
  Yamamoto għamel salib b"subgħajh fl-arja u qal b"leħen baxx, kemmxejn maqlub:
  - Naħseb li l-pistoli se jifilħu l-aħħar terz tal-qxur. Għalkemm le, knock out sa ħamsa u disgħin fil-mija.
  L-Ammirall Naumo għolli l-ispallejn u xeħet l-għaraq minn rasu.
  - Huwa worth it li tagħti l-aħjar fl-ewwel jum?
  Yamamoto għaqqad il-ponn tiegħu.
  - Spejjeż! Naturalment huwa worth it! Ħadna lir-Russi b'sorpriża, kif kien fl-1904, lill-Ġermaniżi fl-1941, iżda Stalin se jikkastiga severament il-kmand u dan mhux se jerġa' jiġri. Għalhekk huwa meħtieġ li tuża l-fatt li d-denb tad-dragun raqad. Fil-fatt, nifhem lil Stalin, il-gwerra mal-Ġermanja assorbita l-attenzjoni tiegħu sa tali punt li waqaf iħares lejn il-Lvant Imbiegħed. U l-madwaru mingħajr mexxej jibża" jieħu l-inizjattiva. Hawnhekk tlifna d-daqqa tagħna. Kif ukoll l-Amerikani. Kien ovvju għal kulħadd li l-kwistjoni kienet qed titħejja, is-sħab kien qed jinġabar, ir-ragħad dalwaqt se jolqot, iżda ...
  Naumo mess ix-xabla tas-samurai mdendla maċ-ċinturin tiegħu, jew kif komunement tissejjaħ ukoll katana:
  - Ir-Russi dejjem jaġixxu tard! Il-gwerra mhux se tkun twila wisq u se nilħqu l-Urali.
  Yamamoto għolla għajnejh lejn is-sema.
  "Jalla l-allat jgħinuna f'dan, imma ma naħsibx hekk!" Huma jitgħallmu malajr, Khalkhin Gol wera li l-livell ta 'Russi huwa ogħla minn matul il-gwerra ta' 1904-1905. Barra minn hekk, se ngħidlek sigriet. L-aġent sigriet tagħna f'Vladivostok għen ftit, li l-artillerija kostali pjuttost qawwija ma kellhiex qxur, u l-ajruplan naqas milli jitlaq fil-ħin. Din hija l-gwerra sigrieta.
  Naumo kien sorpriż:
  - U fejn dehru SMERSH u l-NKVD?
  Yamamoto ċaqlaq, ħawwad subgħajh.
  "L-agħar cadres tar-Russja jaqdu hawn fil-Lvant Imbiegħed, dawk li jibżgħu jmutu fuq il-front Sovjetiku-Ġermaniż qed jistinkaw għal Vladivostok. Għalhekk, hawnhekk, huwa ħafna aktar faċli li ssib traditur jew iblah fil-quċċata, kif ukoll persuna li sservi lilha nnifisha. U l-NKVD tant hu mdorri jiżvela konspirazzjonijiet immaġinarji li ma jibqax jinnota tradituri reali. Allura huwa pjuttost possibbli li taħdem. Mill-mod, jekk diversi ġenerali marru fuq in-naħa tal-Ġermaniżi, minkejja l-fatt li l-familji, il-qraba u l-ħbieb tagħhom huma mhedda bl-eżekuzzjoni għal dan, allura huwa pjuttost possibbli li tixħim lil xi ħadd mill-quċċata. Jew użaha fid-dlam, li hija saħansitra aħjar. Allura għamilna ħafna xogħol. Aħna Ġappuniżi huma ġeneralment ikkaratterizzati minn reqqa fil-ħsieb fuq operazzjonijiet militari, u li nqisu l-affarijiet żgħar kollha.
  Naumo għorok l-hilt tal-katana tiegħu.
  - Dritt! Imma l-mistħija ta" Khalkhin Gol tqanqal sens ta" mrar u dwejjaq qawwi! Kif nistgħu...
  Yamamoto kkonsola:
  - Kien hemm aktar Manchus milli Ġappuniżi, u b'mod ġenerali huwa impossibbli li tirbaħ il-ħin kollu. Irrid ninnota li, madankollu, mhux l-aħjar unitajiet iġġieldu min-naħa tagħna, u r-Russi kellhom vantaġġ kbir fl-avjazzjoni u t-tankijiet.
  Naumo nofsu miġbud il-katana tiegħu.
  - M'aħniex ġustifikati! Samurai qatt mhu se jirreferi għal xafra matt u żiemel għajjien, ħafna għedewwa, u arma dgħajfa!
  Yamamoto ikkoreġixxa:
  - Samurai ovvjament le, imma raġel sfortunatament iva! In-nies għandhom tendenza li jagħmlu żbalji!
  Yamamoto kien distratt u għajjat xi ħaġa fil-pajpijiet, u mbagħad kompla:
  - Samurai qatt mhu ser jitgħawweġ tassew! Huwa jmur muntun u kontra l-kurrent.
  Naumo qaleb.
  - Tassew! Imma ġġieldu l-Istati Uniti u l-Iljun Brittaniku.
  Yamamoto tappa l-kamra tat-tmunier b"subgħajh.
  - Iva! Veru, iżda l-Istati Uniti ntlaqtu fis-snien, il-Gran Brittanja tilfet il-kolonji tagħha, u l-Ġermanja kienet fl-inkwiet. Ridna nirtiraw kemm jista" jkun forzi mill-Punent tar-Russja sabiex ikun aktar faċli għall-Wehrmacht li jmorru fuq l-offensiva. Id-daqqa kienet ippjanata għal Mejju, sa meta t-toroq kienu qed jinxfu, iżda l-Amerikani evitaw.
  Naumo ġibed il-katana tiegħu u qassilha fl-arja:
  - Mewt lill-Istati Uniti! Dejjem jinterferixxu mal-Ġappun.
  Yamamoto tbissem bil-moħbi.
  - Mhux dejjem, ovvjament, per eżempju, meta l-ewwel iġġieldu mar-Russja, il-Yankees għenuna ħafna b'self, kif ukoll provvisti ta 'armi. Aktar minn nofs il-flotta tagħna saret bil-flus tal-Istati Uniti u l-Gran Brittanja, u fit-tarzni tagħhom stess. Allura l-Amerika mhux dejjem ħażina, iżda mhux f'dan il-każ.
  Naumo staqsa sorpriż:
  - U għaliex?
  Yamamoto ikkondescende biex jispjega:
  - Merħla ta 'bombers fuq distanzi twal kissru lejn Tokyo, u taw daqqa insidjuża lill-kapital, bl-użu ta' bombi napalm. Mijiet taʼ djar taʼ l- injam inħarqu, u l- imperatur ordna bi kwalunkwe spiża li jċaqlaq iż- żona taʼ kontroll ' il bogħod mill- kapitali. U l-ewwel nett, biex taqbad il-kumpless tal-ġlieda kontra l-bażijiet Amerikani fuq l-arċipelagu Midway, l-eqreb tal-iskeletri Ġappuniżi. U rnexxielna!
  Nauma xejret ix-xabla fl-arja:
  Għadna rbaħna!
  Yamamoto interrott:
  - Fost l-abjad, ukoll, hemm smart! Mhux ta" b"xejn li l-Imperatur fl-uffiċċju tiegħu, poġġi bust ta" Napuljun. Imma kien hemm Caesar ieħor, qal: huwa aktar diffiċli li żżomm il-maħbubin milli tirbaħ. F'dan il-każ, dan japplika għalina fl-ewwel lok. Nauma riproduċiet il-figura tmienja bis-sejf:
  Nifhem b"moħħi, imma b"qalbi!
  Yamamoto qam bil-wieqfa u ta daqqa taʼ ċapċip lill-kollega tiegħu fuq l-ispalla.
  - Iva, ma titqallebx, f'dan il-każ qed nitilqu biex nirritornaw. Se nirbħu lill-USSR u nerġgħu niġru lejn l-Istati Uniti u l-Ingliżi, iżda diġà flimkien mal-Ġermaniżi u l-għaġin.
  L-Ammirall Nauma, b"ċaqliq kważi imperċettibbli, ħeba l-katana fl-għant tagħha u, b"xejn, issejjes:
  - Il-futur huwa tajjeb, iżda l-preżent huwa aħjar! Isma' fuq aircraft carriers, il-provvista kollha ta' bombi intużat, u fuq...
  Yamamoto ordna fil-qosor:
  - Ejja fuq il-gverta u ħares madwar, f"nofs siegħa nduru u nitilqu lejn l-eqreb bażi tagħna.
  Nauma saffar minn mnieħru:
  - Isma 'l-kmandant!
  L-Ammiral qabeż "il barra, żamm il-bieb biex iżommha milli tissab. Qabel ma l-passi tiegħu kienu mietu, dell ħareġ mill-bieb, hi mxiet fuq ponot u tefgħet il-kisja.
  Ukoll, x'inhi l-kwistjoni tal-ħin, u l-imħabba hija l-lejl.
  Sadanittant, Sasha Sokolovsky madankollu telgħet fil-ġlied LAGG-5.
  It-tifel ried jiġġieled. Huwa tellgħu biex jiltaqa 'ma' Conan formidabbli. Huwa għalhekk li hija ħolma, li hemm koinċidenzi inkredibbli.
  Conan diġà waqqa" ħames mija u sittin ajruplan Amerikan u Ingliż. U qasam munqar tiegħu mal-ass Sovjetiċi.
  Madankollu, ma jissuspettax x"sorpriża tistennieh.
  Sasha Sokolovsky innifsu huwa kontrih.
  It-tifel huwa fil-bagolli tal-għawm waħdu, huwa aktar konvenjenti u razzjonali. Huwa jgħaġġel fi battalja ħarxa.
  Ir-rivali tiegħu, Konan, huwa wkoll xagħru ċar u qisu tifel ta" madwar erbatax-il sena, biss gustuż ħafna u b"muskoli prominenti.
  Iż-żewġ subien huma terminaturi.
  Jibdew jisparaw fuq xulxin minn distanza twila. U huma dodge fl-istess ħin.
  Oħroġ mill-mod ta 'shots.
  Sasha tgħajjat:
  - Għall-patrija għal Stalin!
  Conan jgħajjat lura:
  - Għall-Ġappun, għall-imperatur!
  Għalkemm mhu samurai xejn, iżda elf. Hawn it-tifel Conan, iwaqqa" karozza Sovjetika.
  Sasha twieġeb b'mod simetriku - taqta' dik Ġappuniża.
  Iż-żewġ ġellieda jixirqilhom li jkunu eroj.
  Huma jew qatgħa, imbagħad iferrxu f'direzzjonijiet differenti, iżda ħadd ma jista 'jwaqqa' l-ieħor.
  Sasha tgħajjat:
  - Ġlieda kodard vili!
  Conan iwieġeb:
  - Huwa inti ġlieda kodard!
  Huma jerġgħu jikkonverġu. Huma kważi muntun lil xulxin, iżda għal darb'oħra iferrxu f'direzzjonijiet differenti. Le, ħadd ma jista" jolqot lil ħadd. Dan, sfortunatament, mhuwiex possibbli għalihom.
  U reġgħu nferrxu.
  Sasha tgħajjat:
  - Għal Rus qaddis!
  Conan għajjat:
  - Le, il-Ġappun huwa aktar qaddis!
  Sasha saffar u wieġbet:
  Imma m'intix Ġappuniż! U lanqas bniedem!
  Conan għajjat bi snienhom mikxufa:
  - U min jien?
  Sasha wieġbet onestament:
  - Inti minn tip ta 'elves ħfief!
  Conan ċaqlaq u wieġeb, qata" ajruplan Sovjetiku ieħor:
  - Hekk tafha!
  Sashka innota, bi snien tal-perla:
  - Naf ħafna!
  Conan imbagħad issuġġerixxa:
  - Ejja nagħmlu hekk! Għalija personalment, din il-gwerra hija aktar bħal logħba u divertiment, inti wkoll tifel tas-seklu wieħed u għoxrin! X'tixtieq għat-Tieni Gwerra Dinjija?
  Sasha nnota b"mod loġiku, u waqqa" karozza Ġappuniża:
  - Jien ġej mir-Russja, u qabel ir-Russja kienet l-USSR. Għalhekk nista" ngħid li qed niġġieled għal Patri Omm!
  Conan daħak u rrimarka:
  - U kont ivvintat minn elf Ġappuniż Conan, u ġibdet l-Anime. Huwa għalhekk li niġġieled għall-Ġappun. Allura din hija wkoll, sa ċertu punt, art twelidi!
  Sasha reġgħet bagħtet għall-avviċinament. Huma sparaw minn wara l-machine guns kollha, iżda ma setgħux jolqtu lil xulxin.
  Huma spiċċaw mingħajr munizzjon.
  Conan issuġġerixxa:
  - Ejja! Int u jien it-tnejn qed nitilqu t-Tieni Gwerra Dinjija! Jiena fid-dinja tiegħi, u int f'idejk ... U ħalli l-ġrajjiet jieħdu l-kors tagħhom!
  Sasha wieġbet:
  - Le, li mhux se tagħmel! Il-Ġappun diġà attakka lill-USSR u ħoloq problemi b'dan. Jew se nagħmluha biex tkunu fit-Tieni Gwerra Dinjija, bħallikieku ma kienx. Jew nibqa' hawn biex niġġieled!
  Conan ċaqlaq u wieġeb:
  - Iż-żmien għat-tnejn li aħna fit-tieni gwerra dinjija qed jispiċċa! U nerġgħu lura għad-dinjiet tagħna! Rigward il-bidla, irnexxieli iktar minnek, uffiċjal żagħżugħ, għax jien elf! Iva, ma ħallewkx immedjatament fit-tmun tal-ajruplan!
  Sasha tgħajjat:
  - Kun int għal...
  Iżda qabel ma kellu l-ħin, ħarġet flash, u ż-żewġ ajruplani, pilot-aces, sparixxew mill-ajru.
  Imbagħad il-gwerra kompliet mingħajr żewġ ġellieda minn dinjiet differenti. Wieħed mill-kartuns tal-Anime Ġappuniż, u t-tifel l-ieħor, imwieled fis-seklu wieħed u għoxrin, reġgħu lura għal żminijiethom.
  Iżda l-att diġà sar, u l-Ġappun, wara li għeleb lill-Istati Uniti fuq il-baħar, qed jattakka lill-USSR mil-lvant.
  Stalin huwa mġiegħel jittrasferixxi forzi sinifikanti lejn il-Lvant, u jipposponi l-offensiva qrib Stalingrad. Veru, l-operazzjoni Rzhev-Sychov għadha qed isseħħ, iżda b'suċċess saħansitra inqas milli fl-istorja reali. Il-Ġermaniżi jirnexxilhom jirripellaw l-offensiva tat-truppi Sovjetiċi, u jagħmlulhom ħsara kbira.
  Veru, fl-Afrika l-alleati ħatfu l-inizjattiva. Iżda minħabba n-nuqqas ta 'ħtieġa li jsalva lil Paulus mill-bojler, Rommel irċieva aktar rinforzi, u wettaq attakk effettiv ħafna fuq l-Amerikani f'Alġiers, qabad aktar minn ħamsin elf suldat u uffiċjali.
  Il-ħsara kbira ikkawżat nuqqas ta 'qbil fil-kmand Amerikan, u Roosevelt ffriżat it-trasferiment tat-truppi lejn l-Afrika, u ġeneralment iddikjara li l-Oċean Paċifiku kien l-aktar importanti għall-Amerika.
  Parti mill-militar Amerikan, u ħafna mill-industrijalisti, insistew ukoll li jiffokaw fuq il-Ġappun.
  Bħala riżultat, fl-Istati Uniti, il-partitarji tal-iżolament setgħu jkissru l-proġett tan-nuqqas ta 'parteċipazzjoni tal-Amerika fil-gwerra fl-Ewropa. Saħansitra ġiet offruta tregwa lill-Wehrmacht.
  Hitler, li qed jesperjenza problemi bir-riservi, qabel ma tregwa mal-Amerikani.
  Il-Gran Brittanja lanqas ma riedet tiġġieled mingħajr l-Istati Uniti u pproponiet ukoll tregwa għal sena.
  Il-Führer qabel ma" dan. Fix-xitwa, il-Ġermaniżi setgħu jżommu l-quddiem. Biss ħdejn Leningrad, l-Operazzjoni Iskra, kienet inkurunata b'suċċess, u kien possibbli li tkisser mill-kuritur.
  Il-Ġermaniżi setgħu jaqbdu kompletament Stalingrad f'Diċembru, iżda ma avvanzawx aktar.
  Fl-aħħar ta 'Frar, l-Armata l-Ħamra wettqet strajk b'suċċess qrib Voronezh, u setgħet tavvanza b'mod sinifikanti. Iżda Mainstein, b'kontrattakk f'Marzu, kien kapaċi jdawwar it-truppi Sovjetiċi u jirrestawra s-sitwazzjoni.
  Aħmar ħa ħafna ħsara. U kkalmat għal ftit.
  Il-Ġermaniżi, intant, iddikjaraw gwerra totali fi Frar. U l-alleati waqfu jibbumbardjaw u jiġġieldu.
  Fit-Tielet Reich, il-produzzjoni ta 'armi, speċjalment tankijiet, żdiedet b'mod drammatiku.
  Il-Fritz ippjanat, bl-użu tat-"Tigri", "Panthers" u "Ferdinands" biex jiddeċiedu l-eżitu tal-gwerra favur tagħhom.
  Imma ovvjament dan ma kienx biżżejjed. Huma taw id-daqqa ewlenija fiż-żona ta 'Stalingrad, tul il-kosta tal-Volga, fid-direzzjoni tal-Baħar Kaspju.
  Il-pjan kien li jinqata" l-Kawkasu bl-art mill-bqija tal-USSR. U mbagħad imxi lejn Baku tul il-kosta tal-Kaspju.
  Fl-istess ħin, il-Ġermaniżi għamlu sforzi diplomatiċi biex jinvolvu lit-Turkija fil-gwerra.
  Diġà taw wegħda ta" prinċipju li jolqtu jekk il-Wehrmacht toħroġ fil-Baħar Kaspju.
  Il-Ġappun kien għadu fi gwerra. Hija kienet kapaċi taqta Vladivostok u taqbad il-Mongolja.
  Is-samurai għandhom ħafna infanterija u jiġġieldu b'mod fanatiku. It-tankijiet huma pjuttost dgħajfa, iżda huma ħfief, mobbli u rħas biex jimmanifatturaw. U l-aktar importanti bi traffiku tajjeb.
  Fil-qosor, is-saħħa tal-għadu hija kbira. U Stalin ma jafx x'għandu jagħmel.
  S'issa, l-imħatra kollha hija fuq erbgħa u tletin. Iżda huma aktar dgħajfa mill-karozzi Ġermaniżi, speċjalment it-Tigers. It-tank KV huwa saħansitra agħar u itqal.
  Il-kanun ta '45 mm huwa skadut, u s-76 mm mhux b'saħħtu biżżejjed.
  L-avjazzjoni f'termini prattiċi mhix ħażina. Speċjalment il-Yak-9, madankollu, huwa pjuttost dgħajjef fl-armi.
  Il-Ġermaniżi naturalment għamlu mħatra fuq il-Focke-Wulf! Iżda l-karozza kienet diffiċli biex timmaniġġjaha. Għalkemm qawwija ħafna u veloċi.
  Beda jasal il-ME-309, karozza mgħaġġla b'seba 'punti ta' sparar, iżda wkoll mhux faċli ħafna biex issuq u tqila. U dan ifisser b'manuvrabbiltà agħar.
  Xi ftit jew wisq mill-iżviluppi l-ġodda, l-Yu-188 u l-Yu-288 kellhom suċċess, li huma bombi tajbin.
  U, ovvjament, bdew jidhru l-ewwel karozzi bil-ġett. Iżda għadu mhux bil-kbir.
  Il-Ġermaniżi bdew l-offensiva biss fil-15 ta 'Ġunju, ittrasferixxew mases ta' tankijiet. U ovvjament, kienu mistennija mill-bidu nett. Inbniet difiża b'saħħitha.
  Ċittadella vera.
  Barra minn hekk, IL-2 ħejja sorpriża tajba għall-Ġermaniżi fil-forma ta 'bombi kumulattivi żgħar.
  Iżda dan mhux biżżejjed ... Il-Ġermaniżi kienu għadhom aktar b'saħħithom. Huma akkumulaw infanterija aktar u aktar esperjenza, kemm tal-avjazzjoni kif ukoll tat-tankijiet.
  Mingħajr front tal-punent, in-Nazis huma aktar b'saħħithom fl-arja. Fit-tankijiet, għandhom vantaġġ żgħir fin-numri, iżda fil-kwalità minħabba vetturi tqal.
  Fl-artillerija, anke ftit aktar btieti mill-USSR. Imma ovvjament, f'termini ta 'kalibri, l-ghadu huwa quddiem.
  Fadal biss li wieħed joqgħod fuq difiża qawwija, u r-reżiljenza tal-poplu Sovjetiku.
  
  
  
  NAPOLEON REBAĦ TAĦT IL-WATERLOO
  Napuljun il-Kbir attakka lil Hamilton ftit tas-sigħat qabel u rnexxielu jegħlibh qabel resaq Blucher. U mbagħad għeleb lil Blucher.
  Taħt dawn il-kundizzjonijiet, ir-Russja, immexxija minn Alessandru l-Ewwel, iddeċidiet li ma tiġġieledx kontra Napuljun. L-Awstrijaċi, li jidhru li huma relatati miegħu, offrew il-paċi fuq termini moderati.
  Franza rċeviet lura żewġ żoni żgħar fl-Italja abitati mill-Franċiż, u l-Olanda fil-kompożizzjoni tagħha. Indennità tneħħa minnu, u l-awtorità ta 'Napuljun l-Ewwel ġiet rikonoxxuta.
  Ġie stabbilit ekwilibriju temporanju. Franza kienet għajjien wisq bil-gwerer, u Napuljun qagħad bilqiegħda fil-kwiet għal xi żmien. Għalkemm bdew isiru xi riformi. Waħda mill-aktar importanti hija l-introduzzjoni uffiċjali tal-poligamija, bid-dritt li jkollok sa erba' msieħba.
  Għalkemm il-Knisja Kattolika rreżistiet, l-awtorità tal-papat waqgħet bil-kbir. U l-Protestanti wrew flessibilità f"din il-kwistjoni.
  Napuljun innifsu kien kważi ateu. Huwa ssepara bil-qawwa l-knisja mill-istat. Bħal, liġijiet sekulari ma jikkonċernawkx.
  Napuljun il-Kbir, wara li rrestawra xi ftit il-poter ta" Franza, invada l-Alġerija u l-Marokk. Beda jwaħħal kolonji fl-Afrika mal-possedimenti tiegħu. Dalwaqt it-truppi tiegħu qabdu l-Libja. Iżda l-Eġittu ma kienx jista" jittieħed mill-Gran Brittanja, li hija stess ma kellha l-ebda fehmiet dwaru.
  Napuljun iddeċieda li kien aħjar li ma tibda gwerra fuq il-baħar, fejn kien ħafna aktar dgħajjef mill-għadu. Barra minn hekk, huwa wkoll meħtieġ li jiġi diġerit dak li nqabad fl-Afrika.
  Il-Franċiżi ddeċidew li jmorru fin-Niġer, u jirbħu l-artijiet fil-Punent u ċ-ċentru tal-Afrika.
  Napuljun irnexxielu jistabbilixxi relazzjonijiet tajbin mar-Russja, speċjalment wara l-wasla fil-poter ta" Nikola I, li miegħu saru ħbieb, u mal-Awstrija. Barra minn hekk, fl-1829, l-Awstrija u Franza daħlu fil-gwerra kontra t-Turkija fuq in-naħa tar-Russja. Li rriżulta li kien pass qawwi b"mod ġenerali.
  Türkiye finalment tkeċċiet mill-Balkani. Il-Bożnja u Ħerzegovina saret parti mill-Awstrija, ir-Russja rċeviet il-parti tal-Lvant tar-Rumanija, u l-parti tal-punent saret Awstrijaka.
  Il-Bulgarija u s-Serbja kisbu l-indipendenza formalment, iżda l-Bulgari saru vassalli tar-Russja, u s-Serbi tal-Awstrija. Franza rċeviet taħt il-kontroll tagħha r-Renju ta" Sardinja u Napli. Barra minn hekk, il-Franċiżi qabdu Kreta mill-Greċja u parti mill-gżejjer. Il-Greċja stess fil-kontinent kisbet l-indipendenza formalment, iżda taħt il-patroċinju ta" Franza.
  It-Turkija fl-Ewropa baqgħet fil-pussess ta' Istanbul prattikament biss.
  Ir-Russja rċeviet ukoll Transcaucasia, u Batumi, u Kars, u Erzurum - kważi l-artijiet kollha abitati minn Armeni u Kurdi. It-tramuntana tal-Iraq saret Russu, u n-nofsinhar ġie anness mill-Ingliżi.
  It-Türkiye ġiet relegata għall-kategorija ta" poteri minuri. U r-Russja, għall-kuntrarju, irriżulta li kienet aktar b'saħħitha milli fl-istorja reali. Napuljun miet fl-1837, u ħalla lil Franza qawwa kbira u qawwija b"possedimenti kolonjali fl-Afrika, fl-Ewropa, u f"partijiet mill-Asja.
  Wara dan, ibnu Napuljun II tela" fil-poter. Taller, bjond, wiret ambizzjonijiet kbar mingħand missieru. U għamel tentattiv biex joħloq koalizzjoni kontra l-Gran Brittanja.
  L-Awstrija qablet ma" dan, u r-Russja, li dak iż-żmien kienet imniżżla fil-gwerra fil-Kawkasu, irrifjutat li tagħmel gwerra ta" koalizzjoni. Imbagħad fl-1846 l-Awstrija u Franza marru għall-gwerra mal-Ġermanja. Għadu ma ngħaqadx taħt il-Prussja. Iva, u l-forzi kienu inugwali. L-Awstrija tinsab fil-quċċata tas-setgħa tagħha u Franza wkoll... U l-Prussja mhix b'saħħitha ħafna.
  Bħala riżultat tal-gwerra, l-artijiet Ġermaniżi kollha ġew maqbuda u maqsuma bejn il-Franċiżi u l-Awstrijaċi. Imbagħad Napuljun II malajr annessa lid-Danimarka miegħu. Fl-1851, in-Norveġja nqabdet mill-Franċiżi.
  U fl-1853, Nikola I finalment ingħaqad mal-koalizzjoni. Ir-Russja, l-Awstrija u Franza waqgħu fuq dak li kien fadal mit-Turkija u l-Gran Brittanja.
  Fuq l-art, is-suċċess ikkontribwixxa għall-koalizzjoni. Fuq il-baħar, l-affarijiet kienu ftit aħjar għall-Ingliżi. Iżda l-koalizzjoni qabdet il-Lvant Nofsani kollu, l-Eġittu, is-Sudan. U mbagħad l-Iran. U fl-1857 ir-Russja, Franza u l-Awstrija marru l-Indja. U kienu kapaċi jaqbduha wkoll.
  Kien hemm konkwista tal-Afrika b'avvanz lejn in-nofsinhar. U l-Gran Brittanja nnifisha kienet strangled minn imblokk kontinentali. Fl-istess ħin, tliet imperi kienu qed jibnu flotot.
  Il-vantaġġ tagħhom fil-qawwa u r-riżorsi tal-ġlied kien qed isir aktar u aktar b'saħħtu.
  U fl-1862, fid-dawl tat-theddida tal-inżul tar-Russja, Franza u l-Awstrija fil-metropoli nnifisha, l-Ingliżi talbu għall-paċi. Il-Gran Brittanja kellha taqbel ma" sensiela ta" kundizzjonijiet umiljanti u tagħti l-kolonji tagħha.
  Nikola l-Ewwel miet fl-1864... Alessandru II laħaq it-tron tiegħu. Iżda dan is-sultan reġa" kien sfortunat. Diġà f'April 1866, inqatel b'tir min-nobbli Karakazov u l-ħelsien tant mistenni tal-bdiewa ma seħħitx.
  U t-Tsar żagħżugħ il-ġdid Alessandru t-Tielet kien kontra l-ħelsien tal-bdiewa. U kompla l-kors konservattiv. Madankollu, ir-Russja kienet qed tavvanza fl-Asja u fiċ-Ċina.
  Fl-Istati Uniti, il-gwerra ċivili baqgħet għaddejja. Speċjalment wara l-qtil ta" Abraham Lincoln. Inqalgħu diżgwid serji fost in-nies tat-Tramuntana. Il-gwerra damet aktar minn għaxar snin, u l-Istati Uniti baqgħu frammentati. It-titwil tal-gwerra kien iffaċilitat mill-għajnuna ta 'Napuljun II lin-Nofsinhar, u n-nuqqas ta' rieda li jkun hemm Istati Uniti b'saħħitha, fuq il-fruntiera mal-kolonja Franċiża tal-Kanada, u vassalli Messiku. Napuljun II ħakem sal-1879, u r-renju tiegħu kien twil pjuttost: tnejn u erbgħin sena u glorjuż. Il-Franċiżi okkupaw kompletament l-Afrika, l-Awstrija biss ħadu ftit fiha, approfittaw mis-Sirja, il-Palestina, l-Indokina, parzjalment l-Indja, l-Iran u l-bqija.
  Imsaħħaħ fil-Kanada, il-Messiku, beda jippenetra fl-Amerika Latina. Fi Spanja u l-Portugall, rejiet favur il-Franċiż bdew jaħkmu. Il-Gran Brittanja saret pajjiż minuri.
  Veru, ir-Russja saħħet, u ftit l-Awstrija. Iżda dan mhux tal-biża.
  Napuljun III, iben Napuljun II, tela" fuq it-tron. Diġa kellu tmienja u tletin sena. Imperatur pjuttost matur, kompla l-politika ta 'missieru, għamel gwerer fl-Amerika Latina u ħakmu l-Awstralja u l-Oċean Paċifiku.
  Ir-Russja dak iż-żmien rebħet u diġerit iċ-Ċina u l-Indja, ħafna art. Fl-1904, ir-Russi niżlu wkoll fil-Ġappun, wara li qabel rebħu l-Korea. Il-gwerra mal-Ġappun kompliet kemmxejn u daħlet f'fażi partiġġjana. Napuljun III rebaħ l-Amerika Latina, kważi l-Kontinent l-Aħmar kollu. Imma ma kellux ħin jidħol fl-Istati Uniti u miet fl-1909.
  Napuljun ir-Raba - l-ulied il-kbar kollha kienu tradizzjonalment imsejħa Napoleons, ħadu u attakkaw l-Istati Uniti sabiex tlesti l-konsolidazzjoni tal-art. L-Istati Uniti, intant, kienet maqsuma fi tliet partijiet, u baqgħet relattivament lura. U bosta armati Franċiżi qabduhom.
  Ir-Russja għadha ġġieldet il-partiġjani Ġappuniżi għal żmien twil, u rewwixti kontinwament faqqgħu fiċ-Ċina.
  Fl-1913, Alessandru III miet, u Nikola II tela" fuq it-tron. Is-sultan il-ġdid kompla l-kors ta" missieru.
  Wara l-konkwista tal-Istati Uniti, Napuljun ir-Raba" ried aktar. Il-Gran Brittanja, s'issa mingħajr kolonji, mhix b'saħħitha ħafna. L-Awstrija u r-Russja, dawn huma ż-żewġ poteri ewlenin fid-dinja minbarra Franza.
  Barra minn hekk, fiż-żewġ imperi hemm monarkiji assoluti, u fir-Russja tsarista, is-serf topera wkoll!
  Napuljun ir-Raba" jaħseb dwarha... Imma l-ġlieda kontra żewġ mostri f"daqqa hija biċċa xogħol impossibbli. Jew ikkumplikat wisq. Huwa meħtieġ li tagħżel waħda minnhom u tħabbathom flimkien.
  Wara l-mewt tal-Imperatur Franz Joseph fl-1916, li ħakmu għal tmienja u sittin sena - wieħed mill-itwal renji fid-dinja, tela" fuq it-tron in-neputi tiegħu Karlu I. U wara li bdew ħabtiet fl-Awstrija. Mhux kulħadd għaraf lill-werriet il-ġdid, li l-uniku buż-bużnannu tiegħu Franz II kien imperatur.
  U faqqgħu diversi rewwixti u kolpi ta" stat.
  Franza u r-Russja bagħtu truppi lejn l-Awstrija. Id-daqqa konġunta wasslet għat-telfa mgħaġġla tal-imperu patchwork u d-diviżjoni tiegħu. U malajr l-Iżvezja kienet maqsuma.
  Franza inkludiet ukoll lil Spanja u l-Portugall.
  Għalhekk, għad fadal biss żewġ pajjiżi fid-dinja: Franza u r-Russja, li qasmu t-territorji kollha ...
  Nikola II u Napuljun IV. Din hija l-kombinazzjoni. U żewġ monarki weqfin faċċata ta" xulxin... Imma l-gwerra qatt ma bdiet... Nikola II miet fl-1936. Huwa kien suċċessur minn Alexei II. U Napuljun ir-Raba" miet sena wara fl-1937. Huwa kien is-suċċessur mhux mill-iben il-kbir, li miet ukoll, iżda minn nofs Louis dsatax.
  Is-sultan il-ġdid kien żgħir u Alexei żgħir. U fl-1941, iġġieldu għal diversi xhur minn Mejju sa Diċembru ... Wara li għamlu l-paċi, b'kundizzjonijiet mingħajr annessjonijiet u indennizzi.
  Kienet diġà l-aħħar gwerra ta 'żewġ imperi dinjija. Fl-1943, il-Franċiżi tellgħu lejn il-qamar. U r-Russi fl-1945. L-espansjoni tal-ispazju bdiet.
  U żewġ imperi: Russu u Franċiż, Bonaparte u d-dinastiji Romanov kienu jeżistu flimkien b"mod paċifiku.
  Allura, b'mod ġenerali, il-ħajja żviluppat b'mod pjuttost kalm f'sistema oħra ta 'l-univers ta' l-art.
  Sa tmiem is-seklu għoxrin, ir-Russi u l-Franċiżi rnexxielhom iżuru kważi l-pjaneti kollha tas-sistema solari, u żviluppaw l-industrija spazjali.
  B'mod ġenerali, ma kien hemm l-ebda epidemija u ġuħ fid-Dinja. Ir-rati tat-twelid fiż-żewġ imperi nġiebu taħt kontroll, u r-reliġjonijiet kienu limitati fl-ambitu.
  Il-knisja kienet mifruda mill-istat, u l-ateiżmu u l-paganiżmu ġdid saru moda.
  U l-gwerer sparixxew għal kollox, hekk kif kważi ma kien hemm ebda inkwiet kbir.
  
  JEKK RASPUTIN JGĦIXU
  Rasputin b"xi miraklu, minkejja l-velenu u l-ferita fl-istonku, xorta baqgħu ħajjin wara l-attentat ta" qtil. Bħala riżultat ta 'madwaru ippjanat fit-tul tat-Tsar Nicholas II, il-kolp ta' stat tal-palazz ma seħħx. It-tsar għadda b'suċċess mill-iktar stadju diffiċli fl-istorja tar-Russja. U fl-aħħar ta" April, hekk kif it-toroq nixfu, bdiet l-offensiva tant mistennija fin-nofsinhar.
  L-effettività tal-ġlieda kontra l-armata tsarist ma ġietx imminata mid-digrieti stupidi tal-Gvern Proviżorju, u taħt il-kmand tal-kmandant pendenti Brusilov, kisbet suċċessi kbar. Mill-mod, fl-istorja reali, għall-ewwel kien hemm suċċessi kbar, l-offensiva falliet bħala riżultat ta 'sabotaġġ, kemm mill-Bolxeviki u elementi distruttivi oħra, inklużi l-bourgeoisie kbar u ministri tal-Gvern Proviżorju.
  U allura m'hemmx sabotaġġ, l-armata għadha b'saħħitha bid-dixxiplina tal-ġenerali tsarist. U l-moral tal-Awstrijaċi u speċjalment tal-unitajiet Slavi qed jonqos.
  Brusilov ħa Lvov, u avvanzat sal-assedju ta 'Przemysl.
  Biss billi dgħajfu serjament il-faċċata fiċ-ċentru, il-Ġermaniżi b"xi mod waqqfu l-offensiva Russa.
  Madankollu, truppi Russi laqtu wkoll fir-Rumanija. Kien hemm suċċessi kbar. U saħansitra reġgħu ħatfu Bukarest u Transilvanja.
  Il-Ġermaniżi neħħew ukoll truppi minn setturi oħra, u salvaw lill-Awstrijaċi. Is-sitwazzjoni għall-Ġermanja ġiet aggravata bid-dħul tal-Istati Uniti fil-gwerra f'April tal-1917. Għaliex ma tingħaqadx mal-Amerikani? Jidher li l-Ġermanja diġà qed tbaħħar u huwa sabiħ li tkun fost ir-rebbieħa.
  Fil-ħarifa, meta bdiet tinżel is-sleet, fl-aħħar bdiet l-offensiva tat-truppi Russi fiċ-ċentru kontra l-unitajiet Ġermaniżi attwali.
  Viżibilità fqira fil-borra mxarrba fixklet ix-xogħol ta 'machine gunners u artilleriji Ġermaniżi. Barra minn hekk, fil-kesħa, il-Fritz dejjem jgħajjat agħar mir-Russi, aktar imdorrijin għall-klima ħarxa.
  Allura l-kmandant l-aktar deċiżiv u kapaċi Kornilov ikkmanda l-front ċentrali, tal-punent, li warrab lil predeċessur mhux daqshekk kuraġġuż.
  It-truppi Russi kissru d-difiżi Ġermaniżi mdgħajfa u mxew 'il quddiem b'suċċess, qabdu għadd kbir ta' priġunieri u trofej.
  Biss fuq ix-Xmara Vistula, wara li dgħajfu t-truppi tagħhom fil-punent, il-Ġermaniżi setgħu jwaqqfu l-avvanz tat-truppi Russi. L-armata tsarista ħelset l-istati Baltiċi u daħlet fil-Prussja tal-Lvant.
  Ir-Russi kisbu wkoll suċċessi kbar fis-settur tan-Nofsinhar tal-front kontra t-Turkija. Sal-aħħar tas-sena, huma, flimkien mal-Ingliżi u l-Franċiżi, qabdu kważi kompletament l-Asja Minuri, u avviċinaw Istanbul.
  F'Jannar, Istanbul waqgħet taħt pressjoni primarjament mit-truppi Russi, u l-Imperu Ottoman kapitula.
  Waslet is-sena 1918. Fir-Russja, huma emmnu f'rebħa rapida, u l-pajjiż żamm, minkejja d-diffikultajiet militari kollha. L-Alleati għafsu wkoll ftit lill-Ġermaniżi fil-Punent, u emmnu fis-suċċess tagħhom.
  L-Amerika ttrasferiet aktar u aktar diviżjonijiet ġodda. L-Awstrija-Ungerija kienet qed taqa" f"biċċiet u l-armata tagħha kienet qed tiżżert. Il-Bulgarija ddikjarat gwerra lill-Ġermanja u lill-Awstrija-Ungerija, u rtirat mill-unjoni tal-istati ċentrali. U Türkiye ġiet megħluba.
  Naturalment, il-burdata qamet fil-Ġermanja biex din il-gwerra tintemm kemm jista" jkun malajr.
  Iżda xorta waħda ftit indeċiż. U fejn sejjer? Lura f'Marzu, mingħajr ma stenniet it-temp sħun, ir-Russja laqtet l-Awstrija-Ungerija li kienet diġà mkissra u ħarġet minn quddiem. Il-Ġermaniżi ma setgħux jifilħu l-attakk u nixxew. Kienu mgħaffġa b"telf kbir. Budapest waqgħet u l-Imperu Awstrijak kapitula.
  Ftit tal-ħin wara, seħħ kolp ta" stat fil-Ġermanja, u fid-9 ta" Mejju, 1918, l-Imperu Ġermaniż kapitula.
  Hekk intemmet l-Ewwel Gwerra Dinjija. Dan kien segwit minn negozjati f"Versailles, u l-iffirmar ta" sistema ġdida ta" paċi.
  L-Imperu Ottoman sparixxa mill-mappa. Kien maqsum mir-Russja, il-Gran Brittanja, Franza. L-imperu tsarist irċieva lura Kostantinopli, u l-Asja Minuri mal-Armenja. Brittanja Iraq, Palestina, possedimenti Ottomani fl-Arabja Sawdija, u Franza Sirja. L-Awstrija-Ungerija wkoll sparixxew mill-mappa tal-Ewropa. Ir-Russja rċeviet Galicia, Bukovina, Krakovja b'artijiet Pollakki. Iċ-Ċekoslovakkja saret parti mir-Russja, u żammet xi awtonomija, iżda Nikola II sar ir-re tar-Repubblika Ċeka u s-Slovakkja. Krakovja daħlet fir-Renju tal-Polonja, bħala Poznan u parti mill-artijiet Ġermaniżi. Inkluż Danzig. Ir-Russja rċeviet ukoll ir-reġjun ta" Klaipeda. Sjieda tespandi b'mod sinifikanti.
  Fil-Punent, il-Ġermanja lura l-possedimenti Franċiżi u Daniżi maqbuda taħt Bismarck. U kienet ukoll imġiegħla taqbel ma 'żona demilitarizzata fil-baċin tar-Rhine. Il-Ġermanja kienet ukoll imġiegħla tħallas riparazzjonijiet kbar lill-pajjiżi rebbieħa. L-ewwelnett, ir-Russja u Franza bħala l-aktar milquta mill-Ġermaniżi.
  Dehret ukoll il-Jugoslavja, li għarfet lilha nnifisha bħala vassall tar-Russja, iżda formalment ma saretx parti minnha. L-Ungerija kienet maqtugħa u għarfet ukoll lilha nnifisha bħala vassall tar-Russja. L-Awstrija formalment baqgħet indipendenti, iżda ħallset riparazzjonijiet. Ir-Rumanija rċeviet Transilvanja.
  Kulħadd kien xi ftit jew wisq sodisfatt ħlief għal dawk li tilfu. It-Türkiye u l-Awstrija-Ungerija sparixxew mill-mappa tal-Ewropa u l-Asja. U r-Russja żiedet kemm il-popolazzjoni kif ukoll it-territorju. Kif ukoll Franza, il-Ġappun, il-Gran Brittanja, u l-Istati Uniti biss irċevew biss parti żgħira mir-riparazzjonijiet. Il-pussess tal-Ġermanja fil-Paċifiku kienu maqsuma bejn il-Ġappun u l-Gran Brittanja. Fl-Afrika, l-aktar il-Gran Brittanja.
  Ftit xhur wara, ir-Russja ngħaqdet man-naħa Ingliża fil-gwerra fl-Afganistan. Rebħa ta 'malajr intrebħet, u għall-ewwel darba ġiet ittestjata fil-battalja, tank żviluppat minn iben Mendeleev. Il-karozza l-ġdida wriet li kienet effiċjenti ħafna u b'karatteristiċi ta' sewqan tajbin.
  Hija kienet jisimha "Alexey" f'ġieħ il-werriet tat-tron. U din il-karozza dehret promettenti ħafna.
  Wara l-konkwista u l-qsim tal-Afganistan, beda perjodu ta 'paċi. Għalkemm għaddew diversi gwerer żgħar. Ir-Russja u l-Gran Brittanja qasmu l-Iran. U mbagħad l-Alleati lestew il-qsim tal-Għarabja Sawdija.
  L-ekonomija tar-Russja esperjenzat tkabbir mgħaġġel ta 'madwar għaxra fil-mija fis-sena, u ġiet fl-1929 fit-tieni post. L-Istati Uniti wkoll kienet qed tiżdied malajr, ftit inqas minn Franza, u saħansitra inqas mill-Ġermanja. U l-Gran Brittanja kienet kompletament staġnata, bilkemm laħqet il-livell ta 'qabel il-gwerra.
  Madankollu, meta faqqgħet id- Dipressjoni l- Kbira, reġgħet saret aktar diffiċli u r- ribelljoni u l- inkwiet bdew jikbru.
  Nikola II saħħaħ l-awtorità tiegħu billi rebaħ l-Ewwel Gwerra Dinjija. It-Tsar naqqas il-ġurnata tax-xogħol għal għaxar sigħat u nofs, u s-Sibt u l-ġranet ta" qabel il-vaganzi għal tmien sigħat. Is-salarju fir-Russja kiber. Il-prezzijiet baqgħu stabbli, u r-rublu tsarist kien l-aktar munita b'saħħitha fid-Dinja.
  Barra minn hekk, ir-re fl-1925 introduċa edukazzjoni b'xejn ta 'seba' snin. U fl-1929, l-edukazzjoni ta 'seba' gradi saret obbligatorja. Il-kura tas-saħħa b'xejn saret ukoll aktar aċċessibbli.
  U li tikseb edukazzjoni ogħla b'xejn saret ħafna aktar faċli. U żdiedu l-pensjonijiet, u tħallsu anke lill-ħaddiema u n-nisa tad-dar, u lill-persuni b'diżabilità.
  Iżda d-Depressjoni l-Kbira reġgħet aggravat il-problemi kollha. U għal darb'oħra ftakru fid-Duma, li t-Tsar xolta, iżda qatt ma saru elezzjonijiet ġodda. Dak li wassal għall-qawmien mill-ġdid tal-assolutiżmu.
  Ir-re reġa" rċieva d-dritt li jilleġiżla, u beda juri attività notevoli. Madankollu, saħansitra marret aħjar mingħajr id-Duma tal-Istat, il-Kunsill tal-Istat ħadem, u l-Kodiċi Ċivili tal-Imperu Russu ġie adottat.
  Madankollu, il-bourgeoisie l-ġdida riedet aktar demokrazija, u għall-inqas il-qawmien mill-ġdid tad-Duma. Matul id-dipressjoni, kemm il-proletarjat kif ukoll il-peasantry bdew jirribellaw.
  Ir-raħal kollu, il-klassi kulak saret ħafna aktar b'saħħitha. Iżda s-sidien xorta żammew is-sjieda tal-art. Ir-rati tat-twelid baqgħu għoljin u r-rati tal-imwiet naqsu, speċjalment b'kura medika mtejba. Dan wassal għal tkabbir tal-popolazzjoni u frammentazzjoni tal-art. Veru, parti minn dan it-tkabbir ġie assorbit mill-belt. Matul id-dipressjoni, il-qgħad żdied.
  Iżda l-gvern zarist, b'miżuri enerġetiċi, kien kapaċi itaffu l-konsegwenzi tad-dipressjoni. Fl-1931, meta l-Ġappun invada ċ-Ċina u pprova jwaqqaf gvern pupazzi fil-Manċurja. Dan kiser ftehimiet preċedenti u sar ir-raġuni għad-dħul tar-Russja fil-gwerra.
  L-armata tsarista sa dan iż-żmien kellha l-aktar tankijiet avvanzati u qawwija fid-dinja, l-aqwa ajruplani, inklużi sitt motor bombers. Għalhekk, fir-Russja Tsarist, dehru l-ewwel ħelikopters tad-dinja prodotti bil-massa, u l-aktar ta 'suċċess - pistoli mingħajr lura.
  Barra minn hekk, il-livell tal-ġenerali żdied fir-Russja tsarista. U l-flotta kienet ikkmandata mill-ġenju Ammirall Kolchak.
  Matul l-Ewwel Gwerra Dinjija, l-armata zarista riproduċiet l-idroplani u ġabithom għall-perfezzjoni. U smashed b'mod attiv lill-Ġappuniżi fuq il-baħar.
  Mill-bidu nett, il-gwerra marret ħażin għall-Ġappuniżi. Taħt it-tsar, inbniet Mainline oħra Baikal-Amur u l-provvista tal-armata Russa twettqet mingħajr problemi.
  Li qabżu kemm il-kwantità kif ukoll il-kwalità tal-field marshals Ġappuniżi, Denikin u Kornilov, wasslu offensiva ta 'suċċess. Fost il-ġenerali żgħażagħ, spikka Vasilevsky, li sar kurunell fl-età ta 'tlieta u għoxrin sena matul l-Ewwel Gwerra Dinjija. U ta" ħamsa u għoxrin sena kien diġà ġenerali.
  Naturalment, kien hemm kmandanti oħra. Tukhachevsky esperjenza wkoll tkabbir rapidu fil-karriera. Telgħu f'Budyonny. Sensiela ta" rebħiet u mill-bidu nett l-armata tsarista kellha l-inizjattiva, ħolqot kaldaruni u assedjaw Port Arthur. Madankollu, l-assedju ma tantx dam, waqt l-assalt din iċ-ċittadella impregnabbli waqgħet f"ġimagħtejn. U f"erba" xhur biss ta" ġlied, iċ-Ċina u l-Korea kollha ġew meħlusa.
  It-Tsar Nicholas II, li ħa vantaġġ mill-fatt li l-Istati Uniti kienet imdgħajfa bid-Depressjoni l-Kbira, kif ukoll il-Gran Brittanja ma setgħetx tintervjeni fil-gwerra, ordna li jaħtfu l-Ġappun għal kollox u jqabbduh mal-Imperu Russu.
  Kolchak għeleb kompletament lis-samurai fuq il-baħar, billi uża, fost affarijiet oħra, l-aqwa ajruplani tad-dinja. Barra minn hekk, waslet flotta mill-Baltiku u mill-Mediterran.
  U f'Marzu 1932, l-armata tsarist niżlet fil-Ġappun. Wara tliet xhur ta 'ġlied iebsa, l-Art tax-Xemx li Tqum kienet maħkuma u saret provinċja Russa. Hija ospitat referendum dwar is-sħubija mar-Russja. U Nicholas II sar il-mikado u l-imperatur Ġappuniż. Ir-Russja rebħet ukoll possedimenti fl-Oċean Paċifiku.
  Hitler tela" fil-poter fil-Ġermanja f"Jannar 1933. U ovvjament, l-adeżjoni tiegħu tista" tagħti lok għal katakliżmi.
  Il-Fuhrer immedjatament ħalef lealtà lil Nicholas II, u ddikjara alleanza mar-Russja.
  Hitler ippropona, f'laqgħa personali, li jaqsam il-kolonji Franċiżi u Brittaniċi.
  Nikola II qabel. U l-unjoni tal-Italja, il-Ġermanja u r-Russja ġiet konkluża. Kontra, ovvjament, il-Gran Brittanja u Franza. Fl-1937, il-Ġermanja annesset l-Awstrija. Fl-istess ħin, Nikola II, wara li ħakmu għal kważi tlieta u erbgħin sena, miet. Fuq it-tron kien neputi żgħir tiegħu - Alessandru r-raba '. L-eredi Alexei irnexxielu jiżżewweġ, jagħmel lilu nnifsu iben u miet ukoll minn marda inkurabbli. In-neputi kellu biss sitt snin, u ħu t-sar Mikhail Romanov sar il-ħakkiem u r-regent. Mhux żagħżugħ, iżda b'mod ġenerali re b'esperjenza. Mill-mod, kien hu li wettaq it-tmexxija ġenerali għall-qbid tal-Ġappun, u kellu t-titlu ta 'grand marixxall, bħal generalissimo.
  Ir-Regent Mikhail Romanov kompla l-kors lejn alleanza mal-Ġermanja u l-Italja. U fil-15 ta" Mejju, 1940, it-Tielet Reich attakka lil Franza, lill-Belġju, u lill-Olanda, kif ukoll lill-Gran Brittanja. Ir-Russja attakkat ukoll il-kolonji Brittaniċi. U l-Italja marret lejn l-Afrika.
  Il-gwerra żviluppat pjuttost b'suċċess. Ir-Russi qabdu fi tliet xhur il-possedimenti kollha tal-Gran Brittanja u Franza fl-Asja. U mbagħad niżel fl-Awstralja. Ir-Russja wkoll avvanzat fl-Afrika.
  Il-Ġermaniżi, wara t-telfa mgħaġġla ta" Franza u l-okkupazzjoni tal-Belġju u l-Olanda, nedew attakk bl-ajru fuq il-Gran Brittanja. Ma tantx kellu suċċess sakemm l-avjazzjoni Russa daħlet fil-gwerra.
  U l-Gran Brittanja saret ħażina ħafna. U bbumbardjaw kulma setgħu. L-Awstralja malajr ġiet maħkuma mit-truppi Russi. U l-Afrika nqabdet aktar bil-mod, mhux tant minħabba r-reżistenza tat-truppi Ingliżi u Franċiżi, imma minħabba d-distanzi kbar u n-nuqqas ta" toroq.
  Ma kellhomx ħin biex jaqbdu l-Gran Brittanja fl-1940, iżda fis-sajf tal-wieħed u erbgħin kien hemm inżul u, mal-Ingliżi, finalment kien lest.
  Imbagħad segwita l-gwerra mal-Istati Uniti. Roosevelt involontarjament daħal fi ġlieda, u tard. U r-Russja tsarista riedet terġa" tikseb l-Alaska.
  Imma mhux hekk biss... Fix-xitwa tal-wieħed u erbgħin - tnejn u erbgħin, it-truppi Tsarist qasmu s-silġ fit-territorju tal-Istati Uniti u ħarġu battalji hemmhekk.
  Min-naħa tat-truppi Russi, superjorità fil-kwantità u l-kwalità tat-truppi.
  L-Amerikani kienu qed jitilfu. U l-Ġermaniżi daħlu mill-Kanada, u kisbu wkoll suċċess kbir. L-1942 kienet l-aħħar sena tal-Amerika indipendenti. Taħt id-daqqiet tar-Russja u l-Ġermanja, l-Istati Uniti żammew sat-8 ta" Ottubru, meta, wara l-waqgħa ta" New York u Washington, kapitulaw.
  Hekk intemmet it-Tieni Gwerra Dinjija. Iqsar milli fl-istorja reali, rebbieħa għar-Russja u t-Tielet Reich. Matul il-gwerra, il-Ġermaniżi okkupaw ukoll Spanja u l-Portugall, u annessaw il-kolonji tagħhom.
  Kien hemm bidla fid-dinja. Ir-Russja Tsarista annesset il-kolonji kollha tal-Gran Brittanja u Franza fl-Asja u l-Paċifiku, kif ukoll l-Awstralja. L-Alaska, il-biċċa l-kbira tal-Kanada u l-Istati Uniti saru Russi, u l-Ġermanja rċeviet biss parti żgħira. Ħafna mill-Afrika saret Russu. Iżda l-Ġermaniżi ħadu parti mill-kolonji Franċiżi, Belġjani, Portugiżi, Spanjoli.
  Il-Ġermaniżi qabdu wkoll kemm lid-Danimarka kif ukoll lin-Norveġja. U l-Isvezja kienet maqsuma mar-Russja. Franza, il-Belġju, l-Olanda, Spanja, il-Portugall, daħlu fl-unjoni speċjali tal-istati taż-żona tat-timbru. In-Nazi okkupawhom bit-truppi, għalkemm żammew gvernijiet formali pupazzi. L-istess ħaġa fid-Danimarka u n-Norveġja ma" parti mill-Iżvezja.
  Ir-Russja ħadet il-kontroll tal-Gran Brittanja. Peress li t-Tsar Alessandru r-Raba" kien relatat mar-rejiet Ingliżi, kien rikonoxxut bħala l-monarka tal-Gran Brittanja.
  L-Italja kisbet xi pussess fl-Afrika u kisbet post fl-Etjopja.
  Ir-Russja Tsarista hija bla dubju l-aktar imperu qawwi u vast fid-dinja. Iżda t-Tielet Reich huwa b'saħħtu. U kien hemm waqfa temporanja. Ħtieġa li tiddiġerixxi akkwisti ġodda. Ir-Reġent Mikhail saħansitra ħa l-pass bla preċedent li ħalla Russu jkollu erba" nisa.
  Anke s-sinodu kien imġiegħel jammetti dan sabiex iħaffef l-assimilazzjoni tal-periferija.
  U x"idea tajba! Alessandru r-Raba" saħansitra żżewweġ darbtejn f"żgħożitu biex jagħti eżempju lis-sudditi tiegħu. Għalhekk is-sitwazzjoni stabbilizzat.
  Michael miet fl-1947, u t-Tsar Alexander tassew ħa f"idejh. U s'issa, irnexxielu. Iżda l-art ma kinitx biżżejjed għal Hitler, u l-Führer posseduti ħolom dwar dominazzjoni dinjija.
  U fl-20 ta" April, 1955, bdiet gwerra kbira kontra r-Russja tsarista. It-Tielet Reich u l-Italja, fejn diġà ħakem iben Mussolini Jr., attakkaw l-imperu tat-Tsar Alessandru r-Raba".
  Bdiet it-Tielet Gwerra Dinjija. L-Arġentina, il-Brażil, il-Venezwela, il-Messiku, u numru ta" pajjiżi tal-Amerika Latina wkoll ħarġu fuq in-naħa tat-Tielet Reich. U faqqgħet it-Tielet Gwerra Dinjija...
  
  
  ŻBAL TA" ROKOSSOVSKII
  Univers parallel, dinja earthly. Matul il-Gwerra Patrijottika l-Kbira, kien hemm diskrepanza żgħira waħda biss mal-istorja reali. Rokossovsky irnexxielu jipperswadi lil Stalin biex idaħħal it-2 Armata tal-Gwardji kontra Paulus, u riżervi oħra sabiex jeqirduhom qabel ma resaq Mainstein. L-argument li kellu rwol deċiżiv: "Jekk neqirdu Paulus u jilliberaw Stalingrad qabel is-Sena l-Ġdida, se jkun effett politiku kolossali! Kattoliċiżmu Milied se jiġi ċċelebrat fi Stalingrad!".
  Stalin qabel li l-politiċi l-ewwel nett ordnaw l-attakk fuq Paulus, filwaqt li Mainstein għalissa ġie mrażżan. Iżda bħala riżultat ta 'din id-deċiżjoni spontanja, ġara dan li ġej. Xorta f"Diċembru, relattivament lesti għall-ġlied, u jiddependu fuq strutturi difensivi qawwija, it-truppi taʼ Paulus għamlu reżistenza iebsa, u setgħu jżommu l-pożizzjonijiet tagħhom. U fil-25 ta 'Diċembru, Mainstein kiser kuritur għal Stalingrad ftit lejn in-nofsinhar.
  U battalji ħarxa seħħew. Hitler ordna li jżomm il-pont fuq il-Volga bi kwalunkwe spiża, Stalin ordna li jerġa 'jikseb Stalingrad bi kwalunkwe spiża. Il-battalji bdew jagħlu, bħal waqt il-maltempata ta 'Stalingrad, mill-Ġermaniżi, iżda issa huwa eżattament l-oppost.
  It-truppi Sovjetiċi ħarġu 'l quddiem, u l-Ġermaniżi ġġieldu lura b'mod iddisprat.
  Għal tliet xhur u nofs, komplew l-aktar battalji iebsa. Aktar u aktar riżervi daħlu fil-battalja. Fl-aħħar mill-aħħar, sal-aħħar ta 'Marzu, il-Ġermaniżi ġew imġiegħla joħorġu minn Stalingrad, u ġiegħluhom jirtiraw lejn id-Don. Iżda t-telf tat-truppi Sovjetiċi rriżulta li kien għoli wisq u segwita waqfa operazzjonali twila fl-offensiva.
  Il-Ġermaniżi saħħew ukoll l-armata tagħhom b'mobilizzazzjoni totali, ittrasferixxew tankijiet tqal "Tiger" u "Panther", lagħqu l-feriti tagħhom. Iżda l-proporzjon tat-telf matul il-battalji rriżulta li kien aktar favorevoli għall-Fritz milli fl-istorja reali. Peress li n-Nazis ma waqgħux fil-bojlers u ġġieldu f'kundizzjonijiet difensivi aktar favorevoli għalihom infushom. U dan għenhom biex iżommu l-linja ta 'quddiem f'linji aktar favorevoli għalihom infushom.
  Iva, l-alleati aġixxew fl-Afrika mhux daqshekk deċiżiv. In-nuqqas ta" katastrofi għall-Ġermaniżi fil-Lvant ħoloq inċertezza u firdiet fil-gradi tagħhom. L-Amerikani, jibżgħu minn telf kbir, ġabu ruħhom b'mod passiv, u xi wħud mill-Ingliżi ma kellhomx saħħa biżżejjed.
  Skont dan, in-Nażisti xorta kellhom pożizzjoni fit-Tuneżija u ma setgħux jinkwetaw dwar l-Italja.
  U fis-6 ta" Lulju bdiet offensiva ġdida tan-Nazis, ħdejn Stalingrad. Din id-darba, madankollu, il-Fritz irriżultaw li kienu aktar cunning, u ma azzardawx jattakkaw, kif il-kmand Sovjetiku stenna fuq il-belt nnifisha, iżda ċċaqalqu l-pinzers armati tagħhom lejn in-nofsinhar. U kien kapaċi jkisser il-linja tad-difiża.
  Miexi 'l quddiem, Mainstein laħaq il-Volga, mitt kilometru fin-nofsinhar ta' Stalingrad, imbagħad daret lejn in-nofsinhar. Kienet manuvra awdaċi u mhux mistennija. Barra minn hekk, fil-battalji offensivi, it-"Tiger" wera s-saħħa formidabbli tiegħu bħala tank breakthrough b'protezzjoni qawwija tal-ġnub u l-poppa.
  Il-kmand Sovjetiku tard ipprova jirrispondi b'kontrattakk, tul żona msaħħa ħafna. Il-battalji tat-tankijiet seħħew, fejn għall-ewwel darba l-Panther wera l-qawwa tiegħu fid-difiża u fl-imbuska. Il-Ġermaniżi skilled parried-kontrattakki tat-truppi Sovjetiċi bl-aktar tankijiet ġodda tagħhom. Ferdinand wera li mhux ħażin lanqas.
  Iżda s-superjorità numerika għadha fuq in-naħa tal-USSR. Il-Ġermaniżi ma setgħux javvanzaw 'il bogħod u kienu mġiegħla jieqfu. Is-sitwazzjoni fuq il-Volga dehret li tiffriża. Iżda fiċ-Ċeċenja, faqqgħet ribelljoni anti-Sovjetika. U l-belt ta 'Grozny ttieħdet bħala riżultat ta' daqqa doppja, bil-waqgħa tal-Bieb Terek tal-Kawkasu. Is-sitwazzjoni saret estremament aggravata. Türkiye mħawwda. Wieħed mill-ġeneri Ottomani irriżulta li kien aġent Ġermaniż. Huwa sempliċiment ordna lill-korp tiegħu biex jattakka b'mod arbitrarju lit-truppi Sovjetiċi, u b'hekk poġġa t-tmexxija qabel il-fatt li jinġibed fil-gwerra. Churchill u Roosevelt baqgħu siekta, u tletin diviżjoni Torka, li jammontaw għal madwar miljun suldat, marru fuq l-offensiva.
  Din id-daqqa ta 'tradizzjoni fuq wara, u fl-istess ħin tagħfas l-arterja tal-provvista tul il-Volga, aggravat b'mod sinifikanti s-sitwazzjoni.
  Mainstein, wara li rrifjuta t-tentattivi tat-truppi Sovjetiċi biex jimbuttawlu 'l bogħod mill-Volga, ipprova jiżviluppa l-offensiva. Imbagħad il-kmand Sovjetiku tefa" partijiet mill-Front tal-Isteppa fil-battalja. Il-Ġermaniżi twaqqfu, tmenin diviżjoni Sovjetika kontra ħamsin Ġermaniż. Iżda huma setgħu biss inaqqsu l-avvanz tagħhom, iżda naqsu milli jegħlbu lill-ghadu. Filwaqt li fil-Kawkasu s-sitwazzjoni marret għall-agħar. It-Torok dawru Yerevan u kważi kompletament qabdu Batumi. Ftit li xejn hemm riżervi Sovjetiċi fit-Transcaucasia, wara l-qbid ta" Grozny, ħmistax-il diviżjoni Ġermaniża komplew jimxu fid-direzzjoni tan-Nofsinhar, resqin u jdawru Tbilisi.
  F'daqqa waħda, Stalin ordna offensiva fiċ-ċentru, it-tielet operazzjoni Rzhev-Sychov. Iżda l-Ġermaniżi kienu lesti għal dan, u ma ġewx allokati biżżejjed forzi biex iwettqu offensiva daqshekk deċiżiva. Is-sitwazzjoni ġiet aggravata bid-dħul tal-Ġappun fil-gwerra. Veru, is-samurai ma attakkax lill-USSR innifisha, iżda nieda offensiva kontra l-Mongolja. Iżda l-kmand Sovjetiku, bi tweġiba, ovvjament, ittrasferixxa truppi u daħal fi battalja mal-Ġappuniżi. Il-ponn sitt mitt elf tal-armata Ġappuniża mmirati lejn id-daqqa, u ħamsa u għoxrin diviżjonijiet oħra kellhom jiġu trasferiti b'mod urġenti lejn il-Lvant Imbiegħed, u dgħajfu l-forzi tagħhom li jopponu l-Fritz.
  Fir-rigward tal-ħażen, iżda l-Alleati żammew ma 'tattika ta' stennija, saħansitra naqqsu l-intensità tal-bumbardament tal-kontinent Ewropew u l-ibliet Ġermaniżi. U l-pont fit-Tuneżija xorta ma kienx attakkat. B"mod ġenerali, l-alleati ma kinux għaġla biex joħorġu l-qastan min-nar. U prattikament sabotaġġa l-gwerra. U l-Ġermaniżi u s-satelliti tagħhom rebħu gradwalment fil-Kawkasu.
  Imbagħad Stalin iddeċieda li jaġixxi bħal Solon u offra tregwa lil Hitler. Barra minn hekk, il-kundizzjonijiet huma favorevoli ħafna għall-Ġermaniżi. Il-priġunieri tal-gwerra kollha jingħataw lilhom mingħajr ħlas, filwaqt li r-Russi jittieħdu lura għal fidwa sostanzjali. Barra minn hekk, l-USSR impenjat ruħha li tforni żejt u prodotti taż-żejt, kif ukoll numru ta 'kategoriji ta' materja prima, lit-Tielet Reich għat-tul tat-tregwa mingħajr ħlas.
  Imħuħ Hitler poraskinuv iddeċieda li jaċċetta l-proposta ta 'Stalin. It-tregwa kienet għal sena bil-possibbiltà ta" estensjoni. Fl-1 ta" Settembru, 1943, il-gwerra fil-Lvant waqfet. U l-ġlied reġa" beda b"qawwa mġedda. Din id-darba biss fil-Punent. L-ewwelnett, fuq il-baħar. It-Tuneżija saret flashpoint u mogħdija għall-invażjoni Nażista.
  Fil-25 ta" Novembru, 1943, il-forzi superjuri tal-Ġermaniżi taħt il-kmand ta" Mainstein bdew jattakkaw Ġibiltà. Franco irċieva ultimatum biex iħalli n-Nażisti jgħaddu, jew inkella kien mhedded li jitwaqqa". Għal tlett ijiem u tlett iljieli kien hemm attakk qalil. Fiha, il-Ġermaniżi l-ewwel użaw novità: Sturmtigr armat b'bomba bil-ġett. Din il-magna sempliċement qatgħet il-pożizzjonijiet Brittaniċi, u sterminat lill-għadu b'mod esponenzjali.
  Ġibiltà hija ċ-ċavetta għall-kontroll tal-Mediterran u ż-żewġ naħat fehmu dan. Alas, il-Ġermaniżi kellhom aktar opportunitajiet biex jikkonċentraw il-forzi tagħhom. U waqgħet il-fortizza.
  Il-ġlied intensifika wkoll fuq il-baħar. Il-produzzjoni tas-sottomarini fit-Tielet Reich qabeż erbgħin unità fix-xahar u kompliet tiżdied. Telf ta' alleati fit-tkabbir tal-baħar. U fl-Afrika, seħħet gwerra reali. Il-Ġermaniżi "Panthers" u "Tigers" wrew is-superjorità tagħhom fuq l-għadu. L-offensiva Ġermaniża, bħala parti minn raggruppament ta" tletin diviżjoni, bdiet b"invażjoni mill-Marokk, u ħamsa u għoxrin diviżjoni, b"attakk fuq l-Alġerija...
  Is-Sena l-Ġdida 1944 sabet lil kulħadd meta l-ġlied żvolġi fl-aqwa tiegħu ...
  Fl-aħħar ta 'Jannar 1944, ffurmat but kbir ta' truppi Amerikani u Brittaniċi f'Algiers. U dawn il-forzi sempliċement ċedew wara relattivament ftit reżistenza. Imbagħad, il-Ġermaniżi, flimkien mat-Taljani, invadew il-Libja. Bandli Afrikani ġodda f'munzelli. Il-grupp ta" Rommel mexa lejn l-Eġittu, u dak ta" Mainstein lejn il-linja tan-Niġer.
  Il-Ġermaniżi kienu armati bil-"Panther" -2 b'armatura aktar qawwija u pistola, kif ukoll magna ta '900 horsepower. U l-Amerikani bdew jirċievu t-tank Sherman M 4. Stalin, min-naħa tiegħu, rearma l-ponn tat-tank tiegħu T-34-85 u IS-2. Tank Ġermaniż ieħor "Tiger" - 2 irriżulta li kien moralment skadut mill-mument li tpoġġa fil-produzzjoni tas-serje. Wara armament ugwali mal-"Panther" -2 u li kien wieħed u għoxrin tunnellata itqal, il-mastodon Ġermaniż "Tiger" -2, qabeż ftit biss il-kontroparti iżgħar tiegħu fl-armatura, inferjuri b'mod sinifikanti kemm fil-prestazzjoni tas-sewqan kif ukoll fl-affidabilità teknika.
  Iżda l-aktar ġdid ġett tal-ġlied ME-262 ma kellu ebda ugwali, la fl-armament, u lanqas fil-veloċità. Għalhekk is-superjorità kwalitattiva tiegħu kellha tikkumpensa għall-vantaġġ kwantitattiv tal-alleati. B'mod ġenerali, numru kbir ta 'ajruplani mit-truppi tal-koalizzjoni tal-Punent ma setgħux jagħtu vantaġġ deċiżiv fuq il-kamp tal-battalja. L-ass Ġermaniżi kienu superjuri fil-ħila għall-kontropartijiet tagħhom tal-Punent, u dan affettwa l-istatistika tal-battalji bl-ajru. U l-artillerija kontra l-ajruplani tan-Nazis tinsab fuq nett. Barra minn hekk, l-alleati ntlaqtu mill-indeċiżjoni tal-kmand tagħhom, li ġabet il-forzi fil-battalja f'partijiet, li minħabba fiha sofrew ħafna telf. U kien inkonvenjenti li jintbagħat fl-Afrika.
  Rommel sa nofs Marzu qabad il-Libja u mar El Aman. Hawnhekk l-Ingliżi kellhom rampar difensiv qawwi. U Montgomery ikkmanda b'mod effettiv ħafna, speċjalment meta rċieva rinforzi. Iżda l-Ġermaniżi mhumiex daqshekk nahfru. Jiġbdu munizzjon u fjuwil addizzjonali fl-aħħar ta 'April, il-Ġermaniżi wettqu manuvra roundabout mid-deżert u laħqu l-kap tan-Nil, qabżu d-difiżi Brittaniċi. F'Mejju, Lixandra waqgħet u l-Ġermaniżi laħqu l-Kanal ta' Suez. It-Türkiye invadiet ukoll is-Sirja u l-Palestina.
  Ġunju sar punt ta 'bidla fil-battalja għall-Lvant Nofsani. Kien jinkludi aktar minn sebgħin diviżjoni Ġermaniża u għoxrin Tork. L-Ingliżi u l-Amerikani ġew megħluba. U f'Lulju, l-Arabja Sawdija wkoll daħlet taħt il-kontroll tat-Tielet Reich, u t-truppi faxxisti daħlu fl-Iran, fejn imxew, iltaqgħu biss reżistenza fokali mit-truppi Brittaniċi. F"Awwissu, il-Ġermaniżi, wara li kważi mxew aktar minn elf kilometru, daħlu fl-Indja. F'Settembru, kważi l-Indja kollha kienet okkupata. Il-popolazzjoni lokali ltaqgħet mal-Wehrmacht bħala liberaturi. U l-Ġappun fl-aħħar kiseb fruntiera tal-art mal-alleat qawwi ħafna tiegħu.
  Wasal l-1 ta" Ottubru. Is-sena tat-tregwa ddikjarata mal-USSR. Il-Ġermaniżi magħqudin mal-Ġappuniżi, ħatfu artijiet mill-Marokk sal-Burma, inkluża l-Indja, laħqu l-ekwatur, u ħadu l-biċċa l-kbira tal-Afrika għalihom infushom. Għalhekk, it-Tielet Reich kiber, iżda min-naħa l-oħra xerred it-truppi tiegħu madwar il-kontinenti.
  Matul dan iż-żmien, Stalin ħejja u fforma madwar tliet mitt diviżjoni, inklużi diviżjonijiet tat-tank. U d-daqs totali tal-armata Sovjetika nġieb għal ħdax-il miljun li tmienja minnhom setgħu jintużaw fuq il-front Ġermaniż Sovjetiku. Iżda l-Wehrmacht saħħet ukoll, għalkemm fittxet bil-qawwa diviżjonijiet barranin fil-kompożizzjoni tagħha. Barra minn hekk, il-qawwa tal-ajruplani bil-ġett kibret. L-ME-262 kien diġà prodott f'eluf ta' tletin sa erbgħin ajruplan kuljum, u kien bla dubju l-aqwa ġellied tat-Tieni Gwerra Dinjija. Iż-żewġ magni tagħha aċċelleraw għal veloċità ta" 900 kilometru fis-siegħa, u erba" kanuni ta" 30 mm u rokits flimkien għamlu l-karozza avversarju serju ħafna għal kull ajruplan.
  Il-"Panther"-2 wera li ma kienx imqabbel mill-karatteristiċi aggregati ta 'tank, superjuri b'mod sinifikanti fl-armament u l-armatura għas-"Shermans" M 4 u T-34-85. Veru, b'piż ta '47 tunnellata, iżda l-magna ta' 900 horsepower aktar milli kkumpensat għal dan. Barra minn hekk, il-Panther-2 f'termini ta 'titqib tal-korazza u armor frontali kien superjuri għall-IS-2, biex ma nsemmux il-prestazzjoni tas-sewqan.
  Dan, ovvjament, inkwetat lil Stalin. Iżda t-Tielet Reich għadu fil-bidu tiegħu.
  Qed jinħolqu diviżjonijiet barranin u kolonjali ġodda. Dwar l-approċċ għall-iżvilupp tat-tankijiet tas-serje E, b'magni saħansitra aktar qawwija, armatura eħxen u armi aktar b'saħħithom. U toħloq mudelli ġodda ta 'ajruplani. In-Nazis diġà għandhom l-Arado jet bomber fil-produzzjoni tas-serje, u n-NE-162 deher. U l-vantaġġ tal-Wehrmacht se jiżdied.
  Għalhekk, Stalin kellu x"jaħseb dwarha: li jaċċetta jew ma jaċċettax il-proposta ta" Hitler li testendi t-tregwa għal sena oħra. Minn naħa, ma ridtx nerġa" nitfa" lill-poplu tiegħi fl-abbiss tal-gwerra. Min-naħa l-oħra , huwa ċar li se jkun saħansitra agħar - iż-żmien qed jaħdem kontra l-USSR .
  Stalin madankollu estenda t-tregwa. Huwa ddeċieda li l-għorrief ma jiġġieldux.
  Iżda l-Fuhrer bla mistenni f'Diċembru 1944 niżel fil-Gran Brittanja. Ħadd ma stenna li n-Nażisti joħorġu fix-xitwa. U l-Ingliżi setgħu jittieħdu b'sorpriża. Sorpriża, organizzazzjoni tajba, pistoli żgħar li jaħdmu għal rashom E-10 effettivi ħafna, dan kollu kellu f'idejn il-Fritz.
  U litteralment f'ġimgħa l-Gran Brittanja nqabdet! Din hija ġeneralment kisba kolossali tal-Wehrmacht!
  Londra waqgħet! U l-Fuhrer immaġina lilu nnifsu invinċibbli! Diġà f'Marzu, l-Islanda nqabdet.
  Wara dan, in-Nazi ssuġġerew lill-Amerika - jgħidu, x'tixtieq: tiġġieled aktar jew għadek taqsam l-isferi ta 'influwenza? Wara l-mewt ta 'Roosevelt, approċċ pragmatiku jipprevali fl-Istati Uniti - il-paċi ġiet offruta lill-Ġermaniżi. Il-Fuhrer, madankollu, ressaq numru ta" kundizzjonijiet krudili - fosthom il-ħlas ta" riparazzjonijiet u kumpens għall-bumbardament ta" bliet Ġermaniżi.
  L-Amerikani eżitaw ftit, iżda wara telfa oħra brutali fuq il-baħar, rrikonċiljaw. U aċċettaw il-kundizzjonijiet ta" Hitler.
  Il-Fuhrer ħa waqfa qasira fil-gwerra... Diġestiva l-maħbubin u jsaħħaħ il-pożizzjoni tiegħu fl-Ewropa, l-Afrika u l-Asja.
  Iżda fl-1 ta 'Mejju, 1947, in-Nazis, wara li ffrankaw is-saħħa tagħhom u staked fuq it-tank prinċipali E-75 - l-aktar massiv fil-Wehrmacht - invadew l-USSR.
  B"mod iktar preċiż, huma komplew l-offensiva hemmhekk. U skjerat ħafna tankijiet ġodda.
  L-E-75 sar il-wieħed ewlieni, peress li Hitler kien iħobb ħafna karozzi kbar. Għalkemm il-mastodon irriżulta li ma kienx għal kollox suċċess: kollha 'l fuq minn disgħin tunnellata, b'magna ta' 900 horsepower biss - jiġifieri, it-tank irriżulta li ma kienx veloċi wisq u ħafna drabi tkisser. Il-kanun qawwi ta '128 mm kellu provvista iżgħar ta' qxur u sparar aktar bil-mod mit-88 mm.
  It-torri kellu protezzjoni tajba - forehead ta '252 mm, naħat ta' 160 mm f'angolu, iżda l-buq kien agħar - forehead ta '160 mm, għalkemm f'inklinazzjoni ta' 45 grad, ġenb ta '120 mm biss, u pjuttost għoli.
  B'mod ġenerali, l-E-75 kien pjuttost imkabbar "King Tiger", b'ċerti problemi minħabba dan. Fil-ġustizzja, għandu jiġi nnutat li l-magna u t-trasmissjoni kienu jinsabu flimkien, li kkumpatta t-tqassim tat-tank. Barra minn hekk, kien possibbli li tissaħħaħ il-protezzjoni tal-buq bi tarki fil-qasam.
  Allura l-E-75 kien protett tajjeb, armat b'mod qawwi, iżda tqil wisq, mhux mobbli ħafna, u ħafna drabi tkisser.
  L-E-50 kien, ovvjament, iżgħar, eħfef, b'magna iffurmata, u żviluppat veloċitajiet ta 'aktar minn sittin kilometru fis-siegħa. U kellu pistola f'tul ta 'kanna ta' 88 mm u 100EL. U għamlet 12-il xutt fil-minuta. L-armatura ta 'quddiem tal-buq E-50 hija kważi l-istess bħal dik tal-E-75, il-protezzjoni tal-ġnub u t-turret hija agħar. Iżda fil-prattika, l-E-50, fi kwalunkwe każ, bil-mobilità tiegħu, inqas piż u affidabilità akbar, huwa aktar effiċjenti mill-E-75.
  Imma Hitler ordna li jagħmel magna aktar tal-massa itqal. B'mod ġenerali, il-Fuhrer ipprojbixxa l-produzzjoni ta 'tankijiet eħfef minn ħamsin tunnellata. Biex tipproteġi d-demm Arjan. Numru żgħir biss ta 'tkixxif E-10s u E-5s ġew prodotti.
  Hekk kien it-tank E-100. U bosta mill-modifiki tiegħu, inklużi dawk bi lanċjar tal-bombi.
  Il-Fuhrer ġeneralment kien iħobb kollox kbir. Il-modifika tal-ġett TA-400 saret l-aktar bomber massiv. Iva, hija qawwa terribbli.
  Yu-488 bilkemm daħal fis-servizz, kien ikkunsidrat skadut, u ġie sostitwit minn kontroparti tal-ġett. Il-Ġermaniżi kellhom bombers bla tail B-2 u B-18. Ukoll magni effettivi ħafna li kapaċi jibbumbardjaw l-Istati Uniti mill-Ewropa.
  U dak li sempliċement ma kienx fl-arja. Anke diskoteki dehru, li, minħabba l-ġett laminari flowing, huma invulnerabbli għall-armi żgħar.
  Fil-qosor, il-forzi huma inugwali. U Hitler jistenna li faċilment jispiċċa l-USSR.
  Imma ma kienx hemm. Veru, fil-Kawkasu, in-Nazis avvanzaw flimkien mat-Torok. Huma qabdu Baku, Yerevan, u l-bjar taż-żejt kollha. U mil-lvant, qabad Primorye, u assedja Vladivostok, il-Ġappun avvanzat.
  Iżda erba 'tfajliet: Natasha, Zoya, Augustina u Svetlana sfidaw lin-Nazis u, meta bdiet l-offensiva kbira kontra Moska, daħlu fil-battalja.
  Natashka sparat tifqigħ u tefgħet granata letali b'sieqha vojta. Tefgħet lill-faxxisti u ċapret:
  - Glorja lir-Russja Sovjetika!
  Zoya wkoll ħa u ħasad il-linja ta 'Fritz. U b"sieq vojta tefgħet ir-rigali tal-mewt. Qtil ħafna faxxisti.
  U kantat:
  - Għal kisbiet ġodda!
  Li jmiss Wistin miexja. Mgħaffeġ l-għedewwa. Imxerrdahom b"daqqa qawwija ta" ponn f"direzzjonijiet differenti. U wkoll b'sieq vojta se tniedi rigal ta 'qerda.
  U tkanta:
  - Aħna se smash l-attakk tal-horde ħażen!
  U hawn huwa l-attakk Svetlana. Qatgħet ħafna min-Nażisti. U wara dan, saqajha mikxufa reġgħu nediet preżenti qattiel.
  U l-gwerrier issaq:
  - Jien super champion!
  L-erba" ġellieda nisa ħadmu tassew għad-diviżjoni kollha. Iżda diviżjoni waħda, u anke erbgħa huma ftit wisq, kontra l-Wehrmacht kollha. Speċjalment b'armi aktar b'saħħithom u aktar avvanzati.
  Allura sal-aħħar ta 'Awwissu, in-Nazis madankollu mdawra Moska. U dan huwa imdejjaq ħafna. U sal-aħħar ta 'Diċembru 1947, il-kapitali tal-USSR waqgħet. U l-istadju li jmiss tal-gwerra spiċċa.
  Wara dan ma kienx dak li kien... Matul l-1948, it-truppi Nazisti qabdu kompletament, flimkien mal-Ġappuniżi, it-territorju kollu tal-USSR. U marret għall-agħar...
  Għal xi żmien, in-Nazi għamlu gwerra mal-partiġjani u qabdu lil Stalin, li b'ras iebsa ma riedx iżomm magħha. Wara l-fatt li f'April 1951 il-mexxej tal-USSR kien madankollu meqrud, il-gwerra tal-gwerillieri bdiet tonqos.
  Il-Ġermaniżi ffurmaw il-gvern Russu puppet tagħhom, u ġġieldu l-partiġjani mal-forzi lokali. U rnexxielhom jirnexxu ... L-Istati Uniti s'issa baqgħu barra l-pajjiż, u akkwistaw armi nukleari.
  Hitler dewwem il-marċ tiegħu fuq l-Amerika għal żmien twil wisq. U l-Istati Uniti kienet kapaċi tistabbilixxi produzzjoni tal-massa ta 'bombi atomiċi u mbagħad idroġenu. U mbagħad ħolqu, għalkemm aktar tard mill-Ġermaniżi, missili ballistiċi.
  L-ebda naħa ma ddeċidiet li tmur għall-gwerra. Kien hemm diviżjoni ta 'sferi ta' influwenza. Kemm l-Istati Uniti kif ukoll il-Ġermanja, u l-Ġappun qabdu ħafna u għalhekk ilhom jiddiġerixxu l-possedimenti għalissa.
  Hitler ġġarraf fl-20 ta" April, 1957, eżattament f"għeluq it-tmienja u sittin tiegħu. Warah, ir-Regent Schellenberg irnexxielu jmexxi l-poter, u ħa post il-Himmler eliminat. U Goering miet minn abbuż tad-droga.
  Schellenberg wettaq liberalizzazzjoni parzjali fit-territorji okkupati. U introduċa aktar awto-gvern fil-kolonji. Iċ-ċensura wkoll saret aktar artab. Kien hemm oħrajn minbarra l-Partit Nazista.
  Schellenberg beda jrattab it-teorija razzista. Żviluppat gradwalment fuq il-binarji tal-kapitaliżmu u fl-istess ħin skond il-pjan, l-ekonomija tat-Tielet Reich żiedet il-livell tal-għajxien.
  It-truppi gwerillieri kienu qed jaqgħu. In-nies draw id-dixxiplina u l-ordni l-ġdid. Fl-1961, saret l-ewwel titjira lejn il-qamar. U fl-1976 lejn Mars.
  B'xi mod, il-problemi tal-ġuħ ġew solvuti u r-rata tat-twelid ġiet regolata.
  Wara Schellenberg, Kleiman iddeċieda. Huwa kompla wkoll jilliberalizza.
  It-Tielet Reich sar imperu demokratiku multipartitiku. Imma kien impossibbli li tissepara minnu.
  Il-Ġappun esperjenza wkoll demokratizzazzjoni. U l-Amerika ilha demokrazija.
  Hawn fit-Tielet Reich, wara Kleiman, ġie elett president ġdid. U saru - Natasha Rostova. Li huwa verament jibred!
  U waslet l-era tad-demokratizzazzjoni u l-ugwaljanza.
  Il-gwerrier saħansitra kanta;
  Il-poplu tagħna mhux se jissaporti t-tbatija,
  Ħalli l-kanuni - il-vuċi infernali tal-gwerra tħoss!
  Se nqumu: bit-tama ta" esklamazzjoni,
  Spalla għal spalla: rally, anzjani u żgħażagħ!
  
  Tgħolli l-bajjunetti fil-kallijiet,
  Il-ħarsa severa tal-ġellieda - biss guys!
  L-art min-niket saret kollha xagħar griż,
  Nisġiet bniet timidly iġbed!
  
  Aħna ulied il-poplu glorjuż, Sovjetiku,
  Ma nistgħux inkissru, la azzar u lanqas nar!
  Ejja niġġieldu bil-qawwa kollha għal-libertà!
  Merħla tal-faxxiżmu - nemmen li se nkissruha!
  
  Ħallihom ma jittieħdux fis-servizz - morr minn dwejjaq,
  Imma l-pijunier inġabar fil-battalja!
  Ir-rabta hija fuq in-nar - l-għajnejn kollha huma miftuħa fiha,
  Fil-passi glorjużi Bolxeviki!
  
  Folla ta" suldati ħarbu għall-attakk bil-furja,
  Il-faxxisti siekta, it-taħbit tal-kanuni jinqata"!
  Mill-qawwa ħamra mgħaffeġ tal-metall,
  Il-bandiera miksura bis-svastika waqgħet!
  
  Fejn il-batteriji tagħna kienu jafu eżattament
  U għaliex? tifel kuraġġuż,
  Għalkemm is-silġ huwa ċapep, tweġġa", itturmentaw il-ħażen,
  Meta barefoot bil-lejl, huwa mexa f'borża!
  
  Meta tkun żgħir, ikun aktar faċli li tesplora, aktar faċli,
  Fi kwalunkwe xquq, tista 'twaħħal imnieħrek!
  Ħalt il-ġurament fil-kesħa, fil-masġar,
  Imma xi ħadd daħak: il-ġuvni mhux matur biżżejjed!
  
  Il-bniet, ukoll, ma kinux jafu l-kodarda,
  Huma ġġieldu mhux agħar, subien kuraġġużi!
  Fil-vaganza, żfinna f"pari,
  Iċċettjaw ftit - ħasra li taħli l-kliem!
  
  Hitler krudili - qaddej ta 'Satana,
  Nies bla kont, il-bastard ruined!
  Imma l-liberatur se jfarrak il-horde,
  Wara kollox, m'hemm l-ebda limitu għall-kunsilli tal-forzi!
  
  Il-Partit Komunista ħabb u trabba,
  Aħna l-pijunieri kuraġġużi għal dan!
  Biex ma ssaportx lill-gentleman Fritz,
  Biex tpoġġi fuq il-madmad!
  
  Ġejna mgħallma nemmnu b"mod sagru f"ħolma,
  U tiddispjaċihx sforzi għall-pajjiż!
  Dak li ġarrabna, sempliċement ma jistax jitkejjel,
  Għeżież, ulied l-armata Sovjetika!
  
  Ħadd minna ma rrefera għall-età,
  Ħossok sorry għalik innifsek - tirrispettax lil ħaddieħor!
  Il-mewt hija tal-biża", imma ma bżajtx
  Rus' huwa invincible - l-armata tal-kunsilli!
  
  U dinja kuntenta se tiġi fid-Dinja,
  Mhux se jkun hemm uġigħ, dmugħ, niket, ebda bżonn!
  Banner fuq il-pjaneta kollha tal-komuniżmu,
  Dawk li waqgħu se jiġu rxoxtati fil-qasam tas-sbuħija!
  
  
  Tiċrita l-Führer f"biċċiet
  Il-Fuhrer iddevja xi ftit mill-istorja reali, u ordna lil Rommel, wara l-konsenja tal-gwarniġġjon Tolbuk, biex javvanza mingħajr pawsa fuq l-Ingliżi. Għalhekk, jipprevjenuhom milli joqgħodu fuq id-difiża u jokkupaw linji ppreparati minn qabel.
  Waqt li kompla l-offensiva, Rommel seta', minkejja saħħa ferm inqas, jegħleb lill-Ingliżi, u t-truppi kolonjali ċedew kważi mingħajr ġlieda.
  Bħala riżultat, l-Ingliżi tilfu l-Eġittu u l-kontroll tal-Kanal ta" Suez. Iżda lanqas dan ma kienx it-tmiem tal-inkwiet għall-koalizzjoni kontra Hitler.
  Il-Fuhrer ma dawwarx ir-Raba" Armata Panzer lejn in-Nofsinhar, u barra minn hekk, fda l-attakk fuq Stalingrad lill-eroj tal-Krimea, Mainstein. Bħala riżultat, il-Ġermaniżi setgħu jaqbdu l-belt fuq il-Volga kważi immedjatament, u t-truppi Sovjetiċi ma kellhomx ħin biex jiksbu pożizzjoni hemmhekk.
  Billi jibnu fuq is-suċċess tat-truppi ta 'Mainstein, huma avvanzati tul il-Volga u laħqu l-Baħar Kaspju. U mbagħad it-Turkija daħlet fil-gwerra, u tat daqqa qawwija b'armata ta 'miljun b'saħħithom. Il-Ġappun rebaħ ukoll il-Battalja ta 'Midway qabel dan, u qabad l-arċipelagu ħawajjan.
  U għalhekk is-samurai fetaħ it-tieni front fil-Lvant Imbiegħed. Huma avvanzati f'mases kbar ta 'infanterija. U setgħu jaqtgħu lil Vladivostok u jieħdu Khabarovsk, kif ukoll jaqbdu ħafna mill-Mongolja.
  Bħala riżultat, l-USSR ma sabitx is-saħħa għal kontrooffensiva tax-xitwa. U l-Ġermaniżi, u t-Torok, u satelliti oħra tat-Tielet Reich, qabdu kważi l-Kawkasu kollu matul ix-xitwa, u ż-żejt f'Baku.
  Ir-Russja Sovjetika sabet ruħha f"pożizzjoni ta" pressjoni strateġika. Stalin saħansitra qabel ma 'paċi separata mal-Ġermanja fuq kwalunkwe termini.
  Il-Fuhrer irċieva informazzjoni ta" intelligence li għaddejja ħidma fl-Istati Uniti biex tinħoloq bomba atomika. U mħasseb dwar dan, huwa qabel għal paċi separata mal-USSR. Imma ovvjament, tieħu dak kollu diġà maħkum, kif ukoll Leningrad, u l-Karelia kollha, sa u inkluż Arkhangelsk. Ingħatat ġieħ kbir lir-Russja Sovjetika. Il-Ġappun okkupa l-baħar, u parti minn artijiet oħra fil-Lvant Imbiegħed.
  Stalin, billi rrealizza d-dispersjoni li jagħmel gwerra fuq żewġ fronti, u jibża wkoll minn tankijiet Ġermaniżi ġodda - il-Panther u t-Tiger, aċċetta kundizzjonijiet ta 'paċi estremament diffiċli, iżda żamm Moska u l-poter personali tiegħu.
  U l-Fritz komplew bl-offensiva tagħhom fl-Afrika u marru l-Indja. Fil-bidu, ippjanaw li jieħdu l-kolonji kollha mill-Gran Brittanja, u mbagħad jaqbdu l-pajjiż omm.
  L-Ingliżi ma setgħux iżommu fl-Afrika. In-Nazis okkupaw, b'reżistenza estremament dgħajfa, il-kontinent iswed kollu, kif ukoll l-Indja, jingħaqdu mal-Ġappuniżi.
  L-inżul fil-Gran Brittanja seħħ f'Ġunju 1944, sa dak iż-żmien il-Ġermaniżi kienu żviluppaw ajruplani bil-ġett, u, minħabba s-superjorità kwalitattiva tagħhom, ħatfu kompletament is-supremazija fil-baħar u fl-arja.
  L-Amerika wkoll kienet qed titlef kontra l-Ġappuniżi s"issa, hekk kif għelbu l-flotta Yankee f"partijiet. U dan għamilha possibbli li jiġi kkumpensat il-potenzjal ekonomiku iżgħar.
  Brittanja fil-pajjiż omm ġiet megħluba malajr. U wara dan, ġie installat re ġdid favur il-Ġermanja, u gvern immexxi minn Mosley. Ħafna mill-vapuri tal-flotta Ingliża marru taħt it-Tielet Reich. F"Awwissu, il-Ġermaniżi qabdu l-Irlanda, u f"Settembru saret l-Operazzjoni Icarus, bil-qbid tal-Islanda.
  Għalhekk, it-Tielet Reich assigura ruħu mill-bumbardament tal-Istati Uniti.
  Iżda dan ma kienx biżżejjed għall-Fuhrer, u l-Fritz bdew jattakkaw l-Amerika.
  Parti mit-truppi ġiet trasferita lejn l-Arġentina u l-Brażil. U parti mċaqalqa minn Greenland u l-Kanada.
  Naturalment, flimkien mal-Ġappuniżi, il-Ġermaniżi qabdu wkoll l-Awstralja.
  Fl-1945, in-Nazis setgħu jaqbdu territorji sinifikanti fl-Emisferu tal-Punent. L-Amerika kienet iffaċċjata bit-tankijiet Ġermaniżi ġodda tas-serje E, li kienu ferm superjuri għas-Shermans u anke l-Pershings. L-E-75 ta 'Hitler irriżulta li kien prattikament impenetrabbli minn kwalunkwe angolu minn xkubetti Amerikani, u malajr sar it-tank Ġermaniż ewlieni. F'Marzu 1946, l-Istati Uniti kapitulati.
  U kien hemm waqfa militari temporanja. Stalin filwaqt li sib clairière, u ma rock-dgħajsa.
  Hitler mistrieħa għal ħames snin u diġerit il-possedimenti. U mbagħad, madankollu, ħa u attakka l-Ġappun proprju fl-20 ta" April, 1951. Kellha wisq possedimenti.
  Il-gwerra damet tmien xhur u spiċċat bil-qbid tal-Ġappun u l-kolonji kollha tiegħu.
  Wara dan, il-Fuhrer mexxa bosta operazzjonijiet oħra fl-Amerika Latina u qabad Spanja u l-Portugall, u pajjiżi newtrali oħra.
  It-Türkiye kienet maħkuma wkoll.
  Irriżulta li l-imperu tat-Tielet Reich kien kważi universali. Iżda kien għad hemm URSS imqaxxar.
  Stalin miet f"Marzu 1953, u mbagħad Beria wkoll ġie sparat. Nikita Khrushchev ħataf il-poter. Li rranġa l-20 kungress bl-espożizzjoni tal-kult tal-personalità ta 'Stalin, u anke tilfet il-gwerra b'mod mistħija.
  U Hitler iddeċieda:
  - Aqbad l-aħħar poter indipendenti fid-dinja.
  U għalhekk, fl-1 ta 'Mejju, 1956, bdiet l-offensiva kbira ta' l-armata enormi u dinjija tat-Tielet Reich fuq l-USSR. Għal darb'oħra gwerra u demm kbir.
  Hitler kellu sebgħa u sittin sena pjuttost reċentement, iżda l-kannibali ma riedx jikkalma.
  Il-fruntiera għaddiet qrib ħafna ta 'Moska - mitejn u għoxrin kilometru biss tul l-iqsar distanza. Diġà Rzhev kienet belt Ġermaniża. Allura l-Fritz stenna li anke qabel is-sajf jieħdu l-kapitali tal-USSR, u finalment itemmu l-konsolidazzjoni tal-imperu fuq skala planetarja.
  Iżda l-erba" tfajliet, immexxija minn Natasha, daħlu fit-triq tagħhom.
  Bniet sbieħ u barefoot bil-bikini ddefendew il-belt Sovjetika ta" Kalinin u fl-4 ta" Mejju, 1956, it-truppi Ġermaniżi daħlu fiha, nedew assalt.
  Quddiem kien hemm tankijiet piramidali Ġermaniżi tas-serje AG. Kienu qawwija u kompletament invulnerabbli għall-armi tan-nar Sovjetiċi, meta sparati mill-angoli kollha.
  Iżda n-Nazis ma kinux xxurtjati f'dan il-każ: peress li kienu opposti minn erba 'tfajliet - sħaħar b'saħħithom ħafna. U dawn il-ġellieda kienu jafu jiġġieldu l-għadu.
  Natasha tefgħet granata b'sieqha vojta. Hi laqtet il-caterpillar ta" tank piramidali Ġermaniż. B"riżultat ta" dan, il-karozza daret lejn ix-xellug u ħabtet lill-ġar tagħha.
  U ż-żewġ tankijiet splodew f'daqqa.
  U Natasha xeħtet:
  - Din hija l-istrateġija tiegħi!
  Zoya, is-sieħba tagħha, nediet ukoll granata b"saqajha vojta. U hi laqtet il-caterpillars tal-mastodon Nazista piramidali. Dak tat-telfa daret u ramted lill-proxxmu. U għal darb'oħra żewġ tankijiet jisplodu.
  Zoya tgħajjat:
  - Glorja lill-USSR!
  Aktar nar iwassal Wistin. Tefgħet ukoll sieq vojta, xi ħaġa letali ħafna. U knocked out karozza Ġermaniża fil-caterpillar. U bħala riżultat, it-tankijiet Nazisti reġgħu ħabtu.
  U x-xitan ta" xagħru aħmar kanta:
  Aħna mhux se nkunu skjavi
  Ejja tarmi saqajn vojta!
  U mbagħad Svetlana ċċarġjat lill-ghadu. Iva, hekk preċiża u preċiża. U wkoll bl-għajnuna ta 'sieq vojta. U l-karozzi faxxisti ħabtu. U kif jisplodu.
  U Svetlana se tkanta:
  - Glorja lil Patrija!
  Il-bniet jiġġieldu bil-kuraġġ!
  Natasha terġa" titfa" granata b"sieqha vojta u timbotta żewġ tankijiet Ġermaniżi flimkien, u tgħajjat:
  - Glorja lil Stalin!
  Zoya titfa" wkoll xi ħaġa fatali b"saqajha vojta, u tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Għal Rus qaddis!
  Augustina tat granata bl-għarqub vojt tagħha, imbuttat lill-mastodonti Nazisti u tgħajjat:
  - Għal fruntieri ġodda!
  Svetlana, fi frenesija selvaġġa, tefgħet id-don tal-mewt b"saqajha vojta ta" sieqha grazzjuża u tissaq:
  - Għal rebħa kbira!
  Bniet iġġieldu ma 'magni piramidali, jibred ħafna. Imma x'jista' jsir kontra forzi daqshekk kbar? U issa n-Nazis imdawra għal kollox lil Kalinin u l-ġellieda kellhom joħorġu mill-dawran.
  Il-Ġermaniżi qabdu Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza matul Mejju, u kompletament imdawra Moska, madwar il-belt min-naħat kollha.
  U f'Ġunju kien hemm attakk fuq il-kapital.
  L-erba" kuraġġużi mill-ġdid jiġġieldu, u jiġġieldu ddisprat.
  Natasha tat dawra, tefgħet granata b"sieqha vojta u kantat:
  - Glorja lid-dinja tagħna!
  Zoya sparat ukoll tifqigħ, u għal darb'oħra nediet granata b'sieqha vojta u squeaked fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Stalin ġdid huwa l-idolu tiegħi!
  Imbagħad Augustine jispara, u jispara wkoll b'mod attiv. U b"saqajh vojt jitfa" granata, u jgħajjat:
  - Se jkun hemm rebħiet ġodda! Ġellieda ġodda se jqumu!
  Imbagħad Svetlana tispara, taħsad lill-avversarji. U b"siequ vojta jitfa" lill-qattiel lejn l-avversarji tiegħu, jgħajjat:
  - Se tkun ir-rebħa tagħna fil-gwerra qaddisa!
  L-erbgħa ġġieldu b'mod iddisprat f'Moska. Iżda l-forzi mhumiex ugwali. Il-belt kienet litteralment megħluba minn hordes, kull xorta ta 'ġellieda iswed, isfar, kannella li kienu użati bħall-għalf tal-kanuni.
  U fit-3 ta 'Lulju, Moska fl-aħħar waqgħet ... Sa dan il-mument, il-Ġermaniżi kienu ħadu Kazan, u Ulyanovsk, u l-belt ta' Gorki, u Ryazan, u tabilħaqq l-art lejn ix-Xmara Uralsk, u kienu diġà daħlu f'Orenburg.
  Mill-lvant, ukoll, kien hemm offensiva ta 'forzi kbar. Fl-4 ta" Lulju, 1956, Nikita Khrushchev offra li jċedi lit-Tielet Reich bi skambju għal garanziji tas-sigurtà tiegħu stess u membri oħra tal-Politburo.
  Hitler qabel ma dan... Il-gwerra kienet qed tispiċċa wara ftit aktar minn xahrejn. U l-bilanċ tal-poter mill-bidu nett kien bla tama.
  Madankollu, l-erba" tfajliet ma aċċettawx telfa. Peress li l-USSR diġà nqabdet kompletament, jista 'jkun possibbli li jittieħed u joqtol lil Hitler?
  U fid-9 ta 'Awwissu 1956, l-erba' tfajliet familjari, flimkien mat-tifel Oleg Rybachenko, iddeċidew li jattakkaw il-bunker ta 'Hitler, u jeqirdu l-kriminali prinċipali ta' kull żmien u popli.
  U għalhekk erba" tfajliet u tifel li kienu jidhru ta" madwar tnax-il sena, muskolari ħafna, bi xorts biss, marru joqogħdu fir-residenza ta" Hitler, li kien għażelha f"Ċipru.
  It-tfajla kienet mikxufa u bil-bikini, it-tifel kien fi xorts, u wkoll barefoot. Għalhekk il-ħamsa kollha ġew akkużati bil-maġija.
  Tifel u erba" tfajliet fuq l-attakk.
  Oleg Rybachenko tefa' pulsar sieq mikxuf u infantili, xerred lin-Nazis u ħabbat:
  - Għall-kobor tar-Russja!
  Natasha ħarġet sajjetti minn żokra, ħarqet il-Fritz, u b"saqajha mikxufa nediet ballun tan-nar, ħarqet in-Nażisti u tkanta:
  - Għal Rus ġdid!
  Zoya tinsab fuq l-attakk ukoll. B"sieq vojt jitfa" preżenti qattiel. U tesponi s-sider, tefgħet is-sajjetti minnha!
  Imbagħad kantat:
  - Iva, kun famuż għal Rus'!
  Wistin kixef sidirha wkoll. Hija niżlet pulsar mill-beżżula iskarlatina tagħha. U tefgħet is-sajjetti b"saqajha vojta.
  U kantat:
  - L-ewwel falkun huwa Lenin, it-tieni falkun huwa Stalin!
  U issa Svetlana tinsab fuq l-attakk. Kif tarmi pulsar b'sieq vojta... Se tkisser lill-faxxisti. U mbagħad b'żipp tal-beżżula iskarlatina. U se jaqtgħu ħafna mill-Nazis.
  U tkanta:
  - Għall-Patrija u Stalin!
  Oleg Rybachenko reġa" jinsab fuq l-attakk. Huwa jaqta 'faxxisti bi xwabel maġiċi, u jeħles sajjetti b'subgħajh vojta.
  U t-tifel jgħajjat:
  - Il-kobor tal-pajjiż!
  Natasha, tfarrak lin-Nazi bix-xwabel, u titfa" pulsars infernali b"riġlejha vojta, tgħajjat:
  Aħna wlied Satana!
  U bużżieqa fatali tellgħet mill-għarqub vojt tat-tfajla. U dewweb lil kulħadd.
  Zoya tinsab fuq l-attakk ukoll. Tfarraġ lil kulħadd bix-xwabel. U b'sajjetti tan-nar mill-bżieżel iskarlatina ilmijiet Fritz. U b"sieq vojt jitfa" pulsars infernali.
  Waqt li jgħajjat:
  - Għall-Patrija vera!
  Wistin jinsab ukoll fuq l-attakk. U l-bżieżel tar-rubini tagħha jaħdmu, iferrxu kaskati ta 'sajjetti. U l-idejn qatgħu lill-avversarji bix-xwabel. U sieq vojta jitfgħu pulsars.
  Għajjat tas-sbuħija tan-nar:
  - Għall-Alla l-Iswed!
  U hawn Svetlana tinsab fuq l-offensiva. Ukoll tfajla terminator. Sajjetti u pulsars tellgħu mill-bżieżel tal-frawli. Ħarqu kollox madwar it-tifla. In-Nazis sofrew b'mod speċjali, u l-kavallieri tat-Tielet Reich.
  U t-tifla teħodha u tgħajjat:
  - Għall-akbar Rus'! Niġġieled!
  Tifel u erba" tfajliet fuq l-offensiva.
  Huma jimxu tul il-kurituri tal-bunker. Huma jeqirdu l-faxxisti. Huma jmorru għand Hitler. Fil-fatt, f"din id-dinja, din il-morġa rnexxielha tgħix għal sebgħa u sittin sena. U għalhekk il-ħames terminaturi ddeċidew: biżżejjed huwa biżżejjed ma 'Hitler, u se joqtluh! Allura l-bniet u t-tifel qed jiċċaqilqu.
  Oleg jaqta" lin-Nazis bix-xwabel, u b"saqajh vojt jitfa" emboli ta" enerġija, u jkanta:
  - Glorja lir-Rus il-kbir!
  Natasha, billi tuża l-bżieżel iskarlatina ta" sidirha, kif ukoll tqatta" lin-Nazis bix-xwabel, u titfa" pulsars b"saqajha vojta, tgħajjat:
  - Għal White Rus'!
  Zoya jinsab fuq l-offensiva. Jaqta" wkoll bix-xwabel u jitfa" s-sajjetti fuq in-Nazi bil-bżieżel iskarlatina. U jgħajjat bejnu u bejn ruħu:
  - Jalla l-White God jirbaħ!
  U bis-saqajn vojta, bħal pulsar se tniedi.
  U hawn Wistin fuq l-offensiva. Hekk ħarxa u veloċi. Tferra wkoll sajjetti minn bżieżel iskarlatina, bħallikieku minn cornucopia. U jeqred lin-Nazis bix-xwabel. U b'sieq vojta xi ħaġa taħraq, bħallikieku jintrema 'l barra.
  Imbagħad ir-redhead se tkanta:
  - L-Iswed Alla se jagħti r-rebħa!
  U fl-offensiva kontra n-Nazi, Svetlana. Huwa wkoll jaqtagħhom bix-xwabel. Mill-bżieżel tar-rubini tferra sajjetti, u b'saqajn vojta tniedi pulsars li jkissru.
  U jgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Glorja lil Svarog!
  Il-ħamsa qed jirrabjaw, iqlib tankijiet, jeqirdu bunkers Nazisti eċċ. Jeqred lill-avversarji bħall-ħarrub.
  Oleg fuq l-offensiva. It-tifel qed jaqta" bħax-xwabel. U b"swaba" vojta jitfa" saqajn it-tfal. U l-Nazis, mingħajr ebda problemi, se jistabbilixxu.
  U mbagħad ikanta:
  - Iva, Great Rus'! Jien miegħek!
  Natasha tinsab ukoll fuq l-offensiva. In-Nazis qed jgħaffġu lilhom infushom. Jitfa pulsars bis-saqajn vojta. Bżieżel iskarlatina, kaskati tas-sajjetti jitfgħu.
  U jkanta lilu nnifsu:
  - Il-kobor tar-Russja, Svarog huwa l-messija tiegħi!
  Zoya jinsab fuq l-offensiva. Jitfa" wkoll is-sajjetti. U l-bżieżel tar-rubini tagħha jitgħabbew bħal bagi tas-surf mill-kurrenti tal-enerġija.
  U sieq vojta, emboli tan-nar ta 'pulsars ikklikkja għalihom infushom.
  Zoya tgħajjat:
  - Glorja għall-ispazju Russja!
  U bħala għarqub vojt se jieħu u jċedi fuq skala kbira, il-qerda.
  U hawn fil-battalja u Wistin. B'sieq vojta, huwa wkoll jitfa' armi distruttivi u letali lejn l-ghadu. U l-bżieżel krimżi tagħha, bħallikieku minn machine gun, iġibu 'l isfel flussi ta' enerġija frantic u qerda fuq l-ghadu. Hawnhekk hija ħamra, kif thrashes-Nazis. Litteralment fl-imħabba.
  U kif jolqot bl-għarqub vojt!
  U jgħajjat:
  - Għas-saħħa u l-għerf tal-Alla Russu Iswed1
  U mbagħad Svetlana tkun fuq l-attakk. Jeqred ukoll lill-Nazis bix-xwabel. U l-bżieżel iskarlatina jitfa" rigali tal-mewt. U kif se jieħu u jkanta:
  - Glorja lir-Ru l-kbira tagħna.
  U bl-għarqub vojt tiegħu, se jolqot lill-għadu b'pulsar. U se jieħu x-xwabel u jaqta' ...
  Iva, ħamsa mill-gwardji ta 'Hitler qatgħu b'mod famuż ħafna. Dan huwa verament dak li l-bniet għandhom bżonn.
  U t-tifel miegħu, Oleg Rybachenko, tant jibred! U n-Nazis jisterminaw b'mod famuż ħafna.
  Dan huwa t-tifel terminator.
  Xwabel bħal slash. U se jieħu spin, u jaqta 'l-Nazis bix-xwabel. U l-pulsar se tarmi b'saqajn vojta.
  U jgħajjat:
  - Għall-kobor tal-Ewropa!
  U hawn Natasha tinsab fuq l-offensiva. Hekk furious. U wkoll mill-bżieżel iskarlatina se jirrilaxxa pulsars. U jgħaffeġ lill-faxxisti. U jitfa pulsars fatali bħal dawn b'saqajn vojta.
  U jgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Glorja lill-Allat Russi!
  Zoya nnifisha tinsab fuq l-offensiva. U hi qatlet lin-Nazis kollha bix-xwabel. U aqta" l-ġilda tagħhom f"tanbur. Jew aħjar ġo għarbiel. U b'għarqub vojt, bħallikieku min-Nazi, se jċedi. U mill-bżieżel iskarlatina, iċċarġja bil-flussi tal-enerġija. Ukoll, in-Nazis għandhom verament iweġġgħu.
  U Zoya tgħajjat lilha nfisha:
  - Għal Holy Rus'!
  U mbagħad Wistin sar aktar attiv. Nediet ukoll pulsars b"saqajha vojta. U mill-bżieżel iskarlatina bħal sajjetti. U bħallikieku minn għarqub vojt, se jirrilaxxa pulsar, sajjetti li jaħarqu.
  U għajjat:
  - Il-grazzja ta" Alla l-Iswed tinsab magħna!
  U x-xitan ta" xagħar aħmar se jieħu u jagħti daqqa ta" ħarta lill-għadu.
  U hawn Svetlana tinsab fuq l-attakk. Tfajla li hija biss fjura ta 'kulur jgħajjat.
  In-Nazis jaħarqu b"fiduċja. U mill-bżieżel ruby jibgħat tali fqigħ ta 'magna-gun. Li l-univers kollu jista" jingħata n-nar. U ħaduha, taw in-nar lin-Nażisti kollha.
  Iva, Hitler se jkollu żmien diffiċli, peress li tali poter huwa kontrih.
  Iżda Svetlana għajjat:
  - U l-imħabba ta 'l-Alla l-Abjad hija magħna!
  Ħames jiċċaqlaq għalih innifsu. Tfarrak lin-Nazis bla ebda ħasra. U juri sterminazzjoni infernali. Dak hu li jazzarda jfixkel it-tfajliet bħal dawn, se jmut.
  Oleg fuq l-offensiva. Aktar u aktar qrib it-tifel jasal lejn l-uffiċċju ta" Hitler. Kif għaffeġ b"mod selvaġġ ix-xwabel tiegħu. U s-saqajn vojta tat-tifel jibagħtu pulsars.
  Iva, in-Nazis ma kinux xxurtjati, għamlu kuntatt ma 'tali bniet dashing u tifel.
  Hawnhekk Natasha se tirrilaxxa ċpar tan-nar bħal dan mill-bżieżel iskarlatina tagħha. U tant faxxisti jinħarqu. Din hija tfajla, hemm terminatur ġenwin.
  U hawn kif tniedi qattiel b'sieq vojta lejn l-ghadu. U fuck speċifikament.
  Wara li Natasha se tgħajjat:
  - Glorja lill-USSR!
  Zoya jinsab ukoll fuq l-offensiva. Hawnhekk mill-bżieżel tal-frawli se tagħti nixxiegħa tan-nar. U jegħleb lill-avversarji tiegħu. U jagħti dawra wara l-oħra. U se jieħu l-bżieżel iskarlatina u jispara fuq l-għadu.
  U b'sieq vojta, se jolqot lill-ghadu.
  Imbagħad hu jkanta:
  - Glorja lid-Dinja tagħna!
  Aktar fl-offensiva ta Wistin. Ukoll fuq in-naħa selvaġġa. Liri lill-avversarji tiegħu. U jitfa" bżieżel iskarlatina lejn l-għedewwa, diski li jaħarqu ħafna. Litteralment jaħarqu n-Nazis għall-irmied.
  U l-gwerrier jgħajjat:
  - Għal rebħa kbira!
  Iżda fl-attakk Svetlana. Hekk ħarxa u aggressiva. Hija tkopri l-Fritz bis-saqajn vojta. U mill-bżieżel tal-frawli, kif se jirrilaxxa, xi ħaġa pjuttost fatali.
  U se jieħu n-Nazis u jaħarquhom, imbagħad it-trab.
  It-tifla ħaditha u għajjat:
  - Għal allat b'saħħithom u Russi!
  Ħamsa ħadu u daħlu fl-uffiċċju tal-Fuhrer. Hitler huwa antik. Deher xagħar griż, u spots qargħi dehru fuq il-forehead. Raġel qasir. Waqa" għarkopptejh quddiem il-bniet u t-tifel.
  Natasha tefgħet saqajha vojta u mdemmija f"idejh u għajjat:
  - KISS il-kelb!
  Hitler jibża' bews...
  Zoya ġiegħlet ukoll lill-Fuhrer biex ibusha għarqub vojt. Hitler kien imrażżan.
  Imbagħad bews il-qigħan vojt u mhux maħdum ta" Wistin ukoll. Hija cooed pjuttost ftit.
  Svetlana kellha wkoll tħabbat saqajha vojta. Il-bniet tal-Fuhrer imbagħad ħaduha minn dirgħajha u saqajn. U hekk kif ġibdu, tqattgħu f"erbaʼ partijiet.
  U Hitler minn xokk bl-uġigħ biss fid-9 ta 'Awwissu, 1956, ħa u miet.
  Ir-renju tal-akbar kriminal ta" kull żmien u popli, li ħataf id-dinja kollha, spiċċat.
  Id-dittatur il-kbir u mdemmi kien is-suċċessur minn Schellenberg, li ħa post Himmler. U l-aktar kapaċi ta 'wlied Hitler, miksuba permezz ta' inseminazzjoni artifiċjali, ġie ddikjarat l-eredi formali.
  Imma... Bdiet ġlieda għall-poter, Schellenberg twaqqa" minn Mainstein u bdew il-konfrontazzjonijiet imdemmi.
  
  CLIP TERMINATOR TAL-INFERN
  Fir-rebbiegħa tal-1942, wieħed mill-esperti Ġermaniżi skopra li juża klipp tal-istainless steel fuq dokumenti foloz Ġermaniżi, filwaqt li r-Russi jużaw biss ħadid sempliċi. U mbagħad irrapporta dan lill-kmand għoli.
  Wara dan, din l-isfumatura tqieset, u l-aġenti Ġermaniżi bdew ifallu ħafna inqas spiss.
  U bħala riżultat, il-Fritz żvelat pjanijiet għal offensiva fuq il-ġenb qrib Stalingrad. U t-truppi ġew miġbura mill-ġdid. Meta bdiet l-offensiva fid-19 ta" Novembru, l-Armata l-Ħamra kienet iffaċċjata b"difiża b"saħħitha ħafna. Barra minn hekk, dakinhar tal-offensiva, it-temp irriżulta li ma jtirx, u dan iddiżattiva l-avjazzjoni, u naqqas l-effett tal-preparazzjoni tal-artillerija.
  Il-Ġermaniżi mbagħad setgħu jżommu, u l-ġlied dam aktar minn xahar mingħajr ħafna suċċess għall-Armata l-Ħamra.
  L-Afrika hija wkoll ftit differenti. Rommel irċieva aktar rinforzi mill-Ewropa, u seta' jtella' offensiva mill-isbaħ kontra l-Amerikan. Inqabdu aktar minn mija u ħamsin elf suldati Amerikani mingħajr taħriġ u esperjenza. U t-truppi ta" Rommel qabdu wkoll l-Alġerija u l-Marokk.
  Wara dan, l-Istati Uniti talbet tregwa mal-Wehrmacht. Filwaqt li ħadu vantaġġ mill-irtirar tal-Amerika mill-gwerra, il-Ġermaniżi komplew saħħew lil Rommel u għelbu lill-Gran Brittanja fil-Libja u l-Eġittu. Fl-istess ħin, matul ix-xitwa, il-Ġermaniżi warrbu l-offensiva ta 'l-Armata l-Ħamra qrib Leningrad, u tentattiv ġdid ta' attakk qrib Stalingrad, u fid-direzzjoni Rzhev-Sychov. Ir-rebbiegħa għaddiet relattivament bil-kalma. Billi ma kisbitx suċċess fix-xitwa, l-USSR ffrankat is-saħħa. U l-Ġermaniżi kienu qed javvanzaw fl-Afrika u fil-Lvant Nofsani. Inqabad wara l-waqgħa tal-Eġittu, l-Iraq u l-Kuwajt. Parti mis-Sirja kienet okkupata mit-Türkiye. Li marru għall-gwerra mal-Gran Brittanja.
  Fis-sajf, ukoll, kien hemm lull fuq il-faċċata tal-Lvant. In-Nazis avvanzati fis-Sudan, u avvanzati lejn l-Iran u l-Lvant Nofsani. F"Awwissu biss it-truppi ta" Stalin ippruvaw javvanzaw qrib Stalingrad. Iżda għal darb'oħra huma mdawra f'difiża iebsa Ġermaniża.
  Il-Panther, li kellu kanun li jtaqqab l-armatura, preċiż u li jispara malajr, wera li kien tajjeb speċjalment fil-battalji difensivi.
  Il-Ġermaniżi qattgħu t-tlieta u erbgħin sena kollha fil-Lvant fuq id-difensiva. Sadanittant, qabdu l-Afrika u wara li l-Iran daħal fl-Indja, ingħaqad mal-Ġappuniżi.
  Fix-xitwa, l-Armata l-Ħamra kważi ma avvanzatx. Stalin investiga l-possibilitajiet tal-paċi. U l-Ġermaniżi diġerit il-kolonji Brittaniċi. Churchill marad, u ħassu inċert, ħa u kkonkluda tregwa mal-Ġermaniżi wara t-telfa tal-kolonji. Dan ħoloq idejn in-Nazi fil-lvant.
  U f'Mejju 1944, bdiet l-offensiva tal-Wehrmacht, fid-direzzjoni tal-Baħar Kaspju.
  "Panthers" -2 u "Tigers" -2 ħadu sehem fil-battalji. Dawn il-magni wrew il-qawwa tagħhom, iżda l-ħaġa prinċipali hija l-ajruplani bil-ġett li ma kinux għadhom ugwali. B'mod partikolari, ME-262 u XE-162.
  Iva, u ħafna Għarab, Afrikani, Indjani ġew reklutati fl-infanterija. Dawk telgħu 'l quddiem bħall-għalf tal-kanuni.
  Ukoll, xi ngħidu fil-battalja hekk fil-battalja!
  L-għadu, tefaʼ l-katavri, għadda lejn il-Baħar Kaspju, u ċaħad il-Kawkasu bl-art. U t-Torok laqtu min-nofsinhar, u t-truppi ta" Rommel.
  Imblukkar sħiħ...
  Il-Wehrmacht tefgħet aktar minn tliet mitt diviżjoni fl-offensiva, l-aktar minn barranin. U għamel progress sinifikanti.
  Għalkemm l-Armata l-Ħamra ġġieldet b"mod erojku.
  Speċjalment l-erba 'bniet, Natasha, Zoya, Augustine, u Svetlana.
  Huma speċjalment famużament tefgħu rigali tal-mewt lejn l-għadu b'saqajn vojta.
  Iżda anke l-erba" kuraġġużi u s-sħaħar sbieħ irriżultaw li, b"mod ġenerali, huma bla saħħa.
  Il-Kawkasu nqabad kompletament matul is-sajf. Matul il-ħarifa, il-Fritz qabad ukoll Saratov u Kuibyshev, avvanza min-nofsinhar. U wkoll Uralsk, Guryev u avviċinat Orenburg.
  Fix-xitwa waqfu. Kien hemm kalma temporanja. Biss f'Orenburg innifsu kien hemm battalji. U din il-belt reġgħet saret leġġendarja. Ftakru fih l-era ta 'Emelyan Pugachev.
  Il-Fuhrer għal xi żmien ipprova jinnegozja paċi finali mal-Istati Uniti u l-Gran Brittanja. Imbagħad komplew il-gwerra mal-Ġappun. Għalkemm mingħajr suċċess. Samurai fuq il-baħar rebħu diversi rebħiet.
  Fir-rebbiegħa tal-1945, fl-20 ta 'April, bdiet l-Operazzjoni "Kremlin", b'attakk fuq Moska.
  Il-ġlied irriżulta li kien qalil ħafna. Il-Ġermaniżi nġibdu fi battalji mdemmija. Truppi Sovjetiċi ġġieldu b'mod erojku. Madankollu, wara tliet xhur ta 'battalji iebsa, bl-użu ta' ajruplani bil-ġett, l-aħħar tankijiet tas-serje E, il-Ġermaniżi ddawru Moska. F'direzzjonijiet oħra, irnexxielhom jieħdu Tambov, Penza, Ulyanovsk, biex javvanzaw lejn Ufa.
  F'Awwissu, Ryazan waqa ', u d-distakk ma' Moska kibret saħansitra aktar.
  Stalin offra l-paċi fi kwalunkwe termini. Il-Fuhrer injora dan. Iżda Moska żammet sa Diċembru, meta, fl-aħħar, ittieħdet.
  Fritz qabad ukoll kemm lil Gorky kif ukoll lil Kazan sal-aħħar tas-sena.
  Wara l-waqfa tax-xitwa f'Mejju 1946, il-Fritz marru għall-Urali. Il-battalji kienu diġà fl-aqwa tagħhom mhux daqshekk intensiv. Ħafna ġenerali ttradiw u ċedew mingħajr ġlieda. Iva, u Stalin innifsu sofra puplesija, u ma kienx daqshekk lest għall-ġlieda.
  Wara l-qbid ta 'Sverdlovsk, il-gvern tal-USSR mar f'Novosibirsk.
  Iżda l-armata tal-Wehrmacht segwiethom.
  Il-bliet inqabdu matul is-sena. Wara li ħa Novosibirsk minn tempesta, Stalin qabel li jċedi bi skambju għas-sigurtà personali.
  U dalwaqt ikkonkluda ftehim ta 'paċi bejn il-Ġappun u l-Istati Uniti. Il-Gran Brittanja u l-Amerika, fl-aħħar, għarfu l-kisbiet kollha tal-Wehrmacht.
  Hitler, wara li qabad ħafna territorji, ħoloq l-imperu kolonjali tiegħu stess, flimkien mal-Ġappuniżi.
  Imma ma damx twil biex ibaxxa. Fl-20 ta" April, 1957, it-tfajliet tas-saħħara ddeċidew li jagħmlu operazzjoni kontra l-Fuhrer. Fir-residenza ta" dittatur diġà ta" età medja, erba" sħaħar attakkaw.
  Ġellieda, f"bikini, iżommu xwabel maġiċi f"idejhom, u jitfgħu sajjetti u pulsars b"saqajhom vojta.
  Natashka mexxiet mitħna tar-riħ, taqta 'minn-Nazis u tefgħet embolu ta' enerġija b'subgħajha ta 'sieq vojta, u tgħajjat:
  - Glorja lill-Patrija!
  Zoya qatgħet bix-xwabel maġiċi. Hi fetħet iż-żaqq tan-Nażisti u ċapret:
  - Għal fruntieri ġodda!
  U b'sieq vojta kif tirrilaxxa pulsar.
  Imbagħad fl-attakk ta" Wistin. Imexxi wkoll mitħna bi xwabel maġiċi. Imbagħad jitfa" xi ħaġa letali b"saqajh vojt.
  Imbagħad l-arpia ħamra tgħid:
  - Għall-Alla l-Iswed!
  Li jmiss fl-attakk hemm Svetlana. Taqta" wkoll bix-xwabel, u jerħi s-sajjetti b"saqajh vojta, jaqtgħu n-Nazis.
  Imbagħad Natasha fuq l-offensiva, qatgħet il-gwardjani tal-ġisem ta 'Hitler, u tgħajjat:
  - U jien cue, se nqatta 'l-Nazis kollha!
  U b'saqajn vojta bħal tfajla pulsar, u hi se tarmi.
  U hawn Zoya fl-attakk. Xwabel bħal għażil, u aqta 'l-laħam. U b"saqajh vojt se jeħles is-sajjetti.
  Imbagħad se jgħajjat:
  - Għandi tifla super!
  Aktar fl-offensiva ta Wistin. Iddur ukoll ... U waqqa' ftit sajjetti minn sidru. U b"saqajn vojta l-pulsar jitfa", u jgħajjat:
  - Jien gwerriera super!
  U xagħarha ħamra jtaffi bħal banner proletarjan.
  U hawn Svetlana tinsab fuq l-attakk.
  Ix-xwabel tagħha jduru, u saqajha vojta jxerrdu emboli ta 'enerġija, u s-sajjetti se jtiru minn żokra tagħha.
  It-tfajla se tkanta:
  - Se naqtgħu d-dragun u noqtlu l-Fuhrer!
  Natasha tbandal ukoll ix-xwabel tagħha fl-offensiva, u taqta" lin-Nazis. U saqajha vojta jitfgħu projettili fatali.
  U t-tebut isuq fil-gwardji Nazisti.
  U t-tfajla tkanta lilha nfisha:
  - Jien ġellied annihilator,
  U t-terminatur kbir...
  Iddekomposta l-atomu f'daqqa,
  U ras mal-ħajt!
  Zoya fuq l-offensiva, ħaditha u tefgħet b"saqajha vojta, xi ħaġa li jonfoħ is-saqaf.
  U kif tkanta:
  - Glorja għad-distanzi spazjali!
  U għal darb'oħra, ix-xwabel tagħha qatgħu lill-għedewwa fi frammenti żgħar, u biċċiet ta 'laħam imqatta'.
  U hawn fil-moviment ta Wistin. Kif thrashes-Nazis. U biċċiet tal-laħam imdemmi jtiru fid-direzzjonijiet kollha.
  U t-tfajla b"sieq vojta wkoll iċedi mal-pulsar, u qoxra:
  - Jien sbuħija kbira! Li kulħadd iħobb!
  U hawn Svetlana miexja. Se jerħi wkoll sajjetti miż-żokra. U b'sieq vojta, il-pulsar se tinżel fuq in-Nazis. U x-xwabel tagħha, ukoll, biss executioners.
  Imbagħad it-tifla tgħajjat:
  - Glorja lill-Patrija!
  Natasha tinsab fi frenzy selvaġġ. Jattakka lill-Fritz. Jqattgħuhom, u jitfa" bżieżaq tan-nar b"għarqbejn vojta.
  U jkanta lilu nnifsu:
  - Glorja lid-dar tagħna!
  U niżlet ukoll embolu ta 'enerġija minn żokra tagħha.
  Zoya tmexxi mitħna bix-xwabel. Tnaqqas mazz ta 'faxxisti. U mbagħad, bħal ma 'sieq vojta, se tarmi fuq l-ghadu. U xerred lill-avversarji fid-direzzjonijiet kollha.
  Imbagħad hu jkanta:
  - Glorja lit-tsars Russi!
  Hawn Wistin f"attakk iebes. Inaqqas l-avversarji. U issa saqajha vojta se tarmi s-sajjetti ... U pulsar se jtir minn żokra vojta tagħha. U tferrex fid-direzzjoni tal-gwardjani tal-ġisem ta" Hitler.
  Imbagħad it-tfajla ta" xagħar aħmar kantat:
  - Tistenniex ħniena mingħandi!
  Svetlana tinsab ukoll fuq l-offensiva... Tqatta' l-avversarji, tfarrakhom. Jitfa sajjetti miż-żokra. U b'sieq vojta, bħallikieku frizzanti, kaskati sħaħ ta 'flussi ta' enerġija.
  U ikanta lilu nnifsu:
  - Jien grat ħafna
  Jien cooler minn xadina!
  Natasha hija wkoll fuq l-offensiva ... Kif taqta 'bix-xwabel. U bis-saqajn vojta, il-qattiel se jniedi. U hawn titjira sajjetti miż-żokra.
  Imbagħad it-tifla tgħajjat:
  - Għall-glorja tal-Patrija!
  Wara tiġi Zoya. Jeqred ukoll l-għedewwa. Sajjetti minn wara l-ħalq jitfgħu. Jitfa" emboli ta" enerġija biż-żokra. U jgħajjat bejnu u bejn ruħu:
  - Jien champion tat-tfigħ!
  U saqajn vojta bħall-għażil.
  Aktar Wistin fuq l-offensiva. Huwa jqattaʼ lin-Nażisti bix-xwabel, u jaqtagħhom f"ħass żgħir. U b'saqajn vojta, bħal pulsar, se tarmi. U anke żewġ sajjetti miż-żokra ... U tużżana faxxisti huma moqlija fuq il-post!
  Il-Gwerrier se jkanta:
  - F'isem Omm Omm!
  U għal darb'oħra, saqajn vojta bħal pulsar martellat!
  U mbagħad fl-offensiva Svetlana. Dan huwa t-tip ta 'tfajla li ma setgħetx tkun cooler. Din il-gwerriera se teħodha u titfa" s-sajjetti b"saqajha vojta. U bżieżaq ta 'annihilation se jtiru 'l barra mill-żokra. U dan huwa kif il-gwerrier se jgħajjat:
  - Ġibni fuqi li l-injam għandu skarpell!
  Natasha tinsab miexja. Scrolled u tużżana faxxisti maqtugħin. U t-tifla, għadha b"saqajha vojta, ħarġet il-prodott tal-annihilation. Mill-żokra kaskata ta 'sajjetti, u kanta:
  - Eterna tiegħi, l-akbar re fid-dinja!
  U pulsar tellgħu mill-għarqub vojt tat-tfajla.
  Zoya baqgħet miexja. Ħaditha bix-xwabel tagħha u qatgħetha. Għedewwa mgħaffġa, winked għajnejn żaffir. U miż-żokra pilastru ta" enerġija. U pulsars barefoot tal-qerda.
  U kif tkanta:
  - Inkun champion!
  U mbagħad fil-moviment ta Wistin ... Ix-xwabel tagħha, bħall-xfafar tal-imtieħen. Huwa jaqta" lilu nnifsu mingħajr eżitazzjoni. U mill-vleġeġ taż-żokra li jaqtgħu minn fly tan-nar maġiku. U s-saqajn vojta tat-tfajla jagħtu rigali bħal dawn ta 'annihilation.
  U l-ħamra nfisha tgħajjat:
  - Kampjonat kbir!
  Svetlana wkoll mhix rigal. Ħaditha u b"saqajha vojta tefgħet il-frak ta" ħġieġ miksur. U żewġ tużżani faxxisti jimteddu mejta. U kif miż-żokra se tagħti linja sħiħa. U se taħsad, mingħajr problemi, in-Nazis kollha.
  U bil-wink, huwa jirrimarka:
  - Jien ħolma kbira!
  Natasha se dawwar il-mitħna trippla bi xwabel maġiċi. Huwa se jieħu u jitfa" rigali b"swaba" vojta. U bl-għarqub vojt tiegħu, il-nar se jagħti ftit bżieżaq ...
  U miż-żokra kaskata sħiħa ta" sajjetta.
  Imbagħad hu jkanta:
  - Xabla tal-lejżer,
  Irid jaqta' l-għedewwa!
  Zoya jinsab fuq l-offensiva. U x-xwabel tagħha huma eżerċizzji tad-djamanti reali. U għaffeġ il-Fritz, bħal qoxra ta" mitt lira. Imma meta l-bniet ħadu s-saqajn vojta u tefgħu xi ħaġa mdemmija.
  U mbagħad ħa u kissru.
  Zoya beħet:
  Aħna ċ-champions il-ġodda!
  U hawn Wistin miexi. Kif taqta" l-għedewwa. U t-tbandil tax-xwabel tagħha jaqta" lil kulħadd.
  U bis-saqajn vojta, itir barra kull xorta ta" rigali tal-mewt.
  U Wistin kanta:
  - Is-sajjetti qaddis tiegħi!
  U n-nar joħroġ minn ħalqha!
  U hawn Svetlana miexja. L-istess bħal mill-żokra rilaxxati preżent ta 'poter qattiel.
  Imbagħad it-tifla kantat:
  - Jiena ċ-ċampjin assolut!
  U ħadet saqajha vojta u bagħtet pulsar. U n-nar tal-infern ħareġ minn griżmejha. U issa l-għarqub vojt ċeda għall-bżieżaq.
  U minn żokra, itir sajjetta fatali u qattiela.
  Natasha użat ukoll xwabel. Imqatta" ħafna faxxisti. U kif se jinħeles miż-żokra bis-sajjetti. U smash il-gwardji tal-ġisem tal-Führer f'biċċiet żgħar.
  Wara dan se jkanta:
  - Għall-Patrija u l-Ħelsien sal-aħħar!
  U b'sieq vojta, xi ħaġa kompletament fatali se tiġi rilaxxata.
  Zoya, attakkat lill-għedewwa, u kixfet snienha, għajjat:
  - Ekwipaġġ Selvaġġ! Smash l-ghadu!
  U jarmiha wkoll barra b"saqajn vojta. U miż-żokra marru kjuwijiet fatali bħal dawn.
  It-tifla għajjat:
  - Mistħija kbira!
  U mbagħad Wistin ċċaqlaq. Hija wkoll flashed għajnejn Emerald. U tefgħet mazz sajjetti minn żokra. U b'saqajh vojta teħdiet lejn l-għadu.
  U ħabtet bix-xwabel, tgħajjat:
  - Jien fuq kollox ċampjins tad-dinja!
  U mbagħad fl-attakk Svetlana. Allura kulħadd idris u jaqta". U hi tfajla tant friska u friska. Ukoll miż-żokra, litteralment, tittajjar fqigħ ta' machine-gun. U jwaqqa" ħafna faxxisti. U saqajn vojta jixegħlu dawn il-qatet ta 'enerġija fi flussi.
  Il-gwerrier kanta:
  - L-għan huwa viċin!
  U ġbir ta 'saħħa għat-temi!
  Iva, fl-aħħar, l-erbgħa daħlu fl-uffiċċju ta 'Hitler. Qatlu l-gwardji kollha tiegħu. U n-numru wieħed faxxista nħareġ minn taħt is-sodda.
  Hitler għajjat:
  - Se nagħti lill-Polonja!
  Natasha b"mod sarkastiku staqsiet:
  - Jew forsi l-Kawkasu?
  Il-Führer għajjat:
  - Iva, mill-inqas żewġ Kawkasu, biss ma joqtolx!
  Il-bniet wieġbu fl-unison:
  - KISS saqajna!
  Hitler, groaning, huwa kien għadu kemm għalaq tmienja u sittin sena, crawled fuq irkopptejn tiegħu, u kissed, barefoot, takkuna tondi tal-bniet. Huma tbissmu u daħku.
  Il-Fuhrer kissed kull lingwata tat-trab u mdemmija tat-tfajla tliet darbiet.
  Wara dan, Natasha ħadet lil Hitler b"saqajha mikxufa mill-lemin, lil Zoya mix-xellug, ukoll b"sieq vojta. Augustina u Svetlana ħadu l-Fuhrer b"saqajhom vojta mill-għekiesi.
  Wara dan, il-bniet se jiġbdu l-akbar kriminali ta 'kull żmien u popli fid-direzzjonijiet kollha, u teħodha, tiċritaha f'biċċiet.
  Kemm id-dirgħajn u r-riġlejn ta" Hitler tqattgħu, u mix-xokk ta" wġigħ, il-ħakkiem tad-dragun miet fuq il-post.
  Dik il-vendetta sabet lill-qattiel u l-akbar eżekutur fl-istorja tad-dinja.
  Hawn jispiċċa l-fairy tale, għalkemm fuq din il-pjaneta saret realtà ta" ħmar il-lejl, u min sema" sar!
  
  
  SĦAĦAR KONTRA HITLER
  Fil-wieħed u erbgħin sena, Hitler, wara l-qbid tal-gżira ta 'Kreta, biddel fehmtu dwar li jmur l-USSR. Il-fatt li Stalin ma attakkax lill-Ġermanja waqt l-attakk fuq il-Jugoslavja ikkonvinċa lill-Fuhrer li ma kienx hemm pjanijiet biex jiltaqgħu miegħu mil-lvant.
  Barra minn hekk, forebodings issuġġerixxa li ma jkunx hemm rebħa faċli fil-lvant, u kien aħjar li ma tmurx hemm.
  Il-Fritz saħħew il-grupp ta' Rommel, u setgħu jipperswadu lit-Turkija biex tħalli lit-truppi jidħlu fil-Lvant Nofsani. L-Ingliżi ġew megħluba għal kollox fl-Eġittu, u mkeċċija mill-Iraq u l-Lvant Nofsani. Dalwaqt, Franco qabel mal-qbid ta" Ġibiltà.
  Wara dan, il-Ġermaniżi setgħu diġà jittrasferixxu truppi lejn l-Afrika mingħajr problemi, u aktar lejn il-Lvant Nofsani.
  Pal Indja. U wara dan, mingħajr problemi bla bżonn, f"sitt xhur biss, inqabad il-Kontinent l-Iswed. U l-qofol kien l-offensiva kontra l-Gran Brittanja u l-inżul tat-truppi fil-pajjiż omm f'Novembru 1942.
  F"ġimagħtejn waqgħet l-Ingilterra. U l-Fritz fl-aħħar daħlu fl-emisferu tal-Lvant.
  Iżda l-gwerra mal-Istati Uniti kienet għadha għaddejja. U mkaxkra minħabba l-bogħod ta 'l-oċean, u d-diffikultajiet fit-trasferiment tat-truppi.
  Billi jiddependu fuq ir-riżorsi tal-Afrika, parti sinifikanti tal-Asja u l-Awstralja, il-Ġermaniżi qed jibnu navy kbira. Flimkien mal-Ġappun, qed jagħmlu wkoll gwerra taħt il-baħar.
  It-tlieta u erbgħin u l-erbgħa u erbgħin sena għaddew fi battalji fuq il-baħar. L-Islanda u Greenland inqabdu. U fil-ħamsa u erbgħin, li diġà kellhom tankijiet tas-serje "E", il-Ġermaniżi niżlu fil-Kanada u kkonċentraw il-forzi tagħhom fl-Arġentina.
  Dawn kienu l-pjanijiet tagħhom. Għalkemm il-komunikazzjoni fit-tul għamlitha diffiċli biex tattakka lill-Istati Uniti.
  Iżda sa Settembru, il-biċċa l-kbira tal-Kanada nqabżet.
  Kemm truppi Ġermaniżi kif ukoll Ġappuniżi daħlu fir-reġjuni tat-Tramuntana tal-Istati Uniti.
  Imma mbagħad il-Fritz intlaqa" minn erba" tfajliet.
  Monica, Leia, Gertrude u Angelina.
  Erba" sbuħija daħlu fil-battalja. Monica, Leah, Gertrude huma blondes, u Angelina ħamra.
  U ħalli l-bniet jeqirdu l-armata enormi tat-Tielet Reich.
  Qed jisparaw machine guns.
  Hawnhekk Monica titfa" granata b"sieqha vojta u tkanta:
  - Glorja lill-qawwa tiegħi! Kulħadd ġie maqtugħ!
  Leia tagħti l-kju. Jħsad ukoll l-għedewwa f"daqqa, u tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - L-armata tiegħi hija b'saħħitha!
  U b"siequ vojta jitfa" rigal tal-mewt.
  L-Angelina tan-nar jew ta" xagħar aħmar tniedi rigal tal-mewt b"saba" saqajha vojta u t-tbejjaq:
  - Ir-rebħa tiegħi!
  U jagħti wkoll dawra!
  Barra minn hekk, Gertrude diġà qed tgħaqqad il-preżent tal-mewt b"sieqha vojta, u kemm tgħajjat b"mod deafening:
  - Jien champion!
  U se tniedi linja qattiel mill-ġdid.
  Monica terġa" tispara lill-horde faxxista u tkanta:
  - Glorja lid-dinja tiegħi!
  U b"saqajh vojt jitfa" rigal qattiel tal-mewt, ikisser lill-avversarji.
  Tmexxi n-nar u Leia. Hija tfajla intelliġenti ħafna. U saqajn vojta lejn l-ghadu qishom jitfghu granati.
  U t-tifla tgħajjat:
  - Jien gwerriera iper Amerikana!
  Imbagħad Angelina tispara. Jagħmel dan b'mod pulit ħafna. U rigal fatali jtir minn saqajha vojta.
  U t-tfajla sabiħa tgħajjat:
  - Se nkun iċ-ċampjin assolut tad-dinja!
  U kif il-gwerriera se turi lsienna twila!
  U mbagħad ippruvat Gertrude. U wkoll kif il-kju se jagħti. U mbagħad, b"saqajhom vojta, jitfa" rigal tal-mewt.
  U ferrex lill-avversarji kollha fi fdalijiet tal-laħam.
  Allura l-erba 'tfajliet qed jaħdmu b'mod attiv. Pressjoni, l-armata ghadu qed tispiċċa b'mod ċar.
  Għalkemm le, tankijiet formidabbli jidhru, is-serje E. Ukoll, il-bniet qed jistennewhom.
  Monica titfa" granata b"sieqha vojta u tgħajjat:
  - Aħna se niġġieldu fl-ispazju!
  U mill-għarqub vojt tagħha, ir-rigal tal-mewt qabeż fuq il-caterpillar E-50. Din il-vettura saret ħsara u waqfet.
  Il-gwerrier jgħajjat:
  - Super!
  Li jmiss Leia fil-battalja. Ukoll b"sieq vojta, hekk kif jitfa" rigal tal-mewt. Tfarrak l-ghadu. U t-tank sar issikkat.
  U l-gwerrier jgħajjat:
  - Jien tifla bil-bikini!
  Li jmiss hija Angelina. Huwa wkoll jitfa" granata lejn l-E-75 b"sieq vojta, u l-vampire Ġermaniż għandu żmien iebes.
  U l-gwerrier jgħajjat:
  - Jiena dak li se nuri klassi super!
  U Gertrude tissielet. Gwerrier ukoll li ma jafx ħasra u dubju.
  Is-sbuħija ħaditha u tgħajjat:
  - Regatta kbira!
  U granata fatali tellgħet minn sieq vojta.
  Monica terġa" tispara u tgħajjat:
  - Aerobatics, u l-ekwipaġġ!
  Riġlejha vojta se tieħu wkoll u n-nixxiegħa tal-mewt se tarmi. U jeqirdu l-għedewwa kollha.
  Wara dan il-gwerrier vyaknet:
  - Jien tifla super!
  U Leia hija eroj reali fil-battalja. U jolqot lill-għedewwa. U b"siequ vojta jitfa" granata, u jieħu massa ta" għedewwa u jaqtgħuhom. U wara li għajjat:
  - Jien dik it-tfajla li Superman!
  U fil-battalja, Angelina, ukoll titfa" rigal tal-mewt b"sieq vojta. L-għadu jitqaxxar u jitkanta:
  - Infern jien dimonju!
  U blast lejn l-ghadu fi fqigħ.
  U hawn Gertrude fil-cue ball. Jispara lilu nnifsu mingħajr ebda ċerimonja jew preġudizzju. U se jeħodha, b'saqajh vojta, se jniedi rigal ta 'annihilation, u jqatta' l-għedewwa. Dan huwa kombatattiv ħafna?
  L-erba" tfajliet iġġieldu bħal kavallieri jew anġli. Imma kollox għandu limitu. U għalhekk il-ġellieda rtiraw ...
  Ħarifa u xitwa tal-ħamsa u erbgħin sena, għaddew fil-battalji stubborn. Il-forzi kienu inugwali. Il-Ġermaniżi għandhom tankijiet tas-serje E wisq aktar b'saħħithom mis-Shermans u anke mill-Pershings żgħar. U l-avjazzjoni bil-ġett m'għandha l-ebda ugwali. U anke ajruplani disk bdew jidhru, kompletament invulnerabbli għal kwalunkwe armi żgħar.
  Allura l-Istati Uniti gradwalment qed tinqabad minn kull xorta ta 'diviżjonijiet barranin tat-Tielet Reich.
  Ħafna mill-Amerika tinqabad matul il-ħarifa u x-xitwa. Barra minn hekk, ir-rewwixti fin-nofsinhar tal-Istati Uniti, u t-tradiment ta 'ġenerali b'għeruq Ġermaniżi. Kif ukoll is-superjorità bla dubju ta' machine guns ġodda, u anke tankijiet taħt l-art tal-Wehrmacht.
  U fir-rebbiegħa ta 'April 1946, wara li l-horde tat-Tielet Reich iddawru u ħadu Washington u New York, l-Istati Uniti kapitulati.
  B"hekk inqalbet paġna oħra tal-gwerra.
  Iżda fl-1947, f'Mejju bdiet battalja oħra, din id-darba mal-Ġappun.
  U l-kampanja kontra l-USSR reġgħet ġiet posposta.
  U issa erba 'tfajliet mill-Istati Uniti ma qatgħux qalbhom u qed jerġgħu jiġġieldu l-ghadu.
  Sajf sebgħa u erbgħin u sħana, ġellieda fil bikini. U jiġġieldu lilhom infushom.
  Monica titfa" granata b"sieqha vojta u tgħajjat:
  - Jiena terminatur!
  U jagħti dawra.
  Leia tispara wkoll, u tagħmel tajjeb ħafna. U għal darb"oħra, saqajha vojta qed jitfgħu xi ħaġa. U jisterminaw.
  U t-tfajla tgħajjat:
  - Ġlieda kontra l-aerobatics!
  Barra minn hekk, Angelina qed tispara. Jgħaffiġ lill-avversarji. Jkeċċihom "l barra. U saqajha mikxufa għal darb'oħra tarmi xi ħaġa brutalment qattiela.
  Il-gwerrier jgħajjat:
  - Jien dwiefer tal-azzar!
  U Gertrude tispara lilha nfisha u taħsad lill-għedewwa. Wara dan, b"sieq vojta, jitfa" rigal tal-mewt u jgħajjar:
  - Tema militari, u matematika!
  U għal darb"oħra, kif se jieħu lil kulħadd u jonqos għall-ġenn!
  Iva, l-erba jiġġieldu. Iżda l-forzi mhumiex ugwali. It-tankijiet il-ġodda tas-serje E-50 U, b'tqassim aktar dens, inqas minn żewġ metri fl-għoli, u 170 armatura tal-ġenb, 250 mm forehead, u piż ta 'ħamsa u sittin tunnellata b'magna ta' 1800 horsepower.
  Tirreżistix tali Ġappuniż. Kif ukoll kontra l-ME-462, li, mingħajr ebda ċerimonja, jeqred l-ajruplani kollha tal-għadu bħal koloboks.
  U kontra, ukoll diski li jtajru. U jkissru kollox.
  Fil-qosor, f"sitt xhur il-Ġappun ġie megħlub għal kollox u l-kolonji kollha tagħha nqabdu.
  U x"ġara. Il-Fuhrer malajr rebaħ il-pajjiżi kollha tad-dinja ħlief l-USSR.
  S'issa kollox kien ftit jew wisq paċifiku. Imma mbagħad Stalin miet, u Nikita Khrushchev ħataf il-poter. U għal darb'oħra relazzjonijiet ikkumplikati mat-Tielet Reich.
  Biex ma nsemmux li l-USSR kienet qed tiżviluppa armi nukleari. U sar ukoll l-għoxrin kungress, li kkundanna l-politika preċedenti.
  U fit-22 ta" Ġunju 1956, it-Tielet Reich, fuq ordni ta" Hitler diġà ta" età medja, iżda aggressiv ħafna, nieda invażjoni. Horde tiegħu kien qed jistrieħu fuq rebħa ta 'malajr, iżda kien għal sorpriża mhux mistennija!
  Mhux biss erba 'tfajliet Amerikani, iżda wkoll erba' sbuħija u sħaħar Russi daħlu fil-battalja mal-hordes tal-Wehrmacht. U grupp sħiħ ta 'bniet f'fergħat differenti ta' l-armata, u wkoll is-sħaħar kollha!
  
  L-IBEN TA" NAPOLEON ALEXANDRU I
  Napuljun ma marx ir-Russja, u ġeneralment iżżewweġ lill-oħt iż-żgħir ta 'Alessandru l-Ewwel. Dan wassal għal xi bidliet fl-istorja.
  L-ewwelnett, ir-Russja tsarista ġġieldet kontra l-Awstrija u qabdet il-Galicia. It-tieni nett, Franza organizzat l-Italja, u poġġiet hemm l-iben ta 'Napuljun u l-Prinċipessa Russa.
  U mbagħad ir-Russja u Franza rebħu u qasmu lit-Turkija.
  Barra minn hekk, permezz taʼ sforzi konġunti, il- Brittanja ġiet maħkuma. Il-kolonji Spanjoli fl-aħħar saru Franċiżi, kif għamlet ħafna mill-Afrika. U mbagħad l-Indja u l-Iran kienu okkupati!
  Wara l-mewt ta" Alessandru l-Ewwel, u l-abdikazzjoni ta" Kostantinu, seħħ kolp ta" stat, u ċ-Ċesari Ruman ta" erbatax-il sena Napuljun II ġie elevat fuq it-tron Russu. U wara l-mewt ta 'Napuljun fl-1836, Napuljun II sar il-ħakkiem ta' Franza u l-Ewropa kollha u ħafna kolonji.
  Qam super-imperu wieħed li kompla jespandi. Napuljun II aktar tard rebaħ iċ-Ċina u l-Indokina u l-Afrika kollha. U l-Awstralja u l-Kanada. U miet fl-1879 ta" kważi tmienja u sittin sena.
  Imbagħad it-tron ġie suċċessur minn Napuljun III. Ried jiġġieled ukoll. Iżda mad-dinja kollha, it-territorju ta 'l-Istati Uniti biss baqa' mhux maħkum minn Franza!
  U Napuljun it-Tielet fl-1890 beda l-gwerra mal-Amerika. L-aħħar pajjiż li ma kienx pussess Franċiż.
  U armata enormi ta 'ħames miljun suldat minn madwar id-dinja daħlet fit-territorju tal-Istati Uniti.
  Il-forzi jkunu inugwali. Iżda l-Amerikani ġġieldu kontra Napuljun III b'mod erojku ħafna.
  Speċjalment l-erba" tfajliet: Monica, Leia, Gertrude, Anna! U ġġieldu bħal cobras u eroini.
  Monica qatgħet bix-xwabel, u bis-swaba' tal-metall vojta diski li jaqtgħu. U ta" ponn lill-avversarji.
  U l-gwerrier kanta:
  - Glorja lill-Amerika!
  Leia wkoll qatgħet lilha nfisha ma 'armata barranija bix-xwabel, u ssiffret b'mod aggressiv:
  - Glorja lill-aqwa pajjiż fid-dinja!
  U wkoll b'saqajn vojta nediet wieħed qattiel.
  Gertrude ġġieldet ma 'armata enormi, u wkoll b'saqajn vojta, tefgħet labar li jaqtgħu ħafna, u laqtet lill-għedewwa.
  Fl-istess ħin, it-tfajla squeaked:
  - Jiena ġellied ta' klassi bħal din, li hija super!
  Anna ġġieldet ukoll, tefgħet rigali qattiela b"saqajha vojta.
  U għajjat:
  - Il-kisbiet għandhom kbar!
  Iżda ma jimpurtax kif iġġieldu, u anke b'mod erojku ħafna, dawn l-erba', iżda l-forzi superjuri tal-Franċiżi madankollu għelbuhom.
  It-tfajliet ittieħdu priġunieri. Hemmhekk ġew imqaxxar u ttorturati brutalment. Dawru dirgħajhom fuq l-ixtilliera, sawwtuhom b"frosta u wajer jaħraq. Il-pettijiet vojta ġew maħruqa bin-nar, ħadid jaħraq ġie applikat fuq l-għarqbejn vojta. Iżda l-bniet qatt ma għarfu d-dominju l-ġdid ta 'Napuljun III.
  Wara ntbagħtu għax-xogħol, kważi għarwien fil-barrieri. U l-Amerika saret provinċja Franċiża ġdida.
  Meta Napuljun III miet fl-1903 fl-età ta" tmienja u sittin sena, Napuljun IV sar Imperatur. Il-wasla tiegħu mmarkat renju ġdid. It-tisħiħ tar-rwol tal-parlament, u t-tnaqqis tal-influwenza tan-nobbli. Bil-mod il-mod l-imperu dinji sar aktar demokratiku.
  U fl-1917, l-ewwel bniedem tellgħu fl-ispazju. Għalhekk fetħet l-era tal-astronawtika.
  Fl-1922, in-nies tellgħu lejn il-qamar. U 1933 sa Mars. U sal-1950 kienu żaru l-pjaneti kollha tas-sistema solari. Iżda fl-2000, bdiet l-ewwel titjira lejn l-istilel, spedizzjoni spazjali sħiħa. Hawnhekk hawn tali AI biss minħabba żwieġ wieħed ta 'Napuljun Bonaparte ma' prinċipessa Russa.
  Kif id-destin tal-umanità kollha jiddependi fuq l-iċken ċans.
  
  JAQA KONTRA IĊ-ĊINA
  ANNOTAZZJONI
  Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova marru fis-Siberja fis-seklu sbatax, fejn marru għall-gwerra mal-Imperu Ċiniż taħt il-kontroll tad-dinastija Manchu. Immortal hitmen jibdlu l-kors tal-istorja, mhux biss fiċ-Ċina.
  Il-gwerra qed tiġri bħal uragan
  Tifel qed jiġġieled ma' armata kbira...
  Aħna naqtgħu miċ-ċpar furjuż
  Għalkemm kultant huwa saħansitra diffiċli wisq!
  
  L-ghadu huwa ġenn qawwi ħafna,
  Ġej valanga kontinwa...
  Taħt it-tisjir ta 'bandalori iskarlatina jgħajtu,
  Imma nemmen, se jkollna battalja f'Mejju!
  
  Taħsibx li nistgħu nirbħu
  Aħna ġellieda kbar mingħand Alla...
  U mhux se jiġi interrott, naf il-ħajt tal-ħajja,
  Għalkemm kultant jista 'jkun strett ħafna!
  
  Kun af il-kobor tar-Russja f'dan
  Li l-Patrija hija aktar prezzjuża minn kull ħaġa...
  U se jkun hemm dar Russa b'saħħitha ħafna,
  U ċaqlaq il-vile faxxista f"wiċċu!
  
  Temminx, tiksirx il-Horde Rus',
  Li ma jinkompax...
  Iġġieled mingħajr trażżin, tibżax,
  F'isem il-ġenerazzjonijiet ġodda tal-Ġenus!
  
  Għad-dar tar-Russja, għall-hajstacks tagħha,
  Se niġġieldu bil-qawwa kollha...
  Ħolma bla tarf li saret realtà
  M'intix gwerrier b'ruħ ta' buffon!
  
  Hawn taħlef ġurament lill-Patrija,
  Issir gwerriera tal-kbir Svarog...
  Le, tibnix il-hena fuq id-demm,
  Meta ma jkunx hemm Alla fil-qalb ta" Ġesù!
  
  Nistgħu niksbu modi ġodda,
  Il-kobor tal-pajjiż li jiffjorixxi...
  U oqtol il-mostru b'għajnejn goggle,
  Sabiex il-pjaneta ssir, dalwaqt ġenna!
  . KAPITOLU #1
  Tifel u tifla, kif ukoll erba" tfajliet sħaħar, spiċċaw fin-Nofsinhar tas-Siberja u rrepeltaw l-attakk taċ-Ċiniżi. Kienet gwerra ftit magħrufa, meta l-Manchus kienu fil-poter fiċ-Ċina, li kienu qed jespandu b'mod attiv f'reġjuni differenti tal-Asja.
  U għalhekk attakkaw lir-Russi fir-reġjun tat-Tibet. U l-istorja reali, irnexxielhom jieħdu parti mit-territorju. Barra minn hekk, ir-Russja f'dak il-mument kienet imdgħajfa mill-mara raħħala u l-gwerra Cossack ta 'Stenka Razin. Iva, u t-truppi jkollhom jiġu trasferiti fuq distanzi twal ħafna.
  Iżda t-tifel u tifla immortali, u erba 'tfajliet terminaturi ġew għall-għajnuna tal-forti Russu.
  Armata Ċiniża enormi daħlet fil-fortizza Russa li għadha kif inbniet. U l-forzi kienu ċarament inugwali.
  Hemm biss elf Russu, u mitejn elf Ċiniż. U donnu ma kien hemm l-ebda ċans.
  Iżda s-sitt ġellieda tal-klassi huma super lesti biex jiġġieldu.
  Oleg Rybachenko fuq il-ħajt. Tifel immortali, qisu madwar tnax-il sena, jitfa" labar b"saqajh vojt. U jolqot iċ-Ċiniżi li qed javvanzaw. Tużżana f'daqqa.
  Jitfa" labar u Margarita b"swaba" vojta. It-tfajla teqred lill-avversarji u tgħajjat:
  - Is-saħħa kbira tiegħi!
  U jiġġieled bil-kuraġġ.
  Natasha titfa" wkoll boomerang qawwi b"saqajha vojta. Kif tfarrak lill-avversarji u tgħajjat:
  - F'isem glorja kbira!
  Imbagħad Zoya taqta" liċ-Ċiniż bix-xwabel, u fl-istess ħin titfa" labar bil-velenu b"saqajha vojta. U jkanta lilu nnifsu:
  - Fil-kobor ta' Rus',
  Nistgħu nsalvaw lil kulħadd!
  U għal darb'oħra x-xwabel jaqgħu fuq l-avversarji. U jekk iqattgħu, allura mingħajr ebda ħasra.
  Imma meta Aurora bdiet teqred, u tarmi boomerangs b'saqajha vojta, allura din hija kompletament qerda. U ċ-Ċiniżi maqtula jaqgħu taħt id-daqqiet tax-xitan l-aħmar.
  U t-tifla tgħajjat:
  - Se nfarrak u nqatta' kollox!
  U kif se jieħu u jaqta" biż-żewġ xwabel!
  U mill-għarqub vojt tagħha jtir disk li jaqta" u li jtaqqab. Din hija ġeneralment tifla ta 'mewt totali.
  U hawn Svetlana fil-battalja deċiżiva. Kif ejja nittormentaw liċ-Ċiniżi, u naqtgħuhom f"biċċiet żgħar bix-xwabel.
  It-tfajla skrolljat il-farfett, u seba 'ġellieda tal-Imperu Ċelesti ġew hacked għall-mewt.
  U mbagħad labar li jaqtgħu u velenużi jtiru minn sieq vojta. U tiskanta liċ-Ċiniżi.
  Oleg Rybachenko jiġġieled mal-ġellieda isfar. Ix-xwabel tiegħu jteptep bħal skrun.
  It-tifel ikanta bi ħġarhom:
  - Se nkun l-aktar champion tad-dinja b'saħħitha,
  Aħna se jegħlbu l-Amerika, iċ-Ċina!
  U għal darb'oħra t-tifel jitfa' logħob li jaqta' b'subgħajh vojta ta' saqajn it-tfal. U żewġ tużżani Ċiniżi maqtula jaqgħu f'daqqa.
  Hawn battalja bħal din. Fl-istorja reali, ir-Russja tsarista ta" żmien qabel il-Petri tilfet parti mit-territorju tagħha. Imma hawn il-kavallieri Russi qed jiġġieldu u mhux se jċedu.
  Oleg Rybachenko jiġġieled u jkanta:
  - Imma aħna kavallieri mimlija bl-ispirtu Russu,
  L-eżekuturi qatt mhu se jisimgħu l-għajta maħnuqa tagħna!
  U għal darb'oħra t-tifel jitfa' qawwi ħafna, u b'velenu qawwi, mgħolli mis-sħaħar, labar irqaq ħafna!
  It-tfajla Margarita tinsab ħdejh. U wkoll saqajha tarmi labar fatali bħal dawn. U l-idejn qatgħu liċ-Ċiniżi li jattakkaw. Il-gwerrier jeqred lill-avversarji, u jkanta:
  - Jien daqshekk cool, bħal dimostrazzjoni tal-pajjiżi kollha ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Ħakkiem tal-pajjiżi kollha!
  Natasha wkoll tnaqqas iċ-Ċiniżi u tkanta:
  - Fis-sebħ filgħaxija, mhux se nħallu lil Satana jirbaħ!
  U labar fatali jtiru wkoll minn saqajha vojta.
  Sussegwentement, Zoya jeqred l-għedewwa. U minn din it-tfajla donnhom joħorġu vibes ta" enerġija kolossali.
  U boomerangs u labar li jaqtgħu jtiru minn saqajn vojta tas-sbuħija.
  Il-ġellieda jgħajtu:
  - Jien ħolma kbira barefoot u sbuħija!
  U għal darb'oħra, se jitfa' xi ħaġa estremament fatali lill-avversarji tiegħu.
  Imma meta Aurora tmexxi mitħna u tnaqqas iċ-Ċiniżi, allura dan huwa l-qofol ta 'annihilation.
  U mbagħad ir-redhead se tarmi labar tat-titqib b'saqajha vojta. U l-ġellieda sofor mejta jaqgħu.
  Imma meta Svetlana lupanet. U fl-istess ħin, mazz sħiħ ta 'labar itir minn riġlejha vojta, li jtaqqbu u joqtlu kollox.
  U l-ġellieda jgħajtu:
  - Allura, hekk, hekk - tikseb faxxist f'penny!
  U saqajha vojta se jerġgħu jintefgħu fatali fuq iċ-Ċiniżi.
  Natasha, qatgħet ġellieda sofor bix-xwabel, irrimarkat:
  - Kien aktar faċli u aktar diffiċli man-Nazis!
  Svetlana, wara li għaddiet mill-mitħna, irrimarkat:
  - U dejjem faċli magħna t-tfajliet!
  Aurora, irriproduċiet ir-riċeviment tal-fann, u tgerbet:
  - Miegħi ma tiddejjaq xejn!
  U tingiż fatali jtir minn saqajha vojta.
  U Zoya se teħodha u squeak:
  - Aħna mhux wirdien, aħna bniet - ta 'glorja kbira!
  U għal darb'oħra xi ħaġa se tittajjar minn saqajha vojta, u se tolqot lill-ghadu.
  Il-bniet ħadu x-xogħol għal qalbhom.
  Din il-fortizza hija kważi l-unika fortizza Russa fiż-żona. Hemm ftit bliet oħra li qed jinbnew. Tajjeb li ċ-Ċiniżi ma ħarġux rashom fuq l-Amur. Iżda r-Russja fl-istorja reali tilfet biċċa mit-territorju tagħha. Dinastija aggressiva ħafna fil-poter fiċ-Ċina. Madankollu, il-bniet huma dak li kapaċi jpoġġu r-reġimenti ta 'Lucifer għal titjira.
  Oleg Rybachenko jaqta" liċ-Ċiniżi. U waqt li t-tifel ikanta:
  - L-ogħla klassi se tkun...
  U mbagħad boomerang mitfugħa minn dubbien sieq vojta tat-tifel u għajta:
  - Il-porcupine se jaqta" lil kulħadd!
  Margarita tefgħet ukoll lejn l-għadu dak li hu qtil. Hija għaffeġha f"biċċiet, u squeaked:
  - Jiena ħolma barefoot u sbuħija kbira!
  U sieqha se tarmi diski selvaġġi.
  Li jmiss fil-battalja hija Natasha. U jitfa" wkoll lejn l-għadu dak li jaqsam lill-avversarji.
  U jagħmel dan b"mod għaqli ħafna.
  U saqajha vojta qed jitfgħu labar regolari u fatali.
  Sussegwentement, Zoya fil-battalja. U jitfa" wkoll lejn l-ghadu, kull xorta ta" svastika u boomerangs.
  U mows isfel l-ghadu.
  Imbagħad, kif jgħaddi:
  - Glorja lis-sultan it-tajjeb!
  Iżda fil-battalja u Aurora. Jeqred ukoll l-għedewwa miċ-Ċina. U jekk tarmi, tarmi b'forza letali.
  U waqt li tkanta:
  - Iva, f'isem l-Art Russa!
  U, ukoll, ħlasijiet fatali jtiru minn saqajha vojta.
  Svetlana wkoll ma tħallix l-għadu isfel. U minn saqajha vojta tittajjar xi ħaġa li ġġib mewt ovvja.
  U l-gwerriera tkanta:
  - Qatt mhu se naqtgħu qalbna! L-inkwiet mhux se jasal għal Rus'!
  U għal darb'oħra, iċ-Ċiniżi se jweġġgħu. U se jeħodha mingħajr ċerimonja u qatgħatha.
  Sitt ġellieda u ġellieda laqtu ħafna. U jaqta" l-għadu, u jitfa" saqajn vojta.
  Oleg Rybachenko, qata" ċ-Ċiniżi, kanta:
  - Ġellied stilla, qarnek jonfoħ għalxejn -
  Art tiegħek hija 'l bogħod fi glorja dubjuża...
  Il-fjamma tal-battalja tirtreżża bejn il-linji -
  F'logħba fuq naħa waħda mingħajr regoli!
  U boomerang ieħor itir bis-saqajn vojta tat-tifel, li qatgħu griżmejn tużżana Ċiniż.
  It-tifel, kif naraw, huwa ġellied.
  U Margarita tinsab ukoll fil-battalja. U hekk jaħdmu saqajha vojta. Hija teqred l-għedewwa mingħajr ebda dubju estremament jibred.
  U x-xwabel tagħha huma bħall-esekuturi.
  Il-gwerrier jgħajjat:
  - Ħalli jkun hemm glorja!
  Natasha wkoll tispara b"saqajha vojta, u titfa" l-mewt. U fl-istess ħin jaqta 'b'mod attiv bix-xwabel.
  Beeps fl-istess ħin:
  - L-intourage tiegħi huwa ekwipaġġ tal-istat!
  Li jmiss fil-ġlieda huwa Zoya. Xitan ukoll tal-ogħla livell ta" annihilation. Kif iżżomm farfett bix-xwabel. U mbagħad jieħu u jitfa" elementi li jolqtu b"saqajn vojta.
  Wara dan jgħaddi:
  - L-armata tiċċelebra - tavvanza!
  U linja sħiħa ta 'waqgħat Ċiniżi ċanfrin.
  It-tfajla tkanta lilha nfisha:
  - Zoya tħobb toqtol! Ah, dik Zoya!
  U hawn Aurora f'offensiva mgħaġġla. Jew pjuttost difiża aggressiva. U bl-għajnuna ta 'saqajn vojta knocks out għedewwa.
  U fl-istess ħin squeaks. U meta s-sabres tagħha jgħaddu bħax-xfafar ta 'kultivatur, allura tliet tużżani Ċiniżi jinqatgħu f'biċċiet!
  U Aurora tgħajjat:
  - Kordi armonjużi, il-bandiera tar-Russja hija kburija ħafna!
  U issa l-għarqub vojt tagħha se jaqbel mal-ġenerali Ċiniż fil-geddum. Huwa se jieħu u jaqa.
  Zoya hija aggressiva fil-ġlieda. Huwa jaqta" l-għedewwa tiegħu, u jgħajjat:
  - Se niddubitaw u noqtlu lil kulħadd!
  U minn saqajn vojta jtiru daggers bħal dawn.
  Svetlana wkoll ma tħalli lil ħadd. U jeqred l-għedewwa, bħallikieku scythe taqta 'ħaxix. Iċ-Ċiniżi qed ifallu.
  It-tfajla tgħajjat:
  - Labra tal-ġenn! Oħroġ mill-bitħa!
  Oleg Rybachenko jaqta" mazz ta" ġellieda sofor bix-xwabel. U mbagħad b"saqajn vojta jitfa" asterisk u jgħajjat:
  - L-armata tiegħi hija l-aktar b'saħħitha!
  It-tifel terminator, kif tistgħu taraw, jinsab fil-quċċata tal-qerda tal-għedewwa. U jagħmel dan b"passjoni kbira.
  U minn saqajh vojta, rigal ieħor tal-mewt itir. U kif timla liċ-Ċiniżi li jitilgħu mal-ħajt.
  Il-ġellieda isfar huma fanatiċi. Diġà ġabru munzelli sħaħ ta" katavri. U jibqgħu jitilgħu u jitilgħu u jitilgħu!
  Iżda t-tifel u t-tfajla huma biss l-inkarnazzjoni tal-poter fatali. U meta jaqtgħu, it-titjir tad-demm itiru fid-direzzjonijiet kollha u 'l bogħod ħafna.
  Oleg Rybachenko kanta:
  - L-eroiżmu huwa proeza gglorifikata,
  Aħna l-conquerors tal-pjaneti!
  Margarita, din it-tfajla bla kwiet kantat:
  Aħna mhux se nieqfu għal mument.
  Jinstema" l-għajta maħnuqa ta" xi ħadd!
  U wkoll mis-saqajn vojta tat-tfajla jtiru labar distruttivi u qattiela. Jolqot liċ-Ċiniżi bħal qatgħat tal-qamħ. Iva, it-tfajla Margarita hija terminatur reali.
  Natasha, qatgħet iċ-Ċiniżi, kantat:
  - U t-tfajla ħasbet, tgħaffiġ isfar,
  Li l-ħajja hija tajba, u li l-ħajja hija tajba!
  Imbagħad għal darb'oħra labar jtiru minn saqajha vojta.
  Zoya għaddiet il-mitħna bis-sabres tagħha u tgħajjat:
  - Se noqtol l-għedewwa kollha, u emminni, mhux qed niċċajta!
  U s-saqajn tal-gwerriera nedew diversi stilel.
  U l-ġmiel kantat:
  - Att militari - I hit a nikil!
  Aurora, qtugħ mingħajr emozzjonijiet bla bżonn, ħarġet:
  - Suċċess kbir jistenniena! Trust me, ma jġibx aħjar!
  U wkoll bħal saqajn vojta, dak li joqtol se tniedi.
  Imbagħad se squeak:
  - Jien cobra mdemmija!
  Svetlana ma tagħti l-ebda ħniena liċ-Ċiniżi. U jeqred qisu nemel. U fl-istess ħin ikanta:
  - Mhux se jkun hemm mod għaż-żibel,
  Ħu saqajk dalwaqt!
  U issa, minn saqajha mikxufa, rigali qattiela jerġgħu jtiru. Din hija l-aktar mara cool!
  U wkoll jgħajjat:
  - Ikun hemm ir-rebħa tagħna, fi gwerra qaddisa!
  Oleg Rybachenko qed isir aktar u aktar attiv. U jaqta" biż-żewġ idejn, u saħansitra ħa pajp f"ħalqu u beżiq fuq iċ-Ċiniżi bil-labar. Jeqred lill-avversarji u jgħajjar lilu nnifsu:
  - Din hija r-rebħa tagħna -
  Dawra sħiħa u mur!
  U għal darb'oħra, it-tifel terminator qed jaqta' bħal miġnun. U fl-istess ħin itfa" dak li joqtol bla ħasra.
  Margarita tinsab ukoll fil-ġlieda. Tfajla ddisprata. U jekk iniedi boomerang b'sieq vojta, allura dan huwa mhux inqas minn tużżana maqtugħa Ċiniża.
  Imbagħad it-tfajla tkanta:
  - Oh, għandi ħelikopter kbir,
  Well, qalbi tkanta bil-ferħ!
  U stilla fatali itir mill-għarqub vojt tat-tfajla. Iva, din hija s-sbuħija tal-ogħla aerobatika. U l-mewt tiżra" fuq il-lemin u x-xellug.
  Natasha wkoll teqred liċ-Ċiniżi b'kull mod.
  U waqt li jkanta:
  - Skeak, squeak, squeak ...
  Oliver sab Twist!
  U rigal fatali jtir minn sieqha vojta.
  Allura Zoya ġibdet lilha nnifisha 'l fuq ... Hija ħaditha u beżqet lill-ghadu mit-tubu. Imbagħad qatgħet il-mitħna bix-xwabel. Imbagħad saqajha vojta ħadu u nedew rigal infernali tal-mewt.
  U ċ-Ċiniżi waqgħu. Bħal li kienu lagħqu minn flamethrower.
  U hawn fil-battalja u Aurora. Tfajla mgħaġġla wkoll. U mewt ħamra, u raġġ ta" ħruq infernali. U jeħodha, jaqtagħha.
  Le, xejn mhu se jwaqqafha.
  Anke t-tank tal-Maus.
  Hawn Aurora u dwiefer iċ-Ċiniżi. Li huwa estremament jibred u b'simboli miġnun u xabla.
  U x-xwabel tal-arpia ħamra mhux se jieqfu, mhux għal mument.
  Fl-istess ħin, Aurora tgħajjat:
  - Patrija tiegħi hija l-patrija tal-komuniżmu!
  U wkoll minn saqajha vojta, bħal titjira ta 'xi ħaġa estremament letali.
  U għal darb'oħra t-tifla tinsab fl-arja.
  U mbagħad Aurora ftakret kif tassew ġġieldet mal-Ġurdien, f"waħda mill-istejjer alternattivi. Imbagħad l-Alleati kkonkludew tregwa mat-Tielet Reich, u ħadu vantaġġ min-nuqqas ta" bombi, il-Ġermaniżi nedew il-Ġurdien fil-produzzjoni.
  Iva, dawn it-tankijiet verament perlati bħall-annimali. U l-progress tagħhom kien terribbli.
  Imma mhux għall-bniet terminaturi. Huma ġġieldu man-Nazis bid-demm kiesaħ u malajr fl-istess ħin.
  U wrew lil omm Kuzma! U l-ġellieda ġġieldu bil-kuraġġ.
  U issa l-Aurora ta" xagħar aħmar qed taqta" bix-xwabel. U ħsad l-għedewwa, bħal kultivatur.
  Imbagħad se squeak:
  - Qed noqtolha!
  Svetlana, ukoll, mhix jitmeżmżu fil-battalja. Iċ-Ċiniżi qed jiġu sterminati. U fl-istess ħin, b"saqajn vojta, dak li jiżra" l-mewt, jitfa".
  U fl-istess ħin jgħajjat:
  - Bravada spazjali -
  Ikun hemm serenata kbira!
  U tmiss lill-għedewwa!
  Imbagħad se beżqu barra mit-tubu!
  U mbagħad Oleg Rybachenko se jxerred. U ejja mhux biss tarmi l-labar lejn iċ-Ċiniżi, imma wkoll tarmi boomerangs b'saqajna.
  Tali huwa t-tifel tat-terminator malajr maqbud.
  U fl-istess ħin ikanta:
  - L-għedewwa mhux se jwaqqfuna,
  Jekk l-għajnuna dgħajfa!
  U tiġrix, tiġrix...
  Jekk mhux 'il quddiem!
  U Oleg se jsaffar.
  U Margarita ħaditha u b"saqajha mikxufa tefgħet il-qerrieda u mortali qattiela. U fl-istess ħin kantat:
  - Dan se jkun il-messaġġ tal-kobra!
  U t-tfajla twerżiq u tgħajjat!
  Natasha wkoll mhix miss fil-battalja. Ħaditha u b"subgħajha vojta tefgħet svastika li taqta". Daqsiet ħafna Ċiniżi u ħarġet:
  - Għal Patri Ommi!
  U mbagħad hemm Zoya fil-battalja. U jitfa" wkoll kawżi fuq l-għedewwa b"saqajn vojta.
  U tgħajjat bi snien:
  - Jien tali gwerrier, verament terminator!
  Wara dan, it-tfajla tiġri bix-xwabel. U scream fil-quċċata tal-pulmun tiegħu.
  - Banzai!
  It-tifla, kif tistgħu taraw, mhux se tieqaf tiġġieled. U se jaqta" mingħajr antimonju bla bżonn.
  Aurora, ukoll, se tieħu s-sterminazzjoni. Iċ-Ċiniżi qed jgħaffġu lilhom infushom, mingħajr ebda sarkasm. U l-ġellieda isfar jaqgħu, bħallikieku tqattgħu bin-nofs.
  U t-tfajla ta" xagħar aħmar tgħajjat:
  - Il-fjamma tal-komuniżmu madwar id-dinja!
  U jerġa" jieħu u jaqta" b"żewġ xwabel. U mbagħad bżiq barra mit-tubu. U ħawwadha fuq l-għadu.
  Iva, Aurora hija s-sbuħija u l-perfezzjoni nfisha.
  Għalkemm Svetlana mhix agħar. U rranġat ukoll biex iċ-Ċiniżi jiġu msawta u maqtula in natura.
  U saqajha vojta jarmu rigali ta" qerda fuq il-ġellieda isfar. Iva, jagħmlu dan kollu fuq mewġa għolja.
  Svetlana tgħajjat:
  - Il-ġlieda se tkun imdemmi, qaddis u dritt!
  U minn sieqha vojta reġgħet inkisret xi ħaġa letali. U kif se jieħu u jolqot liċ-Ċiniżi!
  Dan huwa fejn il-bniet verament waqgħu barra. U ma jagħtux qatra. Hawn in-nisa - in-nisa nisa kollha!
  Oleg Rybachenko f'attakk impenjattiv. Diġà qatlu ħafna eluf ta" Ċiniżi. L-attakk tal-ġellieda ta" dan l-imperu isfar ddgħajjef.
  Oleg għaxxaq:
  - L-ogħla miżura ta 'rebħa!
  Margarita ħaditha u b"subgħajha vojta tefgħet il-qatla, u dik li taqta" iktar minn leħja.
  Imbagħad it-tifla kantat:
  - Aħna nisfidaw il-maltempati,
  Għaliex u għaliex?
  Tgħix fid-dinja mingħajr sorpriżi -
  Impossibbli għal kulħadd!
  Margarita beżqet linja sħiħa ta" pajpijiet liċ-Ċiniżi u kompliet:
  - Jalla Xorti tajba - fallimenti,
  U jaqbżu 'l fuq u' l isfel!
  B'dan il-mod biss, u mhux mod ieħor -
  B'dan il-mod biss, u mhux mod ieħor ...
  Viva sorpriża!
  Sorpriża! Sorpriża!
  Viva sorpriża!
  Sorpriża! Sorpriża!
  Viva sorpriża!
  U 'l fuq biss - mhux millimetru 'l isfel!
  It-tfajla wriet burdata pjuttost ta 'ġlied.
  Natasha tinsab ukoll fl-epiċentru stess tal-battalja. Bħal vulkan li qed joħroġ. U jitfa" labar b"swaba" vojta. Jolqot lill-avversarji. U tħalli katavri barra minnhom.
  Imbagħad it-tifla kantat b"daqq ta" snienha:
  - Aħna terminaturi bħal dawn, bħal robots tal-ħolm, u sbuħija kbira!
  U hawn it-tfajla kif taqsam id-dahar bix-xwabel. U naqqas ħafna nies.
  Zoya hija wkoll fil-ħxuna tal-ġlieda. Jiġġieled għalih innifsu u jikxef snienu u jgħajjat:
  - Ħadd mhu se jwaqqafna!
  U minn sieqha mikxufa disk miknusa miċ-Ċiniżi. Li qatgħu ħafna griżmejn. U l-armati tal-imperu tas-sema fgat.
  U l-bniet qed jimbuttaw aktar u aktar.
  Hawn kif Aurora se tniedi xi ħaġa li tnaqqas il-metall. Huwa se jaqtaʼ massa taʼ rjus li jkunu ffurmati f"munzelli. U se jaqbeż, itir 'il fuq, u jeħodha, jgħajjat:
  - Jisimni l-ponn tiegħi!
  U għal darb'oħra xejret żewġ sabres, u ċ-Ċiniżi ħarġu l-imsaren. Imma fl-istess ħin, tkun daqsxejn imbarazzat.
  U saqajha vojta jniedu boomerangs fatali. Liema irjus huma mowed fi gradi.
  Imbagħad il-gwerrier b"xagħar aħmar jgħajjat:
  - Aħna mhux se nkunu fil-cable!
  Ħalli jkun hemm il-kuntentizza fid-Dinja!
  U se jieħu aktar mill-pajp b"ħalqu iskarlatina u bżiq. U l-ġellieda ta 'l-imperu ċelesti se kollass, bħal coolies bid-dqiq.
  Allura Svetlana wriet fil-battalja ..
  Hija knocked fuq l-avversarji ta 'ilma jagħli. U dawk mismuta se jeħduha u jgħajtu b"mod selvaġġ ħafna.
  Svetlana tgħajjat:
  - Qtil tiegħi!
  U b"siequ vojta se jitfa" ftit boomerangs. Se tnaqqas ħafna Ċiniż.
  U jagħfas ħafna katavri.
  Hekk jaħdmu l-hitters.
  U qatgħu l-imperu taċ-Ċina għalihom infushom, mingħajr aktar dewmien. Le, anke għandhom tatt speċjali.
  Diġà n-numru ta 'Ċiniżi maqtula huwa fl-għexieren ta' eluf. U l-bniet biss jieħdu pjaċir u jaqbżu bħal blalen.
  Oleg Rybachenko juri wkoll l-aktar cool mill-aerobatics kollha li tista 'timmaġina.
  U t-tifel jaqta" b"żewġ xwabel biex id-dirgħajn u r-riġlejn u l-irjus itiru fid-direzzjonijiet kollha.
  Oleg jgħajjat:
  - Se, nemmen ir-rebħa deċiżiva tagħna!
  Margarita b"sieq vojta, tefgħet il-qerrieda, ikkonfermat:
  - Iva, se!
  U s-sitta kollha bdew jaqtgħu b'mod aktar attiv.
  . KAPITOLU #2
  Wara li kważi l-armata Ċiniża kollha ta 'mitejn elf ġiet meqruda, is-sitt ġellieda marru aktar fil-fond tal-Imperu Ċelesti. Biex ma jħallix liċ-Ċiniżi jerġgħu lura lejn l-ibliet Russi fis-Siberja.
  Hawnhekk il-ġellieda attakkaw lill-ġellieda isfar fl-eqreb belt kbira.
  Oleg Rybachenko, qatgħa l-ġellieda isfar, u xejriet iż-żewġ xwabel, għajjat:
  - Fi u tsars Russi!
  U labar li jaqtgħu tellgħu minn saqajh vojt. Laqtu lill-ġellieda Ċiniżi.
  Margarita, qatgħet il-ġellieda sofor bix-xwabel tagħha, ħadet u kantat:
  - Issa qed nagħmlu l-istorja!
  U labar tellgħu minn saqajha vojta fil-ġellieda isfar.
  Li jmiss hija Natasha fil-battalja. Huwa jitfa" wkoll rigali ta" mewt u squeals:
  - Il-futur huwa tagħna! Glorja lir-Russja l-Kbira!
  U r-riġel tagħha vojt u ċekkel se tarmi dan b'forza terribbli. U aqta" ċ-Ċiniżi f"mess imdemmi.
  Zoya taqta" wkoll iddisprat. U nefaħ ġenerali Ċiniż bin-nofs. U qatgħu għadam.
  Wara hi għajjat:
  - Għar-rebħa kbira tiegħi!
  U b'saqajn vojta se jerġa' jniedi preżent qattiel. U knock out ħafna ġellieda Ċiniżi.
  Imma meta Aurora tkun fil-battalja, ġeneralment ikun terribbli. Hi taqta" lis-suldati Ċiniżi bin-nofs, u tniedi rigali qattiela b"saqajha vojta. U hekk tfarrak l-armata safra.
  Le, Aurora tabilħaqq tissejjaħ is-saħħara ħamra. U hi invincible.
  U labar fatali jtiru minn subgħajha vojta. Laqtu liċ-Ċiniżi u jiġġarfu bħal boroż tar-ramel.
  Aurora tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  Ir-Russi jafuni
  U jsejħuha kbira!
  U għal darb'oħra s-sbuħija hija bħal tarmi labra fatali. U l-għadu jinqabad bħal ħanfusa.
  Aurora tgħajjat:
  - Tista 'toħlom, toħlom ħażin!
  U għal darb'oħra t-tfajla tixxejjen bħal boomerang.
  Iva, dan redhead - mhux lira melħ ate fl-affarijiet militari. Jekk threshes, allura threshes.
  U għal darb'oħra, it-tfajla mgħaġġla u tan-nar tinsab fuq l-attakk.
  U hawn Svetlana hija ħerqana biex tiġġieled. U għalhekk jaqta" u jeqred lil kulħadd. U x-xwabel tagħha huma bħal sajjetti frizzanti.
  U labar jtiru minn saqajn vojta.
  It-tifla għajjat:
  - Il-qawwa kbira tiegħi -
  Ilgħab miegħi biex inkun ħbieb ma' kukkudrill!
  It-tifel Oleg Rybachenko, bħal dejjem, qiegħed fuq l-attakk. Huwa mongoose veloċi. Chops u throws stilel lejn l-ghadu.
  U l-gwerrier żagħżugħ jibki:
  - Ejja mmorru fuq l-offensiva
  Ejja negħlbu liċ-Ċiniżi kollha!
  U hawn it-tifel fuq l-attakk.
  U t-tfajla Margarita f'eċċitament kbir tfarrak it-truppi isfar. U subgħajha vojta jitfgħu rigali tal-mewt.
  U t-tifla tgħajjat:
  - Se nirbaħ!
  U għal darb'oħra xita sħiħa ta' labar tiġri minn sieqha vojta.
  U l-labar huma letali u avvelenati.
  Margaret fuq l-offensiva. Iċ-Ċiniżi huma stretti ħafna kontriha. U t-tfajla hija l-inkarnazzjoni tal-orrur.
  Għalkemm gwerriera sabiħa.
  U issa biċċa mewt terġa" tittajjar minn sieqha vojta. Li jolqot lill-għedewwa.
  Natasha f'titjira selvaġġa. Aqta 'l-Ċiniż f'biċċiet. U x-xwabel tagħha ma jafux ħniena.
  Gwerriera roars:
  - Se tkun ir-rebħa kbira tagħna!
  U mis-saqajn vojta tas-sbuħija, jerġgħu jtiru labar fatali ħafna u perikolużi.
  Laqtu liċ-Ċiniżi f'numru kbir. Dak li l-bniet huma verament jibred.
  U fl-offensiva ma jagħtu dixxendenza lil ħadd.
  Imma Zoya ma tafx, qatt ma hemm kelma. Hija tkisser lejn l-avversarji. U x-xwabel tagħha huma bħall-esekuturi.
  Zoya tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Ma nafx ħniena - mewt biss!
  U saqajha vojta se tarmi b'tali mod li ċ-Ċiniżi ma jistgħux jirreżistu!
  Bil-maqlub, il-gwerrier qed jaċċellera kull minuta. Hawn hu l-ice rink fuq l-offensiva.
  Aurora hija wkoll tfajla daqshekk groovy. Ma jmurx lura u ma jċedix. U tirnexxi f"kollox.
  Hawnhekk tefgħet fann tal-azzar b"saqajha vojta. Qatgħet lis-suldati Ċiniżi u faqqgħet:
  - Fl-imperu aħmar, se jkun hemm nar li jsaħħan il-pjaneta kollha!
  U għal darb'oħra, xi ħaġa li speċifikament toqtol dubbien minn sieqha vojta.
  U l-gwerrier huwa għal darb'oħra f'pożizzjoni għolja.
  U hawn Svetlana fil-battalja. Ma tiddevjax mill-pjan. U jaqta" lilu nnifsu bi pressjoni selvaġġa. U disk li jaqta" jtir minn saqajha vojta. Li famużament jaqta" lill-avversarji.
  Svetlana tgħajjat bil-furja selvaġġa:
  - I ser tiċrita inti kollha!
  U t-tifla tinsab fuq l-offensiva. U saqajha vojta huma tant b'aġilità.
  Aktar fil-battalja, Oleg Rybachenko huwa mqatta '. Hawnhekk huwa ddisprat boy-terminator. Tinvolvi forzi kolossali u l-pressjoni ta 'kid selvaġġ.
  U hawn tifel jitfa" boomerang b"siequ vojta. Iva, u l-avversarji tilfu żewġ tużżani kapijiet f'daqqa.
  Din hija verament - forza tassew letali.
  Oleg kanta:
  - Il-kitba tiegħi hija sempliċi -
  Ma nħobbx niġbed denb il-qattus!
  U xafra tellgħet mill-għarqub vojt tat-tifel, u kif iċ-Ċiniżi se jiġu msawwta. Litteralment tilfu l-ispirtu u l-kuraġġ tagħhom.
  Oleg irrimarka bi frenesija selvaġġa:
  - Qatt tgħid il-kelma le!
  It-tifel qed jattakka... Imbagħad ftakar Wladimir Klitschko. Iva, dan il-boxer jista" jirritorna fiċ-ċirku. U għaliex ma tippruvax? Jekk għad hemm is-saħħa, allura Alla nnifsu ordna li tiġġieled!
  Tifel Terminator fuq l-attakk. Tfarrak iċ-Ċiniż u tkanta:
  Ħabib żagħżugħ dejjem ikun żgħir
  Tgħaġġelx biex tistrieħ...
  Kun ferrieħi, kuraġġuż, storbjuż -
  Trid tiġġieled - allura tiġġieled!
  Raġel b'ebusija -
  Biex tħabbatkom ilkoll wara xulxin!
  Jien tifel etern b'ruħ,
  Dak li jagħti lok għar-riżultat!
  Tifel etern jien ruħ
  U taqbadx lura!
  Gwerrier żagħżugħ u tifel etern f'attakk furjuż fuq iċ-Ċiniżi. Huwa se juri lilu nnifsu mill-aqwa naħa.
  Margarita tfarrak ukoll lill-ġellieda isfar u tkanta:
  - Qatt mhu se naqtgħu qalbna!
  U qatgħet ħafna Ċiniżi, żiedet biċ-ċaqliq:
  - Le, emminni qatt!
  U t-tfajla reġgħet tefgħet labar li jaqtgħu u velenużi.
  Hija tinsab f'moviment mgħaġġel u uniku.
  Natasha fil-battalja hija mgħaġġla u formidabbli, bħal Valkyrie. Jiġġieled bil-kuraġġ. U jwaqqa" liċ-Ċiniżi.
  Ħafna drabi ġġieldet fis-sema. Kienet pilota ass eċċellenti. Kellha tiġġieled fl-infanterija.
  Imma issa Natasha ħadet iċ-Ċiniżi. U ejja thresh bir-rabja kollha.
  U boomerangs u labar itiru minn saqajha vojta. Hi tfarrak lill-ghadu.
  It-tfajla tkanta:
  - Imma nemmen li t-tlugħ ix-xemx,
  Se tneħħi d-dlam tal-dungeon tal-ħabs!
  Zoya jattakka liċ-Ċiniżi. U tfarrak sewwa. U saqajha mikxufin iħabbtu l-għedewwa mingħajr ebda waqfien.
  Gwerriera miexja. Hija bħal cobra li taqbeż u taqbeż għaliha nfisha.
  It-tfajla bix-xagħar tad-deheb tgħajjat:
  - Il-futur huwa tagħna
  Aħna bħal Kavallieri Jedi!
  U issa se teħodha minn dawra u slap.
  Li jmiss fuq l-attakk hija Aurora. Tgħaffiġ u ġlied tifla ta 'kulur aħmar. Marret fuq l-offensiva, qabdet ir-ritmu saħansitra aktar. Ix-xwabel tagħha huma bħal xfafar ta" mitħna.
  Sbuħija tan-nar maħruġa:
  - Se jkun hemm hena bħal din għad-dinja kollha!
  U għal darb'oħra t-tfajla tidħol f'pass selvaġġ. Din hija l-alla reali tal-gwerra.
  Svetlana tkanta wkoll, jaqbeż:
  - Mija wara mija, reġiment wara l-ieħor,
  Kavallieri Russi maqtugħin bis-sejf!
  U issa saqajha mikxufa se tarmi dak li ma jistax jiġi mkeċċi minn tarka.
  Hawn it-tifla. A meger reali.
  Natasha tgħajjat bi snien:
  - Tgħallimnix!
  U jitfa" l-mewt b"siequ vojta.
  Aurora taqbel:
  - M'hemm xejn x'tgħallimna!
  Il-ġellieda jħaffu l-movimenti tagħhom. Għalissa, kważi l-belt kollha hija mifruxa bil-katavri. Iva, iċ-Ċiniżi daħlu fi sterminazzjoni. Hemm sitt persuni biss, iżda jaħdmu għal armata sħiħa.
  Oleg Rybachenko ftakar fl-istorja ta 'sħabu wieħed mill-ġeneru ta' elves. Huwa spiċċa fit-Tielet Reich, u kien kapaċi jikkonvinċih biex jintbagħat fil-Luftwaffe.
  Iva, l-elf, għalkemm żgħir fl-istatura, huwa mgħaġġel ħafna, b'saħħtu b'reazzjoni eċċellenti. B'mod ġenerali, l-elves huma superjuri għall-bnedmin fil-kundizzjoni fiżika u l-veloċità tal-ħsieb. U f"ajruplan, elf, u anke demm irjali, iħossu ajkla nnifsu.
  U dan il-gwerriera seta" jwaqqa" 538 ajruplan tal-għadu f"għeluq snin il-Fuhrer fl-20 ta" April, 1944, u hu stess qatt ma ġie maqtul.
  Għall-ewwel mitejn ajruplan, l-elf irċieva s-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid bil-weraq tal-ballut, xwabel u djamanti. Aktar minn tliet mija diġà l-Ordni tal-Ajkla Ġermaniża bid-djamanti. Aktar minn erba' mitt Salib ta' Kavallier tas-Salib tal-Ħadid bi xwabel tal-weraq tal-ballut tad-deheb u djamanti. U għal ħames mitt ajruplan kommemorattiv - il-Grand Cross of the Iron Cross. Għalhekk, l-elf ġabar numru rekord ta 'premjijiet, u f'dan ir-rigward, huwa saħansitra għeleb lil Hermann Goering u rċieva l-grad ta' kurunell.
  Għalkemm iġġieled fuq l-ajruplan bħala privat.
  Għalhekk, għalkemm tali ass pendenti deher fil-Luftwaffe, huwa ma influwenzax wisq il-kors tal-gwerra. Tabilħaqq, jekk nieħdu l-ewwel sitt ass tal-Luftwaffe fl-istorja reali, waqqgħu total ta 'aktar minn elf u nofs ajruplan. Ukoll, kemm għen lill-Wehrmacht?
  Għalkemm in-numru ta" inġenji tal-ajru waqgħu seta" kien esaġerat mill-propaganda ta" Goebbels.
  Ħafna minn dawn iċ-ċifri ddubitaw ħafna.
  Iżda l-elf onestament waqgħet daqstant karozzi, iżda hu stess ma tilef ġlied wieħed.
  Iżda mbagħad Oleg Rybachenko iltaqa' miegħu u staqsa:
  - Għaliex żammejt mat-Tielet Reich, li huwa meqjus bħala forza tal-ħażen?
  Elf loġikament irrimarka:
  - Għax m'hemm l-ebda forza ta 'ġid fid-dinja! Taħseb li Stalin u l-alleati huma qaddisin?
  Oleg irrimarka bi tbissima:
  - Imma fl-USSR int, wara li waqqat tant ajruplani, tkun ikkunsidrat Alla b'ittra kapitali! U għalhekk għandek tkun bżiq u misħuta!
  Elf onestament irrimarka:
  - F'Ottubru tat-tieni u erbgħin sena, meta beda jiġġieled għar-Reich, ir-riżultat tal-gwerra kien għadu ma kienx ovvju. X'taħseb, m'għandi l-ebda ċans li nkun fost ir-rebbieħa?
  Oleg Rybachenko wieġeb onestament:
  - Jekk tagħmel difett lejn l-USSR, naħseb li tkun maħfur u aċċettat. Eroj u ġellieda kbar huma apprezzati kullimkien!
  L-elf tbissem radjanti u wieġeb:
  - Grazzi għall-offerta! Imma meta tispiċċa t-tieni gwerra dinjija, nirritorna lejn il-pjaneta tiegħi bi premjijiet ... U ovvjament, mhux se jimpurtani li l-Ġermanja tilfet. Il-ħaġa prinċipali hija li wrejt ruħi bħala eroj u dħalt fl-istorja tal-avjazzjoni bħala l-aqwa ass ta 'kull żmien!
  Oleg Rybachenko irrimarka bi dwejjaq:
  Kemm mietu t-tajba minħabba fik!
  L-elf għaxxaq, loġikament fakkar:
  - Hemm ukoll Rudel ... Huwa wkoll superman!
  Oleg qal.
  - Rudel ... Iva, qisu eroj tal-komiks!
  L-elf ghamlet:
  - Jien kont u jien u se nkun gwerrier! Allura nipprova nġib il-kont tiegħi għal elf!
  Oleg Rybachenko iddubita:
  - Tista 'tagħmel dan? Fid-9 ta" Mejju, 1945, it-Tielet Reich kapitola!
  L-elf staqsa b"ingratiating:
  - Tista' tgħid b'mod aktar preċiż meta u fejn u f'liema ħin, b'liema forzi se jattakkaw il-Ħomor u l-Alleati?
  Oleg staqsa sorpriż:
  - Għaliex għandek bżonnha?
  L-elf wieġeb onestament:
  - Irrid inkaxkar il-gwerra b'mod trivjali sabiex il-gost idum aktar!
  Oleg imbagħad ħareġ pistola u wieġeb:
  - Nista" nisparak, imma mhux se nagħmel dan!
  L-elf kien sorpriż
  - U għaliex?
  Oleg Rybachenko iddikjara b'mod riżolut:
  - Ħalli l-kuxjenza tiegħek tikkastigak!
  U kissru...
  Oleg Rybachenko ħaseb li ma kienx qatel lil dan l-elf għalxejn. Kemm aktar ajruplani se jwaqqa". Se jkun biss terribbli.
  U t-tifel reġa" nieda l-boomerang tal-mewt b"saqajh vojt.
  Margarita teqred b'mod attiv liċ-Ċiniżi fil-battalja. Saqajha vojta huma tant imsawta b'rigali qattiel li inti sempliċiment étonné.
  Superman Girl.
  U l-attività tagħha fil-battalja, bħal annimal ballottra.
  Le, ħadd qatt mhu se jbeżża" tfajla bħal din, anke jekk hemm żewġ biljun Ċiniż.
  Imma Margaret x"għandha tagħmel?
  Hija tiddefendi pajjiżha.
  Oleg Rybachenko, qata" ċ-Ċiniżi, kanta:
  - M'hemmx Patrija aktar sabiħa tar-Russja,
  Iġġieled għaliha u tibżax...
  M'hemm l-ebda pajjiż aktar sabiħ fl-univers -
  L-univers kollu huwa torċa tad-dawl Rus!
  It-tifel se jaqbeż u jaċċellera, qatel lil kulħadd b'saqajh.
  Natasha tiġġieled u tkanta wkoll:
  Sena fatali, ma tistax temmenni
  Elf disgħa mija disgħa u disgħin...
  Tieqaf tmur fiċ-ċrieki
  Ix-xitan idur bi qrun tad-deheb!
  U t-tifla terġa" titfa" rigal qattiel b"saqajha vojta.
  Zoya huwa wkoll fil-battalja, ltqajna stralċjata u tissielet. Tfajla attiva. U jekk jaqta" bix-xwabel, kollox itir s"issa.
  U saqajha vojta qed jitfgħu r-rigali b'mod attiv. U tant knock out għedewwa.
  Iva, iċ-Ċiniżi qed ikollhom ġranet mudlama.
  Aurora tolqot bla ebda ħasra. U saqajha vojta huma xi ħaġa aktar minn fatali. Din hija ġeneralment l-alla ta 'annihilation.
  U hemm elf devil fiha.
  Svetlana thrashes liċ-Ċiniżi b'passjoni kbira, u squeals:
  - Il-futur huwa
  Biex ma jkollniex għalfejn inkunu qattus!
  U saqajha vojta jerġgħu jitfgħu xi ħaġa, u l-għedewwa jinqatgħu f"biċċiet.
  Tifla li tiġġieled - acrobatics fiha!
  Wara li kklerjaw il-belt taċ-Ċiniżi, is-sitta mistrieħa. Imlela minnufih il-ħanżir, u moqliha sħiħa.
  Qatgħuha f"biċċiet u bdew jieklu.
  Natasha irrimarkat:
  - Hawn fuq il-kavallieri ta' Walter Scott kielu ħafna kull darba!
  Oleg Rybachenko ċaqlaq u fakkar:
  - Agħmel ukoll Dumas! Hekk kiel Porthos muntun sħiħ!
  Natasha daħqet.
  - Nagħaġ? Għaliex mhux ħanżir?
  Oleg kanta bi tweġiba:
  Il-familja kkritikata kollha tiegħek
  Ziju, li ħa l-ħanżir ...
  Meta kien ħaj - wissini -
  Huwa impossibbli li tieħu mara mill-kannibali!
  Margaret kkonfermat:
  - Hija kanzunetta selvaġġa! U nixtieq xi ħaġa aktar soulful!
  Oleg irrimarka:
  - Spiritwali? Dan huwa tajjeb!
  U t-tifel kanta xi ħaġa...
  Imma Aurora interrompitlu u rrimarkat:
  - Huwa meħtieġ li ma tkantax, iżda li taġixxi.
  U t-tifla ħarġet iPhone miċ-ċinturin tagħha. Oleg tbissem, Natasha tatu tagħha u offriet:
  - Ilgħab tankijiet mal-redhead!
  Aurora qablet:
  - Inħobb din il-logħba!
  U t-tfajla-eroj bdiet tikseb parametri.
  Oleg Rybachenko ħa l-flotta tat-tank.
  Aurora wissiet:
  - Tank wieħed għal wieħed! Ipprova dwell!
  It-tifel qabel.
  - Dan huwa eżatt!
  Oleg għażel l-aktar tank Sovjetiku ta 'l-erbgħinijiet - l-IS-7. Karozza mill-isbaħ li qatt ma saret serial. Għandha kollox u armatura, u armi, u veloċità. A halo reali!
  Aurora E-75. Il-karozza hija agħar. U itqal, u inqas veloċità, riżerva ta 'enerġija, ftit aktar dgħajfa u pistola. L-IS-7 għandu 130 millimetru kontra 128 għall-E-75. L-armatura tal-Ġermaniż hija forsi eħxen, iżda dan huwa kkumpensat mill-inklinazzjoni kbira tal-IS-7. U l-ġnub tal-Fritz huma ogħla ... Kollox hekk, iżda ...
  Aurora tittraduċi l-E-75 għal-livell M ... U l-karozza qed titjieb. U l-magna hija aktar qawwija u s-siluwett hija ħafna aktar baxxa, u l-pistola saret kanna itwal. U issa l-korazza ħxuna. It-tank Ġermaniż għadu jiżen ħamsa u disgħin tunnellata, meta mqabbel mat-tmienja u sittin għal dak Sovjetiku. U wara l-aġġornament, għandu tqassim simili u issa se jkun aktar b'saħħtu.
  U l-IS-7 xorta waħda tħalla mingħajr żvilupp. Allura fl-istorja reali, ħadd ma bassruha.
  Ukoll, Oleg, ejja nisfruttaw lilek innifsek.
  It-tifel, iżda, mhux mitluf. Peress li l-ghadu mmodernizza, allura l-gidi se jagħmel xi ħaġa u juża qxur tar-rix. U mbagħad ikun hemm ġlieda tajba ħafna.
  IS-7 qed joqrob. Iżda xorta waħda, il-prestazzjoni tas-sewqan tal-Ġermaniż għadha aħjar.
  Aurora tispara l-kanun itwal tagħha. Imma xorta ma tistax tidħol.
  U t-tifel terminatur jersaq u jdawwal il-binarji. Iċ-ċkejken jidher li huwa pjuttost kunfidenti.
  Aurora, wara sparatura oħra, ħarġet il-morali:
  - Ġurdien jista 'joqtol iljunfant!
  U l-battalja kompliet, Oleg saq qoxra ta 'kanun 130-mm fil-ġonta tal-buq u rebaħ. Minkejja l-vantaġġi kollha.
  Iżda b'mod ġenerali, fit-tankijiet tas-snin erbgħin hemm karozzi differenti. Proġett formidabbli ħafna - "Royal Lion". Il-piż huwa mitt tunnellata, il-pistola hija kalibru 210 mm, l-armatura ta 'quddiem hija inklinata ta' 300 mm, il-ġnub huma 200 mm, u l-magna hija 1800 horsepower.
  Din hija karozza - anke l-IS-7 jista 'jippenetra biss il-ġenb u jagħlaq. U huwa tassew kbir!
  Aurora kantat bi snien:
  - Din hija ajkla, itir 'il fuq mix-xemx!
  U ħalqu...
  Wara li kielu, is-sitta marru lejn bliet Ċiniżi. Għalissa, huwa meħtieġ li tinkiseb il-konklużjoni tal-paċi u tiskoraġġixxi lill-Manchus milli jattakkaw.
  It-tfajliet u t-tifel attakkaw liċ-Ċiniżi u reġgħu qatlu lil ħafna bix-xwabel u saqajk vojta.
  Imbagħad il-ġellieda sparaw mill-kanuni maqbuda. U ħafna Ċiniżi nqatlu.
  Oleg Rybachenko irrimarka:
  - Forsi aħjar tilgħab difensiv? U mbagħad jirriżulta b'xi mod ikrah?
  Aurora wieġbet:
  - Hemm kunċett ta 'gwerra preventiva!
  Oleg fakkar:
  - Victor Suvorov ipprova wkoll jipprova li l-gwerra tal-Ġermanja faxxista kontra l-USSR kienet preventiva!
  Aurora daħqet u tgħajjat:
  - Mhux hekk hu?
  Oleg ħadlu rasu.
  - Dubbjuż!
  Margaret fakkret:
  - Qrajt dan il-ktieb. Hija tidher konvinċenti mal-ewwel daqqa t'għajn. Imma jekk tħaffer aktar fil-fond...
  Aurora qablet.
  - L-USSR kienet qed tħejji gwerra offensiva, u dan huwa fatt!
  Margaret innotat:
  - L-URSS kienet qed tħejji gwerra offensiva anke wara l-gwerra. Imma l-offensiva qatt ma bdiet!
  Oleg loġikament irrimarka:
  - Jekk Stalin ippjana l-offensiva, imbagħad f'perjodu aktar tard, wara li l-ewwel temm il-persunal tad-diviżjonijiet tiegħu b'tankijiet u tagħmir ieħor. U l-aħħar avjazzjoni għadha kif bdiet tasal f'unitajiet, anke l-bdoti ma ħakmuha!
  Aurora loġikament oġġezzjonat ukoll:
  - Jekk l-armata Sovjetika kienet qed tirriarma, allura l-armata Ġermaniża wkoll ma baqgħetx wieqfa. Filwaqt li l-USSR kienet qed tħawwad l-aħħar ajruplani, il-Fritz kienu qed iżidu l-produzzjoni tal-aħħar teknoloġija.
  Dewmien il-vantaġġ ta" Stalin ma kienx se jiżdied. Anzi, għall-kuntrarju, in-Nazis, li għandhom il-potenzjal tal-Ewropa, jistgħu jlaħħqu mar-Russja fl-ammont ta 'tagħmir ta' kwalità aħjar!
  Oleg Rybachenko iddubita:
  - Dak li jġiegħlek taħseb li l-kwalità tagħhom kienet aħjar?
  Aurora wieġbet onestament:
  - Imma rebħu fil-wieħed u erbgħin sena! Jekk kienu megħluba inferjuri fin-numru, allura forsi kienu superjuri fil-kwalità wkoll!
  Il-ġenju tat-tifel iddubita:
  - Ma naħsibx hekk!
  Margaret irrimarkat:
  - Il-wieħed u erbgħin sena hija misteru. Għaliex l-Armata l-Ħamra formalment aktar b'saħħitha kienet qed titlef battalja wara battalja. U mbagħad, wara li saret formalment, u fil-fatt, aktar dgħajfa, bdiet tirbaħ?
  Oleg Rybachenko wieġeb:
  - Dan huwa misteru kbir tat-Tieni Gwerra Dinjija!
  Natasha ssuġġeriet:
  - Kien hemm intervent ta 'poteri ogħla!
  Oleg qal.
  - Kien hemm tassew xi ħaġa!
  Wistin jgħajjat:
  - L-idoli tagħna huma mgħottijin bid-demm, l-allat tagħna huma l-allat tal-gwerra!
  Zoya qablet.
  - Mgħottija bid-demm u l-allat tal-gwerra!
  Wara Oleg u Aurora bdew jilagħbu l-istrateġija tat-tieni gwerra dinjija. Aurora għal Hitler, Oleg għal Stalin.
  Diġà kien hemm skambju ta" daqqiet reali. Aurora użat il-kodiċi diżonesti u l-massa ta 'tankijiet tas-serje "E", kissru lejn Moska. It-Togo u Oleg użaw il-kodiċi tal-iskaffar u l-IS-7 kif kienu jiftħu l-Ġermaniżi. U l-meċess ikkonverġiet fuq il-ġebla. U ħafna twiebet. Ħalli u virtwali.
  Oleg Rybachenko jilgħab bil-ħeġġa, u t-truppi tiegħu jkissru mid-difiżi Ġermaniżi. Ibni bojlers. Aurora terġa' tħaddem il-kodiċi diżonest. Hemm skambju selvaġġ ħafna ta 'movimenti.
  Il-ġenju tat-tifel kanta:
  - X'imkien fuq il-Kama - ma nafux lilna nfusna,
  X'imkien fuq ix-xmara Kama ommijiet!
  Tlaħħaqx b'idejk, tlaħħaqx b'saqajk,
  Ukoll, jekk meħtieġ, ċċaqlaq il-pokers!
  U tankijiet Sovjetiċi smash-Nazis. M'hemm xejn aħjar mill-IS-7. U tista 'tiġġieled b'mod sikur mal-"Mouses" u "E" -100. It-tank Sovjetiku ma jibżax minn tali monsters.
  Huma itqal, iżda dan ma jfissirx li huma aktar b'saħħithom.
  U Oleg qed javvanza, jimxi malajr bil-karozzi. U huwa bħal elf devil.
  Prodigy boy ikanta:
  - Ejja nkissru l-Fritz, chiki-chiki-chiki-ta!
  U issa t-truppi Sovjetiċi ħadu barriera oħra. Huma bħal ġenji ta" ġlied u ġlied!
  Aurora, madankollu, ukoll mhix sempliċi. U taħdem b'mod aggressiv. Jitfa' forzi ġodda u ġodda u ġodda taħt ir-roti tal-Armata l-Ħamra.
  U l-gwerrier ta" xagħru aħmar ikanta:
  - L-għedewwa mhux se jwaqqfuni! Se nirbaħ il-firxa tal-univers!
  U reġimenti ġodda u ġodda jidħlu fil-battalja.
  Oleg Rybachenko kanta bil-ferħ:
  Fritz rabja fir-rabja,
  L-ghadu tar-reġiment mexa 'l quddiem ...
  Imma Arjani miġnunin -
  Russi se jiltaqgħu ma 'ostilità!
  Huma jħaffru fil-ġilda tal-ħanżir,
  L-għadu jintefa" fit-trab -
  Ir-Russi qed jiġġieldu b"mod furjuż
  Fist ta" suldat qawwi!
  U t-tifel iwettaq manuvra oħra roundabout, u jieħu t-truppi ta 'Aurora fiċ-ċirku.
  Iva, it-tifel huwa intelliġenti, m'hemm l-ebda kliem.
  Aurora tgħajjat:
  - Le, mhux se nieqaf, imma dejjem kont naf niġġieled!
  Oleg Rybachenko qabel:
  - Ejja ma naqtgħux qalbhom! Aħna sempliċiment se neqirduk!
  U issa t-truppi Sovjetiċi reġgħu qegħdin fuq l-offensiva. U diġà l-kodiċi tal-crook ma jgħinx lill-Fritz.
  Imbagħad Aurora b'mod cunningly tibdel l-għażla. U l-Gran Brittanja u l-Istati Uniti jidħlu fil-gwerra min-naħa tagħha. Il-ġellieda ta" din l-armada ġrew fil-battalja. U ejja agħfas l-ghadu.
  Iżda t-tankijiet IS-7 Sovjetiċi b'faċilità saħansitra akbar jeqirdu l-Shermans u l-Pershings tal-Istati Uniti, kif ukoll it-tank Churchill Ingliż.
  Huma stess ma jieħdu l-ebda ħsara.
  Aurora tgħajjat:
  - Ukoll, int u imp żgħir!
  . KAPITOLU #3
  Ġellieda mis-seklu wieħed u għoxrin reġgħu ħabtu maċ-Ċiniżi tas-sbatax.
  Hemm wisq suldati fl-Imperu Ċelesti. Jiċċirkolaw bħal xmara bla tarf.
  Oleg Rybachenko, jaqta" liċ-Ċiniżi bix-xwabel, bejna:
  - Qatt taqta qalbek!
  U diska li jaqtgħu tellgħet minn sieq vojta tat-tifel!
  Margarita, tgħaffiġ lill-avversarji, tgerbet:
  - Hemm post għall-proeza fid-dinja!
  U labar velenużi mifruxa minn sieq vojta tat-tfajla, laqtu liċ-Ċiniżi.
  Natasha wkoll tefgħet saqajha vojta, b"mod qattiela u għajjat:
  Qatt mhu se ninsew u qatt ma naħfru.
  U x-xwabel tagħha għaddew mill-mitħna fuq iċ-Ċiniżi.
  Zoya, qatgħet l-għedewwa, squeaked:
  - Għal ordni ġdida!
  U labar ġodda mifruxa minn saqajha vojta. U x'hemm fl-għajn, x'hemm fil-gerżuma tas-suldati Ċiniżi.
  Iva, kien ċar li l-ġellieda kienu qed isiru eċċitati u furjużi.
  Aurora qatgħet is-suldati sofor, squeaked:
  - Ir-rieda tal-ħadid tagħna!
  U rigal ġdid u fatali jtir minn sieqha vojta. U l-ġellieda isfar qed jaqgħu.
  Svetlana taqta" lit-tħin, ix-xwabel tagħha huma bħas-sajjetti.
  Iċ-Ċiniżi qed jaqgħu bħal qbiż.
  It-tifla titfa" labar b"saqajha vojta u tgħajjat:
  - Għal Omm ir-Russja se tirbaħ!
  Oleg Rybachenko javvanza kontra ċ-Ċiniżi. It-tifel Terminator ibaxxi t-truppi isfar.
  U fl-istess ħin, is-swaba tas-saqajn vojta tat-tifel jarmu l-labar bil-velenu.
  It-tifel jgħajjat:
  - Glorja lill-Futur Rus'!
  U fil-moviment jaqta" ras u l-geddum ta" kulħadd.
  Margarita tfarrak ukoll lill-avversarji.
  Saqajha mikxufa qed tħawwad. Iċ-Ċiniżi qed imutu f"numru kbir. Il-gwerrier jgħajjat:
  - Għal fruntieri ġodda!
  U mbagħad it-tfajla tieħu u taqta' ...
  Il-massa ta" katavri tas-suldati Ċiniżi.
  Imma Natasha tinsab fuq l-offensiva. Huwa jaqta" ċ-Ċiniż tiegħu stess u jkanta:
  - Rus' huwa kbir u radjanti,
  Jien tifla stramba ħafna!
  U d-diski jtiru minn saqajha vojta. Min qatgħet griżmejn iċ-Ċiniżi. Iva, din hija tifla.
  Zoya jinsab fuq l-offensiva. Qatgħat suldati sofor biż-żewġ idejn. Bżiq minn tubu. U jitfa" labar fatali b"sieq vojt.
  U fl-istess ħin ikanta lilu nnifsu:
  - Eh, bludgeon ejja mmorru,
  Oh, il-favorit tiegħi se jmorru!
  Aurora, taqta" liċ-Ċiniżi u teqred lis-suldati sofor, tgħajjat:
  - Kollha shaggy u fil-ġilda ta' annimal,
  Hu ġera għand il-pulizija tal-irvellijiet b"każin!
  U b'sieq vojta, kif tniedi fl-ghadu, xi ħaġa li se toqtol iljunfant.
  U mbagħad squeak:
  - Ilpup!
  Svetlana fuq l-offensiva. Tqattigħ qtugħ iċ-Ċiniżi. B'saqajn vojta, huwa jniedi rigali tal-mewt fuqhom.
  Tmexxi mitħna bix-xwabel.
  Hija għaffeġ ħafna ġellieda u squeals:
  - Rebħa kbira ġejja!
  U għal darb'oħra t-tfajla tinsab f'moviment selvaġġ.
  U saqajha vojta jniedu labar fatali.
  Oleg Rybachenko qabeż. It-tifel idawwar f"salt. Imqatta ħafna Ċiniżi fil-qabża.
  Tefa" l-labar b"subgħajh vojta u għajjar:
  - Kun famuż għall-kuraġġ sabiħ tiegħi!
  U għal darb'oħra t-tifel qiegħed fil-battalja.
  Margarita tmur fuq l-offensiva. Tqatta 'l-għedewwa kollha wara xulxin. Ix-xwabel tagħha huma aktar iebsa minn xfafar tal-imtieħen. U sieq vojta jarmu rigali tal-mewt.
  It-tifla tinsab fuq l-offensiva. Teqred ġellieda isfar mingħajr ċerimonja.
  U jaqbeż kull tant żmien, u jdawwar!
  U rigali ta 'annihilation jtiru minnha.
  U ċ-Ċiniżi nfushom jaqgħu mejta. U munzelli sħaħ ta" katavri jinġabru.
  Margarita tgħajjat:
  - Jiena cowboy Amerikan!
  U għal darb'oħra saqajha vojta tefgħu l-labra.
  U mbagħad tużżana labar oħra!
  Natasha fuq l-offensiva hija wkoll friska ħafna.
  U jitfa" b"riġlejn vojta, u bżiq minn tiben.
  U jgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Jien mewta frizzanti! Kull ma trid tagħmel hu li tmut!
  U għal darb'oħra sbuħija fil-moviment.
  Zoya tħabbat imblukkar ta" katavri Ċiniżi. U boomerangs tal-qerda jtiru wkoll minn saqajha vojta.
  U l-ġellieda isfar jibqgħu jaqgħu u jaqgħu.
  Zoya tgħajjat:
  - Tfajla barefoot, int se tirbaħ!
  U tużżana labar itiru mill-għarqub vojt tat-tifla. Li direttament fil-gerżuma taċ-Ċiniżi ħaffer.
  Huma jinżlu mejta.
  Jew aħjar, kompletament mejta.
  Aurora fuq l-offensiva. Tfarrak truppi isfar. Ix-xwabel tagħha jinġarru f"żewġ idejn. U hi gwerriera daqshekk kbira.
  Tornado jiknes mit-truppi Ċiniżi.
  Tifla b'xagħar aħmar jgħajjat:
  - Il-futur huwa moħbi! Imma se tkun rebbieħa!
  U fuq l-offensiva, sbuħija b'xagħar tan-nar.
  Aurora f'ecstasy selvaġġ tgħajjat:
  - L-allat tal-gwerra se tiċrita kollox!
  U l-gwerrier fuq l-offensiva.
  U saqajha vojta jarmu ħafna labar li jaqtgħu u velenużi.
  Svetlana fil-battalja U hekk frizzanti u ġlied. Saqajha vojta jarmu ħafna affarijiet fatali. Mhux raġel, imma mewt b'xagħar blond.
  Imma jekk tinkiser, allura ma tistax twaqqafha.
  Svetlana tkanta:
  - Il-ħajja mhux se tkun għasel,
  Dik il-qabża f'żfin tond!
  Ħalli l-ħolma ssir realtà -
  Is-sbuħija tbiddel raġel fi skjav!
  U fil-moviment tat-tfajla aktar u aktar fury.
  Oleg fl-offensiva qed jaċċellera kollox. It-tifel iħabbat liċ-Ċiniżi.
  Saqajh vojta jitfgħu labar li jaqtgħu.
  Il-gwerrier żagħżugħ jgħajjat:
  - Imperu Raging - se tiċrita lil kulħadd!
  U għal darb'oħra t-tifel huwa miexja.
  Margarita hija tfajla maltemp fl-attività tagħha. U thrashes l-għedewwa.
  Hawn nediet b'sieq vojta, piżelli bl-isplussivi. Hija se tisplodi, u immedjatament tarmi mitt Ċiniż 'il fuq.
  It-tfajla tgħajjat:
  - Ir-rebħa tiġi għandna xorta waħda!
  U mexxi l-mitħna bix-xwabel.
  Natasha aċċellerat il-movimenti tagħha. It-tifla taqta" l-ġellieda isfar. U waqt li tgħajjat:
  - Vitorja tistenna l-imperu tar-Russja.
  U ejja neqred liċ-Ċiniżi b'pass aċċellerat.
  Natasha hija tfajla terminator.
  Ma jaħsibx li jieqaf u jonqos.
  Zoya jinsab fuq l-offensiva. Ix-xwabel tagħha donnhom jaqtgħu l-insalata tal-laħam. It-tfajla tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Is-salvazzjoni tagħna hija fis-seħħ!
  U sieq vojta wkoll tarmi labar bħal dawn.
  U massa ta" nies bil-griżmejn imtaqqbin, mimdudin f"munzelli ta" katavri.
  Aurora hija tifla tal-ġenn. U tfarrak lil kulħadd qisu robot mill-iperplasma.
  Diġà qatgħet mhux mitt Ċiniż. Imma kollox jaqbad il-pass. U l-gwerrier għadu jgħajjat.
  - Jien invinċibbli! L-aktar cool fid-dinja!
  U għal darb'oħra, is-sbuħija fl-attakk.
  U minn saqajha vojta, piżelli itir barra. U tliet mitt Ċiniż tqattgħu bi splużjoni qawwija.
  Aurora kantat:
  - M'intix se DARE biex jaħtfu l-art tagħna!
  Svetlana tinsab ukoll fuq l-offensiva. U ma jagħtix gramma waħda ta" serħan. Wild Terminator Girl.
  U jaqta" l-għedewwa u jeqred liċ-Ċiniżi. U l-massa ta 'ġellieda sofor diġà waqgħet fil-foss u tul it-toroq.
  Is-sitta kienu furjużi. Għamel ġlieda selvaġġa.
  Oleg Rybachenko reġa" qiegħed fl-azzjoni. U javvanza jxejjer iż-żewġ xwabel. U t-tifel terminatur imexxi l-mitħna. Iċ-Ċiniżi mejta qed jaqgħu.
  Quddiesa ta" katavri. Muntanji sħaħ ta" iġsma mdemmija.
  It-tifel jiftakar strateġija selvaġġa. Fejn, ukoll, żwiemel u nies imħallta flimkien.
  Oleg Rybachenko jgħajjar:
  - Woe mill-moħħ!
  U se jkun hemm ħafna flus!
  U t-tifel terminatur fil-moviment il-ġdid. U saqajh vojta se jieħu xi ħaġa u jarmuha.
  Il-ġenju tat-tifel għajjat:
  - Master class u Adidas!
  Prestazzjoni tassew friska u kessaħ irriżultaw. U kemm qatlu Ċiniżi. U l-akbar numru tal-akbar qatlu l-ġellieda isfar.
  Margarita tinsab ukoll fil-ġlieda. Tfarrak armati sofor u jgħajjat:
  - Reġiment xokk kbir! Ilkoll insuqu fit-tebut!
  U x-xwabel tagħha qed jaqtgħu ċ-Ċiniżi. Il-massa tal-ġellieda sofor diġà waqgħet.
  It-tfajla tgħajjat:
  - Jien saħansitra aktar frisk minn panthers! Jipprova li kulħadd huwa l-aħjar!
  U mill-għarqub vojt tat-tfajla, bħal piżelli bi splussivi qawwija, se jtiru barra.
  U jolqot lill-ghadu.
  U se jieħu u smash xi wħud mill-avversarji.
  U Natasha hija fl-awtorità. U hi tħabbat lill-avversarji, u hi stess ma tagħti dixxendenza lil ħadd.
  Kemm Ċiniżi diġà interrompew.
  U snienha tant jaqtgħu. U l-għajnejn huma żaffir. Din hija t-tfajla - l-eżekuzzjoni prinċipali. Għalkemm l-imsieħba kollha tagħha huma executioners!
  Natasha tgħajjat:
  - Jien miġnun! Ikollok penalty!
  U għal darb'oħra, it-tfajla se tnaqqas ħafna Ċiniżi bix-xwabel.
  Zoya miexja u maqtugħa ħafna ġellieda isfar.
  U saqajn vojta jitfgħu labar. Kull labra toqtol diversi Ċiniżi. Dawn it-tfajliet huma tassew sbieħ.
  Aurora qed tavvanza u teqred lill-avversarji. U fl-istess ħin, ma jinsiex jgħajjat:
  - Ma tistax taħrab it-tebut!
  U t-tifla se tieħu snienha u kixfet snienha!
  U ħamra bħal din ... Xagħarha jtaffi fir-riħ, bħal banner proletarjan.
  U kollox litteralment joħroġ mir-rabja.
  Svetlana miexja Hawnhekk qatgħet ħafna kranji. Gwerriera li tħabbat snienha.
  Juri l-ilsien. U mbagħad bżiq minn tiben. Imbagħad jgħajjat:
  - Intom se tkunu mejta!
  U għal darb'oħra labar fatali jtiru minn saqajha vojta.
  Oleg Rybachenko jaqbeż u jaqbeż.
  It-tifel barefoot jarmi mazz labar u jkanta:
  - Ejja mmorru nikkampjaw, iftaħ kont kbir!
  Il-gwerrier żagħżugħ jinsab fl-aqwa tiegħu.
  Huwa pjuttost antik, imma qisu tifel. Biss b'saħħtu ħafna u muskolari.
  Oleg Rybachenko kanta:
  - Ħalli l-logħba tkun mhux skond ir-regoli - aħna se nkissru l-fraera!
  U għal darb'oħra, labar fatali u smashing tellgħu minn saqajh vojta.
  Margarita kantat bil-ferħ:
  - Xejn mhu impossibli! Nemmen li l-ħelsien se jibda!
  It-tfajla reġgħet tefgħet kaskata fatali ta" labar lejn iċ-Ċiniżi u kompliet:
  - Id-dlam se jitlaq! Mejju ward jiffjorixxi!
  U malli l-gwerriera titfa" piżelli b"saqajha vojta, elf Ċiniż mill-ewwel tellgħu fl-arja. Iva, l-armata tal-Imperu Ċelesti qed idub eżatt quddiem għajnejna.
  Natasha fil-battalja. Qbiż bħal cobra. Tisplodi l-għedewwa. U tant Ċiniżi qed imutu.
  It-tifla tagħhom u x-xwabel, u l-ħbub fuq il-faħam, u lanez. U labar.
  Fl-istess ħin, jgħajjat ukoll:
  - Nemmen li r-rebħa se tasal!
  U l-glorja tar-Russi se ssib!
  Sieq vojta tarmi labar ġodda, ippanċjar avversarji.
  Zoya f'mossa selvaġġa. Jattakka liċ-Ċiniżi. Tkisserhom f'biċċiet żgħar.
  Il-mara gwerriera titfa" labar b"subgħajha vojta. Tkisser mill-avversarji, u kif tgħajjat:
  Ir-rebħa sħiħa tagħna tinsab fil-qrib!
  U tmexxi mitħna selvaġġa bix-xwabel. Din hija tassew tifla bħal tifla!
  Iżda l-kobra Aurora marret fuq l-offensiva. Din hija mara - ħmar il-lejl għall-inkubi kollha.
  U jekk taqtagħha, ifisser li se taqtagħha.
  Wara dan, ir-redhead se tieħu u tkanta:
  - Se niftaħ il-kranji kollha! Jiena ħolma kbira!
  U issa xwabel tagħha fl-azzjoni u maqtugħa l-laħam.
  Svetlana tmur ukoll fuq l-offensiva. Din it-tfajla m'għandhiex brejkijiet. Kif tqatta ', sabiex il-massa tal-katavri hija mifruxa.
  It-terminatur tal-blonde jgħajjat:
  - Kemm se jkun tajjeb! Kemm se jkun tajjeb - nafha!
  U issa piżelli qattiel itir minnha.
  Oleg għal darb'oħra mitt Ċiniż, li jġorr meteor, maqtugħ. U se jiġbor bomba u jitfagħha.
  Żgħir fid-daqs, iżda fatali...
  Kif tinqasam f'biċċiet żgħar.
  It-tifel terminator għajjat:
  - Żgħażagħ maltemp ta 'magni terribbli!
  Margarita se terġa tagħmel dan fil-battalja.
  U naqqas ħafna ġellieda sofor. U tnaqqas lakuni kbar.
  It-tfajla tgħajjat:
  - Lambada hija żfin tagħna fuq ir-ramel!
  U laqat b'qawwa mġedda.
  Natasha fuq l-offensiva hija saħansitra aktar furjuża. Allura thrashes iċ-Ċiniżi. Mhux tajjeb ħafna għalihom li jirreżistu bniet bħal dawn.
  Natasha ħaditha u kantat:
  - It-tħaddim fuq il-post huwa rikonċiljatur komuni!
  U t-tfajla gwerriera faqqgħet fl-avversarji b'kaskata bħal din ta 'daqqa.
  U se jitfa" diski b"saqajn vojta.
  Hawnhekk mexxiet il-mitħna. Il-massa ta" kapijiet ta" l-armata safra marret lura.
  Hija sbuħija ġlied. Ħabbat lilek innifsek armada safra bħal din.
  Zoya miexja, tfarrak lil kulħadd mingħajr eċċezzjoni. U x-xwabel tagħha huma bħal imqass tal-mewt.
  It-tifla hija biss sabiħa. U saqajha vojta jarmu labar velenużi ħafna.
  Jegħleb lill-avversarji. Jitaqqbu griżmejnhom u jagħmlu t-twiebet.
  Zoya ħaditha u għajt:
  - Jekk ma jkunx hemm ilma fil-faucet...
  Natasha għajjat bil-ferħ:
  Allura huwa tort tiegħek!
  U b"saqajh vojt jitfa" xi ħaġa li toqtol sew. Din hija tassew tifla tal-bniet.
  U minn saqajha vojta, kif se jtir ix-xafra. U laqat ħafna ġellieda.
  Aurora miexja. Mgħaġġla u unika fis-sbuħija tagħha.
  X'xagħar qawwi għandha. Bħal banner proletarjan li jġedded. Din it-tfajla hija vixen reali.
  U taqta 'l-avversarji - bħallikieku twieldet bix-xwabel f'idejha.
  Redhead, indannat bastard!
  Aurora ħaditha u tfajt:
  - Se jkun hemm ras ta 'barri - il-ġellieda mhux se jiġġenun!
  U hawn reġgħet għaffeġ ħafna ġellieda.
  Oleg Rybachenko ħażen:
  - Dak li għandek bżonn! Hawn it-tifla!
  Margarita, waqt li tefgħet sejf b"sieqha vojta, ikkonfermat:
  - Tfajla kbira u friska!
  Aurora qablet malajr ma' dan:
  - Jiena gwerriera li se gidma lil kulħadd!
  U għal darb'oħra, b'sieq vojt, se jniedi wieħed qattiel.
  Svetlana fil-battalja mhix inferjuri għall-avversarji. Mhux tifla imma tispiċċa fjamma.
  U jgħajjat:
  - X'sema blu!
  Aurora, ħarġet ix-xafra b"sieqha vojta, ikkonfermat:
  - M'aħniex partitarji tas-serq!
  Svetlana, li qatgħet l-għedewwa, xeħtet:
  - Iblah m'għandux bżonn sikkina ....
  Zoya tgħajjat, tefgħet il-labar b"riġlejha vojta u kkunzati:
  - Inti ser tigdeb lilu minn tliet kaxxi!
  Natasha, waqt li qatgħet iċ-Ċiniżi, żiedet:
  - U tagħmel miegħu għal penny!
  U l-ġellieda se jieħdu u jaqbżu. Huma daqshekk imdemmi u jibred. B'mod ġenerali, għandhom ħafna eċċitament.
  Oleg Rybachenko jidher stylish ħafna fil-battalja.
  Margarita kantat:
  - Id-daqqa hija qawwija, u l-bniedem għandu interess ...
  It-tifel ġenju nieda b"siequ dak li kien qisu skrun tal-ħelikopter. Qatat ftit mijiet ta" ras miċ-Ċiniżi u għaxxaq:
  - Pjuttost sportiv!
  U t-tnejn - tifel u tifla miftuha sħiħa.
  Oleg, qatgħa s-suldati sofor, gurgled:
  - U se jkun hemm rebħa kbira għalina!
  Margarita saffar bi tweġiba:
  - Noqtlu lil kulħadd - bis-saqajn vojta!
  It-tfajla hija tabilħaqq tali terminatur attiv.
  Natasha kantat fl-offensiva:
  - Gwerra Mqaddsa!
  U l-gwerrier nieda disk-boomerang li jaqtgħu. Huwa tellgħu f'ark, qatgħu ħafna Ċiniżi.
  Zoya żiedet, u kompliet l-isterminazzjoni:
  - Se tkun ir-rebħa tagħna!
  U labar ġodda tellgħu minn saqajha vojta. U laqtu ħafna ġellieda.
  It-tfajla bjonda qalet:
  - Checkmate l-avversarju!
  U hi wriet ilsienha.
  Aurora, ixejjer riġlejha, u tefgħet svastikas bix-xfar li jaqtgħu, tgħajjat6
  - Bandiera imperjali 'l quddiem!
  Svetlana ikkonfermat malajr:
  - Glorja lill-eroj waqgħu!
  U t-tfajliet għajjat fl-unison, u jgħaffġu liċ-Ċiniżi:
  - Ħadd mhu se jwaqqafna!
  U issa disk qed itir mis-saqajn vojta tal-ġellieda. Il-laħam jitqatta.
  U għajjat mill-ġdid:
  - Ħadd ma jista" jegħlibna!
  Natasha tellgħet fl-arja. Hija fetħet lill-avversarji u tat:
  - Aħna ilpup, fry l-ghadu!
  U minn subgħajha vojta, diska fatali ħafna se tittir.
  It-tifla saħansitra tgħawweġ fl-ecstasy.
  U mbagħad jgħajjat:
  - L-għarqbejn tagħna jħobbu n-nar!
  Iva, il-bniet huma verament sexy.
  Oleg Rybachenko għajjat:
  - Oh, kmieni, tagħti sigurtà!
  Lyrics meaning: U winked lill-ġellieda. Huma jidħku u ħarġu snienhom bi tweġiba.
  Natasha qatgħet iċ-Ċiniż u tgħajjat:
  - Fid-dinja tagħna m'hemmx ferħ, mingħajr taqbida!
  It-tifel wieġeb:
  "Xi kultant il-ġlied lanqas ma jkun pjaċevoli!"
  Natasha qablet:
  - Jekk ma jkunx hemm saħħa, allura iva ...
  Imma aħna l-ġellieda dejjem aħna b'saħħithom!
  It-tifla tefgħet saqajha vojta lejn il-labar tal-avversarju u kantat:
  - Is-suldat huwa dejjem b'saħħtu,
  U lest għall-azzjoni!
  Wara dan, Natasha reġgħet qatgħet l-għedewwa.
  Zoya hija tarbija mgħaġġla ħafna. Hawnhekk huwa barmil sħiħ fiċ-Ċiniżi mnedija. U qrat ftit eluf minn splużjoni waħda.
  Imbagħad tgħajjat:
  - Tieqafx, tkaken tagħna huma frizzanti!
  U tifla fil-bizzilla tal-ġlieda!
  Aurora fil-battalja mhix dgħajfa wkoll. Allura thrashes iċ-Ċiniżi. Bħallikieku minn sheaf ta 'ktajjen knocks out.
  U tqatta 'l-avversarji - tkanta:
  - Beware se jkun utli,
  Se jkun hemm torta fil-ħarifa!
  Ix-xitan ta" xagħru aħmar jaħrat tassew fil-battalja bħal xitan fi snuffbox.
  U hawn kif Svetlana tissielet. U ċ-Ċiniżi jiksbuha mingħandha.
  U jekk tolqot, tolqot.
  Minnha, titjir imdemmi.
  Svetlana nnotat bl-aħrax meta titjir tal-metall tellgħu minn sieqha vojta, u jdub il-kranji:
  - Glorja lir-Russja, ħafna anke glorja!
  It-tankijiet qed jgħaġġlu 'l quddiem...
  Diviżjoni fi qomos ħomor -
  Tislijiet nies Russi!
  Hawnhekk il-bniet ħadu ċ-Ċiniżi. Allura jinqatgħu u jitqattgħu. Mhux ġellieda, imma verament panthers li kissru l-katina.
  Oleg qiegħed fil-battalja u jattakka liċ-Ċiniżi. Taħbithom mingħajr ħasra u squeals:
  Aħna bħal barrin!
  Margarita, tfarrak l-armata safra, qabdet:
  Aħna bħal barrin!
  Natasha ħaditha u għajjat, u qatgħet il-ġellieda isfar:
  - Il-gideb huwa bla idejn!
  Zoya qrat liċ-Ċiniż, għaxxaq:
  - Le, mhux minn idejn!
  U se jieħu u jeħles ukoll asterisk b'siequ vojta.
  Natasha ħaditha u tgħajjat:
  - It-TV tagħna huwa mixgħul!
  U qattiel qattiel ta 'labar dubbien minn riġel vojta tagħha.
  Zoya, li tgħaffiġ ukoll liċ-Ċiniżi, għaxxaq:
  - Il-ħbiberija tagħna hija monolith!
  U għal darb'oħra tali tarmi li ċ-ċrieki ċċajpar fid-direzzjonijiet kollha. Din hija tfajla - sterminazzjoni pura ta 'avversarji.
  It-tifla b"saqajha vojta se tieħu u tniedi tliet boomerangs. U l-katavri minn dan saru saħansitra aktar.
  Wara dan, is-sbuħija tagħti:
  - Aħna mhux se nagħtu ħniena lill-għadu! Ikun hemm katavru!
  U għal darb'oħra l-ħaġa fatali tittajjar mill-għarqub vojt.
  Aurora irrimarkat ukoll b'mod pjuttost loġiku:
  - Biss mhux katavru wieħed, iżda ħafna!
  Wara dan, it-tfajla ħadet u mxiet mikxufa minn ġol-għadajjar imdemmi. U qatel ħafna Ċiniżi.
  U kif jgħajjat:
  - Qtil tal-massa!
  U mbagħad iħabbat rasu fuq ġenerali Ċiniż. Kisser il-kranju tiegħu u agħtih:
  - Banzai! Inti se tmur is-sema!
  Svetlana, furjuża ħafna fl-attakk, tgħajjat:
  - Inti mhux se tkun meħlusa!
  U tużżana labar itiru minn subgħajha vojta. Kif tħabbat lil kulħadd. U ħafna anke l-gwerrier jipprova jqattaʼ u joqtol.
  Oleg Rybachenko jgħajjar:
  - Martell glorjuż!
  U t-tifel jitfa" wkoll stilla friska bħal din fil-forma ta" svastika b"sieq vojta. Ibridu kkomplikat.
  U l-massa taċ-Ċiniżi waqgħet.
  Oleg għajjat:
  - Banzai!
  U t-tifel reġa" jinsab f"attakk selvaġġ. Le, huwa biss seeths bil-qawwa, u vulkani gurgle!
  Margaret miexja. Se tispiċċa żaqq ta" kulħadd.
  Tfajla b"sieqha se tarmi ħamsin labra f"daqqa. U l-massa tinqatel minn kull xorta ta" għedewwa.
  Margarita kantat f"termini ta" ferħ:
  - Wiehed tnejn! In-niket mhix problema!
  Qatt m"għandek taqta" qalbek!
  Żomm l-imnieħer u d-denb ogħla b"pajp.
  Kun af li ħabib veru huwa dejjem miegħek!
  Din hija kumpanija daqshekk aggressiva. It-tfajla tgħajjat u tgħajjat:
  "Il-President tad-Dragun se jsir katavru!"
  Natasha fil-battalja hija biss xi tip ta 'terminator. U tgħajjat tgħajjat:
  - Banzai! Ġibha malajr!
  U granata tellgħet minn sieqha vojta. U ċ-Ċiniżi huma bħall-imsiemer. U smash.
  Hawn hu l-gwerrier! Lill-ġellieda kollha - gwerriera!
  Zoya jinsab ukoll fuq l-offensiva. Tali kelba furious.
  U ħadet u għoġbet:
  - Missierna huwa Alla l-Abjad innifsu!
  U jaqta" mitħna tripla għaċ-Ċiniżi!
  U Aurora għajjat bi tweġiba:
  - U Alla tiegħi iswed!
  Tabilħaqq, l-aħmar hija l-inkarnazzjoni stess tal-qerq u l-meanness. Għall-għedewwa, ovvjament. U għall-ħbieb, hija għeżież.
  U kif b"sieq vojta se jieħu u jitfa". U ħafna munzelli ta 'ġellieda ta' l-imperu ċelesti.
  Ir-redhead għajjat:
  - Ir-Russja u l-Alla iswed huma warajna!
  Gwerriera b'potenzjal ta 'ġlieda kontra għoli ħafna. Le, taħt dan huwa aħjar li ma jindaħalx.
  Aurora issira:
  - Aħna se tfarrak it-tradituri kollha fi trab!
  U tmiss lill-imsieħba tiegħu. Iva, din it-tfajla tan-nar mhix eżattament xi ħaġa li tista 'tagħti l-paċi. Sakemm il-paċi ma tkunx fatali!
  Svetlana, tgħaffiġ lill-għedewwa, ħarġet:
  - Aħna ser jiknes inti fil-linja!
  Aurora kkonfermat:
  - Noqtlu lil kulħadd!
  U minn saqajha vojta, jerġa" jtir id-don tal-qerda totali!
  Oleg kanta bi tweġiba:
  - Se jkun hemm banzai komplut!
  Aurora, qatgħet liċ-Ċiniżi b"idejha vojta, qatgħethom bix-xwabel, u tefgħet il-labar b"saqajha vojta, ħarġet:
  - Fil-qosor! Fil-qosor!
  Natasha, qerdet il-ġellieda isfar, squeaked:
  - Fil-qosor - banzai!
  U ejja naqtgħu l-avversarji bl-imrar selvaġġ.
  Oleg Rybachenko qtugħ avversarji, maħruġa:
  - Dan il-gambit mhuwiex Ċiniż,
  U d-debutt, emminni, huwa Tajlandiż!
  U għal darb'oħra, disk li jaqta' u li jaqta' l-metall tellgħet minn sieq vojta tat-tifel.
  Margarita, waqt li qatgħet il-ġellieda tal-Imperu Ċelesti, kantat:
  - U min se nsibu fil-battalja,
  U min se nsibu fil-battalja ...
  Ejja ma niċċajta b'dan -
  Ejja nqatgħuha!
  Ejja nqatgħuha!
  . KAPITOLU #3
  Wara li tħabbat liċ-Ċiniż, tista' tistrieħ ftit. Imma sfortunatament, m'għandekx ħin biex tirrilassa wisq.
  Hordes sofor ġodda qed jitkaxkru.
  Oleg Rybachenko jerġa" jaqtagħhom, u jgħajjat:
  - Fi gwerra qaddisa - ir-Russi ma jitilfux!
  Margarita titfa" rigali fatali b"saqajha vojta u tikkonferma:
  - Qatt ma titlef!
  Oleg ried jgħid xi ħaġa oħra...
  Imma issa ġew trasferiti temporanjament mill-espliċita tas-saħħara f'sustanza differenti.
  U Oleg Rybachenko sar pijunier f'wieħed mill-kampijiet Ġermaniżi. U Margarita mxiet miegħu.
  Ukoll, mhux il-ħin kollu biex tnaqqas maċ-Ċiniżi.
  - Glorja lill-Patrija! - Il-pijunier Oleg Rybachenko tenna l-għajta, u siekta ġarrab daqqa fuq spallejh, għalkemm waqa 'eżattament fuq waħda mill-ċikatriċi minfuħin tal-passat. U mit-tieni u għal kollox dissezzjoni - demm nixxa! Margarita ħarset lejn Oleg Rybachenko b'sorpriża u gratitudni u staqsietu xi ħaġa bl-Ingliż. It-tifel prodigy Oleg Rybachenko ħaseb - probabbilment, jerġa' jistaqsi dak li rajt f'ħolma - hemm sinkroniżmu? It-tifel tbissem lura lejn oħtu fl-armi u qabad l-ispallejn tiegħu pjuttost wesgħin għal tifel ta" għaxar snin. Apparentement, Margarita fehmet li Oleg Rybachenko sempliċement ried juri li ma qatax qalbu u ma fehemx x'qanqallu jgħajjat fl-istil taċ-ċinema proletarja.
  U mhux lilu biss, iżda wkoll dan Marat Kazei irqiq u qargħi. Iżda b"tejn inkoraġġanti, għoġbet lit-tifel kuraġġuż...
  Oleg Rybachenko f'daqqa waħda kien offiż u, irażżan l-uġigħ fil-vuċi tiegħu, irrimarka:
  - Bravado huwa kollox!
  Margarita oġġezzjonat f"xi ftit:
  - Le, mhux bravado! Qisu tghid - il-kelma tfuh b"bajunetta!
  Oleg irrimarka bis-serjetà:
  - Aħjar toqtol wieħed faxxist milli saħta mitt Krauts!
  Kien hemm ħoss, il-roar ta 'magni u din, rikkieba mill-SS u tobba executioner - qabża off għall-art, unsaddled tagħhom aktar simili mutanti minn żwiemel annimali. Il-priġunieri kienu bilqiegħda fuq il-ħaxix - f'katina. Iċċekkjaw il-kaxxi: għalhekk kienu mqaxxra sewwa. U Oleg Rybachenko ma kienx wisq sorpriż meta jara eżattament kif wieħed mit-tobba SS żgħar avviċinah. Bil-Ġermaniż, qal b"mod goff - qum, tarbija primat - timbotta lit-tifel pijunier b"sieq ta" but artab fil-koxxa jew saħansitra ftit ogħla, fil-kliewi. Oleg Rybachenko tensed... u mbagħad intervjeniet il-kesħa Aurora. Ix-xitan tan-nar (Għalhekk kienet imlaqqma fit-truppi minħabba l-kulur tax-xagħar aħmar mhux naturali u qawwi tagħha u r-reżistenza u s-saħħa mhux femminili!) Spjega xi ħaġa b'mockingly - u dan il-mockery ma kienx fuq Oleg. Jidher li t-tabib faxxista ħassha wkoll! In-Nazista laqat lil Aurora fl-ispalla muskolari b"siequ. Hija biss giggled. Imbagħad il-faxxista laqat minn roundabout, ħabbat b"mod qawwi dahar flessibbli fuq tifla awdaċi. Oleg jerked ġenb mill-ħawwad. Aurora mill-ewwel reġgħet poġġiet bilqiegħda u fis-skiet uriet idejha mqaxxra. Il-professur tax-xaħam sejjaħ lill-kollega iżgħar tiegħu, li f'daqqa waħda ħares 'l isfel. Imbagħad kisser fergħa ta 'xagħri niexef u weraha lil Oleg Rybachenko. Huwa xejriet quddiem imnieħru - it-tifel involontarjament reġa" lura. It-tabib faxxista reġa" ippretendi li jieħu driegħ, ħawwad rasu, għamel xi moviment stramb. Tifhimx, bħallikieku raġel SS jiekol b'kuċċarina ...
  Oleg Rybachenko rrabjat wera bil-Ġermaniż:
  Ma tistax tesprimi ruħek f'termini umani.
  Fritz imfaqqas: subhuman, jaf il-lingwa tar-razza kaptan?
  Iż-żagħżugħ Rybachenko Jr induna li kien ittradixxa lilu nnifsu għalxejn, żvela x'kien aħjar li jżomm sigriet, iżda ... Il-kelma mhix sparrow - int se titlefha, mhux se taqbadha. Veru, it-tabib tax-xaħam u għoli poġġa arja ta 'indifferenza, il-kelma fgat il-frażi Ġermaniża li ħarġet it-tifel. Għal darb'oħra rrepeta l-ġest ta 'qabel u wera armful mitwi.
  U Oleg Rybachenko fehem - bagħtuh bħala qaddej għall-ħatab ...
  Ma ridtx nerġa" niġi msawwat wara rifjut kburi. U iva, ma tistax titlef l-opportunità.
  Ukoll, x'inhu l-kburija ta 'ċenturjun, jew aħjar patrizju li jkisser. Il-ħsieb li jaħrab, ovvjament, wasal - wasal hekk kif il-manetti tqal għafast taħt iċ-ċavetta l-kbira. Għalkemm jista" jkun iktar loġiku li tgħid li ma telqet xejn! Iżda l-ftit ħsieb irriżulta li kien bħal fenek imbeżża" li jiġri fil-fanali ta" quddiem, mingħajr ma kien jaf li diġà, fil-fatt, inqabad. U madankollu - hekk kif Oleg Rybachenko tbiegħed mill-parkeġġ - it-tifel ra li kien qed isegwih mannu. Wieħed minn dawk il-mutanti strambi mħarrġa li jħarsu l-konvoj misjuq mill-SS. Fl-istess ħin, ħadd mill-konvoj ma jħares b"sfida lejn it-tifel barefoot jitla" bil-għaġla fuq it-torta. Għalkemm Oleg Rybachenko ħass li, x'aktarx, kamera moħbija kienet qed tiffilmja l-movimenti tiegħu. Huwa saħansitra sorprendenti kif teknikament il-Fritz avvanzaw. Jekk tagħna ma jwieġbux b'mod adegwat, allura jkun ħażin.
  Is-scree ħarġet bi tbatija l-qigħan ta" saqajn tat-tfal bla difiża diġà mfejqa. Saqajk imwaqqgħin bil-qawwa diġà bdew jiħraxu, iżda dan il-proċess huwa pjuttost ta 'uġigħ meta titfa' fuq ġebel li jaqta'. Oleg bil-kwiet groaned, jipprova ma jurix li kien fl-uġigħ u ma jħarisx lejn id-demm li kien ħareġ mill-ġdid. Iżda mbagħad kien bħal tsunami ta 'l-inspjegabbli miknusa fuqu.
  Il-biżaʼ istantanjament, u b"mod inspjegabbli, ċaħħad lit-tifel pijunier mill-ħsibijiet u x-xewqat tiegħu stess. Ridt biss idur fid-direzzjoni tal-welf werewolf (?). Taħt il-ħarsa tal-għajnejn inumani tal-kruha Nażista, Oleg Rybachenko ffriżat u ffriżat involontarjament. Imma immedjatament, sħana tisreġ ħaslet fuq il- pijunier li kien għadu kif moħmi, u t- tifel mexa qisu mitralja mill- fabbrika. Huwa kisser bagolli niexfa ta 'betula u ċipressi li jikbru fi xquq, għadhom mhux ħodor wara x-xitwa - ħafna, bilkemm tkaxkruhom. I mitwija f'borża kbira u trasparenti, kaxkruha 'l bogħod, mingħajr ma niddistingwi t-triq għall-parkeġġ.
  Oleg Rybachenko, fit-triq, kien iddisprat jipprova jegħleb l-orrur skoraġġanti. Pijunier-eċċellenti hu jew le! Iżda dan kien bħal għawwiem inept jipprova jibqa 'fuq l-ilma. Tfaċċa, imbagħad terġa" tfur...
  Il-lupu kien jimxi warajh: minn żmien għal żmien, jieqaf u jxamm il-marki vojta li ħalla t-tifel.
  Il-pijunier ġenju ħassu meħlus mill-mewġa taʼ orrur biss meta rritorna fil-post tal-kamp.
  Il-faxxisti vili mhux umani ma dehrux iħarsu lejn Oleg Rybachenko. Għalkemm fil-fatt koppja ta" irġiel SS ma neħħewx għajnejhom. Biss meta mitwi dak li kien ġab, it-tabib-eżekutur anzjan, ħares qasir, tefa" xi ħaġa lit-tifel ... eh! Oleg fl-aħħar daħal f'sensih. Bi regħba qabduha, ħasbu li forsi taw bar taċ-ċikkulata jew xi ħaġa lil hinn mill-issaldjar għax-xogħol. U mfaqqsa - jistabbilixxu, żnied u azzar. Iż-żnied x'aktarx kien kwarz. U s-siġġu qisu biċċa fajl. Kif juża dan kollu - il-pijunier żviluppat Oleg kien jaf fit-teorija u anke b'interess, kien jipprova wkoll ir-Robinsons of Polesie ... jekk mhux għal ċirkostanzi strambi.
  Oleg mess il-fergħat niedja b'sieq, imbagħad b'idu u ħadlu rasu.
  - Tinder ... - qal il-pijunier bil-kwiet bir-Russu, f'daqqa waħda sogħla u tenna. - Tinder hija meħtieġa. - U b'diffikultà żammet lura milli taqleb għal diskors Ġermaniż. - Mhux se jixgħel.
  Oleg ħares lejhom... Mhux ċar għaliex il-Fritz, li għandhom kemm lajters kif ukoll logħbiet u, probabbilment, anke flamethrower magħhom, kellhom bżonn dan il-mod antikwat ta" kif jieħdu n-nar. Iridu jittestjaw l- inġenwità tal- pijunieri. Jkejlu l-iżvilupp mentali ta 'persuna Sovjetika? Jew, b'mod trivjali jaqbad tifel fil-magħluq? Min se jifhimhom daqslikieku minn pjaneta oħra!
  In-Nazi ħarsu lejn xulxin, kixfu snienhom. L-aktar stramba u ... u l-iktar ħaġa terribbli għal Oleg Rybachenko hija li l-uċuħ tagħhom irriżultaw li mhumiex ħażen, mhux krudili, lanqas mocking, le! Kurjuż ħafna bħallikieku qed tikkunsidra annimal stramb, interess partikolarment ħaj huwa rreġistrat mal-professur anzjan, bħallikieku apposta neħħa n-nuċċali. M'hemmx qatra ta 'indifferenza, huwa tant interessanti kif ix-xjenzati jsegwu l-esperiment.
  Oleg Rybachenko tenna f'whisper, u pprova jikkontrolla l-eċċitament fil-vuċi tiegħu:
  Kollox niedja matul ix-xitwa! Mhux se tmur!
  Fl-għajnejn, pjuttost feigned milli nuqqas ta 'ftehim sinċier, iżda għal darb'oħra mingħajr rabja. Imma mbagħad wieħed miż-żgħażagħ - mhux dak li neħħa l-ktajjen lil Oleg - tgergir, qam, jiġġebbed, għorok ħmar imsawwat fuq is-sarġ għad-daħk tal-bqija tal-irġiel SS ... Oleg ma kienx sorpriż wisq li xi wħud minn il-Ġermaniżi jużaw iż-żwiemel biex jiċċaqilqu - defiċit tal-fjuwil. Għalkemm, għal xi raġuni, it-trasporti qed jitkaxkru warajhom? L-għadu Nażista ġab kaxxa mis-sruġ mitwija, li minnha ħareġ xi ħaġa ... Il-pijunier ħaseb li kien tajjar, iżda le. Mill-bogħod jidher qisu biċċa ħjut irqaq. Oleg Rybachenko, li ħa f'idejh, fehem - ħażiż niexef.
  Għal darb'oħra, it-tfal prodigy pijunier kien sorpriż għaliex kien Fritz, u anke tabib iġorr ħaxix fil-moħriet ... Forsi dan il-ħażiż mhux daqshekk sempliċi?
  Ukoll, ieqaf taħseb, tweġġa' rasi. Għandu jidher - aktar sempliċi u aktar stupid milli int. B'mod stramb, iżda t-tinder ħadet immedjatament - Oleg ma laqatx iż-żnied fuq iż-żnied, iżda jinbarax bla xkiel (aqra x'imkien) - u xrar niżlu bħas-silġ. U kien kapaċi jibni nirien (issa bena "għarix") ordinarju għal diversi snin, ħafna minn ħajtu. Dalwaqt in-nar żfined bil-qawwa u l-prinċipali - il-betula tinħaraq sew u hija niedja. Hawnhekk il-gwardji żgħażagħ mill-SS perked up, bdew isuqu risers tal-metall fl-art fuq il-ġnub tan-nar.
  U r-ras ta 'Oleg Rybachenko marret tonda, xi ħaġa estremament kawstika daħlet ġo imnieħru u skonnettjat istantanjament is-sensi tiegħu mir-realtà. Iżda mill-ewwel, viżjoni li kienet isturdament fir-realiżmu nqaleb.
  Anke l-personalità tat-tifel inbidlet, immaġina lilu nnifsu bħala orfni sfortunat, b'ġenituri ħajjin. Barra minn hekk, il-papà u l-omm ma ħallewx le - huma ċaħħdu lill-antenati tagħhom mid-drittijiet tagħhom għad-djun u bagħtu lit-tifel f'kenn korrettiv tal-ħabs. Mingħajr ħtija, iżda peress li l-ġenituri tiegħek għandhom il-flus, allura inti, b'deċiżjoni tal-qorti f'imperu dittatorjali, spazjali, inti kriminali minorenni.
  L-orfanatrofju għat-tfal kien jinsab fiż-żona industrijali tal-kapitali u verament deher qisu ħabs. Barracks kullimkien, cell-barracks. Oleg Rybachenko, f'viżjoni realistika, qatta 'l-lejl fuq bunks tal-injam inċanati ħażin. Fil-qrib kienu jinsabu subien oħra, kemm mir-razza umana kif ukoll barranin. Ma kien hemm l-ebda kutri, saqqijiet, mħaded, il-ġisem mgħaqqad u spiss imsawwat jinsab fuq siġra vojta. U bil-lejl, ir-riġel huwa marbut mal-katina sabiex ma jaħarbux. Hemm madwar mitt tifel u tifla fiċ-ċella, hija misduda ħafna, il-korpi huma għaraq, imsawta ħdejn xulxin fil-kantuniera tal-barmil, lanqas ma hemm sistema tad-drenaġġ. U dan huwa fl-Istat, li l-starships tiegħu jaħartu l-firxiet tal-galaxie, u li l-bnadar tiegħu jinkuruna għexieren ta 'eluf ta' dinjiet abitati! Madankollu, il-guys jippruvaw iserrħu lilhom infushom fit-toroq, madwar żewġ terzi tal-ġurnata huma okkupati bix-xogħol. L-aktar diffiċli hija kkunsidrata fil-ħanut, trab u tedious. Id-dahar u l-armi huma għajjenin ħafna minnu, u qabel l-għajnejn jibda "jfalli", l-operazzjonijiet huma sempliċi, iżda impenjattivi, jeħtieġu ripetizzjoni. Xogħol aktar pjaċevoli, barra fil-għalqa jew fuq sit tal-kostruzzjoni. Tfal, sabiex ikunu inqas għajjien u jirċievu rilassament, jippruvaw jalternaw f'diversi proċessi tax-xogħol. Iżda l-istess, il-ġisem iweġġa ', ħafna subien, fl-orfanatrofju - kważi nofs in-nies moan fl-irqad tagħhom.
  Oleg Rybachenko nervously tossed u mdawwar, il-katina clanged, iċ-ċirku jingħorok saqajh mad-demm. Is-sirena tinstema, tfisser tqum, biex taħdem. Il-ġisem tat-tifel għadu ma mistrieħa, is-subien l-oħra - ir-razza umana mikxufa u l-frieħ tal-pil ta" dinjiet oħra - qed jitħabtu biex iqumu. L-għeja akkumulata matul ix-xhur ta 'skjavitù tagħti lok għal uġigħ matt fil-muskoli. Il-ktajjen ikkontrollati miċ-ċippa inkorporata jtiru minn saqajhom awtomatikament, huma magħmula minn liga b'saħħitha ħafna li ma tistax tiġi sserrat. Jidhru indokraturi, għajjat taʼ theddida.
  Is-subien huma mmexxija biex jgħumu, mhux se jieħu fit-tul, l-ilma mit-tankijiet huwa Rusty. Oleg Rybachenko laħlaħ ħalqu, titlaq biex jaħsel l-għaraq. M'hemm l-ebda ventilazzjoni fiċ-ċellula, u l-kamra li tinxtamm l-għaraq mhix kapaċi tġedded l-irqad. Wara li jittieħdu għall-kolazzjon, iridu jieklu waqt li jkunu bil-wieqfa, m'hemmx bżonn ta' siġġijiet għal kundannati minorenni. Huma mitmugħa bil-ħobż u l-forġa, il-laħam huwa għali u t-tfal mhux suppost, għalhekk jippreferu li jgħumu l-mergħa f'wiċċ l-ilma. Madankollu, iż-żiemel huwa veġetarjana, u kif jaħdem, filwaqt li l-predaturi kielu laħam, tmur torqod. Ħdejn Oleg hemm ħabib tiegħu Timur. It-tnejn li huma għandhom tnax-il sena f'din il-viżjoni, aktar preċiżament minn realtà oħra, l-età għas-subien b'saħħithom hija punt ta 'bidla, meta huwa diffiċli ħafna li wieħed jiflaħ ma' lott ta 'skjavi.
  Timur, li kien qed jixrob il-meraq tal-ħurrieq f"tazza maħsula ħażin, qal b"għajjat:
  - U li għal darb'oħra biex jaħdmu f'dan il-ħanut! Ma rridx!
  - Ma rridx noqgħod u nirrepeti l-istess moviment għaxart elef darba. - Imwieġeb, tregħid minn memorji spjaċevoli, Oleg Rybachenko.
  - Forsi nitolbu għal xogħol fil-għalqa! - Timur ħares bil-ħolm lejn is-sema, fejn tliet stilel jiddi f'daqqa fuq din il-pjaneta. - B'mod partikolari, naddaf il-ħawħ tal-karpjun. Huma tant fit-togħma, speċjalment dawk bi xewk tad-deheb, iżda peress li l-gwardjan ma jidhirx bi rgħiba, tista 'tagħżel xi ħaġa f'ħalqek xorta waħda.
  Oleg Rybachenko dam ħafna:
  - Nippreferi wkoll biss tali xogħol fil-bosom ta 'natura ġentili. - U mbagħad il-pijunier inkarnat sar aktar ferrieħa. - Ir-robot-osservatur jista 'jiġi mqarraq, hawn ħafna mit-tagħmir ta' monitoraġġ diġà nsteraq!
  Il-kolazzjon spiċċa, u qed jiġu mmexxija lejn il-wajers ...
  It-tfal huma ħejjew fuq l-art tal-parata, is-subien tar-razza umana jippruvaw iżommu flimkien, l-aljeni jżommu l-formazzjoni skont l-għoli tagħhom. Huma maqsuma fi gruppi skond l-età u d-daqs. Hemm subien minn ħames sa sittax-il sena, kif ukoll żgħażagħ bil-pil u qxur rappreżentanti ta 'dinjiet oħra.
  L-unika ħaġa li tgħaqqadhom hija l-ilbies, jew aħjar l-assenza kważi sħiħa tagħha, xorts biss b'numru ta 'identifikazzjoni fuq is-subien.
  L-imperu jittrattahom fuq il-prinċipju li jagħfas aktar benefiċċji għalihom infushom minn dawk li ma baqgħux jitqiesu bħala ċittadin! Iffrankar f'kollox, fuq ħwejjeġ, żraben, madankollu, xi subien fil-ħajja ħielsa tagħhom qatt ma kienu jafu żraben.
  Iżda bi stikek u munzell tal-gomma fuq takkuna vojta ħafna drabi rċevew. L-irjus jitqaxxru, kull ġimagħtejn banju, fejn jiġu mismuta. Imbagħad immedjatament iqaxxru b'magna ċatta, allura ma tantx irnexxielu jikber lura. Is-subien jimmarċjaw barefoot fuq ġebel li jaqta". Jekk Oleg huwa mdorri b'dan u s-sieq imqaxxar tiegħu ma jħossx uġigħ, allura l-iżgħar tfal iwaqqgħu t-tkaken tagħhom u s-swaba 'bare sakemm joħorġu d-demm.
  Il-gwardja kollu jikkonsisti minn aljeni li jirrappreżentaw l-aktar razez krudili fl-univers, biss il-kap tal-kenn, l-anzjan Frau Pontuss, iħares bl-għajnejn brutali tiegħu ta 'sadist.
  It-tiger-rhinoceros, li għandu r-rwol ta" indokratur, jagħti struzzjonijiet dwar fejn min se jaħdem illum, jew aħjar, jaħdem iebes sakemm jitlef minn sensih. Oleg, li jbaxxi l-ispallejn tal-għadam tiegħu, iħares lejn it-tieni nofs tat-tarzna. Hemm bniet, minn żgħar sa kważi adulti. Huma lebsin bħal tallaba bi ċraret miċ-ċraret tal-għażel l-aktar goff. L-uċuħ huma niexfa, l-għajnejn jidhru kbar u imdejjaq. L-ixkora hija qasira, rqiqa iżda saqajn bis-snien jidhru minn taħtha. Il-bniet huma wkoll barefoot u kollha mingħajr eċċezzjoni huma mqaxxra qargħi. Dan jidher li jsir sabiex jiġu umiljati, għal darb"oħra biex juru li huma xejn. Imma hawn bl-ebda mod huma l-kriminali li jinġabru - it-tfal sfortunati abbandunati.
  Hawnhekk iħabbru li grupp ta" subien se jmorru fil-ħanut tal-ħjata, biex jaħdmu bl-aktar profil tedjanti u eżawrjenti. Hawn Timur ma jiflaħx u għajjat bid-diqa:
  - Ma rridx naħdem hekk! Ibgħatni għall-pjantaġġun jew il-ġnien.
  Is-subien iffriżaw, ikkunzati, iġsma rqaq tensjoni.
  Pontuss kien kuntent bl-okkażjoni l-ġdida għall-eżekuzzjoni:
  - Ilbieraħ kont kwiet, u bżajt li l-familja tiegħek titħalla mingħajr lezzjoni viżiva. Li t-tifel se jiġi misjuq ħames darbiet permezz tal-gradi.
  Eċitament għadda mill-gradi tat-tfal.
  - Hekk hu. - Ton perentorju qal il-matrona. - Agħti vireg lil kulħadd.
  Id-daqqiet ġew applikati b'vireg imxewwek speċjali. Ġeneralment kienu jinġabru mis-subien stess mill-ħxuna, waqt perjodi meta ma kienx hemm xogħol. Madankollu, tabilħaqq, anki dak iż-żmien it-tfal kienu sfurzati, anki jekk mingħajr benefiċċju għall-imperu, iħaffru, pereżempju, iħaffru toqba għal nofs ġurnata u jidfnuha għal nofs ġurnata.
  Oleg Rybachenko ħares lejn l-idejn tat-tfal tiegħu, ġew imwaqqgħin f'kallijiet.
  Il-guys żarmaw awtomatikament il-vireg, deher lil Oleg li huma, l-istrumenti tat-tortura, ħarqu subgħajhom, u saqajhom saru tqal. Ma riedx jolqot lil ħabibu, imma ma kellux il-kuraġġ jipprotesta. Huwa ma ra kważi xejn u laqat saqajh il-kbir bi tbatija fuq cobblestone mimdud. B'mod stramb, imma s-sensazzjoni ta' wġigħ għenet biex tinġabar u ċ-ċpar quddiem għajnejja ċċarat. Il-pass sar aktar sod, għalkemm is-saba" sar blu.
  Inbnew f'nofs ċirku f'linja twila. Timur kien marbut bil-bsaten minn idejh u spallejh kienu mibrumin biex ikun iktar konvenjenti li jsawwat lit-tifel offiża. Il-ġuvini jbegħdu u jippruvaw iħarsu 'l bogħod. B'ordni ta 'Frau Pontuss, huma splashed salmura, tbexxix melħ blu fuq dahar dgħif iżda sinewy tiegħu. Ġġudikat mill-mod kif it-tifel għamel grimad, huwa beda jaħraq.
  Il-hostess smacked xufftejha.
  - Issa kollha tieħu lezzjoni. Tolqot aktar, min iqarraq ikun ikkundannat għal tpattija.
  L-assistent f'dan il-każ, il-far rhinoceros kixef il-fangs tiegħu:
  Aħna ser nittrattaw magħhom issa! Il-mostru ghamlet.
  It-tifel ġie mċaqlaq bejn ir-ringieli. Is-subien għollew il-vireg bil-mod u l-ewwel daqqiet waqgħu fuq dahar Timur. Ġġudikat mill-ċikatriċi fuq dahar u l-ġnub, it-tifel ġie kkastigat aktar minn darba, u għalhekk huwa biss dam u nefaħ ħafna, bħas-subien kollha li qed jippruvaw iżommu lura l-għajjat.
  - Laqat aktar! għajjat Pontus. - Ħallih jgħajjat.
  L-ewwel daqqiet ingħataw mill-iżgħar subien, li sempliċement ma kellhomx is-saħħa li jikkawżaw uġigħ serju. Imma mbagħad is-subien akbar bdew isawtuni. Id-dahar tat-tifel kien maqtugħ bi strixxi ħomor, demm inqatgħet. L-uġigħ, intensifikat bil-melħ blu, għamel lil Timur jgħajjat, saħansitra waqa", iddaħħal tavla bl-imsiemer taħt u niżżel sidru.
  - M'hemmx bżonn! - Għajjat it-tifel. - Se naħdem kull fejn tgħid.
  - Ovvjament se! - wieġeb Pontus. - Imma l-ewwel, spanking.
  Sħabi tal-bieraħ kienu eċċitati wisq u sawtu lil ħuhom tal-bieraħ. Kemm in-nies kif ukoll l-aljeni thrashed bl-istess feroċità. It-tifel kien qed jgħajjat, saqajh vojt iħallu marki mdemmija. Il-far-rhinoceros snarled u laqat lit-tifel b'klabb fuq saqajh vojta u ikkunzati. Ried jikkawża aktar wġigħ lit-tifel. Id-daqqa waqgħet fuq l-għekiesi muskolari, u l-għada fuq l-għarqbejn. Timur tgħajjat u qagħad. Imbagħad it-torturatur daħħal labra ħoxna fil-warrani, ferra l-likwidu.
  - Dritt! Pontus qal. - Issa kien jippreferi jmut milli jgħaddi. Ħadd ma jaħrab mill-kastig.
  Oleg Rybachenko kien wieqaf kważi fl-aħħar nett tal-linja, u deherlu li kienu d-daqqiet tal-frosta li waqgħu fuqu. Timur kien abbattut, it-tifel innifsu biss twitched, għajjat u jibki. Wiċċu tond inbidel krimżi bl-uġigħ, grimace ta" tbatija dawwarha.
  Meta ra lil Oleg, hu whisper b'xufftejn ċari:
  - Ħniena!
  It-tifel eżita: ffriżat.
  Il-far rhinoceros għajjat:
  - Ukoll, x'qed tistenna! Bajja!
  Oleg Rybachenko wieġeb:
  - Le ma nistax! Huwa ħabib tiegħi!
  Il-far rhinoceros daħk:
  Trid l-istess għalik?
  Oleg irtogħda minn kollox, pallidu:
  - Le, imma!
  Pontus interrompih:
  - Biżżejjed! It-tifel iffirma s-sentenza tiegħu stess. X'qed jiswew mordovorot. Ferrah sew u dendel fuq xtilliera biex ħaddieħor jammiraha.
  Oleg kien imbuttat barra mill-azzjoni, miġbud lejn il-mogħoż. It-tifel ipprova jirreżisti, iżda t-tigri rhinoceros ittrattawlu bħal kitten. Idejn mibrumin bl-uġigħ, għadam imfarrak. Poġġewh fuq it-twavel, it-tifel ħass il-ħruxija tal-ponta tad-dwiefer li jisporġu 'l barra fuq ħaddejh u l-istonku. Huma mtaqqba fil-muskolari, sider, geddum, quddiem tal-koxox, irkopptejn. ħaddejn tiegħu kien scratched sal-punt tad-demm.
  - Oh, m'għandekx! - Staqsa Oleg.
  - Meħtieġa! - Qal il-far-rhinoceros, sabiex kulħadd ikun ta 'eżempju.
  It-tifel ħass is-salmura titferra" fuq dahru, u mbagħad il-melħ jitferra". Tinġi bħal ġibs tal-mustarda. Oleg grimaced, saqajh callused kienu smeared (l-aħħar darba li kien f'dik il-memorja stramba li ħarġet f'din il-viżjoni - huwa lbes sandlijiet madwar sitt snin ilu), huma kważi immedjatament bdew ħakk selvaġġ. Ir-rinoċeronti tal-firien tefgħet labra fil-warrani, niżżel bejn wieħed u ieħor u bl-uġigħ, il-likwidu li jaħraq daħal ġewwa.
  - Issa inti tkun terrified ħafna, u int mhux se titlef minn sensih. - Il-mostru croaked, baring wiċċu, kien stuttered u l-produttur ta 'film orrur!
  - Għalxiex? groaned it-tifel innocently ħabs. - F'ġieħ Kristu, uri ħniena.
  Il-far rhinoceros, li bexx bżieq velenuż, wieġeb:
  - Ma nemminx f'dawn il-ħrejjef dwar il-Ġesù it-tajjeb! B'mod ġenerali, jekk hemm Alla, allura huwa ħażen u moħqrija. U iktar ma tikkawża ħażen u tbatija fuq il-proxxmu tiegħek, iktar se tirċievi qawwa u hena fid-dinja li jmiss.
  - Assurda! - Huwa qal, tidwir pallidu bl-orrur, u f'daqqa waħda Alla verament huwa tali tifel.
  - Int ser tara! - Il-frieħ tat-Tartarus kożmiku daq. - Imma tittamax, illum ma tmutx.
  Pontuss b"ton inbiħ ikkmanda:
  - Ibda! Ħallih jiftakar għall-eternità l-bews tal-frosta!
  Il-prodiġju pijunier fil-magħluq twerżaq hekk kif sema" tisfira titqib, u mbagħad daqqa ta" konkussjoni qawwija li minnha nfaqgħet il-ġilda ta" dahru. Il-firien rhinoceros laqtu ħafna, iżda fl-istess ħin rażżnu s-saħħa tagħhom biex ma joqtlux. A scream ħarbet gerżuma tat-tifel, huwa shuddered, tiċrita ħarġet. Gdim xufftejh sakemm demm, it-tifel trażżan lilu nnifsu. Mument wara, ġiet segwita daqqa oħra, li tħawwad il-ġisem kollu. Oleg Rybachenko ħa nifs fil-fond, l-uġigħ, intensifikat bil-melħ u s-salmura, kien insupportabbli.
  Pontuss għajjat:
  - Kompli!
  Għal darb'oħra whistle u daqqa! Qatgħat sa l-għadam. It-tifel inħaraq sa ġewwa. Deher li tħabbat mill-istonku. Minkejja l-aħjar sforzi tiegħu, parti mill-għajjat ħarġet minn xufftejh issikkati.
  - Omm!
  Għal darb'oħra daqqa! Fuq wara, bejn l-ispallejn li jaqtgħu, u, finalment, fuq l-għarqbejn vojta. It-tifel jgħajjat, m"għadx għandu s-saħħa biex trażżan lilu nnifsu. L-għajjat tfaċċat bħal vulkan minn gerżuma u dak li jidher li hu l-imnieħer. Pontuss huwa sodisfatt:
  "Issa nara li qed isawtuh sal-qalba. Ħabbat sew, imma toqtolx!
  Ma" kull daqqa, l-uġigħ jiggrava. Id-dmugħ jitħallat mad-demm u jaqa" fuq is-sodda. L-istrixxi mdemmija fuq wara jingħaqdu flimkien, jingħaqdu f'mess krimżi, l-għadam abjad irqiq tat-tifel jibda jkun espost. Oleg Rybachenko qed jifga, m'għandux arja biżżejjed, il-wajer ħaffer fl-għekiesi mgħawweġ tiegħu. L-għarqbejn vojta buzz b'ġilda ħarxa, mhux maħduma u calloused ma tiċċaqlaqx immedjatament, iżda xorta joħorġu qtar tad-demm. Id-daqqiet jintensifikaw, jidher li s-sajjetti jgħaddu mit-truf tan-nervituri sal-linja stess. Subien oħra huma siekta, il-kuxjenza ma tippermettix li tapprova, il-biża 'ta' tpattija ma tippermettix li tikkundanna. Wieħed jista 'jara kif l-irjus tas-subien imdendla, iżda għajnejn tagħhom isegwu l-eżekuzzjoni. Kurjużi u li jġorru n-nervituri, il-biċċa l-kbira diġà ġew flogged b'mod simili jew aktar sofistikat. Taħseb li kieku ma kienx għalija, u xi kultant ikun hemm malizzjuż fil-ħsibijiet tiegħek: hu screams, imma ovvjament seta' jiflaħ, mhux daqshekk dgħajjef bħal Oleg.
  It-taħbit huwa diġà fuq l-għadam vojt, id-dahar, il-ġnub, il-koxox huma ferita solida. Kieku mhux għall-injezzjoni ta 'l-istimulant, it-tifel kien ikun invitat għall-mewt - miet minn xokk bl-uġigħ. U allura waqa" f"xi ħaġa agħar mill-Infern ta" Dante. Dan huwa meta kull molekula, kull ċellula, kull vina tkun saturata b'uġigħ ta 'ħmar il-lejl.
  Il-pijunieri Oleg Rybachenko pprova iddisprat ifixkel lilu nnifsu mill-uġigħ. Ftakar fil-ġenituri tiegħu, l-era ferħana tat-tfulija mbiegħda, deher li jimbotta b'saqajh, mill-lava ta 'tbaqbieq ħamrani tat-tbatija, iżda reġgħet ħarġet, għattitu b'rasu. Allura baħħru fuq l-oċean tat-tortura, il-ħolma tal-mewt bħala ħelsien mit-torment. Ftakart fil-kliem tal-Apokalissi ta" San Ġwann. - U jkunu jridu jmutu, imma ma jistgħux. Dan hu kif id-destin jistenna lill-midinbin li jittorturaw lit-tfal. Il-Mulej jippremjahom mitt darba, u l-aktar kastig importanti, kif jgħid Ġesù fl-Evanġelju ta" Mattew, ikun ta" dejjem. U xi wħud imorru fil-ħajja ta" dejjem, oħrajn fit-torment ta" dejjem. Dan huwa b'xi konfort, qawmien mibegħda għall-għedewwa, ix-xewqa li jgħix u tirbaħ. It-tifel jirnexxielu jgħajjat:
  - Tħallas għal dan, għal kull tiċrita ta" tifel twieġeb fil-jum tal-Ġudizzju ta" Alla.
  - Aqta kelba! - Roars far Rhinoceros.
  - Ma tistax toħnoq il-verità. Il-pijunier dam.
  - Ikseb aktar!
  Reġgħu laqtuh, investew ir-rabja kollha, kissru l-għadam, iżda l-uġigħ diġà laħaq tali limitu li sempliċement ma jistax jissaħħaħ. Dan huwa ħadid, li jista 'jissaħħan sa ċertu temperatura, u mbagħad jinfirex.
  Pontuss jifhem dan, l-anzjana (jew aħjar, tidher mhux aktar minn erbgħin sena, iżda fil-fatt qabżet ftit sekli), għandha ħafna esperjenza bħala executioners:
  - Ukoll, dan huwa biżżejjed! U mbagħad imut! Ejja nfejqu ftit priġunier u nittorturawh bl-għajnuna ta" kompjuter. Għandi biss programm "tortura tal-Olympians."
  Il-Far Rhinoceros, deliberatament yawd, jgħid:
  - Issa fejn hu? Għall-infermerija?
  - Le fuq l-ixtilliera! - Il-matrona maqtugħa mingħajr appell. Ħalliha tistrieħ bħala twissija għall-oħrajn. Injetta biss injezzjonijiet biex isostnu l-qalb. U ħallihom isuqu lil Timur mill-ġdid fil-gradi, u ħallih jieħu l-bqija tad-daqqiet mingħandek. Darba spettaklu għat-tnissil. Ħtieġa li taħdem!
  Il-barrani bil-frosta mexxa rasu u ċċaqlaq widnejh bil-pil:
  - Isma 'l-hostess. Ukoll, erġa' ħaddem.
  Daqqiet ġodda waqgħu fuq Timur. Din id-darba, ħadd ma azzarda jipprotesta. Ma kienx hemm l-iċken xewqa li jaqa" f"idejn il-eżekuturi. Timur jgħajjat kull tant żmien jaqa". Huwa miġbur u msawwat mill-ġdid. It-tieni sensiela ta" strajks diġà waslet fi tmiemha. Baqgħu biss ftit subien. Waħda minnhom hija l-akbar, ta" sittax-il sena, diġa" tfaqqa" daqna u jidher il-mustaċċi. Huwa ovvjament taħsibha, jolqot, iżda jagħmel dan faċilment, bilkemm imiss.
  Frau Pontuss hija furjuża:
  - Hang dan iż-żagħżugħ għażżien fuq xtilliera u orbot ġebla ma 'saqajh. Ħallih ibati.
  It-tifel jinqabad, jgħajjat il-muskoli li serħan, frott xogħol iebes, u jgħajjat:
  - Ukoll, x'qed tħares lejn, guys taħbithom!
  Is-subien shudder, ħsejjes jiknes ir-ringieli, iżda jonqoshom id-determinazzjoni li jgħaġġlu lejn it-tormentors tagħhom.
  Iż-żagħżugħ huwa mkaxkra, kull far rhinoceros huwa mill-inqas seba 'darbiet itqal minnu. Huwa inutli li tiġġieled lura. Imma mbagħad iseħħu avvenimenti, fil-livell ta 'dawk li jibdlu d-destin tal-imperu. Żewġ shots daqqu u l-firien rhinoceros jaqgħu, id-dahar tal-monsters jinqatgħu, craters fonda gape. Iż-żagħżugħ ħeles u waqa", iżda minnufih qabeż b"għajta:
  - Ara, hemm il-ġustizzja ta 'Alla.
  Dehret bħal anġlu mid-dlam, it-tfajla ta" xagħar tad-deheb, li tant kienet tixbah lil oħtha Margarita, wieġbet:
  - Pjuttost uman. Kun af li ftehim max-Xitan ma jiggarantixxix is-sema fid-Dinja u post sħun fl-infern. Li tistrieħ fuq Satana hija bħal bilqiegħda fis-siġġu elettriku!
  It-tieni għal din l-Aurora tan-nar b'leħen għoli:
  - Dak li qed jiġri hawn huwa plot għal film tal-orrur. Agħmel dan mat-tfal. Niżżel it-tifel minn fuq ix-xtilliera.
  Oleg Rybachenko heżżeż rasu u... qam. Hija ma timteddx waqt il-viżjoni, iżda sempliċement baqgħet wieqfa...
  U għadda pjuttost ftit taż-żmien. In-Nazi kienu għadhom sejrin
  Preparazzjonijiet ta' l-ikel. Iżda din id-dopa terribbli li ħarġet mill-inalazzjoni tad-duħħan minn ħażiż stramb mit-tobba tal-SS ma deher bl-ebda mod qasir.
  Oleg Rybachenko mill-ewwel ħaseb għaliex dawn il-Krauts ma kellhom l-ebda effett. Huma mingħajr maskri tal-filtru? U għaliex ħmar il-lejl bħal dan f'din l-alluċinazzjoni. X'qed jagħmlu biha?
  Iżda n-Nażisti nfushom ġabu ruħhom b'mod pjuttost naturali, saħansitra saru b'xi mod aktar faċli, u taw ħjiel li, jgħidu, setgħu jieklu magħna.
  Tabilħaqq, ġibdu par koxox kbar ta" baqra misruqa mingħand ir-residenti tal-lokal. Imbagħad wieħed Nażista kaxkar kaldarun qawwi, u t-tieni faxxista, flimkien ma 'Oleg, marru għall-ilma. Għal darb'oħra, deher stramba għall-pijunier kurżifikat, żewġ bramel tal-ġilda, u metall ordinarju jew injam fl-agħar. Barra minn hekk, raġel wieħed SS, li lanqas kien pjuttost tipiku, kien qed jitkaxkar lilu nnifsu.
  Il-pijunier ma kienx pjuttost kunfidenti fuq saqajh, id-daqqiet fuq din l-eżekuzzjoni kienu wisq reali fis-sensazzjoni, u d-dixxendent ta 'Lomonosov raden li wara dan kien hemm xi ħaġa aktar minn sempliċi jew saħansitra mhux sempliċi alluċinazzjoni.
  L-ilma nieżel mitt pass mill-kamp, ġett tal-kristall fidda u frizzanti minn taħt żewġ ġebel imdendel mal-gallarija. Oleg Rybachenko regħba lejha. It-tifel issa ħass li kollox ġewwa kien moħmi fil-ġebel, jew aħjar fil-faħam. Greedily qabad mal-kesħa pjaċevoli u ... ltqajna fil-widna.
  Wieħed mill-irġiel tal-SS, jistaħbew wara ħajt tal-blat, għafas xi ħaġa fuq il-pannell ta" apparat kumpless u daħak bħal far.
  Id-daqqa kienet mogħtija mill-faxxista mingħajr malizzjuż, iżda b'tali forza li Oleg intefa 'fuq il-ġebel, waqaf jisma' bil-widna tax-xellug tiegħu, u din in-naħa tar-ras kienet verament numb.
  It-tabib tal-bully bi dressing gown u katina tad-deheb infaqa" jidħak u jgħajjat:
  - Boxing! Boxing!
  . KAPITOLU #4
  It-tifel pijunier qabeż u ġera lejn iż-żagħżugħ SS. Jimmira taħt l-istonku b'mod qarrieqi b'id il-leminija, u bix-xellug ħabi warajh. Huwa attenda ftit klassijiet tal-boxing, iżda l-memorja tiegħu hija assoluta. Per eżempju, punch falz u nofs uppercut li jaqtgħu u nofs in-naħa tax-xellug. Imbagħad il-ġisem, il-koxxa, l-abs, u anke l-estensjoni tar-riġel huma inklużi fid-daqqa. U - l-aktar importanti - normalment boxers jiġġieldu mal-lemin ma jistennewx li jolqtu b'investiment min-naħa tax-xellug. Il-fattur sorpriża ħadem, Oleg Rybachenko għamel dan! Raġel SS żagħżugħ u mħarreġ sew ma kienx jaf li mill-inqas Oleg ma kienx xellugi, iżda seta 'jitfa' "pistola" lejn ix-xellug. U qabad ganċ fix-xedaq. U l-frisk - is-suldat SS waqaf fuq saqajh biss għax ġġarraf lura fi blokka taqwis tal-ġebel ... U l-piż ta 'tifel nofsu bil-ġuħ ma kienx biżżejjed biex jitfa' suldat magħżul fl-SS, ma jagħmlux dan. ħu dgħajfin!
  Kieku Oleg Rybachenko kien ġellied b'aktar esperjenza f'dan il-moviment, probabbilment kien imur għal serje ta' mossi ta' tmiem. Iżda l-ħila mhix tifħir, u karatteristiċi fiżiċi wkoll.
  Iżda huwa għamel dan pjuttost tajjeb, speċjalment meta wieħed iqis li d-daqqa ma kinitx ipprattikata fit-taħriġ, u Oleg Rybachenko innifsu, minkejja l-abbiltajiet naturali kbar tiegħu, kien jibred dwar il-boxing.
  Issa saħansitra ddispjaċih li ma kienx iffirma għat-taqsima fejn qal il-kowċ Faranenko - int se tikber biex tkun raġel kbir, iżda b'reazzjoni rapida u ħafifa. Dalwaqt l-USSR se tipparteċipa fil-Logħob Olimpiku - u tista 'tiġġieled b'mod adegwat għal midalja!
  X'tghid? Oleg Rybachenko wieġeb dan kif ġej:
  "Nippreferi nsalva rasi għal affarijiet aktar utli għall-pajjiż milli biex inaddfu n-nikkel ta' xulxin!" Pereżempju, jekk tagħmel trattur li jimxi fuq is-serratura, jew saħansitra fuq żibel ordinarju, allura ħafna aktar
  Il-Patrija se tibbenefika!
  Imma issa t-tifel innifsu rċieva kapital.
  Allura Oleg Rybachenko qatt ma kien imsawwat qabel f"ħajtu. Raġel SS adult malajr għaffeġ ir-reżistenza organizzata ta 'tifel ta' għaxar snin, għalkemm għoli għall-età tiegħu (li madankollu wera u laqat b'suċċess ftit drabi) u b'sengħa qaxxar il-ponn - għolla l-waqa 'u reġa' sawwat. Meta Oleg Rybachenko waqaf jirreżisti (Jiġifieri, huwa kważi tilef minn sensih, jiġifieri, għad hemm ħsibijiet f'rasek, m'intix fi iswed, iżda ġismek m'għadux jobdi. Dawk li ġġieldu serjament fiċ-ċirku probabbilment jafu x'inhu tixtieq tkun fi grog.). Il-faxxista ħallieh jaqa" u, stramba biżżejjed, qatt ma laqat lil dak li waqa". Madankollu, it-tabib-esekutur għajjatlu xi ħaġa b'lingwa anagramma. Huwa ħa barmil u ferra l-ilma fuq wiċċu mbenġla.
  Is-sensazzjoni ta 'qtates għarqa, u l-ilma mis-silġ li għadu kemm idub huwa tant kiesaħ - għawm fix-xitwa biss!
  Oleg ħawwad lilu nnifsu, qam u beżaq fuq il-but tiegħu bid-demm minn ħaddejn ix-xellug tiegħu li kien infaqa minn ġewwa. Ir-raġel SS ma sawwatx aktar - f'daqqa waħda faqqa li, meta wieħed iqis f'liema truppi, il-mostru jaqdi b'mod sorprendenti, kważi b'mod simpatiku, u beda jiġbed l-ilma huwa stess fil-bramel magħmulin bil-bramel tal-ġilda tal-kukkudrill (ukoll apparentement mhux tali ħela) ...
  Rybachenko Jr innota din iċ-ċirkustanza bħala tajba u ħażina fl-istess ħin. L-aħbar it-tajba hija li mhux se jinqatlu, għall-inqas sakemm l-esperiment jinġieb fit-tmiem loġiku tiegħu. Veru, il-linja tal-finitura tista 'tkun ferm dejqa u possibilment serħan mit-tbatija! Il-ħaġa hija li se jkunu mgħasses ħafna u biex jaħarbu, fil-fatt, wieħed għandu juża inġenwità inġenjuża!
  Dalwaqt Oleg Rybachenko sar konvint li li tkun fniek tal-Indi jfisser li jkollok ċerti vantaġġi fuq priġunieri oħra tal-gwerra.
  Irriżulta li l-magħluq u l-magħluq ukoll jiġu mitmugħa sħun. Rispettati, dan ifisser li l-gwardjani tal-SS kienu ilu devoraw xi ħaġa mill-bottijiet u sempliċiment jimteddu fuq xi tip ta 'friex, għaqqadhom jew jorqdu. Ukoll, werewolves jimirħu madwar - jew kaċċa, jew iġorru għassa, jew it-tnejn . Madankollu, Oleg ma kienx kuntent. Huwa kien qiegħed fuq ir-riġlejn vojta mibdula ta 'Aurora u tfajla oħra (biex ma taqax fuq l-art niedja, għadha kiesħa?) u siffa - Margarita messaħ wiċċu bit-tarf tal-kowt tal-baħri, mxarrba f'ilma mdewweb, meħud minn Oleg Rybachenko , u qal b'approvazzjoni:
  Issa int raġel reali. Mitluf fuq il-ponn, mirbuħ fuq l-iblah!
  Aurora ssuġġeriet:
  - Iva, nagħmel lilu massaġġi tal-wiċċ, il-qatgħa se tfieq aktar malajr.
  Oleg Rybachenko tbissem permezz tal-forza. Mhux naturali ħafna. Marad, sal-punt li jiżfnu xjaten b"rebekkini tal-plażma fuq in-nagħal. U fl-istess ħin... ħassu aktar ferrieħa issa? Bżajt xi ftit li nkompli: issa jpoġġuha fuq il-ġebel u jsawtuha bil-frosti mill-qalb, jew forsi jipprovawh bi tpinġija. Iżda n-Nażisti lanqas biss ħarsu hawn, u tkellmu dwar xi ħaġa fid-djalett tal-għasafar tagħhom, u jduqu dawran mill-bojler.
  Margarita lissnet f"widna:
  - Ovvjament, tajjeb ... Imma kun aktar intelliġenti! Meta qawwija jidhru dgħajfa u viċi versa!
  Oleg Rybachenko ħażen:
  - Sfortunatament, m'hemmx għalfejn nippretendu li huma dgħajjef, għax hekk hu!
  Ukoll, huma laqtu iebes fuq il-qrun ... Minbarra l-ħaddejn maqtugħ, kienu għadhom xokkanti, għalkemm mhux ħafna, is-sinsla hija b'saħħitha - żewġ snien. Il-kustilji iweġġgħu, u l-widna weġgħet.
  Madankollu, l-eżekuzzjoni waqt viżjoni meraviljuża kkawżat ħafna aktar tbatija.
  - Biżżejjed, okay, - Oleg Rybachenko imbuttat 'il bogħod is-swaba' twal ta 'Aurora b'idejh imqaxxra ġodda, poġġa bilqiegħda bil-keffa tal-libsa tal-baħri tiegħu. Shivered. - Le, huwa kiesaħ. U jieklu l-kaċċa...
  Kif, wara kollox, il-kuxjenza tiddependi fuq li tkun - bla ma tridx issir Marxista. Jekk biss tgħix!
  Gruel tal-ħabs kien plopped fi skutelli tal-aluminju - kienu ttrasportati f'wieħed mit-trasporti armati. Imma ma kienx hemm mgħaref. Apparentement, kien maħsub li l-iskjavi kienu jieklu poriġ ħoxna xorta waħda. Jew iddeċidew li jagħmlu gost, għax dawn l-imgħaref mhumiex tali nuqqas. Tajjeb... aħjar!
  Int issir savage reali - it-tifel infaqa' jidħak, u immedjatament għaqqad ħalqu biex ma jġibx.
  Il-poriġ irriżulta li kien porridge tal-qamħ saraċin imħallat ma 'xgħir tal-perla - oħxon, kważi bla melħ u, ovvjament, mingħajr laħam jew xi ħaġa simili, ukoll, forsi żiedu ftit ħut għar-riħa. Taħlita elementari, kważi vojta ta 'żewġ ħbub (u huma stess jinfaqgħu bil-laħam affumikat, ġġudikati mir-riħa). Iżda l-istonku tat-tifel pijunier kien ilu laħaq il-limitu tiegħu: sabiex il-ġuħ naqas ftit, reġa 'lura biss mal-vista tal-poriġ, iżda b'qawwa tripplikata.
  Veru, kien ħażin li tiekol - ftit drabi t-taħlita sħuna waqgħet minn ġewwa fuq il-ħaddejn midruba, u d-dmugħ nieżel fl-għajnejn mill-uġigħ - imma x'inhu?! Iva, u "brazzuletti" interferiet, Oleg Rybachenko jerked idejh, b'rabja tefa 'xrar minn għajnejh madwaru ... u f'xi punt induna li l-lemin tiegħu kienet crawled fiċ-ċirku minn waħda minn dawn jerks għan-nofs!
  Inkredibbli - ma l-SS verament ittaqqab hekk primitively. Dan jeħles ukoll mill-ilpup imħarrġa mill-kastigaturi!
  Oleg Rybachenko ffriżat. Immedjatament ġiegħel lilu nnifsu jomogħ, jistaħba wara skutella. U b'idu l-leminija dawwar sakemm l-azzar imwebbes maqtugħ fil-ġilda pjuttost insopportabbli.
  Fl-SS, jidher li mhux kulħadd huwa daqshekk frisk!
  U induna li, forsi, seta" jiġbed idu "l barra. Ċirku ddisinjat għal idejn akbar - ta 'raġel jew żagħżugħ lokali, forsi anke tifel akbar li ħadem ħafna. Iżda għall-idejn għaraq ta 'tifel pre-adolexxenti, Oleg Rybachenko, in-nassa rriżulta li kienet wiesgħa.
  It-tifel whisper:
  - Stennija għar-rebħa! Stennija għar-rebħa! Dawk li jixxennqu li jkissru l-qajd! Nanniet rebħu l-Fritz! Aħna wkoll nimlewhom bħal logħba!
  Aurora, b'affezzjoni tħares lejn Oleg Rybachenko, b'moviment bla xkiel imbuttat idu lura (id-demm ħareġ minn qatgħa wiesgħa u brix fuq idu). It-tieni ġar f"dak il-mument mexa, u jkopri dak li kien qed jiġri. Oleg ħares lill-devil fiery fl-għajnejn, hi winked. U bdiet ukoll tħaffer bil-lejżers Emerald f'medda vojta, bħal cobra - b'mod inseparabbli. Imbagħad ħadet rasha, u ppuntat b"mod diskret lejn l- werewolves. Imbagħad, mingħajr ma tieqaf, tiekol - biex taqbad direttament bi sponoż iskarlatina minn tazza wieqfa fuq irkoppa mgħollija, niżżlet idejha u bdiet tiġbed linji ta 'l-istralċ li jinbidlu f'mewġ fuq l-art imxarrba.
  Oleg Rybachenko ma fehem xejn, iżda kanzunetta rebbieħa kienet diġà ddoqq f'rasu;
  Żgħażagħ, ħelu, pur;
  Pajjiż Sovjetiku aħmar!
  Ix-xemx titla radjanti
  Mogħti b'qalbek!
  
  Il-lagi tagħna huma ċari
  Il-kristall maltemp tax-xmara!
  Is-subien jiġru bil-ballun
  Run up l-għoljiet flimkien!
  
  Is-sider qed jinfaqa bl-arja,
  Rebbiegħa f"kull xafra tal-ħaxix!
  Indur lejn il-Mulej
  Ejjew neħnu mill-ħażen, inkwiet!
  
  Wasal iż-żmien iebes
  Il-faxxiżmu invada lil Rus"!
  Aħna se nissawwar waħda ġdida għall-battalja,
  Ħa jsaltan il-komuniżmu!
  
  Flimkien, l-affarijiet dejjem jargumentaw,
  Aħna bħal fist magħluq!
  Il-kavalleria kienet tirkeb
  Ukoll, issa tank tal-azzar!
  
  Il-ħidma kbira ta" Lenin
  Inkomplu kif ahna!
  Stalin il-ġenju għaqli
  Dak li għallimna nirbħu!
  
  U fl-aħħar, ngħidilkom
  Min salva - mitluf!
  Ħsibt b'mod aktar preċiż - se nesprimi,
  Il-finali ġejja dalwaqt!
  Oleg Rybachenko, wara ramel bħal dan, diġà deher li l-baħar kien għonq l-irkoppa! U l-muntanji żgur, fuq l-ispalla!
  It-tfajliet ukoll qamu u jsellmu minn widna għal widna. Kollha kellhom tama.
  Id-dixxendent ta 'Lomonosov u Stenka Razin nefaħ ħaddejn tiegħu u mbagħad gaffef - il-qatgħa kkritikata tweġġa'.
  X'jiġri jekk tirnexxilek taħrab? Oleg Rybachenko malajr ħares lejn il-ġenb, bħallikieku l-ħsibijiet tiegħu setgħu (u min jaf, jekk jistgħu jibagħtuh, glitches, allura mhux magħruf x'tip ta 'tagħmir għandhom!) Sema' l-iskorti SS.
  Ix-xitan tan-nar b"leqqa infernali f"għajnejha mess iċ-ċrieket tal-azzar fuq idejn it-tifel pijunier u għoġbu b"rashom: jgħidu, iva, tista" tipprova! Dan jidher ċar anke mingħajr diskussjoni u mingħajr aktar dewmien.
  Il-gwerrier b"xagħar tal-volpi whisper:
  - Anke jekk wieħed jgħix ... Se jkun hemm min jieħu vendetta fuq!
  Iżda mbagħad Oleg Rybachenko internament daru għall-ġebel, bħallikieku mill-iffriżar. U ħsieb wieħed sempliċi ffriżah: kien idur idejh. U mbagħad ... iżda mbagħad ikun meħtieġ li tgħin lill-bqija tal-bniet jeħilsu lilhom infushom. Inkella, mhuwiex student pijunier eċċellenti, imma min?!
  Ftakart fil-kliem: il-mexxej mhux dak li jimxi "l quddiem hu stess! U min jimxi u jgħin ieħor!
  U min huma għalik - bniet hekk sbieħ b'riġlejn miksura fid-demm. Xi ħaġa ġewwa ż-żagħżugħ Leninist kienet indignata - b'daqqiet ta 'eluf ta' tornadoes, irribella! Jirriżulta - mexxi malajr kemm tista' u...
  Fil-fatt, jekk naħarbu, allura meta ma jkunx hemm ċans ieħor. Inkella, huwa tradiment.
  Reġa" ltaqa" ma" għajnejh, l-ewwel ma" Margarita, u mbagħad ma" Aurora, li, b"mod ċar ukoll ferħet, kienet qed jilgħaq l-iskutella b"togħma. U hi, ħarġet imnieħerha mill-iskutella, għajbet.
  - Aħna mhux qed iżżommok! - Xitan tan-nar miżjud. - Jekk titlaq, żgur li tiġi biex tgħin!
  Oleg Rybachenko qaleb u wieġeb:
  - Naħlef! Pijunier onest se jikkuntattja lill-partiġjani u inti tkun salvat!
  Ukoll, hekk iddeċidejna! Dak li segwa kien ferm aktar prosajku. Diġà kien tajjeb li ma kienx Oleg li wasal biex jaħsel l-iskutelli - milli jidher jew beżgħu li jerġgħu jneħħuh jew iddeċidew li jħallu lill-bniet jaħdmu iebes. A trifle, iżda f'din il-pożizzjoni hija pjaċevoli. Il-ħażin hu li erġajt kelli mmur, u meta dawn il-faxxisti jikkalmaw. Ma tistax issib xi ħaġa aktar jew inqas sostenibbli.
  Huwa ftit kiesaħ, u għalkemm ir-riħ naqas, sħab jinġibed fuq iż-żiemel, u bdiet tinfirex xita kiesħa minnhom. L-irġiel SS jidhru li huma saħansitra kuntenti issa, għalkemm huma u l-ilpup tal-bniedem tagħhom iġorru riħa mxarrba.
  Kelli mmur ħafna. Din id-dinja hawn hija mikroklima speċjali tal-Krimea. Normalment mhux xita, iżda f'dan il-każ b'buffuri ta 'riħ.
  It-tfajliet kienu diġà raqdu tajjeb u l-kesħa qawwihom.
  Iżda għal xi raġuni Oleg Rybachenko ried jorqod, għajnejh imwaħħlin flimkien.
  Iva, piż bħal dan, bħallikieku karkassa ta 'mitt tunnellata tagħfas fuqek u ma tieħux nifs fil-fond.
  Oh, se timrad, ħaseb Oleg Rybachenko, billi rranġa mill-ġdid saqajh, li għal darb'oħra bdew jorbtu. "Issa żgur li se timrad, imma mbagħad xi ngħidu?" In-Nazis żgur mhux se jużaw l-aspirina jew jinjettaw peniċillina, u probabbilment se jiddispjaċihom anke għall-għasel. Jew għadu mhux? Salvat għall-esperimentazzjoni? Fejn sejrin il-povra issa?!
  Għal darb'oħra, ir-realtà bix-xita u t-tbatija sparixxew, u raqad waqt li kien għaddej. Li, probabbilment, huwa biss ta 'benefiċċju f'din il-pożizzjoni;
  L-ispazju f'ċertu sens - battalja;
  Il-pijunieri Dmitry u Oleg Rybachenko, bħala studenti eċċellenti u atleti eċċellenti, irċevew id-dritt li jirrappreżentaw lil pajjiżhom fl-USSR f'kompetizzjonijiet ta' ħbiberija tal-boksing organizzati bejn klabbs sportivi tat-tfal tal-USSR u l-Ġermanja. Iż-żewġ pajjiżi għadhom meqjusa bħala alleati, u l-għajdut ta" gwerra imminenti naqsu. Tabilħaqq, it-truppi Ġermaniżi rtiraw mill-fruntiera, u l-Wehrmacht qed twettaq offensiva rebbieħa fl-Afrika, u diġà rebħet l-Eġittu, u għadha kif ġiet infurmata dwar il-qbid ta 'Ġibiltà. Konnessjonijiet li Stalin personalment feraħ lill-Fuhrer!
  Viżjoni delużjonali l-ebda kliem, imma dak li ma jiġri fl-univers. Oleg jaqbad lilu nnifsu jaħseb li - għal darb'oħra ispirat mill-influwenza artifiċjali ta 'xi raġġi jew xi ħaġa oħra. Imma kollox hu tant reali li m"hemmx saħħa biex tirreżisti dan id-delużjoni.
  Allura, tista 'titjir mingħajr periklu lejn pajjiż kważi favur. Fl-istampa Ġermaniża, jingħadu biss affarijiet tajbin dwar l-Unjoni Sovjetika, u l-komuniżmu saħansitra jitqiegħed fost l-ideoloġija fraterna tas-Soċjaliżmu Nazzjonali. Barra minn hekk, deher moviment simili għal Stakhanov...
  Dmitry u Oleg Rybachenko huma boxers mill-iżgħar grupp ta 'età, huma biss ħdax-il sena, il-limitu aktar baxx għall-prestazzjonijiet fil-kompetizzjonijiet. Iżda s-subien huma pjuttost kbar għall-età tagħhom, u anke l-era mhix aċċelerazzjoni mgħaġġla daqs l-aħħar tas-seklu wieħed u għoxrin.
  Oleg, madankollu, huwa iżgħar, irqaq, minn kategorija ta 'piż eħfef, iżda mgħaġġel ħafna. Dmitry huwa akbar, usa' fl-għadam, jista 'jingħata d-dehra ta' tifel-eroj mill-inqas erbatax.
  Is-subien huma differenti fil-kulur tax-xagħar. Olezhek huwa ħafif, bħal blond naturali, bħal snowball. Dmitry b'xagħar kannella, xagħar kannella. Oleg huwa ftit xhur iżgħar, u bil-wiċċ tond tiegħu għadu jidher qisu tifel, u Dmitry huwa sempliċement gustuż, denju ta 'poster ta' propaganda. Il-bniet diġà qed iħarsu lejh, ma jemmnux li dan huwa biss tifel daqshekk kbir.
  Madankollu, Oleg Rybachenko huwa ħafna aktar erudit minn Dmitry, għalkemm iż-żewġ subien huma intelliġenti ħafna u jistudjaw għall-istess ħamsa. Tabilħaqq, f'pajjiż Sovjetiku, atleti tajbin għandhom ikunu studenti eċċellenti.
  Il-bqija tal-ġuvini huma anzjani, iżda sa tmintax-il sena, għalkemm koppja ta 'eroj huma twal tajbin żewġ metri u jiżnu ċenteżmu ...
  Boxers, l-aqwa cadres żgħażagħ tal-pajjiż ... U ċ-champions tal-Ġermanja u l-pajjiżi suġġetti għaliha se jiġġieldu magħhom ... Fost it-tfal, ovvjament, jew juniors.
  Huma jtiru bla waqfien fuq l-akbar linja tal-passiġġieri tat-Tielet Reich fuq ir-rotta Moska-Berlin.
  Boxers ipoġġu separatament, iżda hemm ukoll wrestlers, weightlifters, plejers tal-futbol, għawwiema. Juniors kollha u prestazzjoni eċċellenti. Stalin ordna li l-ġenerazzjoni l-ġdida tagħna, imwielda taħt ir-reġim Sovjetiku, turi l-aħjar u ma titlifx wiċċ. U, ovvjament, kulħadd huwa ħerqan biex jiġġieled ...
  Dmitry staqsa lil Oleg:
  - Għamilt pjan tattiku għall-battalja?
  It-tifel pijunier wieġeb:
  - Għandi tużżana pjanijiet għal kull avversarju... Imma l-ewwel trid tħares lejh, u mbagħad biss tieħu deċiżjoni... Għal kull approċċ individwali, l-iċken moviment u ispeċifiċitajiet, inkluża l-istruttura fiżjoloġika tal-ghadu, jiddettaw purament tattiċi individwali.
  Dimitri xotta b"disprezz:
  - Imma qed nagħmel ħafna aktar faċli! Mingħajr tattiċi, ngħaġġel lejn l-għadu, nolqot aktar u aktar spiss u nkisser.
  Oleg Rybachenko irrimarka:
  - Hemm ftit guys kbar u żviluppati fiżikament bħalek fl-età tiegħek. Għalhekk, it-tattiċi tal-pressjoni jgħaddu. Tista 'biss roll over. Imma hawn jien ta 'għoli kważi normali, ukoll, forsi ftit 'il fuq mill-medja, u biex insir iċ-ċampjin tal-USSR, pajjiż daqshekk enormi, pressjoni waħda mhix biżżejjed. Wara kollox, ma tistax tieħu l-għadu b'forza bruta, għax huwa wkoll iħarreġ, iwassal stil ta 'ħajja b'saħħtu, jiekol sewwa, jistudja tattiċi. U mbagħad jeħtieġ li jerġa' jindaqq bħal f'logħba taċ-ċess. Kultant anke xi ħaġa, sagrifiċċju għall-fini tat-tapit.
  Dmitri oġġezzjona bl-aħrax:
  - U l-avversarji tiegħi qed jitħarrġu, u fil-finali, it-tifel kien saħansitra akbar u itqal minni. Jiddependi ħafna fuq kif titħarreġ. Xi nies jaħsbu li huwa possibbli li ssir champion Olimpiku f'ġimagħtejn, taħdem sal-punt tal-eżawriment... Din hija delużjoni. Wara kollox, l-iktar ħaġa importanti fit-taħriġ sportiv mhix tant li tagħti superload, iżda li tipproduċi super-irkupru. Iżda hemm settijiet ta 'eżerċizzji magħżula individwali tajbin, u l-iktar ħaġa importanti hija l-irkupru sussegwenti u l-kisba ta' saħħa ... Wara dan, tiġġieled f'nifs wieħed, tarmi mijiet ta 'daqqiet fi tliet rawnds, jew aħjar, fil-fatt , ħafna inqas.
  Oleg Rybachenko irrimarka:
  Ukoll, dan żgur hu veru wkoll! B'mod partikolari, is-sigriet ta 'nifs xieraq, u injezzjonijiet fil-punti tat-tkabbir tal-ġisem tat-tfal ... Hemm xi Know-Hows tal-guru tagħna hawn. Imma ma nifhimx għaliex ma jaqsamhomx ma" kowċis oħra?
  Dmitry lissnet:
  - Huwa qalli b'kunfidenza li aħna miegħek ... Mhux boxers biss, iżda l-ewwel u qabel kollox suldati. Għad irridu nagħmlu xi ħaġa speċjali... Importanti ħafna, saħansitra aktar importanti mid-deheb Olimpiku!
  Oleg mexxa rasu qawwi u qal:
  - Xi ħaġa aktar importanti .... Forsi qalli dan ukoll ... Li d-destin tal-umanità jista 'jiddependi fuq l-atti ta' żewġ subien pijunieri Sovjetiċi. Eżatt bħal fairy tale.
  Dmitry filosofikament irrimarka:
  - U minn fejn ġejjin il-fairy tales, jekk mhux mill-ħajja. Forsi dan verament se jkun il-każ! Għalkemm m'aħniex papri ikrah, iżda ... Għadu prematur li nsejħulna Eagles.
  Oleg Rybachenko biddel bla xkiel is-suġġett tal-konversazzjoni:
  - Taħseb li t-theddida ta' invażjoni Ġermaniża fl-aħħar għaddiet?
  Dimitri għolli l-ispallejn wesgħin tiegħu mħasseb.
  - Hawnhekk, fl-opinjoni tiegħi, inti aktar espert. Waħdi, naħseb li ma tistax immedjatament tolqot b'dirgħajk u riġlejk kollha, imbagħad jerġa 'jkun impossibbli li tattakka fid-direzzjonijiet kollha. Veru, jekk tiċċaqlaq f'qabża ...
  Oleg Rybachenko ċaqlaq:
  - Jidher pjuttost loġiku ... Imma ma nafux dak li Hitler speċifikament kellu f'moħħu, iżda t-tensjoni verament naqset, u l-ajruplani Ġermaniżi waqfu jiksru l-ispazju tal-ajru tagħna, u t-taħbit tal-caterpillars ma jinstemax barra, dan huwa fatt. Iva, u l-Fuhrer, xi wħud mill-ħaddiema reġgħu lura lejn il-magni. Jiġifieri, it-Tielet Reich ħeba ż-żnub tiegħu... Imma m"għandniex nirrilassaw.
  Dmitry ħareġ sandwich moħmi bil-ħut u ġobon speċjali mingħajr xaħam mill-karza tiegħu u tah lil Oleg. Imbagħad ħa d-doppju għalih innifsu. Offrut:
  - Kul ... Ma tistax tieħu waqfiet twal fl-ikel u l-konsum tal-proteini. Meta l-konċentrazzjoni ta 'aċidi amminiċi fil-ġisem taqa', il-muskoli jitilfu s-saħħa.
  Oleg Rybachenko irrimarka:
  - Għal bodybuilders li jaħdmu ħafna, dan huwa pjuttost minnu, iżda għall-boxers ... Wara kollox, m'għandna l-ebda laħam, iż-żebgħa tal-ġisem, u aktar minn hekk iżid l-effettività tal-ġlieda kontra!
  Dmitry, wara li gidem sandwich u żied miegħu tadam, qabel:
  - Mhux kollox, imma ... anke niekol jew nixrob abjad tal-bajd bil-lejl sabiex il-konċentrazzjoni ta 'aċidi amminiċi ma taqax. U aħjar minn kollox, mhux bajd tat-tiġieġ, iżda bajd tas-summien jew tan-ngħam, ukoll, dawn tal-aħħar huma verament rari ... Għalkemm fl-Asja Ċentrali jidher li n-ngħam diġà bdew jitrabbew ...
  Oleg b'mod pjuttost serju (bit-ton) ċajta:
  - Proteina siewja ħafna fir-riġlejn ta 'quddiem ta' Żrinġ. Nirrakkomanda li tipprova!
  Dimitri daħak bħal tifel:
  - Iva, imma aktar u aktar fil-gajdri bil-bżar aħmar Indjan!
  Oleg, madankollu, ħa gidma mill-sandwich u beda jassorbi biċċa. Il-ħut kien aħmar, fit-togħma, mxarrba fil-ketchup bit-tewm imfarrak. Kien possibbli li żżid ftit saħħa ... Bħal Winnie the Pooh, pereżempju ...
  - Winnie the Pooh tgħix tajjeb fid-dinja! Għandu mara u wlied, hu burdock!
  Oleg f'daqqa ssuġġerixxa:
  - Nistgħu nkantaw?
  Dmitry, mingħajr ħafna entużjażmu, irrimarka:
  - Mhux kmieni wisq biex tkanta?
  Oleg Rybachenko tbissem:
  - Id-dritt, speċjalment peress li tlajna fuq il-fruntiera tal-USSR!
  Dmitry staqsa lil sieħbu:
  - Imqass jew karta?
  Oleg xejriet.
  "Forsi aħjar tagħmel mingħajr ċajt tat-tfal. Aħna nies paċifiċi, iżda l-ferrovija korazzata tagħna rnexxielha taċċellera għall-veloċità tad-dawl...
  Dimitri interrott:
  - Le! M'għandniex bżonn kanzunetti tal-kindergarten bħal dawn. Ejja, xi ħaġa ftit aktar... patrijottika!
  Oleg nefaħ il-pulmuni sħaħ tiegħu u beda jkanta, jikkomponi kif mar. Danka, min-naħa tagħha, kanta tajjeb ħafna. Jew aħjar, leħnu kien bħal tromba ta" marixxall, u forsi anke ta" Ġeriko;
  Pijunier hija kelma kburija
  Tie Stalin Rodnoy indaqs.
  M'hemm l-ebda għajr il-festa fid-dar,
  Għalija, l-ideal komunista!
  
  Ħalef li naqdi l-Patrija għal dejjem
  Sabiex il-Patrija tiffjorixxi b"mod magnífico,
  Biex tagħmilha aħjar għal kulħadd fil-ħajja,
  Sabiex it-titjira ssir aktar ħesrem minn ajkla!
  
  Thundered - waslet il-gwerra,
  Allura, bil-kuraġġ, is-subien imorru għall-ikkampjar!
  Il-Wehrmacht poġġiet imnieħer tinten,
  Allura aħna nibagħtuha għall-ispiża!
  
  Huma ma tawx xkubetti lill-guys,
  Kien hemm tweġiba inti snin - huma żgħar!
  L-istess, ħarbu lejn is-suldati,
  Għax il-bajjunetti huma tant meħtieġa!
  
  Ħdejn Moska iġġieldu fuq snowdrifts,
  Huma ġrew barefoot permezz tal-ġlata ...
  Pijunieri sbieħ jiġru bil-libsa -
  Ebda granata, hekk laqat bil-ponn tiegħek!
  
  Kemm huma krudili kats faxxisti -
  Kemm tista" tixrob demmhom,
  Imma n-Nazi se jaslu għal tpattija,
  L-avultuni se jinbidlu f'kaċċa!
  
  Għall-ikel, razzjon modest - ġuħ,
  Is-suldati kellhom ġlata fuq saqajhom...
  Jien bażikament biss tifel
  Imma l-missirijiet huma kburin bil-proeza!
  
  It-tank qed jgħaġġel, it-"Tiger" imbuttat il-geddum,
  Imma l-ġellied żagħżugħ għafas il-granata!
  U l-bastard faxxista sab minjiera:
  Hawn it-torċ sħun tiegħu mħaddna!
  
  Anke ċ-ċkejken ikun ġgant
  Jekk ġibt kuraġġ!
  Pijunieri bħala rabtiet huma magħqudin,
  Soul aktar b'saħħitha: titanju - metall!
  
  Il-Wehrmacht ma għadditx, ġabuha f'forehead,
  Twiebet tal-azzar fgat!
  Hemm subien bħal dawn fir-Russja,
  Ġenerazzjonijiet ta" dixxendenti huma kburin!
  
  Il-battalja mill-ġdid, din id-darba, fuq il-Volga,
  Pijunier - it-terminator sar!
  Il-faxxisti għandhom morgues sħaħ
  U s-swar tal-mewt jinkiser fuq ix-xatt!
  
  Kemm mietu minna - m'hemmx għadd,
  Kemm se jerġgħu jmutu - l-ebda tiċrit ...
  Imma ġellieda bħal dawn jemmnu x-xogħol;
  Irxoxta min jistħoqqlu Kristu!
  
  Saru membri tal-Komsomol f"Berlin,
  Hemmhekk ta ġurament ta" lealtà!
  Nofs l-Ewropa bl-Unjoni barefoot,
  It-tim żagħżugħ tagħna telaq!
  
  U issa se nibnu dinja ġdida,
  Kulħadd se jsir kreatur-demiurgu....
  Jegħreq fl-abbiss tat-tbatija - gwerra,
  Mhux se nkunu nafu xi tfisser il-biża"!
  
  Il-qalb tajba fl-univers tibda tirregola
  U allura l-uġigħ se jisparixxi, emminni ...
  Magħna hemm l-aqwa ġenju kollu, Stalin,
  Defeated kruha infern ta 'Hitler!
  
  Iġġilidna bil-qalb għal dan.
  Għal dejjem onorat...
  U tifhem li l-partit huwa importanti -
  L-univers se jwassal għal ħolma!
  L-ajruplan tal-messaġġ kanta din il-kanzunetta fl-unison. Din tinstema tant solenni li wieħed seta" jinfaqa" jibki...
  . KAPITOLU #5
  Il-viżjoni sparixxa, u l-kittieb tifel u ġenju reġa sab ruħu fir-realtà ta 'kolonna wandering.
  Mill-impossibbiltà ta 'konversazzjoni trivjali ma' xi ħadd (wara l-viżjoni, il-lingwa saret kompletament numb!) Oleg Rybachenko kien addizzjonalment furious. U b'xi mod lanqas immedjatament irrealizzajt li kienu qed joqorbu lejn il-foresta. Spiċċat - mxarrba, u taħt is-saqajn kien hemm triq mifxula sew, għalkemm mxarrba, imma ċara, maqtugħa "l hemm u "l hemm minn traċċi ta" karretti, karozzi, caterpillars ta" tankijiet ħfief, muturi u anke nagħal taż-żwiemel.
  It-tajn kiesaħ, li deher qisu sapun diżgustanti, irriżulta li kien daqstant jiżloq, Oleg Rybachenko b'mod mirakoluż żamm il-bilanċ tiegħu diversi drabi, u fil-kolonna waqgħu żewġ jew tliet tfajliet u qam malajr.
  Margarita stess, pjuttost eżawrita, ħeġġet lil ħuha fl-armi:
  - Qed jidlam, dalwaqt iħalluk tistrieħ!
  Siegħa u nofs wara li bdiet ix-xita, għaddew minn dik li mill-bogħod dehret li kienet firxa ta" għoljiet. Ħdejn Oleg Rybachenko induna - dawn mhumiex għoljiet, iżda xaft b'torrijiet tal-machine-gun. Swar antika tal-Krimea, li tiġġebbed lejn il-lvant u l-punent, sa fejn tista" tara l-għajn. F'intervalli regolari fuq l-"għoljiet" kienu viżibbli ċrieki tal-ġebel griż kważi livellati ma 'l-art - il-fdalijiet ta' torrijiet ta 'l-għassa. Bejn tnejn minn dawn - fil-vojta, li darba kienet, probabbilment, il-ftuħ tal-bieb, il-kolonna captive għaddiet.
  Imbagħad reġgħu ttieħdu jorqdu. Lanqas neħħew il-qajd u ma bdewx jitimgħu. Irqad kopra l-bniet, bħal ġwienaħ ta 'raven;
  F'daqqa waħda, ix-xenarju quddiem it-tfajliet inbidel (u dak il-ħolm spiss ikun pretenzjuż!) U spiċċaw fil-baħar, aktar preċiżament fuq il-moll b'veduta tal-baħar u friska.
  Il-bniet Komsomol marru fil-port, is-siluwett tad-destroyer ma kienx 'il bogħod, madwar ftit kilometri, iżda kważi ingħaqad mal-linja tal-orizzont. Hawnhekk reġgħu ġew attakkati diversi drabi minn ħames firien wirdien. Dawn huma ħlejjaq tant diżgustanti, b"sitt saqajn, li tħares u tiġbed tirremetti. Madankollu, hija kwistjoni ta 'żewġ sekondi, stabs b'daggers u kollox spiċċa.
  Is-sabiħa Margarita saħansitra kantat:
  - U għalija, bħal emetic, imbagħad potion ta 'l-imħabba!
  L-Aurora l-Ħamra ħarġet saffara minn mnifsejha:
  - Imma l-imġieba hija tajba - u jien issikkat fix-xedaq b'riġel!
  Kreaturi aktar perikolużi kienu l-mannara tal-gawwi. Kellhom il-ħila jisparaw b"munqar. Il-punt kien jintrema 'l barra u mtaqqab il-ġilda, injetta l-aċidu. Imbagħad l-għasfur tal-mannara poġġa bilqiegħda fuq il-vittma megħluba - qatgħet il-laħam. Veru, hawn kienu diġà sparati l-aktar. Iżda erba" predaturi b"irjus imqabbda b"mod reċiproku ppruvaw jattakkaw lill-iscouts.
  - Hawn huma perverżjoni oħra tan-natura! - Ix-xitan tan-nar Aurora ndunat ...
  - Min ħalaqhom, qatt ma jipperverti xejn! - Fil-missjoni l-ġdida ta" Margarita, reġgħu dehru sentimenti reliġjużi ataviċi. Il-personalità tinbidel jekk ċerti forzi jqajmu fis-subkonxju. - Hekk jogħġob lil Alla li Jista' Kollox!
  Id-dimonju ta" xagħri aħmar b"dublett qasir u xagħar jaħraq iktar minn tfajjar tal-fjammi reġa" oġġezzjona:
  - Le, dan għal darb'oħra juri l-qawwa qawwija tal-mutazzjonijiet. Serje ta' impatti simili jistgħu jagħtu lok għall-ħajja!
  Meta jitfgħu żewġ chakras, il-bniet qatgħu l-predaturi, u mbagħad qabdu d-diski li rritornaw lilhom.
  - Bħal boomerang, iżda qatgħat tat-titanju! Ix-xitan tan-nar tbissem.
  - KOLLOX SEW! Li dan it-titanju biss ma jaqtax, dan il-metall huwa aktar dgħajjef minn blotter.
  It-tfajliet bdew iduru d-dgħajsa. Ix-xitan tan-nar, imbagħad talab bla mistenni staqsa:
  - Ejja fl-aħħar nikkomponu kanzunetta Margarita!
  Il-blonda bajda tas-silġ li titbissem isbaħ mix-xemx staqsa:
  - Biex iġibilna xorti tajba!
  Il-Kessaħ Aurora ħarġet:
  - Eżattament! Ħalli min jitlef jibki - l-għira tal-għaġeb!
  It-tfajla tal-Komsomol inxteħtet lura u kantat bil-mod, il-kliem f'wiċċ l-ilma u tleqq:
  Oraklu fost il-ġebel maġiku,
  Imwieled mill-maltemp - ix-xemx qawwi!
  Aħna m'aħniex spawn - dlam difettuż,
  Kemm kulur fuq raġġ l-irjieħ tal-kanzunetta!
  
  Xi drabi l-blat huwa ċertament ta 'ħsara -
  Ninsabu fl-inkwiet, in-niket, il-mewt, il-profeziji!
  U ghosts fi brilliance pallida,
  Jiddi bħal sinjal fil-lejl!
  
  Imma mhux se nkunu superstizzjużi
  Gwerriera Russu - xabla fl-idejn!
  Aqdi lil Ġesù fedelment
  Ħalli x-xitan iqarraq għal dejjem!
  
  M'hemm l-ebda patrija aktar b'saħħitha,
  Wara kollox, ir-rieda tagħna hija bħall-metall!
  Stalin għaqli jmexxi l-attakk,
  Tornado "Andryusha" fuq metall Cologne!
  
  Aħna se naqdu lir-Russja b'mod sagru,
  Ħlomt li niddedika qalbi lilha!
  Is-suldat għandu l-aktar bayonet li taqta,
  U l-fjamma fl-announcer - diskorsi!
  
  Tifħir lilek Rus' b'innu,
  Aħna nkantaw lilha,
  Il-vendetta se tasal għall-avversarji -
  Ejja nittrattaw maċ-ċawla!
  
  Aħna se nibnu dinja qaddisa ġdida,
  Alla jberikna!
  Bniet lussu u aġġornamenti,
  Int mhux se ssir Kalif għal siegħa!
  
  Ippremja magħna b'viżjoni mill-isbaħ -
  Leħen il-Mulej qed isejjaħ għax-xabla!
  Il-ħajja se ssir ġamm taz-zokkor
  Meta tkun b'saħħtu bħala "KAMAZ"!
  
  Foresti tal-ballut lush tal-patrija,
  Fejn taf b"ruħek, se tistrieħ!
  Int ser tirċievi oċeani - glorja,
  Int se tidħol fil-Kremlin bħala kaptan!
  
  Int kavallier - tribù ta 'ġganti,
  Ibħra spazjużi u silġ shine!
  Ir-ramel tad-deżert kbir tad-deheb,
  U bil-bellus Emerald - foresta!
  
  Immorru bil-kuraġġ f"battalja mdemmija,
  Għalkemm "Tigri" roar formidabbli!
  Id-dwiefer tas-saqajn tan-Nazi,
  Fid-dehra, Adolf huwa ċertament jibred!
  
  Imma ltqajna mustaċċi f"wiċċ,
  Il-geddum imdawwar, ix-xedaq off!
  U n-nies tagħna huma kbar, kburin,
  Qawwa kixfet lill-kreatura faxxista!
  
  Issa wasal iż-żmien għad-dawl
  Il-grazzja tas-sema waslet...
  Fil-poeżiji, jitkantaw il-fazi -
  Kristu l-qaddis fir-ruħ qam!
  Aurora faħħar, ħabbat idejha biex sħaba ta" dubbien telgħet:
  - Margarita kantat tajjeb, imma trid tkanta s-salmi fil-kor tal-knisja. Il-ħsibijiet kollha huma ġġammjati fuq tema reliġjuża!
  - Int trid tpatti għad-dnub tiegħek. - Said Korshunova, li reġgħet waqgħet f'estasi reliġjuża, immaturat. - Min ibigħ ir-ruħ tiegħu jibqa' dejjem telf - jagħti l-immortali għall-mortali!
  Ix-xitan tan-nar daħak.
  - Int, nara, kapaċi wkoll titkellem sabiħ! Tajjeb, għasel, issa għandna mixja divertenti.
  Bilqiegħda fuq dgħajsa li jintefħu, li ma tingħarafx mir-radars b'kulur taħt farfett bil-lejl, il-bniet Komsomol għawmu lejn id-destroyer tqil. Issa kellhom jagħmlu xi ħaġa kbira. F"mument ta" periklu, ir-riflessi u r-reazzjonijiet kollha aggravaw. Bniet Komsomol ħassew ħsejjes għal ħafna kilometri, titjir tal-mewġ, screeching seagulls u anke ħut yawning. Semgħu lil xi ħadd jgħum minn naħa għal oħra! Il-membri tal-Komsomol, li jarmu machine gun, raw raġel fuq saqqu tal-arja. Neħħa l-maskra tiegħu, u deher wiċċ Denis Baranov. L-uffiċjal zombie, penalist preċedentement ikkundannat, f'din il-viżjoni notevolment rejuvened u ħafna aktar sbieħ, winked għalihom.
  B"leħen ħanek li qaxxar l-arja, qal:
  - I kien mibgħut mill-Fuhrer iswed kbir!
  - Imma aħna ma ktibna xejn! Il-bniet exclaimed fl-unison.
  Mirabela xejn ma kienet kuntenta bid-dehra ta" kriminal imwebbes mill-battaljun tagħhom hawn, iżda Aurora, għall-kuntrarju, kixfet tbissima sodisfatta. Mill-mod, b'mod sorprendenti, hekk kif il-kundannat tefa 'għaxar snin u nofs u teħles miċ-ċikatriċi, inbidel fi raġel pjuttost sabiħ. Kieku ma kinux jafu minn qabel, probabbilment ma kinux jirrikonoxxu lil Baranov.
  - U mhuwiex meħtieġ! - Exclaimed, besotted eks kundanna. - L-uniku għan tiegħi huwa li mmut! Fil-ħajja li jmiss tiegħi, se nsir sultan, u se jkun hemm mitt elf verġni fil-harem tiegħi.
  - Ittratta mill-inqas wieħed. Inkella se jkun nishtyak, l-oppost! - Iddikjarat, tipprova tidher aktar witty minn Margarita.
  Denis waqa' sieket, normalment zombies bħal dawn mhumiex partikolarment talkative. Għalkemm din id-darba, kienet magna tal-gwerra.
  - Għandek esperjenza militari deċenti? - Staqsiet Aurora. Tabilħaqq, wara kollox, diġà għaddew mit-Tieni Gwerra Dinjija u sabu ruħhom fil-futur. Mhux daqshekk futuristiku sabiħ kif deskritt minn kittieba tal-fantaxjenza Sovjetika, mimli wkoll gwerer u, l-aktar importanti, diversi kreaturi mutati.
  Hemm ħaġa bħal din - magoraradiation u unter-radjazzjoni.
  Ir-radjazzjoni Magora hija radjazzjoni li ma toqtolx il-ħajja, iżda tbiddel il-proprjetajiet tal-materja, inklużi trasformazzjonijiet, l-għaqda ta 'diversi forom ta' ħajja - inklużi animati u inanimati.
  Unter-radjazzjoni - b'differenza mir-radjazzjoni ordinarja, tikkawża mhux l-jonizzazzjoni ta 'atomi, iżda l-permutazzjoni tagħhom fil-molekuli, u l-aktar attiv fid-DNA u ċelloli li jġorru informazzjoni ġenetika. F'xi każijiet, jista 'jintuża għal skopijiet mediċi, għal riġenerazzjoni rapida.
  - Dażgur! Baranov qal b'kunfidenza. - I ġġieldu ħafna drabi!
  Red Aurora iddubita:
  - U lil min qtilt?
  L-eks ħati qaleb:
  - Infidili!
  Ix-xitan tan-nar kemmitha qalbha:
  - Kif int uffiċjal Russu:
  - Jiena Mujahideen u l-kompitu tiegħi huwa li neqred l-infidili! - Baranov whined. - Allura jien destinat għal dejjem.
  Aurora lissnet f"widna Marguerite:
  - Targumentax! Aħjar tagħmel ix-xogħol.
  Zombie li purred taħt nifs tiegħu bl-Għarbi. Ir-radju xandar l-aħħar aħbarijiet.
  - Fiċ-Ċeċenja, il-militanti saru notevolment aktar attivi. B"mod partikolari, sar tentattiv biex id-dar tal-gvern titqaxxar. Waqt il-battalja, inqatlu ħames pulizija u ndarbu ħdax, qed jiġi speċifikat it-telf tal-militanti. Skont xi rapporti, l-eks chairman tal-qorti tax-Xarija rċieva madwar mitt miljun dollaru minn sponsors barranin u qed jistinka b'mod attiv biex jaħdimhom. Saret operazzjoni speċjali fil-muntanji: il-banditi ġew imxerrda.
  Zombie qajmet:
  "Dal ma jolqtu lill-infidili biex jaħarbu għas-suffara u r-redikolu!" Kliem kien interrott minn mewġa tidwir, tefa" d-dgħajsa "l fuq u xeħtuha bi sprej. - Hekk ngħid!
  - Fil-prinċipju, id-dritt! Aurora ħarġet xrar minn għajnejha. - L-Istati Uniti hija ghadu kbir tal-Islam. Hija tiddekomponiha bl-għajnuna ta 'Hollywood, gazzetti porno, serje mistika. Issa ser ikollna nisparaw xi Yankees.
  Il-bniet għawmu sa l-destroyer. Kaptan ta 'l-ewwel rank Rudolf Reagan, wara li ħa sip tal-cognac favorit tiegħu (sewwa, dawn l-Amerikani kollha huma drunkards, mhux ta' b'xejn li l-Istati Uniti saret simbolu ta 'stil ta' ħajja ħżiena għas-saħħa u tħassir!), poġġi fuq il- sodda, jistrieħ rasu fuq sidru l-puttana. Meta f'żgħożitu kien iħobb lill-ġuvini, u wara li Franklin Truman ħalla lill-omosesswali jservu fl-armata, kellu esperjenza ta 'relazzjonijiet anke ma' ammiralli. U b'xi mod anke b'eroj ta 'erba' stilel tal-gwerra Indjana. Iżda taħt il-president terminator, u anke Musulman, il-morali saru differenti u l-omosesswali kienu ppressati. Wara dan, Rudolph Reagan iddeċieda li juri l-omnivorousness tiegħu billi jistieden lil whores. Madankollu, caressing-ġisem femminili delikat, huwa ma waqafx jimmaġina guys, muskolari, iswed, kapaċi li jagħti pjaċir inexpressible.
  Il-bastard naturalment huma allura pervert!
  Rudolph Reagan ħalla lill-puttana biex isuqu, iżda ma setax jeħles lilu nnifsu u spiċċa eżawrit. Le, għandu bżonn urġenti għarus. Għalkemm l-irġiel huma kemmxejn agħar min-nisa, ftit għandhom flus - iridu tkabbir fil-karriera. Galina nnutat dan - se jkun utli fil-qerda tal-għedewwa tar-Russja Sovjetika; Amerikani u l-alleati tagħhom.
  Il-gwardjani qed iġibu ruħhom bi traskuraġni. Huwa kiesaħ u jippreferu jżommu sħun bil-whisky mhux dilwit. Margarita frowned (hawn huma drunks lesti - wara kollox, il-molekula tal-alkoħol tissimbolizza l-qerda tal-ġisem, speċjalment il-mara), il-Yankees huma iblah!
  Il-mewġ ileqq fuq il-moniters, xi drabi dehru ħlejjaq. Wieħed minn dawn l-annimali perikolużi kien saw-granċ u fl-istess ħin il-kelb il-baħar ħurrieq. Annimal terribbli, perikoluż kemm fuq l-art kif ukoll fil-baħar. Bid-dwiefer tiegħu bil-labar li jniżnu, jista 'jiddem persuna bin-nofs jew saħansitra agħar velenu. Ma kien hemm l-ebda tfajla li tidher, kienu mxerrda b'riflettur, u ż-zombies għandhom temperatura ambjentali saħansitra ftit gradi aktar kesħin.
  Waqt li tefa" l-puttana fil-ġenb, Rudolph Reagan qal b"leħen ħanek:
  - Mur, irrid torqod. Iva, u timmarċja lejn is-sodda l-kbira!
  - Kif tixtieq, tħallas biss! - Whores disheveled squealed.
  - M'intix sengħa biżżejjed, nofs mower huwa biżżejjed għalik! - wieġeb Rudolph Reagan, u mbagħad b'diffikultà żamm lilu nnifsu mill-burping. - Kif tixtieq! Iżda dan huwa serq.
  - Fuq liema pjan? - Il-prostituti tas-suldati kienu sorpriżi.
  - Għandek xogħol tajjeb. - Rudolf whined. - Gawda u arrikkit, u jien se ħawwad bħall-infern! Il-Ġeneral fil-fatt ħadlu, double chin tiegħu quivering.
  - M'għandekx mikxufa! - Il-prostituti għajjat fid-disprament (u x'mistħija meta tiddaħħal il-moralità!). - Immur infittex klijent ieħor!
  - Imma moħħok, il-baħrin tagħna huma temperamentali. - Irmarka Rudolph Reagan b'theddida ambigwa.
  It-tfajliet Komsomol kienu diġà qrib. Iż-zombie inklinat mal-gwerriera Galina, isserraħ rasu fuq spallha. L-uffiċjal mejjet għafas ħaddejnha kontra xagħarha ħarir u fwejjaħ, u bews il-quċċata ta" rasha. Xufftejn kesħin bla pjaċir ħarqu xagħru, l-uffiċjal riħa ta 'katavru.
  - Lura off! - Għaddet Margarita rrabjata b'mod theddida.- Sibt ukoll maħbub.
  - Ma ridtx noffenduk! Inti biss tidher qisha gouria. - L-apparenza ta 'katavru razzjonali bdiet hiss.
  Se niġġieldu bil-maskri. Ħadd m'għandu jara li aħna bniet. - Ħabiba Aurora Firefire ħarġet flixkun bi stimulant. Ħadet ftit sips. Il-garafina mhix partikolarment cunning, magħmula bl-accordion, sabiex ma kienx hemm arja fiha. Allura l-likwidu li jagħti l-ħajja jiskadi waħdu. Warrior ruħha nota - miżjuda. - Hekk kif tiżvojta, tiċkien: bħala riżultat, l-ilma ma jitlaqx, tista 'timxi fis-skiet.
  F'aspetti oħra, anke l-ħsejjes huma differenti, torox, bħallikieku nieqsa mill-poter. Il-vuċijiet tat-tfajliet li jdoqqu jidhru maħkuma. Il-mewġ qisu kutra sewda li fid-dlam tagħha xi drabi jteptep id-dwal, ħut kważi kwadru jipprova jibża" xi ħaġa minn ħalqhom. Hawn siluwett qawwi qabeż mill-ilma, u nqatgħet kważi bin-nofs bit-tifqigħ ta" Aurora. Din il-ħuta għandha xewk li jaqtgħu u ma riedx iweġġgħu fuqhom.
  Il-bniet Komsomol mhumiex viżibbli, id-dgħajsa awtomatikament tbiddel il-kulur għall-pajsaġġ tal-baħar, hekk kif il-kostumi juru l-kwalitajiet tal-kameleonti. Il-moħbi huwa perfett. Wieħed jista" jara b"mod partikolari kif il-baħrin jaqbdu ħut mutant. Jagħmluha b'mod sempliċi ħafna: L-ewwel, ibaxxu l-gomma, jillubrikawha bil-ħxuna biż-żejt tal-magna u l-gażolina: ir-riħa tinfirex 'il bogħod. Il-fekruna tal-far tħobbu, ġeneralment tiekol il-kimika bħal wirdien. Qabdiet, tibla, jaqbdu mal-ganċ. Il-verità hi, ma tistax tiekol dan il-muck. Imma l-lixka ħajja mhix ħażina. Ħut kbir jaqtagħlu, xi drabi daqs denfil. Xi wħud minnhom huma tajbin għall-ikel u saħansitra jitqiesu bħala Ħelwa.
  Hemm ukoll dawk velenużi, iżda koki b'esperjenza jistgħu jinnewtralizzawhom, u dan jagħmilhom saħansitra aktar għaljin. B'mod partikolari, il-ħut tal-karpjun Emerald jinstab biss fil-Lag radjuattiv Radikal, kif kien jissejjaħ f'armonija ma 'Baikal, biss issa huwa mniġġes. Il-karpjun Emerald imnebbaħ bl-uranju jikkawża intossikazzjoni mid-droga, se nkun moqli sew, żball anke f'minuta se jinvolvi l-mewt bl-uġigħ ta 'Gourmet. U "glitches" bħal dawn huma mhux tas-soltu, b'kulur qawwi, saħansitra se tara dan fi blockbuster. Sajd profittabbli ħafna, mutanti meta-kważi-letali, żmerald u radjuattivi, perikolużi meta kkunsmati, u fl-istess ħin, ippruvaw irabbu karpjuni kbar daqs catfish barra miż-żona, iżda mietu hemmhekk.
  Il-bniet raw dan u għollew l-armi tagħhom. Margarita f'daqqa waħda reġgħet lura; f"widni nstema" strixxir irqiq:
  - Erba' mitt metru sal-vapur.
  It-terminatur tal-blonde, ferħan, wieġeb:
  - Aħna qed inkomplu t-tqarrib tagħna.
  Aurora u Margarita setgħu jaraw fid-dlam kif ukoll ta" qattus, jekk mhux aħjar. Abbord kien hemm ftit aktar nies, madwar ħamsa u tletin ruħ, inklużi sajjieda merċenarji, li ħafna minnhom kienu fis-sakra. Zombie ħa wkoll il-mira lejn l-avversarju tiegħu, l-ex uffiċjal kundannat kellu machine gun b'silencer.
  Huwa ħa bewsa, clairière għafas il-qabda tas-sigurtà, mixgħula fuq il-ħġieġa tal-lejl. Huwa kellu jħossu professjonali miegħu, speċjalment meta żamm il-eyecup tal-gomma ma" wiċċu biex ma jagħtix il-pożizzjoni tiegħu lil dawk li jaraw b"lewn aħdar.
  Il-bniet ħarsu lejn l-avversarji tagħhom permezz tal-ottika tal-kompjuter. Hi ffissat immedjatament il-miri, u stabbiliethom għar-rata massima tan-nar: elf u ħames mitt rawnd kull minjiera. Fl-istess ħin, il-bniet qassmu l-vittmi, kien meħtieġ li jitneħħew erbgħa u tletin persuna f'daqqa. Il-kompjuter ta ħjiel dwar kif u fuq min jisparaw.
  L-osservatur suldat kien ħdejn il-fann ta 'l-ilqugħ, huwa affumikat sigarru, u minn żmien għal żmien sipped whisky minn flixkun.
  - L-Amerikani qed iservu bi traskuraġni! - Aurora ndunat u żiedet malizzjuż bil-velenu fil-vuċi tagħha. - Dan huwa r-riżultat tad-demokrazija liberali immuffata tagħhom.
  - Naħsbu aħjar tagħna! Margaret għamlet grimaced. - Speċjalment dawk li ġew mikrija fl-armata, li mhumiex ta 'oriġini Slavi?
  - Tkunx iblah biex tixrob ukoll! - It-tfajla Komsomol għorok imnieħerha. - Ħakk, forsi għax-xita. Jew forsi hit kbir!
  - Neħħiha! Avversarju tat-Tielet Reich... - Wspert il-kundannat Zombie.
  - B'mod ġenerali, it-tipjip inaqqas ir-reazzjoni u jgħammar l-għajnejn! Margaret qalet. - Jien personalment nipprojbixxi s-sigaretti.
  Fil-poppa tal-tpartit grand destroyer huwa viżibbli, hemm diversi xkubetti tewmin li jisparaw malajr, il-klassi Lincoln - ħdejnhom b'koppja ta 'gunners fuq is-sedil. It-tnejn l-oħra huma impenjati fis-sajd. Paired "grobodon" fuq in-naħa tal-lemin. U mbagħad Amerikan, bħal Negro, telaq, iħares lejn xi ħaġa fuq il-"mowbajl" tiegħu. Apparentement "pornukh", tip ta 'video. B'mod ġenerali, il-pistoli huma perikolużi jekk sparati, mhux magħruf jekk l-"armatura" se tiffranka l-ġebel, u d-dgħajsa li jintefħu hija definittivament kranty.
  - Allura l-għanijiet tqassmu. Nersqu eqreb. - Qal ix-xitan tan-nar. - Bhejjem primittivi għandhom jidhru li joffendu.
  - Sneak up bħal sriep! - Appoġġjata Margarita, wriggling qadd tagħha.
  Iż-zombie tkellem b'mod elokwenti.
  Osservanti bħal dejjem, l-Aurora b'xagħar aħmar innotat il-bow guns bi skorta u s'issa sikuri. Diversi machine guns, tqal, forsi aktar qawwija minn PKM. U mbagħad l-ekwipaġġ, raġel huwa viżibbli, x'aktarx Ċiniż, sentinella tensjoni ħafna, anke nervuża. Probabbilment, il-newbie hawnhekk huwa kif jiġġebbed. Fil-qrib hemm uffiċjal, b"mod każwali mimli fuq il-puġġaman, operatur tar-radju b"antenni għadda minn ħdejh.
  Ejja nallokaw l-għanijiet! - Ħama Offruta, jilagħbu ma 'chewing gums Aurora.
  - Se navvanza lejn il-lemin, int lejn ix-xellug se taqbad territorju kbir! - Margarita daħlet it-tarf ta" idha fuq gerżuma.
  Id-dgħajsa li jintefħu maqsuma f'żewġ partijiet, il-bniet daru.
  - Se niknes il-machine gunners! Aurora tefgħet snienha.
  - U jien gunner! Margaret giggled.
  Id-destroyer bl-ebda mod mhu żgħir u huwa importanti ħafna li tidħol fih f'daqqa, tinterrompiha u tinżel fil-kabini. Il-bniet Komsomol ħassew nervużi, l-esperjenza tal-qtil ma kinitx żgħira wisq, iżda l-istess, qalbhom bdiet tħabbat malajr, rashom kienu storbjużi mill-ħruġ tad-demm.
  Huma jagħtu lilhom infushom kmand mentali biex jikkalmaw u jaġixxu bil-bard. Mhux kull anke ġellied jew tabib b'esperjenza jistgħu jagħmlu dan, iżda l-polz jikkalma. Widna li jaqtgħu ttella 'konversazzjonijiet, għax mhux il-Yankees kollha huma viżibbli, iżda għandhom jitneħħew f'daqqa.
  Min b'mod partikolari fis-superstruttura ta' fuq. Hemm, apparentement, huma maqtugħin fi karti. Iva, anke fi iblah primittiv. Kemm huma deġenerati l-Yankees, l-avversarji tar-Russja Sovjetika. Allura kliem Amerikan qawwi diġà jinstema". Daqs ħames suldati, u se jkollhom ukoll jitneħħew.
  - Jidher biss li għandna operazzjoni sempliċi! Margaret ndunat. - U għalhekk evita ħsejjes bla bżonn li ma kienx hemm inkwiet!
  - Aħna qegħdin fir-rwol tar-re tas-sabotaġġ Thunder Wind! Hawnhekk biss għelbu lill-Yankees. Għalkemm, biex inkun onest, pajjiż li jiġbed films ta" azzjoni bħal dawn għandu jkun l-alleat u l-ħabib qrib tagħna. - Il-membru tal-Komsomol Aurora mkemmxa għajnejha, f'liwja formidabbli speċjali.
  - Kieku ma kontx imwieled fl-USSR, kont nippreferi li nitwieled fl-Istati Uniti. Iċ-ċiviltà ta 'l-Amerika hija mijiet ta' kulturi minn madwar id-dinja! - Margarita teasing xi ħadd, wriet ilsien twil.
  - Ir-rebħa fuq avversarju b'saħħtu ġeneralment tiswa aktar, imma int mhux se tagħtiha għal xejn! Aurora tgħajjat.
  - Ħlief għall-Gwerra l-Kbira kontra l-ghouls u t-trolls, li l-frott tagħhom intilfet. Margaret daħlet ħafna.
  - Temporanjament! - Riġid aqta 'l-devil fiery.
  Il-bniet ħadu riskju kbir. Avviż minnhom, magni pistoli tqal immedjatament jibdew jaħdmu. Huma saħansitra aktar perikolużi mill-kanuni, għandhom bżonn iż-żmien, għalkemm mhux wisq biex jimmiraw. Ukoll, wara kollox, il-Yankees għandhom kompjuters, kif ukoll apparat ta 'viżjoni bil-lejl. U kemm-il qxur għandek bżonn biex toħroġ dawk glamorous tagħhom? Imbagħad jistgħu jiġu mgħarrqa anke bl-isparar blind, jew billi jinxtegħlu l-aktar radars qawwija. Iva, u attenzjoni, tista 'tara xi ħaġa vaga, b'mod partikolari, zombies. Dan it-tip jikxef l-uffiċjali tal-intelliġenza tal-Komsomol. Fuq nett, deher tip ieħor, il-geddum miżbugħ bħal wieħed blu, marret għand is-sajjieda.
  Erġajna qegħdin fl-inkwiet! - Kien hemm tħassib fil-vuċi ta 'Margarita.
  - Aħna nieħdu ritratti ta 'kollox f'daqqa! Hija kwistjoni ta 'ħames sekondi! Aurora ħadet xarba mill-istimulant tagħha. Hija xeħet lil sieħebha b"minkeb. - Iva, u tixrob!
  Hemm strixxa ta 'dawl ħdejn il-ġenb innifsu, iżda din mhix problema.
  Margarita tgħid, jew aħjar, tikkmanda liż-zombies:
  - Tisparax mingħajr kmand.
  - Isma, sinjura! - Wieġeb "pupa kundanna".
  Issa l-għanijiet kollha jinqabdu u hawn ix-xorti. Abbord is- "sajjieda" niġbed kruha shimmering bir-rubini: pejst tal-ħut miraklu. Anke erba 'guys leaned barra mill-ħabi, issa l-miri kollha huma maqbuda.
  - Sar il-ħin! Hypervolley! - whispers Aurora. - Tħobb tispikka.
  Il-pistoli tal-magni jegħlbu skiet it-tixrid tal-mewġ, u jimblukkaw kompletament l-isparar tagħhom. Ħamsa u għoxrin balla jisfaw f"sekonda waħda, u ħamsin fi tnejn. U trid tneħħi sitta u erbgħin persuna f'daqqa. Anke b'missijiet u d-doppjaġġ inevitabbli, żewġ sekondi huma biżżejjed għal sweep komplut. Biss whistle rqiqa tal-moviment tal-balal, anke l-persjani ma ikklikkja. Il-claps bilkemm huma perċettibbli, il-butt biss ippressat ftit 'l isfel fuq l-ispalla.
  - Dak hu li tfisser elettrokalamita u aċċelerazzjoni! - Ix-xitan tan-nar qal b'ammirazzjoni.
  - U wkoll il-kapaċitajiet tagħna! Margaret snarled. - Tifħir lill-kreatur kbir!
  - Mhux mogħti minn Alla, xjenza! Aurora oġġezzjonat.
  Għalkemm laqtu minn punti differenti, kienu pjuttost kapaċi jitkellmu, anke f'distanza kbira permezz ta 'mini-walkie-talkies.
  - Ħalli ħadd ma jgħaddi mill-limitu, ejja nibdew niżbarkaw! - ordna l-gwerrier Komsomol.
  Huwa umoristiku li l-paraxutturi kollha huma tliet persuni, żewġ tfajliet Komsomol u katavru ħati ħati. Il-gwardjani nisa qed jitfgħu target designators. Hawnhekk tista" tara li ħarġu tliet suwed oħra.
  - Alla aħfirli! - Pious Margarita whispered, tibgħat lill-ġellieda għal dinja aħjar.
  Zombie spara tnejn biss li affumikaw fil-ġenb u peered fil-bogħod. Hawnhekk, b"mod ġenerali, kien hemm xi ħaġa li tammira, u min kien jikkundanna lill-baħrin li jirrilassaw f"port ta" ħbiberija.
  Mill-kantuniera ta" għajnejha, Margarita rnexxielha tinnota s-sħab imdemmi jtiru minn irjus vojta.
  - Il-kalkolu ġej! - It-terminatur Blonde jgħid. - Ftuħ kont!
  - Jidher li ma taħlix sekonda waħda! Ordnat Aurora.
  Il-bord tad-destroyer qam istantanjament quddiem l-iscouts. Hemm biss katavri fuq il-gverta, mhux abitwalment kwiet, ħut baqta biss iħabbat denbu mal-ġenb.
  Għal darb'oħra tqum fl-aktar post interessanti. Il-bniet Komsomol bil-għaġla jqumu u, jaqbżu, jerġgħu jiġru. Lanqas ma tħallew jieħdu l-kolazzjon, u għalhekk ħallewhom imorru bil-ġuħ barefoot fuq ramel jaħraq. Mela erġa" ġiri u jonqosx. Jidher li jridu jaħdmu iebes...
  Aurora ħeġġet lil ħabibha:
  - Żomm imnieħrek up, mara Sovjetika kessaħ! Imbagħad mhux se nkissru taħt it-tank!
  Marguerite ħarġet bil-biża:
  - Iva, ma ħsibtx li tkisser! - U fehim it-tifsira doppja ta 'tali espressjoni, hija żiedet tispjega. - U saħansitra aktar liwja!
  ġellieda Komsomol midfuna fil-ġenb. Għal mument, il-poppa mblukkat id-dawl diġà baxx. Scouts Sovjetiċi jitilgħu bħal Spider-Man bl-użu ta 'stivali Velcro. Margarita tgħin ukoll lis-"saborra": zombie jiġbed kważi mill-għonq. Tajjeb li dan ir-raġel mhux minn kampjuni kbar. Hawn huma fuq il-gverta. Wieħed mill-ġellieda jgħolli rasu, it-tfajla Komsomol taqtgħu b'diska boomerang.
  - Kalma kelba! - Tgħidlu.
  Telgħu malajr, fl-istess ħin iwaħħlu d-dgħajjes. Issa kollox huwa korrett! Il-gverta kollha hija taħt il-kanuni tal-beauties. Hawn żewġ baħrin inklinaw 'il barra, nofs sekonda u kien hemm toqob f'rashom, huma biss irnexxielhom twitch.
  - Inżomm l-għadu fil-mira tal-pistola! U issa skiet neħħi kollox! Wistin ordna. - B'mod ġenerali, hija ħadet ir-rwol ta 'kmandant anzjan, jibża' li wisq "tip" u reliġjuża Margarita se jħammġu xi ħaġa. Korshunova jipprova ma jindunax b'dan. Barra minn hekk, kif qal wieħed mill-marixxalli Sovjetiċi - żewġ persuni mhumiex stakkament, tlieta mhumiex kumpanija!
  Margarita neħħiet l-istivali, poġġiethom fil-backpack tagħha, u mxiet barefoot mal-ġenb. Malajr, ħarġet il-machine gunner li kien jistaħbew fiċ-ċella, jidher li għadu ma ndunax x"ġara. Il-bniet Komsomol ġibdu l-magni pistoli mill-isbaħ tagħhom minn wara daharhom, tbissmu, waħda minnhom ħa l-mira lejn il-korsija kollha, huwa meħtieġ li tnaddaf il-korsija kollha.
  Aurora f'daqqa ġriet aktar mgħaġġla minn sprint Olimpiku. One-tnejn u hi ħdejn il-bow guns. Hemm madwar tnax-il ġellied, nofshom joqgħodu fuq il-"shrew", oħrajn huma maqtugħin fi karti. Magħhom għandhom żewġ puttani. Hija ħasra għall-bniet, iżda dan huwa d-destin morr ta 'prostituta. Il-ħlas huwa separat, u ż-żarmar huwa bl-ingrossa. Aurora taqta" lil kulħadd b"tifqigħ qasir, minn arma siekta. Hija m'għandhiex bżonn vista kollimatur hawn, u għalhekk hemm backlight, u l-baħħara ma jistennewx attakk minn wara. Iva, b'mod ġenerali, conceit kbir għandu rwol: min jazzarda jattakka destroyer mimli suldati u baħrin.
  - Imxi bħal volpi 'l isfel fil-korsija fuq il-lemin! Aurora murmur bil-mod. - Ħalli l-zombie joqgħod wieqfa, huwa se jagħti biss l-istivali Ċiniżi tiegħu.
  - Sure, jien ser naddaf jien. Margarita twieġeb.
  Il-movimenti tal-bniet ġew maħduma fuq bosta magni virtwali, ġew mgħallma biex jaqbdu vapuri, tankijiet, jiġġieldu f'labirinti, ajruplani tal-maltemp, splussivi tal-pjanti.
  Iva, tali memorja falza jew ġenwina minn dinja oħra toħroġ f'din il-viżjoni futuristika fabulous.
  Jekk mixtieq, l-iscouts jistgħu jqarrqu bil-"G-2" biex idaħħlu splussivi fl-uffiċċju tal-Prim Ministru Ingliż, u jagħmlu ħafna affarijiet oħra. Allura issa Margarita mxiet minn ġol-guardrail, malajr ħadet il-passaġġi taħt in-nar minn angolu favorevoli. Kien hemm ftit suwed, u wieħed isfar. Margarita tilfet aktar mill-qrib. Segwew ħamsa oħra. Imbagħad darba kju qasir stabbilixxa lil kulħadd.
  - Kollox se jkun faċli! - Hija wieġbet. Għal xi raġuni, il-kuxjenza naqset, kien hemm passjoni għax-xewqa li jagħmlu xogħolhom bl-aħjar mod possibbli.
  . KAPITOLU #6
  Tfajla Komsomol daħlet fit-tank, għalhekk kien hemm seba 'ġellieda oħra. Neħħejthom wara li ġrejt għall-imnieħer, imma min-naħa l-oħra. Zombie, minkejja l-ordni, ma waqafx, iżda mexa tul il-gverta tul il-poppa, iżda fortunatament ma kienx viżibbli.
  Marret lejn imnieħer Margarita, poġġiet erbgħa oħra, peress li kienu mexjin f"tgħanniqa, anke donnhom kienu qed ibusu.
  - I marru għall-bieb! - Threw-terminator Blonde.
  Aurora, li ma baqgħetx lura, ikkonfermat:
  - U kklerja l-armi tan-nar.
  - Wet-Yankees! Margarita ħarġet ilsienha.
  - U effettiv ħafna! - Aurora qabdet butt ta" sigarett imwaqqa" b"subgħajha ta" sieqha vojta u tefgħet b"tali mod li waqgħet direttament f"munqar tal-"ajkla" Amerikana.
  - Qed niċċaqlaq mill-ġenb! - Hija threw laconically dimonju fiery.
  Is-sbuħija mxew 'il quddiem. Aurora kważi ġiet wiċċ imb wiċċ ma" raġel iswed. Ried jgħajjat, imma t-tfajla għattitu ħalqu b"bewsa:
  - Ikkalma kitty.
  - Inti divina tiegħi! - Hu qal.
  - Għandek xufftejn tajbin, tifel, imma m'għandix ħin. - Tfajla Komsomol għafset arterja ħdejn imnieħerha b'subgħajha. - Kultant inħossni jiddispjaċini li ma għażiltx karriera bħala champion tat-tennis. Ikun hemm flus, fama, ħafna guys gustużi u l-ebda qtil.
  Il-bniedem inklinat lura, ilsienu ħareġ minn wara ħalqu.
  L-Aurora ta 'xagħar aħmar għamlet koppja tinżel għarkobbtejha fuq irkopptejha, sparata offhand, jeqirdu l-guys li jmiss. Ikkmanda:
  - Galina tagħmel ċirku u qrib il-poppa.
  - Naturalment, din hija l-aktar ħaġa importanti għalina. - Maħruġ minn Mirabela
  Tfajla tal-Komsomol għaddiet miċ-ċentru b'sandlija, u qatlet ftit aktar militanti tul it-triq, b'mod partikolari, ġriet tul is-sovrastruttura ta 'fuq. U allura l-veloċità hija fuq in-naħa tagħha, koppja ta 'biki inkomprensibbli, anke ħadd ma kellu ħin biex jispara.
  - U d-dixxendenti jgħidu, il-cowboys jiġu sparati malajr. Gideb, probabbilment!
  Il-machine gun (arma li titkellem f'ħolma mhix komuni, qatt ma taf x'hi kapaċi, is-subkonxju!) Ma setgħetx tirreżisti r-rimarka:
  Il-professjonalità tiegħek hija lil hinn mit-tifħir.
  - Forsi tista" tgħid xi ħaġa oħra! Mirabela telgħet b"sieqha vojta fuq lighter imwaqqa", fjamma u daqqet bl-uġigħ.
  - Int il-perfezzjoni nnifisha, int il-perfezzjoni nnifisha,
  minn tbissima għal ġest huwa lil hinn mit-tifħir!
  Iwettaq atroċità mal-ghadu, fanatiżmu kbir,
  U niżżel nieżla taċ-ċomb, bl-irmied jaħarqu - napalm!- L-apparat ċibernetiku tal-machine gun kanta bil-mod fil-widna.
  - Għaqlija inti tgħawweġ il-hit! Mirabela daħqet (iżda ma setgħetx tiftakar fejn semgħet il-kanzunetta!) u għorok l-għarqub uġigħ tagħha mal-metall mhux maħdum.
  Il-magna wieġbet:
  - Il-programm għandu sens ta 'umoriżmu. Biex tgħolli l-ispirtu tal-ġellieda!
  - Preċedentement, il-films kienu aktar friski, sabiex l-ispirtu b'saħħa kuljum,
  imma għidli x'se jqajjem, film porn "Emmanuel"! - wieġbet b"umoriżmu Mirabela (U min hu Emmanuel, minn fejn ġiet f"rasi xbieha bħal din. Forsi mill-kelma Emmanuel?).
  U daħqet biċ-ċajta.
  Mqajma fuq it-tarf tal-ilqugħ, it-tfajla qabdet erba 'nies foqra, qatgħu lilhom infushom fuq il-prefiss fl-istrateġija.
  - It-tim huwa kompletament imfarrak! Tajjeb li l-aħħar mument tiegħek ikun kuntent!
  Aurora skiet tinżel is-sellum, tieħu pożizzjoni quddiem il-bieb għall-issettjar. Creeps out massiv, mija u sittin kilogramma Negro. Tfajla Komsomol imdendla fuqu minn fuq, tistrieħ iz-zuntier tagħha mal-ħitan tal-ġenb tal-kuritur. Thug, murtering.
  - Fakyu! Għaliex daqshekk kwiet! - Aurora - taħbit lilu bil-warrani fuq it-tempju. Imbagħad jiġbor il-karkassa, u jħalliha titbaxxa bil-mod.
  Għax l-imħabba waslet għandek! - Twieġeb Hi.
  It-tfajla Komsomol lanqas ħallitna hawn, daħlet bħar-riħ, kju, ħsad żewġ tużżani, li nofshom kienu rieqda. Ir-riħa qawwija tal-alkoħol qalet li l-Yankees kellhom ħin biex jiċċelebraw xi ħaġa.
  Il-ħolma tiġi interrotta, sirena tgħajjat f"timbri baxx. Il-bniet jitqajmu bil-frosti tal-lastku fuq saqajhom u mġiegħla jingħalqu.
  Jiġbruhom u jerġgħu jgħaqqduhom, u jimbuttawhom aktar.
  Qabel dan, madankollu, taw l-ikel. Għal darb'oħra porridge imħallat ma 'ħut mhux wisq frisk. Iżda dan huwa immellaħ saħansitra aktar min-norma. Milli jidher ikel tal-bott qadim u skadut minn fost it-trofej jintrema fix-xgħir. U żiedu l-melħ mal-ħut għad-diżinfezzjoni. Il-kwadri maqbuda għadhom ma tilfux il-valur tagħhom għan-Nazis!
  Oleg Rybachenko jolqot magħhom. Għalkemm jidher li hemm biżżejjed ħin għall-irqad u saħansitra aktar, iżda m'hemm l-ebda ferħ. Bi tbatija, il-ħolma eżawrit lit-tifel.
  Għalhekk jimxi hekk u jħoss, bħallikieku fuq rasu, ittektek memorji tal-frott ta" alluċinazzjonijiet strambi li l-esperimentaturi Nażisti ispiraw fih;
  Hawnhekk f'ħolma jara lil Dmitry. Jidher qisu dak it-tifel irqiq u għoli li huwa mqaxxar magħhom, iżda ogħla u muskolari. Madankollu, il-wiċċ u l-isem huma simili. Koinċidenza stramba wkoll. U dan it-tifel kellu ftit ġlied faċli, kontra t-tim tas-subien mis-Slovenja, u mbagħad ir-Rumanija. Iż-żewġ ġlied huma knockouts malajr, u fl-ewwel minuta! It-tielet ġlieda kienet aktar iebsa. It-Taljan dgħif kellu difiża eċċellenti u mobilità tar-riġlejn. Ma ħalliex lilu nnifsu jiġi knocked out immedjatament u telaq tajjeb. L-avversarju ta" Dmitry spiċċa l-ewwel round fuq saqajh...
  Imbagħad it-tifel fit-tieni rawnd, mingħajr ma jagħti kas tal-possibbiltà li jmexxi lilu nnifsu f'waħda iebsa li ġejja, sempliċement ġera lejn l-avversarju, tefa 'daqqiet miż-żewġ idejn. U rċieva daqqa diretta preċiża u rapida lejh, eżatt fil-punt tal-geddum.
  Għall-ewwel darba, il-boxer żagħżugħ heżżeż, iżda dan biss irrabja lil Dmitry. Qabeż bħal tigra u qabeż lill-avversarju tiegħu bil-lemin tiegħu.
  Il-vis-a-vis tħawwad u waqa" għarkopptejh... Ir-referee għodd il-knockdown u ta s-sinjal:
  - Boxing!
  It-Taljan, jidher, tilef il-mobbiltà u, wara deuce veloċi mat-tempju u l-ħaddejn, waqa", u ferrex dirgħajh tant bla tama li r-referee lanqas biss beda jgħodd, iżda immedjatament waqqaf il-ġlieda. L-istands, mimlijin l-aktar bi tfal tal-iskola, isaffar u g[ajtu. Madankollu, fost il-pubbliku kien hemm uffiċjali tal-SS ta" grad għoli. It-tifel megħlub beda jiġi ppumpjat 'il barra, it-tifla mmassaġġjat ħaddejh u għaġnu għonqu ...
  Dmitry kien saħansitra jibża":
  - Qtiltu?
  Iżda wara minuta ta" manipulazzjoni qawwija, wiċċ il-boxer żagħżugħ sar roża, u fetaħ għajnejh. Hu murtered xi ħaġa ippronunzjata. Dmitry għenu jqum u t-tifel ħaddan b"mod amikevoli.
  Oleg Rybachenko, min-naħa tiegħu, boxed pulit, il-ġlied kienu dilettanti, erba 'tliet minuti kull wieħed .... It-tifel bagħat l-ewwel żewġ avversarji tiegħu fit-tielet u r-raba' rawnds. Kelli npatti mat-tielet... U għalkemm Oleg Rybachenko, li wera difiża mill-isbaħ, mexxa b'fiduċja fuq il-punti, inħatar il-ħames rawnd.
  L-iġsma tas-subien, mikxufa sal-qadd, u ikkunzati, shine bl-għaraq, il-muskoli kienu qed jitħawwad, u l-vini u l-vini spikkaw aktar qawwi. L-avversarju Oleg Rybachenko ġera 'l quddiem, billi bbaża ruħu fuq il-fatt li f'każ ta' attività kien se jingħata dan ir-rawnd. Imma l- pijunier kuraġġuż innota li l- kontroparti tiegħu kienet diġà għajjien, u r- reazzjoni tiegħu naqset. Segwit minn naħa rapida fuq in-naħa tax-xellug tal-geddum u traffiku li ġej. L-avversarju żagħżugħ qabad u waqa 'l quddiem ... Apparentement kien knockout, għalhekk ma qamx fuq l-għadd ta' għaxra.
  Imbagħad kien hemm waqfa, tliet ġlied f'ġurnata waħda fis-sistema tat-tazza hija ħafna!
  Dmitry b'ċertu ammont ta 'sarkasm innota:
  - Hawnhekk il-professjonisti jiġġieldu ħmistax-il rawnd, u qabel l-Ewwel Gwerra Dinjija, ma kien hemm l-ebda limitu ta 'żmien. Il-boxers iġġieldu sakemm wieħed minnhom waqa" eżawriment.
  Oleg Rybachenko hawnhekk qabel biss parzjalment:
  - Taf, dan huwa boxing professjonali, b'xi mod ma nħobbx. Fil-boxing tad-dilettanti, inti biss tiċċaqlaq madwar il-grid, iżda fil-boxing pro, wisq jiddependi fuq il-promoturi. Pereżempju, jistgħu jħassru boxer b'talent ħafna mingħajr ma jagħtuh ġlied. Iva, u ċ-champions għandhom l-opportunità li jipprevjenu avversarju perikoluż wisq milli jiġġieled. Per eżempju, sempliċement bl-għajnuna ta 'diversi dewmien jirrifjutaw li jiffirmaw kuntratt.
  Dmitry ħadlu ponn:
  - Ħallih jipprova!
  Waqt l-ikel, atleti żgħażagħ kienu mitmugħa b'mod diċenti ... Kien hemm anke larinġ u għad-deżerta banana, coconuts u mango li ma kinux ġew ippruvati qabel minn atleti adoloxxenti Sovjetiċi.
  Apparentement, l-organizzaturi Nazisti tal-kompetizzjoni ppruvaw juru li t-Tielet Reich, kollox huwa tajjeb, sodisfaċenti ħafna u tista 'taffordja lussu.
  Dmitry u Oleg Rybachenko ppruvaw coconuts u banana għall-ewwel darba f'korpi ġodda, u ananas għat-tieni darba (ukoll, bil-larinġ fl-USSR, huwa ħafna aktar faċli li tiekol tagħhom stess fl-Asja Ċentrali!). Hawnhekk il-ġuvini għamlu żball pjuttost komuni - ħadu żżejjed ... U ma kien hemm l-ebda kowċis adulti fit-tim ... Jekk iż-Żgħażagħ Hitler kellhom slogan - iż-żgħażagħ għandhom ikunu ġestiti miż-żgħażagħ, allura d-delegazzjoni sportiva Sovjetika ddeċidiet li segwi dan l-eżempju.
  Forsi ma kinitx l-aħjar idea li ssegwi!
  Fi kwalunkwe każ, wara pranzu qalb b'deżerta u kejkijiet, kellhom isiru tliet ġlied oħra (jekk ma tliftx!) ... U ma 'guys b'saħħithom!
  Wara l-ikla, is-subien inġarru pjuttost, Oleg Rybachenko saħansitra ssuspetta li kienu tħalltu ma 'xi ħaġa ...
  Fi kwalunkwe każ, issa l-klassi ta 'atleti Sovjetiċi żgħażagħ waqgħet, u bdew jitilfu wieħed wara l-ieħor ... Barra minn hekk, l-imħallfin, flimkien mar-referee, kienu kompletament brutalizzati.
  Iva, u s-Sovjetiċi kienu diġà qed jiġġieldu kontra l-Ġermaniżi ....
  Għall-ewwel, Dmitry ħassu tollerabbli, u fl-ewwel rawnd il-kwarti tal-finali marru...
  Madankollu, diġà fis-semi-finali, ħass dgħjufija f'idejh u saqajh ... Dgħjufija kbira u tnaqqis fil-movimenti ... Iżda Dmitry żamm il-kburija, u kompla 'l quddiem minkejja l-fatt li tilef ħafna .. . Imma t-tifel kellu ras b'saħħitha, u d-daqqiet preċiżi ta 'avversarju kbir, tekniku u veloċi biss irrabjawh ... U r-rabja u l-kburija, min-naħa tagħhom, ippermettew lilu jkompli l-ġlieda b'fiduċja ....
  Fl-aħħarnett, fit-tielet rawnd, Dmitry qabad lill-avversarju tiegħu, kiser imnieħru...
  Il-Ġermaniż kien kemmxejn ħasad u riċevut fil-geddum. It-tifel mit-Tielet Reich mar lura, kien immaljat. Dmitry żviluppa suċċess, għamel mhux mgħaġġel biżżejjed, iżda fl-istess ħin trippla tanġibbli ... L-avversarju waqa ', ir-referee beda jgħodd il-knockdown bil-mod ħafna ... It-tifel Ġermaniż qam, iżda ma qagħadx sod fuq saqajh ... Ispirat Dmitry ġrew biex itemmu. Ftit bandli preċiżi... It-tifel jaqa...
  L-imħallef m'għandu ebda għaġġla javviċinah. Jistaqsi dwar xi ħaġa fil-ġenb. Wieġbuh...
  Jibda għadd languid ġdid... Fl-għadd tad-disgħa, it-tifel għadu gideb... Imma s-sinjal għat-tmiem tar-rawnd jinstema. Jiġbruh u jġorruh...
  Dmitry b'fiduċja jgħid:
  - Mhux se jkun hemm ir-raba' rawnd! Sempliċement mhux se toħroġ!
  F'dan il-każ, it-tifel Russu jirriżulta li għandu raġun, is-sekondi taw il-permess...
  Oleg Rybachenko, min-naħa tiegħu, jiġġieled bħallikieku ma ġara xejn ... Huwa jiskorja punti fid-demm kiesaħ, u mbagħad jispiċċa fir-raba 'rawnd ... U l-movimenti għadhom preċiżi u veloċi ...
  It-tnejn biss waslu sal-finali mill-atleti Sovjetiċi - rappreżentanti tal-iżgħar grupp ta 'età. A heavyweight fost it-tfal, u middleweight ... Iċ-champion flyweight weġġa' ftit sigħat qabel it-tluq, u ma kellhomx ħin biex isibu sostitut għalih ...
  Mela żewġ Russi biss spiċċaw fil-finali, u l-bqija kollha, ovvjament, huma Ġermaniżi li se jilagħbu deheb bejniethom...
  Il-kompetizzjoni qed tiġi ffilmjata b'mod attiv... Dmitry għamel grimad b'disgust:
  - Hekk iridu jħajruna! Bħallikieku aħna r-Russi agħar mill-Ġermaniżi u xejn mill-Arjani!
  Oleg Rybachenko ħadlu rasu.
  - Mhux ezatt! Kwalunkwe diviżjoni tan-nazzjonalitajiet f'sħiħ u mhux sħiħ hija assurda diġà bil-formulazzjoni tagħha stess tal-mistoqsija. U x"nista" ngħid, jekk l-ideat tagħna huma ġeneralment internazzjonali!
  Dimitri ċaqlaq u qabel.
  - U se negħlbuhom internazzjonalment ...
  Kien hemm, ovvjament, waqfa qabel il-battalja finali... U mbagħad il-Ġermaniżi bnew trick ieħor maħmuġ għas-subien Sovjetiċi... Allegatament, offrew li jillustraw is-sneakers tagħhom bi tleqqija. Iżda bħala riżultat, iż-żraben fuq saqajn is-subien f'daqqa irtab u bdew jitfarrku ...
  Kelli tarmiha u niġri biex naħsilha fis-sink ... Dmitry kien irrabjat serjament:
  - Għaliex għamlu dan? Riedu jipprovokawna fi ġlieda, u mbagħad ineħħuna mill-kompetizzjoni?
  Oleg Rybachenko irrimarka b'mod pjuttost loġiku:
  - Iva, mhux hekk biss! Se jkunu jridu juru wkoll li hemm faqar fl-USSR, u anke atleti ewlenin huma sfurzati jikkompetu barefoot. Bħal, liema tfal foqra huma fir-Russja!
  Dmitry issuġġerixxa:
  - Forsi nistgħu nistaqsu lil sħabna anzjani tagħna għal sneakers? Veru, se jkunu kbar għalik, imma se jkun hemm għalija!
  Oleg Rybachenko ħadlu rasu negattivament.
  - Mhux worth it! Se nuruhom li kapaċi nirbħu anke fl-aktar kundizzjonijiet diffiċli. Barra minn hekk, mhux tal-mistħija għas-subien tal-età tagħna li jimxu vojta ... Kif jgħidu, tfulija vojta ...
  Dmitry għaqqad il-ponn b'tali qawwa li l-għaksa tal-għaksa tfarrak. Il-boxer żagħżugħ qal:
  - Well, huma pissed me off! Le, huma biss speċifikament pissed off!
  Oleg Rybachenko wieġeb:
  - Mela ħalli r-rabja tagħti lilek u lili s-saħħa.
  Imbagħad il-memorja ġiet interrotta mill-mess ta" Dima kkatinat ħdejh, it-tifel whisper:
  - Dan rajt ukoll?
  Oleg Rybachenko wieġeb fil-qosor:
  -Iva!
  Reġgħet bdiet ix-xita, li mhix pjuttost tipika għar-rebbiegħa tal-Krimea. Dan huwa kemm disgusting u chilly. Huwa saħansitra maħmuġ, u l-kallijiet li jiffurmaw fuq il-qigħan iweġġgħu b'mod disgusting minn ilma kiesaħ imxarrab. Kolonna bil-magħluq barefoot daħlet fil-foresta ftit sigħat wara, diġà tard wara nofsinhar. Jidher li l-irġiel tal-SS kienu mgħaġġla biex jieħdu kenn mix-xita. It-tifel pijunier kważi nesa x"ġaralu. Iva, u għall-wiċċ ta 'Leninist żagħżugħ biex jaħsbu dwar il-kesħa, ħwejjeġ li huma mxarrba permezz, saqajn mwebbsa u shackles azzar magħmula minn azzar li ma jissaddadx durabbli, li mħassra l-polz għad-demm.
  Dmitry kiser is-skiet u qal:
  - Jidher li rnexxieli nitla 'madwar il-Krimea matul ix-xitwa, iżda ... B'xi mod mhux fuq l-art!
  Oleg Rybachenko qabel, ħawwad rasu:
  - U magħna, b'mod ġenerali, kollox mhux bħal man-nies!
  Il-foresta kienet enormi. Siġar ta 'l-arżnu kienu f'formazzjoni fuq il-ġnub tat-triq - tlieta jew erba' ċinturi, b'qoxra ħamra-kannella maqsuma jew isfar-oranġjo bħal skali kbar tal-ħut, li għollew kuruni kompatti Evergreen jew blu għal għoli selvaġġ.
  U fuq il-fergħat hemm ukoll fjuri, li jidhru li huma petunias. Mhux foresta, imma sħarijiet, sensazzjoni ta" waqgħa f"dinja oħra. Iżda hemm ukoll minus - fil-ħmieġ fit-triq kien hemm ħafna xewk, jaqtgħu, bħal labar tal-azzar minn magna tal-ħjata.
  Uħud mit-tfajliet kienu diġà jgergru hekk kif ħarġu fuqhom. Dima, għafas idu, qal lil Oleg Rybachenko:
  - Huwa ħmar il-lejl! Temminx fil-viżjonijiet!
  Mirabela poġġiet idejha fuq il-qanfud blond ta" Dima, li kien diġà beda jikber, u lissnet:
  - Temmen jew le! U ħares taħt saqajk! Ma kienx biżżejjed li ġġib infezzjoni lilek innifsek!
  Ġnibru kiber bil-ħxuna fit-taħt il-ħaxix u ... frawli selvaġġi diġà misjur bil-frawli. L-ispirtu kien - taħlita ta 'arżnu tar-rebbiegħa u frawli tar-rebbiegħa u aroma tal-ġnibru. Deher li sar saħansitra aktar sħun. U sempliċement ma stajtx nemmen li mitt pass minn hawn - imxarrba, jekk mhux tundra, x'tip ta 'tundra jista' jkun fil-Krimea? Iżda xorta waħda, temp ħażin u blat kiesaħ iswed, li taħthom qed jimxu l-hordes faxxisti. Hija ħasra li l-ammirazzjoni ma dametx - uġigħ fl-idejn, ħalq u dahar, kesħa, umdità lura, u Oleg Rybachenko ħassu kuntent ħafna. Biss sal-limitu.
  Madankollu... l-istudent-pijunier eċċellenti f'daqqa ċaqlaq. Aktar minn darba matul iż-żmien qasir li qattgħu hawn fil-magħluq, ħaseb: sew, kollox ħażin, ma jistax imur aktar u agħar! U kull darba li rriżulta - hemm saħansitra ħafna.
  B"mod stramb, dan il-ħsieb ikkonfortah ftit. Oleg saħansitra beda jiftakar il-mappa tal-Krimea mill-Atlas. Imma ma setax jiftakarha - u tbiegħed fi ħsibijiet mħawda dwar il-fatt li kienet ġrat xi ħaġa kompletament impossibbli. Tista 'tidħol fi żmien differenti - din hija fantaxjenza minn meta Mark Twain waqa' fl-imħabba. Għal spazju ieħor, li huwa aktar modern, għal pjaneta oħra - ejja! Għall-infern magħha, bil-moħħ - f'daqqa waħda huma super-ċivilizzazzjonijiet; nies li huma miljun sena qabel l-umanità fl-iżvilupp jipprattikaw! Kollox impossibbli huwa possibbli - naf żgur !!!! Imma biex fl-istess ħin tinbidel l-essenza tiegħek, il-memorja, l-espressjoni kollha u mhux tiegħek biss?! Dan huwa totalment - bla limitu u traxxendenti ...
  Oleg Rybachenko staqsa lil Dmitry:
  - Għandek pjan għall-ġlieda?
  It-tifel wieġeb:
  - Il-pjan huwa sempliċi - hit! - Tħawwad dak skinny, li fuqu kull għadma hija viżibbli b'daharu, żied jgħid. - Imma huwa tajjeb l-istess meta inti mhux biss skeletru, iżda muskoli qawwija jilagħbu fuqek. Irqad tajjeb... Imma inti sirt iżgħar!
  - Żgħir imma awdaċi! - Trite, iżda wieġeb b'mod xieraq Oleg.
  U t-triq saret aktar lixxa, sadanittant mgħaġġla. U hija tant stramba li fil-Krimea, iżda kollox jidher li miet. Ftit drabi qabżu lejna sewwieqa ta" muturi b"svastika sewda mibgħuta. U mbagħad għal madwar ħames minuti konvoj mkaxkra lejhom - vaguni kbar sfruttati minn bityugs ta 'ħarsa filosofika b'bagalji ta' xkora magħluqa, li fuqhom qagħdu pulizija ruffled-irġiel bi inċirati tal-kamuflaġġ u faxex ta 'tradiment. Akkumpanjat ukoll minn trasportatur. B'differenza tankijiet, Hitler għandu ħafna minnhom. Imbagħad stakkament ieħor fuq trakkijiet, flimkien ma 'muturi b'sidecar, faċilment qabeż lill-bniet slave maqbuda. Hemm mitt karozza, xejn inqas, kważi kollha miżbugħin bil-kulur kaki.
  Fuq il-mixja, in-Nazis sejħu lil xulxin bil-kolonni ta 'kaptive riekeb fir-ras u, fil-fatt, rwiemel, skjavi, u Oleg Rybachenko jistgħu jaħlef li l-vuċijiet kienu mocking. Il-gwardjani tal-SS baqgħu siekta. It-tobba rikbu fuq xi tip ta" vetturi armati b"forma ta" fkieren u tqal, li għadhom jiġbdu caterpillars. Huma bristled ma machine guns. Imma jidher, ħaseb Oleg, li ma tantx jogħġbu dan ir-rwol - gwardjani-skorti ... Saħansitra ħbew il-geddum bestjali tagħhom.
  Dima irrimarka:
  - L-executioners mhumiex rispettati fil-Ġermanja lanqas!
  Mirabela reġgħet qalet xi ħaġa, b"ras wara s-suldati vili tal-SS. Oleg dam.
  - Oqtolhom! Kollha f'wieħed, lil Hitler!
  Dima irrimarka b"daqqa:
  - Eh, ma nifhimx il-lingwa tagħhom. U mbagħad nistaqsi jekk finalment niġux dalwaqt...
  Oleg Rybachenko irrimarka b'mod languid:
  - Naf il-Ġermaniż, imma ftit li xejn huwa utli!
  Sadanittant, ix-xita waqfet, u s-sema ċċarat fuq is-siġar, dehret ix-xemx. Oleg Rybachenko kellu problema oħra - ried imur it-tojlit aktar u aktar fiż-żewġ modi. U xi ħaġa imqanqla: mhux probabbli li jieqfu minħabba dan. Għal xi raġuni, l-impossibbiltà ta 'materja elementari bħal din, il-fatt li anke hawn jiddependi fuq ir-rieda ta' xi ħadd ieħor, it-tifel pijunier kien irrabjat għal kollox. Barra minn hekk, ix-xewqa kienet qed issir pjuttost uġigħ. Kemm l-irġiel SS kif ukoll il-minions tagħhom solvew din il-problema mingħajr ma waqfu, iżda dan ikkawża biss stmerrija, u mhux xewqa li jsegwu l-eżempju tagħhom.
  Kultant jiddispjaċik li tmigħlek biżżejjed biex tikkawża l-bżonn. Faxxisti jafu kif jikkawżaw problemi - sadists imwielda. Jew kien il-mod kif il-partit ġabhom?
  Oleg Rybachenko kien diġà beda jiġi ffastidjat serjament, meta f'daqqa waħda ġibed fl-arja li għadha niedja, bid-duħħan, imbagħad kelb inbiħ u nstemgħu vuċijiet umani, fuq il-lemin, f'daqqa, immedjatament beda l-ikklerjar, li fuqu s-suldati kienu qed jagħmlu xi ħaġa - biss tużżana jew tlieta, u warajh duħħan tela 'fuq ġebel u bini enormi. Tfal lebsin bil-kamuflaġġ ħarġu rasu mit-triq lejn dawk li jinsabu fl-għalqa. Mhux Russi, ġġudikati mill-biki u l-faxex b'svastika, kien hemm għoxrin minnhom - ġrew u għajjat. Sakemm il-kolonna resqet lejn ir-raħal, mill-inqas tużżana suldati kienu diġà ħarġu jiltaqgħu magħhom - b"lanċjar ta" granati kbar u pistoli tal-magni li jinġarru mgħammra b"lanċjaturi ta" granati wiesgħa. Kienu mmexxija minn raġel xiħ qawwi bl-uniformi ta" ġenerali tal-SS.
  Jew forsi mhux nannu, iżda biss xagħar griż, għax ma kien hemm l-ebda sinjali oħra ta 'xjuħija fih, u l-ġest ta' idejn twil għoqod, imżejjen bi brazzuletti tad-deheb, deher irjali u imperjuż.
  U għandu premjijiet ... Oleg Rybachenko jaqra fil-ktieb ta 'referenza, u kien étonné - li tant jistgħu jinġabru f'kollezzjoni. L-ogħla huwa s-Salib tal-Kavallier bil-weraq tal-ballut u x-xwabel. Fuq biss, l-istess, iżda bid-djamanti, kif ukoll il-Grand Cross of the Iron Cross, iżda Goering biss għandu tali premju. L-Istilla tal-Grand Cross tas-Salib tal-Ħadid hija saħansitra ogħla, u matul l-istorja tal-Ġermanja, ġiet mogħtija liż-żewġ persuni kollha - Field Marshals Blucher u Hindenburg. Ukoll, l-ordni ta 'l-ajkla bid-djamanti se tkun ogħla.
  Il-kolonna tal-priġunieri waqfet. It-"tabib-boxxla" b'żaqqu, kif Oleg Rybachenko iddabbjat il-kap tal-konvoj, żarma u tkellem ma 'dak ta' xagħar griż. Il-kumplament ħares lejn il-konvoj biċ-ċaqlaq u bi tensjoni. Oleg Rybachenko innota li kulħadd fil-qasam abbanduna x-xogħol tiegħu, u t-tfal li kienu ħarbu kważi resqu viċin. L-ewwel Ġermaniż, imxew f'kolonna. U warajhom hemm in-nies tal-lokal - skinny: barefoot jew f'żraben tal-bast minsuġa. Il-ġuvini tal-tallab lokali rriżultaw li kienu biss fi qomos imlewna bl-iċċekkjar - suwed u bojod. Dawn ragged li mhux immedjatament ċar fejn huma s-subien, fejn huma l-bniet; kollha shaggy, xagħar ġust, iżda griż bit-trab jew kannella-aħmar, xagħar twil, monstrously maħmuġin, iżda b'għajnejn vivaċi, ċari - kurjużi, ftit mbeżżgħin u ċarament ħasra. Oleg Rybachenko innota wkoll li l-konvoj tal-SS kien qed jipprova jibqa 'qrib kemm jista' jkun tal-iskjavi u 'l bogħod min-nies lokali. In-Nażisti ma għamlux, ma bullyjawx, u ġeneralment ġabu ruħhom bil-kwiet.
  Margarita, waqt li tħares lejn dan, innotat:
  - Fejn marret il-bravada tal-SS?
  Oleg Rybachenko wieġeb bir-reqqa:
  - Marret għal frosti u loops!
  Il-ġeneral ta" xagħar griż, sadanittant, ippunta biss lejn l-irġiel SS b"imnieħer deġenerattiv ftit drabi, u mbagħad, meta r-raġel tax-xaħam beda joġġezzjona xi ħaġa bil-fowm fil-ħalq, xejret idu, b"mod qawwi, bħallikieku jaqta" b" xabla. U r-raġel xaħam xejriet idu wkoll, iżda b'ħarsa miftiehma mdejqa, u mbagħad ta kmand qasir. Karozzi armati roared, u l-Wolf Riders plodded fuq fit-triq. Segwew nofs tużżana suldati lokali. Il-bqija dawru lill-iskjavi fil-magħluq, u l-kolonna reġgħet imxiet. Il-griż għajjat kemm lit-tfal kif ukoll lill-ħaddiema fl-għalqa, u hu stess mexa ħdejn l-iskorti umani żmuntati.
  Dima, tregħid, innota:
  -Xi ħaġa li ma qasmux!
  Mirabela qalet bi tbissima:
  - Iva, ħallihom jiġġieldu u jeħilsu l-imsaren ta" xulxin!
  Żagħżugħ b'daqna magħqud mill-ġellieda lokali tal-SS, li ħa postu ħdejn Oleg Rybachenko, xeħet għajnejh lejn it-tifel pijunier, ħawwad il-magna ħafifa tiegħu, imbagħad għajjat f'rasu:
  - Inti ħanżir Russu mill-inqas xi ħaġa li taħseb?
  U daħk, żied jgħid:
  - Se nkunu Moska u Washington jew le?
  Oleg Rybachenko induna dak li riedu mingħandu, malajr dawwar rasu, iltaqa' mal-ħarsa ta 'Margaret - iddisprat u fl-istess ħin bħallikieku qal: "Lucky - jistennewna affarijiet kbar!" - iżda l-ġeneral ta 'xagħar griż xejriet, u r-raġel tad-daqna, grumbling xi ħaġa oħra, ħares b'dispjaċir lejn Oleg u ma qal xejn aktar. Oleg Rybachenko kważi fehem dak li ried ... Ħalliha tkun saħansitra vaga.
  Imma tant aħjar, allura l-esperimenti għadhom jagħmlu sens? Il-Ġermaniżi verament iridu jkunu jafu l-futur b'dan il-mod? Iżda jirriżulta li huwa kontradizzjoni. Il-kompetizzjonijiet amikevoli tal-boxing huma barra mill-kwistjoni wara gwerra bħal din. Il-faxxiżmu u l-komuniżmu huma għedewwa għal dejjem. Jew hemm xi ħaġa oħra... Kemm kienu weġgħu t-tempji.
  Is-settlement militari rriżulta li kien wara palisade baxx, iżda solidu - bi pjattaforma għas-suldati tal-organizzazzjoni mostruża SS, b'gradi qawwija - madankollu, miftuħa beraħ. Ħaġa waħda biss dehret stramba għal Oleg Rybachenko - pilastri tal-bieb tal-ġebel, mgħottija b'tinqix fil-forma ta 'fjuri u zkuk infinitament istralċ. Dawn il-pilastri xejn ma kienu jaqblu mad-dehra ġenerali tar-raħal, fejn kien maħmuġ (madankollu, forsi kien wara x-xitwa?), U d-djar, mibnija mill-madum tal-ġebel, skaljati fi xquq wesgħin bil-ħażiż safrani, saru kannella bi soqfa ċatti b'pajla.
  Iżda kien hemm ACS. M'hemm l-ebda pistola li taħdem għal rasha, u fuq binarju tal-caterpillar, modifika mhux familjari għall-inkwiżitiv Oleg Rybachenko. Hawnhekk, per eżempju, armi - mehrież mhux inqas minn 350 millimetru fid-dehra. Stqarr li qatt ma kien sema" b"xi ħaġa bħal din.
  Barra minn hekk, il-karozza tidher li tiżen taħt it-tmenin tunnellata, u kif kienet imkaxkra tul il-muntanji tal-Krimea? Trid tesperjenza Sevastopol impregnable matul l-attakk? Minn din is-suppożizzjoni ftit uġigħ fl-istonku vojt. X'se jkollhom jagħmlu s-suldati Russi taħt daqqiet bħal dawn. Hawnhekk kollox nefaħ il-Medju Evu, imħallat mal-modernità u l-innovazzjonijiet tekniċi. Bħal toqob bi qniepen u sfafar. Lanqas se tkun sorpriż jekk hawn televiżjoni, u anke waħda bil-kulur. Mhux iswed u abjad.
  Il-kamra rriżulta li kienet l-istess, li fiha ġabu, jew aħjar, saq l-iskjavi. Madankollu, l-ebda - agħar, minħabba li hawn ħadd ma ddejjaq biex jgħaqqad ix-xquq b'mehrież tas-siment, u riħa familjari ħafna lil Oleg Rybachenko - ħnieżer. Taħt il-hangar, l-iskjavi ddeċidew li jadattaw jew barn abbandunat jew temporanjament vojt (ir-riħa minn postijiet bħal dawn kważi qatt ma tisparixxi).
  Margarita tant xegħret li saret terribbli u tnikket:
  - Hawn nerġgħu niżlu! Well Hitler inti biss tikseb lili!
  Imma kien saqaf fuq rashom. Barra minn hekk, l-iskjavi kienu maħlula. Għalkemm, kif beża Oleg, huma ma pprovdewx toilet hawn. Fil-bini tal-passat, fejn il-ħabs huwa aktar modern, huwa ħafna aktar komdu. Fritz, għalkemm il-ħanżir ma jħobbx il-ħmieġ.
  Madankollu, ħaseb dwarha, wara li diġà għamel in-negozju tiegħu fil-ħajt il-bogħod. U daqqa. X"nista" ngħid... Mhux pijunier, mhu sabiħ xejn. Kollox mhux fil-qliezet, diġà rebħa żgħira. U l-bniet, ukoll, apparentement kellhom ikunu hawn ... Huwa aħjar li ma tħaresx ...
  Aurora, madankollu, ma taqtax qalbha:
  - Avventura oħra... Ngħixu u nieħdu n-nifs f"dan il-ferħ!
  Oleg Rybachenko qaleb:
  - U fid-dinja li jmiss jista 'jkun ħafna aħjar!
  Ix-xitan tan-nar għamel għajnejh lit-tifel:
  - Jien lest li nargumenta, l-opportunità li niċċekkja kif fid-dinja li jmiss mhux se tbiegħed minna!
  Oleg Rybachenko kanta bil-mod bi tweġiba. Għen biex ilaħħqu mal-umiljazzjoni u l-mistħija;
  Jien se niddedika lill-patrija mingħajr traċċa -
  Ħalli jkun hemm proeza, gwerrier huwa exalted!
  Id-daqqa tax-xabla u l-ingwanta tintefa",
  Il-Liġi bla ħniena tar-Re tad-Dinja!
  
  Il-vulkan huwa fuq in-nar - l-ilmijiet mgħollija,
  Xofftejja ambra ta" mħabba!
  Irrid ikolli mument ta" libertà
  Kemm int arja u pur!
  
  Ħruq bħal xagħar prezzjuż tad-deheb,
  Xejjer idejh - kiber ġwienaħ!
  Il-Mulej tani rigal bla prezz
  U mill-ewwel sar ferrieħi, ħafif!
  
  Fejn għadda Alla: kiber wied;
  Ward abjad li jiffjorixxi, lush!
  Se jkun hemm unur - in-nofs tad-dinjiet kollha -
  Don fuq l-artal li offejt!
  
  Iva, naf, midneb, assoċjat mas-sħaħar,
  U mhux denja ta 'ġenna u ħxuna!
  Imma fuq il-Kalvarju ma" Kristu,
  I sobbed, tgeżwir l-ikona fil mantell!
  
  Tiegħi int l-aqwa xbieha tal-għarajjes kollha,
  Nemmen li l-Almighty, l-ispirtu se jittrasforma!
  Jien se nġorr is-salib mhux denju tiegħi,
  U ngħolli t-tarka li waqgħet minn idi!
  . KAPITOLU 7
  Huma stabbilixxew fi barn, allura għaliex imqiegħda jekk in-Nazis huma mdorrijin anke jittrattaw lill-baqar aħjar miċ-ċittadini Sovjetiċi.
  Tliet subien lokali, taħt il-kontroll tal-SS, tkaxkru ġewwa t-tiben. Huma ġrew bil-ħeġġa, jteptep tkaken vojta u fit-trab tagħhom, ġabu armfuls kbar lura. Is-sena l-oħra, kaxkruha, iżda ħafna, kważi haystack. U seba" jew tmien minuti wara, mhux aktar, dehret mara li, flimkien ma" żewġ tfajliet tal-lokal, ġabet xi kejkijiet ċatti kbar u żewġ ċrieki kbar ta" ġobon. Meta tkellmet bl-Ukrajna, qasmet l-ikel b"mod deft għal kulħadd. Oleg Rybachenko sar kurjuż: ħafna staqsew kemm lilha kif ukoll lis-subien dwar xi ħaġa, u t-tlieta wieġbu minn jeddhom.
  Hemm ħafna Ġermaniżi u qed itellgħu xi ħaġa hawn. Iżda għal darb'oħra, ħadd ma jaf! Fl-aħħar, l-istess subien kaxkru barmil ilma, u ssakkru sew il-bibien. Bl-imġieba ta 'sħabu, Oleg Rybachenko fehem: dan huwa out, illum mhux se jiġu misjuqa imkien ieħor.
  Margarita offriet lil ħuha fl-armi ilma u qalet:
  - L-iġjeniċi mhux se jweġġgħu!
  Il-ħobż irriżulta li kien frisk, iżda mhux tas-soltu, xi tip ta 'tqil (dik il-biċċa friska li tittiekel filgħodu, Oleg Rybachenko ma setax jiftakar it-togħma biex iqabbel). Jew mhux moħmija, jew dejjem jieklu hawn (jew aħjar, x'aktarx it-tieni, il-bqija kielu u ma wrew l-ebda skuntentizza). Iżda l-ġobon irriżulta li kien prodott lokalment żgur - tajjeb ħafna, simili għall-ġobon feta, li Oleg Rybachenko adora. Ħasra li l-biċċa kienet biss terz tal-pala. Iva, anke tifel adoloxxenti, mhux ta" raġel.
  Margarita appoġġat lill-ħu eżawrit. Waqa 'fuq it-tiben, bħallikieku maqtugħ, tomgħod dak li kiseb, mimdud, lanqas beda jixrob. Oleg Rybachenko f'daqqa waħda induna li kien qed tregħid. Wieħed jista 'biss jittama li kien biss tħawwad wara l-kesħa, u speċjalment viżjonijiet selvaġġi. Li wara l-irqad jgħaddi dan ir-rogħda. Rybachenko Oleg ipprova jiġbor aktar tiben għalih innifsu u, jekk possibbli, ħaffer fih. Ma tilef l-aptit imkien, sserraħ rasu, imma kif sema" lin-nies; f'temperatura, l-ewwel ħaġa li taqta 'l-xewqa hija li tiekol. Oleg Rybachenko innifsu qatt ma kien marid - grazzi għall-istruttura ġenetika. Veru, ma għamiltx esperimenti simili fuqu, inklużi ħafna sigħat ta 'mixjiet fil-kesħa. Allura... Imma forsi se. U jekk le, allura hemm ċans li għall-fini tax-xjenza jittrattawh ...
  Xi bniet ħawwad daqstant, iżda ħadd ma jisogħla.
  Oh, kemm waqgħet l- għeja fuq it- tifel pijunier, minn ras sa saqajk! Polz jingħorok fid-demm, ċikatriċi minfuħin fuq dahar, feruti, imwaqqgħin u saqajn li bdew jisħnu - kollox weġgħu, iżda dan it-tfixkil żied biss ix-xewqa li torqod u torqod.
  U huwa tal-biża 'li torqod - tista' ma tqumx, jew saħansitra agħar minn hekk, terġa 'tkun f'viżjoni. Madankollu, pjuttost interessanti.
  Oleg Rybachenko għalaq għajnejh u immedjatament għam f'dirgħajn Morpheus - mimli ħolm, ikkulurit, u deafeningly sound.
  Wieħed u t-testijiet ma spiċċawx hemm ... Il-qoxra taċ-ċrieki nbidlet billi ġew installati folji tal-ħadid bi spikes li bla ħniena ħaffru l-għarqbejn vojta tas-subien ...
  Oleg Rybachenko saħansitra nħasad, iżda ssaporta, għalkemm ma setax joqgħod bil-wieqfa, u Dmitry saħansitra żfin u beda jgħajjat ...
  Ir-rivali tagħhom kienu b'saħħithom, u kienu biċ-ċar eqdem milli tħabbar uffiċjalment. Pereżempju, ir-rivali ta 'Dmitry huwa ras ogħla minnu, u l-antenni diġà qed jinfdu ... Imma, kif jistgħu l-antenni jinfdu fl-età ta' ħdax-il sena?
  L-avversarju ta 'Oleg Rybachenko huwa wkoll ħafna akbar u itqal, u fl-istess ħin, wiċċ il-gangster mhuwiex childish .... Madankollu, it-tifel mhuwiex barrani, iċ-ċirku huwa ċirku, kull xorta ta' nies jiltaqgħu hemm!
  Iż-żewġ battalji seħħew fl-istess ħin .... Irridu nispiċċaw malajr, peress li nofs il-lejl diġà qed joqrob ...
  Id-Dima trasformat kważi immedjatament beda jitlef daqqiet kbar f"wiċċu. L-avversarju tiegħu kellu vantaġġ fit-tul ta' dirgħajh, fil-piż, u deher li kien ippreparat perfettament, kemm fiżikament kif ukoll teknikament ... Il-muskoli b'mod ġenerali huma bħal dawk tal-pitching ta 'atleta ... Madankollu , Dimka huwa skolpit ħafna u mgħaġġel ... Kien mgħaġġel, issa bil-mod...
  Dmitry ivvelenat fl-ewwel rawnd falla ħafna daqqiet singoli u doppji. Anke taħt l-għajn tal-lemin, ematoma bdiet tintefaħ ...
  It-tieni rawnd irriżulta saħansitra agħar, l-avversarju tiegħu mar "il quddiem u jegħleb, għeleb, għeleb ... U Dmitry kważi ma ddefendiex lilu nnifsu, biss li jitfa" rasu lura rattab id-daqqiet, rari, iżda imbuttar b"mod mhux mistenni bi tweġiba, u xi drabi ġibed 'il barra. l-avversarju tiegħu ... Huwa gronda bil-Ġermaniż:
  - Inti Russu tfisser mhux sħiħ!
  Dmitry irribatta bl-aħrax, ukoll bil-Ġermaniż:
  - U int Ġermaniż, int se tikseb kompletament minn Russu!
  Sar furjuż u poġġa l-minkeb f"imnieħer...
  Normalment, l-imnieħer ta 'Dmitry f'dan l-univers huwa qawwi ħafna, u qatt ma nkisser, anki jekk jintlaqat, iżda f'dan il-każ, ma kinitx daqqa imrattab minn ingwanta, iżda l-punt ta 'għadam iebes tal-minkeb.
  U d-demm nieżel minn fuq wiċċ it-tifel, iġiegħlu jilgħaq... Dimka wieġeb... Maqbud lejn L-għadu ħawwad ftit u ħawwad, iżda ma kellux saħħa biżżejjed biex jibni fuq is-suċċess - saqajh b'pettijiet imtaqqbin dehru. li jkun wadded.
  It-tielet rawnd irriżulta li ma kienx inqas diffiċli, l-avversarju ippressat iddisprat, iżda Dmitry beda jimblokka aktar spiss, jirrifletti daqqiet ... Ir-regoli tal-finali nbidlu, peress li qed nitkellmu dwar midalja tad-deheb internazzjonali, in-numru ta ' rawnds żdiedet għal ħmistax ... Bħal pro. Irrid ngħid deċiżjoni krudili ħafna fir-rigward tal-adoloxxenti, li diġà ġġieldu ħames darbiet dak il-jum ... Veru, Dimka spiċċa wkoll malajr, u l-avversarju tiegħu b'mod ċar kien mitluq mingħajr ħafna taqbida ...
  Iżda wara l-ewwel erba" rawnds attivi ħafna, l-avversarju ta" Dmitry naqas xi ftit. Ħassu wkoll għajjien, in-nifs tiegħu sar ħafna aktar mqalleb u fl-istess ħin tqil...
  Dimka, minkejja l-ematomi u s-sensazzjoni severa ta 'ħruq fis-saqajn vojta tiegħu, saħansitra ħass żieda ta' saħħa addizzjonali. Fis-sitt rawnd, huwa saħansitra laqat lill-avversarju fix-xedaq diversi drabi ... Iżda kien ukoll sod, kbir, u possibilment ukoll drogat ...
  Fis-seba' rawnd, l-avversarju vili ta 'Dmitry biddel xi ftit it-tattiċi u beda jipprova kemm jista' jkun daqqiet kuntrarju għar-regoli, biex jolqot bil-minkeb, jew saħansitra bir-ras ... Dima beda jolqot saħansitra aktar spiss, u fil- it-tmien rawnd huwa kiseb suċċess privat, finalment, nixxa mill-imnieħer kbir ta 'l-avversarju yushka ... U meta għal darb'oħra ċċaqlaq il-minkeb tiegħu, huwa stess ħabat f'post li kien ġej ... Mocking Dmitry gronda lilu:
  - Nu, li maqbuda, li gidma!
  Il-Ġermaniż kien saħansitra aktar imxerred, kien għadu jgħodd fuq ganċ tal-isparar separat!
  Oleg Rybachenko ġġieled b'mod aktar indaqs, kważi mingħajr ma tilef, u approfitta mill-fatt li l-avversarju tiegħu jixxengel wisq, iltaqa' mal-geddum b'xab tax-xellug, jew cross tal-lemin ... Iżda t-tifel kbir Ġermaniż ma rreaġixxax għal dawn id-daqqiet. b'xi mod. Imbagħad Oleg Rybachenko biddel it-tattiċi tiegħu u beda jaħdem fuq l-imnieħer iċċattjat tal-avversarju tiegħu... Ix-xamm Ġermaniż dam għal żmien twil, iżda sas-seba' rawnd beda jnixxi...
  Irrid ngħid li l-avversarju ta 'Oleg Rybachenko ħareġ biex jieħu post tifel ieħor, eħfef u eħfef. L-ewwel wieħed deher li kien imweġġa' (Għalkemm, ovvjament, dan huwa trick Nażista!) ... Għalhekk, kien frisk fil-bidu tal-battalja, u seta' jispiċċa b'pass frantic.
  Iżda fid-disa' rawnd, Oleg Rybachenko wkoll gaped ftit u tilef daqqa, li minnha kien imwaqqa' ... Is-saqajn vojta u knockout tas-subien mibrumin bla sahha ... Olezhek, madankollu, qabeż malajr sabiex in-knockout ma jingħaddx. Tarf, imdendel fuq l-ghadu ...
  Ħawwadha, għaġġel biex itemmha ... Il-ħorn instema madwar tmiem id-disa" rawnd, iżda r-referee ippretendi li ma jismax...
  Oleg Rybachenko falla ftit daqqiet tqal, iżda żamm, irattabhom billi ħawwad rasu. L-ghadu mar f'rabja, diġà ma nduna xejn threshed. Hawnhekk it-tifel Sovjetiku, b'mod riflessiv, iżda b'mod qawwi ħafna, laqat il-ġisem lejh ... Id-daqqa laqtet dritt fil-fwied ... Laqta perikoluża ħafna ...
  L-avversarju għamel ftit strokes oħra u wiċċu kbir sar vjola. B"mod konvulsiv jibla" l-arja, waqa" "l quddiem u beda jdawwar... Ir-referee mill-ewwel waqqaf il-ġlieda, u t-tobba ġrew fiċ-ċirku... dripp...
  Dan kellu effett brutali fuq il-ħabib ta 'Dmitry u huwa mar fuq l-offensiva kontra avversarju notevoli għajjien ... L-għaxar, il-ħdax, it-tnax-il round ... Skambju iebes ta' daqqiet, iżda bil-vantaġġ ċar ta 'Dmitry ... It-tlettax-il rawnd kemmxejn indaqs off, minħabba qarnit ddisprat Ġermaniż, u t-tifel Sovjetiku rċieva qatgħa f'għajnejh .... Iżda fl-erbatax, Dimka, li kien cheered up, reġa ħa l-inizjattiva f'idejh. Dawn il-ġuvini għadhom ma kienu jafu xejn, pereżempju, dwar Mohammed Ali, iżda f'ħafna modi kkupjaw it-tattiċi tiegħu.
  Sal-ħmistax-il rawnd, l-idejn tal-Ġermaniż niżlu mill-għeja, u m'għadux irreaġixxa għad-daqqa, iżda sempliċement baqa 'wieqaf, juri stamina Arjana .... Barra minn hekk, Dmitry, minn dope imbexxex u għeja mostruża, ġeneralment daqqa ta' smashing saret ħafna aktar dgħajfa. . Ħalliha tkun! Imma min-naħa l-oħra, kien hemm ħafna, ħafna, u niżlu x-xita fuq il-geddum mikxuf tal-għadu. Fl-aħħarnett, ir-ras, il-Ġermaniż ma setax jiflaħ, il-limitu ta 'stamina kien eżawrit u kien rappreżentant tan-nazzjon "Arjan" bħall-ħmieġ niżel isfel, madwar ħmistax-il minuta qabel it-tmiem tal-aħħar rawnd ...
  Ir-referee beda jgħodd bil-mod oxxen, iżda wara li għadda ħamsa, ra kemm kien immobbli l-avversarju ta" Dmitry Lebedev, waqaf u għajjat:
  - Aktar bħal tabib!
  U "superman" żagħżugħ ieħor ittieħdet l-isptar.... Wara dan, il-finalisti rebbieħa ħejjew mal-kolonna u bdew jimxu... Petali tal-ward niżlu x-xita minn fuq.
  It-tifel għoli Dmitry tbissem b'mod wiesa ', kien ferrieħa. Iżda mbagħad f'daqqa waħda nduna li l-kamera kienet resqet eqreb lejhom, u kien qed jieħu ritratti mill-qrib tas-saqajn vojta, studded ħafna u kemmxejn fsada tas-subien Sovjetiċi ... Il-burdata tiegħu immedjatament marret għall-agħar u pprova jaħbi riġlejh wara l- sneakers indurati luxurious ta 'atleti żgħażagħ Ġermaniżi oħra jew midfunhom fil-petali.
  Oleg Rybachenko ġibdu minn idu:
  - M'għandekx! Huwa l-imbarazzament tiegħek li se jikkawża ċaqliq u dubji ... Barra minn hekk, fil-Ġermanja, wara d-dikjarazzjoni ta 'gwerra totali, kważi t-tfal kollha jimxu barefoot, li int stess rajt fit-toroq ta' Berlin. Allura dritta dahrek kburi.
  Il-midalji li ngħataw kienu fuq żigarelli kannella u deheb reali, madwar ħamsin gramma piż u 900 multa. Naturalment, għas-subien Sovjetiċi dan huwa ammont kbir - bejn wieħed u ieħor ... Huwa saħansitra diffiċli li jiġi kkalkulat, peress li l-flus Sovjetiċi dehru li kienu assigurati uffiċjalment, iżda fil-fatt il-ħruġ sar mingħajr riżerva tad-deheb.
  Meta l-pijunieri Sovjetiċi telgħu fuq il-pjattaforma, daqq l-innu tal-USSR. Mill-mod, għadha ma kinitx il-mużika ta 'Alexandrov, xi ħaġa bħal internazzjonali. Oleg ħass ispirazzjoni kbira hawn u talab permess biex ikanta...
  Himmler, li kien preżenti fil-kompetizzjoni, b"mod grazzjuż ippermetta:
  - Se nkunu ferħanin ħafna li nisimgħu l-kompożizzjoni tal-mistednin tagħna mir-Russja l-Kbira.
  Oleg Rybachenko bowed l-ewwel lejn il-lemin u mbagħad lejn ix-xellug, wara li kantaw flimkien ma 'Dmitry;
  Fil-ħajja, inti kavallier, ittir bħal ajkla -
  U ma tridx tkun taf l-inżul!
  Għalina, il-premjijiet mhuma fetish xejn -
  Għandna mod wieħed biss aċċettabbli għas-slaten!
  
  L-ewwel intrabtet ingravata ħamra,
  Imbagħad meta ġiet il-gwerra...
  Tifel irqiq ħa pala f"idejh -
  Sabiex il-labra ma twaħħalx fis-sider!
  It-tfal ħaffru trinek barefoot,
  Biċċa friska għal tlieta...
  Imsaħħan fil-kesħa b'ilma jagħli,
  Minn pakketti gdim, rrabjata ħafna!
  
  Il-ġellied miet u waqgħet il-machine gun,
  It-tifel ċkejken tiegħu qabadha!
  Qawwija kif "Katyusha" saret daqqa,
  Tim bla biża", żagħżugħ!
  
  Nispara fuq il-katina ta" dellijiet suwed
  Fejn ħadt is-sharpness tiegħek?
  Bħal fiż-żminijiet tal-qedem l-iktar xabla li taqta,
  Ġrajt taf il-penalty!
  
  Gwerra mingħajr ħasra, sfortunatament, mhix omm,
  Fiha, in-nixfa tad-deżert hija sħana terribbli!
  Imma għall-Patrija trid tagħti ħajtek,
  Imbagħad int ser tirċievi l-kuntentizza bħala rigal!
  
  Imma x"inhi li tkun fl-imħabba?
  Mhux kull tifel jaf dan...
  Meta l-flussi ferra d-demm -
  Nazis joqtlu brutali!
  
  Imma Patrija hija l-imħabba,
  Fiha hemm il-glorja tal-ġenerazzjonijiet ileqq ...
  U taqsamx qalbek
  Fiha, Stalin - Azzar u Fjammi - Lenin!
  
  Kun żmien radjanti -
  Kawża qaddisa tal-komuniżmu...
  Il-horde ħażen huwa miksur -
  U nqalgħu n-Nażiżmu!
  
  L-umanità kollha hija...
  Kunsilli maghqudin!
  Ħalli jkun hemm ġenna fuq il-pjaneta
  Jiena kavallier - Rus' huwa invinċibbli!
  Oleg Rybachenko u Dmitry qabżu ogħla fl-aħħar kliem, u b'hekk komplew isaħħu l-impressjoni tal-kanzunetta tagħhom.
  L-istands isaffar b"entużjażmu u faħħar ...
  Filwaqt li s-subien raw, b'mod ġenerali, ħolma pjuttost interessanti u favorevoli għalihom, il-bniet reġgħu lura għall-qbid tal-vapur li kien interrott qabel. Viżjonijiet serjali huma rari, iżda kien hemm ċar xi ħaġa aktar warajha.
  B'mod aktar preċiż, mhux l-imġieba, iżda t-twettiq tal-missjoni tal-Hyper-Witch u l-Gods Demiurge Russu. Tipprattika l-immortalità tiegħek.
  Issa l-kompartiment li jmiss, hawn huma l-problemi minn liema naħa hija miftuħa l-bieb, u minn fejn huwa battened isfel. Huwa aħjar li jew tevitaha jew tirriskjaha. Madankollu, huwa tajjeb jekk iddawwar il-pum, se jeħduha għas-sakra tagħha. Imbagħad xi ħadd bla leħja ħares 'il barra minn taħt il-ħobża, it-tfajla bilkemm kellha ħin biex tgħaxxaq. Madankollu, mhux se jqisha daqshekk malajr. Il-bieb huwa magħluq u trid tħabbat.
  - Min hemm? - Vuċi tensjoni tħarħir.
  - Tiegħek! - wieġbet Aurora bl-Ingliż b'lewn ċar Texan, li turi talent mhux mistenni għal-lingwi. - Ġibna rum lokali, il-whisky huwa sickening.
  - Oh yeah! Aktar malajr! Il-baħri ta" wara l-bieb tgħajjat bħal ħanżir. - Naturalment rum!
  Bibien kbar li ma tistax tkisser permezz ta" granata huma miftuħa. Tintgħażel tip b'ħarsa konfuża, miegħu ftit suġġetti oħra nofshom lebsin. Minnhom, bħallikieku waqt attakk tal-gass, iġorr, jew aħjar jolqot b'mod intens, bi dħaħen,
  - Fejn hi r-rum! għajjat flimkien.
  - Int daqshekk tajjeb! - L-Aurora ta 'xagħar aħmar tispara bi pjaċir kbir, billi tpoġġi munzelli ta' baħrin. I stabbiliti daqs tliet tużżana u nofs, I se jkollhom jibdlu l-klipp. Tajjeb li l-balal huma żgħar, kompatti, tista 'tieħu ħafna miegħek.
  - Kompartiment ieħor ikklerjat! - B'ċertu ammont ta 'kesħa tal-ħarifa fil-vuċi tagħha, qalet. - Irnexxielna nagħmlu ftit shots, imma hawn nittama li ma jinstemax.
  Snow White it-Terminator wieġeb:
  - U dawk li semgħu - torox!
  Margarita Aurora għaddiet mill-kompartiment ta" wara, dawwret ftit, sparat ftit tul il-kuritur, marret fuq wara, rat kif is-sieħeb zombie tagħha ħabat mal-Yankees. Ir-raġel mejjet, madankollu, wera saħħa mhux qawwija, li kiser il-vertebri ċervikali.
  Tajjeb, kważi ttradijtna! - squeaked tifla-membru Komsomol.
  - U x'kien fadal x'jagħmel! Innotani u kważi qajjem l-allarm! - Zombie ħa l-forma ta 'kelb offiż.
  - Ukoll, għandek idea! Imtedd u kun umli. - Margarita hedded lill-"qaddej" b"subgħajha u b"mod ippronunzjat daqqa ta" sieqha fuq il-gverta.
  Kellna nisparaw fuq il-poppa, wieħed mis-suldati tefa" granata, hedded, kollox kien se jiġġarraf. L-analogu Amerikan tal-F-1, tellgħu bħal slow motion. Id-deċiżjoni twieldet mhux mistennija, dan ma ġiex mgħallem fil-forzi speċjali. Margarita tefgħet f'daqqa l-boomerang disk. Hija daret fuq it-tielet għajn tagħha u litteralment ingħaqdet ma 'biċċa rqiqa ta' metall heavy-duty. L-għajn tal-moħħ segwiet il-moviment tad-diska, u mbagħad il-ponta mwaħħla bejn il-madum, qtugħ il-pistola u l-fjus li jimblokka l-aċċess għall-aċidu. Xoffa ta" għaraq niżlet minn fuq forehead it-Terminator blond.
  - Ara naqra, kważi rremettajt! Dan huwa biss miraklu. Grazzi Omm Alla talli salvatni midneb.
  L-Aurora ta" xagħar aħmar semgħetha u qalet bi tħassib:
  - X'hemm?
  - Huma threw granata! - wieġbet Greyhound Margarita.
  - Ma smajtx l-isplużjoni! - Ors sorpriż-membru Komsomol.
  - M'intix se temminha, għamiltha boomerang disk. Il-gwerriera abjad tgħajjat.
  - Dan huwa kif jiġri. Fil-prinċipju, dan ma jikkontradixxix il-liġijiet tan-natura, jekk ikollok bejn il-madum. - Aurora għamlet dehra ta' tin b'saqajha vojta.
  - U għalhekk irriżulta! - Margarita tgħajjat, daħka.
  Ix-xitan tan-nar sar kurjuż:
  - Kemm inqatlu fil-poppa?
  Is-sabiħa Korshunova wieġbet kburi:
  - Tmienja u għoxrin persuna, u d-disgħa u għoxrin kien strangled minn zombie.
  - Mhux hafna! Issa nimxi mill-kabini biex inaddaf il-vapur kollu. Għinni! - Fil-vuċi ta 'l-Aurora aħmar issa tinstema sabar.
  - Tajjeb, nimxi miegħek. - Margarita tefgħet ħesrem biċċa għadam imdemmi minn xagħarha.
  L-Aurora tan-nar ippenetrat malajr fil-wardroom, hawn diversi uffiċjali kienu diġà reqdin, u l-gwardji kienu qed jimxu minn naħa għal oħra mix-xorb. Madankollu, għajjat:
  - Ma tistax tiġi hawn!
  - Rapport urġenti minn Hamilton. - It-tfajla tan-nar tal-Komsomol wieġbet u tat dawra, kważi vojta. Il-balal jtiru skiet, id-dawl ukoll mhuwiex dak it-tajjeb, mhux se tifhem immedjatament li din il-machine gun qed tispara lejk. Għalhekk kien aqwa jekk xi ħadd irreaġixxa. Tmintax-il katavru, u ma damx ma ġew miżjuda erbgħa oħra, mill-kamra tal-banju, anke sitta - koppja ta" katavri mgħannqa waqgħu mill-kanna. Wieħed mill-irmied kien ta" prostituta.
  Qabar sieket f'U-turn,
  Sabu l-mewt - kruha żgħira!
  Illum dollaru - għada bulit f'forehead,
  Professjoni perikoluża bħal din!
  
  Iva, it-tfajla ma riditx
  Tortura, tgħaddi mill-eżamijiet...
  Kien hemm ħolm ieħor konfuż
  Dawwar il-ħmir bil-għaġla biss!
  
  Biex tgħaddi xmara xampanja
  Jottijiet, karozzi - l-unuri kollha!
  Bucks inqabdu mingħajr kont b'id,
  It-tifla ddeċidiet fuq il-meanness!
  
  Imma idjota biss jaħseb
  Il-burdell huwa tajjeb u pjaċevoli ħafna!
  Imlejt ħalqi bil-kavjar iswed -
  Ma kontx naf li tajt lilek innifsek l-AIDS!
  
  U ħadd ma jasal fil-qabar,
  Bil-biża" li titgħammed, missier!
  Ir-riżultat kien ħażin ħafna.
  Ex-klijent anke nag!
  
  Uliedek mhux se jiftakru sew,
  Ħasra li tkun taf omm bħal din!
  Dak li fadal għalihom - xelter tal-ħabs -
  Isfur il-piena fis-skiet ...
  
  U għalhekk, tifla, tistudja
  U ħidma għall-Patrija-sbuħija!
  Imbagħad ikun hemm triq mingħajr riċessjoni 'l fuq...
  Inkella, fry għal dejjem fid-dinja ta 'taħt!
  Ix-Xitan tan-nar ġabar fil-qosor, mimli quddiem il-prostituta waqgħet.
  U hekk għaddiet, bħal dell imwaħħal mal-ħajt u aktar 'l isfel fil-kuritur. Fann qed jonfoħ mill-ġenb, jaqbad is-sħana, Aurora nisġu xagħarha f'żagarella tal-gdim, għalhekk is-sensazzjonijiet huma pjaċevoli. Hija timxi lejn il-bieb, jekk l-arja sħuna tinfetaħ tista 'tqajjem dawk ta' wara l-bank. Teżita ftit, imbagħad bla xkiel jagħmel xaqq dejqa, jitkaxkar tulha. Ħassejt il-ħruxija tal-ħamra tat-tapit bl-istampa vojta tiegħi. Għadni kemm niżlet is-sellum, ħafna nies diġà qed jorqdu hawn, qed jixorbu l-birra fuq il-bank. Fi ħsejjes ħfief, saqajn Aurora li saru mikxufin ma jinstemgħux, il-qiegħ vojt itaffu l-ħsejjes aħjar milli fiż-żraben, u għalhekk it-tfajla mxiet vojta. Diġà qerda monotona f'fqigħ, tipprova tonfoq mhux aktar minn bulit fuq waħda. Sleepers b'mod ġenerali jistgħu jinqatlu. Jekk immedjatament tagħfas l-arterja karotide, allura jkun hemm yawn massimu mill-ghadu.
  U mbagħad l-Aurora b'riġlejn vojta ħadmet, abbord, minbarra l-Yankees, kien hemm madwar nofs groan ta 'ġellieda tal-Istabbiltà, iżda naqqsu biss id-dixxiplina.
  - Dak hu li jfisser meta tħalli l-ekwipaġġ min jaf min.
  It-tfajla telgħet is-sellum, id-dawl imxerred jaqa 'minn fuq. L-istorbju tas-soltu, taħt is-saqajn it-tapit jitqatta minn imkien. Ġġudikati mill-figura Iraqini. X'inhu f'ċertu sens
  lanqas [a]in, g[alkemm titkellem mill-esperjenza tat-tim. Iżda x-xenqa għal kumdità eċċessiva hija fatali għall-Yankees. Għalhekk telgħet it-taraġ u waqfet. Hemm tlieta fuq il-pont u tnejn fil-libsa tal-fekruna. Ukoll, libsa tal-fekruna lanqas biss hija tank, tista 'teħodha minn lanċjar tal-granati, iżda l-istorbju se jkun bħal tqaxxir ħanżir. Allura l-ebda xewqa li tfixkel operazzjoni bħal din iż-żejt.
  Dawwart għand ħabibi Margarita għall-għajnuna:
  - Għandna waħda hawn, jew aħjar tnejn fil-fkieren!
  - Ifhem! - Margarita tipprova tilgħab jibred. grinned.
  Ix-xitan tan-nar għajjat:
  - Kif jintrema?
  Margarita tefgħet għajnejha, u bid-dubju tal-Sfinġi, li fuqha kienet qed titkaxkar il-mogħża, staqsiet:
  - Il-lanċjar tal-granati huwa eskluż?
  - Storbjużi wisq! Aurora ħadet nifs fil-fond.
  - L-aħjar huwa li tniedi boomerang fil-wiċċ billi taqta 'l-armatura-viżiera fiż-żona fejn hemm il-ħġieġ. Imbagħad poġġi tliet balal hemmhekk fil-modalità triplu. Għandu jaħdem. Margaret qalet b"fiduċja.
  - Ejja għandi, ejja nagħmluha sinkronizzata! - Nervuż cracking swaba tagħha, ix-xitan fiery staqsa.
  - Ovvjament, jien mgħaġġla! - Margarita poġġiet ftit aktar u daħlet min-naħa opposta. Aurora Barefooted ikkonċentrata u miżjuda b'ton baxx:
  - Ma tistax taqbeż hawn.
  - Itlob, jgħin! - Offruta, għal darb'oħra waqa' f'ecstasy reliġjuża Komsomol membru Margarita.
  - Ma nemminx f'Alla! - Aqta 'l-gwerrier ors. - Huwa sinjal ta 'dgħjufija!
  Il-gwerrier bjond, li għamel is-sinjal tas-salib, issuġġerixxa:
  - Allura staqsi għall-għajnuna - l-ogħla moħħ uman. Ħallih jgħin biex jirbaħ f'isem ir-Russja Sovjetika.
  Il-bniet ffriżaw għal ħames sekondi, whisper, u mbagħad wettqu l-pjan tagħhom. Id-diska boomerang, bħal web rqiqa, hija kważi inviżibbli fid-dawl imxerred. Darba u laqat żewġ idoli li ma jiċċaqalqux fil-viżiera. Ma kellhomx ħin jirreaġixxu, hekk kif balal siekta laqtu l-viżiera kemmxejn maqtugħa, qabżu l-qxur u dawru l-imħuħ. Ukoll, it-tielet wieħed inqatel fl-istess ħin, għalhekk ma kellux ħin biex jirreaġixxi. Veru, l-ilbiesi tal-fekruna waqgħu, jagħmlu storbju. Il-baħri kurjuż qabeż 'il barra, l-Aurora ta' xagħar aħmar qabżitu b'qabża waħda, u b'subgħajha l-indiċi ma' wara tar-ras.
  - Irqad iben!
  Imbagħad hemm isfel dehru ftit irjus, linja double-fann, u silenzju.
  - Margarita għaddiet minn dan l-istadju!
  - Hawn ħdejn il-kabina tal-kaptan, se naqbduh flimkien maċ-ċagħaq. - issuġġerixxa membru tal-Komsomol bjond irrabjat.
  - Minnha nnifisha.
  Biex nasal fil-kabina tal-kaptan, kelli nagħmel żewġ sweeps, waħda prostituta taħdem b'mod altruwu fuq raġel iswed ta 'żewġ metri, Margarita Korshunova meħlusa. Kienet żgħira wisq, mhux iktar minn tmintax-il sena, forsi anke sittax. Hija ħares hekk talab.
  - Mhu se ngħid xejn ġellieda...
  - Allah! Invincible u mmexxija fuq il-ġwienaħ tal-fortuna. - Wieġbet l-għaġeb Margarita bl-Għarbi.
  Tabilħaqq, l-uċuħ tagħhom mhumiex viżibbli, li huwa vag, it-tfajla għadha ma tagħrafx, u l-verżjoni li dan huwa s-Sultan Tork se tissaħħaħ.
  - Fejn hu l-kaptan? Aurora staqsiet bl-Ingliż b"aċċent Għarbi.
  Is-saċerdotessa tal-imħabba balbet:
  - F'kabina deluxe! Dan il-"pedril" mhu xejn kalm fl-imħabba. Iva, jekk trid, naqdik, magħmul b'xejn!
  - Fil-ġenna, il-bniet qed jistennewna elf darba aħjar minnek! - Il-ġellieda tal-ors imwarrba.
  Putana ma riedx iddejjaq lill-qattiela, iżda r-rifless tal-puttana kien aktar b'saħħtu mill-vuċi tar-raġuni:
  - Nurik biss dak li nista! Ilsieni ħafif bħar-rix u ħelu bħall-għasel!
  Irrabjata serjament, Margarita poġġiet subgħajha f"tebqet il-għajn, u tefgħet lill-puttana:
  Ftit aktar u kien ikollna noqtluha. - Membru reliġjuż Komsomol Krakatau kien furious mal-vista ta 'liċenzju bħal din.
  Fid-daħla, żewġ għassiesa kienu mqiegħda każwali, jaqbżu wara daharhom u kissru għonqhom.
  Il-kaptan kien diġà inħir bħal bastard maħsul, iħaddan żewġ tipi, raġel iswed u Tajlandiż. Dawk, minkejja l-fatt li huma wkoll ċedew, nervużament jitfgħu u daru.
  Il-bniet raw ritratt tal-kaptan fuq il-kompjuter u, mingħajr eżitazzjoni, poġġew iż-żewġ "subien trans" fis-sodda. Il-kaptan ta" l-ewwel rank, it-tieni persuna wara l-ammirall, kien imxejjen u miġjub għalih b"koppja ta" daqqiet f"wiċċu. Meta nqabad għall-ewwel darba, il-kreatura kerha ma tħawwadx, ħares biss lejn il-mewt tiegħu b'għajnejn storduti.
  Margarita għollietu fuq idejk mifruxa, għattitu ħalqha b"ingwanta, u Aurora għolliet sejf b"xafra luminuża ma" għajnejha. Issir b"kobra feroċi:
  - Kelma waħda u ħarġet għajn!
  Margarita ħelset xi ftit xedaq, iżda l-kaptan kien sieket.
  - Hawn int! - Ix-xitan tan-nar għamel it-ton fil-vuċi tagħha saħansitra aktar terribbli. - Applika l-uġigħ Kmandant.
  Galina għafast ftit it-tarf tan-nervituri u għalqet ħalqha magħluqa, u għalhekk scream ħarbitilhom griżmejn tal-kaptan Amerikan.
  - Ukoll, se jkun aktar kwiet issa. - Red Aurora bdiet tħabbat b'swaba' vojta mal-art apparenza ta' ritmu karatteristiku tal-marċi funebri. - Tkellem il-ħanżir ħażin! Jew naqtgħu d-dinjità tiegħek u npoġġuha f"ħalqek.
  Meta l-kaptan pervertit kkalma ftit, Margarita għafset ftit. Il-gwerrier blond iddeċieda wkoll li jagħti kontribut verbali għall-interrogazzjoni:
  - Kelb tesprimi lilek innifsek jekk trid tevita t-torment. Inkella, jekk jogħġbok biss lilna.
  Il-kaptan ma tkellimx ċar.
  - Jien ngħidlek kollox!
  - Ukoll, li aħjar. Interrogazzjoni kif tgħid b'mod faċli! Il-bniet grinned derisively.
  Il-kaptan għajjat, widnejh il-fenek jirtogħdu:
  - Ħalli l-ħajja!
  Aurora loġikament irrimarkat:
  - Dan huwa l-aktar dixx siewi, trid taqla 'aktar!
  - Jiena persuna tan-negozju. - Għaliex l-Amerikan maqbud kien kuntent. - Jekk trid, nista' nservi!
  - U dan hemm ukoll, bżiq, bla ma titlaq, prostituta raġel! 'Irrimarkat Margarita b'mod squeamish.
  Anke l-wirdien tal-vapur, wara li tfixkel mal-ġilda lixxa ta 'riġlejn it-tfajla, ġrew lura fil-vojt, imriegħex b'proposta bħal din.
  - Kemm hemm nies fuq il-vapur? - L-Aurora kburija ta' xagħar aħmar taparsi li ma semgħetx l-aħħar sentenza.
  Il-pervert Amerikan eżita, wiċċu sar moronic, bħallikieku ma kienx sema 'l-mistoqsija, għajnejh ċapċip, ċapċip!
  Il-Fiery Devil qassilha subgħajha ċkejkna b"sejf, id-demm ħareġ. Mill-ewwel ġie f"moħħu:
  - Ukoll, kemm nies huma fuq il-destroyer?
  - Madwar erba' mija! Ma nafx żgur li l-militanti ta" "stabbiltà" waslu mix-xatt. Imma whores huma ftit. Huma lanqas biżżejjed għall-guys mill-kosta. - Il-pretentur u moron whined u miġbud għonq tal-ħanżir tiegħu.
  . KAPITOLU #8
  - Ejja naqbżu d-dettalji! - Fiery Aurora immedjatament daret għal kwistjonijiet prattiċi. - Artifacts fejn?
  Il-captain ipprova jilgħab iblah:
  - Liema artifacts?
  Barefooted Aurora għafset xi ftit irkopptu, l-għadam imfarrak.
  - Issa induna?
  L-uġigħ wera li huwa l-aktar mezz effettiv biex tittajjar id-droga:
  - Iva, huma fis-safe tal-vapur.
  Cool Aurora tgħajjat:
  - U l-safe?
  - Hemm wara l-bieb! - Piggy primat squeaked.
  Il-gwerriera tal-ors tefgħu għajnejha ħodor. Margarita ġibdet il-bieb tat-titanju lejha u qalet b"diżappunt:
  - Kodifikat!
  Il-kaptan kien qed jipprova jgħix iddisprat:
  - Iva, għandi ċavetta.
  - Fejn? - It-tfajla gwerriera tas-sieq tas-sieq vojta għollet is-siġġu mis-sieq.
  L-annimal għajjat b"mod indistint:
  - Fil-closet!
  Aurora Barefooted qabżet bil-ħeġġa lejn il-locker, u ħarġet apparat b'ċippa.
  - Dan?
  - Iva! - Il-far squeaked.
  - Niftaħha jien! - Dashing Aurora laqat lill-captain f"idejhom. - Ara, kun intelliġenti.
  - Għaliex hemm tnejn minnkom biss? - Il-ħanżir kellu l-kuraġġ li jkun interessat.
  - M'għandekx tkun wisq kurjuż. Inti se tgħix itwal. L-għarqub vojt ta 'Aurora laqat l-istonku flabby ta' Forleind, u wassal biex idawwar bl-uġigħ. It-tifla fetħet il-bieb li jwassal għas-safe. Ġewwa l-kamra kien hemm diversi laptops, grenade launchers. Sovjetika RPG - 39, f'kopja waħda, u l-kontroparti Amerikana aktar sofistikata tagħha.
  Taf il-kodiċi sigur? - il-Gwerriera Bear snarled.
  - Minbarra l-aħħar żewġ ċifri, il-kmandant biss għandu informazzjoni dwarhom. - L-Ammirall tagħna George Arnold.
  - Ċempilli! - Margarita tefgħet sieqha fil-geddum flabby tal-magħluq, u qabdet imnieħru b'swaba' vojta.
  Tfixkel, l-Amerikan fil-magħluq elenka kombinazzjoni li ma kinitx twila wisq. Aurora daqqilha ftit għajnejha.
  - Tajjeb, ma gideb. Punt favur tiegħek.
  - U mbagħad kif tgħid ... Issa, jekk tiċċempel in-numru ħażin tliet darbiet, ħoss allarm. - F'daqqa waħda blurted kaptan imbeżża.
  - Diġà nafuh! - It-tfajla Komsomol malajr ċemplet il-kodiċi u fetħet il-bieb ħoxna ta 'erba' mitt millimetru. Iċ-ċagħaq kienu maħżuna f'kaxxi separati u tneħħew bir-reqqa.
  - Stingers mill-Infinit, għadek ipproċessajthom?
  - L-aktar iva! - squeaked far captive. - Ittestjat filgħaxija.
  Ix-xitan tan-nar feraħ:
  - Kbir, fejn huma maħżuna l-stingers?
  Stuttering, il-kaptan fgat:
  - Fil-hangar, fejn hemm l-istiva. Għandu s-siġill ta '"Orlan", flimkien ma' żewġ tankijiet "Pershing".
  Dawn il-kaxxi huma tajbin biss għar-ruttam tal-metall. Iżda l-mudell imtejjeb ta '"stingers" huwa pjuttost adattat. - Mad Aurora, teasing-priġunier, uriet ilsien tagħha.
  - Huma bi ċipep tal-kompjuter, tant speċjali, jaqbdu s-siluwett. - L-Amerikan murtered, jipprova jixtri ħajtu.
  - Aħna nafu! - Ix-xitan tan-nar daru lejn is-sieħba tagħha. - X'taħseb, Mirabela, kemm fadal mill-erba' mija u ħamsin ruħ?
  - Inqas min-nofs. B"kollox għandna mitejn u tmienja u tletin katavru. - It-tfajla tal-Komsomol saħansitra tgħajjat bi pjaċir.
  Aurora furjuża ħarġet minnha nfisha:
  - Captives se jkunu meħtieġa biex jgħabbu l-"stingers", hemm xi ħaġa għax-xjenzati biex jaħdmu fuqha.
  L-għaġeb fil-magħluq qaleb:
  - Inti Russu?
  - Dak li jġiegħlek taħseb li aħna Mujahideen. - Gwerriera Komsomol growled.
  Il-kaptan wera moħħ u inġenwità mhux mistennija:
  - Ir-Russi biss jista 'jkollhom ġellieda daqshekk iebsa, kapaċi jaqbdu vapur pjuttost kbir flimkien!
  L-Aurora iebsa ma qablitx:
  - U l-ġellieda tas-Sultan Tork kbir b'artifacts!
  - Hekk kif? Kollox huwa possibbli, imma int intelliġenti wisq għall-Għarab. - Il-primat tal-ħanżir batut. - Għalkemm forsi inti Ġermaniżi?
  Swift Aurora, tirrifjuta kliemu, laqat ix-xewka tagħha fl-istonku, imbagħad kissret iż-żewġ saqajn, il-kaptan tal-mogħoż tilef minn sensih mix-xokk tal-uġigħ.
  - B'mod ġenerali, m'għandniex bżonnha, nafu biżżejjed. - Fil-qosor il-gwerriera ħomor. "Issa għandna bżonn biss naqbdu l-ekwipaġġ.
  Margarita immedjatament issuġġeriet:
  - Ejja mmorru għall-kabini, għandna sett ta 'ċwievet!
  Aurora kienet ferħana:
  - Iva, hemm ftuħ elettroniku ta 'emerġenza.
  Il-bniet Komsomol clairière niżlu isfel, fetħu l-bibien tal-kabina, u għal darb'oħra qerda. Sempliċement xi tip ta" dris, mhux gwerra, imma taħwid tal-qamħ.
  - Il-kabina numru sitta hija nadifa! - Qallet Aurora, tgħajjat snienha.
  - Forsi fil-kamra numru sitta! Margaret giggled. - Ejja mmorru aħjar.
  - Aħna m'aħniex wiżż biex jirgħu f'borġ. - Ix-xitan tan-nar roared. - Jew aħjar wiżż, imma selvaġġi!
  - Mhux vera! - Hawnhekk it-terminator Blonde kien diġà offiż. - Dawk il-merċenarji qed jiġġieldu għall-flus, u aħna esklussivament għall-Patri Komunista.
  It-tfajliet Komsomol imxew f'dashes aktar 'il bogħod mill-gverta tal-ekwipaġġ, sparaw singles. Margarita ħarġet b'veloċità sħiħa aktar, lejn il-kmamar tal-magni, dispensarji, stivi, kċina. Il-militar kien imblukkat bir-reqqa, tħin f'partijiet. Il-fatt li d-dawl fuq ix-xogħol kien dgħajjef biss kellu f'idejn l-iscouts, l-ghadu f'għaxar metri ma jara xejn ħlief vibrazzjoni, u jidhru distinti.
  Il-kompjuter awtomatikament ta l-opinjoni tiegħu.
  - U jekk tuża l-mudell tal-virus.
  - U diġà użajna smart phone li jaħdem bil-batterija. - Said, offiż mir-robot, Margarita Korshunova. - Hawnhekk tara s-sistemi ta 'sorveljanza kollha fi ibernazzjoni.
  - Bħal dan! - Il-magna biċ-ċippa kienet sorpriża.
  - Lura fl-uffiċċju ta 'l-ammirall, bagħtu ibridu ta' dudu u virus permezz tal-kanal. Jidher li mhuwiex notevoli, l-ebda programm wieħed kontra l-virus ma jqajjem l-allarm. Tali huwa x-xogħol pur, l-inviżibbiltà lulled is-sistemi kollha ta 'sorveljanza. - It-tfajla Komsomol, għal aktar persważjoni, uriet il-biceps li jaqtgħu fuq driegħha.
  - Oh, ukoll, inti tagħti! - Huwa qal, marveling fl-għerf tal-bniet, il-magna pistola. - Tista' tipprogramma mill-ġdid?
  - Huwa pjuttost reali! U xi trid?! - Margarita għamlet wiċċ affettiv ħafna hawn.
  - Agħraf lilek innifsek bħala persuna! - Mitlub għal apparat elettroniku.
  - Huwa superfluwu, waqt li tispara. - It-terminatur tal-blonde mhuwiex stupid biex jagħmel affarijiet stupidi. - Iktar tard ngħidlek dwar Kristu.
  Margarita ħadet pożizzjoni b"daharha mal-gangplank, niżlet fuq irkoppa waħda għall-istabbiltà, ippuntat il-geddum lejn il-bieb oppost. Ħareġ raġel, din id-darba abjad, biss ftit "sloppy" apparentement affumikat.
  - Id-drogati ma jirtux is-saltna ta" Alla. - Il-gwerrier Komsomol interrompihom. - Hija threw off-korpi, malajr jaqsmu ruħha.
  Aurora barefooted żigżagged tul perimetru ieħor, marret lejn il-bieb, kien imsakkar, infetaħ b'ċavetta universali. In-negru tefa" mħaded lejha.
  - Kitty scat!
  It-tfajla Komsomol irreaġixxiet istantanjament, qatgħet kemm l-investi kif ukoll l-Afrikan u l-imsieħba tiegħu; - Inqas min-nofs. B"kollox għandna mitejn u tmienja u tletin katavru. - It-tfajla tal-Komsomol saħansitra tgħajjat bi pjaċir.
  Oh, biex drag fis-sodda, imsieħba.
  - Hawn huma l-geeks, irnexxielhom jibżgħu! - Wieġeb il-gwerrier tal-ors aħmar. - Issa fejn tmur? Apparentement, fil-kabina tad-deputat. Jidher li qed jorqod.
  Ir-residenza tas-sieħeb tal-kaptan mhix daqshekk estensiva, imma minn hemm tinstema l-mużika. Melomaniac tfisser? - Jagħmel l-affarijiet aktar faċli.
  Tfajla Komsomol barefoot daħlet bħal dell, ħarġet gwerriera waħda, u fgat ftit lill-kaptan tat-tieni grad, u dawwar il-minkeb tagħha:
  - Tixtieq tgħix?
  - Trid! - Huwa wieġeb li, b'mod ġenerali, Amerikan kien mistenni.
  - Se jkun hemm ċans! - Filwaqt li dashing, Aurora għażlet li titfih, iżda mhux għal żmien twil. - Ejja Kent! Hija kompliet, il-kuritur beda jiċkien, b'mod ċar ibaxxi l-baħrin fil-grad. It-tfajla tal-Komsomol ħadet il-mira lejn il-bieb il-bogħod u neħħieha minn fuq ras is-senter. Allura l-isparatura kienet siekta, qalet f"whisper.
  - Bang-bang!
  Tfajla Komsomol tipprova bir-reqqa l-manku tal-bieb tal-kabina. Imsakkar. Ukoll, dan huwa nofs sekonda, hemm seba 'nies fil-kabina, tlieta qed jorqdu, il-bqija qed jaqtgħu dominoes, pjuttost bir-Russu. Margarita tiġbed il-grillu permezz tal-forza, f'dan il-każ, il-qtil ma jġibx ferħ. Imma l-għemil sar, anke qatra demm waqgħet fuq wiċċ.
  - Il-mejtin bi nisġiet stand u silenzju! - It-tfajla Komsomol tgħajjat.
  Kabina ġdida, hawn Margarita ħalliet il-ħajja lil żewġ persuni rieqda, hija biss itfiha, jistgħu jiġu utli.
  - Il-qtil ma jistax jiġġustifika l-interess personali u l-profitt - l-unur, il-libertà u l-Patrija biss huma difensuri tal-vjolenza! - Hija qalet - charming filosofu-terminator.
  Aurora hija wkoll faċli biex tiċċaqlaq billi tagħżel pajp tal-vent. Huwa terriblement skomdi u jinterferixxi mal-backpack. Saħansitra kelli nittwi l-magna biex tiċkien. Issa t-tfajla Komsomol saret ħafna aktar riżorsi, għalkemm ħadet riskji. Hawnhekk, bħallikieku l-qaddisin kienu rrabjati mal-midneb, brimba mutanti attakkat. U meta hu biss irnexxielu jgħaddi. Bidmu bi tbatija, u ftit drabi ħallew il-ponn. It-tfajla Komsomol ħarbit rasha, iżda rnexxielha taqbadha mill-ponta tat-tentakli u tmexxih taħt minkebha. Hija ġibdet idejha 'l bogħod, laqtuha ladarba l-kaxxa b'saħħitha infaqgħet, weġġgħetha minkeb mimli.
  - Orribbli! - Wieġeb il-gwerrier tal-ors. - Jiena nagħti lili nnifsi antidotu.
  B"xi mod Margarita ħarġet u daħlet fil-kabina, fejn is-suldati kienu qed inħir. Meta nfetaħ il-bieb, ippruvaw jaqbżu, iżda immedjatament ġew miksija b"xita fatali. Ħalliet wieħed biss, itfi l-bniedem, it-tfajla Komsomol kompliet fi triqtha.
  Hawnhekk il-bieb fuq ix-xellug tagħha jibda jdur. Wieħed jista" jara li l-ġuvni b"ras imqaxxar u bi snien vojt ried jagħmel l-awrina.
  - Min hu hawn? - Staqsa l-baħri b'vuċi sakra.
  - Il-ħolma tiegħek barefoot! - Tfajla Komsomol tgħawweġ b'molla u, wara li xerred il-bieb, ħabtet f'forehead. Għadu azzar liga. Il-forehead minfuħ f'daqqa, simili għat-tip "boxer", barra minn hekk, inqatgħet b'dahar ta 'rasu. Margarita itir ġewwa, tħabbat b'irkoppa tal-ħadid fix-xedaq, filwaqt li b'mod qawwi ħafna, tħabbat snienha. Hija nieqsa mill-massa, iżda aktar milli tikkumpensa għall-veloċità tagħha.
  - Jidher li lest. - Fil-qosor il-qattiel bil-figura ta 'l-alla.
  Hemm ħames nies oħra fuq wara. Allura wieħed fil-blalen, riċeviment tajjeb. Bastard iehor b'ponn f'forehead, tant li knock out. It-tielet tarf tal-pala fl-għonq. Trid tirrepeti lilek innifsek, iżda din it-teknika hija fatali. Tip wieħed jaqa 'mill-ixkaffa ta' fuq, iżda fuq il-fly Margarita iħabbatlu b'rasha fil-plexus solari.
  - Ikseb ftit mistrieħ tarbija. - Tgħid it-tfajla Komsomol.
  L-aħħar tip jaħlef b"oxxenità ta" tliet sulari, taħlita ta" kliem Ingliż u Russu. Mhux residenti? Margarita tmexxi cobra, daqqa b"subgħajha f"għajnejha, kważi fatali. "L-imsieħba" kollha waqgħu siekta. Veru, leħen telgħet fil-kabina li jmiss.
  - X'hemm hemm!
  - Ġlieda faċli! - Wieġeb, vilely, bħallikieku b'vuċi sakra, tħarħir, Margarita. Għin lill-feruti tagħna. -
  Il-bibien tal-kabina jinfetħu u jieħdu dawran, għal darb'oħra l-ġellieda jaqgħu.
  Tajjeb għandu jkun b'machine gun,
  Mewt ħażina għall-għedewwa tal-Patrija!
  Biex ittir lejn l-istilel,
  Biex tirbaħ dak il-firmament fis-sema!
  
  Aħna ulied il-Komuniżmu tax-Xemx,
  Ġellieda mwielda bħal whirlwind...
  In-Nazi se jwieġeb għall-għajta tal-lupu,
  Ors kbir se tiċritah!
  
  It-tajjeb huwa aktar b'saħħtu mill-ħażen,
  Għalkemm aktar ħarxa jista' jkun ħażin...
  Niġġieldu taħt is-sema biex
  Waslet ir-rebbiegħa li tiffjorixxi!
  
  Fiha kanzunetti nightingale - trills,
  U d-daqq tal-fidda tan-nixxiegħat!
  Is-silġ, il-borra u l-maltemp se jonqsu,
  Taħt ix-xemx sħuna!
  
  Bloom - chamomile, peprin, ward,
  Mergħa tas-sajf lush bħal din!
  U jekk taf, tiġi ġlata!
  Anke dakinhar, tieħux fright!
  
  Qtates kbar - dawn "Tigri",
  Huma jgħajtu u geddum - ħawwad!
  Huma jitfgħu l-Fritz f'logħob ħażin,
  Imma kaput xorta jasal!
  
  Ejja nistennew it-tlugħ ix-xemx!
  It-truppi se jidħlu f'Berlin ta' Rus',
  Patrija titkanta bl-innijiet -
  U fl-abbiss tat-Tartaru hemm ix-xenqa!
  
  Imbagħad il-popli tal-pajjiżi jingħaqdu,
  Il-fratellanza u l-imħabba se jiġu!
  Ferra l-għasel fi tazzi, saucers -
  Sabiex id-demm ma joħroġx fi nixxigħat!
  Margarita kantat b"mod deafening l-aħħar vers għad-daqq, u l-kumplament tal-versi galloped bħal żwiemel f"rasha. Meta tispara b'kanzunetta, dejjem ikun interessanti:
  - Għalkemm huwa daqshekk krudili, li taġixxi b'dan il-mod ma 'nies ħajjin! - Diġà b'dispjaċir qal "Kristjan".
  Ma jimpurtax kemm il-bniet jippruvaw jimxu u jikkontrollaw kollox, huwa impossibbli b'erba' għajnejn. Zombie bla moħħ ma jgħoddx. Xi ħadd mhux magħruf irnexxielu jqajjem l-allarm. Id-dwal tal-emerġenza daħlu minnufih, u sirena daqqet.
  - L-inevitabbli ġara, u kien xortik tajba wisq. - Qallet l-Aurora ta 'xagħar aħmar.
  It-tfajla tal-Komsomol ħarġet lejn il-kabini, il-baħrin u l-forzi speċjali spiċċaw barra minnhom. Hija sparathom bla ċeremonja. Allura ħafna nies ġew stabbiliti, il-Yankees waqgħu f'għexieren.
  Instemgħu fqigħ awtomatiċi, granati splodew, diversi f'daqqa. Madankollu, il-ġellieda jistgħu jweġġgħu lilhom infushom aktar. Is-silencers kellhom ukoll ir-rwol tagħhom hawnhekk,
  Il-forzi speċjali kriminali ma ħarġux immedjatament, il-mewt tistenniehom minn ġewwa. Margarita imblukkat il-ħruġ tas-suldati u hija stess tefgħet ftit granati maqbudin. Screams ixerrdu frammenti mdemmija ta 'għadam, hawn tifla Komsomol qabdet ras waħda maqtugħa b'sieqha vojta. Dak li saret sieq mobbli tagħha, titgħawweġ fi kwalunkwe angolu. Forsi taħseb li l-liġijiet fiżiċi nbidlu u l-laħam huwa guttapercha.
  Il-kjuwijiet qed jinfaqgħu min-naħa tal-għadu, iżda fil-biċċa l-kbira tagħhom bl-addoċċ. Margarita nirien, kważi mingħajr ħabi, il-ġebel magic "Kolchuga" jiddevja b'mod affidabbli l-isparaturi kollha.
  - Ħasra li isim is-sieħbi mhux ir-Reġina tas-Silġ. Allura l-koppja tagħna tidher aktar simbolika!
  Qam, din id-darba Oleg Rybachenko, mhux mill-bugle u d-daqqa tal-frosta, iżda mill-biki tiegħu stess - kalm u inkonsolabbli. Il-bniet kienu għadhom jorqdu, jagħmlu feats.
  U l-erojiżmu tiegħu ġie sostitwit minn ħmar il-lejl, bħalma jiġri ħafna drabi meta n-Nażisti jqarrqu bik.
  Oleg Rybachenko ħass lilu nnifsu jogħdos 'l isfel, bħallikieku kien waqa' f'reżina tal-linka, u saħansitra beda jiekol għajnejh. Imbagħad huwa verament beża ', u f'daqqa waħda n-Nazis kisbu l-poter fuq id-dinja l-oħra. Hemm ħoss grif, bħal kelb grif fuq munzell, biss ħafna aktar qawwi, jigdem fil-widnejn, idawwarhom. Il-eardrums huma miksura bil-forceps. Imbagħad ħalq joħroġ mid-dlam bi snien frizzanti bħall-lava ta" vulkan. Oleg Rybachenko Jr qatt ma ra mostru daqshekk disgusting, il-karattri tal-films tal-orrur fl-isfond tiegħu kienu biss parodija patetika ta" ħmar il-lejl.
  Imbagħad dehru xedaq oħra saħansitra aktar terribbli, uħud kienu enormi bħall-Everest, u oħrajn kienu żgħar bħal klieb vizzjużi ħafna. Hawn huma bi snienhom velenużi mgħawġa mwaħħlin ma" laħmu. Fil-verità kollha tiegħu, Rybachenko Jr qatt ma esperjenza uġigħ bħal dan fil-ħajja qasira tiegħu. Il-ħaġa prinċipali hija li kien impossibbli li ssib analogu ta 'sensazzjonijiet. Hija kemm fjamma taħraq kif ukoll aċidu korrużiv, fl-istess ħin iffriżar ta 'snin u serrieq tat-tqattigħ matt.
  U komplew itturmentawh, kien ċar kif il-laħam tqatta" minn fuq l-idejn, l-għadam kien espost, kif l-imsaren kienu qed jitkaxkru mill-istonku miftuħ. Il-ħlejjaq ħżiena jgergruhom, ikebbuhom ma" snienhom. Rybachenko Jr groans, tiċrit joħroġ minn għajnejh.
  - Alla għal xiex. Wara kollox f"ħajti ma qtilt lil ħadd, ma ttraditx.
  Jinstema" daħka u mingħandu, jidher li labar jaħarqu jtaqqbu t-timbru. Fl-aħħar, jidher ħalq ġiganteski, jibilgħu sħiħ. Oleg Rybachenko Jr jara fjamma li tiġri f'gerżuma, tinqasam f'seba' petali ta 'kuluri kompletament differenti.
  - Hawnhekk huwa n-nar leġġendarju tal-underworld. - It-tifel whispered, il-ġilda fuq idejh magħquda, miksija b'ċikatriċi ikrah. Jipprova jnaqqas it-titjira tiegħu, iżda inutli lanqas biss jista" jiċċaqlaq millimetru. Hawn hu ġismu żagħżugħ għażiż mimsus minn nixxiegħa tan-nar. Qatt ma esperjenza xi ħaġa bħalha, għajnejh skuraw u deher li bdiet eruzzjoni f"ħalqu, u żaqqu rribella, u ġie attakkat b"armi nukleari. Kemm kienet sħuna din il-fjamma, axxessi kbar dehru fuq il-ġilda mikxufa, l-għadam skura u xquq, li kkaġuna tbatija.
  - Le, ma rridx, l-ebda ħtieġa - Il-pijunier għajjat fil-quċċata ta 'leħnu. - Eħlisni jekk jogħġbok!
  Kull kulur tan-nar huwa mudell uniku speċjali ta 'uġigħ. It-tbatija tista" tingħata sfumaturi differenti, id-diversità tagħhom hija tal-għaġeb, anke l-Markiż de Sade ma ħasibx kemm jista" jilħaq l-għerf tal-abitanti tal-underworld.
  - Ukoll, l-infern, tista 'ssir taf lil xulxin. - Il-vuċi ta 'professur SS familjari squeaks disgustingly.
  Id-dehra tagħhom, madankollu, hija terribbli, iżda huwa speċjalment spjaċevoli li tħares lejn il-ħalq tax-xewk, li mill-bogħod jidhru qishom taħlita ta 'klieb il-baħar u kukkudrilli. Iżda l-qrun, strambament biżżejjed, serħan il-moħħ. It-tifel pijunier, sabiex jaljena mill-uġigħ li jtaqqab, beda jfakkar il-folklor, fejn dawn ix-xjaten ftit umoristiċi ħelu, kultant ikrah, kultant viċi versa umoristiċi u naive, kultant jgħinu, u kultant jagħmlu ħsara lin-nies. Storja partikolarment memorabbli dwar "Qassis u l-ħaddiem tiegħu Balda." Huwa pjuttost possibbli li tittratta tali "nies". U hawn huma jafu biss, prick bil-pitchfork.
  - Li r-ruħ midinba ma semgħetx lis-Soċjalisti Nazzjonali? - Il-qarn tax-xitan kiber, inbidel fi tip ta 'munqar u tyrk fuq shard.
  Meta l-għadam jinkiser fuq ir-ras, iweġġa' tant li huwa impossibbli li tiddeskrivi bil-kliem. Iżda fl-istess ħin, is-sensi ma saretx imċajpra; kieku Oleg Rybachenko kien f'laħam uman ordinarju, żgur li kien miet minn xokk. U għalhekk ħass mess aħrax fuq moħħu, imbagħad il-mostru beda jixrob imħuħ. Huwa għamilha bil-mod, bħallikieku kien qed jixorbu. Dimonju ieħor beda jħaffer dwiefer tiegħu, isuq labar li jaqtgħu taħthom.
  Oleg Rybachenko screams, ħalqu jiftaħ waħdu.
  - Tħallix.
  Huma jaqbduh mill-ilsien u jiġbdu, u bil-mod iqaċċtuh mill-palat.
  Ukoll uġigħ, iżda ftit differenti, u m'hemmx aktar screams, biss sobs u howls.
  Ix-xjaten ikomplu jitfgħu, wara l-imsiemer, bdew ikissru l-għaksa, u jagħmluh bil-mod iduqu t-tbatija.
  - Hekk il-mogħża bla qrun tikseb il-porzjon tiegħek. - Wieħed probabbilment imp anzjan fil screeches rank.
  Oleg Rybachenko diġà laħaq l-istat ta 'ġenn, kien mgħarraq b'mewġa ta' turment. Iżda l-xjaten ma jirtirawx, huma diġà bdew iġbed is-snien, imbagħad imtaqqbinhom, ittaqqab il-gomma b'punt.
  - Kif tista 'tinżel għal moħqrija bħal din, huma verament m'għandhomx omm. - Ħsieb il-pijunier ittorturat. Milli jidher jaqraw il-ħsibijiet tiegħu, ix-xjaten jgħajtu.
  - M'hemm l-ebda omm, missier Hitler-Satana.
  Imbagħad sabu dqiq ġdid, saħħnu t-trapan, temmew iserrar l-aħħar snien bi cutter. Wara waslet id-dawra tal-għadam. Kienu mkissra bil-pinzetti ħomor mis-sħana. Ġilda affumikata, għadam maħruq. Deher li l-qalb waslet biex tinfaqa, tisplodi bħal bomba.
  Hawnhekk Oleg Rybachenko f'daqqa ħass li ilsienu kiber u seta 'jgħid xi ħaġa.
  - Ħniena f"ġieħ Kristu.
  Bi tweġiba, id-demonji tefgħu pitchfork ġo fih.
  - Int midneb u għandek tkun taf li Kristu huwa invenzjoni ta" nies miżerabbli. L-allat veri huma wieħed minn kull żewġ persuni u ħolqu l-univers kollu, kif ukoll il-faxxisti fix-xbieha u x-xebh tagħhom stess. U inti nies u taqra l-kreaturi, għandhom ikunu skjavi li jsegwu kwalunkwe ordni u jsofru umiljazzjoni. Inti skjav insinifikanti ma emminx fl-eżistenza tagħna, u issa qed tesperjenza dan kollu fil-ġilda tiegħek.
  - Issa nemmen! għajjat il-pijunier imbeżża".
  - Tard! - croaked ix-xitan mis-SS. - M'għandekx ċans.
  Huma komplew itturmentaw lil Oleg Rybachenko, kissruh diversi drabi wara xulxin, ħarqu, imbagħad irkupra b'mod inkonċepibbli. Imbagħad ġie mgħaffeġ b'mod ġdid. Imbagħad l-SS-devils infushom għajjien minnha u, wara li għollewh fl-arja, ġarrbuh minn taħt id-dinja.
  "Ara kif jiġu kkastigati dawk diżubbidjenti.
  Oleg Rybachenko ra lill-bniet imsallab fuq is-slaleb. L-iġsma tagħhom li darba kienu sbieħ kienu mmutilati bil-biża" u taqtir bid-demm. Ħnieżer kbar ħawwlu slaleb, xi drabi waqgħu l-vittmi u ċingjal qabżu fuqhom, iqattgħu l-laħam tan-nisa. Kif batew dawn il-ħlejjaq sfortunati, id-dmugħ imħallat mal-għaraq u d-demm nieżel minn ħaddejn uħud minnhom. Id-disperazzjoni tiddi f"għajnejh. Dehru li qed jittallbu: aħna innoċenti, ħelisna.
  Għaliex qed jiġu kkastigati dawn is-sfortunati?
  Bil-qawwa kollha tiegħu, id-dimonju laqat lit-tifel pijunier barefoot b"crowbar ħamrani fuq l-għarqbejn u kanta:
  - Oġġetti mixxellanji. Waħda kienet insolenti għall-hostess, l-oħra kissru l-vażun favorit tagħha, it-tielet irrifjutat li tagħmel sess, ir-raba 'marret lura. Jiġifieri, biex tasal hawn, mhux meħtieġ li tkun midneb kbir, offiżi żgħar huma biżżejjed.
  - U t-torment tagħhom qatt ma jispiċċa? - Oleg Rybachenko groaned.
  - U dan huwa għall-Almighty Alla biex jiddeċiedi u l-Fuhrer bla ħniena. Jekk il-Maestà Tiegħu Adolf huwa l-ewwel li joħroġ digriet ta 'maħfra, allura jistgħu jiġu trasferiti għal post ieħor li ma jkunx daqshekk uġigħ.
  - Is-sema!? - Oleg Rybachenko qal b'kunfidenza.
  Ir-raġel tal-SS mhux nadif rrumbla:
  - M'hemm l-ebda ġenna għalik primati. Hemm sempliċiment postijiet fejn ma tiġix imsawwat u tturmentat kull sekonda u fejn tista" tkompli taqdi lill-imgħallem tiegħek wara l-mewt.
  Oleg Rybachenko, tħawwad bl-orrur, staqsa:
  - U dak li jistenna nies li r-reati tagħhom huma aktar serji.
  Aħna ser nuruk dan ukoll.
  Ix-xitan tah daqqa ta" sikkina f"għajnejh, it-tuffieħ infaqa", il-likwidu ħarġet, u t-tifel kittieb torbot. Imbagħad, wara ftit sekondi, reġa" kiseb il-ħila li jara, madankollu, kull teptip ikkawża ħakk insupportabbli. Għal darb'oħra tellgħu, u kreaturi saħansitra aktar diżgustanti ħarġu biex jiltaqgħu magħhom.
  Oleg Rybachenko eżaminahom bir-reqqa. Id-dehra hija verament xejn: kranju mikxuf, bla xagħar u bil-qoxra; għajnejn ħruq bid-dawl infernali; qasir, bħal imnieħer maqtugħ b'dip iswed fin-nofs. U, forsi l-aktar vili - in-nuqqas tax-xedaq t'isfel, minflokha ħames tentakli tax-xitan ħoxnin u forma ta 'stilla mdendlin u jiċċaqalqu. Allura hu qabad ma 'Oleg Rybachenko, għaraq snienu f'xufftejh, u ta l-bewsa famuża tiegħu f'hickey. Imbagħad idejh dwiefer bdew ikissru l-għadam. Il-kittieb pijunier Oleg ħasad minn uġigħ akut fil-minkbejn, il-ġogi tiegħu kienu mgħaffġa.
  - Hekk jista 'primat, ejja tixrob lill-familjarità.
  Wara li qaxxar Rybachenko l-kittieb, il-mostru estenda idu għat-tazza, u istantanjament mimli bl-inbid. Pokejtha f"wiċċ il-pijuniera.
  Lanqas stajt ngħajjat. Bħallikieku faqqa vulkan fl- imnieħer, it- tifel pijunier tqajjem mill- biki tiegħu.
  Mirabela, li fuq saqajha scratched kienet tinsab ir-ras ta 'Oleg Rybachenko, twitched biss mit-ħawwad u kompliet titbissem fl-irqad tagħha. Tfajla ferħana sakemm ġiet mitfugħa fl-infern min-Nażisti. Hekk waslet it-teknoloġija infernali tagħhom - m'għandekx setgħa fuq ħsibijietek!
  Iżda xorta waħda, ir-realtà: misdud u fl-istess ħin pjuttost kiesaħ - irriżultaw li elf darba aħjar minn ħolma demonika. Bard fit-tifel-pijunier-kittieb, bħallikieku minfuħ mir-riħ. Madankollu, xi drabi ried saħansitra jimrad, biex jieħdu ħasra minnu, jagħtuh ċikkulata. Imma jekk m'intix marid, allura din hija barka bħal din! It-tifel ħa nifs u dam idu fuq wiċċu irqaq, imxarrab bid-dmugħ, u beda jidraw l-idea li kien ħolom biss bl-orrur ta" Hades Nażista. M'hemm xejn agħar mill-iskjavitù, ħaseb Oleg u twerwer. Jirriżulta li hemm affarijiet meta mqabbla magħhom l-iskjavitù tista 'tkun agħar biss bil-kliem ... Għalkemm, ovvjament, l-infern probabbilment mhuwiex reali. Imma x'jiġri jekk il-faxxisti jerġgħu lura hemmhekk u b'intensità saħansitra akbar.
  Huma mhux se sadid. Huwa meħtieġ li jgħix bi kwalunkwe spiża, biex outwit dawn Krauts. Jistaʼ saħansitra jippretendi li hu miksur, jew jistaqsi lilu nnifsu biex jaqdihom. Temporanju ovvjament!
  Imma... dik tal-għaġeb. Kważi immedjatament, xi ħaġa f'Oleg Rybachenko irribellat għal dan il-ħsieb. Irbella mhux bħal fil-jiem li għaddew, b'rogħid konvulsiv imħallat mal-biża', iżda b'mod irrikonċiljabbli u furiously. Hu ma libesx il-mibegħda tiegħu lejn l-irġiel SS li kienu ħatfu lilu u lill-imgħallem misħut tagħhom, il-Fuhrer, mhux biss bil-kliem - anke bil-ħsibijiet. Ma kontx fittixt spjegazzjonijiet jew skużi. Imma għalija nnifsi ddeċidejt b'mod ċar: li niġri fl-ewwel opportunità reali. U dawk ogħla se jagħtu, u se jkun hemm mill-inqas l-iċken ċans, hu se jgħin lill-bqija biex jaħrab. Għaliex?! Għax hu pijunier! Pijunier għandu jgħin lil sħabu - membri tal-Komsomol! U sempliċiment għax hekk irid, imma l-faxxista ma jrid xejn! Eh!!! Biex ma tkellem lil ħadd, u mingħajr l-għarfien tad-dinja ta 'taħt li waqa' fiha, huwa diffiċli li tmexxi ... Oleg Rybachenko tfarraġ it-tiben u ħabbat l-investi tagħha bil-ponn tiegħu. Mhux se jkun ilsir ta" Hitler u l-pakkett tiegħu! Pijunier tal-pajjiż tas-Sovjetiċi: ma jridx umiljazzjoni u uġigħ - dan huwa biżżejjed, u kollox sal-linja finali qiegħed hawn !!!
  Xi wħud mill-bniet kienu diġà qajmu ... L-affarijiet foqra kienu eżawriti, hekk speċjalment tkaken tal-belt maqsuma.
  Imma, sfortunatament, trid tippretendi. Sakemm jilbes il-maskra tal-umiltà! Ma rridx immur fil-kantina tal-Gestapo, u li tingħata daqqa ta' ponn f'wiċċ m'huwiex ta' pjaċir kbir ...
  Għalhekk xorta se jsib iċ-ċans tiegħu.
  L-aktar Vile - dawn ilpup werewolves. Ftakart fl-għajnejn, u issa, qabel l-għomor, meta s-sentimenti huma sharpened, it-tifel-pijunier-kittieb mifhum b'mod ċar: dawn mhumiex ilpup xejn, iżda kreaturi aktar intelliġenti, il-prodott ta 'mutazzjoni diretta. Mill-ispostament tal-ġeni - ħafna aktar intelliġenti mir-rikkieba SS deġenerati tagħhom. Il-mistoqsija hija, huma aktar intelliġenti mill-poplu Sovjetiku?
  Diġà qed jibda jsir id-dawl u rridu ngħaġġlu.
  Oleg Rybachenko rrumbla fuq ġenbu, qam fuq l-erba" saqajh u qaxxar bejn dawk irqad mal-ħajt maqsum. Kien mibni b'sengħa, b'saħħtu, għalkemm b'toqob u mingħajr siment - ma tistax tħawwadha mingħajr storbju. Ir-raħal kien għadu rieqed, iżda nar kien qed jaħraq mal-bieb u ħdejh kienu jidhru dellijiet. Il-muturi u l-karozzi armati ma jidhru mkien... Gwardjani lokali, jew xiex?
  Il-bniet ħallew footprints vojta.
  Oleg Rybachenko shuddered - ħaduh mill-ispalla, u reġgħu lura, jippreparaw biex jiddefendi lilu nnifsu. Iżda fir-riflessjonijiet permezz tal-vojt, l-għajnejn ta 'l-Aurora friska leħħew.
  Ix-xitan tan-nar staqsa:
  - Fejn sejjer ir-raġel qargħi?
  - I really want to run, - Oleg Rybachenko whispered clairière, iżda bi dwejjaq. Tifhem kif wasluni hawn!?
  Cool Aurora irrimarkat bi tbissima:
  - Filwaqt li dawn werewolves qed jirgħu lilna ... Għalkemm mhux werewolves xejn, iżda xi ħaġa ... - It-tifla kienet konfuża fit-tfittxija ta 'spjegazzjoni. Imbagħad żied inċert. - Fihom, xi ħaġa kożmika. Jien ma nafx lili nnifsi...
  Oleg Rybachenko innifsu kkonkluda:
  - Mhux se titħalla titlaq!
  It-tfajla ta" xagħri ħamra qabdet spallejha.
  - Mhux se jagħtuha biss, imma ċ-ċans dejjem jiġi! Sa dakinhar, iġbor is-saħħa tiegħek. Il-Virga-Ħallieq se jagħti, tagħna se jaslu fil-Krimea u jiknes l-ispirti ħżiena Nażisti.
  Filgħodu fil-Krimea rriżulta li kien xemxi u kiesaħ, iżda bla riħ. It-tajn mix-xita tal-bieraħ qabad il-ġlata. Ukoll, ix-xitwa ma riditx titlaq mingħajr ġlieda. Hoarfrost sparkled richly, bħal fidda mxerrda u mdendla, iżda din is-sbuħija għamlitlu inċerti. Barra minn hekk, wara li ġabu ħobż kannella u kaldarun kbir b"xi stew li jinxtammu appetizing, li jidher ċar li mhux tal-ħabs (segwit minn waħda mill-iskorti tal-SS li jidhru ħafna diżgustanti, bi skutelli), tliet subien ta" tnax-il sena spjegaw b"mod ċar lill-bniet fil- barn-casemate li barra Cold. Veru, huma stess, kif jixraq lit-tfal taħt l-okkupazzjoni Nazista, huma barefoot. Saħansitra jidher li hemm ordni bħal din biex iż-żgħażagħ iqattgħu ż-żraben inqas spiss. Iżda jistgħu ma spank imkien mid-dar.
  . KAPITOLU #9
  Madankollu, xejn, din mhix ġlata reali, iżda ġlata tal-ġlata. Ix-xitwa diġà spiċċat, u r-rebbiegħa hija maltemp fil-Krimea!
  Oleg Rybachenko f'daqqa ried jaħsel snienu. Morr terriblement fil-ħalq. Saħansitra ħafna aktar milli hu - idejn laħqu biex jorbtu snienhom.
  Pioneer ġera lejn il-bieb, qabeż, kiser il-qawwi. Poġġiha fil-ġeneru tiegħu, tomgħodha u beżaq. Imbagħad laħlaħ għal darb'oħra u għal darb'oħra ħalli l-funtana. Immedjatament friska u, fir-ruħ tiegħi, ħalli l-loach f'April.
  Fil-kaldarun kien hemm xi ħaġa likwida-dqiq u, jidher, bil-faqqiegħ. Kelli nissorbiha fuq it-truf tal-bwieqi, u, bil-mod, l-istuffat irriżulta li kien delizzjuż. Verament bil-ħeġġa, u mhux bil-ġuħ biss. L-iskorta deġenerata mill-SS yawned bil-ħalq kollu gapped, fetid tiegħu u bi ngħas ħares madwar. Imma dawwarha issa, u fuq ir-ras, Oleg Rybachenko ħaseb f'daqqa, jomgħod il-ħobż Ukrain.
  Imma fejn imur allura? Huma se jkopru ma 'kumpanija sħiħa, u anke ma' garrison lokali. U se jkun agħar għalihom minn ... F'dik il-viżjoni - fejn in-Nazi niżluha bħal pajp.
  Li hu idjota biex jesponi lilu nnifsu hekk ... Mhux lilu nnifsu, imma tfajliet oħra u tlett tfal. Iva, u jien ukoll - għadu utli għall-pajjiż.
  Oleg Rybachenko sar maħsub. Ħu, pereżempju, ajruplan - jeħtieġ li jkollu d-duralumin fid-disinn tiegħu? Huwa possibbli li tagħmilha kompletament mill-injam, iżda tagħtiha l-ebusija tat-titanju! Teoretikament, is-siġra fil-formula u l-molekuli tagħha għandha tali valenza li fil-fatt tista 'taqbeż it-titanju fis-saħħa, b'inqas piż.
  Għalhekk, l-ajruplani se jżidu l-manuvrabbiltà u jiksbu s-sopravivenza.
  Iva, u vests kontra l-balal jistgħu jsiru minn ġellieda ta 'klassi super, u tankijiet bħal dawn se jsiru ...
  Inti mhux se tkisserhom. Anki t-"Royal Tiger", li ra f"viżjonijiet, ifalli. U t-tankijiet tagħna ma jibżgħux mill-ħmieġ. U għalhekk il-qxur mhux se jeħodhom.
  Oleg Rybachenko, li devora l-ikel, staqsa lil oħtu fl-armi, b'vuċi insinwanti:
  - Isma, jekk torbot is-serratura b'reaġenti fuq aqua regia, x'effett se tikseb?
  Margarita mill-ewwel wieġbet:
  - Duħħan ... - It-tifla kienet sorpriża. - X'ppruvajt?
  Oleg Rybachenko qal f'whisper:
  - Kont qed infittex mod kif inżid is-saħħa tas-siġra. U emminni, l-ajruplan tiegħi wera l-possibbiltà prattika li nagħmel mingħajr partijiet tal-metall!
  - Inti reali Lomonosov Oleg ... - Sister fl-armi poġġi subgħajha ma 'xufftejn tagħha u kissed it-tifel fuq forehead.
  Waqt li kienu qed jieklu, resqu żewġ skorti oħra tal-SS. Magħhom kien hemm il-ġeneral Ġermaniż tal-bieraħ. Warajh hemm żewġ ġellieda, żagħżugħ u tifla, b"dehra pjaċevoli. SS ukoll, imma minn settur differenti. Hawnhekk il-ħamsa kienu qed iżommu mugs b"xi ħaġa tpejjep f"idejhom. U faxxista żagħżugħ ieħor ġab lil sieħbu. L-aroma tal-kannella, l-għasel, il-bettieħ u t-tuffieħ ħarġet fil-każema. Il-ġeneral qal b"ton ta" mistoqsija:
  - Ejja ndendlu l-bniet mill-ewwel jew tieħdu gost l-ewwel!
  Il-magħluq madwar laughed, u anke l-iskorti SS appoġġjati, u l-griż-xagħar ġenerali laughed hekk sempliċiment, ftuħ ħalq tiegħu bħal bulldog ma fangs sorprendentement qawwija u twal, sħaħ u kbar, bħal żiemel-pacer tal.
  Forsi huwa miġnun li l-bniet jidħku b'dan, imma ... Huwa aħjar milli jgħajtu u juru dmugħ lin-Nażisti.
  Oleg Rybachenko sar maħsub: dawn se jitħallew hawn jew misjuqa mill-ġdid? Ukoll, fil-fatt, x'inhu l-punt fit-tranżizzjonijiet tagħhom, jekk il-ħaġa ewlenija hija esperimenti mingħajr skop ċar. Għaliex il-Ġermaniżi qed jaħarqu l-fjuwil meta jsuqu tagħmir. U jekk mill-inqas jitwasslu x'imkien, allura forsi xi ħaġa aktar sempliċi tista 'tiġi ivvintata. Tagħbija fuq trakkijiet jew ferroviji. Iva, u ajruplan tat-trasport, jekk l-esperimenti huma tant importanti, għaliex jiddispjaċih?
  X'inhu l-punt tagħhom il-mod kif imexxu n-nagħaġ fuq katina. Jew qed jittestjaw ir-reżistenza tagħhom? Tabilħaqq, l-ebda waħda mill-bniet għadha ma waqgħet. Iva, matul l-ewwel tranżizzjoni waqgħu, iżda ma ġara xejn. Allura għaliex iċċekkja issa?
  Jew forsi r-reżistenza titjieb mill-impatt ta 'apparati bla preċedent. Dan l-effett huwa mkejjel? U għalhekk isuqu barefoot, tul triq istralċ, b'mod ċar ma jippruvaw jaslu malajr destinazzjoni speċifika?
  U dan huwa loġiku - jekk tesperimenta, imbagħad sal-aħħar. U biex tiċċekkja l-iżgħar sfumaturi. Ħalli kif jgħidu - kollox se jibbenefika.
  Forsi s-suldati tagħhom għalhekk qed jiġu ppreparati għall-jasar Sovjetiku u d-deportazzjoni lejn is-Siberja!
  Wara dawn il-ħsibijiet kollha , Oleg Rybachenko tilef il-mument meta bdew jgħaqqduhom b'katina u bejn wieħed u ieħor imbottahom 'il barra. Ir-ripetizzjoni hija omm l-uġigħ! Tajn iffriżat b'biċċiet ta 'silġ maqtugħin vojta, saqajn tat-tfal bħal ħġieġ miksur.
  Margarita ħeġġet b"mod enerġetiku lil ħuha fl-armi:
  - Massaġġi li jqawwu tajjeb, tali applikatur bil-labar li r-reġina tas-silġ tatna!
  Oleg Rybachenko qal ukoll:
  - Mhux l-uġigħ li huwa terribbli, u lanqas dak li jikkawżah - l-agħar ħaġa li ċċaħħad il-kuraġġ hija l-biża 'ta' wġigħ!
  Tortura oħra ġdida, jew pjuttost antika - ukoll, il-punteġġ ta 'insulti se jkun akbar. Iva, u rebħiet ukoll.
  Wara kollox, hu, għalhekk, jidraw jissaporti, u saħansitra aħjar jekk ikun hemm l-opportunità li tieħu vendetta!
  U forsi tipprova tkanta għall-ferħ. Dak hu biss l-ewwel motiv li għandek tieħu.
  Ir-raħal ilu mqajjem. It-tfal li jinsabu kullimkien biss raw il-karavan. Fl-aħħarnett: diġà fil-foresta, wieħed minnhom nieda demel frisk fir-ras tax-xaħam tal-konvoj, u l-pakkett kollu tat-tfal barefoot ġrew bogħod bid-daħk. U diġà wara t-tarf iltqajt ma" tifel għoli li kien jidher ta" madwar erbatax-il sena. B'curls suwed u ħwejjeġ shabby, stivali maħmuġin, b'lanza f'idejhom u żewġ klieb bojod dgħif, li immedjatament kienu fuq il-ġnub tas-sid, il-magħluq eżawriti iżda sbieħ bilkemm dehru. L-id il-leminija tat-tifel b'għajnejn suwed kienet imgeżwer fi rag imdemmi; b'mod ġenerali, kien jidher sloppy u traskurat. Huwa ċar li ż-żingari jew saħansitra żingari: l-għonq, il-polz u l-widnejn kienu mżejna b'hryvnia ħoxna mibruma, kmiem massivi u widnejn. Erba" subien żingari iżgħar dehru wara - bi sforz, iżda bil-ferħ ikaxkru ħanżir enormi fuq tkaxkira, ffriżaw fuq il-post meta raw il-purċissjoni.
  Isaffru, jippontaw is-swaba". Ċajt vulgari instemgħu dwar il-priġunieri nofshom lebsin. Barra minn hekk, tapit sinċier ta 'tliet sulari.
  L-irġiel SS bħala reazzjoni roared u saħansitra bdew jisparaw, bħala mhux kultura
  it-tfal juru ġesti oxxeni. Li jidher li juri simili fil-Ġermanja.
  It-tifel żingara anzjan għajjat xi ħaġa lill-punks. F'daqqa waħda kkalmaw
  Kun kwiet u wieqaf bil-kwiet.
  Mirabela rrimarkat f"xi ftit:
  "Probabbilment iben baruni!" Għalkemm xi jgħodd?
  Oleg Rybachenko loġikament irrimarka:
  - Hitler jobgħod iż-żingari. Għalhekk iż-żingari huma l-alleati tagħna. Imma b"imġieba bħal din jiddiżunoraw lill-familja Romulus!
  Waqt li kien għaddej, Oleg Rybachenko iltaqa 'ma' l-ħarsa tal-għajnejn blu u mdejqa tal-mexxej taż-żingara. Kien hemm kburija fihom - il-kburija intrinsika u sensih ta 'predatur żagħżugħ li kien għadu ma kienx magħruf it-telfa fil-ħajja. Kien hemm disprezz profond, iżda mhux għal Oleg u mhux għal captives oħra b'katina.
  Il-kittieb pijunier staqsa lill-mexxej ħieles:
  - Ejja nagħtu nifs lil Fritz! Se nsawtu l-klieb?
  Huwa wieġeb dalwaqt:
  - It-tebut huwa diġà ordnat!
  U involontarjament żdiedu fil-kesħa, kif jgħidu l-pijunieri, aħna ajkli, mhux fniek għomja.
  Oleg Rybachenko saħansitra ddeċieda li jkanta għal vivacity akbar, anke jekk għadu jinstema '. Int trid twaqqaf lilek innifsek għar-rebħa;
  Il-maltempati bir-ragħad jinqalgħu u l-qrun ħsejjes
  Id-dinja reġgħet qiegħda fi gwerra!
  Kien hemm l-istakkament tagħna minn Ottubru,
  Meta l-horde invadiet il-Patrija!
  
  Ingravata marbuta - Fritz ħdejn Moska,
  Volleys ta 'pistoli imbexxex bin-nar...
  I ħaffer trinek ma 'tfajla barefoot,
  Biex tipproteġi l-approċċ lejn il-qalba tar-Russja!
  
  Xi ħadd jinqatel, sew, imma Lenin jgħix,
  F'kull tbissima u kull tbissima!
  Il-leħen tat-tromba huwa qawwi - dalwaqt fuq kampanja,
  Aħna pijunieri b'valur ardent!
  
  It-tankijiet qed jaħarqu, Fritz kaput,
  Aħna tħabbat bil-qalb - ulied in-nies!
  Katyusha Terribbli se jiknes l-abomination -
  Infaħħru lill-Mulej li Jista" Kollox - Rod!
  
  Aħna twelidna - nafu nirbħu
  Il-kodardja ma tistax tinħafer!
  Għadda l-eżami - b'mod ċar fil-ħamsa,
  Tajjeb, Adolf telgħet fuq rake!
  
  Is-suldat Russu huwa eroj veru,
  Ma jafx il-kelma - AWOL!
  Kun af li twelidt b'ħolma ħamra,
  Nistgħu nħaddmu lupu mwebbes!
  
  Stalingrad tagħna, Leningrad tagħna,
  Kullimkien hemm l-art qaddisa tal-ġganti!
  Qxur qed iħabbat bħal silġ furjuż,
  U l-pijunieri huma magħqudin mal-Patrija!
  
  Nistgħu, nemmen li ttiru lejn Mars,
  Nistgħu nibnu rokits għal Venere!
  Tajjeb, faxxista daqqek f'għajnejk,
  M'hemm ħadd aktar b'saħħtu minn Russu fil-fidi!
  
  Imkisser, emmen is-sinsla tal-Fritz,
  Se nirbħu, anke issa qed imutu bil-ġuħ!
  Il-kruha rabid se titgħaffeġ,
  Ukoll, ir-rebħa se tasal f'Mejju sħun!
  
  Omm tibkix, tibkix,
  Jekk immut, ikkunsidrani komunista!
  Ħasra ruħha, bħal kolla mħassra,
  Jibbenefikaw biss il-faxxisti!
  Il-mixi fuq il-borra huwa diffiċli, iżda fortunatament, it-tajn indewweb malajr biżżejjed.
  U mbagħad, kollox, bħal qabel. Rutina permezz ta 'toroq ta' wara tal-muntanji, jevitaw insedjamenti umani, ma 'stomping, kważi f'ċirku.
  Le, imxew, jekk tħares lejn ix-Xemx tul xi tip ta 'spirali. Fid-direzzjoni ta 'Sevastopol, u dak żgur.
  Iżda fl-istess ħin, il-kolonna għadha arkata. Trasportaturi roaring, locators storbjużi. U għal darb'oħra testijiet.
  Huma ġew misjuqa lura fil-każema, biss din id-darba fil-tixrid tad-demm ta 'qabel. Anke r-riħa tad-demel ma marretx.
  Imma hemm ħafna ħuxlief, se jsir artab biex torqod. Unchained mingħajr ċerimonji bla bżonn u ordnat li jistenna għall-pranzu.
  U verament irrispettaw: dehru ħames nisa lokali, li ġarrew bott kbir mimli b'soppa tal-ħalib.
  Margarita kienet sorpriża u staqsiet lill-Kaptan Natasha:
  - Hemm mirakli fl-għarbiel jew mingħajr għarbiel. Imma tassew, jew il-Ġermaniżi huma ħafna iktar ġentili milli tpinġihom il-propaganda tagħna, jew aħna għasafar ta" valur!
  L-Aurora ta" xagħar aħmar irrimarkat b"mod goff biżżejjed:
  - Tiflatter lilek innifsek wisq! Il-ħnieżer tal-Indi huma dejjem mitmugħa b'dieta bilanċjata.
  Oleg Rybachenko poġġa fil-post ħażin:
  U saħansitra aktar ħnieżer! Allura dak il-piż żdied aktar malajr!
  Il-gwerrier b'xagħar aħmar ikkonferma:
  - Il-verità titkellem minn fomm tarbija! Tifraħx bl-issaldjar ġeneruż! Speċjalment peress li hi l-ħabs!
  Oleg Rybachenko loġikament issuġġerixxa:
  - Aħjar nieklu, u mbagħad naraw!
  Il-vermiċelli f'wiċċ l-ilma bil-ħxuna fis-soppa, u anke l-għasel deher li ġie miżjud. U l-ħobż kien miġjub pjuttost frisk, fragranti. Qisu qegħdin f"resort. Huwa sħun fil-barn. U ikkunsidra li r-rebbiegħa diġà reġgħet lura, u twarrab ix-xitwa omm.
  Oleg Rybachenko xorbu l-iskutella, imbagħad ra li l-bott kbir għadu ma kienx vojt, talab aktar.
  Wara dan, ħolma waslet kemm lilu kif ukoll lill-bniet bħal mewġa minn waqgħa meteorite - f'daqqa u inevitabbilment.
  Terminator zombie qabeż minn wara. Saħansitra niddispjaċini għal Dmitry Baranov. Il-balal laqtu eżatt f"nofs sidru. Iżda ż-zombie li kien ikkundannat qabel ma jindunax u jispara.
  - Ġismi huwa kollu mejta kmieni u ċomb żejjed bl-ebda mod, ma piż. - Dmitry tbissem, iżda tant tal-biża ', bħal raġel mejjet.
  - Fu u orrur! Ifakkarni f'Hades. - I ndunat, exclaiming Margarita.
  L-Aurora ta 'xagħar aħmar imtedd fuq it-tarġa ta' fuq tal-pont, tieħu taħt nar mhux biss il-ħruġ mill-kompartiment militari, iżda wkoll parti sinifikanti tal-kuritur. Minn hawn huwa konvenjenti li jiknes il-guys ikkuluriti jaqbżu mill-kabini bin-nar. Fl-istess ħin, minn żmien għal żmien, hija teħtieġ li tiċċaqlaq lilha nfisha, tbiddel il-pożizzjoni tagħha:
  - Tinkwetax, oħt Margarita, diġà hemm inqas minn mitt għedewwa. Aħna ser jimmaniġġjaw b'xi mod!
  - Anke inqas minn sebgħin, qed nibda "knis qawwi"! - Il-membru ors-Komsomol kixef imnieħer tagħha.
  - Nimxu fil-kamra tal-magni, l-ghadu jista 'jsplodi l-bojlers, u jipprova jgħarraq il-vapur! - Issa l-Aurora b'xagħar aħmar hija mħassba b'mod ċar. Iżda, ovvjament, ma sparatx agħar, anzi, tnaddafha bħas-sadid b'serrieq taż-żmerill. U d-demm mill-bews tagħha ta 'annihilation - banjijiet bil-btieti!
  - Ejja! Bil-viti! Margarita qalet frażi mill-kartun favorit tagħha. B'mod aktar preċiż, il-kartun li ssemmi f'din ir-realtà Nażista brutalment distorta. - Kadavri mejta!
  It-tfajla tal-Komsomol imxiet "l isfel fil-kuritur bħal daqq ta" annihilation. Hawn huma l-kompartimenti, il-bibien tat-titanju, il-ħitan tal-azzar. Zombies huma warajha. Ma jaħbix, u hawn ġej il-kju. Xkubetta M-18, kalibru 7.45. Tolqot eżattament quddiem il-qalb. Zombie kriminali huwa knocked down, huwa jaqa, iżda mbagħad jumps up. Jitfa" granata.
  - Ukoll, int u l-macho bla waqfien. Margaret hija sorpriża.
  Hawn tifla Komsomol waqqgħet il-bieb tal-kamra tal-magni. Meħlus disk boomerang, qtugħ diversi nies. Il-bqija spiċċat bi swing tas-sejf. Il-karkassa ta' ġellied b'karatteristiċi Ġappuniżi waqgħet f'fwar oħxon. Il-geddum kien mismuta mill-ewwel, u minn xokk tilef minn sensih, u forsi saħansitra spiċċa.
  - It-tindif sejjer tajjeb! - Irrapportat lil Margarita.
  - Lanqas jien ma żbaljat! - Tweġibiet, Aurora kuntenta. Minn fuq, jinstema 'tifqigħ ta' machine-gun twil, imbagħad tnejn oħra. It-tfajla Komsomol tispara, u ġġiegħel lill-avversarju jagħlaq.
  - Break through min-naħat kollha. Qisu qiegħed f"logħba Annihilation. - nefaħ ix-xitan tan-nar.
  - Jien ukoll nimxi. Diversi katavri huma viżibbli. Madankollu, l-avversarji ewlenin diġà kkalmaw. Margaret rrappurtat.
  Framment ta 'granata midruba Dmitry. Huwa mtaqqab, itir barra minn wara. Il-priġunier Baranov għafas biss subgħajh ma" xufftejh:
  - Tgħajjatx, ma tweġġgħiex.
  - Tmurx qabel iz-zija fis-sħana! - Qalet, tgħammar għajnejha l-leminija Margarita.
  - Qed nisma! - Iżda l-zombie aġixxa eżattament l-oppost.
  Margarita qabżet il-kuritur, splużjoni oħra ta" tifqigħ, l-għajta miġbuda ta" xi ħadd, bħallikieku kienu qed jinġibdu d-dwiefer, splodiet granata tqila.
  L-Aurora b'saqajha vojta, wara li qatlet lill-maħrubin, daħlet fil-kabina, waħda, oħra, it-tielet. Fir-raba 'biss riedu jixwiha bin-nar, iżda t-tfajla Komsomol kienet quddiemhom, u ġiegħel lill-għedewwa jikkalmaw għal dejjem.
  - Hemm dejjem inqas minnhom, iżda xi wħud minnhom ħbew f'ċella ħdejn il-maħżen. Aurora tgħajjat. - It-tfigħ tal-granati huwa perikoluż, fuq.
  - Imita l-vuċi tal-kaptan ta 'dan smelly, ħawt. - Mirabela Korshunova avżat. Huma jiftħu għalik, imbagħad aqtagħha bir-reqqa b'tifqigħ. Stingers m'għandhomx jegħrqu. Jien issa wara l-magna, qed nuża boomerang. Framment ta 'granata midruba Dima iebsa. Huwa mtaqqab, itir barra minn wara. Il-priġunier Baranov għafas biss subgħajh ma" xufftejh:
  ng, ħadt tlieta oħra.
  L-Aurora friska tgħajjat bi tħassib reali:
  - Sewwa, il-ħelikopters se jidhru dalwaqt, u se jkun agħar għalina.
  Roar bi tweġiba:
  - Bħal ma tafx!
  & Flame Devil Terminator qablu:
  - Naf, it-tama ssaħħan ir-ruħ!
  Granati ħfief u ħsejjes ME-198 tellgħu lejn Aurora. Tfajla tal-Komsomol ħarġet tiltaqa" magħhom, u tkeċċihom b"ġisimha. L-għalqa ta 'sitt ġebel maħduma bħall-gomma, li jġibu l-granati lura. Il-katavri qed jerġgħu jtiru barra, anke jien għajjien ngħodd.
  Tfajla tal-Komsomol ġriet l-kantuniera, imtedd, sparat tifqigħa, qatgħet lil dawk li ppruvaw jidħlu minn wara. Tip deher b"libsa ta" annimal, iżda l-ġenn Aurora kienet qed tistennieh, u darba telaq bl-istess lanċjar tal-granati li waqa" mingħand is-suldat Yankee. L-isparatura hija pjuttost qawwija u fl-aktar parti vulnerabbli - il-viżiera. L-art tar-ras ġiet minfuħa u massa enormi tal-metall waqgħet, bi tisfir fuq l-armatura.
  - Trid tiekol! - ċaqlaq il-greyhound Aurora.
  Issa t-tfajla Komsomol resqet lejn il-maħżen u, imitat il-vuċi tal-kmandant, qalet:
  - I feriti! Il-Mujahideen huma warajja! Ħalli din l-ordni tidħol.
  Ukoll, min jazzarda li ma jobdix. It-tfajla Komsomol qabżet fis-saqaf, assigura ruħha u, sparat minn fuq tal-bieb, sterminat dsatax-il ġellieda mbeżżgħin, laqtu rashom.
  - L-ewwel fażi tal-ikklerjar tal-post l-aktar perikoluż spiċċat. - It-tfajla Komsomol ħabbret.
  Kien hemm splużjoni ħdejn Margarita, u qabżet fil-fetħa. Hawn fl-istiva tinten ta" metall jaħarqu b"mod iddisprat u jiġbed l-isplussivi b"mod piercing. Xi ħadd ieħor jipprova "rip" u jaqa' mtaqqba. Żewġt irġiel, ovvjament blinded, jgħollu idejhom u jgħajtu bl-Ingliż:
  - Tisparax! Ejja nċedu qalbhom! Spare us f'isem il-Konvenzjoni ta' Ġinevra.
  L-aktar gentili Margarita Korshunova ma setgħetx toqtol lil min ma kienx armat, u għalhekk sempliċement itfihom, bl-għafsa tas-soltu tas-swaba 'tagħha. Il-vuċi tal-gwerrier tal-ors instebet dispjaċir:
  Għadna subien daqshekk żgħar. Ukoll, għaliex għandek bżonn din l-armata tan-NATO. Jekk inti, Alla ħares, tirranġa provokazzjoni, aħna nfarrakkom bħal qtates. Għid oranġjo Aurora, kważi spiċċajna bil-knis.
  - L-ghadu jista' jaħbi. Ipprova tisma 'u jaqbad in-nifs inkwetanti, u r-riħa tagħna hija eċċellenti! - Il-fury xagħar aħmar deliberatament snorted loudly.
  - Iva, xammejt ir-riħa. Il-katavri waslu biex jibdew jiddekomponu, allura l-abbiltajiet jilagħbu kontra tagħna! - Mirabela fhimt, iżda bkiet b'leħen għoli.
  It-tfajliet Komsomol qabżu l-kabini. Aurora kienet qed taħdem b'mod speċjali. Hawn ir-riħa ta 'adrenalina, hawn tliet ġellieda friski. Ippreparat, iffriżat f'ambush.
  - Dan mhux serju - B'reazzjoni, daqqet sparatura minn RPG. Il-qoxra tellgħet, iżda mtaqqba parti mill-pjanċa tal-armatura. Xorta waħda, din il-qawwa hija mfassla għall-isparar kontra t-T-7. Tfajla Komsomol kważi bl-addoċċ tefgħet disk-boomerang, qatgħet lil xi ħadd, instemgħet għajta. Faqqgħet bi ftit tiri, u qatlet lill-kuraġġużi. L-oħrajn għajjat:
  - Aħna nċedu qalbna wkoll!
  B"rabja, Aurora laqtet b"sieqha vojta, tant li qatgħet tlieta f"daqqa.
  - Cripple-ġid tal-poplu! - gronda l-Komsomol-terminator.
  Kundannat żagħżugħ wieħed biss baqa" fuq saqajh.
  Margaret a fl-istiva wkoll iltaqgħet ma 'reżistenza. Fit-triq waqgħet suldat, ovvjament beritta ħadra. Għajjat: "Id ma' id!"
  Margarita wieġbet b"għajta:
  - Ix-xorti t-tajba! - Wettaq it-teknika ta '"double claw". Bħala riżultat, l-għonq tal-beritta ħadra tkisser.
  Qbadt granati, sar ftit aktar sigur hawn, tużżana suldati apparentement ippruvaw ipoġġu fil-prattika r-regola tal-iscouts: is-sopravivenza akkost ta 'kollox. Margarita, madankollu, saħansitra għoġbitha din il-logħba bil-mod tagħha:
  - Tajjeb, jekk tinsisti hekk. Ejja mmorru għall-baseball, l-Amerikan favorit tiegħek, ir-rwol ta 'pitcher.
  - Jekk trid, nista' narahom jilagħbu! L-Aurora ta" xagħri aħmar daħqet.
  - Ma jimpurtax! Il-qattiel bjond daħak saħansitra aktar qawwi.
  - I marru tul il-kuritur, għad hemm kabini mhux imnaddfa. - It-tfajla Komsomol kienet diġà miexja, instemgħu jinfaqgħu qosra, kienu l-aħħar. L-Aurora bla biża" lanqas biss ħbiet ruħha, b"kburija nefħet sidirha.
  - Jien bħal robot terminator. - Biss fija anki denti mhux se jibqgħu.
  It-tfajla Komsomol niżlet it-taraġ fis-skiet. Ixgħel ir-riflettur infra-aħmar. Iċċekkja l-kabini. Jidher li għadhom miexja. L-Aurora ħeġġa ħarġet fuq il-katavri, qabżet bħal doe jew ninja. Hija ma riditx taħli munizzjon, u hija biss tellgħu fil-kabina. Hija mxiet b'sejf, u l-għedewwa waqgħu siekta. Imbagħad għall-ieħor, tattika simili.
  Margarita wkoll ma taħlix ħin, tarmi granati f'ark mgħawweġ. Splużjoni waħda imbagħad oħra. Suldat, imsawwat minn shrapnel, ħareġ mill-kuritur u sab ma" disk boomerang.
  - U dan hemm ukoll! Margaret kienet sorpriża. - Kif intom ilkoll tħobbu l-pikkanti.
  Quddiem tagħha flashed għadhom mhux skoraġġuti zombies. Huwa fetaħ in-nar minn machine gun Iżraeljana, milli jidher qabad fost it-trofej, bl-isem formidabbli "Armageddon". U mid-dehra poġġa lil xi ħadd, il-balal reġgħu mill-ġnub, ħallew tbajja" ġodda tad-demm.
  Margarita qabdet ir-riħa tal-katavru mill-zombies, hija kienet qed tmut aktar b'saħħitha. Hawnhekk għal darb'oħra sparatura u frammenti mill-għadam ta' ghoul jerġgħu jitferrgħu.
  Margarita ġriet madwar il-kuritur, sparat minn M-18 maqbud. Ħasra li trid terġa' tgħabbi. Imma tista 'tuża granati maqbuda. Tħossokx sorry għal tiegħek. It-tfajla titfagħhom b"mod partikolari, b"subgħajha tiġbor saqajha vojta u ta" tfajla.
  "Lumi" qed itir, idawwar l-imsaren. Il-katavri jidhru u kollox kwiet. M'għandux jibqa' ħaj.
  Jidher li kwiet. - Tgħid it-tfajla Komsomol.
  Agile Aurora tikkonferma:
  - Jien fi triqti. - It-terminator scout ittratta mazz ieħor. Issa d-dettalji jibqgħu. Bħal volpi kaċċa liebru, tiġri lejn l-aħħar bieb fuq ix-xellug. Saħansitra kantat:
  - Ħmar il-lejl tirrenja fl-istudenti tiegħi, inti tkun mgħaffeġ minn daqqa ta 'azzar! Se nispara l-bajd ta" Rambo u nħandi l-għadam! Se nistagħġeb lil kulħadd!
  Minn hemm, granata itir 'il barra fil-kuritur. L-Aurora feroċi twaqqagħha kif tmur. Splużjoni, frammenti jtiru. Ieħor laqat il-ħajt, qabeż u tellgħu lura kkontrollati bl-idejn.
  Rumbled fil-ftuħ. Screams jinstemgħu. It-tfajla Komsomol ħarset fil-kabina. L-uffiċjal jipprova jiġbor l-imsaren tiegħu. Stampa terribbli.
  Iva, ikkastigajt lilek innifsek. - Dashing Aurora spiċċat b'sens ta 'ħniena. - B'mod ġenerali, fl-opinjoni tiegħi, granati mhumiex estetikament pjaċir. Madankollu, huwa aħjar minn ponn sempliċi. L-aħħar kabina ġiet ikklerjata! Kif int Margarita?
  - Tkaxkir il-priġunier! - Qal it-tfajla Komsomol. - Jidher li spiċċa kollox.
  Aurora bagħtet callsign permezz tar-radju, lilha:
  - Ismagħni Don Quixote. Għadna kif lestejna l-operazzjoni, kollox huwa kklerjat, nistgħu nwettqu l-inżul tat-tim.
  - Sottomarin minjatura jinsab fi triqtu. Imma tinsiex li tittratta l-ħelikopters Blink. - Ħsejjes bħal vuċi metallika, li jaqtgħu s-serrieq ċatt.
  - Ovvjament, diġà qed nistennewhom. - Lest il-kruha red-haired.
  Tliet "Sachkov" tabilħaqq ġew diġà kienu fuq l-approċċ. Margarita u Aurora qabdu RPG - "supercobra", analogu ta 'RPG disgħa u għoxrin u sitta. Ġew ippreparati tliet launchers tal-granati. Huwa importanti li l-ghadu jagħlaq id-distanza u jnaqqas il-veloċità. L-ewwelnett, in-"Net" jipprova jinżel aktar baxx sabiex jeżamina l-gverti u l-banditi li dared jattakkaw l-aqwa armata fid-dinja. Il-verżjoni mtejba tan-Net għandha armi qawwija, armatura mhux ħażina u tliet skrejjen. Mhux kull kumpless kontra l-ajruplani se jeħodha, tista 'tara kif missili termali jisparaw lura. X'inhu ħażin kontra turntable RPG? Dak li mhux awto-iggwidat. Għalhekk huwa aktar diffiċli li toħroġ minnha. Madankollu, il-bniet jimmiraw, iqisu l-ċomb.
  Margarita itlob mill-ġdid. Wara kollox, il-guys tajbin huma fil-ħelikopter. Diġà l-ġilda tħoss it-taħwid tax-xfafar. Il-mess tar-riħ huwa pjaċevoli u inkwetanti.
  - Oh, għal darb'oħra qed neqred xogħol tal-arti! Konsolazzjoni militari waħda!
  Aurora ferrieħa tbissem:
  - Mix-xogħlijiet kollha tal-arti, huma l-kapolavuri militari li huma l-aktar imwaħħla sew fil-memorja tan-nies u jikkawżaw l-aktar tiċrit!
  - Dritt! Pittura miktuba fid-demm: isbaħ miż-żejt u tgħib ħafna aktar bil-mod! - Margarita, imdejjaq mill-moħqrija sfurzata, qablet. Allura kollox huwa kkunsidrat, inti tista 'rimja!
  - Ħalli l-ġustizzja Texas issir! - Bħal dejjem, Aurora ma tilfitx is-sens tal-umoriżmu.
  Il-qxur infetħu ż-żaqq tal-karozzi. It-turntables tfarrku fi frammenti żgħar. Ix-xitan tan-nar spara miż-żewġ idejn f'daqqa, u għalhekk it-tliet karozzi kienu mgħottija.
  Il-frammenti ma laqtux lill-bniet, itiru passat.
  Kara-132 deher fil-bogħod. Ajruplani mixtrija mill-Arġentina itiru f'altitudni għolja. Huma sparaw fuq l-għomja, fit-titjira tal-ġenn tagħhom.
  - Dan huwa korriment ieħor. Margaret ndunat. - It-tiċkien tal-moħħ.
  Il-membru tal-Komsomol b'xagħar aħmar qabel:
  - I raden, iva! Se jkun diffiċli li jitneħħew mill-RPG.
  - Nipprova xorta waħda! - Margarita, issa tinsa dwar il-kindness, kienet furious. - Iżda minn lanċjar tal-granati ieħor aktar furious u fuq medda twila maħluqa kontra tankijiet ta 'reazzjoni rapida. - Il-membru tal-Komsomol blond blond wera arma impressjonanti u tfittex.
  - Jew forsi tipprova l-proprjetajiet imtejba ta '"stingers"? - Offruta, baring snienha minn perli Aurora.
  - Hija ħasra li tonfoq fuq junk bħal dan! Margaret snapped.
  - Xorta waħda, se jkun hemm dimostrazzjoni mtejba. Ħalli guys tagħna jagħtu ħarsa fl-istess ħin. - L-ors-terminator tefa' sejf b'swaba' mnaqqxa tar-riġel, il-ponta mtaqqba dritt f'għajn ir-raġel iswed jipprova jħares 'il barra minn wara l-pajp.
  - Imbagħad Stinger wieħed biss, u ngħaddi b'lanċjar tal-granati. - Wieġeb ħabib qawwi.
  - Tajjeb, ejja nagħmlu hekk. Aurora ġriet lejn il-maħżen. Kaxxa tal-penali ta 'qabel mutilata Dmitry Baranov, jew katavru ħaj, għadda minnhom, bħallikieku apposta espona lilu nnifsu għall-balal. Probabbilment, bl-għajnuna tal-aħħar tagħmir tal-kompjuter, iż-zombies setgħu jaraw, minkejja d-distanza. Magni ta 'kalibru kbir milquta, ħafna mill-balal rained passat. Iżda hemm tmien tiraturi, u ħafna eluf ta 'balal jisfaċċaw. Huma taw ponn liz-zombie, waqa'! Is-suldat megħlub għal kollox whisper:
  Jien għamilt dmiri!
  - Qisu! Fejn hi l-Aurora tgħajjat, kieku mhux għall-"armatura" kienu jolqtuni ilu. Margarita ħarset lura.
  - Jien hawn! - Tfajla Komsomol wettqet Bumblebee u lanċjar tal-granati Stinger. - Issa l-għan.
  Margarita reġgħet ingħaqdet ma 'l-arma tagħha, rat kull moviment ta' l-ghadu, artab tagħfas il-bidu. Il-projettili qed itir! Iżda l-"Stinger" ħadem, u hu ġrew lejn il-mira ħafna qabel. L-arma Amerikana splodiet tant li anke ħelikopter fil-qrib intefa" lura. B"riżultat ta" din iċ-ċirkustanza mhux prevista, Margarita tilfet:
  - Terribbli! Din hija l-ewwel darba li ġralli dan!
  - Huwa biddel it-trajettorja, taqlebx, tifla Komsomol ! - Li jmut Dmitry Baranov whispered.
  - Jista 'jkun! Imma l-intuwizzjoni tiegħi fallietni. - Margarita issa kienet lesta tibki.
  - Erġa 'pprova. Aurora mħeġġa.
  Iżda Kara-132, apparentement, irċieva ħsara minn frammenti ta 'kollega waqqa', marru għall-ġenb u bdew jonqsu. Margarita, konfuża mad-diqa, qalet:
  "Forsi dan huwa biżżejjed għalissa!"
  Il-kelba ta" xagħar aħmar b"għemejjel tajbin tgħajjat:
  - Okay, il-ħin biex iħottu l-Stingers. It-triq hija ċara.
  Kważi fl-istess ħin mal-kliem tagħha, sottomarin wiċċ. Żgħar, iżda pjuttost voluminużi, erba' ġellieda bi ilbiesi elettroniċi qabżu 'l barra bħal katapulta. Margarita ħarġet lejhom: huma lebsin ilbiesi armati, iżda ma jidhrux goffi daqs il-mudelli preċedenti.
  - Se ngħabbu "stingers"? - Staqsa l-bun-neputija ta 'Lomonosov u Stenka Razin.
  - Il-maħżen huwa miftuħ! - wieġbet l-Aurora ħamra. - Ejja nagħtuha lilek!
  . KAPITOLU #10
  Il-kmandant tal-paraxutturi, il-kurunell, iddikjara bil-kesħa:
  - Ukoll, ejja tagħbija malajr u jippruvaw jittrattaw din l-arma delikata.
  Tfajla Komsomol imxiet tul il-gverta, xkubetta Ġermaniża G-5 kienet tinsab madwar. Fil-qrib hemm ieħor b'lanċjar tal-granati. Kif huwa tipiku tal-Ġermanja, huwa ta 'kwalità pjuttost għolja, forsi saħansitra aħjar mill-M-18, jew, fi kwalunkwe każ, aktar affidabbli. L-aħħar mudell modern MG-8, Ġermaniż ukoll, spiċċa, iżda mhux ta 'interess partikolari għar-riċerkaturi.
  Il-Stingers kienu maħżuna f'kontenituri tawwalin, stivati bir-reqqa, imsaħħan u kkuttunati b'xbieki li jassorbu x-xokkijiet, bl-użu ta 'kuxxin idrolizzat. Ġew separati u mqiegħda flimkien. Il-bniet Komsomol għenu b'mod attiv lill-guys armati tagħhom. Waħda mis-sejbiet kienet RPG-49 mhux mistennija, l-aħħar mudell.
  - Hija stramba li aħna ma esportajnihomx hekk. - Innota l-kurunell inkarigat mill-operazzjoni. Imbagħad daret lejn il-bniet, wieġeb b"entużjażmu:
  - Mhux se tiltaqa' ma' nisa bħalek f'xi film ta' azzjoni. Mijiet ta" katavri u l-qbid ta" vapur kbir. Naħseb li dalwaqt, se jsir film fuq is-suġġett tiegħek. - U għajta tar-ragħad. - Se jċemplu lil Margarita u Aurora jaħbu ż-żona!
  Tabilħaqq, dak li mhux hawn;
  Kien hemm ukoll mudelli OG u PG imtejba, mudelli bi splussivi aktar qawwija. B'mod partikolari, il-PG uża erba 'tipi ta' aċidu, u induzzjoni elettrika, li għamluha possibbli li titnieda mewġa splussiva, li tkisser permezz ta 'armatura attiva b'ħafna saffi f'direzzjoni aktar dejqa flimkien ma' skrin anti-kumulattiv (U Margarita fejn qrat tali finzjoni? ). Ftit aktar għaljin, iżda effettivi.
  - "Pershing" hija diġà skaduta. - Innotajt it-tifla ta 'Lomonosov u Korshunov, li qajmet memorja falza. - Tankijiet Powell aktar avvanzati dehru fis-servizz, għandhom biss żewġ membri tal-ekwipaġġ, u jinsabu mimdudin. Simili ħafna għall-IS-10 Sovjetiku tagħna, l-armatura biss hija kemmxejn eħxen. Dik kienet ħaġa tajba biex taqbad.
  - Mhux kollox jista 'jinqabad fiż-żona. Aħna ser grab ftit għall-Antartika. - Hija ċajt, tibgħat dija tax-xemx bi snien Aurora. Aħna ma nibżgħux mill-ġlata.
  - Nafha! Margarita tefgħet snienha perla saħansitra isbaħ.
  Matul il-konversazzjoni, "Stingers" ħatt. Kien hemm eżattament mija u ħamsa minnhom. Ħamsa kellhom jaslu fir-Russja, u l-bqija, wara l-ipproċessar, ingħataw f"idejn it-terroristi.
  It-tfajliet Komsomol staqsew lill-kurunell:
  - Fejn huma l-ġebel?
  Ġellied b'esperjenza tal-forzi speċjali spjegat b'mod raġonevoli lill-beauties:
  - Il-fatt hu li jekk jittieħdu fir-Russja Sovjetika, malajr jitilfu l-proprjetajiet tagħhom u mhux magħruf meta se jiġu restawrati.
  - Żgur! - Ikkonfermat mill-orsijiet nisa tal-Komsomol.
  Kurunell Yuri (hawnhekk Margarita ftakar li kellu kunjom umoristiku Petukhov!), Issuġġerixxa l-għażla Solonovy:
  "Allura ħallihom jibqgħu miegħek għal xi żmien. Agħti biss lis-Sultan Tork mhux sebgħa, imma sitta. L-istess, mhux se jkun jista 'juża amplifikaturi ta' armatura u stingers, u l-livell ta 'fiduċja fik mit-terroristi se jiżdied.
  Ix-xitan tan-nar, ovvjament, qabel ma 'din il-proposta:
  - Bla dubju. U liema ġebla tħalli?
  Il-Kurunell imkemmex forehead għoli tiegħu, it-tikmix crepped up fid-dawl tal-qamar bħal ripples tal-baħar, u mbagħad twitti. Madankollu, huwa ħa deċiżjoni:
  - Dak li jassorbi r-radjazzjoni, jista 'jkollok bżonnha. U s-sitta li fadal jerġgħu lura għandna wara li jkun lest is-Sultan Tork. Il-Kurunell qabad it-tarf ta" idu fuq griżmejh.
  Issa Margarita qajmet interess:
  - Kemm se jdumu biex jerġgħu jibdew is-Stingers?
  Il-Kurunell iddikjara b'fiduċja, ħakk il-wiċċ bil-ponta tal-istivali tiegħu fuq il-ħaxix safrani-oranġjo taż-żona.
  - Mhux daqshekk, aħna se nagħmlu dan ma 'robots-disinjaturi speċjali. U xejriet ponn. Nagħmluh f"siegħa jew siegħa u nofs! Aħna ser tavżak.
  qabżet, Aurora tgħajjat, u kixfet snienha:
  - Tajjeb, imma xi ngħidu dwar il-kompitu tagħna?
  Il-kmandant tas-SWAT beħet:
  - Mur fil-belt, toqtol lil kulħadd fi triqtek! Għalhekk, int se iddgħajjef il-grupp pro-Amerikan "Constancy" u toħloq aktar storbju. Iva, is-Sultan Tork se jkun grat lejk.
  - Dan huwa loġiku? - Iż-żewġ membri tal-Komsomol b'mod ċar iddubitaw l-ideat.
  Il-Kurunell tal-Forzi Speċjali daħak ħafna.
  - Aħna kkalkula loġikament! Allura Russu Rambo fi dbielet għall-kaċċa.
  - Ukoll, għalissa, nittama li ntellfu l-għedewwa minnek. Għajnejn Aurora xegħlu b"leqqa ħżiena għas-saħħa.
  - Għandek bżonn munizzjon? - Staqsa l-kurunell miġġielda.
  Iż-żewġ shrews qablu.
  - Mhux se tweġġa', għalkemm qattajna mhux aktar minn elf għal tnejn.
  Il-kurunell stil tal-kleru tkellem b'ton grist.
  - L-id ta 'min jagħti mhux se tfalli! Tinkwetax, il-baġit tal-URSH żdied b'mod sinifikanti.
  - Iżda dan ifisser li l-militar jew pensjonanti, ħaddiema fl-isfera soċjali mhux se jirċievu flus addizzjonali! Margarita dawwar wiċċha.
  Il-kurunell innifsu sar skomdu u ħabbar b"konfużjoni:
  - Sakemm jispiċċa ż-żejt, ma jheddidniex. Huwa tajjeb ħafna li tħabbat il-pebble mill-Amerikani. Min jaf, irnexxielhom jiksbu żejt irħis, li affettwa b'mod negattiv id-dħul tagħna. Hawnhekk aħna ħakmu konkwisti u pjattaformi daqshekk kbar li jippompjaw il-fjuwil direttament mid-dinja. - Kurunell flashed stilel fuq l-ispalla.
  - Huwa impossibbli li ssejjaħ pajjiż żviluppat, li fih il-maġġoranza tad-dħul tal-baġit huma żejt u gass. - Margarita Korushnova nnotat b'ton strett. - Huwa meħtieġ li tiġi promossa x-xjenza fl-isfera ċivili, inkella kollox imur għall-militariżmu.
  Dan huwa dak li inti tfajliet se tagħmel. Diġà qed inkabbru supermen ġodda. Li jistgħu jgħaqqdu ma 'fibra, jew saħansitra metalli likwidi. Il-Kurunell għamel grimad bħallikieku kellu uġigħ fis-snien. Ħareġ chewing gum u daħħalha f"ħalqu. Il-veduta saret haunted.
  - U mbagħad bħal f'"It-Tentazzjoni ta' Alla" jew isem ieħor "Stronger than Almighty God"! multi-theohyperplasm issir bħall-Ħallieq! Margaret ndunat.
  Il-Kmandant għalaq għajnejh b"konfużjoni.
  - Ma qrajtx rumanz bħal dan, imma x'inhi theohyperplasma?
  Iż-żewġ tfajliet qalu fl-istess ħin:
  - Enerġija tal-futur! Dak li kien l-elettriku ta" Jules Verne sar fundamentalment tipi ġodda ta" materja.
  Madankollu, ma tantx għandna ħin biex nitkellmu. - Qal it-tfajla Komsomol, ħatt il-"stingers" fid-dgħajsa.
  - Huwa meħtieġ li taqra "It-Tentazzjoni ta 'Alla". - Qal il-kurunell, involontarjament tregħid.
  - Utli ħafna għall-istrateġija tal-ġlieda kontra. Aurora ndunat. - B'mod ġenerali, it-tielet gwerra dinjija tagħna kontra l-Istati Uniti u l-Ingilterra tant saret b'mod inkompetenti li b'mod ċar tinten ta' tradiment.
  - Jammettu hekk kien! Il-ġenerali tagħna mhumiex daqshekk stupidi li lanqas biss kienu jafu l-pedamenti elementari tal-istrateġija u t-tattiċi. Irrimarka l-kurunell.
  Għaliex ħadd ma ġie arrestat? L-Aurora iebsa ħadet ponn tagħha bil-qawwa.
  Il-Kurunell għajjat konfużjoni:
  - Ma kien hemm l-ebda ordni politiku, barra minn hekk, ma ridux joħolqu preċedent, nies influwenti ħafna jistgħu jbatu.
  - Persuna deċenti tpoġġi l-ġustizzja - fuq ir-relazzjonijiet tal-familja u ta' ħbiberija! Il-liġi għall-għedewwa u l-ħbieb għandha tkun l-istess bħal raġel għal mara! Il-preżenza ta" liġijiet differenti jibdlu l-ġustizzja fi prostituta! - Iddikjarat Margarita b'ton perentorju.
  Il-kurunell kien tassew sorpriż:
  - Ara naqra, nara lill-Ekaterina Ġermaniża. Trid ftit ġustizzja!
  - Irrid verità, ordni u, ovvjament, libertà! - Said, exclaiming Margarita.
  - Liema partit? Il-Kurunell kien sorpriż.
  - Tal-kurrent xejn! - Il-bun-neputi żagħżugħa ta 'Mikhail Lomonosov u Stenka Razin qabbdet mixgħula. Saddled iż-żiemel tagħha. - Għandu jsir moviment ġdid iddominat miż-żgħażagħ intellettwali. U l-ewwelnett, huwa meħtieġ li tiġġieled kontra l-orjentazzjoni tal-materja prima tal-ekonomija. Hija d-drawwa li ċanfar lil Hitler, iżda taħtu, l-industrija, b'mod partikolari l-inġinerija, għamlet qabża kolossali mill-bidu. Irnexxielu jimmodernizza l-pajjiż mingħajr ebda petrodollari. Sfortunatament, matul iż-żmien ta 'Shtakh, saret bet fuq l-esportazzjoni ta' materja prima u l-importazzjoni ta 'oġġetti tal-konsumatur, ikel. U, sfortunatament, din il-politika għadha sal-lum. Jiena nagħmel lix-xjenzati l-aktar nies sinjuri fil-pajjiż. Professuri Oligarch ikunu r-regola, mhux l-eċċezzjoni. Barra minn hekk, l-edukazzjoni ogħla għandha tkun mhux biss b'xejn, iżda wkoll obbligatorja, u d-direttur ta 'intrapriża għandu jkollu dissertazzjoni, u għandha tingħata lil kompjuter li ma jistax jiġi tixħim. B'mod ġenerali, se ngħollu b'mod sinifikanti l-livell intellettwali taż-żgħażagħ sabiex il-prinċipju ma jiddominax: jixtru u jbigħu!
  - Iva, ħafna anke b'edukazzjoni ogħla qed ifittxu ħobż faċli, is-settur tal-kummerċ huwa ċarament mgħobbi żżejjed. - Il-kurunell qabel b'daqqa u żied saħansitra aktar b'dispjaċir. - Qasam xjentifiku mhuwiex stmat ħafna.
  L-armi kienu mgħobbija malajr. Il-bniet tal-Komsomol ħadmu u tkellmu fl-istess ħin:
  - Naħseb li għandna bżonn restrizzjonijiet aktar stretti għall-ekonomiji tas-suq u. - Għaqlija Aurora daħlet fil-konversazzjoni. - Liema ma jkunx tali super-sinjuri. U mbagħad wieħed oligarka Russu b'għeruq Lhud għandu fortuna li immedjatament mitejn mill-aktar nies sinjuri fiċ-Ċina.
  Il-kurunell kien diġà qed jitlef il-kura, iżda fl-istess ħin wera rażan rari:
  - Hekk hu, u anke l-maġġoranza tal-biljunarji mhumiex ta" nazzjonalità Slava. Qegħdin naħsbu dwarha, u qed nippruvaw noqroshom.
  - Niskata dgħajjef! Iva, hawn bżonn tnaqqija bir-reqqa. Margaret oġġezzjonat. - Ukoll, l-"Stingers-crackers" ħatt wasal iż-żmien li jegħlbu l-ghadu.
  Fuq ix-xatt diġà kienu jafu bl-attakk u l-Yankees kienu qed jiġbru l-forzi. Il-mewt tal-ħelikopters wriet lill-għadu, huma b'saħħithom ħafna, u l-Amerikani mhumiex tali nazzjon li tiċrit rasu fl-infern. Kienu lesti li jolqtu żgur. Barra minn hekk, il-grupp tal-"kostanza" kien qed jiġbed l-unitajiet tiegħu.
  F'din is-sitwazzjoni, għandek bżonn tattakka lilek innifsek. Imbagħad ikun hemm vantaġġ. Dak huwa biss kif ras fuq jew tagħmel manuvra dawra. Margarita Korshunova ssuġġeriet:
  - Ejja mmorru dritt lejn il-port u noqtolhom kollha hemm!
  - Mhux idea ħażina, imma tista 'minnufih taqa' taħt nar sejf. Noffri verżjoni aktar artab. Dawra malajr, dħul mill-ġenb tal-foresta. - Aurora għamlet ċirku b'saqajha vojta, u mbagħad irriproduċiet il-pentagramma.
  - Ta' min taħli l-ħin!? - Fil-vuċi tax-xjenzat Margarita tinstema xettiċiżmu.
  - Il-lejl tax-xitwa huwa pjuttost twil. Aurora oġġezzjonat. "Barra minn hekk, l-għadu m"għandux ikun jaf li aħna tnejn biss. Huwa meħtieġ li tinħoloq l-illużjoni li l-attakk qed jiġi wkoll min-naħa tal-art, bħallikieku hemm forzi kbar kontrihom.
  - Din id-darba, naqbel miegħek, ejja mmorru! - Margarita fil-pront ressqet il-faċilità tal-għawm biex tiġġieled il-prontezza.
  Il-bniet tal-Komsomol imxew b'veloċità għolja f'dgħajsa li jintefħu. Suldati għadhom inviżibbli, għal sorveljanza virtwali u radar.
  Qtugħ mill-arja, qabżu diversi vapuri u, qabżu l-bini, sabu ruħhom f'ilmijiet aktar ħielsa. Tul it-triq, intlaqgħu minn klieb il-baħar mutanti, iżda b'differenza mill-Anaconda, it-tfajliet Komsomol ma kinux riħa ta 'demm. Għalhekk, ma ppruvawx jattakkaw. Barra minn hekk, Aurora nediet disk boomerang b'saqajha vojta:
  - Ħallih jagħtihom għan ġdid.
  Li weġġa" lis-kelb il-baħar, qata" funtana ta" demm minn ġisimha. L-annimal twitched, u sħabha immedjatament pounced bi xedaq ritrattabbli tagħhom u fangs ta 'mammoths. Deher scary, l-beasts monstrous impaled ħabib tagħhom, hi butted bi tweġiba ma tusk, hit. Demm ħadrani u żejtni mifrux fuq il-wiċċ. Il-predaturi daħlu fil-battalja, u n-numru ta" battalji kiber; min-naħa tagħhom ġew mitmuma minn oħrajn.
  - Ara naqra, Margaret ! Iżda huma faċli biex jittrattaw. Huwa ħa, ferut wieħed, u l-bqija se jimmultikaw lilhom infushom. - Aurora splashed loudly u stomped saqajha vojta.
  - Tara l-moralità tax-xitan għandha rwol. M"hemmx għalfejn tippriedka l- mibegħda għall- proxxmu tiegħek, u x- xewqa li ttemm lil min hu dgħajjef. Snow White it-Terminator għaqqad il-għajn.
  Aħna ma niġġieldux id-dgħajjef. - Aurora, frizzanti bl-għajnejn Emerald, qalet kburi ħafna. - Kien hemm erba 'mija u tmenin minnhom kontra t-tnejn minna, u hemm battalja quddiem mill-inqas elfejn, li minnhom tliet mija u ħamsin huma forzi speċjali magħżula li għaddew mill-Iraq, l-Afganistan, is-Somalja. U ġellieda oħra mhumiex mingħajr esperjenza.
  - Avversarju qawwi, ittempra l-ġisem u r-rieda, jagħmlek aktar b'saħħtu - wieħed dgħajjef jikkorrompi r-ruħ u jdgħajjef il-ġisem, jagħmlek aktar dgħajjef! Allura l-mod iebes jagħti rebħa ferm aktar faċli! - Qallet l-għaqal Margarita.
  Bypassing il-port tat-tfajla Komsomol, morna lejn il-kanal. Ma kienx "il bogħod mill-port, tista" anke tisma" l-vapuri jdaqqu. Ġellieda Scout kienu fil-kanal. Kien pjuttost twil u stramba writhing. Tul it-triq, il-bniet Komsomol kważi spiċċaw f'anomalija. Hija mgħawġa l-arja bħal rebbiegħa trasparenti. L-insetti tellgħu lejha u ħarġu bil-kavjar qawwi. Madankollu, hija ġibdet ħlejjaq bil-ġwienaħ.
  - Hija xi ħaġa bħal fly annihilator. - Aurora ġibdet l-attenzjoni, itteptep tkaken vojta tagħha.
  - Forsi xi tip ta 'radjazzjoni tattira l-insetti. Inħoss il-vibrazzjonijiet ultrasoniċi tal-arja mal-ġilda tiegħi. - Margarita anki criringed cowardly.
  - Problema ġdida għalina! B'mod ġenerali, din in-natura stramba taż-żona tista 'twassal għal attakk tal-qalb. - Ironija tinstema fil-vuċi ta 'l-Aurora tan-nar.
  - Jien u int għandna żewġ qlub, allura mhux se mmutu mill-ewwel! - Margarita saret ferrieħa.- Tajjeb meta ma tkunx bniedem pjuttost.
  Ix-xitan tan-nar għajjat hekk:
  - Naqbel! U mbagħad kienet toqgħod mal-fuklar, u anke tqila!
  Madankollu, it-tfajliet kellhom jieqfu, jimbuttaw minn fuq l-iskaffi, iwarrbu bosta drabi, jagħtu daqqa lura.
  Wara anomalija waħda mill-ewwel dehret oħra, din id-darba waħda intermittenti ovali. Dan kollu għamel il-moviment diffiċli. Madankollu, għaddew, quddiemhom kien hemm semblanza ta 'nixxiegħa.
  Huwa diffiċli li titla ', hemm traffiku li ġej, iżda m'hemm l-ebda anomaliji. Footprints vojta jibqgħu fuq il-ħaxix miksi bil-ġlata.
  Il-bniet Komsomol waqfu qabel ma telqu minnha. Wieħed jista 'jara kif diversi kapijiet ta' "kaboċċi" telgħu. Il-pjanti mutanti ma rawx il-bniet kważi indistingwibbli, koppja minnhom stumbled fuq l-istivali (il-Bear Warriors kienu għadhom kemm ilfu ż-żraben tagħhom biex jaħbu r-riħa), iżda apparentement konvinti li ma jistgħux jittieklu, waqgħu lura.
  - Irridu ngħumu ftit 'il quddiem! - Said, jitfa 'l-Aurora grin bestjali. - Aħna ser naħbu d-dgħajsa hemmhekk.
  - Li ġġorru miegħek mhux utli! - Margarita Korshunova qablet.
  Li tagħmel magna tal-ġett siekta mhix biċċa xogħol faċli għad-disinjaturi, iżda s-siċċ juża l-istess prinċipju, u huwa kaċċatur tal-ewwel klassi.
  Issib post ħabi sabiex fraer bl-addoċċ ma jaqbadx mhux daqshekk faċli. Il-lair ta 'kruha perikoluża hija l-aktar adattata hawn. Per eżempju, far kastur. L-annimal huwa perikoluż, huwa diffiċli biex joqtol u d-daqs ta 'ħanżir selvaġġ. Mhux skali tas-suf, fraer normali mhux se jeħel mal-lair tagħha. Speċjalment bil-lejl. Allura l-bniet irraġunaw, jaħbu dgħajsa li jintefħu, f'xebh ta 'but. Fejn l-arbuxxelli jiddendlu fuq l-ilma minn fuq. Kien hemm li t-tfajliet ħallew it-teżor tagħhom, moħbija bi friegħi tal-arbuxxelli.
  - Moħbija sew? - Staqsiet Margarita, tagħmel eżerċizzji fuq il-go.
  - Sa filgħodu timtedd, u mas-sebħ naħslu! Furious Aurora iddrittat il-ġebla bl-għarqub tagħha.
  - U jekk il-far-rakkun shits! - Gwerriera mkemmxa-membru tal-Komsomol.
  - Ejja nisparaw! Il-ġilda tagħha hija aktar b'saħħitha minn dik ta 'alligatur u hija apprezzata ħafna. Aurora għamlet għajnejha żmeraldi bħal tifel.
  - Ejja nbiegħu! Ejja nbiddlu l-disguise tagħna, u ħadd ma jagħrafna! - Margarita Korushnova b'mod provokattiv uriet ilsienha.
  Aurora tgħajjat.
  - KOLLOX SEW!
  Il-bniet ħarġu ftit lura, hekk kif deher il-far-rakkun innifsu. Ffriżaw, determinati li jżommu l-kruha ħajja għalissa. F'ċerti modi, kienu jixbħu bandit li qatel familja, iżda ħeles għasfur minn gaġġa. Rat-rakkun naqas milli jaqbad ir-riħa kważi indistingwibbli tal-bniet, barra minn hekk, kien mimli, wara li daq il-karronja, mar jorqod.
  Inħir mhux tas-soltu tiegħu jixbaħ iċ-ċapċip ta" vjolinista medjokri.
  Il-bniet Komsomol ippruvaw jimxu malajr, u fl-istess ħin ħadd ma rahom, il-moviment kien tant sigriet. Saħansitra neħħew l-istivali.
  Aurora saqajha vojta staqsiet lil ħabibha, u mhux bil-għan li tikseb informazzjoni, iżda sempliċement biex ittaffi t-tensjoni:
  - Ukoll, kif tirnexxi d-dawra?
  Margarita wieġbet bla tfixkil:
  - Sakemm ma nidħlux anomaliji.
  Ix-xitan tan-nar poġġa subgħajha ma" xufftejha:
  - U hawn wieħed tali creeps barra.
  Perla anomalija minn taħt l-art. Saħansitra ħoll il-ħamrija. Bħal mole ġiganteski, ramel rammed, tafal, ħaxix. Imbuttat 'il barra xi ħaġa mtajjan bħaż-żejt. Wara li beda smack.
  - Huwa disgusting! - Qal l-Aurora tan-nar. Qisu żewġ ħnieżer ibewsu.
  L-anomalija semgħethom u, imfixkla, marret lejn il-bniet.
  - Ejja mmorru għall-ġnub! - ordnat Margarita.
  Agile Aurora ma fehimx:
  - U għaliex hu hekk?
  Snow White it-Terminator smirked.
  - Ejja nġiegħlek tiġri żewġ liebri!
  It-tfajla Komsomol uriet ilsienha, qabdet wasp biha u tomgħodha, ħadet gost bi proposta bħal din. L-iscouts tferrxu, u l-anomalija ffriżat. Ħażżet ftit u bdiet nieżla, fjamma żgħira għaddiet minn għadira żejt. Madankollu, malli xegħlet, malajr ukoll intefa.
  - Din mhix Pyromania! - I ndunat, squinting Aurora barefoot u immedjatament qabża, jitgħawweġ fi somersault lura.
  - Iva, l-anomalija tal-Pyromania tista 'tikkawża katastrofi! Margaret qablet. - Issa aktar malajr 'il quddiem, u għalhekk qed naħlu l-ħin.
  Hekk kif il-bniet Komsomol marru fil-fond fil-ħxuna ta 'arbuxxelli fil-blanzuni, siġar, lianas mutanti magħquda, kienu mdawra minn dlam kważi impenetrabbli. Biss il-qoxra tas-siġar gleamed, tagħti lill-pajsaġġ sensazzjoni ominous, otherworldly. Madankollu, il-bniet m'għandhomx bżonn monokulari tal-viżjoni bil-lejl, dan huwa għal nies dgħajfa, nies li mhumiex kapaċi għal deċiżjonijiet indipendenti u jaraw fid-dlam. Aurora kważi rammed siġra, id-dawl ta 'wara radjuattiv għamel id-distanza illużorja, ħafna drabi qerq bid-distanza.
  - Ħaqq għal! - Ix-xitan tan-nar semma b'mod pjuttost xieraq dak mhux nadif. Jidher li m'hemm l-ebda anomalija, iżda d-dawl huwa mgħawweġ.
  - Huwa phosgene u fosfru! - Margarita iddikjarat, u mibrum għonq graceful tagħha. Wara kollox, ħafna drabi jibdlu l-parametri tal-arja.
  - Allura dan għandu jitqies! - Red Aurora qablet ma 'ironija moħbija ħażin.
  Il-gwerriera xejriet idejha fl-arja.
  - Bil-mod għall-ewwel, imbagħad jidraw.
  Il-bniet Komsomol aċċelleraw gradwalment, filwaqt li ppruvaw ma jaqsmux anke b'għoqda taħt il-lingwata. Jibżgħu mhux daqshekk osservaturi każwali kif diversi kreaturi li jistgħu jirreaġixxu għall-ħoss.
  Għall-ewwel kien niexef, iżda mbagħad malli l-bniet ċċaqalqu l-arbuxxelli, kaskata reali tferra fuqhom!
  - L-ilma, nissoponi, huwa tqil! ssuġġeriet Aurora.
  - Għaxra fil-mija żgur! Margaret qablet.
  Ix-xitan tan-nar waqqa 'l-insett b'għarqub ipertitanium u esprimiet l-opinjoni tagħha:
  - Għalhekk, in-nida hija tant kbira u ma tevaporax!
  Clay champed taħt il-pett tal-istivali tiegħu. Il-kulur tiegħu huwa ħadrani-vjola mhux tas-soltu, bħal sepulkru. Dan ma kienx imkien fid-Dinja, ħlief għall-post taż-żona.
  Ir-riġlejn ippruvaw jinfirdu fuqha mal-ġnub, iżda l-binarji istantanjament kibru żżejjed, u dan iffaċilita t-tkixxif. Huwa biss diffiċli biex tiċċaqlaq, jeħel mal-żraben, u jġiegħlek taħli l-isforz. Aurora u Margarita saħansitra belgħu bar taċ-ċikkulata konċentrat. Il-ħaxix kien rari, u kien predominantement predatorju. Hija tkaxkru fuq it-tafal, u ppruvat taqbad l-insetti. L-intricacies ta 'lianas tall, arbuxxelli, fergħat, weraq, kultant bla riħa, u xi kultant b'aroma qawwija.
  - U minn fejn huma l-creepers? - Staqsiet Margarita. - Hija żona moderata.
  - Ir-riżultat ta 'mutazzjoni, ħu l-għeruq. Barra minn hekk, iż-żona hija aktar sħuna milli hi fiha! Madwar ħmistax-il grad. Huwa aktar sħun hawn fis-sajf milli fl-Afrika ekwatorjali. Jew mhux dwar l-istess temperatura. - Beautiful Aurora mkemmxa forehead tagħha, milli jidher tipprova tiftakar dak li darba qrat.
  Margarita b"kunfidenza kbira qalet:
  - Dak mhu xejn! Almenu għalina.
  L-Aurora b"riġlejhom vojta daret fl-arja, għamlet taqlib u tnikkir:
  - Aħna orsijiet Komsomol u dan jgħid kollox!
  - Niftakar li b'xi mod ittieħdu fis-Saħara. Għamilt ġimgħa bla ikel u xorb, għamilt triqti tul ir-ramel, li ħaraq taġen mikxuf bħal fuq stufi u ma baqax ħaj! - Innutajt, inħalli xrar minn għajnejja (u mhux b'mod figurattiv, iżda litteralment!) Margarita. - Biss naturalment pjaċevoli, ma kienx biżżejjed.
  - Dażgur! Għaddejt minnha wkoll! Is-saqajn jidraw malajr, iżda biss ħakk wara. U l-ġilda tiskura fix-xemx. - Ikkonfermat, ferrieħi u jilgħab bħala qattus minn Viria Aurora.
  - Ma nħobbx meta l-ġisem ikun abjad, jidher wisq pampered. - Margarita ma taparsix li tgħajjat.
  - Ċikkulata tan huwa trendy bħalissa. - Ix-xitan tan-nar għaqqad is-snien tal-pantera. - Ifisser li għandek flus biex tmur fin-Nofsinhar.
  Il-bniet kważi spiċċaw mill-intricacies tal-ġungla ta 'Chernobyl. Passat il-bank ta 'kanal wiesa' kien jinsab. Arbuxxell dens, li joħroġ l-għeruq, pjantaġġuni mutanti, bil-weraq wiesa 'tagħha - ħoloq pożizzjoni magħluqa konvenjenti.
  Margaret esklamat:
  - Ukoll, hawn Vizhnitsa quddiemna.
  - Iva, ex belt Sovjetika! Għaliex l-Ukrajna hija kburija, saret kważi pajjiż separat fi ħdan l-Unjoni Sovjetika. Wara kollox, ilna sekli sħaħ fi gwerra magħhom ! Huwa għalhekk li l-USSR rebħet, u issa l-Ukraini huma ħutna. Red Aurora ferret dirgħajha wiesgħa u ppruvat taqla".
  - U qabel kien hemm aħwa Russi għalihom. Kull tifel jaf li Kyiv hija l-omm tal-bliet Russi. - Qalet, jitbissem usa 'Margarita. - Huma kienu magħquda mill-fidi Ortodossa sagru, u għeruq Slavi. Alla nnifsu kkmanda li l-USSR tkun stat wieħed. Iżda Bandera daħal u għamel bedlam - irriżulta li kienet gwerra. Madankollu, irbaħna.
  - L-ordni hija mibnija fuq pedament fejn is-siment huwa fidi, u r-ramel huwa rieda! U għal dan, ħafna villains jeħtieġ li jiġu mħawla! - Wieġeb Aurora tgħajjat bil-biża.
  Li tara l-belt mhix diffiċli. Il-foss hawn mifrex, mhux problema li taqsam is-swar. Id-djar huma l-aktar qodma, bini ta 'ħames sulari huma viżibbli, u skyscrapers tal-era Stalinista. Il-bniet diġà żaru bini modern. Imbagħad Margarita ftakar:
  - Irridu noħorġu tmintax-il tifel, hux?
  - In-nies tagħna se jgħinu! Ejja noħolqu paniku bħal dan fil-belt li ma jkunux jistgħu jsegwu l-movimenti tagħna! Barefoot Aurora ħadet il-pistola tagħha.
  Il-gwerrier abjad tas-silġ ħares madwaru u, qatgħet il-qurdien tan-nemus, baqgħet leħha, staqsiet:
  - X'jiġri jekk jinqaleb?
  Ix-xitan tan-nar loġikament irrimarka:
  - Jien noqgħod fuq ir-regħba elementari tiegħu. Barra minn hekk, issa se nsejjaħ dan nanu. Se nappoġġja l-ispirtu tal-ġlied tiegħu.
  Margarita Korshunova tgħajjat mhux intelliġenti:
  - L-aħjar huwa li tagħmel dan b'slap tajba fil-wiċċ.
  Aurora, b"ġirja mgħaġġla ta" saqajha ta" saqajha vojta, ċempliet numru bil-buttuni u qalet b"leħen għoli:
  - Lest!
  - Iva, imma kien hemm tali mess! - Smajt squeak irqiq bi tweġiba.
  - Tiddisprax taħt l-iskuża fejn huwa aktar faċli li tieħu. Barra minn hekk, ħadd ma jkun sorpriż bin-nuqqas ta" tfal wara lejl daqshekk maltemp. Ix-xitan sly, xagħar aħmar baqgħet it-ton tagħha.
  - Naqbel! Mhux se jibqgħu f"idejna! - Il-nanu purred - speċjalista fil-kidumping.
  - Stenna għalina, jiġri x'jiġri! Forsi żid ħamsa fil-mija oħra. Aurora qalet bil-mod.
  L-aħħar kliem kellu effett maġiku. Il-bandit imdejjaq xebba:
  - Nistenna, anke jekk ġej it-tmiem tad-dinja!
  L-Aurora friska, b"tgħollija u tnaqqis ironiku ta" xagħar ta" xagħar twil, ħasbet: "xi ħaġa li din tfakkarni f"Ġuda qed jistenna zokk tal-aspen".
  - Ukoll, issa se negħlbu lill-Amerikani u lill-ħniena tagħhom - qalet b'mod deċiżiv l-Aurora b'għajnejn ħodor.
  - Taf li ma nistax nahfru lill-Amerika bl-ebda mod? Galina għaqdet il-ponn.
  - Xiex? - Membru sorpriż aħmar she-bear-Komsomol.
  - Bombardament tal-ibliet tagħna u Ġappuniżi! Dan huwa barbariżmu! Saħansitra ktibt poeżija! - Margarita ħadlu l-granata tagħha, u anke b'rabja tant li waqgħet grupp sħiħ ta 'insetti mutanti bil-pil.
  Aurora qabżet, ferħana:
  - Ejja nkantaw! Dan huwa interessanti.
  U Korshunova se tkanta, il-vuċi tagħha, bħal dejjem, hija ogħla mill-Himalayas ta 'tifħir;
  L-Istilla tal-Patrija tingħata mill-Mulej,
  Believe me, hi aktar radjanti mix-Xemx!
  Int pajjiżi twelidi -
  Kun af għalik, il-qalb tħabbat bid-dwejjaq!
  
  Fikom, aħna membri tal-Komsomol bħall-ajkli,
  Infarrak lin-Nazis u niknes ir-ruttam!
  Saħansitra rnexxielna fuq Jupiter,
  Kabbar il-frott - ġenna mhux realizzabbli!
  
  Venere hija l-post għall-imħabba
  Fuq Mars, is-sentiment ta 'gwerrier huwa l-ogħla!
  Int tkisser il-ktajjen tal-ħażen, id-dubji,
  Wara kollox, Alla jrid jagħmel l-aħjar!
  
  Eqred il-pressjoni kożmika
  Ejja naqbdu l-geddum b'ganċ qawwi!
  L-għadu se jiġi mgħaffeġ mill-qawwa tad-dinja,
  U l-Junkers ġie maqtul bi pruwa ordinarja tat-tfal!
  
  Allinjament wieħed - ħu u irbaħ,
  Ma nistgħux inkunu nafu riżultat ieħor!
  U int ma tqattax il-lupu tar-Reich,
  Ikseb bayonet fil-wiċċ mingħand ġellied!
  
  U l-bajjunetta mhux se tkun adattata għalik għall-futur,
  Se nżidu d-dinamita mal-bulldozer!
  Titjira daqshekk veloċi
  Meta l-proletarjan laqat il-martell!
  
  Il-mossa li jmiss se tgħaddi bħal uragan
  U l-aħħar logħba se tkun sieħba rebbieħa!
  Wara kollox, il-furja tagħna hija vulkan ġenn,
  Massakru fuq il-bastard, qattus terribbli!
  
  Aħna kklampjaw il-qurdien f'Berlin,
  Pariġi hija ħielsa taħt il-bandiera Russa!
  Aħna bniet tal-Patrija u wlied,
  Meta nifestaw, nieklu l-għasel b"relish!
  
  Foggy Albion issa huwa bħal ħu,
  New York marret bħal torta fuq platt!
  Il-bandiera tagħna ħamra, lewn il-peprin iskarlatina,
  Taħt, in-nies kollha bil-libertà huma kuntenti!
  . KAPITOLU #12
  Oleg Rybachenko għandu wkoll ħolma li lanqas hija sempliċi, iżda meraviljuża. Bħallikieku hu u Dima qed ikomplu l-karriera militari tagħhom;
  It-tnejn li huma rreġistraw bħala voluntiera fid-diviżjoni tat-tfal SS, iffurmata mill-Fuhrer li kellu d-demonji. Jidher li f'din ir-realtà, Hitler fl-aħħar marret il-ġewż. Veru, min-naħa l-oħra, kellu l-prudenza li ma jibda gwerra bla tama mal-USSR.
  Min-naħa l-oħra, għaliex it-tifel ma jikseb ebusija militari? Għaliex għandhom iħallu lill-infermiera u jbassru bħal barchuks?
  Oleg Rybachenko u Dmitry, flimkien ma 'guys oħra mill-battaljun junior, tellgħu lejn l-Afrika. It-trasport Ġermaniż b"sitt magni jista" jġorr sa mitejn paraxutti armati. Iżda kien hemm battaljun sħiħ ta 'tliet mitt ġellieda tal-verżjoni iżgħar taż-Żgħażagħ Hitler. Tliet mitt subien ta 'madwar tnax-il sena, li jidher li għadhom pjuttost minfuħa imnieħer, iżda fir-realtà kienu subien magħżula apposta li kienu diġà rċevew taħriġ militari mhux dgħajjef.
  Il-Fuhrer ried kemm jista" jkun adoloxxenti biex jieħdu sehem fil-gwerra. Fl-Afrika, il-forzi ewlenin Brittaniċi diġà ġew megħluba, għalkemm għad hemm garrisons b'saħħithom fis-Sudan. Veru, it-truppi kolonjali mhumiex kompletament affidabbli, u fil-fatt, l-unitajiet Brittaniċi. Mhumiex eżattament Ingliżi. Mhumiex daqshekk armati tajjeb, speċjalment b'tankijiet, ipprova, għalhekk ittrasferixxi t-tagħmir madwar il-metropoli. Għalhekk, ir-riskju ta 'telf kbir fis-subien huwa minimu. Suppost li jkun fil-livell ta 'eżerċizzji tattiċi konvenzjonali, u l-ġenerazzjoni żagħżugħa se tikseb esperjenza fil-gwerra.
  Oleg Rybachenko u Dmitry huma fluwenti bil-Ġermaniż (l-allegat ghadu), kif ukoll bl-Ingliż, bl-Ispanjol u bil-Franċiż. L-iskola tagħhom hija wkoll elite u t-tfal Sovjetiċi, fit-teorija, għandhom ikunu l-aktar intelliġenti.
  Tifel Ġermaniż, li jidher wieħed mill-mexxejja, Hans Feuer għoli u muskolu ta" idejh u qal onestament:
  - Aħna ma nistennewx li r-Russi jistgħu jkunu daqshekk b'saħħithom u intelliġenti. Per eżempju, bżiq it-triq tagħna bħal Ġermaniżi tal-ewwel klassi!
  Oleg Rybachenko modestament irrimarka:
  - U x'inhu hekk sorprendenti. Forsi ser ikollna niġġieldu, imma jekk tidħol fit-tkixxif u ma tafx il-lingwa Ġermaniża, kemm se tiġbor informazzjoni?
  Hans qabel:
  - Hija l-verita! Imma b'mod ġenerali konna mgħallma li intom subumani Russi. Is-Slavi huma stadju transitorju bejn ix-xadini u l-bnedmin. Jiġifieri, f'termini tal-iżvilupp tal-intelliġenza, ir-Russu huwa ftit ogħla minn pet.
  Dimitri għaqqad il-ponn b"rabja.
  - Iva, nista 'embed għal kliem bħal dan.
  Hans wieġeb bil-kuraġġ, għakkat il-ponn tiegħu:
  - L-għażla tal-armi biss hija f'idejni. Bl-ingwanti fuq, int iċ-ċampjin tan-Nofs Dinja, imma xi ngħidu dwar duel fuq nunchucks?
  Dmitry kien sorpriż:
  - U x'inhu?
  It-tifel elite Ġermaniż ried iwieġeb, juri l-erudizzjoni tiegħu, iżda Oleg Rybachenko kien quddiemu:
  - Din hija għodda agrikola, li fiċ-Ċina knock out sheaves. Il-Mongol-Tatars ipprojbixxew liċ-Ċiniżi li jġorru l-armi, u għalhekk bidlu dan l-apparat li ma jagħmilx ħsara lil barra fi klabb fatali. Ġiet żviluppata sistema sħiħa ta 'ġlied fuq nunchucks. Imbagħad ġie adottat mill-Ġappuniżi fl-aħħar tas-seklu dsatax. Probabbilment, marret minnhom għat-truppi tal-SS.
  Hans wieġeb:
  - Mhux ċertament b'dak il-mod. Għaxar snin ilu, il-Kbir Fuhrer stieden diversi gurus miċ-Ċina, u ordna li l-iskola tal-ġlied idejn għal naħa tat-Tielet Reich tkun l-aktar avvanzata fid-dinja. Wieħed m'għandux jaħseb li aħna l-Ġermaniżi, peress li aħna l-ogħla nazzjon, ma rridu nitgħallmu xejn minn popli oħra. L-iskola militari Ġermaniża tagħna titlob li l-fattur uman jitqies kemm jista" jkun.
  Dmitry qaleb b'mod vigoruż, u kkonferma l-ħsieb:
  - U dik Sovjetika wkoll. Stalin qal - it-teknoloġija matul il-perjodu ta 'rikostruzzjoni tiddeċiedi kollox! U mbagħad, fit-tieni pjan ta 'ħames snin, żviluppa l-idea - il-kwadri jiddeċiedu kollox!
  Oleg Rybachenko qal mod ieħor:
  - Irrid ngħid li kollox mhux sew mal-fattur uman. Pereżempju, il-livell ta 'taħriġ tekniku tas-suldati fl-USSR għadu lura. Iżda b'mod ġenerali, aħna kbar!
  Hans issuġġerixxa:
  - Tixtieq tilgħab Hitler-hash?
  Is-subien Sovjetiċi kienu sorpriżi:
  - U x'inhu?
  Hans għamel il-għajn.
  - L-aħħar invenzjoni tal-Kbir Fuhrer. Bħas-ċess, li tintlagħab mhux minn tnejn, imma minn erbgħa, tnejn bi tnejn. Iżda fuq bord wieħed ta 'erba' mitt ċellula. Għandu tankijiet, u SAU u Battleships. B"kollox, kull figura għandha erbgħin, u total ta" mija u sittin. Xi wħud jimxu bħaċ-ċess, oħrajn le. Flimkien ma 'xi innovazzjonijiet oħra... Per eżempju, tank u battleship jistgħu biss jinqatgħu minn tankijiet, pistoli awtopropulsivi u Links, u infantrymen jew flimkien, jew jekk jilħqu ċertu linja, isaħħu l-armi tagħhom. B'mod ġenerali, il-logħba hija diffiċli ħafna, xejn bħall-ċess.
  - Uriha. - Staqsa Oleg Rybachenko.
  Hans ħareġ bord li jintwew mill-backpack tiegħu. Kien biċ-ċappetti u pjuttost kompatt. Iċ-ċifri huma magnetizzati. Erbgħin identiku kull wieħed. Il-bord innifsu huwa pjuttost konservattiv, rettangolu. Ir-regoli huma interessanti, b'mod partikolari, kważi l-biċċiet kollha ma jolqtux bħal jimxu, ħlief għat-tankijiet. Jistgħu t-tnejn jegħlbu u jimxu bil-qbid.
  Kif mistenni, l-aktar biċċa b'saħħitha hija l-battalja, l-aktar dgħajfa hija l-infantryman ħafif. Il-kanuni li jaħdmu għal rashom irriżultaw li huma hawn, u li huma interessati fl-ajruplani, u wieħed kull darba, iżda min-naħa l-oħra, ajruplan tal-attakk, ġlied, bomber, u hydroplane. Minbarra battleships, hemm ukoll destroyers. L-infanterija hija wkoll differenti, mekkanizzata, sempliċi u kavallerija. Jiġifieri, mhux faċli li tifhem ir-regoli. Oleg Rybachenko immedjatament innota:
  - Le, din il-logħba taċ-ċess ma tistax tiġi megħluba fil-popolarità. Il-livell ta 'diffikultà huwa ftit aktar minn fuq!
  Hans qabel:
  - Iva, mhux se jkun faċli li tiżviluppa strateġija hawn. U ma tistax tikteb kotba intelliġenti. Imma dan huwa għall-Arjani!
  Dmitry qabel:
  - Iva, għall-Arjani! Ejja nilagħbu!
  Oleg Rybachenko wissa:
  - Se jkun hemm ftit pjaċir!
  Hans stieden tifel ieħor u wara li fforma koppja, beda jilgħab kontra s-subien. F'dan il-każ, għażilt kannella. Oleg u Danka huma naturali ħomor!
  Il-logħba ma kinitx verament eċċitanti għall-ewwel, iżda mbagħad is-subien involvew. Oleg Rybachenko, bħala strateġist imwieled, ħataf l-inizjattiva u beda jimbotta lill-għedewwa mill-ġnub. Fil-logħba tal-Fuhrer, b'mod ġenerali, ma kien hemm l-ebda re, u l-kwartieri ġenerali setgħu jiġu spostati mingħajr ma jitilfu dawran.
  Iżda s-subien ma tħallewx jilagħbu. Indaqq allarm...
  - Attakk bl-ajru!
  Is-subien immedjatament ġrew lejn il-portholes. Għalkemm it-twieqi kienu dojoq, ma tistax tara tajjeb ħafna minnhom, u saħansitra kien hemm tgħaffiġ.
  Ajruplani tal-inżul tellgħu f'kolonna, u naturalment bi skorta ta 'ġellieda armati tajjeb.
  Ma kienx hemm aktar minn tużżana Ingliżi. L-Spitfires, raw li l-Ġermaniżi fetħu aktar sparar ta" machine gun, jippruvaw jolqtu minn distanza twila. Iżda huma kisbu t-tweġiba huma stess. Tliet ajruplani tar-Royal Air Force bdew ipejpu, u l-bqija ħarbu.
  Is-subien whistful loudly, iżda ħadd ma ħalef oxxenitajiet - dixxiplina. Iżda huma stomped fuq bl-istivali tagħhom u ħarġu numru ta 'ċajt mielħa.
  Naturalment, it-trasport ma jistax jiġru lill-ġellieda, id-differenza fil-veloċitajiet hija ordni ta 'kobor, għalhekk is-subien kellhom jikkalmaw u jirritornaw għan-negozju tagħhom. Xi wħud saħansitra bdew jagħmlu push-ups mill-art, oħrajn biex jagħmlu l-istampa.
  Madankollu, Oleg Rybachenko tant kien ispirat li kanta, b"vuċi li kapaċi tkeċċi mhux biss lir-re, iżda lill-imperatur tal-giddieb (Hitler!);
  Qegħdin itiru fi battalja ħarxa u mortali,
  Pijunieri - tfal tal-komuniżmu!
  Sidna Svarog huwa dejjem miegħi,
  Ejja nfarrku l-pedamenti tar-revanċiżmu!
  
  Għandna kuraġġ u perseveranza
  Kull magna taf kif tiġbor!
  Telfa furjuża tistenna lin-Nazi,
  Ġorrux nonsense Fritz!
  
  Ħdejn Moska, il-Wehrmacht ġiet imsawta sew,
  Aħna wrejna bravura dashing!
  Parassita tiżloq kien imfarrak
  Irbaħna, ngħoddu għal kollox!
  
  X'jista' jagħmel Fritz wara?
  Biss saqajn fil-quċċata - malajr ċedi!
  U Adolf fil-gerżuma - Spitz qawwi,
  Ħalli l-ħmar tal-buffi jiżvolġi r-rwol!
  
  Ir-rwol tagħna huwa li ndoqqu l-ħorn rebbieħ,
  Tiġbor il-leġjuni ħomor!
  U aqta" bla ħniena l-irjus tal-aggressur,
  Almenu ġew quddiem dritt mill-iskola!
  
  Aħna nħabbat ir-rettili, bħallikieku twieldu minn Mars,
  U kullimkien il-Fritz jitolbu ħniena!
  Aħna wlied il-kbir, fejn il-pajjiżi kollha ugwali -
  Ħallihom japprovaw il-marċ mill-ikona tal-wiċċ!
  
  Hitler ħaseb li jaqbad id-Dinja tagħna,
  U issa għandu ħotob taħt il-bang!
  Wara kollox, il-Ġermaniżi riedu jibdlu lil kulħadd f'logħba,
  U kienu mqiegħda minn tifel sempliċi!
  
  Dak li ġara lit-"Tiger" - daħal fil-metall,
  Minnha ser insajru s-samovars bit-te ħelu!
  Il-Fritz ltqajna - telfa wieqaf fuq il-qrun,
  Ninsabu f'Berlin f'Mejju radjanti u sħun!
  
  U Adolf sar linja minflok ingravata,
  Issikkat l-għonq tal-foe-executioner!
  Piena qawwija ġriet għal dnubietu,
  U issa qed naqbad il-Ġermanja bit-tankijiet!
  
  Il-Kbir Stalin innifsu ppremja lill-membru tal-Komsomol,
  Huwa ta l-ordni - stilla kbira ta '"Victory"!
  Kemm inpoġġu - lill-Patrija Qaddisa tal-forzi,
  Li n-nanniet tagħna jifirħu fid-dinja li jmiss!
  Hija stramba, iżda għal kanzunetta sedizjuża bħal din faħħruh b'mod vjolenti - kulħadd hawn huwa kompletament numb, jew xiex?
  Meta Oleg Rybachenko spiċċa jkanta, il-ħolma ġiet interrotta, u reġgħu tqajmu, din id-darba mhux bl-aktar mod tas-soltu, iżda ttieħdu u mxerrda b'ilma kiesaħ. Wara dan, għal darb'oħra, dawn il-ktajjen, li kienu mtlew b'brix terribbli fuq l-idejn, u l-kolonna kienet misjuqa ... Lanqas ma tawni kolazzjon! Round! Hekk hu, il-Ġermaniżi baqgħu f"posthom, u l-priġunieri mxew bil-mod tul ir-ring road. X'inhu t-tifsira ta 'dan mhux ċar. Triq witta bl-asfalt u ċagħaq. Ftit sigħat wara, tkaken vojta bdew jaħarqu u ħakk vjolenti. Ħafna mill-bniet kienu fsada.
  Imbagħad, għalkemm kien għadu 'l bogħod minn filgħaxija, mingħajr ċerimonja saqu lura u ħelsuh bil-għaġla, ordnawh jimtedd.
  Oleg Rybachenko u l-bqija tal-bniet obdew bil-għaġla. U għalkemm ma ħassejtni xejn torqod, id-dirgħajn tal-alla tal-irqad u l-viżjonijiet tal-Ipnosi (li Zeus li Jista" Kollox stess għamel biex jagħlaq għajnejh!) irrumblaw f"daqqa, u inevitabbilment.
  U għal darb'oħra, subien pijunieri f'affarijiet militari onorevoli, anki jekk jappartjenu għal armata barranija;
  Battaljun ta" tliet mija tifel ta" tnax-il sena minn Jungvolk reġa" nbena fuq il-post u tmexxa aktar lejn in-Nofsinhar. Għall-ewwel, is-subien kienu misjuqa ftit kilometri bil-karozzi, iżda mbagħad il-maniġment jidher li bidlu fehmiethom u ddeċidew li jirranġaw ġirja ta" sopravivenza għas-subien.
  Is-subien kienu sfurzati li jlebbsu, jibqgħu fi xi xorts militari, u għalhekk kważi mikxufin u barefoot bil-baskets fuq spallejhom, biex jiġru lejn in-nofsinhar.
  Naturalment, huma tħallew smear lilhom infushom bi protezzjoni mix-xemx ġdida, pjuttost effettiva, u r-rotta ma damitx mid-deżert, iżda permezz ta 'ħaxix artab u mhux daqshekk ħruq, peress li dam tul ix-Xmara Nil, u madwar full-flowing. sors, ħaxix u siġar kiber, iżda xorta t-test kien l-aktar diffiċli. Għax kelli naħrab, fil-kundizzjonijiet tas-sħana selvaġġa Afrikana ta 'Lulju, u anke b'submachine guns, kif ukoll backpacks bil-provvisti.
  Naturalment, f'battaljun speċjali kien hemm subien li jirrappreżentaw il-kulur tan-nazzjon Ġermaniż u li kellhom taħriġ fiżiku deċenti, iżda xorta waħda.
  Il-ġellieda żgħażagħ kienu mibnija u l-kmandant tagħhom, l-istess jerk kif huma, għalkemm pjuttost għoli, bil-muskoli ta 'Apollo, ordna:
  - Tajjeb, ħu! Naf li se jkun diffiċli għalik, imma d-dejn huwa dejn! Tmienja u ħamsin kilometru jridu jkunu koperti sa filgħaxija! Dik hija ordni.
  Oleg Rybachenko irrimarka:
  - Hmm iva! Il-kelma dan il-kmand tinstema qisha spell! Ma jistax jiġi injorat.
  Dima irrimarka:
  - Jien lest li nagħmel imħatri li mhux se nagħmluh!
  Hans Feuer oġġezzjona:
  - Obbligati li jissodisfaw, għax aħna Aryans! U intom Russi wkoll, Arjani jekk tikteb fl-aqwa battaljun ta" Jungfolk.
  Backpack wara dahru, flimkien ma" munizzjon, ilma u issaldjar, huwa ta" tmintax-il kilogramma, flimkien ma" submachine gun ta" tliet kilogrammi. Wieħed u għoxrin kilogramma, huwa diffiċli għal adult jekk timxi għal żmien twil, u mbagħad tiġri, u anke taħt ix-xemx tixraq.
  Oleg Rybachenko ħaraq siequ mal-ħaxix. Is-subien kienu entużjasti biex jeħilsu miż-żraben, jilbsu stivali tal-ġilda (il-ġilda hija verament artifiċjali, iżda xorta mhux xi tip ta 'kirzach), huwa diffiċli li tmexxi hawn. Żraben tal-ġinnasju jew żraben tat-tennis kienu jkunu aħjar, iżda fil-kundizzjonijiet tal-Ġermanja fil-gwerra dan huwa lussu, u ddeċidew li ma jħassrux lis-subien.
  Il-kmand instema, u l-ġellieda minn Jungvolk ġrew biex jiġru, filwaqt li ppruvaw iżommu semblanza ta 'formazzjoni.
  Riħ friska nefaħ min-Nil, daqqa pjaċevoli fuq it-torsos mikxufa u muskolari tal-ġellieda tifel. Kienu kemmxejn reminixxenti tat-titani adoloxxenti lesti biex isaħħu s-sema. Ġrew, jieħdu nifs bil-kejl, kważi saqajha ma" saqajha. Quddiem kienu l-ogħla, u, ovvjament, Dimka għoli, għalkemm sitt subien, inkluż il-kmandant, kienu ogħla minnu. Oleg Rybachenko, li kien biss ftit 'il fuq mill-istandard, it-tkabbir tiegħu ta' ħdax-il sena (b'kuntrast mar-realtà li segwa fiha l-antenati erojċi tiegħu!) Kellu jgħaġġel, kważi fl-aħħar nett. Veru, dan kien vantaġġ, inqas ċans li tfarrak l-għarqbejn, jew li jkollok sieq taħt il-post fejn kienu bilqiegħda. Huwa l-iżgħar hawn, iżda ċertament mhux l-iżgħar dgħajjef jew saħansitra aktar stupid.
  It-tagħbija hija palpabbli, iżda xorta aċċettabbli, u kulħadd għandu esperjenza ta 'jogging b'tagħbija. Anke b'ħafna piż, meta ġarrew, pereżempju, sieħeb fuq spallejhom.
  Taħt is-saqajn vojta tas-saqajn vojta, minn żmien għal żmien jitfarrku jew jitqassmu, fi friegħi jew koni tal-palm imkissrin, xi drabi jkun hemm pjanti tax-xewk li s-subien jippruvaw iduru. Il-ħaxix jissaħħan, ħafna drabi niexef, iżda ċertament ma jinħaraqx bħar-ramel tad-deżert. B'mod ġenerali, xorta tista 'tgħix, ix-Xemx biss togħla u tintensifika s-sħana.
  Tall Hans, madwar l-istess għoli bħal Dmitry u, jimxu spalla ma spalla. Tifel gwerrier Ġermaniż jistaqsi lil suldat żagħżugħ Sovjetiku:
  - Ukoll, issa int fi gwerra! Il-porvli, ovvjament, għadu ma xammx, imma għandna kollox quddiem. Tesperjenza xi tip ta" eċċitament?
  Dmitry wieġeb onestament:
  - Mhux għal issa! - U żied jgħid, idawwar rasu mill-ġdid. - Onestament, le!
  Hans snorted b"disprezz.
  - Jien! Inkun onest, iva! Ukoll, dak tas-subien ta 'l-età tiegħi jistgħu legalment imorru għall-gwerra. Ġlieda, spara, joqtol, splodi, jaqbad. Wara kollox, dan huwa rumanz. Wara kollox, int u Olezhka ridt ukoll tħossok ġellieda ħajjin, biex titbiegħed mir-rutina!
  Dimka oġġezzjonat b"mod determinat:
  Ħajja tagħna mhix rutina. B'mod ġenerali, li tkun pijunier, anke mexxej u atleta, huwa interessanti ħafna.
  - Allura xiex, inti ffirmajt magħna? Tibża" li tinqatel jew tixxekkel? - Hans teased sarkastiku.
  Dimka, imlaqqam Ilya Muromets - scoffed:
  - Huwa għalhekk li ffirmajt biex nuri li r-Russi ma jistgħux jiġġieldu agħar mill-Ġermaniżi. U mbagħad id-dinja kollha tikteb u titkellem dwar ir-rebħiet tiegħek ...
  Hans ċaqlaq.
  - Ukoll, iva! Dwar ir-rebħiet tagħna, glorja fl-univers kollu. - Tifel gwerriera twil minfuħ sidru wiesa 'bi kburija. - U intom ir-Russi bilkemm tistgħu timbottaw l-armata ċkejkna Finlandiża. M'għandek xejn x'tiftaħar!
  Dmitry, offiż, b'diffikultà biex trażżan biex ma jużax il-ponn tiegħu, oġġezzjona:
  - Għandna wkoll Khalkhin Gol!
  Hans snorted b"disprezz.
  - Skirmish minuri, x'imkien fl-Asja. U guys tagħna diġà ħadu l-Ewropa, u kważi l-Afrika u l-Asja kollha. U se naqbdu r-Russja, wasal iż-żmien li nibżqu!
  Għajnejn Dmitri leħħew irrabjati:
  - Taqbadx, l-armi huma qosra!
  Hans daħak.
  - U kif ġiegħlek tiffirma t-Trattat ta' Brest-Litovsk? Int tajtna art, għadd sad-Dnieper, li jkollok bajunetti u sabres tliet darbiet aktar. X'jista' jingħad dwar ir-Russu bħala suldat f'dan il-każ?
  Dimka miġbura flimkien, kellu l-intenzjoni li jagħti ponn lil Hans fil-geddum, u kien jaf is-saħħa tiegħu bħala ċampjin tan-"nofs dinja", żgur li kien jegħleb lit-tifel Ġermaniż impudent, iżda ... ma ridtx inkisser. il-linja u tirranġa ġlieda. Iva, u mhux tajjeb li tuża l-ponn waqt il-kontroversja. Ħlief f"dan il-każ, x"aktarx ikun arrestat, u mhux se jkollu ħin biex juri li r-Russi qed jiġġieldu mhux agħar mill-Ġermaniżi. Għalhekk, Dmitry bil-kalma oġġezzjona:
  - Aħna r-Russi għelibtek taħt Frederick II, u anke ħadna Berlin. U meta Napuljun il-Kbir ikkmandak, nofs l-armata tiegħu kienu Ġermaniżi, u fl-Ewwel Gwerra Dinjija kien hemm avvanz Brusilovsky. Iva, u ma ħadtx Pariġi għax it-truppi tagħna kważi qabdu lil Koenigsberg.
  Hans sab kontroargument pjuttost qawwi:
  - Imma xorta waħda, fl-aħħar battalji magħna, ġejt megħlub! U jiġġudikaw persuna u nazzjon fl-ewwel lok, skond l-atti finali!
  Dmitry oġġezzjona b'mod pjuttost raġonevoli:
  - Taħt it-zar, kellna industrija b'lura, speċjalment fl-isfera militari-teknika. U issa, żviluppajna industrija serja. Per eżempju, rajt it-tank KV-2. Hija mgħammra b'obusier ta' 152 mm. Intom il-Ġermaniżi għandek xi ħaġa bħal dik?
  Hans ċaqlaq.
  - Il-Franċiżi fuq it-tankijiet S-2 kellhom ukoll howitzers saħansitra akbar mill-kalibru 155-millimetru, iżda ma waqqafnax milli jegħlbu ż-żrinġijiet, li għandhom tagħmir aktar dgħajjef minn issa. Il-qawwa ewlenija tal-Wehrmacht hija s-superjorità tal-fattur uman!
  Dmitry dawwar wiċċu b'kulur uniformi:
  - U għaliex taħseb li għandek vantaġġ fuqna fil-fattur uman, jekk inti sirt iċ-ċampjin tan-"nofs dinja"? U tegħleb l-aqwa ta 'guys tiegħek?
  Hans raġonevolment iddikjara:
  - Eċċezzjonijiet kultant jikkonfermaw biss ir-regoli. Fil-fatt kważi dejjem! Issa, jekk ma nieħdux fenomeni individwali, iżda l-livell ta 'taħriġ militari kollu kemm hu, allura hawn ...
  Dmitry irrabja:
  - Ma tafx liema livell ta 'taħriġ tal-ġlied għandna u kif l-eżerċizzji jitwettqu fl-armata Sovjetika. Allura m'hemmx għalfejn tispekula!
  Hans loġikament irrimarka:
  - Fi Spanja kien hemm kompetizzjoni bejn l-iskola militari Sovjetika, id-duttrina u l-Ġermaniż. Ittestjajna t-tagħmir u l-armi tagħna. Ir-riżultat huwa r-rebħa tal-iskola militari tagħna, u l-arti strateġika, u l-konsolidazzjoni tar-reġim Franco. Allura aħna diġà ġġieldu ma 'guys tiegħek u irbaħ!
  Dmitry Muromets sfortunatament irrimarka:
  - Kellek ħafna aktar truppi minna! Inti biss ħadt l-ammont!
  - Jien ma ngħidx hekk. - Hans niżżel rasu u waqa" sieket, bdew jidhru l-ewwel sinjali ta" għeja u sar diffiċli biex titkellem.
  L-agħar parti hija, ovvjament, is-sħana. Ix-xemx inexorably marret għall-zenith. L-ebda wieħed mis-subien ma kien imdorri biha. Il-Ġermanja u r-Russja huma pajjiżi tat-Tramuntana, u fis-sajf rari jmorru 'l fuq minn tletin grad. U din hija l-Afrika f'Lulju, u r-riħ waqaf tiġbed min-Nil.
  Is-saqajn vojta tas-subien saru aktar xewk bil-ħaxix niexef, u mbagħad f'daqqa waħda spiċċat, u kilometru sħiħ kien miksi bi żrar ħruq. Kienet ħafna wġigħ, uħud mis-subien mhux wisq imrażżna squealed. L-għaraq niżlet minnhom u niżlet b"sifna fuq iż-żrar jaħraq.
  Oleg Rybachenko u Dmitry, u ħafna mis-subien l-oħra mrobbija fl-ispirtu Spartan, ippruvaw jitbissmu u ma jagħtux dqiq. Kienu qed jaħsbu dwar xi ħaġa oħra. Allura Oleg Rybachenko immaġina li saqajh vojta kienu lagħaq minn fjamma fuq l-ixkaffa, u riedu jaħtfu sigriet importanti tal-istat mingħandu. U jrid isofri u ma jurix li hu mweġġa" jew jibża". Barra minn hekk, is-subien kibru f'kundizzjonijiet ħorox u t-tkaken tagħhom ma kinux daqshekk pampered, għalkemm il-poeta u ż-żrar iswed inħarqu, iżda mhux tant li l-ġilda ħarxa tqaxxar.
  Daqt segwew il-puplesiji tas-sħana. Kważi fl-istess ħin, diversi subien imsaħħna żżejjed ħassew ħażin, u kellhom jinġabru fuq stretcher ħafif u li jintwew.
  Oleg Rybachenko nnota lilu nnifsu li l-Ġermaniżi, b'mod ġenerali, għandhom tagħmir tajjeb. Huwa possibbli li fl-Armata l-Ħamra ssib apparat biex iġorr il-midruba mid-duralumin, li fl-istess ħin jinħeba faċilment f'backpack.
  Iżda huwa aktar diffiċli li taħdem b'tagħbija addizzjonali f'idejk, u l-għarqbejn vojta tiegħek jinħarqu b'mod aktar qawwi, hekk kif tiżdied il-pressjoni. Allura dawn qed tip ta 'f'infern volontarju-obbligatorju. Oleg Rybachenko saħansitra ħaseb: kif se jirreaġixxu sħabu għal test bħal dan, kulħadd kien jibqa 'ħajja.
  Meded wesgħin ta 'żrar aħmar jaħraq u iswed ġew ikkombinati ma' ħaxix imnixxef li jqatta '. Barra minn hekk, il-kmandant gradwalment wassal lis-subien 'il bogħod min-Nil, milli jidher biex jevita li jidħol fl-insedjamenti tal-Eġittu.
  Għal darb"oħra, xi wħud mis-subien bdew jiġġarfu u s-subien, eżawriti jew storduti mill-klabb tax-xemx, għattew rashom bi ċraret mxarrba fl-ilma, u poġġiehom fuq stretcher. Xi wħud li qabel kienu sofrew strike ħafif qamu u baqgħu jiġru.
  Iżda s-saħħa tal-ġuvini żgħażagħ kienet qed tonqos, u kważi nofs kienu barra mill-ordni.
  Fl-aħħarnett, il-kmandant, ukoll pjuttost għajjien, qal:
  - Jordna lil kulħadd biex jistrieħ! Lħaqna l-limitu! Għatti lilek innifsek bi sunshades, ixrob l-ilma bil-ħall u ċ-ċikkulata. Imbagħad inti timtedd biex tagħmel eżerċizzji tan-nifs!
  Is-subien gwerriera esklamaw f"kor dgħajjef:
  - Aħna lesti li nwettqu kwalunkwe ordni!
  Minkejja l-ħarsien mix-xemx, il-ġilda tat-tarbija saret ħamra u mbenġla. Kien skomdu li timtedd fuq il-ħaxix niexef tax-xewk, u s-subien poġġew is-cellophane taħthom infushom.
  Dmitry u Oleg Rybachenko ssetiljaw ħdejn xulxin fl-istess tinda. Is-subien dehru kemmxejn imnixxfa, u l-ġilda skura. Saqajja vojta kienu jaqbdu u ħakk ħażin, saqajja kellhom jitneħħew biex id-demm joħroġ, u sar tal-inqas ftit aktar faċli.
  Dmitry irrimarka:
  - Il-fatt li l-gwerra mhix għasel, konna nafuha, iżda mhux bl-istess mod!
  Oleg Rybachenko wiegħed bl-aħrax:
  - Għadu fjuri. Jekk tara d-demm u tħares lejn l-ewwel katavru tiegħek, tifhem li dawn kollha jiġru fuq wiċċ jaħraq mhuma xejn!
  Dmitry ġibed l-istonku tiegħu u qal:
  - Fil-kotba, ovvjament, jiktbu dwar kif tħoss meta toqtol persuna għall-ewwel darba. Anke persuna ħażina u l-għadu tiegħek, lest li jeħles l-imsaren. Imma xorta hekk..
  Oleg Rybachenko irrimarka:
  - Fil-ktieb ta' Boussenard "Captain Daredevil", kien hemm ukoll battaljun sħiħ ta' suckers li ġġieldu mal-Ingliżi. Xi ħaġa tfakkarna. Iżda hemm il-problema tal-psikoloġija, jgħidu, x'inhi li toqtol persuna, tintmess biss fil-qosor meta bullet aċċidentalment qatgħet żagħżugħ drummer. U għalhekk b'mod ġenerali hemm attitudni pjuttost frivola lejn il-mewt. Jidher li lanqas gwerra, imma festa!
  Dmitry loġikament oġġezzjona:
  - Dan huwa ktieb għat-tfal u adoloxxenti; li jiddejqu jaqraw dwar esperjenzi psikoloġiċi. U t-tmiem huwa diġà ħażin, kważi l-battaljun kollu tal-milksops miet, u l-kontinwazzjoni qatt ma nkitbet!
  Oleg Rybachenko, b"espressjoni profonda ta" niket ġenwin, irrimarka:
  - Imma dan huwa tali ktieb li jiddispjaċik kemm spiċċa malajr. Imma ħafna aktar spiss jiġri bil-maqlub, li tbati litteralment, tipprova tegħleb dan jew dak ix-xogħol!
  - Jekk għandek ir-rumanz ta 'Leo Tolstoy "Gwerra u Paċi", allura Olezhek bla dubju għandu raġun! Dmitry qabel.
  Is-sieħeb żagħżugħ imbagħad oġġezzjona:
  - Fil-ktieb "Gwerra u Paċi" hemm intrigue, diversi stejjer, u karattri żvelati fid-dettall. Le, mhix vojta. Bl-ebda mod boring! Għalkemm ovvjament fil-bidu huwa 'l bogħod mill-aktar interessanti.
  Dmitry qabel:
  - Iva, hekk hu ... Ħafna kittieba dnub b'plott kajman, meta, qabel ma tibda l-aktar azzjoni interessanti, tirnexxilek tarmi ktieb li jidher boring.
  Wara li ħalla lis-subien jistennew il-quċċata stess tax-xemx, il-kmandant kien Wolf Shtich peppy, tifel muskolu ħafna, ta 'madwar erbatax-il sena fid-dehra. Il-wiċċ huwa sabiħ, iżda strett, infantili u adult fl-istess ħin. Wolf innifsu għadu minn Jungvolk, iżda l-prinċipju tal-kmand tiegħu huwa li ż-żgħażagħ iridu jitmexxew miż-żgħażagħ. U l-fatt li Shtikh m'għandu l-ebda esperjenza u jqis li tifel ma jolqot lil ħadd. Il-ħaġa prinċipali hija li huwa Arjan u jikkmanda lill-Arjani, li jfisser li huwa kapaċi jagħmel l-impossibbli, lin-nies ordinarji. U xiex? Huma qed jagħmlu dan!
  Tiġri mill-ġdid, tinsa l-uġigħ, l-għeja, is-subien li saħansitra huma mistħija (tali hija t-trobbija!), Biex tiftakar lill-omm, lill-papà, jew taħseb dwar xi ħaġa tenera. Dan huwa meta l-abbiltà li jissaportu tbatija, u t-test innifsu huwa barka kbira.
  Il-ġellieda żgħażagħ jiġru mingħajr ma jaħsbu dwar id-diżubbidjenza, u jekk iridu xi ħaġa, hija ġlieda!
  Is-sħana għadha qawwija ħafna, u għal darb'oħra s-subien jispiċċaw fuq iż-żrar sħun tax-xewk. U lanqas jara t-tmiem. L-uġigħ isir insupportabbli u ħafna mill-ġellieda żgħażagħ ma jistgħux iżommu lura l-groans ta 'uġigħ.
  Imbagħad Oleg Rybachenko beda jkanta kanzunetta li kkompona fuq il-go, marċ reali;
  Il-glorja tal-Patri Sovjetika hija kbira -
  Aħna denji nemmnu, aħna se nkunu din il-glorja!
  Aħna se nirbħu ghadu krudili fil-battalja,
  Għall-fini tar-Russu, l-aktar Qawwa radjanti!
  
  X'hemm fil-Patrija li tkanta,
  Fil-qalb ta" pijunier onest u barefoot!
  Aħna ngħaġġlu bħal għasfur fit-titjira,
  Kemm saret qaddisa l-fidi tagħna!
  
  Awtomatiku emminni big brother
  U granati m'huma superfluwi xejn!
  Jekk int kuraġġuż, allura r-riżultat
  Se, minkejja l-fatt li inti tifel!
  
  Il-pijunier huwa cocky u poppa...
  Imma t-tbissima ta" Alla ddawwalna!
  Alas, hemm ħafna ass ħżiena fid-dinja,
  Iridu jħassru post fil-ġenna!
  
  Is-sakal faxxista qed jiġbed saqajh lejna,
  Irid jaqta" qalb tifel!
  U l-ħnieżer tiegħu grinn immarkati,
  Ħallih jieħu daqqa ta" ħarta fil-wiċċ!
  
  It-tankijiet "Tigri" huma "boots",
  Clumsy - terriblement angolari!
  U ma taħrabx minnhom,
  Ukoll, ipprepara aħjar granati!
  
  Aħna se noħolqu dinja bħal din, emminni,
  Fejn miljuni se jkunu kuntenti!
  Bhima predatorja se taħrab fil-godda,
  Aħna se jistabbilixxu l-leġjuni vili!
  
  X'hemm fil-Patrija li tkanta,
  U tfarrak in-Nazis kollha b'mod famuż ħafna ...
  Agħfas kavallier ray gun aktar b'saħħtu...
  U sabiex isir paċifiku u kwiet fuq il-pjaneta!
  
  
  
  
  Il-banner aħmar se jiddi
  Fiha hemm l-isem qaddis ta" Ġesù!
  Għaddi mill-eżami tal-pijunieri għal ħames -
  Biex tkun famuż - ir-Russja tiegħek!
  
  Imma dak l-eżami mhux fuq il-blackboard -
  Ikollha tiġi mgħoddija mit-trinka!
  Xagħar griż jgħaġġel lejn it-tifel bil-whisky,
  Miet ħabib - issa nibki fuq il-qabar!
  
  X'inhi l-ħmieġ tal-gwerra kkritikata,
  Lanqas denja li tissejjaħ kruha!
  U l-horde ma jafx kif iżomm
  Għalkemm Adolf ġieli huwa umoristiku minn buffu!
  
  Nafu li m'għandniex nirtiraw,
  Il-pijunieri jibżgħu minn xi ħadd ieħor għal dejjem!
  Aħna l-ġuvini aħna lealment ħbiberija,
  U moralment nemmen mhux cripples!
  
  Se nlestu l-marċ glorjuż f"Berlin,
  Dejjem nemmnu, konna nafu niġġieldu!
  U qabad mill-ewwel ħeġġa kuraġġ,
  PKK iġorr fil-ġirja fl-isksa!
  Oleg Rybachenko temm kanzunetta tal-logħob u kuraġġużi, u s-subien Ġermaniżi approvawha b'saffar u daħk. Bħallikieku ma ndunawx li l-Fuhrer imfakkra tagħhom kien imżejjed minn ras sa saqajk!
  Sar aktar pjaċir li tiġri, żdiedet aktar vigor ... U malajr spiċċa ż-żrar u marret ħaxix artab, li sar delight għas-saqajn maħruqa, subien kuraġġużi.
  Dimitri irrimarka bi tbissima:
  - Jgħidu li kanzunetta tgħinna ngħixu, iżda ma ntqal xejn dwar il-fatt li tħaffef ukoll tagħbija tqila minn wara daharna!
  Oleg Rybachenko oġġezzjona:
  - Anke matul iċ-ċiviltà Eġizzjana tal-Qedem, kien magħruf dwar l-effett li jagħti l-ħajja tal-mużika fuq il-ġisem tal-bniedem, u l-kanzunetti wkoll. Pereżempju, skjavi żgħar u skjavi nisa li għadhom ma setgħux jaħdmu b"mod effettiv fl- għelieqi u l- barrieri kienu mġiegħla jkantaw sabiex iferrħu lill- iskjavi adulti. Wara kollox, xjenza bħal din tal-Vallioloġija ġiet mill-Eġittu.
  Il-Kmandant Wolf għajjat:
  - Ibni mill-ġdid għat-tkabbir! U titkellimx!
  Is-subien gwerriera rorganizzaw mill-ġdid mill-ewwel, u mbagħad ġrew fis-skiet.
  Ix-xemx diġà marret inżul ix-xemx (fl-Afrika ta 'Fuq f'Lulju jidlam aktar kmieni milli fil-karreġġjata tan-nofs.). Il-waqfa kienet diġà qrib, meta f'daqqa waħda segwa sinjal.
  - Kulħadd jimtedd u jaħbi lilek innifsek!
  Kif irriżulta għal raġuni. Kien hemm ħoss imbiegħed quddiem. U s-subien kienu qed jaħdmu b'mod attiv bi pali sapper, jitfgħu l-ħaxix fuqhom infushom. Kien diġà dlam biżżejjed...
  Hans irrimarka:
  - Probabbilment, huwa tagħna! Għadu 'l bogħod wisq għall-linja ta' quddiem, għaliex il-Wehrmacht avvanzat b'mod diċenti.
  Dimitri irrimarka bi tbissima:
  "Imma t-tagħlim tal-arti tal-moħbi qatt ma jweġġa!" Fi gwerra reali, dan se jkun utli!
  Hans qabel:
  - Iva, qatt, imma jien ċert li huwa tagħna!
  Wolf issaq:
  "Kelma oħra u nisparak fuq il-post!" Kulħadd jistennew! U agħmel ir-rummien.
  Kif malajr irriżulta, Hans u, fil-fatt, kien żbaljat. Dehru tankijiet Ingliżi. Madankollu, is-subien kienu bil-kwiet bilqiegħda f'embosk: x'jiġri jekk kienu tagħhom stess fuq vetturi maqbuda.
  Għalkemm it-tankijiet sejrin lejn it-Tramuntana. Hemm biss erbgħa minnhom, tliet ħfief u waħda diffiċli biex tippenetra "Matilda". L-aħħar tank huwa problema kbira, peress li l-granati jistgħu biss jagħmlu ħsara lill-binarji tiegħu. Il-pulmuni, min-naħa l-oħra, jistgħu jintlaqtu b'tefgħat preċiżi fis-saqaf jew fil-poppa. Jekk "Matilda" tkisser il-binarji, allura tista 'tikkawża telf fuq il-guys biż-żewġ mitralji tagħha u kanun.
  Wolf ma riedx li sħabu jmutu diġà fit-tieni, jew aħjar anki fit-tielet jum wara li jaslu l-Afrika. Veru, il-machine guns jistgħu jiskonnettjaw hits preċiżi. Imma l-mistoqsija hi, it-tankijiet ta" min huma dawn? F'daqqa waħda, trofej diġà maqbuda mill-Ġermaniżi?
  Wolf ordna:
  - Privat Yungfolkovets Oleg. Mur għat-tankijiet mingħajr armi u satchel u sib min huma!
  Oleg whisper:
  - Isma 'l-kmandant!
  Nofs mikxufa bi xorts suwed, it-tifel kien swarty minn krema protettiva, u biex jaħbi xagħru blond tiegħu daħħal xi tip ta 'turban mill-gazzetti. Issa kien qisu tifel Għarbi ordinarju u fqir. Mhux probabbli li se jittieħed bħala ghadu.
  It-tankijiet mexxew b"pass komdu, inbiddlu f"ger fejn il-magni għamlu l-inqas ammont ta" storbju, li wkoll qajjem suspett. Qbeż lejhom, Oleg xejriet dirgħajh bil-qawwa u għajjat bl-Ingliż miksur.
  - Hemm minjieri! Hemm minjieri!
  It-tankijiet waqfu, ras bl-elmu ħarġet barra mill-Matilda u vuċi rrabjata bl-Ingliż wieġeb:
  - Għaliex arapchonok, trid?
  It-tifel gwerrier għajjat:
  - Il-Ġermaniżi poġġew il-minjieri fil-mod! Oqgħod attenta truppi rjali!
  It-tieni ras dehret miċ-ċinga ta 'l-ispalla, smajtha, se twieġeb:
  Ħalli dawk il-Ġermaniżi diżgustanti jmutu! Is-sultan tiegħi qiegħed magħna! Issa se niekluhom!
  - Ejja poġġi hawn! - Ordnat, ġġudikat mill-epaulettes, kurunell tar-Royal British Tank Army!
  It-tifel telgħet it-torri, ħass il-kesħa pjaċevoli tal-korazza fuq saqajh vojta u ċkejkna nfafet. Imbagħad inxagħlu lura u beda juri t-triq lill-Ingliżi.
  Kien hemm ħamsa minnhom, u fit-turret mhux spazjuż ħafna tat-tank medju Matilda kien daqsxejn skomdu. Hawnhekk Oleg Rybachenko iddeċieda li jsir eroj. Idejh destrezza u mħarrġa, bħal dawk ta 'pickpocket professjonali, laħqu fiċ-ċinturini tagħhom u ħarġu revolvers. Il-kbir neħħew il-fjusis f'daqqa.
  Naturalment, kien vili, iżda t-tentazzjoni li twettaq il-"proeza" kienet tant qawwija li Olezhek spara ftit drabi minn kull revolver, filwaqt li jimmira taħt l-ispalla tax-xellug.
  Minn distanza bħal din, huwa diffiċli li titlef, u ġenn biss, jew l-aħħar kodard, jista 'jilbes vesta kontra l-balal waqt li jkun bilqiegħda f'tank. Il-kurunell ttieħed mistagħġeb, u ħass il-geddum ta 'pistola wara l-iscruff ta' l-għonq. It-tifel whisper, bl-aktar djalett pur ta" Londra:
  - Jekk trid tgħix, ordna lit-tliet tankijiet l-oħra biex iċedu! Inkella, il-battaljun tagħna jeqridhom flimkien mal-ekwipaġġi!
  Il-kurunell inħasad:
  - Min int?
  Oleg Rybachenko wieġeb franchement:
  - L-aħħar ċans tiegħek għas-sopravivenza! Tliet tankijiet ħfief se jiġu bbumbardjati bil-granati u tkun ittorturat bin-nar. In-nies se jmutu! Jien ngħodd sa tlieta, jew tagħti l-ordni biex iċeduhom u joħorġu mill-karozza, jew nisparak f"laħma riġlejk u rrepeti t-talba mill-bidu! Wiehed tnejn...
  Il-Kurunell whined.
  - Naqbel! Biss toqtolx lilna!
  Oleg Rybachenko kburi ddikjara:
  - Aħna l-Ġermaniżi ma noqtlux priġunieri! U mbagħad wara l-kapitulazzjoni tal-Gran Brittanja, tista 'terġa' sservi fil-Forzi Rjali ġodda, Brittanja mġedda.
  Il-Kurunell ta l-kmand b"vuċi tregħid. It-tankers ħarġu ubbidjenti mit-tankijiet, u qiegħdu l-armi tagħhom. Bosta mill-akbar subien Ġermaniżi, jarmu l-ħaxix tal-kamuflaġġ tagħhom, ġrew lejhom, ippreparati biex jirċievu l-ewwel lott ta 'priġunieri f'ħajjithom.
  . KAPITOLU #13
  Is-Sitta jerġgħu jiġġieldu liċ-Ċiniżi. Għal darb'oħra, l-iperwitch tagħhom tefgħethom fis-seklu sbatax. L-għadu diġà rnexxielu jiġbor armata enormi. It-truppi tal-Imperu Ċelesti assedjaw il-belt Russa.
  U issa tifel, tifla u erba" tfajliet jgħaffġu l-armata safra bix-xwabel.
  Oleg Rybachenko mexxa mitħna, qata" diversi Ċiniżi u kanta:
  - Għall-battalja mdemmija...
  U t-tifel tefa" diversi labar velenużi b"siequ vojta.
  Margarita, li għamlet attakk malajr bix-xwabel, u żżomm mitħna, ikkonfermat:
  - Qaddis u dritt!
  U tefgħet ukoll labar b"saqajha vojta. Tolqot ftit tużżana Ċiniżi.
  Natasha, li tgħaffiġ lill-għedewwa bix-xwabel, żiedet:
  - Marċ, marċ, 'il quddiem...
  U wkoll tniedi s-saqajn vojta tal-labra.
  Ħidma kemm bl-idejn kif ukoll bis-saqajn, il-bniet mgħaffeġ liċ-Ċiniżi b'mod famuż ħafna.
  Zoya tefgħet ukoll il-labar b"saqajha mikxufa u ċapret:
  - Nies li jaħdmu!
  Aurora, li bdiet boomerang b"sieqha vojta u qatgħet il-ġellieda sofor, malajr ikkonfermat:
  - Marċ, marċ, 'il quddiem...
  Svetlana, tgħaffiġ liċ-Ċiniżi u ħarġet stilel tal-azzar b'subgħajha vojta, laqtet lill-għadu, ħarġet:
  - Nies li jaħdmu!
  Il-bniet aġixxew bħal ajkli tal-ġlied reali. U mid-daqqiet tax-xwabel tagħhom, u t-tefgħat ta 'elementi li jolqtu, l-għedewwa waqgħu u waqgħu.
  Oleg żamm it-teknika "Butterfly" bix-xwabel u kanta:
  - Uċuħ tal-mewt!
  U b"siequ vojta, it-tifel reġa" tefa" lill-qattiel.
  Margarita għamlet riċeviment fil-mitħna. Hija għaffeġ lill-avversarji, u squeaked b'mod aggressiv:
  - Dan huwa l-mod u l-ġlieda tagħna!
  U minn subgħajha vojta waqgħu diversi diski fatali.
  Oleg Rybachenko huwa tifel terminatur, għal darb'oħra jitfa' dak li joqtol, u jkanta:
  - L-Ewwel ta' Mejju hija festa tax-xogħol!
  U mis-sieq vojta tal-qattiel żagħżugħ, id-diski jerġgħu jtiru, jaqtgħu l-ġellieda tal-imperu ċelesti.
  Natasha terġa" titfa" l-qattiel, u tgħajjat:
  - Dan huwa l-ġid tiegħi!
  U l-għarqub vojt tagħha jolqot lill-ġeneral Ċiniż fil-geddum u jkisserlu xedaq.
  Zoya għandha riċeviment tal-farfett bix-xwabel, u screeches:
  - Jien pantera ġenn!
  U minn subgħajha vojta snin ta 'qattiel disk jaqtgħu ftit. U hekk ħadu u qatgħu lil kulħadd.
  Imbagħad għal darb'oħra l-xwabel huma fl-azzjoni, u kulħadd huwa maqtugħ. Din hija t-tfajla terminator.
  Aurora qatgħet liċ-Ċiniżi, għaffeġet ġisimhom u tgħajjat:
  Aħna magħżula...
  U d-don tal-mewt itir mill-għarqub vojt tagħha.
  Svetlana, li taqta 'l-ġellieda ta' l-imperu isfar, tikkonferma, u kixef snienha perla:
  - Aħna nagħżlu!
  U minn saqajha vojta mill-ġdid it-titjira tal-qerda.
  Oleg Rybachenko, li jfarrak lill-avversarji, iżid:
  Kemm-il darba huwa...
  Is-swaba" vojta tat-tifel nedew il-messaġġ tal-mewt.
  Margarita, qerdet lill-avversarji, u nediet preżentazzjonijiet ta 'annihilation, żiedet:
  - Ma taqbilx!
  Bħal tifla b'riġlejn ħeġġa.
  Natasha, sparat lejn l-għadu, u tniedi rigali tal-mewt, ħarġet:
  - Jien warajk...
  U saqajn vojta bħal dejjem fin-negozju.
  Zoya, wara li fetħet l-għedewwa, ħadha u b"mod aggressiv issejjer b"kobra:
  - Segwi d-dell...
  U saqajha mikxufa reġgħu lura fin-negozju...
  Aurora, tefgħet l-arma tagħha b"riġlejha t"isfel vojta lejn l-għedewwa, u tqattigħha sewwa, ħarġet b"mod aggressiv:
  - Qed nidra...
  Svetlana ħadet u tefgħet tużżana labar b"sieqha vojta, qatgħet massa Ċiniża, u tgħajjat:
  - Biex ma jaqblux!
  Oleg Rybachenko reġa" jinsab fuq l-attakk. Huwa jaqta" l-għedewwa tiegħu, u minn żmien għal żmien ikanta:
  - Anġli tat-tjubija, żewġ ġwienaħ bojod, żewġ ġwienaħ bojod fuq id-dinja!
  U minn siequ vojta jerġa" jtir id-don tal-qerda.
  It-tifel kif naraw huwa greyhound ħafna. U l-ħin kollu barefoot, u iebes. Macho reali. Anke jekk jidher ta" tnax-il sena. Iżda dan huwa l-epitome tal-qerda.
  Margarita titfa" wkoll il-labar b"saqajha vojta u tgħajjat:
  - Ħolma tal-ġenn! Sbuħija kompluta!
  U għal darb'oħra xi ħaġa kompletament fatali tirbotta fuq l-għarqub vojt.
  Din it-tfajla hija l-inkarnazzjoni tal-mewt u l-qerda.
  U dawn Ċiniżi, iva, jiġrilha.
  Natasha fil-moviment mgħaġġel tat-terminator sabiħ. Taqta 'l-avversarji, jaqtagħhom bix-xwabel u tkanta:
  - Ifaħħar lit-Tsar Alexei!
  U labar itiru minn saqajha vojta.
  Zoya, li taqta" liċ-Ċiniżi u teqred lill-għadu, tikkonferma:
  - Il-villain se jiġi megħlub!
  U minn saqajha vojta itir barra, rigal ta" mewt selvaġġa.
  Aurora, tfarrak lill-għedewwa, tikkonferma b'mod aggressiv:
  - U ma titlobx lill-ghadu hniena!
  U s-sieq vojta tagħha, terġa" titfa" barra, xi ħaġa assolutament fatali. U smasshes avversarji għal biċċiet tal-laħam imqatta.
  Svetlana, twaqqa' r-rivali, u tniedi labar ġodda fl-għadu, bħal sifni tal-kobra:
  - Tgħajjatx lill-qamar!
  U rigali ta" mewt perikoluża jtiru minn subgħajha vojta. Min iweġġgħu u joqtlu lil kulħadd.
  Oleg Rybachenko miexi... it-tifel huwa bla heda bħal dejjem...
  Iċ-Ċiniżi qed ikollhom żmien diffiċli. Jgħaffeġhom hekk, u sraqhom.
  Il-ġenju tat-tifel jgħajjat:
  - Din hija l-ġlieda tiegħi!
  U għal darb'oħra, rigali ta 'annihilation jtiru minn saqajh vojta.
  U l-gwerrier żagħżugħ jiġġieled bħal eroj assolut u aggressiv. U x-xwabel tagħha huma bħall-bċejjeċ tal-Alla l-Iswed.
  Margarita ħaditha, qabżet, naqqset massa Ċiniża. Riċeviment miżmuma, bħallikieku forza fatali.
  Imbagħad reġgħet xegħlet subgħajha vojta, aġixxiet bħal dimonju mdemmija.
  Il-katavri taċ-Ċiniżi diġà ffurmaw munzelli sħaħ. Il-gwerrier żagħżugħ issir:
  - Ħajti fir-rebħa fuq l-għedewwa!
  U t-tfajla mill-ġdid minn sieq vojta se toħroġ sħaba labar. U l-ġellieda isfar jaqgħu mejta.
  Natasha qatgħet kuritur quddiemha mill-katavri tal-ġellieda sofor. Hija tefgħet diski li jaqtgħu u msewwija u ħarġet:
  - Tarmi lejn Mars, u jkun hemm klassi!
  U minn sieqha vojta jerġa" jtir rigal qattiel ta" mewt pjaċevoli ħafna.
  U kemm Ċiniżi qed imutu. Mijiet, eluf, taħt id-daqqiet tas-sitta tgħaffiġ.
  Zoya wkoll miexja. Tikseb bħal cobra, ma tagħtix l-iċken ċans lill-għadu. U l-waqgħa Ċiniża hacked.
  It-tfajla b"sieqha vojta nediet labar li jaqtgħu bil-velenu u kantat:
  - Eroj Russi maqtugħin b'xabla!
  U l-gwerrier, bħallikieku mewġa titla, imbagħad taqa '.
  U Aurora tagħmel pass lejn l-għadu, u taqtgħu mingħajr aktar dewmien.
  Joqtol liċ-Ċiniżi u jsaffi:
  - L-erojiżmu kbir tiegħi!
  U mis-sieq vojta tagħha, erġa' ttir barra dak li jkisser il-biċċiet fi krejons.
  It-tfajla ta 'xagħar aħmar ma teħlesx liċ-Ċiniżi. Hawn mill-ewwel qatgħu seba" persuni.
  U l-għarqub vojt tagħha, Ġeneral ta 'l-Imperu Ċelesti, kissrilha forehead. Huwa, ovvjament, miet.
  Svetlana wkoll tiċċaqlaq u tnaqqas l-għedewwa. Iż-żewġ xwabel tagħha, bħal imqassijiet li jintwew, qatgħu l-iġsma taċ-Ċiniżi.
  Fil-moviment, it-tifla mgħaffeġ tużżana avversarji. U ħadet id-diski b"saqajha vojta u nediethom. U qatgħet ħafna Ċiniżi.
  Hija kollha fi frenzy selvaġġ.
  Svetlana tgħid:
  - L-għedewwa mhux se jgħaddu!
  Aurora qablet:
  - Naturalment, mhux se jgħaddu - mingħajr ċans!
  U l-kelba b"xagħarha ħamra, terġa" tgħajjat b"mod selvaġġ u tfarrak liċ-Ċiniżi bix-xwabel. U mbagħad is-swaba vojta tal-shrew se jirrilaxxaw ftit labar. Li ftit tużżana Ċiniż se jintbagħtu fid-dinja li jmiss.
  Oleg Rybachenko, qatgħa l-ġellieda isfar, ħadu u squeaked:
  - Annihilazzjoni tal-moħħ!
  U għal darb"oħra t-tifel, b"saqajh vojta, tefa" l-labar terriblement letali u fatali.
  U mbagħad xebba:
  - Fil-ħolma tiegħi - dejjem rebħa!
  Margarita, tiġġieled mal-għadu, u qatgħet lill-avversarji, qablet:
  - Anke rebħa kbira ħafna!
  U t-tfajla mill-ġdid b"saqajha mikxufa, hekk kif teħodha u tniedi dik li ġġib il-mewt lejn l-għadu.
  Tant Ċiniżi diġà nqatlu mill-koppja tagħhom. Iva, u erba' tfajliet mhux inqas.
  Natasha tefgħet granata homemade magħmula minn trab tal-faħam b"sieqha vojta. Il-wieħed se jisplodi, tiċrita suldati Ċiniżi f'biċċiet.
  U t-tifla tgħajjat:
  - Jiena l-ajkla tal-poter fuq id-dinja!
  Zoya huwa wkoll ħeġġa ħafna fil-qerda tal-armata Ċiniża. Huwa jbandal ix-xwabel tiegħu u jkanta:
  - Aħna kburin ajkli!
  U għal darb'oħra, xi ħaġa fatali ħafna tittajjar minn sieqha vojta. U ċ-Ċiniżi huma qtil speċifiċi ħafna.
  Tfajla f"estasi selvaġġa ta" moviment ħafif u aggressiv, ma tħallix lanqas taqa" labra waħda, mingħajr ma tintlaqat.
  Aurora qed tiċċaqlaq ukoll. Saqajha vojta jixħtu labar li jaqtgħu. It-tfajla ta" xagħar aħmar taġixxi bħal pantera tiġri wara s-jackals. Hi taqta" liċ-Ċiniżi bħall-kannamieli.
  U jgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Il-futur huwa tiegħi!
  U joħroġ ilsienu.
  Svetlana teqred ukoll liċ-Ċiniżi. U s-saqajn vojta tagħha jaċċelleraw il-moviment mgħaġġel tagħhom.
  Tfajla Blonde, bħal cobra. U jaqta" lill-avversarji mingħajr ebda ħasra.
  Ix-xwabel tagħha jduru bħal mitħna. U tħallix lill-għadu jiffriża fil-paċi. Sakemm il-paċi ma ssirx sħiħa u eterna.
  Svetlana, li taqta" liċ-Ċiniżi, tirrapporta:
  - Il-forma tagħna hija l-ogħla!
  U mis-sieq vojta tagħha jtir il-letali u inkomprensibbli. Kif tolqot lill-avversarji, hekk dritt għall-mewt.
  Aurora tikkonferma:
  - Telfa pura!
  U tużżana labar itiru minn sieq vojta tat-tifla. Iva, hekk tajjeb li ħamsin Ċiniż waqgħu f'daqqa.
  Natasha tinnota dan, u tqatta 'l-ġellieda tal-Imperu Ċelesti:
  - Ir-rabja tiegħek hija kbira!
  U sieq vojta se tniedi diski.
  Zoya, li taqta l-avversarji, tgħajjat:
  - Ħalli l-ħolma ssir realtà!
  U wkoll sieq vojta, bħal qerda qattiela se tibgħat.
  U l-massa taċ-Ċiniżi tinbidel f'katavri.
  Aurora, li taqta" l-ġellieda isfar, tkanta:
  - Ebda ħniena lill-ghadu!
  U minn riġel vojta tagħha ittajjar xi ħaġa li tfarrak lill-ġellieda isfar għall-mewt.
  U gwerriera b'xagħar aħmar f'moviment selvaġġ.
  Svetlana, wara li qatgħet mazz ta 'għedewwa, ħadha u ħarġet, kixfet snienha perla u frizzanti:
  - Qatt mhu se nieqfu! Allura l-armata Russa twieldet biex tirbaħ!
  U mbagħad it-tfajla titfa 'granata tal-faħam b'sieq vojta, u tfarrak lill-avversarji tagħha f'biċċiet ta' laħam imdemmi.
  Oleg Rybachenko, li għeleb liċ-Ċiniżi, aġixxa b'mod ħeġġa.
  U t-tifel terminator kanta:
  - L-armata Russa titwieled biex tirbaħ!
  U l-għarqub vojt tat-tifel f'qabża laqat it-tangerine fil-geddum, litteralment tfarrakh.
  Il-gwerrier żagħżugħ għajjat b"leħen għoli:
  - Ir-rebħa tiġi għalina!
  Margarita, qatgħet iċ-Ċiniżi u qatgħet rashom, irrimarkat:
  - Jekk hemm...
  U t-tifla b'sieq vojta tefgħet mazz labar ...
  Oleg Rybachenko beaħ bi tweġiba:
  - Min jiġi għandek!
  U mbagħad is-sieq vojta tat-tifel ħarġet sħaba ta" labar. Minnufih mitt Ċiniż ġew imsawta.
  Margarita tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Se jkun hemm dawk...
  U subgħajha mikxufa nedew boomerang fatali.
  Oleg, li qatgħa l-ġellieda tal-Imperu Ċelesti, ikkonferma:
  - Min se jiġi għalik!
  U s-saqajn vojta tat-tifel se tniedi l-qattiel u uniku. Xi ħaġa li tfarrak l-għadam taċ-Ċiniżi.
  U velenuhom.
  Iva, it-tifel mhuwiex minn tużżana timida ...
  Natasha kellha riċeviment ta" barmil doppju - qatgħet iċ-Ċiniżi u tgħajjat:
  - Dawn huma t-tfajliet tagħna!
  U minn saqajha vojta, it-titjira hija preżent ta" qerda sħiħa.
  U t-tfajla tisfa:
  - Agħlaq!
  U x-xwabel tagħha qatgħu ras kulħadd.
  Zoya jaqta" lill-avversarji waqt li jiċċaqilqu u tkanta:
  - L-imħabba tiegħi tinsab fil-ħames sular!
  U għal darb'oħra, is-sieq vojta tat-tfajla se tniedi boomerang. U l-massa tal-ġellieda sofor bi żaqq miftuħ waqgħet.
  Natasha, qatgħet l-isfar, tkellmet:
  - Imħabba? Xi ngħidu dwar il-bajd Faberge?
  U għal darb'oħra, minn għarqub vojt ħeles il-mewt.
  Zoya, qatgħet iċ-Ċiniżi, irrimarka:
  - U int diġà numb speċifikament!
  U għamlitha għajnejha!
  Il-bniet apparentement mhumiex sempliċi. U żgur mhux żrinġijiet.
  Is-sieq vojta ta 'Zoya tirrilaxxa element ta' ħsara. U ħafna Ċiniżi jitilqu.
  Aurora fuq l-attakk. Uniku u devastanti. Tqattaʼ l- għedewwa, u x- xwabel tagħha huma bħall- ġwienaħ taʼ mitħna.
  Xitan ta" xagħar aħmar, fil-moviment klassiku ta" attakk veloċi. Jekk verament jaqta ', allura jaqta' speċifikament.
  U għajjat:
  - Ir-riskju huwa kawża nobbli!
  U minn saqajha vojta mill-ġdid rigal lid-dubbien Ċiniżi. Kulħadd se jkun maqtugħ u mgħaffeġ.
  Svetlana miexja Tfarrak is-suldati tal-imperu ċelesti. Ma jagħtik l-iċken ċans.
  U issa saqajha vojta huma tant virtuoso, u l-qattiela se jintrema. U ċ-Ċiniżi se jkunu mowed down tant li inti sempliċiment étonné.
  U t-tfajla Svetlana tgħajjat:
  - Kburi iddur fuq il-pjaneta...
  U kissret għonq il-kmandant Ċiniż bl-għarqub vojt.
  Oleg Rybachenko, li għaffiġ lill-għedewwa, kanta:
  - ajkla bir-ras doppja Russa...
  U minn sieq vojta tat-tifel itir rigal ieħor tal-mewt għall-armata Ċiniża.
  Margarita, qatgħet l-għedewwa, u kixfet snienha, żiedet:
  - Fil-kanzunetti tan-nies kantati ....
  U lumi tal-faħam tellgħet mill-għarqub vojt tal-gwerrier, u kisser lill-avversarji ..
  Natasha daret fl-arja, qatgħet tużżana u nofs Ċiniż. Qatgħet ħafna għedewwa u tgħajjat:
  Reġa" kiseb il-kobor tiegħu!
  U t-tfajla terġa" tiċċaqlaq u ż-żfin tal-mewt.
  U s-saqajn vojta tagħha jarmu xi ħaġa barra, u l-għedewwa jinqatlu b'mod speċifiku ħafna.
  Iva, għaċ-Ċiniżi hija ġurnata sewda.
  Zoya tfarrakhom ukoll, taqtagħhom f"biċċiet u tgħajjat:
  - Il-kobor tal-Imperu Russu!
  U saqajha mikxufa tniedi boomerang fatali ieħor. Li jċaħħad lill-avversarji mill-irjus.
  U t-tfajla nnifisha se teħodha u slash backhand.
  Iżda fil-battalja, Aurora mhix jitmeżmżu. Jekk jitħassru dolbanet, hekk mingħajr ebda ħasra. U aqta" x-xwabel tagħha - bħall-eżekuturi.
  Ix-xitan ta" xagħar aħmar għoġbet fil-quċċata ta" pulmun tagħha:
  - Jien verament Satana biss!
  U għal darb'oħra x-xwabel tagħha jitilgħu u jaqgħu fuq il-ġellieda Ċiniżi.
  Il-kruha tan-nar waslet biex tgħajjat u granata tas-serratura se tittir minn fuq sieqha vojta.
  Se jkun hemm splużjoni. U ħafna Ċiniżi diġà qegħdin fit-tebut.
  B"mod iktar preċiż, il-katavri tagħhom huma mxerrda kullimkien.
  Aurora se tgħajjat:
  - Il-fidi tiegħi hija sterminazzjoni!
  U minn saqajha vojta, bħal rigal ta" mewt letali, se jtir.
  U l-kelba ħamra hija biss dinamita tal-qtil!
  Svetlana, hemm ukoll xi ħaġa li ma tħallikx tiddejjaq, iżda tista 'toqtol.
  Huwa se jeħodha, iniedi boomerang b'saqajn vojta. U aqta 'ħafna Ċiniżi. Din it-tfajla hija biss blonda temperamentali.
  U f'din it-tendenza tal-gwerriera hija li taqta' r-ras bl-għajnuna ta 'serrieq b'snien li jaqtgħu u jaħarqu.
  U l-gwerrier se jkanta:
  - Inti mhux se tkun meħlusa! Inkunu kuntenti ħafna!
  U għal darb'oħra t-tfajla tagħmel mossi kuraġġużi u għaqli ħafna. U jkisser lill-avversarji, ma jħallihomx iħarsu madwarhom.
  Bniet fl-attakk fuq l-armata Ċiniża. Huma jaqtgħu l-avversarji bix-xwabel, u jibagħtu rigali ta 'qerda b'saqajn vojta.
  Oleg Rybachenko jiċċaqlaq bħal pantera. U jaqta" l-għedewwa, jagħmel mewġa wara mewġa. F'sekonda waħda, tifel immortali jista' jitbandal ħmistax jew għoxrin darba.
  U waqqa ħafna ġellieda bil-kranji tagħhom maqtugħin miftuħin.
  It-tifel etern jgħajjat:
  - Wreck tal-ħolm!
  Għal darb'oħra, ix-xabla tiegħu miexja u juri tendenza li jeqred lill-avversarji.
  Margarita wkoll taqta" lilha nnifisha, u tgħajjat:
  - Jien vulkan tal-mewt, u nagħtikom qrun bħall-onorevoli!
  U saqajha vojta jarmu diski li jaqtgħu li jolqtu lill-għedewwa għall-mewt.
  U t-tfajla tgħajjat:
  - Se jkun hemm rebħiet ġodda - se jkun hemm ġellieda ġodda!
  U l-gwerrier jeqred lil kulħadd b'attakk furjuż.
  U riġlejha mikxufa u mnaqqxa donnhom qed jgħaqqdu d-dwiefer f"tebut.
  Natasha qatgħet mazz Ċiniżi u għajt:
  - Għar-rebħa tagħna!
  U minn saqajha vojta tellgħu, don ieħor tal-mewt.
  Zoya jaqta" wkoll lill-avversarji. Jaġixxi b'kull aggressività possibbli u impossibbli.
  Hawn sieq vojta tagħha nediet lumi fuq il-faħam. U minnufih mitt suldat isfar ġew mitfugħa.
  It-tifla kantat b"daħka:
  - Jiena nieħu ż-żiemel bħala rahan, u x-xorti tistennieni!
  U għal darb'oħra t-tfajla se tolqot lill-ghadu. U se jimxi, jaqta 'l-għedewwa, u ma jħallihomx l-iċken ċans.
  Aurora hija kruha pura fil-ġlieda. Dan it-terminator femminili huwa sempliċement l-inkarnazzjoni tal-moħħ devilish.
  U jekk taqta", taqta".
  U miċ-Ċiniżi, jitferra biss biċċiet tal-laħam imqattgħin.
  Aurora, teqred lill-avversarji, għajjat:
  - Temperament ta 'kobra!
  U mbagħad saqajha vojta tefgħet bomba vera. U qatru ħafna suldati sofor.
  Svetlana tfarrak liċ-Ċiniżi. Qatgħhom bix-xwabel u tkanta:
  - Il-futur huwa l-passat, meta jkun tajjeb biss!
  U issa qattiel preżenti mill-ġdid itir minn sieqha vojta. Ixerred lill-avversarji. U hemm frammenti minn idejn, saqajn u fowm imdemmi ieħor.
  Bniet fil-ġlieda huma tant selvaġġi, kontinwament fuq l-attakk.
  Iżda hemm wisq Ċiniżi u għalhekk l-isterminazzjoni hija vizzju. Għalkemm xwabel u xogħol.
  Oleg, b'mod partikolari, beda bżiq minn tiben. Li żżid ukoll l-isterminazzjoni.
  Ejja niffaċċjawha, it-tifel huwa greyhound ħafna. Il-movimenti tiegħu huma bħal li jbandal pendlu.
  U dan huwa biss ħafna aktar mgħaġġel minn sigħat. U qatgħu x-xwabel malajr u malajr ħafna.
  It-tifel issira:
  - Din hija l-ħolma tagħna, li nirbħu u neqirdu!
  U għal darb'oħra saqajh vojta se jħabbtu rigal fatali.
  Margarita f"mossa selvaġġa. Qatta 'l-għedewwa u screeches:
  - Se jkun hemm rebħa, naf żgur!
  U t-tfajla se tarmi granata fatali.
  U tiċrita l-partijiet tal-ġellieda isfar.
  Natasha hija wkoll miexja. Ma jafx ostakli u timidity. Ix-xwabel tagħha qatgħu lill-avversarji. U wettaq mitħna tripla.
  Imbagħad it-tfajla tgħid:
  - Kaskata kbira!
  U sieq vojta titfa" boomerang. Tużżana Ċiniżi baqgħu mingħajr gowls. Hawn hu l-gwerrier li qed jittratta magħhom.
  Zoya wkoll miexja. Tfarrak lill-avversarji u tgħajjat:
  - Ġlieda mdemmija u dritt!
  Sieq vojta tagħha hija miexja, xi ħaġa se tarmi. U tiċrita l-massa tal-ġellieda tal-imperu ċelesti.
  Aurora qed tiċċaqlaq ukoll. U twettaq ukoll il-qerda taċ-Ċiniżi. U jagħmel dan, bħallikieku raking b'pinzell.
  U tgħajjat:
  - Xejra Banzai!
  U granata mill-ġdid itir minn sieqha vojta. U se smash ħafna għedewwa miksura.
  Svetlana tinsab ukoll fil-battalja. U ma jaqtax qalbu mingħajr ħafna ċerimonja. U xwabel bħal qatgħa. U b"saqajn vojta jeħodha u ħallieh. U minnha jipproċedu sajjetti bħal dawn ta 'enerġija.
  Aurora tħeġġeġ lil ħabibha:
  - Hemm kuntatt!
  Svetlana, li qatgħet il-kmandant taċ-Ċina bin-nofs, ikkonfermat:
  - Hemm kuntatt!
  U ż-żewġ tfajliet laqtu l-għarqbejn tagħhom kontra xulxin.
  Aurora reġgħet għaddejja. Impetuous u unbeatable. Ma jafx dgħjufija u dubju.
  Ix-xwabel tagħha qatgħu l-laħam tal-bniedem.
  Ix-xitan ta" xagħar aħmar, li jgħaffeġ lil Ċiniż ieħor, jistaqsi:
  - X'taħseb, tassew?
  Svetlana wieġbet:
  - Veru, il-kunċett huwa relattiv!
  Aurora daħqet u rrimarkat:
  - Iva, huwa veru!
  U granata oħra tellgħet minn sieqha vojta. U kif hi laqtet lill-għedewwa. Miċ-Ċiniżi, biċċiet ta 'laħam imqatta' biss tellgħu f'direzzjonijiet differenti.
  Svetlana innotat bi tbissima:
  - Hekk huwa l-qtil u l-ħolqien tagħna!
  U t-tifla nediet ukoll rigal ta" mewt letali u bla ħniena b"sieq vojta.
  Natasha, li tkisser liċ-Ċiniżi bix-xwabel, loġikament innotat:
  Huma għandhom il-verità tagħhom, aħna għandna tagħna!
  U granata oħra tellgħet minn sieq vojta tat-tifla.
  Zoya volontarjament qablet ma 'dan, u qatgħet l-għadu f'biċċiet żgħar:
  - Kulħadd għandu tiegħu. U verità kbira ħafna!
  U minn sieqha vojta għal darb'oħra tittajjar waħda estremament fatali. U tiċrita l-laħam f"biċċiet żgħar tar-rummien.
  Natasha loġikament irrimarkat:
  - Hekk tawna x-xjenza u l-allat!
  Zoya, li qered lill-avversarji, qabel:
  - Hija tat ħafna!
  U saqajha vojta reġgħet tefgħet, diversi diski. U laqat mazz avversarji.
  Natasha nnotat, waqt li kixfu snienha:
  - It-tendenza, madankollu!
  U subgħajha mikxufa tefgħu tużżana oħra labar. Huma wrew politika letali u selvaġġa.
  Għexieren ta" eluf ta" Ċiniżi diġà nqatlu. Is-Sitta għamlu biċċa xogħol tajba ħolqu storja alternattiva.
  U ovvjament, bniet u tifel huma forza kbira ħafna, u kolossali!
  . KAPITOLU #14
  Iċ-Ċiniżi rċevew lezzjoni krudili sakemm attakkaw, il-ġenju tat-tifel Oleg Rybachenko ħabbret kapolavur ieħor;
  ĦIN RIGAT!
  PROLOGUE
  Lejlet is-Sena l-Ġdida, il-kapitali Moska tidher qisha doqqajs ġiganteski ikkulurit b'mod ġeneruż bid-dwal. Kulħadd hu mgħaġġel biex itemm l-affarijiet numerużi li akkumulaw matul is-sena sabiex jinżel fil-fdalijiet ħelwin tal-gost tal-festi.
  U ż-żagħżugħ Alex mal-ħabiba tiegħu Angelina kellu jdur, u wassal bosta rigali. Taħt l-istivali tal-feltru twaħħal u maħmuġ borra, kienet sħuna fil-kisja tan-nagħaġ tal-qoton ta" Father Frost, u taħt id-daqna fibruża, il-ħaddejn tar-ruddy u bla leħja taż-żagħżugħ kienu mtejbin bl-għaraq mielaħ. Angelina, bil-kostum ta 'xebba tas-silġ, huwa ftit aktar faċli, għalkemm wara l-għoxrin dar ma tibda taqa' figurattivament minn saqajk.
  Imma kif tirrifjuta l-opportunità li taqla 'flus żejda bħala koppja tas-Sena l-Ewwel?
  M'hemmx biżżejjed flus għal aġġornamenti ġodda, u l-borża ta 'studju hija estremament żgħira, bi prezzijiet tal-ġenn...
  - Huwa inti kudlaty fejn chapaet? - Smajt vuċi goffa.
  Il-fanal f'daqqa waħda tefgħet, u dellijiet ominous flicker fid-dlam. Il-bandit b"daqna u għajnejhom dojoq heżżeż sejf twil, segwit minn diversi oħrajn, qishom xjaten li jaħarbu minn taħt id-dinja.
  - Aqta 'l-infidili! - Hija ħsejjes, itturmenting-eardrums, diżgustanti, bħall-gnashing ta 'serrieq Rusty fuq vuċi konkreti.
  Għalkemm, ovvjament, skond ix-xenarju ta 'Hollywood, il-koppja kellha tqum bil-wieqfa u knock out lill-banditi rabid f'daqqa, iżda l-ħajja hija aktar prożajka. Alex u Angelina taw wiżż. Ovvjament, huma żgħar, atletiċi, iżda basktijiet tqal b"rigali wara daharhom u libsa goffa jagħmluha diffiċli ħafna biex tiġri...
  Warajh, wieħed jista 'jisma' dħaħen tqal, twapet maħmuġin, hawn żagħżugħ kien imqatta' b'sejf fuq dahar, jaqta' kowt ...
  Oġġett griż itir taħt saqajn l-istudenti li qed jaħarbu, jidher li huwa far bi frizzanti (fjus qed jaħraq!) Denb. Angelina tgħajjat: ma kinitx tħobb il-firien, madankollu, dak li fil-fatt kien ħafna aktar terribbli ...
  Rumbled! Il-bankina ta" l-asfalt, li trabbi f"daqqa, laqtet f"wiċċu, u l-ġisem kien imtaqqab istantanjament minn uġigħ qawwi li jaqta" ċelluli ta" tiċrita...
  L-AĦĦAR ĊANSA TAL-UMANITÀ
  Meta toqrob tali armada innumerabbli, hija tal-biża ', mill-bogħod deher li nebula multikuluri u frizzanti kienet titkaxkar. Barra minn hekk, kull spark hija demonju feroċi jew spirtu tregħid ikkawżat mill-maġija ta 'sorcerer necromancer. Il-faċċata mġebbda għal ftit parsecs, fuq skala bħal din, anke l-ultra-battleships ewlenin jidhru qishom qamħ ramel fis-Saħara.
  Il-konfederazzjoni umana, flimkien ma 'razez oħra li jgħixu fil-metagalaxie, daħlu fil-battalja deċiżiva.
  Hemm daqstant vapuri hawn, bl-aqwa, għalkemm fil-biċċa l-kbira tal-każijiet biss ixekklu diversità effettiva miġġielda. Ukoll, per eżempju, starship fil-forma ta 'harpsichord jew b'geddum twal irrumblat f'ramrod minflok kordi tal-arpa, jew saħansitra double bass b'turret ta' tank rettangolari . Dan jistaʼ jimpressjona u jimpressjona lill- individwi b"qalb ħażina, iżda huwa iktar probabbli li jikkawża daħk milli biżaʼ, speċjalment fost ġellieda sofistikati.
  L-avversarju tagħhom huwa imperu li jsostni b'mod sfaċċat li huwa qawwa universali. It-Tebut il-Kbir, fejn kollox jitqiegħed għas-servizz tal-gwerra, l-islogan ewlieni huwa l-effiċjenza u l-espedjenza. B'differenza mill-Koalizzjoni, il-starships li jġorru t-tebut ivarjaw biss fid-daqs. U l-forma hija kważi l-istess - dehra predatorja ħafna, ħut tal-baħar fond. Forsi b'eċċezzjoni waħda: qishom daggers ħoxnin u azzar fondut - annigelans.
  L-istilel f'din il-parti tal-Kożmo mhumiex mifruxa b'mod dens wisq mas-sema, iżda huma mlewna, partikolari fil-firxa tad-dawl tagħhom. Għal xi raġuni, meta wieħed iħares lejn dawn il-luminari, hemm sensazzjoni ta" diqa, bħallikieku qed tħares f"għajnejn l-anġli, li huma jikkundannaw lill-ħlejjaq ħajjin tal-univers għall-imġieba vili u tassew selvaġġa tagħhom.
  L-armata ta 'Grobzagonat ma kienet fl-ebda għaġla biex tiltaqa', unitajiet mobbli separati biss, malajr, li ħadu vantaġġ mill-veloċità superjuri tagħhom, attakkaw lill-ghadu, għamlu ħsara u rtiraw. Bi tweġiba, ippruvaw jiltaqgħu magħhom b'nar ta 'barrage, iżda d-delu tat-tebut l-aktar aġili u teknoloġikament avvanzati aġixxew b'mod ħafna aktar effiċjenti. Il-minjieri jinfaqgħu bħallikieku detonati, f'ġeyser ta' frammenti tal-cruiser u destroyers. Iżda hawn kien possibbli li dump u logħba kbira. Waħda mill-battalji enormi tal-konfederazzjoni tal-bniedem twaqqfet, il-vapur qed ipejjep bil-ħxuna, u abbord il-vapur ġiganteski "Stalingrad" jirrenja t-taqlib.
  Qed jipprovaw isalvawh bil-qawwa kollha, il-ġilda tal-bniet u tas-subien litteralment titqaxxar mis-sħana terribbli. U fl-arja, bħal fashionista, l-ilma tal-ward ġie sprejjat, molekula ta 'nitroġenu u ossiġnu rreaġixxiet, tgħolli t-temperatura diġà projbittiva għal persuna. Hawnhekk it-tfajla waqgħet għarkopptejha, u jegħleb fuq bews l-amulet ta 'Perun, il-qtar ta' tiċrit jevapora mingħajr ma jkollu ħin biex jilħaq il-kisja tal-metall heavy-duty. Hawn il-mewt, żagħżugħ li nofs siegħa ilu pprova jaqbadha, jaqa" mal-art, u n-nar, il-laħam aħmar jitqaxxar mill-għadam...
  A robot miġġielda, qtar qtar ta 'lubrikant minn geddum wiesa', jidher li din il-magna hija roaring, tesperjenza torment, tibgħat talb lill-allat elettroniċi, ibbażata fuq kodiċi binarju. Is-sistema tal-ventilazzjoni tkisser, tinbidel fi tip ta 'toqob suwed żgħar iżda numerużi, li tirriskja li tassorbi kollox u kollox.
  Hawnhekk huma żewġ ġellieda nisa charming, jaqbdu mingħajr suċċess mal-mehries tal-imbark b'idejhom, jippruvaw idewmu l-mewt. L-uċuħ delikati u roża tagħhom huma mgħawġa, u l-karatteristiċi sbieħ tagħhom huma mgħawġa minn uġigħ insupportabbli. Iżda l-pressjoni tat-tornado tal-ġbid tiżdied. Huwa tiċrita' subgħajh, demm krimżi minn muskoli u għeruq imqatta ' , u l-bniet jgħaġġlu fil-grinder tal-laħam. Fuq it-titjir, tfajla ta" xagħar aħmar taħbat ma" żagħżugħ, u daħħlet rasha qisha volpi fl-istonku.
  Jirnexxilhom jitbissmu lil xulxin qabel ma jitilqu lejn il-post ta" bla ritorn. Mara oħra, diġà aktar minn nofs maħruqa, ġibdet b"idu taħraq fuq il-ħajt: "Il-kuraġġu jmut darba, imma jgħix għal dejjem, il-kodard jgħix darba, imma mejjet għal dejjem". Fjammi aħdar-blu iżżid is-sħana, u tħaddan ġisem delightful denju tal-podjus l-aktar prestiġjużi ftit mumenti ilu. Hawnhekk l-għadam tat-tfajliet huma esposti, u l-muskoli b'saħħithom, imwebbsa mill-bidu, jitfarrku f'irmied abjad.
  Il-bastiment tal-battalja xeħet iebes, tkeċċi bżieżaq tal-arja irridixxenti fil-vakwu, u mbagħad sploda, u faqqgħet f'ħafna frammenti.
  Hypermarshal Grobzagonath Prince "Giant Mace" ordna:
  - Imxi 'l quddiem ħames miljun tmien mija u ħamsin elf super-frejgati, kif ukoll trasportaturi annigen iebsa. Ħalli l-horde ta 'universi jiknes fuq dahar ghadu!
  Il-frejgati ppruvaw iżommu l-formazzjoni, ħejjew f'linji separati. Missili cruisers u grapples, flimkien mal-ġellieda, iffurmaw tip ta 'netwerk ta' malji fini. Inizjalment, huma ppruvaw jibbumbardjaw lill-ghadu f'distanza kbira, bl-użu ta 'arma li m'għadhiex ġdida għall-univers, iżda estremament distruttivi: missili termoquark. Bħal tattika tal-boxing ta" puncher kbir: Itfa" jab twil tax-xellug u żomm is-sieħeb tiegħek fil-bajja. Il-vapuri tal-koalizzjoni marret lura, il-parti ta 'wara tal-gwardja tal-starships ġrew 'il quddiem, jippruvaw jidħlu fil-kamp tal-battalja fil-ħin. It-twiebet li jużaw il-vantaġġ tagħhom fl-organizzazzjoni u l-manuvrabbiltà, bħal executioner b'mannara, naqqsu l-formazzjoni aktar laxka tal-forzi li jopponuhom. Fost dawk li ppruvaw jattakkaw lill-aljeni, it-telf żdied.
  Il-ġenerali tas-sbuħija devilish Dukessa de Furia tgħaġġel fuq il-ġarriera annigen ta 'veloċità għolja tagħha. Dan huwa tali tip ta 'starship tal-ġlieda kontra li, għall-kuntrarju tal-cruisers konvenzjonali, minflok pistoli, għandu emitters ta' antenna, li, meta jintużaw fil-ġlieda, jissaddad l-armatura tal-vapuri tal-għadu bl-effett tagħhom. Hawn jiġu l-mewġ gravioplasmic, jiknes malajr mill-vakwu. L-ispazju iswed mill-movimenti tagħhom ta 'għargħar spazjali huwa kkulurit bħall-ilma mill-gażolina mxerrda. L-azzjoni hija distruttiva ħafna. Huma jdawwar l-armi tan-nar ta 'aljeni li jippruvaw jopponuhom mingħajr suċċess, jikkawżaw interferenza fil-gwida tal-kompjuter, jew saħansitra f'intensità għolja jikkawżaw detonazzjoni fil-fjusijiet ta' annihilation ta 'missili termoquark. Starships tal-għadu huma bħal ħut taħt film taż-żejt tal-magna, xi wħud minnhom mhux magħmula minn metall jew ċeramika, iżda ta 'oriġini bijoloġika u pjuttost realistiku writhing fl-aktar konvulżjonijiet terribbli.
  Hawnhekk ieħor mill-battleships jibda jitfarrak, fjamma, bħallikieku vapur enormi b'dijametru madwar il-wisa 'tal-Kanal huwa magħmul minn dominoes mdawwar bil-gażolina. M'hemm xejn xi ngħid dwar it-telf minn fost il-starships iżgħar. Il-koalizzjoni ta 'aljeni u earthlings qed iċedi b'mod ċar, apparentement l-arma l-ġdida tal-stalzans - il-gravioplasma emess, litteralment ixxukkjat il-forzi spazjali ta' diversi mijiet ta 'imperi.
  Il-Comte de Barsov jikkontrolla n-nar billi jċaqlaq is-swaba 'quddiem l-iskaner f'ċerta ordni. Minn barra, il-kaxxa tat-tebut Ġenerali ta" Sitt Stilel tidher qisha bini qawwi u erojku ta" raġel b"wiċċ ta" tigra strixxat. Bhima gustuża b'mod aggressiv, iżda din hija sbuħija ħażina - Lucifer. Il-Grobzagon grins rrabjata, jagħti daqqa bla ħniena. Iħoss it-taħwid tal-ġemgħa miġbura minn diversi galassji. Ukoll, ħallihom jinġabru saħansitra aktar, iżżid il-paniku. Meta l-forzi ewlenin ta 'l-Imperu Ħniena, gravi jidħlu fil-battalja, se jkun hemm tmiem rebbieħ, ferrieħa għal xi wħud u tmiem imdejjaq għal oħrajn.
  Il-koalizzjoni qed taġixxi b"mod kemmxejn kaotiku, minflok rebuff organizzat, manuvri oskuri, anke żewġ battleships grandjużi, minkejja d-distanzi kożmiċi, blinded, baħħru lejn xulxin, imbagħad b"roar, permezz ta" mewġ gravitazzjonali, bi tbatija joħorġu fil-widnejn. ta" ġellieda li jinsabu fil-qrib, ħabtu.
  Ġew imfarrak ħitan diviżorji, kompartimenti tal-ġlied, kabini tal-kwartieri, swali tat-taħriġ u tad-divertiment. Kollox ġara bil-veloċità tal-marea, malajr biżżejjed biex joqtol kull ċans ta 'ħarba, iżda xorta agonizingly bil-mod, li ta lill-miljuni ta' ħlejjaq ħajjin maqbuda ċans li jħossu l-biża 'ħmar il-lejl ta' mewt implakabbli.
  Hawnhekk huwa l-countess tal-razza taċ-ċippa, simili ħafna għal bukkett vjola b'saqajn taż-żrinġijiet roża f'curls tad-deheb, taċċetta mewta bl-uġigħ, tistqarr ... lill-emittent tal-ġlieda tagħha. L-ologramma tal-kompjuter jaqra t-talb u jeħles id-dnubiet b'pass mgħaġġel. Tali hija r-reliġjon ta 'dan in-nazzjon glamorous, l-arma ta' teknoloġija għolja tiegħek għandha r-rwol ta 'qassis, l-intelliġenza ċibernetika biss hija kkunsidrata hekk, għandha qdusija u purità suffiċjenti biex isservi bħala intermedjarju bejn organiżmu ħaj u Alla li Jista' Kollox. L-aħħar kliem tas-saċerdot-emittent kienu:
  - Id-dinja mhix nieqsa mis-seħer, imma l-abominazzjoni mhix sagrifikata lil Alla!
  Id-Dukessa de Furie hija henchman Slender u atletiku tat-tim f'mod speċjali, kodiċi ta 'diskors kompressat li għandu rwol doppju. L-ewwel tarka tal-cipher minn wiretaps possibbli tat-tim. It-tieni impuls magotelepatiku.
  Cruisers, destroyers, brigantines, u anke bastiment spazjali wieħed, dawn huma bastimenti bil-ħsara jew kompletament meqruda mill-starship tagħha. De Furia loġikament jinnota:
  - Il-kuraġġ jista' jikkumpensa għal taħriġ insuffiċjenti, iżda t-taħriġ qatt ma jikkumpensa għall-kuraġġ!
  Il-grapple tagħhom diġà qered l-enerġija tat-termoquark (s'issa l-użu tiegħu mhux daqshekk perfett) tar-reattur kważi sal-limitu u qed jistenna bil-ansjetà l-kmand. Bosta mijiet ta 'eluf ta' vapuri tal-għadu tal-klassijiet ewlenin diġà ġew meqruda, il-battalja qed isseħħ fuq l-aktar front wiesa '.
  L-ordni ngħatat, huma mgħaġġla, organizzati biex jirtiraw sabiex jerġgħu jiċċarġjaw fl-istazzjonijiet tal-merkanzija - kontenituri speċjali ta 'starship.
  U l-Prinċep "Giant Mace" tefa' forzi ġodda fil-battalja:
  B'mod partikolari, xempju personali tiegħu ultra-battleship "Beast".
  Imbagħad żewġ ġganti oħra "Shock and Awe" u "Red Noose" imxew 'il quddiem. Huma skjerati f'għexieren ta 'eluf ta' armi tan-nar kbar u żgħar u emitters. Fuqhom teptip diversi saffi protettivi: il-graviomatrix, oqsma magospazjali (materja permeabbli f'direzzjoni waħda biss), riflettur tal-forza. L-apparati ċibernetiċi kollha ħadmu fuq it-teoplasma tas-sottolivell, li taw reżistenza għall-interferenza. Fl-istess ħin, intużaw radars enormi, li huma stess ħolqu snags tal-Ġiżwiti għall-elettronika tal-għadu.
  Bħallikieku silġ fatali waqa 'fuq l-uċuħ tar-raba', waqgħu "rigali" li jġorru l-mewt... Tliet ġganti ppruvaw iferrxu aktar wiesgħa sabiex jeqirdu l-ghadu bl-aktar mod effiċjenti possibbli. Huma prattikament invulnerabbli, bħal sajjetti ballun, li jtajru, ħruq fluff luq fluttering fl-ispazju, tali huwa l-effett fatali tagħhom fuq vapuri spazjali ta 'aljeni. Ġegħluhom jirtiraw f"paniku. Għadd ta' moduli ta' salvataġġ f'forma ta' pillola jinfirxu mal-vakwu, aktar u aktar minnhom jitkexksu minn splużjonijiet ta' rokits bħal bagi f'baħar imqalleb. S'issa, it-twiebet ma jagħtux attenzjoni għalihom, jiksru l-ewwelnett il-perikoluż u l-qawwi, allura jkun possibbli li jintemm l-aljeni li tilfu l-fdalijiet ta 'moħħhom mill-orrur. Il-battalja għadha mhix mirbuħa, it-truppi tal-Imperu Bla Ħniena wkoll isofru, madankollu, telf negliġibbli meta mqabbel mal-għadu.
  Iżda fl-istess ħin, fuq vapuri spazjali fjammabbli, m'hemm l-ebda ħeġġa u paniku. L-evakwazzjoni tipproċedi bla xkiel ħafna, bħallikieku dawn mhumiex organiżmi ħajjin, iżda biorobots. Barra minn hekk, l-irtir, bħallikieku f"mocking tal-mewt, huwa akkumpanjat minn kanzunetti kuraġġużi.
  U hawn huwa l-annigen-bearer ta 'de Furia: tali trasportatur speċjali ta' plażma gravitazzjonali, li rriżulta li ma kienx mistenni f'termini ta 'qawwa distruttiva. L-iċċarġjar tal-enerġija tal-qerda seħħet kważi istantanjament u għal darb'oħra fil-battalja.
  Il-vapur spazjali qed jikseb aċċelerazzjoni massima, id-dukessa saħansitra żżomm fuq l-istabbilizzatur, permezz tad-drapp trasluċidu tal-libsa tal-ġlieda, tista 'tara kif il-biceps kbar tagħha huma tensed, mhux b'mod femminili. Hi u membri oħra tal-ekwipaġġ iridu jagħmlu sforz biex ma jaqgħux fuq daharhom. Id-dukessa b'ras ta 'tigra hija inimitabbli, bħal gwerriera mill-komiks, għajnejn tagħha huma mtaqqba, xagħar qawwi ħafna, twil u ħoxnin jitfarrak mill-arja li ġejja.
  Huwa diffiċli li wieħed jemmen li din it-tfajla erojka diġà laqtet mitejn ċiklu. Kemm hu frisk u nadif wiċċha, mobbli ħafna, kultant b"espressjoni furjuża, kultant għall-kuntrarju anġeliku jew jilgħab. Warajha hemm ħafna battalji, iżda donnha qatt ma għejja bihom. Kull ġlieda ġdida hija xi ħaġa speċjali, bis-sbuħija indeskrivibbli tagħha u r-rikkezza tal-istampa, ritmu eċċitanti.
  U issa għandhom l-aħħar armi f'termini tal-prinċipju ta 'operazzjoni, li kontrihom l-ghadu x'aktarx ma jkunx jista' jsib protezzjoni effettiva, għall-inqas sal-rebħa finali ta 'Grobzagonat.
  Kemm hi bla sahha l-dreadnought tar-razza Phizt. Għama, titlef id-direzzjoni. Dawwar b'diska mnedija minn atleta, li wara ftit mumenti l-partijiet kostitwenti tagħha ġew sprejjati tul il-firxiet tal-galaxie. Jew vittma sfortunata oħra, tliet destroyers li jmutu fl-armi tal-gravioplasma f"daqqa, il-vapuri jirtogħdu u jiċċattjaw, bħal fry mitfugħa mis-surf fuq ir-ramel jaħraq.
  Baron de Alligator, li jikkoreġi l-mira tal-emittenti (u mhux mingħajr suċċess, baqgħu biss stikek monoblokk mill-cruiser inċinerat il-ġdid), innota b'dispjaċir:
  - Huwa faċli li toqtol, huwa diffiċli li tirxoxta, u ġeneralment huwa impossibbli li tgħix mingħajr vjolenza!
  Defuria, li tmexxi l-grupp tagħha ta 'starships, tarmi fluss ieħor ta' distruzzjoni, u tidher qisha vapur konvertit minn trasport tal-merkanzija, hija wkoll imħabbta f'netwerk tal-plażma, indikat:
  - Il-mewt, bħala ħabib fidil, definittivament se tasal, imma jekk trid tagħmel mixja itwal b'ħajja kapriċjuża, ipprova d-devozzjoni tiegħek lejn il-moħħ u l-kuraġġ!
  Il-Konte de Barsov ħabbat ħanina, u kompla l-linja verbali witty tiegħu:
  - Il-liġijiet mhumiex miktuba għall-iblah, iżda jirċievu wkoll sanzjonijiet għall-ksur tagħhom għal dawk in-nies intelliġenti li kitbu dawn il-liġijiet!
  Ir-reżistenza organizzata tal-armada diversa ġiet miksura. Il-ħarba fl-ispazju hija bħal anke kollass tal-muntanji, hija tornado li immedjatament kopriet skola ta 'midges, iwaqqa' u qabad lil kulħadd f'daqqa ... L-insegwiment beda. Bħal pakkett ilpup isuqu merħla nagħaġ. It-twiebet biss huma ħafna iktar ħżiena, aktar bla ħniena mill-ilpup. Għalihom, din lanqas biss hija kwistjoni ta" sopravivenza, imma li juru rieda bla tgħawwiġ u fury bla ħniena. Chase, turment, itlaqx. U għalkemm ħafna tfal mhux se jistennew għall-ġenituri tagħhom (u hawn ħlejjaq mill-istess sess għal tużżana sess inġabru), iżda ommijiet, missirijiet, newtrali, uliedhom, bniet u min jaf min ieħor ... X'valur f'tali qtil, meta anke l-isparar fuq il-perniċi jirrikjedi aktar ħila u sforz. Id-debris għarrqu l-ispazju u waqgħu fuq id-dawl, u kkawżaw disturbi koronali, prominenzi, u vortiċi tal-plażma fuq il-wiċċ. Stilel individwali saħansitra jibdlu l-kuluri mill-ħafna oġġetti barranin li waqgħu fuq wiċċhom. Mhux kulħadd se jifhem, iżda dawk li għandhom qalb: huwa speċjalment terribbli jekk ħlejqa li għandha personalità taħraq ħajja, u l-personalità hija dinja sħiħa irrazzjonali u imprevedibbli.
  Anke vakwu jista" jibki, minn rotta bħal din...
  L-istudenti tal-ewwel sena Alex u Angelina raw dan kollu, u lanqas bħal f"film, imma f"daqqa, f"ħafna punti u dettalji, meta kollox jidħol, jimlew il-moħħ b"kalejdoskopju ta" perċezzjoni.
  Imbagħad innutaw li wieħed mill-starships umani - brigantine bil-kontorni ta 'delfini tarbija, kien miexi lejn ... Lejn il-quasar rieqed, jiddi bil-kuluri kollha tal-qawsalla. Xi ħaġa qalet lill-istudenti li kien quasar, anke jekk mhux b"raġġi bħal dawn li jaħarqu l-affarijiet ħajjin kollha. Iżda anke f'forma mnaqqsa, ħeba periklu fatali għal kull ħaġa materjali. U dan il-brigantin deher qisu suwiċidju kuraġġuż.
  Annigenos taħt il-kmand tad-Dukessa de Furia irċieva l-ordni: "Interċetta, starship earthling!". U tliet eluf enormi ta 'suldati u għexieren ta' eluf ta 'robots tal-ġlieda abbord, kważi mingħajr ħsara, ġrew wara l-brigantine.
  Bħallikieku klieb il-baħar predaturi qed jiġru wara ftit papra fgar fl-ilmijiet maltemp ta 'l-oċean qalila.
  Alex f'daqqa waħda ħass li kien kapaċi mhux biss li jogħla, iżda li jiċċaqlaq, għajjat lill-ħabib tiegħu: "Ejja anġlu jimxu warajhom." It-tifla wieġbet: "Iva, inħoss li nista'."
  Ħalli lil Mikhail Boyarsky ikanta: "Għalkemm ġisem mingħajr ruħ mhuwiex ġisem, imma kemm hija dgħajfa r-ruħ mingħajr ġisem!" Forsi dan huwa minnu, imma... L-ispirtu jista', wara li daħal fil-laħam ta' xi ħadd ieħor, u jieħu l-kontroll tiegħu, jimmanifesta ruħu f'qawwa fabulous...
  It-tlett is-swajel intefgħu nixxigħat ta" radjazzjoni ta" qerq, u deher li l-brigantina umana, immexxija mill-kaptan kuraġġuż Alena Snegova, ma kellhiex l-iċken ċans. Mewġ magoplasmiċi diġà mtaqqba fil-buq, deformaw l-armatura tal-fidda, u ġiegħel il-btieti tal-kanuni ħfief jaqgħu bħal għaġin imsajjar żżejjed. Il-membri tal-ekwipaġġ jesperjenzaw uġigħ terribbli, il-ġlied tal-ġlied jitfarrku, il-ġilda titqaxxar, l-għajnejn għomja.... Jidher li m'hemm l-ebda ċans... Il-brigantine jibda jiddi, iħalli warajh rix ipejjep, bil-kavjar tal-antimaterja.
  Imma f"dan l-aħħar mument, meta taqa" fl-abbiss bla tama tal-infern tan-nuqqas ta" eżistenza, żewġ annigen carriers li jinsabu fuq il-ġnub, mingħajr ma jduru, ipoġġu r-radjazzjoni fin-nofs.
  U beda, mewġ irridixxenti għadda mill-dagger ċentrali, awtomatiċi qalbu għall-protezzjoni. U l-vapur tal-bniedem, li deher ċkejken fl -isfond ta 'ġganti, jitilfu partijiet mill-istruttura tiegħu, ħarab min-netwerk magoplasmic irridixxenti.
  Alex poġġa bilqiegħda fil-ġisem tal-Barun de Alligator, u Angelina saddled is-sensi tal-Konti de Barsov. Hoppers tat-tebut ordinarji, bħall-uffiċjali, huma mdorrijin mhux jiddiskutu l-ordnijiet tal-kmandanti, iżda jwettquhom. Jekk il-hitters fil-korpi, bl-użu tal-memorja tagħhom "żwiemel", ordnat li jibdlu l-oġġett tan-nar, allura ... Għalhekk huwa meħtieġ. Kif tgħid ir-regola ewlenija tal-Grobozagonat: "Naħlef li bla dubju nobdi lill-Iper-Imperatur, lilu personalment, kif ukoll kull boxxla maħtur minnu!".
  L-ordni ngħatat u qed titwettaq... Imma l-personalitajiet ta" dawk li jġorru t-tebut ma jridux jaġixxu mal-fatt li l-erwieħ inkorporali tal-priġunieri żgħażagħ ħadu pussess ta" ġisimhom. Tibda ġlieda ħarxa, l-Alligator u Barsov jiffriżaw, l-għajnejn tat-tigra jleqqu. L-ordni diġà ngħatat u se tiġi esegwita sakemm tiġi kkanċellata...
  Madankollu, il-brigantine diġà rċieva feriti mortali, ftit aktar ... Alena Morozova, bl-aħħar tas-saħħa tagħha, twaħħal ma 'ħajta rqiqa tas-sensi. Il-libsa tagħha, flimkien mal-uniformi tagħha, hija maħruqa, u l-fjammi jkaxkruha b'mod krudili ġisimha diġà għarwien għal kollox. Il-ġilda ssir mgħottija b'folji kbar, imbagħad titqaxxar. Qed jaqgħu biċċiet tal-kappa... Ftit aktar...
  Hawnhekk huwa denb irqiq ta 'quasar fejn jeħtieġ li tikseb il-brigantina tagħha, jew aħjar dak li fadal minnu ... Il-personalitajiet tal-Alligator u Barsov diġà rritornaw, il-magoplasm jerġa' jinqata 'f'... L-għadam maħruq ta' Alena qed jitfarrku, u s-sensi tagħha tinħaraq f'lembut iswed ... U għal frazzjoni insinifikanti ta 'nanosecond, il-qerda finali, il-framment tal-kmandant tal-brigantine jtir fil-Probomeran tal-quasar...
  Kollox waqaf f'daqqa, bħallikieku qatt ma beda. L-armada tal-Flotta tal-Kostellazzjoni Vjola ffriżat, u l-avversarji tagħha sparixxew minnufih. Deher qisu ġwienaħ, u s-saqajn tal-avultuni spazjali kienu mwaħħlin mal-ispazju u ma setgħux jiċċaqilqu. U fl-istess ħin, ħadd ma ħass l-iċken rogħda jew skossi. Dak kollu li ġara kien lil hinn mill-ambitu tal-fiżika ordinarja.
  Id-Dukessa de Furie tgħajjat bil-biża:
  - Min hu dan, cool, li rnexxielu jwaqqafna?
  Genhir Wolf ħares b"mibegħda mhux moħbija:
  - M'għandi l-ebda idea... Huwa impossibbli fil-prinċipju, għalkemm...- Il-general-coffin-cutter niżżlu leħnu, ovvjament imbeżża 'għal whisper, kien ittradut minn nervuż jiġri madwar b'għajnejn silġ fuq il-ġnub, żied jgħid. . - L-aġent tagħna rrapporta li d-dinja tista 'tarmi ċajta maż-żmien.
  Id-Dukessa bil-kalma, anke b"ċaħda, wieġbet:
  - Dan, ovvjament, huwa tedjanti, iżda ħadd ma jista 'jipprojbixxi individwi ħajjin biex jiġġieldu, u lilna tarzni tat-tebut biex nirbħu!
  L-alligatur qata" b"mod sfida u tefa" f"ħalqu dak li deher qisu sandwich imħawwar ħafna. Għassar ix-xagħar indisciplinat tat-tigress- adjutant, tomgħod b'mod enerġetiku l-prodott kulinari bi ħarta qawwija, iżda fl-istess ħin b'vuċi kompletament intelliġibbli u qawwija, huwa ġabar fil-qosor:
  - Ghadu mhux mitmum huwa bħal marda mhux ittrattata - stenna kumplikazzjonijiet!
  Ħdejn l-erwieħ msawta ta" Angelina u Alex, bħallikieku minn toqba tas-silġ, ħarġet is-sustanza radjanti tal-ispirtu ta" Alena. Wiċċ ir-ruħ meħlusa tiddi bħax-xemx. Waqt li qabad il-ħarsiet li ma jifhmux tal-istudenti sħabi, il-kaptan tat-tfajla spjega b'entużjażmu ferrieħi:
  - Irbaħna! It-theddida għall-umanità ġiet eliminata, kemm din u nisperaw sfidi futuri.
  Angelina ghamlet konfuzjoni:
  - U kif?
  Alenka bdiet tispjega:
  - Ix-xjenzat kbir Pavel Karpov skopra li ż-żmien għandu struttura simili għal xmara li tgħaddi b'mod sħiħ u bla limitu b'ħafna miljuni ta 'flussi indipendenti. U li huwa possibbli, billi tpoġġi tip ta 'breakwater, li tinfluwenza l-kors ta' nixxiegħa partikolari. Sfortunatament, miet, u b'hekk żvela sal-aħħar il-mekkaniżmi ta 'influwenza, u ma kien hemm l-ebda ġenju ieħor bħal dan. Iżda hawnhekk huwa mod wieħed biex toħloq tali breakwater u ġie żvelat minnu. Jekk tkeċċi l-enerġija ta 'quasar irqad f'ċerta medda, u biss matul iċ-ċelebrazzjonijiet ta' nofs il-lejl eżatt fuq il-pjaneta Dinja tas-Sena l-Ġdida, allura l-enerġija rilaxxata tikkawża tip ta 'żieda fil-passat tal-pjaneta, u l-irduppjar ta' il-fluss tal-ħin se jseħħ fis-Sistema Solari...
  Alex kien konfuż, u jteptep tebqet għajnejh eterei, hu whisper:
  - U x'se jimporta?
  Gwerriera Alena spjegat:
  - In-nies kollha fis-Sistema Solari se jirċievu sena żejda ta 'ħajja, li jfisser li Pavel Karpov se jkollu ħin biex ilesti l-iskoperti uniċi tiegħu ... Jew aħjar, huwa diġà għandu, m'hemm l-ebda armada ghadu quddiemna!
  Angelina tgħajjat b"biża":
  - Qridthom kollha!
  Il-kaptan tal-brigantin tbissem b"affezzjoni u għajt il-għajn bi tweġiba:
  - Naħseb li le! Biss breakwater imqiegħed fix-xmara taż-żmien mibrum il-fluss kronoloġiku f"ċirku għalihom. Dan ifisser li l-kaxxi tat-tebut se jgħixu għal dejjem, f'linja ta 'ħin wieħed, jgħixu fl-istess sena numru infinit ta' drabi!
  - U aħna? staqsa Alex.
  - Se terġa 'lura għal żmienek, u nispera li d-darba li jmiss ma tmurx fit-triq mal-banditi ...
  Iż-żagħżugħ u t-tifla qamu bilwieqfa eżatt quddiem il-Kremlin Chimes, fuq Misraħ l-Aħmar. L-arloġġ ġiganteski beda jħabbat nofs il-lejl b"kejl u maestuż.
  Waslet is-Sena l-Ġdida.
  . KAPITOLU #15
  Wara pawsa, reġgħu bdew l-ostilitajiet. Iċ-Ċiniżi reġgħu ppruvaw, u ġabru forzi biex jattakkaw il-possedimenti 'l bogħod tar-Russja.
  Din id-darba, is-sitta ħadu xi armi aktar moderni.
  F'dan il-każ, is-sitta kollha telgħu fuq l-IS-7 bi qxur u skrataċ maġiċi li ma jistgħux jinbidlu.
  U bdew mingħajr ċerimonji bla bżonn biex jisparaw l-armata Ċiniża, u jfarrakha bil-caterpillars.
  U Oleg Rybachenko spara wkoll minn kanun, u għajjat:
  - Ir-rebħa tagħna hija inevitabbli, mhux se tkun l-istess issa bħal qabel!
  Madankollu, waqt l-isparar, u anke meta tispara min-naħa tagħha, tista 'taħseb dwar xi ħaġa oħra.
  Tabilħaqq, għaliex Vladimir Vladimirovich Putin huwa politiku u president daqshekk xxurtjati. B"mod partikolari, mill-bidu nett tal-ħatra tiegħu bħala s-suċċessur uffiċjali ta" Yeltsin, kollox mar tajjeb.
  Deher li l-Komunisti u Yabloko kellhom jaġixxu bħala formazzjoni waħda - is-suċċessur ta 'Jeltsin huwa l-għadu numru wieħed.
  Imma d-diskors ma sarx. U Sobchak, li seraq, ma kienx imfakkar. L-approvazzjoni marret regolarment. Għalkemm il-komunisti messhom fehmu: dan huwa l-qabar futur tagħhom!
  Iva, u Yavlinsky - li pprova juri lilu nnifsu bħala l-aktar politiku ta 'oppożizzjoni li qatt ma vvota għall-baġit, għaliex ma oġġezzjonax.
  Biss sar daqshekk stramb.
  U mbagħad b'xi mod sar xortik tajba. Dagestan vjolenti u bil-ġuħ ma appoġġawx l-azzjoni tal-Wahhabis, għalkemm, probabbilment, Basayev u Khattab qagħdu fuq dan. L-oppożizzjoni fid-Duma ma ħabtetx mal-awtoritajiet. Jew uża l-fattur Ċeċen.
  Insomma, kollox kien favur Putin mill-bidu nett. U l-oppożizzjoni fid-Duma ma ppruvatx tuża l-isplużjonijiet f'Moska u Volgodonsk kontra l-awtoritajiet.
  Għalkemm il-komunisti jridu jifhmu, huma relegati fl-isfond.
  Yavlinsky fehem dan tard ħafna.
  Oleg spara lejn iċ-Ċiniżi, qered lill-ġellieda isfar bil-qxur.
  U daqqa...
  KOLLOX SEW. Li taħseb fil-politika hija daqsxejn tedjanti. Ħu Gerda per eżempju. F"wieħed mill-istampi hi murija bħala priġuniera ta" ħallelin b"idejha marbuta wara sieq mikxufa. U s-saqajn huma saħansitra ħomor, jista 'jidher fiż-żoo mhux imsaħħna b'ċriev, il-ħallelin huwa kiesaħ, u s-saqajn ta' Gerda huma kesħin ħafna.
  Tfajla fqira, iż-żraben tagħha ttieħdu mingħandha, li talbet mingħand ir-reġina. U issa tbati fil-magħluq.
  It-tifel reġa spara lejn l-armata tal-imperu ċelesti, u għafas saqajh vojta fuq il-buttuna tal-joystick.
  Imbagħad marru fid-direzzjoni l-oħra.
  Zhirinovsky ma appoġġjax direttament lil Yeltsin, u m'hemm l-ebda video recording wieħed fejn kien jagħmel dawn id-dikjarazzjonijiet! Min-naħa l-oħra, elezzjonijiet ġodda, u anke fuq listi tal-partiti, kienu ta" ġid kbir għalih. Wara li wettaq, fil-fatt, kolp ta 'stat militari, Yeltsin usurpa l-poter, u sar dittatur sħiħ, formalment bla limitu minn xejn! Anke l-attivitajiet tal-qorti kostituzzjonali ġew sospiżi, u l-president formalment kiseb setgħat illimitati! Taħt dawn il-kundizzjonijiet, l-adozzjoni ta" kostituzzjoni ġdida malajr illimitat il-poter tad-dittatur, li rranġaha! Ta" min jgħid ukoll li, skont l-istħarriġ tal-opinjoni, sa 80 fil-mija tal-popolazzjoni Russa kienet lesta li tivvota għall-abbozz tal-kostituzzjoni presidenzjali. Għalhekk, wieħed ma jistax jiġġudika b'mod strett lil Zhirinovsky għall-appoġġ tal-kostituzzjoni. L-ewwelnett, inkella, huwa sempliċement ma setax jitħalla jipparteċipa fl-elezzjonijiet, u t-tieni, Vladimir ttama li jikseb l-appoġġ ta 'uħud mill-partitarji numerużi ta' Yeltsin. Rigward l-isem tal-partit, dak iż-żmien qamet illużjoni fost in-nies - il-parlament komunista-faxxista (terminu tal-midja) kien imxerred, ħadd ma jindaħal fir-riformi, u dalwaqt se ngħixu bħal fl-Amerika! Taħt dawn il-kundizzjonijiet, l-isem Liberal Democratic kien elettorament pjuttost vantaġġuż! Il-blokk elettorali sar il-partit fil-gvern: L-Għażla tar-Russja, immexxija minn Gaidar! Ħadd ma emmen fiċ-ċansijiet tal-Partit Demokratiku Liberali, ħafna ħasbu li Zhirinovsky lanqas biss kien se jieħu l-limitu tal-ħamsa fil-mija!
  Iva, deher li Zhirinovsky kellu ċansijiet dgħajfa ħafna. U l-Għażla tar-Russja għandha t-trump cards kollha f'idejha. Ħlief, forsi l-aktar importanti, ma kien hemm l-ebda kisbiet reali fl-ekonomija. Iżda mbagħad f'idejn apparat ta 'propaganda enormi u riżorsi amministrattivi. L-esperjenza tal-Każakstan u pajjiżi oħra turi li ħafna drabi dan huwa biżżejjed biex tirbaħ l-elezzjonijiet, anke biex tikseb riżultati sensazzjonali!
  Iżda Vladimir Volfovich wera l-abbiltajiet politiċi eċċellenti tiegħu: b'mod partikolari, irnexxielu jikkonvinċi lill-madwar ta' Yeltsin bil-lealtà tiegħu u ma kienx imwaqqaf milli jirreġistra, bħalma kien il-każ, pereżempju, mal-blokk Baburin u xi wħud oħrajn! Huwa rnexxielu jikseb il-flus billi jikkonvinċi lill-isponsors tal-prospetti tiegħu għal ħin tal-ajru mħallas (u hu stess qala' xi ħaġa li jagħmel in-negozju!). U l-aktar importanti, waqt l-elezzjonijiet, wera rigal magnífico ta 'diskors, wara li wettaq kampanja elettorali enchanting! Fuq il-websajt tal-LDPR, tista 'ssib rekords antiki tal-kampanja elettorali tal-1993: dawn huma diskorsi tassew qawwija, meta mqabbla magħhom Hitler huwa biss dell patetiku ta' kelliem. Id-Demokratiċi tbattu ma" xulxin u nnutaw iż-żieda fil-popolarità tal-Partit Demokratiku Liberali b"dewmien twil! Irrid ngħid li s-soċjologi ma wrewx l-istampa reali, iżda dik li riedu jaraw l-awtoritajiet! Gaidar sejjaħ lil Zhirinovsky bħala Hitler u talab li Yeltsin ineħħi r-reġistrazzjoni tal-Partit Demokratiku Liberali. Iżda analisti qrib il-president irrappurtaw li l-klassifikazzjonijiet ta 'approvazzjoni ta' Yeltsin kienu qed jonqsu u l-appoġġ għall-kostituzzjoni kien qed jonqos. Taħt dawn il-kundizzjonijiet, skwalifika tista' toħloq problemi għall-awtoritajiet. Barra minn hekk, fl-1993, it-teknoloġiji tal-frodi elettorali tal-massa għadhom ma ġewx maħduma, ħlief għat-tfigħ primittiv tal-voti fil-kaxxi tal-vot, għalhekk ir-rieda tan-nies kienet relattivament onesta! Zhirinovsky, min-naħa tiegħu, wiegħed li jeħles lil Rutskoi u oppożizzjonisti oħra!
  Oleg Rybachenko kien distratt hawn u sparat mill-ġdid minn projettili indispensabbli.
  Waqt li t-tfajla Margarita kienet qed tipponta l-pistola b"saqajha vojta, it-tifel ħaseb u ħaseb.
  Ir-riżultat tal-elezzjonijiet kien sensazzjonali, u l-kap tal-Partit Liberali Demokratiku ġie vvutat kemm mill-għedewwa tar-reġim kif ukoll minn ħafna partitarji ta" Yeltsin! Il-partit skorja kważi 24 fil-mija tat-13-il membru tagħhom, u spiċċa fl-ewwel post. Madankollu, minħabba s-sistema elettorali mħallta, Zhirinovsky spiċċa b"60 siġġu biss, jew 15 fil-mija tad-Duma tal-Istat, il-kamra t"isfel tal-parlament! Barra minn hekk, is-setgħat tad-Duma tal-Istat kienu limitati ħafna mill-kostituzzjoni l-ġdida, sabiex fir-realtà Zhirinovsky ma rċievax poter sinifikanti. Probabbilment, il-fazzjoni tiegħu fid-Duma tal-Istat setgħet titqies biss bħala mogħdija għal aktar attakk fuq il-poter! Ukoll, Zhirinovsky innifsu kien dejjem aktar imqabbel ma 'Hitler! Mill-mod, fl-1930, Hitler rebaħ 18 fil-mija tal-vot, ħa t-tieni post fl-elezzjonijiet, iżda fl-istess ħin kiseb ħafna aktar influwenza reali fuq il-poter. L-ewwelnett, kien hemm kamra waħda biss fir-Reichstag, u t-tieni, l-elezzjonijiet saru biss skont is-sistema proporzjonali, u t-tielet, il-poter tal-parlament kien b'saħħtu b'mod inkomparabbli milli fir-Russja! Zhirinovsky, min-naħa l-oħra, irriżulta li kien f'sitwazzjoni ferm agħar: id-dehra ta 'rebħa tat lok għal aspettattivi għoljin żżejjed ta' votanti, iżda setgħa reali u l-opportunità li tinbidel xi ħaġa minn imnieħer gugulkin!
  Hawnhekk, ovvjament, jibdew mirakli: Zhirinovsky, li qabel kien aġixxa bħala politiku prudenti, f'daqqa waħda sar impulsiv u estremament illoġiku. B"mod partikolari, kien akkużat b"Hitleriżmu, u għalhekk saħħaħ ir-retorika kontra l-Punent, u wassal għal biża" li jekk jasal fil-poter, kien se joħroġ it-tielet gwerra dinjija! U xi dikjarazzjonijiet kienu kompletament miġnun, inkluż l-użu tal-bomba atomika kontra l-Każakstan u pajjiżi oħra. B"mod partikolari, Zhirinovsky saħansitra ddikjara li kien se jitfa" bomba atomika fuq Tbilisi! Fl-istess ħin, kien hemm xi kisbiet: kien possibbli li titwettaq amnestija, iwettaq il-wegħdiet elettorali .... Iżda b'mod ġenerali, Vladimir Volfovich ma skorjax punti, kontinwament daħal fi skandli ... Iva! Naturalment, kien ipprovokat, inħolqu ħafna sitwazzjonijiet skandalużi mis-CIA u l-avversarji tal-Partit Demokratiku Liberali, primarjament minn fost id-demokrati tal-Punent ġewwa r-Russja, iżda xorta waħda, politiku prudenti u pragmatiku ma kellux ċeda għal dan, jew għall-inqas tnaqqas il-possibbiltà ta' provokazzjoni għall-minimu! Pereżempju , Zyuganov, minkejja l-fatt li għal sbatax-il sena issa ilu liebes ir-rand tal-avversarju politiku ewlieni tal-Kremlin, b'xi mod irnexxielu jevita l-iskandli, qatt ma waqqaf lilu nnifsu għal wieħed kbir u m'għandu l-ebda reputazzjoni bħala korrott. politiku! Veru, il-Komunisti kellhom ukoll mument wieħed bit-twaqqif ta 'Khodorkovsky, allegatament il-finanzjatur ewlieni tal-Partit Komunista tal-Federazzjoni Russa, iżda f'dan il-każ, Zyuganov ma ħalla l-ebda dikjarazzjonijiet ta' skreditazzjoni. Politiku kawt ħafna Gennady Andreevich, kultant anke kawt wisq! B'mod partikolari, f'Mejju 1999, meta Yeltsin ippropona l-kandidatura ta' Stepashin, il-komunisti kellhom jimblukkawha u jew sfurzaw il-konċessjonijiet jew ipprovokaw ix-xoljiment tad-Duma tal-Istat u elezzjonijiet parlamentari bikrija. Iżda Zyuganov għażel li ma jirriskjahx, għalkemm kieku d-Duma tal-Istat kienet xolta dakinhar, il-Komunisti kienu jżommu u saħansitra jespandu l-kontroll fuqha. Iva, f"Awwissu tal-1999, il-komunisti approvaw lil Puttinu mingħajr ġlieda, għalkemm il-fatt li Yeltsin ħabbruh bħala s-suċċessur tiegħu biss kien jeħtieġ li l-oppożizzjoni taġixxi bħala front magħqud kontra din il-kandidatura. Iżda Zyuganov iddeċieda li kien aħjar li jmur jivvota, billi juża l-privileġġi li jagħti l-istatus ta" deputat, u l-fatt li Putin jista" jinbidel f"eroj nazzjonali fi tliet xhur biss lanqas biss seta" jidħol fil-kap tal-aktar Kremlin kuraġġuż. analisti.
  Oleg Rybachenko reġa" spara lejn iċ-Ċiniż bl-għajnuna ta" sieq vojta ta" tifel u kompla ħsibijietu.
  It-tifel tal-ġenju jemmen sinċerament li Zhirinovsky ma kienx sa l-istess;
  Fil-qosor, Diċembru 1993 kien il-quċċata għall-karriera politika tal-kap tal-Partit Liberali Demokratiku, imbagħad beda t-tnaqqis, għalkemm għall-ewwel ma kienx valanga b"diversi varjazzjonijiet. Yeltsin kien qed jitlef il-popolarità wkoll malajr: ma kienx possibbli li tingħeleb il-kriżi fl-ekonomija, għall-kuntrarju, marret għall-agħar u agħar. Hawnhekk Zhirinovsky għamel kalkolu ħażin ieħor, iffirma ftehim dwar il-paċi u l-armonija. Wara kollox, kien diġà akkużat għall-appoġġ tal-kostituzzjoni, li legalizzat il-poter presidenzjali enormi (min-naħa l-oħra, x'kien jiġri kieku l-kostituzzjoni ma kinitx adottata? Kien probabbli ħafna li kien hemm gwerra ċivili!), U imbagħad kien hemm ftehim ta" paċi x"tiffirma. Veru, Zhirinovsky ħallieh fil-ħarifa. Iżda b'mod ġenerali, kien jieħu ħafna żmien biex tiddeskrivi speċifikament x'iżbalji għamel il-mexxej tal-LDPR u għaliex ma sarx president. L-iżball ewlieni tiegħu huwa strateġikament żbaljat PR! Wara l-elezzjonijiet tal-1993, kien meħtieġ li tiġi ffurmata l-immaġni tal-għadu ewlieni tal-gvern attwali u Yeltsin personalment! Jiġifieri li ssir Antiyeltsin, bl-aktar retorika populista, bi kritika primarjament fuq l-għedewwa interni, korruzzjoni, serq, eċċ! U l-islogan prinċipali - Gang Yeltsin fuq prova! U fl-istess ħin, ma tiddisprezzax slogans tax-xellug, id-demagoġija soċjali, il-wegħda tal-ġustizzja! B'mod partikolari, fil-Belarus, Lukashenka skorja aktar minn 80 fil-mija fit-tieni rawnd tal-elezzjonijiet presidenzjali, li huwa sempliċement superb għal politiku tal-oppożizzjoni ! Imma ma tistax tgħid li Lukashenka hija aktar b'saħħitha fl-oratorja minn Zhirinovsky, anzi, għall-kuntrarju, Vladimir Volfovich huwa ħafna aktar edukat u żviluppat intellettwalment! Imma Zhirinovsky kien mitluq mill-karattru tiegħu, wisq aggressiv u mgħaġġel, u min-naħa l-oħra, it-twemmin li l-intourage ta 'Jeltsin, u Yeltsin innifsu, kienu se jieħdu sehem fuqu, jagħżlu lilu bħala suċċessur. Min jaf l-istorja: probabbilment se jiftakru r-relazzjoni bejn Hitler u Gindebruner, għall-ewwel attenti, u mbagħad sieħeb! Imma l-fatt tal-kwistjoni hu li Gindebrug kien eroj tal-Ewwel Gwerra Dinjija, patrijott ta" pajjiżu, u diġà anzjan dekrepit. U Yeltsin, id-destroyer tal-USSR u ghadu ardent tal-ideoloġija imperjali, kien avversarju strateġiku għal Zhirinovsky. Iva, u l-intourage ta 'Jeltsin beżgħu li Zhirinovsky dak iż-żgħir u aggressiv ta' dak iż-żmien kien se jibda jerġa 'jġib l-ordni u mbagħad l-irjus jirrumblaw! Għalhekk, l-intourage ta 'Jeltsin ma kellu l-ebda xewqa li jimbotta lil Volfovich għall-presidenza jew għall-prim ministru, u ċ-ċans reali tiegħu għall-poter kien biss permezz tal-katavru ta' Yeltsin. Jiġifieri, Zhirinovsky kellu mill-inqas jimita barra l-ogħla livell possibbli ta 'oppożizzjoni għar-reġim! Sabiex in-nies jaħsbu li m'hemm l-ebda ghadu akbar ta 'l-awtoritajiet minn Zhirinovsky, u sabiex tinħoloq assoċjazzjoni: Zhirinovsky jew Yeltsin, Zhirinovsky kontra Yeltsin! Madankollu, Vladimir Volfovich jew ma kellux analista b'saħħtu u persuna ta 'PR fl-ambjent tiegħu jew ma riedx jisma' lil ħadd. Jew forsi saħansitra kien jibża" minn Yeltsin, għalkemm wieħed irid jgħid li Yeltsin għadu mhux tirann għalkollox jekk irriżenja ruħu għal amnestija u l-ħelsien tal-għedewwa tiegħu: Rutskoi u Makashov. Iva, u Yeltsin mar għax-xoljiment tal-parlament, għax il-poplu, kif kien, tah il-permess għal dan f"referendum fil-25 ta" April, 1993. Barra minn hekk, l-eżekuzzjoni tal-parlament, u Yeltsin innifsu, tant beżżgħuh li tilef ir-rieda tiegħu. Allura, Zhirinovsky seta 'jsir tajjeb ħafna l-avversarju prinċipali tiegħu, speċjalment peress li Zyuganov, irrispettivament minn kemm qabad lil Yeltsin, irċieva l-piena!
  It-tifel reġa" spara projettili tqil wara t-tfajliet bl-għajnuna ta" siequ vojta u kompla ħsibu.
  Żball l-ieħor ta" Zhirinovsky kien il-pożizzjoni li ħa dwar il-gwerra fiċ-Ċeċnija. Jidher li kien nazzjonalista, kellu jsostni t-twaqqif tal-ordni kostituzzjonali, imma f"liema forma! Il-gwerra marret ħażin mill-bidu nett, it-truppi Russi sofrew telf kbir, primarjament minħabba l-medjokrità kriminali tal-kmand Yeltsin. Barra minn hekk, ġenerali b'esperjenza fil-gwerra fl-Afganistan, pereżempju, il-Ministru tad-Difiża Grachev, ikkmanda agħar minn studenti tal-ewwel grad. Anke l-ġurnalisti għallmu lill-ġenerali kif jiġġieldu! Dak kien il-paradoss!
  Taħt dawn il-kundizzjonijiet, kien meħtieġ li tieħu pożizzjoni: Yeltsin u l-gang tiegħu huma t-tort għat-telf kbir tal-armata Russa! Il-kritika tar-reġim governattiv kellha tissaħħaħ, iżda fl-istess ħin, mingħajr ma tmiss l-armata. Għalkemm Grachev ma kellux jiġi difiż lanqas! Zyuganov ħa l-aħjar pożizzjoni rebbieħa! Jikkritika lil Yeltsin, mhux quarreling mal-armata, mhux appoġġ lis-separatisti. B'mod ġenerali, Zyuganov għażel il-kors ta 'azzjoni t-tajjeb: distanza massima mill-politika ta' Yeltsin, konfrontazzjoni. Madankollu, il-Komunisti fid-Duma tal-ewwel sejħa mhux dejjem kienu konsistenti fl-oppożizzjoni tagħhom. B'mod partikolari, il-proposta ta' Zhirinovsky għal vot ta' sfiduċja fil-gvern ta' Chernomyrdin ma ġietx appoġġjata. B"mod ġenerali, il-komunisti vvutaw għal vot ta" sfiduċja għall-ewwel darba biss f"Ottubru 1994, wara t-Tlieta l-Iswed, meta l-approvazzjoni passiva tal-politika ekonomika ta" Chernomyrdin setgħet tiswielhom għal qalbhom. Fid-Duma tal-Istat tat-tieni konvokazzjoni, fejn il-Komunisti mmexxija minn Zyuganov kienu diġà fil-maġġoranza, vot ta' sfiduċja qatt ma tpoġġa (!) għal vot! U l-parlament approva l-ħames kandidati kollha għall-kariga ta" Prim Ministru, imma dik hija storja oħra! Il-personalità ta 'Zyuganov jistħoqqilha artiklu separat, kif ukoll għaliex xorta tilef kontra Yeltsin fl-1996.
  Jidher Zhirinovsky innifsu, ried kompromess mal-madwar ta" Yeltsin, bit-tama li jikkonvinċi lill-oligarki bil-lealtà tiegħu, sabiex jinstallawh bħala l-uniku wieħed li kien kapaċi jwaqqaf lill-komunisti milli jieħdu t-tron. Iżda l-problema hija li l-intourage ta 'Jeltsin, dak iż-żmien, ma riedx bidla, u ma jafdax lil Volfovich, li, mill-mod, irnexxielu jaggrava l-attitudni tiegħu fil-Punent. Ħafna oligarki qrib il-president kellhom negozju fil-Punent u rnexxielhom jakkumulaw djun kbar hemmhekk. Iva, u l-prezzijiet taż-żejt kienu ta 'madwar 10 dollari kull barmil, għalhekk kien hemm gass irħis, u l-elite ltqajna pjuttost hooked fuq self minn pajjiżi tan-NATO. U fil-Punent għamluha ċara li Zhirinovsky kien inaċċettabbli għalihom.
  Taħt dawn il-kundizzjonijiet, li sserraħ fuq alleanza mal-elite Yeltsin biss tħassru l-immaġni tal-mexxej tal-Partit Demokratiku Liberali, u interferiet mal-blokk mal-komunisti u n-nazzjonalisti. Għandu jingħad ukoll li t-telf kbir tal-armata Russa, in-nuqqas ta 'rieda li jegħleb, b'mod ġenerali, ftit u mhux partikolarment ghadu armat tajjeb, naqqsu l-popolarità ta' slogans militanti u x-xewqa li tinkiseb il-ferħ permezz tal-gwerra. Il-poplu ra li l-armata Russa ma kinitx lesta taħsel saqajhom fl-Oċean Indjan u tirbaħ il-Lvant Nofsani bir-riżervi taż-żejt tagħha. Iva, teoretikament, il-qbid tal-Lvant Nofsani jista 'jagħti ħafna flus minħabba petrodollari u l-qabża inevitabbli fil-prezzijiet tal-enerġija, iżda anke jekk iċ-Ċeċnija ma tistax tiġi megħluba ... Is-sentimenti tal-Paċifista bdew jikbru, u Zhirik sofra telf elettorali serju!
  It-tifel prodigy jerġa" jispara dritt. Qoxra minn kanun ta" 130 millimetru xerred liċ-Ċiniżi.
  Margarita qalet b"approvazzjoni:
  - Int għaqlija!
  U bdiet tuża saqajha vojta biex tispara lilha nfisha.
  U Oleg Rybachenko kompla r-raġunament tiegħu.
  Madankollu, għandu jingħad li Zyuganov kien estremament kawt. Pereżempju, meta Boris Fedorov issuġġerixxa li jivvota għal klassifikazzjoni ta' sfiduċja fil-gvern, il-Partit Komunista tal-Federazzjoni Russa ma appoġġjax dan. B'mod ġenerali, Zyuganov u l-madwar tiegħu ttrattaw lil Chernomyrdin b'attenzjoni kbira, għalkemm dan tal-aħħar kompla l-politika tiegħu fl-interessi tal-oligarki u wera lealtà lejn Yeltsin. Imma dak li hu interessanti hu li Zyuganov irnexxielu jsir l-oppożizzjonist numru wieħed u kontra Yeltsin. Barra minn hekk, il-propaganda pro-presidenzjali għenitu wkoll f'dan, probabbilment deliberatament, peress li l-komunista Zyuganov fit-tieni rawnd huwa aħjar mill-kandidat mhux komunista.
  Il-partit LDPR fix-xitwa u fir-rebbiegħa tal-1995 esperjenza kriżi serja, diversi deputati ħallewha, inkluż il-marychev qawwi u kariżmatiku.
  Iżda l-gwerra fiċ-Ċeċenja ntrebħet gradwalment, il-militanti wkoll sofrew telf kbir u ġew imdemmi u demoralizzati, l-armata Russa kienet qed tavvanza. F'Ġunju, Shamil Basayev ħataf sptar tal-maternità f'Budenovsk. Fil-prinċipju, mossa bħal din mill-militanti ma tat xejn militarment, u f'termini ta 'propaganda kienet saħansitra favur il-partit tal-gwerra ... Iżda Yeltsin fallew, apparentement l-avvenimenti ta' Ottubru 3-4 u s-saħta ta 'miljuni tar-Russi waqqah u ordna lil Chernomyrdin biex iwaqqaf il-gwerra u jibda n-negozjati...
  L-armata Russa waqqfet l-ostilitajiet unilateralment. U d-Duma tal-Istat finalment ġabret biżżejjed voti biex tgħaddi vot ta" sfiduċja fil-gvern, u talbet ir-riżenja ta" numru ta" uffiċjali tas-sigurtà. Yeltsin ċeda, żamm biss lil Grachev, iżda ċeda lil Yegorov, Yerin, Stepashin. Hawnhekk Zhirinovsky għall-ewwel ħa l-pożizzjoni t-tajba: huwa kkundanna t-tregwa u vvota għal vot ta 'sfiduċja. U meta Chernomyrdin kien bluffing, jhedded li jpoġġi l-kwistjoni tal-fiduċja fil-kabinett għal vot mid-Duma tal-Istat (hemm twissija waħda, jekk inqas minn 226 vot minn 450 vot għall-fiduċja fil-gvern, allura l-president huwa obbligat fi ħdan ġimgħa biex jew ixerred il-gvern jew ixolji d-Duma tal-Istat), Zhirinovsky wera fermezza u lesta biex imur għal elezzjonijiet parlamentari bikrija. Il-vantaġġi ta 'elezzjonijiet bikrija huma l-immaġni ta' martri, in-nuqqas ta 'suċċess - tort Yeltsin u l-gvern, ma jagħtux ħin għall-promozzjoni tal-proġett Kremlin tal-Kungress tal-Komunitajiet Russi, u l-partit fil-poter: dar tagħna hija r-Russja . U ovvjament organizzazzjonijiet oħra - iżgħar!
  Chernomyrdin, billi rrealizza li l-bluff ma kienx se jaħdem, u l-parlament il-ġdid se jsir saħansitra aktar oppożizzjoni, irtira l-vot. Id-Duma tal-Istat għal darb'oħra vvutat sfiduċja, Zhirinovsky aġixxa b'mod aggressiv ħafna, iżda ma kienx hemm biżżejjed voti. Hawnhekk għandu jingħad li Yabloko beża, Yavlinsky ma riedx jitlef il-vantaġġi tas-siġġijiet parlamentari. Barra minn hekk, il-klassifikazzjoni reali tiegħu ma kinitx għolja, kien hemm periklu li sempliċiment jonfoħ.
  Il-popolarità ta 'Zhirinovsky kibret immedjatament, iżda Volfovich reġa' għamel kalkolu ħażin billi rtira l-firem tal-partit tiegħu, taħt il-proċedura ta 'impeachment. Ma jimpurtax, l-oppożizzjoni kellha sa 300 vot biex toħloq kummissjoni biex tressaq akkużi, iżda tħassret il-klassifikazzjoni! Zhirinovsky reġa" ta lilu nnifsu raġuni biex jakkuża ruħu b"politika konċiljatorja, li jaljena parti mill-elettorat tal-protesta li qed jikber.
  Madankollu, it-tregwa fiċ-Ċeċenja, li l-militanti kisru b'mod sfaċċat, diversi attakki terroristiċi, speċjalment kontra Romanov, il-vittmi tal-qoxra wasslu għal żieda fil-burdata militanti fis-soċjetà, u Zhirinovsky beda jiskorja punti. Barra minn hekk, f'Settembru 1995, in-NATO bdiet tibbumbardja lis-Serbi Bosnijaċi, u ssaħħaħ is-sentiment kontra l-Punent, li għolla wkoll il-klassifikazzjoni tal-Partit Demokratiku Liberali.
  Veru, Zhirinovsky ċeda għal provokazzjoni, wara li sawwat mara fil-parlament, aktar minn ftit drabi ċaqlaqha ħafif f'miżbla ġenerali. Imbagħad l-istampa Yeltsin ħarġet kollox, u ppinġi lil Zhirinovsky bħala bandit! Madankollu, silta bħal din tista" tappella lil xi wħud: speċjalment dawk l-irġiel li batew min-nisa, jew dawk li, fost il-kandidati kollha, kienu qed ifittxu l-aktar dittatur feroċi, bit-tama li jpoġġi l-affarijiet fl-ordni! Fi kwalunkwe każ, l-"Stalinists" kienu għal Zhirik.
  Oleg Rybachenko kompla jispara. It-tifel għamel dan billi għeleb l-armata taċ-Ċina taħt id-dinastija Manċurjana u kompla jaħseb.
  F'Ottubru 1995, il-Partit Demokratiku Liberali ġabar 100 firma biex ipoġġi vot ta' sfiduċja fil-gvern fid-Duma tal-Istat, iżda Zhirinovsky irrifjuta din l-intenzjoni l-aħħar darba.
  Irrid ngħid li kien żball tiegħu, u xejn ġustifikat. L-ewwel, Zhirinovsky, wara li poġġa vot ta' sfiduċja lejlet l-elezzjonijiet, ġibed is-simpatija tal-elettorat tal-protesta, li dak iż-żmien kien jikkostitwixxi l-maġġoranza. It-tieni nett, il-vot kien dirett kontra l-kompetitur ewlieni ta" Zhirinovsky, Chernomyrdin, u ma fixkelx it-tentattivi ta" wara l-kwinti biex jikkonvinċu lil Yeltsin u lill-madwaru biex jagħmlu lil Zhirik is-suċċessur tagħhom.
  Barra minn hekk, Zhirinovsky kellu fehem; li iktar ma jkun għoli r-riżultat li juri fl-elezzjonijiet għad-Duma, iktar ikun probabbli li l-"familja" tkun imħatri fuqu!
  Għal dak il-mument, l-aħjar tattika tal-kampanja kienet li tilgħab ir-rwol tal-oppożizzjoni numru wieħed, li jaqbeż il-livell ta" konfrontazzjoni tal-komunisti.
  Zhirinovsky, b'mod ġenerali, fehem dan, iżda pprova joqgħod fuq żewġ siġġijiet u kien inkonsistenti. L-elezzjonijiet il-ġodda kienu ħafna aktar diffiċli minn dawk qodma! L-ewwelnett, b'differenza fl-1993, ma kellhomx l-opportunità li juru t-talent oratoriku tagħhom bl-aħjar mod, taw ftit wisq ħin tal-ajru lill-partijiet, li n-numru tagħhom żdied minn 13 għal 44 (!). It-tieni nett , kontra Zhirinovsky kellha l-fattur ta 'tamiet mhux sodisfatti u l-aspettattivi . Wara kollox, deher li kien l-ewwel, iżda ma għamilx il-ħajja tan-nies aħjar ... Għalkemm kien ċar għal persuna intelliġenti li Zhirik ma kellu ebda poter reali, u l-istess komunisti jikkontrollaw ħafna aktar voti mill-Partit Demokratiku Liberali : 102 kontra 60, imma ... Kemm kien hemm nies intelliġenti dakinhar, speċjalment fis-snin disgħin.
  It-tielet raġuni, tefgħu ħmieġ fuq il-mexxej tal-LDPR, kienet l-immaġni ta 'mostru u bully, biża' li jibda t-tielet gwerra dinjija.
  Ir-raba 'raġuni hija wkoll waħda mir-raġunijiet ewlenin għall-emerġenza ta' numru kbir ta 'kompetituri. L-aktar famużi huma: il-Kungress tal-Komunitajiet Russi mmexxi minn Skokov (l-eks segretarju tal-kunsill tas-sigurtà taħt Yeltsin), u Alexander Lebed, ukoll ir-raġel ta" Yeltsin, li r-rwol tiegħu fit-Transnistria kien minfuħ ħafna mill-midja. Dan huwa blokk ta 'PR attiv, iżda jidher li ħadthom kellhom biżżejjed, fuq it-tarf. Wara kollox, in-nies mhumiex ħżiena daqs kemm jaħsbu l-awtoritajiet, u ħafna minnhom indunaw li l-KRO mhu oppożizzjoni xejn, iżda proġett tal-Kremlin, dirett primarjament kontra l-Partit Demokratiku Liberali u l-Partit Komunista tal-Federazzjoni Russa. Iżda xorta waħda, din l-organizzazzjoni ġibdet aktar minn erbgħa fil-mija!
  U kien hemm kompetituri oħra fuq is-saqaf, Derzhava-Rutskoi, fejn ħarab Marychev, Blokk għall-USSR - Tyulkin-Ampilov, Partit Repubblikan Nazzjonali ta 'Lyssenko, u ħafna ta' kull tip. Għandu jingħad li l-Komunisti xerrdu wkoll l-elettorat tagħhom: il-Blokk tal-USSR kiseb aktar minn erbgħa u nofs fil-mija tal-voti, iżda ma daħalx fil-parlament, u l-voti ntilfu għall-Partit Komunista tal-Federazzjoni Russa, il-partit agrarju. ukoll ma ħaditx l-ostaklu tal-ħamsa fil-mija, bħal organizzazzjonijiet xellugin oħra. B"mod partikolari, mhux ċar fuq xiex kien qed joqgħod l-eks Prim Ministru Ryzhkov għall-elezzjonijiet bi blokk: l-Unjoni tax-Xogħol jew il-blokk Govorukhin! Madankollu, l-elezzjonijiet tal-1995 wrew l-aktar riżultat dgħajjef tal-partit fil-poter fl-istorja kollha tar-Russja, u l-akbar persentaġġ ta" votazzjoni ta" protesta.
  It-tifel reġa" spara, għafas il-buttuna tal-joystick b"saqajh vojta u kompla ħsibijietu;
  Zhirinovsky, matul il-kampanja elettorali, ġeneralment ċanfar lill-awtoritajiet, iżda ma għamilx b'mod aggressiv biżżejjed. Barra minn hekk, il-fazzjoni tiegħu appoġġat il-baġit għas-sena d-dieħla, u tat raġuni oħra għal akkużi ta" orjentazzjoni favur il-Kremlin. Meta wieħed iqis il-burdata ta" protesta ta" kważi l-elettorat kollu li kien prevalenti f"dawn l-elezzjonijiet, ma kienx meħtieġ li jsir kompromess ma" dan il-gvern! Barra minn hekk, id-Duma tal-Istat approvat faċilment b'mod mhux mistenni lil Dubinin bħala kap tal-Bank Ċentrali, għalkemm dan tal-aħħar kien raġel miċ-ċirku ta 'Yeltsin, sostenitur tar-riformi tas-suq fil-verżjoni radikali Gaidar. Mill-mod, Zyuganov appoġġja wkoll din il-kandidatura, għalkemm Dubinin kien involut fit-Tlieta l-Iswed, u wera li lanqas ma kien oppożizzjoni ta" prinċipju!
  Matul l-elezzjoni, Zhirinovsky ma ried jifforma l-ebda blokk elettorali, għalkemm diversi partiti nazzjonalisti iżgħar esprimew ix-xewqa tagħhom li jagħmlu dan. Barra minn hekk, Vengerovsky ta parir li jinbidel l-isem tal-partit, għal wieħed aktar politikament xieraq u ewfoniku - pereżempju, ir-Russja l-Kbira! Zhirinovsky wera iebsa f'din il-kwistjoni, għalkemm il-kelma demokrata liberali sa dan iż-żmien kienet diġà saret abbużiva!
  Barra minn hekk, kantanti jew artisti magħrufa ma ġewx inklużi fil-lista tal-partit LDPR, għalkemm kien hemm biżżejjed nies li riedu. B'mod partikolari, Alla Pugacheva, li kienet tħobb ħafna tiġbed l-attenzjoni tal-istampa, setgħet taqbel tajjeb mat-tieni post fil-lista tal-partit LDPR. Ma ddejjaqha bl-ebda mod, iżda tista 'toħloq raġuni ta' informazzjoni żejda biex issemmi lilha nfisha. Flimkien ma' l-opportunità li jiġu proposti ċerti proġetti u liġijiet għad-diskussjoni mid-Duma ta' l-Istat. Anke l-kompożitur Antonov kien inkluż biss fil-lista reġjonali, u mbagħad batew kompletament. B'mod ġenerali, Zhirinovsky: hemm karatteristika ħażina ħafna fil-karattru: nuqqas ta 'rieda li jittolleraw personalitajiet b'saħħithom fl-ambjent tiegħu, dawk li jiddefendu l-opinjoni tagħhom. Per eżempju, kien preċiżament għal din ir-raġuni li l-famuż ipnotist Anatoly Kashpirovsky ħalla l-partit; li akkuża lil Vladimir Volfovich b'metodi awtoritarji ta 'ġestjoni u x-xewqa li jdawwar lilu nnifsu b'sycophants. Ikolli ngħid, bilfors, li anke Hitler għamel kompromessi man-nies li kellu bżonn u tollerahom fl-ambjent tiegħu sakemm saru inutli jew perikolużi għalih. Ifakkru lil Rem, Strasser, Goebbels, li kienu distinti mix-xellug u l-oppożizzjoni tagħhom għall-awtoritajiet. Iżda kien proprju grazzi għal personalitajiet bħal dawn li Hitler irnexxielu jiġbed il-massimu tal-voti mill-Komunisti u s-Soċjal Demokratiċi. Irrid ngħid ukoll li Zhirinovsky qal spiss wisq: mingħajr ma ħasibha, jew faħħar jew ċanfar lil Stalin. B'mod ġenerali, il-mexxej tal-Partit Demokratiku Liberali nnifsu sa ċertu punt imita lil Stalin, ħoloq il-kult tiegħu stess, wera aderenza ma 'metodi awtoritarji ta' gvern, iżda fl-istess ħin akkuża lill-komunisti ta 'vjolenza, għalkemm hu stess kien biss favur il-vjolenza, il-vjolenza. u aktar vjolenza!
  Fil-kuntest tal-popolarità dejjem tikber tal-ideat xellugin, Zhirinovsky kellu jieħu attitudni aktar bilanċjata lejn ideat komunisti, u ftakar li parti sinifikanti tal-elettorat hija nostalġika għaż-żminijiet Sovjetiċi. Barra minn hekk, l-attributi esterni tax-xellug ma jinterferixxux: pereżempju, il-kulur blu għall-bandiera LDPR huwa estremament sfortunat! L-ewwelnett, tevoka assoċjazzjonijiet ma 'omosesswali, li huma wkoll "blu", u t-tieni, il-kulur blu jikkalma, li ma jarmonizzax tajjeb mad-diskorsi inċendjarji ta' Zhirinovsky! L-aħjar għażla għall-partit tiegħu tkun vjola-aħmar. Invigorant, sejħa għall-isfruttamenti, iżda xorta mhux l-istess bħall-komunisti! Barra minn hekk, il-vjola huwa simbolu tar-royalties u jista" jattira l-vuċijiet ta" partitarji tas-sovranità, persważjoni monarkika u mhux komunista!
  It-tifel tal-ġenju għafas il-buttuni tal-joystick mill-ġdid u għafas:
  - Ir-rebħa tiegħi tkun glorjuża!
  U kompla raġunament intelliġenti.
  Mhux l-aħjar idea kienu wkoll filmati fejn Zhirinovsky lagħab jester, b'mod partikolari, ma tantx ikanta tajjeb! F'dan il-każ, ma kinitx l-aħjar mossa, għax in-nies imbagħad kienu bil-ġuħ fl-1995 u riedu bidliet serji u mexxej serju, u ma kienx fil-burdata għaċ-ċajt! Għandu jingħad li l-midja favur il-Kremlin diġà ppruvat tagħmel jester u clown minn Zhirinovsky, u ma kienx ta 'min isaħħaħ din l-impressjoni, billi tagħti trump cards ġodda lill-għedewwa tagħhom!
  Fl-elezzjonijiet tal-1995, is-CEC l-ewwel irrifjutat li tirreġistra "Derzhava" - Rutskoy, u mbagħad "Yabloko". Wara dan, iż-żewġ partijiet ġew restawrati, permezz tal-Qorti Suprema. Hemm diversi verżjonijiet dwar dan l-episodju: b'mod partikolari, li l-Kremlin u n-nies tal-PR tiegħu riedu jgħinu lil Yavlinsky fl-elezzjonijiet tad-Duma, bħala demokrat u Westerner, u Rutskoi, jidher, suppost kellu jiġbed il-voti tal- komunisti fuqu nnifsu....
  Il-verżjoni mal-ewwel daqqa t'għajn hija loġika, jekk verament riedu li Yabloko u Derzhava jitneħħew, allura l-Qorti Suprema, iffurmata fuq talba tal-familja Yeltsin, ma kinitx tirrestawrahom! Wara kollox, nistgħu nfakkru eżempji riċenti meta Yabloko, Russja Oħra u Patrija ma tħallewx jipparteċipaw fl-elezzjonijiet, mingħajr ebda bażi legali. Pereżempju, it-tneħħija tal-blokk tal-Patrija fl-2006 mill-elezzjonijiet f'Moska kienet assolutament illegali mil-lat legali! Allura f'dak il-video, li sar ir-raġuni għall-iskwalifika: ma kienx hemm sejħiet diretti għall-vjolenza, pogrom, tindif razzjali u anke deportazzjoni ta '"Kawkasi". Sempliċement tkellmet dwar it-tindif ta 'Moska miż-żibel ... Iva, kien hemm ħjiel tal-ħtieġa li jiġu restawrati l-ordni u l-emigranti. Iżda... L-ewwelnett, dan mhux kontra l-liġi, u t-tieni, fi kwalunkwe vidjo l-aktar li ma jagħmilx ħsara, tista 'ssib ħjiel ta' xi ħaġa. Tista ', per eżempju, anke l-cartoons "Just you wait!" projbizzjoni bħala propaganda tal-pedofelija. U li liebru qisu tifel, jivvjaġġa bil-biljett tat-tfal, u l-lupu flirt miegħu, caress... F"dan il-każ, l-imħallef ma kellux id-dritt legali li jneħħi l-blokka Rodina mir-reġistrazzjoni! Il-prova ta 'Khodorkovsky hija suġġett separat, mhux se nitkellmu dwarha f'dan l-artikolu. Iżda jidher li kulħadd jifhem li mingħajr is-sanzjoni tal-Kremlin, dan ma kienx iseħħ ...
  Iva, iva, imma mhux tassew! B'mod partikolari, Rutskoi mbagħad kien meqjus bħala ghadu ardent ta 'Yeltsin - xorta kien jasal għal konfrontazzjoni armata diretta! Il-klassifikazzjoni tal-Enerġija kienet pjuttost għolja u ċ-ċansijiet tagħha li tgħaddi l-barriera tal-ħames fil-mija huma għoljin! Ukoll, għaliex il-Kremlin iqarraq biċ-ċansijiet tal-għadu tiegħu? Iva, għalkemm Yabloko huwa partit demokratiku, huwa pjuttost oppożizzjoni: ma appoġġja l-baġits lanqas darba, kemm f'din id-Duma kif ukoll f'dik li jmiss, Yavlinsky ħabbar li kien se jiġġieled għall-presidenza tar-Russja. Allura, x'inhi r-raġuni speċjali biex tissaħħaħ Yabloko: speċjalment fil-kuntest ta 'elezzjonijiet presidenzjali futuri, huwa estremament mhux profittabbli! Yavlinsky ġibed il-voti minn Yeltsin fl-ewwel rawnd, u l-mexxej żagħżugħ u atletiku ta 'Yabloko deher ferm aktar attraenti minn Yeltsin skreditat u dekrepit.
  Għalhekk, l-ewwel verżjoni mhix kompletament konvinċenti, u l-qrati Russi kienu għadhom ma jiddependux daqshekk qawwi fuq il-President tar-Russja. B'mod partikolari, il-Ġeneral tal-Armata Varenikov, membru tal-GKChP, ġie lliberat; jistgħu jissemmew eżempji oħra meta l-qorti mhux dejjem ħadet in-naħa tal-awtoritajiet.
  Probabbilment, ir-reazzjoni negattiva tal-Punent għall-iskwalifika ta 'Yavlinsky kellha rwol, u r-reġim ta' Yeltsin kellu bżonn self lejlet l-elezzjonijiet sabiex joħloq id-dehra ta 'prosperità fil-pajjiż. Ukoll, Rutskoy tneħħa fl-istess okkażjoni, għalhekk reġgħu ddaħħlu għall-kumpanija. Madankollu, dan ma għenx lil Derzhava biex jieħu l-ostaklu tal-5%. Ir-riżultat ta" Rutskoy ta" 2.7 fil-mija jista" jitqies bħala universali, speċjalment meta wieħed iqis kemm kien famuż. Madankollu, il-proġett KRO tal-Kremlin tilef ukoll. Zhirinovsky ma użax ir-rostrum tad-Duma b'mod effettiv biżżejjed, iżda għandu jingħad li bbenefika mill-fatt li l-propaganda kollha favur il-Kremlin ħadmet kontrih. Deher li ħoloq immaġni li Zhirinovsky kien l-għadu numru wieħed tal-awtoritajiet, u kieku Vladimir Volfovich kien aktar konsistenti fl-oppożizzjoni tiegħu, ir-riżultat tiegħu kien ikun ferm ogħla.
  Oleg Rybachenko għal darb'oħra kopra b'mod għaqli ħafna r-reġiment Ċiniż bi projettili ta 'frammentazzjoni splussiva għolja. Wara dan, il-ħsibijiet tiegħu saru saħansitra aktar armonjużi.
  Madankollu, id-diskorsi qosra tal-mexxej tal-Partit Demokratiku Liberali fuq it-televiżjoni b'theddid kontra l-awtoritajiet, appelli pjuttost militanti kienu ġeneralment korretti, biss, forsi, Yeltsin u Yeltsin personalment kellhom jiġu mċanfar b'mod aktar attiv.
  Fil-qosor, fl-elezzjonijiet f'Diċembru 1995, il-Partit Komunista tal-Federazzjoni Russa kellu l-ewwel post bi kważi 23 fil-mija, it-tieni LDPR 11.5 fil-mija, it-tielet NDR 10.3 fil-mija u r-raba 'Yabloko 6.7 fil-mija.
  L-erbgħin parti li fadal ma laħqux il-limitu ta" 5%!
  Kif tevalwa riżultat simili ta 'Zhirinovsky? F"termini perċentwali, tnaqqis doppju meta mqabbel mal-ewwel elezzjonijiet. Imma jekk nikkunsidraw iż-żieda fil-parteċipazzjoni ta 'madwar 12 fil-mija, allura Zhirinovsky irċieva madwar 62 fil-mija tar-riżultat tal-1993. Huwa ħafna jew ftit?
  Meta wieħed iqis iċ-ċirkostanzi sfavorevoli kollha, dan ir-riżultat huwa bejn sodisfaċenti u biss tajjeb. Fatturi ħżiena:
  1. In-nuqqas ta' sodisfazzjon tal-elettorat bl-attivitajiet tal-Partit Liberali Demokratiku fid-Duma tal-Istat. Il-poplu stenna aktar mill-kandidat li rebaħ l-ewwel post, iżda l-ħajja ma marret xejn aħjar. Veru, il-biċċa l-kbira tan-nies fehmu li Zhirinovsky ma kellu l-ebda setgħa reali, iżda d-diżappunt xorta kien issaltan.
  2. Il-biża" li l-mexxej militant tal-Partit Liberali Demokratiku jibda t-tielet gwerra dinjija, b"konsegwenzi katastrofiċi. Barra minn hekk, ħafna ma beżgħux mit-trażżin ta 'Zhirinovsky u l-biża' li kien se jistabbilixxi dittatorjat totalitarju u jgħarraq il-pajjiż bid-demm. L-isteriżmu tiegħu beżżgħet lil ħafna.
  3. L-oppożizzjoni tal-Kap tal-Partit Liberali Demokratiku mhix biżżejjed. Speċjalment għall-ewwel darba, ix-xhur tal-gwerra fiċ-Ċeċenja, u l-propaganda favur il-Kremlin nnifisha taw tort lil Zhirinovsky għal dan, u nefħu ħafna l-lealtà tiegħu lejn l-awtoritajiet. Madankollu, Vladimir Volfovich innifsu ried ħbiberija mal-Kremlin, tilef l-immaġni tal-għadu ewlieni tal-gvern attwali.
  4. Insuffiċjenti effettività tal-użu tal-lievi tad-Duma għall-implimentazzjoni ta' politiki finanzjarji populisti. B"mod partikolari, kien possibbli li titpoġġa għall-vot, liġi populista wara l-oħra, li taħdem għall-pubbliku. Dan huwa dak li għamel Yeltsin b'mod partikolari, fil-Kungress offra xi ħaġa li ma kinitx realistika biex twettaq u jaqla 'punti għalih innifsu. Iva, u Yeltsin waqt l-elezzjonijiet għolla s-salarji u l-pensjonijiet ta" kulħadd, u mbagħad jew ma ħallsithomx, jew ittieklu mill-inflazzjoni. Lukashenka u oħrajn għamlu l-istess, iżda Yulia Tymoshenko ma abbandunatx il-politika monetarja iebsa tagħha u tilfet l-elezzjonijiet, tilfet il-libertà tagħha fl-istess ħin!
  5. Zhirinovsky għamel kalkolu ħażin ieħor relatat mad-dehra tiegħu. Huwa sar xaħam bla bżonn u beda jidher ħafna agħar bħala riżultat. Barra minn hekk, in-nies bil-ġuħ ma jħobbux nies biż-żaqq u xaħam. Hawnhekk, bil-mod, Zhirinovsky wera n-nuqqas l-ieħor tiegħu, in-nuqqas ta 'fanatiżmu fil-politika, mhux biżżejjed rieda biex iżomm ġismu fil-forma u ma jiekolx iżżejjed. Mill-mod, anke matul l-elezzjonijiet tal-1991, Zhirinovsky kien irqaq, saħansitra irqaq min-norma, ta 'ħamsa u erbgħin. Dan jissuġġerixxi li min-natura "Zhirik" mhuwiex inklinat li jkollu piż żejjed, li jfisser li ma kienx daqshekk diffiċli għalih li jżomm lilu nnifsu fil-forma, b'differenza, pereżempju, Gaidar.
  Dan huwa wkoll żvantaġġ sinifikanti!
  7. Meta mqabbel mal-ewwel elezzjoni, l-ammont ta" ħin ta" xandir li Zhirinovsky jista" juża naqas drastikament. Il-ħin tal-ajru b'xejn kien maqsum bejn 44 parti, u l-ħin tal-ajru mħallas ma setax ikun aktar minn ħin tal-ajru b'xejn, u seta' jinxtara biss bil-lejl. Allura Zhirinovsky ma setax jagħmel użu sħiħ mir-rigal oratorju pendenti tiegħu, kif kien fl-1993. Għalkemm, pereżempju, kellu aktar flus minn dak iż-żmien!
  6. Forsi anke l-aktar sinjifikanti: il-kompetizzjoni politika kibret sew u dehru mazz s[i[ ta" partiti u blokki ta" imitaturi fil-kamp elettorali tal-Partit Liberali Demokratiku. Minn dawn, l-ewwelnett, KRO, Power, CHP, u mazz sħiħ ta 'partijiet oħra. U l-gvern kien ikkritikat minn kulħadd ħlief il-partit fil-gvern Dar tagħna tar-Russja. F'termini ta 'frekwenza, huma promossi b'mod attiv u wrew ħafna fuq it-televiżjoni Boris Fedorov u l-blokk tiegħu Forward Russia, bi kritika ta' Chernomyrdin u l-gvern. Veru, Boris Fedorov innifsu lagħab biss l-oppożizzjoni, bit-tama li jirbaħ fuq l-elettorat tal-protesta. Imma ħafna min-nies ma emmnux! Imbagħad Boris Fedorov saħansitra ngħaqad mal-NDR. Il-Partit Repubblikan Nazzjonali ta" Lysenko kien attiv ħafna wkoll, u l-mexxej tiegħu kkuppja l-ġenn emozzjonali ta" Zhirinovsky, u bl-ebda mod ma kien offiż mill-attenzjoni tal-midja. Barra minn hekk, kien attiv il-blokk Vedenkin, li kien ukoll assistent tal-kap tal-Partit Liberali Demokratiku u nazzjonalista estrem, kif ukoll il-blokk Baburin. Baburin huwa wkoll persuna attiva ħafna, f'ħin wieħed kważi sar kelliem minflok Khasbulatov. Fil-qosor, l-elettorat ta 'Zhirinovsky kien pjuttost maħlul minn doppji u imitaturi simili. Barra minn hekk, ix-xellug kellu wkoll xejriet ġodda, inklużi dawk tal-persważjoni Stalinista.
  Taħt kundizzjonijiet bħal dawn, 11.5 fil-mija minn 44 huwa tabilħaqq riżultat deċenti, għalkemm inqas milli possibbli b"politika elettorali aktar raġonevoli. Pereżempju, Zyuganov irnexxielu jgħolli l-punteġġ tiegħu minn 13.5 fil-mija għal 22.9, minkejja li n-numru ta 'kompetituri żdied. Blokk wieħed "Għall-USSR!" neħħa aktar minn 4.5 fil-mija tal-votanti! Yabloko sofra telf, iżda inqas minn wieħed fil-mija, u, meta kkunsidrat il-partijiet li sparixxew wara l-barriera, żiedet il-fazzjoni tagħha. Flimkien, kellhom 46 deputat bħala membru wieħed. Iżda l-"Għażla tar-Russja" sparixxew wara l-firdiet, kif għamlet l-istampa ta" Shakhrai.
  . KAPITOLU #16
  L-armata Ċiniża ġiet kompletament meqruda fuq it-tank IS-7. U għal darb'oħra kien hemm waqfa fil-battalja mal-Imperu Ċelesti. U Oleg Rybachenko, mingħajr ma ħasibha darbtejn, fassal storja sabiħa u interessanti;
  Kien hemm ġranet iebsa tal-ħarifa tard. Is-smewwiet bejtu, u jsaqqu l-art b"mod abbundanti bi qtar taċ-ċomb. Id-dinja kienet griża, il-weraq tad-deheb kienu qed jitfarrku, il-friegħi tas-siġar jitbandlu fir-riħ bħal qafas vojt. Il-boċċa tas-silġ tal-fidda dewweb mingħajr ma kellha ħin biex tiġbed il-mudelli kkomplikati tagħha fuq it-twieqi, biex tkopri l-art kannella-griża b'tapit li jgħammex.
  It-tifel ta 'disa' snin Slava Ivanov kien imdejjaq, deher li l-univers kollu kien miksi b'wajer imxewwek. B"rasu mimxula, irritorna minn skola mhux maħbuba, fejn ukoll ġie msawwat minn sħabi tal-klassi. Tbenġil jidher b'mod ċar fuq il-wiċċ, il-bagalja hija mqatta ', m'hemm l-ebda xewqa li tmur id-dar, fejn mistoqsijiet intrużivi mill-ġenituri jistennewk. U agħar minn hekk, għada trid terġa" tmur l-iskola, tgħaddas rasu "l quddiem fl-Infern ta" Dante għaż-żgħażagħ. F"dak il-mument, meta tifel bid-dehra ta" nagħaġ misjuqa għall-qatla daħal fid-daħla, raġel ċkejken qabeż biex jiltaqa" miegħu bħal xitan minn snuffbox. Kien jixbah tifel, imma fl-istess ħin ma kienx imnieħer li jaqta" Pinocchio, tliet għajnejn perky - ħomor, isfar, aħdar kontinwament winked.
  -Bongu! Qal ir-raġel ċkejken b"għajnejn dawl tat-traffiku. U estenda tiegħu, kif deher għall-mess idejn injam.
  Slava ma ħawwadhomx b'fiduċja, kien diġà f'età meta t-tfal jifhmu li l-mirakli ma jseħħux, u deher pjuttost ixxukkjat b'tali masquerade.
  "Għandu jkollu għajnejn ċibernetiċi," u għatti ruħu b'libsa speċjali tal-kartun.
  -Well, għaliex hekk gloomy! Ħa nintroduċi lili nnifsi, jien Krore mill-pjaneta Chrome. Tara konkretament, megħlub mill-atmosfera soffokanti tal-pjaneta. X'inhu l-isem tiegħek.
  -Slava jew Vyacheslav. It-tifel ghamlet inċert.
  -Mela dik hija Glory. Aħna - jien u Vint - tellajna mill-pjaneta tiegħek, l-indiġeni jsejħuha Dinja, u aħna nsejħulha Erbana. Is-sewqan ipertelepatiku tagħna waqaf, wara li tilef kważi l-qawwa kollha tiegħu. Dan huwa mimli bil-fatt li nistgħu nibqgħu mwaħħlin għal dejjem fuq il-pjaneta tiegħek. Għinna. - Imma jien biss tifel u ma nifhimx magni spazjali.
  It-tifel qabad l-ispallejn irqaq tiegħu inċert.
  - M'għandekx għalfejn insemmu. Hawn ġej Vint, jispjegalek kollox.
  Quddiemhom deher is-suġġett, li jixbaħ ħafna lil Samodelkin mir-rivista "Merry Pictures". Kellha l-istess bolt għal imnieħer, ħalq f"forma ta" salib, u tliet għajnejn tad-dawl tat-traffiku biss f"forma ta" saucer li jtajru tawh dehra kożmika mhux tas-soltu. Is-swaba 'fuq l-idejn kienu fil-forma ta' wrenches mgħawweġ b'ħafna ġonot. Għalkemm ħassewhom qishom azzar mal-mess, Vint ħasad idejk bil-mod ħafna.
  -Ħabib uman tagħna, ġisem fraġli.
  Kien hemm dispjaċir fil-vuċi ta 'Vint.
  -U jogħġobni tant mingħandu, u jieħu n-nifs bid-dwejjaq, huwa daqshekk temperamentali.
  Crore patted spalltu b'mod amikevoli. Vint kompla b"ton kemxejn mibdul.
  -Baby, trid ittir f'post magħna, biex tara dinjiet oħra.
  Glory shuddered. Deherlu li kien jorqod u joħlom. Biex tara r-realtà huwa l-aħjar mod biex toqros lilek innifsek. Li għamel. Ma tantx weġġgħet, iżda Vint u Krore kienu għadhom weqfin ħdejn xulxin, żgħar madwar l-għoli tiegħu bi tbissim wiesa" u kemxejn cheeky.
  -Le, m'aħniex magħmula mix-xama' u se ndewbu fix-xemx.
  Vint daħak.
  -Issa ejja RIP.
  It-trinity ħalliet l-entratura, kien hemm slush fil-bitħa, stivali squelched permezz tal-għadajjar.
  - Għajjien bil-mod primittiv tat-trasport tiegħek. Krohr qal u ħareġ apparat li kien qisu Rubik's Cube mill-but.
  Suffara qawwija qatgħet is-skiet. Il-ħames sħabi tal-klassi ta" Slava niżluhom eżatt fil-laqgħa. Kienu l-istess Telliefa dashing li għelbuh. U issa smirks sadistic dehru fuq il-geddum tagħhom.
  -Dak Snow White (Slava kellu xagħru blond) u intom żewġ jerks dressed-up. L-aktar kumpanija adattata
  Huma resqu qrib, l-akbar minnhom, raġel xaħam jismu "Baran", ippruvaw slap-qasma Kror. F'daqqa waħda qabad subgħajh b'għafsa.
  - Ħej int "Pinocchio". Il-muntun litteralment fgat bir-rabja. - Well, itlaq, inkella inti ser ġġibu.
  Il-ħabib tal-muntun ipprova jagħtih daqqa ta" sieq f"wiċċu, iżda Krohr ċċaqlaq u tah daqqa ta" sieq fl-istonku. It-tifel tal-hooligan waqa", b"ħalqu miftuħ beraħ.
  -Il-kont huwa miftuħ. Pinocchio kixef tbissima.
  Imbagħad għamel moviment b"subgħajh: Baran tħawwad u tilef minn sensih minħabba l-uġigħ.
  - Mill-bejk tiegħu stess, ħallih jgħid grazzi li aħna ma sprejjihx f'fotoni madwar il-galaxie.
  It-tliet subien l-oħra ffriżaw, ħarsu lejn punt fiss, u mbagħad ġrew f'direzzjonijiet differenti.
  -Hekk hekk sfaxxaw bħal skittles. Ma għedtlekx, Slava, li t-tfal umani huma kodardi.
  It-tifel eżita.
  -Ma nafx.
  -Allura taf. Sadanittant, qed nimxu ftit mixja.
  Il-kamin dawwar il-lieva, u dehru li waqgħu fl-art. Kien hemm kważi dlam kożmiku madwar.
  Slava twitched u saq fit-tarka, kien bħallikieku kien ixxukkjat, ix-xokk kien tant qawwi. Il-kamra kollha tkexkex u rriżulta li kienet mgħarrqa bl-aħmar, l-uċuħ komiki tal-ħbieb li għadhom kif inħadmu żifnu b"kuluri krimżi.
  - Int ikkaġunat. Crore qal bi ħġarhom. Imma m'għandekx għalfejn tagħmel dan, kellek biss tiffriża. X"se nagħmlu issa?
  -Xejn. Vint gurgled. Ejja recharge, u mbagħad naraw.
  Vint poġġa elmu fuq ras Slava.
  -Ejja naħsbu l-batterija tal-quasar tagħna.
  -X'għandek taħseb dwar.
  - Dwar xi ħaġa ħażina u offensiva. Ftakar dak li ddejjaqk l-aktar.
  U x'se jgħinek? Għajnejn Glory kibru b"sorpriża.
  Krohr poġġa siequ lura, id-"dawl tat-traffiku" tiegħu mixgħul b"eċċitament.
  -Naturalment, il-ġeneratur ipertelepatiku tagħna jitma 'l-emozzjonijiet negattivi. Huwa jittrasformahom f'forza li kapaċi ċċaqlaq l-istilel mill-orbiti tagħhom. Wara kollox, dan huwa eżattament dak li rriżultaw li kienu attraenti - għandek ħafna emozzjonijiet negattivi.
  Minn dan kollu, Slava induna li enerġija bla preċedent hija moħbija fih, u għal xi raġuni, l-agħar fih huwa kapaċi li ġlied boyish żgħar jisparixxu bħal xemgħa fix-xemx.
  - U jien b'saħħtu.
  It-tifel għaqqad il-ponn.
  -Għandek bijokamp qawwi - wieġeb Invita. Iċ-ċkejken starship tagħna se jaċċellera għal veloċitajiet superkożmiċi.
  Fil-kabina tal-pilota tal-starship mill-ewwel sar ħafif. Slava raw apparati puliti bħal f'sala ta 'slot machine. Meta qabad għajnejh, Krohr xegħel l-apparat olografiku. Is-sema starry mixgħul bħal spotlight.
  -Din hija l-galaxie tiegħek, tara, tarbija, hija mibruma fi spirali.
  It-tifel ħares b"sorpriża lejn l-ispazju li s"issa mhux magħruf u li ma kienx magħruf minn ħadd min-nies. Kien ferħan u ftit jibża" biex iħares lejn dan il-miraklu tat-teknoloġija aljena.
  -Din it-tikka ħamra hija l-post fejn tinsab id-dgħajsa bħalissa.
  -Nifhem, u fil-mument fid-Dinja.
  Staqsiet Glory.
  - Le, aħna qegħdin fuq il-qamar. U jekk trid, tista 'tammira l-pajsaġġ Lunar.
  Il-kamin imdawwar fuq is-cyberscanner, il-ħitan tal-vapur saru trasparenti u l-pajsaġġ lunar strambi dawwal il-wiċċ kollu tal-kabina.
  -Dak ir-raġel żgħir li trid tgħaddi minn kraters spazjali.
  Vint issuġġerixxa b'ton fervent.
  Glory eżita.
  Imma m'hemm l-ebda arja hemmhekk.
  - Imma hemm ramel. Tibżax tispiċċa, filwaqt li l-vakwu ma jkunx terribbli fuqek.
  It-tifel mill-ewwel emmen lill-ħabib stramb tiegħu. Hekk kif qabeż għal wiċċ il-qamar, il-ġisem inqabad b"ħeffa li ma tifhimx. Deher li ma kienx jaqbeż fi spazju bla arja, iżda f"wiċċ l-ilma. Qabża waħda qawwija u tinżel bla xkiel fl-art. Slava ħass li kien esperjenza sensazzjoni simili x'imkien. Dak huwa biss fejn - fuq il-karużell, bandli? Le, huwa aktar bħal jaqbeż fil-ħolma. L-istess sensazzjoni ta 'waqgħa bil-mod, inti bħal werqa f'wiċċ l-ilma fl-arja. Kemm jista" jaqbeż għoli. Huwa biss inkomprensibbli għall-moħħ.
  -Superman! It-tifel jgħajjat u jagħti s-sieq bil-qawwa kollha tiegħu.
  -Meta tolqot l-asteroid, oqgħod attent u tista 'titjir.
  - Imbagħad ejja nilagħbu catch-up. Glory issuġġerit.
  -X'inhi l-idea. Vint għamel għajnejh tat-traffiku.
  -Imbagħad ejja, min imiss lil min jaqbad.
  Il-logħba bdiet, u għalkemm Vint u Krore kienu ferm aktar veloċi mit-tifel, huwa ċeda b"ħila kbira, u b"hekk il-logħba rriżultat ta" pjaċir. U meta Krohr offra lil Slava biex jaqleb xi ħaġa fuq l-elmu, ħass forza qawwija tiċċirkola fil-flettijiet tal-ġisem.
  -Ara naqra! Għall-ewwel darba nħoss trasformazzjoni sħiħa fija nnifsi.
  It-tifel immedjatament qabeż tletin metru fl-arja, imbagħad niżel bil-qawwi fil-wiċċ, u ħalla footprints fil-fond.
  - Ħej, ipprova tlaħħaq miegħi.
  Madankollu, Screw ftit, mhux imbarazzat minn qabża qawwija, qabad mat-tifel, laqtu ħafif b'subgħajh f'sidru.
  -Tfal, inti xorta mqabbla magħna. Ma jimpurtax kemm tipprova, aħna se nlaħħqu miegħek.
  Wara dan, Slava marda bil-logħob, mitwi idejh flimkien, xegħlu rasu.
  - Jirriżulta li inti succumbed lili - lads gideb ta 'żewġ qalb.
  - Għaliex qed nigdbu, għax din hija logħba, u fil-logħba jiġġieldu, u kulħadd għandu d-dritt għat-tattiċi tiegħu. U l-istrateġija tagħna hija waħda li tgħin lill-bnedmin dgħajfa kollha li jgħixu fl-univers.
  Naħseb li kellna biżżejjed mill-qamar. Kompla ħaseb Vint. Nistgħu nagħmlu minn kollox, trid tifel jara dinjiet u universi oħra?
  -Naturalment irrid! Wiċċ Slavik reġa" xegħel bil-ferħ. Anki t-tbenġil dehru li kienu ornament għall-wiċċ imlaħlaħ.
  -Imbagħad idħol fuq il-vapur u mur.
  Slavik poġġa bilqiegħda fis-siġġu tal-kap pilota - jammira l-istampa grandjuża tal-pajsaġġ tas-sema. Fuq l-art mhux possibbli li tara daqstant stilel qawwi f'daqqa, l-atmosfera ħoxna ta 'l-art tagħmilha diffiċli li tosserva l-kobor kolossali tas-sema starry.
  U hawn fil-vakwu tista 'tara kollox sa l-iżgħar ċagħaq stilla. Slava ammira s-sema, ħassu tajjeb u kuntent, għax osserva dak li setgħu jaraw biss ftit għexieren, massimu ta 'mijiet ta' nies.
  -Issa l-spaceship se tidħol f'hyperdrift u tkun tista' tosserva xi ħaġa li ħadd ma ra qabel.
  Slava estenda subgħajh mal-pannell.
  Vint xemm għajnejh. Imbagħad b"ġentilezza iżda b"mod sod ta daqqa t"idejh.
  -Tmissx l-apparat. Tista' ddawwar il-ganċ ħażin u taqa' nofs l-univers f'toqba sewda.
  Slavik fetaħ għajnejh beraħ.
  - Suffara.
  -Le, ġejna minn univers ieħor inkomparabbilment aktar żviluppat minn dan. U għandna provvista kolossali ta 'enerġija moħbija fina, meta mqabbla ma' biljuni ta 'stilel huma trab. Ara kif naqbdu l-veloċità.
  Għall-ewwel, il-korpi tas-sema ikkondensaw, deher li kien hemm aktar minnhom quddiem, u l-ispettru nbidel lejn in-naħa blu. Wara, għall-kuntrarju, il-kwiekeb saru aktar rari u tbaxxew, akkwistaw lewn aħmar.
  - Kompli żżid il-veloċità. Krohr croaked.
  L-istilel ħarbtu malajr il-baħar, l-ispettru tagħhom inbidel, u nbidlu fi tiddix vjola solidu. Glory ħares lura. Kien hemm vojt assolut. L-istilel fuq il-ġnub kienu rari u dgħajjef. Meta ħares lejn it-tifel li fetaħ ħalqu sorpriż, Vint lanqas spjega.
  - Dawn huma veloċitajiet superluminali. Il-fotoni tal-kwiekeb li huma warajna jibqgħu lura wara l-vapur, li jfisser li sempliċement ma narawhomx. Mhux hekk biss, qed inlaħħqu mal-fotoni li tellgħu 'l quddiem, li jfisser li tara l-istilel kollha fl-istess ħin, kemm fuq wara kif ukoll fuq quddiem, u parzjalment itir mill-ġenb. Hawn huma mgħaqqda quddiemek fuq il-monitor. Jekk inżidu ftit aktar veloċità, allura jsiru inviżibbli għalik, u jidħlu fil-parti ultravjola tal-ispettru. Ħares.
  Il-kamin dawru r-rota ta 'l-isteering, u d-dija vjola tbaxxa f'daqqa, imbagħad sparixxa għal kollox.
  - Ukoll, mill-kamin. Issa ma tistax tara xejn.
  L-ispazju iswed mill-ewwel sar gloomy u gloomy. Crore għaqqad il-għajn.
  -Issa se nżidu l-veloċità. Il-vapur spazjali għadda minn xrar, u l-iskrin reġa' tteptep.
  - Kienu aħna li mixgħulna l-konvertitur tar-radjazzjoni gamma f'dawl ordinarju. Issa terġa tara s-sema starry.
  L-istilel kienu verament itiru baħar f'mod miġnun. Diġà għaddew il-parti tal-galaxie maġenb id-dinja u mxew lejn iċ-ċentru tagħha. Hawn naqqsu xi ftit. Biex tammira l-fjoritura stramba. Għajnejja weġġgħeti kif twinked għadd kbir ta" stilel. Aktar minn persuna waħda fuq l-art ma ratx fjoritura bħal din aqwa. Rubini, djamanti, żaffiri, topazes, żmeraldi, agates u ġebel ieħor dehru li shimmer polverizzat fl-ispazju. Id-dawl li tgħammix tagħhom ċeda, shine minn ġewwa kollha. Glory teptip. Screw laughed, kien mibrum mit-tensjoni
  - Dak ir-raġel qatt ma ra ħaġa bħal din. Dan huwa ċ-ċentru tal-galaxie. Ara, taqbadx għamja.
  "Irġiel ċkejknin ferħanin" daħku b'daħk bla ħoss.
  - Kemm konna ttiru malajr?
  L-iżgħar huwa elf parsec kull sekonda. Parsec wieħed huwa kważi tliet snin ħfief. Jiġifieri, f'sekonda nimxu fit-triq li d-dawl jivvjaġġa għal kważi tlett elef sena tad-Dinja.
  Glory qatt ma waqfet tkun sorpriża - Ara naqra, sew, veloċità.
  Vint għaxxaq bil-għajn.
  -Il-veloċità għadha mhix kbira biżżejjed biex tittajjar minn univers għal univers, iżda nistgħu nżidu l-ħeffa ħafna drabi. Trid tiġri madwar id-dinjiet?
  - Diġà għedt li rrid!
  -Imbagħad żomm issikkat, l-aċċelerazzjoni l-ġdida tkun aktar wieqaf minn dik ta 'qabel.
  L-istilel faded għal mument, u mbagħad ġrew f'kavalkata frenetika. Il-moviment tal-mini-starship kien qed jaċċellera u jaċċellera. Galassji sħaħ ġrew il-baħar. Id-dawl imċajpra u shimmered, u l-ġirja tal-ġenn tal-starship kibret u kibret.
  Diġà qed nimxu b'veloċità ta' miljun parsec kull sekonda. Għadu mhux overclock kbir. Se tieħu ġurnata biex ittir lejn it-tarf tal-univers ċkejken tiegħek. Imma aħna Vint għafas subgħajh ma' xufftejh - nistgħu nħaffu saħansitra aktar jekk nixgħlu aċċeleraturi hyperultraplasmic.
  Slava kien ippressat ftit fis-siġġu, u kien sfurzat jgħatti wiċċu b'idejh sabiex ma jmurx għama mill-abbundanza ta 'raġġi tal-istilel. Anke s-swaba" dixxew.
  -Il-veloċità tagħna hija għaxar miljun parsecs kull sekonda. Inkomplu naċċelleraw.
  Id-dija tan-nar saret sħuna, id-dawl inħaraq minn ġewwa. Meta ra dan, Krohr xegħel il-filtru tad-dawl.
  - Għidtlek li Earthlings huma dgħajfa. Huwa meħtieġ li tingħata saħansitra aktar aċċelerazzjoni, u tissaħħaħ il-kamp tal-forza, li jagħmilha impenetrabbli għar-raġġi.
  -Il-veloċità tagħna hija mitt miljun parsecs. Invita squeaked.- Dalwaqt se noqorbu veloċità subtelepathic.
  - Iżda dan huwa improbabbli, il-veloċità tal-ħsieb hija infinita u l-mutur ipertelepatiku jista 'jaċċellera għall-infinit. Barra minn hekk, ma tafx kemm huma nutrittivi l-emozzjonijiet negattivi. Aħna diġà tlielaq nofs l-univers, u għadna ma użajnax mija fil-mija.
  Crore wieġeb.
  - Iva, dan it-tifel huwa teżor reali. Mill-mod, Slavka, il-veloċità tagħna laħqet biljun parsecs kull sekonda.
  F'daqqa waħda, il-logħob tad-dawl fuq il-baħar ġie interrott, sar skur, u d-dawl biss ġewwa l-starship minjatura dawwal il-vakwu iswed.
  -Fejn aħna? Staqsa Slava b"vuċi naive.
  - U mkien fl-ispazju interuniversali. Cyberscanners għadhom ma mietux, iżda kważi m'hemm l-ebda kwistjoni madwar, hemm biss vakwu, hyperspace u ħafna oqsma.
  -Aħna fil-vojt. It-tifel ħass il-biża".
  -Tista 'tgħid li. Imma tibżax, dalwaqt insibu ruħna f"univers ieħor, ħafna akbar mid-dinja tiegħek. Hemmhekk ikollna lok għal attività kreattiva.
  -Hemm ħafna universi u jinsabu mhux biss fi spazju tridimensjonali, iżda wkoll fi spazju multidimensjonali. Hemm miljuni ta 'kejl, qed jinbidlu kontinwament, jittrasformaw. Sabiex ma xokkekx bil-varjetà ta 'forom, se mmorru għall-univers tridimensjonali tas-soltu. Il-ħaġa prinċipali, id-differenza tagħha mill-isfera tiegħek hija li s-sħaħar u l-maġija huma żviluppati ħafna fiha. Dawn huma kollha intriċċi ta 'telepatija, il-possibbiltà li tinfluwenza l-ambjent materjali permezz ta' influwenza verbali. Issib ruħek f'super-renju fabulous, dinja ta 'fantasija u ħolm.
  X'se nagħmel hemmhekk! Wara kollox, is-sħaħar għalija hija misteru wara seba" siġilli.
  -Għadu misteru, u darba f'dinja oħra malajr titgħallem il-maġija. Harry Potter innifsu mhux se jkun taqbel għalik. Madankollu, jekk dan l-univers ma jaqbillekx, allura nsibu ieħor għalik. Forsi inti tħobb it-teknoloġija iperplasmika - aħna ser ngħallmu kif tagħmel dan, iżda għalissa, it-tlieta għandna biċċa xogħol speċjali x'tlesti, u għal dan għandna bżonn tifel bħalek.
  -Għal xiex?
  -Għax int bniedem.
  -Il-veloċità tagħna laħqet għaxar biljun parsecs kull sekonda. U dan ifisser dalwaqt, il-kwiekeb iduru fuqna. Vint ħareġ biċċa duħħan minn fommu.
  U tabilħaqq, bħallikieku f"rakkont ta" sħarijiet, quddiemhom xegħlet skala ta" dawl mill-isbaħ. Il-veloċità tal-starship niżlet, u waqgħu f'dinja tal-fairy-tale. L-istilel ta 'dan l-univers kienu speċjali mhux tondi, iżda kwadri, trijangolari, fil-forma ta' koni u priżmi. Kull stilla kienet speċjali u unika, differenti jew fil-forma jew fi sfumatura ta 'dawl elużiva.
  Glory tant ffriżat b"ħalqu miftuħ, dak li ra qabeż l-aktar suppożizzjonijiet awdaċi.
  Il-kwiekeb f'wiċċ l-ilma bil-mod il-baħar, dehru qishom gżejjer tan-nar fuq baħar bellus iswed.
  Fl-aħħar, quddiem għajnejhom dehret pjaneta kbira, b"dijametru ta" madwar għaxar sunijiet f"forma ta" ċilindru. Propju fiċ-ċentru ta" dan iċ-ċilindru kien hemm kastell ġiganteski ta" stil Gotiku. L-elf kilometru tal-ħitan tagħha kienu viżibbli faċilment mill-orbita.
  -Hawn f'dan il-kastell jgħixu r-re u r-reġina, li verament iridu jkollhom werrieta għat-tron. Imma qagħda terribbli tiżen fuqhom. Tifel innoċenti minn univers ieħor biss jista" jkisser din il-kelma. Crore qal.
  U issa rridu, kif jgħidu n-nies, niżlu fuq il-wiċċ tal-pjaneta.
  L-inżul kien suċċess, jagħmlu dawran, huma tellgħu mill-istatwi ġganti ta 'ajkli mighty.
  - All Glory toħroġ. Screw ta daqqa t'id u għen biex jaqbeż minn bastiment żgħir.
  - Aqla 'l isfel lejn il-pjaneta.
  Slava ta ċawwa żgħira. Is-saħħa kienet madwar l-istess bħal dik tad-dinja, għalkemm il-palazz ġiganteski kien xokkanti. Imbagħad quddiemhom infetaħ xatba tal-kristall twila kilometru. It-tlett iħbieb daħlu f"kuritur mgħammar b"ħafna statwi tad-deheb u prezzjużi. Kien hemm ukoll dniefel ta" erba" denbu, suldati aljeni b"armi megaplasma. Bukketti sbieħ ta 'fjuri naturali, minquxin mir-rubini, komplew jixxengel u jiġbdu rashom. Ħut outlandish tgħum madwar is-sala, shimmering bi skali frizzanti.
  -Huwa stramba kif jistgħu f'wiċċ l-ilma fl-arja? Staqsa t-tifel.
  -Antigravità! Crore wieġeb. - Għadu mhux se tarah.
  Kien hemm ħafna minn kull ħaġa oħra, kull xorta ta 'affarijiet differenti, bewitching l-għajn u aqwa l-immaġinazzjoni ta' tifel ta 'disa' snin, iżda d-deskrizzjoni ta 'tali Splendor se tieħu żmien twil ħafna.
  Kien twil wisq biex jimxu tul il-kuritur ta 'mitt kilometru, għalhekk Vint għafas il-buttuna u teleportaw dritti lejn il-kamra tat-tron. Il-post ewlieni ta 'l-istilel Kings kien aqwa. F"nofs is-sala kien hemm tron, li jimponi bħala muntanja, f"għamla ta" akkwadott spirali, li fuqu kienu jdubu dgħajjes żgħar iżda mgħammra b"mod jgħajjat. Minn żmien għal żmien ħarġu f"logħob tan-nar, l-aktar kaskata brillanti ta" xrar li għarrqet l-ispazju tal-madwar tal-għabex li kien jirrenja madwaru. Imbagħad bdiet tindaqq mużika grandjuża, u d-dija tal-vulkan ħarġet. Lava ħamra tan-nar qatgħet l-atmosfera, u koppja rjali ħarġet minn sħaba li tgħammix. Dehru żgħar u fl-istess ħin lebsin b"togħma kbira. Fuq is-sider tar-re kien hemm katina bi żmeraldi flimkien ma" xbieha ta" poodle blu. U l-katina li żejjen għonq ir-reġina, għall-kuntrarju, kienet magħmula miż-żaffir. Huwa mejlet wiċċu lejn it-tifel, il-kelb għajjat ippronunzjata u ħawwad denbu. Ir-Re tbissem, snienu jixegħlu bħal bozoz tad-dawl.
  - Nilqagħkom il-mistieden tiegħi jismu Slava. Int, kif jgħid it-talisman tiegħi, int tifel tajjeb ħafna u kapaċi twettaq id-destin tiegħek.
  Il-persuna rjali rranġat il-frażijiet b'mod kemmxejn inuman, iżda t-tifsira kienet ċara anke mingħajr traduzzjoni. Għalkemm hija stramba kif residenti ta 'univers ieħor jista' jkun jaf ir-Russu.
  -Huwa telepatija. whispered Crore.
  - Għandna tarbija grief kbir. L-unika tifla tinżamm fil-magħluq mit-tirann intergalattiku Eletromendos. U għandna bżonn kavallier kapaċi jeħlisha. Il-profezija l-kbira tgħid li se jiġi minn univers żgħir bi kwiekeb tondi. Tnejn mill-ħbieb antiki tiegħi Vint u Krohr ġabek il-palazz, issa trid tgħaddi minn test serju u tegħleb lill-iper-tirann.
  Slava tbissem, deherlu li l-ġwienaħ kienu qed jikbru minn wara dahru u kien pjuttost kapaċi jlaħħaq ma" mostru li jterrorizza l-univers kollu bla tarf.
  -Jien lest niġġieled l-għedewwa u neħles lil bintek.
  -Imbagħad Vint u Kron qegħdin fi triqthom u jiggwidawk, imma l-ewwel trid tgħaddi minn test żgħir. Tip ta' test dwar l-idoneità professjonali.
  -Bil-ferħ.
  Vint u Krore qabdu lit-tifel minn dirgħajhom u kienu lura fuq il-mini starship.
  -Tex għandu test, u issa se jtiru lejn pjaneta li tinsab kważi ħdejn stilla kbira.
  Il-bastiment minjatura dawra, u kienu quddiem pjaneta blu bi sħab li jragħwa.
  Vint ħareġ l-apparat.
  - Adieu Snow White.
  Snap ta 'swaba' u Glory kien, kull fejn taħseb. Quddiemu kien hemm il-bini l-griż tal-iskola, li kien imqiegħed fit-tarf. Hemm bagalja tqila wara dahru, li jfisser li jrid imur għal klassi boring u rrabjata. U dan huwa terriblement mhux mixtieq. Saqajn saru fraġli u tregħdu. Kienet tassew ħolma jew alluċinazzjoni? It-tifel ħakk għajnejh u b"mod goff ipprova joqros lilu nnifsu. Iweġġgħu. Allura din hija realtà, hu verament irid imur l-iskola. U s-sema kien jibki, kien niedi u kiesaħ, kien jonfoħ riħ kiesaħ. Sejħa tinstema fil-bogħod. Saqajn involontarjament imċaqalqa għall-ġirja. Trid tkun fil-ħin biex tibda l-klassi.
  It-tifel, kemxejn bla nifs, ġera fil-klassi. L-għalliem skur Rudolf Frankenstein laqah b"għajta ta" annimali.
  Int iqarraq mill-ġdid tard. Ħasra li issa ż-żminijiet qodma spiċċaw u ma tistax tiġi flogged. Inti toqgħod wara l-iskola, int se taħsel il-klassi.
  Daħka velenuża minn wara. Il-muntun whispers, juri l-ponn u subgħajh tan-nofs.
  - Aħna ser nibtuk fil-break. Ejja nbiddluh fi Chop White Snow.
  U daħk ħarxa. L-għalliem jippretendi li ma jismax.
  Il-lezzjoni tidher twila u tedjanti biex fuq kollox "Baran" u l-kumpanija tiegħu jibdew jibżgħu karta mimgħuda mit-tiben.
  Il-biża" titkaxkar involontarjament fir-ruħ, uġigħ fl-istonku, tkessaħ il-ġisem. Bi shudder, inti tistenna għal bidla meta l-ħamsa vili jaqbdu miegħek. Fl-aħħarnett, il-qanpiena ħsejjes, u saqajh involontarjament jinkisru f'ġirja - it-tifel huwa mgħaġġla biex jgħejja minn sħabu sinister. Jiġri, jipprova jaħbi fl-iktar rokna mudlama tal-iskola, fejn dawn il-vampiri ma jistgħux isibuh. Slava telgħu taħt il-barrakka, u sab ruħu fit-triq. Huwa tradott, kien hemm nifs, kif dellijiet ta 'tfal mostru dehru minn naħat differenti, kienu eżatt hemmhekk.
  - Ukoll, l-iblah ħarab. Inti kont "Snow White" u dan it-te se jkun "imxarrab".
  Il-muntun daħka b"mod sadiku.
  -Oqgħod fuq il-ħażiż u nagħtuk, inkella timtedd bħal katavru.
  - Le, is-subien le. Slava tgħajjat b"mod languid.
  - Għandna bżonn mogħża. U tkun xi tkun jonqos, kompli.
  Kien muntun kwazi ras itwal minn Slava u darba u nofs aktar ta daqqa qawwija f wicc. It-tifel twitched, l-għajn minfuħa kważi immedjatament. Imbagħad segwit poke fl-imnieħer, nixxa Yushka. Is-sieħeb tal-"Baran" ġrew fil-battalja, laqat il-kustilji, iżda l-mexxej qawwi żammeh ftit lura.
  - Stenna, ħallih jqum irkopptejh. Ukoll, "Snow White" se jsir mossy.
  Minn imnieħer Slava nieżel demm, għajnejha mimlijin, iżda minbarra l-biża", f"ruħha beda jqum sens differenti ta" kburija u dinjità.
  Le, mhux se ninżel għarkobbtejh.
  "Baran" ippretenda li kien sorpriż.
  - Hekk joġġezzjona dan is-snien. Imbagħad ħu snack.
  U mexa bil-qawwa kollha tiegħu f"widna. Ras Slava twerwer, widnejh saret vjola.
  - Le, jien xorta mhux se. Kien hemm tenaċità fil-vuċi tiegħu, biża 'fuq.
  - Imbagħad int mejjet. Ahna noqtluk.
  Ir-ringleader reġa" tbandal u bil-qawwa kollha tiegħu saq fil-ħaddejn. Slava warrab ftit, u d-daqqa ħarġet imċajpra.
  - Żomm fuq Snow White. "Baran" għamel ġest ta" theddid.
  Il-hooligan attakka lil Slava, xerred idejhom u qabadhom mal-ħajt. Imbagħad il-kap żagħżugħ ħareġ logħbiet u xegħel sigarett.
  -Issa nagħtikom kawterizzazzjoni. Irkupptejk jew tesperjenza buzz miġnun.
  Slava beda jibża" insopportabbli, diġà ried iċedi u jinżel għarkopptejh, hekk kif ftakar fil-wiċċ ferrieħi ta" Krora u fil-ħarsa moqdija ta" Vint. Speċjalment insupportabbli kienet il-memorja tal-wiċċ unikament sever u ġentili ta 're minn univers vast ieħor. Li tinkina jfisser li jittradihom. U liema eroj huwa mbagħad lest biex jisfida lit-tirann Eletromendos, jekk l-aktar hooligans ordinarji jmexxuh f'tertir mortali.
  Meta s-sigarett messlu rasu, Slava għajjat u ħarġet driegħ il-leminija f"daqqa.
  Fist magħqud sewwa b"furja ddisprata waqa" fuq ix-xedaq tal-"Baran".
  Huwa nefaħ għajnejh mistagħġeb, mistagħġeb u waqa" fuq dahru b"ħoss. Hawnhekk Slava ħass fih innifsu rabja u saħħa mhux tas-soltu. Huwa thrashed bħal kickboxer professjonali, ippanċjar u kick. Għaddew nofs minuta u l-ħamsa kollha kienu mitlufin minn sensihom. Slava kien bil-wieqfa b"rasu kburi mitfugħa "l fuq, b"idejh fl-arja.
  -Rebħa! Kif stajt għamilt dan!
  Il-qanpiena daqqet għall-lezzjoni, biss din id-darba ma kkaġunatx is-soltu shudder, iżda dehret qisha trill nightingale. It-tifel tellgħu fil-klassi bħallikieku fuq ġwienaħ. Dan huwa fejn falla minn imkien. Slava lanqas qagħad bilqiegħda biex jgħid kelma hekk kif spiċċa fl-ispazju. Ma beżax - issa x-xitan innifsu ma jibżax minnu u fetaħ għajnejh beraħ. L-istilel dehru ħelwin u għeżież, ma kien tal-biża' xejn, anzi, f'nuqqas ta' piż wieħed iħoss ħeffa stramba. It-tifel dawwar rasu ftit. Screw u Krore baqgħu ħdejh.
  -Dak "Snow White" ħa jibża. Jiddispjaċina, imma ma stajniex nagħmlu mod ieħor: suppost tegħleb il-biża' f'ruħek.
  Allura ma kienx test reali.
  -U le! Kien kollu reali, għandna s-setgħa li nieħduk lejn id-Dinja u anke nbiddlu ftit il-kalendarju. Kif? Dan huwa s-sigriet tal-bnedmin li għandhom miljun dimensjoni. Issa int għadda mit-test u ngħaddu għal kwistjonijiet oħra aktar serji.
  -Xiex?
  Il-kamin craked b'vuċi metallika.
  -Per eżempju, irrilaxxa l-uniku eredi tar-Re Ezaram. Jegħleb Eletromendos mhux se jkun faċli, quintiljuni ta 'dinjiet groan taħt għarqub tiegħu. Imma int irbaħt l-ewwel rebħa tiegħek fuq il-biża" tiegħek stess.
  - Biża 'ta' mewt żgħira - jegħlebha, qed noqorbu lejn l-immortalità.
  - Lest ħaseb Kroor. Quddiem, dehret il-forma familjari ta 'pjaneta ċilindru.
  . EPILOGUE
  Wara sensiela ta" daqqiet u telfiet tal-isturdament, l-Imperu Ċelesti qabel mal-paċi, u wiegħed li ma jerġax jattakka l-possedimenti tar-Russja tsarista.
  Is- Sitta l- Kbar irraġunaw li kien kmieni wisq biex jirbħu ċ- Ċina u li setgħu jaqblu maʼ termini favorevoli. Fil-fatt, parti mill-Mongolja, ir-reġjun tan-Nofsinhar ta" Usuri, Primorye, u anke l-Korea telqu mir-Russja. Dawn kienu ftehimiet profittabbli - li ppermettew lir-Russja tsarista ta 'Aleksei Mikhailovich tikseb post fis-Siberja u fuq il-kosta tal-Paċifiku. U tħossok relattivament sigur.
  U fuq dan spiċċat il-gwerra prattika glorjuża, u affarijiet oħra stennew lis-sitt eroj!
  
  
  REĠINA TA' L-ISPAZJU IMMORTAL
  Ir-Reġina verament riedet tidher iżgħar. U għalhekk bagħtet spedizzjoni sħiħa fit-tfittxija tal -mera tal-immortalità. Meta tħares lejha, tista" tinbidel f"tfajla żgħira.
  Fl-aħħar, it-tfittxija kienet ta 'suċċess, iżda ... Il-ġenju fil-mera qal lir-reġina anzjana:
  - Se nġib lura ż-żgħożija tiegħek, imma int se ssir ilsir!
  Ir-Reġina wieġbet, bi tbissima bi snien:
  - Jekk iż-żgħażagħ hija eterna, allura naqbel mal-jasar!
  Il-ġenju tefa" ħajja. Ir-reġina nbidlet f"tfajla li, kważi għarwiena f"lobb wieħed, ħaffer l-għalqa b"xazz. U ħadmet lilha nfisha u ħadmet ħafna.
  Biss il-ġisem żgħir kważi ma weġġgħux, u ma kienx għajjien wisq. Iżda kien umiljanti u boring ħafna. Kien fuq xi pjaneta b"żewġ xemx. U l-istruttura hija bħall-Medju Evu tard.
  Barra minn hekk, iffriżat f'formazzjonijiet. Ir-reġina ħadmet għal jiem u saret matt. Hija saret kważi bħal annimal, biss fil-ħolma libertà waslet għaliha. U hi dejjem taħdem qatigħ fil-qtil. Huwa diffiċli ħafna għall-ex reġina. U t-tmiss tal-frosta tal-indokratur fuq il-ġisem għarwien, bħal ħadid jaħraq.
  Fl-aħħar, kien hemm bidla fil-ħajja tagħha. Biss għall-agħar. Is-sid miet, u l-werriet tiegħu kien imħassar għal kollox. U t-tifla nbiegħet lill-barriera.
  Issa kelli nġorr basktijiet tqal, naħdem għarwien bil-ktajjen, nirċievi frosti u norqod fuq il-ġebel.
  Ir-reġina issa kienet ferm aktar itturmentata. Il-ġenju, ovvjament, kien poġġielha nassa. Iva, hija immortali u ma tixjieħx, iżda fit-torment, bħallikieku fl-infern.
  Għalkemm korp b'saħħtu huwa użat għall-istress. U r-reġina ddeċidiet li taħrab.
  Bl-għajnuna ta 'xagħar twil, hija bdiet tiffajlja katina, li biha huma kkatinati saqajha vojta u għonqha b'saħħtu għal-lejl. Inti tiffajlja ħadid imwebbes b'xagħarek bil-mod, iżda r-reġina għandha ħin biżżejjed - immortali. Ħaġa oħra hi li wara xogħol iebes fil-barrieri trid torqod, u tara ftit kuljum.
  Imma xorta tixrob xorta.
  Ir-reġina serrat ruħha u mbagħad waqgħet f"ħolma. Imbagħad fuq il-li jmiss isserrat mill-ġdid.
  Sakemm, fl-aħħar, kissret il-links .... Madankollu, hija ma setgħetx taħrab. Il-gwardjani qajmu l-allarm.
  Ir-reġina kienet maqbuda u msawwta bla ħasra bil-frosta. Imbagħad ħarqu l-għarqbejn b'ħadid jaħraq. Sussegwentement, huma ħarqu l-marka ta 'skjav maħruba. U għal darb'oħra mibgħuta fil-minjieri.
  L-iskjavi jmutu ħafna drabi, u ilha snin taħdem ħafna. Mela ħallihom jaħdmu f'qajd.
  U kull lejl iċċekkjaw il-katina tagħha.
  Ir-reġina raqdet f'qajd, u kienet kontinwament imwarrba.
  Poġġewha ktajjen tqal, u sawtuha bil-frosta malli ħadmet ftit aktar bil-mod.
  Ir-reġina kienet diġà xamm ir-riħa, u ma kinitx marida. L-infezzjoni ma ħadithiex, f'dieta żgħira u monotona ma kkawżax uġigħ fl-istonku. It-tifla eterna batiet, imma ma mietetx. U s-snin baqgħu għaddejjin. Il-minjieri ġew żviluppati u eżawriti gradwalment.
  Hawnhekk hija terġa" tiġi trasferita għal xogħol ieħor. Maħsul mill-ħmieġ, imqiegħed għall-bejgħ.
  Hawnhekk ir-reġina fl-aħħar ħadet xorti. Ix-xerrej irriżulta li kien wieħed mill-fornituri tal-gladjaturi għall-arena.
  Ir-reġina kienet niexfa u wiry ħafna, wara li qattgħet aktar minn mitt sena fil-minjieri f'xogħol iebes. Hija b'saħħitha ħafna u li tiflaħ, iżżomm ġebla tqila fuq rasha.
  Naturalment, is-saħħa tagħha ġibdet lill-fornitur. Ħares lejn snienha: mhux toqba waħda u daqshekk kbira u qawwija. Ħassejt azzar, muskoli mitfugħa - bħal ġebla!
  U ovvjament xtrajt kopja daqshekk kapaċi!
  Wara dan, bdiet ħajja oħra għar-reġina. Aħrax ukoll bit-taħriġ, ġlied, bullying, spanking, iżda ħafna aktar pjaċevoli.
  Ir-reġina kienet ilha żagħżugħa fil-ġisem għal aktar minn mitejn sena, u kienet distinta minn saħħa u reżistenza kbira, grazzi għal taħriġ sfurzat f'xogħol iebes kostanti.
  Dan taha ċerta vantaġġ fuq bniet oħra. Barra minn hekk, iċ-ċikatriċi u l-qatgħat kollha fuq il-ġisem muskolari tagħha fiequ malajr ħafna u mingħajr traċċa.
  Ir-reġina kienet ukoll veloċi, reazzjoni immortali tajba, u studjat b'mod diliġenti ħafna. Mhux kollox ħadem għaliha, mill-ewwel, iżda għandha ġisem tenaċi ħafna.
  Allura għall-ewwel rebħet għad-detriment tas-saħħa, ir-reżistenza, u l-vitalità. U mbagħad il-ħila tagħha bdiet tikber.
  Għall-ewwel, ma kellhomx l-aktar rivali b'saħħithom, iżda gradwalment, bl-esperjenza, il-livell tagħha żdied.
  U għalhekk ir-reġina bdiet tirbaħ u nisa eminenti. U anke jiġġieldu mal-irġiel u l-annimali!
  Skont id-drawwa tal-imperu, wara mitt rebħa fil-ġlied tal-gladiator, tista 'tikseb il-libertà.
  Ir-re tenaċi, għalkemm irċeviet feriti u grif minn denk, eventwalment setgħet tirbaħ il-mitt battalja.
  Imbagħad irċeviet il-ħelsien minn idejn Ċesari. U hi diġà setgħet taqla 'flus fil-battalji hi stess, jew tgħallem lill-bniet iċ-ċnut.
  U malajr ir-reġina, sabiħa u diġà għanja u għadha żgħira fil-ġisem, iżżewġet patrizju nobbli.
  U qodma u ikrah. Imma hu mhux immortali u malajr miet.
  Ir-reġina, issa armla dejjem żagħżugħa, kellha tużżana ġuvintur gustuż bħala mħabbta.
  U ġid kbir.
  Allura jidher li sabet il-kuntentizza ... Sakemm ma kienx hemm biżżejjed frott ta 'progress - ukoll, ix-xjenza b'xi mod ma tiżviluppax f'dan l-imperu. U b'mod ġenerali fuq il-pjaneta. U l-armi tan-nar u l-muskets huma l-aktar primittivi. Kollox litteralment ffriżat.
  U għalhekk l-imperu waqa 'f'tħassir, rejd ġdid ta' barbarians ... Ir-Reġina hija għal darb'oħra fil-magħluq u l-iskjavitù. Iżda peress li l-ġmiel żgħir, hija saret il-konkubina tal-khan lokali.
  U sakemm miet u ttradiha lill-werriet. U hu wkoll miet ftit tal-ħin wara.
  U r-reġina tpoġġiet għall-irkant. Imqaxxar għarwien, u mibjugħ lil xejk nobbli. U kienet miegħu sakemm miet ix-xejk. U għal darb'oħra t-tifla tpoġġiet għall-irkant. U din id-darba, waslet il-palazz għand is-Sultan. Peress li hija immortali, hija setgħet tkebbeb lill-monarka u ssir l-ewwel mara.
  Iżda xorti ħażina, it-tfajla immortali ma setgħetx twelled it-tfal. U meta miet is-sultan, il-werriet tiegħu ordna lir-reġina terġa" tiġi kkatinata u mibgħuta fil-minjieri.
  U għal darb'oħra r-reġina fl-infern. F'qajd, waqt xogħol iebes, kaxkru ġebel f'basket, qatgħet blata b'crowbar. Wkoll meager, ikel monotonu, frosta, stench, b'katina. U hija stuprata kull lejl mill-gwardjani. Għalkemm ir-reġina saħansitra għoġobha, il-ġisem żagħżugħ tagħha faċilment laħaq l-orga.
  U għalhekk it-tifla eterna qattgħet sena wara sena, għaxar snin wara l-oħra.
  Sakemm, fl-aħħar, din il-minjiera ma kinitx eżawrita, iżda għaddew mitejn sena. Ħadd ma ftakar min kienet din ir-reġina. U reġgħet tpoġġiet għall-irkant. Bħas-soltu għarwiena u muskolari. Naturalment, ħasil qabel dak.
  U reġgħu xtrawha, għall-armata, għalhekk kienet b'saħħitha ħafna fiżikament. Iva, u destrezza, kienet taf tiġġieled bix-xwabel.
  U r-reġina bdiet karriera militari. Hija pparteċipat f'ħafna battalji, kienet tenaċi, b'saħħitha, iebsa, ġriet barefoot il-ħin kollu. U gradwalment il-karriera tagħha marret għat-telgħa.
  Hawnhekk hija diġà l-kmandant tar-reġiment tan-nisa u għandha ġid konsiderevoli. U għal darb'oħra jsib parti profittabbli għalih innifsu, u jirċievi proprjetà enormi fil-pussess.
  Hekk hi ż-żigzag tal-ħajja immortali: issa 'l fuq, issa 'l isfel!
  Ir-reġina, ovvjament, kienet armla, u mbagħad iżżewġet lill-prinċep żagħżugħ. It-tifel tilef rasu minn mara ta" esperjenza, iżda żagħżugħa esternament. U għalhekk iżżewġu. U mbagħad iż-żagħżugħ sar sultan. U martu saret influwenza kbira.
  Ir-renju għamel gwerer u kiber. Hija saret aktar b'saħħitha u aktar b'saħħitha. U ż-żgħażagħ tal-bieraħ l-ewwel immaturaw, u mbagħad kibru. Barra minn hekk, ir-reġina żagħżugħa ġiet imsawta mir-rieda tar-re li kien qed imut, li hi kienet se ssir imperatriċi. U ffirmaha.
  Wara mewtu, l-ex reġina saret imperatriċi. U għamel gwerra. Li tkun dejjem żagħżugħ fl-aħħar irbaħt id-dinja kollha!
  U deher li sabet kuntentizza assoluta ... Imma mbagħad għaddew tliet mitt sena, u l-aljeni żbarkaw. U ħadu l-pjaneta f'idejhom.
  U l-Imperatriċi reġgħet kienet fil-barrieri. U diġà b'għonq, mikxufa, barefoot, iżda mingħajr ktajjen. Ħdimt għal ċertu żmien, u mbagħad nara t-televixin qabel mort torqod.
  Hija wkoll ħajja bħal din ... Hija serviet aktar minn mitt sena ħabs, aktar tard ġiet rilaxxata bil-parole, u għexet fuq pjaneta okkupata f'imperu spazjali.
  Hija gawdiet il-benefiċċji kollha ta 'ċiviltà żviluppata ħafna u ... Din id-darba hija daħlet fl-armata spazjali.
  Bdiet tagħmel karriera fi Star Wars. Hija immortali! Xejn ma jibża!
  Għalhekk avvanzat fis-servizz tagħha sakemm saret marixxall. Imbagħad ħadet pjaneta sħiħa għall-pussess.
  Xi wħud kienu gvernaturi. Imbagħad reġgħet lura lejn l-armata. Miġġielda u kkmanda. Sar Hyper-Supermarshal.
  U mbagħad wettqu kolp ta 'stat militari, u ħatfu t-tron ta' l-imperatur ta 'imperu spazjali - li jwassal il-galaxie.
  Imbagħad bdiet tirbaħ dinjiet oħra. Ikkmanda, attakkat, rebħet, kultant tilfet, iżda ħadet vendetta ....
  Kollox kien tajjeb sakemm daħlet fl-imperu ta 'nemus ibridu u dwiefer.
  Huma mmultiplikaw malajr wisq u megħlub iċ-ċiviltà umanojde bin-numri.
  Allura l-battalji komplew, battalja wara battalja ... Sa fl-aħħar, in-nies tilfu. U l-ex reġina għal darb'oħra ma saritx skjav fil-minjieri.
  Għal darb'oħra taħdem iebes fil-ktajjen, u torqod b'katina fuq il-blat. U taħt il-kontroll sħiħ tar-robots.
  Fil-ħolma biss it-tfajla eterna rat ruħha ħielsa u kbira. U l-bqija tal-ħin ħadmet ħafna għaliha nfisha, ħadmet, u ġebel li jaqta" b"saqajha mwebbsa vojta.
  Iżda r-reġina ma tilfitx it-tama. Hija immortali u żgur li tinbidel għall-eternità! L-iskjavitù mhux se ddum għal dejjem!
  L-ex reġina saħansitra kantat, minkejja l-fatt li pjaga waqgħet fuq daharha vojta u muskolari:
  Bint id-Dinja se tgħid bi tweġiba, le,
  Jien qatt mhu se nkun skjav...
  Nemmen li l-libertà se tinħoloq -
  Ir-riħ se jġedded ferita ġdida,
  Għall-battalja sagra tal-Patrija,
  Għax il-Mulej il-Kbir isejjaħ...
  Qum kavallier qalbieni fis-sigħat bikrin,
  Id-dlam se jmur, il-ward ta" Mejju jiffjorixxi!
  
  
  
  
  MA ŻOMM MAL-RAĠEL-ETER
  F'Novembru 1941, Hitler bla mistenni offra l-paċi lil Stalin. Deċiżjoni li tidher improbabbli għal xi ħadd midħla tas-sitwazzjoni reali.
  Il-Ġermaniżi donnhom se jieħdu Moska. U għaliex toffri l-paċi f"din is-sitwazzjoni?
  Imma Hitler, kif tafu, kellu intuwizzjoni żviluppata ħafna. U ħass li Moska ttieħdet, ma kienx se. U jekk iva, il-ħin stess, meta Stalin ikun intimidat, biex joffri l-paċi. Naturalment, mhux il-militar kollu qablu ma 'dan, iżda Hitler kellu poter u awtorità.
  Barra minn hekk, il-kundizzjonijiet tal-paċi wiegħdu li kienu ta" benefiċċju għall-Ġermaniżi. Fil-fatt, l-Ukrajna tgħaddi lill-Ġermanja u magħha l-art sewda u l-agrikoltura, kif ukoll il-Belarus, u l-istati Baltiċi, u r-reġjun ta 'Smolensk.
  Stalin, b'mod ġenerali, qabel li jagħti dak kollu li l-Ġermaniżi kienu diġà rnexxielhom jaqbdu.
  Sevastopol irtira lejn il-Ġermaniżi. Bi tweġiba, il-Fritz ħalla r-reġjun ta 'Moska. Leningrad baqgħet wara l-USSR u kuritur wassal għaliha. Il-Ġermaniżi qablu li jħallu r-reġjun ta 'Leningrad bi skambju għar-reġjuni ta' Voroshilovograd u Donetsk, li l-Ġermaniżi kienu għadhom ma okkupawx kompletament.
  B'mod ġenerali, in-Nazis irċevew id-Donbass bil-faħam, il-metalli u l-fabbriki tiegħu, id-depożiti tal-boksajt, u l-art agrikola, il-Krimea kollha, u anke parti min-Nofsinhar ta 'Don. Il-Ġermaniżi telqu mir-reġjun ta 'Leningrad, Moska, Tula, parti mir-reġjun ta' Rzhev, Kalinin. Bi skambju għal parti mill-Donbass, parti mill-Don bl-art iswed għanja tagħha u Sevastopol. Il-Finlandiżi kisbu Petrozavodsk għalihom infushom, u dak li rnexxielhom jaqbdu. Infirdu b"mod amikevoli.
  Barra minn hekk, l-USSR impenjat ruħha li tforni ż-żejt bi prezzijiet aktar baxxi mill-prezzijiet tas-suq, u li tħallas fidwa kbira għall-priġunieri tal-gwerra.
  Stalin, jibża li jitlef il-gwerra u jitlef Moska, qabel ma 'tali kundizzjonijiet. Fil-quċċata tas-suċċess tal-Wehrmacht.
  Ukoll, u Hitler, li għandu istint sopranaturali, induna li din kienet l-aħjar għażla.
  Il-gwerra mal-USSR spiċċat. In-Nazis qabel kollox bdew jittrasferixxu truppi lejn l-Afrika. Barra minn hekk, l-Ingliżi nedew offensiva kontra Rommel. Ukoll, xiex? U l-Fritz ħadu u niżlu truppi f"Malta. Naturalment, l-ewwel billi bbumbardjaw lill-Ingliżi hemmhekk.
  Barra minn hekk, ovvjament, l-attakk fuq Ġibiltà. Hitler iltaqa" personalment ma" Franco.
  Bħal, rajt kemm il-Ġermanja hija b'saħħitha. Qerdet l-USSR. Ħadet erba" miljun priġunier Russu u ħafna eluf ta" tankijiet. Għalina, Spanja hija bħal smear fuq mappa. Aħna ser nokkupaw jekk ma tħallix it-truppi jgħaddu. U jekk tinsa, tista 'tikseb xi ħaġa fl-Afrika. Barra minn hekk, il-Gran Brittanja hija ddestinata u mhi se tmur imkien!
  Franco, meta rrealizza li Spanja setgħet tkun okkupata u ma kienx hemm ċans, qabel.
  L-attakk fuq Ġibiltà kien suċċess, u pjuttost malajr. Iċ-ċittadella waqgħet. U mbagħad il-Ġermaniżi daħlu fl-Afrika Ekwatorjali.
  L-Ingliżi sofrew telfiet kbar. Huma nqabdu bħal dawk li jrażżnu.
  Rommel għeleb lill-Gran Brittanja fil-Libja, u żviluppa offensiva fl-Eġittu. Lixandra maqbuda.
  Imbagħad ħareġ u qasam il-Kanal ta" Suez. Żviluppaw is-suċċess, il-Ġermaniżi qabdu l-Iraq, il-Kuwajt, u l-Lvant Nofsani kollu.
  Il-Wehrmacht tilfet mhux wisq suldati u uffiċjali fil-Lvant. U t-truppi tiegħu kienu aktar numerużi u aktar imħawwar u mħarrġa aħjar mill-Ingliżi u speċjalment mill-forzi kolonjali.
  L-Ingliżi setgħu fihom xi ħaġa bħal din u, bla dubju, kienu qed jitilfu. Mingħajr l-USSR, il-Fritz irnexxielhom jiġġieldu b'suċċess mal-Gran Brittanja.
  B'mod ġenerali, il-Gran Brittanja kienet iddestinata li titlef il-kolonji tagħha. L-armata ta" l-art tagħha kienet dgħajfa wisq u kellha s-setgħa li żżomm il-kolonji kontra t-truppi aktar numerużi u dixxiplinati tal-Wehrmacht.
  U r-rata fuq il-flotta ma ħadmitx. Wara l-waqgħa ta" Ġibiltà u Malta, sar impossibbli li tinżamm l-Afrika. Hawnhekk Rommel imblokka l-Kanal ta" Suez. U anke fuq l-art, il-Ġermaniżi għelbu lill-Ingliżi f"gowl wieħed. Wara l-gwerra mal-USSR, il-Wehrmacht saret saħansitra aktar b'saħħitha u aktar kunfidenti fiha nfisha, kisbet ħafna esperjenza ta 'ġlied.
  Dan huwa kif l-Afrika ġiet maħkuma gradwalment. U permezz tal-Iran, il-Ġermaniżi daħlu fl-Indja. Hemmhekk ukoll, is-sepoys lokali ma ridux imutu għall-Gran Brittanja. B'mod ġenerali, il-Ġermaniżi kienu aktar imxekkla minn distanzi, nuqqas ta 'toroq, komunikazzjonijiet twal, problemi ta' provvista milli truppi Brittaniċi.
  L-Istati Uniti qed tiġbor it-trab biex tevita l-gwerra. Saħansitra neħħew is-sanzjonijiet kollha kontra l-Ġappun.
  Iżda xorta waħda, is-samurai attakkaw il-Port tal-Peru. Kellna nassiguraw lilna nfusna u naħtfu l-possedimenti Brittaniċi fl-Asja. U l-Ġappuniżi għamlu dan.
  Fil-qosor, fit-tieni u erbgħin sena u fl-ewwel nofs tat-tlieta u erbgħin, il-Ġermaniżi u l-Ġappuniżi qabdu l-Afrika, l-Awstralja, l-Asja kollha. U f'Settembru 1943, segwa l-inżul fil-Gran Brittanja. Wara, ovvjament, bumbardamenti enormi. Il-Ġermaniżi użaw Yu-288, u Yu-188, u magni oħra.
  Wara li tilfet il-kolonji tagħha u eżawrit bil-gwerra taħt il-baħar, il-Gran Brittanja ma setgħetx tirreżisti.
  U l-Ġermaniżi kellhom wisq riżorsi, u speċjalment ħaddiema. Huma litteralment ibbumbardjaw l-ibliet u l-fabbriki kollha fl-Ingilterra. U mbagħad, ovvjament, l-inżul u l-użu ta '"Panthers", "Tigri", "Iljuni" u anke "ġrieden". Ukoll, ovvjament, ukoll tankijiet f'wiċċ l-ilma, u vetturi taħt l-ilma.
  "Mouse" kellu ħin biex jagħmel il-bidu tal-operazzjoni, u saħansitra ġġieled. Imma l-ġrieden huma wisq tqal.
  L-ekwipaġġ ta 'Gerda fuq il-Panther iddistingwew ruħhom fil-battalji. Il-Ġermaniżi wara l-qbid tal-Gran Brittanja għal xi żmien għadhom iġġieldu mal-Istati Uniti. Tkeċċa lill-Amerikani mill-Islanda. Iżda minħabba t-tul tal-komunikazzjonijiet, il-qbid tal-Amerika rriżulta li kien biċċa xogħol diffiċli. Madankollu l-Oċean Atlantiku mhux ċajta. Sakemm ma bbumbardjawx xi ħabib u qatgħu lilhom infushom fil-baħar.
  Sottomarini Ġermaniżi żviluppaw, inkluż fuq il-perossidu tal-idroġenu, u għerqu kważi l-flotta Amerikana kollha.
  Madankollu, l-Istati Uniti għadha estremament diffiċli biex tinqabad. Il-gwerra baqgħet għaddejja, u l-Ġermaniżi, fl-aħħar, ħadu u għamlu l-paċi.
  Wara li l-Ġermaniżi daru lejn l-USSR.
  Fl-1945, l-E-50 u l-E-75 daħlu fil-produzzjoni. Hitler ipprojbixxa l-produzzjoni, apparti serje żgħira ta" vetturi ta" tkixxif, ta" tankijiet eħfef minn ħamsin tunnellata.
  Il-Panther kienet tiżen erbgħa u erbgħin tunnellata u nofs. "Panther" -2 hija diġà tnejn u ħamsin tunnellata. E-50 diġà ġibed kważi ħamsa u sittin tunnellata. L-aħħar tank kellu armatura frontali deċenti ħafna ta '150 mm tal-buq f'inklinazzjoni ta' gradi 45, u 185 mm tal-forehead tat-turret, ukoll f'angolu. Pistola ta' 88 mm b'tul tal-kanna ta' 100 EL. U 82 mm ta 'korazza fuq il-ġnub, ukoll taħt għoljiet. Flimkien ma 'magna li aċċellerat sa 1200 horsepower meta tingħata spinta, tank medju qawwi ħafna.
  Flimkien ma" tnax-il xutt fil-minuta.
  E-75 saħansitra itqal li jiżen aktar minn disgħin tunnellata. Dan it-tank irriżulta mhux ta' suċċess. Il-pistola ta '128mm kellha rata ta' nar aktar bil-mod, veloċità tal-geddum aktar baxxa, u ma kellha l-ebda vantaġġi mill-qrib meta mqabbla mal-E-50 ta '88mm.
  L-armatura ta 'quddiem tal-buq hija kemmxejn aħjar minn 160 mm f'angolu ta' 45 grad. Madankollu, mhux meħtieġ aktar. Huwa jżomm l-armi tan-nar Amerikani kollha, u anke dawk Sovjetiċi. It-torri tad-difiża huwa magnífico: 252 mm forehead, 160 mm ġenb u poppa. Wieħed jista 'jara li għall-inqas hemm protezzjoni aktar jew inqas affidabbli għat-torri, speċjalment il-ġenb.
  In-naħa tal-każ hija ta '120 mm, li hija aċċettabbli, flimkien ma' tista 'wkoll tistrieħ skrins. Il-magna, madankollu, hija pjuttost dgħajfa b'900 horsepower. B'mod ġenerali, ovvjament, it-tank huwa mhux mitmum, pjuttost għoli. Ifakkarni fi "Tiger" -2 pjuttost imkabbar bi problemi simili.
  Iż-żewġ karozzi Ġermaniżi huma imperfetti, iżda l-E-50 huwa, ovvjament, aktar prattiku.
  Ukoll, u l-E-100. Iżda din il-karozza hija saħansitra itqal u agħar fil-prestazzjoni tas-sewqan mill-E-75.
  L-E-100, minħabba l-massa kbira tiegħu, kien prodott fi kwantitajiet żgħar.
  U l-militar infushom ġeneralment approvaw l-E-50.
  Fir-rebbiegħa ta 'l-1946, proprju fl-20 ta' April, f'għeluq snin il-Führer, il-Ġermaniżi marru jgħixu fl-USSR.
  Kellhom numru kbir ta" karozzi u tagħmir. Għexieren ta 'eluf ta' tankijiet ta 'verżjonijiet differenti. L-USSR kellha wkoll is-serje T-34-85 u IS-2 u IS-3 fis-servizz. It-T-44 ma kienx għal kollox suċċess. U t-T-54 kien għadu ma kienx lest.
  Il-Ġermaniżi pproduċew l-E-50 u l-E-75 f'numru kbir.
  Stalin ipprojbixxa, wara t-telf ta 'parti sinifikanti tal-pajjiż, li jiżviluppa magni itqal minn sebgħa u erbgħin tunnellata.
  Minbarra n-numru kbir ta 'T-34-85s, u l-IS-2 u l-IS-3 kemmxejn iżgħar, is-SU-100 kien prodott bil-massa, li kien gun li jaħdem waħdu relattivament sempliċi u effettiv.
  Għandu jiġi nnutat li l-aktar tank massiv T-34-85 seta" jippenetra biss is-serje Ġermaniża E-50 fil-ġenb, u l-E-75, anke mill-ġenb, kien iebsa wisq, u s-SU-100 biss seta" jagħmel dan, u mbagħad agħlaq.
  Allura l-forzi huma ċarament inugwali. It-tankijiet Ġermaniżi nfushom ittaqqbu lil dawk Sovjetiċi minn distanzi kbar. U l-IS-3 biss kellu protezzjoni tal-forehead bejn wieħed u ieħor sodisfaċenti, u mbagħad il-parti ta 'fuq.
  Hawn huma l-Ġermaniżi fit-territorju tal-USSR.
  Gerda, Charlotte, Christina u Magda fl-E-50. Isaffru kanzunetti u jgħajtu.
  Ilkoll niddubitaw mill-ħorn tal-muntun,
  Alla jkun għalina!
  U kif se jieħdu u jisparaw fuq l-għadu.
  Erbgħa u tletin nefaħ mit-torri. Iva, l-ekwipaġġ tal-ġlieda kontra, m'int se tgħid xejn.
  Charlotte irrimarkat bi dispjaċir:
  Għadna ma tantx għandna armatura. L-ghadu jista ', u abbord u ganċ!
  Christina nnotat:
  - Imma l-pistola hija preċiża, u letali! Allura wieħed jikkumpensa għall-ieħor!
  Gerda tissaq:
  - Aħna ser inkissruhom kollha!
  Sadanittant, Natasha qed tiġġieled kontra l-Fritz fl-SU-100 mal-ekwipaġġ tagħha.
  Oleg Rybachenko kien il-ħames membru tal-ekwipaġġ SU-100 flimkien ma 'Natasha, Zoya, Augustina u Svetlana.
  Il-bniet għoġbu b"rashom.
  - Inti ġellied, li huwa kbir!
  Natasha sparat lejn l-ghadu. Il-qoxra laqtet il-forehead tal-karozza Ġermaniża, rikocheted off. It-tfajla b"rabja ttimbrat saqajha vojta. U hi ċċekkjat:
  - U issa int tifel! Jidher li int intelliġenti, hux?
  Oleg qal. Huwa tifel immortali, għalhekk jista 'jagħmel ħafna. Hawn il-Ġermaniż E-75 quddiem. Kif tkisser minnha?
  It-tifel ġenju dehret, whisper lill-projettili:
  - Aħna metall, tal-istess demm - int u jien!
  U bl-għajnuna ta" sieq vojta u ta" tfal, huwa fetaħ il-vista, u spara.
  Ma jimpurtax kemm it-tank Ġermaniż huwa b'saħħtu b'korazza ta 'quddiem, imma jekk tolqot eżattament tarf sa tarf jew taħlita ta' linji ta 'forza, it-tank jippresta lilu nnifsu. U mbagħad infaqa 'l-metall, u l-kit tal-ġlied beda jisplodi.
  Oleg Rybachenko għaxxaq:
  - Din hija l-ogħla klassi!
  Natashka tekkjat l-għarqub vojt tat-tifel u qabdet:
  - Rimja!
  Oleg Rybachenko reġa' spara mill-SU-100. Huma laqtu minn distanza twila, u mbagħad il-kanun Sovjetiku ta '100 mm ma ħaditx l-aħħar tankijiet Ġermaniżi: E-50, u E-75. Imma t-tifel huwa fenomenali. U jirnexxielu jolqot lill-ghadu.
  It-tifel terminator jerġa" jispara. U jkisser l-E-50. Dan it-tank huwa mgħaġġel u għandu jintlaqat. U l-Ġermaniżi huma kollha stick u stick.
  Zoya ixxuttja. U adattat ħafna.
  Jolqot lill-ghadu fit-torri. Imbagħad Oleg Rybachenko jerġa' jispara. Mitt millimetru kanun jaħdem mill-għaġeb.
  Il-ġenju tat-tifel jgħajjat:
  - I ser tiċrita inti! I se tiċrita inti! Mhux se jkun tajjeb!
  U għal darb'oħra, bħal tifel, se jeħodha u martell b'mod xieraq ħafna. U verament tiċrita l-ghadu.
  Wara dan joħroġ:
  - Jien ġellied supersoniku!
  U għal darb'oħra, bl-għajnuna ta 'sieq vojta, se jispara.
  It-tifel jidher biss tnax, iżda huwa mgħaġġel ħafna u fenomenali.
  Hawn sparat bl-għajnuna ta" sieq vojta u Wistin.
  U t-tifla ġġarraf l-E-50.
  Il-Ġermaniżi qed jieħdu ħsara sinifikanti. Iżda l-valanga tagħhom ta 'tankijiet qed toqrob dejjem aktar. Hawn l-E-100 miexja. Wkoll armatura qawwija, armi, u tarki.
  Iżda t-tfajliet u t-tifel tiegħu wkoll jgħaddu.
  Il-karozza Ġermaniża qed tieħu n-nar u tinqata" f"biċċiet.
  Oleg Rybachenko kanta:
  - Glorja lill-Patrija Qaddisa,
  Bil-fury mhux terrestri!
  Għal darb"oħra t-tifel spara, qatgħet lill-faxxista u għamlithom lit-tfajliet. U għal darb'oħra l-gidi jispara u jgħaffeġ lill-ghadu.
  Ġlieda ejja ngħidu biss it-tifel. U spara projettili. U t-tank Tiger-2, skadut iżda b'saħħtu, diġà sar vittma. Il-Ġermaniż "Panther" -2 ukoll qed isofri mit-telfa. Imma hi kważi rebħet l-Amerika stess.
  U issa l-USSR qed tagħfas.
  Min-naħa l-oħra Oleg Rybachenko jixxuttja u jolqot żgur.
  U għalhekk bdew jisparaw min-naħa tagħhom u jkantaw ...
  Natasha tat sieq vojta u beħet:
  - Dak mit-taiga ...
  Zoya tatha wkoll daqqa ta" ponn f"saqajha vojta u tgħajjat:
  - Lejn l-Ibħra Brittaniċi ....
  Augustina wkoll sparat qoxra u qalet:
  - Armata l-Ħamra!
  Svetlana sparat qxur b"saqajha vojta u qalet:
  - Aktar b'saħħitha minn kulħadd!
  Oleg Rybachenko fucked up, u ħareġ:
  U ħalli l-Aħmar...
  Natasha sparat u squeaked:
  - Kompressi b'mod qawwi!
  Zoya wkoll ta daqqa ta" ħarta u ħabbat:
  - Bayonet tiegħek b'id callused!
  Wistin qagħad u bejħ:
  - U rridu...
  Svetlana sparat akkuża letali u għajjat:
  - Bla waqfien!
  Oleg Rybachenko reġa' spara, daħak:
  - Mur għall-aħħar...
  Natasha bagħtet projettili u għajjat:
  - Ġlieda mortali!
  U t-tfajliet imxerrda, il-pistola ħarġet sakemm spiċċaw il-qxur.
  Iva, Oleg Rybachenko reġa' qiegħed fi gwerra.
  Iżda l-Armata l-Ħamra qed ikollha żmien diffiċli. Il-Ġermaniżi qed javvanzaw. Għandhom aktar tagħmir, aktar infanterija. U l-Ġappuniżi qed jidħlu mil-lvant.
  Tirreżistix kontra tali poter.
  Gerda u l-ekwipaġġ tagħha qed jiġġieldu fuq l-E-50. Il-Ġermaniżi diġà qed jattakkaw Voronezh. Il-ġlied huwa qalil.
  Min-naħa waħda, tank Ġermaniż, bħala ġellied tat-tip tiegħu stess, huwa tajjeb ħafna. Iżda l-bord huwa pjuttost dgħajjef protett. U dan huwa minus tiegħu, għalhekk il-bniet għandhom ikunu viġilanti.
  Għad hemm ħafna T-34-85 prodott. Din il-magna għadha fil-produzzjoni tal-massa, u l-pistola Ġermaniża ta '88mm f'100EL qed taħsad ħsad abbundanti minn distanza twila.
  L-SU-100 qed jiġi prodott ukoll aktar u aktar, li, billi huwa pistola li taħdem għal rasha, hija aktar faċli biex timmanifattura minn tank, iżda l-pistola hija aktar b'saħħitha.
  Bħalissa, waqt li tagħfas il-buttuna tal-joystick b"saqajha vojta, Gerda kissret it-tnixxif Sovjetiku. Fil-viċin, magna bħal din tista 'tkun perikoluża ħafna.
  It-terminatur blond ħaduha u kanta:
  - In-nervituri tiegħi mhumiex magħmula mill-azzar,
  Inti totalment ltqajna lili!
  U mbagħad il-kanun ta 'Charlotte sparat, u mgħaffeġ l-erbgħa u tletin.
  U pistola li tispara tnax-il tir fil-minuta tasal distanza kbira.
  Aktar minn hekk kif Christina tispara. U se tagħmel ukoll b'mod xieraq u preċiż ħafna. Hija qatgħet tank tal-Armata l-Ħamra u ħarġet:
  - Nar rabid! Hurrah Stalin!
  Imbagħad lupanula u Magda. Hija għamlitha b'mod preċiż ħafna bl-għajnuna ta 'saqajha vojta.
  U kantat:
  - Għall-glorja tal-Patrija eterna!
  Imbagħad it-tifla tinfaqa" tidħak...
  Il-magna Ġermaniża taħdem lilha nnifisha mingħajr fallimenti.
  Hawnhekk, l-IS-2 sar vittma tiegħu, tank pjuttost qawwi u perikoluż, iżda protett ħażin mill-forehead tat-torri.
  L-IS-3 biss fil-forehead għandu protezzjoni relattivament tajba, iżda dan it-tank għadu qed jiġi prodott f'lottijiet żgħar. Għandha forma ta 'torri kumplessa żżejjed. Għalkemm l-IS-3, kif wriet il-prattika tal-ġlieda kontra, għall-inqas għandu ċ-ċans li jidħol f'vetturi tas-serje E mill-qrib.
  Tankijiet itqal għadhom mhumiex prodotti fl-USSR, u anke l-iżvilupp tagħhom ġie sospiż. Dan, ovvjament, joħloq problema. Il-Ġermaniżi għandhom biss il-kanuni E-25 li jaħdmu għal rashom fis-serje ħafifa, iżda l-produzzjoni tagħha hija kważi ffriżata. Għalkemm il-magna mhix ħażina.
  Żewġ membri tal-ekwipaġġ biss u metru u nofs għoli. Żgħir b"kanun ta" 75mm mill-Panther. Kaċċatur għall-karozzi Sovjetiċi.
  Imma l-Fuhrer jippreferi l-poter. Anke l-E-50 huwa gradwalment inferjuri għall-E-75, li huwa wkoll magħluq mill-ġnub bil-flaps.
  E-75 huwa diffiċli biex jippenetra anke fil-ġenb. U l-Ġermaniżi jużawha fi skoperti ...
  Żewġ bdoti Ġermaniżi Alvina u Albina diġà rnexxielhom jaqbżu n-numru ta" ajruplani waqqa" aktar minn tliet mija u rċevew: Knight"s Cross of the Iron Cross bil-weraq tal-ballut tal-fidda, xwabel u djamanti.
  Il-bniet huma tali ġellieda jibred u l-aktar cool fid-dinja. Iva, anke jekk Huffman għandu aktar ajruplani twaqqgħu għalissa, iżda huma, iżda ħafna aktar sbieħ.
  U jiġġieldu, bħala regola, f'bikini wieħed biss u barefoot.
  Alvina waqqa" tliet ajruplani Sovjetiċi mill-ME-262 X tagħha b"kanuni tal-ajruplani ta" 30 mm u twitt:
  - Jiena l-torċa ta 'annihilation!
  Albina, li kienet qed tmexxi nar simili, ikkonfermat:
  Aħna annihilation totali.
  U qatgħet erba' ajruplani Sovjetiċi oħra...
  Il-ġellieda qed jiġġieldu ħafna fil-burdata tagħhom, iżda kontinwament jitbissmu.
  Huma jħobbu ħafna lill-irġiel, u jaħdmu b"ilsienhom. U jħobbuha. Sbuħija marzjali bħal dawn.
  Hawnhekk waqqgħu TU-3 Sovjetiku, u qatgħuh f'biċċiet ... Dan huwa l-ferry hello tagħhom.
  Il-bniet, fil-qosor, ma jaqtgħux qalbhom. U l-Armata l-Ħamra tirċievi mingħandhom.
  Iżda min-naħa l-oħra, Anastasia u Mirabela qed jiġġieldu wkoll fl-istess bikini u barefoot - qed jiksbu l-kontijiet tagħhom! Huma bniet huma aggressivi ħafna.
  U Anastasia waqqa" ajruplan Ġermaniż u ħarġet:
  - Jien pilota kbir!
  Mirabela tefa" kanun ġo karozza Ġermaniża ta" 37 mm u għaxxaq:
  - Jien gwerriera super!
  Bniet u fil-fatt dak li għandek bżonn ....
  Iżda jiġġieldu fuq il-Yak-9 T skadut, li, ovvjament, ma jiġbdux kontra vetturi Ġermaniżi reattivi. Iżda sbuħija jirnexxilhom jiġġieldu. U evita li tintlaqat.
  U għaliex? Għax huma barefoot u bikini. Mela taqtgħuhomx.
  Il-ġellieda, kif nistgħu naraw, jifhmu x'inhi l-ġilda vojta.
  Anastasia waqqa' ġellied Ġermaniż ieħor u għajt:
  - Għall-Patrija!
  Mirabela qatgħet HE-162 u beħet:
  - Għal Stalin!
  L-aktar perikolużi ġlied Ġermaniż ME-262 X, għandu ħames pistoli bl-ajru, u veloċità kbira, ġwienaħ swept, armatura qawwija.
  Huwa aktar faċli li tispara karozza HE-162 li hija ħafifa, irħisa, iżda manuvrabbli ħafna.
  L-ME-1010 irriżulta li ma kienx għal kollox suċċess għall-Ġermaniżi, li bla dubju huwa ajruplan eċċellenti f'termini ta 'karatteristiċi tat-titjira, iżda l-ġwienaħ tiegħu jibdlu l-knis tagħhom u jeħtieġu bdoti kwalifikati ħafna. TA-183 irriżulta li kien aktar prattiku, u jmur ukoll fuq quddiem.
  Iżda Hitler jippreferi l-ME-262 X armat ħafna, b'armi qawwija.
  S'issa, il-magni tal-kamin tal-Luftwaffe għadhom ma ħarġux mill-produzzjoni. It-TA-152 hija l-aktar vettura multipurpose ta 'suċċess, u l-ME-309 għadha fil-ġlieda. Huma superjuri għall-ġellieda Sovjetika fil-veloċità u l-armament. U għalkemm l-Yu-488 hija magna bil-kamin, il-Yaks Sovjetiċi lanqas ma jistgħux ilaħħqu magħha. Iva, anke l-LA-7 aktar avvanzata hija inferjuri għal din il-karozza fil-veloċità.
  U x'għandek tagħmel kontra jet bombers: "Arado", Yu-287 u oħrajn.
  L-avjazzjoni Sovjetika, mingħajr ajruplani bil-ġett, hija dgħajfa.
  Madankollu, Anastasia u Mirabela xorta jirnexxielhom jiksbu skor tajbin anke f"kundizzjonijiet bħal dawn.
  Għalhekk reġgħu lura, ħadu l-fjuwil u għal darb"oħra fil-battalja. Għal darb'oħra waqqa' karozzi Ġermaniżi. U jagħmlu dan b'effett kbir.
  Ħadd fl-avjazzjoni Sovjetika ma jista" jqabbel mal-par tagħhom. Barra minn hekk, il-bniet għandhom is-sess biex ikunu aktar b'saħħithom. U ġeneralment dejjem ikollhom irġiel differenti. U dan jagħti lill-bniet tali saħħa!
  Dan huwa wieħed mis-sigrieti tas-suċċess fenomenali tagħhom.
  Il-bniet diġà rċevew l-istilla tad-deheb ta 'l-eroj ta' l-USSR, u wink lil xulxin.
  Reġgħu tellgħu, sparaw lil xi ħadd.
  Anastasia qatgħet Yu-288, bombardier pjuttost qawwi, bil-kanun tal-ajruplani tagħha ta" 37mm.
  U Mirabela waqqa" jet Yu-287, bl-użu wkoll tal-istess kanun ta" 37 millimetru. Xkubetti bħal dawn għamluha possibbli, bl-eżattezza fenomenali tal-bniet, li jolqtu vetturi tal-għadu mill-bogħod. Għalkemm il-munizzjon kien limitat, u tirriskja li tmut.
  Il-bniet spank bis-saqajn vojta u jkantaw:
  - Ittajjar il-falkuni bħall-ajkli,
  Aħna għal Stalin 'il quddiem!
  Is-suċċess tagħna mhux 'il bogħod
  Iftaħ kont rebbieħ!
  Allura l-ġellieda, ovvjament, mhux se jħallu lill-faxxisti. U se jolqtuha tant li se jweġġgħu lill-Fuhrer.
  Anastasia Vedmakova, ovvjament, manuvri. Yak-9 huwa aktar minn sitt mitt kilometru, mhux se jingħafas, saħansitra inqas b'pistola tqila, iżda ftit jew wisq tossing u tidwir.
  Ftit aħjar mill-Yak-3, li, madankollu, huwa aktar għali u jeħtieġ duralumin ta 'kwalità għolja. U l-USSR tilfet ħafna territorju. U l-Yak-9 jista 'jiġi prodott fi kwantitajiet kbar.
  Iżda t-Tielet Reich, flimkien mal-Ġappun, ma jistgħux jinżammu aġġornati.
  Mirabela waqqa" l-ME-262 u kanta:
  - Għall-glorja tal-Motherland tar-Russja,
  Aħna se nagħmlu d-dinja kollha aktar ferħana!
  Anastasia qatgħet Ġermaniż ieħor u ħarġet:
  - Dan huwa l-isem ta 'l-imħabba l-aktar radjanti!
  U wkoll kif jgħajtu. U thrash fuq Fritz.
  Il-bniet huma ċertament ħafna, ħafna jibred.
  U l-Ġermaniżi, sadanittant, qed japprofondixxu aktar u aktar fit-territorju tal-USSR.
  Il-Ġappuniżi qed jidħlu fl-azzjoni wkoll. U hemm ħafna minnhom u qed imexxu liċ-Ċiniżi quddiemhom.
  Is-suldati sofor qed jimbuttaw għal avvanz. U litteralment jitfgħu l-katavri f'kull approċċ.
  Iżda hemm tant minnhom li eventwalment jgħaddu.
  Il-Ġappuniżi u l-armata isfar tagħhom isfur Khabarovsk. It-telf huwa kompletament injorat.
  Iżda huma sodisfatti hemmhekk minn bniet Sovjetiċi.
  Alenka u t-tim tagħha.
  Il-bniet jiddefendu Khabarovsk. Huma jitfgħu granati lejn l-għadu b'saqajn vojta.
  U jkantaw bid-daħk:
  Aħna bniet tajbin
  U t-telfa tal-ġellieda kollha ...
  Il-vuċi hija tant qawwija
  Fil-glorja tal-missirijiet ġenn!
  U għal darb'oħra jtiru l-granati li jintefgħu mis-saqajn vojta tas-sbuħija.
  Alenka, malli tagħti dawra, taħsad iċ-Ċiniżi u tgħajjat:
  - Glorja lil artna!
  Anyuta se titfa" granata b"saqajha vojta u tgħajjat:
  - F'isem setgħat ogħla!
  U wkoll slap tifqigħ letali.
  Angelica ixxuttja wara. U wkoll jitfa" granata b"siequ vojta.
  U jgħajjat:
  - Għal fruntieri ġodda!
  U mbagħad Maria tolqot. U qatgħet ukoll linja ta" ġellieda sofor, tkanta:
  - Denb denb! Għajn għal għajn!
  U tmiss lil sħabek.
  U mbagħad l-Olimpjadi jitfgħu kaxxa sħiħa ta" splussivi lejn is-samurai u ċ-Ċiniżi.
  U jgħajjat:
  - Għall-glorja tal-Patrija!
  U għal darb'oħra, il-ħames jeqirdu l-armata barranija.
  Iżda l-Ġappuniżi diġà ġabru ħafna Ċiniżi. Huma jitilgħu u jitilgħu. U munzelli sħaħ ta" katavri jikbru.
  Alyonka tispara, titfa" l-għarqub vojta u tgħajjat:
  - Għal Stalin!
  Anyut se tarmi wkoll granata b"sieqha vojta u tgħajjat:
  - Għalliema!
  Angelica se tarmi l-kju. Jitfa" rigal b"siequ vojta, u jgħajjar:
  - Għal Lenin!
  U mbagħad Maria, bħal thrasher lejn l-għadu. U s-swaba tas-saqajn vojta se jibdew il-qerda.
  Wara dan, iċ-Ċiniżi jferrxu fid-direzzjonijiet kollha ...
  U mbagħad, bħall-Olimpjadi, se jieħu u joħroġ barmil nitrogliċerina. U xarrab lil kulħadd.
  U l-militaristi jaqgħu għalihom infushom...
  Oleg Rybachenko u t-tim tiegħu għadhom jiġġieldu għal Tula. Il-Ġermaniżi qed jippruvaw idawru Moska. Il-belt ta 'Tula diġà rrepellat l-attakk tal-Fritz f'wieħed u erbgħin.
  Iżda l-għadu huwa ħafna aktar b'saħħtu issa. U tmexxi tqaxxir aggressiv. U l-bombi qed jinżlu fuq l-Armata l-Ħamra, u forzi oħra letali.
  Avversarju qawwi ħafna. U jitfgħu wisq ġellieda suwed, Għarab, Indjani fil-battalja. U ma jidhirx li tieqaf.
  Oleg Rybachenko spara lejn l-E-75 u kanta:
  Is-suldat huwa dejjem b'saħħtu
  Is-suldat lest għal kull ħaġa...
  U trab bħal mit-twapet,
  Qed noħorġu mill-mod
  U mhux se tieqaf!
  U tibdelx saqajn
  Wiċċna jiddi
  Stivali tleqq!
  U għal darb"oħra t-tifel jagħti daqqa ta" ponn lin-Nazi mill-bogħod. Iżda l-forzi huma tabilħaqq inugwali.
  Għalkemm Tula tinsab eroikament. U fin-nofsinhar, in-Nazis qed joqorbu lejn Stalingrad.
  Imma x"jaħsbu li se jirbħu hemmhekk?
  Oleg Rybachenko jerġa' jispara lin-Nazis u jkanta:
  U kaos bħal dan
  Imla l-univers...
  Id-destin imdejjaq tal-umanità -
  Isporta l-uġigħ, it-tbatija!
  U għal darb'oħra t-tifel waqa', u l-faxxista "Maus" -2, magna formidabbli ħafna, qed tieħu n-nar.
  Natasha loġikament irrimarkat:
  L-ebda forza ma tista" toqgħod kontra tagħna!
  Lyrics meaning: U winked lit-tifel.
  Aktar lupanula u Zoya. Għandi wkoll:
  - Għall-aċċess tiegħi għar-rebħa!
  L-SU-100 jaħdem għalih innifsu u ma jaħsibx li jwaqqaf il-qoxra.
  Il-Ġermaniżi gradwalment qed jaħarbu lil Tula. Għandhom ħafna forzi, ħafna infanterija. U tankijiet li jiċċaqalqu ta 'marki varji.
  Hawnhekk, per eżempju, huwa l-istess "Lev" -2, magna qawwija ħafna: tiżen mitt tunnellata, u l-armatura ta 'quddiem hija 300 millimetru inklinata. Xejn jidher li jinkiser.
  Iżda Oleg Rybachenko għadu jipponnijiet. Juri l-ogħla klassi tiegħu - sniper.
  U jħabbat lilu nnifsu, u jħabbat ...
  Min-Nazi, frammenti biss itiru. Iżda xorta ma jridux inaqqsu.
  Oleg Rybachenko jgħajjar:
  - Il-futur huwa tagħna
  Aħna Eagles, Jedi!
  U għal darb"oħra t-tifel iqum iż-żwiemel. U għal darb'oħra, in-Nazis fuq penny.
  U l-ekwipaġġ tat-tank ta 'Gerda diġà jinsab Stalingrad. Hawnhekk ġlied aggressivi bħal dawn qegħdin fl-aqwa tiegħu.
  Gerda, tispara, tgħajjat:
  - Ġismi huwa ħadid!
  Charlotte għafast il-buttuni fuq il-joystick b"saba" saqajha vojta u ċapret:
  - Hekk utli għal ġlieda!
  U għamlet il-għajn lejn is-sieħba tagħha.
  Imbagħad hi lupanula mill-ġdid u kissru l-erbgħa u tletin.
  Imbagħad taw xutt u Christina. Hija kissret it-tnixxif tal-Armata l-Ħamra, u ħasbet:
  - Jien tifla tal-ġenn! I ser tiċrita kulħadd!
  U mbagħad Magda sparat b"sieqha vojta.
  Bniet mill-Ġermanja, b'mod ġenerali, sejrin tajjeb. U smear l-ghadu.
  . KAPITOLU #2
  Iżda mbagħad il-karozza tagħhom intlaqtet mal-ġenb. Kelli nieqaf u nsewwi.
  Gerda irrimarkat b"mod kapriċċjuż:
  Aħna qed naħlu l-ħin mill-ġdid!
  Charlotte għorok il-wiċċ tal-korazza b"sieqha vojta u tgħajjat:
  Se nieħdu vendetta u nirbħu!
  U mbagħad ħaditha u kixfet snienha. U ħarġet raġġi tax-xemx mis-snien tal-perla.
  Christina ħaditha u tgħajjat:
  - Għall-Patrija mingħajr parir!
  U wkoll daqqa fuq l-armatura bl-għarqub vojt!
  Magda qablet.
  - U l-ebda nonsense!
  Il-bniet iddeċidew li jilagħbu ċess għalissa. Koppja għal koppja. U hemmhekk bdew jibnu strateġija.
  Il-logħba hija interessanti. Iżda t-tfajliet argumentaw fuq kull mossa u taw rashom.
  Gerda irrimarkat bi snien:
  - Se nkun l-ogħla axiom!
  U kif tidħaq..
  Immaġinajt l-isem tiegħi mill-fairy tale ta" Andersen. Hawnhekk inqabdet fil-foresta minn ħallelin. Żarmaw il-karru, u kważi l-ħwejjeġ u l-istivali għaljin kollha ttieħdu mingħand Gerda stess. Mela Gerda reġgħet tinsab mikxufa, u bix-xkora. Hekk kienet tidher, b"idejha marbuta wara daharha.
  Huwa jimxi permezz tal-foresta kiesħa tal-ħarifa. Il-lingwata vojta tħoss kull ħotob, kull ħotob, kull friegħa. Gerda tibża" u trid tiekol.
  Saħansitra rnexxielha tirkupra fil-palazz. U fuq il-ħaxix tal-ħarifa hemm ġlata, li tfakkar il-kesħa li kienet esperjenzat dan l-aħħar.
  Gerda daħqet... Ħasbet li fil-fairy tale ta" Andersen jidher ċar li ma kienx hemm biżżejjed takkuna mixwi. U dan ikun kbir!
  It-tank ġie msewwija malajr. Il-ħsara hija żgħira. Għalkemm il-qoxra ta" kanun ta" mitt millimetru laqtet mal-ġenb. Li jista 'jkun perikoluż.
  Charlotte għafast saqajha vojta fuq il-buttuni tal-joystick, u kantat:
  - Jien destroyer tat-tank,
  Il-qalb hija fuq in-nar...
  Il-pistola hija d-dar tiegħi!
  U l-qoxra kissret erbgħa u tletin oħra. S'issa, huwa t-T-34-85 li jiddomina l-kamp tal-battalja. U l-vetturi tqal fl-Armata l-Ħamra huma relattivament rari.
  Imma mbagħad deher l-IS-3. Għandu punt dgħajjef: il-parti t'isfel tal-ġisem. Il-forehead għandha angolu kbir ta 'inklinazzjoni. Għandu forma: imnieħer tal-lizz. Imma jekk tolqot il-parti t'isfel tal-forehead, allura ma jkunx hemm ħniena.
  Magda, bl-għajnuna ta" saqajn vojta, ippuntat kanun lejn l-għadu. U kif slapped, u l-projettili tellgħu.
  U l-karozza Sovjetika daħlet fl-imsaren. It-turret inqatgħet u bdew jinfaqgħu qxur.
  Gerda tgħajjat:
  - U int sbuħija sabiħa!
  Magda tgħajjat, tħawwad sidirha mill-isbaħ:
  - Ħadd mhu se jwaqqafni!
  Charlotte b'fiduċja kkonfermat:
  - U ħadd ma jirbaħ!
  Christina tgħajjat bi tweġiba:
  - L-ilpup ħżiena jfarrak lill-għedewwa!
  Gerda tgħajjat:
  - Ilpup ħżiena - tislima lill-eroj!
  In-Nazi dawru lil Tula u lit-tfal, flimkien ma" erba" tfajliet iridu joħorġu miċ-ċirku.
  It-tifel, it-tfajla u l-bniet jiġru lejhom u jitfgħu l-granati b"saqajhom vojta.
  U n-Nazis jieħdu l-ħsara u ma jistgħux jolqtuhom.
  Oleg, spara, kanta:
  - F'isem l-Art Sagra,
  Tressaqnax għarkopptejna!
  Margarita tefgħet id-don tal-mewt b"sieqha vojta u tgħajjat:
  - Le! Qatt mpoġġi!
  Natasha, sparat u qabeż, żiedet:
  - Ħalli l-inkwiet ma jiġix id-dar tagħna!
  U wkoll b'sieq vojta, kif tniedi granata letali.
  Barra minn hekk, Zoya se tevita l-framment, u tħalli wkoll l-affarijiet tat-tgħaffiġ jkissru b'saqajha vojta ...
  U jgħajjat:
  - Se jkun kbir!
  U mbagħad Angelica tispara fuq l-għadu. Mow it isfel f'fury selvaġġ. U erġa" jgħajjat:
  - Jien nixrob miġnun!
  U granata se jtir minn għarqub vojt.
  U mbagħad Svetlana, hekk kif teħodha u tolqotha bl-uġigħ.
  Dawn, ovvjament, huma bniet - dak li ġġib il-mewt lill-għedewwa.
  Natasha, tispara lejn l-għadu, tgħajjat:
  - Ħadd mhu se jwaqqafna, lanqas ix-xitan mhux se jegħlibna!
  U jtir minn saqajha vojta, granata f'ark. U lupanet, iva, se jxerred kollox u, barra minn hekk, 'il bogħod.
  Il-bniet huma ċertament kapaċi jegħlbu t-territorju affettwat. Fin-Nofsinhar, il-ġlied jinsab fl-aqwa tiegħu fi Stalingrad, li għandha l-Armata l-Ħamra. Telf kolossali sħiħa tal-Ġappuniżi ħa Khabarovsk u avvanza fuq Vladivostok.
  Ukoll, hemmhekk se jiġu sodisfatti minn dawk li għandhom bżonnha.
  Anna Vedmakova esperjenzat ċerimonja ta' Adieu mhux pjaċevoli biż-żiemel leali tagħha li jtajru. Il-ġlied, li sar il-MiG-4 indiġeni, li fuqu ġew maqtula tant ajruplani Ġermaniżi, sempliċement inħaraq waqt l-attakki mill-ajru tal-armada Ġappuniża, kif ukoll ammont ġust ta 'vetturi u vapuri oħra. Wara li l-avultuni mill-Land tax-Xemx li Jqum in-naqqru fil-belt, Vladivostok kienet dehra ta" diqa. Madankollu, il-funeral tal-mejtin sar b"mod militari b"mod modest u malajr biżżejjed. Il-pilota Vedmakova ħarqet saqajha, is-saqajn tat-tfajla kienu mgħottija b'folji, u għalhekk imxiet barefoot, b'attenzjoni ħarġet fuq saqajha. Il-Ġappuniżi għadhom ma rrepetewx ir-rejds, huma kkonċentraw l-isforzi tagħhom fuq l-appoġġ tal-fronti li qed javvanzaw. Vedmakova qabeż l-imblukkar, ġie kklerjat b'mod vigoruż, fost il-ħaddiema kien hemm numru kbir ta 'tfal. Irqaq, barefoot, b"uċuħ ħomor fix-xemx friska tar-rebbiegħa, ħarbtu madum imkisser, għollew l-arbli tat-telegrafu waqgħu, sempliċiment jiksru t-toroq.
  L-anzjan fuq is-subien f'ingravata pijuniera, iżda mingħajr qmis (dendel separatament, apparentement is-subien ħadu ħsieb il-ħwejjeġ tagħhom), ġera lejn il-pilota.
  - Qed naħdmu b'pass aċċellerat, sħabu maġġuri, kollox se jkun lest dalwaqt! Se niknes it-triq nadifa, tkun bla xkiel bħal qabel il-gwerra!
  Vedmakova tbissem u tefgħetlu biċċa ħelu:
  - Hawn, ħudha! Din hija ċ-ċikkulata naturali Sovjetika tagħna, mhux velenu Amerikan.
  It-tifel għamel bil-ħeġġa.
  - U ħriġna b'laqam ġdid għall-Amerikani! Peress li issa qegħdin flimkien ma' Hitler u Hirohito, mhumiex Yankees, iżda Pindos!
  It-tfajla maġġuri tbaxxa quddiem it-tifel:
  - Kif għedt min huma?
  Il-pijunier żagħżugħ tenna:
  - Pindos! Mela issa se nneħħu l-Yankees li ttradiwna!
  Vedmakova stroked ir-ras tat-tifel, imbagħad idha kbira u qawwija marret fuq l-ispallejn irqaq u bil-vini tat-tifel. It-tifel tbissem lura: snienu kienu bojod, u ħarġet il-palma calloused tiegħu. Il-Maġġur ħasad id it-tifel u wieġeb:
  - Irridu niftakru l-isem! Iżda wara kollox, għadna m'aħniex fi gwerra mal-Amerika, għalhekk huwa prematur li toħroġ bil-laqmijiet!
  It-tifel wieġeb:
  - L-Amerikani huma agħar mill-Ġappuniżi u l-Ġermaniżi, għax jippreferu jiġġieldu bi prokura. Ma jimpurtax kemm huma krudili l-ġellieda tal-Imperu Rising Sun, il-qlubija tagħhom hija magħrufa minn kulħadd!
  Witcher interrott:
  - Se noqtol lil dawn l-irġiel kuraġġużi! U kemm jista 'jkun malajr!
  Il-gwardja l-ġdida li taġixxi Krotov ffirma għall-għarrieda ordni mhux pjuttost loġika u bagħtet pilota gwerriera ma 'grupp ta' baħrin lejn Khabarovsk. L-ordni segwit immedjatament, kien meħtieġ li tirrifletti l-offensiva tal-unitajiet Ġappuniżi. Vedmakova, ovvjament, stenniet li jagħtuha ġlied, iżda ... U l-front ma kellux ajruplani ħielsa għad-dispożizzjoni tiegħu, u r-rinforzi taċ-ċentru tagħhom kienu għadhom ma waslux. Il-vjaġġ minn Vladivostok għal Khabarovsk ħa ftit ħin u l-maġġuri kien litteralment mitfugħ minn fuq il-binarji fi ġlieda jagħli.
  Il-Ġappuniżi ppruvaw jaqbżu l-belt fortifikata sew u jdawruha. Il-gwerrier bilkemm kellu ħin biex jaqbeż fit-trinka bil-machine gun qabel beda l-attakk.
  Is-sħaħar staqsa lill-Kaptan Sinitsin, li kien mimdud ħdejha:
  - Allura, l-ghadu qed jippjana t-tattiċi ta 'Friedrich, jew aħjar il-Ġeneral Nogi, biex jevita l-fortifikazzjonijiet u jpoġġina fuq wara.
  Il-kaptan gerger.
  - Ħallih jipprova jaħraq id-denb taż-żiemel Russu! Allura se jintlaqat bi nagħal, li mhux se jidher biżżejjed!
  Il-pilota tal-ass ċajta:
  - In-nagħal taż-żiemel, probabbilment mhux mill-azzar Krupp, iżda dawk Sovjetiċi tagħna!
  Kliem tagħha kien interrott mill-hol tal-qxur. Hawnhekk tinsab f'trinka twil imħaffra, madwar Khabarovsk ġeneralment hemm linja nobbli ta 'fortifikazzjonijiet, it-theddida ta' invażjoni Ġappuniża ilha teżisti għal aktar minn sena. Qxur infaqa 'quddiem u wara t-trinek, hemm ħafna taħbit minnhom. B'mod ġenerali, il-famuża shimosa Ġappuniża toħloq ħafna ħsejjes u duħħan. Il-gwerrier iħares mingħajr biża", anke b"xi indifferenza. Splużjonijiet ta 'qxur jagħtu lok għal funtani maħmuġin, hawnhekk hija waħda minnhom ikkawżat l-art biex tħawwad. Dan ifisser li qed tolqot pistola, b"kalibru ta" kanun ta" tliet mitt millimetru tajjeb. Tista" tisma" l-għajjat tal-midruba... Permezz tal-kanunata jidhru qishom fwar ħfief li mhux kull widna tista" taqbad. Hawnhekk il-pilota-gwerrier kien imbexxex bl-art. Madankollu, it-tfajla, għatis, ħadet it-trab minn nisġiet ħomor tagħha:
  - Hekk dejjem, jekk timtedd titħammeġ! U jekk qomt, fadal wieħed jew tnejn!
  Il-preparazzjoni tal-artillerija rriżulta li kienet qasira, forsi l-Ġappuniżi ma kellhomx daqstant qxur. L-attakk beda. Diversi tacos Ġappuniżi saqu 'l quddiem. Żgħir, b'korp tal-magna kemmxejn fit-tond. L-aktar tank enormi tal-imperu tax-Xemx li Jogħla: Chichiha. Vedmakova ftakar fil-karatteristiċi tiegħu. Armor ta 'quddiem 30 mm, gun 47 mm, magna diesel 320 horsepower. Ħlief għall-prestazzjoni tas-sewqan, li fiha din il-magna mhix inferjuri għat-T-34, allura hija saħansitra agħar mit-T-3 Ġermaniż tal-mudell tal-1943. Huwa saħansitra msejjaħ fil-Lvant Imbiegħed, għatis! Iżda mill-mod, ir-reġina tal-għelieqi mhix tank, iżda infanterija. Hawnhekk ipprova, avviċina l-oqsma tal-mini. Kif jgħidu: fejn ferrovija armored ma tgħaddix, suldat bi xkubetta se jitkaxkru.
  L-ixkubetti tal-Ġappuniżi huma kkupjati mill-Mauser Ġermaniż. Submachine guns, imqatta 'mill-magħruf "Schmeister" mill-Ewwel Gwerra Dinjija. B'mod ġenerali, dawk b'għajnejhom dojoq għandhom ix-xenqa li jikkupjaw l-aħjar min-naħa l-oħra. Żgur li disinjaturi Ġappuniżi diġà qed jaħdmu fuq il-ħolqien ta 'ibridu tal- "Panther" u t-T-34!
  M'hemmx aktar minn tużżana tankijiet Ġappuniżi, u l-artillerija Sovjetika bl-ebda mod m'hi mgħaġġla biex tiltaqa 'magħhom. L-infanterija tiġri warajhom, fil-linja ħoxna tradizzjonali. Is-suldati tal-pajjiż tax-Xemx li Jogħla huma stess huma lebsin uniformi li tagħti ftit isfar, il-kulur tal-steppa kaki. Vedmakova tħares lejhom, malajr tistma n-numru ta 'attakkanti. Bl-għajn, hemm ħames jew sitt elef minnhom, u hemm massimu ta 'elf Russu bilqiegħda fit-trinek, li jkopru dan is-settur tal-faċċata. U l-armi... L-armata tal-Lvant Imbiegħed hija mgħammra skond il-prinċipju residwu, u l-uffiċjali biss għandhom submachine guns. X'inhu hi, wara kollox, maġġuri, madankollu, mingħajr pożizzjoni, imnaqqsa għal-livell ta 'ordinarju.
  Il-Kaptan Titmouse (għadu żagħżugħ ħafna) staqsa lill-Witcher.
  - Ġieledt il-Ġermaniżi?
  It-tifla wieġbet:
  - Le! I kissed minnhom!
  Il-kaptan, f'daqqa waħda pallidu, irrimarka:
  - Tiftakar l-ewwel katavru tiegħek!
  Vedmakova tbissem u ħadet rasha.
  - Jien pilota, u min qatgħu, ħabtet flimkien, m'għandi l-ebda kunċett ta 'katavri! Mill-mod, matul il-Gwerra Patrijottika l-Kbira kollha, l-ajruplan tiegħi qatt ma twaqqa"!
  Il-kaptan saffar kemmxejn skomdu.
  - Int biss ass! U kemm għandek Ġermaniżi mċappsin!
  Witcher tbissem saħansitra usa".
  - Wara l-ħamsa u għoxrin mogħtija l-istilla ta 'l-eroj! Tmienja u għoxrin biss.
  Sinitsin esklama:
  - Ooh! Inti sempliċiment kaptan tas-sengħa tiegħek!
  It-tifla wieġbet modestament:
  - M'hemmx għalfejn tagħmel eroj, xi ħadd li sempliċement jaqdi dmiru b'mod onest. Issa l-infanterija se tersaq eqreb, u niltaqgħu magħhom.
  Il-kaptan qabad il-bolt ta" submachine gun tqila li tiżen għaxar kilogrammi tajbin. I mimsus il-kelb, it-tnedija hija stretta ħafna, il-butt ma 'recoil. Mhux pjuttost kolossu konvenjenti, iżda jolqot ... Veru, skond xnigħat, il-Ġermaniżi diġà għandhom machine gun aktar qawwija, imma min jaf jekk id-disinjaturi Sovjetiċi humiex se joħorġu b'xi ħaġa aħjar. Sinits ma setgħux jirreżistu l-mistoqsija:
  - U għaliex ttrasferijt pilota daqshekk frisk lill-infanterija?
  Vedmakova wieġbet nofs ċajta, u kklikkjat ukoll il-ġamm tas-submachine gun tagħha:
  - U ridt biss inkun naf x'inhi toqgħod taħt in-nar! Dan ikun jibred!
  - U jidher li tlift l-istivali tiegħek, jekk kont tant għaġla biex tasal għall-linja ta 'quddiem!
  Vedmakova, fil-fatt, tipprova tagħmel il-folji jinżlu aktar malajr, marret barefoot. Għalkemm matul il-gwerra l-biċċa l-kbira tan-nisa u t-tfal kienu jiffanġu tkaken vojta fis-sajf, dan ma kienx aċċettat fost l-uffiċjali, speċjalment f'postijiet pubbliċi. Iżda l-Witcher saħansitra għoġbu jenfasizzah b'dan il-mod. Hija wieġbet sempliċiment lil Sinitsin:
  - Sabiex tiffranka l-flus, fil-fatt, id-dinja kapitalista kollha hija kontra tagħna. Wara kollox, l-istivali jintlibsu, u dan huwa xogħol ta 'ħafna nies!
  Il-kaptan qabel, u jtejjien bil-ħerqa.
  - Għandek saqajn sbieħ ħafna! Nista 'ngħożżhom!
  Vedmakova ħadet subgħajha:
  - Mhux issa! Imbagħad jekk tibqa" ħaj, insaħħtek għal-lejl.
  Sinicin xemm għajnejh.
  - Ara naqra, int mgħaġġel! Normalment in-nisa jkissru għal żmien twil!
  Vedmakova riedet twieġeb, iżda nstemgħet splużjoni, tank Ġappuniż miexi 'l quddiem, ħabat f'minjiera. It-tifla kantat:
  - Hitler kien qed isuq f'karozza, il-bastard ġie minfuħ minn minjiera! Imfarrku fi frammenti - iżda dan huwa biss ftit użu!
  Tank Ġappuniż ieħor sploda, waqaf, dawwar il-geddum u fetaħ in-nar fuq it-trinek Sovjetiċi. Terz warajh. Il-Ġappuniżi, madankollu, ma ħasbux li jieqfu. Il-dejqa għajnejn snarled: mitralji tagħhom bdew jaħdmu, imqiegħda fuq semi-ċirkulari, torrijiet mobbli.
  Il-kaptan ghamlet:
  - Dak l-aqwa! Kif sejra l-parata! Hawn l-armata!
  Vedmakova qabad xkubetta, peress li d-distanza għall-infanterija kienet permessa, u sparat fuq uffiċjal Ġappuniż. L-għajnejn iddejjaq waqgħu, jarma l-azzarin bogħod b'tali forza li fiddled mal-bajunetta fil-ħaxix tar-rebbiegħa. Il-Ġappuniżi l-oħra komplew jiġru, inklinaw ġisimhom ftit biss, apparentement jittamaw b'dan il-mod li jevitaw it-telfa, jew aħjar inaqqsu l-probabbiltà tagħha. Vedmakova fakkret li hekk jitħarrġu s-suldati fl-armata tal-Quantude, min m"għandux ħin biex jitgħawweġ fil-ħin jiġi msawwat fuq rasu b"bastun tal-bambu. Jidher li s-sultan missier, Erodi kien imqanqal sew! Dan hu iżda dwar Nikola II. Issa qed jerġgħu jiġġieldu l-Ġappun, u mhux fuq wieħed, iżda fuq diversi fronti. Madankollu, dan għandu wkoll il-vantaġġi tiegħu. It-tifla kantat:
  Ġejjin - il-Wehrmacht hija megħluba fl-irmied,
  Napuljun defeated invincible!
  L-ghadu mhux se jkun jista 'traft il-bandiera Sovjetika,
  Meta l-poplu u l-partit ikunu maghqudin!
  Wieħed wieħed, it-tankijiet Ġappuniżi mġarrfa waqfu, iżda l-infanterija, mimli b'bajjunetti, bdiet tiġri saħansitra aktar malajr. Il-pożizzjonijiet tat-truppi Sovjetiċi bristled bi fwawar, xkubetti clapped, kultant imxerrda b'tifqigħ awtomatiku. Hija fetħet in-nar u Vedmakova. Il-Ġappuniżi, reloading on the move, sparaw minn xkubetti. Għajtu fil-quċċata tal-pulmun tagħhom:
  - Banzai! Rus jieqfu!
  Il-balal mtaqqba l-karkassi tagħhom bħal ramrod f'manikini. Trab tal-għadam, imħallat mad-demm, waqa 'l isfel. Madankollu, ħafna mill-balal, kif jiġri fil-battalja, għaddew. Il-Ġappuniżi qasmu l-kamp tal-mini, is-suldati żgħar wisq ħfief għall-ġirja tagħhom biex jisplodu r-rigali ppreparati għat-tankijiet.
  Vedmakova ħassitha l-irkupra brutali tal-machine gun fuq l-ispalla tagħha, filwaqt li l-ġellieda tal-pajjiż tax-Xemx li Tqum dehru li kienu monsters reali. L-għajta isterika tagħhom kibret aktar u eqreb, uċuħ isfar u diżgustanti tagħhom jitleqqu bl-għaraq. Vedmakova jipprova jeħles kemm jista' jkun suldati tal-għadu kull darba. It-tfajla hija sħuna bħal dejjem, u tispara b'mod ibbed. Clip wieħed spiċċa, daħħal ieħor. Il-magażin huwa kbir wisq, tond, mhux faċli li daħħalha fil-kamra. U għal darb'oħra n-nar, il-Japs qed itiru ta' taħt fuq.
  Vedmakova sparat it-tieni tagħbija ta 'munizzjon, ħalla mingħajr munizzjon. U granati huma diġà wooling fuq l-avvanz dejqa għajnejn. Huma jwieġbu bi throws, issa hemm ħafna aktar screams ta 'groans, u suldati Sovjetiċi qed jaqgħu. Il-shard qatgħet ħarġa ċkejkna ta" xagħar fuq ras is-Sħaħar. In-nervituri tat-tifla jonqsu, u taqbeż u tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Għall-patrija għal Stalin!
  Warajha, il-kumplament tal-ġellieda jgħajtu, jaqbżu mill-għatu u jħawwdu l-bajjunetti tagħhom. Is-suldati Sovjetiċi jaħarbu biex jiltaqgħu mal-Ġappuniżi, jieħdu sehem fil-ġlieda kontra l-bajjunetta.
  Vedmakova taqta 'żaqq ta' l-eqreb "samurai" b'daqqa ta 'malajr. Jigħajjat u jipprova jwieġeb u jiġġarraf bħal ħanżir maqtul. It-tfajla tgħajjat bil-ferħ:
  - Futbol Russu: Russja - Ġappun, żewġ-zero!
  U tabilħaqq, Ġappuniż ieħor waqa" b"gerżuma maqtugħ b"sikkina b"bayonetta. Ukoll, it-tielet pilota gwerriera tah daqqa ta" sieq fil-groin. Dak b"għajnejhom dejqa ġġebbed, u t-tfajla, miexja bl-inerzja, waħħal il-punt f"għajn l-avversarju!
  -Ikseb il-Ġappuniż! Għaliex toqgħod fuq il-gwardjani!
  L-istrajk ta 'ritaljazzjoni tal-bajunetta miftuh it-tunika tal-maġġur, ħareġ id-demm, iżda dan mhux biss ma imbarazza lit-tfajla, iżda wkoll ta rabja addizzjonali.
  - Il-mewt ta' Hirohito! - It-tfajla barked, ix-xewk tagħha ġġarraf fit-tempju b'għajnejn dejqa, u t-tfajla mxiet b'tali ħeffa, bħallikieku kienet skrejjen, l-aħħar ġlied.
  Il-Ġappuniżi rtiraw, u saħansitra reġgħu lura, u t-tfajla ispirata marret fuq l-attakk, il-machine gun tagħha kienet qed iddur bħal klabb f'idejn ġgant. Hawnhekk segwa daqqa iebsa b'warra fuq wara tar-ras, uffiċjal żeluż wisq. Anna ħarġet nifs.
  - Hawn shahen-hash!
  Iżda b'mod ġenerali, ir-Russi kellhom żmien diffiċli. Fuq in-naħa ta 'l-għajnejn dejqa, vantaġġ ta' ħames darbiet, u l-livell ta 'saħħa fiżika tal-Ġappuniż mhuwiex ħażin, barra minn hekk, 'il bogħod mill-aqwa suldati tal-USSR qed jiġġieldu kontrihom. Naturalment, waqt gwerra daqshekk diffiċli, reklutati tat-tielet kategorija ntbagħtu lejn il-Lvant Imbiegħed, bl-agħar dejta, jew ġellieda li ndarbu serjament fil-battalja man-Nażisti. Is-suldati waqgħu, kultant tużżana bajunetti ġew imbuttati f'Russu wieħed, huma litteralment fsada kollettivament, iżda ġġieldu bħal eroj, u ħadd ma talab ħniena.
  Sinitsin imtaqqab uffiċjal Ġappuniż b'bajunetta, iżda hu stess irċieva punt fil-ġenb. Iż-żagħżugħ waqqa" lill-Ġappuniżi li jattakkaw b"daqqa tal-warrani fis-sider, iżda d-demm nieżel mill-ġenb wisq abbundanti. U erba 'samurai ġrew lejn il-Guy f'daqqa.
  Il-kuraġġużi Vedmakova ħarġet għas-salvataġġ, daqqet lill-uffiċjal b"bajunetta fuq l-ispalla, u waqqgħet Jap ieħor b"daqqa ta" kick taħt l-irkoppa.
  - Żomm Petruha! hi qalet.
  Minnufih irrifletta żewġ bayonets immirati lejn is-sider u wieġeb:
  - Jien mhux Peter, imma Arkady!
  It-tfajla li waqqgħet Ġappuniż ieħor tgħajjat:
  - Fil-gwerra, kull isem huwa bħall-ikklikkja ta 'martell cocked, inti m'għandekx cock mingħajr sparatura!
  Arkady mar lura ftit u bayonet bla ħniena qatgħetlu ħaddejn. Iż-żagħżugħ xeħet, minn uġigħ insupportabbli:
  - Omm Alla!
  Vedmakova oġġezzjonat:
  - Forsi jien omm, imma mhux ta" Alla! B'mod ġenerali, m'hemm l-ebda Alla, u qatt ma kien!
  Arkady reġa" mar għand Anna u għajjat b"mod indistint:
  - U dak li jistenniena wara l-mewt in-nuqqas ta 'eżistenza?
  It-tifla ħadet rasha negattivament.
  - Le! Ix-xjenza Komunista se tqajjem il-mejtin! U l-ewwel għal ħajja ġdida se jiġu rritornati lil dawk li waqgħu fil-battalji għal art twelidhom.
  Sinicin ħadlu rasu.
  - Alla jbierek!
  Vedmakova waqqfet Ġappuniż ieħor u għajjat:
  - M'hemm l-ebda alla! Jekk hu, allura rridu nammettu li l-allegat kreatur tal-univers huwa sadist! U jħobb jittortura l-ħolqien!
  F'dak il-mument, il-koxxa ta 'Arkady infetħet b'bajunetta, u biex ma taqax, rexa fuq il-gwerrier ta' xagħar aħmar:
  - U jien fl-uġigħ! Sempliċement inkonċepibbli!
  Is-superjorità ta" ħames darbiet tas-suldati tax-xemx li qed titla" kellha effett. Ħamsin samurai ġrew kontrihom, branding bayonets tagħhom bħal armata ta 'porcupines. Arkady irċieva ftit daqqiet b'bajunetta fl-istonku, u mbagħad għajnejh inqatgħet. Meta ż-żagħżugħ waqa", injettawh għoxrin darba, u ġiegħlu jikkalma għal dejjem. Huwa interessanti dak li ħass ruħu meta ttajjar: sorpriża jew biża ', jew forsi serħan inkredibbli wara li ħalla l-dungeon tal-ġisem.
  The Witcher kien bħallikieku bewitched. Naturalment, it-tunika tagħha waqgħet f'biċċiet, imqaxxra b'bajjunetti. Il-gwerrier irriżulta li kien kompletament għarwien, miksi b'ħafna grif, iżda s-samurai ma setax jikkawża korriment serji wieħed fuqha! Ġieled u sidirha mikxufa bil-bżieżel iskarlatina heżżet bħal bagi fil-baħar. U għekiesi vojta leħħew. It-tfajla kienet tassew l-inkarnazzjoni tal-qawwa bestjali u erotika. Il-qigħan vojta tagħha saru ħomor bid-demm, li minnu kien hemm assoċjazzjoni mal-alla kbira tal-qerda u l-ħażen: Kali! Kważi suldati Sovjetiċi kollha diġà ġew stabbed, il-battalja spiċċat, iżda biss fil-sbuħija frizzanti tagħha ta 'Aphrodite, minn żmien għal żmien jolqot insolent għajnejn dejqa.
  Il-Ġeneral Ġappuniż Nugi ħares b'sorpriża lejn dan il-miraklu. Imbagħad ħasbu leħħew minn rasu. Kien hemm ordni mogħtija b'leħen irqiq, ta' nemus li ma mitmugħa biżżejjed:
  Itfa" xibka fuqha, ħudha ħajja!
  Il-Ġappuniżi tfaddim kellhom ukoll xbieki. F'daqqa waħda għandek bżonn tieħu wieħed mir-Russi ħaj. U l-web hija perfetta għal dan. Minnufih tużżana catcher tefgħu l-kaxxi fuq it-tifla
  Vedmakova ġġieled lura mill-aħjar li setgħet, ippruvat bil-qawwa kollha biex teħles lilha nnifisha. Iżda kollox għalxejn, il-Ġappuniż kuxjenzjuż għamlu x-xibka fuq il-bażi li tiflaħ iljunfant. It-tfajla kienet imfassla sewwa u mkaxkra f"idejha. Meta wieħed jiġġudika minn kollox, inkiseb suċċess tattiku, speċjalment peress li din id-direzzjoni ma kinitx koperta la mill-artillerija u lanqas mill-mitral guns.
  It-tfajla fakkret il-wiċċ lixx imqaxxar ta 'Arkady, li waqa' fl-imħabba tagħha, u l-frażi tagħha:
  - Fil-gwerra, kull isem huwa bħall-ikklikkja ta 'martell cocked, inti m'għandekx cock mingħajr sparatura!
  Qam ħsieb inkwetanti u diżgustanti, ma twittiex! Wara kollox, dan spiss jiġri, biss waqa 'fl-imħabba ma' persuna u miet!
  Il-Ġappuniżi apparentement okkupaw trinek miksija ħażin f'dan il-post, u komplew jevitaw il-pożizzjonijiet tat-truppi Sovjetiċi madwar Khabarovsk. U l-Vedmakova tagħha qed tittieħed priġunier, u għalkemm mhumiex diġà qed jittieħdu, ġew mgħobbija f'karozza armored imtebba biex tieħdok fuq wara. Il-magna hija antediluvian, probabbilment mill-Ewwel Gwerra Dinjija, hekk imperceptibly huwa kapuljat wara l-infanterija. Il-veloċità hija madwar 12-il kilometru fis-siegħa. Brr! L-ewwel tank fid-dinja Il-vettura kollha tat-terren ta 'Prokhorov kienet tiżen mhux inqas, iżda kellha veloċità ta' 40 kilometru fis-siegħa fuq l-awtostrada u 25 fit-triq. Dak li, minn naħa, l-USSR tattakka l-Ewropa kollha, min-naħa l-oħra, parti sinifikanti tal-Asja. It-tifla daret fuq in-naħa tagħha, jidher li kien hemm theddida li timteddha. Kemm hu dlam f'din il-parti tal-karozza armored, apparentement, fiha d-dipartiment tal-paraxutturi, jew it-trasport tas-suldati. Ikun sabiħ, ovvjament, li taħrab, l-ewwel teħles mill-vireg u l-ħbula qawwija. U kif tagħmel dan? It-tfajla, ovvjament, għandha l-ħiliet, għalkemm se jkollha tpinġi, fl-istess ħin tiġbed il-manetti, u tisserrar il-katina li magħha kienet marbuta bis-sieq. Iżda hawn ħbula jistgħu wkoll joqogħdu pjuttost tajjeb. Ix-xogħol huwa tedious, imma jekk jeħduha fit-territorju tal-Manċurja, ikollha ħin. It-tifla neħħiet il-ħbula minn ġilda mxarrba tagħha, serrat il-katina u ħasbet fl-istess ħin. Hmm, kontra r-Russja Sovjetika, kien hemm koalizzjoni serja: U l-aktar mostru serju huwa l-Ġermanja. Pajjiż b"teknoloġija avvanzata u truppi b"saħħithom. Pereżempju, semgħet dwar il-ġlied il-ġdid ME-309. Jidher li diġà qed itiru. Hija m'għandhiex dejta eżatta dwar l-armi, iżda skont xnigħat, dan l-ajruplan għandu sa sebgħa! Punti tan-nar. Dan huwa armament serju ħafna, meta wieħed iqis li l-Yak=9 għandu biss tnejn minnhom, u m'hemm l-ebda magna fuq ġellieda Sovjetika li kellhom aktar minn tliet punti. Ipprova jegħleb dawn il-monsters! Ukoll, il-Fokken-Wulf hija magna serja ħafna, superjuri għall-ajruplani Sovjetiċi fl-armament, u saħansitra kapaċi ġġorr kważi żewġ tunnellati ta 'bombi. Diġà fl-aħħar tal-1942, kien armat b'żewġ kanuni ta' 20 mm u mitralji ta' 4 13 mm. Imma jidher li diġa deher tip ġdid ta" ajruplani ta" attakk tal-ġlied u bomber b"żewġ kanuni ta" 30 mm u erba" xkubetti ta" 20 mm. Kien diġà mostru, mostru għall-mostri kollha! U skond xnigħat, ajruplan tal-ġlied bi tmien xkubetti 30-mm diġà tpoġġa fil-produzzjoni! Ipprova tegħleb tali ghoul! Kif iridu jwieġbu din id-disinjaturi Sovjetiċi? Vedmakova semgħet li kien għaddej xogħol fuq il-Yak-3. Qalilha dwar dan il-kuratur mid-dipartiment tal-Beria. Jidher li l-qofol ewlieni tal-ajruplan se jkun il-piż aktar baxx tal-istruttura, mingħajr magni u armi addizzjonali. Il-manuvrabbiltà hija ċertament tajba, imma nixtieq żieda fl-armament! Wara kollox, fil-boxing, ovvjament, atleta ħafif fil-piż tar-rix huwa aktar manuvrabbli minn heavyweight, iżda huwa kważi ċertament se jitlef lilu xorta waħda. Mhux ta" b"xejn li hemm kategoriji ta" piż, u fost boxers professjonali, il-qawwa li jolqot hija l-aktar apprezzata. Huwa meħtieġ li jissaħħaħ l-armament tal-ajruplani Sovjetiċi, u allura biss il-Wehrmacht tiġi megħluba ... fuq l-istess livell? Mit-tieni nofs tal-1942, is-superjorità tal-Luftwaffe fl-arja bdiet tevapora, anke sa Marzu 1943 l-USSR kellha vantaġġ, iżda ... It-tradiment tal-alleati biddel il-bilanċ tal-poter. Ara naqra, Hitler inqatel fit-13 ta" Marzu, u issa huwa biss l-aħħar ta" April, imma kemm inbidel bis-serjetà l-bilanċ tal-poter. Hekk malajr, minn pożizzjoni strateġikament rebbieħa għal waħda strateġikament kważi titlef. Kważi għax għad hemm tama li l-Ġermanja tkun kapaċi tegħleb qabel ma tikseb vantaġġ strateġiku u teknoloġiku fuq l-USSR. B'mod partikolari, l-Alleati jistgħu jipprovdu ajruplani lin-Nazis fi kwantitajiet kbar, iżda l-bdoti Ġermaniżi se jkollhom bżonn iż-żmien biex jitgħallmu kif itajruhom. Xorta waħda, hemm differenza fit-teknoloġija, il-pannelli tal-istrumenti. It-tankijiet jeħtieġu wkoll ekwipaġġi mħarrġa, barra minn hekk, il-prestazzjoni tas-sewqan tal-Chevron fix-xitwa Russa mhix partikolarment tajba. L-azzarin awtomatiku M-18 ... Mhux ħaġa ħażina, iżda f'termini ta 'rata ta' nar huwa inferjuri għall-aħjar mudelli Sovjetiċi, madankollu, jaqbeż fl-eżattezza! Fil-qosor, problema wara problema! Hemm ukoll il-"Churchills" tassew famużi b'armatura qawwija, u prestazzjoni tajba tas-sewqan ... Naturalment, jidher li se jkollhom jiġġieldu wkoll. U aktar ma ddum il-gwerra, aktar tagħmir se jirċievu n-Nazis. Allura l-konklużjoni hija sempliċi, huwa meħtieġ li tikkawża telfa tgħaffiġ fuq il-Ġermanja fis-sajf. Fir-rigward tal-Ġappun, huwa aħjar li tillimita lilek innifsek għal difiża attiva u tniedi kontrattakki bl-użu ta 'superjorità kwalitattiva fit-tankijiet. Iżda għal darb'oħra, iffrankar ta 'enerġija għall-massimu. Mhux involut fi battalji fit-tul, u jibnu difiżi fuq linji ppreparati minn qabel. Għad hemm ċans li tuża l-Armata l-Ħamra taċ-Ċina, iżda r-reġim ta" Chiang Kashi waqa" fuqha bil-qawwa kollha. Allura għalissa, tista 'tistrieħ fuq is-saħħa tiegħek. Meta tiġi? L-aħjar minn kollox fl-aħħar ta 'Mejju, meta t-toroq finalment jinxfu, u r-riforniment jasal fit-truppi. Vedmakova stess kienet tagħti l-ewwel daqqa tagħha fid-direzzjoni ta 'Oryol, u mbagħad fir-reġjun ta' Kharkov, sabiex tneħħi lill-Ġermaniżi mid-Donbass industrijali, u mbagħad b'marċ sfurzat, permezz tal-Ukrajna, jaqsam id-Dnieper fuq il-moviment, u aktar lejn ir-Rumanija. Madankollu, huwa possibbli li ddur lejn it-tramuntana biex tillibera l-Belarus, u tmur fuq wara tal-grupp ċentrali. L-idea kollha kemm hi hija tajba, għalkemm hemm żvantaġġi, l-offensiva fid-direzzjoni ta 'Oryol hija l-aktar ovvja u n-Nazi se jkunu qed jistennewha hemmhekk. Il-fortifikazzjonijiet se jkollhom jinqasmu.
  . KAPITOLU #3
  Hawnhekk, ovvjament, pistoli u Katyushas se jkunu utli. Is-sistema tal-aħħar tipproduċi effett qawwi, speċjalment morali. Fi kwalunkwe każ, għandek bżonn ħafna pistoli u "Katyushas" biex tarmi qxur fuq id-difiżi tal-għadu. B'mod ġenerali, l-esperjenza tal-Ewwel Gwerra Dinjija wriet li kien aktar faċli li tiddefendi milli tattakka, u jekk Kaiser Ġermanja ma eżawrixxix il-forzi tagħha mal-offensiva tar-rebbiegħa tal-1918, il-gwerra setgħet iddum għal bosta snin oħra. Iżda t-Tieni Gwerra Dinjija wriet il-vantaġġ tat-tattiċi offensivi fuq dawk difensivi. Per eżempju, it-telfa mgħaġġla tal-Polonja, u speċjalment il-koalizzjoni qawwija tal-Punent tal-alleati. In-Nazis għelbu lill-forzi superjuri f'xahar u nofs, sempliċiment qabżu l-Linja Maginot li ma tistax tinqabad. Ġlied fl-Afrika, fejn għall-ewwel il-forzi superjuri tal-Italja ġew megħluba minn daqqa deċiżiva mill-Ingliżi. U mbagħad Rommel għeleb lit-truppi Brittaniċi ferm aktar b'saħħithom f'offensiva mgħaġġla. Imma ovvjament, l-aktar eżempju impressjonanti tal-USSR, fl-1941, kienet il-katastrofi kbira tal-armata qawwija. U operazzjonijiet offensivi ta" ritaljazzjoni, li jkeċċu unitajiet Ġermaniżi. Allura l-ħaġa prinċipali hija li nolqtu lilna nfusna mingħajr ma nistennew il-pressjoni ta 'tankijiet Ġermaniżi ġodda. Gwerra fit-tul ta 'attrizzjoni ssir kważi għalxejn, sakemm, ovvjament, xjenzati Sovjetiċi ma joħolqux arma miraklu! Dan tal-aħħar huwa fil-prinċipju possibbli, pereżempju, semgħet li huwa teoretikament possibbli li tinħoloq bomba kapaċi teqred belt. Barra minn hekk, bomba bħal din se tiżen minn tlieta sa erba 'tunnellati. Jidher qisu fairy tale, imma... Twielna biex nagħmlu fairy tale realtà.
  Mogħdija saħansitra aktar attraenti hija l-arma tal-laser deskritta fl-Hyperboloid tal-Inġinier Garin. Ħaġa bħal din hija pjuttost kapaċi teqred armata sħiħa ta 'tankijiet, ajruplani, vapuri. Ovvjament, jekk toħloq tali arma, u mhux biss it-Tielet Reich, iżda wkoll it-tradituri tal-Pindos, id-dinja kapitalista kollha tintemm. U l-banner qawwi tal-komuniżmu se jiddi fuq il-pjaneta. Iżda għal xi raġuni, arma bħal din ma nħolqotx. Il-mirja mhumiex l-aħjar mod biex tiġbor l-enerġija tal-kombustjoni f'fluss wieħed. Iva, u l-enerġija, sabiex tnaqqas il-vapuri għandek bżonn ħafna aktar. Għalkemm ... jekk ikun ikkonċentrat għall-finezza ta 'mikron, allura huwa pjuttost possibbli li jinqatgħu kemm inġenji tal-ajru kif ukoll bastimenti tal-battalja. Arma miraklu li se jgħin biex issalva l-USSR. U hawn l-effett tal-laser, f'forma differenti. Fl-aħħarnett, il-katina ċediet u hija kważi ħielsa, u l-biċċiet tal-ħabel jinsabu madwar.
  Vedmakova qal:
  - Paċenzja u xogħol, jekk miegħek, m'intix katavru!
  It-tfajla qamet, tappatt saqajha vojta mal-art. L-ebda reazzjoni. Ħabbtet aktar. Bi tweġiba, kien hemm ġurament bil-Ġappuniż u l-ebda reazzjoni. Imbagħad Vedmakova kanta bi dwejjaq. U kantat b"leħenha, bħal primadonna f"festa tal-anniversarju:
  Il-ħrejjef tal-Wehrmacht jirrabjaw b"mod selvaġġ,
  L-għasir tal-kanuni u l-ħoss tax-xwabel!
  Id-duħħan jitla" sa xahar
  Raġġi ta" distorsjoni mis-sema!
  
  Fiż-żminijiet tal-eternità, il-patrija tkun famuża,
  Se nagħti l-laħam tiegħi għar-Russja!
  Inħobbok is-sbuħija ta' Rus,
  Il-Mulej tas-slaten kollha huwa magħna!
  
  Oh, intom imsaġar kaboċċi tal-pajjiż,
  Id-daqq tal-aspens tad-deheb issejjes!
  Aħwa Falkuni Ortodossi,
  Alla ispira l-armata għal feats!
  
  Fi ġranet kesħin jew sħun
  Forsi bi sħaba ġġib ċpar!
  Aħna ħnieżer faxxisti bħal xkupi,
  Biex tħawwad il-ħmieġ minn fuq wiċċek!
  
  Il-partit tagħna għandu raġun
  Ġlieda għall-poplu Sovjetiku!
  Inkantaw kanzunetta qalbiena
  Ħsieb bħal ajkla ġriet up!
  
  Stalin huwa għaqli - l-ideal tal-ħakkiem,
  Aħna huma mmexxija fi battalja mortali formidabbli!
  Il-bandalora tal-Patrija hija l-lida tar-rebbieħ,
  Lest biex jargumenta ma 'Pallas-destin!
  
  L-għemil ta 'Lenin se jkun etern,
  Se nibnu l-komuniżmu qaddis!
  Emmnu t-tagħlim tal-bniedem,
  Il-faxxiżmu se jgħaffeġ fl-abbiss tad-dlam!
  
  Il-pjaneta kollha hija bħal għasfur ħieles,
  Ejja ttiru lejn l-istilel imbiegħda, lejn id-dinjiet!
  Xi ħaġa brillanti u nobbli
  Aħna se noħolqu bħala skulturi!
  
  U r-Russja taħt il-bandalora ħamra,
  Bħall-Għeden tas-sema se jiffjorixxi!
  Il-każ ta" Lenin, ir-rieda ta" Stalin,
  Mexxina 'l quddiem għall-eċċellenza!
  Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova, kif ukoll erba 'tfajliet leġġendarji, ħarġu minn Tula u laħqu Moska.
  Issa s-sitwazzjoni tal-kapital kienet l-aktar diffiċli. Il-Ġermaniżi kienu diġà qed itemmu l-dawran tagħha, u kien hemm kuritur, twil tletin jew erbgħin kilometru, li kulma jmur jidjieq.
  Sitt ġellieda ħadu pożizzjonijiet difensivi fil-periferija ta 'Moska. Kien hemm attakk qalil.
  Oleg Rybachenko spara u gerba bejnu u bejn ruħu:
  - Il-futur huwa tagħna!
  U t-tifel jitfa" granata b"siequ vojta u jkompli:
  - U se nkunu kbar!
  Margarita Korshunova tispara u tgħajjat:
  - U jien se nsir l-aktar cool minn kulħadd!
  U b"sieq vojta se jitfa" granata letali.
  U jitfa 'avversarji f'direzzjonijiet differenti.
  U mbagħad, diġà fil-battalja, Natasha, li se taħsad lill-Ġermaniżi b'magna gun, u tarmi rigal tal-mewt b'sieq vojta.
  Din hija mara bħal din...
  Fil-wieħed u erbgħin sena, Natasha nixxa 'l bogħod mill-Fortizza ta' Brest. Marret lejn il-lvant. Żraben ġodda malajr għorok saqajha, u t-tfajla neħħiethom u mxiet mikxufa.
  Ma kien hemm xejn għal ftit sigħat, u mbagħad il-qigħan vojta bdew itch. Wara ftit sigħat, kienu fuq in-nar u diġà kienu qed jisplodu bl-uġigħ.
  Natasha, li kienet Muskovita, ma kinitx imdorrija timxi mikxufa. U ovvjament kull tant żmien dipped fil-fluss.
  Iva, irriżulta li kienet tortura għal riġlejha. Iżda t-tfajla malajr draw biha.
  Imbagħad hija kontinwament mixi barefoot, anke fil-borra, u lbes iż-żraben tagħha biss fi ġlata severa.
  Issa Natasha tissielet bħal alla leġġendarja.
  U hawn Zoya titfa" granata b"sieqha vojta, u tgħajjat:
  - Din hija ġeneralment data super!
  U se tagħti dawra mmirata tajjeb.
  U l-Ġermaniżi u l-merċenarji tagħhom qed jaqgħu.
  U mbagħad Angelica tmexxi n-nar ... U hi wkoll tispara b'mod daqshekk preċiż b'mod selvaġġ.
  U granata tiġri wkoll minn riġel vojta tagħha.
  U jxerred merċenarji.
  Barra minn hekk, Svetlana qed tispara. U saqajha mikxufa titfa" barra b"tali mod li ħadd ma jista" jirreżisti.
  U jxerred lill-avversarji 'l bogħod ħafna.
  U jispara lilu nnifsu, u jgħaffeġ lill-għedewwa b'mewġa splussiva.
  Dawn huma t-tfajliet li twieldu fl-USSR!
  Oleg Rybachenko jagħmel marki tan-nar fuq l-infanterija tal-għadu, jitfa' granati awtomatikament b'saqajn it-tfal. U fl-istess ħin it-tifel jikteb għalih innifsu.
  Vitali Klitschko, iffaċċjat b"kunflitt mal-President il-ġdid tal-Ukrajna Zelensky, iddeċieda li jwarrab minn Sindku ta" Kiev. Fil-fatt, għaliex tkun iebsa u jaqbdu mal-pożizzjoni. Huwa aħjar li ssolvi l-problema lilek innifsek.
  U wara li telaq mill-kariga ta" sindku, Vitali Klitschko reġa" beda l-karriera tiegħu. U immedjatament sensazzjoni ssejjaħ lil Weider. Mingħajr ebda ġlied intermedju! U dan wara aktar minn tmien snin ta" waqfa.
  Weider, ovvjament, jaqbel. L-isfida tiegħek hija aċċettata!
  U jasal il-mument tal-verità. Minn naħa, il-multipliċi champion tad-dinja qatt ma ġie megħlub għal aktar minn tnax-il sena. U min-naħa l-oħra, l-ex sindku ta" Kyiv ta" disgħa u erbgħin sena. Bniedem li jista" jikser ir-rekord ta" Hopins, iżda li l-kundizzjoni tajba tiegħu hija dubjuża ħafna.
  Fil-fatt, ħafna ħasbu li wara waqfa daqshekk twila, li jmorru direttament għand Weider kien suwiċidju.
  Iżda Vitali Klitschko huwa bħal Rocky Balboa. Iddeċieda li jmur kontra l-iktar puncher b'saħħtu tal-piż tqil. Denotay Wider huwa boxer li tilef lill-avversarji kollha tiegħu. Assolutament kulħadd - inkluż Tyson Fury!
  Allura x'jiġri jekk Vitali Klitschko għandu ċans?
  Iżda Vitali Klitschko kontinwament imħarreġ, żamm fil-forma, mar jaħdem fuq rota. U ovvjament ma kienx daqshekk ħażin fiżikament. U barra minn hekk, kellu geddum tal-azzar.
  Ukoll, x'se jaċċetta l-ġlieda Vitali Klitschko, anke jekk mhux il-favorit.
  Oleg Rybachenko biddel il-klipp tal-machine gun. L-allegati ġlied mal-boxers huma eċċitanti.
  Tabilħaqq, għaliex Vitali Klitschko ma jirritornax fuq iċ-ċirku u jipprova jegħleb ir-rekord ta" Hopins?
  Din tkun idea qawwija ħafna.
  It-tifel terminator ta dawra, u ħasad ftit għexieren oħra ta 'faxxisti.
  Imbagħad it-tifel daħaq u wera ilsienu, u qal:
  - Għandi raġel li hu super!
  Margarita tefgħet żewġ lumi marbutin flimkien b"sieqha vojta u tgħajjat:
  - Inti cooler minn kull persuna!
  Oleg, li kompla jispara, irraġuna ...
  Vitali Klitschko fid-disgħa u erbgħin kien verament se jikser ir-rekord ta" Hopins. Saħansitra fakkar waqt konferenza tal-aħbarijiet: "Għidt li ma kontx se nirbaħ ir-rekord ta" Foreman, imma ma għedt xejn dwar Hopins! Mela nieħuha u ngħaqqad ir-rekord tiegħu!"
  Madankollu, jekk parti sinifikanti tal-pubbliku ftit jew wisq jemmnu li Hopins fl-età ta 'tmienja u erbgħin sena jista' jirbaħ it-titlu ta 'champion tad-dinja, iżda kien hemm ħafna inqas fiduċja f'Vitali Klitschko ta' disgħa u erbgħin. Inkluż minħabba l-fatt li l-avversarju tiegħu huwa diġà qawwi ħafna.
  Qatt ma kien hemm tali puncher fl-istorja tal-heavyweight. Veru, Wyder m"għadux żagħżugħ, imma l-ħamsa u tletin sena kollha mhumiex disgħa u erbgħin.
  Vitali Klitschko, madankollu, jidher ċar li ma jitlifx l-ottimiżmu. Itħarreġ iebes, ħu l-forma. U ninsab ferħan ħafna li warrabt ir-rutina tal-president tas-sindku ta' Kiev.
  Fil-fatt, mhux kuntentizza kbira li tkun is-sindku fl-Ukrajna, fejn hemm tant problemi.
  Iżda għall-ġlieda ma 'Uyader, Vitali Klitschko ġie offrut flus tajbin ħafna. Allura, fi kwalunkwe każ, ma tliftx bil-kartiera tiegħi. L-isem Vitali Klitschko huwa famuż.
  Ilsna ħżiena saħansitra qalu li Wyder kien se jolqot darba, u Vitali Klitschko nnifsu jimtedd. U mbagħad jirċievi flus, u jikteb memorji, jew finzjoni xjentifika.
  Jew forsi f'xi film.
  Mill-mod, Wladimir Klitschko ried ukoll boxxla. Vladimir cunning biss għażel avversarju aktar dgħajjef minn fost iċ-champion tad-dinja regolari. Imma xorta waħda, jgħid x"wieħed jista" jgħid, huwa ċampjin u jibred!
  Imma Denotay Wyder, xi ngħidu, għadu l-aqwa mill-aqwa!
  Iżda Vitaly titħarreġ b'diffrenzju. Huwa bħal żagħżugħ li jagħti lilu nnifsu t-tagħbija massima. U kellu diversi sessjonijiet ta" sparring, li wera forma eċċellenti u reżistenza tajba. Le, Vitaly hija lesta. U mhux hekk biss, jidħol fiċ-ċirku.
  U tabilħaqq, meta wasal il-jum tal-ġudizzju, u l-akbar puncher Wyder, l-aqwa heavyweight f'dan ir-rigward, u Vitaly ingħaqdu flimkien. L-eks Sindku ta" Kyiv, li kulħadd diġà ħassar mill-karriera tiegħu fil-boxing. Imma issa żewġ personalitajiet leġġendarji ingħaqdu flimkien.
  Vitaly, li sar champion tad-dinja għall-ewwel darba lura fl-1999. Aħseb ftit kemm kien ilu u għaddew aktar minn għoxrin sena minn dan il-ġrajja.
  U Wyder diġà żamm it-titlu tiegħu għal żmien twil ħafna. U wkoll viċin li jinkiser, ir-rekord ta" Holmes li żamm it-titlu l-itwal minn meta nqasmu ċ-ċinturini.
  U ovvjament, jekk Weider jibża" minn xi ħadd, mhuwiex in-nannu ta" Vitaly. Fil-fatt, mhux kulħadd jista 'jkun Hawkins. U r-rivali ta" Hawkins mhumiex qawwija daqs Weider!
  Iżda Vitaly, bħala konkorrent, jidħol fiċ-ċirku. Ġismu għadu magnífico u muskolari, għalkemm xagħru diġà huwa griż. Nannu Vitaly, kif jissejjaħ b"rispett, jew b"deriżjoni. Iżda s-serħan tal-muskoli huwa bħal dak ta 'wieħed żgħir.
  Vitaly qal li kien lest. U lanqas lilu, ir-rati għolew ftit.
  Weider huwa wkoll dgħif, iffurmat, u irqaq fl-għadam, jiżen inqas.
  Minkejja li huwa puncher formidabbli, għandu xi kwistjonijiet difensivi u mhux dejjem tajjeb fuq saqajh. Iżda diġà hemm ħafna esperjenza ta 'ġlied. Min-numru ta 'ġlied, huwa diġà laħaq ma' Vitaly. U s'issa għadu ma ġiex megħlub.
  Madankollu, Vitali Klitschko tilef iż-żewġ ġlidiet tiegħu biss minħabba injuries u qatgħat. U tista" tgħid ukoll li ma kienx imsawwat.
  Iżda aktar minn tmien snin ta" waqfa, u kważi ħamsin sena. Kieku Vitaly kien żgħir, ovvjament, kien ikollu ċ-ċans. Imma jista" jegħleb ir-rekord ta" Hopins? David Hay, li diġà għandu ħamsa u tletin sena, sar zero boxer.
  Iżda hemm ħafna diskors u ċ-ċirku biss se juri. Vitali Klitschko se jegħleb ir-rekord ta" Hopins, jew se jinġarr fuq stretcher, kif wiegħed Wyder.
  Hawn joħroġ b"maskra raven. Tall, niexef ħafna, anke mqaxxra bħal Koschei.
  Par boxers ħolqulu problemi serji fiċ-ċirku. Dan huwa l-Ostrix Kuban li mexxa bil-punti u għeleb in-knockout, u Tyson Fury, li wkoll mexxa bil-punti u rnexxielu jġib il-ġlieda fi draw. Allura l-akbar puncher fid-dinja jista 'jmur bust.
  Iżda l-probabbiltajiet huma kważi wieħed minn kull għaxra favur Wyder. Minkejja dan, l-età ta" Vitaly u waqfa kbira fil-karriera tiegħu huma kbar wisq. Anke ħuh Vladimir ta parir biex jisħon ma 'koppja ta' bdiewa tan-nofs b'saħħithom. Tabilħaqq, fil-Ġermanja, Vitali Klitschko seta" jikseb aktar flus f"duel ma" boxer medjokri, purament minħabba l-isem kbir tiegħu.
  Wara kollox, Vitaly huwa magħruf mad-dinja kollha mhux biss bħala boxer, iżda wkoll bħala politiku, u s-sindku tal-kapitali, u l-eroj tal-Maidan.
  Le, fi kwalunkwe każ, Vitali Klitschko kellu jaħseb dwar jekk kienx jiswa l-għaġla u shove kontra tali muntanja.
  Iżda l-għażla saret: Vitali Klitschko mhux qed ifittex modi faċli!
  Il-ġlieda hija fl-Amerika. Jindaqqu l-innijiet tal-Istati Uniti u tal-Ukrajna. Listi tas-servizz huma mħabbra. U fl-aħħarnett, is-sinjal għall-ħsejjes tal-battalja.
  Ħafna jridu jaraw spettaklu u demm.
  Weider beda b"kawtela, għalkemm jista" ma jkunx raġun. U f'daqqa waħda Vitaly huwa sadid. Klitschko Sr. huwa wkoll fl-ebda għaġla. Imma mill-ewwel tista" tara li hu ħafif fuq saqajh, dgħif, muskolari, u bilanċjat tajjeb. Fi kwalunkwe każ, dak li ħafna stennew: jgħidu li immedjatament se tgħolli f'wiċċ l-ilma, ma ġarax.
  B'kunfidenza, Klitschko ħadem b'jab, żamm ftit ogħla mis-soltu, poġġa blokki.
  L-ewwel żewġ rawnds marru bla xkiel. U mbagħad Wyder, kif mistenni, qabad ir-ritmu ħafna. Sar aktar attiv fl-attakk u l-attakk. Imma Vitaly ma tilifx rasu. Imblukkat id-daqqa, iltaqa' ma 'jab tax-xellug. U f'daqqa waħda, waqt qarnit li jaqtgħu, ħabbat idu l-leminija fuq il-ġisem. Weider irdoppja fl-uġigħ.
  Vitaly kellu deuce, u għat-tieni darba fil-karriera tiegħu, iċ-champion tad-dinja u l-aqwa puncher ta" kull żmien kien fuq l-art.
  Vitaly tbissem... U l-udjenza tgħajjat bil-ferħ. Dan ma kienx mistenni mill-anzjan Vitaly. Ara naqra! U wara kollox jidher li dalwaqt ħamsin sena! U hekk xorta jimxu u tħabbat! Għandu jkun magħruf!
  Weider qam, iżda beda jmur lura. Vitaly bil-mod il-mod beda jniżżlu bil-jab tiegħu. U għal darb'oħra tnejn. U laqat mill-ġdid. Il-puncher lura.
  B"diffikultà, iżda Wyder għamilha sal-aħħar tar-rawnd. Imbagħad, f'wieħed li jmiss, Vitaly ħadem bħala l-ewwel numru. Imma xejn, kollox mar skont il-pjan. Għal diversi rawnds, Wyder mar lura u deher bla sahha. Iżda fid-disa" rawnd reġa" sploda. U bdew jitfgħu punches marru 'l quddiem. U għal darb'oħra tilef id-deuce u waqa'. It-tieni knockdown.
  Vitaly titbissem. Jmur 'il quddiem. Weider mhux stabbli fuq saqajh. Huwa jaqbeż il-deuce mill-ġdid, ma jsibx antidotu. U mid-daqqa ta' wara taqa'.
  Jqum b"diffikultà, u r-referee jwaqqaf il-ġlieda!
  Rebħa! Vitali Klitschko, issa champion tad-dinja! U għal darb'oħra ċ-ċinturin tiegħu! Veru, għadu mhux assolut, iżda diġà fuq iż-żiemel!
  Kiser ir-rekord ta" Hopins, u ovvjament għall-weightweights ta" Foreman, sar ċampjin tad-dinja għar-raba" darba, u qabeż lil Holyfield.
  Wyder, ovvjament, jgħajjat li l-ġlieda twaqqfet malajr wisq u jitlob rematch.
  Vitaly jgħid li d-deċiżjoni jekk ikomplix il-karriera tiegħu jew jekk ikollux ftit ġlidiet oħra se tittieħed aktar tard. Imma kulħadd jgħidlu li hu tajjeb ħafna, saħansitra aħjar minn ta" żgħożitu, u li jrid ikompli.
  Speċjalment peress li m'hemm xejn x'tagħmel. Hemm sindku ieħor fi Kyiv, l-elezzjonijiet għar-Rada u l-President għadhom 'il bogħod, għaliex ma tiġġieledx hemm?
  Għat-tliet ġlied li jmiss, Vitaly jiġi offrut sa mitt miljun dollaru, flimkien ma" persentaġġ ieħor tax-xandiriet.
  Naturalment, il-jackpot huwa kbir, u l-eks sindku ta 'Kiev jgħid dak li jaħseb.
  Fil-fatt, wera li kien għadu kapaċi ħafna. Allura għaliex jidfnu t-talent fl-art? U l-aktar importanti, m'hemm xejn aktar x'tagħmel xorta waħda!
  Forsi tipprova tgħaqqad iċ-ċinturini kollha? Ikun daqshekk kbir!
  Vitaly jaċċetta l-offerta u jiffirma kuntratt għal tliet ġlidiet oħra.
  U l-avversarju li jmiss tiegħu... Ukoll, ovvjament Tyson Fury! Qatt imsawwat għadu, piż tqil kbir. Veru, kien imwaqqa minn Uydar u xi ħadd iżgħar. U l-aktar importanti, il-ħati ta 'ħuh iż-żgħir. Ukoll, kif tista 'ma tiġġieled ma' dan?
  Naturalment, ġlieda ġdida, u ħlas fabulous, u spettaklu kbir.
  Oleg Rybachenko jerġa" jispara lejn il-Ġermaniżi u l-ġellieda barranin. B'mod ġenerali, kważi m'hemm l-ebda Ġermaniż fl-infanterija. Qed jimxu wara t-tankijiet E-50 u E-75. U jippruvaw ma jiħdux riskji.
  Hawnhekk, x'imkien aktar 'il bogħod, jidher il-Panther-2. Dan it-tank, b'differenza mill-istorja reali, deher fit-tlieta u erbgħin sena. U l-Panther innifsu ma kienx kbir wisq. Iva, u "Panther" -2, għalkemm ħafna kien prodott, iżda fl-1945, it-tħejjija għall-gwerra mal-USSR, il-Ġermaniżi mlew il-fabbriki b'tankijiet E-50 u E-75.
  Minkejja l-prattiċità kollha ta 'kanuni ħfief li jaħdmu għal rashom: E-10 u E-25, il-Fuhrer ipprefera tankijiet itqal. B'diffikultà, Guderian ikkonvinċa biex jagħmel l-E-50 l-aktar massiv ta 'veloċità għolja. Il-Fuhrer, min-naħa l-oħra, iħobb aktar l-E-75, li rriżulta li ma tantx kellu suċċess u kien jiżen disgħin tunnellata.
  Imma issa dehret modifika tal-E-75 M, b'siluwett aktar baxx, eħfef u b'magna qawwija. Forsi se ssir l-aktar popolari fil-futur.
  Oleg Rybachenko, pereżempju, juża tattiċi għaqlin. Beret u b'siequ vojta jitfa' granata lejn il-caterpillar E-50. Minħabba dan, it-tank idur u jaħbat mal-kollega tiegħu.
  U r-riżultat - żewġ mastodons huma fuq in-nar.
  Oleg, kif nistgħu naraw, huwa cunning ħafna.
  Hekk qed jaġixxi issa, u l-Ġermaniżi qed isofru telf kbir. Ir-riġlejn tat-tifel huma ħeġġa. Tajjeb li tkun bħalu, barefoot u gustuż.
  Iżda b'mod ġenerali, ħsibijiet dwar boxers jidħlu f'rasi. Pereżempju, għaliex Denis Lebedev m"għandux jerġa" jibda l-karriera tiegħu? Erbgħin sena mhux daqshekk twil. Barra minn hekk, il-kompetituri ewlenin minn piż tqil telqu, u tista 'tipprova tgħaqqad iċ-ċinturini.
  Dak hu li verament m'għandekx tagħmel, allura trid tkun sitta mal-awtoritajiet. Huwa aħjar li tidħol fil-boxing nobbli lilek innifsek jew tmur fl-oppożizzjoni.
  Dak hu t-tip ta" kif Sergei Kovalev sar is-sindku ta" Moska. Għalkemm din hija biss fantasija.
  U Denis Lebedev jista" jagħmel xi ħaġa aktar kostruttiva. Barra minn hekk, b'xi mod għadu kmieni wisq biex il-boxing jibqa' bla telfa. Atleta reali għandu jmur it-triq kollha.
  Wladimir Klitschko jista" jirritorna wkoll. Iżda xi wħud, bħal Alexander Ustinov, diġà ġew imsawta tliet darbiet wara xulxin, ma jirtirawx!
  Tabilħaqq, l-eroj mhumiex nies, iżda dritti mill-azzar!
  Imma ejja nimmaġinaw għażla bħal din, Putin ġġarraf f'ajruplan, u fir-Russja hemm elezzjonijiet presidenzjali ġodda.
  U x"naraw illum? Il-komunisti m'għandhomx kandidati b'saħħithom. Grudin kien disgrazzjat u l-fiduċja fih ġiet imminata. Zyuganov huwa antik wisq u għajjien minn kulħadd, u ftit hemm kariżma. Suraikin falla fl-elezzjonijiet preċedenti. Personalitajiet oħra ftit magħrufa. Zhirinovsky huwa wkoll antik wisq u għajjien minn kulħadd. Oħrajn fil-Partit Liberali Demokratiku ftit li xejn huma magħrufa. Min ieħor jista' jiġi rrakkomandat mill-oppożizzjoni? Andrei Navalny huwa b'saħħtu, iżda mhux se jitħalla jikkontesta fl-elezzjonijiet. Ksenia Sobchak mhix kandidat serju. Demushkin kien il-ħabs u mhux popolari wisq. Kien il-ħabs u Udaltsov, għalkemm forsi seta", kien appoġġjat mill-Komunisti u jitkellem.
  Fil-qosor, m'hemmx kompetituri serji fl-oppożizzjoni. Allura Medvedev, l-aġent president għadu l-favorit ewlieni. U jekk se jkun hemm intrigue: it-tieni rawnd jew immedjatament fl-ewwel.
  Minħabba l-klassifikazzjoni baxxa ta 'Medvedev, u x'aktarx numru kbir ta' kandidati presidenzjali, it-tieni rawnd huwa pjuttost possibbli.
  Madankollu, Medvedev se jkollu vantaġġ kbir ħafna fl-ewwel rawnd, u mhux avversarju sabiħ ħafna fit-tieni.
  Għalkemm Zelensky tiegħu jista 'jidher fl-aħħar mument u jħawdu l-karti kollha!
  Oleg Rybachenko reġa' tefa' granata, imbuttat it-tankijiet tan-Nazis. Ħafna rogħda u tqaxxir.
  U l-art issa u mbagħad titlaq, u taħraq dritt fl-arja. U taqleb, tidwib, frammenti.
  Oleg jgħid:
  - Glorja lill-imperu tagħna!
  Margarita, li tefgħet rigal qattiel b"sieqha vojta, tgħajjat:
  -Glorja kbira lill-eroj!
  U għal darb'oħra t-tfajla bl-għarqub vojt se titfa' lumi.
  Faxxisti qed jitferrgħu, oh, u jferrgħu.
  M'hemm l-ebda mod, anke b'bomba vakwu ma tistax tieqaf u tirbaħ! Tali ġellieda jibred hawn, biss orrur!
  Oleg jgħajjat:
  - Ir-rebħa tagħna fil-gwerra qaddisa!
  Margaret kkonfermat:
  - B'garanzija ta' mija fil-mija!
  U għal darb'oħra t-tifla tefgħet granata b'sieqha vojta.
  Le, dawn it-tfal b'mod ċar mhux se jċedu qalbhom eżatt hekk.
  Oleg Rybachenko għajjat:
  - Għall-ordni Sovjetika l-ġdida!
  Margarita sparat b'mod attiv u kkonfermat:
  - Banzai!
  Oleg, sadanittant, ipprova jikkomponi aktar. Ukoll, hawn Vitaly qed imexxi difiża volontarja kontra Tyson Fury. Intant, Wladimir għandu ġlieda daqstant interessanti ma" Ruiz.
  Fil-fatt, Ruiz kien champion tad-dinja fi tliet verżjonijiet. Hemmhekk, Vladimir ma jistax jiġġieled miegħu għal ħafna flus? L-avversarju l-aktar konvenjenti - ħafna iqsar, u xaħam. Vladimir jista' jisparah b'jabs twal.
  Ħasra li Klitschko Jr tilef ġlieda miegħu waqt li kien champion tad-dinja. U suppost iċċaqlaq.
  U kif ma ħsibtx dwar dan, Vladimir?
  U ċ-champion tad-dinja fi tliet verżjonijiet issa huwa Usyk. Malajr waslet, madankollu, għat-tron.
  U ġlieda ta 'unifikazzjoni ma' Vitaly hija possibbli. Iżda dawn huma biss spekulazzjonijiet s'issa.
  Vitali jeħtieġ li jegħleb lil Tyson Fury, u r-rematch ma" Weider hija ta" interess. U hemm ħafna ġellieda interessanti oħra. L-istess Anthony Joshua. Ikun ferm interessanti wkoll li tiġġieled miegħu. U vvendika lil ħuni wkoll.
  Vitaly ħoloq sensazzjoni billi għeleb lil Weider. U dak l-istess jista 'jiżviluppa suċċess.
  Għaliex ma ssirx l-ewwel boxer fid-dinja li rebaħ ġlieda kampjonat wara ħamsin sena? Dan qatt ma sar qabel!
  Ħej Vitaly! Ma jimpurtax x"tip ta" sindku ta" Kyiv kont, imma issa diġà ġejt rikonoxxut mingħajr ebda dubju bħala champion tad-dinja mill-aqwa!
  Imma hawn l-ewwel difiża volontarja tat-titlu. Kontra Vitaly, avversarju ikbar u armat itwal. Mhux puncher formidabbli bħal Wyder, iżda tekniku, u destrezza, b'armi twal. U wkoll għadu mhux miksur, għalkemm twaqqgħet.
  L-aktar importanti, huwa għeleb lil Wladimir Klitschko li kien għadu pjuttost żgħir, li bla dubju jagħmel lil Tyson Fury kompetitur formidabbli.
  L-odds marru madwar ħamsin u ħamsin. Naturalment, ir-rebħa tan-knockout fuq Wyder kienet impressjonanti. Imma issa mhux se jkun grunt kontrih, iżda ġellied tas-sengħa, li ħadd għadu ma seta 'outbox. U l-aktar importanti, ir-rebbieħ ta 'Vladimir innifsu fil-bidu tas-saħħa tiegħu.
  Vitaly se tkun kapaċi tlaħħaq ma 'tali techie fl-età ta' ħamsin. Dan huwa duell ta 'intelletti. Dak Wyder b"mod ċar issottovaluta lil Vitali u pprova jeħodha bla ċeremonja. U hawn ma taħdimx hekk aktar.
  Hawn iż-żewġ boxers qed lesti. Vitaly, bħal dejjem, huwa serju u ffukat. Huwa kunfidenti u kalm.
  Tyson Fury qed iħejji wkoll. Huwa ogħla minn Vitaly, għandu dirgħajn itwal u se jipprova jużah.
  Imma issa l-ġlieda se ssir fil-Gran Brittanja, u mħallsa xandira.
  Tyson Fury issa huwa l-ewwel. Huwa juri fiduċja esterna. Qargħi, skomdi, u mhux atletiku ħafna. Jekk ix-xagħar ta 'Vitali Klitschko huwa ikkulurit, allura ma tifhemx liema minnhom huwa eqdem, għalkemm id-differenza hija ta' sbatax-il sena. Dan għadu mhux rekord għall-ġlied fil-kampjonat, iżda diġà qed joqrob lejn ir-rekord.
  Ukoll, forsi Vitali se jiġġieled ukoll lil xi ħadd iżgħar minn Tyson Fury.
  Hawnhekk Vitaly joħroġ għal mużika formidabbli. Huma jħarsu lejn xulxin.
  Tyson jonqos u ma jidhirx ogħla. Fl-ispallejn ta 'Vitaly, forsi, u usa'. U l-aktar importanti, il-figura tiegħu hija ħafna aktar sabiħa, u l-muskoli tiegħu huma intaljati.
  Ukoll, kif jinstemgħu l-innijiet? L-ewwel Ingliżi u mbagħad Ukrajni.
  Imbagħad skambju ta 'ħarsiet.
  U issa l-ħsejjes tal-ħorn, l-ewwel rawnd.
  Vitaly jitfa 'jab ħafif, jimxi tajjeb. Tyson jipprova jitlaq. Iżda Vitali huwa b'aġilità ħafna, u l-punches tiegħu jimxu fi trajettorja goff, u jilħaq il-kap ta 'Tyson Fury.
  Kollox miexi kif imbassar mill-esperti. Vitaly għandu veloċità eċċellenti.
  U kollox jirnexxi.
  Jirbaħ l-ewwel round... Imbagħad minuta ta" mistrieħ u t-tieni rawnd. Għal darb'oħra, Fury ma tbiddilx it-tattiċi. Jidher jittama li Vitaly se jgħejja.
  . KAPITOLU #4
  U għal darb'oħra, Klitschko Sr għandu vantaġġ żgħir. L-aħwa jiddominaw iċ-ċirku.
  Wladimir rebaħ lil Ruiz Jr ġimgħa ilu permezz ta" knockout tekniku.
  Ukoll, il-ġlieda tkompli.
  It-tielet round reġa" jinsab taħt id-dettatura ta" Vitaly. Iżda fir-raba" rawnd, Tyson Fury jisplodi f"daqqa. Rushing quddiem ... U hits a deuce. U jaqa" fi knockdown.
  X'ried? Vitali jinsab fuq l-allert.
  B'xi mod Tyson iddefenda dan ir-rawnd sal-aħħar. Imbagħad reġgħet bdiet il-battalja fuq naħa waħda bid-dominanza ta" Vitaly. Barra minn hekk, iċ-champion tad-dinja Klitschko Sr. jidher ċar li ma kienx għaġġel.
  U issa, wara tmien rawnds, Tyson Fury jirtira f'daqqa. U r-rebħa hija ddikjarata b'knockout tekniku, minħabba r-rifjut li tkompli l-ġlieda.
  B"hekk, Vitali Klitschko waqqaf rekord ġdid: l-ewwel ġellied fl-istorja tal-boxing li ddefenda t-titlu mondjali fl-età ta" ħamsin sena. U taħbita kisba oħra ta 'Hopins.
  Dak li issa huwa verament verament Vitaly sar superman. U hu vvendika lil ħuh.
  Iżda l-ġlieda li jmiss hija rematch ma 'Wyder. Huma jwiegħdu ħlasijiet għoljin ħafna. Li inti jista 'jkollhom duel miegħu, u mbagħad toħroġ lejn Joshua.
  U allura diġà tista 'taħseb dwar ġlieda ta' unifikazzjoni ma 'Usyk. B'mod ġenerali, Vitali Klitschko, fil-prinċipju, jixtieq isir iċ-champion tad-dinja assolut. U din ix-xewqa hija qawwija ħafna.
  Oleg Rybachenko grins fil-ħsibijiet tiegħu. Iva, dan huwa possibbli. It-tifel jaqta" linja sħiħa ta" faxxisti u jgħid:
  - Nies jiftakruk Klitschko! In-nies japprezzawk Klitschko! In-nies iridek Klitschko! Erġa lura dalwaqt Klitschko!
  It-tifel ġenju daħak bil-kanzunetta perky tiegħu u għal darb'oħra kif tniedi l-aktar letali tal-granati kollha. U tliet tankijiet tan-Nazis jaħbtu.
  Minkejja r-reżistenza erojka tat-truppi Sovjetiċi, in-Nazis xorta setgħu jieħdu u jaqtgħu l-kuritur li jgħaqqad Moska ma 'partijiet oħra tal-USSR.
  Għalhekk, il-kapitali tar-Russja tinsab f'imblokk sħiħ. Bl-istess mod kif Leningrad huwa mblukkat.
  Stalingrad għadu jirreżisti. Il-Ġermaniżi qed jattakkaw ukoll il-bliet ta" Grozny u Ordzhonikidze fil-Kawkasu. Is-sitwazzjoni hija kritika. Speċjalment meta Moska saret kompletament imdawra.
  Għandu ħafna truppi, u mijiet ta" eluf ta" suldati fil-milizzja. Iżda fil-battalji, qxur u skrataċ jiġu kkunsmati malajr ħafna. Jista 'jkollok mingħajr munizzjon. U allura l-kapital se jaqa '. U m'hemmx daqstant provvisti tal-ikel. Dan ukoll se jintemm dalwaqt.
  U mingħajr Moska, se tkun gwerra oħra. U Stalin jifhem dan.
  Issa jinsab f'Kuibyshev. Iżda wara li n-Nazis ħarġu lejn il-Volga, allura ma kienx 'il bogħod mill-linja ta' quddiem.
  U flimkien ma 'l-samurai huma wkoll ippressati. U jibbumbarjaw, u jitilgħu b'infanterija innumerabbli. Forsi mhux biżżejjed saħħa.
  Stalin jifhem dan, u qed jipprova jinnegozja paċi separata mal-Ġappun wara l-kwinti. Bħal, huma saħansitra lesti li jċedu l-Lvant Imbiegħed u jħallsu indennizz fid-deheb.
  Iżda Hirohito qal: għandna bżonn is-Siberja kollha, it-triq kollha lejn l-Urali. Alas, huwa impossibbli li tagħti daqshekk.
  Vladivostok diġà huwa kważi mdawwar. U b'mod ġenerali, kollox huwa mutu ħafna ...
  Iżda xi bniet eroina jiġġieldu u ma jċedux għall-faxxisti u militaristi Ġappuniżi.
  Il-karozza tal-ħabs korazzata li fiha kienet qed tivvjaġġa l-kant Vedmakova waqfet, instemgħet it-taqqija tal-bieb li jinfetaħ. Żewġ Ġappuniżi, wieħed kbir u ħoxnin, l-ieħor żgħir u rqiq, inxtegħlu mid-dawl li għama lil Anastasia għal mument. Imbagħad it-tfajla, mingħajr ma taħsibha, tefgħet waħda b"bandla ta" qasba lejn it-tempju, l-oħra b"ponn imgeżwer f"katina fix-xedaq. Il-ġellieda mfakkra tal-Land tax-Xemx li Tqum b"mod redikoli waqgħu f"knockout.
  Vedmakova saħansitra kanta:
  - Jien insejjaħ ir-raġel it-tnax-il rawnd! Wara kollox, jien mara super u mimli Atass, u nibgħat lill-għadu f'knockout profond, u nuri klassi bla rażan fil-battalja!
  It-tfajla qabdet machine gun Ġappuniża kkupjata mill-Schmeister u, ikklikkjat ix-shutter, ġriet lejn il-kabina tal-pilota. Tliet Ġappuniżi oħra qabżu hemmhekk, Vedmakova bagħtet tifqigħ lejhom, immirat lejn rashom u daħka feroċi.
  - X'kisbu l-fiends b'ras il-klabb!
  It-trasportatur tal-persunal korazzat inqabad minn mara gwerriera mikxufa. Witcher barked:
  Dawwar fuq ir-Russja sfortunata,
  Monsters infernali dlam ta' ħarta!
  L-okkupant għandu l-mannara x-xita,
  Safna u aqta" rasek!
  Komunista fil-battalja fl-infern mhix pedina,
  Mhux dejjem nimxu fuq il-madmad!
  Ibdel it-Tielet Reich f'marki tan-nar,
  Ukoll, l-onestà se timmarka tajjeb!
  Minkejja l-fatt li kienet disgustata, Vedmakova lbes l-uniformi militari Ġappuniża meħuda mill-mewt. Kemm kienet pjaċevoli, dawn is-suldati kienu ilhom ma jinħaslu u stenn terriblement. It-tfajla-bdot għajjat:
  - Huwa meħtieġ li oskotinitsya sa tali punt! Ażjatiċi għalkemm!
  It-trasportatur tal-persunal korazzat, madankollu, faċilment spiċċa u telaq fid-direzzjoni tat-Tramuntana. Il-vettura kellha żewġ machine guns ta" 12-il millimetru, biex f"okkażjonijiet kien possibbli li jingħeleb attakk tal-infanterija. Ħaġa oħra hija li l-armatura ta '20 millimetru ma setgħetx tiflaħ il-kalibru ta' "pistoli" Ġappuniżi ta '37 millimetru. Vedmakova ħasbet: kif il-miġja tal-komunisti fil-poter biddlet lir-Russja. Jekk fi żminijiet tsarist, l-armata Ġappuniża kienet superjuri b'mod sinifikanti għar-Russu f'termini tekniċi, issa, għall-kuntrarju, għadha lura. Għalkemm ma jistax jingħad li x-xjenza mhix imħeġġa fil-pajjiż tax-Xemx li Tqum. L-edukazzjoni sekondarja obbligatorja ġiet introdotta fl-aħħar tas-seklu dsatax. Veru, il-kwalità tal-edukazzjoni fil-Ġappun ma kinitx għolja. Huma kkupjawha mill-iskola Prussjana, li kienet pedantika sa l-estrem, u ssimplifikaha kemmxejn, sabiex għalliem wieħed ħalla kemm jista' jkun studenti, peress li ma kienx hemm biżżejjed nies edukati. B'mod ġenerali, il-Ġappuniżi imitaw lill-Ewropej, pereżempju, l-Ingliżi fid-dehra ta 'uniformijiet kaki, il-Ġermaniżi fil-formazzjoni u r-regolamenti militari, l-Amerikani fl-uniformi u t-tip tal-flotta, u s-sistema ta' istituzzjonijiet finanzjarji. Veru, kellhom ukoll tagħhom stess, pereżempju, il-kodiċi Bushido, l-isplussivi famużi Shimosa (għalkemm ma tantx kien aħjar minn dak Ewropew). Sa nofs is-seklu dsatax, il-Ġappun kien pajjiż medjevali b"lura li lanqas biss kellu ferroviji, iżda kien armat b"kanuni bil-kanuni. Kienet saħansitra aktar arkajka mit-Türkiye jew l-Iran, u aktar minn hekk ir-Russja Tsarista. Stramba, iżda kienet l-Amerika li għenet lill-pajjiż tax-Xemx li Tqum biex jilħaq in-nies u litteralment ġiegħelhom jingħaqdu mad-dinja ċivilizzata. Il-cruiser modern tal-fwar bi qxur splussivi ħalla impressjoni qawwija fuq il-Ġappun b'lura. Speċjalment meta għereq diversi dgħajjes tal-qlugħ, li juri d-dgħufija sħiħa tal-kanuni bil-kanuni.
  Forsi l-Amerikani se jiddispjaċihom aktar minn darba li sfurzaw lill-Ġappun jiftaħ għad-dinja. Li għollew kompetitur fl-Asja, iżda mbagħad kien diffiċli li wieħed jemmen li fi ftit deċennji l-Art tax-Xemx li Tqum kienet se tmur it-triq li l-Punent kien ħa sekli.
  Vedmakova rikeb tul l-awtostrada, ħalliet trakkijiet 'il quddiem b'rinforzi, kif ukoll vetturi, u rraġunat. Anke taħt Alessandru II, jew aħjar anki taħt Nikola I, il-gvern tsarist faqqas pjanijiet biex iċ-Ċina tingħaqad mar-Russja. Iżda Nikolai għażel id-direzzjoni Torka bħala oġġett ta 'espansjoni. Fil-prinċipju, kien aktar konvenjenti. Iżda l-Gran Brittanja u Franza li kienu jobogħdu r-Russja taħt l-influwenza tagħha qamu għall-Ottomani. Għall-ewwel darba fi kwart ta" millennju (mill-mira tal-1612), ir-Russja tilfet gwerra fuq skala kbira (battalji individwali, ovvjament, ma jgħoddux, trid tfisser li għal kważi kwart ta" millennju r-Russja ma tilfetx gwerer b'mod ġenerali, bil-mod, kien taħt Nicholas l-ewwel li laħaq il-massimu tiegħu, f'termini ta 'daqs). Kien hemm diversi raġunijiet, l-aktar importanti s-superjorità tal-poteri tal-Punent fit-tagħmir teknoloġiku tat-truppi. Wara Nikolai l-ewwel ikkommetta suwiċidju, it-tron ittieħed minn Alessandru II: forsi l-aktar Tsar edukat u erudit fl-istorja kollha tar-Russja. Huwa nieda riformi fuq skala kbira, innota serfdom, taħtu beda t-tkabbir mgħaġġel tal-industrija, il-kostruzzjoni ta 'ferroviji u impjanti tal-enerġija! Iżda fl-istess ħin, l-abolizzjoni tas-serf seħħet għad-detriment tal-bdiewa, kien hemm ħafna fdalijiet, faqqgħet irvellijiet, speċjalment dawk tal-massa fil-Polonja. Alexander irnexxielu jmexxi r-Russja 'l quddiem, iżda ma solviex il-problemi fundamentali, u saħansitra biegħ l-Alaska lill-Amerika għal penny, u ta l-Gżejjer Ħawajjan b'xejn. Veru, huwa rnexxielu jegħleb lit-Turkija, iżda l-Imperu Ottoman sa dak iż-żmien kien dgħajjef ħafna u tħawwad minn rewwixti. Iva, it-telf tar-Russja f'din il-gwerra kien kbir b'mod sproporzjonat, u dan juri li l-armata Russa għadha 'l bogħod milli tkun perfetta, minkejja r-riforma. Madankollu, anke taħt Suvorov, kollox ma kienx daqshekk ċar kif miktub dwaru fil-kotba. Ir-rebħiet ingħataw bi spiża konsiderevoli, u Catherine it-Tieni, pereżempju, matul it-tieni gwerra Russa-Torka, illimitat ruħha għal akkwisti territorjali relattivament modesti, u rrifjutat saħansitra pretensjonijiet lill-Moldova. Għalkemm dawn l-artijiet kienu abitati minn Slavi Ortodossi, u f'ħin wieħed kienu parti minn Kievan Rus. B'mod ġenerali, wara l-ħelsien tar-Russja mill-madmad Mongol-Tatar, ittieħed kors biex jirritorna l-artijiet Slavi oriġinali kollha. Ħadu diversi sekli, pereżempju, il-Galicia ġiet ritornata biss fl-1939, wara l-ħelsien mill-madmad Pollakk. U l-belt ta 'Przemysl bl-artijiet ta' maġenb baqgħet ma 'l-Ungeriżi u s-Slovakki.
  Vedmakova ħares lejn l-awtostrada: ma kienx hemm daqstant karozzi differenti, hawn l-infanteri Ġappuniżi kienu jimxu. Il-popolazzjoni tal-Ġappun hija ta 'madwar mitt miljun, saħansitra aktar milli fil-Ġermanja, it-taħriġ ta' qabel il-konskrizzjoni jieħu nofs il-klassijiet fl-iskola. Il-gwerra ma 'l-USSR hija godsend għalihom, b'differenza mill-ġlieda ma' l-Istati Uniti. Tista 'tittimbra, aktar u aktar diviżjonijiet ġodda.
  Hemm tentazzjoni kbira li tagħti fqigħ ta 'tnejn mill-magni guns tiegħek rapid-fire, peress li dan jista' jsir billi tikkontrollahom b'sewqan idrawliku mill-kabina. Imma l-verità hi, allura hi stess ftit se jkollha ċans li toħroġ minn hawn. Le, xorta huwa aħjar li tagħmel dan eqreb lejn il-linja ta 'quddiem jew bil-lejl. Iva, jidher li diġà filgħaxija... Imbagħad l-ilpup se jiġu mitmugħa u n-nagħaġ ikunu siguri. Imma le, mhix nagħaġ.
  Allura xi ngħidu dwar il-Ġappun? L-ewwel gwerra tal-1904-1905 intilfet, u r-Russja tilfet aktar minn mitejn u ħamsin elf suldat u uffiċjali biss bħala priġunieri. Għalkemm l-armata tsarist kellha superjorità numerika. Il-Ġappun, min-naħa l-oħra, tilef inqas minn elfejn priġunier; saħansitra ġie stabbilit bonus ta 'mitt rublu tad-deheb għal kull suldat b'wiċċ isfar maqbud, u elf uffiċjal. Din il-paġna tal-istorja hija spjaċevoli ħafna għar-Russja. Dak li hu l-aktar tedjanti ġewwa l-pajjiż, ħafna xtaqu rebħa għall-Ġappuniżi. Pereżempju, studenti fl-Università ta 'Moska bagħtu awguri lill-mikado dwar il-waqgħa ta' Port Arthur. U kemm kien misruq: ma tistax telenka!
  Vedmakova naqqset il-gass biex ma taħbatx f"kolonna oħra li timxi. It-tifla misħuta:
  - Ukoll, huma bħall-ħarrub! Kreaturi Sneaky!
  Il-widna diġà kienet tiddistingwi r-roar tal-kanonata, il-linja ta 'quddiem kienet toqrob. Il-pilota għajjat, u mbagħad kanta:
  Il-gwerriera Russu ma jgerfx bl-uġigħ,
  Gwerriera Russu jeqred lill-Ġappuniż!
  U għandna niket assolut,
  L-ilqugħ kollu mgħawweġ shuddered!
  It-tifla reġgħet waqgħet siekta. F'dik il-gwerra, l-Istati Uniti u l-Gran Brittanja għenu lill-Ġappun bil-flus u l-armi, iżda ma kien hemm l-ebda front fil-punent. Tabilħaqq, il-pajjiż tar-Rising Sun stenna li l-Ġermanja ħataf il-mument u tattakka lir-Russja. Fil-prinċipju, kien reali, u ta 'benefiċċju għall-Ġermanja. L-Alleati Awstrija-Ungerija, li ħabtu mal-interessi fil-Balkani, jistgħu wkoll jopponu lir-Russja. It-Turkija, storikament offiż mir-Russja, u anke taħt il-kontroll finanzjarju tal-Ġermanja, tista" tidħol ukoll fil-gwerra. Id-dħul tal-Italja fil-gwerra, li kienet parti mit-Tripla Alleanza u setgħet tagħmel talba għall-artijiet sinjuri Ukraini, mhix eskluża. Fi kwalunkwe każ, ir-Russja zarista tkun ħażina. Anke kieku tilfet fl-alleanza mal-Entente, allura gwerra fuq żewġ fronti kienet tispiċċa f"diżastru. Iċ-ċansijiet li Franza tingħaqad fil-battalja huma żgħar, peress li dak iż-żmien il-Gran Brittanja kienet kontra r-Russja. B'mod ġenerali, ovvjament, dan huwa kalkolu ħażin kbir tal-Kaiser, li tilef ċans bħal dan. Jista" jkun li anke wara li faqqgħet l-Ewwel Gwerra Dinjija, il-kalkolu ħażin strateġiku ewlieni kien l-offensiva ta" Fritz kontra l-Belġju u Franza. Forsi kieku bdew invażjoni tar-Russja bil-qawwa kollha, is-sitwazzjoni mal-Polonja fl-1939 kienet tirrepeti ruħha. Fortunatament, il-Ġermaniżi rriżultaw li kienu kunfidenti żżejjed, għażlu gwerra fuq żewġ fronti.
  The Witcher, kuntrarjament għal ħafna kompatrijotti, kienet xortik tajba: hi rnexxielha taqra Mine Kaif, u anke fl-oriġinal. Naturalment, Hitler kellu raġun meta qal li wieħed irid jew ikun flimkien mal-Gran Brittanja kontra r-Russja, jew flimkien mar-Russja kontra l-Gran Brittanja. U pjuttost loġikament, il-Fuhrer futur ikkritika lil dawk li ppruvaw joħorġu fid-dawl, il-katavru ta 'Bismarck.
  Hitler tabilħaqq ċaħad kull possibbiltà ta" kwalunkwe alleanza mar-Russja, speċjalment meta l-Bolxeviki telgħu l-poter fiha u jemmnu li l-artijiet Russi għandhom isiru kolonji Ġermaniżi.
  Dan ifisser li huwa bla dubju kien ghadu tar-Russja, u kull trattat għall-Fuhrer kien sempliċi biċċa karta. Barra minn hekk, Stalin huwa idjota li tilef daqqa daqshekk qawwija fuq il-geddum miftuħ, għalkemm kellu jipprepara biex iwarrab id-daqqa u jpoġġi lit-truppi fuq allert. Jew aħjar, poġġiha fik innifsek! L-armata Ġermaniża wkoll ma kinitx lesta għall-impuls offensiv tal-armata Sovjetika. Kien ikun diffiċli ħafna għalihom, nistgħu sempliċement indawru u neqirdu t-truppi Ġermaniżi fil-bojlers. U x'inhi din il-gwerra! U għalhekk l-inizjattiva għaddiet għand il-Wehrmacht. U l-faċċata nixxa mill-punent għal-lvant. Mhux ċar fuq xiex kien qed jistrieħ Stalin? U Beria huwa iben tal-kelba. Hija taf sew ir-raġel qargħi tiegħu. Ukoll, għaliex ma wissax lil Stalin. Għaliex ma konvint tieħu azzjoni? Kif ġara? Wara kollox, il-Kummissarju tal-Poplu huwa persuna għaqlija u ma afda lil ħadd! Wara kollox, kien hemm tassew dejta ta 'intelliġenza serja, it-truppi tat-Tielet Reich kienu qed jinġibdu sal-fruntiera, u kull nanna t-tieni ipprofetizzat gwerra. B"mod ġenerali, kien hemm sensazzjoni li kienet ġejja xi ħaġa implacable, terribbli!
  U Stalin u l-intourage tiegħu biss iħabbtu l-bramel, bħallikieku apposta jridu jitilfu u joqtlu miljuni ta" nies. U b'mod ġenerali, il-Ġorġjan bil-mustachioed mhuwiex tali ġenju ... Huwa ma rnexxilux jispiċċa s-seminarju, u, kif ammetta Beria magħha, spiss jixrob. U hekk kif bdiet il-gwerra, żanżan b'mod ġenerali ... U issa d-dinja kollha tinsab f'armi kontra r-Russja! U hawn, ovvjament, il-politika inflessibbli ta" Stalin għandha t-tort. B"mod partikolari, minkejja l-fatt li l-faċċata kienet qed tifga min-nuqqas ta" provvisti, eluf ta" ferroviji ssejħu lura biex jiddeportaw iċ-Ċeċeni lejn il-Każakstan. U dan kien isir fi żmien il-gwerra, meta kull vagun jgħodd! Minħabba dan, bil-mod, Mainstein irnexxielu, minkejja s-superjorità numerika sinifikanti tal-armata Sovjetika, iwettaq kontrattakk biex jegħleb it-truppi l-Aħmar. Minħabba n-nuqqas ta 'skaluni, ir-rinforzi ma ġewx skjerati fil-ħin, il-provvista tat-truppi Sovjetiċi ġiet imfixkla, u bħala riżultat, l-offensiva spiċċat. U kieku t-truppi tagħna kienu issa fi Kiev, u forsi fir-Rumanija, il-Gran Brittanja u l-Istati Uniti forsi ma jażżardux li jittradixxu lill-USSR!
  Barra minn hekk, min kważi qatel lil Hitler? B'hekk timbotta t-Tielet Reich għal aggressjoni ġdida?! Wisq probabbli, kienet operazzjoni mmexxija minn Beria... Wara kollox, f"ħin wieħed deher kif se jtemm lil Trotsky. Imbagħad, iżda, dan kien minħabba l-ħtieġa li tiġi evitata qasma fl-International. Issa dan wassal għall-effett oppost, l-għedewwa tar-Russja ngħaqdu. U għedewwa storiċi! Vedmakov tagħha, irrid ngħid, kien sorpriż ħafna li Churchill għamel diskors sensazzjonali fl-24 ta 'Ġunju li ħabbar appoġġ għall-USSR. Hija stramba li nagħaġ ġiet għal alleanza ma 'lupu, jekk, ovvjament, l-iljun Brittaniku jista' jitqabbel ma 'nagħaġ. Stalin, madankollu, huwa lupu tipiku! Issa kollox reġa" lura għan-normal, kapitalisti-demokrati u kapitalisti-faxxisti flimkien! Imma l-komunisti huma magħqudin u onesti, mingħajr kompromess mal-kuxjenza! Forsi dan hu dak li ried Stalin? Fi kwalunkwe każ, il-forzi ta 'l-għedewwa mmultiplikaw, u fil-Lvant, il-Ġappun wera ħalqu. Iżda, b'mod ġenerali, il-kors tat-tmexxija tal-pajjiżi tax-Xemx li Jogħla huwa loġiku: huwa meħtieġ li tingħalaq il-gerżuma tal-militar b'konċessjonijiet territorjali kbar mhux sodisfatti u ċediment attwali, huma wiegħdu battalji u artijiet ġodda. Kieku l-Istati Uniti ma imponietx sanzjonijiet fl-24 ta" Lulju, jew aħjar imblokk kontra l-Ġappun, allura forsi s-samurai kien jolqot lill-USSR, anke f"Awwissu mingħajr ma jistennew ix-xitwa! Il-Ġappuniżi huma poplu kuraġġuż u bilkemm jitwaqqfu mill-memorja ta" Khalkhin Gol, fejn, bil-mod, iġġieldu truppi sekondarji, inklużi l-pupazzi tal-gvern imperjali Manċurjan!
  U dan jista" jipperikola l-waqgħa ta" Moska... Għalkemm, probabbilment, Stalin kien jippreferi li jagħti s-Siberja kollha għall-konsenja ta" Moska. Sempliċement inħalli l-kopertura hemmhekk, bit-tama li x-xitwa ħarxa tat-taiga ma tagħtix l-opportunità lill-Ġappuniżi li javvanzaw wisq u jgħaqqdu mal-Ġermaniżi fl-Urali jew ir-reġjun tal-Volga.
  U mbagħad, ovvjament, ikun hemm problemi ... Hitler falla ħdejn Moska u għamel kalkolu ħażin billi ddikjara gwerra lill-Istati Uniti, mingħajr ma jobbliga lill-Ġappun jirreċiproka kontra l-USSR. Hitler ma kien distint bil-loġika xejn, mill-anti-Semitiżmu bestjali tiegħu, li waqqaf kontrih l-elite finanzjarja ewlenija u anke l-Vatikan. Veru, dan żied il-popolarità tiegħu fost l-Għarab, iżda ma pprovdewx għajnuna sinifikanti lill-korp ta 'Rommel.
  Il-karozza blindata saqet sal-fruntiera ta" qabel is-Sovjetika. Diġà kien hemm xi qerda. Hawn il-post tal-fruntiera li għadu barra.
  U infanterija Ġappuniża, kif ukoll diversi tankettes ħfief b'kanuni awtomatiċi ta '20mm u żewġ mitralji kull wieħed. Kontra l-infanterija Ċiniża, din tista 'tkun arma tajba, iżda kontra t-T-34 ... Veru, hemm ftit tankijiet bħal dawn fil-Lvant Imbiegħed, il-forzi ewlenin huma mqabbda fil-punent. Barra minn hekk, huma viżibbli ftit aktar vetturi armati u mortars, ittrasportati fuq vetturi open-top. Irrid ngħid li mortars tajbin, minkejja l-kalibru żgħir ...
  Vedmakova eżita: x'għandek tagħmel? Hemm ħafna Ġappuniżi, u jidher li għandek bżonn titfi għal triq tal-pajjiż. Jew forsi xorta tagħti kju għall-għajnejn dejjaq?
  Diġà qed jidlam, is-sħab kisbu s-sema, ix-xita ġejja. Naturalment, tista 'tieħu ċans, speċjalment peress li dan huwa kif il-Ġappuniż iffullar, l-infanterija stands, immuntati fi gradi densi. Iva, hemm reġiment sħiħ minnhom, suldati wiċċ isfar, pjuttost diżgustanti, u mhix ħasra li toqtolhom.
  Vedmakova qalbet lilha nnifisha, tgħajjat:
  - Alla ħares tpoġġi aktar Samurai!
  Żewġ pistoli tal-magni ta" kalibru kbir - 12-il millimetru ħarġu fuq il-kreaturi b"għajnejn dejqa. Il-massakru beda. It-tifla saħansitra kantat:
  Se niġġieldu l-għadu sal-aħħar
  L-isfruttamenti tas-suldati - tgħoddx in-numru!
  Ir-Russi dejjem kienu kapaċi jiġġieldu,
  Taqtax qalbek meta jiġi l-inkwiet!
  12 - millimetri huwa skartoċċ kbir u li jaqtgħu, ittaqqab il-ġisem, u xi kultant diversi Ġappuniżi kull darba. Vedmakova ikkontrolla l-arma bl-għajnuna ta 'attwaturi idrawliċi, li l-Ġappuniżi ssellfu mill-avjazzjoni. Fl-ewwel sekondi, il-ġellieda tal-Imperu Rising Sun lanqas biss fehmu x"kien qed jiġri u minn fejn ġie l-attakk. Sempliċement waqgħu, ħarġu tqattigħ tad-demm minn żaqqhom u sidirhom. Hekk kienet mhux mistennija l-miġja tal-mewt f"din id-dinja li kienet tidher trankwilla. Għalkemm le, l-aħħar stqarrija hija aktar qisha mocker.
  Vedmakova rnexxielha taħsad diversi linji qabel ma l-għadu rreaġixxa u beda jferrex. Il-bdot kompla jispara waqt li mexxa l-karozza blindata b"tali mod li ma jaqax taħt in-nar tat-tanquettes. Madankollu, kanun tal-inġenju tal-ajru jista" jtaqqab anke korazza bħal din. Madankollu, dan għadu jiddependi fuq il-veloċità inizjali tal-projettili, fuq tankettes għadu akbar milli fuq xkubetti tal-ġlied.
  Filwaqt li l-pilota kien ixxurtjat, il-Ġappuniżi ma sabux mill-ewwel min kien qed jibgħathom il-mewt, speċjalment peress li x-xita tar-rebbiegħa niżlet, u b"hekk il-fwawar saru diffiċli biex jiġu distinti. Probabbilment is-samurai ħasbu li kienu qed jiġu attakkati minn stakkament Russu li kien qabad fuq wara, u għalhekk it-tanquettes fetħu n-nar fuq l-arbuxxelli. Vedmakova, għaffeġ lill-Ġappuniż u kanta:
  Mill-bogħod tal-oċean
  Fejn l-arch shuddered sema!
  Il-ħrejjef tas-Sultan qed jiknis,
  Bħallikieku l-Antikrist qam!
  
  Il-gwerra hija bla ħniena, ħażen,
  Bħal astun niżel fuq Rus"!
  L-art tiegħi hija griża fil-feriti,
  Salva ommi, nitlob lil Alla!
  
  Kemm hi krudili d-dinja, x"orrur
  It-tifel waqa" u nqatgħet f"biċċiet!
  Huma welldu, imbottawh bl-uġigħ,
  Allura l-ħażen Thunderer iddeċieda!
  
  Hawn Alla ma jafx il-kejl fir-rabja,
  Huwa waqqa 'l-razza umana ta' sfortuna!
  U kull ħaj ibati
  Is-sogħba biss tgħodd ir-rebħa!
  
  Ir-Russja hija mgħottija bid-demm,
  Kemm int krudili Alla!
  Fejn marret il-missjoni tiegħek?
  Żgur li Kristu hu t-tielet, superfluwu!
  
  Għaliex int Infern u Eva
  Eżiljati għall-offiża tal-ġenna tagħhom!
  Wasal iż-żmien għall-kannibali,
  B'raid aktar ħesrem Mamai!
  
  Il-bniet xerrdu dmugħ,
  Il-Ġermaniżi qatlu lill-ġenituri!
  Hija barefoot, u ġlata,
  Aħrax, ix-xmajjar kollha huma ffriżati!
  
  Ħadd ma ħasra minna n-nies
  Issa midges, imbagħad sriep sting us!
  Kultant toħroġ l-idea
  X"tazza ta" tbatija sax-xifer!
  
  Tama għalxejn għal Alla
  Żgur li ma jweġġax!
  U aħjar li tgħix ħażin u ħażin,
  Imma għidna - dan huwa biżżejjed!
  
  Għandna l-bandalori tal-komuniżmu,
  U dan ifisser mingħajr referenza għaż-ziju!
  Ittollera l-ebda awrina tal-faxxiżmu,
  L-etika tagħna hija sempliċi: għall-infern magħha!
  
  Tama għall-idejn fil-qamħirrun,
  Fuq il-moħħ li huwa fir-ras!
  Ir-rieda twassalna għal kisbiet,
  Ħila, entużjażmu fil-ponn!
  
  U għalhekk, il-passi tal-kejl,
  Għal-libertà u l-kuntentizza tiegħek mod!
  Insiru allat ħomor
  Ħadd ma jista" jgħawwiġna!
  Vedmakova kanta u tħarrab minn machine guns, spara lil dawk li diġà rnexxielhom iferrxu u jimteddu b'għajnejhom dojoq. Iżda mbagħad ix-xorti tagħha nbidlet, u diversi uffiċjali Ġappuniżi apparentement dehret x'kienet il-kwistjoni u tefgħu diversi granati lejn il-karozza armored. Vedmakova ħassitha shudder fil-buq tagħha. Madankollu, il-granati Ġappuniżi kienu granati ta 'frammentazzjoni u ma ppenetrawx l-armatura, apparentement iddisinjati biex iżommu fqigħ ta' machine-gun ta 'kalibru sa 14-il millimetru.
  Witcher ċaqlaq.
  - U hawn huwa battalja stubborn stray iqarqu-bullet! Corroded, f'daqqa waħda aktar għaqli u laqat il-mira aktar spiss!
  Fi trasportatur tal-persunal korazzat, il-machine guns huma mitmugħa b'ċinturin. Dan jagħti provvista kbira ta 'balal, barra minn hekk, it-tkessiħ tal-ilma huwa fornut, li jippermettilek li żżid it-tul tal-isparar. Għalhekk, il-gwerriera mingħajr ċerimonja maqtugħa lill-Ġappuniżi li jitfgħu granati lejha. Iżda l-bqija tal-ġellieda donnhom innutaw. Granati reġgħu tellgħu. Instemgħet għaġit. Jidher li waħda mill-granati rriżulta li kienet tqila, madwar kilogramma ta 'piż u anti-tank. Il-Ġappuniżi kienu diġà fornuti bi vojt simili. Dgħajjef kontra Chevrons u T-34s, imma tista" tkisser minn karozza armored! Permezz tan-naħa mtaqqba, it-trab kien imdawwar fuq Vedmakova. It-tifla misħuta:
  - Iva, il-Ġappun huwa żgħir, iżda jikkawża problemi kbar!
  Il-karozza armored waqfet miexja, u par ta 'granati ta' frammentazzjoni tellgħu 'l ġewwa, fejn splodew.
  Splinters qabdu lil Vedmakov, qaċċtu l-uniformi tiegħu. Barra minn hekk, tank tal-gass imkisser ħa n-nar. It-tifla reġgħet saħqet.
  - Mhux karozza - Ġenerali! Nagħtikom ħmieġ!
  Kelli nħsad ftit tużżani oħra biex naqbeż mill-kabina. It-tfajla għamlet dan bla ma nnutat mis-suldati Ġappuniżi u tkaxkru. Għalih innifsu, huwa ma jinkwieta dwar l-uniformi tagħha ta 'l-armata tal-pajjiż tax-Xemx li Jqum. U fid-dlam u fix-xita, il-wiċċ ma jintgħarafx wisq. Issa għandek bżonn toħroġ mill-awtostrada u tinħall fil-bush.
  It-tfajla tkaxkru malajr biżżejjed u fl-istess ħin daħlet ma" katavri ftit drabi. Pretty murmur:
  - Mhux ħażin, tajt dawl lis-samurai! Issa kull ma trid tagħmel hu li ssalva lilek innifsek!
  Il-gwerriera għaddasa fl-arbuxxelli u, qam, beda jimxi. Jester magħhom, forsi mhux se jiksbu. Fil-fatt, ġġieldet b'mod diċenti u ħasbet li l-proeza tagħha: x'aktarx ma jemmnuhiex, inkella, min jaf, kienu jagħtu stilla oħra tal-eroj!
  B'mod ġenerali, ħaġa stramba hija l-gwerra, hawn qed toqtol in-nies u dan mhux faċli normali, iżda valor. Kif tgħid il-Bibbja, La toqtolx! Minkejja dan, Alla ordna mhux biss biex joqtol, imma b"mod ġenerali biex jeqred lill-Amalekin u n-nisa tagħhom, u lil uliedhom, u anke lill-bhejjem! Għalkemm anke waqt il-gwerra, l-isterminazzjoni tal-popolazzjoni ċivili hija meqjusa bħala att immorali u vili.
  Madankollu, l-alleati tal-Punent ibbumbardjaw mhux biss u mhux daqshekk faċilitajiet militari daqs kemm il-popolazzjoni ċivili. Dan kien parzjalment minħabba l-eżattezza baxxa tal-bombi ta 'altitudni għolja, li għamilha diffiċli biex jegħlbu miri purament militari, iżda l-ħaġa prinċipali kienet vendetta. Il-Ġappun ukoll kiseb dawl mill-Istati Uniti. U ma kellhom xejn xi jwieġbu! Huma sempliċement ma kellhomx ajruplani twal biżżejjed biex joħorġu lill-Yankees!
  Milli jidher, l-Amerikani qiesu l-vendetta għall-Port tal-Peru biżżejjed, jew aħjar, l-ogħla elite finanzjarja ddeċidiet li taġixxi b"mod pragmatiku, fl-istess ħin, u ttemm l-Armata l-Ħamra ta" Mao. Il-Ġappun ħalla l-Manċurja bħala mogħdija għall-gwerra kontra l-USSR, u ngħata idejn ħielsa kontra l-Mongolja, u l-bqija kien ix-xogħol ta 'Chiang Kai-shek! Imbagħad ikun possibbli li tiġbor iċ-Ċina kollha taħtha stess. U ħalli l-pajjiż tax-Xemx li Jqum joħroġ id-demm fil-gwerra mal-USSR. L-iktar ħaġa interessanti hawnhekk, probabbilment, hija li l-Ġappuniżi qed jgħoddu, wara li għelbu lir-Russja, biex jerġgħu jiksbu anke mal-Amerika billi jużaw l-għajnuna tal-Ġermanja u l-Istati Uniti, qed jaħsbu li jġibu s-Siberja u artijiet oħra mill-Ġappun eżawrit.
  Kull naħa taħseb li sar b'mod għaqli ħafna, speċjalment peress li l-Amerika u l-Gran Brittanja kisbu kontroll ta 'territorji vasti mingħajr ma sparaw tir. Inkella, kienu jkollhom jerġgħu jaqbduhom għal żmien twil u tedjanti, li kien jieħu mill-inqas diversi snin, għax dawn għadhom gżejjer!
  Vedmakova mexa, bit-tama li taqsam il-linja ta" quddiem. Huwa pjuttost possibbli li tiżloq fil-vojt u jaqbdu ma tiegħek. U forsi anke tieħu wieħed mill-priġunier Samurai. Ukoll, huwa qrib l-aktar pożizzjonijiet avvanzati tal-armata Sovjetika. Inkella, ikun diffiċli biex iġorr.
  . KAPITOLU #5
  Allura għall-Oligarkija Dinjija: il-Ġermanja u l-Ewropa taħt l-USSR, din hija meqjusa bħala żona ta 'influwenza mitlufa, u anke theddida għall-imperu komunista msaħħaħ u l-espansjoni ulterjuri tal-Bolxeviżmu. U r-Russja taħt il-Ġermanja hija l-espansjoni tal-isferi ta 'influwenza tagħha u l-possibbiltà li terda l-meraq kollu minn artijiet sinjuri. Imma dak huwa verament dak li tilfu l-oligarki Franċiżi meta tilfu lill-Ġermanja: kellhom jaqsmu ftit ma 'Hitler, iżda żammew il-biċċa l-kbira tal-ġid, u saħansitra sar aktar faċli li jisfruttaw il-ħaddiema - il-Ġermaniżi mgħaffġa t-trejdjunjins. X'tilfu l-oligarki fil-Baltiċi? Għadd il-kapital kollu, u min ma kellux ħin biex jaħrab, allura l-libertà jew il-ħajja! Eżempju tal-għaġeb! Allura m'hemm xejn sorprendenti f'dan! U kieku Hitler ma kienx anti-Semita tant ħarxa, ħadd ma kien jgħin lill-USSR!
  Għandu jingħad li waħda mir-raġunijiet għaliex Franza falliet relattivament faċilment kienet il-perċentwal ferm aktar baxx ta 'Lhud kemm fil-popolazzjoni ġenerali kif ukoll fl-elite finanzjarja. Fil-Polonja, Brittanja, l-Istati Uniti: kien pjuttost l-oppost. Speċjalment fl-Istati Uniti, li, bil-mod, jispjega għaliex il-Yankees, minkejja l-fatt li l-ebda bomba waħda ma waqgħet fuq l-Amerika, kienu saħansitra aktar krudili lejn il-popolazzjoni tal-Ġermanja mill-Ingliżi!
  Vishu, sar pupazz taħt il-Wehrmacht, u l-Ġermaniżi rikbu minn Pariġi, daqqu harmonicas. Hitler beda jħejji invażjoni tal-Ingilterra, mingħajr ma jiddejjaq jittrasferixxi l-ekonomija fuq bażi militari u juża r-riżorsi tal-Ewropa maħkuma. Swielu qares, kif ukoll in-nuqqas ta" xewqa li jinnegozja mal-Angli, biċ-ċaħda tal- anti-Semitiżmu. Dan tal-aħħar, forsi, jippermetti lill-Fuhrer biex joħroġ il-forzi kollha tiegħu għall-gwerra kontra l-USSR, u jattakka lura f'Mejju. Veru, il-paċi mal-Gran Brittanja tista 'timbotta lil Stalin għat-tħabbira tal-mobilizzazzjoni. Ikun isir sinjal li, jgħidu, l-għadu diġà jinsab fil-limitu.
  Jew li ma ssirx, u allura forsi taffettwa l-pożizzjoni tal-Istati Uniti fir-rigward tal-Ġappun. Ma kinux se jipprovokaw l-Art tax-Xemx li Tqum, u l-imperu qawwi seta" jiftaħ it-tieni front! Dak li ġara issa. Biss f'sitwazzjoni saħansitra agħar, meta l-armata tal-USSR tkun kważi megħluba, il-produzzjoni tal-armi għadha ma ġietx stabbilita, u għadhom ma tgħallmux jiġġieldu!
  Issa mhix il-wieħed u erbgħin sena - it-truppi Sovjetiċi kisbu esperjenza ta 'ġlieda, tgħallmu jiġġieldu u jirbħu! Allura issa ma jibżgħux minn tankijiet tqal u ajruplani b'seba 'punti ta' sparar, fuq magna waħda!
  Raġel Ġappuniż waħdu jinsab ħdejn siġra. Allura manikin isfar ordinarju.
  Vedmakova qabżet warajh. Hija jerked rasha 'l fuq, u mbagħad mibrum ... Meta iġbed il-"bowler" ta' l-ghadu 'l fuq, il-muskoli ta' l-għonq ma jistgħux jibqgħu jipprovdu reżistenza effettiva u r-"ras" tintewa faċilment!
  Ukoll, x'inhu samurai wieħed inqas! Vedmakova tidher ferrieħa u kuntenta, saħansitra tħabbat snienha:
  Il-Ġappun qatt mhu se jirbaħna! Għax hemm ġellied bħali!
  Tabilħaqq, fl-istorja kollha tar-Rus, il-Mongol-Tatars biss setgħu jirbħu! Għaliex ġara dan u għaliex in-nazzjon Slav kbir irriżulta li kien bla sahha, dan naturalment huwa misteru mhux għal ġenerazzjoni waħda!
  Ir-raġuni ewlenija hija l-frammentazzjoni feudali, meta kulħadd ħa biċċa art għalih innifsu: beda t-tiġieġ u qagħad fiha, iħares il-wirt tiegħu: bla xogħol!
  Vedmakova ħassitha li l-istivali Ġappuniżi stretti u skomdi għerqu riġlejha. Il-pilota ddeċieda li f"dan il-każ ma jagħmilx sens li jissaporti t-turment. Hija biss threw off-ċatt, konstrizzjoni u ippressar "pads" fuq subgħajha. Ħassejt il-kesħa bil-lejl ta" art twelidi bis-saqajn vojta u ħassejtni ferm aktar ferrieħa! Żiedet pass, u saħansitra bdiet tiżboq ftit!
  Il-fatt li r-Russi kienu maqsuma kienet l-akbar traġedja tas-Slavi. Fil-punent kienu sottomessi mil-Litwanja u l-Polonja, u fil-lvant mit-Tatari krudili. Il-madmad, madankollu, ma damx għal dejjem: Moska, qabel dan, belt żgħira bdiet tikber u saħansitra nbidel fi tip ta 'imperu żgħir. Ivan Kalita sar il-kollettur tal-artijiet Russi. Huwa kien l-ewwel u mhux l-aktar ta 'suċċess, iżda l-aktar importanti l-ewwel! U kif tinstema' fil-kanzunetta Bolxevika: aħjar li tkun mejjet - mit-tieni!
  Stalin mhuwiex Russu, dan huwa l-iżvantaġġ ewlieni tiegħu! Għalhekk in-nuqqas ta" fiduċja tan-nazzjon titulari, u ripressjonijiet massivi mhux ġustifikati! Hawnhekk, agħti l-qrun lill-ħanżir, u s-saltna liċ-ċokk!
  Chuchmek fuq it-tron u Rus' fil-paddock!
  Pereżempju, kemm Tukhachevsky kif ukoll Yegorov kienu marixxalli pjuttost kapaċi, li, mill-mod, jista 'jingħad dwar il-bqija tal-kmandanti ripressi! M'għandux jitqabbel ma 'xadina mustachioed! Huwa għalhekk li weħlu!
  Madankollu, kif ġara tassew li Stalin irnexxielu jsir ħakkiem sovran? Ġorġjan illitterat sar Alla!
  Il-poplu Russu għandu jiġi mmexxi mit-Tsar Russu! Ir-Romanov, bilfors, kważi ma kellhomx demm Russu, u forsi għalhekk iddeġeneraw!
  Il-Ġappun kellu wkoll forma partikolari ta 'gvern, fejn ix-shogun kien essenzjalment ogħla mill-imperatur, u għalhekk kien hemm xi vantaġġi, peress li huwa inqas probabbli li jrovina l-imperu minħabba werriet iblah. Għal sekli sħaħ, il-Ġappuniżi ma wettqux gwerra ta 'konkwista, iżda squabbled b'mod attiv ma' xulxin. Dan kellu xi influwenza fuq il-mentalità ta" dan in-nazzjon. Iżda fis-seklu għoxrin, l-Art tax-Xemx li Tqum rebħet aktar art minn Alessandru l-Kbir! Issa jmiss ir-Russja. Biss issa mhux żminijiet Tsarist, il-partit komunista kbir jirregola, u s-sistema ekonomika u politika l-aktar avvanzata u perfetta fid-dinja!
  Vedmakova, madankollu, f'daqqa waħda ħadet rasha. Fis-sistema politika, u fil-mod ta" gvern, lanqas kollox tajjeb! Pereżempju, il-poplu ma jeleġġix il-kap tal-istat bħala riżultat ta" espressjoni alternattiva ta" rieda, iżda jiġri... Irrid ngħid li la l-liġi u lanqas il-kostituzzjoni ma pprovdew għall-ħolqien ta" kwartieri ġenerali u l-għoti tas-setgħa tiegħu b"emerġenza. setgħat. U dwar il-kapaċitajiet tas-seminarista nofs edukat, hi personalment kellha dubji kbar! Kif ukoll Beria: persuna għaqlija, iżda b'edukazzjoni ħażina b'ħarsa u erudizzjoni estremament dejqa!
  Imma issa l-linja ta 'quddiem hija saħansitra eqreb 'il quddiem, fwawar huma viżibbli, u r-roar saret saħansitra aktar b'saħħitha. Wasal iż-żmien li ssib il-lingwa u.... Vedmakova nnotat stakkament ta" Ġappuniżi li jitkaxkru. Issa għandek bżonn bir-reqqa, ipoġġu fuq denbhom. Bejn wieħed u ieħor fl-istess stil kif attakkat il-Yu-188, bomber veloċi ħafna, li lanqas faċli biex tlaħħaq mal-MiG veloċi. Zkuk, bil-mod, b'mod ġenerali, mhumiex partikolarment manuvrabbli u f'dan ir-rigward mhumiex aħjar mill-Focken-Wulfs! Ukoll, hawn is-samurai jersqu lejn it-trinka, jidhru qishom imtaten jitkaxkru sa għadira taż-żejt. Hemm ħafna Ġappuniżi, hawn għandek bżonn taġixxi bir-reqqa ... Hawn il-kaptan tal-armata tal-pajjiż tax-Xemx li Jogħla, il-geddum huwa bħal dak ta 'marmotta. Xi ħaġa screams, bil-qawwa brandishing fists tiegħu u sejf.
  Vedmakova, bil-paċenzja tistenna li s-samurai jattakka, laqatlu fuq wara ta" rasu b"butt ta" xkubetta. Madankollu, huwa kkalkula d-daqqa b'tali mod li l-"jap" ma ħallatx immedjatament. U mbagħad sparat tifqigħa minn submachine gun lejn il-Ġappuniżi li kienu qed jiġru biex jattakkaw! għajjat:
  - L-għaqal fil-gwerra huwa bħal qlugħ fuq vapur, iżda jintefaħ biss, mhux tagħha!
  Boy Oleg u tfajla Margarita jiġġieldu fi Stalingrad. Huma se joqgħodu f'din il-belt bħal tittani.
  Oleg Rybachenko tħares tnax-il sena. U t-tifel jitfa" granata b"siequ vojta.
  Jitfa" lill-faxxisti u jgħid:
  - Glorja lill-Patrija l-kbira!
  Margarita tagħti wkoll dawra mmirata tajjeb. Inaqqas in-Nazis u tkanta:
  - Glorja lil Stalin u lix-xemx tal-komuniżmu!
  Oleg Rybachenko jispara u jżid:
  - Glorja lill-eroj!
  It-tifla tispara, taqta" lin-Nazis. Jitfa" granata b"siequ vojta u jgħajjat:
  - U glorja lill-Patrija għal sekli sħaħ!
  Għalhekk, it-tifel u t-tifla verament inkissru bis-serjetà. Huma jisparaw fuq in-Nazis u jitfgħu granati.
  Is-sieq vojta tat-tifel titfa" preżenti qattiel. It-tifel b"furja selvaġġa jgħid:
  - Aħna nittormentaw lil kulħadd!
  Margarita, tispara, u taħsad lill-għadu, tgħajjat:
  - U se jkun hemm ħuxlief tax-xitan!
  U t-tifla titfa" rigal tal-mewt b"sieq vojta. Tali huwa l-gwerriera, kapaċi fil-fatt jaqtgħu truppi sħaħ.
  Tifel u tifla jiġġieldu fi Stalingrad. Huma eroj veri. U kavallieri mimlija spirtu kuraġġuż.
  Hitler xi ħaseb li r-Russi ma kienu tgħallmu xejn wara d-diżastru tal-1941?
  Lyrics meaning: U fuck int! L-Armata l-Ħamra hija lesta biex tikkonfronta l-monsters mis-serje "E", ħallihom ikomplu: E-75 tunnellata għal disgħin, u E-100 tunnellata għal mija u erbgħin. Mit-taiga sal-Ibħra Brittaniċi, l-Armata l-Ħamra hija l-aktar b'saħħitha minn kulħadd.
  It-tifel u t-tifla qed jiġġieldu, sabiex in-Nazis joħorġu minnhom bħal ħġieġ minn sledgehammer.
  It-tfal huma immortali u ma jibżgħu xejn. X'inhuma dawn il-faxxisti għalihom? Il-fniek li jmiss fuq iż-żerriegħa!
  Oleg Rybachenko kanta b'għajta:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, mogħoż Hitler,
  Għaliex tlajt fil-ħmar tar-Russja...
  Inti ser tirċievi mingħandna speċifikament f'penny -
  Inti se tiltaqa 'fil-ponn ta' tifel qawwi!
  U mbagħad tifel muskolari jitfa" granata b"siequ vojta. U żewġ tankijiet Ġermaniżi E-50 u E-75 jaħbtu wiċċ imb'wiċċ u jisplodu.
  Oleg Rybachenko jgħid bi ferħ:
  - Jien ġellied żagħżugħ super klassi!
  U għal darb'oħra t-tifel jagħti d-dawra.
  U mbagħad it-tifla tispara. Hi tolqot preċiż u tolqot iebes. U waqt li jkanta:
  - Se nfarrak il-faxxisti kollha, u se nitlef ix-xaħam lil Adolf!
  U għal darb'oħra t-tfajla tinsab f'eċċitament sħiħ ta 'sterminazzjoni. Kulħadd jispara u jispara.
  U granata mill-ġdid itir minn sieq vojta. Hi tegħleb lill-faxxisti. Throws bħal skittles milli jolqot il-ballun.
  Margaret tkanta:
  - Daqqa qawwija hija eċċezzjonalment immirata tajjeb,
  L-aktar cool Povetkin itir fiċ-ċirku!
  Oleg Rybachenko, sparar, ikkonferma malajr:
  - Kopja Povetkin denja, u ma tiġrix minn avversarji qawwija!
  Wara dan, it-tifel jerġa" jitfa" granata b"siequ vojta, u jkisser lin-Nazis bħal fliexken tal-ġebel taċ-ċaqliq.
  U kif cleverly tack, in-Nazis jaħbtu. X"riedu? Ma kienx meħtieġ li jitilgħu fuq l-USSR.
  Oleg Rybachenko biss huwa mdejqa. L-Istati Uniti diġà ħarġet lill-Ġermaniżi, u r-Russja għandha tieħu r-rap għalihom.
  It-tifel, reġa" tefa" granata b"siequ vojta, kanta:
  - Tilagħbux l-iqarqu l-Amerika,
  Agħtina l-Alaska issa...
  Din hi l-art tagħna fuq żewġ xtut -
  Mhux għalxejn li l-ors hu kruha ħarxa!
  U Oleg Rybachenko għal darb'oħra ta d-dawran ... Huwa mowed l-Nazis. U għal darb'oħra, is-swaba' vojta tat-tifel għafas il-granata u jixħtuha lejn l-għadu. Huma jxerrduh f'direzzjonijiet differenti.
  It-tifel jgħajjat:
  - Glorja lir-Russja!
  Margarita reġgħet tefgħet granata b"sieqha vojta, u tgħajjat:
  - Għat-Tsar Nikola II!
  It-tifel ikkoreġixxa lit-tifla:
  - Stalin jirregola hawn, mhux Nicholas II!
  Margarita qablet malajr:
  Iva, Stalin! Min għamel paċi mal-kannibali!
  U t-tifla reġgħet tefgħet rigal qattiel b"sieqha vojta.
  Oleg Rybachenko loġikament irrimarka:
  - L-USSR teħtieġ nifs! Għalkemm it-Tielet Reich ħa vantaġġ minnha aħjar!
  U t-tfal reġgħu bdew jisparaw ...
  Il-Ġermaniżi qrib Stalingrad u fi Stalingrad stess kisbu infern terribbli.
  Imma tassew, dak li tiġi miegħu huwa dak li titlaq miegħu.
  Jew aħjar, imutu. Il-ġlieda hija hekk dritt imdemmi u qaddis.
  Oleg Rybachenko verament jaħseb waqt il-battalja li n-nies huma naive wisq kultant. Jew jagħmlu ġenju minn Stalin, jew jagħmlu Lukashenka b'mod ġenerali. Iżda għall-Belarus tas-seklu wieħed u għoxrin, li tagħmel kult tal-personalità minn bidwi kollettiv huwa pjuttost stupid. Wasal iż-żmien li nagħtu għaqal.
  U jagħżel mexxej ġdid, żagħżugħ u progressiv. U mhux biex juri l-livell ta 'intelliġenza ta' tarbija f'kaxxa tar-ramel.
  L-aneddot li ġej jikkaratterizza lil Lukashenka l-aħjar minn kollox:
  Meta kollox isir aktar għali fil-Belarus, x'inhu l-orħos?
  Iwiegħed President Lukashenko!
  U għaliex?
  Għax ma jiswew xejn!
  Hija tal-mistħija għall-Belaruss li għadhom jivvutaw għal tali dittatur. Imma wasal iż-żmien li nikbru aktar għaqli u nuru li huma n-nies tal-Ewropa. Pereżempju, fir-Russja, Putin tal-inqas irnexxielu jikseb rispett għalih innifsu billi annessa l-Krimea mingħajr sparatura.
  Imma dan minħabba x-xorti fenomenali tiegħu. Xorti tajba ma' Putin. Per eżempju, kien fortunat li waqt iż-żjara tal-Prim Ministru ta 'Iżrael, kien hemm episodju spjaċevoli ma' martu fi Kyiv. Iva, għal darb'oħra manifestazzjoni ta 'xorti fenomenali. Imma daqshekk ftit ritorn reali! U x"jiġri kieku t-Tsar Nicholas kellu xorti daqshekk fenomenali. B'mod aktar preċiż, hu ltqajna, sal-1935 ir-Russja kienet ħakmet nofs id-dinja.
  U x'inhu jmiss ... Tsar Nicholas skedat titjira fl-ispazju għat-28 ta 'Mejju, 1935, eżatt fil-ħin għal għeluq sninu. L-ewwel titjira fl-istorja tal-umanità ta 'kosmonawta femminili Russa.
  U f'din id-dinja, filwaqt li l-USSR hija involuta fis-sopravivenza.
  Il-battalji fi Stalingrad huma madwar l-istess bħal fl-istorja reali tal-1942. Biss din id-darba l-ghadu huwa ferm aktar b'saħħtu. U l-kwantità minħabba l-truppi kolonjali u teknoloġikament.
  Huwa speċjalment diffiċli fis-sema tar-Russja Sovjetika. In-Nazi għandhom ħafna ajruplani b'saħħithom u bil-ġett. U b'xi mod mhux daqshekk faċli li tirreżisti dan.
  Hawn il-bdoti Ġermaniżi Albina u Alvina jiġbru l-kontijiet għalihom infushom. Huma esperti kbar f'dan il-qasam.
  Kif, pereżempju, twaqqaf bniet Ġermaniżi bħal dawn f'bikini b'riġlejn vojta?
  Oleg Rybachenko iħoss dawn il-bniet.
  Jitfa" granata oħra b"sieq vojta. Ixerred lin-Nazi fid-direzzjonijiet kollha u jgħid:
  - Qalb kbira tar-Russja!
  U t-tifel terminator huwa nar aggressiv ħafna. Kull bulit tolqot il-mira. U l-Għarab, u s-suwed, u l-Indjani qegħdin fuq l-attakk. Ġejja folla kbira.
  It-tifel ġenju jerġa" jitfa" granata b"siequ vojta, imbotta żewġ tankijiet Ġermaniżi kbar flimkien u t-titjira:
  Xabla Samurai miegħek
  Il-qalb u l-moħħ huma safja...
  B'kuraġġ imexxi l-attakk -
  It-Triq tas-Sbuħija!
  Margarita, sparat lejn l-ghadu, qabdet u sparat lejn in-Nazis minn bazooka u ghejbet:
  - Sbuħija straordinarja!
  U l-gwerriera tefaʼ rigal distruttiv ħafna tal-mewt b"saqajha vojta. Għaffeġ lill-avversarji. Imbagħad għal darb'oħra, bis-swaba' tas-sieq vojta tagħha, reġgħet tefgħet qerda selvaġġa. U żewġ tankijiet faxxisti ħadu u ħabtu. Anke xrar u duħħan waqgħu u jitferra"!
  Oleg esklama:
  - Dik hi t-tfajla eterna sew magħmula!
  Margarita tefgħet lumi qattiela ġdida b"sieqha mikxufa u tgħajjat:
  - Aħna tfal eterni fit-triq tal-ħalib!
  It-tifel terminator għoġob u kompla l-ġlieda huwa stess. Kollox imur skond il-pjan. B'mod aktar preċiż, filwaqt li huwa normali. U fl-inħawi tagħhom in-Nazis mhux se jkissru.
  Allura n-Nazis, jippruvaw kemm jippruvaw, imma fil-verità se jifgaw biss b"demmhom.
  U t-tankijiet tagħhom se jinbidlu f'scrap metal! U l-bandiera tar-Russja tiddi fuq il-pjaneta!
  Oleg Rybachenko jaġixxi b'enerġija kbira. Jitfa" granati b"saqajn vojta u jkanta:
  - Aħna dejjem se nkunu kuntenti
  Se jkun hemm ħolma sabiħa ...
  U s-sbuħija tiġi
  It-taħwid se jkun marret!
  It-tifel-ġenju jaġixxi b'attività, li tiżdied b'fury proporzjonali għall-influss tal-Ġermaniżi.
  Margarita taġixxi bħala t-tieni numru. Iżda s-saqajn vojta tat-tfajla qed jitfgħu granati aktar u aktar attiv.
  U n-Nazi jaqgħu taħt id-daqqiet tagħha.
  Oleg Rybachenko wkoll jispara... Imma l-ħsibijiet jaqbżu, jerġgħu lura għall-preżent. Għal dak li hu fir-realtà.
  Fil-fatt, il-Belaruss jidhru li għandhom l-akbar massa tal-moħħ fl-Ewropa, iżda jippermettu lilhom infushom li jitpoġġew fuq kullar, jittolleraw id-dittatorjat tal-individwu.
  U kieku l-president kien xi tip ta" superman! U għalhekk bidwi kollettiv, u anke mingħajr missier legali. U ħallihom jaqtgħuhom għal tant snin.
  U barra minn hekk, għad hemm nies dejjaq li jivvutawlu.
  Iva, Oleg Rybachenko anke kellu ditties.
  Għidli ħbieb kemm idum
  Voti għal missier Kolya...
  Wasal iż-żmien għalik li tagħżel Oleg -
  Biex tikseb aktar flus!
  Iva, ovvjament, bidliet huma meħtieġa u kemm jista 'jkun malajr. Fil-fatt, l-istaġnar huwa mimli konsegwenzi ħżiena.
  Barra minn hekk, Lukashenko innifsu ma jafx dak li jrid. Huwa dritt, huwa xellug. Dan imur għall-kapitaliżmu, imbagħad is-soċjaliżmu. U m"għandux tim tajjeb. U m'hemm l-ebda partit tiegħu u ideoloġija. Hekk hu l-kult ta" personalità medjokri ħafna u li titkellem. Stalin u Lenin għall-inqas kienu jafu x"riedu! U dan id-dittatur? Lanqas jaf jekk hux il-lemin jew ix-xellug!
  Le, mingħajr ideoloġija u partit stabbli, ma jkunx hemm stabbiltà fis-soċjetà.
  U nimxu 'l quddiem ukoll!
  Stalin, sfortunatament, sar ukoll simbolu ta" terrur u qerda, u bidlu l-komuniżmu fi scarecrow.
  Governanza ottimali ma ħadmitx. U taħt Brezhnev kien hemm il-ġenn - kif jista 'wieħed ipoġġi tali kap tal-USSR. U fiż-żgħożitu tiegħu, Brezhnev ma ġibidx intellettwali, iżda fix-xjuħija tiegħu waqa 'fil-ġenn. U b'mod ġenerali, hija tal-mistħija li l-kap tal-istat ma setax jorbot żewġ kelmiet mingħajr biċċa karta. U għandek tkun taf kif tagħmel dan!
  Oleg Rybachenko tefa' granata doppja letali b'siequ vojta u kanta:
  Imma xorta ħajjin
  Imma għix skond Brezhnev!
  Jien mutu, mutu, ma nistax!
  U issuqx blizzard!
  Margarita tefgħet pakkett splussiv b"saqajha vojta. Hija xerred lin-Nazi bħal tuffieħ li tħawwad minn fergħa.
  It-tifla kantat:
  - Siġar tat-tuffieħ fil-fjur
  Melodiji Solovyov...
  se niġi għandek -
  Ikun hemm provi!
  It-tfajla tbissmet b"mod wiesa" u tgħammix. Snienha huma bħal perli, hekk frizzanti.
  Iva, din il-koppja hija kbira.
  Oleg Rybachenko ħa u kanta:
  - Il-ponn tagħna bl-azzar,
  dwiefer, snien u denk...
  Iridu ġlieda vera!
  U għal darb'oħra, it-tifel terminator jispara b'mod preċiż ħafna. U qtar imdemmi qed jitferrgħu min-Nazi.
  Le, mhux se jkun hemm ħniena. L-għedewwa jifgaw.
  Sadanittant, Natashka u t-tim tagħha qed jiġġieldu f"Sukhumi.
  In-Nazis qed jattakkaw il-kosta. Il-ġlieda, ovvjament, hija inugwali ħafna
  Imma bniet. Meta jkunu kważi mikxufa, huwa kbir!
  Natasha tefgħet granata b"sieqha vojta, qasmet tużżana faxxisti u kantat:
  - Il-futur tad-dinja huwa tagħna,
  Aħna bniet bħal Jedi!
  Zoya nediet ukoll granata b'sieq vojta. Ferrex lin-Nazis u b"kunfidenza squeaked:
  - Jiena li nista' nidfen lil kulħadd fil-qabar!
  Aurora tispara aktar. Tfajla wkoll li meta tolqot ma tibqax daqqa ta" dubbiena.
  Ix-xitan ta" xagħar aħmar ħadu u żanżan:
  - Jiena l-kulur ta 'volpi, u l-akbar sbuħija!
  U jerġa" jeħodha b"siequ vojta, u jarmi d-don tal-mewt! Din hija verament tifla, dak li għandek bżonn.
  U mbagħad hemm Svetlana bħala blast! U hi se tferrex u tfarraġ lil kulħadd, bħallikieku xjaten minn madwar l-infern kollu kienu mċaqalqa fiha.
  Iva, il-bniet hawn, ovvjament, minn tali grin ta 'snien li se jwaqqa' kwalunkwe xedaq mingħajr problemi.
  U jekk meħtieġ, allura nofs ir-ras!
  Natasha tispara lejn l-għadu, u tgħajjat:
  - Jiena tant gwerriera iebsa li lanqas barri mhux se traft kontrija! I ser inkissru rasu!
  Zoya kkonfermat b'fiduċja:
  - I ser inkissru l-qrun!
  U s-sieq vojta tat-tfajla titfa" granata. U żewġ tankijiet Nażisti se jieħdu u jaħbtu t-tnejn.
  U allura hawn kif se tolqot Aurora. U wkoll b'sieq vojta se tniedi waħda qattiela.
  U jgħajjat:
  - Glorja lil Stalin, ħallih jikber aktar għaqli!
  Aurora hija tassew ħażina. X'inhu tiġġieled fuq żewġ fronti? Fil-fatt, dan ifisser suwiċidju.
  U għaliex Stalin ġab lir-Russja għal dan?
  It-tfajla għal darb'oħra b'saqajha vojta se tniedi rigal qattiel ta 'mewt u squeak:
  - Glorja lill-mexxej il-ġdid!
  Ukoll, id-dritt! Stalin anke għandu forehead baxx. U dan huwa sinjal ta 'intelliġenza baxxa.
  Svetlana ixxuttja lilha nnifisha. U jitfa" granata b"saqajn vojta. Txerred lill-avversarji. Teqridhom u tgħajjat:
  - Glorja lill-allat Russi!
  U għal darb'oħra, bl-għarqub vojt tiegħu, se jitfa' xi ħaġa distruttiva ħafna.
  Il-bniet hawn huma ta 'kalibru tali li l-Fritz mhux se jeħodhom.
  Erba 'tfajliet hija forza enormi. U aktar importanti, huma fl-istess qliezet ta 'taħt.
  U dan jagħtihom ħila kolossali biex jiġġieldu.
  Natasha hija fuq in-nar. Il-ġellieda Afrikani qed jimxu f"valanga, anke Ħindu u Għarab.
  Il-Ġermaniżi jużawhom bħala għalf tal-kanuni. Mingħajr ebda ħasra u dispjaċir tuża fil-battalji. U ovvjament, jieħdu n-numru.
  Sukhumi diġà nqatgħet mill-art. U huwa ħażin ħafna. Dalwaqt nibqgħu bla munizzjon u jkollna nirtiraw.
  Iżda filwaqt li l-bniet għadhom ma jridux iċedu. Huma joħolmu bir-rebħa. Anke jekk il-forzi mhumiex ugwali. U Moska hija mdawra.
  Natasha hija mħassba dwar dan. Hija titfa" granata b"sieqha vojta. Tkisser l-għedewwa u tkanta:
  - Jekk il-kapital se joqgħod!
  Zoya tefgħet ukoll il-pakkett tal-isplussiv b"sieqha vojta u tgħajjat:
  - Ix-xmara tar-Russja mhux se tinxef!
  U hi blasted lejn l-ghadu minn kull bagolli, imrar mingħajr lura magħmul mid-dar.
  U kissru ftit tankijiet ...
  Iżda minn fuq, ajruplani tal-attakk jibdew tagħfas.
  Allura x'jiġri jekk huma reattivi?
  Aurora sparat ir-rocket launcher tagħha. Hit karozza Ġermaniża. Ġegħluha jaqgħu.
  Imbagħad il-kruha ta" xagħri aħmar iċċajta:
  - Komuniżmu mingħajr fruntieri!
  Imbagħad Svetlana bdiet tispara. U ħsad il-ġellieda suwed. U mbagħad, bħal sieq vojta, jitfa lumi.
  U jgħajjat:
  - Glorja lill-allat il-ġodda!
  Natasha sparat lejn l-ghadu u ghejjat:
  - allat Russi!
  U mit-tefgħa tas-sieq vojta tagħha, l-ajruplan jisplodi.
  Dawn huma l-bniet terminaturi. Jekk diġà qed jiġġieldu, allura ħadd ma jista 'jlaħħaq magħhom.
  Zoya titfa" wkoll xi ħaġa lejn l-għadu li toqtol kull poter. U xi ħaġa li teqred l-għadu. U l-gwerriera, mikxuf snienha, tgħajjat:
  - Ajruplani fit-tebut!
  U s-swaba" mikxufin jerġgħu jitfgħu d-don tal-mewt.
  U mbagħad Aurora se tniedi lumi fl-ghadu. Ħu u għajjat:
  - Il-futur huwa tagħna!
  Svetlana kixfet snienha u qalet:
  - Għall-komuniżmu, u kisbiet ġodda!
  U għal darb"oħra, kif tefa" granata b"siequ vojta. U se joqtol lil kulħadd. Ukoll, jekk mhux kollha, allura xi wħud żgur.
  In-Nazi telgħu fil-buqar. U din hija l-problema tagħhom. Hawnhekk tista 'tara l-pistola li taħdem għal rasha Jagdtigr. Karozza antikwata, iżda waħda qattiel ħafna. Tifel pijunier jitkaxkar lejha. U tiżloq minjiera.
  U l-pistola li taħdem għal rasha tisplodi b'mod trivjali.
  It-tifel joħroġ ilsienu u jkanta:
  - Ejja nixorbu għall-Patrija, ejja nixorbu għal Stalin!
  Ejja nerġgħu nixorbu u nixorbu!
  Aħna l-pijunieri se noqtlu lil Hitler!
  Faxxisti jiksbu dan. Għalkemm diffiċli għall-Armata l-Ħamra. Il-belt ta" Grozny hija mdawra bin-Nazi, iżda għadhom qed jiġġieldu battalja fiha. Il-bniet huma l-aqwa hawn.
  Hawn Tamara tissielet. Hija bil-libsa tal-għawm u barefoot. U t-temp huwa sħun u t-tifla hija tant dexterous. Is-sbuħija hija fuq in-nar. B'sieq mikxufa fuq in-Nazi, iniedi pakketti splussivi u jkanta:
  - Hitler dalwaqt iġib imsiemer fit-tebut,
  Se tkun bħal brimba fuq in-nar...
  Id-demonji se jittormentaw fid-dinja ta' taħt -
  Dawk li kienu jqimu lil Satana!
  U għal darb'oħra, lumi fatali ħafna tittajjar mill-għarqub vojt tas-sbuħija u smashes-Nazis.
  Marija tgħid b"tidħak:
  - Granati se joqtlu!
  U tagħti daqqa ta" ħarta lil Tamara fuq l-ispalla. Żewġ tfajliet qed jiġġieldu, u fuq nett hemm Bandiera l-Ħamra mtaqqba bil-balal.
  Il-bniet huma barefoot u kważi mingħajr ħwejjeġ, iżda m'għandhomx l-intenzjoni li jgħaddu l-ibliet Sovjetiċi.
  Maria kantat kanzunetta ferrieħa. U fl-istess ħin mexxiet nar bla ħniena u qattiel;
   Hemm ħafna nies kbar,
  Li għemilhom jgħixu għal sekli sħaħ, Hemm ħafna ismijiet kbar, Li jissejħu immortali.
  
  Ħafna eroj tal-fairy-tale Ippreservaw il-melodija ta 'epics, Iżda l-aktar sempliċi ta' l-eroj kollha U għażiż għalina lkoll - wieħed.
  
  Għadda tfulitu fost il-muntanji, Segwa t-titjira tal-għasafar, Wiret mill-muntanji Is-sbuħija tal-ġwienaħ tal-ajkla.
  
  Ismu, b'daqq tar-ragħad, Swept madwar l-oċean, Sar qrib u familjari mal-proletarians tal-pajjiżi kollha.
  
  Fuq il-kontinent taċ-Ċina, Għeżież għall-qlub kollha, Dan l-isem iħabbar Fanzam - il-paċi, it-tmiem - għall-palazzi.
  
  Stalin huwa l-bandalora tal-kuntentizza, il-bidu tal-umanità! Jalla l-maħbub Stalin jgħix għal ħafna, ħafna snin twal!
  Il-bniet kantaw tajjeb. Maria, Tamara, ingħaqdu kemm Veronica kif ukoll Victoria.
  L-erba" sbuħija huma mdawra, imma kif jiġġieldu.
  Hawnhekk Maria titfa" granata b"sieqha vojta u waqqa" ajruplan ta" attakk Ġermaniż. U s-sbuħija tgħajjat:
  - Glorja lill-partit tagħna!
  Veronica tibgħat ukoll rigal tal-mewt b'sieq vojta, u HE-162 jiġi maqtul. U l-gwerrier jgħajjat:
  - Glorja, li hija ogħla mill-glorja!
  . KAPITOLU #6
  Victoria, tispara fuq l-avversarji, u tispara, tgħajjat:
  - Għall-firxiet futuri tal-komuniżmu!
  U erba" sbuħija, kważi mikxufa u barefoot jidħku.
  Dawn huma tali bniet ajkla ta 'l-ogħla ordni.
  Mirabela u Anastasia qed jiġġieldu fis-sema. U huma wkoll jaħslu l-moħħ lin-Nazis.
  Mirabela bi tbissima, tweets:
  Kollox fid-dinja se jkun tajjeb
  Ħobb art twelidek b'mod passjonat!
  U għal darb'oħra b'sieq vojta, mit-tieqa miftuħa, bħallikieku titfa' lumi. U slap fuq il-faxxisti. Taqa" karozza oħra mwaqqfa.
  Dan huwa l-trick - għandek tasal hemm.
  Anastasia tgħid b"tidħaq:
  - Lenin kien ifaħħrek!
  Mirabela waqqa 'koppja ta' karozzi Ġermaniżi b'tifqigħ wieħed, u nnota:
  - Stalin, mingħajr ebda dubju, ukoll!
  Anastasia qatgħet tliet ajruplani Nazisti u kkonfermat:
  - Mingħajr ebda dubju!
  Il-bniet huma tant jibred. U l-aktar importanti sbieħ. Huma kalkolu sħun u fl-istess ħin kiesaħ.
  Mirabela, li waqqa" ajruplan ieħor, innota:
  Kollox fid-dinja huwa relattiv...
  Anastasia daħqet u gerbet irrabjata:
  - L-ebda filosofija żejda!
  U fetħet ukoll it-tieqa u tefgħet granata b"sieqha vojta. Din id-darba ME-262 sploda.
  Mirabella qaleb bi qbil.
  - Għamilt mill-aqwa!
  Anastasia, waqt li kixfet snienha, żiedet:
  - Hija għamlet dak li għamlet!
  U ż-żewġ ġellieda se jinfaqgħu jidħku. U wink lil xulxin.
  Iva, l-erojiżmu huwa impressjonanti.
  Fis-sajf tal-1946, battalji ħarxa seħħew barra l-belt fuq il-Volga. Il-battaljun sniper tan-nisa, taħt il-kmand tal-Kaptan Alena Ogurtsova, ħa pożizzjoni difensiva fil-fdalijiet fi Triq Volodarsky. Bniet bil-magni guns u xkubetti, marbuta ma 'qatet ta' granati, ħbew wara l-fdalijiet.
  Alena nnifisha tinsab b'tunika spotted fuq ġisimha għarwien, bi qliezet qosra, u mikxufa. Tfajla sabiħa u mgħawġa, b'ġenbejn qawwija, qadd irqiq, qatgħa tax-xagħar qasir taħt nofs kaxxa. Il-wiċċ huwa espressiv ħafna, b'geddum manly, għajnejn blu 'l bogħod minn xulxin. Xagħar kannella ċar sar griż bit-trab, sider għoli, ħarsa iebsa. Il-Kaptan Alena ilha tiġġieled għal aktar minn sentejn u minkejja ż-żgħożita tagħha rat ħafna. Ir-riġlejn tat-tfajla huma miksija bi qatgħat u tbenġil. Tifla hija aktar b'aġilità biex tiċċaqlaq barefoot minn stivali mhux maħduma u goffi.
  Il-lingwata vojta tħoss l-iċken vibrazzjoni tal-ħamrija, twissi dwar il-prossimità ta 'minjiera, u l-omm earth nnifisha żżid ir-reżistenza. Min-naħa l-waħda, is-saqajn tat-tfajla saru mwebbsa, u ma beżgħux mill-metall sħun, jew it-tifrik li jaqtgħu tal-fdalijiet, iżda min-naħa l-oħra, ma tilfux is-sensittività u l-flessibilità, twissija permezz tar-roar tal-moviment ta ' tankijiet.
  Għażiż Alenka qed iżżomm granata b'pakkett ta' splużjoni marbut. Huwa meħtieġ li titkaxkar lejn it-tank formidabbli Ġermaniż "Lion", tisqija t-toroq b'magni guns.
  Marija titkaxkar ħdejha. Ukoll barefoot, għalhekk il-bniet kollha mill-battaljun irriżultaw li kienu minn stivali, jimitaw il-kmandant tagħhom. Il-pettijiet tagħha fit-trab jisirqu meta t-tifla titkaxkar fuq l-erba" saqajha. Ix-xagħar isfar ta" Maria huwa mħawwad u twil... Xi ftit frizza. It-tfajla nnifisha hija rqiqa, rqiqa, żgħira fl-istatura. Hija tista 'saħansitra tiġi żbaljata għal tfajla, bi spallejn dojoq u ras donnha kbira.
  Imma Marija diġà esperjenzat ħafna. Hija rnexxielha żżur kemm il-jasar tal-faxxisti, wara li baqgħu ħajjin torturi krudili, u minjieri, minn fejn, b'xi miraklu inkomprensibbli, irnexxielha taħrab. Imma tħares lejn wiċċha tifel u tenera, qatt ma tista" tgħid li kienet imsawwta bi stikek tal-lastku fuq l-għarqbejn, għadda kurrent minn ġo ġisimha.
  Maria tispara... Suldat tat-Tielet Reich, f"dan il-każ Għarbi, jaqa" mejjet, bil-geddum tgħolli ramel u terrapien.
  Alenka tiżloq mazz granati taħt munzell ta 'żibel. Issa "Iljun" ta' disgħin tunnellata se jitkaxkru hawn u jisploduh. Għajnejn blu tat-tfajla jixegħlu bħal żaffiri fuq wiċċha, mimlijin minn ħruq mix-xemx u trab.
  L-esperjenza tissuġġerixxi li tank protett sew issa se jibdel il-pożizzjoni. "Lion" għandu armatura tal-ġenb ta '100 mm, u anke f'angolu. Erbgħa u tletin ma jistgħux jgħaddu minnha, Keveshes tqal biss għandhom ċans. Iżda l-caterpillars huma l-għan. Il-ħaġa prinċipali hija li ċċaħħad il-karozza mill-mobilità ...
  Anyuta tispara tifqigħa minn submachine gun... Suldat, ħadd ma jaf liema nazzjonalità, jaqa". Il-Ġermaniżi, wara li rebħu ħafna mill-Emisfera tal-Lvant, jgħożżu d-demm Arjan u jitfgħu truppi kolonjali fil-battalja: Għarab, Afrikani, Indjani, Asjatiċi varji, u Ewropej. Żdied ukoll in-numru ta" Pollakki - li mill-benniena huma mdorrijin jobogħdu lir-Russja Bolxevika. In-nazzjonalisti Ukraini, u Don Cossacks, u Ċeċeni, u l-Khaganate Kawkasjan kollu qed jiġġieldu hawn. Hitler qajjem internazzjonali sħiħa.
  Ħafna għedewwa...
  Anyuta deftly dodges-nar machine-gun. Il-bullet kważi maqsum, iswed mit-trab, għarqub tond u tifla. Il-kaptan sabiħ saħansitra ħass tickle għal kemm għadda qrib preżenti ta" kalibru kbir. It-tfajla qasmet lilha nnifisha, lissnet:
  Anke bulit mhux se jwaqqafna!
  Maria tispara lura... Tfajla oħra, Alla, hija xagħara ħamra ħafna, għoli ogħla mill-medja, u muskolari, minkejja r-razzjonijiet ħżiena tagħha. Ukoll tfajla sabiħa ħafna, b'ġenbejn lussużi, qadd miġbud, spallejn wesgħin mhux femminili, u sider għoli.
  Alla tissielet fi xorts tagħha biss, it-tunika titqatta f'biċċiet, u neżlin fit-trab, u uniformijiet ġodda ma jitwasslux madwar il-Volga. Alla ħares li tittrasferixxi aktar munizzjon, u qatra ikel, għat-truppi Sovjetiċi eżawriti.
  Allura Alla kważi għarwiena, saqajha scratched, speċjalment irkopptejha. Biċċa shrapnel tolqot il-qiegħ tas-sieq tal-lemin, u tweġġa ', huwa diffiċli li timxi.
  Xagħar aħmar, trab, kważi mikxufa Alla jgħawwiġha wiċċha sabiħa, iżda fl-istess ħin iebes. It-tfajla, tispara, tgħid:
  - Il-Mulej, Moska u Stalin huma 'l fuq minna!
  U taqta" lin-Nazis li jattakkaw, bilkemm ikollha ħin biex tirritorna lura.
  Il-fdalijiet u t-toroq dojoq jagħmluha diffiċli għat-tankijiet formidabbli Ġermaniżi biex iduru. Hawnhekk hawn kważi mitejn tunnellata "Ġurdien" u ma jistgħux jgħaddu xejn ...
  Kif stenna Anyuta, "Lev" saq ftit, u difen lilu nnifsu f'munzell ta 'żibel. Kien hemm splużjoni. Il-caterpillar infaqa, koppja ta 'rombli bil-ħsara tellgħu off.
  It-tank ferut waqaf u ħarġet qoxra mill-kanna tiegħu...
  X'imkien ħsejjes fil-bogħod, li jħallu l-fdalijiet. Anyuta, bħal serp, issaffar:
  - Dak hu l-kalkolu tiegħi! Ftaħ kont...
  It-tfajla-kaptan jerġa" jiġi mġiegħel jitkaxkar. Il-Ġermaniżi u s-satelliti tagħhom ma jistgħux jużaw is-superjorità teknika tagħhom fit-terrapien. Minħabba t-tort ta" Hitler iebsa, il-ħrejjef tat-Tielet Reich kienu mdawra fi battalji ta" pożizzjoni f"belt pjuttost kbira u msaħħa sew.
  Maria titfa" granata. Ġegħluhom jagħmlu taqlib fuq Ġermaniżi jew Għarab imwaqqgħin, iduru. Wieħed mill-militanti Nazisti jaqtagħlu idu, u jiddendlu fuqha, arloġġ Ingliż b"kumpass.
  Mary tgħid bi tbissima:
  - Dak li jurik il-boxxla - it-triq lejn l-infern!
  U tifla sabiħa tħawwad biċċa ċeramika li teħel mill-għarqub fit-trab tagħha.
  Alla tħawwad ukoll it-trab, b"sider sod u mimli. Il-bżieżel huma kważi suwed mill-ħmieġ u l-ħakk. U ipprova aħsel. Għal darb'oħra trid tħaffir meta s-submachine guns Ġermaniżi jkunu qed jitfgħu. U jitkaxkru b'mod plastunski.
  Il-battaljun tal-bniet iżomm il-pożizzjonijiet tagħhom, għalkemm hemm qoxra. U jqattgħu qxur tqal, u l-bombi jaqgħu mis-sema ... Imma xejn mhu se jkisser il-kuraġġ tal-eroini Sovjetiċi.
  Hawnhekk Anyuta jara lill-Panther jitkaxkar. Ukoll, dan it-tank m'għadux daqshekk tal-biża '.
  Tista 'punch fil-ġenb. It-tifla għatisat, beżqet it-trab li tela" f"ħalqha eleganti. F"idejha ħadet granata, peżata b"pakkett ta" splużjoni. Int trid sneak up inosservat. Imma hemm tant duħħan madwar.
  Anyuta bdiet tqum, tistrieħ fuq il-fossa b"saqajha u minkbejn vojta. Kienet bħal qattus li jħarbat ġurdien. It-tifla ftakret il-gwerra minn dak is-sajf terribbli tal-wieħed u erbgħin sena, meta l-Wehrmacht invadiet b'tradizzjoni l-firxiet tal-USSR. La t-tfajla, kważi t-tfajla ma beżgħet? Għall-ewwel iva, imma mbagħad tidra. U diġà tipperċepixxi l-fqigħ kostanti ta 'qxur bħala ħoss ordinarju.
  U issa sploda viċin ħafna. It-tfajla daqqet fuq żaqqha. Frammenti jiġru minn fuq bħal merħla tan-naħal selvaġġ. Anyuta whispers b'xufftejn imqaxxra:
  - F'isem il-ġustizzja, Mulej!
  It-tifla tħaffef it-tkaxkir tagħha u titfa" granata b"pakkett splussiv imwaħħal. Id-dubbien preżenti f'ark. Splużjoni tinstema ', l-armatura tal-ġenb irqaq tal-Panther jippresta ruħu. It-tank Ġermaniż jibda jinħaraq, il-kit tal-ġlieda kontra tisplodi.
  Anyuta tissejjes bi tbissima:
  Grazzi Mulej Ġesù! Nemmen fik biss! Nitlob lilek biss!
  Tkisser il-pantera. Imqatta ', zokk twil huwa midfun fis-sejjieħ. L-armatura ta 'quddiem, maqlugħa mill-korazza tal-ġenb, tixbaħ sassla.
  Anyuta, li għajnejha, fuq wiċċ kannella mit-trab u l-ħruq mix-xemx, jixegħlu bil-qamħirrun, tgħid:
  - Iktar ma jkollu l-għadu tal-ballut, iktar tkun b'saħħitha d-difiża tagħna!
  Alla hija sexy ħafna fil-qliezet ta" taħt iswed tagħha, u mikxufa, trab, ġisem b"saħħtu. It-tifla hija intelliġenti ħafna. Tista" tarmi biċċiet tal-ħġieġ b"saqajha vojta.
  Issa tefgħet oġġett li jaqta" b"riġel tagħha grazzjuż u miksi bit-trab. U mwaħħla, eżatt fil-gerżuma ta 'faxxista. Alla sabih babbat:
  - U jien simbolu tas-sess, u simbolu tal-mewt!
  It-tfajla, wara li reġgħet tkaxkru, tispara. Anyuta mexxa wkoll in-nar.
  Il-kaptan sabiħ, wara li qata" lill-faxxista, qata":
  - Il-ħajja hija katina, u l-affarijiet żgħar fiha huma l-ħoloq ...
  Maria sparat, fetħet ras Fritz u żiedet:
  - Huwa impossibbli li ma tagħtix importanza lill-link!
  Anyuta, għal darb'oħra spara b'mod preċiż, għawweġ:
  - Imma ma tistax tmur f'ċikli fuq trifles ...
  Maria, bħallikieku sparat, żiedet:
  Inkella, il-katina se tegħlquk!
  Tfajla oħra Matrena, sabiħa ħafna wkoll, flimkien mal-pijunier Seryozhka, ħejjew minjiera fuq wajer. It-tnejn imbuttawha... Il-booger insidjuż tkaxkar fil-caterpillar tat-"Tiger"-2. U kif din il-karozza Ġermaniża b"kanna twila se tisplodi.
  It-tifel blond Sergei esclama:
  - Ir-Russja tagħna, għandek barmil!
  U bilkemm kellu ħin biex jaqbeż, jteptep, iswed, għarqub imniżżel, mis-saqaf li jaqa".
  Matryona daqqet għonq it-tifel u qalet:
  - Inti intelliġenti ħafna!
  Il-pijunier għamel triqtu lejn il-quddiem u ngħaqad mal-battaljun tan-nisa. It-tifel huwa kreattiv ħafna wkoll. Pereżempju, għamel ajruplani biex iwaqqaʼ ajruplani tal-attakk faxxisti. Meta l-Focke-Wulfs, jew TA-152s, jogħlew, jinstema' rogħda oerhört deafening.
  Il-Ġermaniżi jolqtu bl-akkumpanjament ta" sinfonija ta" Wagner. Melodija hekk majestuosa.
  Matryona tgħid bi dwejjaq:
  - Għadhom qed jippruvaw ibeżżgħuna!
  It-tifel pijunier kanta b"pathos:
  - Il-gwerrier Russu ma jibżax mill-mewt,
  Il-mewt mhux se teħodna taħt is-sema starry!
  Għax ir-Rus qaddisa se tiġġieled iebes,
  I mgħobbija l-machine gun mighty!
  Matryona, tfajla twila u muskolari b'ġenbejn u spallejn wesgħin, hija mara raħħala tipika. Ħwejjeġ kienu mqattgħin waqt il-ġlied fi ċraret, saqajn b'saħħithom huma mikxufin, xagħar huwa minsuġ f'żewġ nisġiet u mqaxxra ħafna.
  Seryozhka għandu biss ħdax-il sena, irqiq minn malnutrizzjoni, tifel scratched u maħmuġ, fi xejn ħlief xorts. Ix-xagħar naturalment abjad tat-tifel sar griż, u l-kustilji juru minn ġilda rqiqa, ikkunzata u maħmuġa. Saqajn terriblement imwaqqgħin, u fi ħruq, tbenġil, b'folji. Veru, id-destin żamm lit-tifel minn ġrieħi serji.
  Matryona tidher kbira u grassa fl-isfond tiegħu, għalkemm it-tifla m'hi xaħam xejn, iżda b'laħam qawwi u mħarreġ fuq l-għadam. Barra minn hekk, il-ġuħ ma deher li jaffettwa l-figura kbira u kbira tagħha.
  It-tifla tispara minn xkubetta tqila kontra t-tank. Karozzi Ġermaniżi ma jistgħux jittaqqbu fil-forehead, iżda hemm ċans fil-binarji.
  U l-"Iljun" qawwi, wara li rċieva splussiv qawwi fil-karru ta 'taħt, beda jonfoħ id-duħħan bħal tpejjep qawwi.
  Seryozhka kanta bil-malizzja:
  - Stinky Fritz mingħajr ma ħasibha, xegħel sigarett fid-daħla! Naturalment, daħal f"inkwiet kbir!
  Matryona, li tteptep l-għoġġiela muskolari u kkunzati tagħha, taħbit it-tap dance b"saqajha vojta u sbieħ. It-tifla kantat:
  - Qaddisa uċuħ Russu jitpejjep mill-ikona ... Alla ħares inti tixxarrab mill-inqas elf Fritz! U jekk xi ħadd iżżejjed aktar mill-faxxisti, ħadd, emminni, mhu se jikkundannak għal hekk!
  Imbagħad reġgħet għabbet ix-xkubetta kontra t-tank u reġgħet sparat. It-trasportatur Ġermaniż reġa' nefaħ duħħan.
  Il-battaljun tat-tfajliet kkaġuna ħsara sinifikanti lill-Fritz. Iżda wkoll sofra telf. Hawnhekk tfajla waħda kienet imqatta 'minn nofs, u wiċċha sar hekk, minkejja t-trab, pallidu.
  Il-biċċa l-kbira ta" Stalingrad diġà nqabad min-Nazi, iżda dak li fadal mill-belt ma jridx iċedi u jċedi.
  Anyuta, intant, qed tipprova tkisser mit-"Tiger". Karozza Ġermaniża qawwija, ltqajna granata fil-ġenb, iżda ma ċedietx. Iddur biex jispara kanun. It-tfajla trid tħaffir fl-art, u tas-sejjieħ, biex ma titgħaffeġ mill-mewġa tal-blast maħruġa mill-preżent.
  Anyuta ixxejjen bil-mod:
  - Omm, papà, jiddispjaċini!
  Maria tefgħet granata lejn it-Tiger, li splodiet fuq forehead. It-tfajla issira:
  - Dwar il-fatt li t-tagħlim tad-dawl fix-xitwa fir-rebbiegħa ... Nirrepeti mingħajr eċċezzjoni li Hitler huwa bastard tal-pesta!
  Alla, li kiser il-vista tan-Nazis, u ferra l-ilma fuqhom b"tifqigħ, għaqqad:
  - Fit-tebut, rajt il-Fuhrer issa! U tat daqqa ta" sieq lill-fqir dritt f"għajnejh!
  It-tfajla ta" xagħar aħmar fil-fatt tefgħet granata lejn it-tank b"subgħajha vojta. Laqtet il-kanna... Segwa splużjoni u l-geddum tat-"Tiger" ġiet imqatta".
  Il-Ġermaniż kodard ħadu u mar lura.
  Anyuta daħlet minn mnifsejha:
  - Tagħna, tiegħek mhux se jċedi!
  Maria qatgħet merċenarju Hitlerite b"balal u kantat:
  - U l-villain mhux qed jiċċajta! Idejn u saqajn, idawwar il-ħbula Russi! Jegħreq snienu fil-qalb stess ... Jixrob il-patrija sal-qiegħ!
  Anyuta tgħajjat, baħdet:
  - Il-Fuhrer jgħajjat b'mod selvaġġ, idmugħ lilu nnifsu!
  Maria, sparat, żiedet:
  - Well, puffs mewt, grins!
  Deher "Shtumrtiger" saħansitra aktar perikoluż. Jeqred bini sħiħ u bunkers. Barra minn hekk, ma joqrobx lejn il-pożizzjonijiet tat-truppi Sovjetiċi. Il-karozza tinżamm taħt kopertura minn machine gunners Ġermaniżi.
  Anyuta jara li jersaq qrib il-pożizzjonijiet tal-Fritz mhux realistiku. Iżda fis-sema Focke-Wulfs. Waħda minn dawn il-magni itir eqreb lejn il-pożizzjonijiet Sovjetiċi. Il-bniet jiftħu n-nar fuqha.
  Alla jitfa" granata u qalli b"furja:
  - Fil-mewt fil-fond - m'hemm l-ebda maħfra!
  Wara dan, it-tfajla tagħti dawra mill-machine gun. Rolls lura malajr. Tank Ġermaniż relattivament ġdid "Panther" -2 b'turret żgħir u siluwett aktar baxx malajr isuq.
  Diversi tfajliet jitfgħu granati lejn il-karozza Ġermaniża. Hija, wara li rċeviet ir-rigali, tiffriża u ma tistax iddur.
  Alla saffar, issaffar:
  - Dan huwa attakk ġdid! Se nqattgħu ħalqha!
  Il-Panther-2 snarled u spara l-arma aktar qawwija tiegħu.
  Il-kolonna tan-nar qasmet l-arja, u istantanjament saħħnet u elettrolizzat l-atmosfera.
  Alla giggled, il-qxur tellgħu ħdejn it-tfajla nofsha mikxufa. Il-ħamra bla mistħija ħadet ġenbejha u qalet:
  - U Newton għeleb lill-għedewwa, tefa' l-madmad mit-tron! Fritz huwa ddikjara l-liġi ta 'Newton tiegħu!
  Stalingrad kien kollu miġbud f"konflagrazzjonijiet, meta ilsna tan-nar dehru li jilgħaq is-sema u jqaċċtu xrar vjola, oranġjo, u iskarlatina! U kull spark hija bħal ghost li jaħrab minn kastell infern.
  Anyuta, waqt li waqqgħet ġellied Ġermaniż, ħarġet għajnejha blu, kantat:
  - X'qed tnikkir anzjana ħażina? Emmnuni, sptar psikjatriku biss qed jibki għalik!
  Maria kantat f"kanta, sparat lejn in-Nazi:
  - Kemm hu tajjeb li timtedd fuq il-ħaxix u tolqot lil Fritz f"rasu! Irranġa poultice għall-Fuhrer, u ibgħat balal minn machine gun!
  It-tfajla tgħajjat b"mod selvaġġ u dawwar minn żaqqha għal daharha. Għamilt rota bir-riġlejn. Granata tellgħet. Il-Focke-Wulf li jtajru, wara li rċieva shrapnel taħt iż-żaqq, b'mod mgħaġġel telgħet ogħla. Wieħed jista 'jara li frammenti li jaqtgħu feruti lilu. Il-kreatura faxxista ħadet in-nar, u bdiet titlef biċċiet ġwienaħ miksura.
  Anyuta, waqt li ra kif Fokke kien qed jitlef l-altitudni, għawweġ:
  - Dak hu semaforu! Mannara mdendla abbord!
  L-ajruplan Ġermaniż sploda, xerred debris fl-irkejjen kollha mbiegħda tas-sema. U fejn mar l-ass faxxista. Għamilt l-aħħar dawra tiegħi. Il-exekutur mar għall-irmied, mhux il-pilota!
  Maria għatisat, xerred it-trab u qalet:
  - Li tkun jew ma tkunx? Mhix mistoqsija!
  Alla reġgħet tefgħet biċċa ħġieġ b"sieqha, tant li, laqtet l-għajn, ħarġet fuq il-Fritz, minn wara tar-ras:
  - Jien armada tat-tank! U trid tiġi kkurat!
  Il-Ġermaniżi u s-satelliti tagħhom ippruvaw javvanzaw, tefgħu granati quddiemhom. Tali tattiċi kontra l-bniet ma ħadmux. Hawnhekk Seryozhka skjerat catapult, u kif tolqot lill-ghadu bi tweġiba.
  It-tifel pijunier bemħ:
  - Santa Klaws iqattar ħalq Hitler!
  Il-ħlas tal-katapulta, li daħħal fil-folla tan-Nażisti, għamlithom iferrxu, u fl-istess ħin jinqaleb fl-arja. Fritz waqa, u kissru fuq it-terrapien tal-ħitan.
  It-tank "Tiger" -2, wara li tilef il-bilanċ tiegħu, ħabat mal-"Lion". Oh, Leva, fejn hu l-isem formidabbli tiegħek?
  Anyuta tbissem u wieġbet:
  - Ukoll, sew isir Seryozhka!
  It-tifel jgħajjat b"mod aggressiv.
  - Pioneer huwa dejjem lest!
  It-tfajla-kaptan reġgħet bdiet issiefer. U Matryona tickled is-sieq dejqa ta 'Seryozhka, kemm għandu iebes! Mhux ta" b"xejn li t-tifel ma jibżax jgħaddi min-nirien.
  Marija f"kanta qalet:
  - Iż-żgħażagħ hija tajba - ix-xjuħija hija ħażina!
  Alla, din il-ħamra ferrieħa, qabel:
  M'hemm xejn agħar mix-xjuħija! Dan huwa tabilħaqq l-aktar stat diżgustanti minn kulħadd!
  U t-tifla għamlet qabża b"kolp ta" stat. Hi immaġinat għal mument nanniet diżgustanti. Le, tqabbilx, mara anzjana ma 'tifla. U x'sbuħija, f'korpi Slender.
  Alla ħa u kanta:
  - Fluss wara sena, snin f'karavan,
  Anzjana togħrok il-henna f"mehrież...
  U xi ngħidu dwar il-figura rqaq tiegħi,
  Ma nifhimx kif marret iż-żgħażagħ!
  Anyuta xeħtet għajnejha, waqqgħet lill-Ġermaniż b"daqqa fil-groin, u rrimarkat:
  - Le! Xorta waħda, fil-gwerra hemm tali seħer - li tibqa 'għal dejjem żagħżugħa! Dejjem fis-sakra!
  Matryona poġġiet ħlas ġdid fil-katapulta. Din hija xi ħaġa bħal mehrież tajjeb. It-tfajla issira:
  - Tgħaddix, imma għaddi!
  Seryozhka ħawwad saqajh irqiq iżda ħeġġa u ħabbat:
  - Wiċċ Fritz!
  U granata, flimkien ma 'pakkett ta' splużjoni, tellgħu fl-aqwa tiegħu fil-pożizzjonijiet tan-Nażisti.
  Iva, Stalingrad ma ngħatax lilhom. Għat-tielet xahar mill-aħħar ta" Ġunju, l-attakk ilu għaddej, iżda l-belt ma setgħetx tieħu kollox. Fuq setturi oħra tal-front, in-Nażisti kisbu suċċess, iżda mhux fuq dan.
  Anyuta sparat il-pistola tagħha u għajjat:
  - Kollox huwa impossibbli, jiġri li jkun possibbli... M'hemmx għalfejn tagħmel l-univers ikkumplikat ħafna!
  U laqat it-tank tal-gass ta" mutur. Il-magna splodiet, u whirlwinds nar dawwal il-pajsaġġ affumikat. U l-Ġermaniż kien imqatta" minn siba tan-nar.
  Il-kaptan tat-tfajla għajjat:
  - Inħobb noqtol il-ħażen! U dan huwa l-ogħla ġid!
  Maria ħarġet lill-Ġermaniżi b"tifqigħ u faqqgħet:
  - Ejja nilagħbu porcupine!
  Alla fetaħ in-nar, b'mod aktar preċiż. Ftit suwed baqgħu mimdudin fuq terrapien miksi bil-lanza:
  - Oqtol l-ghadu! - It-tfajla whispered.
  Maria bil-logħob kantat:
  - Wara li miżbugħa lil Hitler bil-lipstick, Mainstein bi hairspray, jien se jkaxkruk fil-magħluq tal-Princess, il-kelb fidila se gnaw inti!
  Anyuta, spara, issira:
  - Ejja filgħaxija, Adolf, hang yourself ... Ieqaf iqarraq rasek! Ejja filgħaxija, ittajjar bħal ġirfalkun - biex tħabbat sew in-Nażisti!
  Maria qalet b"rabja, ħabtet l-elmu minn fuq ras l-istormtrooper:
  - Nistaw! U aħna se!
  Il-bniet mill-battaljun "Lenin" waqqfu l-avvanz tat-truppi barranin. Fritz mexa 'l quddiem, litteralment tefa' katavri fl-ispazju. It-tank "Lev", li bih ġew ippinjat it-tamiet, lanqas ma għen. Hawnhekk hawn modifika tal-magna b'pistola ta '150 mm.
  Alla tħabbat ġebla mwaħħla mal-beżżula vojta tagħha. It-tifla għandha sider sbieħ u sħaħ. It-tifla titfa" granata b"sieqha. Ir-riġel huwa aktar b'saħħtu mid-driegħ, u t-tefgħa tmur lil hinn.
  "Lion" irċieva vojt fil-caterpillar, u waqaf. Maqtul minn ħalqu qawwi. Ħsejjes u kollass.
  Alla, beżaq, jgħid:
  - Il-gwerrier Russu ma jgergrux bl-uġigħ!
  U t-tifla terġa" tispara. U jagħmel dan tajjeb ħafna. Il-faxxista jegħleb 'il barra mit-torri jaqa' lura.
  Tfajla xagħar aħmar, kważi mikxufa tgħid:
  - Għalxejn l-għadu jemmen li rnexxielu jkisser lir-Russi! Min jazzarda, jattakka fil-battalja, aħna se negħlbu l-għedewwa bil-biża!
  U Alla rolls-muskoli ta 'l-istampa, li hi intaljat ħafna.
  Oh, kemm huma sbieħ il-bniet! Ma rrid li xi ħadd minnhom imut.
  Ekaterina ġriet... Tfajla sabiħa ħafna, b"xagħarha fluffy u abjad. Hi b"xi mod jirnexxilha tħammġhom b"xi tip ta" pozzjoni biex ma jinħamux.
  It-tifla hija sabiħa ħafna, bil-figura ta 'Venere, biss aktar attenwata u intaljata. Ħwejjeġ fuqha, bra u qliezet ta" taħt biss. Kollox ieħor diġà ġie mqatta". Imma kemm huma grazzjużi s-saqajn! Din mhix tifla, imma siġill ta 'perfezzjoni, kuruna ta' sbuħija.
  Hija timxi b'mod speċjali, bħal iskojjattlu. A saqajn vojta u teptip, u tkaken, sorprendentement jibqgħu nodfa. Ekaterina tispara, u l-faxxist ikollu ulċera f'sidru.
  It-tfajla tgħid:
  - Lealtà lejn il-patrija hija l-ogħla kelma!
  Allah qal bid-daħk:
  - Neħħi l-bra tiegħek u oqgħod bħali fi xorts!
  Catherine ħadet rasha negattivament.
  - Dan mhux xieraq!
  Alla heżżet ġenbejha, spara sewwa u kanta:
  - Xi ħaġa membru Komsomol saret mhux tas-soltu! Il-mixi b"sidru vojt hekk huwa indiċenti ħafna!
  Catherine daħqet u rrimarkat:
  - Għaliex iġibu ferħ lill-Fritz, ħares lejn is-sbuħija tagħna!
  Allah wieġeb bir-reqqa:
  - Is-sbuħija tagħna hija fatali!
  Katya daħqet u sparat lejn it-TA-200. Il-karozza Nazista ħadet in-nar. U l-bjonda sabiħa għajjat:
  - Mewt għall-ħażen!
  Allah daqa.
  - U l-ħajja hija tajba!
  Ekaterina, meta rat li l-Ġermaniż kien qed jaqa", għajjat:
  - Dan huwa l-ogħla valur! Taħsibx li n-Nazis li rebħu!
  Alla se jkanta:
  - Stennija għar-rebħa! Tistenna r-rebħa... Dawk li jixxennqu li jkissru l-qajd! Stennija għar-rebħa! Stennija għar-rebħa! Inkunu nistgħu negħlbu lin-Nazis!
  Tfajla sabiħa, u sidirha mikxufa qed tħawwad. Tajjeb b'torso vojt fis-sħana, li hija intensifikata min-nar.
  Anyuta issa dehret ferm aktar determinata. Hija sparat lejn il-Fritz b"submachine gun, u barked:
  - Jien nikkastrak!
  U tabilħaqq in-Nażisti rċevew rigali u twiebet fatali! U t-tfajla wriethom figura, ejja nibnu sieq vojta. U whistled bħal nightingale-robber. U permezz tas-swaba 'ta' l-estremitajiet t'isfel.
  Il-kaptan tat-tfajla huwa intelliġenti ħafna. U frizzanti. U mhux krudili xejn. Hi wkoll kultant tħossha ddispjaċuta għas-suldati tal-għadu, li jista" jkollhom tfal li jibku għal missirijiethom mejta.
  Anyuta, madankollu, tkeċċi ħsibijiet bħal dawn 'il bogħod minnha nfisha, wieħed irid jinfaqa' jibki minnhom. Iżda ma kinux ir-Russi li ġew għand il-Ġermaniżi biex jisirqu u joqtlu. Le, dawn huma l-Ġermaniżi u pakkett sħiħ aggressiv ta 'barranin minn madwar id-dinja daħlu fil-firxiet Russi.
  Anyuta qasmet ruħha u sparat lejn il-Fritz, li kien qed jipprova bil-kwiet jersaq qrib il-pożizzjonijiet tar-Russu Fritz ... Għajnejh u moħħu, li kienu nqatgħu minn balla, ħarġu 'l barra.
  Il-kaptan tat-tfajla tbissem u qal, bil-qalb:
  - Dritta għajn għal għajn, ras għal ras!
  Anyuta spara b"mod preċiż, u laqat mutur b"sidecar. Il-karozza bdiet tiċrit, u l-machine gun tellgħet, inqalbet diversi drabi. Imbagħad il-geddum tiegħu għereq fis-sejjieħ.
  It-tfajla għorok il-lingwata vojta u bit-trab fuq is-sejjieħ. U hi mmirata mill-ġdid. Wiċċ ferrieħa, żagħżugħ tagħha grinned pjuttost grinned. It-tifla kantat:
  - Le, għidna lill-faxxisti, in-nies tagħna mhux se jittolleraw li l-ħobż fragranti Russu jissejjaħ ford!
  Maria għamlet xutt preċiż ħafna, li minnu nħaraq il-Focke-Wulf, u ċappet:
  Għal qarrieqa, ovvjament, l-għażla hija ċara,
  Għal dollari, huwa lest li jittradixxi lil Rus...
  Imma r-raġel Russu huwa tant sabiħ
  Li lest jagħti ħajtu għall-Art Omm!
  It-tfajla, għamlet sarja u wriet lin-Nazis it-tin, u skrolljat, u l-balal ma messux is-sbuħija.
  Alla deher, din is-sbuħija, kważi għarwiena, u ħarxa bħal xitan, tefa" granata f"daqqa b"żewġ saqajn. U hi ċċekkjat:
  - Dak li għandi huwa ... Fritz f'ġenb li jaqtgħu!
  Matrena ikkoreġiet lil Alla:
  - Sharp, fil-ġenb, u mhux fil-ġenb li jaqtgħu!
  It-tfajla tgħajjat u ħadet sidirha dulliegħa, u nediet granata bl-użu ta 'granata b'pakkett ta' splużjoni. It-"Tiger" ntlaqtet mal-geddum, u dan ix-xogħol tal-arti mgħawweġ evitat.
  Wara dan, il-kreatura Nazista marret lura. Bdiet titkaxkar bħal fekruna maqbuda fin-nar.
  Anyuta kantat, b"teptip ferħan:
  - U t-"Tiger" qed tmur lura u l-Ġermaniżi qed jinħbew!
  Il-Maden Battalion manuvra taħt attakk, attakki mill-ajru u pistoli tqal. Hawnhekk il-bombers tal-ġett laqtu, imkissra, weqfin jaħarqu għolew fis-sema. U l-ġebel kien fuq in-nar. Fortunatament, l-ebda waħda mill-bniet ma mietet, iżda l-irġiel marru għad-dinja li jmiss - li mhumiex daqshekk sorry! U l-erwieħ itiru - xi wħud lejn is-sema, u oħrajn lejn l-infern! Fejn ix-xjaten bil-pitchforks diġà qed jistennew lil dawk li ma jemmnux f"Ġesù.
  Alla huwa l-aktar sexy mill-ġellieda f'rabja: tajjeb, in-Nazis minn "Sturmtigr" tagħhom jistgħu jisparaw fuq il-pożizzjonijiet tat-truppi Sovjetiċi u joqtlu l-ġellieda ħomor?
  . KAPITOLU #7
  U t-tfajla qabdet granata b"saqajha vojta u dawwar f"kaskati ta" daqqiet. U għażil aktar u aktar malajr. U mbagħad, bil-qawwa kollha tagħha, tefgħet id-don tal-mewt fil-geddum wiesgħa tal-Stormtiger. Ir-riġlejn mikxufa u ikkunzati tas-sbuħija leħħew, u l-granata tellgħet fil-geddum wiesgħa. U l-magna qawwija l-ewwel fgat, u mbagħad ġrew. Żewġ "Royal Tigers" li kienu fuq il-ġnub tas-"Sturmtiger" ġew mitfugħa 'l fuq u mxerrda f'direzzjonijiet differenti. Ir-rombli tqattgħu minnhom, u waqgħu għal isfel, itiru bħal ġiżirana miksura tar-reġina.
  Il-mewġa tal-isplużjoni tefgħet Alla, u t-tfajla tellgħet rasu 'l isfel. U kienet imdawwar, imbandla u mitfugħa. Iżda l-ġmiel madankollu niżlet, tas-sejjieħ li jaqtgħu, u ġebel imfarrak imħaffra fil-qigħan tagħha vojta. It-tifla kellha uġigħ, u anke permezz tas-sieq calloused, il-ponta mtaqqba.
  Imma Alla sab is-saħħa biex iqum u jgħajjat:
  - Intom il-faxxisti tkunu fl-irmied!
  Anyuta u tfajliet oħra ġew mitfugħa minn mewġa splussiva, u anke mgħaffġa ftit. Iżda ħadd mill-ġellieda sbieħ ma miet. It-tfajliet iltaqgħu ma" uragan u nar immirat tajjeb. Jrażżnu n-Nazis li qabżu 'l barra u insetti aggressivi oħra li jassedjaw l-USSR.
  Marija kantat b"entużjażmu kbir:
  - U meta t-tromba tal-Mulej teħodna għall-battalja, inkunu ħbieb mal-Komsomol! U bir-rieda taʼ Ġeħova, inkun għas-sejħa tal-ismijiet tas-sema!
  Alla, ħawwad it-trab mill-qigħan imfarrak fid-demm, kanta:
  - Lenin, partit, Komsomol! Qed nibagħtu l-Fuhrer f"dar tal-ġenn!
  Il-bniet bdew jidħku b'mod deafening, u Seryozhka qal b'allarm u dwejjaq:
  - U l-katapulta tiegħi mhix preċiża daqs ir-riġlejn vojta u b'saħħithom ta 'Alla!
  Matryona, li tgħawweġ il-muskoli tad-driegħ tagħha, qalet:
  - Dak huwa OK! Għadek taħseb. Xi ħaġa cooler!
  Vedmakova, li tirritorna mill-linja ta 'quddiem, irċeviet sejħa urġenti lil Vladivostok. Wara li sofrew telf kbir u kważi ddawru Khabarovsk (il-komunikazzjoni ma 'din il-belt inżammet permezz tal-Amur), il-Ġappuniżi waqqfu t-truppi tagħhom biex jerġgħu jingħaqdu u jerġgħu jimlew. Mill-inqas mitt miljun Ġappun, ma 'sebgħin miljun oħra Manċurja u t-Tajlandja, jistgħu jittrasferixxu infanterija fl-abbundanza. F'ċertu sens, huwa aktar faċli li tiġġieled l-USSR milli l-Istati Uniti, għaliex biex tiġġieled dawn tal-aħħar għandek bżonn ħafna vapuri għaljin u bl-ebda mod ajruplani irħas. Iżda l-infanterija b'xkubetti ħfief u rħas u mitralji kkupjati minn Schmeisters jistgħu jiġu fornuti fi kwantitajiet kbar! Kull tifel Ġappuniż mill-età ta 'seba' snin jaf kif jiġbor u żarma machine gun! Biss, ovvjament, jieħu ż-żmien biex jittrasferixxu truppi mill-gżira għall-kontinent. U wara li rċeviet riforniment, mur fil-fond fit-territorju Sovjetiku mill-ġdid!
  Wara li rċeviet sejħa, Vedmakova ttamat li finalment tirċievi ġellied ġdid u tiġġieled fis-sema. It-tifla ttieħdet Vladivostok f'emka. Il-pilota ħass bħal terminator. Il-vjaġġatur sħabu rriżulta li kien nannu ta" xagħru griż, minkejja l-età konsiderevoli tiegħu, li libes biss strixxi ta" surġent.
  Huwa ddikjara bil-ftaħar:
  - Oh, żgħażagħ! U taf li kont iġġieled mal-Ġappuniżi lura fi żminijiet tsaristi!
  Vedmakova staqsa dubjuża:
  - Tassew? Jew forsi rċevejt ukoll salib?
  Nannu, ħawwad daqnu griż, misħut:
  - L-ebda salib, l-ebda midalji! Għalhekk għal sena u tliet xhur iġġieled bħala privat! X'taħseb, kulħadd jista' jikseb titoli u medalji? Speċjalment taħt it-tsar, meta l-grad u l-fajl ma tantx kienu favoriti!
  Vedmakova qabel:
  - Iva, taħt ir-re kien hemm inugwaljanza tal-klassi! Imma ż-żminijiet huma differenti issa. Mill-mod, kif inti Japs! Jiġifieri, l-għadu kien qawwi?
  L-anzjan wieġeb, u jteptep snienu tal-ħadid:
  - Mhux dgħajjef, għalkemm jekk il-kmand tagħna kien aktar intelliġenti, ma jaqtgħux qalbhom Port Arthur u Manchuria! Mhumiex ghadu daqshekk qawwi.
  Emka kien qed isuq bil-mod, it-triq kienet imqaxxra bil-bombi u l-artillerija. Kien possibbli li nitkellmu.
  Vedmakova staqsiet ftit aktar bil-kwiet:
  - U x'kienu tagħna aktar b'saħħithom?
  Ix-xjuħ bil-ħeġġa, bħallikieku kien ġugarell tal-arloġġ, għoġobha xi ftit drabi:
  - Xi ftit iva! Per eżempju, il-Ġappuniżi għandhom għoxrin darba aktar shooting ranges minn tagħna. Qabel ma ntbgħatt fuq quddiem, ipparteċipajt fi tliet shooting ranges biss. U mbagħad ħames tiri kull wieħed. Madankollu, fi tifi tan-nar, ma nistgħux ngħidu li konna agħar mill-Ġappuniżi. U dan minkejja li kienu bl-uniformijiet kaki, u konna nilbsu overcoats bojod. Naturalment, wara li ksibna xi esperjenza militari. Il-Ġappuniżi għandhom ħafna inqas abbiltajiet fl-affarijiet militari minn tagħna, minkejja t-taħriġ itwal. Iżda xkubetti tagħhom laqtu ħafna aktar preċiż mill-klabb tagħna Mostina.
  Vedmakova qablet mingħajr riżerva:
  - Iva, żgur! F'dan għandek raġun! Il-Ġappuniżi, bħall-Ġermaniżi, jagħtu wisq attenzjoni biex iħaffru.
  L-anzjan ħadlu rasu.
  - Viċi versa! Mhux probabbli inqas milli għandna fl-armata zarista! Ukoll, jekk anke qabel l-Ewwel Gwerra Dinjija, bdew iħarrġu s-suldati aħjar, u għall-inqas biddlu l-uniformijiet tagħhom, allura ... Mhux armata, iżda titjib solidu!
  Vedmakova irrimarkat, mhux mingħajr malizzju:
  - Qabel il-gwerra, aħna wkoll tajna ħafna attenzjoni għall-mixi fil-parati! Mid-dehra, l-għaqal jitgħallem mill-iżbalji ta" ħaddieħor, l-iblah minn tiegħu, min ma jitgħallem xejn, min?
  In-nannu irrimarka:
  - It-tagħlim jiġi maż-żmien! Iżda bil-provvista, ġeneralment kellna imblukkar sħiħ. L-ebda pistoli, l-ebda balal! Ħafna drabi kienu bil-ġuħ, is-suldati mordu - ma kienx hemm mediċini! Aktar nies mietu minn tifu u abominazzjonijiet oħra milli minn balal Ġappuniżi. Kienet gwerra daqshekk ħażina. Kuropatkin huwa idjota! L-ebda dawriet, l-ebda camouflage, huwa tefa direttament lin-nies fit-trinek taħt il-machine guns. Konna użati bħala għalf tal-kanuni. Kollox spiċċa ħażin ħafna, rotta. Kif jg[idu, bilkemm kaxkru saqajja. Veru, nistaʼ nkun pjuttost kburi bil- fatt li ħrabt mill- jasjar! Bħal feruti wkoll!
  It-tfajla, kurjuża, staqsiet:
  - U l-Ġappuniżi nfushom saru aħjar jew agħar! F'termini tal-kwalitajiet tal-ġlied tagħhom.
  L-ewwel ix-xjuħ xegħel sigarett, u mbagħad biss wieġeb:
  - Huwa diffiċli li tiġġudika dan b'mod oġġettiv. L-armati nbidlu, dehru tankijiet, ajruplani, submachine guns. Il-vapuri f'termini ta 'progress ma nbidlux daqshekk, kif ukoll l-armi tan-nar. Iżda l-istupidità tal-kmand baqgħet l-istess, għalhekk iħollha, l-attakk fuq Vladivostok!
  Għajnejn ħodor The Witcher leħħew.
  - M'hemm l-ebda skuża għal dan!
  L-anzjan qabel.
  - U ma jistax ikun! Wara kollox, kienu jafu li l-għadu kien qed jipprepara trick, u ma kien hemm ebda mod kif tirreaġixxi għaliha! Bħallikieku mwaqqfa. Iżda t-tregwa mal-Pindos hija sinjal ċar li waslet biex issegwi daqqa qawwija.
  Witcher ċaqlaq.
  - Bil Pindos?
  In-nannu kkonferma:
  - Iva, hekk isejħu l-Amerika u l-Gran Brittanja issa! L-isem ġej mill-kelma "to steal", jiġifieri, to steal. U dawn huma pajjiżi parassiti, ħallelin li jerdgħu d-demm minn dawk li huma aktar stupidi u dgħajfa!
  Il-pilota ġibdet rasha ħamra:
  - Hawnhekk naqbel!
  L-anzjan insista:
  - Naqblu li l-kmand tagħna huma idjoti, u anke tradituri! Mela ibdel il-flotta tagħna, agħar mill-Pindo!
  Vedmakova oġġezzjonat:
  "Forsi ma ħasbux li l-Ġappuniżi se jolqtu daqshekk malajr. B'mod ġenerali, il-Lvant Imbiegħed kien post ta 'mistrieħ, u kodard u nies għażżien stabbiliti hawn. Wara kollox, fl-armata m'għandekx għalfejn taħdem ħafna bħala ħaddiem jew bidwi kollettiv fuq wara, iżda tikseb razzjon u salarju tajjeb. Min-naħa l-oħra, ma tirriskjax ħajtek billi taqdi fil-Lvant Imbiegħed. Iva, ġenna għall-loafers u l-kodard.
  L-anzjan wieġeb:
  - Suldati u uffiċjali jiġġieldu mhux daqshekk ħażin. Hawn Khabarovsk, għadu mhux għadda.
  Vedmakova qabel:
  - Gwerriera Russu, gwerriera speċjali! Imma kif qal Brusilov: is-suldati tagħna huma eċċellenti, l-uffiċjali huma tajbin, il-ġenerali huma medjokri, u t-zar huwa kompletament ħażin!
  In-nannu għajjat dispjaċir:
  - Jekk il-kmandant tagħna ma kienx Kuropatkin, iżda Brusilov: konna nirbħu! Alas, kien miktub fuqu! Irrid ngħid li taħt it-tsar, il-ġeneri Russi saru iżgħar: taħt Suvorov kien hemm galaxie sħiħa ta 'ġeneri pendenti! Madankollu, Stalin huwa Ġorġjan, iżda kif jgħidu Ġorġjani...
  In-nannu interrott lil Witcher:
  - Oqgħod attent b'dikjarazzjonijiet bħal dawn! Allura tista 'tidħol f'dipartiment speċjali! Madankollu, għalija, Stalin bl-ebda mod mhu ġenju! U pereżempju, il-punch tal-linja mitlufa fi Frar jikkonferma dan! Mill-mod, smajt li fl-1 ta 'Mejju, id-difiża tal-ajru Sovjetika f'Moska kienet bla sahha u mietu ħafna eluf ta' ċittadini Sovjetiċi!
  L-anzjan irrimarka:
  - Grazzi għall-Istati Uniti u l-Gran Brittanja! Taw lill-Wehrmacht ajruplani ġodda! Barra minn hekk, smajt li kien hemm sabotaġġ tal-massa, li minħabba fih il-Yaks waqgħu fl-arja! U huwa Yaks ġdid fjamant!
  Witch xeħet rasha.
  - Smajt dwarha! Tassew għajb! Imma nispera li l-awturi jiġu kkastigati, u l-problema tiġi rranġata!
  In-nannu għolleb, imbagħad f"daqqa waħda qal:
  - Il-problema ewlenija hija f'rasna! Speċi ta" mentalità sovjetika! Attentat biex persuna tinbidel f'kog, fi skjav ordinarju!
  Vedmakova ma argumentatx. Hi waqfet qasira, ħarset vojta barra mit-tieqa. Issa t-theddida tat-telfa tal-USSR saret ħafna aktar tanġibbli. Irriżulta li anki Moska mhix protetta minn rejds bl-ajru. Mill-inqas, m'għandux biżżejjed protezzjoni affidabbli biex jiflaħ raid tal-ajru massiv!
  Ukoll, il-gwerra qed timxi fi stadju kemmxejn differenti ... Veru, fil-battalji qrib Stalingrad, il-Ġermaniżi kellhom ukoll supremazija tal-ajru, iżda ma ġabitx ir-rebħa mixtieqa! Madankollu, mhux daqshekk kbira, il-Fritz kellu vantaġġ! Wara kollox, ajruplani Sovjetiċi ġodda regolarment waslu fuq quddiem! Imma rrid ngħid li l-livell tat-taħriġ tal-ġlied fost il-bdoti kien baxx ħafna. Ħafna mill-bidu ma kellhomx aktar minn 8 sigħat ta 'titjir. Dan huwa minus kbir, speċjalment peress li l-Ġermaniżi normalment ikollhom sa 250 siegħa! Madankollu, wara Stalingrad, il-Ġermaniżi naqqsu l-programm għal 150, iżda issa sar ħafna aktar faċli bil-fjuwil. Madankollu, id-dehra ta" numru kbir ta" ajruplani ġodda se toħloq problema għall-Fritz.
  Mill-mod, ġie rrappurtat li fost il-bdoti tal-bombi li waqgħu, inqabdu diversi ċittadini Amerikani. X'inhu l-aħħar, ma ġiex bħala sorpriża! Il-Luftwaffe m'għandhiex biżżejjed bdoti għal bombi ġodda, għalhekk kien hemm voluntiera!
  Nistaqsi kif il-kmand Sovjetiku se jirrispondi għal dan? Wara kollox, m'hemm xejn biex tikseb Berlin? Bombers strateġiċi ta 'medda twila ma ġewx żviluppati fl-USSR, bl-eċċezzjoni tal-P-8. L-aħħar ajruplan b"veloċità ta" ftit aktar minn 400 kilometru fis-siegħa u li nħoloq fl-1936 huwa ċarament skadut. Barra minn hekk, meta tolqot lil Berlin, se timxi mingħajr skorta bl-ajru, u l-Ġermaniżi jistgħu jinterċettawh bl-ajruplani tagħhom. Wara kollox, diġà għandhom radars tajbin ħafna li se jirreġistraw il-moviment tal-massa li jtir lejn Berlin. Iva, u jieħu ż-żmien biex jinħelsu biżżejjed minn dawn il-magni għal strajks kontra l-Ġermanja. Il-Ġermaniżi mhumiex nazzjon dgħajjef u jħobbu t-teknoloġija! Huma stess huma probabbilment l-aktar nazzjon dixxiplinat u organizzat ħafna fl-Ewropa jew saħansitra fid-dinja! Huwa diffiċli ħafna li tirbaħ waħdu, u anke li jkollok, fuq it-tieni front, mhux Ġappun dgħajjef.
  L-aħjar ħaġa li għandek tagħmel f'din is-sitwazzjoni hija li tipprova ssuq feles bejn l-Alleati u l-Ġermanja. Imma kif tagħmel dan? Beria kien diġà taha struzzjonijiet biex twettaq dan bl-użu tad-destroyer li wasal mingħand l-Amerikani. Provokazzjoni tajba setgħet tirriżulta, iżda Anna ma kellhiex ħin.
  Jidher li mhix ħatja - dak li mhux id-destin, iżda għadha tiġbor wara togħma spjaċevoli. Bħallikieku forsi kienet waslet ġurnata qabel kollox kien ikun differenti!
  Madankollu, mhuwiex eskluż! Iżda waslet hekk kif irċeviet ordni mingħand Beria!
  B'mod ġenerali, Lavrenty Palych huwa kaptan tal-provokazzjoni. Il-Ġappun attakka l-Port tal-Peru, mhux mingħajr il-parteċipazzjoni tiegħu!
  Il-fatt hu li d-dokumenti dwar l-Istati Uniti qed tippjana li tniedi serje ta 'strajks preventivi bl-użu ta' trasportaturi tal-ajruplani, inklużi dawk ibbażati fuq il-Port tal-Peru, bħallikieku aċċidentalment waqgħu f'idejn l-intelliġenza tal-pajjiż tar-Rising Sun!
  Barra minn hekk, l-Amerikani huma iblah: ipprovokaw lill-Ġappun fil-gwerra, flimkien mal-Gran Brittanja imponiet embargo fuq il-provvista taż-żejt u materja prima oħra, iżda huma stess ma kinux lesti għall-gwerra!
  Tabilħaqq, l-Istati Uniti fl-1941 ma kellhiex forzi suffiċjenti, speċjalment fit-tankijiet, għall-gwerra mal-Ġappun. Fl-1940, kellhom biss 400 tank, u l-informazzjoni dwar l-1941 hija sigrieta, iżda mhux probabbli li anke dak iż-żmien kien hemm aktar minn elf! Allura l-Amerika telgħet fil-gwerra, billi kienet kompletament mhux ippreparata! Ukoll, il-Ġappun huwa wkoll mhux armat ħafna. Kieku kellha madwar elfejn u nofs tankijiet, u ħfief, allura, pereżempju, ma kien hemm ebda avjazzjoni fuq medda twila!
  Allura l-piloti qalbiena tal-Istati Uniti tal-pajjiż tar-Rising Sun ma bbumbardjawx! U huma biss ltqajna lilhom infushom fil-lych! U issa ddeċidew li jirkupraw l-USSR, billi jiddependu primarjament fuq l-infanterija tagħhom, ħolm li jirrepetu s-suċċess taż-żminijiet tat-Tsar Nicholas II!
  The Witcher ddejjaq u kanta:
  Kemm hi kkumplikata l-ħajja, Mulej, sfortunatament,
  Int stess tpoġġi kuruna tax-xewk!
  Le, daqqa rasi
  Jum ġdid iwiegħedna problemi!
  
  Ħolm imfarrku fi trab
  Id-dud krudili jigbor bil-passjoni!
  U uġigħ u niket f"għajnejk
  Dak li jrażżnu, ħadd mhu fil-poter!
  
  Imma x"tista", Alla
  Kohl innifsu tela" s-salib tal-Golgota!
  Dwar kuntentizza ħolm fantażma
  Huma jgħajtu u jħajru fil-biki tal-armla!
  
  M'hemm xejn agħar mill-art mid-dinja,
  Skeċċ tal-gwerra kollha pinzell fid-demm!
  Fowm tal-ankrar tal-etere,
  Tkisser il-web f'daqqa!
  
  U jekk trid ħajti
  Imbagħad itfagħni Mulej fl-infern!
  Inħobbok xorta waħda
  Fil-progress, nemmen fil-bidla!
  
  Nemmen li persuna
  Kapaċi ssir aktar nadifa, ogħla!
  Li t-tbatija taż-żmien tispiċċa,
  Insiru bħal ħu l-Iktar Għoli!
  
  X"se nikkmandaw
  Fil-firxa ta 'starships!
  Dik l-armata qalbiena tagħna
  Aktar b'saħħtu mill-Quasar se jiddi!
  
  Il-ħajja qatt mhi se tgħib
  U kulħadd ikun uman!
  Bħal raġġ bla tarf tas-sena
  B"età bla limitu u hienja!
  
  Il-komuniżmu jsir reali
  Emmen li se jkun aħjar milli ħlomt!
  Progress 'il quddiem, 'il fuq, mhux 'l isfel,
  Ħalli jkun hemm ferħ - l-ebda niket!
  Vedmakova spiċċat il-kanzunetta u "Emka" finalment saq lejn Vladivostok. Il-pilota ħares lejn il-belt b'kurżità. Il-qerda f'Vladivostok żdiedet b'mod notevoli, xi bini kienu jpejpu, timijiet tat-tifi tan-nar kienu qed jaħdmu fit-toroq, kien hemm ħafna adoloxxenti bi pali, fisien, u kits oħra tat-tifi tan-nar.
  In-nannu irrimarka:
  - Taħt it-zar, iż-żgħażagħ ukoll ħadmu ħafna, iżda mingħajr tbissima u entużjażmu! Għalkemm mhux se tasal 'il bogħod fuq entużjażmu vojt!
  Vedmakova oġġezzjonat:
  - Jekk l-industrija hija l-magna tal-ekonomija, allura l-entużjażmu huwa fjuwil b'rata għolja ta 'ottan!
  Ix-xjuħ qaleb ferħan.
  - Tajjeb tgħid tifla!
  "Emka" waqfet ħdejn il-bini tal-uffiċċju tal-kmandant u Vedmakova kważi spiċċat minnu. Riedet tassew li terġa" tkun fuq iż-żiemel bil-ġwienaħ tagħha.
  It-tifla ħabtet il-bieb tal-uffiċċju fejn intbagħtet fuq l-aġenda. Segwa leħen bi ngħas.
  - Idħol!
  Witcher daħlet, kburi iddritta spallejnha. Fis-siġġu sib raġel bl-uniformi ta" kurunell tal-NKVD. Tip bħal dan qargħi u spjaċevoli. Huwa staqsa bil-kbir lill-pilota:
  - Isem sħiħ!
  It-tifla malajr wieġbet:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Il-Kurunell żied:
  - Grad militari?
  - Maġġur tal-Forza tal-Ajru u eroj tal-Unjoni Sovjetika! - Kburi qal il-pilota.
  Il-Kurunell qabad ir-riċevitur u qal fil-qosor:
  - Il-Maġġur tal-Forza tal-Ajru Vedmakova diġà wasal!
  Imbagħad daret lejn it-tfajla.
  - Kif tħossok? Tama b'saħħithom?
  Il-pilota kixef snienha.
  - Jien inħossni tajjeb! Lest biex tiġġieled bħal iljunja!
  Il-Kurunell qaleb.
  - Kbir! Naħseb li l-Ġappuniżi se japprezzawha!
  Kien hemm storbju, ċaqliq ta 'stivali, u sitt impjegati ordinarji tad-dipartiment speċjali, akkumpanjati minn raġel b'uniformi speċjali, infaqgħu fl-uffiċċju. Ordna:
  - Manetti lil din il-kelba!
  The Witcher kien konfuż:
  - X'iktar huwa dan?
  Il-kurunell ħabbat:
  - U dak! Inti taħt arrest, ċittadina Vedmakova! U int se tintbagħat il-ħabs!
  Raġel b"uniformi speċjali wissa:
  - Din il-mara hija tajba ħafna fil-ġlied! Allura kun viġilanti!
  Witcher tbissem.
  - Mhux se nkun rappreżentanti tal-aġenziji tal-infurzar tal-liġi kuraġġużi tagħna! Ċempel lil Beria u dan in-nuqqas ta' ftehim mill-ewwel, iċċara!
  Il-Kurunell snorted b"disprezz.
  - Hawn biex tfixkel lil Beria! Ibgħatha l-ħabs, u l-investigazzjoni se ssibha!
  Is-saħħara qabdet.
  - Jiena eroj tal-Unjoni Sovjetika u l-investigazzjoni, ovvjament, ser insemmu, iżda jkun aktar mgħaġġel ma 'Beria! Irrid inkun fuq il-kontrolli tal-ajruplan kemm jista" jkun malajr!
  Il-kurunell ikkonsola:
  - Matul il-gwerra, ħadd ma jiġbed għal żmien twil! Neħħiha!
  Vedmakova mxiet mingħajr ma tirreżisti, u kienet imbuttata biss ftit mill-btieti ta 'magni guns ta' mudell imqassar, li magħhom bdew jarmaw l-iscouts. Imbagħad daħħalni ġo lembut iswed u ħaduni. Anna Petrovna kienet kalma, ma ħassithax ħatja dwarha nfisha, u l-NKVD x'aktarx jaf dwar ir-relazzjoni speċjali tagħha ma 'Beria, għalhekk se jsibuha. Huwa saħansitra interessanti li jżuru l-ħabs. Raġel reali għandu jrabbi lil ibnu, iservi fl-armata, u jservi żmien il-ħabs! Allura, probabbilment, gwerrier! Ħafna nies famużi kienu fil-ħabsijiet: Stalin, Lenin, u Hitler!
  Il-ħabs ma kienx jinsab 'il bogħod ħafna mill-uffiċċju tal-kmandant, u għalhekk Vedmakova inħarġet u mmexxija fil-bitħa. Hemmhekk il-klieb jgħajtu b"mod vizzjuż, il-ħitan tal-ġebel tal-dungeon mibnija lura fis-seklu tmintax kienu matt u griżi. It-tifla ħasset eċċitament involontarju meta ddaħħlu ġewwa u mmexxija mill-kurituri. Hawnhekk hawn it-tieqa tar-reġistrazzjoni: mistoqsijiet dwar id-dazju:
  - Isem, kunjom, patronimiku, sess!
  Imbagħad dawwar il-lemin ġo kamra bil-madum. Hemmhekk, fuq il-mejda, poġġa uffiċjal bl-uniformi tal-NKVD u fardal tal-ġilda, u miegħu tabib b'kowt abjad u żewġ nisa ta 'età medja li jiġbdu ingwanti tal-gomma rqaq fuq idejhom.
  Is-senter li takkumpanja lil Vedmakova neħħietha l-manetti b"moviment mgħaġġel u pprattikat. L-uffiċjal ordna:
  - Tneħħi l-ilbies!
  Vedmakova kienet sorpriża:
  - Xiex?
  L-uffiċjal bil-kalma tenna:
  - għidt tilbes! Tfittxija u spezzjoni personali huma meħtieġa!
  It-tfajla blushed.
  Imma hawn l-irġiel!
  L-uffiċjal bil-fardal barked:
  - Nista 'ngħinek! Tajjeb, armi l-puta ċraret tiegħek!
  Vedmakova trembled, ftakar li iva, meta titpoġġa l-ħabs, tfittxija personali hija obbligatorja u bdiet tneħħi ħwejjeġ. In-nisa ħaduha u sondaw bir-reqqa kull ħjata. Tħalla fil-qliezet ta" taħt tagħha, Vedmakova kienet imbarazzata, iżda l-uffiċjal barked:
  - U neħħi l-qliezet ta" taħt kelba! It-tfittxija se tkun kompluta!
  Tħalla quddiem diversi rġiel għarwenin għal kollox (il-konvoj li ġabha waqaf, lest biex jiġġieled f"kull mument), it-tifla kienet imbarazzata u ppruvat tgħattiha b"idejha.
  Laqtuha bil-qawwi b"klabb fuq il-warrani:
  - Idejn fil-ħjatat kelba!
  Vedmakova croaked, iżda ssaporti. Meta spiċċaw jistħarrġu ħwejjiġha u qatluha l-istivali, l-uffiċjal ikkmanda:
  Issa iċċekkja għalik innifsek!
  Il-ħabsijiet nisa bdew minn ras. Huma ħarġu xagħarhom b'swaba' ingwanti, imbagħad ħarsu f'widnejhom, anke użaw tubu b'flashlight. Il-widnejn ġew ritrattati diversi drabi, liwi u unbending. Imbagħad ħares lejn l-imnifsejn:
  - Sogħla, jekk jogħġbok! Dak hu, aktar b'saħħtu!
  Imnieħer tat-tifla tgħaffeġ. Dan kien segwit minn eżami tal-ħalq. Kien pjuttost spjaċevoli, idejn mhux maħduma ppressaw l-ilsien, issa u mbagħad ġibdu 'l bogħod, imbagħad ġibdu aktar diffiċli, saħansitra kważi qatgħuha.
  L-uffiċjal tkellem:
  - Trid toqgħod aktar attent! Hija tista 'tkun spy!
  Il-ħabsijiet bdew jagħfsu subgħajhom fuq snienhom, u jiċċekkjaw għal xi mili li jista 'jkun fih informazzjoni importanti. Vedmakova ħassitha umiljata u beżqet fuqha; l-eroj tagħha tal-USSR kien imfittex bħal puttana, ma tilef xejn. Imbagħad idejn ingwanti femminili bdew iħossu s-sider vojt tat-tifla. Huma mgħaffġa tagħha, ħass litteralment kull millimetru, shine permezz ta 'flashlight. Isdra tat-tifla nefħet b"tradizzjoni, u l-ħabsinijiet għafsu dejjem aktar, imbagħad għoġbu:
  - Le! Hija nadifa hawn!
  Sussegwentement, ġew eżaminati ż-żokra u s-swaba '. Iż-żokra kien miġbud lura, mibrum ukoll, u wara kien imtaqqab b'labra. Mhux inqas bir-reqqa eżaminati-swaba.
  - U issa tfittxija ġinekoloġika! - ordna l-uffiċjal.
  Il-ħabsijiet ordnaw:
  - Liwja u ferrex saqajk, jekk jogħġbok!
  Dan kien segwit mill-aktar umiljanti, meta l-idejn tal-jailer fi ingwanta, pjuttost bejn wieħed u ieħor daħlet fil-bosom tat-tfajla. Vedmakova groaned fl-uġigħ u l-umiljazzjoni. U l-id kienet qed tiġġarraf b'mod riġidu fil-grotta fejn il-mara żżomm l-aktar teżor siewi tagħha, li minnu kienet kemm bl-uġigħ kif ukoll bil-tikek. It-tfajla tgħawweġ ftit, u l-uffiċjal gerbet malizzjuż:
  - Iċċekkjaha bl-akbar attenzjoni possibbli! Wara kollox, huwa f'postijiet intimi li l-ispiji normalment jaħbu d-dokumenti, u xi drabi nota żgħira hija biżżejjed biex issir taf informazzjoni importanti.
  Jailer wieħed ġie sostitwit b'ieħor, u wara t-tfittxija saret saħansitra aktar uġigħ u goff. Vedmakova rrealizzaw li riedu biss umiljawha, u biddlu t-tfittxija f'tortura.
  L-eżami tal-anus ma kienx inqas mhux maħdum, barra minn hekk, intuża l-imsaren, u enema kbira. Jidher li l-bdot kien tabilħaqq suspettat serjament. Wara dan, l-iċċekkjar tas-swaba, is-saqajn u s-saqajn dehret xi ħaġa żgħira.
  Madankollu, dan ma spiċċax hemm, l-uffiċjal ordna:
  - Issa fuq l-x-ray ta 'l-istonku! Ma tantx setgħet tibla!
  Ukoll, ma jweġġgħux daqshekk. Hawn kien preżenti tabib, ħares bir-reqqa minn kollox, anke fil-qalb u fil-pulmuni. Fl-aħħar ingħata l-approvazzjoni:
  Hija nadifa u perfettament b'saħħitha!
  L-uffiċjal jgħajjat irrabjat:
  - Ħasra li nisparawha xorta waħda! Madankollu, ħallih idoqq il-pjanu għalissa!
  Il-pilota, stordut bl-umiljazzjoni, mexa b"ubbidjenza bħal awtomat. Idejn Witcher kienu mċappsa biż-żebgħa u mbuttaw bir-reqqa fuq il-karta. Imbagħad segwa kull xorta ta 'kejl, ritratti fil-profil, fil-wiċċ sħiħ. Għal żmien pjuttost twil kienu sfurzati joqogħdu għarwiena, kitbu mill-ġdid is-sinjali, ċikatriċi u moles kollha fuq il-ġisem. Wara dan, hija tlaħlaħ f'doċċa kiesħa, li, inċidentalment, hija soltu fl-USSR, mhux biss għall-priġunieri, huma ngħataw uniformijiet tal-ħabs.
  - Ilbes kelba!
  Il-libsa kienet fil-fatt drapp tal-ixkora, meħjuta minn burlap u rrakkmat b"numru tal-ħabs. Ma tawx lit-tfajla żraben, apparentement qiesuhom bħala lussu bla bżonn għall-għedewwa tan-nies, u għalhekk, bilkemm koperti, ħaduha fiċ-ċella.
  Kien għadu kemm kien hemm arresti tal-massa, il-ħabs kien iffullat żżejjed u żanżin. Vedmakova kienet mitfugħa f'gaġġa skomda, fejn diġà kien hemm aktar minn mitt mara, l-aktar bniet żgħażagħ mill-militar u qaddejja. Meta l-pilota ddaħħlet fiċ-ċella, hija ma setgħetx tagħmel pass, il-priġunier imbarazza l-art kollu. Kien skur ħafna fiċ-ċella, it-tieqa kienet imqabbda b'twavel, kienet misduda u riħa qawwija, apparentement kienu ma ħarġux il-barmil għal żmien twil.
  Il-bniet kienu nofshom mikxufin, u xi wħud kienu kompletament mikxufin, ħadu ħwejjeġhom. Bosta minnhom iddeliraw u talbu xarba. Is-saħħara waqfet u staqsiet:
  - Ma nistax nieħu pass! Fejn għandi mmur!
  - Fejn miġjuba hemm u tieqaf! - Ordnat mid-dlam, probabbilment l-akbar fiċ-ċella. - M'hemm l-ebda post għalina.
  Vedmakova, meta rrealizza li dan kien stupidu, madankollu staqsiet:
  - Għal xiex intom tfajliet?
  Il-vuċijiet segwiti:
  - Iva, hawn l-Artikolu 58, jew saħansitra mingħajr ebda ħlas! Għal xiex int?
  Witcher ċaqlaq:
  - Iva, Beria ġiet stuprata!
  Kien hemm daħka ta" ħbiberija tal-bniet u esklamazzjonijiet:
  - Iva, hi tagħna!
  Min qaxxar mid-dlam:
  - Hang ftit minn dan Beria!
  Leħen ta" ħażina interrott:
  -Biżżejjed! U għalhekk diġà ġew sparati aktar minn nofs elf raġel fil-bitħa! Aħna wkoll nistgħu nieħdu mixja bil-kamera kollha!
  Witcher barked:
  - Tajjeb, le, jekk jeħduni biex niġi sparat, ma nċedix hekk!
  . KAPITOLU #8
  Oleg Rybachenko kompla jiġġieled għal għada qawwi flimkien mat-tfajla Margarita Korshunova.
  Huma ġġieldu fi Stalingrad. Iġġieldu bil-kuraġġ kolossali kollu. U t-tfal eterni ma ħasbux li jirtiraw u jċedu għall-għadu.
  Iżda l-forzi ma kinux ugwali u n-Nażisti mxew 'il quddiem bil-mod. Iżda bil-mod ħafna u jitfa 'l-avviċinamenti għad-djar, u t-toroq bil-katavri ta' merċenarji.
  Moska kienet imdawra iżda kienet għadha tiġġieled. U kellha wkoll il-bniet sbieħ tagħha. li huma tassew sinjuri.
  Oleg Rybachenko u Margarita kienu qed jisparaw lura fi Stalingrad. Fl-istess ħin, it-tifel ipprova jikkomponi xi ħaġa, skond AI.
  Kandidat Presidenzjali tal-Belarus Alexander Lukashenko ma kienx permess li jipparteċipa fl-elezzjonijiet. Sabu ħtija fil-fatt li l-Katidral Slavu rtira l-firem. Bħala riżultat, ma kienx hemm sitt kandidati, iżda ħamsa. U l-ġlieda prinċipali żvolġiet bejn Zenon Pozdnyak u Kebich. Kebich pro-Russu u aktar moderat għadda għat-tieni rawnd b"marġni żgħir. U mbagħad rebaħ il-Poznyak anti-Russu b'differenza kbira.
  Lukashenka ipprotesta li tneħħa illegalment. Iżda b'mod ġenerali, ma kien hemm xejn ħlief storbju.
  Kebich rebaħ b"kunfidenza kbira. U sar l-ewwel president tal-Belarus.
  Dalwaqt il-Belarus daħlet fiż-żona tar-rublu. Is-sitwazzjoni fl-ekonomija baqgħet fi kriżi. Ma kienx hemm biżżejjed flus. Iżda l-pajjiż kien fiż-żona tar-rublu.
  Kebich ippropona proċess ta" integrazzjoni mar-Russja. Bdiet il-konverġenza tal-liġijiet, infetħu l-fruntieri, l-ekonomija magħquda. Inħolqu korpi supranazzjonali.
  Fl-1999 saru elezzjonijiet presidenzjali ġodda fil-Belarus. L-ekonomija kienet fi kriżi profonda wara l-inadempjenza Russa. Iżda l-influwenza tal-komunisti żdiedet ħafna. Lukashenka, min-naħa l-oħra, tbatti ma 'kulħadd u ma ħoloqx il-partit tiegħu stess, u kien imbuttat minn forzi oħra. Il-ġlieda prinċipali żvolġiet bejn Kalyakin u Kebich. Zenon Poznyak kien tilef il-popolarità sa dan iż-żmien. Kif ukoll il-Front Popolari Bjelorussu kollu kemm hu.
  Il-komunisti saru aktar b'saħħithom.
  Fir-Russja, l-istorja wkoll inbidlet xi ftit. Zyuganov rebaħ il-president ftit aktar voti, għalkemm ma rnexxilux jirbaħ. Lebed kien is-Segretarju tal-Kunsill tas-Sigurtà għal ftit xhur aktar. Iżda, b'mod ġenerali, dan mhux daqshekk sinifikanti. L-aktar differenza importanti hija li Chernomyrdin ma tkeċċiex. U bħala riżultat, huwa baqa 'prim ministru anke wara l-inadempjenza. Kebich, madankollu, minkejja l-għajnuna ta 'Chernomyrdin, xorta tilef fit-tieni rawnd, u Kalyakin sar il-president tal-Belarus.
  U fir-Russja, wara t-tluq ta 'Yeltsin, Chernomyrdin mar għall-presidenza. L-ekonomija Russa diġà mxiet lejn it-tkabbir u Viktor Stepanovich, għalkemm b'diffikultà kbira, bl-għajnuna ta 'Zhirinovsky, li ħa t-tielet post, għeleb lil Zyuganov.
  Għalhekk, fir-Russja, Chernomyrdin sar president, Zhirinovsky sar segretarju tal-kunsill tas-sigurtà u l-ewwel assistent tal-president. Putin s"issa baqa" fuq il-ġenb. Zyuganov huwa l-mexxej tal-oppożizzjoni. Primakov għadu Ministru tal-Affarijiet Barranin.
  Allura kollox mar skond il-pjan. Kalyakin kompla l-proċess ta 'integrazzjoni, iżda għadu mhux magħqud. L-ekonomiji żdiedu. Chernomyrdin għamel gwerra fiċ-Ċeċenja. Innegozjat ma' Maskhadov. U eventwalment kisbet stabbiltà hemmhekk.
  Chernomyrdin rebaħ l-elezzjoni li jmiss faċilment fuq Zyuganov. Kalyakin kien ukoll elett faċilment għat-tieni mandat. Kollox kien sejjer xi ftit jew wisq bla xkiel. L-ekonomija tal-Belarus kienet qed tiżdied.
  Iżda Kalyakin ma marx għat-tielet mandat. Is-suċċessur tiegħu kien kollega Novikov.
  Chernomyrdin lanqas ikkontesta għat-tielet mandat. Chernomyrdin ġie suċċessur minn Zhirinovsky. Dan tal-aħħar, ovvjament, sar ħafna aktar moderat, iżda żied il-pressjoni fuq il-Belarus - talbet l-adeżjoni mar-Russja.
  Id-debuttant ċaqlaq. Minħabba dak li kien taħt sanzjonijiet.
  Zhirinovsky kien aktar riġidu u ippressat aktar ... B'riżultat ta 'dan, il-forzi pro-Russi għamlu referendum fil-Belarus, li ħabat ma' kriżi ekonomika severa. U l-Belarus saret parti mir-Russja. Dan is-sentiment intensifikat kontra l-Punent.
  Fl-2014, Zhirinovsky, li ħa vantaġġ mill-okkażjoni tal-Maidan fl-Ukrajna u t-twaqqigħ ta 'Yanukovych, bagħat truppi. L-armata Ukraina ma kinitx lesta għall-ġlied u r-Russi żarmawha. Yanukovych u r-Rada, bil-pistola, ħabbru referendum. Ir-Russja annesset din ir-repubblika magħha nnifisha.
  Sabiex l-Ukraini jirribellaw inqas, Zhirinovsky mexxa l-kapitali tar-Russja lejn Kiev. U dan influwenza r-riżultati tar-referendum. Vladimir Volfovich innifsu, fl-elezzjoni presidenzjali li jmiss, ġie elett b'mod trijonfanti għat-tielet mandat, u abolixxa r-restrizzjonijiet kollha f'referendum.
  Alexander Lukashenko irtira u għereq fl-imsieba. Putin serva bħala chairman tal-FSB sal-2012, meta kellu sittin sena. U Zhirinovsky, li għoġbu jġedded lit-tim, ma sostitwihx b'uffiċjal kapaċi ta' erbgħin sena. Il-gvernatur tal-Belarus, li ħa post Novik, sar iżgħar ukoll.
  Ir-Russja, madankollu, waqgħet taħt is-sanzjonijiet tal-Punent, iżda ma kinux sinifikanti ħafna. Zhirinovsky iġġieled fis-Sirja u l-Iraq. Huwa ħoloq l-istat tiegħu stess għall-Kurdi u, b'mod ġenerali, aġixxa b'mod aktar deċiżiv minn Vladimir Putin. Barra minn hekk, ir-Russja nediet attakk bil-missili fuq l-Arabja Sawdija u nefħet sew il-prezzijiet taż-żejt.
  Imbagħad bdiet gwerra kbira bejn l-Iran u l-Istati Uniti. Dak li għolla l-prezzijiet taż-żejt saħansitra aktar. Sadanittant, ir-Russja ħadet u annesset l-Istati Baltiċi u l-Moldova. U mbagħad, ħadet vantaġġ mit-taqlib fil-Każakstan wara t-tluq ta 'Nazarbayev, inkludiet din ir-repubblika fiċ-ċirkolazzjoni tagħha.
  Sar ukoll referendum, u r-Russja akkwistat provinċja oħra.
  Gradwalment, ir-restawr tal-USSR ipproċediet.
  Fl-2020, Zhirinovsky aġġorna r-rekord fl-elezzjonijiet għar-raba 'mandat tal-President tar-Russja. Sakemm telaq.
  U r-Russja mxiet madwar l-Asja Ċentrali. Fl-Uzbekistan, it-Taġikistan, il-Kirgiżistan, it-Turkmenistan, dehru truppi Russi u saru referendum dwar is-sħubija mar-Russja.
  Allura l-pajjiż ġie rrestawrat għall-fruntieri ta 'qabel tal-USSR.
  Iżda dan ma kienx biżżejjed għal Zhirinovsky. U hu, mingħajr preġudizzji bla bżonn, okkupa l-Finlandja bit-truppi. U hemm, ovvjament, b"riżultat ta" kważi 100%, billi jsir referendum. U jingħaqad magħha.
  Għalhekk, ir-Russja rritornat tagħha. Ir-relazzjonijiet maċ-Ċina marru kemmxejn għall-agħar minħabba t-talbiet lil Port Arthur u l-iżgumbrament tas-sofor mis-Siberja.
  Iżda filwaqt li ċ-Ċina kienet tibża kontra r-Russja u blather.
  Iżda fl-Alaska kien hemm kolp ta" stat militari, u t-truppi Russi okkupawha. U għamlu referendum dwar ir-ritorn lejn ir-Russja. Fl-istess ħin, l-Amerika kienet imġiegħla tirrikonoxxi l-invalidità tal-ftehim dwar il-bejgħ tal-Alaska lir-Russja.
  Għalhekk...
  Oleg Rybachenko waqaf u reġa beda jispara.
  It-tifel spara tifqigħa u mbagħad tefa" granata b"siequ vojta. Xxerred lin-Nazis u tweet:
  - Aħna invinċibbli!
  Margarita sparat ukoll tifqigħa, tefgħet granata b"saqajha vojta, faqqret il-Fritz u għajjat:
  - U dejjem magħqudin!
  It-tfal ġġieldu b"qalb kbira ħafna.
  It-tifel reġa" qata" fuq l-għedewwa b"tifqigħ. Tefa" granata lejn il-caterpillar b"saqajh vojta. Bħala riżultat, żewġ tankijiet ħabtu. Oleg Rybachenko kanta:
  - Glorja lilek, art Russa tagħna,
  F'isem ir-Russja sagra,
  Familja tal-kunsilli indiġeni!
  It-tfajla reġgħet tefgħet il-granata b"sieqha vojta. Wiċċtu tużżana faxxisti u kantaw:
  - Hemm baqra fuq il-muntanji,
  Kun tfal b'saħħithom!
  It-tifel ta dawra, ħsad il-Fritz u ċapċ:
  - Patrija f'qalbi,
  Fortunatament, niftħu l-bieb!
  U wara dan, riġel tat-tfal tiegħu, tefa 'granata. Huwa tifel li huwa tassew ġarrier fatali tal-qerda.
  Margarita hija wkoll vleġġa bi preċiżjoni kolossali.
  It-tifla ħaditha u kantat:
  - Le, il-viġilanti mhux se jisparixxi,
  Il-ħarsa ta" falkun, ajkla-
  Il-vuċi tan-nies hija sonoruża -
  Il-whisper se jfarrak is-serp!
  It-tfajla, tefg[et granata b"sieqha vojta, [adetha u tg[id aktar;
  Stalin jgħix f"qalbi
  Biex ma nkunux nafu d-dwejjaq -
  Fetaħ il-bieb għall-ispazju
  L-istilel kienu jiddi fuqna!
  U t-tifla daħqet. Hija qatgħet il-faxxisti. Hija ħarġet il-gradi tagħhom u squeaked:
  Nemmen li d-dinja kollha se tqum -
  Se jkun hemm tmiem il-faxxiżmu...
  Ix-xemx tiddi qawwi
  Il-mod, li jdawwal il-komuniżmu!
  U għal darb'oħra t-tifla b'għaqal titfa' granata b'sieq vojta. Imbuttaw lil xulxin tankijiet Nazisti.
  Natasha tissielet ukoll. Fi Stalingrad, il-bniet huma biss eroj.
  U jkantaw lilhom infushom bil-kuraġġ:
  - Art twelidi hija d-dlam tal-univers,
  Kapaċi nfarrak l-attakk tal-għedewwa ħżiena...
  Ma nistax inħobb ġurnata mingħajrek
  Jien lest li nagħti ħajti għalik!
  U Natasha titfa" granata b"sieqha vojta.
  Sussegwentement, Zoya qed jispara. Tfajla sabiħa bil-bikini. Se tagħti dawran, mow l-Nazis.
  U mbagħad rigal qattiel se jtir minn sieqha vojta.
  Zoya kantat, kixfet snienha:
  - Inħobb neqred l-għedewwa! Tfajla bħal din!
  U għal darb'oħra, is-sbuħija b'saqajha vojta se tibda l-qerda.
  U mbagħad Aurora tispara. Wkoll xitan aħmar xagħar kif issuq fuq in-Nazis.
  U bis-sieq vojta tagħha, granata sparata se tgħawweġ lill-ġellieda tal-Wehrmacht fuq żrar.
  It-tfajla tgħajjat:
  - Tili, tili, tkarkir, wali ...
  Ħabbat lin-Nazi bis-saħħa tiegħi,
  Ma nistax nirrifjuta issa!
  U għal darb'oħra l-gwerrier jispara b'mod preċiż.
  Aktar nar huwa mmexxi minn Svetlana. U wkoll b"sieq vojta, tefgħet pakkett ta" splużjoni.
  Ukoll, il-Fritz ltqajna.
  It-tifla, franchement, hija gwerriera tal-blat.
  U kif tkanta:
  - Glorja lil Rus fuq id-Dinja,
  Dejjem inkunu bil-ħolma!
  U erba 'tfajliet fuq in-Nazis u kif se jolqtu. B"mod ġenerali, huma bħal qaddisin mill-battaljun tal-anġli tal-mewt. U n-Nazis fi Stalingrad jiksbuha.
  Imma qed isir aktar diffiċli u aktar diffiċli.
  Stalingrad għadu jżomm, iżda n-Nazis diġà setgħu jieħdu d-Dry. Hemm ukoll flotta qawwija mill-baħar fost in-Nażisti. Inklużi vapuri Brittaniċi maqbudin.
  Huma litteralment feruti l-kosta kollha. U t-Torok qed javvanzaw min-nofsinhar. Jiġri verament creepy.
  Natasha u t-tfajliet tagħha minn Sukhimi setgħu jtiru lejn Stalingrad, qabdu ajruplan tal-plywood Ġermaniż.
  U issa, ukoll, fi Stalingrad. Bħal, din il-belt hija l-faxxisti, tirrispetta kemm tipprova ma teħodhiex.
  Natasha titfa" rigal qattiela b"sieq vojta, tiċrita lin-Nazi f"laħam imqatta", u tkanta:
  - Ħajja tagħna se tkun meraviljuża!
  Zoya, li tefgħet granata b"sieqha vojta, żiedet, u kixfet snienha:
  - Jekk, ovvjament, nirbħu!
  U t-tifla ħadet il-bżieżel iskarlatina tagħha.
  Aurora, tispara, għajjat:
  - U ħalli Patrija tkun famuża!
  U, b'sieq vojta, se jitfa' rigal qattiel. Għaffeġ lill-avversarji, u squeak:
  - Glorja lill-Kbir Rus'!
  U mbagħad Svetlana ħadet il-linja u blasted. I minqux mitt Nażisti. Imbagħad nediet granata b"sieqha vojta, u tgħajjat:
  - Għad-dawl il-ġdid tax-xjenza u l-prosperità!
  U l-erba" tfajliet qed jerġgħu jiġġieldu, u mhux se jbaxxu mnieħrhom.
  Natashka neħħiet il-pakkett splussiv b'żewġ saqajn vojta. U minħabba s-saħħa kollha tagħha, tefgħet ġo tank Nażista.
  L-E-75, wara li rċieva ħsara, waqaf u beda jpejjep.
  Natasha kantat:
  - Rus' daħqet u tibki u kanta,
  Fl-etajiet kollha, għalhekk hi u Rus'!
  Imbagħad Zoya ħaditha u nediet preżenti qattiel b"saqajha vojta. U tank ieħor tan-Nazis waqaf, miksi.
  Zoya tweeted:
  - Iva, il-futur huwa tagħna!
  Glorja lir-Russja kbira!
  Aurora sparat minn machine gun. Maħsuda ħafna faxxisti. Imbagħad qalet b"mod aggressiv:
  - Glorja lill-eroj tal-USSR!
  U mit-tefgħa tas-sieq vojta tagħha, reġgħet itir granata. Hawn it-tfajla ħamra. Biss terminatur invincible.
  U kif Svetlana ħaditha, u għaffeġ lin-Nazis. U waqqagħhom bħal ħuxlief li jaqta".
  Imbagħad hi ċappet:
  - Glorja lill-art tar-Russja!
  U mit-tfigħ tas-sieq vojta tagħha, itir granata ta 'frammentazzjoni fatali.
  Il-gwerrier għaxxaq:
  - Għall-imperu Sovjetiku!
  Natasha tispara, tgħid:
  - Għall-akbar imperi!
  U għal darb'oħra, xi ħaġa li toqtol lin-Nażisti b'garanzija enormi itir minn sieqha vojta.
  U t-tfajla tkanta:
  - Glorja lil Ommi -
  Glorja lir-Russja!
  Zoya tefgħet ukoll granata b"sieqha vojta. Qatgħet ħafna Nażisti u tgħajjat:
  - Ir-Russja l-Kbira - glorja kbira!
  U għamlet il-għajn lejn sħabha.
  Bniet naturalment kważi mikxufa. F'bikini, ikkunzat, muskolari, sbieħ, u mgħawweġ.
  Kemm jidhru bniet charming meta kważi mikxufa! U għaliex anke ħwejjeġ!
  Sussegwentement, Aurora tispara b'mod attiv. U b"siequ vojta, se jitfa" xi ħaġa li toqtol lin-Nażisti.
  Imbagħad hu jkanta:
  - Għall-Patrija kbira!
  Svetlana kompliet tispara. Qatgħet in-Nażisti u ċapret:
  - Għal kisbiet kbar!
  U b'sieq vojta, kif tniedi granata. U għal darb'oħra, in-Nazis huma mutu.
  Tajjeb bniet Russi. Huma nies ta 'aerobatics.
  U mbagħad hemm il-piloti: Mirabela u Anastasia. L-istess bħal slapped fuq il-Fritz.
  Iva, il-hordes ta 'Hitler iferrxu minn bniet bħal dawn.
  Ġellieda jiġġieldu fuq Yak-9. Il-karozza tidher li hija skaduta. Iżda pjuttost effettivi. Għalkemm fil-veloċità u l-armament inferjuri għall-Luftwaffe.
  Kanun wieħed biss ta" 20 mm u machine gun għall-bniet, kontra ME-262 b"ħames kanuni ta" 30 mm.
  Imma hawn Mirabela jimmanuvra bil-għaqal, jidħol f"denb l-avultun faxxista bil-ġwienaħ. U jisparah. Knocks out metall, ħruq l-ghadu nadif.
  Imbagħad Mirabela kantat:
  - Ogħla u ogħla u ogħla
  L-ajruplani jtiru bħall-għasafar...
  Inwaqqghu soqfa faxxisti
  U l-valur tas-suldati huwa lil hinn mill-fruntieri!
  U hawn Anastasia, kif hi se teħodha u tiġbor in-Nazis. Hija tfajla terminator.
  Hu se jfarrak l-uċuħ tal-banditi Nażisti, u jgħajjat:
  - Se tiġi glorja kbira għal Rus'!
  U wkoll b'saqajn vojta se tagħfas fuq il-pedali. U Messerschmitt ieħor jaqa".
  Il-bniet jiġġieldu fi qliezet ta" taħt waħdu. U huma tajbin ħafna. Jittellgħu malajr fuq magni aktar dgħajfa. U jitilqu mit-tiri tal-ghadu.
  Mirabela taqta" lil Fritz, tgħajjat:
  - L-ebda ċawla, ma tistax tħabbatna!
  U għal darb'oħra l-gwerriera creeps 'il barra għal distanza fatali.
  U l-magna l-ġdida Nazista taqa".
  It-tifla sandlija taf x"qed tagħmel. U hi sejra mill-aqwa.
  Hawn faxxista jipprova jgħatti lill-gwerrier mill-bogħod. U titlaq. U b'xi miraklu, għal darb'oħra f'denb l-għadu.
  U jwaqqa" lil Fritz, iħabbat:
  - Xejn mhu impossibbli għar-Russi!
  U għal darb'oħra l-gwerrier jagħmel U-turn iddisprat. U karozza oħra taqa" mtaqqba.
  Mirabella tweet:
  - Tassew id-dinja nħolqot għar-Russja!
  U għal darb'oħra, kif toħroġ. U kif iċedi lill-għadu!
  Anastasia wkoll iwaqqa" karozza Ġermaniża u tgħajjat:
  - L-art tagħna kollha se tkun famuża, imma mhux se jkun hemm qabda għalina!
  U l-bniet huma aktar u aktar diverġenti!
  X'jista' jittratta magħhom? Huwa dak uragan aggressiv!
  B'mod aktar preċiż, uragan ma jistax jegħlebhom!
  Natasha sadattant tissielet u tkanta:
  Aħna se niġġieldu għar-Russja!
  U wkoll b'sieq vojta, kif tniedi granata ta 'kalibru qattiel.
  U itħan in-Nazis f"laqx tal-metall u laħam imdemmi.
  Zoya, ukoll, se tarmi waħda fatali u jaħarqu b"sieqha vojta, u, jaqbeż, tagħti:
  - U għall-ordni l-ġdida tal-komuniżmu madwar id-dinja!
  U kixef snienu.
  Aurora mbagħad tispara bil-qawwa. Jispara lilu nnifsu, jaqta" lin-Nazis u jgħajjar, iħabbar snienu:
  - Għall-progress!
  U minn sieqha mikxufa tiġri xi ħaġa li kapaċi tfarrak kull ostaklu.
  U mbagħad fil-battalja Svetlana. Tfajla qattiel bħal din.
  U hi wkoll blonda. Kif slashes lejn in-Nazis ... U mbagħad preżent qattiel itir minn sieqha vojta. Huwa se jfarrak in-Nazis, u jibdilhom fi fjammi devilish.
  Bniet Terminator kif isfar:
  - Ifaħħar il-kelma ta' unur tiegħi!
  Kelma Komsomol!
  Ġellieda kif jisparaw fuq in-Nazis. U ejja nisparawhom bħal klieb rabid.
  Hawn huma t-Terminators! U jfarrak lin-Nazis - ukoll, xjaten!
  Natasha qalet b"pathos:
  - Se niġġieldu għas-soċjaliżmu,
  Għar-Russja Sovjetika tagħna,
  Għal ordni kbira ġdida!
  U għal darb'oħra, rigal fatali jtir minn sieqha vojta.
  Zoya taġixxi wkoll b'mod pjuttost enerġetiku. Tfarrak il-faxxisti. U ma jħollihomx. U saqajha mikxufa teptip bħal skrun.
  Il-Gwerrier jgħid bi fervur:
  - F'isem ir-Rus sagra,
  Ir-Russja tkun igglorifikata!
  U għal darb'oħra l-gwerriera bi tissielet eċċitament sħiħ.
  Imbagħad Aurora titfa" rigal tal-mewt b"sieq vojta. Kif jiknes lin-Nazi fid-direzzjonijiet kollha. U jgħid bir-rabja:
  - Jiena ċ-ċampjin tad-dinja fil-boxing!
  U mbagħad Svetlana se tniedi l-qattiel u distruttiv. U sieq vojta tagħha hija daqshekk nimble.
  U l-gwerriera ċappa:
  - Jiena l-aktar b'saħħtu fid-dinja,
  Aħna se nixxarrab in-Nazis fit-tojlit -
  Ma jemminx id-dmugħ tal-Patrija,
  U se nagħtu lill-oligarki ħżiena fil-moħħ!
  . KAPITOLU #9
  Waqt li tipparteċipa fi battalji tqal, Vedmakova ma tantx raqdet għal diversi jiem, u għalhekk, minkejja l-istretti estremi fiċ-ċella tal-ħabs, stuffinness u stennch, raqdet kważi immedjatament.
  Hi ħolmet li kienet fil-Medju Evu u mexxiet rewwixta tal-iskjavi, u saret tip ta 'Spartacus fi dublett! Wara l-ewwel suċċess, it-tfajla gwerriera kuraġġuża, it-tfajla muskolari, ġabret lir-ribelli u offrew li jagħżlu l-mexxejja tagħhom stess.
  Vedmakova, kif mistenni, saret il-kap ta 'stakkament diġà pjuttost kbir, u offriet lill-eroj qawwi Turan bħala l-ewwel deputat tagħha.
  U hawn l-iskjavi kienu unanimi. Imbagħad għażlu l-irġiel ta 'għaxra. Is-sistema deċimali hija l-aktar sempliċi u Vedmakova ddeċidiet li xejn m'għandu jkun ikkumplikat.
  Armati bit-trofej, u jieħdu bebbux tal-wirdien (f'ħolma tqila, faqqa' s-subkonxju tas-Sħaħar), komplew.
  Biex issaħħaħ l-awtorità tagħha u tiġġebbed riġlejha, Vedmakova mxiet, miexja bħal qattus. Imbagħad it-tfajla bdiet tiġri, tħoss iċ-ċagħaq żgħir u jaqta" tat-triq tal-blat bil-qiegħ ta" saqajha vojta. Iżda l-gwerriera ma tatx attenzjoni għall-uġigħ, barra minn hekk, kienet qabel kulħadd. Kif irriżulta, mhux għalxejn. Tliet ġellieda tal-għedewwa qagħdu f'embossat, u setgħu jqajmu allarm prematur. Il-mexxej tar-rewwixta tela" fuq siġra u qabeż fuq l-għedewwa minn fuq. Il-movimenti tagħha huma bħal żfin ta 'ibridu ta' tigri u cobras, bikja żgħira u mnaqqsa bl-irjus maqtugħin.
  - Hekk inkisser ir-reżistenza!
  Vedmakova ma setgħetx tirreżisti tilgħab għall-pubbliku, u wriet irjus maqtugħin lill-iskjavi. Kien hemm daqqiet ta" approvazzjoni b"reazzjoni.
  Dalwaqt dehru l-ereditajiet bil-pjantaġġuni. Id-djar minquxin huma palazzi reali b'dekorazzjonijiet u statwi. Funtani kienu viżibbli hawn u hemm. Minn statwa waħda fil-forma ta" Żews b"ġwienaħ ta" farfett u ħalq fuq l-istonku, saqajn u sidru: ġew imsawta seba" ġettijiet. L-għelieqi huma sinjuri, xaħam, bi xebh ta 'qoton tad-deheb, qamħ bi spikelets kbar, ċiċri u affarijiet oħra. Huma impjegaw ħafna skjavi. Kien hemm kemm irġiel u nisa, kif ukoll ħafna tfal. Ovvjament l- indokraturi, il- gwardjani. Iżda b'mod ġenerali, ovvjament, hemm ħafna aktar skjavi, u bi pali u mgħażqa.
  Vedmakova qajjem banner magħmul mid-dar meħjut bil-għaġla minn bniet skjavi: Bl-immaġni ta 'Xabla u hoe! Skjavi oħra ġrew għall-attakk.
  Sadanittant, diversi skjavi irġiel u nisa kienu mdendlin mal-arbli, idejhom u saqajhom kienu mtaqqbin bl-imsiemer. Jidher li dawn it-tfal tal-inġustizzja kienu kkundannati għat-torment. Meta rat il-liberaturi jersqu, it-tfajla msallab għajjat b"vuċi qawwija bla mistenni:
  - It-tpattija waslet, tħabbat lis-sidien!
  Il-mexxej tal-Witcher, bħal dejjem quddiem. Il-bebbuxu tal-wirdien tagħha trabba u waqqa" żewġ għassiesa f"daqqa. Il-kumplament inklinat lura, wieħed bil-biża", saħansitra ġera fil-lanza tiegħu stess. L-imsaren ħerġin miż-żaqq imtaqqab. It-tifla daħqet.
  - Intom ġellieda dgħajfa jekk tibżgħu minn żiemel!
  Miloslava, li saret is-squire tagħha, ġġieldet fuq il-lemin, il-mannara f'idejn it-tfajla, bħall-leħja ta 'barbiera għaqlija. Allura famużament jaqta 'l-ġellieda.
  Turan lanqas ċeda. Nediet ġebla li kissret sider il-gwardjan, u ngħaqad mal-fray. Kien evidenti li x-xogħol iebes kien għamellu ġid, mhux il-muskoli tal-ġebla tal-mitħna. Veru, Vedmakova mxiet aktar malajr.
  L-iskjavi waqfu jaħdmu, iżda għadhom ma ngħaqdux mat-taħdit. Jidher li kienu konfużi. Veru, l-istess tifel bla kwiet, qabeż lejn is-subien tax-xogħol, għajjat:
  - Intom kodardi! Min hu warajja huwa l-eroj, min mingħajri huwa l-ħanżir tal-mist!
  Is-subien kienu l-ewwel li wieġbu. Huma ġrew lejn l- indokraturi. Hawn raġel ta" erbatax-il sena li laqat lill-"gwardjan" tiegħu b"zappa biex rasu faqqgħet bħal qargħa ħamra. Ħadem, u l-iskjavi l-oħra, anke l-bniet normalment modesti u paċenzjużi, ġrew fil-fray.
  Issa l-battalja kienet kaotika, iżda s-superjorità numerika, kif ukoll id-disprazzjoni, kienu fuq in-naħa tal-iskjavi. U, ovvjament, ħadu f"idejhom.
  Passa huwa dak diffiċli li wieħed jistenna minn tfajla li studjat eżatt quddiem għajnejha. Hija tħabtu mal-gwardja, huwa beda jimbottaha. Għalhekk qarrqet bih, ħadet is-sejf u laqtitu eżatt f"għonqu.
  - Dak hu li nsejjaħ snack! - It-tifla snapped. - Ara, tixrobx!
  L-ewwel proprjetà ġiet liberata malajr, l-istakkament kiber eżatt quddiem għajnejna. Ir-rewwixta nfirxet bħal nar mifrux ħakem l-għelieqi. Vedmakova galopet "il quddiem. Iż-żwiemel ġrew lejh, bħala regola, waslu sal-quċċata tar-ras. Iżda l-gwardjan ma qatax qalbek. Battalja partikolarment iebsa kienet ħdejn il-funtana b'seba' kordi. Hawnhekk il-pjanti mċaqalqu r-riżerva taż-żwiemel fil-battalja.
  Il-bravu Vedmakova kienet imdawra minn kull naħa. Hija ġiet salvata biss mill-ħeffa straordinarja ta 'bebbux tal-wirdien imsemmin apposta. Hawnhekk huwa lunge eżatta u l-avversarju mqatta" jaqa". Madankollu, it-tfajla l-ewwel weġġgħet fl-ispalla, imbagħad fl-istonku, u mbagħad riġel tagħha kienet kważi maqtugħa. Imbagħad Vedmakova bdiet tarmi swali ċkejkna. Qawwija bħal leħja, waqgħu f'għajnejn, kultant fil-ħalq. Madankollu, ħafna mill-ġellieda kienu nofshom mikxufa minħabba s-sħana, u għal suldati bħal dawn huwa biżżejjed li tittaqqab is-sider. Xi ftit taż-żwiemel waqgħu, iżda l-bqija għafsu. Tant kien hemm xwabel li dehru qishom moxt miexi. Għalhekk qed iferrgħu min-naħat kollha.
  Imma Miloslava, Passa, Turan, u skjavi oħra waslu fil-ħin. Wara li qatgħu fil-gradi, huma mexjin bħal rink tal-iskejzjar, tista 'tara kif il-katavri tellgħu, u b'xi mod skjavi armati mgħaġġla biex jgħinuhom minħabba s-saħħa kollha tagħhom.
  L-infanterija attakkat lis-sewwieqa, l-iskjavi eżawriti vvendikaw l-uġigħ u l-umiljazzjoni.
  - Aqbad iċ-ċirku tal-għadu u tħallix! - Ikkmanda Vedmakova.
  Quddiem għajnejha waqgħet skjava b"ras maqtugħa, imma warajh waqgħu tużżana gwardjani.
  - Ħu n-numru! - Ordnat il-mexxej żgħażagħ tar-rewwixta.
  Aktar u aktar skjavi daħlu fil-battalja. Deher kif is-subien telgħu ż-żwiemel b"ġirja, ġrew lejn ir-rikkieba, u użaw snienhom, użaw ġebel bil-ponta.
  L-iskjavi donnhom ma kinux jafu biża", ħadu vendetta għas-snin twal ta" umiljazzjoni, meta ħadd ma kien iqishom bħala nies. Barra minn hekk, ħafna minnhom twieldu ħielsa u għadhom ma insewx l-aroma tossika tar-rieda.
  Wara li spiċċat bl-istakkament "ekwestri", Vedmakova kompliet. L-aħħar ostaklu serju fi triqtu kienet ċittadella maqtugħa minn siġar kbar. Kien hemm ħafna sigurtà hemmhekk.
  - Fittex il-patrimonji u aqbad is-slielem. għajjat hi. - Jekk dan mhux biżżejjed, agħmelhom lilek innifsek.
  L-iskjavi bnew apparati ta 'attakk bil-għaġla.
  - It-taraġ għandu jkun wiesa ', sabiex ħafna ġellieda jkunu jistgħu jgħaddu minnhom kull darba. - Vedmakova rrimarkat.
  Il-massakru għadu ħabat fuq proprjetà oħra. F'xi postijiet, il-qaddejja marru fuq in-naħa tar-ribelli, iżda f'numru ta 'każijiet, minħabba drawwa, huma rreżistu. L-issorveljaturi nqatlu malajr - dawn huma 'l bogħod mill-aktar ġellieda ħorox. L-aħħar fortizza tar-reżistenza tal-għadu kienet id-detinets. Vedmakova, bħal dejjem, kienet l-ewwel li telgħet il-ħajt. Huwa ntlaqat diversi drabi bi vleġġa, iżda ġġieled ir-rigali fatali bi tarka. L-eqreb gwerriera ntlaqat tant li minkejja li rnexxielu parry, waqa" minn fuq il-ħajt.
  Miloslava rnexxielha tneħħi l-gwardja b'ganċ, u tefgħet ukoll lill-għadu. Il-Passa bajda tas-silġ diġà ħarġet lis-suldati tal-għadu bid-dehra tagħha stess. Waqt li kienu qed iħarsu lejha sidirha jqanqal b'mod vjolenti, b'sider seduttiv, it-tfajla tat daqqa ta' sieq fil-groin b'saqajha, u mbagħad qatgħetha. Vedmakova, tixbit mal-ħitan, tnaqqas mingħajr ħasra. L-għadu kien diġà tilef il-moral, aktar u aktar skjavi kienu qed jitilgħu mal-ħajt. Kissru, kien hemm ħafna taraġ, u l-gwardjani ma kellhomx ħin biex isawtuhom kollha. Fil-qiegħ, il-verità kienet tinsab skjavi mejta u midruba, l-attakk ma setax jgħaddi mingħajr telf. Hawnhekk l-iskjav u l-gwardjan ħabtu flimkien u waqgħu minn għoli deċenti. Huma weġġgħu, iżda baqgħu, ħajjin, komplew jifgaw lil xulxin.
  It-tifel bla kwiet, Vedmakova nesa li jistaqsi kunjomu, kien ukoll fuq il-ħajt. Approfitta mill-istatura żgħira tiegħu, żelaq bejn saqajn l-uffiċjal, imbagħad tah sieq f"dahar biż-żewġ saqajn, fl-istess ħin ħabat taħt l-irkopptejn. Huwa tellgħu 'l quddiem, ħabat ma' pitchfork li kien miżmum minn skjav adult ..
  - That's hekk maqbuda li bi tbatija gdim! - It-tifel ħarġet ilsien irqiq tiegħu, teasing lill-gwardji.
  - Oh, serp b'saqajhom vojta! - Il-ġellied bil-wieqfa fuq il-lemin misħut u qatgħet lit-tifel b'xabla.
  It-tifel xeħet lura u beżaq f"għajnejh mill-pipa tiegħu. Kemm għajjat iddisprat l-għadu, tkisser. It-tifel ma waqafx fuq iċ-ċerimonja u spiċċah b'sejf. L-idejn tat-tifel, għalkemm irqaq, kienu muskulin u b'saħħithom - imwebbsa b'xogħol iebes.
  Subien oħra wkoll urew pressjoni, ġġieldu bħall-infern, squealing u ġurament, jagħżlu espressjonijiet friski!
  Il-ħajt ġie mnaddaf malajr, ġewwa l-battalja mkaxkra ftit, jibżgħu mill-vendetta tal-iskjavi, is-sidien iġġieldu iddisprat. Veru, żaqq reġgħu huma helpers ħżiena fi ġlieda ma skjavi rabid.
  Is-sid ewlieni, Sheikh Samuma, ipprova jitlaq mill-passaġġ taħt l-art. Huwa ħa miegħu borża ġebel u deheb. Forsi kellu ċans, imma r-regħba ħalleh. It-tfajla sabiħa Rakhita, u anke bil-kulur tar-ram tal-ġilda tagħha, hija wisq tentazzjoni.
  - U segwini kelba! - Sheikh qabadha mix-xagħar lush.
  - M'hemmx bżonn, immur jien, sir! hi talbet.
  - Mhux puttana! Inħobb inġorrkom! Id-dinjitarju sadistic ċaqlaq.
  - Imma tweġġa'! - L-iskjavi twitched riġlejha vojta.
  - Meta nkunu morna, inġibek imdendel ma' xagħrek u taqbad in-nar. Ix-Sheikh lagħaq xufftejh b"mod karnivor.
  - Int kruha! Imma nħobbok, emminni!
  It-tfajla snuggled lejn is-sid, li poġġa l-imnieħer maħmuġ tiegħu ma" wiċċha nadif u beda jilgħaq. Hawnhekk id Rakhita sabet sejf fuq iċ-ċinturin tax-xejk u daħlitha fl-istonku minfuħ tiegħu bil-qawwa kollha tiegħu.
  Hawn ħlejqa tad-dlam.
  Ix-Sheikh waqqa" l-borża u ħallieh xagħru. Idejh ippruvaw jagħlqu t-toqba fil-fond, l-imsaren waqgħu barra.
  - Kreatura! Echidna! hu ghamlet.
  - Le! Għamilt it-tajjeb! Kemm tfajliet u rġiel ittorturajt. Saħansitra qabad lit-tfal u sammhom ma" post. Din hija biss vendetta! - exclaied it-tifla.
  - Indannat!
  - Alla! Inti sawwatni! - It-tfajla l-iskjava ta daqqa ta" sieq fuq żaqq smin u fsada tax-xejk.
  - Ftit hit! - Huwa wheezed.
  - Imma demm nobbli jiċċirkola fija! - L-iskjavi barefoot flashed snienha.
  - Xejn whore! It-truppi se jfarrak ir-ribelljoni, u tant tkun ittorturat li jien inqislek anġlu! - Sibt il-qawwa biex jgħajjar ix-Sheikh.
  - Għandhom fantasija aktar sinjuri minn tiegħek? It-tifla ħarġet ilsienha.
  - Biżżejjed għalik! Ir-raġel għani twitched u groaned. - Iweġġgħu! Ġibni ingwenti facifi.
  - Għaliex? - Slyly staqsiet it-tfajla.
  - Jiena nagħtikom din il-borża tad-deheb. Sheikh talab.
  - Huwa tiegħi! Okay, biss mill-ħniena, fejn hu l-ingwent fatsifi? It-tfajla tbissmet bil-moħbi.
  Taf il-closet fil-forma ta 'baqra li ttir? - Ir-raġel għani wheezed, stammering.
  - Iva! Rajt waħda sabiħa bħal din biċ-ċagħaq.
  - Allura għandek bżonn tpoġġi idejk fir-ras, u tista 'faċilment tikseb kaxxa ta' ingwent. Inti se tiġi għalija u smeat. - Sheikh gerbet, kważi mitluf minn sensih.
  "Anke villain jistħoqqlu attenzjoni medika. Stennieni!
  It-tifla daħlet fil-kamra. Hija ma jimpurtax mir-raġel għani, iżda ingwent siewi bħal dan huwa rari ħafna u utli għar-ribelli. U mbagħad se tittradixxi lill-iskerz mibgħut lir-ribelli.
  L-iskjavi diġà ħarbu lejn il-kmamar. Tnejn minnhom raw tifla sabiħa nofsha mikxufa. In-nies b'saħħithom bil-ġuħ għall-affezzjoni tan-nisa ġrew lejha. It-tfajla ħadmet qatigħ, kienet muskolari, u għalhekk faċilment imbuttat lil min jattakka, b"riġlejn qawwija, u għajjat:
  - Jekk trid tikseb flus. Kun af li hemm, fil-kantina, tip aggressiv cries, b'borża tad-deheb.
  - Ma nħobbux l-aggressjoni! - ironikament oġġezzjona guys.
  Imma hu għani wkoll! - It-tifla snapped.
  - Imbagħad aħjar, ejja niġġieldu! Fejn hi l-kantina? - L-iskjavi ribelli ċċettjaw.
  - Segwi idi hemm! L-iskjava xxejret idha l-leminija.
  Skjavi żgħażagħ u suwed ġrew lejn fejn indikat il-lida tagħha. It-tifla tbissmet u ġriet fil-kamra. L-għamara kienet pjuttost rikka, iżda diżordinata. U hawn il-locker mitfugħ fid-deheb. Rakhita, mingħajr ma ħasibha darbtejn, daħħal idha fiha. Hija żżerżaq 'il ġewwa u f'dak il-mument xedaq tagħha għalqet.
  Beauty squealed, snien li jaqtgħu leħja jaqtgħu polz tagħha.
  - Oh, kemm uġigħ! hi screamed, imbagħad mbuttat barra. - Huwa daqshekk medja!
  Minkejja l-uġigħ selvaġġ, it-tfajla b"mod frenetiku ppruvat tiffaxxa idejha. Vedmakova, li semgħet l-għajta tan-nisa, iddeċidiet li xi ħadd kien qed jiġi stuprat, u malajr daħlet fil-kamra. Meta rat is-sbuħija miksija bid-demm, għajjat:
  - Min dared jagħmel dan?! Inpoġġi d-dinjità tiegħu fuq ħmar! - F'qagħda ta 'rabja, il-gwerrier jista' jkun rude.
  Dmugħ imferra minn għajnejn Rakhita, mhux daqshekk anke mill-uġigħ għaliha, ħafna drabi skjava bit-tarjola mhix barranija għal, daqs mir-realizzazzjoni li issa hija cripple.
  - Huwa hu! It-tifla indikat lejn l-armarju.
  Jekk dak hu l-każ, allura huwa terribbli! - Vedmakova qatgħet l-insett grinning fuq ir-ras bil-forza. L-istruttura mgħawweġ mill-impatt, id-deheb artab kien maqtugħ. Il-gwerriera kompliet tħabbat sakemm qatgħet il-locker f"biċċiet.
  It-tifla daret notevoli pallida, u l-Passa abjad tas-silġ qabżet lejha. Hija applikat tourniquet b'mod deft, u waqqfet il-fsada. Vedmakova ħarġet id maqtugħa, ir-riġlejn sar pallidu, iżda kien għadu sħun.
  - Kbir! - Irridu sejħa Khirov. Forsi se jkabbarha. Il-gwerrier saffar qawwi.
  Passa staqsa:
  - Min tak parir biex twaħħal idek hawn?
  - Samma!
  - X'għamilt fik innifsek? - Vedmakova kienet sorpriża.
  - Le, dan il-freak jismu Samuma. - Ikkoreġu t-tfajla.
  - Jekk iva, allura jeħtieġ li jiġi kwarti. Il-gwerriera xebgħet għajnejha.
  - Huwa fil-kantina u ferut ħażin. Inti tkun kapaċi taqbad lilu. Jekk ma tieħux n-nifs.
  Vedmakova ppruvat iżżomm ix-xkupilja, meta f'daqqa waħda nbidlet f'gremxula tiżloq, li ppruvat tiżloq. Jekk il-gwerriera ma kinitx daqshekk destrezza mit-twelid, forsi rnexxielha. Speċjalment min qabadha mhux minn denb, iżda minn għonq.
  - Ara naqra, maġija stramba. Irridu nuru Khirov.
  Il-wiċċ tat-tfajla midruba sar matt, u tilfet minn sensiha.
  Passa qabadha eżatt fil-ħin:
  - Tfajla nervuża, imma sabiħa! Tkun ħasra jekk tibqa" iżżejjed.
  Ukoll, nispera li dan jiġi ffissat. Biss issa Khirov tilef x'imkien, huwa wiegħed li jkun ħdejni. - Vedmakova qabdet l-ispalla tagħha b'dispjaċir.
  - Jien hawn! Is-saħħar qabeż minn wara l-bieb. - Inħoss maġija.
  - U qed inżommha f'idi! - snarled Witch.
  - Ukoll, dak mhux ħażin! Din hija taħlita ta" bram u gremxula, tara li hija trasluċida, tista" tara kif qed iħabbtu tliet qlub. Il-warlock ċaqlaq.
  - X'inhu impressjonanti. It-tifla tilfet driegħha u flok bram gremxula. Naħseb, minkejja d-destrezza kollha ta 'kreatura bħal din, dan mhuwiex sostitut għal kollox ekwivalenti! - Il-gwerrier bl-ebda mod ma kien inklinat li jiċċajta.
  - Iżda waħda mill-partijiet tal-ġisem tista 'tgħum, u dan mhu ħażin xejn. Xi tip ta 'superpotenza! Is-sieħeb għajb bil-maqlub.
  - Xi jfisser, hija diżabilità? - Ma fhimtx il-Witcher.
  - Kif tgħid! Wara kollox, m'għadux biss annimal, iżda parti mill-ġisem femminili. U l-ġestjoni tal-annimali hija diffiċli. Issa din il-gremxula ċkejkna kapaċi tiċkien u tiżloq fi kwalunkwe vojt jew titlaʼ minn ġol-ħajt. Barra minn hekk, huwa kważi inviżibbli, din l-ispeċi hija bħal chameleon. - Bdiet tispjega l-sorcerer.
  - Pulsarno! - Said, li juri l-entużjażmu ta' Pass. - Ma ħsibtx li kien possibbli. Aqta 'l-pinzell u agħmilha spy.
  - Jiġri li t-telfa twiegħed problemi kbar, iżda din hija biss riflessjoni ta 'rebħa futura. Is-saħħar innota.
  "Allura m'intix ser tiddisinkantaha?" - Vedmakova ċċarata.
  - Le! Fil-gwerra, il-valur u l-intelliġenza tajba jġibu r-rebħa. Biex tolqot, l-ewwel trid tara l-mira, inkella inti tiżlokat fist tiegħek. Iżda sabiex jiġi evitat l-inkwiet, il-ferita għandha tkun fieqet. - wieġeb Hirovo bil-mod.
  - Mhuwiex tajjeb li tfajla tkun cripple. Wara kollox, se jħassruha! Tista 'tagħmilha tidher qisha riġlejn reali, idejn tal-bniedem? - Vedmakova staqsiet.
  - Se naħseb! Forsi nista" nirranġaha. B'mod ġenerali, il-biċċa l-kbira tal-maġi huma ħafna aħjar fil-qtil milli fil-fejqan. - Hirovo saħaq bi pressjoni.
  - Naqbel ma' dan! Kwalunkwe iblah jista" jfixkel, mhux kull wieħed intelliġenti jista" jfejjaq. - Vedmakova, għall-persważjoni, anke mibrum subgħajha fil-whisky.
  - Ħafna executioners rude - ftit tobba!
  L-iskjavi kaxkru lil sid Samum, jidher li huwa mejjet. Rakhita daħlet f"sensiha, wiċċha mibrum bi dwejjaq.
  - Għal darb'oħra qarraq b'kulħadd! Telaq mingħajr ma ħallas il-kontijiet tiegħu.
  - Ikollih imdendel! - Qal Vedmakova. - Ħalli l-katavru tiegħu jkun twissija għal dawk kollha li huma vili u regħba. Persuna regħba hija dejjem ġeneruża bid-dmugħ tad-diżappunt!
  - Huwa raġonevoli! Imma min se jagħtini lura idi? It-tifla kienet lesta tibki.
  - Hawn hu! - Indika l-mexxej tar-rewwixta.
  Khirov miexi, korda ħa n-nar f'idejh.
  - Tinkwetax! M'għandekx għalfejn tkun iddgħajjef. Allura Rakhita se jkollu jsir spy kbir għalik. Wara kollox, trid tieħu vendetta fuq l-għonja u s-saħħa kollha f'dan l-imperu.
  - Dażgur. Tkunx ilsir, umiljat fit-trab! - exclaied it-tifla.
  - Allura inti tista 'tgħinna! Dan l-imperu huwa rregolat ħażin, għalhekk il-qabar se jirranġa s-sistema hunchbacked! - Is-saħħar ħareġ raġġ ta 'enerġija minn subgħajh l-indiċi.
  - Stramba! Nara ħafna enerġija fik. U għerf! Jien lest li ningħaqad miegħek! - exclaimed l-iskjavi.
  - Int se tkun imweġġa', imma tkun tista' tirbaħ! Mingħajr uġigħ m'hemm l-ebda valur, mingħajr valur m'hemm l-ebda rebħa! - Huwa ddikjara, li juri l-mentalità filosofika tas-sorcerer.
  - Jien mara - għalhekk imdorri nissaporti. Rakhita qaleb.
  - Meta l-paċenzja ma tkunx biżżejjed, il-kant jgħin! - Khirov ċaqlaq.
  Kulħadd daħak. Vedmakova kienet f'burdata tajba. Il-bidu kien rebbieħ, li jfisser li m'hemmx ħin x'taħli. L-ewwelnett, huwa meħtieġ li tifforma armata ta 'skjavi qabel ma jinfirxu. Allura n-nies huma bħall-ħadid, sakemm jibred, agħtih il-forma mixtieqa. It-tfajla gwerriera ħarġet fuq il-ħajt, telgħet fuq it-tiġr u ordnat, b"vuċi rgħuda:
  - Il-ġbir tat-tromba iġbor lil kulħadd!
  Passa staqsa:
  - In-nisa wkoll?!
  - Iva! Ikollna bżonn kull xabla. Hurry up, imma kun af li mhux se jkun hemm serq, aħna se naqsmu kollox indaqs.
  Il-ġbir tal-iskjavi ħadet xi żmien, anke kelli nuża l-frosti. Vedmakova nfisha kienet sfurzata tgħin lil ftit minn dawk li ma tilfux rashom u jrażżnu s-serq. It-tfajla tat daqqa tajba f"widnejn il-ħames banditi l-aktar ħeġġa, wieħed saħansitra qatagħha rasha. Qtar tad-demm waqgħu fuq wiċċha, Vedmakova lagħaqhom b'regħba. Ħadem. Il-ġabra ġenerali saret fid-dlam bid-dawl tat-torċi. Kien hemm eluf ta 'skjavi meħlusa, Vedmakova saħansitra stmat bl-għajnejn li kien hemm mill-inqas tnax-il elf, għalkemm hemm ħafna tfal u nisa fosthom.
  Hija għamlet mill-ogħla torri taċ-ċittadella. Is-sorcerer kien fuq in-naħa opposta, huwa kkontrolla l-ġbir kollu. L-iskjavi ġew sfruttati brutalment, u d-dgħajfin ġew eżegwiti jew maqtula. Allura b'mod ġenerali, jekk nieħdu l-parametri fiżiċi, dehru qishom ġellieda tajba. Huwa biss li għandhom bżonn taħriġ. Vedmakova tat diskors inċendjarju. Kienet speċjalment persistenti biex tispjega l-ħtieġa li tinħoloq armata ta 'liberazzjoni kbira.
  - Għaqda, kuraġġ, altruismo - iċ-ċwievet għar-rebħa, il-libertà, il-kuntentizza! Mingħajr dixxiplina m"hemmx armata, u mingħajr armata wieħed ma jistax isib il-libertà! Il-Labour għamilna aktar b'saħħithom, immultiplikat bil-moħħ se jagħti l-libertà, u flimkien ma 'xorti tajba se jġibu l-hena!
  Mela ejja nsiru ħaġa waħda u nkissru l-ktajjen! - Il-gwerrier tkellem.
  L-iskjavi ferħu l-approvazzjoni tagħhom! Skjav wieħed biss, b"ħafna ċikatriċi u ħarsa kburija, kien sieket. Ħarsa tiegħu esprimiet l-aktar grad estrem ta 'disprezz.
  Vedmakova reġgħet offriet li tagħżel mexxej wieħed tar-rewwixta!
  - Il-kmandant huwa bħall-quċċata tal-piramida - għandu jkun hemm wieħed biss, inkella anki struttura solida bħal din tikkollassa!
  L-iskjavi għajjat:
  -Sewwa! Mexxina.
  Int gwerrier kbir se tkun il-mexxej tagħna! - B'mod mhux mistenni rnexxielhom outshout-tifel kollu.
  Dan sorpriż lil Vedmakova: kif dan huwa saħansitra possibbli. Hija peered b'aktar attenzjoni, f'idejn it-tifel kien hemm xi ħaġa simili għal pajp tar-riħ biss eħxen. U bl-għajnuna ta 'dan l-apparat, huwa rumbled.
  - It-tifel se jmur 'il bogħod! X'jismu? - Staqsa l-gwerrier.
  - Dick! I rikonoxxuti speċifikament. Għaddi qal.
  - Isem sempliċi! - Vedmakova kienet qed tistenna b'mod ċar xi ħaġa aktar eżotika.
  - Għaliex kumplessità!
  - Ejja nivvutaw! - ħabbar is-saħħar. Tant kellu vuċi bir-ragħad li s-siġar tal-palm ħadlu. - Min hu favur li l-gwerrier Witcher ikun il-mexxej, għolli idejk il-leminija! Ivvota għall-verità, il-libertà u l-unur! U ħajtek tkun tali li l-allat għira! -
  L-iskjavi, maħkuma mill-entużjażmu, kważi unanimament refgħu idejhom il-leminija. Huma dehru qishom gwerriera, u l-unanimità tagħhom wasslet għall-idea li, jekk Hirov kien uża charms tiegħu hawn.
  Hux veru li l-wasla tiegħu tathom il-libertà u l-opportunità li jħossuhom nies reali. Għalhekk, huwa naturali li tiltaqa 'ma' Vedmakova bħax-xita f'nixfa. Il-ferħ kien jinqara fuq l-uċuħ tal-iskjavi ta 'qabel. Kien qisu tqum.
  Hawnhekk, b'ferħ ġenerali, skjav qawwi, imżejjen b'ħafna ċikatriċi, ħareġ 'il quddiem. Tkellem bil-vuċi profonda tiegħu.
  - Kien hemm, u se jkun hemm, ħafna li jridu jwasslu għall-kuntentizza. Imma għandek id-dritt morali li tagħmel hekk!
  - Liema!? - The Witcher grinned ħalqha mimli snien. Il-biceps fuq dirgħajh mikxufa nefħa.
  - Min int?! Dixxendent ta" familja nobbli, jew komuni. Jew forsi anke skjav maħruba bħal Gissor. Wiegħed ħafna wkoll, iżda temm ħajtu fuq zokk. U miegħu għoxrin elf skjav. - Imqatta minn skjav qawwi.
  - Ħafna se jiddependi minna. Nara ċikatriċi fuqek, x'aktarx ma twelidtx skjav, nista' niddistingwi l-feriti kkawżati minn frosta jew xabla bil-lanez! - Qal Vedmakova.
  - Inti guessed il-gwerrier mhux magħruf għalija! Jien il-Comte de Forsa, dixxendent ta" rejiet tal-biża". Imma taf isem missierek? - Staqsa skjav nobbli.
  - In-nobbli tal-familja għandha l-istess relazzjoni mal-kuraġġ, bħat-tul tax-xagħar għall-moħħ! - Parried Vedmakova u immedjatament miżjuda. -L-ebda valor ta 'l-antenati mhu se jgħin lill-kodard!
  - Inti titkellem sabiħ. Bħal jester fairground, kemm hi kuraġġuża qalbek? L-iskjav għolla għajnejh b"mod menacingly.
  - Ukoll, int eroj! Għadd, imma mkejla kontra d-destin ta" skjav, fejn kien il-kburija u l-kuraġġ tiegħek! - Vedmakova diġà bdiet tispiċċa.
  Kelli r-raġunijiet tiegħi għal dan. U dak, m'għandekx bżonn tkun taf, inqas għarfien - huwa aktar faċli li tmut! Nisfidak għall-ġlieda għall-mewt, u jekk inti tazzarda mhux biss bil-kliem, allura inti se taċċetta l-isfida! g ̇aљљeb il-Comte de Force.
  - Tista 'tkun ċert minn dan! Il-gwerrier snapped.
  L-iskjavi neħħew l-arena. Witcher niżel u ċċekkja x-xabla. L-avversarju tagħha kien qiegħed quddiemha. Huwa kellu l-arma tiegħu stess mill-ewwel, żewġ xwabel li jaqtgħu ħafna. Fil-każ, il-gwerriera ħarġet xabla oħra minn fuqha.
  Il-Konti de Force kien ferm ogħla mis-Witchers, ħafna usa" fl-ispallejn, għalkemm ma deherx daqshekk muskolari u mqabbża, tifla denja li ssir champion dinji tal-fitness. Madankollu, ma kien hemm l-ebda xaħam, u l-ligamenti tal-għerq kienu ssikkati u minfuħin. Barra minn hekk, kien hemm esperjenza kbira f'kull moviment, u l-mixi jaqbeż tkellem volumi. A smirk kellha fuq wiċċhom, ma kienx aktar disprezz, iżda pjuttost simpatiku.
  - Tajjeb, tfajla! Inti mhux se għira. Il- Konti weraha l-ponn tiegħu.
  - Għaliex int daqshekk kunfidenti? Ir-rabja ta" The Witcher intensifikat.
  - Irbaħ ħafna ġlied u tournaments. Fis-saltna tiegħi, kont meqjus bħala wieħed mill-aqwa ġellieda, ħafna kienu jqisuni anke l-aqwa. - Forsa, ħadlu muskoli tas-sider tiegħu, li dehru qishom żewġ tarki wieqfa ħdejn xulxin.
  - Huwa għaliex inti ġġieldu biss man-nobbli, u dawn iddeġeneraw u kibru xaħam. Issa, jekk inti ltqajna ma 'komuni ta' talent, ftit mill-glorja tiegħek baqa '! - B'mod kunfidenti wieġeb Vedmakova.
  - Qiegħed il-kelb sakemm stick mexa mad-dahar, jew aħjar ix-xabla tiegħi! - Il-milja kollha ta 'arroganza lura lill-għadd.
  - Dan huwa interessanti ħafna! Xafra magħmula mill-azzar l-aktar b"saħħtu sadid f"idejn min jitkellem u kodard! - Vedmakova ma waqfitx tiddi bl-elokwenza.
  - Ukoll, dan huwa l-aktar probabbli li japplika għalik, bastarda mara! Forsa ghamlet.
  - Forsi waqqaf ċnut fl-ilsna, u uża xi ħaġa aktar diffiċli! - Vedmakova riproduċiet figura eleganti tmienja.
  - Reċiprokament!
  L-għadd u l-mexxej tar-ribelli ltaqgħu wiċċ imb wiċċ. Ix-xwabel kienu miexja malajr, jolqtu bil-qawwa kollha. Xrar taru mid-daqqiet, instema" tisfir.
  L-għadd attakka diversi drabi. Huwa pprova t-teknika ta 'double-barrel, iżda Vedmakova rrifjutat l-attakki, u nnota li l-avversarju nobbli tagħha kellu veloċità deċenti.
  - X'qed tilgħab!
  - Fuq il-kordi tal-mewt!
  Il-Konti reġa' waqqa 'serje ta' daqqiet, ipprova kombinazzjonijiet kumplessi. Vedmakova irtira ftit, għamlet kontrattakk, qabdet ftit lill-għadu minn fuq is-sider.
  Hija studjat il-movimenti ta 'gwerriera b'esperjenza, mhux tgħaġġel biex torqod. Il-Konti daħk, għajnejh teppet:
  - M'intix daqshekk sempliċi xejn! Forsi lanqas pjuttost skjav, għalkemm timxi barefoot.
  - Twelidt ħielsa u għext fil-foresta! Għonq tiegħi qatt ma għaraf madmad. Huwa inkonċepibbli li tissottometti għall-forza. Persuna tassew ħielsa tissottometti ruħha għal tliet affarijiet - ir-raġuni, l-imħabba, Alla. Ilsir fir-ruħ tiegħu huwa sottomess - għall-passjonijiet, ix-xewqa, il-qaddejja ta 'Alla! - Beautifully wieġbet Vedmakova.
  Għandek raġun dwar l-aħħar waħda! Intom li tabilħaqq għandek raġun, dawn il-qassisin u qassisin waqqfuni! - L-għadd għamel fann doppju, imbagħad it-teknika "clamshell", iżda ma rnexxiex. - Inkun kuntent nitkellem miegħek fuq tazza nbid, sakemm ovvjament ma noqtolx.
  - Tazza inbid qisha oċean - jekk tinġarr, titlef l-art taħt saqajk! - Qal il-gwerrier.
  - Imma tħossok aktar liberu. Kif dwar dan l-approċċ.
  Huwa kellu trident, imbagħad farfett. Bi tweġiba, Vedmakova laqtet il-laqgħa aktar diffiċli. Il-Konti mar lura. Imbagħad il-konkors reġa" reġa" reġa", Forsa miexja qisu r-riħ, induna li l-avversarju tiegħu kien qawwi wisq biex jeħodha mill-blu. Imbagħad, wara li mdorri Vedmakova għal ċerta sekwenza ta 'movimenti, l-għadd f'daqqa biddel it-trajettorja tax-xabla u laqat lit-tfajla fuq muskolu, iżda flimkien ma' sider femminili. Id-demm nixxa, il-grif kien profond. Il-ferita ma kisritx lil Vedmakova, iżda għall-kuntrarju, tatha s-saħħa. It-tfajla marret fuq l-offensiva, ix-xwabel iteptep f"żfin stramb. U għalkemm minn barra deher li l-gwerriera kienet tilfet rasha għal kollox u kienet irrabjata, imma l-ħajja fil-foresta u l-kaċċa sa mill-bidu għallmuha żżomm moħħha fl-aktar battalja ħarxa. Kien diffiċli għall-Konti li jżomm lura tali pressjoni, huwa rtirat, parrying b'diffikultà. Vedmakova qabdet il-mument meta d-dinjitarju tal-iskjavi reġgħet lura, bħallikieku kienet tah daqqa ta" ponn taħt l-irkoppa. Id-daqqa laqtet l-għerq u l-għadd qabad, il-veloċità tiegħu niżlet. Imbagħad it-tfajla żammet ir-riċeviment tagħha stess, hi stess ivvintatha, u sejjaħlu d-dragun b'disa' irjus. Ġellied imħarreġ sew biss jista 'jwettaq ħaġa bħal din. Barra minn hekk, l-aħħar disa" attakk kien kważi irresistibbli. Hawnhekk kienet kwistjoni ta 'mekkanika, li tirrifletti l-attakk, il-pinzell kien imdgħajjef wisq, parrying attakki, u għalhekk l-aħħar attakk spiċċa. Għall-ewwel darba, il-gwerrier kellu riċeviment fuq sieħeb pjuttost sengħa u veloċi, u meta gasped, waqqa 'xabla tiegħu, deher ċar li n-novità kienet suċċess.
  L-għadd sar pallidu, tilef is-saħħa tiegħu.
  - Int puttana xxurtjata!
  - Mhux ezatt! Ix-xorti mhix stabbli bħar-ramel - diliġenza biss torbotha bis-siment.
  Vedmakova reġgħet feruta lill-ghadu, iżda mhux profondament - ma riditx toqtol jew timma. Laqtet mill-ġdid, hija għamlet lunge, l-għadd parried mekkanikament u, il-gwerriera knock out xabla tagħha b'saqajn klabb. Id-dinjitarju tal-iskjavi rriżulta li kien kompletament mhux armat. Vedmakova tefgħet ix-xwabel tagħha, ġrew lejn l-għadu, u tfixkel l-għadd. Idejha msakkra riġlu f'serratura.
  - Taqta 'qalbek? Għajnejn il-pantera leħħew.
  - Jien għadd, se nċedi lil skjav barefoot!
  Vedmakova oġġezzjonat bi fervur:
  - Mhux skjav, imma ġellied għal kawża ġusta! Int stess kont ilsir u fhimt x"inhi l-umiljazzjoni, u madankollu huma nies oħra, mhux agħar minna. Mela staqsi l-kuxjenza tiegħek!
  . KAPITOLU #10
  Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova ġġieldu fuq il-linja ta" quddiem. It-tifel u t-tfajla diġà huma pjuttost bored mill-gwerra fit-tul. Il-qtil u l-isparar kontinwament huma wkoll tedjanti.
  Huwa bħal fil-logħba. L-istess shooter se jiddejjaq illum jew għada.
  It-tfal huma għajjien jisparaw u kontinwament jitfgħu granati b'saqajn vojta.
  It-tifel ta min-naħa tiegħu. Qatlu l-faxxisti.
  U qal:
  - Maeta!
  It-tifla tefgħet granata b"saqajha vojta. Hi xerred il-Fritz u baqgħet bil-ferħ:
  - Ikollna rebħiet ġodda, kbar ħafna!
  Iżda huwa diġà boring. Anke l-fatt li mit-tefgħa tas-saqajn vojta tat-tifel, it-tankijiet Nazisti jiġu mbuttati lejn il-ġenb.
  Oleg imbagħad beda jikkomponi.
  Storja oħra alternattiva. Zyuganov ma vvotax għall-kandidatura ta" Stepashin u lanqas it-tliet fazzjonijiet komunisti.
  Huwa spiċċa bix-xoljiment tad-Duma tal-Istat u elezzjonijiet bikrija f'Settembru 1999.
  Naturalment, il-komunisti kienu aktar b'saħħithom minn qatt qabel. U marru għall-elezzjonijiet, billi bbażat ruħha fuq il-kisbiet tal-gvern Primakov, fejn kellhom rwol prominenti. Il-blokk tal-Unità għadu ma nħoloqx. Putin ma deherx bħala Prim Ministru. U l-invażjoni tal-militanti fid-Dagestan żiedet biss voti fuq ix-xellug u qatlet il-poter tal-awtoritajiet.
  B'mod ġenerali, il-gvern irriżulta li kien diżorganizzat. L-NDR ddgħajjef u waqa", u ma kien hemm l-ebda partit ġdid lest. Iva, u Stepashin, li nħatar Prim Ministru, ma mexxax il-partit fil-gvern. U mbagħad Yeltsin keċċieh għal kollox.
  Insomma, l-elezzjonijiet parlamentari rriżultaw f"rebħa kbira għax-xellug.
  It-trijonf tal-komunisti kien impressjonanti. Barra minn hekk, il-blokk Primakov-Luzhkov ma kellux ħin biex jinħall. Iżda xorta waħda rnexxielu jiġi rreġistrat flimkien mal-bdiewa. U ħa t-tieni post. It-tielet kien "Yabloko", li kien promoss tajjeb. Ir-raba" post ittieħed mill-Partit Liberali Demokratiku. Iżda l-aktar minħabba l-fatt li l-kanali pro-presidenzjali promossi b'mod attiv dan il-partit.
  U Yeltsin saħansitra ta, b'mod aktar preċiż, ta lil Zhirinovsky il-grad ta 'ġenerali.
  Allura kollox ġara skont xenarju speċjali.
  L-oppożizzjoni ħatbet il-poter fid-Duma tal-Istat. U Yeltsin qabel li jitlaq volontarjament, u ħatar uffiċjalment lil Primakov bħala s-suċċessur tiegħu. Zyuganov sar ukoll il-prim ministru u l-lemin.
  Dan, b'mod ġenerali, kien adattat għall-komunisti. U ntlaħaq kompromess. Basayev u Khattab tkeċċew minn Dagestan. Iżda ma bagħtux truppi fiċ-Ċeċenja stess.
  Gwerra ċivili malajr faqqgħet hemmhekk u l-qsim f'diversi fazzjonijiet.
  Ir-Russja għenet lil Maskhadov u Kadyrov. Primakov rebaħ faċilment l-elezzjonijiet presidenzjali fir-Russja. It-tieni bla mistenni kien Zhirinovsky - li ma kellu l-ebda kompetitur ieħor fl-elettorat tiegħu, u l-liberali Yavlinsky ma kienx rivali tiegħu.
  Oleg Rybachenko interrompa l-kompożizzjoni. Le, mhuwiex interessanti. Għal darb'oħra, suġġett diġà kopert, wara Primakov, Zyuganov, u r-restawr tal-USSR. Għajjien!
  Xi ħaġa tista 'tkun aktar interessanti biex tikkomponi. Per eżempju, dwar l-ispazju.
  It-tifel beda jaħseb.
  Il-kapitali l-ġdida tal-Imperu Russu l-Kbir kienet tissejjaħ Petrograd-Galaktik. Din twaqqfet fil-kostellazzjoni tas-Sagittarius, kważi fiċ-ċentru stess tal-galaxie. Kemm il-kwiekeb kif ukoll il-pjaneti kienu ħafna iktar densi hawn milli fil-periferija tal-Mixja tal-Ħalib, fejn id-Dinja l-qadima sabet kenn. It-truppi Konfederati tal-Punent ġew kompletament imkeċċija mill-qalba. Madankollu, il-gwerra ma għaddietx mingħajr traċċa: eluf ta 'pjaneti ġew meqruda, baqa' biss memorji tad-Dinja. Din kienet ir-raġuni ewlenija għat-trasferiment tal-kapital għall-aktar post sinjur u paċifiku fil-galaxie. Huwa diffiċli ħafna li tkisser hawn, għalhekk, anke fil-kundizzjonijiet ta 'gwerra spazjali totali, fejn il-linja ta' quddiem hija kunċett astratt, u l-parti ta 'wara hija konvenzjoni, il-qalba saret il-bażi Russa ewlenija u stronghold industrijali. Il-kapital kibret u belgħet kompletament il-pjaneta Kishish, u nbidlet f'metropoli ġiganteski. Belt ġgant kapaċi timpressjona kull individwu raġonevoli. Bosta magni li jtajru qatgħu s-sema vjola.
  Il-Marixxall Maxim Troshev ġie msejjaħ għand il-Ministru tad-Difiża, is-Super Marixxall Igor Roerich. Il-laqgħa li ġejja kienet sinjal ta 'attività akbar ta' l-ghadu. Il-gwerra, li kienet iddejjaq lil kulħadd, devored riżorsi bħal lembut predatorju, triljuni ta 'nies mietu fuqha, u ħadd ma seta' jikseb is-suċċess mixtieq. Il-militarizzazzjoni ħalliet il-marka tagħha fuq l-arkitettura ta 'Petrograd-Galaktik. Skajskrejpers enormi joqgħodu f'ringieli uniformi, huma ċelluli fuq it-tabella taċ-ċess tal-belt. Dan involontarjament fakkar lill-marixxall tal-bini ta 'armadas spazjali. Matul l-aħħar battalja, starships kbar Russi wkoll ħadu l-pożizzjonijiet tagħhom, imbagħad f'daqqa waħda kissru l-formazzjoni, laqtu l-xempju tal-għadu. Battalja ppjanata tajjeb eskalat f"melee hekk kif diversi vapuri ħabtu, u splodew fi fwawar monstrously qawwi. Il-vakwu kien miżbugħ bħallikieku vulkani ġiganteski ħarġu f'daqqa u xmajjar tan-nar nixxew, nixxigħat ta 'fjammi infernali fawru x-xtut tagħhom, jkopru b'mewġa distruttiva. F'battalja kaotika, l-armata tar-Russja l-Kbira kellha suċċess, iżda r-rebħa waslet bi prezz estremament għoli. Diversi eluf ta" vapuri spazjali nbidlu fi flussi ta" partiċelli elementari. Veru, l-għadu sofra telf saħansitra akbar. Ir-Russi kienu jafu jiġġieldu, iżda l-konfederazzjoni, li kienet tinkludi ħafna tiġrijiet, qabdet b"mod furjuż, u poġġiet reżistenza iebsa.
  Il-problema ewlenija kienet li ċ-ċentru tal-konfederazzjoni, li jinsab fil-galaxie Tom, kien diffiċli ħafna biex jinqered. Iċ-ċiviltà antika ta 'dags forma ta' aġġru, li għexet f'dan il-grupp ta 'stilel għal miljuni ta' snin, bniet fortizza impregnabbli, mdawra b'linja qawwija ta 'difiża mimlija nases.
  Biex tidħol f'dan l-ispazju "Mannerheim", l-armata Russa kollha mhix biżżejjed. Ma kienx possibbli li tintemm il-gwerra. Il-pjaneti u s-sistemi bidlu l-idejn ħafna drabi. Il-marixxall ħares madwar il-kapitali b"sens ta" nostalġija. Scurrying grav-planes u flaners kienu miżbugħin bil-kuluri tal-kamuflaġġ, l-iskop doppju ta 'ajruplani nħass kullimkien. Xi wħud mill-bini dehru qishom tankijiet ġiganteski jew vetturi tal-ġlied tal-infanterija bil-caterpillars minflok daħliet. Kien divertenti li tara kif kaskata faqqgħet mill-geddum ta 'tank tal-ġwienaħ bħal dan, ilma blu u Emerald jirrifletti erba' "xemx", daqq f'għexieren ta 'sfumaturi, u siġar eżotiċi u fjuri enormi kibru fuq iz-zokk u l-ġwienaħ, li jiffurmaw outlandish mdendlin ġonna. Moderni, tankijiet skajskrejper ta 'daqs ġgant biss, bħala regola, huma ssimplifikati, armati b'ħafna pistoli. Li tgħix f'djar bħal dawn hija konvenjenti u komda, għalkemm f'każ ta 'attakk fuq il-kapital, bini simili inbidel f'unità ta' ġlieda qawwija f'ħames minuti. Dawk li jgħaddu minn kull klassi, u anke tfal żgħar, kienu bl-uniformi tal-armata jew bil-ħwejjeġ ta" diversi organizzazzjonijiet paramilitari. Il-minjieri ċibernetiċi tal-Homing kienu jduru għoli fl-istratosfera, qishom blalen ikkuluriti. Il-luminari dawwal il-kaxxa-forti tas-sema, għargħar il-boulevards lixxi riflessi b'raġġi li jgħammxu. Maxim Troshev ma kienx imdorri b'eċċessi bħal dawn.
  "L-istilel huma densi wisq hawn. U jaħraq wisq għalija."
  Il-marixxall immesaħ l-għaraq minn rasu u xegħlu l-ventilazzjoni. It-titjira ulterjuri għaddiet mingħajr problemi, malajr deher il-bini tal-Ministeru tad-Difiża. Fid-daħla kien hemm erba" vetturi tal-ġlied. Luchiars, tax-xewk fil-ġbid - annimali b'sens ta 'riħa ħmistax-il darba aktar b'saħħtu minn kelb - imdawwar Troshev. Il-palazz ċiklopeku tas-supermarshal dam fil-fond taħt l-art, il-ħitan ħoxnin tiegħu kien fihom kanuni tal-plażma u lasers kaskati. Il-ġewwieni tal-bunker fond kienu sempliċi - il-lussu ma kienx imħeġġeġ. Qabel dan, Troshev ra lill-kap tiegħu biss fi projezzjoni tridimensjonali. Is-Supermarshal kien gwerriera anzjana u ta" esperjenza ta" mija u għoxrin sena. Kelli ninżel fuq lift taʼ veloċità għolja, nippenetra taħt l- art għal għaxar kilometri tajbin.
  Wara li għadda l-kordon ta 'gwardji elite u robots tal-ġlieda kontra, il-marixxall daħal fl-uffiċċju, fejn kompjuter tal-plażma simula ologramma skjerata tal-galaxie b'marki tal-konċentrazzjoni ta' truppi Russi u postijiet ta 'attakki allegati tal-għadu. Ologrammi iżgħar mdendla fil-qrib, immaġini ta 'galassji oħra kienu viżibbli. Il-kontroll fuqhom ma kienx kontinwu, imxerrda fost l-istilel kien hemm stati indipendenti abitati minn razez intelliġenti, kultant strambi ħafna. Troshev ma ħaresx lejn dan l-isplendor għal żmien twil, kellu jagħmel rapport ieħor. Igor Roerich deher żgħir, wiċċu kien kważi mingħajr t-tikmix, xagħar blond oħxon. Deher li seta" jgħix u jgħix, iżda l-mediċina Russa f"kundizzjonijiet ta" gwerra ma kinitx wisq interessata li ttawwal il-ħajja tal-bniedem. Għall-kuntrarju, il-bidla mgħaġġla tal-ġenerazzjonijiet xprunat l-evoluzzjoni, kienet favur is-selettur tal-gwerra bla ħniena. It-terminu tal-ħajja kien limitat għal mija u ħamsin sena. Anke għall-elite. Ukoll, ir-rata tat-twelid baqgħet għolja ħafna, l-aborti kienu biss għal tfal b'diżabilità, u l-kontraċettivi kienu pprojbiti. Is-Supermarshal dawwar ħarsa lejn Troshev, li kien daħal.
  - U hawn int, Maxim. Irrisettja d-data kollha lill-kompjuter, se tipproċessa u toħroġ soluzzjoni. X'tista' tgħid dwar ġrajjiet riċenti?
  - Il-Konfederati u l-alleati tagħhom tgħallmu lezzjoni tajba. Il-miżien qed jitmejjel favur tagħna.Tul l-aħħar għaxar battalji, il-maġġoranza l-kbira tal-battalji ġew mirbuħa.
  Roerich qaleb.
  - Nafha. Iżda l-alleati tal-Konfederati, id-Dagi, saru notevoli aktar attivi. Jibdew joħolqu theddida serja.
  - Naqbel.
  Roerich qaleb l-immaġni fuq l-ologramma u kabbarha ftit.
  - Qabel ma Galaxy Smoor. Hawnhekk hawn it-tieni l-akbar fortizza tad-Dags. Dan huwa fejn se nagħtu d-daqqa ewlenija. Jekk jirnexxu, inkunu nistgħu nirbħu l-gwerra fi żmien sebgħin, massimu ta" mitt sena. U jekk jonqsu, il-gwerra se tkaxkar għal ħafna sekli. Int ippruvajt lilek innifsek bħala kmandant kompetenti, u għalhekk nissuġġerixxi li tmexxi l-Operazzjoni Steel Hammer. Huwa ċar?
  "Iva, eżattament, Eċċellenza Tiegħek.
  Igor frown.
  Għaliex titoli bħal dawn? Indirizz sempliċi: Comrade Supermarshal. Fejn ħadt dan?
  Maxim kien imbarazzat.
  - Jien, Comrade Supermarshal, studjajt mal-Bings. Huma ppriedkaw l-istil imperjali antik.
  - Ċara. Imma issa l-imperu huwa differenti, il-president issimplifika d-dwana u l-proċeduri qodma. Barra minn hekk, dalwaqt ġejja bidla fil-poter, u se jkollna ħu anzjan ġdid u kmandant suprem. Forsi nitkeċċa, u jekk l-Operazzjoni Hammer of Steel tirnexxi, ipoġġukom minfloki. Huwa meħtieġ li tistudja minn qabel, din hija responsabbiltà kbira.
  Il-marixxall kien aktar minn tliet darbiet iżgħar minn Roerich, u għalhekk it-ton patronizing kien xieraq ħafna u ma kkawżax offiża. Għalkemm wasal biex ikun hemm bidla fil-mexxej, u l-mexxej il-ġdid tagħhom se jkun iżgħar mit-tnejn li huma. Naturalment, se jkun l-aħjar.
  - Jiena lest. Naqdi Russja kbira!
  - Mela mur. Il-ġenerali tiegħi jimlewkom bid-dettalji.
  Isellem, il-marixxall irtira.
  Il-kurituri tal-bunker kienu miżbugħin kaki. Il-kwartieri ġenerali operattivi kien jinsab hawn taħt. Bosta kompjuters fotoniċi u tal-plażma pproċessaw l-informazzjoni deħlin minn diversi punti tal-metagalaxie b'pass aċċellerat. Kien hemm xogħol twil ta" rutina quddiem, u l-marixxall inħeles biss wara siegħa u nofs. Issa kien qed jistenna hyperjump fit-tul f'galaxie ġirien. Forzi enormi għandhom jinġabru hemm, kważi sitta tal-flotta spazjali Russa kollha. Diversi miljun starships. Wara li d-dettalji żgħar ġew solvuti, il-marixxall tela 'fuq il-wiċċ. Il-kesħa profonda ġiet sostitwita b'sħana intensa. Erba" luminari nġabru fiż-żenith u, bristled bil-kuruni li jilgħaq bla ħniena s-sema, tefgħu nixxigħat ta" partiċelli fuq il-pjaneta. Kaskati ta" dawl nieżlu fit-toroq riflessi. Maxim qabeż fil-pjan tal-gravità, kien komdu u frisk ġewwa, u ġrew lejn il-periferija. Hu qatt ma kien Petrograd-Galaktika qabel, u ried jara b'għajnejh il-kapitali, popolata minn tliet mitt biljun abitant. Telaq mis-settur militari, u kollox inbidel, feraħ. Bini b'kompożizzjoni oriġinali deher, kien se jsejjaħhom, forsi, lussużi - rappreżentanti tal-klassi privileġġjata stabbiliti fihom. Matul il-gwerra totali, is-saff ta 'oligarki naqas, iżda ma ġiex meqrud għal kollox. Il-palazzi kienu xogħlijiet tal-arti reali. Waħda minnhom kienet tidher qisha kastell medjevali, fejn is-siġar tal-palm tela" minflok snien parapetti. L-ieħor kien fuq saqajn irqaq, u taħtu jiġġebbed l-awtostrada, deher qisu brimba kulur jgħajjat, forma ta 'stilla. Ħafna bini fejn kienu jgħixu nies foqra lanqas ma qajjem assoċjazzjonijiet mal-kwartieri; anzi, il-faċċati imponenti tleqqu, imżejna bi statwi ta" mexxejja u ġenerali tas-sekli li għaddew. Mhux kollox għandu jkun miżbugħ bil-kaki, ħaseb Troshev. Barra minn hekk, forsi l-aktar belt popolata fl-univers għandu jkollha arkitettura sabiħa. Partikolarment ikkulurit kien is-settur turistiku, bil-passaġġi li jiċċaqilqu tiegħu, bini b"forma ta" ward ġiganteski, tulipani mimlijin fjur u magħqudin, daisies imdendlin flimkien, u annimali eżotiċi mħalltin b"mod stramb. Apparentement, huwa interessanti li tgħix f'ors jew tigra bis-snien tas-sabre, togħġob lit-tfal. Madankollu, l-adulti huma wkoll mistagħġba meta struttura bħal din tiċċaqlaq jew tilgħab. Impressjoni li ma titħassarx fuq il-marixxall ingħatat minn dragun li jdur bi tnax-il ras, funtani b"ħafna kuluri mdawwlin bin-neon kienu qed iħabbtu minn kull ħalq. B'mod ġenerali, kien hemm ħafna funtani tal-aktar forom strambi, li jitfgħu ġettijiet b'ħafna kuluri mijiet ta 'metri fis-sema. U kemm huma sbieħ, fid-dawl ta" erba" xemx jinsġu f"ornament ta" l-ilma, logħob ta" kuluri fabulous u uniku. It-tfal hawn kienu ferrieħa u sbieħ: ħwejjeġ ikkuluriti tawhom xebh mal-elves tal-fairy-tale. Ma kienx hawn nies biss, nofs l-udjenza kienu barranin. Madankollu, it-tfal aljeni ħadu gost jilagħbu mat-tfal umani. Troshev iltaqa" wkoll ma" pjanti intelliġenti. Dandelions lush bir-ras tad-deheb b'erba' saqajn u żewġ pumi rqaq. Iċ-ċkejknin tagħhom kellhom biss żewġ saqajn, u l-irjus tad-deheb tagħhom kienu mimlijin b"ħafna tikek żmeraldi. Maxim kien jaf din ir-razza sew - Gapi, ħlejjaq tal-pjanti ta 'tliet sess, paċifiċi, iżda bir-rieda tad-destin miġbud fi gwerra interstellari kollha u jsiru alleati naturali tar-Russja l-Kbira.
  Biżżejjed rappreżentanti ta 'razez oħra - l-aktar stati newtrali u pjaneti. Huma riedu jaraw il-kapital inkredibbli ta 'l-imperu. Hawnhekk il-gwerra tidher imbiegħda u irreali, titneħħa minn eluf ta 'parsecs, u madankollu, is-sensazzjoni inċerta ma ħallietx lill-marixxall. F"rasi qam il-ħsieb li bnedmin intelliġenti jgħixu wkoll fuq dawk il-pjaneti li se jkollhom jattakkaw, u biljuni sħaħ ta" ħlejjaq li jaħsbu se jmutu. Nixxigħat ta" demm se jinxterdu, eluf ta" bliet u rħula se jinqerdu. Imma hu marixxall tal-imperu, u jrid jagħmel dmiru.
  Wara li ammira ċ-ċentru turistiku, il-marixxall ordna li jiġi skjerat l-ajruplan tal-gravità u telaq lejn id-distretti industrijali. Id-djar hawn kienu ftit aktar baxxi, tqassim sempliċi. Fabbriki kienu jinsabu fil-fond taħt l-art.
  Hekk kif il-graviplane niżel, qatgħa ta" ġuvintur barefoot immedjatament ġrew lejha bi ċraret u prodotti tat-tindif. Ragamuffins mqaxxra fil-kaki mqatta ', faded, b'toqob kbar imqattgħin. Ikkunzat profondament, kważi iswed. Jidher li l-gwerra fit-tul sfurzat li jissikkaw ċinturini tagħhom. Troshev kellu simpatija. Is-sewwieq, il-Kaptan Fox, ma kienx jaqsam sentimenti bħal dawn.
  - Tajjeb, firien, oħorġu minn hawn! Marshall ġej! huwa snapped.
  It-tfal bla dar ġrew fid-direzzjonijiet kollha, dak kollu li kien viżibbli kien kemm it-tkaken maħmuġin teptip. Huwa diffiċli li timxi barefoot fuq wiċċ li jkun sħun fuq erba '"xemx" f'daqqa, u t-tfal foqra ma kinux jafu x'inhuma żraben. Wieħed mis-subien, iżda, irriżulta li kien aktar kuraġġuż mill-oħrajn u, idur, wera s-saba" tan-nofs. Il-kaptan ġibed il-blaster tiegħu u spara lejn it-tifel impudent, kien joqtlu, iżda l-marixxall irnexxielu fl-aħħar mument jimbotta driegħ il-kaptan. L-akkuża ttajret, għamel lembut fil-bankina, frammenti ta 'ġebel imdewweb waqgħu fuq saqajn vojta tat-tifel, u waqa' mal-asfalt. Permezz ta 'sforz ta' rieda, il-gwerrier futur irnexxielu jrażżan l-għajta tiegħu u, ġarrab l-uġigħ, qam. Maxim ta daqqa ta" ħarta lill-captain f"wiċċu.
  - Tlett ijiem fil-gwardja. Bil-kwiet, idejn fil-ħjatat! - Ikkmanda l-marixxall b'ton ta 'theddid - It-tfal huma proprjetà tagħna, u rridu nipproteġuhom, mhux noqtluhom. Ghandek, skerz?
  Lisa stirat dirgħajh mal-ġnub tiegħu. Huwa nodded fil-qosor.
  - Tweġiba skont iċ-charter.
  - Iva sir.
  Maxim ħares lejn it-tifel. Huwa kien xagħru ċar, b'wiċċ gustuż, imqareb, muskolari. Taħt it-T-shirt imqatta ', stampa qawwija miksija b'vireg taċ-ċikkulata hija viżibbli.
  -X'ismek?
  - Janesh Kowalski! - Fil-quċċata tal-pulmuni tiegħu barked ragamuffin.
  - Nara fik il-makings ta 'gwerrier b'saħħtu. Trid tidħol fl-Iskola Zhukov?
  It-tifel kien skoraġġut.
  - Inkun ferħan, imma l-ġenituri tiegħi huma ħaddiema sempliċi u mhux se jkunu jistgħu jħallsu għall-edukazzjoni tiegħi.
  Marixxall tbissem.
  - Inti tkun irreġistrat b'xejn. Int, kif narah jien, inti fiżikament b'saħħtu, u għajnejk jitkellmu dwar kapaċitajiet mentali. Il-ħaġa prinċipali hija li tistudja tajjeb. Dawn huma żminijiet diffiċli, imma meta tispiċċa l-gwerra, anke l-ħaddiema jgħixu f"kundizzjonijiet tajbin.
  - L-ghadu se jkun megħlub! Aħna se nirbħu! - Yanesh għajjat fil-quċċata tal-vuċi tiegħu mill-ġdid.
  - Imbagħad ħu post fil-gradi, suldat. U biex nibdew - fil-karozza tiegħi.
  Lisa tgħajjat. It-tifel kien maħmuġ, u warajh trid taħsel l-intern.
  Wara li tela ', l-ajruplan tal-gravità ġrew lejn il-kwartieri tal-gvern.
  Yanesh, żomm in-nifs, studja d-djar enormi u mżejna b"mod lussu.
  - M'aħniex permessi fis-settur ċentrali, u dan huwa tant interessanti.
  - Int ser tara aktar.
  Madankollu, il-marixxall, immexxi minn sens ta 'kompassjoni, ordna li jtiru sa ċ-ċentru turistiku. It-tifel ħares f"għajnejh, litteralment devora dak li ra. Kien notevoli li ried jaqbeż mill-karozza, jiġri tul il-bankina li tiċċaqlaq, jitla" waħda mill-karozzini tal-moħħ.
  Il-Maxim normalment poppa dak il-jum kien, bħal qatt qabel, ġentili u ġentili.
  - Jekk trid, ħu rikba fuq il-"muntanja tal-ferħ", u wara immedjatament lili. Ħu l-flus jew ma jħallukx tidħol.
  Marixxall ħarġet biċċa karta.
  Yanesh ġrew lejn il-karozzini, iżda d-dehra tiegħu kienet tidher wisq.
  Fid-daħla tal-ispazju-ninja-sala kien imwaqqaf minn robots enormi.
  -Boy, int liebsa ħażin, ovvjament minn distretti foqra. Għandek tinqabad u tinġieb fl-istazzjon.
  It-tifel ipprova jaħrab, iżda laqtuh b"stordament, u tefgħuh fuq l-asfalt. Troshev kellu jaqbeż mill-karozza u jmur jinvestiga.
  - Stenna, dan il-kadetti qiegħed miegħi.
  Il-milizjani li ġibdu lilhom infushom waqfu, iħarsu lejn il-marixxall. Maxim kien fl-uniformi tal-qasam, iżda l-pauletti tal-kmandant xegħru jgħajtu fl-erba" xemx.
  L-akbar fost l-għassa, logutenent tal-pulizija, sellem.
  "Skużani, marixxall, imma l-istruzzjonijiet jipprojbixxu lit-tallab milli jidħlu fiċ-ċentru fejn nirċievu mistednin minn madwar il-galaxie kollha.
  Maxim stess fehem li kien għamel żball billi ħareġ ragamuffin f"żona daqshekk rispettabbli. Imma ma riedx juri l-injoranza tiegħu.
  Dan it-tifel huwa spija. Huwa wettaq il-kompitu tal-kmand għoli.
  Il-Logutenent għoġob u għafas il-buttuna fuq il-pistola tiegħu. Janesh Kowalski twitched u daħal f'sensih. Marixxall tbissem u tefa" idu. F'dak il-mument, l-erba' Inogalacts f'daqqa waħda bristled bi beamers. Esternament, l-aljeni kienu jixbħu zkuk bejn wieħed u ieħor imqattgħin b'qoxra blu-kannella, ir-riġlejn tagħhom kienu għoqod u mgħawweġ. Qabel ma l-monsters kellhom ħin jiftħu n-nar, Maxim waqa" mal-art, u ħareġ il-blaster tiegħu. Traċċi tan-nar għaddew tul il-quċċata, ħabtu fi statwa ikkulurita, u bexxew pedestall pittoresk f'fotoni. Troshev qatgħet iż-żewġ attakkanti b'raġġ tal-laser, iż-żewġ inogalacts li baqgħu ħajjin inklinaw mal-ġenb. Wieħed minnhom inqabeż ukoll minn travu ineżorabbli, iżda t-tieni irnexxielu jieħu l-għata wara r-refer tal-faċċata. Il-mostru spara minn tliet idejn f"daqqa u, għalkemm Maxim mexa malajr, weġġa" ftit - ħaraq ġenbu u weġġa" idu l-leminija. Fuq tanġent, ir-raġġi ta 'l-għadu jolqtu l-attrazzjoni ta' "lily ta 'l-ilma miġnun". Segwa splużjoni.
  Qabel l-għajnejn tal-marixxall f'wiċċ l-ilma, iżda kien sorpriż li jara kif Yanesh ħarġet biċċa taċ-ċangatura u niedaha lejn l-għadu. Maxim kien mistagħġeb bil-qawwa inumana moħbija f'dan iż-żagħżugħ li deher fraġli ... It-tfigħ irriżulta li kien preċiż, eżatt f'ringiela ta 'ħames għajnejn. Il-kreatura twitched u mxerrda 'l quddiem. Dan kien biżżejjed biex ix-xutt immirat tajjeb ta" Maxim itemm il-ħajja tal-mostru.
  Il-ġlieda spiċċat malajr. Matulha, il-pulizija lanqas biss ippruvaw jiftħu n-nar. Marixxall immedjatament innota dan.
  - L-aqwa ġlied fuq il-faċċati, u fuq wara, fit-toroq tal-bliet, il-kodardi joqogħdu barra.
  Il-Logutenent smin daru pallidu. Marret għand Maxim.
  - Comrade Marixxall, nitlob maħfra tiegħek, imma kellhom beam-throwers tqal, u aħna...
  - U dak x'inhu! Maxim indika l-blaster lejn iċ-ċinturin tal-għassa. - A titjir? Hija ħasra, milli jidher, mhux se jkun hemm xogħol għalik fil-kapital. Inti mhux se toqgħod idle, se nipprova nibgħatlek fuq quddiem.
  Wara li sejjaħ lit-tifel b'ġest, Maxim għenu jaqbeż abbord l-ajruplan tal-gravità, u mbagħad ħadlu idu b'mod sod.
  - Ukoll, int ajkla. Jien kuntent li ma għamiltx żball dwarek.
  Kovalsky għajb b'mod amikevoli, il-vuċi tiegħu tinstema pjuttost qawwi u ferrieħi.
  - Għamilt biss tarmi waħda b'suċċess. Nista...
  - Int ser ikollok opportunità. Gradwat mill-kulleġġ - u immedjatament fil-battalja. Għandek ħajtek kollha quddiemek, xorta se tiġġieled sal-għajnejn.
  - Il-gwerra hija kbira! It-tifel esclama b"entużjażmu. - Irrid immur immedjatament quddiem, aqbad pistola tar-raġġ ...
  - Ma tistax tagħmel dan mill-ewwel, int se tinqatel fl-ewwel battalja. Ikseb grad l-ewwel.
  Yanesh xamm offiż. Kien kunfidenti fil-kapaċitajiet tiegħu, ħaseb li diġà kien jaf jagħmel daqstant, inkluż l-isparar. Sadanittant, il-glider tal-gravità kien qed itir fuq il-park Michurinsky enormi. Hemmhekk kibru siġar ġiganteski, uħud minnhom laħqu għoli ta" diversi mijiet ta" metri. U l-frott kienu tant kbar li, wara li kielu n-nofs, tista 'toqgħod ġewwa. L-ananas modifikat ġenetikament b'qoxra tad-deheb deher appetizing. Veru, kuntrarjament għall-aspettattivi, ma tantx qajmu ammirazzjoni għat-tifel.
  - Jien kont f'foresti bħal dawn qabel. - Janesh spjegat. - B'differenza mill-kwartieri ċentrali, kulħadd huwa permess hemmhekk. Għalkemm hija mixja twila biex tasal hemm.
  - Jista 'jkun! - Qal Maxim. - U madankollu, ammira liema pjanti huma hawn ... Hemm faqqiegħ, platoon sħiħ jista 'joqgħod taħtu.
  - Just semblance ta 'agaric fly kbir. Huwa ma jittiekel. Niftakar li ġbart borża sħiħa ta" biċċiet tal-frott maqtugħin. Jien inħobb pavarara - ġilda rqiqa, u t-togħma hija biss aqwa. It-tin mhu xejn meta mqabbel miegħu. Trid toqgħod attent meta taqta". Jista 'jinfaqa', u hemm in-nixxiegħa hija bħal kaskata - se jonfok, lanqas se jkollok ħin biex tgħid kelma. Il-frott hawn huwa kbir wisq. Trid ġġorrhom biċċa biċċa f'borża tal-plastik, li hija inkonvenjenti ħafna.
  Maxim ta daqqa ta" ħarta lil Janesh fuq l-ispalla.
  - Mhux kollox jitkejjel mill-ikel. Ejja ninżlu u nagħżlu xi fjuri.
  - Tifla bħala rigal! Għaliex le!
  Idejn it-tifel laħqu lejn l-isteering. Il-Kaptan Fox ta daqqa ta" subgħajh b"mod vizzjuż.
  - Tmissx ir-rota, puppy.
  U mbagħad, bi tweġiba, irċieva ċanfira oħra mill-marixxall.
  "Għandek biss il-kuraġġ li tiġġieled tifel.
  - Jiddispjaċini, Eċċellenza Tiegħek!
  Janesh ma setgħetx ma tidħaqx.
  - Jekk trid, ipprova. - Maxim permess.
  - Għandi esperjenza fis-simulaturi, - qal Yanesh.
  Mingħajr dell ta" dubju jew biża", Kowalski poġġa idejh fuq l-isteering u mexxa l-karozza 'l isfel. Apparentement, hu verament kellu abbiltajiet notevoli. Il-graviplane qabeż il-qċaċet tas-siġar ġiganteski.
  Maxim ma indaħlitx, u ppermetta lit-tifel jikkontrolla l-ajruplan. Għandi ngħid li huwa laħaq mal-kompitu tiegħu b'suċċess kbir, jimmanuvra bejn bagolli ġiganteski, huwa qatt ma ġġarraf, juri teknika virtuoso lil hinn mis-snin tiegħu. Madankollu, anke jekk ġġarraf, mhix problema kbira, il-gravioplane għandu sistema ta 'sigurtà perfetta. Fl-aħħarnett, poġġew bilqiegħda fi clearing mifruxa bi fjuri żgħar iżda fabulously sbieħ. Deher li l-wizard it-tajjeb xerred b'mod ġeneruż il-ġojjelli. Għajnejh immewweġ minn firxa kumplessa ta 'kuluri, u r-riħa li jsakkar ikkawżat delight indeskrivibbli.
  Yanesh anke saffar b'ammirazzjoni. Meta niżlu l-art, it-tifel qabeż 'il barra u beda jaqtgħu l-fjuri, qabad driegħ sħiħ. Maxim kien cool-headed, huwa gustado l-pajsaġġ u, madankollu, xi ħaġa ikkawżat allarm. Tħossok mhedded. Wara li għadda min-nar u l-ilma, il-marixxall kien jafda l-intuwizzjoni tiegħu, hija rari ħallieh. Fil-prinċipju, forom ta 'ħajja perikolużi għall-bnedmin m'għandhomx jinstabu fil-kapitali ta' imperu kbir. Hawn xi ħaġa differenti. Maxim sejjaħ lit-tifel u bil-mod ippronun f"widnejh:
  - L-għedewwa huma magħna. Aħbi l-fjuri u ejja miegħi.
  Għajnejn Janez xegħrqu.
  - Jiena lest.
  Ħalli l-bukkett fil-karozza taħt is-superviżjoni tal-Kaptan Fox, Maxim u Yanesh marru fil-fond fil-foresta. Naturalment, it-truppi kellhom jissejħu u mimxuta fiż-żona. Iżda Maxim kien maħkum mill-eċċitament. Janesh, ovvjament, kellu aspirazzjonijiet romantiċi, immaġina lilu nnifsu bħala uffiċjal tal-intelliġenza militari u feraħ b'dan. Huma għamlu triqthom mill-ġungla, jippruvaw ma jagħmlu ebda storbju. Yanesh irnexxielu jaħraq riġlejh vojta fuq ħurrieq vjola, iżda rażan, għalkemm il-ġilda sa l-irkopptejn kienet miksija b'folji kbar.
  "Oqgħod attent," whisper Maxim. - Fil-foresta, f'kull xafra tal-ħaxix, il-periklu huwa moħbi.
  "Għandna bżonn kamuflaġġ protettiv hawn," whisper Janesh. Iċ-ċraret bilkemm ħbew il-ġisem, xi ħaġa kienet titkaxkar sa saqajn. Insetti kbar, u Janesh tgħallmu dan fl-iskola, in-nies ma jittieklux fuq din il-pjaneta. L-aktar speċi perikolużi ta 'artropodi ġew meqruda fil-livell ġenetiku, ma kienx biżżejjed li ċ-ċentru tal-kapital isir sors ta' infezzjoni jew epidemija. Huma mexjin fis-skiet. F'daqqa waħda Maxim ffriżat. Ħlejjaq ħajjin żgħar ġabu ruħhom b'mod inċerti, bħallikieku xi ħadd kien mbeżżgħaha 'l bogħod. Il-marixxall ħa lit-tifel b"idejh u jsejjeslu f"widnejh:
  - Hemm ambush quddiem!
  Maxim ħareġ sound pickup mill-but u sema' b'attenzjoni l-inħawi tal-madwar. Tabilħaqq, ħames ġellieda umani u madwar l-istess numru ta 'inogalacts jistabbilixxu fil-qrib. Ukoll, b'tali bilanċ ta 'forzi, huwa aħjar li ma tidħolx fil-battalja, iżda li tevita l-ghadu.
  U hekk għamlu.
  Is-suldat b'esperjenza u t-tifel aħdar mxew sinkronizzati. Kelli ngħaddi minn ħxuna densa ta 'arbuxxelli, għarqa għaksa fil-ħażiż. B'diffikultà kbira, il-marixxall ikkalkula d-distakk fil-katina ħaj u rnexxielu jiżloq f'dan il-post. Kienu xxurtjati, ħadd mill-aljeni ma kellu instincts tal-annimali jew smigħ fenomenali. Il-pickup tal-ħoss kien diġà kapaċi jiddistingwi kliem mitkellem bil-mod.
  - Sur Resident, inti titlob l-impossibbli minni.
  Bi tweġiba, vuċi bħal croak.
  - U int, Ġeneral, mdorri tieħu l-flus biss mingħajr ma taħdimhom bis-sħiħ.
  Ġġudikat mit-timbre, kien jappartjeni għal razza mhux umanojde.
  - Tħallset nofs miljun, allura xiex? Informazzjoni skaduta dwar satelliti spy.
  "Mhux tort tiegħi," kompliet tiġġustifika ruħha b"mod languid il-vuċi umana. - Informazzjoni ta' dan it-tip, fil-prinċipju, issir skaduta malajr ħafna. Jien mhux omnipotenti.
  - Mill-ewwel fhimna dan, huwa aktar faċli li tgħid li inti dgħajjef. Meta tiġi biex tattakka s-sistema tal-Kremlin, int u l-kompliċi tiegħek ma tantx se tkunu ta" użu.
  Maxim twerwer. Se jasal verament għal attakk fuq l-aktar linja ta 'difiża qawwija li tkopri l-kapital u ċ-ċentru kollu tal-galaxie? Is-sistema "Kremlin", skond il-ħallieqa tagħha, hija impregnabbli u, madankollu, jekk l-għedewwa jiġu attivati fil-qalba stess ta 'l-imperu, dan iwassal għal riflessjonijiet diqa.
  - Kun af, bniedem, dalwaqt se nużaw arma fundamentalment ġdida, u bl-għajnuna tagħha, starships Russi jduru fi trab qabel ma jilħqu l-firxa effettiva. Imbagħad l-armata tagħna, bħal mewġa gravitazzjonali li tippenetra kollox, se tgħarraq l-ispazji Russi, tissottometti d-dinjiet imperjali.
  Maxim qabad daqqa mrażżna, apparentement, prospett bħal dan ma kienx partikolarment għall-Predisposizzjoni tat-traditur. Madankollu, huwa wieġeb:
  - Il-Ħames Kolonna hija attiva daqs qatt qabel, u l-invażjoni tiegħek se tmur skond il-pjan.
  - Il-kompitu tiegħek għall-futur qarib huwa li toħloq tużżana fortizzi fil-kapital għall-gruppi tal-istrajk tagħna. Il-merċenarji se jinfiltraw hawn taħt l-iskuża tat-turisti, jinħbew fil-foresti, u mbagħad jagħtu s-sehem tagħhom fl-istrajk ġenerali.
  - Hekk se jkun.
  - U ara, bniedem, jekk l-attakk tal-starships tagħna jfalli, ikun agħar għalik. Il-kontrointelliġenza proprja se tiċrita f'biċċiet, u l-eżekuzzjoni tkun bil-mod u bl-uġigħ.
  Għalkemm Maxim ma rax min kien qed jitkellem, kien ċert li SMERSH kien se jkun jista" jifhem it-traditur bil-vuċi tiegħu.
  - Neħtieġu informazzjoni dwar l-aħħar ħatriet kollha fit-tmexxija tal-għadu. Dak kollu li taf.
  - Skont l-informazzjoni tiegħi, iż-żagħżugħ Marixxall Maxim Troshev inħatar biex jikkmanda flotta tal-istilla fil-galaxie Smoor. M'hemm l-ebda informazzjoni eżatta dwaru, iżda...
  - Kollox huwa ċar, ir-Russi qed jippreparaw offensiva kbira hemmhekk. Bħas-soltu. Il-kmandant il-ġdid huwa daqqa f'daqqa minn forzi kbar.
  Maxim shuddered, ried jgħaġġel 'il quddiem u jifga d-deġenerat. L-operazzjoni tinsab fil-periklu.
  - Naħseb li hu. Fir-rigward ta' inkarigi oħra...
  Il-traditur enumerati fit-tul u tediously, iżda Maxim kien diġà ffurmat pjan fir-ras tiegħu. L-ewwelnett, trid titlaq minn dan il-post bil-kwiet, u t-tieni, tikkuntattja b'mod urġenti lil SMERSH. Hemm huma jiddeċiedu jekk jinnewtralizzawx immedjatament in-netwerk spy jew jistennew. Wara kollox, it-tradituri identifikati mhumiex perikolużi, u d-diżinformazzjoni tista 'tiċċirkola permezz tagħhom. Il-ħaġa prinċipali - l-ebda inizjattiva. Madankollu, it-tifel, li kien ilu bilqiegħda fil-kwiet s'issa, ħawwad, kien jinnota li l-enerġija żagħżugħa kienet fl-aqwa tagħha.
  "Forsi nistgħu nolqtuhom bil-laser, Sur Marixxall?"
  "Le, xejn," whisper Maxim. - Intelliġenza għal dak u intelliġenza biex tiġbor informazzjoni u tirrapportaha lill-persuna t-tajba. U jekk tikser l-ordni, jien personalment nisparak.
  Il-marixxall għolla l-kanun tar-raġġi tiegħu b'mod menacingly.
  Yanesh qaleb.
  - L-ordnijiet mhumiex diskussi.
  Maxim iddispjaċih li ħa lit-tifel miegħu. U x'jiġri jekk jisimgħu whisper tagħhom ... Sadanittant, instema' squeak fil-pickup tal-ħoss, il-barrani reġa' tkellem.
  - Għid lil "Ġove" li jekk ma jgħinnax, nistgħu nittradiwh billi nissagrifikaw din il-pedina. Imbagħad is-Suprem tiegħek isir irrabjat, u l-ħniena mhix fost in-nuqqasijiet tiegħu.
  "Iva," ħaseb Maxim, "il-mexxej għandu jkun iebes." Ladarba kien wieħed mill-elf magħżula, madankollu, kellu ċ-ċans li jsir mexxej biss fil-każ tal-mewt f'daqqa tad-dittatur fil-gvern. Elf jintgħażlu kull sena, u r-rotazzjoni tal-qawwa suprema sseħħ darba kull tletin sena. Iżda dan iċ-ċans intilfet ukoll. L-ewwelnett, il-karattru ta 'Maxim kien artab wisq, u t-tieni, l-abbiltajiet paranormali, tant vjolenti fit-tfulija, bdew jiddgħajfu bl-età. Madankollu, biex issir marixxall meta m'intix, u erbgħin ... tgħid xi ħaġa.
  - Tmissx lil Ġove. Huwa t-tama ewlenija tiegħek. Mingħajrha, iċ-ċansijiet li tirbaħ il-gwerra huma negliġibbli.
  Inogalact clucked xi ħaġa li ma tinftiehemx bi tweġiba. Imbagħad artikola:
  - "Jupiter" huwa ta 'valur meta jkun attiv. Minħabba n-nuqqas ta" azzjoni tiegħu, it-truppi tagħna qed isofru wisq telf. Tkun kif tkun, int tagħtih l-istruzzjonijiet tagħna. Sa dakinhar, tista 'tmur.
  - Dak hu, inti tista 'titlaq, - Maxim sighed b'serħan. F'dak il-mument, ikkontestat kliemu, splużjoni thndered. Inqalgħet shootout.
  - Ħaqq għal! Erġa' tbiddel...
  Il-marixxall tgħawweġ, u xrar ferrieħi biss leħħew f'għajnejn Yanesh.
  . KAPITOLU #11
  - Inti titkellem kuxjenza! - ghamlet l-iskjav arroganti.
  - Allura dak il-kuntentizza jappartjeni għal kulħadd, u mhux għal ftit tal-magħżulin. Għal din il-kawża qaddisa, qlajt is-sejf tiegħi! - exclaimed Witch.
  Il-Konti kien xettiku:
  - Le! Nemmen li inti mmexxi jew minn riżentiment jew minn xewqat għall-poter! Kien hemm rewwixti ta 'skjavi, u spiċċa biss b'massakru. Dawn huma l-konsegwenzi ta" kull ribelljoni.
  - Mhux se jkun irvell, iżda rivoluzzjoni. L-iktar ħaġa importanti se tiġri aktar tard, wara r-rebħa! - Qal il-gwerrier b'entużjażmu qawwi.
  - Rivoluzzjoni? Kelma stramba, ħriġt biha int? Forsa kienet sorpriża.
  - Mhux ezatt! Dan it-terminu ġie msejjaħ lili minn anġlu f'ħolma. - B'ispirazzjoni dawwart fuq Vedmakov.
  - Anġlu jew wieħed mill-allat suwed! Il-ħolm profetiku huwa għaqli. Il-Konti eżita.
  - Fi kwalunkwe każ, ser ikollok iċ-ċans li tibdel il-ħajja tan-nies għall-aħjar u ssir aħjar lilek innifsek! L-inkwiet kollu ġej mill-egoiżmu, il-prosperità hija possibbli biss bi sforzi komuni. Persuna bla tim qisha tiċna, bla nar, ftit tagħti dawl u malajr titfi! - Spewed out fluss ta 'eloquence ta' Vedmakov.
  - Il-persuna li qed titkellem dwarha għandha tkun f'tim. Imma taf x'inhi n-natura tal-annimali? Forsa staqsiet b"mod malizzjuż.
  - U l-annimal huwa aħjar fil-merħla! U b'mod ġenerali, peress li inti skjav u ma ġietx mifdija, allura n-nobbli tbiegħdet minnek, fi kliem, ħbieb veri wrew il-kuluri veri tagħhom. Allura, wasal iż-żmien li tfittex sħabi f'ambjent differenti. - Diġà aktar kalm issuġġerixxa Vedmakova.
  Il-Konte de Bora baqa" sieket għal ftit sekondi, u mbagħad wera idu:
  "Għalkemm ma nemminx fis-suċċess aħħari, għallinqas ix-xafra tiegħi se tixrob id-demm.
  - Il-loġika m'għandhiex isservi l-istinti - il-moħħ tal-Lust! - Qal il-Witch.
  - Tajjeb, ieqaf tgħallimni! Se jkun hemm gwerra - se jkun hemm proeza! Il-Konti beda jimsaħ id-demm minn fuqu.
  - Int gwerrier b'esperjenza u kuraġġuż, għandek tintgħażel bħala l-mexxej tal-iskwadra! - Il-gwerrier issuġġerixxa.
  - Mhux ħażin, iżda mhux meħtieġ li jiġi elett kull kmandant. Għandu jkun hemm prinċipju aktar strett ta 'unità ta' kmand. Inti ġejt magħżul, allura inti taħtar! -Konti beda jilbes bil-katina tal-posta. Koppja ta" subien ġrew biex jgħinuh.
  Xi ngħidu dwar il-kompetizzjoni ħielsa? - Vedmakova iddubita.
  - Għall-armata, huwa diżastruż! - Forza tal-Qtugħ. - L-ekonomija hija riżoma ta 'ħafna fergħat, l-armata hija zokk wieħed!
  The Witcher ċaqlaq:
  - Imma aktar spiss tal-ballut, u mhux fil-poter u l-pożizzjoni, iżda fil-livell ta 'kontroll!
  It-tifel nofsu għarwien ta sejf lill-konti. Huwa wieġeb billi tah daqqa ta" daqqa fuq l-għadam tiegħu, aktar minn darba msawwat lura. It-tifel għajjat u qabeż lura, tħawwad saqajh kannella.
  Witcher qal b"mod deċiżiv:
  "Qed nifforma ħames leġjuni maqtugħin ta" żewġ suldati u nofs kull wieħed. Int assenjat biex tikkmanda t-tielet! Ħalli l-bqija jintgħażlu mill-iskjavi!
  L-aħħar proposta ħolqot kontroversja, kważi nbidlet fi ġlieda. Imbagħad, fil-fatt, faqqgħet ġlieda, diversi skjavi ġew midruba, u Witcher kellu jintervjeni. ħabtet l-aktar frisky, hi għajjat:
  - Biżżejjed biex irrombla l-bastun! Ejja ngħaddu għall-ħatra diretta tal-kmandanti.
  L-iskjavi grumbled mhux pjuttost, iżda meta l-gwerrier ressaq proposta bħal din għall-vot, huma għollew idejhom fl-unison.
  Hawnhekk, is- Witcher, li mexxa r- rewwixta, kellu jaħdem ħafna. Fil-fatt, huwa diffiċli li tiddetermina persuna denja b"għajnejha, u baqaʼ jistaqsi mistoqsijiet lill-kandidati prospettivi. Fl-aħħarnett, saru inkarigi lil-leġjuni, u kmandanti temporanji ġew maħtura għal dipartimenti iżgħar.
  - Meta jintemmu l-battalji, inħarsu lejn il-valur u l-għerf murija mis-suldati! - It-tifla spjegat.
  Wieħed mill-leġjuni kien jikkonsisti kompletament minn tfal u adoloxxenti. Vedmakova poġġiet lit-tifel Bik fil-kmand tagħhom. Is-subien kienu rrabjati:
  - Għadu żgħir wisq! M'għandniex bżonn wieħed żgħir. Poġġi l-akbar u l-aktar b'saħħtu fuqna.
  - U lil min trid?
  - Nimmissjak! Huwa l-aktar ħaqq!
  Żagħżugħ mibni b'mod atletiku ħareġ 'il quddiem, kien għadu tifel, iżda diġà għoli daqs ballut. Veru, wiċċu deher matt. Vedmakova, li kienet taf sew kemm il-moħħ huwa importanti għal kmandant, staqsiet:
  - X'se tkun familja ta' tmienja!
  Iż-żagħżugħ ħares lejha u għajjat:
  - Ma nafx! Il-muskoli ewlenin u s-saħħa.
  Bick ħabbat fil-lawdspiker:
  - Muskoli mingħajr imħuħ, dan huwa numru żgħir ta 'laħam - li fuqu taġen qed jibki!
  - Agħlaq int bug! I ser daqqa xedaq tiegħek! - Roared l-eroj żgħażagħ.
  - Min ma jafx li sebgħa - sitta u ħamsin bilkemm kapaċi jolqot il-ponn tiegħu aktar minn imnieħru! It-tifel urieh ilsienu.
  Iż-żagħżugħ żagħżugħ bark fil-quċċata ta 'pulmun tiegħu:
  Nisfidak tiġġieled sal-mewt!
  - Inti timitani bħal far-xadina! - qal il-Comte de Forsa. - Madankollu, dan huwa l-uniku mod denju.
  - Miż-żewġ duelists, wieħed huwa iblah, l-ieħor huwa skandalu! - Innotat Vedmakova. "Għalkemm is-subien jibbenefikaw minn warm-up.
  Bik kien quddiem l-għadu tiegħu, id-differenza fl-għoli kienet kbira, l-avversarju tiegħu kien ħames darbiet itqal. It-tifel, madankollu, b'disprezz peered fil-muskoli eżenzjoni tiegħu, it-tifel kien irqiq, iżda sinewy. Wiċċu tond kien qed jgħajjar, xabla kien idur f"idejh.
  - Tajjeb, kif se niġġieldu jew inpoġġu! - Bi sneer, staqsa.
  - Iva, inħobbok! - L-atleta attakka lit-tifel. Laqat id-dahar, is-sejf tiegħu kien twil u tqil, milli jidher kien wieħed minn dawk b"żewġ idejn. Bik iddevja d-daqqa, lanqas ipprova jmur, imma sempliċement qabeż fuq it-trajettorja u saq ix-xabla tiegħu fil-pont ta 'imnieħru. It-tifel taħbit biss fuq il-bażi tal-kalkolu - biex tobrox, iżda mhux biex joqtol.
  Il-thug sar saħansitra aktar furious, huwa beda jxejjer it-tieni xabla. Hawnhekk anke Buku kellu jagħmel pressjoni biex joħroġ. L-għarqbejn vojta tat-tifel kienu qed isiru iżgħar, u x-xfafar kienu qed jiġru warajhom. F'daqqa waħda Bik waqaf, pajp deher fi snienh. L-għadu jixxengel iktar u ġera gallup b"dirgħajh ħoxnin mifrudin. It-tifel beżaq b"mod iqarmeċ, u xi ħaġa żgħira laqtet wiċċ l-atleta. Bick mar ġenb ix-xfafar, u saħansitra laqat sider l-avversarju tiegħu bl-għarqub vojt.
  Xokkanti, il-Guy mighty screamed wildly, imbagħad saqajh dgħajfu u bdew jiġġarfu.
  Daqqiet ta" ħbiberija ħakmet l-armata, ftit stennew li t-tifel ċkejken se jegħleb lill-ġgant. Imbagħad it-tfal għajjat bil-ferħ, l-ewwel nett, ovvjament, l-iżgħar fost l-iskjavi. Dawk li huma iżgħar u dgħajfa huma kuntenti li jaraw li l-imgħallem ewlieni tiegħek lanqas huwa kbir. Allura anke tifel jista" jagħmel xi ħaġa għar-rewwixta.
  Skjavi ġrew lejn l-atleta megħluba, inklużi koppja ta 'tobba lokali. Fuq il-wiċċ mhux maħdum tal-eroj żagħżugħ b'xagħar skars, post vjola mċajpra. It-tabib qal sorpriż:
  - Bażilika! Labra bil-velenu kienet imwaħħla fiha, li tipparalizza r-riġlejn.
  - Temporanjament! Qal Bick. - Imbagħad iqum. Mhu se jiftakar xejn, sempliċement mhux se jinnota l-mistħija tiegħu.
  Witcher mar għand it-tifel:
  - Fejn tgħallimt tagħmel veleni?
  - Imkien! Jinstab f'waħda mill-patrimonji. Is-sinjuri lanqas huma sodisfatti bil-pożizzjoni tagħhom fis-soċjetà. Hawnhekk jagħmlu kull tip ta" velenu. Jekk il-potion huwa ssiġillat, l-ebda problema, naf kif tiftaħ serraturi! - Bik slyly winked lill-Witcher.
  - Fejn? - Staqsa l-gwerrier.
  - Ħalliel wieħed għallem! Huwa temporanjament irriżulta li kien skjav, kont fl-istess par miegħu, ħdimna ħafna, naqqas il-foresta. Qalli kif niftaħ is-serraturi, saħansitra wrieni xi ħaġa. Stagħġeb bil-memorja tiegħi u mbagħad ħarab. It-tifel iċ-ċkejken għamel il-għajn bil-moħbi.
  - Ma segwihx? - Vedmakova kienet sorpriża.
  - Le! Konna lkoll flogged għal din il-ħarba, u jekk jien ukoll nixxija, allura kull ħamsa kienet tiġi msallab fuq arbli. Tnejn diġà hija konfoffa. - Spjega t-tifel wiry.
  - Barbari! Ukoll, jekk int persuna tal-memorja bħal din, forsi tkun utli għalik li tkun taf lil Khirov. - issuġġerixxa Vedmakova.
  - Mhux eskluż! Ilni ridt insir l-aktar b'saħħtu u l-aktar intelliġenti! - It-tifel wera l-ballun tal-biceps.
  - Aktar b'saħħitha u aktar intelliġenti minni? - Playfully mitfugħa l-gwerriera.
  - Le! Wara kollox, inti l-mexxej! Imma b"idek il-leminija, għaliex le! - Bik saqajh fuq idejh għal aktar persważjoni.
  - Aktar ma persuna tittajjar, aktar ma tkunx sodisfatta bil-pożizzjoni tagħha! - Innotat Vedmakova.
  - In-nies ma jtirux! Huwa biss għandu ġwienaħ - li moħħu mhux imdorri jitkaxkar! - It-tifel wera konsiderazzjoni żviluppata lil hinn mis-snin tiegħu.
  - Se jkun hemm ġwienaħ fl-armata tagħna! Inwiegħed li ser noħroġ b"xi ħaġa. - Vedmakova wiegħed.
  - U nemmen li inti oħt il-kbir! Wara kollox, int mhux biss mexxej, imma wkoll oħt jew saħansitra omm għalina. Se ngħixu bħala familja waħda! Qal Bick.
  - Il-mexxej tal-pajjiż għandu jkun ħu lin-nies, mhux ħu! - Il-mexxej tan-nazzjon huwa l-ewwel u qabel kollox qaddej tal-poplu. Madankollu, ejja nħallu l-iskambju ta 'kumplimenti, l-armi li inti aċċettajt għandhom jintużaw minn oħrajn. Ejja nagħmlu pajpijiet! - Ordnat Vedmakova.
  "Mhumiex twal biżżejjed!" Għaddi nnutat. - Jeħtieġ li jiġi mtejjeb.
  - Diġà qed naħseb dwarha, wara kollox, ix-xufftejn u l-ħaddejn jagħmluha possibbli li tolqot distanza qasira. Imma jekk xi ħaġa hi li tespandi u tolqot bil-forza. Xi minerali u ħwawar. - Vedmakova ħass tensjoni mentali qawwija.
  It-tifel milli jidher sema" kliemha:
  Ejja nagħmluha, agħżel l-elementi! Għad għandna żmien, ħafna skjavi jeħtieġ li jintwerew it-tekniki bażiċi tal-gwerra.
  - Għandek raġun, ħu ż-żgħir, f'ċerti modi s-saħħar se jgħinna. Madankollu, sakemm forzi kbar jintefgħu fuqna, irridu nattakkaw. Madankollu, irridu nippreparaw bir-reqqa. Huwa aktar faċli li ssib blat niexef fl-oċean milli invenzjoni li ma tkunx intużat għal skopijiet militari! - Fil-qosor Vedmakov.
  Wara kollox, ir-ribelli qattgħu l-ġurnata f'eżerċizzji, fl-istess ħin, Bik bagħat intelliġenza.
  Armata ħarġet mill-belt. Mhux kbir ħafna, imma armat tajjeb. It-tifel tal-iscout, riekeb wirdien iżgħar krustaċej, saħansitra ġibed l-attenzjoni għal assurdità waħda:
  - Il-ġellieda għandhom ħames xwabel, u bilkemm jimxu!
  - Allura huwa tajjeb! Qal Bick. - Jew aħjar, huwa saħansitra meraviljuż, qabel ma jiġu għandna, huma eżawriti minn piż żejjed.
  Vedmakova innota b"mod żbaljat:
  - Gwerriera b'esperjenza qal, ma tieħux l-armi aktar minn ħames swaba fuq il-lemin tiegħek. Ukoll, ċertament mhux ħażin, l-istupidità tagħhom se tgħin biex tirbaħ aktar malajr. Sadanittant, ħalli l-iskjavi jorqdu għal ftit sigħat. Kellhom ġurnata iebsa, u l-ġlieda mhux se tkun faċli. Kemm għandhom suldati eżattament l-għedewwa?
  - Ħames elf u nofs. Qal Bick b"kunfidenza. "Dan ifisser li jekk noqroshom kollha, fil-belt ma jibqax aktar minn ħames mitt ruħ.
  - Huwa pjuttost raġonevoli, se jkun meħtieġ li tmur min-naħat kollha. Bil-lejl ma jiżżardux jattakkawna, jaqtgħu tagħhom. Dan ifisser li se jsiru kamp, biex aktar tard mas-sebħ jaqtgħu bil-qawwa kollha tagħhom. Forsi saħansitra jifred it-truppi għall-iskop ta 'ċirkwit. - Suġġerit Vedmakova.
  Il-Comte de Forsa oġġezzjona:
  - Naf sew id-drawwiet prevalenti fis-Sultanat, iġġieldu magħhom aktar minn darba. Bil-lejl jibagħtu xi spiji b"boroż tad-deheb fil-kamp tagħna. Huma jipprovaw tixħim lill-iskjavi u mbagħad jerfgħuhom jew fl-aħjar jaqilgħu l-imnifsejn.
  - Li jintbagħtu l-ispjuni hija tattika antika. - I ndunat, għaġna sieq Vedmakov. - Imma m'għandhomx brieret ta 'inviżibilità, is-subien tal-gwardja huma tant attenti u cunning, se jaqbduhom kollha. Barra minn hekk, nolqtuhom ftit eqreb lejn is-sebħ. U l-iskjavi se jorqdu aħjar u l-għadu se jaqa 'aktar fil-fond fl-irqad.
  - Loġikament! Inkun l-ewwel li nattakka! Qal Bick.
  - Ikun meħtieġ li jitneħħew il-gwardji, u dan jista 'jsir bl-għajnuna ta' tubi tal-isparar. - Vedmakova wera l-apparat. - Tip ta 'pistun, tliet tipi ta' ħxejjex aromatiċi, u żejt bil-karbur huma mehmuża hawn. Għandek bżonn biss li toqgħod attent, inkella l-irkupra se tneħħi s-snien tas-subien. Ħu l-aktar tfal intelliġenti miegħek.
  - Ħafna għandhom esperjenza ta 'raiding ġonna u serq. Min twieled ħieles, u mhux min, speċjalment skjavi domestiċi, serqu minn siduhom. - Bik assigura lil kulħadd. - Allura għaddew mill-iskola tas-sopravivenza.
  - Aħjar! B'mod ġenerali, naħseb li mhux se jkun hemm wisq gwardji. Wara kollox, min aħna għalihom? L-iskjavi huma stupidi! L-istupidità hija eqreb tal-umiltà - il-ħeffa tal-moħħ għall-villainy.
  Is-saħħar Hirov daħal fil-konversazzjoni:
  - Għandna bejn wieħed u ieħor superjorità doppja jew kemmxejn aktar, iżda l-ghadu huwa mħarreġ u armat aħjar. U fl-armata tas-Sultanat, in-nisa jservu biss fil-leġjun personali ta 'immortali. Hemm sitt elef merċenarju minn pajjiżi differenti. Se jkollna ħafna nisa fl-armata, u b"eċċezzjonijiet rari, huma aktar dgħajfa mill-irġiel.
  Allura kull battalja trid tiġi ppjanata bir-reqqa. Speċjalment fl-ewwel telfa, l-iskjavi jibdew iferrxu minna.
  - Vitorja bħala mara - tattira bi brilliance, iżda tbeżża' l-prezz! - Għal darb'oħra flashed wit Vedmakov.
  - Kbir! Issa nara li l-pjan tal-operat huwa pjuttost miftiehem. Fadal biss biex jiġu ċċarati d-dettalji. Matul il-battalja, il-paniku se jibda fil-gradi tal-għadu, u ħafna mis-suldati se jiġru lejn il-belt ta 'Zhit. - issuġġerixxa Khirov
  - Huwa ċar! L-aktar stakkament b'saħħtu ta 'skjavi se jolqot minn wara, eżatt mill-ġenb tal-belt. Forsi se nmexxih. - issuġġerixxa l-Konti Forsa.
  - Impossibbli, imma int! - Speċifikat il-sorcerer.
  - Barra minn hekk, għandna qsari taż-żejt, u ordnat biex iwaħħlu ftejjel magħhom. Tarmi fil-kamp, tintensifika l-paniku. - issuġġerixxa Vedmakova.
  U dan huwa raġonevoli wkoll. Is-saħħar qabel. - Int biss ħejjejt ftit ħlasijiet bħal dawn s'issa.
  - Dritt! Alla tan-nar tal-gwerra u bħal allat oħra jeħtieġ attenzjoni u sagrifiċċju! Imma ma kellniex ħin biżżejjed biex nippreparaw kollox. - Il-Witcher nnifisha saret ashamed tal-ħalq tagħha.
  - Il-ħin li jmiss tkun aktar sofistikat. S'issa, ma stajniex torqod. - Khirov yawned mingħajr ebda pretenzjoni.
  The Witcher għoġbu.
  - Għandi vizzju bestjali, norqod ftit u b'mod sensittiv, imma ħutna jistħoqqilhom mistrieħ.
  - L-irqad huwa arma strateġika, in-nuqqas tiegħu huwa l-kawża tal-għeja, li min-naħa tagħha hija l-mikrobi tat-telfa. Għaddi nnutat.
  Skjavi wara attivitajiet fil-beraħ, raqdu bħall-mejtin. Gwardjani biss qagħdu f'embossat, lesti li jqajmu l-allarm. Qatt ma tkun taf liema f'daqqa waħda l-kmandant ta 'l-ghadu se jkun aktar fit-sighted. Madankollu, irriżulta, apparentement il-kmandant tal-kap tal-leġjun tal-gvern, it-temnik Etirimon ma riedx battalja bil-lejl imprevedibbli. Barra minn hekk, fid-dlam huwa aktar faċli għal skjav li jaħbi, u mbagħad jaqbadhom. U allura forsi jċedu biss, u wara jkun hemm tortura u eżekuzzjoni. Temnik Etirimon licked xufftejn tiegħu, huwa speċjalment pjaċevoli li mock nisa żgħażagħ, jiksru sieq, nar ix-xagħar - jitħajjar ħafna.
  Wara li qagħdu t-tined tagħhom bil-għaġla, is-suldati raqdu. Ma baqax aktar minn żewġ tużżani sentinella. Qabel ma jorqod, Etirimon, flimkien mal-eluf, organizzaw festa, żeffiena għarwiena, ħawwdu s-seħer tagħhom quddiemhom. Kien sabiħ u pjaċevoli. Eluf tefgħu l-għadam lejhom, ġiegħluhom jieħdu pożi seduttivi. Imbagħad, mingħajr ebda eżitazzjoni, ħadu l-pussess tagħhom u, wara li ssodisfaw ix-xewqa tagħhom tal-annimali, waqgħu fi rqad fis-sakra.
  Il-mewt tagħhom qamet bla ma ġiet innutata. Ir-ribelli għaddew mill-imsaġar, merħla ta" subien imxiet "il quddiem. Bik, waħħal ma 'siġra, jistaħbew fil-weraq, ra l-ewwel sentry.
  - Hawnhekk huwa Delicious bored.
  Il-velenu tjieb kemmxejn u kkawża paraliżi immedjata. Hit mhux meħtieġ fil-wiċċ, għax is-suldati tas-Sultanat, bħala regola, jimxu ħafif u s-sider biss huwa miksi b'qoxra u s-senter tinsab madwar.
  - Hemm wieħed!
  Vedmakova stess miexja minn wara. Hi tneħħi s-sentry mingħajr ebda tubu tal-isparar. Jidħol biss minn wara u jdawwar l-għonq.
  - Il-moviment huwa ħajja! Biss tkantax - għall-paċi! U hekk imdejjaq - fl-istonku huwa vojt!
  Il-gwerrier sar xi ftit umoristiku. Is-siġar ta 'madwar huma twal, lianas huma viżibbli. L-għeżież creeps fil-qrib, u l-aktar subien skjavi intelliġenti. Il-ġellieda adulti huma itqal, u għalhekk jaqgħu lura. Bhima tqila dejjem tagħmel aktar storbju.
  Vedmakova qatlet sentry ieħor tul it-triq, li kien għadu qed terda birra tal-ġewż minn flixkun. Il-kamp fetaħ quddiemhom.
  Mhux kamp partikolarment kbir, is-suldati raqdu, kultant fit-tined, u kultant biss fuq ħaxix oħxon. Il-lejl huwa sħun, mhux ħafna sentries yawn, tħares b'mod inattenti.
  Il-ħaġa prinċipali hawnhekk hija li tneħħihom f'daqqa, sabiex ma jkollhomx ħin biex iqajmu l-allarm. Il-cuckoo taċ-ċinju huwa aktar adattat għal dan, bil-vuċi pjaċevoli tiegħu. Hija ma tqajjem l-ebda suspett, anzi, it-tkessiħ tagħha jinstema 'kważi kontinwament, iżda jekk tibdel it-ton, tista' taqbad l-informazzjoni.
  Is-saħħara tagħmel hekk. Huma jwieġbuh. Is-senters ma jirreaġixxux, x'inhuma "xxurtjati", il-mewt irriżulta li kienet faċli.
  - Xabla waħda, bħal qatra xita, tinżel u tferrex, u meta jkun hemm ħafna minnhom titwieled ir-rebħa!
  Vedmakova bdiet tbiċċir lil dawk irqad. Min-naħa waħda, ma kinitx kavalleria, imma min-naħa l-oħra, ir-rebħa ta" min jonora! L-unur huwa kunċett relattiv u għandu jiġi applikat primarjament għas-suldati tiegħek!
  L-ewwelnett, ittemm lil dawk li huma lebsin aktar sinjuri, kmandanti. Ix-xwabel, bħala regola, kienu f'munzelli f'munzell separat.
  Madankollu, it-tbatija tal-kuxjenza ma kinitx twila, l-iskjavi bdew ukoll il-massakru, u bħala riżultat, tqajjem l-allarm. Meta tkun attakkat bil-lejl, il-paniku huwa inevitabbli, speċjalment jekk ikun imdardar, ikun imdardar . L-iskjavi huma kollha nofshom mikxufa u faċilment jiddistingwu lil xulxin, u l-ġellieda jiffaċċjaw lil xulxin, ħafna drabi jaqtgħu lil xulxin. U xi ħadd jgħajjat:
  - Salv lilek innifsek!
  - Gwardja! Demons attakk!
  Fi żminijiet ta" paniku, ir-rwol tal-kmandant huwa aktar importanti minn qatt qabel. Vedmakova jaf dan, u ġrew lejn it-tinda prinċipali.
  Etirimon, għadu nofsu fis-sakra, bilkemm fetaħ għajnejh. B'mod ġenerali, li jixorbu qabel ġlieda - hangover fil-underworld.
  - X'ġara! Għaliex il-pajpijiet siekta! - Għajjat.
  - Il-pajpijiet huma siekta, għax ix-xfafar ikantaw - l-azzar huwa aktar b'saħħtu mir-ram! - Għajjat Witch. Hija qabżet fuq Echirimon. Temnik, ovvjament, uża x-xafra b'sengħa, iżda kien għadu ma nġabarx għal kollox lilu nnifsu, u l-muskoli tal-Witcher kienu msaħħna perfettament. ġibdet trio frenetiku, ix-xafra tagħha mtebbgħin bil-henna bilkemm tidher fid-dlam. Il-kap tan-nobbli sfortunat telaq.
  Vedmakova waqqgħet l-elf li ġrew lejha b"daqqa ta" sieqha. Hija ħarġet kmandant ieħor bi bżiq mit-tubu.
  - Liema ghouls, tqumx!
  Għal darb'oħra daqqa ċara tax-xabla, l-għadu mtaqqab jaqa'! Żewġ elufarji jipprovaw jidħlu fih minn wara, iżda jilqgħu maʼ żeffien. Hija squeals, kicks lura. Vedmakova ma jitlifx il-mument, jaqta" wieħed, itemm ieħor. Ukoll, armata mingħajr kmandanti hija bħal merħla ta 'nagħaġ mingħajr ragħaj, jekk lupu wieħed ma jiekolx, allura jibżak!
  Issa l-iskjavi ribelli, ħafna armati b"klabb, jew fl-aħjar qarn, ħadu ġwienaħ. Tattika effettiva ħafna kienet li l-ħamsa minna nitfgħu lilna nfusna fuq waħda. Għalhekk kien aktar faċli li jintrema u trample.
  - Tħallihomx jitbiegħdu! Aqta" saqajk! - Hija screamed permezz tal-amplifikatur tal-vuċi tal-Vedmakov.
  Solntslav kien imqatta 'flimkien ma' kulħadd. Kif lagħbu l-muskoli ta" din id-diva. Mhux bla raġuni, ħafna jqisu mara rrabjata aktar terribbli minn demonju. Għalhekk qatgħet waħda mill-ġellieda bin-nofs, u x-xafra tagħha, bl-inerzja, qatgħet il-gerżuma tal-uffiċjal li kien qiegħed warajh. Iċ-ċenturjuni ppruvaw jirrestawraw dehra ta 'ordni, iżda malajr spiċċaw. Barra minn hekk, is-Sultanat għamel minn kollox biex is-suldat nesa x"inizzjattiva kienet. Ir-ribelli, min-naħa tagħhom, imbuttaw bit-truppi tas-Sultanat b"mod pjuttost għaqal mill-bebbux tal-wirdien.
  - Tħallixhom joqogħdu fuq is-sarġ! - għajjat Solntslav.
  Pass miżjud:
  - Nar, riedni fiż-żwiemel.
  Dan għen, bebbux tal-wirdien infaqgħu fil-gradi u żergħu paniku addizzjonali. Bħala riżultat, ma kinux jafu x'għandhom jagħmlu, ħafna ġellieda ġrew biex jiġru. Iżda dan huwa eżattament dak li Witcher u l-iskjavi kienu qed jistennew. Il-ġlieda eskalat fi sterminazzjoni u persekuzzjoni.
  Il-gwerriera għamlet għajnejha l-leminija, tefgħet tliet dagger:
  Aħna mhux se nħalluhom jitbiegħdu!
  It-titjira hija aktar bluha mill-kodarda! Wara kollox, il-biċċa l-kbira tas-suldati jmutu mhux fil-battalja, iżda waqt l-insegwiment!
  Bik, bħal tifel mgħaġġel ħafna, qabeż fuq għonq wieħed mill-uffiċjali, u rikeb fuqu:
  - Wirdien aktar mgħaġġel!
  Is-sejf serva minflok xprun, u l-povru lanqas biss ipprova jarmih.
  Vedmakova, meta nnotat dan, għajjat:
  - Il-gwerra hija bħal logħba tad-dominoes, għadam miksur biss ma jistax jinġabar - id-dinja żżomm!
  - Xejn, għadam tiegħi huwa żgħir, b'saħħtu! - It-tifel qabeż, imqaxxar fuq l-għonq. Wara dan, huwa saħansitra żied il-veloċità.
  Vedmakova stumbled fuq katavru, diversi korpi kienu mimduda madwar, iżda d-diva ma waqgħetx, iżda qabża fuqhom. Imbagħad ħarġet bix-xwabel tagħha. L-ispirtu tal-ġlied tat-truppi li kienu qed jiġġieldu kontrihom evapora, u issa l-gwerrier inbidel f'eżekutur. Kien hemm anke stmerrija għad-demm. Witcher għajjat:
  - F'isem l-unur! Min se tarmi l-arma - se jgħix! Ċedi s-suldati tas-Sultanat.
  Kien hemm min obda l-ordni, iżda ħafna komplew jaħarbu ddisprati, u xi wħud waqgħu għarkopptejhom.
  Per eżempju, għaxar ġellieda qawwija ċedew lil Bik f'daqqa. Forsi ħasbu li kien aktar sigur li jgħaddu d-destin tagħhom f"idejn tifel. It-tifel għajjat:
  - Taqa!
  Il-ġellieda waqgħu. Bik mexa barefoot fuq daharhom, minkejja l-piż żgħir tat-tifel, is-suldati groaned fil-biża. Imbagħad it-tifel ħareġ bl-idea ta 'jeħles lill-għedewwa megħluba minn ħtieġa żgħira. Imma mbagħad keċċa t-tentazzjoni vili, għax l-iskjavi jridu jibnu soċjetà aħjar, u ma jirrepetux it-triq ta 'sidien tagħhom stess.
  - Okay, ħaj - duħħan is-sema!
  Bil-mod il-mod, il-battalja spiċċat fix-xejn! Għalkemm jidher li l-massakru huwa twil. Witcher stumbled fuq gwerrier pjuttost tas-sengħa. Wara skambju iebes ta 'attakki, hija xorta żarmat lilu, imbagħad stordut lilu.
  - Għandna bżonnhom!
  Xbieki kienu jintefgħu fuq xi wħud minnhom, tali ma jirreżistu. Il-battalja kienet kważi spiċċat, it-titjira u l-insegwiment biss tkaxkru. Vedmakova personalment mexxa l-ġiri, qatlet ħafna, iżda ma setgħetx teqred l-armata kollha sal-aħħar suldat.
  Madankollu, il-gwerrier żagħżugħ, b'diversi mijiet ta 'skjavi fuq iż-żwiemel, iddeċieda fuq avventura awdaċi, jiġifieri, li jaqbad il-belt li ma kinitx lesta għad-difiża fuq il-moviment.
  - Se tkun mossa qawwija. Aħna mhux se nħallu li l-ġid jitneħħa, u l-aktar importanti, aħna se jinfaqgħu fuq spallejna.
  Diversi għexieren ta 'ġellieda tal-armata megħluba, madankollu rnexxielhom jaqbżu fuq bebbux wirdien u galoped lejn il-bieb.
  Ma fetħux mill-ewwel, kien hemm squabble. Meta l-gradi tbaxxew, Vedmakova qabżet minn wara l-foresta biż-żwiemel. Hija għajjat, billi tuża l-apparat tat-tifel:
  - F'isem il-kbir Sultan Erifef! Rinforzi qawwija qed jiġru lejk! Jekk trid tiddefendi l-belt, ħalli l-ġellieda jieħdu posthom fuq il-ħitan.
  Il-gwardji tal-qawmien ma rrealizzawx immedjatament, speċjalment peress li Vedmakova lbet libsa għanja, li ħarġet mill-katavri. Elmu wieħed jiswa xi ħaġa, sparkles bħal icicle fix-xemx, ukoll, li se jirrifjuta tali gvernatur nobbli.
  U r-rġulija, il-burgomastru, u nobbli oħra, ovvjament, ma raqdux, "ħadu ħsieb" tan-nies tagħhom!
  Fuq g[olja ]g[ira kien hemm palazz sabi[ b"kolonni u statwi, mag[mula f"ta[lita ta" stili Rumani tal-qedem u stili antiki tal-Lvant. Quddiemu, kif inhi d-drawwa f"dan il-pajjiż, hemm statwa enormi tas-Sultan Erifef, b"funtana titfa" minn fommu. Fl-akbar sala kienet storbjuża u ferrieħa, tinstema mużika - festa ħdejn muntanja. In-nobbli nobbli tas-Sultanat tellgħu Sabantuy. F'togi irrakkmati bid-deheb għaljin, kienu qegħdin fuq mħaded lush, fuq imwejjed baxxi kien hemm munzelli ta 'platti, inbejjed u tinturi. Mijiet ta" lampi tleqqu fuq l-imwejjed u l-ħitan. Madwar il-proprjetà u fil-kolonnati tefgħu skjavi innumerabbli, skjavi, subien skjavi u gwardjani tal-ġisem għassa tal-palazz. Id-dinjitarji toast. Il-kap grandee, Sheikh du Pustemorov, ffriżat f'idejn żewġ hetairas mikxufa. Huwa twitched u belowed bħal raġel posseduti, finalment ħeles lilu nnifsu u screated.
  - U issa wasal iż-żmien li tirranġa ġlied tal-gladjaturi. U hekk boring, l-ebda demm, u l-inbid mhux fir-ruħ.
  Il-ħorn daqq, il-ġellieda ssejħu fl-arena. Skont id-drawwa, l-eħfef u l-iżgħar ġellieda għandhom jiġġieldu l-ewwel. Imma x-xejk kien għadu kemm irċieva lott ta" skjavi mħarrġa, u ried jgħaqqad żewġ tipi ta" divertiment, erotiku u imdemmi.
  Ħuġġieġ maħruq fiċ-ċentru tal-Kolossew minjatura, it-torċi rinfurzati bil-ħġieġ ħarġu dawl pjuttost qawwi b"lewn vjola, u ż-żrar abjad tleqq, u ta lill-podju dehra ferrieħa. L-ewwel li telqet fuq il-palk kienet tifla muskolari u rqiqa b"ċinturin tal-ġilda. Hija, bħal ġinnasta ta 'l-ewwel klassi, għamlet żewġ taqlib u mxiet fuq idejha. Imbagħad qagħad quddiem il-prinċep, ffriżat, qasmet xabla u sejf f'armi bħal dawn, sejħulu mirmillon. Minkejja l-fatt li t-tfajla setgħet twettaq f'konkors tas-sbuħija, kemm kellha ġilda ratba, bellusin, xagħar blond, hija diġà kellha ċikatriċi wiesgħa fuq wiċċha. Il-jumper li jmiss ukoll mexa fuq idejh. L-armi tiegħu kienu trident u xibka qasira - retiarius. Wara li jiġġebbed, huwa kien quddiem l-għadu. Kien żagħżugħ kważi tifel, għadu bla daqna b'wiċċ girlish ġentili, il-preżenza ta 'koppji mħallta tat eroticism speċjali lill-azzjoni. Jidher li s-sieħba ilhom jafu lil xulxin u għamlu l-winked.
  - X'Kaiska! Ma kontx naħseb li se niltaqgħu hekk! It-tifel qal imdejjaq.
  - Inti kont raġel sabiħ, imma issa r-ruħ tiegħek se tittieħed għall-fjamma oriġinali! - It-tfajla wieġbet rudely.
  - Ukoll, għaliex inti daqshekk krudili! Għadna verġni, irridu ngħixu! - B'tama timida qal iż-żagħżugħ.
  - Mhux se jgħinna! L-iskjavi jiddisprezzaw anke l-allat!
  It-taħriġ fl-iskola tal-gladjaturi kien iebes u ċikatriċi huma viżibbli fuq il-korpi tleqq mikxufa ta 'ġellieda żgħażagħ.
  Il-folla ħarġet, għamlet imħatri, biki selvaġġ ferrħu gladjaturi żgħażagħ, li ovvjament ma ridux jiġġieldu.
  Mart ix-Sheikh ħarġet borża tal-ġilda.
  - Ħamsin deheb għal Kaiska! Hija flashed snienhom kbar tagħha.
  -Ibda! Ix-Sheikh għamel sinjal.
  Hekk differenti u fl-istess ħin li kellhom ħafna komuni, il-ġellieda kkonverġew, il-movimenti tagħhom kienu veloċi u kaotiċi. Għall-ewwel, il-gwerrier bit-trident ipprova jitfa" xibka, iżda l-avversarju tiegħu falla u, jaqbeż b"mod selvaġġ lejh, irnexxielu jaqtagħlu l-istonku b"sejf. Iż-żagħżugħ qabeż lura u laqat it-trident f"sidru, iżda ħarxa ftit il-ġilda. Madankollu, il-manuvra tiegħu ġiegħlet lill-għadu jirtira. Huwa tbiegħed u inklinat max-xibka, u żamm lill-gladjatur li kien maħbub milli jersaq.
  - Intom l-irġiel huma stupidi! Allura, iddestinat li tfalli! - Qalet it-tfajla b'arroganza.
  - Dak li twieled! Iż-żagħżugħ deher konfuż.
  F'daqqa waħda, retiarius bi trident qabad żrar f'idu u tefagħlu f'wiċċu. Il-manuvra kellha effett, it-tfajla għalqet għajnejha, fl-istess sekonda t-trident nifedha l-addome.
  Biki bl-uġigħ, il-gladjatur żagħżugħ idawwar, iżda, madankollu, irnexxielu jsuq ix-xafra ġo spallha. Ir-retiarius għajjat u ġibed l-arma. Ix-xabla leħħet bħas-sajjetta, kważi ttaqbet għonqu. Il-gladjatur mar lura, sidru maqtugħ miftuħ. Iż-żagħżugħ groaned bl-uġigħ u waqqa" t-trident tiegħu. Imbagħad l-avversarju qabeż fuqu u tefa" sejf. It-tbandil kien pjuttost dgħajjef, u l-punt mtaqqab il-laħam tar-riġel. Ir-retiarius għajjat u waqa", imbagħad qabad is-sejf, ipprova jqum, f"dak il-mument ix-xabla laqatlu f"għonq. Diġà tilef minn sensih, laqat ix-xafra tal-myrmillon fil-plexus solari. Il-koppja li darba kienet tħobb (bħal Romeo u Juliet) waqgħet mejta fuq iż-żrar. L-udjenza fis-sakra daħqet u tgħajjat. Tliet skjavi gloomy bi foreheads baxxi u xedaq li jisporġu 'l barra daru fl-arena, ħarqu l-iġsma ta 'dawk li tilfu, iżda rċevew il-libertà spiritwali, b'ħadid jaħraq. Wara li aċċertaw li huma mejta, qabduhom bil-kustilji mal-ganċijiet, u kaxkruhom mill-palk. Il-post fejn kien hemm id-demm kien imqaxxar bil-faħam.
  -Jmorru jieklu l-insetti. - Mart Sheikh Demeter kixef snienha. - Hija ħasra li l-għadam huma annimali żgħar wisq se jibqgħu bil-ġuħ.
  -Xejn se jkun laħam u ponavaristey. Hija ħasra, madankollu, koppja minnhom jistgħu jirriżultaw li huma atleti pjuttost promettenti! Ix-Sheikh gronda.
  - Fis-sodda tiegħek? - Id-diva staqsiet b"mod malizzjuż.
  - Għaliex le! It-tifla hija sabiħa, imma t-tifel jista" jkun tiegħek. - Ix-xejk kien pjuttost progressiv fl-opinjonijiet tiegħu, u jemmen li l-mara setgħet ukoll tiddeverti l-ġisem mitmugħ tajjeb tagħha fi skjav żagħżugħ.
  - Żgħar u fraġli! Għadna m'għandniex l-istess par? staqsa Demeter.
  - Sfortunatament, m'hemm l-ebda! Ejja nħarsu lejn ix-xift żagħżugħ li ntbagħatilna minn skola fil-qrib. Ix-xejk daħk.
  - Forsi aħjar inħalluhom jikbru! U mbagħad noqtlu l-priġunieri tagħna kollha hekk. - B'mod mhux mistenni, il-mara tan-nobbli wriet mogħdrija.
  - L-aħbar tar-ribelljoni tal-iskjavi hija ferrieħa wisq u nixtieq niċċelebraha bis-sħiħ. Il-grande ħadlu fl-istonku.
  - Sakemm, ovvjament, Etimon mhux se jmur quddiemek! - Il-mara xaħam snapped.
  - Tali nonentity! Tant aħjar ejjew intemmu l-gladjaturi kollha issa u nċaħħdu lill-iblah mill-ispettaklu. Ejja newbies! Ix-Sheikh gronda.
  - Mhuwiex eżattament newbies. - Demeter licked xufftejha
  Il-gong ħsejjes mill-ġdid u s-subien gwerriera jispiċċaw fl-arena. Huma jidhru madwar erbatax jew ħmistax-il sena, bi spallejn u sider pjuttost wesgħin. Bħall-ġellieda ta 'qabel, huwa jagħmel somersaults u jiġri fuq idejh. Wara li diġà spiċċaw fuq il-podju, jilbsu armi, elmi, armatura tas-sider, tarki u xwabel. Wieħed għandu xafra dritta, filwaqt li l-ieħor huwa mgħawġa bħal sabre. Agħfas eżenzjoni miftuħa u ċikatriċi huma viżibbli fuqha. It-tifel wieqaf fuq il-lemin fiequ qatgħat li jaqsmu sidru fi tliet linji.
  Il-ġilda hija żejtnija ħafna u tleqq.
  Il-maniġer iħabbar.
  - Ġellieda famużi Fudoros b'sabre mgħawġa u Saflorov b'xabla dritta jwettqu fiċ-ċirku. Fudoros għandu sitt ġlied, Saflorov għandu sebgħa. Ir-rivali kollha tagħhom jew inqatlu fuq il-post jew inqatlu b"daqqiet ta" sikkina bid-deċiżjoni tan-nies. L-amministratur ippunta lejn l-udjenza b"subgħajh. Għal darb'oħra kien hemm min xtaq jimmaħ fuq il-bet. Il-Sheikh snarled.
  - Mitt munita tad-deheb għal Saflorov.
  L-imħatri ġew konklużi malajr, in-nobbli ħalef. Tnejn saħansitra ġġieldu. Waħda ħarbet tazza nbid, l-oħra laqat riġel xaħmi f"wiċċu. Getters u gwardjani ġrew biex jikkalmaw lill-pubbliku qalbu. Il-mara tax-xejk, imperjuża, impudent, xaħam barked:
  - Quddiem! Joqtlu!
  Il-gladjaturi kkonverġu. Din id-darba, ħadu l-ħin tagħhom, ittestjaw lil xulxin b'daqqiet bir-reqqa. Hekk kif ix-xwabel ħabtu, ħarġu ftit, u t-tarki reġgħu. Din il-kawtela ma tantx għoġobha lill-pubbliku, tgħajjat bi dispjaċir, l-għadam telaq lejn il-ġellieda. Sheikh qaleb it-trej, kollu miksi bl-inbid u l-ġamm. Imbagħad beżaq u għajjat irrabjat.
  Jekk ma tiġġieledx, inġibek imdendel rasu 'l isfel. Diversi savages imbuttar "Janissaries" daru fuq il-podju, huma brandished lanez, urew pokes fid-dahar miftuħ tagħhom. Saflorov kompla fuq l-offensiva, attakka furjuż, ta daqqa ta" daqqa lill-kontroparti tiegħu fl-irkoppa. Iż-żagħżugħ mar lura, ġibed xi ftit ix-xabla tiegħu lejn il-ġenb, l-avversarju tiegħu tajjar fuq is-sider. Pjanċa bil-kamin ħażin waqgħet fil-qiegħ. L-ispinta li jmiss ħalliet marka profonda fuq il-ġilda, demm oħxon imferra. Fudoros mar lura, wieħed mill-ġellieda tax-xagħar tah sieq f"riġlejh. U meta t-tifel eżita, Saflorov laqat l-elmu b'tali fury li tħawwad u waqa '. Mill-konkussjoni, l-"elmu" tellgħu, u kixef ras bajda b'ħotob minfuħ fuq il-forehead. Saflorov poġġa x-xafra tiegħu ma' sidru nervuż. Huwa squinted lejn il-"pubbliku".
  Stennija għal sinjal. Meta l-maġġoranza tgħaddi minn xagħarhom, ifisser li joqtlu, u meta jpoġġu l-pali tagħhom flimkien f"kastell, ifisser li jkollhom ħniena.
  Madankollu, il-ħniena ma nqratx fl-uċuħ feroċi. Kważi kulħadd, anke nisa u adoloxxenti, daħlu jdejhom minn griżmejnhom.
  -Mewt! Ħabbat lilu!
  Il-mara tax-xejk baħdet b"mockingly.
  - Huwa niżel irħis wisq. Agħtini għal lejl wieħed.
  Saflorov eżita, ippressat ħafif fuq is-sider vojt tal-adoloxxenti megħlub, ħarġet qatra demm. Imbagħad warrab is-sejf b"disprament:
  -Ma nistax! Huwa ħabib tiegħi.
  L-istorbju ġie interrott mill-ewwel, kien hemm silenzju tal-mewt.
  -Xiex! - Sheikh imdejjaq. "Int tirrifjuta li toqtol lill-imwarrab. It-tnejn li huma f'gaġġa, u wara se jkun hemm tortura terribbli quddiem l-iskola gladiatorial kollha.
  Il-ġellieda qabżu lejn Fudoros, splaxxqu l-ilma fuq wiċċu, u mbagħad, sabiex jiġi f"moħħu aktar malajr, ħarqulu l-għarqub vojt b"ħadid jaħraq. It-tifel għajjat, qabeż u mill-ewwel tefa" żewġ lassos ma" għonqu. Saflorov ipprova jirreżisti, ġġieled kontra tużżana xwabel f'daqqa, il-biża' tah is-saħħa. Iżda wieħed mit-tiraturi laqat saqajh bi vleġġa. Mill-velenu, iż-żagħżugħ kien paralizzat, iżda mhux maqtul. Rabtuhom it-tnejn u poġġewhom ġo gaġġa. Saflorov kien daqqa ta' sikkina fil-kustilji b'virga ħamra, il-ġilda bdiet tpejjep, it-tifel imsawwat sofra l-injezzjonijiet b'mod sod. Imma milli jidher it-tortura ta" żewġ subien diżubbidjenti ġiet posposta għad-deżerta.
  Mart ix-xejk tfarrak b"għajnejha:
  - Għandhom ikunu r-raġel tiegħi. Taf li jien kreattiv.
  - Naf, imma ara biss, nista 'nikseb jealous. Il-ġuvini huma gustużi u diġà jistgħu jiżżewġu. Ix-Sheikh grinned.
  - Ħafna probabbli, anke miżżewġa! Wara kollox, dawn huma l-aktar skjavi b'saħħithom u b'saħħithom li għandhom jagħtu l-frott! Il-mara tax-xaħam għajbet.
  - Il-gladjaturi huma l-kulur tal-jasar! Dan ikun biex in-nisa tagħhom jittormentaw. Ix-xejk daħk.
  - Aħna ser nagħmluha! Mill-mod, bniet mill-ġdid.
  Issa n-nisa kellhom jiġġieldu. Fl-arena daħlu żewġ divas nofshom mikxufin fl-istess lombi. Kienu mqaxxra madwar l-għonq b"katina - biex ma jitqattgħux. Armi Żewġ dagger f'kull id. Jidher ċar li l-ġlieda se tkun ħarxa u mhux twila wisq. Waħda tfajla kienet ġusta, l-oħra b'xagħar iswed, it-tnejn b'manes pjuttost twal.
  -Għal battalja! thundered il-thug.
  - Jien mhux se bet! - barked il-mara tax-xejk. "Saret auguri ħażin.
  In-nisa foqra ltaqgħu flimkien. Kienet terribbli, wieħed kważi immedjatament kellu l-istonku miftuħ, l-ieħor kien ferut f'sider. Waqt li komplew jaqtgħu, it-tfajliet taw sieq b"saqajhom, itturmentaw laħamhom. Ħareġ ħafna demm u ma setgħux jitilqu u jaħarbu. Fl-aħħar, waħda minnhom kompletament maqtugħa waqgħet għal irkopptejha. Id-daħk ta" xagħru iswed jipprova jtemm, imbagħad ħabat f"daqqa insidjuża minn taħt taħt il-kustilji. Tgħajjat, xorta rnexxielha tolqot lill-ħati fuq wara tar-ras. Iż-żewġ nisa mutilati sbieħ waqgħu fuq iż-żrar, tregħdu diversi drabi, iffriżaw. Shaggy "Janissaries" ġera lejhom u pokjathom b'ħadid jaħraq. Il-bniet gwerriera ma ċaqalqux.
  - Għal darb'oħra, l-ebda bet waħda ma ħadmet. It-tnejn huma mejta.
  L-udjenza kienet diżappuntata, għalkemm tara l-qtil innifsu huwa pjaċevoli ħafna. Iżda s'issa ħadd ma rebaħ.
  F'din is-sitwazzjoni, ġlieda ġdida biss tista' ssalva l-każ. It-tisħin faċli spiċċa u wasal iż-żmien għal negozju serju.
  Ħmistax-il gladjatur b'tuniċi oranġjo b'toqob fihom, tliet rix iswed fuq il-ħama tagħhom, xejru fl-arena. Huma kienu armati bi xwabel qosra u mgħawġa; f'idejhom kellhom tarki żgħar kwadri b'wiċċ konvessi, rashom kienu protetti minn elmi mingħajr viżiera. Dan il-grupp kien segwit minn ġellieda b"tuniċi ħomor jgħajjat, l-istess bi xwabel qosra, iżda dritti, b"tarka żgħira tonda u manetti tal-ħadid li jkopru l-id il-leminija, li ma kinitx protetta mill-ilqugħ, u rkoppa li tipproteġi r-riġel tax-xellug. Rix aħdar fuq elmi li jiżolqu temmew l-istampa.
  Weqfin faċċata ta" xulxin, inxtew. Din id-darba l-imħatri saru għal somom ferm akbar, id-deheb nixxa minn id għall-oħra.
  -Ma jistax ikun li nqatlu kollha! Mart Sheikh qalet. Xi ħadd żgur li jirbaħ!
  - Allura bet, din hija l-aħħar ġlieda. Ara, diġà dawl! - Qal ix-xejk għajjien b'irritazzjoni.
  - Imbagħad se jkun serju! Elf drachma tad-deheb fuq l-aħmar. - Il-mara grassa tħarħet.
  - U għaliex fuqhom? - Għaliex huma? - Darbtejn ripetuti, sorpriż, nobbli.
  - Għax l-għajnejn huma inqas!
  Il-maniġer għajjat xi ħaġa. Kien hemm ħoss ta" tromba tqaxxir. Anki l-fjakkoli tteppet bħallikieku l-mostri kellhom xi ħaġa f'għajnejhom.
  Konversazzjonijiet, storbju, daħk, champing waqfu: l-għajnejn kollha kienu ffissati fuq il-ġellieda. L-ewwel ħabta kienet tal-biża": f"nofs is-skiet li kien sar, id-daqqiet ta" xwabel fuq tarki daqqu qawwi. Rix, frak ta" elmi, biċċiet tarki mfarrka tellgħu madwar l-arena hekk kif gladjaturi eċċitati u panting laqtu lil xulxin b"daqqa wara l-oħra. Lanqas tliet minuti ma kienu għaddew mill-bidu tal-battalja, u diġà kien inxerred id-demm: erba" gladjaturi writhed fl-agunija, u l-ġellieda trampledhom taħt saqajhom. Wieħed minn dawk mimdudin qabad lil sieħbu minn siequ u dawwar is-sieq. Huwa tellgħu 'l isfel, ripping driegħ tiegħu.
  Il-mara tal-prinċep, Demeter insatiable, tefgħet għadma gnawed fiċ-ċirku.
  - Ħomor jekk tirbaħ, nagħtik tazza nbid!
  Kif jiġri ħafna drabi, ġara l-kuntrarju, l-akbar ġellied mit-tim li għalih Demeter kien qed jiftaħ l-għeruq kien mimli. Tliet xwabel immedjatament nifdu sider wiesa ', u għadma maqbuda qabel il-ħin baqgħet f'idejn il-mexxej sfortunat.
  L-ispettaturi b'delight u tensjoni segwew il-viċissitudini mdemmija tal-battalja. Għajjat bħal merħla barrin midruba. L-elite lokali furiously, raged, cheered up-ġellieda. Il-gradi tal-gladjaturi traqqqu, il-battalja nkissru fi ġlied separati.
  F'dan il-mument, meta l-pubbliku dinjitarju kien qed igawdi u franchement "jiġġenen" jdawwal id-demm, ir-ribelli kuraġġużi qatlu lill-gwardjani bi ngħas. Pobedonostsev, flimkien ma 'numru żgħir ta' rġiel kuraġġużi, wara li għaffeġ lill-gwardjani tal-ġisem, kien l-ewwel li daħal fil-palazz.
  L-istorbju mill-avviċinament tar-ribelli ġiegħel il-ġlieda tiġi interrotta. In-nobbli, xokkanti, ippruvaw jaqbdu x-xwabel tagħhom. Il-kap tar-ribelli żagħżugħ għajjat b"leħen għoli:
  - Dak li nara! Intom joqtlu lil xulxin, għad-divertiment tal-għarajjes! Il-bastards reġgħu li lanqas kapaċi jerfgħu xabla, żaqqhom jindaħal wisq. Jekk mill-inqas xi partiċelli ta" kburija ġiet ippreservata fik, aqta" din l-abominazzjoni.
  Il-gladjaturi dehru li kienu qed jistennew biss dan: ġrew lejn il-merħla obeżi.
  L-iskjavi qaddejja qabżu fil-ġenb, ma ridux imutu għall-kaptani mibegħda, u s-subien saħansitra bdew jitfgħu trejs u ikel lid-dinjitarji.
  Demeter għajjat:
  - Oqtolhom kollha!
  Imbagħad tazza tal-inbid tal-kristall waqgħet fuq rasha, ħabtet il-kelba.
  Witcher kien irrabjat. Qatgħet iċ-ċittadini sinjuri tal-belt, u qatgħet il-laħam tagħhom.
  Ma kienx diffiċli, iżda tedjanti. Ħdejh iġġieled il-kumpann kostanti ta 'Pass. Munqar ma baqax lura, u l-gladjaturi ħadu vendetta fuq il-ħabsijiet tagħhom.
  Skjavi gloomy għollew lill-amministratur fuq ganċ, għajjat:
  - Aħna tagħna! Skjavi bħalek!
  - Mela ipprova b'xabla! - Għajjat, għalhekk ix-xemgħat fuq il-linef tal-Witcher ħadlu.
  Ix-xejk ipprova jaħrab, iżda Bik tfixkellu u tefgħu l-għasel fl-għonq tiegħu:
  - Ukoll, fejn għandek bżonn. Ebda tħawwir.
  Solntslav qatgħa l-irjus ta 'żewġ nobbli f'daqqa, u mgħaffeġ ix-xedaq ta' terz b'irkoppa. Madankollu, ma kienx għad baqa 'saħansitra ta' ġlieda, biss l-iskjavi ħadu vendetta. Il-fdalijiet tal-gwardja ħarbu, u l-feasters, anke fl-aqwa forma tagħhom, ma kinux jirrappreżentaw forza militari serja. Inqatlu kollha qabel ma Vedmakova tkessaħ. Biss ix-xejk ewlieni kien għadu ħaj, Bik ġibed xagħru. Vedmakova keċċiet lit-tifel impudenti:
  - Din hija persuna nobbli. Nistgħu nkunu utli!
  . KAPITOLU #12
  Il-Ġermaniżi komplew bl-attakk tagħhom fuq Stalingrad. Deher li kien fadal pjuttost ftit, iżda kien oerhört diffiċli li tgħaddi l-aħħar waħda. Anke l-użu massiv ta '"Sturmtigers" ma għenx. Għalkemm il-qerda ta 'bombers jet ikkawżat enormi. Mezz ieħor kien il-bombi tan-napalm.
  Il-battaljun tal-bniet kien irqaq, iżda l-beauties xorta ġġieldu. Fl-20 ta" Ottubru, ħarġet il-borra, u s-sbuħija kienu kollha barefoot. Huma jħallu traċċi grazzjużi fuq il-kisja tas-sodda abjad.
  Bniet sbieħ, irrumblaw ftit fil-borra u saru aktar nodfa. Matryona, wara li qabdu lil Seryozhka, ma setgħetx issib post għaliha nfisha. Għad irid jitlef tifel daqshekk intelliġenti u sabiħ. U x"kien jistennieh fil-magħluq faxxista? L-ewwel tortura, u mbagħad il-piena tal-mewt!
  It-tifel kien tabilħaqq viċin li jiġi sparat, iżda spiċċa fil-minjieri. Xogħol sittax-il siegħa kuljum, u razzjonijiet ħżiena, il-frosta tal-indokratur kienet tistenna lil Seryozhka.
  B"mod iktar preċiż, it-tifel diġà huwa barriera, u jaħdem iebes hemmhekk bħal ħmar. Iżda huwa ħafna aktar sħun taħt l-art milli fuq il-wiċċ. U l-ġellieda, sabiex ma jiffriżawx, huma sfurzati jaqbżu u jiġru. U l-bniet jiġġieldu. Hawnhekk huwa t-tank mighty "Lion". Huwa għandu pistola ta '150 mm, aktar effettiva u prattika għall-battalji fil-belt. Il-Fritz iħobb dan it-tank għax huwa protett tajjeb min-naħat kollha.
  "Ġurdien" creeps ftit lura. Il-magna Ġermaniża taħt il-mitejn tunnellata, kienet ukoll armata b'kanun ta' 150 millimetru u ħamsa u sebgħin. Daqshekk aktar prattiku. In-numru ta 'machine guns żdied għal erbgħa, u ma kienx faċli li tersaq qrib it-tank.
  Anyuta, Maria u Alla qed jippruvaw jgħaqqdu l-mastodon flimkien. magħżula bir-reqqa lilu.
  Anyuta kanta b"entużjażmu:
  - Kif għexna niġġieldu, u mhux nibżgħu mill-mewt ... Allura minn issa "l quddiem, jien u int se ngħixu! U fl-għoli tal-kwiekeb, u s-skiet tal-muntanji, fil-gwerra navali u n-nar furious! U fil-furious, u fil-furious nar!
  "Maus" kienet l-aħħar modifika, b'sitt machine guns, tnejn koassjali bi btieti, u erba' mibrumin fuq ċappetti.
  Maria, titkaxkar permezz tas-silġ, issiġ:
  - Qatt mhu se naqtgħu qalbna! Wara kollox, Ġesù l-Għoli Alla huwa magħna!
  It-tfajla, qarib, tefgħet pakkett splussiv lejn il-caterpillar tal-Ġurdien. Dan ħsejjes, taħt l-ilqugħ, u r-rink infaqa.
  Il-bniet ferħu:
  - Ikseb faxxist!
  Alla tbandal u tefa" granata ta" frammentazzjoni lejn il-Fritz. Il-faxxist intefa" minn mewġa splussiva, flimkien miegħu tqattgħu l-irjus ta" żewġ ġellieda suwed mit-truppi kolonjali.
  Is-sbuħija ħomor issaffar:
  - Għall-Patrija u Stalin!
  Anyuta reġgħet tefgħet il-pakkett splussiv... Din id-darba mhux daqshekk b'suċċess, laqtet l-armatura u splodiet fuq il-wiċċ tal-qoxra tal-azzar.
  It-tfajla mdejqa qalet:
  - Oh, I smeared!
  U crawled għal porzjon ġdid ta 'splussivi homemade. It-takkuna tondi tagħha, ħomor mill-kesħa, teppet. Kważi tfajla mikxufa, crawling fil-borra, ftit skomda. Imma kun paċenzjuż. Speċjalment meta jseħħ il-qoxra, il-borra idub.
  Anyuta anke kanta:
  - Naf, il-kesħa dalwaqt se tisparixxi,
  In-nixxiegħa tgħaġġel qawwi...
  U huma diġà għaddejjin mill-għadajjar -
  Bniet barefoot!
  It-tifla tispara, u l-Għarab mit-truppi kolonjali jiġġarraf. It-tentattivi tal-għadu li jaġixxu fi gruppi żgħar iwasslu għal telf serju.
  Il-kanun qasir tal-Ġurdien jerġa" jispara frammentazzjoni. Qxur infaqgħu x'imkien fid-duħħan. U ħafna pawżi...
  Il-Ġermaniżi kważi qabdu Stalingrad ... Ftit li xejn fadal. Iżda dan huwa preċiżament dak li jipprevjeni lill-Wehrmacht milli tuża bombi kbar u artillerija tqila. Il-Fritz iħallu lill-barranin jimxu 'l quddiem, li ma jiddispjaċihomx.
  Maria sparat xkubetta tagħha. Il-merċenarju faxxista waqa" u rrumbla fuq il-ġebel tal-fdalijiet.
  It-tfajla togħrok sidirha vojta bil-bżieżel iskarlatina. Huma libsu kompletament lill-ġellieda - jaqbżu fix-xorts tagħhom. Iżda min-naħa l-oħra, kważi m'hemm l-ebda hits fuqhom. Apparentement nudità, b'xi mod speċjalment jipproteġi l-beauties. Peress li huma kapaċi jgħix f'infern bħal dan!
  Alla ħawwad taħlita ta" borra u tajn, u jerġa" jispara. Laqtet suldat iswed dritt f"għajnejh. Kelba ħażina, tgħid xejn.
  It-tliet tfajliet jerġgħu jersqu lejn il-Ġurdien. Huwa diffiċli li tippenetra karozza li għandha armatura ħoxna bħal din min-naħat kollha. Iżda l-ġellieda huma mimlijin ottimiżmu. Jekk ma tistax tkisser il-qoxra nnifisha, allura għaliex ma tqattax il-kanna.
  Alla, b"riġlejha mikxufa b"saqajha maħmuġin, kantat:
  - Verità tagħna, verità tagħna ... Bħar-raġġi tax-xemx! Għada tagħna se jkun qawwi, nixxigħat se joħorġu mill-muntanji!
  Il-ġellieda ilhom armati b'MP-44s maqbuda. Dawn ix-xkubetti tal-attakk għandhom firxa twila. Beauty b'fiduċja tan-nar. Is-suwed jerġgħu jaqgħu. Huma jisparaw funtani ta 'demm iskarlatina.
  Maria, tispara, b"xkubetta u magna maqbuda fuq spallejha, kantat:
  - Il-brimba insidjuża saħħet it-tingiż tagħha,
  U jixrob demm sagru u Russu mir-Russja!
  Kollox hu żgħir u żgħir għall-avversarju tiegħu, joqtol,
  Min għandu mħabba għar-Russja!
  Imħabba għar-Russja!
  It-tifla bagħtet balla fil-"gwardja" assortita li telgħet mix-xquq. Is-sbuħija tbissem, wiċċha, għalkemm imqaxxar, żamm is-seħer u s-seħer tiegħu.
  B'mod ġenerali, il-bniet kollha fil-battaljun tagħhom huma sbieħ. Hawn, pereżempju, it-Tatar Seraphim. Missierha huwa Tatar, iżda ommha hija mill-Belarus, u minn Serafima wiret xagħarha l-kulur tal-qamħ misjur. Tfajla sabiħa wkoll, barefoot, u kważi mikxufa. U jispara minn machine gun maqbuda, f'daqqiet qosra. U faxxisti minn truppi oħra jitkaxkru fuqha.
  Serafima ixxuttja pjuttost preċiż. Ħdejha kienet tinsab Marija ta" xagħar id-deheb. Iż-żewġ tfajliet jisparaw u jkantaw.
  - Patrija! Maria bdiet...
  - U l-armata! - Kompli, sparar Seraphim.
  Maria tweeted:
  - Dan...
  Mexxa n-nar u laqat il-kulur, Seraphim irrapporta:
  - Żewġ arbli!
  Maria tbissmet u ċappet:
  - Fuq il...
  Serafini sparaw u żiedu:
  - Li...
  Maria qatgħet ħamsa, kompliet:
  - Zomm!
  Serafini, jispara, sellem:
  - Pjaneta!
  Maria, tispara, tgħajjat:
  - Sider...
  Serafini, sparar, purred:
  - Ipproteġi...
  Maria qatgħet ras il-faxxista u tat:
  - Aħna int ....
  Serafim qatgħa lin-Nażisti bil-balal, issaffar:
  - Pajjiż!
  Maria, li bagħtet balal immirati tajjeb, xeħtet:
  - Kulħadd....
  Seraphim, spara dejjem aktar preċiż, żied:
  - Nies!
  Maria, tefgħet xagħarha dehbi u maħmuġ minn fuq rasha, kantat:
  - Far...
  Seraphim bullet, u jibgħat tiri, taw:
  - Tiegħek...
  Maria, laqtet lill-faxxista f"gerżuma, kompliet:
  - Sħun!
  It-Tatar blond, li jibgħat tiri, kompla:
  - Sħab...
  Maria sparat b'mod preċiż, żiedet:
  - Kessaħ!
  Serafini, jidħku, ċapċpu:
  - Tajjeb u...
  Maria, sparat b"mod preċiż, għajjat:
  - Xemx!
  Serafini, iħabbtu wiċċhom ma" fqigħ, issaffar:
  - Zoy!
  Mary kompliet bid-daħk.
  - Awtomatiku...
  Serafini, bħallikieku jisparaw, barked:
  - Nather...
  Maria żiedet tiri immirati tajjeb:
  - Spalla...
  Seraphim żied bid-daħk:
  - Suldat!
  Maria kantat b"entużjażmu, sparat:
  - Se nħaffer...
  Serafima, li mexxa nar tal-ġlied, żied:
  - Qabar...
  Maria waqqgħet lill-Afrikan u kompliet:
  - Avversarju!
  Il-bniet huma bla munizzjon. U kienet imġiegħla tiġri malajr għall-kopertura. Provvista madwar il-Volga hija diffiċli ħafna. Ibbumbardament u tqattigħ kostanti. Hawn ġejja kumpanija ta" rinforzi min-naħa l-oħra.
  Funtani ta" sprej u frak jagħlu madwar id-dgħajjes. Stormtroopers jgħajtu fis-sema. Hawnhekk il-Focke-Wulfs itiru ġewwa. U jitfgħu bombi.
  Inkisru diversi dgħajjes. Is-suldati Sovjetiċi qed jegħrqu u jmutu.
  In-nar tal-artillerija tal-għadu huwa dens wisq.
  Anke bil-lejl, il-Fritz iżommu kollox taħt in-nar. U l-dive-bombers tagħhom jintlibsu. Inkluż in-nannu ta 'Yu-87. Għalkemm l-ajruplani bil-ġett diġà daħlu fis-serje.
  Hawn hu l-leġġendarju Sovjetiku Yak-9. Huwa qed jiġġieled kontra ME-309 Ġermaniż. Manuvrabbiltà miftiehma, kontra l-veloċità u l-armi. Il-Ġermaniż qed jipprova jegħleb il-karozza Sovjetika mill-ewwel sejħa. Imma ma jirnexxilux. Il-jak, min-naħa tiegħu, jistinka biex jidħol fid-denb, iżda n-Nazi jitlaq minħabba l-veloċità għolja.
  Ġermaniż aktar mgħaġġel, b'armi aktar b'saħħithom, kontra Russu aktar manuvrabbli. Iżda t-titjira mgħaġġla tkompli. Il-faxxista juża seba" punti ta" sparar kontra sebgħa, u jmiss il-karozza Sovjetika. Titlef il-veloċità u tibda taqa".
  Jitfa" wisps ta" duħħan. U l-magna mixgħula...
  X'inhi din il-gwerra! Huwa diffiċli li topponi magna qawwija fl-armament bħall-ME-309, li fiha seba 'punti ta' sparar jikkumpensaw għal piż żejjed u manuvrabbiltà fqira.
  Veloċità għolja tippermetti lill-faxxist li jidħol f'adsa, u l-forehead tal-ġlied Ġermaniż huwa korazzat tajjeb.
  Anyuta jerġa' jipprova jimmina l-Ġurdien. It-tifla tirriskja ħajjitha. Hija diġà kollha scratched up, crawling mikxufa permezz tal-fortifikazzjonijiet. Kollha sbuħija fil-grif u pisuga. Imma mbagħad jitfa" granata b"pakkett imwaħħal mal-isplużjoni. Saħansitra tintlaqat minn tifqigħa minn machine gun. Grif l-ispalla tas-sbuħija.
  Iżda min-naħa l-oħra, il-pakkett splussiv laqat il-geddum ta" kanun ta" 150 mm. U l-Ġermaniż diġà rċieva ħsara sinifikanti. B"diffikultà kbira, il-karozza tiċċaqlaq minn postha, u titkaxkar lura lejn il-post tat-truppi tagħha sabiex tilgħaq il-feriti tagħha.
  Focke-Wulfs u diversi TA-152s jidhru fis-sema. Jibdew iqaxxru l-pożizzjonijiet Sovjetiċi. Dehru wkoll koppja mill-aħħar HE-183, vetturi bil-ġett tal-attakk. Dawn l-avultuni laħqu veloċitajiet sa tmien mitt kilometru fis-siegħa, u kien kważi impossibbli li jolqtuhom.
  Il-bniet jisparaw lura lejn il-Ġermaniżi. Dejjem hemm ċans li tgħaqqad l-ghadu, minkejja l-protezzjoni qawwija ta 'ajruplani ta' attakk minn nar ta 'l-art.
  Anyuta u Alla irkupraw il-Luftfaust maqbud. Din l-arma, li tikkonsisti minn disa interkonnessi għoxrin millimetru recoilless.
  Tista' tispara bħal pistola żgħira kontra l-ajruplani.
  U l-ġellieda jippuntaw lejn l-għadu. Huma jagħfas il-bidu bla xkiel ... Iż-żewġ sbuħija mistrieħa saqajhom vojta fuq is-sejjieħ, u jħossu ritorn bla xkiel.
  Focke-Wulf b'sitt pistoli tal-arja, jibda jpejjep - żaqqu jinfetaħ.
  Il-bniet jgħajtu bil-ferħ:
  - Puck! Washer! Goal!
  Ajruplani Ġermaniżi oħra jibdew iduru fuq l-irjus tat-tfajliet. Is-sbuħijiet jitfgħu fil-passaġġi taħt l-art, jevitaw ir-rokits Focke-Wulf.
  Anyuta rċeviet għarqub mhux maħdum bi twinkle. It-tfajla murmur:
  - O fjammi infernali!
  Il-qiegħ tat-tfajla kienet miksija b'folji u wġigħ bl-uġigħ. Xtaqt nipprova xi ħaġa kiesħa.
  U fuq il-wiċċ, in-nuqqasijiet ikomplu. Is-silġ tas-silġ mill-fjammi, il-fdalijiet jinqatgħu. Il-Ġermaniżi jgħarrqu l-pożizzjonijiet bin-nar, iżda ftit li xejn hemm sens minn dan. Il-ġellieda ħbew bħal ġrieden fil-minks. Ħallihom ħadid huma stess.
  Alla lissnet f"widna Anyuta:
  - Naħseb li dalwaqt in-Nazis fl-aħħar se jispiċċaw mingħajr fwar. Għandhom ħafna saħħa, iżda fi Stalingrad m'għandhom l-ebda opportunità li jduru!
  It-tfajla blonda wieġbet kburi:
  Qegħdin hawn bħal tliet mitt Spartan! Aħna nirriflettu l-forzi superjuri ta 'l-ghadu!
  Alla ta" xagħri aħmar daħqet u tat il-għajn lit-tfajla sieħba tagħha:
  - U int mhux se ġġib madwarna!
  Meta t-tfajliet telgħu fil-wiċċ, ir-rejd intemm. Dehru suldati ġodda tas-sieq iswed. Telgħu 'l quddiem, u l-bniet kellhom jiftħu n-nar, u ġiegħlu lill-għadu jħaffer l-art b'imnieħer.
  Għal darb'oħra, l-"Iljuni" u "Tigri" marru fil-battalja. Il-Ġermaniżi ppruvaw jagħfas lill-armata Sovjetika b'tankijiet tqal. Kultant qxur niżlu xita. L-aktar vulnerabbli "Tiger" ippruvaw ma jinkisrux mill-formazzjonijiet tiegħu. It-tikħil ħsejjes ukoll.
  Il-bniet sparaw lejn il-Ġermaniżi u l-merċenarji tagħhom. Knock out avversarji. Alla u Anyuta sparaw f"pari. Il-geddum tal-għadu deher u qagħdu. Imbagħad saff ġdid ta 'għedewwa avvanz.
  Il-bniet kantaw waqt il-battalja.
  Alla beda jispara:
  - Qabel...
  Anyuta, jispara, kompliet:
  - Minnek...
  Alla lupanuv żied:
  - Leġjun...
  Anyuta, wara li qatgħet tlieta, iddejjaq:
  - L-għedewwa...
  Alla, li ssemma lill-avversarji, ħabbat:
  - Huma....
  Anyuta, wara li waqqa" nofs il-kranju tal-Għarbi, kompliet:
  - Iridu...
  Alla, għaffeġ lill-għadu, kompla:
  - Int...
  Anyuta, tispara, issaffar bir-rabja:
  - Qabta...
  Allah, qabeż il-kranju tal-Għarbi, għajjat:
  - Eqred...
  Anyuta, kompliet issiefer, issiġ:
  - Noti...
  Alla, bħallikieku jispara, saffar:
  - Tibżax...
  Anyuta, li spara tir preċiż, għajjat:
  - Ghadu...
  Alla, jispara bħal sniper, kompla:
  - Shtykov...
  Anyuta, spara aktar, barked:
  - Kapaċi...
  Alla, mingħajr ma waqaf jispara, issaffar:
  - Forza...
  Anyuta, sparat furjuż, għajjat, ikkoreġiet lil ħabiba:
  - Kuraġġ...
  Alla, f"estasi iebsa, wara li spara minn ġol-irjus tal-Afrikani, ħabbat:
  - Qawwa...
  Anyuta, galloping bin-nar, issiġ:
  - Żid...
  Alla, ħawwad il-kaboċċi ħomor tagħha, kompliet:
  - U l-avversarji...
  Anyuta, wara li laqat lill-Għarbi fl-istonku, ħareġ:
  - Minnufih...
  Alla, spara bil-kalibri kollha, ħabbat:
  - Eqred...
  Il-bniet ħadu nifs. U wara li sparaw ftit aktar, għajjat:
  - Aħna l-kavallieri tar-rifle sniper, il-vuċi tal-qtil qed tispiċċa!
  Il-mewġa ta 'imbuttar, truppi kolonjali naqset xi ftit. In-Nazi reġgħu mexxew it-tankijiet 'il quddiem. "Tigri" -2 dehru bil-geddum twal tagħhom, u sparaw qxur lejn dak kollu li rnexxielhom jinnutaw.
  "Tiger" -2 kellu l-forma oriġinali tat-torri u l-għoljiet tal-pjanċi tal-armatura mill-ġnub. Dan għamel lilu ftit aktar tenaċi. Il-ġellieda nisa reġgħu għażlu l-binarji tat-tank bħala l-mira tagħhom. Il-faxxista kellu jkun bħal serp fil-qali.
  Anyuta tefa 'pakkett splussiv, tfarrak ir-roller ta' quddiem tat-"Tiger" -2 u kanta:
  - Iltqajt miegħek b'rigal ... Naturalment, ddeskrijejt post fit-tebut!
  Alla saffar, ferħan jitfa" pakkett kbir u splussiv lejn il-faxxist:
  - Imma Pasaran!
  U mill-isplużjoni, il-geddum twil tat-tank Ġermaniż mibrum. U r-Re Tiger beda jdur lura. Għal darb'oħra, il-faxxist kien ferut ħażin. Alla ħadha u ħabbat, tefa" biċċa ħġieġ b"saqajha vojta:
  - Li tkun int f'tebut tal-ballut!
  Il-ħġieġ, wara li ttajjar minn, niżel dritt fil-gerżuma ta 'Indjan, minn fost it-truppi kolonjali Ġermaniżi.
  Anyuta għamlet il-għajn lejn is-sieħba tagħha u kantat:
  - Jiena ngħaddasi rasi f'dan il-barmil! I ser dip kulħadd!
  Alla spara tifqigħa minn machine gun. Il-Ġermaniżi reġgħu kienu taħt attakk. It-tfajla issira:
  - Nistgħu nagħmlu kollox! U se nirbħu!
  Anyuta sparat xkubetta tagħha u qalet:
  - Rebħa kbira tistenna! Jalla n-nanniet tagħna jkunu fil-glorja!
  Alla għamel taqlib u rrumbla, idawwar bħal siġra tal-Milied. It-tifla kantat bil-wink:
  - Sur suċċess, fejn sejjer ... Sur suċċess - il-faxxisti jidħku ...
  Tankijiet Ġermaniżi, li ma jsalvawx qxur, żiedu n-nar tagħhom. Huma fergħu r-rigali li jinfaqgħu. U huma avviċinaw il-pożizzjonijiet Sovjetiċi, jippruvaw jevitaw lakuni.
  Anyuta, bl-użu ta 'wajer, kif għallimhom il-magħluq Seryozhka, ġibdet minjiera b'piż. "Iljun" bil-mod crawled sal-pożizzjonijiet Sovjetiċi. Il-pistola ta" 150mm tagħha baqgħet beżqet qxur. It-tfajliet issaqqu u għajtu l-għajn.
  Anyuta kanta:
  - Ġermaniżi-bżar, faxxisti-Nażisti... It-tmiem ta" paċifist jistenniek!
  Alla qal bi tbissima:
  - Paċifiżmu... Saħansitra huwa stupidu li nitkellmu dwar il-paċifismu fejn jidħlu n-Nażisti!
  Anyuta laqat il-pont tal-imnieħer ta" Għarbi mill-gwardja kolonjali b"tir immirat tajjeb u xebba:
  - U huma mfixkla fil-ħsieb ... U fl-affarijiet militari mhumiex daqshekk b'saħħithom! Dalwaqt se nħassruhom minn wiċċ il-pjaneta Dinja!
  Alla ta tifqigħ ieħor, ħakk sidirha vojta fuq iż-żrar u kanta:
  - Jiena kavallier Russu fuq l-irkopptejn tas-savages ... I se jiknes bogħod l-għedewwa tal-Patrija mill-wiċċ tad-Dinja!
  Is-sbuħija ta" xagħri aħmar ħarġet il-għajn, ħarset "il fuq lejn is-sema. "Frames", gunners Ġermaniżi, kienu qed iduru hemmhekk.
  Creeped up, kull issa, jkollna mwaħħla fil-windbreak Ġermaniż "Lion". U l-pistola tiegħu baqgħet beżaq.
  Anyuta, waqt li ċċaqlaq minjiera taħt il-binarji ta" tank Ġermaniż, issiġ:
  - Għal Seryozha ....
  Il-Ġermaniż waqaf u reġa spara. Il-qoxra splodiet wara l-bniet.
  Anyuta qal:
  - Qxur tal-ħalib, min għandu l-imħuħ ta 'tarbija!
  "Iljun" waqaf għal xi żmien. Jekk l-ekwipaġġ Ġermaniż b'esperjenza ħassx il-periklu quddiem, jew riedu juża l-kit tal-ġlied. Imma l-"Iljun" waqaf għal xi żmien u beżaq qxur letali.
  Anyuta nnota li t-tank Ġermaniż kellu pistola aktar avvanzata u spara aktar spiss mill-KV-2. U dan, ovvjament, jagħmel din il-karozza ferm aktar perikoluża. Anyuta qasmet ruħha u faqqgħet:
  Jalla l-ħżiena jmorru l-infern!
  Alla spara lejn il-faxxista fil-plexus solari, u ħabbat:
  - Ir-rebħa tagħna hija inevitabbli! U kollox jispiċċa tajjeb!
  Anyuta wkoll qatgħet lit-Tork, u kanta:
  - Għalkemm, jidher li dalwaqt il-ħajja se tkun interrotta meta l-inkwiet iħabbat fuq il-ħorn iswed tiegħu ... Iż-żwiemel nixxinu u d-demm joħroġ bħal xmara, u għal darb'oħra l-art titlaq minn taħt saqajk!
  Alla, wara li xarrab lill-Iranjan, żied:
  - Iżda l-art għandha wkoll gwardjan tagħha stess ... U bejn l-istilel miġbud lilu ... Ħjut inviżibbli iffrankar għall-eżilju Hitler għal Kolyma!
  Il-bniet, sparaw, kantaw fl-unison:
  - Ejja nkissru Adolf, se jweġġgħu! Nemmen li l-faxxiżmu se jiġi megħlub! U fir-Russja tagħna, jidher il-messija, Mulej tal-popli tal-pajjiżi kollha!
  U l-ġellieda komplew jisparaw. Iżda l-infanterija ghadu imtedd, u bdiet tispara u tarmi granati. Hordes Faxxisti ppruvaw ipejpu lit-tfajliet b'nar tat-tikħil. U tarmi ħafna granati.
  Allah filosofikament irrimarka:
  - Tista 'tieħu n-numru fl-elezzjonijiet, il-ħila fl-elezzjonijiet mingħajr gwerra!
  Anyuta daħqet u rrimarka:
  - Il-gwerra hija qasam fejn il-kwalità tegħleb il-kwantità, l-elezzjonijiet, bħala regola, huma l-oppost, u din hija ċajta!
  Il-ġellieda rtiraw ftit, granati u l-frammenti tagħhom kienu qed jitferrgħu bil-ħxuna wisq. Alla saħansitra interċettat il-preżent mitfugħ b"sieqha u refgħet lura. Il-granata tellgħet u laqtet lin-Nazis fuq l-elmi tagħhom. U kif tisplodi...
  Kien bħallikieku ħolqa oħra splodiet x'imkien.
  Allah innota filosofikament:
  - Awguri hija t-tieni kuntentizza, is-suċċess huwa t-tielet, iżda l-ewwel ħila!
  Anyuta daħqet u interċetta:
  - Ix-xorti hija premju għall-kuraġġ, iżda mhux għall-imprudenza!
  Alla ħarġet għajnejh Hindu mill-armata kolonjali u faqqa:
  - Min hu xxurtjat, ruħu tkanta!
  Anyuta tbissem u ċappet:
  - Tajjeb meta tkun xortik tajba, dan ifisser li Alla jsalvak!
  Il-bniet huma ftit aktar witty. Imbagħad il-Ġermaniż "Iljun" madankollu mexa 'l quddiem, u laqat minjiera. Il-caterpillar ħabat f"apparat splussiv u nqatgħet.
  L-"Iljun" midrub idawwar u qam bil-wieqfa ... Il-ġellieda kienu ferħanin u kantaw fil-quċċata tal-pulmun tagħhom:
  - Iljun huwa kripp fil-ħsieb, tigra hija sors ta 'kull xorta ta' problemi ... M'hemm xejn aktar interessanti minn persuna fid-dinja!
  Anyuta ta linja twila, biss armata barranija qamet għall-maltemp u kanta:
  Għandna rokits, ajruplani,
  L-aktar spirtu Russu b'saħħtu fid-dinja...
  Fit-tmun tal-aqwa piloti -
  L-ghadu se jkun imfarrak fit-trab u 'l isfel!
  "Iljun" jidher li għandu ħsara kbira. Ffriżat, beżqet ftit qxur oħra.
  Pantera ħeġġa dehret. Madankollu, hija kienet tibża' tidħol fil-fond fil-pożizzjonijiet tat-truppi Sovjetiċi, iżda bdiet tispara. Qxur isaffar fuq ras il-bniet. U kissru s-sejjieħ u n-nirien.
  Anyuta ħejja granata biex titfa", lesta biex taqbad il-mument meta t-tank faxxista resaq f"distanza aċċessibbli. Imma m'hemm l-ebda iblah fil-Panther lanqas. Il-Ġermaniżi sparaw, qiegħdu qxur b'disinn ta 'checkboard, jippruvaw ma jitilfux biċċa art waħda. U litteralment ħarġet kull ġebla.
  Alla, waqt li ttajjar sidirha vojta, irrimarka:
  - It-tattiċi tal-Fritz huma difettużi ... Kemm se jiksbu hekk?
  Anyuta irrimarka bix-xwiek:
  - Tiġieġa tqaxxar qamħ b'qamħ, u jikseb il-piż ħafna aktar malajr minn ħanżir li jibla 'biċċiet kbar!
  Il-Panther sparat aktar minn tmenin tir, u wara li spiċċat mingħajr munizzjon, daret dawra, u mar lura lejn il-godda tiegħu. Minflok, deher mastodon ġdid "Sturmtiger". Il-magna kopriet it-trunk wiesa tagħha b'tapp. Jista 'jidher, għalhekk, bit-tama li jsalva lilu nnifsu.
  "Sturmtigr", sparat lejn il-pożizzjonijiet tat-truppi Sovjetiċi mill-bogħod. Rokit sparat. L-art qamet, u funtana tan-nar tefgħet ġettijiet ta" fjamma.
  Il-bniet bilkemm baqgħu ħajjin, kienu pjuttost koperti. Anyuta kienet saħansitra kemmxejn imsawwra. It-tfajla f"daqqa waħda rat lilha nnifisha galloping fuq żiemel. U li hi tikkmanda skwadra li attakkat l-armata Tatar. U l-ġellieda jirkbu ż-żwiemel magħha. Il-Mongol-Tatars, li ma jifilħux id-daqqa, jirtiraw u jmutu f'eluf taħt in-nagħal.
  Anyuta, min-naħa l-oħra, tbandal żewġ xwabel u jaqtgħu l-għedewwa. Iżda l-viżjoni ġiet interrotta f'daqqa.
  Alla laqtet lil sieħebha f"ħaddejn, ħawwadha, tgħid:
  - Ukoll, kollox! Issa ieqaf mimdud madwar!
  Anyuta wieġbet irrabjata:
  - I ma timtedd, imma ġġieldu!
  It-tifla qabżet f"rabja u tefgħet granata. Il-preżent, wara li ttajjar minn, niżel fil-geddum tat-tank "Lev". Wara li rċeviet ħsara, il-karozza mkemmxa t-trunk b'piż tagħha.
  Anyuta għajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Jiena l-kavallier tar-Rus'!
  Alla xeħet mill-magna u għajjat:
  - wieġeb it-tifel, qaxxar għajnejh,
  Irrid naqdi lil Holy Rus'...
  Ħalli baħar ta" demm ixerred
  Imma Alla jista" jsalvana!
  Anyuta waqgħet fuq it-terrapien b"żaqqha u sidirha vojta. Proprju fil-ħin, hekk kif mijiet ta" fqigħ ta" machine gun ħarġu fuq rasha. It-tifla ħarġet ilsienha u qalet:
  - Il-ġenn tas-suldati kuraġġużi huwa s-salvataġġ tal-ġeneri abstrużi!
  Allah qabel:
  - Is-suldat huwa kuraġġuż, il-ġenerali huwa prudenti, l-għadu huwa għaqli, is-suċċess huwa solidarjetà biss b'kuraġġ għaqli!
  Il-bniet reġgħu fetħu n-nar u ċapċpu b"solidarjetà:
  Fuqu skwadri
  Roaring fl-unison
  Adolf huwa iblah qawwi -
  Tħawwil Sodom!
  "Iljun" korazzat ieħor deher. Żewġ suldati ħarbu minnu, ġġudikati mill-uċuħ swarthy - Għarab. Huma ppruvaw jitfgħu katina fuq il-ganċ sabiex jiġbdu t-tank żviluppat mill-kamp tal-battalja.
  Alla u Anyuta sparaw, u qatlu lit-techies fl-istess ħin. Il-ġellieda kantaw:
  - Teqredx lilek innifsek u tgħin lil sħabu, għin lill-oħrajn mill-konflagrazzjoni!
  Tliet suwed urew. Ġrew bil-katina malajr kemm setgħu, iżda ġew sparati wkoll mit-tfajliet. Barra minn hekk, Anyuta sparat minn pistola, tagħfas lill-kelb b"saqajha vojta.
  U rnexxielha tolqot lill-avversarji tagħha estremament, bħal Robin Hood b'mod xieraq.
  Allah irrimarka:
  - Il-marka mhix dik li tolqot b'suċċess, iżda li titlef b'xorti ħażina!
  Anyuta tefgħet granata b"sieqha vojta u tisfa:
  - L-aktar preċiż bil-viżjoni ta 'sejf jista' jitlef, iżda moħħ li jaqta' ma jaħfer jista' jiżloq mill-mira!
  Il-granata laqtet il-mehrież u bdiet tisplodi, u splodiet il-minjieri.
  Iva, Stalingrad ma kienx faċli għall-Ġermaniżi. Ġibhom fiha ċittadella stramba tal-mewt!
  . KAPITOLU #13
  Fit-3 ta 'Novembru, il-Ġermaniżi mdawra Tikhvin, u l-ġlied seħħ fil-belt stess. L-Armata l-Ħamra rtirat bil-mod. Ħafna mill-belt ta 'Baku diġà nqabdet, it-truppi Sovjetiċi qed jirtiraw lejn il-peniżola. Yerevan għadu bilkemm iżomm. Stalingrad jinsab fix-xifer tal-qerda.
  Iżda xorta waħda, Stalin ordna lil din il-belt biex ma ċċedix. Il-ġlied żvolġi għal Astrakhan. F"din il-belt, il-Fritz qed jippruvaw ukoll javvanzaw. Jibbumbarjaw bil-kbir l-avviċinamenti kollha u jeqirdu l-infrastruttura.
  Ix-xitwa ġejja... U l-kors tal-gwerra qed isir dejjem inqas prevedibbli. Iżda Stalingrad ma jidhirx li jżomm. Provvista permezz tal-Volga jagħmilha diffiċli biex jiffriżaw, u bumbardament massiv.
  Fl-4 ta" Novembru, disgħin fil-mija ta" Tikhvin diġà ttieħdu. U l-Ġermaniżi resqu lejn it-territorju Finlandiż. It-truppi Sovjetiċi, wara li sofrew ħsara sinifikanti, ma setgħux jiġbru biżżejjed saħħa biex iwaqqfu lill-għadu.
  Il-Finlandiżi u t-truppi Svediżi pupazzi attakkaw ukoll il-laqgħa. Intużaw forzi sinifikanti.
  Fil-5 ta" Novembru, il-koalizzjoni Ġermaniża u t-truppi Finlandiżi-Skandinavi ngħaqdu. Għalhekk, ċirku doppju magħluq madwar Leningrad. Rebħa ġdida u kbira għat-Tielet Reich.
  Fis-6 ta" Novembru, il-ġlied kien għadu għaddej fis-settur tat-Tramuntana. In-Nazi espandew il-kuritur. Is-sitwazzjoni kienet estremament diffiċli. F'Tikhvin, l-aħħar fdalijiet tar-reżistenza kienu qed jinħarqu. Il-Ġermaniżi sparaw missili ballistiċi lejn Yerevan. Ħruġ tliet preżentazzjonijiet. Ikkaġuna ħsara sinifikanti bi vittmi. Imma fl-aħħar ma kisru xejn.
  Il-belt ta 'Astrakhan inqatgħet bl-art mill-bqija tat-territorju Sovjetiku. Is-sitwazzjoni eskalat. Vapuri tal-battalja Ġermaniżi u Ingliżi ġodda bbumbardjaw Murmansk. Waqt it-tqattigħ, inqatlu l-kmandant tal-gwarniġġjon, u ħafna uffiċjali.
  Marret saħansitra agħar.
  U fis-7 ta 'Novembru, in-Nazis daħlu fil-Volkhov, u fl-aħħar għerqu lil Tikhvin bir-reżistenza tat-truppi Sovjetiċi. Għalhekk, id-distakk ma 'Leningrad kiber f'daqqa. Deher ċar li l-belt fl-imblokk mhux probabbli li tibqa 'ħajja.
  Fit-8 ta" Novembru, fl-aħħar saru t-testijiet tant mistennija tat-tank Lev-2. Il-magna kellha tqassim modifikat. Il-magna, it-trasmissjoni u l-gearbox kienu jinsabu f'post wieħed u quddiem, u l-kompartiment tal-ġlied fuq wara.
  Il-Ġermaniżi, taħt it-tmexxija tal-Porsche, għamlu l-karozza bi sforzi enerġetiċi fl-anniversarju tal-putsch.
  Tabilħaqq, grazzi għal siluwett aktar baxx, filwaqt li żamm l-armament u l-armatura tal-"Lion", il-piż tal-karozza tnaqqas għal sittin tunnellata, b'magna ta '1200 horsepower. Testijiet tal-ġlieda urew li rriżulta li kien tank kompletament aċċettabbli. Eżattament dak li għandek bżonn!
  Il-kombinazzjoni ta 'tmexxija tajba u kwalitajiet ta' armatura.
  Il-Fuhrer, madankollu, ma kienx sodisfatt. Huwa talab li jsaħħaħ l-armatura tal-ġnub u l-poppa, kif ukoll li jitqiegħed kanun 88-mm b'tul ta 'kanna ta' 100 EL.
  Vettura oħra tat-test kienet l-E-100. Dan it-tank, madankollu, irriżulta li kien tqil wisq: 140 tunnellata, iżda għandu protezzjoni eċċellenti mill-angoli kollha u l-armament tal-Ġurdien. B'mod ġenerali, is-serje "E" wiegħdet li tkun estremament promettenti. Il-Ġermaniżi milli jidher ma tilfux ħin.
  It-tank "Bars" b'magna ta '1000 horsepower intwera wkoll, madankollu, il-karozza dehret lil Hitler mhux protetta biżżejjed.
  Muri fl-anniversarju u diversi tipi ta 'ajruplani. B'mod partikolari, attakk tal-ajruplani u modifiki tal-ME-262. U wkoll TA-183. Parata sħiħa ta 'teknoloġija.
  Inklużi lanċjaturi qawwija tal-gass, huma kapaċi jwaqqgħu bliet u rħula sħaħ.
  Hawnhekk, fil-fatt, urew sistemi b'saħħithom ħafna ta 'qerda.
  Il-Panther-2 għadda wkoll mit-testijiet, li jiżen ħamsin tunnellata, kellu armatura frontali mżerżqa ta" 150 millimetru, u pistola King Tiger. L-armatura tal-ġenb kienet 82 mm, f'angolu. Tali tank aktar jew inqas adattat lil Hitler, għalhekk kien kapaċi jiflaħ erbgħa u tletin fil-ġlieda mill-qrib.
  B'mod ġenerali, in-Nazis mimxut il-menagerie.
  Għaddew u ttestjati ġellieda "Gotha" kapaċi jilħqu veloċitajiet ta 'elf u mitt kilometru fis-siegħa.
  Fil-qosor, ċedew.
  Volkhov waqa 'fid-9 ta' Novembru. Is-sitwazzjoni laħqet il-qofol tagħha. U għal darb'oħra t-tankijiet Sovjetiċi ppruvaw kontrattakk.
  Gringeta ffriżat ħdejn il-pistola. "Churchill" -2 kien quddiem il-vetturi Sovjetiċi u beżaq munizzjon.
  Bint il-Mulej Jane għoddut il-hits. It-tankijiet Sovjetiċi naqqsu r-ritmu hekk kif saqu fil-foss. U dan kien użat mill-menagerie Ġermaniż.
  Nicoletta ħaditha u kantat:
  - Il-gwerrier Ingliż ma jibżax mill-mewt,
  Taħt is-sema starry, il-mewt mhux se teħodna!
  Għax iljun bil-kuruna jiġġieled bil-kuraġġ,
  Se ngħabbi l-machine gun mighty!
  Malania għoġbit b"rasu.
  - Huwa sabiħ ħafna! U aħna se niċċarġjaw ukoll!
  Il-pistola ħadmet b'mod attiv ħafna. Il-qxur teppet bħal logħbiet li jħallu kontorni fl-arja. Iva, bniet enerġetiċi nqabdu. U l-aktar importanti, preċiż.
  Gringeta, b"rasha, bagħtet projettili fil-bażi tat-turret tal-erbgħa u tletin. Mgħammar:
  - Din hija l-mewt! Hi se tasal għand l-għedewwa tiegħi! U naf minn issa 'l quddiem, hi qed tistenna għedewwa bil-mustachioed!
  Nicoletta qalet bi tbissima:
  - L-annimali kollha mowed quddiem il-mustachioed ... Sabiex ikun jista 'jfalli l-ikdannat!
  Gringeta reġgħet daħqet, u sparat, isfar:
  - Il-projettili tiegħi huwa l-aktar preċiż. Żgur se naslu hemm!
  Nicoletta għolliet subgħajha l-indiċi u qalet:
  - Pif, Paf - mitluf! Il-fenek griż qabeż!
  Gringeta, sparar, kantat:
  Kulħadd jagħżel għalih innifsu
  Mara, reliġjon, triq...
  Aqdi lix-xitan jew lill-profeta
  Kulħadd jagħżel għalih innifsu!
  Jane ħadet rasha u pprotestat:
  - Mhux ċertament b'dak il-mod! Disgħa u disgħin fil-mija tal-fidi ta" persuna hija determinata mit-twelid, mhux mill-għarfien. Hawnhekk aħna jappartjenu għall-Knisja Anglikana ... U jekk tħares, fuq liema bażi? Din hija l-għażla tagħna?
  Gringeta daħqet u rrimarkat:
  - Jien personalment kont f'familja li temmen, imma issa jien dejjem aktar inklinat lejn l-ateiżmu!
  Nicoletta tgħajjat u ħarġet ilsienu.
  - Ateiżmu... Dak interessanti!
  Malania nnotat filosofikament:
  U 'l bogħod minn kollox! Meta ma jkunx hemm Alla, u ma jkunx hemm forzi sopranaturali, allura kull reliġjon hija falza!
  Gringeta ħabtet rasha, b"mod volontarju kkonfermat:
  - Huwa bħall-komunisti! Huma ħarġu bl-idea li r-reliġjonijiet kollha huma biss fantasiji tan-nies. U fuq dan bnew duttrina!
  Malanya iddawwar xufftejha b"mod xettiku.
  - U dak li jistenniehom wara l-mewt?
  Gringeta daħqet karnivora. Hija sparat projettili, qatgħet il-buq ta 'tank Sovjetiku ieħor u wieġbet:
  - Hawnhekk tista 'taħseb ħafna ... Anki l-qawmien tal-mejtin mill-forzi tax-xjenza!
  Malania fakkret, tidħek:
  - Qrajt ktieb wieħed dwar id-dinja tal-futur. Diġà hemm imperu spazjali. M'hemm l-ebda mewt, xjuħija, mard. U, ovvjament, ġuħ ... Veru, ħafna mill-popolazzjoni m'għandhiex impjieg, iżda hemm biżżejjed għal kulħadd.
  Pereżempju, il-karozzi jingħataw b'xejn. U hemm magni elettroniċi li magħhom iżommu kuntatt mad-dinja kollha.
  Nicoletta irrimarkat pjuttost bis-serjetà:
  - Il-progress huwa mgħaġġel. Ħares lejn dawn it-tankijiet... Kif avvanzaw u saru aktar perfetti. Xorta waħda, "Churchill" -2 ma tistax titqabbel ma '"Matilda".
  Malania qablet ma' dan:
  - Iva, it-tankijiet avvanzaw ... Dan huwa chic!
  Attakk ieħor ta 'tankijiet Sovjetiċi bogged down, u kien hemm waqfa.
  Fl-10 u l-11 ta 'Novembru, il-Ġermaniżi wettqu operazzjonijiet offensivi żgħar, qatgħu kantunieri fit-tramuntana.
  Truppi Sovjetiċi ppruvaw kontrattakk fit-tramuntana ta 'Stalingrad, iżda ma kisbu ħafna suċċess. Diġà kien hemm l-aħħar djar fil-belt. Meqruda fl-istess ħin, mal-art. Imma għalissa, Stalin ordna li jżommha sal-aħħar.
  Il-belt ta 'Baku hija kważi maqbuda. Iżda l-bjar taż-żejt qed jaħarqu u nqala" ġlied fosthom. Il-Ġermaniżi qed jibbumbardjaw kontinwament.
  Il-battalji f'Astrakhan jinsabu fl-aqwa tagħhom...
  Fit-12 ta" Novembru, it-Torok bdew attakk fuq Yerevan. Il-pressjoni ġiet imwarrba. L-Ottomani batew. Imma l-fau reġa" ġie sparat. Fit-13 ta 'Novembru, il-Ġermaniżi okkupaw l-aħħar kwarti ta' Baku - ħabbru l-qbid tal-belt. Fil-peniżola biss, il-ġlied kien għadu għaddej, u s-sema kien iswed minn bjar fjamma.
  14 Novembru, in-Nazis bdew l-attakk fuq Murmansk. Huma użaw artillerija, u ajruplani...
  Stalingrad kien fuq in-nar, iżda r-rinfurzar Sovjetiku skjerat mill-ġdid għamluha possibbli li żżomm. Għalkemm biss għat-tarf tal-belt, u għall-ispiża ta 'telf kolossali.
  Waqt l-attakk fuq Murmansk, inġabret armada kbira ta" vapuri tal-battalja, u avviċinat ukoll aircraft carriers. Il-belt kienet ippressata bħal romblu tal-plażma. U bbumbardjaw u sparaw.
  Fil-15 ta" Novembru, truppi faxxisti bdew jiċċaqilqu, jattakkaw il-belt, l-uniku port li ma jiffriżax fl-Oċean Artiku. "Il-ġrieden" ħadu sehem fil-battalji, u anke t-tank "Rat", li n-Nazis riedu jippruvaw fil-prattika.
  Madankollu, il-"Rat" kien kemmxejn diżappuntanti. L-ewwel avvanzat, u mbagħad weħel fil-snowdrifts. U waqaf fil-periferija tal-belt. Il-Ġermaniżi ma kinux pjuttost lesti għall-offensiva. Iżda l-qoxra ma waqafx. Fis-16 ta 'Novembru, in-Nazis prattikament temmew it-tindif taż-żejt, bjar fjamma. Iżda parti mill-peniżola kienet inaċċessibbli għalihom, minħabba n-nirien li kienu kibru sas-seba" sema.
  Fis-17 ta 'Novembru, in-Nazi qabdu l-aħħar fergħa tad-Delta tal-Volga, u b'hekk imblukkaw lil Astrakhan aktar bir-reqqa. Baku ilha maqtugħa.
  Yerevan kien ukoll assaltat. Il-belt tinsab fuq għoljiet, konvenjenti ħafna għad-difiża, iżda huwa diffiċli li tiġborha speċjalment bit-tankijiet.
  Fit-18 ta" Novembru, it-truppi Sovjetiċi reġgħu ttestjaw is-saħħa tad-difiżi Nażisti fit-tramuntana ta" Stalingrad. Dan dgħajjef l-attakk fuq dak li kien fadal tas-sena fuq il-Volga, iżda kien jiswa telf tanġibbli.
  Fid-19 ta" Novembru, il-Ġermaniżi waqqfu l-attakk fuq Murmansk minħabba telf kbir.
  Għalhekk, il-Fuhrer fil-pussess ma seta 'jiġbed bl-ebda mod, biċċiet numerużi mill-pożizzjoni tiegħu. Il-pjanijiet tan-Nazi biex itemmu l-USSR qabel ix-xitwa fallew.
  L-agħar minn kollox, hekk kif il-Ġappun, issospenda l-offensiva, minħabba temp kiesaħ, u telf kbir fil-ħaddiema. L-unika ħaġa hija li s-samurai żiedu l-produzzjoni tal-erbgħa u tletin tagħhom stess u Panthers liċenzjati. U jistgħu jikkawżaw problemi fis-sajf li ġej.
  Fl-20 ta" Novembru, il-Ġermaniżi spiċċaw parzjalment in-nirien u neħħew il-biċċa l-kbira tal-peniżola.
  Fil-21 ta" Novembru, it-truppi Sovjetiċi reġgħu attakkaw lill-Ġermaniżi u saħansitra wedged ftit kilometri fit-tramuntana ta" Stalingrad. In-Nazi kellhom idgħajfu l-attakk tagħhom u jippruvaw jerġgħu jiksbu l-pożizzjonijiet tagħhom.
  Il-ġlied, kif jgħidu f'każijiet bħal dawn, huma biss fil-livell ta 'skerz!
  Fit-22 ta" Novembru, in-Nazi ppruvaw javvanzaw fir-reġjun tat-Turkmenistan. U wara li mxew għaxar kilometri, twaqqfu. Iżda fit-23 ta 'Novembru, wara li introduċew il-brigati tax-Xah fil-battalja, reġgħu avvanzaw. Is-sitwazzjoni saret estremament aggravata fir-reġjun tal-Asja Ċentrali.
  Fl-24 ta" Novembru, ma kien hemm l-ebda tibdil sinifikanti fuq il-faċċati...
  Fil-25 ta" Novembru, in-Nazi reġgħu bdew l-attakk fuq Murmansk. Threw partijiet ġodda fil-battalja. Imma s'issa ftit li xejn hemm skop.
  Wasal is-26 ta" Novembru - ħdax-il sena mill-elezzjonijiet għar-Reichstag, u wara Hitler inħatar Kanċillier tar-Reich.
  Għall-ewwel darba, l-aktar tank E-100 ġdid ġie skjerat fuq quddiem.
  Kienet il-prattika tal-ġlieda kontra tali magna.
  It-tank deher pjuttost twil, kważi ċċattjat. Minnha ħarġet il-geddum twil ta" kanun ta" 128mm. U armatura ta 'quddiem f'angolu ta' ħamsa u erbgħin grad. U huwa inklinat mill-ġnub.
  It-tank E-100 mexa grazzi għall-aħħar magna ta '1500 horsepower, aktar mgħaġġla mill-Maus. U l-projettili qabżu minn fuqu.
  U ġewwa l-karozza dehru ferrieħa erba Magda, Christina, Gerda u Charlotte.
  Il-bniet welldu tfal għall-Fuhrer, u ħallewhom taħt il-kura ta 'nanies speċjali SS.
  U biss wasal fuq quddiem. Il-bniet huma umoristiċi ħafna. Huma tilfu l-battalji. U hawnhekk hija biss l-opportunità li jesprimu lilhom infushom. Ħu, finalment, dan it-tramuntana ta 'Sevastopol.
  U biex tiġi stabbilita d-dominanza tat-Tielet Reich fl-Oċean Artiku. Kemm tista" tibqa" l-gwerra verament tkaxkar? U l-erbgħa jaħsbu: jista" għall-inqas xi ħaġa tinbidel flimkien magħhom?
  Mhuwiex wisq ġlata qrib Murmansk - il-Gulf Stream iżola. Il-bniet huma f'burdata ta 'ġlied. Kull wieħed kellu koppja - tifel u tifla! Allura tista" tiċċelebra.
  Magda u Christina dawru madwar l-armi tan-nar. It-tank huwa ġdid fjamant u faċli biex jimmaniġġa. Mill-ġnub huwa protett minn 120 mm ta 'armatura inklinata, flimkien ma' tarka oħra ta '50 mm. Allura l-karozza ma tistax tiġi mtaqqba mill-angoli kollha.
  Il-bniet kienu jsaffar kanzunetta. Huma kbar fil-qalb.
  Gerda irrimarkat bi tbissima fuq xufftejha ambra:
  - Issa għandna frieħ komuni ma' Hitler. Aħna membri tal-familja rjali!
  Charlotte daħqet hekk kif irrimarkat:
  - U 'l quddiem - żerijiet biss!
  It-tank "E" -100 resaq lejn il-pożizzjonijiet Sovjetiċi. Kollox madwar kien tant meqrud li tiri mis-Sovjetiċi kienu rari, u ġeneralment minn pistoli ħfief.
  Magda immirat il-kanun tagħha ta" 128mm u sparat lejn il-magpie Sovjetika. It-tfajla blonda tal-għasel kantat:
  - Jien tigre, u għandi grin... U t-tigra vizzjuża qatgħet lil kulħadd!
  Il-ħamsa u erbgħin Sovjetika marret lura, diversi suldati Russi nqatlu.
  Magda ħarġet bħal qattus:
  - Jien superman, il-metodu tiegħi huwa sempliċi... Jiena nigdem lil dawk li għandhom dnub magħmulin mis-suf! U mbagħad it-tifla bdiet tidħaq. Ukoll, bħal alla selvaġġa.
  Il-prostituti ta" Hitler ħarġu t-tank. U huma stess qabżu f'karozza b'korazza inklinata.
  Imma mbagħad il-ġellieda daru l-karozza tagħhom. Charlotte, din is-sbuħija b'xagħar kulur ir-ram, kif tkanta:
  - Tsok, tsok, tsok ... Irrombla n-nixxiegħa! Il-kavallerija Nazista kielet ir-ramel kollu!
  U wara dan, Charlotte, kif trid tidħaq ... Saħansitra tgħaxxaq snienha. U għal darb'oħra t-tank mibrum. Il-Ġermaniżi waqqgħu l-barbed wire fence. Il-magna, daqs Tyrannosaurus rex, tgerbet b"mod oxxen. U l-ġellieda kixfu wiċċhom ħelu u karnivori.
  Il-bniet ġarrbu fihom infushom u welldu tfal minn Adolf Hitler. U li diġà jgħid xi ħaġa. Shrews sbieħ, iżda fl-istess ħin freaks morali. Hawn għaffġu suldat Sovjetiku li waqa" taħt ir-roti. U għafsu kanun ta" 76 mm fl-art. Saqna minn fuqha. Azzar iċċattjat. Il-ġellieda wrew figura aerobatics. Il-qxur dehru li ma jagħmlux ħsara aktar mill-piżelli, f'rattle li tifel qed iħawwad. Il-kanun li jmiss li l-E-100 ċatt kien il-85mm.
  Magda tgħajjat.
  - U aħna nfarrak lir-Russi bħall-bugs!
  Christina ikkoreġiet lil ħabibha:
  - Iktar bħall-orsijiet! Ors huwa annimal kbir!
  Charlotte ta" xagħri aħmar żiedet, waqt li tilfet id-denk tagħha:
  - U toothy!
  Tankijiet Ġermaniżi mbuttaw triqthom permezz tal-linji tad-difiża tal-belt. It-truppi Sovjetiċi ġġieldu ħafna. Kulħadd ħa l-armi. Anke subien ta" għaxar snin iġġieldu fil-milizzja. Kien hemm ukoll ħafna tfajliet. L-abitanti kollha nġabru, iżda ma kienx hemm biżżejjed armi. L-erojiżmu tal-massa kien manifestat f"kollox. Il-pijunieri, bl-użu ta" splussivi magħmulin mid-dar jew qatet ta" granati, waslu qrib it-tankijiet Nażisti u tefgħu lilhom infushom taħt il-binarji - imutu għal art twelidhom.
  It-tank E-100 irċieva xi ħsara. Wieħed mis-subien irnexxielu jimbotta minn minjiera tqila. Miet hu stess, iżda għamel ħsara lil karozza Ġermaniża. Ir-roller infaqa, u parti mill-caterpillar tellgħet. Il-karozza kbira naqset. Imbagħad koppja ta 'ġellieda threw gzuz ta' granati, farrak il-binarji ħoxnin.
  E-100, wara li għadda mill-linja ta 'quddiem, tilef il-mobilità tiegħu.
  Gerda immirat sitt mitralji, u xegħluhom meta s-suldati Sovjetiċi ppruvaw jagħmlu kontrattakk. Għexieren ta" Russi u rappreżentanti ta" popli oħra tar-Russja waqgħu għal isfel, imtaqqbin minn balal tal-magni. Is-suldati Sovjetiċi, madankollu, ġrew 'il quddiem. Tefgħu granati u mietu. Parti mill-frammenti laħqu l-E-100, iżda l-magni guns ħadmu sew. U x-xitan Gerda hija daqshekk preċiża. U l-balal tagħha kważi qatt ma jtiru għalxejn.
  U suldati Russi qed imutu...
  Christina ġiet sparata minn kanun rapidu ta" 75 mm, qxur ta" frammentazzjoni, u sparata minn machine gun koassjali. Il-kruha ta" xagħar aħmar, li tiċrit lis-suldati Sovjetiċi bil-balal, issiġ:
  - Jiena ġarrab il-mewt ... Satana nnifsu huwa aħmar għalija!
  Magda timidament irrimarkat:
  - Ukoll, m'għandekx għalfejn. Satana huwa l-għadu ta 'Alla u huwa kkundannat għall-lag tan-nar!
  Christina ta daqqa ta" ħarta mal-metall b"sieqha vojta u bemħet:
  Xi ngħidu dwar il-lag tan-nar? Xagħar tiegħi huwa bħal fjamma!
  Gerda qalet bi tbissima:
  - Il-Fuhrer innifsu jaħfrilna xi dnubiet ... B'mod aktar preċiż, il-kunċett stess tad-dnub, huwa essenzjalment skadut?
  Magda qabdet.
  - Trid tgħid li l-kunċett tad-dnub huwa skadut ...
  Gerda reġgħet xegħlet il- machine guns tagħha, u trażżan kontrattakk iddisprat mis-suldati Russi. Il-balal qatluhom bħal rigali mill-infern. L-E-100 huwa protett ħafna f'din il-modifika. Daqs tmien pistoli tal-magni, żewġ koassjali bil-kanuni, u l-bqija kienu kkontrollati fuq ċappetti. U laqtu ħafna.
  Gerda tgħajjat b"daħka:
  - Sin, din hija l-bażi tal-eżistenza tat-Tielet Reich! Ir-reliġjon tagħna hija tassew il-fidi tal-bhejjem!
  Christina ta" xagħar aħmar, sparat minn kanun u qatlet suldati Russi, kantat:
  - Il-kruha affettiva u ġentili tiegħi... I love fangs tiegħek, emminni! Il-kruha infernali u fanged tiegħi!
  Wieħed mill-kanuni Sovjetiċi kontra l-ajruplani reġa" rnexxielu jolqot ir-rinks u jkisserhom. E-100 finalment waqaf. Magda, iżda, ikkastigat il-kanun tedjanti kontra l-ajruplani billi għattitu b"ċarġ kbir. Ukoll, il-binarji kienu miksura.
  Ġerda ċċempel għajnejha, ċemplet tugboat u staqsiet:
  - Oħroġna, jekk jogħġbok! Qegħdin imutu! Il-binarji huma miksura!
  It-tweġiba waslet immedjatament:
  - L-irmonk se jkun!
  Christina kantat bi tbissima:
  - Din hija l-mossa! Għedewwa għall-ħela!
  Magda sparat lejn il-pistola, li s-suldati Russi kienu qed jippruvaw joħorġu għal sparar dirett. Hija smashed il-kanna, u xerred lis-suldati Sovjetiċi f'direzzjonijiet differenti. Wieħed mis-suldati tqatta" bin-nofs, u ġġieled f"agunija.
  Il-Kristjana bjonda salib ruħha, u għollet għajnejha lejn is-sema, talbet:
  - Aħfirli Mulej! Għal dnub involontarju u qtil!
  Christina daħqet u rrimarkat:
  - Le, dan mhux possibbli! Trid tkun iebes daqs blat! Issir blata għalina!
  Magda b"fiduċja wieġbet:
  - Hemm blata waħda biss - Ġesù Kristu!
  Ix-xitan ta" xagħri aħmar ħabbat:
  - Ġesù kien paċifista! U l-fidi u l-professjoni tagħna hija gwerra!
  It-tank E-100 ġie rmunkat u mkaxkra lejn il-pożizzjonijiet Ġermaniżi. Gerda, bit-tbissima tar-reġina tas-silġ, irrimarkat:
  - Ir-rombli huma l-aktar parti vulnerabbli tat-tank. U dan irid jiġi miġġieled!
  Charlotte ħadet rasha.
  - Tkoprix ir-rombli kollha b'tarki. Dan mhux possibbli, peress li parti mill-caterpillars xorta se jkunu miftuħa!
  Magda ssuġġeriet:
  - U jekk tagħmel ir-rombli żgħar u mingħajr pallet?
  Ix-xitan ta" xagħar aħmar daħqet u wriet snienha tal-perla:
  - U kif tagħtihom aktar veloċità?
  Magda għorok il-metall bil-qiegħ vojt u ssuġġeriet:
  - U jekk tuża muturi elettriċi?
  Charlotte ġibdet l-istonku tagħha u dawwar għonqha.
  - Għażla possibbli... U t-tankijiet jinħarqu inqas!
  Magda qalet bid-dmugħ:
  - Dak meta nidħlu fl-infern, se taħraq u tinħaraq bħal torċi!
  L-aħmar tgħajjat:
  - Ukoll, allura x'inhu ... U l-anġli huma maħluqa minn fjamma qawwija! Ejja nkunu anġli!
  Christina ħaditha u kantat b"mod dewatoring:
  - Jien mhux anġlu, iżda biss devil, imma għan-nies sirt qaddis .... Ikseb l-għedewwa tal-kalkolu, taħt it-tortura ta 'tali uġigħ mhux terrestri!
  It-tfajliet kienu siekta... Stormtroopers kienu qed iduru fis-sema, u l-kanunata ħsejjes. U l-bombi baqgħu niżlu x-xita u x-xita... Bħal silġ reali ta" qerda u qerda.
  Murmansk kien qed jaħraq u n-nies kienu qed imutu. Il-Ġermaniżi saħansitra nedew missila ballistika. Mhux arma effettiva ħafna. Huwa aktar faċli li titfa 'bomba ta' ħames tunnellati mill-Yu-488, se tkun kemm aktar preċiża kif ukoll irħas.
  Christina kienet l-ewwel li qabżet barra barefoot fil-borra meta t-tank ittieħed fil-parkeġġ tal-emerġenza. Is-sewwejja kienu hemm. Il-bniet marru ġo għarix sħun. Imtedd fuq saqqijiet. Gerda u Charlotte bdew jilagħbu ċess tal-but.
  Magda u Kristina bdew jagħmlu pressa biex żaqqhom ikun ibbuzzat u ma jonqosx waqt it-tqala. Sabiħ li tkeċċi f"ġenbejn gwerrier. Għadhom friski, iżda dawn huma diġà nisa li welldu t-tfal. U l-mewt mhux daqshekk tal-biża" issa - hemm min ikompli t-tellieqa! Anke biż-żerriegħa ta" bastard bħal Hitler.
  Iżda l-bniet mill-battaljun SS "Tigri", il-Fuhrer huwa verament xi ħaġa bħal Alla. U m"għadux alla pagan, imma xi ħaġa li tista" kollox u li ma tifhimx fil-ġenju tagħha.
  Gerda lagħbet il-gambit tar-re u żviluppat attakk qawwi. Charlotte iebsa ddefendiet ruħha. Kien hemm skambju ta" daqqiet. Iżda kollox spiċċa fi sterminazzjoni reċiproka, u draw. Imbagħad Magda u Kristina bdew jilagħbu ċ-ċess. U Charlotte u Gerda bdew jagħmlu press u push-ups. It-tfajla żammet fil-forma b'mod attiv.
  Magda, tilgħab u timbotta lill-avversarju, filosofikament irrimarkat:
  - Għadu stramb...
  Christina staqsiet bi tbissima innoċenti fuq xofftejha:
  - X'hemm stramb?
  Is-superman blond wieġeb:
  - Il-fatt li l-abjad huma l-kuluri tat-tjubija, iżda huma l-ewwel li jibdew il-gwerra!
  Ix-xitan l-aħmar irrimarka b"mod razzjonali:
  - Imma aħna wkoll tajbin ... Imma l-Bolxeviki attakkaw lir-Russja l-ewwel!
  Magda kantat bi tweġiba b"ton imdejjaq:
  - Imma kollox jiffjorixxi quddiemna, kollox jaħraq warajna ...
  Christina wieġbet b"vuċi ċara:
  - Inti m'għandekx għalfejn whine! Magħna huwa dak li se jiddeċiedi kollox għalina!
  Gerda kompliet tkanta:
  - Ferrieħa, mhux gloomy, ejja mmorru d-dar - atleti blondi se jkunu l-premju tagħna!
  Wara dan, l-erbgħa sħaħ infaqgħu jidħku... Tfaċċat adoloxxenti attendant u tat lill-bniet sandwiches bil-butir, ġobon, zalzett, u frott imnixxef. Il-bniet kielu, u kienu eżawriti fis-sħana. Is-sbuħija raqdu. Tajjeb meta tkun żagħżugħ u b'saħħtu - tista' faċilment tmur torqod.
  L-għada, is-27 ta" Novembru, E-100 ġie restawrat biss parzjalment. It-tfajliet ma ħadux sehem fl-attakk. Iżda min-naħa l-oħra, f'bikini wieħed, u barefoot permezz ta 'snowdrifts, għamlu ġirja. Kienu jħarsu lejhom bħallikieku kienu miġnun, ġrew kważi għarwien fil-kesħa. Iżda l-bniet huma ġeneralment aerobatics. Huma nies speċjali tal-futur!
  Gerda marret "il quddiem. U mhux daqshekk tfajla mikxufa Gerda, li kienet fil-fairy tale ta" Andersen. Iżda wkoll kuraġġużi u mwebbsa. U fl-istess ħin, saret qattiel imwieled. Tfajla veloċi, b'muskoli qawwija.
  Madankollu, l-erba" tfajliet huma tajbin. Ġrew b"pass mgħaġġel ħamsin kilometru u rritornaw lura. Imbagħad għamlu sensiela ta" eżerċizzji, kantaw, u tbandlu. Ftit prattika fl-isparar.
  L-għada biss it-tank E-100 ġie msewwija. Ukoll, u mhux daqshekk ħażin. Barra minn hekk, f'din il-magna super-heavy kien hemm arranġament oriġinali ta 'rombli, differenti mill-ordni mqassma, li żiedet il-prestazzjoni tas-sewqan fuq il-borra, iżda ħoloq ċerti problemi għal dawk li jsewwu minħabba drawwa. Għalkemm huwa biss aktar faċli li jintramaw l-E-100 milli l-"Tiger" jew "Panther".
  Fit-28 ta" Novembru, in-Nazis setgħu jidħlu ftit aktar fil-fond f"Murmansk. Iżda r-reżistenza tat-truppi Sovjetiċi hija sempliċement inkomprensibbli. U anki l-qxur ta 'sittax-il pulzier tal-battalji tal-Gran Brittanja u l-Ġermanja ma setgħux jiksru r-rieda tad-difiża.
  Iżda n-Nażisti għadhom avvanzati. It-tank E-100 għadda ftit blokki f'ġurnata, iżda għal darb'oħra għamel ħsara lill-binarji. Iżda din id-darba t-tiswija ħadet biss ftit sigħat. Fid-29 ta 'Novembru, il-bniet tat-terminator ħabtu ma' tank KV-3. Il-karozza Sovjetika laqtet l-armatura ta 'quddiem ftit drabi, iżda l-qxur tellgħu mill-inklinazzjoni. Magda sparat lura lejn it-tank Russu, u ħarġet bħal munzell ta" torċi f"munzelli.
  Christina staqsiet lis-sieħba tagħha b"daħka moqdija:
  - Ma jiddispjaċik xejn għal dawk ir-Russi?
  Magda sinċerament wieġbet:
  - Jiddispjaċini għal kulħadd, anke għal dawk li mhumiex denji ta" ħasra!
  U t-tfajla daħlet bil-kbir, dawwar għajnejha lejn is-sema. Il-ġellieda ppruvaw jaġixxu dejjem aktar bir-reqqa. Sabiex ma tiġix distratt minn tiswijiet. Il-kanuni tal-128mm u l-75mm kienu jaħdmu bħal ħmir. Iżda xorta waħda t-tank kien bil-ħsara.
  Wieħed mill-ħitan sploda u waqa" fuq il-karozza. Scratched u kemmxejn mnaqqsa l-armatura.
  Fit-30 ta" Novembru, in-Nazis avvanzaw aktar. F'xi postijiet, anke marru għall-ċentru tal-belt. Iżda fl-istess jum, tir immirat tajjeb minn ħamsa u erbgħin għamel ħsara lill-geddum ta" kanun ta" 128 mm, u t-tfajliet ġew imġiegħla jerġgħu jqumu għal tiswijiet. U, apparentement, itwal.
  Imbagħad l-erbgħa ddeċidew li jiġġieldu minflok tank, bħal infanterija sempliċi. Is-sbuħija ppruvaw jiġġieldu, jiġġieldu f'bikini wieħed. Iżda fil-kesħa, il-bniet setgħu jissaportu biss ftit sigħat f'forma nofs mikxufa bħal din, u mbagħad ġrew biex jisħnu.
  Gerda daħlet fil-borra, sparat mill-aħħar machine gun MP-44, u qatlet suldati Russi b'mod pjuttost attiv. Hawn hi, tfajla barefoot b"xagħar abjad, laqtet kurunell tal-Armata l-Ħamra f"rasu. U qalet:
  - Le, għadni Arjan!
  Charlotte, li kienet qed tavvanza min-naħa l-oħra, daħqet:
  - Int gwerriera li ġġib il-mewt lill-għedewwa. - Imbagħad tfajla xagħri ħamra u saqajn vojta sparat lejn il-maġġur u laqtu eżatt taħt għajnejh. Pretty grinned. - Tara, nispara daqstant tajjeb!
  Gerda tat dawra, temm il-membru tal-Komsomol, u l-kaptan tat-truppi Russi, wera snienha kelba:
  - Iva, inti rimja, u rajt! Bħal lupa!
  Charlotte tefgħet biċċa ħġieġa b"saqajha vojta. Huwa laqat lill-Logutenent ta 'l-armata Russa f'għonq, u chirp:
  - U hawn jien, dabble fil-ħġieġ!
  Gerda ġriet permezz tas-silġ, ħalliet marki vojta u grazzjużi. Hija ġriet milwija fuq. Imbagħad it-tfajla tat-tigress daret u għamlet somersault. Hija mdawwar u mċaqalqa rasha fil-geddum ta 'suldat Sovjetiku. Beżaq id-demm. Gerda għafset griżmejha b"saqajha vojta u fgat lir-Russu.
  Ix-xitan ta" xagħar aħmar Charlotte fgat lill-pijuniera. Hekk irriżultaw diżgustanti u ħżiena l-bniet.
  Magda qatlet ukoll suldati Russi, iżda ma messitx lit-tfal. Le, hi qatt mhu se tgħolli idejha lil tifel. U b'mod ġenerali, it-tixrid tad-demm ma kienx jagħtiha pjaċir. Iżda xorta waħda, hija tigress mill-battaljun SS, u trid tobdi l-ordni.
  Hawn Christina tefgħet sejf lejn tifel li kien jidher ta" madwar tnax-il sena. Diġà krudili. Le, l-adulti m'għandhomx joqtlu lit-tfal!
  Magda salib ruħha u lissnet:
  - Aħfer lill-Mulej! Int diżgustanti għalija, imma l-gwerra hija gwerra!
  U l-blonde spara lejn il-sniper Russu, huwa waqa, imtaqqab minn hit preċiż fuq il-pont ta 'l-imnieħer. Alas, l-erba famużi dehru. Il-bniet l-ewwel qatlu lill-Ingliżi u parzjalment lill-Amerikani, iżda issa qabdu
  Russi. Dawn huma t-tnikkir tat-Tieni Gwerra Dinjija. Il-grins li juru l-fangs l-aktar reali, u li jaqtgħu!
  Christina għorok saqajha vojta mal-injam, għadha tħoss il-bard u rrimarkat:
  - Ikrah? U xi trid mis-sħaħar ħomor!
  . KAPITOLU #14
  Il-Ġermaniżi ffriżaw gradwalment l-attività. Inkluż l-avjazzjoni - u sfurzat minħabba d-deterjorament tal-kundizzjonijiet tat-temp. Ma kienx kompletament possibbli li jitwettqu l-kompiti stabbiliti lejlet l-offensiva. Veru, il-Kawkasu huwa prattikament maqbud. Il-produzzjoni taż-żejt ta' Baku hija taħt kontroll. L-USSR tilfet l-akbar sors ta" żejt tagħha. Veru, il-Ġermaniżi nfushom għad iridu jqattgħu ħin biex jirrestawraw il-bjar. Maqbuda u Karelia, Arkhangelsk, parti mill-kosta tat-tramuntana. Maqtugħ għal kollox mill-komunikazzjoni mal-bqija tar-Russja Leningrad. Xi territorji oħra jinqabdu fiċ-ċentru. Nofs it-Turkmenistan huwa wkoll okkupat. Il-Ġappun ħataf il-Mongolja kollha, u daħħal ukoll fl-Asja Ċentrali u ħoloq parzjalment bridgeheads lil hinn mill-Amur, fir-reġjun ta 'Usuri. Veru, is-samurai rnexxielhom xi ftit inqas. Vladivostok huwa kompletament imblukkat u qed jiġi mqaxxar.
  Moska tinsab madwar 200 kilometru bogħod. U diġà l-Ġermaniżi jistgħu jibbumbardjaw il-kapital b'missili ballistiċi u jibbumbardjaw b'ajruplani bil-ġett. Iżda fix-xitwa u fil-ġlata, il-Wehrmacht tilfet l-opportunità li twettaq offensiva oħra. Speċjalment it-truppi kolonjali: Indjani, Afrikani, Għarab huma kesħin ħafna. U tilfu ħafna mill-kapaċità tal-ġlieda tagħhom. Huwa dnub li ma tieħu vantaġġ minn sitwazzjoni bħal din. Għalkemm l-Armata l-Ħamra sofriet telf kbir, kienet ukoll imnaqqsa ħafna.
  Tabilħaqq, l-Istaff Ġenerali ddeċieda, minkejja d-diffikultajiet kollha bil-provvista u t-telf tal-Kawkasu, li jwettaq diversi operazzjonijiet offensivi kbar fix-xitwa. Anke jekk il-faxxisti ma jiżżardux joħorgu mnieħhom fix-xitwa, imma aħna noqroshom u nfarrakhom.
  Jew, fi kwalunkwe każ, se nġiegħluhom jiġġieldu fl-agħar kundizzjonijiet tat-temp.
  Vasilevsky, il-kap ta 'l-istaff ġenerali u deputat ministru tad-difiża, pjuttost loġikament, issuġġerixxa li l-USSR ma tkunx tista' tirbaħ it-tellieqa teknoloġika kontra l-Ewropa u l-Afrika kollha, bl-Asja biex boot.
  F'dan ir-rigward, matul ix-xitwa, il-vantaġġ ta 'l-ghadu, speċjalment fl-avjazzjoni, se jikber biss. Iva, ovvjament, id-disinjaturi Sovjetiċi diġà żviluppaw u jkomplu jiżviluppaw tankijiet ġodda u aktar avvanzati. B'mod partikolari, it-T-34-85 b'turret akbar u pistola qawwija. Ukoll, l-IS-2 b'kanun ta '122 millimetru jinsab fit-triq. Imma l-Ġermaniżi lanqas se joqogħdu wieqfa. Barra minn hekk, anke l-karozzi l-ġodda mhumiex tajbin biżżejjed biex jegħlbu l-Iljun jew xi karozza tqila.
  U huwa improbabbli li issa se jkun possibbli li tinkiseb superjorità numerika.
  Tkellem ukoll Voznesensky. Tkellem ukoll favur offensiva bikrija:
  - Wara t-telf tal-Kawkasu, l-armata tagħna se tesperjenza nuqqas qawwi ta 'fjuwil. B'mod aktar preċiż, aħna diġà nesperjenzawha bis-sħiħ. Madankollu, fix-xitwa, il-perjodu bi nhar huwa ħafna iqsar, it-temp li ma jtirx huwa komuni u l-konsum tal-fjuwil se jitnaqqas ukoll.
  Il-Kummissarju tal-Poplu Zhdanov għaġġel ukoll biex iżid:
  - Barra minn hekk, il-ġellieda u s-sappers tagħna splodew il-bjar taż-żejt kollha fil-Kawkasu. U dan ifisser li l-Fritz għadu ma jistax juża ż-żejt tagħna. Imma meta wieħed iqis kemm malajr il-faxxisti krudili huma kapaċi jibnu u jirrestawraw kollox, allura fir-rebbiegħa ż-żejt ta 'Baku se joħroġ ukoll fl-arterja tal-ekonomija tat-Tielet Reich.
  Stalin ġabar id-diskussjoni fil-qosor:
  - Fl-aħħar ta' Diċembru se nagħtu l-ewwel strajk tax-xitwa. L-unika mistoqsija hija fejn?
  Ma kien hemm ebda għaqda fost il-militar. Zhukov ippropona li jolqot fiċ-ċentru u jarmi l-għadu 'l bogħod minn Moska. Vasilevsky issuġġerixxa li jkun aħjar li ssib punt dgħajjef f'Tikhvin. Fl-istess ħin, jgħinu Leningrad, li l-ċirku doppju ta 'l-imblokk jista' ma jgħix.
  Rokossovsky sejjaħ għal offensiva fid-direzzjoni ta" Voronezh. Kien hemm ideat biex jattakkaw in-Nazis f'Astrakhan, jew saħansitra qrib Arkhangelsk. Stalin sema 'l-kummenti kollha, scratched xi ħaġa u ħaseb.
  L-idea li timbotta l-għadu 'l bogħod minn Moska dehret seductive u tallaba. Madankollu, huwa fiċ-ċentru li n-Nażisti issa huma l-aktar b'saħħithom u msejsa sew.
  Deher illoġiku li tattakka, sfurzat il-Volga, ix-xmara kienet kbira u mimlija fluss, u l-ewwel fażi ta 'l-operazzjoni ssir fit-tul.
  Varjant ta 'attakk bejn id-Don u l-Volga huwa possibbli, iżda tagħna diġà ġew imsawta hemmhekk, u l-Ġermaniżi huma wkoll imsaħħa sew.
  L-idea ta' Vasilevsky tidher l-aktar loġika. Fit-tramuntana, il-Ġermaniżi huma aktar dgħajfa, u t-truppi tagħhom b'xi mod għandhom inqas esperjenza ta 'ġlieda. Barra minn hekk, Tikhvin reċentement kien okkupat, it-truppi Ġermaniżi kienu jinsabu fuq il-ledge. Iżda huwa pjuttost possibbli li l-Fritz jaħsbu hekk.
  Agħti l-forzi kollha fid-direzzjoni ta 'Voronezh? Gallarija ffurmata fil-konfigurazzjoni tal-faċċata, li jkun razzjonali ħafna li tipprova tnaqqas bħal thistle tal-ħanżira inklinata.
  Xi ħsibijiet aktar interessanti huma li fuck ħdejn Arkhangelsk. Meta wieħed iqis li l-Fritz se jkollu jittrasferixxi rinfurzar mill-ibħra, hemm qamħ razzjonali f'din id-direzzjoni.
  Għalkemm huwa diffiċli li nipprovdu t-truppi tagħna stess, speċjalment peress li l-flotta tas-sottomarini tal-faxxisti tiddomina totalment fil-baħar. Iva, u cruisers ġodda min-Nazi qed jibdew joperaw. Jidher li huma saħansitra kważi bnew il-battalja Bismarck li qabel kienet mgħarrqa. Barra minn hekk, il-vapur il-ġdid għandu jegħleb id-daqs rekord u l-armament tal-Yamato.
  Għalkemm min-naħa l-oħra, għala Fritz għandu bżonn battleships? Biex titfa" t-trab f"għajnejn id-dinja kollha? Aktar imħasseb dwar id-dejta dwar tipi ġodda ta 'armi li qed jiġu żviluppati fit-Tielet Reich. Speċjalment dwar missili u ajruplani bil-ġett, u dan huwa serju.
  Wara ftit eżitazzjoni, Stalin approva l-pjan: li jniedi offensiva fuq ir-reġjun Tikhvin fl-aħħar ta 'Diċembru, u kmieni f'Jannar li jħossu l-ghadu ħdejn Voronezh.
  B'mod ġenerali, dan deher loġiku ... Sadanittant, l-erba 'bniet kważi minsija komplew l-erojiżmu tagħhom fuq il-Front tal-Lvant. Gerda u Charlotte u Christina u Magda von Singer - wara pawsa kkaġunata mill-fatt li huma kollha kważi simultanjament ħarġu tqal; imbagħad welldet tfal b'saħħithom, lura lejn quddiem.
  It-temp kien kiesaħ, is-sbuħija waslu proprju fil-ħamsa u għoxrin ta" Diċembru. Huwa borra u r-riħ qed jonfoħ curls. U għażlu mhux l-aktar post sħun għalihom infushom - eżatt qrib Leningrad.
  Mal-wasla, il-bniet miksijin bikini kellhom jog permezz tal-snowdrifts. Fil-fatt, l-Arjani veri jridu juru li ma jibżgħu minn ebda, anki mill-aktar kesħa qawwija. Flimkien magħhom, tifel ninja li kien wasal mill-Ġappun, li kulħadd sejjaħ Karas, ħarab.
  Dan it-tifel sar famuż għall-parteċipazzjoni f'operazzjonijiet speċjali. Karatteristiċi orjentali pjaċevoli, flimkien ma 'xagħar blond wiret minn missier mhux magħruf, għamlu lit-tifel gustuż ħafna.
  It-tfajliet saħansitra għamlu għajnejh bi tweġiba, għalkemm Karas, forsi, għadu mhux koppja għalihom. Iżda l-ħelsien tal-muskoli, bħal wajer, jimxi, li anki dawn it-tigressi mwebbsa u b'esperjenza ma jistgħux ilaħħqu magħha.
  Il-bniet wara li welldu fil-bażi tat-taħriġ kompletament reġgħu kisbu l-forma tagħhom, iżda mhux kull superman jingħata biex jiflaħ tali pass silġ.
  Christina, li bħal Magda, von Singer, irnexxielha tiġġieled mar-Russi, irrimarkat:
  - Il-ġlata u l-borra huma l-alleat ewlieni tagħhom. U allura xejn mhu cooler mill-Ingliżi!
  Magda ġustament irrimarkat:
  - Jien ma ngħidx hekk. Ir-Russi huma ħafna aktar b'saħħithom u l-unitajiet kważi qatt ma jirtiraw!
  Charlotte għamlet daqqa ta" ħarta, waqt li kienet qed tagħmel jogging, tgħajjat, irrimarkat:
  - Iżda din hija pjuttost dgħjufija tagħhom milli plus .... Ma nifhimx metodi ta 'kmand u kontroll tat-truppi bħall-ħolqien ta' stakkamenti ta 'barrage u eżekuzzjonijiet tal-kmandanti ta' unitajiet li jirtiraw.
  Barefoot Gerda stess, iddur waqt li tiġri u tiġġebbed, qablet:
  - Ovvjament - ma jkollokx ġellieda tajba minn taħt il-bastun. - Hawnhekk it-tfajla Blonde, madankollu, kienet sfurzata tammetti, tħawwad qalbha. - Iżda r-Russi qed jiġġieldu tajjeb jekk diġà żammew għal sentejn u nofs. Nixtiequ l-vitalità tagħhom!
  Christina għożżet b"disprezz.
  - Qed titkellem magħna?
  Gerda daħqet, u rrimarkat:
  Aħna l-elite! Speċjalment Marsilja!
  L-aqwa ass ta 'kull żmien u popli, minkejja l-projbizzjoni kategorika ta' Hitler, li ried li dan is-simbolu ta 'invincibility jiffoka esklussivament fuq ix-xogħol ta' tagħlim - wara kollox, kien għadu Logutenent ġenerali, madankollu faqqa 'fuq il-quddiem.
  Jew aħjar, il-Fuhrer graciously ħallieh jirritorna jekk il-Ġermaniżi ħassewhom ħażin x'imkien.
  In-Nazis, ovvjament, fil-każ, saħħew id-difiża u ħejjew għax-xitwa, iżda ddubjaw ħafna li r-Russi jkollhom ir-riżorsi għal azzjonijiet offensivi fuq skala kbira.
  Madankollu, l-intelliġenza ħadmet. Jiġifieri, informazzjoni dwar l-offensiva imminenti biex Tikhvin jinħeles madankollu ħarġet. Barra minn hekk, it-truppi Sovjetiċi bdew preparazzjoni qawwija ta 'artillerija, eżatt fil-ħin għall-Milied.
  Il-Katyushas ġew thrashed, u anke koppja mill-ewwel lanċjaturi tal-ġettijiet ta 'qawwa għolja ta' Andryusha. U l-ħsejjes kien tali li t-tfajliet barefoot, nofshom iffriżati qabduh.
  Fortunatament, is-smigħ tagħhom huwa eċċellenti u għajnejhom sparkle bi xrar.
  Ħarsu lejn xulxin, il-bniet waslu għall-konklużjoni:
  - Dak li issa se niġġieldu, kif suppost!
  U t-tifel ninja Karas qal:
  - Il-kompitu tiegħi se jkun li nidħol f'Leningrad u nirrikonoxxi hemmhekk. Inti sabiħ wisq għall-iscouts!
  Magda languidly mejjel xagħarha, u wieġbet:
  - U int ukoll... U jekk ir-Russi jidhru strambi, l-aċċent tiegħek?
  Karas loġikament irrimarka:
  - Meta titkellem ir-Russu b'mod korrett wisq, ittradixxi barrani fik ħafna aktar. Fi kwalunkwe każ, ġrejt, imma b'attenzjoni għaffeġ lill-avversarju fuq il-ġenb ...
  Il-bniet ġrew lejn it-tank tagħhom. Wara kollox, huma tankers tat-test. U għażlu għalihom infushom, xi ħaġa ġdida. B'mod aktar preċiż, anke żewġ tankijiet novizzi f'daqqa, li għandhom jiġu ttestjati fuq quddiem.
  Jiġifieri, "Weasels", karozzi b'żewġ membri tal-ekwipaġġ b'siluwett baxx ħafna. L-ewwel mudelli ta 'tankijiet ta' ġenerazzjoni ġdida, fejn il-Ġermaniżi verament impenjati serjament fil-kumpattar tat-tqassim. U xi għarfien interessanti fil-ġestjoni. B'mod partikolari, it-trasmissjoni elettrika u l-post tal-gearbox immuntat fil-mutur. U t-tankers infushom, koppja, kienu fil-fatt mimdudin. Fl-istess ħin, it-trasmissjoni u l-magna tpoġġew fuq wara, u l-bniet kienu jinsabu komdu fuq l-istonku tagħhom. U saqajhom għaffġu l-gerijiet u l-buttuni fuq wara, u idejhom, għall-kuntrarju, imċaqalqu bil-kumdità meta ċċaqilqu. Is-sit l-aktar mimdud isir fuq ordni u tikkopja l-forma ta" ġisimhom. Verament m'hemm l-ebda torri - irriżulta li kien pistoli li jaħdmu għal rashom, u tant baxxi li r-rombli jinsabu barra.
  Naturalment, il-kanun ma jistax idur, iżda jista 'jdur ftit. Ukoll, il-ġlied innifsu famuż idur madwar l-assi tiegħu, u b'hekk jikkumpensa għan-nuqqas ta 'torri.
  Magda spjegat lill-bniet ħbieb:
  - Hemm, mingħajr turret, it-tankijiet irħas u aktar baxxi. Hawnhekk nistgħu naġġustaw l-għoli, innaqqsuh għal 1.2 metri u ngħollu għal 1.5 ... Kważi bħal partiġjani, nitkaxkru fuq il-plastuna.
  B'piż ta '12-il tunnellata, il-karozza kellha armor frontali eċċellenti ta' 82 millimetru f'angolu ta 'inklinazzjoni ta' 40 grad mill-orizzontali fil-quċċata. Il-qiegħ huwa żgħir ħafna. Il-ġnub huma protetti agħar b'60 millimetru, iżda r-rombli nfushom għadhom ikopru. Il-magna ta '400 horsepower tipprovdi prestazzjoni tas-sewqan eċċellenti. Barra minn hekk, il-post tar-rombli u s-sospensjoni jagħmluha possibbli mhux biss li titnaqqas is-siluwett, iżda wkoll tipprovdi cross-drifts eċċellenti.
  Togħġobha jew le, imma menagerie itqal, li tibda bil-Panther, ħafna aktar goff u goff. U fuq il-snowdrifts u kompletament tebut.
  Gerda, li ssetiljat mas-sieħba tagħha Charlotte, u involontarjament ħasset skumdità fil-kaxxa skomda, kompatta u tawwalija tat-tank. Għalkemm, ovvjament, irridu nagħtu ġieħ lill-fatt li l-karozza bl-armament T-4 u l-aħjar armatura jidħlu fil-piż ta '12-il tunnellata. It-terminatur blond irrimarka:
  - L-aktar tankijiet komdi kienu "Tiger" u "Lion". F"din il-karozza, anke aħna t-tfajliet ikollna diffiċli nduru.
  Charlotte wieġbet:
  - Imma protezzjoni ... Bħall-aktar ġodda "Panther", li minn Novembru biss bdew jidħlu fit-truppi b'każ ta '60 millimetru .... Veru, il-forehead hija magħluqa aħjar minn tagħna b'120 millimetru, imma xorta għandek bżonn biex tolqotha. F"angolu bħal tagħna, kanun ta" 85 millimetru jirrikokja anke meta jispara b"punt vojt.
  Gerda ħarbit saqajha wara widna, iżda minn dan il-moviment l-istess saqajha qagħdet fuq is-saqaf imżerżaq u rrimarkat:
  - Ir-Russi wissina li jistgħu jidhru tankijiet b'kalibru ta' 122 millimetru. L-intelliġenza ma torqodx!
  Charlotte qalet b"kunfidenza, nefħet ħaddejnha u ddawwar ħalqha b"rabja:
  - L-intelliġenza tagħna, bħal dejjem, hija fuq nett. Biss konna msakkra f"kaxxa skomda.
  Il-magna l-ġdida ta '400 horsepower, kif qalu l-istruzzjonijiet, tista' tingħata spinta għal żmien qasir b'taħlita ilma-metall jew nitroġenu. F'dan il-każ, it-tank jista 'għaġġla għal diversi minuti b'veloċità ta' aktar minn 100 kilometru.
  It-truppi Sovjetiċi daħlu fi skoperta, qabel ma rriddled it-trinek u l-bunkers kollha tan-Nazis. Iżda n-Nazis irtiraw il-biċċa l-kbira tat-truppi għat-tieni u t-tielet linja. Wara dan, huma ppruvaw jiltaqgħu ma 'l-infanterija b'nar ta' l-artillerija u ranks ta 'machine-gun.
  Quddiem, ovvjament, kienu qed jiċċaqilqu tankijiet. Peress li l-aktar qawwi T-34-85 kien għadu ma daħalx fil-produzzjoni tal-massa, it-T-34-76 iżgħar u aktar mobbli attakka. Huma, irrispettivament mit-telf, telgħu fuq il-linja tat-trinka u użaw il-prestazzjoni eċċellenti tas-sewqan tagħhom fil-borra.
  U hawn il-karozzi Ġermaniżi qed jippruvaw iwieġbu. It-T-4 diġà tneħħa mill-produzzjoni, iżda bosta minn dawn għadhom fis-servizz. B'mod stramb, jimxu aħjar fil-snowdrifts minn monsters ġodda. Dawk għad iridu jinbdew sabiex titnaddaf il-borra li tkun misduda bejn ir-rinks tal-iskejzjar. Huwa saħansitra umoristiċi kif il-Fritz jagħli l-ilma fil-bojlers, u mbagħad ferragħ fuq il-binarji sabiex din il-qoxra vili tinqala'.
  Anke l-aqwa tank Ġermaniż "Lion" anke jbati b'rombli bħal dawn. Veru, fl-aktar modifiki, il-Franċiżi diġà qiesu dan, u l-magna nnifisha hija kapaċi tħabbat erbgħa u tletin ... Iżda dan huwa biss kondizzjonali hekk sempliċi.
  Imma hawn xi ftit tankijiet Ġermaniżi għadhom imċaqalqa... Imma l-bqija, kif ngħidu... Fil-quċċata! Veru, mit-tankers friski "Lion" jippruvaw jolqtu t-T-34-76 minn distanza twila. Għandu jiġi nnutat li minħabba l-fraġilità tal-armatura tat-turret fondut iddisinjat mis-Sovjetika, sfortunatament hemm ċans li tolqot.
  In-nuqqas ta 'elementi ta' liga hija tant akuta li anke l-kanuni ta '50 mm tal-Fritz huma perikolużi. Madankollu, hits minn kanun żgħir ta '37 mm jikkawżaw ukoll kollass u twaqqigħ ta' armatura, jew il-buq bix-xquq tat-turret.
  Il-vulnerabbiltà relattiva tal-"erbgħa u tletin" wasslet għall-fatt li l-idea li l-"Panthers" jerġgħu jiġu mgħammra b'pistola aktar qawwija ġiet posposta għal żminijiet aħjar. Jew aħjar, l-agħar - jekk l-IPs jidħlu fis-serje. Iżda s'issa, l-IS-1 ma sarx serje tal-massa. Iżda l-informazzjoni diġà ħarġet fil-kont IS-2. Peress li ħafna ġenerali diġà fehmu li l-USSR kienet kważi ddestinata, u ma sabuhiex tal-mistħija li jittradixxu lil art twelidhom għall-flus. Għalhekk in-numru ta" spiji, inkluż l-Istaff Ġenerali, kiber b"mod sinifikanti.
  Hawnhekk hawn modifika qawwija tal-"Lion" b'kanun ta '128 mm. Jipprova jilħaq l-erbgħa u tletin bis-sieq twila tiegħu ... Imma pprova tolqot.
  Madankollu, it-tankers Sovjetiċi jiddeċiedu li jattakkaw lill-Fritz huma stess. Anke jekk tingħata r-rata tan-nar tal-kanuni tal-Wehrmacht, dan huwa suwiċidju.
  Hawnhekk il-"Ljun" irnexxielu jqatta' t-torri u erba' ħbieb tellgħu qishom ħamiem lejn id-dinja ta' wara ... Iżda tankijiet oħra qed jispiċċaw b'mod aktar attiv ... Hawnhekk l-artiġjani aggravaw b'xi mod biex jagħtu spinta lill-magni diesel, li huma, għalkemm għal żmien qasir, iżda mingħajr ebda taħlit, jaċċelleraw it-tank sa 70 kilometru. Ħalli l-mutur jinkiser wara dak. Iżda hawn guys ddisprati jidħlu fuq l-attakk, li m'għandhomx ritorn. Ukoll, xiex? Jekk huwa impossibbli li tgħix mod ieħor, imbagħad tinsa s-sopravivenza.
  U issa, bħal dimostrazzjoni mid-dinja tas-silġ, tank Sovjetiku, wara li għażel il-vittma l-aktar għali għalih innifsu, imtaten "Iljun" tqil u letali. Il-karozza Ġermaniża kienet għadha kif bdiet titlaq mill-hangar.
  Id-daqqa hija qawwija, il-geddum tal-magna Sovjetika hija mgħawġa. "Lion" huwa pjuttost baxx u l-bwieq taż-żewġ magni huma ċċattjati. U mbagħad tisplodi l-magna Ġermaniża ta" quddiem. U jibda n-nar, u t-titjira tan-Nazis, mill-bokkaport t'isfel.
  Mhux kollha, ovvjament, it-tankijiet Sovjetiċi setgħu jaqbżu għad-distanza ramming. L-għodod tal-Fritz jaħdmu u misħuq. Imma min jirnexxi, kif se jolqot!
  Gerda u Charlotte kienu xi ftit qabel sħabhom u kienu fil-limiti meta l-karozzi Sovjetiċi kienu diġà viżibbli. Ukoll, inti tista 'rimja, iżda huwa aħjar li tersaq eqreb. Minn ħames kilometri, anke l-armatura fraġli ta 'erbgħa u tletin hija problematika biex tieħu.
  Fiery Charlotte irrimarkat filosofikament:
  - Dak hu dejjem il-każ. Ma tistax tispara mill-bogħod!
  Gerda wieġbet:
  - Tista 'jekk toqgħod attent biżżejjed!
  Iżda s"issa s-sitwazzjoni ma ġegħlithomx jiftħu n-nar minn distanzi twal. U kważi ħadd se jinnota t-tank tagħhom miżbugħ bl-abjad. U l-karozza timxi sew. Ħadd mhu se jwaħħal ix-chassis.
  U iva, ir-rikba hija bla xkiel. Vetturi Sovjetiċi wkoll mhumiex ħżiena, u hawn diġà ħakkjaw l-ewwel linja ta 'difiża Ġermaniża u qed ikissru t-tieni. U t-temp ma jtirx, żdiedet maltempata tas-silġ, u bosta ajruplani tal-Wehrmacht huma mitfija.
  Meta wieħed iqis id-dgħufija numerika ta 'l-avjazzjoni ħamra, u n-nuqqas akut ta' fjuwil, ma jistax ikun hemm temp aħjar.
  Ħalli l-Fritz jistaħbew. Diġà, uħud minnhom saħansitra bdew ixejjer ċraret bojod. Hitler se jkun kaput...
  Gerda spara minn żewġ kilometri. Fil-prinċipju, din għadha mhix telfa żgur, iżda meta tara kemm Ġermaniżi r-Russi rnexxielhom ifixklu, allura x'għandek tistenna. Barra minn hekk, erbgħa u tletin huma saħansitra inqas tenaċi milli fil-bidu tal-gwerra, u għadhom ma rnexxielhomx jiżviluppaw depożiti ġodda. Allura...
  It-terminator blonde kienet inkwetata ħafna meta ġibdet il-grillu tal-pistola. Kienet diġà tilfet il-vizzju tal-isparar live - ħlief għall-maltemp ta" Murmansk, għalkemm kompliet tipprattika fl-isparar u fil-grounds tat-taħriġ matul it-tqala tagħha, kif ukoll matul l-ewwel xhur tar-renju tagħha. Imma milli jidher huwa aktar faċli li tiġġieled f'bikini u barefoot, issir ħaġa waħda mal-karozza ... Il-qoxra laqtet u tgħawweġ it-torri ... Le, ma ħaditx in-nar, iżda l-ħabib kellu jieqaf xorta waħda. U issa vittma oħra...
  Charlotte whispers:
  - Min hu mdorri jiġġieled għar-rebħa. Se jmur magħna fil-qabar ... - sparat Gerda, u l-gwerriera ta 'xagħar aħmar ikkoreġiet. - Jew aħjar, aħna kollha flimkien se nġibu l-għedewwa għall-qabar.
  Snow White it-Terminator interrott irrabjat:
  - Iva, m'hemm l-ebda ispirazzjoni, ttellifx il-kanzunetta!
  Charlotte talbet:
  - Ikanta lilek innifsek! Inti tant kapaċi!
  U Gerda, mexxiet in-nar, kantat;
  Il-patrija u l-armata huma żewġ pilastri,
  Li fuqha tistrieħ il-pjaneta!
  Aħna nipproteġuk b'sider tagħna,
  L-armata tiegħek tissaħħan min-nies kollha!
  
  Is-sħab jibred, u s-sħana tiddi,
  Il-machine gun ħakkret l-ispalla tas-suldat!
  Patrija għal dejjem aħna miegħek,
  Ejja ħaffer qabar għall-villain!
  
  Iva, kultant il-wiċċ tal-fortuna huwa krudili,
  Il-balal tistinka biex ittaqqalna qalbna!
  Iċ-ċokon irtira u l-ġellied miet,
  Iftaħ il-bieb tal-Mulej għall-eroj!
  
  Fis-smewwiet bla qiegħ għandna l-paċi,
  Ġenna, gwerriera mbierka ma jiddi!
  Il-paċi fil-patrija nġorr miegħi,
  Uliedna se jduqu l-frott tar-rebħa!
  Waqt li kienet tkanta, Gerda għelbet disa' tankijiet oħra, u b'hekk tejbet il-punteġġ tagħha b'mod sinifikanti.
  Imbagħad Charlotte kantat:
  li jsejjes l-għoli tal-kwiekeb,
  Attira għal distanzi bla tarf!
  U n-nies tagħna tad-dinja tal-ħsieb,
  Ħolma ta 'Icarus li jtir!
  
  Għajnejja huma ffissati fuq is-sema
  L-isfera hija diffiċli biex tmiss.
  Mill-ewwel viti ta 'Arkimede -
  Inċanat minnhom twal u tedious!
  Imbagħad it-tfajla ma setgħetx tirreżisti u bdiet timmira u tispara lilha nfisha ... It-tankers Sovjetiċi ma tawx attenzjoni għat-tiri, għalkemm il-pistola li taħdem għal rasha Magda ngħaqdet ukoll. Xorta waħda, fi blizzard ma tistax tara verament fejn, xiex u kif tolqot. Barra minn hekk, iż-żewġ tankijiet poġġew bilqiegħda u kważi saru indistingwibbli mill-snowdrift. Iva, u l-pistola l-ġdida kienet aktar inconspicuous, u fl-aħħar kien hemm silencer bi żbokk tad-dawl. Din hija l-aktar karozza insidjuża li ħarġet il-Fritz.
  Il-karpjun, li f"dak il-mument kien iddur minn naħa tiegħu, kanta b"eċċitament:
  - Jekk in-nisa qed jiġġieldu, huwa aħjar li ma tiġġieledx!
  Deher li x'ħsara jistgħu jikkawżaw żewġ karozzi ta' tnax-il tunnellata kull waħda biss? Madankollu, f'dan il-każ, frejms huma kollox. Il-bniet prattikament ma tilfux, għalkemm mhux il-hits kollha rriżultaw li kienu fatali. Tliet jew erba 'armor slanted ta' erbgħa u tletin ricocheted, madwar tużżana inżul wassal għal ħsara għal gradi differenti ta 'vetturi, iżda mill-kategorija ta' dawk li huma faċli biex jiffissaw fil-qasam. Iżda madwar ħamsin armatura ta 'kwalità fqira ta' vetturi Sovjetiċi kienet serjament bil-ħsara.
  Hawn, per eżempju, l-erbgħa u tletin tal-kmandant bdew iqattgħu meta l-munizzjon sploda. It-torri kien jintrema 'l bogħod, u l-geddum inbidel f'rota tal-isteering. In-nies mietu wkoll.
  It-tankers Sovjetiċi tard irrealizzaw li kienu qed jintwerew u ppruvaw jiġru kontra l-attakk.
  Il-bniet Tiger huma iffullar ħafna, iżda t-tagħbija ta 'munizzjon ta' 82 qxur hija pjuttost komparabbli mal-Panther. Għalkemm il-munizzjon jistrieħ fuq l-imnieħer u t-tfajliet iqaxxru minkbejnhom dwarhom. Iżda għad hemm xi ħaġa li jisparaw fuq, u meta toqrob, huwa aktar faċli li tolqot lir-Russi.
  Gerda taqsam ruħha malajr ħafna u, tibgħat tank ieħor għar-ruttam, tissejjes:
  - Alla aħfirli! Dawn huma guys kuraġġużi, iżda wieħed mill-kmandanti tagħhom huwa miġnun sewwa!
  Charlotte irrimarkat b"mod isteriku lissnet:
  - Jekk jiġu abbord magħna, allura l-aħħar!
  Tabilħaqq, l-erbgħa u tletin sparaw fuq il-moviment, miksija bid-duħħan, shuddered mit-ħawwad. Naturalment, il-hits tagħhom huma rari, it-tiri mhumiex preċiżi, iżda t-tank huwa buzzing.
  Il-forehead għadha perfettament protetta u l-armatura, xi ngħidu, hija ta 'kwalità għolja, simentata. U dan ifisser li l-wiċċ ta 'ebusija miżjuda jagħti rebound eċċellenti, bħal fenek jaqbeż.
  Iżda l-istess, huwa mutu minn ġewwa, huwa l-istess bħal tixbit f'tanbur u se jsawtuha b'daqqiet tqal.
  Veru, il-kabina saret sħuna ħafna mill-hits, imma meta tkun fil-bikini, huwa saħansitra sabiħ wara li togħdos fis-snowdrifts. Iżda huwa ħafna aktar spjaċevoli li qoxra Sovjetika tolqot il-fardal tal-lemin tar-rink. Dan huwa għall-prestazzjoni tas-sewqan tal-karozza, bħal crowbar taħt l-għajn. Għalkemm, minħabba li r-rombli mhumiex ċess, iżda karrettun separat, it-tank xorta jista 'jiċċaqlaq. Dawwar u titlaq. Dan kellu jsir qabel. U għalhekk il-protezzjoni tal-poppa hija aktar dgħajfa. U l-angolu ta 'inklinazzjoni huwa iżgħar. Jekk tolqot, tista 'tkisser. Xkubetti Russi mhumiex daqshekk dgħajfa.
  Gerda lissnet, għal darb'oħra ħarġet ir-rigal tal-infern mill-kanun semi-awtomatiku tagħhom:
  - Imma Pasaran!
  Għalkemm din il-kelma, jew aħjar il-motto tal-komunisti Spanjoli għall-ġellieda tigri Ġermaniżi, ma tidher xejn xierqa. Wara kollox, in-Nazi ġġieldu fuq in-naħa ta" Franco. Għalkemm xi kultant is-suldati jadottaw volontarjament it-tricks ta 'nies oħrajn.
  Meta sparat, Charlotte daret ftit il-pistola li taħdem għal rasha Laska, u kisret ir-romblu t-tajjeb b'projettili ħolqot problema għalihom f'dan ir-rigward.
  It-tankijiet Sovjetiċi ma ġarrbux ġirja permezz ta 'snowdrifts malajr daqs tul l-awtostrada, iżda xorta qabżiet veloċi tagħhom interferiet mal-vista, u kienu veloċi.
  Hawnhekk il-qxur huma fil-fatt jitferra 'point-blank range.
  U Gerda tispara bl-ogħla veloċità, mxarrba bl-għaraq. armatura imżerżaq
  jirpilja fuq il-forehead, imma jekk jolqtuhom b'punt vojt fuq il-ġnub ...
  Charlotte għajjat:
  - U anki jekk naqa fil-fond tal-infern - mhux se nirritorna fil-benniena!
  Il-bniet jisparaw sal-aħħar, iżda l-qxur jiġru mill-ġnub u jtaqqbu jkissru r-rombli. L-armatura tinqasam u l-karozza tieħu n-nar.
  Gerda tiddeċiedi:
  - Aħna nimminaw il-karozzi u nitilqu!
  Charlotte tgħajjat b"diqa:
  - Trid tieqaf mill-ħadid?
  Gerda b"determinazzjoni tgħid:
  - Hemm affarijiet aktar importanti mill-metall, per eżempju frejms!
  Charlotte tneħħi kamera żgħira tal-films u tgħajjat:
  - Imma l-isfruttamenti tagħna se jiġu rreġistrati għal dejjem!
  B"subgħajha vojta, Gerda dawwar il-lieva li attivat l-isplussiv li kapaċi jkisser it-tank sperimentali mal-bażijiet. It-tfajla tigress kienet iddispjaċuta ħafna li teqred xogħol ta 'arti bħal dan, imma fejn tista' tmur jekk inkella l-ġellieda Sovjetika, li ma jistgħux jiġu miċħuda mill-kuraġġ, jaħtfu teknoloġiji uniċi.
  Allura splodew il-Laska u għaddas fil-snowdrift biex isalvaw ħajjithom uniċi.
  Magda von Singer u Christina wkoll ma ridux jirtiraw, u l-karozza tagħhom tqattgħet minn qxur preċiżi. Tali huwa d-destin - il-Pallas bla ħniena ta 'kwalunkwe gwerra. Meta jkollok tirtira, tħalli qalbek. Iżda l-bniet ġġieldu bis-sengħa, u rnexxielhom jużaw kważi t-tagħbija kollha tal-munizzjon. Imma issa kellhom jaħarbu bħal sriep ġo snowdrift u hemm jippruvaw joqogħdu barra mill-armi tan-nar Sovjetiċi ineżorabbli.
  Meta tkun għaraq u f'bikini, allura t-tixbit fil-fond tal-borra mhix l-aktar idea pjaċevoli. Imma kemm-il darba fid-dinja tagħna, tagħmel dak li jogħġobk. Fi kwalunkwe każ, per eżempju, id-dawl irnexxielu serjament jaħraq il-qigħan ta 'Christina, saqajn divini, sparar sal-aħħar. Iżda t-tfajla minn dan saret aktar irrabjata u għajjat:
  - Unur u kuraġġ bil-piż ma jinbiegħux!
  Magda, li wkoll ingħatat in-nar, anki l-ġilda ikkunzata tagħha kienet miksija b"folji, tgħajjat:
  - In-nar huwa sħana, mhux nar!
  It-tankijiet Sovjetiċi, madankollu, huma stess għamlu l-kompitu aktar faċli. F'rabja, sparaw lill-"Weasels" abbandunati mingħajr ebda ħasra, u poġġew ħafna għexieren ta 'qxur fil-metall miksur. Fl-istess ħin, parti mit-tankers ħarġu mill-bokkaporti u, bħal kaskata ta" kaskata, il-ġwienaħ tal-karozzi Ġermaniżi nfushom u dawk li kienu qed isuqu lingwaġġ oxxen.
  Magda tgħajjat hekk kif irrimarkat:
  - Huma, il-Bolxeviki, ovvjament, huma kuraġġużi, iżda estremament bla kultura!
  Christina, beżqet borra f"ħalqha, bla mistenni uriet ġustizzja ħarxa:
  - Taħseb li l-ġellieda tagħna huma aħjar?
  Magda irrimarkat b"ċajta:
  - Ovvjament, aħjar jekk nirbħu. Il-Kawkasu diġà huwa tagħna, aktar lejn Moska huwa biss ftit mijiet ta 'kilometri ... - U l-għasel Blonde b'mod sever bared denk twal tagħha. - Jew trid twettaq diskorsi ta" tradiment?
  Christina, li kienet diġà rat biżżejjed minn kollox u minn kulħadd, għolliet biss funtana ta" trab tas-silġ b"sieqha u daħqet, u nnutat:
  - Kultant is-silenzju huwa l-aktar tip terribbli ta 'tradiment.
  Lejl, blizzard u snowdrifts taw lill-erba" tfajliet ċans tajjeb ta" sopravivenza.
  . KAPITOLU #15
  Barra minn hekk, ma seħħx lill-avversarji li jxexxu l-borra u jfittxu xjaten b'riġlejn vojta fil-snowdrifts. Allura l-ġellieda, midfuna fil-borra, qagħdu bilqiegħda barra, u t-tankijiet Sovjetiċi mxew 'il quddiem, żviluppaw avvanz. Għalkemm aktar minn mitt karozza tħallew mimdudin imkissrin, imgħawweġ,
  bħala riżultat tal-azzjoni tal-bniet tiger.
  B'mod ġenerali, it-truppi Sovjetiċi kisbu xi suċċess fl-ewwel ftit jiem u rnexxielhom jippenetraw b'mod notevoli l-formazzjonijiet tal-għadu.
  Il-Fritz irtirat lejn Tikhvin innifsu u ppruvaw jiksbu post fil-belt. Naturalment, id-djar u ż-żoni residenzjali, fihom infushom, diġà huma protezzjoni pjuttost serja kontra t-truppi Sovjetiċi li qed javvanzaw.
  L-erba kuraġġużi mit-tfajliet tigri rnexxielhom jirtiraw lejn Tikhvin. Iżda kellhom jieħdu submachine guns biex jiddefendu l-belt. U għat-tankers, dan mhuwiex l-iktar passatemp pjaċevoli.
  Charlotte, sparat lura mill-infanterija li qed tavvanza, u bagħtet suldat aħmar ieħor fid-dinja l-oħra, esprimiet ruħha:
  - Tajjeb, aħna monsters... U rridu wkoll niksbu teżor!
  Tikhvin irċieva ħsara serja waqt il-qbid tal-belt mill-Ġermaniżi.
  Issa l-Fritz saddled up fuq il-barrikati u mistenni li jibni linja impregnabbli ta 'difiża.
  Gerda fetħet in-nar b'tiri singoli - kien meħtieġ li jiġu salvati l-iskrataċ. It-truppi Sovjetiċi tilfu wisq tankijiet u, għalhekk, l-infanterija kompliet l-attakk.
  Naturalment, ma kienx hemm biżżejjed trasportaturi tal-persunal korazzati ta 'mudelli Sovjetiċi. Għalhekk, huma pearled-suldati għall-qatla. U kienu milqugħa minn machine guns u machine guns. L-erbgħa sparaw tajjeb u ħbew bil-għaqal fil-barrikati.
  Gerda waqqfet suldat Sovjetiku ieħor u kantat:
  - Għandna bżonn inwettqu proeza ta 'armi - inkella ma jkollna ebda sens, li ngħixu!
  Il-battalja ħarġet mal-belt kollha. U l-bombi kienu diġà qed ix-xita minn fuq, speċjalment peress li t-temp tjieb b"mod notevoli, u l-Fritz kisbu vantaġġ.
  Gerda, irrabjata, tefgħet is-sejf tagħha b"subgħajha mikxufa grazzjużi u għajjat:
  - Il-battalja tagħna se tkun rebbieħa, inkella huwa impossibbli!
  Charlotte, sparat lura daqstant tajjeb, żiedet:
  - Rebħa waħda, iżda waħda kbira!
  Gerda, waqt li qatgħet diversi ġellieda f"daqqa qasira, żiedet:
  Imma t-telfa qatt mhi żgħira!
  Xkubetti Sovjetiċi li jaħdmu għal rashom sparati lejn Tikhvin, artillerija tal-kamp u tal-assedju ġibdet ftit aktar tard. Fritz saħħaħ id-difiża u l-pressjoni tal-arja. Truppi Sovjetiċi ġibdu ajruplani ġodda.
  Id-dehra tal-Marsilja leġġendarja bidlet b'mod drammatiku l-bilanċ tal-poter.
  L-ass kbir tellgħu l-ME-309, arma qawwija ħafna f'termini ta 'armament. U litteralment ħarset lil kulħadd fi triqtu. Anke fl-armata Sovjetika, wissew speċifikament li tali mostru deher fl-arja.
  Marcel innifsu bl-ebda mod ma qies lilu nnifsu bħala ħażen, wisq inqas persuna krudili. Huwa jemmen li bil-ġlieda kontra l-Armata l-Ħamra, kien qed jaqdi biss id-dmir sagru tiegħu lejn il-Patrija. Barra minn hekk, ħafna fatti dwar l-atroċitajiet tan-Nazi ma kinux magħrufa lilu. Iva, u wisq kien attribwit għall-gwerra.
  Imma hawn l-ewwel ġlieda ta" superass wara r-ritorn. Bombers Sovjetiċi li jtajru, attakk tal-ajruplani u ġellieda. B'mod ċar iridu jagħtu battalja ħarxa lill-unitajiet tal-art tal-Wehrmacht. Imma Marcel jara dan kollu u jiftaħ in-nar minn distanza ta" ħames jew sitt kilometri, u anke jsaffar minn imnieħru.
  Karozzi Sovjetiċi u ass kuraġġużi għadhom ma rawx verament l-għadu, hekk kif l-ajruplani tagħhom bdew jisplodu, u ġwienaħhom sfaxxaw. Marseille sparaw mingħajr il-mira, iżda b"mod intuwittiv. Donnu kien jaf minn qabel fejn kull pilota kien se jtir u jidderieġi l-mostru bil-ġwienaħ tiegħu. Għalhekk irriżulta li żagħżugħ b"wiċċ tat-tfal jiknes l-armada bil-ġwienaħ.
  Is-sena l-ġdida, għalkemm ġlata, irriżulta li kienet sħuna. Truppi Sovjetiċi attakkati b'mod iddisprat u iebsa, ippruvaw jieħdu Tikhvin. Fritz iebsa ddefendew lilhom infushom, jippruvaw jibqgħu fil-belt, fejn l-arterja jistabbilixxu, għalf impregnable Leningrad. Barra minn hekk, kien dwar il-prestiġju tat-truppi Ġermaniżi, li jsibuha diffiċli u mistħija li jċedu bliet kbar.
  Bħala xortih, it-temp tjieb u bosta bombi tal-għadu, speċjalment il-Yu-288 massiv, stung il-pożizzjonijiet tat-truppi Sovjetiċi u bbumbardjaw il-komunikazzjonijiet.
  L-ajruplani Sovjetiċi Yak-9 u Lagg-5 kienu ferm inferjuri għall-għadu f'termini ta 'armament u veloċità. B'mod partikolari, il-ME-309, bħal Dragun, neħħiet vetturi Sovjetiċi aktar dgħajfa. Barra minn hekk, il-Ġermaniżi żviluppaw it-tattika tal-wingman doppju, li għamilha possibbli li jużaw b'mod effettiv il-vantaġġ numeriku tagħhom u naqqsu xi wħud mill-problemi ta 'manuvrabbiltà tal-vetturi Ġermaniżi tenaċi, armati ħafna, iżda tqal tal-aħħar Focke u ME. Barra minn hekk, il-ġett ME-262s bdew jidhru fuq il-faċċati, għalkemm din il-magna għadha mhix kompletament teknikament affidabbli, kif ukoll modifika eħfef, aktar manuvrabbli u orħos tal-HE-162. Il-magni tal-aħħar kienu aktar faċli biex jimmanifatturaw u teknikament aktar affidabbli minn jet Messerschmites. Iżda għall-ġestjoni tagħha, piloti ta 'kwalifika pjuttost għolja kienu meħtieġa. Dak kemmxejn deprezzat, kwalitajiet pożittivi bħal dan ta 'dan l-iżvilupp bħall-piż baxx ta' l-ajruplan - biss 1.6 tunnellati f'forma vojta, spiża baxxa u manifattura tal-produzzjoni u l-aħjar manuvrabbiltà fid-dinja.
  Iżda dawk l-ass Ġermaniżi li ħakmu din il-karozza faħħruha. B"suċċess partikolari kien Huffman, il-pilota numru tnejn wara Marsilja, li baqa" ma jintlaħaqx. Wara li qabeż ir-riżultat ta" 300 karozza mwaqqfa, Huffman irċieva l-għotja tas-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid, bil-weraq tal-ballut, xwabel u djamanti. It-tattiċi tiegħu li jersaq lejn il-minimu, u mbagħad jolqot u jtir lura huwa l-aktar konvenjenti fuq l-HE-162. Allura Huffman wera li kien kaptan eċċellenti tal-ġlied mill-qrib. Għalkemm ir-riżultat ta 'Marsilja fl-3117 - ajruplani waqqa għadu ma jistax jintlaħaq.
  Barra minn hekk, fit-2 ta 'Jannar 1944, dan il-bdot leġġendarju deher fis-sema, madankollu ikkonvinċi lil Hitler, fakkar li t-truppi Ġermaniżi kienu qed iħossuhom ħażin, u t-tagħmir Ġermaniż aktar qawwi kien qed jgħaddi b'mod ċar fil-borra. Għalhekk huwa meħtieġ li tiġi pprovduta provvista ta 'arja lit-Tikhvin imdawwar, fejn it-truppi Ġermaniżi stabbilixxew u jibbumbarjaw l-avviċinamenti kollha lejn il-belt.
  It-tfajliet tigress kienu qed jisparaw mal-art, u s-superace kien qed jiskorja fis-sema.
  Fl-ewwel jum, Marsilja għamlet sitt ħarġiet u waqqa" aktar minn mitt ajruplan Sovjetiku. Veru, fl-4 ta 'Jannar, it-temp iddeterjora drastikament ... Telgħet maltempata tas-silġ, u t-truppi Sovjetiċi daħlu fil-belt.
  L-erbgħa magnífico tat-tfajliet terminaturi ppreferew jiġġieldu flimkien - spalla għal spalla. Allura unikament sbieħ u fatali. Minħabba l-kesħa, kienu mġiegħla jilbsu l-kamuflaġġ u jiġġieldu bl-abjad.
  Is-salvataġġ ġie wkoll it-tifel ninja Karas. Tifel terminatur bla biża, ma beżax mill-kesħa u ġġieled fi xorts waħdu. L-uniku sors ta" sħana tiegħu kien il-krema tal-kamuflaġġ, li għamlet il-ġilda tiegħu maħruqa mix-xemx bajda taħt il-borra li kompliet nieżla, u tkopri t-toroq kollha. Barra minn hekk, fil-battalja kien juża diski tal-metall irqaq ħafna u xabla katana. Iżda, ovvjament, spara perfettament, u minn armi maqbuda. Madankollu, it-tfajliet lanqas ma tilfu jużaw xkubetti awtomatiċi.
  Tali armi huma aktar preċiżi minn submachine guns, u l-aktar importanti, aktar affidabbli. Madankollu, ix-xkubetti tal-assalt MN-44, bħala regola, ma ħallewx lill-Ġermaniżi. Sat-tielet xitwa, il-magna tal-gwerra Ġermaniża miż-żejt kienet lesta. B'mod partikolari, anke f'maltempata tas-silġ, Focke-Wulf u ME, bl-użu tat-tisħin, irnexxielhom jagħmlu injezzjonijiet bl-uġigħ, għalkemm limitati, fuq it-truppi Sovjetiċi.
  Gerda, tispara offhand, tipprova ma tħaresx fid-direzzjoni fejn is-suldati Sovjetiċi kienu qed jaqgħu. Ħafna mill-ġellieda kienu żgħar ħafna, sbatax jew sittax-il sena. L-infanterija ġiet ingaġġata minn valangi tal-art, u ġabar ir-riżorsi kollha. Tabilħaqq, intilfet ħafna.
  Iżda fost il-Fritz huma mimlija barranin. B'mod partikolari l-Isvezja, li fiha n-Nazi rebħu l-elezzjonijiet riċenti, u dan it-territorju pupazzi huwa taħt il-kontroll tat-Tielet Reich. Ukoll, diġà waslu żewġ diviżjonijiet u erba 'brigati mill-Isvezja bħala voluntiera. Fil-pajjiż innifsu, hemm manifestazzjonijiet u marċi tal-massa li jitolbu gwerra. U jilbsu ritratti ta" Hitler u Karl it-tnax.
  Allura d-dħul tal-Isvezja fi gwerra diretta hija kwistjoni ta" żmien. Spanja u l-Portugall diġà jinsabu fi gwerra, iżda qed jibagħtu truppi aktar fin-nofsinhar. U issa fix-xitwa ġeneralment jippruvaw jitilgħu x'imkien lil hinn mill-Medda tal-Kawkasu. Il-korp Brażiljan jidher li huwa lest li jagħmel qabża lejn l-Asja Ċentrali, fejn il-moviment Basmachi diġà qed jitfaċċa b"qawwa mġedda.
  Iżda dawn huma kollha dettalji, diviżjonijiet Vlasov qed jiġġieldu wkoll f'Tikhvin. Dawn in-nies jiġġieldu l-ħażen, billi jirrealizzaw li torturi terribbli u loop inevitabbli jistennewhom fil-magħluq. U xi ngħidu għall-Ġermaniżi? Madankollu, l-ebda zokkor! Se jkollhom ukoll żmien diffiċli, ħafna se jmutu fis-Siberja, iżda xorta waħda mhux se jiġu mdendlin b'mod indiskriminat.
  Gerda, wara li bidlet il-klipp, u ħsad is-suldati lebsin kowtijiet griżi - ir-Russi m'għandhomx biżżejjed ħbula tal-kamuflaġġ għal kulħadd, immaġina x'jista' jistenniehom f'każ ta 'qbid ... U tbissmet lejn l-avventura sesswali possibbli u friska. . Veru, allura fis-Siberja se jkun agħar. Kif issir din il-ġlata - is-sħana tal-fjammi hija saħansitra aħjar. Hawnhekk fid-deżert, malajr draw mar-ramel sħun u ġrew barefoot, iżda ma ħadmitx hekk. Wara ftit sigħat f'bikini fil-kesħa, bdiet tħawwad u kien meħtieġ li tisħon fil-banju. Hemmhekk, l-irġiel żgħażagħ tagħhom mill-battaljun elite SS saħħnu l-iġsma b"daqqiet ta" ġummar tal-prinjoli. Ukoll, u mhux biss naturalment b'ġummar - hemm magħżula guys arjani gustużi, dak li għandek bżonn!
  Huma tilfu kompletament is-shyness preċedenti tagħhom, jew forsi, għall-kuntrarju, kisbu l-looseness ta 'macho femminili. Imma issa jridu jirtiraw ftit - l-infanteri Sovjetiċi, li jimlew l-avviċinamenti b'katavri, resqu viċin wisq perikolużi u bdew jitfgħu granati.
  Kien meħtieġ li tinkiser id-distanza sabiex ma taqax taħt is-silġ tal-frammentazzjoni.
  Magda, irċeviet qatgħa żgħira minn shrapnel u, b"reazzjoni, sparat tmien balal fi tliet sekondi. Is-suldati Sovjetiċi ħarbu kważi mingħajr ma tkissru, biss ftit mibrumin u, il-klipp sab il-vittmi tiegħu. Skarikat tmien skrataċ u Christina. Ix-xitan aggressiva b'xagħar aħmar esprimiet:
  - Għall-ġenn tal-kuraġġużi, inkantaw kanzunetta!
  Iżda s-suldati Sovjetiċi apparentement iddeċidew li jipprovaw li dan huwa l-għerf tal-ħajja. Il-magna tal-assalt Ġermaniża tiġri bil-qawwa kollha tagħha, u l-isparaturi tagħha jidhru li huma injorati. Għalkemm is-suldati jaqgħu, dawk li baqgħu ħajjin jibqgħu jiġru u saħansitra jitfgħu l-granati kważi fil-punt, għalkemm dan jista" jsir qabel.
  Il-crucian jitfa" diski b"għaqal ħafna, jaqta" żewġ jew tliet suldati b"wieħed. Imbagħad jattakka bis-sejf tiegħu, li jaqta' mitralji u xkubetti - faċilment daqs logħbiet!
  It-tifel ninja għadu pjuttost żgħir, jidher li għandu ħdax-il jew tnax-il sena, imma tant huwa mgħaġġel... M'għandhomx ħin jolqtuh jew jiddefendu lilu nnifsu. It-tifel trabba u mħarreġ mit-twelid, jitfa" xwabel lejn it-tarbija, sfurzat jinqala" u jaqta" żigarelli, jgħaddas f"toqba tas-silġ, ipoġġi qtates imħarrġa apposta. Ukoll, u ħafna aktar, iddawwar tifel ġenetikament talent f'magna tal-mewt reali. Ommu hija ninja tal-ħamsa u għoxrin ġenerazzjoni, missieru huwa sorcerer Siberjan qawwi, u ghadu ideoloġiku tal-awtoritajiet Sovjetiċi, "Sovjetiċi". Ġenetika eċċellenti u taħriġ bil-maġija - għamlu lit-tifel l-aħjar fost in-ninjas. U ovvjament, l-Imperatur Hirohito, sabiex juri lill-Ġermaniżi li mhumiex is-supermen l-aktar cool, iżda li hemm guys iebsa fil-Ġappun, bagħat lit-tifel fil-front Ġermaniż-Sovjetiku.
  U Karas (il-ħut tal-karpjun jissimbolizza l-kburija u l-vitalità tas-samurai!) Irriżulta li kien gwerriera denja.
  Pereżempju, b"subgħajh vojta, kemmxejn ħomor minn ħafna sigħat li jkun fil-kesħa morra, jitfa" disk tal-azzar irqaq minn xagħar. U f'idejn żewġ xwabel f'daqqa, sabiex ikun aktar faċli li jinqatgħu linji ħoxnin ta 'għedewwa. Kemm huwa terribbli dan it-tifel terminator, li għall-ewwel darba s-suldati Sovjetiċi, li kienu bla difiża taħt id-daqqiet ta 'xwabel u tnedijiet tad-diska, inklinaw lura, jesperjenzaw biża' reali.
  Il-bniet, wara li bidlu l-klipps, bdew ir-raġġ saħansitra aktar malajr, jew aħjar, imkien.
  Il-katavri tal-infantrymen kienu miġbura f"munzelli. Kważi immedjatament ffriżaw fil-kesħa, u aktar suldati telgħu fuqhom. Hekk telgħu u kkalkulaw it-telf. Iżda n-ninja daħal fil-ġlieda u għal darb'oħra, bħallikieku ġew emessi mewġ ta 'biża'.
  Attakk iddisprat ħarab għal kważi ġurnata sħiħa. Għall-ispiża tal-akbar telf, it-truppi Sovjetiċi okkupaw ftit kwarti, imbuttat lill-Ġermaniżi f'numru ta 'linji. Iżda l-appoġġ dgħajjef tal-artillerija - l-avjazzjoni Ġermaniża bbumbardjat il-binarji tal-ferrovija fil-passat, iċaħħad il-provvista u ħafna diżgrazzji fost l-unitajiet li qed javvanzaw, imġiegħla tissospendi temporanjament il-moviment tal-infanterija.
  Minkejja r-riskju ta 'tattiċi bħal dawn, tankijiet kienu jintefgħu fil-battalja. Kien meħtieġ li tkisser l-għadu qrib Tikhvin sakemm il-Fritz, bl-użu tal-vantaġġ tagħhom fit-teknoloġija, jiżblokka l-belt.
  U f'dan l-attakk, ittieħdet deċiżjoni pjuttost riskjuża - li jintuża t-tank IS-2. Vettura ddisinjata apposta bħala tank breakthrough. Peress li pistola qawwija, minħabba r-rata baxxa ta 'nar tagħha u l-eżattezza relattivament fqira tan-nar, mhix adattata ħażin għall-ġlieda kontra t-tankijiet ta' nies oħra, tista ', madankollu, teqred b'suċċess miri mhux armati.
  Allura, minkejja li t-tankijiet f'kundizzjonijiet urbani huma bombi suwiċida, għandek bżonn tkisser mill-pożizzjonijiet, anke b'forehead.
  Erbgħa u tletin se jimxu l-ewwel. Karozzi relattivament ħfief u mhux kbar ġrew tul binarju dejjaq ... Granati u cocktails Molotov niżlu fuqhom minn fuq il-bjut. Imbagħad splodew tankijiet moħbija ta" petrol u napalm. Iżda telf kbir ma waqqafx it-tankers tal-USSR. Huma, tilfu mijiet ta 'karozzi, daħlu fiċ-ċentru tal-belt, u hemmhekk daħlu fi skambju iebsa ta' daqqiet. Anke l-faustpatrons effettivi li smashed l-armatura tal-ġenb dgħajfa tal-erbgħa u tletin ma beżżgħux lis-suldat Sovjetiku.
  Tliet armati ta 'tankijiet ġew mitfugħa fil-battalja f'daqqa. Stalin saħansitra ddeċieda li jirrifjuta t-tieni strajk fid-direzzjoni ta 'Voronezh, għall-fini ta' rebħa deċiżiva fuq Tikhvin u jsalva l-"Bnieniena tar-Rivoluzzjoni". Anke jekk il-fjuwil jinħareġ f'limitu strett, għal ftit sigħat tas-sewqan kuljum, iż-żejt Kawkasu jintilef, u l-iżvilupp ta 'oqsma ġodda jieħu ħin u flus, li r-riżorsi umani tagħhom l-imperu Sovjetiku huwa nieqes ħafna minħabba l-gwerra fuq żewġ fronti.
  Iżda Tikhvin huwa l-arterja ta 'Leningrad u t-triq tal-ħajja, u l-aktar importanti, huwa simbolu tal-fatt li t-truppi Sovjetiċi jistgħu u huma kapaċi jegħlbu faxxisti numerużi u armati tajjeb. Mela mhux se nibqgħu nibqgħu għall-prezz...
  It-tank IS-2 jidher impressjonanti - jidher ukoll qisu erbgħa u tletin, biss it-turret jitmexxa 'l quddiem saħansitra aktar. Naturalment, il-kanna nnifisha hija ħoxna u twila, m'għandhiex titqabbel mat-T-34-76, li għadu jiddomina l-kamp tal-battalja. Għal Jannar kollu, l-isforzi titaniċi tat-T-34-85 se jipproduċu mhux aktar minn mija.
  Il-verità hija impressjonanti hija l-vulnerabbiltà tal-forehead tat-torri - ċatta u mhux korazzata wisq.
  Il-crucian, li kien qed jitfa" granati splussivi żgħar iżda qawwija ħafna lejn it-tankijiet, ġera lejn it-tfajliet u ssuġġerixxa:
  - Ejja naqbdu l-IS-2 u nirkbuh?
  Magda appoġġat l-idea:
  - Ovvjament, ejja nirkbu! Tlifna l-kabina.
  Gerda wissiet lit-tifel:
  - Dan it-tank għandu erba 'machine guns!
  Karas għamel il-għajn lill-bniet, u nduna:
  - Allura huwa tajjeb. Dalwaqt l-infanterija terġa 'tattakka, u int se taħsilha!
  Magda xeħet lit-tifel ninja.
  - Tgħaġġel terminator!
  It-takkuna roża ftept bħal ġwienaħ tan-nemus, il-kid tal-karate dam aktar malajr mill-ċampjin tal-isprint Olimpiku. L-ewwel nett, tefa' biċċa żgħira b'qatta' duħħan fl-IS formidabbli. Faqqgħet reazzjoni, duħħan oħxon ħarġet. Fl-istess ħin, ġettijiet suwed imxerrda f'direzzjonijiet differenti, blinding-machine gunners.
  Wara li qatgħet diversi infantrymen, Karas tellgħu bħal cobblestone rilaxxat minn ballista u tela 'fuq it-torri. B"ganċ speċjali, huwa neħħa l-bokkaport u tefaʼ lura l-għatu tqil. Barra minn hekk, kollox huwa sempliċi - koppja ta 'bandli b'żewġ xwabel u ħames membri tal-ekwipaġġ ta' tank tqil mifrudin f'rashom. Wara dan, qabżu wkoll it-tfajliet, li wara li waddbu l-kamuflaġġ tal-pil, reġgħu spiċċaw bil-bikini. X'inhu sħun fit-tank waqt is-sewqan. Magna diesel ta '520 horsepower tissaħħan sew il-metall. Iva, qigħan girlish vojta jħossu l-karozza nnifisha ħafna aħjar milli permezz ta 'stivali speċjali tax-xitwa b'qigħan tal-gomma sintetika irrigat. Is-servizz quartermaster Ġermaniż qies l-esperjenza ta 'xtiewi ħorox, u ħoloq munizzjon ġdid li fih ir-riġlejn fil-kesħa ma jkunux daqshekk kesħin. U huwa tassew tal-mistħija, il-Fritz ħadu stivali tal-feltru mill-popolazzjoni lokali u ġibduhom fuqhom infushom. Jew imgeżwer f'xalpi tal-pil.
  Karas sews lil Magda addio fuq xufftejn u qal:
  - Ukoll, it-tank huwa għalik! Se niġġieled fejn naf noqtol aħjar.
  Gerda bews lit-tifel b"ammirazzjoni fuq l-għarqub elastiku u tiżloq u qalet:
  - Int miraklu!
  Christina żiedet:
  - L-istandard ta 'l-Arjan!
  - Naf! - Qal it-tomboy u qabeż fil-kesħa b'qabża waħda mill-bokkaport nofsu miftuħ ... Imbagħad l-għatu waqa 'b'roar ... U l-bniet kellhom l-opportunità li jiġġieldu fuq l-armi tal-għadu. U l-pistola hija tassew qawwija. Biss il-Lev-3 li deher reċentement, jew kif kien jissejjaħ ukoll il-"Royal Lion" b"kanun ta" 128 mm, huwa aktar b"saħħtu. Iżda dan it-tank għadu fuq quddiem f'kopji singoli. Intwera waqt iċ-ċelebrazzjoni tat-8 ta" Novembru lill-Fuhrer li kellu d-demonju. Naturalment, filwaqt li għadu mhux fis-serje. Kif mill-mod, l-IS-2 qed tgħaddi, l-ewwel run-in tagħha.
  S'issa, anke t-tankers Sovjetiċi ma sparawx tir wieħed, apparentement għażlu l-mira tagħhom żgur mill-pistola.
  Christina irrimarkat b"mod sarkastiku, waqt li dawwar il-mekkaniżmu:
  - Oh, junk ... M'hemm l-ebda awtomazzjoni hawn u kollox irid isir manwalment ...
  Gerda, li kielet il-kelb waqt li kienet qed tipponta, innotat:
  - U l-vista hija gallim u l-viżibilità mhix importanti. Ma tantx huma tajbin biex jimmiraw.
  Magda, mess it-trażmissjoni b"sieqha vojta, u dawwar il-kaxxa, innotat:
  - U madankollu, meta mqabbla ma 'l-erbgħa u tletin, hemm xi progress. B'mod partikolari, iċ-ċaqliq tal-gerijiet huwa aktar faċli. Il-kabina hija skomda, imma xi ftit jew wisq tista" tiċċaqlaq. Il-munizzjon huwa tassew żgħir. Tmienja u għoxrin rawnd...
  Gerda loġikament irrimarkat:
  - Jista 'jkun biżżejjed għall-isparar fuq numru limitat ta' bunkers, iżda huwa ċar li mhux biżżejjed għal battalja sħiħa ta 'tanks.
  Charlotte sabet xi ħaġa tajba fit-tank:
  - Imma l-armament tal-machine-gun huwa fuq nett! Erba 'machine guns jistgħu jipprovdu protezzjoni tajba. U mbagħad ħarist lejn dan il-"Mouse" - hemm biss żewġ "bżiq" fiha għal karozza bħal din ...
  Christina, li aċċellerat il-magna, ikkonfermat:
  - Dak hu! Dan l-armament huwa għal tank daqshekk tqil ta" mija u tmenin tunnellata?
  Magda, bħal pantera li qatlet buflu, tgħajjat:
  - Tiġieġ tidħaq!
  Il-magna diesel iebsa tħaffef it-tank. Wieħed jista 'jara li l-IS-2 għadu qed isuq tul l-awtostrada, iżda meta jkun barra t-triq, iċ-ċentru tal-gravità tiegħu mċaqlaq 'il quddiem ikollu effett. Imma xejn, sakemm tista' tirrilassa u tagħżel għan denju għalik innifsek ...
  Magda fetħet it-turret tat-tank biex tara aħjar.
  U hawn IS-2 ieħor, hija idea tajba li tuża tankijiet bħal dawn b'mod aktar massiv. Warajh hemm tliet ISs oħra, iżda waħda b"kanun eħfef ta" 85 mm. Mill-mod, l-aktar perikolużi, hekk kapaċi jieħdu l-karozza head-on, u jolqot aktar malajr...
  Magda ddeċidiet li tispara minn distanza ta" żewġ kilometri. Ordnat b"ton minuri:
  - Rimja eżattament fil-forehead tat-torri ... U ... Inti tifhem!
  Il-karozza waqfet, u għalhekk ma kien hemm l-ebda intoppi, u Gerda, tilmenta dwar il-kwalità fqira tal-ottika, li probabbilment kienet illustrata minn adoloxxenti mhux imħarrġa, ippuntat il-kanna. Il-bniet għenu biex jgħabbu qoxra li tiżen lira u nofs. Il-gwerriera bjonda poġġiet ħaddejnha mal-breech u ppruvat tħoss il-karozza ta" xi ħadd ieħor. Wara kollox, qatt ma kienet sparat minn dan il-kanun, mudell 1931, qabel. Qawwija, iżda skaduta, bi projettili bil-ponta, sensittivi għar-rikochet. B'mod ġenerali, il-pistola, ovvjament, ma kinitx ippjanata għat-tankijiet. Iżda apparentement, il-modifika kontra t-tank tal-kanun 107 mm, żviluppata fl-1940, irriżulta li ma kinitx affidabbli wisq u kellha tiġi abbandunata. U hawn huwa meħtieġ f'kundizzjonijiet ta 'viżibilità fqira minn distanza ta' metru 2000 biex tolqot il-mira. Iva, u se jkun diffiċli għall-għadu li jwieġeb u jolqot, iżda ...
  Gerda bewset il-breech tal-pistola, ħarset malajr barra mill-bokkaport, qabdet ftit borra b"ilsienha, belgħet, serħet tkaken vojta fuq il-lievi u... sparat!
  Hija tat bogħod, hekk li stung polz tiegħu u l-għoġġiela, u riħa ta 'duħħan.
  Il-preżent tellgħu f'ark twil u ... L-IS-2, li kien miexi 'l quddiem, waqaf, beda jpejjep, u mbagħad it-tagħbija tal-munizzjon bdiet tinfaqa' ...
  Magda ferħana wieġbet:
  - Hekk tajnahom! - U loġikament, kunċetti pjuttost illoġikament konfużi, żiedet. - Mhuwiex bniedem li jpinġi arma, imma arma tar-raġel!
  Gerda tgħajjat:
  - Reload!
  U l-bniet tensed up... Naturalment, mhuwiex it-"Tiger" hawn, għandhom għaraq, iżda huwa aktar pjaċevoli b'dan il-mod, speċjalment peress li t-tank wieqfa jibred malajr. Il-ħadid huwa konduttur tajjeb.
  It-tieni darba Gerda sparat aktar malajr u b"aktar kunfidenza. L-ISs komplew jiċċaqilqu, u milli jidher kienu għadhom ma dehrux minn fejn kienu qed jisparaw l-armi tan-nar. Iva, u waqfien mhuwiex fid-drawwa Russa. Peress li hemm ordni ... U t-tieni qoxra diġà qed tolqot il-mira b'fiduċja ...
  Gerda tilgħaq xufftejha u tikkmanda:
  U t-tielet wieħed hawn...
  B'dewmien kbir, ir-raba 'IS-1 fetaħ in-nar fuq il-moviment ... U b'mod stramb, laqat, għalkemm minn tali distanza minn karozza miexja huwa kważi impossibbli, iżda tiri jiddeċiedu kollox! Madankollu, id-distanza għall-kanun ta '85 mm hija kbira wisq, lil hinn mil-limitu ta' penetrazzjoni. Iżda kien hemm ħsejjes kbar fit-torri u l-korazza ta" quddiem ċediet. Gerda bagħtet bħala tweġiba r-raba '"pakkett ta' ittra" li jiżnu libbra u nofs ... Il-forehead tat-tank IS-1 maqsuma u l-ilsna oranġjo telgħu għoli fis-sema.
  Il-bniet qed jiġġieldu mill-isbaħ... F'dan il-jum, kienu xxurtjati. Iżda l-kapaċitajiet tal-armata Sovjetika mhumiex proporzjonati.
  Minkejja l-isforzi kollha tal-Fritz, fit-13 ta 'Jannar, għall-ispiża tal-akbar sforzi ta' telf kolossali, Tikhvin ittieħdet ... unitajiet Ġermaniżi separati ppruvaw joħorġu mill-dawran, kuritur kien ippanċjat lejhom - sitt diviżjonijiet Ġermaniżi f'daqqa ma 'tankijiet Lev magħżula, jippruvaw isalvaw id-difiża heroic.
  It-tifel ninja u l-erba" tfajliet għamlu triqithom fi stakkament separat fl-istil tat-tliet muskettieri. Jiġifieri, fejn ma kienx possibbli li bil-kwiet iddur bi ġlieda u fuq il-katavri. Naturalment, l-IS-2 kellu jiġi abbandunat, iżda tul it-triq, huma wkoll bla mistenni tfixkel b'tank rari T-34-85, vettura li għandha tissostitwixxi l-kanuni T-34-76 skaduti u b'saħħithom biżżejjed f'termini ta 'penetrazzjoni. .
  Il-magna kellha buq u undercarriage simili, iżda turret akbar b'kanun twil u oħxon. Il-pistola kienet kemmxejn inferjuri fil-qawwa ta 'penetrazzjoni għall-Panther, kemm minħabba l-veloċità tal-geddum aktar baxxa kif ukoll il-kwalità tal-munizzjon. Iżda xorta d-differenza ma dehritx kbira bħala 76 - karta grafika.
  Għal "Tiger" ordinarju diġà huwa perikoluż, għal "Lion" għadu mhux - għalhekk 100 - millimetri huma mxaqleb. Għalkemm taħt ċertu angolu kien hemm ċans. Jew fil-parti t'isfel tal-buq, iżda wkoll gwardji tal-caterpillar.
  It-tank ġie abbord u mneħħi mill-ekwipaġġ. Naturalment kien hemm demm splatted ġewwa. Il-magna nnifisha hija ġdida fjamanta, iżda t-tagħbija tal-munizzjon hija pjuttost modesta - 35 qxur biss. Il-kabina mhix spazjuża wisq, iżda aħjar mill-erbgħa u tletin qodma.
  Gerda nnotat:
  - U hawn huwa t-torri tal-kmandant. Dan ifisser li għandna kompetitur b'saħħtu. Issa r-Russi mhux se jkunu daqshekk għomja.
  Magda tbissmet bil-ħażin u rrimarkat:
  - U r-Russi kienu diġà qed jisparaw tajjeb, għalkemm b'viżibilità agħar. Barra minn hekk, it-torri sar akbar u aktar faċli biex tolqot!
  Gerda daħqet b'leħen għoli b'dan.
  - Ukoll, iva! Din hija l-akbar problema għat-tankers tagħna u, probabbilment, id-dinjità tal-kuruna ta" dan it-tank! Ipprovaha, laqatha!
  Charlotte kantat:
  - Wieħed, tnejn, ħamsa! "Tiger" ħareġ jispara!
  Christina qabdet:
  - Biex tilħaq T-4, ir-riġlejn huma usa 'mill-dirgħajn!
  U għalhekk ħarġu fuq tank li mexa aktar faċli mill-IS ... Gerda ftakar kif laqtu lill-infanterija Sovjetika b'erba' mitralji. Huma mowed diċenti, u r-Russi lanqas biss indunaw fejn attakk bħal dan waqa 'fuqhom. Iżda min-naħa l-oħra, wara li telaq, marru fuq l-attakk, tefgħu granati ... Koppja ta 'biċċiet, minkejja distanza deċenti, tellgħu 'l fuq jisplodu fuq it-torri. Naturalment, għal armatura ta '100 u 90 millimetru ta' IS, dan huwa bħal pellet għal iljunfant, iżda buzzes spjaċevoli. Iva, u l-caterpillars jistgħu jinqatgħu.
  Allura, kelli nibda l-magna u nirtira. U mbagħad spiċċaw il-munizzjon. Qatgħu aktar minn mitt suldat aħmar.
  Gerda kienet milquta minn disprezz bħal dan għall-mewt fost il-poplu Sovjetiku. L-Għarab, bil-wegħdiet tagħhom ta" harems u palazzi tal-perla, ma kellhomx tali dedikazzjoni. Iżda dawn huma atei - nies li ma jemmnux fil-ħajja ta 'wara u r-rakkonti dwar il-Ġonna tal-Eden. U x"jimmotivahom jiġġieldu b"mod tant iebsa meta r-riżultat tal-gwerra huwa diġà konklużjoni preċeduta u dan m"hu xejn għajr il-furja tal-kundannat?
  Dan huwa oerhört diffiċli biex tifhem u tifhem.
  Għalkemm ovvjament hemm ħafna fost it-tradituri Russi. "Armata ta 'Liberazzjoni" Vlasov għal sitt xhur ta' eżistenza ffurmat sitt diviżjonijiet u disa 'brigati separati. Għalkemm, ovvjament, huwa ċar li tkun suldat tal-Wehrmacht huwa aktar faċli milli taħdem ħmistax jew sittax-il siegħa fuq il-magna għal issaldjar ħafna agħar, iżda xorta ... Għal xi raġuni, diviżjonijiet Ġermaniżi minn eks priġunieri tal-gwerra mhumiex viżibbli fuq il- faċċati...
  Għalkemm, bil-mod, hemm ftit Ġermaniżi fil-magħluq, iżda dawk Sovjetiċi ... Jidher diġà aktar minn sitt miljuni u nofs. Forsi mhux daqstant Vlasovites, għalkemm ħafna priġunieri mxerrda f'diviżjonijiet nazzjonali u leġjuni kkontrollati mill-SS. Barra minn hekk, parti mir-Russi ntbagħtet għall-formazzjoni ta 'nobbli u monarkisti.
  Iżda fi kwalunkwe każ, huma rnexxielhom jieħdu Tikhvin b'dan il-mod, minkejja t-titjib fit-temp u l-bumbardament massiv. Anke jekk ħallsu prezz kbir.
  Gerda rċeviet l-ordni u sparat lejn il-lighter erbgħa u tletin. Ir-rata tan-nar tal-pistola hija ogħla, sabiex tkun tista 'tħossok aktar kunfidenti. Darba, imbagħad it-tieni, u finalment it-tielet tank għall-miżbla ...
  Allura trid toqgħod aktar attent. Inkella, dawn se jiġu slammed hawn fuq il-karozza, biss l-armatura ta 'quddiem tat-torri saret aktar b'saħħitha u eħxen, u għalhekk huwa kważi l-istess format. Il-ġisem huwa speċjalment vulnerabbli. U fost it-tankers Russi hemm nies tas-sengħa. Madankollu, għal tank rari bħal IS-2 jew IS-1, dgħajjef mhux se jiġi l-ħabs. U erbgħa u tletin tal-format tas-soltu jistgħu jkunu b'ġellieda sempliċi. Permezz tal-qasma tat-torri tal-kmandant, jidhru bħall-geddum taż-żwiemel, bil-geddum. Huwa saħansitra b'xi mod inkonvenjenti li tagħmel sparatura mmirata lejn sbuħija bħal dawn.
  Crucian din id-darba fit-torri mal-bniet, ħareġ biex iservi bħala gwida tagħhom u ma jistax iħalli lill-bniet fil-bojler. Veru, Magda loġikament irrimarkat:
  - Nistgħu nitilqu xorta waħda, mingħajr ma nisparaw u mingħajr ma nipprovokaw ...
  Crucian, u dawwar il-geddum tiegħu bi tbatija, iddikjara bil-kbir:
  - Le - mhux sparar, mhux se jkun interessanti!
  Magda madankollu wissiet lit-tfajliet:
  - Iftaħ in-nar biex toqtol biss meta ma jkunx hemm aktar minn tlieta jew erba' karozzi. Irridu nġibu dan it-tank ġdid lura fl-unitajiet tagħna intatti.
  Gerda qablet.
  - S'issa, din in-novità mhix fost it-trofej, li jfisser li xorta se tkun utli għalina.
  It-tfajliet tigri komplew il-kaċċa tagħhom b"entużjażmu moderat. Ma marrux wisq tajjeb, iżda żiedu seba" tankijiet oħra u ħames trakkijiet mal-assi tagħhom. Darba kelli niġġieled barra l-karozza biex naqbad il-fjuwil għall-fjuwil.
  Fil-qosor, erba 'pranksters mischievous ħarġu mill-cauldron, u kważi mietu min-nar tal-artillerija tagħhom. Salvata biss fil-ħin biex tgħolli l-bandiera bi swastika-spider.
  Issa qed jaqsmu t-trinka u anke hemm koppja ta 'bukketti bi fjuri tal-karti, li jingħataw lill-ġellieda erojina.
  Oleg Rybachenko, li kien għajjien li jara dan il-film mocking, għajjat:
  Għaliex qed turini l-klieb indannati kollha! Kemm tista" tara l-qtil tan-nies Russi!
  . KAPITOLU #16
  Il-gwerra hija dik li tat ċans lil Jane u lit-tim tagħha li jsibu ruħhom fil-ħajja. Għalhekk, il-bniet volontarjament ħadu sehem fil-kampanja lejn il-Lvant. U għaliex le? Huwa flus u fama.
  L-armament tat-tank Sovjetiku ma nbidilx ħafna. It-tank prinċipali għadu T-34-85. Ix-chassis u l-armatura tal-buq baqgħu mill-erbgħin sena. L-istess magna diesel ta 'ħames mitt horsepower, l-istess 45 millimetru ta' armatura ta 'quddiem imżerżaq. Protezzjoni aktar dgħajfa tal-ġnub tal-buq, vulnerabbli għall-faustpatrons Ġermaniżi.
  Turret akbar biss kien installat, b'korazza ta 'quddiem ta' 90 mm u kanun ta '85 mm. It-tank, ovvjament, huwa skadut, u xejn perikoluż għall-Ġermaniżi!
  It-tfajliet qed isuqu karozza Goering-5, f"modifika aktar tard. L-armatura tal-ġenb żdiedet għal 178 millimetru, u l-korazza ta 'quddiem għal 250 hija inklinata. It-tank innifsu huwa mgħammar b'magna b'turbina tal-gass u jaċċellera lill-Ingliżi għal 60 kilometru fis-siegħa.
  Jane staqsiet lill-gunner Gringeta:
  - Tista' tara sew?
  Il-gwerrier tal-bdiewa wieġeb b"fiduċja:
  - Il-viżibilità hawnhekk hija eċċellenti! Nara kollox!
  Malanya tgħajjat u baħdet:
  - Se nfarrak lir-Russi!
  Matilda b'kunfidenza kkonfermat:
  - Iva, aħna se!
  "Goering" -5 dawriet, il-pistola bżiq projettili. Mill-erbgħa u tletin Sovjetika tkisser it-torri. Il-bniet jgħajtu bil-ferħ. Huma verament jaħsbu li kollox kbir. U li t-tankers Sovjetiċi qed imutu saħansitra jogħġobhom.
  Jane ċċappjat b"vuċi ħelwa:
  - Aħna se nħassru lil kulħadd fl-irmied ... U Moska se tkun taħtna!
  Madankollu, wara li tfixkel l-oqsma tal-mini, it-tank Ġermaniż kellu jieqaf. Ir-Russi kienu stretti ħafna. U ħafna qanfud kontra t-tank. L-artillerija twettaq skuar attiv.
  Gringeta, imdejqa, tgħid:
  - Dan huwa kif jirriżulta ... Aħna stumbled fuq blokka iebsa!
  Jane twieġeb b"kunfidenza ostentata:
  - Le, ma jiġrix sa filgħodu ... Ejja nkissru l-opra!
  Il-magna tal-gwerra Ġermaniża waqfet xi ftit. Inġenji tal-ajru tal-attakk bil-ġett dehru fis-sema, u ntużaw teletanks. Jidher li kienu qed jippruvaw jeqirdu l-oqsma tal-mini.
  Karozzi kkontrollati bl-isplussivi bir-radju. Intużaw ukoll launchers mobbli tal-gass. Huma litteralment bbumbardjaw il-pożizzjonijiet tal-Armata l-Ħamra bin-nar u l-fjamma.
  Gringeta innota bi dispjaċir:
  - Fil-gwerra hemm aktar u aktar ħmieġ, u inqas u inqas valur!
  Jane kienet imġiegħla taqbel ma' dan:
  - Selyavi! Alas, aħna b'xi mod nitilfu!
  Gringeta ikkoreġiet lill-kmandant:
  - Anzi, mhux aħna, iżda l-avversarji tagħna! Xejn issa, ejja noħorġu mill-impass, u se jkun hemm ġlieda ...
  It-tank Ġermaniż spara, għalkemm xejn ma seta' jidher. Jane għorok saqajha vojta flimkien u kantat:
  - Aħna ma naħsbux ħażin - aħna ser nintilfu żgur! Hemm mod kif toħroġ mil-labirint, minn kull impasse!
  Gringeta ċapret bi tbissima:
  - Min hu ferrieħa, jidħaq ...
  Min irid - se jikseb ...
  Min ifittex dejjem isib!
  Malanya, melodjuża u frizzanti bi snienha, żiedet:
  - Min hu mdorri jiġġieled għar-rebħa, ħallih ikanta magħna!
  Il-kanunata damet għal diversi sigħat, u mbagħad it-tankijiet Ġermaniżi madankollu mxew 'il quddiem. Huma ġew milqugħa minn artillerija Sovjetika, u kanuni anti-tank ta 'kalibri varji. Inħass, madankollu, li l-qawwa penetranti hija ċara mhux biżżejjed. Il-Ġermaniżi kienu qed javvanzaw... Huwa biss meta bdew jisparaw il-kanuni ta' 203 millimetru li dehru l-ewwel vetturi mġarrfa min-Nażisti.
  Jane whislet inċerta:
  - Mulej... Jalla din it-tazza tgħaddi minni!
  Gringeta b"fiduċja qalet:
  - Żewġ mwiet ma jistgħux iseħħu, wieħed ma jistax jiġi evitat! Allura aħna, jekk xejn, se ngħixu fid-dinja li jmiss!
  Malania staqsiet f"xi ftit:
  X'inhu dak id-dawl?
  Gringeta ma tkellimx wisq b"fiduċja:
  - Naħseb li huwa aħjar minn tagħna!
  Malanya lissnet bi tweġiba:
  - Alla ħares lill-għomja jiftħu għajnejhom u jiddrittaw daharhom lejn il-ġebbu!
  Tabilħaqq, Jane staqsiet x'jista 'jkun dak id-dawl. Forsi din id-dinja hija saħansitra aktar irrazzjonali u inqas sigura. Jane dawwar qaddha u ċċaqlaq ġenbejha u ċapret:
  - Din hija għażla interessanti ħafna - li tmut u tispiċċa fid-dinja li jmiss! X'qed jistenniena hemmhekk? Se niltaqgħu hemm ma" dawk li kienu qalbna fid-Dinja jew ikollna nagħmlu ħbieb ġodda?
  Gringeta ċċaqlaq il-kelb b"sieqha vojta, u ssaffir:
  - Se jkun hemm sekli ġodda, se jkun hemm bidla fil-ġenerazzjonijiet ... Imma ħadd qatt ma jinsa l-isem Lenin!
  U nfaqgħet tidħak, id-daħq kemmxejn miġnun tagħha. Kienet gwerriera-peasant li b'mod attiv iswaba' saqajha vojta u grazzjużi, u subgħajha lagħbu.
  Hawnhekk qbadt l-IS-3 fl-ambitu ... Bogħod mill-verità. Mhux kulħadd se jolqot, u jekk jagħmel hekk, allura l-projettili, li jaħbat mal-imnieħer tal-luzz, jista 'jirrikkotta. Imma t-tifla kienet taf x"kienet tagħmel. Hija sparat u murmur:
  - Il-kosta ta 'ċpar, aħna tfarrak bil-lixka!
  Matilda wkoll kantat:
  - U dan "Agdam", ejja nixorbu għall-onorevoli! Super Sinjura!
  Ix-xutt ta" Gringeta kien preċiż. Il-qoxra laqat il-parti t'isfel tal-korazza ta 'quddiem tat-torri, eżatt fil-vojt. U ħalla impatt devastanti mingħajr ma daħlet ġo ricochet. Din hi s-sitwazzjoni li nħolqot. B'mod aktar preċiż, ħames tankers Sovjetiċi mietu kważi immedjatament. U n-nisa Ingliżi żiedu mal-lista tagħhom ta 'reati.
  Malanya ħarġet hekk kif il-machine guns tagħha spiċċaw. Diversi suldati subien riedu jitkaxkru sa t-taknus ta" Hitler.
  - Imma pasaran, tersaqx qrib tifel! - Għajjat tfajla pretty, u jitferra 'machine-gun jinfaqa', pijunieri kuraġġużi.
  Jane chirpped, ttektek għarqub vojt tagħha mal-korazza tagħha.
  - Oh, subien, subien, subien ... F'daqqa waħda sirt oġġezzjonabbli! Jista 'jidher għal din l-art misħuta, inti wisq nobbli!
  U t-tifla, bint il-mulej, ħassitha għal dawn is-subien barefoot, scratched, maħmuġin, li kienu mtaqqbin minn balal bla ħniena. Kemm hu imdejjaq u iebes kollox.
  Gringeta reġgħet sparat, nifed il-pistola li taħdem waħedha SU-100, u ċappa:
  - U l-ħaxixa tiġri biex jgħaddi l-fliexken!
  Malanya lagħaq xufftejha b"ilsien iskarlatina, u xorob minn flixkun tal-plastik tal-Coca-Cola, u qalet:
  - Mhux ovvja li le! Agħtini inbid u pakkett sigaretti!
  Matilda, b'attenzjoni mexxiet it-tank 'il quddiem, issiġ:
  - Is-sigaretti huma velenu...
  Jane qabdet ir-ritmu u kompliet:
  - Hekk jgħidu n-nies!
  Gringeta b"reazzjoni, spara u isfar:
  M'hemmx agħar min-nikotina!
  Malanya tgħajjat u tgħajjat:
  - Pakkett tas-sigaretti fil-forn!
  Matilda żiedet bi tweġiba, grif il-beżżula iskarlatina ta" sidirha:
  Iva, in-nies jgħidu...
  Jane spiċċat bi grin, ħarġet ilsienu.
  - Imma jien inpejjep ....
  Malanya spiċċat b"aplomb.
  - U ferħan ħafna!
  Il-bniet daħku, urew ilsienhom twal u ċirasa. Jane irrimarkat bi tbissima:
  - Is-sigarett huwa l-qattiel l-aktar produttiv, speċjalment kontra l-klijent!
  Malania żiedet:
  - Sigarett huwa bħal xkubetta siekta, iżda fatali f'idejn dilettant!
  Gringeta sparat il-kanun tagħha u rrimarkat bi tbissima:
  - Is-sigaretti huwa l-aktar sniper affidabbli, dejjem joqtol!
  Matilda naqqset xi ftit it-tank fuq l-għoljiet, ixxotta:
  - Is-sigarett għandu togħma morra, iżda jattira aktar mill-ħelu!
  Jane ħadet nifs fil-fond u murmur:
  - Sigarett huwa bħal tifla ħażina, il-firda minnu biss hija ħafna aktar uġigħ!
  Gringeta tgħajjat, sparat, u għajjat:
  - Sigarett, b'differenza granata, meta jintrema, itawwal il-ħajja!
  Il-bniet waqgħu siekta. It-tank tagħhom reġa" waqaf, u spiċċa f"foss. Kelli noħroġ. Il-ġellieda kienu ftit nervużi. Id-difiża Sovjetika hija b'saħħitha ħafna.
  Jane irrimarkat filosofikament:
  - Fil-gwerra, l-iqsar triq lejn l-għan hija dawra, u l-verità pura hija qerq vili!
  Gringeta, wara li qatgħet il-kanun Sovjetiku b"xutt immirat tajjeb, irrimarka:
  - B'manuvra roundabout, x'aktarx taqta' t-triq lejn l-għan!
  Malanya sparat il-magna tal-pistola tagħha u ċapret:
  - Il-ħajja hija ħamra, imma tħalli demm iskarlatina!
  Matilda ġabret fil-qosor konklużjoni partikolari:
  - Fil-gwerra, il-ħajja titlef il-valur tagħha, iżda tikseb tifsira!
  Il-bniet komplew il-gwerra. Huma sparaw, u fl-istess ħin komposta aforiżmi fuq il-go.
  Jane sparat b'sieq vojta, u niżlet:
  - Gwerra hija bħal għarus, greedy għal tradiment, iżda ma tippermettix li stale!
  Gringeta sparat u qalet b"mod wit:
  - Gwerra hija mara lustful fil devouring korpi maskili!
  Malanya saffar bi tweġiba:
  - Il-gwerra, bħall-imħabba, hija sottomessa għall-etajiet kollha, iżda l-passatemp mhuwiex pjaċevoli!
  Matilda rat xieraq li żżid:
  - Il-gwerra, bħal korteżina, hija għalja, tinbidel, iżda dejjem tħalli memorja erojka fiha nfisha!
  Jane dawwar il-kelb bis-swaba" grazzjużi u vojta tagħha u baqgħet:
  - Il-gwerra mhix bħal ħolma, emozzjonijiet qawwija huma indispensabbli!
  Gringeta sparat bi tbissima u wieġbet:
  - Id-dinja hija boring u rilassati, il-gwerra hija interessanti u eċċitanti!
  Matilda, tixrob il-Kokk bi pjaċir, kompliet:
  - Il-gwerra hija demm u għaraq, tiffertilizza rimjiet li jwelldu l-kuraġġ!
  Malanya daħqet u rrimarkat:
  - Ma jimpurtax kemm hu interessanti l-proċess tal-gwerra, kulħadd irid it-tmiem!
  Jane reġgħet ħarġet saqajha mikxufa fuq il-breech tal-pistola, u kantat:
  - Il-gwerra mhix ktieb, ma tistax tagħlaqha, ma tistax taħbiha taħt l-investi tiegħek, tista 'biss tħawwadha!
  Gringeta ċapċapt b"aplomb:
  - Il-gwerra hija reliġjon: teħtieġ fanatiżmu, dixxiplina, ubbidjenza bla dubju, iżda l-allat tagħha huma dejjem mortali!
  Malanya daħqet bil-mod u rrimarkat:
  - Fil-gwerra, bħal fil-każinò, ir-riskju huwa kbir, u l-qligħ huwa qasir!
  Matilda daħqet u bħet:
  - Suldat huwa mortali, il-glorja hija minsija, it-trofej jintlibsu, u r-raġunijiet biss biex tibda massakru ġdid ma jistgħux jitneħħew!
  Jane tkellmet b"mod sottili:
  - Aħna jiddisprezzaw lill-qattiel, sakemm ma jkunx suldat fuq quddiem, niddisprezzaw lill-ħalliel, jekk ikun marauder fuq il-kamp tal-battalja doppjament!
  Gringeta reġgħet saħħet u ssiffret:
  - Suldat huwa kavallier li l-armatura tiegħu għandha kuraġġ u unur! Baruni ġenerali, li għandu kuruna: prudenza u intelliġenza!
  Malanya qalet bi tbissima:
  - Is-suldat ħsejjes kburi, il-privat b'mod pejorattiv!
  Matilda bil-għaqal wieġbet:
  - L-ewwel fl-attakk, jista 'jmut, iżda l-aħħar mhux se jibqa' fil-memorja!
  Jane bla nifs iċċajta:
  - Huwa aħjar li tkun l-ewwel fid-diviżjoni tat-trofej milli fl-attakk!
  Gringeta żiedet bi tbissima:
  - Il-gwerra hija bħal mara, tpoġġi l-irġiel biss mingħajr ma tkisser!
  Malanya wieġbet b"dinjità:
  - Mara, b'differenza mill-gwerra, m'għandha l-ebda għaġla biex tpoġġi raġel fis-sodda!
  Matilda qalet b"daħka:
  - Gwerra, b'differenza mara, qatt ma tkun sodisfatta bin-numru ta 'rġiel assenjati!
  Jane reġgħet dawwar il-lieva b"subgħajha vojta u qalet:
  -Gwerra hija l-aktar mara insatiable, hija dejjem għandha ftit irġiel, u hi mhux se tirrifjuta mara!
  Gringeta rat xieraq li tirriproduċi dan l-aforiżmu xhut:
  - In-nisa ma jħobbux jiġġieldu, iżda x-xewqa li jistabbilixxu raġel mhix ħafna inferjuri għal bulit!
  Malanya xeħet bħal cobra, tefgħet ilsienha roża:
  - Imtedd raġel, forsi bullet żgħir, agħmel kuntenti, mara b'qalb kbira!
  Matilda żiedet bi tbissima sardonika:
  - Qalb kbira, ħafna drabi twassal għal self-interess żgħir!
  Il-bniet spiċċaw jiskambjaw rimarki witty, u bdew jiffokaw fuq il-kamp tal-battalja. L-ajruplani tal-attakk TA-311 kienu qed itiru fis-sema, li sparaw lejn il-pożizzjonijiet tat-truppi Sovjetiċi. Għalkemm bil-mod, il-koalizzjoni tat-Tielet Reich kienet qed tavvanza. U kellha ħin tiekol ftit, tibla" katavri.
  It-tfajliet, imdejqin, reġgħu bdew jiċċajtaw b"aforiżmi:
  Jane imsajjar:
  - Il-gwerra m'għandhiex wiċċ ta' mara, iżda tneħħi d-demm lill-irġiel aktar f'daqqa minn mara!
  Gringeta spara, u issiġ:
  - Il-gwerra ma ġġibx ferħ, iżda tissodisfa l-istinti aggressivi!
  Malanya saffar bi tweġiba:
  - Ferħ fil-gwerra, il-katavri tal-għedewwa biss fil-prezz!
  Matilda, waqt li tiskrollja l-binarji, żiedet:
  - Il-gwerra hija l-ħrit tal-għalqa: hija fertilizzata bil-katavri, id-demm jissaq, iżda jqum fir-rebħa!
  Jane sparat u purred lura.
  - Ir-rebħa titkabbar fuq il-katavri u d-demm, iżda tagħti frott b'wieħed dgħajjef!
  Gringeta sparat, faqqret lill-erbgħa u tletin bħal ġebla tal-ħġieġ, u ssaffi:
  - Il-gwerra hija bħal fjura kannibali, tleqq, karnivori u b'riħa ħażina!
  Malanya messet il-pedala b"sieqha vojta u għajjat:
  - Il-gwerra hija l-omm tal-progress u l-omm tal-għażż!
  Matilda se teħodha, u kif se tgħajjat:
  - U fil-gwerra, il-ħajja ta 'suldat mhix fil-prezz, iżda mill-ġenerali u telf fil-livelli kollha!
  Jane daqqet it-tarf ta" idejha fuq sidirha u ċapret:
  - Jekk trid il-paċi - ispira l-biża ', jekk trid gwerra - ikkaġuna daħk!
  Gringeta ħaditha u sparat, ippuntat il-pistola b"sieqha vojta, tkanta:
  - Id-daħk mhuwiex dnub jekk m'intix laughingstock fl-affarijiet militari!
  Malanya daħqet, u tgħajjat b"suċċess:
  - Il-gwerra hija bħal ċirku, ir-rebbieħ biss għandu l-aħħar tidħaq!
  Matilda mexxiet it-tank, tfarrak koppja ta" pijunieri, croaked:
  - Fil-gwerra, bħal f'ċirku, qattiel serju b'tapit biss!
  Il-bniet reġgħu baqgħu siekta. Huma għajjien li jkunu jaqtgħu. B'mod ġenerali, il-gwerra mhix wisq sabiħa.
  Jane ħasbet iddejjaq: Brittanja kienet ċediet lill-Ġermaniżi. Għalkemm kemm-il art rebħu l-Ingliżi. U kemm dik il-Ġermanja! Il-Gran Brittanja saret imperu kolossali. Imma ma setgħetx tiddiġerixxi l-kolonji tagħha. It-Tielet Reich qabeż il-qawwa tal-Angoli u anke l-kmandanti rriżultaw li kienu ferm aktar b'saħħithom u aktar kapaċi.
  U meta n-Nazi ġew Londra, l-istorja ntemmet għall-Ingilterra. Qam imperu ġdid, b'poter bla preċedent. It-truppi tagħhom iservu ħafna popli u pajjiżi. U x"nistgħu ngħidu: it-Tielet Reich, xerred ġwienaħ tiegħu, għerqu l-Gran Brittanja.
  Iżda fl-erbgħin sena, wara li rebaħ Franza, Hitler ġenerożament offra l-paċi lil Churchill. U kien meħtieġ li taċċettaha: is-sens komun issuġġerixxa li l-Gran Brittanja ma setgħet tikseb xejn mill-gwerra, anki teoretikament, iżda titlefha. Hitler ġġieled il-battalja bl-ajru mal-Ingilterra b'nofs qawwa. B'dewmien kbir, ittrasferixxa truppi lejn l-Afrika. Marret fl-Unjoni Sovjetika. Iżda dan kollu ttawwem biss id-diżastru.
  Il-Ġermaniżi, bl-użu tat-territorji okkupati, sabu s-saħħa biex jiġġieldu fuq żewġ fronti, il-Ġappun b'fiduċja għeleb lill-Amerikani. U mbagħad Stalin ingannata, u kkonkluda tregwa. Il-Gran Brittanja waqgħet għarkopptejha u saret parti mit-Tielet Reich.
  Ħafna rebħiet qalgħu lill-Wehrmacht il-glorja tal-invinċibbiltà. Jane u sħabha volontarjament marru għall-armata Nażista - biex jaqbdu l-kuntentizza u l-gradi. U rnexxielhom sa ċertu punt.
  Allura? Issa għandhom żewġ Patrija: Greater Germany, Lesser Britain.
  Jane xorob Coca-Cola minn griżmejha u ċapret:
  - Imħabba u mewt, it-tajjeb u l-ħażin ... Dak li hu sagru, dak li hu midneb, il-qattiela ma jimpurtahomx!
  Gringeta kanta bi tweġiba, u bagħtet projettili ieħor:
  - Imħabba u ażżard, ħalli l-ħażen jaħkem, u agħżel, aħna jingħataw wieħed biss!
  Il-bniet ferħu ftit. Ukoll, fil-fatt, kemm jista 'jkun, tixgħel lilek innifsek b'mod minuri. Huma żgħażagħ, ferrieħa, enerġetiċi, u pjuttost xxurtjati. Tant ġlied u mhux scratch wieħed. Ħlief li se scratch lilhom infushom fuq it-tank.
  Malanya rrimarkat b"mod qawwi:
  - Eh, Churchill imissu aċċetta l-proposta ta" Hess u daħal fil-gwerra mal-USSR. Imbagħad inkunu ħakmu l-pjaneta kollha, u fl-aħħar, il-Ġermanja kienet tkun imfarrak!
  Matilda kantat bil-ferħ:
  - Il-Ġermanja hija tajba fil-battalja, l-iljun Brittaniku huwa l-aħjar!
  Malania kkonfermat:
  - Iva, l-iljun tagħna mill-Gran Brittanja huwa l-aħjar!
  Jane qalet bi tbissima:
  - Għad għandna ċans! Hawnhekk Hitler se jmut, u l-Imperu Ġermaniż se jaqa 'farrak!
  Gringeta spara projettili u qablet parzjalment:
  - Ħalliha taqa' barra! Wara kollox, huma predaturi karnivori, imma se jkun aħjar għalina?
  Malanya filosofikament irrimarka:
  - Unità fil-modalità iebsa, aħjar minn mess u sloppiness fil-modalità artab!
  Matilda għafast il-pettijiet vojta tagħha fuq il-pedali, u ħabbat:
  Inkunu fuq Mars ukoll! U lil hinn mis-sistema solari!
  Jane wieġbet bi tbissima tal-Mona Lisa:
  - L-ewwel trid tistabbilixxi modalità waħda fuq il-pjaneta Dinja!
  Gringeta, ħaditha u kantat bil-ħerqa:
  - U aħna reġim bħal dan, mhux se nħalluh jinbidel!
  Malanya rrimarkat bi wit:
  - Imma biex inħallik b'imnieħer, irrid nibdel imnieħri!
  Il-bniet huma xxurtjati bħal qatt qabel. Hawnhekk it-tank tagħhom jilħaq l-ewwel linja ta 'trinek. U jkisser l-art bil-caterpillars. Il-ġellieda jidħku.
  - Aħna nieħduhom kollha!
  Waħda mill-pistoli teħel bejn ir-rombli, u t-tank waqaf. Il-bniet ħarġu mill-karozza, iżda t-tank kien iffullar wisq u sħun wisq. U barra hija riskjuża, tista" tinħaraq.
  Il-ġellieda ħarġu u jteptpu l-għarqbejn tagħhom, u jkantaw:
  - Aħna bniet frisky, ħbieb tajba, ukoll, iżda fuq saqajn vojta, ħallihom whip, briskly beżgħat!
  Jane ġriet, irrimarkat:
  - Hawn aħna l-marini spazjali!
  Malanya kkonfermat bi tbissima:
  - U fl-ispazju u fl-inżul!
  U Gringeta ħaditha u marret fuq idejha, tgħajjat:
  - Jien gwerriera super! Niddubita lil kulħadd!
  Matilda wieġbet u tfajt:
  - Velenu qatra qatra fil-Fuhrer!
  Jane daħqet u kantat:
  - Id-daqqa hija qawwija, u l-Fuhrer huwa daqsxejn qawwi!
  Il-ġellieda ħarbu, mexjin barefoot, fuq it-terrapien, ħadid imfarrak, imsaħħan bil-qawwa, kull xorta ta 'travi, u kranji miksura.
  Jane kantat:
  - Tifhimni... Tifhimni... Tifhimni, u ma ssibx pajjiż aħjar!
  It-tifla hija kuntenta li tiġri, b'riġlejha mhux iebsa wisq, tul mogħdija li jaqtgħu, u debris. Tabilħaqq huwa ta" pjaċir kbir.
  Gringeta kantat:
  - Sajf, ix-xemx tiddi għoli...
  Malanya appoġġja l-kanzunetta:
  - Għoli... Għoli!
  Matilda żiedet:
  - Sajf, aħna 'l bogħod mill-mewt! Far!
  Il-ġellieda ferħu viżibilment. Tabilħaqq, kemm hu ta" pjaċir li timxi b"mod daqshekk enerġetiku u taqbeż.
  Jane daħqet u rrimarkat:
  - Il-mewt hija konvenzjoni, l-infamija hija assoluta!
  Gringeta għorok sieq vojta ma" l-oħra u tgħajjat:
  - Ikollna vaganza! U magħha r-rebħa!
  Malania qalet b"mod xettiku:
  - Tagħna jew Ġermaniż?
  Matilda tbissmet u kantat:
  - Nar fatali jistenniena...
  Jane wieġbet:
  Imma hu bla saħħa...
  Gringeta għajjat bħal pantera:
  - Kulħadd għandu tebut separat ...
  Malanya ħadha u, sparat, issiġ:
  - Battaljun Boshey għereq fil-qabar!
  Matilda bemħet lura:
  "Leġjun sħiħ waqa" fil-qabar!"
  U l-bniet ħaduha u meowed ... Huma bħal żwiemel irqaq. U hekk ħelu, saqajn huma vojta, ikkunzati.
  Jane ħaditha u tfajt bi pjaċir:
  - U jien cobra! U jien cobra! Mhux ors xejn!
  Gringeta tgħajjat lura:
  - U huwa sabiħ għal cobra li jtir sas-sħab!
  U l-bniet se jieħdu u jaħbtu foreheads. Qed jitferrgħu xrar mill-għajnejn, bħallikieku waslet is-siegħa!
  Malanya ħadha u faqqgħet:
  - Hitler kaput!
  Matilda appoġġatha:
  - U Stalin kaput!
  Jane ħadet ġenbejha u ċappet:
  - Jiena gwerrier tad-dawl, savages fuq irkopptejhom... Dawk kollha li huma malafama, jien se niknes minn wiċċ id-Dinja!
  Malanya ħadha u għajjat:
  - U Hitler huwa iblah, ipejjep it-tabakk! Jisraq logħbiet, ma jorqodx id-dar!
  Matilda tbissmet bil-ħażin u staqsiet:
  - X'taħseb, għandu l-Fuhrer?
  Gringeta ħabtet l-irmied b"sieqha vojta, u tgħajjat:
  - Mhux ovvja li le! Nagħtuh foursome, blowjob!
  Malanya, idawwar għajnejha, lissnet:
  - Oh, huwa sabiħ ħafna li żżomm virga tal-ġada pulsating f'ħalqek u tħossha b'ilsienek!
  Matilda lissnet bla nifs:
  - U kemm hu kbir! U kollox se jkun biss kbir!
  Il-bniet qabżu ogħla u ogħla. Iżda t-tank tagħhom ġie msewwija u kellhom jerġgħu lura. Il-ġellieda reġgħu telgħu ġewwa u ssiġru:
  - Dan huwa t-tank tagħna! Huwa se jkun biss kbir!
  Jane f'daqqa waħda mfakkar fil-rakkont ta 'Robin Hood. Iċ-ċkejken Joe qiegħed hemm, it-tifel ittieħed priġunier mix-xeriff. It-tifel kien ittorturat: kien miġbud fuq xtilliera, tkaken tiegħu kienu moqlija.
  Meta l-fjammi lagħqu l-qigħan vojta u mhux maħduma tas-saqajn tat-tifel... Jane ħassitha tqanqil hawn, u riedet tassew is-sess. Hawn daħlu. Speċjalment in-ninja Ġappuniż Karas. Dan it-tifel blond, tant gustuż, u għandu perfezzjoni maskili kbira ħafna. U huwa daqshekk sabiħ li tmiss ġilda daqshekk nadifa u lixxa b'sider tiegħek.
  Jane riedet twaħħal saqajha bejn saqajha, iżda kienet imbarazzata u bidlet fehmha. Għalkemm tabilħaqq, azzjoni bħal din hija estremament pjaċevoli!
  Bint il-mulej qalet:
  - Fil-mewġ tal-baħar u nar furious! U furious, u furious nar!
  Il-bniet reġgħu ċċaqalqu l-"Goering" tagħhom -5 għall-pożizzjonijiet tat-truppi Sovjetiċi. Probabbilment Stalin innifsu kien pjuttost freaked out meta sar jaf dwar l-avvanz tan-Nazis. Tassew, kif tista' ma tintilef hawn. Kolossu qed jgħaġġel lejk, imma m'hemm xejn x'jirrispondi. Erbgħa u tletin, ma tistax tegħleb is-serje E. U aktar minn hekk minn AGs piramidali.
  U Stalin, milli jidher, jinsab taħt xokk. Mill-inqas ċempel wirdien lill-konsulenti tiegħek. L-ebda ħoss, l-ebda tifsira, l-ebda tixrid ta 'ilma! Jidher li jkollok faucets!
  Jane irrimarkat bi tbissima:
  - U Stalin, kuntrarjament għal Churchill, dejjem aċċetta b'mod volontarju handouts mingħand Hitler u mar għall-paċi!
  Gringeta kanta b"entużjażmu:
  - Għidli x'inhi d-dinja! Huma jwieġbuk - ix-xemx u r-riħ!
  Malanya rrimarkat b"entużjażmu:
  - U se jkollna tfal b'saħħithom u b'saħħithom!
  Matilda daħqet u lissnet:
  - Id-dinja mhix bord taċ-ċess, u Hitler mhuwiex re!
  Jane ikkoreġiet lil ħabibha:
  Huwa ogħla minn sultan! U aħna se niknesh minn wiċċ il-pjaneta!
  Gringeta ħaditha u għajjat:
  - Il-kobor tal-Brittaniċi, għarfu l-pjaneta! Il-faxxiżmu tgħaffeġ b"daqqa ta" sejf!
  Malanya żiedet b'entużjażmu:
  - Aħna maħbubin u apprezzati min-nazzjonijiet kollha tad-dinja!
  Matilda, bl-entużjażmu ta" tfajla li sabet l-ewwel imħabba tagħha, żiedet:
  - Nemmen, aħna se nibnu komuniżmu qaddis!
  Jane infaqgħet tidħak u rrimarkat:
  - U taħt it-tmexxija tal-Ġermaniżi, fil-fatt, il-komuniżmu jista 'jinbena!
  Gringeta laqtet rasha mal-qasba tal-pistola, u kantat:
  - Qed niċċajtaw komuniżmu, issa se nibnuh! U Stalin se jkun is-super eroj tagħna!
  Malanya żiedet, u tiċċara:
  - Fit-tebut ovvjament!
  Gringeta ikkonfermat malajr:
  - Ovvjament, fit-tebut!
  Jane filosofikament irrimarkat:
  - Hu kbir kemm hu r-re, hu se jidħol fit-tebut, bħall-kenn!
  Gringeta żiedet bi sly grin:
  - Politiku dejjem jigdeb, imut għal veru biss!
  Malanya kklikkjat saqajha vojta u qalet:
  - L-immortalità hija reali, iżda l-mewt hija illużorja!
  Matilda ħarġet ukoll aforiżmu:
  - Kings jistgħu jagħmlu kollox, iżda mhux wieħed, l-ebda re wieħed jista 'jħalli t-tebut fl-art!
  Jane tweeted:
  - Dalwaqt il-ħajja tispiċċa ....
  Gringeta appoġġjata b'aplomb:
  - Ġej dalwaqt!
  Malanya spara mitralji fuq l-infanterija Sovjetika, u ssaffi:
  - Oh, omm, omm, ħasra mill-iben!
  Matilda, b"diffikultà biex trażżan id-daħk, żiedet:
  - Wara kollox, kellu jgħix, ma ġurnata xejn!
  Jane ħasbet filosofikament:
  - Kulħadd irid jgħix sabiħ, imma ftit biss imutu b'dinjità!
  Gringeta wieġbet bi tbissima:
  - Il-mewt twiegħed inkwiet, sakemm ma tixxejjex bir-raġġi tal-kisba!
  Malanya saffar b"daqq ta" snien furjuż:
  "Mewt tajba hija aħjar minn ħajja ħażina!"
  Matilda sfidat:
  - Tajjeb li tkun Alla, fis-selvaġġ, ħażin għax-xitan fiż-żona!
  Gringeta irrimarka b"daqq ta" velenu:
  - U spiċċajna qxur ... Naqbel, din hija traġedja enormi! Ebda preżent ta 'annihilation!
  Jane snorted b'disprezz.
  - Se jkun hemm preżentazzjonijiet ġodda u presidenti oħra!
  . KAPITOLU 17
  Friedrich f'dan il-jum, 10 ta 'Ottubru, 1947, bħal dejjem Greyhound u bla heda, ġriet malajr fuq żiemel tal-ajru Me-362. It-tifel ma ħassx lanqas dell ta 'għeja, kien eċċitati wisq, u xorta spara mingħajr miss. Bil-lejl, timijiet tat-tiswija, primarjament dawk Amerikani, ikkummissjonaw parti mit-tagħmir bil-ħsara. B'mod partikolari, il-"Pattons" reġgħu ġew mibrumin bil-caterpillars, barra minn hekk, ftit mijiet ta 'dawn il-magni bdew joperaw li ġew trasferiti minn madwar l-oċean, tul ferroviji diġà debugged. Il-partiġjani, ovvjament, ippruvaw, iżda għamlu ħafna agħar mis-soltu. Bandera għeleb lill-Batka Ukrain fl-elezzjonijiet, u t-tradiment u d-deżert kiber fil-gradi partiġġjani. Barra minn hekk, il-kmandant tal-moviment partiġġjan, Voroshilov, marad ... U ma qabdux sostitut għalih fil-ħin ... Għalhekk, il-provvista tal-grupp internazzjonali tax-xokk tal-faxxisti kienet pjuttost sodisfaċenti. Iva, ħaddiema kuraġġużi taħt l-art, u saboturi erojċi, xi drabi kisbu suċċess, iżda mhux 'il fuq mil-livell tattiku. Barra minn hekk, it-tfaċċar ta 'alleati ġodda li kkapitulaw ikkawżat tnaqqis qawwi fil-fidi fir-rebħa tal-USSR, u dan wassal għall-fatt li l-elementi tħawwad, bil-miftuħ jew saħansitra bil-moħbi, marru fuq in-naħa tan-Nazis.
  In-numru ta" diżertturi żdied b"mod speċjali fost l-Armata l-Ħamra ta" Kraikov u l-Armata Pollakka. Il-Pollakki, li jemmnu fil-wegħdiet tan-Nazis u speċjalment il-kapitalisti tal-Punent, serjament kienu jistrieħu fuq il-ħolqien ta 'imperu kbir fil-Lvant, għad-detriment tar-Russja! Mhux kollha ovvjament, il-komunisti Pollakki baqgħu leali lejn is-Sovjetiċi, iżda l-bqija tal-ilwien politiċi ... Il-liberali huma speċjalment inaffidabbli ... Allura l-unitajiet Pollakki bdew iċedu fuq il-Bulge ta 'Moska kważi immedjatament mill-bidu tal- offensiv ... Fortunatament, kien hemm ftit minnhom u dan kien għadu ma kellux influwenza deċiżiva fuq il-kors tal-gwerra .
  Friedrich għamel l-ewwel koppja ta 'sorti hu stess, u kiser mill-bqija tal-bdoti. Huwa ra li l-għadu ma kienx għadu jiltaqa 'mal-hordes Nazisti b'nar daqshekk dens, u ma kien fadal kważi l-ebda kamp tal-mini fil-mogħdija tal-kunjardi tat-tank. Iżda s-suldati Sovjetiċi ġġieldu ħafna. L-infanterija ma fetħitx in-nar u ppruvat, wara li ħalliet it-tankijiet jagħlqu, timmina l-binarji tagħhom jew mazz ta 'granati, jew taqtilhom in-nar bi fliexken ta' taħlita kombustibbli.
  It-tifel terminator bażikament żied il-punteġġ, minħabba xkubetti Sovjetiċi. Barra minn hekk, isparar minn pjan orizzontali, tevita t-telf ta 'ħin għal adsa. Veru, inqerdu wkoll diversi tankijiet li jinsabu f"embosk. L-avjazzjoni tal-USSR aġixxiet b'mod inattiv. Filgħodu stess dehru seba" ajruplani U-2 biss, imbagħad erba" Laggas. B'mod ġenerali, Friedrich kellu konverżazzjoni qasira magħhom, għafas ħafif il-grillu ... U mbagħad, bħal dejjem!
  Wara li mrażżnu l-punti tal-ġlieda diġà mdgħajfa, it-tankijiet Nażisti ġrew aktar tul il-qasam u fit-trinek ... Madankollu, fosos kontra t-tank u qanfud kienu wkoll iltaqgħu magħhom f'din is-sitt u parzjalment il-ħames linja ta 'difiża (kien hemm tmienja b'kollox ). Il-gunners Sovjetiċi saru nervużi u bdew jisparaw mill-bogħod. L-artillerija tan-Nazi kienet bla ħniena, u l-avjazzjoni .... S"issa, bħal skating rink, kollox kien imqatta". Ukoll, Friedrich, bħal dejjem, huwa qabel kulħadd, aktar mgħaġġel u cooler. Bidliet seħħew fil-formazzjoni tat-truppi, il-Pattons b'armament b'saħħtu ta 'machine-gun kissru 'l quddiem. Deċiżjoni sfurzata biex jitnaqqas it-telf mill-infanteri kamikaze li jissagrifikaw lilhom infushom iżda mhux lesti li jċedu...
  Friedrich għamel it-tielet ħarġa mat-tfajla tiegħu Helga. Hawnhekk għall-ewwel darba ltaqgħu ma' lott ta' ajruplani Sovjetiċi xi ftit jew wisq. Fosthom kien hemm anke ħames Br-3s (minn fejn ġew imħaffra). B'mod stramb, iżda l-bombi tal-USSR daru mal-vista tal-ass Ġermaniżi immedjatament lura, u l-ġellieda ġrew biex jiltaqgħu magħhom.
  Friedrich b"demmhom kiesaħ spara lill-karozzi li kienu qed jippruvaw jersqu. Inkluż ass bi stilla tal-eroj tal-USSR fuq il-fuselage. Gwerrier b'esperjenza, madankollu, ipprova jidħol fis-sħab, iżda kontra mostru bħal Friedrich Bismarck, irriżulta biss għall-agħar. It-tifel terminator, mhux nieqes, waqqa" sitta u tletin ġellieda u erba" ajruplani tal-attakk f"daqqa, ixgħel, forsiv, ġrew wara l-bombi.
  Hawnhekk, iżda, Friedrich skopra li l-karozza tiegħu ma għaġġlitx daqshekk, u ma knock out 740 kilometru stmati lanqas fuq magna sfurzata. Ir-raġuni hija ċara, il-kanuni ta '30 millimetru ta' Friedrich Mr-108 ġew sostitwiti b'Mr-103, li, b'veloċità inizjali ta 'projettili ta' 960 metru kull sekonda, jippenetraw is-saqaf tat-tankijiet b'mod ħafna aktar effiċjenti u ġellieda tal-għadu minn distanza twila ħafna, iżda kważi darba u nofs itqal u inqas b'rata ta 'nar ta' 420 rawnd kull minuta (madankollu, Friedrich ġeneralment ipprefera, li jaqa 'f'trance, li jolqot b'qxur wieħed!). Iva, u t-tagħbija tal-munizzjon għall-armi tan-nar żdiedet speċjalment għal Friedrich. Għalhekk, ma kienx faċli li tlaħħaq mal-bombi. Diversi He-362s ħeġġa qabżu l-ass bravu u żagħżugħ. Waqgħu bħas-silġ fuq l-uċuħ tar-raba", jgħaffġu u jitturmentaw il-karozzi Sovjetiċi. Barra minn hekk, il-Br-3, bħala aktar bil-mod u armati ħażin, sar priża faċli għall-bdoti terroristiċi. Frederick kien diġà misjur sa tmiem il-festa, iżda spiċċa tużżana distanza oħra, u ħabbat ħamsin. Madankollu, it-tifel naqas milli jegħleb ir-rekord preċedenti tiegħu ta" mitejn u tlieta u ħamsin karozza.
  Friedrich reġa" lura b"entużjażmu kbir f"ruħ. Huwa rebaħ u qed jirbaħ! U l-ħsibijiet tat-tradiment tiegħu spiċċaw għal kollox. Iż-żagħżugħ saħansitra qal bejnu u bejn ruħu:
  - U għaliex dawn il-preġudizzji! Id-dar hija fejn jikbru sħabek u wliedek! U l-USSR mhix il-Patrija, iżda ħabs tal-popli!
  Helga semgħet dan il-kliem, iżda, ma fehmitx it-tifsira vera tagħhom, hija kkonfermat:
  - Għandek raġun! U dalwaqt ikollna t-tfal! Għalkemm, ma rridx nikseb stonku, filwaqt li għad hemm gwerra bħal din!
  Friedrich ċaqlaq.
  - Jiddependi mir-rieda ta 'Alla li Jista' Kollox. Madankollu, il-Papa u numru ta" metropolitani qegħdin min-naħa tagħna!
  Ir-raba" sorti fuq attakk, Fokken-Wulf-5 bil-ġett inbidel f"kaċċa għall-armi tan-nar, peress li nqabdu biss ftit tankijiet. Iżda t-test reali kien għadu ġej.
  Il-Ħames Gwardji Tank Armata ta 'Rotmistrov lestiet it-trasferiment ta' undercutting lejn iż-żona ta 'Krasnogvardeisky. Madankollu, ma kienx possibbli li tinkiseb sorpriża sħiħa. Ajruplani taʼ tkixxif Nazisti rreġistraw il- moviment taʼ massa kbira taʼ tankijiet, u n- Nażisti ħaxxew jieħdu kontromiżuri. Madwar ħames mitt unità SS tat-2 SS Panzer Army, kif ukoll mitejn vettura mir-riżerva strateġika, ħarġu biex jiltaqgħu ma 'disa' mija u ħamsin tank u xkubetti li jaħdmu għal rashom imsaħħa b'riżervi tal-ponn armored ta 'Rotmistrov. B'mod partikolari, il-battalja żvolġiet fuq il-qasam, ħdejn ir-razzett kollettiv Pervomaisky, fejn grenadiers Ġermaniżi u xkubetti kienu jinsabu fuq il-linja maqbuda.
  Friedrich u l-aqwa ass Ġermaniżi ġew imsejħa biex iwarrbu daqqa kbira mill-art u mill-ajru.
  Il-Logutenent Ġenerali Rotmistrov, l-eroj tal-Battalja ta 'Stalingrad, wettaq l-ordni li ġejja mill-Kmandant Suprem innifsu, emmnu sinċerament li l-battalja qrib Moska kienet għadha ma mitlufa. Kellu l-poter f"idejh, it-tama kienet tixgħel li l-USSR terġa" tikseb dak li tilfet qabel. Madankollu, il-kolonna, li tiċċaqlaq taħt il-qawwa tagħha stess, pjuttost imġebbda. Dan kien parzjalment minħabba x-xewqa li jiġu evitati l-ajruplani ta" tkixxif tat-Tielet Reich, b"tul ieħor tal-marċ ikkawżat minn ħsara fil-linji tal-ferrovija minħabba l-impatt tal-ajruplani tal-għadu.
  Attakkijiet kbar ta" bombi ġiegħlu forzi kbar ta" tankijiet jimxu mijiet ta" kilometri taħt is-setgħa tagħhom stess. Barra minn hekk, il-marċ kien massimu fil-veloċità ... Minħabba ċ-ċerta eteroġenità tal-flotta tat-tank, xi karozzi rnexxielhom jissostitwixxu l-filtri, filwaqt li oħrajn, għall-kuntrarju, tipi qodma, inklużi trasmissjonijiet imperfetti, naqqsu r-ritmu tal-magni diesel.
  Minħabba l-impatt brutali u massiv tal-ajruplani tal-għadu, il-ħames armata ta" xokk kienet tinsab 'il bogħod biżżejjed mill-linja ta' quddiem u dan ġiegħel lil din ir-rink tal-azzar tmur minn filgħaxija sa filgħodu.
  Grupp aktar kompatt ta" Nażisti kien diġà qed jistenna lil Rotmistrov. Li ċeda fin-numru totali ta 'tankijiet, in-Nazis kienu superjuri fil-kwalità: li kellhom madwar mitt u nofs "Panthers" -5 u "Tigers" -5, kif ukoll tużżana "Goerings" L (vetturi Ingliżi b'17-il pied pistoli, bejn wieħed u ieħor ugwali fil-qawwa ta 'penetrazzjoni għal pistola "Panthers"), E-50, AG-50 u "Patton". It-tank destroyers Superferdinanda kienu għadhom fit-triq.
  Ovvjament, kien ikun aħjar li n-Nazis jiġu attakkati b"mod massiv, imma Zhukov formidabbli għaġġel wisq lil Rotmistrov, bir-raġun beża" li n-Nażisti kienu se jieħdu kontromiżuri enerġetiċi. Madankollu, diġà sar...
  Iżda hawn l-armata Sovjetika kellha karta ta 'trump waħda - din kienet kopertura ta' l-arja serja ... L-ajruplani neħħew kemm id-direzzjoni ta 'l-Ural kif ukoll ir-riżerva tar-rata, u anke vetturi tat-taħriġ, kif ukoll tagħmir, ġew mitfugħa fil-battalja direttament mil-linja ta' l-assemblaġġ. . Dan kien iċ-ċans li jinkiser mill-ġenb tal-lemin u minn wara, il-feles faxxista li kien ġrew 'il quddiem.
  Il-Ġeneral Gota, u kmandanti oħra, diġà waqt id-diskussjonijiet preliminari tal-pjan għall-operazzjoni ta 'Moska, assumaw li Krasnogvardeysk ċertament isir is-sit ta' battalja tat-tank bir-riżerva tal-ġlieda kontra l-armati Sovjetiċi, li jfisser li jeħtieġ li jkollok kopertura. pjan.
  Ajruplani speċjali Ġermaniżi, speċjalment Xe-362, immonitorjaw l-ispazju tal-ajru, sabiex il-battalja fuq Krasnogvardeisky kellha ssir l-akbar mhux biss tank, iżda wkoll battalja bl-ajru tat-Tieni Gwerra Dinjija!
  Friedrich kien imsejjaħ biex jiġġieled l-ghadu, huwa l-aqwa ass tal-Luftwaffe, ir-re tal-battalji tal-ajru kien simbolu tar-rebħa tat-Tielet Reich. U ħdejn, jew kważi ħdejh fuq in-naħa tal-lemin, fuq l-attakk, u għalhekk modifika speċjalment qawwija tal-Fokken-Wulf-5, Helga ġrew.
  It-tifel saħansitra kanta:
  - Fuq starships aħna għaġġla permezz tal-mewġ! Il-quarks qed jagħmlu r-ragħwa f'vortiċi tal-etere!
  Helga kkonfermat:
  - Kreaturi ħomor, se jkun hemm Hook għalik! Lit-tfal tad-dinja infernali ta" taħt id-dinja!
  Friedrich daħak u ta l-favorit tiegħu:
  - Ukoll, mill-kamin! Anġlu tal-mewt, isaffarha biex tidher! Se tiċrita l-ħmieġ kollha f'biċċiet ħmar!
  Helga daħqet bi tweġiba.
  - Ukoll, int witty!
  Friedrich kien kemmxejn inkwetat dwar iż-żieda fil-piż ta 'l-ajruplani tiegħu, il-konnessjoni ma' l-installazzjoni ta 'armi ta' distanza twila u ż-żieda fil-munizzjon. Wara kollox, il-projettili ta ' kanun ta' 30 millimetru, tliet darbiet itqal minn dak ta 'kanun ta' 20 mm, u forsi erba 'darbiet aktar qawwija f'termini ta' qawwa distruttiva, hija arma universali adattata biex iġorr armatura kemm fuq il-wiċċ tal- pjaneta u fl-arja! L-ass żagħżugħ saħansitra ried iċedi l-machine guns, ineħħi l-erba 'tagħhom ta' kalibru kbir, iżda ... Helga oġġezzjonat qabel it-titjira:
  - Wara kollox, jista 'jiġi għall-ġlieda kontra mill-qrib. Huwa aħjar li żżomm din il-karta trump ...
  - Biżżejjed għall-Forza Maġġuri u żewġ "tiraturi"! Friedrich maqtugħ qasir. Għalija, dak li jispara mill-qrib - dan huwa biżżejjed. B'mod ġenerali, naħseb li l-armament tal-machine-gun huwa żejjed hawn.
  Helga tgħajjat ferħana u tat it-tifel fuq dahar.
  - Mhux kollha, sfortunatament, huma kavallieri invinċibbli bħalek! Ħafna aces għadhom jibdew, jeħtieġu nar aktar dens sabiex żgur jolqtu ...
  Friedrich oġġezzjona b'mod pjuttost raġonevoli:
  - Karozza tant għalja bħall-ME-362 U mhux se tingħata lil pilota novizzi. Dan il-ġlied huwa għall-ass.
  Helga, flok wieġbet, daħlet ma" l-ajruplani tagħha ta" attakk tal-ġlied, teptip, mikxufa, takkuna roża. U x'għandek tagħmel aktar, is-sejħa ta 'emerġenza tinstema.
  Friedrich kien ġeneralment kuntent li neħħa ż-żewġ pistoli tal-magni estremi, il-magna massiva bdiet aktar faċli, u l-veloċità żdiedet, u t-tħaffif tal-ġwienaħ tejbet il-manuvrabbiltà. Għalkemm il-punti tal-isparar nfushom kienu koperti b'farings, it-tnaqqis tagħhom żied b'mod sinifikanti l-aerodinamika tal-karozza. Għalkemm il-Me-362 f'termini ta 'kwalitajiet aerodinamiċi għadu mhux imqabbel fost il-magni bil-pistuni, dan huwa ż-żiemel universali tal-gwerra.
  Hawn taħt, siġar rari, għelieqi jteptpu ... Il-ġurnata hija sħuna u jidher li mhux se jkun faċli biex tiġġieled. Speċjalment ir-Russi, li qed jitilfu din il-battalja tremenda. Hawnhekk, lejn ix-xellug u ftit taħt, qatgħa ċawla qed itir ... Merħla kbira, u xi wħud mill-ċawla huma kbar ħafna ... Sinjal ominous, ċawla jakkumpanjaw il-gwerer kollha, din id-dinja krudili nieqsa minn sentimentalità. Kif kanta Boyarsky fil-mużika famuża:
  - Imma għala! Huwa impossibbli li tgħix fil-moħħ! Imma għaliex - il-ħajja ma tgħallimna xejn!
  Din hi vjolenza, vjolenza u aktar vjolenza! Moħqrija, moħqrija u għal darb'oħra moħqrija li jsaħħu n-nazzjon!
  Merħla taċ-ċawla tidher bla tarf, hemm għexieren, mijiet ta" eluf, u jgħajru biex anke f"kabina magħluqa ermetikament tisma". Friedrich staqsa lil Helga permezz tar-radju:
  - Nistgħu nolqtuhom bil-machine guns?
  L-ass girl oġġezzjonat:
  - M'għandekx! Kull bullet tgħodd hawn!
  Friedrich ċaqlaq.
  - X'inhu pjuttost possibbli! Ir-re taħt it-tron, jimteddu f'borża ta 'skrataċ.
  Minn wara qatgħa avultuni, l-ewwel lott ta 'ajruplani Sovjetiċi qabża f'daqqa. L-ewwel ġew milqugħa mis-Salamandri. Kien hemm telf fuq iż-żewġ naħat, aktar Russi nqatlu. Friedrich fetaħ in-nar tard u waqqa" biss tmien vetturi. Imma għadu bidu ħażin. Iżda par ta '"Salamanders" Ġermaniżi -3 ġew maqtula, kif ukoll Me-262, mhux ċar kif irnexxielha tikseb qabel kulħadd.
  Iżda l-ħaġa prinċipali kienet għadha ġejja. Il-qatgħa taċ-ċawla spiċċat, il-piloti Ġermaniżi qabżu fl-ispazju 'l fuq mill-għalqa ta' Krasnogvardeisky u bdew.
  Armata sħiħa ġriet lejn l-iskwadra Ġermaniża, u hawn, fil-fatt, kien hemm avjazzjoni minn diversi armati tal-ajru tal-USSR. Armada enormi ta" ajruplani ta" kull tip, imma fuq kollox kien Yakov u xi ftit inqas Laggs.
  Friedrich fetaħ in-nar minn distanza ta" aktar minn sitt kilometri. Huwa għal darb'oħra mitfugħa fi flussi ta 'trance selvaġġ, meta inti ma timmira, u subgħajk kollha agħfas awtomatikament. Meta m'għadx hemm ebda konsiderazzjoni, ħsibijiet, il-ġisem jidher li huwa tiegħek, imma int diġà bħal pupazz ta 'forzi mhux magħrufa ... Dan ifisser li l-laħam mhuwiex tiegħek, iżda l-ispirtu tad-dinja ta' taħt - forzi impuri u ħżiena ...
  Ukoll, u fil-kap tat-tifel terminatur, għan-numru ta 'drabi li tinstema' l-kanzunetta:
  Fiċ-ċirku tal-ħbieb, iżda fl-istess ħin solitarju,
  Fil-jasar tat-tbatija, inkwiet imnikket!
  Id-dinja tagħna hija tant għajjiena ta 'scolding,
  La firxa u lanqas sbuħija ma jidhru!
  Fejn wassalna - devil ħażen ħażen?
  Meta d-dimonju ħażen idawwar l-armata!
  Kaċċa magħna, ovvjament, glorja militari,
  Għalkemm ir-ruħ tiegħi hija parassita vili!
  
  Tali vojt fi spirtu li jmut
  Madwar il-kwagmire ma tistax tara t-triq!
  U l-mewt, dan iz-zokk lill-anzjana bla ħniena,
  Dak li jiġbor ġieħ fil-qaddis Rus'!
  
  Fehim sempliċi ma jiddi,
  Kollha fil-web, qawwa bla limitu!
  Ix-xewqa li tgħix f"residenza fuq l-art,
  Tidwiq bil-ħlewwa ħelwa, ferħ, ferħ!
  
  Imma d-destin bagħat lil ibnu għall-gwerra,
  Fejn kellna ninsew il-paċi!
  M'hemmx għalfejn tisħet lil Satana għal dan,
  Ma ridna xejn!
  
  Fuq l-ajruplan naqta" mit-tidwir,
  Wara li wettaq trick, u r-riċeviment huwa kuruna!
  Emmnni, il-ġellied tal-Patrija ma mietx,
  Ejja nilagħbu marċ funebri għall-ħmieġ!
  
  L-għadu huwa numeruż, qawwi,
  Karozzi, ġellieda, missili!
  Aħna se nkissru l-Wehrmacht infernali f"biċċiet,
  L-isfruttamenti tar-Russja se jkunu kantati!
  Se jiġi fid-Dinja, nemmen li l-komuniżmu,
  Aħna se ngħixu kuntenti - naf żgur!
  Il-eżekutur tan-nies se jitfarrak - il-faxxiżmu,
  Ir-rebħa tkun fil-qalb tajba, dawl ta" Mejju!
  
  Patrija, titjira malajr,
  Tajna ħajja qaddisa!
  L-innu tal-Patrija jkanta fi qlubna,
  Wara kollox, niġġieled bil-qawwa għaliha!
  
  U l-ħin, nemmen qawwi, se jasal,
  Mhux se jkun hemm qtil, ix-xjuħija titħassar fl-abbiss!
  Il-ġeneru se jiżviluppa mingħajr tarf,
  Il-quċċata se tgħaġġel il-kisbiet tal-linji!
  
  U sabiex nersqu dak iż-żmien eqreb;
  Trid tiġġieled bħal suldat tar-Rus'!
  Biex jasal għand kull min mhux iebsa,
  Li r-Russi dejjem jafu jiġġieldu!
  Kanzunetta patrijottika tajba tinstema f"ras Friedrich, iżda idejn u saqajn tradituri għamlu proprju l-oppost. Jiġifieri, huma bagħtu qxur lill-ajruplani Sovjetiċi ta 'kull tip u ditti. Il-bdoti Sovjetiċi ppruvaw jersqu qrib u jibdew dump ... Volka, wara li spara aktar minn ħamsin karozza waqt il-moviment, għamel dawra u evita l-isparaturi u l-attentat ta 'ramming (huwa qata' dan il-kamikaze b'tifqigħ qosra ta' machine-gun) . Imbagħad il-pjan tal-ass żagħżugħ inbidel, u li kien fi trance tal-ġlieda kontra, it-tifel ta ħafna pistoli tal-arja. Ħafna mowed isfel numru ta 'ġellieda Sovjetika li joħorġu minn wara.
  Hawnhekk Friedrich kważi ħabat lilu nnifsu, iżda rnexxielu jiżloq fil-linja tan-nar, u jkompli l-esterminazzjoni tal-avversarji. Din id-darba, "Pawns" b'żewġ magni saru l-vittmi tiegħu. Ir-ras tas-subien tefgħet aforiżmu (il-pawns mhumiex ġewż lanqas, irġejjen futuri!). Helga squeaked fir-radju tagħha.
  - Oh, għeżież omm! Kif tagħfas!
  Friedrich, li wettaq linja mejta mhux mitmuma, qatgħet ġellieda Sovjetika minn distanza twila, ipprova jmur wara wara Helga. Wieħed minnhom "Shopkeeper" (Lagg-5), kien bi stilla ħamra kbira fuq il-fuselage ... Allura l-eroj tal-USSR. It-tfajla nnifisha, fuq il-modifika tal-attakk tal-Fokken-Wulf, sparat lejn it-tankijiet tal-armata ta 'Rotmistrov li qed tavvanza fuq il-pożizzjonijiet tal-Ġermaniżi. U fl-istess ħin hi laqtet b'mod pjuttost preċiż, għadis b'suċċess.
  Sadanittant, Friedrich iġġieled mal-ajruplani tal-għadu, u mentalment irringrazzja lill-provvisti għaż-żieda fil-munizzjon. Saħansitra rnexxielu jpoġġi traitor terminator fit-tank T-34-85, u wara li għażel dak tal-kmandant (dan jista 'jidher mill-antenni, li, minkejja t-trab u d-distanza, l-għajnejn li jaqtgħu ta' Friedrich dehru faċilment!).
  L-għatu tal-bokkaport kien imtaqqab minn tliet qxur f"daqqa u t-tank waqaf...
  Ta" taħt is-sular kien jaħraq ukoll, l-avantguard tal-Fifth Guards Tank Army kienet diġà daħlet fuq l-SS grenadiers u partijiet mit-tieni korp.
  L-ewwel vetturi Sovjetiċi daħlu fil-foss kontra t-tank u naqsu. Xkubetti li jisparaw malajr "Tigers" -5 u "Panthers" -5 waqgħu fuqhom. Dak hu li l-Ġermaniżi l-ġodda huma b"saħħithom fih qed jiġġieldu mill-bogħod, sabiex jiksbu vantaġġ fuqhom, it-tankijiet Sovjetiċi kellhom jidħlu fil-ġlieda mill-qrib. Irranġa dump ... Iżda tattikament id-deċiżjoni ma kinitx preċiża, li tiċrita tul l-għalqa miftuħa fejn kienu mħaffra l-fossijiet, biex jiltaqgħu mal-karozzi li qed jistennew "priża". Iva, ma pile fuq fl-istess ħin en masse?
  Veru, l-Ils Sovjetiċi, minkejja telf tanġibbli, madankollu kissru, bħal boxer żgħir għadis taħt il-ġamm tal-ġgant, lil tankijiet tal-għadu, u kkawżaw ħsara, inklużi bombi żgħar. Veru, fuq xi "Tigri" -5, kienu fuq nett tal-grilja, iżda ħafna vetturi, l-infanterija Ġermaniża, kienu sfurzati li jistabbilixxu protezzjoni litteralment fuq il-go.
  Friedrich ħaseb li kieku r-Russi taw attakk aktar ikkonċentrat, kien ikollhom ċans ferm aħjar ta '"mazz ta' ftit" u qligħ mill-qrib miġġielda.
  Ir-ramming mill-piloti l-ħomor kompla, iżda pereżempju kontra s-"Salamander" -3 ħeġġa ħafna, din it-tattika ma ġabitx ir-riżultati mistennija. It-telf tal-avjazzjoni Ġermaniża kien qed jikber, kif ukoll aktar minn dawk Sovjetiċi. Iżda ma baqgħetx ġlieda bla tweġiba. Ħafna bdoti Sovjetiċi kellhom esperjenza deċenti, ma kienx ta 'xejn li koprew Moska, u għalhekk in-Nazis marru pjuttost ħżiena.
  Friedrich, li l-flair tiegħu żdied b'mod inkredibbli, dejjem evita hits u intuwittivament laqat lill-ġellieda Sovjetika l-aktar perikolużi. Jippruvaw inqatgħu l-mexxejja. Huwa għamel dan, u ħadem mingħajr misfires. Fir-ras tiegħi, mill-mod, kien hemm vojt, u nuqqas ta 'perċezzjoni tal-battalja bħala tali. Il-korp irreaġixxa, il-miri nqabdu, ma kien hemm l-ebda miss. Ftit drabi anke ltqajna tankijiet.
  U ħafna mijiet, jekk mhux eluf ta" inġenji tal-ajru ta" kull tip, teptip u teptip quddiem għajnejja. Hawnhekk, pereżempju, Huffman fuq Non-362 tiegħu ... Ġlied b'mod speċjali, veloċità, jerk ta 'magna tal-ġett, u debris qed itir fid-direzzjonijiet kollha ... U r-Russi huma wkoll mhux ħżiena .... Dak hu biss fejn jinsab Kozhedub, ikun iż-żmien li jitneħħa l-enerġija ... Friedrich qed jiċċaqlaq għall-minimu, issa m'hemmx bżonn li jdur, taħbit ekonomikament, iżda biss, hekk kemmxejn ċaqliq mit-telfa ..
  Il-munizzjon qed jispiċċa, kif ukoll il-fjuwil fit-tankijiet, u qed jaslu rinforzi impressjonanti mill-pożizzjonijiet Ġermaniżi. Salamandri, u anke diversi Me-362s formidabbli, huma l-ewwel li daħlu fil-battalja, u warajhom il-bqija tal-kamp tan-nemus Nażisti. Għal darb'oħra, kosta għal kosta... L-ajruplani Sovjetiċi wkoll jibdew jirtiraw. Qed jispiċċaw mingħajr fjuwil, u t-telf qabeż: il-limiti kollha konċepibbli u inkonċepibbli. Friedrich jirritorna u jistaqsi lil Helga:
  - Kollox sew?
  It-tifla twieġeb:
  - L-ajruplan miexi! Knock out sitt tankijiet u ġlied wieħed...
  Friedrich saffar:
  - Iva, inti qabeż anki lili fin-numru ta 'tankijiet meqruda. Jien personalment qered biss ħames karozzi bil-geddum!
  Helga tgħajjat.
  - U kemm ajruplani?
  - Ajruplani? - Kap ta 'Friedrich flashed numri ... - Eżattament tliet mija u wieħed! Rekord dinji ġdid. Hawn il-kisba...
  Helga qalet:
  - Iva, int biss kavallier! Le, dalwaqt l-alla tal-qerda. Il-kbir Kali innifsu ... il-ġlied universali!
  Friedrich ikkoreġa b"mod edukat:
  - Fil-fatt, Kali mhix alla, iżda l-alla tal-ħażen. Jiġifieri mara, għalkemm fl-Induiżmu divinità meqjuma u popolari ħafna. Inbnew lilha ħafna tempji, u jiġi offrut talb.
  It-tifel f"daqqa waħda nduna li kien ħarxa ħafna irkopptu mal-lieva. U misħuta:
  - Ħaqq għal! Ma kienx ta" min jagħmel dawra, f"vettura hekk armata ħafna.
  Helga qalet bi tħassib:
  - U t-titjira li jmiss ikollok mingħajri?
  Friedrich malajr ikkonferma:
  - Iva, il-Fokken tiegħek xorta se jiġi riforniment u mgħobbi, u tiegħi diġà lest. Tkellimx, ħu ħsiebek!
  Helga qalet b"enfasi:
  - Le! Il-parir tiegħi għalik huwa li tiġġieled u tiġġieled l-aħjar li tista'... Jekk ikun possibbli.
  L-ajruplani niżlu u Friedrich ġera lejn il-karozza li jmiss. Il-kombinazzjoni magħżula tal-Me-362 u l-attakk F -490 kienet ottimali għall-superass ta 'kull żmien u popli.
  Friedrich, waqt li ħass b'saqajh il-pedali ħarxa u ħarxa tal-Fokken-Wulf-4, beda jagħfas il-veloċità u jkanta flimkien:
  - Jien se niġġieled! Se nfarrak il-kreatura fit-trab!
  Il-battalja fi Krasnogvardeisk kompliet. Minbarra t-tankijiet tal-armata ta 'Rotmistrov innifsu, mitt u nofs vettura Sovjetika, meħuda mill-ġenb tan-Nofsinhar u ż-żona tal-Front Sovjetiku Kashirna, waslu fil-ħin għall-kamp tal-battalja. Veru, s'issa wasal biss l-ewwel lott ta' karozzi. L-avjazzjoni Sovjetika wkoll ma ħasbitx li tirċedi, iżda s'issa ma kinitx partikolarment attiva.
  Friedrich beda jaħdem fuq it-tankijiet, uża l-kanuni tiegħu ddisinjati apposta għal dan il-għan. Fl-opinjoni tiegħu, il-kalibru ta '37 millimetru kien għadu adattat bl-aħjar mod għal dan il-għan. Hawnhekk, per eżempju, Rudel b'tali pistoli, mingħajr ebda trance tal-ġlieda kontra, meqrud, jew aħjar, li huwa aktar ġust, knocked out 534 tankijiet matul il-gwerra kollha. Imma kien persuna ordinarja, mhux Friedrich li. It-tifel ftakar kif missieru qal lil ommu li l-effett ikkombinat fuq il-fetu li jinġarr fil-ġuf tat-tifel, minbarra l-manifestazzjoni ta 'abbiltajiet fenomenali bħala pubertà, jista' jibdel il-frieħ fi psikopata ...
  Forsi t-trance tal-ġlieda tiegħu, u din is-superpotenza ta 'gwerrier, hija wkoll konsegwenza ta' impatt, li n-natura tiegħu mhix magħrufa għalih.
  Imma issa t-tankijiet ġejjin, għall-pilota, il-movimenti tagħhom jidhru bil-mod, u aktar u aktar għal Friedrich. L-ass żagħżugħ beda jitqaxxar mill-idejn minn pjan orizzontali. Huwa biss nirien u thrashes. Daqqiet ta 'dawl, minn splużjonijiet żgħar, bokkaporti mtaqqba. Fl-istess ħin, ħafna karozzi jixegħlu, peress li t-tankijiet tal-gass jinsabu fil-kompartiment tal-ġlied. U l-qerda, it-T-34 tellgħu barra bħal barmil slingshot.
  Ħafna drabi laqtu qxur ikkawża d-detonazzjoni tal-munizzjon. U dan imbagħad...
  Friedrich ma ħasibx dwar trifles bħal dawn, huwa jara l-istampa meta, wara li sofra telf kbir u rrealizza l-inutilità ta 'tentattivi, biex tkisser, milli l-fossijiet imħaffra mill-poplu Sovjetiku, it-tankijiet tal-gwardji mċaqalqa madwar.
  Imma hawn ukoll stenniethom sorpriża spjaċevoli. Żewġ tużżani "Superferdinands" irnexxielhom jersqu. Huma, sfortunatament, kienu b'karatteristiċi ta 'sewqan aktar b'saħħithom, grazzi għall-użu ta' muturi Amerikani.
  Vetturi Sovjetiċi kienu miexja minn qasam miftuħ, li jfisser li l-ġellieda leġġendarju setgħu jolqtu diġà minn tliet kilometri 'l bogħod. Naturalment, is-"Superferdinands" tilfu, iżda r-rata għolja tan-nar ta 'kanuni kontra l-ajruplani ppermettiethom jolqtu pjuttost ta' spiss. Barra minn hekk, l-għalqa kienet imħaffra ħafna u tinħarat bil-qxur, u t-T-34-85 ma setax jaqbad il-veloċità. Iżda xorta mxew bħal mewġ waqt eruzzjoni. U l-Panthers -5 u l-aġili American Witches -5, tank destroyers ta 'veloċità għolja, mgħaġġla għall-għajnuna tal-Ferdinands -4.
  Friedrich pprova jelimina (purament subkonxjament) kmandanti. Anke swaba tiegħi skomdi mit-tensjoni. U kien hemm frott! It-terminator żagħżugħ, minn projezzjoni orizzontali, knock out tnejn u erbgħin tank T-34, tliet KV-s, u żewġ Su-122s. Setgħu kienu tliet karozzi oħra, iżda kienu distratti minn rejd minn ġellieda Sovjetika, u l-aktar importanti minn ajruplani ta 'attakk. Skonthom, Friedrich beda jħawwel kemm air gun ta '37 millimetru kif ukoll żewġ 20 millimetru (ukoll pjuttost impressjonanti, jekk tolqot fanal jew tank tal-gass, jew magna.
  Sebgħa u għoxrin ajruplan biss, u tmintax minnhom Ils ... Mhux ħażin, meta wieħed iqis l-importanza ta 'kull tank, anke bil-ħsara f'din il-battalja stubborn ... Hawn huma ftit T-34-85s aċċellerati, u xorta kissru biex jagħlqu firxa. Hawnhekk il-"Witches" Amerikani dgħajjef armati -5 blazed.
  Friedrich ra l-ajruplan tal-attakk ta" Hans-Ulrich Rudel. Dan l-ass diġà famuż għal żmien twil, jidher, iddeċieda wkoll li jissostitwixxi "Shtuka" b'Focken-Wulf-5 aktar b'saħħtu u veloċi. L-emblema tat-torċa tiegħu hija magħrufa minn kulħadd. Staqsa lil Friedrich:
  - Kif int, l-anġlu tal-mewt!
  It-Tifel Terminator wieġeb:
  - Affarijiet fil-Gestapo, u għandi kisbiet!
  Rudel assigura:
  - U jien tajjeb! Imma kif jirnexxielek tispara b'mod daqshekk preċiż u malajr, u anke minn pjan orizzontali?
  L-ass boy, daħak, wieġeb jew saħansitra kanta:
  - L-impossibbli kollu huwa possibbli naf żgur! Sib id-djamant tar-rejiet tad-Dinja fl-ilma ġieri!
  - Xejn, sa l-aħħar tal-ġurnata nilħaq sa tletin! Rudel wiegħed.
  Ritorn, sostituzzjoni ta 'l-ajruplan, u għal darb'oħra l-indiġeni Me-362, l-ajruplan, li, ħlief għal toqob tal-balal fuq il-ġwienaħ, ma rċieva l-ebda ħsara taħt it-tmexxija ta 'Volka. U ovvjament il-battalja tat-tank....
  Kien sħun fi Krasgvardeisky. Il-kolonni tal-Fifth Guards Army u l-brigati mneħħija minn fronti oħra ġibdu 'l fuq. Ir-rinforzi tkaxkru sal-Ġermaniżi, inklużi tużżana tank destroyers Amerikani, l-aħħar M-18s b'kanuni ta '110 millimetru. Dawn il-magni ma kinux inferjuri fil-forza letali għall-kanuni Tiger-5, kalibru 105, u saħansitra jegħlbu aħjar it-T-34, peress li kienu inqas suxxettibbli għar-rikochet. Il-pistola nnifisha, fl-istess ħin, hija wkoll minn pistola Amerikana kontra l-ajruplani konvertita, li jfisser li tispara malajr. Hawnhekk biss l-armatura hija aktar dgħajfa minn dawk Ġermaniżi, iżda xorta 186 millimetru huwa biżżejjed biex iżżomm il-projettili f'forehead. Speċjalment fuq il-go, it-T-34-85 ħafna drabi huwa smeared.
  Friedrich, anke mill-bogħod, ħass tsunami joqrob, mewġa ġdida ta" ajruplani tal-Armata l-Ħamra. Dan ifisser li mhuwiex f'idejn it-tankijiet, li kważi qabdu f'wieħed issikkat, għalhekk ħalli l-ajruplan tal-attakk jieħu ħsiebhom. Fosthom, mill-mod, He-329s armati u armati ħafna huma viżibbli. Bħala ajruplani attakk u tank destroyers huma b'saħħithom. Speċjalment mal-kanuni 88 mm Ra-44, li jtaqqbu mhux biss is-saqaf tat-tank, iżda wkoll fil-forehead. Hawn biss fil-ġlieda mill-ajru, din il-magna, biex ngħiduha ħafif, mhix versatili daqs id- "debba tax-xogħol" Fokken-Wulf.
  Fost l-ajruplani tal-attakk, Friedrich lemaħ l-ajruplan ta" Helga. Ukoll, ovvjament, lura fil-gradi.
  It-tifel terminator, niżel ftit tul it-triq, se naqtgħu tliet tankijiet u pistoli awtopropulsivi-76, kanta:
  - Ikollna spettaklu! Sempliċement l-ogħla superklassi!
  . KAPITOLU 18
  Helga wieġbet malajr:
  - Ovvjament nemmenk! Jien tajt qalbi mhux lil kruha! It-tweġiba se tingħata lilek - temmen jew le?
  Minflok wieġeb, Friedrich beda jispara minn distanza twila mill-qiegħ ... U mbagħad kiseb għoli.
  Kien hemm ħafna ajruplani Sovjetiċi, iżda xorta inqas mill-ewwel darba. Il-bdoti tal-Luftwaffe ħassewhom pjuttost kunfidenti, bħal student tal-ewwel grad li kien sawwat sħabu tedjanti fi skola mhux familjari, wara li kien litteralment megħlub bis-saħħa.
  Il-bdoti Sovjetiċi saru aktar għaqlin, u wara li waqgħu taħt id-daqqiet, immedjatament inkissru fi gruppi, jippruvaw jiġbdu lill-Ġermaniżi lejhom infushom. Friedrich attakkahom, tiela 'l-għoljiet. Għalih, madankollu, ir-rifjut tal-għadu minn attakk sempliċi ffaċilita biss tattiċi. Iżda ġellieda Ġermaniżi oħra telgħu fil-battalja.
  Friedrich innota bi dwejjaq li l-He-362 kien ġeneralment quddiemu. Imma tajjeb, minn distanza twila ta" diversi kilometri, ħadd ma jaf jaqta" xorta waħda.
  U "Salamandri" -3, bħall-ajruplani tal-karti tat-tfal, jaqbżu, jaqbżu bħal kelb il-baħar fuq il-mewġ, u huma stess jiksbu ...
  Friedrich għażel il-vittma tiegħu, l-ajruplan tal-kmand, qabel ma kellu ħin biex jaħseb kif din il-karozza twaqqgħet. It-tifel ħareġ il-morali:
  - Tista 'titlef fi gwerra, b'differenza mill-isports, darba, tirbaħ fi gwerra, b'differenza logħba, bla tmiem! Madankollu, il-biċċiet mill-bord fly off biss minn min jitlef, ir-rebbieħ tpoġġi fuq il-bord, anke qabel maqtula unitajiet ta 'ġlieda!
  Madankollu, il-ġlieda nħasset fil-għalqa. Per eżempju, Wittmann huwa diġà pjuttost ace tank imwebbes, huwa ġġieled fuq il-"Tiger". Hu, flimkien mal-gunner, tilef ukoll pjuttost spiss, għalkemm it-tank idur faċilment. Gunner Schleich, bilkemm kellu ħin biex jimsaħ l-għaraq minn fuq wiċċu. Il-forehead ta" dan il-mostru tal-azzar diġà ntlaqtet diversi drabi, iżda s"issa rnexxielha tirrikka. Wittmann għajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Ħallihom jersqu eqreb, tkun nervuż, jekk jogħġbok...
  L-impressjonijiet ta 'parteċipant fil-battalja, deputat kap tal-persunal tal-brigata 31, li reċentement sar Eroj tal-Unjoni Sovjetika, Grigory Penezhko, tkellem ukoll dwar l-istat ta' persuna f'dawk il-kundizzjonijiet terribbli. ... Qabel l-immaġini mentali, kien hemm stampi tqal ... Kien hemm tant rogħda li l-membrani għafsu, id-demm ħareġ mill-widnejn. Ir-roar kontinwu tal-magni, it-taqq tal-metall, ir-roar, l-isplużjonijiet tal-qxur, ir-rattle selvaġġ ta 'ħadid imqatta' ... Minn shots fil-punt vojt, turretti daru, pistoli mibrumin, armatura faqqgħet, tankijiet splodew.
  L-impenetrabbli tqil "Patton" -3, kważi punt vojta ppruvaw jieħdu l-T-34-85 Sovjetika. Huwa snarled, armatura protetta minfuħa. "Witches" -4 niżel u ppruvaw japplikaw il-manuvra huma stess. Kien bħallikieku kienet armata kavalleria ta" kavallieri tal-qedem li waslu biex joqtlu lil xulxin. Ħafna drabi ż-żewġ tankijiet sparaw fil-punt u splodew lil xulxin.
  Minn tiri f'tankijiet tal-gass, it-tankijiet flared istantanjament. Infetħu bokkaporti, u l-ekwipaġġi tat-tank ippruvaw joħorġu. Grigory ra Logutenent żagħżugħ, nofsu maħruq, imdendel fuq l-armatura tiegħu. Midrub, ma setax joħroġ mill-bokkaport. U għalhekk miet. Ma kien hemm ħadd madwaru biex jgħinu. Is-suldati tilfu s-sens tal-ħin, la ħassew għatx, u lanqas sħana, u lanqas daqqiet fil-kabina tal-pilota skomda tat-tank. Ħsieb wieħed, xewqa waħda - waqt li tkun ħaj, għelbu lill-għadu. Tankers Sovjetiċi, li ħarġu mill-vetturi mġarrfa tagħhom, fittxew l-għalqa għall-ekwipaġġi tal-għadu, ukoll telqu mingħajr tagħmir, u sawwtuhom bil-pistoli, qabduhom id ma" id.
  Immaġni fl-istil tas-surrealiżmu tal-kaptan, li, f'xi tip ta 'frenzy, tela' fuq l-armatura tat-"Tiger" Ġermaniż imġarraf -5 u laqat il-bokkaporti b'magna gun sabiex "jpejjep barra" lin-Nazi minn hemm. Kemm aġixxa b'kuraġġ il-kmandant tal-kumpanija tat-tank Chertorizhsky. Huwa knocked out, permezz tal-wurlwind ta 'qxur, tkissir fil-ġenb ta' l-ghadu "Tiger" -5, iżda hu stess intlaqat. Qabża mill-karozza, it-tankers tefgħu n-nar. U reġgħu marru fil-battalja.
  Helga kienet diġà mtaqqba is-saqaf tat-tank ta" Grigory Penezhko bl-aħħar qoxra. Il-qoxra laqtet it-tank tal-gass, u kollox beda n-nar. Il-fjammi ħarqu lit-tankers Sovjetiċi, u ġiegħluhom jaqbżu mill-bokkaporti tagħhom. Iżda Grigory innifsu, li kien ferut, ma kellux ħin biex jaqbeż 'il barra ... Huwa ħaraq ħaj, u rrealizza in natura x'inhi d-dinja ta' taħt ...
  Friedrich, meta ra li l-ajruplan tal-għadu kien diġà sar aktar għaqli u kien qed jipprova jtir 'il bogħod b'mod magħqud, attakka t-tankijiet huwa stess ... Il-Ġermaniżi verament kellhom żmien diffiċli, għalkemm l-aktar tankijiet Challenger Ingliżi armati ħafna daħlu fil-battalja (Il- ekwipaġġi huma wkoll minn ulied Brittanja u jisparaw b'mod estremament preċiż!).
  Friedrich huwa mimli enerġija demonika u eċċitament, huwa lest li waħdu jiknes kollox u lil kulħadd, anke jekk ikollok tiġġieled ma 'armata ta' tank kollu, u aktar u aktar bl-arja. Imma trid tirritorna, il-fjuwil u l-munizzjon qed jispiċċaw, għal dan, titjira, twaqqa' sebgħa u ħamsin ajruplan u twaqqa' wieħed u tletin tank u sitt pistoli li jaħdmu waħedhom, flimkien ma 'żewġ ġarriera tal-persunal korazzati oħra, tliet Katyushas, erba 'Andryushas, karozzi li ppruvaw imorru fuq wara.
  Helga irrimarkat:
  - Ir-Russi għandhom kanzunetta dwar in-nisa fl-irħula tagħna! U għandna mhux biss jiġġieldu man-nisa, iżda l-irġiel, dak li għandek bżonn!
  Friedrich qabel:
  - L-irġiel tagħna, dak li għandek bżonn, imma n-nisa huma aħjar!
  Helga qalet bil-maqlub:
  - Mara tirbaħ billi xerred id-dmugħ, raġel billi tagħmilhom xerrdu!
  Friedrich, ħabbar snienu, irrimarka:
  - Peress li aħna jaqtgħu, allura kollox mhux daqshekk ħażin illum!
  Int trid ittir waħdu għat-titjira li jmiss ... Ukoll, jekk iva, allura m'hemm l-ebda punt li titlef il-qalb ... Diġà huwa sħun fil-Focken-Wulf b'magna mkessħa bl-arja. Sħan ħafna, bil-mutur, flimkien ma 'xemx, flimkien ma' ftit ħin biex jiksaħ. Friedrich innifsu kien saħansitra sorpriż kif kien għadu ma waqax b'tagħbija daqshekk selvaġġa. Wara kollox, huwa elementari ... jiekol il-ġewwieni kollha ...
  It-tankijiet Sovjetiċi kienu mnaqqsa kompletament ... Madankollu, rinforzi reġgħu waslu lill-Ġermaniżi, u kważi l-ajruplani tal-attakk kollha ġew mitfugħa fil-battalja ... Iżda r-rinforzi huma adattati wkoll għal Rotmistrov ... L-istess tankijiet minn front ieħor.
  Iżda l-arja hija ħafna aktar kalma, għalkemm hemm lottijiet separati ta 'ġellieda, jew ajruplani tal-attakk.
  Friedrich jirrepeti t-tattiċi antiki ppruvati, huwa diġà jaf li hi mhux se let lilu. U l-Ġermaniżi...
  Qed iseħħ ukoll raggruppament, peress li l-biċċa l-kbira tat-tankijiet Sovjetiċi diġà ġew meqruda, allura tista 'tipprova tattakka lilek innifsek ... Wittmann irrimarka b'mod gloomily:
  - Tmien tankijiet ġew knocked out ... Għal ġurnata waħda hija tajba, iżda għal ġurnata bħal din hija ħażina ...
  Il-gwida kkoreġuta:
  - Fil-fatt, tnax ....
  Wittmann interrott:
  - Erba 'karozzi meqruda meta r-Russi telgħu minn foss anti-tank fond - ma jgħoddux! Kien elementari. Iva, u l-munizzjon għandu jerġa' jimtela ...
  Iżda t-tankijiet Sovjetiċi reġgħu ġrew 'il quddiem meta l-ajruplan tal-attakk speċjalment beda jġibhom. B'mod partikolari, Friedrich, li spara ħamsa u ħamsin qxur, li minnhom disgħa u erbgħin tank T-34 u sitt pistoli li jaħdmu għal rashom. U ħa ħames minuti u nofs ... Dik hi l-battalja ... Naturalment, setgħet kienet aktar ... Friedrich ħaseb, għaliex għandu jispara minn żewġ kanuni fl-istess ħin? U Wieħed huwa pjuttost biżżejjed ... Sadanittant ...
  Helga ltaqgħet miegħu fl-ajruport, bewstu b"tant passjoni, whisslet:
  - Hawn hu l-inkarnazzjoni tal-kavalleria - Don Quixote!
  - X'għidt? Snapped Friedrich.
  It-tfajla rkuprat immedjatament:
  - Jiddispjaċini frieħ tal-lupu... Ridt ngħid Lancelot!
  It-tifel tal-ass qabad:
  - Imbagħad kwistjoni oħra! Wara kollox, Don Quixote hu parodija ta" kavallier. Il-kavalleria iblah u n-nobbiltà diżinteressata huma ridikolati b"xi mod!
  Helga qablet.
  - Jien, b'mod ġenerali, nifhimha! Imma...
  Friedrich interrompi lit-tfajla:
  - Fuq ajruplani ħajjin!
  L-ekwipaġġi u l-piloti tat-tankijiet Sovjetiċi jidhru li għamlu l-aħħar tentattiv biex jaqilbu l-mixja ta" battalja estremament bla suċċess. Il-Ġeneral Gota, bħala kmandant b'esperjenza li kien diġà studja bir-reqqa t-tattiċi tar-Russi, ma kellu l-ebda għaġla biex jattakka, u saħansitra qagħad lura ftit sabiex juża l-vantaġġ fil-qawwa tan-nar mija fil-mija. U ovvjament, prenotazzjoni. Din hija t-tattika ta" boxer għoli li jirtira quddiem ir-raġel qasir, jaħdem bħala t-tieni numru, iżda ma jħallix lill-pinscher ta" daqs żgħir li jagħlaq id-distanza u jikseb vantaġġ. Ukoll, Rotmistrov m'għandux għażla oħra! Jew jattakkaw jew imutu! Dan tal-aħħar huwa aħjar, għalkemm it-tnejn jistgħu jkunu flimkien!
  Ukoll, Friedrich għandu jiġġieled ma 'l-ajruplani wkoll ... Hija wkoll ġlieda, u l-għadu huwa kuraġġuż ...
  Iżda l-ewwel, it-tifel terminator spara ħmistax jattakkaw tankijiet T-34-85. Allura eterei f'tifqigħ wieħed...
  Helga qalet:
  Int l-imperatur tal-ajru! Hekk se jkun famuż it-Tielet Reich!
  Friedrich wieġebha:
  - U huwa diġà famuż! U m'għandekx għalfejn tifħir!
  Helga għajjat:
  - U inti tigglorifikah saħansitra aktar!
  - Se tipprova! Friedrich ghamlet.
  Huwa waqa' lura fi trance ultra-ġlieda kontra. Ħsibijiet strambi dawru f"ras it-tifel. Pereżempju, x"se jiġrilu wara r-rebħa tat-Tielet Reich? Naturalment, il-patroċinju tal-mara tal-imperatur jipprovdilu l-ogħla pożizzjoni, u ibnu se jsir il-werriet tal-Imperu l-Kbir. Veduta eċċitanti! U r-Russi, fl-aħħar, jitgħallmu l-ordni u d-dixxiplina li lanqas Stalin, il-Ġorġjan imdemmi, ma setax jidrawhom.
  Għalkemm, ovvjament, ir-rebħa għadha 'l bogħod ... Jew tista' tieħu u dawwar il-ġlied jiġġarrfu fil-Fritz. Bħal dan, joqtol diversi għexieren ta 'vetturi faxxisti u rritorna lejn l-USSR bħala eroj?
  Imma tgħinu jekk l-eroj tal-gwerra li ħarbu mill-jasar jiġu sparati, iżda .... Stalin ma jafda lil ħadd, qal li m'għandux iben, Yakovlev! Allura ma jistax imur lura lejn Friedrich ... Speċjalment wara dak li għamel ... Kien possibbli li jaħarbu lejn l-USSR minnufih, meta huma biss tah "Stuka". It-tifel ikun maħfur... Tajjeb, forsi bagħtuh fil-battaljuni penali, u jekk ukoll spara xi wħud min-Nazis... Iva, kellu ċans jirritorna... Imma issa, fl-USSR huma mhux se jsalvah, sar imdemmi wisq....
  Friedrich ħaseb, ukoll, għaliex ma ddefettax lejn in-naħa tas-Sovjetiċi. Ukoll, okay, ingħaqad maż-Żgħażagħ Hitler, li kien fiċ-ċentru ta 'Berlin, allura ma kellu ebda mod ieħor biex jgħix. Imma għaliex qatel lill-kummissarji? Tista 'sempliċement itfiha ... Għaliex kruha selvaġġa f'daqqa tqum fiha ... Lanqas kruha, għax l-annimali normalment joqtlu biex jieklu jew minħabba sensazzjoni ta' ġuħ. Il-bniedem, min-naħa l-oħra, biddel il-qtil f"gost, sar agħar minn tigra...
  X'ġara minnu li l-qtil beda jġib il-ferħ, u x-xewqa li tgħolli fit-Tielet Reich, biex tagħmel karriera qabdet l-essenza kollha? Min sar, .. Għaliex tilef is-sens ta" patrijottiżmu u rabta mal-poplu tiegħu?
  Madankollu, għandu wieħed? Hawn l-istess Ġenerali Vlasov jew Boris Alekseevich Smyslovsky. Hawnhekk ukoll, persuna stramba, deher rappreżentant eżemplari tal-korp nobbli tar-Russja tsarist. U kellu jmur fuq in-naħa ta 'Hitler u faxxisti oħra. Uffiċjal tal-Armata Imperjali Russa, kaptan. Wara l-Gwerra Ċivili, kien internat fil-Polonja, imbagħad emigra lejn il-Ġermanja. Huwa daħal fis-servizz fl-armata Ġermaniża. Mill-1928 sal-1932 studja fil-Korsijiet Ogħla fid-Dipartiment Militari (Akkademja tal-Persunal Ġenerali) tar-Reichswehr. Matul it-Tieni Gwerra Dinjija, ħa sehem attiv fil-formazzjoni ta 'unitajiet ta' voluntiera Russi. Hu jemmen li l-Ġermaniżi setgħu jikkontribwixxu għar-restawrazzjoni tar-Russja: "Ir-rebħa tal-armati Ġermaniżi għandha twassalna lejn Moska u gradwalment tittrasferixxi l-poter f"idejna. Il-Ġermaniżi, anke wara t-telfa parzjali tar-Russja Sovjetika, se jkollhom jiġġieldu kontra d-dinja Anglo-Sassona għal żmien twil. Iż-żmien se jaħdem favur tagħna, u mhux se jkunu f"idejna. L-importanza tagħna bħala alleat se tiżdied, u se jkollna libertà sħiħa ta" azzjoni politika."
  Ir-ras tat-tifel titfa" fuq dak li kien qara qabel fuq l-Internet ... Pjuttost b"kumbinazzjoni, għajnejh daru fuq il-paġna tal-ktieb ta" referenza - "kompliċi tan-Nażiżmu - il-mistħija tan-nazzjon!"
  Veru, fl-istess ħin qatt ma kkollabora mal-Ġeneral A. A. Vlasov, peress li ma jaqsam la l-opinjonijiet tiegħu jew il-pjan ta 'azzjoni tiegħu, iżda huwa personalment iltaqa' miegħu tliet darbiet, prinċipalment fuq struzzjonijiet mill-Istaff Ġenerali Ġermaniż.
  Friedrich interrompa l-ħsibijiet tiegħu... Tlieta u tmenin ajruplan Sovjetiku twaqqgħu, u l-aħħar qxur diġà qed jitħawlu f'tankijiet, u diġà huwa possibbli li terġa 'lura... Tajjeb, x'bastard hu... Kif għandu waqa... Puttana mdemmija! L-għajnejn imxarrba mill-ewwel... Qtar mielħa tad-dmugħ niżlu fuq il-ħaddejn lixx tat-tifel... Kemm morr, anke spara lilek innifsek!
  Mar-ritorn tiegħu, il-vista ta 'Helga għajjien iżda ferrieħa immedjatament qajmet l-ispirti tiegħu, u reġa' ġrew fil-battalja ... Huwa gwerrier! Allura, twieled biex jirbaħ, u li n-nazzjon tiegħu huwa aktar dgħajjef, mhuwiex ħabib magħha!
  Helga f'daqqa waħda nnotat:
  - Qed tibki?
  Friedrich ħadlu rasu.
  - Huwa diġà għajnejn tiegħi huma tisqija, mill-għeja! X"battalja! Ilni sitt ijiem ilni ma nagħlaq għajnejja! U qabel dan, kważi ma torqodx!
  Helga kkonsolat:
  - Hawnhekk il-kaldarun se jagħlaq u torqod ftit ... Jibqa 'ftit. Biss ftit biex tirbaħ!
  Titjira fuq il-Focken-Wulfach-4, ajruplani ghadu mhumiex viżibbli, u ftit fadal mit-tankijiet. Iżda anke dawk li hemm hemm bżonn li jiġu mitmuma.
  Helga whispers fir-radju:
  - Ukoll, ejja niksbuhom! Allura tgħawweġ it-tmienja!
  Friedrich jiċraq.
  - Li tgħawweġ tmienja huwa aħjar milli jkollok sitta fuq l-ispalla!
  It-tfajla, wara li laqtet il-karozza minn għadsa, barked:
  - Le, ma tistax tkun immaġinaw bħala sitta. Għandek ir-razza ta 're.
  Mill-Armata tal-Ħames Gwardji kien hemm qrun u saqajn. Issa Gotha ta l-ordni biex javvanza, speċjalment peress li kien diġà filgħaxija, il-ħin kien għadda sew wara l-ikla, u d-dlam beda joqrob.
  Fuq il-kamp tal-battalja kien hemm aktar minn elf u mitt tankijiet Sovjetiċi mġarrfa u meqruda, u madwar tliet mitt tank Ġermaniż li rċevew xi tip ta 'ħsara. Minn dawn, madwar ħamsa u sittin karozza bl-ebda mod ma kienu suġġetti għal restawr.
  U Friedrich, ħalla lit-tfajla tiegħu torqod fuq kerrikot, kien għadu jtajjar. Din id-darba ġie ridirett biex irażżan l-artillerija. Il-marċ iddisprat ta 'Rotmistov iddevja parti mill-forzi, l-armati ta' Meinshein, u huma avvanzati mhux aktar minn tnax-il kilometru kuljum u filgħaxija. Waqa' bil-lejl, iżda l-istarmtroopers kienu għadhom jaħdmu. Huma biss bidlu l-piloti.
  Għal darb'oħra, Friedrich ltaqa' ma' bombers tal-lejl U-2. Karozzi tellgħu kważi qrib l-art - titjira ta 'livell baxx. Kienu jkollhom iċ-ċans li jiżolqu b'tali moħbi, iżda f'din is-sitwazzjoni, l-istint devilish tat-terminator żagħżugħ ħadem.
  Barra minn hekk, Friedrich f'daqqa ħass ashamed ħafna bid-dmugħ tiegħu, u sar furious ... Anke l-ħarsa tat-tifel inbidlet. U kliem kompletament differenti, ta 'kanzunetta oħra, ġrew minn rasi;
  Ir-rabja tinfirex mal-ġisem f"mewġa tan-nar,
  Huwa impossibbli li tifhem xi ħaġa bħal din u dak li qed jiġri lili issa!
  Hawnhekk id-dinja ta 'taħt fetħet l-iswed kollu fir-ruħ,
  Irrid palazzi - mhux biżżejjed għalija bi ħelwa u ġenna f'għarix!
  
  U kif ġara kollox, lanqas Alla ma jafx,
  Sirt traditur, imma s'issa mejjet!
  Minn fejn hi din ir-rivelazzjoni, min wellidha,
  Niġbed l-ispirazzjoni fi skutella - forzi qawwija!
  
  Ix-Xitan kaxkarna f"xibka, tefagħna f"ċirku vizzjuż,
  Hekk ġara, inqabad fix-xibka!
  Imma nkisser in-nisġa, u naċċetta lil Alla b"qalbi,
  Tisħetx biss il-qamar tas-sema!
  U dawn huma aħwa li naf żgur!
  
  Oh agħtini ċans Mulej qaddis
  In-natura tiegħi, inti tradiment u infamija!
  Ridt laħam, ħlief laħam biss,
  U spiċċat fl-abbiss, fejn l-għerf raqad!
  
  Il-faxxista qal: inti taqdina -
  Inti ser tirċievi art, flus, rikonoxximent ta 'titoli!
  Imma ċedi ruħek
  U din hija l-agħar kastig fid-dinja!
  
  Imma jien dgħajjef, ltqajna f'mess,
  U qered il-ħajja, l-unur u l-kuxjenza fih innifsu!
  Hekk ikun, fatt iebes
  Wara kollox, mhuwiex rumanz, hija biss storja!
  
  X'għandi nagħmel, triq lura;
  M'għadx fadal, u issa għall-inqas l-għonq jinsab f'noose!
  Imma d-dimonju qal, ittemm il-mess,
  Kodardja bħal din, emminna, ma naċċettax!
  Friedrich temm din il-"vokali", waqqa" l-"widnejn" tiegħu u mbagħad ħass għajjien estremament ... U dak li diġà fjur, li jfisser li wasal jum ġdid fil-11 ta" Lulju. U ilu sebat ijiem fuq saqajh...
  Wara l-inżul, it-tifel bilkemm irnexxielu jiġri lejn il-bink u mill-ewwel waqa" għal isfel;
  Il-ħolma rriżulta li kienet tensjoni ħafna ... Friedrich ħolom li kien student u kien qed jisma 'lecture. Barra minn hekk, l-għalliem tat-tkabbir ġiganteski jgħidilha b'tali entużjażmu u fervur li inti tisma 'involontarjament. Hemmhekk qed nitkellmu dwar ghadu storiku tar-Russja li ilu żmien twil, l-Istati Uniti. Jidher li f"art twelidu fl-aħħar ħarġu b"arma denja ta" tpattija;
  - Għandek tkun konxju li l-Armata tal-Pentagon użat l-aqwa forza tal-attakk tagħha fil-ġlieda kontra x-xewqa tagħna li nkissru t-triq għal dinjiet oħra. Bgħatt telegramma lill-militar tan-NATO, fejn iddikjarajt li ma kontx se naħtaf id-dinja, li kont qed nagħmel riċerka paċifika mmirata għall-benefiċċju tal-umanità kollha. Ma rċevewx il-messaġġ tiegħi, ikejlu lil kulħadd fuq l-iskala ta" valuri dubjużi u egoisti tagħhom. Dawn bastards megalomaniac jaħsbu li jistgħu jikkontrollaw l-umanità kollha. Jaħsbu li jekk ikollhom passjoni manijaka għall-qbid u l-qerda, allura rappreżentanti oħra ta 'dinjiet oħra għandu jkollhom l-istess passjoni għall-annimali.
  Il-kelliem waqaf u sema" mewġa ġeneruża ta" applaws. U Volka faħħar ukoll bil-qawwa, għalkemm ma għoġbux jagħraf lill-awtoritajiet warajh. Ukoll, il-ġgant qawwi kompla:
  - M'iniex kruha jew predatur, imma jien kapaċi u beħsiebni niddefendi lili nnifsi, il-ġid taċ-ċivilizzazzjoni tiegħi jiddependi fuq it-taqbida tiegħi, u jekk l-għedewwa tiegħi, u l-għedewwa taċ-ċivilizzazzjoni tiegħi għandhom il-ħsieb li jattakkaw, allura beħsiebni niddefendi jien stess. Se neqred lil dawk li jinsabu bejni u l-libertà. Dawk li kważi għamlu skjav lill-umanità, li jqisu lilhom infushom l-ogħla nazzjon, lil hinn mill-ġurisdizzjoni tan-nies, se jiffaċċjaw retribuzzjoni. Diġà tajt grupp ta" oligarki ċenteżmu kull wieħed, se nurihom eżempju ta" persuna kapaċi tiġġieled, u mhux tmur taħt il-mannara bħal nagħaġ sottomessa. Ilkoll irridu ningħaqdu, għax din hija l-kawża komuni tagħna, għax fid-Dinja, dalwaqt ma jkun hemm xejn x'nieħdu n-nifs. Issa għan-negozju. Biex negħlbu l-flotot Amerikani u tan-NATO, għandna bżonn riżervi kbar u illimitati ta 'enerġija, arma fundamentalment ġdida, u għandnaha. Għal ħafna, anke l-aqwa minnkom, il-bomba H tidher li hija l-aħħari. Ħafna, anke l-aħjar minnkom, jassumu li m'hemm l-ebda mod ieħor aktar b'saħħtu biex tikseb l-enerġija, ħlief għall-annihilation li tista 'tkun diffiċli biex timplimenta fil-prattika. Intom ilkoll familjari mar-reazzjonijiet termonukleari, il-fużjoni tal-atomi tal-idroġenu u l-formazzjoni tal-elju. Ukoll, elementi oħra sa ħadid. Il-fużjoni nukleari tagħti dawl lill-istilel għal biljuni ta" snin. U għal ħafna minnkom jidher inkredibbli li jistgħu jitwettqu reazzjonijiet fundamentalment ġodda ta 'sinteżi: prattikament ma jeżistux fin-natura. Ħafna minnkom mimlija ħsibijiet sterjotipiċi li jekk ir-reazzjoni ma teżistix fin-natura, allura ma tistax teżisti fil-prinċipju. X'delużjoni assurda, ix-xjenza tas-super-ċivilizzazzjonijiet tipprovdi mod biex jinkisbu mases ġiganteski ta 'enerġija fuq skala u reazzjonijiet li ma jeżistux fin-natura. Int diġà taf l-eżistenza tal-quarks: il-mini-partiċelli li jiffurmaw partiċelli elementari. Anke x-xjenza tiegħek skopriet mijiet ta 'partiċelli elementari. Barra minnhom, li x-xjenza tiegħek irreġistrat ukoll, hemm partiċelli ta 'diversi tipi, li ħafna minnhom jidhru strambi għalik, jew saħansitra superfluwi. Inti milqut mid-diversità tal-quarks, li huwa diffiċli biex tispjega bil-mod loġiku tas-soltu. Aktar reċentement, ix-xjentisti tiegħek skoprew partiċelli msejħa preons, il-partiċelli li jiffurmaw il-quarks, u ma kontx kapaċi tasal u tistudjahom kif suppost. Ukoll, għadek ma rnexxielekx tiġbed min-nukleu mhux biss preons, anke quarks. Ukoll, x'tip ta 'enerġija tista' tinkiseb minħabba l-fużjoni jew il-qsim tagħhom: bla miżura anke meta mqabbla ma 'reazzjoni termonukleari. Anke bil-livell modern, pjuttost baxx ta 'xjenza terrestri, hemm kalkoli teoretiċi li juru li l-partiċelli iżgħar, aktar enerġija hija estratti. Dan jissuġġerixxi li kieku kien possibbli li tikkontrolla tali enerġija, allura jkun possibbli li jinkiseb sors kważi illimitat ta 'riżorsi tal-enerġija. Madankollu, l-ebda xjenzat terrestri ma naqas mhux biss milli jirrikrea r-reazzjoni tal-fużjoni ta 'mikropartiċelli, iżda anke li estratt quark ħieles min-nukleu.
  Anke li tikseb quark ħieles u mhux marbut għadu mhux suċċess. X'inhi r-raġuni li r-reazzjoni billi tkisser jew tgħaqqad partiċelli ultraħfief għadha mhix possibbli, mhux biss li tirrepeti, iżda anke li tiffissa fin-natura. Ir-raġuni tinsab f'dan: huwa għalhekk li r-reazzjoni termonukleari hija tant diffiċli li figurattivament saħansitra tissejjaħ eroj b'dirgħajn qosra ħafna. Sabiex tikkawża reazzjoni termonukleari, l-enerġija ta 'bomba atomika hija meħtieġa; biex bomba atomika tisplodi, huma meħtieġa splussivi konvenzjonali. Sabiex tikkawża reazzjoni ta 'fużjoni ta' quark, m'hemmx biżżejjed reazzjoni ta 'splużjoni ta' ċarġ termonukleari, il-qawwa tagħha mhix biżżejjed għar-reazzjoni, u huwa għalhekk li quarks superheavy ma jinstabux fin-natura. M'hemm l-ebda pass intermedju, pass li jifred u jikklassifika r-reazzjonijiet fi ħdan il-fużjoni atomika. Fil-fużjoni termonukleari, hemm stadji wieħed wara l-ieħor, li jkomplu jiżdiedu f'termini ta 'enerġija rilaxxata. Reazzjoni li tirrilaxxa ħafna aktar enerġija minn splużjoni termonukleari u hija estremament rari: reazzjoni ta 'annihilation. Jiġi mill-kuntatt tal-materja u l-antimaterja. Fin-natura, huwa rari, estremament rari, għaliex fid-dinja reali kważi m'hemm l-ebda antimaterja. Ir-reazzjoni ta 'annihilation hija rari fin-natura, m'hemm l-ebda pass intermedju bejn ir-reazzjoni ta' fużjoni ta 'elementi u reazzjoni termonukleari. L-essenza tal-problema hija li l-antimaterja nnifisha mhix magħmula minn materja sempliċi. Fi ħdan is-sistema viżibbli tagħna, ma nistgħux nosservawha. Imma kieku tċaqlaq fl-ispazju u sibt ruħek fil-junction ta 'universi, fuq il-fruntiera tad-dinja u l-anti-dinja, allura inti tara kif il-proċess ta' annihilation jipproċedi fuq skala kbira. L-essenza tal-problema rriżulta li kienet fil-kisba ta 'ammont suffiċjenti ta' antimaterja, jiġifieri materja li ma setgħetx teżisti fid-dinja reali. Ikun kontinwament jiġi f'kuntatt ma 'materja ordinarja reali, ikollha annihilate jew tisplodi, hekk kif żewġ elementi kimiċi separatament li ma jagħmlux ħsara jisplodu meta jiġu f'kuntatt. Protoni, newtroni, elettroni, f'kuntatt ma 'positrons, antinewtrons, anti-elettroni jinbidlu f'fotoni u partiċelli oħra li jiġru f'direzzjonijiet differenti. Il-veloċità ta 'espansjoni tagħhom hija kolossali u taqbeż il-veloċità tad-dawl. Iva, waqt annihilation fuq skala kbira, il-partiċelli jgħaddu f'veloċità superlight, u jitbiegħdu minn xulxin. Huwa diffiċli li tinkiseb anti-materja b'mod sempliċi, billi taċċellera partiċelli fuq aċċeleraturi. Ir-riżultat miksub b'dan il-mod qatt mhu se jiġġustifika l-ispejjeż. Madankollu, instab b'mod esperimentali mod effettiv biex tinkiseb l-antimaterja fuq skala solida. L-essenza tagħha tinsab fil-fatt li l-probabbiltà li tinkiseb l-antimaterja, kif ukoll il-materja, hija bejn wieħed u ieħor l-istess, li jfisser li d-differenza bejn l-antimaterja u l-materja ordinarja mhix kbira u mhux meħtieġa ħafna enerġija biex tinbidel il-polarità tal-materja. Dan jista 'jsir bl-użu ta' radjazzjoni mhux daqshekk qawwija ta 'qasam speċjali u mewġa ta' natura speċjali. Minbarra l-quarks, il-preons, hemm creons, resons, forkons, ryumons, chorodons, romons, eċċ. Ir-radjazzjoni f'livell telepatiku speċjali tbiddel l-istruttura tal-materja fil-livell tar-reżonanza creon, tinbidel ftit biss, tiċċaqlaq l-istruttura tal- arranġament ta' mikropartiċelli. L-iskoperta ta 'mewġ speċjali irrevoluzzjonat ix-xjenza u s-soċjetà. Imma li r-radjazzjoni, liema livell jista 'jbiddel it-tip ta' materja, jittrasferih għal livell kwalitattiv ġdid, jibdel il-karatteristiċi tal-materja. Ġie skopert tip ġdid ta 'radjazzjoni fl-istudju tal-kapaċitajiet tal-bniedem, l-abbiltajiet straordinarji tiegħu. Aħna Hitlernators qabel nazzjonijiet oħra u popli mhaddma abbiltajiet żejda. Ir-radjazzjoni telepatika l-ġdida ppenetrat ċomb u supermaterjali solidi saħansitra aktar densi, li minnha nnifisha indikat sistema differenti u firxa differenti ta 'radjazzjoni. Anke fil-livell tiegħek ta 'xjenza u ċiviltà, hemm u maħluqa radjazzjoni taqbeż il-veloċità tad-dawl. Mir-radjazzjoni radjuattiva Alpha, Beta, Gamma, diġà r-raġġi Beta jiċċaqalqu ftit aktar mill-veloċità tad-dawl, u bir-radjazzjoni Gamma-AS, l-eċċess tal-veloċità tad-dawl huwa kważi darba u nofs. Fuq il-pjaneta Dinja, huma diġà skoprew b'mod sperimentali r-radjazzjoni tal-mewġ Klekon u Der, li jaqbżu l-veloċità tad-dawl darbtejn. Veru, waqt li qed jiġu ġġenerati f'mikrodożi, lanqas biss huma konxji tal-prospetti. Se ngħid aktar bejn il-veloċità tar-radjazzjoni u l-kapaċità tagħha li tippenetra l-materja, hemm konnessjoni diretta. Iktar ma tkun iqsar il-firxa tal-mewġ, iktar tkun għolja l-qawwa tal-penetrazzjoni, iktar tkun għolja l-veloċità tar-radjazzjoni. Ir-raġġi gamma biss wara li jgħaddu ċentimetru taċ-ċomb huma attenwati bin-nofs. Għar-radjazzjoni ta 'Klecon u Der, il-qawwa penetranti hija saħansitra ogħla. Ir-radjazzjoni extra-range, kemm jekk tkun aura, teleportazzjoni, telekinesis, telepatija, cyberkinesis, tormokinesis, plasmokinesis, għandhom l-ogħla veloċità u l-firxa kollha penetranti. Jiġifieri, huwa fl-hekk imsejħa sovrastruttura spiritwali li tinsab iċ-ċavetta għall-kontroll tad-dinjiet, biex nikkontrollaw forom bla preċedent ta 'enerġija. L-aktar forom ġodda ta 'enerġija jiftħu t-triq għall-aktar forom ġodda ta' kejl, kejl tal-mikrodinja li huma kapaċi jieħdu l-għeruq u jiġu realizzati fil-makrokożmu, jittrasferixxu l-kejl bejn partiċelli mikro-fundamentali għad-dinja reali, l-hekk imsejjaħ rolling tal-ispazju. Tip ġdid ta 'enerġija se jagħti arma ġdida, jarmu raġġi Z-56 u tfarrak l-armada tal-aggressur fi trab. Issa stajt nispjega f'aktar dettall l-essenza tal-enerġija l-ġdida u niddeskrivi fid-dettall kif tqum, kif ukoll l-effett tal-għaqda, iżda diġà ngħatajna ultimatum. Dawn il-gorillas jaħsbu biex ibeżżgħuna, imma anke jekk nikkapitulaw, ma jistgħux jirreżistu t-tentazzjoni li jinħartu l-gżira u ħadidha b"bombi u volleys ta" pistoli tqal. Jekk ma jkunx hemm azzjoni militari, allura għaliex il-Yankees ġabru armada bħal din, għandhom bżonn att ta 'intimidazzjoni, eżempju għad-dinja kollha. Ħajjitkom tiddependi minni. L-aggressur se ngħallem lezzjoni li jibqa" jiftakar għal ħajtu kollha, u min jibqa" ħaj jgħira lill-mejtin!
  F"din il-frażi, il-ħolma ta" Friedrich ġiet interrotta. Huwa frantically fetaħ għajnejh. Helga qagħdet quddiemu u żammet bukketti tal-fjuri f"idejha, u f"swaba" ta" sieq vojta u ta" tifla kien hemm warda, li biha kienet ticklet b"affezzjoni l-għarqub vojt u roża tat-tifel.
  - Ukoll, torqod ftit. Wasal iż-żmien għall-pranzu!
  Friedrich qabeż u immedjatament irdigħ fl-istonku tiegħu ... Imma iva, kien ma kiel kważi xejn għal ġimgħa. Huwa xorbu biss ċikkulata msaħħa dilwita bl-ilma. It-tifel ħares lejn ix-xemx u kien sorpriż:
  - Hija stramba, qattajt madwar ħames sigħat, iżda jidher ħafna inqas. Lanqas kelli ħin nisma" l-aktar taħdita interessanti dwar armi ġodda!
  Helga tgħajjat.
  - Dwar l-arma l-ġdida? Iva, meta ġellieda kbar jiġġieldu, l-eqdem teknika tippermetti lil kulħadd jirbaħ. Imma l-ewwel, tiekol ftit soppa tal-ħut. Koppja ta 'tfajliet, fannijiet tiegħek, ġew iwweldjati apposta għalik. Kul u jiġu forzi ġodda.
  Friedrich ħa s-soppa tal-ħut bi pjaċir, li deherlu l-aktar platt Delicious fuq il-pjaneta tad-Dinja. It-tifel żvojta l-bowler hat u ħass toqol fl-istonku tiegħu. Iżda minkejja dan ferrieħi qabża u ġrew lejn il-karozza.
  - Tajjeb, Helga, nerġgħu niġġieldu!
  It-tfajla bil-logħob wieġbet:
  - U kif!
  U issa ż-żiemel affidabbli Me-362, flimkien mas-satellita inseparabbli Fokken-Wulf-4, għal darb'oħra jitturmenta l-atmosfera bi skrejjen. U dak fil-gwerra bħal fil-gwerra. Friedrich staqsa lil Helga:
  X'inhu l-pastime favorit tiegħek minbarra l-ġlied?
  It-tfajla daħqet bil-mod u wieġbet:
  - Huwa diffiċli li anki ngħid! Għalkemm taf. Kont fl-inqix tal-injam. Mudelli sbieħ bħal dawn irriżultaw ... U ppruvajt ukoll nikteb stejjer meraviljużi. Biss meta ktibt koppja, kulħadd beda jidħak bija. U tant ħassejtni mistħija li nieqaf nikkomponihom. Taf kemm hu spjaċevoli meta jidħku bik!
  Friedrich qabel:
  - Iva qed nifhem! Għalkemm issa ninsab fil-quċċata tal-fama! Imma hekk kif immut, jien kważi...
  Helga interrompiet:
  - Le! Trust me, ma jinsewx! Naħseb li ismek se jissejjaħ l-armata tal-ajru, jew xi wħud mill-ibliet tal-Lvant maħkuma. Jew forsi triq f"Berlin!
  Friedrich daħak.
  - Iva, inti kkonslatni!
  Helga żiedet pjuttost bis-serjetà:
  - Forsi anke ordni fl-avjazzjoni tkun approvata bir-ritratt tiegħek. L-ewwelnett, għandek wiċċ daqshekk ħelu, u t-tieni, ir-riżultat tiegħek, diġà aktar minn għoxrin elf u ħames mitt ajruplan tal-għadu, x'aktarx ma jinqabeż minn ħadd!
  Friedrich oġġezzjona wkoll bis-serjetà:
  - Le, jistgħu jaqbżu jekk il-gwerra mal-USSR iddum għal żmien twil ħafna, jew jekk għad iridu jittrattaw mal-alleati tal-bieraħ. Allura kollox huwa possibbli ... Iżda fil-prinċipju, huwa possibbli li tilħaq elf ajruplan! X'nista 'nagħmel u dan!
  Il-konverżazzjoni ġiet interrotta, skwadra żgħira ta 'ġellieda tal-għadu tellgħu 'l quddiem, u mbagħad kellhom jieħdu serjament l-armi tan-nar.
  Minkejja l-għeja estrema u l-eżawriment tal-armata Nażista, ir-rebħa f'Krasnogvardeisky ispirat lill-Fritz u lill-pakkett multi-tribali għal feats ġodda.
  In-Nazis ma azzardawx jattakkaw Moska, u attakkaw il-belt ta 'Pavlovsky Posad, li tinsab fil-lvant, u saħħew iż-żoni li jmissu magħha.
  Is-suldati Sovjetiċi, inkella ma setgħetx tiġi miġġielda bil-kuraġġ, imma l-kuritur bejn il-kunjardi Ġermaniżi kien naqas tant sa filgħaxija li diġà kien qed jiġi sparat.
  Friedrich u Helga reġgħu kellhom jieħdu fuq it-tankijiet, li ppruvaw jagħmlu kontrattakk u jimlew id-distakk. U mbagħad urew lilhom infushom u perfettament. Iż-żagħżugħ irnexxielu jaqbeż il-ħames mija fit-tankijiet! U din hija ġeneralment kisba tal-ultra-klassi!
  Friedrich tassew ħass ferħ li kien daqshekk frisk! Li hu l-aqwa gwerrier ta" kull żmien u popli jfisser klassi ta" klassijiet! U x'tħoss li tkun itwal u cooler minn kulħadd! Friedrich huwa Lupu, li jfisser lupu!
  Kien diġà dlam, u l-battalja għadha ma mietx. Kolonni Ġermaniżi mit-tramuntana, fejn il-hordes tal-famuż Rommel tqattgħu, u min-nofsinhar, fejn Mainstein Pass, imdawwar il-belt ta 'Pavlovsky Posad. Diġà f'nofs il-lejl, it-tankijiet ta 'Gotha u, l-ewwelnett, diversi Ferdinand-4s daħlu fil-periferija ta' dan ir-raħal ... Iżda kienu sfurzati jieqfu. Imbagħad Gota ta l-ordni biex taqbeż id-difiżi l-aktar iebsa. Fis-sagħtejn ta" filgħodu lejn il-lvant ta" Pavlovsky Posad, partijiet mit-tieni korp SS u l-ewwel korp tat-tank, ukoll mill-USSR, ħarġu jiltaqgħu ma" xulxin. Allura fil-lejl tat-12 ta 'Ottubru, 1947, ċirku ta' imblokk għalaq madwar il-grupp militari ta 'Moska!
  . KAPITOLU #19
  Fil-għodu tat-13 ta" Ottubru, 1947, Friedrich ġġieled, bħal dejjem b"mod altruż u b"sengħa. Iż-żiemel leali tiegħu li jtir kien imqatta 'fl-għoli, u l-magna, minkejja l-fatt li t-tifel ġiegħelha aktar minn darba, ħadmet mingħajr fallimenti ...
  Ir-reżistenza tat-truppi Sovjetiċi ddgħajfet b'mod notevoli ... In-Nazis kienu għadhom ma azzardawx jattakkaw Moska, li kienet inbidel f'fortizza impregnabbli, iżda mxew lejn il-lvant. F'Pavlovsky Posad, il-battalji kienu għadhom fl-aqwa tiegħu, il-kmandanti tal-faxxisti rrifjutaw b'mod pjuttost raġonevoli li jużaw tankijiet fil-belt, u ħallew Rumeni, Taljani, Għarab, Indjani u unitajiet barranin oħra għall-maltemp.
  Friedrich ħa sehem f"żewġ jew tliet ġlied żgħar bl-ajru, u mingħajr diffikultà, qatgħu madwar tużżana ajruplan. Miri oħra kienu l-art: kanuni, howitzers, mortars, Katyushas, u jekk int xortik tajba, tankijiet.
  Dan tal-aħħar, min-naħa l-oħra, ma seħħx spiss. Jidher li l-parir spiċċa. Sa nofsinhar, meta t-tqabbil ta" Ottubru sar insupportabbli, kien hemm waqfa qasira u Frederick, jew kif kien imsejjaħ uffiċjalment Frederick the Great Bismarck, ġie msejjaħ Smolensk.
  Iż-żagħżugħ ace-terminator deher kuntent ħafna u ferrieħa. Għalkemm Friedrich kien morr ħafna u mistħija bit-tradiment tiegħu, il-prospett li jirċievi premjijiet faxxisti għoġbu lit-tifel.
  Helga ġiet imsejħa flimkien miegħu. It-tfajla kienet eċċitata wkoll u snienha perla xejru bi tbissima charming panther. Hi qalet:
  - Tara, it-tifel tal-lupu, għelbu lir-Russi!
  Friedrich ma kienx jaqsam l-ottimiżmu f'dan il-każ:
  - S'issa, dan huwa biss suċċess intermedju u taqbida ... Battalji u battalji qed jiksbu momentum biss. Iżda l-bidu u fil-fatt, b'suċċess ...
  Il-bini tal-kumitat reġjonali tas-CPSU intgħażel għall-premju. Il-parkeġġ enormi kien fih ħafna karozzi lussużi, l-aktar magħmulin mill-Amerika.
  Tabilħaqq, ġenerali pupazzi mill-Armata Amerikana, l-Imperu Brittaniku, id-Dominju Kanadiż kienu preżenti fis-sala tal-assemblea. Saħansitra kien hemm wieħed mill-prinċpijiet Ingliżi... U, ovvjament, Hermann Goering innifsu u Adolf Hitler... Biss dan issorprenda lil Friedrich, Margaret ma kinitx miegħu. Hija stramba, forsi tkun biss tqila, din il-mara pendenti u unika ma tridx tipperikola tagħha stess u t-tifel riċevut mill-ass ... Wara kollox, il-gwerra mhi ċajta xejn!
  Jew forsi ma tridx tikkomunika mal-favorit il-ġdid ta 'Hitler ma' żewġha? Hawnhekk, b'mod ġenerali, kollox huwa possibbli u huwa kważi impossibbli li taqra dak li hemm f'moħħ mara sabiħa, bħal Afrodita, u insidjuż bħal Hera ...
  Madankollu, Friedrich huwa saħansitra kuntent dwar dan. Ma kienx biżżejjed fil-preżenza tal-Fuhrer biex jesponi lilu nnifsu u lilha għar-riskju li jittradih l-emozzjonijiet tiegħu, b"ġest involontarju, jew kelma mhux ikkunsidrata. Wara kollox, l-irġiel bil-qrun, speċjalment fil-persuna tal-ħakkiem tan-nofs dinja, huma perikolużi ħafna. Anke għal raġel daqshekk iebes bħal Huwa s-suldat numru wieħed tat-Tielet Reich!
  Ħafna minn dawk li waslu għall-premju kienu piloti - Goering innifsu kien ass, ammiratur ardent tat-teorija tal-Ġeneral Dua - l-avjazzjoni, l-alla tal-gwerer, naturalment, l-ewwel nett allokat forzi tal-ajru. Iżda kien hemm ukoll tankers, fosthom il-famuż Wittmann. U ċ-ċerimonja tal-premjazzjoni bdiet bis-slaleb tal-kavallier.
  Meta ssejħet Helga, it-tfajla litteralment qabżet bħal żiemel, ttektek it-tkaken tagħha. Hija ngħatat salib ta 'kavallier u badge speċjali ta' ġellied, tankijiet ... Barra minn hekk, il-Fuhrer Adolf innifsu ta lit-tfajla sable nominali bid-djamanti, bħala l-aqwa mara li ddistingwit ruħha bħala riżultat tal-ġlied fil- Battalja ta 'Moska.
  Wittmann irċieva salib bil-weraq tal-ballut, xwabel u djamanti, l-Istilla tas-Salib tal-Kavallieri bil-weraq tal-ballut tad-deheb, xwabel u djamanti ngħatat ukoll lil "baby" Huffman. L-ass Amerikan fil-flokk invarjabbli tiegħu tal-cowboy ukoll irċieva premju.
  Friedrich ingħata l-aħħar ... Kien pjuttost loġiku, għax kien l-aħjar mill-aħjar. Il-premju għoli, l-Istilla l-Kbira tas-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid, u weraq tal-ballut, xwabel u djamanti, ġew ippreżentati għall-ħsejjes ta" theddida tal-innu Nażista. Barra minn hekk, ingħataw erba" badges għal erba" mija, ħames mitt ajruplan, u għal erba" mija, ħames mitt tank. Dawn il-badges kienu wkoll deheb, u ħames mija anke bi djamanti ċkejkna.
  Hitler ħasad idejh Friedrich għal żmien twil u qal xi ħaġa b'entużjażmu ... It-tifel devora s-salib famuż b'għajnejh. Djamanti adorned weraq tal-ballut tal-platinu u hilts xabla. Ċifra tfaċċat fil-memorja tiegħi li anke slaleb kavallieri ordinarji bid-djamanti, sebgħa u għoxrin biss ordnijiet bħal dawn ġew mogħtija matul il-gwerra kollha. Ukoll, f'dan il-mument huwa saħansitra inqas ... Grad ogħla ta 'premju, is-Salib tal-Kavallier, fejn il-weraq tal-fidda huma sostitwiti minn dawk tad-deheb, għadu ma ġiex stabbilit.
  Madankollu, il-premjijiet ma waqfux hemm. Hitler ħabbar li Friedrich ingħata r-rank ta 'Maġġuri Field Marshal tal-Air Force u l-Gwardji SS, bl-għoti ta' armi personalizzati u bonus ta 'miljun u ħames mitt elf marka (l-ispiża ta' ħmistax-il Panther l-aktar ġdid).
  L-arma nominali kienet l-istess bħas-sabre mogħti lil Helga, magħmul mill-azzar ta" Damasku, b"għonq imżejjen b"mod sabiħ bid-djamanti u żmeraldi.
  Friedrich ma setax jirreżisti t-tentazzjoni u diversi drabi xejret arma denja tas-Sultan. Il-manku kien komdu, u s-sabre kien ibbilanċjat perfettament, u deher ħafif għal idejn boyish b'saħħtu.
  Imbagħad tkellem il-Ġeneral Amerikan Mankurt, li baqa" dieħel fl-istorja bħala l-awtur tal-espressjoni popolari: ħalli pajjiżi jkun żbaljat, imma dan hu pajjiżi!
  Barra minn hekk, dan il-kmandant sar famuż għall-moħqrija mostruża tiegħu, inkluż mal-priġunieri tal-gwerra.
  Mankurt qal bl-aħrax:
  - Barbarians Russi ħatfu ħafna art, u ħolqu kwartieri waħda enormi li fiha jsaltan mess etern. Kemm se jdum ir-reġim terroristiku tagħhom itturmenta sitta tal-umanità? Il-popli tar-Russja qed jistennew il-ħelsien u l-wasla fuq art tagħhom tal-armata tal-Ewropa ħielsa u l-Istati Uniti. U għalhekk, l-Amerika se tagħmel kull sforz biex tegħleb lill-USSR. Il-fluss tat-tagħmir u l-voluntiera tagħna minn madwar id-dinja se jintensifika u jiżdied! (applaws maltemp). Il-pajjiżi kollha tad-dinja magħqudin kontra l-kontaġju Bolxevik. Il-Mulej Alla u l-armata tas-sema huma magħna. Quddiem għar-rebħa!
  Ingli] warajh u wara dan, il-Fuhrer interrompa l-parti uffi/jali ta/-/erimonja, u [abbar il-bidu tal-ballun. Immedjatament, ħafna bniet u nisa dehru lesti biex jagħmlu koppja ta 'eroj famużi.
  Friedrich ried jagħżel lil Helga bħala sieħba, iżda hija rrifjutat bla mistenni - qal li l-użanza ma tordnax żfin ma 'msieħba, jew imsieħba fl-armi militari. Ukoll, għaliex it-tifel għażel mara oħra, speċjalment peress li n-nisa kollha hawn huma sbieħ - apparentement ġew magħżula apposta. Friedrich tbissem u żfen ħafif, iżda l-ħsibijiet tat-tifel kienu dwar xi ħaġa oħra.
  Allura huwa rċieva ordni għolja u issa huwa marixxall ewlieni ... Il-karriera tiegħu qed tiżdied, u f'termini tan-numru ta 'inġenji tal-ajru mwaqqa' u tankijiet mġarrfa, m'għandux ugwali fid-dinja! Jidher li kollox huwa tajjeb, iżda għal xi raġuni l-qtates qed jorbtu qalbhom ... Imma jekk nieħdu figuri magħrufa, pereżempju, Robert Artrois, il-prinċep tad-demm mill-fergħa rjali tal-Capetians. Wara kollox, huwa ġġieled kontra art twelidu ta 'Franza u ma sofra ftit, għalkemm id-demm tal-kompatrijotti tiegħu kien fuq idejh.
  U mijiet ta" eluf ta" Russi qed jiġġieldu fuq in-naħa tan-Nażisti. Anke l-Gran Duka Kirill Romanov ħabbar uffiċjalment l-appoġġ tiegħu għall-kampanja tal-Lvant u l-ħelsien tal-patrija mill-Bolxeviki. Ir-Romanovs huma għan-Nazis u l-pajjiżi tal-Punent warajhom.
  Ukoll, jekk il-prinċpijiet illustri, u t-Tielet Reich huma kontra Stalin, allura għala għandu jbati Frederick. Barra minn hekk, huwa possibbli li l-antenati tiegħu ma jgħixu xejn fl-USSR. Ukoll, ejja naħsbu b'mod loġiku... Wara kollox, il-kors tal-istorja diġà nbidel bl-aktar mod serju. Issa d-dinja qatt mhu se tkun differenti, għalhekk il-battalja ta 'Moska ntilfet mis-Sovjetiċi ... U dan xi jfisser? U l-fatt li, l-ewwelnett, f'dinja li nbidlet b'mod sinifikanti, il-probabbiltà li l-ġenituri tiegħu (mill-mod, imwielda fi bliet differenti) jiltaqgħu u jibdew familja tonqos drastikament. Iżda wkoll il-papà u l-omm ma twieldux fl-1947 ... Dan ifisser li l-probabbiltà li jiltaqgħu ma 'żewġ nanniet u żewġ nanniet se tkun saħansitra inqas!
  Barra minn hekk, kull tifel f'termini ta 'sett ta' ġeni huwa uniku u purament individwali. U dan ifisser li jekk il-mument tal-konċepiment jinbidel anke għal siegħa, jew saħansitra għaxar minuti, allura ma jibqax hu ... Mhux Friedrich b'personalità unika u sett ta 'ġeni, iżda kompletament differenti, forsi lanqas barra. tifel simili.
  Jiġifieri, l-intervent ta 'hitman fil-passat, skond il-loġika ta' l-affarijiet, għandu jwassal għall-għajbien ta 'min jikser il-liġijiet invjolabbli taż-żmien ... Jiġifieri, Friedrich, li sar il-favorit ta' Hitler, għandu sempliċement jisparixxi! U hu, u ħuh, u forsi ġenituri u oħrajn.
  Imma peress li l-ass żagħżugħ huwa ħaj, u b'saħħtu, b'saħħtu bħal ħaddieħor fuq din il-pjaneta sfortunata, allura forsi dan il-passat mhu d-dinja tiegħu xejn! Forsi dan lanqas hu l-univers tiegħu, xi tip ta" univers parallel, u anke b"dewmien ta" żmien. Jiġifieri, ma joqtolx lil Friedrich antenati tiegħu, mhux lill-kompatrijotti indiġeni tiegħu, iżda individwi aljeni li għandhom biss xebh ġenerali mal-passat astratt tat-tifel terminatur.
  Dan ifisser li hu, fil-fatt, mhuwiex traditur - biss persuna, bħal hitmen minn diversi sensiela ta 'fantaxjenza, li fil-passat juża l-għarfien tal-preżent, u anke mogħni bi providenza b'qawwa inkredibbli. Ukoll, jekk hu ddestinat li jkollu superpoteri, allura huwa sempliċement dnub li ma tużahomx! Ukoll, peress li d-destin, il-lemin tas-sema stess, bagħtu l-ewwel liż-Żgħażagħ Hitler, imbagħad lit-Tielet Reich, allura trid tagħmel kull sforz biex tagħmel karriera. Tajjeb li tkun maġġuri -field marshal ta' erbatax-il sena, tifel, imma ta' għoxrin ġenerali ġenerali, jew saħansitra field marshal, huwa aħjar. U min jaf, forsi t-Tielet Reich u l-Amerika fl-aħħar se jiddiġerixxu, u mbagħad ibnu jsir l-ewwel dittatur Dinji!
  Imbagħad f'daqqa waħda deher dak li ż-żagħżugħ l-inqas mistenni jara: Eugene Porsche ... Tall, sabiħ, b'saħħtu, anke ftit rustic u sorpriżament mhux aristokratiku għal bint wieħed mill-akbar magnates tat-Tielet Reich.
  Veru, għall-kuntrarju tal-laqgħa ta 'qabel, it-tfajla poġġiet dawk għaljin ħafna, bid-djamanti, iżda fl-istess ħin kienu trasparenti u ma jaħbux is-seħer ta' saqajn grazzjużi, għalkemm mhux żgħar.
  Minħabba t-takkuna għolja, it-tfajla diġà għolja dehret kważi ġgant. Friedrich innifsu kien żagħżugħ ordinarju u saħansitra iżgħar għall-età tiegħu, kien iqsar minnha, madwar tlieta u għoxrin, ħamsa u għoxrin ċentimetru, u b'kont meħud ta 'tkaken u aktar ...
  Friedrich kien saħansitra imbarazzat, x'jiġri jekk qatt ma jikber aktar minn din it-tifla ta' sitt liri (li rnexxielha lil missierha Porsche, wara kollox, mhux ġgant, għalkemm mhux magħruf x'tip ta' omm kienet, u li telgħet taħt id-dublett tagħha !), se jkun fuqu biex dejjem jqum. Iva, aħjar li hi, bħall-aħħar darba, marret barefoot ...
  Evgenia, madankollu, ħares lejn l-ass żagħżugħ b'ammirazzjoni, u ġġebbed idejha bewstu fuq ix-xufftejn:
  - Int il-kavallier tiegħi! Id-dawl mhux tal-art!
  Friedrich kien konfuż:
  - Iva jien....
  Eugene interrott:
  - M'hemmx bżonn ta' kliem! Inti jixirqilhom it-tifħir. U mhux biss bħala pilota .... - Bint it-tycoon ħadlu xagħarha. - Aħseb biss, għandek rigal meraviljuż ta 'inġinier u disinjatur. Issuġġerixxi ideat bħal dawn... Ġenju! Fuq Leonardo Davinci.
  Friedrich qallu:
  - Ukoll, iva! Naqbel, dan l-artist ma rebaħx gwerra waħda. Għalkemm il-kapolavuri tiegħu rebħu d-dinja kollha!
  Bdew jiżfnu. Evgenia kienet daqstant sabiħa, figure skater, iżda għal Volka dehret kbira wisq ... U l-fwieħa kienet riħa ta 'intossikazzjoni ... It-tifel, ħares lejn l-għonq tas-sider lussuż tagħha, ħass xewqa pjuttost naturali għal fiżikament b'saħħtu u żviluppat adoloxxenti. Iktar minn hekk, Helga bi sfida ippretendiet li ma tinnota xejn. Madankollu, il-ġenerazzjoni żagħżugħa tal-Ġermaniżi ġiet mgħallma li huwa indiċenti li mara tħoss u aktar u aktar li turi għira, u raġel, jekk huwa eroj tal-gwerra, huwa saħansitra obbligat iqarraq . X'għandek ittejjeb ir-razza! Kif qal Hitler: mhux dnub li mara miżżewġa twelled tarbija minn raġel ieħor, hemm min għandu data fiżika aħjar minn żewġha. Evgenia, madankollu, staqsiet bis-serjetà lit-tifel:
  - U fejn studjajt li taf il-prinċipji tal-kontroll tat-tankijiet u l-kanuni li jaħdmu għal rashom daqshekk tajjeb, ivvintaw tali know-hows?
  Friedrich ma setax u ma riedx jgħid il-verità, u lil tfajla mhux familjari, anki jekk missierha kien magnat, wieħed mill-aqwa għaxar nies l-aktar sinjuri fit-Tielet Reich u favorit ta 'Hitler u Goering. Huwa wieġeb evażiv:
  - Il-passatempi mit-tfulija għandhom rwol hawn ... Diversi letteratura xjentifika, ix-xewqa li jivvintaw! Mhuwiex meħtieġ li toqgħod fuq skrivanija biex toħloq xi ħaġa sensibbli ...
  Evgenia qabdet.
  - Iva, jiena nħobb ukoll l-isports, u fl-istess ħin niġbor, jew saħansitra tomgħod il-granit tax-xjenza ... Madankollu, is-Sinjura Piston tidher qisha far tal-uffiċċju?
  Friedrich, mikxuf snien tal-lupu, ikkonferma:
  - Iva, fuq far, u mhux biss kabinett, ma tidher qisha xejn! X'aktarx, anke int tista' titqabbel ...
  Evgeniya wissa:
  - Tqabbilx ma' baqra! Dik hija ħjiel diżgustanti!
  Friedrich filosofikament irrimarka:
  - Min ibbulja mhux fuq in-negozju, jieħu l-grad ta 'mogħża! Allura ... Għandna bazaar stupid.
  - Bazaar huwa slang? Evgenia raden. - B'mod ġenerali, id-diskors Ġermaniż jidher li huwa korrett, iżda b'xi mod ... Wisq korrett, enfasi mqiegħda eżattament, kliem ċar, tensjoni tad-diskors ... U m'hemm l-ebda aċċent, imma tħoss xi ħaġa mhux pjuttost indiġena f'din il-korrettezza .. .
  Friedrich ma wera l-ebda sinjal li kien inkwetat:
  - Nu u li ma 'dan? Forsi tissuspetta li kien spija Sovjetika, u li r-Russi taw għoxrin elf, flimkien ma" dawk Amerikani u nofs elf mill-ajruplan bla għadd tagħhom, biex jinfiltrawni fil-quċċata tat-Tielet Reich?
  Evgenia ħadet rasha.
  - Le, ma naħsibx hekk! Kien wisq, anke għar-Russi. Għalkemm hemm xi qal magħruf: ir-Russja ma tistax tinftiehem bil-moħħ. Imma hawn jidhirli xi ħaġa oħra, forsi int, kif tgħid ... Prodott tal-inġinerija ġenetika tal-SS. Xi tip ta' bniedem futur? Qrajt xogħlijiet xjentifiċi dwar il-ġenetika u naf li n-natura tal-bniedem tista" tinbidel, tittejjeb jew tiggrava b"intervent artifiċjali. U l-kwalitajiet superumani tiegħek ta" gwerriera... Huwa veru...
  Minflok ma wieġeb, Friedrich xeħet rasu mal-ħabiba għolja tiegħu u bewsha b"passjoni fuq xufftejha mimlija. Imbagħad qal:
  - Tagħtix ras sabiħa lilek innifsek. Jekk tibża li se tikseb tfal difettużi mingħandi, allura emmen li mhux hekk! B'mod ġenerali, nistgħu nibdlu s-suġġett tal-konversazzjoni.
  Evgenia qablet:
  - Huwa aħjar li tinbidel! Tkellem dwar tankijiet... B'mod partikolari, il-kwartieri ġenerali operattivi ewlenin immexxija minn Guderian ħarġu kompitu kompetittiv: żewġ tipi ta 'tankijiet... Bħal "Imperial Panther" medju b'kanun ta' 88 millimetru El 100 jew iqsar iżda li jtaqqab l-armatura, u armatura inklinata ta 'quddiem ta' mill-inqas 250 millimetru u tqila "Royal Tiger" b'kanun ta 'kalibru El100 105 mm, b'korazza ta' quddiem ta 'mill-inqas 300 ... Barra minn hekk, il-piż tal-ewwel tank mhuwiex aktar minn ħamsin tunnellata, u it-tieni huwa 65.
  Friedrich xotta b"disprezz, bħal iljun quddiem gopher:
  - Mhux reali xi ħaġa bħal din? Speċjalment meta wieħed iqis li sirt ħafna aktar faċli b'materjali skarsi, u l-bombi Alleati ma jeqredx l-artijiet tat-Tielet Reich!
  Eugenia wieġbet b"daqqa:
  - Fil-prinċipju, huwa possibbli, iżda ma kellniex ħin, jew aħjar m'għandniex ħin biex nagħmlu prototip fil-metall fil-ħin it-tajjeb. Inti b'xi mod tajtna l-għarfien brillanti tiegħek tard wisq. U Hitler irid li l-aħħar tankijiet jibdew jidħlu fis-servizz mal-armati tat-Tielet Reich din is-sena.
  L-ass żagħżugħ kien sorpriż:
  - Għaliex tieħu daqshekk ħin biex tagħmel prototip?
  It-tfajla qabdet.
  - Mhux ftit, speċjalment jekk il-mudell huwa fundamentalment ġdid ... Huwa bħal ħaġa folk: jekk issuq, taqa 'f'ravine!
  Friedrich ħaseb: ovvjament hemm problemi hawn ... Pereżempju, id-disinjaturi Sovjetiċi sofrew għal tant snin bil-ħolqien tat-tank IS-10, jew qattgħu sentejn sħaħ jimpenjaw it-T-54. Barra minn hekk, dan it-tank kien iddisinjat wara l-gwerra, u li kellu esperjenza fil-battalji tat-Tieni Gwerra Dinjija. Barra minn hekk, ma kienx mudell fundamentalment ġdid, iżda biss evoluzzjoni ulterjuri tat-T-34. Hawnhekk, pereżempju, it-T-44 ma kienx għal kollox suċċess u prattikament ma kienx użat fl-ostilitajiet ... Allura m'għandekx tistenna xi mirakli speċjali.
  It-tank Tiger, minħabba n-nuqqas ta 'esperjenza tal-Ġermaniżi fil-ħolqien ta' magni ta 'dan it-tip (sakemm, ovvjament, inti tgħodd ix-chassis, per eżempju, kien hemm diġà Kolossal 150-tunnellata maħluqa matul l-Ewwel Gwerra Dinjija).
  Friedrich irrimarka:
  - Huwa meħtieġ li tiddisinja fuq il-bażi tal-"Panther" diġà maħluqa -5, jew AG. L-undercarriage tiegħu jippermettilek li ġġorr pistola mhux biss ta 'kalibru 88 mm, iżda anke 128, jew 150 howitzers ...
  Evgenia tgħajjat.
  Imma dan huwa eżattament dak li nagħmlu! Madankollu, Porsche diġà għandha "Royal Tiger" tagħha stess, għalkemm b'kanuni ta 'kalibru ta' 88 millimetru. Imma forsi, bħala mudell intermedju, dan se jagħmel. Il-kompitu inizjali ta 'prenotazzjoni ta' 250 millimetru tlesta fiha, għalkemm il-piż huwa pjuttost kbir - 63 tunnellata. Min-naħa l-oħra, it-torri b'angolu kbir ħafna ta 'inklinazzjoni razzjonali tal-armatura, eleganti u razzjonalizzati... Jista' jkun possibbli li tirbaħ kompetizzjoni intermedja, iżda se jinqalgħu problemi fil-futur. Iżda skond l-għarfien tiegħek, huwa possibbli li jinħoloq tank li huwa impenetrabbli min-naħat kollha, u jeqred kwalunkwe difiża. Tabilħaqq, għal magna innovattiva, huwa importanti ħafna li jkollok biss protezzjoni tajba tal-ġenb, li, sfortunatament, il-Panther ma setgħetx tiftaħar biha għal żmien twil ħafna.
  Friedrich irrimarka:
  - Forsi, mhux se nmissu s-suġġett tat-tankijiet għalissa ... Jew aħjar, nispiċċaw niddiskutuha. Aħna professuri qodma jew guys u bniet żgħażagħ.
  Evgenia qablet:
  - Għandek raġun, bħal dejjem, ejja nitkellmu dwar xi ħaġa aktar sekulari. Per eżempju, dwar id-dar rjali Brittanika.
  Friedrich għamel grima.
  - Ukoll, is-suġġett! Iva, se jasal iż-żmien mill-Winsors ma jkun fadal xejn. Jew taħseb li, wara li ħatfu Moska, it-tankijiet tagħna mhux se jkunu jistgħu jippolverizzaw Londra diġà maqbuda?
  Evgenia xeħtet snienha:
  - Ukoll, ovvjament jistgħu!
  Wara l-ballun, ikla nobbli segwita bi platti sumptuous huma stess, iżda mingħajr xorb alkoħoliku qawwi. Xejn aktar b'saħħtu minn sitt gradi. Ukoll, allura Friedrich u Evgenia, kif jixraq lil raġel u tifla, irtiraw f'kamra separata.
  Għalkemm huwa ġeneralment aċċettat li blondes twal ma jvarjawx fit-temperament, Evgenia wriet l-oppost b'mod estremament konvinċenti għal diversi sigħat. Ukoll, Frederick, ovvjament, ukoll ma tilifx wiċċ. Għalhekk raqdu, jgħannqu sewwa.
  It-tifel ħolom li kien ninja Ġappuniż li rċieva ordni mingħand it-Tsar Russu Nicholas II biex joqtol il-mikado, jiġifieri l-imperatur.
  Friedrich ħolom li jitla 'mal-ħitan mhux maħduma, jaqbad mal-iċken xquq jew qasma b'subgħajh u saqajh. It-tifel daħal fil-palazz, fejn bdiet ġlieda qalila ...
  In-ninja żgħażagħ, bħas-soltu, imqatta ', stabbed, nefaħ l-irjus barra l-għedewwa ... Il-ħolma kienet kaotika wisq, wisq demm, qtugħ, u ftit tifsira. Barra minn hekk, bniet b'riġlejn vojta li jġorru x-xabla jaqbżu mal-post kollu... Fil-qosor...
  Irnexxielna torqod għal tlieta jew erba' sigħat mhux aktar ... Friedrich tqajjem minn tfajla messaġġiera tgħid:
  - Il-battalja tinsab fl-aqwa tagħha! M'hemm l-ebda nies insostitwibbli, ħlief għal nies bħalek, Friedrich Bismarck.
  It-tifel qabeż u mingħajr lanqas biss qal addiju, għaġġel lejn l-eqreb runway.
  U kif irriżulta, ma kienx għalxejn li ġie msejjaħ ... Ġenerali tal-Armata Rokossovsky irċieva ordni mingħand Stalin, mingħajr ma stenna l-konċentrazzjoni sħiħa tal-forzi, biex jagħmel strajk kontra l-grupp tal-armata ta 'Rommel. F'dan il-każ, il-kalkolu kien ibbażat fuq il-fatt li l-Ġermaniżi kienu għadhom ma kellhomx ħin biex jużaw it-truppi tagħhom għal attakk fuq Voronezh. Allura kien hemm ċans li twettaq kick baxx tul il-ġenb imġebbda, eżawriti minn battalji preċedenti tat-truppi Ġermaniżi.
  Friedrich kien imġiegħel joqgħod fuq il-Focken-Wulf, u mhux modifika ta 'attakk, iżda mudell ordinarju, b'erba' kanuni ta 'għoxrin millimetru u żewġ mitralji. Għalhekk, minħabba għaġla eċċessiva, it-tifel sab ruħu mingħajr l-arma li kienet uriet ruħha b'mod effettiv biex tiġġieled it-tankijiet. Veru, kien għad kellu għaxar bombi fil-fuselage ...
  Is-sema kien jaħraq ukoll, kien hemm ajruplani tal-attakk Sovjetiċi, u ġellieda Yaki-9. Madankollu, l-aħħar vetturi, minħabba protezzjoni fqira u sopravivenza, kienu wkoll vulnerabbli fuq medda twila, għal pistoli ta 'kalibru 20-mm. Friedrich l-ewwel taw lill-ġellieda l-qrun, li, ovvjament, kienu qabel l-Ilys aktar bil-mod. Erba' xkubetti tal-ajruplani, dik hija l-qawwa... L-ewwel żewġ tużżani jak waqgħu f'biċċiet, anke mingħajr ebda avviċinament għaqli għad-denb.
  Friedrich ma dawwarx, ma jimmanuvrax, huwa sempliċement biddel ftit il-kanuni tal-arja u ivvibra l-ġisem tal-magna enormi tiegħu.
  Ħamsa u għoxrin, sitta u għoxrin, sebgħa u għoxrin ... Mingħajr miss, għall-Yaks impudent, li, filwaqt li jsofru telf, madankollu ma jitfu, iżda saħansitra jippruvaw itellgħu l-veloċità ... Friedrich kien saħansitra xi ftit sorpriż għaliex, fil-letteratura militari Sovjetika, din il-magna glorjuża Fokken kienet daqshekk imnaqqsa -Wulf. Iva, hi twettaq dawra sħiħa f'22 sekonda kontra 19, għall-Yaks (u fil-modifika ħafifa, il-Yak huwa saħansitra kapaċi jagħmel dan għal 17-il sekonda!). Iżda Friedrich m'għandux għalfejn jimmanuvra, huwa sempliċement inaqqas u jtir lejhom. F'sekonda waħda, inti tista 'attwalment tbaxxi seba' sa tmien karozzi.
  Iż-żmien għal Friedrich fi stat ta 'trance miġġielda għadda bil-mod terriblement, u għandu ħin biex jaħseb u jneħħi l-munizzjon tiegħu. Fil-prinċipju, huwa ġeneralment aċċettat li anke l-ass l-aktar skillful, inkluż anke fenomeni bħal Rudel, ma jistax jinfluwenza serjament il-kors tal-gwerra. Hawnhekk fl-istorja reali, l-aqwa sitt ass Ġermaniżi qerdu armata sħiħa tal-ajru, iżda n-Nazis bla tama tilfu l-battalja għad-dominanza fl-atmosfera.
  Iżda f'dan il-każ, li jitfa' tant jaks f'post wieħed kontra raġel huwa mimli... Wieħed u sittin ġellied ġew maqtula f'inqas minn minuta . Eżatt hekk, il-ġwienaħ jaqgħu, jew il-ħġieġ armored tal-kabini jinkiser. Dan tal-aħħar huwa saħansitra agħar, peress li f'dan il-każ il-pilota ma jistax jiġi salvat. U diġà fadal ftit ass esperjenzati fl-Armata l-Ħamra.
  Fost il-vetturi li waqgħu, erbgħa kienu tal-gwardjani, li waqqgħu aktar minn ħames ajruplani... Imma għal darb'oħra dan ma għenx, għax Volka kien jaf fejn jolqot u kif... Bħal kaċċatur li jwaqqa' merħla wiżż minn fuq. pistola tal-magni. Dak hu, qatgħa, f'daqqa waħda, b'mod intuwittiv, istintivament tiddetermina u tidderieġi l-movimenti tal-kanna, lejn il-mira mixtieqa, meta l-ebda bulit wieħed ma jtajjar. Wiżż, u f'dan il-każ, ajruplani Sovjetiċi huma maqtula, u fejn il-kabina tal-piloti huma miksura, u minn bdoti meħjuta, itiru dritti għal ftit aktar ħin. Imma xi ġwienaħ qed jitilfu...
  Friedrich ftakar hawn films dwar cowboys Amerikani mmirati tajjeb, u l-film famuż b'diCaprio - "Fast but Dead!". Iżda f'dawk il-jiem, il-cowboys ta 'l-Istati Uniti ma kinux jafu magni awtomatiċi u pistoli ta' l-arja b'nar rapidu. Inkella, kienu jirrealizzaw x'arma mostruża f'termini tal-qawwa tal-qerda.
  Il-jaks fil-vista qrib spiċċaw u Friedrich qaleb għal Ila. Hawnhekk huwa aħjar li tattakkahom minn fuq, jew mill-emisfera ta 'wara. U jkun ottimali, ukoll, mingħajr ma titnaqqas id-distanza.
  Mod ieħor huwa li jisparaw il-ġwienaħ aktar fraġli, ma tistax hang armor fuqhom.
  IL-2 huwa mlaqqam humpbacked. Wara li t-tieni post ġie installat fih, sar aktar diffiċli għal Bidu li jispara karozza simili għal Bidu, iżda għat-tiratur, li pproteġi l-emisferu ta 'wara, iżda ... Naturalment, l-aerodinamika ta' dan l-ajruplan marret għall-agħar . Għalhekk, se jkun saħansitra aktar faċli magħhom ...
  Kien ikun iktar loġiku li Ilam iferrex f"direzzjonijiet differenti, imma hawn is-sistema... Insomma, bdiet billi għeleb lill-ajruplan leġġendarju tal-attakk. Madankollu, il-"Salamanders" -3 nimble diġà waslu fil-ħin. Huma ħadu wkoll il-ħama ...
  Friedrich saħansitra ħaseb li setgħu jaqbżuh, wara li ltaqgħu mal-jaks waqt li jkunu għadhom joqorbu ... Għalkemm, min jaf ... Il-bdoti tal-Luftwaffe mhumiex suldati Russi kuraġġużi, u ġeneralment ma jidħlux fil-battalja ikbar, imma forsi ħlief meta jkun hemm theddida serja wisq għall-forzi tal-art.
  Friedrich, madankollu, ukoll ma jesperjenzax problemi ... Bajja mill-kanuni fl-emisfera korazzata ta 'wara, jew ittapizza l-ġwienaħ - ir-riżultat huwa l-istess. U kif dawn il-karozzi mbagħad jinżlu, saħansitra jħallu marka fl-arja... Bħal strixxi fuq dahar ta" skjav imsawwat.
  Friedrich waqqa" sebgħa u tletin ħama u qabad żewġ Pedini oħra. Insiġ mill-ġdid, għalkemm ir-rekord preċedenti ta" mija u wieħed ma nkisirx. Huwa biss li l-ghadu fadal ajruplani. Issa waqqa" l-bombi u erġa" lura.
  It-tankijiet Sovjetiċi issa kienu fuq l-attakk, mingħajr l-appoġġ tal-avjazzjoni, u aktar u aktar tal-artillerija. Inġenji tal-ajru tal-attakk u bombi waqgħu fuqhom. Fortunatament għat-tankers Sovjetiċi, setgħu jużaw il-karatteristiċi tas-sewqan tal-vetturi. Iżda n-numru ta" ajruplani ta" kull tip baqa" jikber.
  Friedrich waqqa' l-bombi kollha tiegħu u daru lejn l-ajruport. Madankollu, irnexxielu jara l-Focken-Wulf-4 Rudel, il-famuż tank destroyer.
  L-ass żagħżugħ irritorna lejn l-ajruport "indiġenu" tiegħu, fejn kien qed jistennieh il-Pegasus-terminator Me-362.
  Friedrich, wara li niżel il-Focken-Wulf, għajjat lill-bdot tal-ġar:
  - Dak li għandu l-audacity li jsostni li l-F -490 huwa ġellied ħażin huwa gidba. M'hemmx ajruplani ħżiena, bdoti ħżiena biss.
  Il-ħruġ li jmiss kien imnaqqas esklussivament għall-ġlieda kontra t-tankijiet. Għalissa, il-Ġermaniżi ma kellhomx ħin biex iġibu fist qawwi biex jiltaqgħu ma 'l-armatura, u pilew fuq l-ajruplani.
  L-ekwipaġġi kuraġġużi tat-tankijiet Sovjetiċi kienu diġà qasmu l-linja ta" quddiem ragged, u attakkaw l-unità tal-infanterija, li kienet tikkonsisti minn voluntiera Għarab.
  Il-Musulmani, kuntrarjament għall-aspettattivi, ġġieldu bil-qalb u ma ħasbux li jaħarbu, iżda fl-istess ħin aġixxew b'mod estremament ineptly. B'mod partikolari, il-bazooka Amerikan intuża b'xi mod mhux b'mod uman, u aktar u aktar granati.
  Iżda l-attakk ta 'l-unitajiet Sovjetiċi fizzled out. Stormtroopers Faxxisti b'mod partikolari użaw bombi żgħar numerużi, b'charges iffurmati, idea kkupjata minn disinjaturi Sovjetiċi, iżda b'implimentazzjoni aktar skillful. Iżda t-tankers Sovjetiċi ma rċevewx ordni biex jiddendlu xibka minn fuq.
  U Friedrich biss ħawwel kanuni tal-arja fuq il-bjut. Din hija l-aktar tattika sempliċi. Punch mill-bokkaport tat-torri u r-rebħa tiegħek. U kemm-il karozzi jistgħu jintremew hekk jekk tolqot minn pjan orizzontali...
  U l-veloċità tat-tank ma tiffrankax jekk il-ġellied jolqot b'mod intuwittiv, mingħajr ma jimmira, fuq kapriċċ ...
  Huwa bħal simulatur b'tankijiet, inti biss għandek mod god, u kull sparatura hija preċiża, u tispara spiss, ħafna drabi ...
  Hawnhekk in-numru ta 'tankijiet imġarrfa qabeż il-ħamsin, sabiex Rudel qed jistrieħ ... Imma issa kelli nħares. Deher mill-ġenb "Widnejn". Sitt biċċiet maqtula, u ħalli l-bqija jeqirdu lis-Salamandri. B'mod ġenerali, dawn il-ħaddiema tal-qamħ jitħallew fil-battalja matul il-ġurnata, suwiċidju pur.
  It-tankijiet huma aktar importanti...
  Ritorn... Titjira fuq il-Focken-Wulf-4, u ħdejh hemm Helga.
  It-tifla staqsietu:
  - Ukoll, x'għoġbok Evgeniya?
  Friedrich xotta b"disprezz fir-radju:
  - Għal xiex inti jealous?
  It-tifla tgħajjat.
  - Mhux ovvja li le! Aħna ħielsa, u mhux miżżewġin. Biss nistaqsi min hu aħjar fis-sodda, jien jew lilha!
  Frederick wieġeb b"veemenza:
  - Ovvjament int! Inti m'intix daqshekk kbir, u ħafna aktar agili!
  Helga daħqet ferrieħa.
  - Ma stennejt xejn ieħor mingħandek! Imma ovvjament, l-aħjar ta 'kollha ... Fu hija far disinn, u waħda mill-ftit nisa mogħtija s-Salib tal-Kavallieri tas-Salib tal-Ħadid!
  Friedrich irrimarka:
  - Naħseb weraq tal-ballut, inti l-kantuniera!
  Il-battalja wriet li t-tifel kellu, forsi, raġun. Helga b'kunfidenza thrashed it-tankijiet. Milli jidher hi riedet tipprova li gwerrier jista 'jkun aktar f'daqqa minn gwerrier. Għalkemm, ovvjament, ma tistax titqabbel ma 'Friedrich.
  Dalwaqt dehru kolonni kbar ta" tankijiet ta" vetturi Ġermaniżi u Amerikani. Speċjalment nimble u jilgħab tank destroyers Amerikani "Witches" -3. Dan kien serju, speċjalment peress li l-vetturi Sovjetiċi kienu diġà ġew meqruda fil-biċċa l-kbira minn attakki mill-ajru. Il-Panther-5 irriżulta wkoll li kien problematiku ... Il-kanun ta 'nar rapidu b'kanna twila tiegħu u l-armatura ta' quddiem impenetrabbli ... Jidher li l-veloċità tax-shutter bdiet tfalli, l-ekwipaġġi tat-tankijiet Sovjetiċi. Xi wħud, ma semgħux lill-kmandanti, daru lura, jippruvaw jaħarbu minn dan l-infern teknotronika.
  U għal darb'oħra ritorn u tluq, attakk fuq tankijiet ...
  Diġà kien nofsinhar, kien qed jidlam... Il-kontrattakk tal-Armata l-Ħamra kien spiċċa barra. Hu u Helga ġew ridiretti lejn id-direzzjoni ta 'appoġġ, il-grupp ta' armati Ġermaniżi miexja lejn Ryazan. Fl-istess ħin, is-suldati ta" Vatutin fil-kaldarun ġew ippruvati wkoll jissikkaw ...
  Lejn il-lvant, il-Ġermaniżi għadhom qed javvanzaw bil-mod. Hawnhekk huma mfixkla mill-istamina tat-truppi Sovjetiċi, u l-linji difensivi tal-Front Steppa, anke jekk mhux daqshekk densi daqs fil-periferija ta 'Moska.
  Madankollu, it-truppi Nazisti kisbu aktar spazju għall-manuvra, u Goth ipprova jevita n-nodi prinċipali tad-difiża b'kolonni bħal dawn. F'xi postijiet, l-avvanz tal-unitajiet Ġermaniżi aċċellerat ...
  Friedrich staqsa lil Helga:
  Għajjien bit-tfajla tal-ħolm tiegħi?
  Il-gwerrier blond wieġeb:
  - Burdata ferrieħa tkeċċi l-għeja, aħjar milli jsawru l-baqar! Għalkemm l-għeja minflok il-ħalib tiġi ma timbotta mdemmija!
  Friedrich qabel:
  - M'għadx hemm trample fuq il-verità!
  Mal-lejl, iż-żagħżugħ kompla jtir, minkejja li s-sħab kien daħal fis-sema u niżlet ix-xita. Skont id-duttrina militari Ġermaniża, l-avjazzjoni kienet tintuża wkoll biex trażżan id-difiżi fuq quddiem ... U b'differenza mill-wieħed u erbgħin sena, il-Luftwaffe kellha ħafna ajruplani grazzi għall-għajnuna ta 'Pindostan.
  Friedrich issa kien jattakka bunkers, u miri saħansitra iżgħar ... Bil-lejl, il-battalja ma naqsetx, u t-truppi Sovjetiċi nedew kontrattakki. Ħallihom ikunu żgħar, u pjuttost kaotiċi, iżda mhux inqas qalbiena għal dan ...
  Bil-lejl, ħlief għall-iskwadra U-2, ma nstabu l-ebda miri tal-ajru. U bbumbardjaw il-bunkers... Ftit.
  Sa filgħodu tal-15 ta" Ottubru, 1947, faqqgħet battalja għall-belt u, fl-istess ħin, il-junction ferrovjarja: Elektrostal. Kien hemm sħun ħafna u, l-aktar importanti, Friedrich kien ingħaqad mill-ħabib inseparabbli tiegħu Helga.
  - Ukoll, liema kavallier kbir, aħna agħfas fuq l-għedewwa?
  Friedrich wieġeb bil-ferħ:
  - Il-bums qed jimbuttaw fil-post tal-birra, u qed nirbħu. U kif nirbħu...
  Il-belt ta' Elektrostal stess kienet imsaħħa b'mod diċenti. Minbarra l-unitajiet tal-armata, żewġ diviżjonijiet ġodda tal-NKVD ipparteċipaw ukoll fid-difiża tiegħu. Għalkemm dawn, b'mod ġenerali, ma kinux gwardjani militari ta 'elite bħall-SS, kienu armati kemm b'artillerija kif ukoll b'tankijiet ħfief.
  In-Nazis, min-naħa tagħhom, ippruvaw joħolqu l-kaldarun tagħhom stess ... Bypass iċ-ċittadella, ikopruha bil-qurdien ...
  Hawnhekk, ovvjament, l-appoġġ bl-ajru għandu rwol sinifikanti, speċjalment jekk l-għonq ikun miġbud.
  Helga, kif inhu tipiku ta" tfajla, assigurat:
  - Ir-rebħa tkun tagħna! Lesti l-islitta tiegħek għas-sajf!
  Friedrich qabel:
  - U mhux biss fis-sajf! Se nużaw tankijiet tqal u qxur tal-arja.
  It-tifel ħaseb li kienu lura fl-armata ta 'Mainstein, iżda l-aktar Rommel popolari huwa aktar famuż fil-Punent. Peress li matul il-battalja ż-żagħżugħ aġixxa aktar fi trance, immexxi minn spirtu infernali, allura għaliex m"għandux jiftakar l-għemil glorjuż ta" dan il-kmandant. Huwa aktar pjaċevoli li tiftakar l-Ingliżi msawwta milli r-Russi megħluba!
  Rommel, wara li laħaq il-Linja Marret, induna li kien f""pożizzjoni ċentrali" Napoleonika bejn żewġ armati tal-għadu u issa seta", billi jagħti daqqa deċiżiva, jegħleb lil wieħed minnhom u mbagħad biss idur u jiffaċċja t-tieni.
  Friedrich ċaqlaq bejnu u bejn ruħu: Napuljun, għalkemm Leo Tolstoy iddubita minnu, bla dubju kien kmandant u ħakkiem kbir. Speċjalment jekk tħares lejn il-kisbiet. Biss hu ma żammhomx. Hitler għal dik il-kwistjoni, saħansitra agħar .... Iżda fil-prinċipju, tista 'tqabbel il-Fuhrer ma' Napuljun!
  Il-kmandant tat-talent Rommel fehem ukoll xi ħaġa oħra: l-Amerikani u l-Franċiżi mxew lejn il-lvant lejn iċ-ċentru tat-Tuneżija u żammew il-Gorges Dorsali tal-Lvant f'Fonduk, Faid u Gafs, li jkopru l-Gorges Dorsali tal-Punent 60-70 mil lejn il-punent.
  Deher li kieku t-truppi Italo-Ġermaniżi qabdu lil Faid u Gafsa u mbagħad marru lejn il-punent wara Feriana u Kasserine, setgħu marru dritti lejn il-bażi enormi tal-provvista Amerikana u l-kwartieri ġenerali tagħhom f'Tebesse. F'Tebesse, it-truppi Italo-Ġermaniżi sabu ruħhom 'il bogħod lejn il-punent tal-linja alleata fit-Tuneżija u prattikament fuq il-komunikazzjonijiet tagħhom stess. Jekk imbagħad Rommel dawwar it-tankijiet tiegħu u bagħathom lejn it-tramuntana lejn il-baħar, mitt mil minn dan il-post, il-Ġermaniżi setgħu jaqtgħu l-armata Alleata kollha fit-Tuneżija jew iġġiegħelhom jirtiraw lejn Alġiers.
  Il-ħsibijiet ta" Friedrich ġew interrotti bid-dehra ta" żewġ Laggs li jaħarbu minn wara s-sħab... Dawn qed jiġu kkunsmati... U mbagħad tiri immirati tajjeb lejn l-armi tan-nar... Huwa biss jista" jispara hekk... Erba" Yaks oħra... u hemm, iva.... U issa, fil-Katyusha, nar ... Sabiex il-frammenti jtiru fid-direzzjonijiet kollha ... Lanċjar tal-ġett ieħor ... Allura Helga qed tipprova mill-ġenb. Għajjatlu:
  - Eroj, ejja nimbuttaw aktar!
  . KAPITOLU 20
  Il-missjoni ta 'Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova fid-dinja parallela għadha ma ntemmitx.
  Il-Ġermaniżi kienu qed javvanzaw fid-direzzjoni tal-belt ta" Gorky. Ħaduh f"dawran sħiħ. Tifel u tifla kienu qed jiddefendu din il-belt kbira.
  Moska kompletament imdawra u soffokata. In-Nazis diġà qabżu l-Kremlin f'postijiet. Is-sitwazzjoni tal-kapitali tal-USSR kienet prattikament bla tama. Il-qxur tal-gwarniġjon ta 'Moska kienu waslu fi tmiemhom. U bil-waqgħa tal-kapitali, kienet tkun gwerra oħra.
  Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova ġġieldu għall-belt fuq il-Volga.
  It-tifel u t-tifla, bħal dejjem, jinsabu f"burdata ta" ġlied.
  Huma jisparaw u jkantaw:
  Il-pijunieri ma jaqtgħux qalbhom
  Ma jibżgħux mit-tortura...
  Bħall-ajkli jiġġieldu
  Nibgħat il-Fritz għall-infern!
  
  Ħafna minnhom huma eroj
  Ħafna tfal tal-ġenn...
  Jekk għandek bżonn tmur fil-formazzjoni -
  Tagħbija tal-magna!
  U issa tifel li jidher ta 'madwar tnax-il sena, iżda fil-fatt veteran imwebbes, li diġà għandu ħafna snin, Oleg Rybachenko ta dawra, wara li ħasad lin-Nazis.
  U mbagħad kif jitfa" granata lejn l-għadu b"siequ vojta.
  U ferrex il-Fritz fid-direzzjonijiet kollha.
  Imbagħad it-tifel se jkanta:
  - Jiena gwerriera Russu fuq l-irkopptejn tas-savages,
  Għedewwa tar-Russja, jien se niknes minn wiċċ l-art!
  Margarita, din it-tfajla-eroj, titfa" wkoll qattiel rigal tal-mewt b"sieqha vojta. Huwa se knock out massa ta 'Nazis, u chirp:
  - Għal Rus' kbir!
  U għal darb'oħra kif tidħaq.
  Tifel u tifla jiġġieldu b"mod erojku. Għalkemm il-gwerra hija kważi mitlufa. Il-Ġermaniżi diġà sabu Orenburg u għafsu l-Armata l-Ħamra kull fejn setgħu.
  B'mod aktar preċiż, Orenburg ilha tittieħed. Kastell wieħed biss għadu wieqaf hemm. In-Nazis diġà ddawru lil Ufa.
  Barra minn hekk, it-truppi tagħhom min-Nofsinhar diġà qed joqorbu lejn Kazan. Is-sitwazzjoni hija aktar minn kritika.
  U s-sitwazzjoni hija aggravata mill-fatt li samurai qed jiġu mil-lvant u fl-Asja Ċentrali diġà ngħaqdu mal-Ġermaniżi.
  Imma t-tfal kuraġġużi tal-ġlieda waqgħu. Huma jemmnu fir-rebħa tagħhom. Jew għallinqas huma lesti li jmutu b"rashom għolja. Madankollu, kif hi l-mewt? Huma immortali!
  U ilhom tfal għal snin. U x'imkien hemm dinjiet u missjonijiet oħra.
  Oleg jagħti xutt ieħor. Imbagħad jitfa" granata b"saqajh vojta u jkanta:
  - Stalin se jkun magħna għal dejjem!
  Margarita tefgħet il-Fritz u tgħajjat:
  - Alla ħares! Dan il-kannibali lilna!
  U t-tifla b"rabja tefgħet granata b"sieqha vojta.
  Oleg Rybachenko irrimarka b'mod pjuttost loġiku:
  - Aħna lkoll kannibali sa ċertu punt!
  U t-tifel tefa" l-preżent tal-mewt b"saqajh vojt.
  Margarita qablet ma" dan:
  - Sa ċertu punt, iva!
  U nediet ukoll qattiel bis-sieq vojta, li minnu ħabtu flimkien żewġ karozzi Ġermaniżi.
  Oleg Rybachenko spara u ħaseb li s-sitwazzjoni fl-USSR, forsi, kienet diġà bla tama u ma tantx kien hemm bżonn li ssir gwerra. Huwa għalhekk li joqtlu n-nies għal xejn.
  It-tifel tefa" żewġ granati b"siequ vojta. Hit-caterpillar, it-tankijiet Ġermaniżi tas-serje "E", ħabtu flimkien.
  It-Tfal Terminator kanta:
  - Meta jasal iż-żmien
  Se niġġieldu bil-kuraġġ!
  Il-qawmien tal-ġellieda filgħodu -
  U tiġġieled sew!
  It-tifel, fil-fatt, kien lest li jkisser kull armata fi ftit minuti.
  Margarita tefgħet ukoll saqajha vojta l-preżent tal-mewt u tgħajjat:
  - Għal Great Rus'!
  It-tfal huma ġellieda tant kuraġġużi li ħadd mhu se jitfarrakhom. Huma ġellieda daqshekk kbar.
  It-tifel u t-tifla, bħal dejjem, huma eċċitati ħafna. U magħhom kuraġġ, unur u kuraġġ. Jiġġieldu kontra n-Nazis bħal titani. U jidher ċar li l-għadu mhux se jgħaddi, fejn joqgħodu bħal blata. Forsi anke xi ħaġa aktar b'saħħitha minn blat u monolith.
  Margarita, sparat, qalet:
  -Ejja nkunu champions tad-dinja
  Aħna ġganti tal-iskola sekondarja!
  U t-tfajla terġa" tniedi rigal tal-mewt b"sieqha mikxufa u mnaqqxa. U mgħaffeġ lill-għadu.
  Din it-tfajla hija tant friska, ma tista 'tuża xejn kontriha.
  Peress li m'hemm l-ebda riċeviment kontra ruttam. Għalkemm, dan mhux ruttam, iżda xi ħaġa saħansitra aktar letali u kessaħ.
  Oleg Rybachenko, sparar, croaked:
  - Jien mhux tifel, jien super tifel u se nkun fuq kulħadd fid-dinja!
  U għal darb"oħra, kif jitfa" embolu distruttiv ta" splussivi b"siequ vojta. U għal darb'oħra żewġ tankijiet Ġermaniżi jaħbtu flimkien.
  Il-gwerrier żagħżugħ huwa mwaqqaf b'mod kombatattiv ħafna. Imma jħoss li hawn ma tistax tkisser il-warrani bil-frosta. Għalkemm m'hemm l-ebda sitwazzjonijiet bla tama, kif ukoll avversarji invincible, ukoll.
  It-tifel ftakar kif ħareġ bid-ditti għall-elezzjonijiet presidenzjali fil-Belarus:
  Is-sitt darba li tisma 'nonsense mhix interessanti,
  U ma nifhimx kemm nemmen "papà"!
  Paradise wiegħed li jibni Lukashenka -
  Imma flimkien mad-dawl, immorru fid-dlam!
  Iva, kienet sfida għas-sistema u l-kult tal-personalità. Tabilħaqq, għaliex pajjiż Ewropew għandu jittollera dittatur, bħallikieku fil-Medju Evu?
  Iva, u Stalin huwa wkoll dittatur, u f'dan l-univers huwa gradwalment inaqqas il-gwerra biex jegħleb ...
  Tfal-eroj iġġieldu għal tlett ijiem oħra. Sadanittant, in-Nazis dawru Kazan u ħadu Ufa.
  Il-ġlied kien diġà qed iseħħ fil-Kremlin innifsu. Erba" tfajliet sħaħar iġġieldu man-Nażisti bl-użu ta" xwabel u diski rqaq biex jitfgħu, b"saqajn vojta.
  Il-Kremlin ġarrbet ħsara kbira mill-qxur ta" "Sturmlions", "Sturmtigers", bumbardamenti u kanuni enormi.
  Stalin innifsu, ovvjament, għadu Sverdlovsk. U l-pożizzjoni tal-USSR tidher kważi bla tama. Iżda għalissa, il-Banner l-Aħmar għadha tittella" fuq il-kapitali tar-Russja, li jfisser li mhux kollox jintilef!
  In-nies jemmnu li l-punt ta 'bidla wasal biex jasal!
  Natasha taqta" lill-Għarbi bin-nofs. Jitfa" disk b"siequ vojta u jgħajjat:
  - Glorja lill-Patrija immortali! Hitler ma jistax ikisserna!
  Zoya qatgħet ukoll lill-faxxista b"żewġ sabres u qata":
  - Le, tkissirniex!
  Wara dan, saqajha mikxufa tefgħet diska qattiela lejn in-Nażisti.
  U koppja ta 'ġellieda suwed waqgħu mill-ħajt meqrud tal-Kremlin.
  Aurora sparat aktar. Hija sparat rari, iżda b'mod preċiż. U mbagħad nediet is-sabres tagħha. U kwiekeb u svastikas rqaq li jaqtgħu tellgħu minn saqajha vojta.
  U hawn Svetlana se tarmi diska li jaqtgħu bis-sieq vojta tagħha, u taqta 'l-Fritz. Imbagħad hu jkanta:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat huwa d-difensur tal-Patrija, Perun huwa suldat!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Eroj ta 'Ru' jiġbor allarm!
  Hawn l-erba" jiġġieldu. Kważi Moska kollha diġà ttieħdet, il-provvisti tal-munizzjon waslu fi tmiemhom. U subien u bniet Russi qed imutu. Imma ma jaqtgħux qalbhom. Għalkemm kemm dam l-assedju.
  Il-bniet fuq il-ħajt tal-Kremlin qed jiġġieldu. Bħal nies sinjuri. U minkejja Diċembru, huma barefoot u bikini wieħed. Imma ma jħossux il-kesħa. Għall-kuntrarju, l-enerġija tagħhom tiżdied biss.
  U diski li jaqtgħu u ċatti ħafna jtiru minn sieq vojta. Li huma mqattgħin minn truppi barranin tal-Wehrmacht.
  Il-ġellieda jiġġieldu bħal eroj tal-gwerra. U bi ħwejjeġ minimi. Sbuħijiet bħal dawn mhumiex imbarazzati la mit-tankijiet enormi tas-serje E u AG, u lanqas minn invenzjonijiet terribbli oħra tan-Nazis.
  L-ebda tfajla mhi xi ħaġa li tista" tegħleb kull forma ta" faxxiżmu. Anke jekk huwa perfett bħal f'din id-dinja.
  Natasha qatgħet b"sejf, tefgħet diska b"sieq vojta, qatgħet lin-Nazi u kantat:
  - Kemm hu sabiħ li tgħix f'pajjiż Sovjetiku,
  U kemm hi sabiħa li tfarrak il-Wehrmacht!
  Zoya, li għaddiet mill-mitħna bis-sabres tagħha, irrimarkat:
  - Il-Wehrmacht saret b'saħħitha bl-uġigħ! Hawnhekk qed niddefendu l-Kremlin!
  U t-tfajla tefgħet b"saqajha vojta asterisk laqat lill-Fritz.
  Imbagħad kantat:
  - Din hija kaċċa selvaġġa għall-għedewwa!
  U mbagħad hemm Aurora fil-battalja. Ukoll, it-tifla hija ħamra u friska. Fir-riħ tax-xitwa, ix-xagħar tagħha aħmar tar-ram jitfarrak bħal banner tal-battalja. Le, tifla bħal din mhux se titgħawweġ quddiem ħadd.
  U mit-tefgħa tas-sieq vojta tagħha, taqta" l-laħam u d-demm, itir l-iktar disk li jaqta".
  Taqta" l-iġsma tal-avversarji. U Aurora tgħajjat:
  - Jien tifla super!
  U kif tidher Svetlana fil-battalja?
  Dan it-terminatur Blonde huwa sempliċiment nar fiendish, u tornado ta 'annihilation.
  U sorpriża fatali tittajjar minn sieqha vojta wkoll. U tifla b'veloċità sħiħa fi ġlieda.
  L-erbgħa kollha fil-battalja. U m"għandha la tirtira u lanqas taqta" qalbha.
  Huma erba 'sħaħar - biss super! Kwartett reali ta" qerda ta" kollox u ta" kulħadd!
  Il-ġellieda għandhom is-settur tad-difiża. Iżda l-Kremlin huwa kbir u ma jistax jirreżisti kullimkien. Il-forzi huma inugwali ħafna.
  Natasha irrimarkat bi dwejjaq:
  Noqtlu, ma nirbħux!
  U t-tifla reġgħet tefgħet charge fatali b"sieqha vojta.
  Zoya loġikament irrimarka, u qatgħet l-għadu:
  - Ma tistax tirbaħ kollox... Sakemm f'logħba tal-kompjuter!
  U t-tifla ta" xagħar tad-deheb reġgħet tefgħet id-diska tal-mewt.
  Aurora, qatgħet lill-avversarji bis-sabres tagħha, xeħtet:
  - Ir-rebħa, nemmen, se tkun tagħna! F'isem ir-Russja Qaddisa!
  U mit-tefgħa ta" saqajha vojta, itir rigal tal-qerda.
  U l-qatgħa Nazis jaqgħu.
  U mbagħad Svetlana fil-battalja. Qatgħat lill-faxxisti bit-temi tiegħu. U jaġixxi b'mod estremament, jew saħansitra b'mod infinit. Saqajha vojta huma tant b'aġilità. U uri qerda terribbli.
  U mbagħad it-tfajla tkanta:
  - Glorja lill-Patrija u dinjiet ġodda!
  U għal darb"oħra, minn saqajha vojta, itir is-sorpriża tal-mewt.
  U hawn Natasha reġgħet qiegħda fil-battalja. U jaqta" l-Fritz, tiġri bħal kometa. U jgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu:
  - Glorja lill-akbar Patrija!
  U x-xwabel tagħha jitilgħu bħal lawn mower.
  U t-tifla saħansitra tkanta:
  - Kun igglorifikat ir-Russja bħal għal sekli sħaħ,
  Il-ħolma tagħna ssir realtà!
  U t-tfajla tat boomerang qawwi bl-għarqub vojt. U dawwar, u qatgħet tużżana irjus suwed u swarthy.
  Naturalment, il-bniet ma qatlux lill-Ġermaniżi, iżda lill-unitajiet kolonjali li ntużaw kontrihom. Iżda l-ġellieda anki minn dan cooler biss.
  Huma frizzanti u frisky.
  Natasha għal darb'oħra tnaqqas l-għedewwa. U hi barefoot, tarmi affarijiet bħal dawn.
  U jgħajjat:
  - Stalin u glorja!
  U mbagħad Zoya. Ukoll kif teħles wieħed qattiel. U saqajha mikxufa beżqu l-messaġġ tal-mewt.
  U l-gwerrier kif jgħajjat:
  - Għal Patrija bħal tagħna, mhux tal-biża li tmut!
  U allura Aurora se teħodha wkoll u tidħol fil-battalja. U wkoll b'saqajn vojta se tniedi boomerang. U tifforma mill-ġdid l-għedewwa.
  Imbagħad, waqt li jkanta:
  - Għar-Rus Sovjetika! X'se jaħkem fuq l-univers!
  U mbagħad fil-battalja Svetlana. Ukoll tifla li ma tistax titwaqqaf u ma titnaqqasx. Ara kif tħabbat. Huwa biss li ma nistax insalva minn tali gwerrier!
  U b"saqajn vojta titfa" pakketti fatali. U hi toqtol lill-għedewwa tagħha mingħajr ħniena.
  Għalkemm imbagħad Yarile tista" titlob għalihom. Jew forsi Perun. Huwa diffiċli għall-midinbin wara l-mewt, is-saltna ta 'Chernobog tistenniehom! Iżda huwa saħansitra interessanti bil-mod tiegħu - il-gwerer għaddejjin il-ħin kollu! U tant ġlied! Mela forsi ma jaqbilx li nibku d-destin tal-midinbin wisq?
  Svetlana saħansitra ħassitha xi ftit umoristiċi: mhux se għira lill-Insara - dawn se jiġu mċaħħda minn ħafna ferħ fl-eternità. Anke dak li kellhom fuq il-pjaneta Dinja.
  Ah, midinbin foqra! U aktar sfortunati twajbin!
  U t-tfajla terġa" titfa" l-preżent tal-mewt b"sieqha mikxufa u vojta. Imbagħad jgħid:
  - Id-dinja se tkun tagħna! Glorja lir-Russja!
  Natasha ġibdet farfett triplu bix-xwabel tagħha u ċapret:
  - Jalla jkun hemm glorja eterna tar-Russja kbira!
  U saqajha mikxufa donnhom jarmu l-qattiel u l-uniku. Wara dan, l-għarqub vojt tat-tifla laqat il-forehead ta 'raġel iswed, u waqqa' lilu mill-ħajt, u ħames Għarab oħra.
  Li jmiss fil-ġlieda huwa Zoya. M'hemm xejn li jwaqqafha. Hija tissielet mal-hordes Nazisti. U tonfoq mitħna triplu. Il-ġellieda maqtugħin minnha jaqgħu.
  Imbagħad it-tfajla tgħid:
  - Eternal Rus', se tkun ma' Svarog!
  U jmiss lill-imsieħba tiegħu.
  Li jmiss fil-battalja hija Aurora. Hi swept bħal pantera. Qatgħet lil kulħadd. U b"saqajn vojta nediet rigal tal-mewt. Qatgħet ħafna faxxisti u kantat:
  - Għall-ogħla forma tal-Patrija!
  U mbagħad fil-battalja u Svetlana. Kif taqta" l-għedewwa. U jaħdem tajjeb ħafna.
  Wara dan, rigal tal-mewt itir minn sieqha vojta. U jaqta" sew lin-Nażisti, bħal xagħar tal-leħja tal-barbier.
  U t-tfajla tgħajjat:
  - L-età tiegħi u l-verità tiegħi! Glorja lir-Russja l-Kbira!
  Iva, dawn l-erba" jiġġieldu tassew b"mod erojku. Imma erba" sbuħija barefoot u kważi mikxufa ma jistgħux jirbħu t-Tieni Gwerra Dinjija. U għalhekk Moska waqgħet.
  Il-bniet ħarġu mill-kapital maqbud, użaw kemm ix-xwabel tagħhom kif ukoll il-mantell tal-inviżibilità.
  B'mod ġenerali, huma kapaċi ħafna. Bniet tal-og[la inizjattiva, li ma jistg[ux jinstabu itwal u isbah.
  U Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova ħallew il-belt maqbuda ta 'Gorky.
  In-Nazis, sfortunatament, irnexxielhom kważi kullimkien.
  It-tifel u t-tfajla telqu, u tefgħu labar fuq il-mixi b'saqajn vojta, sterminaw lill-Fritz.
  Oleg Rybachenko kanta:
  - Le, il-viġilanti mhux se jisparixxi,
  Il-ħarsa ta" falkun, ajkla...
  Il-vuċi tan-nies hija sonoruża -
  Il-whisper se jfarrak is-serp!
  
  Nemmen li d-dinja kollha se tqum -
  Se jkun hemm tmiem il-faxxiżmu...
  U x-xemx tiddi
  Il-mod, li jdawwal il-komuniżmu!
  Margarita tefgħet ftit labar b"subgħajha saqajha vojta u kkonfermat:
  - Le, mhux se fade!
  U sparat tifqigħ minn machine gun, scything isfel żewġ tużżani faxxisti.
  Dawn huma t-tfal. Iebsa, li ma titħawwadx. Għalkemm tassew, din mhix dik it-tip ta 'gwerra. U jridu jaħarbu.
  Moska waqgħet, waqgħet il-belt ta 'Gorky. In-Nazis qed jattakkaw Kazan. Din hija l-aħħar belt Sovjetika fuq il-Volga. Ir-reżistenza hija erojka, iżda aktar u aktar, u aktar ta 'sens ta' nuqqas ta 'tama.
  In-Nazis kisbu tankijiet piramidali aktar avvanzati mis-serje AG, li l-ebda arma Sovjetika ma tista' tippenetra. U dan, irrid ngħid, huwa ħażin ħafna.
  Biss meta s-saqajn vojta tat-tifel u l-bniet jitfgħu granati lejn il-caterpillars li l-mostri Ġermaniżi jaħbtu. Imma x'tista' tagħmel koppja waħda biss meta kważi d-dinja kollha ħarġet kontra l-USSR!
  Oleg Rybachenko tefa' granata b'sieq vojta, imbutta l-AG-50 u l-AG-75 bi foreheads, wara li qal:
  - Jekk il-fortizza tkun fit-triq,
  L-ghadu bena...
  Huwa meħtieġ li bypass minn wara -
  Ħudha mingħajr sparatura!
  Margarita qablet ma" dan:
  - Gwerra qerq hija ħaġa kbira! Speċjalment jekk il-forzi huma inugwali!
  Oleg Rybachenko irrimarka:
  - U lgħabt l-istrateġija Entente. B'armi ugwali, huwa qered mija u erbatax-il miljun suldat ghadu, u hu stess tilef biss żero. Allura, minħabba tattiċi, tista 'fil-fatt tiġġieled kontra d-dinja kollha!
  Margarita qablet ma" dan:
  - Pjuttost possibbli! U tiġġieled u tirbaħ!
  Oleg Rybachenko tefa' l-labar b'subgħajh vojta. Huwa qatel tliet tużżani faxxisti u qal:
  - Se nirbħu f'isem ir-Russja Mqaddsa!
  It-tifel u t-tifla komplew il-ġirja tagħhom ... Alas, il-forzi huma verament wisq inugwali.
  Kazan kien meqrud minn kull tip ta 'armi. Stalin ordna li tinżamm sal-aħħar qatra tad-demm. Iżda fir-realtà, l-ispirtu ta 'ġlied ta' l-Armata l-Ħamra wara l-waqgħa ta 'Moska kien miksur wisq. Kulħadd ried imut dejjem inqas. Iva, u n-Nazis huma wisq superjuri fin-numri u fl-armi.
  U l-ajruplani bil-ġett tagħhom qed jibbumbardjaw l-ibliet u l-irħula kollha li n-Nazi għadhom ma rnexxielhomx jokkupaw.
  Qabel ma Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova laħqu Kazan, din il-belt waqgħet.
  Ufa ttieħdet ukoll. Għalhekk, minkejja x-xitwa ħarxa, in-Nażisti kienu qed jimxu lejn Sverdlovsk.
  Il-kwartieri ġenerali ta" Stalin kien jinsab hemmhekk. U mil-lvant telgħu s-samurai. Il-Ġappuniżi huma b'saħħithom ukoll.
  Il-ġellieda tagħhom huma speċjalment perikolużi - bniet ninja. Minkejja x-xitwa Siberja, huma jgħaġġlu mill-borra barefoot, u huma stess qegħdin fl-istess malji. Huwa tal-biża 'saħansitra timmaġina ġellieda bħal dawn. Għalkemm huma sbieħ ħafna.
  Hawn wieħed minnhom b'xagħar blu, ieħor bl-isfar, it-tielet bl-aħmar, ir-raba' bl-abjad.
  Dawn huma l-isbaħ qattiela. Jaħdmu b'xabla waħda, u jitfgħu diski rqaq jew chakras lill-infanterija. U l-isplussivi ninja jintefgħu kontra t-tankijiet - huma biss daqs piżelli, iżda l-itqal tankijiet Sovjetiċi jtiru 'l fuq u jaqtgħuhom.
  Anke l-IS-7 formidabbli, bniet ninja mhumiex tfixkil. Huma ġellieda ta 'ordni tant għoli li anke l-gwardji huma bla saħħa kontrihom.
  Hawn tifla ninja b"xagħar blu, tefgħet piżelli u tliet tankijiet Sovjetiċi f"daqqa b"saqajha vojta, tellgħet għoli, u splodiet f"partijiet.
  U mbagħad hemm tfajla b"xagħar isfar u b"sieq vojta titfa" piżelli. U għal darb'oħra, il-karozzi Sovjetiċi jtiru f'direzzjonijiet differenti, u jfarrku f'kejkijiet. Ejja ngħidu ġellieda bħal dawn hawn - anki l-aktar kavallier qalbieni se jkun mistħoqq quddiemhom.
  Iżda fil-battalja, u tifla Ninja b'xagħar aħmar. Eżatt bħal tarmi piżelli qattiel b'saqajn vojta. U mill-hit tagħha, infaqgħet l-armatura tal-IS-12 enormi.
  Din hija t-tfajla terminator.
  U mbagħad tifla ninja b'xagħar abjad. Bl-istess mod se jeħodha, u bil-qawwa kollha se jitfa" x-xwabel tiegħu fil-ġellieda tal-Armata l-Ħamra. Qattahom u ikanta:
  - Jien mhux insett patetiku, ninja, imma mhux fekruna!
  U għal darb'oħra fil-battalja, l-erba 'bniet qattiel.
  L-Armata l-Ħamra qed titlef il-gwerra fuq il-fronti kollha. Imma xorta nipprova jiġġieled.
  Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova jiġġerrew mill-borra tax-xitwa. Huma tfal foqra barefoot. Għal korpi immortali, il-ġlata mhix daqshekk terribbli. Biex jimirdu jew xi ħaġa biex jaqbdu riħ, dawn is-supermen ma jistgħux jiffriżaw. Iżda l-istess, meta tersaq lejn l-Urali, il-ġlata hija spjaċevoli, u gidma l-għarqbejn vojta tat-tfal.
  Oleg sfortunatament irrimarka:
  - Ma tafx x'inhu l-agħar - il-bard u l-ġuħ, jew ir-realizzazzjoni li l-patrija sagra tiegħek qed titlef!
  Margarita b"mod pjuttost loġiku irrimarkat:
  - Għalina, il-kesħa u l-ġuħ m'huma xejn ... Imma l-fatt li tlifna man-Nazis huwa fil-fatt ħażin!
  Oleg qabel ma' dan:
  - Ma tmurx għall-agħar! B'mod ġenerali, għaliex it-Tielet Reich ġeneralment jirnexxi aktar f'universi paralleli milli f'tagħna?
  Margarita għamlet suppożizzjoni loġika:
  - Għax in-Nazis huma b'saħħithom ħafna u organizzati. U konna xxurtjati ħafna drabi. Speċjalment ma' Stalingrad!
  Oleg Rybachenko ta ballun tas-silġ bis-sieq vojta u rrimarka:
  - Iva, konna xxurtjati ħafna ma' Stalingrad! Il-Fritz infushom telgħu b'mod iblah fin-nassa!
  Marguerite imsajjar:
  - Jipprova ma jidħolx fl-inkwiet,
  Sabiex ma titħawwadx u ma tintilefx ...
  Ikun meħtieġ li tinġabar Penny għal Penny,
  Jew aħjar titwieled mill-ġdid!
  Tfal tul it-triq, attakkaw stakkament ta 'Nazis. Inqatel aktar minn mitt suldat. Wieħed tħalla fil-magħluq. Margarita ġiegħlet liż-żagħżugħ ibes il-pettijiet elastiċi ħafna tagħhom, aħmar mill-kesħa. Għamilha b"mod meekly. U qal li l-Ġermaniżi kienu diġà qed jersqu lejn Sverdlovsk u jdawruh.
  Oleg irrimarka:
  - Hija stramba li inti u jien Margot huma aktar mgħaġġla, iżda xi ħaġa tiċċaqlaq bħal nies ordinarji jew saħansitra aktar bil-mod!
  Margaret qablet:
  - Maqbuda f'mewġa ta' telfa! Apparentement f'dan l-univers kollox huwa kontra l-USSR. Anke n-natura u l-ispazju!
  Oleg imbagħad issuġġerixxa:
  - U jekk huwa trivjali għalina li noqtlu Hitler?
  Margarita ħadet rasha negattivament.
  - L-iper-witch ma tatniex ordni bħal din! Mela ejja nagħmlu mingħajr l-awto-attività. Barra minn hekk, x'jagħti?
  Oleg Rybachenko wieġeb b'fiduċja:
  - Ħafna! Barra minn hekk, il-Fuhrer, dan huwa l-Fuhrer fl-Afrika!
  Margaret ssuġġeriet:
  - Ejja niġġieldu fuq quddiem għalissa, u mbagħad, bi spejjeż ta' Hitler, naraw! Kif jgħidu - għaġġel bil-mod!
  Oleg kanta:
  - Il-veloċità hija tajba, tkissirx iċ-skarpell ... Ir-raġel mhuwiex woodpecker, u miġnun bil-għaġla!
  It-tifel u t-tifla ġrew bl-awrina kollha tagħhom. U rnexxielha tgħaġġel lejn Sverdlovsk. U bdew jiddefendu l-belt imqabbda min-Nażisti.
  Attakk segwit wieħed wara l-ieħor.
  It-tfal kienu barefoot. Margarita tinsab f'tunika, u Oleg Rybachenko huwa tifel bi xorts. Iżda ġġieldu bħall-aktar eroj reali u bla tgħawwiġ.
  Oleg tefa' labra b'saqajh vojta, nifed lil Fritz fil-gerżuma u qaxxar:
  Mhux se naqtgħu pulzier art!
  Margarita tefgħet granata b"sieqha vojta u tgħajjat:
  - Mhux qatra, mhux span, mhux ċentimetru!
  Tifel u tifla ġġieldu fil-kesħa. U magħhom kien hemm pijunieri oħra. U wkoll ħafna huma barefoot minkejja l-kesħa selvaġġa. U jekk it-tfal immortali ma jibżgħux mill-ġlata selvaġġa, fi kwalunkwe każ, ma jistgħux iweġġgħu, allura huwa pjuttost perikoluż għal tfal ordinarji.
  Hawn pijunier barefoot li subgħajh kienu blu mill-kesħa, kellu riħ f"snienu, u xedaq minfuħ. It-tifel għandu ħafna wġigħ. Iżda minkejja dan, huwa furiously jieħu mazz granati, u jitfa 'taħt it-tank Nazisti, u hu stess jaqa' mtaqqab minn fqigħ ta' machine-gun.
  Dan huwa tifel kuraġġuż...
  Jew tifla, li saqajha mikxufin jixegħlu bħal peprin iskarlatina, timbotta minjiera taħt il-caterpillars tal-mastodonti Ġermaniżi. Hi stess tmut, tibki:
  - Għall-Patrija u Stalin!
  Hija uġigħ ħafna li tkun barefoot fix-xitwa, fis-Siberja, meta ma tkunx protett minn laħam immortali.
  Anke Oleg u Margarita fi ġlata qawwija mhumiex daqshekk kuntenti li jkunu nofshom mikxufa. Imma jitbissmu u jkantaw, iridu jferrħu lill-ġuvini:
  - Eh, ġlata, ġlata, tiffriżax,
  tiffriżax! Iż-żiemel tiegħi! Iż-żiemel tiegħi!
  White-maned!
  Is-subien u l-bniet, ħawwdu saqajhom ħomor u blu mill-kesħa qarsa, kantaw:
  Il-borra mhux se twaqqafna! Il-ġlata mhux se jegħlibna! Aħna l-pijunieri tal-Fritz! Il-faxxista se jkun imsawwat iebes!
  It-tfal qed jiġġieldu tajjeb! Iżda forzi inugwali bi tbatija. Stalin ħarab minn Sverdlovsk imdawra għal Novosibirsk. Madankollu, il-Ġappuniżi diġà qed jersqu lejn din il-belt mil-lvant. Lanqas biss jibżgħu mill-ġlata tas-Siberja.
  Iva, il-gwerra waslet fi tmiemha.
  Iżda l-pijunieri ma jaqtgħux qalbhom. U anke fi żminijiet diffiċli, it-tfal ikantaw bil-qalb;
  Aħna l-pijunieri tat-tfal tal-komuniżmu -
  Nar, tinda u bugle li jdoqq!
  Invażjoni tal-faxxiżmu kkritikat -
  Min jistenna rotta furjuża!
  
  X"tlifna f"dawn il-battalji?
  U mbagħad fil-battalji ma 'l-ghadu akkwistati?
  Konna konna biss tfal tad-dinja -
  U issa l-ġellieda tal-art nattiva!
  
  Imma Hitler għamel pass lejn il-kapital tagħna,
  Waqqa bombi mingħajr ma tgħodd il-kaskata!
  Aħna l-Patrija saħansitra isbaħ mis-sema -
  Issa waslet inżul ix-xemx imdemmi!
  
  Aħna se nirrispondu għall-aggressjoni bl-aħrax -
  Għalkemm huma stess huma żgħar fl-istatura!
  Imma x-xabla f'idejn żagħżugħ fraġli -
  Aktar b'saħħithom mill-leġjuni ta 'Satana!
  
  Ħalli t-tankijiet jgħaġġlu valanga wara valanga,
  U naqsmu l-azzarin fi tlieta!
  Ħalli l-pulizija jimmiraw lejn wara,
  Imma Alla Qaddis jikkastigahom bil-biża!
  
  Dak li ddeċidejna? tagħmel ix-xogħol tad-dinja
  U għal dan, sfortunatament, kelli nispara!
  Il-kalma diġà hija disgustanti.
  Hemm ukoll il-vjolenza!
  
  Mat-tifla niġru barefoot flimkien -
  Anke jekk ħarġet is-silġ, ġirja tas-silġ tinħaraq bħall-faħam!
  Imma tibżax, taf it-tfal -
  Il-faxxista se jiġi misjuq bil-kuraġġ fit-tebut b'balal!
  
  Hawn poġġew il-kumpanija vili Fritz,
  U l-kumplament tal-kodardi huma fil-ġirja!
  Aħna nfarrku l-infanterija bħal scythe fil-battalja -
  Aħna m'aħniex tfixkil għas-sjuf żgħar!
  
  Il-kisba tar-rebħa, se tkun f'Mejju,
  Issa l-Blizzard huwa tax-xewk, borra iebsa!
  It-tifel huwa barefoot, oħtu barefoot,
  Fi ċraret, it-tfal iltaqgħu mal-aqwa żmien!
  
  Minn fejn ġejjin dawn is-setgħat?
  Isporta l-uġigħ u l-kesħa, dik il-ħtieġa!
  Meta ħabib kejjel il-qiegħ tal-qabar,
  Meta ħabib groans - I se die!
  
  Kristu berikna l-pijunieri,
  Huwa qal, il-Patrija hija mogħtija lilek minn Alla!
  Din hija l-ewwel fidi ta" kulħadd,
  Sovjetiku, pajjiż sagru!
  U jmutu bit-tbissim fuq xofftejhom. It-tfal ma jafux id-dgħjufija... Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova ġġieldu għal ġimgħa sħiħa. Iżda Sverdlovsk waqa '. Parti mill-gwarniġjon ċedew - tħossok sitwazzjoni bla tama. Il-pijunieri biss irrifjutaw li kapitulaw.
  U numru żgħir ta 'ġuvini kuraġġużi, barefoot marru fuq avvanz iddisprat. Huma ġrew permezz ta 'snowdrifts, litteralment blu mill-kesħa terribbli. U mietu taħt mitralji u kanuni.
  Oleg Rybachenko u Margarita wkoll kisbu pjuttost scratched, iżda xorta ħarbu minn Sverdlovsk. Imbagħad morna Novosibirsk. Ġlata, xitwa, iljieli twal.
  It-tifel u t-tifla jiġru lejhom, huma mdejqin u rrabjati ħafna.
  Margaret irrimarkat:
  - L-hyperwitch jista 'jgħin din id-dinja! U mbagħad jirbħu n-Nażisti! Din hija tassew inġustizzja universali!
  Oleg Rybachenko qabeż ogħla, mibrum f'daqqa ta' seba' darbiet, u rrimarka b'mod pjuttost loġiku:
  - B'mod ġenerali, hemm ftit ġustizzja fid-dinja! Pereżempju, l-anzjani għala jbatu? U, kważi mingħajr eċċezzjoni! U meta persuna tkun żgħira, tpejjep u tixrob, u saħansitra tagħmel l-affarijiet agħar, u tkun b'saħħitha! Fejn hi l-ġustizzja li jbatu l-anzjani?
  Margarita qablet malajr ma" dan:
  - M'hemm l-ebda ġustizzja fl-univers!
  Oleg Rybachenko staqsa kemmxejn inġenwin:
  - U Alla fejn qed iħares?
  Margarita, din it-tfajla barefoot b"tunika mtaqqba, issuġġeriet:
  - Probabbilment, aħna stess irridu nsiru bħall-allat, sabiex il-ġustizzja tirrenja fid-dinja! Dan hu l-għerf tal-Ħallieq!
  Oleg Rybachenko ikkonferma b'fiduċja:
  - Nemmen li se nqajmu l-mejtin!
  Terminator Girl ikkonfermat:
  - Iva, nemmen fiha, ovvjament!
  It-tfal ġrew lejn Novosibirsk u ħadu sehem fid-difiża ta 'din il-belt.
  Huma ġġieldu kważi fl-aħħar belt kbira taħt il-kontroll tal-Armata l-Ħamra.
  Stalin kien diġà nnegozja ma 'Hitler, aċċetta li jċedi jekk is-sigurtà personali tiegħu kienet garantita. Il-Fuhrer kien lest għal dan, speċjalment jekk il-partiġjani kkalmaw.
  Il-Ġappuniżi kienu diġà daħlu f'Novosibirsk mil-lvant. Allura ma kien hemm prattikament l-ebda ċans ta 'ħarba. L-USSR kienet qed tmut.
  Oleg Rybachenko u Margarita Korshunova sparaw lejn in-Nazis, tefgħu granati b'saqajn vojta. U kienu għadhom jittamaw għal xi ħaġa.
  Maġenbhom kien hemm il-pijunieri. Fil-ġlata severa fis-Siberja, it-tfal kollha kienu barefoot u fl-uniformijiet tal-pijunieri tas-sajf b'rabtiet. Mietu bħal eroj.
  Saqajhom kienu ħomor bħal saqajn wiżż, u saqajhom saru blu.
  Iżda l-pijunieri ma qatgħux qalbhom.
  Se jċedu għall-faxxiżmu!
  Oleg Rybachenko tefa' granata b'sieq boyish vojta. Imbotta tliet tankijiet Ġermaniżi f"daqqa b"rasu u jsejjes:
  - Nemmen fir-rebħa!
  Margarita tefgħet ukoll rigal qattiel b"subgħajha vojta u ċapret:
  - Emmint ukoll, u se nemmen sal-aħħar!
  U ġġieldu għall-aħħar belt Sovjetika bil-furja tad-disprament. U madankollu ma kinux se jitgħawweġ.
  Oleg Rybachenko, sabiex iferraħ lit-tfal pijunieri ffriżati kważi fatali, kanta b'entużjażmu kbir;
  Jiena gwerriera żagħżugħa ta' Omm ir-Russja,
  Pajjiżi qawwija, Patrijiet tal-pajjiżi kollha...
  M'hemm l-ebda art twelid fl-univers, kun af li hija aktar sabiħa,
  Taħt il-muntanja, Stalin rabat ingravata!
  Li tkun pijunier huwa ferħ u sejħa,
  Wara kollox, dan ifisser li inti qaddej tal-pajjiż.
  U tista 'timmultiplika l-univers -
  Jeqirdu l-makkinazzjonijiet tal-infern-Satana.
  Meta daħal is-sajf wieħed u erbgħin
  Il-maltempata bir-ragħad ta" Ġunju twerwer għalina...
  Ma rridux li r-reġjun isir fqir,
  Għall-kuntentizza, emmen - il-Patrija hija maħluqa!
  Bi tfajla, qed nistennew lin-Nazis f"imbuttata,
  Aħna ltqajna machine gun qabel dak.
  U għad-dejjaq tal-ġenn ta" Hitler,
  L-istakkament tagħna jegħleb b"suċċess lin-Nażisti!
  Il-ħabibiet mikxufin imqaxxrin,
  Is-silġ diġà qed ixekkel taħt il-lingwata vojta.
  Mill-kesħa u l-rovina saru blu,
  Imma n-nar qaddis isaħħan ruħna!
  Aħna tħabbat mingħajr ma nafu l-miżuri tal-avversarji,
  Ma nagħtux mistrieħ lejl u nhar!
  Huma jtiru lejn l-iskaluni fi grupp ta 'granati,
  U uffiċjali bi xkubetta sniper.
  Imkien il-faxxisti ma jistgħu jsibu appoġġ,
  Il-pijunier, l-istakkament qalbiena tagħna...
  Kapaċi, jekk għandek bżonn taqta 'muntanji,
  Hawn it-tankijiet ta" Hitler jaħarqu bħal xemgħat.
  In-nies f'daqqa ta' furja ngħaqdu -
  Għall-ġustizzja, kuraġġ u unur.
  U m'hemm l-ebda sikka fil-baħar tal-maltempati -
  Li jġegħelna noqogħdu bilqiegħda!
  Dħalna f'Berlin, qed ningħaqdu mal-Komsomol,
  Mill-stomping barefoot mal-bniet id-dinja kollha!
  Nieħdu n-nifs għasel tar-rebħa f"Mejju tas-sema,
  Issa sar etern, is-suċċess qawwi tagħna!
  
  
  
  
  . ALEXANDRU III GĦEX TMIENNA U SITTIN SENA
  Ir-re saħħaħ l-imperu ekonomikament ukoll. Ma kien hemm l-ebda rewwixti u l-ebda rivoluzzjoni, għalhekk l-ekonomija kienet fi tkabbir kostanti. U r-Russja mill-Ewwel Gwerra Dinjija u l-popolazzjoni kellhom aktar minħabba mortalità aktar baxxa u l-annessjoni tar-reġjuni tat-tramuntana taċ-Ċina u l-Korea. U l-armata kienet akbar. U l-ewwel tankijiet ħfief fis-serje dehru, u ħafna ajruplani ta 'marki differenti.
  Alas, Alessandru III ma għex biex jirbaħ fl-Ewwel Gwerra Dinjija, iżda Nikola II diġà kiseb dan.
  Is-sultan il-ġdid kellu tron solidu, mara oħra, eredi kbira, mitejn u tmenin miljun ruħ, u żewġ miljuni u nofs suldat fi stati ta" paċi.
  Allura inti tista 'tiġġieled bil-kuraġġ u skillfully! Barra minn hekk, ir-Russi għandhom ukoll tankijiet b'magni ħfief, iżda għadhom kif dehru u tqal. Ġie żviluppat minn iben Mendeleev.
  Allura twaqqafx l-armata rjali!
  Nicholas II daħal fil-gwerra mal-Ġermaniżi u l-Awstrijaċi... Truppi Russi qabdu l-Galicia, Bukovina, u kkaġunaw sensiela ta" telfiet lill-Awstrijaċi. Għall-ewwel ġew imsawta fil-Prussja tal-Lvant, iżda mbagħad ħadu vendetta u qatgħu lil Koenigsberg. L-alleati imbuttaw lill-Ġermaniżi 'l bogħod minn Pariġi... Truppi Russi ħadu Krakovja, u li għandhom superjorità numerika, minkejja x-xitwa, komplew l-offensiva, resqin lejn Budapest. Il-Ġermanja offriet, meta rat li kienet riħa ta" telfa għall-paċi fuq termini moderati.
  Il-Ġermaniżi qablu li jagħtu lir-Russja Klaipeda, u parti mill-art fil-Polonja, kif ukoll li jħallsu indennizz. Franza ngħatat lura parti mit-territorju li qabel kien maqbud taħt Bismarck, u ftit mid-Danimarka.
  L-Awstrija-Ungerija ċediet il-Galicia, parti minn Bukovina u Krakovja. Imma l-imperu ma waqax. Ir-Russja reġgħet kisbet l-artijiet tas-Slavi, dak kollu li darba kien parti minn Kievan Rus, u espandiet ir-renju tal-Polonja.
  It-Türkiye u l-Ġappun ma kellhomx ħin biex jidħlu fil-gwerra, kif għamlet l-Italja. Jiġifieri l-Ewwel Gwerra Dinjija, fil-fatt, ma kinitx teżisti. Allura ftit battikata. Nikola II saħħaħ l-awtorità tiegħu u mbagħad ħakmu b'mod paċifiku għal żmien pjuttost twil.
  Ir-Russja, madankollu, wettqet gwerra fl-Afganistan - fl-aħħar qasmetha mal-Ingliżi. Imbagħad l-Iran kien maqsum mal-Gran Brittanja.
  Ir-Russja għalhekk espandiet il-possedimenti tagħha. Imma waslet il-kriżi ekonomika u d-Depressjoni l-Kbira tal-1929... Fl-1931, il-Ġappun, f'alleanza mat-Turkija, beda gwerra kontra r-Russja tsarista. Imma fir-realtà kien suwiċidju. Il-flotta tsarist fil-Paċifiku taħt il-kmand ta 'Kolchak għelbet lill-Ġappuniżi. U l-armata ta 'l-art kienet ġeneralment ħafna drabi aktar b'saħħitha.
  L-istess jista" jingħad dwar it-Torok. Huma telgħu ċar mhux kontra dak l-għadu.
  Ir-Russja Tsarista setgħet tħoll truppi u taqbad il-Ġappun. U mbagħad it-truppi Russi fl-aħħar okkupaw it-Turkija. Hekk spiċċat l-era tal-Imperu Ottoman.
  U Tsar Nicholas II żied il-glorja tiegħu u l-qawwa tar-Russja. Dan l-imperatur glorjuż ħakem sal-1936 u miet ukoll fi tmienja u sittin.
  Huwa kien suċċessur minn Alexei II. B'mod ġenerali, raġel kompletament b'saħħtu ta 'tnejn u tletin sena. Ommu kienet differenti, allura Alessandru t-Tielet ma ppermettiex żwieġ fatali.
  Alexei II temm il-konkwista tal-Arabja Sawdija billi qasmet mal-Gran Brittanja.
  Wilhelm II iddeċieda fuq it-tron fil-Ġermanja sal-1941. Dan il-monarka ilu fil-poter wieħed u ħamsin sena! Pjuttost twil!
  Imma hawn fuq it-tron hemm ibnu Ferdinand. Ma riħa bħal Hitler. Storja oħra.
  Sakemm ikun hemm il-paċi. Il-kolonji kollha kienu maqsuma. Mussolini rebaħ l-Etjopja.
  M'hemm xejn aktar x'taqsam... Il-Gran Brittanja, madankollu, għaddejja minn żminijiet diffiċli. U jinsab fi kriżi ekonomika.
  U għalhekk Ferdinand ippropona lil Alexei II biex jaqsam il-possedimenti kolonjali ta" Franza u l-Gran Brittanja. Bħal, fil-fatt, kemm tista" tħares lejn dawn l-artijiet.
  B"hekk Mussolini, Ferdinandu u Alexei II fasslu l-patt tagħhom.
  Imma ovvjament, anke sa dak iż-żmien ir-Russja kienet diġà rnexxielha tirbaħ kważi ċ-Ċina kollha u ssir aktar b'saħħitha minn kulħadd ħafna drabi fl-ekonomija, fl-isfera militari, u fil-popolazzjoni.
  Tsar Alexei approva, b'mod ġenerali, proposta bħal din u ddeċieda li flimkien jibdew.
  Ferdinand ma kienx għadu żgħir. U kien attent.
  Madankollu, fil-15 ta" Mejju, 1945, bdiet il-gwerra. Il-Ġermaniżi reġgħu ċċaqalqu
  Kontra l-Belġju...
  U l-armata tsarist għaddiet mill-kolonji Brittaniċi u ġrew mill-Eġittu.
  Ir-Russja kellha għaxar miljun suldat u ħames mitt diviżjoni, u b'kunfidenza
  Rebaħ. Deher li ħadd ma seta" jwaqqafha.
  F'xahrejn, l-armata tsarist qabdet l-Indja, in-Nofsinhar tal-Iran, il-possedimenti tal-Ingliżi fl-Għarabja Sawdija, l-Eġittu, is-Sudan, il-biċċa l-kbira tal-Indokina.
  Iżda l-Ġermaniżi setgħu biss jokkupaw il-Belġju, u fil-periferija ta 'Pariġi twaqqfu. L-Olanda wkoll daħlet fil-gwerra.
  Ir-Russja Tsarista għal xahrejn oħra ħatfet il-possedimenti tal-Gran Brittanja fl-Asja, u spiċċat l-Indoneżja. Imbagħad niżlet fl-Awstralja, għaddiet mill-Afrika.
  Il-Ġermaniżi ppruvaw jieħdu Pariġi, iżda l-attakk tagħhom ġie mwarrab. Madankollu, il-gwerra kienet mitlufa. L-Italja ħadet ukoll il-possedimenti Afrikani tal-Gran Brittanja u Franza.
  Fil-ħames xahar biss bdew jaslu t-truppi zaristi fl-Ewropa. S'issa, il-battalji kienu fl-aqwa tagħha fl-Afrika u l-Awstralja, iżda diġà spiċċaw. L-Awstrija-Ungerija, imdgħajfa ħafna bit-telf tal-art, daħlet ukoll fil-gwerra min-naħa tal-koalizzjoni.
  Il-Ġermaniżi setgħu jaqbdu l-Olanda. U tejbu l-pożizzjoni tagħhom.
  Għal xahrejn oħra, ir-Russja tsarista lestiet il-qbid tal-Awstralja u l-Afrika. U biss fl-aħħar ta 'Novembru, biss fil-kesħa, bdiet offensiva ġdida tat-truppi Ġermaniżi-Russi, li tevita Pariġi.
  F'dan il-każ, il-forzi kienu diġà wisq inugwali. It-truppi Franċiż-Ingliż ġew megħluba. U Pariġi hija mdawra.
  U fis-sena l-ġdida, il-gwarniġġjon kapitulat ... Imbagħad it-truppi tsarist u Ġermaniżi qabdu Franza kollha fi tliet ġimgħat. Imbagħad beda l-bumbardament tal-Gran Brittanja ... U l-kolonji kollha nqabdu mill-koalizzjoni.
  Il-Gran Brittanja f'Mejju 1946 diġà, tiġi fsada u knocked out mill-bombi
  Kapitulat.
  Hekk intemmet gwerra kbira oħra. Ir-Russja ħadet kważi l-kolonji kollha. Il-Ġermanja rċeviet relattivament ftit, l-Italja qabdet xi ħaġa, l-Awstrija-Ungerija kisbet biċċa simbolika.
  Minkejja l-fatt li l-Ġermaniżi stennew kolonji kbar, u l-Marokk biss irċieva ħafna inqas fl-intier tiegħu, il-Ġermanja inkludiet fil-kompożizzjoni tagħha: il-Belġju, l-Olanda, u Franza sa Port de Calais.
  Barra minn hekk, ir-Russja tsarista rritornat lill-Ġermaniż lin-Namibja u dak li qabel kellhom.
  Fil-qosor, aħna b'xi mod sibna u rrikonċiljajna ...
  Waslet il-paċi... Fl-1953, ir-Russja kellha bomba atomika, u sena wara, il-Ġermanja. L-Istati Uniti rċeviet armi nukleari fl-1960.
  B"hekk inħoloq il-bilanċ tal-biża".
  U fl-1955, l-ewwel cosmonaut Russu tellgħu fl-ispazju, itir madwar il-ballun. U fl-1961, ir-Russi poġġew is-sieq fuq il-qamar.
  U fl-1983 lejn Mars! L-Amerikani tellgħu lejn il-qamar fl-1971, u l-Ġermaniżi fl-1984. L-Awstrija-Ungerija u l-Ġermanja ingħaqdu fi stat wieħed. L-Isvezja u n-Norveġja saru parti mir-Russja b'awtonomija u awto-gvern.
  Pajjiżi oħra gradwalment tilfu l-indipendenza tagħhom.
  Fl-1987, il-kosmonawti Russi tellgħu lejn Venere l-muntanji. Fl-1992 fuq il-Merkurju. U fl-1999, Pluto.
  Is-sistema solari ġiet mhaddma.
  Kien hemm tliet imperi nukleari: il-Ġermanja l-Kbira, l-Istati Uniti u r-Russja l-Kbira.
  Alexei II miet ukoll fl-età ta" tmienja u sittin sena fl-1972. Warajh ibnu Alessandru r-raba". Dan is-sultan kellu wieħed u erbgħin sena fiż-żmien tat-tlugħ fuq it-tron. Stramba, imma Alexander ir-raba wkoll għadda tmienja u sittin sena u miet fl-1999. U ibnu Vladimir III tela' fuq it-tron. Fl-2013, ġew iċċelebrati erba' mitt sena tad-dinastija Romanov.
  S'issa, ir-Russja wieqfa sod fuq saqajha. Iżda fid-dinja għad hemm il-Ġermanja u l-Istati Uniti l-kompetituri tagħha. L-imperu Tsarist, flimkien mal-kolonji, jinkludi ftit aktar minn nofs it-territorju tad-dinja u aktar minn żewġ terzi tal-popolazzjoni tad-dinja. Ir-Russja hija b'saħħitha, iżda għadha mhix l-unika waħda.
  Regoli Russja, Vladimir it-tielet fl-2019 għalaq sebgħa u sittin sena. Ħafna qed jistaqsu jekk hux se jgħix, bħall-rejiet preċedenti, għal tmienja u sittin sena, jew hux se jinterrompi dawn il-kumbinazzjonijiet strambi?!
  Sadanittant, fir-Russja qed jiġu żviluppati armi anti-nukleari. Huwa ċar li mhux se jkun hemm armi nukleari, u r-Russja se tlaħħaq kompletament mal-Ġermanja u l-Istati Uniti. Għandha aktar popolazzjoni u aktar suldati. U l-kwalità tal-armi hija aħjar!
  Iżda filwaqt li hemm armi nukleari, u mhux kollha għadhom ġew maħkuma. Iżda qed jiżviluppaw armi anti-nukleari b'mod attiv ħafna, għalhekk hemm ċerti ċansijiet ta 'rebħ.
  
  IL-WAQGĦA TA" ĠIBRALTAR
  Id-dittatur Spanjol Franco, b"kuntrast mal-istorja reali, qabel li t-truppi Ġermaniżi jattakkaw il-fortizza Ingliża ta" Ġibiltà. Bi skambju, Spanja rċeviet xi artijiet Brittaniċi u Franċiżi fl-Afrika.
  L-attakk taħt il-kmand ta 'Mainstein seħħ bil-lejl mill-25 ta' Novembru, 1940 sa 26. Kif irriżulta, l-Ingliżi ma kinux pjuttost lesti għal mossa militari bħal din, u n-Nazi rnexxielhom jaqbdu fortizza daqshekk qawwija minn daqqa ta 'ħarta.
  Il-waqgħa tagħha kellha impatt sinifikanti fuq il-kors tal-gwerra. Il-Wehrmacht setgħet tittrasferixxi forzi fuq l-iqsar distanza lejn l-Afrika, u l-Ingliżi ġew imblukkati milli jidħlu fil-Baħar Mediterran mill-Lvant.
  Il-kmand Ġermaniż bagħat diversi diviżjonijiet lejn l-Afrika ekwatorjali. Barra minn hekk, il-korp ta" Rommel ġie trasferit lejn il-Libja, ftit xhur qabel mir-realtà.
  L-Ingliżi, min-naħa tagħhom, abbandunaw l-offensiva kontra t-Taljani fl-Etjopja u bdew isaħħu l-pożizzjonijiet tagħhom fl-Eġittu. Madankollu, Rommel irnexxielu jasal quddiemhom, u bħala riżultat ta" attakk preventiv, għeleb lit-truppi kolonjali, qabad Lixandra u l-Kajr. Il-pożizzjoni tal-Gran Brittanja fl-Afrika saret aktar ikkumplikata. Il-Ġermaniżi kienu diġà laħqu l-Kanal ta" Suez u heddew li javvanzaw aktar lejn il-Lvant Nofsani. Barra minn hekk, sar possibbli li nimxu lejn is-Sudan.
  Veru, l-affarijiet tat-Taljani fil-Greċja ma tantx kellhom suċċess, iżda l-approċċ ta 'forzi addizzjonali mill-Ġermanja salva s-sitwazzjoni.
  Hitler kellu dilemma: li jattakka lill-USSR jew li jtemm il-Gran Brittanja? Is-suċċessi tal-Wehrmacht fl-Afrika wasslu għat-tieni deċiżjoni - li jħottu idejhom fil-Punent. Għalkemm il-preparazzjonijiet militari tal-USSR ispiraw biża 'fil-Fuhrer.
  L-Armata l-Ħamra kienet qed tissaħħaħ, iżda l-Ġermaniżi lanqas ma kienu qed joqogħdu bilqiegħda. Il-produzzjoni tat-tankijiet fl-1941 irdoppjat meta mqabbla mal-1940, u l-avjazzjoni żdiedet bi kważi darbtejn u nofs.
  In-Nazi wettqu l-bumbardament u l-inżul fuq Malta. Imbagħad Rommel kiser id-difiżi fil-Kanal ta" Suez u daħal fl-Iraq, li kien irribella kontra l-ħakma Brittanika. Il-Ġermaniżi relattivament faċilment rebħu kemm il-Kuwajt kif ukoll il-Lvant Nofsani kollu. Stalin, min-naħa l-oħra, żamm mat-tattika ta 'stennija. Iżda Churchill iebsa kompla l-gwerra. Il-Wehrmacht, wara li laħqet l-Iran, daret lejn l-Afrika t'Isfel.
  Is-sena 1941 kienet qed toqrob lejn tmiemha. Ir-rilaxx tas-sottomarini żdied, u l-Gran Brittanja kienet qed titlef il-kolonji tagħha. L-Istati Uniti kienet passiva. Iżda l-Ġappun ma setax joqgħod idly u attakka l-Port tal-Peru fis-7 ta 'Diċembru. Bdiet gwerra ġdida fil-Paċifiku. U Hitler kellu jerġa' jabbanduna pjanijiet għal attakk fuq l-USSR.
  Huwa meħtieġ li tgħin lill-Ġappuniżi, biex jaħtfu l-Iran u l-Indja, kif ukoll l-Afrika t'Isfel. U l-aktar importanti Brittanja stess. Barra minn hekk, il-bombi Amerikani mhumiex ġugarell. Jistgħu jikkawżaw ħafna problemi lit-Tielet Reich. U huwa l-aktar konvenjenti li twassal attakki bil-bombi mit-territorju tal-Gran Brittanja.
  Allura l-Fuhrer kien sfurzat fl-1942 jabbanduna l-idea li jinvadi l-lvant.
  Kien hemm ir-riskju li Stalin innifsu jiftaħ il-faċċata, imma... Wieħed irid ikun jaf il-karattru ta" Stalin. Huwa riservat ħafna fil-politika barranija. Il-gwerra mal-Finlandja għamlet lid-Dittur l-Aħmar saħansitra aktar kawt.
  Filwaqt li l-USSR qed tibni s-saħħa. In-numru ta 'avjazzjoni fl-1 ta' Jannar, 1942 laħaq tnejn u tletin elf vettura, u tankijiet, aktar minn ħamsa u għoxrin elf, flimkien ma 'tlett elef tankette oħra. B'kollox, Stalin ippjanat li jlesti r-reklutaġġ ta '20 korp mekkanizzat, b'numru totali ta' tankijiet ta '32 elf vettura, li minnhom l-aħħar KV ta' diversi marki u T-34, 16,5 elf. Barra minn hekk, l-iżvilupp tat-tankijiet T-50 kien għadu għaddej, għalkemm il-karozza rriżulta li kienet ħafifa.
  Il-Ġermaniżi, wara li ltaqgħu mal-Matilda u xi tankijiet tal-kruċieri, u li kellhom informazzjoni li l-Ingliżi kienu qed jiżviluppaw tankijiet tqal, bdew ukoll jagħmlu l-mastodons tagħhom stess. L-ewwelnett, it-"Tiger" b'kanun ta '88 millimetru, u armatura b'kanun impenetrabbli ta' 75-millimetru b'kanna twila.
  Informazzjoni dwar il-bini tat-tankijiet Sovjetiċi kienet disponibbli wkoll. It-tank KV-2 mar fil-parata ta 'Ewwel ta' Mejju fuq il-Pjazza l-Ħamra, u l-erbgħa u tletin kellhom xi dejta.
  Fi kwalunkwe każ, meta Speer mexxa l-ministeru imperjali tal-armamenti u l-munizzjon, l-iżviluppi fit-teknoloġija marru aktar malajr. Hitler ried li jkollu l-aqwa tankijiet fid-dinja, u oħrajn itqal. Iżda filwaqt li l-Ġermanja kienet b'mod ċar inferjuri għall-USSR. U n-numru ta 'karozzi u l-kwalità tagħhom. F'Awwissu 1941, il-produzzjoni tat-tank KV-3 bdiet. Il-karozza rriżulta li kienet pjuttost tqila ta" 68 tunnellata, iżda armata b"kanun ta" 107 mm b"veloċità inizjali ta" projettili ta" 800 metru kull sekonda. Dan ipprovdaha vantaġġ fuq it-"Tiger", li, bil-mod, kienet għadha ma ġietx imnedija fis-serje.
  Saħansitra aktar qawwi kien il-KV-5 b'piż ta 'tunnellata 125 u żewġ pistoli. Veru, magna tqila bħal din ħolqot aktar problemi għall-armata Sovjetika milli ġid. U fl-1942, ġiet adottata l-verżjoni KV-4 li tiżen 107 tunnellata. L-USSR tista 'ġustament tkun kburija bl-itqal tankijiet tagħha fid-dinja, u anke l-aktar qawwija.
  Iżda min-naħa l-oħra, il-Ġermanja żviluppat pjuttost tajjeb fl-avjazzjoni. Yu-188, wara li daħal fis-serje, żviluppa veloċità komparabbli mal-ġellieda. DO-217 deher ukoll deċenti. Inġenji tal-ajru bil-ġett ġew ukoll żviluppati b'mod attiv. Peress li l-Gran Brittanja kienet il-mira ewlenija, il-bombers bil-ġett ingħataw ħafna aktar attenzjoni milli fl-istorja reali.
  Il-Ġermaniżi użaw b'mod attiv ix-xogħol tal-iskjavi. Importati mill-Afrika numru kbir ta 'suwed. Il-ħaddiema suwed kienu ubbidjenti, jifilħu, iżda bla sengħa. Intużaw għal xogħol awżiljarju.
  Iżda billi jikkontrollaw l-Ewropa, il-Ġermaniżi setgħu jirreklutaw biżżejjed numri u ħaddiema tas-sengħa.
  Speer saħansitra rnexxielu jipperswadi lil Hitler, li għadu ma wettaqx programm biex jeqred il-Lhud, iżda jużahom fil-produzzjoni ta 'ajruplani u tagħmir.
  L-imħatra saret fuq offensiva tal-ajru kontra l-Gran Brittanja u gwerra sottomarina massiva.
  Madankollu, id-dħul tal-Amerika fil-kunflitt żiedet uġigħ ta 'ras lill-Fritz, u ġiegħlet żieda qawwija fin-numru ta' pakketti tal-lupu.
  Il-Ġermanja ġiet sfurzata tard biex iżid il-produzzjoni tal-bombi u l-ajruplani strateġiċi. L-ewwelnett Yu-288 u Yu-488 - b'erba 'magni. Iżda l-iżvilupp tagħhom u t-tifkira tagħhom ħadu ż-żmien. Il-modifika ME-109 "F" kollha kemm hi kienet avversarju denja għall-karozzi Brittaniċi. Iżda l-iżvilupp tal-ME-209 falla, kif għamel il-ME-210.
  Il-bomber tal-għads XE-177 falla wkoll. Iżda Speer lagħab bil-kwantità. Barra minn hekk, il-Focke-Wulf sar l-aktar ġlied b'saħħtu f'termini ta 'armament, li jikkumpensa għal xi wħud mid-dgħufijiet tal-ME-109. Iva, u l-iskola tat-titjira tal-Ġermaniżi rriżulta li kienet aħjar mill-Ingliż, u aktar minn hekk Amerikana. F'Mejju 1942, in-Nazi qabdu l-Afrika t'Isfel. U skwadra Amerikana waslet il-Madagaskar. Il-battalja ta" Midway irriżulta li ntilfet mill-Amerikani: allura l-kaptan tat-tielet rank, li kellu rwol deċiżiv f"din il-battalja, spiċċa, ironikament, fil-Madagaskar. L-Istati Uniti riedet iżżomm bażi fl-Afrika u ma tħallix lin-Nazi jirrilassaw. Iżda dan aggrava b'mod sinifikanti l-pożizzjoni tagħhom fl-Oċean Paċifiku.
  Veru, il-Ġappuniżi ma aġixxewx pjuttost tajjeb. Il-battalja għall-arċipelagu ħawajjan baqgħet għaddejja.
  In-Nazis kisbu l-kontroll tal-Afrika, u riżervi kbar ta 'materja prima strateġika, u qabdu wkoll l-Indja u l-Iran. Ir-riżorsi taħt il-kontroll tat-Tielet Reich huma enormi, iżda għad iridu jiġu diġeriti.
  Il-battalja bl-ajru għall-Gran Brittanja mhix daqshekk sempliċi. Żiedu kontinwament il-produzzjoni ta 'ajruplani, il-Ġermaniżi għamlu pressjoni, iżda ma kien hemm l-ebda dominanza totali. In-nuqqas ta 'qawwa ta' l-avjazzjoni strateġika, u l-għajnuna ta 'l-Istati Uniti, u anke allura ma jkunx hemm biżżejjed sottomarini, affettwati. U t-torpidows miraklu li miegħu kienu assoċjati tant tamiet ħalluna.
  Il-Fuhrer ma azzardax jiżbarka l-Gran Brittanja fl-1942. L-imħatri saret fuq it-tisħiħ tal-qawwa tal-baħar u l-flotta tas-sottomarini. Fl-istess ħin, inbnew aircraft carriers u battleships. Kien hemm biżżejjed kapaċità ta 'produzzjoni, iżda kollox ħa ż-żmien.
  Il-missili ballistiċi tal-Klassi A kienu jeħtieġu wkoll irfinar. Iżda l-qxur robotiċi FAU-1 bdew jiġu prodotti bil-massa. Karozzi relattivament irħas, li jużaw fjuwil sempliċi, kellhom il-vantaġġ bla dubju li ma kellhomx bżonn bdoti.
  Hitler, wara li kiseb aċċess għal riżorsi naturali illimitati u riżervi tax-xogħol, ried isalva l-ħajja tal-bdoti Ġermaniżi. V-1 bħala faċli għall-manifattura u bla ekwipaġġ deher l-aħjar soluzzjoni. U eluf ta 'qxur robotiċi bħal dawn waqgħu mill-ħarifa tal-1942 fuq Londra.
  Fl-istess ħin, il-Ġermaniżi aċċelleraw l-iżvilupp tal-bomber jet Arado u missili ballistiċi.
  Stalin kompla jistenna u jakkumula s-saħħa. Fl-1942, l-USSR ipproduċiet ħamest elf u nofs tank ġdid KV u T-34, u madwar elf marka qodma, madwar ħames mitt dawl ġdid T-50 u T-60 u mitejn anfibju. Żdiedet ukoll il-flotta tal-ajruplani - daħlu fis-servizz madwar ħmistax-il elf ajruplan ġdid u antik. Anke kien hemm nuqqas ta" bdoti. Il-produzzjoni ta' Katyushas żdiedet bil-mod.
  Il-Ġermanja Nażista pproduċiet aktar minn tletin elf ajruplan, iżda sofriet telf sinifikanti fil-battalji. Il-Ġermaniżi pproduċew madwar sitt elf u nofs tank. Fuq kollox, it-T-3 u modifika ġdida tat-T-4 b'kanun twil ta '75 mm. L-aktar ġodda "Tigri" ipproduċew ftit aktar minn mitt, u l-"Panthers" għadhom biss fil-prototipi.
  Iżda l-xkubetta tal-assalt MP-44 iddisinjata minn Schmeister bdiet tidħol fis-serje. B'differenza mill-istorja reali, il-magna ma kellhiex għalfejn tiġi żviluppata b'kont meħud tan-nuqqas ta 'metalli mhux tal-ħadid. U dan aċċellerat l-iżvilupp ta 'xkubetta ta' attakk aktar sempliċi, bl-azzar liga.
  Għalhekk fl-armi żgħar, il-Ġermaniżi bdew jiksbu vantaġġ. Iżda kellhom bżonn ukoll ħin biex il-magna terġa" tarma t-truppi kollha.
  Iżda fil-flotta tas-sottomarini, fejn ir-rilaxx laħaq erbgħin jew ħamsin sottomarin kull xahar, il-Ġermaniżi verament m'għandhom l-ebda ugwali.
  Kien hemm anke sottomarini b'veloċità għolja ħafna fuq perossidu tal-idroġenu. Ħidma aċċellerata fil-programm nukleari. Fortunatament, hemm ħafna riżorsi. U anke l-iżball tal-fiżiċi Ġermaniżi li l-grafita mhix adattata bħala moderatur ma rriżultax li kien katastrofiku. Inbnew diversi fabbriki għall-produzzjoni tal-ilma tqil, inkluż fl-Afrika.
  Mela mhux bil-ħasil, huwa bl-irrumblar, iżda r-reattur nukleari tan-Nazi beda jaħdem f"Diċembru tal-1942. Anke ftit qabel mill-Amerikani. Wara t-telfiet fil-Paċifiku, bdew iż-żarmar serju. U l-finanzjament għall-programm nukleari ġie mnaqqas drastikament.
  Il-bidu tal-1943 kien immarkat bid-dikjarazzjoni ta" Hitler ta" Gwerra Totali u l-introduzzjoni ta" servizz universali tax-xogħol fit-territorji okkupati. L-attakki massivi tal-V-1 fuq Londra ma ġġustifikawx lilhom infushom. L-Ingliżi tgħallmu jirripellaw parzjalment daqqiet bħal dawn, iżda l-Ġermaniżi ħadu n-numru.
  Iżda l-gwerra taħt il-baħar irriżulta li kienet tassew diżastruża għall-Gran Brittanja. Il-produzzjoni ta 'armi fuq il-gżira naqset drastikament minħabba nuqqas ta' materja prima. Il-metropoli kienet fuq il-ponta tal-kollass. Barra minn hekk, in-Nażisti qabdu l-Madagaskar, u l-Ġappuniżi, flimkien man-Nażisti, invadew l-Awstralja u relattivament malajr kisbu ċ-ċediment tagħha.
  Għalkemm Stalin fehem il-periklu ta 'tattiċi ta' stennija, huwa baqa 'leali lilu nnifsu, ma daħalx fi ġlieda. Aħjar ħalli l-kapitalisti jeqirdu lilhom infushom sal-aħħar. U se naraw...
  Iżda din it-tattika kellha wkoll l-iżvantaġġi tagħha. Bl-użu ta 'riżorsi enormi, it-Tielet Reich kien diġà qed jipprepara gwerra kontra l-USSR. Il-produzzjoni ta 'tankijiet fit-Tielet Reich fl-1943 laħqet medja ta' 1,200 vettura kuljum, flimkien ma 'tliet mija u ħamsin kanuni li jaħdmu għal rashom. Barra minn hekk, xkubetti li jimxu waħedhom m'huma dgħajfa xejn. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Meta wieħed iqis li l-Ġermaniżi kważi ma sofrewx telf fit-tankijiet, ir-riforniment tagħhom tal-panzvale kien diġà darbtejn aktar mgħaġġel minn dak tal-Armata l-Ħamra. U d-differenza kwantitattiva fit-teknoloġija favur l-USSR bdiet tiċkien.
  F'termini ta 'kwalità, il-Fritz kiseb it-"Royal Tiger", simili fil-piż għall-KV-3, f'termini ta' qawwa penetranti, il-pistola kienet saħansitra kemmxejn superjuri minħabba l-kwalità tal-projettili u armatura frontali aktar b'saħħitha. Ukoll, il-KV-5 u l-KV-4 Sovjetiċi super-tqal irriżultaw li huma teknikament inaffidabbli ħafna, speċjalment l-undercarriage tagħhom. Allura l-użu tal-ġlieda kontra tali monsters kien fid-dubju.
  U Stalin ordna wkoll il-ħolqien ta 'KV-6 b'seba' xkubetti u żewġ lanċaturi tar-rokits. Huma għamlu l-karozza. Iżda rriżulta li kien tant tqil u twil li ma stajtx iġorr fuq ferrovija jew skjeraha fil-battalja. It-T-34-76 hija vettura pjuttost ta 'suċċess, iżda aktar dgħajfa fil-ġlieda kontra ras mill-Panther jew Tiger. U l-KV-1 u l-KV-2 huma komparabbli mal-Ġermaniżi f'termini ta 'piż, iżda huma inferjuri għall-Panthers u Tigers fil-butting. It-T-4 Ġermaniż laħaq mal-erbgħa u tletin fl-armatura u qabeż fl-armament, il-viżibilità u l-ottika, u dan b'piż ugwali, jew saħansitra inqas, jekk inqabblu modifiki itqal.
  Fil-qosor, il-Fritz kien miġbud 'il fuq u l-kwalità kienet sa l-istess. U d-dehra tal-ME-309 u ME-262 tat vantaġġ fil-kwalità tal-avjazzjoni. Bħall-Yu-488, l-aqwa bombardier b'erba' magni. U warajhom hemm mudelli reattivi. Bħal Yu-287 u Arado.
  F'Settembru 1943, in-Nazis fl-aħħar wettqu inżul b'suċċess fil-Gran Brittanja. Wara ġimgħatejn ta" ġlied - l-Ingilterra kapitulat. U għalkemm Churchill ħarab lejn il-Kanada, l-eżitu tal-gwerra fil-Punent deher konklużjoni preċeduta.
  Roosevelt, wara li tilef l-alleat ewlieni tiegħu u beża mill-qawwa dejjem tikber tat-Tielet Reich, talab għall-paċi.
  Hitler, wara diskussjonijiet mal-madwaru, waqqaf kundizzjoni għall-Istati Uniti: iċ-ċaħda tal-programm nukleari u r-rikonoxximent tal-konkwisti kollha tal-Ġappun u t-Tielet Reich. Kif ukoll l-irtirar tat-truppi mill-Iżlanda, li l-Fritz kien diġà fil-fatt miksija mal-flotta tas-sottomarini. Il-kontroll tal-Land tax-Xemx li Jogħla fuq Gaia, fejn il-ġlied għadu ma waqafx. Barra minn hekk, Hitler talab kumpens materjali għat-Tielet Reich u l-Ġappun għall-qerda u l-ispejjeż militari kollha kkawżati mill-Istati Uniti u l-Gran Brittanja.
  Għalkemm it-termini tal-paċi kienu estremament diffiċli, Roosevelt b'diffikultà kbira rnexxielu jimbotta l-adozzjoni tagħhom fil-Kungress u s-Senat.
  Il-ħjiel ta" Stalin li ma kienx jopponi li jingħaqad mal-koalizzjoni tal-Assi, u għall-inqas lest li jerġa" jieħu l-Alaska, kellu rwol kbir fil-konformità tal-Istati Uniti.
  Il-pragmatiżmu Amerikan rebaħ, li rriżulta li kien ogħla mill-entużjażmu u l-emozzjonijiet. Barra minn hekk, il-programm nukleari tal-Ġermaniżi żviluppa aktar malajr minn dak Amerikan, u dan kien mimli katastrofi fil-futur.
  L-ewwel fażi tat-Tieni Gwerra Dinjija spiċċat. Imma l-Fuhrer issa ried itemm l-USSR.
  It-tattiċi mhux mistennija ta" Stalin u d-devozzjoni tiegħu lejn il-kawża tal-paċi fid-dinja kellhom ċajta sinistra. Joseph kien oppost mit-Tielet Reich u l-Ġappun bir-riżorsi kollha tal-Emisferu tal-Lvant, inkluża l-Awstralja, u xi bridgeheads fid-dinja tal-Punent.
  L-Art tax-Xemx li Jogħla, madankollu, għadha ma spiċċatx iċ-Ċina, iżda setgħet fetħet it-tieni front. Hitler, min-naħa l-oħra, ifforma b'mod attiv truppi kolonjali u leġjuni barranin. Fl-istess ħin, żdiedet ukoll il-produzzjoni tal-armi.
  Fl-ewwel nofs tal-1944, il-produzzjoni tat-tankijiet u l-kanuni li jaħdmu għal rashom fit-Tielet Reich laħqet u qabżet il-mitt vettura kuljum. Panther-2 fil-livell tiegħu qabeż il-karozzi Sovjetiċi kollha. Deher tank Ġermaniż "Lion" aktar avvanzat, u dalwaqt ir-"Royal Lion".
  U l-aktar importanti, l-avjazzjoni bil-ġett ġiet żviluppata serjali. Bi tweġiba, it-tankijiet T-34-85 u IS-1 u IS-2 daħlu fil-produzzjoni fl-USSR, u ħadd ma neħħa s-serje KV mill-produzzjoni lanqas. L-aktar tank serjali massiv tat-Tielet Reich għall-1944 kien il-Panther-2, u l-USSR T-34-85. Mudelli itqal ġew prodotti b'mod sinifikanti - madwar żminijiet, fi għaxar kwantitajiet iżgħar. U l-Ġermaniżi ma ridux isuqu piżijiet ħafna fit-toroq Sovjetiċi, u Stalin beda jisfiduċja s-serje KV, u l-ISs irriżultaw li kienu wisq mhux maħduma.
  Madankollu, il-Ġermaniż "Panther" -2 b'kanun 88-mm ta 'kalibru 71 L, qabeż it-T-34-85 fil-qawwa tat-titqib tal-armatura tal-pistola, f'korazza ta' quddiem u ftit fuq il-ġenb, u wkoll ma għamilx jammetti fil-prestazzjoni tas-sewqan b'magna ta '900 horsepower u piż ta' 47 tunnellata. Anke meta l-piż tat-tank Ġermaniż kiber għal 50.2 tunnellata, irriżulta li ma kienx fatali.
  U l-ajruplan bil-ġett Ġermaniż ma kellu xejn avversarju denju.
  Hitler iddeċieda li kien aħjar li ma jkaxkrux il-gomma, u beda l-gwerra fit-22 ta 'Ġunju, 1944. Jitfa 'fuq l-USSR tliet mija u ħamsin tad-diviżjonijiet tagħhom stess u barranin, u mija u għoxrin diviżjonijiet ta' satelliti. Fuq in-naħa tat-Tielet Reich kien hemm: ir-Rumanija, l-Ungerija, is-Slovakkja, il-Kroazja, il-Finlandja, l-Isvezja, l-Italja, il-Portugall, Spanja, il-Bulgarija, l-Arġentina, it-Turkija.
  Il-Ġermaniżi użaw ukoll numru kbir ta" barranin u hiwis fil-Wehrmacht. B"kollox, it-Tielet Reich, fl-ewwel grad biss, tefa" fil-battalja tnax-il miljun u nofs suldat, li minnhom mhux aktar minn erbgħin fil-mija kienu Ġermaniżi skont in-nazzjonalità. Is-satelliti żiedu tliet miljuni oħra. B'kollox, hemm kważi sittax-il miljun infanterija fl-ewwel echelon, madwar tlieta u tletin elf tank, aktar minn ħamsa u ħamsin elf ajruplan, madwar mitejn u ħamsin kanun u mehries.
  L-USSR, wara l-mobilizzazzjoni, skjerat tlettax-il miljun u nofs suldat, iżda parti mill-forzi kellhom jinżammu fil-Lvant Imbiegħed u fid-distretti interni. Fl-ewwel echelon kien hemm tmien miljun suldat, madwar tletin elf tank, kważi erbgħin elf ajruplan, u madwar mitejn elf pistoli u mehries.
  Għalhekk, fuq in-naħa tat-Tielet Reich, hemm superjorità doppja fl-infanterija, u superjorità ta 'ħames darbiet fil-mobilità fis-seħħ, b'magna ta' magna aħjar. Veru, l-USSR għandha ħafna machine guns, kważi parità.
  Id-differenza fit-tankijiet mhix kbira, iżda l-persentaġġ ta 'vetturi skaduti fl-USSR huwa ogħla, kif ukoll tankijiet ta' rilaxxi preċedenti.
  L-avjazzjoni bil-ġett Ġermaniża m'għandha l-ebda avversarju, u l-ajruplani mmexxija mill-iskrun tat-Tielet Reich huma aktar mgħaġġla u armati aħjar. Veru, il-vetturi Sovjetiċi huma superjuri fil-manuvrabbiltà orizzontali.
  Fl-artillerija u l-mehries, il-bilanċ tal-forzi huwa l-eqreb lejn l-ugwaljanza. Kemm il-kwantità kif ukoll il-kwalità.
  Veru, il-flotta tat-Tielet Reich hija speċjalment taħt l-ilma, ħafna drabi aktar b'saħħitha minn dik Sovjetika. Kif inhu l-każ mal-Ġappun.
  Barra minn hekk, in-Nazis diġà għandhom missili ballistiċi tal-klassi A fil-produzzjoni tal-massa, u l-ewwel diskettes telaq.
  B'mod ġenerali, in-Nazis se jkunu aktar b'saħħithom, u Stalin ipprepara b'mod pjuttost raġonevoli, għalkemm tard, id-difiża. Iżda ma sarx ħafna. Il-Linja Stalin ma ġietx restawrata għal kollox, u l-aktar importanti, it-truppi ma kinux imħarrġa biżżejjed biex iżommu l-linja. Għalkemm kienu mħarrġa mill-ġdid b'mod iddisprat.
  Il-linja tal-fruntiera ta 'Molotov, għal tliet snin ta' odds, kienet ġeneralment kompluta, iżda kienet tinsab qrib wisq tal-fruntiera, u ma kellhiex fond biżżejjed. Barra minn hekk, Stalin ordna l-bini tat-tielet echelon wara d-Dnieper, iżda dan inbeda biss wara l-konsenja tal-Istati Uniti.
  Veru, minbarra t-truppi Sovjetiċi, wieħed jista 'joqgħod fuq partijiet tal-NKVD, li n-numru tagħhom ttella' għal miljun suldat u l-milizzja. Dan huwa madwar erba 'miljun ruħ, biss fl-ibliet tal-punent. Għalkemm, ovvjament, l-effettività tal-ġlieda tagħhom hija ħafna agħar minn dik ta 'unitajiet regolari.
  Il-Ġermaniżi, kif ukoll l-istorja reali, taw id-daqqa ewlenija fiċ-ċentru, qatgħu l-erf ta 'Bialystok u l-ponn ta' Lvov. L-ewwel jiem tal-ġlied urew li l-Ġermaniżi, minkejja n-numru kbir ta 'unitajiet barranin, kienu qed imexxu l-offensiva xi ftit jew wisq bla xkiel. Iżda t-truppi Sovjetiċi ħafna drabi jintilfu.
  Barra minn hekk, il-kapaċità tal-ġlieda kontra l-unitajiet Ukraini rriżultaw li kienu dubjużi. Ħafna diżerti u ċedew fl-ewwel jiem tal-gwerra.
  Ma kienx possibbli li l-għadu jinżamm fil-battalji tal-fruntiera. U mbagħad Stalin għamel żball, jipprojbixxi l-irtirar ta 'unitajiet għal-linja prinċipali u esiġenti li jiddritta l-quddiem. L-iżball, madankollu, ġie kkoreġut, iżda tard. Il-Ġermaniżi setgħu jaqbdu Minsk diġà fit-28 ta 'Ġunju, wara li kissru l-linja ta' Stalin fiċ-ċentru.
  Il-konfużjoni intensifikata biss. Fit-30 ta" Ġunju seħħ id-dħul mistenni fil-gwerra tal-Ġappun u s-satelliti tiegħu. Għalhekk, għalissa, kellna ninsew it-trasferiment tat-truppi mill-Lvant Imbiegħed.
  L-avvanz Ġermaniż fiċ-ċentru kien qed jespandi. Kien hemm vojt kbir li ppruvaw iddisprat jimla. Imma n-Nazis avvanzaw u fis-16 ta" Lulju daħlu fi Smolensk.
  Meta jitfgħu r-riżervi kollha disponibbli fil-battalja, u jpoġġu l-milizzji taħt l-armi, Stalin u Zhukov setgħu jwaqqfu l-avvanz tal-Fritz fiċ-ċentru. Iżda Hitler dawwar it-truppi tiegħu lejn in-nofsinhar. In-Nazi ħolqu kaldarun enormi fi Kyiv, u qabdu kważi l-Ukrajna kollha.
  Imblukkat Leningrad, invadiet il-Krimea. Il-kors tal-ostilitajiet deher ħafna qisu l-1941, bħal karma bla waqfien. Iżda d-differenzi kienu wkoll pjuttost sinifikanti. L-URSS fl-1941 kellha xi riżervi ħielsa, u issa kollox kien diġà mobilizzat. U meta seħħ l-attakk f"Ottubru, irriżulta li ma kien hemm kważi xejn biex iżżomm id-difiża.
  Sal-bidu ta 'Novembru 1944, in-Nazis dawru Moska, u ġiegħlu lil Stalin jaħrab lejn Kuibyshev.
  In-Nazis, b'differenza mill-istorja reali, kellhom superjorità numerika sinifikanti. Kellhom biżżejjed diviżjonijiet biex jaqbżu Moska mit-Tramuntana u n-Nofsinhar. Iżda l-unitajiet Sovjetiċi nfirxu wisq fuq fronti differenti.
  Fir-realtà, fl-1941, wara mobilizzazzjonijiet, Stalin kiseb vantaġġ fuq il-Wehrmacht fin-numru ta 'persunal, u kellu erba' darbiet aktar ajruplani u tankijiet mit-Tielet Reich mill-bidu nett tal-gwerra. U fl-ewwel ħames xhur tal-gwerra, aktar tagħmir Sovjetiku ġie prodott fl-istorja reali.
  Imma issa n-Nazis huma kollha trump cards, kemm fuq in-naħa tal-kwantità kif ukoll tal-kwalità tal-armi u l-persunal. U l-Armata l-Ħamra għandha l-istess feriti bħal fl-1941. Inkluża n-nuqqas ta 'rieda ta' Ukraini, Balts, u ħafna nazzjonijiet żgħar li jmutu għas-sistema Sovjetika. Tradiment tal-massa u ġirja ma' vittmi ta' repressjoni, imneħħija u reċidivi oħra ta' kull xorta. Inklużi l-għedewwa ideoloġiċi tar-reġim Sovjetiku.
  U l-fatt li l-Ġermaniżi għelbu wkoll lill-Punent iżid biss in-numru ta 'tradituri.
  Għalhekk, mhuwiex sorprendenti li Moska hija mdawra, u l-Ġermaniżi qabdu l-Donbass, Voronezh u qed jimxu lejn Stalingrad.
  Ix-xitwa fl-1944, sfortunatament, ma kinitx daqshekk ġlata u silġ bħal fl-1941. Madankollu, Moska żammet erojkament sal-aħħar ta 'Diċembru 1944. Stalingrad waqa 'f'Jannar 1945, u l-battalji għaliha ma kinux twal wisq. Fi Frar u l-bidu ta" Marzu, il-Ġermaniżi u s-satelliti tagħhom qabdu kompletament il-Kawkasu u l-bjar taż-żejt ta" Baku.
  Imbagħad l-offensiva marret tul il-Volga. Għal Saratov, għal Kuibyshev, u aktar lejn Orenburg u Kazan.
  Stalin ħarab lejn Sverdlovsk. Kazan waqa 'f'Mejju. Fis-sajf, il-Ġermaniżi u l-Ġappuniżi komplew jimxu fil-fond tar-Russja. Ir-reżistenza tat-truppi Sovjetiċi waqgħet. Fil-5 ta 'Awwissu, 1945, Sverdlovsk ittieħdet. U fit-3 ta" Settembru, 1945, Stalin fl-aħħar qabel li jċedi. Bi skambju għal ħajjithom stess u l-libertà.
  It-Tieni Gwerra Dinjija spiċċat. Iżda l-paċi ma dametx ħafna. Wara li ttestja l-armi nukleari, Hitler sar konvint mill-qawwa distruttiva fenomenali tagħhom.
  Issa deher li l-Ġappun u l-Istati Uniti kienu għadhom fit-triq lejn dominazzjoni dinjija mit-Tielet Reich. U għalkemm il-Fuhrer rebaħ aktar art minn Gengis Khan, Alessandru l-Kbir, Napuljun, l-Imperatur Trojan, u Suleiman il-Magnifiċ flimkien, iddeċieda li jegħleb lill-Ġappun ukoll.
  Eżattament tliet snin wara t-tmiem tat-Tieni Gwerra Dinjija, mitt missili ballistiċi, interkontinentali b'karigi nukleari qawwija koprew il-pajjiż tax-Xemx li Tqum f'daqqa.
  U mbagħad bdiet l-offensiva tal-unitajiet tal-art tal-Wehrmacht u l-flotta. Il-Ġermaniżi relattivament malajr ħatfu l-possedimenti tal-Ġappun fl-Asja, u l-metropoli nnifisha nqatgħet l-art bil-bombi atomiċi.
  Ir-reżistenza bejn wieħed u ieħor fit-tul kienet ipprovduta mill-possedimenti tal-Paċifiku tal-pajjiż tax-Xemx li Jogħla. Iżda sa Ġunju 1949, kien kollu spiċċa. Issa dak kollu li baqa" kien li jegħleb lill-Istati Uniti. Barra minn hekk, kien hemm raġuni. L-Amerikani, kuntrarjament għall-ftehim, madankollu żviluppaw armi nukleari u wettqu t-test sigriet tagħhom.
  Hitler beda l-gwerra fl-1 ta 'Jannar, 1950, waqqa' tliet mitt missila nukleari f'daqqa fis-sena l-ġdida.
  Attakk nukleari devastanti qered mitt belt Amerikana ewlenija u qatel diversi għexieren ta" miljuni ta" nies. Żid ieħor mill-akbar reati ta' Adolf Hitler mal-itwal lista tal-aktar atroċitajiet odjużi.
  Imbagħad ġiet l-invażjoni tal-Kanada, u min-nofsinhar flimkien mad-dittatorjati tal-Amerika Latina. L-Amerikani kienu mdgħajfa u ixxukkjati, iżda ġġieldu ddisprat. Fehmu li t-telfa għalihom kienet tfisser biss jasar u mewt bil-mod u bl-uġigħ.
  Għalhekk, kienet l-aktar ddisprata fost il-gwerer kollha. U dam għal aktar minn sena, u ġiegħel lit-Tielet Reich iwaqqa" madwar mitejn tagħbija nukleari oħra, u jbiddel ħafna artijiet fertili f"deżert radjuattiv.
  Iżda l-għan madankollu intlaħaq u l-aħħar ghadu tat-Tielet Reich ġie megħlub. U wara dan, beda l-proċess tal-hekk imsejħa globalizzazzjoni dinjija. Il-marka Ġermaniża saret l-unika munita dinjija. Anke pajjiżi formalment indipendenti tnaqqsu għal-livell ta 'kolonji tat-Tielet Reich, filwaqt li żammew biss awto-gvern lokali limitat.
  Il-Lhud u ż-Żingari ġew illegali: ġew imfittxija u meqruda. L-SS wettqu purges massivi, u rrabjaw. Wasal ħmar il-lejl reali - is-siegħa tad-dragun. Jew, b'mod aktar preċiż, era. Il-Fuhrer kien qed jibni imperu totalitarju fid-dinja reali bi talba għall-espansjoni tal-ispazju.
  Fl-1959, waqt iċ-ċelebrazzjoni tas-sebgħin sena tal-Fuhrer, saret inkurunazzjoni uffiċjali, plebisċit dinji - li leġittimizza t-titlu ta" super-imperatur. U meta Adolf Hitler miet fl-1967, ibnu wiret it-titlu u l-poter tiegħu.
  Sa dak iż-żmien, il-pjaneta Dinja kienet diġà waqqfet insedjamenti fuq il-Qamar u fuq Mars ma 'Venere, u kienet qed tħejji b'mod attiv għall-espansjoni fid-dinjiet starry ta' barra ... In-Nazi riedu imperu universali - il-kostruzzjoni tal-Star Reich, sabiex tgħaddas l-univers kollu f"ħmar il-lejl.
  
  AVVENTURI ĠODDA TAL-KAvallieri tal-erbgħin GŻejjer
  Dimka qatgħet is-sejf f"biċċiet u, mistagħġeb, teptip għajnejh, waqaf fit-triq. Idejh kienu miksija bid-demm u dak li kien fadal mix-xabla kien imdemmi. Is-sireni daqqew. Triq il-belt tas-sajf. U kobob li jmexxu. Wara daqqa ta" bastun fuq dahar. Dimka bilkemm tinstema" tgħid:
  - Qtajt qalbi!
  Huma jġibu idejh lura u jaqtgħu l-manetti. It-tifel iħoss uġigħ mill-metall injettat fil-polz tiegħu. Qed jittieħed fuq vann - ċawla sewda.
  Dimka jħoss taħlita ta" rabja u biża". Ifakkar fil-passat. Gżira fejn it-tfal iġġieldu għall-eżistenza tagħhom bix-xwabel. Injam, iżda meta t-tifel jinqabad mir-rabja, jinbidel f'azzar imsaffi b'mod qawwi. Dimka baqa" hemm għal aktar minn ftit xhur. Ġieled, iġġieled, kien midrub u ferut lilu nnifsu. Anke personalment qatel lit-traditur. Kollox kien. U fl-aħħar rebħu.
  Ħasra li t-tfal biss baqgħu fuq il-vapur meqrud. U rnexxielu jaħrab biss mat-tfajla tiegħu. Wara avventuri bħal dawn, il-ħabs ma baqgħetx donnha pajjiż.
  Laqat lit-tifel tal-bully bis-sejf, u rawh mimdud, u ħarġet għadira demm.
  Id-daqqa kienet fatali? Allura sfortunat, Dimka, bħallikieku ma kienx hemm biżżejjed avventuri fuq rasu qabel dan. U jekk qatel xiex? Il-ħabs? Se jeħduh f"ċella maħmuġa u tinten mal-kriminali?
  U sa fejn se joqgħod? Għandu erbatax-il sena biss. Aktar minn għaxra, skont il-liġi, m"għandhom l-ebda dritt li jagħtu. Forsi kollox se jirnexxi!?
  Fil-bitħa tat-tieni u disgħin sena. Żmien fejn tant qed jitkellem dwar id-demokrazija u l-libertà, iżda l-banditiżmu qed jieħu spinta.
  Il-lembut waqaf u Dimka inħarġet. Tifel gustuż, ikkunzat b"xagħar iswed ma jidhirx qisu bandit, iżda pjuttost vittma b"manetti b"katina.
  Dimka ttieħed kważi immedjatament għand l-investigatur u l-prosekutur.
  Poġġewni fuq siġġu.
  L-investigatur staqsa ftit mistoqsijiet ta" rutina u qal bi tbissim:
  - Il-gidi midruba minnek qed imut! Mela itolbu lil Alla biex ma jmutx!
  Dimka wieġeb b"daqqa:
  - Ma ridtx...
  Il-prosekutur ħareġ karta:
  - Din hija konfessjoni. Jekk tiffirma, tkun illiberat fuq pleġġ sakemm isir il-proċess. U hemm, minħabba l-età żgħira u n-nuqqas ta 'drives lill-pulizija, inti se tikseb dan kondizzjonali!
  Dimka ħares lejn il-karta u qara malajr, u ħadlu rasu fin-negattiv:
  - Jgħid hawnhekk li l-żagħżugħ innifsu attakka l-kumpanija. U huma biss attakkawni!
  L-interrogatur kellu fiżjonomija tal-ġurdien, u għajnejk ħoxnin, huwa gurgled:
  - Iffirma kif nagħtuk parir! Inkella, tispiċċa l-ħabs. Issa aħna litteralment ippakkjati b'każijiet, u ser ikollok toqgħod quddiem il-qorti għal żmien twil ħafna. U hemm fiċ-ċella hemm tliet ringieli ta" bunks fuq twavel, slop bucket fil-kantuniera u ħamsin tifel nervuż u bil-ġuħ bħalek. Diversi tipi ta" kriminali. U anki jekk it-tifel li weġġejt jibqa" ħaj, l-investigazzjoni se ddum tliet snin, u mbagħad sena oħra u proċess! Int se tqatta" l-aqwa snin ta" ħajtek fl-infern!
  Il-prosekutur qaleb bi qbil u kkonferma:
  - Miżura ta' trażżin għalik jew detenzjoni, jew impenn bil-miktub li ma titlaqx u tittieħed mill-omm u l-papà. L-għażla hija tiegħek! U emminni, il-kolonji tal-minorenni diġà huma ffullati żżejjed, u jkunu kuntenti li jagħtuk probation. Imma jekk tiġġieled magħna, allura żgur li jkun hemm post!
  Dimka ħass li l-investigatur u l-prosekutur ma kinux qed jiċċajtaw. U fil-fatt, jistgħu jitħassru fil-ħabs. Għalkemm, min-naħa l-oħra, mhux fatt li se jinħelsu jekk jiffirma. Hemm ħafna eżempji meta l-kobob iqarrqu? Iżda l-ħaġa prinċipali f'Dimka kienet ir-ras stubbornness, u l-ostinazzjoni li wriet ruħha b'mod ċar wara li qagħdu fuq il-gżejjer tal-mewt. U t-tifel qal deċiżiv:
  - Le!
  L-investigatur għajjat bl-aħrax:
  - X'mhix?
  Dimka qal bl-aħrax:
  - Mhux se niffirma! Attakkjawni, riedu jferrgħuni b'katina, u kienet awto-difiża!
  L-investigatur għajjat:
  - OK mela! Fil-ħabs, ipoġġu ġimgħa aktar għaqli!
  Il-prosekutur għoġob, iffirma:
  - Filwaqt li fuq xahrejn ta 'detenzjoni. Imma ovvjament tista' tirrilaxxa aktar kmieni!
  L-investigatur għajjat:
  - Naħseb li d-detenzjoni se tagħmel ġid lit-tifel!
  Dimka inħarġet mill-uffiċċju u ttieħdet il-ħabs. Il-manetti kienu jinżlu, u l-unika ħaġa li kellu jagħmel it-Tifel kien jaqsam il-katina minn naħa għal oħra tat-triq. Hemmhekk kellu jiġi aċċettat.
  Dimka mexa b'katina, b'katina ma' żewġ pulizija. Ħassejtni pjuttost ħażin. Ħabs, ċellola, kundanni ħżiena. Iva, u daħal fl-inkwiet, irrifjuta li jiffirma konfessjoni. Għalkemm, min-naħa l-oħra, wara li inti mhux se unhook.
  Dima ttieħdet fid-duty room. Isem, kunjom, patronimiku, oġġetti ta" valur miegħek.
  Imbagħad shmon. Uffiċjal tal-pulizija u żewġ nisa b"kowtijiet bojod ħadu lit-tifel f"kamra b"mera u xegħlu bozoz addizzjonali. Il-kmand segwa:
  - Tneħħi l-ilbies!
  Dimka daqqa - shmon! Biss nistaqsi għaliex in-nisa? It-tifel neħħa jeans, T-shirt, sneakers, ġakketta. Huwa baqa' biss bix-xorts tiegħu.
  Mara żagħżugħa bil-kowt abjad irrimarkat:
  - Huwa mibni tajjeb!
  L-uffiċjal sejjaħ:
  - U neħħi l-qliezet ta" taħt! Ħaj!
  Dimka, taħraq bl-imbarazzament, neħħahom ukoll. Involontarjament blushed u għatti lilu nnifsu. L-uffiċjal tal-pulizija sejjaħ:
  - Clara! Idejn fil-ħjatat! Agħti ħarsa aktar mill-qrib - huwa qattiel!
  Mara b"kowt abjad li kienet tidher qisha infermiera tbissmet u lbet ingwanti rqaq mediċi iċċajtu:
  - Ma rajniex bħal dawn! Irrilassa tifel, iz-zija tħossok!
  Bdiet teżamina l-ġisem ta" Dima. Għaddejt mix-xagħar tat-tifel li kien kiber matul iż-żjara tiegħu fil-gżejjer. B'attenzjoni mimxuta kull fergħa, tfittex xi ħaġa moħbija. Forsi anke flus. Imbagħad tiddi fil-widnejn u l-imnifsejn tat-tifel. Għamilha bir-reqqa, bħallikieku tittama li ssib xi ħaġa.
  Imbagħad ordnat li tpoġġi rasha fuq il-fetħa, u ħaffer idejha fil-geddum. Poġġi idejha f"ħalqha. Dimka xamm u daq il-gomma b"ilsien. Il-mara ħassitha wara l-ħanek, is-snien, wara l-ħaddejn. Meta għafas fuq l-għerq tal-ilsien, it-tifel ħass attakk ta" rimettar. Iva, kemm imbarazzanti. Idu marret sat-tunsilli, u sar diffiċli biex tieħu n-nifs.
  Imbagħad, fl-aħħar, il-mara bagħtetilha u daħqet:
  - M'hemm xejn!
  L-uffiċjal ordna:
  - Kompli Olga! It-tfittxija personali fid-dawl tal-periklu speċjali tas-suġġett trid tkun l-aktar bir-reqqa!
  Il-mara bl-abjad bdiet tħoss sider Dimka. Hija għolliet dirgħajha u ħares taħt l-arpits tagħha. U b'forza mhux mistennija ippressat fuq iż-żokra. Dimka ħasad...
  Imbagħad il-mara waqfet u staqsiet:
  - Well, issa ħallih squat!
  L-uffiċjal tal-pulizija għajjat:
  - Mhuwiex affidabbli ħafna! Ħares lejn l-anus tiegħu wkoll!
  Il-mara bil-kowt abjad ħadet rasha.
  - Dan jeħtieġ permess speċjali! Bl-istess mod, sabiex tiċċekkja l-postijiet intimi tat-tifel!
  L-uffiċjal ikkmanda b"mod languid:
  - Oqgħod bilqiegħda, xitan ċkejken...
  Dimka wieġeb b"dinjità:
  - Jien tifel!
  U sar faċli li squat. Sat għaxar darbiet. Wara dan, in-nisa eżaminaw il-qigħan tiegħu, u għaddew minn bejn is-swaba 'ta' sieq.
  Wara dan, Dimka kien fil-kamra li jmiss. Hemm tifel ieħor, bl-uniformi tal-ħabs, maqtugħ għal żero b"tajprajter f"idejh, qal:
  - X'hemm ġdid?
  L-uffiċjal tal-pulizija wieġeb:
  - Iva, u greyhound ħafna!
  It-tifel ċaqlaq u rrimarka:
  - Huwa mhux daqshekk tal-biża! Ukoll, poġġi bilqiegħda fis-siġġu u aqta 'xagħar tiegħek!
  Dimka poġġa bilqiegħda. Mhux sabiħ li tkun għarwien. U mbagħad qatgħuk qargħi bħal kriminal. Barra minn hekk, il-magna kienet bla tfixkil u kienet ta" wġigħ biex tieħu haircut. Xagħar ħoxnin u iswed waqa" mal-art. L-istivali imwaqqgħin ta" żagħżugħ ħatja ħabtu fuqhom. Deher li ma" kull fergħa ta" xagħar kienet titlaq partiċelli tar-ruħ immortali, u kont qed issir dejjem inqas ħielsa. Il-burdata ta" Dima kienet imrażżna. Quddiemu kien hemm ċella tal-ħabs, u laqgħa ma" delinkwenti minorenni.
  Madankollu, Dimka qatt ma beża minn sħabu. U wara li twebbes l-Erbgħin Gżejjer, m'għadux tal-biża'. Jekk iva, se jiġġieled. U l-ħabs?
  X'inhu test ieħor. Għandu erbatax-il sena biss u għandu ħajtu kollha quddiemu.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"