Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

DetskÁ Platba Proti MimozemŠŤarom A Cortes

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Mladí bojovníci pod vedením Eduarda Osetrova bojujú proti armáde mimozemšťanov, predovšetkým cyklistov. Potom sa však zo statočného chlapca musí stať Indián a spolu s bohyňami bojovať proti armáde Cortéza, ktorý chce dobyť mayský štát!

  DETSKÁ PLATBA PROTI MIMOZEMŠŤAROM A CORTES
  ANOTÁCIA
  Mladí bojovníci pod vedením Eduarda Osetrova bojujú proti armáde mimozemšťanov, predovšetkým cyklistov. Potom sa však zo statočného chlapca musí stať Indián a spolu s bohyňami bojovať proti armáde Cortéza, ktorý chce dobyť mayský štát!
  . KAPITOLA 1
  Mladí bojovníci z oddelenia detských špeciálnych síl bojovali statočne. Za jeden a pol silovým poľom však prakticky nemali šancu zomrieť. Útočné cykly však utrpeli obrovské škody a v skutočnosti im došiel dych. Stále sa teda dalo polemizovať, kto je skutočný hrdina.
  Musíme však vzdať hold, chlapci a dievčatá v bojových oblekoch strieľali presne. Bolo cítiť, že hry na počítačoch neboli márne a sú to len úžasní bojovníci.
  Adala, ktorá strieľala po pravej ruke Edika, vzala a zhodila svoju čižmu z nohy svojho dieťaťa. A obratnosťou opice hodila na postupujúceho nepriateľa niekoľko makových zrniek.
  Chlapecký veliteľ prikývol.
  - Toto je dobrý, povedzme, dar anihilácie! Ale je lepšie ho použiť počas útoku na hrad.
  Adala logicky poznamenala:
  - Máte nevyčerpateľnú zásobu prekvapení. Nie sú teda vyložené všetky tromfy. A tromf tiež nie je preexponovaný!
  A drobné makové semienka anihilácie zasiahli cykly a roztrhali veľkých bojovníkov na malé, otrhané kúsky. Tu prichádza deštrukcia.
  Dievča zaškrípalo a duplo nohou svojho dieťaťa:
  Verím, že čakám na víťazstvo nad cyklami
  Budú nové pesničky...
  Nedám sa do otroctva šelmy,
  Ukážem ti najvyššiu, viem, triedu v boji!
  Chlapec, ktorý bojoval naľavo, s úsmevom poznamenal:
  - Prečo si nehodil rukou, ale nohou?
  Adala sa zasmiala a odpovedala:
  - A je to zábavnejšie!
  Edik prikývol.
  - Áno, každý blázon hodí rukou, ale skús nohou!
  Deti zborovo zvolali:
  - Sláva bojovníkom svetla,
  Sláva mojej svetlej vlasti...
  Naše skutky budú spievané,
  Výhra je hlavným cieľom!
  Cykly, ktoré utrpeli obrovské škody, začali cúvať. Ale múry sa opäť zdvihli. A nové autá sa pohli. Vyzerali ako sploštené pyramídy na húseniciach a boli veľké s kmeňmi.
  Keď na nich jednotky detských špeciálnych jednotiek strieľali z lúčoviek, prakticky neublížili. Trámy sa odrážali od oceľového panciera.
  Jedno z dievčat zvolalo:
  - Tu je ďalší vtipkár od nepriateľa! A alebo rovno celú lavínu vtipkárov!
  Chlapec-bojovník zvolal:
  Lepšie zomrieť na nohách ako žiť na kolenách! Bol som už v zajatí a bili ma elektrickým prúdom, pričom mi cez celé telo prechádzali výboje od jazyka až po päty. A je to také choré, že smrť je lepšia!
  Dievča prikývlo.
  - Áno, a bol som mučený! Navyše jemne premenlivá gravitácia a pulzujúci stav beztiaže. A tak veľmi bolí a navyše nezanecháva žiadne stopy, okrem nočných môr!
  No myslím, že náš nesmrteľný a veľký veliteľ niečo vymyslí!
  Edik súhlasne prikývol svojou bielou hlavou a prikázal:
  - A teraz chlapi, vezmite si to, pošteklite nosy a kýchajte!
  Adala, tá ostrieľaná bojovníčka, sa prekvapene spýtala:
  - A prečo je to tak?
  Chlapecký veliteľ sebavedomo odpovedal:
  - Tu uvidíte, aký bude efekt!
  Deti bojovníkov sa nehádali. A tak zobrali a pošteklili svoje roztomilé detské nosy hrotmi maličkých dýk. A ako to budú brať a kýchať.
  Atmosféra sa razom otriasla. A trosky s mnohými ostrými koncami pršali zhora. Zasiahli pyramídové nádrže. A popichali ich ako ježko ihličím. A obrovské monštrá sa zastavili.
  Edik prikývol a poznamenal:
  - Teraz poďme spievať!
  A bojovníci z detských špeciálnych jednotiek to vzali a s radosťou spievali;
  Moja princezná, si kvet
  Trblietavé v záhrade Pánovej!
  Tvoj pohľad je ako čerstvý vánok
  Zhasnite plamene pekla!
  
  Posvätné dievčatá milujú
  Hrdinský meč, stískajúci so cťou!
  Budem prelievať krv v potoku
  Anjel bude s vami navždy!
  
  Tajomstvo zažiarené snom
  Váš obraz, sladká vôňa!
  Boli ste vytesaní tvorcom vesmíru
  Všetci služobníci zla sa nepoškvrnia!
  
  Možno len v nebi
  Osud milencov spojí!
  Ale Boh nás nenechá rozpadnúť sa na prach
  Spojte spojenie sŕdc v oddelení zatvrdil!
  Po takých úžasných a vznešených slovách sa stal zázrak. Celá armáda pyramídových nádrží kvitla ako kaskáda záhonov. A svieže kvety boli jednoducho nádherné. A začali rásť so zbesilou a neuveriteľnou, búrlivou silou. A vyšlo to tak krásne.
  Adala pobozkala veliteľa chlapca na líce a poznamenala:
  - Si proste jedinečné kúzlo!
  Eddie s úsmevom prikývol.
  - Technomágia!
  Chlapec-bojovník zvolal:
  - Nu, a teraz v útoku! Rozdrvte svojich nepriateľov jednou ranou!
  Chlapecký veliteľ namietal:
  - Nie! je priskoro. Najprv by ste sa mali pozrieť na moje predchádzajúce dobrodružstvá. Museli tam konať aj bez pokročilých nanotechnológií, a to je, treba poznamenať, veľmi ťažké!
  Adala povedala s úsmevom:
  - Samozrejme, chápem, že bez techniky je to ťažšie. Ale chlapec ako ty si myslím, že vyrieši každý problém.
  Edik spieval s úsmevom, ktorý v jeho striebornom hlase trblietal ako vybraná morská perla:
  Aj keď nemôžeme vyriešiť všetky naše problémy,
  Neriešte všetky problémy!
  Ale všetci budú šťastnejší
  Všetci sa budú viac baviť!
  Potom chlapec zapol hologram. Detské špeciálne jednotky stíchli.
  Zafírové a smaragdové oči chlapcov a dievčat pohltili ten pohľad.
  No ten chlapec, ktorý bol v rôznych častiach vesmíru a ukázal sa na nejednej, keď ešte toľko nedozrel. A bola to éra stredoveku v Novom svete, nejaký druh alternatívnej histórie, ako planéta Zem.
  V tomto prípade sa ukázalo, že Edik sa stal indickým chlapcom, ktorý v zálohe prenasledoval skupinu bledých tvárí. Je v šortkách, bosý, ako mokasíny len prekážajú, ale pomaľovaný farebnými kresbami od hlavy po päty. Dokonca aj detská tvár v desivých tetovaniach s drakmi a anjelmi s mečmi.
  Aj keď sa zdá, že takéto kresby nie sú pre Indiánov typické. Ale kam len Edikove tisícky dobrodružstiev a ciest osud nezavrhol. Všetky epochy, planéty a časy sa pomiešali, pomiešali a zliali do akejsi hustej gule.
  Vedľa neho leží svalnaté dievča so širokými bokmi, holými, okrúhlymi, zvodnými opätkami takmer pod nosom. Z nejakého dôvodu je bojovníčka, hoci by mala byť Indka, blondínka. Nemá na sebe takmer žiadne oblečenie, len nohavičky zo súpravy bikín, šnúru perál na plnej hrudi.
  Keď sa otočila, Edward uvidel peknú tvár s mužnou bradou a veľkou, ale pravidelnou hruďou. Ruky bojovníčky sú svalnaté, jej pleť je čokoládová, čo v kombinácii s bielou, s jemným nádychom do žlta, či skôr zlatých peľových vlasov, vyzerá sakra atraktívne.
  Blonďatá bojovníčka však znepokojene šepká:
  - Bledé tváre sem prichádzajú, och chlapec-vodca Fontána!
  Niečo pobodalo mladého bojovníka do svalnatého boku... Eduard sebou trhol a uvidel pôvabnú, holú, dievčenskú nohu. Tiež svalnatý a silný. A potom samotná dáma s horiacimi ohnivočervenými vlasmi. Tu je taká krása. Medová blondínka a ryšavka, obe polonahé, svalnaté a vyšportované. Nie bojovníci, ale božstvá s lukom.
  Edward opatrne pohladil najprv jedno a potom druhé dievča po nohách. Spokojne mrnčali ako mačky, ktoré sa hladia. No je to tak, normálna žena by sa mužským pohladeniam vyhýbať nemala. A potom sa rozmnožili najrôznejší citliví ľudia, ktorí sú pripravení žalovať za to najmenšie hladenie alebo flirtovanie. Ale pre muža je celkom prirodzená túžba pohladiť a pohladiť krásne dievča, či dokonca dve dievčatá naraz.
  Je pravda, že je to dieťa telom, ale je už slušne starý a v rokoch a na pamäť je celkom dospelý, takže ....
  Pravda, veľmi svalnatý, ale vyšportovaný Edward, proste miloval silné ženy schopné porodiť silné potomstvo.
  Potom však ohnivá kráska dala Edwardovi perami znamenie - zmraziť! Nepriateľ príde čoskoro!
  Skutočne, na okraji sa objavil oddiel ... Wow, taký plukovník špeciálnych síl nečakal. Nie, neboli to vôbec trolovia, ani gnómovia - celkom normálni ľudia, ale... V stredovekom brnení, s mušketami objemnými ako kanibalské palice, s dlhými mečmi. Celá táto armáda pôsobila dojmom niečoho mimoriadne neskutočného a neskutočného. A veľmi archaický. Zároveň sa vyznačoval veľkým počtom, aj keď nie nadmerným. Na koňoch, v ťažkom brnení, vystupovali ďalší a ďalší rytieri. Mimochodom, bledá tvár, silné zveličenie - papuľa je opálená, tmavá a fúzy sú čierne.
  Samotná bojovníčka s ryšavým diablom odpovedala na otázku, ktorá bola pripravená vytrhnúť Edwardovi z jazyka:
  - Toto je španielsky oddiel Cortes. Nebojte sa, je ich len štyristo a ešte sa nestihli doplniť miestnymi Indiánmi.
  Chlapec-bojovník zapískal a zašepkal späť:
  - Očarujúce... A koľkí z nás?
  Tentokrát medová blondínka odpovedala:
  - Budú s vami piati! - A zachytila Edikov zmätený pohľad, dodala. - Najsprávnejšie číslo, pentagram!
  Mladý bojovník sa mierne zachvel. Rovnováha síl, pokiaľ ide o kvantitu, zjavne nie je v ich prospech. A čo je najdôležitejšie, nemajú žiadne blastery, žiadne silové polia, dokonca ani antihmotové granáty. A to je desivé. Jeden hyperblaster môže napríklad odrezať celé oddelenie, kde sa za minútu môže vymrštiť energia desiatich atómových bômb zhodených na Hirošimu.
  Červenovlasá diabolka uznala za vhodné pripomenúť Edwardovi:
  - Máš luk, vodca... Začni paľbu na môj príkaz!
  Blondínka sa vyjadrila:
  - Chlapec je bosý a má príliš skromné oblečenie, to nie je rozkaz pre veľkého vodcu, aj keď s ním teraz nie je armáda. Dievča si zlomilo obnažené prsty na nohách. A niečo sa zmenilo a Eduard cítil, že niečo už nie je ako predtým.
  Chlapec-bojovník na seba práve teraz opäť upozornil. Je skutočne bez košele, ale v byvolích nohaviciach a drahokamových mokasínach. Na hlave je veniec, z ktorého vyčnievajú tri pierka. Nie, nie sokoly, ale nejaký druh opereného vtáka, ktorý je na zemi nezmenený.
  Samotné telo sa stalo oveľa výraznejšími a masívnejšími svalmi, hoci Edward sa vždy vyznačoval vynikajúcim vývojom svalov, v posledných rokoch sa však stal príliš suchým, takže rebrá presvitali z nedostatku výživy a neustáleho pohybu. No v tomto prípade vyzeral ako profesionálny šampión vo fitness - dokonalá úľava a ani jeden tuk a jeho pokožka bola polievaná červenohnedým opálením.
  Na hrudi bolo tetovanie s jaguárom - symbolom Hurónov. Zvyšné tetovania boli niekde rozdelené, akoby kúzlom. Zato bojovníci mali dokonalú, hladkú a vyleštenú pokožku, čokoládovú so zlatým odtieňom a ich pokožka sa leskla v šere teplého mexického večera.
  Ich nohy zostali bosé, ale to len zvýšilo ich bojovú účinnosť.
  Natiahli luky. Ďalšie dve dievčatá, a Eduard si bol z nejakého dôvodu istý, že sú to tie krásne dievčatá, sa zamaskovali tak starostlivo, že ich nebolo vidieť. Ale tí dvaja majú také luxusné luky, aké majú princezné, a perie šípov je husto posiate diamantmi, topásmi, rubínmi a smaragdmi.
  A Edwardov luk tiež nie je v luxuse nižší, ale má viac zafírov a drahých kameňov v tmavých tónoch. A krásne dievčatá majú jasnejšie sfarbenie.
  Pred nimi sa už plne nachádzal oddiel španielskych dobyvateľov. Štyristo kastílskych caballeros. Zdá sa, že more nie je odtiaľto ďaleko, hoci charakteristické pachy sú nepočuteľné, vietor fúka len od pobrežia. Ale vôňa dievčenských tiel je taká zvodná, úplne neľudská, ako zmes medu, kvetov, trochy muškátového orieška a korenia.
  Samotní bojovníci sú veľmi cool a jedna vzala a chytila hmyz holými prstami na nohách a rozdrvila ho na koláč.
  Ich protivníci, bojovníci, v tom čase mocná Španielska ríša, sa ešte nestihli na ťažení oprášiť a vyzerajú celkom pôsobivo.
  Pred všetkými je mohutný vysoký jazdec so širokými ramenami a dlhou červenou bradou. Pravdepodobne je to gróf Cortes, ktorý v budúcnosti získa titul vojvodu a zmocní sa jednoducho báječného bohatstva.
  Zdalo sa, že je len červený a veľmi zdravý. Samotné brnenie váži cent a pod ním nie je jednoduchý, ale ťažný kôň strakatého obleku.
  Chlapec-plukovník vzal so zbraňou v ruke španielskeho grandea a pripravil sa na streľbu.
  Keďže Edik už veľa videl, strieľal dobre z luku, hoci tento typ zbrane dlho nepraktizoval, bola modernejšia a pokročilejšia v používaní, takže nebola žiadna zvláštna dôvera, že zasiahne.
  Velenie prevzala ohnivočervená kráska. Vystrelila ako prvá a šíp letel po tangenciálnej dráhe. Zlatovlasý vystrelil kamsi do strany a z protiľahlých húštin vyletel ako kométy a rozbíjal lúče anihilačnej energie.
  Edward, ktorý nestihol vystreliť, mal zreničky očí zaoblené do trojuholníka. Toto ešte nikdy nevidel. Šíp ohnivočerveného dievčaťa praskol a rozprestrel sa v čiernych vlnách. Španielski rytieri, zachytení týmto prílivom, boli okamžite spálení a spolu s koňmi sa rozpadli na prach. Zostali len kostry zamrznuté vo vzduchu.
  Darček, ktorý vydalo dievča s vlasmi vo farbe plátkového zlata, vyvolal v nie menšom rozsahu deštruktívny účinok. Len to bolo vyjadrené trochu inak. Prešla biela vlna a zrazu začala kvitnúť ďalšia stovka bojovníkov. A v tom najdoslovnejšom zmysle. Totiž šťavnaté a svetlé púčiky pokrývali dobyvateľov kastílskej ríše od hlavy po päty. A potom, rýchle výhonky išli, začala rásť alej nádhernej krásy. A potenciálni banditi a škrtiči sa zmenili , každý z nich na krík rozprávkových kvetov s najsýtejšou farbou...
  Aj iné dary sa osvedčili... Tretí šíp sa rozptýlil šarlátovým bleskom a Španieli zažiarili ako fakľa, pohanský sprievod a potom sa premenili na sto vatry... A plameň každého ohňa mal svoju farbu a odtieň, a iskry lietali a snažili sa zasiahnuť vyššiu čiernu oblohu.
  No a štvrtý darček dopadol ešte úžasnejšie. Zo šípu vyletel šumivý ako horský krištáľ, kľúče a skrutky! A padli na chvost oddielu Cortes. Kone sa zmenili na húsenice a jazdci na bagre a stovka strojov zvláštnej konštrukcie sa zastavila, uviazla na širokej ceste medzi kopcami.
  Teraz štyristo silných a statočných bojovníkov španielskej ríše prestalo existovať.
  Edik zvolal na obdiv:
  - Technomágia! Tu je zázrak!
  Zostal len jeden Cortes, zamrzol ako nehybný kváder na svojom obrovskom koni, ako nemecký zájazd, a úspešne sa snažil zachovať pokoj.
  Eduard po ňom vystrelil, ale blýskli sa dva obnažené opätky, zlatovlasé a ryšavé dievčatá šikovne chytili šíp prstami na nohách, načo jednohlasne zvolali:
  - Nie! Musíte zistiť, koho krv máte ušľachtilejšiu, na mečoch!
  No čo je na mečoch, tak na mečoch. Edward mal schopnosť bojovať s palicou a sapérskou lopatou, ako aj s bajonetovým nožom. Keby len našiel ten meč...
  Chlapec spýtavo hľadel na bojovníkov, akoby očakával, že mu dajú čarovnú hromadu mečov - jeden švih a sto hláv z jeho pliec!
  Ale ryšavá diabolka ukázala na najobyčajnejšiu španielsku čepeľ odvrhnutú prudkou vlnou technomágie a zašepkala zlovestným tónom:
  - Teraz ste na rovnakej úrovni!
  Potom vietor zmenil smer a priniesol vytúžený chlad počas dusného tropického večera. Čerstvý vzduch vanul od mora, vôňa jódu, kreviet, morských rias sladkých ako orieškové karamelky.
  Edward pomaly prešiel k ukoristeným zbraniam, cítil sa ako skutočný červenokožec. A Cortes, prečo vôbec vyliezol do Mexika? Chcete zničiť starú kultúru Mayov? Naplňte si vrecká zlatom, ktoré miestni Indiáni považujú za posvätný kov. Rozdrvte staré kulty a zaveďte ešte krutejšiu vládu inkvizítorov a jezuitov...
  Tu sa Edward zrazu pristihl, že si myslí, že na bitku v inej dobe boli jeho pocity príliš skutočné. Svojím holým, svalnatým trupom cíti závan vzduchu nesúci príjemný morský chlad a kúsok teplej živice kvapkajúcej na silné rameno.
  Nie, nepripadá mi to ako sen. Vo sne ste zvyčajne buď v bezvedomí, alebo vaše vedomie trvá veľmi krátko. A potom ešte niečo... Dokonca aj mokasíny spôsobujú určité nepríjemnosti a vy sám vôbec nie ste chlapec, ktorý vyzerá na dvanásť rokov, ale mladý muž, ktorý už nie je mladší ako dvadsať rokov. Tak sa hrala jeho fantázia pri pohľade na dievčenské pôvaby.
  To znamená, že telo nie je jeho, hoci vo všeobecnosti mal Edik do zrelosti donedávna veľmi ďaleko. A bol bojovníkom nielen v dvadsiatom prvom storočí, ale aj v chladnejších a kozmických dobách, so slávou pre celú armádu. Ale teraz je to skutočne buď on, alebo naopak nie on... Mäso je cudzie, hoci zdravé, a je v ňom veľa energie. Nie ako v posledných rokoch, keď Eduard pociťoval určité ochladenie voči vojnám a bitkám a neustály boj o prežitie, pokles entuziazmu, viskózna lenivosť v tréningu a neochota ráno vstať a cvičiť. . Áno, a sen sa stal nejako viskóznym, keď necítite rovnakú energiu a túžbu vyskočiť, ale chcete spať a myslíte si - už máte skúsenosti z rôznych bitiek, nie je čas ísť do dôchodku .
  Hrať hry naplno, bez rizika, bez bolesti a len s potešením. A ozaj, čo potrebuje večný chlapec? Usaďte sa v nejakom technologicky vyspelom a relatívne bezpečnom svete a žite pre seba, užívajte si zábavu a radostnú nečinnosť.
  Ale Edward má trochu pozastavenú situáciu s dôchodkom. Formálne sa zdá, že on, ako elfský občan, ktorý bojoval viac ako jednu éru v Mechnyi a vypracoval dvestopäťdesiat cyklov, tam dostáva dôchodok. Teraz však slúži v slnečnej armáde neuznaného štátu. Takže jeho právne postavenie...
  Edward bol príliš rozptýlený a Cortes sa dokázal zotaviť. Impozantný španielsky veľmož namieril svoju ťažkú mušketu na toho, ktorý vyzeral ako Indián. Mechanizmus kremenného zámku ešte neexistoval a Cortes sa pokúsil zapáliť strelný prach pomocou trecieho mechanizmu. Nie, toto je veľmi primitívna zbraň, jednoznačne horšia ako obyčajný luk so šípmi. Jedinou výhodou takejto muškety je, že iste prenikne do každého brnenia svojím olovom, veľkosti slepačieho vajca. Takto zasiahnuť šikovného a šikovného Inda je však mimoriadne ťažké.
  Preto Edward neznervóznel, ale pokojne prešiel k meči. Každopádne, strieľať môžete len vtedy, keď zapálite poistku, a to bude chvíľu trvať.
  Cortes niečo zakričal po španielsky. Edward tento jazyk nepoznal. Ale na druhej strane hovoril po nemecky a anglicky, ako aj trochu po francúzsky. Chlapec-bojovník nebol veľký expert na Corteza, ani na všetky tie koloniálne vojny vo všeobecnosti. Vedel som, čo je v školských učebniciach. No a ešte niečo podľa slávnej knihy: "Dcéra Montezuma." Ale tam, samozrejme, boli informácie kusé a zmiešané s fikciou.
  Teoreticky by mal Cortes vedieť po francúzsky, keďže Španieli často bojovali s krajinou ľalie.
  A Edward vo francúzštine, ktorú nehovoril veľmi plynule, povedal:
  - Máte na mňa nejaké otázky, monsignore?
  Cortes zo zmätku napichol zapálený knôt do muškety a toto malé delo odpálilo... No, rev, dokonca aj z jedného výstrelu. Možno to bol zvuk, ktorý pripomínal zvonenie, kvôli ktorému Indiáni padli, keď okolo nich preleteli guľky!
  V tomto prípade kus okrúhleho olova svišťal na vzdialenosť viac ako sto metrov a pre Edwarda vôbec nebol nebezpečný. Chlapec-bojovník bez toho, aby vykročil vpred, pristúpil k meči a ľahko zdvihol zbraň, hoci vážila asi tucet kilogramov. Samozrejme, príliš dlhá bitka, dokonca aj zocelená výcvikom rytierov, nebude schopná bojovať s takýmito mečmi. Šabľa je, samozrejme, oveľa praktickejšia.
  Cortes konečne prehovoril po francúzsky:
  - Kto si?
  Edward odpovedal v štýle Mefistofela:
  - Som súčasťou sily toho, čo vždy túži po zlom, koná dobro!
  Jeho francúzština síce nie je veľmi dobrá, ale Španiel to, samozrejme, pochopí. Napriek tomu je dobré, že na vojenskom lýceu, jednej z alternatívnych realít, sa učili jazyky údajného nepriateľa. V prvom rade angličtina a nemčina a tiež čínština. Posledný jazyk na učenie je najťažší a takmer nikto ho nepoznal. Španielsko sa nepovažovalo za vážneho protivníka, hoci rozšírenosť tohto jazyka vo svete je väčšia ako nemčina. Ale s Nemcami, vojnou, sa zrejme verilo, že sa jej nebude možné vyhnúť.
  Cortes sa usmial a po francúzsky, aj keď nie veľmi čisto, navrhol:
  - Chceš bojovať s mečmi?
  Edward stručne odpovedal:
  - Rytiersky!
  Cortez sa usmial ešte širšie. Bol považovaný za jedného z najsilnejších šermiarov v Španielsku. A kto je Ind? Len divoch, ktorý sa odvážil napadnúť Kastílsku ríšu. Takže stratí svoju prázdnu hlavu so sadou peria.
  Zdalo sa, že Edward má iný názor a približuje sa k svojmu protivníkovi.
  Gróf Cortes dosť ľahko, na muža jeho postavy a v masívnom brnení, zoskočil z koňa.
  Bol o hlavu vyšší ako jeho súper, aj keď vďaka mágii a na krátky čas ako dospelý, a minimálne dvakrát tak ťažký. Ale Edward sa tiež vyznačoval, najmä v novom tele, agilitou a svalnatosťou. A nech si to arogantný gróf skúsi drzo zobrať.
  Meč je samozrejme ťažší ako palica, je to ako mávnutie páčidlom. Ale nepriateľské zbrane sú ešte ťažšie. A nech je Cortes akokoľvek silný, manévrovateľnosť veľkej karosérie bude stále nižšia.
  Edward sa blížil, nepriateľ stál na mieste, snažil sa udržať rovnováhu a čakal.
  Bojovníci hrdého Španielska prišli o svoje telá po tom, čo každý bojovník vystrelil šíp, no sám Cortes sa z toho nezdal byť vôbec v rozpakoch. Naopak, Španiel pôsobil obzvlášť sčítane a pompézne.
  Edward zrazu zrýchlil a vykonal útočný výpad. Gróf ho odrazil sotva postrehnuteľným pohybom jeho meča. Indický chlapec sa zachichotal - nepriateľ bol lepší, ako si myslel.
  Cortez zas držal vidličkový príjem, no do cieľa tiež nedorazil. odpovedal Edward.
  Obaja súperi začali šermovať, no svojským spôsobom. Eduard, ľahší a obratnejší, krúžil blízko nepriateľa, zatiaľ čo mohutný Cortes stál nehybne, len občas urobil pol kroku vpred a snažil sa dostať k nepriateľovi.
  Obaja bojovníci boli prvých desať minút ticho a správali sa dosť opatrne. Edward niekoľkokrát zasiahol brnenie, ale ukoristený meč nedokázal preniknúť do šikovne vyrobeného brnenia. A keď Cortes zachytil mladého bojovníka prudkým mávnutím, na nahom trupe indického bojovníka sa objavila krv.
  Potom Španiel zmenil taktiku, pohľad na cudziu krv ho prinútil stratiť pokoj a prudko vyrazil vpred. Edward stále prevyšoval nepriateľa v manévrovateľnosti. Ten sa ako leopard stiahol a cúval, cvičenie komanda malo efekt.
  Cortesa môžete vyradiť iba úderom priamo do tváre, brnenie mu zakrývalo ruky aj nohy, no tým núti nepriateľa pohybovať sa pomalšie.
  Tu Edward znovu nadobudol dôveru, bez ohľadu na to, aký silný a vytrvalý bol gróf, stále sa unaví. Aj majstri sveta medzi profesionálnymi boxermi sa unavia a nie vždy udržia tempo v dvanástich kolách. Ale bojujú v rovnakých športových trenírkach. Tak tomuto monštru dôjde para.
  Cortes skutočne začal ťažko dýchať a potiť sa a tempo jeho pohybu sa znížilo.
  Dokonca aj na hustých lícach sa objavil nezdravý rumenec.
  Edward opäť začal byť aktívnejší a prešiel do ofenzívy. Mladý terminátor zároveň nepoužíval to, čo ho učili v špeciálnych jednotkách, ale techniky zdôrazňované z dobrodružnej literatúry. Predovšetkým údery pod spodok rukoväte meča s cieľom čo najviac unaviť nepriateľa a najmä jeho ruku.
  Cortez začal trochu cúvať a potom Edward opäť nadobudol silu reči:
  - Čo, monseigneur, pečie?
  Gróf v reakcii urobil prudký výpad, ktorý Edwardovi takmer prepichol oko, no on sám dostal na prsty meč. Mladý bojovník udrel bez prílišného švihu, byvolia koža na rukaviciach sa len zarezala, ale komando zlomilo pár Cortezových falang. Bolo bolestivé držať meč v pravej ruke a vodca Španielov mu hodil zbraň do ľavej ruky.
  Ale, samozrejme, rezať ľavou je oveľa ťažšie ako pravou, aj keď ste už natrénovaní.
  Edward získal trochu sebavedomia. Nepriateľa zaútočil do hlavy a zároveň previedol kopanec pod koleno.
  Pancierová doska bola trochu vyššia, ale napriek tomu byvol zmiernil úder. Ale na druhej strane sa Cortes zapotácal a jeho meč sa mierne vychýlil a Edward, ktorý vykonal techniku vejára, keď bola vykonaná kombinácia úderov, vážne poškrabal španielskeho grófa na líci.
  Úder padol tesne pod obočie, ale krv sa stále liala a pre nepriateľa bolo ťažké hovoriť a samotná bolesť odvrátila pozornosť od súboja.
  Cortes bol teraz skutočne zúrivý, ale jeho zúrivosť bola unavená a akosi bezmocná. Niekoľkokrát gróf minul a napokon Edward, šikovne potápajúci sa ako ryba, zasiahol nepriateľa čepeľou do tváre.
  Pravé obočie prasklo ako guľa naplnená krvou a Cortez naozaj plával. Edward, keď videl, v akom je stave, sekol do zápästia. Byvolia koža bola mierne "trúbená", nepriateľ stále držal meč v ľavej ruke.
  Štyri bojovníčky dupali holými, vytesanými nohami a z plných pľúc kričali:
  - Výborne, chlapče náš! Vyšiel si veľmi šikovný!
  Potom mladý bojovník znova zopakoval úder do prstov. V zásade mohol vykonať útok do hlavy, ale chcel zajať Corteza živého.
  Ťažký meč španielskeho vodcu padol do blata a ten surovec sa opäť stiahol a unavene odpovedal po francúzsky:
  - No, zdá sa, že som s tebou prehral, divoch!
  Edward logicky odpovedal:
  - Diviaky nehovoria po francúzsky. A vôbec, prišli ste do cudzej krajiny zotročovať a zabíjať!
  Španielsky vodca zakričal:
  - Priniesli sme ti vieru, ktorá ťa zachraňuje pred večným, pekelným trápením!
  Edward odpovedal s úškrnom.
  - Už si sa stal mukou pre všetkých, aj keď nie večným!
  Obaja bojovníci stáli oproti sebe. Obaja boli pokrytí krvou, hoci Cortez, samozrejme, bol postriekaný hustejšie a zranenejší. Neozbrojený španielsky grandee proti indiánovi s nie príliš ostrým, ale dosť smrtiacim mečom.
  Cortez videl len na jedno oko, no napriek rozrezanému lícu hovoril celkom zreteľne. Edward nevedel, čo si so španielskym grófom počať. Bolo by potrebné vziať ho do zajatia, ale v tomto prípade nie je jasné, kam ho viesť.
  Aj keď v skutočnosti ho mali dostať bojovníci impéria Mayov. Mimochodom, ako sa volá ich hlavné mesto? Vyletelo mi to z hlavy! A kde sú teraz jednotky mexických Indiánov. Ich takzvané impérium je už v úpadku, v dohľade nie je žiadna pobrežná stráž ani pravidelná armáda. Takže štyristo Španielov vyzbrojených objemnými mušketami sa pre nich ukázalo ako obrovská sila.
  Edward dlho čítal knihu o vojne Cortes, takže si nevedel presne spomenúť, koho mali Indiáni v tom čase za kráľa a akú mali, aspoň približne, najväčšiu armádu. Ale teoreticky by moc väčšia ako samotné Španielsko (bez cudzieho majetku!) nemala byť malá a počet obyvateľov.
  Cortes prerušil ticho a nepovedal príliš jasne:
  - Ak vyhráte, zabite!
  Edward sa uškrnul a vďačne sa spýtal:
  "Možno za seba ponúkneš veľké výkupné!"
  Španielsky gróf úprimne odpovedal:
  - Nemám nič, len dlhy, ktoré ostali od štátu, všetko som minul na výpravu a svoj žoldniersky oddiel!
  Edward odpovedal za samotného Cortesa:
  - A kráľ jednoducho popraví porazeného... - A vtedy mladému bojovníkovi napadla zaujímavá myšlienka. - A ak vstúpite do služieb miestneho kráľa? Zdá sa, že nemáte inú možnosť!
  Cortez sa zamyslel. Majetok sa míňa, dlhy sú veľké a úroky z nich rastú. V Španielsku ho čaká väzenie pre dlžníkov a pravdepodobne aj mučenie. Samozrejme, požiadajú o mŕtve oddelenie - nebudú milovať. Ísť do služieb miestneho kráľa? Existuje len málo Španielov, ktorí slúžia ako žoldnieri, a v jeho teraz zničenom oddelení zďaleka nie všetci pochádzajú z Kastílskej ríše.
  V každom prípade neexistujú žiadne morálne obmedzenia. Je to miestny kráľ, pravdepodobne z nejakého druhu pohanov. Sám Cortes však kresťanskej viere veľmi nerozumel a áno, Boh, visiaci ako bezbranný muž na kríži, vyvolal množstvo otázok. Naozaj, nechal by sa Všemohúci ukrižovať? A čím to je, že Boh, ktorý vypálil Sodomu a Gomoru, utopil takmer celé ľudstvo v potope, zrazu prebudil také zvláštne sklony?
  V každom prípade bol Cortes skôr agnostikom ako katolíkom. Navyše počas bitky príliš netrpel - zlomené prsty sa rýchlo zahoja a obočie tiež. Kefka, našťastie, zostala neporušená, hoci bola pomliaždená.
  Gróf sa uškrnul a zdvorilo sa spýtal:
  - Ak pôjdem do vašich služieb, aký plat mi potom dáte?
  Edward nejednoznačne odpovedal:
  - A toto rozhodne o mojom kráľovi!
  Červenovlasý bojovník vyzeral ako huba, ktorá vyskočila spod trsu a zavrčal:
  - Toto nie je čin chlapca, ale manžela! Poď, nasleduj ma!
  A kráska mávala bosou nohou. Spolu s ňou zmizol aj španielsky vodca. Presne ako vo filmoch - zrazu a rezignovane!
  Ale bolo tam dievča so zlatými vlasmi. Lenivo pozrela na Edwarda a potichu sa spýtala:
  - Bol vám ponúknutý, aby ste spáchali akt zrady?
  Mladý bojovník poslušne prikývol a bol prekvapený:
  - Áno... Ale ako to vieš!
  Bojovník prehovoril jednoduchším tónom:
  To, čo teraz vidíš, nie je sen! Toto je paralelná realita, nad ktorou majú bohovia, ktorým slúžime, značnú moc...
  Svalnaté dievča so zlatými vlasmi stíchlo a objavilo sa ďalšie so zelenými vlasmi a žiariacimi rubínovými očami. Povedala pomaly:
  - Ľudia sú rôzni. Bohovia tiež... A zvyčajne zjavne nezasahujú... okrem prípadov, keď je zásah nevyhnutný. A potom v tomto prípade uprednostňujú ľudí!
  Objavilo sa ďalšie dievča s vlasmi belšími ako perly, bez dychu odpovedala:
  - A mali ste šťastie na taký horoskop, že vás Rada bohov vybrala na najdôležitejšiu misiu!
  Edward sa uklonil dievčatám v páse a nesmelo odpovedal:
  - No, neviem priamo... Stojí to za to?
  Znovu sa objavila ryšavá dievčina rangerka, ktorej vlasy žiarili jasnejšie ako olympijská pochodeň, a stroho odpovedala:
  - Samozrejme, že nie! A pravdepodobnosť, že sa s úlohou vyrovnáte, sa rovná nie viac ako jednej z biliónov!
  Edward sa dusil a zamrmlal:
  - Ale potom?
  Červenovlasá diabolka stroho odpovedala:
  - A nemáte na výber! Ty si si nevybral mňa, ja som si vybral teba!
  Zlatovlasé dievča vysvetlilo veľmi jemným tónom:
  - Prenesieme vás do jedného z nespočetných paralelných vesmírov, v ktorých musíte robiť niečo, čo je s vašimi vedomosťami a schopnosťami takmer nemožné!
  Dievča so smaragdovými vlasmi poznamenalo:
  - No, prečo - to nie je možné! V rôznych fantastických dielach nájomní vrahovia, využívajúc znalosti budúcnosti, robia rôzne, niekedy sa zdalo, až neuveriteľné veci. Navyše, títo ľudia sú oveľa horší ako mladý bojovník, večný chlapec, špeciálne jednotky a dokonca aj kandidát technických vied, ktorých ste brilantne obhájili a ukázali, že vaše mozgy nie sú vôbec detinské!
  Bielovlasý bojovník potvrdil:
  - Áno, tento rám nie je vybraný len podľa horoskopu, ale je tiež veľmi cenný sám o sebe! Takže šance sa zvyšujú!
  Zlatovlasé dievča Strážca si ťažko povzdychlo a poznamenalo:
  - Času je málo! Nemôžeme ho opustiť do 1. júna, čo znamená, že naše šance čo i len varovať Stalina klesajú o nulový postup!
  Edward energicky zažmurkal čiernymi mihalnicami a zamrmlal:
  Nerozumiem celkom, čo sa deje?
  Štyri čarodejnice sa na seba pozreli a potom najčervenovlasejšia z nich navrhla:
  - Ukážme mu to. Slová sú len zvonením námrazy na saharskej púšti!
  Tu na najzaujímavejšom mieste zaznel gong, ktorý oznámil:
  Je čas zastaviť toto zábavné vysielanie.
  
  Z GULLIVERA SA STAL MLADÝ CHLAPEC
  ANOTÁCIA
  Legendárny cestovateľ Gulliver sa tentoraz ukázal ako mladý otrok, ktorý sa zmenil na chlapca, ktorý dupe bosými nohami po ostrých kameňoch. A potom sa stal palubným chlapcom na pirátskej lodi.
  . KAPITOLA 1
  Prechod bol dosť dlhý. Cesta je kamenistá a horúce skaly sú tropické podnebie. A slnko sa práve chystalo zapadnúť.
  Chlapec Gulliver kráčal spolu s milenkou. Búchala bosými nohami oveľa sebavedomejšie, ako jej náprotivok, ktorý tak omladol, vyzeral asi na dvanásť rokov.
  Chlapec Gulliver zamrmlal:
  - Som unavený a smädný!
  Dievča so smiechom odpovedalo:
  - Si otrok! A otroci nemôžu od svojich pánov niečo žiadať!
  Chlapec si vzdychol. Donedávna bol dospelý a kapitán, no teraz sa z neho stal len bosý šuhaj, ktorého núkajú, ako chcú!
  Potom však prišlo zastavenie. Konvoj sa rozhodol oddýchnuť si a dať si niečo na jedenie. Chlapci v zajatí, ktorí boli dospelí, sa zastavili pred niekoľkými hodinami.
  A bolo im dovolené piť trochu vody a jesť tortillu so syrom a cesnakom.
  Miestne jedlo sa Gulliverovi zdalo chutné. Navyše ocenil, že teraz má mladé, zdravé, absolútne celé zuby. Potom sa vzrušil.
  Len obnažené chodidlá boli veľmi zrazené a poškriabané na kamienkoch.
  Potom boli opäť na ceste.
  Boli tu dlhé dni, alebo sa to len tak zdalo?
  Dievča sa spýtalo Gullivera:
  - Takže veríš vo svojho Boha, ale pre vieru by si mohol ísť napríklad na kôl!
  Mladý cestovateľ odpovedal:
  - Som proti extrémom a fanatizmu!
  Dievča súhlasilo
  - Toto je správne! Ale boli medzi vami aj takí, ktorí išli na smrť!
  Gulliver odpovedal s úsmevom:
  - Boli iní! Kto išiel na bolestnú smrť a kto zradil! A to nielen so zbraňou v ruke, ale aj vo vlastnom záujme!
  Dievča sa usmialo. Bosé nohy plieskali po hrubom štrku a zrejme sa jej to aj páčilo.
  Ona spievala:
  Kristova láska je krásna a čistá,
  Je to pevná, žiarivá kráska...
  Zároveň je v našom svete veľa zla,
  Pravdepodobne stále silný Satan!
  Chlapec Gulliver bol prekvapený:
  Odkiaľ pochádza tento žalm?
  Dievča odpovedalo s úsmevom:
  - Napísal som to sám! Čo je dobré?
  Gulliver odpovedal s úsmevom:
  - Aby som bol úprimný, nie je to zlé! Ale veríš v Krista?
  Mladá vikomtesa logicky poznamenala:
  - V akom zmysle?
  Chlapec-kapitán zavrčal:
  - Nie, to je Boh!?
  Dievča myklo plecami a odpovedalo:
  - Že je všemohúci Boh a tvorca vesmíru č. Ale skutočnosť, že možno mal nejaké magické schopnosti - celkom!
  Gulliver vysvetlil:
  Prečo neveríte v Jeho Božskú prirodzenosť?
  Dievča sebavedomo odpovedalo:
  - Pretože hlúpo súhlasiť s Všemohúcim ísť na kríž! Veľmi hlúpy, mať silu, aby ste sa nedokázali chrániť!
  Kapitán chlapca odpovedal:
  - Urobil to, aby vzal na seba všetky naše hriechy!
  Mladá vikomtesa sa zachichotala a odpovedala:
  - Nie je veľmi ťažké uveriť, že Všemohúci Boh nemal iný spôsob, ako zachrániť ľudstvo, než ísť sám na kríž. Ale čo nekonečná múdrosť tvorcu?!
  Gulliver pokrčil plecami a odpovedal:
  - No... Sú tajomstvá, do ktorých chcú preniknúť aj anjeli! A vo všeobecnosti to naozaj môže byť inak a je to nemožné!
  Dievča prikývlo.
  - Tu vám prikážem, aby ste si vložili palice na holé päty, a potom to bude možné!
  Nastalo bolestné ticho. Gulliver nevedel, čo dodať. Vskutku, teológovia sa hádali už celé stáročia. A je to naozaj paradox: po pridaní ďalšieho, veľmi veľkého zločinu dostali ľudia šancu na záchranu. Stále je o čom polemizovať. A o tom, či Syn svojou obetou nepriniesol výkupné. Len komu? Otcovi - to je zvláštne, vzal by Otec také výkupné, ako je smrť Syna. Ale aj Satanovi to znie rúhavo.
  A tak je to zlé a také zlé.
  Gulliver s povzdychom spieval:
  Koľko ľudí má toľko názorov
  Tajomstvo posvätného neba
  Chcem, aby každý vedel...
  Pri hľadaní pravdy, temnoty vetiev,
  Démon zúri v hneve,
  Chce zaviesť plán,
  Je to sen prijať svetlo lásky generácií,
  Iba Všemohúci Boh môže dať odpoveď!
  Mladá vikomtesa prikývla.
  - Vidím ťa dobre, jedz!
  Gulliver poznamenal:
  - Áno, dokonca je pekné chodiť polonahý, pod horúcim slnkom, s takým krásnym dievčaťom, ako ste vy!
  A chlapec opäť zalapal po dychu a stúpil na ostrý kameň. A vyzeral nešťastne.
  Vikomtesa poznamenala:
  - Samozrejme, viera musí byť založená na rozumných argumentoch! Napríklad Ježiš tvrdí, že je Najvyšší Boh. Učí však: ak ťa udrú po pravom líci, otoč sa doľava! A v Starom zákone, naopak, dáva príkazy na vyhubenie žien a detí a dokonca aj domácich zvierat!
  Gulliver odpovedal:
  - Zdá sa, že dobre poznáš Bibliu!
  Vikomtesa prikývla.
  - Áno, čítal som to. A je tam veľa krutosti a absurdity! Ako príkaz oženiť sa s neviestkami alebo príkaz zabiť nevinných. A Elizeus nasadil medvede na deti, ktoré ho len dráždili pre jeho plešinu!
  Chlapec Gulliver poznamenal:
  - A ľudia to niekedy robia a vytvárajú krutosť!
  Dievča potvrdilo:
  - Ano oni robia! Ale nerobí im to ku cti!
  Kapitán chlapca poznamenal:
  - Bohužiaľ, niekedy sa stane, že musíte použiť krutosť. No, ak nie je iný spôsob výchovy! A vo všeobecnosti, čo vás mätie?
  Vikomtesa poznamenala:
  - Na jednej strane extrémna krutosť Starého zákona a zároveň miernosť Ježiša Krista, ktorý sa modlil aj ukrižovaného za svojich katov!
  Gulliver roztiahol ruky a odpovedal:
  - Neviem! Aj keď je ťažké povedať prečo a čo... Musíme zbierať svoje myšlienky. Ale aj tak. Tu je otázka, ale život sa Zemou nekončí. A možno, keď zabil dieťa s pomocou medveďa Elizea, vyslobodil ho z večného utrpenia v ohnivom pekle a okamžite ho preniesol do raja?
  Vikomtesa sa zachichotala a poznamenala:
  - Takže každý vrah môže povedať - nenechal som ho hrešiť! A presťahoval sa do raja!
  Chlapec Gulliver chcel namietať, no myšlienky mu akosi nevošli do hlavy. A o čom je reč? Tu musíte byť skúseným teológom. Ani teológovia a teológovia nie sú schopní dať uspokojivú odpoveď na všetky otázky. Napríklad, prečo existuje zlo v prítomnosti Všemohúceho a milujúceho Boha? Chce Boh existenciu zla alebo ho nedokáže ukončiť?
  A tu je veľmi ťažké konkrétne odpovedať. Alebo to tak dopadne, alebo inak. Ale je tu paradox, že každá odpoveď nebude vyhovovať každému.
  Kapitán chlapca so smutným úsmevom povedal:
  - Tu napríklad žijete tisíc rokov bez starnutia. Tak sa z toho radujte. Pretože Boh ti dal milosť a večnú mladosť. Bežným ľuďom to však nedal. A to je jeho vec!
  Vikomtesa prikývla.
  - Amen! To je super!
  Gulliver spieval:
  Boh je najväčšie milosrdenstvo bezodného,
  Ty si stvoril zem, výšinu nebies...
  Pre ľud, Tvoj jednorodený Syn,
  Išiel ku krížu a potom opäť vstal!
  Dievča prikývlo a štebotalo:
  Na nebeskú rolu
  Všetci moji priatelia sa zhromaždia
  Na nebeskú rolu
  Tam, z milosti Pána,
  Budem!
  Gulliver na ňu žmurkol a ako odpoveď zaspieval:
  Môj Bože, to si Ty, si to Ty
  Vidím ťa všade...
  Keď medzitým trhám kvety,
  A s láskou Ťa uctievam!
  
  Jehova je koruna krásy,
  Vo svetle dňa a polnočnej žiare...
  Toto sú moje myšlienky a sny
  Táto mládež je jasná túžba!
  Dievča so žiarivým úsmevom prikývlo.
  - Áno, máte dobrú pieseň, ale chcem, aby ste spievali viac!
  Gulliver spieval s úsmevom:
  Aké krásne je všetko tvoje,
  Všade počujem tvoj hlas...
  V srdci Božej pravice spieva,
  A šepká do duše ako dozrievajúci kolos!
  
  Sú to hory pokryté machom,
  Toto sú vlny s rozbúrenou penou...
  Je to pláž s horúcim pieskom
  Toto je slnko z nekonečného vesmíru!
  Potom dievča nahnevane duplo bosou nohou a prerušilo Gullivera s otázkou:
  - A tie škaredé starenky, stvorenie Pána Boha, ktoré sú aj pekné?
  Gulliver pokrčil plecami a poznamenal:
  - Ak existujú obyvatelia iných svetov a planét a nie sú ako my, potom si pravdepodobne tiež môžu myslieť, že sme blázni. Navyše aj vo vzťahu k tým najkrajším dievčatám!
  Vikomtesa súhlasila:
  - Z pohľadu dialektiky - to znie logicky!
  Gulliver spieval s úsmevom:
  Osvietil Všemohúceho Pána,
  Nájsť pokoj v Kristovi...
  Cítil som, že som hriešnik,
  Že Pán je môj spasiteľ!
  Dievča prikývlo a spievalo s vyceňovaním zubov:
  Na nebeskom tróne
  Všemohúci kráľ sedel...
  Z tvojej veľkej vôle
  Kristus nám vládol!
  
  Ukrižovali Boha na kríži
  Ježiš sa modlil k Otcovi...
  Aby nás nesúdil tvrdo,
  Hriech nám odpustil až do konca!
  
  Milosrdenstvo je neobmedzené
  Poslal svojho Syna zomrieť...
  Osobne mu slúžiť Bohu,
  A neopováž sa zomrieť!
  A dievčatá žmurkli na svoj náprotivok.
  Gulliver poznamenal:
  - Áno, je to milé. Básne, povedzme - je to skvelé! Ale uznávaš Ježiša Krista ako svojho Pána a Spasiteľa?
  Dievča sa zachichotalo a spievalo:
  Ježiš dokonalosť,
  Ježiš dokonalý...
  Od úsmevu po gesto
  Predovšetkým pochvala...
  Ó, aké požehnanie
  Ó, aké požehnanie
  Vedzte, že Boh je dokonalosť!
  Vedzte, že Boh je ideálny!
  Gulliver potvrdil:
  - Dobre si to zaspieval a expresívne! Vidím v tebe veľký potenciál.
  Dievča s radosťou spievalo:
  V rozľahlosti nádhernej vlasti,
  Umiernený v boji a práci...
  Zložili sme veselú pieseň
  O všemohúcom Bohu a vodcovi ...
  
  Boh Svetlo je slávou boja,
  Bože Svetlo našej mladosti letu...
  Bojovať a vyhrávať s pesničkami,
  Náš ľud nasleduje Pána!
  Gulliver odpovedal s úsmevom:
  - Skvele spievaš! Jednoducho super!
  Dievča sa zachichotalo a poznamenalo:
  Pieseň nám pomáha budovať a žiť,
  Smelo sa ponáhľame na túru s piesňou ...
  A ten, kto kráča životom s piesňou,
  Nikdy, nikdy nezmizne!
  Deti kráčali po kamenistej ceste. Bolo to bolestivé pre chlapcove zrazené nohy, ale vydržal a kráčal. A rozhovor odvádzal pozornosť od utrpenia.
  Navyše už to, že máte všetky vlastné a mladé zuby, povznáša. A mladé telo je odolné a zdravé. A všetko okolo je také jasné, žiarivé, svieže vnímanie sveta.
  Vikomtesa sa spýtala:
  - A prečo napríklad, ak je Kristus Boh a má všetku moc na Zemi i na nebi, najúspešnejším vládcom a dobyvateľom všetkých čias a národov je Džingischán? Kto je barbar aj pohan a veľmi krutý a polygamista!?
  Gulliver so zmäteným detským úsmevom odpovedal:
  - No, toto je ťažká otázka... Aby som bol úprimný, Biblia hovorí, že Satan je Bohom tohto veku a možno Džingischán vďačí za svoj úspech Diablovi!
  Dievča odpovedalo:
  - Ale nie! V Biblii nie je napísané nič - Satan je bohom tohto veku! Mám večne mladú pamäť a oveľa lepšiu ako vy, čo starnete a zoškvaríte!
  Kapitán chlapca poznamenal:
  - Je napísané - boh tohto veku oslepil ich mysle!
  Vikomtesa sa zasmiala a odpovedala:
  - Nehovorí sa, že je to Satan! Možno to znamená ľudský egoizmus. Alebo možno napríklad nadmerná pýcha, či iné charakterové chyby.
  Gulliver poznamenal:
  - Je to čiastočne pravda! Možno to znamenalo oboje!
  Dievča spievalo a vyceňovalo zuby:
  Čo tým Pán myslel?
  Gulliver zmätene odpovedal:
  - O čom to rozprávaš?
  Vikomtesa sa usmiala a odpovedala:
  - Áno, o rôznych veciach! Dokonca mám o tom pieseň!
  Kapitán chlapca pokrčil plecami a navrhol:
  - Poď, ja budem spievať prvý!
  Dievča s úsmevom prikývlo.
  - Ak chceš, spievaj
  Len nespievaj, aby si si oddýchol!
  Gulliver spieval svojím jasným, detským hlasom;
  Neveriaci človek je nešťastný
  Je nemožné žiť v hriešnej žiadostivosti...
  Pretože Boží hnev je hrozný
  Pretože prísny Boh je sudcom!
  
  Mäso v pekle chradne od tepla,
  A je čas, aby sme to všetci pochopili na dlhú dobu ...
  Tí, ktorí nepoznajú vieru v Pána
  Spadnúť pod jarmo pekla!
  
  Hriešny človek dostane svoje
  Bude to ako pavúk v ohni...
  Démoni budú mučiť v podsvetí,
  Tí, ktorí uctievali Satana!
  
  Bojte sa a čiňte pokánie nepriateľ Pána -
  Budete hodení priamo do pekla...
  Kto si nectí deň sabatu -
  Bude navždy v plameňoch!
  
  Ctil si modlu a za to v agónii,
  Tak veľmi to bolí zvíjať sa v pekle..
  Bude zlý, veda -
  Uprednostnil som modlu pred Kristom!
  
  Neveril Božiemu rozkazu
  Nechcel som ctiť prvý deň ...
  Nedúfajte, nebudete horieť okamžite -
  Večnosť v mukách hriešnika je osud!
  
  Verím, že príde čas pomsty,
  Ježiš Veľký Boh prichádza
  A súdny deň príde
  On prinesie ľuďom spásu!
  
  Svätý Boh kriesi mŕtvych,
  Tých, ktorých vo viere nepoštípe rozklad...
  Verím, že aj ja budem s Všemohúcim,
  V nebi - nech sa telo zrúti!
  Dievča s úsmevom, ktorý žiaril ako perly, potvrdilo:
  - Veľmi dobrá pieseň! Pesničkami však nebudete sami! Potrebujete niečo viac cool a jedinečné!
  Gulliver poznamenal:
  - Hlúposť je tiež jedinečná!
  Vikomtesa štebotala:
  - Aké bude všetko dobré, ak sa aspoň trochu staneme deťmi!
  A navrhol:
  - Poďme spievať niečo iné!
  Kapitán chlapca pokrčil plecami.
  - Chceš to?
  Dievča prikývlo.
  - Presne tak, chcem, aby si spieval!
  A Gulliver vzal a spieval;
  Zázraky v novom svete
  Farebne je to ako v rozprávke...
  Je tam taká krása
  Nenájdite chybu pomocou ukazovateľa!
  
  No čo ak je nový deň
  Príchod nad zemou...
  Takže nie sme príliš leniví vstať,
  Chladič na svete neexistuje!
  
  Bude nové svetlo v sláve,
  Kde sú stromy ako cukríky...
  Stretneme sa s úsvitom
  Vo večnom šťastí naše deti!
  
  Prichádza nový vek
  Toto miesto je tak krásne...
  Osoba bude šťastná
  Nech je cesta nebezpečná!
  
  Nechajte planétu prekvitať
  Čoskoro to bude bujný raj...
  Otvorte si výherný účet
  Nech svet žiari!
  
  Aké je to dobré
  Ak slnko svieti jasne...
  Ďateľ vŕta dlátom
  Každý je na planéte úžasný!
  
  Koľko zábavy máme
  Údolie plné šťastia...
  Bude to, verte v rozkvet hodiny,
  Zlatá stredná cesta!
  
  Kto by vytvoril náš osud,
  Veľmi statočný fešák...
  Ak dôjde k prerozdeleniu
  Potom sa stanete silnejším!
  
  Neskláňame hlavy
  Hrdo narovnávam chrbát...
  Na palacinky maslo, tvaroh,
  Odrazu hostiteľka pridáva!
  
  Takže tam bude šťastie vedieť
  A svetlo s menom Svarog...
  Skutočný raj bude
  Ľudia sa modlili k Bohu!
  
  Pán dal jednu odpoveď:
  Musíme pracovať s radosťou...
  A potom príde ahoj -
  Tváre sa rozžiaria!
  
  Tu je bosé dievča
  Osedlal som korytnačku...
  Musím to udrieť päsťou
  Hádzať veľa strachu!
  
  Kde dôjde k požiaru
  No, kde horí oheň...
  drvivý úder,
  Krutý nepriateľ útočí!
  
  Nepriateľovi sa nevzdáme,
  Zvážte túto túžbu...
  Narovnáva cherubína
  Krídla a odpustenie nepriateľom!
  
  Povedz, že to bude čoskoro
  Čomu sa hovorí víťazstvo...
  Cirkus je Chapiteau,
  A niekedy psi štekajú!
  
  Onedlho tu bude ako v raji
  Urobme svet krásnym..
  Lada dakujem -
  Cherubíni žiaria zlatom!
  Chlapec krásne spieval a jeho hlas bol detský. Veľmi hlasný a prenikavý.
  Vikomtesa štebotala:
  - Dobre najesť! A je to v pohode!
  Kapitán chlapca zasyčal:
  Spievam, spievam a zabijem všetkých démonov!
  Dievča tiež spievalo:
  Sme hrdé dievčatá Svaroga,
  Odvážni, statoční bojovníci...
  Verne slúžime, sme v mene rodiny,
  Nech sú dedkovia a otcovia hrdí!
  
  Boh Svarog a myseľ ľudí,
  Urobte svet šťastným...
  Nebudeme porazení, ver tomu darebákovi,
  Je to naša práca a tvorba!
  Gulliver zapískal a s láskou v hlase poznamenal:
  - Skvelá pesnička!
  Vikomtesa prikývla a zaštebotala:
  - Áno, v tom je tá krása. Čo ješ, aby si spieval.
  Chlapec a dievča pokračovali v chôdzi. Ich detské nôžky na seba dupali s veľkou sebadôverou. A nepochybne vedeli veľmi krásne spievať.
  Zdá sa, že deti sú všetko. A je to taký úžasný svet. Aj keď je v tom otroctvo.
  Gulliver s radosťou spieval:
  Všetci ľudia na tej istej planéte
  Musíte vedieť žiť priateľsky...
  Deti sa musia vždy smiať
  A žiť v mierovom svete
  Deti sa musia smiať!
  Deti sa musia smiať!
  Deti sa musia smiať!
  A žiť v mierovom svete!
  Tak kráčali, chodili a zase kráčali...
  Konečne prišiel večer. A na večeru bola postavená kolóna s deťmi, ktoré boli zajaté.
  Dostali nejakú podmienečne jedlú polievku a ďalšie koláče s mliekom. Chlapci-otroci jedli. A ochotne zaspal.
  Po náročnom celodennom pochode skutočne potrebovali oddych.
  Gulliver tiež smrkal nosom a snívali sa mu nádherné sny.
  V ktorej spievali polonahé dievčatá;
  Vesmír bol roztrhaný
  Hviezdy vybledli, katastrofa-smrť!
  Vzlykanie, stonanie v mukách pekelnej diaľky,
  A pre tých, ktorí prežili: len hanba vydržať!
  
  Ako Boh - vládne všetkým zákonom,
  Zabúdanie na svedomie a odmietanie cti!
  Mimozemská rasa prináša nový svet,
  Predložte nám výzvu - pochmúrne správy!
  . KAPITOLA 2
  Palubník, na ktorého sa Gulliver premenil, sa plavil na krásnej a veľmi elegantnej brigantine. Jej plachty boli veľmi pestré, s úžasnými, nádhernými kresbami v podobe kvetov a motýľov, vážok, ako aj dievčat s mečmi.
  A bolo to veľmi v súlade s posádkou. Aj tu boli výlučne dievčatá. A boli takmer nahí, len hrudníky a boky boli pokryté šnúrkami šperkov. A pokožka je opálená, lesklá, ako bronzové sochy.
  Pirátske dievčatá fackovali holými, veľmi pôvabnými a zvodnými nohami.
  A spievali:
  Sme chudobní, sme chudobní, piráti,
  Je nám to veľmi, veľmi ľúto,
  Nevyhýbajte sa dievčatám, ktoré poznajú odplatu,
  Ale preto, že nám nevštepovali morálku!
  
  Piráti vedu nepotrebujú
  A je jasné prečo...
  Máme nohy a ruky
  A hlava nie je pre nás!
  A potom sa pred nimi objavila galéria, dievča na vrchu si ho všimlo ako prvé. Zoskočila a blysla sa na holých, okrúhlych podpätkoch.
  Vo všeobecnosti, aké krásy tu boli a ich vlasy sú veľmi svetlé. Väčšina medových blondínok má vlasy, ktoré sa trblietajú ako plátkové zlato, no nájdu sa aj medenočervené dievčatá a dokonca aj vlasy smaragdovej farby.
  Niektorí nosia brošňové náušnice. A aké dokonalé línie majú!
  A ich svaly ako guľôčky ortuti sa váľajú pod bronzovou lesklou pokožkou. Toto sú naozaj dievčatá, ktoré sú schopné skutočne bojovať.
  A teraz sa brigantina ponáhľa za galónom. A na tejto lodi pobehujú chlpaté medvede orkov, pridávajú plachty a snažia sa dostať preč.
  Kapitánska dievčina so zlatými vlasmi, ktoré tak krásne vejú vo vetre, a bosými nohami, ktoré privádzajú mužov do šialenstva ako rev:
  Zničíme prekliate medvede! Nech je dračí gang v plameňoch!
  Tu brigantína skracuje vzdialenosť. A tri dievčatá strieľajú z luku a bosé nohy si opierajú o palubu.
  A potom jadro vyletí a po opísaní oblúka zasiahne priamo do kuchyne nepriateľského galionu. A loď, ktorá dostala silný úder, sa naklonila.
  Dievčatá začali vyskakovať, blýskajúc sa holými, okrúhlymi podpätkami a revali:
  Sláva pirátom, sláva!
  Dievčatá idú vpred...
  Bojujeme pod šarlátovou vlajkou
  Armáda je v útoku!
  A teraz je brigantina stále bližšie a bližšie k galionu. A dievčatá hádžu háky na palubu nepriateľského plavidla. A pritiahnu brigantínu k svojej obeti. A potom blikanie bosých, bosých nôh. Vyskočia na ňu a bojujú s orkmi. A prebieha divoká jazda. Dievčatá sa sekali šabľami a krvácali nepriateľa v horiacich potokoch. A padnú a orkovia im odseknú hlavy.
  A ich hlavy sa kotúľajú po podlahe.
  Toto je skutočné zničenie a zničenie. Teraz sa bojovníci ukázali v celej svojej kráse. A ich obnažené, opálené nohy, ako perie, rozdávali zdrvujúce údery.
  Dievčatá sú veľmi krásne a ich bronzová pokožka sa trblieta na slniečkach, ktorých sú tri.
  Bojovníci pískajú a kričia:
  - Budeme zabíjať nepriateľov, to je naše krédo vždy. Všetky skúšky boli zložené na päť, naša krajina je svätá!
  Dievčatá dopadli naozaj skvele. A sú strihané tak, aby sa hojdačky nedali zastaviť.
  A bosý chlapec Gulliver bojuje s nimi. Veľmi odvážne dieťa, povedzme.
  A chlapcova obnažená päta zaberie a udrie orka do brady. A jeho čeľusť klesla.
  Gulliver spieval:
  - Ako sme žili v boji,
  A neboj sa smrti...
  Takže odteraz budeme žiť vy a ja!
  V hviezdnych výšinách a hviezdnom tichu,
  V morskej vlne a zúrivom ohni!
  A zúrivý a zúrivý oheň!
  Chatár hecoval a jeho bosé nohy boli štrajkujúce.
  Je však dobré byť dieťaťom. Aké rýchle telo máš.
  Toto je naozaj superman chlapec.
  A spieva z plných pľúc:
  - Som rytier svetla na kolene divochov,
  Zmietnem nepriateľov vlasti z povrchu zemského!
  Takto chlapec bojuje a spieva. A rezné rany a zadky.
  A ďalšie dievčatá s ním bojujú. Ktoré sú také krásne a sladké.
  Bojujte, samozrejme, vo vysokej nadmorskej výške. V prenesenom zmysle slova.
  Tu sú bojovníci. Môžeme o nich povedať: super a hyper.
  Ak začnú bojovať, nič ich nezastaví.
  A teraz poslední orkovia padli pod údermi krásky. A medzi bojovníkmi bola veľká radosť.
  A spievali:
  Všetkých pobijeme a porežeme,
  Zabijeme všetkých! Zabijeme všetkých!
  A potom sa začali prehrabávať okolo galionu a hľadať korisť. V tom istom čase bojovníci spievali:
  - Z noci do rána hľadáme okoloidúcich,
  Poďme preraziť fraera! Poďme preraziť fraera!
  Tu Gulliver spieval s nadšením;
  Brat zdvihol ruku k bratovi:
  Krutá vojna - rev protivníka!
  Stroj sa stal vaším priateľom,
  Za ľahkomyseľnosť prišla odplata!
  
  Čo robiť, ak sú ľudia na mizine
  Keď okolo svišťajú prudké guľky!
  Boh radšej prelom vojnu silou -
  Aby sa dni dravého draka skončili!
  
  Ale peklo nepozná mieru a čiaru,
  Zem horí v napalme, deti plačú!
  Tu črty dievčat zbledli -
  Kto, Svätý Pane, za to odpovie?
  
  Koľko milovaných dokážeš zabiť,
  Človek sa predsa rodí, verte mi, pre šťastie!
  Matka nepustí svojho syna na front,
  A aj v lete je na vojne zlé počasie!
  
  Ale povinnosť vojaka je istá povinnosť:
  Čo potrebujete na boj za vlasť v boji!
  V šestnástich, už šedý chrám,
  Vdovy nešťastných tvárí sú opuchnuté od sĺz!
  
  Ale čo je, si blázon brat?
  Nie, si blázon, odpovedá milovaný!
  Za podlosť, kto je na tróne, náš vojak,
  Myslí si, že jeho švagor je špinavý Kain!
  
  V zemi krvné toky trhajú žily,
  A impulz z jadra bude reagovať úderom ...
  Zamrzol pluh rozbitý na poli granátom,
  Ach, aké purpurové sa slnko stalo!
  
  Ale existuje viera, že Ježiš príde -
  Zmierte bratov, prineste Spásu!
  Potom zabudnime na pomstu odporný účet -
  V duši nás všetkých vládne, odpustenie!
  Potom sa pirátske dievčatá chichotali chatárovi. A bolo to jednoducho skvelé.
  Potom sudy piva a vína vytiahli z podpalubia galionu, začali piť a zúriť.
  A čo tanec bosý, dievčenské nohy krások. Ako super to vyzeralo.
  A zaiskrili sa im svalnaté lýtka. Toto dievčatá naozaj potrebujú.
  Chlapec Gulliver tiež pil a spieval s vervou;
  Každý má svoj vlastný pohľad na lásku -
  Koncept krásy a ideálu!
  Hoci ľudia k nemu nedorástli,
  Ale človek už nie je opica!
  
  A tu, samozrejme, môžete vziať trochu aforizmov a pridať také vtipné;
  Holý opätok dievčaťa s najväčšou pravdepodobnosťou dostane módne topánky!
  Ale niečo originálne mi neprichádza do úvahy
  Napríklad tu:
  Láska pre všetky vekové kategórie,
  A chlapec vyzerá veľmi hrdo ...
  Jeho oči svietia v tme
  Výsledok bude cool!
  Aj keď je to všetko, povedzme toto - hlúposť a banálne.
  Na druhej strane však môžeme povedať, že aj v pohode.
  Gulliver spieval:
  skáčem. Ale skáčem inak
  Alebo skôr skáčem ako voš ...
  A môžem konkrétne vložiť zmenu,
  Si bosý chlapec sa netrasie!
  A potom Gulliver zaspieval niečo civilizovanejšie;
  Chceme žiť v krásnom rajskom svete -
  V ktorých nie sú žiadne choroby, zúbožené jalovice ...
  Aby sa vlákno života stalo nekonečným,
  Aby bol každý deň šťastný a veselý!
  
  Kde je farba ako dúha na jar
  Lekná, ako zlato so smaragdom.
  Tam, kde sa realita dlho podobala snu...
  Každé dieťa dokáže zázrak!
  
  Ó, vlasť, Boží svätý smútok;
  Vaše brezy sú škvrnité, lesk kovu ...
  A modlím sa k Pánovi za jednu vec,
  Aby vlasť prekvitala v sláve!
  
  Ale tu sa bojovník už vydal na kampaň,
  Pochoduje ako barbarský bojovník!
  Urobíme dobro pre planétu -
  Aby guľky neprerazili vlastnú matku!
  
  Útok trollov, zúrivý tlak;
  Ponáhľajúci sa protivníci stena-lavína!
  A preto, prečo potrebujeme vášnivú hádku,
  Keď je vlasť spojená v päsť!
  
  Ale démoni orkov sa opäť usmievajú,
  Sú to chlap, ako kosť zaseknutá v hrdle!
  A škriatok vrčal v divokej zúrivosti,
  Ale prihlásili sme sa z rati daru!
  
  Ale víťazstvo nad nepriateľom je blízko,
  Vytrhneme Rusko z bažiny!
  Prišla odplata za nečistých -
  Ich kožušina bola roztrhaná na kúsky a vlákna!
  
  Roztomilá oválna dievčenská tvár -
  Dal mi vieru a veľkú silu!
  Takto s veľkým citom a vervou spieval Gulliver. A jeho spev bol tak neuveriteľne šik.
  Potom začal chlapec-kapitán znova spievať, po ďalšom pohári piva a kúsku sušenej ryby;
  Veľká, mocná, posvätná krajina,
  Pod modrou oblohou už niet žiarivého!
  Je nám daná od Všemohúceho Boha navždy -
  Neobmedzené svetlo, vznešený Mesiáš!
  
  Svet nikdy nevidel takú silu, nikdy nevie
  Aby sme hrdo pošliapali priestory!
  Každá hviezda vo vesmíre ti spieva,
  Nech je An s nami šťastný!
  
  Koniec koncov, toto je naša vlasť, je to taký osud,
  Ovládajte priestor všetkých záležitostí!
  Verte mi, ktokoľvek z nás by chcel toto,
  Bez akejkoľvek hlúposti, zženštilých povier!
  
  Archanjeli trúbia na svoju mocnú trúbu,
  Silne oslavujú pochod našich armád!
  A nepriateľ nájde svoj údel v osikovej rakve,
  A nebude dostávať dane a poplatky!
  
  Toto je naša vlasť, všetko v nej, verte mi, je krása,
  Bez námahy otočila celý vesmír!
  Dievčatá s dosť ťažkým vrkočom,
  Hon na ňu, aby bol sud silný!
  
  Vlasť, toto je matkin pohľad modrých očí,
  Jej ruka je jemná aj kamenná!
  A mladý protivník, ktorého zabijete guľkou -
  Aby plameň v srdci jasnejšie plápolal!
  
  Zložte prísahu nekonečnej vlasti,
  Je to dobré aj pre vás, samozrejme!
  Aj keď krv tečie v zúrivosti boja,
  Nepriateľovi teraz príde odplata!
  
  Zbrane a odvaha sú taká silná zliatina,
  Zlý to nemôže prekonať!
  V lietadle s bombami som letel chytro,
  A ako to vybuchne, vysypú krúpy okien!
  
  Ale príkaz vládcu - letieť s dieťaťom na Mars -
  Je čas, aby ste dali priestor!
  A arogancia Marťana sa dostane do očí,
  Potom vidíme ďaleko za Pluto!
  
  Prídeme do výšin vesmíru, uvidíme okraj vesmíru,
  Toto je naše ľudské poslanie!
  A preto opovážte chlapca o vykorisťovaní,
  Vedzte predsa, že odmena je vecou zisku!
  Dievčatá tiež dupali a tlieskali rukami. A ich bosé nohy sú také svižné. A obnažené opätky sa lesknú na slnku.
  Gulliver je s nimi, v tele bosého chlapca, taký živý a veselý.
  Ale tancovali na prvom čísle.
  Potom sme sa rozhodli hrať karty. A toto je tiež veľmi skvelá práca.
  A môžete sa skutočne vziať a pomaznať. A s dievčatami do samého zúrivosti šantiť.
  Pirátska dievčina vzala Gulliverovu holú detskú nohu do ruky a začala mu masírovať okrúhlu, ružovú pätu.
  Chatár sa zasmial a mrnčal od rozkoše. Bolo to tak skvelé. Toto je naozaj len zázračný chlapec.
  A jeho odhalené, veľmi krásne nohy sú len zázrak.
  Gulliver spieval s úsmevom:
  Naboso, len naboso
  Pod júlovým hromom a pod zvukom príboja ...
  Naboso, len naboso
  Budeme tancovať, sme s vami!
  Toto sú vtipné piesne. A je dobré byť stále chlapcom. A zároveň predvádzate kolosálne výkony.
  To však samozrejme nie je všetko. Čo len Gulliver ešte nedokázal.
  A spieval a tancoval a robil rozchody s holými detskými nohami. Čo tiež vyzeralo veľmi cool a do istej miery odporne.
  Bol to chlapec-kapitán, ktorý cestoval do mnohých krajín a viac ako raz brázdil oceán.
  Áno, a jeho nálada, úprimne povedané, je veľmi agresívna.
  Ale preto ešte nezobrať dievča na pirátskej vlajke a nestrieľať žraloky z malých zbraní. Nie je ľahké sa tam dostať, ale v tom je tá krása.
  Chlapec Gulliver, opretý o bosé nohy, vzal svoje detské nohy a vystrelil. Jadro zasiahlo žraloka. A zlomil jej chrbát, vyrazil jej črevá. Dieťa kričalo:
  - Chlapec nabral skvelú odvahu,
  A posádka bola zahnaná do rakvy!
  Dievča, kapitánka pirátov, vzala a chytila palubného chlapca holými prstami za nos dieťaťa a zarevala:
  - No chlapče, ty chceš zaujať moje miesto. Vidím vo vás veľa ambícií!
  Chlapec Gulliver odpovedal:
  - Vyhovuje mi byť aspoň malý, ale stále muž. A žena je...
  Ďalší ryšavý bojovník spieval:
  Na svete sa nedá žiť bez žien, nie,
  Májové slnko je v nich, láska v nich kvitne!
  Gulliver ponúkol s veľmi očarujúcim úsmevom, ktorý je detinský a zároveň odvážny:
  Krajina sa nachádza v ťažkej dobe
  Krv tečie ako prúd!
  Bojujte až do posledného dychu
  A nech príde šťastie, mier, láska!
  
  Sme deti zlomyseľného komunizmu
  Otčina bezhraniční synovia...
  Aj keď prichádzajú hordy revanšizmu -
  Buďme verní našej krajine!
  
  Vo veľkej a kozmickej dobe,
  Kvazary musia byť vytvorené z prsta ...
  Veci sú u nás celkom dobré, ver mi,
  Aj keď útočí armáda zla pekla!
  
  Zabijeme armádu agresora,
  A vytvoríme lasery z kvarkov ...
  A človek sa stane akýmkoľvek hrdinom,
  Nad nami je zlatý cherubín!
  
  Hoci nad Vlasťou plápolajú mraky,
  Pripravený bojovať s nepriateľom...
  Oddelenie takých bojovníkov, ktorí veria, že sú nestáli,
  Nešliapať čižmou na okraj sveta!
  
  Vieme, že nepriateľ je mocný a zákerný,
  Nedáme mu zem ani rozpätie...
  A človek je silný so slávnym pokrokom
  A ver len jednému Pánovi!
  
  Vybudujeme veľký komunizmus,
  Rodná krajina bude prekvitať...
  Aj keď je nepriateľ veľmi divoký,
  Naším osudom v útoku je postúpiť!
  
  Priekopník statočný statočný chlapec,
  Že sa vždy narodil ako bojovník...
  Lev nie je zbabelý zajačik,
  Nech sa sen stane skutočnosťou!
  
  Netolerujeme ponižovanie, bratia,
  Za vlasť sa všetci postavíme ako hora ...
  Neberme si ďalšie urážky
  Poďme rozdrviť nepriateľa oceľovou rukou!
  
  Ak si všetci dáme ruky
  Hmyz sa dá poraziť...
  Svätá vlasť ako slnko
  A lovec sa zmení na hru!
  Tu je pieseň, ktorú spieva chlapec, ktorý bol donedávna kapitánom a mal šľachtu. A je to v pohode.
  No na obzore sa objavila fregata. Navyše veľká trieda - šesťdesiatštyri zbraní. Čo je to vážne. A prichádza ako šarkan, ktorý vidí sliepky.
  Dievčenská kapitánka povedala:
  - Toto je pre nás výzva! Budeme bojovať alebo...
  Dievča s červenými vlasmi povedalo:
  "Útek neprichádza do úvahy!"
  Dievča s modrými vlasmi, odhaľujúce svoje perleťové zuby, ktoré sa leskli a iskrili, spievalo:
  Musíme rešpektovať, báť sa
  Výčiny dievčat sa nedajú spočítať...
  Dievčatá vždy vedia, ako bojovať
  Môžu súložiť ako vrece so somárom!
  A ukázala svoj dlhý a hryzúci jazyk.
  Nuž, raz bude bitka, tak prečo neukázať svoju veľmi agresívnu povahu. A pre nepriateľov to bude veľmi bolestivé. Áno, a priatelia budú smutní.
  A bitka si samozrejme vyžaduje výber správneho miesta a manévru.
  A teraz dievčatá veľmi šikovne pohnú svoju brigantínu a zároveň nezabudnú spievať;
  Ste členom Komsomolu vlasti,
  Chceš statočne bojovať za Elfa...
  Budete môcť pomôcť vlasti,
  Rytier nie je s dušou bifľoša!
  
  Dievča je krásna speváčka
  Ponáhľať sa cez snehové záveje naboso...
  Si žiarivá kráľovná -
  Udri Orkolfa päsťou!
  
  Holou pätou hodila granát,
  Roztrhal tucet vojakov...
  Fuhrer čoskoro dostane zaplatené,
  Rytier pripraví guľomet!
  
  Sme dievčatá v bitke o Komsomol,
  Zvážte najväčších bojovníkov v bitke...
  Hlas krás je zvučný,
  Nech sú dedkovia a otcovia hrdí!
  
  Pod Elfsquay bojovali veľmi tvrdo,
  A dokázali zlých orkov statočne držať...
  My dievčatá jednoznačne vyhrávame
  Absolvovanie všetkých skúšok len za päť!
  
  Ako hurikány v našich žilách
  Blesky v žilách vedia...
  Na svete budú veľmi silné krajiny,
  Od medveďov, psov a opíc!
  
  Wehrmacht nezloží dievčatá na kolená,
  Nikdy sa neskloníme, vieš...
  Stalin a najmúdrejší Lenin sú s nami,
  Nech prejdú storočia a roky!
  
  Boh stvoril vesmír z fotónov,
  Život bez smrti zrodil večnosť...
  Poznáme objednávku, postavíme novú,
  A cherubín nad nami otvára svoje krídla!
  
  V patronymii je veľa hrdinov,
  Členovia Komsomolu sú vždy prví ...
  Armáda pochoduje v impozantnej zostave,
  Chráňte elfov mesta!
  
  Bojujeme s Fritzom pod Elfsquayom,
  A dokázali brániť hlavné mesto ...
  Dievča hodilo balíček bosou nohou,
  A poďme strieľať na príšery!
  
  Pokosili sme veľa orkshistov,
  Veľa pankáčov bolo odrezaných...
  Ďalšie točivé kilometre
  Rozsekáme légie Satana!
  
  Vybili sme Orctlerovi všetky zuby,
  Dračí prezident bol porazený...
  Dievča otvorilo pery
  Veľký Armagedon vzplanul!
  
  Nedávajte žiadne zľutovanie Fuhrerovi
  Dievčatá ste vždy odvážne...
  Na krásky čakajú štedré odmeny,
  A verte, že sa nám splnil sen!
  
  Boh Stvoriteľ všetkých svetov vesmíru,
  Požehnal elfinistu...
  So svojou nezmenenou silou v bitkách,
  Dievča rozdrví zlý orcizmus!
  
  Holou pätou hodila granát,
  A otočil impozantného "tigra" ...
  A potom ich pritlačil na laná,
  Kráska pozná veľa hier!
  
  Takže orkšisti rýchlo odišli,
  Aké tanky a granáty hádzali ...
  Vidíme, že komunizmus je daný,
  A pokosili celý rad trollov!
  
  Takže čo máš ty okrshis,
  Stalingrad ti stál proti hrdlu...
  Natáčame slávne míle,
  A teraz je Svarog Veľký šťastný!
  
  Čoskoro príde Ježišova viera
  A ďalší krásni bohovia...
  Elfovia rozvinú svetlo umenia,
  Chov, vlk a zlé slony!
  
  Konečne budeme jedno
  V sláve Druhu múdreho Otca,
  Dievčatá v bitkách sú neporaziteľné,
  Vo víre Lada budeme až do konca!
  Tak spievali bojovníci a piráti. Samozrejme, Gulliver nerozumel všetkému. Myslel si, že ak ho chytia, tak ho samozrejme zbijú palicami na holých, detských pätách. Navyše, údery budú silné a zároveň, aby sa nezmrzačili. A potom kat zoberie rozžeravené kliešte a začne chlapcovi lámať kosti. A Gulliver, samozrejme, nenájde to málo.
  
  
  Toto sa stane večným chlapcom, keď sa z nich stanú piráti. Hoci kolektív je tu veľmi dobrý - len dievčatá v bikinách. A zároveň sa ponáhľajú a rozruchujú, blikajú naboso, okrúhle, ružové podpätky.
  Chlapec-kapitán to vzal a zaspieval:
  Dievčatá sú iné
  A všetky sú skvelé...
  Ich prsné bradavky sú šarlátové,
  A sú veľmi vzdialené!
  No, chlapci sú krvaví,
  Bili trollov zlými údermi!
  A ak sa nájde ork,
  To vás veľmi zasiahne!
  
  AUKCIA PRE KRÁSNU MLADÚ OTROČKU
  ANOTÁCIA
  Do dražby sa dostáva veľmi pekný mladý muž Slávka. Počas zjednávania sa fešák s výraznými svalmi vyzlečie a predá ženám za nemalé peniaze.
  . KAPITOLA 1
  Tu nastáva chvíľa pravdy, oznámil hlavný manažér otvorenie aukcie. Na jednu noc bola mladá, pekná, svalnatá panna predaná žene. Samozrejme, bolo to myslené tak, že toto je tradícia pre všetkých nových striptérov.
  Mladý muž bol ale taký pekný a sexi, že sa pre ženy zišla celá obrovská sála. A muži jednoducho nesmeli. A to samozrejme na jednej strane obmedzovalo zisky, no na druhej strane sa to gigolom páčilo.
  Koniec koncov, väčšina mužov miluje ženy. Navyše, často mladým mužom nevadí milovať sa so skúsenejšou staršou ženou.
  Tu vyliezol na podstavec chlapec pokrytý posteľnými prikrývkami, ktorý sotva dosiahol plnoletosť. A vyzerá ešte mladšie. Bol úplne zatvorený, no už ho videlo veľa žien v rovnakých plavkách a horel od vzrušenia.
  A tieto dámy sa zapli. Aj samotný Slávka sa striasol. Srdce jeho mladého muža počas bitky bilo ako bubon. Predávajú človeka - ako nejaké zviera.
  A treba povedať, že také nezvyčajné a jedinečné.
  Na oboch stranách mladého muža stálo dievča v čiernych kožených oblekoch, čižmách a rukaviciach a na tvárach mali červené masky. Mladého fešáka by mali postupne odhaľovať, aby ešte viac vytočili žiadostivú verejnosť. Ženy niekedy predčia mužov v zhýralosti a smäde po sexe a ich orgazmus je oveľa silnejší a dlhší. Preto by sme nemali byť prekvapení, že sa ich toľko zhromaždilo, aby sa pozreli na mladého, veľmi krásneho samca, a potom, ak to finančné prostriedky dovolia, môžu si ho kúpiť.
  Warbler pocítil veľmi silné vzrušenie a vôňu drahého parfumu, čo ešte viac vytočilo hypersexuálneho mladíka.
  Tu je oznámený hlavný manažér:
  - Muž Vjačeslav Kotovský sa dostal do dražby. Osemnásťročný, fyzicky úplne zdravý. Veľmi pekná, zakrivená, nová v strip bare a sexi. Len na jednu noc so ženou, ktorá mu môže urobiť čokoľvek - len nezabíjať a nemrzačiť!
  Vyvolávacia cena je tradične desať dolárov!
  A dve dievčatá v kožených oblekoch, čižmách a maskách opatrne sňali prvý kryt.
  Odhalilo sa krásne vysoké čelo mladého muža a jeho zlaté, dlhé vlny.
  Myšlienka, že teraz bude pred mnohými stovkami žiadostivých žien nahý, na Slávku pôsobila vzrušujúco a striasol sa.
  Toto chvenie vyvolalo pocit, že do dražby bola daná panna, čo ženy tak vzrušuje.
  A ozvali sa výkriky:
  -Pätnásť dolárov!
  - Dvadsať!
  - Dvadsaťpäť!
  - Tridsať!
  Jedna tučná krava zaštekala:
  -Päťdesiat!
  Ďalšie kuriatko zasyčalo:
  - Šesťdesiat!
  Bolo počuť krik:
  - Sedemdesiat!
  - Osemdesiat!
  - Deväťdesiat!
  - Sto!
  Nastala pauza. Chlapec musel pokračovať v postupnom odhaľovaní, čo zatočilo na nežné pohlavie.
  Tu sú dve dievčatá, ktoré si odstránili závoj zo spodnej časti tváre. Otvoril sa krásny nos, pôvabné ústa a odvážna brada mladého muža, ako aj krk.
  Ženy jasali.
  Jeden zamrmlal:
  - Stodvadsať!
  Ďalší zaškrípal:
  - Sto tridsať!
  Tretí zakričal:
  - Stopaťdesiat!
  Tučná žena zasyčala:
  - Stoosemdesiat!
  A pomerne mladá a príjemná žena vydala:
  - Dvesto!
  Nastala ďalšia pauza. Slúžky teraz odhalili mladému mužovi ramená a ruky. Boli svalnaté, krásne a pôvabnej postavy. Nie kulturista, ale obsadený, pekný bojovník. A pokožka je tak zvodne lesklá.
  Žena, ktorá vyzerala ako hroch, zamrmlala:
  - Dvesto päťdesiat!
  Žena povedala trochu príjemnejšie:
  -Dvestosedemdesiat!
  Ďalšie mladé dievča zakričalo:
  - Tristo!
  Žena, naopak, vo svojom veku zaškrípala:
  - Tristopäťdesiat!
  Zástupkyňa nežného pohlavia vydala:
  -Štyristo!
  Samotná mladá žena, zrejme striptérka, zavrčala:
  - Štyristopäťdesiat!
  Na trhu bolo veľa mladých a krásnych žien. Dokonca sa čudujete, prečo potrebujú skorumpovaných a opotrebovaných gigolov, od ktorých môžete chytiť infekciu.
  Jedna veľmi vážená dáma povedala:
  - Päťsto!
  A opäť nastala pauza. Suma stále nie je taká veľká, najmä vzhľadom na infláciu dolára. Áno, a nemôžem sa dočkať, až uvidím najrôznejšie dámy, ako sa mladý, krásny gigolo vyzlečie.
  Tu sú dve dievčatá v prísnych oblekoch, čižmách a maske, ktoré si odkladajú ďalší závoj.
  A celé torzo veľmi krásneho a reliéfneho chlapca je nahé. A môžete vidieť jeho brušné svaly, ktoré sú vyskladané ako prívaly čokolády. A aká hladká, lesklá pokožka, ktorá sa trblieta vo svetle reflektorov.
  Jedna zo žien povedala:
  - Šesťsto!
  Prihlásil sa ďalší:
  - Sedemsto!
  Tretí zamrmlal:
  - Osemsto!
  Stará žena zakričala:
  - Deväťsto!
  Pomerne mladá a pekná žena s diamantovými náušnicami zasyčala:
  - Tisíc!
  A opäť nastala pauza. Všetci netrpezlivo čakali, čo sa bude diať ďalej. Tento mladý muž je jednoducho úžasný. Lepšie ako akékoľvek Apollo.
  Miliardárova manželka Elena ho obdivovala, no zatiaľ na obchod nepristúpila. V skutočnosti to najzaujímavejšie bude na konci. A teraz sa kam ponáhľať. Toto je skutočne veľmi cenná komodita. Aj keď na druhej strane je Elena stále taká krásna a sexi, že ak potrasie bokmi, pribehne celé stádo roztomilých mladíkov, ktorí za sex s ňou aj zaplatia.
  A dve dievčatá v kožených oblekoch a maskách začali opäť brať ďalší závoj od fešáka Slávika.
  A tak vystavili jeho svalnaté, krásne tvarované nohy až po kolená. A plavky. Chlapec bol taký nadšený, že jeho mužská dokonalosť nafúkla. A bol veľký a umožňoval žene rozdávať úplnú radosť.
  Halou sa prehnal rachot.
  Hrošia žena zamrmlala:
  - Jeden a pol tisíc!
  Štíhlejší rozdali:
  - Dvetisíc!
  Žena v mačacej maske napísala na Twitter:
  - Dvestopäťsto!
  Zahalená žena povedala:
  - Tri tisícky!
  Žena s diamantovými náušnicami povedala:
  - Tri päťsto!
  Stará žena zamrmlala:
  - Štyritisíc!
  Dievča, ktoré vyzeralo veľmi mlado, zaškrípalo:
  - Štyri a pol!
  A žena zahalená závojom štebotala:
  - Päť tisíc!
  A opäť nastala pauza. Tentoraz sa za jednu noc s gigolom pomenovala veľmi slušná čiastka. Za päťtisíc dolárov si môžete prenajať päťdesiat prostitútok nie najhoršej úrovne. A obyčajný skúsený gigolo stojí dvesto dolárov na dve hodiny. Nuž, niektoré sú drahšie a niektoré lacnejšie. A teraz sa suma upratala, a nie taká malá. Navyše je vojna a ruský rubeľ klesá a dolár rastie na cene. Na tuk nie je čas, žil by som!
  Ale samozrejme, ešte nie sú vyložené všetky tromfy. Dievčatá si vyzúvajú veľké čižmy z chlapcových nôh. A odhaľujú ladné tvary, podobné dievčenským nohám. A žiadne vlasy - ako bronzová socha. Opálené, bosé nohy, rozprávkovo pekný mladý muž poblázni mnohé ženy.
  A sála opäť hučí.
  - Šesťtisíc! - kričala ctihodná dáma.
  Mladé dievča štebotalo a vyceňovalo zuby:
  - Sedemtisíc!
  Mladá, ale tučná žena s nepríjemnou tvárou zavrčala:
  - Osemtisíc!
  Mladšia a krajšia žena s diamantovými náušnicami tweetovala:
  - Deväť tisíc!
  A žena, ktorej vek sa nedá určiť kvôli hustému závoju, zaštebotala:
  - Desať tisíc!
  Jej hlas bol však mladý. A Slavo sa rozveselil. Myslieť si, že sex s moslimkou za také peniaze je skvelý! A už má vo vrecku dva a pol tisíca dolárov.
  Pravda, to nie je všetko. Chlapec, svalnatý, veľmi pekný, žiariaci ako socha starogréckeho boha, mal oblečené plavky. A jeho krásna dôstojnosť bola stále viditeľná v celej svojej kráse.
  A dve dievčatá v červených oblekoch a maskách vzali a elegantným, plynulým pohybom stiahli z mladého muža plavky.
  Na obnažené, opálené, svalnaté a veľmi pôvabné, zvodné nohy chlapca spadol pás látky, čím Slávku úplne odhalil.
  Cítil hlboký pocit hanby. Červenať sa ako mladá panna, ktorá nikdy neokúsila ženské telo.
  Warbler sa striasol, srdce mu búšilo ako kamene v hrkálke.
  A jeho trasenie, hanba a zjavné rozpaky mali na ženy uhrančivý účinok. V skutočnosti je to taký sladký, úžasne pekný chlapec so zlatými vlasmi a navyše panna, z ktorej sa nežné pohlavie chveje malátnosťou.
  Žena tučná ako hroch zakričala:
  -Pätnásťtisíc dolárov!
  Žena vydala trochu štíhlejšia:
  - Dvadsať tisíc!
  Žena v mníšskych šatách zamrmlala:
  - Dvadsaťpäť tisíc!
  Mladé dievča zakričalo:
  - Tridsať tisíc!
  Stará žena zakričala:
  - Tridsaťpäť!
  Žena s diamantovými náušnicami a celkom príjemne vyzerajúcou vydala:
  - Štyridsať!
  Ďalšia zástupkyňa nežného pohlavia s veľkým náhrdelníkom z vyberaných perál na krku sa zaskvela:
  - Štyridsaťpäťtisíc!
  A nakoniec žena v závoji a s dosť mladým hlasom vydala, kruto a jasne:
  - Päťdesiat tisíc!
  Ako inak, na okrúhlom čísle bola pauza. V skutočnosti si za takú sumu môžete kúpiť dobré a nové auto. Alebo si na hodinu prenajmite päťsto nie najhorších ženských prostitútok. Alebo dvestopäťdesiat skúsených mužských gigolov na dve hodiny, alebo päťsto nie až tak skúsených a noblesných. Oplatí sa začať.
  Navyše tohto mladého fešáka si možno neskôr prenajať za menšiu sumu.
  Elena, ktorá tak dlho čakala, sa triasla netrpezlivosťou. Aký je krásny. A zároveň sa červená ako mladé dievča a chveje sa ako baránok pred zabitím.
  Stewardka zdvihla paličku a začala hovoriť:
  - Päťdesiattisíc dolárov krát! Päťdesiattisíc dolárov dva... Päťdesiattisíc dolárov...
  Elena zvolala vlastným hlasom:
  - Šesťdesiattisíc!
  Všetci sa otočili. Videli sme ženu štíhlej postavy v maske. A s veľmi príjemným a známym hlasom.
  Slávka veľmi chcela, aby mu táto kráska zakrytá maskou kúpila aspoň na jednu noc.
  A vtedy ho stretnutie s Arabkou vystrašilo. Na samom východe sa rozlišuje krutosť. A môžu tam byť len strašné zvrátenosti. Hoci ho nemožno zabiť a zmrzačiť, musí urobiť všetko, o čo ho žena, ktorá ho kúpila, požiada.
  A nič neodmietajte.
  Kráska v závoji sa však nesnažila vzdať:
  - Sedemdesiattisíc!
  Elena zamrmlala:
  - Osemdesiat!
  Uzavretá žena náhle hodila:
  - Stotisíc dolárov!
  Halou sa prehnal rachot. Áno, suma len za jednu noc s gigolom je nevídaná. Ale keď sa koná aukcia, vzniká vzrušenie z vyjednávania, s ktorým sa ťažko vyrovnáva.
  A veľa žien ešte nemá manželov. Buď sú vdovy, alebo si zarobili vlastný kapitál, alebo sa im podarilo získať dedičstvo skôr, ako sa vydali. Alebo fiktívnych manželov.
  Takže bol niekto, kto by mohol vstúpiť do zjednávania.
  Mladé dievča kričalo:
  - Sto desaťtisíc!
  Zahalená žena zavrčala:
  - Stodvadsať!
  Žena s diamantovými náušnicami povedala:
  - Stopaťdesiat!
  Potom žena v závoji vykríkla:
  - Dvestotisíc!
  Elena vášnivo zavrčala:
  - Dvesto päťdesiat!
  Dievča s rubínovým náhrdelníkom povedalo:
  - Tristo tisíc!
  Tučná žena zavýjala:
  - Štyristotisíc!
  Potom žena v burke z plných pľúc zakričala:
  - Milión dolárov!
  To už je vážna a veľká suma. Za takéto sumy si kúpia obrazy, plnokrvné kone, či celú armádu prostitútok. Na noc si môžete objednať elitnú prostitútku za tisícku. Navyše rubeľ klesá a je vojna a očakáva sa, že to bude len horšie.
  Nastala ťažká pauza. Pre Eleninho miliardárskeho manžela nie je milión dolárov až taká smrteľná suma. Ale len kvôli manželovi. A je to pre ňu príliš zrejmé. A celý milión, ktorý odišiel z účtov, sa nedá tak ľahko skryť a neospravedlniť.
  A ostatné ženy boli z takejto sumy zjavne v rozpakoch.
  Steward zdvihol kladivo a začal skandovať:
  - Milión dolárov raz, milión dolárov dva, milión dolárov tri...
  Elena nahlas kričala:
  - Milión dolárov a ďalší dolár!
  Spustiť manažér:
  - Milión dolárov a ďalší dolár krát ... milión ...
  Žena v burke štekala:
  - Dva milióny dolárov!
  Halou sa prehnal rachot. Suma bola taká, že ste si na dve hodiny mohli prenajať desaťtisíc profesionálnych gigolov alebo na hodinu dvadsaťtisíc prostitútok. Za také sumy sa kúpili obrazy, drahé plnokrvné žrebce a už je možné postaviť si vilu a získať nie najmenšiu jachtu. A to len na jednu noc.
  Sláva to zarazilo a oči sa mu rozšírili: toľko ešte stojí! Šťastie.
  Jedna z mladých dievčat zo sály, ktorá pravdepodobne podľahla vzrušeniu z vyjednávania, na plné hrdlo:
  - Dva milióny a jeden dolár!
  Manažér začal skandovať:
  - Dva milióny a jeden dolár krát! Dva milióny a jeden dolár dva! Dva milióny a jeden dolár - tri ...
  Žena v burke kričala:
  - Päť miliónov!
  V sále sa medzi ženami ozval rachot. To už je kolosálna suma, dalo by sa povedať, že celé bohatstvo. A to všetko za jednu noc. Môžete povedať len blázon. Až päť miliónov!
  Penica, ktorej sa točila hlava, červený od rozpakov, chvejúci sa hanbou a vzrušením, chlapec zakričal:
  Bojím sa tejto temnoty, beznádejnej a hroznej,
  Odkiaľ sa už nikdy nevrátim...
  Je to vtip, aký pekný vtip
  A sen je sen a teraz sa zobudím!
  A hlavný stevard začal oznamovať:
  - Päť miliónov dolárov krát! Päť miliónov dolárov - dva! Päť miliónov dolárov tri...
  Potom jedna zo žien s diamantovými náušnicami vzala a vydala:
  - Päť miliónov a jeden dolár!
  Halou sa prehnal rachot. Sumy boli jednoducho šialené. Hoci napríklad v minulom storočí niekto z Japonska zaplatil za obraz Van Gogha stoštyri miliónov dolárov, čím vytvoril rekord. Ale aký tam bol obraz: mazanica! Nečudo, že Van Gogha za jeho života nikto nechcel kúpiť.
  Ale aj tak za jednu noc s gigolom zaplatíte toľko.
  Stewardka opäť zdvihla paličku a začala skandovať:
  - Päť miliónov a jeden dolár - jeden! Päť miliónov a jeden dolár - dva! Päť miliónov a jeden dolár - tri ...
  Žena v burke kričala:
  - Desať miliónov dolárov!
  Ďalší hluk v hale. A niektoré ženy sa už nedokázali udržať a začali si strkať prsty alebo vibrátory medzi nohy, aby uvoľnili extrémne vzrušenie. Toto nemysliteľné vyjednávanie ich teda dostalo. Toto bolo naozaj skvelé.
  Sláva sa zbláznila: desať miliónov dolárov! A patrí mu štvrtina tejto sumy. On nielen zaplatí mafiu, ale ona sama sa stane bohatou a uznávanou osobou. A potom bude očakávať veľmi svetlú budúcnosť. Žena pod burkou mala mladý príjemný hlas a ani nie je jasné, čo jej darmo bráni nakrúcať mužov. Pravda, veľa žien má rado mať nad mužmi úplnú moc a rozkazovať im v posteli. A tak si namiesto vibrátora alebo muži z ulice kupujú gigolov.
  A Slávo je stále taký mladý a pekný. A keď sa usmeje, aké má lesklé zuby. Skutočne, mimoriadne príjemný a roztomilý, postavný mladý muž. No, ako to prekonať a dostať sa cez to? Toto je skutočne najväčší dar vo vesmíre.
  Množstvo už bolo neúmerné. A prerušiť také veľmi nebezpečné.
  A správkyňa začala hovoriť a vycenila zuby:
  - Desať miliónov dolárov krát! Desať miliónov dolárov dva! Desať miliónov dolárov tri...
  Elena, skôr ako kladivo padlo, zúfalo kričala:
  - Jedenásť miliónov!
  Hluk v sále je silnejší. Jedna zo žien zvolala:
  - Tu je obchodník v sukni!
  Slávka zamrmlala:
  - Tvoj gigolo je drahší,
  Čo naozaj stojí za to!
  Steward zdvihol kladivo a začal skandovať:
  - Jedenásť miliónov krát, jedenásť miliónov dva! Jedenásť miliónov tri...
  Tu sa Elena zľakla. Ona osobne takú sumu nemala, kričala len kvôli svojej tvrdohlavosti. A ak sa o tom dozvie jej manžel, stane sa to aj jej. Aj keď v prípade rozvodu bude zrejme ešte nejakú časť štátu žalovať. A stať sa slobodným. A aspoň bude cestovať po svete, čo bude mimoriadne cool.
  A že ju manžel z Moskvy nepustí - aby skôr zomrel, ten bastard!
  Ale v poslednej sekunde pred tretím úderom kladiva žena v závoji zaštebotala:
  - Dvadsať miliónov dolárov!
  Dámy sa otriasli a vošli. Walker. A potom Elena pocítila vzrušenie a sebadôveru. Táto zahalená dáma je zrejme rozprávkovo bohatá. Nechaj ju teda, nech si vydýchne podľa svojho rozmaru. Nech si naplno zaplatí potešenie roztomilého, milého a svalnatého chlapca.
  A Elena povedala:
  - Sto miliónov dolárov!
  Sála sa spustila a zakričala. Wow! No, suma za noc s veľmi pekným a krivým chlapcom. Do akej miery potrebujete byť žiadostivý, alebo zamilovaný, aby ste do mladého gigola investovali takú divokú sumu.
  Steward zdvihol kladivo a začal hovoriť:
  - Sto miliónov dolárov krát! Sto miliónov dolárov dva! Tristo miliónov dolárov...
  Žena v burke kričala:
  - Dvesto miliónov! - A dodal. - Ukončite cirkus. Nemáš takú sumu a budeš hanba!
  Elena zamrmlala:
  - Ako viete, že?
  Žena v závoji odpovedala:
  - Viem! Keď hovorím, viem!
  Stewardka zdvihla paličku a začala hovoriť:
  - Dvesto miliónov dolárov krát! Dvesto miliónov dolárov dva! Dvesto miliónov dolárov tri...
  Potom jedna zo žien v sále zakričala:
  - Dvesto miliónov a jeden dolár!
  Manažér pripomenul:
  - Ak nezaplatíte sumu v plnej výške, budete vyhodení a nikdy vás nepustia do aukčnej siene.
  Žena s tmavými okuliarmi prikývla.
  - Viem! Ale celkom pripravený!
  Manažér začal skandovať:
  - Dvesto miliónov a jeden dolár krát! Dvesto miliónov a jeden dolár dva! Dvesto miliónov a jeden dolár tri...
  Žena v závoji povedala:
  - Päťsto miliónov dolárov!
  Halou sa prehnal rachot. Ženy si začali masírovať medzi nohami a intenzívnejšie používať vibrátory.
  Slávka zrazu videla, že jeho mužská dokonalosť začala ustupovať. Je príliš dlho v rozrušenom stave. A potom to vyhorelo.
  A tribúnami medzi žiadostivými ženami sa prehnal hrmot sklamania.
  Stewardka zdvihla kladivo a začala skandovať, pričom odhalila perleťové zuby:
  - Päťsto miliónov dolárov krát! Päťsto miliónov dolárov dva! Päťsto miliónov dolárov tri!
  Nastala ťažká pauza a steward oznámil:
  - Mladý gigolo, osemnásťročný Vyacheslav Kolobkov, bol predaný dáme v závoji za päťsto miliónov dolárov!
  Žena prikývla.
  - Prevediem peniaze z vášho účtu! A teraz bude môj, celú noc!
  Cez Slávku prehodili závoj. A na silný, svalnatý krk bola navlečená reťaz.
  Chlapec za svojou novou milenkou pleskol bosými nohami.
  Manažér poznamenal:
  - Je to tvoj otrok na noc! Len ho nezabi a nezmrzačuj!
  K mladíkovi pristúpila žena v závoji. Jej ruka vzala a schmatla chlapca pre mužskú dokonalosť. Okamžite sa opäť zdvihol a nafúkol. A Slávka sa silno začervenala, od hanby a hanby.
  Žena otvorila tvár. Bola to veľmi krásna, orientálna, čiernovlasá kráska, ktorá nemala viac ako dvadsaťpäť rokov. Áno, naozaj bola veľmi krásna, hoci na jej tvári nebolo ani stopy po kozmetike.
  Slávka vyhŕkla:
  - Áno, vy sami môžete dostať peniaze na noc!
  Žena prikývla.
  - Viem! Neskôr vám poviem, prečo som pre vás vyčlenil takú divokú sumu! Dovtedy poďme do izby! Času je málo a ja si chcem lásku užiť poslednýkrát v živote!
  Chlapec bol prekvapený
  - Prečo ten posledný?
  Žena odpovedala:
  - Pretože ja, princezná Esmigul, som bola odsúdená na smrť za cudzoložstvo! A pozajtra na úsvite mi odrežú hlavu!
  Slávka navrhla:
  Takže musíte utiecť!
  Princezná s povzdychom odpovedala:
  - Prisahal som pri Alahovi, že neutečiem! Preto mi môj manžel pred smrťou dal svoj účet a dovolil mi robiť a kupovať si všetko, čo chcem v týchto dňoch!
  Slava sa zachichotal:
  "Tak preto si taký veľkorysý!" Šetrenie nemá zmysel!
  Prikývla a odpovedala:
  - Ak mi dobre slúžiš a mne sa to páči, kúpim ti celý palác, jachtu a čo ešte chceš, celý vozový park! Tak skúste!
  Mladý muž prikývol.
  - Som pripravený a rád vám poslúžim!
  Tu vstúpili do samostatnej, luxusnej miestnosti. Žena s ním zostala sama. S gráciou sa vyzliekla a odhalila dokonale krásne opálené telo. Slávkina mužská dokonalosť sa nafúkla tak, že bola na prasknutie.
  Nahá princezná prikývla.
  - Poď sa so mnou osprchovať!
  Mladý muž a mladá žena vošli do kúpeľne, úplne pokrytí zlatom.
  Vyliali sa teplé prúdy. A začali umývať krásne telá.
  Žena prikývla.
  - Viete, ako používať jazyk!
  Slávka prikývla.
  - Určite!
  Princezná Esmigül prikývla.
  - Tak tvrdo pracuj! Poď, môj pekný chlapec!
  Mladík si kľakol, strčil tvár medzi jej nohy, do nádherne vyholenej štrbiny krásky a začal pracovať jazykom, pracovať nezištne a s nadšením.
  Mladá krásna žena zmyselne zastonala. A veľmi ju to potešilo.
  Posilnil sa aj Slávo. Ako neznesiteľne bolelo a pálilo jeho prebudená dôstojnosť. A pracoval a bol požehnaný.
  Princezná zastonala a nakoniec, kričiac hlasnejšie, sa otriasla v silnom orgazme a ochabla.
  Potom si aj ona sama kľakla a jej tvár sa priblížila k mladíkovým slabinám. A teraz objala perami vzrušeného, horúceho, príjemne voňajúceho kohúta, mladého a krásneho žrebca. A začala pracovať s vlastným jazykom.
  Penica sa silou mocou prinútila ešte semienko nevyhodiť. Nechajte ženu vychutnať si proces ligotavého, hladkého, sladkého, chutného, hlavy mužskej dokonalosti, najkrajšieho a najkrajšieho mladého muža v Moskve.
  A princezná sa zbláznila, pracovala s členom, jazykom a perami. Bolo to pre ňu neskutočne milé a krásne.
  Warbler sa napokon stále neudržal a skončil. Vyhodila búrlivú, sladkú kašu, mladé semienko. Princezná ju hltavo olizovala jazykom a nenechala jej ujsť ani kvapku. A potom rozkázala:
  - A teraz poďme do pózy vrany! Budem ťa lízať a ty budeš lízať mňa!
  Slava súhlasne prikývol. Jeho jazyk opäť začal šikovne a energicky masírovať princeznin klitoris. Kým jazyk a pery mladej, krásnej ženy boli opäť nútené opuchnúť a zahriať sa, mladý elastický člen svalnatého a veľmi pekného a šikovného gigola!
  
  KRÁĽOVNÁ A BOSÝ OTROK.
  ANOTÁCIA
  Mladý muž z našej doby sa najprv stane kráľovnou. Ale pre prílišnú krutosť ju bohovia premenia na bosú otrokyňu. Mladú ženu však elfovia oslobodia z otroctva a začnú super dobrodružstvá.
  . KAPITOLA 1
  Agripina videla slávnostný ceremoniál. Akoby nastúpila na trón a posadila sa na trón posiaty drahokamami. A na hlavu je nasadená koruna posiata hviezdami. A všetci prezidenti, panovníci a iní vládcovia sveta kľačia a chvália ju.
  A pozdrav sa unáša do neba a delá bijú. A všetko sa leskne. A teraz je cisárovnou planéty Zem. A spievajú sa jej fanfáry a hrajú orchestre. A trónna sála, v ktorej sedí, je päťdesiatkrát väčšia ako štadión Lužniki. A má celú armádu. Tisíce krásnych dievčat v krátkych sukniach, s holými nohami, so samopalmi za chrbtom jej salutujú a spievajú:
  Si veľká bohyňa
  Cisár všetkých ľudí...
  neohraničený prvok,
  Zabite všetkých svojich nepriateľov!
  Agripina vycenila zuby a zarevala:
  Porezal som nepriateľov na tangente
  trafil som ich tak rýchlo...
  Všetko dopadne výborne
  Som kráľovná, nepoznám všetkých divákov!
  Potom jej priniesli prvú obeť. Bol to Pavluša, pekný, svetlovlasý, svalnatý tínedžer, asi štrnásťročný. Má len červené plavky a spútané ruky a nohy. Chlapca zbičovali bičmi a položili na kolená.
  Agripina vzala do ruky ťažký bič z ostnatého drôtu a udrela Pavlušu. Chlapec kričal ukrutnou bolesťou. A mladá, silná, svalnatá žena ho ďalej bičovala a spievala s vyceňovaním zubov:
  - Moji chlapci, moje dieťa,
  V túto hodinu nespíte
  A dostanete viditeľné ražniči,
  Bič na chrbát!
  A mocná žena bil chlapca. A to tak, že koža praskla a krv tiekla prúdom. A Pavlusha kričal od neznesiteľného utrpenia.
  Zrazu sa ozval strašný rev. Palác sa zrútil a múry sa zrútili. A pred ňou sa objavil obrovský, iskrivý anjel s dvoma mečmi.
  Hromový hlas povedal:
  - Ty, svetová cisárovná, si prekročila všetky medze! Budete za to potrestaní. Všemohúci Boh ti vezme všetku moc a poníži tú, ktorá sa povyšuje.
  Zasiahol blesk. Palác bol preč, všetci služobníci a hlavy štátov tiež.
  A Agripina sa namiesto luxusných rób a koruny ukázala ako polonahá otrokyňa v okovách. Na bosých nohách a rukách mala ťažké oceľové reťaze. Telo bolo takmer nahé - len jedna bedrová rúška.
  A bola spútaná spolu s ďalšími takmer nahými otrokyňami. A jej bosé, silné nohy pálili horúci piesok púšte.
  Agripina, mohutná, veľmi svalnatá žena, so vztýčenou hlavou sa sama stala otrokyňou. A metla dozorcu dopadla na jej vyrazený chrbát.
  A bič zapískal. Dozorca ani nebol človek. Toto je obrovský huňatý medveď s veľmi škaredým a škaredým hrnčekom. Sadol si na ťavu a zo všetkých síl zasadil rany bývalej, svetovej cisárovnej.
  Agripina mala bolesti a stonala. Spomenula si, ako ju po zatknutí odviedli do pátracej miestnosti. Prinútili ma vyzliecť si všetko oblečenie a začali skúmať silné dievčenské telo. Urobilo to niekoľko žien v bielych plášťoch. Ako keby to bola nemocnica, nie väzenie a nie shmon, ale lekárska prehliadka.
  Potom prikázali čupnúť si pred zrkadlo a osvetlené reflektormi. Agripina drep je samozrejme jednoduchý. Je ale nepríjemné, keď sa na vás dychtivo pozerá viacero žien v bielych plášťoch. Obdivujú silné, vyrazené svaly, vhodnejšie pre muža ako pre dievča, ktoré sa pri pohybe tak kotúľajú.
  A ich oči sú žiadostivé. Agripina má telo veľmi silnej mladosti so svalmi skôr ako dievča, hoci pokožka je hladká, čistá, hrudník a široké boky. Ale ramená sú široké.
  Agripina sa prikrčí, ale všetci jej nedajú príkaz, aby zastavila. Už sa začala potiť a jej opálená pokožka sa leskla, a preto vyzerá ešte viac ako socha starovekej gréckej bohyne bojovníčky.
  Nakoniec ju omrzelo, že ju zožierajú oči. A dozorkyňa v uniforme prikázala postaviť sa do štvorca a dať si bradu do špeciálneho výklenku. Potom si vzdorovito vyzliekla tenké gumené rukavice a chytila sa za bradu a prstami sa dostala k Agripininým ústam.
  A sú neumyté, spotené. A liezla po lícach a pod jazyk. Agripina bola rozhorčená, odstrčila ju a zavrčala:
  - Daj si rukavice, suka! Budete infikovať!
  Potom sa nejako zahanbila a pátranie bolo zastavené. Fotené však nahé, takže tetovania boli viditeľné. Váľali nielen prsty, ale aj obnažené chodidlá. A žalúdok dokonca osvietili röntgenom, zrejme tušili, že by tam mohli byť drogy.
  Potom ma zobrali do sprchy. Dokonca dali kus mydla a potom uterák. Nasledovala uniforma.
  Agripina sa väzenia obzvlášť nebála. Práve naopak, bola si istá, že bude najdôležitejšia a cool.
  Ale v cele bolo trochu plno, bolo tam dvanásť dievčat a bolo cítiť vedrá.
  Hneď ich postavila a dala upratať. Potom ma požiadala, aby som opravil záchod. A oni ju počúvali.
  Agripina bola v pohode aj vo vyšetrovacej väzbe. A mohla ma prinútiť poslúchnuť.
  Ale teraz sú okolo nej dva tucty dievčat v reťaziach a celá čata orkov s bičmi.
  A tieto medvede začali Agripinu kruto biť. A bolo to také bolestivé, že aj táto hrdinská žena zavýjala od utrpenia a prosila o milosť. V skutočnosti to bola nočná mora. Potom jej spútali aj krk, čo je úplne neznesiteľné.
  Agripina sa presunula po piesku. A jej nálada bola malá. Je zbitá a doškriabaná, pokrytá krvavými šmuhami. A okovy cinkajú a kov sa leskne.
  Agripina ticho dupne. Piesok je horúci a bolia z neho bosé nohy. Hoci stále nič nemá - pri súbojoch a tréningoch má vypchaté nohy. A čo otrokyne. Mnohí z nich nechodili vždy bosí a ich chodidlá nie sú také hrubé. A páli tak silno, že sa objavia aj pľuzgiere.
  Mladá žena kráča a s hrôzou premýšľa: je spútaná a otrokyne, ktorej z času na čas spadne na chrbát bič. Čoskoro však vyvolá vzburu a chopí sa moci nad touto planétou.
  Mohutná, svalnatá dáma priťahuje pozornosť orkov. A z času na čas ju udreli bičom alebo ostnatým drôtom.
  Agripina zakričala späť:
  - Slabý rytmus!
  A v tej chvíli sa všetko zmenilo. Presnejšie, ostré, temperované šípy lietali na orkov spoza duny. Udierali chlpaté medvede, vyšli z očí a prešívali slabiny a hrudník.
  Agripina to vzala a vrhla sa s cinkajúcimi reťazami na orka. Prerazila mu hlavu reťazou.
  A spievala:
  - Som ako diabol! Zničím hlavné mesto!
  Elfovia vyskočili zo zálohy na preživších orkov. Boli to predstavitelia tohto očarujúceho ľudu na malých a elegantných jednorožcoch.
  Orkovia boli rýchlo zabití a sťatí. Potom začali dievčatá púšťať z reťazí. Taktiež pomocou mágie čarovných paličiek bola Agripina tiež odpútaná.
  Mladá žena sa stala slobodnou. A silný, so svalovými tuberkulami.
  Potom mala celý tím dievčat. A teraz krásni bojovníci dupali svojimi holými, vytesanými nohami v púšti.
  Agripina bzučala a vyceňovala zuby:
  Cesta vedie pozdĺž zákruty,
  Holky s bosými nohami...
  Unavený plošticami rozdrviť zlo,
  Chcem dráždiť svoje šťastie!
  Dievčatá boli tiež veľmi agresívne a bojovné. Chceli spievať a skákať. A ich nohy sú v skutočnosti elegantné, hoci sú vyčerpané, zrazené, prepichnuté.
  Tu je tím pochodujúci. A s nimi škriatkovia na jednorožcoch a s mašličkami.
  Agripina v sebe cíti silu a spieva:
   Od čias Spartaka - táto viera žije,
  Že na svete by nikdy nemali byť otroci!
  Ak je pán drzý - ohrieva si žalúdok sporákom,
  A roľník zamrzol v chlade - verte, že to nie je osud!
  
  Rus Spartak - vytasil pre nás meč,
  A za ním bez konca stúpala rieka utláčaných...
  Ak si muž - česť je vzácnejšia ako život,
  Ak chcete, aby život prúdil v šťastí sveta!
  
  Stenka Razin chcela narovnať tábor otrokov,
  Aby bola vôľa, každý zvládne ...
  A ľudia ako on nedokázali prijať hanbu,
  A za nimi ľudia - tam bola nespočetná armáda!
  
  Mučenie, stávkovanie - argumenty kráľov,
  Každý sa chce zmocniť všetkého na stáročia!
  Ale sloboda, ver mi, je míľa chleba a medu,
  A takýto sen v našich srdciach horí už dlho!
  
  Prišiel hrom - október a teraz naša sila,
  Krajina je v plameňoch, veľa krvi a bolesti!
  Ale Ježiš nenechá správnu priepasť v pekle,
  Ten, kto je zúrivo bičovaný, bude šťastný v dobrom!
  
  Lenin otvoril dvere, Stalin odvážne vedie,
  Každým krokom sa približujeme k posvätnému cieľu!
  Ale prišiel Satan, štyridsiaty prvý zlý rok,
  A teraz naša krv, ako potok, zvracia zo žily!
  
  S vami sme krajina; našou cťou je tvoj život,
  Nikdy nepokladajte národy Ruska na kolená!
  Držte sa Ruska, bojujte za vlasť,
  Toto je zmysel a soľ odvahy generácií!
  
  Fuhrer je odporná mŕtvola, no a Rus je obr,
  A Čečenec s Uzbekom a Rusom sú zjednotení!
  Komunizmus je monolit, ideál pre dušu,
  A pluky protivníkov sú rozbité do koláča!
  
  Kozmos volá mladých - roh vábivo trúbi,
  Za Marsom bude nová hranica!
  Budujeme komunizmus - zrušili rubeľ,
  Na občianstve nezáleží!
  
  Celý vesmír, verte, teraz sčervenie,
  Budú tam brány do raja - červené hviezdy.
  Človek je bratom ostatných - v minulosti besná šelma,
  A láska, krása sa spieva v čistých hymnách!
  
  Preto nešetrite svojou bezcitnosťou a lenivosťou,
  Za našu vlasť, bojujúci ako sokol!
  A vy bojovníci pracujete vo dne aj v noci,
  Čo by rajská záhrada kvitla a dávala sladkú šťavu!
  Agripina spievala spolu so svojím bosým tímom. A zrazu sa pristihla pri myšlienke, že je akoby za komunizmu. Agripina nepoznala sovietske časy: bola príliš mladá. Čoskoro bude mať tridsaťsedem rokov a píše sa rok 2023. Čo si teda pamätá zo sovietskej moci? V jej očiach a mysli je to legenda. Agripina, ako sa hovorí, je dieťaťom svojej doby. A samozrejme som nepočul najlepšie recenzie o sovietskych časoch. Ako a vlastne aj takej veci ako banány bol nedostatok. Áno, a tiež cukríky a žuvačky. A džínsy boli zriedkavé. A za Gorbačova zmizla z regálov aj horká vodka a cigarety. Dlhé rady, kupóny, karty, prázdne obchody, totálny nedostatok - tak si ľudia pamätajú sovietske časy.
  A nikto ich nechcel späť. V každom prípade v Moskve komunisti aj v ťažkých deväťdesiatych rokoch nazbierali mizivé percento hlasov. Ale Agripina bola veľmi bohatá a samozrejme pre kapitalizmus. Prečo teda zrazu začala spievať o ľavicových myšlienkach?
  Mladá žena sa udrela päsťou do brady a zasyčala:
  Kráľ náš, vyvolený nebeský,
  Náš kráľ je ako strašidelný démon...
  Náš kráľ, posol osudu
  Náš kráľ si len ty!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina to vzala s divokou radosťou a zaspievala:
  - Si veľký Lucifer, vrhni lúč na svetlo,
  A posvätný meč vojny - prelomte tajomstvo!
  A opäť dievča, alebo skôr dospelá a ostrieľaná žena, začala spievať;
  Náš kráľ, nebeský posol,
  Náš kráľ je ako démon duchov.
  Náš kráľ, vyvolený osudom,
  Náš kráľ si len ty!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Takto spieval a dupal bojovník na púšti. A jej nálada bola vysoká. Prečo by mal byť neplnoletý.
  Ale opäť je tu viditeľný nepokoj. Elfovia dostali signál o približovaní sa orkov. A zoradené do polkruhu. Polovica jazdcov, to boli elfovia. Krásne dievčatá, takmer nahé, no pokryté vzácnymi šperkami.
  Boli jasne pripravení na smrtiacu bitku.
  Agripina dupla holou, silnou nohou. A v jej rukách sa objavil ťažký luk. Veľký, do ktorého sa zmestí veľa šípov.
  Dievča, presnejšie, žena-hrdinka spievala:
  Mraky lietali z krviprelievačov,
  Neďaleko zo Zeme vypuklo peklo!
  Had sa plazí po panzvale, ten hrkotavý bastard,
  Mraky sa rozžiarili krvou!
  
  Vlny plápolajú, špliechajú ako pekelná búrka,
  A stretne armádu tých najodvážnejších!
  Budeme chrániť krásne milé ženy
  Budeme hodní skutkov našich otcov!
  
  Krajina moja, ako bolestne si zastonal,
  Protivník zanechal sto rán stôp!
  Ale nechajme orkov, hneď sme z piedestálu,
  Nákaza prudkých rokov nebude trvať dlho!
  
  A smrť sa už belie za mrakmi,
  Ale naše myšlienky sú vytrhnuté do neba!
  Rozdrvime notorických darebákov na prach,
  A roztrhnite, vedzte, orkovia na polovicu!
  
  Nepoznáme mier a starobu hnilobu,
  Sme deti našej svätej vlasti!
  Všetko svetlé bojovalo s medveďmi,
  Zastreľme tieto korene!
  
  A že zlá bomba explodovala silou,
  Čo potrebujeme výbuch náboja, tento hrom!
  Elfi bojovníci sú schopní veľa,
  A vrch sa stane spodkom pre Fuhrera!
  
  Peklo podsvetia, peklo sa rozhorelo,
  Plazil sa po rokáde s dravou papuľou "Tiger"!
  A všetka únava z nás v okamihu zmizla,
  Čas zábavných hier sa skončil!
  
  Granát po ruke, smrtiaci hod,
  Tu je "Tiger" v ňufáku pevne prijatý!
  A Fuhrer v kotle v kotolni Tatar,
  Aby sa elfom neodhalil svet!
  
  Medveď sa trasie od zúrivých salv,
  Nad Ríšskym snemom elfov veje vlajka!
  A slnko žiarilo nad vlasťou,
  Orc Ríša predsa padla prachom a popolom!
  Agripina spievala a ostatné otrokyne zdvihli a elfovia. Všetko vyzeralo skvele a jednoducho úžasné.
  A otrokyne mali v rukách luky a manželia mali dokonca kuše. A potiahli tetivu a začali strieľať šípy. Pretekali v oblúku a prepichovali postupujúcich orkov.
  Tieto chlpaté a páchnuce beštie sa vrhli do boja s divokou a frenetickou zúrivosťou.
  Toto bola naozaj bitka. Elfovia, takmer nahí, strieľali z lukov. A muži elfov používali silnejšie a smrteľnejšie kuše.
  Hádzali skrutky veľkou silou. Ktorá sa otočila a prebodla orkov šplhajúcich do búrky. A rozdával im zdrvujúce údery.
  Jeden z elfov s korunou zdobenou drahokamami zareval:
  - Vo svätej vojne bude naše víťazstvo! Elfská vlajka vpred - sláva padlým hrdinom!
  A tak vystrelila veľký šíp a bosou nohou potiahla tetivu.
  A znova, keď to hučí:
  - Nič nás nezastaví! Nikto nás neporazí!
  A elfovia spolu s otrokyňami hádzali orkov šípmi. A dôkladne ich naplnili. Bola to ich veľmi agresívna panoráma bojov.
  Bojovníci sa ukázali ako super, demonštrujúci fenomenálnu a nepochopiteľnú silu.
  Potom opäť piesne očarujúcich a veľmi hravých ľudí.
  Nie je nič istejšie ako minca
  Naozaj žiari bez klamstva!
  V skutočnosti je dublón vládcom sveta,
  Jeho oporou je silný meč a štít!
  
  V ňom sú ukrytí pohanskí bohovia,
  Ako slnko, žiarivá zlatá tvár...
  Hoci stále existujú banditi-paraziti,
  Kto sa pustil do vyjednávania duše!
  
  Minca, toto je modla a archanjel,
  On je záchranca, ničiteľ všetkého.
  Bez zlata najatý damask chradne,
  Bez peňazí sa úspech v boji nedostaví!
  
  Ale čo chceš, ľudské srdce,
  Lov, aby som pre vás kúpil nesmrteľnosť...
  Nenásytne otvárať dvere blaženosti,
  Utkať niť storočí života!
  
  Môže to však dostať aj dublon?
  Je zlatý kruh schopný snívať?
  Aby starý muž s kosou neprišiel s pozdravom,
  A nedal si pečať na čelo v márnici!
  
  Hoci minca potrebuje veľa šťastia,
  Aby sme sa oddali hriechu!
  Ale človek nemá moc nad vášňou,
  Jeho dievčatá, ako proso kohútovi!
  
  Chce dostať veľa do žalúdka,
  Jedzte bažanty, kilá ananásu.
  Hoci nemôžete jesť až do hrobu,
  Aj keď ste extrémne cool s peniazmi!
  
  A rakva, dokonca stojí príliš veľa,
  Pretože má miesto pre kráľov!
  Koniec koncov, anjel nakreslí do formulára nulu,
  Úder do čela a palica do mozgu!
  Bojovníci, samozrejme, nie sú v boji menejcenní. A keď sa orkovia, ktorí utrpeli ťažké straty, prebili do diaľky bitky, krásky vystrelili svoje meče.
  Albina sa usmiala. V jej rukách sa okamžite objavili dva meče. Otočila ich, otočila veterný mlyn, odsekla pár orkských hláv a zasyčala:
  - Narazil si na nesprávneho!
  A potom to vzala holou pätou a kopol generála orkov do brady. Zrútilo sa to ako vrece s pieskom. A zo zlomenej čeľuste mu vypadli zuby. A všetko to vyzeralo tak krásne a cool. Dievčatá spievali zborovo s obrovským nadšením:
  Prosím, Pane, aby deň neuplynul,
  Aby bol pohľad dievčaťa navždy mladý!
  Aby sa náš rytier vzniesol nad skaly,
  Aby bola pokrývka jazier čistejšia ako krištáľ!
  
  Aký krásny svet stvoril Pán
  Jedli v ňom striebro a javor je rubín!
  Hľadám priateľku, Boží ideál -
  Aby to urobil, sekal nepriateľov v bitkách!
  
  Čo je také ťažké v srdci mladého muža?
  Čo chce nájsť v tomto svete?
  Prečo je veslo zlomené?
  Ako vyriešiť spleť veľkých problémov?
  
  Aj ja chcem byť šťastný, Bože,
  Nájdite svoj nebeský sen!
  Aby šťastie nepretrhlo vlákno,
  Priviesť pod cestu, balast-line!
  
  Ale čo mám hľadať v miere bez lásky,
  Čo môže byť pre dievča drahšie?
  Je ťažké vybudovať šťastie na krvi,
  Na ňom môžete plávať iba v pekle!
  
  Rozchod je pre mňa mučenie
  Vojna je stále taká nočná mora!
  Tu je noha v strmene, osedlaný kôň,
  Hoci zlý ork priniesol katovi sekeru!
  
  Berú naše dcéry naplno,
  Mučia ich a ich telá pália ohňom!
  Ale spôsobíme porážku Fuhrerovi,
  Vedzte, že náš Elf nikdy nezomrel!
  
  Poďme hrať svadbu, po zlej vojne,
  Potom sa deti budú smiať!
  Všetci sú mi pokrvní príbuzní,
  Som na love, bude tučná zver!
  
  A dub ako smaragd, jeho lístie,
  Povedal, že ten chlap odviedol skvelú prácu!
  Nech je svedomie čisté ako kryštál,
  A len v plusoch budú čísla v rovnováhe!
  Toto sú speváci, tieto nádherné a jedinečné dievčatá. Čo ak už začali bojovať, tak im huňaté medvede nedokázali odolať.
  Agripina, odhaľujúc si tvár, zasyčala a odťala mečom ďalších pár orkských hláv:
  - Môžem všetko a uvidíš!
  Potom pohla bosou nohou v slabinách dôstojníka, jedného z agresívnych a strapatých medveďov. A naozaj mu vzala a odbila gule. Naozaj to bolo dievča - Superman.
  A proti takému bude pravdepodobne každá armáda chlpatých medveďov bezmocná.
  Agripina sa uškrnula a strčila si prsty do úst. A fúkla zo všetkých síl. Ozval sa hrozný, agresívny, škrabavý zvuk. Bolo to ako sťahovanie kože zo vzduchu.
  A niekoľko stoviek obrovských supov krúžiacich nad bojiskom dostalo infarkt a spadli ako krúpy. A ich ostré zobáky začali prepichovať lebky lezúcich orkov a štiepiť kosti. A doslova vybíjanie mozgov.
  Agripina predviedla motýľovú techniku s mečmi, zoťala niekoľko hláv týchto medveďov z veľkého gangu a zarevala:
  - Som v pohode, všetko mi podlieha,
  Je to jasné, je to jasné!
  A celá zem sa chveje,
  Rozdrvte ich holou pätou!
  Potom sa orkovia, ktorí to nemohli vydržať, zmenili na veľkoobchodný let. Dievčatá a elfovia sa ponáhľali, aby ich prenasledovali, a zároveň predvádzali bojovú a agresívnu pieseň;
  Nočná mora vždy prichádza ako had
  Nečakáte ho, ale on sa vkráda do dverí!
  Ste šťastná, štedro dobre živená rodina,
  Ty nevieš, že ľudia sú zvieratá!
  Tu začal nájazd prudkej hordy,
  Tatári nás zasypávajú šípmi!
  Ale sme sa narodili pre statočný čin,
  A znesieme ťažké údery!
  
  Nikto nevie, či dobrý Boh
  Takže človek bol krutý!
  Smrť klope na prah -
  A Weselvul vystrčil rožky z ohňa!
  
  Áno, toto sú dávne časy,
  V ktorom sme boli tak cool!
  Koniec koncov, to nebol môj sen,
  Nešli sme do tohto, cez hory-vzdialené!
  
  Ale ak si v pekle
  Skôr vo svete bolesti, otroctva, bitky!
  Stále si zachovávam nádej
  Nechajte svoje srdce biť všetky rytmy!
  
  Ale skúšky, toto je naša reťaz,
  Čo nedovolí, aby boli myšlienky ľahké!
  A ak je to potrebné, musíme vydržať,
  A ak kričíte, potom z celej sily svojich pľúc!
  
  Básnik, je skladateľ a darebák,
  Ale nie na horúcom bojisku!
  Zlí nepriatelia vlasti zomrú,
  Budú pochovaní rýchlo a zadarmo!
  
  Teraz si to vezmi, odmietni poklonu Kristovi,
  Kríž sa, bozkávaj ikony!
  Verím, že ľuďom poviem pravdu,
  Za odmenu Pán dá veľa-pecúliu!
  
  Darth Vader VS Satan
  Vlajková bojová loď Dartha Vadera, vyzerajúca ako obrovské železo, sa blížila k planéte Zem. Za ním sa presúvali ďalšie lode prevážajúce smrť do galaxie a úžasné základy vesmíru z jedného anti-sveta do druhého. Uhlové, vesmírne impérium Sith. A vedľa nich prúdnicové, podobné dravým piraniám - totalitný Stelzanath za hranicou vzdelania.
  Dvojmetrový násilník v maske so širokými ramenami a veľkými rohmi na prilbe zúrivo mrnčal:
  Nemôžeš sa dostať preč Luke Skywalker! Buď ty alebo ja, ale obaja nemáme miesto v galaxii!
  Výškou a šírkou ramien nie je nižšia ako Darth Vader, štíhla a atletická Lyra Velimara aktívne potriasla svojim nádherným poprsím. Bojový oblek na generálke bol absolútne priehľadný a neskrýval jedinú líniu, jej svalnaté, dievčenské telo. Jej bronzová pokožka bola bezchybná a jej bradavky sa vo svetle reflektorov leskli ako rubíny.
  Darth Vader hltavo hľadel na krásu. Dvojhviezdičkový generál Stalzana (vesmírne impérium tak krvilačné a náchylné na dobytie, že sila čiernych Sithov je na jeho pozadí nevinným dieťaťom!), vyzeral vzdorovito sexi.
  Ale čo môže on, nešťastný invalid? Používať kybernetickú protézu?
  Lyra, ktorá zachytila jeho myšlienky, oznámila víťazným tónom:
  - Nezúfaj, priateľ môj... Na Zemi je Šalamúnov prsteň, ktorý má takú mocnú mágiu, že na jeho pozadí je sila Luka Skywalkera len obláčikom cigaretového dymu!
  Darth Vader prudko vypustil vzduch spod masky a zasyčal:
  - Budem schopný získať pre seba skutočné, živé telo?
  Lyra, ktorej sa jej pod bronzovou pokožkou famózne kotúľali svalové gule, so smiechom povedala:
  - Jinn a ifrit môžu robiť čokoľvek! Toto je moc nad vesmírom!
  Darth Vader spieval rozladene:
  - Áno, nešťastný vesmír visel,
  Nespočetná temnota zlých džinov!
  Šalamúnov nenávidený prsteň -
  Spustil a rozrezal hlavu!
  
  Ale vedzte, že Vader určite nie je pešiak,
  A nie večne chodiť pod jarmo ...
  Premieňa zlých nepriateľov na ohnivé zbrane,
  Stane sa vládcom svetov!
  Lyra v odpovedi zatancovala a ukázala ladným, dlhým a ostrým prstom na modrú guľu:
  - To je Zem!
  Krásna športovkyňa nahlas spievala:
  - Zem je v okienku, zem je v okienku, Zem je viditeľná v okienku... Namierili sme blastery, zmerali vzdialenosť a mužský dom spálime do tla!
  Mimozemšťania sa však tešili príliš skoro. Správa o tom, že sa objavili desiatky veľkých vojnových lodí, ktoré sa vynárali z temnoty vesmíru na obežnej dráhe Zeme, vyvolala najsilnejšiu paniku spomedzi všetkých obáv a vlád modrej planéty. Mimozemské hviezdne lode s tisíckami bojových zbraní, mnohé žiariče urobili na ľudí neodolateľný dojem.
  Päťdesiat lodí - dvadsaťpäť cisárskych a dvadsaťpäť Stelzanath.
  Pekelná moc nad Zemou... A ľudia z nejakého dôvodu neverili, že mimozemšťania prišli v mieri.
  Lyra Velimara navrhla Darthovi Vaderovi:
  - Dovoľte mi prečítať výzvu k pozemšťanom!
  Čierny pán bol rozhorčený touto pasážou:
  - A prečo ty? Máme rovnaké lode!
  Krásna dievčina potriasla silným, býčím krkom a zachichotala sa:
  - Áno, keď uvidia vašu tvár, dostanú strach ...
  Darth Vader ohlušujúco reval a hlas sa mu dusil ako tigre v slučke:
  - A musíme vystrašiť pozemšťanov! Nech hneď zdvihnú labky!
  Lyra Velimara, ktorá už mala skúsenosti s ničením a dobývaním planéty Zem, s chichotom poznamenala:
  - Je čas, je čas, v rádiu - prehovoril Boyarsky ... Svojím opitým hlasom - vystrašil celý svet!
  Čierny pán sa ponáhľal k hologramu a pokúšal sa chytiť riadiaci skener. Lyra chytila Darta prstami svojich hravých nôh za masku a odhodila zločinca. Vaderov bojový oblek hlasno zavrčal a vyleteli iskry.
  A bronzová harpya Lyra vybuchla smiechom:
  -Nevieš, ty hlupák, nevieš, že tú dámu treba nechať prejsť ako prvú!
  Hyperiónové zbrane impéria Stalzanath rozpútali svoj prskajúci oheň na satelity a iné ľudské odpadové produkty rotujúce na obežnej dráhe Zeme.
  A potom sa objavila samotná Lyra Velimara. Okamžite sa objavil na všetkých obrazovkách, dokonca aj pri vypnutých televízoroch a počítačových monitoroch. Vyzerala nahá a krásna, so štyrmi kybernetickými sponkami vo vlasoch, ktoré chrlili kúzlo a ničivé kúzlo. Skutočné božstvo vo vesmíre hrubej sily!
  Žiarivá líška začala kvíliť slávičím štebotom:
  - Pozemšťania! Nechceme dobyť váš nešťastný malý svet. Si príliš ďaleko od nás, aby si zmeral impérium veľkou posádkou. Dievčenské zafírové, topásové a smaragdové oči zúrivo blikali alebo dokonca žiarili ako hyperlaserové lúče. A hlas sa stal oveľa chladnejším. - Triviálne vás rozptýlime na kvarky a s pomocou hypermagogravitátora pošleme vaše duše do podsvetia, do večných pekelných múk!
  Znelo to strašidelne, ale skutočnosť, že také odpadky doniesla nahá a veľmi chutná žena, nevyvolala ani takú hrôzu ako smiech!
  Vtom sa objavila hrozivá tvár v čiernej maske a ako rev, cez hypertitánové žiabre:
  - Skrátka, daj nám Šalamúnov prsteň, kým ťa úplne zničíme!
  Lyra potriasla opálenou hruďou a zasyčala:
  - Veľmi bolestivo zničené!
  Darth Vader dodal a potriasol päsťou, v ktorej bol pevne zovretý meč trblietajúci sa červeným svetlom:
  - A kastrujeme bez narkózy!
  Kto na planéte Zem sa smial, kto plakal a kto začal mať nervovú koliku. A len jeden človek na modrom sublunárnom pociťoval v sebe skutočnú radosť. Turecký prezident Erdogan sa pomaly približoval k zrkadlu. A ukázal si koláčik. Obdivoval som šumivý kamienok, tak harmonicky ozdobený ukazovákom mojej pravej ruky.
  Dedič osmanských sultánov zareval:
  - Chceš Šalamúnov prsteň? Prečo nedať na štart nemecký vigvam?
  Darth Vader, ktorý cez holografické obrazy videl príliš veselú reakciu pozemšťanov, zasyčal:
  - Je potrebné oznámiť ľuďom ultimátum!
  Lira Velimar vyliahla Zenki trblietajúcu sa všetkými farbami dúhy:
  - A čo je toto?
  Darth Vader s víťazným tónom v bezodných studniach očí vysvetlil:
  - Je to medzinárodné slovo. Zničenie zaručené!
  Lyra sa zachichotala a všimla si iskry z jej dlhých, monoatomicky nabrúsených nechtov:
  - Ach chlapci! Len mäso môže byť zničené... A Magogravita - bude ešte chladnejšia!
  Darth Vader s novou, úžasnou silou zapol všetky žiariče gravomagu. A začal ohlušujúco tlačiť belugu.
  A aký hlas mal čierny pán, aj brnenie bolo rozpálené do biela:
  - Ultimátum! Ultimátum! Vymažem ťa do anihilátora!
  Lira Velimara rozkývala svoje veľkolepé poprsie a vykrútila luxusné boky. V tom istom čase vykríkla a spomenula si na pozemský folklór:
  -Ruská mafia, porodila si smrť! Vodka s vodíkom - člen mužov zničený! A máme kozmickú silu Sabantuya!
  A bojovníci veľkého Stelzanatha budú spievať:
  - Nie sme úbohý hmyz - korytnačky superninja ... Delá - uši Cheburashky - každého spálime ako pijavica!
  Vesmírni mimozemšťania vydali ultimátum, ale bez účinku. A potom Lyra Velimara navrhla:
  - A urobme to v pohode... Dáme si na BASIC?
  Darth Vader, pri všetkej svojej hlúposti - čo si môžete vziať z mozgu, bez hyperplazmatického dobitia, zamrmlal:
  - Je to vtedy, keď sa agresívne vyjednávania vedú pomocou svetelného meča?
  Lyra žmurkla a bosou nohou odstrčila kockovaného psa s konskou hlavou. Zmes šachovnice, koňa a krokodíla zaškrípala a rozhorčene roztočila vrch. Generálka si strčila nohu tak, že ju horúca ultraplazma pošteklila na holú pätu, zarevala a pokrútila sedemfarebnou hlavou:
  - Žiadny fešák! Namiesto svetelného meča vrhneme termokvarkovú bombu!
  Darth Vader vystrčil svoj dlhý, hadovitý klonovaný jazyk a prešiel si ním po slaných okrajoch masky. A úprimne piští ako pokazený spaľovací motor:
  - Milujem termokvarkové bomby a termopreónové bomby ešte viac!
  Lyra sa rozmarne uškrnula, opäť pohla nohou, tentoraz na mačku pokrytú listami žihľavy:
  - Nevieš variť s preonom!
  Čierny pán logicky odpovedal:
  - Keď nevieš, naučíme ťa, ak nechceš, prinútime ťa!
  Lyra potriasla čeľusťou svojho vojaka s pazúrmi.
  - Hyperplazmatická erupcia! Jeden termokvarkový projektil!
  Zo širokej hlavne gravitačnej pištole sa malátne rozhorela modrá vlna. Na povrch planéty Zem sa vyrútila malá raketa veľkosti vodného melónu bežnej veľkosti.
  Velimarina lýra poskočila ako vážka a s ňou niekoľko nahých bojovníkov Stelzanath.
  Darth Vader si naježil masku v prapodivnom úsmeve.
  - A čo bude teraz?
  Ale anihilačný výstrel nie je viditeľný ani pre radary - rýchlosť presahujúca rýchlosť emitovaného fotónového letu hviezdy!
  Vladimir Putin sa o útoku nestihol dozvedieť. Niekedy je nevedomosť posledným aktom Božieho milosrdenstva.
  Hyperplazmatická Gehenna pohltila najvyššieho veliteľa najmocnejšej armády na planéte Zem. Milióny ľudí sa vyparili do plazmy a hyperplazmy skôr, ako mohli pochopiť katastrofu, ktorá sa stala.
  Okvetné lístky rozkvitli so stovkami tisíc smrtiacich anihilačných jazykov, z ktorých každý má svoj vlastný jedinečný odtieň a dynamický vzor ničenia.
  Obrovská hnedá huba stúpala do výšky viac ako 500 kilometrov a tlaková vlna, ktorá niekoľkokrát obletela zemeguľu, vyrazila všetky okná dokonca aj v Spojených štátoch. Žiara pohltila celú ionosféru vo všetkom nezmernom množstve farieb a kvetenstiev. Z otrasu mozgu sa zdvihli obrovské vlny cunami. Viac ako dvesto metrová vodná šachta pokrývala všetky kontinenty a potopila desaťtisíce lodí. Elektrické vedenia boli vyradené z prevádzky, mestá sa ponorili do tmy, len tu a tam prerušované ohnivými ohniskami.
  Odteraz sa na planéte Zem začala nová éra. Prišla hodina draka.
  V reakcii na démonické toky hyperenergie dostal Šalamúnov prsteň silný výboj.
  Erdogan cítil, ako doňho vstupuje sila stoviek tisícov džinov. Turecký prezident sa okamžite začervenal a začal opúchať. Obyčajný muž s malými švábovými fúzmi (čo mu dáva podobnosť s Adolfom Hitlerom!), rastie ako lavína, ktorá sa valí z Everestu.
  Civilný oblek osmanského diktátora praskol a svaly začali rásť akoby skokom. A tu sa Edroganove rozširujúce sa ramená opierali o klenbu starobylého sultánskeho paláca.
  Nafúknutá bublina sa nejaký čas šírila do šírky, až sa napokon mramorové steny zrútili. Početní tureckí bodyguardi boli rozptýlení rôznymi smermi. A polonahí otroci z háremu osmanského diktátora, vystrašene trhajúci holými nohami, sa rozpŕchli alebo odplazili preč, ak nemali to šťastie, že boli rozdrvení.
  A Odrogan stále rástol, veľkosťou ako superman. Budovy tureckého hlavného mesta Ankara sa pod jeho čižmami sploštili. Tu je osmanský diktátor už vyššie ako Everest. A z hviezdnych lodí Stalzanath a impéria Black Sith je jeho týčiaci sa silueta veľmi jasne viditeľná.
  Lyra Velimara lascívne zavrčala:
  - Aký obrovský chlap ... Má dôstojnosť - pravdepodobne veľa!
  Darth Vader, poklepal si na masku - takže obraz na nej bol zahmlený, chrapľavý, zaškrípal:
  - To je kolos s nohami z hliny!
  Lyra vypustila z očí pár bleskov a zavrčala:
  - A hlas by mal byť zrejme anjelský! - Nasleduje žmurknutie, charakteristické pre mimoriadne drahú prostitútku. - Spievaj kvet, nehanbi sa!
  A turecký diktátor Edrogan sa ďalej rýchlo nafukoval ako nafukovacia bublina. A čo je najnebezpečnejšie, v rukách sa mu objavil dlhý a tiež rýchlo rastúci meč.
  Teraz je rast Edroganu tisíc námorných míľ, a to nie je limit. A akým svalnatým sa stal turecký diktátor - obrovské svaly sa doslova hrnú a chvejú - závidí im každý, aj ten najvychýrenejší kulturista.
  A jeho meč sa leskne ako hviezdy, ktoré sú prepletené v kvetenstve nepremožiteľného pokladníka.
  A zuby prezidenta Turecka sa predlžujú a menia sa na veľmi ostré, kľukaté tesáky raketového upíra. A čerstvo upečený batyr sa začne oháňať svojim gigantickým mečom.
  Lyra Velimara ohlušujúco kričí:
  - Termokvarková nálož na Fuhrera... Fuj, na tureckého sultána - oheň!
  Darth Vader poklepal rukavicou na veľký pozlátený ovládací joystick a ironicky zavrčal:
  - A prečo nie Hyperplazma! Oheň je už zastaraný pozemský výraz!
  Lyra Velimara, ako jej elegantné, dievčenské nohy, nahé, ružové podrážky budú klopať na kovovú podlahu:
  - Dajte tepelnú erupciu! Antipulsarové chyby!
  A termokvarkové strely, zanechávajúce za sebou ohnivú stopu a stopu širokú ako nevestin chvost, sa rútili k Edroganovi, opuchnutému veľkým množstvom duchov a džinov, ktorí doň vstúpili.
  Osmanský diktátor, ktorého veľkosť bola už porovnateľná s Mesiacom, mával svojim kozmickým mečom. A hviezdna loď Sithského impéria - raketový krížnik "Pavián" sa zlomil pod hrozným úderom. Postriekané hyperplazmatické fragmenty... A niečo neuveriteľné a fazmogorické spadlo.
  A zároveň je to celkom triviálne - keďže klonoví vojaci zomierali celkom prozaicky. Ukazovanie emócií nie viac ako bioroboty. Ale ich veliteľ Santa, keďže nebol klonom, bol zjavne nervózny. A spomenul si, koľko hathamových otrokov tajne predal. No teraz ho definitívne čakalo peklo antivesmíru a trápenie temnej strany sily!
  Erdoganove termokvarkové strely. Každý z nich niesol energiu sto miliárd atómových bômb zhodených na Hirošimu. A mocné, svalnaté torzo osmanského diktátora bolo pokryté vredmi a zábleskami explodujúcich ultrajadrových bômb.
  Lyra Velimara si prešla bosou nohou po elegantnom nose a zaškrípala:
  - Samozrejme, že nie! Chcem víno - balíček cigariet Camel!
  Darth Vader položil svoju labku s pazúrmi na obnažený svalnatý chrbát dievčaťa, prešiel po nej a spieval:
  - Triezvosť je normou života!
  Lyra pokľakla potenciálneho protivníka čierneho pána do čeľuste a zahundrala:
  - Najprv si objednajte!
  Aj keď bol Erdogan prebodnutý dostatočným množstvom nábojov na zničenie Mesiaca, s Merkúrom na čele, osmanský sultán sa ešte zväčšil. Teraz naozaj vyzeral ako obrovská víla ifrit. A jeho meč aktívne hľadal obete medzi loďami Stelzanath a Sithskej ríše.
  Darth Vader pri pohľade na to, ako termokvarkové strely nespôsobili ani najmenšiu škodu tomuto mastodontovi z rozprávky a superlaser možno dokonca napája Erdoganovu silu, navrhol Lyre:
  - Spojíme naše úsilie?
  Nahá kráska z ríše Stalzan si s čiernym pánom celkom nerozumela:
  - Ako? Sme takí jednotní!
  Táto svalnatá bojovníčka, sotva zahalená v bikinách, generálka Astara, ponúkla svoju vlastnú verziu:
  "Hoďme naňho termopreónovú nálož!"
  Darth Vader, ktorý prebudil zvedavosť výskumníka a vedca temnej strany sily, sa zachrípnutý cez masku spýtal:
  - Je toto zbraň založená na procese preónovej fúzie?
  Astara, vyklenutá celým trupom svalov a šliach, sa hlboko uklonila čiernemu pánovi.
  - Ó áno, môj pane! Takáto reakcia umožňuje využiť energiu rovnajúcu sa 1000 pentatónom v rakete. Alebo desať, ani sto biliónov atómových bômb zhodených na Hirošimu!
  Rýchla myseľ čierneho pána okamžite započítala a Darth Vader prekvapene zapískal:
  - Wow! Z takéhoto výbuchu sa dokonca aj planéta Jupiter rozpadne na kvarky!
  Z nejakého dôvodu Lira Velimara takýto optimizmus príliš nezdieľala:
  - Planéta Zem z takéhoto úderu zhorí. Všetok život v slnečnej sústave bude zničený!
  Darth Vader sledoval vesmírnu bitku. Erdogan sa snažil rozrezať bojovú loď Stelzanath, ktorá vyzerala ako mäsožravá piraňa. Pomocou svojej fenomenálnej manévrovateľnosti sa zúfalo snažil vyhnúť porážke.
  Hyperiónové zbrane a superlagerové batérie však boli proti Erdoganovmu ultramagoplazmatickému mäsu úplne zbytočné. Akumulovala energiu miliárd džinov a rýchlosť prevyšovala svetlo.
  Takže tam bol šikovný pásavec, krájaný ako klobása nožom. A zároveň obrovské iskry vyleteli stovky kilometrov ďaleko.
  Osmanský diktátor ohlušujúco kričal:
  - Banzai! Budete mať dizajn rakvy!
  Darth Vader, ktorý odhadol vzdialenosť, so skutočným znepokojením poznamenal:
  - Ak vybuchne termopreónová nálož, my sami budeme odfúknutí ako fakľa motýľov!
  Lyra Velimara hanblivo žmurkla na čierneho pána a sebavedomo povedala:
  - Neboj sa, môj temný terminátor! Termopreón má kumulatívny hrot!
  Lord Vader beznádejne mávol rukou.
  - Dobre, oheň! Medzitým pozbieram všetky temné stránky sily!
  Erdogan, ktorý zahŕňal všetkých sedemdesiatdva kmeňov rozprávkových duchov, sa vzniesol nad Zem.
  Turecký sultán svojou dĺžkou dvakrát prekročil priemer Mesiaca a jednoducho žiaril démonickou a fenomenálnou silou. Takýto boj teraz zúri vo vesmíre. Erdoganov meč vzlieta rýchlejšie ako blesk a rozbíja zúfalo strieľajúce hviezdne lode.
  Dokonca aj polo-anihilačné častice sú úplne zbytočné proti takejto jednoducho divokej sile džinov. Obrovský torpédoborec vesmírneho impéria, ktorý spadol do hrotu čepele, vzbĺkol žlto-modrým plameňom a nezanechal po sebe ani úlomky.
  Lyra Velimara ale vytiahla z rukáva svoje "tromfové eso" - termopreónovú raketu. Termopreón je schopný, keď sa úplne uvoľní, 7 kvadriliónkrát viac energie ako termonukleárna reakcia.
  Kumulatívna termopreónová nálož je o niečo slabšia, no deštrukciu zameriava neporovnateľne presnejšie. A teraz je ich brucho vlajkových bojových lodí vymrštené princesp-plazmovou škvrnou.
  Takto vyzerá riadená a inteligentne zameraná termopreónová raketa na báze fúzie mimo krabice. Nemá stabilnú hmotu, takže je takmer nemožné ju zložiť. Ale zároveň si náboj sám vyberá cieľ.
  Princezná plazmová škvrna vystrašila Erdogana. Váha, či má uhnúť, no ultra pokročilá látka bola rýchlejšia. A ako pavúk, hypernukleárna bomba prisala k mohutnému torzu čerstvo upečeného kráľa a cisára džinov!
  Lira Velimara horko tlieskala labkami a spievala:
  - Ja to roztrhnem! Poďme si to rozložiť na kvarky!
  Erdogan, mocný ako Herkules, bol vážne vychýlený a sklonil sa ako gutaperčovú guľu na polovicu.
  Vybuchla supernova. Niekoľko blízkych hviezdnych lodí Stalzanath a Sith Empire bolo odhodených späť, hyperplazmatická šachta spaľujúca plošiny a sudy veľkého množstva batérií. Rozdrvil mnoho klonov a krásnych amazonských dievčat z ríše Stalzan.
  Sám Erdogan sa zakrútil, otočil a... Stal sa ešte väčším a strašidelnejším. Druhý meč, ako výhonok mäsožravej parazitickej rastliny, mu prepichol pravú ruku.
  A diktátor Osmanskej ríše sa ohlušujúco zasmial:
  - Ach, vy nešťastní vesmírni mimozemšťania... Ste len služobníkmi Shaitana, ale v skutočnosti je Shaitan môj služobník!
  Na planéte Zem medzitým zúrilo tornádo. Vlny svetových oceánov sa v dôsledku hypernukleárnej epidémie okamžite zohriali a zovreli strmou vriacou vodou, ktorá obarila všetko živé. A lesy a výškové budovy horeli.
  Sto biliónov Hirošimy žiarilo z diaľky lunárnej obežnej dráhy - to nie je vtip! A oheň, ktorý zachvátil celú Zem, ju doslova spálil do pekla.
  Na mieste Washingtonu zažiaril jasný, prudký záblesk svetla, potom sa objavil kolosálny fialovo-hnedý kvet. Sedem hyperplazmatických okvetných lístkov sa oddelilo od oslnivého púčika a vznášalo sa do nebeských výšok. Desať sekúnd žiarili všetkými farbami dúhy a potom, okamžite stlmené, odpadli a v stratosfére zostali len gigantické fialovo-červené iskry.
  Počas mihnutia oka zhoreli desiatky, stovky miliónov ľudí, ktorí rozprášili elementárne častice. Tí, ktorí boli ďalej, boli slepí a plápolali ako živé pochodne. Oheň bolestivo pohltil ľudské mäso. Ľuďom sa olupovala koža, vlasy sa zmenili na prach, lebky boli zuhoľnatené. Tlaková vlna akoby ako harmonika skladala mrakodrapy a pochovávala zaživa mnohých, donedávna takýchto živých a bezstarostných jedincov v rozpálených betónových hroboch.
  Tím blonďatých polonahých texaských školákov sa hnal za loptou a cez nich prešla gravitačná vlna a na spálenej tráve zostali len popolavé siluety. Chudáci chlapci, na čo v poslednej chvíli mysleli: možno nazvali svoju mamu alebo jedného z hrdinov filmu nespočetné množstvo počítačových hier.
  Dievča, ktoré sa vracalo z obchodu s košíkom, odišlo na druhý svet s úsmevom, bez toho, aby malo čas kričať. Dieťa sa jednoducho roztrieštilo na fotóny a v atmosférickom víre sa točila len zázračne prežitá stuha mašle. Ľudia, ktorí sa schovávali v metre, bieli a farební, boli pod tlakom rozdrvení ako muchy, tých, ktorí v tom čase lietali v lietadle, tornáda Gehenny vyhodili za stratosféru, a to je ešte horšia a pomalšia smrť ... Keď v mrazivom vákuu požiera dravá piraňa zvyšky vzduchu, ľudia bijú hlavou o duralové steny a oči im vypadávajú z jamiek.
  Smrť vyrovnala chudobných a miliardárov, senátora a väzňa, filmovú hviezdu a smetiara. Zdalo sa, že do neba zavýjali milióny duší, svet sa obrátil hore nohami a možno po prvý raz ľudia pocítili, aká tenká je niť života a ako veľmi sa navzájom potrebujú. Matka a dieťa sa udusili pod troskami, držali sa k sebe takou silou, že ich všetky sily podsvetia nedokázali odtrhnúť.
  Dokonca aj polomechanické monštrum Darth Vader, impregnované až po oči temnou stranou sily, pocítil bolesť a utrpenie miliárd hynúcej zeme.
  A v zúfalstve zvolal k sebe všetky vlákna a masy fenomenálneho prejavu temnej strany sily.
  Lira Velimara ho v tejto veci podporila a podala čiernemu pánovi silnú ruku. Psychicky splynuli. Ich bioplazmatické polia sa okamžite zmiešali, ženský a mužský princíp sa spojili a vytvorili spojenie teoplazmatických síl.
  A potom nastal kolosálny hypergraviomagický kolaps, ktorý uskutočnil úžasné, doslova superfantastické premeny.
  Prežívajúce hviezdne lode vesmírneho impéria a Stelzanath sa začali zhromažďovať do jedného celku ako ortuťové gule. Rýchlo sa spojili, vtlačili do princeps-plazmovej plastelíny a vytvorili medzi nimi jediný a monolitický celok.
  Častice vírili po celom priestore a odchádzali ako piliny v indukčnej cievke. A potom namiesto vlajkovej lode Sithského impéria nasledovala guľometná dávka zábleskov ako zábleskov a potom sa objavil obrovský muž.
  Jeho postava bola zvláštna. Trup a nohy, ako Lyra Velimara, sú nahé a zvodné, ale hlavu, ramená a ruky pokrýva čierny bojový oblek Dartha Vadera.
  Ukázalo sa, že je to desivý hybrid: pán temných síl, bojovník z jednotiek SS Stelzanat Velimara. Navyše, rozmery zločinca v priemere s Venušou. Takéto monštrum sa zrodilo a bolo vytvorené extrémnym prejavom, mágiou hypergravitácie.
  V rukách Darth-Lyry sa mihli dva svetelné meče, červený a fialový. Obe zbrane žiarili a iskrili veľmi jasne a intenzívne. Napoly líška, napoly kybernetický organizmus sa posunul smerom k Erdoganovi.
  Pod ladnými, holými, dievčenskými nohami ohlušujúco dunelo vákuum. Zdalo sa, že toto monštrum jednoducho pochodovalo mínovým poľom, kde sú výbušniny neviditeľné, no vďaka tomu sú ešte ničivejšie.
  Turecký diktátor, tiež opuchnutý priemerom Venuše, kráčal k svojmu náprotivku. Priblížili sa a jeden pod holými, dievčenskými nohami a druhý pod vysokými čižmami hrkotal ako milión hromov ... prázdnota!
  Darth Vader a Lyra v jednej fľaši pozdravili Erdogana mečom.
  Osmanský diktátor v reakcii iba zaštekal:
  - Žiadne zľutovanie s nepriateľom!
  Darth Vader odpovedal nadávkami:
  - Opakovanie matka - kabaneniya!
  A ich meče s divokým revom prekročili erupcie miliardy sopiek Krakatau. A vákuum sa otriaslo. Kvarky tancovali v éterových víroch.
  Erdogan, ktorý cítil, že jeho telo utkané ich početnými hordami zlých a dobrých duchov sa otriaslo úderom, zavrčal:
  - Na Satana! Ty si silný!
  Darth Vader pokračoval v útoku a štekal:
  - A nikdy nebol slabý!
  Na Erdogana zaútočil kríženec čierneho pána a líščieho bojovníka. A hoci jeho protivník nebol horší v sile a rýchlosti, ale v umení šermu, samozrejme, turecký prezident sa nemohol porovnávať s bojovníkom, ktorého vycvičili najlepší bojovníci a šermiari v galaxii - Jedi.
  Lyrin hlas už bolo počuť. Toto pekelné dievča sa tiež dobre učilo. Keďže v ich impériu neboli žiadni muži, dievčatá sa živili v kybernetických útrobách. Učili ich zabíjať a bojovať aj vtedy, keď sa embryo formovalo v živnom médiu pomocou počítačových programov.
  - Že sa ti, syn tureckého občana, nepáči, máš také prijatie!
  A princeps-plazmový meč sekol Erdoganov dobre nakŕmený hrnček. Odrezané fúzy osmanského diktátora spadli, skrútili sa vo víroch éteru, začali sa trhať a zrútili sa ako celý zväzok ničivých bômb. A z rozrezaného líca sa valila krv. Navyše v každej kvapke špliechali džinovia a bosorky s metlami.
  Turecký diktátor sa pokúsil odpovedať, ale Darth Vader sa veľmi obratne ponoril pod krivku šavle a sám zmlátil nepriateľa nabok a preťal celú vrstvu nepriateľových svalov. Erdogan zreval ešte hlasnejšie a znova zaútočil.
  Darth Vader odrazil hojdačku a bosá noha lýry zasiahla nepriateľa priamo do slabín.
  Erdogan bolestivo zahúkal a s divokým stonaním, v ktorom bolo cítiť piskľavé tóny, zachrapčal:
  "Teraz si mŕtvy muž!"
  Darth Vader zrýchlil svoj útok a pri útoku spieval:
  - A predsa koniec, to nie je koniec! Koniec je len začiatok!
  A teraz drží svoj podpisový ťah, s pomocou ktorého bol gróf Duko porazený. Porezaná ruka spolu s mečom visí v prívale vákua. A potom sa to tiež začne trhať. Akoby na jednom mieste skórovali opakovane použiteľné, prúdové, nosné rakety - vyžarujúce supernovy.
  Erdogan s vypúlenými očami od neznesiteľnej bolesti ustúpil a narazil hlavou do mesiaca.
  Satelit planéty Zem sa nárazom zdeformoval, pokryli ho široké trhliny a začala aktívna erupcia magmy. Mesiac začal pripomínať poriadne ubitú tvár. Lira opäť posunula Erdoganovu nohu pod koleno a Vaderov meč z bezbrannej strany zachytil jeho rameno a odrezal hrubý kus mäsa a svalov.
  Osmanský diktátor už jasne plával, jeho jediný meč, ktorý prežil, letel v širokej amplitúde, no hrot červeného meča čierneho pána sa zapichol priamo do súperových rúk. Potom jasná zákruta a ďalšia odrezaná laba Erdogana spadne a začne tam trhať, s ničením a magickými petardami.
  Osmanský diktátor je odzbrojený a jeho posledným zúfalým pokusom, ako draka, je vzplanúť iskra.
  Bolo to ako bilión plameňometov naraz. A plazmová erupcia zaplavila takmer celú slnečnú sústavu. Vlny zúrivého plameňa sa za pár sekúnd vrhli na obežnú dráhu Pluta. Maska a ruky Dartha Vadera prežili, ale Lyrine holé, dievčenské päty boli dôkladne spálené.
  Dievčina-generálka kričala od bolesti - oheň silne spálil chodidlo, dokonca aj veľké pľuzgiere naraz napuchli, na spálených a sčernených ženských chodidlách a holeniach. Dostalo ma to na kolená...
  Darth Vader ale profesionálnym pohybom, skokom a obratom tela a zbiehavým pohybom mečov zdemoloval veľkú, rohovú hlavu osmanského prezidenta Erdogana.
  Obrovská hlava veľkého bojovníka a vládcu, veľkosťou nie menšia ako mesiac, sa odkotúľala a hrubé modré pery zašepkali:
  - Všetko dokončite!
  Potom zahrmela explózia, taká ohlušujúca, ničivá a obrovská, že všetko, čo sa predtým stalo, bola nešťastná zápalka na pozadí vodíkovej bomby testovanej vo vesmíre. Prúdy anihilačnej hyperplazmy zaplavili priestor od Slnka, potom Afla-Centaurus a Sirius...
  
  
  
  
  NEŠŤASTNÝ CHLAPEC
  Žil jeden chlapec, bol ešte malý, ale hlboko nešťastný. V škole ho urážali a prenasledovali, doma boli jeho rodičia vždy zaneprázdnení a karhali ho za zlé známky a dokonca ho bili za dvojky opaskom. A všetci jeho hlupáci, mentálne retardovaní, zbabelci - otrávení a zbití.
  Chlapec bol z toho unavený a rozhodol sa opustiť svoje zlé mesto a preč z nenávidenej školy, kamkoľvek sa jeho oči pozerajú.
  Chlapec bol ešte malý a naivný. Myslel si, že len v jeho meste žijú takí zlí ľudia a najmä deti a v iných mestách sú všetci dobrí a láskaví. A nemôže to byť inak, pretože v štvorcovom televíznom boxe sa vzrušene opakuje, že ich krajina je najhumánnejšia, najmilšia, najkrajšia a najlepšia na svete. Že v jeho krajine sú všetky deti šťastné alebo sa určite šťastnými stanú a strana a jej veľký vodca povedie ku komunizmu - keď každý dostane, čo chce.
  A zbitý a obťažovaný chlapec si úprimne myslel, že deti v škole sú také kruté a zlé, že ich naverbovala CIA a Mossad, že je to vina americkej buržoázie s tučným bruchom v meste, že sú tam prázdne regály a ľudia. stáli v dlhých radoch. Že všetko bolo v poriadku, nebyť buržoázie a sabotérov, ktorí v noci prekračujú hranice. Že je to ich chyba, že zemiaky hnijú a deti bolia zuby. A zrejme boli vynájdené aj injekcie na mučenie ľudí v USA.
  Ale byť taký, že zlo vládne vo všetkých mestách jeho obrovskej vlasti, aby zlí agenti CIA zvádzali a kazili všetky deti, učili ich bojovať a biť ležiacich.
  Nie, vo svojej najlepšej a najhumánnejšej krajine na svete by malo byť mesto, kde sú všetci milí a usmievajú sa na seba a vy môžete pokojne natiahnuť ruku po podaní ruky bez strachu, že sa vám doň zapichne špendlík schovaný medzi prstami.
  Chlapec pevne veril v to, že ešte existujú láskavé a pokojné mestá. A on, sotva čakal na prvé teplé jarné dni, potajomky od svojich rodičov vybral všetko z chladničky. A v najhumánnejšej, najbohatšej, najmilšej a mierumilovnej krajine sveta nebolo toľko produktov. Napchal som si tým tašku a ruksak, predtým som vytriasol učebnice a zošity, že vytvorili ďalšiu ťarchu a... Tu a tam, zbabelo sa obzeral, otvoril dvere a vyskočil na ulicu.
  Chlapec sa vždy bál vyjsť na vlastný dvor. Zdalo sa mu, že tam ho určite zbijú, mrzačia, ponižujú, pľujú, alebo sa mu bude robiť niečo horšie. Ale je ešte skoré jarné ráno, všetci idú do školy, je tu šanca prekĺznuť popri dvorných chuligánoch a ísť ďalej. Od tejto štvrte, kde sa stal vyvrheľom a posmechom, až tam, kde dodnes nevedia. Kde je len bielovlasý chlapec s výškovou čiapkou.
  Prečo sú ľudia takí nahnevaní? Čo im urobil, že ho tak zúrivo nenávidia? A navyše to nenávidia v najhumánnejšej, najmilšej, najhumánnejšej a najspravodlivejšej krajine na svete? Čo im urobil? Niekoho urazil, ohováral, ponižoval, pľul, zradil?
  Nehovoril všetkým, že človek má byť milý, súcitný, pomáhať si. Že bojovať je zlé a slabí potrebujú pomoc? Ale za to všetkých stále považovali za blázna, slabocha, hlupáka ... a ešte nejaké komplikované a nezrozumiteľné slovo - pacifistu?
  Ale nie je zvláštne, že nás to naučili všetky detské rozprávky, knihy a televízia. Nemali by ľudia udrieť len tak: vznešene ušľachtilí, náchylní k sebaobetovaniu, stoja jeden za druhého ako hora. Nie je človek bratom človeka? Nie je skutočným zmyslom života konať dobro?
  Prečo je teda v skutočnosti vyvrátené to, čo sa učilo v knihách, vo filmoch a dokonca aj na hodinách informatiky? Považuje sa to za hlúpe, absurdné, vtipné, zlé!
  Prečo je v našich deťoch a jeho rovesníkoch toľko hnevu a nenávisti, neochoty počúvať ich svedomie, túžby po násilí a ničení? Kam speje vzdelanie a kult dobrých skutkov v ich najhumánnejšej a najhumánnejšej sile sveta. V sile, ktorá pomáha a chráni utláčaných vo všetkých častiach zemegule. Čo zachraňuje černochov, Indiánov, všetkých utiahnutých a chorých pred hladom a prírodnými katastrofami.
  Chlapca zavolali... Cítil strach. Teraz budú chytení a šikanovaní.
  Tváril sa, že nepočuje a zrýchlil krok.
  V reakcii na to divoký rev:
  - Držte brzdu! Zabijeme ťa!
  Divoké šialenstvo v jeho hlase zasiahne, toľko nenávisti k nemu? Prečo? Čo im urobil? A nenávidia jeho, toho, ktorý vždy hovoril o láskavosti, o priateľstve, o milosrdenstve tak, že by nenávideli neverného, toho, ktorý by zabil ich vlastnú matku.
  Ale chlapec sa už rozhodol opustiť toto mesto, už nechodiť do tejto prekliatej, nenávidenej školy. Utečte z tejto pekelnej kanalizácie a nájdite iné, milé, čisté a priateľské mesto. Je možné, že v jeho najfilantropickejšej krajine také mestá neboli.
  Chlapec sa veľmi bál, že ho dobehnú, nemotorného a slabého, a bijú ho po krku, že nebude môcť odísť. Ale je tu aj autobus. Stačí do toho skočiť, potom tyran a bandita zaostanú.
  Tentoraz mal chlapec šťastie a v poslednej chvíli sa mu podarilo vyskočiť na zatváraciu stupačku autobusu. Dvere stískala tenká detská ruka, našťastie nie moc, a podarilo sa mu pridržať batohu plného proviantu.
  Cestovanie autobusom v tých časoch stálo ešte mizernú sumu a v malom meste bolo nerentabilné platiť vodičovi mzdu. Navyše, ľudia sú čestní a štyri kopejky im nie je ľúto. Pár rovesníkov nedokázalo dohnať chlapca a hnietli svoj hnev na odpadkovom koši. Brutálne ho kopali nohami, ako keby železo zavinilo, že sa vytúžená korisť vyšmykla. A chlapec šoféroval a modlil sa k Pánu Bohu (ktorý mimochodom, ako ich učili, vôbec neexistuje!), aby sa čoskoro otvorili dvere a on si uvoľnil ruku.
  Konečne ďalšia zastávka, ruka je voľná a môžete si sadnúť na sedadlo a nadýchnuť sa. Čím viac sa chlapec vzďaľoval od svojho nenávideného dvora, tým bola jeho duša pokojnejšia. Kde nepoznajú, tam je bezpečnejšie.
  Aj keď možno iný chlapec, naopak, na jeho mieste by sníval o tom, že bude bližšie k domovu a hľadá ochranu v jeho nedobytných múroch. Ale nádvorie domu vždy vyvolávalo v chlapcovi strach. Snívalo sa mu dokonca o nočných morách a jeho pekelných, bezohľadných rovesníkoch. Chlapec sa snažil čo najmenej chodiť po ulici. Po vyučovaní som čo najrýchlejšie utekal do šatne, aby som to stihol skôr, než vyjdú nenávidení, krutosrdeční rovesníci a začnú sa mi posmievať, či dokonca hneď biť. Chlapec nachádzal útechu len v knihách. Vtedy nebol počítač, internet, dokonca ani televízia - iba tri kanály, kde prinajlepšom ukazujú priekopníkov vynikajúcich študentov, ani spevácky zbor - ako dobre sa žije v ich najhumánnejšej a najhumánnejšej krajine na svete . A prinajhoršom nudné reportáže z polí a neustále boje o úrodu. A len raz do týždňa, v nedeľu, bolo možné pozrieť si, prísne podľa limitu, nejakú zaujímavosť, celovečerný film alebo program návštevy rozprávky.
  A chlapec sa rád zahrabával do kníh a kreslil do nich to vznešené, vznešené a báječné.
  A často na hodine, ak sa jeho rovesníci, ktorí pľuli z fajky alebo strieľali s gumičkou, príliš neunavili, myslel aj na ten rozprávkový, láskavý svet. O tom, že keď sa konečne vybuduje komunizmus a bude univerzálne, univerzálne bratstvo.
  A potom sa deti z Alfa Centauri, Sirius, Veľká medvedica, súhvezdie Strelca, spoja. A zoširoka sa usmievajú, držia sa za ruky. Napríklad deti zo súhvezdia Rýb majú hlavy pokryté striebristými šupinami a zlaté trblietavé plutvy. A v súhvezdí Strelca pravdepodobne vyzerajú ako Kentaury.
  Všetko je veľmi pokojné a krásne. Dávajú si darčeky, spievajú piesne. Neexistuje žiadne nepriateľstvo, žiadna zloba, nikto nedá druhému do chrbta gombík ani mŕtvu žabu.
  Čoskoro by prišiel komunizmus a nenávidená CIA, ktorá zamotala celý svet do siete nenávisti a naučila naše sovietske deti nenávidieť dobrotu - nech zahynie a bude zničená! Koniec koncov, sú to Američania, ktorí podnietili vojnové nočné mory od vyhladzovania Indiánov až po Afganistan. Vo svojich rádiových hlasoch privádzajú ľudí do šialenstva a nútia ich dvíhať ruky, brat proti bratovi, podnecujúc nenávisť už od kolísky!
  Autobus pomaly kĺže po trase. Mimo mája ráno - deň sa ešte len začína. Áno, chlapec sa tmy nebojí. Naopak, keď je tma, existuje väčšia šanca nepozorovane prekĺznuť okolo rovesníkov, rozplynúť sa v tme. V zime, keď je zima a noci sú dlhé, a najmä v silných mrazoch, môžete vyjsť na ulicu a vážne očakávať, že prekĺznete okolo chlapov plných hnevu.
  V zime sa chuligáni tiež prechladnú a vychádzajú menej často. Ale v teplom období len začína trápenie. A len chodenie do obchodu sa mení na mučenie. A chlapec rozmýšľa, vymysli nejaký nultý prechodový modul, že keď už budeš v obchode, tak stlačíš gombík a už si doma.
  Možno je dobré, že umelé krídla ešte neboli vynájdené, vo svojom byte, na vysokom poschodí, môže mať chlapec pocit relatívneho bezpečia. Keď sa spotíte z rýchleho behu, konečne otvoríte dvere a skočíte do bytu, máte pocit, že olympijský víťaz prešiel cieľom - ste doma a ste v bezpečí. Konečne sa môžete nadýchnuť a nájsť útechu pri čítaní nejakej bežnej knihy. Našťastie im po pradedovi zostala knižnica, ktorú im bude akademik závidieť.
  Vodič naznačil, že sú už na konečnej zastávke a všetci musia odísť. Chlapec sa ocitol v neznámej oblasti. Nezastavil sa až do úplného konca. A táto novinka pôsobila príjemne a prekvapivo. Akoby stálo za to urobiť krok a vy sa ako Eli z Čarodejníka zo smaragdového mesta ocitnete v rozprávkovej a šťastnej krajine.
  
  VOJNA AŽ DO VÍŤAZNÉHO KONCA
  13. apríla 1945. Mesto Berlín, budova cisárskeho kancelára.
  Minister zahraničných vecí Ribbentrop sa práve vrátil z rokovaní, ktoré viedol so sovietskou delegáciou na čele so známym hašterníkom a nepriateľom Nemecka Molotovom. Napriek tomu, že počas posledných bojov boli štyri sovietske tankové armády takmer úplne zničené. A 1. apríla prestali dodávky západnej pomoci v rámci Lend-Lease, Stalin predložil zámerne nafúknuté požiadavky.
  Ribbentrop smutne povedal Rommelovi:
  - Rokovania so sovietskou delegáciou sa dostali do slepej uličky. Kompromisný nulový variant - návrat k hraniciam z júna 1941 Stalinovi nevyhovoval. Koba požaduje - región Klaipeda, Východné Prusko a celé Poľsko v rámci hraníc z roku 1939. Nárokuje si aj na krajiny Slovinska, časť Maďarska a ropné polia Rumunska. Vyhlasuje, že milióny sovietskych vojakov nezomreli preto, aby prišli tam, kde to všetko začalo. Okrem toho od nás Joseph požaduje reparácie, prepustenie všetkých vojakov a civilistov... A sľubuje, že tých našich prepustí len za výkupné! Ďalej chce Stalin získať územné akvizície z Fínska.
  Poľný maršal Führer Rommel zachmúrene poznamenal:
  - Po prevrate v júni 1944 sme boli nútení pokračovať v pomalom a tvrdohlavom ústupe na východnom fronte. Spojenci porazení v Normandii s nami síce išli do pre nich pomerne čestného mieru, ale... Červená armáda je príliš silná a o vojakov sme sa starali maximálne, preferovali aktívnu obranu a krátke protiútoky. Áno, Rusi išli k Visle a aj za cenu obrovských strát ju prekročili, prenikli na Slovensko, takmer dobyli Rumunsko... Ale všetky tieto úspechy ich vyšli draho. Aj my sme krvácali, ale podarilo sa mi založiť viac-menej uspokojivú obranu a znížiť pomer strát tri až štyrikrát v náš prospech. Ale Stalin zrejme nechápe, že aj jeho krajina je vyčerpaná a spojenci, ktorí prestali pomáhať Rusku, sa začnú spoliehať na nás?
  Ribbentrop odpovedal s radostným úsmevom:
  - Najväčšie zámorské žraloky nám už sľubujú podporu výmenou za pozemky, ktoré získame dobytím ZSSR! Labouristická vláda v Británii stále váha, ale mnohé súkromné štruktúry sú pripravené podporiť nás! Pomoc nám sľubuje Brazília, Španielsko, Portugalsko a najmä Argentína. Perron dokonca nevylučuje, že otvorene vstupuje do vojny na našej strane. Fíni tiež sľubujú, že pôjdu až do konca! V Taliansku sa Mussoliniho pozície na severe posilnili, zatiaľ čo prozápadné sily stále kontrolujú juh. Sme pripravení pokračovať vo vojne, môj Fuhrer!
  Rommel stručne nariadil:
  - Speer ku mne!
  Šikovný, pracovitý a talentovaný cisársky minister zbrojenia a streliva sedel na svojom správnom mieste. Speerovi sa napriek všetkým ťažkostiam podarilo výrazne zvýšiť výrobu zbraní a veľmi rýchlo uviesť do sériovej výroby pokročilejšie samohybné delá triedy - "e", "LEV" a "Panther" -2.
  Stále mladý a veľmi energický ekonomický diktátor Tretej ríše hlásil:
  - V oblasti stavby nádrží sa dosiahol nielen kvalitatívny, ale aj kvantitatívny prelom. V decembri 1944 bolo vyrobených 1960 tankov a samohybných diel. A to aj napriek všetkým vojenským ťažkostiam a spusteniu najlepších automobilov sveta do sériovej výroby! Najmä E-25, Leo a Panther-2!
  Momentálne je produkcia tankov a samohybných diel približne dvetisíc mesačne, z toho v marci viac ako dve tretiny tvorili najnovšie vozidlá: E-10, E-25, Lev, Panther-2. tanková flotila!
  Rommel sa sucho spýtal:
  - Si si istý, že naše tanky sú lepšie ako sovietske?
  Speer sa snažil dať svojmu tónu rozumnosť a povedal:
  - Naši konštruktéri, aj keď oneskorene, dokázali vytvoriť vozidlá s viac či menej vydareným usporiadaním, pancierom, výzbrojou a jazdným výkonom. Obzvlášť úspešný bol E-25. Pri rezervácii čela 100 milimetrov s racionálnym uhlom sklonu štyridsať stupňov, bokov a kormy 60 milimetrov a výzbroje 88 mm kanónu kalibru EL 71 - samohybné delá, rezerva výstrelov 80, váži iba 26,6 ton. S motorom s výkonom 700 koní auto zrýchli cez 75 kilometrov za hodinu. Boky samohybného dela sú navyše vzhľadom na rezervu hmotnosti dodatočne vystužené 30 mm sitami. Valce aj obrazovka teda pokrývajú bočnú stranu, čo znamená, že stroj drží nárazy nábojov T-34-85 nielen na čelo, ale aj na stranu. Rovnaká 88-milimetrová zbraň prerazí vo vzdialenosti 150 - 148 mm pancier pri sklone 60 stupňov. Vzhľadom na rýchlosť streľby, presnosť nášho 88 mm kanónu, najlepšie protitankové delo na svete! A ochrana čela vám umožní robiť zábery, dokonca aj IS-2. Špicaté náboje sovietskych zbraní sú navyše veľmi citlivé na odraz. A náš vysokokvalitný cementovaný pancier má vysokú povrchovú tvrdosť a dokonale sa odráža v uhle racionálneho sklonu!
  Rommel logicky poznamenal:
  - A to všetko bolo dosiahnuté vďaka tomu, že motor, prevodovka a prevodovka sú umiestnené spolu, v jednom bloku. Ušetrili tak na kardanovom hriadeli, výšku auta znížili na 144 centimetrov. Stroj prekonáva všetky sovietske modely a je pomerne jednoduchý na výrobu. Aj keď napríklad taký tank stále nemôžete vytvoriť!
  Speer odpovedal:
  - "Panther"-2 a najmä tank "Lev" zohľadňujú najnovší vývoj a vylepšenia. Najmä "Panther" -2 dokázal splniť hmotnosť 47 ton, čím sa zvýšila výzbroj a zásoby nábojov na úroveň "kráľovského tigra" a mierne horšie brnenie. A to je dvadsaťjeden ton rozdielu. Motor s výkonom 700 koní vám na diaľnici poskytne rýchlosť 55 kilometrov, na skalách 30 kilometrov za hodinu. Nové autá už idú do série s motorom s výkonom 900 koní a dokážu zrýchliť na 70 kilometrov za hodinu. "Lev" so 105 mm kanónom nemá vo výzbroji obdobu, predčí "kráľa tigra" v čelnom pancierovaní, s rovnakými stranami a kormou. A to všetko s hmotnosťou 51 ton, s motorom o sile 900 koní. Naše nové tanky - majú vynikajúci jazdný výkon, čo znamená, že môžu byť použité v útočnej vojne!
  Rommel sa uškrnul a opäť ukázal erudíciu:
  - A v tejto nádrži sú motor, prevodovka a prevodovka umiestnené pred karosériou vozidla a veža je posunutá dozadu. Sprísnili aj rozostavenie. Potrebujeme však "leva" so silnejším bočným pancierom!
  Speer sa uklonil a povedal:
  - V tanku E-50 zhmotníme ochranu a výzbroj Mausov nepresahujúcich sedemdesiat ton hmotnosti!
  Rommel prepustil Speera a pozval cisárskeho ministra vzduchu Saura. Tiež veľmi šikovný a schopný manažér.
  Cisársky minister víťazne povedal:
  -Naše letectvo získalo úplnú vzdušnú nadvládu! A v prvom rade vďaka hrdinskému nemeckému priemyslu! Nové prúdové lietadlá, ktoré vstúpili do služby u Luftwaffe v roku 1944, sa vyrábajú sériovo a v stále rastúcich objemoch. Oproti sovietskym vozidlám majú rýchlostnú výhodu 200 - 350 kilometrov za hodinu a sú vyzbrojení výkonnými 30 mm kanónmi a raketami! Stíhačky ME-163, Me-262, BA-349 a najmä lacné, ľahké, ovládateľné a ľahko vyrobiteľné HE-162 dokázali svoju drvivú prevahu nad nepriateľskými Laggami a Jakmi. Rýchlostný prieskumný a bombardér Ar-234 má takú rýchlosť, že ho nedobehne ani jedna sovietska stíhačka!
  Zároveň, čo je najdôležitejšie, sa nám podarilo dosiahnuť paritu s nepriateľom v kvantitatívnej výrobe strojov. Týždenne sa vyrobí 150 stíhačiek ME-262, veľmi výkonné zbrane, ktoré prežijú v boji, už 300 a toto číslo rastie so stíhačkami HE-162 a 120 s nárastom AP-234. Na ceste sú pokročilejšie modely ME-262 so zahnutými krídlami, ME-1010 s krídlami, kde je zametanie nastaviteľné, He-262 s lepšou výzbrojou a letovými vlastnosťami a hlavne Yu-287. Najnovší stroj s reverzne zametenými krídlami bude mať vynikajúcu presnosť bombardovania.
  Celkovo plánujeme zvýšiť výrobu prúdových lietadiel na dvesto lietadiel denne, čím úplne potlačíme nepriateľa!
  Rommel logicky poznamenal:
  - A naše skrutkovacie stroje sú celkom úspešné. Napríklad evolúcia Focke-Wulfa - TA-152. Áno, a TA-400 vo verzii prúdového bombardéra so šiestimi motormi ukazuje veľký prísľub!
  Zaur hrdo zasyčal:
  - TA-400 môže bombardovať sovietske továrne za Uralom, dosiahnuť rýchlosť až 800 kilometrov a niesť viac ako 10 ton bômb! Taký je aj bezchvostový bombardér XO-18 s doletom 16 000 kilometrov! A prúdové TA-183 a ďalšie stroje! Ovládneme vzduch!
  Poľný maršal Fuhrer prepustil Zaura. Teraz nastal čas porozprávať sa so Schmeisserom.
  nemecký guľomet
  StG 44 (nemecky: Sturmgewehr 44 - 1944 útočná puška) je nemecká útočná puška vyvinutá počas druhej svetovej vojny. Vyrobených bolo okolo 850 tisíc kusov. Medzi modernými typmi automatov sa stal prvým vývojom, ktorý bol sériovo vyrábaný.
  Od samopalov (PPSh a pod.) z druhej svetovej vojny sa líši výrazne dlhším dosahom mierenej paľby, predovšetkým vďaka použitiu takzvanej strednej, výkonnejšej a s lepšou balistikou ako pištoľové náboje používané v samopaloch. zbrane.
  Automatizácia StG 44 - odvetrávaný typ s odvodom práškových plynov cez otvor v stene hlavne. Vývrt hlavne sa uzamkne naklonením záveru vo vertikálnej rovine. Zošikmenie vzniká interakciou naklonených rovín na bráne a nosiči závory. Plynová komora - bez možnosti regulácie. Zátka plynovej komory s pomocnou tyčou sa odskrutkuje špeciálnym driftom iba pri čistení stroja. Na hádzanie puškových granátov bolo potrebné použiť špeciálne náboje s 1,5 g (na trieštenie) alebo 1,9 g (pre pancierové kumulatívne granáty) prachovou náplňou. Štandardná hmotnosť pušného prachu v náboji 7,92x33 Kurz je 1,57 g Plynový piest s tyčou je kombinovaný s driekom záveru.
  Schmeisser tiež vyjadril optimizmus, že nový stroj - St 54 - bude ešte spoľahlivejší a lepší, s vysokou presnosťou streľby.
  Von Braun tiež vyjadril skutočný optimizmus - rakety A-10 a A-11 sľubovali, že doletia na vzdialenosť až 1000 kilometrov a zasiahnu s veľkou presnosťou, navádzané rádiom.
  S atómovou bombou to bolo horšie, kým sa práve nespustil jadrový reaktor. Ale aj o pár rokov sľúbili, že kráľovná bômb pôjde do série!
  Čo je však najdôležitejšie, Američania a Angličania prisľúbili pomoc Tretej ríši a jej satelitom v boji proti svetovému komunizmu!
  Poľný maršal Führer Rommel rozhodol:
  - Povedzte Stalinovi, že v plnej miere obnovujeme nepriateľské akcie, potom úplné a úplné zničenie komunizmu!
  13. apríl 1945 bol dňom veľkého odmietnutia!
  Nemecká vojna zasadila hlavnú ranu Maďarsku, aby sa vyhlo vynúteniu plného toku Visly. Ofenzíva sa začala 20. apríla, keď nacistické oddiely nemali dostatok personálu.
  Nemcom sa takmer v pohybe podarilo prelomiť prvú líniu obrany. Aktívne využívali taktiku nočného útoku, aby zabránili Rusom použiť ich početné delostrelectvo. V noci samozrejme oheň nie je taký účinný a nacisti majú prístroje na nočné videnie.
  Pomerne rýchlo sa prelomila aj druhá línia obrany a vytvorili sa dva kotly. Ale na príkaz veliteľstva vstúpili do bitky veľké zálohy. Hoci nebolo možné poraziť nacistov, Mainsteinova ofenzíva bola pozastavená.
  Nemcom sa po mesiaci urputných bojov podarilo dobyť späť iba časť Slovenska, pričom nepostúpili viac ako 70-80 kilometrov.
  Fritzova ofenzíva vo Východnom Prusku bola ešte menej úspešná. Prerazili len prvú líniu obrany a čelili hustej obrane. Ukázalo sa, že Červená armáda sa vie prehrabať a brániť. A spôsobiť vážne škody.
  Iba v Rumunsku dosiahol Kisselring veľké úspechy. Fašistické jednotky vytvorili tri kotly a dobyli takmer celé Moldavsko a Bukovinu. Ale ani tam im nebolo dovolené preraziť do Odesy a zastaviť sa pri Buge - prírodnej vodnej prekážke! Nemcom sa však stále podarilo zachytiť veľa pôdy. Vrátane na pobreží Čierneho mora a ukrajinského regiónu Černovice. Teda posunutie frontovej línie preč od ropných polí Rumunska. Ale ich aprílové a májové úspechy boli obmedzené na toto.
  Červená armáda bola v defenzíve a priemysel vyrábal veľa vojenského vybavenia. Najmä stíhačky Jak-9 a tanky T-34-85.
  V lete sa Rommel ocitol v ťažkej pozícii - ľudské zdroje Nemecka už boli vyčerpané a ofenzíva viedla k veľkým stratám. S opakovaním štyridsiateho prvého ročníka nebolo potrebné počítať. Sovietske jednotky sú v boji zocelené, generáli získali skúsenosti za vysokú cenu a vybudovala sa pomerne hustá a hĺbková obrana.
  Takže ste museli zaplatiť za presťahovanie na východ.
  V strede sovietske jednotky stále držali predmostia cez Vislu. Stalin nechcel ustúpiť.
  Rommel sa rozhodol podniknúť letecký útok na ZSSR. Pretože bombardovanie je prinajmenšom drahé zamestnanie, ale ľudské straty počas takejto ofenzívy sú oveľa menšie! Navyše Spojené štáty a Británia so svojimi kolóniami a domíniami začali poskytovať čoraz aktívnejšiu pomoc so zbraňami, zdrojmi a dokonca aj dobrovoľníkmi.
  Letecký útok prúdových lietadiel a opatrné pokusy o prielom veľkých tankových armád.
  Ale Stalin nechcel nečinne sedieť a čakať na porážku! 22. júna začali jeho jednotky ofenzívu v slovenskom smere. V reakcii na to Američania predali na úver Nemecku tisíc bombardérov B-29.
  Nemci dominovali vo vzduchu a doteraz dokázali s využitím kvalitatívnej prevahy v tankoch a samohybných delách odraziť útoky Červenej armády. Koncom júla prešla nemecká skupina armád Juh do ofenzívy v snahe vytvoriť si ďalšiu kapsu. Sovietskym jednotkám sa podarilo zastaviť nemeckú ofenzívu. Nacisti postúpili asi tridsať kilometrov a vyhýbajúc sa veľkým stratám sa zastavili. V auguste postúpila Červená armáda aj vo Východnom Prusku.
  Cez leto sa frontová línia veľmi nezmenila.
  Spojené štáty medzitým zhodili na Japonsko dve atómové bomby. Hirohito oznámil svoju kapituláciu 16. augusta. Amerika si rozviazala ruky a zintenzívnila dodávky technológií, surovín a zariadení do Tretej ríše.
  Tlak nemeckého letectva zosilnel. Nacisti dúfali, že zbombardujú ZSSR. Jeseň ubehla vo výmene úderov a útočných pokusov na oboch stranách. Obe strany sa snažili vyhnúť zbytočným stratám.
  Vo všeobecnosti sa však prevaha Luftwaffe vo vzduchu stala zrejmou. V priebehu roku 1945 Tretia ríša a satelity vyrobili viac ako šesťdesiattisíc lietadiel, väčšinou prúdových, a ďalších tridsaťtisíc dostali od spojencov. ZSSR vyrobil iba štyridsaťpäťtisíc áut. Navyše, v rýchlosti, zbraniach a brnení horší ako nepriateľ.
  Rok 1946 začal aj pokusom o veľkú ofenzívu Červenej armády. Ale Nemci vrhli do boja svoj najlepší pyramídový tank E-50 a dokázali poraziť sovietske jednotky a zatlačiť ich späť do Poľska a Slovinska. Ale husté sneženie a masové hrdinstvo sovietskych vojsk zastavili fašistické hordy na Nemane a kúsok za Grodnem! S podporou Banderu Fritz vstúpil do Ľvova. Napriek tomu rozsiahla ofenzíva, alebo skôr jej neúspech, viedla k tomu, že ZSSR stratil oporu vo východnej Európe a teraz sa vojna opäť úplne presunula na územie boľševickej Ruskej ríše!
  V máji sa Rommelove jednotky pokúsili nadviazať na svoj úspech, no po niekoľkých mesiacoch bojov sa dostali len na líniu, Baranoviči, Vilna, potom sa priblížili k Rige. Nacisti boli o niečo úspešnejší na juhu - vzali Vinnitsa a Zhytomyr - blížili sa ku Kyjevu! A Odessa bola odrezaná od sovietskych vojsk.
  Obrovské straty však utrpeli aj Nemci - do armády boli odvedení tínedžeri od štrnástich rokov a dedovia od šesťdesiatich piatich rokov. Vzniklo dokonca niekoľko ženských oddielov, ako aj samostatné ostreľovacie a letecké pluky, kde bojovalo slabšie pohlavie!
  Na jeseň sa Nemci bránili a sovietska armáda ich cítila. Aj v zime boli boje v plnom prúde. Nemcov, ktorí si udržali drvivú vzdušnú prevahu, nebolo možné zlomiť. Obkľúčené sovietske mestá Riga a Odesa padli, ale Fritz nemohol ďalej rozvíjať ofenzívu.
  V roku 1947 sa do sériovej výroby začal dostávať sovietsky tank T-54, ktorý mal konkurovať hlavnému nemeckému, pyramídovému E-50. Je pravda, že sovietske auto bolo v brnení a zbraniach stále horšie ako nemecké, ale bolo lacnejšie a ľahšie. Sériová výroba začala v júli.
  V letectve to bolo horšie, ale 30. decembra 1947 sa konečne uskutočnil let prvej sovietskej sériovej prúdovej stíhačky MIG-15.
  To znamená, že fašistický monopol vo vzduchu bude ukončený.
  Sériová výroba začala v máji 1948. Samotný stroj bol v rýchlosti a výzbroji len o niečo horší ako ME-362. Pravda, Nemci mali stále náskok v dobre rozbehnutej výrobe a bojových skúsenostiach es. Ukázalo sa však, že vo vzduchu sa ZSSR chystal dosiahnuť paritu.
  Na jeseň 1948 sa začali nové rokovania.
  Nemecko bolo vyľudnené, ale aj ZSSR bol vykrvácaný. Nemeckí fyzici sa navyše dokázali dostať pred sovietskych a Tretia ríša už úspešne otestovala jadrovú bombu.
  Rommel ponúkol miernu možnosť - Nemci dostanú všetko, čo už vyhrali. Z Rigy do Odesy.
  Stalin ako odpoveď súhlasil s nulovou možnosťou. Ani my tebe, ani ty nám!
  Rokovania sa opäť dostali do úplnej slepej uličky.
  Koba sa striedavo stretával s každým viac či menej významným priemyselníkom, konštruktérom a vojenským odborníkom.
  Po tom, čo verejne prečítal prejav: ktorým oznámil, že povedie vojnu proti fašizmu až do trpkého konca!
  Deň 7. novembra 1948. Stal sa dňom veľkých zmien a rozhodnutí!
  Epilóg
  21. december 1954... New York... Najvyšší mrakodrap v USA je bohato ovešaný červenými vlajkami.
  Stalin, ktorého obraz je zobrazený na obrovských obrazovkách a na všetkých bilbordoch Americkej ľudovej republiky, s úsmevom máva sovietskym jednotkám prechádzajúcim po Leninovej triede!
  Celý svet oslavuje sedemdesiatpäťročného súdruha Stalina - prvého cisára planéty Zem!
  
  STÁVANIE SA LUCIFERA
  Hoci to preňho nebolo ľahké, no napriek tomu bol ešte relatívne mladý a nemal čas zatvrdiť svoju dušu, bojovníkovi Palpatinovi sa podarilo prekonať bariéru.
  Karolínu mali zabiť vlastnými rukami a svetelným mečom. Aby sa však stopy skryli, v samotnom paláci bola položená malá jadrová nálož.
  Darth Sidious už ovládal svetelný meč a cestou ku kráľovnej zoťal jej osobné stráže. Potom jej prikázal, aby si kľakla a vyzula si drahé topánky - aby zomrela, ako to bolo zvykom, bosá na lešení.
  Objavila sa Carolina. Palpatine jej odhalil svoju pravú tvár a vznešený človek sa prudko rozplakal. Potom Dart prvýkrát v živote použil silový blesk... A keď sa spálená kráľovná upokojila, nemilosrdný Sith Lord nasadil na detonátor jadrovú zbraň a opustil palác.
  Obyvatelia podmorského sveta boli obvinení zo sabotáže, kvôli ktorej vypukla medzi oboma svetmi planéty krutá vojna. Napriek ich technologickej prevahe sa podvodnej rase podarilo prežiť. Navyše zasiahli zástupcovia republikánskeho senátu, ktorí genocídu nemohli dopustiť.
  Palpatine si vyslúžil vavríny mierotvorcu a teraz sa dostal na galaktickú úroveň, zatiaľ len v úlohe skromného asistenta senátora z Naboo, no pre seba si veľmi rýchlo získava obľubu.
  Jeho učiteľ Plagast schvaľoval učňovské povýšenie, no on sám sa stále viac ponáral do vedeckého štúdia Magochloriánov. Sám chcel získať nesmrteľnosť a naučiť sa kriesiť mŕtvych. Plagast navyše s vonkajšou bezohľadnosťou cítil náklonnosť k niektorým zo svojich príbuzných a sníval o ich rýchlom vzkriesení.
  Palpatinova dcéra vyrástla a stala sa kráľovnou. A čoskoro mala aj vlastného potomka. Manžel sa formálne nestal kráľom, ale bol úplne legálnym manželom a bývalým dôstojníkom Jedi, aj keď nie na najvyššej úrovni. Oficiálne dostal titul princa a mladšieho spoluvládcu - pod vedením kráľovnej.
  Ale Palpatine nemal rád svojho neoficiálneho zaťa: príliš milý, ušľachtilý, navonok veľmi pekný a vyzeral oveľa mladšie ako jeho roky.
  Áno, a dcéra čierneho vládcu vyrástla mimoriadne láskavá a sympatická. Povahovo celkom podobná jej otcovi - ktorý pravdepodobne sníval o tom, že sa stane najhorším človekom vo vesmíre.
  V každom prípade Plagast už nemusel svojho učňa presviedčať. Palpatine sa rozhodol sám - zničiť svoju dcéru aj jej manžela.
  Ale samozrejme tak, aby ste si nezasvietili. A to nie je jednoduché, a tak bola ochrana paláca po všetkých nepokojoch a sabotážach výrazne posilnená.
  Palpatine sa rozhodol zinscenovať nehodu na hviezdnej lodi. Svojím vplyvom sa mu podarilo dosiahnuť útek kráľovskej rodiny do Corusanu, metropoly planéty a hlavného mesta republiky. Údajne pozvánka na veľkú dovolenku - tisícročie veľkej formácie.
  Dobre sa naučil lekcie majstra Plagasta;
  Učiteľ sľúbil študentovi, že hoci jeho tréning bude vážny, budú oslobodení od pravidla dvoch. Prerušením začarovaného kruhu, ktorý predpísal Darth Bane, by pred sebou nič neskrývali, nezažívali by vo vzťahu žiarlivosť a nedôveru a spoločne by tak slúžili temnej strane. Sidious študoval pod Muunom celé desaťročia, počas ktorých Plagast naučil svojho učňa všetko, čo sám vedel, aby sa všetka Plagastova novoobjavená sila nestratila. Plagueastove lekcie prinútili Palpatina čeliť svojmu strachu, obrali ho o všetky radosti a obrali ho o všetko, čo mu bolo drahé. Temný pán naučil Sidiousa, že emócie ako závisť a nenávisť, hoci sú nevyhnutné na zvládnutie temnej stránky, sú len prostriedkami na opustenie konvenčných predstáv o morálke pre väčší účel. Plagast tiež prednášal svojmu študentovi o prostriedkoch na uchopenie moci s konečným cieľom ovládnuť galaxiu.
  Ale najefektívnejším spôsobom učenia bolo prekonávanie virtuálnych bariér a multidimenzionálne kino.
  Tým, že pomohol Palpatinovi postúpiť cez hodnosti, dal majster Thalerovi Sidiousovi prístup k jeho sithskému holokronu, ako aj mnohým ďalším. Vycvičil Palpatina v boji so svetelnými mečmi, v používaní Silových bleskov, prinútil ho absorbovať všetky druhy vedomostí o rôznych zbraniach a technikách temnej strany, ale dať im len hodnotu, ktorá je nevyhnutná pre skutočný účel Rádu. Zároveň Plagast pod rúškom Grandee z Damasku urobil všetko potrebné, aby ho nikto nepodozrieval z príbuzenstva s Palpatinom.
  Takže tu sa stala jednoduchá vec - hviezdna loď narazila do prúdu asteroidov. Navyše už pri návrate hviezdnej lode, keď mnohí piloti pili silné nápoje.
  A Palpatine nielenže nepodozrievali, ale dokonca mu bol udelený rozkaz za to, že prejavil obavy a odradil ho od riskantnej cesty. Ale sú také spôsoby výhovoriek, že to človek určite urobí presne naopak. A provokácia zafungovala a tam boli prístroje mierne poškodené.
  Zomreli dedičia aj manžel, prežila len malá princezná Padme Amidala, Palpatinova vnučka. Zdedil trón na Naboo.
  A Darth Sidious pridal na zoznam svojich zločinov. Nie všetko však schválil Plagast.
  "Máte Silu, učňa a talent na vodcovstvo. Ešte dôležitejšie je, že máte krvilačnosť sériového vraha, aj keď by sme ju mali držať v zálohe - pokiaľ násilie neslúži na nejaký exkluzívny účel. Nie sme mäsiari, Sidious, ako niektorí zo Sithov minulosti. Sme architektmi budúcnosti."
  "Ako dlho?"
  "Za desaťročie - a nie o deň skôr."
  Ale trpezlivosť pri obmedzovaní sa nechcela prejaviť. Aj keď niekedy sa sám Witt čudoval, prečo sa zrazu stal takým krutým. Má toľko agresivity od narodenia? Navyše v priateľskom kruhu pôsobil Palpatine dojmom milého človeka.
  Darth Sidious dokonca predstavil novú teóriu: skutočný Sith musí skrývať svoje myšlienky tak šikovne, že ani učiteľ nerozumie úlovku! Aj keď si hovorí Plagast the Wise!
  Kým Palpatine začínal vstupovať do galaktickej politiky, jeho mentor urobil nový prielom vo svojom výskume. Vôľa zločinca Yinchorriho, ktorú Damasku predložila delegácia rovnakej rasy, bola pod vplyvom Sily zlomená, napriek vnútornému prirodzenému odporu reptiliánov. Plagast tiež vykonal množstvo experimentov na iných vzorkách, pričom otestoval svoje vlastné schopnosti. Na ďalšom stretnutí v Cache Plagast načrtol Sidiousovi usmernenia, podľa ktorých by Sith mal konať, hovoril o svojej dlhodobej eliminácii Kerreda Santeho a nariadil Sidiousovi, aby nariadil zavraždiť senátora Vidara Kima, aby Palpatine zaujal jeho miesto. . Plagast sám navštívil planétu Kamino, kde vyjednával s miestnou rasou tvorcov klonov o vytvorení armády poslušných Yinchorri. Neskôr Damask a jeho podriadení odišli do Serenna, kde Plagast osobne hovoril s prítomnými Jedimi. Zistil teda, že Jedi Qui-Gon Jinn nemal rád korporácie a jeho bývalý majster Dooku považoval postavenie Republiky za neudržateľné. Plagast šikovne zasadil semienka pochybností do srdca majstra Sifo-Dyasa a jemne ho presvedčil, že Republika potrebuje armádu.
  Pravda, kto vytvorí drahý vojenský stroj bez vojny? A Sithi chceli presne ovládať metódu násilia, pretože iný spôsob je v rozpore s ich učením.
  Na politickom zasadnutí o prijatí viac ako tuctu svetov Obchodnej federácie do Republiky sa Plaguest a Sidious opäť stretli pod rúškom Damasku a Palpatina. Podľa vopred pripraveného plánu predniesol Palpatine veľkolepý prejav, ktorý vyvolal výkriky a chaos v Senáte. Plagast sa potešil, pretože planéty Obchodnej federácie sa stali súčasťou Republiky a v budúcnosti mohli Sithi rozpútať galaktickú vojnu vlastnými rukami. Plagast však vedel, že rozhorčený senátor Pax Tim sa sprisahal s ďalšími nepriateľmi Damasku - bezpečnostnou štruktúrou Sante - a teraz podnikne aktívnejšie kroky na odstránenie Damasku. Plagast preto zámerne pripravil Palpatina s Timom na politickú schôdzu a pri testovaní študenta použil ako návnadu. Napriek úspešným akciám Sidiousa sa Timovi podarilo prekabátiť oboch Sithov príkazom maladiánskych vrahov z Plagastu. Pretože ten sústredil všetku svoju silu, aby zastavil únos a našiel Tima, nevedel, že bol proti nemu naplánovaný druhý útok.
  A Darth Sidious to cítil, ale už premýšľal, ako sa zbaviť opatrovníctva mentora.
  Počas slávnostného uvedenia Larsha Hilla v rádovej lóži na Coruscante bol Darth Plagast takmer zabitý žoldniermi. Palpatinov asistent Pestage kontaktoval Maladiánov a po získaní potrebných informácií o tom okamžite informoval Palpatina. Obaja dorazili na miesto atentátu a našli živého len zraneného a ledva dýchajúceho Plagasta, ktorý ranu zabalil Silou; zvyšok Muuns z Damask Capitals bol zabitý. Neskôr sa Palpatine osobne pomstil Timovi zabitím samotného Tima a mnohých ďalších členov Gran Protektorátu na veľvyslanectve Malastare na Coruscante. Polícia nenašla páchateľov zločinu, napriek tomu, že vytvorila špeciálny tím na vyšetrenie týchto úmrtí v dôsledku vraždy senátora Kima. V dôsledku toho Damask Capitals nestratil svojho lídra, ale Hego Damask sa stiahol zo záležitostí Galaxie.
  Darth Sidious vymyslel plány celkom prefíkane. Svoju vnučku Padvu nezabil, skôr sa s ňou spriatelil. A s vonkajšou nevôľou sa stal senátorom.
  Vplyv čierneho pána rástol, objavil sa tretí Sith Darth Maul. Tiež trénovaný v barbarských metódach a veľmi schopný bojovník. Maulovo nadanie v sile však nie je také veľké, aby sa mohol stať plnohodnotným dedičom.
  Navyše, Plagast aj Thaler sú stále ľudia a nie bez známok rasistov. V skutočnosti nechceli, aby trón budúceho Sithského impéria zdedila neľudská rasa.
  Preto bola možno smrť Dartha Maula vopred určená. Okrem toho Palpatine takmer zomrel počas súboja so svojím študentom a iba prevaha v sile zachránila budúceho cisára pred smrťou.
  Darth Sidious sa cítil naštvaný, že niekto vo vesmíre je lepší v používaní jeho svetelného meča. A to tiež zanechalo svoje stopy. Našťastie pre ľudský pár, Maul ich kvôli svojim obmedzeniam nedokázal prekonať v poznaní temnej strany sily!
  Damask a Palpatine urobili všetko pre to, aby zabezpečili, že z krízy na Naboo budú mať prospech obaja. V čase, keď Darth Maul spustil operáciu na Naboo na zničenie Jediov, Damask podnikol aktívne kroky na organizáciu novej krízy. Kontaktovaním šéfov Corporate Union, Guild of Commerce, Techno Union a ďalších korporácií ich Damask presvedčil o krutých činoch Republiky voči ich svetom. Palpatine, ktorý si zabezpečil svoje zvolenie za najvyššieho kancelára Galaktickej republiky, sa rozhodol, že je čas dokončiť Veľký plán sám. Po tom, čo sa Palpatine naučil od Plagueasta všetko, čo potreboval, a využil konexie svojho pána na získanie vytúženého postavenia, považoval starnúceho Muuna len za prekážku. Na druhej strane sa zdalo, že Plagast mal k svojmu učňovi úplnú dôveru.
  Navyše Darth Maul zomrel a vláda dvoch sa automaticky obnovila.
  Pred nami bolo ešte veľa práce a času a Darth Sidus jednoducho nemal príležitosť zaškoliť nového študenta.
  Prečo teda ich tandem neexistuje ešte niekoľko rokov - kým nebude rád Jedi definitívne zničený?
  Ale to najdôležitejšie nebolo. Plagast napokon odhalil strašné tajomstvo: "je to on, kto je skutočným, biologickým otcom Palpatina - Witt Thaler."
  Áno, jeho matka, veľmi krásna sedliacka žena, obrátila hlavu bohatého kupeckého lorda Damasku. A nedokázal udržať vášeň.
  Vo všeobecnosti platí, že po zasvätení do Sithov schopnosť rozmnožovania potomstva prudko klesá. A potom také šťastie - máte syna! A tak schopný a nadaný nielen silou, ale aj vynikajúcim politickým talentom.
  To bol dôvod číslo jeden, prečo mladíka zachránil. Oveľa príjemnejšie je odovzdávať dielo vlastnej krvi. Aj keď vzhľadom na skutočnosť, že Sith na vysokej úrovni sa stal takmer sterilným, rodinné väzby sa nikdy nepovažovali za hlavné.
  Plagast hlboko cítil... Možno sa naozaj rozhodol, že sa ho jeho vlastný syn nedotkne.
  Ale práve toto podnietilo Dartha Sidiousa, aby konal. Spáchať taký zločin, akým je vražda vlastného otca, je snom každého sithského majstra.
  V noci pred voľbami sa Damask po rokoch prvýkrát verejne objavil, výlučne so senátorom Palpatinom: spolu sa zúčastnili premiéry novej inscenácie Mon Calamari v Galaktickej opere. Po predstavení sa dvaja Sithskí lordi stiahli do damašského prístrešku v budove Kaldani Spire, aby oslávili Palpatinov blížiaci sa úspech. Palpatine chodil okolo učiteľa s vínom a cvičil sa na blížiaci sa prejav v senáte.
  Opitý Plagast povedal Palpatinovi, že jeho experiment s Magochlorianmi bol viac než úspešný. Chlapec Anakin vyhral preteky a čo je najdôležitejšie, dokázal znefunkčniť celú armádu bojových robotov. To znamená, že chlapec je nadaný silou viac ako všetci ľudia žijúci vo vesmíre. Okrem spárovania s chlapcom sa mu podarilo inseminovať s magochloriánmi a zástupcom rasy Togruta. Vzhľadom na to, že predstavitelia tejto humanoidnej, no neľudskej rasy sú chudobnejší ako ľudia, pokiaľ ide o Magohlorianov, no zároveň je medzi nimi percento Jediov, ktorých počet je mnohonásobne menší ako u ľudí, veľmi vysoké, potom...
  Nové dievča Ahsoka Tano bude v budúcnosti schopné dosiahnuť mimoriadne, predtým neznáme vrcholy zručností. Kombinácia alternatívnych spôsobov vnímania sily Togruty a hojnosti Magochlorianov - môže viesť k skutočnému zázraku umelej prírody.
  Čo bude ďalej? Bude pokračovať v experimentoch a vytvorí novú rasu ľudí - rovnakú silu ako bohovia. A bude schopný syntetizovať bytosti ešte vyššej úrovne ako Magohloriani - teochloriáni, čo Sithom umožní meniť fyzikálne zákony vesmíru a možno aj vytvárať nové vesmíry!
  Čierny pán sa mal čoho zľaknúť a čudovať sa tomu.
  Plagast sa postupne opíjal, prvýkrát po mnohých rokoch upadol do sna a po niekoľkých chvíľach Sidious po zaváhaní (možno je lepšie mu jednoducho odseknúť hlavu mečom?) spustil prúd Sily. blesk na učiteľa.
  -Ty otec odpovie za všetko! Za to, že ma opustil, že si ma nechal prežiť rok pekla v umučených kráľovských pivniciach! Prečo ma prinútil zabiť moju jedinú pravú lásku Carolinu!
  Čierny Sith reval a chrlil blesky na svojho rodiča. Naozaj ho nenávidel.
  Darth Sidious, ktorý si užíval bolesť Plagasta, ho pomaly umučil k smrti a on, vyčerpaný pomocou Sily, nemohol nič urobiť a zomrel.
  V posledných sekundách čierny pán povedal:
  "Túto hru si prehral v deň, keď si sa ma rozhodol naučiť vládnuť Galaxii. Máš svojho otca po svojom boku - alebo presnejšie povedané, pod pätou. Bol si mojím učiteľom, otcom - áno, za to ti to poviem navždy." , nech je navždy vďačný, ale ty nikdy nebudeš mojím pánom."
  - Palpatine sa rozlúčil s umierajúcimi a horiacimi v ohni bleskových síl Darth Plagast.
  A tak sithský vynálezca ukončil svoj pohnutý život. A s ním otočil stránku univerzálnych dejín.
  Ale boli tu dva nové, skvelé výtvory: Ahsoka a Anakin, ako aj študent, ktorému sa podarilo získať moc nad galaxiou a porazil Jediov.
  Luke Skywalker bol teda pravnukom Palpatina a synom Dartha Vadera.
  Čierny pán zo Sithov preto nemohol vydať rozkaz, vziať a zničiť svojho priameho potomka, nadaného silou. Navyše, nech sa dá povedať čokoľvek - Luke je stopercentný človek a jeho vlastné deti sú polovičné Togruta. Ale cisár Palpatine už zaviedol zákony obmedzujúce práva neľudí a vo všeobecnosti sa snažil zaviesť rasistické zákony v novom štáte.
  Skutočne, raz sú ľudia najpočetnejšou rasou v galaxii a samotný cisár je muž, rovnako ako jeho okolie, potom je drsný rasizmus a ponižovanie iných rás celkom v duchu Sithov. Láska k potláčaniu a dominancii.
  Veľký maršál Tarkin vyvinul celú teóriu a ideológiu na ospravedlnenie rasizmu...
  Ale oni zdedili trón, len polovica ľudí. Aj keď sa Ahsoka zbavila škaredých výrastkov a jej chameleónia pokožka vyzerá nádherne.
  Cisár konkrétne poslal svoje deti, aby zničili život na planéte Shilo, kde žili Togruta. A to potomok čierneho pána s radosťou splnil.
  Slúžili od počatia a poznali len temnú stránku sily. Palpatine v mladosti robil dobré skutky viac ako raz. A keby sa dostal do mučiarne, keby nenarazil na Plagasta, nikdy by sa nestal najväčším zabijakom v galaxii.
  Áno, jeho deti nerobili dobré skutky, s radosťou robili akékoľvek zlo. Ale z nejakého dôvodu je to práve to, čo je pre cisára nepríjemné. Tolya a v ňom dobrota nezomrela do konca. Toli Palpatine veril, že je nemožné stať sa skutočným Sithom bez boja so sebou samým, keď v sebe porazíte svetlú stranu.
  Jeho deti brali službu zlu ako samozrejmosť, ako najprirodzenejšiu vec vo vesmíre, bez toho, aby zažívali duševné trápenie a výčitky svedomia.
  Palpatine však bojoval sám so sebou a len Všemohúci bohovia vedia, čo ho stálo zabitie Karolíny.
  Okrem toho sa cisár neodvážil zabiť svoju matku. Plagast k nej zrejme tiež cítil náklonnosť, nikdy takúto otázku nepoložil.
  A Palpatinova matka stále žije a napriek tomu, že už dávno prekročila sto rokov, vôbec nevyzerá ako hlboká stará žena. Naopak, zdá sa, že je mladšia ako jej syn, silná blondínka - na pohľad nemá viac ako tridsať rokov. Po prepustení z ťažkej práce sa usadila v odľahlej provincii a začala tam čarovať.
  Áno, prosťáčka, sedliacka, ale aj neobyčajná žena, čo sa posunulo v jej genetike. Inak by sa jej sotva podarilo od čierneho pána otehotnieť.
  Bosá, len v bedrovej rúške, s tenkým pásom ako mladé dievča, tvrdo pracovala na poli a po nociach sa venovala čarovaniu. Keď však s ňou Witt bývala, jej matka ukryla svoje štúdiá a svojho syna ničomu nevenovala.
  Pravdaže, párkrát to nechala ujsť: že by jej zrejme bolo súdené pochovať nielen svojich blízkych, ale aj ich deti a vnúčatá.
  Palpatine navštívil svoju matku len pred rokom - keď bolo potrebné kryť Naboo pred nájazdom rebelov. Aj tí hľadali tajomstvá na domovskej planéte čierneho cisára. Možno chceli poznať jeho slabosti alebo nájsť príbuzných?
  Cisár mal nevlastného brata. Tu to Palpatine obetoval temným silám krátko pred krízou v Naboo - ako to povedať, že sa usmialo šťastie.
  V tom čase už brat získal vnúčatá, takže očakávaná taktika Dartha Sidiousa bola opodstatnená. Ešte viac obetí a doplnenie panteónu zavraždenej domorodej krvi.
  Potom chcel zároveň, a dokončiť svoju matku. Palpatine však očakával, že sa so starou ženou stretne: ale jeho matka sa za dlhé roky odlúčenia vôbec nezmenila. Dievčenská, svalnatá postava, veľmi tmavá od spálenia od slnka, a hladká pokožka, krásna tvár s mužnou bradou. Z diaľky si ju možno vo všeobecnosti pomýliť s dievčaťom, ale zblízka sú viditeľné črty jej tváre: celkom zrelá, formovaná a má najmenej tridsať rokov. A ak sa pozriete do smaragdovo-zafírových očí, bude sa vám to zdať ešte viac.
  Witt Thaler, ktorý nečakal, že jeho matka nie je taká jednoduchá, ako sa zdá, bol šokovaný a odmietol zabiť, alebo, ako to nazval, obetovať temným silám.
  Vtedy v sebe nenašiel odvahu povedať aspoň pár slov s mamou-čarodejnicou, vyhýbajúc sa kontaktu a ponáhľal sa odísť. Matka možno svojho syna spoznala, no tvárila sa aj chladne a ľahostajne.
  A pri poslednej návšteve Naboo sa objavila v momente, keď cisársky konvoj vletel do zálohy. Palpatina takmer pochovali v paláci, ale zjavila sa mu bosá žena, ktorá naznačila skrytý východ a ukázala, kde sa nachádza ďalší útok rebelov.
  Potom s ňou prehodili pár fráz.
  Nevädnúca matka položila ruku na Palpatinovo čelo a trpko povedala:
  Ako veľmi si bol zranený, synu. Nezostala vo vás jediná rozpoznateľná vlastnosť!
  Darth Sidious nahnevane odpovedal svojej matke:
  - Vyzerám len ako hlboký starec! V skutočnosti moje telo už dlho nežije podľa ľudských zákonov. A stále som schopný poraziť každého Jediho mečom. A obdobie fyzickej existencie môjho tela bude trvať viac ako jedno storočie!
  Mladá mamička prikývla svojmu scvrknutému synovi.
  "Rozhodli ste sa predĺžiť svoju fyzickú existenciu tým, že sa stanete upírom?" Samozrejme, upíri majú oproti ľuďom výhody. Až na potrebu piť krv trikrát denne a vyhýbať sa slnečnému žiareniu. Ale toto nie je život!
  Cisár Palpatine bol urazený svojou matkou a chcel ju dokonca udrieť, ale obmedzil sa. Nahnevane zamrmlal:
  "Som silnejší, než keď som bol mladý, ťažšie sa zabíja čímkoľvek iným, len nie mincovným striebrom. A na každom slnku sa dá nosiť pohodlný oblek s filtrami a umelé svetlo mi nehrozí.
  Tu sa tón Dartha Sidiousa zmiernil.
  - To je lepšie, povedz mi, ako si si ako jednoduchý človek dokázal udržať mladosť?
  Lada Thaler so sladkým, bielym úsmevom odpovedal:
  - Celý život som chodil bosý po Naboo, celý život pracoval, jedol zdravé jedlo, pil len džús a mlieko. Vždy vonku - ďaleko od mesta. Hlavné mesto som navštívil len raz a potom v reťaziach, keď ma priviedli vypočuť si rozsudok. A tam zas do dediny s motykou!
  Vediem najzdravší životný štýl zo všetkých možných a prečo by som mal starnúť?
  Palpatine sa tentoraz ani nehneval, cítil sa trochu smiešne a celkom logicky požiadal o vysvetlenie:
  - Milióny sedliackych žien vedú rovnaký spôsob života ako vy, ale to im nebráni v tom, aby sa na rozdiel od vás zmenili na škaredé staré ženy. Aké je tajomstvo - povedzte mi!
  Mama odpovedala blahosklonne v jej tóne:
  - Najdôležitejšia otázka je, prečo človek starne? Kolobeh v prírode je večný a ľudské telo takémuto kolobehu pripomína. Objektívne povedané, v samotnom ľudskom tele nie je nič, čo by muselo zostarnúť. Mlado vyzerajúca žena sa odmlčala a pokračovala s istotou bohyne. - Všetko je o myslení a viere. Verte, že staroba je neprirodzená a večná mladosť je naopak vzor a nestarnete!
  Palpatine s tým celkom nesúhlasil:
  - Starnú nielen ľudia, ale aj kov, predmety, vesmírne lode, bojové roboty. Prečo si myslíš, že sa tomu človek dokáže vyhnúť snahou vôle a viery?
  Mladá žena sebavedomo odpovedala:
  - Ľudské telo je na rozdiel od kovu obnoviteľný systém. Bunky sa môžu deliť a obnovovať miliardy miliárd rokov. Každý vedec povie, že kmeňové zásoby v tele vydržia milióny miliónov životov. Stačí sa naučiť robiť jednu zásadnú maličkosť - regenerovať a obnovovať aj nervové bunky. Potom sa nesmrteľnosť stane skutočnosťou!
  Palpatine sa vďačne spýtal:
  - A ako to robíš mami?
  Žena sa zasmiala a šeptom odpovedala:
  Prečo by to mal upír vedieť? A tak sa v tomto tele natiahnete päť alebo šesť storočí. A rastie vám úžasná zmena... Potrebujete ešte ovládať tajomstvo večnej mladosti. Najmä vzhľadom na vaše sebectvo?
  Darth Sidious zasyčal ako uškrtený had a vytiahol karmínovú čepeľ.
  - Môžem ťa obetovať temným silám!
  Matka hľadela bez akéhokoľvek tieňa krajiny na svojho syna-cisára. Odpovedala s ešte širším úsmevom.
  - Táto obeta vám v boji nepomôže! Aj keď si krvavý tyran, moje modlitby ťa zachránia pred smrťou. O rok sa prejdete po samom okraji priepasti. A iba tvoja matka môže zachrániť tvoju dušu pred peklom!
  Palpatine ustúpil a odmietavo mávol rukou.
  "Dobre, ako si povedal, upírovi zostáva ešte päť alebo šesť storočí." A tam možno zistím účinnejší spôsob, ako predĺžiť život. Okrem toho sa už uskutočňujú experimenty na vliatie ducha do klonu!
  Mama pobozkala Palpatina na rozlúčku a zaželala mu veľa šťastia. Voňala tak sviežo a príjemne. A Darth Sidious túžil - v dobre je krása.
  Zlo je zlo a žiť, keď je okolo tma a zúrivé šakaly, je nesmierne únavné. Niekedy sa valia strachy... Bolestivé a strašné.
  Navyše, cisár Palpatine chcel, aby ho nahradili Sithi, ktorí nie sú čisté zlo, a aby nástupca mohol priniesť do života vesmírnej veľmoci aspoň niečo kreatívne.
  Luke Skywalker je stopercentný človek a to je jeho výrazné plus.
  Navyše v ňom stále tiekla krv Anakina a Palpatina. A priviesť tohto chlapca na temnú stranu si vyžadovalo vážne úsilie.
  
  
  NARODENIE DIABLA
  Ako sa Palpatine - skromný mladý muž, vynikajúci študent a vyznačujúci sa príkladným správaním, stal stelesnením univerzálneho a zlého a prešiel na temnú stranu sily?
  Život na planéte Naboo bol relatívne dobrý - mierna klíma, veľkorysá pôda, takmer žiadne rebélie a požiadavky na zmenu. Formou vlády je konštitučná monarchia... Ale moc kráľa je veľká, jeho dekréty sú v platnosti rovnako ako zákony a iba Padla Amidala bola upravená tak, aby obmedzila obdobie panovníkovej vlády aj jeho právomoci.
  Palpatine je v mladosti veľmi pekný, štíhly a samozrejme fyzicky vyspelý mladík, vyhral medziplanetárne súťaže v Aviaballe. Práve vtedy Palpatine, ktorý bol zaradený do tímu Naboo na poslednú chvíľu, pocítil citlivosť na silu. V najkomplexnejšej virtuálnej hre videl vopred prelety pulzarov a zákruty asteroidov. A uvedomil si, že cíti, kedy je čas zasadiť smrteľný, rozhodujúci úder. A potom bolo jeho meno trochu iné: Witt Thaler. Obyčajná matka a neznámy otec. Je pravda, že vďaka svojim vrodeným schopnostiam a tvrdej práci sa Wittovi podarilo vstúpiť na bezplatnú fakultu prestížnej vysokej školy. Na to bolo potrebné nazbierať veľmi vysoké skóre.
  Na úkor svojho otca, svojej veľmi krásnej a štíhlej matky, povedal, že je ušľachtilým džentlmenom, možno aj medzi urodzenými Jedimi.
  Nevedela mu však prísť na meno. Witt však vo svojej mysli urobil rôzne predpoklady - možno je jeho otec vo všeobecnosti cisárom zo susednej galaxie?
  Už ako dieťa Thaler - budúci Palpatine - cítil schopnosť čítať zatvorenú učebnicu - v papierovej forme alebo v elektronickej knihe - tak či tak. Na svojich priateľov zapôsobil schopnosťou predpovedať výsledok športu alebo vyhrával hádanky na odvahe - ako je tá schovaná v päste.
  Ale práve v tejto hre si uvedomil, že má vzácny dar. Senzačné víťazstvo urobilo z Witta Thalera hrdinu Naboo a... No ako v rozprávke to viedlo k tomu, že sa do neho bezhlavo zamilovala najkrajšia dievčina, princezná Caroline Amidala.
  A Witt sám so svojou mladou, horúcou krvou pocítil nával sympatií a reciprocity. Zamilovali sa do seba až do šialenstva a oficiálna následníčka trónu Carolina Amidala Naberri otehotnela z obyčajného chlapca.
  Kráľ sa rozzúril. Podľa zvykov a zákonov planéty Naboo je potrat prísne zakázaný, no korunná princezná a jej potomkovia boli zbavení práva na trón. Witt Thaler mal byť po krutom mučení popravený tým najbolestivejším spôsobom. A Carolina bola po narodení dieťaťa poslaná ako otrok na plantáže. Existuje princezná: bosá, len v ošúchanej tunike, musela tvrdo pracovať spolu s ostatnými uväznenými dievčatami. Stráviť noc v kasárňach, na holých doskách a jesť jednoduché, hrubé jedlo. Budúcu kráľovnú zbili dozorcovia bičom, ak pracovala čo i len trochu pomalšie.
  Jedným z druhov trestov je vešanie otrokov na stojan a šteklenie holých pätiek plameňmi fakle.
  Sám Witt bol v žalári mučený. Mučili ma kruto, rafinovane, ale veľmi profesionálne, zabránili mi stratiť vedomie alebo predčasne zomrieť.
  Witt Thaler prešiel tisíckami pekelných kruhov. Pred popravou ho mučili celý rok. A potom ho mal zaživa zožrať pred očami miliónov obyvateľov Naboo potkaní kliešť.
  Ale počas popravy náhle monštrum explodovalo... A keď sa dym rozplynul, Witt Thaler zmizol bez stopy. Mnohí to zobrali ako znamenie zhora a padli na kolená. A kráľ sa zapotácal, tvár mu zmodrela - dostal mŕtvicu.
  A zmrzačený mnohými mesiacmi mučenia sa Witt prebudil vo vlhkej jaskyni pokrytej svetlými rastlinami. Bolo to pre neho veľmi bolestivé, no zároveň sa mu vrátil pocit zúrivej sily. Witt z nejakého dôvodu počas mučenia v mučiarni nemohol využiť svoje schopnosti a upáliť katov.
  Hoci to viditeľne predstavovalo oheň, ktorý vyletel sám zo seba, erupciu pulzarov a prúdi z hroznej plazmovej zbrane (v starej republike zakázanej - kvôli jej extrémne veľkej ničivej sile!). Potom sa však vrátil pocit sily.
  A hlboké rany, ktoré kati spôsobili, sa pomaly, ale isto hojili.
  Vedľa Witta bola nádoba so zmesou živín a každú chvíľu ju absorboval a upadol do spánku.
  Tu sa mu napríklad snívalo ... Bludné a zároveň hrdinské;
  Zhltnutie mŕtvoly bol rýchly proces, mutantný lev sa ponáhľal, pokiaľ bolo mäso čerstvé a teplé. Keď konečne skončil, kostra zostala. Niekoľko čiernych bojovníkov v habitoch, ozbrojených čarovnými palicami, ho odohnalo a potom zdvihlo kostru.
  - Odvážny gladiátor, ktorý zomrel udatnou smrťou, bude pochovaný podľa miestnych zvykov so všetkými poctami. - oznámil komentátor nadšeným tónom.
  - Úžasný! Nie taký zlý koniec! - Povedal budúci vesmírny cisár. Witt je stále mladý muž vo sne, zdá sa mu, že je vo svojej nedávnej minulosti.
  A neznámy komentátor sa ďalej dusil zúrivou radosťou:
  - A teraz oznamujeme pokračovanie súťaže. V súčasnosti môže bojovať s levom zabijakom ktokoľvek z verejnosti.
  Witt Thaler okamžite vstal a prenikavo zakričal:
  - Chcem!
  - Je pochopiteľné, že chcete odčiniť svoju vinu, že ste nevsadili na človeka. - dráždila ho princezná Caroline Amidala.
  Mladý muž v zúrivosti vykríkol:
  - A ak áno! Zviera, ktoré zabilo človeka, nie je hodné žiť!
  - Ale máte konkurentov, pozrite sa sem. - Princezná Caroline ukázala na vztýčené zviera, pripomínajúce vzpriameného krokodíla s papuľou slona. Aj tento chlap chce bojovať!
  Komentátor oznámil:
  - Takže dvaja ľudia naraz vyjadrili túžbu zapojiť sa do boja, potom musia najprv bojovať medzi sebou.
  Verejnosť toto rozhodnutie privítala, viac okuliarov a viac krvi!
  Bojovník Witt hľadel na monštrum s chobotom pokrytým šupinatým pancierom, hneď v prvých sekundách nepríjemne cucalo do žalúdka. Potom mladík prekonal vzrušenie, hoci nepriateľ bol nepochybne nebezpečný.
  - Dostanete štandardnú zbraň! - oznámil komentátor s chladom v hlase.
  Bojovníci sa klaňali podľa zvyku. Potom dostali meč a štít. Potom Witta čakalo ďalšie prekvapenie, dostal jeden meč na pravú ruku a nepriateľ dostal dva naraz, pričom si vzal druhú zbraň do kufra.
  - Nie je to fér! - protestoval mladík. - Dve čepele proti jednej.
  - Toto je Vysavač mŕtvol, v bitkách vždy používa svoj nos. Taký zvyk! - odpovedal neviditeľný komentátor, neskrývajúc v hlase opovrhnutie, zbrane odovzdávali krásne, takmer beztiažové dievčatá, veľmi podobné nymfám. Pri pohľade na nich Witt (budúci Palpatine) pocítil vášnivú túžbu a veľmi sa hanbil, že si všimnú jeho napätie. Hovoril teda s hnevom.
  - Tak mi daj druhý meč namiesto nemotorného štítu. - Nechcem byť hulvát.
  - Máte také právo! - Povedal, mierne podrev, komentátor.
  Nymfa podala mladíkovi druhý meč a s pátosom povedala:
  - Bojuj rytier, nerob hanbu cti.
  Komentátor opäť oznámil:
  - Právo zabiť alebo omilostiť má bojovník, ktorý vlastní víťaznú zbraň! A tiež verejnosti. Myslím, že by sa to malo brať do úvahy.
  - Určite skončím s odvážnym fešákom. - povedal Corpsesucker.
  - Bez kovania kladiva hrad nerozdelíš! - Hovoril, vtipný aforizmus Witt.
  Postavili sa, krokodílový slon bol oveľa väčší ako ten chlap a začali čakať na signál.
  Nymfa ľahká ako pierko priletela k nemu a pobozkala mladého muža na ružové líce.
  Witt sa začervenal a urobil pol kroku, v tej chvíli zaznel signál na boj. Požierač mŕtvol sa naňho vyrútil, mával mečom a očakával, že ho drzo vezme. Mladý muž bol v strehu, uskočil nabok a cestou von kopol. Úder dopadol na štít, ozval sa nepríjemný zvuk.
  - Hej chlapec! Dávajte si pozor na topánky, sú krásne.
  Mladý Witt naozaj ľutoval, že si nevyzul tenisky, boli to darček k narodeninám, nezvyčajné sfarbenie a napriek výraznej koži ich nechceli pokaziť. Je synom chudobnej ženy, milé dobré topánky. A on Witt je ešte chlapec, takže neváha chodiť bosý.
  Bitka pokračovala, potom si mladý muž všimol, že nepriateľ veľmi obratne vlastní jeho kufor. Ako rýchlo sa meč pohybuje, zatiaľ čo ruky nie sú také pohyblivé, a dokonca aj prevahu v dĺžke.
  - Celý život som sníval o tom, že budem jazdiť na slonovi, nie bojovať. Už si hnusný.
  V reakcii na to chrapľavé pískanie:
  - Čo sa človeku nepáči. Takto je vaša rasa menejcenná.
  Witt pokračoval v zmene trajektórie, urobil mlynárovi jeden z účinných trikov
  Kendo, no zrejme sláva šikovného bojovníka neprišla jeho súperovi nadarmo. Všetko dokázal odvrátiť a dokonca sám rozdával citlivé údery. Tu napríklad jeden z útokov zasiahol Witta do hrude, tričko bolo rozrezané, mladík urobil prevrátenie chrbta a len tak sa vyhol vážnej porážke. Dvojhlavý ruský orol bol poškodený, rozrezaný na polovicu.
  - To je bastard! - povedal Witt a predviedol techniku "Butterfly", ale opäť sa ukázali všetky útoky
  odrazený. - Diabol s nosom.
  Opäť bol zranený, poškrabal sa na ruke a potom udreli do ramena. Witt ustúpil, zrazu si uvedomil, že bitku beznádejne prehráva, čelil skúsenejšiemu nepriateľskému partnerovi, než bol on sám. Navyše, mladý muž ešte nebol príliš skúsený v kendo.
  Princezná Caroline sa tiež obávala:
  - Som posledný blázon, ktorý nezastavil môjho priateľa. V tomto vesmíre je úplne
  Alien, a položiť hlavu nie je známe o čom.
  Chcela vyskočiť z arény. Tu sa podľa šťastia objavil známy čarodejník.
  - Aká krása, to mu neprináleží strieľať z palice alebo mávať nohami. Poznám Corpsesuckera! Čo, určite zabije a dokonca zosmiešňuje mŕtvolu. Takže či sa ti to páči alebo nie, budeš sa mi musieť poddať.
  - Nikdy! Povedala princezná Caroline.
  Čarodejník temnej strany sily zasyčal:
  - V tomto prípade vás môžu predať pluku a denne budete slúžiť dvadsiatim vojakom. Alebo naopak do háremu pána, kde sú vás tisíce a chradnete od melanchólie a abstinencie.
  Princezná statočne zakričala:
  - Stane sa zo mňa bojovník!
  Čarodejník sa zachichotal:
  - Ste krehké dievča, ktoré nevlastní elementárne kúzelnícke triky. Áno, budete spálený v prvej bitke.
  Carolina sa urazila:
  - Majster slávy ma naučí! A áno, som fyzicky silný!
  Čarodejník sa nechutne zachichotal:
  - Master of Glory? A áno, je sebecká. Je nepravdepodobné, že sa jej podarí niečo hodnotné. Aby som vám mohol urobiť manželku a odovzdať svoje zručnosti domorodca.
  Princezná sa ironicky usmiala.
  - Chceš sa stať bohom?
  Čarodejník pompézne zareval:
  - Prečo nie! Že som horší ako ostatní uchádzači?
  Karolína úprimne as výrazom opovrhnutia povedala:
  - Ste nechutní. Budem nenávidieť tvoje dotyky.
  Pokušiteľove oči zažiarili karmínovým svetlom.
  - No, to si zapamätám.
  Kým sa rozprávali, Wittove rany pribúdali. Mladík sa stiahol, už sa mu začala točiť hlava zo straty krvi. Vysavač mŕtvol urobil ďalší výpad, strašný švih takmer odťal hlavu, porezal chlapa na líci.
  - Povedal ten bastard. - Počas bitiek sa mu odlepil suchý zips na jednej z tenisiek.
  A topánky ledva sedia. Ale schopný mladý muž bol zasiahnutý inšpiráciou a prudko vyskočil. Zamával nohou a teniska ako kameň z praku vletela do papule požierača mŕtvol a zasiahla nitmi do oka posiatu pätu. Zavýjal, na sekundu roztržitý.
  Witt predviedol jeden z najťažších pohybov Jedi Kendo, Trojitý vejár, a odrezal kmeň príšery. Vytryskla fontána krvi a Pojedač mŕtvol ustúpil s nohami široko od seba. Hrdlo mu škrípalo strašným revom.
  Witt sa zúrivo zamračil.
  - Nepriateľ je na pokraji úplného zničenia! ja vyhrám!
  Mladý muž zaútočil na nepriateľa, s jedným mečom nebol hrozný. Mrtvolušiak ustúpil, zapotácal sa a minul údery. Čoskoro dostal niekoľko ťažkých rán a odhodil meč. Potom už len kŕčovito zareagoval, otočil štít. Witt v vzrušení predviedol techniku vidly, pričom nepriateľa bodol najskôr do hlavy, na ktorú stihol zareagovať, a potom do žalúdka. Vpich bol hlboký a črevá vyšli von. Potom, keď videl, že nepriateľ je konečne oslabený, Witt vykonal techniku "kefy" a prepichol si lebku. Zrútil sa mŕtvy.
  - Vyhral bojovník Witt, prezývaný duch. Jeho protivník, Trubosos, ktorý rozbije kmeň, je takmer mŕtvy. Teraz má víťazný mladík právo ho ukončiť alebo nie.
  Dav bol hlučný, časť stávky vyhrala a časť prehrala, no všetci boli nesmierne smädní po krvi.
  Zjednotení v divokom impulze a šialenom výkriku:
  - Zbiť ho! Odrež hlavu a zaves na kôl! - Kričali. "Taký je zvyk jednať s porazenými.
  Witt pokrútil hlavou, v zápale boja mohol stále zabíjať, a tak, keď bolo po všetkom, jeho zúrivosť sa vyparila. Chladnokrvne odrezať hlavu a ešte ju zneužiť nie je v jeho pravidlách. Mladý muž sklonil svoju jasnú hlavu a pevne povedal:
  - Nie, nezabijem bezmocné stvorenie.
  - Znič to! Skonči to! - Dav naďalej kričal a rôzne končatiny vyskočili. A kvíli - Daj nám potešenie!
  Budúci cisár Palpatine ukázal neslýchanú šľachtu:
  - Nepriateľ je porazený a dokonca zmrzačený, čo ešte potrebujete!
  -Tvoj priateľ je hlúpy. Necháva Corpsesuckera nažive a robí zo seba smrteľného nepriateľa.
  Neodpustí poníženie a stratu chobota. - povedal čarodej s hrdzavým sipotom. Prečo si hlúpy? Nekrič, ukonči to?! Bude vás počúvať!
  - Mám dosť krvi! - odpovedalo dievča-princezná. - A prečo ste všetci takí krutí? Naozaj neexistuje iný spôsob, ako sa zabaviť?
  Čarodejník, ktorého prestrojenie bolo skryté pod rúchom, zasyčal:
  - Ale ako?
  Caroline, sotva skrývajúca svoje podráždenie, odpovedala:
  - Napríklad piesne na počúvanie! Alebo predstavenie umeleckých čísel, všetky druhy zábavných programov, to je možné so zvieratami.
  Čarodejník, ktorého tvár je skrytá, ale horiace hlavy stále presvitajú tmou, spieval:
  - Čo je to za pašovanie? Nie, nie je to zaujímavé! Všetky druhy bifľošov a bifľošov nedokážu nahradiť predstavenie krvi.
  Princezná urobila grimasu.
  - Naozaj?
  Čarodejník, zamračený a iskrivý, zareval:
  - A čo speváci s ich plechovými hrdlami. S pomocou mágie a kúziel môžete znovu vytvoriť akúkoľvek hudbu a hlas. Dokážeme to. A ak chceme, potom budú tancovať nahé hodiny.
  Čarodejník zdvihol dlhý prst s pazúrmi.
  -Nie, seriózny zápas gladiátorov je najlepší.
  Princezná Caroline s tým rozhodne nesúhlasila, no nenamietala.
  Witt Thaler dostal peniaze za bitku, pričom škrtol niečo na stávkach. Potom mladý muž, ktorý ešte neodišiel z predchádzajúcej bitky, a tí, ktorí boli zranení, museli bojovať s
  Mutant leva. Ale ak predátor zahojil všetky rany pomocou mágie, potom mladý muž vyšiel celý v čerstvých rezoch. Witt si vyzliekol rozstrihané tričko a vyzul tenisky, opatrne ich odložil, pričom do oboch rúk vzal meč. Polonahý vo vyhrnutých džínsoch sa zdal princeznej Caroline obzvlášť pekný. Na reliéfnom trupe boli viditeľné široké rezy. Chlapec pokrčil šľachovitými plecami a snažil sa, aby bolesť slúžila jeho zúrivosti. Bosé nohy cítil horúci povrch umelo vyhrievanej podlahy.
  Witt Thaler dal bozk. Publikum tlieskalo rukami.
  Hlasno zastonal:
  - Stíhačov nemusíš predstavovať! Nech je boj zaujímavý!
  Lev, bez toho, aby čakal na polnicu, skočil a snažil sa nepriateľa vypáčiť šabľovými tesákmi. Nepodarilo sa mu to pri odraze, Witt ho stihol zasiahnuť pätou do oka. Šelma sa rozzúrila, skočila dopredu a potkla sa o ostrie meča. Tu už bol gladiátorský chlapec prekvapený - krv, ktorá bola predtým červená, sa zmenila na zelenú.
  - Z čoho to všetko? - spýtala sa prekvapená princezná Caroline.
  - To naznačuje, že šelma sa stala húževnatejšou a silnejšou, prispôsobivosť sa zvýšila. - odpovedal zaklínač pochmúrnym tónom.
  Dievča urobilo jednoznačný záver:
  - Je to zlé!
  Čarodejníkov hlas sa stal oveľa veselším:
  - Prečo! Tvoj frajer je veľký bojovník, len nadávky budú zaujímavejšie.
  Dračí lev pokračoval v skákaní, ignorujúc krv, bolo to veľmi rýchle a mladík ledva stačil uhnúť. Tu Witt robil kotrmelce, skákal: ako akrobat, potom potápajúci sa ako loach, rozpáral brucho leva. Zdalo sa, že tesákový terminátor tomu nevenoval pozornosť a pokračoval v prenasledovaní mladého muža v kruhu.
  - Dočerta! - povedal Witt otrávene. - Ty, že čepeľ neberie.
  Zo straty krvi začal byť mladý muž unavený. Presným výpadom sa mu podarilo prepichnúť oko leva, ale aj jedným okom zostal dravec nebezpečný a keď zachytil okamih, bolestivo si zarezal pazúrmi do rebier. Pazúry zanechali šesť hlbokých pruhov.
  - To je bastard! Trhanie mäsa! - zavrčal mladík.
  Zdalo sa, že lev mal zo straty krvi nadlho zoslabnúť, no jeho útoky boli čoraz rýchlejšie. Niekoľkokrát tesáky takmer prerazili lis a jeden sa zapichol do Thalerovho prsného svalu, pričom ho poriadne poškriabal. Mladý muž sa zapotácal a zubami sa mu blýskalo,
  zaseknutý v ramene. Witt bol spotený, zakrvavený a podarilo sa mu vykĺznuť a dokonca mu podrezať hrdlo čepeľou. Šelma krvácala, hlavná tepna bola prerušená, ale nestratila rýchlosť.
  - Si ako zombie, bez ohľadu na to, koľko reakcií. Možno nie si ten pravý lev. - povedal mladý muž.
  Pokúsil sa o protiútok, aby si vybil posledné oko, no minul, takže na papuli zostal ďalší krvavý pruh. Lev
  znova ho labkou.
  - Odkiaľ pochádzajú? - V zúfalstve mladík zo všetkých síl udrel svojho protivníka na tesák-šabľu. Od silného šoku kosť praskla a vyšla z nej biela šťava.
  - Ege! - S mimoriadne potešeným tónom, povedal čarodejník. - Zdá sa, že váš priateľ sa rozhodol nabrúsiť čepeľ, v každom prípade je cítiť vážnu aroganciu.
  - Čo si chcel? Vitka je šikovné dieťa. - odpovedala princezná Leia skôr mrnčajúc.
  Ďalší úder, konečne odsekol tesák. Zver sa začal točiť, na mieste akoby stratil orientáciu. Witt tlačil ďalej, jeho údery boli čoraz ostrejšie, keď videl, že zmutovaný lev pláva, mladý muž dodal energiu.
  - Aké levie mäso, to sa mi nepáči! - zakričal statočný chlapík.
  - Poraz ho Vítka, si taký sexi. skríkla princezná Caroline.
  Mladý muž zasiahol druhý tesák, pretože cieľ bol vhodný. Od prvej chvíle kosť nepodľahla a musel som ju pridať. Nakoniec sa tento bod zrútil, lev bol zjavne v nemom úžase.
  - Ako sa máš teraz bez tesákov, len veľká mačka, odsúdená na smrť! - Povedal rozzúrený Witt.
  Jeho odpoveďou bolo škrípanie zubami a stonanie. Boj pokračoval bifľounskym spôsobom, lev a drak sa údajne pohybovali v útoku, ale jeho pohyby stratili ostrosť. Chlapec, ktorý zas pocítil nával sily
  neustále protiútoky a v závere prepichli posledné oko. Tentoraz sa zdá, že čepeľ zašla oveľa hlbšie a zasiahla až do mozgu.
  - Bravo, namoč to! zvolala princezná Caroline.
  Celá sála sa zborovo spojila.
  - Dokončite ho, dokončite ho!
  Mladý gladiátor opäť kopol nohou a skokom za jeho chrbát kopol z kruhového objazdu. Zdalo sa, že zmutovaný lev stráca orientáciu a niekoľkokrát si strčil papuľu. Nakoniec, keď si na to chlapec zvykol, vrazil si čepeľ do hrude a pokúsil sa ho prepichnúť hlbšie, až do srdca. Labky s pazúrmi zasiahli rebrá, poškrabali ich a potom prepichli mäso, ale Witt tvrdošijne nepustil čepeľ, hoci bol doslova roztrhaný na kusy. Tu už o všetkom rozhodla vôľa, pazúry ďalej škrabali a trhali mladé mäso.
  - Pustite to! vyštekla princezná Caroline. Jej plač zostal sám.
  - Doveďte to do konca! - zaburácal dav.
  Napokon sa čepeľ rozzúreného Witta zabodla do srdca a zviera stíchlo, naposledy prešlo pazúrmi po dlho trpiacom mäse.
  - Zdá sa, že všetko! Mladý muž si vydýchol. - Temné stvorenie je uvrhnuté do prachu.
  Oznámil čarodejnícky komentátor.
  - Víťazom sa opäť stal Witt - duch smrti; vychádzajúca hviezda arény. Získa cenu, ktorú získal.
  Pri tejto vete sa Thalerova vízia rozplynula ako hmla, keď sa spustil silný aerodynamický tunel.
  A z tohto oparu prichádza cez ... mocná, vysoká postava muža alebo humanoidného tvora v kapucni. Ozve sa vrzavý hlas, veľmi podobný hlasu toho čarodejníka vo sne.
  - Bojoval si dobre Witt... Vidím v tebe schopnosti rodeného bojovníka!
  Thaler vstal. Počas spánku sa mu rany takmer zahojili a jazvy zbledli a boli menej nápadné.
  Mladý muž povedal a natiahol ruku k mužovi:
  Ďakujem, že ste ma zachránili, pane...
  Muž hrubo odhodil mladú dlaň a zasyčal:
  - Nie ďakujem! Všetka vďačnosť vedie k milosrdenstvu a slabosti!
  Witt sa prinútil k úsmevu a zamrmlal:
  - Ale zachránil si mi život... Takže ti musím nejako poďakovať!
  Muž si zrazu odhodil kapucňu. Mladý muž sa zahľadel do otvorenej tváre. Muž mal vznešený vzhľad, vyzeral niečo cez štyridsať, mohutný krk a kučeravé krátke fúzy. Pohľad očí je veľmi panovačný, okamžite je jasné, že je zvyknutý rozkazovať a jeho črty sú silné, silné.
  Hoci bol tento pán Witt neznámy, mladému mužovi sa zdalo, že ho už niekde videl. Aj keď je veľmi ťažké zabudnúť na také výrazné a pevné črty tváre, kráľovské držanie tela, oči vládcu z kolísky. Zároveň je však hlas napriek vznešenému vzhľadu chrapľavý, nepríjemný, akoby roztrhaný, napriek hlasitosti.
  Muž sa pozrel na Witta a bez toho, aby zmenil prísny výraz na jeho tvári, povedal:
  - Zachránil som ťa nie kvôli láske, ale preto, že ťa potrebujem!
  Rečníkovi sa zaleskli oči.
  -Vezmem si ťa za svojho učňa a otvorím poznanie sily, o akej sa Jedi neodvážia snívať... Ale vedz, že to, čo si zažil v mučiarni, sú stále kvety v porovnaní s tým, čo ťa čaká!
  Witt vstal a rozhodne povedal:
  - Som pripravený! Pripravený na všetko - len zachráňte Karolínu!
  Muž si odfrkol s maximálnym opovrhnutím.
  - Pripútanosť je slabosť! Najväčšia slabosť, akú si Sith môže dovoliť! - Tu sa hlas čierneho vládcu stal hrozivejším. - Presnejšie povedané, nemôžu, nemali by si to dovoliť, ale ... Napodiv, oslobodím Karolínu z otroctva! Len výmenou za vašu úplnú poslušnosť, aby ste prisahali, že v pravý čas splníte absolútne ktorýkoľvek z mojich príkazov!
  Witt si poslušne kľakol a zložil veľkú prísahu.
  A potom muž povedal:
  - Odteraz je vaše nové meno Darth Sidious! Som Darth Plague, váš učiteľ a majster!
  Od toho dňa sa Witt, alebo teraz Darth Sidious, začal trénovať v šerme a temnej sile. Krutá a nemilosrdná doktrína. Ale nový čierny pán cítil v sebe rýchlo rastúcu silu. Každým dňom, týždňom a mesiacom bol silnejší a sofistikovanejší.
  Darth Plagueis mal okrem sna o nesmrteľnosti plány na obnovenie vlády Sithov. Witt Thaler si zmenil meno na Palpatine a mierne zmenil svoj výzor, ako aj odtlačky prstov. Stal sa inou osobou a nahradil podobnú osobu zo šľachtickej rodiny Palpatinov.
  Začal robiť neunáhlenú kariéru úradníka a súčasne zlepšoval svoje ovládanie temnej sily. Svoje slovo navyše dodržal aj Darth Plagueis, ktorý mal úplne legálne postavenie významného obchodníka.
  Po smrti kráľa sa to podarilo jeho malému synovi. Darth Plagueis podnietil útok Huttovcov na palác. Dedič, jeho sestra, brat a strýko boli zabití.
  Potom generálny kapitán palácovej stráže dosadil na trón medzi ľuďmi obľúbenú Karolínu.
  Niekoľkoročné zajatie silnú ženu len temperovalo a začala vládnuť ešte tvrdšie. A jej dcéra Serafim, ktorá bola vychovaná v kláštore, sa stala dedičkou kráľovstva Naboo.
  Hoci sa bývalý milenec vrátil k moci, Palpatine bol nútený skrývať svoju identitu a zostať nateraz na vedľajšej koľaji. Hoci sa jeho vplyv v kráľovstve neustále posilňoval.
  Generálny kapitán čoskoro zomrel - zrejme na nehodu, ale za tým bol Palpatine. A čoskoro Sithský lord požadoval od Witta Thalera, aby obetoval svoju prvú lásku - kráľovnú Caroline.
  Došlo k súboju smrti s Plagueisom. Okrem toho boli sily približne rovnaké. Keď boli obaja Sithi vyčerpaní z bitky, Palpatine sa vzdal a zamrmlal:
  - Zabijem svoju lásku a zároveň aj zvyšky toho ľudského, čo vo mne stále tlie! - Tu čierny pán zvýšil hlas a rozhodne dodal. - Ale prisahám, toto ti neodpustím a určite to zničím!
  Túžba zbaviť sa tých, ktorí majú vyššie postavenie, je vlastná sithskej povahe. Moja nedosiahnuteľná sila plodí tvoju závisť; moja múdrosť živí tvoj smäd po poznaní; moje úspechy vzbudzujú vášnivú túžbu zopakovať ich! - Povedal Darth Plagueis Darthovi Sidiousovi a pokračoval s úsmevom. - Zabitím najbližších a najdrahších ľudí v sebe objavíte nepochopiteľný zdroj sily. Cítim, že sa stanete najväčším zo Sithov - keď v sebe zničíte poslednú ľudskú slabosť!
  
  
  ZÁZRAČNE ZRODIL
  - Bol raz jeden plukovník letectva, ktorý dostal počas afganskej vojny silný granát. A stratil možnosť mať vlastné deti, hoci veľmi chcel. Manželka plukovníka veľmi milovala a išla mu v ústrety, ujali sa výchovy dvoch silných chlapcov z detského domova. Ich adoptívny otec ich vychoval ako Sparťanov. Ale stále to nebolo ono. Chlapci vyrástli silní, zdraví, ale neukázali špeciálne superschopnosti.
  A babička Vanga predpovedala plukovníkovi, že predstaviteľ jeho potomstva sa stane arbitrom osudu podivného a vesmíru. Potom sa plukovník rozhodol ísť k jednej známej čarodejnici, aby jeho žene pomohla zázračným spôsobom otehotnieť.
  Čarodejnica mala naozaj značné schopnosti, no v podstate bola šarlatánkou najvyššej úrovne. Vyhlásila, že to môže urobiť a dať plukovníkovi syna, ale požadovala obrovské množstvo peňazí.
  Plukovník mal v Moskve nejaké nehnuteľnosti, ako aj cenné trofeje získané späť počas vojny s dushmanmi a Čečencami.
  Zhromaždil túto divokú sumu - jeden a pol milióna dolárov ... Je dokonca prekvapujúce, že skúsený človek, a tak kúpil do podvodu. Čarodejnica však zrejme mala vážny dar hypnózy, sugescie, zručnosti, oklamať, čo by jej závidel samotný Kašpirovskij alebo svetový politik.
  Čarodejnica medzitým vykonala veľmi pestrý zinscenovaný rituál a triviálne uspala plukovníkovu ženu. A potom jednoducho vstrekla semienko od darcu do lona Venuše.
  Nie príliš zložité sa ukázalo ako podvod. Ale efektívne. Manželka (podobne ako panna Mária) bezchybne počala dieťa - mimochodom zostala pannou, takže manžel zranením úplne stratil svoju mužskú silu.
  Všetci boli spokojní a v presnom čase bola žena zbavená bremena zdravého dievčaťa. Ukázalo sa však, že je úplne iná ako jej tmavovlasý otec a tmavovlasá matka. Ale otec, hoci počítal so svojimi synmi, svoju dcéru miloval. Iba svojim spôsobom, vychovávať ju ako Sparťanku - temperovanie a tréning.
  Dievča sa rýchlo rozvíjalo, preukázalo vysoké sklony a schopnosti. Najmä tie fyzické. Jej vlasy sú husté, vlnité, zlaté a nádherne krásne.
  No keď sa dievčatko, keďže bolo bosé, začalo preháňať po januárovom snehu - tradične vstávalo o pol šiestej ráno - stala sa udalosť. Takto zvyčajne začínal jej deň. Taký ranný beh, ešte v predvečernej tme. Celkom sparťanské.
  Pretekala tradičných desať a pol kilometra, za každého počasia, aby dostala náboj vivacity na celý deň. Prirodzene, toto je len začiatok tréningu, pretože Vladlen (meno na počesť Lenina a Stalina!) sa vážne venoval bojovým umeniam. Dokonca súťažila v súťažiach - porážala dievčatá, aby boli väčšie a staršie ako ona.
  Ale stále je to asi desaťročné dievča a behá len v plavkách. A zlaté vlasy sú ako plameň. A ten prekliaty maniak čaká na dieťa v zálohe. Pascu zrejme pripravil vopred, keďže dievča sa ponáhľa tak rýchlo, že nie každý dospelý ju dobehne.
  V ceste dievčaťu ležalo niekoľko dobre maskovaných pascí. Situáciu sťažoval fakt, že snežilo a všetky stopy boli zakryté. A Vladlen, dievča, ktoré sa za každého počasia ponáhľalo bosé a polonahé, sa dokonca radovalo z takéhoto extrému. Veď ťažkosti len zmierňujú a čo nás nezabije, to nás len posilní.
  Pasca zafungovala a dievča poriadne privrela do nohy. Našťastie vďaka tréningu boli kosti dostatočne pevné na to, aby sa nezlomili v pasci na medvede.
  Vladlen však urobil zásadnú opravu. A veľmi to bolelo. A darebák sa pokúsil zhodiť a znásilniť karatistku. Vladlen okamžite zareagoval a udrel ju pätou do brady. Ale zločinec bol silný. S kňučaním uskočil dozadu a šúchal si pomliaždenú čeľusť. Potom vytiahol nôž.
  Dievča sa ocitlo v pasci, neozbrojené a takmer nahé, proti maniakovi s dlhým nožom.
  Nasledoval prudký útok, Vladlen sa naklonil a zasiahol nepriateľa hlavou do solar plexu. Nôž prešiel a poškrabal dievča na chrbte. Vladlen zachytil kefu a zmenil smer úderu. Hrot prepichol zločinca priamo do hrdla. Maniak sa dusil vlastnou krvou a náhle vydýchol.
  A dievča, ktoré vykonalo svoju prvú odplatu, zvolalo:
  - Hotovo!
  Napriek tomu išlo o vraždu a noha v pasci bola vážne zranená.
  Bohužiaľ, maniak mal veľmi vplyvných rodičov a Vladlen mal vážne problémy. Uskutočnil sa na nej pokus a do ich domu nastražili drogy. Plukovník mal dievča poslať do vzdialenejších miest. Do školy ruských bojových umení na Sibíri.
  Tam, v hlbokom podzemí, po stáročia žijú a slúžia rodnovci.
  To však plk. Zastrelil ho ostreľovač a jeho manželku zatkli pre obvinenia z obchodovania s drogami. Vyzerá to tak, že niekto skutočne vyrovnal skóre so svojou rodinou. Mladší brat bol tiež zatknutý, starší brat, našťastie, už slúžil v armáde. Štrnásťročného chlapca poslali do kolónie mladistvých. Tiež predpísané lieky.
  Hoci bol prípad spočiatku falošný. Ale našťastie podľa nových zákonov nemohol dostať viac ako šesť rokov.
  Matka bola atletická žena a tiež trénovala ako Sparťan. Preto v ženskej kolónii čoskoro získala autoritu a dokázala získať dobrú prácu. Mladší brat, silný a dobre vycvičený v bojových technikách, sa tiež stal jedným z bojovníkov, potom sa stal veliteľom oddielu. Po odpykaní jednej tretiny funkčného obdobia šiel na podmienečné prepustenie, predčasné prepustenie. V Rusku sú zákony pre mladistvých delikventov humánne a dalo by sa dokonca povedať, že bolo šťastím, že na prvý výlet išiel len ako štrnásťročný.
  Vo všeobecnosti skutočnosť, že plukovník bol podľa tradície horlivým obdivovateľom spartského vzdelávania, jednoznačne prospela jeho rodine. Silným je vo väzení relatívne dobre, ale slabým a na tróne je neskutočne zle! Dieťa prešlo zónou bez toho, aby bolo dotknuté jeho seba, a dokonca získalo vyššie právne (!) vzdelanie. Zlodejskou romantikou sa zrejme nenechal uniesť a časy sa zmenili - byť zbojníkom už vyšlo z módy. Skôr to prilákalo biznis.
  Právne vzdelanie je pre podnikateľa životne dôležité. S matkou bola situácia komplikovanejšia - je vtedy plnoletá a zločin na nej obesili vo vykonštruovanom prípade. Doslova organizátor syndikátu na prepravu a predaj drog. A to je takmer nemožné prehodnotiť. Toľko vyšších hodností sa potom ukáže ako hlupáci.
  Matke sa však podarilo dosiahnuť, že bola premiestnená do dobrej zóny pri Kaspickom mori a tam získala prácu ako správkyňa obshchaku. Žalárnik napísal niekoľko kníh a dokonca hral vo filmoch. Prečo nie?
  Je nad svoje roky štíhla, fyzicky silná, pekná žena s výraznou tvárou a mužnou bradou.
  V zóne teda v zásade nesedela zle, nevypínala sa zo života. A dokonca aj potomkov. Chlapec trénoval od kolísky a rozjasnil každodenný život vo väzení. Ako sa však na krstného otca patrí, jej mama nepracovala, a tak mala veľa voľného času.
  Vladlen sa vrátil o sedem rokov neskôr - po absolvovaní najvyššej úrovne zasvätenia v bojových umeniach. Hoci hrozba pomsty ešte úplne nepominula, bojovníčka si zmenila iba priezvisko na Shamanova - ponechala jej predchádzajúce meno.
  Keďže jej otec bol so známym generálom Šamanovom naozaj priateľský, zmena priezviska sa ukázala byť celkom symbolická.
  Vladlen, ktorého schopnosti sú fenomenálne a škola je veľmi tvrdá a zároveň celkom racionálna, nemal v bojových umeniach obdobu. Naučila sa zvláštny štýl ruského zápasu. Názov boja je samozrejme podmienený, alebo napríklad Ruskundo.
  Vladlen ovládal bojové umenia podobné Tehwando - veľmi rozvinutá technika kopania, s ruskými päsťami, zápasenie podobné Aikido - techniky hádzania a využitie zotrvačnosti súpera, z thajského boxu - údery lakťami, kolenami, hlavou. Rodnoverie vytvorila synkretické bojové umenie, ktorého techniky boli leštené po stáročia a majstri čarodejníkov si vzali to najlepšie z iných národov a škôl.
  Samozrejme, Vladlen Shamanova sa učil a vlastníctvo zbraní ... Ale nie je možné vedieť a ovládať všetko. Skutočný bojový umelec musí ovládať všetko, bez výnimky, v arzenáli. Jednotlivé triky a ich čipy však fungujú bravúrne.
  Vladlen zo všetkého najradšej bojovala nohami a hádzala smrtiace predmety holými prstami, hoci bola silná snáď vo všetkom.
  Dievča, ktoré volali karateka, hoci karate vôbec neštudovalo, si otvorilo vlastnú školu. Súťažila v rôznych súťažiach, no neusilovala sa o slávu a tituly.
  Hoci sa zúčastňovala niektorých komerčných súťaží a dokonca aj podzemných bojov bez pravidiel, potrebovala peniaze.
  Vladlen bol stále veľmi mladé dievča a neponáhľal sa vydať a mať potomka. Zdokonaľovala sa v bojových umeniach a učila ich deti. Veľké nádeje prejavil najmä Volka Rybachenko. Mimochodom, mimoriadne obratne hádzal nohami aj ostré predmety. Karatista (opäť prezývka, ktorá nemá nič spoločné s realitou!) sľúbil, že z neho vyrastie najväčší majster.
  A zrazu bol Volka pozvaný hrať vo filmoch a jeho brat Oleg Rybachenko a samotná Vladlen Shamanova šli s ním. A to je už iný príbeh.
  
  
  AMATÉR
  Toto je realistickejšie a uveriteľnejšie. Totiž do tela Stalina vstúpil duch najobyčajnejšieho a najobyčajnejšieho človeka. A keďže to bol len priemerný človek, obyvateľ. A vedel len to, že Hitler zaútočí 22. júna 1941 a výsledky boli katastrofálne.
  Nemci boli schopní dobyť Moskvu a priemerný nájomný vrah bol jednoducho otrávený vlastným sprievodom. Ale po páde hlavného mesta už bolo neskoro niečo napraviť. Japonci zasiahli Ďaleký východ, Türkiye z juhu. Padol aj Kaukaz.
  A Stalina spočiatku ako kompromisnú postavu nahradil Molotov. Potom však ambiciózny Berija strčil hlavu dovnútra. A Žukov ho zachytil. A rigmarole sa začala. Stručne povedané, Nemci odišli na Ural v lete aj mimo neho, spojili sa s Japoncami a potlačili všetky prejavy odporu.
  Ale na Západe vojna pokračovala. Američania zaváhali - Franklin Roosevelt podľa očakávania ťahal do posledného. Už na Vianoce 1941 Nemci zaútočili na Gibraltár. V tom čase boli zabraté Moskva a Leningrad a na juhu Nemci vyšívali na Volhu a Terek. Viac im prekážali natiahnuté komunikácie a rozsiahle ruské priestory ako zle organizovaný odpor sovietskych vojsk.
  Hitler sa osobne stretol s Francom a načrtol mu perspektívu: ZSSR ako vojenská sila neexistuje. Spojené štáty americké aj tak nebudú prvé, ktoré vstúpia do vojny. Británia teda absolútne nie je nebezpečná. Navyše v novembri, po dobytí Moskvy, dostal Rommel posily, pár vybraných divízií a celú leteckú armádu. A Briti padli ako prach. Nemci sú už v Alexandrii... Takže Franco má viac dôvodov na strach z Hitlerovho hnevu ako z britskej pomsty. Ale ak chce stále prijímať z afrických a anglických kolónií, potom ...
  Franco, ktorý si uvedomil, že ruky Wehrmachtu sú rozviazané a on sám môže prísť o všetko, najprv súhlasil s prepustením nemeckých jednotiek a potom sám vyhlásil vojnu Británii. Zároveň sa pozícia Britov každým dňom zhoršovala. Gibraltár bol dobytý za tri dni. A čoskoro Nemci obsadili Palestínu a Sýriu spolu s Turkami a Irak s Blízkym východom.
  Amerika bola vtiahnutá do vojny 4. júla 1942. Japonsko zaútočilo na Peru-Chabar v Deň nezávislosti.
  Nemci s využitím zdrojov Ruska, Európy a potom Afriky a Ázie viedli leteckú ofenzívu a ponorkovú vojnu.
  Nemecko zvýšilo výrobu zbraní a viedlo ofenzívu v Južnej Afrike.
  Koncom roku 1942 bola Afrika pod úplnou kontrolou nacistov, ako, mimochodom, India. A Indočína, Singapur a ostrovy až po Austráliu sa dostali pod kontrolu Japoncov. Je pravda, že zimný pokus o zajatie havajského súostrovia bol neúspešný kvôli nedostatočnej organizácii samurajov.
  Napriek tomu Japonci, ktorí mali viac vojenských skúseností, dominovali na mori. Okrem toho sa nemecká ponorková flotila veľmi rýchlo zväčšila, čím sa znížila moc Británie a Spojených štátov.
  V máji 1943 sa v anglickej metropole uskutočnilo nemecké vylodenie. Nemci používali pristávacie klzáky a podvodné tanky a dokonca aj prvé prúdové bombardéry AP-161 a štvormotorové Yu-488.
  Británia, vyčerpaná ponorkovou vojnou, nevydržala dlho, ale bojovala mimoriadne tvrdo.
  Po mesiaci krvavých bojov Londýn padol a bitka o Anglicko sa skončila.
  Amerika bola ďalším krokom. Kanada bojovala na strane USA, kam Churchill utiekol, no krajiny Latinskej Ameriky odmietli viesť vojnu s Treťou ríšou. A Argentína nasledovaná Brazíliou poskytla Nemcom vojenské základne svojich spojencov na ich území.
  Vojna nadobudla zdĺhavý charakter. USA v zámorí. Ich pozemná armáda je silná a flotila sa buduje veľmi rýchlo.
  Ale postupne sa Nemci a Japonci chopili. Na ich strane boli všetky zdroje východnej pologule a časť západnej. Áno, vyhlásená totálna vojna prinášala ovocie.
  Operácia Icarus bola úspešná a Island padol. Potom Fritz prešiel do Grónska. 1944 však neposkytol nikomu rozhodujúcu výhodu. Japonsko a Tretia ríša sa však presadili na východnej pologuli a posilnili v Latinskej Amerike. V zime štyridsiatich piatich rokov samuraji spolu s nacistami dobyli Havajské ostrovy. A na jar sa presťahovali do Panamskej šije.
  Po smrti Roosevelta sa USA začali snažiť o mier s Treťou ríšou a Japonskom. Nájsť kompromis je však ťažké. Hlavne, že Hitler zacítil krv. Barakuda fašizmu chcela príliš veľa. Vojna pokračovala. Nacisti zakotvili v Grónsku a v lete 1945 sa pokúsili vylodiť v Kanade, ale boli hodení do mora. Kanada nechcela kapitulovať. Pravda, na jeseň štyridsiateho piateho roku padla Austrália - posledná významná bašta západného sveta na východnej pologuli. Japonsko a Nemecko úplne ovládli more. Ich podmorská flotila nemala obdobu.
  Okrem toho sa ukázalo, že ponorky s peroxidom vodíka sú veľmi silné a mobilné. Ich rýchlosť dosahovala štyridsať uzlov za hodinu.
  A v zime v štyridsiatich piatich alebo štyridsiatich šiestich rokoch prišiel rad na Zeeland. Na jar 1946 Spojené štáty vyhlásili vojnu takmer všetkým krajinám Latinskej Ameriky.
  A projekt na vytvorenie atómovej bomby nepriniesol hmatateľné výsledky kvôli škrtom vo financovaní. Američania preto nemohli hodiť toto tromfové eso v prehratom geme!
  A v oblasti stavby tankov Tretia ríša výrazne predbehla USA. Najlepší americký sériový tank "Pershing" s hmotnosťou štyridsaťdva ton mal 102 milimetrov čelného panciera a 90 mm kanón s úsťovou rýchlosťou 810 kilometrov za hodinu. A najlepší a najmasívnejší v roku 1946, nemecký tank "Royal Lion" - s hmotnosťou 65 ton, mal čelný pancier 250 milimetrov. Tiež boky a korma 200 mm a kanón 105 mm s dĺžkou hlavne 100 EL.
  Vzhľadom na pyramídový tvar nádrže nebolo možné preniknúť z Pershingu zo žiadneho uhla.
  Pokus o vypustenie výkonnejších tankov zo série zlyhal. Len T-93, mimochodom, vážiaci len 93 ton s čelným pancierom 305 milimetrov a kanónom kalibru 120 mal proti Nemcom nejaké šance pri narážaní. Ale veľmi nízke jazdné výkony z auta, ako aj absencia otočnej veže z neho nerobili dôstojného konkurenta.
  Vývoj "Supershingu" sa dlho vliekol a aj tak bol tento tank horší ako nemecký.
  A prúdové letectvo, totálna prevaha v kvalite je na strane nacistov. Američania sa mohli postaviť iba kvantite. Ale Nemci, disponujúci zdrojmi starého sveta, mohli chrliť tristo alebo štyristo áut denne, čo do počtu nie je menej ako v Spojených štátoch. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - tieto prúdové stíhačky sú mimo konkurencie proti americkej nedokonalosti - trieda "F"!
  A prúdové bombardéry TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 sú tiež mimo konkurencie. Spojené štáty zatiaľ nemajú plnohodnotný prúdový bombardér. Je to B-29. Je pravda, že v projekte je B-36, ale zatiaľ má ďaleko od sériovej výroby.
  A nemecké balistické rakety triedy "A" nemajú vo svete vôbec obdobu.
  Disky - tiež nemajú konkurentov ...
  Technologicky Tretia ríša Ameriku dôkladne vybavila, a preto je Hitler odhodlaný doraziť USA až do konca. A žiadne kompromisy. V štyridsiatom šiestom roku sa začala ofenzíva na Mexiko a Kubu. Na jeseň už boli boje v Texase a Kalifornii v plnom prúde. A Nemci a Japonci napadli Kanadu z Aljašky.
  Teraz však uplynul štyridsiaty šiesty rok. Druhá svetová vojna stále trvá. Štyridsiaty siedmy rok sa stal osudným pre Kanadu, ktorú napokon obsadili Fritz, ktorí vstúpili zo severu.
  Prúdový bombardér B-36 sa napokon objavil v Amerike, no stále nebolo možné dostať Nemecko a Japonsko. Okrem toho sa koncom roka objavil tank Washington so 120 mm dlhou hlavňou a relatívne prijateľným pancierom a jazdným výkonom s hmotnosťou šesťdesiattri ton. Hoci bola chránená a bola horšia ako nemecká, už nebola horšia v priebojnej sile.
  Do konca štyridsiateho siedmeho roku však Spojené štáty stratili viac ako polovicu územia a boli odsúdené na zánik.
  Nemcom sa dokonca podarilo otestovať superťažké tanky "Rat" a "Monster" počas útoku na veľké mestá. Tá mala odpaľovač bômb, ktorý vymrštil nálož s hmotnosťou desať ton!
  Predstavte si, aká hrozná bola zbraň!
  A na Silvestra padol New York a desiateho januára Washington.
  Napriek tomu Yankees ešte vydržali takmer ďalších šesť mesiacov. Je iróniou, že druhá vojna sa skončila presne 9. mája 1948.
  Ale ani potom pokoj netrval dlho. Hitlerovi sa nepáčilo, že Japonsko, ktoré bolo ekonomicky oveľa zaostalejšie ako Tretia ríša, si pre seba zabralo toľko pôdy.
  Nacisti, aj keď oneskorene, mali v auguste 1948 vlastnú atómovú bombu. Časť oneskorenia bola spôsobená skutočnosťou, že Führer bol nejakým spôsobom chladný v súvislosti s myšlienkou zbraní hromadného ničenia. Hitler veril, že krajiny by mali byť dobyté, nie zničené.
  Ale z nejakého dôvodu sa krutý tyran pre spojenecké Japonsko rozhodol urobiť výnimku.
  Po vyrazení veľkých balistických rakiet a jadrových náloží začali nacisti 4. júla 1951 tretiu svetovú vojnu.
  Uskutočnil silné jadrové útoky na Tokio a ďalšie japonské mestá. Potom zasiahli námorné a pozemné sily.
  Tretia svetová vojna sa skončila za šesť mesiacov, vo všeobecnosti sa uberala jedným smerom. A aktívna fáza nepriateľstva trvala tri mesiace.
  Tretia ríša tak nastolila konečnú svetovú hegemóniu. Takáto nespravodlivosť sa stala v dôsledku skutočnosti, že priemernosť vstúpila do tela Veľkého Stalina. A nepomohlo jej žiadne poznanie budúcnosti! Najmä amatér sa rozhodol vyvinúť prúdové lietadlá a dal takýto príkaz všetkým závodom a továrňam. Ukázalo sa, že skrutka bola vypnutá a prúd nebol uvoľnený.
  A strategické rozhodnutia nájomného vraha nie sú nikde hlúpejšie. Niet divu, že Červená armáda bola unesená. A bez nej niet nikoho, kto by odolal Nemecku, jeho spojencom a Japonsku.
  No o imperiálnom zjednotení rozhodol sám Hitler. Totiž vytvorenie svetovej unitárnej veľmoci, kde boli dobrovoľno-povinne zaradené všetky mocnosti planéty Zem bez výnimky. S jednotnou menou, samozrejme, a barbarským programom genetického výberu.
  A tiež s prípravou masívneho rozšírenia vesmíru!
  
  
  CHLAPEC ZACHRAŇTE CAR RUSKO
  Vonku je chladný január. Tu ide po ulici do školy chlapec Oleg Rybačenko a zrazu vidí, že stena v susednom panelovom dome akosi zvláštne žiari. Chlapec cíti zvláštne volanie - bež tam, staneš sa arbitrom. Chlapec bežal zo všetkých síl.
  Je dobré, že áut bolo prekvapivo málo a podarilo sa mu vkĺznuť im rovno pod nos. Obratné potápanie a ste pri zelenom odraze steny.
  Chlapec jej hodí. Ruky ako z filmu o Harrym Potterovi bez problémov vstúpia do tohto želé a o sekundu neskôr sa sám chlapec z dvadsaťpäťstupňového mrazu ocitne na letnom trávniku obrastenom zelenou trávou.
  Chlapec aj zotrvačnosťou spadne na trávu a hneď vyskočí. Je dobré byť v náručí leta, ktoré ešte neumrelo po mrazoch. Aj keby preskočilo korunu.
  Chlapec sa rozhliadol - naokolo neboli žiadni ľudia, iba stromy, ktoré už začali žltnúť, a ... železničný násyp. Vysoký, obložený žulou a pred ním je na pruhovaných stĺpoch dokonca navinutý ostnatý drôt.
  Oleg Rybachenko cítil, že to všetko nie je len tak. A vlastne čelí niečomu rozhodujúcemu... V hlave mu zaznie rozkaz: priblížiť sa k železničnej trati. Nie je to príliš jednoduché, na ceste je hrubá vrstva drôtu - Brunova špirála.
  Samotné teplo chlapcovi naznačovalo východisko. Začal si rýchlo vyzliekať zimné oblečenie. A hodiť to na tŕň. Dieťa cíti zvláštnu formu duševného poriadku. "Teraz sa môžete stať tvorcom histórie. Už nie ste len školák s príliš rozvinutou fantáziou, Oleg Rybačenko dokáže veľké veci!"
  Chlapec napchal drôt a nechal na sebe len džínsy a tričko. Aj v teplých zimných topánkach bolo horúco a dieťa sa zobudilo. Je veľmi príjemné cítiť ostrú, zelenú trávu naboso. Pôda v auguste je dokonale vyhriata a chlapec po nej rád chodí.
  A zima je mizerné obdobie roka - na rozdiel od sladkého leta. Chlapec však nemá čas stáť s otvorenými ústami - keďže je rozhodcom. Chlapec rýchlo prelezie cez drôt. Išla cez ňu elektrina a cez šaty jej vystrelili iskry na odhalených pätách.
  Chlapec zakričal, bolestivou ranou, a vyskočil na plátno. Podrážky boli prepichnuté ostrými kameňmi. Chlapec však rýchlo prebehol cez násyp. Cítil, že to všetko nebolo bezdôvodné, ale súčasť veľkého plánu!
  Tu sú horúce koľajnice, slnko už prekročilo poludnie, vzduch vonia lipou a medom. Tak ticho, že môžete počuť vzdialené bzučanie včiel.
  Chlapec stál bosý na rozpálenom železe a počul nové príkazy: "na každú koľajnicu položte sedem kameňov". Chlapec zaváhal a nahlas povedal:
  - Ale potom môže vlak zísť z koľajníc?
  Hlas mi zasiahol ušné bubienky:
  - To je presne to, čo potrebujete! Nepriatelia Ruska pôjdu sem!
  Chlapec sa už nehádal. A Boží hlas objasnil: vyberte si len kamene oceľovej farby.
  Ruky sa už hýbali. Oleg Rybachenko cítil potešenie v sebe - je to rozhodca, jednoduchý školák sa zapíše do histórie!
  Kamene sú svetlé na oboch železničných pruhoch: presne štrnásť kusov - z každého sedem. A sú prakticky na nerozoznanie!
  Je to hotové! Chlapec sa konečne opäť prekrížil, prečítal si - "Otče náš" a blýskajúc holými pätami sa zotavil. Utekal s rozbehnutým štartom, hrkajúc na kameňoch a boľavých podrážkach. Skoro som preskočila hrádzu...
  Nechcel som znova liezť cez prúd, ale nebolo cesty von. Chlapec pomocou behu takmer okamžite preletel z hrádze k poslednej bariére. Mierne šokovaný, ale nie strašidelný. A tu je opäť Oleg Rybachenko na teplej letnej zemi. Vpredu, priamo vo vzduchu, žiari zelená hmla: cesta späť.
  Chlapec sa naozaj nechce vrátiť z teplého leta späť do mrazu a zimy. Potom však tajomný hlas vydá posledný príkaz:
  - Poponáhľajte sa, inak sa portál zatvorí a vy zostanete navždy v roku 1914 a nikdy neuvidíte svojich rodičov.
  Oleg Rybačenko narýchlo strháva oblečenie z drôtu a náhodne si ho naťahuje. Portál začína miznúť a chlapec bez topánok sa ponáhľa k východu. Narazí do niečoho elastického a s námahou vyskočí. Bosé nohy páli ušliapaný mestský sneh. Priamo na ulici si musíte obuť topánky a obliecť si zimnú bundu - zachytávajúc zmätené pohľady okoloidúcich.
  Niekto dokonca zakričal: "blázni". Chlapec však nevenuje pozornosť - urobil svoju prácu a splnil veľké poslanie...
  22. augusta 1914 stroskotal vlak, na ktorom nasledovali Hindenburg a Erich Ludendorff, Max Hoffmann. Všetci traja vojenskí velitelia, ktorí zohrali rozhodujúcu úlohu v bojoch na východnom fronte - počnúc operáciami vo Východnom Prusku a podobne - zomreli.
  V dôsledku toho utrpeli dezorganizované nemecké jednotky zdrvujúcu porážku. Bezbranný Koenigsberg bol vzatý do pohybu a nemecké jednotky boli čiastočne obkľúčené a čiastočne zničené alebo zajaté.
  Víťazstvo ruských vojsk malo rozhodujúci vplyv na celý priebeh vojny. A to v prvom rade z pohľadu morálky vojakov a dôstojníkov. Nie je žiadnym tajomstvom, že po porážke Japonska autorita ruskej armády prudko klesla. Niektorých prižmúrených Aziatov nikto ani nepovažoval za vážneho súpera. A potom Rusi prehrali štyri veľké bitky a vo všetkých bitkách mali početnú prevahu.
  A na mori boli tiež úplne porazení, až na to, že tam boli samostatné, súkromné úspechy. Obzvlášť sa vyznamenali krížniky Vladivostoku.
  Kde teda bojovať proti Nemcom, ktorí boli považovaní za najlepších pozemných vojakov na svete?
  A potom sa ukázalo, že je možné rozbiť Fritza a riadiť a vziať desaťtisíce väzňov!
  Nadšenie ruskej armády a obyvateľstva mnohonásobne vzrástlo. Na rakúskom fronte bol postup rýchly. Rakúsko-Uhorsko nebolo pripravené na vojnu. A najmä morálka slovanských jednotiek je mimoriadne nízka. Mnohí z nich sa odovzdali priamo do rytmu bubnov a zvukov orchestra. Slovania nechceli bojovať proti svojim bratom, za nenávidených Rakúšanov. Viac-menej bojaschopné boli len maďarské a etnické nemecké jednotky.
  Ruská armáda prevrátila rakúske jednotky a okamžite obsadila Ľvov, pevnosť Przemysl a s rozvíjajúcim sa úspechom vstúpila do Maďarska. Nemecký front praskal vo švíkoch. Nadradené ruské sily porazili Prusov v Poznani a ponáhľali sa k Odre. Nemci previedli šesť zborov do Rakúska.
  Ale toto nestačilo. Navyše nebolo dosť síl na to, aby udržalo pozície v strede. A na západe pokračovali ťažké boje.
  Potom bolo Nemecko nútené presunúť nové sily na východ. Situáciu zhoršil vstup do vojny proti Rakúsku a Taliansku. Tieto krajiny mali po stáročia nepriateľské vzťahy. A tripartitná aliancia bola v mnohých ohľadoch umelou formáciou. Hoci vojna bola pre Nemecko a Rakúsko priaznivejšia, Taliansko by sa pridalo k najsilnejším. A tak sa ruské vojská už blížia k Budapešti a záležitosti Ústredných mocností sú svinstvo! Rumunsko sa ponáhľalo zapojiť sa do vojny.
  Je jasné, že rumunský kráľ je príbuzným Mikuláša II. a chce rozširovať svoje krajiny na úkor rúcajúcej sa rakúskej ríše.
  A Bulharsko na rozdiel od reálnej histórie vstúpilo do vojny na strane Ruska.
  Len Osmanská ríša sa ukázala byť lojálnou voči Nemcom. A to len preto, že minister obrany nariadil začatie nepriateľských akcií a postavil predsedu vlády a sultána pred skutočnosť. Turecká armáda nie je príliš silná, ale spôsobila problémy so zásobovaním Ruska dohodou. Ale na druhej strane je to pre Rusko veľká šanca výrazne rozšíriť svoje územia na juh. Japonsko samozrejme vyhlásilo vojnu Nemecku a Rakúsku. Zmocniť sa nemeckých kolónií v Tichomorí.
  Tým sa uvoľnili ruky Ruska na Ďalekom východe. A na západe boli Nemci rozdrvení.
  Až na rieke Odre sa Nemecku podarilo zastaviť ofenzívu ruskej armády. K tomu bolo potrebné zastaviť všetky útočné operácie na Západe. Takmer polovicu Rakúsko-Uhorska oslobodili ruské vojská.
  Rakúska ríša tak vlastne opustila hru a zmenila sa na bremeno pre Nemecko. Bulhari začali ofenzívu proti Istanbulu.
  V zime nastal v Európe útlm nepriateľských akcií. Ruská armáda však začala ofenzívu proti Turecku. A tu sa všetko úspešne rozvíjalo. Okrem toho sa Arabi a Arméni vzbúrili proti osmanskej nadvláde.
  Ruské jednotky boli v Bagdade už vo februári a Angličania dobyli Basru. Do konca marca Rusko obsadilo celú Malú Áziu a spustilo útok spolu s Bulharmi a Srbmi z Istanbulu. Türkiye je mimo hry. Sýria, Palestína, južný Irak išli do Británie a Francúzska - všetko ostatné dostalo Rusko. Saudská Arábia - doteraz zostala formálne samostatným územím, no mala byť rozdelená aj po kapitulácii Nemecka. A nebola ďaleko. 25. apríla 1915 vstúpili USA do vojny s Nemcami. Je jasné, že Američania sú praktickí ľudia a chceli prísť včas na rozdelenie koláča víťazstva. Do jari ruská armáda vyrobila vo veľkom množstve nový typ zbraní: terénne vozidlá "Luna" -2 s guľometmi. Nové tanky, hoci boli ľahké, na diaľnici vyvinuli rýchlosť 40 kilometrov za hodinu a mali výborné jazdné vlastnosti.
  Ruské jednotky začiatkom mája, len čo vyschli cesty, spustili ofenzívu v Maďarsku a na celom južnom fronte. Rakúska armáda sa zrútila, nemecké jednotky nestačili držať front.
  22. júna vstúpili ruské jednotky do Viedne. A 24. júna vstúpili do Bruselu britské, francúzske, belgické a prvé americké prápory. Holandsko vstúpilo do vojny proti Nemecku a o niečo neskôr Švédsko s Dánskom. Nemci takmer neudržali bariéru pozdĺž Odry, ale ruská, cárska armáda rozvinula ofenzívu proti Mníchovu. Najväčšie mesto južného Nemecka padlo 7. augusta 1915. A 11. augusta Nemecko v absolútne beznádejnej situácii pre seba kapitulovalo.
  Potom sa začalo delenie územia. Rakúsko-Uhorsko a Osmanská ríša zmizli z politickej mapy sveta. Bulharsko sa ukázalo byť tou časťou tureckého územia, ktoré z neho v roku 1913 dobyli Osmani. Srbsko sa značne rozšírilo a premenilo na Juhosláviu. Rumunsko dostalo Sedmohradsko. Rusko do svojho zloženia zahŕňalo: Bukovinu, Halič, Československo, Krakovskú oblasť a polovicu Maďarska až po samotnú Budapešť, kde vytýčili hranicu. Nemecko dostalo veľkú redukciu svojho územia. Na západe musela vrátiť Elzara a Lotrinsko do Francúzska, predtým dobytých krajín Dánska. Najťažší je východ.
  Rusko trvalo na vedení hranice pozdĺž Odry a pre Francúzsko pozdĺž Rýna. Ale USA a Británia nechceli príliš posilniť Rusko a Francúzsko a príliš oslabiť Nemecko. V dôsledku toho bol prijatý kompromis. Rusko dostáva všetky krajiny na východe, kde majú väčšinu Poliaci.
  Východné Prusko prišlo o Klajpedu, Danzig a ukázalo sa, že je odrezané od Nemecka, no prežilo aspoň v oklieštenej podobe. Koenigsberg zostal Nemcom. Ale Nemecko stratilo veľa pôdy. Hranica sa ukázala byť veľmi porušená. Miestami siahala až k Odre a do značnej miery závisela od etnického zloženia obyvateľstva. Nemci si však takmer úplne zachovali Pomoransko. Ale z Berlína k ruským hraniciam nebolo viac ako sto kilometrov.
  Takže Nemci sú namierené. Veľkosť nemeckej armády bola obmedzená na stotisíc vojakov a dôstojníkov. Na Nemcov boli uvalené obrovské reparácie. Vojna trvala niečo vyše roka.
  Ruská, cárska ríša sa nestihla dostať do krízového stavu a vyšla s veľkými územnými akvizíciami. Autorita cára sa posilnila a vlna revolučného hnutia začala upadať, naopak v ekonomike sa začalo obdobie neobvykle rýchleho rastu.
  
  
  AKO SA LENIN DOKÁŽAL STÁŤ NÁM PREZIDENTOM
  Vladimír Iľjič Lenin, ktorý sa snažil pôsobiť vyššie, sa zo všetkých síl narovnal. Jeho suché, malé, no veľmi pohyblivé ruky nervózne vrteli na lesklom čiernom stole z najvzácnejšieho santalového dreva. Oproti nemu sedel obrovský muž v bielom obleku s ťažkou zlatou reťazou na krku býka a zavrčal:
  - Nuž, pán Uljanov. Súhlasím s vašimi podmienkami - päťtisíc dolárov mesačne, plus percento z každého obchodu, ktorý bol priklepnutý! - Tu sa hlas násilníka stal tvrdším a dokonca prudko zatriasli ťažkou reťazou. -Len ten súdruh Lenin bez falše a prachu!
  Vladimír Iľjič si spokojne šúchal spotené ruky a povedal:
  - Samozrejme, pán Rockefeller, len v našom podnikaní sa to bez klamstva nezaobíde! Všetko by malo byť priateľské a veľmi úprimné!
  A obaja podvodníci sa nahlas zasmiali...
  ------------------------------
  Októbrová revolúcia sa v Rusku nekonala. Na frontoch prvej svetovej vojny nastal dočasný útlm. Nemci a Rakúšania sa snažili uspieť na Západe.
  Ruská armáda pôsobila iba na tureckom fronte, kde sa jej podarilo konečne spojiť s Angličanmi a spôsobiť sériu porážok nepriateľovi, ktorý obsadil väčšinu Malej Ázie.
  Potom sa však zhromaždilo Ústavodarné zhromaždenie, v ktorom sa boľševici ocitli v zúfalej menšine a dominovali eseri.
  Jedno z prvých rozhodnutí bolo: dať roľníkom pôdu a pokračovať vo vojne do víťazného konca!
  V júli 1918 nemecká ofenzíva proti Parížu zlyhala a víťazná ruská armáda udrela najskôr na Rakúšanov, potom na Nemcov.
  Nemecko sa zúfalo bránilo, no v decembri, keď ruské jednotky na východe obsadili Varšavu a Krakov, spojenci na západe dobyli Brusel - aj tak kapitulovali. Pravda, o dva týždne neskôr - absencia revolúcie ovplyvnila.
  Wilhelm bol však nútený vzdať sa takmer všetkých svojich právomocí a zostal čisto nominálnym panovníkom.
  A generál Kornilov sa stal prezidentom novej ruskej republiky. V auguste 1917 bola jeho rebélia úspešná, hoci Kerenskij formálne zostal predsedom vlády, no predsedníctvo už zveril Kornilovovi.
  On Kornilov sa stal najvyšším vrchným veliteľom.
  Nasledovali celoštátne prezidentské voľby v Rusku a referendum o novej ústave.
  Ľudia, ktorým je autoritatívna forma vlády celkom známa, podporili Kornilovovu verziu.
  Rusko rozširovalo svoje majetky na úkor Nemecka, rozpadnutého Rakúsko-Uhorska a Turecka, ktoré zmizlo z mapy sveta.
  Ten bol napokon rozdelený medzi veľmoci. Rusko dostalo Malú Áziu, úžiny a Konštantínopol. Francúzi obsadili Sýriu, Briti Palestínu a Irak.
  V roku 1926 opäť vypukla vojna medzi Ruskom a Japonskom. Dôvodom bol štatút Manchuria a Port Arthur. Podľa dohody boli nájomné práva na Port Arthur prevedené na Japonsko a nájomná zmluva skončila. Japonci sa však nechystali vrátiť do Číny to, čo zajali.
  Navyše, mladý Hirohito práve dostal moc - sníval o nových víťazstvách.
  Rus však už bol iný. Otužovaná na frontoch prvej svetovej vojny so skúsenými veliteľmi, novými tankami a lietadlami začala úspešne útočiť na Japoncov.
  O štyri a pol mesiaca neskôr obsadila ruská armáda Port Arthur a vyhnala Japoncov z kontinentu!
  Nejaký čas sa Japonsko ešte držalo na mori - kým sa nepriblížili lode eskadry Baltského a Čierneho mora.
  Potom krajina vychádzajúceho slnka kapitulovala.
  Rusko sa rozvíjalo veľmi rýchlo, no v roku 1929 začala na celom svete veľká depresia.
  Nepokoje zachvátili aj Ruskú ríšu. Okrem toho Kornilov vykonával aktívnu rusifikáciu.
  Podarilo sa mu však udržať na tróne a v USA ... sa k moci dostali americkí boľševici na čele s Leninom!
  Odchodom z depresie sa nový boľševický režim začal pripravovať na novú vojnu!
  Revolúcia v Španielsku sa skončila víťazstvom komunistov a tak sa v Európe vytvoril mocný boľševický opor...
  1. januára 1938. Vladimir Iľjič Lenin sa nervózne prechádza po obrovskej kancelárii v Bielom dome. Situácia vo svete sa vyostruje. Po Španielsku boli komunisti úspešní vo Francúzsku.
  Rusko, ktorému vládne generalissimo a prezident Kornilov, už dalo jasne najavo, že nedovolí expanziu boľševizmu do Európy. Päťsto divízií v desaťmiliónovej ruskej armáde nie je vôbec vtip!
  Vladimír Iľjič tomu rozumie. A ponúka taktickú alianciu Británie proti Rusku.
  Briti sú vždy mimoriadne opatrní voči ruskej expanzii. Radikálny komunizmus ich však vystrašil ešte viac. Medzi nimi a Ruskom bolo treba vraziť klin.
  Lenin sa pripravoval prijať ministra obrany Churchilla a zároveň poskytnúť Britom dôkaz o neotrasiteľnej sile Spojených štátov.
  A na úvod si holohlavý diktátor vypočul správu o novej zbrani - "atómovej bombe".
  Oppenheimer predniesol svoju správu veľmi zdržanlivým tónom. Áno, už existujú úspechy a dokonca bol spustený aj jadrový reaktor, ale do podoby atómovej bomby je ešte veľmi ďaleko. Hlavným problémom je získavanie obohateného uránu a plutónia. Navyše ani táto novinka nie je úplne príjemná - jedna takáto bomba bude stáť toľko bojových lodí. Takže, aká je tá otázka - oplatí sa minúť peniaze na jednu veľkú bombu - ak dokážete vyrobiť stotisíc malých?
  Lenin, malý, holohlavý, ale stále pohyblivý starček (šesťdesiatsedemročný, mimochodom, má do staroby ešte ďaleko!), energicky kráčajúci po veľkej sále svojej kancelárie, poznamenal:
  -Ty súdruh nerozumieš dialektike! Áno, bomba bude stále drahá, ale potom jej náklady klesnú o oblúkovú objednávku s prechodom na sériovú výrobu!
  Oppenheimer nesmelo poznamenal:
  - A Rusi nebudú nečinne sedieť!
  Z Vladimíra Iľjiča vyplynul logický a tvrdý záver:
  "Takže ich musíte za každú cenu predbehnúť!"
  Tu spieva Oppenheimerov čierny asistent:
  - Koniec koncov, potrebujeme víťazstvo! Jeden za všetkých, nebudeme stáť za cenu! Jeden za všetkých, nebudeme stáť za cenu!
  Oppenheimer sa uklonil americkému prezidentovi Leninovi a zavrčal:
  - Si génius! Samozrejme, nebudeme stáť za cenou a predbehneme Rusov, ale potrebujeme peniaze!
  Lenin sebavedomo povedal a poklepal si na päty, topánky vyrobené z krokodílej kože:
  - Budú peniaze!
  - A otroci!
  Vladimír Iľjič vyslovil historickú frázu:
  - Neobmedzujem ťa v prostriedkoch! Obmedzujem váš čas!
  Ozubené kolesá stroja velenia a správy impéria USA sa začali otáčať.
  Ale to nie je to najdôležitejšie. Vladimír Iľjič, ako nikto iný, pochopil, že na porazenie Ruska je potrebné podkopať ho zvnútra.
  Vladimír Iľjič zvraštil vysoké, dlhé, nerovné čelo a energicky zdvihol slúchadlo od telefónu a začal vytáčať Dulles.
  Keď sa hlavný špión priblížil k prístroju, Lenin ohlušujúco zakričal z plných pľúc:
  - Potrebujeme osobu, ktorá je mi rovnaká alebo aspoň nie o moc nižšia v schopnosti rebelovať, klamať a zvádzať ľudí!
  Dulles odpovedal veľmi sebavedomým tónom:
  -Poznám takého Vladimíra Iľjiča!
  Lenin vyskočil ako diabol a zareval:
  - Tak kto to je? Kto je tento umelo vytvorený génius?
  Dulles pretiahol slabiku do spevu a povedal:
  -Josef Vissarionovič Stalin! Určite ho poznáte, Vladimír Iľjič!
  Lenin na seba žmurkol v zrkadle s pozláteným a diamantovým rámom a zareval:
  - Tento kuchár pripravuje iba pikantné jedlá!
  Dulles so sebavedomým úsmevom potvrdil:
  Ale to je presne to, čo potrebujeme!
  Lenin znova žmurkol a zavrčal:
  - Daj Stalinovi všetko, čo žiada. A sľúbte mu miesto toho bezvýznamného generalissima Kornilova!
  Dulles ohlušujúco reval:
  - Vystúpi Vladimír Iľjič!
  
  NIKDY SA NEVZDÁVAJ VITYAZ
  Mnohí polemizujú o tom, či by Rusi vyhrali druhú svetovú vojnu sami, bez pomoci Západu? Bohovia sa to teda rozhodli vyskúšať v praxi. A v jednom paralelnom vesmíre umiestnili bariéru medzi spojenecké sily, kolónie a Tretiu ríšu spolu so ZSSR. A to sa stalo kvôli čistote experimentu v júni 1941.
  Aby spojenci nemohli pomôcť ani ZSSR, ani Tretej ríši. A pre úplnú čistotu experimentu bolo za bariérou skryté aj Japonsko. Nech je všetko úplne čisté, ako v laboratóriu.
  Hneď v prvých dňoch sa nič veľmi nelíšilo od skutočného príbehu. Fritz napredoval, ako v skutočnej histórii, rýchlosťou asi 30-40 kilometrov za deň, ale postupne sa spomaľoval. Samozrejme, absencia britského bombardovania a oponenti v blízkosti Rommelovho zboru umožnili uvoľniť časť síl - najmä letectva. Ale Nemci to ešte neurobili, takže veci na frontoch aj tak prebiehali celkom úspešne. Koncom júla však bitka pri Smolensku spomalila postup lode Fritz. Hitler sa rozhodol stiahnuť Rommela a jeho divízie z Líbye a rozhodol sa, že okupačné sily Talianska stačia. Fašistické vedenie, aby nestrácalo čas, začalo presúvať ozbrojené sily a najmä letectvo z Francúzska a Balkánu. Hitler stále dúfal, že sa mu podarí prelomiť sovietske jednotky v centre a stihnúť to ešte pred zimou.
  Namiesto toho, aby sa Fritz otočili na juh, obnovili ofenzívu v strede a snažili sa obkľúčiť sovietske jednotky útočiace na Smolensk z bokov. A 13. augusta prešiel Rommelov zbor do ofenzívy, prekročil Dneper a snažil sa dostať do tyla sovietskej skupiny brániacej Kyjev.
  Stalin bol bezradný. Takmer celá Európa a francúzske majetky v Afrike sa zrazu ukázali byť proti nemu a ani jeden spojenec.
  Je to teraz neočakávajte nebezpečenstvo z Japonska. A najvyšší veliteľ dáva rozkaz: odstrániť všetky divízie z Ďalekého východu.
  Nemecké jednotky, ktoré prerazili takmer k samotnej Moskve, boli zastavené sibírskym zborom. Ale na juhu, vďaka zmene velenia a činom Rommela, boli Fritz schopní odrezať sovietsku južnú skupinu.
  Priebeh nepriateľských akcií na Ukrajine negatívne ovplyvnilo aj to, že Stalin zbabelo stiahol všetky zálohy do Moskvy, a tým odkryl vlastný tyl.
  Presnejšie nie sebe, ale južnej skupine. Ukázalo sa, že je to zlý stav. Ale v reálnej histórii sa obrana Kyjeva zmenila na porážku. Len tu bola nuansa, Nemci už boli pri Moskve a nacisti posilnili na úkor Európy rýchlejšie ako Stalin na úkor Ďalekého východu. A Nemci museli prekonávať vzdialenosť menej a cesty v Európe sú lepšie. A skúste všetko rýchlo po jednom preniesť na Transsibírsku magistrálu.
  Vďaka tomu sa Nemcom podarilo preraziť do Charkova a Vorošilovgradu ešte skôr ako v skutočnej histórii, pričom zajali množstvo priemyslu a tovární.
  Ukázalo sa, že Leningrad bol tiež zablokovaný, ale nebol obsadený. A Nemci vstúpili na Krym. A Fritzovi sa podarilo zachytiť Voronež na juhu a presunúť sa pozdĺž Donu do Stalingradu.
  Moskvu napriek tomu ubránili a v zime dokonca prešli do protiofenzívy. Ale na južnom krídle sa Rommelovi podarilo preraziť do Stalingradu. Tak isto sa neuskutočnilo ani pristátie v Kerči. Sovietskym jednotkám sa len s veľkými ťažkosťami podarilo odtlačiť nepriateľa od Stalingradu. A to len preto, že klíma nebola na strane Wehrmachtu a oni boli nemí bojovať v mrazoch a závejoch.
  Áno, Rommel sa musel presťahovať za Don. A toto bola ohlušujúca facka pre Fuhrera.
  No na jar 1942 sa pomer síl zmenil. Nemci, ktorí vyvinuli značný tlak na svojich spojencov, zvýšili počet svojich jednotiek, a to aj na úkor Khiva, a počet satelitov. Pridané najmä množstvom Talianska a Francúzska. Čierne oddiely sa objavili aj na východnom fronte. Našťastie britský a americký front z Afriky nezasahoval do presunu vojsk a zdrojov.
  A de Gaulla, keď stratil podporu spojencov, zradili jeho vlastní spoločníci.
  Proti ZSSR sa tak zhromaždili výraznejšie sily ako v skutočnosti. Fritz boli pridané najmä v lietadlách, pričom si zachovali svoju výhodu vo vzduchu. A pozemné sily prekročili sedem miliónov oproti 5,6 miliónom sovietskych vojakov.
  A nacisti začali ofenzívu na juhu. Rommelovi sa podarilo dobyť Stalingrad 27. júna. Fritz bol schopný naraz nahromadiť stovky tankov na mesto. Vplyv mala aj prevaha nepriateľského letectva vo vzduchu, ktorá sťažovala presun sovietskych posíl cez širokú rieku Volga.
  Bohužiaľ, hrdinský Stalingrad sa nestal v AI. A Rommel sa pohyboval po vychodenej ceste v plánoch po Volge a ku Kaspickému moru.
  Pokusy preniknúť cez Nemcov z protiútokov v strede zlyhali. Navyše, rímsa Rzhev nebola vytvorená. Fritz mal teda v čase sovietskej protiofenzívy vyrovnanejší front a tiež rovnomernejšie ustupovali. Ale Ržev, žiaľ, zostal s nacistami.
  Cez Fritz nebolo možné preraziť a po páde Stalingradu je veľmi ťažké udržať Kaukaz. Keďže zásobovacia tepna na Volge je prerušená. A keď sa koncom júla Nemci dostali ku Kaspickému moru, situácia sa stala takmer beznádejnou. Teraz bolo možné zásobovať len vodou.
  Vzhľadom na to, že nacisti mali vzdušnú prevahu, udalosť sa stala niečím medzi tým, mimoriadne ťažká a beznádejná.
  August a september prešli krutými bojmi, kým nepriateľ pozdĺž kaspického pobrežia nedosiahol Baku. A tam s Rommelom odolávali až do konca októbra. Situáciu zhoršil vstup Turecka do vojny.
  Na úkor Japonska sa experimentujúci bohovia postarali, ale nie na úkor Osmanov. Ale v zime sa nacisti stále neodvážili zaútočiť na Moskvu, zastavili sa na zimu.
  Červená armáda podnikla niekoľko útočných pokusov. Ale nepriateľ bol lepší v pracovnej sile, v počte skúseného personálu a v letectve. Len tankov a delostrelectva sa v ZSSR doteraz vyrábalo viac. Ale tanky boli väčšinou ľahké a kvalita pancierovania bola extrémne nepodstatná. Zdá sa, že sa vyrába aj veľa lietadiel, ale kvôli nedostatku duralu sú ťažšie a horšie sa s nimi manévruje ako s referenčnými. Ukázalo sa tiež, že Yak-9 bol takmer celý z dreva. A to bola samozrejme nevýhoda.
  Hitler počítal aj so svojimi novými slávnymi tankami - "Pantery" a "Tigry".
  Vyrábali sa v čoraz väčšom počte. Objavil sa a tretí zástupca zverinca: "Lev". V reálnej histórii bol takýto stroj vyvinutý v roku 1942, no kvôli nedostatku zdrojov a veľkej hmotnosti bolo najťažšie monštrum odmietnuté.
  Ale tu sa "Lev" s hmotnosťou 90 ton dostal do série. Jeho výhody, silný pancier a 105 mm kanón, čiastočne kompenzovali najhoršie jazdné výkony. Sériové 76 mm sovietske zbrane nemohli preniknúť do "leva" zo všetkých uhlov.
  Nebol to teda zlý prielomový tank, ak je línia obrany veľmi silná a s hlbokými vrstvami.
  A sovietske velenie sa pod sovietskym hlavným mestom dôkladne posilnilo. A skúste tu preraziť.
  Štvrtý zástupca zverinca: "Maus" sa s uvedením série trochu oneskoril.
  Počet Červenej armády sa zvýšil na šesť miliónov, hoci mnohí vojaci boli regrúti.
  Proti nim stálo viac ako deväť miliónov, no početná prevaha čiastočne kompenzovala príliš pestrú povahu nepriateľskej armády.
  V letectve je nepriateľ silnejší čo do počtu aj kvality. Objavili sa najnovšie ME-309 a Yu-288. V reakcii na to bojujú sovietske stroje nižšej kvality kvôli nedostatku kvalifikovanej pracovnej sily a vzácnych materiálov. Tanky sú stále staré T-34 a väčšina ľahkých, rovnako ako KV.
  V lete viedol Wehrmacht ofenzívu: útok na Moskvu a útok po Volge na Saratov. Moskvu po urputných bojoch obkľúčil koniec jesene. Zajatí boli aj Saratov, Kuibyshev, Penza, Uljanovsk. Stalin utiekol do Sverdlovska. Situácia sa stala kritickou.
  Hlavnému mestu bolo nariadené, aby sa za žiadnych okolností nevzdávalo. Nemci útočili, ale ustúpili alebo uviazli v pouličných bojoch. V zime bola ofenzíva Wehrmachtu pozastavená. Je pravda, že Nemci v dvojitom kruhu uzavreli nielen sovietske hlavné mesto, ale aj Leningrad.
  V máji sa nacistická ofenzíva opäť začala, ale už v smere na mesto Gorkij a Kazaň. Sovietska stavba tankov napriek všetkým ťažkostiam dokázala uviesť do výroby: T-34-85 a IS-2, avšak v malom množstve.
  Gorky padol až v júli, zatiaľ čo Kazaň vydržala do konca augusta.
  V Leningrade zavládol strašný hlad a Fritz sa ho ani nepokúsil zaútočiť. A Moskvu postupne dostali pod kontrolu. A 30. septembra po mimoriadne krvavom útoku Kremeľ padol.
  Prvotriedna pevnosť bola vážne zničená. A to bola nová rana pre sovietsky ľud. Nemci sa presunuli na Ural, ale tam uviazli v snehových závejoch. So ZSSR je ťažké bojovať. Stalin bol zástancom vydržania až do konca. Ale pre samotnú krajinu a najmä pre Nemcov to bolo mimoriadne drahé.
  Na juhu postupovali nacisti aj cez Strednú Áziu.
  V roku 1945 dostal ZSSR SU-100 a IS-3, ale len v malých sériách. Bohužiaľ, do konca júna nacisti dobyli aj Strednú Áziu. A v júli padol aj Sverdlovsk. V auguste Nemci zajali Kurgan a Tyumen. A 3. septembra aj Tobolsk. Koncom septembra Chanty-Maisijsk. A v polovici októbra aj Omsk.
  Novosibirsk sa však zatiaľ nacistom nepodriadil. Už veľmi silné mrazy prinútili Fritz držať sa miest.
  Takže až do mája 1946 nacisti neviedli aktívne nepriateľské akcie.
  Potom sme išli do Novosibirska. Do bojov sa zapojili vrtuľníky v tvare disku a najnovšie tanky série "E". To však Fuhrerovi príliš nepomohlo. Krauti obsadili Novosibirsk koncom júna. Vynútil rieku Ob. Ďalej v júli monštrá zajali Kemerovo a Tomsk a územie Altaj. Po krutých bojoch Abakan padol v auguste a Irkutsk bol napadnutý v septembri.
  Nemci, výdatne vracajúci krv, vzali aj jeho. Ale opäť zlyhali. Roztiahnutý v komunikácii. Zastavili sme sa teda na prístupoch k Čite. Ale v zásade, kam sa ponáhľajú? Môžete počkať na leto a otestovať nové vybavenie.
  Či už ide o diskotéky alebo tryskáče. V roku 1947 sovietski konštruktéri uviedli do série tanky IS-4, IS-7 a T-54. Pravda, v čisto symbolických objemoch. Nebol dostatok ľudí ani prostriedkov. Nacisti obnovili svoj postup. Aginskoje bol zajatý koncom júna Blagoveščensk. Chabarovsk padol v júli a Vladivostok v auguste. Nacisti tak dobyli takmer všetky veľké sovietske mestá. Možno okrem Pertopavlovska. V septembri sa diabli zmocnili Magadanu. Ale napriek tomu Stalin nešiel kapitulovať.
  Nakoniec nacisti aj tak prehrali!
  
  
  VESMÍRNE VOJNY
  Po niekoľkých relatívne prosperujúcich rokoch prišli pre Rusko ťažké skúšky. Nebeská ríša sa s využitím svojich kolosálnych ľudských zdrojov a výhod totalitného politického systému dokázala stať svetovým hegemónom. V Rusku vypukol na južných hraniciach brutálny masaker. A hoci bolo islamistické povstanie rozdrvené, vojna proti terorizmu spotrebovala veľa zdrojov. Situáciu zhoršila tvrdá konfrontácia so Západom.
  Pokiaľ bolo všetko založené na jadrovom odstrašovaní, nedošlo k veľkým vojnám. Ale amerického vedca Wellingtona napadlo vypustiť špeciálny typ rakety k Merkúru na umelo syntetizovanom rádioaktívnom prvku.
  Nastala však chyba v navigácii. Raketa sa vychýlila z kurzu a dopadla na Slnko... Došlo k erupcii extrémne riedkej plazmy, ktorá nie je nebezpečná pre živé organizmy, ale zrazila štruktúru atómu a mierne zmenila väzby medzi neutrónmi v atómovom jadre. Presne toľko, aby znemožnili nekontrolované jadrové a termonukleárne reakcie.
  A v dôsledku toho: jadrové zbrane sa stali hromadou zbytočného odpadu.
  Vojensky a ekonomicky najmocnejšia krajina sveta: Nebeská ríša, ktorá mala z dôvodu preľudnenia akútny nedostatok sladkej vody a energie, predložila ultimátum na prenájom Sibíri.
  Rusko odpovedalo rozhodným odmietnutím...
  Začala sa veľká vojna: ázijská koalícia proti Západu. Naša vlasť sa stala hlavnou arénou rozsiahlych bitiek. Pokojný život je minulosťou: všade vládlo peklo vojny. Najzúrivejšie boje boli v plnom prúde od žrde k žrdi.
  Situácia na frontoch bola kritická: Ázijská únia sa už blížila k pohoriu Ural.
  Neďaleko Jekaterinburgu padla oslnivá ohnivá guľa a vznikla smrteľná zóna, v ktorej ani jeden človek nemohol prežiť ani minútu.
  Vlasť, posvätné Rusko -
  Moje srdce je pre teba otvorené...
  Krv bojiska zavlažovaná -
  Kvitnúť v láske k vlasti!
  
  Pulz Zeme bije s dunivým stonaním,
  Je to ťažké, keď hučí vojna...
  Ale Slávne slnko vyjde nad Ruskom -
  Si naša jediná nesmrteľná matka!
  
  Žito v nekonečných poliach je zlaté,
  Sneh sa leskne jasnou striebornou farbou.
  A tváre hrdo vyzerajú z ikon -
  Rytier, buď orlom v boji!
  
  Vyhráme v bitke protivníka,
  Bráňme okrídlený sen.
  Niet statočnejšieho ako ruský vojak,
  Budem sa modliť k Bohu!
  . Hlavný obsah.
  Keď je srdce naplnené milosrdenstvom, z nejakého dôvodu je peňaženka prázdna!
  Vrcholy pohoria Ural pripomínajú tesáky trčiace z úst, zožraté kazom. Ruské stíhačky bez chvosta lietajú na nízkej úrovni. Ako rýchli sokoly, ruskí rytieri útočia na nemotorné, ale silne obrnené okrídlené bojové lode Nebeskej ríše.
  Pilot letectva Andrey Ognev predvádza náročný obrat. Ťažké päťhlavňové čínske delo, ktoré chrlí plameň a kov. Z priesvitného panciera ruskej stíhačky sa doslova pár milimetrov preháňa ohnivé tornádo. Bezchvostové zavrčanie ako odpoveď. Z špicatého nosa sa vyšmykne rozpadnutý pulzar. Rotujúca veža gigantického čínskeho vrtuľníka sa pri náraze krúti... Je počuť tlmené výkriky.
  Andreina tmavá tvár s vysokým čelom sa zlomí do bieleho úsmevu.
  Jeho partnerka, oslnivo krásna blondínka Vassa Koltsova, vyrobí sud, prinúti oceľovú piraňu neriadenej rakety prekĺznuť a pošle "darček" do jednej z dvanástich obrovských vrtúľ vrtuľníka bojovej lode.
  Obrovská, s trojitým radom listov, vrtuľa sa rozpadá. Vassa, nie bez dôvodu sa jej meno prekladá ako kráľovná, vedela poraziť. Vždy bojovala len v jednej krátkej sukni a khaki tričku, no na holých pätách sa cítila ako jeden celok, aj so bojovníčkou.
  Mnohé pilotky ju napodobňovali a snažili sa dosiahnuť fenomenálnu citlivosť. Vrtuľník bojovej lode je sto dvadsať požiarnych bodov, ktoré sa spúšťajú na povrch - požiarne klzisko. Stroj, ktorý beží na uhoľnom prachu, no zároveň nesie tisíce ton kovu s dynamickou ochranou.
  Japonskí, čínski a indickí dizajnéri vyrobili auto nezraniteľné pre ruské systémy protivzdušnej obrany, ale nečakane sa dostalo pod letecký útok.
  Generál McLee s prižmúrenými očami, skrútený divokým hnevom, zareval a ukázal rukou v čiernej rukavici:
  - Zničte ich! Roztop tie príšery!
  Plnoprsí, ale s tenkým pásom indický plukovník povedal:
  - Tento pár je čierny princ a kráľovná. Nikto ich nikdy nezrazil!
  Mac sa neveriacky uškrnul a zamrmlal:
  - Nemôže byť. Zvýšte hustotu ohňa.
  A bojová loď - helikoptéra sa opäť zachvela. Otočná veža sa zasekla a titánový trup vzplanul. Okolo sa s kvílením prehnali horiaci žltí a škoricoví vojaci. Vybuchla a v trupe gigantickej helikoptéry vzbĺkla napalmom naložená raketa.
  Vassa, ktorý reprodukoval techniku "sklzu" a prešiel okolo požiarnych chodníkov, vydal:
  - Všetky veky sú podriadené vojne, len vy nemôžete osedlať svoj posledný deň, keď budete porazení bez času!
  Andrew je v pohode. Jeho otec bol najmladším generálom v angolskej armáde a prišiel študovať do Moskvy. Tam sa oženil s Lydiou Ognevovou, slávnou atlétkou a Ph.D. Potom mu zomrel otec a vychovávala ho jeho čierna a kučeravá matka. V škole sa pokúšali dráždiť Andrei, ale chlapec sa stále venoval bojovým umeniam v materskej škole. Jeho matka vedela bojovať sama so sebou a jeho nevlastný otec bol šampiónom v zmiešaných štýloch.
  Andrei sa dobre učil, mal fenomenálnu pamäť a čoskoro sa sám stal vodcom chlapcov, ich vodcom. Samozrejme, že si vybral leteckú školu a šiel bojovať za svoju vlasť Rusko. Vyslúžil si slávu a rešpekt. A nikto sa neodvážil vyčítať hrdinovi Ruska čiernu pleť, najmä preto, že črty tváre černochov sa zmiešali so slovanskými, a to urobilo z atleticky stavaného pilota celkom pekného.
  O jeho milostných aférach nebolo menej legiend ako o vojenských vykorisťovaniach. Hoci samotný Andrej bol oveľa skromnejší, ako sa mu pripisovalo.
  Teraz hľadal spôsob, ako zničiť nezraniteľnú bojovú loď. Aktívne, viacvrstvové pancierovanie pokrývalo hlavné komponenty najvýkonnejšieho stroja Nebeskej ríše.
  Savva vystrelil na vrtule a snažil sa znehybniť konštrukciu...
  Na zemi sa medzitým rozhorela bitka. Bezvežové tanky východného bloku prešli do útoku. Niektoré sú obrovské, iné zas nie viac ako meter vysoké.
  Proti nim bojovníci západnej koalície použili mobilné míny a riadené projektily bez spätného rázu.
  Bojovali tu nielen Rusi, ale aj Európania: Briti, Francúzi, Švédi a mnohí ďalší.
  Spoločný nepriateľ dal dokopy ľudí s bielou pokožkou a kresťanskou morálkou. Debata o demokracii utíchla. Navyše v Rusku protizápadné nálady po príchode agresie z východu vyšli naprázdno. Vskutku, kam sa môže pacifistická a tolerantná Európa vyšplhať na východ. Oni a ľudia do značnej miery zabudli, ako bojovať. A keď jadrové zbrane zmizli, mocná a preľudnená Ázia presunula svoje nespočetné hordy na sever a západ.
  Medzi tými, čo postupujú na ruské pozície, je veľa Arabov. Niektorí fanatici idú do útoku, neprezlečení, v bielych kombinézach. Prijmite smrť s úsmevom na perách.
  Tisícky postupujúcich tankov a bojových vozidiel pechoty sa z vtáčej perspektívy javia ako mravce. Savva, ktorý poškodil ďalšiu skrutku, trochu zbledol, zašepkal:
  - Napriek tomu je ich príliš veľa... Boh pomáhaj Rusku.
  Samotné dievča videlo, čo sa deje v mestách zajatých ázijskou koalíciou. Masové pogromy, vraždy, masakre. Mužov vešali na drôt a ženy a deti odvážali do špeciálnych táborov. A potom ich predávali alebo distribuovali do určitých diel. A mučenie vojnových zajatcov je už bežné, ba dokonca povinné.
  Generál McLee nešetrí ani svojich. V bezmocnom šialenstve, že si nevedia poradiť s maličkými stíhačkami Chizh-3, schmatne zo steny meč a odsekne ruku Arabovi, ktorý ovláda protilietadlovú zbraň. Kričí a pritlačí si krvavý pahýľ na hruď.
  A impozantný veliteľ práve odrezanej ruky s dlhými nechtami sa vyhráža smerom k bezcitným ruským esám a kričí:
  - Zničiť! Horieť! Horieť!
  Savva v zúrivosti odpáli ďalšiu raketu... Dochádza jej munícia. Ale aj letecká bojová loď stráca stabilitu.
  Jeho smrtiace delostrelectvo je mimo hry... Keďže vrak stratil leví podiel na svojej bojovej sile, otočí sa späť. Musia sa čo najskôr vrátiť na základňu kvôli opravám a doplneniu zásob.
  Dole ruské delá presne strieľajú na nepriateľove hranaté tanky z plochého železa. Niekoľko áut zastalo a k oblohe vyfukovali dym. V jednej "bandure" začala praskať munícia. Odletel, prevrátil sa ako gymnastický náhubok, až kým nenarazil na kopec štrku.
  Ruský kanón z ďalekého dosahu vysiela projektil v smere stožiaru. Kanonierka s blonďavou kosou, prekríži sa dvoma prstami a zašepká po nemecky:
  - Nech sa nám darí!
  Vlajka Ázijskej koalície je žiarivo žltá s červeným kruhom uprostred. To je bližšie k Japonsku, ale toto je symbol zvolený koalíciou. Malý projektil z veľmi presného dela zlomí hrubú tyč a spadne obrovské plátno, ktoré môže zakryť podlahu štadióna. Tucet ázijských tankov je naraz pokrytých zamatovým závojom.
  Zo strany západnej koalície a ruských pozícií je počuť jednomyseľný zvuk:
  - Hurá!
  Naozaj symbolické. A nech nepriateľ desaťkrát prevýši, ale sila ruského ducha je neotrasiteľná.
  Obe ruské stíhačky sa na chvíľu ocitnú z krídla na krídlo. Jediný celok - takmer trojuholníkové sokoly - obrancovia Ruska. Savva si už predstavil, ako jej Andrey položí svoju čiernu silnú ruku na rameno. Toto je naozaj silný muž, na ktorého sa môžete spoľahnúť.
  Ale práve v tej chvíli to bolo, ako keby sa naraz rozsvietilo tisíc bleskov. A v očiach bojovej dvojice sa zatmelo. Potom bola temnota natretá viacfarebnými škvrnami, podobnými tým, ktoré sa objavujú, keď sa olej rozleje na vodu.
  Andrej sa pokúsil pretrieť si oči. Jeho ruka, s ťažkosťami prekonávajúcou odpor, akoby hrabla vodu.
  Akoby z diaľky bol hlas Savvy tlmený:
  - Sme mŕtvi?
  Čierny kapitán nahlas odpovedá:
  - Nie! Sme nažive.
  Zrazu tento hustý, lepkavý pocit zmizne a zdá sa, že sú v stave voľného pádu. Dokonca sa na pár okamihov stalo svetlom, akoby v stave beztiaže.
  Savva dokonca trochu rozrušene zašepkal spevavým hlasom:
  Zdá sa, že svet je beznádejne stratený
  A cesta k hviezdam rytiera je zablokovaná ...
  V týchto ohyboch nekonečných dráh,
  Nie je určený - viera je utopiť sa!
  A potom zalapala po dychu a pristála holými podrážkami na ostrých horských kameňoch. Tma zmiešaná so svetlými škvrnami a vlnami sa rozplynula.
  Oči trochu bolia z májového, poludňajšieho svetla. Savva bol na všetkých štyroch a okamžite vyskočil.
  Andrei profesionálne ohýbal nohy vo výskoku a šikovne pristál. Jeho tvár s mužnou bradou a vysokým širokým čelom si zachovala pokojný výraz. Dokonca sa na svoju partnerku usmial.
  - Vidíš! Je tu to svetlo a ako som už dlho tušil - toto nie je raj!
  Savva, potácajúci sa, urobil niekoľko váhavých krokov. Pri pristátí si bolestivo poranila holé chodidlá a roztrhla si koleno. Ale dievča so zvyčajným úsilím odohnalo zo svojej tváre umučený výraz, ukázalo prstom pred seba a zvolalo:
  -Wow!
  Andrey sa pozrel tam, kam Savva ukázal. Pred nimi bol rozpadnutý kopec. A na jeho vrchole, rozbitom v trhlinách, spočívala guľa. Presnejšie povedané, sférický, napoly olovený a napoly platinový prístroj s ostrým zobákom navrchu a tuctom tenkých chápadiel rovnomerne rozmiestnených po okrajoch tohto futuristického objektu.
  Dievča, zmätené, zašepkalo;
  - Toto je Newtonov bióm! A ako sa zranil?
  Andrey sa pozorne pozrel, vtlačil si hlavu do pliec a zavetril vzduch. Vo vzduchu bol zápach ozónu a spálených pneumatík. Kapitán sa ostražito rozhliadol a sotva počuteľným hlasom povedal:
  - Tu môžeme naraziť na prepadnutie!
  Savva s istotou urobila krok k lopte a bez toho, aby znížila hlasitosť hlasu, povedala:
  - Nie! Viem, kde sme! Toto je presne tá zóna anomálií, kam kozmická loď spadla. Je to len sto míľ severne od miesta, kde sme bojovali!
  Kapitán opäť pokrčil plecami a v hlase zachoval pokojný výraz:
  - Viac ako minútu v anomálnej zóne nemohol nikto prežiť. Dokonca aj roboty sa zlomili, rozpadli sa na hrdzu!
  Savva, hoci to pre ňu nebolo ľahké, statočne zvolal:
  -A prežijeme!
  A rozbehla sa smerom na kopec. Jej zaprášené okrúhle päty, poškriabané pádom, sa rýchlo mihli cez nerovný skalnatý hrebeň.
  Andrew bol ohromený. Nebolí ju to bosé na ostrých kameňoch? Vo všeobecnosti sa správanie Koltsovej mnohým zdalo zvláštne, keď ignorovala obvyklú leteckú uniformu a bojovala v takmer holom oblečení. A ak niekde v Mezopotámii alebo Afrike, môže byť pohodlne v jednom maskáčovom tričku, ale na jar je na Urale stále pohoda.
  Dievča prišlo z južnej hranice. Ruské a európske jednotky bojovali v Sýrii, v Iraku a snažili sa zadržať prelom ázijskej koalície. Navyše časť islamských síl bola na strane Ruska a časť Ázie.
  Na juhu nebola ani výrazná frontová línia. Vo všeobecnosti v Afrike, dokonca aj v tej istej krajine, medzi sebou bojovali rôzne kmene. Navyše náboženstvo nehralo rozhodujúcu úlohu. Mnoho kresťanov, ale aj pohanov nasledovalo Ázijcov pod údajne ľavicovými heslami. Afrika sa skutočne stala ako v piesni v karikatúre o Aibolitovi.
  Ale beh naboso v púšti je pravdepodobne ešte ťažší ako beh po horských strmých svahoch. A Savva, tento divoch s magisterským titulom, kandidát biologických vied, nepoznal ani bolesť, ani strach.
  Andrej sa ponáhľal za ňou a snažil sa dostihnúť diabla. Ukázalo sa, že vesmírna loď je oveľa ďalej, ako sa na prvý pohľad zdalo.
  Dievča si zvyčajne zapletalo vlasy, ale teraz sa jej vlasy rozpadali a zlatá vlečka sa trepotala ako plameň fakle vo vetre.
  Nikdy predtým čierny kapitán nenašiel svoju priateľku takú krásnu.
  Andrey síce nie je slabý športovec, len veľmi ťažko sa mu podarilo skrátiť vzdialenosť, no nikdy ju nedobehol, hoci sa potkol a skoro si poranil nos.(Mimochodom, vôbec nie Afričan, ale s miernym hrb a mierne vytočený, dokonca ako celé telo.) A Savvove holé nohy čokoládovej farby sa mihli, takmer pri hlave čierneho pána a ... dievča prešlo cez stenu, ako keby bola len hologram .
  Naštvaný, že ho predbehla, Andrei skočil za ňou. Neopatrný, ale dosť rytiersky.
  Olovený povrch sa prevalil ako teplá morská voda a potom letel po podlahe a zaboril svoju tvár do Savvových bosých nôh. Andrei mechanicky pobozkal jej členky, ale dievča ho nahnevane koplo a zvolalo:
  - Pozri, aké zaujímavé veci sú tu!
  Hoci Ognev chcel povedať, že nie je nič zaujímavejšie, keď je vedľa vás taká kráska, ale keď dostal pätu do nosa, rýchlo vyskočil. A nebol sklamaný.
  Na stenách viseli plyšové zvieratá a hmyz. Navyše také, ktoré neexistovali a nemohli existovať mimo Zeme. A mrkva s tuctom krabích pazúrov a kaktus so žabími stehienkami a kohútmi hrebienkami a perové šváby s krokodílimi tlamami so zaťahovacími tesákmi. Ak sa to, samozrejme, nedá porovnať s pečeným princom.
  Andrei prekvapene vyskočil a nahlas zvolal:
  - Pozdravujem vás bratov!
  V odpovedi ticho... Savva celkom logicky a racionálne poznamenal:
  - Nemali by sme kričať, radšej preskúmame hviezdnu loď.
  Vo vnútri bola vesmírna loď oveľa väčšia, ako sa zdalo zvonku. Chodby sa zužovali a rozširovali. Pancierové dvere sa otvorili, keď sa k nim ľudia priblížili. A čo tam len tak nenarazilo.
  Všetky druhy plyšových zvierat, sochy a hologramy. Rovnako ako maľby: pohyblivé, olejové a s kybernetickou mozaikou. Hologramy zobrazovali skutočný film vo farbe. A bojové scény a rôzne druhy pokojných, celkom idylických obrázkov.
  Andrew prekvapene poznamenal:
  - Zvláštne. Je to ako múzeum lietania.
  Savva celkom racionálne namietal:
  - Všetko v našom svete je múzeum aj smetisko! Jedzme lepšie...
  - Zbraň! - vyhŕkol čierny kapitán. A rýchlo pridal. - Musíme pomôcť našej vlasti vyhrať tretiu svetovú vojnu.
  Savva zdvihol zrak a zakričal:
  Pomôžte nám zachrániť civilizáciu! Ľudstvo je v nebezpečenstve!
  Ako odpoveď bolo počuť nízke, nezvyčajne hlboké basy:
  - Vy, domorodci, zrejme chcete od nás niečo získať?
  Dievča natiahlo ruky dopredu a prosebne zašepkalo:
  - My nie! Ide o osud celého ľudstva. Rozhoduje tretia svetová vojna - čo zvíťazí: barbarský, krutý prístup alebo humanizmus a civilizácia?
  Bas sa zmenil na tenký soprán a nedôverčivý tón:
  - Oh, je to tak? Koniec koncov, človek má tendenciu sa mýliť, vrátane jeho vlastných zámerov. - Vzduchom sa šírili oranžové vetry a hlas, ktorý bol o pol oktávy nižší, pokračoval. - Ako vždy, veľká väčšina rás vo vesmíre má tendenciu: prezentovať sa, ak použijete svoj jazyk, ako vysoko humánne a nepriateľ jednoducho ako diabol.
  Savva, bez toho, aby prestala nervózne bubnovať nohou na povlak neznámeho kovu, zamrmlala:
  - A ty sa pozri! Pozrite sa, akými barbarskými metódami proti nám vedú vojnu!
  Hlas sa trochu zahrial a vzduch sa začal zdať jemnejší:
  - Áno, váš nepriateľ je krutý, ale ani vy nie ste anjeli. V konečnom dôsledku to nie je matematika, ktorá rozhodne, kto z vás bude mať moc na Zemi!
  Andrey sa už vyjadril:
  - Potom kto?
  No namiesto odpovede sa podlaha pod nimi zakývala a dievča spolu s černochom narazili tvárami do stropu. Potom sa všetko razom zmenilo. Ocitli sa v centre veľkého, ťažko zničeného mesta. Zbrane ohlušujúco zaburácali. Vybuchli veľké náboje a dopadli bomby. Postupovali skupiny ruských a európskych vojakov. Žltí a hnedí vojaci Ázijskej únie, ktorí niesli straty, ustúpili a zakryli cestu horami mŕtvol. Savva urobil krok a stúpil na krvavý potok.
  Nie, to, samozrejme, nemohlo zmiasť bojovníka, ktorý prešiel cez oheň, vodu a medené potrubia (to posledné zatiaľ v minimálnej miere!) Moje srdce však nebolo v poriadku. Ale Andrej sa rozveselil, pravou rukou hodil kameň do žltej tváre vojaka s úzkymi očami, ktorý zdvihol samopal, padol. Kapitán zvolal:
  - Toto je Peking! Naši chlapci vyhrávajú!
  Vskutku, krivý ukazovateľ s podobným hieroglyfom horel modrými plameňmi. Savva z nejakého dôvodu necítil radosť. Hoci na internete videla obrázky z Pekingu a charakteristické budovy čínskej metropoly.
  Ale tu je to hrozné. Ženy horia, deti plačú. A veľa mŕtvol. Mŕtvi doslova zaplnili všetky prístupy a ich počet rástol. Dievča ešte nikdy nevidelo mŕtvych nahromadených v kopách.
  Andrey už zdvihol guľomet, ktorý niekto zhodil, a spustil paľbu, aby zabil. Je to rodený bojovník. Z otcovej strany z kmeňa Zulu, z matkinej strany: pradedo dvakrát hrdina ZSSR, starý otec bojoval vo Vietname a Afganistane, otec v Sýrii, Donbase a Čečensku.
  Savvovi preblesklo hlavou:
  Každý, kto je muž, sa rodí ako bojovník,
  Stalo sa - gorila vzala kameň!
  Keď sú nepriatelia bez počítania légia,
  A v srdci plápolá horúci plameň!
  A dievča samo zdvihlo samopal. Silné ruky sú v rukoväti zvyčajne ľahké. V hlave mi zneli odvážne pochody: znič, slúž svojej Veľkej vlasti.
  Ale nečakané slabé škrípanie spôsobilo, že dievča zamrazilo. Napravo bolo zreteľne počuť detské vzlyky a plač. Savva sa otočila a jej orlí pohľad cez dym, ktorý všetko zahaľoval, rozoznal malé žltkasté postavy. Žltkasté deti s prižmúrenými očami plakali a snažili sa dostať z horiaceho domu. Cestu im však zatarasilo upchatie kmeňov impregnovaných dechtom. A za chlapmi sa šírili mäsožravé plamene.
  Zdalo sa, že drak chrliaci oheň dychtivo obetoval Gehenne...
  Vydržať to bolo vyššie ako Savva sila. Dievča bežalo smerom k ohňu. Je potrebné zachrániť malých: nie je dôležité, či sú Rusi alebo Číňania!
  Zrazu prúd napalmu zablokoval cestu bosému bojovníkovi.
  S divokým plačom
  - Pane ochraňuj!
  Vrhla sa do ohňa. Zdalo sa, že sto rozžeravených špendlíkov mu prebodlo holé chodidlá, plamene mu zapálili bezbranné kolená. Jemná olivová pokožka pokrytá škaredými karmínovými pľuzgiermi. Aké bolestivé to bolo pre Savvu. Z pľúc unikol najdivokejší výkrik. Chcel som sa otočiť a vyskočiť z pekelných plameňov.
  Ale dievča cítilo: nemožno odložiť ani sekundu. Deti môžu zomrieť. A je úplne jedno, kto sú. Dostojevskij povedal: všetky poklady sveta nestoja za jednu slzu preliatu dieťaťom. Bolesti od holých päty až po zátylok, ako stáda koní, bijú oceľovými ostrými kopytami do nervových zakončení.
  Jej nádherné zlaté vlasy sa už rozhoreli a plamene sa snažia dravo olizovať do tváre. Už nikdy nebude taká istá kráska. Tu je fialový vred, ktorý sa rozprestiera na jej nežnom, zamatovom líci.
  Savva zúfalo skáče, ako ďaleko sa zdá, že dosiahne cieľ. Do pľúc sa vháňa zmes dymu a horiaceho vzduchu. Fľakaté tričko na tebe už zhorelo a ty, ako Jeanne D, si v bolestivom ohni. Trochu viac, trochu viac. Ach môj bože, jej telo je malomocné.
  Ohnivá stena je prerušená a Savva vyskočí do chládku. Už je spálená, jej nádherné telo je ako súvislá rana a jej spálené chodidlá akoby šliapali na najostrejšie dýky. Vpredu je blokáda. A treba znova skočiť do burácajúceho, nemilosrdného plameňa.
  A dievča cíti, že jej sily a odvaha dochádzajú. Takmer omdlela z bolestivého šoku. Ale cez temnotu je vidieť dievča, ktoré ťahá svoje ručičky a s piskotom sa odráža od ohňa, a chlapca s vyholenou hlavou a veľmi malého, ktorý sa sotva naučil chodiť.
  Keď pozbierala zvyšok síl, Savva skáče, zúrivosť a zmysel pre spravodlivosť jej dodávajú odvahu prekonať neznesiteľnú bolesť. Horiace polená a trámy lietajú do strán. Trochu viac úsilia. Popálené ruky zohaveného dievčaťa sa chytia rozžeraveného roštu. Bolesť ako stotonový baran padá na hlavu, hrudník, celé telo až do poslednej bunky. Mriežka sa nepohne a potom ju Savva chytí zubami. Z takého utrpenia sa môžete zblázniť, mrviť a skolabovať posledné telesné krásky, ktorých sa nedotkli plamene. Ale potom konečne Pán odmenil námahu, rošt, červený od horúčavy, odletel z cementového podkladu.
  Zmrzačené dievča s vylámanými a prasknutými zubami od horúčavy omdlieva. Pri poslednom vlákne vedomia sa zohavená koža cíti ako oslobodené dieťa, ktoré skáče cez obhorené nohy padlej hrdinky.
  Savva sa zobudila... Stála s Andrejom na najvyššom zasneženom vrchu. Hromový, ako zbor tisícich hlasov archanjelov, hlas oznámil:
  - Prešiel si testom! Na planéte bude mier! Rusko sa stane matkou všetkých ľudí na Zemi!
  Mládež čiernej pleti a ešte štíhlejšia a krajšia blondínka videla rozkvitnuté záhrady, lieviky zarastené pred našimi očami a hádzanie zbraní, objímajúcich vojakov. Éra nenávisti a vojny sa navždy skončila.
  A znelo to po celej planéte;
  Rusko a Čína navždy spojené,
  Islam, kresťanstvo: priatelia bez zloby!
  Oslavujme meno Najvyššieho Pána -
  Všetky národy sveta - Rodná rodina!
  
  PETER III - VEĽKÝ KRÁĽ
  Petrovi Tretiemu sa podarilo presvedčiť slávneho generála reformátora, aby sa pripojil k jeho tímu a prijal hodnosť poľného maršala. Nikolaj Papin sa stal ministrom obrany a uskutočnil množstvo reforiem. Tento silný a autoritatívny muž pomohol Petrovi III odhaliť a potlačiť sprisahanie bratov Orlovcov. Všetkých päť sprisahancov obesili. Katarína sa rozviedla za cudzoložstvo a bola vyhnaná do kláštora.
  Peter Tretí posilnil svoju moc a bol korunovaný. A s jeho nástupom k moci došlo v Rusku k hmatateľným zmenám. Peter Tretí, podobne ako jeho starý otec, načrtol zásadné reformy. A okrem toho sa zmeny dotkli zahraničnej politiky.
  Peter, zástanca spojenectva s Fridrichom II., nariadil Rumjancevovi spolu s Nemcami poraziť Rakúšanov. Potom Nemecko viac ako vrátilo predtým stratené krajiny.
  Ale Rusko tiež získalo kontrolu nad prielivmi od Dánska a rozdelilo si ho s Prusmi. Peter však prejavil praktickú bystrosť a zobral takmer všetok majetok tohto štátu, pričom svojmu "obľúbenému" Fridrichovi ponechal iba symbolickú časť majetku koruny. Treba povedať, že Papinov vplyv prospel vnukovi Petra Veľkého.
  Jednou z myšlienok Petra Tretieho bola myšlienka rozdeliť Poľsko medzi Rusko a Prusko. V roku 1965 vypukla vojna s Commonwealthom. V ňom rýchlo postúpil geniálny Alexander Suvorov. Peter Tretí sa ukázal ako inteligentný a podarilo sa mu dostať do svojej ríše pôvodne ruské krajiny a Prusi poznali etnickú časť Poľska.
  Ako v skutočnej histórii, Rusko muselo bojovať s Osmanskou ríšou. Boje pre Rusov boli ešte úspešnejšie. Papinove reformy, talent Rumjanceva a rýchlo napredujúci Suvorov mali efekt. Cárovi sa páčil neposedný Alexander Vasilievič, Peter Tretí a sám bol veľmi puntičkársky a celý čas bol na nohách. Takže im to išlo naozaj dobre.
  Vnútri krajiny cisár Peter vykonal množstvo reforiem. Nedbalým zemepánom boli skonfiškované majetky v prospech štátnej pokladnice, zaviedlo sa množstvo obmedzení na roboty a predaj sedliakov. Ale cár Peter sa doteraz neodvážil úplne označiť poddanstvo.
  Okrem toho cirkevné reformy vyvolali silný odpor pravoslávnej synody. Kráľ, ktorý tvrdil, že Biblia zakazuje uctievanie a službu komukoľvek inému ako Bohu, zrušil kult svätých.
  Bolo v tom niečo z luteránstva - boj s relikviami a ikonami.
  Modlite sa len k Pánu Bohu, len jemu sa klaňajte!
  To však nemohlo vzbudiť odpor. Miestami dokonca kňazi podnecovali ľudí k vzbure.
  Napriek tomu reforma prešla a v kostoloch, pietnych miestach zostali len obrazy Krista a Panny Márie.
  Ľudia vo všeobecnosti radšej počúvali kráľa. Okrem toho sa Peter Tretí preslávil ako starostlivý vládca. Závažnejšie bolo zabratie všetkej pôdy kláštorom a kostolom.
  Po víťazstve nad Tureckom kráľovská autorita ešte vzrástla. Tretí Perth sa napokon rozhodol zrušiť nevoľníctvo. Takéto rozhodnutie nemohlo spôsobiť vážne otrasy v štáte. Vlastníci pôdy utrpeli obrovské straty, no začala sa priemyselná revolúcia. Krajina cez všetky ťažkosti napredovala prudko a so spomalením.
  Druhá vojna s Turkami sa ukázala byť ešte kratšia a ruské jednotky pod velením Suvorova rýchlo zvíťazili. Revolúcia vo Francúzsku navyše odvrátila pozornosť Európy.
  Využil to Peter Tretí, ktorý dosadil na trón Konštantínopolu, svojho najmladšieho syna, od Konstantina Voronina, tureckého sultána.
  Osmanská ríša sa tak ocitla akoby v spojení s Ruskom.
  Potom bola vojna v Egypte. Miestny sultán nechcel uznať nadvládu Ruska nad Afrikou. A tu sa prvýkrát zrazil génius Suvorov a Napoleon Bonaparte.
  Peter Tretí, ktorý v tom čase 70 rokov prežil dosť veľa, zomrel. Do dejín sa zapísal pod menom Veľký osloboditeľ. Čo je veľmi chvályhodné!
  Možno predčí svojho charizmatického starého otca! A na trón nastúpil cisár Pavol. Suvorov, ktorý porazil stále príliš mladého a neskúseného Napoleona, dobyl sever Afriky a dokonca aj Maroko.
  Keďže v tejto alternatívnej histórii nedošlo k žiadnej slávnej švajčiarskej kampani, ktorá by podkopala Suvorovovo zdravie, slávny otužilý poľný maršal žil dlhšie.
  Napoleon sa nestal cisárom Francúzska, pretože sa nestihol presláviť ako veliteľ a bol viackrát zbitý. Po páde adresára prevzal moc Ľudovít Osemnásty. Nastala reformácia, teda obnovenie monarchie.
  Pavol Prvý stále neunikol sprisahaniu, ale to sa stalo o päť rokov neskôr. A jeho syn Alexander sa stal cisárom. Tu sa začal zvrat. Konstantin bol tínedžer a tiež ako ruský sultán Osmanskej ríše si nárokoval moc.
  Ale Alexander Suvorov bol stále nažive a podarilo sa mu uzmieriť svojho synovca a strýka. Aj keď, samozrejme, vnútorná autonómia Osmanskej ríše vyvolávala trenice.
  Rusko navyše čelilo odporu Anglicka. Rastúca moc Británie nebola spokojná so svojím susedom. A dokonca začala druhá veľká vojna s USA. Možno Briti očakávali, že po smrti Georga Washingtona príde do Ameriky chaos a hanba. Výpočet však nebol opodstatnený.
  Obyvatelia Spojených štátov sa nechceli vrátiť pod anglického kráľa. Vojna trvala desať rokov s rôznym úspechom a nakoniec Británia, keď vyčerpala svoje sily, ofenzívu zastavila.
  Američania sa ale neupokojili a proti Kanade rozvinuli ofenzívu. Situáciu pre Britániu zhoršila pozícia Ruska, ktoré poskytlo Američanom pomoc.
  Ešte jedenásť rokov krvavej vojny a Amerika znovu dobyla Kanadu. Británia bola oslabená, no objavilo sa nové geopolitické monštrum: Spojené štáty.
  Rusko viedlo vojnu s Rakúskom a dobylo ho, čiastočne si ho rozdelilo s Pruskom.
  Zároveň pokračovala expanzia do Kanady. Krajina sa stala vysoko industrializovanou. Bola vybudovaná silná a početná flotila. Rusi sa vylodili v Austrálii a expandovali do Afriky.
  Po smrti Alexandra I. sa opäť rozpútal boj o moc, medzi vetvami. Alexandrov brat Konštantín abdikoval a syn iného Konštantína, Andrej, postúpil na trón, ktorý oň bojoval s Mikulášom.
  Formálne bol Mikuláš vyhlásený za kráľa, no počas korunovácie bol kráľ zabitý.
  V následnom zmätku bol Andrew prvým, kto sa nie celkom legálne zmocnil trónu. Nový kráľ takmer okamžite začal vojnu s Iránom a podnikol ťaženie proti Indii. Británia bola stále vo vojne v Kanade a zistila, že je zviazaná. A východná kampaň posilnila autoritu Andreja Prvého a umožnila mu začať svoju vetvu dynastie Romanovcov. Zároveň sa Rusko a Osmanská ríša konečne spojili do jedného štátu. Áno, a anexia Perzie a Indie.
  Ondreja Prvého vystriedal Alexander Druhý. Za tohto panovníka Rusko pokračovalo vo svojej expanzii do Indočíny a do samotnej Číny. Najsilnejšou ríšou sa stalo aj Prusko, ktoré zjednotilo nemecké krajiny a porazilo Francúzsko.
  Británia však podporovala Francúzov a došlo k odvetnej vojne. Britské impérium kládlo tvrdohlavý odpor. Vojna sa ťahala niekoľko desaťročí.
  Rusko medzitým úplne dobylo Áziu a dostalo sa do Singapuru. Stala sa najväčšou a najsilnejšou mocnosťou na svete, ktorá sa pohybovala cez Áziu a Afriku.
  Zároveň však stúpali aj Spojené štáty americké. Američania dokončili rozvoj Kanady, kde si rozdelili sféry vplyvu s Ruskom. Potom zajali z Mexika štáty Texas a Kalifornia.
  Spojené štáty si zachovali republikánsku formu vlády, zatiaľ čo Rusko zostalo zatiaľ absolútnou monarchiou. Alexander II, nahradený Andrejom II. Pokračovala dynastia Romanovcov.
  Dlhotrvajúca vojna medzi Britániou a Francúzskom proti Nemecku viedla k tomu, že Nemci si udržali predtým dobyté krajiny vrátane Lotrinska, ale nemohli ďalej postupovať a úplne sa vyčerpali. Briti a Francúzi však tiež takmer vykrvácali.
  Za týchto podmienok cárske Rusko naďalej dominovalo svetu a zvyšovalo svoj vplyv.
  Pravda, pred Spojenými štátmi vyrastalo monštrum. Navyše sa ukázalo, že Amerika je rozsiahlejšia, než bola v reálnej histórii na úkor Kanady.
  To však ešte nedosiahlo alarmujúce rozmery. Navyše v USA vypukla občianska vojna, ktorá viedla k masovým obetiam a ničeniu. Navyše, na rozdiel od skutočného príbehu, generál Lee dokázal prelomiť kongres Konfederácie, právo černochov, ktorí slúžili v armáde južných štátov: získať slobodu a občianstvo.
  A to značne predĺžilo vojnu a samozrejme zvýšilo obete. Vplyv mala aj prefíkaná ruská diplomacia, ktorá prejavila záujem aj o naťahovanie konfliktu. A čisto takticky dosiahli južania v prvej fáze vojny veľký úspech a dokázali dobyť Washington a New York. Novým hlavným mestom Severnej aliancie sa stala Philadelphia.
  Samotná občianska vojna pripadla na neskoršie obdobie: 1881 - 1905 a bol v nej rozdrvený dynamit a dokonca aj guľomety.
  V Rusku vystriedal cára Andreja II Alexander III. Nový kráľ nebol vôbec pokojný. Rusko čelilo v Afrike Francúzsku a Británii, ktoré sa snažili vybudovať nové kolónie. A visel v konflikte s nimi.
  Začala sa nová vojna o prerozdelenie sveta, v ktorej Prusko tradične vystupovalo v spojenectve s Ruskom. Tentoraz to Nemcom vyšlo správne. Francúzsko bolo spolu s Rusmi porazené za pár týždňov. Británia sa usadila v zámorí, ale stratila všetky svoje kolónie v Afrike a Austrálii a v Tichom oceáne.
  Nemci dostali svoje a expandovali, viedli k hraniciam neďaleko Paríža a k Porte de Calais a dokonca zahŕňali Normandiu. A niečo v samotnej Afrike.
  A Británia klesla na úroveň menšej mocnosti, Francúzsko sa úplne stalo prítokom.
  Ale ďalšia vojna sa odohrala už s Pruskom, za Vladimíra Tretieho. Do tejto doby sa objavili také typy zbraní, ako sú tanky, lietadlá, ponorky.
  Prusi konali v spojenectve s Japonskom. Vojna sa spočiatku pre Rusko nevyvíjala veľmi úspešne. Postihnutá bola korupcia v cárskej armáde, konzervativizmus generálov a aktívna pomoc zo strany USA Japonsku. Navyše, Švédsko a Nórsko a Británia a Francúzsko sa postavili proti Rusku.
  Vojna sa začala v roku 1921, ironicky v osudný deň 22. júna. Bola to takmer celosvetová bitka. To, čo zostalo z Európy a Ázie, išlo proti Rusku. Do podobného dobrodružstva sa vydali aj Španielsko a Portugalsko. Portugalsko sa v Afrike cítilo vynechané a Španieli snívali o obnovení svojej bývalej slávy v stredoveku.
  Od tohto momentu na východnej pologuli nie je toľko priestoru, ktorý by neovládal ruský cár.
  Mimochodom, rozhodujúcu úlohu vo vojne zohrala drvivá prevaha cárskeho Ruska v ľudských zdrojoch, silný autokratický systém a slabosť vnútornej opozície.
  Áno, nemeckým tankom sa za prvé dva mesiace podarilo preraziť od Nemanu k Dnepru a obkľúčiť Rigu a na juhu vytlačiť ruské jednotky z Maďarska. A bohovia dali krajine vychádzajúceho slnka príležitosť poraziť ruskú flotilu. Ale opäť, zatiaľ.
  Netalentovaní generáli mohli prehrávať bitku za bitkou. Ale vyrastal nový. A kráľ nakoniec zintenzívnil boj proti korupcii a zorganizoval viac-menej znesiteľnú zásobu. A ľudské zdroje: čínske, indické, arabské divízie boli v pohybe. Nemcom sa nepodarilo prekročiť Dneper a v zime začali ruské jednotky protiofenzívu.
  Treba poznamenať, že Švédsko a Nórsko nie sú príliš silnými protivníkmi, už v marci 1922 bol dobytý Štokholm. A Oslo padlo v máji. Do júna 1922 sa cárskym jednotkám podarilo obnoviť predvojnový stav a zatlačiť Prusov späť na pôvodné línie.
  Francúzsko, ktoré videlo tento vývoj udalostí, sa ponáhľalo z vojny. V reakcii na to pruský kráľ Wilhelm obsadil Paríž a jeho južné oblasti. Ruské jednotky postupovali. V septembri vyšívali k Visle. Rozbehli sa boje o východné Prusko. Koenigsberg padol v decembri ... A Viedeň bola oslobodená na nový rok.
  Jednoduché to nemali ani Japonci, ktorých flotila utrpela veľké škody a stratila iniciatívu.
  Rok 1923 sa začal veľkou ofenzívou ruských vojsk v Poľsku a do troch mesiacov odchodom do Odry a Álp na juhu. Nemci mali šancu vydržať pri Berlíne, no v apríli začali ruské jednotky ofenzívu v Bavorsku. Vojaci postupovali pomaly a stabilne ku koncu leta, Rusi dosiahli Rýn. Na jeseň sa Nemcom podarilo dobyť Porúrie späť a v decembri po krutých bojoch obkľúčiť Berlín.
  Nemecko už nemalo šancu vyhrať vojnu. Ďalších šesť mesiacov v roku 1924 sa bojovalo na kontinente, kým Španielsko, Portugalsko, Nemecko, predtým zajaté Nemcami: Holandsko a Belgicko, neboli podrobené.
  Zostala len Británia a Japonsko už stratilo Okinawu aj Hokkaido.
  Churchill viedol obranu metropoly. Briti však nemali šancu.
  Je pravda, že porazili jesenné pristátie.
  Prišiel rok 1925. V Spojených štátoch nebola jednota v tom, čo robiť. Nechajte dokončiť Britániu a Japonsko. Alebo ešte vstúpiť do ťažkej vojny?
  Zdravý rozum hovoril, že napriek rozvinutému priemyslu bude Amerika triviálne rozdrvená číslami. Ale byť sám s ruským medveďom je mimoriadne desivé.
  V júni ruské jednotky uskutočnili, tentoraz úspešné pristátie v Británii, Londýn padol. A v auguste bolo hotové aj Japonsko.
  Tak sa skončila ďalšia vojna.
  Rusko prevzalo kontrolu nad všetkými krajinami východnej pologule. Zároveň samotná ríša zostala autokratická a jednotná. Alebo takmer jednotný. Európske majetky mali niektoré vonkajšie atribúty autonómie. Ale cárska moc dominovala všade. Či už je to Poľské kráľovstvo, alebo Švédske kráľovstvo s cárom Vladimírom na čele.
  5. marca 1933 zomrel cár Vladimír Veľký a novým cárom sa stal jeho syn Cyril. No vláda nového panovníka bola krátka, presne sto dní. A na tróne bol pätnásťročný Alexander štvrtý. A o päťdesiat dní neskôr mal nehodu. Mikuláš II. nastúpil na trón vo veku iba desiatich rokov. V jednom roku sú štyria cisári... No čo sa stane!
  Samozrejme, len veľmi zriedkavo a nie vo všetkých krajinách sveta!
  Aj keď si, samozrejme, mnohí pamätali, že Mikuláš Prvý vládol veľmi krátko a zomrel na následky násilia.
  Ale začiatok vlády Mikuláša II sa ukázal byť celkom dobrý. O dva roky neskôr bola vypustená prvá umelá družica v histórii planéty Zem, ktorá preletela okolo planét.
  A ukázalo sa, že rok 1937 nebol taký zlovestný ako v skutočnej histórii. Od tohto roku letel do vesmíru prvý Rus. Nie, nie Gagarin, ale knieža Igor Trubetskoy. Jurij Gagarin zatiaľ šťastie nemal. a kam ideš?
  Rusko, najrozsiahlejšie impérium, môže vyčleniť obrovské prostriedky na expanziu vesmíru.
  Nasledujúci rok, 1938, bola testovaná prvá ruská atómová bomba.
  Nový cár Mikuláš II bol ešte veľmi mladý a, samozrejme, netrpezlivý. Navyše Spojené štáty zostali jediným nebezpečným konkurentom Ruska. Nehovoriac o tom, že aj Američania sa možno chystajú mať atómovú bombu.
  1. marca 1940 sa na príkaz cára Mikuláša II., ktorý sa už formálne stal dospelým, začala invázia do USA. Formálnym dôvodom bola zo strany Američanov podpora republikánskej opozície v Rusku s požiadavkami na parlamentné voľby.
  Je možné, že rozhodnutie Mladíka Mikuláša II. bolo tým najmúdrejším krokom. Je predsa nemožné dovoliť potenciálnemu protivníkovi získať aj jadrové zbrane.
  Ofenzíva ruských vojsk pomocou veľkých tankových kolón sa spočiatku úspešne a rýchlo rozvíjala. Potom však odpor Američanov zosilnel. Niekoľko mesiacov bol postup ruských vojsk mimoriadne pomalý. Ale napriek tomu nepriateľ prehrával a poddával sa množstvu pracovnej sily a kvalita tankovej flotily bola odsúdená na zánik.
  V Afrike a Číne však vypuklo povstanie. Okrem toho boli na potlačenie povstania presmerované významné sily.
  V roku 1941 spustili americké armády protiofenzívu, no svoj cieľ sa im tiež nepodarilo dosiahnuť. Niekoľko útokov a potom zima 1941-1942, počas ktorej Američania stratili takmer celú Kanadu. A v apríli padli Toronto a Quebec takmer súčasne.
  Vojna sa už začala na tradičnom americkom území. Dochádzalo k výmenám úderov. Ale väčší ruský boxer prekonal amerického kohúta.
  Philadelphia padla v auguste 1942. A v októbri 1942 sa ruské jednotky priblížili k New Yorku. Potom sa vláda USA rozhodla použiť jadrové zbrane.
  Stále však nemali najmenšiu príležitosť získať územie Ruska, a tak sa stavil na údery proti útočným jednotkám.
  Bomba bola odpálená v noci. Toto rozhodnutie je spôsobené tým, že jasný záblesk oslepuje vojakov.
  Účinok nebol veľmi významný, zomrelo o niečo viac ako tisíc ľudí, dvadsaťtisíc ľudí bolo oslepených, hoci väčšina z nich bola dočasná. Takýto úder však nemožno nazvať rozhodujúcim.
  Navyše, cárske Rusko má oveľa viac jadrových náloží, takže ešte nie je fakt, že je racionálne otvárať takúto výmenu jadrových prídelov.
  Ale kam ideš? V zlej pozícii sú všetky ťahy zlé a chytrí politici sa nedostanú do zlej pozície.
  V decembri padol New York a Washington a predtým Američania použili ešte päť svojich dizajnovo nie príliš silných a vydarených bômb. A odpoveď cárskych generálov zhodila dvadsať ich zverencov. Ukázalo sa teda, že sériovo používaná hrozná bomba.
  Vojna trvala do 23. februára 1943, ale nikto nezhodil atómové bomby.
  Amerika bola úplne oslobodená spod nadvlády kapitálu a privedená pod vládu autokratického panovníka.
  Kráľ dostal nové krajiny a veľkú slávu. A teraz sa s ním nikto neodvážil hádať.
  V roku 1945 pristáli ruskí kozmonauti na Mesiaci. A v roku 1947 vstúpila ruská armáda do Mexika. Kráľ sa rozhodol, že je čas skoncovať s takou relikviou, akou je existencia mnohých štátov na jednej planéte. A jeho armáda sa pohla, aby dobyla všetko, čo sa dobyť dá.
  V roku 1949 sa Argentína stala poslednou suverénnou krajinou pripojenou k Ruskej ríši.
  A na celom svete bol mier. V roku 1953 vkročili na povrch Marsu aj ruskí kozmonauti. 1956 - Venuša s mužom. 1960 - Merkúr. 1961 - jeden zo satelitov Marsu. 1967 - Muž na Neptúne av roku 1968 - na Saturne. V roku 1970 - Urán a v roku 1971 - Pluto.
  Nicholas II vošiel do histórie pod prezývkou: finišer! V roku 2016 mal kráľ už deväťdesiattri rokov. Ale úspechy pozemského lekárstva nám ešte nedovoľujú považovať kráľa za príliš schátralého a slabého. Pri moci je už 83 rokov, čo je absolútny rekord medzi tými vládcami, ktorých funkčné obdobie je viac-menej spoľahlivé. Aj keď v histórii vraj boli prípady, keď vládli dlhšie.
  Na Zemi to ide takmer dobre. Pravda, je tu problém s rastúcou populáciou, ktorá už presiahla osem miliárd. Veľké nádeje sa spájajú s rozširovaním vesmíru.
  Na Mesiaci už bolo postavených niekoľko miest. Ako sa ukázalo, so šesťkrát menšou gravitáciou ako na Zemi môže zelenina a ovocie pestované v skleníkoch dosiahnuť obrovské veľkosti.
  Mestá boli postavené na Marse aj Venuši, rovnako ako továrne na Merkúre. Táto planéta, ktorá je najbližšie k Slnku, je veľmi vhodná na výrobu a valcovanie kovov. Na tento účel sa využíva slnečná energia.
  Na satelitoch Jupitera, Uránu, Saturnu sú aj ľudské sídla. Vesmír sa postupne osvojuje v čoraz väčšej miere.
  A práve v roku 2016 odštartovala z Mesiaca prvá medzihviezdna expedícia k hviezde Sirius. Panovník veľmi očakáva, že splní takú radostnú udalosť, akou je nadviazanie kontaktu s bratmi v mysli.
  
  
  
  VESMÍRNA NOČNÁ MORA
  Španielsky diktátor Franco na rozdiel od skutočného príbehu súhlasil s útokom nemeckých jednotiek na anglickú pevnosť Gibraltár. Výmenou za to Španielsko dostalo niektoré britské a francúzske územia v Afrike.
  Útok pod velením Mainsteina sa odohral v noci z 25. novembra 1940 na 26. Ako sa ukázalo, Angličania neboli na takýto vojenský ťah celkom pripravení a nacistom sa podarilo dobyť takú mocnú pevnosť.
  Jej pád výrazne ovplyvnil priebeh vojny. Wehrmacht bol schopný preniesť sily na najkratšiu vzdialenosť do Afriky a Britom bol zablokovaný vstup do Stredozemného mora z východu.
  Nemecké velenie vyslalo do rovníkovej Afriky niekoľko divízií. Rommelov zbor bol navyše presunutý do Líbye, o pár mesiacov skôr, ako je realita.
  Angličania zasa opustili ofenzívu proti Talianom v Etiópii a začali posilňovať svoje pozície v Egypte. Rommelovi sa však podarilo dostať sa pred nich a v dôsledku preventívneho úderu porazil koloniálne jednotky, pričom dobyl Alexandriu a Káhiru. Postavenie Británie v Afrike sa skomplikovalo. Nemci sa už dostali k Suezskému prieplavu a hrozilo, že postúpia ďalej na Blízky východ. Okrem toho bolo možné posunúť sa smerom k Sudánu.
  Je pravda, že záležitosti Talianov v Grécku neboli veľmi úspešné, ale prístup ďalších síl z Nemecka zachránil situáciu.
  Hitler mal dilemu: zaútočiť na ZSSR alebo skoncovať s Britániou? Úspechy Wehrmachtu v Afrike podnietili druhé rozhodnutie - rozviazať si ruky na Západe. Hoci vojenské prípravy ZSSR vyvolali vo Fuhrerovi strach.
  Červená armáda bola stále silnejšia, ale ani Nemci nesedeli nečinne. Výroba tankov sa v roku 1941 oproti roku 1940 zdvojnásobila a letectvo vzrástlo takmer dvaapolkrát.
  Nacisti vykonali bombardovanie a vylodenie na Malte. Potom Rommel prelomil obranu pri Suezskom prieplave a vstúpil do Iraku, ktorý sa vzbúril proti britskej nadvláde. Nemci pomerne ľahko dobyli ako Kuvajt, tak aj celý Blízky východ. Stalin sa naopak držal vyčkávacej taktiky. Churchill však tvrdohlavo pokračoval vo vojne. Wehrmacht, ktorý dosiahol Irán, sa obrátil na Južnú Afriku.
  Rok 1941 sa chýlil ku koncu. Uvoľňovanie ponoriek sa zvýšilo a Británia strácala svoje kolónie. USA boli pasívne. Japonsko však nemohlo nečinne sedieť a 7. decembra zaútočilo na prístav v Peru. V Pacifiku sa začala nová intenzívna vojna. A Hitler musel opäť opustiť plány na útok na ZSSR.
  Je potrebné pomôcť Japoncom, zmocniť sa Iránu a Indie, ako aj Južnej Afriky. A čo je najdôležitejšie, samotná Británia. Navyše, americké bombardéry nie sú hračkou. Môžu spôsobiť Tretej ríši veľa problémov. A najpohodlnejšie je vykonávať bombardovacie útoky z územia Británie.
  Takže Fuhrer bol nútený v roku 1942 opustiť myšlienku invázie na východ.
  Hrozilo, že front otvorí sám Stalin, ale... Treba poznať Stalinov charakter. V zahraničnej politike je veľmi rezervovaný. Vojna s Fínskom spôsobila, že Červený diktátor bol ešte opatrnejší.
  Zatiaľ čo ZSSR buduje silu. Počet letectva k 1. januáru 1942 dosiahol tridsaťdvatisíc vozidiel a tankov viac ako dvadsaťpäťtisíc plus ďalších tri tisíc tankiet. Celkovo Stalin plánoval dokončiť nábor 20 mechanizovaných zborov, s celkovým počtom tankov 32 tisíc vozidiel, z toho najnovších KV rôznych značiek a T-34 16,5 tisíc. Navyše vývoj tankov T-50 stále pokračoval, hoci sa ukázalo, že auto bolo ľahké.
  Nemci, ktorí sa stretli s Matildou a niektorými krížnikovými tankami a mali informácie o tom, že Briti vyvíjajú ťažké tanky, tiež začali vyrábať svoje vlastné mastodonty. V prvom rade "Tiger" s 88 mm kanónom a pancier s nepreniknuteľným 75 mm kanónom s dlhou hlavňou.
  Dostupné boli aj informácie o stavbe sovietskych tankov. Tank KV-2 pochodoval na prvomájovej prehliadke na Červenom námestí a tridsiatka štvorka mala nejaké údaje.
  V každom prípade, keď Speer viedol cisárske ministerstvo zbrojenia a munície, vývoj v technológii išiel rýchlejšie. Hitler chcel mať najlepšie tanky na svete a tie ťažšie. Ale zatiaľ čo Nemecko bolo jednoznačne nižšie ako ZSSR. A počet áut a ich kvalita. V auguste 1941 sa začala výroba tanku KV-3. Ukázalo sa, že auto bolo dosť ťažké s hmotnosťou 68 ton, ale vyzbrojené 107 mm kanónom s počiatočnou rýchlosťou strely 800 metrov za sekundu. To jej poskytlo výhodu oproti "Tigrovi", ktorý, mimochodom, ešte nebol uvedený do série.
  Ešte výkonnejší bol KV-5 s hmotnosťou 125 ton a dvoma delami. Pravda, taký ťažký stroj spôsobil sovietskej armáde viac problémov ako úžitku. A v roku 1942 bola prijatá verzia KV-4 s hmotnosťou 107 ton . ZSSR mohol byť právom hrdý na svoje najťažšie tanky na svete a dokonca aj tie najvýkonnejšie.
  Ale na druhej strane Nemecko sa celkom dobre rozvinulo v letectve. Yu-188, ktorý sa dostal do série, vyvinul rýchlosť porovnateľnú so stíhačkami. DO-217 tiež vyzeral slušne. Aktívne sa vyvíjali aj prúdové lietadlá. Keďže hlavným cieľom bola Británia, prúdovým bombardérom sa venovala oveľa väčšia pozornosť ako v skutočnej histórii.
  Nemci aktívne využívali otrockú prácu. Dovezené z Afriky obrovské množstvo černochov. Čierni robotníci boli poslušní, vytrvalí, ale nekvalifikovaní. Používali sa na pomocné práce.
  Ale ovládaním Európy mohli Nemci naverbovať dostatočné množstvo a kvalifikovanú pracovnú silu.
  Speerovi sa dokonca podarilo presvedčiť Hitlera, pričom zatiaľ neviedol program na vyhladenie Židov, ale aby ich použil pri výrobe lietadiel a zariadení.
  Stávka bola uzavretá na leteckú ofenzívu proti Británii a masívnu ponorkovú vojnu.
  Avšak vstup Ameriky do konfliktu pridal Fritzovi bolesť hlavy a vynútil si prudký nárast počtu vlčích svoriek.
  Nemecko bolo donútené oneskorene rozbehnúť výrobu bombardérov a strategických lietadiel. Najprv Yu-288 a Yu-488 - so štyrmi motormi. Ale ich vývoj a spomenutie si vyžadovalo čas. ME-109 modifikácia "F" ako celok bola dôstojným súperom pre britské autá. Ale vývoj ME-209 zlyhal, rovnako ako ME-210.
  Zlyhal aj strmhlavý bombardér XE-177. Speer sa však pohral s kvantitou. Okrem toho sa Focke-Wulf stal najsilnejším stíhačom z hľadiska výzbroje, čím kompenzoval niektoré slabiny ME-109. Áno, a letecká škola Nemcov sa ukázala byť lepšia ako angličtina a ešte viac americká. V máji 1942 nacisti dobyli Južnú Afriku. A na Madagaskar dorazila americká letka. Bitku o Midway Američania prehrali: kapitán tretieho radu, ktorý v tejto bitke zohral rozhodujúcu úlohu, skončil paradoxne na Madagaskare. Spojené štáty si chceli udržať základňu v Afrike a nenechať nacistov relaxovať. To však výrazne zhoršilo ich postavenie v Tichom oceáne.
  Je pravda, že Japonci nekonali úplne na úrovni. Boj o Havajské súostrovie sa vliekol.
  Nacisti získali kontrolu nad Afrikou, obrovské zásoby strategických surovín a dobyli aj Indiu a Irán. Zdroje pod kontrolou Tretej ríše sú obrovské, no stále ich treba stráviť.
  Letecká bitka o Britániu nie je taká jednoduchá. Neustále zvyšovanie výroby lietadiel Nemci vyvíjali tlak, no k celkovej prevahe nedošlo. Ovplyvnil to nedostatok sily strategického letectva a pomoc Spojených štátov, a dokonca aj nedostatok ponoriek. A zázračné torpédo, s ktorým sa spájalo toľko nádejí, nás sklamalo.
  Fuhrer sa neodvážil pristáť v Británii v roku 1942. Vsadilo sa na posilnenie námornej sily a podmorskej flotily. Zároveň sa stavali lietadlové lode a bojové lode. Výrobných kapacít bolo dosť, ale všetko chcelo svoj čas.
  Doladenie si vyžadovali aj balistické rakety triedy A. Ale robotické škrupiny FAU-1 sa začali sériovo vyrábať. Pomerne lacné autá, využívajúce jednoduché palivo, mali nepochybnú výhodu, že nepotrebovali pilotov.
  Hitler, ktorý získal prístup k neobmedzeným prírodným zdrojom a pracovným rezervám, chcel zachrániť životy nemeckých pilotov. V-1 sa tak ľahko vyrábal a bez posádky sa zdal najlepším riešením. A tisíce takýchto robotických nábojov padli od jesene 1942 na Londýn.
  Nemci zároveň urýchlili vývoj prúdového bombardéra Arado a balistických rakiet.
  Stalin naďalej čakal a hromadil sily. V roku 1942 vyrobil ZSSR päť a pol tisíc nových tankov KV a T-34 a asi tisíc starých značiek, asi päťsto nových ľahkých T-50 a T-60 a dvesto obojživelných. Vzrástol aj letecký park - do služby vstúpilo asi pätnásťtisíc nových a starých lietadiel. Dokonca bol nedostatok pilotov. Produkcia Kaťušov sa pomaly zvyšovala.
  Nacistické Nemecko vyrobilo viac ako tridsaťtisíc lietadiel, no v bojoch utrpelo značné straty. Nemci vyrobili asi šesť a pol tisíc tankov. Predovšetkým T-3 a nová modifikácia T-4 s dlhou hlavňou 75 mm. Najnovších "tigrov" bolo vyrobených o niečo viac ako sto a "pantery" sú stále iba v prototypoch.
  Do série však začala vstupovať útočná puška MP-44 navrhnutá Schmeisterom. Na rozdiel od skutočného príbehu sa stroj nemusel vyvíjať s ohľadom na nedostatok farebných kovov. A to urýchlilo vývoj jednoduchšej útočnej pušky s legovanou oceľou.
  Takže v ručných zbraniach začali Nemci získavať výhodu. Potrebovali však aj čas, aby stroj prezbrojil všetky jednotky.
  Ale v ponorkovej flotile, kde uvoľnenie dosiahlo štyridsať alebo päťdesiat ponoriek za mesiac, sa Nemci skutočne nevyrovnajú.
  Existovali dokonca aj veľmi rýchle ponorky na peroxid vodíka. Zrýchlené práce v jadrovom programe. Našťastie existuje veľa zdrojov. A ani omyl nemeckých fyzikov, že grafit sa ako moderátor nehodí, nedopadol katastrofálne. Bolo vybudovaných niekoľko tovární na výrobu ťažkej vody, a to aj v Afrike.
  Takže to nie je umývaním, ale valcovaním, ale nacistický jadrový reaktor začal fungovať v decembri 1942. Dokonca o niečo skôr ako Američania. Po porážkach v Pacifiku začali so vážnou demontážou. A financovanie jadrového programu bolo drasticky znížené.
  Začiatok roku 1943 bol poznačený Hitlerovým vyhlásením totálnej vojny a zavedením univerzálnej pracovnej služby na okupovaných územiach. Masívne útoky V-1 na Londýn sa celkom neospravedlňovali. Angličania sa naučili čiastočne odrážať takéto údery, ale Nemci to vzali.
  Ale ponorková vojna sa ukázala byť pre Britániu skutočne katastrofálna. Výroba zbraní na ostrove pre nedostatok surovín prudko klesla. Metropola bola na pokraji zrútenia. Navyše nacisti dobyli Madagaskar a Japonci spolu s nacistami vtrhli do Austrálie a pomerne rýchlo dosiahli jej kapituláciu.
  Hoci Stalin pochopil nebezpečenstvo vyčkávacej taktiky, zostal verný sám sebe, nepúšťal sa do boja. Radšej nech sa kapitalisti vyhubia až do konca. A budeme sledovať...
  Ale táto taktika mala aj svoje nevýhody. S využitím obrovských zdrojov už Tretia ríša pripravovala vojnu proti ZSSR. Produkcia tankov v Tretej ríši v roku 1943 dosahovala v priemere 1200 vozidiel denne plus tristopäťdesiat samohybných diel. Navyše, samohybné zbrane nie sú vôbec slabé. "Ferdinandovia", "Čmeliaky", "Jagdpanther". Vzhľadom na to, že Nemci takmer neutrpeli straty v tankoch, ich doplňovanie panzvale bolo už dvakrát rýchlejšie ako v prípade Červenej armády. A kvantitatívna medzera v technológii v prospech ZSSR sa začala zmenšovať.
  Pokiaľ ide o kvalitu, Fritz dostal "King Tiger" podobnú hmotnosti ako KV-3, z hľadiska penetračnej sily bola zbraň dokonca o niečo lepšia vďaka kvalite projektilu a silnejšiemu čelnému pancierovaniu. Super ťažké sovietske KV-5 a KV-4 sa ukázali ako veľmi technicky nespoľahlivé, najmä ich podvozok. Takže bojové použitie takýchto príšer bolo pochybné.
  A Stalin tiež nariadil vytvorenie KV-6 so siedmimi delami a dvoma raketometmi. Vyrobili auto. Ukázalo sa však, že je taký ťažký a dlhý, že ho nemôžete nosiť vo vlaku ani ho nasadiť do boja. T-34-76 je celkom úspešné vozidlo, no v čelnom boji slabšie ako Panther alebo Tiger. A KV-1 a KV-2 sú porovnateľné s Nemcami, pokiaľ ide o hmotnosť, ale sú horšie ako Panthery a Tigre v zadku. Nemecký T-4 dobehol 34 v pancierovaní a prekonal vo výzbroji, viditeľnosti a optike, a to pri rovnakej hmotnosti, alebo dokonca nižšej, ak porovnáme ťažšie modifikácie.
  Stručne povedané, Fritz bol vytiahnutý a kvalita bola na úrovni. A vzhľad ME-309 a ME-262 dal výhodu v kvalite letectva. Ako Yu-488, najlepší štvormotorový bombardér. A za nimi sú reaktívne modely. Ako napríklad Yu-287 a Arado.
  V septembri 1943 nacisti konečne úspešne pristáli v Británii. Po dvoch týždňoch bojov - Anglicko kapitulovalo. A hoci Churchill utiekol do Kanady, výsledok vojny na Západe sa zdal byť hotový.
  Roosevelt, ktorý stratil svojho hlavného spojenca a obával sa rastúcej moci Tretej ríše, požiadal o mier.
  Hitler po diskusiách so svojím okolím stanovil pre USA podmienku: odmietnutie jadrového programu a uznanie všetkých výdobytkov Japonska a Tretej ríše. Rovnako ako stiahnutie jednotiek z Islandu, ktoré Fritz už vlastne prekryli s ponorkovou flotilou. Kontrola Krajiny vychádzajúceho slnka nad Gaiou, kde boje ešte neustali. Okrem toho Hitler požadoval materiálnu kompenzáciu pre Tretiu ríšu a Japonsko za všetko zničenie a vojenské výdavky spôsobené Spojenými štátmi a Britániou.
  Hoci podmienky mieru boli mimoriadne ťažké, Rooseveltovi sa s veľkými ťažkosťami podarilo presadiť ich prijatie v Kongrese a Senáte.
  Stalinove narážky, že nebol proti vstupu do koalície Osi a že je prinajmenšom pripravený znovu dobyť Aljašku, zohrali veľkú úlohu pri dodržiavaní pravidiel zo strany USA.
  Zvíťazil americký pragmatizmus, ktorý sa ukázal byť vyšší ako nadšenie a emócie. Nemecký jadrový program sa navyše vyvíjal rýchlejšie ako americký, a to bolo v budúcnosti plné katastrofy.
  Prvá fáza druhej svetovej vojny sa skončila. Ale Fuhrer chcel teraz ukončiť ZSSR.
  Stalinova nečakaná vyčkávacia taktika a jeho oddanosť svetovému mieru zohrali zlovestný vtip. Proti Jozefovi stála Tretia ríša a Japonsko so všetkými zdrojmi východnej pologule vrátane Austrálie a niektorých predmostí v západnom svete.
  Krajina vychádzajúceho slnka však Čínu ešte neskončila, ale pokojne mohla otvoriť druhý front. Hitler na druhej strane aktívne formoval koloniálne jednotky a cudzinecké légie. Zároveň sa zvýšila aj výroba zbraní.
  V prvej polovici roku 1944 produkcia tankov a samohybných diel v Tretej ríši dosiahla a presiahla sto vozidiel denne. Panther-2 vo svojej úrovni obišiel všetky sovietske autá. Existoval aj pokročilejší nemecký tank "Lev" a čoskoro "Kráľovský lev".
  A čo je najdôležitejšie, prúdové letectvo bolo vyvinuté sériovo. V reakcii na to sa v ZSSR začali vyrábať tanky T-34-85 a IS-1 a IS-2 a nikto nevyradil z výroby ani sériu KV. Najmasívnejším výrobným tankom Tretej ríše v roku 1944 bol Panther-2 a ZSSR T-34-85. Ťažšie modely sa vyrábali výrazne - približne krát, v desiatich menších množstvách. A Nemci nechceli veľmi jazdiť na sovietskych cestách a Stalin začal nedôverovať sérii KV a IS sa ukázali ako príliš surové.
  Nemecký "Panther" -2 s 88 mm kanónom kalibru 71 L však prekonal T-34-85 v priebojnosti kanónu, v čelnom pancieri a trochu na boku a tiež nie priznať jazdné výkony s motorom o výkone 900 koní a hmotnosti 47 ton. Aj keď hmotnosť nemeckého tanku narástla na 50,2 tony, ukázalo sa, že to nebolo osudné.
  A nemecké prúdové lietadlo nemalo vôbec dôstojného súpera.
  Hitler sa rozhodol, že je lepšie gumu nevyťahovať a 22. júna 1944 začal vojnu. Vrhol na ZSSR tristopäťdesiat vlastných a cudzích divízií a stodvadsať divízií satelitov. Na strane Tretej ríše boli: Rumunsko, Maďarsko, Slovensko, Chorvátsko, Fínsko, Švédsko, Taliansko, Portugalsko, Španielsko, Bulharsko, Argentína, Turecko.
  Nemci vo Wehrmachte využívali aj obrovské množstvo cudzincov a hiwi. Celkovo Tretia ríša len v prvom slede vrhla do boja dvanásť a pol milióna vojakov, z toho nie viac ako štyridsať percent boli Nemci podľa národnosti. Satelity pridali ďalšie tri milióny. Celkovo je v prvom slede takmer šestnásť miliónov pešiakov, asi tridsaťtritisíc tankov, viac ako päťdesiatpäťtisíc lietadiel, asi dvestopäťdesiat kanónov a mínometov.
  ZSSR po mobilizácii nasadil trinásť a pol milióna vojakov, no časť síl bolo potrebné udržať na Ďalekom východe a vnútorných okresoch. V prvom slede bolo osem miliónov vojakov, asi tridsaťtisíc tankov, takmer štyridsaťtisíc lietadiel a asi dvestotisíc zbraní a mínometov.
  Na strane Tretej ríše je teda dvojnásobná prevaha v pechote a päťnásobná prevaha v mobilite síl, s lepším guľometom. Je pravda, že ZSSR má veľa guľometov, takmer paritu.
  Rozdiel v tankoch nie je veľký, ale percento zastaraných vozidiel v ZSSR je vyššie, rovnako ako tanky skorších verzií.
  Nemecké prúdové letectvo nemá súpera a vrtuľové lietadlá Tretej ríše sú rýchlejšie a lepšie vyzbrojené. Je pravda, že sovietske vozidlá sú lepšie v horizontálnej manévrovateľnosti.
  V delostrelectve a mínometoch je pomer síl najbližšie k rovnosti. Aj kvantita, aj kvalita.
  Pravda, flotila Tretej ríše je najmä pod vodou, mnohokrát silnejšia ako sovietska. Ako je to v prípade Japonska.
  Navyše, nacisti už majú v sériovej výrobe balistické rakety triedy A a vzlietli aj prvé diskety.
  Vo všeobecnosti budú nacisti silnejší a Stalin celkom rozumne pripravil, aj keď oneskorene, obranu. Veľa sa však neurobilo. Stalinova línia nebola úplne obnovená a čo je najdôležitejšie, vojaci neboli dostatočne vycvičení na udržanie línie. Hoci boli zúfalo preškolení.
  Hraničná línia Molotova bola na tri roky v podstate dokončená, ale nachádzala sa príliš blízko hranice a nemala dostatočnú hĺbku. Okrem toho Stalin nariadil výstavbu tretieho sledu za Dneprom, s tým sa však začalo až po kapitulácii Spojených štátov.
  Pravda, okrem sovietskych vojsk sa dá počítať aj s časťami NKVD, ktorých počet priviedol až milión vojakov a milície. Ide o približne štyri milióny ľudí, len v západných mestách. Aj keď, samozrejme, ich bojová účinnosť je oveľa horšia ako u bežných jednotiek.
  Nemci, ako aj skutočná história, zasadili hlavný úder v centre, preťali bialystokskú rímsu a Ľvovskú päsť. Hneď prvé dni bojov ukázali, že Nemci napriek veľkému počtu zahraničných jednotiek viedli ofenzívu viac-menej hladko. Sovietske jednotky sú však často stratené.
  Okrem toho sa bojová schopnosť ukrajinských jednotiek ukázala ako pochybná. Mnoho dezertérov sa vzdalo hneď v prvých dňoch vojny.
  V pohraničných bitkách nebolo možné zadržať nepriateľa. A potom Stalin urobil chybu, zakázal stiahnutie jednotiek na hlavnú líniu a požadoval vyrovnanie frontu. Chyba sa však napravila, no neskoro. Nemcom sa podarilo dobyť Minsk už 28. júna, keď v strede prelomili Stalinovu líniu.
  Zmätok sa len zintenzívnil. 30. júna sa uskutočnil očakávaný vstup Japonska a jeho satelitov do vojny. Na presun vojsk z Ďalekého východu sme teda museli nateraz zabudnúť.
  Nemecký prielom v centre sa rozširoval. Bola tam obrovská medzera, ktorá sa zúfalo snažila upchať. Ale nacisti postupovali a 16. júla vtrhli do Smolenska.
  Stalin a Žukov, vrhli do boja všetky dostupné zálohy a dostali milície do zbrane, dokázali zastaviť postup Fritza v strede. Hitler však obrátil svoje jednotky na juh. Nacisti vytvorili v Kyjeve obrovský kotol a zajali takmer celú Ukrajinu.
  Zablokoval Leningrad, napadol Krym. Priebeh nepriateľských akcií veľmi vyzeral ako v roku 1941, ako neúprosná karma. Ale rozdiely boli tiež dosť výrazné. ZSSR v roku 1941 mal nejaké voľné rezervy a teraz už bolo všetko zmobilizované. A keď došlo v októbri k napadnutiu, ukázalo sa, že obranu nie je takmer čím držať.
  Začiatkom novembra 1944 nacisti obkľúčili Moskvu a prinútili Stalina utiecť do Kujbyševa.
  Nacisti mali na rozdiel od reálnej histórie výraznú početnú prevahu. Mali dostatok divízií, aby obišli Moskvu zo severu a juhu. Sovietske jednotky sa však príliš rozšírili na rôznych frontoch.
  Reálne Stalin v roku 1941 po mobilizáciách získal pred Wehrmachtom náskok v počte personálu a mal štyrikrát viac lietadiel a tankov, ako mala Tretia ríša od samého začiatku vojny. A v prvých piatich mesiacoch vojny sa v reálnej histórii vyrobilo viac sovietskych zariadení.
  Teraz sú však tromfy nacisti na strane množstva aj kvality zbraní a personálu. A Červená armáda má rovnaké vredy ako v roku 1941. Vrátane neochoty Ukrajincov, Baltov a mnohých malých národov zomrieť za sovietsky systém. Hromadná zrada a utekanie naprieč obeťami represií, vyvlastnenými a inými urazenými zo všetkých strán. Vrátane ideologických nepriateľov sovietskeho režimu.
  A to, že Nemci porazili aj Západ, len zvyšuje počet zradcov.
  Preto nie je prekvapujúce, že Moskva je obkľúčená a Nemci dobyli Donbas, Voronež a postupujú smerom k Stalingradu.
  Zima v roku 1944, žiaľ, nebola taká mrazivá a zasnežená ako v roku 1941. Moskva však hrdinsky vydržala až do konca decembra 1944. Stalingrad padol v januári 1945 a boje oň netrvali príliš dlho. Vo februári a začiatkom marca Nemci a ich satelity úplne dobyli Kaukaz a ropné vrty v Baku.
  Potom ofenzíva pokračovala pozdĺž Volhy. Do Saratova, do Kujbyševa a ďalej do Orenburgu a Kazane.
  Stalin utiekol do Sverdlovska. Kazaň padla v máji. V lete Nemci a Japonci pokračovali v presune do hlbín Ruska. Odpor sovietskych vojsk padol. 5. augusta 1945 bol dobytý Sverdlovsk. A 3. septembra 1945 Stalin konečne súhlasil s kapituláciou. Výmenou za vlastný život a slobodu.
  Druhá svetová vojna sa skončila. Mier však netrval dlho. Po testovaní jadrových zbraní sa Hitler presvedčil o ich fenomenálnej deštruktívnej sile.
  Teraz sa zdalo, že Japonsko a Spojené štáty sú stále na ceste k ovládnutiu sveta Treťou ríšou. A hoci Fuhrer dobyl viac územia ako Džingischán, Alexander Veľký, Napoleon, cisár Trojan a Suleiman Veľkolepý dohromady, rozhodol sa poraziť aj Japonsko.
  Presne tri roky po skončení druhej svetovej vojny zasypalo krajinu vychádzajúceho slnka naraz sto balistických, medzikontinentálnych rakiet so silnými jadrovými náložami.
  A potom začala ofenzíva pozemných jednotiek Wehrmachtu a flotily. Nemci sa pomerne rýchlo zmocnili japonského majetku v Ázii a samotnú metropolu zrovnali so zemou atómovými bombami.
  Viac-menej predĺžený odpor zabezpečovali tichomorské majetky krajiny vychádzajúceho slnka. Ale v júni 1949 bolo po všetkom. Teraz zostávalo už len poraziť Spojené štáty. Navyše to bol dôvod. Američania v rozpore s dohodou napriek tomu vyvinuli jadrové zbrane a vykonali svoj tajný test.
  Hitler začal vojnu 1. januára 1950 a na nový rok zhodil naraz tristo jadrových rakiet. Ničivý jadrový útok zničil sto veľkých amerických miest a zabil niekoľko desiatok miliónov ľudí. Do najdlhšieho zoznamu najodpornejších zverstiev bol pridaný ďalší z najväčších zločinov Adolfa Hitlera. Potom prišla invázia do Kanady az juhu spolu s latinskoamerickými diktatúrami. Američania boli oslabení a šokovaní, no zúfalo bojovali. Pochopili, že porážka pre nich znamená len otroctvo a pomalú, bolestivú smrť. Preto to bola najzúfalejšia zo všetkých vojen. A trvalo to viac ako rok, čo prinútilo Tretiu ríšu zhodiť asi dvesto ďalších jadrových náloží a premeniť mnohé úrodné krajiny na rádioaktívnu púšť. Ale cieľ bol napriek tomu dosiahnutý a posledný nepriateľ Tretej ríše bol porazený. A potom sa začal proces takzvanej svetovej globalizácie. Nemecká marka sa stala jedinou svetovou menou. Aj formálne nezávislé krajiny boli zredukované na úroveň kolónií Tretej ríše, pričom si zachovali len obmedzenú miestnu samosprávu. Židia a Cigáni boli postavení mimo zákon: boli vyhľadaní a zničení. SS vykonávali masívne čistky a zúrili. Prišla skutočná nočná mora - hodina draka. Alebo, presnejšie, éra. Fuhrer budoval skutočné svetové totalitné impérium s nárokom na expanziu vesmíru. V roku 1959, počas osláv Führerových sedemdesiatych narodenín, sa uskutočnila oficiálna korunovácia, celosvetový plebiscit - ktorý legitimizoval titul supercisára. A keď Adolf Hitler v roku 1967 zomrel, jeho syn zdedil jeho titul a moc. Planéta Zem už v tom čase založila osady na Mesiaci a na Marse s Venušou a aktívne sa pripravovala na expanziu do vonkajších hviezdnych svetov... Nacisti chceli univerzálne impérium - vybudovanie Hviezdnej ríše, aby ponoriť celý vesmír do nočnej mory.
  
  
  STO TISÍC KRÁSNYCH DIEVČAT
  Elfaraya sa videla v boji... Teraz je bojovníčkou a vodkyňou nie slabej armády.
  Krásne dievčatá: majú len prsia a stehná pokryté ľahkými pancierovými plátmi. A ruky, nohy a brucho sú holé, opálené.
  A tieto dievčatá fackujú bosými nohami. Bolo ich stotisíc. A všetky dievčatá, ani jeden muž! A všetky krásne, štíhle, vyšportované, svalnaté, opálené, s perleťovými zubami!
  Ako Amazonky... Zoradené v kohortách. Meče v rukách, luky vzadu. Neexistujú žiadne štíty - bojovník verí, že meč je pravdivejší ako štít.
  A nad dievčatami hrdo vejú vlajky. Sú pripravení bojovať a chcú s istotou vyhrať!
  Ale z diaľky sa pohybujú hordy orkov. Chlpaté, škaredé medvede. A asi stokrát menej trollov, ktorí im slúžia ako velitelia.
  A teraz sa táto horda pohybuje smerom k dievčatám.
  Elfaraya dáva príkaz:
  - Strieľajte z lukov, vysokým oblúkom!
  Dievča holými prstami svojich pôvabných nôh ťahá za tetivu. A strieľať smrtiace šípy.
  V tom istom čase bojovníci vyceňujú zuby a revajú:
  Buďme šampiónmi!
  A letia na nepriateľa hustým rojom šípov. Strkajú protivníkov ako ježko ihlami.
  Orkovia a trolovia padajú, zasiahnutí vražednými a krutými.
  A Elfaraya hovorí:
  - Za nové hranice impéria!
  Bojovníci konajú synchronizovane. Ich opálené telá, také nádherné a lesklé. A bosé nohy blikajú opálenými členkami. A prsty sú húževnaté na dolných končatinách. A dary ničenia lietajú na seba a zasahujú protivníkov.
  Orkovia a trolovia padajú zlomení. A majú skrútené zvieracie tváre od bolesti.
  Bojovníci sú jednoducho obdivuhodní. Majú tenké, svalnaté pásy a šľachovité nohy. Ako vystrelia tisíce šípov naraz.
  A zasiahnu masu orkov. A spievaj:
  - Pre našu veľkú česť,
  Jedzme banditov!
  A opäť veľa šípov a vypustia to. A posypú mŕtvolami všetky prístupy k kopcom, kde sa nachádzajú.
  Áno, sú to úžasní bojovníci. V ktorom taký divoký úsmev a telo sa otáča správnym smerom s vyhladzovaním protivníkov.
  Samotná Elfaraya strieľa z luku. Naťahuje strunu holými prstami a udiera veľmi presne.
  Zároveň si dievča spieva:
  - Násilie drží svet,
  Sopka zúrivosti vybuchne vo veľkom štýle!
  Vyššie napätie,
  Prebúdza sa bolesťou a strachom!
  A opäť letí šíp vystrelený bosou nohou bojovníka. A udrie troch orkov naraz.
  Tie sa dusia z prameňov krvi. A Elfaraya ako pískať:
  - Sláva mojej mágii!
  A opäť vystrelí šíp bosou nohou. Toto je dievča - najvyššej triedy, má telo aj všetko ostatné.
  Prvá vlna útokov orkov a trollov uviazla. Zostala len masa mŕtvol. Teraz sa však objavujú nové oddiely chlpatých tvorov.
  Elfaraya znova strieľa a robí to presne a zároveň zavrčí:
  - Sláva nášmu svetu!
  A blesky odletia z jej bosej nohy. A masa orkov je zapálená a roztrhaná na kusy.
  Áno, je to princezná bojovníčka. S ňou sa každý muž bude cítiť bezpečne chránený.
  A ďalších stotisíc dievčat nie je o nič horšie. A strieľajú veľmi dobre. A hlavne rýchlo.
  Ich obnažené, svalnaté nohy majú čas len sa mihnúť.
  Tu sú unisono:
  - Dávame aktívnu prihrávku,
  Trafili sme nepriateľa priamo do očí!
  A opäť vydávajú nové dary smrti s bosými nohami. Toto je vo všeobecnosti ich spustenie bojovej energie.
  Dokonca aj Elfaraya spievala:
  - Orkov rev - smútočné tváre,
  Vedzte, priatelia, som vrah!
  Všetkých zabijem, všetkých zničím,
  A komu rozbijem chlpatú tvár!
  Áno, dievča je naozaj mimoriadne bojovné. A keď horda orkov pribehne bližšie, zasiahne ich ako pulzar. A hneď bolo päťdesiat tvorov roztrhaných na malé kúsky aj s mäsom.
  Elfaraya zavrčala:
  - Za veľké nápady, aby všetky stvorenia zhoreli!
  Bojovníčka potom vzala a vypustila blesk z jej pupka. A pár desiatok orkov sa ukázalo ako baranov prepichnutých ražňou. Vyprážali sa takmer okamžite.
  A ostatné dievčatá zakričali:
  - Za Svätú zem!
  A vezmem si to aj ja a z holých opätkov budú padať zrazeniny energie! A roztrhal veľa chlpatých bojovníkov.
  Elfaraya pokračujúca v streľbe, tentoraz rukami ťahajúc tetivu luku, zaškrípala:
  - Pre našu mágiu!
  A striasla aj blesk z nahej päty... A udrela tak silno, že celá stovka orkov a trollov bola zuhoľnatených. Ako pijavice chytené do plameňometu.
  Elfaraya zakričala:
  - Som veľká čarodejnica!
  A opäť, ako buchne na nepriateľa. A oči jej zažiarili. A dievčatá s jej veľkou vášňou hádžu šípy na orkov a trollov.
  Z mŕtvol vyrastajú kôpky. Všetky sa hromadia a hromadia. A viac a viac mŕtvych.
  Elfaraya to vzal a so smiechom poznamenal:
  - Čo robiť, ak máte v hlave kráľa?
  Potom mu vytvorte palác!
  A opäť princezná s bosou nohou spustí vražedný a smrť zdrvujúci dar anihilácie.
  Toto dievča je len stelesnením smrti. Ale zároveň sú jej žiarivé oči také láskavé.
  A zvyšok dievčat vyhladzujúcich množstvo zvieracích tvorov, prikráda sa k nim taká vlna tsunami, to je vo všeobecnosti super. A tak zúrivo zasypávajte nepriateľa šípmi. Často dierovanie priamo cez.
  Elfaraya kričí:
  - Narodil som sa v takých časoch,
  Že si ma moja drahá krajina pamätá!
  A bojovníčka sa postavila na ruky, prekrútila holými nohami nad hlavou a krútila obrovskou, ohnivou loptou. A ako to bude hádzať zrazeninu energie na protivníkov.
  A okamžite vybuchlo tisíc orkov. A ich kože boli zapálené a okamžite odlúpnuté.
  Elfaraya vykríkla:
  "Som bojovník triedy G!"
  A ako sa smeje.
  Potom sa z jazyka uvoľní blesk. A spáliť veľa nepriateľov.
  Potom dievča-princezná zarevala:
  - Pre mňa celý svet!
  A zo zelených očí tej krásy padal blesk... A ako zasiahli všetky tieto nespočetné tvory.
  Elfaraya dokonca spievala:
  - Miliardy šakalov, diabli! A môj slogan je jednoduchý - zabite všetkých!
  A holými prstami princezná dievča vypustila ďalší, veľmi vražedný pulzar.
  A ako to všetkých roztrhne...
  A ostatné dievčatá nie sú nižšie ako ona. Každý svojimi šípmi drví a drví protivníkov. Pomocou, samozrejme, ich veľmi obratné, bez zbytočných topánok nohy.
  Orkovia zjavne dochádzali dych. Ale takých je veľa. A plazí sa stále viac nových plukov tvorov.
  Takéto dievčatá sa však nedajú zahanbiť ani otriasť. Ak budú bojovať, tak budú bojovať. A nevedia sa báť. Alebo skôr nechcú vedieť.
  Tu sú ich bosé nohy, ktoré spúšťajú smrtiace dary smrti. Ktorý rozpolil čelá orkov.
  Toto sú dievčatá - sú to naozaj supermani vo veľmi krátkych sukniach. A tak atraktívne a krásne.
  A stotisíc dievčat je obrovská sila! Proti ktorému sa nič nevyrovná!
  Elfaraya zaštebotala:
  - Sláva nášmu fenoménu!
  A z holého opätku opäť vyšiel pulzar skazy. A masa orkov sa stala obyvateľmi pekla.
  A prečo by takýchto strapatých pustili do raja?
  Elfaraya reve z plných pľúc:
  -Budem absolútnym majstrom sveta!
  A opäť dievčatá vypustia rozžeravený a smrtiaci pulzar holými prstami na nohách.
  Všetkých to popáli a prinúti ich.
  Elfaraya s radosťou spievala:
  - Nie som jednoduché dievča,
  A zlatá koruna!
  A opäť z pupku krásky vyletí blesk. Zasiahne chlpaté tvory a spáli to ako spálené palivové drevo.
  Elfaraya reve:
  Spálim ťa, zmením ťa na popol!
  A z pupka opäť vyšle blesk ...
  A masa orkov vyprážaných ako rezne na panvici.
  Elfaraya to vzala a s chuťou zaspievala:
  - Orc sa váži v slučke,
  Opečte to na ohni!
  A teraz z holej päty dievčaťa vyletí niečo veľmi tvrdé a smrtiace. Proti čomu sa nedá brániť.
  Opäť bolo naraz upálených sto orkov. A premenil sa na oharok a popol s vlnou.
  A dievčatá ako prskať:
  - Za veľkú vlasť!
  A opäť ich obnažené päty vrhajú dary smrti pekelnou rýchlosťou. Toto sú dievčatá, ktoré nezastavia búrky, búrky, ani zábrany!
  Tu sú Terminátori!
  Bojovníci nedovolia orkom bojovať na blízko a držať nepriateľa na diaľku.
  Ale napriek tomu sa chlpaté stvorenia zúfalo snažia preraziť bližšie. Ale bojovníci im to určite nedajú.
  Elfaraya je späť v náručí a bosými nohami reprodukuje osem. A objaví sa ohnivý mrak. A padá ako divoký prúd na orkov.
  A niekoľko tisíc chlpatých tvorov naraz vzalo a zhorelo.
  Elfaraya zakričala:
  - Čierne stvorenia kričia ako muchy! Čo sa nedá pokaziť od hladu!
  A teraz bojovníčka vypustí tri šípy naraz, potiahne tetivu luku bosou nohou a tucet orkov prerazí!
  Toto je dievča z terminátora. A má takú divokú a zbesilú energiu.
  Elfaraya to vzala a zaspievala:
  - Dievčatá sú iné
  Len nie sú nákazlivé!
  Ak padne,
  To sa v pekle nezachráni!
  A z obnaženej päty dievčaťa sa vyrúti vražedný pulzar. A rozhadzuje huňaté medvede na všetky strany.
  Elfaraya v divokom vzrušení hovorí:
  - Som z takého kmeňa, že ťa preboha zabijem!
  A opäť bojovník vypustí šípy, ktoré prepichnú akékoľvek brnenie, a roztrhané, strapaté orkské mäso.
  Jej partnerka, veľmi krásna dievčina s červenými vlasmi, zakričala:
  - Za silné priateľstvo!
  A vyšle aj pekelný pulzar skazy!
  A smrteľná masa nepriateľa sa rozdrví.
  Elfaraya zakričala:
  - Pre môj démonický svet!
  Potom princezná dievča, ako začne, že prekreslí kosti do piesku. Bojovník obradov nevie.
  Ryšavá partnerka, princezná de La Vallière, kričí:
  - Budúcnosť je naša!
  Elfaraya ako odpoveď zachrapčala a potom vypustila divoký výboj vražedného pulzaru.
  - A minulosť len pomôže našim budúcim víťazstvám!
  A teraz je všetkých dievčat stotisíc, keď to berú a vydávajú divoké blesky holými prstami na nohách.
  A armáda orkov vezme a spáli. Áno, je strašidelné spadnúť pod distribúciu takýchto bojovníkov.
  A tiež sa usmievajú a ukazujú zuby, ktoré odrážajú lúče hviezd.
  A teraz to dievčatá vezmú a dupnú po ňom holými pätami a po zemi prejde vlna a pokryje celú armádu orkov. A pochovať!
  Bojovníci z oslnivých zubov vypustia slnečné lúče a oslepia rady chlpatých vojakov.
  Elfaraya zakričala:
  - Za moje rozhodnutie a správanie!
  Dievčatá bojujú stále viac a viac. A takto budú bosými nohami brať a hádzať kotúče. Prejdú okolo a množstvo orkov utíchlo.
  Princezná revala z plných pľúc:
  - Podrežem ťa, podrežem, čoskoro ťa všetkých podrežem!
  Zabijem ťa, zabijem ťa, zabijem ťa!
  A teraz bude bojovníčka s holou pätou odrážať slnečný lúč a ako laser na orkov.
  A vystrihnite celú, strapatú čiaru. A orkovia škrípali a zvalili túto armádu do výkalov.
  A opäť sú orkovia v divokom útoku a dievčatá po nich hádžu predmety smrti bosými nohami.
  A prsia sa trasú. A tak je každá truhlica celá tanková veža!
  A tak to dievčatá zobrali a z pupkov vystrelili blesky. Všetkých stotisíc dievčat rozrezali laserové lúče pupkom.
  A naraz sa smažilo až pol milióna orkov. A len priestor ich dokázal stráviť.
  Elfaraya zakričala:
  - Roztrhal som ťa a spálil som ťa,
  Som dievča - len Satan!
  A opäť z pupka vypustí blesk. A zasiahne smrteľne. A potom ako lietajú šípy. A zo všetkých sa stali bary.
  A teraz sú orkovia ako mreže plné dier.
  A dievčatá rozbíjajú svoje busty mágiou a kosia veľa smradľavých orkov. A boli vyradení.
  Elfaraya spievala:
  - Zabijeme všetkých!
  Si také dievča - len princezná!
  Bojovník zareval:
  - Roztrhám ťa a nezľutujem sa!
  A takto trasie poprsím. A opäť uvoľnenie, prináša skutočnú smrť.
  Orkovia sa snažia doslova zasypať nepriateľské pozície mŕtvolami. A idú ďalej a ďalej a ďalej a ďalej a ďalej. Tu rastú nové hory mŕtvych. Ale orkovia sa nevzdávajú.
  Idú ďalej a ďalej a ďalej. A zomierajú bez milosti. Ale bojovníci zasypali orkov ako krupobitie šípov. A bojovníci nedokážu zastaviť túto špinu. Ale k sebe sa rúti huňatá vlna. A toto more s tesákmi sa pohybuje.
  Dievčatá v divokom vzrušení. A napínajte svaly. A orkovia sa pohybujú sami za seba, akoby odišla ďalšia vlna tsunami. Ale to nikoho netrápi.
  Elfaraya dokonca spievala, predtým potiahla tetivu holými prstami na päť lukov naraz a vystrelila magické šípy:
  - Priamo holými rukami,
  Vyrovnal som sa s cunami...
  Som akákoľvek deviata vlna,
  Môj milenec sa roztrhol!
  Bojovník dokonca vyskočí a okamžite uvoľní výtok z pupka. A rozdrví nepriateľa.
  A rev:
  - Moja armáda je silná,
  Dobýva svet!
  Elfaraya sa úplne rozptýlila. Oni a ďalšie dievčatá sú, samozrejme, skvelá trieda bojovníkov. Kto nikomu nedá ani najmenšiu milosť.
  Sú to len zúrivé zvieratá. Alebo možno dokonca niečo ako orkovia! Len krásne, nie škaredé.
  Elfaraya ako vypustiť blesk z úst. A upáľte sto orkov a spievajte:
  - Pre moju sladkú dušu!
  A žmurknite na nepriateľa!
  Potom jej holé prsty vypadnú pulzary. A roztrhajú celý balík na malé, roztrhané časti.
  Elfaraya potom zaškrípe:
  - Vražda je moje vyznanie!
  Jej ryšavý partner bude štekať:
  -A moja tiež a na námestí!
  Elfaraya rozpútala kaskádu ničenia a zakričala:
  - A môj je vo všeobecnosti v kocke!
  A obaja bojovníci dupali bosými nohami. Zdvihla sa nová vlna mágie.
  A teraz od orkov zase lietajú čipsy a roztrhané mäso. A potom sa vyprážajú na panvici.
  zakričala Elfaraya.
  - Nastavte nové rekordy!
  Ryšavá partnerka s revom a holými prstami na nohách odpaľovala ohnivé pulzary:
  - Aby rástla zem!
  Elfaraya udrela do orkov a zaškrípala:
  - Dvakrát, trikrát viac ako je norma!
  Červenovlasá bojovníčka holým opätkom vybublala magickú energiu a vzrušene dodala:
  - Aby moja krajina kvitla!
  Dievčatá sa teda rozišli, a to veľmi dôkladne. A túto armádu huňatých tvorov rozdrvia skvelými akvizíciami pre seba.
  Elfaraya opäť vyhodila čarovný laser zo svojho pupka a vykríkla, rozžiarené oči:
  - Mám kobru a gyurzu v jednej fľaši!
  A ako vypustí nový lúč toho, čo páli orkov zaživa na nepriateľa.
  Ryšavý partner princeznej, ktorá zrazu vyhlásila:
  - Teraz sa volám de Lavalier!
  Elfaraya okamžite potvrdila:
  - De Lavalier, tak de Lavalier! Takže ešte krajšie!
  Červenovlasý bojovník zaškrípal:
  - Som rytier svetla na kolenách divochov,
  Zmietnem týchto orkov z povrchu zeme!
  A ako po nich bude hýbať holými, vytesanými nohami... A ostatné dievčatá, celá stotisícová armáda, to vezme, otvorí ústa a vypustí z nich oheň.
  A opäť na orkov dopadne kaskáda plameňov, ktoré sa bez váhania spália a nedajú šancu.
  Hneď tri milióny huňatých tvorov naraz vzplanuli. Akoby ich poliali napalmom. Alebo dokonca fosfor spolu so sírou. A všetko sa rozhorelo ako miliarda zápaliek naraz.
  A ako sa táto hmota rozsvieti. A koľko kvílení, kriku a nadávok z toho všetkého naraz.
  Elfaraya štekala:
  - Nemajte zľutovanie s orkmi
  Zabite ich bastardov...
  Ako rozdrviť ploštice domácej -
  Trhať ako šváby!
  A vezme si holé prsty na nohách a vypustí blesky. A prosím veľmi veľkého trolla. Zoberie a vzlietne. Predstavte si, že dinosaura vyhodili do vzduchu.
  Ryšavý partner zaškrípal:
  - Toto je ghúl!
  Elfaraya v odpovedi s holým opätkom vydávajúcim bublinu magoplazmy vykríkla:
  - Máme odpoveď pre ghúlov!
  Ohnivý bojovník zakričal:
  - A bude mu rakva a pozdravy do venca!
  Elfaraya poznamenal:
  - Veniec môže byť pohrebný aj vavrínový! Tak sa príliš nevzrušuj!
  Ryšavá princezná zarevala, vystrelila tiež blesk z pupka a zrazila tých pár preživších orkov:
  - Pripravili sme pre nich niečo ťažšie ako veniec!
  A teraz si to vezmú bojovníci, všetkých stotisíc dievčat, a na príkaz Elfaraia vyskočia a vykrútia svoje holé, svalnaté nohy vo vzduchu. V dôsledku toho sa zdvihne búrka a skutočná magická búrka. A príde vlna kolosálnej sily a miliónty hriadeľ magickej cunami.
  Výsledkom je, že poslední orkovia sú zničení a úplne sploštení.
  Vyprážali sa a stali sa z nich kotlety.
  Elfaraya s pátosom hovorí:
  - Hymna vlasti v srdciach, spievame,
  Všetko vo vesmíre urobíme šťastím...
  Zoberme si legendárneho Mohameda,
  Nebo a zem sú vo veľkej moci!
  
  PILOT ŠKRÍTKA PROTI SASHKE
  Do jedného z alternatívnych vesmírov počas druhej svetovej vojny dorazil elf. Vstúpil do japonského letectva a vďaka tomu sa tam stal esom číslo jeden. Elfovia sú predsa veľmi schopní, rýchli, obratní, silní. Majú reakciu a všetky reflexy oveľa lepšie ako ľudia a navyše magickú víziu bitky. Keď elf vidí, čo urobí nepriateľ.
  Skrátka, škriatok, ktorý si dal prezývku Conan, zostreľoval lietadlá s takou ľahkosťou, akoby rozbíjal semená.
  A vďaka nemu Japonsko vyhralo námornú bitku pri Midway. Veľké víťazstvo malo vplyv na celý priebeh druhej svetovej vojny. Po prvé, Japonci sa konečne chopili iniciatívy v Pacifiku. A ich flotila bola schopná zachytiť Havajské súostrovie, keď získala veľmi silnú pozíciu a dokončila výstavbu obranného obvodu na moriach.
  To však nemuselo mať rozhodujúci význam, keby sa po týchto víťazstvách samuraji nerozhodli otvoriť druhý front proti ZSSR.
  Na Ďalekom východe nasledoval prekvapivý útok. A vojská Ríše vychádzajúceho slnka zaútočili aj na Vladivostok. Napriek tomu, že hrozba útoku militaristického Japonska po triumfe v Midway sa stala celkom reálnou, pomocou úplatkov a zrady agenti Mikado presvedčili velenie Vladivostoku, aby nepriviedlo jednotky do plnej bojovej pohotovosti. Výsledkom je, že Damoklov meč už priniesli a hodujú v reštaurácii. Major Stalingradova chytil mladého dôstojníka za vlasy, bola o hlavu vyššia ako on a zjavne silnejšia:
  - Aký borec a pijan! Prečo máte taký rozpadnutý tím! Tento chlap vyzerá skôr ako palubný chlapec než ako dôstojník. Možno na začiatok dobre rozfúkať, aby vyšiel všetok chmeľ.
  Plukovník Palatsev bol v rozpakoch:
  - Toto je Sasha Sokolovsky. Do kurzov ho posielali priamo zo Suvorovovej školy podľa skráteného programu. Je to ešte celkom chlapec, o dva mesiace má narodeniny pätnásť rokov.
  Stalingradová sa nepríjemne zaškerila:
  - Wow! V štrnástich rokoch a už dôstojníkom! To je to, čo robí vojna! A to som nevedel, že mlieka už dostávajú plnohodnotné tituly.
  Paltsev pokrčil plecami.
  -Vo vojne deti vyrastajú skoro! Navyše sa mu stal príbeh, ako napísal najlepší príbeh o obrane Moskvy, a Žukov si to všimol a poradil mu, aby preložil chlapca z kadetov na dôstojníkov.
  Stalingradová sa stala láskavejšou týmito slovami:
  - Dobre! Že nie je hlúpy. - vyhrážala sa ako učiteľka prstom. - Vo všeobecnosti to nie je zlé, ale už žiadne pitie! Cítim to a môj nos je ako pes, okamžite pod tribunálom! - Silná žena, zrelá, no nestrácajúca sa atletická harmónia a sviežosť, zapichla prst do plukovníka. "V skutočnosti za to zaplatíš. Už muž v strednom veku, ale chová sa.
  Palatsev nahnevane zakašľal:
  "V skutočnosti mám tridsaťtri, ale už som bol sedemkrát ranený, takže vyzerám starý...
  Stalingradová chcela niečo povedať v reakcii, keď zrazu predvečerné ticho prelomil príšerný rev. Akoby z neba padali ťažké balvany, okenné sklo naraz prasklo. Črepiny krúp búšili po stole a dokonca dopadali do rúk a tvárí opitých dôstojníkov. Stalingradová kričala ako veliteľ:
  - Všetci okamžite von.
  Paltsev v odpovedi zakričal tak, že si takmer roztrhol hlasivky:
  - Toto sú dvanásť a osemnásťpalcové náboje! Japonské bojové lode s najväčšou tonážou sa zdajú byť na love, čo znamená.
  Stalingradová rozčúlene narazila čižmou do steny. Od štuchnutia s dôvtipnou, mimochodom, trofejnou topánkou, dlaždica praskla:
  - Začalo, ale nie tak, ako sme plánovali! Vôbec nie! Sakra, musíte okamžite vziať eskadru na more a potopiť flotilu krajiny bojovníkov s prižmúrenými očami.
  Kapitán prvého stupňa (inak plukovník) padol na všetky štyri a zamrmlal:
  - Zbrane sú len na mojom torpédoborci a na niekoľkých malých korytách. Ani nemáme odpoveď.
  Stalingradová ukázala tvrdú päsť:
  -No, ty a somáre! Bojovníčka s modrými vlasmi ako tsunami zúrila. - Ale mali by ste mať pobrežné delostrelectvo! Veď nie všetci boli poslaní na západný front, rovnako ako letectvo. Veď o tom, že Japonsko môže kedykoľvek vstúpiť do vojny, sa hovorí už roky.
  Chcel povedať, že už bol dosť zranený Palatsev, ale opäť to zaburácalo, úlomky padali. Siréna kvílila a varovala pred príletom lietadiel. Plukovník námorných síl s veľkými ťažkosťami vstal a zakričal, čím zablokoval rachot Stalingradova:
  - Máme letectvo a pobrežné batérie, aj keď nie v kompletnej súprave, sú k dispozícii. Poďme si odpovedať!
  Pilot zavrčal, keď bežala ulicami:
  - Len by som bežal k svojmu bojovníkovi a zasadil by som týchto samurajských bojovníkov, nebude to stačiť. Stále budú platiť za Tsushimu a Miduen.
  Sashka Sokolovsky, vo sne už dôstojník, a nie otrok, ktorému odrezali polovicu ucha, súhlasil:
  - Áno, zaplatia! Áno, aj s percentami!
  Ozvali sa výbuchy a oneskorené cvrlikanie protilietadlových zbraní. Vo všeobecnosti bola väčšina protivzdušnej obrany Vladivostoku stiahnutá v štyridsiatom prvom roku, aby sa posilnila obrana Moskvy, takže sa zdalo, že viacnásobné body kolónie komárov v krajine vychádzajúceho slnka nevenovali veľkú pozornosť. k takémuto "hluku". Japonské strmhlavé bombardéry zhadzovali jarné "darčeky" s prenikavým škrípaním. Úder zasadil mestu aj flotile. Japonské lietadlá nie sú príliš veľké, ale svižné, ale bojové lode sú naopak mohutné. Tu je najväčší z nich dokonca stiesnený v oceáne, dĺžka je tristo metrov a delá majú 460 milimetrov. Američanom sa zatiaľ nepodarilo potopiť žiadnu z týchto krás a preživší spolu s krížnikmi ničili pobrežie. Silne to pripomínalo podlý útok Krajiny vychádzajúceho slnka 27. januára 1904. Len vtedy nebolo letectvo.
  Paltsev mal pocit, že sa dusí od behu. Nie je to superman, ale jednoduchý človek s chorými pľúcami, zachytený v ťažkej situácii. Ale Victoria Stalingradova ho o veľa nepredbehla. Zaujímalo by ma, koľko má rokov, sotva vyzerá na viac ako tridsať, jej prsia sú veľké a ramená široké ako mužské.
  Stalingradová sa zrazu otočila a mávla rukou:
  - Neutekaj starec, nasleduj ma! - skríkla takou silou, že jej zvuková vlna udrela až do uší. - Dostaňte torpédoborec čo najskôr na more.
  Neďaleko duneli výbuchy, padali trosky, jeden z nich dopadol priamo na Stalingradovu a ona ho mechanicky zachytila rukami. Terminátorka sa cítila ako brankárka, ktorá úspešne vyhrala pokutový kop, úlomok bol guľatý, teplý a vyzeral ako lopta. Victoria zrazu pocítila, ako jej po rukách steká niečo tekuté. Dievča sa pozrelo na úlomok a potom aj jej železnému bojovníkovi, zocelenému troma rokmi vojny (Spolu so španielskymi a civilnými ich bude viac) liezla do hrdla nevoľnosť. V rukách mala detskú hlavičku. Úbohé dievča (toto vidno z krátkych vrkôčikov s vydlabanými očami. Stalingradová opatrne položila hlavu na popraskaný asfalt a prekrížila sa:
  - Nemal si čas hrešiť, nie žiť! Niet však väčšieho hriešnika ako Boh, preto niet väčšieho hriechu ako ľahostajnosť voči utrpeniu detí.
  Opäť rev a úlomky, jeden zasiahol dievča do topánok a poškrabal kožu. Stalingradova sa už chcela otočiť a ponáhľať sa čo najrýchlejšie na dráhu, kde jej MIG trpezlivo čakal na agresívnu hostiteľku, ale ...
  Pohľad bojovníka, ostrý ako čepeľ dýky, rozpoznal neznesiteľnú grimasu bolesti na tvári kapitána prvej hodnosti Vladimiroviča, keď jeho horná časť odrezaného tela vyletela vyvrhnutá tlakovou vlnou. Samotné dievča sa úlomku ledva vyhlo. Hoci je to dievča, prvýkrát sa chopila zbraní ešte v rusko-japonských časoch Mikuláša II. Už sa svojho času nejako chytila za tvár, dokonca aj počas medzinárodnej bitky v Španielsku. V dôsledku toho zostala hlboká jazva, ktorá na dlhú dobu kazila jej vzhľad. Plus zatknutie a poslanie plukovníka do koncentračného tábora. Pravda, práve na Sibíri na mieste ťažby dreva sa jej zoznámil s jedným veľmi silným čarodejníkom, ktorému sa pomocou mastí a vzývaním duchov podarilo vyliečiť, ako keby nikdy nebol, túto ranu a niekoľko ďalších. Jazvy dostali počas bojov s Japoncami, Nemcami, Bielymi Čechmi, vojskami Kolčaka, Denikina, Wrangela. A naučila ju veľa, takže Stalingradova, zdá sa, patrila k vyvolenému druhu ľudí.
  Dostala príležitosť odísť v predstihu pomocou ženských kúziel, a tak ju napriek ťažkému článku dostali pod amnestiu. Zmyslom samozrejme nie je ani tak presvedčiť muža, ale zabezpečiť, aby sa o tom organizátor párty nedozvedel. A podvodníkov všetkých druhov je toľko, že ich šmejd, šmejd a šmejd, ženie ďalej. Takže naozaj nezrýchlite, ak je vám vaša kariéra drahá.
  To znamená, že Japonsko má veľkú výhodu v pechote, letectve a dokonca aj v tankoch. No, v tankoch je to z našej strany kompenzované kvalitatívnou prevahou a zvyšok je oveľa horší. Hoci ak si vezmete ručné zbrane, Japonsko tiež zaostáva v počte guľometov, väčšinou má zbrane. Divízie Ďalekého východu sú však slabo vybavené samopalmi. Nie je dostatok strojov pre každého. Takže ... Pokiaľ ide o kvalitu, v pechote nie je žiadna prevaha, skôr, čo je horšie, všetci najlepší dôstojníci sú presunutí na sovietsky front, tu sa na najhoršie jednotky spravidla nestrieľajú, majú minimum vojenského výcviku. To znamená, že vojna začína, v mimoriadne nepriaznivej situácii pre ZSSR. A nemálo novovytvorených rezerv bude vyhodených na východ...
  Stalingradová sa zrazu pustila do požiaru. Zbombardovaná mestská nemocnica bola v plameňoch. Obraz je skutočne apokalyptický a ženy, deti a starí ľudia horia zaživa. Tu dieťa padlo rovno do ohňa a všade naokolo sa ozýval strašný rev a stonanie.
  Stalingradová pocítila v hlave trúby archanjelov a vrhla sa do plameňov. Ohnivé jazyky olizovali dievčaťu holé ruky a otvorenú tvár, ale pilot sa pohyboval tak rýchlo, že sa jej podarilo dieťa chytiť a vytiahnuť ho z objatia skazy.
  Dievčatko vyskočilo a na koži pocítilo len jemné svrbenie a vrhlo pohľad na dieťa. Žiaľ, už bolo neskoro, chlapec sa udusil, plamene mu vtrhli do pľúc, na okrúhlej tvári sa mu popálili popáleniny. Takéto roztrhané pľuzgiere na koži sú jemnejšie ako púčiky sedmokrásky. Stalingradová kričala:
  - Tu je ľudský chaos!
  Čižmou narazila do kopy odpadu, potom sa ponáhľala pomôcť, koho ešte možno zachrániť. Bolo to ako kobra tancovať medzi plynovými horákmi, dievča sa veľmi bizarne vykrúcalo a tancovalo. Popálila sa, čižmy sa jej roztopili, tunika zuhoľnatená, no ona ďalej tvrdohlavo bojovala o každú slzu dieťaťa, o každý úder malého srdca, o každý krehký život, no pre krajinu taký potrebný! Čižmy sa rozpadli a teraz dievča tancovalo vo víroch plameňov s holými, očarujúcimi nohami. Bola mučeníčkou, ale nielen mníškou, ktorá sa mučila pôstmi a bičom, čo neprospieva ani Bohu, ani ľuďom, mučeníkom-bojovníkom zachraňujúcim konkrétne životy. Nohy bojovníčky boli pokryté vrstvou malých pľuzgierov, no od bolesti sa pohybovali ešte rýchlejšie a presnejšie.
  Kapitán lekárskej služby vytiahol z tašky veľké topánky a zakričal na ňu:
  - Vezmi si ich, rýchlo si ich obleč! Ty, tancujúci na plameni, sa staneš mrzákom.
  Bojovník v hodnosti majora okamžite odpovedal:
  - Je lepšie stať sa fyzicky mrzákom, ako byť morálne čudák! Ani sekundu pre seba, všetko pre čelo, všetko pre víťazstvo!
  Kapitán lekárskej služby odpovedal:
  - Toto je skutočný sovietsky muž!
  Stalingradová pošliapala plameň a prekliala:
  - A čo stojíš, zachraňuj ľudí!
  Kapitán si vzdychol.
  - Mám protézy, namiesto nôh!
  Stalingradová vytiahla ďalšie dievča s polopopálenou tvárou a v bezvedomí a zúrivo kričala:
  Aký krutý je Boh!
  Kapitán pokrčil plecami.
  Nie je to vina Boha, ale ľudí!
  Stalingradová veľmi rozumne a sebavedome namietala:
  - To je to isté, ako keby ste povedali - nie rodičia za to môžu, ale deti!
  Kapitán chcel niečo povedať, ale oblaky dymu sa mu dostali do hrdla a nahnevane zakašľal.
  Bombardovanie utíchlo, no ostreľovanie pokračovalo. Lodné delá majú slušnú zásobu nábojov, paľba však teraz smerovala skôr na odzbrojené sovietske plavidlá. Yamamoto pochopil, že dominancia na mori prenesie iniciatívu v tejto vojne na Japonsko na dlhý čas. A stavať lode je tento proces drahý a dlhý, hoci napríklad ponorky sa možno ľahšie pečiatkujú. S tým treba, samozrejme, tiež počítať, no dôležité je rozbiť štruktúru. Admirál Jamamoto, najmocnejší muž Japonska po cisárovi Hirohitovi, sa cítil ako boh. Skutočný boh, takže náboženstvo krajiny vychádzajúceho slnka učilo, že najlepším spôsobom zbožštenia je vojenská zdatnosť! A teraz mohol veľký veliteľ svojvoľne mučiť a kaziť priestor okolo seba. Nad Vladivostokom sú dlhé kilometre husté čierne oblaky dymu, horia tu sklady ropy a palivové sklady. Stovky, tisíce ľudí horia, do pekla, no, ako sa potom nemôžete cítiť ako boh, ktorý sa pomstil Rusom za stáročia ponižovania, veľký národ je nútený tlačiť sa na rad ostrovčekov tak maličkých v porovnaní s rozlohy Ruska. Teraz sa ruská flotila potápa a na rozdiel od peruánskeho prístavu neopustia ani jedno plavidlo.
  Počas bitky o Khalkhin Gol Jamamoto navrhol zasadiť podobný úder Vladivostoku, pre ktorý bol vypracovaný podrobný plán. Hitler však nečakane uzavrel mier so Stalinom. Vo všeobecnosti, idiot Hitler, začal masaker Židov a tým proti sebe postavil Poľsko aj krajiny Západu. A prečo to potreboval? Chceli ste získať židovské bohatstvo? Ale bolo lepšie stať sa najprv svetovou veľmocou, poraziť ZSSR a možno až potom ďalšie krajiny. Západ je ľahšie vyhrať vďaka tomu, že jeho mentalitu oveľa menej charakterizuje fanatizmus a sklon k sebaobetovaniu. Je známy aspoň jeden prípad vrážania amerických pilotov? Je pravda, že došlo k niekoľkým kolíziám, ale s najväčšou pravdepodobnosťou ide o nehodu. Rusi sú fanatickí, čo je zvláštne, pretože pravoslávna viera neschvaľuje samovraždu a už vôbec neberie do úvahy, že cestu do raja si človek môže zarobiť zbraňami. Vo všeobecnosti je Kristovo učenie mimoriadne hlúpe a nepraktické. Jamamoto čítal Bibliu a žasol nad hlúposťou ľudí, ktorí považovali za takého pacifistického Boha. Napríklad učí: udrú ťa po pravom líci - otoč sa doľava, pýtajú si jednu košeľu - daj dve, miluj svojho nepriateľa! Len duševne chorý človek môže považovať Krista za Boha. Takéto náboženstvo je dobré len pre otrokov, spútaných vazalov. A musela tomu veriť celá Európa a polovica sveta. Je pravda, že Ježišovo učenie, napriek tomu, že odmieta zásadu Starého zákona, oko za oko, a učí vás milovať svojich nepriateľov, nezabránilo Britom dobyť tretinu celej planéty a vytvoriť tzv. najrozsiahlejšie impérium v dejinách ľudstva. A to aj napriek religiozite Británie, kde sa Boh spomína aj v štátnej hymne. Je zvláštne, že americkí prezidenti prisahajú na Bibliu, no napriek tomu bombardovali japonské mestá napalmovými bombami a zaživa upálili tisíce žien a detí. Navyše, civilisti boli zabití nie náhodou, ale úmyselne, bola to taktika terorizovania civilného obyvateľstva: podkopávanie ľudských a ekonomických zdrojov. Ale Japonci ešte nezbombardovali USA. Ale budú! A samurajom pripisujú aj zvláštnu krutosť. Koniec koncov, on Yamamoto, ak by chcel, mohol preraziť s bombardérmi do amerických miest, najmä po porážke yankeeskej flotily pri peruánskom prístave. Áno, Európania sú morálni bastardi. Majú zvrátené chápanie, vieru, učenie a nerobenie! Nie tak v Japonsku! To, čo nás učia, to robíme. Neexistuje nič také, ako by Boh povedal, otoč druhé líce, no jeho služobníci úmyselne zabíjali malé deti. Áno, vo všeobecnosti viera, že Boh je jeden a Všemohúci, nemôže byť pravdivá. Ak by bol sám, potom by sa samozrejme postaral o to, aby ho ľudia uctievali správne, vo viere a pravde a mali jedinú doktrínu. A tak sa každý modlí ako chce, čo chce. A svet je príliš škaredý a nesprávny na to, aby ho stvoril jediný Všemohúci Boh. Koniec koncov, každý zodpovedný vládca sa v prvom rade usiluje o poriadok a spravodlivosť. Chce, aby na prvom mieste boli silní, múdri, ušľachtilí, čestní a ostatní sa buď opravili, telesne a duchovne rástli, alebo... Ak je však Boh všemohúci a Stvoriteľ vesmíru, potom by sa vytvárať telesné a duševné čudá . Napokon, prečo je cisár niekedy nútený znášať slabosti ľudí ako samozrejmosť? Pretože niet iného východiska, nedokáže bez mihnutia oka zmeniť čudákov na pekných mužov a zo zbabelcov odvážnych. Ale keby som mohol, okamžite by som to urobil!
  Bohužiaľ, musím prijať to, čo je, a zaoberať sa ľudským materiálom, ktorý som dostal ako daný. Od koho ho však dostal, je iná otázka. Áno, a samotný cisár má slabiny: je to len človek - starne, je chorý, chátra. Zvláštne je, že božský cisár často žije menej ako obyčajný sluha, má menej zbraňových schopností ako väčšina generálov a mnoho vojakov. No, čo je v ňom od Všemohúceho Boha. Ale biela nie je o nič lepšia! V celej histórii Európy nebolo hroznejšieho a úspešnejšieho dobyvateľa ako Hitler. Áno, je skutočne symbolom vojenskej zdatnosti bielych ľudí! A napriek tomu, najväčší veliteľ všetkých čias a národov, nemohol ani dokončiť gymnázium, získať stredoškolské vzdelanie, ktoré je v Japonsku povinné!
  Navyše Hitler nebol prijatý do armády, zo zdravotných dôvodov. Zvláštne je, že tento nadšenec kultu sily, lev vojny, sa ukázal byť natoľko fyzicky slabý, že ani v Nemecku, kde je na každom stanovisku vojenské stanovište, ho nepovolali ako radového. Aká je Európa zdegradovaná.
  Stalin, ďalší z najvýraznejších politikov našej doby, však tiež nemal stredoškolské vzdelanie, bol to pecka. A zaujímavé je, že tiež nebol povolaný do armády, zo zdravotných dôvodov. Zaujímavé, zhodou okolností dvaja zlomyseľní nepriatelia nemali stredoškolské vzdelanie, zo zdravotných dôvodov neboli povolaní na vojenskú službu, mali otcov opilcov a aj Hitlerov otec pracoval najskôr ako obuvník!
  Tu je taká náhoda, zvláštna, zlovestná. Goering Hitlerova pravá ruka taká nie je. Pochádza zo šľachtickej rodiny, Göringov predok bol zástupcom súčasného vládcu Nemecka Bismarcka. Goering je obchodník, oligarcha, aristokrat a pragmatik. Tiež vidia, že je možné, aby nahradili posadnutého Fuhrera. Aj Amerika a Británia, aj keď tajne, chcú skoncovať s Ruskom, bez ohľadu na vládnuci režim, ale chcú skoncovať s komunistami, ktorí popierajú samotný koncept súkromného vlastníctva, a to natoľko, že dokonca privierajú oči pred prílišným posilňovaním. Nemecka.
  Nemecko je však geopolitický konkurent, ale konkurent v rámci kapitalistických a aristokratických pravidiel hry a boľševické Rusko je absolútne cudzie a nepriateľské. Je dokonca prekvapujúce, že od štyridsiateho prvého sám Churchill ponúkol Stalinovi pomoc, a to so všetkou jeho antikomunizmom, tradičnou, anglickou nenávisťou voči Rusku. Veď Nemecko pod červenými je vojnový kôň zapriahnutý do sovietskeho voza a ZSSR pod hnedými je večná partizánska zóna. Fanatickí boľševici sa predsa nezmieria a rozpútajú zdĺhavú partizánsku vojnu, ktorá tak vyčerpá Tretiu ríšu, že všetky sny o ďalšej expanzii zmiznú ako dúha po búrke! Rusko pod Nemeckom, lepšie ako Nemecko pod Ruskom! Keď to pochopíme, je jasné, prečo USA a Británia hľadajú cestu von z vojny.
  Jamamoto je pragmatik, bol vo vojne s USA a Britániou. Ale tieto dve ríše samotné vyprovokovali Japonsko uvalením embarga na dodávky ropných produktov. Krajina vychádzajúceho slnka totiž nemá vlastné studne a mnoho iných surovín. Japonci vyjednávali, Američania naťahovali čoraz ponižujúcejšie požiadavky.
  A zároveň sa Yankeeovia, vyvolávajúci vojnu, vôbec nestarali o uvedenie armády a námorníctva do bojovej pohotovosti. Pokušenie sa ukázalo byť príliš veľké, o to viac svitla nádej, že Moskva je na spadnutie a Nemecko a jeho spojenci prídu na pomoc. Okrem toho existovala nádej, že Spojené štáty, keďže sú stále relatívne demokratickou krajinou, veľmi závislou od verejnej mienky, ak sa vojna bude naťahovať, nebudú chcieť prelievať krv na ostrovy iných ľudí. Vskutku, prečo by obyčajný americký občan dostával so svojimi príbuznými zinkové rakvy, ak nehovoríme o ochrane územia samotných Spojených štátov a dokonca o platení pomerne veľkých vojenských daní! Možno preto prehralo cárske Rusko, ktoré malo viac vojakov, no ruský ľud nepovažoval Mandžusko za svoje územie a nechcel krvou a potom platiť za abstraktné záujmy. Bohužiaľ, Hitler nevzal Moskvu, jednak pre nepripravenosť na krutú zimu a jednak pre fanatizmus charakteristický pre boľševikov. Avšak nielen boľševici, ruský ľud je náchylný k sebaobetovaniu pre veľké ciele. Veď prvé vzduchové baranidlo vyrobil Rus Messer. Je dokonca prekvapujúce, že to neurobil kvôli hodinám raja, ale kvôli vlasti. Aj keď... Messer je sčasti hlupák, predsa len je majstrom leteckej akrobacie, vynálezcom, konštruktérom a samozrejme živý by vlasti priniesol oveľa väčší úžitok. Možno sa Yankeeovia až tak nemýli, opakujúc princíp: hlavná vec v boji je prežiť! Mŕtvi už predsa nemôžu zabíjať!
  Admirál Naumo poznamenal:
  - Už sme spotrebovali viac ako dve tretiny munície. Zbrane sú veľmi horúce, sú naliate vedrami vody!
  Jamamoto skrížil prstom vo vzduchu a povedal tichým, mierne chrapľavým hlasom:
  - Myslím, že zbrane vydržia poslednú tretinu nábojov. Hoci nie, knokaut až deväťdesiatpäť percent.
  Admirál Naumo pokrčil plecami a utrel si pot z čela.
  - Stojí za to dať v prvý deň všetko najlepšie?
  Jamamoto zaťal päste.
  - Náklady! Samozrejme, že to stojí za to! Zaskočili sme Rusov, ako to bolo v roku 1904, Nemcov v roku 1941, ale Stalin velenie tvrdo potrestá a to sa už nebude opakovať. Treba teda využiť to, že dračí chvost zaspal. Vlastne Stalinovi rozumiem, vojna s Nemeckom pohltila jeho pozornosť natoľko, že sa prestal starať o Ďaleký východ. A jeho okolie bez vodcu sa bojí prevziať iniciatívu. Tu sme premeškali náš úder. Rovnako ako Američania. Všetkým bolo zrejmé, že záležitosť sa pripravuje, mraky sa zhromažďujú, čoskoro udrie hrom, ale ...
  Naumo sa dotkol rukoväte samurajského meča visiaceho na jeho opasku, alebo ako sa to bežne nazýva katana:
  - Rusi vždy konajú neskoro! Vojna nebude príliš dlhá a dostaneme sa až k Uralu.
  Jamamoto zdvihol oči k nebu.
  "Nech nám v tom pomáhajú bohovia, ale ja si to nemyslím!" Učia sa rýchlo, Khalkhin Gol ukázal, že úroveň Rusov je vyššia ako počas vojny v rokoch 1904-1905. Okrem toho vám prezradím tajomstvo. Náš tajný agent vo Vladivostoku trochu pomohol, že pomerne silné pobrežné delostrelectvo nemalo náboje a lietadlo nedokázalo včas vzlietnuť. Toto je tajná vojna.
  Naumo bol prekvapený:
  - A kde sa pozreli SMERSH a NKVD?
  Yamamoto sa zachichotal a potriasol prstami.
  "Najhoršie kádre Ruska slúžia tu na Ďalekom východe, tí, ktorí sa boja zomrieť na sovietsko-nemeckom fronte, sa usilujú o Vladivostok. Preto je tu oveľa jednoduchšie nájsť zradcu alebo blázna na vrchole, ako aj samoúčelného človeka. A NKVD je tak zvyknutá odhaľovať vymyslené konšpirácie, že si už skutočných zradcov nevšíma. Takže je celkom možné pracovať. Mimochodom, ak niekoľko generálov prešlo na stranu Nemcov, napriek tomu, že ich rodinám, príbuzným a priateľom za to hrozí poprava, je celkom možné podplatiť niekoho zhora. Alebo ho použite v tme, čo je ešte lepšie. Takže sme urobili veľa práce. My Japonci sa vo všeobecnosti vyznačujeme dôkladnosťou v premýšľaní nad vojenskými operáciami a zohľadňovaním všetkých maličkostí.
  Naumo si pošúchal rukoväť katany.
  - Správny! Ale hanba Khalkhin Gol vyvoláva pocit horkosti a silnej mrzutosti! Ako by sme mohli...
  Yamamoto utešoval:
  - Bolo viac Mandžuov ako Japoncov a vo všeobecnosti je nemožné neustále vyhrávať. Musím poznamenať, že na našej strane však nebojovali najlepšie jednotky a Rusi mali veľkú výhodu v letectve a tankoch.
  Naumo napoly vytiahol svoju katanu.
  - Nie sme ospravedlnení! Samuraj sa nikdy nebude odvolávať na tupú čepeľ a unaveného koňa, veľa nepriateľov a slabú zbraň!
  Yamamoto opravené:
  - Samuraj samozrejme nie, ale muž bohužiaľ áno! Ľudia majú tendenciu robiť chyby!
  Yamamoto bol rozptýlený a niečo zakričal do potrubia a potom pokračoval:
  - Samuraj sa nikdy naozaj neohne! Ide do barana a proti prúdu.
  Naumo prikývol.
  - Naozaj! Ale bojovali sme s USA a britským levom.
  Jamamoto poklepal prstom na kormidlovňu.
  - Áno! Pravda, ale USA dostali po zuboch, Británia prišla o svoje kolónie a Nemecko malo problémy. Chceli sme stiahnuť čo najviac síl zo západu Ruska, aby sme Wehrmachtu uľahčili prechod do ofenzívy. Úder bol naplánovaný na máj, v čase, keď cesty vyschli, ale Američania zabránili.
  Naumo vytiahol katanu a sekol ju do vzduchu:
  - Smrť USA! Vždy zasahujú do Japonska.
  Yamamoto sa šibalsky uškrnul.
  - Samozrejme, nie vždy, napríklad keď sme prvýkrát bojovali s Ruskom, Yankeeovia nám veľmi pomohli s pôžičkami, ako aj dodávkami zbraní. Viac ako polovica našej flotily bola vyrobená z peňazí Spojených štátov a Británie a v ich vlastných lodeniciach. Amerika teda nie je vždy zlá, ale nie v tomto prípade.
  Naumo sa prekvapene spýtal:
  - A prečo?
  Yamamoto blahosklonne vysvetlil:
  - Kŕdeľ diaľkových bombardérov prerazil do Tokia a zasadil zákernú ranu hlavnému mestu pomocou napalmových bômb. Zhoreli stovky drevených domov a cisár nariadil za každú cenu presunúť zónu kontroly preč od hlavného mesta. A v prvom rade dobyť bojový komplex amerických základní na súostroví Midway, najbližšie k japonským kostrám. A podarilo sa nám to!
  Nauma zamával mečom vo vzduchu:
  Stále sme vyhrali!
  Jamamoto prerušil:
  -Aj medzi bielymi sú chytrí! Niet divu, že cisár vo svojej kancelárii dal Napoleonovu bustu. Ale bol tu ešte jeden Caesar, povedal: je ťažšie udržať porazených ako vyhrať. V tomto prípade to platí v prvom rade pre nás. Nauma reprodukoval osmičku s mečom:
  Rozumiem rozumom, ale srdcom!
  Jamamoto vstal a potľapkal kolegu po ramene.
  - Áno, nehnevajte sa, v tomto prípade odchádzame, aby sme sa vrátili. Porazíme ZSSR a opäť sa ponáhľame do USA a Angličanov, ale už spolu s Nemcami a cestovinami.
  Admirál Nauma takmer nepostrehnuteľným pohybom schoval katanu do puzdra a zašepkajúc zašepkal:
  -Budúcnosť je dobrá, ale prítomnosť je lepšia! Počuť na lietadlových lodiach, celá zásoba bômb bola vyčerpaná a na ...
  Yamamoto krátko objednal:
  - Poď na palubu a rozhliadni sa, za pol hodinu sa otočíme a odídeme na našu najbližšiu základňu.
  Nauma mu zapískal cez nos:
  - Počúvajte veliteľa!
  Admirál vyskočil a držal dvere, aby nezabuchli. Kým jeho kroky utíchli, z dverí vykĺzol tieň, kráčala po špičkách a zhodila prikrývku.
  No, čo je otázkou času, a láska je noc.
  Sasha Sokolovsky sa medzitým vyšplhal do stíhačky LAGG-5.
  Chlapec chcel bojovať. Vyletel, aby sa stretol s impozantným Conanom. Preto je to sen, že existujú neskutočné náhody.
  Conan už zostrelil päťstošesťdesiat amerických a britských lietadiel. A prekrížil zobák so sovietskymi esami.
  Netuší však, aké prekvapenie ho čaká.
  Sám Sasha Sokolovsky je proti nemu.
  Chlapec je v plavkách sám, je to pohodlnejšie a racionálnejšie. Ponáhľa sa do krutého boja.
  Jeho rivalka Konan je tiež svetlovlasá a vyzerá ako asi štrnásťročný chlapec, len veľmi pekný a s výraznými svalmi.
  Obaja chlapci sú terminátori.
  Začnú po sebe strieľať z veľkej diaľky. A zároveň uhýbajú.
  Vyhnite sa výstrelom.
  Sasha kričí:
  - Za vlasť za Stalina!
  Conan zareval:
  - Za Japonsko, za cisára!
  Hoci to vôbec nie je samuraj, ale elf. Tu je chlapec Conan, ktorý zráža sovietske auto.
  Saša odpovedá symetricky - odsekáva toho japonského.
  Obaja bojovníci si zaslúžia byť hrdinami.
  Buď sa hrnú, potom sa rozpŕchnu rôznymi smermi, ale ani jeden nedokáže zvrhnúť toho druhého.
  Sasha kričí:
  - Bojujte s odporným zbabelcom!
  Conan odpovedá:
  - To si ty zbabelý boj!
  Opäť sa zbiehajú. Takmer sa vrazili do seba, ale opäť sa rozpŕchli rôznymi smermi. Nie, nikto nemôže nikoho udrieť. Toto, žiaľ, pre nich nie je možné.
  A opäť sa rozutekali.
  Sasha zavrčal:
  - Za svätú Rus!
  Conan zareval:
  - Nie, Japonsko je svätejšie!
  Sasha zapískal a odpovedal:
  Ale ty nie si Japonec! A dokonca ani človeka!
  Conan zavrčal s vycenenými zubami:
  - A kto som ja?
  Sasha úprimne odpovedal:
  - Ste z akýchsi svetelných elfov!
  Conan sa zachichotal a odpovedal, čím prerušil ďalšie sovietske lietadlo:
  - Tak to poznáš!
  Sashka s úškrnom perlových zubov poznamenala:
  - Viem veľa!
  Conan potom navrhol:
  - Poďme to urobiť! Pre mňa osobne je táto vojna skôr hrou a zábavou, aj vy ste dieťa dvadsiateho prvého storočia! Čo chcete pre druhú svetovú vojnu?
  Sasha logicky poznamenal a zrazil japonské auto:
  - Pochádzam z Ruska a pred Ruskom bol ZSSR. Takže môžem povedať, že bojujem za svoju vlasť!
  Conan sa zasmial a poznamenal:
  - A vymyslel ma japonský elf Conan a nakreslil som to anime. Preto bojujem za Japonsko. Tak toto je do istej miery aj moja vlasť!
  Saša opäť poslal na zblíženie. Strieľali spoza všetkých samopalov, ale nedokázali sa navzájom zasiahnuť.
  Došla im munícia.
  Conan navrhol:
  - Poď! Vy aj ja odchádzame z druhej svetovej vojny! Ja som vo svojom svete a ty si vo svojom ... A nechaj udalostiam voľný priebeh!
  Sasha odpovedal:
  - Nie, to nebude stačiť! Japonsko už zaútočilo na ZSSR a vytvorilo s tým problémy. Alebo to urobíme tak, aby ste boli v druhej svetovej vojne, ako keby nebola. Alebo tu zostanem bojovať!
  Conan sa zasmial a odpovedal:
  - Čas pre nás oboch v druhej svetovej vojne sa kráti! A vraciame sa do našich svetov! Pokiaľ ide o zmenu, uspel som viac ako vy, mladý dôstojník, pretože som elf! Áno, nepustili vás hneď za kormidlom lietadla!
  Sasha zavrčal:
  - Buď pre...
  Ale skôr ako mal čas, vzbĺkol záblesk a obe lietadlá, pilotné esá, zmizli zo vzduchu.
  Potom vojna pokračovala bez dvoch bojovníkov z rôznych svetov. Jeden z karikatúr japonského anime a druhý chlapec, narodený v dvadsiatom prvom storočí, sa vrátili do svojich čias.
  Ale skutok sa už stal a Japonsko, ktoré porazilo Spojené štáty na mori, útočí na ZSSR z východu.
  Stalin je nútený presunúť značné sily na východ a odkladá ofenzívu pri Stalingrade. Pravdaže, operácia Ržev-Sychov stále prebieha, no s ešte menším úspechom ako v skutočnej histórii. Nemcom sa podarí odraziť ofenzívu sovietskych vojsk a spôsobiť im veľké škody.
  Pravda, v Afrike sa iniciatívy chopili spojenci. Ale kvôli nedostatku potreby zachrániť Paulusa z kotla, Rommel dostal ďalšie posily a vykonal veľmi efektívny útok na Američanov v Alžíri, pričom zajal viac ako päťdesiat tisíc vojakov a dôstojníkov.
  Veľké škody spôsobili nezhody v americkom velení a Roosevelt zmrazil presun vojsk do Afriky a všeobecne konštatoval, že pre Ameriku je najdôležitejší Tichý oceán.
  Časť americkej armády a väčšina priemyselníkov tiež trvali na zameraní sa na Japonsko.
  Vďaka tomu mohli v USA priaznivci izolácie preraziť projekt americkej neúčasti vo vojne v Európe. Wehrmachtu bolo dokonca ponúknuté prímerie.
  Hitler, ktorý mal problémy so zálohami, súhlasil s prímerím s Američanmi.
  Británia tiež nechcela bojovať bez Spojených štátov a tiež navrhla prímerie na rok.
  Fuhrer s tým súhlasil. V zime Nemci dokázali udržať front. Až pri Leningrade bola operácia Iskra korunovaná úspechom a koridorom sa podarilo preraziť.
  Nemcom sa v decembri podarilo úplne dobyť Stalingrad, ale ďalej nepostúpili.
  Koncom februára vykonala Červená armáda úspešný úder pri Voroneži a mohla výrazne postúpiť. Ale Mainstein protiúderom v marci dokázal obkľúčiť sovietske jednotky a obnoviť situáciu.
  Červená utrpela veľa škôd. A na chvíľu sa upokojil.
  Nemci medzitým vo februári vyhlásili totálnu vojnu. A spojenci prestali bombardovať a bojovať.
  V Tretej ríši dramaticky vzrástla výroba zbraní, najmä tankov.
  Fritz plánoval pomocou "tigrov", "panterov" a "Ferdinandov" rozhodnúť o výsledku vojny v ich prospech.
  Ale to samozrejme nestačilo. Zasadili hlavný úder v oblasti Stalingradu, pozdĺž pobrežia Volhy, v smere ku Kaspickému moru.
  Plán bol odrezať Kaukaz pevninou od zvyšku ZSSR. A potom presun do Baku pozdĺž kaspického pobrežia.
  Nemci zároveň vyvinuli diplomatické úsilie o zapojenie Turecka do vojny.
  Už dali principiálny sľub, že zaútočia, ak sa Wehrmacht dostane ku Kaspickému moru.
  Japonsko bolo stále vo vojne. Podarilo sa jej odrezať Vladivostok a dobyť Mongolsko.
  Samuraji majú veľa pešiakov a fanaticky bojujú. Tanky sú dosť slabé, ale sú ľahké, mobilné a ich výroba je lacná. A hlavne s dobrou premávkou.
  Sila nepriateľa je skrátka veľká. A Stalin nevie, čo má robiť.
  Zatiaľ je celá stávka na tridsaťštyri. Ale sú slabšie ako nemecké autá, najmä Tigre. KV tank je ešte horší a ťažší.
  45 mm kanón je zastaraný a 76 mm nie je dostatočne silný.
  Letectvo z praktického hľadiska nie je zlé. Najmä Jak-9 je však dosť slabý na zbrane.
  Nemci prirodzene stavili na Focke-Wulfa! Auto sa však ťažko ovládalo. Aj keď veľmi výkonný a rýchly.
  Začal prichádzať ME-309, rýchle auto so siedmimi odpaľovacími bodmi, ale tiež nie veľmi ľahké a ťažké. A to znamená s horšou manévrovateľnosťou.
  Viac-menej z nového vývoja boli úspešné Yu-188 a Yu-288, čo sú dobré bombardéry.
  A samozrejme sa začali objavovať prvé prúdové autá. Zatiaľ však nie masívne.
  Nemci začali ofenzívu až 15. júna, pričom presunuli masy tankov. A samozrejme, boli očakávané od samého začiatku. Bola vybudovaná silná obrana.
  Skutočná citadela.
  Navyše IL-2 pripravil pre Nemcov dobré prekvapenie v podobe malých kumulatívnych bômb.
  Ale to nestačí... Nemci boli stále silnejší. Nahromadili čoraz viac skúsenej pechoty, leteckej aj tankovej.
  Bez západného frontu sú nacisti silnejší vo vzduchu. V tankoch majú malú výhodu v počte, ale v kvalite kvôli ťažkým vozidlám.
  V delostrelectve ešte trochu viac hlavne zo ZSSR. Ale samozrejme, pokiaľ ide o kalibre, nepriateľ je vpredu.
  Zostáva len počítať so silnou obranou a odolnosťou sovietskeho ľudu.
  
  
  
  NAPOLEON VYHRAL POD VODOU
  Napoleon Veľký zaútočil na Hamiltona pred pár hodinami a podarilo sa mu ho poraziť skôr, ako sa Blucher priblížil. A potom porazil Bluchera.
  Za týchto podmienok sa Rusko na čele s Alexandrom Prvým rozhodlo nebojovať s Napoleonom. Rakúšania, ktorí sú s ním zrejme príbuzní, ponúkli mier za miernych podmienok.
  Francúzsko dostalo späť do svojho zloženia dve malé oblasti v Taliansku obývané Francúzmi a Holandsko. Bola z nej odstránená záruka a bola uznaná autorita Napoleona Prvého.
  Nastolila sa dočasná rovnováha. Francúzsko bolo príliš unavené z vojen a Napoleon chvíľu ticho sedel. Aj keď sa začali vykonávať niektoré reformy. Jednou z najdôležitejších je oficiálne zavedenie polygamie s právom mať až štyroch partnerov.
  Hoci katolícka cirkev vzdorovala, autorita pápežstva veľmi klesla. A protestanti v tejto veci ukázali flexibilitu.
  Samotný Napoleon bol takmer ateista. Silne oddelil cirkev od štátu. Sekulárne zákony sa vás netýkajú.
  Napoleon Veľký, ktorý mierne obnovil moc Francúzska, napadol Alžírsko a Maroko. K svojmu majetku začal pripájať kolónie v Afrike. Čoskoro jeho jednotky obsadili Líbyu. Ale Egyptu zabránila dobyť Británia, ktorá sama o ňom nemala žiadny názor.
  Napoleon sa rozhodol, že je lepšie nezačať vojnu na mori, kde bol oveľa slabší ako nepriateľ. Okrem toho je potrebné stráviť aj to, čo bolo zachytené v Afrike.
  Francúzi sa rozhodli presťahovať do Nigeru a dobyť krajiny na západe a stred Afriky.
  Napoleonovi sa podarilo nadviazať dobré vzťahy s Ruskom najmä po nástupe Mikuláša I. k moci, s ktorým sa spriatelili, a s Rakúskom. Navyše v roku 1829 Rakúsko a Francúzsko vstúpili do vojny proti Turecku na strane Ruska. Čo sa celkovo ukázalo ako silný ťah.
  Türkiye bol nakoniec vyhnaný z Balkánu. Bosna a Hercegovina sa stala súčasťou Rakúska, Rusko dostalo východnú časť Rumunska a západná časť sa stala rakúskou.
  Bulharsko a Srbsko formálne získali nezávislosť, no Bulhari sa stali vazalmi Ruska a Srbi Rakúska. Francúzsko dostalo pod svoju kontrolu Sardínske a Neapolské kráľovstvo. Okrem toho Francúzi dobyli Krétu od Grécka a časť ostrovov. Samotné Grécko na kontinente formálne získalo nezávislosť, no pod záštitou Francúzska.
  Turecko v Európe zostalo v držbe prakticky iba Istanbulu.
  Rusko dostalo aj Zakaukazsko, Batumi, Kars a Erzurum - takmer všetky krajiny obývané Arménmi a Kurdmi. Sever Iraku sa stal ruským a juh anektovali Briti.
  Türkiye bolo zaradené do kategórie menších mocností. A naopak, Rusko sa ukázalo byť silnejšie ako v skutočnej histórii. Napoleon zomrel v roku 1837, čím sa Francúzsko stalo veľkou a mocnou mocnosťou s koloniálnym majetkom v Afrike, Európe a častiach Ázie.
  Potom sa k moci dostal jeho syn Napoleon II. Vyšší, blonďavý, po otcovi zdedil veľké ambície. A pokúsil sa vytvoriť koalíciu proti Británii.
  Rakúsko s tým súhlasilo a Rusko, ktoré v tom čase uviazlo vo vojne na Kaukaze, odmietlo viesť koaličnú vojnu. Potom v roku 1846 Rakúsko a Francúzsko vstúpili do vojny s Nemeckom. Pod Pruskom sa ešte nezjednotilo. Áno, a sily boli nerovnaké. Rakúsko je na vrchole svojich síl a Francúzsko tiež... A Prusko nie je veľmi silné.
  V dôsledku vojny boli všetky nemecké krajiny zajaté a rozdelené medzi Francúzov a Rakúšanov. Potom Napoleon II rýchlo pripojil Dánsko k sebe. V roku 1851 obsadili Nórsko Francúzi.
  A v roku 1853 Mikuláš I. konečne vstúpil do koalície. Rusko, Rakúsko a Francúzsko padli na to, čo zostalo z Turecka a Británie.
  Na súši k úspechu prispela koalícia. Na mori to bolo pre Britov o niečo lepšie. Ale koalícia dobyla celý Blízky východ, Egypt, Sudán. A potom Irán. A v roku 1857 sa Rusko, Francúzsko a Rakúsko presťahovali do Indie. A aj to sa im podarilo zachytiť.
  Došlo k dobytiu Afriky s postupom na juh. A samotná Británia bola udusená kontinentálnou blokádou. V tom istom čase tri ríše budovali flotily.
  Ich prevaha v bojovej sile a zdrojoch bola čoraz silnejšia.
  A v roku 1862, vzhľadom na hrozbu vylodenia Ruska, Francúzska a Rakúska v samotnej metropole, Briti požiadali o mier. Británia musela súhlasiť so sériou ponižujúcich podmienok a vzdať sa svojich kolónií.
  Mikuláš Prvý zomrel v roku 1864... Na jeho trón nastúpil Alexander II. Ale tento kráľ mal opäť smolu. Už v apríli 1866 ho zastrelil šľachtic Karakazov a dlho očakávané oslobodenie roľníkov sa nekonalo.
  A nový mladý cár Alexander Tretí bol proti oslobodeniu roľníkov. A pokračoval v konzervatívnom kurze. Rusko však napredovalo v Ázii a Číne.
  V USA sa občianska vojna vliekla. Najmä po atentáte na Abrahama Lincolna. Medzi severanmi vznikli vážne nezhody. Vojna trvala viac ako desať rokov a Spojené štáty zostali roztrieštené. Predĺženie vojny bolo uľahčené pomocou Napoleona II. južanom a neochotou mať silné Spojené štáty na hranici s francúzskou kolóniou Kanada a vazalským Mexikom. Napoleon II vládol do roku 1879 a jeho vláda bola pomerne dlhá: štyridsaťdva rokov a bola slávna. Francúzi úplne obsadili Afriku, len Rakúsko si z nej trochu zobralo, profitovalo zo Sýrie, Palestíny, Indočíny, čiastočne Indie, Iránu a pod.
  Posilnený v Kanade, Mexiku, začal prenikať do Latinskej Ameriky. V Španielsku a Portugalsku začali vládnuť profrancúzski králi. Británia sa stala minoritnou krajinou.
  Pravda, posilnilo sa Rusko a trochu aj Rakúsko. Ale toto nie je strašidelné.
  Na trón nastúpil Napoleon III., syn Napoleona II. Mal už tridsaťosem rokov. Pomerne zrelý cisár pokračoval v politike svojho otca, viedol vojny v Latinskej Amerike a ovládol Austráliu a Tichý oceán.
  Rusko v tom čase dobylo a strávilo Čínu a Indiu, veľa pôdy. V roku 1904 sa v Japonsku vylodili aj Rusi, ktorí predtým dobyli Kóreu. Vojna s Japonskom sa trochu pretiahla a prešla do partizánskej fázy. Napoleon III dobyl Latinskú Ameriku, takmer celý červený kontinent. Nestihol však vstúpiť do Spojených štátov a zomrel v roku 1909.
  Napoleon Štvrtý - všetci najstarší synovia sa tradične nazývali Napoleoni, vzali a zaútočili na Spojené štáty, aby dokončili konsolidáciu krajiny. Spojené štáty americké boli medzitým rozdelené na tri časti a zostali relatívne zaostalé. A početné francúzske armády ich zajali.
  Rusko ešte dlho bojovalo s japonskými partizánmi a v Číne neustále vypukli povstania.
  V roku 1913 zomrel Alexander III. a na trón nastúpil Mikuláš II. Nový kráľ pokračoval v kurze svojho otca.
  Po dobytí Spojených štátov chcel Napoleon Štvrtý viac. Británia, zatiaľ bez kolónií, nie je príliš silná. Rakúsko a Rusko, to sú okrem Francúzska dve hlavné svetové mocnosti.
  Navyše v oboch ríšach sú absolútne monarchie a v cárskom Rusku funguje aj nevoľníctvo!
  Napoleon Štvrtý o tom premýšľa... Ale bojovať s dvomi príšerami naraz je nemožná úloha. Alebo príliš komplikované. Je potrebné vybrať jeden z nich a poraziť ich spolu.
  Po smrti cisára Františka Jozefa v roku 1916, ktorý vládol šesťdesiatosem rokov - jednu z najdlhších vlád na svete, nastúpil na trón jeho prasynovec Karol I. A potom začali kolízie v Rakúsku. Nie každý spoznal nového dediča, ktorého jediným praprastarým otcom bol cisárom František II.
  A vypuklo niekoľko povstaní a prevratov.
  Francúzsko a Rusko poslali svoje jednotky do Rakúska. Spoločný úder viedol k rýchlej porážke patchworkového impéria a jeho rozdeleniu. A čoskoro bolo Švédsko rozdelené.
  K Francúzsku patrilo aj Španielsko a Portugalsko.
  Na svete teda zostali iba dve krajiny: Francúzsko a Rusko, ktoré si rozdelili všetky územia ...
  Mikuláš II a Napoleon IV. Taká je kombinácia. A oproti sebe stoja dvaja panovníci... Ale vojna sa nikdy nezačala... V roku 1936 zomrel Mikuláš II. Jeho nástupcom sa stal Alexej II. A Napoleon Štvrtý zomrel o rok neskôr v roku 1937. Po ňom nenastúpil najstarší syn, ktorý tiež zomrel, ale prostredný Louis devätnásty.
  Nový kráľ bol mladý a Alexej mladý. A v roku 1941 bojovali niekoľko mesiacov od mája do decembra... Potom uzavreli mier, za podmienok bez anexií a náhrad.
  Bola to už posledná vojna dvoch svetových impérií. V roku 1943 Francúzi leteli na Mesiac. A Rusi v roku 1945. Rozširovanie vesmíru sa začalo.
  A dve ríše: ruská a francúzska, dynastie Bonaparte a Romanovovci pokojne koexistovali.
  Vo všeobecnosti sa teda život v inom systéme pozemského vesmíru vyvíjal celkom pokojne.
  Do konca dvadsiateho storočia sa Rusom a Francúzom podarilo navštíviť takmer všetky planéty slnečnej sústavy a rozvinúť vesmírny priemysel.
  Vo všeobecnosti na Zemi neboli žiadne epidémie a hladomory. Pôrodnosť v oboch ríšach bola pod kontrolou a náboženstvá boli obmedzené.
  Cirkev bola oddelená od štátu a módou sa stal ateizmus a nové pohanstvo.
  A vojny úplne zmizli, rovnako ako neboli takmer žiadne veľké nepokoje.
  
  AK RASPUTIN PREŽIJE
  Rasputin nejakým zázrakom, napriek jedu a rane v žalúdku, po pokuse o atentát stále prežil. V dôsledku dlho plánovaného sprievodu cára Mikuláša II. sa palácový prevrat neuskutočnil. Cár úspešne prešiel najťažšou etapou v histórii Ruska. A na konci apríla, len čo cesty vyschli, začala dlho očakávaná ofenzíva na juhu.
  Bojová účinnosť cárskej armády nebola podkopaná hlúpymi dekrétmi dočasnej vlády a pod velením vynikajúceho veliteľa Brusilova dosiahla veľké úspechy. Mimochodom, v reálnej histórii boli spočiatku veľké úspechy, ofenzíva zlyhala v dôsledku sabotáže zo strany boľševikov a iných deštruktívnych prvkov, vrátane veľkej buržoázie a ministrov dočasnej vlády.
  A tak sa nekoná žiadna sabotáž, armáda je stále silná s disciplínou cárskych generálov. A morálka Rakúšanov a najmä slovanských jednotiek klesá.
  Brusilov dobyl Ľvov a postupoval až do obliehania Przemyslu.
  Len vážnym oslabením frontu v strede Nemci nejako zastavili ruskú ofenzívu.
  Ruské jednotky však udreli aj v Rumunsku. Boli zaznamenané veľké úspechy. A dokonca dobyl späť Bukurešť a Sedmohradsko.
  Nemci odstránili jednotky aj z iných sektorov, čím zachránili Rakúšanov. Situáciu pre Nemecko zhoršil vstup Spojených štátov do vojny v apríli 1917. Prečo sa nepridať k Američanom? Je vidieť, že Nemecko už plachtí a je fajn byť medzi víťazmi.
  Na jeseň, keď začali padať dážďovky, sa konečne začala ofenzíva ruských jednotiek v strede proti skutočným nemeckým jednotkám.
  Zlá viditeľnosť v mokrom snehu sťažovala prácu nemeckých guľometov a delostrelcov. Okrem toho Fritz v chlade vždy vyje horšie ako Rusi, ktorí sú viac zvyknutí na drsné podnebie.
  Centrálnemu, západnému frontu teda velil rozhodnejší a schopnejší veliteľ Kornilov, ktorý zmietol nie až tak odvážneho predchodcu.
  Ruské jednotky prelomili oslabenú nemeckú obranu a úspešne postupovali vpred, pričom zajali veľké množstvo zajatcov a trofejí.
  Iba na rieke Visla, keď Nemci oslabili svoje jednotky na západe, dokázali zastaviť postup ruských jednotiek. Cárska armáda oslobodila pobaltské štáty a vstúpila do Východného Pruska.
  Veľké úspechy dosiahli Rusi aj v južnom sektore frontu proti Turecku. Do konca roka spolu s Britmi a Francúzmi takmer úplne dobyli Malú Áziu a priblížili sa k Istanbulu.
  V januári sa Istanbul dostal pod tlak predovšetkým ruských vojsk a Osmanská ríša kapitulovala.
  Prišiel rok 1918. V Rusku verili v rýchle víťazstvo a krajina sa napriek všetkým vojenským ťažkostiam udržala. Spojenci tiež trochu tlačili na Nemcov na Západe a verili v ich úspech.
  Amerika prenášala stále viac nových divízií. Rakúsko-Uhorsko sa rozpadalo a jeho armáda dezertovala. Bulharsko vyhlásilo vojnu Nemecku a Rakúsko-Uhorsku, vystúpilo zo zväzku centrálnych štátov. A Türkiye bolo porazené.
  Samozrejme, v Nemecku vznikli nálady túto vojnu čo najskôr ukončiť.
  Ale stále trochu nerozhodnutý. a kam ideš? Ešte v marci Rusko bez čakania na teplé počasie udrelo na už rozbité Rakúsko-Uhorsko a prerazilo front. Nemci nevydržali útok a prúdili. Boli rozdrvení s veľkou stratou. Budapešť padla a Rakúske cisárstvo kapitulovalo.
  O nejaký čas neskôr došlo v Nemecku k prevratu a 9. mája 1918 nemecká ríša kapitulovala.
  Tak skončila prvá svetová vojna. Nasledovali rokovania vo Versailles a podpísanie nového mierového systému.
  Osmanská ríša zmizla z mapy. Rozdelili ho Rusko, Británia, Francúzsko. Cárska ríša získala späť Konštantínopol a Malú Áziu s Arménskom. Británia Irak, Palestína, osmanské majetky v Saudskej Arábii a Francúzsko Sýria. Rakúsko-Uhorsko zmizlo aj z mapy Európy. Rusko dostalo Halič, Bukovinu, Krakov s poľskými krajinami. Československo sa stalo súčasťou Ruska a zachovalo si určitú autonómiu, ale kráľom Českej republiky a Slovenska sa stal Mikuláš II. Krakov vstúpil do Poľského kráľovstva ako Poznaň a časť nemeckých krajín. Vrátane Danziga. Rusko dostalo aj oblasť Klaipeda. Výrazne sa rozširuje vlastníctvo.
  Na Západe Nemecko vrátilo francúzsky a dánsky majetok zabavený Bismarckom. A tiež bola nútená súhlasiť s demilitarizovanou zónou v povodí Rýna. Nemecko bolo tiež nútené zaplatiť víťazným krajinám obrovské reparácie. V prvom rade Rusko a Francúzsko ako najviac postihnuté Nemcami.
  Objavila sa aj Juhoslávia, ktorá sa uznala za vazala Ruska, no formálne sa nestala jeho súčasťou. Maďarsko bolo vyrúbané a tiež sa uznalo za vazala Ruska. Rakúsko formálne zostalo nezávislé, no zaplatilo reparácie. Rumunsko dostalo Sedmohradsko.
  Všetci boli viac-menej spokojní až na tých, ktorí prehrali. Türkiye a Rakúsko-Uhorsko zmizli z mapy Európy a Ázie. A Rusko zvýšilo populáciu aj územie. Rovnako ako Francúzsko, Japonsko, Británia a iba Spojené štáty dostali len malú časť reparácií. Majetok Nemecka v Tichomorí bol rozdelený medzi Japonsko a Britániu. V Afrike, väčšinou v Británii.
  O niekoľko mesiacov neskôr sa Rusko pripojilo k britskej strane vo vojne v Afganistane. Dosiahlo rýchle víťazstvo a prvýkrát bol testovaný v boji, tank vyvinutý synom Mendelejeva. Nové auto sa ukázalo ako veľmi efektívne a s dobrými jazdnými vlastnosťami.
  Na počesť následníka trónu dostala meno "Alexej". A toto auto vyzeralo veľmi sľubne.
  Po dobytí a rozdelení Afganistanu sa začalo obdobie mieru. Aj keď prešlo niekoľko malých vojen. Rusko a Británia si rozdelili Irán. A potom spojenci dokončili rozdelenie Saudskej Arábie.
  Ruská ekonomika zaznamenala rýchly rast približne o desať percent ročne a dostala sa v roku 1929 na druhé miesto. Spojené štáty tiež rýchlo stúpali, o niečo menej ako Francúzsko a ešte menej ako Nemecko. A Británia úplne stagnovala a sotva dosiahla predvojnovú úroveň.
  Keď však vypukla Veľká hospodárska kríza, bolo to opäť ťažšie a vzbura a nepokoje začali narastať.
  Nicholas II posilnil svoju autoritu víťazstvom v prvej svetovej vojne. Cár skrátil pracovný deň na desať a pol hodiny, v sobotu a predsviatočné dni na osem hodín. Plat v Rusku rástol. Ceny zostali stabilné a cársky rubeľ bol najsilnejšou menou na zemi.
  Okrem toho kráľ v roku 1925 zaviedol bezplatné sedemročné vzdelávanie. A v roku 1929 sa sedemtriedne vzdelávanie stalo povinným. Bezplatná zdravotná starostlivosť sa tiež stala dostupnejšou.
  A získať vyššie vzdelanie zadarmo sa stalo oveľa jednoduchšie. A dôchodky sa zvýšili a vyplácali sa dokonca aj robotníkom a ženám v domácnosti a invalidom.
  Veľká hospodárska kríza však opäť prehĺbila všetky problémy. A opäť si spomenuli na Dumu, ktorú cár rozpustil, no nové voľby sa nikdy nekonali. Čo viedlo k oživeniu absolutizmu.
  Kráľ opäť dostal právo prijímať zákony a začal prejavovať značnú aktivitu. Zlepšilo sa to však aj bez Štátnej dumy, fungovala Štátna rada a bol prijatý Občiansky zákonník Ruskej ríše.
  Nová buržoázia však chcela viac demokracie a aspoň oživenie Dumy. Počas depresie sa proletariát aj roľníci začali búriť.
  Celá dedina, trieda kulakov sa stala oveľa silnejšou. Ale vlastníci pôdy si stále ponechali vlastníctvo pôdy. Pôrodnosť zostala vysoká a úmrtnosť klesla, najmä vďaka lepšej lekárskej starostlivosti. To viedlo k rastu populácie a fragmentácii pôdy. Pravda, časť tohto rastu pohltilo mesto. Počas krízy sa nezamestnanosť prudko zvýšila.
  Ale cárska vláda energickými opatreniami dokázala zmierniť následky depresie. V roku 1931, keď Japonsko napadlo Čínu a pokúsilo sa vytvoriť bábkovú vládu v Mandžusku. To porušilo predchádzajúce dohody a stalo sa dôvodom vstupu Ruska do vojny.
  Cárska armáda mala v tom čase najmodernejšie a najvýkonnejšie tanky na svete, najlepšie lietadlá vrátane šiestich motorových bombardérov. V cárskom Rusku sa tak objavili prvé sériovo vyrábané helikoptéry na svete a najúspešnejšie - bezzáklzové zbrane.
  V cárskom Rusku navyše stúpla úroveň generálov. A flotile velil geniálny admirál Kolchak.
  Počas prvej svetovej vojny cárska armáda rozmnožila hydroplány a priviedla ich k dokonalosti. A aktívne rozbil Japoncov na mori.
  Od samého začiatku prebiehala vojna pre Japoncov nepriaznivo. Za cára bola vybudovaná ďalšia Bajkalsko-amurská magistrála a zásobovanie ruskej armády prebiehalo bez problémov.
  Prekonal kvantitou aj kvalitou japonských poľných maršalov, Denikina a Kornilova, viedol úspešnú ofenzívu. Medzi mladými generálmi vynikal Vasilevskij, ktorý sa stal plukovníkom ako dvadsaťtriročný počas prvej svetovej vojny. A ako dvadsaťpäťročný už bol generálom.
  Samozrejme, boli tam aj iní velitelia. Tukhachevsky tiež zažil rýchly kariérny rast. Vyliezol na Budyonny. Séria víťazstiev a od samého začiatku bola iniciatíva cárska armáda, ktorá vytvorila kotly a obliehala Port Arthur. Obliehanie však netrvalo dlho, počas útoku táto nedobytná citadela padla za dva týždne. A len za štyri mesiace bojov bola oslobodená Čína a celá Kórea.
  Cár Mikuláš II., ktorý využil skutočnosť, že Spojené štáty boli oslabené Veľkou hospodárskou krízou a Británia nemohla zasiahnuť do vojny, nariadil úplne zmocniť sa Japonska a pripojiť ho k Ruskej ríši.
  Kolčak úplne porazil samurajov na mori, okrem iného pomocou najlepších hydroplánov na svete. Okrem toho dorazila flotila z Baltu a Stredozemného mora.
  A v marci 1932 sa cárska armáda vylodila v Japonsku. Po troch mesiacoch tvrdohlavých bojov bola Krajina vychádzajúceho slnka dobytá a stala sa ruskou provinciou. Bolo v ňom referendum o pripojení k Rusku. A japonským mikádom a cisárom sa stal Mikuláš II. Rusko dobylo aj majetky v Tichom oceáne.
  Hitler sa v Nemecku dostal k moci v januári 1933. A samozrejme, jeho nástup by mohol viesť ku kataklizmám.
  Fuhrer okamžite prisahal vernosť Mikulášovi II. a vyhlásil spojenectvo s Ruskom.
  Hitler na osobnom stretnutí navrhol rozdeliť francúzske a britské kolónie.
  Súhlasil Mikuláš II. A bola uzavretá únia Talianska, Nemecka a Ruska. Samozrejme proti Británii a Francúzsku. V roku 1937 Nemecko anektovalo Rakúsko. V tom istom čase zomrel Mikuláš II., ktorý vládol takmer štyridsaťtri rokov. Na tróne bol jeho mladý vnuk - Alexander štvrtý. Dedič Alexej sa stihol oženiť, urobiť zo seba syna a tiež zomrel na nevyliečiteľnú chorobu. Vnuk mal iba šesť rokov a vládcom a regentom sa stal cársky brat Michail Romanov. Nie mladý, ale vo všeobecnosti skúsený kráľ. Mimochodom, bol to on, kto vykonával hlavné vedenie na zajatie Japonska a mal titul veľkého maršala, ako napríklad generalissimo.
  Regent Michail Romanov pokračoval v kurze k spojenectvu s Nemeckom a Talianskom. A 15. mája 1940 Tretia ríša zaútočila na Francúzsko, Belgicko a Holandsko, ako aj na Britániu. Rusko zaútočilo aj na britské kolónie. A Taliansko sa presťahovalo do Afriky.
  Vojna sa vyvíjala celkom úspešne. Rusi za tri mesiace dobyli všetky majetky Británie a Francúzska v Ázii. A potom pristál v Austrálii. Rusko postúpilo aj v Afrike.
  Nemci po rýchlej porážke Francúzska a okupácii Belgicka a Holandska podnikli letecký útok na Britániu. Až do vstupu ruského letectva do vojny to nebolo veľmi úspešné.
  A Británia sa stala veľmi zlou. A bombardovali všetko, čo sa dalo. Austráliu rýchlo dobyli ruské jednotky. A Afrika bola dobytá pomalšie, ani nie tak kvôli odporu britských a francúzskych jednotiek, ale kvôli veľkým vzdialenostiam a nedostatku ciest.
  V roku 1940 nestihli dobyť Britániu, ale v lete štyridsiateho prvého došlo k vylodeniu a s Britmi bolo konečne dokončené.
  Potom nasledovala vojna so Spojenými štátmi. Roosevelt sa neúmyselne dostal do bitky a to neskoro. A cárske Rusko chcelo získať späť Aljašku.
  Ale nielen to... V zime štyridsaťjeden - štyridsaťdva prešli cárske jednotky cez ľad na územie Spojených štátov a rozpútali tam boje.
  Na strane ruských vojsk prevaha v množstve a kvalite vojsk.
  Američania prehrávali. A Nemci prenikli z Kanady a tiež dosiahli veľký úspech. Rok 1942 bol posledným rokom nezávislej Ameriky. Pod údermi Ruska a Nemecka vydržali USA až do 8. októbra, kedy po páde New Yorku a Washingtonu kapitulovali.
  Tak skončila druhá svetová vojna. Kratšie ako v reálnej histórii, víťazné pre Rusko a Tretiu ríšu. Počas vojny Nemci obsadili aj Španielsko a Portugalsko, pričom anektovali ich kolónie.
  Vo svete nastala zmena. Cárske Rusko anektovalo všetky kolónie Británie a Francúzska v Ázii a Tichomorí, ako aj Austráliu. Aljaška, väčšina Kanady a USA sa stali ruskými a Nemecko dostalo len malú časť. Väčšina Afriky sa stala ruskou. Ale Nemci prevzali časť francúzskych, belgických, portugalských a španielskych kolónií.
  Nemci zajali aj Dánsko a Nórsko. A Švédsko bolo rozdelené s Ruskom. Do osobitnej únie štátov známkovej zóny vstúpili Francúzsko, Belgicko, Holandsko, Španielsko, Portugalsko. Nacisti ich obsadili jednotkami, hoci si zachovali formálne bábkové vlády. To isté v Dánsku a Nórsku s časťou Švédska.
  Rusko prevzalo kontrolu nad Britániou. Keďže cár Alexander Štvrtý bol príbuzný anglických kráľov, bol uznaný za britského panovníka.
  Taliansko získalo nejaké majetky v Afrike a upevnilo sa v Etiópii.
  Cárske Rusko je nepochybne najmocnejšou a najrozsiahlejšou ríšou na svete. Ale Tretia ríša je silná. A nastala dočasná pauza. Potrebujete stráviť nové akvizície. Regent Michail dokonca urobil bezprecedentný krok a umožnil Rusovi mať štyri manželky.
  Aj synoda bola nútená to priznať, aby urýchlila asimiláciu periférií.
  A aký dobrý nápad! Alexander Štvrtý sa v mladosti dokonca dvakrát oženil, aby bol príkladom pre svojich poddaných. Takže situácia sa stabilizovala.
  Michael zomrel v roku 1947 a cár Alexander sa skutočne ujal vlády. A zatiaľ sa mu to darí. Pôda však Hitlerovi nestačila a posadnutý Fuhrer sníval o ovládnutí sveta.
  A 20. apríla 1955 sa začala veľká vojna proti cárskemu Rusku. Tretia ríša a Taliansko, kde už vládol syn Mussoliniho mladšieho, zaútočili na ríšu cára Alexandra Štvrtého.
  Začala sa tretia svetová vojna. Na stranu Tretej ríše sa postavili aj Argentína, Brazília, Venezuela, Mexiko a množstvo krajín Latinskej Ameriky. A vypukla tretia svetová vojna...
  
  
  OMYL ROKOSSOVSKII
  Paralelný vesmír, pozemský svet. Počas Veľkej vlasteneckej vojny existoval len jeden malý nesúlad so skutočnou históriou. Rokossovskému sa podarilo presvedčiť Stalina, aby proti Paulusovi priviedol 2. gardovú armádu a ďalšie zálohy, aby ich zničil skôr, ako sa Mainstein priblíži. Argument, ktorý zohral rozhodujúcu úlohu: "Ak zničíme Paulusa a oslobodíme Stalingrad pred Novým rokom, bude to kolosálny politický efekt! Katolicizmus Vianoce budú oslavovať v Stalingrade!".
  Stalin súhlasil, že útok na Paulusa nariadili predovšetkým politici, zatiaľ čo Mainstein bol zatiaľ zdržanlivý. Ale v dôsledku tohto spontánneho rozhodnutia sa stalo nasledovné. Ešte v decembri, relatívne bojaschopné a spoliehajúce sa na silné obranné štruktúry, kládli Paulusove jednotky tvrdohlavý odpor a boli schopné udržať svoje pozície. A 25. decembra Mainstein prerazil koridor do Stalingradu trochu na juh.
  A rozpútali sa tvrdé boje. Hitler nariadil držať predmostie na Volge za každú cenu, Stalin nariadil za každú cenu dobyť späť Stalingrad. Boje začali vrieť, ako počas útoku Nemcov na Stalingrad, no teraz je to presne naopak.
  Sovietske jednotky vyrazili vpred a Nemci sa zúfalo bránili.
  Tri a pol mesiaca pokračovali tie najtvrdohlavejšie bitky. Do boja vstupovalo stále viac záloh. Nakoniec boli Nemci koncom marca vytlačení zo Stalingradu, čo ich prinútilo ustúpiť na Don. Straty sovietskych vojsk sa však ukázali byť príliš vysoké a nasledovala dlhá operačná prestávka v ofenzíve.
  Nemci tiež posilnili armádu totálnou mobilizáciou, previedli ťažké tanky "Tiger" a "Panther", lízali si rany. Pomer strát počas bitiek sa však ukázal byť pre Fritza priaznivejší ako v skutočnej histórii. Keďže nacisti nepadli do kotlov a bojovali v priaznivejších obranných podmienkach pre seba. A to im pomohlo udržať frontovú líniu na priaznivejších líniách pre seba.
  Áno, spojenci v Afrike nekonali tak rozhodne. Absencia katastrofy pre Nemcov na východe vyvolala neistotu a rozkoly v ich radoch. Američania sa v obave z veľkých strát správali pasívne a niektorí Angličania nemali dostatok síl.
  Podľa toho sa nacisti stále držali v Tunisku a nemohli sa obávať Talianska.
  A 6. júla sa začala nová ofenzíva nacistov neďaleko Stalingradu. Tentoraz sa však Fritz ukázal ako prefíkanejší a neodvážil sa zaútočiť, ako očakávalo sovietske velenie na samotné mesto, ale presunul svoje obrnené kliešte na juh. A dokázal preraziť obrannú líniu.
  Mainstein vpred dosiahol Volhu, sto kilometrov južne od Stalingradu, potom sa otočil na juh. Bol to odvážny a nečakaný manéver. Okrem toho v útočných bitkách ukázal "Tiger" svoju impozantnú silu ako prielomový tank so silnou ochranou bokov a kormy.
  Sovietske velenie sa oneskorene pokúsilo odpovedať protiútokom pozdĺž silne opevnenej zóny. Odvíjali sa tankové bitky, kde Panther po prvýkrát ukázal svoju silu v obrane a v zálohe. Nemci svojimi najnovšími tankami obratne odrazili protiútoky sovietskych vojsk. Ferdinand tiež ukázal, že nie je zlý.
  Ale početná prevaha je stále na strane ZSSR. Nemci nemohli postúpiť ďaleko a boli nútení zastaviť sa. Situácia na Volge akoby zamrzla. V Čečensku však vypuklo protisovietske povstanie. A mesto Groznyj bolo vzaté v dôsledku dvojitého úderu, s pádom Terekských brán na Kaukaze. Situácia sa mimoriadne vyhrotila. Türkiye sa mieša. Jeden z osmanských generálov sa ukázal byť nemeckým agentom. Jednoducho prikázal svojmu zboru svojvoľne zaútočiť na sovietske jednotky, čím postavil vedenie pred skutočnosťou, že bude vtiahnutý do vojny. Churchill a Roosevelt mlčali a tridsať tureckých divízií v počte asi milión vojakov prešlo do útoku.
  Tento zradný úder do chrbta a zároveň stlačenie zásobovacej tepny pozdĺž Volhy výrazne zhoršilo situáciu.
  Mainstein, ktorý odrazil pokusy sovietskych vojsk odtlačiť ho od Volhy, sa pokúsil rozvinúť ofenzívu. Potom sovietske velenie vrhlo časti stepného frontu do boja. Nemcov zastavili, osemdesiat sovietskych divízií proti päťdesiatim nemeckým. Ale dokázali len spomaliť svoj postup, ale nepodarilo sa im poraziť nepriateľa. Zatiaľ čo na Kaukaze sa situácia zhoršila. Turci obkľúčili Jerevan a takmer úplne dobyli Batumi. V Zakaukazsku je veľmi málo sovietskych záloh, po dobytí Grozného pätnásť nemeckých divízií pokračovalo v pohybe južným smerom, blížili sa a obkľúčili Tbilisi.
  Zrazu Stalin nariadil ofenzívu v centre, tretiu operáciu Ržev-Sychov. Nemci však boli na to pripravení a na vykonanie takejto rozhodujúcej ofenzívy nebolo pridelených dostatok síl. Situáciu zhoršil vstup Japonska do vojny. Pravda, samuraj nezaútočil na samotný ZSSR, ale spustil ofenzívu proti Mongolsku. Sovietske velenie však v reakcii, samozrejme, presunulo jednotky a vstúpilo do boja s Japoncami. Šesťstotisícová päsť japonskej armády namierila na úder a ďalších dvadsaťpäť divízií muselo byť urýchlene presunutých na Ďaleký východ, čím sa oslabili ich sily proti Fritzovi.
  Čo sa týka zla, ale spojenci sa držali vyčkávacej taktiky, dokonca znížili intenzitu bombardovania európskeho kontinentu a nemeckých miest. A predmostie v Tunisku stále nebolo napadnuté. Vo všeobecnosti sa spojenci neponáhľali, aby dostali gaštany z ohňa. A prakticky sabotoval vojnu. A Nemci a ich satelity postupne na Kaukaze zvíťazili.
  Potom sa Stalin rozhodol konať ako Solon a ponúkol Hitlerovi prímerie. Navyše podmienky sú pre Nemcov veľmi priaznivé. Všetci vojnoví zajatci sa im dávajú zadarmo, zatiaľ čo Rusov vezmú späť za značné výkupné. Okrem toho sa ZSSR zaviazal po dobu trvania prímeria bezplatne dodávať ropu a ropné produkty, ako aj množstvo kategórií surovín do Tretej ríše.
  Hitler poraskinuv mozog sa rozhodol prijať Stalinov návrh. Prímerie bolo na rok s možnosťou predĺženia. 1. septembra 1943 vojna na východe skončila. A boje pokračovali s novou silou. Tentoraz len na Západe. V prvom rade na mori. Tunisko sa stalo ohniskom a odrazovým mostíkom pre nacistickú inváziu.
  25. novembra 1943 nadriadené sily Nemcov pod velením Mainsteina začali zaútočiť na Gibraltár. Franco dostal ultimátum, aby nechal nacistov prejsť, inak mu hrozilo zvrhnutie. Tri dni a tri noci prebiehal prudký útok. V ňom Nemci najskôr použili novinku: Sturmtigr vyzbrojený prúdovou bombou. Tento stroj jednoducho roztrhal britské pozície a exponenciálne vyhladil nepriateľa.
  Gibraltár je kľúčom k ovládnutiu Stredozemného mora a obe strany to pochopili. Bohužiaľ, Nemci mali viac príležitostí sústrediť svoje sily. A pevnosť padla.
  Boje sa zintenzívnili aj na mori. Výroba ponoriek v Tretej ríši presiahla štyridsať kusov za mesiac a naďalej sa zvyšovala. Strata spojencov v morských porastoch. A v Afrike sa rozpútala skutočná vojna. Nemeckí "Panteri" a "Tigre" demonštrovali svoju prevahu nad nepriateľom. Nemecká ofenzíva ako súčasť zoskupenia tridsiatich divízií sa začala inváziou z Maroka a dvadsiatich piatich divízií útokom na Alžírsko ...
  Nový rok 1944 našiel každého, keď sa boje rozvinuli naplno...
  Koncom januára 1944 sa v Alžíri vytvorilo veľké vrecko amerických a britských jednotiek. A tieto sily sa po relatívne malom odpore jednoducho vzdali. Potom Nemci spolu s Talianmi napadli Líbyu. Nakopili sa nové africké hojdačky. Rommelova skupina sa presunula smerom k Egyptu a Mainsteinova skupina smerom k nigerskej slučke.
  Nemci boli vyzbrojení "Panther" -2 so silnejším pancierom a pištoľou, ako aj motorom s výkonom 900 koní. A Američania začali dostávať tank Sherman M 4. Stalin zasa prezbrojil svoje tankové päste T-34-85 a IS-2. Ďalší nemecký tank "Tiger" - 2 sa ukázal ako morálne zastaraný od chvíle, keď bol uvedený do sériovej výroby. Nemecký mastodont "Tiger" -2, ktorý má rovnakú výzbroj ako "Panther" -2 a je o dvadsaťjeden ton ťažší, len o málo prekonal svojho mladšieho náprotivku v pancierovaní, výrazne horších v jazdných výkonoch a technickej spoľahlivosti.
  Ale najnovšia prúdová stíhačka ME-262 nemala obdobu ani vo výzbroji, ani v rýchlosti. Takže jeho kvalitatívna prevaha mala kompenzovať kvantitatívnu výhodu spojencov. Vo všeobecnosti veľké množstvo lietadiel z jednotiek západnej koalície nemohlo poskytnúť rozhodujúcu výhodu na bojisku. Nemecké esá boli v zručnostiach lepšie ako ich západní kolegovia a to ovplyvnilo štatistiky leteckých bitiek. A navrch má protilietadlové delostrelectvo nacistov. Okrem toho boli spojenci sklamaní nerozhodnosťou ich velenia, ktoré po častiach priviedlo do boja sily, kvôli ktorým utrpeli mnohé straty. A nasadenie v Afrike bolo nepohodlné.
  Rommel v polovici marca dobyl Líbyu a odišiel do El Amanu. Tu mali Briti silný obranný val. A Montgomery velil veľmi efektívne, najmä keď dostal posily. Ale Nemcom to až tak neodpúšťajú. Nemci, ktorí koncom apríla vytiahli ďalšiu muníciu a palivo, podnikli okružný manéver cez púšť a dostali sa až k horným tokom Nílu, pričom obišli britskú obranu. V máji padla Alexandria a Nemci dosiahli Suezský prieplav. Türkiye tiež napadlo Sýriu a Palestínu.
  Jún sa stal zlomovým bodom v boji o Blízky východ. Zahŕňalo viac ako sedemdesiat nemeckých divízií a dvadsať tureckých. Briti a Američania boli porazení. A v júli sa Saudská Arábia tiež dostala pod kontrolu Tretej ríše a fašistické jednotky vstúpili do Iránu, kam sa presunuli, pričom sa stretli len s ohniskovým odporom britských jednotiek. V auguste Nemci po takmer tisíckilometrovom pochode vstúpili do Indie. V septembri bola takmer celá India okupovaná. Miestne obyvateľstvo sa stretlo s Wehrmachtom ako osloboditeľmi. A Japonsko konečne získalo pozemnú hranicu so svojím veľmi silným spojencom.
  Prišiel 1. október. Rok vyhláseného prímeria so ZSSR. Nemci sa zjednotili s Japoncami, zmocnili sa území od Maroka po Barmu vrátane Indie, dostali sa k rovníku a zabrali si väčšinu Afriky. Tretia ríša sa teda rozširovala, no na druhej strane rozptýlila svoje vojská po kontinentoch.
  Za tento čas Stalin pripravil a sformoval asi tristo divízií vrátane tankových. A celková veľkosť sovietskej armády sa zvýšila na jedenásť miliónov, z ktorých osem mohlo byť použitých na sovietskom nemeckom fronte. Ale posilnil sa aj Wehrmacht, hoci vo svojom zložení ostro hľadal zahraničné divízie. Okrem toho vzrástla sila prúdových lietadiel. ME-262 sa už vyrábalo v tisíckach tridsať až štyridsať lietadiel denne a bol nepochybne najlepším stíhačom druhej svetovej vojny. Jeho dva motory zrýchlili na rýchlosť 900 kilometrov za hodinu a štyri 30 mm delá a plus rakety urobili z auta veľmi vážneho súpera pre každé lietadlo.
  Ukázalo sa, že "Panther"-2 je neporovnateľný so súhrnnými charakteristikami tanku, výrazne lepšími vo výzbroji a pancierovaní ako "Shermany" M 4 a T-34-85. Je pravda, že s hmotnosťou 47 ton, ale motor s výkonom 900 koní to viac ako kompenzoval. Navyše, Panther-2, pokiaľ ide o prieraznosť pancierovania a čelné pancierovanie, bol lepší ako IS-2, nehovoriac o jazdných výkonoch.
  To, samozrejme, znepokojilo Stalina. Ale Tretia ríša je stále v plienkach.
  Vytvárajú sa nové zahraničné a koloniálne divízie. O prístupe k vývoju tankov série E, s ešte výkonnejšími motormi, hrubším pancierom a silnejšími zbraňami. A vytvárať nové modely lietadiel. Nacisti už majú v sériovej výrobe prúdový bombardér Arado a objavil sa NE-162. A výhoda Wehrmachtu sa zvýši.
  Stalin mal preto o čom premýšľať: prijať alebo neprijať Hitlerov návrh na predĺženie prímeria o ďalší rok. Na jednej strane som nechcel svoj ľud opäť vrhnúť do vojnovej priepasti. Na druhej strane je jasné, že to bude ešte horšie - doba pracuje proti ZSSR.
  Stalin napriek tomu predĺžil prímerie. Rozhodol sa, že múdri nebojujú.
  Ale Fuhrer nečakane v decembri 1944 pristál v Británii. Nikto nečakal, že sa nacisti objavia v zime. A Briti boli zaskočení. Prekvapenie, dobrá organizácia, veľmi efektívne malé samohybné delá E-10, to všetko hralo Fritzovi do karát.
  A doslova za týždeň bola Británia dobytá! Toto je vo všeobecnosti kolosálny úspech Wehrmachtu!
  Londýn padol! A Fuhrer si predstavoval, že je neporaziteľný! Už v marci bol zajatý Island.
  Potom nacisti navrhli Amerike - hovoria, čo chcete: bojovať ďalej alebo si ešte rozdelíte sféry vplyvu? Po smrti Roosevelta zavládol v USA pragmatický prístup - Nemcom bol ponúknutý mier. Fuhrer však predložil niekoľko krutých podmienok - vrátane zaplatenia reparácií a kompenzácií za bombardovanie nemeckých miest.
  Američania trochu zaváhali, no po ďalšej, brutálnej porážke na mori sa zmierili. A prijali Hitlerove podmienky.
  Fuhrer si dal vo vojne krátku prestávku... Trávenie dobytých a upevňovanie svojej pozície v Európe, Afrike a Ázii.
  Ale 1. mája 1947 nacisti, ktorí šetrili svoje sily a nasadili hlavný tank E-75 - najmasívnejší vo Wehrmachtu - napadli ZSSR.
  Presnejšie, pokračovali tam v ofenzíve. A nasadili veľa nových tankov.
  E-75 sa stal hlavným, pretože Hitler mal veľmi rád veľké autá. Aj keď sa ukázalo, že mastodont nebol úplne úspešný: celých deväťdesiat ton, s motorom s výkonom iba 900 koní - to znamená, že tank nebol príliš rýchly a často sa pokazil. Výkonný 128 mm kanón mal menšiu zásobu nábojov a pomalšiu streľbu ako 88 mm.
  Veža mala dobrú ochranu - čelo 252 mm, boky 160 mm pod uhlom, ale trup bol horší - čelo 160 mm, aj keď v sklone 45 stupňov, len 120 mm a dosť vysoké.
  Vo všeobecnosti bol E-75 pomerne dospelý "King Tiger" s určitými problémami. Spravodlivo treba poznamenať, že motor a prevodovka boli umiestnené spolu, čo zhutnilo rozloženie nádrže. Okrem toho bolo možné v teréne posilniť ochranu trupu pomocou štítov.
  Takže E-75 bol dobre chránený, silne vyzbrojený, ale príliš ťažký, málo mobilný a často sa pokazil.
  E-50 bola samozrejme menšia, ľahšia, s lisovaným motorom a dosahovala rýchlosť vyše šesťdesiat kilometrov za hodinu. A mal zbraň s dĺžkou hlavne 88 mm a 100EL. A urobila 12 výstrelov za minútu. Predný pancier korby E-50 je takmer rovnaký ako pri E-75, ochrana bokov a veže je horšia. Ale v praxi je E-50 v každom prípade svojou mobilitou, menšou hmotnosťou a väčšou spoľahlivosťou efektívnejší ako E-75.
  Ale Hitler nariadil urobiť masovejší stroj ťažším. Vo všeobecnosti Fuhrer zakázal výrobu tankov ľahších ako päťdesiat ton. Na ochranu árijskej krvi. Bolo vyrobených len malý počet prieskumných E-10 a E-5.
  Taký bol aj tank E-100. A niekoľko jeho modifikácií, vrátane tých s odpaľovačom bômb.
  Fuhrer vo všeobecnosti miloval všetko veľké. Najmasívnejším bombardérom sa stala prúdová modifikácia TA-400. Áno, je to strašná sila.
  Yu-488 sotva vstúpil do služby, bol považovaný za zastaraný a bol nahradený prúdovým náprotivkom. Nemci mali bezchvostové bombardéry B-2 a B-18. Tiež veľmi účinné stroje schopné bombardovať USA z Európy.
  A čo to len nebolo vo vzduchu. Objavili sa dokonca aj diskotéky, ktoré sú vďaka prúdiacemu laminárnemu prúdeniu nedotknuteľné ručnými zbraňami.
  Skrátka, sily sú nerovnaké. A Hitler očakáva, že ľahko dokončí ZSSR.
  Ale nebolo to tam. Pravda, na Kaukaze nacisti postupovali spolu s Turkami. Zajali Baku, Jerevan a všetky ropné vrty. A z východu, dobytím Primorye a obliehaním Vladivostoku postupovalo Japonsko.
  Ale štyri dievčatá: Nataša, Zoja, Augustina a Svetlana vzdorovali nacistom a keď sa začala veľká ofenzíva proti Moskve, vstúpili do bitky.
  Natashka vystrelila dávku a bosou nohou hodila smrtiaci granát. Zhodila fašistov a štebotala:
  - Sláva sovietskemu Rusku!
  Zoya tiež vzala a pokosila líniu Fritza. A s holými prstami hádzala darčeky smrti. Zabil veľa fašistov.
  A spievala:
  - Pre nové úspechy!
  Ďalší Augustín na ťahu. Rozdrvil nepriateľov. Rozhádzal ich silnými údermi päsťami rôznymi smermi. A tiež s bosou nohou spustí dar ničenia.
  A spievaj:
  - Rozbijeme nápor zlej hordy!
  A tu je útok Svetlana. Odrezala veľa nacistov. A potom jej odhalené prsty opäť spustili zabijácky darček.
  A bojovník zasyčal:
  - Som super šampión!
  Štyri bojovníčky skutočne pracovali pre celú divíziu. Ale jedna divízia a dokonca štyri sú príliš málo proti celému Wehrmachtu. Najmä so silnejšími a pokročilejšími zbraňami.
  Do konca augusta teda nacisti Moskvu predsa len obkľúčili. A toto je veľmi smutné. A do konca decembra 1947 hlavné mesto ZSSR padlo. A skončila sa ďalšia etapa vojny.
  Potom to už nebolo to, čo bývalo... V priebehu roku 1948 nacistické jednotky úplne obsadili spolu s Japoncami celé územie ZSSR. A bolo to ešte horšie...
  Nejaký čas viedli nacisti vojnu s partizánmi a chytili Stalina, ktorý sa s tým tvrdohlavo nechcel zmieriť. Po tom, čo bol v apríli 1951 vodca ZSSR napriek tomu zničený, začala partizánska vojna upadať.
  Nemci vytvorili svoju bábkovú ruskú vládu a bojovali proti partizánom s miestnymi silami. A podarilo sa im uspieť... Spojené štáty zatiaľ zostali v zámorí a získali jadrové zbrane.
  Hitler príliš dlho odkladal svoj pochod na Ameriku. A Spojené štáty boli schopné zaviesť masovú výrobu atómových a potom vodíkových bômb. A potom vytvorili, aj keď neskôr ako Nemci, balistické rakety.
  Ani jedna strana sa nerozhodla ísť do vojny. Došlo k rozdeleniu sfér vplyvu. USA aj Nemecko a Japonsko zajali veľa, a preto zatiaľ trávili majetok.
  Hitler havaroval 20. apríla 1957, presne v deň svojich šesťdesiatych ôsmych narodenín. Po ňom sa k moci dostal regent Schellenberg, ktorý nahradil vyradeného Himmlera. A Goering zomrel na zneužívanie drog.
  Schellenberg vykonal čiastočnú liberalizáciu na okupovaných územiach. A zaviedol väčšiu samosprávu v kolóniách. Zmiernila sa aj cenzúra. Okrem nacistickej strany boli aj iní.
  Schellenberg začal zmierňovať rasistickú teóriu. Ekonomika Tretej ríše sa postupne rozvíjala na koľajniciach kapitalizmu a zároveň podľa plánu zvyšovala životnú úroveň.
  Partizánske jednotky padali. Ľudia si zvykli na disciplínu a nový poriadok. V roku 1961 sa uskutočnil prvý let na Mesiac. A v roku 1976 na Mars.
  Nejako sa vyriešili problémy s hladom a regulovala sa pôrodnosť.
  Po Schellenbergovi vládol Kleiman. Pokračoval aj v liberalizácii.
  Tretia ríša sa stala demokratickou ríšou s viacerými stranami. Odlúčiť sa od neho však nebolo možné.
  Demokratizáciu zažilo aj Japonsko. A Amerika je už dlho demokraciou.
  Tu v Tretej ríši bol po Kleimanovi zvolený nový prezident. A stali sa - Natasha Rostova. Čo je naozaj skvelé!
  A prišla éra demokratizácie a rovnosti.
  Bojovník dokonca spieval;
  Náš ľud neznesie utrpenie,
  Nech rachotia zbrane - pekelný hlas vojny!
  Budeme stáť: s nádejou na zvolanie,
  Plece pri pleci: zhromaždení, starí a mladí!
  
  Zdvíhanie bajonetov v mozoľoch,
  Prísny pohľad bojovníkov - proste chlapi!
  Zem od smútku zošedivela,
  Dievčatá vrkoče nesmelo ťahajú!
  
  Sme deti slávneho sovietskeho ľudu,
  Nemôžeme byť zlomení, ani oceľ, ani oheň!
  Bojujme zo všetkých síl za slobodu!
  Kŕdeľ fašizmu - verím, že ho zlomíme!
  
  Nech ich nevezmú do služby - horko od mrzutosti,
  Ale priekopník sa zhromaždil do boja!
  Kravata je v plameňoch - všetky oči sú v nej otvorené,
  Po slávnych boľševických stopách!
  
  Dav vojakov zúrivo utiekol k útoku,
  Fašisti mlčia, hukot kanónov je odtrhnutý!
  Z rozdrvenej červenej sily kovu,
  Zlomená vlajka s hákovým krížom spadla!
  
  Kde naše batérie presne vedeli
  A prečo? odvážny chlapec,
  Aj keď sú snehové hrudy, bolí to, trápili zlo,
  Keď bol v noci bosý, chodil vo vreci!
  
  Keď si malý, je ľahšie hľadať, ľahšie,
  V každej trhline môžete strčiť nos!
  Zložil si prísahu v chlade, v háji,
  Ale niekto sa zasmial: ten chlap nie je dosť zrelý!
  
  Dievčatá tiež nepoznali zbabelosť,
  Nebojovali horšie, statoční chlapci!
  Na dovolenke sme tancovali vo dvojiciach,
  Porozprávali sa striedmo - škoda plytvania slovami!
  
  Krutý Hitler - Satanov služobník,
  Ľudia bez účtu, ten bastard zničený!
  Ale osloboditeľ rozdrví hordu,
  Pre rady síl predsa nie je žiadny limit!
  
  Komunistická strana milovala a vychovávala,
  My, priekopníci, sme na to odvážni!
  Aby som nevydržal pána Fritz,
  Aby si na seba nedal jarmo!
  
  Naučili nás posvätne veriť vo sny,
  A neľutujte úsilie pre krajinu!
  To, čo sme vydržali, sa jednoducho nedá zmerať,
  Vážení, synovia sovietskej armády!
  
  Nikto z nás nehovoril o veku,
  Ľutujte sa - nerešpektujte iných!
  Umieranie je strašidelné, ale nebál som sa
  Rus je neporaziteľný - armáda rád!
  
  A šťastný svet príde na Zem,
  Nebude žiadna bolesť, žiadne slzy, žiadny smútok, žiadna potreba!
  Banner nad celou planétou komunizmu,
  Tí, ktorí padli, budú vzkriesení v ríši krásy!
  
  
  Roztrhajte Fuhrera na kusy
  Fuhrer sa mierne odchýlil od skutočného príbehu a nariadil Rommelovi, aby po kapitulácii posádky Tolbuku bez prestávky postúpil na Britov. Zabránenie im teda usadiť sa v defenzíve a obsadiť vopred pripravené línie.
  Pokračovaním v ofenzíve dokázal Rommel aj napriek výrazne menšej sile Britov poraziť a koloniálne jednotky sa vzdali takmer bez boja.
  V dôsledku toho Briti stratili Egypt a kontrolu nad Suezským prieplavom. Ani týmto sa však trápenie protihitlerovskej koalície neskončilo.
  Fuhrer neobrátil štvrtú tankovú armádu na juh a navyše zveril útok na Stalingrad hrdinovi Krymu Mainsteinovi. Vďaka tomu sa Nemcom podarilo takmer okamžite dobyť mesto na Volge a sovietske vojská sa tam nestihli uchytiť.
  Stavajúc na úspechu Mainsteinových jednotiek postupovali pozdĺž Volhy a dostali sa ku Kaspickému moru. A potom do vojny vstúpilo Turecko, ktoré zasadilo silný úder s miliónovou armádou. Japonsko pred tým vyhralo aj bitku o Midway a dobylo Havajské súostrovie.
  A tak samuraj otvoril druhý front na Ďalekom východe. Postupovali vo veľkých masách pechoty. A boli schopní odrezať Vladivostok a vziať Chabarovsk, ako aj zachytiť väčšinu Mongolska.
  V dôsledku toho ZSSR nenašiel silu na zimnú protiofenzívu. A Nemci, Turci a ďalšie satelity Tretej ríše obsadili počas zimy takmer celý Kaukaz a ropu v Baku.
  Sovietske Rusko sa ocitlo v pozícii strategického tlaku. Stalin dokonca súhlasil so separátnym mierom s Nemeckom za akýchkoľvek podmienok.
  Fuhrer dostal spravodajské informácie, že v Spojených štátoch prebiehajú práce na vytvorení atómovej bomby. A znepokojený tým súhlasil so separátnym mierom so ZSSR. Ale samozrejme, brať všetko už dobyté, ako aj Leningrad a celú Karéliu, až po Archangeľsk vrátane. Sovietskemu Rusku bola položená veľká pocta. Japonsko obsadilo pobrežie a časť ďalších krajín na Ďalekom východe.
  Stalin, ktorý si uvedomoval beznádej viesť vojnu na dvoch frontoch a tiež sa obával nových nemeckých tankov - Panther a Tiger, prijal mimoriadne ťažké mierové podmienky, ale zachoval si Moskvu a svoju osobnú moc.
  A Fritz pokračovali vo svojej ofenzíve v Afrike a presunuli sa do Indie. Pôvodne plánovali vziať všetky kolónie z Británie a potom dobyť materskú krajinu.
  Briti nevydržali v Afrike. Nacisti obsadili s mimoriadne slabým odporom celý čierny kontinent a tiež Indiu, spojili sa s Japoncami.
  Pristátie v Británii sa uskutočnilo v júni 1944, kedy Nemci vyvinuli prúdové lietadlá a vďaka svojej kvalitatívnej prevahe úplne prevzali nadvládu na mori a vo vzduchu.
  Aj Amerika zatiaľ prehrávala s Japoncami, keď po častiach porazili yankeeskú flotilu. A to umožnilo kompenzovať menší ekonomický potenciál.
  Británia v materskej krajine bola rýchlo porazená. A potom tam bol dosadený nový pronemecký kráľ a vláda na čele s Mosleym. Väčšina lodí anglickej flotily prešla pod Tretiu ríšu. V auguste Nemci dobyli Írsko a v septembri prebehla operácia Icarus so zajatím Islandu.
  Tretia ríša sa tak zabezpečila pred bombardovaním Spojených štátov.
  To však Fuhrerovi nestačilo a Fritz začal útočiť na Ameriku.
  Časť jednotiek bola presunutá do Argentíny a Brazílie. A časť sa presunula cez Grónsko a Kanadu.
  Samozrejme spolu s Japoncami dobyli Austráliu aj Nemci.
  V roku 1945 sa nacistom podarilo dobyť významné územia na západnej pologuli. Amerika čelila novým nemeckým tankom série E, ktoré boli oveľa lepšie ako Shermany a dokonca aj Pershingy. Hitlerov E-75 sa ukázal byť prakticky nepreniknuteľný z akéhokoľvek uhla americkými delami a rýchlo sa stal hlavným nemeckým tankom. V marci 1946 Spojené štáty americké kapitulovali.
  A nastala dočasná vojenská pauza. Stalin zatiaľ sedel ticho a nekýval loďou.
  Hitler odpočíval päť rokov a trávil majetok. A potom, práve 20. apríla 1951, dobyl a zaútočil na Japonsko. Mala príliš veľa majetku.
  Vojna trvala osem mesiacov a skončila zajatím Japonska a všetkých jeho kolónií.
  Potom Fuhrer vykonal niekoľko ďalších operácií v Latinskej Amerike a zachytil Španielsko a Portugalsko a ďalšie neutrálne krajiny.
  Dobyté bolo aj Türkiye.
  Ukázalo sa, že ríša Tretej ríše bola takmer univerzálna. Ale stále tu bol vyzlečený ZSSR.
  Stalin zomrel v marci 1953 a potom bol zastrelený aj Berija. Nikita Chruščov sa chopil moci. Ktorý zorganizoval 20. kongres s odhalením kultu osobnosti Stalina a dokonca hanebne prehral vojnu.
  A Hitler sa rozhodol:
  - Zachyťte poslednú nezávislú moc na svete.
  A tak sa 1. mája 1956 začala veľká ofenzíva obrovskej, celosvetovej armády Tretej ríše na ZSSR. Opäť vojna a veľká krv.
  Hitler mal celkom nedávno šesťdesiatsedem rokov, no kanibal sa nechcel upokojiť.
  Hranica prechádzala veľmi blízko Moskvy - len dvestodvadsať kilometrov na najkratšiu vzdialenosť. Už Ržev bol nemeckým mestom. Fritz teda očakával, že ešte pred letom dobyjú hlavné mesto ZSSR a konečne dokončia konsolidáciu impéria v planetárnom meradle.
  Do cesty sa im ale priplietli štyri dievčatá na čele s Natašou.
  Krásne bosé dievčatá v bikinách bránili sovietske mesto Kalinin a 4. mája 1956 k nemu prenikli nemecké jednotky a podnikli útok.
  Vpredu boli nemecké, pyramídové tanky série AG. Boli silné a úplne nezraniteľné pre sovietske zbrane, keď strieľali zo všetkých uhlov.
  Nacisti však v tomto prípade šťastie nemali: keďže proti nim stáli štyri dievčatá - veľmi silné čarodejnice. A títo bojovníci vedeli, ako bojovať s nepriateľom.
  Nataša hodila granát bosou nohou. Zasiahla húsenicu nemeckého, pyramídového tanku. V dôsledku toho auto vybočilo doľava a narazilo do suseda.
  A oba tanky naraz vybuchli.
  A Natasha štebotala:
  - Toto je moja stratégia!
  Aj jej partnerka Zoya vystrelila holými prstami na nohách granát. A zasiahla húsenice pyramídového nacistického mastodonta. Táto porážka sa otočila a vrazila do jeho suseda. A opäť vybuchnú dva tanky.
  Zoya kričí:
  - Sláva ZSSR!
  Ďalší oheň vedie Augustína. Hodila aj bosú nohu, niečo veľmi smrteľné. A vyradil nemecké auto v húsenici. A v dôsledku toho sa nacistické tanky opäť zrazili.
  A ryšavý čert spieval:
  Nebudeme otrokmi
  Poďme hodiť bosé nohy!
  A potom Svetlana zaútočila na nepriateľa. Áno, také presné a presné. A to aj pomocou odhalených prstov na nohách. A fašistické autá sa zrazili. A ako vybuchnú.
  A Svetlana bude spievať:
  - Sláva mojej vlasti!
  Dievčatá bojujú statočne!
  Natasha opäť hodí granát bosou nohou a pritlačí dva nemecké tanky k sebe a zvolá:
  - Sláva Stalinovi!
  Zoya tiež hodí niečo smrtiace holými prstami na nohách a z plných pľúc zvolá:
  - Za svätú Rus!
  Augustína dala granát holým opätkom, strčila do nacistických mastodontov a zaškrípala:
  - Za nové hranice!
  Svetlana v divokom šialenstve hodila dar smrti holými prstami svojej pôvabnej nohy a zasyčala:
  - Pre veľké víťazstvo!
  Dievčatá bojovali s pyramídovými strojmi, veľmi cool. Čo sa však dá robiť proti takým veľkým silám? A teraz nacisti Kalinina úplne obkľúčili a bojovníci sa museli dostať z obkľúčenia.
  Nemci počas mája dobyli Saratov, Kujbyšev, Tulu, Penzu a úplne obkľúčili Moskvu, pričom mesto zo všetkých strán obkľúčili.
  A v júni došlo k útoku na hlavné mesto.
  Štyria statoční opäť bojujú a bojujú zúfalo.
  Natasha sa otočila, hodila granát bosou nohou a spievala:
  - Sláva nášmu svetu!
  Zoya tiež vystrelila a znovu vystrelila granát bosou nohou a zaškrípala z plných pľúc:
  - Nový Stalin je môj idol!
  Potom Augustín strieľa a tiež aktívne strieľa. A holými prstami hodí granát a reve:
  - Budú nové víťazstvá! Vstanú noví bojovníci!
  Potom Svetlana strieľa, kosí súperov. A bosou nohou hádže vraha na svojich protivníkov a zavýja:
  - Bude to naše víťazstvo vo svätej vojne!
  Všetci štyria sa zúfalo pobili v Moskve. Ale sily nie sú rovnaké. Mesto bolo doslova zavalené hordami, všelijakými čiernymi, žltými, hnedými bojovníkmi, ktorí sa používali ako potrava pre delá.
  A 3. júla Moskva konečne padla... V tomto momente Nemci obsadili Kazaň, Uljanovsk, mesto Gorki a Riazan a vlastne aj krajinu k rieke Uralsk a už zaútočili na Orenburg.
  Aj z východu došlo k ofenzíve veľkých síl. Nikita Chruščov ponúkol 4. júla 1956, že sa vzdá Tretej ríši výmenou za záruky vlastnej bezpečnosti a ostatných členov politbyra.
  Hitler s tým súhlasil... Vojna sa po niečo vyše dvoch mesiacoch končila. A pomer síl bol od samého začiatku beznádejný.
  Štyri dievčatá sa však nezmierili s prehrou. Keďže ZSSR je už úplne zajatý, je možné Hitlera zobrať a zabiť?
  A 9. augusta 1956 sa známe štyri dievčatá spolu s chlapcom Olegom Rybačenkom rozhodli zaútočiť na Hitlerov bunker a zničili hlavného zločinca všetkých čias a národov.
  A tak sa štyri dievčatá a chlapec, ktorí vyzerali ako dvanásťroční, veľmi svalnatí, len v krátkych nohaviciach, presťahovali do sídla Hitlera, ktorý si to vybral na Cypre.
  Dievča bolo bosé a v bikinách, chlapec v šortkách, aj bosý. Takže všetci piati boli obvinení z mágie.
  Dieťa a štyri dievčatá v útoku.
  Oleg Rybačenko hodil bosý, detský pulzar, rozprášil nacistov a zakričal:
  - Za veľkosť Ruska!
  Natasha vypustila z pupka blesk, spálila Fritza a holými prstami spustila ohnivú guľu, pálila nacistov a spievala:
  - Za nového Rusa!
  Zoya je tiež v útoku. Holými prstami na nohách hádže vrahový darček. A odhaľuje hruď, chrliac z nej blesky!
  Potom spievala:
  - Áno, buď slávny pre Rusa!
  Augustín odhalil aj prsia. Zo šarlátovej bradavky jej vypadol pulzar. A holými prstami na nohách chrlila blesky.
  A spievala:
  - Prvý sokol je Lenin, druhý sokol je Stalin!
  A teraz je v útoku Svetlana. Ako vyhodiť pulzar s holými prstami... Rozbije to fašistov. A potom so šarlátovým zipsom na bradavke. A pokosí veľa nacistov.
  A spievaj:
  - Za vlasť a Stalina!
  V útoku je opäť Oleg Rybačenko. Čarovnými mečmi seká fašistov a holými prstami vypúšťa blesky.
  A chlapec kričí:
  - Veľkosť krajiny!
  Natasha, ktorá rozdrví nacistov mečmi a bosými nohami vrhá pekelné pulzary, kričí:
  Sme deti Satana!
  A z obnaženej päty dievčaťa vyletela smrteľná bublina. A roztopil všetkých.
  Zoya je tiež v útoku. Každého rozdrví mečmi. A s ohnivými bleskami zo šarlátových bradaviek vody Fritz. A holými prstami hádže pekelné pulzary.
  Počas revu:
  - Za pravú vlasť!
  V útoku je aj Augustín. A jej rubínové bradavky fungujú a chrlia kaskády bleskov. A ruky sekali protivníkov mečmi. A holé prsty hádžu pulzary.
  Ohnivá krása kričí:
  - Pre Černoboga!
  A tu je Svetlana v ofenzíve. Tiež terminátorské dievča. Z jahodových bradaviek vyleteli blesky a pulzary. Všetko okolo dievčaťa spálili. Trpeli najmä nacisti a rytieri Tretej ríše.
  A dievča to vezme a zakričí:
  - Za najväčšieho Rusa! bojujem!
  Chlapec a štyri dievčatá v ofenzíve.
  Pohybujú sa po chodbách bunkra. Vyhladzujú fašistov. Idú k Hitlerovi. V skutočnosti sa tento smrž v tomto svete dožil šesťdesiatich siedmich rokov. A tak sa piati terminátori rozhodli: stačilo s Hitlerom a zabijú ho! Dievčatá a chlapec sa teda sťahujú.
  Oleg seká nacistov mečmi a bosými nohami hádže energetické zrazeniny a spieva:
  - Sláva veľkému Rusovi!
  Natasha, ktorá používa šarlátové bradavky na hrudi, seká nacistov mečmi a hádže pulzary holými prstami, kričí:
  - Pre Bielu Rus!
  Zoya je v ofenzíve. Seká aj mečmi a vrhá blesky na nacistov šarlátovými bradavkami. A reve pre seba:
  - Nech vyhrá Biely Boh!
  A s bosými nohami sa spustí ako pulzar.
  A tu je Augustín v útoku. Tak prudko a rýchlo. Aj zo šarlátových bradaviek leje blesky, ako z kornútika. A ničí nacistov mečmi. A s holými prstami niečo horiace, akoby vyhodené.
  Potom bude ryšavka spievať:
  - Čiernoboh dá víťazstvo!
  A v ofenzíve proti nacistom Svetlana. Seká ich aj mečmi. Z rubínových bradaviek sype blesky a bosými nohami spúšťa rozbíjajúce pulzary.
  A kričí z plných pľúc:
  - Sláva Svarogovi!
  Piati zúria, prevracajú tanky, ničia nacistické bunkre a tak ďalej. Ničí protivníkov ako kobylky.
  Oleg v ofenzíve. Chlapec seká ako meče. A holými prstami bude hádzať detské nohy. A nacisti sa bez problémov položia.
  A potom spievaj:
  - Áno, Veľká Rus! Som s tebou!
  V ofenzíve je aj Nataša. Nacisti drvia sami seba. Hádže pulzary bosými nohami. Šarlátové bradavky, bleskové kaskády chrlí.
  A spieva si:
  - Veľkosť Ruska, Svarog je môj mesiáš!
  Zoya je v ofenzíve. Tiež vrhá blesky. A jej rubínové bradavky sa trhajú ako bóje príboja z prúdov energie.
  A holé prsty na nohách, ohnivé zrazeniny pulzarov cvakajú samy o sebe.
  Zoya kričí:
  - Sláva vesmíru Rusko!
  A ako holá päta vezme a podľahne vo veľkom meradle, zničeniu.
  A tu v boji a Augustín. S holými prstami na nohách vrhá na nepriateľa aj ničivé a smrtiace zbrane. A jej karmínové bradavky, ako z guľometu, spúšťajú na nepriateľa prúdy šialenej energie a ničenia. Tu je ryšavka, ako mláti nacistov. Doslova sa zaľúbiť.
  A ako udiera holou pätou!
  A rev:
  - Za silu a múdrosť čiernoruského boha1
  A potom je Svetlana v útoku. Tiež ničí nacistov s mečmi. A šarlátové bradavky chrlia dary smrti. A ako bude brať a spievať:
  - Sláva našej veľkej Rusi.
  A holou pätou zasiahne nepriateľa pulzarom. A vezme meče a seká...
  Áno, päť Hitlerových stráží veľmi famózne kosí. Toto dievčatá naozaj potrebujú.
  A ten chlapec s ním, Oleg Rybachenko, je taký cool! A nacisti vyhladzujú veľmi slávne.
  Toto je chlapec terminátor.
  Meče ako sekanie. A zatočí a odreže nacistov mečmi. A pulzar bude hádzať bosými nohami.
  A rev:
  - Za veľkosť Európy!
  A tu je Natasha v ofenzíve. Tak zúrivý. A tiež zo šarlátových bradaviek uvoľnia pulzary. A rozdrví fašistov. A hádže takéto smrtiace pulzary bosými nohami.
  A reve z plných pľúc:
  - Sláva ruským bohom!
  Samotná Zoya je v ofenzíve. A všetkých nacistov zabila mečmi. A narežte im kožu do bubna. Alebo skôr v sitku. A s holým opätkom ako od nacistov podľahne. A zo šarlátových bradaviek prúdi energia. No nacisti musia poriadne bolieť.
  A Zoya kričí pre seba:
  - Za Svätú Rus!
  A potom sa Augustín stal ešte aktívnejším. Pulzary spustila aj holými prstami na nohách. A zo šarlátových bradaviek ako blesky. A akoby z holého opätku vypustí pulzar, horiaci blesk.
  A kričte:
  - Milosť Černoboga je s nami!
  A ryšavý diabol vezme a dá facku nepriateľovi.
  A tu je Svetlana v útoku. Dievča, ktoré je len kvet jasných farieb.
  Nacisti suverénne pália. A z rubínových bradaviek vysiela takéto výbuchy guľometu. Že celý vesmír môže byť zapálený. A vzali to, podpálili všetkých nacistov.
  Áno, Hitler to bude mať ťažké, keďže takáto moc je proti nemu.
  Svetlana však zakričala:
  - A láska Bieleho Boha je s nami!
  Päť ťahov k sebe. Rozdrví nacistov bez akéhokoľvek súcitu. A ukazuje pekelné vyhladzovanie. Kto sa odváži postaviť sa takým dievčatám do cesty, ten zomrie.
  Oleg v ofenzíve. Chlapec prichádza bližšie a bližšie k Hitlerovej kancelárii. Ako divoko drví svoje meče. A bosé nohy dieťaťa vysielajú pulzary.
  Áno, nacisti nemali šťastie, dostali sa do kontaktu s takýmito temperamentnými dievčatami a chlapcom.
  Tu Natasha vypustí taký ohnivý opar zo svojich šarlátových bradaviek. A tak je upálených veľa fašistov. Toto je dievča, existuje skutočný terminátor.
  A tu je návod, ako spustiť vraha s holými prstami na nepriateľovi. A kurva konkrétne.
  Potom Natasha zaškrípe:
  - Sláva ZSSR!
  V ofenzíve je aj Zoja. Tu z jahodových bradaviek dá ohnivý prúd. A porazí svojich súperov. A dáva zákrutu za zákrutou. A vezme si šarlátové bradavky a vystrelí na nepriateľa.
  A holými prstami zasiahne nepriateľa.
  Potom spieva:
  - Sláva našej Zemi!
  Ďalej v ofenzíve Augustína. Aj na divokej strane. Biluje svojich protivníkov. A hádže šarlátové bradavky na nepriateľov, veľmi horiace disky. Doslova spália nacistov na popol.
  A bojovník reve:
  - Pre veľkú výhru!
  Ale v útoku Svetlana. Tak divoký a agresívny. Zakrýva Fritza bosými nohami. A z jahodových bradaviek, ako to uvoľní, niečo pekne smrtiace.
  A vezme nacistov a spáli ich, potom prach.
  Dievča to vzalo a zarevalo:
  - Pre silných, ruských bohov!
  Piati sa dostali a prenikli do Fuhrerovej kancelárie. Hitler je starý. Objavili sa šedivé vlasy a na čele sa objavili plešiny. Nízky muž. Padol na kolená pred dievčatami a chlapcom.
  Natasha mu strčila do rúk svoju holú, zakrvavenú nohu a zakričala:
  - Pobozkaj psa!
  Vystrašený Hitler pobozkal...
  Zoya tiež prinútila Fuhrera, aby jej pobozkal holú pätu. Hitler bol pokorený.
  Potom pobozkal aj Augustínove holé, hrubé chodidlá. Poriadne sa zakecala.
  Svetlana musela bozkávať aj bosé nohy. Dievčatá Fuhrera to potom vzali za ruky a nohy. A ako ťahali, roztrhli sa na štyri časti.
  A Hitler z bolestivého šoku práve 9. augusta 1956 vzal a zomrel.
  Vláda najväčšieho zločinca všetkých čias a národov, ktorý zajal celý svet, sa skončila.
  Po veľkom a krvavom diktátorovi nastúpil Schellenberg, ktorý nahradil Himmlera. A najschopnejší z Hitlerových synov, získaný umelým oplodnením, bol vyhlásený za formálneho dediča.
  Lenže... Začal sa boj o moc, Schellenberga zvrhol Mainstein a začali sa krvavé zúčtovania.
  
  KLIP TERMINÁTORA PEKLA
  Na jar 1942 jeden z nemeckých expertov zistil, že na nemecké falšované dokumenty používa sponu z nehrdzavejúcej ocele, zatiaľ čo Rusi používajú iba jednoduché železo. A potom to oznámil najvyššiemu veleniu.
  Potom sa táto nuansa zohľadnila a nemeckí agenti začali zlyhávať oveľa menej často.
  V dôsledku toho Fritz odhalil plány na ofenzívu na bokoch pri Stalingrade. A jednotky boli preskupené. Keď sa 19. novembra začala ofenzíva, Červená armáda čelila veľmi silnej obrane. Navyše v deň ofenzívy sa ukázalo, že počasie je nelietavé, čo znemožnilo letectvo a znížilo účinok delostreleckej prípravy.
  Nemci potom mohli vydržať a boje trvali viac ako mesiac bez väčšieho úspechu Červenej armády.
  Afrika je tiež trochu iná. Rommel dostal ďalšie posily z Európy a mohol proti Američanovi podniknúť veľkolepú ofenzívu. Viac ako stopäťdesiattisíc nevycvičených a neskúsených amerických vojakov bolo zajatých. A Rommelove jednotky dobyli aj Alžírsko a Maroko.
  Potom USA požiadali o prímerie s Wehrmachtom. Nemci využili stiahnutie Ameriky z vojny, ďalej posilnili Rommela a porazili Britániu v Líbyi a Egypte. Zároveň v zime Nemci odrazili ofenzívu Červenej armády pri Leningrade a nový pokus o útok pri Stalingrade a v smere Ržev-Sychov. Jar prebehla relatívne pokojne. Keďže ZSSR v zime nedosiahol úspech, ušetril sily. A Nemci postupovali v Afrike a na Blízkom východe. Zajatý po páde Egypta, Iraku a Kuvajtu. Časť Sýrie obsadilo Türkiye. Ktorý išiel do vojny s Britániou.
  Aj v lete nastal na východnom fronte útlm. Nacisti postupovali v Sudáne a postupovali do Iránu a na Blízky východ. Až v auguste sa Stalinove jednotky pokúsili o postup pri Stalingrade. Opäť však uviazli v tvrdej nemeckej obrane.
  Panther, ktorý mal priebojné, presné a rýchlopalné delo, sa osvedčil najmä v obranných bojoch.
  Nemci strávili celý štyridsiaty tretí rok na východe v defenzíve. Medzitým dobyli Afriku a po vstupe Iránu do Indie sa spojili s Japoncami.
  V zime Červená armáda takmer nepostúpila. Stalin skúmal možnosti mieru. A Nemci strávili britské kolónie. Churchill ochorel a cítiac sa neistý, po strate kolónií uzavrel s Nemcami prímerie. To rozviazalo ruky nacistom na východe.
  A v máji 1944 sa začala ofenzíva Wehrmachtu smerom ku Kaspickému moru.
  Bojov sa zúčastnili "Panteri" -2 a "Tigre" -2. Tieto stroje ukázali svoju silu, ale hlavnou vecou boli prúdové lietadlá, ktoré sa už nevyrovnali. Najmä ME-262 a XE-162.
  Áno, a do pechoty bolo naverbovaných veľa Arabov, Afričanov, Indov. Tie stúpali vpred ako potrava pre delá.
  No čo v boji tak v boji!
  Nepriateľ, ktorý hádzal mŕtvoly, prerazil ku Kaspickému moru a po súši poprel Kaukaz. A Turci zasiahli z juhu a Rommelove vojská.
  Úplné zablokovanie...
  Wehrmacht vrhol do ofenzívy viac ako tristo divízií, väčšinou z cudzincov. A urobil výrazný pokrok.
  Hoci Červená armáda bojovala hrdinsky.
  Najmä štyri dievčatá, Natasha, Zoya, Augustine a Svetlana.
  Obzvlášť slávne hádzali dary smrti na nepriateľa bosými nohami.
  Ale aj štyri odvážne a krásne čarodejnice sa ukázali byť vo všeobecnosti bezmocné.
  Počas leta bol Kaukaz úplne zajatý. Počas jesene zajali Fritz aj Saratov a Kuibyshev, ktoré postupovali z juhu. A tiež Uralsk, Guryev a priblížili sa k Orenburgu.
  V zime prestali. Nastal dočasný pokoj. Len v samotnom Orenburgu došlo k bitkám. A toto mesto sa opäť stalo legendárnym. Spomenuli si v ňom na éru Emeljana Pugačeva.
  Fuhrer sa nejaký čas pokúšal vyjednať konečný mier so Spojenými štátmi a Britániou. Potom pokračovali vo vojne s Japonskom. Aj keď bez úspechu. Samuraj na mori získal niekoľko víťazstiev.
  Na jar 1945, 20. apríla, začala operácia "Kremeľ" útokom na Moskvu.
  Boje sa ukázali byť veľmi kruté. Nemci boli vtiahnutí do krvavých bojov. Sovietske jednotky bojovali hrdinsky. Napriek tomu po troch mesiacoch tvrdohlavých bojov s použitím prúdových lietadiel, najnovších tankov série E, Nemci obkľúčili Moskvu. V iných smeroch sa im podarilo vziať Tambov, Penzu, Uljanovsk, aby postúpili smerom na Ufu.
  V auguste padla Riazan a rozdiel s Moskvou sa ešte zväčšil.
  Stalin ponúkol mier za akýchkoľvek podmienok. Fuhrer to ignoroval. Ale Moskva vydržala až do decembra, keď ju nakoniec vzali.
  Fritz tiež zajal Gorkého a Kazaň do konca roka.
  Po zimnej prestávke v máji 1946 sa Fritz presťahoval na Ural. Boje už boli v plnom prúde nie tak intenzívne. Mnoho generálov zradilo a vzdalo sa bez boja. Áno, a sám Stalin dostal mozgovú príhodu a nebol tak pripravený na boj.
  Po zajatí Sverdlovska sa vláda ZSSR presťahovala do Novosibirska.
  V pätách ich však nasledovala armáda Wehrmachtu.
  Mestá boli zachytené počas celého roka. Po dobytí Novosibirska útokom Stalin súhlasil s kapituláciou výmenou za osobnú bezpečnosť.
  A čoskoro uzavrel mierovú dohodu medzi Japonskom a Spojenými štátmi. Británia a Amerika nakoniec uznali všetky výdobytky Wehrmachtu.
  Hitler, ktorý obsadil veľa území, vytvoril spolu s Japoncami svoju vlastnú koloniálnu ríšu.
  Nemusel sa však dlho rútiť. 20. apríla 1957 sa čarodejnice rozhodli vykonať operáciu proti Fuhrerovi. V sídle diktátora už v strednom veku zaútočili štyri čarodejnice.
  Bojovníci v bikinách, v rukách držia čarovné meče a bosými nohami vrhajú blesky a pulzary.
  Natashka riadila veterný mlyn, prerezávala nacistov a prstami na bosej nohe hádzala zrazeninu energie a kričala:
  - Sláva vlasti!
  Zoya sekla magickými mečmi. Rozpárala bruchá nacistov a štebotala:
  - Za nové hranice!
  A holými prstami ako uvoľniť pulzar.
  Potom v útoku Augustína. Vedie aj mlyn s magickými mečmi. Potom hodí niečo smrtiace bosými nohami.
  Potom červená harpya hovorí:
  - Pre Černoboga!
  Ďalšia v útoku je Svetlana. Seká tiež mečmi a vypúšťa blesky holými prstami, prerezávajúc nacistov.
  Potom Natasha v ofenzíve, sťala Hitlerových bodyguardov a kričala:
  - A ja som tágo, všetkých náckov rozsekám!
  A s bosými nohami ako pulzarové dievča a bude hádzať.
  A tu je Zoya v útoku. Meče ako pradenie a krájajte mäso. A holými prstami vypustí blesky.
  Potom bude kričať:
  - Mám super dievča!
  Ďalej v ofenzíve Augustína. Tiež sa točí... A vypustil pár bleskov z hrude. A bosými nohami bude pulzar hádzať a kričať:
  - Som super bojovník!
  A jej ryšavé vlasy vlajú ako proletársky transparent.
  A tu je Svetlana v útoku.
  Jej meče sa točia a bosé nohy rozptyľujú zrazeniny energie a z pupka jej vyletia blesky.
  Dievča bude spievať:
  - Nasekáme draka a zabijeme Fuhrera!
  Natasha tiež máva mečmi v ofenzíve a rúbe nacistov. A jej bosé nohy vrhajú smrtiace projektily.
  A rakva vezie v nacistických strážach.
  A dievča si spieva:
  - Som ničiteľský bojovník,
  A skvelý terminátor...
  Atóm rozložil naraz,
  A hlavou proti múru!
  Zoya v ofenzíve, vzala to a hodila to holými prstami na nohách, niečo, čo odpálilo strechu.
  A ako spievať:
  - Sláva vesmírnym vzdialenostiam!
  A opäť jej meče roztrhali nepriateľov na malé úlomky a kúsky roztrhaného mäsa.
  A tu v hnutí Augustína. Ako mláti nacistov. A kusy krvavého mäsa lietajú na všetky strany.
  A dievča s bosou nohou sa tiež poddá pulzaru a šteká:
  - Som veľká kráska! Ktoré všetci milujú!
  A tu je Svetlana v pohybe. Vypustí aj blesky z pupka. A bosou nohou pulzar spadne na nacistov. A jej meče, no, len kati.
  Potom dievča zaštebotalo:
  - Sláva vlasti!
  Natasha je v divokom šialenstve. Útočí na Fritza. Skartuje ich a vrhá ohnivé bubliny s holými pätami.
  A spieva si:
  - Sláva nášmu domu!
  A aj z pupku vypustila zrazeninu energie.
  Zoya riadi veterný mlyn s mečmi. Zreže kopu fašistov. A potom, ako s holými prstami, to vrhne na nepriateľa. A rozprášiť protivníkov na všetky strany.
  Potom spieva:
  - Sláva ruským cárom!
  Tu je Augustín v tvrdom útoku. Znižuje protivníkov. A teraz jej bosá noha bude hádzať blesky ... A z jej holého pupku vyletí pulzar. A rozpráši sa smerom k Hitlerovým osobným strážcom.
  Potom ryšavé dievča spievalo:
  - Nečakajte odo mňa milosť!
  Svetlana je tiež v ofenzíve... Sekanie súperov, drvenie. Vyháňa blesky z pupka. A holými prstami na nohách, akoby sa trblietali, prúdia celé kaskády energie.
  A spievať si:
  - Som veľmi vďačný
  Som chladnejší ako opica!
  Natasha je tiež v ofenzíve ... Ako seká mečmi. A s bosými nohami vyštartuje vrah. A tu je bleskový let z pupka.
  Potom dievča zavrčí:
  - Na slávu vlasti!
  Nasleduje Zoya. Ničí aj nepriateľov. Spoza úst chrlí blesk. Hádže zrazeniny energie pupkom. A reve pre seba:
  - Som šampión v hádzaní!
  A bosé nohy ako spinning.
  Ďalší Augustín v ofenzíve. Seká nacistov mečmi a krája ich na malý šalát. A bosými nohami, ako pulzar, bude hádzať. A dokonca dva blesky z pupka ... A tucet fašistov sa smaží na mieste!
  The Warrior bude spievať:
  - V mene Matky Matky!
  A opäť, bosé nohy ako tepanie pulzaru!
  A potom v ofenzíve Svetlana. Toto je typ dievčaťa, ktoré nemôže byť chladnejšie. Táto bojovníčka to vezme a vrhne blesky bosými nohami. A z pupka vyletia bubliny anihilácie. A takto bude bojovník kričať:
  - Došlo mi, že ďateľ má dláto!
  Natasha je v pohybe. Scrolled a tucet fašistov odrezaných. A dievča s holými prstami uvoľnilo produkt na ničenie. Z pupka sa vrhla kaskáda bleskov a spievala:
  - Večný môj, najväčší kráľ na svete!
  A z obnaženej päty dievčaťa vyletel pulzar.
  Zoya sa stále pohybovala. Vzala to svojimi mečmi a sekla. Nepriatelia rozdrvení, žmurkli zafírové oči. A z pupka stĺp energie. A bosé pulzary ničenia.
  A ako spievať:
  - Budem šampiónom!
  A potom v pohybe Augustína... Jej meče, ako čepele mlynov. Bez váhania sa poreže. A z pupka lietajú šípy ostré od magického ohňa. A bosé nohy dievčaťa rozdávajú také dary ničenia.
  A samotná ryšavka reve:
  - Veľký šampionát!
  Svetlana tiež nie je dar. Vzala to a bosými nohami odhodila úlomky rozbitého pohára. A dve desiatky fašistov ležali mŕtvych. A ako z pupka to dá celý rad. A bez problémov pokosí všetkých náckov.
  A so žmurknutím poznamená:
  - Som veľký sen!
  Natasha roztočí trojitý veterný mlyn magickými mečmi. Bude brať a hádzať darčeky holými prstami. A so svojou holou pätou dá ohnivý pár bublín ...
  A z pupka celá kaskáda bleskov.
  Potom spieva:
  - laserový meč,
  Chce rezať nepriateľov!
  Zoya je v ofenzíve. A jej meče sú skutočné diamantové vŕtačky. A rozdrviť Fritza ako škrupinu sto libier. Ale keď dievčatá vzali bosé nohy a hodili niečo krvavé.
  A potom to zabralo a zlomilo sa.
  Zoya zakričala:
  Sme noví šampióni!
  A tu je Augustín v pohybe. Ako seká nepriateľov. A švih jej mečov sekne každého.
  A s bosými nohami vyletujú všelijaké darčeky smrti.
  A Augustín spieval:
  - Môj svätý blesk!
  A z jej úst vychádza oheň!
  A tu je Svetlana v pohybe. To isté ako z pupku vypustil darček vražednej sily.
  Potom dievča spievalo:
  - Som absolútny šampión!
  A vzala svoje bosé nohy a poslala pulzar. A pekelný oheň jej vyletel z hrdla. A teraz holá päta podľahla bublinám.
  A z pupka letí smrtiaci a vražedný blesk.
  Natasha tiež používala meče. Rozsekali veľa fašistov. A ako sa uvoľní z pupka bleskom. A rozdrviť Führerových bodyguardov na malé kúsky.
  Potom bude spievať:
  - Za vlasť a slobodu až do konca!
  A s holými prstami sa uvoľní niečo úplne smrteľné.
  Zoya, ktorá zaútočila na nepriateľov a vycenila zuby, zarevala:
  - Divoká posádka! Rozdrvte nepriateľa!
  A vyhodí to aj bosými nohami. A z pupku išli také smrteľné fronty.
  Dievča zakričalo:
  - Veľká hanba!
  A potom sa Augustín pohol. Zažiarila aj smaragdovými očami. A z pupka vyhodila kopu bleskov. A s holými prstami sa pustila do nepriateľa.
  A bila mečmi a kričala:
  - Som nad všetkými majstrami sveta!
  A potom v útoku Svetlana. Každý teda mláti a seká. A je to také chladné a hravé dievča. Tiež z pupka doslova letí guľomet. A zrazí veľa fašistov. A bosé nohy chrlia v potokoch takéto zväzky energie.
  Bojovník spieval:
  - Cieľ je blízko!
  A zbierať sily na hod!
  Áno, napokon štvorica vtrhla do Hitlerovej kancelárie. Zabil všetkých jeho strážcov. A fašistu číslo jeden vytiahli spod postele.
  Hitler zachrapčal:
  - Dám Poľsko!
  Natasha sa sarkasticky spýtala:
  - Alebo možno Kaukaz?
  Fuhrer zareval:
  - Áno, aspoň dvoch Kaukazov, len nezabíjajte!
  Dievčatá odpovedali zhodne:
  - Bozkávajte naše nohy!
  Stonajúci Hitler mal práve šesťdesiatosem rokov, plazil sa po kolenách a bosý bozkával dievčatá s okrúhlymi opätkami. Usmievali sa a smiali.
  Fuhrer pobozkal každú zaprášenú a krvavú podrážku dievčaťa trikrát.
  Potom Natasha vzala Hitlera holými prstami za pravú ruku, Zoyu za ľavú, tiež s bosou nohou. Augustína a Svetlana vzali Fuhrera holými prstami za členky.
  Potom dievčatá vytiahnu najväčšieho zločinca všetkých čias a národov na všetky strany, vezmú ho a roztrhajú na kusy.
  Hitlerovi odtrhli ruky aj nohy a od šoku z bolesti dračí vládca na mieste zomrel.
  Táto pomsta si našla vraha a najväčšieho kata v dejinách sveta.
  Tu sa rozprávka končí, hoci na tejto planéte sa stala realitou nočnej mory a kto počúval, hotovo!
  
  
  ČARODEJKY PROTI HITLEROVI
  V štyridsiatom prvom roku Hitler po zajatí ostrova Kréta zmenil názor na odchod do ZSSR. Skutočnosť, že Stalin počas útoku na Juhosláviu nezaútočil na Nemecko, presvedčila Fuhrera, že sa neplánuje naraziť na neho z východu.
  Navyše, predtuchy naznačovali, že na východe nebude ľahké víťazstvo a bolo lepšie tam neísť.
  Fritz posilnil Rommelovo zoskupenie a podarilo sa im presvedčiť Turecko, aby pustilo vojakov na Blízky východ. Briti boli úplne porazení v Egypte a vyhnaní z Iraku a Blízkeho východu. Čoskoro Franco súhlasil s dobytím Gibraltáru.
  Potom už Nemci mohli bez problémov presúvať vojská do Afriky a ďalej na Blízky východ.
  Pal India. A potom, bez zbytočných problémov, len za šesť mesiacov bol zajatý čierny kontinent. A vyvrcholením bola ofenzíva proti Británii a vylodenie jednotiek v materskej krajine v novembri 1942.
  O dva týždne padlo Anglicko. A Fritz sa konečne usadil na východnej pologuli.
  Ale vojna so Spojenými štátmi stále pokračovala. A ťahalo sa to kvôli odľahlosti oceánu a ťažkostiam pri presune vojsk.
  Nemci, ktorí sa spoliehajú na zdroje Afriky, významnej časti Ázie a Austrálie, budujú veľké námorníctvo. Spolu s Japonskom vedú aj ponorkovú vojnu.
  Štyridsiaty tretí a štyridsiaty štvrtý rok uplynuli v bojoch na mori. Island a Grónsko boli zajaté. A v štyridsiatom piatom, keď už mali tanky série "E", Nemci pristáli v Kanade a sústredili svoje sily v Argentíne.
  Také boli ich plány. Aj keď zdĺhavá komunikácia sťažovala útok na Spojené štáty.
  Ale do septembra bola väčšina Kanady prekonaná.
  Nemecké aj japonské jednotky vstúpili do severných oblastí Spojených štátov.
  Potom však Fritza stretli štyri dievčatá.
  Monica, Leia, Gertrúda a Angelina.
  Do bitky nastúpili štyri krásky. Monica, Leah, Gertrude sú blondínky a Angelina je červená.
  A nech dievčatá zničia obrovskú armádu Tretej ríše.
  Strieľajú z guľometov.
  Tu Monica hodí granát bosou nohou a spieva:
  - Sláva mojej sile! Všetci sú pokosení!
  Leia dáva do radu. Tiež razom kosí nepriateľov a škrípe z plných pľúc:
  - Moja armáda je silná!
  A bosou nohou hodí darček smrti.
  Ohnivá alebo ryšavá Angelina spúšťa dar smrti holými prstami na nohách a škrípe:
  - Moje víťazstvo!
  A tiež dáva frontu!
  Ďalej Gertrúda už bosou nohou udiera do prítomnosti smrti a ako ohlušujúco zavýja:
  - Som šampión!
  A opäť spustí vražednú líniu.
  Monica opäť strieľa na fašistickú hordu a spieva:
  - Sláva môjmu svetu!
  A holými prstami hádže vražedný darček smrti, rozbíja protivníkov.
  Vedie oheň a Leia. Je to veľmi šikovné dievča. A bosé nohy na nepriateľa ako hádzanie granátov.
  A dievča reve:
  - Som americký hyper bojovník!
  Potom Angelina strieľa. Robí to veľmi úhľadne. A z jej odhalených prstov na nohách letí smrtiaci darček.
  A krásne dievča reve:
  -Budem absolútnym majstrom sveta!
  A ako bojovníčka ukáže svoj dlhý jazyk!
  A potom to Gertrúda skúsila. A tiež, ako sa bude dať rad. A potom s holými prstami hodí darček smrti.
  A rozhádžte všetkých protivníkov na kúsky mäsa.
  Štyri dievčatá teda aktívne pracujú. Tlak, nepriateľská armáda zjavne dochádza.
  Hoci nie, objavujú sa impozantné tanky série E. Dievčatá na ne čakajú.
  Monika hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Budeme bojovať vo vesmíre!
  A od jej odhalenej päty sa dar smrti odrazil od húsenice E-50. Toto vozidlo bolo poškodené a zastavené.
  Bojovník kričí:
  - Super!
  Ďalšia Leia v boji. Aj s bosou nohou, keď hádže darček smrti. Rozbije nepriateľa. A nádrž bola tesná.
  A bojovník reve:
  - Som dievča v bikinách!
  Ďalšia je Angelina. Bosou nohou hodí aj granát na E-75 a nemecký upír to má ťažké.
  A bojovník kričí:
  - Ja som ten, kto ukáže super triedu!
  A Gertrúda bojuje. Tiež bojovník, ktorý nepozná súcit a pochybnosti.
  Kráska to vzala a zaškrípala:
  - Veľká regata!
  A z bosej nohy vyletel smrtiaci granát.
  Monica znova strieľa a škrípe:
  - Akrobacia a posádka!
  Odnesie aj jej obnažený úd a vrhne prúd smrti. A zničiť všetkých nepriateľov.
  Potom bojovník vyaknet:
  - Som super dievča!
  A Leia je skutočným hrdinom v boji. A zasiahnuť nepriateľov. A bosou nohou hodí granát, poberie množstvo nepriateľov a roztrhá ich na kusy. A po zakričaní:
  - To dievča som ten Superman!
  A v boji Angelina, ktorá tiež hodí dar smrti bosou nohou. Nepriateľ bude roztrhaný a spievaný:
  - Do pekla, som démon!
  A výbuch na nepriateľa v výbuchu.
  A tu je Gertrúda v bielej gule. Zastrelí sa bez akéhokoľvek ceremoniálu a predsudkov. A vezme to, holými prstami na nohách, spustí dar ničenia a rozdrví nepriateľov. Je to veľmi bojovné?
  Štyri dievčatá bojovali ako rytieri alebo anjeli. Ale všetko má svoju hranicu. A tak sa bojovníci stiahli ...
  Jeseň a zima štyridsiateho piateho roku prešli v tvrdohlavých bojoch. Sily boli nerovnomerné. Nemci majú tanky série E príliš silnejšie ako Shermany a dokonca aj malé Pershingy. A prúdové letectvo nemá obdobu. A dokonca sa začali objavovať diskové lietadlá, úplne nezraniteľné pre akékoľvek ručné zbrane.
  Takže USA sa postupne dostávajú do zajatia všemožných zahraničných divízií Tretej ríše.
  Väčšina Ameriky je zachytená počas jesene a zimy. Navyše, povstania na juhu USA a zrada generálov s nemeckými koreňmi. Rovnako ako nepochybná prevaha nových guľometov a dokonca aj podzemných tankov Wehrmachtu.
  A na jar v apríli 1946, keď horda Tretej ríše obkľúčila a dobyla Washington a New York, Spojené štáty americké kapitulovali.
  Tak sa obrátila ďalšia stránka vojny.
  Ale v roku 1947 sa v máji začala ďalšia bitka, tentoraz s Japonskom.
  A kampaň proti ZSSR bola opäť odložená.
  A teraz sa štyri dievčatá z USA nevzdali a opäť bojujú s nepriateľom.
  Leto štyridsaťsedem a teplo, bojovníci v bikinách. A bojujú sami so sebou.
  Monika hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Som terminátor!
  A dáva obrat.
  Leia tiež strieľa a ide jej to veľmi dobre. A opäť jej bosé nohy niečo hádžu. A vyhladzujú.
  A dievča kričí:
  - Bojová akrobacia!
  Ďalej Angelina strieľa. Drví protivníkov. Húfne ich vyháňa. A jej odhalené prsty na nohách opäť hádžu niečo brutálne vražedné.
  Bojovník kričí:
  - Som oceľový pazúr!
  A Gertrúda sa zastrelí a pokosí nepriateľov. Potom bosou nohou hodí darček smrti a zamrmle:
  - Vojenská téma a matematika!
  A zase, ako všetkých poberie a kosí do nepríčetnosti!
  Áno, štyria bojujú. Ale sily nie sú rovnaké. Nové tanky série E-50 U s hustejším usporiadaním, výškou menej ako dva metre a 170 bočným pancierom, 250 mm čelom a hmotnosťou 65 ton s motorom s výkonom 1 800 koní.
  Nebráňte sa takému Japoncovi. Rovnako ako proti ME-462, ktorá bez akejkoľvek ceremónie ničí všetky nepriateľské lietadlá ako koloboky.
  A proti, tiež lietajúce kotúče. A rozbijú všetko.
  Stručne povedané, za šesť mesiacov bolo Japonsko úplne porazené a všetky jeho kolónie boli zajaté.
  A čo sa stalo. Fuhrer čoskoro dobyl všetky krajiny sveta okrem ZSSR.
  Doteraz bolo všetko viac-menej pokojné. Potom však zomrel Stalin a moci sa chopil Nikita Chruščov. A opäť komplikované vzťahy s Treťou ríšou.
  Nehovoriac o tom, že ZSSR vyvíjal jadrové zbrane. A konal sa aj dvadsiaty kongres, ktorý odsúdil doterajšiu politiku.
  A 22. júna 1956 Tretia ríša na príkaz už stredného, ale veľmi agresívneho Hitlera spustila inváziu. Jeho horda rátala s rýchlym víťazstvom, no čakalo ho nečakané prekvapenie!
  Do boja s hordami Wehrmachtu sa pustili nielen štyri americké dievčatá, ale aj štyri ruské krásky a čarodejnice. A celá skupina dievčat v rôznych odvetviach armády a tiež všetky čarodejnice!
  
  NAPOLEON ALEXANDER SOM SYN
  Napoleon nešiel do Ruska a vo všeobecnosti sa oženil s mladšou sestrou Alexandra Prvého. To viedlo k určitým zmenám v histórii.
  Po prvé, cárske Rusko bojovalo proti Rakúsku a dobylo Halič. Po druhé, Francúzsko zorganizovalo Taliansko a umiestnilo tam syna Napoleona a ruskú princeznú.
  A potom Rusko a Francúzsko dobyli a rozdelili Turecko.
  Ďalej, spoločným úsilím, Británia bola dobytá. Španielske kolónie sa napokon stali francúzskymi, rovnako ako veľká časť Afriky. A potom bola okupovaná India a Irán!
  Po smrti Alexandra I. a abdikácii Konštantína došlo k prevratu a na ruský trón bol povýšený štrnásťročný rímsky cisár Napoleon II. A po smrti Napoleona v roku 1836 sa Napoleon II stal vládcom Francúzska a celej Európy a mnohých kolónií.
  Vzniklo jediné superimpérium, ktoré sa ďalej rozširovalo. Napoleon II potom dobyl Čínu a Indočínu a celú Afriku. A Austrália a Kanada. A zomrel v roku 1879 vo veku takmer šesťdesiatosem rokov.
  Potom na tróne nastúpil Napoleon III. Chcel tiež bojovať. Ale na celom svete zostalo z Francúzska nedobyté len územie Spojených štátov amerických!
  A Napoleon Tretí v roku 1890 začal vojnu s Amerikou. Posledná krajina, ktorá nebola francúzskym majetkom.
  A na územie Spojených štátov vstúpila obrovská armáda piatich miliónov vojakov z celého sveta.
  Sily by boli nerovnomerné. Ale Američania bojovali proti Napoleonovi III veľmi hrdinsky.
  Najmä štyri dievčatá: Monica, Leia, Gertrúda, Anna! A bojovali ako kobry a hrdinky.
  Monika sekala mečmi a holými kovovými prstami na nohách ostré kotúče. A udierali oponentov.
  A bojovník spieval:
  - Sláva Amerike!
  Leia sa tiež porezala mečmi s cudzou armádou a agresívne zasyčala:
  - Sláva najlepšej krajine na svete!
  A tiež s bosými nohami spustený jeden vražedný.
  Gertrúda bojovala s obrovskou armádou a tiež bosými nohami, hádzala veľmi ostré ihly a zasiahla nepriateľov.
  V tom istom čase dievča zakričalo:
  - Som bojovník takejto triedy, čo je super!
  Bojovala aj Anna, ktorá bosými nohami hádzala vražedné darčeky.
  A kričal:
  - Úspechy sú veľké!
  Ale bez ohľadu na to, ako bojovali, a dokonca veľmi hrdinsky, táto štvorica, ale nadradené sily Francúzov ich napriek tomu porazili.
  Dievčatá boli zajaté. Tam ich vyzliekli a brutálne mučili. Vykrúcali ruky na stojane, bili ich bičom a rozžeraveným drôtom. Holé podrážky sa pálili ohňom, na holé päty sa nanášalo rozžeravené železo. Ale dievčatá nikdy neuznali nové panstvo Napoleona III.
  Potom ich poslali do práce takmer nahí v lomoch. A Amerika sa stala novou francúzskou provinciou.
  Keď Napoleon III zomrel v roku 1903 vo veku šesťdesiatosem rokov, Napoleon IV sa stal cisárom. Jeho príchod znamenal novú vládu. Posilnenie úlohy parlamentu a zníženie vplyvu šľachty. Postupne sa svetová ríša stala demokratickejšou.
  A v roku 1917 vyletel do vesmíru prvý človek. Otvorila sa tak éra astronautiky.
  V roku 1922 ľudia leteli na Mesiac. A v roku 1933 na Mars. A do roku 1950 navštívili všetky planéty slnečnej sústavy. Ale v roku 2000 sa začal prvý let ku hviezdam, celá vesmírna expedícia. Tu je taká AI len kvôli jednému manželstvu Napoleona Bonaparta s ruskou princeznou.
  Ako závisí osud celého ľudstva od najmenšej šance.
  
  PÁDE PROTI ČÍNE
  ANOTÁCIA
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sa v sedemnástom storočí presťahovali na Sibír, kde išli do vojny s Čínskou ríšou pod kontrolou mandžuskej dynastie. Nesmrteľní nájomní vrahovia menia chod dejín nielen v Číne.
  Vojna zúri ako hurikán
  Chlapec bojuje s veľkou armádou...
  Presekáme sa cez rozzúrenú hmlu
  Aj keď je to niekedy až príliš ťažké!
  
  Nepriateľ je veľmi šialene silný,
  Blíži sa nepretržitá lavína...
  Pod šelestom jasných šarlátových rútiacich sa transparentov,
  Ale verím, že v máji dostaneme bitku!
  
  Nemyslite si, že môžeme byť dobytí
  Sme veľkí bojovníci od Boha...
  A nebude to prerušené, poznám vlákno života,
  Aj keď niekedy to môže byť veľmi prísne!
  
  Poznajte v tom veľkosť Ruska
  Že vlasť je vzácnejšia ako čokoľvek iné ...
  A bude tu veľmi silný ruský dom,
  A pohnite fašistickým podlým do tváre!
  
  Neverte, nerozbíjajte Hordu Rus,
  Ktorá nekľačí...
  Bojujte bez obmedzenia, nebojte sa,
  V mene nových generácií rodu!
  
  Za dom Ruska, za jeho kopy sena,
  Budeme veľmi tvrdo bojovať...
  Nekonečný splnený sen
  Nie ste bojovník s dušou bifľoša!
  
  Tu prísaháš vlasti,
  Staňte sa bojovníkom veľkého Svaroga...
  Nie, nestavajte šťastie na krvi,
  Keď v Ježišovom srdci niet Boha!
  
  Môžeme dosiahnuť nové spôsoby,
  Veľkosť krajiny, ktorá prekvitá...
  A zabite monštrum s okuliarovými očami,
  Aby sa planéta stala čoskoro rajom!
  . KAPITOLA 1
  Chlapec a dievča, ako aj štyri čarodejnice skončili na južnej Sibíri a odrazili nápor Číňanov. Bola to málo známa vojna, keď v Číne boli pri moci Mandžuovia, ktorí aktívne expandovali do rôznych oblastí Ázie.
  A tak zaútočili na Rusov v oblasti Tibetu. A skutočný príbeh, podarilo sa im odobrať časť územia. Navyše, Rusko bolo v tom momente oslabené roľníčkou a kozáckou vojnou Stenky Razinovej. Áno, a jednotky by sa museli presúvať na veľmi veľké vzdialenosti.
  Ale nesmrteľný chlapec, dievča a štyri terminátorské dievčatá prišli na pomoc ruskej pevnosti.
  Obrovská čínska armáda vtrhla do novovybudovanej ruskej pevnosti. A sily boli zjavne nevyrovnané.
  Rusov je len tisíc a Číňanov dvestotisíc. A zdalo sa, že neexistuje žiadna šanca.
  Ale šesť triednych bojovníkov je super pripravených bojovať.
  Oleg Rybachenko na stene. Nesmrteľný chlapec, ktorý vyzerá asi na dvanásť rokov, hádže ihly holými prstami. A naráža na postupujúcich Číňanov. Tucet naraz.
  Hádže ihly a Margarita holými prstami. Dievča ničí protivníkov a škrípe:
  - Moja veľká sila!
  A bojuje statočne.
  Natasha tiež hádže holými prstami na nohách silný bumerang. Ako rozdrviť protivníkov a škrípať:
  - V mene veľkej slávy!
  Potom Zoya seká Číňanov mečmi a zároveň bosými nohami hádže ihly s jedom. A spieva si:
  - V rozľahlosti Ruska,
  Môžeme zachrániť každého!
  A opäť padajú meče na súperov. A ak sekajú, tak bez akéhokoľvek zľutovania.
  Ale keď Aurora začala ničiť a hádzať bumerangy holými prstami, potom je to úplná skaza. A zabití Číňania padajú pod údermi červeného diabla.
  A dievča reve:
  - Všetko rozdrvím a roztrhám!
  A ako bude brať a sekať oboma mečmi!
  A z jej holej päty letí ostrý a prenikavý kotúč. Vo všeobecnosti je to dievča úplnej smrti.
  A tu je Svetlana v rozhodujúcej bitke. Ako potrápime Číňanov a rozsekáme ich na malé kúsky mečmi.
  Dievča rolovalo motýľa a sedem bojovníkov Nebeskej ríše bolo rozsekaných na smrť.
  A potom z holých prstov vyletia ostré, jedovaté ihly. A ohromiť Číňanov.
  Oleg Rybachenko bojuje so žltými bojovníkmi. Jeho meče blikajú ako vrtuľa.
  Chlapec s chuťou spieva:
  - Budem najsilnejším majstrom sveta,
  Porazíme Ameriku, Čínu!
  A opäť chlapec hádže ostré hry holými prstami detských nôh. A naraz padnú dve desiatky zabitých Číňanov.
  Tu je taká bitka. V reálnej histórii cárske Rusko z predpetrovských čias stratilo časť svojho územia. Ale tu ruskí rytieri bojujú a nehodlajú sa vzdať.
  Oleg Rybachenko bojuje a spieva:
  - Ale my sme rytieri plní ruského ducha,
  Kati nikdy nepočujú náš dusený ston!
  A opäť chlapec hádže veľmi ostré a so silným jedom, vareným od čarodejníc, veľmi tenké ihly!
  Vedľa neho je dievča Margarita. A tiež jej nohy hádžu také smrtiace ihly. A ruky porezali útočiacich Číňanov. Bojovník ničí protivníkov a spieva:
  - Som tak cool, ako démon všetkých krajín ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Vládca všetkých krajín!
  Natasha tiež rúbe Číňanov a spieva:
  - Za večerného úsvitu nenecháme Satana vyhrať!
  A z jej bosých nôh lietajú aj smrtiace ihly.
  Ďalej Zoya zničí nepriateľov. A z tohto dievčaťa sa zdá, že vyžarujú vibrácie kolosálnej energie.
  A z bosých nôh krásky lietajú bumerangy a ostré ihly.
  Bojovníci piští:
  - Som veľký bosý sen a krása!
  A opäť vrhne na svojich protivníkov niečo mimoriadne smrtiace.
  Ale keď Aurora prevádzkuje mlyn a rúbe Číňanov, potom je to vrchol záhuby.
  A potom bude ryšavka hádzať piercingové ihly holými prstami. A mŕtvi žltí bojovníci padajú.
  Ale keď Svetlana lupanet. A zároveň jej z holých nôh lieta celý kopa ihiel, ktoré všetko prepichujú a zabíjajú.
  A bojovníci piskajú:
  - Tak, tak, tak - dostať fašistu v groši!
  A jej bosé nohy budú opäť smrteľne vrhané na Číňanov.
  Natasha, ktorá sekala žltých bojovníkov mečmi, poznamenala:
  - S nacistami to bolo ľahšie a ťažšie!
  Svetlana, keď prešla okolo mlyna, poznamenala:
  - A s nami dievčatami je to vždy ľahké!
  Aurora, reprodukovala príjem ventilátora a zavrčala:
  - So mnou sa vôbec nebudeš nudiť!
  A z jej bosých nôh vyletí smrtiace žihadlo.
  A Zoya to vezme a zaškrípe:
  - Nie sme šváby, sme dievčatá - veľkej slávy!
  A opäť niečo vyletí z jej bosých nôh a zasiahne to nepriateľa.
  Dievčatá si prácu zobrali k srdcu.
  Táto pevnosť je takmer jedinou ruskou pevnosťou v tejto oblasti. Vo výstavbe je ešte niekoľko miest. Je dobré, že Číňania nevystrčili hlavu nad Amurom. Ale Rusko v reálnej histórii stratilo kus svojho územia. Veľmi agresívna dynastia pri moci v Číne. Dievčatá sú však tým, čo dokáže Luciferove pluky utiecť.
  Oleg Rybačenko strihá Číňanov. A zatiaľ čo chlapec spieva:
  - Najvyššia trieda bude...
  A potom bumerang hodený chlapcovou bosou nohou vyletí a zakričí:
  - Dikobraz podreže každého!
  Margarita tiež hodila na nepriateľa, čo je vražda. Rozdrvila ho na kúsky a zaškrípala:
  - Som bosý sen a veľká kráska!
  A jej noha bude hádzať divoké kotúče.
  Ďalšou v bitke je Natasha. A vrhá na nepriateľa aj to, čo protivníkov rozdeľuje.
  A robí to veľmi šikovne.
  A jej bosé nohy hádžu pravidelné smrteľné ihly.
  Ďalej Zoya v boji. A tiež hádže na nepriateľa všelijaké hákové kríže a bumerangy.
  A kosí nepriateľa.
  Potom, ako to prejde:
  - Sláva dobrému kráľovi!
  Ale v boji a Aurore. Ničí aj nepriateľov z Číny. A ak hádže, bude hádzať smrteľnou silou.
  A pri speve:
  - Áno, v mene ruskej krajiny!
  A z jej bosých nôh lietajú smrtiace nálože.
  Svetlana tiež nesklame nepriateľa. A z jej bosých nôh letí niečo, čo prináša zjavnú smrť.
  A bojovník spieva:
  - Nikdy sa nevzdáme! Problémy na Rus neprídu!
  A opäť budú Číňania zranení. A zoberie to bez obradu a naseká.
  Šesť bojovníkov a bojovníci tvrdo zasiahli. A seká nepriateľa a hádže bosými nohami.
  Oleg Rybachenko, ktorý rúbal Číňanov, spieval:
  - Hviezdny bojovník, tvoj roh márne trúbi -
  Vaša krajina je ďaleko v pochybnej sláve...
  Plameň boja sa chveje medzi riadkami -
  V jednostrannej hre bez pravidiel!
  A s chlapcovými bosými nohami letí ďalší bumerang, ktorý podreže hrdlo tuctu Číňanov.
  Chlapec, ako vidíme, je bojovník.
  A Margarita je tiež v boji. A tak jej bosé nohy fungujú. Bez akýchkoľvek pochybností vyhladzuje nepriateľov mimoriadne cool.
  A jej meče sú ako kati.
  Bojovník škrípe:
  - Nech je sláva!
  Natasha tiež strieľa bosými nohami a hádže smrteľné. A zároveň aktívne seká mečmi.
  Súčasne pípa:
  - Môj sprievod je štátna posádka!
  Ďalšia v boji je Zoya. Tiež diabol najvyššej úrovne anihilácie. Ako držať motýľa s mečmi. A potom bude bosými nohami brať a hádzať nápadné prvky.
  Potom to prejde:
  - Vojsko sa raduje - postupuje!
  A celý rad skosených čínskych pádov.
  Dievča si spieva:
  - Zoya miluje zabíjanie! Ach, tá Zoya!
  A tu je Aurora v rýchlej ofenzíve. Alebo skôr agresívna obrana. A pomocou bosých nôh vyraďuje nepriateľov.
  A zároveň to škrípe. A keď jej šable prejdú ako čepele kultivátora, potom budú tri desiatky Číňanov roztrhané na kusy!
  A Aurora kričí:
  - Harmonické akordy, vlajka Ruska je veľmi hrdá!
  A teraz jej obnažená päta pristane čínskemu generálovi do brady. Vezme a padne.
  Zoya je v boji agresívna. Reže svojich nepriateľov a kričí:
  - Budeme pochybovať a všetkých zabijeme!
  A z bosých nôh lietajú také dýky.
  Svetlana tiež nikoho nesklame. A ničí nepriateľov, ako keby kosa kosila trávu. Číňania zlyhávajú.
  Dievča kričí:
  - Šialená ihla! Vypadni z dvora!
  Oleg Rybačenko rozseká kopu žltých bojovníkov mečmi. A potom s bosými nohami hodí hviezdičku a kričí:
  - Moja armáda je najsilnejšia!
  Terminátor chlapec, ako vidíte, je na samom vrchole ničenia nepriateľov. A robí to s veľkou vášňou.
  A z jeho obnažených prstov vyletí ďalší dar smrti. A ako to napĺňa Číňanov lezúcich po stene.
  Žltí bojovníci sú fanatici. Už nahromadili celé kopy mŕtvol. A stále lezú a lezú a lezú!
  Ale chlapec a dievča sú len stelesnením smrtiacej sily. A keď strihajú, striekance krvi lietajú na všetky strany a veľmi ďaleko.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Hrdinstvo je oslavovaný čin,
  Sme dobyvatelia planét!
  Margarita, toto nepokojné dievča spievalo:
  Nezastavíme sa ani na chvíľu.
  Je počuť niečí tlmený krik!
  A tiež z bosých nôh dievčaťa lietajú ničivé a vražedné ihly. Zasiahne Číňanov ako snopy pšenice. Áno, dievča Margarita je skutočný terminátor.
  Natasha rúcajúc Číňanov spievala:
  - A dievča si pomyslelo, rozdrvilo žltú,
  že život je dobrý a ten život je dobrý!
  Potom opäť z jej bosých nôh lietajú ihly.
  Zoja prešla šabľami okolo veterného mlyna a zaškrípala:
  - Zabijem všetkých nepriateľov a verte mi, nežartujem!
  A nohy bojovníka spustili niekoľko hviezd.
  A kráska spievala:
  - Vojenský čin - trafil som nikel!
  Aurora, rezanie bez zbytočných emócií, vydala:
  - Čaká nás veľký úspech! Ver mi, lepšie to už nebude!
  A tiež ako bosé nohy, spustí sa to, čo zabíja.
  Potom to zaškrípe:
  - Som krvavá kobra!
  Svetlana nedáva Číňanom žiadne zľutovanie. A vyhubí ako mravce. A zároveň spieva:
  - Nebude cesta pre odpadky,
  vezmite si nohy preč čoskoro!
  A teraz z jej odhalených prstov opäť lietajú vražedné darčeky. Toto je najúžasnejšia dáma!
  A tiež reve:
  - Tam bude naše víťazstvo vo svätej vojne!
  Oleg Rybachenko je čoraz aktívnejší. A seká oboma rukami, dokonca si vzal fajku do úst a pľuje na Číňanov ihlami. Ničí protivníkov a škrípe sám sebe:
  - Toto je naše víťazstvo...
  Úplná zákruta a ide sa!
  A opäť, terminátor chlapec seká ako blázon. A zároveň hádzať to, čo zabíja bez súcitu.
  Margarita je tiež v boji. Zúfalé dievča. A ak vypustí bumerang bosou nohou, tak toto nie je menej ako tucet zoťatých Číňanov.
  Potom bude dievča spievať:
  - Ach, mám veľkú helikoptéru,
  No, moje srdce spieva od šťastia!
  A z obnaženej päty dievčaťa vyletí smrteľná hviezda. Áno, toto je krása najvyššej akrobacie. A smrť seje vpravo a vľavo.
  Natasha tiež vyhladzuje Číňanov všetkými spôsobmi.
  A keď spieva:
  - piskot, piskot, piskot...
  Oliver našiel Twista!
  A z jej bosej nohy vyletí smrtiaci darček.
  Zoya sa teda vytiahla hore... Vzala to a napľula na nepriateľa z trubice. Potom rozsekala mlyn mečmi. Potom jej bosé nohy vzali a spustili pekelný darček smrti.
  A Číňania padli. Akoby ich olizoval plameňomet.
  A tu v boji a Aurora. Také rýchle dievča. A červená smrť a pekelný horiaci lúč. A on si to vezme, on to rozreže.
  Nie, nič to nezastaví.
  Dokonca aj tank Maus.
  Tu je Aurora a klince Číňanov. Čo je mimoriadne cool a so šialenými symbolmi a mečom.
  A meče červenej harpye sa nezastavia ani na chvíľu.
  Aurora v tom istom čase zaškrípe:
  - Moja vlasť je vlasť komunizmu!
  A tiež z jej bosých nôh, ako let niečoho mimoriadne smrteľného.
  A dievča je opäť vo vzduchu.
  A potom si Aurora v jednom z alternatívnych príbehov spomenula, ako skutočne bojovala s Myškou. Potom spojenci uzavreli prímerie s Treťou ríšou a Nemci využili nedostatok bombardovania a spustili Myš do výroby.
  Áno, tieto tanky naozaj perli ako zvieratá. A ich pokrok bol hrozný.
  Ale nie pre terminátorské dievčatá. Bojovali proti nacistom chladnokrvne a zároveň rýchlo.
  A ukázali Kuzmovej mamu! A bojovníci bojovali statočne.
  A teraz ryšavá Aurora seká mečmi. A kosiť nepriateľov ako kultivujúci.
  Potom to zaškrípe:
  - Zabíjam to!
  Svetlana tiež nie je plachá v boji. Číňanov vyhladzujú. A pri tom bosými nohami, čo smrť seje, hádže.
  A zároveň kričí:
  - Vesmírna bravúra -
  Bude veľká serenáda!
  A žmurknite na nepriateľov!
  Potom vypľuje z trubice!
  A potom sa Oleg Rybačenko rozíde. A nehádžme do Číňanov len ihly, ale aj bumerangy hádžme nohami.
  Taký je chytený rýchly terminátor.
  A zároveň spieva:
  - Nepriatelia nás nezastavia,
  ak slabí pomôžu!
  A neutekaj, neutekaj...
  Ak nie dopredu!
  A Oleg bude pískať.
  A Margarita to vzala a holými prstami hodila deštruktívne a smrteľne vražedné. A zároveň spievala:
  - Toto bude posolstvo kobry!
  A dievča žmurká a škrípe!
  Natasha tiež nie je miss v boji. Vzala to a holými prstami hodila ostrý hákový kríž. Prešla cez veľa Číňanov a zaškrípala:
  - Za moju vlasť!
  A potom je tu Zoya v boji. A tiež hádže nálože na nepriateľov s bosými nohami.
  A škrípe so škrípaním zubov:
  - Som taký bojovník, naozaj terminátor!
  Potom dievča mláti mečmi. A kričať z plných pľúc.
  - Banzai!
  Dievča, ako vidíte, neprestane bojovať. A bude rezať bez zbytočného antimónu.
  Aurora sa tiež pustí do vyhladzovania. Číňania sa drvia bez akéhokoľvek sarkazmu. A žltí bojovníci padajú, akoby boli roztrhaní na polovicu.
  A ryšavé dievča kričí:
  - Plameň komunizmu nad svetom!
  A opäť vezme a seká dvoma mečmi. A potom vypľujte z trubice. A nasaďte to na nepriateľa.
  Áno, Aurora je krása a dokonalosť sama.
  Aj keď Svetlana nie je o nič horšia. A zariadila aj bitie a zabíjanie Číňanov v naturáliách.
  A jej bosé nohy hádžu dary skazy na žltých bojovníkov. Áno, všetko to robia na vysokej vlne.
  Svetlana kričí:
  - Boj bude krvavý, svätý a správny!
  A z jej bosej nohy sa opäť zlomilo niečo smrteľné. A ako zoberie a zasiahne Číňanov!
  Tu sa dievčatá naozaj rozpadli. A nedajú ani kvapku. Tu sú ženy - všetky ženy ženy!
  Oleg Rybačenko v prudkom útoku. Zabili už mnoho tisíc Číňanov. Nápor bojovníkov tejto žltej ríše zoslabol.
  Oleg zakričal:
  - Najvyššia miera víťazstva!
  Margarita to vzala a holými prstami hodila smrtiace, a to ostrejšie ako britva.
  Potom dievča spievalo:
  - Vyzývame búrky,
  Prečo a prečo?
  Žiť vo svete bez prekvapení -
  Nemožné pre nikoho!
  Margarita vypľula na Číňanov celý rad fajok a pokračovala:
  - Nech veľa šťastia - neúspechy,
  A skákať hore a dole!
  Iba týmto spôsobom a nie inak -
  Len takto a nie inak...
  Nech žije prekvapenie!
  Prekvapenie! Prekvapenie!
  Nech žije prekvapenie!
  Prekvapenie! Prekvapenie!
  Nech žije prekvapenie!
  A len hore - ani milimeter dole!
  Dievča ukázalo dosť bojovnú náladu.
  Natasha je tiež v samom epicentre bitky. Ako keď vybuchne sopka. A hádže ihly holými prstami. Udrie oponentov. A nechá ich mŕtvych.
  Potom dievča so škrípaním zubov spievalo:
  - Sme takí terminátori, ako roboti snov a veľká krása!
  A tu je dievča, ako seká mečmi do bekhendu. A zredukovať veľa ľudí.
  Zoya je tiež v centre boja. Bojuje za seba, vyceňuje zuby a reve:
  - Nikto nás nezastaví!
  A z jej bosej nohy sa cez Číňanov prehnal disk. Čo podrezalo veľa hrdla. A armády nebeskej ríše sa dusili.
  A dievčatá sa tlačia stále viac.
  Tu je návod, ako Aurora spustí niečo, čo reže kov. Zreže množstvo hláv, ktoré sa sformovali do kôp. A vyskočí, vyletí a vezme to, reve:
  - Moje meno je moja päsť!
  A opäť zamával dvoma šabľami a Číňania vypustili vnútornosti. Zároveň sa však nehanbite ani trochu.
  A jej bosé nohy spúšťajú smrtiace bumerangy. Ktoré hlavy sú kosené v radoch.
  Potom ryšavý bojovník zakričí:
  - Nebudeme v kábli!
  Nech je na Zemi šťastie!
  A viac si vezme z fajky svojimi šarlátovými ústami a pľuvancami. A bojovníci nebeskej ríše sa zrútia ako kuli s múkou.
  Svetlana sa teda ukázala v boji ..
  Zrazila odporcov vriacej vody. A tí obarení to vezmú a budú veľmi divoko kričať.
  Svetlana kričí:
  - Moje zabitie!
  A bosou nohou hodí pár bumerangov. Vyreže veľa Číňanov.
  A vytlačí veľa mŕtvol.
  Tak fungujú úderníci.
  A bez ďalších okolkov si pre seba rozsekali čínske impérium. Nie, dokonca majú špeciálny takt.
  Už teraz sa počet zabitých Číňanov pohybuje v desiatkach tisíc. A dievčatá sa len zabávajú a skáču ako gule.
  Oleg Rybachenko tiež predvádza tú najlepšiu akrobaciu, akú si dokážete predstaviť.
  A chlapec seká dvoma mečmi tak, že ruky, nohy a hlavy lietajú na všetky strany.
  Oleg kričí:
  - Bude, verím v naše rozhodujúce víťazstvo!
  Margarita s bosou nohou, ktorá hádzala ničivo, potvrdila:
  - Áno, bude!
  A celá šestica začala sekať ešte aktívnejšie.
  . KAPITOLA 2
  Po zničení takmer celej dvestotisícovej čínskej armády sa šesť bojovníkov presunulo ďalej do hlbín Nebeskej ríše. Aby sa Číňania opäť nevrátili do ruských miest na Sibíri.
  Tu bojovníci zaútočili na žltých bojovníkov v najbližšom veľkom meste.
  Oleg Rybačenko rúbal žltých bojovníkov, mával oboma mečmi a kričal:
  - In a ruskí cári!
  A z bosých nôh mu lietali ostré ihly. Zasiahli čínske stíhačky.
  Margarita sekala žltých bojovníkov svojimi mečmi, vzala ho a spievala:
  - Teraz tvoríme históriu!
  A ihličie vyletelo z jej bosých nôh do žltých bojovníkov.
  Ďalšia je Natasha v boji. Tiež hádže darčeky smrti a kričí:
  - Budúcnosť je naša! Sláva veľkému Rusku!
  A jej holá, dlátovaná noha to vyhodí strašnou silou. A rozrezať Číňanov na krvavú kašu.
  Zoja tiež zúfalo striehne. A sfúkol čínskeho generála na polovicu. A podrezať mu kosti.
  Potom zakričala:
  - Za moje veľké víťazstvo!
  A s bosými nohami opäť spustí vražedný darček. A vyradiť veľa čínskych bojovníkov.
  Ale keď je Aurora v boji, je to vo všeobecnosti hrozné. Rozreže čínskych vojakov na polovice a bosými nohami roznáša vražedné darčeky. A tak rozdrví žltú armádu.
  Nie, Aurora sa skutočne nazýva červená čarodejnica. A je neporaziteľná.
  A smrtiace ihly odletujú z jej holých prstov. Zasiahli Číňanov a tí sa zrútili ako vrecia s pieskom.
  Aurora reve z plných pľúc:
  Rusi ma poznajú
  A hovoria, že je to skvelé!
  A opäť je tá krása ako hádzanie smrtiacej ihly. A nepriateľ je prichytený ako chrobák.
  Aurora zachrapčala:
  - Môžeš snívať, snívať zle!
  A dievča opäť mláti ako bumerang.
  Áno, táto ryšavka - vo vojenských záležitostiach nezjedla ani kilo soli. Ak mláti, tak mláti.
  A opäť je v útoku rýchle a ohnivé dievča.
  A tu Svetlana túži bojovať. A tak všetkých podreže a zničí. A jej meče sú ako iskrivý blesk.
  A ihly lietajú z bosých nôh.
  Dievča zakričalo:
  - Moja veľká sila -
  Hrajte so mnou, aby ste boli priateľmi s krokodílom!
  V útoku je ako vždy chlapec Oleg Rybachenko. Je to rýchly mangusta. Seká a hádže hviezdy na nepriateľa.
  A mladý bojovník kričí:
  - Poďme do útoku
  Porazme všetkých Číňanov!
  A tu je chlapec v útoku.
  A dievča Margarita vo veľkom vzrušení rozdrví žlté jednotky. A jej holé prsty hádžu dary smrti.
  A dievča reve:
  - Ja vyhrám!
  A opäť sa z jej bosej nohy vyrúti celý dážď ihličia.
  A ihly sú smrteľné a otrávené.
  Margaret v ofenzíve. Číňania sú voči nej veľmi utiahnutí. A dievča je stelesnením hrôzy.
  Aj keď krásna bojovníčka.
  A teraz z jej bosej nohy opäť odletí kúsok smrti. Čo zasiahne nepriateľov.
  Natasha v divokom lete. Nakrája Číňanov na kúsky. A jej meče nepoznajú zľutovanie.
  Bojovník reve:
  - Bude to naše veľké víťazstvo!
  A z bosých nôh krásky opäť lietajú veľmi smrtiace a nebezpečné ihly.
  Zasiahli Číňanov vo veľkom. Čo dievčatá sú naozaj skvelé.
  A v ofenzíve nedajú nikomu zostup.
  Ale Zoya nevie, nikdy tam nie je ani slovo. Prebíja sa k súperom. A jej meče sú ako kati.
  Zoya kričí z plných pľúc:
  - Nepoznám milosrdenstvo - iba smrť!
  A jej bosé nohy budú hádzať také, že Číňania neodolajú!
  Naopak, bojovník zrýchľuje každú minútu. Tu je ľadová plocha v ofenzíve.
  Aurora je tiež také úžasné dievča. Neustupuje a nevzdáva sa. A darí sa jej vo všetkom.
  Tu holými prstami hodila oceľový vejár. Porezala čínskych vojakov a zasyčala:
  - V Červenej ríši bude oheň, ktorý zohreje celú planétu!
  A opäť niečo, čo cielene zabíja muchy z jej bosej nohy.
  A bojovník je opäť na vysokej pozícii.
  A tu je Svetlana v boji. Nevybočuje z plánu. A sekne sa divokým tlakom. A z jej bosých nôh letí ostrý kotúč. Čo famózne sekne súperov.
  Svetlana škrípe divokou zúrivosťou:
  - Všetkých vás roztrhám!
  A dievča je v ofenzíve. A jej bosé nohy sú také svižné.
  Ďalej v bitke je Oleg Rybachenko roztrhaný. Tu je zúfalý chlapec-terminátor. Zahŕňa kolosálne sily a tlak divokého chlapca.
  A tu je dieťa, ktoré hádže bumerang bosou nohou. Áno, a súperi prišli o dve desiatky hláv naraz.
  Toto je naozaj - naozaj smrteľná sila.
  Oleg spieval:
  - Môj rukopis je jednoduchý -
  Nerád ťahám mačku za chvost!
  A chlapcovi odletela čepeľ z holej päty a ako budú Číňania bití. Doslova stratili ducha a odvahu.
  Oleg s divokým šialenstvom poznamenal:
  - Nikdy nehovor slovo nie!
  Chlapec útočí... Potom si spomenul na Wladimira Klička. Áno, tento boxer by sa mohol vrátiť do ringu. A prečo neskúsiť? Ak je ešte zdravie, potom vám sám Boh prikázal bojovať!
  Chlapec s terminátorom v útoku. Drtí Číňanov a spieva:
  Mladý priateľ buď vždy mladý
  Neponáhľajte sa odpočívať...
  Buďte veselí, odvážni, hluční -
  Musíš bojovať - tak bojuj!
  Muž s tvrdosťou -
  Poraziť vás všetkých v rade!
  Som večný chlapec s dušou,
  Čo vedie k výsledku!
  Večný chlapec I duša
  A neustupujte!
  Mladý bojovník a večné dieťa v zúrivom útoku na Číňanov. Ukáže sa z tej najlepšej stránky.
  Margarita tiež drví žltých bojovníkov a spieva:
  - Nikdy sa nevzdáme!
  A prerušila veľa Číňanov a dodala s smiechom:
  - Nie, ver mi nikdy!
  A dievča opäť hádzalo ostré, jedovaté ihly.
  Je v rýchlom a jedinečnom pohybe.
  Natasha v boji je rýchla a impozantná ako Valkýra. Bojuje statočne. A zraziť Číňanov.
  Často bojovala na oblohe. Bola to vynikajúce eso pilota. Musela bojovať v pechote.
  Ale teraz sa Natasha chopila Číňanov. A poďme mlátiť so všetkým hnevom.
  A z jej bosých nôh lietajú bumerangy a ihly. Rozdrví nepriateľa.
  Dievča spieva:
  - Ale verím východu slnka,
  Rozptýli temnotu väzenského žalára!
  Zoja útočí na Číňanov. A vypukne tesne. A jej bosé nohy bez prestania vyraďujú nepriateľov.
  Bojovník v pohybe. Je ako kobra, ktorá skáče a skáče k sebe.
  Dievča so zlatými vlasmi kričí:
  - Budúcnosť je naša
  Sme ako rytieri Jedi!
  A teraz to zoberie z otočky a dá facku.
  Ďalším v útoku je Aurora. Drvivá a bojovná dievčina červenej farby. Prešla do ofenzívy, ešte viac nabrala tempo. Jej meče sú ako čepele veterného mlyna.
  Ohnivá krása vydala:
  - Celému svetu bude také šťastie!
  A opäť ide dievča do divokého tempa. Toto je skutočná bohyňa vojny.
  Svetlana tiež spieva a vyskakuje:
  - Sto za sto, pluk za plukom,
  Ruskí rytieri sťajú mečom!
  A teraz jej obnažené prsty budú hádzať to, čo štít nemôže odraziť.
  Tu je dievča. Skutočná megera.
  Natasha cvrliká so škrípaním zubov:
  - Neuč ma!
  A hádže smrť bosou nohou.
  Aurora súhlasí:
  - Vôbec nás nemá čo učiť!
  Bojovníci zrýchľujú svoje pohyby. Zatiaľ je takmer celé mesto posiate mŕtvolami. Áno, Číňania sa dostali do vyhladzovania. Je tam len šesť ľudí, no pracujú pre celú armádu.
  Oleg Rybachenko si spomenul na príbeh jedného chlapíka z rodu elfov. Skončil v Tretej ríši a dokázal ho presvedčiť, aby bol poslaný k Luftwaffe.
  Áno, škriatok, hoci malého vzrastu, je veľmi rýchly, silný s výbornou reakciou. Vo všeobecnosti sú elfovia lepší ako ľudia vo fyzickej kondícii a rýchlosti myslenia. A v lietadle sa elf, a dokonca aj kráľovská krv, cíti ako samotný orol.
  A tento bojovník bol schopný zostreliť 538 nepriateľských lietadiel na Fuhrerove narodeniny 20. apríla 1944 a on sám nebol nikdy zostrelený.
  Za prvých dvesto lietadiel dostal škriatok Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi. Viac ako tristo už Rád nemeckého orla s diamantmi. Viac ako štyristo Rytierskych krížov Železného kríža s mečmi zo zlatých dubových listov a diamantmi. A za päťsto pamätných lietadiel - Veľký kríž Železného kríža. Elf tak nazbieral rekordný počet ocenení a v tomto smere dokonca porazil Hermanna Goeringa a získal hodnosť plukovníka.
  Hoci bojoval v lietadle ako radový.
  Takže hoci sa v Luftwaffe objavilo také vynikajúce eso, priebeh vojny príliš neovplyvnil. Ak si totiž zoberieme prvých šesť es Luftwaffe v reálnej histórii, celkovo zostrelili viac ako jeden a pol tisíca lietadiel. Ako veľmi to pomohlo Wehrmachtu?
  Aj keď počet zostrelených lietadiel mohol byť Goebbelsovou propagandou zveličený.
  Mnohé z týchto čísel silne pochybovali.
  Ale škriatok poctivo zostrelil toľko áut, no sám nestratil ani jedného bojovníka.
  Ale potom sa s ním stretol Oleg Rybachenko a spýtal sa:
  - Prečo ste sa držali Tretej ríše, ktorá je považovaná za silu zla?
  Elf logicky poznamenal:
  - Pretože na svete nie je vôbec žiadna sila dobra! Myslíte si, že Stalin a jeho spojenci sú svätí?
  Oleg s úsmevom poznamenal:
  - Ale v ZSSR by vás, keď ste zostrelili toľko lietadiel, považovali za Boha s veľkým písmenom! A tak by ste mali byť pľuvaní a preklínaní!
  Elf úprimne poznamenal:
  - V októbri štyridsiateho druhého roku, keď začal bojovať za Ríšu, výsledok vojny ešte nebol zrejmý. Čo myslíte, nemám šancu byť medzi výhercami?
  Oleg Rybachenko úprimne odpovedal:
  - Ak prebehnete do ZSSR, myslím, že vám bude odpustené a prijaté. Hrdinovia a veľkí bojovníci sú oceňovaní všade!
  Elf sa žiarivo usmial a odpovedal:
  - Ďakujem za ponuku! Ale keď sa skončí druhá svetová vojna, vrátim sa na svoju planétu s oceneniami... A samozrejme mi nebude záležať na tom, že Nemecko prehralo. Hlavná vec je, že som sa ukázal ako hrdina a zapísal sa do histórie letectva ako najlepšie eso všetkých čias!
  Oleg Rybačenko naštvane poznamenal:
  Koľko dobrých chlapov zomrelo kvôli tebe!
  Škriatok zaškrípal, logicky si spomenul:
  - Je tu aj Rudel ... Je tiež superman!
  Oleg prikývol.
  - Rudel... Áno, je to ako hrdina z komiksu!
  Elf zamrmlal:
  - Bol som a som a budem bojovník! Skúsim teda dotiahnuť svoj účet na tisícku!
  Oleg Rybachenko pochyboval:
  - Zvládneš to? 9. mája 1945 Tretia ríša kapituluje!
  Škriatok sa vďačne spýtal:
  - Môžete presnejšie povedať, kedy a kde a v akom čase, akými silami zaútočia Červení a Spojenci?
  Oleg sa prekvapene spýtal:
  - Prečo to potrebuješ?
  Elf úprimne odpovedal:
  - Chcem triviálne natiahnuť vojnu, aby zábava trvala dlhšie!
  Oleg potom vytiahol zbraň a odpovedal:
  - Mohol by som ťa zastreliť, ale neurobím to!
  Elf bol prekvapený
  - A prečo?
  Oleg Rybachenko rezolútne vyhlásil:
  - Nech ťa potrestá tvoje svedomie!
  A rozišli sa...
  Oleg Rybačenko si myslel, že tohto škriatka nezabil nadarmo. Koľko lietadiel ešte zostrelí. Bude to proste hrozné.
  A chlapec opäť spustil bumerang smrti holými prstami na nohách.
  Margarita aktívne vyhladzuje Číňanov v boji. Jej bosé nohy sú tak trefne pobité zabijáckymi darčekmi, že sa jednoducho čudujete.
  Superman dievča.
  A jej aktivita v boji, ako zviera lasice.
  Nie, také dievča sa nikto nikdy nezľakne, aj keby boli dve miliardy Číňanov.
  Ale čo má Margaret robiť?
  Bráni svoju krajinu.
  Oleg Rybachenko, ktorý rúbal Číňanov, spieval:
  - Neexistuje žiadna krajšia vlasť Ruska,
  Bojuj o ňu a neboj sa...
  Vo vesmíre nie je krajšia krajina -
  Celý vesmír je pochodeň svetla Rus!
  Chlapec vyskočí a zrýchli, pričom všetkých pobije nohami.
  Natasha tiež bojuje a spieva:
  Osudný rok, nemôžete mi veriť
  Tisícdeväťstodeväťdesiatdeväť...
  Prestaňte chodiť do kruhov
  Diabol sa bude otáčať so zlatými rohmi!
  A dievča zase bosými nohami hodí vrahový darček.
  Zoya je tiež v boji, dostala ranu a bojuje. Aktívne dievča. A ak seká mečmi, všetko letí tak ďaleko.
  A jej bosé nohy tak aktívne hádžu darčeky. A toľko knokautovaných nepriateľov.
  Áno, Číňania majú zjavne temné dni.
  Aurora zasiahne bez akéhokoľvek zľutovania. A jej bosé nohy sú niečo viac ako smrteľné. Toto je všeobecne bohyňa zničenia.
  A je v nej tisíc čertov.
  Svetlana s veľkou vášňou mláti Číňanov a kričí:
  - Budúcnosť je
  Aby sme nemuseli byť kočky!
  A jej obnažené nohy opäť niečo vyhodia a nepriatelia budú roztrhaní na kusy.
  Bojovné dievča - akrobacia v nej!
  Po vyčistení mesta od Číňanov si šiesti oddýchli. Okamžite naplnili kanca a vyprážali ho celého.
  Nakrájali ho na kúsky a začali jesť.
  Natasha poznamenala:
  - Tu u Waltera Scotta rytieri jedli veľa naraz!
  Oleg Rybachenko sa zachichotal a pripomenul:
  - Urob aj Dumasa! Takto Porthos zjedol celého barana!
  Natasha sa zasmiala.
  - Ovce? Prečo nie kanec?
  Oleg v odpovedi spieval:
  Celá tvoja prekliata rodina
  Môj strýko, ktorý dostal kanca...
  Keď bol nažive - varoval ma -
  Zobrať ženu kanibalom je nemožné!
  Margaret potvrdila:
  - To je divoká pieseň! A chcem niečo oduševnenejšie!
  Oleg poznamenal:
  - Duchovný? Toto je dobré!
  A chlapec niečo spieval ...
  Ale Aurora ho prerušila a poznamenala:
  - Treba nespievať, ale konať.
  A dievča vytiahlo z opasku iPhone. Oleg sa usmial, Natasha mu podala svoje a ponúkla:
  - Hrajte tanky s ryšavou!
  Aurora súhlasila:
  - Milujem túto hru!
  A dievča-hrdinka začala získavať parametre.
  Oleg Rybachenko prevzal tankovú flotilu.
  Aurora varovala:
  - Jedna nádrž za jednu! Skúste súboj!
  Chlapec súhlasil.
  - Toto je správne!
  Oleg si vybral najlepší sovietsky tank štyridsiatych rokov - IS-7. Nádherné auto, ktoré sa nikdy nestalo sériovým. Má všetko, brnenie, zbrane a rýchlosť. Skutočné haló!
  Aurora E-75. Auto je na tom horšie. A ťažšia a menšia rýchlosť, výkonová rezerva, trochu slabšia a zbraň. IS-7 má 130 milimetrov oproti 128 pre E-75. Pancier Nemca je možno hrubší, ale to je kompenzované veľkým sklonom IS-7. A strany Fritza sú vyššie ... Všetko je tak, ale ...
  Aurora prekladá E-75 na úroveň M ... A auto sa zlepšuje. A motor je silnejší a silueta je oveľa nižšia a hlaveň sa predĺžila. A teraz brnenie zhustlo. Nemecký tank stále váži deväťdesiatpäť ton v porovnaní so šesťdesiatimi ôsmimi v prípade sovietskeho. A po inovácii má podobné rozloženie a teraz bude výkonnejší.
  A IS-7 zostal aj tak bez vývoja. Takže v reálnej histórii to nikto nepredpovedal.
  No, Oleg, poďme sa zapriahnuť.
  Chlapec sa však nestratil. Keďže sa nepriateľ zmodernizoval, potom dieťa niečo urobí a použije perové mušle. A potom bude veľmi dobrý boj.
  IS-7 sa blíži. Ale predsa len je jazdný prejav Nemca stále lepší.
  Aurora strieľa z dela s dlhšou hlavňou. Ale stále sa nemôže dostať dnu.
  A terminátor chlapec sa blíži a navíja stopy. Zdá sa, že malý chlapec je dosť sebavedomý.
  Aurora po ďalšom výstrele uviedla morálku:
  - Myš môže zabiť slona!
  A bitka pokračovala, Oleg vrazil 130 mm kanón do kĺbu trupu a vyhral. Napriek všetkým výhodám.
  Ale vo všeobecnosti sú v tankoch štyridsiatych rokov rôzne autá. Veľmi impozantný projekt - "Kráľovský lev". Hmotnosť je sto ton, kanón je kalibru 210 mm, čelný pancier je sklonený 300 mm, boky sú 200 mm a motor má výkon 1800 koní.
  Toto je auto - aj IS-7 môže preniknúť iba do boku a zavrieť. A je to naozaj skvelé!
  Aurora spievala so zubami:
  - Toto je orol letiaci nad slnkom!
  A ticho...
  Po jedle sa šiesti presunuli do čínskych miest. Zatiaľ je potrebné dosiahnuť uzavretie mieru a odradiť Mandžuov od útoku.
  Dievčatá a chlapec zaútočili na Číňanov a mnohých opäť zabili mečmi a holými prstami.
  Potom bojovníci vystrelili z ukoristených kanónov. A bolo zabitých veľa Číňanov.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Možno je lepšie hrať defenzívne? A potom to dopadne nejako škaredo?
  Aurora odpovedala:
  - Existuje koncept preventívnej vojny!
  Oleg pripomenul:
  - Aj Victor Suvorov sa snažil dokázať, že vojna fašistického Nemecka proti ZSSR bola preventívna!
  Aurora sa uškrnula a zavrčala:
  - Nie je to tak?
  Oleg pokrútil hlavou.
  - Pochybné!
  Margaret si spomenula:
  - Čítal som túto knihu. Na prvý pohľad pôsobí presvedčivo. Ale ak pôjdete hlbšie...
  Aurora súhlasne prikývla.
  - ZSSR pripravoval útočnú vojnu a toto je fakt!
  Margaret poznamenala:
  - ZSSR pripravoval útočnú vojnu aj po vojne. Ofenzíva však nikdy nezačala!
  Oleg logicky poznamenal:
  - Ak Stalin plánoval ofenzívu, potom v neskoršom období, keď najskôr dokončil personálne obsadenie svojich divízií tankami a iným vybavením. A najnovšie letectvo práve začalo prichádzať v jednotkách, dokonca ho nezvládli ani piloti!
  Aurora tiež logicky namietala:
  - Ak sa sovietska armáda prezbrojovala, nemecká armáda tiež nestála. Kým ZSSR chrlil najnovšie lietadlá, Fritz zvyšoval produkciu najnovšej technológie.
  Oneskorenie Stalinova výhoda by sa nezvýšila. Skôr naopak, nacisti, majúci potenciál Európy, mohli Rusko dobehnúť v množstve vybavenia kvalitnejšie!
  Oleg Rybachenko pochyboval:
  - Prečo si myslíte, že ich kvalita bola lepšia?
  Aurora úprimne odpovedala:
  - Ale vyhrali v štyridsiatom prvom roku! Ak boli porazení v počte, potom možno boli lepší aj v kvalite!
  Chlapecký génius pochyboval:
  - To si nemyslím!
  Margaret poznamenala:
  - Štyridsiaty prvý rok je záhadou. Prečo formálne silnejšia Červená armáda prehrávala bitku za bitkou. A potom, keď sa stala formálne a v skutočnosti slabšou, začala vyhrávať?
  Oleg Rybachenko odpovedal:
  - Toto je veľká záhada druhej svetovej vojny!
  Natasha navrhla:
  - Došlo k zásahu vyšších síl!
  Oleg prikývol.
  - Naozaj tam niečo bolo!
  Augustín zavrčal:
  - Naše modly sú od krvi, naši bohovia sú bohmi vojny!
  Zoya súhlasila.
  - Pokrytý krvou a bohmi vojny!
  Potom, čo Oleg a Aurora začali hrať stratégiu druhej svetovej vojny. Aurora pre Hitlera, Oleg pre Stalina.
  Tu už došlo k výmene poriadnych úderov. Aurora použila nečestný kód a hmotnosť tankov série "E" prerazila do Moskvy. Togo a Oleg použili podvodnícky kód a IS-7, ako by ojebali Nemcov. A kosa sa zbiehala na kameň. A veľa rakiev. Let a virtuálne.
  Oleg Rybachenko hrá s chuťou a jeho jednotky prenikajú cez nemeckú obranu. Stavať kotly. Aurora znova spustí nečestný kód. Dochádza k veľmi divokej výmene ťahov.
  Chlapecký génius spieval:
  - Niekde na Kame - sami seba nepoznáme,
  Niekde na rieke Kama matky!
  Nesiahajte rukami, nesiahajte nohami,
  No, ak je to potrebné, presuňte pokry!
  A sovietske tanky rozbíjajú nacistov. Nie je nič lepšie ako IS-7. A môžete bezpečne bojovať s "Myškami" a "E" -100. Sovietsky tank sa takýchto monštier nebojí.
  Sú ťažšie, ale to neznamená, že sú silnejšie.
  A Oleg napreduje, rýchlo sa pohybuje s autami. A je to ako tisíc čertov.
  Zázračný chlapec spieva:
  - Rozbime Fritza, chiki-chiki-chiki-ta!
  A teraz sovietske jednotky zaujali ďalšiu bariéru. Sú ako géniovia bojov a bojov!
  Aurora však tiež nie je jednoduchá. A funguje to agresívne. Hádza nové a nové a nové sily pod kolesá Červenej armády.
  A ryšavý bojovník spieva:
  - Nepriatelia ma nezastavia! dobyjem vesmír!
  A do boja idú nové a nové pluky.
  Oleg Rybachenko šťastne spieval:
  Fritz hnevá v hneve,
  Nepriateľ pluku sa pohol vpred ...
  Ale blázniví Árijci -
  Rusi sa stretnú s nepriateľstvom!
  Zaryjú sa do kože prasaťa,
  nepriateľ bude hodený do prachu -
  Rusi zúrivo bojujú
  Silná päsť vojaka!
  A chlapec vykoná ďalší kruhový objazd a vezme Aurorine jednotky do ringu.
  Áno, dieťa je múdre, neexistujú žiadne slová.
  Aurora zachrapčala:
  - Nie, nevzdám sa, ale vždy som vedel bojovať!
  Oleg Rybachenko súhlasil:
  - Nevzdávajme sa! Jednoducho vás zničíme!
  A teraz sú sovietske jednotky opäť v ofenzíve. A už aj kód toho podvodníka Fritzovi nepomôže.
  Potom Aurora prefíkane zmení možnosť. A Británia a Spojené štáty vstupujú do vojny na jej strane. Bojovníci tejto armády sa ponáhľali do boja. A zatlačte na nepriateľa.
  Ale sovietske tanky IS-7 s ešte väčšou ľahkosťou ničia americké Shermany a Pershingy, ako aj anglický tank Churchill.
  Sami nenesú žiadnu škodu.
  Aurora zavrčala:
  - No, ty a malý skřet!
  . KAPITOLA #3
  Bojovníci z dvadsiateho prvého storočia sa opäť stretli s Číňanmi sedemnásteho.
  V Nebeskej ríši je príliš veľa vojakov. Plynú ako nekonečná rieka.
  Oleg Rybačenko, ktorý sekal Číňanov mečmi, zareval:
  - Nikdy sa nevzdávaj!
  A z chlapcovej bosej nohy vyletel ostrý kotúč!
  Margarita, drviaca protivníkov, zavrčala:
  - Na svete je miesto pre výkon!
  A jedovaté ihly sa rozsypali z bosej nohy dievčaťa a zasiahli Číňanov.
  Natasha tiež hodila obnažené prsty, vražedne a zavýjala:
  Nikdy nezabudneme a nikdy neodpustíme.
  A jej meče prešli mlynom na Číňanov.
  Zoya, ktorá sekla nepriateľov, zaškrípala:
  - Na novú objednávku!
  A z jej bosých nôh sa rozsypali nové ihličie. A čo je v očiach, to v hrdle čínskych vojakov.
  Áno, bolo jasné, že bojovníci boli nadšení a zúrili.
  Aurora porezala žltých vojakov a zaškrípala:
  - Naša železná vôľa!
  A z jej bosej nohy vyletí nový, smrtiaci dar. A žltí bojovníci padajú.
  Svetlana seká na mlynára, jej meče sú ako blesk.
  Číňania padajú ako snopy.
  Dievča hádže ihly bosými nohami a škrípe:
  - Pre matku Rusko vyhrá!
  Oleg Rybačenko postupuje proti Číňanom. Chlapec z terminátora seká žlté jednotky.
  A zároveň prsty na holých nohách chlapca vyhadzujú ihly s jedom.
  Chlapec reve:
  - Sláva budúcej Rusi!
  A v pohybe každému poreže hlavu a papuľu.
  Margarita tiež drví protivníkov.
  Jej bosé nohy mávajú. Číňania umierajú vo veľkom počte. Bojovník kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom dievča vezme a rozreže ...
  Množstvo mŕtvol čínskych vojakov.
  Ale Natasha je v ofenzíve. Strihá si vlastnú čínštinu a spieva:
  - Rus je skvelý a žiarivý,
  Som veľmi zvláštne dievča!
  A z jej bosých nôh lietajú disky. Kto podrezal hrdlá Číňanom. Áno, toto je dievča.
  Zoya je v ofenzíve. Reže žltých vojakov oboma rukami. Pľuvanie z trubice. A hádže smrtiace ihly holými prstami.
  A zároveň si spieva:
  - Eh, palica poďme,
  Oh, môj obľúbený pôjde!
  Aurora, ktorá rúbe Číňanov a ničí žltých vojakov, kričí:
  - Celý huňatý a v koži zvieraťa,
  S palicou sa ponáhľal na poriadkovú políciu!
  A s holými prstami, ako sa pustiť do nepriateľa, niečo, čo zabije slona.
  A potom zakričte:
  - Vlci!
  Svetlana v ofenzíve. Sekanie sekanie Číňanov. Bosými nohami na nich spúšťa darčeky smrti.
  Prevádzkuje mlyn s mečmi.
  Rozdrvila veľa bojovníkov a kvílila:
  - Prichádza veľké víťazstvo!
  A dievča je opäť v divokom pohybe.
  A jej bosé nohy spúšťajú smrtiace ihly.
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec sa zvrtol v kotrmelci. Rozsekal veľa Číňanov v skoku.
  Hádzal ihly holými prstami a zachrapčal:
  - Buď slávny pre moju krásnu odvahu!
  A chlapec je opäť v boji.
  Margarita ide do útoku. Skartuje všetkých nepriateľov v rade. Jej meče sú tvrdšie ako čepele veterných mlynov. A odhalené prsty hádžu darčeky smrti.
  Dievča je v ofenzíve. Vyhubí žltých bojovníkov bez obradu.
  A každú chvíľu skáče a krúti sa!
  A lietajú z nej dary ničenia.
  A samotní Číňania padajú mŕtvi. A hromadia sa celé kopy mŕtvol.
  Margarita kričí:
  - Som americký kovboj!
  A opäť jej bosé nohy hodili ihlu.
  A potom ešte tucet ihiel!
  Natasha v ofenzíve je tiež veľmi cool.
  A hádže bosými nohami a pľuje zo slamky.
  A kričí z plných pľúc:
  - Som iskrivá smrť! Všetko, čo musíte urobiť, je zomrieť!
  A opäť krása v pohybe.
  Zoya zaútočí na blokádu čínskych tiel. A z jej bosých nôh lietajú aj bumerangy skazy.
  A žltí bojovníci stále padajú a padajú.
  Zoya kričí:
  - Bosé dievča, vyhráš!
  A z obnaženej päty dievčaťa lieta tucet ihiel. Ktoré priamo do hrdla Číňania kopú.
  Padnú mŕtvi.
  Alebo skôr úplne mŕtvy.
  Aurora v ofenzíve. Rozdrví žlté jednotky. Jej meče sa držia v dvoch rukách. A ona je taká veľká bojovníčka.
  Čínskymi jednotkami sa prehnalo tornádo.
  Dievča s červenými vlasmi reve:
  - Budúcnosť je skrytá! Ale bude to víťazné!
  A v ofenzíve kráska s ohnivými vlasmi.
  Aurora v divokej extáze reve:
  - Bohovia vojny roztrhajú všetko!
  A bojovník v ofenzíve.
  A jej bosé nohy hádžu veľa ostrých, jedovatých ihiel.
  Svetlana v boji A tak iskrivá a bojovná. Jej odhalené nohy vyvrhujú toľko smrteľných vecí. Nie muž, ale smrť s blond vlasmi.
  Ale ak sa to zlomí, nemôžete to zastaviť.
  Svetlana spieva:
  - Život nebude med,
  Ten skok v okrúhlom tanci!
  Nech sa splní sen -
  Krása premení človeka na otroka!
  A v pohybe dievčaťa stále viac a viac zúrivosti.
  Oleg v ofenzíve všetko zrýchľuje. Chlapec bije Číňanov.
  Jeho bosé nohy hádžu ostré ihly.
  Mladý bojovník škrípe:
  - Zúriaca ríša - roztrhne všetkých!
  A chlapec je opäť v pohybe.
  Margarita je vo svojej činnosti búrlivé dievča. A mláti nepriateľov.
  Tu spustila s holou nohou, hráškom s výbušninami. Vybuchne a okamžite vyhodí sto Číňanov.
  Dievča kričí:
  - Víťazstvo k nám príde aj tak!
  A riadte mlyn mečmi.
  Natasha zrýchlila pohyby. Dievča rúbe žltých bojovníkov. A zatiaľ čo kričí:
  - Ruskú ríšu čaká víťazstvo.
  A vyhubme Číňanov zrýchleným tempom.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že sa zastaví a spomalí.
  Zoya je v ofenzíve. Zdá sa, že jej meče krájajú mäsový šalát. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Naša spása je v platnosti!
  A obnažené prsty hádžu aj také ihly.
  A masa ľudí s prepichnutými hrdlami, povaľujúcich sa v kopách mŕtvol.
  Aurora je bláznivé dievča. A všetkých to rozdrví, ako keby to bol robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo nie sto Číňanov. Všetko však naberá tempo. A bojovník stále reve.
  - Som neporaziteľný! Najlepšie na svete!
  A opäť kráska v útoku.
  A z jej obnažených prstov vyletí hrášok. A tristo Číňanov roztrhal silný výbuch.
  Aurora spievala:
  - Neodvážite sa zmocniť sa našej zeme!
  V ofenzíve je aj Svetlana. A nedáva ani gram oddychu. Divoké Terminátorské dievča.
  A podreže nepriateľov a vyhladí Číňanov. A masa žltých bojovníkov už padla do priekopy a popri cestách.
  Šestici zúrili. Zviedol divoký boj.
  Oleg Rybačenko je späť v akcii. A postupuje mávajúc oboma mečmi. A chlapec terminátor riadi mlyn. Mŕtvi Číňania padajú.
  Masa mŕtvol. Celé hory krvavých tiel.
  Chlapec si pamätá divokú stratégiu. Kde sa tiež miešali kone a ľudia.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Beda z mysle!
  A peňazí bude dosť!
  A terminátor chlapec v novom hnutí. A jeho bosé nohy niečo zoberú a hodia.
  Chlapecký génius zareval:
  - Master class a Adidas!
  Ukázalo sa naozaj cool a cool výkon. A koľko zabil Číňanov. A najväčší počet z najväčších zabil žltých bojovníkov.
  Margarita je tiež v boji. Drtí žlté armády a reve:
  - Veľký šokový pluk! Všetci ideme do rakvy!
  A jej meče sekajú do Číňanov. Masa žltých bojovníkov sa už zrútila.
  Dievča zavrčalo:
  - Som ešte chladnejší ako panteri! Dokážte, že každý je najlepší!
  A z holej päty dievčaťa vyletí ako hrach so silnými výbušninami.
  A zaútočiť na nepriateľa.
  A niektorých súperov vezme a rozbije.
  A Natasha má autoritu. A porazí súperov a ona sama nikomu nedá zostup.
  Koľko Číňanov už prerušilo.
  A jej zuby sú také ostré. A oči sú zafírové. Toto je dievča - hlavný kat. Hoci všetci jej partneri sú kati!
  Natasha kričí:
  - Som šialený! Budete mať pokutu!
  A opäť dievča poseká mečmi veľa Číňanov.
  Zoya je v pohybe a strihá veľa žltých bojovníkov.
  A bosé nohy hádžu ihly. Každá ihla zabije niekoľko Číňanov. Tieto dievčatá sú naozaj krásne.
  Aurora postupuje a ničí protivníkov. A zároveň nezabudne kričať:
  - Nemôžete uniknúť z rakvy!
  A dievča si vezme zuby a odhalí zuby!
  A taká ryšavka ... Jej vlasy vlajú vo vetre ako proletársky transparent.
  A všetko doslova vychádza z hnevu.
  Svetlana v pohybe Tu rozrezala veľa lebiek. Bojovníčka, ktorá vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A potom pľuje zo slamky. Potom zavýja:
  - Budete mŕtvi!
  A z jej bosých nôh opäť lietajú smrtiace ihly.
  Oleg Rybachenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydáva zväzok ihiel a spieva:
  - Poďme kempovať, otvorte si veľký účet!
  Mladý bojovník je na tom najlepšie.
  Je dosť starý, ale vyzerá ako dieťa. Len veľmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Nech hra nie je podľa pravidiel - prelomíme fraeru!
  A opäť mu z bosých nôh odletovali smrtiace a rozbíjajúce ihly.
  Margarita s radosťou spievala:
  - Nič nie je nemožné! Verím, že sloboda svitne!
  Dievča opäť hodilo smrtiacu kaskádu ihiel na Číňanov a pokračovalo:
  - Temnota zmizne! Nech ruže kvitnú!
  A len čo bojovníčka holými prstami hodí hrášok, tisíc Číňanov okamžite vyletí do vzduchu. Áno, armáda Nebeskej ríše sa topí priamo pred našimi očami.
  Natasha v boji. Skáče ako kobra. Exploduje nepriateľov. A tak veľa Číňanov zomiera.
  Ich dievča a meče, zrná na uhlí a oštepy. A ihly.
  Zároveň hučí:
  - Verím, že víťazstvo príde!
  A slávu Rusov nájde!
  Holé prsty hádžu nové ihly a udierajú protivníkov.
  Zoya v divokom pohybe. Útočí na Číňanov. Rozbije ich na malé kúsky.
  Žena bojovníčka hádže ihly holými prstami. Prerazí protivníkov a ako revať:
  Naše úplné víťazstvo je na dosah!
  A vedie divoký mlyn s mečmi. Toto je naozaj dievča ako dievča!
  Kobra Aurora ale prešla do ofenzívy. Toto je žena - nočná mora pre všetky nočné mory.
  A ak to sekne, znamená to, že to sekne.
  Potom si ryšavka vezme a zaspieva:
  - Otvorím všetky lebky! Som veľký sen!
  A teraz jej meče v akcii a rezať mäso.
  Do ofenzívy ide aj Svetlana. Toto dievča nemá brzdy. Ako nasekať, tak je hmota mŕtvol posypaná.
  Blond terminátor reve:
  - Aké to bude dobré! Aké to bude dobré - ja to viem!
  A teraz z nej letí hrach zabijak.
  Oleg opäť sto Číňanov, nesúcich meteor, odrezaných. A zoberie bombu a hodí ju.
  Malé rozmery, ale smrtiace...
  Ako rozbiť na malé kúsky.
  Chlapec terminátor zavýjal:
  - Búrlivá mladosť strašných strojov!
  Margarita to urobí znova v boji.
  A zoťať veľa žltých bojovníkov. A reže veľké medzery.
  Dievča kričí:
  - Lambada je náš tanec na piesku!
  A udrel s novou silou.
  Natasha v ofenzíve je ešte zúrivejšia. Takže mláti Číňanov. Nie je pre nich veľmi dobré odolávať takýmto dievčatám.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Beh na mieste je spoločným zmierovateľom!
  A bojovníčka vtrhla do protivníkov takouto kaskádou úderov.
  A bude hádzať disky bosými nohami.
  Tu riadila mlyn. Množstvo hláv žltej armády sa odvalilo späť.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takú žltú armádu.
  Zoya je v pohybe a drví všetkých bez výnimky. A jej meče sú ako nožnice smrti.
  Dievča je jednoducho milé. A jej bosé nohy hádžu veľmi jedovaté ihly.
  Poraziť súperov. Prepichujú si hrdlo a vyrábajú rakvy.
  Zoya to vzala a zaškrípala:
  - Ak v kohútiku nie je voda...
  Natasha s potešením vykríkla:
  Takže je to vaša chyba!
  A holými prstami hádže niečo, čo dôkladne zabíja. Toto je skutočne dievča dievčat.
  A z jej holých nôh, ako bude lietať čepeľ. A zasiahol veľa bojovníkov.
  Aurora v pohybe. Rýchly a jedinečný vo svojej kráse.
  Aké má svetlé vlasy. Ako vlajúci proletársky transparent. Toto dievča je naozajstná kurva.
  A seká protivníkov - ako keby sa narodila s mečmi v rukách.
  Ryšavka, prekliaty bastard!
  Aurora to vzala a zasyčala:
  - Bude býčia hlava - bojovníci sa nezbláznia!
  A tu opäť rozdrvila množstvo bojovníkov.
  Oleg Rybačenko reptal:
  - Čo potrebuješ! Tu je dievča!
  Margarita, ktorá hádzala dýku bosou nohou, potvrdila:
  - Veľké a cool dievča!
  Aurora s tým ochotne súhlasila:
  - Som bojovník, ktorý každého pohryzie!
  A opäť s holými prstami spustí vražednú.
  Svetlana v boji nie je nižšia ako súperi. Nie dievča, ale plameňový koniec.
  A kričí:
  - Aká modrá obloha!
  Aurora, ktorá pustila čepeľ bosou nohou, potvrdila:
  - Nie sme zástancami lúpeže!
  Svetlana rúcajúc nepriateľov štebotala:
  - Hlupák nepotrebuje nôž ....
  Zoya škrípala a hádzala ihly holými, opálenými nohami:
  - Budeš mu klamať z troch škatúľ!
  Natasha, ktorá obmedzila Číňanov, dodala:
  - A urobte s ním za groš!
  A bojovníci zoberú a skočia. Sú také krvavé a chladné. Vo všeobecnosti majú veľa vzrušenia.
  Oleg Rybachenko vyzerá v boji veľmi štýlovo.
  Margarita spievala:
  - Úder je silný a ten chlap má záujem ...
  Geniálny chlapec spustil nohou niečo, čo vyzeralo ako vrtuľa helikoptéry. Odrezal Číňanom niekoľko stoviek hláv a zakričal:
  - Celkom športovo!
  A obaja - chlapec a dievča v plnom prelamovaní.
  Oleg rúbal žltých vojakov a zachrapčal:
  - A bude to pre nás veľké víťazstvo!
  Margarita v reakcii zasyčala:
  - Zabíjame všetkých - bosými nohami!
  Dievča je skutočne taký aktívny terminátor.
  Natasha spievala v ofenzíve:
  - Svätá vojna!
  A bojovník spustil ostrý disk-bumerang. Letel oblúkom, zoťal veľa Číňanov.
  Zoya dodala a pokračovala vo vyhladzovaní:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyleteli nové ihličie. A zasiahli veľa bojovníkov.
  Blondínka povedala:
  - Mat súperovi!
  A ukázala jazyk.
  Aurora, mávala nohami a hádzala hákové kríže s ostrými hranami, grgala6
  - Cisárska vlajka vpred!
  Svetlana pohotovo potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  A dievčatá jednohlasne kričali a drvili Číňanov:
  - Nikto nás nezastaví!
  A teraz z bosých nôh bojovníkov letí disk. Mäso je roztrhané.
  A znova zavýjať:
  - Nikto nás nemôže poraziť!
  Natasha vyletela do vzduchu. Roztrhla súperov a vydala:
  - Sme vlčatá, smažte nepriateľa!
  A z jej holých prstov vyletí veľmi smrtiaci disk.
  Dievča sa dokonca v extáze skrúca.
  A potom zamrmle:
  - Naše päty milujú oheň!
  Áno, dievčatá sú naozaj sexi.
  Oleg Rybačenko zavrčal:
  - Oh, skoro, dáva istotu!
  A žmurkol na bojovníkov. V odpovedi sa smejú a vyceňujú zuby.
  Natasha rozsekala Číňanov a zakričala:
  -V našom svete niet radosti bez boja!
  Chlapec odpovedal:
  "Niekedy nie je zábava ani bojovať!"
  Natasha súhlasila:
  - Ak nie je žiadna sila, potom áno ...
  Ale my bojovníci sme vždy zdraví!
  Dievča hodilo obnažené prsty na súperove ihly a spievalo:
  - Vojak je vždy zdravý,
  A pripravený na akciu!
  Potom Natasha opäť porazila nepriateľov.
  Zoya je veľmi rýchla baba. Tu je celý sud v čínskom vypustení. A odtrhol niekoľko tisíc z jedného výbuchu.
  Potom zakričala:
  - Neprestávaj, naše päty sa lesknú!
  A dievča v bojovej čipke!
  Aurora v boji tiež nie je slabá. Takže mláti Číňanov. Akoby zo zväzku reťazí vypadol.
  A sekanie súperov - spieva:
  - Pozor to bude užitočné,
  Na jeseň bude koláč!
  Ryšavý čert v boji naozaj orie ako čert v tabatierke.
  A takto Svetlana bojuje. A Číňania to od nej dostávajú.
  A ak udrie, udrie.
  Z nej vyletujú krvavé špliechadlá.
  Svetlana si drsne všimla, keď z jej bosej nohy vyleteli kovové striekance a roztopili lebky:
  - Sláva Rusku, veľmi sláva!
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Divízia v červených košeliach -
  Zdravím ruský ľud!
  Tu sa dievčatá utkali s Číňanmi. Takže sú rezané a strúhané. Nie bojovníci, ale naozaj panteri, ktorí zlomili reťaz.
  Oleg je v boji a útočí na Číňanov. Bije ich bez súcitu a škrípania:
  Sme ako býci!
  Margarita, ktorá rozdrvila žltú armádu, zdvihla:
  Sme ako býci!
  Natasha to vzala a zavýjala, pričom porazila žltých bojovníkov:
  - Klamstvo sa vymyká spod kontroly!
  Zoya roztrhla Číňana a zaškrípala:
  - Nie, nie z ruky!
  A tiež vezme a pustí hviezdičku bosou nohou.
  Natasha to vzala a zaškrípala:
  - Náš televízor je zapnutý!
  A z jej holej nohy letí zabijácky zväzok ihiel.
  Zoya, ktorá tiež rozdrvila Číňanov, zaškrípala:
  - Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť taký hod, že sa kruhy rozmazávajú na všetky strany. Toto je dievča - čisté vyhladzovanie protivníkov.
  Dievča s holými prstami vezme a spustí tri bumerangy. A mŕtvol z toho bolo ešte viac.
  Potom kráska vydá:
  - Nepriateľovi nedáme milosť! Bude tam mŕtvola!
  A opäť smrteľná vec odletí z holej päty.
  Aurora tiež celkom logicky poznamenala:
  - Len nie jedna mŕtvola, ale veľa!
  Potom to dievča vzalo a bosé kráčalo cez krvavé mláky. A zabil veľa Číňanov.
  A ako to hučí:
  - Masová vražda!
  A potom si búcha hlavu o čínskeho generála. Rozbi mu lebku a vydaj:
  - Banzai! Pôjdeš do neba!
  Svetlana, veľmi rozzúrená v útoku, zaškrípe:
  - Nebudeš ušetrený!
  A tucet ihiel odletuje z jej holých prstov. Ako všetkých porazí. A dokonca aj bojovník sa snaží rozdrviť a zabiť.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Slávne kladivo!
  A chlapec hádže bosou nohou aj takú cool hviezdu v podobe hákového kríža. Zložitý hybrid.
  A masa Číňanov sa zrútila.
  Oleg zareval:
  - Banzai!
  A chlapec je opäť v divokom útoku. Nie, to len kypí silou a sopky hučia!
  Margaret v pohybe. Každému roztrhne brucho.
  Dievča s nohou vyhodí päťdesiat ihiel naraz. A masu zabíjajú všelijakí nepriatelia.
  Margarita veselo spievala:
  - Raz dva! Smútok nie je problém!
  Nikdy by ste sa nemali nechať odradiť!
  Držte nos a chvost vyššie pomocou fajky.
  Vedzte, že skutočný priateľ je vždy s vami!
  Toto je taká agresívna spoločnosť. Dievča sa bije a kričí:
  "Z Dračieho prezidenta sa stane mŕtvola!"
  Natasha v boji je len nejaký terminátor. A hrkotal rev:
  - Banzai! Získajte to rýchlo!
  A z jej bosej nohy odletel granát. A Číňania sú ako pribití. A rozbiť.
  Tu je bojovník! Všetkým bojovníkom - bojovník!
  V ofenzíve je aj Zoja. Taká zúrivá sviňa.
  A vzala to a zachrapčala:
  - Náš otec je sám Biely Boh!
  A Číňanom seká trojitý mlyn!
  A Aurora zarevala ako odpoveď:
  - A môj Boh je čierny!
  Ryšavka je skutočne stelesnením klamstva a podlosti. Pre nepriateľov, samozrejme. A pre priateľov je miláčikom.
  A ako s holými prstami bude brať a hádzať. A veľa hromady bojovníkov nebeskej ríše.
  Červenovláska kričala:
  - Rusko a čierny Boh sú za nami!
  Bojovník s veľmi vysokým bojovým potenciálom. Nie, do tohto je lepšie sa nemiešať.
  Aurora zasyčala:
  - Rozdrvíme všetkých zradcov na prach!
  A žmurkne na svoje partnerky. Áno, toto ohnivé dievča nie je práve niečo, čo dokáže dať pokoj. Pokiaľ mier nie je smrteľný!
  Svetlana, ktorá rozdrvila nepriateľov, vydala:
  - Zametáme vás v rade!
  Aurora potvrdila:
  - Zabijeme všetkých!
  A z jej bosých nôh opäť letí dar totálnej záhuby!
  Oleg v odpovedi spieval:
  - Bude kompletný banzai!
  Aurora, ktorá trhala Číňanov holými rukami, sekala ich mečmi a hádzala ihly holými prstami, vydala:
  - V skratke! V skratke!
  Natasha, ktorá zničila žltých bojovníkov, zakričala:
  - Skrátka - banzai!
  A seknime súperov divokou horkosťou.
  Oleg Rybachenko rezal súperov, vydal:
  - Tento gambit nie je čínsky,
  A debut, verte mi, je thajský!
  A opäť odletel z chlapcovej bosej nohy ostrý kotúč na rezanie kovu.
  Margarita, ktorá rúcala bojovníkov Nebeskej ríše, spievala:
  - A koho nájdeme v boji,
  A koho nájdeme v boji ...
  Nerobme si z toho srandu...
  Poďme to roztrhať!
  Poďme to roztrhať!
  . KAPITOLA #3
  Po porazení Číňanov si môžete trochu oddýchnuť. Ale žiaľ, nemáte čas príliš relaxovať.
  Vkrádajú sa nové žlté hordy.
  Oleg Rybachenko ich znova strihá a reve:
  - Vo svätej vojne - Rusi neprehrávajú!
  Margarita hádže smrtiace darčeky holými prstami a potvrdzuje:
  - Nikdy nestrat!
  Oleg chcel ešte niečo povedať...
  Teraz ich však čarodejnícke kúzlo dočasne prenieslo do inej látky.
  A Oleg Rybachenko sa stal priekopníkom v jednom z nemeckých táborov. A Margarita sa pohla s ním.
  No nie vždy sa treba s Číňanmi zarezávať.
  - Sláva vlasti! - Priekopník Oleg Rybachenko zopakoval výkrik a potichu vydržal úder do pliec, hoci padol presne na jednu z minulých opuchnutých jaziev. A z druhej a vôbec pitvy - tiekla krv! Margarita prekvapene a vďačne pozrela na Olega Rybačenka a opýtala sa ho niečo po anglicky. Zázračné dieťa Oleg Rybachenko si pomyslel - pravdepodobne sa znova pýta, čo som videl vo sne - existuje synchronizmus? Chlapec úsmev opätoval na svoju sestru v náručí a pokrčil plecami na desaťročné dieťa dosť širokými plecami. Margarita zjavne pochopila, že Oleg Rybachenko chcel jednoducho ukázať, že sa nevzdal a nechápal, čo ho prinútilo kričať v štýle proletárskeho filmu.
  A nielen on, ale aj tento tenký, holohlavý Marat Kazei. Ale s povzbudivým žmurknutím odvážnemu chlapcovi prikývla...
  Oleg Rybachenko sa zrazu urazil a potláčajúc bolesť v hlase poznamenal:
  - Bravado je všetko!
  Margarita namietala šeptom:
  - Nie, nie odvážne! Je to ako povedať - slovo páchne bajonetom!
  Oleg vážne poznamenal:
  - Je lepšie zabiť jedného fašistu, ako prekliať sto krautov!
  Ozval sa hluk, hukot motorov a hluk, jazdci z radov SS a popravčí lekári - zoskočili na zem a odsedlali svojich skôr mutantov než zvieracích koní. Zajatci boli posadení do trávy - v reťazi. Skontrolovali okovy: takže boli pevne spútané. A Oleg Rybachenko nebol príliš prekvapený, keď presne videl, ako sa k nemu priblížil jeden z mladších lekárov SS. Po nemecky neslušne povedal - vstávaj, baby primát - pionierskeho chlapca tlačil špičkou mäkkej čižmy do stehna alebo ešte trochu vyššie, do obličiek. Oleg Rybachenko sa napjal... a potom zasiahla chladná Aurora. Ohnivý diabol (tak ju v jednotkách prezývali kvôli jej neprirodzenej a jasne červenej farbe vlasov a neženskej vytrvalosti a sile!) niečo posmešne vysvetlil - a tento výsmech nebol nad Olega. Je vidieť, že to pocítil aj fašistický lekár! Nacista zasiahol Auroru nohou do svalnatého ramena. Len sa zachichotala. Potom fašista zasiahol z kruhového objazdu a prudko zvalil pružný chrbát na odvážne dievča. Oleg trhol bokom od chvenia. Aurora sa okamžite opäť posadila a mlčky ukázala svoje spútané ruky. Tučný profesor zavolal na svojho mladšieho kolegu, ktorý zrazu sklopil zrak. Potom zlomil konár suchého vresu a ukázal ho Olegovi Rybačenkovi. Zamával mu pred nosom - chlapec mimovoľne cúvol. Fašistický lekár opäť predstieral, že si vzal náruč, pokrútil hlavou, urobil nejaký zvláštny pohyb. Nechápte, ako keby esesák jedol lyžičkou ...
  Oleg Rybačenko nahnevane vyhŕkol po nemecky:
  Nemôžete sa vyjadrovať ľudsky.
  Fritz sa vyliahol: podčlovek, pozná jazyk hlavnej rasy?
  Mladý Rybačenko mladší si uvedomil, že sa márne prezradil, prezradil, čo je lepšie držať v tajnosti, ale ... Slovo nie je vrabec - minieš, nechytíš. Je pravda, že tučný, vysoký doktor nasadil ľahostajnosť, to slovo zadusilo nemeckú frázu, ktorú vyslovil chlapec. Opäť zopakoval predchádzajúce gesto a ukázal zloženú náruč.
  A Oleg Rybachenko pochopil - posielajú ho ako sluhu na palivové drevo ...
  Nechcel som byť znova bitý po hrdom odmietnutí. A áno, nemôžete si nechať ujsť príležitosť.
  Nuž, čo je pýcha stotníka, či skôr patricija lámať. Myšlienka na útek, samozrejme, prišla - prišla hneď, ako ťažké putá zacvakli pod veľkým kľúčom. Aj keď je možno logickejšie povedať, že vôbec neodišla! Ale ukázalo sa, že malá myšlienka je ako vystrašený králik, ktorý beží vo svetle reflektorov, nevediac, že už bol v skutočnosti chytený. A predsa - len čo sa Oleg Rybačenko vzdialil z parkoviska - chlapec videl, že ho prenasleduje vlkolak. Jeden z tých zvláštnych, vycvičených mutantov, ktorí strážia konvoj riadený SS. Zároveň sa nikto z konvoja vyzývavo nepozerá na bosého chlapca, ktorý sa náhlivo šplhá po suti. Hoci Oleg Rybachenko cítil, že s najväčšou pravdepodobnosťou skrytá kamera snímala jeho pohyby. Je dokonca prekvapujúce, ako technicky Fritz pokročil. Ak naši neodpovedia adekvátne, tak bude zle.
  Sutina bolestivo pichala už zodraté chodidlá bezbranných detských nôh. Silne zrazené nohy už začali hrubnúť, no tento proces je dosť bolestivý, keď šliapete na ostré kamene. Oleg potichu zastonal a snažil sa nedať najavo, že ho to bolí, a nepozerať sa na krv, ktorá znova vyšla. Ale potom to bolo ako tsunami nevysvetliteľného, ktoré ho prevalilo.
  Strach okamžite a nevysvetliteľne pripravil chlapca z priekopníka o jeho vlastné myšlienky a túžby. Chcel som sa len otočiť smerom k vlkolakovi (?). Pod pohľadom neľudských očí nacistickej beštie Oleg Rybačenko mimovoľne stuhol a stuhol. No vzápätí čerstvo upečený pionier oblial úpal a chlapec sa pohol ako guľomet z továrne. Polámal suché kmene briez a cyprusov rastúcich v štrbinách, po zime ešte nezelené - veľa, ledva ich ťahal. Zložil som ho do veľkej priehľadnej tašky, odtiahol, nerozlišujúc cestu na parkovisko.
  Oleg Rybačenko sa cestou zúfalo snažil prekonať skľučujúcu hrôzu. Pioneer-vynikajúci on alebo nie! Ale tento bol ako nešikovný plavec, ktorý sa snaží zostať na vode. Vyskočí, potom znova pretečie ...
  Vlkolak ho nasledoval: z času na čas sa zastavil a oňuchal bosé stopy, ktoré zanechal chlapec.
  Geniálny priekopník pocítil úľavu od vlny hrôzy, až keď sa vrátil na miesto tábora.
  Podlí neľudskí fašisti sa na Olega Rybačenka nepozreli. Aj keď v skutočnosti pár esesákov nespustilo oči. Až keď poskladal, čo priniesol, starší lekár - kat, letmo pozrel, niečo chlapcovi hodil... fuj! Oleg sa konečne spamätal. Nenásytne ho schmatol, mysliac si, že možno dali do práce čokoládovú tyčinku alebo niečo iné ako spájkovanie. A vyliahnuté - laické, pazúrikové a oceľové. Pazúrik bol s najväčšou pravdepodobnosťou kremeň. A stolička vyzerá ako kus pilníka. Ako to všetko využiť - vyvinutý priekopník Oleg teoreticky vedel a aj so záujmom by skúsil aj Robinsonov z Polesia... nebyť zvláštnych okolností.
  Oleg sa dotkol vlhkých konárov nohou, potom rukou a pokrútil hlavou.
  - Tinder ... - povedal priekopník ticho po rusky, zrazu zakašľal a zopakoval. - Je potrebný Tinder. - A s ťažkosťami som sa zdržal prechodu na nemeckú reč. - Nesvieti.
  Oleg sa na nich pozrel... Nie je jasné, prečo Fritz, ktorý má so sebou zapaľovače aj zápalky a pravdepodobne aj plameňomet, potreboval tento staromódny spôsob ohňa. Chcú otestovať vynaliezavosť pionierov. Merajú duševný vývoj sovietskeho človeka? Alebo triviálne zosmiešňovanie zajatého chlapca? Kto im bude rozumieť ako z inej planéty!
  Nacisti sa na seba pozreli, vycenili zuby. Najpodivnejšie a ... a najstrašnejšie pre Olega Rybachenka je, že ich tváre sa ukázali ako nie zlé, nie kruté, dokonca ani posmešné, nie! Starší profesor je veľmi zvedavý, akoby uvažoval o cudzom zvierati, mimoriadne živý záujem, akoby si naschvál zložil okuliare. Nie je tam ani kvapka ľahostajnosti, je také zaujímavé, ako vedci experiment sledujú.
  Oleg Rybachenko šeptom zopakoval a snažil sa ovládnuť vzrušenie vo svojom hlase:
  V zime všetko zvlhlo! Nepôjdem!
  V očiach skôr predstierané ako úprimné nepochopenie, no opäť bez hnevu. Potom však jeden z mladých ľudí - nie ten, čo odpútal Olega - zamrmlal, vstal, natiahol sa, za smiechu zvyšku esesákov si natrel zadok zbitý na sedle... Oleg sa príliš nečudoval, že niektorí Nemci používajú na pohyb kone - deficit paliva. Hoci z nejakého dôvodu po nich lezú transporty? Nacistický nepriateľ priniesol zo zložených sediel škatuľu, z ktorej niečo vybral...Pionier si myslel, že je to vata, ale nie. Vzdialene to vyzerá ako hrudka tenkých nití. Oleg Rybachenko, vzal to do rúk, pochopil - suchý mach.
  Priekopnícke zázračné dieťa bolo opäť prekvapené, prečo to bol Fritz, a dokonca aj doktor, ktorý niesol trávu v pluhu... Možno tento mech nie je taký jednoduchý?
  No prestaň rozmýšľať, bolí ma hlava. Musí sa to zdať - jednoduchšie a hlúpejšie ako vy. Napodiv, ale troska okamžite zabrala - Oleg nenarazil pazúrik na pazúrik, ale hladko škrabal (niekde čítaj) - a iskry pršali ako krupobitie. A zakladať vatry (teraz si postavil obyčajnú "búdu") už niekoľko rokov, väčšinu svojho života. Čoskoro oheň zaplesal mohutne a hlavne - breza dobre horí a je vlhká. Tu sa mladí gardisti z SS vzchopili a začali zarážať kovové stúpačky do zeme po stranách ohňa.
  A hlava Olega Rybačenka sa otočila, do nosa mu vliezlo niečo mimoriadne žieravé a okamžite odpojilo jeho vedomie od reality. Ale odrazu sa prevalila vízia, ktorá bola ohromujúca v realizme.
  Dokonca sa zmenila aj osobnosť dieťaťa, predstavoval si seba ako nešťastnú sirotu so živými rodičmi. Navyše, otec a mama nenechali nie - svojich predkov zbavili práv za dlhy a poslali chlapca do nápravného väzenského útulku. Bez viny, ale keďže tvoji rodičia dlhujú peniaze, tak si rozhodnutím súdu v diktátorskom vesmírnom impériu mladistvý zločinec.
  Sirotinec pre deti sa nachádzal v priemyselnej oblasti hlavného mesta a skutočne vyzeral ako väzenie. Všade kasárne, cely-baraky. Oleg Rybačenko v realistickej vízii strávil noc na zle ohobľovaných drevených palandách. Neďaleko ležali ďalší chlapci, z ľudskej rasy aj mimozemšťanov. Nechýbali prikrývky, matrace, vankúše, preťažené a často zbité telo leží na holom strome. A v noci je noha pripútaná reťazou, aby neutiekli. V cele je asi sto detí, je veľmi dusno, telá sú spotené, zbité vedľa seba v rohu vedra, nie je tam ani kanalizácia. A to je v štáte, ktorého hviezdne lode brázdia priestory galaxie a ktorého vlajky korunujú desaťtisíce obývaných svetov! Chlapi sa však snažia uľaviť si na ulici, zhruba dve tretiny dňa sú pracovne vyťažení. Najťažšie sa zvažuje v obchode, prašné a únavné. Chrbát a ruky sú z toho strašne unavené a pred očami začína "zlyhávať", operácie sú jednoduché, ale pracné, vyžadujú si opakovanie. Príjemnejšia práca, vonku na poli alebo na stavbe. Deti, aby boli menej unavené a dostali relax, sa snažia striedať v rôznych pracovných procesoch. Ale napriek tomu telo bolí, veľa chlapcov, v detskom domove - takmer polovica ľudí stoná v spánku.
  Oleg Rybačenko sa nervózne zmietal, retiazka zazvonila, prsteň si odrel nohu do krvi. Siréna zaznie, to znamená vstať, do práce. Telo dieťaťa si ešte neoddýchlo, ostatní chlapci - obnažená ľudská rasa a chlpatí potomkovia iných svetov sa snažia vstať. Únava nahromadená počas mesiacov otroctva vystrieda tupú bolesť vo svaloch. Reťaze ovládané zabudovaným čipom odlietajú z nôh automaticky, sú vyrobené z veľmi pevnej zliatiny, ktorú nemožno prepíliť. Objavujú sa dozorcovia, ozývajú sa hrozivé výkriky.
  Chlapcov vedú okúpať sa, nebude to dlho trvať, voda z nádrží je hrdzavá. Oleg Rybačenko si vypláchne ústa, špliecha, aby zmyl pot. V cele nie je vetranie a miestnosť páchnuca potom nie je schopná osviežiť spánok. Potom sa odvezú na raňajky, jesť sa musí v stoji, nie sú potrebné stoličky pre mladistvých odsúdených. Kŕmia sa chlebom a silážou, mäso je drahé a deti nie, preto radšej plávajú na paši. Kôň je však vegetarián a ako to funguje, kým predátori jedli mäso, choďte do postele. Vedľa Olega je jeho priateľ Timur. Obaja majú v tejto vízii dvanásť rokov, presnejšie ako iná realita, vek pre silných chlapcov je prelomový, keď sa len veľmi ťažko zmieruje s otrokárskym žrebom.
  Timur, ktorý pil žihľavovú šťavu v zle umytom pohári, so zastonaním povedal:
  - A opäť pracovať v tomto obchode! nechcem!
  - Nechcem stáť a opakovať ten istý pohyb desaťtisíckrát. - Odpovedal, triasol sa od nepríjemných spomienok, Oleg Rybachenko.
  - Možno poprosíme o prácu v teréne! - Timur zasnene pozeral na oblohu, kde na tejto planéte žiarili tri hviezdy naraz. - Očistite najmä kapra-broskyne. Sú také chutné, najmä tie so zlatými plutvami, ale keďže správca nevyzerá hltavo, aj tak si môžete niečo vybrať do úst.
  Oleg Rybachenko si ťažko povzdychol:
  - Aj ja by som preferoval práve takúto prácu v lone nežnej prírody. - A potom sa inkarnovaný priekopník stal veselším. - Robot-pozorovateľ môže byť oklamaný, tu už bola väčšina monitorovacieho zariadenia ukradnutá!
  Raňajky sa skončili a už ich vedú k rozvodom...
  Deti sú zoradené na prehliadkovom ihrisku, chlapci ľudskej rasy sa snažia držať spolu, mimozemšťania držia formáciu podľa svojej výšky. Sú rozdelené do skupín podľa veku a veľkosti. Sú tu chlapci od päť do šestnásť rokov, ale aj chlpatí a šupinatí mladíci zástupcovia iných svetov.
  Spája ich len oblečenie, respektíve jeho takmer úplná absencia, iba šortky s identifikačným číslom na chlapcoch.
  Impérium sa k nim správa na princípe vyžmýkania ďalších výhod pre seba z tých, ktorí sa prestali považovať za občana! Úspory vo všetkom, na oblečení, topánkach, však niektorí chlapci v slobodnom živote topánky nikdy nepoznali.
  Ale s palicami a gumeným stohom na holých pätách často dostávali. Hlavy sa holia, každé dva týždne kúpeľ, kde sa oparia. Potom sa hneď oholia tupým strojčekom, potom sa už toho veľa nepodarilo dorásť. Chlapci pochodujú bosí po ostrých kameňoch. Ak je na to Oleg zvyknutý a jeho zhrubnutá nôžka necíti bolesť, potom najmenšie deti zrážajú päty a holé prsty, až krvácajú.
  Celá stráž sa skladá z mimozemšťanov reprezentujúcich najkrutejšie rasy vo vesmíre, len šéfka útulku, postaršia Frau Pontussová, hľadí svojimi brutálnymi očami sadistu.
  Tiger-nosorožec, ktorý hrá úlohu dozorcu, dáva pokyny, kde kto bude dnes pracovať, alebo skôr tvrdo pracovať, kým stratí vedomie. Oleg, spúšťajúc svoje kostnaté ramená, pozerá na druhú polovicu dvora. Sú tam dievčatá, od malých až po takmer dospelé. Sú oblečení ako žobráci v ošúchaných handrách z najhrubšieho plátna. Tváre sú suché, oči sa zdajú veľké a smutné. Vrecovina je krátka, spod nej vidno tenké, ale šľachovité nohy. Dievčatá sú tiež bosé a všetky bez výnimky sú oholené. Zjavne sa to robí preto, aby sme ich ponížili a opäť ukázali, že nie sú ničím. Ale tu to v žiadnom prípade nie sú zločinci, ktorí sú zhromaždení - nešťastné opustené deti.
  Tu oznamujú, že skupina chlapcov pôjde do šijacej dielne, pracovať v tom najnudnejšom a najvyčerpávajúcom profile. Tu to Timur nevydržal a úzkostlivo zakričal:
  - Nechcem takto pracovať! Pošlite ma na plantáž alebo do záhrady.
  Chlapci stuhnutí, opálení, tenké telá napäté.
  Pontuss bol očividne potešený novou príležitosťou na popravu:
  - Včera ste boli ticho a ja som sa bál, že vaša rodina zostane bez vizuálnej lekcie. Že chlapca päťkrát preženú radom.
  V radoch detí prešlo vzrušenie.
  - To je správne. - Tvrdohlavý tón povedala predstavená. - Rozdajte prúty všetkým.
  Údery boli aplikované špeciálnymi ostnatými tyčami. Väčšinou si ich vyberali sami chlapci z húštin, v obdobiach, keď sa nepracovalo. Avšak skutočne už vtedy boli deti nútené, aj keď bez úžitku pre ríšu, kopať, napríklad pol dňa kopať jamu a pol dňa ju zahrabávať.
  Oleg Rybačenko sa pozrel na ruky svojich detí, boli zrazené v mozoľoch.
  Chlapci automaticky demontovali mreže, Olegovi sa zdalo, že oni, nástroje mučenia, si spálili prsty a oťaželi im nohy. Nechcel svojho kamaráta udrieť, no nemal odvahu protestovať. Takmer nič nevidel a bolestivo si narazil palec na nohe o ležiacu dlažobnú kocku. Napodiv, ale pocit bolesti pomohol zhromaždiť sa a hmla pred mojimi očami sa rozplynula. Krok sa stal pevnejším, hoci prst zmodral.
  Boli postavené do polkruhu v dlhom rade. Timur bol zviazaný palicami za ruky a jeho ramená boli skrútené, aby bolo pohodlnejšie biť previnilého chlapca. Chlapi prižmúria oči a snažia sa odvrátiť zrak. Na príkaz Frau Pontussovej špliechali soľanku a na jeho chudý, ale šľachovitý chrbát posypali modrú soľ. Súdiac podľa toho, ako chlapec urobil grimasu, začal horieť.
  Hosteska buchla perami.
  - Teraz všetci dostanete lekciu. Zasiahnite silnejšie, kto podvádza, bude odsúdený na odvetu.
  Asistent v tomto prípade, potkan nosorožec odhalil svoje tesáky:
  Hneď sa s nimi vysporiadame! Monštrum zamrmlalo.
  Chlapec bol presunutý medzi radmi. Chlapci pomaly dvíhali prúty a prvé údery padali na Timurov chrbát. Súdiac podľa jaziev na chrbte a bokoch, chlapec bol potrestaný viackrát, a tak si len povzdychol a zhlboka dýchal, ako všetci chlapci, ktorí sa snažili zadržať výkriky.
  - Udri silnejšie! zakričal Pontus. - Nechajte ho kričať.
  Prvé údery zasadili najmenší chlapci, ktorí jednoducho nemali silu spôsobiť poriadnu bolesť. Ale potom ma začali biť starší chalani. Chrbát dieťaťa bol porezaný červenými pruhmi, kvapkala krv. Bolesť zosilnená modrou soľou prinútila Timura kričať, dokonca spadol, doska bola zarazená klincami a pichla ho do hrude.
  - Netreba! - kričal chlapec. - Budem pracovať kdekoľvek povieš.
  - Samozrejme, že budeš! - odpovedal Pontus. - Ale najprv výprask.
  Včerajší súdruhovia boli príliš nadšení a zbili svojho včerajšieho brata. Ľudia aj mimozemšťania mlátili s rovnakou zúrivosťou. Chlapec kričal a jeho bosé nohy zanechávali krvavé stopy. Nosorožec potkan zavrčal a udrel chlapca palicou do jeho holých, opálených nôh. Chcel chlapcovi spôsobiť ešte väčšiu bolesť. Úder dopadol na šľachovité členky a ďalší na päty. Timur skríkol a klesol. Potom mučiteľ vrazil do zadku hrubú ihlu a nalial tekutinu.
  - Správny! povedal Pontus. - Teraz by radšej zomrel, ako by omdlel. Trestu neunikne nikto.
  Oleg Rybačenko stál takmer na samom konci radu a zdalo sa mu, že to boli údery biča, ktoré naňho dopadli. Timur bol sklamaný, chlapec sám sebou len trhal, kričal a plakal. Jeho okrúhla tvár sa zmenila na karmínovú od bolesti, skrútila ju grimasa utrpenia.
  Keď uvidel Olega, zašepkal bledými perami:
  - Maj zľutovanie!
  Chlapec zaváhal: zamrzol.
  Krysa nosorožca kričala:
  - No, na čo čakáte! Bay!
  Oleg Rybachenko odpovedal:
  - Nie nemôžem! On je môj priateľ!
  Krysa nosorožca sa uškrnula:
  Chcete to isté aj vy?
  Oleg sa celý triasol a zbledol:
  - Nie ale!
  Pontus ho prerušil:
  - Dosť! Chlapec si sám podpísal vetu. Čo stojíš za mordovorot. Dobre nalejte a zaveste na stojan, aby ho ostatní obdivovali.
  Oleg bol vytlačený z akcie, ťahaný ku kozám. Chlapec sa snažil vzdorovať, no tigre nosorožce si s ním poradili ako s mačiatkom. Ruky bolestivo skrútené, kosti skrehnuté. Položili to na dosky, chlapec pocítil drsnosť špičky vyčnievajúcich nechtov na líci a bruchu. Prepichovali sa do svalov, hrudníka, brady, prednej časti stehien, kolien. Jeho líce boli doškriabané až do krvi.
  - Oh, nie! - spýtal sa Oleg.
  - Nevyhnutné! - Povedal nosorožec potkan, aby každý mohol byť príkladom.
  Chlapec cítil, ako mu na chrbát nalievajú soľanku a následne soľ. Štípe to ako horčicové omietky. Oleg urobil grimasu, mozoľnaté chodidlá mal rozmazané (naposledy bol v tej zvláštnej spomienke, ktorá sa vynorila v tejto vízii - asi pred šiestimi rokmi si obul sandále), takmer okamžite ho začali divoko svrbieť. Nosorožec potkan zapichol ihlu do zadku, ten pichol hrubo a bolestivo, horiaca tekutina vnikla dovnútra.
  - Teraz budete veľmi vystrašení a nestratíte vedomie. - Zakvákalo monštrum, odhalilo si tvár, bol by sa zakoktal a producent hororu!
  - Prečo? zastonalo nevinne uväznené dieťa. - Pre Krista preukazuj milosrdenstvo.
  Krysa nosorožca striekajúca jedovaté sliny odpovedala:
  - Neverím týmto rozprávkam o dobrom Ježišovi! Vo všeobecnosti, ak existuje Boh, potom je zlý a krutý. A čím viac zla a utrpenia spôsobíš blížnemu, tým viac sily a blaženosti dostaneš na druhom svete.
  - Absurdné! - Povedal a zbledol hrôzou a zrazu je Boh naozaj taký chlapec.
  - Uvidíte! - zachichotalo sa potomstvo kozmického Tartarusa. - Ale nedúfaj, dnes nezomrieš.
  Pontuss štekavým tónom prikázal:
  - Začať! Nech si na večnosť pamätá bozky biča!
  Zajatý pioniersky zázrak sa triasol, keď začul prenikavý hvizd a potom silný otras mozgu, z ktorého mu praskla koža na chrbte. Potkany nosorožce tvrdo zasiahli, no zároveň obmedzili svoju silu, aby nezabili. Chlapcovi z hrdla unikol krik, striasol sa, vytryskla slza. Chlapec si hrýzol do pery, až vykrvácala, a ovládol sa. O chvíľu nasledoval ďalší úder, ktorý otriasol celým telom. Oleg Rybačenko sa zhlboka nadýchol, bolesť zosilnená soľou a soľankou bola neznesiteľná.
  Pontuss kričal:
  - Pokračuj!
  Opäť píšťalka a údery! Prereže až na kosť. Chlapec bol popálený až do vnútra. Zdalo sa, že to odbije žalúdok. Napriek jeho maximálnemu úsiliu časť kriku unikla z jeho tesných pier.
  - Matka!
  Opäť údery! Na chrbte, medzi ostrými lopatkami a napokon aj na holých pätách. Chlapec kričí, už nemá silu sa obmedzovať. Výkrik vybuchne ako sopka z hrdla a z nosa. Pontuss je spokojný:
  "Teraz vidím, že ho biješ do špiku kostí." Dobre ho porazte, ale nezabíjajte!
  S každým úderom sa bolesť zhoršuje. Slzy sa zmiešajú s krvou a padajú na posteľ. Krvavé pruhy na chrbte sa spájajú, splývajú do karmínovej kaše, tenké biele kosti chlapca sa začínajú odhaľovať. Oleg Rybačenko sa dusí, nemá dostatok vzduchu, drôt sa mu zaryl do zohnutých členkov. Obnažené päty bzučia s otrasnou, drsnou, zrohovatenou kožou, ktorá sa nepohne okamžite, ale kvapky krvi stále vytekajú. Údery zosilnejú, zdá sa, že blesky prechádzajú cez nervové zakončenia až na samotný hrebeň. Ostatní chlapci sú ticho, svedomie nedovoľuje schvaľovať, strach z represálií nedovoľuje odsudzovať. Je vidieť, ako chlapcom padali hlavy, no ich oči sledujú popravu. Zvedavé a nervy drásajúce, väčšina už bola zbičovaná podobným alebo sofistikovanejším spôsobom. Myslíš, že keby to nebolo pre mňa, a niekedy je vo vašich myšlienkach zlomyseľnosť: kričí, ale samozrejme to vydržal, nie taký slaboch ako Oleg.
  Bitie je už na holé kosti, chrbát, boky, stehná sú pevná rana. Nebyť injekcie stimulantu, chlapec by bol ubolený na smrť - zomrel na bolestivý šok. A tak sa vrhol do niečoho horšieho ako Danteho peklo. Vtedy je každá molekula, každá bunka, každá žila nasýtená nočnou morou.
  Priekopník Oleg Rybachenko sa zúfalo snažil odvrátiť pozornosť od bolesti. Spomínajúc na svojich rodičov, na šťastnú éru ďalekého detstva, zdalo sa, že sa nohami odrazil od rozžeravenej bublajúcej lávy utrpenia, no ona ho opäť vtiahla, zakryla hlavou. A tak sa plavili cez oceán mučenia, sen o smrti ako osloboditeľa od múk. Spomenul som si na slová Zjavenia sv. - A budú chcieť zomrieť, ale nemôžu. Takto čaká osud hriešnikov, ktorí mučia deti. Pán ich stonásobne odmení a najdôležitejší trest, ako hovorí Ježiš v Evanjeliu podľa Matúša, bude večný. A niektorí pôjdu do večného života, iní do večných múk. To akosi utešuje, prebúdza nenávisť k nepriateľom, túžbu prežiť a vyhrať. Chlapcovi sa podarí zakričať:
  - Za toto zaplatíš, za každú vyronenú slzu dieťaťa odpovieš v deň Božieho súdu.
  - Drž hubu suka! - reve krysa nosorožca.
  - Nemôžeš potlačiť pravdu. Priekopník si vzdychol.
  - Získať viac!
  Znovu ho zasiahli, investovali všetku zlosť, lámali kosti, ale bolesť už dosiahla taký prah, že už jednoducho nemôže byť silnejšia. Ide o železo, ktoré sa dá zahriať na určitú teplotu a potom sa šíri.
  Pontuss to chápe, stará žena (alebo skôr nevyzerá na viac ako štyridsať rokov, ale v skutočnosti prekročila niekoľko storočí), má veľa skúseností ako kati:
  - No, dosť! A potom to zomrie! Uzdravme malého väzňa a mučime ho pomocou počítača. Mám len program "mučenie olympionikov".
  Krysa nosorožca, ktorá schválne zíva, hovorí:
  - Kde to je? Na ošetrovňu?
  - Nie na stojane! - Matróna prerušila bez odvolania. Nech to visí ako výstraha pre ostatných. Podávajte iba injekcie na podporu srdca. A nech znova preženú Timura radom a zvyšok úderov nech dostane od vás. Kedysi podívaná na chov. Treba pracovať!
  Cudzinec s bičom naklonil hlavu a pohol chlpatými ušami:
  - Počúvajte hostiteľku. No, spustite to znova.
  Na Timura padli nové rany. Tentoraz sa nikto neodvážil protestovať. Nebola najmenšia túžba padnúť do rúk katov. Timur každú chvíľu kričí a padá. Znovu ho zdvihnú a zbijú. Druhá séria štrajkov sa už blíži ku koncu. Zostalo len pár chlapcov. Jeden z nich je najstarší, má šestnásť rokov, brada sa už prediera a vidno fúzy. Zjavne váha, udrie, ale robí to ľahko, sotva sa dotýka.
  Frau Pontuss je zúrivá:
  - Zaveste tohto lenivého mladého muža na stojan a priviažte mu kameň na nohy. Nechajte ho trpieť.
  Chlapec je chytený, napína si úľavové svaly, ovocie tvrdej práce, a kričí:
  -No, čo to pozeráš, chlapi ich bili!
  Chlapci sa trasú, rachot sa prevalí medzi radmi, no chýba im odhodlanie vrhnúť sa na svojich trýzniteľov.
  Mladíka ťahajú, každá krysa nosorožca je minimálne sedemkrát ťažšia ako on. Brániť sa je zbytočné. Potom však nastanú udalosti na úrovni tých, ktoré zmenia osud impéria. Ozvali sa dva výstrely a krysy nosorožce padajú, chrbty príšer sú prerezané, hlboké krátery zovierajú. Mladý muž sa vyslobodil a spadol, no hneď s výkrikom vyskočil:
  - Vidíte, existuje Božia spravodlivosť.
  Zlatovlasé dievča, ktoré vyzeralo ako anjel z temnoty, odpovedalo:
  - Skôr ľudské. Vedzte, že dohoda s diablom nezaručuje nebo na Zemi a teplé miesto v pekle. Opierať sa o Satana je ako sedieť v elektrickom kresle!
  Druhý k tejto ohnivej Aurore nahlas:
  - To, čo sa tu deje, je zápletka pre hororový film. Urobte to s deťmi. Vytiahnite chlapca zo stojana.
  Oleg Rybačenko pokrútil hlavou a... prebudil sa. Počas videnia si neľahla, ale jednoducho stála...
  A uplynulo dosť času. Nacisti stále robili
  Potravinové prípravky. Ale táto hrozná droga, ktorá vznikla vdychovaním dymu z podivného machu lekármi SS, sa nezdala vôbec krátka.
  Oleg Rybačenko okamžite premýšľal, prečo títo Krauti nemali žiadny účinok. Sú bez filtračných masiek? A prečo taká nočná mora v tejto halucinácii. čo s tým robia?
  Ale samotní nacisti sa správali celkom prirodzene, dokonca sa stali akosi priateľskejšími, čo naznačovalo, že vraj môžu jesť s nami.
  Skutočne, vytiahli pár statných stehien z kravy ukradnutej miestnym obyvateľom. Potom jeden nacista vliekol statný kotol a druhý fašista išiel spolu s Olegom po vodu. Opäť sa to zvedavému priekopníkovi zdalo zvláštne, dve kožené vedrá a prinajhoršom obyčajný kov alebo drevo. Navyše jeden esesák, ktorý tiež nebol úplne typický, sa vliekol.
  Priekopník si nebol celkom istý na nohách, údery na túto popravu boli pocitovo príliš skutočné a potomok Lomonosov uhádol, že za tým je niečo viac ako obyčajná alebo dokonca nie jednoduchá halucinácia.
  Voda tiekla sto krokov od tábora, z balkóna prečnieval striebristý, trblietavý krištáľový prúd spod dvoch kameňov. Oleg Rybačenko sa k nej hltavo naklonil. Chlapec práve cítil, že všetko vo vnútri je spečené do kameňa, alebo skôr na uhlie. Nenásytne priľnul k príjemnému chladu a ... dostal ho do ucha.
  Jeden z esesákov, schovaný za skalnatou stenou, niečo klikol na panel zložitého zariadenia a zachichotal sa ako potkan.
  Úder zasadil fašista bez zlomyseľnosti, ale takou silou, že Olega hodili na kamene, prestal počuť na ľavé ucho a táto strana hlavy bola poriadne znecitlivená.
  Doktor tyran v župane a zlatej reťazi vybuchol do smiechu a zavrčal:
  - Box! Boxovať!
  . KAPITOLA #4
  Pioniersky chlapec vyskočil a vyrútil sa na mladého esesáka. Pravou rukou klamlivo mierite pod žalúdok a ľavou sa prefíkane skrýva. Zúčastnil sa niekoľkých boxerských kurzov, ale jeho pamäť je absolútna. Napríklad falošný úder a ostrý polovičný horný rez a polovičný bočný ľavák. Potom sú do úderu zahrnuté telo, stehno, brucho a dokonca aj predĺženie nohy. A čo je najdôležitejšie, boxeri bojujúci pravou rukou zvyčajne neočakávajú, že zasiahnu investíciou z ľavej ruky. Faktor prekvapenia zafungoval, Oleg Rybachenko to dokázal! Mladý a dobre vycvičený esesák nevedel, že aspoň Oleg nie je ľavák, ale vie hodiť "pištoľ" doľava. A chytil háčik do čeľuste. A tá pohoda - vojak SS sa postavil na nohy len preto, že narazil späť do číreho kamenného bloku... A váha polovyhladovaného chlapca nestačila na to, aby zhodil vybraného vojaka do SS, oni nie zober slabochov!
  Ak by bol Oleg Rybachenko v tomto pohybe skúsenejším bojovníkom, pravdepodobne by išiel na sériu zakončovacích ťahov. Ale zručnosť nie je chvála a fyzické vlastnosti tiež.
  Zvládol to však celkom dobre, najmä ak vezmeme do úvahy, že úder nebol nacvičený na tréningu a samotný Oleg Rybachenko bol napriek svojim veľkým prirodzeným schopnostiam v boxe v pohode.
  Teraz dokonca ľutoval, že sa neprihlásil do oddielu, kde tréner Faranenko povedal - vyrastie z vás veľký chlap, ale s rýchlou a odľahčenou reakciou. Čoskoro sa ZSSR zúčastní olympijských hier - a vy by ste mohli primerane bojovať o medailu!
  Čo hovoríš? Oleg Rybachenko na to odpovedal takto:
  "Radšej si šetrím hlavu na užitočnejšie veci pre krajinu, ako si navzájom upratovať škvarky!" Napríklad, ak vyrobíte traktor, ktorý jazdí na pilinách alebo dokonca na obyčajných odpadkoch, potom oveľa viac
  Vlasť bude mať prospech!
  Ale teraz sám chlapec dostal kapitál.
  Takže Oleg Rybačenko ešte nikdy v živote nebol bitý. Dospelý esesák rýchlo rozdrvil organizovaný odpor desaťročného chlapca, aj keď vysokého na svoj vek (čo však aj tak ukázal a párkrát úspešne udrel) a zručne mlátil päsťami - padlého zdvihol a znova bil. Keď Oleg Rybačenko prestal klásť odpor (To znamená, že takmer stratil vedomie, to znamená, že v hlave máte stále myšlienky, nie ste v tme, ale telo už neposlúcha. Tí, ktorí vážne bojovali v ringu, asi vedia, čo to je rád som v grogu.). Fašista mu dovolil padnúť a kupodivu toho padlého nikdy netrafil. Doktor - kat mu však niečo zakričal v anagramovom jazyku. Vzal vedro a vylial si vodu na pomliaždenú tvár.
  Pocit topiaceho sa mačiatka a voda z ľadu, ktorá sa práve roztopila, je taká studená - len zimné plávanie!
  Oleg sa otriasol, vstal a napľul si na čižmu krvou z ľavého líca, ktoré mu prasklo zvnútra. Esesák ho už nebil - zrazu si povzdychol, že vzhľadom na to, v akých jednotkách obluda slúži prekvapivo, takmer sympaticky, a začal sám naťahovať vodu do vedier vyrobených z krokodílích (také zrejme nie až taká márnotratnosť) vedier. ...
  Rybachenko mladší označil túto okolnosť za dobrú a zlú zároveň. Dobrou správou je, že nebudú zabití, aspoň kým sa experiment nedotiahne do logického konca. Je pravda, že cieľová čiara môže byť veľmi úzkoprsá a možno aj úľavou od utrpenia! Zlá vec je, že budú prísne strážené a na útek by sa v skutočnosti malo použiť dômyselná vynaliezavosť!
  Čoskoro sa Oleg Rybachenko presvedčil, že byť pokusnými králikmi znamená mať určité výhody oproti ostatným vojnovým zajatcom.
  Ukázalo sa, že zajatci a zajatci budú tiež kŕmení horúcimi. Rešpektované, znamená to, že stráže SS už dávno zhltli niečo z plechoviek a jednoducho ležali na podstielke, kričali alebo spali. No, vlkolaci sa túlali - buď lovili, alebo niesli hliadku, alebo oboje . Olega to však nepotešilo. Ležal na posunutých holých nohách Aurory a ďalšieho mladého dievčaťa (aby nespadol na vlhkú, ešte studenú zem?) a zasyčal - Margarita mu utrela tvár okrajom námorníkovho kabáta, namočeného v roztopenej vode, ktorý dostal od Olega Rybachenka. , súhlasne hovorí:
  Teraz ste skutočný muž. Prehral päsťami, vyhral nad bláznami!
  Aurora navrhla:
  - Áno, urobím mu masáž tváre, rana sa rýchlejšie zahojí.
  Oleg Rybačenko sa silou mocou usmial. Veľmi neprirodzené. Ochorel, až tancovali diabli s plazmovými korčuľami na kopytách. A zároveň... cítil sa teraz veselší? Trochu som sa obával pokračovania: teraz to vyložia na kamene a od srdca šľahajú bičmi, alebo to možno skúsia s trblietkou. Ale nacisti sa sem ani nepozreli a rozprávali sa o niečom vo svojom vtáčom nárečí a striedavo ochutnávali z kotla.
  Margarita jej zašepkala do ucha:
  - Samozrejme, dobre... Ale buďte múdrejší! Keď sa silní zdajú byť slabí a naopak!
  Oleg Rybačenko reptal:
  - Bohužiaľ, nemá zmysel predstierať slabosť, pretože je to tak!
  No poriadne narazili na rožky ... Okrem prerezaného líca sa stále potácali, aj keď nie moc, chrbtica je silná - dva zuby. Boleli rebrá a bolelo ucho.
  Oveľa viac utrpenia však spôsobila poprava počas fantastickej vízie.
  - Dosť, dobre, - Oleg Rybačenko odstrčil Aurorine dlhé prsty svojimi novo spútanými rukami a posadil sa s lemom námorníckeho obleku. Triasol sa. - Nie, je zima. A jesť lov ...
  Ako predsa vedomie závisí od bytia - nechtiac sa stanete marxistom. Len ak prežiješ!
  Väzenská kaša bola nasypaná do hliníkových misiek - tie boli prevezené v jednom z obrnených transportérov. Ale neboli tam žiadne lyžice. Zrejme sa verilo, že otroci aj tak jedia hustú kašu. Alebo sa rozhodli urobiť si srandu, pretože týchto lyžičiek nie je až taký nedostatok. No... to je lepšie!
  Stanete sa skutočným divochom - chlapec vybuchol do smiechu a okamžite zavrel ústa, aby to nedostal.
  Z kaše sa vykľula pohánková kaša zmiešaná s perličkovým jačmeňom - hustá, takmer nesolená a samozrejme bez mäsa alebo niečoho podobného, no, možno tam pridali aj rybičku pre vôňu. Elementárna, takmer prázdna zmes dvoch zŕn (a oni sami praskli údeným mäsom, súdiac podľa vône). Ale žalúdok pionierskeho chlapca už dávno dosiahol svoje hranice: takže hlad trochu ustúpil, vrátil sa až pri pohľade na kašu, ale s trojnásobnou silou.
  Je pravda, že to bolo zlé jesť - niekoľkokrát horúca zmes spadla zvnútra na zranené líce a do očí sa tlačili slzy od bolesti - ale čo to je?! Áno, a "náramky" zasahovali, Oleg Rybachenko trhol rukami, nahnevane hádzal iskry z očí okolo seba ... a v určitom okamihu si uvedomil, že jeho pravá ruka sa vplazila do ringu z jedného z týchto trhnutí do stredu!
  Neuveriteľné - naozaj esesáci tak primitívne prepichli. To by sa zbavilo aj vlkov vycvičených trestajúcimi!
  Oleg Rybačenko stuhol. Okamžite sa prinútil žuť, schoval sa za misku. A pravou rukou sa krútil, až sa kalená oceľ celkom neznesiteľne zarezala do kože.
  Zdá sa, že v SS nie sú všetci tak cool!
  A uvedomil si, že možno by mohol vytiahnuť ruku. Prsteň určený pre väčšiu ruku - mužskú alebo miestneho mladíka, možno aj staršieho chlapca, ktorý veľa pracoval. Ale pre spotené ruky predpubertálneho chlapca Olega Rybachenka sa pasca ukázala ako široká.
  Chlapec zašepkal:
  - Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Tí, ktorí túžia prelomiť okovy! Starí otcovia vyhrali Fritza! Tiež ich naplníme ako hru!
  Aurora, ktorá sa láskyplne pozerala na Olega Rybačenka, mu plynulým pohybom zatlačila ruku dozadu (krv vytiekla zo širokého rezu a odreniny na ruke). Druhý sused sa v tej chvíli pohol a zakryl, čo sa deje. Oleg pozrel ohnivému diablovi do očí a žmurkla. A tiež začala vŕtať so smaragdovými lasermi v bezprostrednom dosahu, ako kobra - neoddeliteľne. Potom pokrútila hlavou a nenápadne ukázala na vlkolakov. Potom, bez prestania, jesť - chytiť priamo šarlátovými špongiami z pohára stojaceho na zdvihnutom kolene, spustila ruky a začala kresliť kľukaté čiary, ktoré sa na mokrej zemi zmenili na vlny.
  Oleg Rybačenko ničomu nerozumel, ale v hlave mu už znela víťazná pieseň;
  Mladý, sladký, čistý;
  Červená sovietska krajina!
  Slnko vychádza žiarivo
  Darované srdcom!
  
  Naše jazerá sú čisté
  Búrlivý krištáľ rieky!
  Chlapci pobehujú s loptou
  Vybehnite spolu do kopca!
  
  Hrudník praská vzduchom,
  Jar v každom steblo trávy!
  Obraciam sa k Pánovi
  Nechajme sa strhnúť zlom, problémy!
  
  Nastal krutý čas
  Fašizmus napadol Rusko!
  Vykujeme nový pre bitku,
  Nech vládne komunizmus!
  
  Spolu sa veci vždy hádajú,
  Sme ako zaťatá päsť!
  Kedysi jazdila kavaléria
  No, teraz oceľová nádrž!
  
  Veľké dielo Lenina
  Budeme pokračovať tak, ako sme!
  Stalin múdry génius
  Čo nás naučilo vyhrávať!
  
  A nakoniec vám poviem
  Kto zachránil - stratil!
  Presnejšie myslené - vyjadrím sa,
  Finále sa blíži!
  Oleg Rybačenko, po takom piesku sa už zdalo, že more je po kolená! A hory určite, na pľaci!
  Dievčatá sa tiež ožili a šepkali si od ucha k uchu. Všetci mali nádej.
  Potomok Lomonosova a Stenky Razinovej nafúkol líca a potom zalapal po dychu - ten prekliaty rez bolí.
  Čo ak sa vám podarí utiecť? Oleg Rybachenko sa rýchlo pozrel na stranu, ako keby jeho myšlienky (a ktovie, či ho môžu poslať, poruchy, potom sa nevie, aké majú vybavenie!) začuli eskortistov SS.
  Ohnivý diabol s pekelným leskom v očiach sa dotkol oceľových krúžkov na rukách pionierskeho chlapca a súhlasne prikývol: hovoria, áno, môžete to skúsiť! To je jasné aj bez diskusie a bez ďalších rečí.
  Bojovník s líščími vlasmi zašepkal:
  - Aj keď jeden prežije... Bude sa mať komu pomstiť!
  Potom sa však Oleg Rybachenko vnútorne premenil na kameň, akoby zmrzol. A zamrazila ho jedna jednoduchá myšlienka: vykrúti si ruky. A potom ... ale potom bude potrebné pomôcť ostatným dievčatám oslobodiť sa. Inak to nie je priekopník-vynikajúci študent, ale kto?!
  Spomenul som si na slová: vodca nie je ten, kto sám ide dopredu! A kto šliape a pomáha druhému!
  A kto sú pre vás - také krásne dievčatá s nohami dolámanými do krvi. Niečo vo vnútri mladého leninistu bolo rozhorčené - s hukotom tisícov tornád sa to vzbúrilo! Ukázalo sa, že bežte tak rýchlo, ako môžete a ...
  V skutočnosti, ak utečieme, tak vtedy, keď už nebude iná šanca. V opačnom prípade je to zrada.
  Znovu sa stretol s jeho očami, najprv s Margaritou a potom s Aurorou, ktorá, tiež jasne rozveselená, s chuťou olizovala misku. A ona, vystrčiac nos z misky, žmurkla.
  - Nedržíme ťa! - pridal sa ohnivý diabol. - Ak odídete, určite prídete pomôcť!
  Oleg Rybachenko prikývol a odpovedal:
  - Prisahám! Poctivý pionier sa spojí s partizánmi a budete zachránení!
  No tak sme sa rozhodli! To, čo nasledovalo, bolo oveľa prozaickejšie. Už bolo dobré, že to nebol Oleg, kto umýval misy - zrejme sa ho buď báli znova odpútať, alebo sa rozhodli nechať dievčatá tvrdo pracovať. Maličkosť, ale v tejto polohe je to príjemné. Zlé je, že som opäť musel ísť a keď sa títo fašisti upokojili. Nedá sa nájsť nič viac či menej udržateľné.
  Je trochu chladno, a hoci vietor utíchol, na koňoch sa stiahli mraky a začal sa z nich sypať studený dážď. Zdá sa, že esesáci sú teraz dokonca spokojní, hoci oni a ich vlkodlaci nosili mokrý smrad.
  Musel som veľa ísť. Takýmto svetom je tu zvláštna mikroklíma Krymu. Zvyčajne nie daždivé, ale v tomto prípade s nárazmi vetra.
  Dievčatá sa už dobre vyspali a chlad ich posilnil.
  Ale z nejakého dôvodu chcel Oleg Rybachenko spať, jeho oči zradne prilepené.
  Áno, taká váha, ako keby na vás tlačil stotonový mršina a nedýchal zhlboka.
  Ach, ochoriem, pomyslel si Oleg Rybachenko a silno si prerovnal nohy, ktoré opäť začali tuhnúť. "Teraz určite ochoriem, ale čo potom?" Nacisti určite nebudú užívať aspirín, ani injekčne podávať penicilín a zrejme budú ľutovať aj med. Alebo ešte stále nie? Uložené na experimentovanie? Kam teraz my chudáci ideme?!
  Realita s dažďom a utrpením opäť zmizla a on zaspal za pochodu. Čo je v tejto pozícii pravdepodobne len prospešné;
  Priestor v istom zmysle - bitka;
  Priekopníci Dmitrij a Oleg Rybachenko ako vynikajúci študenti a vynikajúci športovci získali právo reprezentovať svoju krajinu v ZSSR na priateľských boxerských súťažiach organizovaných medzi detskými športovými klubmi ZSSR a Nemecka. Obe krajiny sú stále považované za spojencov a chýry o blížiacej sa vojne utíchli. Nemecké jednotky sa skutočne stiahli od hraníc a Wehrmacht vedie víťaznú ofenzívu v Afrike a už dobyl Egypt a práve mu povedali o dobytí Gibraltáru. Spojenia, s ktorými Stalin osobne zablahoželal Fuhrerovi!
  Neexistujú slová pre klamné videnie, ale to, čo sa vo vesmíre nedeje. Oleg sa pristihne, ako si to myslí - opäť inšpirovaný umelým vplyvom nejakých lúčov alebo niečoho iného. Ale všetko je také skutočné, že niet sily tomuto klamu odolať.
  Takže môžete bezpečne letieť do takmer priateľskej krajiny. V nemeckej tlači sa o Sovietskom zväze hovorí len dobre a komunizmus je dokonca zaradený medzi bratskú ideológiu národného socializmu. Navyše sa objavil pohyb podobný Stachanovovi ...
  Dmitrij a Oleg Rybachenko sú boxeri z najmladšej vekovej kategórie, majú len jedenásť rokov, dolná hranica pre účinkovanie v súťažiach. Chlapci sú ale na svoj vek dosť veľkí a ani doba sa nezrýchľuje tak prudko ako na konci dvadsiateho prvého storočia.
  Oleg je však menší, tenší, z ľahšej váhovej kategórie, ale veľmi rýchly. Dmitrij je väčší, má širšiu kosť, môže mu dať vzhľad chlapca-hrdinu aspoň štrnásť rokov.
  Chlapci sa líšia farbou vlasov. Olezhek je svetlý, ako prirodzený blond, ako snehová guľa. Dmitrij s hnedými vlasmi, hnedými vlasmi. Oleg je o pár mesiacov mladší a so svojou okrúhlou tvárou stále vyzerá ako dieťa a Dmitrij je jednoducho fešák, hodný propagandistického plagátu. Dievčatá už na neho čumia a neveria, že je to také veľké dieťa.
  Oleg Rybachenko je však oveľa erudovanejší ako Dmitrij, hoci obaja chlapci sú veľmi bystrí a študujú na rovnaké päťky. V sovietskej krajine musia byť dobrí športovci vynikajúcimi študentmi.
  Ostatní chlapci sú starší, ale do osemnásť rokov, hoci pár hrdinov má dobré dva metre a váži cent ...
  Boxeri, najlepšie mladé kádre krajiny... A s nimi budú bojovať aj majstri Nemecka a jemu podliehajúcich krajín... Medzi deťmi, samozrejme, alebo juniormi.
  Bez medzipristátia lietajú na najväčšom osobnom parníku Tretej ríše na trase Moskva - Berlín.
  Boxeri sedia oddelene, ale sú tam aj zápasníci, vzpierači, futbalisti, plavci. Všetci juniori a výborný výkon. Stalin nariadil, aby naša nová generácia, narodená v sovietskom režime, ukázala všetko najlepšie a nestrácala tvár. A, samozrejme, každý chce bojovať ...
  Dmitrij sa spýtal Olega:
  - Urobili ste taktický plán pre bitku?
  Pioniersky chlapec odpovedal:
  - Pre každého protivníka mám tucet plánov... Ale najprv si ho musíte pozrieť, a až potom sa rozhodnúť... Pre každý individuálny prístup diktuje čisto najmenší pohyb a špecifiká, vrátane fyziologickej štruktúry nepriateľa. individuálnej taktiky.
  Dimitri si pohŕdavo odfrkol:
  - Ale ide mi to oveľa ľahšie! Bez taktiky sa rútim na nepriateľa, udieram silnejšie a častejšie a lámem sa.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Takých veľkých a fyzicky vyspelých chlapov ako ty je v tvojom veku málo. Preto taktika tlaku prechádza. Môžete sa len prevrátiť. Ale tu mám takmer normálnu výšku, no, možno trochu nadpriemerný, a na to, aby som sa stal majstrom ZSSR, takej obrovskej krajiny, jeden tlak nestačí. Koniec koncov, nepriateľa nemôžete vziať hrubou silou, pretože tiež trénuje, vedie zdravý životný štýl, správne sa stravuje, študuje taktiku. A potom to treba odohrať ako v šachovej partii. Občas aj niečo, obetovať sa kvôli podložke.
  Dmitri tvrdo namietal:
  - A moji súperi trénujú a vo finále bol chlapec ešte väčší a ťažší ako ja. Veľa závisí od toho, ako trénujete. Niektorí si myslia, že stať sa olympijským víťazom je možné za dva týždne, pracujúc až do úmoru... To je klam. Koniec koncov, najdôležitejšou vecou v športovom tréningu nie je ani tak dať superzáťaž, ale vyprodukovať super-zotavenie. Ale tam sú správne individuálne zvolené zostavy cvikov a najdôležitejšie je následné zotavenie a naberanie sily... Potom už bojujete na jeden dych, v troch kolách zhadzujete stovky úderov, resp. , oveľa menej.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  No, to je určite tiež pravda! Najmä tajomstvo správneho dýchania a injekcie do rastových bodov detského tela... Tu je niekoľko Know-how nášho guru. Ale nerozumiem, prečo ich nezdieľa s ostatnými trénermi?
  Dmitrij zašepkal:
  - Dôverne mi povedal, že sme s vami... Nielen boxeri, ale v prvom rade vojaci. Stále musíme urobiť niečo špeciálne... Veľmi dôležité, ešte dôležitejšie ako olympijské zlato!
  Oleg naklonil svoju jasnú hlavu a povedal:
  - Niečo dôležitejšie .... Možno mi povedal aj toto ... Že osud ľudstva môže závisieť od skutkov dvoch sovietskych pionierov. Presne ako z rozprávky.
  Dmitrij filozoficky poznamenal:
  - A odkiaľ pochádzajú rozprávky, ak nie zo života. Možno to tak naozaj bude! Nie sme síce škaredé káčatká, ale ... Ešte je predčasné nás volať Orli.
  Oleg Rybachenko hladko zmenil tému rozhovoru:
  - Myslíte si, že hrozba nemeckej invázie konečne pominula?
  Dimitri zmätene pokrčil širokými plecami.
  - Tu si podľa mňa skôr odborník. Sám si myslím, že nemôžete okamžite udrieť všetkými rukami a nohami, potom je opäť nemožné útočiť vo všetkých smeroch. Je pravda, že ak sa pohybujete skokom ...
  Oleg Rybačenko sa zasmial:
  - Znie to celkom logicky ... Ale nevieme, čo mal Hitler konkrétne na mysli, ale napätie skutočne opadlo a nemecké lietadlá prestali narúšať náš vzdušný priestor a v zahraničí nie je počuť rinčanie húseníc, to je fakt. Áno, a Fuhrer, niektorí pracovníci sa vrátili späť k strojom. To znamená, že Tretia ríša skryla svoje tesáky... Ale nesmieme sa uvoľniť.
  Dmitry vytiahol z tašky zapečený sendvič s rybou a špeciálnym syrom bez tuku a podal ho Olegovi. Potom pre seba vytiahol dvakrát toľko. Ponúkané:
  - Jedzte ... Nemôžete robiť dlhé prestávky v jedle a príjme bielkovín. Keď koncentrácia aminokyselín v tele klesá, svaly strácajú silu.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Pre kulturistov, ktorí veľa pracujú, je to celkom pravda, ale pre boxerov ... Koniec koncov, nemáme žiadne mäso, farby na telo a ešte viac to zvyšuje bojovú účinnosť!
  Dmitrij, ktorý odhryzol sendvič a pridal k nemu paradajku, súhlasil:
  - Nie všetko, ale ... dokonca v noci jem alebo pijem vaječné bielka, aby koncentrácia aminokyselín neklesla. A čo je najlepšie, nie slepačie vajcia, ale prepeličie alebo pštrosie vajcia, no, tie druhé sú naozaj vzácne ... Aj keď v Strednej Ázii sa zdá, že pštrosy sa už začali množiť ...
  Oleg celkom vážne (tónom) vtipkoval:
  - Veľmi cenný proteín v predných nohách žaby. Odporúčam vyskúšať!
  Dimitri sa zachichotal ako chlapec:
  - Áno, ale ešte viac v ustriciach s červeným indickým korením!
  Oleg si však opatrne odhryzol zo sendviča a začal kúsok absorbovať. Ryba bola červená, chutná, máčaná v kečupe s prelisovaným cesnakom. Bolo možné pridať trochu sily ... Ako napríklad Macko Pú ...
  - Macko Pú žije vo svete dobre! Má ženu a deti, je to lopúch!
  Oleg zrazu navrhol:
  - Môžeme spievať?
  Dmitrij bez veľkého nadšenia poznamenal:
  - Nie je na spievanie priskoro?
  Oleg Rybachenko sa usmial:
  - Presne tak, hlavne, že sme preleteli hranicu ZSSR!
  Dmitrij sa spýtal svojho partnera:
  -Nožnice alebo papier?
  Oleg to mávol rukou.
  "Možno je lepšie zaobísť sa bez detských vtipov. Sme mierumilovní ľudia, no nášmu obrnenému vlaku sa podarilo zrýchliť na rýchlosť svetla...
  Dimitri prerušil:
  - Nie! Takéto pesničky zo škôlky nepotrebujeme. Poď, niečo trochu viac... vlastenecké!
  Oleg si nafúkol plné pľúca a začal spievať a skladať za pochodu. Danka sa zasa výborne zaspievala. Alebo skôr, jeho hlas bol ako maršalská trúba a možno aj Jerichov;
  Pioneer je hrdé slovo
  Kravata Stalin Rodnoy zviazaný.
  Nie je nič iné ako párty doma,
  Pre mňa komunistický ideál!
  
  Prisahal som, že budem navždy slúžiť vlasti
  Aby vlasť prekvitala veľkolepo,
  Aby to bolo pre každého v živote lepšie,
  Takže let bude prudší ako orol!
  
  Zahrmelo - prišla vojna,
  Takže, smelo, chlapci idú kempovať!
  Wehrmacht nasadil smradľavý ňufák,
  Tak to pošleme na náklady!
  
  Chlapom nedali pušky,
  Bola tu odpoveď vy roky - ste malí!
  Napriek tomu utiekli k vojakom,
  Pretože bajonety sú také potrebné!
  
  Pri Moskve sme bojovali na snehových závejoch,
  Ponáhľali sa bosí cez mráz ...
  Krásne priekopníčky behajú v rúchach -
  Žiadny granát, tak udri päsťou!
  
  Aké kruté sú fašistické mačky -
  Koľko môžete piť ich krv,
  Ale nacisti prídu na odplatu,
  Supy sa zmenia na hru!
  
  Na obed skromná dávka - hlad,
  Vojakom omrzli nohy...
  V podstate som len dieťa
  Ale otcovia sú na svoj výkon hrdí!
  
  Tank sa ponáhľa, "Tiger" stlačil papuľu,
  Ale mladý bojovník stlačil granát!
  A ten fašistický bastard narazil na mínu:
  Tu je jeho horúca pochodeň v objatí!
  
  Aj z malého bude obr
  Ak si dodal odvahu!
  Priekopníci ako odkazy sú zjednotení,
  Silnejšia duša: titán - kov!
  
  Wehrmacht neprešiel, dostali to do čela,
  Oceľové rakvy udusené!
  V Rusku sú takí chlapci,
  Generácie potomkov sú hrdé!
  
  Opäť bitka, tentoraz, na Volge,
  Pioneer - terminátor sa stal!
  Fašisti majú plné márnice
  A na brehu je prelomený val smrti!
  
  Koľko z nás zomrelo - to sa nepočíta,
  Koľko z nich znova zomrie - žiadne slzy ...
  Ale takí bojovníci veria dielu;
  Vzkries, kto je hodný Krista!
  
  Stali sa členmi Komsomolu v Berlíne,
  Tam zložil prísahu vernosti!
  Polovica Európy s Úniou naboso,
  Náš mladý tím vystúpil!
  
  A teraz postavíme nový svet,
  Každý sa stane tvorcom-demiurgom....
  Ponorte sa do priepasti utrpenia - vojny,
  Nebudeme vedieť, čo znamená strach!
  
  Vo vesmíre začína vládnuť láskavosť
  A potom bolesť zmizne, verte mi ...
  S nami je najlepší zo všetkých géniov, Stalin,
  Porazil Hitlerovu pekelnú beštiu!
  
  Bojovali sme za to statočne.
  Navždy poctený...
  A pochopte, že strana je dôležitá -
  Vesmír povedie k snu!
  Lietadlo správ spievalo túto pieseň unisono. Znelo to tak slávnostne, že sa človek mohol rozplakať...
  . KAPITOLA #5
  Vízia zmizla a chlapec spisovateľ a génius sa opäť ocitol v realite túlavej kolóny.
  Z nemožnosti triviálneho rozhovoru s niekým (po vízii jazyk úplne znecitlivel!) Oleg Rybachenko navyše zúril. A nejako som si ani hneď neuvedomil, že sa blížia k lesu. Skončila - premočená a pod nohami bola vyšliapaná cesta, síce rozmočená, ale čistá, sem tam prerezaná stopami po kárach, autách, húseniciach ľahkých tankov, motoriek a dokonca aj konských kopýt.
  Studené blato, ktoré vyzeralo ako škaredé mydlo, sa ukázalo byť rovnako šmykľavé, Oleg Rybačenko niekoľkokrát zázračne udržal rovnováhu a v kolóne spadli a rýchlo vstali dve-tri dievčatá.
  Samotná Margarita, dosť vyčerpaná, povzbudila svojho brata v náručí:
  - Už sa stmieva, čoskoro ťa nechajú odpočívať!
  Hodinu a pol po tom, čo začalo pršať, minuli niečo, čo sa z diaľky zdalo ako rad kopcov. V blízkosti Olega Rybačenka si uvedomil - to nie sú kopce, ale šachta s guľometnými vežami. Staroveký, krymský val, tiahnuci sa na východ a na západ, kam až oko dovidelo. V pravidelných intervaloch na "kopcoch" boli viditeľné sivé kamenné prstence takmer zrovnané so zemou - ruiny strážnych veží. Medzi dvoma z nich - do priehlbiny, ktorá bola kedysi pravdepodobne otvorom brány, prešla zajatá kolóna.
  Potom ich opäť odviedli spať. Neodňali ani okovy a nezačali sa kŕmiť. Spánok prikryl dievčatá, ako krídlo havrana;
  Zrazu sa scenéria pred dievčatami zmenila (a že sny sú príliš často domýšľavé!) A skončili v mori, presnejšie na móle s výhľadom na more a v pohode.
  Komsomolky išli do prístavu, silueta torpédoborca nebola ďaleko, asi pár kilometrov, ale takmer splynula s horizontom. Tu ich opäť niekoľkokrát napadlo päť potkanov švábov. Sú to také nechutné stvorenia so šiestimi nohami, že sa pozeráte a ťaháte na vracanie. Je to však otázka dvoch sekúnd, bodnutie dýkami a je po všetkom.
  Krásna Margarita dokonca spievala:
  - A pre mňa ako dávidlo, potom nápoj lásky!
  Červená Aurora zapískala cez nosové dierky:
  - Ale správanie je dobré - a ja som pevne v čeľusti s nohou!
  Nebezpečnejšími tvormi boli osy čajok. Mali schopnosť strieľať zobákom. Hrot bol vyhodený a prepichnutý kožou vstreknutím kyseliny. Potom si vták sekery sadol na porazenú obeť - roztrhal mäso. Pravda, tu ich už väčšinou strieľali. No štyria dravci so vzájomne nabrúsenými hlavami sa pokúsili zaútočiť na skautov.
  - Tu sú ďalšie zvrátenosti prírody! - Ohnivý diabol Aurora si všimol ...
  - Kto ich vytvoril, nikdy nič neprevráti! - V novej misii Margarity sa opäť objavilo atavistické náboženské cítenie. Osobnosť sa mení, ak sa v podvedomí prebudia určité sily. - Tak sa páči Všemohúcemu Bohu!
  Červenovlasý démon v krátkej sukni a vlasoch horiacich viac ako plameňomet opäť namietal:
  - Nie, toto opäť dokazuje mocnú silu mutácií. Séria podobných dopadov by mohla viesť k životu!
  Dievčatá hodili dve čakry, odrezali predátorov a potom chytili disky, ktoré sa im vrátili.
  - Ako bumerang, ale titán reže! Ohnivý diabol sa usmial.
  - Dobre! Že iba tento titán nereže, tento kov je slabší ako pijavica.
  Dievčatá začali otáčať loď. Ohnivý diabol sa potom nečakane spýtal:
  - Poďme konečne zložiť pieseň Margarita!
  Snehobiela blondínka, ktorá sa usmievala jasnejšie ako slnko, sa pýtala:
  - Aby nám priniesol šťastie!
  Cool Aurora vyhŕkla:
  - Presne tak! Nech porazený plače - darebák závidí!
  Komsomolka sa oprela a potichu spievala, slová sa vznášali a trblietali:
  Oracle medzi magickými kameňmi,
  Zrodený z búrky - jasné slnko!
  Nie sme poter - chybná temnota,
  Akou farbou na lúči sa vinie pieseň!
  
  Niekedy je kameň určite škodlivý -
  Máme problémy, smútok, smrť, prorokujeme!
  A duchovia v bledom lesku,
  Zažiarte ako znamenie v noci!
  
  Ale nebudeme poverčiví
  Ruský bojovník - meč v ruke!
  Slúž Ježišovi verne
  Nech sa diabol navždy zblázni!
  
  Neexistuje silnejšia vlasť,
  Veď naša vôľa je ako kov!
  Múdry Stalin vedie útok,
  Tornádo "Andryusha" na kolínskom metale!
  
  Budeme posvätne slúžiť Rusku,
  Sníval som o tom, že jej zasvätím svoje srdce!
  Vojak má najostrejší bajonet,
  A plameň v hlásateľke - prejavy!
  
  Chvála ti Rus hymnou,
  Spievame jej hymny,
  Pomsta príde k protivníkom -
  Poďme sa vysporiadať s vranou!
  
  Vybudujeme nový svätý svet,
  Boh žehnaj nám!
  Dievčenský luxus a novinky,
  Kalifom sa nestanete ani na hodinu!
  
  Odmeňte nás nádhernou víziou -
  Pánov hlas volá na meč!
  Život sa stane sladkým džemom
  Keď si silný ako "KAMAZ"!
  
  Vlasť svieže dubové lesy,
  Kde dušou vieš, odpočívaš!
  Dostanete oceány - slávu,
  Do Kremľa vstúpite ako majster!
  
  Ste rytier - kmeň obrov,
  Priestrannosť morí a ľadové kryhy žiaria!
  Piesok zlatej veľkej púšte,
  A so smaragdovým zamatom - lesom!
  
  Odvážne ideme do krvavej bitky,
  Hoci "tigre" impozantný rev!
  Pazúry nacistických labiek,
  Vo vzhľade je Adolf určite cool!
  
  Ale mám fúzy na tvári,
  Vykrútený ňufák, čeľusť preč!
  A naši ľudia sú skvelí, hrdí,
  Odhalená moc fašistickému stvoreniu!
  
  Teraz je čas na svetlo
  Nebeská milosť prišla...
  V básňach sa spievajú výkony -
  Kristus svätý v duši vstal z mŕtvych!
  Aurora tlieskala a tlieskala rukami, až sa zdvihol oblak múch:
  - Margarita spievala dobre, ale musíte spievať žalmy v kostolnom zbore. Všetky myšlienky sú zaseknuté na náboženskej téme!
  - Musíte odčiniť svoj hriech. - Povedala Korshunova, ktorá opäť upadla do náboženskej extázy, dozrela. - Kto predáva svoju dušu, zostáva vždy v strate - za smrteľného dáva nesmrteľného!
  Ohnivý diabol sa zasmial.
  - Ako vidím, vieš aj krásne rozprávať! Dobre, zlatko, teraz máme zábavnú prechádzku.
  Komsomolské dievčatá sediace na nafukovacom člne, nerozlíšiteľného podľa radarov so sfarbením pod nočným motýľom, plávali k ťažkému torpédoborcu. Teraz museli urobiť niečo veľké. Vo chvíli nebezpečenstva sa všetky reflexy a reakcie zhoršili. Komsomolské dievčatá cítili zvuky na mnoho kilometrov, špliechanie vĺn, škrípanie čajok a dokonca aj zívanie rýb. Počuli, ako niekto prepláva! Komsomolci, ktorí zvracali samopal, videli chlapíka na nafukovacom matraci. Zložil si masku a objavila sa tvár Denisa Baranova. Zombie dôstojník, predtým odsúdený trestanec, v tejto vízii výrazne omladený a oveľa krajší, na nich žmurkol.
  Zachrípnutým hlasom, ktorý praskal vzduchom, povedal:
  - Poslal ma veľký čierny Fuhrer!
  - Ale my sme si nič nepísali! Dievčatá jednohlasne zvolali.
  Mirabela sa vôbec nepotešila tomu, že sa tu objavil otužilý zločinec z ich práporu, no Aurora, naopak, odhalila spokojný úsmev. Mimochodom, len čo trestanec zhodil poldruha desaťročia a zbavil sa jazvy, prekvapivo sa zmenil na celkom fajn chlapa. Keby to vopred nevedeli, asi by Baranov nespoznali.
  - A to nie je potrebné! - zvolal, zbláznený bývalý trestanec. - Mojím jediným cieľom je zomrieť! V ďalšom živote sa stanem sultánom a v mojom háreme bude stotisíc panien.
  - Vyrovnajte sa aspoň s jedným. Inak to bude nishtyak, práve naopak! - Vyhlásila a snažila sa pôsobiť vtipnejšie ako Margarita.
  Denis sa odmlčal, zvyčajne takéto zombie nie sú obzvlášť zhovorčivé. Aj keď tentoraz to bola vojnová mašinéria.
  - Máte slušné vojenské skúsenosti? - spýtala sa Aurora. Skutočne, už prešli druhou svetovou vojnou a ocitli sa v budúcnosti. Nie taká futuristicky krásna, ako ju opisujú sovietski spisovatelia sci-fi, tiež plná vojen a hlavne rôznych zmutovaných tvorov.
  Existuje niečo také - magoraradiácia a nežiarenie.
  Magoraradiácia je žiarenie, ktoré nezabíja živé, ale mení vlastnosti hmoty vrátane premien, splývania rôznych foriem života - vrátane živého a neživého.
  Nežiarenie - na rozdiel od bežného žiarenia, nespôsobuje ionizáciu atómov, ale ich permutáciu v molekulách a najaktívnejšie v DNA a bunkách, ktoré nesú genetickú informáciu. V niektorých prípadoch sa môže použiť na lekárske účely, na rýchlu regeneráciu.
  - Samozrejme! povedal Baranov sebavedomo. - Veľakrát som bojoval!
  Červená Aurora pochybovala:
  - A koho si zabil?
  Bývalý odsúdený vyhŕkol:
  - Neveriaci!
  Ohnivý diabol zvraštil ňufák:
  - Ako ste ruský dôstojník?
  - Som mudžahedín a mojou úlohou je zničiť nevercov! - zakňučal Baranov. - Takže som predurčený navždy.
  Aurora zašepkala Marguerite do ucha:
  - Nehádaj sa! Radšej urobte prácu.
  Zombie, ktorý si po arabsky mrnčal popod nos. Rádio vysielalo najnovšie správy.
  - V Čečensku sa militanti výrazne zaktivizovali. Uskutočnil sa najmä pokus o ostreľovanie vládneho domu. Počas bitky zahynulo päť policajtov a jedenásť bolo zranených, straty militantov sa upresňujú. Podľa niektorých správ bývalý predseda súdu šaría dostal od zahraničných sponzorov asi sto miliónov dolárov a aktívne sa snaží ich odpracovať. V horách bola vykonaná špeciálna operácia: banditi boli rozptýlení.
  Zombie oživený:
  "Čoskoro udrieme neverných, aby utekali na píšťalku a posmech!" Jeho slová prerušila valiaca sa vlna, čln vyhodil a polial sprejom. - Správne, hovorím!
  - V princípe áno! Aurora vypustila z očí iskry. - USA sú veľkým nepriateľom islamu. Rozkladá to pomocou Hollywoodu, porno novín, mystických seriálov. Teraz budeme musieť zastreliť nejakých Yankeesov.
  Dievčatá priplávali k torpédoborcu. Kapitán prvého stupňa Rudolf Reagan si po dúšku svojho obľúbeného koňaku (no, všetci títo Američania opilci, nie nadarmo sa Spojené štáty stali symbolom nezdravého životného štýlu a rozkladu!), ľahol na posteľ a odpočíval. hlavu na prsiach dievky. Keď mal v mladosti rád chlapcov a po tom, čo Franklin Truman dovolil homosexuálom slúžiť v armáde, mal skúsenosti so vzťahmi aj s admirálmi. A akosi aj so štvorhviezdičkovým hrdinom indiánskej vojny. Ale pod vedením terminátora prezidenta a dokonca aj moslima sa morálka zmenila a na gayov sa tlačilo. Potom sa Rudolph Reagan rozhodol ukázať svoju všežravosť pozvaním dievok. Napriek tomu, keď hladil jemné ženské telo, neprestával si predstavovať chlapov, svalnatých, čiernych, schopných prinášať nevýslovné potešenie.
  Ten bastard, samozrejme, sú potom zvrhlíci!
  Rudolph Reagan dovolil suke, aby na ňom jazdila, no nedokázal sa vybiť a vyčerpal sa. Nie, súrne potrebuje priateľa. Hoci sú muži o niečo horší ako ženy, majú málo peňazí - chcú kariérny rast. Galina to poznamenala - bude to užitočné pri ničení nepriateľov sovietskeho Ruska; Američania a ich spojenci.
  Strážcovia sa správajú neopatrne. Je zima a radšej sa zohrievajú neriedenou whisky. Margarita sa zamračila (tu sú hotoví opilci - napokon, molekula alkoholu symbolizuje zničenie tela, najmä ženy), Yankeeovia sú blázni!
  Na monitoroch svietili vlny, občas sa objavili bytosti. Jedným z týchto nebezpečných zvierat bol krab pílovitý a zároveň žralok žihľavový. Hrozné zviera, nebezpečné na zemi aj v mori. Svojím pazúrom s bodavými ihlami dokáže človeka rozhryznúť napoly alebo ešte horšie jed. Nebolo vidieť žiadne dievčatá, boli postriekané reflektorom a zombíci majú teplotu okolia ešte o pár stupňov nižšiu.
  Rudolph Reagan odhodil kurvu nabok a chrapľavým hlasom povedal:
  - Choď preč, chcem spať. Áno, a pochodujte do veľkej postele!
  - Ako chceš, len zaplať! - kričali strapaté dievky.
  - Nie si dosť šikovný, stačí ti polovičná kosačka! - odpovedal Rudolph Reagan a potom sa s námahou udržal, aby si neodgrgnul. - Ako si praješ! Ale toto je lúpež.
  - Podľa akého plánu? - Vojaci prostitútky boli prekvapené.
  - Máš dobrú prácu. - zakňučal Rudolf. - Užíval som si a obohacoval sa a ja sa budem triasť ako čert! Generál sa skutočne triasol a jeho dvojitá brada sa triasla.
  - Nebuď nahý! - kričali prostitútky zúfalo (a aká hanba, keď je vložená morálka!). - Idem hľadať ďalšieho klienta!
  - Ale pozor, naši námorníci sú temperamentní. - poznamenal Rudolph Reagan s nejednoznačnou hrozbou.
  Komsomolky už boli blízko. Zombie sa oprel o bojovníčku Galinu a položil si hlavu na jej rameno. Mŕtvy dôstojník pritlačil svoje líce k jej hodvábnym, voňavým vlasom a pobozkal ju na temeno hlavy. Studené pery mu nepríjemne pálili vlasy, dôstojník páchol po mŕtvole.
  - Ustúp! - hrozivo prehovorila nahnevaná Margarita. - Aj ja som si našla milenca.
  - Nechcel som ťa uraziť! Vyzeráš ako guria. - zdanie racionálnej mŕtvoly začalo syčať.
  Budeme bojovať v maskách. Nikto by nemal vidieť, že sme dievčatá. - Jej priateľka Aurora Firefire vytiahla fľašu so stimulantom. Vypila pár dúškov. Banka nie je obzvlášť prefíkaná, vyrobená s harmonikou, takže v nej nebol vzduch. Životodarná tekutina teda vyprší sama. Sama bojovníčka poznámka - pridané. - Pri vyprázdňovaní sa zmršťuje: v dôsledku toho voda nestrieka, môžete sa pohybovať potichu.
  V iných ohľadoch sú aj zvuky iné, hluché, akoby bez sily. Zvonivé dievčenské hlasy pôsobia chrapľavo. Vlny sú ako čierna prikrývka, v ktorej prítmí sa občas mihnú svetielka, takmer hranaté ryby sa snažia niečo vypľuť z úst. Tu z vody vyskočila jasná silueta a výbuch Aurory ju preťal takmer na polovicu. Táto ryba má ostré plutvy a nechcela sa o ne zraniť.
  Komsomolky nevidno, čln automaticky mení farbu na prímorskú krajinu, rovnako ako kostýmy ukazujú kvality chameleónov. Maskovanie je dokonalé. Je vidieť najmä to, ako námorníci chytajú mutantné ryby. Robia to veľmi jednoducho: Najprv namočia gumu, husto ju namažú motorovým olejom a benzínom: zápach sa šíri ďaleko. Korytnačka ho miluje, vo všeobecnosti žerie chémiu ako šváb. Chytá, prehltne, prichytí sa na háčik. Pravdou je, že nemôžete jesť tento svinstvo. Ale živá návnada nie je zlá. Hrbú naň veľké ryby, niekedy veľkosti delfína. Niektoré z nich sú jedlé a dokonca sa považujú za pochúťku.
  Existujú aj jedovaté, ale skúsení kuchári ich dokážu zneškodniť, a preto sú ešte drahšie. Najmä smaragdový kapor sa vyskytuje iba v rádioaktívnom jazere Radikal, ako sa nazývalo v súlade s Bajkalom, len teraz je znečistené. Smaragdový kapor škvrnitý uránom spôsobuje drogové opojenie, budem riadne vyprážaný, chyba čo i len za minútu spôsobí bolestivú smrť labužníka. A takéto "glitche" sú nezvyčajné, žiarivé farby, uvidíte to aj v trháku. Veľmi výnosný rybolov, metakvázi smrtiaci mutanti, smaragd a rádioaktívni, pri konzumácii nebezpeční a zároveň sa snažili chovať kapry veľké ako sumce mimo zóny, ale tam uhynuli.
  Dievčatá to videli a zdvihli zbrane. Margarita zrazu cúvla; v uchu mi zaznelo jemné pískanie:
  - Štyristo metrov k lodi.
  Blonďatá terminátorka natešená odpovedala:
  - Pokračujeme v našom zbližovaní.
  Aurory a Margarity videli v tme rovnako ako oči mačky, ak nie lepšie. Na palube bolo o niečo viac ľudí, asi tridsaťpäť ľudí, vrátane žoldnierskych rybárov, z ktorých mnohí boli opití. Zombie si namieril aj na svojho protivníka, bývalý odsúdený dôstojník mal samopal s tlmičom.
  Dal pusu, potichu cvakol poistkou a zapol nočné sklo. Pôsobil profesionálnym dojmom, najmä keď si gumenú očnicu držal na tvári, aby zelenkastou žiarou neprezradil svoju polohu prizerajúcim sa.
  Dievčatá sa na svoje súperky pozerali cez počítačovú optiku. Okamžite stanovila ciele a nastavila ich na maximálnu rýchlosť streľby: tisíc päťsto nábojov na mínu. Dievčatá zároveň rozdelili obete, bolo potrebné odstrániť tridsaťštyri ľudí naraz. Počítač napovedal, ako a na koho strieľať.
  Pozorovateľ vojak stál pri vejári plota, fajčil cigaru a z času na čas popíjal whisky z fľaše.
  - Američania bezstarostne slúžia! - všimla si Aurora a zlomyselne dodala s jedom v hlase. - Toto je výsledok ich prehnitej liberálnej demokracie.
  - Myslite lepšie! Margaret sa uškrnula. - Najmä tí, ktorí boli najatí do armády, ktorí nie sú slovanského pôvodu?
  - Nebuďte blázni, aby ste pili aj vy! - Komsomolka si pretrela nos. - Svrbí, možno dážď. Alebo možno veľký hit!
  - Dám si to dole! Oponent Tretej ríše... - zašepkal trestanec zo zombie.
  - Vo všeobecnosti fajčenie spomaľuje reakciu a oslepuje oči! povedala Margaret. - Ja osobne by som cigarety zakázal.
  Na korme výmenného obchodu veľkého torpédoborca je vidieť niekoľko dvojíc rýchlopalných zbraní triedy Lincoln - vedľa nich s niekoľkými strelcami na sedadle. Ďalší dvaja sa venujú rybolovu. Spárovaný "grobodon" na pravoboku. A potom jeden Američan, ako černoch, odišiel a pozeral sa na niečo na svojom "mobile". Vraj "pornukh", druh videa. Vo všeobecnosti sú zbrane pri streľbe nebezpečné, nie je známe, či "brnenie" zachráni kamene a nafukovací čln je určite kranty.
  - Takže góly boli rozdelené. Prichádzame bližšie. - Povedal ohnivý diabol. - Primitívny dobytok musí byť videný, že uráža.
  - Priplížte sa ako hady! - Podopieral Margaritu a krútil sa v páse.
  Zombie hovoril výrečne.
  Ako vždy pozorná, ryšavá Aurora si všimla lukové delá so sprievodom a zatiaľ v bezpečí. Niekoľko guľometov, ťažkých, možno výkonnejších ako PKM. A potom je viditeľná posádka, chlapík, s najväčšou pravdepodobnosťou Číňan, veľmi napätý, dokonca nervózny strážca. Pravdepodobne sa tu ten nováčik natiahol. Neďaleko je dôstojník, ležérne sa opiera o zábradlie, okolo neho prešiel radista s anténami.
  Rozdeľme ciele! - Ponúkané bahno, hranie sa so žuvačkami Aurora.
  - Ja postúpim doprava, vy naľavo zaujmete veľké územie! - Margarita si hranou ruky prešla po hrdle.
  Nafukovací čln sa rozdelil na dve časti, dievčatá sa otočili.
  - Ja pozametám guľometníkov! Aurora zablikala zubami.
  - A ja som strelec! Margaret sa zachichotala.
  Torpédoborec nie je v žiadnom prípade malý a je veľmi dôležité do neho náhle vniknúť, prerušiť ho a spadnúť do kabín. Komsomolky sa cítili nervózne, skúsenosti z vrážd neboli príliš malé, ale napriek tomu im srdce začalo rýchlo biť, hlavy boli hlučné od vystreľovania krvi.
  Dávajú si mentálny príkaz, aby sa upokojili a konali chladne. Nie každý ani skúsený borec či lekár to dokáže, no pulz sa upokojí. Ostré ucho zachytáva rozhovory, pretože nie všetci Yankees sú viditeľní, ale musia byť odstránené naraz.
  Kto konkrétne v hornej nadstavbe. Tam sú zjavne rozrezaní na karty. Áno, aj v primitívnom hlupákovi. Akí zdegenerovaní sú Yankeeovia, odporcovia sovietskeho Ruska. Takže silné americké slová už zazneli. Až päť vojakov, aj tí budú musieť byť odstránení.
  - Len sa zdá, že máme jednoduchú operáciu! Margaret si to všimla. - A tak sa vyhnite zbytočnému hluku, aby nedošlo k problémom!
  - Sme v úlohe kráľa sabotáže Thunder Wind! Len tu sme porazili Yankees. Aj keď, úprimne povedané, krajina, ktorá natáča takéto skvelé akčné filmy, by mala byť naším spojencom a blízkym priateľom. - Členka Komsomolu Aurora zvraštila obočie vo zvláštnom impozantnom ohybe.
  - Keby som sa nenarodil v ZSSR, najradšej by som sa narodil v USA. Civilizáciou Ameriky sú stovky kultúr z celého sveta! - Margarita niekoho dráždila a ukázala dlhý jazyk.
  - Víťazstvo nad silným súperom zvyčajne stojí viac, ale nedáš ho za nič! zavrčala Aurora.
  - Okrem Veľkej vojny proti vlkom a trolom, ktorých plody sa stratili. Margaret si ťažko povzdychla.
  - Dočasne! - Pevne odrežte ohnivého diabla.
  Dievčatá veľmi riskovali. Všimnite si ich, okamžite by začali pracovať ťažké guľomety. Sú ešte nebezpečnejšie ako delá, potrebujú čas, aj keď nie veľa na mierenie. A koniec koncov, Yankeeovia majú počítače a tiež prístroje na nočné videnie. A koľko mušlí potrebujete, aby ste vyvalili ich očarujúce? Potom ich možno potopiť aj streľbou naslepo, prípadne zapnutím najsilnejších radarov. Áno, a reflektor, môžete vidieť niečo vágne, najmä zombie. Tento chlapík demaskuje komsomolských spravodajských dôstojníkov. Na vrchole sa objavil ďalší typ, náhubok namaľovaný ako modrý, išiel k rybárom.
  Opäť máme problémy! - V Margaritinom hlase bolo počuť znepokojenie.
  - Odfotíme všetko naraz! Je to otázka piatich sekúnd! Aurora si odpila zo svojho stimulantu. Do partnera štuchla lakťom. - Áno, a ty piješ!
  V blízkosti samotnej strany je pás svetla, ale to nie je problém.
  Margarita hovorí, alebo skôr prikazuje zombie:
  - Nestrieľajte bez príkazu.
  - Počúvajte, madam! - Odpovedal "odsúdená bábika".
  Teraz sú všetky góly zachytené a tu je šťastie. Na palubu "rybárov" vyťahujem šelmu trblietajúcu sa rubínmi: zázračnú rybiu pastu. Dokonca štyria chlapi sa vyklonili z úkrytu, teraz sú všetky ciele zajaté.
  - Je čas! Hypervolej! - zašepká Aurora. - Rád vyniká.
  Guľomety potichu bili špliechanie vĺn a úplne blokovali ich streľbu. Dvadsaťpäť guliek vybuchne za sekundu a päťdesiat za dve. A musíte odstrániť štyridsaťšesť ľudí naraz. Aj pri chybách a nevyhnutnom dabingu stačia dve sekundy na kompletné vymetanie. Iba tenký hvizd pohybu guliek, dokonca ani uzávery nezacvakali. Klapky sú sotva postrehnuteľné, iba zadok mierne stlačený na pleci.
  - To znamená elektromagnet a zrýchlenie! - povedal s obdivom ohnivý diabol.
  - A tiež naše schopnosti! zavrčala Margaret. - Chvála veľkému stvoriteľovi!
  - Nedané Bohom, veda! namietala Aurora.
  Hoci zasiahli z rôznych miest, boli celkom schopní rozprávať, dokonca aj na veľkú vzdialenosť prostredníctvom minivysielačiek.
  - Nech nikto neprekročí limit, začnime vystupovať! - prikázal komsomolský bojovník.
  Je vtipné, že všetci parašutisti sú traja ľudia, dve komsomolky a živá mŕtvola trestanca. Strážkyne hádžu terčové označenia. Tu môžete vidieť, že vyšli ďalší traja černosi.
  - Bože odpusť mi! - zašepkala zbožná Margarita a poslala bojovníkov do lepšieho sveta.
  Zombie zastrelil iba dvoch, ktoré dymili na boku a hľadeli do diaľky. Tu vo všeobecnosti bolo čo obdivovať a kto by odsúdil námorníkov, ktorí relaxovali v priateľskom prístave.
  Margarita si kútikom oka stihla všimnúť, ako z prázdnych hláv vylietavajú krvavé mraky.
  - Prichádza výpočet! - hovorí blonďavý terminátor. - Otvorenie účtu!
  - Vyzerá to tak, že nepremárniš ani sekundu! prikázala Aurora.
  Doska torpédoborca sa okamžite zdvihla pred skautov. Na palube sú len mŕtvoly, ktoré nie sú zvyčajne tiché, iba zrazené ryby, ktoré bijú chvostom o bok.
  Opäť prebúdzanie na najzaujímavejšom mieste. Komsomolky rýchlo vstávajú a vyskočiac a znova bežia. Nesmeli sa ani naraňajkovať, a tak ich nechali hladovať bosých na horúcom piesku. Tak sa znova rozbehnite a nespomaľujte. Zdá sa, že musia tvrdo pracovať...
  Aurora povzbudila svojho priateľa:
  - Drž nos hore, ty cool sovietska žena! Potom sa pod nádržou nezlomíme!
  Marguerite prudko vyštekla:
  - Áno, nenapadlo ma zlomiť! - A pochopenie dvojitého významu takéhoto výrazu, dodala vysvetľovanie. - A ešte viac sa ohýbať!
  Komsomolskí bojovníci sa zahrabali do boku. Korma na chvíľu zablokovala už aj tak slabé svetlo. Sovietski skauti šplhajú ako Spider-Man pomocou čižiem na suchý zips. Margarita tiež pomáha "balastu": zombie ťahá takmer za pazúry. Je dobré, že tento muž nie je z veľkých exemplárov. Tu sú na palube. Jeden z bojovníkov zdvihne hlavu, komsomolka ho odsekne bumerangovým kotúčom.
  - Upokoj sa suka! - Hovorí mu.
  Rýchlo vliezli a zároveň trčali člny. Teraz je všetko správne! Celá paluba je pod pištoľou krás. Tu sa vyklonili dvaja námorníci, pol sekundy a v ich hlavách boli diery, stihli len trhnúť.
  - Držím nepriateľa na muške! A teraz ticho odstráňte všetky! prikázal Augustín. - Vo všeobecnosti prevzala úlohu vyššej veliteľky v obave, že príliš "láskavá" a nábožná Margarita niečo pokazí. Korshunova sa to snaží nevšimnúť. Navyše, ako povedal jeden zo sovietskych maršalov - dvaja ľudia nie sú oddiel, traja nie sú spoločnosť!
  Margarita si vyzula čižmy, vložila ich do ruksaku a bosá kráčala po boku. Rýchlo sňala samopalníka, ktorý sa skrýval v cele, zdá sa, že si stále neuvedomil, čo sa stalo. Komsomolky spoza chrbta vytiahli svoje nádherné guľomety, usmiali sa, jedna zamierila na celú uličku, treba vyčistiť celú uličku.
  Aurora zrazu bežala rýchlejšie ako olympijský šprint. Jedna-dva a ona je blízko lukových zbraní. Bojovníkov je asi dvanásť, polovica stojí na "úkryte", ďalší sú rozsekaní do kariet. Majú so sebou dve dievky. Dievčatá je škoda, ale taký je trpký osud prostitútky. Platba je samostatná a demontáž je veľkoobchodná. Aurora všetkých preruší krátkym výbuchom z tichej zbrane. Tu nepotrebuje kolimátorový zameriavač, a tak je tu podsvietenie a námorníci neočakávajú útok zozadu. Áno, vo všeobecnosti hrá rolu veľká domýšľavosť: kto sa odváži zaútočiť na torpédoborec plný vojakov a námorníkov.
  - Pohybuj sa ako líška uličkou vpravo! Aurora ticho zamrmle. - Nechajte zombie stáť na mieste, vydá sa len svojimi čínskymi čižmami.
  - Jasné, vyčistím si to sám. odpovedá Margarita.
  Pohyby dievčat boli vypracované na mnohých virtuálnych strojoch, učili sa zachytávať lode, tanky, bojovať v labyrintoch, búrkové lietadlá, sadiť výbušniny.
  Áno, v tejto rozprávkovej futuristickej vízii sa vynára taká falošná alebo pravá spomienka z iného sveta.
  Ak je to potrebné, skauti by mohli oklamať "G-2", aby priniesli výbušniny do kancelárie britského premiéra a urobili veľa ďalších vecí. Takže teraz sa Margarita presunula cez zábradlie, rýchlo prekonala pasáže pod paľbou z priaznivého uhla. Prišlo pár čiernych a jeden žltý. Margarita minula bližšie. Nasledovalo päť ďalších. Potom raz v krátkom rade položili všetkých.
  - Všetko bude ľahké! - odpovedala. Z nejakého dôvodu ustúpilo svedomie, objavila sa vášeň pre túžbu robiť svoju prácu čo najlepšie.
  . KAPITOLA #6
  Do tanku vbehlo komsomolské dievča, takže bolo ďalších sedem bojovníkov. Po pribehnutí k nosu som si ich dal dole, ale z druhej strany. Zombie napriek rozkazu nestál, ale kráčal po palube po korme, no našťastie ho nebolo vidieť.
  Išla k Margaritinmu nosu a položila ďalšie štyri, keďže kráčali v objatí, dokonca sa zdalo, že sa bozkávajú.
  - Išiel som k dverám! - Odhodil blonďavého terminátora.
  Aurora, ktorá za ňou nezaostávala, potvrdila:
  - A vyčistil som zbrane.
  - Namočte Yankees! Margarita vyplazila jazyk.
  - A veľmi efektívne! - Aurora prstom bosej nohy zdvihla spadnutý ohorok cigarety a hodila ho tak, že spadol priamo do zobáka amerického "orla".
  - Pohybujem sa zboku! - Lakonicky hodila ohnivého démona.
  Krásky sa pohli ďalej. Aurora sa takmer stretla zoči-voči černochovi. Chcel kričať, ale dievča mu zakrylo ústa bozkom:
  - Upokoj sa mačička.
  - Si môj božský! - Povedal.
  - Máš dobré pery, chlapče, ale nemám čas. - Komsomolka si prstami stlačila tepnu pri nose. - Niekedy mi je ľúto, že som si nevybral kariéru tenisového šampióna. Boli by peniaze, sláva, veľa fešákov a žiadne vraždy.
  Chlapík sa naklonil dozadu, jazyk mu vyliezol spoza úst.
  Červenovlasá Aurora si pár kľakla na koleno, vystrelila z ruky a zničila ďalších chlapov. Prikázal:
  - Galina urobte kruh a priblížte sa k korme.
  - Samozrejme, toto je pre nás najdôležitejšie. - Vydala Mirabela
  Komsomolčanka prechádzala centrom v sandáloch a cestou zabila niekoľko ďalších militantov, najmä bežala po hornej nadstavbe. A potom je rýchlosť na jej strane, pár nezrozumiteľných výkrikov, dokonca nikto nestihol vystreliť.
  - A potomkovia hovoria, kovbojov rýchlo vyhodia. Lež, pravdepodobne!
  Guľomet (zbraň, ktorá hovorí vo sne nie je nezvyčajná, nikdy neviete, čoho je schopná, podvedomie!) neodolalo poznámke:
  Vaša profesionalita je mimo chvály.
  - Možno môžeš povedať niečo iné! Mirabela stúpila bosou nohou na spadnutý horiaci zapaľovač a uškrnula sa od bolesti.
  - Ty si dokonalosť sama, si dokonalosť sama,
  od úsmevu po gesto je mimo chvály!
  Spáchať zverstvo s nepriateľom, veľký fanatizmus,
  A strhnite lejak olova s horiacim popolom - napalm!" Kybernetický prístroj guľometu potichu spieval do slúchadla.
  - Chytro skresľuješ hit! Mirabela sa zachichotala (ale nevedela si spomenúť, kde tú pieseň počula!) a obtrela si boľavú pätu o drsný kov.
  Stroj odpovedal:
  - Program má zmysel pre humor. Pozdvihnúť ducha bojovníkov!
  - Predtým boli filmy chladnejšie, takže duch so silou každý deň,
  ale povedz mi, čo vzbudí, porno film "Emmanuel"! - odpovedala s humorom Mirabela (A kto je Emmanuel, kde sa v mojej hlave vzal taký obraz. Možno zo slova Emmanuel?).
  A zasmiala sa na vtipe.
  Dievča zdvihnuté cez okraj plota chytilo štyroch chudákov, ktorí sa porezali o predponu v stratégii.
  - Tým je úplne rozbitý! Je dobré, že vaša posledná chvíľa bude šťastná!
  Aurora ticho zostúpi po rebríku, zaujme pozíciu pred dverami do prostredia. Plazí sa mohutný, stošesťdesiat kilogramový černoch. Zhora nad ním visí komsomolka, ktorá sa zadkom opiera o bočné steny chodby. Zlodej, mrmle.
  - Fakyu! Prečo tak ticho! - Aurora - bije ho pažbou po spánku. Potom zdvihne telo a nechá ho jemne klesnúť.
  Pretože láska k vám prišla! - Ona odpovedá.
  Ani tu nás komsomolka nesklamala, vošla ako vietor, rad, kosila dve desiatky, z ktorých polovica spala. Silný zápach alkoholu hovoril, že Yankees mali čas niečo osláviť.
  Sen je prerušený, siréna hučí v nízkom zafarbení. Dievčatá sú zobudené s gumenými bičíkmi na nohách a nútené zoradiť sa.
  Zdvihnú ich a znovu spútajú, čím ich posúvajú ďalej.
  Predtým však dal jedlo. Opäť kaša zmiešaná s nie príliš čerstvou rybou. Ale táto je presolená ešte viac ako je norma. Do jačmeňa sa hádzali zrejme staré konzervy z pohárov. A rybám pridali soľ na dezinfekciu. Zajaté kádre ešte nestratili pre nacistov svoju hodnotu!
  Oleg Rybachenko sa potáca spolu s nimi. Síce sa zdá, že času na spánok je dosť a ešte viac, no veselosť tam nie je. Sen chlapca bolestne vyčerpal.
  Tak chodí takto a cíti sa, akoby na hlave, klopkajúc spomienky na plody zvláštnych halucinácií, ktoré v ňom nacistickí experimentátori inšpirovali;
  Tu vo sne vidí Dmitrija. Vyzerá ako ten tenký a vysoký chlapec, ktorý je s nimi spútaný, no je vyšší a svalnatý. Tvár a meno sú však podobné. Tiež zvláštna zhoda okolností. A tento chlapec mal pár ľahkých súbojov, proti chlapčenskému tímu zo Slovinska a potom z Rumunska. Oba súboje sú rýchle knockouty a už v prvej minúte! Tretí súboj bol ťažší. Štíhly Talian mal výbornú obranu a pohyblivosť nôh. Nenechal sa hneď vyklepať a odišiel dobre. Dmitrijov súper skončil prvé kolo na nohách...
  Potom chlapec v druhom kole, ktorý nevenoval pozornosť možnosti naraziť na ťažkého nabiehajúceho, jednoducho bežal k súperovi a hádzal údery z oboch rúk. A dostal presný a rýchly priamy úder smerom k nemu, priamo do brady.
  Prvýkrát sa mladý boxer otriasol, ale Dmitrija to len nahnevalo. Skočil ako tiger a zahákoval súpera pravou.
  Vis-a-vis sa zapotácal a padol na koleno... Rozhodca odpočítal príklep a dal znamenie:
  - Box!
  Talian, zdá sa, stratil pohyblivosť a po rýchlej dvojke na spánky a lícnu kosť spadol a roztiahol ruky tak beznádejne, že rozhodca ani nezačal počítať, ale okamžite zastavil boj. Tribúny zaplnené prevažne školákmi pískali a burácali. Medzi verejnosťou však boli vysokí dôstojníci SS. Porazeného chlapca začali pumpovať, dievča mu masírovalo líca a miesilo krk ...
  Dmitrij sa dokonca bál:
  - Zabil som ho?
  Ale po minúte energickej manipulácie tvár mladého boxera zružovela a otvoril oči. Niečo potichu zamrmlal. Dmitrij mu pomohol vstať a chlapec sa priateľsky objal.
  Oleg Rybachenko zasa pekne boxoval, súboje boli amatérske, štyri trojminútové.... Chlapec poslal svojich prvých dvoch súperov v treťom a štvrtom kole. Musel som sa pohrať s tretím... A hoci Oleg Rybačenko, predvádzajúci nádhernú obranu, suverénne bodovo viedol, bolo určené piate kolo.
  Telá chlapcov po pás nahé a opálené sa leskli od potu, svaly sa triasli a žily a žily ešte výraznejšie vynikli. Vpred sa rútil súper Oleg Rybačenko, ktorý rátal s tým, že v prípade aktivity dostane toto kolo. No statočný priekopník si všimol, že jeho náprotivok je už unavený a jeho reakcia sa spomalila. Nasleduje rýchla strana na ľavú stranu brady a protiidúca premávka. Mladý súper sa vykrútil a spadol dopredu... Zrejme to bol knockout, takže do desiatich už nevstal.
  Potom bola prestávka, tri súboje v jeden deň v pohárovom systéme je veľa!
  Dmitrij s istou dávkou sarkazmu poznamenal:
  - Tu bojujú profesionáli pätnásť kôl a pred prvou svetovou vojnou neboli žiadne časové obmedzenia. Boxeri bojovali, až kým jeden z nich od vyčerpania neskolaboval.
  Oleg Rybachenko tu súhlasil len čiastočne:
  - Viete, toto je profesionálny box, nejako sa mi nepáči. V amatérskom boxe sa len pohybujete po rošte, ale v profesionálnom boxe príliš veľa závisí od promotérov. Napríklad môžu zhniť veľmi talentovaného boxera bez toho, aby s ním zápasili. Áno, a šampióni majú možnosť zabrániť príliš nebezpečnému súperovi v boji. Napríklad jednoducho pomocou rôznych prieťahov odmietnutia podpisu zmluvy.
  Dmitrij potriasol päsťou:
  - Len nech to skúsi!
  Počas obeda boli mladí športovci slušne nakŕmení... Nechýbali ani pomaranče a ako dezert banány, kokosy a mango, ktoré dovtedy sovietski tínedžerskí športovci neskúsili.
  Nacistickí organizátori súťaže sa zrejme snažili ukázať, že Tretia ríša je všetko v poriadku, veľmi uspokojivé a môžete si dovoliť luxus.
  Dmitrij a Oleg Rybachenko prvýkrát vyskúšali kokosy a banány v nových telách a druhýkrát ananás (dobre, s pomarančmi v ZSSR je oveľa jednoduchšie jesť ich vlastné v Strednej Ázii!). Tu urobili chalani pomerne častú chybu - prejedli sa... A v tíme neboli žiadni dospelí tréneri... Ak mala Hitlerjugend heslo - mladých by mali riadiť mladí, tak sa sovietska športová delegácia rozhodla postupujte podľa tohto príkladu.
  Možno to nebol najlepší nápad nasledovať!
  V každom prípade, po výdatnej večeri s dezertom a koláčmi sa mali odohrať ešte tri súboje (ak ste neprehrali!) ... A so silnými chlapmi!
  Po jedle sa chlapci nechali pekne uniesť, Oleg Rybachenko mal dokonca podozrenie, že boli s niečím zmiešaní ...
  V každom prípade teraz trieda mladých sovietskych atlétov padla a začali strácať jeden po druhom... Navyše, sudcovia spolu s rozhodcom boli úplne brutálni.
  Áno, a Sovieti už bojovali proti Nemcom ....
  Spočiatku sa Dmitrij cítil znesiteľne a v prvom kole štvrťfinále išlo...
  Už v semifinále však pocítil slabosť v rukách a nohách...Veľká slabosť a spomalenie pohybov...Dmitrij sa však držal hrdosti a išiel vpred napriek tomu, že veľa chýbal.. Ale chlapec mal silnú hlavu a presné údery veľkého, technického a rýchleho súpera ho len nahnevali... A hnev a hrdosť mu zase umožnili sebavedomo pokračovať v boji ....
  Nakoniec v treťom kole Dmitrij zahákol svojho súpera a zlomil mu nos...
  Nemec bol mierne zaskočený a prijatý do brady. Chlapec z Tretej ríše sa vrátil, bol zapletený. Dmitrij dosiahol úspech, urobil nie dostatočne rýchlo, ale zároveň hmatateľnú trojku ... Súper spadol, rozhodca začal veľmi pomaly počítať knockdown ... Nemecký chlapec vstal, ale nestál pevne na nohách ... Inšpirovaný Dmitrij sa ponáhľal, aby ho dokončil. Niekoľko presných švihov... Dieťa spadne...
  Sudca sa k nemu neponáhľa. Pýta sa na niečo vedľa. Odpovedajú mu...
  Začína sa nové malátne počítanie... Pri napočítaní do deviatich chlapec stále leží... Ale zaznie signál na koniec kola. Zoberú ho a odnesú preč...
  Dmitrij s istotou hovorí:
  - Štvrté kolo nebude! To len tak nevyjde!
  V tomto prípade sa ukáže, že ruský chlapec mal pravdu, sekundy dali prednosť...
  Oleg Rybachenko zas bojuje, akoby sa nič nestalo ... Chladnokrvne boduje a potom končí vo štvrtom kole ... A pohyby sú stále presné a rýchle ...
  Zo sovietskych atlétov - reprezentantov najmladšej vekovej kategórie sa do finále dostali len oni dvaja. Ťažká váha medzi deťmi a stredná váha... Šampión mušej váhy sa zranil pár hodín pred odletom a nestihli zaňho nájsť náhradu...
  Takže vo finále skončili len dvaja Rusi a všetci ostatní sú samozrejme Nemci, ktorí si medzi sebou zahrajú zlato ...
  Súťaž sa aktívne natáča... Dmitrij sa znechutene zaškeril:
  - Takto nás chcú zneuctiť! Akoby sme my Rusi boli horší ako Nemci a už vôbec nie Árijci!
  Oleg Rybačenko pokrútil hlavou.
  - Nie naozaj! Akékoľvek delenie národností na plnohodnotné a neplnohodnotné je absurdné už svojou vlastnou formuláciou otázky. A čo môžem povedať, ak sú naše myšlienky vo všeobecnosti medzinárodné!
  Dimitri sa zasmial a súhlasil.
  - A porazíme ich medzinárodne...
  Pred záverečnou bitkou bola, samozrejme, prestávka... A potom Nemci zostrojili na sovietskych chlapcov ďalší špinavý trik... Údajne sa ponúkli, že im vyleštia tenisky leskom. Ale v dôsledku toho topánky na nohách chlapcov zrazu zmäkli a začali sa rozpadať ...
  Musel som to zhodiť a bežať umyť do umývadla ... Dmitrij bol vážne nahnevaný:
  - Prečo to urobili? Chceli nás vyprovokovať k bitke a potom nás odstrániť zo súťaže?
  Oleg Rybačenko celkom logicky poznamenal:
  - Áno, nielen to! Tiež budú chcieť ukázať, že v ZSSR je chudoba a aj poprední športovci sú nútení súťažiť naboso. Napríklad, aké sú chudobné deti v Rusku!
  Dmitry navrhol:
  - Možno by sme mohli požiadať našich starších kamarátov o tenisky? Je pravda, že budú skvelé pre vás, ale budú aj pre mňa!
  Oleg Rybachenko negatívne pokrútil hlavou.
  - Nestojí to za to! Ukážeme im, že sme schopní vyhrávať aj v tých najťažších podmienkach. Navyše pre chlapcov v našom veku nie je hanba chodiť naboso ... Ako sa hovorí, bosé detstvo ...
  Dmitrij zaťal päste takou silou, že mu zaškriabali kĺby. Mladý boxer povedal:
  - No nahnevali ma! Nie, len sa špeciálne nasrali!
  Oleg Rybachenko odpovedal:
  - Tak nech hnev dodá tebe aj mne silu.
  Potom bola spomienka prerušená dotykom Dima pripútaného vedľa neho, chlapec zašepkal:
  - Videli ste to tiež?
  Oleg Rybachenko odpovedal stručne:
  -Áno!
  Opäť začalo pršať, čo nie je celkom typické pre krymskú jar. Toto je nechutné aj chladné. Je dokonca špinavý a mozole, ktoré sa tvoria na chodidlách, nechutne bolia od nasiaknutej studenej vody. Kolóna s bosými zajatcami vošla do lesa o niekoľko hodín neskôr, už v neskorých popoludňajších hodinách. Esesáci sa zrejme ponáhľali skryť sa pred dažďom. Pioniersky chlapec takmer zabudol, čo sa mu stalo. Áno, a do tváre mladého leninistu myslieť na chlad, premočené oblečenie, stuhnuté nohy a oceľové putá z odolnej nehrdzavejúcej ocele, ktoré vymazali zápästia do krvi.
  Dmitrij prerušil ticho a povedal:
  - Zdá sa, že sa mi podarilo preliezť cez zimu okolo Krymu, ale ... To akosi nie je na zemi!
  Oleg Rybachenko súhlasil a pokrútil hlavou:
  - A u nás vo všeobecnosti nie je všetko ako s ľuďmi!
  Les bol obrovský. Po stranách cesty stáli borovice vo formácii - tri-štyri obvody, s červeno-hnedou puklinovou alebo žlto-oranžovou kôrou ako veľké rybie šupiny, ktoré dvíhali kompaktné vždyzelené alebo modré koruny do divokej výšky.
  A na konároch sú aj kvety, ktoré vyzerajú ako petúnie. Nie les, ale rozprávka, pocit pádu do iného sveta. Ale je tu aj mínus - v špine na ceste bolo veľa tŕňov, ostrých, ako oceľové ihly zo šijacieho stroja.
  Niektoré dievčatá už stonali, keď na ne šliapali. Dima stisol ruku a povedal Olegovi Rybačenkovi:
  - Je to nočná mora! Neverte víziám!
  Mirabela položila ruku na Dimovho plavého ježka, ktorý už začal rásť, a zašepkala:
  - Ver či never! A pozri sa pod nohy! Nestačilo priviesť na seba infekciu!
  Borievka rástla husto v kroví a ... už zrelé lesné jahody s jahodami. Liehovina stála - zmes jarnej borovičky a jarnej jahodovej a borievkovej arómy. Zdalo sa, že bude ešte teplejšie. A jednoducho som nemohol uveriť, že sto krokov odtiaľto - mokrá, ak nie tundra, aká tundra môže byť na Kryme? Ale predsa zlé počasie a čierne studené skaly, pod ktorými pochodujú fašistické hordy. Škoda, že obdiv netrval dlho - bolesti rúk, úst a chrbta, chlad, vlhko sa vrátilo a Oleg Rybachenko sa cítil veľmi nešťastne. Len na doraz.
  Avšak... vynikajúci študent-pionier sa zrazu zachichotal. Počas krátkeho času stráveného tu v zajatí si neraz pomyslel: dobre, všetko je zlé, ďalej a horšie to už nemôže ísť! A zakaždým sa ukázalo - je toho dokonca veľa.
  Zvláštnym spôsobom ho táto myšlienka trochu utešovala. Oleg si dokonca začal pamätať mapu Krymu z Atlasu. Ale nemohol si na to spomenúť - a v zmätených úvahách zablúdil, že sa stalo niečo úplne nemožné. Môžete sa dostať do inej doby - to je sci-fi od čias, keď sa Mark Twain zamiloval. Do iného priestoru, ktorý je modernejší, na inú planétu - predpokladajme! Do pekla s tým, s mysľou - zrazu sú to supercivilizácie; doprajte si ľudia, ktorí sú vo vývoji o milión rokov pred ľudstvom! Všetko nemožné je možné - viem to určite !!!! Ale aby sa zároveň zmenila vaša podstata, pamäť, celý prejav a nielen ten váš?! Toto je úplne - neobmedzené a transcendentné...
  Oleg Rybachenko sa spýtal Dmitrija:
  - Máte plán boja?
  Chlapec odpovedal:
  - Plán je jednoduchý - hit! - Trasenie chudáka, na ktorom je chrbtom viditeľná každá kosť, dodal. - Ale aj tak je dobré, keď nie ste len kostra, ale hrajú na vás mohutné svaly. Dobrý spánok... Ale zmenšil si sa!
  - Malý, ale odvážny! - Otrasné, ale výstižne odpovedal Oleg.
  A cesta sa stala hladšou, medzitým sa zrýchlila. A je to také zvláštne, že na Kryme, ale zdá sa, že všetko vymrelo. Párkrát k nám priskočili motorkári s nenávideným čiernym hákovým krížom. A potom sa k nim asi päť minút vliekol konvoj - veľké vozne zapriahnuté filozoficky vyzerajúcimi bityugami s uzavretou vrecovinou batožinou, na ktorých sedeli rozstrapatení policajti-mužikovia v maskáčoch a obväzoch zrady. Aj v sprievode transportéra. Na rozdiel od tankov ich má Hitler veľa. Potom ďalší oddiel na nákladných autách plus motorky s postranným vozíkom ľahko predbehol zajaté otrokyne. Existuje stovka áut, nie menej, takmer všetky nalakované v khaki farbe.
  V pohybe sa nacisti navzájom zvolávali s kolónami zajatcov jazdiacich na hlavách a v skutočnosti jazdci, otroci a Oleg Rybačenko mohol prisahať, že sa hlasy posmievajú. Strážcovia SS zostali ticho. Lekári jazdili na akýchsi obrnených vozidlách v tvare korytnačiek a ťažkých, stále ťahajúcich húsenice. Naježili sa guľometmi. Ale zdá sa, pomyslel si Oleg, že sa im táto rola - strážcovia-eskorty veľmi nepáči... Dokonca si schovali svoje beštiálne náhubky.
  Dima poznamenal:
  - Katov si nevážia ani v Nemecku!
  Mirabela opäť niečo povedala a prikývla za podlými vojakmi SS. Oleg si vzdychol.
  - Zabi ich! Všetci do jedného, do Hitlera!
  Dima s povzdychom poznamenala:
  - Eh, nerozumiem ich jazyku. A potom by som sa spýtal, či konečne prídeme čoskoro ...
  Oleg Rybachenko lenivo poznamenal:
  - Viem po nemecky, ale je to málo platné!
  Medzitým prestalo pršať a obloha sa vyjasnila nad stromami, objavilo sa slnko. Oleg Rybačenko mal ďalší problém - chcelo sa mu stále viac chodiť na záchod oboma spôsobmi. A niečo podnietilo: je nepravdepodobné, že kvôli tomu prestanú. Z nejakého dôvodu, nemožnosť takejto elementárnej záležitosti, skutočnosť, že aj tu závisí od cudzej vôle, bol pioniersky chlapec úplne nahnevaný. Navyše, túžba začínala byť dosť bolestivá. Esesáci aj ich prisluhovači tento problém vyriešili bez prestania, čo však vyvolalo len znechutenie a nie túžbu nasledovať ich príklad.
  Niekedy ľutujete, že ste sa nasýtili dosť na to, aby ste to potrebovali. Fašisti vedia robiť problémy - rodení sadisti. Alebo to bolo tak, ako ich strana vychovala?
  Oleg Rybačenko už začal byť vážne obťažovaný, keď zrazu vtiahol ešte vlhký vzduch s dymom, potom sa ozval štekot psa a ľudské hlasy, napravo sa prudko začalo čistiť, na ktorom vojaci niečo robili - len tucet či tri a za ním stúpal dym nad kamenné a mohutné budovy. Deti oblečené v maskáčoch sa strmhlav rútili z cesty smerom k tým, ktorí sa nachádzali v poli. Nie Rusi, súdiac podľa kriku a pások s hákovým krížom, bolo ich dvadsať - behali a kričali. Kým sa kolóna priblížila k dedine, už im vyšlo v ústrety najmenej tucet vojakov - s veľkými granátometmi a prenosnými guľometmi vybavenými širokými granátometmi. Viedol ich statný starec v uniforme generála SS.
  Alebo možno nie dedko, ale len sivovlasý, pretože v ňom neboli žiadne iné známky staroby a gesto dlhej zauzlenej ruky zdobenej zlatými náramkami vyzeralo kráľovsky a panovačne.
  A má ocenenia ... Oleg Rybachenko čítal v referenčnej knihe a bol ohromený - že toľko sa dá zhromaždiť v zbierke. Najvyšší je Rytiersky kríž s dubovými listami a mečmi. Iba vyššie, to isté, ale s diamantmi, ako aj Veľký kríž Železného kríža, ale takéto ocenenie má iba Goering. Hviezda Veľkého kríža Železného kríža je ešte vyššia a v celej histórii Nemecka sa udeľovala všetkým dvom ľuďom - poľným maršálom Blucherovi a Hindenburgovi. No poradie orla s diamantmi bude vyššie.
  Kolóna väzňov sa zastavila. "Doktor-šéf s bruchom", ako Oleg Rybačenko nazval šéfa konvoja, zostúpil z koňa a prihovoril sa šedovlasému. Zvyšok zamračene a napäto hľadel na konvoj. Oleg Rybachenko si všimol, že všetci na poli opustili svoju prácu a deti, ktoré utiekli, sa takmer priblížili. Prvý Nemec, pochodovali v kolóne. A za nimi sú miestni - chudí: bosí alebo v tkaných lykových topánkach. Miestni žobráci boli len vo farebných károvaných košeliach - čiernobielych, takých otrhaných, že nie je hneď jasné, kde sú chlapci, kde sú dievčatá; celé strapaté, svetlovlasé, ale sivé od prachu alebo hnedočervené, dlhovlasé, obludne špinavé, ale so živými, jasnými očami - zvedavé, trochu vystrašené a vyslovene ľútostivé. Oleg Rybačenko si tiež všimol, že konvoj SS sa snažil zostať čo najbližšie k otrokom a ďaleko od miestnych ľudí. Nacisti nekričali, nešikanovali a vo všeobecnosti sa správali ticho.
  Margarita pri pohľade na to poznamenala:
  - Kam zmizla drzosť SS?
  Oleg Rybachenko vtipne odpovedal:
  - Išiel do bičov a slučiek!
  Šedovlasý generál medzitým len párkrát ukázal na esesákov s degeneratívnymi ňufákmi a potom, keď tučný muž začal niečo namietať s penou na ústach, mávol rukou, prudko, akoby sekol. meč. A tučný muž tiež mávol rukou, ale s otrávene súhlasným pohľadom a potom vydal krátky príkaz. Obrnené autá zaburácali a vlčí jazdci sa hnali po ceste. Nasledovalo pol tucta miestnych vojakov. Zvyšok obkľúčil zajatých otrokov a kolóna sa opäť pohla. Šedovlasý kričal na deti aj na robotníkov na poli a sám kráčal popri zosadnutých ľudských sprievodoch.
  Triasla sa Dima, poznamenala:
  -Niečo, čo nezdieľali!
  Mirabela povedala s úsmevom:
  - Áno, nech sa pohádajú a vypustia si navzájom vnútornosti!
  Podsaditý mladý fúzatý muž z miestnych bojovníkov SS, ktorý zaujal miesto vedľa Olega Rybačenka, sa zamračil na chlapca-pioniera, potriasol ľahkým guľometom a potom mu v hlave zakričal:
  - Si ruská sviňa aspoň na zamyslenie?
  A s úsmevom dodal:
  - Budeme v Moskve a Washingtone alebo nie?
  Oleg Rybačenko si uvedomil, čo od neho chcú, rýchlo otočil hlavu, stretol sa s Margaretiným pohľadom - zúfalým a zároveň akoby povedal: "Šťastie - čakajú nás veľké veci!" - ale šedovlasý generál to odmával a bradatý muž, niečo iné reptal, ľutujúco pozrel na Olega a viac nepovedal. Oleg Rybachenko takmer pochopil, čo chcel ... Nech je to ešte nejasné.
  Ale tým lepšie, takže experimenty majú stále zmysel? Naozaj chcú Nemci takto poznať budúcnosť? Ale ukazuje sa, že je to rozpor. Priateľské súťaže v boxe po takejto vojne neprichádzajú do úvahy. Fašizmus a komunizmus sú navždy nepriatelia. Alebo je tu niečo iné... Ako bolestivo boleli spánky.
  Vojenská osada sa ukázala byť za nízkou, ale pevnou palisádou - s plošinou pre vojakov monštruóznej organizácie SS, s mocnými - avšak dokorán otvorenými - bránami. Len jedna vec sa Olegovi Rybačenkovi zdala čudná - kamenné stĺpy brány, pokryté rezbami v podobe nekonečne sa vinutých kvetov a stoniek. Tieto stĺpy sa vôbec nehodili k celkovému výhľadu na dedinu, kde bola špinavá (však možno bolo po zime?), A domy postavené z kamenných dlaždíc, utesnené v širokých škárach žltkastým machom, zhnedli. s plochými slamenými strechami.
  Ale bol tam ACS. Neexistuje žiadne samohybné delo a na húsenkovej dráhe modifikácia, ktorú zvedavý Oleg Rybachenko nepozná. Tu sú napríklad zbrane - mínomet, ktorého vzhľad nie je menší ako 350 milimetrov. Priznal sa, že o niečom takom ešte nepočul.
  Navyše, auto vyzerá, že váži pod osemdesiat ton a ako sa vôbec ťahalo po krymských horách? Chcete zažiť nedobytný Sevastopoľ počas útoku? Z tohto predpokladu trochu bolí prázdny žalúdok. Čo budú musieť ruskí vojaci robiť pod takýmito údermi. Tu všetko dýchalo stredovekom, ktorý sa miešal s modernou a technickými novinkami. Ako diery so zvončekmi a píšťalkami. Ani vás neprekvapí, ak je tu televízor, a dokonca aj farebný. Nie čiernobiele.
  Ukázalo sa, že miestnosť je rovnaká, do ktorej priviedli, alebo skôr hnali otrokov. Avšak nie - horšie, pretože tu sa nikto neobťažoval utesniť trhliny cementovou maltou a Olegovi Rybachenko to voňalo veľmi povedome - prasatá. Pod hangárom sa otroci rozhodli upraviť buď opustenú, alebo dočasne prázdnu stodolu (zápach z takýchto miest takmer nikdy nezmizne).
  Margarita sa tak zamračila, až bola hrozná a kňučala:
  - Tu sme opäť znížení! Hitler, ty dostaneš len mňa!
  Ale bola to strecha nad hlavou. Navyše, otroci boli nespútaní. Aj keď, ako sa Oleg obával, tu neposkytli toaletu. V bývalých priestoroch, kde je väznica modernejšia, je oveľa pohodlnejšie. Fritz, hoci prasa nemá rád špinu.
  On však o tom premýšľal, keďže svoju prácu už vykonal pri vzdialenej stene. A povzdychol si. Čo môžem povedať ... Nie je to priekopnícke, nie je to vôbec krásne. Všetko nie je v nohaviciach, už malé víťazstvo. A aj dievčatá tu zrejme museli byť... Je lepšie sa nepozerať...
  Aurora však nestráca odvahu:
  - Ďalšie dobrodružstvo... Žijeme a dýchame týmto šťastím!
  Oleg Rybačenko vyhŕkol:
  - A na druhom svete to môže byť oveľa lepšie!
  Ohnivý diabol žmurkol na chlapca:
  - Som pripravený sa hádať, príležitosť skontrolovať, ako to v druhom svete od nás neodpláva!
  Oleg Rybachenko v odpovedi jemne zaspieval. Pomohlo vyrovnať sa s ponížením a hanbou;
  Bez stopy sa budem venovať vlasti -
  Nech je to výkon, bojovník je vznešený!
  Úder meča a rukavice je hodený,
  Zákon neľútostného kráľa zeme!
  
  Sopka je v plameňoch - voda vrie,
  Moje jantárové pery lásky!
  Chcem mať chvíľu slobody
  Aký si vzdušný a čistý!
  
  Horia ako zlaté vzácne vlasy,
  Mávol rukami - narástlo krídlo!
  Pán mi dal neoceniteľný dar
  A okamžite sa to stalo radostným, ľahkým!
  
  Kam prešiel Boh: tam vyrástlo údolie;
  Kvitnúce, svieže biele ruže!
  Bude česť - stred všetkých svetov -
  Dar na oltár, ktorý som ponúkol!
  
  Áno, viem, hriešny, spojený s čarodejníctvom,
  A nie hoden raja a húštin!
  Ale na Kalvárii s Kristom,
  Vzlykal som a zabalil ikonu do plášťa!
  
  Môj si ten najlepší obraz zo všetkých neviest,
  Verím Všemohúcemu, duch sa premení!
  ponesiem svoj nehodný kríž,
  A zdvihnem štít, ktorý mi spadol z rúk!
  . KAPITOLA 7
  Usadili sa v stodole, tak prečo sa znášať, ak sú nacisti zvyknutí zaobchádzať s dobytkom lepšie ako sovietski občania.
  Troch miestnych chlapcov pod kontrolou esesákov vtiahli do slamy. Prudko sa ponáhľali, blýskajúc holými, zaprášenými opätkami, priniesli späť veľké náruče. Minuloročné to ťahali, ale veľa, skoro kopa sena. A o sedem alebo osem minút neskôr sa už neobjavila žena, ktorá spolu s dvoma miestnymi dievčatami priniesla obrovské ploché koláče a dva veľké kruhy syra. Po ukrajinsky šikovne rozdelila jedlo pre všetkých. Oleg Rybachenko bol zvedavý: mnohí sa jej aj chlapcov na niečo pýtali a všetci traja ochotne odpovedali.
  Nemcov je veľa a niečo tu montujú. Ale zase nikto nevie! Nakoniec tí istí chlapci vytiahli vedro vody a pevne zamkli dvere. Podľa správania svojich spoločníkov Oleg Rybačenko pochopil: toto je mimo, dnes ich už nikam nepoženú.
  Margarita ponúkla svojmu bratovi v náručí vodu a povedala:
  - Osvieženie nezaškodí!
  Chlieb sa ukázal byť čerstvý, ale nezvyčajný, nejaký ťažký (ten zatuchnutý kúsok zjedený ráno si Oleg Rybachenko nevedel spomenúť na chuť, ktorú by porovnával). Buď nepečený, alebo ho tu jedia vždy (alebo skôr, s najväčšou pravdepodobnosťou druhý, zvyšok jedol a neprejavil žiadnu nespokojnosť). Ale ukázalo sa, že syr je určite vyrábaný lokálne - veľmi dobrý, podobný syru feta, ktorý zbožňoval Oleg Rybachenko. Škoda, že kus bol len tretinový dlaň. Áno, aj dospievajúceho chlapca, nie muža.
  Margarita podporovala vyčerpaného brata. Spadol na slamku, ako keby bol podrezaný, žuval, čo dostal, ležal, ani nezačal piť. Oleg Rybachenko si zrazu uvedomil, že sa chveje. Ostávalo len dúfať, že išlo len o triašku po chlade a najmä divoké vidiny. Že po spánku toto chvenie prejde. Rybačenko Oleg sa pokúsil nahrabať pre seba viac slamy a pokiaľ možno do nej kopať. Nikde nestratil chuť, upokojoval sa, ale ako počul ľudí; pri teplote prvá vec, ktorá odreže túžbu, je jesť. Samotný Oleg Rybachenko nikdy nebol chorý - vďaka genetickej štruktúre. Pravdaže, podobné pokusy, vrátane mnohých hodín prechádzok v mrazoch, som na ňom nenastavil. Takže... Ale možno bude. A ak nie, potom existuje šanca, že ho budú liečiť kvôli vede ...
  Niektoré dievčatá sa trasú rovnako, ale nikto nekašle.
  Ach, aká únava padla na priekopníckeho chlapca od hlavy až po päty! Zápästia odreté do krvi, opuchnuté jazvy na chrbte, zranené, zrazené a nohy, ktoré sa začali zahrievať - všetko bolelo, ale toto kňučanie len zvýšilo túžbu spať a spať.
  A je strašidelné zaspať - možno sa nezobudíte, alebo čo je ešte horšie, opäť budete mať víziu. Avšak celkom zaujímavé.
  Oleg Rybačenko zavrel oči a okamžite vplával do Morfeovho náručia - plného snov, farebných a ohlušujúco znejúcich.
  Jeden a testy tam neskončili ... Kryt krúžku sa zmenil inštaláciou železných plechov s hrotmi, ktoré sa nemilosrdne zaryli do holých pätiek chlapcov ...
  Oleg Rybachenko dokonca zalapal po dychu, ale vydržal, hoci nemohol stáť na mieste, a Dmitrij dokonca tancoval a začal vrčať ...
  Ich súperi boli silní a boli zjavne starší, ako sa oficiálne uvádzalo. Napríklad Dmitrijov súper je o hlavu vyšší ako on a jeho fúzy sa už predierajú... Ale ako môžu fúzy preraziť v jedenástich rokoch?
  Súper Olega Rybačenka je tiež oveľa väčší a ťažší a zároveň gangsterova tvár nie je detinská .... Chlapec však nie je cudzí, prsteň je prsteň, stretávajú sa tam všelijakí ľudia!
  Obe bitky sa odohrali v rovnakom čase .... Musíme rýchlo skončiť, pretože polnoc sa už blíži ...
  Premenenej Dime takmer okamžite začali chýbať ťažké údery do tváre. Jeho súper mal výhodu v dĺžke rúk, vo váhe a zdal sa byť perfektne pripravený po fyzickej aj technickej stránke... Svaly sú vo všeobecnosti ako u atléta... Dimka je však veľmi vyrysovaný a rýchlo... Bol rýchly, teraz pomalý...
  Otrávený Dmitrij v prvom kole minul veľa jednoduchých a dvojitých úderov. Dokonca aj pod pravým okom začal opuchať hematóm ...
  Druhé kolo dopadlo ešte horšie, jeho súper išiel dopredu a bil, bil, bil ... A Dmitrij sa takmer nebránil, iba hádzanie hlavy dozadu zmierňovalo údery, zriedka, ale nečakane tlačil v reakcii a niekedy sa vytiahol jeho protivník... Zavrčal po nemecky:
  - Ty Rus znamená nie plnohodnotný!
  Dmitrij tvrdo odpovedal, tiež v nemčine:
  - A ty si Nemec, od Rusa dostaneš celkom naplno!
  Rozzúril sa a strčil si lakeť do nosa ...
  Zvyčajne je Dmitrijov nos v tomto vesmíre veľmi silný a nikdy sa nezlomil, aj keď bol zasiahnutý, ale v tomto prípade to nebol úder zmäkčený rukavicou, ale hrot tvrdej lakťovej kosti.
  A krv stekala chlapcovi po tvári a nútila ju zlízať... Dimka odpovedala... Pristihnutý smerom Nepriateľ sa mierne zatriasol a zapotácal sa, no nemal dosť sily, aby staval na úspechu - nohy s prepichnutými podrážkami vyzerali byť vatovaný.
  Tretie kolo sa ukázalo ako nemenej ťažké, súper zúfalo tlačil, ale Dmitrij začal blokovať častejšie, odrážajúc údery ... Pravidlá finále sa zmenili, keďže hovoríme o medzinárodnej zlatej medaile, počet kôl sa zvýšil na pätnásť... Ako profík. Musím povedať, že veľmi kruté rozhodnutie vo vzťahu k dorastencom, ktorí v ten deň bojovali už päťkrát ... Pravda, aj Dimka rýchlo zakončil a jeho súper bol bez väčších bojov jednoznačne sklamaný ...
  Ale po prvých štyroch veľmi aktívnych kolách Dmitrijov súper trochu spomalil. Cítil sa tiež unavený, jeho dýchanie sa stalo oveľa búrlivejším a zároveň ťažkým ...
  Dimka, napriek hematómom a silnému pocitu pálenia na bosých nohách, dokonca pocítil nával ďalšej sily. V šiestom kole dokonca viackrát udrel súpera do čeľuste ... Ale bol aj vytrvalý, veľký, možno aj dopovaný...
  V siedmom kole Dmitrijov podlý súper mierne zmenil taktiku a začal skúšať čo najviac úderov, v rozpore s pravidlami, udrieť lakťom, či dokonca hlavou... Dima začal udierať ešte častejšie a v r. ôsme kolo dosiahol súkromný úspech, konečne vytiekol z veľkého nosa súpera yushka... A keď ešte raz pohol lakťom, sám narazil na nadchádzajúcu tyč... Posmešný Dmitrij naňho zavrčal:
  - Nu, to chytené, to hryzenie!
  Nemec sa ešte viac rozprášil, stále počítal so samostatným streleckým hákom!
  Oleg Rybačenko bojoval vyrovnanejšie, takmer bez chýbania a využil skutočnosť, že jeho súper sa švihol príliš široko, narazil si na bradu ľavým úderom alebo pravým krížom... Ale veľký nemecký chlapec na tieto údery nereagoval. akýmkoľvek spôsobom. Potom Oleg Rybačenko zmenil taktiku a začal pracovať na sploštenom nose súpera... Nemecký čucháč dlho vydržal, no do siedmeho kola začal presakovať...
  Musím povedať, že súper Olega Rybačenka vyšiel nahradiť iného, ľahšieho a ľahšieho chlapca. Prvý z nich sa zdal byť zranený (hoci je to, samozrejme, nacistický trik!) ... Preto bol na začiatku bitky čerstvý a mohol natočiť zbesilé tempo.
  No v deviatom kole sa aj Oleg Rybachenko trochu rozdýchal a netrafil úder, z ktorého bol zrazený ... Holé, zrazené nohy chlapcov sa bezmocne točili ... Olezhek však rýchlo vyskočil tak, že knockout by sa nepočítalo. Hádzanie, visenie na nepriateľovi ...
  Strhol to zo seba, ponáhľal sa to dokončiť... Klaksón zaznel o konci deviateho kola, ale rozhodca sa tváril, že nepočuje...
  Oleg Rybačenko minul niekoľko ťažkých úderov, ale držal sa a zmiernil ich potriasaním hlavy. Nepriateľ sa rozzúril a už si nevšimol nič vymlátené. Tu sovietsky chlapec reflexívne, ale veľmi silno udrel telom smerom k sebe ... Úder zasiahol priamo pečeň ... Veľmi nebezpečný zásah ...
  Súper urobil ešte niekoľko úderov a jeho veľká tvár sa zafarbila do fialova. Kŕčovito prehĺtal vzduch, spadol dopredu a začal sa zvíjať... Rozhodca okamžite prerušil súboj a lekári vbehli do ringu... kvapkali...
  To malo na Dmitrijovho kamaráta brutálny dopad a vydal sa do ofenzívy proti citeľne unavenému súperovi... Desiate, jedenáste, dvanáste kolo... Tvrdá výmena úderov, ale s Dmitrijovou jasnou prevahou... Trináste kolo trochu vyrovnalo off, kvôli zúfalej chobotnici Nemec, a sovietsky chlapec dostal rez do obočia.... Ale v štrnástom, Dimka, ktorý sa rozveselil, opäť prevzal iniciatívu do svojich rúk. Títo chlapci stále nevedeli nič, napríklad o Mohammedovi Alim, ale v mnohých ohľadoch kopírovali jeho taktiku.
  V pätnástom kole Nemcovi klesli ruky od únavy a už nereagoval na údery, ale jednoducho stál, demonštrujúc árijskú výdrž.... Navyše Dmitrij zo sypanej drogy a príšernej únavy, zvyčajne smečacie údery oveľa zoslabol. . Nechaj to tak! Ale na druhej strane ich bolo veľa, veľa a pršali na nepokrytú bradu nepriateľa. Konečne hlava, Nemec to nevydržal, limit výdrže bol vyčerpaný a bol z neho reprezentant "árijského" národa ako keby sa zosunula špina, asi pätnásť minút pred koncom posledného kola...
  Rozhodca začal obscénne pomaly počítať, ale keď narátal päť, videl, aký je súper Dmitrija Lebedeva strašne nehybný, zastavil sa a zakričal:
  - Skôr ako lekár!
  A ďalšieho mladistvého "supermana" odviezli do nemocnice... Potom sa víťazní finalisti zoradili k kolóne a začali pochodovať... Zhora pršali lupene ruží.
  Vysoký chlapec Dmitrij sa široko usmieval, bol veselý. Potom si však zrazu všimol, že sa k nim kamera posunula bližšie, a zblízka fotí holé, silno vystlané a mierne krvácajúce nohy sovietskych chlapcov... Jeho nálada sa okamžite zhoršila a snažil sa schovať svoje končatiny za luxusné pozlátené tenisky iných mladých nemeckých športovcov alebo ich pochovať v lupeňoch.
  Oleg Rybachenko ho potiahol za ruku:
  - Nie! Sú to vaše rozpaky, ktoré spôsobia smiech a pochybnosti... Navyše v Nemecku po vyhlásení totálnej vojny takmer všetky deti chodia bosé, čo ste sami videli v uliciach Berlína. Vyrovnajte si teda hrdo chrbát.
  Medaily, ktoré dostali, boli na hnedých stužkách a skutočnom zlate, vážili asi päťdesiat gramov a vážili 900. Samozrejme, pre sovietskych chlapcov je to veľká suma - približne ... Je dokonca ťažké vypočítať, pretože sovietske peniaze sa zdali byť oficiálne zabezpečené, ale v skutočnosti sa emisia uskutočnila bez zlatej rezervy.
  Keď sovietski pionieri vystúpili na pódium, zaznela hymna ZSSR. Mimochodom, to ešte nebola Alexandrova hudba, niečo ako internacionála. Oleg tu cítil veľkú inšpiráciu a požiadal o povolenie spievať...
  Himmler, ktorý bol prítomný na súťaži, láskavo dovolil:
  - Veľmi radi si vypočujeme zloženie našich hostí z Veľkého Ruska.
  Oleg Rybachenko sa uklonil najprv doprava a potom doľava, potom spievali spolu s Dmitrijom;
  V živote si rytier, lietaš ako orol -
  A nechcete vedieť pristátia!
  Pre nás ocenenia nie sú vôbec fetiš -
  Máme len jednu prijateľnú cestu ku kráľom!
  
  Najprv si uviazal červenú kravatu,
  Keď potom prišla vojna...
  Tenký chlapec vzal do rúk lopatu -
  Aby sa ihla nezapichla do hrudníka!
  Deti kopali zákopy bosé,
  Zatuchnutý kus pre troch...
  Zahrejte vriacou vodou v chlade,
  Od hryzenia balíčkov, veľmi nahnevaný!
  
  Stíhač zomrel a guľomet spadol,
  Zdvihol to jeho malý chlapec!
  Mocný, ako sa "Kaťuša" stala ranou,
  Nebojácny, mladý tím!
  
  strieľam na reťaz čiernych tieňov
  Kde si nabral ostrosť?
  Ako v dávnych dobách najostrejší meč,
  Utekali ste vedieť penaltu!
  
  Vojna bez súcitu, bohužiaľ, nie je matkou,
  V tom sucho púšte je strašné teplo!
  Ale za vlasť musíte dať svoj život,
  Potom dostanete šťastie ako darček!
  
  Ale aké to je byť zamilovaný?
  Nie každý chlapec to vie...
  Keď potoky lejú krv -
  Nacisti brutálne zabíjajú!
  
  Ale vlasť je láska,
  V ňom je sláva jasných generácií ...
  A nekrižte si srdce
  V ňom Stalin - Oceľ a Plameň - Lenin!
  
  Buďte žiarivým časom -
  Svätá vec komunizmu...
  Zlá horda je zlomená -
  A vykoreniť nacizmus!
  
  Celé ľudstvo je...
  Rady sa zjednotili!
  Nech je na planéte raj
  Som rytier - Rus je neporaziteľný!
  Oleg Rybachenko a Dmitry pri posledných slovách vyskočili vyššie, čím ešte viac umocnili dojem z ich piesne.
  Tribúny nadšene pískali a tlieskali...
  Zatiaľ čo chlapci videli vo všeobecnosti pre nich dosť zaujímavý a priaznivý sen, dievčatá sa vrátili k predtým prerušenému zajatiu lode. Sériové vízie sú zriedkavé, no zjavne za tým bolo niečo viac.
  Presnejšie, nie správanie, ale plnenie poslania Hyper-čarodejnice a ruských bohov Demiurga. Precvičovanie si nesmrteľnosti.
  Teraz ďalšie oddelenie, tu sú problémy, z ktorej strany sú dvere otvorené a z ktorej sú latované. Najlepšie je sa tomu vyhnúť alebo riskovať. Je však v poriadku, ak otočí gombíkom, budú ju považovať za jej opilca. Potom niekto neoholený vyzrel spod okienka, dievča sa sotva stihlo pritúliť. Tak rýchlo to však nezváži. Dvere sú zatvorené a musíte zaklopať.
  - Kto je tam? - zasyčí napätý hlas.
  - Tvoj! - odpovedala Aurora v angličtine s jasným texaským nádychom, ukazujúc nečakaný talent na jazyky. - Priniesli sme miestny rum, whisky je chorá.
  - Ó áno! Rýchlejšie! Námorník za dverami skučal ako prasa. - Samozrejme rum!
  Masívne dvere, ktoré neprerazíte granátom, sú otvorené. Vyberá sa typ so zmäteným pohľadom, s ním ešte niekoľko polooblečených predmetov. Z nich ako pri plynovom útoku vynáša, či skôr intenzívne udiera výparmi,
  - Kde je rum! kričali jednohlasne.
  - Si veľmi dobrý! - Ryšavá Aurora strieľa s veľkým potešením a kladie hromady námorníkov. Položil som ich až tri a pol tucta, budem musieť vymeniť klip. Je dobré, že náboje sú malé, skladné, dá sa veľa vziať so sebou.
  - Ďalšia priehradka je uvoľnená! - S istou dávkou jesenného chladu v hlase, povedala. - Podarilo sa nám urobiť pár záberov, ale dúfam, že to tu nie je počuť.
  Terminátor Snehulienka odpovedal:
  - A tí, čo počuli - ohluchnite!
  Margarita Aurora prešla cez ďalšie kupé, trochu sa pokrútila, vystrelila trochu po chodbe, išla dozadu a videla, ako sa jej zombie partner potýkal s Yankees. Mŕtvy muž však nepreukázal veľkú silu a zlomil si krčné stavce.
  No skoro si nás zradil! - zaškrípalo dievča-komsomolka.
  - A čo zostávalo robiť! Všimol si ma a takmer spustil poplach! - Zombie na seba vzal podobu urazeného psa.
  - No, máš nápad! Ľahnite si a buďte pokorní. - Margarita pohrozila "sluhovi" prstom a jemne pleskla nohou o podlahu.
  Museli sme strieľať do kormy, jeden z vojakov vyhodil granát, hrozilo, všetko sa zrúti. Americký analóg F-1 letel ako spomalený záber. Rozhodnutie sa zrodilo nečakane, toto sa v špeciálnych silách neučilo. Margarita náhle hodila diskový bumerang. Otočila sa na tretie oko a doslova splynula s tenkým kusom ťažkého kovu. Oko mysle sledovalo pohyb disku a potom sa hrot zapichol medzi dlaždice, čím prerezal pištoľ a poistku blokujúcu prístup ku kyseline. Blonďavej Terminátorke sa po čele skotúľala kvapka potu.
  - Wow, skoro som zvracal! Toto je len zázrak. Ďakujem ti, Matka Božia, že si ma zachránila ako hriešnika.
  Červenovlasá Aurora ju počula a so znepokojením povedala:
  - Čo je tam?
  - Hodili granát! - odpovedala Greyhound Margarita.
  - Nepočul som výbuch! - Prekvapený medveď-člen Komsomolu.
  - Neuveríš, urobil som z toho bumerangový disk. Biely bojovník sa zachichotal.
  - Takto sa to stáva. V zásade to nie je v rozpore s prírodnými zákonmi, ak sa dostanete medzi dlaždice. - Aurora holými prstami na nohách vyzerala ako figa.
  - A tak to dopadlo! - Margarita sa zachichotala a uškrnula sa.
  Ohnivý diabol bol zvedavý:
  - Koľko zabitých v korme?
  Krásna Korshunova hrdo odpovedala:
  - Dvadsaťosem ľudí a dvadsiateho deviateho uškrtil zombie.
  - Nie veľa! Teraz prechádzam cez kajuty, aby som vyčistil celú loď. Pomôž mi! - V hlase červenej Aurory teraz znela netrpezlivosť.
  - No, presťahujem sa s tebou. - Margarita náhle zhodila z vlasov kus zakrvavenej kosti.
  Ohnivá Aurora rýchlo prenikla do ubikácie, tu už niekoľko dôstojníkov spalo a stráže sa od pitia presúvali zo strany na stranu. Oni však kričali:
  - Nemôžeš sem prísť!
  - Naliehavá správa od Hamiltona. - odpovedalo ohnivé komsomolské dievča a otočilo sa, takmer naprázdno. Guľky lietajú ticho, svetlo tiež nie je to pravé, hneď nepochopíte, že na vás strieľa tento guľomet. Bolo teda úžasné, ak niekto zareagoval. Bolo tam osemnásť mŕtvol a onedlho k nim pribudli ďalšie štyri, z kúpeľne dokonca šesť - pár mŕtvol spadlo zo suda v objatí. Jeden z popola patril prostitútke.
  Tichý hrob v obrate,
  Našiel zánik - malá šelma!
  Dnes dolár - zajtra guľka do čela,
  Také nebezpečné povolanie!
  
  Áno, dievča ťa nechcelo
  Mučenie, absolvovanie skúšok...
  Boli tu ďalšie zmätené sny
  Len svižne krútiť zadkami!
  
  Aby tiekla rieka šampanského
  Jachty, autá - všetky vyznamenania!
  Peniaze boli chytené bez účtu rukou,
  Dievča sa rozhodlo pre podlosť!
  
  Ale len idiot si myslí
  Bordel je dobrý a veľa zábavy!
  Napchal som si ústa čiernym kaviárom -
  Nevedel som, že si si dal AIDS!
  
  A nikto nepríde do hrobu,
  V strachu z pokrstenia, otče!
  Výsledok bol veľmi zlý.
  Bývalý klient dokonca nag!
  
  Vaše deti si nebudú dobre pamätať,
  Škoda poznať takú matku!
  Čo im zostalo - väzenský prístrešok -
  Ticho znášať trest...
  
  A preto, dievča, študuj
  A pracujte pre krásu vlasti!
  Potom bude cesta bez recesie hore...
  V opačnom prípade sa navždy smažiť v podsvetí!
  Zhrnul to ohnivý Diabol a poklonil sa padlej prostitútke.
  A tak prešla, ako tieň prilepený na stenu a ďalej po chodbe. Zboku fúka ventilátor, ktorý zachytáva teplo, Aurora si zaplietla vlasy do hryziaceho vrkoča, takže pocity sú príjemné. Prejde k dverám, ak sa otvorí horúci vzduch, môže zobudiť tých za pultom. Mierne zaváha, potom hladko urobí úzku trhlinu a plazí sa po nej. Holým lisom som pocítil šteklivú drsnosť koberca. Práve som zišiel po rebríku, veľa ľudí tu už spí, čapujú pivo pri pulte. V miernom hluku nie sú Aurorine nohy, ktoré sa stali holé, počuť, holá podrážka tlmí zvuky lepšie ako v topánkach, takže dievča chodilo bosé. Už monotónna deštrukcia v náraze, snažiac sa minúť viac ako guľku na jednu. Spáči vo všeobecnosti môžu byť zabití. Ak okamžite stlačíte krčnú tepnu, nepriateľ bude maximálne zívať.
  A potom zafungovala bosá Aurora, na palube okrem Yankees asi polovica stonala bojovníkov Stability, ktorí však len znížili disciplínu.
  - To znamená, keď pustíte do posádky ktovie koho.
  Dievča vyliezlo po rebríku, zhora dopadá rozptýlené svetlo. Obvyklý hluk, pod nohami sa z ničoho nič trhá koberec. Súdiac podľa postavy Iračana. Čo je to v istom zmysle
  tiež nie je zlé, aj keď to hovorí o skúsenostiach tímu. Ale túžba po nadmernom pohodlí je pre Yankees osudná. Vyliezla teda po schodoch a zastavila sa. Na mostíku sú traja a dvaja v obleku korytnačky. No, korytnačí oblek nie je ani tank, môžete ho vziať z granátometu, ale hluk bude ako pri holení prasaťa. Takže žiadna túžba rušiť tak dobre namazanú prevádzku.
  Obrátil som sa na moju priateľku Margaritu o pomoc:
  - Máme tu jednu, alebo skôr dve v korytnačkách!
  - Rozumieť! - Margarita sa snaží hrať v pohode. uškrnul sa.
  Ohnivý diabol zakričal:
  - Ako vyhodiť?
  Margarita prižmúrila oči a s pochybnosťami o Sfinge, po ktorej sa plazila koza, sa spýtala:
  - Granátomet je vylúčený?
  - Príliš hlučné! Aurora sa zhlboka nadýchla.
  - Najlepšie je vystreliť bumerang do tváre prerezaním panciera-priezoru v oblasti, kde je sklo. Potom tam vložte tri náboje v trojitom režime. Malo by fungovať. povedala sebaisto Margaret.
  - Poď ku mne, urobme to synchronizovane! - Nervózne praskajúc prstami, spýtal sa ohnivý diabol.
  - Samozrejme, že sa ponáhľam! - Margarita položila niekoľko ďalších a vošla z opačnej strany. Bosá Aurora sa skoncentrovala a pridala v nízkom tóne:
  - Tu nesmieš chýbať.
  - Modlite sa, pomáha to! - Ponúkaný, opäť upadol do náboženskej extázy člen Komsomolu Margarita.
  - Neverím v Boha! - Odrež medvedieho bojovníka. - Je to prejav slabosti!
  Blonďatá bojovníčka, ktorá urobila znamenie kríža, navrhla:
  - Tak požiadaj o pomoc - najvyššiu ľudskú myseľ. Nech pomôže vyhrať v mene sovietskeho Ruska.
  Dievčatá na päť sekúnd stuhli, zašepkali a potom splnili svoj plán. Kotúč bumerangu, ako tenká pavučina, je v rozptýlenom svetle takmer neviditeľný. Raz a udrel dve nehybné idoly do priezoru. Nestihli zareagovať, pretože tiché guľky zasiahli mierne prerezaný priezor, prerazili mušle a otočili mozgy. Tretí bol zabitý súčasne, takže nestihol zareagovať. Je pravda, že obleky korytnačiek padali a robili hluk. Zvedavý námorník vyskočil, ryšavá Aurora ho jedným skokom predbehla a ukazovákom do zátylku.
  - Spi synak!
  Potom sa tam dole objavilo niekoľko hláv, dvojitý vejár a ticho.
  - Margarita prešla touto fázou!
  - Tu vedľa kapitánovej kajuty ho zachytíme spolu s kamienkami. - navrhla nahnevaná blondínka komsomolčanka.
  - Sám od seba.
  Aby som sa dostal do kapitánskej kajuty, musel som vykonať dve zametanie, jedna prostitútka nezištne pracovala na dvojmetrovom černochovi, Margarita Korshunova ušetrená. Bola príliš mladá, nemala viac ako osemnásť, možno dokonca šestnásť. Vyzerala tak prosebne.
  - Nič nepoviem, bojovníci...
  - Alah! Neporaziteľný a vedený na krídlach šťastia. - Prefíkaná Margarita odpovedala po arabsky.
  V skutočnosti im nie je vidieť tváre, čo je nejasné, dievča to stále nepozná a verzia, že ide o tureckého sultána, posilní.
  - Kde je kapitán? spýtala sa Aurora po anglicky s arabským prízvukom.
  Kňažka lásky koktala:
  - V luxusnej kabíne! Tento "pedril" nie je v láske vôbec pokojný. Áno, ak chceš, obslúžim ťa, a to zadarmo!
  -V raji nás dievčatá čakajú tisíckrát lepšie ako vy! - Medvedí bojovníci odflákli nabok.
  Putana nechcela nahnevať vrahov, ale reflex kurvy bol silnejší ako hlas rozumu:
  - Ukážem ti len to, čo dokážem! Môj jazyk je ľahký ako pierko a sladký ako med!
  Vážne nahnevaná Margarita strčila prst do očného viečka a vypla kurvu:
  Ešte trochu a museli by sme ju zabiť. - Náboženský člen Komsomolu Krakatau bol zúrivý pri pohľade na takú neslušnosť.
  Pri vchode ležérne ležali dvaja strážcovia, ktorí im skočili za chrbát a zlomili si krky.
  Kapitán už chrápal ako vymytý bastard, objímal dva typy, černocha a Thajca. Tie, napriek tomu, že sa tiež poddali, nervózne hádzali.
  Dievčatá videli v počítači fotografiu kapitána a oboch "trans-chlapcov" bez váhania uložili do postele. Kapitán prvej hodnosti, druhá osoba po admirálovi, bol trhnutý a privedený k sebe niekoľkými fackami do tváre. Škaredé stvorenie, ktoré bolo po prvý raz zajaté, necuklo, iba hľadelo na svoju smrť zarazenými očami.
  Margarita ho nadvihla na natiahnutých rukách, ústa si zakryla rukavicou a Aurora zdvihla k očiam dýku so svietiacou čepeľou. Syčal zúrivou kobrou:
  - Jedno slovo a vypichnem oko!
  Margarita si trochu uvoľnila čeľusť, ale kapitán mlčal.
  - Nech sa páči! - Ohnivý diabol urobil tón v jej hlase ešte hroznejším. - Použite bolesť, veliteľ.
  Galina mierne stlačila nervové zakončenie a zavrela ústa, takže z ich hrdla amerického kapitána unikol výkrik.
  - No, už to bude tichšie. - Červená Aurora začala biť holými prstami na podlahu zdanie rytmu charakteristické pre pohrebné pochody. - Hovorte zle kanec! Alebo ti odrežeme dôstojnosť a vložíme ti ju do úst.
  Keď sa zvrátený kapitán trochu upokojil, Margarita trochu stlačila. Blonďatá bojovníčka sa rozhodla k výsluchu aj slovne prispieť:
  - Pes sa vyjadri, ak sa chceš vyhnúť trápeniu. Inak nás len potešíte.
  Kapitán nehovoril jasne.
  - Všetko ti poviem!
  - Tak to je lepšie. Výsluch, ako to povedať jednoduchým spôsobom! Dievčatá sa posmešne usmiali.
  Kapitán zastonal a zajačie uši sa mu chveli:
  - Len nechaj život!
  Aurora logicky poznamenala:
  - Toto je najcennejšie jedlo, musíte zarobiť viac!
  - Som podnikateľ. - Prečo bol zajatý Američan potešený. - Ak chceš, môžem poslúžiť!
  - A tento tam tiež, pľuj, bez odchodu, mužská prostitútka! " podpichla Margarita.
  Dokonca aj šváb lode, ktorý narazil na hladkú kožu dievčenských nôh, sa vrútil späť do medzery, pobúrený takýmto návrhom.
  - Koľko ľudí je na lodi? - hrdá ryšavá Aurora sa tvárila, že poslednú vetu nepočula.
  Americký perverzant zaváhal, jeho tvár sa stala dementnou, akoby tú otázku nepočul, oči mu tlieskali, tlieskali!
  Ohnivý Diabol jej sekol malíček dýkou, tiekla krv. Hneď sa spamätal:
  - Koľko ľudí je na torpédoborci?
  - Asi štyristo! Neviem s istotou, že militanti "stability" dorazili z brehu. Ale dievok je málo. Nestačia ani chlapom z pobrežia. - Predstierajúci a debil zakňučal a ťahal svoje prasa za krk.
  . KAPITOLA #8
  - Vynechajme detaily! - Ohnivá Aurora sa okamžite pustila do praktických záležitostí. - Kde artefakty?
  Kapitán sa snažil hrať blázna:
  - Aké artefakty?
  Bosá Aurora si mierne stlačila koleno, kosť skrsla.
  - Teraz si to uvedomil?
  Bolesť sa ukázala ako najúčinnejší prostriedok na zvetrávanie drogy:
  - Áno, sú v lodnom trezore.
  Cool Aurora zavrčala:
  - A trezor?
  -Tam za dverami! - zaškrípal prasiatko primát.
  Medvedia bojovníčka zažiarila zelenými očami. Margarita pritiahla titánové dvere k sebe a sklamane zvolala:
  - Zakódované!
  Kapitán sa zúfalo snažil prežiť:
  - Áno, mám kľúč.
  - Kde? - Bojovníčka palcom bosej nohy zdvihla stoličku za nohu.
  Zviera nezreteľne zachrapčalo:
  - V skrini!
  Bosá Aurora svižne priskočila ku skrinke a vytiahla z nej zariadenie s čipom.
  - Toto?
  - Áno! - zaškrípal potkan.
  - Otvorím si to sám! - Prudká Aurora zasiahla kapitána do rúk. - Pozri, buď múdry.
  - Prečo ste len dvaja? - Prasa malo odvahu prejaviť záujem.
  - Nebuď príliš zvedavý. Budete žiť dlhšie. Aurorin obnažený opätok zasiahol Forleindov ochabnutý žalúdok a spôsobil, že sa zvíjal od bolesti. Dievča otvorilo dvere vedúce k trezoru. V miestnosti bolo niekoľko notebookov, granátometov. Sovietske RPG - 39, v jednej kópii, a jeho sofistikovanejší americký náprotivok.
  Poznáte bezpečnostný kód? - zavrčal Medvedí bojovník.
  - Okrem posledných dvoch číslic má o nich informácie iba veliteľ. - Náš admirál George Arnold.
  - Zavolaj mi! - Margarita vrazila nohu do zajatcovho ochabnutého papule a holými prstami ho chytila za nos.
  Zajatý Američan zakopnutím vymenoval kombináciu, ktorá nebola príliš dlhá. Aurora trochu rozžiarila oči.
  - Výborne, neklamal som. Bod vo váš prospech.
  - A ako sa potom povie ... Teraz, ak trikrát nesprávne vytočíte číslo, zaznie alarm. - vyhrkol zrazu vystrašený kapitán.
  - Už ho poznáme! - Komsomolka rýchlo vytočila kód a otvorila štyristo milimetrov hrubé dvere. Kamienky boli uložené v samostatných škatuliach a boli opatrne odstránené.
  - Žihadlá z nekonečna, už ste ich spracovali?
  - Väčšinou áno! - zaškrípal zajatý potkan. - Testované večer.
  Ohnivý diabol sa radoval:
  - Výborne, kde sú uložené žihadla?
  Kapitán sa zakoktal a udusil:
  - V hangári, kde je nákladný priestor. Nesie pečať "Orlan" spolu s dvoma tankami "Pershing".
  Tieto boxy sú dobré len na kovový šrot. Ale vylepšený model "žihadiel" je celkom vhodný. - Šialená Aurora dráždila väzňa a ukázala jazyk.
  - Sú s počítačovými čipmi, také špeciálne, že zachytávajú siluetu. - zamrmlal Američan a snažil sa kúpiť si život.
  - Vieme! - obrátil sa ohnivý diabol na svojho partnera. - Čo myslíš, Mirabela, koľko zo štyristopäťdesiatich ľudí zostalo?
  - Menej ako polovicu. Celkovo máme dvestotridsaťosem mŕtvol. - Komsomolka sa dokonca od rozkoše zachichotala.
  Zúrivá Aurora zo seba vydýchla:
  - Na naloženie "žihadiel" budú potrební zajatci, vedci majú na čom pracovať.
  Zajatý darebák vyhrkol:
  - Ste Rus?
  - Prečo si myslíš, že sme mudžahedíni. - zavrčali komsomolskí bojovníci.
  Kapitán ukázal nečakanú myseľ a vynaliezavosť:
  - Len Rusi môžu mať takých tvrdých bojovníkov, ktorí sú schopní zajať spolu dosť veľkú loď!
  Tvrdá Aurora nesúhlasila:
  - A bojovníci veľkého tureckého sultána s artefaktmi!
  - To je ako? Všetko je možné, ale na Arabov ste príliš inteligentní. - Prasací primát zaváhal. - Aj keď ste možno Nemci?
  Rýchla Aurora, ktorá vyvrátila jeho slová, si udrela holeň do brucha, potom si zlomila obe nohy, kozí kapitán stratil vedomie od bolesti.
  - Vo všeobecnosti to nepotrebujeme, vieme dosť. - zhrnul ryšavý bojovník. "Teraz už len musíme chytiť posádku."
  Margarita okamžite navrhla:
  - Poďme do kabín, máme sadu kľúčov!
  Aurora sa potešila:
  - Áno, je tam núdzové elektronické otváranie.
  Komsomolky potichu zišli dole, otvorili dvere kabíny a opäť ničenie. Len nejaké mlátenie, nie vojna, ale mútenie pšenice.
  - Kabína číslo šesť je čistá! - povedala Aurora a cerila zuby.
  - Možno v izbe číslo šesť! Margaret sa zachichotala. - Poďme lepšie.
  - Nie sme husi, aby sme sa pásli na kope. - zareval ohnivý diabol. - Alebo radšej husi, ale divé!
  - Nepravda! - Tu sa blonďavý terminátor už urazil. - Tí žoldnieri bojujú o peniaze a my sme výlučne za komunistickú vlasť.
  Komsomolky sa presunuli po čiarach ďalej od paluby posádky a strieľali dvojhry. Margarita sa plnou rýchlosťou rútila ďalej, do strojovní, špajz, nákladných priestorov, kuchýň. Armáda bola starostlivo zablokovaná, brúsila po častiach. To, že bolo služobné osvetlenie slabé, len hralo do karát, nepriateľ na desať metrov okrem vibrácií nič nevidí a vyzerajú výrazne.
  Počítač automaticky vyjadril svoj názor.
  - A ak použijete model vírusu.
  - A už sme používali inteligentný telefón na batérie. - Povedala, urazená robotom, Margarita Korshunova. - Tu vidíte všetky sledovacie systémy v režime hibernácie.
  - Páči sa ti to! - prekvapil sa stroj s čipom.
  - Späť v admirálskej kancelárii poslali kanálom kríženca červa a vírusu. Zdá sa, že to nie je viditeľné, ani jeden antivírusový program nevyvolá poplach. Taká je čistá práca, neviditeľnosť uspávala všetky sledovacie systémy. - Komsomolka pre väčšiu presvedčivosť ukázala svoj ostrý biceps na ruke.
  - Ach, no, ty dávaš! - Povedal, žasnúc nad vynaliezavosťou dievčat, samopal. - Môžete ma preprogramovať?
  - Je celkom skutočný! A čo chceš?! - Margarita sa tu tvárila veľmi láskavo.
  - Uznajte sa ako človek! - Požiadal som o elektronické zariadenie.
  - Je to zbytočné, keď strieľate. - Blond terminátor nie je hlúpy, aby robil hlúposti. - Neskôr vám poviem o Kristovi.
  Margarita zaujala pozíciu chrbtom k lávke, kľakla si na jedno koleno kvôli stabilite a namierila papuľu na dvere oproti. Vyšiel chlapík, tentoraz biely, len trochu "nedbalý" zjavne fajčený droga.
  - Narkomani nezdedia Božie kráľovstvo. - prerušil ich komsomolský bojovník. - Zhodila zo seba telá a rýchlo sa prekrížila.
  Bosá Aurora kľukatila po ďalšom obvode, podišla k dverám, boli zamknuté, otvorili sa univerzálnym kľúčom. Černoch po nej hodil vankúš.
  - Kitty scat!
  Komsomolské dievča okamžite zareagovalo a roztrhlo vankúš aj Afričana a jeho partnerov; - Menej ako polovicu. Celkovo máme dvestotridsaťosem mŕtvol. - Komsomolka sa dokonca od rozkoše zachichotala.
  Ach, ťahať do postele, partneri.
  - Tu sú geekovia, ktorí sa im podarilo vystrašiť! - odpovedal ryšavý medvedí bojovník. - Kam teraz ísť? Vraj v kabíne poslanca. Zdá sa, že spí.
  Príbytok kapitánovho druha nie je taký rozsiahly, no znie odtiaľ hudba. Melomanský priemer? - Uľahčuje veci.
  Bosé komsomolské dievča vstúpilo ako tieň, vyrazilo jedného bojovníka a mierne uškrtilo kapitána druhého radu, pričom si krútilo lakeť:
  - Chceš žiť?
  - Chcem! - Odpovedal, že vo všeobecnosti sa dá očakávať Američan.
  - Bude šanca! - Počas jazdy sa Aurora rozhodla vypnúť, ale nie na dlho. - Príď vhod Kent! Posunula sa ďalej, chodba sa začala zužovať, čím sa námorníci jasne znížili. Komsomolka zamierila na vzdialené dvere a sňala ich strážnikovi cez hlavy. Takže výstrel bol tichý, povedala šeptom.
  - Bang-bang!
  Komsomolka opatrne skúša kľučku dverí kabíny. Zamknutý. No, toto je pol sekundy, v chatke je sedem ľudí, traja spia, ostatní strihajú domino, celkom po rusky. Margarita stlačí spúšť silou, v tomto prípade vražda neprináša radosť. Ale skutok sa stal, aj kvapka krvi padla na tvár.
  - Mŕtvi s vrkočmi stoja a mlčia! - zachichotalo sa komsomolské dievča.
  Nová chatka, tu Margarita nechala život dvom spiacim ľuďom, len ju vypla, môžu sa hodiť.
  - Vražda nemôže ospravedlniť vlastný záujem a zisk - iba česť, sloboda a vlasť sú zástancami násilia! - Povedala - šarmantný filozof-terminátor.
  Aurora sa dá ľahko premiestniť aj výberom odvzdušňovacieho potrubia. Je strašne stiesnený a prekáža v batohu. Dokonca som musel stroj zložiť, aby sa zmenšil. Teraz sa komsomolské dievča stalo oveľa vynaliezavejším, hoci riskovala. Tu, ako keby sa svätí hnevali na hriešnika, zaútočil mutantný pavúk. A keď sa mu práve podarilo prejsť. Bolestne uhryznutý a niekoľkokrát opustil päsť. Komsomolčanka sa poškrabala na hlave, no podarilo sa jej chytiť za špičku chápadiel a posunúť si ho pod lakeť. Odtiahla ruku a udrela ju, keď pevná škatuľa praskla a poranila si vypchatý lakeť.
  - Hrozné! - odpovedal medvedí bojovník. - Dám si protijed.
  Margarita sa nejako dostala von a prebila sa do chatky, kde vojaci chrápali. Keď sa otvorili dvere, pokúsili sa vyskočiť, no okamžite ich zasypal smrtiaci dážď. Komsomolčanka nechala len jednu, vypla chlapa a pokračovala v ceste.
  Tu sa dvere naľavo od nej začnú otáčať. Vidno, že vyholený chlap s medzerovitými zubami sa chcel vymočiť.
  - Kto je tu? - opýtal sa námorník opitým hlasom.
  - Tvoj sen o bosých nohách! - Komsomolské dievča sa ohýba pružinou a po rozptýlení dverí narazilo do čela. Stále je to legovaná oceľ. Čelo sa odrazu nafúklo, podobne ako u typu "boxer", navyše bol porezaný zátylkom. Margarita vletí dovnútra, bije železným kolenom do čeľuste, pričom si veľmi prudko vybíja zuby. Chýba mu hmota, ale viac ako kompenzuje jeho rýchlosť.
  - Vyzerá to, že je to pripravené. - zhrnul vraha s postavou bohyne.
  Vzadu je ešte päť ľudí. Takže jeden v guličkách, dobrý príjem. Ďalší bastard s päsťou na čele, až ho to zrazilo. Tretí okraj dlane v krku. Musíte sa opakovať, ale táto technika je smrteľná. Jeden typ spadne z hornej police, ale Margarita ho za letu zrazí hlavou do solárneho plexu.
  - Oddýchni si zlatko. - hovorí komsomolka.
  Posledný typ nadáva na trojposchodovú obscénnosť, zmes anglických a ruských slov. Nie je to rezident? Margarita vedie kobru, úder prstami do očí, takmer smrteľný. Všetci "partneri" stíchli. Pravda, vo vedľajšej chatke sa ozval hlas.
  - Čo je tam!
  - Ľahký boj! - Odpovedala hnusne, akoby opitým hlasom, piskotom, Margarita. Pomôžte našim zraneným. -
  Dvere kabíny sa otvárajú a otočia sa, bojovníci opäť padajú.
  Dobré by malo byť s guľometom,
  Zlá smrť nepriateľom vlasti!
  Letieť ku hviezdam,
  Dobyť tú oblohu na oblohe!
  
  Sme deti komunizmu slnka,
  Bojovníci narodení ako víchor...
  Nacista sa zodpovie za vlčí rev,
  Veľký medveď ho roztrhá!
  
  Dobro je silnejšie ako zlo,
  Aj keď drsnejšie môže byť zlé...
  Bojujeme pod nebom
  Prišla kvitnúca jar!
  
  V tom slávičie piesne - trilky,
  A striebristé zvonenie potokov!
  Ľad, sneh a fujavice ustúpia,
  Pod horúcim slnkom!
  
  Bloom - harmanček, mak, ruže,
  Taká svieža letná lúka!
  A ak viete, príde mráz!
  Ani vtedy sa nezľaknite!
  
  Veľké mačky - tieto "tigre",
  Reve a papajú - trasú sa!
  Hodia Fritza do zlých hier,
  Ale kaput ešte príde!
  
  Počkajme si na východ slnka!
  Vojaci vstúpia do ruského Berlína,
  Vlasť sa spieva hymnami -
  A v priepasti Tartarus je túžba!
  
  Potom sa národy krajín spoja,
  Bratstvo a láska prídu!
  Nalejte med do šálok, tanierikov -
  Aby krv netekla potokmi!
  Margarita za hukotu ohlušujúco zaspievala posledný verš a ostatné verše jej v hlave cválali ako kone. Keď točíte s pesničkou, je to vždy zaujímavé:
  - Hoci je to také kruté, takto konať so živými ľuďmi! - Už poľutovaniahodne povedal "kresťan".
  Bez ohľadu na to, ako veľmi sa dievčatá snažia všetko sledovať a kontrolovať, so štyrmi očami je to nemožné. Bezduchý zombie sa nepočíta. Niekomu neznámemu sa podarilo spustiť poplach. Okamžite sa rozsvietili núdzové svetlá a spustila sa siréna.
  - Stalo sa nevyhnutné a bolo to šťastie. - Povedala ryšavá Aurora.
  Komsomolka sa ponáhľala do kajút, vybehli z nich námorníci a špeciálne jednotky. Bez okolkov ich zastrelila. Bolo položených toľko ľudí, že Yankees padali po desiatkach.
  Bolo počuť automatické výbuchy, vybuchlo niekoľko granátov naraz. Bojovníci si však mohli viac ublížiť. Svoju úlohu tu zohrali aj tlmiče,
  Kriminálne špeciálne jednotky na to hneď neprišli, smrť ich čaká zvnútra. Margarita zablokovala východ vojakov a sama hodila pár zajatých granátov. Výkriky rozhadzujú krvavé úlomky kostí, tu komsomolka chytila jednu odrezanú hlavu bosou nohou. To, čo sa stalo jej pohyblivou nohou, sa ohýba v akomkoľvek uhle. Možno si myslíte, že sa zmenili fyzikálne zákony a mäso je gutaperča.
  Zo strany nepriateľa praskajú fronty, no väčšinou naslepo. Margarita vystrelí takmer bez úkrytu, magické kamene "Kolchuga" spoľahlivo odvrátia všetky výstrely.
  - Škoda, že môj partner sa nevolá Snehová kráľovná. Náš pár by teda vyzeral symbolickejšie!
  Zobudil sa, tentoraz Oleg Rybačenko, nie z polnice a úderu biča, ale zo svojho vlastného plaču - pokojného a neutíšiteľného. Dievčatá ešte spali a robili kúsky.
  A jeho hrdinstvo vystriedala nočná mora, ako sa to často stáva, keď sa vám nacisti posmievajú.
  Oleg Rybačenko cítil, ako sa ponára dolu, ako keby padol do atramentovej živice, a dokonca mu začali rozožierať oči. Potom sa naozaj zľakol a zrazu nacisti získali moc nad druhým svetom. Ozve sa škrabavý zvuk, ako keď pes škrabe na stohu, len oveľa hlasnejšie, hryzie sa do uší, krúti ich. Ušné bubienky sú zlomené kliešťami. Potom sa z tmy vynoria ústa so zubami trblietajúcimi sa ako láva sopky. Oleg Rybachenko ml.
  Potom sa objavili ďalšie, ešte hroznejšie čeľuste, niektoré boli obrovské ako Everest a iné malé ako veľmi zlé psy. Tu sú s ich krivými jedovatými zubami prilepenými na jeho mäso. Po pravde, Rybachenko mladší vo svojom krátkom živote ešte nezažil takú bolesť. Hlavná vec je, že nebolo možné nájsť analógiu pocitov. Je to horiaci plameň aj žieravá kyselina, zároveň mrazivé roky a tupá rezacia píla.
  A týrali ho ďalej, bolo jasné, ako sa odtrháva mäso z rúk, odhaľujú sa kosti, ako črevá lezú von z otvoreného žalúdka. Zlé stvorenia ich obhrýzajú a omotávajú si ich okolo zubov. Rybačenko mladší stoná, z očí mu tečú slzy.
  - Preboha za čo. Veď ja som v živote nikoho nezabil, nezradil.
  Ozve sa chichot a zdá sa, že rozžeravené ihly prepichnú ušný bubienok. Nakoniec sa objavia obrovské ústa, ktoré ho pohltia celého. Oleg Rybachenko mladší vidí v jeho hrdle zúriť plameň, ktorý sa rozbije na sedem okvetných lístkov úplne odlišných farieb.
  - Tu je legendárny oheň podsvetia. - zašepkal chlapec, koža na rukách zrastená, pokrytá škaredými jazvami. Snaží sa spomaliť let, ale je to zbytočné, nemôže sa pohnúť ani o milimeter. Tu je jeho milované mladistvé telo dotknuté ohnivým prúdom. Nikdy nič podobné nezažil, zatmelo sa mu pred očami a zdalo sa, že v jeho ústach začala erupcia a žalúdok sa vzbúril a bol napadnutý jadrovými zbraňami. Aký horúci bol tento plameň, na holej koži sa objavili veľké abscesy, kosti stmavli a popraskali, čo spôsobovalo utrpenie.
  - Nie, nechcem, netreba - Kričal priekopník na plné hrdlo. - Pustite ma, prosím!
  Každá farba ohňa je špeciálnym jedinečným vzorom bolesti. Utrpenie môže dostať rôzne odtiene, ich rozmanitosť je úžasná, ani markíz de Sade nedomyslel, kam až môže siahať vynaliezavosť obyvateľov podsvetia.
  - Do pekla, môžete sa spoznať. - hnusne škrípe hlas známeho profesora SS.
  Ich vzhľad je však hrozný, no nepríjemný je najmä pohľad na pichľavé tlamy, ktoré vzdialene vyzerajú ako zmes žralokov a krokodílov. Ale rožky, napodiv, upokojovali. Pioniersky chlapec, aby odviedol pozornosť od prenikavej bolesti, začal spomínať na folklór, kde títo milí smiešni čerti, niekedy škaredí, niekedy naopak vtipní a naivní, niekedy pomáhajú a niekedy škodia ľuďom. Mimoriadne pamätný príbeh o "kňazovi a jeho robotníkovi Baldovi". S takýmito "ľudmi" je celkom možné jednať. A tu vedia len, pichnúť vidlami.
  - Že hriešna duša nepočúvala národných socialistov? - Čertov roh narástol, na črepe sa zmenil na akýsi zobák a tyrk.
  Keď sa lámu kosti na hlave, tak to bolí, že sa to nedá opísať slovami. Ale zároveň sa vedomie nezakalo, ak by bol Oleg Rybachenko v obyčajnom ľudskom tele, určite by zomrel na šok. A tak pocítil hrubý dotyk na svojom mozgu, potom monštrum začalo piť mozog. Robil to pomaly, akoby popíjal. Ďalší démon si začal vŕtať nechty a vrážal pod ne ostré ihly.
  Oleg Rybačenko kričí, ústa sa mu samé od seba otvárajú.
  - Nepúšťaj.
  Chytia ho za jazyk a ťahajú, pomaly ho odtrhávajú od podnebia.
  Aj bolesť, ale trochu inak a už sa neozývajú výkriky, len vzlyky a zavýjanie.
  Diabli sa ďalej vychvaľujú, idú za klincami, začali lámať kĺby a pomaly si to vychutnávajú utrpenie.
  - Tak dostane tvoju porciu koza bez rohov. - Jeden pravdepodobne starší skřet v hodnosti.
  Oleg Rybačenko sa už dostal do stavu nepríčetnosti, zaliala ho vlna múk. Ale čerti neustupujú, už začali vytrhávať zuby, potom ich vŕtali, prepichovali ďasno hrotom.
  - Ako môžeš klesnúť k takej krutosti, naozaj nemajú matku. - Pomyslel si umučený priekopník. Diabli očividne čítali jeho myšlienky a kričali.
  - Neexistuje matka, otec Hitler-Satan.
  Potom našli novú múku, nahriali vŕtačku, dopílili posledné zuby frézou. Ďalej prišli na rad kosti. Boli lámané kliešťami červenými od tepla. Koža údená, kosti spálené. Zdalo sa, že srdce má prasknúť, vybuchnúť ako bomba.
  Tu Oleg Rybachenko zrazu pocítil, že mu narástol jazyk a mohol by niečo povedať.
  - Zmiluj sa pre Krista.
  V reakcii naňho démoni vrazili vidly.
  - Si hriešnik a mal by si vedieť, že Kristus je výmysel biednych ľudí. Praví bohovia sú jedna z dvoch osôb a stvorili celý vesmír, rovnako ako fašisti na svoj obraz a podobu. A vy ste ľudia a čítate stvorenia, musia to byť otroci, ktorí plnia akékoľvek príkazy a trpia ponižovaním. Ty bezvýznamný otrok neveril v našu existenciu a teraz to všetko prežívaš na vlastnej koži.
  - Teraz už verím! zvolal vystrašený pionier.
  - Neskoro! - zakričal čert z esesákov. - Nemáš šancu.
  Naďalej trápili Olega Rybačenka, niekoľkokrát za sebou ho zlomili, popálili, potom sa prebral nemysliteľným spôsobom. Potom sa rozdrvil novým spôsobom. Potom sa toho samotní diabli SS unavili a zdvihli ho do vzduchu a preniesli ho podsvetím.
  "Pozrite sa, ako sú potrestaní neposlušní.
  Oleg Rybachenko videl dievčatá ukrižované na krížoch. Ich kedysi krásne telá boli strašne zohavené a kvapkala z nich krv. Veľké ošípané sadili kríže, niekedy obete padali a diviaky sa na ne vrhli a trhali samice mäso. Ako tieto nešťastné stvorenia trpeli, niektorým stekali po lícach slzy zmiešané s potom a krvou. V očiach mu svietilo zúfalstvo. Zdalo sa, že prosia: sme nevinní, ušetri nás.
  Prečo sú títo nešťastníci trestaní?
  Démon z celej sily udrel bosého chlapca-pioniera rozpáleným páčidlom na pätách a spieval:
  - Rôzne veci. Jeden bol na hostiteľku drzý, druhý jej rozbil obľúbenú vázu, tretí odmietol sex, štvrtý ustúpil. To znamená, aby ste sa sem dostali, nie je potrebné byť veľkým hriešnikom, stačia malé prehrešky.
  - A ich trápenie sa nikdy neskončí? - zastonal Oleg Rybačenko.
  - A o tom musí rozhodnúť Všemohúci Boh a nemilosrdný Fuhrer. Ak Jeho Veličenstvo Adolf ako prvý vydá dekrét o milosti, potom môžu byť premiestnení na iné miesto, ktoré nie je také bolestivé.
  - Do neba!? - povedal s dôverou Oleg Rybačenko.
  Nečistý esesák sa valil:
  - Pre vás primátov nie je raj. Sú jednoducho miesta, kde vás nebudú biť a mučiť každú sekundu a kde môžete po smrti ďalej slúžiť svojim pánom.
  Oleg Rybachenko, trasúci sa hrôzou, sa spýtal:
  - A čo čaká ľudí, ktorých zločiny sú závažnejšie.
  Aj toto vám ukážeme.
  Čert ho vidličkou vrazil do oka, jablká praskli, tekutina sa vyliala a chlapca-spisovateľa otupno. Potom po niekoľkých sekundách opäť nadobudol schopnosť vidieť, no každé žmurknutie spôsobilo neznesiteľné svrbenie. Opäť leteli a v ústrety im vyleteli ešte nechutnejšie stvorenia.
  Oleg Rybachenko ich starostlivo preskúmal. Vzhľad je naozaj nič: nahá, holá a chrastatá lebka; oči horiace pekelným svetlom; krátke, ako odrezaný nos s čiernym ponorom uprostred. A možno najodpornejšie - absencia spodnej čeľuste, namiesto ktorej visí a pohybuje sa päť hrubých diabolských chápadiel v tvare hviezdy. Tak sa držal Olega Rybačenka, zaboril mu zuby do pier a dal svoj povestný bozk. Potom mu pazúry začali lámať kosti. Pioneer spisovateľ Oleg zalapal po dychu od akútnej bolesti v lakťoch, jeho kĺby boli rozdrvené.
  - Tak môže primát, pripijeme si na známosť.
  Keď monštrum odlepilo spisovateľa Rybačenka, natiahlo ruku k poháru a ten sa okamžite naplnil vínom. Štuchol ju do tváre priekopníčky.
  Nemohla som ani kričať. Ako keby sopka vybuchla v nozdrách, pionierskeho chlapca prebudil jeho plač.
  Mirabela, na ktorej doškriabaných nohách ležala hlava Olega Rybačenka, sa od chvenia len strhla a v spánku sa ďalej usmievala. Šťastné dievča, kým ju nacisti neuvrhli do pekla. To je to, k čomu ich pekelná technológia dospela - nemáte žiadnu moc nad svojimi myšlienkami!
  Ale napriek tomu realita: dusno a zároveň dosť chladno - sa ukázala byť tisíckrát lepšia ako démonický sen. V chlapcovi-pionierovi-spisovateľovi zimomriavky, akoby ich odvial vietor. Niekedy však chcel aj ochorieť, aby sa nad ním zľutovali, dali mu čokoládovú tyčinku. Ale ak nie ste chorí, potom je to také požehnanie! Chlapec sa nadýchol a prešiel si rukou po chudšej tvári, mokrej od sĺz, zvykal si na myšlienku, že o hrôze nacistického Háda sa mu iba snívalo. Nie je nič horšie ako otroctvo, pomyslel si Oleg a zachvel sa. Ukazuje sa, že existujú veci, v porovnaní s ktorými môže byť otroctvo horšie už len slovami... Aj keď, samozrejme, peklo asi nie je skutočné. Ale čo ak ho tam fašisti vrátia znova a s ešte väčšou intenzitou.
  Nehrdzavejú. Je potrebné prežiť za každú cenu, prekabátiť týchto krautov. Môže dokonca predstierať, že je zlomený, alebo sám seba požiadať, aby im slúžil. Samozrejme dočasne!
  Ale... to je úžasné. Takmer okamžite sa niečo v Olegovi Rybačenko vzbúrilo pri tejto myšlienke. Vzbúrili sa nie ako po minulé dni, s kŕčovitými triaškami zmiešanými so strachom, ale nezmieriteľne a zúrivo. Svoju nenávisť k esesákom, ktorí sa zmocnili jeho a ich prekliateho pána Fuhrera, neobliekol nielen slovami, ale aj myšlienkami. Nehľadal som vysvetlenia ani výhovorky. Ale pre seba som sa jasne rozhodol: bežať pri prvej skutočnej príležitosti. A tí vyšší dajú a bude aspoň najmenšia šanca, ostatným pomôže utiecť. Prečo?! Pretože je priekopník! Priekopník by mal pomáhať svojim súdruhom - členom Komsomolu! A to jednoducho preto, že on to tak chce, ale fašista to vôbec nechce! Eh!!! S nikým sa nerozprávať a bez vedomia podsvetia, do ktorého spadol, je ťažké utiecť... Oleg Rybachenko pokrčil slamu a búchal päsťou do vankúša. Nebude otrokom Hitlera a jeho svorky! Priekopník krajiny Sovietov: nechce poníženie a bolesť - to stačí a všetko do cieľa je tu !!!
  Niektoré dievčatá sa už prebúdzali ... Chúďatka boli vyčerpaní, takto praskali najmä mestské päty.
  Ale, bohužiaľ, musíte predstierať. Pokiaľ nosí masku pokory! Nechcem ísť do suterénu gestapa a dostať päsťou do tváre nie je veľké potešenie ...
  Svoju šancu si teda ešte nájde.
  Najodpornejší - títo vlkodlaci vlci. Spomenul som si na oči a teraz, pred rozkvetom, keď sú city zostrené, chlapec-priekopník-spisovateľ jasne pochopil: to nie sú vlci, ale inteligentnejšie stvorenia, produkt riadenej mutácie. Z vysídlenia génov - oveľa múdrejší ako ich zdegenerovaní esesáci. Otázkou je, či sú múdrejší ako sovietsky ľud?
  Už sa začína rozvidnievať a treba sa poponáhľať.
  Oleg Rybačenko sa prevalil na bok, postavil sa na všetky štyri a vkradol sa medzi spiacich k prasknutej stene. Bol zručne postavený, silný, aj keď s dierami a bez cementu - nemôžete ho triasť bez hluku. Dedina ešte spala, no pri bráne horel oheň a v jej blízkosti bolo vidieť tiene. Nikde nevidno motorky a obrnené autá... Miestni strážcovia, alebo čo?
  Dievčatá zanechávali bosé stopy.
  Oleg Rybachenko sa striasol - chytili ho za rameno, ustúpili a pripravovali sa na obranu. Ale v odrazoch cez medzeru sa mihali oči chladnej Aurory.
  Ohnivý diabol sa spýtal:
  - Kam ide ten holohlavý?
  - Naozaj chcem utiecť, - zašepkal Oleg Rybačenko potichu, ale otrávene. Chápeš ako ma sem dostali?!
  Cool Aurora s úsmevom poznamenala:
  - Zatiaľ čo nás títo vlkolaci pasú... Síce to nie sú vlkolaci, ale niečo... - Dievča bolo zmätené pri hľadaní vysvetlenia. Potom neisto dodal. - Je v nich niečo kozmické. sama neviem...
  Sám Oleg Rybachenko uzavrel:
  - Nebude vám dovolené odísť!
  Ryšavá dievčina pokrčila plecami.
  - Oni to len tak nedajú, ale šanca vždy príde! Dovtedy nazbierajte sily. Rod-Creator dá, naši prídu na Krym a zmetie nacistických zlých duchov.
  Ráno na Kryme bolo slnečné a chladné, no bezvetrie. Blato zo včerajšieho dažďa chytilo námrazu. No zima nechcela odísť bez boja. Jinovatka sa bohato iskrila, ako rozhádzané a visiace striebro, ale táto krása ho zneistila. Navyše, keď priniesli hnedý chlieb a veľký kotol s chutným, zjavne nie väzenským gulášom (nasledovaným jedným z veľmi škaredo vyzerajúcich esesákov s miskami), traja chlapci vo veku dvanásť rokov jasne vysvetlili dievčatám v stodola-kazemata, že vonku Studená. Pravda, oni sami, ako sa na deti pod nacistickou okupáciou patrí, sú bosí. Zdá sa dokonca, že existuje taký poriadok, aby si mladí ľudia menej často trhali topánky. Ale nesmú sa naplácať nikde z domu.
  . KAPITOLA #9
  Avšak nič, toto nie je skutočný mráz, ale mrazový mráz. Zima sa už skončila a jar je na Kryme búrlivá!
  Oleg Rybačenko si zrazu chcel umyť zuby. Strašne horko v ústach. Dokonca oveľa viac, než je - ruky sa natiahli, aby si poškriabali zuby.
  Pioneer pribehol k dverám, vyskočil a odlomil cencúľ. Zaradil to do svojho rodu, rozhrýzol a vypľul. Potom znova opláchnite a znova nechajte fontánu. Okamžite sa osviežil a v duši som nechal loach v apríli.
  V kotlíku bolo niečo tekuté, múčne a, zdá sa, s hubami. Musel som ho popíjať cez okraje misiek a, mimochodom, guláš sa ukázal ako vynikajúci. Naozaj s chuťou, a nielen s hladom. Palica zo zdegenerovanej gardy SS zívala so všetkými svojimi otvorenými, páchnucimi ústami a ospalo sa obzerala okolo seba. Ale teraz to otoč a na hlavu, pomyslel si zrazu Oleg Rybačenko a žuval ukrajinský chlieb.
  Ale kam potom pôjde? Budú kryť celú rotu a dokonca aj miestnu posádku. A bude to pre nich horšie ako ... V tej vízii - kde to nacisti spustili ako hadicu.
  Že je idiot, že sa takto odhaľuje... Nie seba, ale iné dievčatá a troch chalanov. Áno, a ja tiež - je stále užitočný pre krajinu.
  Oleg Rybačenko sa zamyslel. Vezmime si napríklad lietadlo - musí mať v dizajne dural? Je možné vyrobiť ho celý z dreva, ale dať mu tvrdosť titánu! Teoreticky má strom vo svojom vzorci a molekulách takú mocnosť, že môže skutočne prekonať titán v sile s menšou hmotnosťou.
  Lietadlám teda pridajú manévrovateľnosť a získajú schopnosť prežiť.
  Áno, a nepriestrelné vesty môžu vyrábať bojovníci super triedy a takéto tanky sa stanú ...
  Nezlomíš ich. Dokonca aj "kráľovský tiger", ktorého videl vo víziách, zlyhá. A naše tanky sa neboja špiny. A tak im škrupiny nevezmú.
  Oleg Rybačenko, ktorý požieral jedlo, sa podsúvavým hlasom opýtal svojej sestry v náručí:
  - Počuj, ak naviažeš piliny s činidlami na aqua regia, aký efekt to bude mať?
  Margarita okamžite odpovedala:
  - Dym... - Dievča bolo prekvapené. - Čo si skúšal?
  Oleg Rybačenko povedal šeptom:
  - Hľadal som spôsob, ako zvýšiť silu stromu. A verte mi, moje lietadlo ukázalo praktickú možnosť bez kovových častí!
  - Si skutočný Lomonosov Oleg ... - Sestra v náručí si priložila prst na pery a pobozkala chlapca na čelo.
  Kým jedli, pristúpili k nim ďalší dvaja esesáci. S nimi bol včerajší nemecký generál. Za ním stoja dvaja bojovníci, mladý muž a dievča, príjemného vzhľadu. Aj SS, ale z iného sektora. Všetci piati tu držali v rukách hrnčeky s niečím dymiacim. A ďalší mladý fašista priviedol svoju partnerku. Kasematou sa vznášala vôňa škorice, medu, melónov a jabĺk. Generál spýtavým tónom povedal:
  - Poďme dievčatá hneď obesiť alebo sa najprv zabaviť!
  Zajatci naokolo sa smiali a dokonca aj sprievod SS podporoval a sivovlasý generál sa smial tak jednoducho, otváral ústa ako buldog s prekvapivo silnými a dlhými tesákmi, celými a veľkými, ako tesák na koňoch.
  Možno je šialené, že sa na tom dievčatá smejú, ale ... Je to lepšie ako revať a ukazovať slzy nacistom.
  Oleg Rybačenko sa zamyslel: nechajú ich tu, alebo ich znova odvezú? No, v skutočnosti, aký je zmysel ich prechodov, ak hlavnou vecou sú experimenty bez jasného účelu. Prečo Nemci spaľujú palivo pri jazde na zariadení. A ak sa aspoň niekde doručia, tak sa možno dá vymyslieť niečo jednoduchšie. Naložte na nákladné autá alebo vlaky. Áno, a dopravné lietadlo, ak sú experimenty také dôležité, prečo ho ľutovať?
  Načo im je, ako vodia ovečky na reťazi. Alebo skúšajú svoju výdrž? Skutočne, žiadne z dievčat ešte nespadlo. Áno, pri prvom prechode spadli, ale nič sa nestalo. Tak prečo teraz kontrolovať?
  Alebo sa možno výdrž zlepší vplyvom bezprecedentných zariadení. Je tento efekt meraný? A tak jazdia naboso, po kľukatej ceste, zjavne sa nesnažia rýchlo dosiahnuť konkrétny cieľ?
  A to je logické - ak experimentujete, potom až do konca. A skontrolovať tie najmenšie nuansy. Nech sa hovorí - všetko prospeje.
  Možno sa tak ich vojaci pripravujú na sovietske zajatie a deportáciu na Sibír!
  Za všetkými týmito myšlienkami Oleg Rybačenko premeškal moment, keď ich začali spútavať a hrubo vytláčať. Opakovanie je matka bolesti! Zamrznuté blato s kúskami ľadu rezané holé, detské nôžky ako rozbité sklo.
  Margarita energicky povzbudila svojho brata v náručí:
  - Dobrá povzbudzujúca masáž, taký aplikátor s ihličkami, ktorý nám dala snehová kráľovná!
  Oleg Rybachenko tiež vtipkoval:
  - Strašná nie je bolesť a dokonca ani to, čo ju spôsobuje - najhoršia vec, ktorá zbavuje odvahu, je strach z bolesti!
  Ďalšia nová, či skôr stará tortúra - no, skóre urážok bude väčšie. Áno, a tiež víťazstvá.
  Koniec koncov, zvykne si vydržať, a ešte lepšie, ak existuje príležitosť pomstiť sa!
  A možno skúste spievať pre radosť. To je len prvý motív.
  Dedina už dlho bdie. Karavan odpílili len všadeprítomné deti. Napokon: už pri lese jeden z nich spustil čerstvý hnoj na tučnú hlavu kolóny a celá bosá svorka detí sa so smiechom rozbehla preč. A už za okrajom som natrafil na vysokého chlapca, ktorý vyzeral asi na štrnásť rokov. S čiernymi kučerami a ošúchaným oblečením, špinavými čižmami, s oštepom v ruke a dvoma chudými bielymi psami, ktoré sa okamžite postavili na stranu majiteľa, sa vyčerpané, ale krásne zajatkyne sotva objavili. Pravá ruka čiernookého chlapca bola obalená krvavou handrou, celkovo vyzeral nedbale a neopatrne. Je zrejmé, že cigáni alebo dokonca cigáni: krk, zápästia a uši boli zdobené točenou hrubou hrivnou, masívnymi rukávmi a náušnicou. Ďalej sa objavili štyria mladší cigánski chlapci - s námahou, no veselo ťahajúc na ťahačke obrovského kanca, pri pohľade na sprievod zamrzli na mieste.
  Pískali, ukazovali prstom. O polooblečených zajatcoch sa ozývali vulgárne vtipy. Navyše, úprimná trojposchodová rohož.
  Esesáci v reakcii zarevali a dokonca začali strieľať ako nekultúrne
  deti predvádzajú obscénne gestá. Zjavne ukázať podobné v Nemecku.
  Starší cigán niečo zakričal na pankáčov. Zrazu sa upokojili
  Buď ticho a ticho vstaň.
  Mirabela šeptom poznamenala:
  "Pravdepodobne syn baróna!" Hoci čo na tom záleží?
  Oleg Rybačenko logicky poznamenal:
  - Hitler nenávidí cigánov. Cigáni sú teda naši spojenci. Ale takýmto správaním dehonestujú rodinu Romulovcov!
  Okoloidúci Oleg Rybačenko sa stretol s pohľadom modrých prižmúrených očí cigánskeho vodcu. Bola v nich hrdosť - vrodená a nevedomá pýcha mladého dravca, ktorý ešte v živote nepoznal porážku. Bolo tam hlboké pohŕdanie, ale nie voči Olegovi a ani voči ostatným pripútaným zajatcom.
  Pionieri sa opýtali slobodného vodcu:
  - Poďme Fritzovi vydýchnuť! Zbijeme psov?
  Odpovedal krátko:
  - Rakva je už objednaná!
  A v mrazoch mimovoľne vystúpili, ako hovoria priekopníci, sme orly, nie slepé králiky.
  Oleg Rybachenko sa dokonca rozhodol spievať pre väčšiu živosť, aj keď je to stále počuteľné. Musíte sa pripraviť na víťazstvo;
  Búrky zúria a klaksóny dunia
  Svet je opäť vo vojne!
  Od októbra bolo naše oddelenie,
  Keď horda napadla vlasť!
  
  Kravata zviazaná - Fritz pri Moskve,
  Salvy zo zbraní posypané ohňom...
  Kopem zákopy s bosým dievčaťom,
  Chrániť prístup do srdca Ruska!
  
  Niekto je zabitý, no, ale Lenin žije,
  V každom úsmeve a v každom úškrnku!
  Hlas trúbky je mocný - čoskoro v kampani,
  Sme priekopníci so zanietenou odvahou!
  
  Tanky horia, Fritz kaput,
  Smelo bijeme - deti ľudu!
  Hrozná Kaťuša zmietne tú ohavnosť -
  Chválime Všemohúceho Pána - Rod!
  
  Narodili sme sa - vieme vyhrať
  Zbabelosť sa neodpúšťa!
  Zložil skúšku - jasne na päť,
  No Adolf stúpil na hrable!
  
  Ruský vojak je skutočný hrdina,
  Nepozná slovo - AWOL!
  Vedz, že si sa narodil s červeným snom,
  Dokážeme zapriahnuť otužilého vlka!
  
  Náš Stalingrad, náš Leningrad,
  Všade je svätá zem obrov!
  Mušle búšia ako zúrivé krupobitie,
  A priekopníci sú zjednotení s vlasťou!
  
  Verím, že môžeme letieť na Mars,
  Môžeme postaviť rakety na Venuši!
  Fašista ťa bodne do oka,
  Vo viere nie je nikto silnejší ako Rus!
  
  Zlomený, verte chrbtici Fritza,
  Vyhráme, aj teraz hladujeme!
  Besná zver bude rozdrvená,
  No víťazstvo príde v teplom máji!
  
  Neplač pre mamu, neron slzy,
  Ak zomriem, považujte ma za komunistu!
  Ľutovalo sa, ako pokazené lepidlo,
  Prospeje len fašistom!
  Chôdza po snehu je náročná, ale našťastie sa blato dostatočne rýchlo roztopilo.
  A potom všetko ako predtým. Rutinne horskými zadnými uličkami, vyhýbajúc sa ľudským osadám, s dupaním, takmer do kruhu.
  Nie, kráčali, ak sa pozriete na Slnko po nejakej špirále. Smerom na Sevastopoľ a to je isté.
  No zároveň sa stĺp stále klenul. Hučiace transportéry, hlučné lokátory. A opäť testy.
  Boli zahnaní späť do kazematy, len tentoraz do bývalého krviprelievania. Dokonca ani zápach hnoja nezmizol.
  Ale sena je veľa, bude mäkké na spánok. Odpútaný bez zbytočných ceremónií a nariadený čakať na večeru.
  A naozaj rešpektovali: objavilo sa päť miestnych žien, ktoré niesli veľkú plechovku naplnenú mliečnou polievkou.
  Margarita bola prekvapená a spýtala sa kapitána Natashy:
  - Existujú zázraky v sitku alebo bez sita. Ale naozaj, buď sú Nemci oveľa láskavejší, ako ich zobrazuje naša propaganda, alebo sme cenné vtáky!
  Červenovlasá Aurora dosť hrubo poznamenala:
  - Nelichotte si príliš! Morčatá sú vždy kŕmené vyváženou stravou.
  Oleg Rybachenko uviedol na nesprávne miesto:
  A ešte viac ošípaných! Takže váha pribrala rýchlejšie!
  Červenovlasý bojovník potvrdil:
  - Pravda hovorí ústami dieťaťa! Neradujte sa z veľkorysého spájkovania! Hlavne, že je vo väzení!
  Oleg Rybachenko logicky navrhol:
  - Radšej sa najedzme, a potom sa uvidí!
  Vermicelli v polievke husto plávali a dokonca sa zdalo, že bol pridaný aj med. A chlieb bol prinesený celkom čerstvý, voňavý. Akoby boli v letovisku. V stodole je teplo. A zvážte, že jar sa už vrátila a odsunula matku zimu.
  Oleg Rybačenko vypil misku a keď videl, že veľká plechovka ešte nie je prázdna, požiadal o ďalšiu.
  Potom jemu aj dievčatám prišiel sen ako vlna pri páde meteoritu - náhle a nevyhnutne.
  Zozadu vyskočil zombie terminátor. Dokonca mi je ľúto Dmitrija Baranova. Guľka ho zasiahla priamo do stredu hrude. Predtým odsúdený zombie si to ale nevšimne a vystrelí.
  - Moje telo je skoro mŕtve a prebytok olova v žiadnom prípade nezaťažuje. - Dmitrij sa usmial, ale tak strašidelne, ako mŕtvy muž.
  - Fu a hrôza! Pripomína mi Háda. - Všimol som si, zvolala Margarita.
  Červenovlasá Aurora si ľahla na horný schodík mosta a pod paľbou vzala nielen východ z vojenského oddelenia, ale aj významnú časť chodby. Odtiaľto je vhodné pozametať ohňom farebných chlapíkov vyskakujúcich z kabín. Zároveň sa z času na čas potrebuje pohnúť a zmeniť svoju polohu:
  - Neboj sa, sestra Margarita, už je tu menej ako sto nepriateľov. My to nejako zvládneme!
  - Ešte menej ako sedemdesiat, začínam "hlasité vymetanie"! - Medvedica-komsomolčanka odhalila ňufák.
  - Presuňte sa do strojovne, nepriateľ môže vyhodiť do vzduchu kotly a pokúsiť sa zaplaviť loď! - Teraz je ryšavá Aurora zjavne znepokojená. Ale, samozrejme, nestrieľala horšie, naopak, čistí to ako hrdzu šmirgľom. A krv z jej bozkov zániku - vane so sudmi!
  - Poď! Skrutkami! Margarita povedala frázu zo svojej obľúbenej karikatúry. Presnejšie povedané, karikatúra, ktorá vyzdvihla túto brutálne skreslenú nacistickú realitu. - Mŕtve telá!
  Komsomolka kráčala chodbou ako smršť ničenia. Tu sú priehradky, titánové dvere, oceľové priečky. Sú za ňou zombie. Neskrýva sa a tu prichádza rad. Puška M-18, kaliber 7,45. Zasiahne presne pred srdce. Zombie zločinec je zrazený, spadne, ale potom vyskočí. Hodí granát.
  - No ty a ten neoblomný macho. Margaret je prekvapená.
  Tu je komsomolské dievča, ktoré zrazilo dvere strojovne. Vypustil bumerangový disk a odrezal niekoľko ľudí. Zvyšok dokončila švihom dýky. Mrtvola stíhačky s japonskými črtami sa prepadla do hustej pary. Okamžite mal obarenú papuľu a od šoku stratil vedomie a možno aj vypadol.
  - Upratovanie ide dobre! - Hlásené Margarite.
  -Ani ja sa nemýlim! - Odpovede, potešila sa Aurora. Zhora sa ozve dlhý výstrel z guľometu, potom ďalšie dva. Komsomolčanka strieľa a núti protivníka držať hubu.
  - Preraziť zo všetkých strán. Je to ako keby ste boli v hre Annihilation. - zafúkal ohnivý diabol.
  - Aj ja sa sťahujem. Vidno niekoľko mŕtvol. Hlavní odporcovia sa však už upokojili. informovala Margaret.
  Fragment granátu, zranený Dmitrij. Prerazilo to a vyletelo cez chrbát. Väzeň Baranov si len pritlačil prst na pery:
  - Nekrič, nebolí ma to.
  -Nepredbiehaj tetu v tej horúčave!- povedala a zaškriabala si pravé oko Margarita.
  - Počúvam! - Ale zombie konal presne naopak.
  Margarita prešla chodbou, ďalšia explózia výbuchov, niečí pretiahnutý výkrik, ako keby sa vyťahovali klince, explodoval ťažký granát.
  Bosá Aurora, ktorá zabila utečencov, sa predierala do kabíny, jedna, druhá, tretia. Iba vo štvrtom ju chceli opiecť ohňom, ale komsomolka ich predbehla a prinútila nepriateľov, aby sa navždy upokojili.
  - Je ich čoraz menej, no niektorí sa schovali v cele pri sklade. Aurora kričí. - Hádzanie granátov je nebezpečné, koniec.
  - Napodobňujte hlas kapitána tohto zapáchajúceho koryta. - poradila Mirabela Korshunova. Otvoria vám ho, potom ho opatrne odrežú s prasknutím. Žihadlá sa nesmú potopiť. Teraz som za motorom a používam bumerang. Úlomok granátu zranil tvrdého Dima. Prerazilo to a vyletelo cez chrbát. Väzeň Baranov si len pritlačil prst na pery:
  ng, stiahol som ešte tri.
  Šikovná Aurora skríkla so skutočným znepokojením:
  - Výborne, čoskoro sa objavia vrtuľníky a bude to pre nás horšie.
  Reč v reakcii:
  - Akoby si to nevedel!
  & Flame Devil Terminator súhlasili:
  - Viem, nádej zahreje dušu!
  Svetelné a zvukové granáty ME-198 leteli smerom k Aurore. V ústrety im pribehlo komsomolské dievča, ktoré ich odpudzovalo telom. Pole šiestich kameňov fungovalo ako guma a privádzalo späť granáty. Mŕtvoly opäť vyletujú, už ma to aj nebaví počítať.
  Komsomolka vybehla za roh, ľahla si, vystrelila dávku a pokosila tých, ktorí sa pokúsili vojsť zozadu. Objavil sa typ vo zvieracom obleku, ale šialená Aurora naňho čakala a raz vzlietla s tým istým granátometom, ktorý spadol z yankeeského vojaka. Výstrel je pomerne silný a v najzraniteľnejšej časti - priezor. Podlaha hlavy bola odstrelená a obrovská kovová hmota sa zrútila s zvonením na brnení.
  - Musíte jesť! - zavtipkovala chrt Aurora.
  Teraz sa komsomolské dievča priblížilo k skladu a napodobňujúc hlas veliteľa povedalo:
  - Zranil som sa! Mudžahedíni idú po mne! Vpustite tento poriadok.
  No kto sa opováži neposlúchnuť. Komsomolka vyskočila k stropu, zaistila sa a streľbou z vrchu dverí zlikvidovala devätnásť vystrašených bojovníkov, ktorí im udreli hlavy.
  - Prvá fáza čistenia najnebezpečnejšieho miesta je za nami. - oznámila komsomolka.
  Vedľa Margarity došlo k výbuchu a ona skočila do otvoru. Tu v podpalubí to páchne zúfalo horiacim kovom a prenikavo ťahá výbušniny. Niekto iný sa pokúša "roztrhnúť" a prepadne cez neho. Dvaja chlapci, očividne zaslepení, zdvihnú ruky a kričia po anglicky:
  - Nestrieľajte! Vzdajme sa! Ušetri nás v mene Ženevského dohovoru.
  Najláskavejšia Margarita Korshunova nemohla zabiť neozbrojených, a preto ich jednoducho vypla obvyklým stlačením prstov. Hlas medvedieho bojovníka znel ľútosť:
  Stále sme takí mladí chlapci. Prečo potrebujete túto armádu NATO? Ak, nedajbože, zariadite provokáciu, rozdrvíme vás ako mačiatka. Povedzme oranžová Aurora, sme takmer hotoví so zametaním.
  - Nepriateľ sa môže schovať. Skúste sa započúvať a chytiť znepokojivý dych a naša vôňa je vynikajúca! - ryšavý fúrik schválne nahlas odfrkol.
  - Áno, cítil som ten smrad. Mŕtvoly sa čoskoro začnú rozkladať, potom proti nám budú hrať schopnosti! - Mirabela predstierala, ale hlasno plakala.
  Komsomolky sa prešmykli popri kabínkach. Aurora bežala obzvlášť rýchlo. Tu je vôňa adrenalínu, tu sú traja čerství bojovníci. Pripravené, zmrazené v zálohe.
  - To nie je vážne.- Ako odpoveď zaznel výstrel z RPG. Škrupina preletela, no prerazila časť pancierovej dosky. Napriek tomu je táto sila určená na streľbu proti T-7. Komsomolka takmer naslepo hodila disk-bumerang, niekoho odrezala, bolo počuť krik. Vtrhla dovnútra niekoľkými ranami a zabila tých statočných. Ostatní kričali:
  - Aj my sa vzdávame!
  Aurora od hnevu udrela bosou nohou až tak, že vrhla tri naraz.
  - Zmrzačiť dobro ľudu! - zavrčal komsomolský terminátor.
  Na nohách zostal iba jeden mladý trestanec.
  Margaret a v nákladnom priestore sa tiež stretla s odporom. Cestou zostrelila vojaka, evidentne zelený baret. Kričali: "Z ruky do ruky!"
  Margarita s revom odpovedala:
  - Veľa štastia! - Vykonával techniku "dvojitý pazúr". V dôsledku toho sa zlomil krk zeleného baretu.
  Schmatol som granáty, bolo to tu o niečo bezpečnejšie, tucet vojakov sa zrejme snažil zaviesť do praxe pravidlo skautov: prežitie za každú cenu. Margarite sa však táto hra svojim spôsobom páčila:
  - No, dobre, ak na tom trváš. Poďme na bejzbal, váš obľúbený Američan, rola nadhadzovača.
  - Ak chceš, môžem ich vidieť hrať! Ryšavá Aurora sa zachichotala.
  - Nevadí! Blond vrah sa zachichotal ešte hlasnejšie.
  - Išiel som po chodbe, stále sú tam nevyčistené chatky. - Komsomolka sa už hýbala, bolo počuť krátke záblesky, boli posledné. Nebojácna Aurora sa ani neskrývala a hrdo naťahovala hruď.
  - Som ako robot terminátor. - Len vo mne nezostanú ani preliačiny.
  Komsomolka ticho kráčala po schodoch. Zapnutý infračervený reflektor. Skontroloval som kabíny. Zdá sa, že sú stále v pohybe. Svižná Aurora prekračovala mŕtvoly a skákala ako laň alebo ninja. Nechcela plytvať muníciou a len vletela do kabínky. Kráčala s dýkou a nepriatelia stíchli. Potom na ďalšiu, podobnú taktiku.
  Margarita tiež nestráca čas hádzaním granátov v zakrivenom oblúku. Jeden výbuch potom druhý. Vojak zbitý črepinami vybehol z chodby a narazil na bumerangový disk.
  - A tento tam tiež! Margaret bola prekvapená. - Ako všetci milujete pikantné.
  Pred ňou sa mihali stále neodradení zombíci. Spustil paľbu z izraelského guľometu, zrejme zozbieraného medzi trofejami, s impozantným názvom "Armagedon". A zrejme niekoho položil, guľky sa odrazili od strán a vyrazili nové krvavé škvrny.
  Margarita zachytila pach mŕtvoly od zombie, očividne umierala silnejšia. Tu opäť výstrel a opäť sa sypú úlomky kostí ghúla.
  Margarita bežala po chodbe a strieľala zo zajatého M-18. Škoda, že musíte znova načítať. Ale môžete použiť zajaté granáty. Neľutujte svojich vlastných. Dievča ich zvláštnym spôsobom hádže, pričom prstami naberá obnažené, dievčenské nohy.
  "Citróny" lietajú, krútia črevá. Mŕtvoly sú viditeľné a všetko je ticho. Nemali by zostať žiadne nažive.
  Zdá sa, že sa upokojili. - hovorí komsomolka.
  Agile Aurora potvrdzuje:
  - Som na ceste. - Prieskumník terminátora sa vysporiadal s ďalšou skupinou. Teraz zostávajú detaily. Ako líška, ktorá loví zajaca, uteká k posledným dverám naľavo. Dokonca spievala:
  - V mojich zreničkách vládne nočná mora, rozdrví ťa oceľová rana! Vystrelím Rambove vajcia a pomeliem kosti! ohromím všetkých!
  Odtiaľ vyletí granát do chodby. Divoká Aurora ju zrazí, keď ide. Výbuch, úlomky lietajú. Ďalší narazil do steny, odrazil sa a letel späť ovládaný rukou.
  Zahrmelo v otvore. Ozývajú sa výkriky. Komsomolka nazrela do kabíny. Dôstojník sa snaží pozbierať svoje vnútornosti. Strašný obraz.
  Áno, potrestali ste sa. - Dashing Aurora skončila s pocitom milosrdenstva. - Vo všeobecnosti podľa mňa nie sú granáty esteticky príjemné. Je to však lepšie ako obyčajná päsť. Posledná chata je vyprataná! Ako sa máš, Margarita?
  - Ťahanie väzňa! - Povedala komsomolka. - Zdá sa, že je po všetkom.
  Aurora jej cez vysielačku poslala volací znak:
  - Počúvaj ma Don Quijote. Práve sme dokončili operáciu, všetko je vyčistené, môžeme vykonať pristátie tímu.
  - Miniatúrna ponorka je na ceste. Ale nezabudnite sa vysporiadať s vrtuľníkmi Blink. - Znie to ako kovový, tupý rezací hlas.
  - Samozrejme, už ich čakáme. - Skončil som s ryšavou beštiou.
  Traja "Sachkovci" skutočne prišli už boli na prístupe. Margarita a Aurora chytili RPG - "superkobru", analóg RPG dvadsaťdeväť a šesť. Boli pripravené tri granátomety. Je dôležité, aby sa nepriateľ priblížil a spomalil rýchlosť. V prvom rade sa "Sieť" snaží ísť nižšie, aby preskúmala paluby a banditov, ktorí sa odvážili zaútočiť na najlepšiu armádu na svete. Vylepšená verzia Siete má silné zbrane, nie zlé brnenie a tri vrtule. Nie každý protilietadlový komplex to unesie, vidíte, ako spätne odpaľujú tepelné strely. Čo je zlé na gramofóne RPG? To, čo nie je samoriadené. Preto je ťažšie sa z toho dostať. Napriek tomu dievčatá mieria, berú do úvahy náskok.
  Margarita sa znova modli. Koniec koncov, dobrí chlapci sú vo vrtuľníku. Pokožka už cíti miešanie čepelí. Dotyk vetra je príjemný a rušivý.
  - Ach, opäť ničím umelecké dielo! Jedna vojenská útecha!
  Veselá Aurora sa usmiala:
  - Zo všetkých umeleckých diel sú to vojenské majstrovské diela, ktoré sú najpevnejšie utkvené v pamäti ľudí a spôsobujú najviac sĺz!
  - Správny! Obraz napísaný krvou: jasnejší ako olej a bledne oveľa pomalšie! - Margarita, smutná z nútenej krutosti, súhlasila. Takže všetko sa berie do úvahy, môžete strieľať!
  - Nech sa stane texaská spravodlivosť! - Ako vždy, Aurora nestratila zmysel pre humor.
  Škrupiny roztrhali brucho áut. Gramofóny sa rozbili na malé úlomky. Ohnivý diabol vystrelil z oboch rúk naraz, a preto boli všetky tri autá kryté.
  Úlomky nezasiahli dievčatá, ktoré preleteli okolo.
  V diaľke sa objavila Kara-132. Lietadlá zakúpené z Argentíny lietali vo vysokej nadmorskej výške. Strieľali na nevidomých, v ich šialenom lete.
  - Toto je ďalší potrat. Margaret si to všimla. - Zmršťovanie mysle.
  Červenovlasý člen Komsomolu súhlasil:
  - Myslím že áno! Odstrániť ich z RPG bude ťažké.
  - Aj tak to skúsim! - Margarita, ktorá teraz zabudla na láskavosť, sa rozzúrila. - Ale z iného zúrivejšieho a ďalekonosného granátometu vytvoreného proti tankom rýchlej reakcie. - Blond blond komsomolčanka ukázala pôsobivú zbraň.
  - Alebo možno vyskúšať vylepšené vlastnosti "žihadiel"? - ponúkla, vycenila zuby z perál Aurora.
  - Škoda utrácať za také haraburdy! odsekla Margaret.
  - Napriek tomu bude vylepšená ukážka. Nechajte našich chlapov pozrieť sa súčasne. - Medveď-terminátor hodil dýku s vytesanými prstami na nohe, hrot prebodnutý priamo do oka černocha, ktorý sa snažil vykuknúť spoza potrubia.
  - Potom už len jeden Stinger a vystačím si s granátometom. - odpovedal jasný priateľ.
  - Dobre, poďme na to. Aurora sa ponáhľala do skladu. Prešiel okolo nich zohavený bývalý penalista Dmitrij Baranov, či živá mŕtvola, akoby sa naschvál vystavil guľkám. Pravdepodobne s pomocou najnovšieho počítačového vybavenia boli zombíci schopní vidieť aj napriek vzdialenosti. Zasiahli veľkokalibrové guľomety, väčšina striel pršala okolo. Ale je tam osem strelcov a vybuchne mnoho tisíc striel. Udreli zombie, spadol! Úplne porazený vojak zašepkal:
  Splnil som svoju povinnosť!
  - Vyzerá to tak! Kde je burácajúca Aurora, nebyť "brnenia", ktoré by ma už dávno zasiahli. Margarita sa obzrela späť.
  - Som tu! - Komsomolka vyniesla Čmeliaka a granátomet Stinger. - Teraz mier.
  Margarita opäť splynula so svojou zbraňou, videla každý pohyb nepriateľa, jemne stlačila štart. Projektil letí! Ale "žihadlo" zafungovalo a do cieľa sa rútil oveľa skôr. Americká zbraň explodovala tak, že aj neďaleký vrtuľník bol odmrštený späť. V dôsledku tejto nepredvídanej okolnosti Margarita zmeškala:
  - Hrozné! Toto sa mi stalo prvýkrát!
  - Zmenil trajektóriu, nehnevaj sa, komsomolka ! - zašepkal umierajúci Dmitrij Baranov.
  - Možno! Moja intuícia ma však sklamala. - Margarita bola teraz pripravená plakať.
  - Skúste to znova. povzbudila ju Aurora.
  Ale Kara-132 zjavne utrpela poškodenie od úlomkov zostreleného kolegu, išla na stranu a začala klesať. Margarita, zmätená úzkosťou, povedala:
  "Možno to zatiaľ stačí!"
  Ryšavá sučka s dobrými skutkami zavrčala:
  - Dobre, je čas vyložiť Stingery. Cesta je jasná.
  Takmer súčasne s jej slovami sa vynorila ponorka. Malí, no poriadne objemní štyria bojovníci v elektronických oblekoch vyskočili ako katapult. Margarita na nich pozrela: sú oblečení v pancierových oblekoch, ale nevyzerajú tak nemotorne ako predchádzajúce modely.
  - Naložíme "žihadla"? - spýtala sa pravnučka Lomonosova a Stenky Razinových.
  - Sklad je otvorený! - odpovedala ryšavá Aurora. - Dajme ti to!
  . KAPITOLA #10
  Veliteľ výsadkárov, plukovník, chladne vyhlásil:
  - Dobre, nabite to rýchlo a skúsme si poradiť s touto záludnou zbraňou.
  Po palube kráčalo komsomolské dievča, okolo ležala nemecká puška G-5. Neďaleko je ďalší s granátometom. Ako je pre Nemecko typické, je dosť kvalitný, možno ešte lepší ako M-18, v každom prípade spoľahlivejší. Posledný moderný model MG-8, tiež nemecký, skončil, ale výskumníkov nezaujímal.
  Stingery boli uložené v podlhovastých nádobách, starostlivo uložené, vystužené a vystlané sieťami absorbujúcimi nárazy pomocou hydrolyzovaného vankúša. Boli rozobraté a poskladané. Komsomolské dievčatá aktívne pomáhali svojim obrneným chlapcom. Jedným z nálezov bolo nečakané RPG-49, najnovší model.
  - Je zvláštne, že sme ich takto nevyviezli. - Všimol si plukovníka, ktorý mal na starosti operáciu. Potom sa obrátil k dievčatám a nadšene odpovedal:
  - Takéto ženy ako ty nestretneš v žiadnom akčnom filme. Stovky mŕtvol a zajatie veľkej lode. Myslím, že čoskoro bude natočený film na vašu tému. - A výkrik hromu. - Zavolajú Margaritu a Aurora skryjú zónu!
  Vskutku, čo tu nie je;
  Nechýbali ani vylepšené modely OG a PG, modely s výkonnejšími výbušninami. PG používala najmä štyri typy kyseliny a elektrickú indukciu, čo umožnilo spustiť výbušnú vlnu, ktorá prerazila viacvrstvové aktívne pancierovanie v užšom smere spolu s antikumulatívnou clonou (A kde Margarita čítala takúto fikciu? ). Trochu drahšie, ale efektívne.
  - "Pershing" je už zastaraný. - Všimol som si dcéru Lomonosova a Korshunova, ktorá prebudila falošnú spomienku. - V prevádzke sa objavili pokročilejšie tanky Powell, majú len dvoch členov posádky a sú umiestnené v ľahu. Veľmi podobný nášmu sovietskemu IS-10, len pancier je o niečo hrubší. To bolo dobré zachytiť.
  - Nie všetko sa dá chytiť v zóne. Zoberieme nejaké pre Antarktídu. - žartovala a žiarila slnečnými lúčmi s Aurorinými zubami. Mrazu sa nebojíme.
  - Viem to! Margarita zažiarila perleťovými zubami ešte jasnejšie.
  Počas rozhovoru sa "Stingers" vyložil. Bolo ich presne stopäť. Piati mali doraziť do Ruska a zvyšok po spracovaní odovzdali teroristom.
  Komsomolky sa opýtali plukovníka:
  - Kde sú kamene?
  Skúsený bojovník špeciálnych síl primerane vysvetlil krásam:
  - Faktom je, že ak sa dostanú do sovietskeho Ruska, rýchlo prídu o svoje majetky a nie je známe, kedy budú obnovené.
  - Určite! - Potvrdené komsomolskými medvedicami.
  Plukovník Jurij (tu si Margarita spomenula, že mal vtipné priezvisko Petukhov!), Navrhol možnosť Solonovy:
  "Tak nech ostanú chvíľu u teba. Len tureckému sultánovi dajte nie sedem, ale šesť. Napriek tomu nebude môcť používať zosilňovače brnenia a žihadlá a úroveň dôvery teroristov vo vás sa zvýši.
  Ohnivý diabol, samozrejme, súhlasil s týmto návrhom:
  - Nepochybne. A aký kameň nechať?
  Plukovník nakrčil vysoké čelo, vrásky sa v mesačnom svetle prikrádali ako vlnky mora a potom sa vyhladili. Rozhodol sa však:
  - Ten, ktorý pohlcuje žiarenie, možno ho budete potrebovať. A zvyšných šesť sa nám vráti po skončení tureckého sultána. Plukovník si prešiel hranou ruky po krku.
  Teraz Margarita vzbudila záujem:
  - Ako dlho bude trvať prerobenie Stingerov?
  Plukovník sebavedomo vyhlásil a pretrel si špičatý povrch topánok o žltooranžovú trávu v zóne.
  - Nie až tak, budeme to robiť so špeciálnymi robotmi-konštruktérmi. A mávol päsťou. Urobíme to za hodinu alebo hodinu a pol! Dáme vám vedieť.
  Aurora vyskočila, zachichotala sa a odhalila zuby:
  - Dobre, ale čo naša úloha?
  Veliteľ SWAT zakričal:
  - Choďte do mesta a zabite všetkých, ktorí vám stoja v ceste! Tým pádom oslabíte proamerickú skupinu "Constancy" a vytvoríte viac hluku. Áno, turecký sultán vám bude vďačný.
  - Je to logické? - Obaja komsomolci o nápadoch jednoznačne pochybovali.
  Plukovník špeciálnych síl sa tvrdo zasmial.
  - Počítali sme logicky! Takže ruský Rambo v sukniach na lov.
  - Zatiaľ dúfam, že odvrátime pozornosť nepriateľov od vás. Aurorine oči sa rozžiarili nezdravým leskom.
  - Potrebujete muníciu? - spýtal sa bojový plukovník.
  Obidve škriatky súhlasne prikývli.
  - Nebude to bolieť, hoci sme minuli viac ako tisícku za dvoch.
  Plukovník v štýle duchovenstva prehovoril drsným tónom.
  - Ruka darcu nezlyhá! Nebojte sa, rozpočet URSH sa výrazne zvýšil.
  - Ale to znamená, že armáda alebo dôchodcovia, pracovníci v sociálnej sfére nedostanú ďalšie peniaze! Margarita skrútila tvár.
  Samotný plukovník sa stal nepríjemným a zmätene oznámil:
  - Kým sa ropa neminie, tak nám to nehrozí. Je veľmi dobré, že ste odbili kamienok od Američanov. Ktovie, podarilo sa im zohnať lacnú ropu, čo negatívne ovplyvnilo naše príjmy. Tu sme zvládli také obrovské výboje a platformy, že čerpajú palivo priamo zo zeme. - Plukovník blikal hviezdami na ramenných popruhoch.
  - Nie je možné nazvať rozvinutú krajinu, v ktorej väčšinu príjmov rozpočtu tvorí ropa a plyn. - Margarita Korushnova si všimla prísnym tónom. - Je potrebné podporovať vedu v civilnej sfére, inak ide všetko do militarizmu.
  Toto budete robiť vy dievčatá. Už nám rastú noví supermani. Ktoré sa môžu kombinovať s vláknom alebo dokonca tekutými kovmi. Plukovník sa zaškeril, akoby ho bolel zub. Vytiahol žuvačku a strčil si ju do úst. Pohľad sa stal strašidelným.
  - A potom ako v "Pokušení Boha" alebo inom názve "Silnejší než všemohúci Boh"! multi-teohyperplazma sa stáva ako Stvoriteľ! Margaret si to všimla.
  Veliteľ zmätene zavrel oči.
  - Nečítal som taký román, ale čo je teohyperplazma?
  Obe dievčatá vyhŕkli naraz:
  - Energia budúcnosti! To, čo bolo elektrinou Julesa Verna, sa stalo zásadne novým typom hmoty.
  Na rozhovory však nemáme veľa času. - povedala komsomolka a vyložila "žihadla" do člna.
  - Treba si prečítať "Pokušenie Boha". - povedal plukovník a mimovoľne sa zachvel.
  - Veľmi užitočné pre bojovú stratégiu. Aurora si to všimla. - Vo všeobecnosti bola naša tretia svetová vojna proti USA a Anglicku vedená tak nekompetentne, že to zjavne zaváňa zradou.
  - Priznaj, že to tak bolo! Naši generáli nie sú takí hlúpi, aby nepoznali ani elementárne základy stratégie a taktiky. poznamenal plukovník.
  Prečo nikoho nezatkli? Tvrdá Aurora energicky potriasla päsťou.
  Plukovník zmätene zamrmlal:
  - Nebola politická objednávka, navyše nechceli vytvoriť precedens, veľmi vplyvní ľudia mohli trpieť.
  - Slušný človek kladie spravodlivosť - nad rodinné a priateľské vzťahy! Zákon pre nepriateľov a priateľov by mal byť rovnaký ako pre manžela pre manželku! Prítomnosť rôznych zákonov mení spravodlivosť na prostitútku! - vyhlásila Margarita ráznym tónom.
  Plukovník bol skutočne prekvapený:
  - Páni, vidím nemeckú Ekaterinu. Chceš spravodlivosť!
  - Chcem pravdu, poriadok a samozrejme slobodu! - Povedala a zvolala Margarita.
  - Aká párty? Plukovník bol prekvapený.
  - Zo súčasných žiadnych! - Rozžiarila sa mladá pravnučka Michaila Lomonosova a Stenky Razinovej. Osedlala svojho koňa. - Malo by sa stať novým hnutím, ktorému dominuje intelektuálna mládež. A v prvom rade treba bojovať proti surovinovej orientácii ekonomiky. Je zvykom nadávať Hitlerovi, ale pod ním urobil priemysel, najmä strojárstvo, obrovský skok od nuly. Podarilo sa mu modernizovať krajinu bez akýchkoľvek petrodolárov. Žiaľ, za čias Shtakhu sa uzatvorila stávka na vývoz surovín a dovoz spotrebného tovaru, potravín. A táto politika, žiaľ, trvá dodnes. Urobil by som z vedcov najbohatších ľudí v krajine. Profesori oligarchovia by boli pravidlom, nie výnimkou. Okrem toho by vysokoškolské vzdelanie malo byť nielen bezplatné, ale aj povinné a riaditeľ podniku musí mať dizertačnú prácu a musí byť odovzdaná do počítača, ktorý sa nedá podplatiť. Vo všeobecnosti výrazne pozdvihneme intelektuálnu úroveň mladých ľudí, aby nedominovala zásada: kupuj a predaj!
  - Áno, mnohí aj s vyšším vzdelaním hľadajú ľahký chlieb, sektor obchodu je zjavne preťažený. - Plukovník s povzdychom súhlasil a dodal ešte smutnejšie. - Vedecký odbor nemá veľkú úctu.
  Zbrane boli rýchlo nabité. Komsomolské dievčatá pracovali a hovorili súčasne:
  - Myslím si, že potrebujeme prísnejšie obmedzenia pre trhové ekonomiky a. - vstúpila do rozhovoru šikovná Aurora. - Čo by nebolo také superbohaté. A potom jeden ruský oligarcha so židovskými koreňmi má majetok, že hneď dvesto najbohatších ľudí v Číne.
  Plukovník už strácal nervy, no zároveň prejavil vzácnu zdržanlivosť:
  - Je to tak a ani väčšina miliardárov nie je slovanskej národnosti. Premýšľame o tom a snažíme sa ich priškrtiť.
  - Slabé štipnutie! Áno, tu je potrebné dôkladné odburinenie. namietala Margaret. - No, všetky "Stingers-crackers" vyložené, je čas poraziť nepriateľa.
  Na brehu už o útoku vedeli a Yankeeovia zbierali sily. Smrť vrtuľníkov ukázala nepriateľovi, sú veľmi silné a Američania nie sú taký národ, aby sa strhávali bezhlavo do pekla. Boli pripravení zasiahnuť určite. Okrem toho skupina "stálosť" ťahala svoje jednotky.
  V tejto situácii musíte zaútočiť na seba. Potom bude výhoda. Len tak zamieriť alebo urobiť obchádzkový manéver. Margarita Korshunova navrhla:
  - Poďme rovno do prístavu a tam ich všetkých pobijeme!
  - Nie je to zlý nápad, ale môžete okamžite spadnúť pod paľbu dýky. Ponúkam jemnejšiu verziu. Rýchla obchádzka, vstup zo strany lesa. - Aurora urobila kruh holými prstami na nohách a potom reprodukovala pentagram.
  - Oplatí sa strácať čas!? - V hlase vedca Margarity znel skepticizmus.
  - Zimná noc je dosť dlhá. namietala Aurora. "Okrem toho, nepriateľ nesmie vedieť, že sme len dvaja. Je potrebné vytvoriť ilúziu, že útok prichádza aj zo strany zeme, akoby proti nim boli veľké sily.
  - Tentoraz s tebou súhlasím, poďme! - Margarita urýchlene uviedla plaváreň do bojovej pohotovosti.
  Komsomolky sa pohybovali vysokou rýchlosťou v nafukovacom člne. Stále neviditeľní vojaci, pre virtuálny dohľad a radar.
  Prerezali vzduch, obišli niekoľko lodí a míňajúc budovy sa ocitli vo voľnejších vodách. Cestou ich stretli zmutované žraloky, no na rozdiel od Anakondy komsomolky necítili krv. Preto sa nepokúšali zaútočiť. Aurora navyše vypustila diskový bumerang holými prstami na nohách:
  - Nech im dá nový cieľ.
  Pri zranení žraloka vyrazil z jej tela fontánu krvi. Zviera sebou trhlo a jej spoločníci sa okamžite vrhli svojimi vysúvacími čeľusťami a tesákmi mamutov. Vyzeralo to strašidelne, tie monštruózne beštie nabodli svojho priateľa na kôl, ona v reakcii zasiahla kel a zasiahla. Po povrchu sa šíri zelenkastá, mastná krv. Do bitky vstúpili predátori a počet zmrzačených rástol a oni ich zase dokončili iní.
  - Wow, Margaret ! Ale je ľahké sa s nimi vysporiadať. Vzal, jedného zranil a ostatní sa zmrzačia. - Aurora hlasno špliechala a dupala bosými nohami.
  - Vidíte, že diablova morálka hrá úlohu. Netreba kázať nenávisť k blížnemu a túžbu dobiť slabých. Snehulienka Terminátor žmurkla.
  Nebojovali sme so slabými. - povedala veľmi hrdo Aurora, trblietajúca sa smaragdovými očami. - Proti nám dvom ich bolo štyristoosemdesiat a čaká nás bitka s minimálne dvoma tisíckami, z ktorých tristopäťdesiat sú vybrané špeciálne jednotky, ktoré prešli cez Irak, Afganistan, Somálsko. A bez skúseností nie sú ani ďalší borci.
  - Silný súper, zmierňuje telo a vôľu, robí ťa silnejším - slabý kazí dušu a oslabuje telo, robí ťa slabším! Takže ťažká cesta dáva oveľa ľahšie víťazstvo! - Povedala múdra Margarita.
  Obchádzajúc prístav komsomolského dievčaťa sme šli ku kanálu. Nebolo to ďaleko od prístavu, dokonca počuť hukot lodí. V kanáli boli skautskí bojovníci. Bolo to dosť dlhé a zvláštne sa zvíjalo. Po ceste komsomolky takmer narazili na anomáliu. Zakrivil vzduch ako priehľadná pružina. Priletel k nej hmyz a rozžiaril sa jasným kaviárom. Napriek tomu prilákala okrídlené tvory.
  - Je to niečo ako ničiteľ múch. - Aurora upriamila pozornosť a blysla sa holými opätkami.
  - Možno nejaký druh žiarenia priťahuje hmyz. Kožou cítim ultrazvukové vibrácie vzduchu. - Margarita sa dokonca zbabelo prikrčila.
  - Nový problém pre nás! Vo všeobecnosti môže táto zvláštna povaha zóny viesť k infarktu. - znela irónia v hlase ohnivej Aurory.
  - Ty a ja máme dve srdcia, takže hneď nezomrieme! - Margarita sa rozveselila - Je dobré, keď nie si celkom človek.
  Ohnivý diabol na to zakričal:
  - Súhlasím! A potom by stála pri sporáku a dokonca tehotná!
  Napriek tomu museli dievčatá zastaviť, odraziť sa od zádrhelov, niekoľkokrát sa pohnúť nabok, kopať dozadu.
  Za jednou anomáliou sa hneď objavila ďalšia, tentoraz oválna prerušovaná. To všetko sťažovalo pohyb. Napriek tomu prešli, pred nimi sa črtal potok.
  Ťažko sa na ňu lezie, je tam protismerná premávka, ale žiadne anomálie. Na tráve pokrytej námrazou zostávajú bosé stopy.
  Komsomolky sa pred odchodom zastavili. Je vidieť, ako pribehlo niekoľko hláv "kapusty". Zmutované rastliny nevideli takmer nerozoznateľné dievčatá, pár z nich narazilo na čižmy (Medvedí bojovníci si práve obuli topánky, aby zakryli zápach), no zrejme v presvedčení, že sú nejedlé, zaostali.
  - Musíme plávať kúsok dopredu! - Povedala a vyhodila zo seba beštiálny úsmev Aurora. - Skryjeme tam čln.
  - Nosiť ho so sebou nie je praktické! - Margarita Korshunova súhlasila.
  Urobiť tichý prúdový motor nie je pre dizajnérov ľahká úloha, ale sépia používa rovnaký princíp a je prvotriednym lovcom.
  Nájsť skrýšu, aby sa jej náhodný frajer nechytil, nie je také jednoduché. Sem sa najlepšie hodí brloh nebezpečnej šelmy. Napríklad bobor potkan. Zviera je nebezpečné, je ťažké ho zabiť a má veľkosť diviaka. Nie vlnené šupiny, normálnej frajerke sa jej brloh neprilepí. Najmä v noci. Dievčatá teda uvažovali a schovali nafukovací čln na spôsob vrecka. Kde nad vodou zhora visia kríky. Práve tam dievčatá nechali svoj poklad zamaskovaný konárikmi kríkov.
  - Dobre skryté? - spýtala sa Margarita a cvičila na cestách.
  - Do rána si ľahni a za úsvitu sa umyjeme! Zúrivá Aurora narovnala kameň pätou.
  - A ak sa ten krysa-mýval poserie! - Vráskavý bojovník-člen Komsomolu.
  - Poďme strieľať! Jeho koža je silnejšia ako koža aligátora a je vysoko cenená. Aurora žmurkla svojimi smaragdovými očami ako dieťa.
  - Poďme predať! Zmeňme sa a nikto nás nespozná! - Margarita Korushnova provokatívne ukázala jazyk.
  zavrčala Aurora.
  - Dobre!
  Dievčatá mierne ustúpili, keď sa objavil samotný potkan mýval. Zamrzli, odhodlaní udržať šelmu zatiaľ nažive. V niečom pripomínali banditu, ktorý zabil rodinu, no vypustil vtáka z klietky. Potkanovi sa nepodarilo zachytiť takmer nerozoznateľný pach dievčat, navyše bol sýty, keď ochutnal zdochlinu, išiel spať.
  Jeho nezvyčajné chrápanie pripomína štebotanie priemerného huslistu.
  Komsomolky sa snažili rýchlo pohybovať a zároveň ich nikto nevidel, pohyb bol taký utajený. Dokonca si vyzuli čižmy.
  Bosá Aurora sa spýtala svojho priateľa, a nie za účelom získania informácií, ale jednoducho na uvoľnenie napätia:
  - No a ako sa podarí obchádzka?
  Margarita odpovedala bez problémov:
  - Pokiaľ nenarazíme na anomálie.
  Ohnivý diabol jej priložil prst na pery:
  - A tu je jeden taký vyliezavý.
  Anomália perla z podzemia. Dokonca kyprela pôdu. Ako gigantický krtko, udusaný piesok, hlina, tráva. Vytlačil niečo slizké ako olej. Po tom, čo začal smekať.
  - Je to nechutné! - Povedala ohnivá Aurora. Je to ako bozkávanie dvoch prasiat.
  Anomália ich počula a vyrušená sa pohla smerom k dievčatám.
  - Poďme do strán! - prikázala Margarita.
  Agilná Aurora nerozumela:
  - A prečo je to tak?
  Snehulienka Terminátor sa uškrnul.
  - Donútime ťa prenasledovať dvoch zajacov!
  Komsomolka ukázala jazyk, chytila ním osu a žuvala ju, takýto návrh ju pobavil. Skauti sa rozišli a anomália zamrzla. Trochu sa zatriasol a začal padať, cez mláku oleja prešiel malý plamienok. Len čo sa však rozsvietilo, rýchlo aj zhaslo.
  - Toto nie je Pyrománia! - Všimol som si, prižmúril som bosú Auroru a okamžite som skočil, skrútil sa do salta vzad.
  - Áno, anomália Pyromania môže spôsobiť katastrofu! Margaret súhlasila. - Teraz rýchlejšie vpred, a tak strácame čas.
  Len čo sa komsomolské dievčatá dostali hlboko do húštiny kríkov v púčikoch, stromoch, prepletených mutantných lianach, obklopila ich takmer nepreniknuteľná tma. Len kôra stromov sa leskla a dodávala krajine zlovestný, nadpozemský nádych. Dievčatá však nepotrebujú monokuláry na nočné videnie, to je pre slabochov, ľudí, ktorí nie sú schopní samostatného rozhodovania a vidia v tme. Aurora takmer narazila do stromu, rádioaktívne podsvietenie urobilo vzdialenosť iluzórnou, často podvádzala so vzdialenosťou.
  - Dočerta! - Ohnivý diabol celkom vhodne spomenul toho nečistého. Zdá sa, že nejde o žiadnu anomáliu, ale svetlo je ohnuté.
  - To je fosgén a fosfor! - vyhlásila Margarita a vykrútila si pôvabný krk. Tie totiž často menia parametre vzduchu.
  - Tak toto treba brať do úvahy! - súhlasila Červená Aurora so slabo skrytou iróniou.
  Bojovníčka mávla rukou vo vzduchu.
  - Najprv pomaly, potom si zvyknite.
  Komsomolky postupne zrýchľovali, pričom sa snažili neprasknúť ani uzlom pod podrážkou. Nebáť sa ani tak náhodných pozorovateľov, ako rôznych tvorov, ktoré by na zvuk mohli reagovať.
  Najprv bolo sucho, no akonáhle dievčatá pohli kríkmi, vylial sa na ne poriadny vodopád!
  - Voda je, myslím, ťažká! navrhla Aurora.
  - Určite desať percent! Margaret súhlasila.
  Ohnivá diabolka zrazila hmyz hypertitánovou pätou a vyjadrila svoj názor:
  - Preto je rosa taká veľká a nevyparuje sa!
  Clay šmýkal pod podrážkami jeho topánok. Jeho farba je nezvyčajná zeleno-fialová, ako hrob. Toto nebolo nikde na Zemi, okrem miesta zóny.
  Nohy sa na ňom pokúsili rozdeliť do strán, ale stopy okamžite prerástli, čo uľahčilo prieskum. Len sa ťažko hýbe, lepí sa na topánky a núti vás plytvať námahou. Aurora a Margarita dokonca prehltli koncentrovanú čokoládovú tyčinku. Tráva sa občas stretávala a bola prevažne dravá. Plazila sa po hline a pokúšala sa chytiť hmyz. Zložitosť vysokých lian, kríkov, konárov, listov, niekedy bez zápachu a niekedy so silnou arómou.
  - A odkiaľ sú popínavé rastliny? - spýtala sa Margarita. - Je to mierne pásmo.
  - Výsledok mutácie, zakoreniť sa. Okrem toho je v zóne teplejšie, ako je v nej! Asi pätnásť stupňov. V lete je tu teplejšie ako v rovníkovej Afrike. Alebo nie o rovnakej teplote. - Krásna Aurora zvraštila čelo, zrejme sa snažila spomenúť si na to, čo kedysi čítala.
  Margarita veľmi sebavedomo povedala:
  - To je nič! Aspoň pre nás.
  Bosá Aurora sa prevrátila vo vzduchu, robila kotrmelce a kňučala:
  - Sme komsomolské medvede a to hovorí za všetko!
  - Pamätám si, že nás nejako odviezli na Saharu. Strávil som týždeň bez jedla a pitia, predieral som sa po piesku, ktorý spálil panvicu naboso ako na sporáku a nič neprežilo! - Všimol som si, že mi z očí vyšli iskry (a nie obrazne, ale doslova!) Margarita. - Samozrejme len príjemné, nestačilo to.
  - Samozrejme! Aj ja som si tým prešiel! Nohy si rýchlo zvyknú, ale potom už len svrbia. A pokožka na slnku stmavne. - Potvrdená, veselá a hravá ako mačka z Viria Aurora.
  - Nemám rád, keď je telo biele, zdá sa mi príliš rozmaznané. - Margarita nepredstierala grimasu.
  - Čokoládové opálenie je momentálne trendy. Ohnivý diabol zavrčal zuby pantera. - Znamená to, že máte peniaze na to, aby ste mohli ísť na juh.
  Dievčatá takmer vybehli zo spletitosti černobyľskej džungle. Za brehom širokého kanála sa nachádzal. Hustý ker s vyčnievajúcimi koreňmi, zmutovaný plantain so širokými listami - vytvoril pohodlnú uzavretú polohu.
  Margaret zvolala:
  - No, tu je Vizhnitsa pred nami.
  - Áno, bývalé sovietske mesto! Prečo je Ukrajina hrdá, stala sa takmer samostatnou krajinou v rámci Sovietskeho zväzu. Veď sme s nimi po stáročia vo vojne ! Preto vyhral ZSSR a teraz sú našimi bratmi Ukrajinci. Červená Aurora široko roztiahla ruky a pokúsila sa vzlietnuť.
  - A predtým k nim boli ruskí bratia. Každé dieťa vie, že Kyjev je matkou ruských miest. - povedala a usmiala sa širšie Margarita. - Spájala ich posvätná pravoslávna viera a slovanské korene. Sám Boh prikázal, aby bol ZSSR jednotný štát. Ale prišiel Bandera a urobil bedlam - ukázalo sa, že je to vojna. Vyhrali sme však.
  - Poriadok je postavený na základe, kde cement je viera a piesok je vôľa! A na to treba vysadiť veľa darebákov! - odpovedala divoko vrčiaca Aurora.
  Vidieť mesto nie je ťažké. Priekopa je tu posypaná, nie je problém prejsť cez val. Domy sú väčšinou staré, vidno päťposchodové budovy a mrakodrapy zo stalinskej éry. Dievčatá už navštívili moderné budovy. Potom si Margarita spomenula:
  - Musíme vytiahnuť osemnásť detí, však?
  - Naši chlapci pomôžu! Vyrobme v meste takú paniku, že nebudú môcť sledovať náš pohyb! Bosá Aurora potriasla zbraňou.
  Snehobiela bojovníčka sa rozhliadla, zaťala kliešťa komára, stíšila hlas a spýtala sa:
  - Čo ak sa prevráti?
  Ohnivý diabol logicky poznamenal:
  - Počítam s jeho elementárnou chamtivosťou. Okrem toho teraz nazvem tohto trpaslíka. Budem podporovať jeho bojovnosť.
  Margarita Korshunova celkom nerozumne zavrčala:
  - Najlepšie je to urobiť poriadnou fackou.
  Aurora rýchlym pohybom prstov na bosých nohách vytočila pomocou tlačidiel číslo a nahlas povedala:
  - Si pripravený!
  - Áno, ale bol tam taký neporiadok! - V odpovedi som začul slabé škrípanie.
  - Nezúfajte pod rúškom, kde je jednoduchšie vytiahnuť. Okrem toho by sa nikto nečudoval absencii detí po takej búrlivej noci. Prefíkaná, ryšavá diabolka stíšila tón.
  - Súhlasím! Už nebudú na nás! - mrnčal trpaslík - špecialista na kidumping.
  - Počkajte na nás, nech sa deje čokoľvek! Možno pridať ďalších päť percent. - povedala Aurora vďačne.
  Posledné slová mali magický účinok. Hlúpy bandita mrnčal:
  - Počkám, aj keď sa blíži koniec sveta!
  Chladná Aurora si s ironickým dvíhaním a spúšťaním dlhých mihalníc pomyslela: "Niečo mi to pripomína Judáša, ktorý čaká na osiku."
  - No, teraz porazíme Američanov a ich stúpencov.- povedala rozhodne zelenooká Aurora.
  -Vieš, že nemôžem Amerike v žiadnom prípade odpustiť? Galina zaťala päste.
  - Čo? - Prekvapená červená medvedica-komsomolka.
  - Bombardovanie našich a japonských miest! Toto je barbarstvo! Dokonca som napísal poéziu! - Margarita potriasla granátom a dokonca s takým hnevom, že spadol celý roj chlpatého zmutovaného hmyzu.
  Aurora nadšene vyskočila:
  - Poďme spievať! Toto je zaujímavé.
  A Korshunova bude spievať, jej hlas, ako vždy, je vyšší ako Himaláje chvály;
  Hviezda vlasti je daná Pánom,
  Verte mi, je žiarivejšia ako Slnko!
  Si moja rodná krajina -
  Vedzte, že srdce bije smútkom!
  
  Vo vás sme členmi Komsomolu ako orly,
  Rozdrvíme nacistov a vymetieme šrot!
  Dokonca sa nám podarilo na Jupiteri,
  Pestujte ovocie - nerealizovateľný raj!
  
  Venuša je miesto pre lásku
  Na Marse je pocit bojovníka najvyšší!
  Prelomíš reťaze zla, pochybností,
  Veď Boh chce robiť to najlepšie!
  
  Zničte kozmický tlak
  Chytíme bradu silným hákom!
  Nepriateľ bude rozdrvený silou sveta,
  A Junkers bol zostrelený obyčajným detským lukom!
  
  Zarovnanie jedna - vezmite a vyhrajte,
  Iný výsledok nemôžeme poznať!
  A netrháš ríšskeho vlka,
  Získajte bajonet do tváre od bojovníka!
  
  A bajonet vám nebude vyhovovať do budúcnosti,
  Do buldozéra pridáme dynamit!
  Tak rýchly let
  Keď proletár udrel kladivom!
  
  Ďalší ťah prebehne ako hurikán
  A koniec hry bude víťazný!
  Koniec koncov, naša zúrivosť je šialená sopka,
  Masaker na bastardovi, strašná mačka!
  
  Kliešte sme chytili v Berlíne,
  Paríž je pod ruskou vlajkou slobodný!
  Sme dcéry vlasti a synovia,
  Keď hodujeme, jeme med s chuťou!
  
  Foggy Albion je teraz ako brat,
  New York dostal ako koláč na podnose!
  Naša červená vlajka šarlátovej farby maku,
  Pod ním sú všetci ľudia so slobodou šťastní!
  . KAPITOLA #12
  Oleg Rybachenko má tiež sen, ktorý nie je jednoduchý, ale úžasný. Ako keby on a Dima pokračovali vo vojenskej kariére;
  Obaja sa prihlásili ako dobrovoľníci do detskej divízie SS, ktorú vytvoril démonom posadnutý Fuhrer. Zdá sa, že v tejto realite sa Hitler konečne zbláznil. Pravda, na druhej strane mal rozvážnosť nezačať beznádejnú vojnu so ZSSR.
  Na druhej strane, prečo by chlapec nedostal vojenské otužovanie? Prečo by mali nechať sestry a vyhrievať sa ako barčuci?
  Oleg Rybachenko a Dmitrij spolu s ďalšími chlapcami z juniorského práporu odleteli do Afriky. Nemecký šesťmotorový transportér mohol prepraviť až dvesto ozbrojených výsadkárov. Ale bol tam celý prápor tristo bojovníkov mladšej verzie Hitlerjugend. Tristo asi dvanásťročných chlapcov, zdanlivo ešte poriadne vyfúkaných, no v skutočnosti to boli špeciálne vybraní chlapci, ktorí už absolvovali nie slabý vojenský výcvik.
  Fuhrer chcel, aby sa vojny zúčastnilo čo najviac tínedžerov. V Afrike už boli hlavné britské sily porazené, hoci v Sudáne sú stále silné posádky. Je pravda, že koloniálne jednotky nie sú úplne spoľahlivé a v skutočnosti britské jednotky. Nie sú presne Angličania. Nie sú tak dobre vyzbrojení, hlavne tankami, skúste to, tak preneste výstroj naprieč metropolou. Preto je riziko veľkých strát u chlapcov minimálne. Má to byť na úrovni konvenčných taktických cvičení a mladšia generácia získa skúsenosti vo vojne.
  Oleg Rybachenko a Dmitrij hovoria plynule nemecky (údajný nepriateľ), ako aj anglicky, španielsky a francúzsky. Ich škola je tiež elitná a sovietske deti by teoreticky mali byť najmúdrejšie.
  Nemecký chlapec, zrejme jeden z vodcov, vysoký a svalnatý Hans Feuer si potriasol rukou a úprimne povedal:
  - Nečakali sme, že Rusi môžu byť takí silní a bystrí. Napríklad, vypľujte nám cestu ako prvotriedni Nemci!
  Oleg Rybačenko skromne poznamenal:
  - A čo je také prekvapujúce. Možno budeme musieť bojovať, ale ak pôjdete na prieskum a nebudete vedieť po nemecky, koľko informácií nazbierate?
  Hans súhlasil:
  - Je to pravda! Ale vo všeobecnosti nás učili, že ste ruskí podľudia. Slovania sú prechodným štádiom medzi ľudoopmi a ľuďmi. To znamená, že z hľadiska rozvoja inteligencie je ruština o niečo vyššia ako domáce zviera.
  Dimitri nahnevane zaťal päste.
  - Áno, za takéto slová viem vložiť.
  Hans odvážne odpovedal a zaťal päste:
  - Len výber zbraní je na mne. S rukavicami ste majstrom Half World, ale čo tak súboj na nunchuckoch?
  Dmitrij bol prekvapený:
  - A čo je to?
  Nemecké elitné dieťa chcelo odpovedať a ukázať svoju erudíciu, ale Oleg Rybachenko bol pred ním:
  - Toto je poľnohospodársky nástroj, ktorý v Číne zráža snopy. Mongolskí Tatári zakázali Číňanom nosiť zbrane, a tak z tohto navonok neškodného zariadenia urobili smrtiaci palicu. Bol vyvinutý celý systém boja na nunchuckoch. Potom ho koncom devätnásteho storočia prijali Japonci. Pravdepodobne to od nich prešlo k jednotkám SS.
  Hans odpovedal:
  - Týmto spôsobom určite nie. Pred desiatimi rokmi pozval Veľký Fuhrer niekoľkých guruov z Číny a nariadil, aby škola boja z ruky do ruky Tretej ríše bola najpokročilejšou na svete. Netreba si myslieť, že my Nemci, ako najvyšší národ, sa nechceme nič učiť od iných národov. Naša nemecká vojenská škola požaduje, aby sa čo najviac zohľadňoval ľudský faktor.
  Dmitrij energicky prikývol, čím potvrdil myšlienku:
  - A tiež ten sovietsky. Stalin povedal - technika v období rekonštrukcie rozhoduje o všetkom! A potom, v druhej päťročnici, rozvinul myšlienku - kádre rozhodujú o všetkom!
  Oleg Rybačenko povedal niečo iné:
  - Musím povedať, že s ľudským faktorom nie je všetko v poriadku. Napríklad úroveň technickej prípravy vojakov v ZSSR zaostáva. Ale celkovo sme skvelí!
  Hans navrhol:
  - Chceli by ste si zahrať Hitlera?
  Sovietski chlapci boli prekvapení:
  - A čo je to?
  Hans žmurkol.
  - Posledný vynález Veľkého Fuhrera. Ako šach, ktorý hrajú nie dvaja, ale štyria, dvaja po dvoch. Ale na jednej doske zo štyristo buniek. Má tanky, samohybné delá a bojové lode. Celkovo ich má každá figúrka štyridsať a celkovo stošesťdesiat. Niektorí sa pohybujú ako šach, iní nie. Plus nejaké ďalšie novinky... Napríklad tank a bojovú loď dokážu zostreliť iba tanky, samohybné delá a Linky a pešiaci buď spoločne, alebo ak dosiahnu určitú líniu, posilnia svoje zbrane. Vo všeobecnosti je hra veľmi ťažká, vôbec nie ako šach.
  - Ukáž jej. - spýtal sa Oleg Rybačenko.
  Hans vybral z batohu skladaciu dosku. Bol sklopný a celkom kompaktný. Figúrky sú zmagnetizované. Štyridsať rovnakých. Samotná doska je dosť konzervatívna, obdĺžniková. Pravidlá sú zaujímavé, najmä takmer všetky figúrky okrem tankov neudierajú tak, ako sa pohybujú. Môžu biť aj chodiť so zajatím.
  Ako sa dalo očakávať, najsilnejším kúskom je bojová loď, najslabším ľahkým pešiakom. Ukázalo sa, že samohybné delá sú tu a kto má záujem o lietadlá, po jednom, ale potom o útočné lietadlo, stíhačku, bombardér a hydroplán. Okrem bojových lodí sú tu aj torpédoborce. Iná je aj pechota, mechanizovaná, jednoduchá a jazdecká. To znamená, že nie je ľahké pochopiť pravidlá. Oleg Rybachenko okamžite poznamenal:
  - Nie, túto šachovú hru nemožno poraziť v popularite. Úroveň obtiažnosti je tesne nad vrcholom!
  Hans súhlasil:
  - Áno, nebude ľahké tu vypracovať stratégiu. A nemôžete písať inteligentné knihy. Ale toto je pre Árijcov!
  Dmitrij súhlasil:
  - Áno, pre Árijcov! Poďme hrať!
  Oleg Rybačenko varoval:
  - Bude málo potešenia!
  Hans pozval ďalšieho chlapca a keď vytvoril pár, začal hrať proti chlapcom. V tomto prípade som zvolila hnedú. Oleg a Danka sú prirodzene ryšaví!
  Hra spočiatku nebola veľmi napínavá, no potom sa do nej zapojili aj chlapci. Oleg Rybačenko sa ako rodený stratég chopil iniciatívy a začal vytláčať nepriateľov z bokov. V hre Fuhrera vo všeobecnosti neexistoval žiadny kráľ a veliteľstvo bolo možné premiestniť bez straty ťahu.
  Chlapcom ale nedovolili hrať. Zaznel alarm...
  - Letecký útok!
  Chlapci sa okamžite vrhli k okienkam. Okná boli síce úzke, ale nebolo cez ne veľmi dobre vidieť a bola tam aj tlačenica.
  Pristávajúce lietadlá lietali v kolóne a samozrejme so sprievodom dobre vyzbrojených stíhačiek.
  Angličanov nebolo viac ako tucet. Spitfiry, keď videli, že Nemci spustili viac guľometnej paľby, snažili sa zasiahnuť z veľkej vzdialenosti. Odpoveď však dostali sami. Tri lietadlá Kráľovského letectva začali dymiť a zvyšok utiekol.
  Chlapci hlasno pískali, ale nikto nenadával sprostosti - disciplínu. No čižmami dupali ďalej a vypustili množstvo slaných vtipov.
  Transport stíhačky samozrejme stíhať nemôže, rozdiel v rýchlostiach je rádový, a tak sa chlapci museli upokojiť a vrátiť sa k svojmu biznisu. Niektorí dokonca začali robiť kliky z podlahy, iní robiť tlaky.
  Oleg Rybačenko bol však natoľko inšpirovaný, že spieval hlasom schopným odohnať nielen kráľa, ale aj cisára klamárov (Hitler!);
  Letíme do krutého, smrteľného boja,
  Pionieri - deti komunizmu!
  Náš Pán Svarog je vždy so mnou,
  Rozdrvme základy revanšizmu!
  
  Máme odvahu a vytrvalosť
  Každý stroj vie zložiť!
  Nacistov čaká zúrivá porážka,
  Nenoste Fritz nezmysly!
  
  Neďaleko Moskvy bol Wehrmacht pevne porazený,
  Ukázali sme neuveriteľnú odvahu!
  Klzký parazit bol rozdrvený
  Vyhrali sme, počítame priamo!
  
  Čo môže Fritz urobiť ďalej?
  Len labky hore - rýchlo sa vzdaj!
  A Adolf v krku - ostrý špic,
  Nechajte klaun osla hrať úlohu!
  
  Našou úlohou je trúbiť na víťazný roh,
  Zhromažďovanie červených légií!
  A nemilosrdne odseknite hlavy agresora,
  Aspoň prišli na front rovno zo školy!
  
  Porazili sme plazy, ako keby sa narodili na Marse,
  A všade Fritz žiada o milosť!
  Sme synovia veľkých, kde sú všetky rovnaké krajiny -
  Nech schvália pochod z ikony tváre!
  
  Hitler myslel na dobytie našej Zeme,
  A teraz má pod ofinou hrbolček!
  Koniec koncov, Nemci chceli zmeniť každého na hru,
  A položil ich jednoduchý chlapec!
  
  Čo sa stalo s "Tigrom" - šiel do kovu,
  Z toho uvaríme samovary so sladkým čajom!
  Fritz to dostal - strmá porážka na rohoch,
  Sme v Berlíne v žiarivom, teplom máji!
  
  A Adolf sa stal slučkou namiesto kravaty,
  Natiahol krk nepriateľovi-katovi!
  Za jeho hriechy padol vysoký trest,
  A teraz šliapem Nemecko tankami!
  
  Samotný Veľký Stalin ocenil člena Komsomolu,
  Dal rozkaz - veľká hviezda "Víťazstva"!
  Koľko sme dali - do Svätej vlasti síl,
  Že sa naši dedovia radujú na druhom svete!
  Je to zvláštne, ale za takú štvavú pesničku mu búrlivo tlieskali - všetci sú tu úplne otupení, alebo čo?
  Keď Oleg Rybačenko dospieval, sen bol prerušený a boli opäť prebudení, tentoraz nie najbežnejším spôsobom, ale zobratí a obliatí studenou vodou. Potom opäť tieto reťaze, ktoré sa naplnili strašnými odreninami na rukách, a kolóna bola poháňaná ... Ani mi nedali raňajky! Okrúhly! Presne tak, Nemci zostali na mieste a väzni sa pomaly presúvali po okruhu. Aký to má význam, nie je jasné. Cesta dláždená asfaltom a kamienkami. O niekoľko hodín neskôr holé päty začali páliť a prudko svrbieť. Mnohé z dievčat krvácali.
  Potom, hoci do večera bolo ešte ďaleko, bez obradu ho zahnali späť a rýchlo ho odpútali z reťaze a prikázali mu ľahnúť si.
  Oleg Rybachenko a ostatné dievčatá rýchlo poslúchli. A hoci sa mi vôbec nechcelo spať, ruky boha spánku a vízií hypnózy (ktoré sám Všemohúci Zeus urobil, aby zavrel oči!) sa náhle a nevyhnutne zrolovali.
  A opäť priekopníci v čestných vojenských záležitostiach, aj keď patria k cudziemu vojsku;
  Na mieste bol prestavaný prápor tristo dvanásťročných chlapcov z Jungvolku, ktorý sa presunul južnejšie. Chlapcov najskôr pár kilometrov viezli v autách, no potom si to zrejme vedenie rozmyslelo a rozhodlo sa, že pre chlapcov zariadi beh prežitia.
  Chlapci boli prinútení vyzliecť sa, ostali v nejakých vojenských šortkách, a tak takmer nahí a bosí s taškami na pleciach, aby utiekli na juh.
  Samozrejme, mohli sa natrieť novým, pomerne účinným opaľovacím krémom a trasa neviedla cez púšť, ale cez mäkšiu a nie až tak spaľujúcu trávu, keďže viedla popri rieke Níl a okolo plnohodnotnej zdroj, tráva a stromy rástli, no aj tak bola skúška najťažšia. Musel som totiž utiecť, v podmienkach divokej africkej júlovej horúčavy a dokonca aj so samopalmi, aj batohmi so zásobami.
  Samozrejme, v špeciálnom prápore boli chlapci reprezentujúci farbu nemeckého národa a majúci slušnú fyzickú prípravu, ale aj tak.
  Mladých bojovníkov postavili a ich veliteľ, rovnaký hlupák ako oni, hoci dosť vysoký, so svalmi Apolla, prikázal:
  - No, brácho! Viem, že to bude pre teba ťažké, ale dlh je dlh! Do večera treba prejsť 58 kilometrov! To je rozkaz.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Hmm áno! Slovo tento príkaz znie ako kúzlo! Nedá sa to ignorovať.
  Dima poznamenal:
  - Som ochotný sa staviť, že to neurobíme!
  Hans Feuer namietal:
  - Povinné splniť, veď sme Árijci! A vy ste tiež Rusi, Árijci, ak sa zapíšete do najlepšieho práporu Jungfolku.
  Batoh za chrbtom spolu s nábojmi, vodou a spájkou má osemnásť kilogramov, plus trojkilogramový samopal. Dvadsaťjeden kilogramov je pre dospelého ťažké, ak chodíte dlho a potom bežíte a dokonca aj pod horiacim slnkom.
  Oleg Rybačenko si odrel nohu na trávniku. Chlapci sa s nadšením zbavovali topánok, nosili kožené topánky (koža je naozaj umelá, ale stále to nie je nejaký kirzach), ťažko sa tu behá. Telocvičňa alebo tenisky by boli lepšie, ale v podmienkach bojujúceho Nemecka je to luxus a rozhodli sa chlapcov nerozmaznať.
  Zaznel rozkaz a bojovníci z Jungvolku sa ponáhľali na útek, pričom sa snažili udržať zdanie formácie.
  Od Nílu fúkal čerstvý vánok, ktorý príjemne pofukoval cez nahé svalnaté torzá chlapčenských bojovníkov. Trochu pripomínali dospievajúcich titánov pripravených zaútočiť na oblohu. Bežali, odmerane dýchali, takmer od päty k päte. Vpredu boli najvyšší a, samozrejme, vysoký Dimka, hoci šesť chlapcov vrátane veliteľa bolo vyšších ako on. Len mierne nadštandardný Oleg Rybačenko sa musel svoj jedenásťročný porast (na rozdiel od reality, v ktorej nasledoval vo svojich hrdinských predkoch!) ponáhľať takmer v samom závere. Pravda, bola to výhoda, menšia šanca rozdrviť päty alebo dostať nohu pod miesto, kde sedeli. Je tu najmladší, no určite nie najslabší či ešte hlúpejší.
  Záťaž je hmatateľná, ale stále prijateľná a každý má skúsenosti s behaním so záťažou. Aj s veľkou váhou, keď na pleciach niesli napríklad partnera.
  Pod bosými nohami bosými nohami z času na čas chrumkajú alebo praskajú, do zlomených palmových konárov či šišiek, občas sa nájdu tŕnisté rastliny, ktoré sa chlapci snažia obísť. Tráva je vyhriata, často suchá, no rozhodne nepáli ako púštny piesok. Vo všeobecnosti sa dá stále žiť, len Slnko vychádza a zosilňuje teplo.
  Vysoký Hans, približne rovnako vysoký ako Dmitrij, a bežia plece pri pleci. Nemecký bojovník sa pýta sovietskeho mladého vojaka:
  - No, teraz ste vo vojne! Pušný prach, samozrejme, ešte nepričuchol, ale všetko máme pred sebou. Zažívate nejaké vzrušenie?
  Dmitrij úprimne odpovedal:
  - Ešte nie! - dodal a znova otočil hlavu. - Úprimne, nie!
  Hans si pohŕdavo odfrkol.
  - Ja áno! Budem úprimný, áno! No čo z chlapcov v mojom veku môže ísť legálne na vojnu. Bojujte, strieľajte, zabíjajte, vyhadzujte do vzduchu, chyťte. Toto je predsa romantika. Koniec koncov, vy a Olezhka ste sa tiež chceli cítiť ako živí bojovníci, uniknúť z rutiny!
  Dimka rezolútne namietal:
  Náš život nie je rutina. Vo všeobecnosti byť priekopníkom, dokonca vodcom a športovcom, je veľmi zaujímavé.
  - Tak čo, prihlásil si sa k nám? Bojíte sa, že vás zabijú alebo zmrzačia? - škádlil Hans sarkasticky.
  Dimka, prezývaná Ilya Muromets - posmievala sa:
  - Preto som sa prihlásil, aby som ukázal, že Rusi nevedia bojovať o nič horšie ako Nemci. A potom celý svet píše a hovorí o vašich víťazstvách ...
  Hans sa zasmial.
  - No áno! O našich víťazstvách, sláve v celom vesmíre. - Vysoký bojovník s pýchou nafúkol svoju širokú hruď. - A vy, Rusi, len ťažko dokážete zatlačiť malú fínsku armádu. Nemáš sa čím chváliť!
  Urazený Dmitrij, ktorý sa ťažko obmedzil, aby nepoužil päste, namietal:
  - Máme tiež Khalkhin Gol!
  Hans si pohŕdavo odfrkol.
  - Menšia potýčka, niekde v Ázii. A naši chlapi už obsadili Európu a takmer celú Afriku a Áziu. A zajmeme Rusko, je čas, aby sme si odpľuli!
  Dmitriho oči nahnevane zažiarili:
  - Nechytajte, ruky sú krátke!
  Hans sa zasmial.
  - A ako sme vás prinútili podpísať Brestlitovskú zmluvu? Dali ste nám zem, počítajte až po Dneper, majúc trikrát toľko bajonetov a šablí. Čo možno v tomto prípade povedať o Rusovi ako vojakovi?
  Dimka sa spojil, mal v úmysle udrieť Hansa do ňufáku, a keďže poznal svoju silu ako šampión "polsveta", určite by toho drzého nemeckého chlapca knokautoval, ale ... nechcel som sa zlomiť líniu a usporiadať boj. Áno, a počas kontroverzie nie je dobré používať päste. Okrem tohto prípadu bude s najväčšou pravdepodobnosťou zatknutý a nebude mať čas ukázať, že Rusi nebojujú horšie ako Nemci. Preto Dmitrij pokojne namietal:
  - My Rusi sme vás porazili za Fridricha II. a dokonca sme obsadili Berlín. A keď vám velil Napoleon Veľký, polovicu jeho armády tvorili Nemci a v prvej svetovej vojne nastal Brusilovský prielom. Áno, a nevzali ste Paríž, pretože naše jednotky takmer dobyli Koenigsberg.
  Hans našiel dosť vážny protiargument:
  - Ale tak či tak, v posledných bojoch s nami ste boli porazení! A súdia človeka a národ v prvom rade podľa konečných skutkov!
  Dmitrij celkom rozumne namietal:
  - Za cára sme mali zaostalý priemysel najmä vo vojensko-technickej sfére. A teraz sme vyvinuli seriózny priemysel. Napríklad ste videli tank KV-2. Je vybavený 152 mm húfnicou. Máte vy Nemci niečo také?
  Hans sa zasmial.
  - Francúzi na tankoch S-2 mali tiež húfnice ešte väčšie ako 155-milimetrový kaliber, ale nezabránilo nám to poraziť žaby so slabším vybavením ako teraz. Hlavnou silou Wehrmachtu je nadradenosť ľudského faktora!
  Dmitrij skrútil tvár rovnomerným opálením:
  - A prečo si myslíš, že máš oproti nám výhodu v ľudskom faktore, ak si sa stal šampiónom "polsveta"? A poraziť tých najlepších?
  Hans celkom rozumne povedal:
  - Výnimky niekedy len potvrdzujú pravidlá. Vlastne skoro vždy! Teraz, ak neberieme jednotlivé javy, ale úroveň vojenského výcviku ako celku, potom tu ...
  Dmitrij sa nahneval:
  - Neviete, aký máme stupeň bojovej prípravy a ako prebiehajú cvičenia v sovietskej armáde. Takže netreba špekulovať!
  Hans logicky poznamenal:
  - V Španielsku bola súťaž medzi sovietskou vojenskou školou, doktrínou a nemčinou. Otestovali sme naše vybavenie a zbrane. Výsledkom je víťazstvo našej vojenskej školy, strategického umenia a upevnenie Frankovho režimu. Takže sme už bojovali s vašimi chlapmi a vyhrali!
  Dmitrij Muromets smutne poznamenal:
  - Mali ste oveľa viac vojakov ako my! Práve ste zobrali sumu!
  - To by som nepovedal. - Hans sklonil hlavu a stíchol, začali sa objavovať prvé známky únavy a bolo ťažké hovoriť.
  Najhoršie je, samozrejme, teplo. Slnko neúprosne išlo za zenit. Nikto z chlapcov na ňu nebol zvyknutý. Nemecko a Rusko sú severné krajiny a v lete málokedy prekročia tridsať stupňov. A toto je Afrika v júli a vánok prestal ťahať z Nílu.
  Bosé nohy chlapcov viac pichla suchá tráva a zrazu to skončilo a celý kilometer bol pokrytý horiacim štrkom. Bolo to veľmi bolestivé, niektorí z nie príliš zdržanlivých chlapcov kričali. Stekal z nich pot a so syčaním kvapkal na horúci štrk.
  Oleg Rybačenko a Dmitrij a väčšina ostatných chlapcov vychovaných v sparťanskom duchu sa snažili usmievať a nerozdávať múku. Mysleli na niečo iné. Oleg Rybačenko si teda predstavoval, že jeho bosé nohy olizuje plameň na stojane a chceli z neho vytrhnúť dôležité štátne tajomstvo. A musí to vydržať a nedávať najavo, že je zranený alebo sa bojí. Chlapci navyše vyrastali v drsných podmienkach a opätky neboli také rozmaznané, básnik a čierny štrk síce pálili, ale nie natoľko, aby sa z nich ošúpala hrubá koža.
  Čoskoro nasledovali horúčavy. Takmer súčasne niekoľko prehriatych chlapcov omdlelo a museli ich vyzdvihnúť na ľahké skladacie nosidlá.
  Oleg Rybachenko si všimol, že Nemci majú vo všeobecnosti dobré vybavenie. Je možné, že v Červenej armáde nájdete zariadenie na nosenie ranených z duralu, ktoré sa zároveň ľahko ukryje v batohu.
  Ale je ťažšie behať s dodatočnou záťažou v rukách a vaše holé päty horia silnejšie, keď sa zvyšuje tlak. Takže sú akosi v dobrovoľno-povinnom pekle. Oleg Rybachenko si dokonca pomyslel: ako by jeho súdruhovia reagovali na takýto test, každý by prežil.
  Široké pásy rozžeraveného, sčerneného štrku boli kombinované s bodavou, vysušenou trávou. Okrem toho veliteľ postupne chlapcov odvádzal preč od Nílu, zrejme aby sa vyhli vstupu do egyptských osád.
  Niektorí chlapci opäť začali kolabovať a chlapci, vyčerpaní alebo omráčení slnečným klubom, si prikryli hlavy handrou namočenou vo vode a položili ich na nosidlá. Niektorí, ktorí predtým utrpeli ľahký úder, vstali a pokračovali v behu.
  Ale sily mladých chalanov ubúdali a takmer polovica bola mimo prevádzky.
  Nakoniec veliteľ, tiež dosť unavený, povedal:
  - Prikazujem všetkým odpočívať! Dosiahli sme limit! Zakryte sa slnečníkmi, pite vodu s octom a čokoládou. Potom si ľahnete a budete robiť dychové cvičenia!
  Chlapci bojovníci slabým zborom zvolali:
  - Sme pripravení splniť akúkoľvek objednávku!
  Napriek opaľovaciemu krému pokožka bábätka sčervenala a mala modriny. Ležať na pichľavej suchej tráve bolo nepríjemné a chlapci si pod seba dávali celofán.
  Dmitrij a Oleg Rybachenko sa usadili vedľa seba v rovnakom stane. Chlapci sa zdali mierne vysušení a pokožka stmavla. Bosé nohy ma hrozne pálili a svrbeli, nohy bolo treba zdvihnúť, aby krv vytiekla a išlo to aspoň trochu ľahšie.
  Dmitry poznamenal:
  - To, že vojna nie je med, sme vedeli, ale nie v takej miere!
  Oleg Rybachenko pochmúrne sľúbil:
  - Stále sú to kvety. Ak uvidíte krv a pozriete sa na svoju prvú mŕtvolu, pochopíte, že všetko to pobehovanie po horúcom povrchu nič nie je!
  Dmitry si stiahol žalúdok a povedal:
  - V knihách, samozrejme, píšu o tom, aký je to pocit, keď prvýkrát zabijete človeka. Dokonca aj zlý človek a váš nepriateľ, pripravený uvoľniť guráž. Ale aj tak je..
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - V Boussenardovej knihe "Kapitán Daredevil" bol tiež celý prápor prísavníkov, ktorí bojovali s Britmi. Niečo nám to pripomína. Ale tam sa hovorí, že problém psychológie, aké to je zabiť človeka, sa dotkne len letmo, keď guľka náhodne pokosila mladého bubeníka. A tak vo všeobecnosti existuje dosť ľahkomyseľný postoj k smrti. Zdá sa, že to ani nie je vojna, ale sviatok!
  Dmitrij logicky namietal:
  - Toto je kniha pre deti a mládež; ktorých nudí čítanie o psychologických zážitkoch. A koniec je taký zlý, zomrel takmer celý prápor mliečnikov a pokračovanie nebolo nikdy napísané!
  Oleg Rybačenko s hlbokým výrazom skutočného smútku poznamenal:
  - Ale toto je taká kniha, že ľutujete, ako rýchlo sa skončila. Oveľa častejšie sa však stáva naopak, že doslova trpíte, snažiac sa prekonať tú či onú prácu!
  - Ak máte román Leva Tolstého "Vojna a mier", potom má Olezhek nepochybne pravdu! Dmitrij súhlasil.
  Mladý partner potom namietal:
  - V knihe "Vojna a mier" sú intrigy, niekoľko dejových línií a detailne odhalené postavy. Nie, nie je prázdna. V žiadnom prípade nuda! Aj keď samozrejme na začiatku zďaleka nie je to najzaujímavejšie.
  Dmitrij súhlasil:
  - Áno, je to tak... Mnohí spisovatelia hrešia rozvláčnou zápletkou, keď sa vám pred začiatkom najzaujímavejšej akcie podarí odhodiť zdanlivo nudnú knihu.
  Po tom, čo chlapci nechali vyčkávať na vrchol slnka, bol veliteľom energický Wolf Shtich, veľmi svalnaté dieťa, na pohľad asi štrnásťročné. Tvár je krásna, no prísna, detská a dospelá zároveň. Samotný Wolf je ešte z Jungvolku, ale jeho veliteľská zásada je taká, že mláďatá musia byť vedené mladými. A skutočnosť, že Shtikh nemá žiadne skúsenosti, a domnieva sa, že dieťa nikoho neobťažuje. Hlavná vec je, že je Árijec a velí Árijcom, čo znamená, že je schopný urobiť nemožné, obyčajným ľuďom. A čo? Oni to robia!
  Opäť behať, zabudnúť na bolesť, únavu, chlapcov, ktorí sa aj hanbia (taká je výchova!), Spomínať na mamu, ocka, či myslieť na niečo nežné. Vtedy je schopnosť znášať utrpenie a samotná skúška veľkým požehnaním.
  Mladí bojovníci utekajú bez toho, aby premýšľali o neposlušnosti, a ak niečo chcú, je to boj!
  Horúčava je stále veľmi silná a chlapci opäť vybiehajú na pichľavý rozpálený štrk. A ani nevidí koniec. Bolesť sa stáva neznesiteľnou a mnohí z mladých bojovníkov už nedokážu zadržať stonanie bolesti.
  Potom Oleg Rybačenko začal spievať pieseň, ktorú zložil na cestách, skutočný pochod;
  Sláva sovietskej vlasti je veľká -
  Sme hodní veriť, budeme touto slávou!
  V boji porazíme krutého nepriateľa,
  V záujme ruskej, najžiarivejšej Moci!
  
  Čo spieva vo vlasti,
  V srdci čestného, bosého priekopníka!
  Ponáhľame sa ako vták do letu,
  Aká svätá sa stala naša viera!
  
  Automaticky, ver mi, veľký brat
  A granáty nie sú vôbec zbytočné!
  Ak ste odvážni, tak výsledok
  Bude, napriek tomu, že si chlapec!
  
  Priekopník je namyslený a prísny...
  Ale úsmev Boží nás osvecuje!
  Bohužiaľ, na svete je veľa zlých es,
  Chcú zničiť miesto v raji!
  
  Fašistický šakal k nám ťahá svoje labky,
  Chce vytrhnúť srdce dieťaťu!
  A jeho prasatá sa usmievali,
  Nech dostane nahlas facku!
  
  Tanky "Tigre" sú "čižmy",
  Nemotorný - strašne hranatý!
  A ty pred nimi neutečieš,
  No, radšej si pripravte granáty!
  
  My vytvoríme taký svet, ver mi,
  Kde budú šťastné milióny!
  Dravá šelma utečie do brlohu,
  Položíme odporné légie!
  
  Čo spieva vo vlasti,
  A veľmi slávne rozdrví všetkých nacistov...
  Stlačte silnejšiu rytiersku zbraň...
  A aby sa na planéte stalo pokojné a tiché!
  
  
  
  
  Červený banner bude svietiť
  Je v ňom sväté meno Ježiš!
  Zložte priekopnícku skúšku na päť rokov -
  Byť slávny - vaše Rusko!
  
  Ale tá skúška nie je na tabuli -
  Bude to musieť byť odovzdané zo zákopu!
  Šedivé vlasy sa ponáhľajú k chlapcovi vo whisky,
  Zomrel priateľ - teraz smútiť pri hrobe!
  
  Čo je spodina prekliatej vojny,
  Dokonca nie je hodný byť nazývaný šelmou!
  A horda nevie, ako sa držať
  Aj keď Adolf je niekedy vtipnejší ako blázon!
  
  Vieme, že nesmieme ustúpiť,
  Priekopníci sa navždy boja niekoho iného!
  My chlapci sme verne priateľskí,
  A morálne verím, že nie mrzáci!
  
  Dokončíme slávny pochod v Berlíne,
  Vždy sme verili, vedeli sme bojovať!
  A hneď som chytila obrovskú odvahu,
  PKK nosenie v behu v batohu!
  Oleg Rybačenko dokončil hravú a odvážnu pieseň a nemeckí chlapci ju schválili piskotom a smiechom. Akoby si nevšimli, že ich vychvaľovaný Fuhrer je poliaty fľakmi od hlavy po päty!
  Beh sa stal zábavnejším, pridalo sa viac elánu... A čoskoro sa skončil štrk a odišla mäkká tráva, ktorá sa stala potešením pre spálené nohy, odvážnych chlapcov.
  Dimitri s úsmevom poznamenal:
  - Hovorí sa, že pieseň nám pomáha žiť, ale nič sa nehovorilo o tom, že odľahčuje aj ťažký náklad za našim chrbtom!
  Oleg Rybachenko namietal:
  - Už počas staroegyptskej civilizácie sa vedelo o životodarnom vplyve hudby na ľudský organizmus a tiež piesní. Napríklad malé otrokyne a otrokyne, ktoré ešte nedokázali efektívne pracovať na poliach a v kameňolomoch, boli nútené spievať, aby rozveselili dospelých otrokov. Veď taká veda o valliológii prišla z Egypta.
  Veliteľ Wolf kričal:
  - Obnova pre rast! A nehovorte!
  Chlapci bojovníci sa okamžite zreorganizovali a potom sa ticho rozbehli.
  Slnko už zapadlo (v severnej Afrike sa v júli stmieva skôr ako v strednom pruhu). Zastávka už bola blízko, keď zrazu nasledoval signál.
  - Všetci si ľahnite a prezlečte sa!
  Ako sa ukázalo z nejakého dôvodu. Vpredu sa ozval vzdialený hluk. A chlapci aktívne pracovali so sapérskymi lopatami, hádzali cez seba trávu. Už bola dosť tma...
  Hans poznamenal:
  - Pravdepodobne, to je naše! Do prvej línie je to ešte príliš ďaleko, pretože Wehrmacht slušne postúpil.
  Dimitri s úsmevom poznamenal:
  "Ale naučiť sa umenie maskovania nikdy neuškodí!" V skutočnej vojne sa to bude hodiť!
  Hans súhlasil:
  - Áno, nikdy, ale som si istý, že je náš!
  Wolf zasyčal:
  "Ešte slovo a na mieste ťa zastrelím!" Všetci čakajú! A urobte granátové jablká.
  Ako sa čoskoro ukázalo, Hans a v skutočnosti sa mýlil. Objavili sa britské tanky. Chlapci však ticho sedeli v zálohe: čo keby boli na zajatých vozidlách vlastní.
  Hoci tanky mieria na sever. Sú len štyri, tri ľahké a jedna ťažko preniknuteľná "Matilda". Posledný tank je veľký problém, keďže granáty môžu len poškodiť jeho stopy. Pľúca sa naopak dajú zasiahnuť presnými hodmi do strechy alebo do kormy. Ak "Matilda" prerazí stopy, potom môže chlapom spôsobiť straty so svojimi dvoma guľometmi a kanónom.
  Wolf nechcel, aby jeho priatelia zomreli už na druhý, či skôr až na tretí deň po príchode do Afriky. Je pravda, že guľomety by mohli znemožniť presné zásahy. Otázkou však je, čie sú to tanky? Zrazu trofeje, ktoré už Nemci ukoristili?
  Wolf nariadil:
  - Súkromník Yungfolkovets Oleg. Vyjdite k tankom bez zbraní a brašne a zistite, kto sú!
  Oleg zašepkal:
  - Počúvajte veliteľa!
  Chlapec, polonahý v čiernych šortkách, bol snedý od ochranného krému, a aby skryl svoje blond vlasy, nasadil si akýsi turban z novín. Teraz vyzeral ako obyčajné, chudobné arabské dieťa. Je nepravdepodobné, že bude považovaný za nepriateľa.
  Tanky sa pohybovali pokojným tempom a zaraďovali rýchlosť, pri ktorej motory vydávali najmenší hluk, čo tiež vzbudzovalo podozrenie. Oleg k nim priskočil, energicky mával rukami a kričal lámanou angličtinou.
  - Sú tam míny! Sú tam míny!
  Tanky sa zastavili, z Matildy trčala hlava s prilbou a nahnevaný hlas v angličtine odpovedal:
  - Prečo arapchonok, chceš?
  Chlapec bojovník zakričal:
  - Nemci kládli do cesty míny! Buďte opatrní kráľovské jednotky!
  Z ramenného popruhu sa objavila druhá hlava, počul som to, odpovie:
  Nechajte tých odporných Nemcov zomrieť! Môj kráľ je s nami! Teraz ich budeme jesť!
  - Poď si sem sadnúť! - Objednal, súdiac podľa epoliet, plukovník Kráľovskej britskej tankovej armády!
  Chlapec sa vyšplhal na vežu a na svojich holých, drobných pľuzgierových nohách pocítil príjemný chlad brnenia. Potom sa oprel a začal Britom ukazovať cestu.
  Bolo ich päť a v nie príliš priestrannej veži stredného tanku Matilda to bolo trochu stiesnené. Tu sa Oleg Rybachenko rozhodol stať hrdinom. Jeho šikovné, trénované ruky ako od profesionálneho vreckového zlodeja im siahali za opasky a vyťahovali revolvery. Palce naraz odstránili poistky.
  Samozrejme, bolo to odporné, ale pokušenie vykonať "účin" bolo také silné, že Olezhek niekoľkokrát vystrelil z každého revolvera, pričom mieril pod ľavú lopatku.
  Z takej diaľky je ťažké prehliadnuť a len blázon, či posledný zbabelec, si môže obliecť nepriestrelnú vestu sediac v tanku. Plukovník bol zaskočený a za zátylok pocítil ústie pištole. Chlapec zašepkal tým najčistejším londýnskym dialektom:
  - Ak chceš žiť, prikáž ostatným trom tankom, aby sa vzdali! Inak ich náš prápor zničí spolu s posádkami!
  Plukovník bol zaskočený:
  - Kto si?
  Oleg Rybachenko úprimne odpovedal:
  - Vaša posledná šanca na prežitie! Tri ľahké tanky budú bombardované granátmi a budete mučení ohňom. Ľudia budú umierať! Napočítam do troch, buď im dáš rozkaz, aby sa vzdali a vystúpili z auta, alebo ti strelím do mäsa a zopakujem požiadavku od začiatku! Raz dva...
  Plukovník zakňučal.
  - Súhlasím! Len nás nezabíjaj!
  Oleg Rybachenko hrdo vyhlásil:
  - My Nemci nezabíjame väzňov! A potom po kapitulácii Británie môžete opäť slúžiť v nových kráľovských silách, obnovenej Británii.
  Plukovník vydal rozkaz trasúcim sa hlasom. Tankisti poslušne vyliezli z tankov a zložili zbrane. Niekoľko najväčších nemeckých chlapcov zhodilo maskovaciu trávu a rozbehlo sa k nim a pripravovalo sa na prijatie prvej várky väzňov v ich živote.
  . KAPITOLA #13
  Šestka opäť bojuje s Číňanmi. Ich hyperwitch ich opäť uvrhol do sedemnásteho storočia. Nepriateľovi sa už podarilo zhromaždiť obrovskú armádu. Vojská Nebeskej ríše obliehali ruské mesto.
  A teraz chlapec, dievča a štyri dievčatá rozdrvia žltú armádu mečmi.
  Oleg Rybachenko prevádzkoval veterný mlyn, sťal niekoľko Číňanov a spieval:
  - Do krvavej bitky...
  A chlapec hodil niekoľko jedovatých ihiel bosou nohou.
  Margarita, ktorá viedla rýchly útok s mečmi a držala mlyn, potvrdila:
  - Svätý a správny!
  A aj holými prstami hádzala ihly. Zasiahla niekoľko desiatok Číňanov.
  Natasha, ktorá rozdrvila nepriateľov mečmi, dodala:
  - Marec, pochod, vpred...
  A tiež spustiť bosé nohy ihly.
  Dievčatá pri práci rukami aj nohami rozdrvili Číňanov veľmi famózne.
  Zoya tiež hádzala ihly holými prstami a štebotala:
  - Pracujúci ľudia!
  Aurora, ktorá vypustila bumerang bosou nohou a odrezala žltých bojovníkov, pohotovo potvrdila:
  - Marec, pochod, vpred...
  Svetlana, ktorá rozdrvila Číňanov a holými prstami vypustila oceľové hviezdy, zasiahla nepriateľa a zaškrípala:
  - Pracujúci ľudia!
  Dievčatá pôsobili ako skutočné bojové orly. A z ich úderov mečov a hodov úderných prvkov nepriatelia padali a padali.
  Oleg držal techniku "Butterfly" s mečmi a spieval:
  - Tváre smrti!
  A bosou nohou chlapec opäť hodil vraha.
  Margarita usporiadala recepciu v mlyne. Rozdrvila súperov a agresívne zakričala:
  - Toto je naša cesta a boj!
  A z jej holých prstov vypadlo niekoľko smrtiacich diskov.
  Oleg Rybachenko je terminátor, opäť hádže, čo zabíja, a spieva:
  - Prvý máj je sviatok práce!
  A z bosej nohy mladého zabijaka opäť lietajú kotúče, ktoré odrezávajú bojovníkov nebeskej ríše.
  Natasha opäť hodí smrtiacu a zaškrípe:
  - Toto je moje dobro!
  A jej obnažená päta zasiahne čínskeho generála do brady a zlomí mu čeľusť.
  Zoya privíta motýľa s mečmi a zakričí:
  - Som šialený panter!
  A z jej holých prstov roky ostrého malého zabijaka diskov. A tak všetkých zobrali a podrezali.
  Potom sú meče opäť v akcii a všetci sú sťatí. Toto je dievča z terminátora.
  Aurora sekla Číňanov, rozdrvila ich telá a zachrapčala:
  Sme vybraní...
  A dar smrti letí z jej obnaženej päty.
  Svetlana, ktorá poráža bojovníkov žltej ríše, potvrdzuje a odhaľuje perleťové zuby:
  - Vyberáme!
  A z jej bosých nôh opäť let skazy.
  Oleg Rybachenko, drviaci protivníkov, dodáva:
  Ako často je...
  Chlapcove odhalené prsty na nohách spustili posolstvo smrti.
  Margarita, ničenie protivníkov a spúšťanie prezentácií o ničení, dodala:
  - Nezhoduje sa!
  Ako dievča so šikovnými nohami.
  Natasha, strieľajúca na nepriateľa a vypúšťajúca dary smrti, vydala:
  - Som za tebou...
  A bosé nohy ako vždy v biznise.
  Zoya, ktorá roztrhla nepriateľov, ju vzala a agresívne zasyčala kobrou:
  - Nasleduj tieň...
  A jej bosé nohy sú späť v biznise...
  Aurora hodila po nepriateľoch zbraň holou dolnou končatinou a dôkladne ju rozdrvila a agresívne zaškrípala:
  - Zvykám si...
  Svetlana vzala a bosou nohou hodila tucet ihiel, zrazila množstvo Číňanov a zaškrípala:
  - K nesúladu!
  V útoku je opäť Oleg Rybačenko. Seká svojich nepriateľov a z času na čas spieva:
  - Anjeli dobra, dve biele krídla, dve biele krídla nad svetom!
  A z jeho holej nohy opäť letí dar skazy.
  Chlapec, ako vidíme, je veľmi greyhound. A celý čas naboso a tvrdo. Skutočný macho. Aj keď vyzerá na dvanásť rokov. Ale toto je stelesnenie ničenia.
  Margarita tiež hádže ihly bosými nohami a škrípe:
  - Bláznivý sen! Úplná nádhera!
  A od holej päty sa opäť odrazí niečo úplne smrteľné.
  Toto dievča je stelesnením smrti a skazy.
  A títo Číňania, áno, pochopili.
  Natasha v rýchlom pohybe krásneho terminátora. Seká protivníkov, seká ich mečmi a spieva:
  - Chvála cárovi Alexejovi!
  A z jej bosých nôh lietajú ihly.
  Zoya, ktorá zničí Číňanov a zničí nepriateľa, potvrdzuje:
  - Zloduch bude porazený!
  A z jej bosých nôh vyletí dar divokej smrti.
  Aurora, ktorá drví nepriateľov, agresívne potvrdzuje:
  - A nežiadaj nepriateľa o milosť!
  A jej bosá noha opäť vyhodí von, niečo absolútne smrteľné. A rozbije súperov na roztrhané kusy mäsa.
  Svetlana, zráža súperov a púšťa nové ihly do nepriateľa, ako kobra syčí:
  - Nekrič na mesiac!
  A darčeky nebezpečnej smrti jej odlietajú z holých prstov. Ktorí všetkých ubližujú a zabíjajú.
  Oleg Rybachenko je v pohybe... chlapec je neúnavný ako vždy...
  Číňania to majú ťažké. Tak ich drví a píli.
  Chlapecký génius škrípe:
  - Toto je môj boj!
  A opäť z jeho bosých nôh lietajú dary ničenia.
  A mladý bojovník bojuje ako úplný a agresívny hrdina. A jej meče sú ako palice Černoboga.
  Margarita to vzala, vyskočila a porezala masu Číňanov. Držal príjem, ako keby smrteľná sila.
  Potom znova mávla holými prstami a správala sa ako krvavý démon.
  Mŕtvoly Číňanov už vytvorili celé kôpky. Mladý bojovník zasyčal:
  - Môj život vo víťazstve nad nepriateľmi!
  A dievča opäť z bosej nohy vypustí oblak ihličia. A žltí bojovníci padajú mŕtvi.
  Nataša si pred sebou vyrezala chodbu z mŕtvol žltých bojovníkov. Hádzala ostré, brúsené kotúče a škrípala:
  - Hoď na Mars a bude trieda!
  A z jej bosej nohy zase letí zabijácky dar veľmi nepríjemnej smrti.
  A koľko Číňanov zomiera. Stovky, tisíce, pod údermi zdrvujúcej šestky.
  V pohybe je aj Zoja. Jazdí ako kobra, nedáva nepriateľovi najmenšiu šancu. A čínsky pád hacknutý.
  Dievča s bosou nohou vystrelilo ihly ostré od jedu a spievalo:
  -Ruskí hrdinovia sťajú mečom!
  A bojovník, ako keby sa vlna zdvihla, potom padla.
  A Aurora urobí krok smerom k nepriateľovi a bez ďalších okolkov ho podrazí.
  Zabije Číňanov a zasyčí:
  - Moje veľké hrdinstvo!
  A z jej bosej nohy opäť vyletí to, čo rozbíja kúsky na pastelky.
  Ryšavka Číňanov nešetrí. Tu naraz porezali sedem ľudí.
  A jej odhalená päta, generál Nebeskej ríše, jej rozbil čelo. Samozrejme, zomrel.
  Svetlana sa tiež pohybuje a rúbe nepriateľov. Jej dva meče ako skladacie nožnice prerezávajú telá Číňanov.
  V pohybe dievča rozdrvilo tucet súperov. A vzala disky bosými nohami a spustila ich. A odrezala veľa Číňanov.
  Celá je v divokom šialenstve.
  Svetlana hovorí:
  - Nepriatelia neprejdú!
  Aurora súhlasila:
  - Samozrejme, že neprejdú - bez šance!
  A tá ryšavá sučka opäť divoko zavýjajúca a mlátiaca Číňanov mečmi. A potom holé prsty vrešťana vypustia niekoľko ihiel. Že pár desiatok Číňanov bude poslaných na druhý svet.
  Oleg Rybachenko, ktorý rúbal žltých bojovníkov, vzal to a zakričal:
  - Zničenie mysle!
  A opäť chlapec holými prstami na nohách vyhodil strašne smrtiace a smrtiace ihly.
  A potom zaštebotal:
  - V mojom sne - vždy víťazstvo!
  Margarita, bojujúca s nepriateľom a znižovanie protivníkov, súhlasila:
  - Dokonca veľmi veľké víťazstvo!
  A dievča opäť s holými prstami, ako to vezme a spustí na nepriateľa smrť prinášajúcu.
  Toľko Číňanov už ich pár zabil. Áno, a štyri dievčatá nie menej.
  Nataša hodila bosou nohou podomácky vyrobený granát z uhoľného prachu. Ten vybuchne a roztrhá čínskych vojakov na kusy.
  A dievča kričí:
  - Som orol moci nad svetom!
  Zoya je tiež veľmi šikovná pri ničení čínskej armády. Máva mečmi a spieva:
  - Sme hrdí orli!
  A opäť jej z bosej nohy vyletí niečo veľmi smrteľné. A Číňania sú veľmi špecifické zabíjačky.
  Dievča v divokej extáze svižného a agresívneho pohybu, nenechajúc spadnúť ani jednu ihlu, bez zásahu.
  Aurora sa tiež pohybuje. Jej bosé nohy hádžu ostré ihly. Ryšavá dievčina pôsobí ako panter naháňajúci šakalov. Reže Číňanov ako cukrovú trstinu.
  A kričí z plných pľúc:
  - Budúcnosť je moja!
  A vyplazuje jazyk.
  Svetlana vyhubí aj Číňanov. A jej bosé nohy urýchľujú ich rýchly pohyb.
  Blondínka ako kobra. A škrtá súperov bez akéhokoľvek zľutovania.
  Jej meče sa točia ako veterný mlyn. A nenechajte nepriateľa zamrznúť v pokoji. Pokiaľ sa pokoj nestane úplným a večným.
  Svetlana, ktorá prerušila Číňanov, hlási:
  - Naša forma je najvyššia!
  A z jej bosej nohy vyletí smrteľné a nepochopiteľné. Ako zasiahnuť protivníkov, tak rovno na smrť.
  Aurora potvrdzuje:
  - Čistá porážka!
  A z bosej nohy dievčaťa lieta tucet ihiel. Áno, tak výstižne, že naraz padlo päťdesiat Číňanov.
  Natasha si to všimne a rozseká bojovníkov Nebeskej ríše:
  - Tvoj hnev je veľký!
  A holé prsty vypustia kotúče.
  Zoya, sekajúca protivníkov, zvolá:
  - Nech sa sen stane skutočnosťou!
  A tiež bosá noha, ako vražedná skaza zošle.
  A masa Číňanov sa mení na mŕtvoly.
  Aurora, ktorá rúbe žltých bojovníkov, spieva:
  - Žiadne zľutovanie s nepriateľom!
  A z jej holej nohy vyletí niečo, čo rozdrví žltých bojovníkov na smrť.
  A ryšavý bojovník v divokom pohybe.
  Svetlana, ktorá prerezala hromadu nepriateľov, ju vzala a zaškrípala, pričom odhalila perleťové, trblietavé zuby:
  - Nikdy sa nezastavíme! Takže ruská armáda sa zrodila, aby vyhrala!
  A potom dievča hodí uhoľný granát bosou nohou a rozbije svojich protivníkov na krvavé kusy mäsa.
  Oleg Rybachenko, ktorý porazil Číňanov, konal obratne.
  A terminátor chlapec spieval:
  -Ruská armáda je zrodená pre víťazstvo!
  A chlapcova obnažená päta vo výskoku zasiahla mandarínku do brady, čím ho doslova rozdrvila.
  Mladý bojovník hlasno zvolal:
  - Víťazstvo príde pre nás!
  Margarita, ktorá rozsekala Číňanov a odrezala im hlavy, poznamenala:
  - Ak existujú...
  A dievča s bosou nohou hodilo veľa ihiel ...
  Oleg Rybačenko v reakcii zakričal:
  - Kto k vám príde!
  A potom chlapcova bosá noha vypustila oblak ihiel. Okamžite bolo zbitých sto Číňanov.
  Margarita z plných pľúc zaškrípala:
  - Budú takí...
  A jej odhalené prsty spustili smrtiaci bumerang.
  Oleg, ktorý vystrihol bojovníkov Nebeskej ríše, potvrdil:
  - Kto si po teba príde!
  A chlapcove bosé nohy spustia vraha a unikát. Niečo, čo Číňanom drví kosti.
  A otráviť ich.
  Áno, chlapec nie je z nesmelého tuctu ...
  Natasha usporiadala dvojitú recepciu - zrazila Číňanov a zakričala:
  - Toto sú naše dievčatá!
  A z jej bosých nôh je let darom úplného zničenia.
  A dievča zasyčí:
  - Zmlkni!
  A jej meče každému sekli hlavu.
  Zoya strihá súperov v pohybe a spieva:
  - Moja láska je na piatom poschodí!
  A opäť bosá noha dievčaťa spustí bumerang. A masa žltých bojovníkov s otvorenými bruchami sa zrútila.
  Natasha, ktorá rúbala žlté, prehovorila:
  - Láska? A čo vajíčka Faberge?
  A opäť z holého opätku vypustená smrť.
  Zoya, ktorá rozsekala Číňanov, poznamenala:
  - A ty si už konkrétne otupený!
  A žmurkla na svojho priateľa!
  Dievčatá zrejme nie sú žiadne hlupáky. A určite nie žaby.
  Zoyina bosá noha uvoľňuje škodlivý prvok. A veľa Číňanov vypadne.
  Aurora v útoku. Jedinečné a zničujúce. Seká nepriateľov a jej meče sú ako krídla veterného mlyna.
  Červenovlasý diabol, v klasickom pohybe rýchleho útoku. Ak naozaj reže, tak reže konkrétne.
  A kričať:
  - Riziko je ušľachtilá vec!
  A z jej bosých nôh opäť darček čínskym muchám. Všetci budú podrezaní a rozdrvení.
  Svetlana v pohybe Rozdrví vojakov nebeskej ríše. Nedáva vám ani najmenšiu šancu.
  A teraz sú jej bosé nohy také virtuózne a vrahovia budú odhodení. A Číňania budú tak kosení, že sa budete jednoducho čudovať.
  A dievča Svetlana kričí:
  - Hrdo sa vznáša nad planétou...
  A holým opätkom zlomila krk čínskemu veliteľovi.
  Oleg Rybachenko, ktorý rozdrvil nepriateľov, spieval:
  - ruský dvojhlavý orol ...
  A z chlapcovej bosej nohy letí ďalší dar smrti pre čínsku armádu.
  Margarita, ktorá preťala nepriateľov a vycenila zuby, dodala:
  - V piesňach ľudu spievaných ....
  A uhoľný citrón odletel z holej päty bojovníka a zlomil protivníkov.
  Natasha sa zvrtla vo vzduchu a zoťala tucet a pol Číňanov. Odrezala veľa nepriateľov a zakričala:
  Znovu získal svoju veľkosť!
  A dievča je opäť v pohybe a tanci smrti.
  A jej bosé nohy niečo vyhodia a nepriatelia sú veľmi špecificky zabití.
  Áno, pre Číňanov je to čierny deň.
  Zoya ich tiež rozdrví, nakrája na kúsky a zaškrípe:
  - Veľkosť Ruskej ríše!
  A jej odhalené prsty vypustia ďalší smrtiaci bumerang. Čo pripravuje protivníkov o hlavy.
  A samotné dievča to vezme a sekne bekhendom.
  Ale v boji Aurora nie je hanblivá. Ak hynie dolbanet, tak bez akéhokoľvek zľutovania. A sekaj jej meče - presne ako kati.
  Červenovlasý diabol zareval z plných pľúc:
  - Naozaj som len Satan!
  A opäť jej meče stúpajú a padajú na čínskych bojovníkov.
  Ohnivá beštia sa chystá zavýjať a z jej bosej nohy odletí granát.
  Dojde k výbuchu. A veľa Číňanov je už v rakve.
  Presnejšie, ich mŕtvoly sú porozhadzované všade.
  Aurora zaškrípe:
  - Moja viera je vyhladzovanie!
  A z jej bosých nôh vyletí ako dar smrteľnej smrti.
  A červená suka je len vražedný dynamit!
  Svetlana, je tu aj niečo, čo vás nenechá nudiť, ale dokáže zabiť.
  Vezme to, spustí bumerang s bosými nohami. A odrezať veľa Číňanov. Toto dievča je len temperamentná blondínka.
  A v tejto bojovníckej tendencii je odrezať hlavu pomocou ostrej a horiacej píly.
  A bojovník bude spievať:
  - Nebudeš ušetrený! Budeme veľmi radi!
  A opäť dievča robí veľmi odvážne a múdre kroky. A láme súperov a nedovoľuje im pozerať sa okolo seba.
  Dievčatá v útoku na čínsku armádu. Sekali protivníkov mečmi a posielali dary skazy bosými nohami.
  Oleg Rybachenko sa pohybuje ako panter. A sekne nepriateľov a robí vlnu za vlnou. Za jednu sekundu dokáže nesmrteľný chlapec švihnúť pätnásť alebo dvadsaťkrát.
  A vypustite veľa bojovníkov s rozrezanými lebkami.
  Večný chlapec zvolá:
  - Vrak snov!
  Jeho meč je opäť v pohybe a prejavuje tendenciu ničiť protivníkov.
  Margarita sa tiež porezala a zaškrípala:
  - Som sopka smrti a dám vám rohy ako dámy!
  A jej bosé nohy vrhajú ostré disky, ktoré zabíjajú nepriateľov na smrť.
  A dievča kričí:
  - Budú nové víťazstvá - budú noví bojovníci!
  A bojovník zničí všetkých zúrivým náporom.
  A zdá sa, že jej obnažené, vytesané nohy zatĺkajú klince do rakvy.
  Natasha podrezala kopu Číňanov a zaškrípala:
  - Za naše víťazstvo!
  A z jej bosých nôh vyletel ďalší dar smrti.
  Zoya sekne aj súperov. Pôsobí vo všetkej možnej i nemožnej agresivite.
  Tu je jej bosá noha spustený citrón na uhlie. A hneď bolo vyhodených sto žltých vojakov.
  Dievča s úsmevom spievalo:
  - Vezmem si koňa ako zástavu a čaká ma šťastie!
  A opäť dievča zasiahne nepriateľa. A bude kráčať, striehnuť na nepriateľov a nenechá im ani najmenšiu šancu.
  Aurora je v boji čistá šelma. Táto ženská terminátorka je jednoducho stelesnením diabolskej mysle.
  A ak rezne, tak rezne.
  A od Číňanov sa sypú len trhané kusy mäsa.
  Aurora, ničiac protivníkov, revala:
  - Temperament kobry!
  A potom jej bosá noha hodila poriadnu bombu. A veľa žltých vojakov trhalo.
  Svetlana rozdrví Číňanov. Seká ich mečmi a spieva:
  -Budúcnosť je minulosť, len keď je dobrá!
  A teraz z jej bosej nohy opäť letí vrahový darček. Rozhadzuje súperov. A tam sú úlomky z rúk, nôh a inej krvavej peny.
  Dievčatá v boji sú také divoké, neustále útočia.
  Číňanov je však priveľa a preto je vyhladzovanie návykové. Aj keď meče a práca.
  Najmä Oleg začal pľuvať zo slamky. Čo pridáva aj vyhladzovanie.
  Priznajme si to, chlapec je veľmi chrt. Jeho pohyby sú ako hojdanie kyvadla.
  A to je oveľa rýchlejšie ako hodiny. A sekali mečmi veľmi rýchlo a rýchlo.
  Chlapec zasyčal:
  - Toto je náš sen, vyhrať a zničiť!
  A opäť jeho bosé nohy vyklepú smrtiaci darček.
  Margarita v divokom pohybe. Reže nepriateľov a škrípe:
  - Bude víťazstvo, to viem určite!
  A dievča hodí smrtiaci granát.
  A roztrhajte časti žltých bojovníkov.
  V pohybe je aj Nataša. Nepozná zábrany a bojazlivosť. Jej meče sekali protivníkov. A vykonajte trojitý mlyn.
  Potom dievča hovorí:
  - Veľká kaskáda!
  A bosá noha hádže bumerang. Tucet Číňanov zostal bez gólov. Tu je bojovník, ktorý sa s nimi zaoberá.
  Zoya je tiež v pohybe. Drví protivníkov a škrípe:
  - Bojujte krvavo a správne!
  Jej bosá noha je v pohybe, niečo bude hádzať. A roztrhať masu bojovníkov nebeskej ríše.
  Aurora sa tiež pohybuje. A tiež vedie zničenie Číňanov. A robí to, ako keby hrabal štetcom.
  A kričí:
  - Banzai trend!
  A z jej bosej nohy opäť letí granát. A rozbije veľa zlomených nepriateľov.
  Svetlana je tiež v bitke. A nevzdáva sa bez veľkého obradu. A meče ako rezné. A bosými nohami to vezme a pustí. A z nej vychádzajú také blesky energie.
  Aurora povzbudzuje svojho priateľa:
  - Existuje kontakt!
  Svetlana, ktorá rozrezala veliteľa Číny na polovicu, potvrdila:
  - Existuje kontakt!
  A obe dievčatá si narazili obnažené päty o seba.
  Aurora je opäť v pohybe. Prudký a neprekonateľný. Nepozná slabosť a pochybnosti.
  Jej meče prerezávajú ľudské mäso.
  Červenovlasý diabol, ktorý drví ďalšieho Číňana, sa pýta:
  - Čo si myslíš, naozaj?
  Svetlana odpovedala:
  - Pravda, pojem je relatívny!
  Aurora sa zasmiala a poznamenala:
  - Áno je to pravda!
  A z jej bosej nohy vyletel ďalší granát. A ako zasiahla nepriateľov. Od Číňanov lietali len kusy natrhaného mäsa rôznymi smermi.
  Svetlana s úsmevom poznamenala:
  - Tak je to naše zabíjanie a stvorenie!
  A dievča tiež spustilo dar smrtiacej a nemilosrdnej smrti bosou nohou.
  Natasha, ktorá rozbíjala Číňanov mečmi, logicky poznamenala:
  Oni majú svoju pravdu, my máme svoju!
  A z bosej nohy dievčaťa vyletel ďalší granát.
  Zoya s tým ochotne súhlasila a rozsekala nepriateľa na malé kúsky:
  - Každý má svoje. A veľmi veľká pravda!
  A z jej bosej nohy zase letí jedna mimoriadne smrteľná. A trhanie dužiny na malé kúsky granátového jablka.
  Natasha logicky poznamenala:
  - To nám dala veda a bohovia!
  Zoya, ktorá ničila súperov, súhlasila:
  - Dala veľa!
  A jej bosá noha opäť hodila niekoľko diskov. A zasiahnuť kopu protivníkov.
  Natasha vycenila zuby a poznamenala:
  - Trend však!
  A jej obnažené prsty hodili ďalší tucet ihiel. Ukázali smrteľnú a divokú politiku.
  Zabili už desaťtisíce Číňanov. Šestka odviedla skvelú prácu pri vytváraní alternatívnej histórie.
  A samozrejme, dievčatá a chlapec sú veľmi veľká a kolosálna sila!
  . KAPITOLA #14
  Číňania dostali krutú lekciu, kým nezaútočili, geniálny chlapec Oleg Rybačenko načmáral ďalšie majstrovské dielo;
  ČAS NA DARČEKY!
  PROLÓG
  V predvečer Nového roka vyzerá hlavné mesto Moskva ako gigantický úľ veľkoryso zafarbený svetlami. Každý sa ponáhľa dokončiť množstvo vecí, ktoré sa nahromadili počas roka, aby sa mohli vrhnúť do sladkých vírov sviatočnej zábavy.
  A mladý Alex so svojou priateľkou Angelinou sa museli točiť a prinášať množstvo darčekov. Pod plstenými čižmami vŕzgal lepkavý, špinavý sneh, v bavlnenej barančine pátra Frosta bolo horúco a pod vláknitou bradou sa mladíkove ryšavé líca bez žiletky štípali od slaného potu. Angelina v kostýme snežnej panny to má o niečo jednoduchšie, hoci po dvadsiatom dome nezačnete obrazne padať z nôh.
  Ako však odmietnuť príležitosť privyrobiť si ako novoročný pár?
  Nie je dosť peňazí na nové aktualizácie a štipendium je extrémne malé, za šialené ceny...
  - To si ty kudlaty kde chapaet? - Počul som nemotorný hlas.
  Lucerna zrazu zhasla a v tme sa mihali zlovestné tiene. Fúzatý bandita s prižmúrenými očami potriasol dlhou dýkou, po ktorej nasledovalo niekoľko ďalších, vyzerajúcich ako diabli unikajúci z podsvetia.
  - Vyrežte neverníkov! - Znie to, mučiace ušné bubienky, škaredo, ako škrípanie hrdzavej píly na betónový hlas.
  Aj keď, samozrejme, podľa hollywoodskeho scenára sa dvojica musela postaviť a naraz vyradiť besných banditov, no život je prozaickejší. Alex a Angelina dali hus. Samozrejme, že sú mladí, vyšportovaní, ale ťažké tašky s darčekmi za chrbtom a objemné róby veľmi sťažujú beh...
  Za ním počuť ťažké výpary, špinavé rohože, tu mladého muža porezali dýkou po chrbte a prerezali si kabát ...
  Pod nohami utekajúcich študentov letí sivý predmet, zdá sa, že je to potkan s iskrivým (horí poistka!) chvostom. Angelina kričala: nemala rada potkany, čo však bolo v skutočnosti oveľa hroznejšie ...
  Zahrmelo! Asfaltový chodník, ktorý sa prudko zdvihol, udrel do tváre a telo bolo okamžite prebodnuté ostrou bolesťou, ktorá trhala bunky...
  POSLEDNÁ ŠANCA ĽUDSTVA
  Keď sa blíži taká nespočetná armáda, je to desivé, z diaľky sa zdalo, že sa plazí rôznofarebná, trblietavá hmlovina. Navyše, každá iskra je zúrivý démon alebo chvejúci sa duch spôsobený mágiou nekromantského čarodejníka. Predok sa natiahol na pár parsekov, v takom meradle aj vlajkové ultrabojové lode vyzerajú ako zrnko piesku na Sahare.
  Ľudská konfederácia spolu s ďalšími rasami obývajúcimi metagalaxiu vstúpila do rozhodujúcej bitky.
  Je tu toľko lodí s úžasnou, aj keď vo väčšine prípadov len brániacou efektívnou bojovou rozmanitosťou. No napríklad hviezdna loď v podobe čembala alebo s dlhými náhubkami zvinutými do nabijaka namiesto strún harfy, či dokonca kontrabas s pravouhlou tankovou vežou . To môže zapôsobiť a robí dojem na ľudí so slabým srdcom, ale je pravdepodobnejšie, že spôsobí smiech ako strach, najmä medzi sofistikovanými bojovníkmi.
  Ich protivníkom je impérium, ktoré sa drzo vyhlasuje za univerzálnu mocnosť. Veľká rakva, kde sa všetko dáva do služieb vojny, hlavným sloganom je efektívnosť a účelnosť. Na rozdiel od koalície sa hviezdne lode s rakvami líšia iba veľkosťou. A forma je takmer rovnaká - veľmi dravý vzhľad, hlbokomorské ryby. Možno s jedinou výnimkou: vyzerajúce ako hrubé dýky odliate z ocele - anigelans.
  Hviezdy v tejto časti kozmu nie sú príliš husto roztrúsené po oblohe, ale sú farebné, zvláštne svojim svetelným rozsahom. Z nejakého dôvodu je pri pohľade na tieto svietidlá smutný pocit, akoby ste sa pozerali do očí anjelov, že odsudzujú živé bytosti vesmíru za ich odporné, skutočne divoké správanie.
  Armáda Grobzagonatu sa nikam neponáhľala, iba samostatné mobilné jednotky, ktoré rýchlo využili svoju prevahu, zaútočili na nepriateľa, spôsobili mu škody a stiahli sa. V reakcii na to sa im snažili vyjsť v ústrety paľbou, ale svižnejšie a technologicky vyspelejšie zásobníky rakiev pôsobili oveľa efektívnejšie. Míny vybuchli ako po výbuchu a vybuchli v gejzíre úlomkov krížnika a torpédoborcov. Ale tu sa dalo vysypať a vysoká zver. Jedna z obrovských bojových lodí ľudskej konfederácie bola zostrelená, z lode sa husto dymí a na palube gigantickej hviezdnej lode "Stalingrad" vládne nepokoj.
  Zo všetkých síl sa ho snažia zachrániť, z dievčat a chlapcov sa doslova sťahuje koža od strašných horúčav. A vo vzduchu, ako v móde, sa rozprašovala ružová voda, reagovala molekula dusíka a kyslíka, čím sa zvýšila už tak pre človeka neprípustná teplota. Tu dievča padlo na kolená a naklonilo sa nad bozkami Perúnovho amuletu, kvapky sĺz sa odparili bez toho, aby mali čas dosiahnuť silný kovový povlak. Tu je smrť, mladý muž, ktorý sa ju pred pol hodinou pokúsil zdvihnúť, spadne na podlahu a horí, červené mäso sa odlupuje od kostí...
  Bojový robot, kvapká kvapky maziva zo širokej papule, zdá sa, že tento stroj hučí, zažíva muky, posiela modlitbu elektronickým bohom na základe binárneho kódu. Ventilačný systém sa pokazí, zmení sa na akési malé, ale početné čierne diery, riskuje, že pohltí všetko a všetko.
  Tu sú dve očarujúce bojovníčky, ktoré sa neúspešne držia rukami mažiara a snažia sa oddialiť smrť. Ich jemné, ružové tváre sú zdeformované a ich krásne črty sú zdeformované neznesiteľnou bolesťou. Ale tlak sacieho tornáda sa zvyšuje. Odtrhne si prsty, z natrhnutých svalov a šliach vytryskne karmínová krv a dievčatá sa ponáhľajú do mlynčeka na mäso. Počas letu sa ryšavé dievča zrazí s mladým mužom a vrazí si hlavu podobnú líške do žalúdka.
  Pred odchodom na miesto, odkiaľ niet návratu, sa na seba stihnú usmiať. Iná žena, už viac ako z polovice zuhoľnatená, kreslila horiacou rukou na stenu: "Statočný raz zomrie, ale žije navždy, zbabelec raz žije, ale je navždy mŕtvy." Modrozelený plameň dodáva teplo a objíma nádherné telo hodné tých najprestížnejších pódií spred niekoľkých chvíľ. Tu sú odhalené dievčenské kosti a silné svaly, stvrdnuté od detstva, sa rozpadajú na biely popol.
  Bojová loď silno vzplanula, vytlačila dúhové vzduchové bubliny do vákua a potom explodovala a rozbila sa na veľa úlomkov.
  Hypermaršál Grobzagonath Princ "Giant Mace" nariadil:
  - Posuňte sa vpred o päť miliónov osemstopäťdesiattisíc super-fregát, ako aj o odolné nosiče annigenov. Nechajte hordu vesmírov prechádzať na nepriateľských chrbtoch!
  Fregaty sa snažili udržať formáciu a zoradili sa do samostatných radov. Raketové krížniky a drapáky spolu so stíhačkami tvorili akúsi jemnú sieť. Spočiatku sa pokúšali bombardovať nepriateľa na veľkú vzdialenosť pomocou zbrane, ktorá už nie je vo vesmíre novinkou, no mimoriadne ničivá: termokvarkové strely. Ako boxerská taktika veľkého úderníka: Hoďte dlhý úder ľavou stranou a držte svojho partnera na uzde. Koaličné lode cúvali, zadná časť hviezdnych lodí sa rútila vpred, snažiac sa včas preraziť na bojisko. Rakvy využívajúce svoju výhodu v organizácii a manévrovateľnosti, podobne ako kat so sekerou, obmedzujú voľnejšiu formáciu síl, ktoré sú proti nim. Medzi tými, ktorí sa pokúsili zaútočiť na mimozemšťanov, sa straty zvýšili.
  Diabolská generálka krásy vojvodkyňa de Furia sa ponáhľa na svojom vysokorýchlostnom nosiči annigen. Ide o taký druh bojovej hviezdnej lode, ktorý na rozdiel od bežných krížnikov má namiesto zbraní anténne žiariče, ktoré pri použití v boji svojim účinkom korodujú pancier nepriateľských lodí. Tu prichádzajú gravioplazmatické vlny, ktoré sa rýchlo preháňajú cez vákuum. Čierny priestor z ich pohybov zaplavujúcich vesmír je zafarbený ako voda z rozliateho benzínu. Akcia je veľmi deštruktívna. Deformujú zbrane mimozemšťanov, ktorí sa im neúspešne pokúšajú oponovať, spôsobujú rušenie počítačového navádzania alebo dokonca pri vysokej intenzite spôsobujú detonáciu v anihilačných zápalkách termokvarkových rakiet. Nepriateľské hviezdne lode sú ako ryby pod filmom strojového oleja, niektoré z nich nie sú kovové alebo keramické, ale biologického pôvodu a celkom realisticky sa zvíjajú v tých najstrašnejších kŕčoch.
  Tu sa ďalšia z bojových lodí začína rúcať, horieť, ako keby obrovská loď s priemerom cez šírku Lamanšského prielivu bola vyrobená z domino poliatych benzínom. O stratách spomedzi menších hviezdnych lodí nie je čo povedať. Koalícia mimozemšťanov a pozemšťanov zjavne ustupuje, zrejme najnovšia zbraň stalzanov - vyžarovaná gravioplazma doslova šokovala vesmírne sily niekoľkých stoviek impérií.
  Comte de Barsov ovláda oheň pohybom prstov pred skenerom v určitom poradí. Navonok vyzerá truhlica General of Six Stars ako mohutná, hrdinská postava muža s pruhovanou tigrou tvárou. Agresívne pekná šelma, ale toto je zlá kráska - Lucifer. Grobzagon sa nahnevane uškrnie a rozdáva nemilosrdné údery. Cíti zmätok davu zhromaždených z niekoľkých galaxií. No nech sa ešte viac zhlukujú, zvýši paniku. Keď do boja vstúpia hlavné sily Neľútostnej, hrobovej ríše, pre niektorých to bude víťazný, radostný koniec a pre iných smutný koniec.
  Koalícia koná trochu chaoticky, namiesto organizovaného odmietnutia, nejasných manévrov sa dokonca dve veľké bojové lode napriek kozmickým vzdialenostiam oslepili, plavili sa k sebe, potom s rachotom, pomocou gravitačných vĺn, bolestivo vydávali v ušiach. blízko umiestnených stíhačiek sa zrazili.
  V ich vnútri sa prelomili priečky, rozdrvili sa bojové oddiely, kasárne, tréningové a zábavné haly. Všetko sa to stalo rýchlosťou prílivu, dosť rýchlo na to, aby zabil akúkoľvek šancu na útek, ale stále mučivo pomalé, čo dáva miliónom uväznených živých bytostí šancu pocítiť nočnú moru z nezmieriteľnej smrti.
  Tu je grófka z čipsov, veľmi podobná kytici fialiek s ružovými žabími stehienkami v zlatých kučerách, prijíma bolestivú smrť a priznáva sa... svojmu bojovému žiariču. Počítačový hologram číta modlitby a odpúšťa hriechy rýchlym tempom. Takéto je náboženstvo tohto očarujúceho národa, vaša high-tech zbraň hrá úlohu kňaza, za takú sa považuje iba kybernetická inteligencia, ktorá má dostatočnú svätosť a čistotu, aby slúžila ako prostredník medzi živým organizmom a všemohúcim Bohom. Posledné slová kňaza-emitára boli:
  - Svet nie je zbavený šarmu, ale ohavnosť nie je obetovaná Bohu!
  Vojvodkyňa de Furie je štíhla a atletická posila tímu v špeciálnom režime, komprimovanom kóde reči, ktorý hrá dvojakú úlohu. Prvý štít šifry z prípadných odposluchov tímu. Druhý magotelepatický impulz.
  Krížniky, torpédoborce, brigantíny a dokonca aj jedna vesmírna loď, to sú lode poškodené alebo úplne zničené jej hviezdnou loďou. De Furia logicky poznamenáva:
  - Odvaha môže kompenzovať nedostatočný tréning, ale tréning nikdy nekompenzuje odvahu!
  Ich drapák už zdevastoval termokvarkovú energiu (ešte stále nie dokonalú) reaktora na maximum a napäto čaká na príkaz. Mnoho stoviek tisíc nepriateľských lodí hlavných tried už bolo zničených, bitka sa odohráva na najširšom fronte.
  Rozkaz bol daný, ponáhľali sa, zorganizovali sa na ústup, aby sa dobili na nákladných staniciach - špeciálnych kontajneroch hviezdnych lodí.
  A princ "Giant Mace" hodil do boja nové sily:
  Najmä jeho osobná vlajková ultrabojová loď "Beast".
  Potom sa vpred pohli ďalší dvaja giganti "Shock and Awe" a "Red Noose". Nasadili v desiatkach tisíc veľkých a malých zbraní a žiaričov. Nad nimi sa mihalo niekoľko ochranných vrstiev: graviomatrix, magospriestorové polia (priepustná hmota len v jednom smere), reflektor sily. Všetky kybernetické zariadenia pracovali na podúrovni teoplazmy, ktorá poskytovala odolnosť voči rušeniu. Zároveň sa používali obrovské radary, ktoré sami vytvárali jezuitské zádrhely pre elektroniku nepriateľa.
  Ako keby na úrodu padalo smrteľné krupobitie, padali "dary" nesúce smrť... Traja obri sa snažili rozptýliť širšie, aby čo najefektívnejšie vyhubili nepriateľa. Sú prakticky nezraniteľné, ako guľový blesk, lietanie, horiace topoľové chmýří vlajúce vo vesmíre, taký je ich smrtiaci účinok na kozmické lode mimozemšťanov. V panike ich prinúti ustúpiť. Nespočetné množstvo záchranných modulov v tvare piluliek sa rozptýli po vákuu a stále viac z nich sa trasie pred výbuchmi rakiet ako bóje na rozbúrenom mori. Zatiaľ si ich rakvy nevšímajú, rozbijú predovšetkým nebezpečné a silné, potom bude možné dobiť mimozemšťanov, ktorí od hrôzy stratili zvyšky mysle. Bitka ešte nie je vyhratá, vojská neľútostnej ríše tiež utrpia, avšak oproti nepriateľovi zanedbateľné straty.
  Ale zároveň na horiacich vesmírnych lodiach nie je žiadny zhon a panika. Evakuácia prebieha veľmi hladko, akoby nešlo o živé organizmy, ale o bioroboty. Navyše, ústup, akoby na posmech smrti, sprevádzajú odvážne piesne.
  A tu je nositeľ annigenu de Furia: taký špeciálny nosič gravitačnej plazmy, ktorý sa ukázal ako neočakávaný z hľadiska deštruktívnej sily. Nabitie energie ničenia prebehlo takmer okamžite a znova do boja.
  Vesmírna loď naberá maximálne zrýchlenie, vojvodkyňa sa dokonca drží stabilizátora, cez priesvitnú látku bojového obleku je vidieť, ako má nie žensky napnuté veľké bicepsy. Ona a ďalší členovia posádky sa musia snažiť, aby nespadli na chrbát. Vojvodkyňa s tigrou hlavou je nenapodobiteľná, ako bojovníčka z komiksu, oči má prenikavé, veľmi svetlé, dlhé a husté vlasy vlajú z prichádzajúceho vzduchu.
  Je ťažké uveriť, že toto hrdinské dievča má za sebou už dvesto cyklov. Aká je jej tvár svieža a čistá, veľmi pohyblivá, niekedy so zúrivým výrazom, inokedy naopak anjelská či hravá. Je za ňou veľa bitiek, no zdalo sa, že ich nikdy neomrzí. Každý nový boj je niečím výnimočný, svojou neopísateľnou krásou a bohatosťou obrazu, vzrušujúcim rytmom.
  A teraz majú najnovšie zbrane, pokiaľ ide o princíp fungovania, proti ktorým nepriateľ pravdepodobne nenájde účinnú ochranu, aspoň do konečného víťazstva Grobzagonatu.
  Aký bezmocný je dreadnought rasy Phizt. Zaslepený, stráca smer. Otáčanie s diskom vypusteným športovcom, ktorý po niekoľkých okamihoch rozprášil jeho jednotlivé časti po celej galaxii. Alebo ďalšia nešťastná obeť, tri torpédoborce zomierajúce v náručí gravioplazmy naraz, lode sa trasú a splošťujú, ako poter vrhnutý príbojom na žeravom piesku.
  Barón de Alligator, ktorý opravil mierenie žiaričov (a nie bez úspechu, z nového spáleného krížnika zostali iba monoblokové palice), s ľútosťou poznamenal:
  - Je ľahké zabiť, je ťažké vzkriesiť a vo všeobecnosti nie je možné žiť bez násilia!
  Defuria, ktorá riadi svoju skupinu hviezdnych lodí, vypúšťa ďalší prúd ničenia a vyzerá ako loď prerobená z nákladnej dopravy, je tiež zapletená do plazmovej siete, čo naznačuje:
  - Smrť, ako verný priateľ, určite príde, ale ak chceš ísť na dlhšiu prechádzku vrtošivým životom, dokáž svoju oddanosť rozumu a odvahu!
  Gróf de Barsov chrapľavo štekal a pokračoval vo svojej vtipnej verbálnej línii:
  - Zákony nie sú písané pre hlupákov, ale za ich porušenie dostávajú sankcie aj za tých šikovných ľudí, ktorí tieto zákony napísali!
  Organizovaný odpor rôznorodej armády bol zlomený. Útek vo vesmíre je ako zrútenie hôr, je to tornádo, ktoré okamžite zasypalo kŕdeľ pakomárov, zrazilo a pozbieralo všetkých naraz... Začalo sa prenasledovanie. Ako svorka vlkov poháňajúca stádo oviec. Len rakvy sú oveľa zlomyseľnejšie, nemilosrdnejšie ako vlci. Pre nich to ani nie je otázka prežitia, ale preukázanie neochvejnej vôle a nemilosrdnej zúrivosti. Prenasledovať, trápiť, nepustiť. A hoci veľa detí nebude čakať na svojich rodičov (a tu sa zišli stvorenia od rovnakého pohlavia až po tucet pohlaví), ale mamy, otcovia, neutrál, ich synovia, dcéry a ktovie kto ešte... Aká udatnosť v takom vražda, keď aj streľba na jarabice si vyžaduje väčšiu zručnosť a námahu. Trosky zaplavili priestor a dopadli na svietidlá, čo spôsobilo koronálne poruchy, výčnelky a plazmové víry na povrchu. Jednotlivé hviezdy dokonca menia farby od množstva cudzích predmetov, ktoré dopadli na ich povrch. Nie každý to pochopí, ale tí, čo majú srdce: obzvlášť hrozné je, ak zaživa zhorí tvor, ktorý má osobnosť a osobnosť je celý iracionálny a nepredvídateľný svet.
  Aj vákuum môže plakať, z takej trate...
  To všetko videli študenti prvého ročníka Alex a Angelina, a to ani nie ako vo filme, ale naraz, v mnohých bodoch a detailoch, keď všetko vstupuje, napĺňajúc myseľ kaleidoskopom vnímania.
  Potom si všimli, že jedna z ľudských hviezdnych lodí - brigantina s obrysmi mláďaťa delfína, sa pohybuje smerom k... K spiacemu kvazaru, žiariacemu všetkými farbami dúhy. Niečo študentom hovorilo, že je to kvazar, aj keď nie s takými lúčmi, ktoré spaľujú všetko živé. Ale aj v zmenšenej podobe skrýval smrteľné nebezpečenstvo pre všetko hmotné. A táto brigantina vyzerala ako odvážna samovražda.
  Annigenos pod velením vojvodkyne de Furia dostal rozkaz: "Zadrž, pozemská hviezdna loď!". A tri obrovské tisíce vojakov a desaťtisíce bojových robotov na palube, takmer nepoškodené, sa vrhli za brigantínou.
  Akoby dravé žraloky prenasledovali malé káčatko, ktoré sa dusí v búrlivých vodách rozbúreného oceánu.
  Alex zrazu cítil, že je schopný nielen stúpať, ale aj pohybovať sa, zakričal na svojho priateľa: "Poďme za nimi anjel." Dievča odpovedalo: "Áno, cítim, že môžem."
  Nech spieva Michail Boyarsky: "Hoci telo bez duše nie je telom, ale aká slabá je duša bez tela!" Možno je to pravda, ale... Duch, ktorý vstúpil do tela niekoho iného a ovládol ho, sa môže prejaviť v rozprávkovej sile...
  Z troch dýk sa vyhadzovali horiace prúdy ničivej radiácie a zdalo sa, že ľudská brigantína na čele so statočnou kapitánkou Alenou Snegovou nemá najmenšiu šancu. Už magoplazmatické vlny prenikli do trupu, zdeformovali striebristý pancier a prinútili sudy ľahkých kanónov padať ako prepečené cestoviny. Členovia posádky pociťujú strašnú bolesť, bojové obleky sa rozpadajú, koža sa odlupuje, oči oslepujú... Zdá sa, že nie je šanca... Brigantina začne žiariť a zanecháva za sebou dymiaci chochol s kaviárom antihmoty.
  Ale v tejto poslednej chvíli, keď spadnete do beznádejnej priepasti pekla neexistencie, dva nosiče annigenov umiestnené na bokoch bez toho, aby sa otočili, vyžarujú do toho stredného.
  A začalo to, dúhové vlny prešli centrálnou dýkou, automatika prepnutá na ochranu. A ľudská loď, ktorá sa na pozadí obrov zdala malá a stratila časti svojej štruktúry, unikla z dúhovej magoplazmatickej siete.
  Alex sedel v tele baróna de aligátora a Angelina osedlala vedomie grófa de Barsova. Obyčajní podavači rakiev, podobne ako dôstojníci, nezvyknú rozkazy veliteľov rozoberať, ale plniť. Ak útočníci v telách, pomocou pamäte svojich "koní", nariadili zmeniť objekt ohňa, potom ... Je to potrebné. Ako hovorí hlavné pravidlo Grobozagonatu: "Prisahám, že budem bezpodmienečne poslúchať Hyper-Emperora, jeho osobne, ako aj každého ním menovaného šéfa!".
  Rozkaz bol vydaný a plní sa... No osobnosti nosičov rakiev sa nechcú zmieriť s tým, že sa ich tiel zmocnili nehmotné duše mladých väzňov. Začína sa urputný boj, Aligátor a Barsov zamrznú, tigrovi sa zalesknú oči. Objednávka už bola zadaná a bude vykonaná, kým nebude zrušená...
  Brigantina však už dostala smrteľné rany, len o niečo viac... Alena Morozová sa z posledných síl drží na tenkej nitke vedomia. Jej oblek je spolu s uniformou obhorený a plamene kruto hladia jej už úplne nahé telo. Koža je pokrytá veľkými pľuzgiermi, potom sa odlupuje. Kúsky plášťa odpadávajú... Ešte trochu...
  Tu je tenký chvost kvazaru, kam sa potrebuje dostať jej brigantina, respektíve to, čo z nej zostalo... Osobnosti Aligátora a Barsova sa už vrátili, magoplazma je opäť zarezaná.... Alenine spálené kosti rúcajú sa a jej vedomie je spálené do čierneho lievika... A na nepatrný zlomok nanosekundy, konečné zničenie, veliteľov fragment brigantíny letí do kvazarového Probomeranu...
  Všetko sa zrazu zastavilo, akoby sa to ani nikdy nezačalo. Armáda flotily Purpurových súhvezdí zamrzla a jej protivníci okamžite zmizli. Vyzeralo to ako krídla a labky vesmírnych supov boli prilepené k vesmíru a nemohli sa pohybovať. A zároveň nikto nepocítil ani najmenšie chvenie alebo otrasy. Všetko, čo sa stalo, presahovalo rámec bežnej fyziky.
  Vojvodkyňa de Furie zúrivo zavrčala:
  - Kto je to, cool, kto nás dokázal zastaviť?
  Genhir Wolf sa pozrel s neskrývanou nenávisťou:
  - Netuším... V princípe je to nemožné, aj keď... - Generál-rakevový voz stíšil hlas, očividne vystrašený do šepotu, prezrádzalo ho nervózne pobehovanie s ľadovými očami okolo, dodal. - Náš agent oznámil, že Zem môže časom hodiť vtip.
  Vojvodkyňa pokojne, ba odmietavo odpovedala:
  - To je, samozrejme, nepríjemné, ale nikto nemôže zakázať živým jedincom, aby sa bili, a nám, čo máme v rakve, vyhrať!
  Aligátor vzdorovito zívol a hodil si do úst niečo, čo vyzeralo ako silne ochutený sendvič. Hladiac neposlušné vlasy tigricu- adjutanta, energicky žuvajúci kulinársky produkt s hlasným chrumkaním, no zároveň úplne zrozumiteľným a silným hlasom, zhrnul:
  - Nedokončený nepriateľ je ako neliečená choroba - očakávajte komplikácie!
  Vedľa ubitých duší Angeliny a Alexa sa ako z ľadovej diery vynorila žiarivá látka Aleninho ducha. Tvár oslobodenej duše žiarila ako slnko. Dievčenská kapitánka zachytila nechápavé pohľady spolužiakov a s radostným nadšením vysvetlila:
  -Sme vyhrali! Hrozba pre ľudstvo bola odstránená, a to ako táto, tak dúfajme, že budúce výzvy.
  Angelina zmätene zamrmlala:
  - A ako?
  Alenka začala vysvetľovať:
  - Veľký vedec Pavel Karpov zistil, že čas má štruktúru podobnú plne tečúcej, bezhraničnej rieke s mnohými miliónmi nezávislých tokov. A že je možné umiestnením akéhosi vlnolamu ovplyvniť priebeh konkrétneho toku. Žiaľ, zomrel, čím sa až do konca odhalili mechanizmy vplyvu a žiadny iný taký génius neexistoval. Ale tu je jeden spôsob, ako vytvoriť taký vlnolam, ktorý odhalil. Ak energiu spiaceho kvazaru vyženiete v určitom rozsahu a to len počas presnej polnočnej oslavy nového roka na planéte Zem, uvoľnená energia spôsobí akýsi nárast v minulosti planéty a zdvojnásobenie časový tok nastane v Slnečnej sústave...
  Alex bol zmätený, zažmurkal svojimi éterickými viečkami a zašepkal:
  - A čo na tom bude?
  Bojovníčka Alena vysvetlila:
  - Všetci ľudia v Slnečnej sústave dostanú rok života navyše, čo znamená, že Pavel Karpov bude mať čas dokončiť svoje unikátne objavy... Alebo skôr, už má, pred nami nie je žiadna nepriateľská armáda!
  Angelina s otrasom zvolala:
  - Zničil si ich všetkých!
  Kapitán brigantíny sa láskavo usmial a žmurkol ako odpoveď:
  - Myslím, že nie! Práve vlnolam umiestnený v rieke času im skrútil chronologický tok v kruhu. To znamená, že truhlice budú žiť večne, v jednej časovej slučke a budú žiť v tom istom roku nekonečne veľakrát!
  - A my? spýtal sa Alex.
  - Vrátiš sa do svojej doby a dúfam, že nabudúce nepôjdeš po ulici s banditmi ...
  Mladý muž a dievča sa zobudili, keď stáli priamo pred zvonkohrou Kremľa na Červenom námestí. Gigantické hodiny začali odmerane a majestátne odbíjať polnoc.
  Nový rok prišiel.
  . KAPITOLA #15
  Po prestávke sa obnovili nepriateľské akcie. Číňania to skúsili znova a zhromaždili sily, aby zaútočili na vzdialené majetky Ruska.
  Tentoraz si šestka zobrala modernejšie zbrane.
  V tomto prípade všetci šiesti vyliezli na IS-7 s magickými nevymeniteľnými nábojmi a nábojmi.
  A začali bez zbytočných ceremónií strieľať do čínskej armády a rozdrviť ju húsenicami.
  A Oleg Rybachenko tiež vystrelil z dela a zareval:
  - Naše víťazstvo je nevyhnutné, už to nebude také ako predtým!
  Počas streľby, a aj keď strieľate striedavo, môžete myslieť na niečo iné.
  Vskutku, prečo je Vladimír Vladimirovič Putin taký šťastný politik a prezident. Najmä od samého začiatku jeho menovania za Jeľcinovho oficiálneho nástupcu išlo všetko dobre.
  Zdalo sa, že komunisti a Jabloko mali pôsobiť ako jedna formácia - Jeľcinov nástupca je nepriateľ číslo jeden.
  No prejav sa nekonal. A na Sobchaka, ktorý kradol, sa nepamätalo. Schválenie prebehlo bežne. Hoci komunisti mali pochopiť: toto je ich budúci hrobár!
  Áno, a Yavlinsky - ktorý sa snažil ukázať ako najopozičnejší politik, ktorý nikdy nehlasoval za rozpočet, prečo nenamietal.
  Bolo to také zvláštne.
  A potom sa to nejako pošťastilo. Násilný a hladný Dagestan nepodporil akciu wahhábistov, hoci s tým Basajev a Chattab pravdepodobne počítali. Opozícia v Dume sa nezrazila s úradmi. Alebo použite čečenský faktor.
  Skrátka, všetko bolo od začiatku v prospech Putina. A opozícia v Dume sa nepokúsila použiť výbuchy v Moskve a Volgodonsku proti úradom.
  Komunisti to síce musia pochopiť, ale sú odsunutí do úzadia.
  Yavlinsky to pochopil veľmi neskoro.
  Oleg vystrelil na Číňanov, žltých bojovníkov roztrhal nábojmi.
  A povzdychol si...
  OK. Myslieť na politiku je trochu otravné. Vezmite si napríklad Gerdu. Na jednom z obrázkov je vyobrazená ako väzeň lupičov s rukami zviazanými za bosými nohami. A nohy sú dokonca červené, je to vidieť v nevykúrenej zoo s jeleňom, lúpežníkovi je zima a Gerde sú nohy veľmi studené.
  Úbohé dievča, zobrali jej topánky, ktoré si vyprosila u kráľovnej. A teraz trpí v zajatí.
  Chlapec opäť vystrelil na armádu nebeskej ríše a stlačil holými prstami tlačidlo na joysticku.
  Potom sa vydali opačným smerom.
  Žirinovskij priamo nepodporil Jeľcina a neexistuje ani jeden videozáznam, kde by takéto vyhlásenia urobil! Na druhej strane, nové voľby a dokonca aj na straníckych listinách mu veľmi prospeli. Po vykonaní vojenského prevratu si Jeľcin uzurpoval moc a stal sa plnohodnotným diktátorom, formálne neobmedzeným ničím! Dokonca bola pozastavená činnosť ústavného súdu a prezident formálne získal neobmedzené právomoci! Za týchto podmienok prijatie novej ústavy čoskoro obmedzilo moc diktátora, čo ju napravilo! Treba tiež povedať, že podľa prieskumov verejnej mienky až 80 percent ruskej populácie bolo pripravených hlasovať za prezidentský návrh ústavy. Preto nemožno striktne súdiť Žirinovského za podporu ústavy. Po prvé, inak by mu jednoducho nebolo dovoliť zúčastniť sa volieb, a po druhé, Vladimir dúfal, že získa podporu niektorých Jeľcinových početných podporovateľov. Čo sa týka názvu strany, vtedy medzi ľuďmi vznikla ilúzia - komunisticko-fašistický (mediálny termín) parlament bol rozprášený, do reforiem nikto nezasahuje a čoskoro si budeme žiť ako v Amerike! Za týchto podmienok bol názov liberálny demokrat volebne celkom výhodný! Volebným blokom sa stala vládnuca strana: Voľba Ruska na čele s Gajdarom! Šancám ĽSNS nikto neveril, mnohí si mysleli, že Žirinovskij neunesie ani päťpercentnú hranicu!
  Áno, zdalo sa, že Žirinovskij mal veľmi slabé šance. A Voľba Ruska má v rukách všetky tromfy. Až na to, čo je možno najdôležitejšie, že v ekonomike neboli žiadne skutočné úspechy. Potom však v rukách obrovského propagandistického aparátu a administratívnych zdrojov. Skúsenosti z Kazachstanu a iných krajín ukazujú, že často to stačí na víťazstvo vo voľbách, dokonca aj na dosiahnutie senzačných výsledkov!
  Vladimír Volfovič však ukázal svoje vynikajúce politické schopnosti: najmä sa mu podarilo presvedčiť Jeľcinov sprievod o svojej lojalite a nebránilo sa mu v registrácii, ako to bolo napríklad v prípade bloku Baburin a niektorých ďalších! Peniaze sa mu podarilo získať presviedčaním sponzorov o svojich vyhliadkach na platený vysielací čas (a sám si niečo zarobil na biznise!). A čo je najdôležitejšie, počas volieb ukázal veľkolepý dar reči, keď viedol očarujúcu predvolebnú kampaň! Na stránke LDPR nájdete staré záznamy z predvolebnej kampane v roku 1993: sú to naozaj silné reči, v porovnaní s ktorými je Hitler len žalostným tieňom rečníka. Demokrati sa medzi sebou pohádali a nárast popularity Liberálno-demokratickej strany zaznamenali s veľkým oneskorením! Musím povedať, že sociológovia neukázali skutočný obraz, ale ten, ktorý chceli vidieť úrady! Gajdar nazval Žirinovského Hitlerom a žiadal, aby Jeľcin zrušil registráciu Liberálno-demokratickej strany. Analytici blízki prezidentovi však uviedli, že Jeľcinova obľuba klesá a podpora ústave klesá. Za týchto podmienok by diskvalifikácia mohla spôsobiť orgánom problémy. Navyše v roku 1993 ešte neboli vypracované technológie masových volebných podvodov, okrem primitívneho vhadzovania hlasovacích lístkov do urny, takže vôľa ľudu bola pomerne čestná! Žirinovskij zase sľúbil, že prepustí Rutskoja a ďalších opozičníkov!
  Oleg Rybachenko sa tu odpútal a opäť vystrelil z nepostrádateľného projektilu.
  Zatiaľ čo dievča Margarita mierila pištoľou bosými nohami, chlapec sa zamyslel a prišiel na to.
  Výsledok volieb bol senzačný a lídra Liberálnodemokratickej strany volili nepriatelia režimu aj mnohí Jeľcinovi priaznivci! Strana získala takmer 24 percent zo svojich 13 členov a skončila na prvom mieste. Kvôli zmiešanému volebnému systému však Žirinovskij skončil len so 60 kreslami, čiže 15 percentami v Štátnej dume, dolnej komore parlamentu! Okrem toho boli právomoci Štátnej dumy výrazne obmedzené novou ústavou, takže Žirinovskij v skutočnosti nezískal významnú moc. Jeho frakciu v Štátnej dume možno s najväčšou pravdepodobnosťou považovať len za odrazový mostík pre ďalší útok na moc! Samotný Žirinovský bol čoraz viac porovnávaný s Hitlerom! Mimochodom, v roku 1930 získal Hitler 18 percent hlasov, čím sa vo voľbách umiestnil na druhom mieste, no zároveň získal oveľa reálnejší vplyv na moc. Po prvé, v Ríšskom sneme bola len jedna komora, po druhé sa volilo len podľa pomerného systému a po tretie moc parlamentu bola neporovnateľne silnejšia ako v Rusku! Na druhej strane Žirinovskij bol v oveľa horšej situácii: zdanie víťazstva vyvolalo príliš vysoké očakávania voličov, ale skutočnú moc a príležitosť zmeniť niečo z gugulkinho nosa!
  Tu sa, samozrejme, začínajú zázraky: Žirinovskij, ktorý sa predtým správal ako rozvážny politik, sa zrazu stal impulzívnym a krajne nelogickým. Obviňovali ho najmä z hitlerizmu, preto posilnil protizápadnú rétoriku, čo vyvolalo obavy, že ak sa dostane k moci, rozpúta tretiu svetovú vojnu! A niektoré vyhlásenia boli úplne šialené, vrátane použitia atómovej bomby proti Kazachstanu a iným krajinám. Najmä Žirinovskij dokonca vyhlásil, že zhodí atómovú bombu na Tbilisi! Zároveň sa dosiahli určité úspechy: bolo možné vykonať amnestiu, splniť predvolebné sľuby .... Ale vo všeobecnosti Vladimír Volfovič nezískal body, neustále sa dostával do škandálov ... Áno! Samozrejme, dal sa vyprovokovať, veľa škandalóznych situácií vytvorila CIA a odporcovia Liberálno-demokratickej strany, predovšetkým z radov západných demokratov v Rusku, ale predsa by tomu prezieravý a pragmatický politik nemal podľahnúť, resp. znížte možnosť provokácie na minimum! Napríklad Zjuganov, napriek tomu, že už sedemnásť rokov nosí vavríny hlavného politického oponenta Kremľa, dokázal sa nejakým spôsobom vyhnúť škandálom, nikdy sa nepustil do veľkého a nemá povesť korupčníka. politik! Pravda, jeden moment mali komunisti aj s nastavením Chodorkovského, údajne hlavného finančníka Komunistickej strany Ruskej federácie, ale v tomto prípade Zjuganov nezanechal žiadne diskreditačné vyhlásenia. Veľmi opatrný politik Gennadij Andrejevič, niekedy až príliš opatrný! Najmä v máji 1999, keď Jeľcin navrhol Stepašinovu kandidatúru, ju mali komunisti zablokovať a buď si vynútiť ústupky, alebo vyprovokovať rozpustenie Štátnej dumy a predčasné parlamentné voľby. Zjuganov sa to však rozhodol neriskovať, hoci ak by bola vtedy Štátna duma rozpustená, komunisti by si nad ňou ponechali a dokonca rozšírili kontrolu. Áno, v auguste 1999 komunisti schválili Putina bez boja, hoci fakt, že ho Jeľcin ohlásil za svojho nástupcu, len vyžadoval, aby opozícia vystupovala ako jednotný front proti tejto kandidatúre. Zjuganov sa však rozhodol, že je lepšie ísť voliť s využitím privilégií, ktoré dáva štatút poslanca, a skutočnosť, že Putin sa môže za tri mesiace zmeniť na národného hrdinu, nemohla vstúpiť ani do čela najodvážnejšieho Kremľa. analytikov.
  Oleg Rybačenko opäť vystrelil na Číňana pomocou chlapskej bosej nohy a pokračoval v myšlienkach.
  Geniálny chlapec úprimne veril, že Žirinovskij nie je na rovnakej úrovni;
  December 1993 bol skrátka pre politickú kariéru lídra ĽSNS vrcholom, potom začal úpadok, aj keď spočiatku to nebolo s rôznymi výkyvmi. Jeľcin tiež rýchlo strácal na popularite: krízu v ekonomike nebolo možné prekonať, naopak, bola čoraz horšia. Tu Žirinovskij urobil ďalší zlý výpočet, podpísal dohodu o mieri a harmónii. Veď už mu vyčítali podporu ústavy, ktorá legalizovala obrovskú prezidentskú moc (na druhej strane, čo by sa stalo, keby ústava nebola prijatá? S veľkou pravdepodobnosťou došlo k občianskej vojne!), A potom sa mala podpísať mierová dohoda. Je pravda, že Žirinovskij to opustil na jeseň. Ale vo všeobecnosti by trvalo veľmi dlho, keby som konkrétne opísal, aké chyby urobil líder LDPR a prečo sa nestal prezidentom. Jeho hlavnou chybou je strategicky nesprávne PR! Po voľbách v roku 1993 bolo potrebné vytvoriť si obraz úhlavného nepriateľa súčasnej vlády a Jeľcina osobne! To znamená stať sa Antiyelcinom s najpopulistickejšou rétorikou, s kritikou predovšetkým vnútorných nepriateľov, korupcie, krádeží atď.! A hlavný slogan - Gang Jeľcin na súde! A zároveň nepohŕdanie ľavicovými heslami, sociálnou demagógiou, prísľubom spravodlivosti! Najmä v Bielorusku získal Lukašenko v druhom kole prezidentských volieb viac ako 80 percent, čo je na opozičného politika jednoducho úžasné ! Nedá sa však povedať, že Lukašenko je v oratóriu silnejší ako Žirinovskij, skôr naopak, Vladimír Volfovič je oveľa vzdelanejší a intelektuálne rozvinutejší! Žirinovského však sklamala jeho povaha, príliš agresívny a temperamentný, a na druhej strane viera, že Jeľcinov sprievod a samotný Jeľcin sa naňho postavia a vyberú si ho za nástupcu. Kto pozná príbeh: pravdepodobne si budú pamätať vzťah medzi Hitlerom a Gindebrunerom, najprv ostražitý a potom partner! Faktom však je, že Gindebrug bol hrdinom prvej svetovej vojny, patriotom svojej krajiny a už zúboženým starcom. A Jeľcin, ničiteľ ZSSR a horlivý nepriateľ imperiálnej ideológie, bol pre Žirinovského strategickým protivníkom. Áno, a Jeľcinov sprievod sa obával, že vtedy mladý a agresívny Žirinovskij začne obnovovať poriadok a potom sa budú motať hlavy! Jeľcinovo okolie teda vôbec netúžilo presadiť Volfoviča na post prezidenta alebo premiéra a jeho skutočná šanca na moc bola len cez Jeľcinovu mŕtvolu. Teda Žirinovskij musel aspoň navonok napodobňovať čo najvyššiu mieru odporu voči režimu! Aby si ľud myslel, že niet väčšieho nepriateľa úradov ako Žirinovského, a aby vznikol spolok: Žirinovskij alebo Jeľcin, Žirinovskij proti Jeľcinovi! Vladimír Volfovič však buď nemal vo svojom prostredí silného analytika a PR človeka, alebo nechcel nikoho počúvať. Alebo sa možno dokonca bál Jeľcina, hoci treba povedať, že Jeľcin stále nie je tak celkom tyran, ak rezignoval na amnestiu a prepustenie svojich nepriateľov: Rutskoja a Makašova. Áno, a Jeľcin išiel do rozpustenia parlamentu, pretože ľudia mu na to dali súhlas v referende 25. apríla 1993. Poprava parlamentu a samotného Jeľcina ho navyše tak vystrašili, že stratil odhodlanie. Žirinovskij sa teda mohol veľmi dobre stať jeho hlavným protivníkom, najmä preto, že Zjuganov, bez ohľadu na to, ako veľmi napichol Jeľcina, dostal trest!
  Chlapec zas pomocou bosej nohy vystrelil po dievčatách ťažký projektil a pokračoval v myšlienkach.
  Ďalšou chybou Žirinovského bol postoj, ktorý zaujal vo vojne v Čečensku. Vyzerá to ako nacionalista, mal podporovať nastolenie ústavného poriadku, ale v akej forme! Vojna prebiehala zle od samého začiatku, ruské jednotky utrpeli obrovské straty, predovšetkým kvôli zločinnej priemernosti velenia Jeľcina. Navyše generáli so skúsenosťami z vojny v Afganistane, napríklad minister obrany Gračev, velili horšie ako prváci. Dokonca aj novinári učili generálov bojovať! To bol ten paradox!
  Za týchto podmienok bolo potrebné zaujať stanovisko: Jeľcin a jeho banda sú vinní za obrovské straty ruskej armády! Kritika vládnuceho režimu mala byť posilnená, no zároveň bez toho, aby sa to dotklo armády. Hoci ani Gračev nemal byť bránený! Zjuganov zaujal optimálnu víťaznú pozíciu! Kritizovať Jeľcina, nehádať sa s armádou, nepodporovať separatistov. Vo všeobecnosti Zjuganov zvolil správny postup: maximálny odstup od Jeľcinovej politiky, konfrontáciu. Komunisti v Dume prvého zvolania však neboli vždy dôslední v opozícii. Podporený nebol najmä Žirinovského návrh na vyslovenie nedôvery Černomyrdinovej vláde. Vo všeobecnosti komunisti prvýkrát hlasovali za vyslovenie nedôvery až v októbri 1994, po Čiernom utorku, keď ich pasívne schvaľovanie Černomyrdinovej hospodárskej politiky mohlo vyjsť draho. V Štátnej dume druhého zvolania, kde už mali väčšinu komunisti na čele so Zjuganovom, sa o nedôvere nikdy (!) nehlasovalo! A parlament schválil všetkých piatich kandidátov na post premiéra, ale to je už iný príbeh! Osobnosť Zjuganova si zaslúži samostatný článok, ako aj to, prečo ešte v roku 1996 prehral s Jeľcinom.
  Sám Žirinovskij, zdá sa, chcel kompromis s Jeľcinovým okolím v nádeji, že presvedčí oligarchov o svojej lojalite, aby ho dosadili ako jediného, kto bol schopný zastaviť komunistov v nástupe na trón. Problém je však v tom, že Jeľcinovo okolie v tom čase nechcelo zmenu a nedôverovalo Volfovičovi, ktorému sa mimochodom podarilo zhoršiť jeho postoj na Západe. Mnohí oligarchovia blízki prezidentovi mali biznis na Západe a podarilo sa im tam nahromadiť obrovské dlhy. Áno, a ceny ropy boli asi 10 dolárov za barel, takže bol lacný plyn a elita sa pekne chytila za pôžičky z krajín NATO. A na Západe dali jasne najavo, že Žirinovskij je pre nich neprijateľný.
  Za týchto podmienok spoliehanie sa na spojenectvo s jeľcinovskou elitou len kazilo imidž lídra Liberálno-demokratickej strany a zasahovalo do bloku s komunistami a nacionalistami. Treba tiež povedať, že veľké straty ruskej armády, neochota poraziť vo všeobecnosti niekoľkých a nie príliš dobre vyzbrojených nepriateľov, znížili popularitu militantných hesiel a túžbu dosiahnuť šťastie vojnou. Ľudia videli, že ruská armáda nie je pripravená umyť si nohy v Indickom oceáne a dobyť Blízky východ svojimi zásobami ropy. Áno, teoreticky by obsadenie Blízkeho východu mohlo priniesť veľa peňazí kvôli petrodolárom a nevyhnutnému skoku v cenách energií, ale aj keď Čečensko nemožno poraziť... Pacifistické nálady začali narastať a Žirik utrpel vážne volebné straty!
  Zázračné dieťa znova strieľa rovno. Výstrel zo 130-milimetrového dela Číňanov rozprášil.
  Margarita súhlasne povedala:
  - Si šikovný!
  A začala používať holé prsty na nohách, aby sa odpálila.
  A Oleg Rybachenko pokračoval vo svojich úvahách.
  Treba však povedať, že Zjuganov bol mimoriadne opatrný. Napríklad, keď Boris Fedorov navrhol hlasovať za vyslovenie nedôvery vláde, Komunistická strana Ruskej federácie to nepodporila. Vo všeobecnosti Zjuganov a jeho okolie zaobchádzali s Černomyrdinom veľmi opatrne, hoci tento pokračoval vo svojej politike v záujme oligarchov a preukázal lojalitu k Jeľcinovi. Čo je však zaujímavé, Zjuganovovi sa podarilo stať sa číslom jeden opozičným a protijeľcinovským. Navyše mu v tom pomohla aj proprezidentská propaganda, zrejme zámerne, keďže komunista Zjuganov v druhom kole je lepší ako nekomunistický kandidát.
  Strana LDPR v zime a na jar 1995 zažila vážnu krízu, opustilo ju viacero poslancov, vrátane bystrého, charizmatického Maryčeva.
  Ale vojna v Čečensku bola postupne vyhraná, ozbrojenci tiež utrpeli obrovské straty a boli vykrvácaní a demoralizovaní, ruská armáda postupovala. V júni sa Šamil Basajev zmocnil pôrodnice v Budenovsku. V zásade takýto krok militantov vojensky nič nedával a z hľadiska propagandy bol dokonca v prospech vojnovej strany... Ale Jeľcin sa zlomil, zrejme udalosti z 3.-4.októbra a kliatby miliónov Rusov ho zrazilo a nariadil Černomyrdinovi, aby zastavil vojnu a začal rokovania...
  Ruská armáda jednostranne ukončila nepriateľstvo. A Štátna duma napokon nazbierala dostatok hlasov na vyslovenie nedôvery vláde a požadovala odstúpenie viacerých bezpečnostných predstaviteľov. Jeľcin ustúpil, ponechal si iba Gračeva, ale vzdal Jegorova, Jerina, Stepašina. Žirinovskij tu najprv zaujal správny postoj: odsúdil prímerie a hlasoval za vyslovenie nedôvery. A keď Černomyrdin blafoval a hrozil, že o otázke dôvery kabinetu bude hlasovať Štátna duma (je tu jedno upozornenie, ak za dôveru vláde hlasuje menej ako 226 hlasov zo 450, potom je prezident povinný do týždeň na rozpustenie vlády alebo na rozpustenie Štátnej dumy), Žirinovskij ukázal pevnosť a pripravenosť ísť do predčasných parlamentných volieb. Výhody predčasných volieb sú imidž mučeníkov, nedostatok úspechu - obviňujte Jeľcina a vládu, nedávajte čas na propagáciu kremeľského projektu Kongresu ruských spoločenstiev a strany pri moci: Naším domovom je Rusko . A samozrejme ďalšie organizácie - menšie!
  Černomyrdin, ktorý si uvedomil, že bluf nebude fungovať a nový parlament sa stane ešte opozičnejším, stiahol svoje hlasovanie. Štátna duma opäť vyslovila nedôveru, Žirinovskij konal veľmi agresívne, ale hlasov bolo málo. Tu treba povedať, že Jabloko sa zľakol, Javlinskij nechcel prísť o výhody parlamentných kresiel. Navyše jeho skutočné hodnotenie nebolo vysoké, hrozilo, že jednoducho odfúkne.
  Popularita Žirinovského okamžite vzrástla, ale Volfovič sa opäť mýlil, keď stiahol podpisy svojej strany v rámci procedúry impeachmentu. Nevadilo, opozícia mala na vytvorenie komisie na vznesenie obvinenia až 300 hlasov, no pokazila hodnotenie! Žirinovskij si dal opäť dôvod obviňovať sa zo zmierlivej politiky, čím si odcudzil časť rastúceho protestného elektorátu.
  Napriek tomu prímerie v Čečensku, ktoré militanti drzo porušili, rôzne teroristické útoky najmä proti Romanovovi, obetiam ostreľovania viedli k nárastu militantných nálad v spoločnosti a Žirinovskij začal bodovať. Okrem toho v septembri 1995 NATO začalo bombardovať bosnianskych Srbov, čím sa posilnili protizápadné nálady, čo zvýšilo aj hodnotenie Liberálno-demokratickej strany.
  Je pravda, že Žirinovskij podľahol provokácii, keď zbil ženu v parlamente a viac ako niekoľkokrát ju ľahko premiestnil na všeobecnom smetisku. Potom Jeľcinova tlač všetko vychvaľovala a vykreslila Žirinovského ako banditu! Niekoho by však takáto pasáž mohla osloviť: najmä tých mužov, ktorí trpeli ženami, alebo tých, ktorí spomedzi všetkých kandidátov hľadali toho najzúrivejšieho diktátora v nádeji, že dá veci do poriadku! V každom prípade "stalinisti" boli za Žirika.
  Oleg Rybačenko pokračoval v streľbe. Chlapec to urobil tak, že porazil armádu Číny pod mandžuskou dynastiou a pokračoval v premýšľaní.
  V októbri 1995 zozbierala Liberálnodemokratická strana 100 podpisov na vyslovenie nedôvery vláde v Štátnej dume, ale Žirinovskij tento zámer naposledy odmietol.
  Musím povedať, že to bola jeho chyba a nič neospravedlniteľné. Po prvé, Žirinovskij, ktorý v predvečer volieb vyslovil nedôveru, vyvolal sympatie protestných voličov, ktorí v tom čase tvorili väčšinu. Po druhé, hlasovanie bolo namierené proti hlavnému konkurentovi Žirinovského Černomyrdinovi a nezasahovalo do zákulisných pokusov presvedčiť Jeľcina a jeho okolie, aby sa Žirik stal ich nástupcom.
  Žirinovskij mal navyše pochopiť; že čím vyšší výsledok vo voľbách do Dumy ukáže, tým je pravdepodobnejšie, že naňho "rodina" vsadí!
  V tej chvíli bola najlepšou taktikou kampane hrať úlohu opozície číslo jeden, ktorá by prekonala mieru konfrontácie komunistov.
  Žirinovskij to vo všeobecnosti pochopil, ale pokúsil sa sedieť na dvoch stoličkách a bol nekonzistentný. Nové voľby boli oveľa ťažšie ako tie staré! Jednak na rozdiel od roku 1993 nemali možnosť naplno prejaviť svoj rečnícky talent, večierkom, ktorých počet sa zvýšil z 13 na 44 (!), venovali príliš málo vysielacieho času. Po druhé , proti Žirinovskému hral faktor nenaplnených nádejí a očakávaní. Koniec koncov, zdal sa byť prvý, ale život ľuďom nezlepšoval ... Aj keď inteligentnému človeku bolo jasné, že Žirik nemá skutočnú moc a tí istí komunisti ovládali oveľa viac hlasov ako Liberálnodemokratická strana : 102 proti 60, ale ... Koľko bolo vtedy šikovných ľudí, najmä v deväťdesiatych rokoch.
  Tretím dôvodom, ktorým sypali špinu na vodcu LDPR, bol obraz monštra a tyrana, obavy, že rozpúta tretiu svetovú vojnu.
  Štvrtý dôvod je zároveň jedným z hlavných dôvodov vzniku veľkého počtu konkurentov. Najznámejšie sú: Kongres ruských spoločenstiev vedený Skokovom (bývalý tajomník bezpečnostnej rady za Jeľcina) a Alexander Lebed, tiež Jeľcinov človek, ktorého rolu v Podnestersku veľmi nafúkli médiá. Toto je blok aktívneho PR, ale vyzerá to tak, že už toho majú dosť, za hranicou. Ľudia predsa nie sú až takí zlí, ako si úrady myslia a väčšina z nich si uvedomila, že KRO nie je vôbec opozícia, ale kremeľský projekt, namierený predovšetkým proti Liberálnodemokratickej strane a Komunistickej strane Ruskej federácie. Ale napriek tomu táto organizácia stiahla viac ako štyri percentá!
  A nad strechou boli ďalší konkurenti, Derzhava-Rutskoi, kam utiekol Maryčev, Blok pre ZSSR - Ťulkin-Ampilov, Lysenkova národná republikánska strana a veľa rôznych druhov. Treba povedať, že aj komunisti rozprášili svojich voličov: Blok ZSSR získal viac ako štyri a pol percenta hlasov, ale nedostal sa do parlamentu a prepadli hlasy Komunistickej strane Ruskej federácie, agrárnej strane. tiež nezobrali päťpercentnú bariéru, ako iné ľavicové organizácie. Najmä nie je jasné, s čím bývalý premiér Ryžkov počítal pre voľby s blokom: Zväz práce alebo blok Govorukhin! Voľby v roku 1995 však ukázali najslabší výsledok strany pri moci v celej histórii Ruska a najväčšie percento protestných hlasov.
  Chlapec znova vystrelil, holými prstami stlačil tlačidlo joysticku a pokračoval v myšlienkach;
  Žirinovskij počas predvolebnej kampane vo všeobecnosti nadával úradom, ale nerobil to dostatočne agresívne. Jeho frakcia navyše podporila rozpočet na budúci rok, čím dal ďalší dôvod na obvinenia z prokremeľskej orientácie. S prihliadnutím na protestné nálady takmer celého elektorátu prevládajúce v týchto voľbách nebolo potrebné robiť kompromisy s touto vládou! Štátna duma navyše nečakane ľahko schválila Dubinina za šéfa centrálnej banky, hoci tým druhým bol človek z Jeľcinovho okruhu, zástanca trhových reforiem v radikálnej Gajdarovej verzii. Mimochodom, túto kandidatúru podporil aj Zjuganov, hoci Dubinin bol zapletený do čierneho utorka, čím ukázal, že ani on nebol zásadový opozičník!
  Žirinovskij počas volieb nechcel vytvárať žiadne volebné bloky, aj keď niekoľko menších nacionalistických strán vyjadrilo túžbu tak urobiť. Okrem toho Vengerovskij radil zmeniť názov strany, na politicky vhodnejší a eufónnejší - napríklad Veľké Rusko! Žirinovskij ukázal v tejto veci tvrdohlavosť, hoci slovo liberálny demokrat sa v tom čase už stalo urážlivým!
  Okrem toho sa na stranícku listinu LDPR nedostali známi speváci či umelci, hoci ľudí, ktorí chceli, bolo dosť. Najmä Alla Pugacheva, ktorá veľmi rada priťahovala pozornosť tlače, mohla súhlasiť s druhým miestom v zozname strán LDPR. Nijako jej to neprekážalo, ale mohlo by to vytvoriť dodatočný informačný dôvod na spomenutie samej seba. Plus možnosť navrhnúť určité projekty a zákony na prerokovanie Štátnej dume. Dokonca aj skladateľ Antonov bol zaradený iba do regionálneho zoznamu a potom sa úplne pohádali. Vo všeobecnosti, Žirinovskij: v charaktere je veľmi zlá vlastnosť: neochota tolerovať silné osobnosti vo svojom prostredí, tých, ktorí obhajujú svoj názor. Napríklad práve z tohto dôvodu opustil párty slávny hypnotizér Anatolij Kašpirovskij; ktorý obvinil Vladimíra Volfoviča z autoritárskych metód riadenia a túžby obklopiť sa patolízalmi. Mimochodom, musím povedať, že aj Hitler robil kompromisy s ľuďmi, ktorých potreboval a vo svojom okolí ich toleroval, až sa pre neho stali zbytočnými alebo nebezpečnými. Spomeňte si na Rema, Strassera, Goebbelsa, ktorí sa vyznačovali ľavicovosťou a odporom voči autoritám. No práve vďaka takýmto osobnostiam sa Hitlerovi podarilo vytiahnuť maximu hlasov komunistov a sociálnych demokratov. Musím tiež povedať, že Žirinovskij príliš často hovoril: bez rozmýšľania buď chválil, alebo karhal Stalina. Vo všeobecnosti vodca Liberálnodemokratickej strany do určitej miery napodobňoval Stalina, vytváral si vlastný kult, demonštroval dodržiavanie autoritárskych metód vlády, ale zároveň obvinil komunistov z násilia, hoci sám len obhajoval násilie, násilie. a viac násilia!
  V kontexte rastúcej popularity ľavicových myšlienok mal Žirinovskij zaujať vyváženejší postoj ku komunistickým myšlienkam a pamätať na to, že značná časť voličov je nostalgická za sovietskymi časmi. Navyše, vonkajšie atribúty ľavičiarstva by neprekážali: napríklad modrá farba vlajky LDPR je mimoriadne nešťastná! Po prvé, vyvoláva asociácie s gaymi, ktorí sú tiež "modrí" a po druhé, modrá farba upokojuje, čo neladí so zápalnými rečami Žirinovského! Najlepšou možnosťou pre jeho párty by bola fialovo-červená. Oživujúce, vyzývajúce k vykorisťovaniu, no stále nie také ako komunisti! Fialová je navyše symbolom kráľovskej hodnosti a mohla by prilákať hlasy zástancov suverenity, monarchistického a nekomunistického presvedčenia!
  Geniálny chlapec znova stlačil tlačidlá joysticku a zaškrípal:
  - Moje víťazstvo bude slávne!
  A pokračoval v inteligentnom uvažovaní.
  Nie najlepší nápad boli aj videá, kde Žirinovskij hral šaša, najmä nespieval veľmi dobre! V tomto prípade to nebol najlepší krok, pretože ľudia boli vtedy v roku 1995 hladní a chceli vážne zmeny a seriózneho lídra a on nemal náladu na žarty! Treba povedať, že prokremeľské médiá sa už pokúšali zo Žirinovského urobiť šaša a šaša a nestálo za to tento dojem posilňovať a dávať svojim nepriateľom nové tromfy!
  Vo voľbách v roku 1995 CEC najprv odmietla zaregistrovať "Derzhava" - Rutskoy a potom "Yabloko". Potom boli obe strany obnovené prostredníctvom Najvyššieho súdu. O tejto epizóde existuje niekoľko verzií: konkrétne, že Kremeľ a jeho PR ľudia chceli pomôcť Yavlinskému vo voľbách do Dumy ako demokratovi a Západniarovi a Rutskoi, zdá sa, mal stiahnuť hlasy komunisti na seba....
  Verzia na prvý pohľad je logická, ak by naozaj chceli, aby boli Yabloko a Derzhava odstránené, potom by ich Najvyšší súd, vytvorený na príkaz Jeľcinovcov, neobnovil! Napokon, môžeme si spomenúť na nedávne príklady, keď sa Jabloko, Iné Rusko a Vlasť nemohli zúčastniť volieb bez akéhokoľvek právneho dôvodu. Napríklad odstránenie bloku Matka vlasť v roku 2006 z volieb v Moskve bolo z právneho hľadiska absolútne nezákonné! Takže v tom videu, ktoré sa stalo dôvodom diskvalifikácie: neboli žiadne priame výzvy na násilie, pogrom, rasové čistky a dokonca deportácie "Kaukazčanov". Hovorilo sa tam jednoducho o vyčistení Moskvy od odpadkov... Áno, bol tam náznak potreby obnoviť poriadok a emigrantov. Ale... Po prvé, toto nie je v rozpore so zákonom a po druhé, v každom najneškodnejšom videu sa dá nájsť náznak čohokoľvek. Môžete napríklad aj karikatúru "Len počkaj!" zákaz ako propagácia pedofílie. A že zajac je ako dieťa, cestuje s detským lístkom a vlk s ním flirtuje, hladí ... V tomto prípade sudca nemal zákonné právo vyradiť blok Rodina z registrácie! Proces s Chodorkovským je samostatná téma, v tomto článku sa o ňom nebudeme baviť. Zdá sa však, že každý chápe, že bez sankcií Kremľa by sa to nestalo ...
  Áno, áno, ale nie naozaj! Najmä Rutskoi bol vtedy považovaný za zapáleného nepriateľa Jeľcina - aj tak by došlo k priamej ozbrojenej konfrontácii! Hodnotenie sily bolo dosť vysoké a jeho šance na prekonanie päťpercentnej hranice sú vysoké! Prečo by Kremeľ podvádzal šance svojho nepriateľa? Áno, hoci je Jabloko demokratickou stranou, je dosť opozičná: ani raz nepodporila rozpočty, v tejto, ani v nasledujúcej Dume Javlinskij oznámil, že bude bojovať o predsedníctvo Ruska. Aký je teda špeciálny dôvod na posilnenie Yabloka: najmä v kontexte budúcich prezidentských volieb je to mimoriadne nerentabilné! Yavlinsky stiahol hlasy od Jeľcina v prvom kole a mladý a atletický líder Jabloka vyzeral oveľa atraktívnejšie ako zdiskreditovaný, zúbožený Jeľcin.
  Prvá verzia teda nie je úplne presvedčivá a ruské súdy ešte neboli tak silne závislé od prezidenta Ruska. Oslobodený bol najmä armádny generál Varenikov, člen GKChP, ďalšie príklady možno uviesť, keď sa súd nie vždy postavil na stranu úradov.
  S najväčšou pravdepodobnosťou zohrala úlohu negatívna reakcia Západu na diskvalifikáciu Yavlinského a Jeľcinov režim potreboval v predvečer volieb pôžičky, aby v krajine vytvoril zdanie prosperity. No, Rutskoy bol odstránený pri rovnakej príležitosti, takže boli obnovené pre spoločnosť. To však nepomohlo Derzhavovi dosiahnuť hranicu 5 %. Rutskoyov výsledok 2,7 percenta možno považovať za univerzálny, najmä vzhľadom na to, aký bol slávny. Prehral však aj kremeľský projekt KRO. Žirinovskij nevyužil tribúnu Dumy dostatočne efektívne, no treba povedať, že ťažil z toho, že celá prokremeľská propaganda pracovala proti nemu. Zdalo sa, že to vytvára obraz, že Žirinovskij je nepriateľom číslo jeden, a ak by bol Vladimir Volfovič vo svojej opozícii dôslednejší, jeho výsledok by bol oveľa vyšší.
  Oleg Rybačenko zase veľmi šikovne kryl čínsky pluk vysoko výbušnou trieštivou strelou. Potom sa jeho myšlienky stali ešte harmonickejšími.
  Krátke vystúpenia lídra Liberálnodemokratickej strany v televízii s vyhrážkami úradom, skôr militantnými výzvami však boli vo všeobecnosti správne, možno len Jeľcin a Jeľcin osobne mali byť aktívnejšie karhaní.
  Stručne povedané, vo voľbách v decembri 1995 mala prvé miesto Komunistická strana Ruskej federácie s takmer 23 percentami, druhá LDPR 11,5 percenta, tretia NDR 10,3 percenta a štvrté Jabloko 6,7 percenta.
  Zvyšných štyridsať strán päťpercentnú hranicu nedosiahlo!
  Ako zhodnotiť podobný výsledok Žirinovského? V percentuálnom vyjadrení dvojnásobný pokles oproti prvým voľbám. Ale ak zoberieme do úvahy zvýšenú účasť okolo 12 percent, tak Žirinovskij dostal okolo 62 percent výsledku z roku 1993. Je to veľa alebo málo?
  Vzhľadom na všetky nepriaznivé okolnosti je tento výsledok medzi uspokojivým a len dobrým. Zlé faktory:
  1. Nespokojnosť voličov s činnosťou Liberálnodemokratickej strany v Štátnej dume. Od kandidáta, ktorý získal prvé miesto, čakali ľudia viac, no život sa nezlepšil. Pravda, väčšina ľudí pochopila, že Žirinovskij nemá žiadnu skutočnú moc, no sklamanie stále vládlo.
  2. Strach, že militantný vodca Liberálno-demokratickej strany začne tretiu svetovú vojnu s katastrofálnymi následkami. Mnohí sa navyše nezľakli Žirinovského zdržanlivosti a obáv, že nastolí totalitnú diktatúru a zaplaví krajinu krvou. Jeho hystéria mnohých vystrašila.
  3. Opozícia lídra Liberálnodemokratickej strany nestačí. Najmä po prvý raz, mesiace vojny v Čečensku a samotná prokremeľská propaganda z toho obviňovali Žirinovského, čo výrazne zvýšilo jeho lojalitu k úradom. Samotný Vladimir Volfovič však chcel priateľstvo s Kremľom, čím stratil imidž úhlavného nepriateľa súčasnej vlády.
  4. Nedostatočná efektívnosť využívania pák Dumy na realizáciu populistických, finančných politík. Predovšetkým bolo možné dať hlasovať jeden populistický zákon za druhým, pracujúci pre verejnosť. To urobil najmä Jeľcin, ktorý na kongrese ponúkol niečo, čo nebolo reálne splniť a získal body pre seba. Áno, a Jeľcin počas volieb všetkým zdvihol platy a dôchodky a potom ich buď nevyplatil, alebo ich zožrala inflácia. Lukašenko a iní urobili to isté, ale Julia Tymošenková neopustila svoju tvrdú menovú politiku a prehrala voľby a zároveň stratila slobodu!
  5. Žirinovskij urobil ďalší zlý odhad súvisiaci s jeho vzhľadom. Zbytočne ztlstol a vďaka tomu začal vyzerať oveľa horšie. Hladní ľudia navyše nemajú radi bruchých a tučných ľudí. Tu, mimochodom, Žirinovskij ukázal svoj ďalší nedostatok, nedostatok fanatizmu v politike, nedostatok vôle, aby si udržal telo vo forme a neprejedal sa. Mimochodom, aj počas volieb v roku 1991 bol Žirinovskij štíhly, dokonca chudší, než je obvyklé, v štyridsiatich piatich rokoch. To naznačuje, že "Zhirik" od prírody nemá sklon k nadváhe, čo znamená, že pre neho nebolo také ťažké udržať sa vo forme, napríklad na rozdiel od Gajdara.
  To je tiež značná nevýhoda!
  7. V porovnaní s prvými voľbami sa množstvo vysielacieho času, ktorý mohol Žirinovskij využiť, drasticky znížilo. Voľný vysielací čas bol rozdelený medzi 44 strán a platený vysielací čas nemohol byť väčší ako voľný vysielací čas a bolo možné ho kúpiť iba v noci. Žirinovskij teda nemohol naplno využiť svoj výnimočný oratorický dar, ako tomu bolo v roku 1993. Hoci mal napríklad viac peňazí ako vtedy!
  6. Azda aj to najvýraznejšie: prudko vzrástla politická konkurencia a na volebnom poli ĽSNS sa objavila celá kopa strán a blokov napodobňovateľov. Z nich v prvom rade KRO, Power, CHP a kopa ďalších strán. A vládu kritizovali všetci okrem vládnej strany Náš dom Ruska. Vo frekvencii aktívne propagovali a veľa ukazovali v televízii Boris Fedorov a jeho blok Forward Russia, s kritikou Černomyrdina a vlády. Pravda, samotný Boris Fedorov sa len hral na opozíciu a dúfal, že získa protestný elektorát. Väčšina ľudí mu však neverila! Potom Boris Fedorov dokonca vstúpil do NDR. Veľmi aktívna bola aj Lysenkova Národná republikánska strana, ktorej vodca kopíroval Žirinovského emocionálne šialenstvo a pozornosť médií ho v žiadnom prípade neurážala. Okrem toho bol aktívny blok Vedenkin, tiež bývalý asistent lídra ĽSNS a extrémny nacionalista, ako aj blok Baburin. Baburin je tiež veľmi aktívny človek, svojho času sa takmer stal hovorcom namiesto Khasbulatova. Stručne povedané, Žirinovského voliči boli podobnými dvojníkmi a imitátormi do značnej miery rozpustení. Okrem toho mala ľavica aj nové trendy, vrátane stalinistického presviedčania.
  Za takýchto podmienok je 11,5 percenta zo 44 skutočne slušný výsledok, aj keď nižší, ako by sa dalo pri rozumnejšej volebnej politike. Napríklad Zjuganovovi sa podarilo zdvihnúť svoje skóre z 13,5 percenta na 22,9, aj keď sa zvýšil počet súťažiacich. Jeden blok "Za ZSSR!" ubralo viac ako 4,5 percenta voličov! Yabloko utrpelo straty, ale menej ako jedno percento, a berúc do úvahy strany, ktoré zmizli za bariérou, zvýšilo svoju frakciu. Spolu mali 46 poslancov ako jednočlenných. Ale "Voľba Ruska" po rozchodoch zmizla, rovnako ako Shakhrai's PRESS.
  . KAPITOLA #16
  Čínska armáda bola na tanku IS-7 úplne zničená. A opäť nastala pauza v boji s Nebeskou ríšou. A Oleg Rybachenko bez rozmýšľania načrtol krásny a zaujímavý príbeh;
  Boli ťažké dni neskorej jesene. Nebesá vzlykali a hojne zalievali zem olovenými kvapkami. Svet bol sivý, zlaté lístie sa rozpadalo, konáre stromov sa hojdali vo vetre ako holý rám. Strieborná snehová guľa sa roztopila bez toho, aby mala čas nakresliť svoje zložité vzory na okná, aby pokryla hnedosivú zem oslnivým kobercom.
  Deväťročný chlapec Sláva Ivanov bol smutný, zdalo sa, že celý vesmír je zahalený ostnatým drôtom. So sklonenou hlavou sa vrátil z nemilovanej školy, kde ho bili aj spolužiaci. Na tvári sa matne objavujú modriny, aktovka je roztrhnutá, nie je chuť ísť domov, kde na vás čakajú dotieravé otázky rodičov. A čo je ešte horšie, zajtra budete musieť ísť znova do školy a strmhlav sa vrhnúť do Danteho pekla pre mladých. V tom momente, keď do vchodu vošiel chalan s výzorom ovce hnanej na porážku, vyskočil mu v ústrety človiečik ako čert z tabatierky. Pripomínal chlapca, no zároveň to nebol Pinocchiov ostrý nos, tri žiarivé oči - červené, žlté, zelené neustále žmurkali.
  -Ahoj! Povedal malý muž očami semaforu. A natiahol svoje, ako sa zdalo na dotyk drevenými rukami.
  Slávo nimi sebavedomo netriasol, bol už vo veku, keď deti chápu, že zázraky sa nedejú a pri takejto maškrte vyzeral dosť šokovane.
  "Musí mať kybernetické oči," a zahalil sa do špeciálneho kartónového obleku.
  -No, prečo taký pochmúrny ! Dovoľte mi predstaviť sa, som Krore z planéty Chrome. Vidíte konkrétne, ohromení dusivou atmosférou planéty. Ako sa voláš.
  -Slava alebo Vjačeslav. Chlapec neisto zamrmlal.
  -Tak to je Glory. My - ja a Vint - sme preleteli okolo vašej planéty, domorodci ju volajú Zem a my ju voláme Erbana. Náš hypertelepatický pohon sa zastavil a stratil takmer všetku svoju silu. To je plné skutočnosti, že môžeme navždy uviaznuť na vašej planéte. Pomôž nám. - Ale som len dieťa a nerozumiem vesmírnym motorom.
  Chlapec neisto pokrčil tenkými plecami.
  - Nemusíš na to prísť. Prichádza Vint, všetko vám vysvetlí.
  Pred nimi sa objavil predmet silne pripomínajúci Samodelkina z časopisu "Merry Pictures". Mal rovnakú skrutku pre nos, ústa v tvare kríža a iba tri semaforové oči v tvare lietajúceho taniera mu dodávali nezvyčajný kozmický vzhľad. Prsty na rukách boli vo forme kľúčov ohnutých mnohými kĺbmi. Hoci sa na dotyk cítili ako oceľ, Vint si podal ruky veľmi jemne.
  -Náš ľudský priateľ, krehké telo.
  Vo Vintovom hlase bolo počuť ľútosť.
  -A ja ho mám od neho tak rada a dýcha z toho smútok, je taký temperamentný.
  Crore ho priateľsky potľapkal po ramene. Vint pokračoval v mierne pozmenenom tóne.
  -Baby, chceš lietať na mieste s nami, vidieť iné svety.
  Glory sa otriasla. Zdalo sa mu, že spí a sníva. Vidieť realitu je najlepší spôsob, ako sa uštipnúť. Čo aj urobil. Moc to nebolelo, ale Vint a Krore stále stáli vedľa seba, malí približne na jeho výšku so širokými, trochu drzými úsmevmi.
  -Nie, nie sme z vosku a roztopíme sa na slnku.
  Vint sa zasmial.
  - Teraz poďme trhať.
  Trojica odišla zo vchodu, na dvore bola brečka, cez kaluže sa tisli čižmy.
  - Som unavený z vášho primitívneho spôsobu dopravy. Povedal Krohr a z vrecka vytiahol zariadenie, ktoré vyzeralo ako Rubikova kocka.
  Ticho preťal ostrý hvizd. Pätica Slávových spolužiakov ich vysadila priamo na stretnutí. Boli to tí istí temperamentní Losers, ktorí ho porazili. A teraz sa im na papuli objavili sadistické úškľabky.
  -Tá Snehulienka (Sláva mal blond vlasy) a vy dvaja vyobliekaní šibali. Najvhodnejšia spoločnosť
  Prišli blízko, najväčší z nich, tučný muž menom "Baran", sa pokúsil dať facku štrbine Krorovi. Zrazu si stiskom chytil prsty.
  - Ahoj ty "Pinocchio". Baran sa doslova zadúšal od zlosti. - No pusti, inak to dostaneš.
  Baranov kamarát sa ho pokúsil kopnúť do tváre, no Krohr sa pohol a kopol ho prudko do brucha. Chuligánsky chlapec spadol a lapal po vzduchu s dokorán otvorenými ústami.
  -Účet je otvorený. Pinocchio sa usmial.
  Potom spravil pohyb prstami: Baran sebou trhol a od bolesti stratil vedomie.
  - Z bľabotania svojich, nech sa poďakuje, že sme to nerozprášili na fotóny po celej galaxii.
  Ďalší traja chlapci stuhli, hľadeli na pevný bod a potom sa rozbehli rôznymi smermi.
  -Tak sa rozpadli ako kuželky. Nepovedal som ti, Slávo, že ľudské deti sú zbabelé.
  Chlapec zaváhal.
  -Neviem.
  -Tak vieš. Medzitým si urobíme malú prechádzku.
  Skrutka otočila pákou a zdalo sa, že spadli do zeme. Všade naokolo bola takmer kozmická tma.
  Slávo trhol a vošiel do štítu, akoby bol šokovaný, taký silný bol šok. Celá miestnosť sa otriasla a ukázalo sa, že je zaplavená červenou farbou, komické tváre novovyrazených priateľov tancovali v karmínových tónoch.
  - Posral si sa. povedala Crore s chuťou. Ale nemusíte to robiť, jednoducho ste museli zmraziť. Čo budeme teraz robiť?
  -Nič. Vint zachrapčal. Nabijeme sa a potom sa uvidí.
  Vint nasadil Slávovi na hlavu prilbu.
  -Premýšľajme o našej kvazarovej batérii.
  -Na čo myslieť.
  - O všetkom zlom a urážlivom. Pamätajte si, čo vás najviac rozrušilo.
  A v čom vám to pomôže? Glorye oči sa rozšírili prekvapením.
  Krohr dal nohu späť, jeho "semafor" sa rozžiaril vzrušením.
  -Samozrejme, náš hypertelepatický generátor sa živí negatívnymi emóciami. Premieňa ich na silu schopnú posúvať hviezdy z ich obežných dráh. Koniec koncov, to je presne to, čo sa ukázalo ako atraktívne - máte veľa negatívnych emócií.
  Z toho všetkého si Slávo uvedomil, že je v ňom ukrytá nevídaná energia a z nejakého dôvodu je v ňom všetko najhoršie schopné tak, že malé chlapčenské súboje blednú ako sviečka na slnku.
  - A som silný.
  Chlapec zaťal päste.
  -Máte silné biopole - odpovedal Skrutka. Naša malá hviezdna loď zrýchli na superkozmickú rýchlosť.
  V kokpite hviezdnej lode sa okamžite rozsvietilo. Sláva pílil prístroje úhľadne ako v hale s hracími automatmi. Krohr zachytil jeho pohľad a zapol holografické zariadenie. Hviezdna obloha sa rozžiarila ako reflektor.
  -Toto je tvoja galaxia, vidíš, zlatko, je stočená do špirály.
  Chlapec prekvapene nazrel do dovtedy neznámeho priestoru, ktorý nikto z ľudí nepoznal. Bol šťastný a trochu sa bál nahliadnuť do tohto zázraku mimozemskej technológie.
  -Táto červená bodka je miesto, kde sa loď momentálne nachádza.
  -Chápem, a momentálne na Zemi.
  spýtala sa Glory.
  - Nie, sme na Mesiaci. A ak chcete, môžete obdivovať mesačnú krajinu.
  Skrutka sa zapla na kyberskeneri, steny lode sa stali priehľadnými a cudzia mesačná krajina osvetľovala celý povrch kabíny.
  -Ten malý človiečik, ktorého chcete prebehnúť cez vesmírne krátery.
  Vint navrhol vrúcnym tónom.
  Glory zaváhala.
  Ale nie je tam vzduch.
  - Ale je tam piesok. Nebojte sa vybehnúť, zatiaľ čo vákuum nie je na vás strašné.
  Chlapec okamžite uveril svojmu zvláštnemu priateľovi. Len čo vyskočil na povrch Mesiaca, telo zachvátila nepochopiteľná ľahkosť. Zdalo sa, že neskáče v priestore bez vzduchu, ale vznáša sa na vode. Jeden prudký skok hore a hladko pristanete na zemi. Slávo mal pocit, že podobný pocit už niekde zažil. To len kde - na kolotoči, hojdačkách? Nie, je to skôr ako skákanie vo sne. Ten istý pocit pomalého padania, ste ako list plávajúci vo vzduchu. Ako vysoko dokáže vyskočiť. Pre myseľ je to jednoducho nepochopiteľné.
  -Superman! Chlapec kričí a kope zo všetkých síl.
  -Keď narazíte na asteroid, buďte opatrní a môžete odletieť.
  - Potom sa poďme hrať na dobiehanie. Navrhla Sláva.
  -Aký je nápad. Vint žmurkol očami na semafore.
  -Tak poď, kto sa koho dotkne, chytí.
  Hra sa začala a hoci Vint a Krore boli oveľa rýchlejší ako chlapec, veľmi šikovne sa poddal, v dôsledku čoho sa hra ukázala ako zábavná. A keď Krohr ponúkol Slávovi, aby si niečo prepol na prilbe, cítil, ako mocná sila prúdi do slabín tela.
  -Wow! Prvýkrát v sebe cítim úplnú premenu.
  Chlapec okamžite vyskočil tridsať metrov do vzduchu, potom sa dosť prudko vynoril na hladinu a zanechal po sebe hlboké stopy.
  - Hej, skús ma dobehnúť.
  Skrutka však trochu, nehanebná prudkým skokom, dostihla chlapca a zľahka ho udrel prstami do hrude.
  -Dieťa, stále ťa porovnávajú s nami. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa budete snažiť, dobehneme vás.
  Potom Slávovi prišlo zle z hrania, zložil ruky, sklonil hlavu.
  - Ukázalo sa, že ste podľahli mne - dvojsrdcom ležiacim chlapcom.
  - Prečo klameme, pretože toto je hra a v hre sa bojuje a každý má právo na svoju vlastnú taktiku. A našou stratégiou je pomôcť všetkým slabým bytostiam žijúcim vo vesmíre.
  Myslím, že mesiaca už máme dosť. Pokračoval Vint. Dokážeme všetko, chceš, aby chlapec videl iné svety a vesmíry?
  -Samozrejme že chcem! Slávikova tvár sa opäť rozžiarila radosťou. Dokonca aj modriny sa zdali byť ozdobou začervenanej tváre.
  -Tak nastúp na loď a choď.
  Slávik sa posadil do kresla hlavného pilota a obdivoval grandiózny obraz nebeskej krajiny. Na Zemi nie je možné vidieť toľko jasných hviezd naraz, hustá zemská atmosféra sťažuje pozorovanie kolosálnej majestátnosti hviezdnej oblohy.
  A tu vo vákuu môžete vidieť všetko až po najmenší hviezdny kamienok. Slávo obdivoval oblohu, cítil sa dobre a tešil sa, lebo pozoroval to, čo videlo len pár desiatok, maximálne stoviek ľudí.
  -Teraz sa vesmírna loď dostane do hyperdriftu a vy budete môcť pozorovať niečo, čo ešte nikto nevidel.
  Slávo natiahol prsty k panelu.
  Vint prevrátil očami. Potom jemne, ale pevne udrel rukami.
  - Nedotýkajte sa spotrebičov. Môžete otočiť nesprávny hák a spadnúť polovicu vesmíru do čiernej diery.
  Slávik doširoka otvoril oči.
  - Zapískať.
  -Nie, prišli sme z iného vesmíru neporovnateľne rozvinutejšieho ako je tento. A máme v sebe ukrytú kolosálnu zásobu energie, v porovnaní s ktorou sú miliardy hviezd prach. Pozrite sa, ako naberáme rýchlosť.
  Najprv sa nebeské telesá zhustili, zdalo sa, že ich je vpredu viac a spektrum sa posunulo na modrú stranu. Naopak, hviezdy sa stali vzácnejšími a stmavli a získali červený odtieň.
  - Pokračujte vo zvyšovaní rýchlosti. Krohr zakvákal.
  Hviezdy rýchlo blikali cez palubu, ich spektrum sa posunulo a zmenilo sa na pevnú fialovú žiaru. Glory sa obzrela späť. Bola tam absolútna prázdnota. Hviezdy po stranách boli zriedkavé a matné. Pri pohľade na chlapca, ktorý prekvapene otvoril ústa, Vint ani nevysvetlil.
  - Toto sú supersvetelné rýchlosti. Fotóny hviezd, ktoré sú za nami, zaostávajú za loďou, čo znamená, že ich jednoducho nevidíme. Nielen to, dobiehame fotóny, ktoré preleteli dopredu, čo znamená, že vidíte všetky hviezdy súčasne, zadné aj predné a čiastočne letiace zboku. Tu sa pred vami tlačia na monitore. Ak pridáme trochu viac rýchlosti, stanú sa pre vás neviditeľnými a prejdú do ultrafialovej časti spektra. Pozri.
  Skrutka otočila volantom a fialová žiara odrazu pohasla a potom úplne zmizla.
  - No, od skrutky. Teraz už nič nevidíš.
  Čierny priestor sa razom stal pochmúrnym a ponurým. Crore šibalsky žmurkla.
  -Teraz pridáme rýchlosť. Vesmírna loď prešla iskrami a obrazovka znova zablikala.
  - Boli sme to my, kto zapol konvertor gama žiarenia na obyčajné svetlo. Teraz opäť vidíte hviezdnu oblohu.
  Hviezdy naozaj lietali cez palubu v šialenom režime. Už minuli časť galaxie susediacu so zemou a presunuli sa do jej stredu. Tu trochu spomalili. Obdivovať výstredné kvetenstvo. Boleli ma oči, ako husto sa mihali nespočetné zhluky hviezd. Viac ako jeden človek na zemi nevidel také úžasné kvetenstvo. Zdalo sa, že rubíny, diamanty, zafíry, topásy, smaragdy, acháty a iné kamene sa vo vesmíre trblietajú na prášok. Ich oslnivé svetlo povolilo, prežiarilo všetky vnútro. Sláva zažmurkala. Screw sa zasmial, bol skrútený od napätia
  - Ten muž ešte nikdy nevidel niečo také. Toto je stred galaxie. Pozri, neoslepni.
  "Merry malí muži" sa zasmiali tichým smiechom.
  - Ako rýchlo sme leteli?
  Najmenší je tisíc parsekov za sekundu. Jeden parsek je takmer tri svetelné roky. To znamená, že za jednu sekundu prejdeme dráhu, ktorou prechádza svetlo takmer tri tisícky pozemských rokov.
  Sláva neprestávala prekvapovať - Wow, no, rýchlosť.
  Vint šibalsky žmurkol.
  -Rýchlosť stále nie je dostatočná na to, aby sme preleteli z vesmíru do vesmíru, ale rýchlosť môžeme mnohonásobne zvýšiť. Chcete pretekať okolo svetov?
  - Už som povedal, že chcem!
  -Tak sa pevne držte, nové zrýchlenie bude prudšie ako predchádzajúce.
  Hviezdy na chvíľu pohasli a potom sa rozbehli v šialenej kavalkáde. Pohyb minihviezdnej lode sa zrýchľoval a zrýchľoval. Celé galaxie sa prehnali cez palubu. Svetlo sa rozmazalo a trblietalo a šialený beh hviezdnej lode rástol a rástol.
  Už sa pohybujeme rýchlosťou milión parsekov za sekundu. Stále to nie je veľké pretaktovanie. Letieť na okraj vášho maličkého vesmíru bude trvať deň. Ale my Vint sme mu pritlačili prst na pery - môžeme ešte zrýchliť, ak zapneme hyperultraplazmatické urýchľovače.
  Sláva mierne pritlačil do kresla a bol nútený zakryť si tvár rukami, aby neoslepol od množstva hviezdnych lúčov. Dokonca aj prsty presvitali.
  -Naša rýchlosť je desať miliónov parsekov za sekundu. Pokračujeme v zrýchľovaní.
  Ohnivá žiara sa rozpálila, svetlo prepálilo vnútro. Keď to Krohr videl, zapol svetelný filter.
  - Povedal som ti, že pozemšťania sú slabí. Je potrebné dať ešte väčšie zrýchlenie a posilniť silové pole, čím sa stane nepreniknuteľným pre lúče.
  -Naša rýchlosť je sto miliónov parsekov. Skrutka zaškrípala - Čoskoro sa priblížime k subtelepatickej rýchlosti.
  - Ale to je nepravdepodobné, rýchlosť myslenia je nekonečná a hypertelepatický motor sa môže zrýchľovať do nekonečna. Okrem toho, neviete, aké výživné sú negatívne emócie. Prebehli sme už polovicu vesmíru a ešte sme nevyčerpali ani stotinu percenta.
  odpovedala Crore.
  - Áno, tento chlapec je skutočný poklad. Mimochodom, Slávka, naša rýchlosť dosiahla miliardu parsekov za sekundu.
  Zrazu bola hra svetla cez palubu prerušená, zotmelo sa a iba svetlo vo vnútri miniatúrnej hviezdnej lode osvetľovalo čierne vákuum.
  -Kde sme? spýtal sa Slavo naivným hlasom.
  - A nikde v medziuniverzálnom priestore. Kyberskenery ešte nezomreli, ale okolo nie je takmer žiadna hmota, je tu len vákuum, hyperpriestor a veľa polí.
  - Sme v prázdnote. Chlapec cítil strach.
  -Môžete to tak povedať. Ale nebojte sa, čoskoro sa ocitneme v inom, oveľa väčšom vesmíre, ako je váš svet. Tam budeme mať priestor na tvorivú činnosť.
  -Vesmírov je veľa a nachádzajú sa nielen v trojrozmernom, ale aj viacrozmernom priestore. Existujú milióny meraní, neustále sa menia, transformujú. Aby sme vás nešokovali rozmanitosťou foriem, prejdeme do obvyklého trojrozmerného vesmíru. Hlavná vec, jej rozdiel od vašej sféry je v tom, že čarodejníctvo a mágia sú v nej vysoko rozvinuté. Všetko sú to intrigy telepatie, možnosti ovplyvňovania materiálneho prostredia verbálnym vplyvom. Ocitnete sa v rozprávkovom superkráľovstve, svete fantázie a snov.
  Čo tam budem robiť! Veď čarodejníctvo je pre mňa záhadou za siedmimi pečaťami.
  -Stále je to záhada a raz v inom svete sa rýchlo naučíte mágiu. Sám Harry Potter sa vám nebude rovnať. Ak vám však tento vesmír nevyhovuje, potom vám nájdeme iný. Možno máš rád hyperplazmatickú technológiu - ešte ťa niečo naučíme, ale zatiaľ máme my traja špeciálnu úlohu, ktorú musíme splniť a na to potrebujeme chlapca ako ty.
  -Za čo?
  -Pretože si človek.
  -Naša rýchlosť dosiahla desať miliárd parsekov za sekundu. A to znamená, že čoskoro budú nad nami víriť hviezdy. Vint vypustil kúsok dymu z úst.
  A skutočne, ako v rozprávke, sa pred nimi rozsvietila nádherná svetelná stupnica. Rýchlosť hviezdnej lode klesla a oni upadli do rozprávkového sveta. Hviezdy tohto vesmíru boli špeciálne nie okrúhle, ale štvorcové, trojuholníkové, vo forme kužeľov a hranolov. Každá hviezda bola špeciálna a jedinečná, líšila sa buď tvarom alebo nepolapiteľným odtieňom svetla.
  Sláva tak stuhla s otvorenými ústami, že to, čo videl, presahovalo tie najodvážnejšie predpoklady.
  Hviezdy sa pomaly vznášali cez palubu, vyzerali ako ohnivé ostrovy na čiernom zamatovom mori.
  Napokon sa im pred očami objavila veľká planéta s priemerom asi desiatich sĺnk v tvare valca. Priamo v strede tohto valca bol gigantický hrad gotického štýlu. Jeho tisíckilometrové steny boli ľahko viditeľné z obežnej dráhy.
  -Tu v tomto zámku žijú kráľ a kráľovná, ktorí naozaj chcú mať následníkov trónu. Ale ťaží ich strašné kúzlo. Toto kúzlo môže zlomiť iba nevinné dieťa z iného vesmíru. povedala Crore.
  A teraz musíme, ako ľudia hovoria, pristáť na povrchu planéty.
  Pristátie bolo úspešné, urobili zákrutu, preleteli okolo obrích sôch mocných orlov.
  - Všetka sláva vypadnite. Screw podal ruku a pomohol vyskočiť z malej lode.
  - Pokloňte sa planéte.
  Slava sa mierne uklonil. Sila bola približne rovnaká ako na zemi, hoci gigantický palác bol šokujúci. Potom sa pred nimi otvorila kilometer dlhá krištáľová brána. Traja priatelia vošli do chodby bohato vybavenej zlatými a vzácnymi sochami. Boli tam aj štvorchvosté delfíny, mimozemskí vojaci s megaplazmovými zbraňami. Krásne kytice prírodných kvetov, vyrezávané z rubínov, sa ďalej kývali a ťahali za hlavu. Po hale plávali nezvyčajné ryby, ktoré sa trblietali trblietavými šupinami.
  -Je zvláštne, ako sa môžu vznášať vo vzduchu? spýtal sa chlapec.
  -Anti gravitácia! odpovedala Crore. - To ešte neuvidíš.
  Všetkého iného bolo veľa, všelijaké rôzne veci, uhrančivé oko a úžasná predstavivosť deväťročného chlapca, no opis takejto nádhery by trval veľmi dlho.
  Prechádzka po stokilometrovej chodbe bola príliš dlhá, tak Vint stlačil tlačidlo a teleportovali sa priamo do trónnej sály. Hlavné umiestnenie hviezdnych kráľov bolo úžasné. Uprostred sály bol trón, impozantný ako hora, v tvare špirálového akvaduktu, na ktorom sa roztápali malé, ale pestro zariadené loďky. Z času na čas vybuchli v ohňostroji, najjasnejšej kaskáde iskier, ktoré zaplavili okolitý priestor súmraku, ktorý vládol okolo. Potom začala hrať grandiózna hudba a rozžiarila sa žiara sopky. Ohnivočervená láva preťala atmosféru a z oslnivého oblaku sa vynoril kráľovský pár. Pôsobili mlado a bohato zároveň vkusne oblečené. Na hrudi kráľa bola retiazka so smaragdmi spolu s obrázkom modrého pudla. A retiazka, ktorá zdobila krk kráľovnej, bola naopak zo zafíru. Naklonil tvár k chlapcovi, pes jemne zakričal a potriasol chvostom. Kráľ sa usmial a zuby mu žiarili ako žiarovky.
  - Vítam ťa, môj hosť menom Slava. Ty, ako hovorí môj talizman, si veľmi dobrý chlapec a schopný naplniť svoj osud.
  Kráľovská osoba usporiadala frázy trochu neľudsky, ale význam bol jasný aj bez prekladu. Aj keď je zvláštne, ako mohol obyvateľ iného vesmíru vedieť po rusky.
  -To je telepatia. zašepkala Crore.
  - Máme veľký smútok dieťa. Jedinú dcéru drží v zajatí intergalaktický tyran Eletromendos. A potrebujeme rytiera schopného ju oslobodiť. Veľké proroctvo hovorí, že príde z malého vesmíru s okrúhlymi hviezdami. Dvaja moji starí priatelia Vint a Krohr vás priviedli do paláca, teraz musíte prejsť vážnou skúškou a poraziť hypertyrana.
  Slávo sa usmial, zdalo sa mu, že mu za chrbtom rastú krídla a celkom si poradí s príšerou, ktorá terorizuje celý nekonečný vesmír.
  -Som pripravený bojovať s nepriateľmi a oslobodiť tvoju dcéru.
  -Potom sú Vint a Kron na ceste a budú vás viesť, ale najprv musíte prejsť malým testom. Druh textu o profesionálnej vhodnosti.
  -S radosťou.
  Vint a Krore chytili chlapca za ruky a boli späť na minihviezdnej lodi.
  -Tex má text a teraz poletíme na planétu, ktorá sa nachádza takmer vedľa veľkej hviezdy.
  Miniatúrna loď sa otočila a oni boli pred modrou planétou so spenenými mrakmi.
  Vint vytiahol zariadenie.
  - Zbohom Snehulienka.
  Lusknutie prstov a Sláva bola, kdekoľvek si pomyslíte. Pred ním stála sivá školská budova, ktorá bola na okraji. Za chrbtom má ťažký kufrík, čo znamená, že musí ísť na nudnú a nahnevanú hodinu. A to je strašne nežiaduce. Nohy skrehli a chveli sa. Bol to naozaj len sen alebo halucinácia? Chlapec si pretrel oči a nemotorne sa pokúsil uštipnúť. Zraniť. Tak toto je realita, naozaj musí chodiť do školy. A obloha plakala, bola vlhká a studená, fúkal chladný vietor. V diaľke sa ozvalo volanie. Nohy sa mimovoľne presunuli do behu. Na začiatok hodiny musíte prísť včas.
  Chlapec, mierne zadýchaný, vbehol do triedy. Zachmúrený učiteľ Rudolf Frankenstein ho privítal zvieracím revom.
  Zase blázon neskoro. Je škoda, že teraz sú staré časy preč a nemôžete sa nechať bičovať. Ostaneš po škole, umyješ triedu.
  Jedovatý smiech od chrbta. Baran zašepká, ukazuje päsť a prostredník.
  - Porazíme ťa cez prestávku. Urobíme z nej Snehulienku.
  A drsný smiech. Učiteľ sa tvári, že nepočuje.
  Lekcia sa zdá byť dlhá a nudná, aby to doplnil "Baran" a jeho spoločnosť začala pľuvať žuvaný papier zo slamiek.
  Strach sa mimovoľne plazí do duše, bolí v žalúdku, mrazí telo. So zachvením čakáš na zmenu, keď sa k tebe prilepí tá podlá päťka. Nakoniec zazvoní zvonček a jeho nohy sa mimovoľne rozbehnú - chlapec sa ponáhľa, aby unavil svojich zlovestných rovesníkov. Uteká a snaží sa skryť v najtemnejšom kúte školy, kde ho títo upíri nemôžu nájsť. Slávo vliezol pod kôlňu, ocitol sa na ulici. Prekladal, nadýchol sa, keď sa z rôznych strán objavili tiene netvorov, boli priamo tam.
  - No, ten blázon ušiel. Boli ste "Snehulienka" a tento čaj bude "mokrý".
  Baran sa sadisticky uškrnul.
  -Postav sa na mech a my ťa udrieme, inak si ľahneš ako mŕtvola.
  - Nie, chlapci nie. zamrmlal Sláva malátne.
  - Potrebujeme kozu. A čokoľvek spomalíš, nastúp.
  Bol baran takmer o hlavu vyšší ako Sláva a jedenapolkrát tvrdší úder do tváre. Dieťa sebou trhlo, oko takmer okamžite opuchlo. Potom nasledovalo štuchnutie do nosa, tiekla Yushka. Parťák "Baran" sa rútil do boja, udrel si rebrá, ale statný vodca ho mierne podržal.
  - Počkaj, nech si kľakne na kolená. No "Snehulienka" sa stane machovou.
  Slávovi stekala krv z nosa, oči jej slzeli, no okrem strachu sa v jej duši začal prebúdzať aj iný pocit hrdosti a dôstojnosti.
  Nie, nebudem kľačať.
  "Baran" sa tváril prekvapene.
  - Tak mi ten šmejd namieta. Potom si dajte občerstvenie.
  A hýbal sa celou silou v uchu. Slávovi sa triasla hlava, ucho mu zfialovelo.
  - Nie, stále nebudem. V jeho hlase bola húževnatosť, premáhajúca strach.
  - Potom si mŕtvy. zabijeme ťa.
  Vodca opäť švihol a zo všetkých síl vrazil do lícnej kosti. Slávo mierne ustúpil a úder vyšiel rozmazane.
  - Drž sa Snehulienky. "Baran" urobil výhražné gesto.
  Chuligan zaútočil na Slava, roztiahol ruky a pritlačil ich k stene. Potom mladý náčelník vytiahol zápalky a zapálil si cigaretu.
  -Teraz vám urobím kauterizáciu. Kľaknite si na kolená alebo zažite bláznivý bzukot.
  Sláva sa neznesiteľne zľakol, už sa chcel vzdať a pokľaknúť, keď si spomenul na veselú tvár Krory a posmešný pohľad Vinta. Zvlášť neznesiteľná bola spomienka na jedinečne prísnu a milú tvár kráľa z iného obrovského vesmíru. Pokľaknúť znamená zradiť ich. A aký hrdina je potom pripravený vyzvať tyrana Eletromendosa, ak ho najobyčajnejší chuligáni privádzajú do smrteľného triašky.
  Keď sa cigareta dotkla jeho čela, Slávo skríkol a prudko vytiahol pravú ruku.
  Pevne zovretá päsť so zúfalou zúrivosťou padla na čeľusť "Barana".
  Od úžasu vypúlil oči, onemel a s hlukom padol na chrbát. Tu Sláva pocítil v sebe nezvyčajnú zúrivosť a silu. Mlátil sa ako profesionálny kickboxer, búchal a kopal. Prešlo pol minúty a všetci piati ležali v bezvedomí. Slávo stál s hlavou hrdo zdvihnutou, ruky hore vo vzduchu.
  -Víťazstvo! Ako som to mohol urobiť!
  Zvonček zazvonil na hodinu, lenže tentoraz nespôsobil zvyčajné chvenie, ale vyzeral ako slávik. Chlapec vletel do triedy ako na krídlach. Tu z ničoho nič zlyhal. Sláva si ani nesadol, aby povedal slovo, keď skončil vo vesmíre. Nebál sa - teraz sa ho sám diabol nebojí a doširoka otvoril oči. Hviezdy sa zdali milé a milé, vôbec to nebolo strašidelné, naopak, v stave beztiaže človek cíti zvláštnu ľahkosť. Dieťa mierne otočilo hlavu. Screw a Krore sa vznášali vedľa neho.
  -Tá "Snehulienka" sa zľakla. Prepáčte, ale nemohli sme inak: mali ste prekonať strach vo svojej duši.
  Takže to nebol skutočný test.
  -A nie! Všetko to bolo skutočné, máme silu vziať vás na Zem a dokonca aj mierne posunúť časovú os. Ako? Toto je tajomstvo bytostí, ktoré vlastnia milión dimenzií. Teraz ste prešli testom a prejdeme k ďalším vážnejším veciam.
  -Čo?
  Skrutka zaškrípala kovovým hlasom.
  -Napríklad prepustite jedinú dedičku kráľa Ezarama. Poraziť Eletromendos nebude ľahké, pod pätou mu stonajú kvintilióny svetov. Ale vyhral si svoje prvé víťazstvo nad vlastným strachom.
  - Strach z malej smrti - poraziť ju, blížime sa k nesmrteľnosti.
  - dokončil myšlienku Kroor. Vpredu sa objavil známy tvar valcovej planéty.
  . EPILOG
  Po sérii ohromujúcich úderov a porážok Nebeská ríša súhlasila s mierom a sľúbila, že už nebude útočiť na majetok cárskeho Ruska.
  Veľká šestka usúdila, že je príliš skoro dobyť Čínu a že by sa mohli dohodnúť na výhodných podmienkach. V skutočnosti časť Mongolska, južná oblasť Usuri, Primorye a dokonca aj Kórea odišli z Ruska. Boli to výhodné dohody - umožnili cárskemu Rusku Alexeja Michajloviča presadiť sa na Sibíri a na pobreží Tichého oceánu. A cítiť sa relatívne bezpečne.
  A tým sa slávna praktická vojna skončila a na šiestich hrdinov čakali ďalšie veci!
  
  
  NESMRTEĽNÁ VESMÍRNA KRÁĽOVNÁ
  Kráľovná naozaj chcela vyzerať mladšie. A tak vyslala celú výpravu hľadať zrkadlo nesmrteľnosti. Pri pohľade do nej sa môžete zmeniť na mladé dievča.
  Nakoniec bolo pátranie úspešné, ale ... Džin v zrkadle povedal staršej kráľovnej:
  - Prinavrátim ti mladosť, ale staneš sa otrokom!
  Kráľovná odpovedala so zubatým úsmevom:
  - Ak je mladosť večná, potom súhlasím s otroctvom!
  Džin začaroval. Kráľovná sa zmenila na dievča, ktoré takmer nahé v jednej bedrovej rúške okopávalo pole motykou. A pracovala sama a tvrdo pracovala.
  Len mladé telo takmer nebolelo a nebolo ani príliš unavené. Ale bolo to veľmi ponižujúce a nudné. Bolo to na nejakej planéte s dvoma slnkami. A štruktúra je ako z neskorého stredoveku.
  Navyše zamrznuté vo formáciách. Kráľovná celé dni pracovala a otupela. Stala sa takmer zvieraťom, len vo sne jej prišla sloboda. A vždy tvrdo pracuje v okovách. Pre bývalú kráľovnú je to veľmi ťažké. A dotyk biča dozorcu na nahom tele, ako rozžeravené železo.
  Napokon v jej živote nastala zmena. Len k horšiemu. Majiteľ zomrel a jeho dedič bol úplne zničený. A dievča bolo predané do kameňolomu.
  Teraz som musel nosiť ťažké koše, pracovať nahý v reťaziach, dostávať biče a spať na kameňoch.
  Kráľovná bola teraz oveľa viac mučená. Džin na ňu, samozrejme, pripravil pascu. Áno, je nesmrteľná a nestarla, ale v mukách, akoby v pekle.
  Aj keď silné telo je na stres zvyknuté. A kráľovná sa rozhodla utiecť.
  Pomocou dlhých vlasov začala pilníkovať reťaz, ktorou jej na noc spútali bosé nohy a pevný krk. Vytvrdené železo pilujete vlasmi pomaly, ale kráľovná má času tak akurát - nesmrteľná. Ďalšia vec je, že po ťažkej práci v kameňolomoch sa musí spať a každý deň ste trochu videli.
  Ale aj tak piješ.
  Kráľovná sa pílila a potom upadla do sna. Potom na ďalšom pílené znova.
  Až nakoniec prerušila odkazy .... Nepodarilo sa jej však ujsť. Strážcovia spustili poplach.
  Kráľovnú chytili a bez zľutovania zbili bičom. Potom päty spálili rozžeraveným železom. Ďalej vypálili značku otroka na úteku. A opäť poslaný do baní.
  Otroci umierajú tak často a ona na tom roky tvrdo pracuje. Nechajte ich teda pracovať v okovách.
  A každý večer kontrolovali jej reťaz.
  Kráľovná spala v okovách a neustále ju bičovali.
  Nasadili na ňu ťažké reťaze a bili ju bičom, len čo pracovala trochu pomalšie.
  Kráľovná už zacítila zápach a nebolo jej zle. Infekcia nezabrala, v úbohej a jednotvárnej strave nespôsobovala bolesti žalúdka. Večné dievča trpelo, ale nezomrelo. A roky išli ďalej a ďalej. Bane sa postupne rozvíjali a vyčerpávali.
  Tu je opäť preradená na inú prácu. Umyté od špiny, ponúkané na predaj.
  Tu mala kráľovná konečne šťastie. Ukázalo sa, že kupujúci bol jedným z dodávateľov gladiátorov do arény.
  Kráľovná bola veľmi suchá a šlachovitá, pretože v baniach strávila viac ako sto rokov tvrdou prácou. Je veľmi silná a odolná, nad hlavou drží ťažký kameň.
  Samozrejme, jej sila prilákala dodávateľa. Pozrel sa jej na zuby: ani jedna diera a taká veľká a silná. Cítil som oceľ, odliate svaly - ako kameň!
  A samozrejme som si kúpil takúto schopnú kópiu!
  Potom sa pre kráľovnú začal ďalší život. Tiež drsné s výcvikom, bitkami, šikanou, výpraskom, no oveľa zábavnejšie.
  Kráľovná bola telom mladá viac ako dvesto rokov a vyznačovala sa veľkou silou a vytrvalosťou vďaka nútenému tréningu v neustálej tvrdej práci.
  To jej dalo určitý náskok pred inými dievčatami. Navyše všetky jazvy a rezné rany na jej svalnatom tele sa veľmi rýchlo a bez stopy zahojili.
  Kráľovná bola tiež rýchla, dobrá nesmrteľná reakcia a veľmi usilovne študovala. Nie všetko jej vyšlo hneď, no má veľmi húževnaté telo.
  Najprv teda vyhrala na úkor sily, vytrvalosti a vitality. A potom jej zručnosť začala rásť.
  Spočiatku nemali najsilnejšie súperky, no postupne so skúsenosťami jej úroveň stúpala.
  A tak kráľovná začala vyhrávať aj významné ženy. A dokonca bojovať s mužmi a zvieratami!
  Podľa zvyku impéria môžete po stovke víťazstiev v gladiátorských zápasoch získať slobodu.
  Húževnatý kráľ, hoci dostala rany a škrabance od tesákov, nakoniec dokázal vyhrať stý boj.
  Potom dostala slobodu z rúk Caesara. A už si mohla sama zarábať na bitkách, či učiť dievčatá šermovať.
  A čoskoro sa kráľovná, krásna a už aj tak bohatá a telom stále mladá, vydala za vznešeného patricija.
  A starý a škaredý. Nie je však nesmrteľný a čoskoro zomrel.
  Kráľovná, teraz večne mladá vdova, mala za milencov tucet pekných mladých mužov.
  A veľké bohatstvo.
  Zdá sa teda, že našla šťastie... Pokiaľ nebolo dosť plodov pokroku - no, veda sa v tejto ríši akosi nerozvíja. A celkovo na planéte. A zbrane a muškety sú najprimitívnejšie. Všetko doslova zamrzlo.
  A tak impérium upadlo do úpadku, nový nájazd barbarov... Kráľovná je opäť v zajatí a otroctve. No od mladej krásky sa stala konkubínou miestneho chána.
  A kým nezomrel a nevydal ju dedičovi. A aj on o niečo neskôr zomrel.
  A kráľovnú dali do dražby. Vyzlečený a predaný vznešenému šejkovi. A bola s ním, kým šejk nezomrel. A dievča bolo opäť dané do dražby. A tentoraz sa dostala do paláca k sultánovi. Keďže bola nesmrteľná, dokázala zbaliť panovníka a stať sa prvou manželkou.
  Ale smola, nesmrteľné dievča nemohlo porodiť deti. A keď sultán zomrel, jeho dedič nariadil kráľovnú opäť pripútať a poslať do baní.
  A opäť kráľovná v pekle. V okovách pri ťažkej práci vláčila v košíku kamene, páčidlom sekala skalu. Také biedne, jednotvárne jedlo, bič, smrad, spútaný reťazou. A každú noc ju znásilnia strážcovia. Hoci sa to kráľovnej dokonca páčilo, jej mladé telo ľahko dosiahlo orgazmus.
  A tak večné dievča trávilo rok čo rok, desaťročie po desaťročí.
  Až napokon táto baňa nebola vyčerpaná, ale prešlo dvesto rokov. Nikto si nepamätal, kto bola táto kráľovná. A opäť sa dostal do dražby. Ako obvykle nahý a svalnatý. Pred tým samozrejme umytie.
  A kúpili ju znova, pre armádu, takže bola fyzicky veľmi silná. Áno, a obratná, vedela bojovať s mečmi.
  A kráľovná začala vojenskú kariéru. Zúčastnila sa mnohých bitiek, bola húževnatá, silná, vytrvalá, neustále behala bosá. A postupne išla jej kariéra do kopca.
  Tu je už veliteľkou ženského pluku a disponuje značným majetkom. A opäť sa ocitne v ziskovej partii a dostane do vlastníctva obrovský majetok.
  Taký je cikcak nesmrteľného života: teraz hore, teraz dole!
  Kráľovná, samozrejme, ovdovela a potom sa vydala za mladého princa. Chlapec prišiel o hlavu od skúsenej, no navonok mladej ženy. A tak sa vzali. A potom sa mladý muž stal kráľom. A jeho manželka mala obrovský vplyv.
  Kráľovstvo viedlo vojny a expandovalo. Bolo to silnejšie a silnejšie. A včerajšia mládež najprv dozrela a potom zostarla. Mladá kráľovná bola navonok zbitá z vôle umierajúceho kráľa, že sa stane cisárovnou. A podpísal to.
  Po jeho smrti sa bývalá kráľovná stala cisárovnou. A viedol vojnu. Byť navždy mladý nakoniec dobyl celý svet!
  A zdalo sa, že našla absolútne šťastie... Ale potom prešlo tristo rokov a pristáli mimozemšťania. A ovládli planétu.
  A cisárovná bola opäť v kameňolomoch. A už s obojkom, nahý, bosý, ale bez reťazí. Istý čas som pracoval a potom som pred spaním pozeral televíziu.
  Je to tiež taký život... Odsedela si viac ako sto rokov vo väzení, neskôr bola podmienečne prepustená a žila na okupovanej planéte vo vesmírnom impériu.
  Užívala si všetky výhody vysoko rozvinutej civilizácie a ... Tentoraz vstúpila do vesmírnej armády.
  Začala robiť kariéru v Star Wars. Je nesmrteľná! Nič sa nebojí!
  Postupovala teda vo svojich službách, až kým sa nestala maršálkou. Potom dostala do vlastníctva celú planétu.
  Niektorí boli guvernérmi. Potom sa vrátila do armády. Bojoval a velil. Stal sa hyper-supermaršálom.
  A potom vykonali vojenský prevrat a zmocnili sa trónu cisára vesmírneho impéria - vedúceho galaxie.
  Potom začala dobývať iné svety. Velila, útočila, vyhrávala, občas prehrávala, no pomstila sa ....
  Všetko bolo v poriadku, kým nenarazila na impérium hybridného komára a pazúrov.
  Rozmnožili sa príliš rýchlo a zavalili humanoidnú civilizáciu číslami.
  Takže bitky pokračovali, bitka za bitkou... Až nakoniec ľudia prehrali. A bývalá kráľovná sa opäť nestala otrokyňou v baniach.
  Opäť tvrdo pracujete v reťaziach a spíte pripútaní na balvanoch. A to pod úplnou kontrolou robotov.
  Iba vo sne sa večné dievča videlo slobodné a skvelé. A zvyšok času na sebe tvrdo pracovala, pracovala a brúsila kamene s bosými otužilými nohami.
  Kráľovná však nestrácala nádej. Je nesmrteľná a určite sa zmení na večnosť! Otroctvo nebude trvať večne!
  Bývalá kráľovná dokonca spievala, napriek tomu, že na jej obnažený svalnatý chrbát dopadla metla:
  Dcéra Zeme v odpovedi povie nie,
  Nikdy nebudem otrokom...
  Verím, že sloboda svitne -
  Vietor osvieži čerstvú ranu,
  Za posvätnú bitku vlasti,
  Lebo Veľký Pán volá...
  Povstaň udatný rytier v skorých ranných hodinách,
  Tma odíde, májové ruže rozkvitnú!
  
  
  
  
  NEUDRŽUJTE SA S ČLOŽIDAČOM
  V novembri 1941 Hitler nečakane ponúkol mier Stalinovi. Rozhodnutie, ktoré sa nikomu, kto pozná skutočnú situáciu, zdá nepravdepodobné.
  Zdá sa, že Nemci sa chystajú dobyť Moskvu. A prečo ponúkať mier v tejto situácii?
  Ale Hitler, ako viete, mal vysoko rozvinutú intuíciu. A cítil, že Moskva bola zajatá, to nie. A ak áno, práve v čase, keď je Stalin zastrašovaný, ponúknuť mier. Prirodzene, nie celá armáda s tým súhlasila, ale Hitler mal moc a autoritu.
  Mierové podmienky navyše sľubovali, že budú pre Nemcov výhodné. V skutočnosti Ukrajina prechádza do Nemecka a s ňou čierna zem a poľnohospodárstvo, ako aj Bielorusko a pobaltské štáty a oblasť Smolensk.
  Stalin vo všeobecnosti súhlasil, že dá všetko, čo sa Nemcom už podarilo zachytiť.
  Sevastopoľ ustúpil Nemcom. V reakcii na to Fritz opustil moskovský región. Leningrad zostal za ZSSR a viedla k nemu chodba. Nemci súhlasili s opustením Leningradskej oblasti výmenou za Vorošilovogradskú a Doneckú oblasť, ktoré Nemci ešte úplne neokupovali.
  Vo všeobecnosti dostali nacisti Donbass s jeho uhlím, kovmi a továrňami, ložiskami bauxitu a poľnohospodárskou pôdou, celý Krym a dokonca aj časť južného Donu. Nemci opustili Leningradskú oblasť, Moskvu, Tulu, časť Rževa, Kalininskú oblasť. Výmenou za časť Donbasu, časť Donu s bohatou černozemou a Sevastopolom. Fíni získali Petrozavodsk pre seba, a čo sa im podarilo ukoristiť. Rozišli sa priateľsky.
  Okrem toho sa ZSSR zaviazal dodávať ropu za nižšie ako trhové ceny a platiť veľké výkupné za vojnových zajatcov.
  Stalin, ktorý sa obával, že prehrá vojnu a stratí Moskvu, súhlasil s takýmito podmienkami. Na samom vrchole úspechu Wehrmachtu.
  No a Hitler, ktorý má nadprirodzený inštinkt, si uvedomil, že toto je tá najlepšia možnosť.
  Vojna so ZSSR sa skončila. Nacisti v prvom rade začali presúvať jednotky do Afriky. Navyše Briti začali ofenzívu proti Rommelovi. No čo? A Fritz vzal a vylodil jednotky na Malte. Samozrejme najprv bombardovaním tamojších Britov.
  Ďalej, samozrejme, útok na Gibraltár. Hitler sa osobne stretol s Francom.
  Videli ste, aké silné je Nemecko. Zničil ZSSR. Vzala štyri milióny ruských zajatcov a mnoho tisíc tankov. Španielsko je pre nás ako škvrna na mape. Ak nepustíte vojská, obsadíme ich. A ak vám chýba, môžete niečo získať v Afrike. Navyše, Británia je odsúdená na zánik a nikam nepôjde!
  Franco, ktorý si uvedomil, že Španielsko môže byť okupované a nie je šanca, súhlasil.
  Útok na Gibraltár bol úspešný a pomerne rýchlo. Citadela padla. A potom Nemci vstúpili do Rovníkovej Afriky.
  Briti utrpeli obrovské straty. Boli zajatí ako prísavky.
  Rommel porazil Britániu v Líbyi a rozvinul ofenzívu v Egypte. Zajatá Alexandria.
  Potom vyšiel von a prekročil Suezský prieplav. Po dosiahnutí úspechu Nemci dobyli Irak, Kuvajt a celý Blízky východ.
  Wehrmacht stratil na východe nie príliš veľa vojakov a dôstojníkov. A jeho jednotky boli početnejšie a ostrieľanejšie a lepšie vycvičené ako anglické a najmä koloniálne sily.
  Briti dokázali niečo také obsiahnuť a nepochybne prehrávali. Bez ZSSR sa Fritzovi podarilo úspešne bojovať s Britániou.
  Vo všeobecnosti bola Británia odsúdená na stratu svojich kolónií. Jeho pozemná armáda bola príliš slabá a nedostatočná na to, aby udržala kolónie proti početnejším a disciplinovanejším jednotkám Wehrmachtu.
  A sadzba na flotile nefungovala. Po páde Gibraltáru a Malty bolo nemožné udržať Afriku. Tu Rommel zablokoval Suezský prieplav. A dokonca aj na súši Nemci porazili Angličanov v jednom góle. Po vojne so ZSSR sa Wehrmacht stal ešte silnejším a sebavedomejším, získal množstvo bojových skúseností.
  Takto bola postupne dobytá Afrika. A cez Irán vstúpili Nemci do Indie. Ani tam miestni sepoyovia nechceli zomrieť za Britániu. Vo všeobecnosti Nemcom viac prekážali vzdialenosti, nedostatok ciest, zdĺhavá komunikácia, problémy so zásobovaním ako britské jednotky.
  USA zbiera prach, aby sa vyhli vojne. Dokonca zrušili všetky sankcie voči Japonsku.
  Napriek tomu samuraj zaútočil na prístav Peru. Museli sme sa zabezpečiť a zmocniť sa britského majetku v Ázii. A Japonci to dokázali.
  Stručne povedané, v štyridsiatom druhom roku a v prvej polovici štyridsiatich troch Nemci a Japonci dobyli Afriku, Austráliu, celú Áziu. A v septembri 1943 nasledovalo pristátie v Británii. Samozrejme po masívnom bombardovaní. Nemci používali Yu-288 a Yu-188 a ďalšie stroje.
  Británia, ktorá stratila svoje kolónie a bola vyčerpaná ponorkovou vojnou, nedokázala odolať.
  A Nemci mali priveľa zdrojov a najmä pracovnej sily. Doslova zbombardovali všetky mestá a továrne v Anglicku. A potom, samozrejme, pristátie a použitie "Panterov", "Tigrov", "Levov" a dokonca aj "Myší". No, samozrejme, aj plávajúce nádrže a podvodné vozidlá.
  "Myš" stihol urobiť začiatok operácie a dokonca bojoval. Ale myši sú príliš ťažké.
  Posádka Gerdy na Panthere sa vyznamenala v bitkách. Nemci po zajatí Británie ešte nejaký čas bojovali so Spojenými štátmi. Vyhodil Američanov z Islandu. Ale vzhľadom na dĺžku komunikácie sa zajatie Ameriky ukázalo ako náročná úloha. Atlantický oceán však nie je vtip. Pokiaľ nezbombardovali kamaráta a neporezali sa na mori.
  Nemecké ponorky sa vyvíjali, a to aj na peroxid vodíka, a potopili takmer celú americkú flotilu.
  Spojené štáty je však stále mimoriadne ťažké zachytiť. Vojna sa vliekla a Nemci nakoniec vzali a uzavreli mier.
  Potom, čo sa Nemci obrátili na ZSSR.
  V roku 1945 sa začali vyrábať E-50 a E-75. Hitler zakázal výrobu, okrem malej série prieskumných vozidiel, aj tankov ľahších ako päťdesiat ton.
  Panther vážil štyridsaťštyri a pol tony. "Panther" -2 je už päťdesiatdva ton. E-50 už vytiahla takmer šesťdesiatpäť ton. Posledný tank mal veľmi slušný čelný pancier 150 mm trupu pri sklone 45 stupňov a 185 mm čela veže, tiež pod uhlom. Pištoľ 88 mm s dĺžkou hlavne 100 EL. A 82 mm pancier na bokoch, aj pod svahmi. V kombinácii s motorom, ktorý pri posilňovaní zrýchlil až na 1200 koní, išlo o veľmi výkonný stredný tank.
  Plus dvanásť výstrelov za minútu.
  Ešte ťažší E-75 s hmotnosťou vyše deväťdesiat ton. Tento tank sa ukázal ako nie celkom úspešný. 128 mm kanón mal pomalšiu rýchlosť streľby, nižšiu úsťovú rýchlosť a nemal žiadne výhody na blízko v porovnaní s 88 mm E-50.
  Predný pancier trupu je o niečo lepší ako 160 mm pod uhlom 45 stupňov. Viac však netreba. Drží všetky americké zbrane a dokonca aj sovietske. Obranná veža je veľkolepá: 252 mm čelo, 160 mm bok a korma. Je vidieť, že aspoň existuje viac-menej spoľahlivá ochrana veže, najmä bočnej.
  Strana puzdra je 120 mm, čo je prijateľné, navyše môžete zavesiť aj paravány. Motor je však pri 900 konských silách dosť slabý. Vo všeobecnosti je nádrž samozrejme nedokončená, skôr vysoká. Pripomína mi dosť prerasteného "Tigra" -2 s podobnými problémami.
  Obe nemecké autá sú nedokonalé, ale E-50 je, samozrejme, praktickejšia.
  No a E-100. Ale toto auto je ešte ťažšie a horšie jazdné ako E-75.
  E-100 sa kvôli svojej veľkej hmotnosti vyrábal v malých množstvách.
  A samotná armáda vo všeobecnosti schválila E-50.
  Na jar 1946, presne 20. apríla, na narodeniny Fuhrera, sa Nemci presťahovali do ZSSR.
  Mali veľké množstvo áut a techniky. Desaťtisíce tankov rôznych verzií. ZSSR mal vo výzbroji aj sériové T-34-85 a IS-2 a IS-3. T-44 nebol úplne úspešný. A T-54 ešte nebol pripravený.
  Nemci vyrábali E-50 a E-75 vo veľkom množstve.
  Stalin zakázal po strate významnej časti krajiny vyvíjať stroje ťažšie ako štyridsaťsedem ton.
  Okrem veľkého počtu T-34-85 a o niečo menších IS-2 a IS-3 sa sériovo vyrábal SU-100, čo bolo relatívne jednoduché a účinné samohybné delo.
  Treba poznamenať, že najmasívnejší tank T-34-85 mohol preniknúť nemeckou sériou E-50 iba do boku a E-75, dokonca aj zboku, bol príliš tvrdý a mohol to urobiť iba SU-100. a potom zatvorte.
  Takže sily sú zjavne nerovnaké. Samotné nemecké tanky prerazili tie sovietske z veľkej diaľky. A len IS-3 mal viac-menej vyhovujúcu ochranu čela a potom hornú časť.
  Tu sú Nemci na území ZSSR.
  Gerda, Charlotte, Christina a Magda v E-50. Pískajú piesne a revú.
  Všetci pochybujeme o baranom rohu,
  Boh bude s nami!
  A ako zoberú a strieľajú na nepriateľa.
  Tridsaťštyri sfúklo vežu. Áno, bojová posádka, nič nepoviete.
  Charlotte s nespokojnosťou poznamenala:
  Stále nemáme veľa brnenia. Nepriateľ môže, a nastúpte a zahákujte!
  Christina poznamenala:
  - Ale zbraň je presná a smrteľná! Takže jedno kompenzuje druhé!
  Gerda zasyčala:
  - Všetky ich rozbijeme!
  Natasha medzitým so svojou posádkou bojuje proti Fritzovi v SU-100.
  Oleg Rybačenko bol spolu s Natašou, Zoyou, Augustinou a Svetlanou piatym členom posádky SU-100.
  Dievčatá súhlasne prikývli.
  - Si bojovník, čo je skvelé!
  Natasha vystrelila na nepriateľa. Strela zasiahla čelo nemeckého auta a odrazila sa. Dievča nahnevane duplo bosou nohou. A skontrolovala:
  - A teraz si chlapec! Zdá sa, že si šikovný, však?
  Oleg prikývol. Je to nesmrteľný chlapec, takže dokáže veľa. Tu je pred nami nemecký E-75. Ako to preraziť?
  Geniálny chlapec na to prišiel a zašepkal do projektilu:
  - Sme kov, rovnakej krvi - ty a ja!
  A pomocou svojej bosej, detskej nohy rozvinul zrak a vystrelil.
  Bez ohľadu na to, aký silný je nemecký tank s čelným pancierovaním, ale ak zasiahnete presne koniec-koniec alebo kombináciu siločiar, tank sa hodí. A potom praskol kov a bojová súprava začala explodovať.
  Oleg Rybačenko zakričal:
  - Toto je najvyššia trieda!
  Natashka pošteklila chlapcovu holú pätu a prikývla:
  - Strieľať!
  Oleg Rybačenko opäť vystrelil zo SU-100. Zasiahli z veľkej vzdialenosti a potom 100 mm sovietske delo nezobralo najnovšie nemecké tanky: E-50 a E-75. Ale ten chlapec je fenomenálny. A podarí sa mu zasiahnuť nepriateľa.
  Terminátor opäť strieľa. A prerazí cez E-50. Tento tank je rýchly a treba ho zasiahnuť. A Nemci sú všetci palica a palica.
  Zoya strieľa. A veľmi trefné.
  Zasiahne nepriateľa vo veži. Potom opäť páli Oleg Rybačenko. Stomilimetrové delo robí zázraky.
  Chlapecký génius reve:
  - Roztrhnem ťa! roztrhnem ťa! Nebude to dobré!
  A zase ako decko to vezme a veľmi trefne zatĺka. A naozaj roztrhať nepriateľa.
  Potom vydá:
  - Som nadzvuková stíhačka!
  A opäť s pomocou bosej nohy bude strieľať.
  Chlapec vyzerá len na dvanásť, ale je veľmi rýchly a fenomenálny.
  Tu strieľala za pomoci odhalených prstov na nohách a Augustína.
  A dievča havarovalo E-50.
  Nemci utrpeli značné škody. Ale ich lavína tankov je stále bližšie a bližšie. Tu je E-100 v pohybe. Tiež silné brnenie, zbrane a štíty.
  No prerazia aj jeho dievčatá a chlapec.
  Nemecké auto horí a je roztrhané na kusy.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Sláva Svätej vlasti,
  S nadpozemskou zúrivosťou!
  Chlapec opäť vystrelil, rozbil fašistu a žmurkol na dievčatá. A opäť dieťa strieľa a drví nepriateľa.
  Bojovný povedzme chlapec. A vystrelí projektil. A tank Tiger-2, zastaraný, ale výkonný, sa už stal obeťou. Nemecký "Panther" -2 tiež trpí prehrou. Sama však takmer dobyla Ameriku.
  A teraz tlačí ZSSR.
  Oleg Rybachenko na druhej strane strieľa a pre istotu zasiahne.
  A tak začali striedavo strieľať a spievať ...
  Natasha kopla bosou nohou a zakričala:
  - To je z tajgy...
  Zoya sa tiež udrela do holých prstov a zaškrípala:
  - Do Britských morí ....
  Augustína tiež vystrelila náboj a povedala:
  - Červená armáda!
  Svetlana vystrelila náboje holými prstami a povedala:
  - Silnejší ako všetci!
  Oleg Rybachenko sa posral a vydal:
  A nech Red...
  Natasha vystrelila a zaškrípala:
  - Silne stláča!
  Zoya tiež fackala a štekala:
  - Tvoj bajonet s mozoľnatou rukou!
  Augustín zazvonil a zareval:
  - A my musíme...
  Svetlana vystrelila smrtiacu nálož a zakričala:
  - Nezastaviteľný!
  Oleg Rybachenko znova vystrelil a smeje sa:
  - Choď na poslednú...
  Natasha vyslala projektil a zarevala:
  - Smrteľný boj!
  A dievčatá sa rozpŕchli, pištoľ mlátila, až kým nedošli náboje.
  Áno, Oleg Rybačenko je opäť vo vojne.
  Ale Červená armáda to má ťažké. Nemci postupujú. Majú viac vybavenia, viac pechoty. A Japonci prichádzajú z východu.
  Nebráňte sa takejto sile.
  Gerda a jej posádka bojujú na E-50. Nemci už útočia na Voronež. Boj je krutý.
  Na jednej strane je nemecký tank ako stíhačka svojho druhu veľmi dobrý. Ale doska je dosť slabo chránená. A to je jeho mínus, takže dievčatá by mali byť v strehu.
  Stále sa vyrába veľa T-34-85. Tento stroj je stále v sériovej výrobe a nemecké 88 mm delo v 100EL zbiera bohatú úrodu z veľkej diaľky.
  Čoraz viac sa vyrába aj SU-100, ktorý sa ako samohybné delo vyrába jednoduchšie ako tank, no pištoľ je silnejšia.
  Práve teraz, stlačením tlačidla na joysticku holými prstami, Gerda prerazila sovietsku sušičku. Na blízko môže byť takýto stroj veľmi nebezpečný.
  Blond terminátor to vzal a zaspieval:
  - Moje nervy nie sú z ocele,
  Úplne si ma dostal!
  A potom vystrelilo Charlotte delo a rozdrvilo tridsaťštyri.
  A zbraň, ktorá vystrelí dvanásť výstrelov za minútu, dosiahne veľkú vzdialenosť.
  Ďalej, keď Christina strieľa. A tiež to urobí veľmi trefne a presne. Rozbila tank Červenej armády a zaškrípala:
  - Zbesilý oheň! Hurá Stalin!
  Potom lupanula a Magda. Urobila to veľmi precízne za pomoci odhalených prstov na nohách.
  A spievala:
  - Na slávu večnej vlasti!
  Potom dievča vybuchne smiechom...
  Nemecký stroj funguje sám bez porúch.
  Tu sa jej obeťou stal IS-2, dosť silný a nebezpečný tank, ale slabo chránený čelom veže.
  Len IS-3 v čele má relatívne dobrú ochranu, ale tento tank sa stále vyrába v malých sériách. Má príliš zložitý tvar veže. Hoci IS-3, ako ukázala bojová prax, má aspoň šancu zapadnúť do vozidiel série E na blízko.
  Ťažšie tanky sa v ZSSR zatiaľ nevyrábajú a dokonca aj ich vývoj bol pozastavený. To samozrejme vytvára problém. Nemci majú v ľahkej sérii len samohybné delá E-25, no ich výroba je takmer zmrazená. Aj keď strojček nie je zlý.
  Len dvaja členovia posádky a jeden a pol metra na výšku. Malý so 75 mm pištoľou z Panthera. Lovec sovietskych áut.
  Ale Fuhrer uprednostňuje moc. Aj E-50 je postupne menejcenná ako E-75, ktorá je tiež zo strán uzavretá štítmi.
  E-75 je ťažké preniknúť aj do boku. A Nemci to používajú pri prelomoch ...
  Dvom nemeckým pilotom Alvinovi a Albinovi sa už podarilo prekročiť počet zostrelených lietadiel cez tristo a získali: Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Dievčatá sú také skvelé bojovníčky a tie najlepšie na svete. Áno, aj keď má Huffman nateraz zostrelených viac lietadiel, ale sú, ale oveľa krajšie.
  A bojujú spravidla iba v jedných bikinách a naboso.
  Alvina zostrelila tri sovietske lietadlá zo svojho ME-262 X pomocou 30 mm leteckých zbraní a tweetovala:
  - Ja som pochodeň záhuby!
  Albina, ktorá vedie podobný požiar, potvrdila:
  Sme totálne zničenie.
  A odrezala ďalšie štyri sovietske lietadlá ...
  Bojovníci sú vo svojej nálade veľmi bojovní, ale neustále sa usmievajú.
  Veľmi milujú mužov a pracujú s jazykom. A milujú to. Takéto bojové krásky.
  Tu zostrelili sovietsky TU-3 a rozbili ho na kusy... Toto je ich ohnivý ahoj.
  Dievčatá sa skrátka nevzdávajte. A Červená armáda od nich dostáva.
  Ale na druhej strane, Anastasia a Mirabela bojujú aj v rovnakých bikinách a bosé - získavajú svoje kontá! Dievčatá sú veľmi agresívne.
  A Anastasia zostrelila nemecké lietadlo a vydala:
  - Som skvelý pilot!
  Mirabela hodila delo do 37 mm nemeckého auta a zaškrípala:
  - Som super bojovník!
  Dievčatá a vlastne to, čo potrebujete ....
  Ale bojujú na zastaraných Jak-9 T, ktoré, samozrejme, neťahajú proti reaktívnym nemeckým vozidlám. Ale krásky zvládajú bojovať. A vyhnite sa zásahu.
  A prečo? Pretože sú naboso a v bikinách. Tak ich neodrežte.
  Bojovníci, ako vidíme, chápu, čo je holá koža.
  Anastasia zostrelila ďalšiu nemeckú stíhačku a zaškrípala:
  - Pre vlasť!
  Mirabela odrezala HE-162 a zakričala:
  - Za Stalina!
  Najnebezpečnejšia nemecká stíhačka ME-262 X, má päť vzduchových zbraní a veľkú rýchlosť, zahnuté krídla, silné brnenie.
  Jednoduchšie je zostreliť auto HE-162, ktoré je ľahké, lacné, ale veľmi dobre manévrovateľné.
  Ako nie celkom úspešný sa pre Nemcov ukázal ME-1010, ktorý je nepochybne vynikajúcim lietadlom z hľadiska letových vlastností, no jeho krídla menia svoj záber a vyžadujú vysokokvalifikovaných pilotov. TA-183 sa ukázal ako praktickejší a tiež ide dopredu.
  Hitler však uprednostňuje silne obrnený ME-262 X so silnými zbraňami.
  Skrutkovnice Luftwaffe zatiaľ neboli vyradené z výroby. TA-152 je najúspešnejšie viacúčelové vozidlo a ME-309 je stále v boji. Rýchlosťou a výzbrojou prevyšujú sovietske stíhačky. A hoci je Yu-488 skrutkový stroj, sovietske Jaky ho nedokážu ani dobehnúť. Áno, aj pokročilejší LA-7 je v rýchlosti podradený tomuto autu.
  A čo robiť proti prúdovým bombardérom: "Arado", Yu-287 a ďalšie.
  Sovietske letectvo bez prúdových lietadiel je slabé.
  Anastasii a Mirabele sa však aj v takýchto podmienkach darí získavať dobré skóre.
  Vrátili sa teda, natankovali a opäť do boja. Opäť zraziť nemecké autá. A robia to s veľkým efektom.
  Nikto v sovietskom letectve sa nemôže porovnávať s ich dvojicou. Navyše, dievčatá majú sex, aby boli silnejšie. A zvyčajne majú vždy iných mužov. A to dáva dievčatám takú silu!
  Toto je jedno z tajomstiev ich fenomenálneho úspechu.
  Dievčatá už dostali zlatú hviezdu hrdinu ZSSR a žmurkli na seba.
  Opäť leteli, niekoho zostrelili.
  Anastasia svojim 37 mm leteckým kanónom zostrelila Yu-288, pomerne silný bombardér.
  A Mirabela zostrelila prúdové lietadlo Yu-287, tiež s použitím rovnakého 37-milimetrového dela. Takéto zbrane umožnili s fenomenálnou presnosťou dievčat zasiahnuť nepriateľské vozidlá na diaľku. Hoci munícia bola obmedzená a riskujete smrť.
  Dievčatá bijú bosými nohami a spievajú:
  - Lietajte so sokolmi ako orly,
  Sme za Stalina!
  Náš úspech nie je ďaleko
  Otvorte si výherný účet!
  Takže bojovníci, samozrejme, nenechajú fašistov dnu. A zasiahnu to tak tvrdo, že to bude bolieť aj Fuhrera.
  Anastasia Vedmakova, samozrejme, manévre. Jak-9 má viac ako šesťsto kilometrov, nevytlačí sa, ešte menej s ťažkou zbraňou, ale viac-menej sa hádže a otáča.
  O niečo lepšie ako Yak-3, ktorý je však drahší a vyžaduje kvalitný dural. A ZSSR stratil veľa územia. A Yak-9 sa dá vyrábať v obrovských množstvách.
  Ale Tretiu ríšu spolu s Japonskom nemožno udržať.
  Mirabela zostrelila ME-262 a spievala:
  - Na slávu vlasti Ruska
  urobíme celý svet šťastnejším!
  Anastasia prerušila ďalšieho Nemca a zaškrípala:
  - Tak sa volá tá najžiarivejšia láska!
  A tiež ako revať. A mlátiť do Fritza.
  Dievčatá sú určite veľmi, veľmi cool.
  A Nemci sa medzitým čoraz viac prehlbujú na územie ZSSR.
  Do akcie sa zapájajú aj Japonci. A je ich veľa a ženú Číňanov pred sebou.
  Žltí vojaci tlačia na prielom. A doslova hádžu mŕtvoly na všetky prístupy.
  Ale je ich toľko, že nakoniec prerazia.
  Japonci a ich žltá armáda zaútočili na Chabarovsk. Straty sú úplne ignorované.
  Ale stretávajú ich tam sovietske dievčatá.
  Alenka a jej tím.
  Dievčatá bránia Chabarovsk. Na nepriateľa hádžu bosými nohami granáty.
  A so smiechom spievajú:
  Sme dobré dievčatá
  A porážka všetkých bojovníkov ...
  Hlas je taký hlasný
  V sláve šialených otcov!
  A opäť lietajú granáty hodené bosými nohami krások.
  Alenka, len čo dá zákrutu, pokosí Číňana a zaškrípe:
  - Sláva našej zemi!
  Anyuta hodí granát holými prstami a zareve:
  - V mene vyšších síl!
  A tiež facku smrtiacim výbuchom.
  Angelica strieľa ďalšia. A hádže bosou nohou aj granát.
  A kričí:
  - Za nové hranice!
  A potom Mária zasiahne. A tiež prerušila rad žltých bojovníkov, ktorí spievali:
  - Chvost za chvostom! Oko za oko!
  A žmurknite na svojich priateľov.
  A potom olympiáda hodí na samurajov a Číňanov celú krabicu výbušnín.
  A rev:
  - Na slávu vlasti!
  A opäť piati vyhladia cudziu armádu.
  Ale Japonci už zhromaždili veľa Číňanov. Lezú a lezú. A rastú celé kopy mŕtvol.
  Alyonka vystrelí, hodí holou pätou a zakričí:
  - Za Stalina!
  Anyut tiež hodí granát bosou nohou a zavrčí:
  - Učitelia!
  Angelica vyhodí z radu. Holou nohou hodí darček a zaškrípe:
  - Pre Lenina!
  A potom Maria, ako mláťačka na nepriateľa. A prsty na bosých nohách začnú ničiť.
  Potom sa Číňania rozpŕchli všetkými smermi ...
  A potom, ako na olympiáde, vezme a uhasí sud nitroglycerínu. A namočte všetkých.
  A militaristi padajú sami do seba ...
  Oleg Rybačenko a jeho tím stále bojujú o Tulu. Nemci sa snažia obkľúčiť Moskvu. Mesto Tula odrazilo nápor Fritza už v štyridsiatom jednom roku.
  Ale nepriateľ je teraz oveľa silnejší. A vedie agresívne ostreľovanie. A bomby pršia na Červenú armádu a ďalšie smrtonosné sily.
  Veľmi silný súper. A do boja vrhajú priveľa čiernych bojovníkov, Arabov, Indov. A zdá sa, že to neprestáva.
  Oleg Rybachenko vystrelil na E-75 a spieval:
  Vojak je vždy zdravý
  Vojak je pripravený na všetko...
  A prach ako z kobercov,
  Odchádzame z cesty
  A neprestane!
  A nemeňte nohy
  Naše tváre žiaria
  Lesklé čižmy!
  A opäť chlapec z diaľky udrel nacistu. Ale sily sú skutočne nerovnaké.
  Hoci Tula stojí hrdinsky. A na juhu sa nacisti blížia k Stalingradu.
  Čo si však myslia, že tam vyhrajú?
  Oleg Rybachenko opäť strieľa na nacistov a spieva:
  A takýto chaos
  naplnil vesmír...
  Smutný osud ľudstva -
  Znášať bolesť, utrpenie!
  A chlapec opäť spadol a fašistický "Maus" -2, veľmi impozantný stroj, je v plameňoch.
  Natasha logicky poznamenala:
  Žiadna sila nemôže stáť proti nám!
  A žmurkol na chlapca.
  Ďalej lupanula a Zoya. Tiež reve:
  - Za môj prístup k víťazstvu!
  SU-100 pracuje pre seba a nemyslí na zastavenie ostreľovania.
  Nemci postupne obchádzajú Tulu. Majú veľa síl, veľa pešiakov. A pohybujúce sa tanky rôznych značiek.
  Tu je napríklad rovnaký "Lev" -2, veľmi výkonný stroj: váži sto ton a predný pancier je naklonený o 300 milimetrov. Zdá sa, že sa nič nerozbije.
  Ale Oleg Rybachenko stále udiera. Ukazuje svoju najvyššiu triedu - ostreľovača.
  A bije sám seba a bije ...
  Od nacistov odlietajú len úlomky. Ale stále nechcú spomaliť.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Budúcnosť je naša
  My sme orli, Jedi!
  A chlapec opäť vstáva na kone. A opäť nacisti na groše.
  A posádka tanku Gerda je už v Stalingrade. Tu sú takéto agresívne súboje v plnom prúde.
  Gerda, strieľa, kričí:
  - Moje telo je železo!
  Charlotte stlačila tlačidlá na joysticku holými prstami na nohách a štebotala:
  - Tak užitočné pre boj!
  A žmurkla na svojho partnera.
  Potom znova lupanula a zlomila tridsaťštyri.
  Potom vystrelil a Christina. Prerušila vysychanie Červenej armády a zahrmela:
  - Som bláznivé dievča! Každého roztrhnem!
  A potom Magda vystrelila bosou nohou.
  Dievčatám z Nemecka sa vo všeobecnosti darí. A pošpiniť nepriateľa.
  . KAPITOLA 2
  Potom však ich auto narazilo zboku. Musel som zastaviť a opraviť.
  Gerda rozmarne poznamenala:
  Opäť strácame čas!
  Charlotte bosou nohou trela povrch brnenia a zavrčala:
  Pomstíme sa a vyhráme!
  A potom to vzala a vycenila zuby. A vyžarovali slnečné lúče z perlových zubov.
  Christina to vzala a zaškrípala:
  - Za vlasť bez rady!
  A ešte k tomu plieska po pancieri holou pätou!
  Magda súhlasila.
  - A žiadne nezmysly!
  Dievčatá sa rozhodli zatiaľ hrať šach. Pár za pár. A začali tam budovať stratégiu.
  Hra je zaujímavá. Dievčatá sa však hádali pri každom pohybe a narážali na hlavu.
  Gerda so škrípaním zubov poznamenala:
  - Budem najvyššou axiómou!
  A ako sa smiať..
  Predstavila som si svojho menovca z Andersenovej rozprávky. Tu ju v lese chytili lupiči. Rozobrali koč a takmer všetko oblečenie a drahé čižmy zobrali samotnej Gerde. Gerda je teda opäť bosá a vo vrecovine. Takto vyzerala s rukami zviazanými za chrbtom.
  Kráča jesenným studeným lesom. Holá podrážka cíti každý náraz, každý náraz, každú vetvičku. Gerda sa bojí a chce jesť.
  V paláci sa jej dokonca podarilo zotaviť. A na jesennej tráve je mráz, pripomínajúci chlad, ktorý nedávno zažila.
  Gerda sa zachichotala... Myslela si, že v Andersenovej rozprávke je zjavne málo opečených opätkov. A to by bolo skvelé!
  Nádrž bola rýchlo opravená. Škody sú malé. Hoci plášť stomilimetrového dela zasiahol bok. Čo môže byť nebezpečné.
  Charlotte stlačila holé prsty na tlačidlách joysticku a spievala:
  - Som stíhač tankov,
  Srdce je v plameňoch...
  Pištoľ je môj domov!
  A škrupina zlomila ďalších tridsaťštyri. Zatiaľ je to T-34-85, ktorý dominuje na bojisku. A ťažké vozidlá v Červenej armáde sú pomerne zriedkavé.
  Potom sa však objavil IS-3. Má slabé miesto: spodnú časť tela. Čelo má veľký uhol sklonu. Má tvar: šťukový ňufák. Ale ak narazíte na spodnú časť čela, potom nebude žiadne zľutovanie.
  Magda s pomocou bosých nôh namierila na nepriateľa delo. A ako facka, a projektil letel.
  A sovietske auto sa dostalo do útrob. Vežička bola odtrhnutá a granáty začali praskať.
  Gerda zvolala:
  - A ty si krásna kráska!
  Magda vykríkla a potriasla nádhernými prsiami:
  - Nikto ma nezastaví!
  Charlotte sebavedomo potvrdila:
  - A nikto nevyhrá!
  Christina zareagovala:
  - Zlí vlci rozdrvia nepriateľov!
  Gerda zavrčala:
  - Zlí vlci - pozdrav hrdinom!
  Nacisti obkľúčili Tulu a deti, spolu so štyrmi dievčatami sa musia dostať z ringu.
  Chlapec, dievča a dievčatá bežia k sebe a hádžu granáty holými prstami.
  A nacisti utrpia škodu a nemôžu ich zasiahnuť.
  Oleg, strieľal, spieval:
  - V mene posvätnej vlasti,
  Nezrážajte nás na kolená!
  Margarita hodila dar smrti bosou nohou a zaškrípala:
  - Nie! Nikdy nedávajte!
  Natasha, strieľajúca a poskakujúca, dodala:
  - Nech do nášho domu neprídu problémy!
  A tiež s bosou nohou, ako odpáliť smrtiaci granát.
  Ďalej sa Zoya vyhne úlomku a tiež nechá zdrvujúce veci, aby sa rozbili holými prstami ...
  A rev:
  - Bude to skvelé!
  A potom Angelica vystrelí na nepriateľa. Pokosiť to v divokej zúrivosti. A znova reve:
  - Som šialený pijan!
  A z holej päty vyletí granát.
  A potom Svetlana, ako to vezme a bolestivo udrie.
  Toto sú, samozrejme, dievčatá - to, čo smrť prináša nepriateľom.
  Natasha strieľa na nepriateľa a škrípe:
  - Nikto nás nezastaví, ani diabol nás neporazí!
  A letí z jej bosých nôh, granát v oblúku. A lupanet, ano, rozsype vsetko a navyse daleko.
  Dievčatá sú určite schopné prekonať postihnuté územie. Na juhu sú v plnom prúde boje v Stalingrade, ktorý drží Červená armáda. Celú kolosálnu stratu Japoncov dobyli Chabarovsk a postupovali na Vladivostok.
  No tam sa s nimi stretnú tí, ktorí to potrebujú.
  Anna Vedmáková zažila nie veľmi príjemnú rozlúčku so svojím verným lietajúcim koňom. Stíhačka, z ktorej sa stal pôvodný MiG-4, na ktorom bolo zostrelených toľko nemeckých lietadiel, jednoducho zhorela počas leteckých útokov japonskej armády, ako aj značné množstvo iných vozidiel a lodí. Po tom, čo sa na mesto zahryzli supy z Krajiny vychádzajúceho slnka, bol na Vladivostok smutný pohľad. Pohreb mŕtvych sa však konal vojensky skromne a dostatočne rýchlo. Pilotka Vedmáková si popálila nohy, chodidlá mala dievča pokryté pľuzgiermi, a preto chodila bosá, opatrne našľapovala na prsty. Japonci zatiaľ nálety nezopakovali, svoje sily sústredili na podporu postupujúcich frontov. Vedmáková výluku obišla, bola rázne vyčistená, medzi robotníkmi bolo veľké množstvo detí. Tenké, bosé, s tvárami začervenanými v sviežom jarnom slnku hrabali rozbité kachličky, dvíhali spadnuté telegrafné stĺpy, jednoducho zametali ulice.
  Senior nad chlapcami v pionierskej kravate, ale bez košele (visela samostatne, zrejme sa chlapci starali o oblečenie), pribehol k pilotovi.
  - Pracujeme zrýchleným tempom, súdruh major, všetko bude čoskoro pripravené! Ulicu pozametáme, bude hladká ako pred vojnou!
  Vedmáková sa usmiala a hodila mu cukrík:
  - Tu, vezmi si to! Toto je naša sovietska prírodná čokoláda, nie americký jed.
  Chlapec vrúcne žmurkol.
  - A vymysleli sme pre Američanov novú prezývku! Odteraz sú spolu s Hitlerom a Hirohitom, nie sú to Yankeeovia, ale Pindovia!
  Hlavné dievča sa pred chlapcom uklonilo:
  - Ako si povedal, kto sú?
  Mladý priekopník zopakoval:
  - Pindos! Takže teraz zničíme Yankeeov, ktorí nás zradili!
  Vedmáková pohladila chlapca po hlave, potom jej veľká, silná ruka prešla po chlapcových tenkých žilnatých pleciach. Chlapec mu úsmev opätoval: zuby mal biele a natiahol mozoľnatú dlaň. Major potriasol chlapcovi rukou a odpovedal:
  - Musíme si zapamätať meno! Ale veď s Amerikou ešte nie sme vo vojne, takže vymýšľať prezývky je predčasné!
  Chlapec odpovedal:
  - Američania sú horší ako Japonci a Nemci, pretože radšej bojujú v zastúpení. Bez ohľadu na to, akí krutí sú bojovníci Impéria vychádzajúceho slnka, ich statočnosť pozná každý!
  Witcher prerušil:
  - Zabijem týchto statočných mužov! A čo najskôr!
  Nová úradujúca posádka Krotov nečakane podpísala nie celkom logický rozkaz a vyslala do Chabarovska bojového pilota so skupinou námorníkov. Rozkaz nasledoval okamžite, bolo potrebné odrážať ofenzívu japonských jednotiek. Vedmáková samozrejme očakávala, že jej dajú stíhačku, ale... A front nemal k dispozícii žiadne voľné lietadlá a posily ich stredu ešte nedorazili. Cesta z Vladivostoku do Chabarovska trvala trochu času a majora doslova zhodili do varu.
  Japonci sa pokúsili obísť dobre opevnené mesto a obkľúčiť ho. Bojovník sotva stihol skočiť do zákopu s guľometom pred začiatkom útoku.
  Zaklínač sa spýtal kapitána Sinitsina, ktorý ležal vedľa nej:
  - Takže nepriateľ plánuje taktiku Friedricha, alebo skôr generála Nogiho, aby obišiel opevnenia a dal nás do tyla.
  Kapitán zavrčal.
  - Nech sa pokúsi spáliť chvost ruského koňa! Takže dostane kopyto, čo sa vám nebude zdať dosť!
  Pilot esa vtipkoval:
  - Konské kopytá, asi nie z Kruppovej ocele, ale našich sovietskych!
  Jej slová prerušilo zavýjanie mušlí. Tu leží v dlho vykopanej priekope, okolo Chabarovska je vo všeobecnosti ušľachtilá línia opevnenia, hrozba japonskej invázie existuje už viac ako rok. Pred a za zákopmi praskajú mušle, ozýva sa z nich veľký hukot. Všeobecne platí, že slávna japonská šimosa vytvára veľa rachotu a dymu. Bojovník vyzerá bez strachu, dokonca aj s určitou ľahostajnosťou. Výbuchy mušlí spôsobujú špinavé fontány, tu je jedna z nich, ktorá spôsobila triašku zeme. To znamená, že zasiahne pištoľ s kanónom kalibru dobrých tristo milimetrov. Môžete počuť stonanie ranených... Cez kanonádu pôsobia ako ľahké výpary, ktoré nezachytí každé ucho. Tu bol pilot-bojovník posypaný zemou. Dievča však kýchlo a striaslo prach z červených vrkočov:
  - Tak to býva vždy, keď si ľahneš, zašpiníš sa! A ak ste vstali, ostali vám jeden alebo dva!
  Delostrelecká príprava sa ukázala ako krátka, možno Japonci nemali toľko nábojov. Útok sa začal. Vpredu jazdilo niekoľko japonských tacos. Malý, s mierne zaobleným telom stroja. Najmasívnejší tank ríše vychádzajúceho slnka: Chichiha. Vedmáková si spomenula na jeho vlastnosti. Predný pancier 30 mm, kanón 47 mm, dieselový motor 320 koní. Okrem jazdných výkonov, v ktorých tento stroj nie je horší ako T-34, je potom ešte horší ako nemecký T-3 z roku 1943. Dokonca ho volajú aj na Ďalekom východe, kýchaj! Ale mimochodom, kráľovnou polí nie je tank, ale pechota. Skúste sa priblížiť k mínovým poliam. Ako sa hovorí: kde neprejde pancierový vlak, tam sa plazí vojak s puškou.
  Pušky Japoncov sú skopírované z nemeckého Mausera. Samopaly, odtrhnuté od známeho "Schmeistera" z prvej svetovej vojny. Všeobecne platí, že tí, čo majú prižmúrené oči, majú chuť kopírovať to najlepšie z druhej strany. Japonskí dizajnéri už určite pracujú na vytvorení hybridu "Pantera" a T-34!
  Japonských tankov nie je viac ako tucet a sovietske delostrelectvo sa s nimi v žiadnom prípade neponáhľa. Pešiaci bežia za nimi v tradičnej hrubej čiare. Samotní vojaci krajiny vychádzajúceho slnka sú oblečení v uniforme, ktorá mierne vydáva žltosť, farbu khaki stepi. Vedmáková sa na nich pozerá, rýchlo odhaduje počet útočníkov. Od oka ich je päť-šesťtisíc a v zákopoch sedí maximálne tisíc Rusov, ktorí pokrývajú tento sektor frontu. A zbrane... Armáda Ďalekého východu je vybavená podľa zvyškového princípu a samopaly majú iba dôstojníci. Čo je ona predsa majorka, však bez funkcie, znížená na úroveň obyčajnej.
  Spýtal sa Zaklínača kapitán Sýkorka (stále veľmi mladý chalan).
  - Bojovali ste s Nemcami?
  Dievča odpovedalo:
  - Nie! Pobozkal som ich!
  Kapitán, ktorý zrazu zbledol, poznamenal:
  - Pamätáš si svoju prvú mŕtvolu!
  Vedmáková sa usmiala a pokrútila hlavou.
  - Som pilot a koho som zostrelil, toho som zrazil, nemám poňatia o mŕtvolách! Mimochodom, počas celej Veľkej vlasteneckej vojny moje lietadlo nikdy nezostrelili!
  Kapitán trochu nemotorne zapískal.
  - Si proste eso! A koľko máte namazaných Nemcov!
  Witcher sa usmial ešte širšie.
  - Po dvadsiatom piatom podal hviezdu hrdina! Len dvadsaťosem.
  Sinitsin zvolal:
  - Ooh! Ste jednoducho majstrom svojho remesla!
  Dievča skromne odpovedalo:
  - Netreba robiť hrdinu, niekoho, kto si len poctivo plní svoju povinnosť. Teraz sa pechota priblíži a my sa s nimi stretneme.
  Kapitán trhol záverom ťažkého samopalu s hmotnosťou dobrých desať kilogramov. Dotkol som sa psa, štart je veľmi tesný, zadok so spätným rázom. Nie celkom pohodlný kolos, ale zasiahne ... Pravda, podľa klebiet už Nemci majú silnejší guľomet, ale ktovie, či sovietski konštruktéri nevymyslia niečo lepšie. Sinits nemohol odolať otázke:
  - A prečo ste preložili takého chladného pilota k pechote?
  Vedmáková odpovedala napoly žartom a tiež cvakla zaseknutím samopalu:
  - A ja som len chcel vedieť, aké to je sedieť pod paľbou! To by bolo super!
  - A zrejme si stratil čižmy, ak si sa tak ponáhľal dostať sa do prvej línie!
  Vedmáková, v snahe, aby pľuzgiere zliezli rýchlejšie, išla bosá. Hoci počas vojny väčšina žien a detí v lete predvádzala holé opätky, medzi dôstojníkmi to nebolo akceptované, najmä na verejných miestach. Ale Zaklínač to takto rád zvýrazňoval. Sinitsinovi odpovedala jednoducho:
  - Aby sme ušetrili peniaze, v skutočnosti je celý kapitalistický svet proti nám. Čižmy sa predsa opotrebúvajú, a to je práca mnohých ľudí!
  Kapitán súhlasil a vrúcne žmurkol.
  - Máš veľmi pekné nohy! Môžem ich pohladkať!
  Vedmaková potriasla prstom:
  - Teraz nie! Potom ak prežiješ, zahrejem ťa na noc.
  Sinicin prevrátil očami.
  - Wow, si rýchly! Zvyčajne sa ženy dlho lámu!
  Vedmáková chcela odpovedať, ale bolo počuť výbuch, japonský tank kráčal vpredu, narazil na mínu. Dievča spievalo:
  - Hitler sa viezol v aute, toho bastarda vyhodila do vzduchu mína! Rozbité na úlomky - ale to je málo užitočné!
  Ďalší japonský tank vybuchol, zastavil sa, otočil ústie a spustil paľbu na sovietske zákopy. Tretí ho nasledoval. Japoncov však nenapadlo prestať. Prižmúrení zavrčali: začali pracovať ich guľomety umiestnené na polkruhových pohyblivých vežiach.
  Kapitán zamrmlal:
  - To je skvelé! Ako prebieha prehliadka! Tu je armáda!
  Vedmaková vzala pušku, keďže vzdialenosť od pechoty to dovoľovala, a vystrelila na japonského dôstojníka. Prižmúrený padol a odhodil pušku takou silou, že sa v jarnej tráve pohrávala s bajonetom. Ostatní Japonci pokračovali v behu, len mierne naklonili svoje telá, zrejme dúfajúc, že sa týmto spôsobom vyhnú porážke, alebo skôr znížia jej pravdepodobnosť. Vedmáková pripomenula, že takto sa cvičia vojaci v armáde Quantude, kto sa nestihne včas zohnúť, toho bije po hlave bambusovou palicou. Kráľovi-otcovi sa zdá, že Herodes bol dojatý! To však o Mikulášovi II. Teraz opäť bojujú s Japonskom a nie na jednom, ale na viacerých frontoch. Má to však aj svoje výhody. Dievča spievalo:
  Prichádza - Wehrmacht je porazený v popole,
  Napoleon porazil neporaziteľný!
  Nepriateľ nebude môcť pošliapať sovietsku vlajku,
  Keď sú ľudia a strana jednotní!
  Jeden po druhom sa stroskotané japonské tanky zastavili, ale pechota nabitá bajonetmi začala utekať ešte rýchlejšie. Pozície sovietskych vojsk sa leskli zábleskami, puškami tlieskali, občas sa prelínali automatickými dávkami. Spustila paľbu aj Vedmáková. Japonci, ktorí sa v pohybe nabíjali, strieľali z pušiek. Kričali z plných pľúc:
  - Banzai! Rus sa vzdaj!
  Guľky prerazili ich mŕtvoly ako baranidlo na figuríny. Spadol kostný prach zmiešaný s krvou. Väčšina striel však, ako sa to v bitke stáva, prešla. Japonci prešli cez mínové pole, malí vojaci boli príliš ľahkí na to, aby odpálili darčeky pripravené pre tanky.
  Vedmáková pocítila na ramene brutálny spätný ráz samopalu, zatiaľ čo bojovníci krajiny vychádzajúceho slnka sa zdali byť skutočnými monštrami. Ich hysterické výkriky boli čoraz silnejšie a ich žlté, škaredé tváre sa leskli od potu. Vedmaková sa snaží naraz zložiť čo najviac nepriateľských vojakov. Dievča je také horúce ako vždy a strieľa vnoreným spôsobom. Jeden klip sa vybil, vložil ďalší. Zásobník je príliš veľký, okrúhly, nie je ľahké ho zakliniť do komory. A opäť oheň, Japonci lietajú hore nohami.
  Vedmáková zostrelila druhý muničný náklad, zostala bez munície. A na postupujúcich prižmúrených sa už vlnia granáty. Odpovedajú hodmi, teraz je oveľa viac výkrikov stonov a sovietski vojaci padajú. Črep odrezal malý prameň vlasov na hlave čarodejnice. Dievčine zlyhávajú nervy, vyskočí a zakričí z plných pľúc:
  - Za vlasť za Stalina!
  Po nej ostatní bojovníci kričia, vyskakujú z krytu a trasú bajonetmi. Sovietski vojaci utekajú v ústrety Japoncom a zúčastňujú sa bajonetového boja.
  Vedmáková rýchlym úderom prereže brucho najbližšieho "samuraja". Kričí a snaží sa odpovedať a zrúti sa ako zabitý kanec. Dievča šťastne zvolá:
  - Ruský futbal: Rusko - Japonsko, dve nula!
  A skutočne, ďalší Japonec padol s prerezaným hrdlom bajonetovým nožom. No a tretí bojovník ho kopol do slabín. Prižmúrený sa natiahol a dievčina pohybujúca sa zotrvačnosťou vrazila hrot protivníkovi do oka!
  - Získajte Japoncov! Prečo stáť pri vrátnikoch!
  Odvetný úder bajonetu roztrhol majorovi tuniku, vytiekla krv, ale to dievča nielenže nezahanbilo, ale vyvolalo aj ďalší hnev.
  - Hirohitova smrť! - Dievčina zaštekala, holeňou narazila do spánku s prižmúrenými očami a dievčina sa pohybovala tak rýchlo, ako keby bola vrtuľami, najnovšou stíhačkou.
  Japonci ustúpili, ba dokonca ustúpili a inšpirované dievča prešlo do útoku, jej guľomet sa točil ako palica v rukách obra. Tu nasledoval tvrdý úder pažbou zozadu do hlavy, príliš horlivý dôstojník. Anna si vydýchla.
  - Tu je šahen-haš!
  Ale vo všeobecnosti to mali Rusi ťažké. Na strane prižmúrených päťnásobná prevaha a úroveň fyzickej zdatnosti Japoncov nie je zlá, navyše proti nim bojujú zďaleka najlepší vojaci ZSSR. Prirodzene, počas takejto ťažkej vojny boli na Ďaleký východ posielaní branci tretej kategórie s najhoršími údajmi alebo bojovníci, ktorí boli vážne zranení v boji s nacistami. Vojaci padali, niekedy do jedného Rusa vrazili tucet bodákov, doslova kolektívne krvácali, ale bojovali ako hrdinovia a nikto nežiadal o milosť.
  Sinitsin prepichol japonského dôstojníka bajonetom, ale sám dostal bod do boku. Mladík útočiaceho Japonca zrazil úderom pažby do hrude, no krv mu tiekla zboku príliš výdatne. A štyria samuraji sa na chlapíka vrhli naraz.
  Na pomoc pribehla statočná Vedmáková, ktorá bodla dôstojníka bajonetom na lopatku a ďalšieho Japa zrazila kopom pod koleno.
  - Drž sa Petruha! povedala.
  Okamžite odrazil dva bajonety namierené na hruď a odpovedal:
  - Nie som Peter, ale Arkadij!
  Dievča, ktoré zrazilo ďalšieho Japonca, zavrčalo:
  - Vo vojne je každé meno ako cvaknutie natiahnutého kladiva, nemal by si ho natiahnuť bez výstrelu!
  Arkadij mierne ustúpil a neľútostný bajonet mu roztrhol líce. Mladý muž zakňučal od neznesiteľnej bolesti:
  - Matka Božia!
  Vedmaková namietala:
  - Možno som matka, ale nie Božia! Vo všeobecnosti Boh neexistuje a nikdy nebol!
  Arkady ustúpil k Anne a nezreteľne zamrmlal:
  - A čo nás čaká po smrti neexistencie?
  Dievča negatívne pokrútilo hlavou.
  - Nie! Komunistická veda kriesi mŕtvych! A prví do nového života sa vrátia tým, ktorí padli v bojoch o vlasť.
  Sinicin pokrútil hlavou.
  - Boh žehnaj!
  Vedmaková položila ďalšieho Japonca a zakričala:
  - Boh neexistuje! Ak je, tak musíme priznať, že údajný tvorca vesmíru je sadista! A stvorenie rád mučí!
  Vtom sa Arkadijovi roztrhlo stehno bajonetom a aby nespadol, oprel sa o ryšavého bojovníka:
  - A mám bolesti! Jednoducho nepredstaviteľné!
  Päť-šesťnásobná prevaha vojakov vychádzajúceho slnka mala vplyv. Päťdesiat samurajov sa vyrútilo proti nim, mávajúc bajonetmi ako armáda dikobrazov. Arkadij dostal pár rán bajonetom do brucha a potom mu vypichli oko. Keď mladík spadol, dvadsaťkrát mu vstrekli injekciu, čím ho prinútili navždy sa upokojiť. Je zaujímavé, čo cítila jeho duša, keď odlietala: prekvapenie alebo strach, alebo možno neuveriteľná úľava po opustení žalára tela.
  Zaklínač bol ako začarovaný. Samozrejme, jej tunika sa rozpadla na kusy, rozsekaná bajonetmi. Bojovník sa ukázal byť úplne nahý, pokrytý mnohými škrabancami, ale samuraj jej nedokázal spôsobiť ani jedno vážne zranenie! Bojovala a jej obnažené prsia so šarlátovými bradavkami sa triasli ako bóje v mori. A blýskali sa holé členky. Dievča bolo skutočne stelesnením beštiálnej a erotickej sily. Jej obnažené chodidlá sa začervenali od krvi, z čoho bolo spojenie s veľkou bohyňou skazy a zla: Kali! Takmer všetci sovietski vojaci už boli pobodaní, bitka sa skončila, ale len v jej trblietavej kráse Afrodity z času na čas zasiahne drzé prižmúrené oči.
  Japonský generál Nugi sa prekvapene pozrel na tento zázrak. Potom mu hlavou preblesla myšlienka. Tenkým hlasom zaznel rozkaz podvyživeného komára:
  Hoď na ňu sieť, vezmi ju živú!
  Šetrní Japonci mali aj siete. Zrazu potrebujete zobrať jedného z Rusov živého. A web je na to ako stvorený. Vzápätí tucet chytačov hodil na dievča okovy
  Vedmáková sa bránila, ako sa dalo, zo všetkých síl sa snažila oslobodiť. Ale všetko márne, svedomití Japonci vyrobili sieť na základe toho, že vydrží aj slona. Dievča bolo dôkladne zavinuté a ťahané v náručí. Súdiac podľa všetkého, taktický úspech sa dosiahol, najmä preto, že tento smer nepokrývalo ani delostrelectvo, ani guľomety.
  Dievča si spomenulo na hladko oholenú tvár Arkadyho, ktorý sa do nej zamiloval, a jej frázu:
  - Vo vojne je každé meno ako cvaknutie natiahnutého kladiva, nemal by si ho natiahnuť bez výstrelu!
  Vynorila sa znepokojivá a škaredá myšlienka, nevyrovnala to! Koniec koncov, to sa často stáva, jednoducho sa zamiloval do človeka a zomrel!
  Japonci na tomto mieste zrejme obsadili slabo kryté zákopy a naďalej obchádzali pozície sovietskych vojsk v okolí Chabarovska. A jej Vedmakova je zajata a hoci ich uz nevezu, nalozili ich do flekaneho obrneneho auta, aby vas odviezli dozadu. Stroj je predpotopný, pravdepodobne z 1. svetovej vojny, takže nebadateľne sekol za pechotou. Rýchlosť je asi 12 kilometrov za hodinu. Brr! Úplne prvý tank na svete Prokhorovov terénne vozidlo nevážilo menej, ale malo rýchlosť 40 kilometrov za hodinu na diaľnici a 25 na ceste. Čo na jednej strane ZSSR napáda celú Európu, na druhej značnú časť Ázie. Dievča sa otočilo na bok, zrejme hrozilo položenie chrbta. Aká tma je v tejto časti pancierového auta, zrejme v ňom sídli výsadkové oddelenie alebo preprava vojakov. Bolo by pekné, samozrejme, utiecť, najskôr sa zbaviť prútov a silných lán. A ako na to? Dievča, samozrejme, má zručnosti, aj keď bude musieť drotiť, súčasne stiahnuť putá a prestrihnúť reťaz, ku ktorej bola priviazaná za nohu. Ale tu sa laná tiež celkom dobre zmestia. Práca je to únavná, ale ak ju odvezú na územie Mandžuska, bude mať čas. Dievča si stiahlo povrazy z mokrej kože, prepílilo reťaz a zároveň premýšľalo. Hmm, proti Sovietskemu Rusku bola vážna koalícia: A najvážnejším monštrom je Nemecko. Krajina s vyspelou technológiou a silnými jednotkami. Počula napríklad o novej stíhačke ME-309. Zdá sa, že už lietajú. Presné údaje o zbraniach nemá, no podľa klebiet ich má toto lietadlo až sedem! Požiarne body. Ide o veľmi vážnu výzbroj, ak vezmeme do úvahy, že Yak=9 ich má len dve a na sovietskych stíhačkách nie je stroj, ktorý by mal viac ako tri body. Pokúste sa poraziť tieto príšery! No, Fokken-Wulf je veľmi vážny stroj, ktorý vo výzbroji prevyšuje sovietske lietadlá a dokonca dokáže niesť takmer dve tony bômb. Už koncom roku 1942 bol vyzbrojený dvoma 20 mm kanónmi a 4 13 mm guľometmi. Zdá sa však, že sa už objavil nový typ stíhacieho lietadla a bombardéra s dvoma 30 mm a štyrmi 20 mm kanónmi. To už bolo monštrum, monštrum pre všetky monštrá! A podľa povestí už bolo uvedené do výroby stíhacie lietadlo s ôsmimi 30 mm kanónmi! Skúste prekonať takého ghúla! Ako na to chcú odpovedať sovietski dizajnéri? Vedmakova počula, že na Jak-3 prebiehajú práce. Povedali jej o tomto kurátorovi z oddelenia Beria. Zdá sa, že hlavným vrcholom lietadla bude nižšia hmotnosť konštrukcie, bez prídavných motorov a zbraní. Manévrovateľnosť je určite dobrá, ale chcel by som zvýšenie výzbroje! Predsa len, v boxe je, samozrejme, ľahký športovec v perovej váhe manévrovateľnejší ako ťažký, no aj tak s ním takmer určite prehrá. Nie nadarmo existujú váhové kategórie a medzi profesionálnymi boxermi sa najviac cení úderná sila. Je potrebné posilniť výzbroj sovietskych lietadiel a až potom bude Wehrmacht porazený ... na rovnakej úrovni? Od druhej polovice roku 1942 sa prevaha Luftwaffe vo vzduchu začala vyparovať, dokonca do marca 1943 mal ZSSR výhodu, ale ... Zrada spojencov zmenila pomer síl. Páni, Hitler bol zabitý 13. marca a teraz je len koniec apríla, ale ako vážne sa zmenil pomer síl. Tak rýchlo, zo strategicky víťaznej pozície na strategicky takmer stratenú. Takmer preto, že stále existuje nádej, že Nemecko bude schopné poraziť skôr, ako dosiahne strategickú a technologickú výhodu nad ZSSR. Najmä spojenci môžu dodávať lietadlá nacistom vo veľkých množstvách, ale nemeckí piloti budú potrebovať čas, aby sa s nimi naučili lietať. Predsa len je rozdiel v technike, prístrojových doskách. Tanky vyžadujú aj vycvičené posádky, navyše jazdné prejavy Chevronu v ruskej zime nie sú nijako zvlášť dobré. Automatická puška M-18 ... Nie je to zlá vec, ale pokiaľ ide o rýchlosť streľby, je nižšia ako najlepšie sovietske modely, ale prevyšuje presnosť! Stručne povedané, problém za problémom! Nechýbajú ani naozaj famózne "Churchills" s mohutným pancierom, a dobrým jazdným výkonom... Zdá sa samozrejme, že aj tie budú musieť bojovať. A čím dlhšie bude vojna trvať, tým viac vybavenia nacisti dostanú. Záver je teda jednoduchý, treba v lete uštedriť Nemecku zdrvujúcu porážku. Pokiaľ ide o Japonsko, najlepšie je obmedziť sa na aktívnu obranu a začať protiútoky s využitím kvalitatívnej prevahy v tankoch. Ale opäť úspora energie na maximum. Nezapájanie sa do zdĺhavých bojov a budovanie obrany na vopred pripravených líniách. Stále je tu šanca použiť Červenú armádu Číny, ale režim Chiang Kashi na ňu padol zo všetkých síl. Zatiaľ sa teda môžete spoľahnúť na vlastné sily. Kedy prísť? Najlepšie koncom mája, keď konečne vyschnú cesty a do vojska prichádza doplnenie. Sama Vedmaková by zasadila svoj prvý úder v smere Oryol a potom v Charkovskej oblasti, aby vytlačila Nemcov z priemyselného Donbasu, a potom núteným pochodom cez Ukrajinu, cez Dneper v pohybe a ďalej. do Rumunska. Je však možné obrátiť sa na sever, aby ste oslobodili Bielorusko, a ísť do tyla centrálnej skupiny. Myšlienka ako celok je dobrá, aj keď má nevýhody, ofenzíva v smere Oryol je najzrejmejšia a nacisti tam na ňu budú čakať. Opevnenia sa budú musieť vlámať.
  . KAPITOLA #3
  Tu sa, samozrejme, budú hodiť zbrane a kaťuše. Tento posledný systém má silný, najmä morálny účinok. V každom prípade potrebujete veľa zbraní a "Katyushas" na hádzanie nábojov na nepriateľskú obranu. Vo všeobecnosti skúsenosti z prvej svetovej vojny ukázali, že je jednoduchšie brániť sa ako útočiť, a ak cisárske Nemecko nevyčerpá sily jarnou ofenzívou v roku 1918, vojna môže trvať ešte niekoľko rokov. Druhá svetová vojna však dokázala výhodu útočnej taktiky pred obrannou. Napríklad rýchla porážka Poľska a najmä úderná mocná západná koalícia spojencov. Nacisti porazili presilu za mesiac a pol, jednoducho obišli nedobytnú Maginotovu líniu. Boje v Afrike, kde boli najprv talianske sily porazené rozhodujúcim úderom Britov. A potom Rommel porazil oveľa silnejšie britské jednotky v rýchlej ofenzíve. Ale samozrejme, najvýraznejším príkladom ZSSR v roku 1941 bola veľká katastrofa mocnej armády. A odvetné útočné operácie, vyraďovanie nemeckých jednotiek. Takže hlavné je zasiahnuť sa bez toho, aby sme čakali na tlak nových nemeckých tankov. Zdĺhavá opotrebovávacia vojna sa stáva takmer zbytočnou, pokiaľ, samozrejme, sovietski vedci nevytvoria zázračnú zbraň! To druhé je v princípe možné, napríklad počula, že je teoreticky možné vytvoriť bombu schopnú zničiť mesto. Navyše, takáto bomba bude vážiť tri až štyri tony. Vyzerá to ako rozprávka, ale ... Narodili sme sa, aby sme rozprávku uskutočnili.
  Ešte atraktívnejšou cestou je laserová zbraň opísaná v Hyperboloide inžiniera Garina. Takáto vec je celkom schopná zničiť celú armádu tankov, lietadiel, lodí. Samozrejme, vytvorte takúto zbraň a nielen Tretia ríša, ale aj zradcovia Pindov, celý kapitalistický svet skončí. A nad planétou bude svietiť jasná zástava komunizmu. Ale z nejakého dôvodu takáto zbraň nebola vytvorená. Zrkadlá nie sú najlepším spôsobom, ako zhromaždiť energiu spaľovania do jedného prúdu. Áno, a energia, aby ste prerezali lode, potrebujete oveľa viac. Hoci ... ak je koncentrovaný na jemnosť mikrónu, potom je celkom možné rezať lietadlá aj bojové lode. Zázračná zbraň, ktorá pomôže zachrániť ZSSR. A tu je laserový efekt v inej podobe. Konečne reťaz povolila a je takmer voľná a kusy lana sa povaľujú.
  Vedmakova povedala:
  -Trpezlivosť a práca, ak s tebou, nie si mŕtvola!
  Dievča vstalo, klopalo bosou nohou o podlahu. Žiadna reakcia. Zaklopala silnejšie. Ako odpoveď sa ozvala nadávka v japončine a žiadna reakcia. Potom Vedmáková otrávene spievala. A spievala na plné hrdlo, ako primadona na oslave výročia:
  Hordy Wehrmachtu divoko zúria,
  Hukot kanónov a zvuk mečov!
  Dym stúpa až na mesiac
  Lúče skreslenia z neba!
  
  Vo veku večnosti bude vlasť slávna,
  Dám svoje telo za Rusko!
  Milujem ťa, kráska Rus,
  Pán všetkých kráľov je s nami!
  
  Ach, vy kučeravé háje krajiny,
  Zvonenie zlatých osík šuští!
  Pravoslávni bratia sokoli,
  Boh inšpiroval armádu k činom!
  
  V chladných alebo teplých dňoch
  Možno s mrakom prinesie opar!
  Sme fašistické svine ako metly,
  Aby si zo seba striasol špinu!
  
  Naša strana má pravdu
  Bojujte za sovietsky ľud!
  Spievame odvážnu pieseň
  Myšlienka ako orol sa prihnala!
  
  Stalin je múdry - ideál vládcu,
  Sme vedení do hrozivého smrteľného boja!
  Vlajka vlasti je paličkou víťaza,
  Pripravený hádať sa s Pallas-fate!
  
  Leninove skutky budú večné,
  Vybudujeme svätý komunizmus!
  Ver učeniu človeka,
  Fašizmus sa zrúti do priepasti temnoty!
  
  Celá planéta je ako voľný vták,
  Poďme lietať k vzdialeným hviezdam, do svetov!
  Niečo svetlé a vznešené
  Budeme tvoriť ako sochári!
  
  A Rusko pod červenou zástavou,
  Ako keby nebeský Eden kvitol!
  Prípad Lenina, vôľa Stalina,
  Veďte nás vpred k dokonalosti!
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova, ako aj štyri legendárne dievčatá, vystúpili z Tuly a dostali sa do Moskvy.
  Teraz bola situácia v hlavnom meste najťažšia. Nemci už končili jej obkľúčenie a bola tam chodba dlhá tridsať či štyridsať kilometrov, ktorá sa každým dňom zužovala a zužovala.
  Šesť bojovníkov zaujalo obranné pozície na okraji Moskvy. Došlo k prudkému útoku.
  Oleg Rybačenko vystrelil a zamrmlal si:
  - Budúcnosť je naša!
  A chlapec hodí granát bosou nohou a pokračuje:
  - A budeme skvelí!
  Margarita Korshunova strieľa a kričí:
  - A stanem sa najlepším zo všetkých!
  A bosou nohou hodí smrtiaci granát.
  A hádže súperov rôznymi smermi.
  A potom, už v boji, Nataša, ktorá pokosí Nemcov guľometom a bosou nohou hodí dar smrti.
  Toto je taká žena...
  V štyridsiatom prvom roku Nataša odtiekla z pevnosti Brest. Išiel na východ. Nové topánky jej rýchlo odreli nohy a dievča si ich vyzulo a chodilo bosé.
  Pár hodín nebolo nič a potom ho holé chodidlá začali svrbieť. Po niekoľkých hodinách boli v plameňoch a už vybuchovali bolesťou.
  Natasha, keďže je Moskovčanka, nebola zvyknutá chodiť naboso. A samozrejme každú chvíľu ponoril do potoka.
  Áno, ukázalo sa, že to bolo mučenie pre jej nohy. Ale mladé dievča si rýchlo zvyklo.
  Potom neustále chodila bosá, dokonca aj v snehu, a topánky si obúvala len v silných mrazoch.
  Teraz Natasha bojuje ako legendárna bohyňa.
  A tu Zoya hodí granát bosou nohou a zareve:
  - Toto je vo všeobecnosti super rande!
  A dá dobre mierený obrat.
  A Nemci a ich žoldnieri padajú.
  A potom Angelica vedie oheň ... A tiež strieľa tak divoko presne.
  A z jej holej nohy sa vyrúti aj granát.
  A rozháňa žoldnierov.
  Ďalej Svetlana strieľa. A jej bosá noha vyletí tak, že nikto neodolá.
  A rozháňa súperov veľmi ďaleko.
  A strieľa sa a rozdrví nepriateľov výbušnou vlnou.
  Toto sú dievčatá, ktoré sa narodili v ZSSR!
  Oleg Rybačenko vedie značkovú paľbu na nepriateľskú pechotu, hádže granáty automaticky detskými nohami. A zároveň chlapec píše pre seba.
  Vitalij Kličko, ktorý čelí konfliktu s novým ukrajinským prezidentom Zelenským, sa rozhodol odstúpiť z funkcie starostu Kyjeva. V skutočnosti, prečo byť tvrdohlavý a držať sa pozície. Je lepšie vyriešiť problém sami.
  A po odchode z postu primátora Vitalij Kličko obnovil svoju kariéru. A Weidera okamžite zavolá senzácia. Bez akýchkoľvek medziľahlých bojov! A to po viac ako ôsmich rokoch odmlky.
  Weider, samozrejme, súhlasí. Výzva prijatá!
  A prichádza chvíľa pravdy. Na jednej strane viac ako dvanásť rokov viacnásobného majstra sveta nikto neprekonal. A na druhej strane štyridsaťdeväťročný bývalý primátor Kyjeva. Muž, ktorý dokáže prekonať Hopinsov rekord, no jeho kondícia je veľmi otázna.
  V skutočnosti si mnohí mysleli, že po takej dlhej prestávke ísť rovno za Weiderom bola samovražda.
  Ale Vitali Kličko je ako Rocky Balboa. Rozhodol sa postaviť sa proti najsilnejšiemu ťažkej váhe. Denotay Wider je boxer, ktorý prehral všetkých svojich súperov. Úplne všetci - vrátane Tysona Furyho!
  Čo ak má teda Vitalij Kličko šancu?
  Ale Vitali Klitschko neustále trénoval, udržiaval sa vo forme, chodil do práce na bicykli. A samozrejme na tom fyzicky nebol až tak zle. A okrem toho mal oceľovú bradu.
  No, čo Vitalij Kličko prijme súboj, aj keď nie je favoritom.
  Oleg Rybachenko zmenil sponu guľometu. Údajné súboje s boxermi sú vzrušujúce.
  Prečo sa Vitalij Kličko nevráti do ringu a nepokúsi sa prekonať Hopinsov rekord?
  To by bola veľmi silná myšlienka.
  Terminátor sa otočil a pokosil niekoľko desiatok ďalších fašistov.
  Potom sa chlapec zasmial, ukázal jazyk a povedal:
  - Mám muža, ktorý je super!
  Margarita hodila dva citróny zviazané bosou nohou a zaškrípala:
  - Si chladnejší ako ktokoľvek iný!
  Oleg, ktorý pokračoval v streľbe, uvažoval ...
  Vitali Kličko vo veku 49 rokov skutočne zlomil Hopinsov rekord. Dokonca si na tlačovej konferencii zaspomínal: "Povedal som, že neprekonám Foremanov rekord, ale nepovedal som nič o Hopinsovi! Takže to vezmem a prekonám jeho rekord!"
  Ak však značná časť verejnosti viac-menej verila, že Hopins vo veku štyridsaťosem rokov môže získať titul majstra sveta, oveľa menej verila v štyridsaťdeväť Vitalijovi Kličkovi. Vrátane toho, že jeho súper je už teraz veľmi silný.
  V histórii ťažkej váhy ešte nikdy nebol taký úderník. Pravda, Wyder už nie je mladý, ale všetkých tridsaťpäť rokov nemá štyridsaťdeväť.
  Vitalij Kličko však optimizmus zjavne nestráca. Tvrdo trénujte, dostaňte sa do formy. A som veľmi rád, že som odhodil rutinu kresla primátora Kyjeva.
  V skutočnosti nie je veľké šťastie byť starostom na Ukrajine, kde je toľko problémov.
  Ale za súboj s Uyaderom dostal Vitalij Kličko veľmi dobré peniaze. S peňaženkou som teda v žiadnom prípade neprehral. Meno Vitali Klitschko je známe.
  Zlé jazyky dokonca hovorili, že Wyder raz zasiahne a sám Vitali Kličko si ľahne. A potom dostane peniaze a bude písať memoáre alebo sci-fi.
  Alebo možno vo filme.
  Mimochodom, boxovať chcel aj Wladimir Kličko. Len prefíkaný Vladimír si spomedzi regulárneho majstra sveta vybral slabšieho súpera. Ale v každom prípade, nech sa povie čokoľvek, je to šampión a je to skvelé!
  Ale Denotay Wyder, nech sa dá povedať čokoľvek, je stále najlepší z najlepších!
  Ale Vitalij trénuje šialene. Je ako mladý muž, ktorý si dáva maximálnu záťaž. Absolvoval niekoľko zápasov, pričom ukázal výbornú formu a dobrú vytrvalosť. Nie, Vitaly je pripravený. A nielen tak, vstupuje do ringu.
  A skutočne, keď prišiel súdny deň a najväčší úderník Wyder, v tomto smere najlepšia ťažká váha, a Vitalij sa dali dokopy. Bývalý starosta Kyjeva, ktorého už všetci odpísali z jeho boxerskej kariéry. Teraz sa však spojili dve legendárne osobnosti.
  Vitalij, ktorý sa stal prvýkrát majstrom sveta už v roku 1999. Len si spomeňte, ako dávno to bolo a od tejto udalosti uplynulo viac ako dvadsať rokov.
  A Wyder si svoj titul drží už veľmi dlho. A tiež blízko k prekonaniu Holmesovho rekordu v držaní titulu najdlhšie od rozdelenia opaskov.
  A samozrejme, ak sa Weider niekoho bojí, nie je to Vitalijov starý otec. V skutočnosti nemôže byť každý Hawkins. A Hawkinsovi rivali nie sú takí silní ako Weider!
  Ale Vitaly, ako uchádzač, vstupuje do ringu. Jeho telo je stále veľkolepé a svalnaté, hoci jeho vlasy sú už šedivé. Dedko Vitalij, ako sa mu hovorí s úctou, alebo s posmechom. Ale úľava svalov je ako u mladého.
  Vitaly povedal, že je pripravený. A ani jemu nie, sadzby sa trochu zvýšili.
  Weider je tiež chudý, vyrezávaný a má tenšie kosti, váži menej.
  Napriek tomu, že je impozantný úderník, má nejaké problémy s defenzívou a nie vždy stojí dobre na nohách. Bojových skúseností je však už veľa. Počtom súbojov sa už dotiahol na Vitalija. A doteraz nebol porazený.
  Vitali Kličko však svoje dva súboje prehral len kvôli zraneniam a sečným ranám. A tiež sa dá povedať, že nebolo bité.
  Ale viac ako osem rokov pauzy a takmer päťdesiat rokov. Keby bol Vitalij mladý, samozrejme, mal by šancu. Dokáže však prekonať Hopinsov rekord? David Hay sa už ako tridsaťpäťročný stal boxerom nula.
  Ale veľa sa hovorí a ukáže len prsteň. Prekoná Vitali Kličko Hopinsov rekord, alebo ho odnesú na nosidlách, ako sľúbil Wyder.
  Tu vychádza v maske havrana. Vysoký, veľmi suchý, dokonca chudý ako Koschei.
  Dvojica boxerov mu v ringu narobila poriadne problémy. Ide o Kubánca Ostrixa, ktorý viedol na body a porazil knockout, a Tysona Furyho, ktorý tiež viedol na body a dokázal doviesť súboj do remízy. Takže najväčší dierovač na svete môže skrachovať.
  Ale pravdepodobnosť je takmer jedna ku desiatim v prospech Wydera. Napriek tomu sú Vitalijov vek a veľký zlom v kariére príliš veľké. Dokonca aj jeho brat Vladimír radil zohriať sa s pár silnými strednými roľníkmi. V Nemecku by totiž Vitali Kličko mohol získať viac peňazí v súboji s priemerným boxerom, čisto vďaka svojmu veľkému menu.
  Koniec koncov, Vitaly je známy po celom svete nielen ako boxer, ale aj ako politik, starosta hlavného mesta a hrdina Majdanu.
  Nie, v každom prípade Vitalij Kličko sa mal zamyslieť nad tým, či sa oplatí ponáhľať sa a ponáhľať sa proti takejto hore.
  Ale voľba bola urobená: Vitali Klitschko nehľadá jednoduché spôsoby!
  Boj je v Amerike. Hrajú sa hymny USA a Ukrajiny. Servisné zoznamy sú zverejnené. A nakoniec zaznie signál na boj.
  Mnohí chcú vidieť divadlo a krv.
  Weider začal opatrne, aj keď možno nemal pravdu. A zrazu je Vitalij hrdzavý. Kličko starší sa tiež nikam neponáhľa. Okamžite však môžete vidieť, že má ľahké nohy, je štíhly, svalnatý a dobre vyvážený. V každom prípade sa nestalo to, čo mnohí očakávali: vraj to hneď vypláva.
  S istotou Kličko pracoval s bodnutím, držal sa o niečo vyššie ako zvyčajne, kládol bloky.
  Prvé dve kolá prebehli hladko. A potom Wyder podľa očakávania poriadne nabral tempo. Začal aktívnejšie útočiť a napádať. Vitalij však nestratil hlavu. Zablokoval úder, stretol sa s úderom doľava. A zrazu pri prudkej chobotnici buchol pravou rukou po tele. Weider sa od bolesti zdvojnásobil.
  Vitalij držal dvojku a na parkete bol druhýkrát v kariére majster sveta a najlepší úderník všetkých čias.
  Vitalij sa usmial... A publikum bučalo od radosti. Toto sa od starca Vitalija nečakalo. Wow! A napokon sa zdá, že čoskoro päťdesiat rokov! A tak sa stále hýbte a bijte! Musí to byť známe!
  Weider vstal, no začal cúvať. Vitaly ho pomaly začal bodať bodnutím. A opäť dve. A udrel znova. Udierač cúva.
  S ťažkosťami, ale Wyder sa dostal do konca kola. Potom, v ďalšom, Vitaly pracoval ako prvé číslo. Ale nič, všetko išlo podľa plánu. Na niekoľko kôl Wyder cúval a vyzeral bezmocne. V deviatom kole to ale opäť prepuklo. A začal hádzať údery a šiel dopredu. A opäť minul dvojku a spadol. Druhé zrazenie.
  Vitaly sa usmieva. Ide dopredu. Weider je neistý na nohách. Opäť preskočí dvojku, pričom nenájde protijed. A z ďalšej rany padá.
  S ťažkosťami vstáva a rozhodca zastaví boj!
  Víťazstvo! Vitali Klitschko, teraz majster sveta! A opäť jeho opasok! Pravda, ešte to nie je absolútne, ale už na koni!
  Prekonal Hopinsov rekord, a samozrejme aj Foremanových ťažkých váh, stal sa štvrtýkrát majstrom sveta, čím sa vyrovnal Holyfieldovi.
  Wyder, samozrejme, kričí, že boj bol zastavený príliš skoro a požaduje odvetný zápas.
  Vitalij hovorí, že rozhodnutie, či bude pokračovať v kariére alebo bude mať ešte pár súbojov, padne neskôr. Ale všetci mu hovoria, že je veľmi dobrý, dokonca lepší ako v mladosti a treba v tom pokračovať.
  Hlavne, že nie je čo robiť. V Kyjeve je ďalší starosta, voľby do Rady a prezidenta sú ešte ďaleko, prečo tam nezabojovať?
  Za ďalšie tri súboje je Vitalijovi ponúknutých až sto miliónov dolárov plus ďalšie percento z prenosov.
  Samozrejme, jackpot je veľký a bývalý starosta Kyjeva hovorí, čo si myslí.
  V skutočnosti ukázal, že ešte veľa dokáže. Prečo teda zakopať talent do zeme? A čo je najdôležitejšie, aj tak nie je čo robiť!
  Možno skúsiť skombinovať všetky pásy? Bolo by to tak skvelé!
  Vitalij ponuku prijíma a podpisuje zmluvu na ďalšie tri súboje.
  A jeho ďalší súper... No, samozrejme, Tyson Fury! Ešte nikdy neporazený, veľká ťažká váha. Pravda, zrazil ho Uydar a niekto menší. A čo je najdôležitejšie, páchateľ jeho mladšieho brata. No, ako s tým nemôžete bojovať?
  Samozrejme, nový boj, a rozprávkový honorár a skvelá podívaná.
  Oleg Rybachenko opäť strieľa na Nemcov a zahraničných bojovníkov. Vo všeobecnosti v pechote nie sú takmer žiadni Nemci. Pohybujú sa za tankami E-50 a E-75. A snažia sa neriskovať.
  Tu, niekde ďalej, je viditeľný Panther-2. Tento tank sa na rozdiel od skutočného príbehu objavil v štyridsiatom treťom roku. A samotný Panther nebol príliš masívny. Áno, a "Panther" -2, aj keď sa vyrobilo veľa, ale v roku 1945, keď sa pripravovali na vojnu so ZSSR, Nemci naplnili továrne tankami E-50 a E-75.
  Napriek všetkej praktickosti ľahkých samohybných zbraní: E-10 a E-25, Fuhrer uprednostňoval ťažšie tanky. Guderian s ťažkosťami presvedčil, aby vyrobil najmasívnejší vysokorýchlostný E-50. Fuhrer na druhej strane viac miloval E-75, ktorý sa ukázal ako nie príliš úspešný a vážil deväťdesiat ton.
  Teraz sa však objavila modifikácia E-75 M, s nižšou siluetou, ľahšou a so silným motorom. Možno sa v budúcnosti stane najobľúbenejším.
  Oleg Rybachenko napríklad používa prefíkanú taktiku. Baret a bosou nohou hodí granát na húsenicu E-50. Kvôli tomu sa tank otočí a zrazí sa s kolegom.
  A výsledok - dvaja mastodonti sú v plameňoch.
  Oleg, ako vidíme, je veľmi prefíkaný.
  Takto sa teraz správa a Nemci utrpia veľké straty. Nohy chlapca sú šikovné. Je dobré byť ako on, bosý a pekný.
  Ale vo všeobecnosti mi do hlavy prichádzajú myšlienky o boxeroch. Prečo by napríklad Denis Lebedev nemal pokračovať v kariére? Štyridsať rokov nie je až taká dlhá doba. Okrem toho odišli hlavní konkurenti z ťažkej váhy a môžete skúsiť skombinovať pásy.
  To je to, čo by ste naozaj nemali robiť, takže s úradmi je to šesť. Je lepšie zapojiť sa do ušľachtilého boxu sami alebo ísť do opozície.
  Takto sa Sergej Kovalev stal starostom Moskvy. Aj keď toto je len fantázia.
  A Denis Lebedev by mohol urobiť niečo konštruktívnejšie. Navyše je akosi priskoro nechať box ešte neporazený. Skutočný športovec musí prejsť celú cestu.
  Vrátiť by sa mohol aj Wladimir Kličko. Ale niektorí, ako Alexander Ustinov, už boli porazení trikrát za sebou, neodíďte!
  Vskutku, hrdinovia nie sú ľudia, ale priamo z ocele!
  Ale predstavme si takú možnosť, Putin havaroval v lietadle a v Rusku sú nové prezidentské voľby.
  A čo vidíme dnes? Komunisti nemajú silných kandidátov. Grudin bol zneuctený a dôvera v neho bola podkopaná. Zjuganov je príliš starý a zo všetkých unavený a charizma je malá. Suraikin v predchádzajúcich voľbách neuspel. Ďalšie málo známe osobnosti. Žirinovský je tiež príliš starý a unavený zo všetkých. Iní v Liberálno-demokratickej strane sú málo známi. Koho ešte z opozície odporučiť? Andrej Navaľnyj je silný, ale vo voľbách ho nepustia. Ksenia Sobchak nie je vážnym kandidátom. Demushkin bol vo väzení a nebol príliš populárny. Bol vo väzení a Udalcov, aj keď možno mohol, bol podporovaný komunistami a prehovoril.
  V opozícii skrátka vážni konkurenti nie sú. Takže Medvedev, úradujúci prezident, je stále hlavným favoritom. A ak bude intrika: druhé kolo alebo hneď v prvom.
  Vzhľadom na nízky rating Medvedeva a s najväčšou pravdepodobnosťou veľký počet prezidentských kandidátov je druhé kolo celkom možné.
  Medvedev však bude mať v prvom kole veľmi veľkú výhodu a v druhom nie príliš pekného súpera.
  Hoci jeho Zelenskyj sa môže objaviť v poslednej chvíli a zamiešať všetky karty!
  Oleg Rybachenko opäť hodil granát a tlačil na nacistické tanky. Veľa revu a ostreľovania.
  A zem tu a tam vzlietne a horí priamo vo vzduchu. A prevrátiť, roztopiť, úlomky.
  Oleg hovorí:
  - Sláva našej ríši!
  Margarita, ktorá bosou nohou hodila darček vraha, zaškrípala:
  -Veľká sláva hrdinom!
  A opäť dievča s holým opätkom hodí citrón.
  Fašisti sa valia, och, a sypú sa.
  Neexistuje žiadny spôsob, ani s vákuovou bombou nemôžete zastaviť a vyhrať! Takí super bojovníci tu, proste hrôza!
  Oleg reve:
  - Naše víťazstvo vo svätej vojne!
  Margaret potvrdila:
  - So zárukou na sto percent!
  A opäť dievča hodilo granát bosou nohou.
  Nie, tieto deti sa zjavne len tak nevzdajú.
  Oleg Rybačenko zareval:
  - Za nový sovietsky poriadok!
  Margarita aktívne vystrelila a potvrdila:
  - Banzai!
  Oleg sa medzitým snažil komponovať ďalej. Tu je Vitaly, ktorý vedie dobrovoľnú obranu proti Tysonovi Furymu. Medzitým má Wladimir rovnako zaujímavý súboj s Ruizom.
  V skutočnosti bol Ruiz majstrom sveta v troch verziách. Prečo s ním Vladimír nemôže bojovať o veľa peňazí? O to pohodlnejší súper - oveľa kratší a tučný. Vladimír ho môže zastreliť dlhými bodnutiami.
  Škoda, že Kličko mladší s ním vynechal súboj, keď bol majstrom sveta. A mali ste sa presťahovať.
  A ako ťa to nenapadlo, Vladimír?
  A majstrom sveta v troch verziách je teraz Usyk. Rýchlo sa však dostal na trón.
  A boj zjednotenia s Vitalijom je možný. Ale to sú zatiaľ len špekulácie.
  Vitali potrebuje poraziť Tysona Furyho a zaujímavá je odveta s Weiderom. A existuje mnoho ďalších zaujímavých bojovníkov. To isté Anthony Joshua. Bolo by tiež mimoriadne zaujímavé s ním bojovať. A pomstiť aj môjho brata.
  Vitalij spôsobil senzáciu porážkou Weidera. A to isté môže znamenať úspech rozvoja.
  Prečo sa po päťdesiatich rokoch nestať prvým boxerom na svete, ktorý vyhral majstrovský zápas? Toto sa ešte nikdy nerobilo!
  Ahoj Vitaly! Nezáleží na tom, akým starostom Kyjeva ste boli, ale teraz ste už bezpochyby uznaní za veľkého majstra sveta!
  Ale je tu prvá, dobrovoľná obhajoba titulu. Proti Vitalijovi, väčšiemu a dlhšie vyzbrojenému súperovi. Nie taký impozantný úderník ako Wyder, ale technický a obratný s dlhými rukami. A tiež ešte nie rozbité, hoci bolo vypustené.
  Najdôležitejšie je, že porazil ešte celkom mladého Wladimira Klitschka, čo nepochybne robí z Tysona Furyho impozantného konkurenta.
  Kurz bol asi fifty-fifty. Knokautové víťazstvo nad Wyderom bolo, samozrejme, pôsobivé. Teraz to však proti nemu nebude grckanie, ale zručný bojovník, ktorého ešte nikto nedokázal preboxovať. A čo je najdôležitejšie, víťaz samotného Vladimíra na úsvite jeho síl.
  Zvládne Vitaly v päťdesiatke takého technika? Toto je súboj intelektov. To Wyder jasne podcenil Vitaliho a snažil sa to vziať bez slávností. A tu to už tak nefunguje.
  Tu sa pripravujú obaja boxeri. Vitaly je ako vždy vážny a sústredený. Je sebavedomý a pokojný.
  Pripravuje sa aj Tyson Fury. Je vyšší ako Vitalij, má dlhšie ruky a pokúsi sa to využiť.
  Teraz sa však boj uskutoční v Británii a bude sa vysielať za poplatok.
  Tyson Fury je teraz vonku prvý. Prejavuje vonkajšiu dôveru. Plešatý, nemotorný a nie príliš vyšportovaný. Ak sú vlasy Vitaliho Klička tónované, potom nepochopíte, ktorý z nich je starší, hoci rozdiel je sedemnásť rokov. To ešte nie je rekord majstrovských bojov, no už sa to blíži.
  No možno bude Vitali bojovať aj s niekým mladším ako Tyson Fury.
  Tu Vitaly prichádza s impozantnou hudbou. Pozerajú sa na seba.
  Tyson sa hrbí a nevyzerá byť vyšší. Možno v ramenách Vitalyho a širšie. A čo je najdôležitejšie, jeho postava je oveľa krajšia a jeho svaly sú reliéfne.
  No a ako znejú hymny? Najprv Briti a potom Ukrajinci.
  Potom výmena pohľadov.
  A teraz zaznie klaksón, prvé kolo.
  Vitaly hádže ľahký úder, dobre sa pohybuje. Tyson sa pokúša odísť. Vitali je však veľmi obratný a jeho údery sa pohybujú nemotornou trajektóriou, až sa dostanú k hlave Tysona Furyho.
  Všetko ide podľa predpovedí odborníkov. Vitaly má vynikajúcu rýchlosť.
  A všetko sa darí.
  Vyhráva prvé kolo... Potom minúta oddychu a druhé kolo. Fury opäť nemení taktiku. Zrejme dúfa, že sa Vitalij unaví.
  . KAPITOLA #4
  A opäť má miernu výhodu Kličko starší. V ringu dominujú bratia.
  Wladimir vyhral Ruiz Jr. pred týždňom technickým knokautom.
  No boj pokračuje.
  Tretie kolo je opäť pod diktátom Vitalija. Ale vo štvrtom kole Tyson Fury náhle exploduje. Ponáhľa sa vpred... A narazí na dvojku. A padá do zrážky.
  čo chcel? Vitali je v strehu.
  Tyson nejako ubránil toto kolo až do konca. Potom sa opäť spustil jednostranný súboj s Vitalijovou prevahou. Majster sveta Kličko starší sa navyše zjavne nikam neponáhľal.
  A teraz, po ôsmich kolách, sa Tyson Fury zrazu stiahne. A víťazstvo je vyhlásené technickým knockoutom kvôli odmietnutiu pokračovať v boji.
  Vitali Klitschko tak vytvára nový rekord: ako prvý bojovník v histórii boxu obhájil titul majstra sveta vo veku päťdesiatich rokov. A prekonáva ďalší úspech Hopins.
  Čo teraz naozaj naozaj Vitaly sa stal superman. A pomstil svojho brata.
  Ale ďalší boj je odveta s Wyderom. Sľubujú veľmi vysoké poplatky. Že sa s ním môžete pobiť a potom ísť za Joshuom.
  A potom už môžete myslieť na zjednocovací boj s Usykom. Vo všeobecnosti by sa Vitali Klitschko v zásade chcel stať absolútnym majstrom sveta. A táto túžba je veľmi silná.
  Oleg Rybačenko sa pri jeho myšlienkach uškrnie. Áno, je to možné. Chlapec kosí celý rad fašistov a hovorí:
  - Ľudia si ťa pamätajú Kličko! Ľudia si ťa vážia Kličko! Ľudia ťa chcú Kličko! Vráť sa čoskoro Kličko!
  Geniálny chlapec sa zasmial na svojej energickej piesni a znova na tom, ako odpáliť najsmrteľnejší zo všetkých granátov. A zrazia sa tri tanky nacistov.
  Napriek hrdinskému odporu sovietskych vojsk boli nacisti stále schopní dobyť a prerezať koridor spájajúci Moskvu s ostatnými časťami ZSSR.
  Hlavné mesto Ruska je teda v úplnej blokáde. Rovnakým spôsobom ako je blokovaný Leningrad.
  Stalingrad stále odoláva. Nemci útočia aj na mestá Groznyj a Ordžonikidze na Kaukaze. Situácia je kritická. Najmä, keď bola Moskva úplne obkľúčená.
  Má veľa vojakov a státisíce vojakov v domobrane. Ale v bitkách sa náboje a náboje spotrebúvajú veľmi rýchlo. Môže dôjsť munícia. A potom padne hlavné mesto. A nie je toľko zásob potravín. Aj tomuto bude čoskoro koniec.
  A bez Moskvy to bude ďalšia vojna. A Stalin to chápe.
  Teraz je v Kujbyševe. Ale potom, čo nacisti prerazili k Volge, potom to nebolo ďaleko od frontovej línie.
  A plus samuraji sú tiež lisovaní. A bombardujú a šplhajú s nespočetným množstvom pešiakov. Možno nie dosť sily.
  Stalin to chápe a v zákulisí sa snaží vyjednať separátny mier s Japonskom. Sú dokonca pripravení vzdať sa Ďalekého východu a zaplatiť odškodné v zlate.
  Ale Hirohito povedal: Potrebujeme celú Sibír, až po Ural. Bohužiaľ, nie je možné vyniesť toľko.
  Vladivostok je už takmer obkľúčený. A vo všeobecnosti je všetko veľmi hlúpe ...
  Niektoré hrdinky však bojujú a nevzdávajú sa fašistom a japonským militaristom.
  Obrnené väzenské auto, v ktorom cestovala spievajúca Vedmáková, zastalo, bolo počuť vŕzganie otvárajúcich sa dverí. Dvaja Japonci, jeden veľký a tučný, druhý malý a tenký, sa vyklonili zo svetla, ktoré Anastasiu na chvíľu oslepilo. Potom dievča bez váhania vrazilo jedného švihom holene do spánku, druhého päsťou omotanou reťazou do čeľuste. Vychvaľovaní bojovníci z Krajiny vychádzajúceho slnka smiešne upadli do knockoutu.
  Vedmaková dokonca spievala:
  - Volám muža dvanáste kolo! Koniec koncov, som super žena a plná Atassov a posielam nepriateľa do hlbokého knockoutu, čím demonštrujem nespútanú triedu v boji!
  Dievča zobralo japonský guľomet skopírovaný zo Schmeistera a kliknutím na spúšť sa ponáhľalo do kokpitu. Tam vyskočili ďalší traja Japonci, Vedmáková na nich vyslala dávku, mierila im na hlavy a zúrivo sa uškrnula.
  - Čo dostali diabli s klubovou hlavou!
  Obrnený transportér zajala nahá bojovníčka. Zaklínač zaštekal:
  Vznášal sa nad nešťastným Ruskom,
  Pekelné príšery kypiace temnotou!
  Okupant má svoju sekeru upršanú,
  Naostri a odsekni si hlavu!
  Komunista v boji v pekle nie je pešiak,
  Nie vždy chodíme na jarmo!
  Premeňte Tretiu ríšu na ohnivé zbrane,
  No, úprimnosť bude znamenať dobro!
  Napriek tomu, že bola znechutená, si Vedmaková obliekla japonskú vojenskú uniformu odobranú mŕtvym. Aké to bolo nepríjemné, títo vojaci sa už dlho neumývali a strašne to páchlo. Dievča-pilot zavýjal:
  - Je potrebné oskotinitsya do takej miery! predsa ázijské!
  Obrnený transportér sa však ľahko namotal a vydal sa na sever. Vozidlo malo dva 12-milimetrové guľomety, takže v niektorých prípadoch bolo možné odraziť útok pechoty. Ďalšia vec je, že 20-milimetrový pancier nevydržal kalibru 37-milimetrových japonských "dela". Vedmaková sa zamyslela: ako zmenil príchod komunistov k moci Rusko. Ak v cárskych časoch japonská armáda po technickej stránke výrazne prevyšovala ruskú, teraz naopak zaostáva. Aj keď sa nedá povedať, že veda sa v krajine vychádzajúceho slnka nepodporuje. Povinné stredoškolské vzdelanie bolo zavedené na konci devätnásteho storočia. Je pravda, že kvalita vzdelávania v Japonsku nebola vysoká. Skopírovali to z pruskej školy, ktorá bola pedantská až do krajnosti, a trochu to zjednodušili, aby jeden učiteľ prepustil čo najviac žiakov, keďže vzdelaných ľudí bolo málo. Vo všeobecnosti Japonci napodobňovali Európanov, napríklad Britov vo vzhľade khaki uniforiem, Nemcov vo formácii a vojenských predpisoch, Američanov v uniforme a type námorníctva a systém finančných inštitúcií. Pravdaže, mali aj svoj vlastný, napríklad kódex Bushido, slávnu výbušninu Shimosa (aj keď sotva bola lepšia ako tá európska). Japonsko bolo do polovice devätnásteho storočia zaostalou stredovekou krajinou, ktorá nemala ani železnice, ale bola vyzbrojená delami s delovými guľami. Bolo to ešte archaickejšie ako Türkiye alebo Irán a ešte viac cárske Rusko. Napodiv, ale bola to Amerika, ktorá pomohla krajine vychádzajúceho slnka osloviť ľudí a doslova ich prinútila pripojiť sa k civilizovanému svetu. Moderný parný krížnik s výbušnými nábojmi urobil na zaostalé Japonsko silný dojem. Najmä keď potopil niekoľko plachetníc, pričom ukázal úplnú bezmocnosť kanónov s delovými guľami.
  Možno budú Američania viackrát ľutovať, že prinútili Japonsko, aby sa otvorilo svetu. Že si v Ázii vychovali konkurenta, no vtedy sa len ťažko verilo, že o pár desaťročí sa Krajina vychádzajúceho slnka vydá tak, ako to Západu trvalo stáročia.
  Vedmáková jazdila po diaľnici, púšťala dopredu kamióny s posilami, aj vozidlá a zdôvodňovala. Dokonca aj za Alexandra II., alebo skôr za Mikuláša I., cárska vláda pripravila plány na pripojenie Číny k Rusku. Ale Nikolaj si ako objekt expanzie vybral turecký smer. V princípe to bolo pohodlnejšie. Ale Rusko nenávidiaca Británia a Francúzsko pod jeho vplyvom sa postavili za Osmanov. Rusko prvýkrát za štvrť tisícročia (od cieľa z roku 1612) prehralo rozsiahlu vojnu (jednotlivé bitky sa, samozrejme, nepočítajú, myslíš tým, že takmer štvrť tisícročia Rusko neprehralo vojny vo všeobecnosti, mimochodom, bola za Mikuláša prvá, ktorá dosiahla maximum, čo sa týka veľkosti). Dôvodov bolo viacero, najdôležitejšia bola prevaha západných mocností v technologickom vybavení vojsk. Potom, čo Nikolaj prvý spáchal samovraždu, nastúpil na trón Alexander II.: možno najvzdelanejší a najučenejší cár v celej histórii Ruska. Spustil rozsiahle reformy, zaznamenal poddanstvo, za neho začal prudký rast priemyslu, výstavba železníc a elektrární! No zároveň sa na úkor roľníkov dialo zrušenie poddanstva, bolo tam veľa ruín, vypukli nepokoje, najmä masové v Poľsku. Alexandrovi sa podarilo posunúť Rusko vpred, ale nevyriešil zásadné problémy a dokonca predal Aljašku Amerike za babku a Havajské ostrovy dal zadarmo. Je pravda, že sa mu podarilo poraziť Turecko, ale Osmanská ríša bola v tom čase veľmi slabá a bola otrasená povstaniami. Áno, straty Ruska v tejto vojne boli neúmerne veľké, čo dokazuje, že ruská armáda má napriek reforme stále ďaleko k dokonalosti. Ani za Suvorova však nebolo všetko také jednoznačné, ako sa o tom píše v knihách. Víťazstvá boli dané za značné náklady a napríklad Katarína Druhá sa počas druhej rusko-tureckej vojny obmedzila na relatívne skromné územné akvizície a odmietla dokonca aj nároky na Moldavsko. Hoci tieto krajiny boli obývané pravoslávnymi Slovanmi a kedysi boli súčasťou Kyjevskej Rusi. Vo všeobecnosti sa po oslobodení Ruska spod mongolsko-tatárskeho jarma prijal kurz na vrátenie všetkých pôvodných slovanských území. Trvalo to niekoľko storočí, napríklad Halič sa vrátil až v roku 1939, po oslobodení spod poľského jarma. A mesto Przemysl s priľahlými krajinami zostalo Maďarom a Slovákom.
  Vedmaková sa pozrela na diaľnicu: nebolo tam toľko rôznych áut, tu pochodovali japonskí pešiaci. Počet obyvateľov Japonska je asi sto miliónov, dokonca viac ako v Nemecku, príprava pred odvodom zaberá polovicu tried v škole. Vojna so ZSSR je pre nich dar z nebies, na rozdiel od boja s USA. Môžete pečiatkovať, ďalšie a ďalšie nové divízie.
  Je veľkým pokušením vystreliť dva z vašich rýchlopalných guľometov, pretože to možno dosiahnuť pomocou hydraulického pohonu z kabíny. Ale pravdou je, že potom bude mať ona sama malú šancu odtiaľto dostať. Nie, stále je lepšie to robiť bližšie k frontovej línii alebo v noci. Áno, zdá sa, že je už večer... Potom budú vlci nakŕmení a ovce sú v bezpečí. Ale nie, ona nie je ovca.
  Tak čo Japonsko? Prvá vojna v rokoch 1904-1905 bola prehratá a Rusko stratilo viac ako dvestopäťdesiattisíc vojakov a dôstojníkov len ako zajatcov. Cárska armáda mala síce početnú prevahu. Japonsko naopak prišlo o necelých dvetisíc zajatcov, za každého zajatého vojaka so žltou tvárou bol dokonca stanovený bonus sto zlatých a tisíc dôstojníkov. Táto stránka histórie je pre Rusko veľmi nepríjemná. Čo je v krajine najnepríjemnejšie, mnohí priali víťazstvo Japoncom. Napríklad študenti Moskovskej univerzity posielali mikádo gratulácie k pádu Port Arthur. A koľko bolo ulúpených: nemôžete uviesť!
  Vedmáková spomalila plyn, aby nenarazila do ďalšej pochodujúcej kolóny. Dievča nadávalo:
  - No, sú ako kobylky! Záludné stvorenia!
  Ucho už rozoznalo hukot kanonády, blížila sa frontová línia. Pilot zavrčal a potom zaspieval:
  Ruský bojovník nesténa od bolesti,
  Ruský bojovník ničí Japoncov!
  A máme úplný smútok,
  Celý ohnutý štít sa triasol!
  Dievča opäť stíchlo. V tejto vojne USA a Británia pomohli Japonsku peniazmi a zbraňami, ale na západe nebol front. Krajina vychádzajúceho slnka skutočne očakávala, že Nemecko využije túto chvíľu a zaútočí na Rusko. V zásade to bolo skutočné a prospešné pre Nemecko. Proti Rusku sa mohlo postaviť aj spojenecké Rakúsko-Uhorsko, ktoré sa stretlo so záujmami na Balkáne. Do vojny mohlo vstúpiť aj Turecko, historicky urazené Ruskom a dokonca pod finančnou kontrolou Nemecka. Nie je vylúčený vstup Talianska do vojny, ktoré bolo súčasťou Trojspolku a mohlo si robiť nároky na bohaté ukrajinské krajiny. V každom prípade by cárske Rusko bolo zlé. Aj keby prehrala v spojenectve s Dohodou, vojna na dvoch frontoch by skončila katastrofou. Šance, že sa Francúzsko zapojí do bitky, sú mizivé, keďže v tom čase bola Británia proti Rusku. Vo všeobecnosti je to, samozrejme, veľký nesprávny výpočet Kaisera, ktorý premárnil takúto šancu. Je možné, že aj po vypuknutí prvej svetovej vojny bola hlavnou strategickou chybou Fritzova ofenzíva proti Belgicku a Francúzsku. Možno ak by s vypätím všetkých síl začali inváziu do Ruska, zopakovala by sa situácia s Poľskom v roku 1939. Našťastie sa Nemci ukázali ako príliš sebavedomí a vybrali si vojnu na dvoch frontoch.
  Zaklínač, na rozdiel od mnohých krajanov, mal šťastie: podarilo sa jej prečítať Mine Kaif a dokonca aj v origináli. Samozrejme, Hitler mal pravdu, keď povedal, že človek musí byť buď spolu s Britániou proti Rusku, alebo spolu s Ruskom proti Británii. A celkom logicky budúci Fuhrer kritizoval tých, ktorí sa pokúsili vytiahnuť na svetlo, mŕtvolu Bismarcka.
  Hitler skutočne odmietol akúkoľvek možnosť akéhokoľvek spojenectva s Ruskom, najmä keď sa v ňom dostali k moci boľševici a verili, že ruské krajiny by sa mali stať nemeckými kolóniami.
  To znamená, že bol jednoznačne nepriateľom Ruska a akákoľvek zmluva pre Fuhrera bola iba kusom papiera. Navyše, Stalin je idiot, že zmeškal taký silný úder do otvorenej brady, hoci sa musel pripraviť na odrazenie úderu a uvedenie jednotiek do pohotovosti. Alebo ešte lepšie, dajte to do seba! Nemecká armáda tiež nebola pripravená na útočný impulz sovietskej armády. Bolo by to pre nich veľmi ťažké, mohli sme jednoducho obkľúčiť a ničiť nemecké jednotky v kotloch. A čo je táto vojna! A tak iniciatíva prešla na Wehrmacht. A front tiekol zo západu na východ. Nie je jasné, s čím Stalin počítal? A Beria je sviňa. Jeho holohlavého muža dobre pozná. Nuž, prečo nevaroval Stalina. Prečo nepresvedčiť konať? Ako sa to stalo? Ľudový komisár je predsa prefíkaný človek a nikomu neveril! Koniec koncov, skutočne existovali vážne spravodajské údaje, vojská Tretej ríše ťahali k hraniciam a každá druhá babička prorokovala vojnu. Vo všeobecnosti tu bol pocit, že prichádza niečo nezmieriteľné, hrozné!
  A len Stalin a jeho okolie bili vedrá, akoby naschvál chceli stratiť a zabiť milióny ľudí. A vo všeobecnosti, fúzatý Gruzínec nie je taký génius ... Nepodarilo sa mu dokončiť seminár, a ako sa jej Beria priznala, často pije. A ako vojna začala, vo všeobecnosti to bzučalo ... A teraz je celý svet v zbrani proti Rusku! A tu je samozrejme na vine nepružná politika Stalina. Najmä napriek tomu, že sa front dusil nedostatkom zásobovania, boli odvolané tisíce vlakov, aby deportovali Čečencov do Kazachstanu. A to sa dialo počas vojny, keď sa počíta každý vozeň! Mimochodom, Mainsteinovi sa podarilo, aj napriek značnej početnej prevahe sovietskej armády, vykonať protiútok s cieľom poraziť červené jednotky. Pre nedostatok ešalónov neboli včas nasadené posily, narušilo sa zásobovanie sovietskych vojsk a v dôsledku toho aj ofenzíva fičala. A keby boli naše jednotky teraz v Kyjeve a možno v Rumunsku, Británia a Spojené štáty by sa možno neodvážili zradiť ZSSR!
  Okrem toho, kto takmer zabil Hitlera? Takto tlačiť Tretiu ríšu k novej agresii?! S najväčšou pravdepodobnosťou to bola operácia, ktorú viedol Berija... Napokon, svojho času prišiel na to, ako Trockého doraziť. Potom to však bolo spôsobené potrebou vyhnúť sa rozkolu v internacionále. Teraz to viedlo k opačnému efektu, nepriatelia Ruska sa spojili. A historickí nepriatelia! Jej Vedmakov, musím povedať, bol veľmi prekvapený, že Churchill predniesol 24. júna senzačný prejav, v ktorom oznámil podporu ZSSR. Je zvláštne, že ovca prišla kvôli spojenectvu s vlkom, ak sa, samozrejme, dá britský lev porovnávať s ovcou. Stalin je však typický vlk! Teraz je všetko späť v normále, kapitalisti-demokrati a kapitalisti-fašisti spolu! Ale komunisti sú jednotní a čestní, bez kompromisov so svedomím! Možno toto chcel Stalin? V každom prípade sa sily nepriateľov znásobili a na východe ukázalo ústa Japonsko. Vo všeobecnosti je však priebeh vedenia krajín vychádzajúceho slnka logický: je potrebné zavrieť hrdlo armáde nespokojnými obrovskými územnými ústupkami a skutočnou kapituláciou, sľúbili nové bitky a krajiny. Ak by Spojené štáty nezaviedli 24. júla sankcie alebo skôr blokádu Japonska, možno by samuraj zasiahol ZSSR aj v auguste bez čakania na zimu! Japonci sú statočný národ a len ťažko by ich zastavila spomienka na Khalkhin Gol, kde mimochodom bojovali druhoradé jednotky vrátane bábok mandžuskej cisárskej vlády!
  A to by mohlo ohroziť pád Moskvy... Aj keď, pravdepodobne, Stalin by radšej dal celú Sibír kapitulácii Moskvy. Jednoducho by som tam nechal úkryt v nádeji, že krutá zima tajgy nedá Japoncom možnosť postúpiť príliš ďaleko a spojiť sa s Nemcami na Urale alebo v Povolží.
  A potom by samozrejme nastali problémy... Hitler zlyhal pri Moskve a prepočítal sa, keď vyhlásil vojnu Spojeným štátom, bez toho, aby zaviazal Japonsko k reciprocite voči ZSSR. Hitler sa vôbec nevyznačoval logikou, svojim beštiálnym antisemitizmom, ktorý proti sebe postavil hlavnú finančnú elitu a dokonca aj Vatikán. Je pravda, že to zvýšilo jeho popularitu medzi Arabmi, ale neposkytli významnú pomoc Rommelovmu zboru.
  Obrnené auto sa dostalo až k bývalým sovietskym hraniciam. K nejakému zničeniu už došlo. Tu stále vyčnieva hraničný stĺpik.
  A japonská pechota, ako aj niekoľko ľahkých tankiet s 20 mm automatickými kanónmi a dvoma guľometmi. Proti čínskej pechote je to možno dobrá zbraň, ale proti T-34... Je pravda, že na Ďalekom východe je takýchto tankov málo, hlavné sily sú pripútané na západe. Okrem toho je viditeľných niekoľko ďalších obrnených vozidiel a mínometov prepravovaných na vozidlách s otvorenou strechou. Musím povedať, že dobré mínomety, napriek malému kalibru ...
  Vedmaková zaváhala: čo robiť? Japoncov je veľa a zrejme treba odbočiť na poľnú cestu. Alebo možno ešte dať frontu pre prižmúrených očí?
  Už sa stmieva, oblaky zakryli oblohu, prichádza dážď. Samozrejme, môžete riskovať, najmä preto, že sa Japonci takto tlačili, pechota stojí, zhromaždená v hustých radoch. Áno, je ich celý pluk, vojaci so žltými tvárami, dosť odporní a nie je škoda ich zabiť.
  Vedmáková sa prekrížila a zamrmlala:
  - Nedaj bože dať viac samurajov!
  Dva veľkokalibrové - 12-milimetrové guľomety zaútočili na tvory s úzkymi očami. Masaker sa začal. Dievča dokonca spievalo:
  Budeme bojovať s nepriateľom až do konca
  Úžitky vojakov - nepočítajte ich!
  Rusi vždy vedeli bojovať,
  Nevzdávajte sa, keď prídu problémy!
  12-milimetrová je veľká a ostrá kazeta, prepichne telo a niekedy aj niekoľko japonských naraz. Vedmaková ovládala zbraň pomocou hydraulických ovládačov, ktoré si Japonci požičali z letectva. V prvých sekundách bojovníci Impéria vychádzajúceho slnka ani nechápali, čo sa deje a odkiaľ prišiel útok. Jednoducho spadli a zo žalúdka a hrude vypustili pramienok krvi. Tak nečakaný bol príchod smrti v tomto zdanlivo pokojnom svete. Aj keď nie, posledný výrok je skôr výsmech.
  Vedmáková stihla pokosiť niekoľko línií, kým nepriateľ zareagoval a začal sa rozhadzovať. Pilot pokračoval v paľbe a posúval obrnené auto tak, aby nespadol pod paľbu tankiet. Napriek tomu dokáže letecký kanón preraziť aj takýto pancier. To však stále závisí od počiatočnej rýchlosti strely, na tanketách je stále väčšia ako na bojových zbraniach.
  Kým mal pilot šťastie, Japonci hneď nezistili, kto im posiela smrť, najmä preto, že kvapkal jarný dážď, v dôsledku čoho bolo ťažké rozlíšiť záblesky. Samuraj si pravdepodobne myslel, že na nich útočí ruský oddiel, ktorý prerazil dozadu, a tak tankety spustili paľbu na kríky. Vedmakova, rozdrvila Japoncov a zaspievala:
  Z ďalekých končín oceánu
  Kde sa klenba otriasla nebom!
  Sultánove hordy zametajú,
  Akoby Antikrist vstal!
  
  Vojna je nemilosrdná, zlá,
  Ako šarkan zostúpil na Rusa!
  Moja zem je sivá v ranách,
  Zachráň moju matku, modlím sa k Bohu!
  
  Aký je svet krutý, aká hrôza
  Dieťa spadlo a bolo roztrhané na kusy!
  Porodili, tlačili ho bolesťou,
  Zlý Thunderer sa teda rozhodol!
  
  Tu Boh nepozná mieru v hneve,
  Zvrhol na ľudskú rasu nešťastie!
  A každý živý trpí
  Len smútok počíta víťazstvo!
  
  Rusko je pokryté krvou,
  Aký krutý si Bože!
  Kam smerovala vaša misia?
  Kristus je určite tretí, nadbytočný!
  
  Prečo si peklo a Eva
  Vyhostení za urážku ich raja!
  Nadišiel čas pre kanibala,
  S nájazdom ešte prudšie Mamai!
  
  Dievčatá ronili slzy,
  Nemci zabili rodičov!
  Je bosá a mrazy,
  Drsné, všetky rieky sú zamrznuté!
  
  Nikto nás ľudí neľutuje
  Teraz nás bodajú pakomáry, potom hady!
  Niekedy príde nápad
  Aký pohár utrpenia až po okraj!
  
  Márne dúfať v Boha
  Ten určite nebolí!
  A je lepšie žiť zle a zle,
  My sme si však povedali - stačilo!
  
  Máme transparenty komunizmu,
  A to znamená bez odkazu na strýka!
  Netolerovať žiadny moč fašizmu,
  Naša etika je jednoduchá: do čerta!
  
  Nádej pre ruky v mozočku,
  Na myseľ, ktorá je v hlave!
  Vôľa nás vedie k úspechom,
  Zručnosť, nadšenie v päste!
  
  A tak meranie krokov,
  K slobode a šťastiu svojou cestou!
  Staneme sa červenými bohmi
  Nikto nás nemôže oklamať!
  Vedmáková spievala a čmárala zo samopalov, strieľajte tých, čo sa už stihli rozpŕchnuť a privretými očami ľahnúť. Potom sa však jej šťastie zmenilo a niekoľko japonských dôstojníkov zrejme prišlo na to, o čo ide a hodili na obrnené auto niekoľko granátov. Vedmáková pocítila chvenie v trupe. Japonské granáty však boli trieštivými granátmi a neprenikli do panciera, zjavne určeného na zadržanie guľometných dávok kalibru až 14 milimetrov.
  Witcher sa zasmial.
  - A tu je tvrdohlavá bojová blúdiaca guľka! Skorodovaný, zrazu múdrejší a častejšie zasahujúci cieľ!
  V obrnenom transportéri sú guľomety napájané pásom. To dáva veľkú zásobu nábojov, navyše je dodávané vodné chladenie, čo umožňuje predĺžiť trvanie streľby. Preto bojovník bez obradu prerušil Japoncov, ktorí na ňu hádzali granáty. Ale zdá sa, že zvyšok bojovníkov si to všimol. Granáty opäť lietali. Bolo počuť rev. Zdá sa, že jeden z granátov bol ťažký, vážil asi kilogram a bol protitankový. Japonci už boli zásobovaní podobnými polotovarmi. Slabé proti Chevronom a T-34, ale môžete preraziť obrnené auto! Cez prepichnutú stranu sa na Vedmakovú sypal prach. Dievča nadávalo:
  - Áno, Japonsko je malé, ale spôsobuje veľké problémy!
  Obrnené auto sa prestalo pohybovať a pár trieštivých granátov vletel dovnútra, kde vybuchol.
  Úlomky chytili Vedmakova, ako mu roztrhol uniformu. Aby toho nebolo málo, rozbitá plynová nádrž začala horieť. Dievča opäť zaklialo.
  - Nie auto - Generál! Vysral by som ťa!
  Musel som pokosiť ešte pár desiatok, aby som vyskočil z kabíny. Dievča to urobilo bez povšimnutia japonských vojakov a plazilo sa. Pre seba si nerobil starosti o jej uniformu armády krajiny vychádzajúceho slnka. A v tme a v daždi nie je tvár príliš rozlíšiteľná. Teraz musíte zísť z diaľnice a rozpustiť sa v buši.
  Dievča sa plazilo dostatočne rýchlo a zároveň niekoľkokrát narazilo na mŕtvoly. Pekne zamrmlal:
  - To nie je zlé, dal som svetlo samurajovi! Teraz sa už stačí len zachrániť!
  Bojovník sa ponoril do kríkov a vstal a začal kráčať. Šašek s nimi, možno sa nedostanú. V skutočnosti bojovala slušne a myslela si, že jej výkon: s najväčšou pravdepodobnosťou by tomu neverili, inak, ktovie, by dali ďalšiu hviezdu hrdinu!
  Vo všeobecnosti je vojna zvláštna, tu zabíjate ľudí a to nie je ľahké normálne, ale odvaha. Ako hovorí Biblia, nezabiješ! Napriek tomu Boh prikázal nielen zabíjať, ale vo všeobecnosti vyhladiť Amalekitov a ich manželky, deti a dokonca aj dobytok! Hoci aj počas vojny sa vyvražďovanie civilného obyvateľstva považuje za nemorálny a podlý čin.
  Západní spojenci však bombardovali nielen a ani nie tak vojenské objekty ako civilné obyvateľstvo. Čiastočne to bolo spôsobené nízkou presnosťou výškových bombardérov, čo sťažovalo porážku čisto vojenských cieľov, ale hlavnou vecou bola pomsta. Japonsko tiež dostalo svetlo z USA. A nemali čo odpovedať! Jednoducho nemali lietadlá dosť dlho na to, aby zlikvidovali Yankees!
  Američania zrejme považovali pomstu za prístav Peru za dostatočnú, respektíve sa najvyššia finančná elita rozhodla zároveň konať pragmaticky a skoncovať s Maovou Červenou armádou. Japonsko opustilo Mandžusko ako odrazový mostík pre vojnu proti ZSSR a proti Mongolsku dostalo voľnú ruku a zvyšok bol dielom Čankajška! Potom bude možné zhrabnúť celú Čínu pod seba. A nechajte krajinu vychádzajúceho slnka vykrvácať vo vojne so ZSSR. Najzaujímavejšie je tu asi to, že Japonci počítajú, keď porazili Rusko, aby sa opäť vyrovnali s Amerikou pomocou Nemecka a Spojených štátov, uvažujú o vyrvaní Sibíri a iných krajín z vyčerpaného Japonska.
  Každá strana si myslí, že to bolo urobené veľmi šikovne, najmä keď Amerika a Británia získali kontrolu nad rozsiahlymi územiami bez výstrelu. V opačnom prípade by ich museli na dlhý a únavný čas dobývať späť, čo by trvalo minimálne niekoľko rokov, pretože sú to stále ostrovy!
  Vedmáková kráčala v nádeji, že prekročí frontovú líniu. Je celkom možné vkĺznuť do medzery a držať sa svojho. A možno aj zobrať jedného zo samurajských väzňov. Je to blízko najvyspelejších pozícií sovietskej armády. V opačnom prípade sa bude ťažko nosiť.
  . KAPITOLA #5
  Takže pre svetovú oligarchiu: Nemecko a Európu pod ZSSR sa to považuje za stratenú zónu vplyvu a dokonca za hrozbu pre posilnenú komunistickú ríšu a ďalšiu expanziu boľševizmu. A Rusko pod Nemeckom je rozšírenie sfér jeho vplyvu a možnosť vysať všetku šťavu z bohatých krajín. Ale to je v skutočnosti to, čo francúzski oligarchovia stratili, keď prehrali s Nemeckom: museli sa o niečo málo podeliť s Hitlerom, no väčšinu bohatstva si ponechali a dokonca bolo jednoduchšie vykorisťovať robotníkov - Nemci rozdrvili odbory. Čo stratili oligarchovia v Pobaltí? Spočítajte všetok kapitál, a kto nestihol utiecť, potom sloboda alebo život! Úžasný príklad! Takže v tomto nie je nič prekvapujúce! A keby Hitler nebol taký zapálený antisemita, nikto by ZSSR nepomohol!
  Treba povedať, že jedným z dôvodov, prečo sa Francúzsko pomerne ľahko rozpadlo, bolo výrazne nižšie percento Židov v bežnej populácii aj vo finančnej elite. V Poľsku, Británii, USA to bolo úplne naopak. Najmä v USA, čo, mimochodom, vysvetľuje, prečo boli Yankeeovia, napriek tomu, že na Ameriku nespadla ani jedna bomba, ešte krutejší k obyvateľom Nemecka ako Angličania!
  Vishu sa stal bábkou Wehrmachtu a Nemci jazdili po Paríži a hrali na harmonike. Hitler začal pripravovať inváziu do Anglicka, neobťažoval sa preniesť ekonomiku na vojenskú základňu a využiť zdroje dobytej Európy. Odmietanie antisemitizmu ho stálo draho, rovnako ako nedostatok chuti rokovať s Angles . To druhé by snáď umožnilo Fuhrerovi uvoľniť všetky svoje sily do vojny proti ZSSR a zaútočiť už v máji. Pravda, mier s Britániou by mohol prinútiť Stalina k vyhláseniu mobilizácie. Stalo by sa to signálom, že, ako hovoria, nepriateľ je už na prahu.
  Alebo sa nestať, a potom by to možno ovplyvnilo postavenie Spojených štátov amerických vo vzťahu k Japonsku. Neprovokovali by Krajinu vychádzajúceho slnka a mocná ríša by mohla otvoriť druhý front! Čo sa stalo teraz. Len v ešte horšej situácii, keď je armáda ZSSR takmer porazená, ešte nie je zavedená výroba zbraní a ešte sa nenaučili bojovať!
  Teraz nie je štyridsiaty prvý rok - sovietske jednotky získali bojové skúsenosti, naučili sa bojovať a víťaziť! Takže teraz sa neboja ťažkých tankov a lietadiel so siedmimi palebnými stanovišťami, na jednom stroji!
  Pri strome stojí osamelý Japonec. Čiže obyčajná žltá atrapa.
  Vedmáková vyskočila za ním. Trhla hlavou hore, a potom sa skrútila... Keď prudko vytiahnete "nadhadzovača" nepriateľa hore, krčné svaly už nedokážu klásť účinný odpor a "hlava" sa ľahko zloží!
  No čo je o jedného samuraja menej! Vedmáková vyzerá veselo a spokojne, dokonca vycerí zuby:
  Japonsko si nás nikdy nepodmaní! Pretože existuje bojovník ako ja!
  Skutočne, v celej histórii Ruska boli schopní dobyť iba mongolskí Tatári! Prečo sa to stalo a prečo sa veľký slovanský národ ukázal ako bezmocný, to je samozrejme záhada nie pre jednu generáciu!
  Hlavným dôvodom je feudálna rozdrobenosť, keď si každý vzal kúsok zeme pre seba: začal sliepky a sedel v nej a strážil svoje dedičstvo: bez práce!
  Vedmáková mala pocit, že jej úzke a nepohodlné japonské čižmy odierajú nohy. Pilot sa rozhodol, že v tomto prípade nemá zmysel znášať muky. Len odhodila tupé, sťahujúce a stláčajúce "podložky" na prstoch. Bosými nohami som cítil nočný chlad mojej rodnej krajiny a cítil som sa oveľa veselšie! Pridala krok, a dokonca začala trochu poskakovať!
  To, že sa Rusi rozdelili, bola najväčšia tragédia Slovanov. Na západe si ich podrobili Litva a Poľsko a na východe krutí Tatári. Jarmo však netrvalo večne: predtým sa v Moskve začalo rozrastať malé mestečko, ktoré sa dokonca zmenilo na akúsi malú ríšu. Ivan Kalita sa stal zberateľom ruských krajín. Bol prvý a nie najúspešnejší, ale hlavne prvý! A ako znie v boľševickej piesni: je lepšie byť mŕtvy - ako druhý!
  Stalin nie je Rus, to je jeho hlavná nevýhoda! Preto tá nedôvera k titulárnemu národu a masívne neopodstatnené represie! Tu daj rohy prasaťu a kráľovstvo klinčekovi!
  Chuchmek na tróne a Rus vo výbehu!
  Napríklad Tuchačevskij aj Jegorov boli celkom schopní maršali, čo sa, mimochodom, dá povedať aj o zvyšku utláčaných veliteľov! Nedá sa porovnávať s fúzatou opicou! Preto sme sa zasekli!
  Ako sa však skutočne stalo, že sa Stalinovi podarilo stať sa suverénnym vládcom? Negramotný Gruzínec sa stal Bohom!
  Ruskému ľudu musí vládnuť ruský cár! Mimochodom, Romanovci nemali takmer žiadnu ruskú krv a možno práve preto zdegenerovali!
  Japonsko malo tiež zvláštnu formu vlády, kde bol šógun v podstate vyšší ako cisár, a preto tu boli určité výhody, pretože je menej pravdepodobné, že zruinuje ríšu kvôli bláznovskému dedičovi. Po stáročia Japonci neviedli dobyvačnú vojnu, ale aktívne sa medzi sebou škriepili. To malo určitý vplyv na mentalitu tohto národa. Ale v dvadsiatom storočí si Krajina vychádzajúceho slnka podmanila viac územia ako Alexander Veľký! Teraz je na rade Rusko. Len teraz nie sú cárske časy, vládne veľká komunistická strana a najvyspelejší a najdokonalejší ekonomický a politický systém na svete!
  Vedmáková však zrazu pokrútila hlavou. Ani v politickom systéme a v spôsobe vlády nie je všetko v poriadku! Napríklad hlavu štátu ľudia nevolia v dôsledku alternatívneho prejavu vôle, ale stáva sa to ... Musím povedať, že ani zákon, ani ústava nepočítali s vytvorením ústredia a jeho splnomocnením s núdzovým právomoci. A o schopnostiach polovzdelaného seminaristu mala osobne veľké pochybnosti! Rovnako ako Berija: prefíkaný, no málo vzdelaný človek s mimoriadne úzkym rozhľadom a erudíciou!
  Teraz je však predná línia ešte bližšie, sú viditeľné záblesky a hukot ešte zosilnel. Je čas nájsť jazyk a .... Vedmaková si všimla odlúčenie lezúcich Japoncov. Teraz musíte opatrne sedieť na ich chvoste. Približne v rovnakom štýle, akým zaútočila na Yu-188, veľmi rýchly bombardér, ktorý nie je ľahké dobehnúť ani na rýchly MiG. Mimochodom, guľatiny vo všeobecnosti nie sú obzvlášť manévrovateľné av tomto ohľade nie sú o nič lepšie ako Focken-Wulfovia! Nuž, tu sú samuraji, ktorí sa blížia k priekope, vyzerajú ako barany plaziace sa k olejovej mláke. Existuje veľa Japoncov, tu musíte konať opatrne ... Tu je kapitán armády krajiny vychádzajúceho slnka, papuľa je ako svišť. Niečo kričí, energicky máva päsťami a dýkou.
  Vedmáková, trpezlivo čakajúc na útok samuraja, ho zasiahla zozadu do hlavy pažbou pušky. Úder však vypočítal tak, že "jap" hneď nespadol. A potom vypálila dávku zo samopalu na Japoncov, ktorí utekali zaútočiť! zakričal:
  - Prefíkanosť vo vojne je ako plachta na lodi, ale len sa nafukuje, nie ona!
  Chlapec Oleg a dievča Margarita bojujú v Stalingrade. Budú v tomto meste stáť ako titáni.
  Oleg Rybachenko vyzerá na dvanásť rokov. A chlapec hádže bosou nohou granát.
  Zhadzuje fašistov a hovorí:
  - Sláva veľkej vlasti!
  Margarita tiež dáva dobre mierený obrat. Kosí nacistov a spieva:
  - Sláva Stalinovi a slnku komunizmu!
  Oleg Rybachenko strieľa a dodáva:
  - Sláva hrdinom!
  Dievča strieľa, kosí nacistov. Bosou nohou hodí granát a zaškrípe:
  - A sláva vlasti po stáročia!
  Chlapec a dievča sa teda naozaj vážne rozišli. Strieľajú na nacistov a hádžu granáty.
  Chlapcova bosá noha hodí zabijácky darček. Chlapec s divokou zúrivosťou hovorí:
  - Všetkých potrápime!
  Margarita, strieľajúca a kosiaca nepriateľa, škrípe:
  - A bude čertove seno!
  A dievča hodí dar smrti bosou nohou. Taký je bojovník, schopný skutočne pokosiť celé vojsko.
  Chlapec a dievča bojujú v Stalingrade. Sú to skutoční hrdinovia. A rytieri plní smelého ducha.
  Čo si Hitler myslel, že sa Rusi po katastrofe v roku 1941 nič nenaučili?
  A jeb na teba! Červená armáda je pripravená postaviť sa monštrám zo série "E", nech pokračujú: E-75 ton za deväťdesiat a E-100 ton za stoštyridsať. Od tajgy po Britské moria je Červená armáda najsilnejšia zo všetkých.
  Chlapec a dievča bojujú, aby sa z nich nacisti dostali ako sklo z perlíka.
  Deti sú nesmrteľné a ničoho sa neboja. Načo sú im títo fašisti? Ďalšie králiky na semene!
  Oleg Rybachenko spieval s revom:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, ty koza Hitler,
  Prečo si vliezol do Ruska...
  Dostanete od nás konkrétne za cent -
  Narazíš na silnú chlapskú päsť!
  A potom svalnaté decko hodí granát bosou nohou. A dva nemecké tanky E-50 a E-75 sa čelne zrazia a explodujú.
  Oleg Rybachenko s potešením hovorí:
  - Som mladý supertriedny bojovník!
  A opäť ide na rad chlapec.
  A potom dievča strieľa. Trafí presne a tvrdo. A keď spieva:
  - Rozdrvím všetkých fašistov a stratím tuk pre Adolfa!
  A opäť je dievča v plnom vzrušení z vyhladzovania. Všetci strieľajú a strieľajú.
  A z bosej nohy zase letí granát. Porazí fašistov. Hádže ako kuželky z odpalu lopty.
  Margaret spieva:
  - Silný úder je výnimočne dobre mierený,
  Najlepší Povetkin letí do ringu!
  Oleg Rybačenko, strieľajúci, pohotovo potvrdil:
  - Dôstojná kópia Povetkina a neuteká pred silnými protivníkmi!
  Potom chlapec opäť hodí granát bosou nohou a rozbije nacistov ako dláždené fľaše.
  A ako šikovne sa nacisti zrazia. čo chceli? Na ZSSR nebolo potrebné liezť.
  Naštvaný je len Oleg Rybačenko. Spojené štáty už Nemcov rozpútali a Rusko by za nich malo vziať rap.
  Chlapec opäť hodil granát bosou nohou a spieval:
  - Nehraj sa na blázna Amerika,
  Dajte nám teraz Aljašku...
  Toto je naša zem na dvoch brehoch -
  Nie nadarmo je medveď zúrivá šelma!
  A Oleg Rybachenko opäť dával rad ... Kosil nacistov. A opäť chlapcove holé prsty na nohách stlačia granát a vrhnú ho na nepriateľa. Rozptyľujú ho rôznymi smermi.
  Chlapec reve:
  - Sláva Rusku!
  Margarita opäť hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  - Za cára Mikuláša II.
  Chlapec opravil dievča:
  - Tu vládne Stalin, nie Mikuláš II.
  Margarita ochotne súhlasila:
  Áno, Stalin! Kto uzavrel mier s kanibalom!
  A dievča opäť hodilo zabijácky darček bosou nohou.
  Oleg Rybačenko logicky poznamenal:
  - ZSSR si potrebuje vydýchnuť! Hoci Tretia ríša to využila lepšie!
  A deti začali znova strieľať ...
  Nemci pri Stalingrade a v samotnom Stalingrade dostali strašné peklo.
  Ale v skutočnosti s čím prichádzaš, s tým aj odchádzaš.
  Alebo skôr umierajú. Boj je taký krvavý a svätý.
  Oleg Rybachenko si počas bitky naozaj myslí, že ľudia sú niekedy príliš naivní. Buď urobia génia zo Stalina, alebo urobia Lukašenka všeobecne. Ale pre Bielorusko 21. storočia je robiť kult osobnosti z kolektívneho farmára dosť hlúpe. Najvyšší čas zmúdrieť.
  A zvoliť nového, mladého, progresívneho lídra. A nie demonštrovať úroveň inteligencie bábätka na pieskovisku.
  Nasledujúca anekdota charakterizuje Lukašenka najlepšie zo všetkých:
  Keď v Bielorusku všetko zdražie, čo je najlacnejšie?
  Sľubuje prezident Lukašenko!
  A prečo?
  Pretože nič nestoja!
  Je to hanba pre Bielorusov, ktorí stále volia takého diktátora. Je však najvyšší čas zmúdrieť a ukázať, že sú to obyvatelia Európy. Napríklad v Rusku sa Putinovi aspoň podarilo získať rešpekt tým, že bez výstrelu anektoval Krym.
  Ale to kvôli jeho fenomenálnemu šťastiu. Veľa šťastia s Putinom. Napríklad šťastie, že počas návštevy izraelského premiéra došlo v Kyjeve k nepríjemnej epizóde s jeho manželkou. Áno, opäť prejav fenomenálneho šťastia. Ale tak malý skutočný návrat! A čo ak mal cár Mikuláš také fenomenálne šťastie? Presnejšie, dostal, do roku 1935 Rusko ovládlo polovicu sveta.
  A čo ďalej... Cár Mikuláš naplánoval let do vesmíru na 28. mája 1935, práve v deň svojich narodenín. Úplne prvý let ruskej kozmonautky v histórii ľudstva.
  A v tomto svete, zatiaľ čo ZSSR sa zaoberá prežitím.
  Bitky v Stalingrade sú približne rovnaké ako v skutočnej histórii roku 1942. Len tentokrát je nepriateľ oveľa silnejší. A množstvo kvôli koloniálnym jednotkám a technologicky.
  Na oblohe sovietskeho Ruska je to obzvlášť ťažké. Nacisti majú veľa silných prúdových lietadiel. A akosi nie je také ľahké tomuto odolať.
  Tu sú nemeckí piloti Albina a Alvina, ktorí pre seba vyberajú účty. V tejto oblasti sú veľkými odborníkmi.
  Ako napríklad zastaviť také nemecké dievčatá v bikinách s holými nohami?
  Oleg Rybachenko cíti tieto dievčatá.
  Hodí ďalší granát s holými prstami. Rozptyľuje nacistov na všetky strany a hovorí:
  - Veľké srdce Ruska!
  A terminátor chlapec je veľmi agresívny oheň. Každá guľka zasiahne cieľ. A Arabi, černosi a Indovia sú v útoku. Prichádza obrovský dav.
  Geniálny chlapec opäť hodí granát bosou nohou, stlačí dva veľké nemecké tanky k sebe a let:
  Samurajský meč so sebou
  Srdce a myseľ sú čisté...
  Odvážne vedie útok -
  Cesta krásy!
  Margarita, ktorá strieľala na nepriateľa, vzala a vystrelila na nacistov z bazuky a zakričala:
  - Mimoriadna krása!
  A bojovníčka hodila holými prstami na nohách veľmi ničivý dar smrti. Rozdrvil súperov. Potom opäť prstami na bosej nohe vrhla divokú skazu. A dva fašistické tanky vzali a zrazili sa. Dokonca aj iskry a dym padali a liali sa!
  Oleg zvolal:
  - To je to večné dievča dobre!
  Margarita hodila bosou nohou nový zabijácky citrón a zaškrípala:
  - Sme večné deti na mliečnej ceste!
  Terminátor prikývol a sám pokračoval v boji. Všetko ide podľa plánu. Presnejšie, kým je to normálne. A v ich oblasti nacisti neprerazia.
  Takže nacisti, nech sa snažia akokoľvek, ale v skutočnosti sa zadusia iba vlastnou krvou.
  A ich nádrže sa zmenia na kovový šrot! A nad planétou bude svietiť vlajka Ruska!
  Oleg Rybachenko pôsobí s veľkou energiou. Holými nohami hádže granáty a spieva:
  - Vždy budeme šťastní
  Bude jasný sen...
  A krása príde
  Rozruch bude preč!
  Chlapec-génius koná s aktivitou, ktorá stúpa so zúrivosťou úmernou prílevu Nemcov.
  Margarita pôsobí ako druhé číslo. Ale bosé nohy dievčaťa hádžu granáty čoraz aktívnejšie.
  A nacisti padajú pod jej údermi.
  Strieľa aj Oleg Rybačenko... Myšlienky však skáču, vráťte sa do súčasnosti. Na to, čo je v skutočnosti.
  V skutočnosti sa zdá, že Bielorusi majú najväčšiu mozgovú hmotu v Európe, no nechajú si nasadiť obojok, tolerujú diktatúru jednotlivca.
  A keby bol prezident nejaký superman! A teda kolchozník a dokonca bez zákonného otca. A nech ich povzbudzujú toľko rokov.
  A okrem toho sa stále nájdu úzkoprsí ľudia, ktorí ho volia.
  Áno, Oleg Rybachenko mal dokonca aj drobnosti.
  Povedzte mi priatelia, ako dlho
  Hlasy pre otca Kolju ...
  Je čas, aby ste si vybrali Olega -
  Ak chcete získať viac peňazí!
  Áno, samozrejme, zmeny sú potrebné a čo najskôr. V skutočnosti je stagnácia plná zlých dôsledkov.
  Navyše ani sám Lukašenko nevie, čo chce. Má pravdu, je ľavý. To sa týka kapitalizmu, potom socializmu. A nemá dobrý tím. A neexistuje žiadna vlastná strana a ideológia. Taký je kult veľmi priemernej a zhovorčivej osobnosti. Stalin a Lenin aspoň vedeli, čo chcú! A tento diktátor? Veď ani nevie, či je vpravo alebo vľavo!
  Nie, bez ideológie a stabilnej strany nebude v spoločnosti stabilita.
  A tiež vpred!
  Stalin sa, žiaľ, stal aj symbolom teroru a deštrukcie, čím sa z komunizmu stal strašiak.
  Optimálne riadenie nefungovalo. A za Brežneva nastalo šialenstvo - ako sa dalo postaviť takú hlavu ZSSR. A v mladosti Brežnev neťahal na intelektuála, ale v starobe upadol do nepríčetnosti. A vo všeobecnosti je škoda, že hlava štátu nedokázala spojiť dve slová bez kusu papiera. A mali by ste vedieť, ako na to!
  Oleg Rybačenko hodil bosou nohou smrtiaci dvojitý granát a spieval:
  Ale stále žiť
  Ale ži podľa Brežneva!
  Som hlúpy, hlúpy, nemôžem!
  A neriadte snehovú búrku!
  Margarita hodila výbušný balíček holými prstami na nohách. Rozhádzala nacistov ako jablká, ktoré sa otriasli z konára.
  Dievča spievalo:
  - Kvitnúce jablone
  Solovyovove melódie...
  Prídem k tebe -
  Budú skúšky!
  Dievča sa široko a oslnivo usmialo. Jej zuby sú ako perly, také trblietavé.
  Áno, tento pár je skvelý.
  Oleg Rybachenko to vzal a zaspieval:
  - Naše päste s oceľou,
  pazúrmi, zubami a tesákmi ...
  Chcú skutočný boj!
  A opäť, terminátor chlapec strieľa veľmi presne. A z nacistov sa valia krvavé kvapky.
  Nie, žiadne milosrdenstvo nebude. Nepriatelia sa dusia.
  Medzitým Natashka a jej tím bojujú v Suchumi.
  Nacisti útočia na pobrežie. Boj je, samozrejme, veľmi nerovný
  Ale dievčatá. Keď sú takmer nahí, je to skvelé!
  Nataša hodila granát bosou nohou, pokosila tucet fašistov a spievala:
  - budúcnosť sveta je naša,
  Sme dievčatá ako Jedi!
  Zoya tiež vystrelila granát bosou nohou. Rozptýlil nacistov a sebavedome zaškrípal:
  - Ja som ten, kto môže všetkých pochovať do hrobu!
  Aurora strieľa ďalej. Také dievča, ktoré keď udrie, už to nie je rana od muchy.
  Červenovlasý diabol to vzal a zabzučal:
  - Som farba líšky a najväčšia krása!
  A opäť to vezme bosou nohou a odhodí dar smrti! Toto je naozaj dievča, čo potrebuješ.
  A potom je tu Svetlana ako výbuch! A všetkých rozhádže a rozmrví, akoby sa do nej nasťahovali diabli z celého pekla.
  Áno, dievčatá tu, samozrejme, od takého škrípania zubov, že bez problémov zdemolujú akúkoľvek čeľusť.
  A ak treba, tak pol hlavy!
  Natasha strieľa na nepriateľa a reve:
  - Som taký tvrdý bojovník, že ani býk proti mne nešliape! Rozbijem mu hlavu!
  Zoya sebavedomo potvrdila:
  - Zlomím rohy!
  A bosá noha dievčaťa hodí granát. A dva nacistické tanky zoberú a zrazia sa.
  A potom tu je, ako zasiahne Aurora. A tiež s bosou nohou spustí vražednú.
  A rev:
  - Sláva Stalinovi, nech zmúdrie!
  Aurora je naozaj zlá. Aké to je bojovať na dvoch frontoch? V skutočnosti to znamená samovraždu.
  A prečo k tomu Stalin priviedol Rusko?
  Dievča opäť s holými prstami spustí vražedný dar smrti a zaškrípe:
  - Sláva novému vodcovi!
  No dobre! Stalin má dokonca nízke čelo. A to je znak nízkej inteligencie.
  Svetlana sa zastrelí. A hodí granát bosými nohami. Rozptyľuje súperov. Zničí ich a kričí:
  - Sláva ruským bohom!
  A opäť s holou pätou hodí niečo veľmi ničivé.
  Dievčatá tu sú takého kalibru, že ich Fritz nezoberie.
  Štyri dievčatá sú obrovská sila. A hlavne sú v rovnakých nohavičkách.
  A to im dáva kolosálnu schopnosť bojovať.
  Natasha horí. Africkí bojovníci sa pohybujú v lavíne, dokonca aj hinduisti a Arabi.
  Nemci ich používajú ako potravu pre delá. Bez akéhokoľvek zľutovania a ľútosti pri použití v bitkách. A samozrejme, berú číslo.
  Suchumi už bolo odrezané od zeme. A je to veľmi zlé. Čoskoro nám dôjde munícia a budeme musieť ustúpiť.
  Ale zatiaľ čo dievčatá sa stále nechcú vzdať. Snívajú o víťazstve. Aj keď sily nie sú rovnaké. A Moskva je obkľúčená.
  Natasha sa toho obáva. Holou nohou hodí granát. Láme nepriateľov a spieva:
  - Ak bude hlavné mesto stáť!
  Zoya tiež hodila výbušný balík bosou nohou a zaškrípala:
  - Rieka Ruska nevyschne!
  A zaútočila na nepriateľa zo všetkých kmeňov, podomácky vyrobenej neodolateľnej horkosti.
  A rozbil pár nádrží ...
  Zhora však začínajú tlačiť útočné lietadlá.
  Čo ak sú teda reaktívne?
  Aurora vystrelila zo svojho raketometu. Narazil do nemeckého auta. Prinútil ju spadnúť.
  Potom ryšavá šelma zavrčala:
  - Komunizmus bez hraníc!
  Potom začala Svetlana strieľať. A kosili čiernych bojovníkov. A potom ako bosá noha hodí citrón.
  A rev:
  - Sláva novým bohom!
  Natasha vystrelila na nepriateľa a zakričala:
  - Ruskí bohovia!
  A od hodu jej bosou nohou lietadlo exploduje.
  Toto sú terminátorské dievčatá. Ak už bojujú, potom sa s nimi nikto nedokáže vyrovnať.
  Zoya tiež hodí na nepriateľa niečo, čo zabije akúkoľvek silu. A niečo, čo zničí nepriateľa. A bojovníčka vyceňujúca zuby kričí:
  - Lietadlá v rakve!
  A holé prsty hádžu opäť dar smrti.
  A potom Aurora vystrelí citrón do nepriateľa. Vezmi a reveš:
  - Budúcnosť je naša!
  Svetlana vycenila zuby a povedala:
  - Za komunizmus a nové úspechy!
  A zase, ako hodil granát bosou nohou. A všetkých zabije. No ak nie všetky, tak niektoré určite.
  Nacisti vyliezli do džbánu. A toto je ich problém. Tu môžete vidieť samohybné delo Jagdtigr. Zastarané auto, ale veľmi vražedné. Priplazí sa k nej priekopnícky chlapec. A pošmykne mínu.
  A samohybné delo triviálne exploduje.
  Chlapec vyplazuje jazyk a spieva:
  - Pime za vlasť, pijeme za Stalina!
  Poďme piť a piť ešte raz!
  My priekopníci zabijeme Hitlera!
  Fašisti to chápu. Aj keď pre Červenú armádu ťažko. Mesto Groznyj je obkľúčené nacistami, no stále v ňom zvádzajú bitku. Dievčatá sú tu prvotriedne.
  Tu bojuje Tamara. Je v plavkách a bosá. A počasie je horúce a dievča je také šikovné. Krása je v plameňoch. S bosou nohou na nacistoch spúšťa výbušné balíčky a spieva:
  - Hitler čoskoro dostane klince do rakvy,
  Bude to ako pavúk v ohni...
  Démoni budú mučiť v podsvetí -
  Tí, ktorí uctievali Satana!
  A opäť veľmi smrtiaci citrón vyletí z holej päty krásky a rozbije nacistov.
  Mary so smiechom hovorí:
  - Granáty zabijú!
  A buchne Tamaru po ramene. Dve dievčatá sa bijú a na vrchu je červená vlajka prebodnutá guľkami.
  Dievčatá sú bosé a takmer bez oblečenia, no sovietske mestá odovzdať nemienia.
  Mária zaspievala veselú pesničku. A zároveň viedla nemilosrdný a vražedný oheň;
   Existuje mnoho skvelých ľudí,
  ktorých skutky žijú stáročia, existuje veľa veľkých mien, ktorí sa nazývajú nesmrteľnými.
  
  Mnoho rozprávkových hrdinov Zachovala si melódiu eposov, Ale najjednoduchší zo všetkých hrdinov A nám všetkým drahý - jeden.
  
  Detstvo prežil medzi horami, sledoval let vtákov, zdedil z hôr Krásu orlích krídel.
  
  Jeho meno sa s hromom prehnalo oceánom, stalo sa blízkym a známym proletárom všetkých krajín.
  
  Na pevnine Číny, drazí všetkým srdciam, toto meno ohlasuje Fanzam - mier, koniec - palácom.
  
  Stalin je zástavou šťastia, úsvitom ľudstva! Nech žije milovaný Stalin veľa, veľa dlhých rokov!
  Dievčatá dobre spievali. K Márii, Tamare, sa pridali aj Veronica aj Viktória.
  Všetky štyri krásky sú obkľúčené, ale ako bojujú.
  Tu Maria hodí granát bosou nohou a zostrelí nemecké útočné lietadlo. A krása piští:
  - Sláva našej partii!
  Veronica tiež posiela dar smrti bosou nohou a HE-162 je zostrelený. A bojovník reve:
  - Sláva, ktorá je vyššia ako sláva!
  . KAPITOLA #6
  Victoria, strieľa na súperov a strieľa, usmieva sa:
  - Pre budúce rozlohy komunizmu!
  A štyri krásky, takmer nahé a bosé vysmiate.
  Sú to také orlie dievčatá najvyššieho rádu.
  Mirabela a Anastasia bojujú na oblohe. A tiež vymývajú mozgy nacistom.
  Mirabela s úsmevom, tweety:
  Všetko na svete bude v poriadku
  Miluj svoju vlasť vášnivo!
  A opäť s holými prstami, cez otvorené okno, akoby hádzal citrón. A fasovať fašistov. Spadne ďalšie spadnuté auto.
  Toto je trik - musíte sa tam dostať.
  Anastasia hovorí so smiechom:
  - Lenin by ťa pochválil!
  Mirabela jedným výbuchom zostrelila niekoľko nemeckých áut a všimla si:
  - Bez akýchkoľvek pochybností aj Stalin!
  Anastasia odrezala tri nacistické lietadlá a potvrdila:
  - Bez akýchkoľvek pochybností!
  Dievčatá sú také cool. A hlavne krásne. Sú horúce a zároveň studené vypočítavosť.
  Mirabela, ktorá zostrelila ďalšie lietadlo, si všimla:
  Všetko na svete je relatívne...
  Anastasia sa zachichotala a nahnevane zamrmlala:
  - Žiadna extra filozofia!
  A tiež otvorila okno a bosou nohou hodila granát. Tentoraz vybuchol ME-262.
  Mirabella súhlasne prikývla.
  - Zvládli ste to skvele!
  Anastasia vycenila zuby a dodala:
  - Urobila, čo urobila!
  A obaja bojovníci vybuchnú do smiechu. A žmurknite na seba.
  Áno, hrdinstvo je pôsobivé.
  V lete 1946 sa za mestom na Volge odohrali kruté boje. Ženský prápor ostreľovačov pod velením kapitánky Aleny Ogurtsovej zaujal obranné postavenie v ruinách na Volodarskej ulici. Za ruinami sa schovávali dievčatá s guľometmi a puškami, zviazané zväzkami granátov.
  Samotná Alena je v bodkovanej tunike na nahom tele, v krátkych nohaviciach a bosá. Krásne a krivé dievča, s výraznými bokmi, tenkým pásom, nakrátko ostrihaným pod poldecákom. Tvár je veľmi výrazná, s mužnou bradou, modrými očami široko od seba. Svetlohnedé vlasy zošediveli prachom, vysoká hruď, tvrdý pohľad. Kapitánka Alena bojuje už viac ako dva roky a aj napriek mladosti toho videla naozaj veľa. Dievčenské nohy sú pokryté reznými ranami a modrinami. Dievča je šikovnejšie na pohyb naboso ako hrubé a nemotorné čižmy.
  Holá podrážka cíti najmenšie vibrácie pôdy, upozorňuje na blízkosť míny a samotná matka zem dodáva odolnosť. Na jednej strane dievčine stvrdli nohy a nebáli sa rozpáleného kovu, ani ostrej sutiny ruín, no na druhej strane nestratili citlivosť a pružnosť, upozorňujúce cez hukot na pohyb tankov.
  Milá Alenka drží v ruke granát so zviazaným výbuchovým balíčkom. Je potrebné sa plaziť k impozantnému nemeckému tanku "Lev", ktorý zalieva ulice guľometmi.
  Mary sa plazí vedľa nej. Také bosé, takže všetky dievčatá z práporu boli z čižiem, napodobňujúce svojho veliteľa. Jej zaprášené podrážky sa ostria, keď sa dievča plazí po štyroch. Máriine žlté vlasy sú strapaté a dlhé... Trochu kučeravé. Samotné dievča je štíhle, chudé, malého vzrastu. Dokonca si ju možno pomýliť s dievčaťom, s úzkymi ramenami a zdanlivo veľkou hlavou.
  Ale Mary už zažila veľa. Podarilo sa jej navštíviť fašistické zajatie, ktoré prežila kruté mučenie, aj bane, odkiaľ sa jej nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo ujsť. No pri pohľade na jej detskú nežnú tvár sa nikdy nedá povedať, že by ju bili gumenými palicami po pätách, telom jej prechádzal prúd.
  Maria strieľa... Vojak Tretej ríše, v tomto prípade Arab, padne mŕtvy, jeho papuľa zdvíha piesok a sutiny.
  Alenka vsunie pod kopu odpadkov hŕbu granátov. Teraz sa sem priplazí deväťdesiattonový "Lev" a vyhodí to do vzduchu. Modré oči dievčaťa sa na jej tvári lesknú ako zafíry, sčerené od spálenia slnkom a prachu.
  Skúsenosti naznačujú, že dobre chránený tank teraz zmení polohu. "Lev" má 100 mm bočné pancierovanie a dokonca aj pod uhlom. Tridsaťštyri sa cez ňu nevie prebiť, šancu majú len ťažkí Kevesheovci. Ale cieľom sú húsenice. Hlavnou vecou je zbaviť auto mobility ...
  Anyuta vystrelí dávku zo samopalu... Vojak, nikto nevie, akej národnosti padá. Nemci, ktorí dobyli väčšinu východnej pologule, si vážia árijskú krv a vrhajú do boja koloniálne jednotky: Arabov, Afričanov, Indov, rôznych Ázijcov a Európanov. Zvýšil sa aj počet Poliakov - ktorí sú z kolísky zvyknutí nenávidieť boľševické Rusko. Bojujú tu ukrajinskí nacionalisti, donskí kozáci, Čečenci a celý Kaukazský kaganát. Hitler vychoval celú internacionálu.
  Veľa nepriateľov...
  Anyuta sa šikovne vyhýba paľbe zo samopalu. Guľka sa takmer rozštiepila, sčernela od prachu, okrúhla, dievčenská päta. Krásna kapitánka dokonca pocítila šteklenie, ako blízko preletel darček veľkého kalibru. Dievča sa prekrížilo a zašepkalo:
  Ani guľka nás nezastaví!
  Maria strieľa späť... Ďalšie dievča, Alla, je veľmi ryšavá, nadpriemerne vysoká a svalnatá, a to aj napriek úbohému prídelu. Tiež veľmi pekné dievča s luxusnými bokmi, vyhrnutým pásom, nie ženskými širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Alla bojuje len v šortkách, tunika je roztrhaná na kusy a rozpadá sa na prach a po Volge nedodávajú nové uniformy. Nedajbože preniesť viac munície a kvapku jedla pre vyčerpané sovietske jednotky.
  Alla je teda takmer nahá, nohy má doškriabané, najmä kolená. Kus šrapnelu zasiahol chodidlo pravej nohy, bolí to, ťažko sa chodí.
  Ryšavá, zaprášená, takmer nahá Alla vykrúca svoju peknú, no zároveň tvrdú tvár. Strieľajúce dievča hovorí:
  - Pán, Moskva a Stalin sú nad nami!
  A odreže útočiacich nacistov, sama sa sotva stihne vrátiť späť.
  Ruiny a úzke uličky sťažujú otáčanie hrozivých nemeckých tankov. Tu je takmer dvesto ton "myší" a vôbec nemôžu prejsť ...
  Ako Anyuta očakával, "Lev" sa trochu povozil a zahrabal sa v hromade odpadu. Došlo k výbuchu. Húsenica praskla, odletelo pár poškodených valčekov.
  Zranený tank zastavil a z hlavne mu vyletel náboj...
  Kdesi v diaľke zaburácalo a zanechávalo ruiny. Anyuta ako had zasyčal:
  - To je môj výpočet! Otvorený účet...
  Dievča-kapitán je opäť nútený odplaziť sa. Nemci a ich satelity nedokážu využiť svoju technickú prevahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uviazli hordy Tretej ríše v pozičných bojoch v pomerne veľkom a dobre opevnenom meste.
  Mária hodí granát. Nútiť ich robiť kotrmelce na zostrelených Nemcoch či Araboch, prevracať sa. Jeden z nacistických militantov si odtrhne ruku a zavesí na ňu anglické hodinky s kompasom.
  Mary s úsmevom hovorí:
  - Čo ti ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásna dievčina striasa zo svojho zaprášeného opätku kúsok priľnavej keramiky.
  Alla tiež zo seba striasa prach s pevnými, plnými prsiami. Bradavky sú takmer čierne od nečistôt a svrbia. A skúste sa umyť. Opäť sa musíte zahrabať, keď čmárajú nemecké samopaly. A plaziť sa plastovým spôsobom.
  Prápor dievčat drží svoje pozície, hoci dochádza k ostreľovaniu. A trhajú ťažké granáty a z neba padajú bomby ... Ale odvahu sovietskych hrdiniek nič nezlomí.
  Tu Anyuta vidí prechádzať sa Pantera. No tento tank už nie je taký strašidelný.
  Môžete ho zapichnúť do boku. Dievča kýchlo a vypľulo prach, ktorý jej liezol do elegantných úst. Vzala do ruky granát, obťažkaný výbušným balíčkom. Musíte sa nepozorovane priplížiť. Ale okolo je toľko dymu.
  Anyuta sa začala plaziť a oprela sa o odtok holými prstami a lakťami. Bola ako mačka sledujúca myš. Dievča si pamätalo vojnu z toho hrozného leta štyridsiateho prvého roku, keď Wehrmacht zradne napadol rozlohy ZSSR. Nebolo ani to dievča, skoro to dievča? Najprv áno, ale potom si zvyknete. A neustále výbuchy nábojov už vnímate ako obyčajný hluk.
  A teraz to vybuchlo veľmi blízko. Dievča sa plesklo po bruchu. Úlomky sa rútia zhora ako kŕdeľ divých včiel. Anyuta šepká s popraskanými perami:
  - V mene spravodlivosti, Pane!
  Dievča zrýchli plazenie a hodí granát s pripojenou výbušninou. Súčasnosť letí v oblúku. Ozve sa výbuch, tenší bočný pancier Pantera sa hodí. Nemecký tank začne horieť, bojová súprava exploduje.
  Anyuta s úsmevom zašepká:
  Ďakujem ti Pane Ježišu! Verím len v teba! Modlím sa k tebe sám!
  Zlomí pantera. Odtrhnutý dlhý kmeň je pochovaný v troskách. Predný pancier, oddelený od bočného panciera, pripomína lopatku.
  Anyuta, ktorej oči na tvári hnedej od prachu a spálenia slnkom žiaria chrpami, hovorí:
  - Čím viac dubov má nepriateľ, tým silnejšia je naša obrana!
  Alla je veľmi sexi vo svojich čiernych nohavičkách a nahom, zaprášenom, silnom tele. Dievča je veľmi šikovné. Dokáže hádzať črepy skla holými prstami na nohách.
  Teraz ladnou, prachom pokrytou nohou hodila ostrý predmet. A uviazol priamo v hrdle fašistu. Krásna Alla bľabotala:
  - A ja som sexsymbol a symbol smrti!
  Dievča, po ktorom sa znova plazila a strieľala. Anyuta tiež viedol oheň.
  Krásna kapitánka, ktorá porazila fašistu, zaštebotala:
  - Život je reťaz a maličkosti v ňom sú články...
  Maria vystrelila, rozrezala Fritzovu hlavu a dodala:
  - Nie je možné nepripisovať dôležitosť odkazu!
  Anyuta opäť strieľala presne a zakričala:
  - Ale nemôžete ísť v cykloch na maličkosti ...
  Maria, ako keby strieľala, dodala:
  V opačnom prípade vás reťaz ovinie!
  Ďalšia dievčina Matrena, tiež veľmi krásna, spolu s priekopníčkou Seryozhkou pripravila mínu na drôte. Tí dvaja ju tlačili... Zákerný booger vliezol do húsenice "Tigra"-2. A ako toto nemecké auto s dlhou hlavňou vybuchne.
  Blonďavý chlapec Sergej zvolal:
  - Rusko naše, ty máš vedro!
  A ledva sa stihol odraziť, blýskajúci sa, čierny, spadnutý podpätok, od padajúcej strechy.
  Matryona pohladila chlapca po krku a povedala:
  - Si veľmi múdry!
  Priekopník sa dostal na front a pripojil sa k ženskému práporu. Chlapec je tiež veľmi kreatívny. Vyrábal napríklad lietadlá na zostrelenie fašistických útočných lietadiel. Keď sa Focke-Wulfovia alebo TA-152 zdvihnú, ozve sa neskutočne ohlušujúci rev.
  Nemci štrajkujú za sprievodu Wagnerovej symfónie. Taká majestátna melódia.
  Matryona nahnevane hovorí:
  - Stále sa nás snažia vystrašiť!
  Pioniersky chlapec spieval s pátosom:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrť nás nevezme pod hviezdnu oblohu!
  Za vôľu svätej Rus tvrdo bojovať,
  Nabil som mocný guľomet!
  Matryona, vysoká, svalnatá dievčina so širokými bokmi a ramenami, je typická sedliacka žena. Šaty boli počas bojov roztrhané na handry, silné nohy sú holé, vlasy sú spletené do dvoch vrkočov a silne zaprášené.
  Seryozhka má len jedenásť rokov, chudý od podvýživy, poškriabaný a špinavý chlapec, len v šortkách. Prirodzene biele vlasy chlapca zošediveli a cez tenkú, opálenú a špinavú pokožku presvitali rebrá. Nohy strašne zrazené a v popáleninách, pomliaždeninách, s pľuzgiermi. Je pravda, že osud zachránil dieťa pred vážnymi zraneniami.
  Matryona sa na jeho pozadí zdá byť veľká a tučná, hoci dievča nie je vôbec tučné, ale so silným, trénovaným mäsom na kostiach. Navyše sa zdá, že hlad vôbec neovplyvnil jej štíhlu a veľkú postavu.
  Dievča strieľa z ťažkej protitankovej pušky. Nemecké autá sa nedajú preraziť v čele, ale v koľajach je šanca.
  A statný "lev", ktorý dostal do podvozku vážnu výbušninu, začal vyfukovať dym ako silný fajčiar.
  Seryozhka spieval so zlomyseľnosťou:
  - Smradľavý Fritz si bez rozmýšľania zapálil cigaretu pri vchode! Samozrejme, dostal sa do veľkých problémov!
  Matryona, blýskajúca sa svojimi svalnatými, opálenými lýtkami, odbila stepovanie holými, krásnymi nohami. Dievča spievalo:
  - Sväté ruské tváre blikajú z ikony ... Bože chráň, aby ste namočili aspoň tisíc Fritz! A ak niekto buzeruje viac ako fašisti, nikto vás za to, verte, neodsúdi!
  Potom nabila protitankovú pušku a znova vystrelila. Nemecký transportér opäť vyfúkol dym.
  Dievčenský prápor spôsobil Fritzovi značné škody. Utrpel však aj straty. Tu bolo jedno dievča roztrhané napoly a jej tvár bola napriek prachu taká bledá.
  Väčšinu Stalingradu už nacisti dobyli, no to, čo z mesta zostalo, sa nechce vzdať a vzdať sa.
  Anyuta sa medzitým snaží preraziť "Tigra". Silné nemecké auto dostalo do boku granát, ale nepodľahlo. Otočí sa, aby vystrelil z dela. Dievča sa musí zahrabať do zeme a sutiny, aby ho nerozdrvila tlaková vlna, ktorú uvoľní súčasnosť.
  Anyuta ticho zašepká:
  - Mami, oci, prepáč!
  Mária hodila na Tigra granát, ktorý jej vybuchol na čelo. Dievča zasyčalo:
  - O tom, že svetelné vyučovanie v zime na jar... Bez výnimky opakujem, že Hitler je morový bastard!
  Alla, ktorá prelomila pohľad na nacistov a vyliala na nich vodu, napätá:
  - V truhle som teraz videl Fuhrera! A chudáka kopla rovno do oka!
  Ryšavá dievčina skutočne hodila granát na tank holými prstami. Narazil do hlavne... Nasledoval výbuch a papuľa "Tigra" bola rozbitá.
  Zbabelý Nemec to vzal a cúvol.
  Anyuta si odfrkla cez nosné dierky:
  - Naši, tvoji sa nepodvolia!
  Maria sťala guľkou hitlerovského žoldniera a spievala:
  - A darebák nežartuje! Ruky-nohy, skrúca ruské povrazy! Zuby zatína do samého srdca... Vlasť pije až do dna!
  Anyuta sa zachichotala a zaštekala:
  - Fuhrer divoko kričí, trhá sa!
  Mária, strieľajúca, dodala:
  - No, smrť obláčiky, škerí sa!
  Objavil sa ešte nebezpečnejší "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkre. Navyše sa nepribližuje k pozíciám sovietskych vojsk. Auto držia pod krytom nemeckí guľometníci.
  Anyuta vidí, že priblížiť sa k pozíciám Fritza je nereálne. Ale na oblohe Focke-Wulfs. Jeden z týchto strojov letí bližšie k sovietskym pozíciám. Dievčatá na ňu spustia paľbu.
  Alla hodí granát a zúrivo hovorí:
  - V hlbokej smrti - niet odpustenia!
  Potom dievča odbočí zo samopalu. Rýchlo sa vráti späť. Relatívne nový nemecký tank "Panther" -2 s malou vežou a nižšou siluetou rýchlo vyrazí hore.
  Niekoľko dievčat hádže na nemecké auto granáty. Keď dostala darčeky, zamrzne a nemôže sa otočiť.
  Alla zapískala a zasyčala:
  - Toto je nový útok! Roztrhneme jej ústa!
  Panther-2 zavrčal a vystrelil zo svojej silnejšej zbrane.
  Ohnivý stĺp rozdelil vzduch a okamžite zohrial a elektrolyzoval atmosféru.
  Alla sa zachichotala, mušle preleteli okolo polonahého dievčaťa. Nehanebná ryšavka potriasla bokmi a povedala:
  - A Newton porazil nepriateľov, zhodil jarmo z trónu! Fritz nariadil svoj Newtonov zákon!
  Stalingrad bol celý pohltený požiarmi, keď sa zdalo, že ohnivé jazyky olizujú oblohu a praskajú fialové, oranžové a šarlátové iskry! A každá iskra je ako duch unikajúci z pekelného hradu.
  Anyuta, ktorá zrazila nemeckého bojovníka, zažiarila modrými očami a zaspievala:
  - Čo kňučíš zlá stará žena? Ver mi, len psychiatrická liečebňa za tebou plače!
  Mária spievala v speve a strieľala do nacistov:
  - Aké dobré je ľahnúť si do trávy a udrieť Fritza po hlave! Pripravte pre Fuhrera obklad a pošlite guľky zo samopalu!
  Dievča sa divoko zachichotalo a prevrátilo sa z brucha na chrbát. Vyrobil som bicykel s nohami. Vyletel granát. Lietajúci Focke-Wulf, ktorý dostal šrapnel pod brucho, sa rýchlo vzniesol vyššie. Je vidieť, že ho zranili ostré úlomky. Fašistické stvorenie začalo horieť a začalo strácať kusy zlomených krídel.
  Anyuta, keď videla, ako Fokke stráca výšku, zakričala:
  - To je semafor! Na palube visí sekera!
  Nemecké lietadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všetkých vzdialených kútov oblohy. A kam sa podelo fašistické eso. Urobil som poslednú odbočku. Kat ľahol popolom, nie pilot!
  Mária kýchla, rozprášila prach a povedala:
  - Byť či nebyť? To nie je otázka!
  Alla opäť hodila kus skla nohou, až tak, že udrela do oka a vyšla na Fritza cez zadnú časť hlavy:
  - Som tanková armáda! A musíte sa liečiť!
  Nemci a ich satelity sa snažili postúpiť a hádzali pred seba granáty. Takáto taktika proti dievčatám nevyšla. Tu Seryozhka nasadil katapult a ako zasiahne nepriateľa v reakcii.
  Priekopnícky chlapec zareval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, ktorý prenikol do davu nacistov, ich rozptýlil a zároveň sa prevrátil vo vzduchu. Fritz spadol a rozbil sa na troskách stien.
  Tank "Tiger" -2, ktorý stratil rovnováhu, sa zrazil s "levom". Ach, Leva, kde je tvoje impozantné meno?
  Anyuta sa usmial a odpovedal:
  - Výborne, Seryozhka!
  Chlapec agresívne zavrčal.
  - Pioneer je vždy pripravený!
  Dievča-kapitán opäť začal pribíjať. A Matryona pošteklila Serjožkovu úzku nohu, aké to má ťažké! Niet divu, že sa chlapec nebojí prebehnúť cez oheň.
  Mária v speve povedala:
  -Mladosť je dobrá - staroba je zlá!
  Alla, táto veselá ryšavka, súhlasila:
  Nie je nič horšie ako staroba! Toto je skutočne najnechutnejší stav zo všetkých možných!
  A dievča urobilo skok prevratom. Na chvíľu si predstavila hnusné babky. Nie, neporovnávajte, stará žena s dievčaťom. A aká krása, v štíhlych telách.
  Alah to vzal a spieval:
  - Tok po roku, roky v karavane,
  Stará žena drhne hennu v mažiari...
  A čo moja štíhla postava,
  Nechápem, ako zmizla mládež!
  Anyuta zablikala očami, zrazila Nemca úderom do slabín a poznamenala:
  - Nie! Vo vojne je však také čaro - zostať navždy mladý! Vždy opitý!
  Matryona vložila do katapultu nový náboj. To je niečo ako dobrá malta. Dievča zasyčalo:
  - Neprejdi, ale prejdi!
  Serjožka potriasol tenkým, ale šikovným chodidlom a zaštekal:
  - Fritz tvár!
  A granát spolu s výbušným balíčkom vletel v plnom prúde do pozícií nacistov.
  Áno, Stalingrad im nebol daný. Už tretí mesiac od konca júna prepadáva, no mesto nestihlo zobrať všetko. Na iných úsekoch frontu dosiahli nacisti úspech, ale nie na tomto.
  Anyuta vystrelila z pištole a zavrčala:
  - Všetko je nemožné, náhodou je to možné... Netreba veľmi komplikovať vesmír!
  A narazil do benzínovej nádrže motocykla. Stroj vybuchol a zadymenú krajinu ožiarili ohnivé víry. A Nemca roztrhala ohnivá laba.
  Kapitán dievčaťa zakričal:
  - Milujem zabíjať zlo! A toto je najvyššie dobro!
  Mária praskla Nemcom a zasyčala:
  - Poďme sa hrať na dikobraza!
  Alla spustila paľbu, presnejšie. Niekoľko černochov zostalo ležať na troskách pokrytých kopijou:
  - Zabite nepriateľa! - zašepkalo dievča.
  Mária hravo spievala:
  - Po natretí Hitlera rúžom, Mainsteina lakom na vlasy, vtiahnem ťa do zajatia princeznej, verný pes ťa ohryzie!
  Anyuta, strieľal, zasyčal:
  - Poď večer, Adolf, obes sa... Prestaň si klamať hlavu! Poďte večer, lietajte ako gyrfalcon - tvrdo poraziť náckov!
  Mária rozzúrená povedala a zhodila prilbu z hlavy stormtroopera:
  - Môžeme! A budeme!
  Dievčatá z práporu "Lenin" zastavili postup cudzích vojsk. Fritz sa pohol dopredu a doslova vyhadzoval mŕtvoly do priestoru. Nepomohol ani tank "Lev", do ktorého sa vkladali nádeje. Tu je modifikácia stroja so 150 mm kanónom.
  Alla zrazí kameň prilepený na jej holej bradavke. Dievča má také krásne a plné prsia. Dievča hádže nohou granát. Noha je silnejšia ako ruka a hod ide ďalej.
  "Lev" dostal medzeru v húsenici a zastavil sa. Výstrel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Alah, pľuvajúci, hovorí:
  - Ruský bojovník nestoná od bolesti!
  A dievča znova strieľa. A robí to mimoriadne dobre. Fašista vykláňajúci sa z veže padá späť.
  Ryšavé, takmer nahé dievča hovorí:
  -Márne nepriateľ verí, že sa mu podarilo rozbiť Rusov! Kto sa odváži, útočí v boji, nepriateľov surovo porazíme!
  A Alla valcuje svaly tlače, ktoré má veľmi reliéfne.
  Ach, aké sú dievčatá krásne! Nechcem, aby niekto z nich zomrel.
  Ekaterina bežala... Veľmi krásne dievča s nadýchanými bielymi vlasmi. Akosi sa jej podarí natrieť ich nejakým elixírom, aby sa nezašpinili.
  Dievča je veľmi krásne, s postavou Venuše, len viac tónované a reliéfne. Oblečenie na nej, len podprsenka a nohavičky. Všetko ostatné je už roztrhané. Ale aké elegantné sú nohy! Toto nie je dievča, ale pečať dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje sa zvláštnym spôsobom ako veverička. Bosé nohy a blikanie a päty prekvapivo zostávajú čisté. Jekaterina strieľa a fašista dostane vred na hrudi.
  Dievča hovorí:
  - Vernosť vlasti je najvyššie slovo!
  Alah povedal so smiechom:
  - Vyzleč si podprsenku a zostaň ako ja v šortkách!
  Catherine negatívne pokrútila hlavou.
  - Toto nie je vhodné!
  Alla potriasla bokmi, vhodne vystrelila a zaspievala:
  - Niečo, čo je členom Komsomolu, sa stalo nezvyčajným! Takto chodiť s odhalenou hruďou je veľmi neslušné!
  Catherine sa zachichotala a poznamenala:
  - Prečo prinášať radosť Fritzovi, pozrite sa na našu krásu!
  Alah rezolútne odpovedal:
  - Naša krása je smrteľná!
  Káťa sa zachichotala a vystrelila na TA-200. Nacistické auto začalo horieť. A krásna blondínka zakričala:
  - Smrť zlu!
  Alah sa zachichotal.
  - A život je dobrý!
  Ekaterina, keď videla, že Nemec padá, zavrčala:
  - Toto je najvyššia hodnota! Nemyslite si, že nacisti, že ste vyhrali!
  Alah bude spievať:
  - Čakanie na víťazstvo! Víťazstvo čaká... Tých, ktorí túžia prelomiť okovy! Čakanie na víťazstvo! Čakanie na víťazstvo! Budeme schopní poraziť nacistov!
  Krásne dievča a jej nahé prsia sa trasú. Dobre s holým trupom v horúčave, ktorú umocňuje oheň.
  Anyuta teraz vyzerala oveľa odhodlanejšie. Strieľala na Fritza zo samopalu a štekala:
  - Dám ťa vykastrovať!
  A skutočne nacisti dostali smrtiace dary a rakvy! A dievča im ukázalo postavu, postavme si holé prsty na nohách. A pískal ako slávik-zbojník. A to cez prsty dolných končatín.
  Dievčenská kapitánka je veľmi múdra. A šumivé. A už vôbec nie kruté. Aj jej je niekedy ľúto nepriateľských vojakov, ktorí môžu mať deti, ktoré budú plakať za svojimi mŕtvymi otcami.
  Anyuta však takéto myšlienky od seba zaháňa, človeku sa chce pri nich rozplakať. Ale neboli to Rusi, ktorí prišli k Nemcom lúpiť a zabíjať. Nie, to sú Nemci a na ruské priestranstvá vtrhla celá agresívna svorka cudzincov z celého sveta.
  Anyuta sa skrížila a vystrelila na Fritza, ktorý sa potichu snažil priblížiť k pozíciám ruského Fritza... Guľkou vyrazené oko a mozog mu vytiekli.
  Dievča-kapitán sa usmialo a vtipne povedalo:
  - Priamo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Anyuta presne vystrelila a trafila motorku postranným vozíkom. Auto sa začalo trhať a guľomet odletel a niekoľkokrát sa prevrátil. Potom sa jeho papuľa zaborila do trosiek.
  Dievčina si odierala holú, zaprášenú podrážku o sutiny. A opäť mierila. Jej veselá, mladá tvár sa skôr uškrnula. Dievča spievalo:
  - Nie, povedali sme fašistom, naši nestrpia, aby sa ruský voňavý chlieb nazýval brod!
  Maria urobila veľmi presnú strelu, z ktorej Focke-Wulf zhorel, a štebotala:
  Samozrejme, pre darebákov je voľba jasná,
  Za doláre je pripravený zradiť Rusovu...
  Ale ten ruský muž je taký krásny
  Že je pripravený dať svoj život za vlasť!
  Dievča urobilo salto a ukázalo nacistom figu a rolovalo a guľky sa nedotkli krásy.
  Alla sa objavila, táto kráska, takmer nahá a špinavá ako diabol, hodila granát naraz s dvoma nohami. A skontrolovala:
  - Čo mám, je... Fritz v ostrej strane!
  Matrena opravila Allu:
  - Ostro, do boku, a nie do ostrej strany!
  Dievča sa zachichotalo, potriaslo svojimi melónovými prsiami a spustilo granát pomocou granátu s výbušným balíčkom. "Tiger" bol zasiahnutý papuľou a toto krivé umelecké dielo sa vyhlo.
  Potom nacistický tvor cúvol. Začala sa plaziť ako korytnačka chytená v ohni.
  Anyuta spievala a veselo žmurkala:
  - A "Tiger" cúva a Nemci sa skrývajú!
  Panenský prápor manévroval pod útokom, leteckými útokmi a ťažkými zbraňami. Tu zasiahli prúdové bombardéry, rozbité, do červena rozpálené strmé sa zdvihli k oblohe. A kamene boli v plameňoch. Našťastie žiadne z dievčat nezomrelo, no na druhý svet odišli muži - ktorým to až tak ľúto nie je! A duše lietajú - niektoré do neba a iné do pekla! Kde už čerti s vidlami čakajú na tých, čo neverili v Ježiška.
  Alla je najsexi z rozzúrených bojovníkov: no, môžu nacisti zo svojho "Sturmtigrov" strieľať na pozície sovietskych vojsk a zabíjať červených bojovníkov?
  . KAPITOLA #7
  A dievča schmatlo bosými nohami granát a krútilo sa v kaskádach kotrmelcov. A točiť rýchlejšie a rýchlejšie. A potom zo všetkých síl hodila dar smrti do širokej tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zažiarili a granát vletel do širokej papule. A silný stroj sa najprv dusil a potom sa ponáhľal. Dva "kráľovské tigre", ktoré stáli po stranách "Sturmtiger", boli vyhodené hore a rozptýlené rôznymi smermi. Boli z nich odtrhnuté valčeky, spadli dole a lietali ako zlomený náhrdelník kráľovnej.
  Tlaková vlna odhodila Allu a dievča letelo hore nohami. A bola prevrátená, rozkolísaná a hodená. Kráska však napriek tomu pristála, ostré sutiny a drvené kamene sa zaryli do jej holých podrážok. Dievčatko to bolelo a aj cez mozoľnaté chodidlo sa hrot prepichol.
  Ale Alla našla silu vstať a zakričať:
  - Vy fašisti padnete popolom!
  Anyuta a ďalšie dievčatá boli vyhodené výbušnou vlnou a dokonca mierne rozdrvené. Ale žiadna z krásnych bojovníčok nezomrela. Dievčatá sa stretli s hurikánom a dobre mierenou paľbou. Potláčanie vyskočených nacistov a iného agresívneho hmyzu obliehajúceho ZSSR.
  Mária spievala s veľkým nadšením:
  - A keď nás trúba Pánova vezme do boja, budeme priatelia s Komsomolcami! A z Jehovovej vôle budem pri nebeskom hlasovaní!
  Alla, striasajúc prach z podrážok rozbitých do krvi, spievala:
  - Lenin, párty, Komsomol! Posielame Fuhrera do blázinca!
  Dievčatá sa začali ohlušujúco smiať a Seryozhka s poplachom a mrzutosťou povedala:
  - A môj katapult nie je taký presný ako Alline holé a silné nohy!
  Matryona napínala svaly na rukách a povedala:
  - To je v poriadku! Stále premýšľaš. Niečo chladnejšie!
  Vedmaková, ktorá sa vracala z frontovej línie, dostala naliehavý hovor do Vladivostoku. Po obrovských stratách a takmer obkľúčení Chabarovska (komunikácia s týmto mestom bola udržiavaná cez Amur), Japonci zastavili svoje jednotky, aby sa preskupili a doplnili. Najmenej sto miliónov Japonska s ďalšími sedemdesiatimi miliónmi Mandžuska a Thajska by mohlo previesť množstvo pechoty. V istom zmysle je ľahšie bojovať so ZSSR ako s USA, pretože na boj s tým druhým potrebujete veľa drahých lodí a v žiadnom prípade nie lacné lietadlá. Ale pechota s ľahkými a lacnými puškami a guľometmi skopírovanými od Schmeisters môže byť dodávaná vo veľkých množstvách! Každý japonský chlapec od siedmich rokov vie zložiť a rozložiť guľomet! Presun jednotiek z ostrova na kontinent si, samozrejme, vyžaduje čas. A po prijatí doplnenia sa znova presuňte hlboko na sovietske územie!
  Vedmaková po zavolaní dúfala, že konečne dostane nového bojovníka a bude bojovať na oblohe. Dievča odviezli na emke do Vladivostoku. Pilot sa cítil ako terminátor. Zo spolucestovateľa sa stal napriek značnému veku sivovlasý dedko, ktorý nosil len seržantské pruhy.
  Chvályhodne vyhlásil:
  - Ach, ty mládež! A viete, že som bojoval s Japoncami v cárskych časoch!
  Vedmaková sa pochybovačne spýtala:
  - Naozaj? Alebo ste možno dostali aj krížik?
  Dedko, triasol sivou bradou, zaklial:
  - Žiadny kríž, žiadne medaily! Rok a tri mesiace teda bojoval ako vojak! Čo myslíte, každý môže získať tituly a medaily? Najmä za cára, keď radoví neboli veľmi zvýhodňovaní!
  Vedmaková súhlasila:
  - Áno, za kráľa bola triedna nerovnosť! Ale časy sú už iné. Mimochodom, ako sa máte Japonci! Myslím, bol nepriateľ silný?
  Starý muž zablikal železnými zubami a odpovedal:
  - Nie slabé, hoci keby bolo naše velenie múdrejšie, nevzdali by sa Port Arthur a Manchuria! Nie sú taký silný nepriateľ.
  Emka išla pomaly, cesta bola rozbitá bombami a delostrelectvom. Dalo sa rozprávať.
  Vedmaková sa spýtala trochu tichšie:
  - A čo boli naši silnejšie?
  Starec rázne, ako keby to bola hračka, niekoľkokrát prikývol:
  - Trochu áno! Napríklad Japonci majú dvadsaťkrát viac strelníc ako my. Predtým, ako ma poslali na front, som sa zúčastnil iba troch strelníc. A potom po päť výstrelov. V prestrelke však nemôžeme povedať, že sme boli horší ako Japonci. A to aj napriek tomu, že boli v kaki uniformách a my sme mali oblečené biele zvrchníky. Prirodzene, keď sme získali nejaké vojenské skúsenosti. Japonci majú oveľa menšie schopnosti vo vojenských záležitostiach ako my, napriek dlhšiemu výcviku. Ale ich pušky trafili oveľa presnejšie ako náš klub Mostina.
  Vedmáková súhlasila bez výhrad:
  - Áno samozrejme! V tomto máš pravdu! Japonci, podobne ako Nemci, venujú drilu príliš veľkú pozornosť.
  Starec pokrútil hlavou.
  - Naopak! Nepravdepodobné menej, ako máme v cárskej armáde! No, ak ešte pred prvou svetovou vojnou začali lepšie cvičiť vojakov a aspoň si zmenili uniformy, tak ... Nie armáda, ale solídny krok!
  Nie bez zloby poznamenala Vedmaková:
  - Pred vojnou sme tiež veľmi dbali na chodenie v sprievodoch! Zdá sa, že bystrý sa učí na chybách iných, hlupák na vlastných, ktorý sa nepoučí vôbec, kto?
  Dedko poznamenal:
  - Učenie prichádza s časom! Ale so zásobovaním sme mali vo všeobecnosti úplné zablokovanie. Žiadne zbrane, žiadne náboje! Často hladovali, vojaci ochoreli - neboli žiadne lieky! Viac ľudí zomrelo na týfus a iné ohavnosti ako na japonské guľky. Bola to taká zlá vojna. Kuropatkin je idiot! Žiadne obchádzky, žiadne maskovanie, ľudí priamo hádzal do zákopov pod guľomety. Boli sme využívaní ako potrava pre delá. Všetko to skončilo veľmi zle, úlet. Ako sa hovorí, ledva som ťahal nohy. Pravda, môžem byť celkom hrdý na to, že som ušiel zo zajatia! Rovnako ako zranený!
  Dievča sa zvedavo spýtalo:
  - A samotní Japonci sa stali lepšími alebo horšími! Čo sa týka ich bojových vlastností.
  Starý muž si najskôr zapálil cigaretu a až potom odpovedal:
  - Ťažko to objektívne posúdiť. Zmenili sa armády, objavili sa tanky, lietadlá, samopaly. Lode sa z hľadiska pokroku až tak nezmenili, rovnako ako delá. Ale hlúposť velenia zostala rovnaká, tak to poserte, útok na Vladivostok!
  Zaklínačovi zažiarili zelené oči.
  - Na to neexistuje žiadne ospravedlnenie!
  Starý muž súhlasil.
  - A to nemôže byť! Vedeli predsa, že nepriateľ pripravuje trik a nedalo sa naň nijako reagovať! Akoby nastavené. Ale prímerie s Pindovcami je jasným znamením, že bude nasledovať silná rana.
  Witcher sa zasmial.
  - S Pindosom?
  Starý otec potvrdil:
  - Áno, tak sa teraz hovorí Amerike a Británii! Názov pochádza zo slova "kradnúť", teda kradnúť. A to sú parazitické krajiny, zlodeji, ktorí sajú krv tým hlúpejším a slabším!
  Pilotka prikývla červenou hlavou:
  - Tu súhlasím!
  Starý muž trval na tom:
  - Súhlaste, že naše velenie sú idioti a dokonca zradcovia! Takže nahraďte našu flotilu, horšie ako Pindos!
  Vedmaková namietala:
  "Možno si nemysleli, že Japonci zaútočia tak rýchlo. Vo všeobecnosti bol Ďaleký východ miestom odpočinku a usadili sa tu zbabelci a leniví ľudia. Koniec koncov, v armáde nemusíte tvrdo pracovať ako robotník alebo kolektívny farmár vzadu, ale dostanete dobrý prídel a plat. Na druhej strane, slúžením na Ďalekom východe neriskujete svoj život. Áno, raj pre flákačov a zbabelcov.
  Starý muž odpovedal:
  - Vojaci a dôstojníci nebojujú tak zle. Tu je Chabarovsk, stále neprešiel.
  Vedmaková súhlasila:
  - Ruský bojovník, špeciálny bojovník! Ale ako povedal Brusilov: naši vojaci sú vynikajúci, dôstojníci sú dobrí, generáli sú priemerní a cár je úplne zlý!
  Dedko nespokojne zavrčal:
  - Keby naším veliteľom nebol Kuropatkin, ale Brusilov: vyhrali by sme! Bohužiaľ, bolo to prepísané! Musím povedať, že za cára sa ruskí generáli zmenšili: pod Suvorovom bola celá galaxia vynikajúcich generálov! Stalin je však Gruzínec, ale ako sa hovorí Gruzínci...
  Dedko prerušil Witchera:
  - Pozor na takéto vyjadrenia! Takže sa môžete dostať do špeciálneho oddelenia! Pre mňa však Stalin v žiadnom prípade nie je génius! A napríklad zmeškaný úder vo februári to potvrdzuje! Mimochodom, počul som, že 1. mája bola sovietska protivzdušná obrana v Moskve bezmocná a zahynulo mnoho tisíc sovietskych občanov!
  Starý muž poznamenal:
  - Vďaka USA a Británii! Wehrmachtu dali nové lietadlá! Navyše som počul, že došlo k masovej sabotáži, kvôli ktorej sa Jaky vo vzduchu rozpadli! A sú to úplne nové Jaky!
  Witch prikývla hlavou.
  - Počul som o tom! Naozaj hanba! Dúfam však, že páchatelia budú potrestaní a problém bude vyriešený!
  Dedko prikývol a potom zrazu povedal:
  - Hlavný problém je v našich hlavách! Akási sovietska mentalita! Pokus premeniť človeka na ozubené koliesko, na obyčajného otroka!
  Vedmáková sa nehádala. Zastavila sa a tupo hľadela von oknom. Teraz sa hrozba porážky ZSSR stala oveľa hmatateľnejšou. Ukázalo sa, že ani Moskva nie je chránená pred náletmi. Prinajmenšom nemá dostatočnú spoľahlivú ochranu, aby vydržala masívny nálet!
  Nuž, vojna sa posúva do trochu iného štádia... Pravda, v bojoch pri Stalingrade mali vzdušnú prevahu aj Nemci, no vytúžené víťazstvo to neprinieslo! Avšak, nie až tak ohromujúce, Fritz mal výhodu! Na front totiž pravidelne prichádzali nové sovietske lietadlá! Ale musím povedať, že úroveň bojového výcviku medzi pilotmi bola veľmi nízka. Väčšina začiatočníkov nemala viac ako 8 hodín letu. To je veľké mínus, najmä preto, že Nemci majú bežne až 250 hodín! Po Stalingrade však Nemci zredukovali program na 150, no teraz to bolo s palivom oveľa jednoduchšie. Avšak objavenie sa veľkého počtu nových lietadiel spôsobí Fritzovi problém.
  Mimochodom, bolo hlásené, že medzi pilotmi zostrelených bombardérov bolo zajatých niekoľko občanov USA. Čo je posledné, neprekvapilo! Luftwaffe nemá dostatok pilotov na nové bombardéry, tak tam boli dobrovoľníci!
  Som zvedavý, ako na to zareaguje sovietske velenie? Koniec koncov, nie je nič dostať Berlín? Strategické bombardéry s dlhým doletom neboli v ZSSR vyvinuté, s výnimkou P-8. Posledné lietadlo s rýchlosťou niečo cez 400 kilometrov za hodinu a vytvorené v roku 1936 je zjavne zastarané. Navyše pri náraze na Berlín sa bude pohybovať bez leteckého sprievodu a Nemci ho môžu zachytiť svojimi lietadlami. Veď už majú veľmi dobré radary, ktoré budú zaznamenávať pohyb letiacej hmoty smerom na Berlín. Áno, a uvoľnenie dostatočného množstva týchto strojov na útoky proti Nemecku si vyžaduje čas. Nemci nie sú slabý národ a milujú techniku! Oni sami sú pravdepodobne najdisciplinovanejší a najorganizovanejší národ v Európe alebo dokonca na svete! Je veľmi ťažké vyhrať osamote, a dokonca mať na druhom fronte nie slabé Japonsko.
  Najlepšie v tejto situácii urobíte, ak sa pokúsite vraziť klin medzi spojencov a Nemecko. Ale ako na to? Beria jej už dal pokyn, aby to vykonala pomocou torpédoborca, ktorý dostala od Američanov. Mohla dopadnúť dobrá provokácia, ale Anna nemala čas.
  Zdá sa, že nie je vinná - čo nie je osud, no aj tak z nej hlodá nepríjemná pachuť. Akoby možno keby prišla o deň skôr, všetko by bolo inak!
  Nie je to však vylúčené! Ale prišla hneď, ako dostala objednávku od Beriju!
  Vo všeobecnosti je Lavrenty Palych majstrom provokácií. Japonsko zaútočilo na prístav Peru, nie bez jeho účasti!
  Faktom je, že dokumenty o plánoch USA spustiť sériu preventívnych úderov pomocou lietadlových lodí, vrátane tých, ktoré majú základňu v prístave Peru, akoby sa náhodou dostali do rúk rozviedky krajiny vychádzajúceho slnka!
  Navyše, Američania sú blázni: vyprovokovali Japonsko do vojny, spolu s Britániou uvalili embargo na dodávky ropy a iných surovín, ale oni sami na vojnu pripravení neboli!
  Spojené štáty americké v roku 1941 skutočne nemali dostatočné sily, najmä v tankoch, na vojnu s Japonskom. V roku 1940 mali iba 400 tankov a informácie o roku 1941 sú tajné, ale je nepravdepodobné, že by ich aj vtedy bolo viac ako tisíc! Takže Amerika vstúpila do vojny, úplne nepripravená! Japonsko tiež nie je veľmi vyzbrojené. Ak by mala okolo dva a pol tisíc tankov, a to ľahkých, tak tam napríklad vôbec nebolo diaľkové letectvo!
  Americkí udatní piloti krajiny vychádzajúceho slnka teda nebombardovali! A práve sa dostali do lychu! A teraz sa rozhodli získať späť ZSSR, spoliehajúc sa predovšetkým na svoju pechotu, snívajúc o zopakovaní úspechu z čias cára Mikuláša II.!
  Zaklínač sa nudil a spieval:
  Aký zložitý je život, Pane, žiaľ,
  Sám si navliekol tŕňový veniec!
  Nie, nefúkaj mi hlavu
  Nový deň nám sľubuje problémy!
  
  Sny sa rozbili na prach
  Krutý červ hlodá vášňou!
  A bolesť a smútok vo vašich očiach
  Čo obmedzovať, nikto nevládze!
  
  Ale čo, preboha, môžeš
  Sám Kohl vystúpil na kríž Golgoty!
  O šťastí strašidelné sny
  Reve a stonajú v plači vdovy!
  
  Nie je nič horšie ako Zem ako svet,
  Náčrt vojny, ktorý je celý v krvi!
  Kotviaca pena éteru,
  Okamžite rozbijete web!
  
  A ak chceš môj život
  Potom ma hoď, Pane, do pekla!
  aj tak ťa mám rád
  Napreduje, verím v zmenu!
  
  Verím, že človek
  Schopný stať sa čistejším, vyšším!
  Že utrpenie veku skončí,
  Budeme ako bratia Najvyššieho!
  
  Čo budeme prikazovať
  V priestore hviezdnych lodí!
  Tá naša statočná armáda
  Silnejšie ako Quasar bude žiariť!
  
  Život nikdy nezmizne
  A každý bude človekom!
  Ako nekonečný lúč roka
  S bezhraničným a blaženým vekom!
  
  Komunizmus sa stáva skutočným
  Verte, že to bude lepšie, ako ste snívali!
  Pokrok vpred, hore, nie dole,
  Nech je radosť - nie smútok!
  Vedmáková dokončila pieseň a "Emka" sa konečne odviezla do Vladivostoku. Pilot sa zvedavo pozeral na mesto. Ničenie vo Vladivostoku sa výrazne zväčšilo, z niektorých budov sa dymilo, na uliciach pracovali hasiace tímy, bolo tam veľa tínedžerov s lopatami, krompáčmi a inými hasiacimi súpravami.
  Dedko poznamenal:
  - Za cára aj mládež tvrdo pracovala, ale bez úsmevov a nadšenia! Aj keď s holým nadšením sa ďaleko nedostanete!
  Vedmaková namietala:
  - Ak je priemysel motorom ekonomiky, potom nadšenie je palivo s vysokým oktánovým číslom!
  Starý muž šťastne prikývol.
  - Dobre hovoríš dievča!
  "Emka" zastala pri budove veliteľstva a Vedmáková z nej takmer vybehla. Veľmi chcela byť opäť na svojom okrídlenom koni.
  Dievča zaklopalo na dvere kancelárie, kam ju poslali na dennom poriadku. Nasledoval ospalý hlas.
  - Prihlásiť sa!
  Witcher vošla a hrdo si narovnala ramená. V kresle sedel muž v uniforme plukovníka NKVD. Taký plešatý a nepríjemný typ. Zachmúrene sa spýtal pilota:
  - Celé meno!
  Dievča rýchlo odpovedalo:
  -Anna Petrová Vedmáková !
  Plukovník dodal:
  - Vojenská hodnosť?
  - Major letectva a hrdina Sovietskeho zväzu! - hrdo povedal pilot.
  Plukovník zdvihol slúchadlo a krátko povedal:
  - Majorka letectva Vedmaková už dorazila!
  Potom sa otočil k dievčaťu.
  - Ako sa cítiš? Nádej zdravá?
  Pilotka vycenila zuby.
  - Cítim sa dobre! Pripravená bojovať ako levica!
  Plukovník prikývol.
  - Skvelé! Myslím, že Japonci to ocenia!
  Ozval sa hluk, rinčanie čižiem a do kancelárie vtrhlo šesť radových zamestnancov špeciálneho oddelenia v sprievode muža v špeciálnej uniforme. Objednal:
  - Spútajte túto sviňu!
  Zaklínač bol zmätený:
  - Čo je ešte toto?
  Plukovník zaštekal:
  - A to! Ste zatknutý, občianka Vedmáková! A vás pošlú do väzenia!
  Muž v špeciálnej uniforme varoval:
  - Táto žena je veľmi dobrá v boji! Buďte teda ostražití!
  Witcher sa usmial.
  - Nebudem predstaviteľmi našich statočných orgánov činných v trestnom konaní! Zavolajte Beriovi a toto nedorozumenie naraz, objasnite!
  Plukovník si pohŕdavo odfrkol.
  - Tu je na rozptýlenie Beria! Pošlite ju do väzenia a vyšetrovanie to zistí!
  Čarodejnica prikývla.
  - Som hrdina Sovietskeho zväzu a vyšetrovanie, samozrejme, na to príde, ale s Berijom by to bolo rýchlejšie! Chcem byť čo najskôr pod kontrolou lietadla!
  Plukovník utešoval:
  -Počas vojny nikto dlho nepotiahne! Vezmite ju preč!
  Vedmáková kráčala bez odporu a len mierne ju tlačili hlavne guľometov skráteného modelu, ktorými začali vybavovať skautov. Potom ma napchali do čierneho lievika a odviedli preč. Anna Petrovna bola pokojná, necítila sa vinná a NKVD pravdepodobne vie o jej zvláštnom vzťahu s Beriom, takže na to prídu. Zaujímavá je dokonca návšteva väznice. Skutočný muž musí vychovať svojho syna, slúžiť v armáde a odsedieť si vo väzení! Takže pravdepodobne bojovník! Mnoho slávnych ľudí bolo vo väzniciach: Stalin, Lenin a Hitler!
  Väznica sa nenachádzala veľmi ďaleko od veliteľskej kancelárie, preto Vedmákovu vytiahli a odviedli na dvor. Psy tam brutálne vrčali, kamenné steny žalára postaveného v osemnástom storočí boli nudné a sivé. Dievča pocítilo mimovoľné vzrušenie, keď ju priviedli dovnútra a viedli cez chodby. Tu je registračné okno: otázky týkajúce sa povinnosti:
  - Meno, priezvisko, priezvisko, pohlavie!
  Potom odbočte doprava do vydláždenej miestnosti. Tam pri stole sedel dôstojník v uniforme NKVD a koženej zástere a s ním lekár v bielom plášti a dve ženy v strednom veku, ktoré si na ruky naťahovali tenké gumené rukavice.
  Strážkyňa sprevádzajúca Vedmákovu jej rýchlym nacvičeným pohybom sňala putá. Dôstojník nariadil:
  - Vyzliecť!
  Vedmáková bola prekvapená:
  - Čo?
  Dôstojník pokojne zopakoval:
  - Povedal som, vyzleč sa! Vyžaduje sa obhliadka a osobná obhliadka!
  Dievča sa začervenalo.
  Ale tu sú muži!
  Dôstojník so zásterou štekal:
  - Môžem ti pomôcť! No, zhoď svoje handry kurva!
  Vedmáková sa triasla, spomenula si, že áno, pri umiestnení do väzenia je povinná osobná prehliadka a začala sa vyzliekať. Ženy to vzali a starostlivo sondovali každý šev. Vedmáková, ktorá zostala v nohavičkách, bola v rozpakoch, ale dôstojník zaštekal:
  - A vyzleč si tie nohavičky sviňa! Hľadanie bude dokončené!
  Ponechané pred niekoľkými mužmi úplne nahými (konvoj, ktorý ju priviezol, stál na mieste, pripravený každú chvíľu bojovať), bolo dievča v rozpakoch a snažilo sa ju zakryť rukami.
  Tvrdo ju udreli palicou po zadku:
  - Ruky vo švíkoch suka!
  Vedmáková kvákala, ale vydržala. Keď skončili so skúmaním jej oblečenia a roztrhali jej topánky, dôstojník zavelil:
  Teraz sa presvedčte sami!
  Žalárine začali od hlavy. Rozstrapatili si vlasy prstami v rukaviciach, potom sa pozreli do uší, dokonca aj pomocou trubice s baterkou. Uši boli niekoľkokrát stiahnuté, ohýbané a neohýbané. Potom sa pozrel do nozdier:
  - Kašľať, prosím! To je všetko, silnejšie!
  Nos dievčaťa bol rozdrvený. Nasledovalo vyšetrenie úst. Bolo to dosť nepríjemné, drsné ruky jazyk tlačili, občas odtiahli, potom silnejšie potiahli, dokonca ho skoro odtrhli.
  Dôstojník prehovoril:
  - Musíš byť opatrnejší! Môže byť špiónka!
  Väzliari si začali tlačiť prsty na zuby a zisťovali, či nemajú plomby, ktoré by mohli obsahovať dôležité informácie. Vedmaková sa cítila ponížená a popľúvaná, jej hrdinu ZSSR hľadali ako kurvu a nič jej nechýbalo. Potom ženské ruky v rukaviciach začali cítiť nahú hruď dievčaťa. Drvili ju, cítili doslova každý milimeter, svietili cez baterku. Dievčine sa zradne nafúkli prsia a žalárnici stále viac a viac tlačili a potom kvákali:
  - Nie! Je tu čistá!
  Ďalej sa skúmal pupok a prsty. Pupok bol stiahnutý, tiež skrútený, potom bol prepichnutý ihlou. Nemenej starostlivo preskúmal prsty.
  - A teraz gynekologická prehliadka! - prikázal dôstojník.
  Žalári nariadili:
  - Predkloňte sa a roztiahnite nohy, prosím!
  Nasledovalo to najpotupnejšie, keď ruka žalárnika v rukavici dosť hrubo vnikla do lona dievčaťa. Vedmáková stonala od bolesti a poníženia. A ruka sa strnulo zrútila do jaskyne, kde žena uchováva svoj najcennejší poklad, z ktorého to bolo bolestivé aj šteklivé. Dievča sebou trochu trhlo a dôstojník zlomyseľne zamrmlal:
  - Skontrolujte to čo najdôkladnejšie! Veď práve na intímnych miestach špióni zvyčajne ukrývajú dokumenty a niekedy stačí malá poznámka na zistenie dôležitých informácií.
  Jedného žalárnika vystriedal druhý, po čom bolo pátranie ešte bolestivejšie a drzejšie. Vedmáková si uvedomila, že ju chceli len ponížiť a premeniť pátranie na mučenie.
  Vyšetrenie konečníka nebolo o nič menej drsné, navyše bolo použité črevo a veľký klystír. Pilot bol zrejme skutočne vážne podozrivý. Potom sa kontrola prstov, nôh a chodidiel zdala ako maličkosť.
  Tým sa to však neskončilo, dôstojník prikázal:
  - Teraz na röntgene žalúdka! Nebolo toho veľa, čo mohla prehltnúť!
  No nebolí to až tak. Bol tu prítomný lekár, všetko dôkladne prezrel, dokonca aj srdce a pľúca. Nakoniec dal súhlas:
  Je čistá a úplne zdravá!
  Dôstojník nahnevane zavrčal:
  - Škoda, že ju aj tak zastrelíme! Nechajte ho však zatiaľ hrať na klavíri!
  Pilot ohromený ponížením kráčal poslušne ako automat. Witcherove ruky boli natreté farbou a opatrne vytlačené na papier. Potom nasledovali všelijaké merania, fotenie z profilu, v celej tvári. Po dlhú dobu boli nútení stáť nahí a prepisovať všetky znaky, jazvy a krtky na tele. Potom ju opláchli v studenej sprche, čo je mimochodom v ZSSR zvykom, nielen pre väzňov, dostali väzenské uniformy.
  - Obleč sa suka!
  Rúcha bola vlastne vrecovina, ušitá z vrecoviny a vyšívaná väzenským číslom. Dievčatku nedali topánky, zrejme ich považovali za zbytočný luxus pre nepriateľov ľudu, a tak ju sotva zahalenú odviedli do cely.
  Práve prebiehalo hromadné zatýkanie, väznica bola preplnená a bzukot. Vedmáková bola hodená do stiesnenej klietky, kde už bolo viac ako sto žien, väčšinou mladých dievčat z radov armády a sluhov. Keď pilotku priviedli do cely, nemohla urobiť ani krok, väzeň zapratal celé poschodie. V cele bola veľká tma, okno bolo zabetónované doskami, bolo dusno a silne páchlo, vedro vraj už dlho nevytiahli.
  Dievčatá boli polonahé a niektoré úplne nahé, brali si šaty. Viacerí z nich blúdili a pýtali si drink. Čarodejnica sa zastavila a spýtala sa:
  - Nemôžem urobiť ani krok! Kam by som mal ísť!
  - Kam sa tam doviezol a prestaň! - Objednaný z tmy, pravdepodobne najstarší v cele. - Nie je tu pre nás miesto.
  Vedmaková si uvedomila, že je to hlúposť, a napriek tomu sa spýtala:
  - Na čo ste dievčatá?
  Nasledovali hlasy:
  - Áno, tu je článok 58, alebo dokonca bez akýchkoľvek poplatkov! načo si?
  Witcher zavtipkoval:
  - Áno, Berija bola znásilnená!
  Dievčatá sa priateľsky zasmiali a zvolali:
  - Áno, je naša!
  Kto škrípal z tmy:
  - Zaveste trochu tohto Beria!
  Zlovestný hlas ho prerušil:
  -Dosť! A tak už bolo na dvore zastrelených viac ako pol tisíca mužov! Aj my sa môžeme nechať prejsť s celým fotoaparátom!
  Zaklínač zaštekal:
  - Nie, ak ma vezmú na zastrelenie, tak sa nevzdám!
  . KAPITOLA #8
  Oleg Rybachenko pokračoval v boji za svetlé zajtrajšky spolu s dievčaťom Margaritou Korshunovou.
  Bojovali v Stalingrade. Bojovali so všetkou kolosálnou odvahou. A večné deti nenapadlo ustúpiť a podľahnúť nepriateľovi.
  Ale sily boli nerovnaké a nacisti postupne postupovali vpred. Ale veľmi pomaly a hádzať prístupy k domom a uliciam s mŕtvolami žoldnierov.
  Moskva bola obkľúčená, no stále bojovala. A malo to aj svoje krásne dievčatá. ktorí sú skutočne bohatí.
  Oleg Rybačenko a Margarita strieľali v Stalingrade. Chlapec sa zároveň podľa AI snažil niečo zložiť.
  Kandidátovi na prezidenta Bieloruska Alexandrovi Lukašenkovi nebolo umožnené zúčastniť sa volieb. Vinu našli v tom, že slovanská katedrála stiahla podpisy. Výsledkom bolo, že kandidátov nebolo šesť, ale päť. A hlavný boj sa odohral medzi Zenonom Pozdnyakom a Kebichom. Do druhého kola postúpil s miernym rozdielom proruský a umiernenejší Kebich. A potom s veľkým rozdielom vyhral protiruský Poznyak.
  Lukašenko protestoval, že bol nezákonne odstránený. Ale vo všeobecnosti tam nebolo nič iné ako hluk.
  Kebich vyhral veľmi suverénne. A stal sa prvým bieloruským prezidentom.
  Čoskoro Bielorusko vstúpilo do rubľovej zóny. Situácia v ekonomike zostala v kríze. Nebolo dosť peňazí. Ale krajina bola v rubľovej zóne.
  Kebich navrhol proces integrácie s Ruskom. Začalo sa zbližovanie zákonov, otvorili sa hranice, ekonomika sa zjednotila. Vznikli nadnárodné orgány.
  V roku 1999 sa v Bielorusku konali nové prezidentské voľby. Ekonomika bola po ruskom bankrote v hlbokej kríze. Ale vplyv komunistov veľmi vzrástol. Lukašenko sa na druhej strane hádal s každým a nevytvoril si vlastnú stranu a bol odsunutý inými silami. Hlavný boj sa odohral medzi Kalyakinom a Kebichom. Zenon Poznyak v tom čase stratil popularitu. Rovnako ako Bieloruský ľudový front ako celok.
  Komunisti sa stali silnejšími.
  V Rusku sa história tiež trochu zmenila. Zjuganov získal prezidenta o niečo viac hlasov, aj keď sa mu vyhrať nepodarilo. Lebed bol tajomníkom Bezpečnostnej rady o pár mesiacov dlhšie. Vo všeobecnosti to však nie je také významné. Najdôležitejší rozdiel je v tom, že Černomyrdin nebol odvolaný. A v dôsledku toho zostal premiérom aj po zlyhaní. Kebich však napriek pomoci Černomyrdina prehral v druhom kole a Kaljakin sa stal prezidentom Bieloruska.
  A v Rusku, po odchode Jeľcina, Černomyrdin išiel do prezidentského úradu. Ruská ekonomika sa už posunula do rastu a Viktor Stepanovič, aj keď s veľkými ťažkosťami, s pomocou Žirinovského, ktorý obsadil tretie miesto, porazil Zjuganova.
  Tak sa v Rusku stal prezidentom Černomyrdin, tajomníkom bezpečnostnej rady a prvým asistentom prezidenta Žirinovskij. Putin zostal zatiaľ bokom. Zjuganov je lídrom opozície. Primakov je stále ministrom zahraničných vecí.
  Všetko teda išlo podľa plánu. Kalyakin pokračoval v procese integrácie, ale ešte nebol jednotný. Ekonomiky išli hore. Černomyrdin viedol vojnu v Čečensku. Rokovalo sa s Maschadovom. A nakoniec tam dosiahol stabilitu.
  Černomyrdin vyhral nasledujúce voľby ľahko nad Zjuganovom. Kaljakin bol tiež ľahko zvolený na druhé funkčné obdobie. Všetko išlo viac-menej hladko. Bieloruská ekonomika bola na vzostupe.
  Ale Kalyakin nešiel do tretieho funkčného obdobia. Jeho nástupcom sa stal kolega Novikov.
  Černomyrdin sa neuchádzal ani o tretie funkčné obdobie. Po Černomyrdinovi nastúpil Žirinovskij. Ten sa, samozrejme, stal oveľa umiernenejším, no zvýšil tlak na Bielorusko - požadoval pristúpenie k Rusku.
  Nováčik zaváhal. Kvôli tomu, čo bol pod sankciami.
  Žirinovskij bol rigidnejší a tlačil tvrdšie... Výsledkom bolo, že proruské sily usporiadali v Bielorusku referendum, ktoré sa časovo zhodovalo s ťažkou hospodárskou krízou. A Bielorusko sa stalo súčasťou Ruska. To zosilnilo protizápadné nálady.
  V roku 2014 Žirinovskij, ktorý využil príležitosť Majdanu na Ukrajine a zvrhnutia Janukovyča, vyslal vojakov. Ukrajinská armáda nebola bojaschopná a Rusi ju odzbrojili. Janukovyč a Rada so zbraňou v ruke vyhlásili referendum. Rusko anektovalo túto republiku k sebe.
  Aby Ukrajinci menej rebelovali, Žirinovskij presunul hlavné mesto Ruska do Kyjeva. A to ovplyvnilo výsledky referenda. Samotný Vladimir Volfovič bol v nasledujúcich prezidentských voľbách triumfálne zvolený na tretie funkčné obdobie, pričom v referende zrušil všetky obmedzenia.
  Alexander Lukašenko odišiel do dôchodku a upadol do zabudnutia. Putin pôsobil ako predseda FSB do roku 2012, keď mal šesťdesiat rokov. A Žirinovskij, ktorý rád omladzoval mužstvo, ho nevymenil za štyridsaťročného schopného dôstojníka. Omladol aj bieloruský guvernér, ktorý nahradil Novika.
  Rusko sa však dostalo pod sankcie Západu, ktoré však neboli veľmi výrazné. Žirinovskij bojoval v Sýrii a Iraku. Vytvoril vlastný štát pre Kurdov a celkovo konal rozhodnejšie ako Vladimir Putin. Okrem toho Rusko spustilo raketový útok na Saudskú Arábiu a prudko zvýšilo ceny ropy.
  Potom sa začala veľká vojna medzi Iránom a Spojenými štátmi. Čo ešte viac zdvihlo ceny ropy. Medzitým Rusko zabralo a anektovalo pobaltské štáty a Moldavsko. A potom, keď využila nepokoje v Kazachstane po odchode Nazarbajeva, zaradila túto republiku do svojho obehu.
  Uskutočnilo sa aj referendum a Rusko získalo ďalšiu provinciu.
  Postupne pristúpilo k obnove ZSSR.
  V roku 2020 Žirinovskij aktualizoval rekord vo voľbách na štvrté funkčné obdobie prezidenta Ruska. Až kým neodišiel.
  A Rusko sa presunulo cez Strednú Áziu. V Uzbekistane, Tadžikistane, Kirgizsku, Turkménsku sa objavili ruské jednotky a konali sa referendá o pripojení k Rusku.
  Krajina tak bola obnovená na bývalé hranice ZSSR.
  Žirinovskému to však nestačilo. A ten bez zbytočných predsudkov obsadil Fínsko jednotkami. A tam, samozrejme, s takmer 100-percentným výsledkom, usporiadaním referenda. A pridať sa k nej.
  Rusko teda vrátilo svoje. Vzťahy s Čínou sa o niečo zhoršili kvôli nárokom na Port Arthur a vysťahovaniu žltých zo Sibíri.
  Ale zatiaľ čo Čína sa bála Ruska a blábolov.
  Ale na Aljaške došlo k vojenskému prevratu a ruské jednotky ho obsadili. A usporiadali referendum o návrate do Ruska. Amerika bola zároveň nútená uznať neplatnosť dohody o predaji Aljašky Rusku.
  Takto...
  Oleg Rybachenko sa zastavil a opäť začal strieľať.
  Chlapec vystrelil dávku a potom hodil granát bosou nohou. Rozptýlili nacistov a tweetovali:
  - Sme neporaziteľní!
  Margarita tiež vystrelila dávku, hodila granát holými prstami, rozdrvila Fritza a zakričala:
  - A vždy jednotní!
  Deti bojovali veľmi statočne.
  Chlapec sa opäť vrhol na nepriateľov výbuchom. Holými prstami na nohe hodil na húsenicu granát. V dôsledku toho sa zrazili dva tanky. Oleg Rybachenko spieval:
  - Sláva vám, naša ruská zem,
  V mene posvätného Ruska,
  Rodná rodina!
  Dievča opäť hodilo granát bosou nohou. Zostrelili tucet fašistov a spievali:
  - Na hore je krava,
  Buďte zdravé deti!
  Chlapec sa otočil, pokosil Fritza a štebotal:
  - Vlasť v mojom srdci,
  Našťastie otvoríme dvere!
  A potom jeho detská noha hodila granát. Je to dieťa, ktoré je skutočne smrteľným nosičom skazy.
  Margarita je tiež šíp s kolosálnou presnosťou.
  Dievča to vzalo a spievalo:
  - Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla-
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  Dievča, hodiac bosou nohou granát, vzalo ho a štebotalo ďalej;
  Stalin žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok -
  Otvoril dvere do vesmíru
  Nad nami žiarili hviezdy!
  A dievča sa zasmialo. Zaútočila na fašistov. Vyradila ich rady a zaškrípala:
  Verím, že sa celý svet prebudí...
  Bude koniec fašizmu...
  Slnko bude jasne svietiť
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  A opäť dievča šikovne hodí granát bosou nohou. Vzájomné tlačenie nacistických tankov.
  Natasha tiež bojuje. V Stalingrade sú dievčatá len hrdinkami.
  A spievať si s odvahou:
  - Moja vlasť je temnotou vesmíru,
  Dokážem rozdrviť nápor zlých nepriateľov...
  Nemôžem milovať deň bez teba
  Som pripravený dať za teba svoj život!
  A Natasha hodí granát bosou nohou.
  Ďalej Zoya strieľa. Krásne dievča v bikinách. Otočí sa, pokosí nacistov.
  A potom z jej bosej nohy vyletí zabijácky darček.
  Zoya spievala a vyceňovala zuby:
  - Milujem ničenie nepriateľov! Také dievča!
  A opäť kráska s holými prstami začne ničiť.
  A potom Aurora vystrelí. Tiež ryšavý čert ako jazdiť na náckoch.
  A jej bosou nohou vystrelený granát rozmaže bojovníkov Wehrmachtu na štrku.
  Dievča škrípe:
  - Tili, tili, vlečná sieť, wali ...
  Poraz nacistov mojou silou,
  Teraz nemôžem odmietnuť!
  A opäť bojovník strieľa presne.
  Ďalší oheň vedie Svetlana. A tiež s holými prstami na nohách hodila výbušný balíček.
  Fritz to pochopil.
  Dievča, úprimne povedané, je skalná bojovníčka.
  A ako spievať:
  - Sláva Rusku nad Zemou,
  Vždy budeme so snom!
  A štyri dievčatá o náckoch a ako budú biť. Vo všeobecnosti sú ako svätci z práporu anjelov smrti. A nacisti v Stalingrade to dostanú.
  Ale je to čoraz ťažšie a ťažšie.
  Stalingrad sa stále drží, ale nacisti už dokázali dobyť Suchý. Medzi nacistami je aj silná flotila z mora. Vrátane zajatých britských lodí.
  Doslova zranili celé pobrežie. A Turci postupujú z juhu. Začína to byť naozaj desivé.
  Nataša a jej dievčatá zo Sukhimi dokázali letieť do Stalingradu a zajali nemecké preglejkové lietadlo.
  A teraz aj v Stalingrade. Ako, toto mesto sú fašisti, bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažíte nebrať to.
  Natasha hodí vražedný darček bosou nohou, trhajúc nacistov na roztrhané mäso a spieva:
  - Náš život bude úžasný!
  Zoya, hodiac granát bosou nohou, dodala a odhalila zuby:
  - Ak, samozrejme, vyhráme!
  A dievča si potriaslo šarlátovými bradavkami.
  Aurora, strieľala, revala:
  - A nech je naša vlasť slávna!
  A s holými prstami hodí vražedný darček. Rozdrvte protivníkov a zaškrípajte:
  - Sláva Veľkej Rusi!
  A potom Svetlana vzala šnúru a odpálila ju. Vyrezal som sto nacistov. Potom vystrelila bosou nohou granát a zaškrípala:
  - Do nového svetla vedy a prosperity!
  A štyri dievčatá sa opäť bijú a nechystajú sa sklopiť nos.
  Natashka zdvihla výbušný balík dvoma bosými nohami. A kvôli všetkej sile ho hodila do nacistického tanku.
  Po poškodení E-75 sa zastavil a začal fajčiť.
  Natasha spievala:
  - Rus sa smial, plakal a spieval,
  V každom veku, preto ona a Rus!
  Potom to Zoya vzala a holými prstami na nohách vypustila darčekový zabijak. A ďalší tank nacistov sa zastavil, lemoval.
  Zoya tweetovala:
  - Áno, budúcnosť je naša!
  Sláva veľkému Rusku!
  Aurora vystrelila zo samopalu. Kosili veľa fašistov. Potom agresívne povedala:
  - Sláva hrdinom ZSSR!
  A z hodu jej bosou nohou zase letí granát. Tu je ryšavé dievča. Len neporaziteľný terminátor.
  A ako to Svetlana vzala a rozdrvila nacistov. A zrazil ich ako ostré seno.
  Potom zaštebotala:
  - Sláva krajine Ruska!
  A z hodu jej bosou nohou letí taký smrtiaci trieštivý granát.
  Bojovník zakričal:
  - Za sovietske impérium!
  Natasha strieľa, hovorí:
  - Za najväčšie z impérií!
  A opäť z jej bosej nohy letí niečo, čo s obrovskou zárukou zabíja nacistov.
  A dievča spieva:
  - Sláva mojej vlasti -
  Sláva Rusku!
  Zoya tiež hodila granát bosou nohou. Odrezala veľa nacistov a zaškrípala:
  - Veľké Rusko - veľká sláva!
  A žmurkla na svojich spoločníkov.
  Dievčatá samozrejme takmer nahé. V bikinách, opálená, svalnatá, krásna a zakrivená.
  Aké očarujúce dievčatá vyzerajú, keď sú takmer nahé! A prečo aj oblečenie!
  Ďalej Aurora aktívne strieľa. A bosou nohou zhodí niečo, čo zabije nacistov.
  Potom spieva:
  - Za veľkú vlasť!
  Svetlana pokračovala v streľbe. Porezala nacistov a štebotala:
  - Za veľké úspechy!
  A s bosou nohou, ako odpáliť granát. A opäť, nacisti sú tupí.
  Výborne ruské dievčatá. Sú to ľudia z akrobacie.
  A potom sú tu piloti: Mirabela a Anastasia. To isté, ako keby ste dostali facku na Fritza.
  Áno, z takýchto dievčat sa rozutekali Hitlerove hordy.
  Bojovníci bojujú na Jak-9. Zdá sa, že auto je zastarané. Ale celkom efektívne. Aj keď v rýchlosti a výzbroji podradnejšej ako Luftwaffe.
  Iba jeden 20 mm kanón a guľomet pre dievčatá proti ME-262 s piatimi 30 mm kanónmi.
  Ale tu Mirabela obratne manévruje, prichádza do chvosta okrídleného fašistického supa. A zastrelí ho. Vyrazí kov, spáli nepriateľa dočista.
  Potom Mirabela spievala:
  - Vyššie a vyššie a vyššie
  Lietadlá lietajú ako vtáky...
  Rušíme fašistické strechy
  A odvaha vojakov je za hranicami!
  A tu je Anastasia, ako sa toho ujme a šmarí nacistov. Je to dievča z terminátora.
  Rozdrví tváre nacistických banditov a zaškrípe:
  - Rusovi príde veľká sláva!
  A tiež s bosými nohami bude tlačiť do pedálov. A padá ďalší Messerschmitt.
  Dievčatá bojujú samé v nohavičkách. A sú veľmi dobré. Na slabších motoroch rýchlo vlajú. A odchádzajú z výstrelov nepriateľa.
  Mirabela odreže Fritza a zaškrípe:
  - Nie vrany, nás neporazíš!
  A opäť sa bojovník plazí do smrteľnej diaľky.
  A nová nacistická mašinéria padá.
  Dievča v sandáloch vie, čo robí. A ide jej to výborne.
  Tu je fašista, ktorý sa snaží kryť bojovníka z diaľky. A ona odchádza. A nejakým zázrakom opäť na chvoste nepriateľa.
  A zrazí Fritza a škrípe:
  - Pre Rusov nie je nič nemožné!
  A opäť sa bojovník zúfalo otočil. A ďalšie auto spadne prebodnuté.
  Mirabella tweetovala:
  - Naozaj bol svet stvorený pre Rusko!
  A opäť, ako sa dostať von. A ako sa poddať nepriateľovi!
  Anastasia tiež zrazí nemecké auto a zakričí:
  - Celá naša zem bude slávna, ale pre nás nebude žiadny úlovok!
  A dievčatá sú čoraz rozdielnejšie!
  Čo si s nimi dokáže poradiť? Je to agresívny hurikán!
  Presnejšie povedané, hurikán ich nemôže prekonať!
  Natasha medzitým bojuje a spieva:
  Budeme bojovať za Rusko!
  A tiež bosou nohou, ako odpáliť granát vražedného kalibru.
  A rozdrviť nacistov na kúsky kovu a krvavého mäsa.
  Zoya tiež hodí smrtiacu a rozpálenú bosú nohu, vyskočí a vydá:
  - A za nový poriadok komunizmu na celom svete!
  A odhalil zuby.
  Aurora potom prudko vystrelí. Zastrelí sa, kosí náckov a škrípe, vyceňuje zuby:
  - Za pokrok!
  A z jej bosej nohy sa rúti niečo, čo je schopné rozbiť akúkoľvek prekážku.
  A potom v bitke Svetlana. Také zabijácke dievča.
  A ešte je aj blondínka. Ako seká na nacistov ... A potom z jej bosej nohy vyletí vražedný darček. Rozdrví nacistov a premení ich na diabolské plamene.
  Terminátorské dievčatá ako syčať:
  - Chváľte moje čestné slovo!
  Komsomolské slovo!
  Bojovníci ako strieľať na nacistov. A zastrelme ich ako besných psov.
  Tu sú Terminátori! A drvia nacistov - no, diabli!
  Natasha s pátosom povedala:
  Budeme bojovať za socializmus,
  Pre naše sovietske Rusko,
  Pre novú skvelú objednávku!
  A opäť z jej bosej nohy vyletí smrtiaci darček.
  Zoja pôsobí aj dosť energicky. Rozdrví fašistov. A nesklame ich. A jej bosé nohy blikajú ako vrtuľa.
  Bojovník so zápalom hovorí:
  - V mene posvätnej Rusi,
  Rusko bude oslávené!
  A opäť bojovník s plným vzrušením bojuje.
  Potom Aurora hodí dar smrti bosou nohou. Ako to s nacistami zmieta na všetky strany. A s hnevom hovorí:
  - Som majster sveta v boxe!
  A potom Svetlana spustí vražedné a deštruktívne. A jej bosá noha je taká šikovná.
  A bojovník štebotal:
  - Som najsilnejší na svete,
  namočíme náckov do záchoda -
  Neverí slzám vlasti,
  A dáme zlým oligarchom v mozgu!
  . KAPITOLA #9
  Vedmáková, ktorá sa zúčastnila ťažkých bojov, niekoľko dní takmer nespala, a preto napriek extrémnemu stiesnenosti vo väzenskej cele, dusnu a smradu takmer okamžite zaspala.
  Snívala o tom, že bola v stredoveku a viedla vzburu otrokov a stala sa akýmsi Spartakom v sukni! Po prvom úspechu odvážna bojovníčka, svalnatá dievčina, zhromaždila rebelov a ponúkla im, že si svojich vodcov vyberú sami.
  Vedmaková sa podľa očakávania stala hlavou už dosť veľkého oddelenia a ponúkla mocného hrdinu Turana ako svojho prvého zástupcu.
  A tu boli otroci jednomyseľní. Potom vybrali desať mužov. Desatinná sústava je najjednoduchšia a Vedmáková sa rozhodla, že nič netreba komplikovať.
  Vyzbrojení trofejami a so švábmi slimákmi (v ťažkom sne vypuklo podvedomie čarodejníc) išli ďalej.
  Vedmáková, aby posilnila svoju autoritu a natiahla si nohy, kráčala a pohybovala sa ako mačka. Potom sa dievča rozbehlo a chodidlami bosých nôh pocítilo drobné ostré kamienky kamenistej cesty. Bojovníčka však bolesti nevenovala pozornosť, navyše bola pred všetkými. Ako sa ukázalo, nie nadarmo. Tri nepriateľské stíhačky sedeli v zálohe a mohli vyvolať predčasný poplach. Vodca povstania vyliezol na strom a zhora skočil na nepriateľov. Jej pohyby pripomínajú tanec kríženca tigrov a kobry, mierny plač a utíchnu s odrezanými hlavami.
  - Takto lámem odpor!
  Vedmáková neodolala a nehrala pre verejnosť a ukazovala odrezané hlavy otrokom. Ako odpoveď sa ozval súhlasný rev.
  Čoskoro sa objavili majetky s plantážami. Vyrezávané domy sú skutočné paláce s dekoráciami a sochami. Tu a tam bolo vidno fontány. Z jednej sochy v podobe Zeusa s motýlími krídlami a ústami na bruchu, nohách a hrudi: bolo porazených sedem trysiek. Polia sú bohaté, tučné, s podobizňou zlatej bavlny, obilia s veľkými kláskami, cícerom a inými vecami. Zamestnávali veľa otrokov. Boli tam muži aj ženy a tiež veľa detí. Samozrejme dozorcovia, strážcovia. Ale vo všeobecnosti je samozrejme oveľa viac otrokov a s lopatami a motykami.
  Vedmáková zdvihla podomácky vyrobený transparent, ktorý narýchlo ušili otrokyne: S obrázkom meča a motyky! Do útoku sa vrhli ďalší otroci.
  Medzitým niekoľko otrokov a otrokýň viselo na stĺpoch, ruky a nohy mali prebodnuté klincami. Zdá sa, že tieto deti nespravodlivosti boli odsúdené na muky. Keď ukrižované dievča videlo blížiacich sa osloboditeľov, zakričalo nečakane silným hlasom:
  - Prišla odplata, porazte majiteľov!
  Vodca Zaklínača, ako vždy vpredu. Jej slimák šváb sa vztýčil a zrazil dvoch strážcov naraz. Zvyšok sa oprel, jeden v strachu, dokonca narazil na vlastnú kopiju. Z prepichnutého brucha vyčnievali črevá. Dievča sa zachichotalo.
  - Ste slabí bojovníci, ak sa bojíte koňa!
  Miloslava, ktorá sa stala jej panošom, bojovala po pravej ruke, sekery v rukách dievčaťa, ako britva šikovného holiča. Tak famózne vystríha bojovníkov.
  Neustúpil ani Turan. Spustil kameň, ktorý strážcovi zlomil hruď, a pridal sa k boju. Bolo zrejmé, že tvrdá práca mu urobila dobre, nie svaly mlynského kameňa. Pravda, Vedmakova postupovala rychlejsie.
  Otroci prestali pracovať, ale ešte sa nezapojili do boja. Zrejme boli zmätení. Pravda, ten istý nepokojný chlapec vyskočil k pracujúcim chlapcom a zakričal:
  - Vy zbabelci! Kto je za mnou, je hrdina, kto bezo mňa je mizerná sviňa!
  Ako prví odpovedali chlapci. Ponáhľali sa na dozorcov. Tu je jeden štrnásťročný chlapík, ktorý udrel svojho "strážcu" motykou tak, že sa mu hlava rozbila ako tekvica. Podarilo sa a ostatné otrokyne, dokonca aj zvyčajne skromné a trpezlivé dievčatá, sa vrhli do boja.
  Teraz bola bitka chaotická, ale početná prevaha, ako aj zúfalstvo, boli na strane otrokov. A, samozrejme, prebrali.
  Passa je to, čo len ťažko možno očakávať od dievčaťa, ktoré študovalo priamo pred jej očami. Zápasila so strážcom, on ju začal tlačiť. Tak ho oklamala, meč mu vzala a trafila ho rovno do krku.
  - Tak tomu hovorím občerstvenie! - odseklo dievča. - Pozri, neopi sa!
  Prvá usadlosť bola rýchlo oslobodená, oddelenie rástlo priamo pred našimi očami. Povstanie sa šírilo ako lesný požiar, ktorý pohltil polia. Vedmáková cválala dopredu. Jazdci sa k nemu ponáhľali, spravidla sa dostali až na vrchol hlavy. Strážca sa však nevzdal. Mimoriadne tvrdohlavá bitka bola pri sedemstrunovej fontáne. Tu plantážnici presunuli do boja konskú rezervu.
  Odvážna Vedmáková bola obkľúčená zo všetkých strán. Zachránila ju len mimoriadna rýchlosť špeciálne vykŕmeného švába slimáka. Tu je presný výpad a sekaný protivník padá. Dievča však najskôr zranili rameno, potom brucho a potom jej takmer odrezali nohu. Potom Vedmáková začala hádzať drobné dýky. Ostré ako žiletka padali do očí, niekedy do úst. Väčšina bojovníkov však bola kvôli teplu do pol pása vyzlečená a takýmto vojakom stačí prepichnúť hruď. Niekoľko jazdcov spadlo, ale ostatní tlačili ďalej. Bolo tam toľko mečov, že vyzerali ako hrebeň v pohybe. Takže sa sypú zo všetkých strán.
  Ale Miloslava, Passa, Turan a ďalší otroci prišli včas. Keď sa dostali do radov, kráčali ako klzisko, môžete vidieť, ako mŕtvoly odleteli a akosi sa im ozbrojení otroci ponáhľali na pomoc kvôli všetkej svojej sile.
  Pechota zaútočila na jazdcov, vyčerpaní otroci pomstili bolesť a poníženie.
  - Chyťte nepriateľský prsteň a nepustite ho! - zavelila Vedmáková.
  Pred jej očami padol otrok s prerezanou hlavou, ale za ním padol tucet strážcov.
  - Vezmite si číslo! - prikázal mladý vodca povstania.
  Do bitky vstupovalo stále viac otrokov. Bolo vidieť, ako chlapci behom vyliezli na kone, vrhli sa na jazdcov a používali zuby, používali špicaté kamene.
  Otroci akoby nepoznali strach, pomstili sa za dlhé roky ponižovania, keď ich nikto nepovažoval za ľudí. Mnohé z nich sa navyše narodili slobodné a ešte nezabudli na omamnú vôňu vôle.
  Po ukončení "jazdeckého" oddelenia sa Vedmaková posunula ďalej. Poslednou vážnou prekážkou na jeho ceste bola citadela vyrúbaná z veľkých stromov. Bola tam dosť veľká bezpečnosť.
  - Prehľadajte sídliská a chyťte sa rebríkov. vykríkla. - Ak to nestačí, urobte si ich sami.
  Otroci narýchlo postavili útočné zariadenia.
  - Schody by mali byť široké, aby cez ne mohlo prejsť veľa bojovníkov naraz. - upozornila Vedmáková.
  Na iných panstvách stále zúril masaker. Sluhovia na niektorých miestach prešli na stranu rebelov, no v mnohých prípadoch sa zo zvyku postavili na odpor. Dozorcovia boli rýchlo zabití - to sú ďaleko od najtvrdších bojovníkov. Poslednou baštou nepriateľského odporu boli detinety. Vedmáková ako vždy vyliezla na stenu ako prvá. Niekoľkokrát bol zasiahnutý šípom, ale smrtiace dary odbil štítom. Najbližší bojovník bol zasiahnutý tak silno, že aj keď sa mu podarilo odraziť, spadol zo steny.
  Miloslave sa podarilo strážcu vypáčiť hákom, pričom odhodila aj nepriateľa. Snehobiela Passa očarila nepriateľských vojakov už svojim vzhľadom. Kým sa pozerali na jej prudko sa dvíhajúce prsia so zvodnými prsiami, dievča kopalo nohami do slabín a potom seklo. Vedmáková, lezúca po stenách, rúbaná bez zľutovania. Nepriateľ už stratil morálku, čoraz viac otrokov preliezalo múr. Prerazili sa, bolo tam veľa schodov a dozorcovia ich nestihli všetkých odbiť. Na dne, pravda, ležali mŕtvi a zranení otroci, útok sa nezaobišiel bez strát. Tu sa otrok a strážca chytili a zrútili sa zo slušnej výšky. Boli zranení, ale zostali nažive a naďalej sa navzájom škrtili.
  Na stene bol aj neposedný chlapec Vedmáková sa zabudla opýtať na jeho priezvisko. Využil svoju malú postavu, vkĺzol policajtovi medzi nohy, potom ho kopol oboma nohami do chrbta, pričom si naraz narazil pod kolená. Letel dopredu a narazil do vidly, ktorú držal dospelý otrok.
  - To je tak chytené, že bolestivé hryzenie! - Chlapec vystrčil tenký jazyk a dráždil stráže.
  - Ach, ty bosý had! - Bojovník stojaci vpravo zaklial a sekol chlapca mečom.
  Chlapec sa naklonil a napľul si do oka z fajky. Ako zúfalo nepriateľ kričal a zrútil sa. Chlapec nestál na ceremoniáli a ukončil ho mečom. Ruky dieťaťa, hoci boli tenké, boli šľachovité a silné - stvrdnuté tvrdou prácou.
  Aj ďalší chlapci ukázali tlak, bojovali ako čert, kričali a nadávali, vyberali si cool výrazy!
  Stena bola rýchlo vyčistená, bitka sa trochu pretiahla, v obave z pomsty otrokov, majitelia zúfalo bojovali. Pravdaže, odrastené brušká sú zlými pomocníkmi v boji s besnými otrokmi.
  Hlavný majiteľ, šejk Samuma, sa pokúsil odísť podzemnou chodbou. Vzal so sebou mešec kameňov a zlata. Možno mal šancu, ale chamtivosť ho sklamala. Nádherné dievča Rakhita a dokonca aj s medenou farbou pleti je príliš veľkým pokušením.
  - A nasleduj ma suka! - Šejk ju chytil za bujné vlasy.
  - Netreba, pôjdem sám, pane! prosila.
  - Nie kurva! Rád ťa nosím! Sadistický hodnostár sa zachichotal.
  - Ale bolí to! - Otrokyňa trhla holými nohami.
  - Keď budeme preč, dám ťa obesiť za vlasy a podpáliť. Šejk si mäsožravo oblizol pery.
  - Ty si zver! Ale milujem ťa, ver mi!
  Dievča sa túlilo k majiteľovi, ktorý jej priložil svoj špinavý ňufák na čistú tvár a začal sa olizovať. Tu našla Rakhitova ruka na šejkovom opasku dýku a z celej sily ju vrazila do jeho opuchnutého žalúdka.
  Tu je stvorenie temnoty.
  Šejk odhodil tašku a pustil si vlasy. Jeho ruky sa snažili uzavrieť hlbokú dieru, črevá vypadli.
  - Stvorenie! Echidna! zavrčal.
  - Nie! Urobil som správnu vec! Koľko dievčat a mužov si mučil. Dokonca napichol deti na kôl a pribil ich k stĺpu. Toto je len pomsta! - zvolalo dievča.
  - Sakra!
  - Bohyňa! Zmlátil si ma! - Otrokyňa kopla do šejkova bacuľatého krvácajúceho brucha.
  - Málo trafil! - Zasyčal.
  -Ale vo mne prúdi ušľachtilá krv! - bosá otrokyňa zablikala zubami.
  - Nič kurva! Vojaci rozdrvia vzburu a budete tak mučení, že vám budem pripadať ako anjel! - Našiel som silu zavrčať šejka.
  - Majú fantáziu bohatšiu ako vy? Dievča vyplazilo jazyk.
  - Dosť pre teba! Boháč sebou trhol a zastonal. - Bolí! Prines mi facifi masti.
  - Prečo? - spýtal sa Slyly dievčaťa.
  - Dám ti toto vrece zlata. prosil Sheikh.
  - On je môj! Dobre, len z milosti, kde je mastička fatsifi? Dievča sa šibalsky usmialo.
  Poznáte skriňu v podobe lietajúcej kravy? - zasyčal boháč, koktal.
  - Áno! Videl som taký krásny s kamienkami.
  - Takže si musíte dať ruku do hlavy a môžete ľahko získať škatuľku masti. Prídeš po mňa a namažeš. - zamrmlal šejk a takmer stratil vedomie.
  "Aj darebák si zaslúži lekársku starostlivosť. Čakaj na mňa!
  Dievča vbehlo do izby. Nestarala sa o bohatého muža, ale taká cenná masť je veľmi vzácna a užitočná pre rebelov. A potom nenávideného čudáka vydá rebelom.
  Otroci už utiekli do izieb. Dvaja z nich videli krásne polonahé dievča. Ponáhľali sa k nej zdraví chlapi hladní po ženskej náklonnosti. Dievča tvrdo pracovalo, bolo svalnaté, a preto útočníka ľahko odtlačilo so silnými nohami a kričalo:
  - Ak chcete získať peniaze. Vedzte, že tam v pivnici plače agresívny typ s mešcom zlata.
  - Nemáme radi agresiu! - ironicky namietali chlapi.
  Ale je tiež bohatý! - odseklo dievča.
  - Tak to je lepšie, poďme bojovať! Kde je pivnica? - štebotali vzbúrení otroci.
  - Nasleduj moju ruku tam! Otrokyňa mávla pravou rukou.
  Mladí, čierni otroci sa ponáhľali tam, kam ukazovala jej palička. Dievča sa usmialo a vbehlo do izby. Zariadenie bolo dosť bohaté, no neusporiadané. A tu je skrinka odliata zo zlata. Rakhita bez rozmýšľania strčila ruku. Vkĺzla dovnútra a v tom momente sa jej zovrela čeľusť.
  Kráska zakričala, zuby ostré ako žiletka jej odrezali zápästie.
  - Ach, aké bolestivé! skríkla a potom sa vyžmýkala. - Je to také podlé!
  Napriek divokej bolesti sa dievča zúfalo snažilo obviazať si ruku. Vedmáková, ktorá počula plač žien, usúdila, že niekoho znásilňujú, a rýchlo vtrhla do miestnosti. Keď videla krásu pokrytú krvou, kričala:
  - Kto sa to opovážil urobiť?! Položím mu jeho dôstojnosť na zadok! - V návale hnevu mohol byť bojovník hrubý.
  Z Rakhitových očí sa liali slzy, ani nie tak od bolesti pre ňu, veľakrát nie je cudzia ani zbičovaná otrokyňa, ako skôr uvedomenie si, že teraz je z nej mrzák.
  - To je on! Dievča ukázalo na skriňu.
  Ak je to tak, potom je to hrozné! - škeriaci sa hmyz sekla Vedmáková silou po hlave. Štruktúra sa od nárazu ohýbala, mäkšie zlato bolo vybrúsené. Bojovníčka pokračovala v bití, až kým nerozbila skrinku na kúsky.
  Dievčina nápadne zbledla a snehobiela Passa k nej priskočila. Šikovne priložila škrtidlo, čím zastavila krvácanie. Vedmáková vytiahla odseknutú ruku, končatina zbledla, ale bola stále teplá.
  - Skvelé! - Musíme zavolať Khirovovi. Možno ho vyrastie. Bojovník hlasno zapískal.
  Passa sa spýtal:
  - Kto ti poradil, aby si sem strčil ruku?
  - Samma!
  - Čo si do seba dal? - prekvapila sa Vedmáková.
  - Nie, ten čudák sa volá Samuma. - Opravilo dievča.
  - Ak áno, potom ho treba rozštvrtiť. Bojovníčka prevrátila očami.
  - Je v pivnici a ťažko zranený. Budete ho môcť chytiť. Ak nedýchate.
  Vedmáková sa snažila podržať štetec, keď sa zrazu premenila na klzkú jaštericu, ktorá sa snažila utiecť. Ak by bojovníčka nebola taká obratná od narodenia, možno sa jej to podarilo. Najmä kto ho chytil nie za chvost, ale za krk.
  - Wow, divná mágia. Musíme ukázať Khirovovi.
  Tvár zraneného dievčaťa otupela a stratila vedomie.
  Passa to zdvihol práve včas:
  - Nervózne dievča, ale krásne! Bude škoda, ak zostane mrzákom.
  No dúfam, že sa to vyrieši. Len teraz Khirov niekde chýbal, sľúbil, že bude vedľa mňa. - pokrčila Vedmáková nespokojne plecom.
  - Som tu! Čarodejník vyskočil spoza dverí. - Cítim mágiu.
  - A držím to v rukách! - zavrčala Čarodejnica.
  - No, to nie je zlé! Toto je zmes medúzy a jašterice, vidíte, že je priesvitná, vidíte, ako tri srdcia bijú. Čarodejník sa zachichotal.
  - Čo je pôsobivé. Dievčatko prišlo o ruku a namiesto nej o medúzu jašterice. Myslím si, že napriek všetkej šikovnosti takéhoto tvora to nie je úplne rovnocenná náhrada! - Bojovník v žiadnom prípade nemal sklon žartovať.
  - Ale jedna z častí tela vie plávať, a to vôbec nie je zlé. Nejaký druh superschopnosti! Zaklínač šibalsky žmurkol.
  - Čo to znamená, je to postihnutie? - Nerozumel som Zaklínači.
  - Ako to povedať! Veď to už nie je len zviera, ale súčasť ženského tela. A správa zvierat je náročná. Teraz sa táto malá jašterica dokáže zmenšiť a vkĺznuť do akejkoľvek medzery alebo preliezť cez stenu. Navyše ho takmer nevidno, tento druh je ako chameleón. - Začal som vysvetľovať čarodejníka.
  - Pulsarno! - povedal, čím demonštroval Passovo nadšenie. - Nemyslel som si, že je to možné. Odrežte kefu a urobte z nej špión.
  - Stáva sa, že porážka sľubuje veľké problémy, ale je to len odraz budúceho víťazstva. Čarodejník si to všimol.
  "Takže ju nechystáte odčarovať?" - objasnila Vedmáková.
  - Nie! Vo vojne odvaha a dobrá inteligencia prinášajú víťazstvo. Aby ste zasiahli, musíte najprv vidieť cieľ, inak si vykĺbite päsť. Ale aby sa predišlo problémom, rana sa musí zahojiť. - ticho odpovedal Hirovo.
  - Pre dievča nie je dobré byť mrzákom. Veď ju to pokazí! Dokážete, aby to vyzeralo ako skutočná končatina, ľudská ruka? - spýtala sa Vedmáková.
  - Budem myslieť! Možno sa mi to podarí opraviť. Vo všeobecnosti je väčšina kúzelníkov oveľa lepšia v zabíjaní ako v liečení. - pod tlakom Hirovo.
  - Súhlasím s tým! Každý blázon môže ochromiť, nie každý inteligentný dokáže liečiť. - Vedmáková pre presvedčivosť dokonca vykrútila prst na whisky.
  - Veľa hrubých katov - málo lekárov!
  Otroci odvliekli majiteľa Samuma, zdá sa, že je mŕtvy. Rakhita sa spamätala, tvár mala skrivenú od mrzutosti.
  - Opäť všetkých oklamal! Odišiel bez zaplatenia účtov.
  - Dám ho obesiť! - povedala Vedmáková. - Jeho mŕtvola nech je výstrahou pre všetkých podlých a chamtivých. Lakomec je vždy štedrý so slzami sklamania!
  - Je to rozumné! Ale kto mi vráti moju ruku? Dievča bolo pripravené plakať.
  - Tu je! - označil vodcu povstania.
  Kirov sa uklonil, v rukách sa mu zapálila šnúra.
  - Neboj sa! Nemusíte byť zmrzačený. Takže Rakhita sa pre vás bude musieť stať veľkou špiónkou. Koniec koncov, chcete sa pomstiť všetkým bohatým a mocným v tomto impériu.
  - Samozrejme. Nebuď otrokom, poníženým v prachu! - zvolalo dievča.
  - Takže nám môžete pomôcť! Toto impérium je zle riadené, takže hrob napraví hrbatý systém! - Čarodejník vyžaroval z ukazováka lúč energie.
  - Zvláštne! Vidím v tebe veľa energie. A múdrosť! Som pripravený sa k vám pridať! - zvolal otrok.
  - Budeš zranený, ale budeš sa môcť presadiť! Bez bolesti nie je odvaha, bez odvahy nie je víťazstvo! - vyhlásil, čím demonštroval filozofické myslenie čarodejníka.
  - Som žena - takže som zvyknutá vydržať. Rakhita prikývla.
  - Keď trpezlivosť nestačí, pomôže spev! - zavtipkoval Kirov.
  Všetci sa smiali. Vedmáková mala dobrú náladu. Začiatok bol víťazný, čiže niet času nazvyš. V prvom rade je potrebné sformovať armádu otrokov skôr, ako sa rozpŕchnu. Takže ľudia sú ako železo, kým nevychladne, dajte mu požadovaný tvar. Bojovníčka vyšla na stenu, vyliezla na pódium a hromovým hlasom prikázala:
  - Zbierka trúbok zbiera každého!
  Passa sa spýtal:
  -Aj ženy?!
  - Áno! Budeme potrebovať každý meč. Poponáhľajte sa, ale vedzte, že žiadne lúpeže nebudú, všetko si rozdelíme rovným dielom.
  Zber otrokov nejaký čas trval, dokonca som musel použiť aj biče. Sama Vedmáková bola nútená pomôcť niekoľkým z tých, ktorí nestratili hlavu a potláčali lúpeže. Dievčina dala piatim najhorlivejším banditom poriadnu ranu do uší, jeden jej dokonca odsekol hlavu. Na tvár jej padali kvapky krvi, Vedmáková ich hltavo olizovala. Fungovalo to. Obecné zhromaždenie sa konalo v tme pri svetle fakieľ. Prepustených otrokov boli tisíce, Vedmáková dokonca od oka odhadla, že ich bolo najmenej dvanásťtisíc, hoci je medzi nimi veľa detí a žien.
  Vystupovala z najvyššej veže citadely. Čarodejník stál na opačnej strane, ovládal celé zhromaždenie. Otroci boli brutálne vykorisťovaní a slabí boli popravovaní alebo zabíjaní. Takže vo všeobecnosti, ak si vezmeme fyzické parametre, vyzerali ako dobrí bojovníci. Len potrebujú tréning. Vedmáková predniesla zápalný prejav. Zvlášť vytrvalo vysvetľovala potrebu vytvorenia veľkej oslobodzovacej armády.
  - Jednota, odvaha, nezištnosť - kľúče k víťazstvu, slobode, šťastiu! Bez disciplíny niet armády a bez armády nemožno nájsť slobodu! Práca nás urobila silnejšími, znásobená mysľou dá slobodu a spolu so šťastím prinesie šťastie!
  Staňme sa teda jedným a pretrhnime reťaze! - prehovoril bojovník.
  Otroci potešili svoj súhlas! Len jeden otrok s mnohými jazvami a hrdým pohľadom mlčal. Jeho pohľad vyjadroval najkrajnejšiu mieru pohŕdania.
  Vedmáková zase ponúkla, že si vyberie jediného vodcu povstania!
  - Veliteľ je ako vrchol pyramídy - má byť len jeden, inak sa aj taká pevná konštrukcia zrúti!
  Otroci kričali:
  -Správny! Veď nás.
  Ty veľký bojovník budeš naším vodcom! - Nečakane sa podarilo prekričať všetkých chlapcov.
  Vedmáková to prekvapilo: ako je to vôbec možné. Pozrela sa pozornejšie, v rukách dieťaťa bolo niečo podobné veternej rúre, len hrubšie. A s pomocou tohto zariadenia hromžil.
  - Chlapec zájde ďaleko! Aké je jeho meno? - spýtal sa bojovník.
  - Dick! Konkrétne som spoznal. Povedal Pass.
  - Jednoduché meno! - Vedmáková jednoznačne čakala niečo exotickejšie.
  - Prečo zložitosť!
  - Poďme voliť! - oznámil čarodejník. Mal taký hromový hlas, že sa palmy triasli. - Ktokoľvek je za vodcu Zaklínača, zdvihnite pravú ruku! Hlasujte za pravdu, slobodu a česť! A váš život bude taký, že vám bohovia závidia! -
  Otroci, premožení nadšením, takmer jednomyseľne rozhodili pravicou. Vyzerali ako bojovníci a ich jednomyseľnosť viedla k myšlienke, že keby tu Hirov použil svoje kúzla.
  Nie je pravda, že jeho príchod im dal slobodu a možnosť cítiť sa ako skutoční ľudia? Stretnúť Vedmákovú je teda prirodzené ako dážď v suchu. Z tvárí bývalých otrokov bolo cítiť radosť. Bolo to ako prebudenie.
  Tu so všeobecným jasotom vykročil vpred mocný otrok, bohato zdobený jazvami. Hovoril svojim hlbokým hlasom.
  - Bolo a bude veľa tých, ktorí chcú viesť k šťastiu. Ale máte na to morálne právo!
  - Ktoré!? - Zaklínač sa uškrnul ústami plnými zubov. Bicepsy na jeho holých rukách sa vyduli.
  - Kto si?! Potomok šľachtickej rodiny alebo obyčajný človek. Alebo možno dokonca otrok na úteku ako Gissor. Tiež veľa sľuboval, no svoj život ukončil na kôl. A s ním dvadsaťtisíc otrokov. - Odrezaný mocným otrokom.
  - Veľa bude závisieť od nás. Vidím na tebe jazvy, s najväčšou pravdepodobnosťou si sa nenarodil ako otrok, viem rozlíšiť rany spôsobené bičom alebo mečom s kopijami! - povedala Vedmáková.
  - Uhádli ste mne neznámeho bojovníka! Som Comte de Forsa, potomok hrôzostrašných kráľov. Ale viete, ako sa volá váš otec? - spýtal sa vznešený otrok.
  - Šľachta rodu má rovnaký vzťah k odvahe, ako dĺžka vlasov k mysli! - Parried Vedmáková a hneď dodala. -Žiadna udatnosť predkov zbabelcovi nepomôže!
  - Hovoríš krásne. Ako jarmočný šašo, aké odvážne je tvoje srdce? Otrok hrozivo zdvihol obočie.
  - No ty si hrdina! Gróf, ale meraný s osudom otroka, kde bola tvoja hrdosť a odvaha! - Vedmáková sa už začala namotávať.
  Mal som na to svoje dôvody. A čo, nepotrebujete vedieť, menej vedomostí - ľahšie je zomrieť! Vyzývam ťa na boj na život a na smrť, a ak si trúfaš nielen slovami, tak výzvu prijmeš! zareval Comte de Force.
  - To si môžeš byť istý! Vyštekol bojovník.
  Otroci vyčistili arénu. Witcher prišiel dole a skontroloval meč. Jej súperka stála pred ňou. Odrazu mal vlastnú zbraň, dva ostro nabrúsené meče. Pre každý prípad, bojovníčka vytiahla z jej lona ďalší meč.
  Gróf de Force bol oveľa vyšší ako Witchers, oveľa širší v ramenách, aj keď nepôsobil tak svalnato a vyrazene, ako dievča hodné stať sa majstrom sveta vo fitness. Nebol tam však žiaden tuk a šľachy boli napnuté a opuchnuté. Navyše v každom pohybe bol obrovský zážitok a skákacia chôdza hovorila za všetko. Na tvárach im hral úškrn, už to nebolo pohŕdavé, ale skôr sympatické.
  - No, zasekla si sa, dievča! Nebudete závidieť. Gróf jej ukázal päsť.
  - Prečo si taký sebavedomý? Zaklínačov hnev zosilnel.
  - Vyhral som veľa zápasov a turnajov. V mojom kráľovstve som bol považovaný za jedného z najlepších bojovníkov, mnohí ma považovali dokonca za najlepšieho. - Forsa, potriasol prsnými svalmi, ktoré vyzerali ako dva štíty stojace vedľa seba.
  - Je to preto, že si bojoval len so šľachtou, a tá zdegenerovala a ztučnela. Ak ste si rozumeli s talentovaným prostým občanom, zostalo z vašej slávy len málo! - sebavedomo odpovedala Vedmáková.
  - Položte psa, kým po chrbte nechodí palica, alebo skôr môj meč! - Grófovi sa vrátila všetka plnosť arogancie.
  - Toto je veľmi zaujímavé! Čepeľ z najpevnejšej ocele hrdzavie v rukách hovorcu a zbabelca! - Vedmáková neprestala svietiť výrečnosťou.
  - No, toto sa s najväčšou pravdepodobnosťou týka teba, bastarda! zavrčal Forsa.
  - Možno prestaň šermovať v jazykoch a použi niečo tvrdšie! - Vedmáková reprodukovala elegantnú osmičku.
  - Vzájomne!
  Gróf a vodca rebelov sa stretli tvárou v tvár. Meče sa pohybovali rýchlo a udierali plnou silou. Z úderov lietali iskry, bolo počuť zvonenie.
  Gróf niekoľkokrát zaútočil. Skúsil dvojhlavňovú techniku, ale Vedmáková útoky odrazila s poznámkou, že jej vznešená súperka mala slušnú rýchlosť.
  - Čo hráš!
  - Na strunách smrti!
  Gróf opäť zrazil sériu úderov, skúšal zložité kombinácie. Vedmaková mierne ustúpila, urobila protiútok, mierne zachytila nepriateľa za hruď.
  Študovala pohyby skúseného bojovníka a neponáhľala sa do postele. Gróf sa uškrnul a oči mu zažiarili:
  - Vôbec nie si taký jednoduchý! Možno ani nie tak celkom otrokom, hoci chodíte bosí.
  - Narodil som sa slobodný a žil som v lese! Môj krk nikdy nepoznal jarmo. Je nemysliteľné podriadiť sa sile. Skutočne slobodný človek sa podriaďuje trom veciam - rozumu, láske, Bohu. Otrok vo svojej duši je poddaný - vášňam, žiadostivosti, Božím služobníkom! - krasne odpovedala Vedmakova.
  S tým posledným máš pravdu! Ste to vy, kto máte skutočne pravdu, títo kňazi a kňazi ma postavili! - Gróf urobil dvojitý vejár, potom techniku "véčka", ale neuspel. - Rád sa s vami porozprávam pri pohári vína, pokiaľ vás samozrejme nezabijem.
  - Hrnček vína je ako oceán - ak sa necháte uniesť, strácate pôdu pod nohami! - povedal bojovník.
  - Ale cítite sa slobodnejšie. Čo poviete na tento prístup.
  Držal trojzubec, potom motýľa. V reakcii na stretnutie tvrdšie zasiahla Vedmáková. Gróf sa zapotácal späť. Potom sa súťaž opäť obnovila, Forsa sa pohyboval ako vietor, uvedomil si, že jeho súper je príliš silný na to, aby ju z ničoho nič zobral. Potom, keď si Vedmakova zvykla na určitý sled pohybov, gróf náhle zmenil trajektóriu meča a zasiahol dievča do svalnatého, ale ženského hrudníka. Tiekla krv, škrabanec bol hlboký. Rana Vedmákovú nezlomila , ale naopak, dodala jej silu. Dievča prešlo do útoku, meče blikali v bizarnom tanci. A hoci sa zvonku zdalo, že bojovníčka úplne stratila hlavu a zúrila, no život v lese a poľovačka ju od malička naučila zachovať si myseľ aj v tom najzúrivejšom boji. Pre grófa bolo ťažké zadržať taký tlak, stiahol sa, len s ťažkosťami. Vedmáková zachytila moment, keď otrokársky hodnostár cúvol, akoby ho udrel päsťou pod koleno. Úder zasiahol šľachu a počet sa zlomil, jeho rýchlosť klesla. Potom dievča usporiadalo vlastnú recepciu, sama to vymyslela a nazvala to deväťhlavý drak. Len dobre vycvičený bojovník mohol niečo také vykonať. Navyše, posledný deviaty útok bol takmer neodolateľný. Tu išlo o mechaniku, odrážanie útoku, štetec bol príliš oslabený, odvracanie útokov, a preto posledný útok skončil. Bojovník po prvý raz privítal pomerne šikovného a rýchleho partnera, a keď zalapal po dychu a pustil meč, bolo jasné, že novinka zožala úspech.
  Gróf zbledol, stratil silu.
  - Si šťastná kurva!
  - Nie naozaj! Šťastie je nestále ako piesok - len usilovnosť ho spojí cementom.
  Vedmaková opäť zranila nepriateľa, ale nie hlboko - nechcela zabíjať ani mrzačiť. Znovu zaútočila, urobila výpad, gróf mechanicky odrazil a bojovníčka vyrazila jej paličkový meč. Ukázalo sa, že otrokársky hodnostár je úplne neozbrojený. Vedmáková odhodila meče, vrhla sa na nepriateľa a zastavila odpočet. Jej ruky zamkli jeho úd do zámky.
  - Vzdávať sa? Panterovi zažiarili oči.
  - Som gróf, poddám sa bosému otrokovi!
  Vedmaková so zápalom namietala:
  - Nie otrok, ale bojovník za spravodlivú vec! Ty sám si bol otrokom a pochopil si, čo je ponižovanie, a predsa sú to iní ľudia, nie horší ako my. Tak si spytujte svedomie!
  . KAPITOLA #10
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojovali v prvej línii. Chlapec a dievča sú už z dlhotrvajúcej vojny poriadne unavení. Neustále zabíjanie a strieľanie je tiež otravné.
  Je to ako v hre. Tá istá strieľačka skôr či neskôr omrzí.
  Deti sú unavené zo streľby a neustáleho hádzania granátov bosými nohami.
  Chlapec dal na rad. Zabili fašistov.
  A povedal:
  - Maeta!
  Dievča hodilo granát bosými nohami. Rozptýlila Fritza a zavrčala od radosti:
  - Budeme mať nové, veľmi veľké víťazstvá!
  Ale to už je nuda. Aj to, že od hodu chlapcových bosých nôh sa nacistické tanky odtláčajú bokom.
  Oleg potom začal skladať.
  Ďalšia alternatívna história. Zjuganov nehlasoval za Stepashinovu kandidatúru a nehlasovali ani tri komunistické frakcie.
  Skončilo sa rozpustením Štátnej dumy a predčasnými voľbami v septembri 1999.
  Samozrejme, komunisti boli silnejší ako kedykoľvek predtým. A išli do volieb, spoliehajúc sa na úspechy Primakovovej vlády, kde zohrali významnú úlohu. Blok Unity ešte nebol vytvorený. Putin sa neobjavil ako premiér. A invázia militantov do Dagestanu len pridala hlasy ľavici a zabila moc úradov.
  Vo všeobecnosti sa ukázalo, že vláda je dezorganizovaná. NDR sa oslabila a zrútila a neexistovala žiadna nová pripravená strana. Áno, a Stepashin, ktorý bol vymenovaný za predsedu vlády, neviedol vládnu stranu. A potom ho Jeľcin úplne vyhodil.
  Parlamentné voľby skrátka priniesli drvivé víťazstvo ľavice.
  Triumf komunistov bol pôsobivý. Blok Primakov-Lužkov sa navyše nestihol odreagovať. Napriek tomu sa mu podarilo zaregistrovať sa spolu s farmármi. A obsadil druhé miesto. Tretím bolo "Yabloko", ktoré bolo dobre propagované. Štvrté miesto obsadila Liberálnodemokratická strana. Ale hlavne kvôli tomu, že pro-prezidentské kanály túto stranu aktívne propagovali.
  A Jeľcin dokonca udelil, presnejšie, udelil Žirinovskému hodnosť generála.
  Všetko sa teda odohralo podľa špeciálneho scenára.
  Opozícia sa chopila moci v Štátnej dume. A Jeľcin súhlasil s dobrovoľným odchodom, pričom oficiálne vymenoval Primakova za svojho nástupcu. Zjuganov sa stal aj premiérom a pravou rukou.
  To komunistom vo všeobecnosti vyhovovalo. A došlo ku kompromisu. Basajev a Chattab boli vytlačení z Dagestanu. Ale neposlali vojakov do samotného Čečenska.
  Čoskoro tam vypukla občianska vojna a rozdelenie na niekoľko frakcií.
  Rusko pomohlo Maschadovovi a Kadyrovovi. Primakov ľahko vyhral prezidentské voľby v Rusku. Druhým bol nečakane Žirinovskij - ktorý nemal vo svojom elektoráte iných konkurentov a liberál Yavlinskij nebol jeho rivalom.
  Oleg Rybachenko prerušil kompozíciu. Nie, nie je to zaujímavé. Opäť téma už prebratá, po Primakovovi, Zjuganovovi a obnovení ZSSR. Unavený!
  Niečo by mohlo byť zaujímavejšie na skladanie. Napríklad o vesmíre.
  Chlapec začal premýšľať.
  Nové hlavné mesto Veľkoruskej ríše sa nazývalo Petrograd-Galaktik. Bol založený v súhvezdí Strelec, takmer v samom strede galaxie. Hviezdy aj planéty tu boli oveľa hustejšie ako na okraji Mliečnej dráhy, kde našla úkryt stará Zem. Jednotky Západnej Konfederácie boli úplne vyhnané z jadra. Vojna však neprešla bez stopy: tisíce planét boli zničené, na Zem zostali len spomienky. To bol hlavný dôvod presunu hlavného mesta na najbohatšie a najpokojnejšie miesto v galaxii. Je veľmi ťažké tu preraziť, preto aj v podmienkach totálnej vesmírnej vojny, kde predná línia je abstraktný pojem a zadná časť je konvenciou, sa jadro stalo hlavnou ruskou základňou a priemyselnou baštou. Hlavné mesto sa rozrástlo a úplne pohltilo planétu Kishish a zmenilo sa na gigantickú metropolu. Obrovské mesto schopné zapôsobiť na každého rozumného jedinca. Purpurovú oblohu prerezávajú početné lietajúce stroje.
  Maršal Maxim Troshev bol predvolaný k ministrovi obrany supermaršalovi Igorovi Roerichovi. Nadchádzajúce stretnutie sa nieslo v znamení prudko zvýšenej aktivity nepriateľa. Vojna, ktorá trápila všetkých, požierala zdroje ako dravý lievik, zomreli na nej bilióny ľudí a nikto nemohol dosiahnuť želaný úspech. Militarizácia zanechala stopy na architektúre Petrohradu-Galaktiku. Obrovské mrakodrapy stoja v párnych radoch, sú to cely na šachovnici mesta. Toto mimovoľne pripomenulo maršálovi budovanie vesmírnych armád. Počas poslednej bitky zaujali svoje pozície aj veľké ruské hviezdne lode, potom náhle zlomili formáciu a zasiahli nepriateľskú vlajkovú loď. Dobre naplánovaná bitka prerástla do bitky, keď sa zrazilo niekoľko lodí, ktoré explodovali v obludne jasných zábleskoch. Vákuum bolo namaľované, akoby naraz vybuchli gigantické sopky a tiekli ohnivé rieky, z ich brehov sa vyliali prúdy pekelných plameňov, ktoré pokrývala ničivá vlna. V chaotickej bitke bola armáda Veľkého Ruska úspešná, ale víťazstvo stálo mimoriadne vysokú cenu. Niekoľko tisíc kozmických lodí sa zmenilo na prúdy elementárnych častíc. Je pravda, že nepriateľ utrpel ešte väčšie straty. Rusi vedeli bojovať, ale konfederácia, ktorá zahŕňala mnoho rás, zúrivo praskala a kládla tvrdohlavý odpor.
  Hlavným problémom bolo, že centrum konfederácie, nachádzajúce sa v galaxii Tom, bolo veľmi ťažké zničiť. Staroveká civilizácia javorových dagov, ktorá v tomto zhluku hviezd žila milióny rokov, vybudovala nedobytnú pevnosť, obklopila sa mocnou obrannou líniou plnou nástrah.
  Na preniknutie do tohto priestoru "Mannerheim" celá ruská armáda nestačí. Vojnu nebolo možné ukončiť. Planéty a systémy mnohokrát zmenili majiteľa. Maršál sa s nostalgiou rozhliadol po hlavnom meste. Poletujúce gravírovacie lietadlá a flanery boli natreté maskovacími farbami, dvojitý účel lietadiel bolo cítiť všade. Niektoré budovy vyzerali ako gigantické tanky alebo bojové vozidlá pechoty s húsenicami namiesto vchodov. Bolo zábavné sledovať, ako z tlamy takejto okrídlenej nádrže vytryskol vodopád, modrá a smaragdová voda odrážala štyri "slnká" hrajúce v desiatkach odtieňov a na kmeni a krídlach rástli exotické stromy a obrovské kvety, ktoré tvorili nezvyčajné závesy. záhrady. Moderné, iba obrovské mrakodrapové tanky sú spravidla efektívne a vyzbrojené mnohými zbraňami. Bývanie v takýchto domoch je pohodlné a pohodlné, hoci v prípade útoku na hlavné mesto sa podobná budova za päť minút zmenila na silnú bojovú jednotku. Okoloidúci všetkých tried a dokonca aj malé deti boli v vojenskej uniforme alebo v odevoch rôznych polovojenských organizácií. Navádzacie kybernetické míny sa vznášali vysoko v stratosfére a vyzerali ako farebné gule. Svietidlá osvetľovali nebeskú klenbu, zaliali hladké zrkadlové bulváre oslnivými lúčmi. Maxim Troshev nebol na takéto excesy zvyknutý.
  "Hviezdy sú tu príliš husté. A na mňa je príliš teplo."
  Maršal si utrel pot z čela a zapol ventiláciu. Ďalší let prebehol bez problémov, čoskoro sa objavila budova ministerstva obrany. Pri vchode stáli štyri bojové vozidlá. Luchiari, pichľaví v prísavkách - zvieratá s čuchom pätnásťkrát silnejším ako pes - obklopili Trosheva. Cyklopský palác supermaršala sa rozprestieral hlboko pod zemou a v jeho hrubých stenách boli umiestnené plazmové delá a kaskádové lasery. Vnútro hlbokého bunkra bolo jednoduché - luxus sa nepodporoval. Predtým Troshev videl svojho šéfa iba v trojrozmernej projekcii. Supermaršal bol starší, stodvadsaťročný skúsený bojovník. Musel som ísť dolu vysokorýchlostným výťahom a preniknúť do podzemia na desať kilometrov.
  Po prejdení kordónu elitných stráží a bojových robotov vstúpil maršál do kancelárie, kde plazmový počítač simuloval rozmiestnený hologram galaxie so známkami koncentrácie ruských jednotiek a miestami údajných nepriateľských úderov. Neďaleko viseli menšie hologramy, boli viditeľné obrázky iných galaxií. Kontrola nad nimi nebola nepretržitá, medzi hviezdami boli rozptýlené samostatné štáty obývané inteligentnými, niekedy veľmi zvláštnymi rasami. Troshev sa na túto nádheru dlho nepozeral, musel urobiť ďalšiu správu. Igor Roerich vyzeral mlado, tvár mal takmer bez vrások, husté blond vlasy. Zdalo sa, že môže žiť a žiť, ale ruská medicína vo vojnových podmienkach nemala príliš záujem na predlžovaní ľudského života. Naopak, rýchla výmena generácií podnietila evolúciu, bola v prospech neľútostného voliča vojny. Dĺžka života bola obmedzená na stopäťdesiat rokov. Aj pre elitu. No, pôrodnosť zostala veľmi vysoká, potraty boli len pre hendikepované deti a antikoncepcia bola zakázaná. Supermaršál obrátil svoj pohľad na Trosheva, ktorý vstúpil.
  - A tu si, Maxim. Resetujte všetky údaje do počítača, ten ich spracuje a vydá riešenie. Čo môžete povedať o nedávnych udalostiach?
  - Konfederanti a ich spojenci dostali dobrú lekciu. Misky váh sa nakláňajú v náš prospech.Za posledných desať bitiek sme drvivú väčšinu bitiek vyhrali.
  Roerich prikývol.
  - Viem to. Ale spojenci Konfederácií, Dagi, sa stali výrazne aktívnejšími. Začínajú predstavovať vážnu hrozbu.
  - Súhlasím.
  Roerich prevrátil obrázok na holograme a mierne zväčšil.
  - Pred vami Galaxy Smoor. Tu je druhá najväčšia pevnosť Dags. Tu zasadíme hlavný úder. V prípade úspechu sa nám podarí vyhrať vojnu do sedemdesiatich, maximálne sto rokov. A ak zlyháme, vojna sa bude ťahať mnoho storočí. Preukázali ste, že ste schopný veliteľ, a preto navrhujem, aby ste viedli operáciu Oceľové kladivo. To je jasné?
  "Áno, presne tak, Vaša Excelencia."
  Igor sa zamračil.
  Prečo takéto tituly? Oslovte jednoducho: súdruh supermaršál. kde si to zohnal?
  Maxim bol v rozpakoch.
  - Ja, súdruh supermaršál, som študoval u Bingsovcov. Hlásali starý cisársky štýl.
  - Jasný. Teraz je však ríša iná, predseda zjednodušil staré zvyky a postupy. Navyše, čoskoro príde zmena moci a budeme mať nového staršieho brata a najvyššieho veliteľa. Možno ma vyhodia a ak bude operácia Hammer of Steel úspešná, dajú ťa na moje miesto. Treba si to dopredu naštudovať, je to obrovská zodpovednosť.
  Maršal bol viac ako trikrát mladší ako Roerich, a preto bol povýšenecký tón veľmi vhodný a neurážal. Aj keď sa chystá zmena vodcu a ich nový vodca bude mladší ako obaja. Prirodzene, bude to najlepšie.
  - Som pripravený. Slúžim veľkému Rusku!
  - Tak choď. Moji generáli vám doplnia podrobnosti.
  Maršál pozdravil a odišiel.
  Chodby bunkra boli vymaľované kaki. Operačné veliteľstvo sa nachádzalo nižšie. Početné fotonické a plazmové počítače spracovávali informácie prúdiace z rôznych bodov metagalaxie zrýchleným tempom. Čakala ich dlhá rutinná práca a maršala prepustili až po hodine a pol. Teraz čakal na zdĺhavý hyperskok do susednej galaxie. Mali by sa tam zhromaždiť obrovské sily, takmer šestina celej ruskej vesmírnej flotily. Niekoľko miliónov hviezdnych lodí. Po urovnaní malých detailov sa maršal vynoril na povrch. Hlboký chlad vystriedalo intenzívne teplo. Štyri svietidlá sa zhromaždili v zenite a naježené korunami nemilosrdne olizujúce oblohu vysypali prúdy častíc na planétu. Po zrkadlových uliciach prúdili kaskády svetla. Maxim skočil do gravitačnej roviny, vnútri bolo pohodlne a chladno a ponáhľal sa na predmestie. Nikdy predtým nebol v Petrohrade-Galaktike a chcel na vlastné oči vidieť hlavné mesto s tristo miliardami obyvateľov. Opustil vojenský sektor a všetko sa zmenilo, rozveselil sa. Objavili sa budovy s originálnou kompozíciou, nazval by ich možno luxusnými - usadili sa v nich predstavitelia privilegovanej vrstvy. Počas totálnej vojny sa vrstva oligarchov zmenšila, no nebola úplne zničená. Paláce boli skutočnými umeleckými dielami. Jeden z nich vyzeral ako stredoveký hrad, kde sa namiesto parapetných zubov týčili palmy. Druhý stál na tenkých nohách a pod ním sa tiahla diaľnica, vyzeral ako pestrofarebný pavúk v tvare hviezdy. Mnohé budovy, v ktorých žili chudobnejší ľudia, tiež nevyvolávali asociácie s kasárňami, naopak, impozantné fasády sa trblietali, zdobené sochami vodcov a generálov minulých storočí. Nie všetko by sa malo pretierať kaki, pomyslel si Troshev. Azda najľudnatejšie mesto vesmíru navyše musí mať krásnu architektúru. Obzvlášť pestrý bol turistický sektor s pohyblivými chodníkmi, budovami v tvare gigantických ruží, tulipány v plnom kvete a prepletené, sedmokrásky navlečené na seba a exotické zvieratá sa bizarne prelínali. Vraj je zaujímavé žiť v medveďovi alebo šabľozubom tigrovi, to poteší deti. Dospelí sú však tiež ohromení, keď sa takáto konštrukcia pohybuje alebo hrá. Nezmazateľný dojem na maršala urobil dvanásťhlavý rotujúci drak, z každého úst vybíjali pestrofarebné fontány osvetlené neónom. Vo všeobecnosti tam bolo veľké množstvo fontán tých najbizarnejších tvarov, ktoré vrhali viacfarebné prúdy stovky metrov do neba. A aké sú krásne, vo svetle štyroch sĺnk votkajúcich sa do vodnej ozdoby, rozprávková, jedinečná hra farieb. Deti tu boli veselé a krásne: farebné oblečenie im dodávalo podobnosť s rozprávkovými škriatkami. Neboli tu len ľudia, polovicu publika tvorili cudzinci. Mimozemské deti sa však radi hrali s ľudskými deťmi. Troshev sa stretol aj s inteligentnými rastlinami. Svieže púpavy zlatohlavé so štyrmi nohami a dvoma tenkými rúčkami. Ich malé deti mali len dve nohy a ich zlaté hlavy boli husto posiate smaragdovými škvrnami. Maxim túto rasu dobre poznal - Gapi, trojpohlavné rastlinné stvorenia, mierumilovné, ale vôľou osudu vtiahnuté do totálnej medzihviezdnej vojny a stať sa prirodzenými spojencami Veľkého Ruska.
  Dostatok zástupcov iných rás - väčšinou neutrálnych štátov a planét. Chceli vidieť neuveriteľné hlavné mesto ríše. Vojna sa tu zdá vzdialená a neskutočná, je odstránená tisíckami parsekov, a napriek tomu maršala neopúšťal nepríjemný pocit. V hlave mi vznikla myšlienka, že na tých planétach, ktoré budú musieť napadnúť, žijú aj inteligentné bytosti a zomrú celé miliardy mysliacich tvorov. Potečú potoky krvi, zničia tisíce miest a dedín. Ale je to maršál impéria a musí plniť svoju povinnosť.
  Po obdivovaní turistického centra nariadil maršál nasadiť gravitačné lietadlo a zamieril do priemyselných štvrtí. Domy tu boli trochu nižšie, jednoduché dispozičné riešenie. Továrne boli umiestnené hlboko pod zemou.
  Len čo graviplán pristál, okamžite sa k nemu vyrútil kŕdeľ bosých chlapov s handrami a čistiacimi prostriedkami. Tenké ragamuffiny v handrách už unavených vyblednutých kaki, s veľkými ošúchanými dierami. Hlboko opálený, takmer čierny. Zdá sa, že zdĺhavá vojna prinútila utiahnuť si opasky. Troshev mal sympatie. Vodič, kapitán Fox, takéto pocity nezdieľal.
  - No, potkany, vypadnite odtiaľto! Marshall prichádza! odsekol.
  Deti bez domova sa rútili na všetky strany, bolo vidieť len to, ako sa mihali špinavé opätky. Po povrchu rozpálenom na štyroch "slnkách" naraz sa chodí bosé a úbohé deti nevedeli, čo sú topánky. Jeden z chlapcov sa však ukázal byť odvážnejší ako ostatní a otočil sa a ukázal prostredník. Kapitán vytiahol blaster a vystrelil na drzého chlapca, bol by ho zabil, no maršalovi sa v poslednej chvíli podarilo zatlačiť kapitánovi ruku. Nálož preletela okolo, urobila lievik v chodníku, úlomky roztaveného kameňa dopadli na chlapcove holé nohy a on sa zrútil na asfalt. Snahou vôle sa budúcemu bojovníkovi podarilo utíšiť svoj plač a znášajúc bolesť vstal. Maxim dal kapitánovi tvrdú facku.
  - Tri dni v strážnici. Pokojne, ruky vo švíkoch! - zavelil maršal hrozivým tónom - Deti sú náš majetok a musíme ich chrániť, nie zabíjať. Chápeš, čudák?
  Lisa roztiahla ruky po jeho bokoch. Krátko prikývol.
  - Odpoveď podľa charty.
  - Áno Pane.
  Maxim pozrel na chlapca. Bol svetlovlasý, s peknou, šibalskou tvárou, svalnatý. Pod roztrhaným tričkom je viditeľná silná tlačenka lemovaná čokoládovými tyčinkami.
  -Ako sa voláš?
  - Janesh Kowalski! - Z plných pľúc zaštekal ragamuffin.
  - Vidím vo vás predpoklady stať sa silným bojovníkom. Chcete vstúpiť do Žukovskej školy?
  Chlapec bol zúfalý.
  - Bol by som rád, ale moji rodičia sú jednoduchí robotníci a nebudú mi schopní zaplatiť vzdelanie.
  Maršál sa usmial.
  - Budete bezplatne zaregistrovaní. Ako vidím, si fyzicky silný a tvoje oči hovoria o duševných schopnostiach. Hlavná vec je dobre sa učiť. Sú to ťažké časy, ale keď sa vojna skončí, aj robotníci budú žiť v dobrých podmienkach.
  - Nepriateľ bude porazený! Vyhráme! - zakričal Yanesh znova na plné hrdlo.
  - Potom zaujmi miesto v radoch, vojak. A pre začiatok - v mojom aute.
  Lisa sa strhla. Chlapec bol špinavý a po ňom musíte umyť interiér.
  Keď sa gravitačné lietadlo zdvihlo, ponáhľalo sa do vládnych priestorov.
  Yanesh so zatajeným dychom študoval obrovské, luxusne zdobené domy.
  - Nemáme povolený vstup do centrálneho sektora, a to je také zaujímavé.
  - Uvidíte viac.
  Napriek tomu maršál, poháňaný pocitom súcitu, nariadil letieť hore do turistického centra. Chlapec sa mu pozrel do očí a doslova hltal to, čo videl. Bolo badať, že chcel vyskočiť z auta, rozbehnúť sa po pohyblivom chodníku, vyliezť na jednu z ohromujúcich jázd.
  Zvyčajne prísny Maxim toho dňa bol ako nikdy predtým milý a nežný.
  - Ak chceš, prevez sa na "horu radosti" a potom hneď ku mne. Vezmite si peniaze, inak vás nepustia dnu.
  Maršál podal kúsok papiera.
  Yanesh sa ponáhľal na jazdy, ale jeho vzhľad bol príliš nápadný.
  Pri vchode do vesmírnej ninja-haly ho zastavili masívne roboty.
  -Chlapče, si zle oblečený, zjavne z chudobných štvrtí. Mali by ste byť zadržaní a privedení na stanicu.
  Chlapec sa pokúsil utiecť, no zasiahli ho omračovacím prístrojom a zrazili ho na asfalt. Troshev musel vyskočiť z auta a ísť to vyšetrovať.
  - Počkaj, tento kadet je so mnou.
  Milicionári, ktorí sa vytiahli, zastali a hľadeli na maršala. Maxim bol v poľnej uniforme, ale veliteľove epolety sa jasne leskli na štyroch slnkách.
  Najstarší z policajtov, policajný poručík, zasalutoval.
  "Prepáčte, maršal, ale pokyny zakazujú žobrákom vstup do centra, kde prijímame hostí z celej galaxie.
  Sám Maxim pochopil, že urobil chybu, keď vypustil ragamuffin v takej úctyhodnej oblasti. Nechcel však ukázať svoju nevedomosť.
  Tento chlapec je špión. Plnil úlohu vrchného velenia.
  Poručík prikývol a stlačil tlačidlo na pištoli. Janesh Kowalski sebou trhol a spamätal sa. Maršál sa usmial a natiahol ruku. V tej chvíli sa štyria Inogalaktovia zrazu naježili lúčmi. Mimozemšťania zvonka pripomínali nahrubo otesané pne s modrohnedou kôrou, končatiny mali zauzlené a krivé. Predtým, ako príšery stihli spustiť paľbu, Maxim spadol na podlahu a vytiahol blaster. Po vrchole prechádzali ohnivé chodníky, ktoré narazili do farebnej sochy a rozprášili malebný podstavec na fotóny. Troshev odrezal dvoch útočníkov laserovým lúčom, dvaja preživší inogalakti sa naklonili na stranu. Jedného z nich tiež predbehol neúprosný trám, no druhému sa podarilo ukryť za rímsu fasády. Monštrum vystrelilo z troch rúk naraz a hoci sa Maxim pohyboval rýchlo, bol mierne zranený - popálil si bok a poranil pravú ruku. Na dotyčnici zasiahli lúče nepriateľa atrakciu "šialené lekno". Nasledoval výbuch.
  Pred maršalovými očami sa vznášali oči, ale bol prekvapený, keď videl, ako Yanesh vytiahol kus dosky a pustil ho na nepriateľa. Maxim bol ohromený neľudskou silou ukrytou v tomto krehko vyzerajúcom tínedžerovi... Hod sa ukázal ako presný, hneď v rade piatich očí. Tvor sebou trhol a potácal sa dopredu. To stačilo na to, aby Maximov dobre mierený výstrel ukončil život netvora.
  Súboj sa rýchlo skončil. Počas nej sa policajti ani nepokúsili o streľbu. Maršál si to okamžite všimol.
  - Všetky najlepšie boje na frontoch a vzadu, v uliciach miest, sedia zbabelci.
  Buclatý poručík zbledol. Išiel do Maxima.
  - Súdruh maršál, ospravedlňujem sa, ale mali ťažké vrhače lúčov a my...
  - A čo to je! Maxim ukázal na blaster na opasku strážnika. - plácačka na muchy? Škoda, zrejme pre vás v hlavnom meste práca nebude. Nebudeš nečinne sedieť, pokúsim sa ťa poslať dopredu.
  Po pokyne chlapca gestom mu Maxim pomohol naskočiť na palubu gravitačného lietadla a potom mu pevne potriasol rukou.
  - No, ty si orol. Som rád, že som sa v tebe nepomýlil.
  Kovalskij priateľsky žmurkol, jeho hlas znel dosť nahlas a radostne.
  - Urobil som iba jeden úspešný hod. Mohol som...
  - Budete mať príležitosť. Absolvujte vysokú školu - a okamžite do boja. Máš celý život pred sebou, ešte budeš bojovať do očných buliev.
  - Vojna je skvelá! Chlapec nadšene zvolal. - Chcem okamžite ísť dopredu, vyzdvihnúť lúčovú pištoľ ...
  - Nemôžete to urobiť hneď, budete zabití v prvej bitke. Najprv získajte titul.
  Yanesh si urazene odfrkol. Bol si istý svojimi schopnosťami, myslel si, že už vie toho toľko, vrátane streľby. Gravitačný klzák medzitým prelietaval ponad obrovský Mičurinsky park. Rástli tam gigantické stromy, niektoré dosahovali výšku niekoľko stoviek metrov. A ovocie bolo také obrovské, že po zjedení stredu sa môžete usadiť vo vnútri. Geneticky modifikované ananásy so zlatou šupkou vyzerali chutne. Pravda, na rozdiel od očakávaní nevzbudzovali u chlapca veľký obdiv.
  - V takýchto lesoch som už bol. - vysvetlil Janesh. - Na rozdiel od centrálnej štvrte tam môže každý. Aj keď je to dlhá prechádzka.
  - Možno! - Povedal Maxim. - A predsa, obdivuj, aké sú tu rastliny ... Je tu hríb, pod neho sa zmestí celá čata.
  - Len zdanie veľkej muchovníka. Je nejedlý. Pamätám si, že som nazbieral celé vrecko nakrájaných kúskov ovocia. Mám rád pavarara - tenkú kožu a chuť je jednoducho úžasná. Figy sú v porovnaní s ním nič. Pri rezaní musíte byť opatrní. Môže prasknúť a tam je potok ako vodopád - odfúkne vás, nestihnete vysloviť ani slovo. Ovocie je tu príliš veľké. Musíte ich nosiť kus po kuse v plastovom vrecku, čo je veľmi nepohodlné.
  Maxim potľapkal Janesha po ramene.
  - Nie všetko sa meria jedlom. Poďme dole a natrháme si nejaké kvety.
  - Dievča ako darček! Prečo nie!
  Chlapcove ruky siahali po volante. Kapitán Fox zlomyseľne pleskol po prstoch.
  - Nedotýkaj sa kolesa, šteniatko.
  A potom ako odpoveď dostal od maršala ďalšie pokarhanie.
  "Máš len odvahu bojovať s dieťaťom.
  - Prepáčte, Vaša Excelencia!
  Janesh sa neubránil smiechu.
  - Ak chcete, skúste. - Dovolil Maxim.
  - Mám skúsenosti so simulátormi, - povedal Yanesh.
  Kowalski bez tieňa pochybností a strachu položil ruky na volant a nasmeroval auto nadol. Očividne mal naozaj pozoruhodné schopnosti. Graviplán preletel popri vrcholkoch gigantických stromov.
  Maxim nezasahoval a umožnil chlapcovi ovládať lietadlo. Musím povedať, že sa so svojou úlohou vyrovnal veľmi úspešne, manévroval medzi gigantickými kmeňmi, nikdy nehavaroval a predviedol virtuóznu techniku presahujúcu jeho roky. Ak by sa však aj zrútilo, nie je to veľký problém, gravioplán má perfektný bezpečnostný systém. Nakoniec si sadli na čistinku obsypanú drobnými, ale rozprávkovo krásnymi kvietkami. Zdalo sa, že dobrý čarodejník štedro rozhádzal drahokamy. Oči sa mu vlnili zo zložitej škály farieb a omamná vôňa spôsobovala neopísateľné potešenie.
  Yanesh dokonca obdivne zapískal. Keď pristáli, chlapec vyskočil a začal trhať kvety, pričom nabral celú náruč. Maxim bol chladný, páčila sa mu krajina a predsa len niečo vyvolalo poplach. Pocit ohrozenia. Maršál, ktorý prešiel ohňom a vodou, dôveroval svojej intuícii, len zriedka ho sklamala. V hlavnom meste veľkej ríše by sa v zásade nemali nachádzať formy života nebezpečné pre ľudí. Tu je niečo iné. Maxim kývol chlapcovi a jemne mu zašepkal do ucha:
  - Nepriatelia sú s nami. Schovaj kvety a poď so mnou.
  Janezovi zažiarili oči.
  - Som pripravený.
  Maxim a Yanesh nechali kyticu v aute pod dohľadom kapitána Foxa a presunuli sa hlboko do lesa. Samozrejme, mali byť privolané jednotky a oblasť prečesať. Maxima však uchvátilo vzrušenie. Janesh mal, samozrejme, romantické túžby, predstavoval si, že je dôstojníkom vojenskej rozviedky a tešil sa z toho. Prešli cez džungľu a snažili sa nerobiť žiaden hluk. Yaneshovi sa podarilo popáliť si obnažené nohy na fialovej žihľave, no ovládol sa, hoci koža po kolená bola pokrytá veľkými pľuzgiermi.
  "Buď opatrný," zašepkal Maxim. -V lese, v každom steblo trávy sa skrýva nebezpečenstvo.
  "Potrebujeme tu ochrannú kamufláž," zašepkal Janesh. Hadry ledva schovali telo, niečo liezlo po nohách. Veľký hmyz a Janesh sa to naučil v škole, ľudia sa na tejto planéte nežerú. Najnebezpečnejšie druhy článkonožcov boli zničené na genetickej úrovni, nestačilo, aby sa centrum hlavného mesta stalo zdrojom nákazy či epidémie. Mlčky kráčali ďalej. Zrazu Maxim stuhol. Malé živé tvory sa správali nepokojne, akoby ju niekto odplašil. Maršál vzal chlapca za ruku a zašepkal mu do ucha:
  - Pred nami je prepadnutie!
  Maxim vytiahol z vrecka snímač zvuku a pozorne počúval okolie. Neďaleko totiž ležalo päť ľudských bojovníkov a približne rovnaký počet inogalaktov. No pri takom pomere síl je lepšie nepustiť sa do boja, ale obísť nepriateľa.
  A tak aj urobili.
  Skúsený vojak a zelený chlapec sa pohybovali synchronizovane. Musel som sa predierať hustými húštinami kríkov, topiac sa po členky v machoch. Maršál s veľkými ťažkosťami vypočítal medzeru v živej reťazi a podarilo sa mu na tomto mieste prekĺznuť. Mali šťastie, žiaden z mimozemšťanov nemal zvieracie inštinkty ani fenomenálny sluch. Snímač zvuku už dokázal rozlíšiť jemne vyslovené slová.
  - Pán rezident, požadujete odo mňa nemožné.
  V reakcii na to hlas ako krákanie.
  - A vy, generál, ste zvyknutý len brať peniaze bez toho, aby ste ich odpracovali naplno.
  Súdiac podľa farby, patril k nehumanoidnej rase.
  - Dostali ste pol milióna, tak čo? Zastarané informácie o špionážnych satelitoch.
  "Nie je to moja chyba," ľudský hlas sa ďalej lenivo ospravedlňoval. - Informácie tohto druhu v zásade veľmi rýchlo zastarávajú. Nie som všemocný.
  - Hneď sme to pochopili, ľahšie je povedať, že si slabý. Pokiaľ ide o útok na kremeľský systém, vy a vaši komplici vám budú málo užitoční.
  Maxim sa striasol. Naozaj dôjde k útoku na najsilnejšiu líniu obrany pokrývajúcej hlavné mesto a celý stred galaxie? "Kremeľský" systém je podľa jeho tvorcov nedobytný a napriek tomu, ak sa nepriatelia aktivujú v samom srdci impéria, vedie to k smutným úvahám.
  - Vedz, človeče, čoskoro použijeme zásadne novú zbraň a s jej pomocou sa ruské hviezdne lode zmenia na prach skôr, ako dosiahnu účinný dostrel. Potom naša armáda ako všeprenikajúca gravitačná vlna zaplaví ruské priestory a podmaní si imperiálne svety.
  Maxim zachytil potlačený povzdych, takáto vyhliadka sa zjavne nepáčila zradcovi. On však odpovedal:
  - Piata kolóna je aktívna ako vždy a vaša invázia prebehne podľa plánu.
  - Vašou úlohou pre blízku budúcnosť je vytvoriť tucet bašt v hlavnom meste pre naše úderné skupiny. Pod rúškom turistov sem preniknú žoldnieri, ukryjú sa v lesoch a potom zohrajú svoju úlohu v generálnom štrajku.
  - Tak to bude.
  - A pozri, človeče, ak zlyhá útok našich hviezdnych lodí, bude to pre teba horšie. Vlastná kontrarozviedka sa roztrhne na kusy a poprava bude pomalá a bolestivá.
  Hoci Maxim nevidel, kto hovorí, bol si istý, že SMERSH podľa hlasu dokáže zistiť zradcu.
  - Potrebujeme informácie o všetkých najnovších stretnutiach vo vedení nepriateľa. Všetko, čo viete.
  - Podľa mojich informácií bol mladý maršál Maxim Troshev vymenovaný za velenie hviezdnej flotile v galaxii Smoor. Neexistujú o ňom presné informácie, ale ...
  - Všetko je jasné, Rusi tam pripravujú veľkú ofenzívu. Ako vždy. Nový veliteľ je náhlou ranou veľkých síl.
  Maxim sa zachvel, chcel sa vrhnúť vpred a uškrtiť degeneráta. Operácia je ohrozená.
  - Myslím, že áno. Čo sa týka iných úloh...
  Zradca dlho a únavne vyratúval, ale Maxim si už v hlave vytvoril plán. Po prvé, musíte ticho opustiť toto miesto a po druhé, urýchlene kontaktujte SMERSH. Tam sa rozhodnú, či okamžite zneškodnia špionážnu sieť alebo počkajú. Identifikovaní zradcovia predsa nie sú nebezpeční a môžu cez nich prenikať dezinformácie. Hlavná vec - žiadna iniciatíva. Chlapec, ktorý doteraz ticho sedel, sa však pohol, bolo badať, že mladícka energia je v plnom prúde.
  "Možno ich môžeme zasiahnuť laserom, pán maršál?"
  "Nie, vôbec nie," zašepkal Maxim. - Inteligencia na to a spravodajstvo na zhromažďovanie informácií a ich oznamovanie správnej osobe. A ak porušíte príkaz, osobne vás zastrelím.
  Maršal hrozivo zdvihol lúč.
  Yanesh prikývol.
  - O objednávkach sa nediskutuje.
  Maxim ľutoval, že vzal chlapca so sebou. A čo keď počujú ich šepot... Medzitým sa ozvalo škrípanie vo zvukovom snímači, mimozemšťan znova prehovoril.
  - Povedzte "Jupiterovi", že ak nám nepomôže, môžeme ho zradiť obetovaním tohto pešiaka. Potom sa váš Najvyšší rozzúri a milosrdenstvo nepatrí medzi jeho nedostatky.
  "Áno," pomyslel si Maxim, "vodca musí byť tvrdý." Akonáhle bol jedným z tisícky vyvolených, mal však šancu stať sa vodcom len v prípade náhlej smrti vládnuceho diktátora. Každý rok sa vyberie tisícka a rotácia najvyššej moci nastáva raz za tridsať rokov. Ale aj táto šanca bola premárnená. Po prvé, Maximova postava bola príliš mäkká a po druhé, paranormálne schopnosti, také násilné v detstve, začali s vekom slabnúť. Avšak stať sa maršalom, keď ním nie ste, a štyridsať ... to už o niečom hovorí.
  - Nedotýkajte sa Jupitera. On je vašou hlavnou nádejou. Bez nej sú šance na víťazstvo vo vojne mizivé.
  Inogalact v odpovedi zaklapal niečo nezrozumiteľné. Potom artikuloval:
  - "Jupiter" je cenný, keď je aktívny. Kvôli jeho nečinnosti utrpeli naši vojaci príliš veľa strát. Nech je to ako chce, dáte mu naše pokyny. Dovtedy môžeš ísť.
  - To je všetko, môžeš odísť, - vzdychol si Maxim s úľavou. V tej chvíli, vyvracajúc jeho slová, zahrmelo výbuch. Nasledovala prestrelka.
  - Dočerta! Zmeniť znova...
  Maršál sa sklonil a v Yaneshových očiach zažiarili len radostné iskry.
  . KAPITOLA #11
  - Hovoríš svedomie! - zavrčal arogantný otrok.
  - Aby šťastie patrilo všetkým, a nie hŕstke vyvolených. Pre túto svätú vec som zdvihol svoj meč! - zvolala Čarodejnica.
  Gróf bol skeptický:
  - Nie! Verím, že vás poháňa odpor alebo túžba po moci! Došlo k povstaniu otrokov a skončilo sa to len masakrom. Toto sú dôsledky každej rebélie.
  - Nebude to vzbura, ale revolúcia. To najdôležitejšie sa stane neskôr, po víťazstve! - povedal bojovník so silným nadšením.
  - Revolúcia? Zvláštne slovo, na to ste prišli sami? Forsa to prekvapilo.
  - Nie naozaj! Tento výraz mi zavolal anjel vo sne. - S inšpiráciou som sa obrátil na Vedmakova.
  - Anjel alebo jeden z čiernych bohov! Prorocké sny sú prefíkané. Gróf zaváhal.
  - V každom prípade budete mať šancu zmeniť životy ľudí k lepšiemu a sami sa stať lepšími! Všetky problémy pochádzajú zo sebectva, prosperita je možná len spoločným úsilím. Človek bez tímu je ako žeravý uhlík, bez ohňa, dáva málo svetla a rýchlo zhasne! - vychrlil prúd výrečnosti Vedmakov.
  - Osoba, o ktorej hovoríte, by mala byť v tíme. Viete však, čo je to živočíšna povaha? spýtal sa Forsa zlomyseľne.
  - A zviera je lepšie v stáde! A vo všeobecnosti, keďže ste otrok a neboli ste vykúpení, šľachta sa od vás odvrátila, slovami, skutoční priatelia ukázali svoje pravé farby. Je teda čas hľadať kamarátov v inom prostredí. - Už pokojnejšie navrhla Vedmáková.
  Comte de Bora bol niekoľko sekúnd ticho a potom natiahol ruku:
  "Hoci neverím v konečný úspech, aspoň moja čepeľ bude piť krv."
  - Logika by nemala slúžiť inštinktom - mysli žiadostivosti! - Povedala Čarodejnica.
  - Dobre, prestaň ma učiť! Bude vojna - bude výkon! Gróf zo seba začal utierať krv.
  - Si skúsený a statočný bojovník, mal by si byť zvolený za veliteľa čaty! - navrhol bojovník.
  - Nie je to zlé, ale nie je potrebné voliť každého veliteľa. Mala by existovať prísnejšia zásada jednoty velenia. Boli ste vybraní, tak menujete! -Gróf sa začal obliekať do retiazky. Na pomoc mu pribehlo pár chlapcov.
  A čo voľná súťaž? - pochybovala Vedmáková.
  - Pre armádu je to katastrofa! - Odrezať silu. - Ekonomika je podzemok mnohých vetiev, armáda je jeden kmeň!
  Zaklínač škádlil:
  - Ale častejšie dub, a nie v sile a postoji, ale v úrovni kontroly!
  Polonahý chlapec dal grófovi meč. Odpovedal tým, že ho udrel po jeho kosti, viac ako raz odbitej. Chlapec zakričal a odskočil dozadu, trhajúc hnedými nohami.
  Witcher rozhodne povedal:
  "Tvorím päť oklieštených légií, každú po dvoch a pol vojakoch. Ste poverení velením tretieho! Zvyšok nech si vyberú otroci!
  Posledný návrh vyvolal kontroverziu, ktorá sa takmer zmenila na boj. Potom sa v skutočnosti strhol boj, niekoľko otrokov bolo zranených a Witcher musel zasiahnuť. Zrazila toho najnebezpečnejšieho a zakričala:
  - Dosť na to, aby som zvalil štafetu! Prejdime k priamemu menovaniu veliteľov.
  Otroci nie tak celkom reptali, ale keď bojovník dal o takomto návrhu hlasovať, súhlasne zdvihli ruky.
  Tu musel Zaklínač, ktorý viedol povstanie, tvrdo pracovať. V skutočnosti je ťažké určiť hodnú osobu podľa oka a neustále kládol potenciálnym kandidátom otázky. Nakoniec boli pridelené úlohy do légií a do menších oddelení boli menovaní dočasní velitelia.
  - Keď sa bitky skončia, pozrieme sa na odvahu a vynaliezavosť, ktorú preukázali vojaci! - vysvetlilo dievča.
  Jedna z légií pozostávala výlučne z detí a tínedžerov. Vedmáková im velila chlapca Bika. Chlapci sa hnevali:
  - Ešte je príliš malý! Nepotrebujeme malého. Umiestnite nad nás toho najväčšieho a najsilnejšieho.
  - A koho chceš?
  - Chýbaš mi! On je najzaslúžilejší!
  Predstúpil športovo stavaný mladík, bol to ešte chlapec, ale už vysoký ako dub. Pravda, jeho tvár sa zdala matná. Vedmaková, dobre vediac, aká dôležitá je myseľ pre veliteľa, sa spýtala:
  - Aká bude osemčlenná rodina!
  Mladý muž sa na ňu pozrel a zamrmlal:
  - Neviem! Hlavné svaly a sila.
  Bick zaštekal do reproduktora:
  - Svaly bez mozgu, to je hrsť mäsa - na ktorej plače panvica!
  - Drž hubu, chrobáčik! Vystrelím ti čeľusť! - zareval mladý hrdina.
  - Kto nevie, že sedem-päťdesiatšesť sotva dokáže trafiť päsťou ďalej ako nos! Chlapec mu ukázal jazyk.
  Mladý zločinec zaštekal z plných pľúc:
  Vyzývam vás, aby ste bojovali až do smrti!
  - Napodobňuješ ma ako opicu! - povedal Comte de Forsa. - Toto je však jediné hodné východisko.
  - Z dvoch duelantov je jeden hlupák, druhý eštebák! - všimla si Vedmáková. "Hoci chlapci profitujú z rozcvičky."
  Bik sa postavil pred svojho nepriateľa, výškový rozdiel bol veľký, súper päťkrát ťažší. Dieťa mu však pohŕdavo nakukovalo do úľavových svalov, chlapec bol chudý, ale šľachovitý. Jeho okrúhla tvár bola grimasa, v rukách sa mu točil meč.
  - No, ako budeme bojovať alebo sa postaviť! - S úškrnom sa spýtal.
  - Áno, milujem ťa! - Atlét napadol chlapca. Udieral bekhendom, jeho meč bol dlhý a ťažký, zrejme to bol jeden z tých obojručných. Bik odrazil úder, ani sa nepokúsil odraziť, ale jednoducho vyskočil nad trajektóriu a vrazil si meč do koreňa nosa. Chlapec bil len na základe výpočtu - škrabať, ale nie zabíjať.
  Zbojník sa ešte viac rozzúril, začal mávať druhým mečom. Tu dokonca Buku musel vyvíjať tlak na odtekanie. Chlapcove obnažené päty sa zmenšovali a čepele sa rútili za nimi. Zrazu Bik zastal, v zuboch sa mu objavila fajka. Nepriateľ prudšie švihol a rútil sa cvalom s hrubými rukami široko od seba. Chlapec sa ironicky uškrnul a niečo malé udrelo do tváre športovca. Bick prešiel bokom okolo čepelí a dokonca zasiahol súperovu hruď holou pätou.
  Potácajúci sa mocný chlap divoko skríkol, potom jeho nohy zoslabli a začali kolabovať.
  Vojskom sa prehnal priateľský povzdych, málokto čakal, že malý chlapec obra porazí. Potom deti od radosti kričali, v prvom rade, samozrejme, najmenší z otrokov. Tí menší a slabší sú potešení, keď vidia, že ani váš hlavný šéf nie je skvelý. Takže aj dieťa môže niečo urobiť pre povstanie.
  K porazenému športovcovi pribehli otroci, medzi nimi aj pár miestnych lekárov. Na drsnej tvári mladého hrdinu s riedkymi chĺpkami sa rozmazal fialový fľak. Doktor prekvapene povedal:
  - Bazilika! Zapichla sa do nej ihla s jedom, ktorá paralyzuje končatiny.
  - Dočasne! Povedal Bick. - Potom sa zobudí. Nič si nebude pamätať, jednoducho si nevšimne svoju hanbu.
  Witcher podišiel k chlapcovi:
  - Kde si sa naučil vyrábať jedy?
  - Nikde! Nájdené v jednej z usadlostí. Bohatí tiež nie sú spokojní so svojím postavením v spoločnosti. Tu vyrábajú všelijaké jedy. Ak je elixír zapečatený, žiadny problém, viem, ako otvárať zámky! - Bik prefíkane žmurkol na Zaklínača.
  - Kde? - spýtal sa bojovník.
  - Jeden zlodej učil! Dočasne sa ukázal ako otrok, bol som s ním v jednej dvojici, tvrdo sme pracovali, rúbali les. Povedal mi, ako otvoriť zámky, dokonca mi niečo ukázal. Žasnul som nad mojou spomienkou a potom som utiekol. Malý chlapec šibalsky žmurkol.
  - Nesledoval si ho? - prekvapila sa Vedmáková.
  - Nie! Za tento útek nás všetkých zbičovali a ak by som aj ja unikol, tak každého piateho by ukrižovali na tyči. Dvojka je už sprisahanie. - vysvetlil šlachovitý chlapec.
  - Barbari! No, ak ste taký pamäťový človek, možno vám bude užitočné spoznať Khirova. - navrhla Vedmáková.
  - Nie je vylúčené! Dlho som sa chcel stať najsilnejším a najmúdrejším! - Chlapec ukázal loptičku bicepsu.
  - Silnejší a múdrejší ako ja? - Hravo obsaďte bojovníka.
  - Nie! Koniec koncov, vy ste vodca! Ale pravou rukou, prečo nie! - Bik sa postavil na ruky pre väčšiu presvedčivosť.
  - Čím vyššie človek lieta, tým viac je nespokojný so svojím postavením! - všimla si Vedmáková.
  - Ľudia nelietajú! Iba on má krídla - ktorého myseľ nie je zvyknutá plaziť sa! - Chlapec prejavil rozvinutú ohľaduplnosť nad rámec svojich rokov.
  - V našej armáde budú krídla! Sľubujem, že niečo vymyslím. - sľúbila Vedmáková.
  - A ja ti verím, staršia sestra! Ste nám predsa nielen vedúcou, ale aj sestrou či dokonca mamou. Budeme žiť ako jedna rodina! Povedal Bick.
  - Vodca krajiny má byť ľuďom bratom, nie bratom! - Vodca národa je v prvom rade sluha ľudu. Nechajme však výmenu komplimentov, zbrane, ktoré ste prijali, by mali používať iní. Poďme robiť potrubia! - prikázala Vedmáková.
  "Nie sú dosť dlhé!" Pass všimol. - Treba zlepšiť.
  - Už nad tým rozmýšľam, veď pery a líca umožňujú trafiť sa na krátku vzdialenosť. Ale ak niečo je, že sa to roztiahne a udrie silou. Nejaký minerál a bylinky. - Vedmáková cítila silné psychické napätie.
  Chlapec zrejme počul jej slová:
  Poďme na to, vyberte prvky! Máme ešte čas, mnohým otrokom treba ukázať základné techniky vojny.
  - Máš pravdu, môj mladší brat, nejakým spôsobom nám čarodejník pomôže. Kým sa však na nás vrhnú veľké sily, musíme zaútočiť. Musíme sa však starostlivo pripraviť. Je ľahšie nájsť suchú skalu v oceáne ako vynález, ktorý nebol použitý na vojenské účely! - zhrnul Vedmakov.
  Koniec koncov, povstalci strávili deň na cvičeniach, v rovnakom čase Bik poslal spravodajské informácie.
  Z mesta vyrazila armáda. Nie veľmi veľký, ale dobre vyzbrojený. Skautský chlapec jazdiaci na menšom švábovi kôrovcovi dokonca upozornil na jednu absurditu:
  - Bojovníci majú päť mečov a sotva sa hýbu!
  - Tak to je dobré! Povedal Bick. - Alebo skôr, je to dokonca úžasné, kým k nám prídu, sú vyčerpaní z nadmernej hmotnosti.
  Vedmakova prezieravo poznamenala:
  - Skúsení bojovníci povedali, neberte zbrane viac ako päť prstov na pravej ruke. No určite nie zlé, ich hlúposť pomôže k rýchlejšiemu víťazstvu. Medzitým nechajte otrokov pár hodín spať. Majú za sebou ťažký deň a boj nebude ľahký. Koľko vojakov presne majú nepriatelia?
  - Päť a pol tisíc. povedal Bick sebavedomo. "To znamená, že ak ich všetkých priškrtíme, v meste nezostane viac ako päťsto ľudí.
  - Je to celkom rozumné, bude treba ísť zo všetkých strán. V noci sa na nás neodvážia, striehnu si na svoje. To znamená, že sa stanú táborom, takže neskôr na úsvite budú sekať zo všetkých síl. Možno dokonca oddeliť jednotky za účelom obkľúčenia. - navrhla Vedmáková.
  Comte de Forsa namietal:
  - Dobre poznám zvyky panujúce v sultanáte, nie raz sme s nimi bojovali. V noci pošlú do nášho tábora nejakých špiónov so zlatými taškami. Pokúsia sa podplatiť otrokov a potom ich napichnúť na kôl alebo im v najlepšom prípade vytrhnúť nozdry.
  - Vyslanie špiónov je starodávna taktika. - Všimol som si, miesiac Vedmakovove prsty na nohách. - Ale nemajú čiapky neviditeľnosti, chlapci zo stráže sú tak pozorní a prefíkaní, že ich všetkých chytia. Okrem toho ich zasiahneme trochu bližšie k úsvitu. A otroci budú lepšie spať a nepriateľ upadne hlbšie do spánku.
  - Logicky! Budem prvý, kto zaútočí! Povedal Bick.
  - Bude potrebné odstrániť chrániče, čo sa dá urobiť pomocou vystreľovacích trubíc. - ukázala prístroj Vedmáková. - Je tu pripevnený druh piestu, tri druhy bylín a olej s karbidom. Len si treba dávať pozor, inak spätný ráz vyrazí chlapcom zuby. Vezmite so sebou tie najmúdrejšie deti.
  - Mnohí majú skúsenosti s prepadmi záhrad a kradnutím. Kto sa narodil slobodný a nie kto, najmä domáci otroci, kradli svojim pánom. - Bik všetkých upokojil. - Tak prešli školou prežitia.
  - Tým lepšie! Vo všeobecnosti si myslím, že strážcov nebude priveľa. Koniec koncov, kto sme pre nich? Otroci sú hlúpi! Hlúposť je bližšie k pokore - rýchlosť mysle k darebáctvu.
  Do rozhovoru vstúpil čarodejník Hirov:
  - Máme približne dvojnásobnú alebo o niečo väčšiu prevahu, ale nepriateľ je lepšie vycvičený a vyzbrojený. A v armáde sultanátu ženy slúžia iba v osobnej légii nesmrteľných. Je tam šesťtisíc žoldnierov z rôznych krajín. V armáde budeme mať veľa žien a až na zriedkavé výnimky sú slabšie ako muži.
  Takže každá bitka musí byť starostlivo naplánovaná. Najmä pri prvej porážke sa od nás otroci začnú rozchádzať.
  - Víťazstvo ako žena - priťahuje brilantnosťou, ale odstrašuje cenu! - Opäť blysol rozumom Vedmakov.
  - Skvelé! Teraz vidím, že plán prevádzky je celkom dohodnutý. Zostáva len objasniť podrobnosti. Počas bitky začne v radoch nepriateľa panika a väčšina vojakov sa rozbehne smerom k mestu Zhit. - navrhol Kirov
  - To je jasné! Najsilnejší oddiel otrokov udrie zozadu, len zo strany mesta. Možno ho budem viesť. - navrhol gróf Forsa.
  - Nemožné, ale ty! - špecifikoval čarodejníka.
  - Okrem toho máme hrnce s olejom a nariadili sme k nim pripojiť knôty. Hodiť do tábora, zintenzívniť paniku. - navrhla Vedmáková.
  A to je tiež rozumné. Čarodejník súhlasil. - Len vy ste zatiaľ pripravili málo takýchto poplatkov.
  - Správny! Ohnivý boh vojny a rovnako ako ostatní bohovia vyžaduje pozornosť a obete! Ale nestihli sme všetko pripraviť. - Zaklínač sa zahanbil za to, že hovorila.
  - Nabudúce buď sofistikovanejší. Doteraz sme nemohli zaspať. - Khirov zívol bez akejkoľvek pretvárky.
  Zaklínač prikývol.
  - Mám beštiálny zvyk, spím málo a citlivo, ale naši bratia si zaslúžia odpočinok.
  - Spánok je strategická zbraň, jeho nedostatok je príčinou únavy, ktorá je zasa zárodkom porážky. Pass všimol.
  Otroci po outdoorových aktivitách spali ako zabití. Len stráže sedeli v zálohe, pripravené spustiť poplach. Nikdy neviete, čo zrazu bude veliteľ nepriateľa prezieravejší. Ukázalo sa však, že zrejme veliteľ šéfa vládnej légie temnik Etirimon netúžil po nepredvídateľnej nočnej bitke. Navyše, v tme je pre otroka ľahšie schovať sa a potom ich chytiť. A tak sa možno len vzdajú, po čom bude nasledovať mučenie a poprava. Temnik Etirimon si olizoval pery, je obzvlášť príjemné posmievať sa mladým ženám, zlomiť prsty na nohách, zapáliť vlasy - veľmi lákavé.
  Vojaci si narýchlo postavili stany a zaspali. Nezostalo viac ako dve desiatky strážnikov. Pred spaním Etirimon spolu s tisíckami usporiadal hostinu, nahé tanečnice, ktoré pred nimi natriasali svoje kúzla. Bolo to krásne a zábavné. Tisíce ľudí po nich hádzali kosti, nútili ich zaujať zvodné pózy. Potom sa ich bez váhania zmocnili a po uspokojení svojej zvieracej žiadostivosti upadli do opitého spánku.
  Ich smrť sa prikradla nepozorovane. Povstalci prešli lesom, dopredu sa pohol kŕdeľ chlapcov. Bik, ktorý sa držal stromu a schovával sa v lístí, uvidel prvého strážnika.
  - Tu sa lahodne nudí.
  Jed sa mierne zlepšil a spôsobil okamžitú paralýzu. Zásah do tváre nie je potrebný, pretože vojaci sultanátu spravidla chodia naľahko a len hruď je pokrytá mušľou a okolo leží strážca.
  - Je tam jeden!
  Samotná Vedmáková sa pohybuje zozadu. Odstráni strážcu bez akejkoľvek streleckej trubice. Prichádza len zozadu a krúti krkom.
  - Pohyb je život! Len nespievaj - pre mier! A tak smutné - v žalúdku je prázdno!
  Bojovník sa stal trochu vtipnejším. Stromy naokolo sú vysoké, vidno liany. Nablízku sa plazí milovaný a najinteligentnejší otroci. Dospelí bojovníci sú ťažší, a preto zaostávajú. Ťažká zver robí vždy väčší hluk.
  Vedmáková cestou zabila ďalšieho strážnika, ktorý práve cmúľal kokosové pivo z fľaše. Tábor sa pred nimi otvoril.
  Nie príliš veľký tábor, vojaci spali niekedy v stanoch a niekedy len na hustej tráve. Noc je teplá, veľa strážcov zíva, nepozorne sa pozerajte.
  Hlavná vec je odstrániť ich naraz, aby nemali čas spustiť poplach. Lepšie sa na to hodí labutí kukuč, ktorý má príjemný hlas. Nevzbudzuje žiadne podozrenia, práve naopak, jej vrčanie je počuť takmer nepretržite, no ak zmeníte tón, môžete informáciu zachytiť.
  Čarodejnica to robí. Odpovedajú mu. Strážcovia nereagujú, aké majú "šťastie", smrť sa ukázala ako ľahká.
  - Jeden meč ako kvapka dažďa padne a rozsype sa, a keď ich bude veľa, zrodí sa víťazstvo!
  Vedmáková začala zabíjať spiacich. Na jednej strane to nebolo rytierske, ale na druhej strane víťazstvo stojí za poctu! Česť je relatívny pojem a mal by byť aplikovaný predovšetkým na vašich vojakov!
  V prvom rade skoncujte s tými bohatšie oblečenými, veliteľmi. Meče boli spravidla naskladané na samostatnú hromadu.
  Výčitky svedomia však na seba nenechali dlho čakať, masaker začali aj otroci a v dôsledku toho bol spustený poplach. Keď vás napadnú v noci, panika je nevyhnutná, najmä ak je zamračené, je zamračené . Otroci sú všetci polonahí a ľahko sa odlíšia a bojovníci stoja proti sebe, pričom sa často hecujú. A niekto kričí:
  - Zachráň sa!
  - Stráž! Démoni útočia!
  V časoch paniky je úloha veliteľa dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. Vedmáková to vie a ponáhľala sa do hlavného stanu.
  Etirimon, stále napoly opitý, sotva otvoril oči. Vo všeobecnosti, kto pije pred bojom - kocovina v podsvetí.
  - Čo sa stalo! Prečo sú potrubia tiché! - zakričal.
  - Rúry sú tiché, pretože čepele spievajú - oceľ je pevnejšia ako meď! - kričala čarodejnica. Skočila na Echirimona. Temnik, samozrejme, šikovne ovládal čepeľ, ale ešte sa úplne nepozbieral a Zaklínačove svaly boli dokonale zahriate. Nakreslila šialenú trojicu, jej čepeľ zafarbená hennou bola v tme sotva viditeľná. Nešťastnému šľachticovi odletela hlava.
  Vedmáková kopnutím nohy zrazila tisícku, ktorá sa na ňu rútila. Iného veliteľa sňala pľuvancom z trubice.
  - Akí vlkodlaci, nezobúdzajte sa!
  Opäť jasná rana mečom, prebodnutý nepriateľ padá! Dva tisícári sa doňho pokúšajú vojsť zozadu, no narazia na tanečníka. Kvíli, kopne späť. Vedmáková nepremešká moment, jedného rúbe, ďalšieho dorába. Nuž, armáda bez veliteľov je ako stádo oviec bez pastiera, ak ju nezožerie jeden vlk, tak vás vydesí!
  Teraz vzbúrení otroci, mnohí ozbrojení kyjom alebo prinajlepšom rohom, vzali krídla. Veľmi efektívna taktika bola, že sme sa piati vrhli na jedného. Takže bolo ľahšie vysypať a šliapať.
  - Nenechajte ich ujsť! Odrežte si nohy! - skríkla cez zosilňovač hlasu Vedmakov.
  Solntslav bol posekaný spolu s každým. Ako hrali svaly tejto divy. Nie bez dôvodu mnohí považujú nahnevanú ženu za hroznejšiu ako démona. Jedného z bojovníkov teda rozrezala na polovicu a jej čepeľ zotrvačnosťou prerezala hrdlo dôstojníka stojaceho za ním. Centurioni sa pokúsili obnoviť zdanie poriadku, ale rýchlo zahynuli. Okrem toho sultanát urobil všetko pre to, aby vojak zabudol, čo je iniciatíva. Povstalci zase pomerne obratne odtlačili jednotky sultanátu od švábov.
  - Nenechajte ich sedieť na sedle! - zakričal Solntslav.
  Pridaný preukaz:
  - Oheň, drž kone opraty.
  To pomohlo, šváby slimáky vtrhli do radov a zasiali ďalšiu paniku. Výsledkom bolo, že mnohí bojovníci nevedeli, čo robiť, ponáhľali sa utiecť. Ale to je presne to, na čo Witcher a otroci čakali. Boj prerástol do vyhladzovania a prenasledovania.
  Bojovníčka zaškriabala pravé oko a hodila tri dýky:
  Nenecháme ich ujsť!
  Útek je väčšia hlúposť ako zbabelosť! Koniec koncov, väčšina vojakov nezomrie v boji, ale počas prenasledovania!
  Bik, ako veľmi rýchly chlapec, skočil jednému z dôstojníkov na krk a šiel na neho:
  - Rýchlejší šváb!
  Dýka slúžila namiesto ostrohy a chudák sa ju ani nepokúsil zhodiť.
  Vedmaková, ktorá si to všimla, vykríkla:
  - Vojna je ako hra domino, len zlomené kosti sa už nedajú zbierať - zem drží!
  -Nič, moje kosti sú mladé, silné! - Chlapec odskočil a sekol ho po krku. Potom dokonca pridal rýchlosť.
  Vedmáková sa potkla o mŕtvolu, okolo ležalo niekoľko tiel, no diva nespadla, ale preskočila. Potom vyrazila svojimi mečmi. Bojový duch jednotiek bojujúcich proti nim sa vyparil a teraz sa bojovník zmenil na kata. Dokonca sa objavila averzia ku krvi. Witcher kričal:
  - V mene cti! Kto hodí zbraň - bude žiť! Vzdajte sa vojakov sultanátu.
  Našli sa takí, ktorí rozkaz poslúchli, no mnohí v zúfalstve naďalej utekali a niektorí padli na kolená.
  Bikovi sa napríklad naraz vzdalo desať mocných bojovníkov. Možno si mysleli, že je bezpečnejšie odovzdať svoj osud dieťaťu. Chlapec zakričal:
  - Spadnúť!
  Bojovníci padli. Bik chodil bosý na chrbte, napriek malej váhe dieťaťa vojaci stonali od strachu. Potom chlapec prišiel s nápadom, či zbaviť porazených nepriateľov malej potreby. Potom však zahnal odporné pokušenie, pretože otroci chcú vybudovať lepšiu spoločnosť a neopakujú cestu svojich vlastných pánov.
  - Dobre, žiť - fajčiť oblohu!
  Postupne z bitky vyplynulo! Aj keď sa zdá, že masaker je dlhý. Witcher narazil na dosť zručného bojovníka. Po tvrdej výmene útokov ho ešte odzbrojila, potom omráčila.
  - Potrebujeme ich!
  Na niektorých boli hodené siete, takí neodolali. Bitka bola takmer u konca, len útek a prenasledovanie sa vliekli. Vedmaková osobne viedla prenasledovanie, mnohých zabila, ale nedokázala vyhubiť celú armádu do posledného vojaka.
  Napriek tomu sa mladý bojovník s niekoľkými stovkami otrokov na koňoch rozhodol pre odvážne dobrodružstvo, a to dobyť mesto, ktoré nebolo pripravené na obranu v pohybe.
  - Bude to silný ťah. Nedovolíme si vziať bohatstvo a hlavne praskneme na pleciach.
  Niekoľkým desiatkam bojovníkov porazenej armády sa napriek tomu podarilo naskočiť na švábske slimáky a odcválať k bráne.
  Neotvorili sa hneď, došlo k hádke. Keď boli brány spustené, spoza lesa vyskočila Vedmáková s jazdcami. Zakričala pomocou chlapcovho zariadenia:
  - V mene veľkého sultána Erifefa! Rútia sa k vám mocné posily! Ak chcete brániť mesto, nechajte bojovníkov zaujať ich miesto na hradbách.
  Prebúdzajúci sa dozorcovia si to hneď neuvedomili, najmä keď si Vedmáková obliekla bohatý rúcho, ktoré stiahla z mŕtvol. Jedna prilba niečo stojí, leskne sa ako cencúľ na slnku, no, kto odmietne takého vznešeného guvernéra.
  A páni, purkmajster a iní šľachtici, samozrejme, nespali, "starali sa" o svoj ľud!
  Na malom kopci bol krásny palác so stĺpmi a sochami, vyrobený v zmesi starovekého rímskeho a starovekého východného štýlu. Pred ním, ako je v tejto krajine zvykom, je obrovská socha sultána Erifefa, z úst mu vyviera fontána. V najväčšej sále bolo hlučno a veselo, znela hudba - hostina pri hore. Vznešení šľachtici sultanátu usporiadali Sabantuy. V drahých zlatom vyšívaných tógach ležali na bujných vankúšoch, na nízkych stoloch boli kopy riadu, vína a tinktúr. Na stoloch a stenách sa trblietali stovky lámp. Po celom panstve a na kolonádach sa mihalo nespočetné množstvo otrokov, otrokov, otrokov a osobných strážcov strážiacich palác. Pohlavári si pripíjali. Hlavný grande, šejk du Pustemorov, stuhol v náručí dvoch nahých hetairov. Trhal sebou a reval ako posadnutý muž, nakoniec sa vyslobodil a zakričal.
  - A teraz je čas usporiadať zápasy gladiátorov. A tak nudné, žiadna krv a víno nie je v duši.
  Zaznel klaksón, bojovníci boli povolaní do arény. Podľa zvyku by mali najskôr bojovať najľahší a najmladší bojovníci. Ale šejk práve dostal partiu vycvičených otrokov a chcel spojiť dva druhy zábavy, erotickú a krvavú.
  V strede miniatúrneho Kolosea horel oheň, fakle vystužené sklom vydávali dosť jasné svetlo s fialovým odtieňom a biely štrk sa leskol, čo dodávalo pódiu veselý vzhľad. Ako prvé vybehlo na pódium svalnaté a štíhle dievča v koženom opasku. Ako gymnastka prvej triedy urobila dve kotrmelce a kráčala po rukách. Potom sa postavila pred princa, stuhla, skrížila meč a dýku v takých zbraniach, nazývali ho mirmillon. Napriek tomu, že dievča sa mohlo predviesť na súťaži krásy, akú mala hebkú, zamatovú pokožku, blond vlasy, už mala na tvári širokú jazvu. Ďalší skokan tiež kráčal po rukách. Jeho zbraňami boli trojzubec a krátka sieť - retiarius. Po natiahnutí sa postavil pred nepriateľa. Bol to takmer chlapec, ešte bez brady s nežnou dievčenskou tvárou, prítomnosť zmiešaných párov dodávala akcii osobitý erotizmus. Zdá sa, že partneri sa už dlho poznajú a žmurkli.
  - Aký Kaiska! Nemyslel som si, že sa takto stretneme! povedal chlapec smutne.
  - Bol si milý chlap, ale teraz bude tvoja duša vzatá do pôvodného plameňa! - odpovedalo dievča hrubo.
  - No, prečo si taký krutý! Stále sme panny, musíme žiť! - s nesmelou nádejou povedal mladík.
  - To nám nepomôže! Otroci pohŕdajú dokonca aj bohmi!
  Tréning v gladiátorskej škole bol tvrdý a na nahých lesklých telách mladých bojovníkov sú viditeľné jazvy.
  Dav sa vzchopil, uzatváral stávky, divoké výkriky rozveselili mladých gladiátorov, ktorým sa očividne nechcelo bojovať.
  Šejkova žena vytiahla kožené vrecúško.
  -Päťdesiat zlatých pre Kaisku! Zablikala veľkými zubami.
  -Začať! Šejk naznačil.
  Tak odlišní a zároveň majúci veľa spoločného, bojovníci sa zbiehali, ich pohyby boli rýchle a chaotické. Bojovník s trojzubcom sa najprv pokúsil hodiť sieť, ale jeho protivník minul a divoko naňho skočil, podarilo sa mu dýkou rozsekať žalúdok. Mladík odskočil a trafil trojzubec do hrude, no kožu si len jemne poškriabal. Jeho manéver však prinútil nepriateľa ustúpiť. Vzdialil sa a oprel sa o sieť, čím zabránil kedysi milovanému gladiátorovi priblížiť sa.
  - Vy ste hlúpi! Takže, odsúdený na neúspech! - Povedalo dievča arogantne.
  - Čo sa zrodilo! Mladý muž vyzeral zmätene.
  Zrazu retiar s trojzubcom chytil do ruky štrk a hodil mu ho do tváre. Manéver mal efekt, dievča zavrelo oči, v tej istej sekunde jej trojzubec prepichol brucho.
  Mladá gladiátorka s výkrikom od bolesti sa zvíjala, no napriek tomu sa jej podarilo zabodnúť čepeľ do ramena. Retarius zakričal a vytiahol zbraň. Meč sa blysol ako blesk a takmer mu prepichol krk. Gladiátor ustúpil s rozrezanou hruďou. Mladý muž zastonal od bolesti a odhodil trojzubec. Potom naňho súper skočil a hodil dýku. Hojdačka bola dosť slabá a hrot prepichol mäso na nohe. Retarius skríkol a spadol, potom zdvihol dýku, pokúsil sa vstať, v tom momente ho meč zasiahol do krku. Keď už stratil vedomie, zasiahol čepeľ myrmillonu v solárnom plexe. Kedysi zaľúbený pár (ako Rómeo a Júlia) padol mŕtvy na štrku. Opité publikum sa smialo a húkalo. Do arény vbehli traja zachmúrení otroci s nízkymi čelami a vyčnievajúcimi čeľusťami, telá porazených, ktorí však dostali duchovnú slobodu, spálili rozžeraveným železom. Keď sa ubezpečili, že sú mŕtvi, chytili ich rebrami za háky a odvliekli z javiska. Miesto, kde bola krv, bolo zasypané uhlím.
  -Chodia sa živiť hmyzom. - manželka šejka Demetera vycerila zuby. - Škoda, že kosti sú príliš malé zvieratá zostanú hladné.
  -Nič nebude mäso a ponavaristie. Je to však škoda, z niekoľkých by sa mohli stať celkom nádejní športovci! Šejk zavrčal.
  - V tvojej posteli? - spýtala sa diva zlomyseľne.
  - Prečo nie! Dievča je pekné, ale chlapec môže byť tvoj. - Šejk bol vo svojich názoroch dosť pokrokový a veril, že manželka môže dobre pobaviť svoje dobre živené telo v mladom otrokovi.
  - Malý a krehký! Ešte nemáme rovnaký pár? spýtal sa Demeter.
  - Žiaľ, nie je! Pozrime sa na mladú šichtu, ktorú k nám poslali z neďalekej školy. Šejk sa uškrnul.
  - Možno je lepšie nechať ich vyrásť! A potom takto zabijeme všetkých našich väzňov. - Nečakane prejavila súcit manželka šľachtica.
  - Správa o vzbure otrokov je príliš radostná a chcem ju osláviť naplno. Grandee potriasol bruchom.
  - Pokiaľ vás, samozrejme, Etimon nepredbehne! - odsekla tučná pani.
  - Taká hlúposť! O to lepšie, aby sme teraz ukončili všetkých gladiátorov a pripravili hlupáka o predstavenie. Poďte nováčikovia! Šejk zavrčal.
  - Nie sú to nováčikovia. - oblízla si Demeter pery
  Znova zaznie gong a chlapci-bojovníci vybehnú do arény. Vyzerajú na štrnásť alebo pätnásť rokov, s pomerne širokými ramenami a hrudníkom. Rovnako ako predchádzajúci borci robí kotrmelce a behá po rukách. Keď už vybehli na pódium, nasadili si zbrane, prilby, brnenie na hrudi, štíty a meče. Jedna má rovnú čepeľ, zatiaľ čo druhá je zakrivená ako šabľa. Reliéfny lis sa otvorí a sú na ňom viditeľné jazvy. Chlapec stojaci vpravo má zahojené rezné rany, ktoré mu pretínajú hrudník v troch líniách.
  Pleť je bohato premastená a lesklá.
  Manažér oznamuje.
  - V ringu vystupujú slávni bojovníci Fudoros so zakrivenou šabľou a Saflorov s rovným mečom. Fudoros má na konte šesť zápasov, Saflorov sedem. Všetci ich súperi boli buď na mieste zabití, alebo dobodaní na smrť z rozhodnutia ľudu. Steward ukázal prstom na publikum. Opäť sa našli ľudia, ktorí chceli staviť na stávku. Šejk zavrčal.
  - Sto zlatých pre Saflorova.
  Stávky boli rýchlo uzavreté, šľachtici prisahali. Dvaja sa dokonca pobili. Jeden špliechal pohár vína, druhý udrel tučnú nohu do tváre. Getre a stráže sa ponáhľali upokojiť rozzúrenú verejnosť. Šejkova manželka, panovačná, drzá, tučná vyštekla:
  -Vpred! Zabiť!
  Gladiátori sa zblížili. Tentoraz si dali na čas, skúšali sa navzájom opatrnými údermi. Keď sa meče zrazili, mierne zaiskrili a štíty sa zachveli. Verejnosti sa táto opatrnosť veľmi nepáčila, zavýjala nevôľou, k bojovníkom lietali kosti. Šejk prevrátil podnos, celý pokrytý vínom a džemom. Potom si odpľul a nahnevane zakričal.
  Ak nebudeš bojovať, nechám ťa zavesiť hore nohami. Na pódium vybehlo niekoľko tlačiacich sa divochov "janičiarov", oháňali sa oštepmi a predvádzali štuchnutia do otvoreného chrbta. Saflorov prešiel do ofenzívy, zúrivo napádal, svojho náprotivku kopol do kolena. Mladík cúvol, mierne potiahol meč nabok a jeho súper sekol cez hruď. Na dno spadla zle priskrutkovaná platňa. Ďalší úder zanechal na koži hlbokú stopu, vyliala sa hustá krv. Fudoros ustúpil, jeden z chlpatých bojovníkov ho kopol do nôh. A keď chlapec zaváhal, Saflorov udrel do prilby s takou zúrivosťou, že sa zapotácal a skolaboval. Od otrasu mozgu "prilba" odletela a odhalila bielu hlavu s opuchnutou hrčou na čele. Saflorov si priložil čepeľ na nervózne sa zdvíhajúcu hruď. Prižmúril oči na "verejnosť".
  Čakanie na znamenie. Keď im väčšina prebehne po vlasoch, znamená to zabiť, a keď spoja dlane v zámku, znamená to zľutovať sa.
  V zúrivých tvárach však nebolo vyčítané milosrdenstvo. Takmer všetci, dokonca aj ženy a tínedžeri, si behali rukami po krku.
  -Smrť! Zbiť ho!
  Šejkova žena posmešne štekala.
  - Vyviazol príliš lacno. Daj mi to na jednu noc.
  Saflorov zaváhal, zľahka pritlačil na obnaženú hruď porazeného tínedžera, vyšla kvapka krvi. Potom v zúfalstve odhodil meč:
  -Nemôžem! On je môj priateľ.
  Hluk bol okamžite prerušený, nastalo smrteľné ticho.
  -Čo! - nahneval sa šejk. "Odmietate zabiť porazených. Obaja v klietke, po ktorej bude pred celou gladiátorskou školou strašné mučenie.
  Bojovníci priskočili k Fudorosovi, špliechali mu vodu na tvár a potom, aby sa rýchlejšie spamätal, spálili mu holú pätu rozžeraveným železom. Chlapec skríkol, vyskočil a hneď si hodil okolo krku dve lasá. Saflorov sa snažil vzdorovať, odbil tucet mečov naraz, strach mu dával silu. Jeden zo strelcov mu ale šípom zasiahol nohu. Od jedu mladík ochrnul, no nezabil. Oboch zviazali a dali do klietky. Saflorov bodol rozžeravenou tyčou do rebier, koža začala dymiť, týraný chlapec injekcie vytrvalo znášal. Ale zrejme mučenie dvoch neposlušných chlapcov odložili na zákusok.
  Šejkova manželka zaiskrila v očiach:
  - Musia to byť môj manžel. Vieš, že som kreatívny.
  - Viem, ale pozri, môžem žiarliť. Chlapci sú krásni a už sa môžu oženiť. Šejk sa uškrnul.
  - S najväčšou pravdepodobnosťou dokonca ženatý! Koniec koncov, toto sú najsilnejší a najzdravší otroci, ktorí by mali byť plodní! Tučná žena žmurkla.
  - Gladiátori sú farbou zajatia! To by bolo prinútiť ich manželky mučiť. Šejk sa uškrnul.
  - Zvládneme to! Mimochodom, opäť dievčatá.
  Teraz museli ženy bojovať. Do arény vstúpili dve polonahé divy v rovnakých bedrových rúškach. Okolo krku boli spútané retiazkou - aby sa nedali roztrhnúť. Zbrane Dve dýky v každej ruke. Je jasné, že boj bude tvrdý a nie príliš dlhý. Jedno dievča bolo svetlé, druhé čiernovlasé, obe s pomerne dlhou hrivou.
  -Do boja! zahrmel násilník.
  - Nestavím sa! - vyštekla šejkova žena. "Stalo sa to zlým znamením.
  Chudobné ženy sa dali dokopy. Bolo to strašné, jeden mal takmer okamžite otvorený žalúdok, druhý bol ranený na hrudi. Dievčatá pokračovali v rezaní a kopali nohami a trápili ich mäso. Pretieklo veľa krvi a nemohli odísť a utiecť. Nakoniec sa jedna z nich úplne rozrezaná zrútila na kolená. Čiernovlasý sa zasmial, snažil sa zakončiť, potom narazil na zákernú ranu zdola pod rebrá. Stonajúc, ešte stihla páchateľa udrieť zozadu do hlavy. Obe krásne zmrzačené ženy sa zrútili na štrku, niekoľkokrát sa triasli, zamrzli. Pribehli k nim strapatí "Janičiari" a štuchli do nich rozžeraveným železom. Dievčatá bojovníčky sa nehýbali.
  - Opäť ani jedna stávka nevyšla. Obaja sú mŕtvi.
  Diváci boli sklamaní, aj keď vidieť samotnú vraždu je veľmi príjemné. Zatiaľ však nikto nevyhral.
  V tejto situácii by prípad mohol zachrániť len nový boj. Ľahká rozcvička sa skončila a je čas na serióznu prácu.
  Do arény zamávalo pätnásť gladiátorov v oranžových tunikách s dierami, tri čierne pierka na slizoch. Boli vyzbrojení krátkymi, zakrivenými mečmi; v rukách držali malé štvorcové štíty s vypuklým povrchom, hlavy im chránili prilby bez šiltu. Po tejto skupine nasledovali bojovníci v jasnočervených tunikách, tí istí s krátkymi, ale rovnými mečmi, s malým okrúhlym štítom a železným putom zakrývajúcim pravú ruku, ktorá nebola chránená štítom, a nákolenkou chrániacou ľavú nohu. Zelené perie na klzkých prilbách dotváralo obraz.
  Stojac oproti sebe sa uklonili. Tentoraz sa stávkovalo na oveľa väčšie sumy, zlato sa prelievalo z ruky do ruky.
  -To nemôže byť tak, že ich všetkých zabili! Povedala šejkova žena. Niekto určite vyhrá!
  - Tak sa stavte, toto je posledný boj. Vidíte, už je svetlo! - povedal unavený šejk podráždene.
  - Tak to bude vážne! Tisíc zlatých drachiem na červenú. - zasyčala tučná žena.
  - A prečo na nich? - Prečo práve oni? - Dvakrát opakované, prekvapený, šľachtic.
  - Pretože oči sú zlé!
  Manažér niečo zakričal. Ozval sa praskavý zvuk trúbky. Dokonca aj pochodne blikali, ako keby tie príšery mali niečo v očiach.
  Rozhovory, hluk, smiech, šampionáž prestali: všetky oči sa upierali na bojovníkov. Prvý stret bol strašný: uprostred ticha, ktoré vládlo, ostro zneli údery mečov na štíty. Perie, črepy prilieb, kusy rozbitých štítov lietali po aréne ako vzrušení, zadychčaní gladiátori do seba udierali ranou za ranou. Neuplynuli ani tri minúty od začiatku bitky a už bola preliata krv: štyria gladiátori sa zvíjali v agónii a bojovníci ich dupali pod nohami. Jeden z okolostojacich chytil svoju partnerku za nohu a otočil chodidlom. Letel dole a roztrhol si ruku.
  Manželka princa, nenásytná Demeter, hodila do prsteňa ohlodanú kosť.
  - Červené, ak vyhráte, dám vám pohár vína!
  Ako to už býva, stal sa opak, naplnil sa najväčší bojovník z tímu, ktorému Demeter fandil. Tri meče okamžite prebodli širokú hruď a v ruke nešťastného vodcu zostala predčasne zdvihnutá kosť.
  Diváci s potešením a napätím sledovali krvavé peripetie bitky. Kričali ako stádo ranených býkov. Miestna elita zúrivo, besnela, rozveselila bojovníkov. Rad gladiátorov sa preriedil, bitka sa rozpadla na samostatné potýčky.
  V tejto chvíli, keď sa vážená verejnosť tešila a úprimne "bláznila" z lapania krvi, statoční rebeli zabili ospalých strážcov. Pobedonostsev spolu s hŕstkou statočných mužov, ktorí rozdrvili bodyguardov, ako prvý vtrhli do paláca.
  Hluk z približovania sa rebelov si vynútil prerušenie boja. Šľachtici sa potácali a snažili sa zdvihnúť meče. Mladý vodca rebelov hlasno kričal:
  - Čo vidím! Zabíjate sa navzájom, pre pobavenie darebákov! Oživení bastardi, ktorí nie sú schopní ani zdvihnúť meč, príliš prekážajú bruchá. Ak sa vo vás zachovala aspoň čiastočka pýchy, odrežte túto ohavnosť.
  Zdalo sa, že gladiátori čakali práve na toto: ponáhľali sa k obéznemu stádu.
  Služobní otroci uskočili nabok, nechceli zomrieť za nenávidených pánov, a chlapci dokonca začali hádzať po hodnostároch podnosy a jedlo.
  Demeter zakričal:
  - Zabiť ich všetkých!
  Potom jej na hlavu spadol krištáľový pohár na víno, ktorý sučku vyrazil.
  Witcher sa hneval. Podrezala bohatých občanov mesta, nasekala im mäso.
  Nebolo to ťažké, ale hnusné. Vedľa neho bojoval stály spoločník Pass. Zobák nezaostával a gladiátori sa pomstili svojim žalárnikom.
  Zachmúrení otroci zdvihli správcu na háku a kričali:
  - Sme naši! Otroci ako vy!
  - Tak to dokáž mečom! - skríkla, tak sa triasli sviečky na zaklínačových lustroch.
  Šejk sa pokúsil utiecť, ale Bik ho podrazil a nalial mu med do goliera:
  - Kde ťa treba. Žiadne korenie.
  Solntslav odťal hlavy dvom šľachticom naraz a tretiemu kolenom rozdrvil čeľusť. Už tu však nebolo ani len zdanie boja, len sa otroci pomstili. Zvyšky stráže sa dali na útek a hodovníci ani v najlepšej forme nepredstavovali vážnu vojenskú silu. Všetci boli zabití skôr, ako Vedmáková vychladla. Len hlavný šejk ešte žil, Bik ho ťahal za vlasy. Vedmáková odohnala drzého chlapca:
  - Toto je vznešený človek. Môžeme byť užitoční!
  . KAPITOLA #12
  Nemci pokračovali v útoku na Stalingrad. Zdalo sa, že toho zostáva dosť málo, ale prejsť posledného bolo neskutočne ťažké. Nepomohlo ani masívne používanie "Sturmtigrov". Aj keď ničenie prúdových bombardérov spôsobilo obrovské. Ďalším prostriedkom boli napalmové bomby.
  Prápor dievčat preriedil, no krásky stále bojovali. 20. októbra nasnežilo a krásky boli všetky bosé. Na bielej prikrývke zanechávajú pôvabné stopy.
  Krásne dievčatá sa trochu vyváľali v snehu a stali sa čistejšími. Matryona, keď zajali Seryozhku, nemohla nájsť miesto pre seba. Stále prísť o takého inteligentného a krásneho chlapca. A čo ho čakalo vo fašistickom zajatí? Najprv mučenie a potom trest smrti!
  Chlapec bol skutočne blízko k zastreleniu, no skončil v baniach. Na Serjožku čakala práca šestnásť hodín denne a skromný prídel, bič dozorcu.
  Presnejšie, chlapec je už kameňolom a tvrdo tam pracuje ako somár. Ale pod zemou je oveľa teplejšie ako na povrchu. A bojovníci, aby nezmrzli, sú nútení skákať a bežať. A dievčatá bojujú. Tu je mohutný tank "Lev". Má 150 mm zbraň, efektívnejšiu a praktickejšiu pre bitky v meste. Fritz miluje tento tank, pretože je dobre chránený zo všetkých strán.
  "Myška" sa plíži trochu pozadu. Nemecký stroj pod dvesto ton bol vyzbrojený aj 150-milimetrovým kanónom a sedemdesiatpäťkou. Oveľa praktickejšie. Počet guľometov sa zvýšil na štyri a priblížiť sa k tanku nebolo ľahké.
  Anyuta, Maria a Alla sa snažia spoločne vydlabať mastodonta. Starostlivo vybrané k nemu.
  Anyuta spievala s nadšením:
  - Ako sme žili v boji a bez strachu zo smrti... Takže odteraz budeme žiť ty a ja! A v hviezdnych výšinách a horskom tichu, v námornej vojne a zúrivej paľbe! A v zúrivom a v zúrivom ohni!
  "Maus" bola najnovšia modifikácia so šiestimi guľometmi, dvoma koaxiálnymi s hlavňami a štyrmi otočnými na pántoch.
  Mária, ktorá sa plazila po snehu, zasyčala:
  - Nikdy sa nevzdáme! Veď Ježiš, Najvyšší Boh, je s nami!
  Dievča, ktoré sa priblížilo, hodilo na húsenicu myši výbušný balíček. Pod štítom to zahučalo a klzisko prasklo.
  Dievčatá jasali:
  - Získajte fašistu!
  Alla sa švihla a hodila na Fritza trieštivý granát. Fašistu vyhodila výbušná vlna a spolu s ním odtrhli hlavy dvoch čiernych bojovníkov z koloniálnych jednotiek.
  Ryšavá kráska zapískala:
  - Za vlasť a Stalina!
  Anyuta opäť hodil výbušný balík... Tentoraz nie tak úspešne, zasiahol pancier a explodoval na povrchu oceľového plášťa.
  Nahnevane dievča povedalo:
  - Oh, rozmazal som!
  A plazil sa po novú porciu podomácky vyrobených výbušnín. Jej okrúhle päty, červené od zimy, sa mihali. Takmer nahé dievča, plaziace sa v snehu, trochu nepríjemné. Buďte však trpezliví. Najmä pri ostreľovaní sa sneh topí.
  Anyuta dokonca spieval:
  - Viem, zima čoskoro zmizne,
  Potok sa hlasno valí...
  A už bežia cez mláky -
  Bosé dievčatá!
  Dievča strieľa a Arab z koloniálnych jednotiek sa zrúti. Pokusy nepriateľov konať v malých skupinách vedú k vážnym stratám.
  Krátke delo Myši opäť vypáli fragmentáciu. Mušle praskajú niekde v dyme. A veľa prestávok...
  Nemci už takmer dobyli Stalingrad... Zostalo toho veľmi málo. Ale práve to bráni Wehrmachtu používať veľké bomby a ťažké delostrelectvo. Fritz nechal ísť dopredu cudzincov, ktorým to nie je ľúto.
  Mária vystrelila z pušky. Fašistický žoldnier sa zrútil a prevalil sa po kameňoch ruín.
  Dievča si pošúchalo obnažené prsia šarlátovými bradavkami. Bojovníkov kompletne obliekli - skáču v šortkách. No na druhej strane na nich nie sú takmer žiadne hity. Vraj nahota akosi zvlášť chráni krásky. Pretože sú schopní prežiť v takom pekle!
  Alla zo seba striasa zmes snehu a blata a znova strieľa. Čierneho vojaka trafil priamo do očí. Zlá suka, nič nehovor.
  Tri dievčatá sa opäť priblížia k myši. Do auta, ktoré má taký hrubý pancier, je ťažké preniknúť zo všetkých strán. Ale bojovníci sú plní optimizmu. Ak nemôžete preraziť samotnú škrupinu, tak prečo neodtrhnúť hlaveň.
  Alla kopala špinavé hrudy bosými nohami a spievala:
  - Naša pravda, naša pravda ... Ako lúče slnka! Náš zajtrajšok bude jasný, z hôr potečú potoky!
  Bojovníci boli dlho vyzbrojení zajatými MP-44. Tieto útočné pušky majú veľký dosah. Krása s istotou oheň. Čierni opäť padajú. Vystreľujú fontány šarlátovej krvi.
  Strieľajúca Mária s puškou a zajatým guľometom na pleciach spievala:
  - Zákerný pavúk si naostril žihadlo,
  A pije posvätnú, ruskú krv z Ruska!
  Všetko je malé a malé pre jeho protivníka, zabije,
  Kto má lásku k Rusku!
  Láska k Rusku!
  Dievča poslalo guľku do najrôznejšieho "strážcu", ktorý vyliezol zo škár. Kráska sa usmievala, jej tvár, hoci vychudnutá, si zachovala svoj šarm a šarm.
  Vo všeobecnosti sú všetky dievčatá v ich prápore krásne. Tu napríklad tatársky serafín. Jej otec je Tatar, ale jej matka pochádza z Bieloruska a po nej Serafima zdedila vlasy farby zrelej pšenice. Také krásne dievča, bosé a takmer nahé. A strieľa z ukoristeného guľometu, v krátkych dávkach. A po nej sa plazia fašisti z iných vojsk.
  Serafima strieľa celkom presne. Vedľa nej ležala zlatovlasá Mária. Obe dievčatá strieľajú a spievajú.
  - Vlasť! Mária začala...
  - A armáda! - Pokračovanie, streľba na Seraphima.
  Mária na Twitteri:
  - Toto...
  Seraphim viedol oheň a zasiahol farebného:
  - Dve tyče!
  Mária sa usmiala a štebotala:
  - Na...
  Seraphim vystrelil a dodal:
  - Ktoré...
  Maria prerušila päť a pokračovala:
  - Počkaj!
  Seraphim, streľba, pozdrav:
  - Planéta!
  Mária strieľala, štebotala:
  - Prsník...
  Seraphim, strieľajúci, mrnčal:
  - Chrániť...
  Mária rozbila hlavu fašistovi a vydala:
  - My vy ....
  Serafim krájajúci nacistov guľkami a zasyčal:
  - Krajina!
  Mária posielajúc dobre mierené guľky štebotala:
  - Každý....
  Seraphim, strieľajúci čoraz presnejšie, dodal:
  - Ľudia!
  Mária si z čela zhodila zlaté, špinavé vlasy a spievala:
  - Potkan...
  Guľka Seraphim a vysielanie výstrelov vydali:
  - Tvoja...
  Mária, ktorá udrela fašistu do krku, pokračovala:
  - Teplo!
  Blond Tatar, posielajúci výstrely, pokračoval:
  - Mraky...
  Maria presne strieľala, dodala:
  - Skvelé!
  Seraphim, usmievajúci sa, štebotal:
  - No a...
  Mária strieľala presne a zavrčala:
  - Slnko!
  Serafim, ktorý sa bije v dávkach, zasyčal:
  - Zoy!
  Mary so smiechom pokračovala.
  - Automatické...
  Seraphim, ako keby strieľal, štekal:
  - Nather...
  Maria pridala dobre mierené strely:
  - Rameno...
  Seraphim so smiechom dodal:
  - Vojak!
  Mária nadšene spievala a strieľala:
  - Budem kopať...
  Serafima, vedúca hasičského zásahu, dodala:
  - Hrob...
  Maria zrazila Afričana a pokračovala:
  - Protivník!
  Dievčatám dochádzajú náboje. A bola nútená rýchlo utiecť do úkrytu. Zásobovanie cez Volhu je veľmi ťažké. Neustále bombardovanie a ostreľovanie. Tu prichádza rota posíl z druhej strany.
  Okolo člnov vyvierajú fontány spreja a úlomkov. Stormtrooperi hučia na oblohe. Tu prilietajú Focke-Wulfovia. A zhadzujú bomby.
  Niekoľko lodí sa rozpadlo. Sovietski vojaci sa topia a umierajú.
  Nepriateľská delostrelecká paľba je príliš hustá.
  Fritz udrží všetko pod paľbou aj v noci. A ich strmhlavé bombardéry sú opotrebované. Vrátane starého otca Yu-87. Aj keď prúdové lietadlá už išli do série.
  Tu je legendárny sovietsky Jak-9. Bojuje s nemeckým ME-309. Dohodnutá manévrovateľnosť, proti rýchlosti a zbraniam. Nemec sa snaží poraziť sovietske auto od prvého zavolania. Ale nedarí sa mu to. Jak se zase snaží ísť do chvosta, ale nacista odchádza kvôli vysokej rýchlosti.
  Rýchlejší Nemec so silnejšími zbraňami proti manévrovateľnejšiemu Rusovi. Rýchly let však pokračuje. Fašista použije sedem palebných bodov proti siedmim a dotkne sa sovietskeho auta. Stratí rýchlosť a začne padať.
  Vydáva obláčiky dymu. A motor je zapnutý...
  Čo je to za vojnu! Je ťažké odporovať tak silnému stroju vo výzbroji ako ME-309, v ktorom sedem palebných bodov kompenzuje nadváhu a slabú manévrovateľnosť.
  Vysoká rýchlosť umožňuje fašistovi ponoriť sa a čelo nemeckého bojovníka je dobre obrnené.
  Anyuta sa opäť pokúša podkopať myš. Dievča riskuje život. Už je celá doškriabaná, nahá sa plazí cez opevnenie. Všetka krása v škrabancoch a pisuge. Potom však hodí granát s balíčkom pripevneným k výbuchu. Dokonca ju zasiahne dávka zo samopalu. Škrabe krásku na ramene.
  Na druhej strane však výbušný balík zasiahol ústie 150 mm dela. A Nemec už utrpel značné škody. S veľkými ťažkosťami sa auto pohne zo svojho miesta a plazí sa späť na miesto svojich jednotiek, aby si lízalo rany.
  Na oblohe sa objavujú Focke-Wulfy a niekoľko TA-152. Začínajú ostreľovať sovietske pozície. Objavilo sa aj pár najnovších útočných prúdových vozidiel HE-183. Tieto supy dosahovali rýchlosť až osemsto kilometrov za hodinu a trafiť ich bolo takmer nemožné.
  Dievčatá strieľajú späť na Nemcov. Vždy je tu šanca zachytiť nepriateľa, napriek silnej ochrane útočných lietadiel pred pozemnou paľbou.
  Anyuta a Alla získali zajatého Luftfausta. Táto zbraň, pozostávajúca z deviatich vzájomne prepojených dvadsaťmilimetrových bezzáklzových zbraní.
  Môžete strieľať ako z malej protilietadlovej zbrane.
  A bojovníci mieria na nepriateľa. Hladko stlačia štart ... Obe krásky opreli bosé nohy o sutinu, cítia plynulý návrat.
  Focke-Wulf so šiestimi vzduchovými zbraňami začne fajčiť - má roztrhané brucho.
  Dievčatá od radosti revú:
  - Puk! Podložka! Cieľ!
  Nad hlavami dievčat začínajú krúžiť ďalšie nemecké lietadlá. Krásky sa vrhajú do podzemných chodieb a vyhýbajú sa raketám Focke-Wulf.
  Anyuta dostala hrubý podpätok s trblietkami. Dievča zamrmlalo:
  - Ó pekelné plamene!
  Chodidlo dievčaťa bolo pokryté pľuzgiermi a bolestivo ho bolelo. Chcel som si dať niečo studené.
  A na povrchu, medzery pokračujú. Sneh syčí od plameňov, ruiny sa trhajú. Nemci zaplavujú pozície paľbou, ale je z toho veľmi malý zmysel. Bojovníci sa skrývali ako myši v norkách. Nech si žehlia sami.
  Alla zašepkala Anyute do ucha:
  - Myslím, že čoskoro nacistom konečne dôjde para. Majú veľa síl, ale v Stalingrade nemajú príležitosť otočiť sa!
  Blondínka hrdo odpovedala:
  Sme tu ako tristo Sparťanov! Odrážame nadradené sily nepriateľa!
  Ryšavá Alla sa zachichotala a žmurkla na svoju partnerku:
  - A neobídeš nás!
  Keď sa dievčatá dostali na povrch, nálet skončil. Objavili sa noví čierni pešiaci. Vyliezli dopredu a dievčatá museli začať strieľať, čím prinútili nepriateľa kopať zem nosom.
  Do boja opäť išli "levy" a "tigre". Nemci sa snažili tlačiť na sovietsku armádu ťažkými tankami. Každú chvíľu pršali mušle. Zraniteľnejší "Tiger" sa snažil neodtrhnúť od svojich formácií. Aj mínomety rinčali.
  Dievčatá strieľali na Nemcov a ich žoldnierov. Knokautovaní súperi. Alla a Anyuta strieľali vo dvojiciach. Objavili sa a usadili sa nepriateľské náhubky. Potom nová vrstva postupujúcich nepriateľov.
  Dievčatá počas bitky spievali.
  Alla začala strieľať:
  - Predtým...
  Anyuta, strieľajúci, pokračoval:
  - Vami...
  Alla lupanuv dodal:
  - Légia...
  Anyuta, ktorá prerušila tri, stíšila:
  - Nepriatelia...
  Alla, zabíjajúc protivníkov, vyhŕkla:
  - Oni....
  Anyuta, ktorý zdemoloval polovicu Arabovej lebky, pokračoval:
  - Oni chcú...
  Alah, ktorý rozdrvil nepriateľa, pokračoval:
  - Ty...
  Anyuta, strieľajúca, syčala v zúrivosti:
  - Skartovať...
  Alah, ktorý prerazil lebku Araba, zavrčal:
  - Zničiť...
  Anyuta pokračovala v pribíjaní a zasyčala:
  - Poznámky...
  Alla, akoby strieľala, zapískala:
  - Neboj sa...
  Anyuta vystrelil presnú strelu a zavrčal:
  - Nepriateľ...
  Alla strieľala ako ostreľovač a pokračovala:
  - Štykov...
  Anyuta strieľal ďalej a štekal:
  - Schopný...
  Alla bez toho, aby prestala strieľať, zasyčala:
  - Sila...
  Anyuta, ktorá zúrivo strieľala, zavrčala a opravila svojho priateľa:
  - Odvaha...
  Alla v tvrdej extáze, ktorá prestrelila hlavy Afričanov, štekala:
  -Sila...
  Anyuta, cválajúca s ohňom, zasyčala:
  - Zvýšiť...
  Alla potriasajúc červenými kučerami pokračovala:
  - A protivníci...
  Anyuta, ktorý udrel Araba do žalúdka, vydal:
  - Hneď...
  Alla, strieľajúca všetkými kalibrami, zaštekala:
  - Zničiť...
  Dievčatá si vydýchli. A keď strieľali trochu viac, kričali:
  - Sme rytieri ostreľovacej pušky, zvoní hlas vraždy!
  Vlna tlačených koloniálnych jednotiek trochu utíchla. Nacisti opäť posunuli tanky dopredu. "Tigre" -2 sa objavili so svojimi dlhými náhubkami a vystrelili náboje na všetko, čo si stihli všimnúť.
  "Tiger" -2 mal pôvodný tvar veže a sklony pancierových plátov zo strán. Vďaka tomu bol trochu húževnatejší. Bojovnice si za cieľ opäť vybrali stopy tanku. Fašista musel byť ako had na panvici.
  Anyuta hodil výbušný balík, rozdrvil predný valec "Tigra" -2 a spieval:
  - Stretol som ťa s darčekom... Samozrejme, načrtol som miesto v rakve!
  Alla zasyčala a šťastne hodila na fašistu veľký výbušný balík:
  - Ale Pasaran!
  A od výbuchu sa krútila dlhá papuľa nemeckého tanku. A kráľ Tiger sa začal vracať. Fašista bol opäť ťažko ranený. Alla to vzala, štekala a hodila kus skla holými prstami:
  - Byť tebou v dubovej rakve!
  Sklo, ktoré preletelo, pristálo priamo v hrdle Inda z koloniálnych nemeckých jednotiek.
  Anyuta žmurkla na svojho partnera a zaspievala:
  - Ponorím hlavu do tohto suda! Potopím všetkých!
  Alla vystrelila dávku zo samopalu. Nemci boli opäť pod útokom. Dievča zasyčalo:
  - Môžeme všetko! A vyhráme!
  Anyuta vystrelila z pušky a povedala:
  - Čaká na veľké víťazstvo! Nech sú naši starí otcovia v sláve!
  Alla urobila kotrmelce a kotúľala sa, točila sa ako vianočný stromček. Dievča so žmurknutím spievalo:
  - Pán úspech, kam idete ... pán úspech - smejú sa fašisti ...
  Nemecké tanky, ktoré nešetrili nábojmi, zvýšili svoju paľbu. Rozsypali svoje praskavé darčeky. A priblížili sa k sovietskym pozíciám a snažili sa vyhnúť medzerám.
  Anyuta pomocou drôtu, ako ich naučil zajatý Seryozhka, vytiahol ťažkú mínu. "Lev" sa pomaly doplazil k sovietskym pozíciám. Jeho 150 mm kanón neustále chrlil náboje. Dievčatá syčali a žmurkali.
  Anyuta spieval:
  - Nemci-paprikári, fašisti-nacisti... Čaká vás koniec pacifistu!
  Alah povedal s úsmevom:
  - Pacifizmus... Je dokonca hlúpe hovoriť o pacifizme, keď ide o nacistov!
  Anyuta trafil dobre miereným výstrelom Araba z koloniálnej stráže na koreň nosa a zaštebotal:
  - A sú zmrzačení v myslení ... A vo vojenských záležitostiach nie sú takí silní! Čoskoro ich vymažeme z povrchu planéty Zem!
  Alla dala ďalšiu dávku, obtrela si nahé prsia o štrk a zaspievala:
  - Som ruský rytier na kolenách divochov ... zmietnem nepriateľov vlasti z povrchu Zeme!
  Červenovlasá kráska žmurkla a pozrela sa na oblohu. Točili sa tam "rámy", nemeckí kanonieri.
  Plížil sa, každú chvíľu, uviaznutý vo vetrolamoch nemecký "lev". A jeho zbraň neustále pľula.
  Anyuta presúvajúc mínu pod pásy nemeckého tanku zasyčal:
  - Pre Seryozhu ....
  Nemec zastavil a znova vystrelil. Škrupina za dievčatami vybuchla.
  Anyuta povedal:
  - Škrupiny mlieka, kto má mozog dieťaťa!
  "Lev" chvíľu stál. Či už nemecká skúsená posádka cítila pred sebou nebezpečenstvo, alebo chcela použiť bojovú súpravu. "Lev" však chvíľu stál a chrlil smrtiace náboje.
  Anyuta poznamenal, že nemecký tank mal pokročilejšie delo a strieľal častejšie ako KV-2. A to samozrejme robí toto auto oveľa nebezpečnejším. Anyuta sa prekrížila a zasyčala:
  Nech idú bezbožní do pekla!
  Alla vystrelila na fašistu zo solárneho plexu a zaštekala:
  - Naše víťazstvo je nevyhnutné! A všetko sa dobre skončí!
  Anyuta tiež prerušila Turka a spievala:
  - Aj keď sa zdá, že život bude čoskoro prerušený, keď problémy zaklopú na svoj čierny roh... Kone chŕlia a krv tečie ako rieka a zem opäť odíde spod tvojich nôh!
  Alla, ktorá namočila Iránca, dodala:
  - Ale aj zem má svojho strážcu... A medzi hviezdami sa k nemu natiahla... Neviditeľné spásne nitky do vyhnanstva Hitlera na Kolymu!
  Strieľajúce dievčatá zborovo spievali:
  - Zlomme Adolfa, bude ho to bolieť! Verím, že fašizmus bude porazený! A v našom Rusku sa zjaví mesiáš, Pán národov všetkých krajín!
  A bojovníci pokračovali v streľbe. Ale nepriateľská pechota si ľahla a začala strieľať a hádzať granáty. Fašistické hordy sa pokúšali dievčatá vyfajčiť mínometnou paľbou. A hádzať veľa granátov.
  Alah filozoficky poznamenal:
  -Môžete vziať číslo vo voľbách, zručnosť vo voľbách bez vojny!
  Anyuta sa zachichotala a poznamenala:
  - Vojna je oblasť, kde kvalita prevyšuje kvantitu, voľby sú spravidla opakom, a to je vtip!
  Bojovníci mierne ustúpili, granáty a ich úlomky sa sypali príliš husto. Alla dokonca zachytila hodený darček nohou a hodila ho späť. Granát preletel a zasiahol nacistov do prilb. A ako to vybuchne...
  Akoby niekde vybuchol ďalší odkaz.
  Alah filozoficky poznamenal:
  - Šťastie je druhé šťastie, úspech je tretie, ale prvá zručnosť!
  Anyuta sa zachichotala a vložila sa do toho:
  - Šťastie je odmenou za odvahu, ale nie za nerozvážnosť!
  Alla vydlabal oko hinduistovi z koloniálnej armády a zasyčal:
  - Kto má šťastie, duša mu spieva!
  Anyuta sa usmiala a zaštebotala:
  - Je dobré, keď máš šťastie, znamená to, že Boh ťa zachráni!
  Dievčatá sú o niečo šikovnejšie. Potom sa nemecký "lev" predsa len pohol vpred a narazil na mínu. Húsenica narazila do výbušného zariadenia a roztrhla sa.
  Zranený "Lev" sa otočil a vstal ... Bojovníci sa tešili a spievali z plných pľúc:
  - Lev je mrzák v myslení, tiger je zdrojom najrôznejších problémov ... Na svete nie je nič zaujímavejšie ako človek!
  Anyuta dal dlhý rad, len cudzia armáda povstala a spievala:
  Máme rakety, lietadlá,
  Najsilnejší ruský duch na svete...
  Na čele najlepších pilotov -
  Nepriateľ bude rozdrvený na prach a dole!
  Zdá sa, že "lev" je vážne poškodený. Zamrzla a vypľula ešte pár mušlí.
  Objavil sa šikovný Panther. Bála sa však ísť hlboko do pozícií sovietskych vojsk, no začala strieľať. Nad hlavami dievčat svišťali mušle. A rozbili trosky a požiare.
  Anyuta pripravil granát na hod, pripravený zachytiť okamih, keď sa fašistický tank priblížil na dostupnú vzdialenosť. Ale ani v Pantherovi nie sú žiadni blázni. Nemci strieľali, ukladali náboje do šachovnicového vzoru a snažili sa nevynechať ani kúsok zeme. A doslova vyhrabal každý kameň.
  Alla, potľapkajúc si holú hruď, poznamenala:
  - Fritzova taktika je chybná... Koľko takto dosiahnu?
  Anyuta vtipne poznamenal:
  - Sliepka kluje zrnko po zrnku a priberá oveľa rýchlejšie ako prasa, ktoré prehĺta veľké kusy!
  Panther vystrelil viac ako osemdesiat rán a po vyčerpaní munície sa otočil a zamieril späť do svojho brlohu. Na jeho mieste sa objavil nový mastodont "Sturmtiger". Široký kufor si stroj zakryl čiapkou. Je teda vidieť, že dúfa, že sa zachráni.
  "Sturmtigr", ostreľoval pozície sovietskych vojsk z diaľky. Odpálená raketa. Zem sa zdvihla a ohnivá fontána vyliala prúdy plameňov.
  Dievčatá ledva prežili, boli poriadne zakryté. Anyuta bola dokonca mierne ohluchnutá. Dievča sa zrazu videlo cválať na koni. A že velí čate, ktorá zaútočila na tatárske vojsko. A bojovníci s ňou jazdia na koňoch. Mongolskí Tatári, ktorí nedokázali odolať úderu, ustupujú a zomierajú po tisícoch pod kopytami.
  Anyuta, na druhej strane, máva dvoma mečmi a seká nepriateľov. No videnie bolo zrazu prerušené.
  Alla udrela svojho partnera po lícach, potriasla ňou a povedala:
  - No, všetko! Teraz prestaň klamať!
  Anyuta nahnevane odpovedala:
  - Neľahol som si, ale bojoval!
  Dievča v zúrivosti vyskočilo a hodilo granát. Súčasnosť, ktorá preletela, pristála v papuli tanku "Lev". Po poškodení auto zvrásnilo svoj ťažký kufor.
  Anyuta z plných pľúc zvolala:
  - Som ruský rytier!
  Alla vyrazila zo samopalu a zavrčala:
  - odpovedal chlapec a zvraštil obočie,
  Chcem slúžiť Svätej Rusi...
  Nechajte vyliať more krvi
  Ale Boh nás môže zachrániť!
  Anyuta spadla na trosky s holým bruchom a hruďou. Práve včas, keď sa jej hlavou prehnali stovky výstrelov zo samopalov. Dievča vyplazilo jazyk a povedalo:
  - Šialenstvo statočných vojakov je záchrancom života nerozumných generálov!
  Alah súhlasil:
  -Vojak je statočný, generál rozvážny, nepriateľ prefíkaný, úspech je solidárnosť len s múdrou odvahou!
  Dievčatá opäť spustili paľbu a solidárne štebotali:
  Nad ním letky
  Hučanie v súzvuku
  Adolf je silný blázon -
  Výsadba Sodomy!
  Objavil sa ďalší obrnený "Lev". Dvaja vojaci pred ním utiekli, súdiac podľa snežných tvárí - Arabi. Snažili sa nahodiť reťaz na hák, aby vytiahli vyvinutý tank z bojiska.
  Alla a Anyuta vystrelili a zároveň zabili technikov. Bojovníci spievali:
  -Nenič sa a pomôž kamarátovi, pomôž iným z požiaru!
  Objavili sa traja černosi. Pretekali s reťazou tak rýchlo, ako len mohli, no dievčatá ich aj zastrelili. Okrem toho Anyuta vystrelila zo zbrane a stlačila psa holými prstami.
  A dokázala svojich protivníkov zasiahnuť mimoriadne, ako Robin Hood trefne.
  Alah poznamenal:
  - Známkou nie je ten, kto úspešne trafil, ale kto so smolou netrafí!
  Anyuta hodila granát bosou nohou a zasyčala:
  - Najpresnejší s vidinou dýky môže minúť, ale neodpustiteľne bystrá myseľ môže prekĺznuť okolo cieľa!
  Granát zasiahol mínomet a začal explodovať a odpálil míny.
  Áno, Stalingrad nebol pre Nemcov ľahký. Dostali ich do strašidelnej citadely smrti!
  . KAPITOLA #13
  3. novembra Nemci obkľúčili Tikhvin a v samotnom meste prebiehali boje. Červená armáda pomaly ustupovala. Väčšinu mesta Baku už dobyli, sovietske jednotky sa sťahujú na polostrov. Jerevan sa stále ledva drží. Stalingrad je na pokraji skazy.
  Ale napriek tomu Stalin nariadil tomuto mestu, aby sa nevzdávalo. O Astrachaň sa rozpútali boje. V tomto meste sa Fritz tiež snažia napredovať. Silne bombardujú všetky prístupy a ničia infraštruktúru.
  Zima sa blíži... A priebeh vojny je čoraz menej predvídateľný. Ale zdá sa, že Stalingrad neobstojí. Zásobovanie cez Volhu sťažuje zamrznutie a masívne bombardovanie.
  4. novembra už bolo zabratých deväťdesiat percent Tikhvinu. A Nemci sa priblížili k fínskemu územiu. Sovietske jednotky, ktoré utrpeli značné škody, nemohli získať dostatok sily na zastavenie nepriateľa.
  Na stretnutie zaútočili aj Fíni a bábkové švédske jednotky. Boli použité značné sily.
  5. novembra sa spojila nemecká koalícia a fínsko-škandinávske jednotky. Okolo Leningradu sa tak uzavrel dvojitý kruh. Nové, veľké víťazstvo Tretej ríše.
  6. novembra ešte stále prebiehali boje v severnom sektore. Nacisti chodbu rozšírili. Situácia bola mimoriadne zložitá. V Tikhvine dohoreli posledné zvyšky odporu. Nemci vypálili balistické rakety na Jerevan. Vydané tri prezentácie. Spôsobil značné škody s obeťami. Ale nakoniec nič nezlomili.
  Mesto Astrachaň bolo pevninou odrezané od zvyšku sovietskeho územia. Situácia sa vyhrotila. Nové nemecké a britské bojové lode bombardovali Murmansk. Počas ostreľovania bol zabitý veliteľ posádky a mnoho dôstojníkov.
  Bolo to ešte horšie.
  A 7. novembra nacisti vtrhli do Volchov a nakoniec Tikhvina rozdrvili odporom sovietskych vojsk. Rozdiel s Leningradom sa tak prudko zväčšil. Bolo jasné, že mesto v blokáde pravdepodobne neprežije.
  8. novembra sa konečne uskutočnili dlho očakávané testy tanku Lev-2. Stroj mal upravené usporiadanie. Motor, prevodovka a prevodovka boli umiestnené na jednom mieste a vpredu a bojový priestor vzadu.
  Nemci pod vedením Porsche vyrobili auto s energickým úsilím na výročie puču.
  Skutočne, vďaka nižšej siluete, pri zachovaní výzbroje a pancierovania "Leva" sa hmotnosť auta znížila na šesťdesiat ton, s motorom o sile 1200 koní. Bojové testy ukázali, že sa ukázalo, že ide o úplne prijateľný tank. Presne to, čo potrebujete!
  Kombinácia dobrého chodu a vlastností brnenia.
  Fuhrer však nebol spokojný. Požadoval posilniť pancierovanie bokov a kormy, ako aj umiestniť 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 100 EL.
  Ďalším testovacím vozidlom bol E-100. Tento tank sa však ukázal byť príliš ťažký: 140 ton, ale má vynikajúcu ochranu zo všetkých uhlov a výzbroj myši. Vo všeobecnosti séria "E" sľubovala, že bude mimoriadne sľubná. Nemci zrejme nestrácali čas.
  Predvedený bol aj tank "Bars" s motorom s výkonom 1000 koní, avšak auto sa Hitlerovi zdalo nedostatočne chránené.
  Zobrazené na výročie a rôzne druhy lietadiel. Najmä útočné lietadlá a modifikácie ME-262. A tiež TA-183. Celá paráda techniky.
  Vrátane výkonných plynových odpaľovačov sú schopné zdemolovať celé mestá a dediny.
  Tu v skutočnosti predviedli veľmi silné systémy ničenia.
  Testami prešiel aj Panther-2, vážil päťdesiat ton, mal 150-milimetrový sklonený čelný pancier a delo King Tiger. Bočný pancier bol 82 mm, pod uhlom. Takýto tank Hitlerovi viac-menej vyhovoval, takže v boji zblízka dokázal vydržať aj tridsaťštyri.
  Vo všeobecnosti nacisti prečesali zverinec.
  Prešli a testovali stíhačky "Gotha" schopné dosiahnuť rýchlosť tisíc sto kilometrov za hodinu.
  Skrátka, vzdali sa.
  Volchov padol 9. novembra. Situácia dosiahla svoj vrchol. A opäť sa sovietske tanky pokúsili o protiútok.
  Gringeta zamrzla blízko pištole. "Churchill" -2 stál pred sovietskymi vozidlami a chrlil muníciu.
  Pánova dcéra Jane počítala hity. Sovietske tanky pri jazde do priekopy spomalili. A toto využil nemecký zverinec.
  Nicoletta to vzala a zaspievala:
  -Anglický bojovník sa nebojí smrti,
  Pod hviezdnou oblohou nás smrť nevezme!
  Lebo lev s korunou bude statočne bojovať,
  Nabijem mocný guľomet!
  Malania súhlasne prikývol.
  - Je to nádherné! A budeme aj účtovať!
  Pištoľ pracovala veľmi aktívne. Mušle blikali ako zápalky a vo vzduchu zanechávali obrysy. Áno, energické dievčatá sa chytili. A čo je najdôležitejšie, presné.
  Gringeta prikývla hlavou a vyslala projektil do základne veže tridsiatky štvorky. Zamrmlal:
  - Toto je smrť! Príde k mojim nepriateľom! A odteraz viem, že čaká na fúzatých nepriateľov!
  Nicoletta s úsmevom povedala:
  - Všetky zvieratá sa klaňali tomu fúzatému ... Aby mohol zlyhať na tej zatratenej!
  Gringeta sa znova zasmiala, vystrelila a zasyčala:
  - Môj projektil je najpresnejší. Určite sa tam dostaneme!
  Nicoletta zdvihla ukazovák a povedala:
  - Pif, Paf - minul! Sivý zajačik odskočil!
  Gringeta, strieľala, spievala:
  Každý si vyberie sám
  Žena, náboženstvo, cesta...
  Slúžte diablovi alebo prorokovi
  Každý si vyberie sám!
  Jane pokrútila hlavou a protestovala:
  - Takýmto spôsobom určite nie! Deväťdesiatdeväť percent viery človeka je determinovaných narodením, nie poznaním. Tu patríme k anglikánskej cirkvi... A keď sa pozriete, na akom základe? Je to naša voľba?
  Gringeta sa zachichotala a poznamenala:
  - Ja osobne som bol vo veriacej rodine, ale teraz sa čoraz viac prikláňam k ateizmu!
  Nicoletta sa zachichotala a vyplazila jazyk.
  - Ateizmus... To je zaujímavé!
  Malania filozoficky poznamenala:
  A zďaleka nie všetko! Keď neexistuje Boh a neexistujú žiadne nadprirodzené sily, potom je každé náboženstvo falošné!
  Gringeta prikývla hlavou a ochotne potvrdila:
  - To je ako za komunistov! Prišli s myšlienkou, že všetky náboženstvá sú len fantáziou ľudí. A na tomto postavili doktrínu!
  Malanya skepticky skrútila pery.
  - A čo ich čaká po smrti?
  Gringeta sa mäsožrave zachichotala. Vystrelila projektil, prerezala trup ďalšieho sovietskeho tanku a odpovedala:
  - Tu môžete myslieť na veľa ... Dokonca aj na vzkriesenie mŕtvych silami vedy!
  Malania si spomenula s úsmevom:
  - Čítal som jednu knihu o svete budúcnosti. Vesmírne impérium už existuje. Neexistuje smrť, staroba, choroba. A, samozrejme, hlad... Pravda, väčšina obyvateľstva prácu nemá, ale je jej dosť pre každého.
  Napríklad autá sa rozdávajú zadarmo. A sú tu elektronické stroje, s ktorými udržiavajú kontakt s celým svetom.
  Nicoletta celkom vážne poznamenala:
  - Pokrok je rýchly. Pozrite sa na tieto tanky... Ako pokročili a stali sa dokonalejšími. Napriek tomu sa "Churchill" -2 nedá porovnávať s "Matildou".
  Malania súhlasila s týmto:
  - Áno, tanky pokročili... Toto je šik!
  Ďalší útok sovietskych tankov zapadol a nastal zlom.
  Nemci v dňoch 10. a 11. novembra uskutočnili malé útočné operácie, ktoré zarezávali na severe.
  Sovietske jednotky sa pokúsili o protiútok severne od Stalingradu, ale nedosiahli veľký úspech. V meste už stáli posledné domy. Zničený v rovnakom čase, na zem. Ale nateraz Stalin nariadil nechať si to až do konca.
  Mesto Baku je takmer dobyté. Ropné vrty ale horia a rozpútali sa medzi nimi boje. Nemci neustále bombardujú.
  Bitky v Astrachane vrcholia...
  Turci začali 12. novembra útok na Jerevan. Tlak bol odrazený. Osmani trpeli. Ale fau opäť vyhodili. 13. novembra Nemci obsadili posledné štvrte Baku - oznámili dobytie mesta. Len na polostrove sa stále bojovalo a obloha bola čierna od horiacich studní.
  14. novembra začali nacisti útok na Murmansk. Použili delostrelectvo a lietadlá...
  Stalingrad bol v plameňoch, ale presunuté sovietske posily umožnili udržať sa. Hoci len na okraj mesta a za cenu kolosálnych strát.
  Počas útoku na Murmansk sa zhromaždila veľká armáda bojových lodí a priblížili sa aj lietadlové lode. Mesto bolo stlačené ako valec plazmy. A bombardovali a strieľali.
  15. novembra sa začali sťahovať fašistické jednotky, ktoré zaútočili na mesto, jediný nezamŕzajúci prístav v Severnom ľadovom oceáne. Do bojov sa zapojili "myši" a dokonca aj tank "Potkana", ktorý si chceli nacisti vyskúšať v praxi.
  "Potkana" však bola do istej miery sklamaním. Najprv postúpila a potom uviazla v snehových závejoch. A zastavil sa na okraji mesta. Nemci neboli celkom pripravení na ofenzívu. Ale ostreľovanie neprestávalo. 16. novembra nacisti prakticky dokončili čistenie od ropných, horiacich vrtov. Časť polostrova však bola pre nich neprístupná pre požiare, ktoré prerástli až do siedmeho neba.
  17. novembra nacisti dobyli poslednú vetvu delty Volhy a tým dôkladnejšie zablokovali Astrachan. Baku je už dávno odrezané.
  Jerevan bol tiež napadnutý. Mesto je na kopci, veľmi výhodné na obranu, ale je ťažké ho zaútočiť najmä s tankami.
  18. novembra sovietske jednotky opäť otestovali silu nacistickej obrany severne od Stalingradu. To oslabilo nápor na to, čo zostalo z roka na Volge, ale stálo to za citeľné straty.
  19. novembra Nemci pre veľké straty zastavili útok na Murmansk.
  Posadnutý Fuhrer teda nemohol žiadnym spôsobom vytiahnuť zo svojej pozície početné úlomky. Plány nacistov ukončiť ZSSR pred zimou zlyhali.
  Najhoršie zo všetkého bolo, že Japonsko prerušilo ofenzívu kvôli chladnému počasiu a obrovským stratám pracovnej sily. Jediná vec je, že samuraj zvýšil produkciu vlastných tridsaťštyri a licencovaných Pantherov. A v lete by mohli spôsobiť problémy.
  Nemci 20. novembra čiastočne uhasili požiare a vyčistili väčšinu polostrova.
  21. novembra sovietske jednotky opäť zaútočili na Nemcov a dokonca sa vklinili niekoľko kilometrov severne od Stalingradu. Nacisti museli oslabiť svoj nápor a pokúsiť sa získať späť svoje pozície.
  Súboje, ako sa v takýchto prípadoch hovorí, sú len na úrovni čudáka!
  22. novembra sa nacisti pokúsili o postup v oblasti Turkménska. A po prejdení desiatich kilometrov ich zastavili. Ale 23. novembra po uvedení šachových brigád do boja opäť postupovali. Situácia sa mimoriadne zhoršila v regióne Strednej Ázie.
  24. novembra nenastali na frontoch žiadne výrazné zmeny ...
  25. novembra nacisti obnovili útok na Murmansk. Vrhnite do boja nové diely. Ale zatiaľ to nemá zmysel.
  Prišiel 26. november - jedenásť rokov od volieb do ríšskeho snemu, po ktorých bol Hitler vymenovaný za ríšskeho kancelára.
  Prvýkrát bol na front nasadený najnovší tank E-100.
  Bola to bojová prax takéhoto stroja.
  Nádrž vyzerala dosť dlhá, takmer sploštená. Vytŕčala z nej dlhá ústia 128mm dela. A čelný pancier pod uhlom štyridsaťpäť stupňov. A je naklonený zo strán.
  Tank E-100 sa pohyboval vďaka najnovšiemu motoru s výkonom 1500 koní, rýchlejšie ako Maus. A projektily sa od neho odrazili.
  A vo vnútri auta sa objavila veselá štvorica Magda, Christina, Gerda a Charlotte.
  Dievčatá porodili Führerovi deti a nechali ich v starostlivosti špeciálnych pestún SS.
  A práve dorazil na front. Dievčatá sú veľmi vtipné. Chýbali im bitky. A tu je len príležitosť vyjadriť sa. Vezmite si konečne tento severný Sevastopoľ.
  A nastoliť nadvládu Tretej ríše v Severnom ľadovom oceáne. Ako dlho ešte môže vojna naozaj trvať? A štyria si myslia: môže sa spolu s nimi aspoň niečo zmeniť?
  Pri Murmansku príliš mrazivo nie je - izoluje Golfský prúd. Dievčatá sú v bojovnej nálade. Každý mal pár - chlapca a dievča! Takže sa môžete tešiť.
  Magda a Christina sa vznášali okolo zbraní. Nádrž je úplne nová a ľahko sa s ňou manipuluje. Z bokov ho chráni 120 mm šikmý pancier plus ďalší 50 mm štít. Takže auto nie je možné prepichnúť zo všetkých uhlov.
  Dievčatá si pískali pesničku. V srdci sú skvelí.
  Gerda s úsmevom na jantárových perách poznamenala:
  - Teraz máme s Hitlerom spoločného potomka. Sme členmi kráľovskej rodiny!
  Charlotte sa zachichotala, keď poznamenala:
  - A dopredu - samé nuly!
  Tank "E" -100 sa priblížil k sovietskym pozíciám. Všetko naokolo bolo tak zničené, že výstrely od Sovietov boli zriedkavé a zvyčajne z ľahkých zbraní.
  Magda namierila svoj 128mm kanón a vystrelila na sovietsku straku. Medová blondínka spievala:
  - Som tigrica a mám úsmev... A ten zlomyseľný tiger všetkých roztrhal!
  Sovietska štyridsaťpäťka sa odvrátila, niekoľko ruských vojakov zahynulo.
  Magda prala ako mačka:
  - Som superman, moja metóda je jednoduchá... Odhryznem si tých, čo majú chvosty z vlny! A potom sa dievča začalo smiať. No presne ako divoká bohyňa.
  Hitlerove prostitútky otriasli tankom. A oni sami naskočili do auta s nakloneným pancierom.
  Potom však bojovníci otočili svoje auto. Charlotte, táto kráska s medenými vlasmi, ako spievať:
  - Tsok, tsok, tsok ... Roll prúd! Nacistická kavaléria zjedla všetok piesok!
  A potom, Charlotte, ako sa jej chce smiať... Dokonca zaťala zuby. A tank sa opäť otočil. Nemci zbúrali plot z ostnatého drôtu. Stroj, veľký ako Tyrannosaurus rex, obscénne zavrčal. A bojovníci odhalili svoje roztomilé a mäsožravé tváre.
  Dievčatá v sebe vydržali a porodili deti od Adolfa Hitlera. A to už o niečom hovorí. Krásni šuhaji, no zároveň morálni čudáci. Tu rozdrvili sovietskeho vojaka, ktorý spadol pod kolesá. A do zeme zatlačili 76 mm kanón. Previezli sme sa cez to. Sploštená oceľ. Bojovníci predvádzali figúrovú akrobaciu. Škrupiny sa zdali neškodnejšie ako hrášok, v hrkálke, ktorou dieťa trasie. Ďalší kanón, ktorý E-100 sploštil, bol 85 mm.
  Magda sa zachichotala.
  - A my drvíme Rusov ako ploštice!
  Christina opravila svojho priateľa:
  - Skôr medvede! Medveď je veľké zviera!
  Ryšavá Charlotte dodala a odhalila tesáky:
  - A zubatý!
  Nemecké tanky sa predierali cez obranné línie mesta. Sovietske jednotky bojovali veľmi tvrdo. Všetci sa chopili zbraní. V domobrane bojovali aj desaťroční chlapci. Bolo tam aj veľa dievčat. Všetci obyvatelia sa zhromaždili, ale zbraní nebolo dosť. Masové hrdinstvo sa prejavovalo vo všetkom. Pionieri sa pomocou podomácky vyrobených výbušnín alebo zväzkov granátov dostali do blízkosti nacistických tankov a vrhli sa pod koľaje - umierali za svoju vlasť.
  Tank E-100 utrpel nejaké poškodenie. Jednému z chlapcov sa podarilo pretlačiť cez ťažkú mínu. Sám zomrel, poškodil však nemecké auto. Valec praskol a časť húsenice odletela. Veľké auto spomalilo. Potom pár bojovníkov hodilo zväzky granátov a rozbilo husté stopy.
  E-100, ktorý prešiel frontovou líniou, stratil svoju mobilitu.
  Gerda namierila šesť guľometov a zapla ich, keď sa sovietski vojaci pokúsili o protiútok. Desiatky Rusov a zástupcov iných národov Ruska padli, prebodnutí guľkami zo samopalov. Sovietski vojaci sa však rozbehli vpred. Hádzali granáty a zomreli. Časť úlomkov sa dostala do E-100, ale guľomety fungovali správne. A diabolka Gerda je taká presná. A jej guľky takmer nikdy nelietajú nadarmo.
  A ruskí vojaci umierajú...
  Christina bola vypálená z rýchlopalného 75 mm kanónu, trieštivých nábojov a z koaxiálneho guľometu. Červenovlasá šelma, ktorá trhala sovietskych vojakov guľkami, zasyčala:
  - Som nositeľom smrti... Sám Satan je pre mňa ryšavý!
  Magda nesmelo poznamenala:
  - No, nemusíš. Satan je nepriateľom Boha a je odsúdený do ohnivého jazera!
  Christina udrela kov bosou nohou a zakričala:
  A čo ohnivé jazero? Moje vlasy sú ako plameň!
  Gerda povedala s úškrnom:
  - Sám Fuhrer nám odpustí akékoľvek hriechy... Presnejšie povedané, samotný pojem hriechu, je v podstate zastaraný?
  Magda pokrčila plecami.
  - Chcete povedať, že koncept hriechu je zastaraný ...
  Gerda opäť zapla svoje samopaly, čím potlačila zúfalý protiútok ruských vojakov. Guľky ich zabili ako dary z pekla. E-100 je v tejto modifikácii veľmi dobre chránený. Až osem guľometov, dva koaxiálne s kanónmi a zvyšok sa ovládal na pántoch. A zasiahli veľmi tvrdo.
  Gerda revala s úškrnom:
  - Hriech, to je základ existencie Tretej ríše! Naše náboženstvo je skutočne vierou zvierat!
  Ryšavá Christina, strieľajúca z dela a zabíjajúca ruských vojakov, spievala:
  - Moje láskavé a nežné zviera... Milujem tvoje tesáky, ver mi! Moje pekelné zviera s tesákmi!
  Jednému zo sovietskych protilietadlových diel sa opäť podarilo zasiahnuť klziská a rozbiť ich. E-100 sa konečne zastavila. Magda však otravné protilietadlové delo potrestala prekrytím ťažkou náložou. No, koľaje boli prejazdené.
  Gerda sa zamračila, zavolala remorkér a spýtala sa:
  - Vytiahnite nás, prosím! Umierame! Koľaje sú rozbité!
  Odpoveď prišla okamžite:
  - Ťahák bude!
  Christina spievala s úsmevom:
  - Toto je ťah! Nepriatelia na plytvanie!
  Magda vystrelila z pištole, ktorú sa ruskí vojaci pokúšali vytiahnuť na priamu paľbu. Rozbila hlaveň a rozptýlila sovietskych vojakov rôznymi smermi. Jeden z vojakov bol roztrhnutý na polovicu a bojoval v agónii.
  Blonďatá Christian sa prekrížila, zdvihla oči k nebu a modlila sa:
  - Odpusť mi Pane! Za nedobrovoľný hriech a vraždu!
  Christina sa zachichotala a poznamenala:
  - Nie, to nie je možné! Musíš byť tvrdý ako skala! Staňte sa pre nás skalou!
  Magda sebavedomo odpovedala:
  - Je len jedna skala - Ježiš Kristus!
  Červenovlasá diabolka štekala:
  - Ježiš bol pacifista! A našou vierou a povolaním je vojna!
  Tank E-100 bol odtiahnutý a odvlečený smerom k nemeckým pozíciám. Gerda s úsmevom snehovej kráľovnej poznamenala:
  - Valce sú najzraniteľnejšou časťou nádrže. A s tým treba bojovať!
  Charlotte pokrútila hlavou.
  - Nezakrývajte celé valce štítmi. Nie je to možné, keďže časť húseníc bude stále otvorená!
  Magda navrhla:
  - A ak urobíte valčeky malé a bez palety?
  Červenovlasá diabolka sa zachichotala a ukázala svoje perlové zuby:
  - A ako im dať väčšiu rýchlosť?
  Magda holou podrážkou trela kov a navrhla:
  - A ak používate elektromotory?
  Charlotte si zdvihla brucho a vykrútila krk.
  - Možná možnosť... A nádrže budú horieť menej!
  Magda s plačom povedala:
  - Vtedy sa dostaneme do pekla, bude horieť a horieť ako fakle!
  Červenovláska zavrčala:
  - No, tak čo ... A anjeli sú stvorení z jasného plameňa! Buďme anjelmi!
  Christina to vzala a ohlušujúco zaspievala:
  - Nie som anjel, ale len diabol, ale pre ľudí som sa stal svätým .... Dostaňte nepriateľov vypočítavosti pod mučenie takej nadpozemskej bolesti!
  Dievčatá mlčali... Stormtrooperi sa točili na oblohe a kanonáda dunela. A bomby stále pršali a pršali... Ako skutočné krupobitie ničenia a skazy.
  Murmansk horel a ľudia umierali. Nemci dokonca odpálili balistickú strelu. Nie veľmi účinná zbraň. Je jednoduchšie zhodiť päťtonovú bombu z Yu-488, bude to presnejšie a lacnejšie.
  Christina ako prvá vyskočila bosá do snehu, keď tank odviezli na núdzové parkovisko. Boli tam opravári. Dievčatá sa presťahovali do teplej chatrče. Ľahnite si na matrace. Gerda a Charlotte začali hrať vreckový šach.
  Magda a Kristína začali robiť lisky, aby sa im v tehotenstve vyryli brušká a neprepadli. Nádhera, až sa chveje v bedrách bojovníka. Ešte čerstvé, ale to sú už ženy, ktoré priviedli na svet deti. A umieranie teraz nie je také strašidelné - je tu niekto, kto bude pokračovať v pretekoch! Aj so semenom takého bastarda ako Hitler.
  Ale dievčatá z práporu SS "Tigre", Fuhrer je naozaj niečo ako Boh. A už nie pohanského boha, ale niečoho Všemohúceho a vo svojej genialite nepochopiteľného.
  Gerda hrala kráľovský gambit a vyvinula silný útok. Charlotte sa tvrdohlavo bránila. Došlo k výmene úderov. Všetko sa však skončilo vzájomným vyhladením a remízou. Potom Magda a Kristína začali hrať šach. A Charlotte a Gerda začali robiť tlaky a kliky. Dievča sa aktívne udržiavalo vo forme.
  Magda, hrajúca a strkajúca súpera, filozoficky poznamenala:
  - Stále je to zvláštne...
  Christina sa spýtala s nevinným úsmevom na perách:
  - Čo je zvláštne?
  Blonďatý superman odpovedal:
  - Skutočnosť, že bieli sú farbami dobra, ale sú prví, ktorí začali vojnu!
  Červený diabol racionálne poznamenal:
  - Ale my sme tiež dobrí... Ale boľševici zaútočili ako prví na Rusko!
  Magda odpovedala smutným tónom:
  - Ale všetko kvitne pred nami, všetko horí za nami ...
  Christina odpovedala jasným hlasom:
  - Nemusíš kňučať! S nami je ten, kto za nás rozhodne o všetkom!
  Gerda pokračovala v spievaní:
  - Veselý, nie zachmúrený, poďme domov - blonďaví športovci nám budú odmenou!
  Potom celá štvorica vybuchla od smiechu... Objavil sa sprievodný tínedžer a dal dievčatám chlebíčky s maslom, syrom, klobásou a sušeným ovocím. Dievčatá jedli a v horúčave boli vyčerpané. Krásky zaspali. Je dobré, keď si mladý a zdravý - kľudne môžeš ísť spať.
  Nasledujúci deň, 27. novembra, bola E-100 obnovená len čiastočne. Dievčatá sa útoku nezúčastnili. Ale na druhej strane, v jedných bikinách a bosí cez záveje si zabehali. Pozerali na nich ako na bláznov, ktorí sa v mraze rútia takmer nahí. Ale dievčatá sú vo všeobecnosti akrobacie. Sú to výnimoční ľudia budúcnosti!
  Gerda vykročila vpred. A nie tak bosá Gerda, ktorá bola v Andersenovej rozprávke. Ale aj odvážny a otužilý. A zároveň sa z nej stala rodená vrahyňa. Rýchle dievča so silnými svalmi.
  Všetky štyri dievčatá sú však dobré. Pretekali rýchlym tempom päťdesiat kilometrov a vrátili sa späť. Potom robili sériu cvičení, spievali a hojdali sa. Trochu tréningu v streľbe.
  Až na druhý deň bol tank E-100 opravený. No a nie je to až také zlé. Navyše v tomto super ťažkom stroji bolo originálne usporiadanie valcov, odlišné od rozloženého poradia, ktoré síce zvýšilo jazdný výkon na snehu, no opravárom zo zvyku spôsobovalo určité problémy. Aj keď je jednoduchšie namontovať E-100 ako "Tiger" alebo "Panther".
  28. novembra sa nacistom podarilo preraziť v Murmansku o niečo hlbšie. Ale odpor sovietskych vojsk je jednoducho nepochopiteľný. A dokonca ani 16-palcové granáty bitevných lodí Británie a Nemecka nedokázali zlomiť vôľu obrany.
  Ale nacisti stále postupovali. Tank E-100 prešiel za deň pár blokov, no opäť poškodil koľaje. No tentoraz oprava trvala len pár hodín. 29. novembra sa terminátorské dievčatá zrazili s tankom KV-3. Sovietske auto niekoľkokrát narazilo do čelného panciera, ale náboje odleteli zo svahu. Magda vystrelila späť na ruský tank a zapálila ho ako hromadu naskladaných fakieľ.
  Christina sa spýtala svojho partnera s posmešným úsmevom:
  - Vôbec ti nie je ľúto tých Rusov?
  Magda úprimne odpovedala:
  - Ľutujem všetkých, aj tých, ktorí nie sú hodní súcitu!
  A dievča si ťažko povzdychlo a obrátilo oči k nebu. Bojovníci sa snažili konať čoraz opatrnejšie. Aby sa nenechali rozptyľovať opravami. 128 mm a 75 mm delá fungovali ako somári. Tank bol však stále poškodený.
  Jedna zo stien vybuchla a zrútila sa na auto. Poškriabaný a mierne preliačený pancier.
  30. novembra nacisti postúpili ešte ďalej. Na niektorých miestach išiel aj do centra mesta. No v ten istý deň dobre mierená rana zo štyridsaťpäťky poškodila ústie hlavne 128 mm dela a dievčatá boli nútené opäť vstať na opravu. A zrejme aj dlhšie.
  Potom sa štvorica rozhodla bojovať namiesto tanku ako obyčajná pechota. Krásky sa snažili bojovať, bojovali v jedných bikinách. No v mrazoch vydržali dievčatá len pár hodín v takej polonahej podobe a potom sa bežali zohriať.
  Gerda sa zahrabala do snehu, strieľala z najnovšieho guľometu MP-44 a celkom aktívne zabíjala ruských vojakov. Tu je, bosé dievča s bielymi vlasmi, udrelo do hlavy plukovníka Červenej armády. A ona povedala:
  - Nie, stále som Árijec!
  Charlotte, ktorá postupovala z druhej strany, sa zachichotala:
  - Ste bojovník, ktorý prináša smrť nepriateľom. - Potom na majora vystrelilo ryšavé dievča s holými nohami a zasiahlo ho rovno pod oko. Pekne sa uškrnul. - Vidíš, strieľam rovnako dobre!
  Gerda sa otočila, ukončila členku Komsomolu a kapitánka ruských jednotiek ukázala svoje zuby sučke:
  - Áno, strieľate a ja som videl! Ako motorová píla!
  Charlotte hodila úlomok skla holými prstami. Zasiahol poručíka ruskej armády do krku a zaštebotal:
  - A tu som, fušuj do skla!
  Gerda bežala po snehu a zanechávala holé, pôvabné stopy. Prebehla zohnutá. Potom sa tigrica otočila a urobila salto. Skrútila sa a hlavou zasunula do brady sovietskeho vojaka. Vypľul krv. Gerda si bosými nohami stlačila hrdlo a uškrtila Rusa.
  Ryšavá diabolka Charlotte priekopníčku udusila. Takto sa ukázali byť dievčatá škaredé a zlé.
  Magda zabila aj ruských vojakov, no detí sa nedotkla. Nie, nikdy nezdvihne ruku na dieťa. A vo všeobecnosti jej prelievanie krvi neprinieslo potešenie. Ale aj tak je to tigrica z práporu SS a musí poslúchnuť rozkaz.
  Tu Christina hodila dýku po chlapcovi, ktorý vyzeral asi na dvanásť rokov. Už kruté. Nie, dospelí by nemali zabíjať deti!
  Magda sa prekrížila a zašepkala:
  - Odpusť Pánovi! Si pre mňa odporný, ale vojna je vojna!
  A blondínka vystrelila na ruského ostreľovača, ten spadol, prebodnutý presným zásahom na koreň nosa. Bohužiaľ, objavila sa slávna štvorica. Dievčatá najskôr zabili Britov a čiastočne Američanov, ale teraz sa ujali
  Rusi. Takéto sú chrapľavé úškľabky druhej svetovej vojny. Úsmevy, ktoré ukazujú tie najskutočnejšie a najostrejšie tesáky!
  Christina si trela bosú nohu o drevo, stále jej bolo chladno a poznamenala:
  - Škaredý? A čo chcete od ryšavých čarodejníc!
  . KAPITOLA #14
  Nemci aktivitu postupne zmrazili. Vrátane letectva - a nútené kvôli zhoršeniu poveternostných podmienok. Úlohy stanovené v predvečer ofenzívy nebolo celkom možné splniť. Je pravda, že Kaukaz je prakticky zachytený. Produkcia oleja v Baku je pod kontrolou. ZSSR prišiel o najväčší zdroj ropy. Je pravda, že aj samotní Nemci musia tráviť čas obnovou studní. Zajatý a Karélia, Archangelsk, časť severného pobrežia. Úplne odrezaný od komunikácie so zvyškom Ruska Leningrad. Niektoré ďalšie územia sú zachytené v strede. Polovica Turkménska je tiež obsadená. Japonsko dobylo celé Mongolsko a tiež sa vklinilo do Strednej Ázie a čiastočne vytvorilo predmostia za Amurom v oblasti Usuri. Pravda, samurajom sa to podarilo o niečo menej. Vladivostok je úplne zablokovaný a ostreľujú ho.
  Moskva je vzdialená asi 200 kilometrov. A už Nemci môžu bombardovať hlavné mesto balistickými raketami a bombardovať prúdovými lietadlami. Ale v zime a v mrazoch Wehrmacht stratil možnosť vykonať ďalšiu ofenzívu. Najmä koloniálne jednotky: Indovia, Afričania, Arabi sú veľmi chladní. A stratili väčšinu svojich bojových schopností. Je hriech nevyužiť takúto situáciu. Hoci Červená armáda utrpela obrovské straty, bola tiež značne vyčerpaná.
  Generálny štáb sa totiž rozhodol, napriek všetkým ťažkostiam so zásobovaním a stratou Kaukazu, uskutočniť v zime niekoľko veľkých útočných operácií. Aj keď sa fašisti v zime neodvážia vystrčiť nos, ale my ich štipneme a rozdrvíme.
  Alebo ich v každom prípade donútime bojovať v tých najhorších poveternostných podmienkach.
  Náčelník generálneho štábu a námestník ministra obrany Vasilevskij celkom logicky naznačil, že ZSSR by nedokázal vyhrať technologické preteky nad celou Európou a Afrikou, s Áziou.
  V tomto smere bude cez zimu výhoda nepriateľa, najmä v letectve, len rásť. Áno, samozrejme, sovietski konštruktéri už vyvinuli a pokračujú vo vývoji nových, pokročilejších tankov. Najmä T-34-85 s väčšou vežou a výkonným kanónom. IS-2 so 122-milimetrovým kanónom je na ceste. Ale ani Nemci nezostanú stáť. Okrem toho ani nové autá nie sú dosť dobré na to, aby porazili leva alebo akékoľvek ťažké auto.
  A je nepravdepodobné, že teraz bude možné dosiahnuť početnú prevahu.
  Ozval sa aj Voznesensky. Vyjadril sa tiež v prospech skorej ofenzívy:
  - Po strate Kaukazu zažije naša armáda vážny nedostatok paliva. Presnejšie, už to prežívame naplno. V zime je však denná doba oveľa kratšia, bežné je neletové počasie a zníži sa aj spotreba paliva.
  Ľudový komisár Ždanov sa tiež ponáhľal dodať:
  - Navyše naši bojovníci a sapéri vyhodili do vzduchu všetky ropné vrty na Kaukaze. A to znamená, že Fritz ešte nemôže používať náš olej. Ale vzhľadom na to, ako rýchlo dokážu krutí fašisti všetko vybudovať a obnoviť, potom na jar bude do tepny hospodárstva Tretej ríše prúdiť aj ropa z Baku.
  Stalin zhrnul diskusiu:
  - Koncom decembra udrieme prvý zimný štrajk. Jediná otázka je kde?
  Medzi armádou nebola jednota. Žukov navrhol zasiahnuť v strede a odhodiť nepriateľa z Moskvy. Vasilevskij navrhol, že by bolo lepšie nájsť slabé miesto v Tikhvine. Zároveň pomôžte Leningradu, ktorý dvojitý kruh blokády nemusí prežiť.
  Rokossovskij vyzval na ofenzívu v smere na Voronež. Objavili sa nápady zaútočiť na nacistov v Astrachane alebo dokonca pri Archangeľsku. Stalin si vypočul všetky komentáre, niečo poškrabal a premýšľal.
  Myšlienka odtlačiť nepriateľa z Moskvy vyzerala zvodne a žobrácky. V centre sú však teraz nacisti najsilnejší a dobre zakorenení.
  Zdalo sa nelogické zaútočiť, nútiť Volgu, rieka bola veľká a tečúca a úplne prvá fáza operácie by sa predĺžila.
  Variant útoku medzi Donom a Volgou je možný, ale naši sú tam už porazení a Nemci sú tiež dobre opevnení.
  Najlogickejšie vyzerá Vasilevského nápad. Na severe sú Nemci slabší a ich jednotky majú akosi menej bojových skúseností. Navyše, Tikhvin bol nedávno obsadený, nemecké jednotky sa nachádzali na rímse. Ale je celkom možné, že Fritz si to myslí.
  Dať všetky sily smerom na Voronež? Balkón vytvorený v konfigurácii prednej časti, ktorú by bolo veľmi racionálne pokúsiť sa zrezať ako šikmý bodliak.
  Niektoré zaujímavejšie myšlienky sú súložiť pri Archangelsku. Vzhľadom na to, že Fritz bude musieť premiestniť posily po moriach, je v tomto smere racionálne zrno.
  Aj keď je ťažké zásobovať vlastné jednotky, najmä preto, že v mori totálne dominuje fašistická ponorková flotila. Áno, a do prevádzky prichádzajú nové krížniky od nacistov. Zdá sa, že dokonca takmer postavili predtým zatopenú bojovú loď Bismarck. Okrem toho by nová loď mala prekonať rekordnú veľkosť a výzbroj Yamato.
  Aj keď na druhej strane, prečo Fritz potrebuje bojové lode? Hádzať prach do očí celému svetu? Viac znepokojený údajmi o nových typoch zbraní, ktoré sa vyvíjajú v Tretej ríši. Najmä o raketách a prúdových lietadlách, a to je vážne.
  Po menšom váhaní Stalin plán schválil: koncom decembra spustiť ofenzívu na Tichvinskú oblasť a začiatkom januára pocítiť nepriateľa pri Voroneži.
  Vo všeobecnosti to vyzeralo logicky... Medzitým takmer zabudnuté štyri dievčatá pokračovali vo svojom hrdinstve na východnom fronte. Gerda a Charlotte a Christina a Magda von Singer - po prestávke spôsobenej tým, že všetky takmer súčasne otehotneli; potom porodila zdravé deti, vrátila sa na front.
  Počasie bolo chladné, krásky prišli práve dvadsiateho piateho decembra. Sneží a vietor fúka kučery. A vybrali si nie najteplejšie miesto pre seba - priamo pri Leningrade.
  Po príchode si dievčatá v bikinách zabehali cez snehové záveje. V skutočnosti musia praví Árijci ukázať, že sa neboja žiadneho, ani toho najkrutejšieho prechladnutia. Spolu s nimi utiekol aj ninja chlapec, ktorý pricestoval z Japonska, ktorého všetci volali Karas.
  Toto dieťa sa preslávilo účasťou na špeciálnych operáciách. Príjemné orientálne črty spolu s blond vlasmi zdedenými po neznámom otcovi urobili chlapca veľmi fešákom.
  Dievčatá naňho v odpovedi dokonca pozreli, hoci Karas pre nich možno ešte nie je pár. Ale úľava svalov ako drôt beží, že ani tieto otužilé a skúsené tigrice s ňou nedokážu držať krok.
  Dievčatá po pôrode na tréningovej základni úplne nadobudli formu, no nie každému supermanovi je dané vydržať takéto ľadové tempo.
  Christina, ktorá ako Magda, von Singer, dokázala bojovať s Rusmi, poznamenala:
  - Mráz a sneh sú ich hlavným spojencom. A tak nie je nič chladnejšie ako Briti!
  Magda správne poznamenala:
  - To by som nepovedal. Rusi sú oveľa silnejší a jednotky takmer nikdy neustupujú!
  Charlotte urobila salto, zatiaľ čo bežala, chichotala sa a poznamenala:
  - Ale to je skôr ich slabosť ako plus .... Nerozumiem takým metódam velenia a kontroly jednotiek, ako je vytváranie barážových oddielov a popravy veliteľov ustupujúcich jednotiek.
  Samotná bosá Gerda, ktorá sa pri behu a strečingu prevrátila, súhlasila:
  - Samozrejme - dobrých bojovníkov spod palice nedostaneš. - Tu sa však blondínka prinútila priznať a zaťala srdce. - Ale Rusi bojujú dobre, ak už vydržali dva a pol roka. Chceli by sme ich vitalitu!
  Christina si pohŕdavo odfrkla.
  - Hovoríš s nami?
  Gerda sa zachichotala a poznamenala:
  Sme elita! Najmä Marseille!
  Najlepšie eso všetkých čias a národov, napriek kategorickému zákazu Hitlera, ktorý chcel, aby sa tento symbol neporaziteľnosti sústredil výlučne na učiteľskú prácu - napokon bol stále generálporučíkom, napriek tomu prerazil na front.
  Alebo skôr, Fuhrer mu milostivo dovolil vrátiť sa, ak sa Nemci niekde cítili zle.
  Nacisti, samozrejme, pre každý prípad posilnili obranu a pripravili sa na zimu, ale silne pochybovali, že Rusi budú mať prostriedky na rozsiahle útočné akcie.
  Inteligencia však fungovala. To znamená, že informácie o chystanej ofenzíve na oslobodenie Tikhvina napriek tomu unikli. Sovietske jednotky navyše začali so silnou delostreleckou prípravou práve v čase Vianoc.
  Kaťuše boli zbité a dokonca aj niekoľko prvých vysokovýkonných prúdových odpaľovacích zariadení Andryusha. A rachot bol taký, že to bosé, polozmrznuté dievčatá schytali.
  Našťastie majú výborný sluch a oči žiaria iskrami.
  Pri pohľade na seba dievčatá dospeli k záveru:
  - Čo teraz budeme bojovať, ako sa patrí!
  A ninja chlapec Karas povedal:
  - Mojou úlohou bude vstúpiť do Leningradu a vykonať tam prieskum. Si príliš krásna pre skautov!
  Magda malátne naklonila mihalnice a odpovedala:
  - A ty tiež... A ak sa ti Rusi zdajú čudní, tvoj prízvuk?
  Karas logicky poznamenal:
  - Keď hovoríte po rusky príliš správne, oveľa viac to vo vás prezradí cudzinca. V každom prípade som utiekol, ale opatrne som rozdrvil protivníka na boku ...
  Dievčatá sa ponáhľali k svojej nádrži. Sú to predsa skúšobné tankery. A vybrali si pre seba niečo nové. Presnejšie, dokonca aj dva novučičké tanky naraz, ktoré treba vyskúšať vpredu.
  A to "lasičky", autá s dvoma členmi posádky s veľmi nízkou siluetou. Úplne prvé modely tankov novej generácie, kde sa Nemci skutočne vážne zaoberali zhutňovaním usporiadania. A nejaké zaujímavé know-how v manažmente. Najmä elektrický prevod a umiestnenie prevodovky namontovanej v motore. A samotní tankisti, pár, skutočne ležali. Zároveň bola prevodovka a motor umiestnené vzadu a dievčatá boli pohodlne umiestnené na bruchu. A nohy im drvili prevody a gombíky vzadu a ruky, naopak, pohodlne hýbali pri radení. Najpolohovejšia sedačka je vyrobená na zákazku a kopíruje tvar ich tela. V skutočnosti tu nie je žiadna veža - ukázalo sa, že ide o samohybné delá a také nízke, že valce sú umiestnené vonku.
  Samozrejme, delo sa nemôže otáčať, ale môže sa trochu otáčať. Samotný bojovník sa skvele otáča okolo svojej osi, a tým kompenzuje nedostatok veže.
  Magda vysvetlila sprievodným dievčatám:
  - Tam sú bez veže tanky lacnejšie a nižšie. Tu si upravíme výšku, znížime na 1,2 metra a zdvihneme na 1,5 ... Skoro ako partizáni sa plazíme po plastune.
  S hmotnosťou 12 ton malo auto vynikajúce čelné pancierovanie 82 milimetrov pri uhle sklonu 40 stupňov od horizontály v hornej časti. Spodná časť je veľmi malá. Boky sú chránené horšie na 60 milimetroch, no samotné valčeky stále kryjú. Motor s výkonom 400 koní poskytuje vynikajúci jazdný výkon. Okrem toho umiestnenie valcov a odpruženia umožňujú nielen znížiť siluetu, ale tiež poskytujú vynikajúce priečne drifty.
  Nech sa páči, ale ťažší zverinec, počnúc Pantherom, oveľa objemnejší a nemotornejší. A na snehové záveje a úplne rakvu.
  Gerda, ktorá sa usadila so svojou dlhoročnou partnerkou Charlotte a chtiac-nechtiac pocítila nepohodlie v stiesnenom, kompaktnom a podlhovastom boxe nádrže. Aj keď, samozrejme, musíme vzdať hold tomu, že auto s výzbrojou T-4 a najlepším pancierom sa zmestilo do hmotnosti 12 ton. Blond terminátor poznamenal:
  - Najpohodlnejšie tanky boli "Tiger" a "Lev". V tomto aute sa aj nám dievčatám ťažko otáčame.
  Charlotte odpovedala:
  - Ale ochrana ... Ako najnovší "Panther", ktorý len od novembra začal vstupovať do jednotiek so 60-milimetrovým puzdrom .... Pravda, čelo je uzavreté lepšie ako naše so 120-milimetrami, ale stále potrebujete aby som to trafil. V takom uhle, ako máme my, sa 85-milimetrové delo odrazí aj pri streľbe na bod.
  Gerda si poškrabala nohu za uchom, no od tohto pohybu sa jej palec oprel o šikmú strechu a poznamenala:
  - Rusi nás varovali, že sa môžu objaviť tanky s kalibrom 122 milimetrov. Inteligencia nespí!
  Charlotte sebavedomo povedala, nafúkla líca a skrútila ústa hnevom:
  - Naša inteligencia je ako vždy na vrchole. Len my sme boli zavretí v stiesnenej krabici.
  Nový motor s výkonom 400 koní, ako hovorili pokyny, mohol byť krátkodobo posilnený zmesou voda-kov alebo dusíka. V tomto prípade sa tank mohol rútiť niekoľko minút rýchlosťou vyše 100 kilometrov.
  Sovietske jednotky išli do prielomu, predtým prevŕtali všetky zákopy a bunkre nacistov. Ale nacisti stiahli väčšinu jednotiek do druhej a tretej línie. Potom sa pokúsili vyjsť v ústrety pechote delostreleckou paľbou a guľometnými radmi.
  Vpredu sa samozrejme pohybovali tanky. Keďže výkonnejší T-34-85 sa ešte nedostal do sériovej výroby, zaútočil menší a mobilnejší T-34-76. Bez ohľadu na straty vyliezli na zákopovú líniu a využili svoje vynikajúce jazdné výkony na snehu.
  A tu sa snažia odpovedať nemecké autá. T-4 už boli vyradené z výroby, ale niekoľko z nich je stále v prevádzke. Napodiv, v snehových závejoch sa pohybujú lepšie ako novšie príšery. Tie treba ešte naštartovať, aby sa odpratal sneh, ktorý sa upchal medzi klziskami. Je dokonca smiešne, ako Fritz varí vodu v kotloch a potom ju vyleje na koľajnice, aby sa z nej odlepila táto odporná kôra.
  Dokonca aj najlepší nemecký tank "Lev" trpí takýmito valcami. Je pravda, že vo väčšine úprav to Francúzi už vzali do úvahy a samotný stroj je schopný poraziť tridsaťštyri ... Ale to je len podmienečne povedané, také jednoduché.
  Ale tu je pár nemeckých tankov stále presunutých... Ale zvyšok, ako to povedať... Na vrchole! Je pravda, že z chladných tankerov "lev" sa snažia zasiahnuť T-34-76 z veľkej vzdialenosti. Treba poznamenať, že vzhľadom na krehkosť pancierovania liatej veže sovietskej konštrukcie, bohužiaľ, existuje šanca zasiahnuť.
  Nedostatok legujúcich prvkov je taký akútny, že dokonca aj 50 mm delá Fritza sú nebezpečné. Zásahy z malého 37 mm kanóna však spôsobujú aj kolapsy a zhadzovanie pancierovania alebo praskanie trupu s vežou.
  Relatívna zraniteľnosť "tridsaťštyri" viedla k tomu, že myšlienka opätovného vybavenia "Panterov" výkonnejšou zbraňou bola odložená na lepšie časy. Alebo skôr tie najhoršie - ak IP idú do série. Ale zatiaľ sa IS-1 nestal masovou sériou. Ale na konto IS-2 už unikli informácie. Pretože mnohí generáli už pochopili, že ZSSR je takmer odsúdený na zánik, a nepovažovali za hanebné zradiť svoju vlasť za peniaze. Takže počet špiónov, vrátane generálneho štábu, výrazne vzrástol.
  Tu je ťažká modifikácia "Leva" s kanónom 128 mm. Svojou dlhou labkou sa snaží dostať do tridsiatich štyroch... Ale skúste trafiť.
  Sovietski tankisti sa však rozhodnú zaútočiť na Fritz sami. Aj keď vzhľadom na rýchlosť streľby zbraní Wehrmachtu je to samovražda.
  Tu sa "Levovi" podarilo odtrhnúť vežu a štyria kamaráti odleteli ako holubice na druhý svet... Ale ďalšie tanky ešte aktívnejšie dochádzajú... Tu sa remeselníci rozhorčili, aby nejako posilnili dieselové motory, že oni, aj keď na krátky čas, ale bez akýchkoľvek zmesí, zrýchli nádrž až na 70 kilometrov. Potom nechajte motor rozbiť. Tu však prichádzajú do útoku zúfalí chlapi, ktorí nemajú návrat. No čo? Ak nie je možné žiť inak, zabudnite na prežitie.
  A teraz, ako démon zo snežného sveta, sovietsky tank, ktorý si pre seba vybral najdrahšiu obeť, narazí na ťažkého a smrteľného "leva". Nemecké auto práve začalo opúšťať hangár.
  Úder je silný, papuľa sovietskeho stroja je ohnutá. "Lev" je dosť nízky a trupy oboch strojov sú sploštené. A potom vybuchne nemecký motor vpredu. A začne oheň a útek nacistov cez spodný poklop.
  Nie všetky, samozrejme, sovietske tanky boli schopné preraziť do veľkej vzdialenosti. Fritzove nástroje pracujú a brúsia. Ale komu sa to podarí, ten ako trafí!
  Gerda a Charlotte trochu predbehli svojich kamarátov a boli v medziach, keď už bolo vidieť sovietske autá. Dobre, môžete strieľať, ale je lepšie sa priblížiť. Z piatich kilometrov je problematické zobrať aj krehké brnenie tridsiatkovej štvorky.
  Ohnivá Charlotte filozoficky poznamenala:
  - Tak je to vždy. Nedá sa strieľať z diaľky!
  Gerda odpovedala:
  - Môžete, ak ste dostatočne opatrní!
  Ale zatiaľ ich situácia neprinútila spustiť paľbu z veľkej vzdialenosti. A ich nabielo natretý tank si sotva niekto všimne. A auto ide tak dobre. Nikto nebude viniť podvozok.
  A áno, jazda je plynulá. Sovietske vozidlá tiež nie sú zlé a tu už hackli prvú líniu nemeckej obrany a prebíjajú druhú. A počasie je nelietavé, zdvihla sa snehová búrka a početné lietadlá Wehrmachtu sú mimo.
  Vzhľadom na početnú slabosť červeného letectva a akútny nedostatok paliva nemôže byť lepšie počasie.
  Nech sa Fritz schová. Niektorí z nich už dokonca začali mávať biele handry. Hitler bude kaput...
  Gerda vystrelila z dvoch kilometrov. V zásade to ešte nie je istá porážka, ale keď uvidíme, koľko Nemcov sa Rusom podarilo ochromiť, tak čo čakať. Tridsaťštyri sú navyše ešte menej húževnaté ako na začiatku vojny a ešte sa im nepodarilo vyvinúť nové ložiská. Takže...
  Blonďatá terminátorka bola veľmi znepokojená, keď stlačila spúšť pištole. Zvyk strieľať naživo už stratila - až na útok na Murmansk, aj keď počas tehotenstva, ako aj prvých mesiacov svojho kraľovania pokračovala v cvičení na strelniciach a cvičiskách. Ale očividne je ľahšie bojovať v bikinách a naboso, stanete sa jedným s autom... Strela zasiahla a zdeformovala vežu... Nie, nezačala horieť, ale priateľ musel aj tak zastaviť. A teraz ďalšia obeť...
  Charlotte šepká:
  - Kto je zvyknutý bojovať o víťazstvo. Pôjde s nami do hrobu... - vystrelila Gerda a opravil sa ryšavý bojovník. - Alebo skôr všetci spoločne privedieme nepriateľov do hrobu.
  Snehulienka Terminátor nahnevane prerušil:
  - Áno, nie je tam žiadna inšpirácia, nerozptyľujte pieseň!
  Charlotte prosila:
  - Spievajte si sami! Si taký schopný!
  A Gerda, vedúca oheň, spievala;
  Vlasť a armáda sú dva piliere,
  Na ktorom spočíva planéta!
  Chránime ťa svojimi prsiami,
  Vašu armádu ohrievajú všetci ľudia!
  
  Mraky sú chladné a teplo svietilo,
  Guľomet drgol vojakovi rameno!
  Navždy vlasť sme s vami,
  Vykopeme hrob pre zloducha!
  
  Áno, niekedy je tvár šťastia krutá,
  Guľka sa nám snaží preraziť srdce!
  Malosť ustúpila a bojovník zomrel,
  Otvorte dvere Pána hrdinovi!
  
  Na bezodnom nebi máme mier,
  Raj, požehnaný bojovník nežiari!
  Mier vo vlasti, ktorý nosím so sebou,
  Naše deti ochutnajú ovocie víťazstva!
  Počas spevu porazila Gerda ďalších deväť tankov, čím si výrazne zlepšila skóre.
  Potom Charlotte spievala:
  vábi hviezdne výšiny,
  Prilákajte do nekonečných diaľok!
  A naši ľudia zo sveta myšlienok,
  Sen o lietajúcom Ikarovi!
  
  Moje oči sú upreté na oblohu
  Guľa sa ťažko dotýka.
  Od prvých skrutiek Archimedes -
  Plánovali ich dlho a nudne!
  Potom už dievča neodolalo a začalo mieriť a strieľať... Sovietski tankisti si výstrely nevšímali, hoci sa pridalo aj Magdino samohybné delo. Napriek tomu v snehovej búrke skutočne nevidíte, kam, čo a ako zasiahne. Navyše si oba tanky sadli a stali sa takmer na nerozoznanie od záveja. Áno, a nová zbraň bola nenápadnejšia a na konci bol tlmič s výstupom svetla. Toto je najzákernejšie auto, ktoré Fritz objavil.
  Karas, ktorý sa v tej chvíli vznášal z boku, od vzrušenia spieval:
  - Ak sa ženy bijú, je lepšie nebojovať!
  Zdalo sa, akú škodu môžu spôsobiť dve autá s hmotnosťou len dvanásť ton? Rámy sú však v tomto prípade všetkým. Dievčatá prakticky nechýbali, aj keď nie všetky zásahy dopadli smrteľne. Tri alebo štyri šikmé pancierovanie po tridsiatich štyroch sa odrazilo, asi tucet pristátí viedlo k poškodeniu vozidiel rôzneho stupňa, ale z kategórie tých, ktoré sa dajú ľahko opraviť v teréne. Ale asi päťdesiat nekvalitných obrnení sovietskych vozidiel bolo vážne poškodených.
  Tu sa napríklad pri výbuchu munície začala trhať veliteľská tridsaťštvorka. Veža bola hodená ďaleko a papuľa sa zmenila na volant. Ľudia tiež zomreli.
  Sovietski tankisti si neskoro uvedomili, že sú bodnutí a pokúsili sa o protiútok.
  Tigrované dievčatá sú veľmi preplnené, ale strelivo 82 nábojov je celkom porovnateľné s Pantherom. Hoci náboje spočívajú na nose a dievčatá sa o nich odlepujú lakťami. Stále je ale z čoho strieľať a pri priblížení je jednoduchšie zasiahnuť Rusov.
  Gerda sa veľmi rýchlo prekríži a posiela ďalší tank na šrot a zašepká:
  - Bože odpusť mi! Sú to odvážni chlapi, ale jeden z ich veliteľov je úplne šialený!
  Charlotte hystericky poznamenala a zašepkala:
  - Ak nás nalodia, tak koniec!
  Tridsaťštyri skutočne vystrelili v pohybe, zahalení dymom, trasúc sa od otrasov. Samozrejme, ich zásahy sú zriedkavé, výstrely sú nepresné, ale tank bzučí.
  Čelo je stále perfektne chránené a pancier, čo sa dá povedať, je kvalitný, tmelený. A to znamená, že povrch so zvýšenou tvrdosťou poskytuje vynikajúci odraz, rovnako ako skákajúci králik.
  Ale aj tak je to vo vnútri hlúpe, je to rovnaké ako liezť do bubna a budú ho biť ťažkými palicami.
  Pravda, kabína sa od hitov poriadne zahriala, ale keď ste v bikinách, po ponorení sa do závejov je to ešte príjemné. Oveľa nepríjemnejšie však je, že sovietsky náboj zasiahol pravú zásteru klziska. To je pre jazdný výkon auta ako páčidlo pod oko. Hoci vzhľadom na to, že valce nie sú šachové, ale samostatný vozík, tank sa môže stále pohybovať. Otočte sa a odíďte. Toto sa malo urobiť skôr. A tak je ochrana kormy slabšia. A uhol sklonu je menší. Ak zasiahne, môže preraziť. Ruské zbrane nie sú také slabé.
  Gerda zašepkala a opäť uvoľnila pekelný dar z ich poloautomatického dela:
  - Ale Pasaran!
  Aj keď toto slovo, či skôr motto španielskych komunistov pre nemeckých tigrích bojovníkov, nevyzerá vôbec vhodne. Koniec koncov, nacisti bojovali na strane Franca. Aj keď niekedy vojaci ochotne preberajú triky iných ľudí.
  Charlotte pri streľbe trochu pootočila samohybku Laska, problém im v tomto smere robilo zlomenie pravého valčeka projektilom.
  Sovietske tanky neprebiehali snehovými závejmi tak rýchlo ako po diaľnici, no napriek tomu ich rýchle skoky prekážali vo výhľade a boli rýchle.
  Tu sa škrupiny skutočne sypú v bodovej vzdialenosti.
  A Gerda páli v najvyššej rýchlosti, poliata potom. šikmé brnenie
  odrazy do čela, ale ak ich zasiahnu bodovo po stranách...
  Charlotte zakričala:
  - A aj keby som spadol do hlbín pekla - do kolísky sa nevrátim!
  Dievčatá strieľajú až do konca, ale škrupiny sa ponáhľajú zo strán a prepichujú lámanie valčekov. Pancier praskne a auto začne horieť.
  Gerda sa rozhodla:
  - Podkopávame autá a odchádzame!
  Charlotte s úzkosťou zvolá:
  - Chcete prestať žehliť?
  Gerda rezolútne hovorí:
  - Sú dôležitejšie veci ako kov, napríklad rámy!
  Charlotte vytrhne malú filmovú kameru a kričí:
  - Ale naše činy budú navždy zaznamenané!
  Gerda holými prstami otočila pákou, ktorá aktivovala výbušninu schopnú rozbiť experimentálny tank na základne. Tigricu bolo veľmi ľúto zničiť takéto umelecké dielo, no kam sa dá zájsť, ak sa inak sovietski bojovníci, ktorým nemožno uprieť odvahu, zmocnia unikátnych technológií.
  Preto vyhodili do vzduchu Lasku a ponorili sa do záveja, aby zachránili svoje jedinečné životy.
  Magda von Singer a Christina tiež nechceli ustúpiť a ich auto bolo roztrhané presnými nábojmi. Taký je osud - nemilosrdný Pallas akejkoľvek vojny. Keď musíte ustúpiť, opustiť svoje srdce. Dievčatá však bojovali šikovne a podarilo sa im spotrebovať takmer celý náklad munície. Teraz sa však museli zahrabať ako hady do záveja a tam sa pokúsiť vysedávať z neúprosných sovietskych zbraní.
  Keď ste spotení a v bikinách, tak liezť do hlbín snehu nie je práve najpríjemnejšia predstava. Ale ako často v našom svete robíte to, čo vás baví. V každom prípade, napríklad, svetlo vážne dokázalo spáliť Christine podrážky, božské nohy, strieľať až do konca. Ale dievča z toho sa ešte viac nahnevalo a zakričalo:
  - Česť a odvaha na váhu sa nepredávajú!
  Magda, ktorú tiež podpálili, dokonca aj opálenú pokožku mala posiatu pľuzgiermi, zvolala:
  - Oheň je teplo, nie oheň!
  Sovietske tanky si však túto úlohu sami uľahčili. V zúrivosti bez zľutovania zastrelili opustených "lasičiek", pričom do rozbitého kovu vložili mnoho desiatok nábojov. Zároveň sa časť tankistov vyklonila z prielezov a ako kaskáda vodopádu aj krídla samotných nemeckých áut a tých, ktorí jazdili neslušnými jazykmi.
  Magda sa zaškerila, keď poznamenala:
  - Oni, boľševici, samozrejme, sú odvážni, ale mimoriadne nekultúrni!
  Christina, ktorá si napľula sneh do úst, nečakane ukázala krutú spravodlivosť:
  - Myslíte si, že naši bojovníci sú lepší?
  Magda vtipne poznamenala:
  - Samozrejme, je lepšie, ak vyhráme. Kaukaz je už náš, ďalej do Moskvy je to len pár stoviek kilometrov... - A medová blondínka prísne odhalila svoje dlhé tesáky. - Alebo chcete niesť prejavy zrady?
  Christina, ktorá už videla všetkého a všetkých dosť, len zdvihla nohou fontánu snehového prachu a zachichotala sa a poznamenala:
  - Niekedy je ticho najstrašnejším druhom zrady.
  Noc, fujavica a snehové záveje dávali štyrom dievčatám veľkú šancu na prežitie.
  . KAPITOLA #15
  Súperom navyše nenapadlo prečesávať sneh a hľadať v závejoch bosých čertov. Takže bojovníci, zahrabaní v snehu, si sadli a sovietske tanky sa pohli ďalej a vytvorili prielom. Hoci viac ako sto áut zostalo ležať polámaných, pokrivených,
  v dôsledku pôsobenia tigrích dievčat.
  Vo všeobecnosti dosiahli sovietske jednotky v prvých dňoch určitý úspech a podarilo sa im výrazne preniknúť do nepriateľských formácií.
  Fritz sa stiahol do samotného Tikhvinu a pokúsil sa získať oporu v meste. Prirodzene, domy a obytné oblasti už samy o sebe predstavujú dosť vážnu ochranu pred postupujúcim sovietskym vojskom.
  Odvážnej štvorici tigrích dievčat sa podarilo ustúpiť do Tikhvinu. Na obranu mesta sa ale museli chopiť samopalov. A pre tankistov to nie je práve najpríjemnejšia zábava.
  Charlotte, ktorá strieľala z postupujúcej pechoty a posielala na druhý svet ďalšieho červeného vojaka, sa vyjadrila:
  - No nie sme potvory... A chceme získať aj poklad!
  Počas dobytia mesta Nemcami utrpel Tikhvin vážne škody.
  Teraz sa Fritz osedlal na barikádach a očakával, že vybuduje nedobytnú obrannú líniu.
  Gerda spustila paľbu jediným výstrelom - bolo potrebné zachrániť nábojnice. Sovietske jednotky stratili príliš veľa tankov, a preto pechota prešla do útoku.
  Samozrejme, nebolo dosť obrnených transportérov sovietskych vzorov. Preto perlili vojakov na porážku. A stretli sa s guľometmi a guľometmi. Štvorica dobre strieľala a šikovne sa schovala na zátarasy.
  Gerda položila ďalšieho sovietskeho vojaka a spievala:
  - Potrebujeme urobiť kus zbraní - inak nedostaneme zmysel pre život!
  Bitka zúrila po celom meste. A zhora už pršali bomby, najmä keď sa počasie citeľne zlepšilo a Fritz dostal náskok.
  Gerda, rozzúrená, hodila dýku svojimi pôvabnými holými prstami a kričala:
  - Naša bitka bude víťazná, inak to nie je možné!
  Charlotte, ktorá strieľala rovnako dobre, dodala:
  - Jedno víťazstvo, ale veľké!
  Gerda, ktorá krátkou dávkou prerušila niekoľko bojovníkov, dodala:
  Ale prehra nie je nikdy malá!
  Sovietske samohybné delá strieľali na Tichvin, poľné a obliehacie delostrelectvo sa zastavilo o niečo neskôr. Fritz posilnil obranu a tlak vzduchu. Sovietske jednotky vytiahli nové lietadlá.
  Vzhľad legendárneho Marseille dramaticky zmenil pomer síl.
  Veľké eso lietalo na ME-309, veľmi silnej zbrani z hľadiska výzbroje. A doslova zmietla každého, kto jej stál v ceste. Aj v sovietskej armáde špecificky varovali, že sa vo vzduchu objavilo také monštrum.
  Sám Marcel sa v žiadnom prípade nepovažoval za zlého, tým menej za krutého človeka. Veril, že bojom s Červenou armádou iba plní svoju svätú povinnosť voči vlasti. Navyše veľa faktov o zverstvách nacistov mu nebolo známe. Áno, a príliš veľa sa pripisovalo vojne.
  Ale je tu prvý superass fight po návrate. Lietajúce sovietske bombardéry, útočné lietadlá a stíhačky. Jednoznačne chcú zviesť tvrdý boj pozemným jednotkám Wehrmachtu. Ale to všetko Marcel vidí a zo vzdialenosti piatich či šiestich kilometrov spustí paľbu, ba dokonca si aj píska cez nos.
  Sovietske autá a odvážne esá stále skutočne nevideli nepriateľa, pretože ich lietadlá začali explodovať a ich krídla sa rozpadli. Marseille vystrelil bez mierenia, no intuitívne. Zdalo sa, že vopred vedel, kam každý pilot poletí a nasmeruje svoje okrídlené monštrum. Tak sa ukázalo, že mladý muž s detskou tvárou zmetie okrídlenú armádu.
  Nový rok, hoci mrazivý, sa ukázal byť horúci. Sovietske jednotky zúfalo a tvrdohlavo zaútočili a pokúsili sa dobyť Tikhvin. Fritz sa tvrdohlavo bránili a snažili sa zostať v meste, kde ležala tepna, ktorá napájala nedobytný Leningrad. Navyše išlo o prestíž nemeckých vojsk, ktoré sa ťažko a hanbia vzdávajú veľkých miest.
  Našťastie sa počasie zlepšilo a početné nepriateľské bombardéry, najmä mohutný Yu-288, zasiahli pozície sovietskych vojsk a bombardovali komunikácie.
  Sovietske lietadlá Jak-9 a Lagg-5 boli oveľa horšie ako nepriateľ z hľadiska výzbroje a rýchlosti. Najmä ME-309 ako drak vyradil slabšie sovietske vozidlá. Okrem toho Nemci vyvinuli taktiku dvojitého krídla, ktorá umožnila efektívne využiť ich početnú prevahu a znížila niektoré problémy s manévrovateľnosťou húževnatých, ťažko vyzbrojených, ale ťažkých nemeckých vozidiel najnovších Focke a ME. Okrem toho sa na frontoch začali objavovať prúdové ME-262, hoci tento stroj ešte nie je úplne technicky spoľahlivý, ako aj ľahšia, manévrovateľnejšia a lacnejšia modifikácia HE-162. Posledne menované stroje boli jednoduchšie na výrobu a technicky spoľahlivejšie ako prúdové Messerschmity. Na jeho riadenie sa však vyžadovali piloti pomerne vysokej kvalifikácie. Čo trochu znehodnotilo, také pozitívne vlastnosti tohto vývoja ako nízka hmotnosť lietadla - iba 1,6 tony v prázdnej forme, nízka cena a vyrobiteľnosť výroby a najlepšia manévrovateľnosť na svete.
  Ale tie nemecké esá, ktoré toto auto ovládli, ho chválili. Mimoriadne úspešný bol Huffman, pilot číslo dva po Marseille, ktorý zostal mimo dosahu. Po prekonaní výsledku 300 zostrelených áut získal Huffman vysoké ocenenie Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi. Jeho taktika priblížiť sa na minimum a potom zasiahnuť a letieť späť je na HE-162 najpohodlnejšia. Huffman sa teda ukázal ako vynikajúci majster boja zblízka. Aj keď výsledok Marseille v roku 3117 - zostrelené lietadlo je stále nedosiahnuteľný.
  Navyše, 2. januára 1944 sa tento legendárny pilot objavil na oblohe, napriek tomu presvedčil Hitlera a pripomenul, že nemecké jednotky sa cítia zle a silnejšia nemecká technika zjavne prechádzala snehom. Takže je potrebné zabezpečiť zásobovanie vzduchom do obkľúčeného Tikhvinu, kde sa nemecké jednotky usadili a bombardujú všetky prístupy k mestu.
  Dievčatá tigrice strieľali po zemi a superace bodovala na oblohe.
  Hneď v prvý deň Marseille uskutočnilo šesť bojových letov a zostrelilo viac ako sto sovietskych lietadiel. Je pravda, že 4. januára sa počasie prudko zhoršilo ... Zdvihla sa snehová búrka a do mesta vtrhli sovietske vojská.
  Nádherná štvorka terminátoriek radšej spolu bojovala - plece pri pleci. Tak jedinečne krásne a smrtiace. Kvôli chladu boli nútení obliecť si maskáče a bojovať v bielom.
  Na pomoc prišiel aj ninja chlapec Karas. Nebojácne terminátorské dieťa sa nebálo zimy a sám bojoval v šortkách. Jeho jediným zdrojom tepla bol maskovací krém, vďaka ktorému bola jeho čokoládou spálená pokožka biela pod snehom, ktorý naďalej padal a pokrýval všetky ulice. Navyše v boji používal hádzanie veľmi tenkých kovových diskov a meča katana. Ale, samozrejme, strieľal perfektne a z ukoristených zbraní. Dievčatá však neobišli ani používanie automatických pušiek.
  Takéto zbrane sú presnejšie ako samopaly, a čo je najdôležitejšie, spoľahlivejšie. Útočné pušky MN-44 však Nemcov spravidla nesklamali. Do tretej zimy bola dobre namazaná nemecká vojnová mašinéria pripravená. Najmä, dokonca aj v snehovej búrke, Focke-Wulf a ME pomocou kúrenia dokázali sovietskym jednotkám spôsobiť bolestivé, aj keď obmedzené injekcie.
  Gerda strieľala z ruky a snažila sa nepozerať smerom, kde padali sovietski vojaci. Mnohí z bojovníkov boli veľmi mladí, mali sedemnásť či šestnásť rokov. Pechotu naverbovali zosuvy pôdy, ktoré zhrabli všetky zdroje. Vskutku, veľa sa stratilo.
  Ale medzi Fritzmi je plno cudzincov. Najmä Švédsko, v ktorom nacisti vyhrali nedávne voľby a toto bábkové územie je pod kontrolou Tretej ríše. No už prišli dve divízie a štyri brigády zo Švédska ako dobrovoľníci. V samotnej krajine sa konajú zhromaždenia a masové pochody požadujúce vojnu. A nosia portréty Hitlera a Karla dvanásteho.
  Vstup Švédska do priamej vojny je teda otázkou času. Španielsko a Portugalsko sú už vo vojne, no posielajú jednotky ďalej na juh. A teraz v zime sa zvyčajne pokúšajú vyliezť niekde za pohorie Kaukaz. Brazílsky zbor je očividne pripravený urobiť skok do Strednej Ázie, kde už hnutie Basmachi vzplanulo s novou silou.
  Ale to sú všetko detaily, v Tikhvine bojujú aj vlasové oddiely. Títo chlapíci bojujú so zlom, uvedomujúc si, že v zajatí ich čakajú strašné muky a nevyhnutná slučka. A čo Nemci? Avšak bez cukru! Budú to mať tiež ťažké, mnohí zomrú na Sibíri, no napriek tomu ich nebudú vešať bez rozdielu.
  Gerda, ktorá zmenila klip a pokosila vojakov oblečených v šedých kabátoch - Rusi nemajú dosť maskovacích rób pre každého, predstavili si, čo ich môže čakať v prípade zajatia ... A usmiala sa na možné sexuálne, cool dobrodružstvo . Pravda, potom na Sibíri to bude horšie. Ako tento mráz prichádza - plameňometné teplo je ešte lepšie. Tu v púšti si rýchlo zvykli na horúci piesok a behali bosí, no nešlo to. Po pár hodinách v bikinách v mraze sa to začalo triasť a bolo potrebné sa zohriať vo vani. Tam ich mládenci z elitného práporu SS rozcvičovali telá údermi smrekovej metly. No a nielen samozrejme s metlou - sú tu vybraní árijskí fešáci, čo potrebujete!
  Úplne stratili niekdajšiu plachosť, alebo možno naopak, získali uvoľnenosť ženského macha. Teraz však musia trochu ustúpiť - sovietski pešiaci, ktorí zaplnili prístupy mŕtvolami, sa priblížili príliš nebezpečne blízko a začali hádzať granáty.
  Bolo potrebné prelomiť vzdialenosť, aby nedošlo k pádu pod trieštivé krúpy.
  Magda dostala malú ranu šrapnelom a ako odpoveď vystrelila osem guliek za tri sekundy. Sovietski vojaci utiekli takmer bez zlomenia, len mierne prikrčení a klip si našiel svoje obete. Vybitých osem kaziet a Christina. Agresívna ryšavá diabolka sa vyjadrila:
  - K šialenstvu odvážnych spievame pieseň!
  Ale sovietski vojaci sa zrejme rozhodli dokázať, že toto je životná múdrosť. Nemecký útočný guľomet bije zo všetkých síl a zdá sa, že jeho výstrely sú ignorované. Hoci vojaci padajú, tí, ktorí prežili, pokračujú v úteku a dokonca hádžu granáty takmer naprázdno, aj keď to možno urobiť skôr.
  Karas veľmi obratne hádže disky, pričom jedným odreže dvoch alebo troch vojakov. Potom zaútočí svojím mečom, ktorý seká guľomety a pušky - rovnako ľahko ako zápalky!
  Ninja chlapec je ešte celkom malý, vyzerá na jedenásť-dvanásť rokov, ale je taký rýchly... Nestihnú ho udrieť ani sa brániť. Dieťa od narodenia vychovávali a trénovali, hádzali po dieťati meče, nútili ho rozmotávať a strihať stuhy, namáčať do ľadovej diery, nastavovať špeciálne vycvičené mačky. No a ešte oveľa viac, premena geneticky nadaného chlapca na skutočný stroj na smrť. Jeho matka je ninja dvadsiatej piatej generácie, jeho otec je mocný sibírsky čarodejník a ideologický nepriateľ sovietskych, "sovietskych" úradov. Vynikajúca genetika a výcvik s mágiou - urobili z chlapca najlepšieho medzi ninjami. A samozrejme, cisár Hirohito, aby ukázal Nemcom, že nie sú najlepší supermani, ale že v Japonsku sú drsní chlapi, poslal chlapca na nemecko-sovietsky front.
  A Karas (kaprová ryba symbolizuje hrdosť a vitalitu samuraja!) sa ukázal ako dôstojný bojovník.
  Napríklad holými prstami, mierne začervenanými od mnohých hodín pobytu v treskúcom mraze, hádže oceľový kotúč tenší ako vlas. A v rukách dvoch mečov naraz, aby bolo ľahšie prerezať hrubé rady nepriateľov. Aké hrozné je toto terminátorské dieťa, že sa po prvýkrát sovietski vojaci, ktorí boli bezbranní pod údermi mečov a štartov diskov, opreli dozadu a zažili skutočný strach.
  Dievčatá, ktoré zmenili klipy, začali žiariť ešte rýchlejšie, alebo skôr nikde.
  Mŕtvoly pešiakov boli nahromadené v kopách. Takmer okamžite zamrzli v mraze a vyliezli na ne ďalší vojaci. Takto stúpali a rátali so stratami. Ale ninja vstúpil do boja a znova, ako keby boli vysielané vlny strachu.
  Zúfalý útok zúril takmer celý deň. Za cenu najväčších strát obsadili sovietske vojská niekoľko štvrtí a zatlačili Nemcov na niekoľkých líniách. Ale slabá podpora delostrelectva - nemecké letectvo v minulosti bombardovalo železničné trate, pripravilo o zásobovanie a veľa obetí medzi postupujúcimi jednotkami, prinútilo dočasne pozastaviť pohyb pechoty.
  Napriek riziku takejto taktiky boli tanky vrhnuté do boja. Bolo potrebné zlomiť nepriateľa pri Tikhvine, kým Fritz, využívajúci svoju výhodu v technológii, neodblokuje mesto.
  A pri tomto útoku padlo dosť riskantné rozhodnutie - použiť tank IS-2. Vozidlo špeciálne navrhnuté ako prielomový tank. Keďže výkonné delo sa kvôli nízkej rýchlosti streľby a relatívne nízkej presnosti paľby nehodí na boj s tankami iných ľudí, môže však úspešne ničiť neozbrojené ciele.
  Takže aj keď sú tanky v mestských podmienkach samovražednými atentátnikmi, musíte preraziť pozície hoci aj čelom.
  Najprv sa pohne tridsaťštyri. Po úzkej trati sa preháňali pomerne ľahké a nie veľké autá... Zo striech na ne pršali granáty a Molotovove koktaily. Potom vybuchli maskované nádrže s benzínom a napalmom. Ťažké straty však nezastavili tankery ZSSR. Tí, ktorí prišli o stovky áut, vtrhli do centra mesta a tam vstúpili do tvrdohlavej výmeny úderov. Sovietskeho vojaka nevystrašili ani účinné faustpatróny, ktoré rozbili slabé bočné pancierovanie tridsiatich štyroch.
  Do boja boli naraz vrhnuté tri tankové armády. Stalin sa dokonca rozhodol odmietnuť druhý úder v smere na Voronež v záujme rozhodujúceho víťazstva nad Tichvinom a záchrany "kolísky revolúcie". Aj keď sa palivo vydáva v prísnom limite, na pár hodín jazdy denne sa kaukazská ropa stratí a rozvoj nových polí si vyžaduje čas a peniaze, ktorých ľudské zdroje Sovietskemu impériu kvôli vojne veľmi chýbajú. na dvoch frontoch.
  Ale Tikhvin je tepnou Leningradu a cestou života, a čo je najdôležitejšie, je symbolom skutočnosti, že sovietske jednotky môžu a sú schopné poraziť početných a dobre vyzbrojených fašistov. Takže cenu neznesieme...
  Tank IS-2 vyzerá efektne - vyzerá aj ako tridsaťštvorka, len veža je posunutá ešte viac dopredu. Samozrejmosťou je hrubá a dlhá hlaveň, ktorú nemožno porovnávať s T-34-76, ktorá stále dominuje na bojisku. Za celý január titánske úsilie T-34-85 nevyrobí viac ako sto.
  Pravda je zarážajúca je zraniteľnosť čela veže - ploché a nie príliš hrubo pancierované.
  Karas, ktorý hádzal na tanky malé, ale veľmi silné výbušné granáty, pribehol k dievčatám a navrhol:
  - Vezmeme IS-2 a pôjdeme na ňom?
  Magda túto myšlienku podporila:
  - Samozrejme, poďme jazdiť! Chýbala nám kabína.
  Gerda varovala chlapca:
  - Tento tank má štyri guľomety!
  Karas žmurkol na dievčatá a všimol si:
  - Tak to je dobré. Čoskoro opäť zaútočí pechota a vy ju pokosíte!
  Magda štuchla do ninja chlapca.
  - Ponáhľaj sa terminátor!
  Ružové podpätky sa mihali ako komáre krídla, karatista bežal rýchlejšie ako olympijský víťaz v šprinte. Na začiatok hodil do impozantného IS malú hrudku so zväzkom dymu. Vypukla reakcia, valil sa hustý dym. Zároveň sa čierne prúdy rozptýlili rôznymi smermi a oslepili guľometov.
  Karas, ktorý porazil niekoľko pešiakov, vyletel ako dlažobný kameň uvoľnený z balisty a vyliezol na vežu. Špeciálnym hákom vypáčil poklop a odhodil ťažký kryt. Ďalej je všetko jednoduché - pár hojdačiek s dvoma mečmi a piati členovia posádky ťažkého tanku sa rozdelili v ich hlavách. Po ňom naskočili aj dievčatá, ktoré po zhodení kožušinových kamufláží skončili opäť v bikinách. Čo je teplo v nádrži počas jazdy. Dieselový motor s výkonom 520 koní dobre zohrieva kov. Áno, holé dievčenské podrážky cítia samotné auto oveľa lepšie ako cez špeciálne zimné topánky s rebrovanou podrážkou zo syntetickej gumy. Nemecká proviantná služba zohľadnila skúsenosti z tuhých zím a vytvorila novú muníciu, v ktorej nohy v mraze nie sú také studené. A je to naozaj škoda, Fritz vzal plstené topánky od miestneho obyvateľstva a pretiahol si ich cez seba. Alebo zabalené v kožušinových šatkách.
  Karas pobozkal Magdu na rozlúčku na pery a povedal:
  - No, nádrž je pre teba! Budem bojovať tam, kde viem zabíjať lepšie.
  Gerda obdivne pobozkala chlapca na klzkej, elastickej päte a povedala:
  - Si zázrak!
  Christina dodala:
  - Štandard Árijcov!
  - Viem! - povedal kocúrik a jedným skokom z pootvoreného poklopu vyskočil do mrazu... Potom s rachotom spadlo veko... A dievčatá dostali príležitosť bojovať na nepriateľských zbraniach. A zbraň je naozaj silná. Silnejší je len nedávno objavený Lev-3, alebo ako sa mu hovorilo aj "Kráľovský lev" so 128 mm kanónom. Ale tento tank je stále na frontoch v jednotlivých kópiách. Počas oslavy 8. novembra ho ukázali démonom posadnutému Fuhrerovi. Samozrejme, zatiaľ čo on ešte nie je v sérii. Ako mimochodom, IS-2 prechádza, jeho prvý nájazd.
  Doteraz dokonca ani sovietski tankisti nevystrelili jediný výstrel, svoj cieľ si zrejme vybrali s istotou z pištole.
  Christina sarkasticky poznamenala a otočila mechanizmus:
  - Oh, haraburda ... Nie je tu žiadna automatizácia a všetko sa musí robiť ručne ...
  Gerda, ktorá zjedla psa pri ukazovaní, si všimla:
  - A zrak je gallim a viditeľnosť nie je dôležitá. Nie sú veľmi dobré v mierení.
  Magda, ktorá sa dotkla prevodovky bosou nohou a otočila skrinku, si všimla:
  - A predsa v porovnaní s tridsiatimi štyrmi je tu určitý pokrok. Jednoduchšie je najmä radenie prevodových stupňov. Kabína je stiesnená, ale viac-menej sa dá pohybovať. Munícia je naozaj malá. Dvadsaťosem kôl...
  Gerda logicky poznamenala:
  - Na streľbu do obmedzeného počtu bunkrov to môže stačiť, ale na plnohodnotnú tankovú bitku to zjavne nestačí.
  Charlotte našla v nádrži niečo dobré:
  - Ale guľometná výzbroj je navrchu! Štyri guľomety môžu poskytnúť dobrú ochranu. A potom som sa pozrel na túto "myš" - na také auto sú v nej iba dve "pľuvanie" ...
  Christina, ktorá zrýchľuje motor, potvrdila:
  - To je všetko! Toto je výzbroj na taký ťažký stoosemdesiattonový tank?
  Magda, ako panter, ktorý zabil byvola, zavrčala:
  - Kurčatá sa smejú!
  Dieselový motor tvrdo zrýchľuje nádrž. Je vidieť, že IS-2 stále jazdí po diaľnici, no v teréne sa prejaví jeho ťažisko posunuté dopredu. Ale nič, pokiaľ si môžete oddýchnuť a vybrať si pre seba dôstojný cieľ ...
  Magda otvorila vežu tanku, aby lepšie videla.
  A je tu ďalší IS-2, je dobré takéto tanky využívať masívnejšie. Za ním sú ďalšie tri IS, ale jeden s ľahším 85 mm kanónom. Mimochodom, najnebezpečnejší, taký schopný zobrať auto čelne a udrieť rýchlejšie...
  Magda sa rozhodla strieľať zo vzdialenosti dvoch kilometrov. Prikázala menším tónom:
  - Strieľajte presne na čelo veže ... A ... Rozumiete!
  Auto zastavilo, takže žiadna plynulosť a Gerda, sťažujúca sa na nekvalitnú optiku, ktorú zrejme vyleštili netrénovaní tínedžeri, namierila hlaveň. Dievčatá pomohli naložiť mušľu vážiacu jeden a pol kila. Blonďavá bojovníčka si priložila líce k záveru a snažila sa cítiť cudzie auto. Veď z tohto dela, vzor 1931, ešte nikdy nevystrelila. Výkonný, ale zastaraný, so špicatým projektilom citlivým na odraz. Vo všeobecnosti, zbraň, samozrejme, nebola plánovaná pre tanky. Zdá sa však, že protitanková modifikácia 107 mm kanónu vyvinutá v roku 1940 sa ukázala ako príliš nespoľahlivá a musela byť opustená. A tu je potrebné v podmienkach zlej viditeľnosti zo vzdialenosti 2000 metrov zasiahnuť cieľ. Áno, a pre nepriateľa bude ťažké odpovedať a zasiahnuť, ale ...
  Gerda pobozkala záver pištole, rýchlo vyzrela z poklopu, jazykom nabrala za hrsť snehu, prehltla ho, oprela holými pätami o páky a ... vystrelila!
  Rozdávalo sa to tak, že ho to štípalo na zápästiach a lýtkach a páchlo to dymom.
  Súčasnosť preletela dlhým oblúkom a ... IS-2, ktorý kráčal vpredu, zastal, začal dymiť a potom začal praskať náboj munície ...
  Magda s radosťou odpovedala:
  - To sme im dali! - A logicky, dosť nelogicky mätúce pojmy, dodala. - Nie muž maľuje zbraň, ale mužskú zbraň!
  Gerda zavrčala:
  - Nabite znova!
  A dievčatá sa napínali... Samozrejme, nie je to tu ten "Tiger", ten sa musí zapotiť, ale takto je to zábavnejšie, hlavne, že stojaca nádrž rýchlo vychladne. Železo je dobrý vodič.
  Druhýkrát Gerda vystrelila rýchlejšie a istejšie. IS pokračovali v pohybe a zrejme ešte neprišli na to, odkiaľ delá strieľajú. Áno, a stop nie je v ruskom zvyku. Keďže existuje rozkaz ... A druhá škrupina už s istotou zasiahne cieľ ...
  Gerda si olízne pery a prikáže:
  A tu tretí...
  S veľkým oneskorením spustil štvrtý IS-1 v pohybe paľbu ... A napodiv zasiahol, hoci z takej vzdialenosti od idúceho auta je to takmer nemožné, ale o všetkom rozhodujú výstrely! Vzdialenosť pre 85 mm kanón je však príliš veľká, za hranicou prieniku. Vo veži sa však ozval silný rachot a čelný pancier sa prepadol. Gerda poslala ako odpoveď štvrtý "listový balík" s hmotnosťou jeden a pol libry... Čelo tanku IS-1 sa rozdelilo a oranžové jazyky sa vzniesli vysoko k oblohe.
  Dievčatá krásne bojujú... V tento deň mali šťastie. Ale schopnosti sovietskej armády nie sú úmerné.
  Napriek všetkému úsiliu Fritza bol 13. januára za cenu najväčšieho úsilia o kolosálne straty zajatý Tikhvin... Samostatné nemecké jednotky sa pokúsili vymaniť z obkľúčenia, smerom k nim bol vyrazený koridor - šesť nemeckých divízií naraz s vybranými tankami Lev, snažiac sa zachrániť hrdinskú obranu.
  Chlapecký ninja a štyri dievčatá sa vydali v samostatnom oddelení v štýle troch mušketierov. Totiž tam, kde sa nedalo pokojne obísť bitkou a cez mŕtvoly. Prirodzene, IS-2 museli byť opustené, ale po ceste nečakane narazili aj na vzácny tank T-34-85, vozidlo, ktoré malo z hľadiska priebojnosti nahradiť zastarané a nedostatočne výkonné delá T-34-76. .
  Stroj mal podobný trup a podvozok, ale väčšiu vežu s dlhou hlavňou a hrubým delom. Zbraň bola o niečo horšia v penetračnej sile ako Panther, a to kvôli nižšej úsťovej rýchlosti a kvalite streliva. Ale napriek tomu rozdiel nevyzeral ohromujúco ako 76 milimetrový papier.
  Pre obyčajného "Tigra" je to už nebezpečné, pre "Leva" ešte nie - teda 100 - milimetrov naklonených. Aj keď pod istým uhlom šanca tam bola. Alebo v spodnej časti trupu, ale aj stráže húseníc.
  Tank bol nalodený a zbavený posádky. Vnútri samozrejme tiekla krv. Samotný stroj je úplne nový, ale zaťaženie muníciou je pomerne skromné - iba 35 nábojov. Kabína nie je príliš priestranná, ale lepšia ako stará tridsaťštvorka.
  Gerda poznamenala:
  - A tu je veliteľská veža. To znamená, že máme silného konkurenta. Teraz Rusi nebudú takí slepí.
  Magda sa škodoradostne usmiala a poznamenala:
  - A Rusi už strieľali dobre, aj keď s horšou viditeľnosťou. Okrem toho sa veža zväčšila a je ľahšie trafiť!
  Gerda sa tomu nahlas zasmiala.
  - No áno! Toto je najväčší problém našich tankistov a pravdepodobne aj dôstojnosť koruny tohto tanku! Vyskúšajte, trafte!
  Charlotte spievala:
  - Raz, dva, päť! "Tiger" vyšiel strieľať!
  Christina zdvihla:
  - Aby ste splnili T-4, nohy sú širšie ako ruky!
  A tak sa vrhli na tank, ktorý sa pohyboval ľahšie ako IS... Gerda si spomenula, ako štyrmi guľometmi zasiahli sovietsku pechotu. Slušne kosili a Rusi si ani neuvedomili, kde na nich padol taký útok. Ale na druhej strane, keď vyrazili, prešli do útoku, hádzali granáty ... Pár kusov, napriek slušnej vzdialenosti, vyletelo a explodovalo na vežu. Samozrejme, pre pancier 100 a 90 milimetrov IS je to ako gulička pre slona, ale nepríjemne to bzučí. Áno, a húsenice môžu byť rezané.
  Musel som teda naštartovať motor a ustúpiť. A potom sa minula munícia. Pokosili viac ako sto červených vojakov.
  Gerdu zasiahlo také pohŕdanie smrťou medzi sovietskym ľudom. Arabi so svojimi sľubmi o háremoch a perleťových palácoch nemali také oddanosť. Ale to sú ateisti - ľudia, ktorí neveria v posmrtný život a rozprávky o rajských záhradách. A čo ich motivuje k takému tvrdohlavému boju, keď je výsledok vojny už vopred a nie je to nič iné ako zúrivosť odsúdených?
  Toto je neuveriteľne ťažké pochopiť a pochopiť.
  Aj keď medzi ruskými zradcami je samozrejme veľa. "Oslobodzovacia armáda" Vlasov za šesť mesiacov existencie vytvorila šesť divízií a deväť samostatných brigád. Aj keď je, samozrejme, jasné, že byť vojakom Wehrmachtu je jednoduchšie, ako pracovať pätnásť či šestnásť hodín pri stroji na oveľa horšie spájkovanie, ale aj tak... Nemecké divízie z bývalých vojnových zajatcov z nejakého dôvodu nevidno na fronty...
  Aj keď, mimochodom, Nemcov je v zajatí málo, ale sovietskych... Zdá sa, že už viac ako šesť a pol milióna. Možno nie toľko vlasovcov, aj keď veľa zajatcov sa rozptýlilo do národných divízií a légií kontrolovaných SS. Okrem toho bola časť Rusov poslaná do formácie šľachticov a monarchistov.
  Ale v každom prípade sa im podarilo Tikhvin takto zabrať aj napriek zlepšeniu počasia a masívnemu bombardovaniu. Aj keď zaplatili nemalú cenu.
  Gerda dostala rozkaz a vystrelila na zapaľovač tridsiatku. Rýchlosť streľby z pištole je vyššia, takže sa môžete cítiť istejšie. Raz, potom druhý a nakoniec tretí tank na skládku ...
  Takže musíte byť opatrnejší. Inak budú buchnuté tu pri aute, len predný pancier veže sa stal silnejším a hrubším, takže je to takmer rovnaký formát. Telo je obzvlášť zraniteľné. A medzi ruskými tankermi sú remeselníci. Za taký vzácny tank ako IS-2 či IS-1 však slabocha neuväzní. A tridsaťštyri zvyčajného formátu môže byť s jednoduchými stíhačkami. Cez štrbinu veliteľskej veže vyzerajú ako náhubky koní, s náhubkom. Dokonca je nejako nepohodlné strieľať na takéto krásky.
  Crucian tentoraz vo veži s dievčatami, vystúpil, aby im slúžil ako sprievodca a nemôže nechať dievčatá v kotli. Pravdaže, Magda logicky poznamenala:
  - Môžeme odísť aj tak, bez streľby a bez provokovania ...
  Crucian, detsky krútiacim papuľou, kňučivo vyhlásil:
  - Nie - nestrieľam, nebude to zaujímavé!
  Magda však dievčatá varovala:
  - Spustite paľbu na zabitie iba vtedy, keď tam nie sú viac ako tri alebo štyri autá. Tento nový tank musíme priviesť späť k našim jednotkám neporušený.
  Gerda súhlasila.
  - Zatiaľ sa táto novinka medzi trofejami nenachádza, to znamená, že sa nám ešte bude hodiť.
  Tigrované dievčatá pokračovali v love s miernym nadšením. Príliš sa im nedarilo, no k svojmu majetku pridali ďalších sedem tankov a päť nákladných áut. Raz som musel bojovať mimo auta, aby som získal palivo na natankovanie.
  Stručne povedané, štyria zlomyseľní vtipkári sa dostali z kotla a takmer zomreli paľbou svojho delostrelectva. Zachránený iba včas, aby vztýčil vlajku s hákovým krížom-pavúkom.
  Teraz prechádzajú cez priekopu a dokonca je tam aj pár kytíc s papierovými kvetmi, ktoré sa odovzdávajú hrdinkám-bojovníčkam.
  Oleg Rybachenko, ktorý bol unavený sledovaním tohto posmešného filmu, zakričal:
  Prečo mi ukazuješ všetky tie prekliate mrchy! Ako veľmi sa môžete pozerať na zabíjanie ruských ľudí!
  . KAPITOLA #16
  Vojna dala Jane a jej tímu šancu nájsť sa v živote. Dievčatá sa preto ochotne zapojili do ťaženia na východ. A prečo nie? Sú to peniaze a sláva.
  Sovietsky tankový arzenál sa veľmi nezmenil. Hlavný tank je stále T-34-85. Podvozok a pancier korby zostali zo štyridsiateho roku. Rovnaký dieselový motor s výkonom 500 koní, rovnaký 45 milimetrový šikmý čelný pancier. Slabšia ochrana bokov trupu, zraniteľná voči nemeckým faustpatrónom.
  Bola nainštalovaná iba väčšia veža s 90 mm čelným pancierom a 85 mm kanónom. Tank je, samozrejme, zastaraný a pre Nemcov nie je vôbec nebezpečný!
  Dievčatá jazdia na aute Goering-5 v neskoršej úprave. Bočný pancier sa zväčšil na 178 milimetrov a predný pancier na 250 je naklonený. Samotná nádrž je vybavená motorom s plynovou turbínou a zrýchľuje Britov na 60 kilometrov za hodinu.
  Jane sa spýtala kanoniera Gringeta:
  - Vidíš dobre?
  Roľnícky bojovník s istotou odpovedal:
  - Viditeľnosť je tu vynikajúca! Všetko vidím!
  Malanya sa zachichotala a zaštekala:
  - Rozdrvíme Rusov!
  Matilda sebavedomo potvrdila:
  - Áno, budeme!
  "Goering" -5 otáčok, zbraň vypľuje projektil. Od sovietskych tridsaťštyri sa láme veža. Dievčatá kričia od radosti. Naozaj si myslia, že je to všetko skvelé. A to, že sovietski tankisti umierajú, dokonca teší.
  Jane zaštebotala sladkým hlasom:
  - Všetkých vymažeme na popol ... A Moskva bude pod nami!
  Keď však nemecký tank narazil na mínové polia, musel sa zastaviť. Rusi boli veľmi pevne zakorenení. A veľa protitankových ježkov. Delostrelectvo vykonáva aktívne ostreľovanie.
  Gringeta nahnevane hovorí:
  - Takto to dopadne... Narazili sme na tvrdý blok!
  Jane odpovedá s okázalou sebadôverou:
  - Nie, stane sa to až ráno ... Prelomme operu!
  Nemecká vojnová mašinéria sa trochu zastavila. Na oblohe sa objavili prúdové útočné lietadlá a použili sa teletanky. Zrejme sa snažili ničiť mínové polia.
  Rádiom ovládané autá s výbušninami. Používali sa aj mobilné plynové odpaľovacie zariadenia. Ohňom a plameňom doslova bombardovali pozície Červenej armády.
  Gringeta s nevôľou poznamenala:
  - Vo vojne je stále viac špiny a menej a menej odvahy!
  Jane bola nútená súhlasiť s týmto:
  - Selyavi! Žiaľ, nejako prehrávame!
  Gringeta opravila veliteľa:
  - Skôr nie my, ale naši súperi! Teraz nič, vyjdime zo slepej uličky a bude boj ...
  Nemecký tank strieľal, hoci nebolo vidieť nič. Jane si trela bosé nohy o seba a spievala:
  - Nemyslíme to zle - určite sa stratíme! Existuje cesta von z labyrintu, z akejkoľvek slepej uličky!
  Gringeta s úsmevom štebotala:
  - Kto je veselý, ten sa smeje...
  Kto chce, ten dosiahne...
  Kto hľadá, vždy nájde!
  Malanya, melodická a trblietajúca sa zubami, dodala:
  - Kto je zvyknutý bojovať o víťazstvo, nech spieva s nami!
  Kanonáda trvala niekoľko hodín a potom sa nemecké tanky predsa len pohli ďalej. Stretli sa s nimi sovietske delostrelectvo a protitankové delá rôznych kalibrov. Bolo však cítiť, že prenikavá sila zjavne nestačí. Nemci postupovali... Až keď začali strieľať 203-milimetrové kanóny, objavili sa prvé zdemolované vozidlá od nacistov.
  Jane neisto zašepkala:
  - Pane... Nech ma tento pohár minie!
  Gringeta sebavedomo povedala:
  - Dve úmrtia sa nemôžu stať, jednej sa nedá vyhnúť! Takže ak niečo, budeme žiť na druhom svete!
  Malania sa šeptom opýtala:
  Aké je to svetlo?
  Gringeta nehovorila príliš sebavedomo:
  - Myslím, že je to lepšie ako naše!
  Malanya v odpovedi zašepkala:
  - Nedajbože slepým, aby otvorili oči a narovnali chrbát hrbatým!
  Jane skutočne premýšľala, čo by to svetlo mohlo byť. Možno je tento svet ešte iracionálnejší a menej bezpečný. Jane sa vykrútila v páse, pohla bokmi a zaštebotala:
  - Toto je veľmi zaujímavá možnosť - zomrieť a skončiť v inom svete! Čo nás tam čaká? Stretneme tam tých, ktorí nám boli na Zemi drahí, alebo si budeme musieť nájsť nových priateľov?
  Gringeta pohla psa bosou nohou a zasyčala:
  - Budú nové storočia, dôjde k výmene generácií ... Ale nikto nikdy nezabudne na meno Lenin!
  A vybuchla do smiechu, jej trochu šialený smiech. Bola to bojovníčka-roľníčka, ktorá si aktívne ohmatávala holé, pôvabné nohy a prsty sa hrali.
  Tu som zachytil IS-3 v dosahu... Ďaleko od pravdy. Nie každý zasiahne, a ak áno, projektil, ktorý narazí do ňufáka šťuky, sa môže odraziť. Dievča však vedelo, čo robí. Vystrelila a zamrmlala:
  - Pobrežie hmiel, rozdrvíme návnadou!
  Matilda navyše spievala:
  - A toto "Agdam", vypijeme pre dámy! Super pani!
  Strela Gringeta bola presná. Strela zasiahla spodnú časť čelného panciera veže, priamo do medzery. A urobil zničujúci dopad bez toho, aby sa dostal do odrazu. Takáto je situácia, ktorá nastala. Presnejšie, päť sovietskych tankistov zahynulo takmer okamžite. A Angličanky pridali na svoj zoznam zločinov.
  Malanya zarevala, keď jej samopaly vyrazili. Niekoľko chlapčenských vojakov sa chcelo doplaziť k Hitlerovmu taknusu.
  - Ale pasaran, nepribližuj sa chlapče! - Kričalo pekné dievča a sypalo salvy zo samopalu, statoční pionieri.
  zaštebotala Jane a poklepala si holou pätou o brnenie.
  - Ach, chlapci, chlapci, chlapci... Zrazu ste sa stali nevhodnými! Pre túto prekliatu zem je to vidieť, si príliš šľachetný!
  A dievčaťu, dcére pána, bolo ľúto týchto bosých, poškriabaných, ušmudlaných chlapcov, ktorých nemilosrdne prepichovali guľky. Aké je to všetko smutné a ťažké.
  Gringeta znova vystrelila, prestrelila samohybné delo SU-100 a zaštebotala:
  - A kobylka pribehne odovzdať fľaše!
  Malanya si olízla pery šarlátovým jazykom a odpila si z plastovej fľaše Coca-Coly a povedala:
  - Samozrejme, že nie! Daj mi víno a krabičku cigariet!
  Matilda opatrne posunula nádrž dopredu a zasyčala:
  Cigarety sú jed...
  Jane nabrala rytmus a pokračovala:
  - To je pravda, hovoria ľudia!
  Gringeta odpovedá, strieľa a syčí:
  Nie je nič horšie ako nikotín!
  Malanya sa zachichotala a zavrčala:
  - Balíček cigariet v peci!
  Matilda odpovedala a poškrabala si šarlátovú bradavku na prsníku:
  Áno, ľudia hovoria...
  Jane skončila s úškrnom a vyplazila jazyk.
  - Ale ja fajčím....
  Malanya skončila s nadhľadom.
  - A veľmi rád!
  Dievčatá sa zasmiali a ukázali svoje dlhé čerešňové jazyky. Jane s úsmevom poznamenala:
  - Cigareta je najproduktívnejší zabijak, najmä proti zákazníkovi!
  Malania dodala:
  - Cigareta je ako tichá puška, ale v rukách amatéra smrteľná!
  Gringeta vystrelila z dela a s úsmevom poznamenala:
  - Cigareta je najspoľahlivejší ostreľovač, vždy zabíja!
  Matilda mierne spomalila tank na kopci a stíchla:
  - Cigareta chutí horko, ale priťahuje viac ako sladkosti!
  Jane sa zhlboka nadýchla a zamrmlala:
  -Cigareta je ako zlé dievča, len rozlúčka s ňou je oveľa bolestivejšia!
  Gringeta sa zachichotala, vystrelila a revala:
  - Cigareta, na rozdiel od granátu, pri hode predlžuje život!
  Dievčatá stíchli. Ich tank sa opäť zastavil a skončil v priekope. Musel som sa dostať von. Bojovníci boli trochu nervózni. Sovietska obrana je veľmi silná.
  Jane filozoficky poznamenala:
  - Vo vojne je najkratšia cesta k cieľu obchádzka a čistá pravda je podlý podvod!
  Gringeta, ktorý dobre mierenou strelou rozbil sovietske delo, poznamenal:
  - Kruhovým manévrom si s najväčšou pravdepodobnosťou odrežete cestu k cieľu!
  Malanya vystrelila zo samopalu a štebotala:
  - Život je červený, ale odchádza so šarlátovou krvou!
  Matilda zhrnula zvláštny záver:
  - Vo vojne život stráca hodnotu, ale nadobúda zmysel!
  Dievčatá pokračovali vo vojne. Strieľali, a zároveň skladali aforizmy za pochodu.
  Jane vystrelila bosou nohou a klesla:
  - Vojna je ako ženích, chamtivý po zrade, ale nedovoľuje zatuchnúť!
  Gringeta vystrelila a vtipne povedala:
  - Vojna je žiadostivá žena, ktorá požiera mužské telá!
  Malanya v reakcii zasyčala:
  - Vojna, podobne ako láska, podlieha všetkým vekom, ale zábava nie je príjemná!
  Matilda považovala za vhodné pridať:
  - Vojna, ako kurtizána, je drahá, premenlivá, ale vždy zanechá hrdinskú spomienku na seba!
  Jane otočila psa svojimi pôvabnými holými prstami a zavrčala:
  - Vojna nie je ako sen, bez silných emócií sa nezaobídeš!
  Gringeta vystrelila s úškrnom a odpovedala:
  - Svet je nudný a relaxačný, vojna je zaujímavá a vzrušujúca!
  Matilda s potešením popíjajúc Colu a pokračovala:
  - Vojna je krv a pot, oplodňuje výhonky, ktoré rodia odvahu!
  Malanya sa zachichotala a poznamenala:
  - Bez ohľadu na to, aký zaujímavý je proces vojny, každý chce koniec!
  Jane znova prešla holými prstami po závere pištole a spievala:
  - Vojna nie je kniha, nemôžete ju zavrieť, nemôžete ju schovať pod vankúš, môžete ju iba pokaziť!
  Gringeta sebavedomo zaštebotala:
  - Vojna je náboženstvo: vyžaduje si fanatizmus, disciplínu, nespochybniteľnú poslušnosť, ale jej bohovia sú vždy smrteľní!
  Malanya sa jemne zachichotala a poznamenala:
  - Vo vojne, rovnako ako v kasíne, je riziko veľké a zisk je krátky!
  Matilda sa uškrnula a vyštekla:
  - Vojak je smrteľný, sláva je zabudnutá, trofeje sa opotrebúvajú a len dôvody na začatie nového masakra sú neodstrániteľné!
  Jane jemne prehovorila:
  - Pohŕdame vrahom, pokiaľ nie je vojakom na fronte, pohŕdame zlodejom, ak je záškodníkom na bojisku dvojnásobne!
  Gringeta znova priklincovala a zasyčala:
  -Vojak je rytier, ktorého brnenie má odvahu a česť! Generálny barón, ktorý má korunu: obozretnosť a inteligenciu!
  Malanya s úsmevom povedala:
  -Vojak znie hrdo, vojak pejoratívne!
  Matilda múdro odpovedala:
  - Prvý v útoku môže zomrieť, ale posledný nezostane v pamäti!
  Jane sa zadychčane vykríkla:
  - Je lepšie byť prvý v delení trofejí ako v útoku!
  Gringeta s úsmevom dodala:
  - Vojna je ako žena, len mužov položí na zem bez zlomenia!
  Malanya dôstojne odpovedala:
  - Žena sa na rozdiel od vojny neponáhľa s uložením muža do postele!
  Matilda so smiechom povedala:
  - Vojna sa na rozdiel od ženy nikdy neuspokojí s počtom pridelených mužov!
  Jane opäť otočila pákou holými prstami a povedala:
  -Vojna je najnenásytnejšia žena, mužov má vždy málo a ženu neodmietne!
  Gringeta považovala za vhodné reprodukovať tento vtipný aforizmus:
  - Ženy neradi bojujú, ale túžba položiť muža nie je oveľa nižšia ako guľka!
  Malanya zasyčala ako kobra a vychrlila svoj ružový jazyk:
  - Položte muža, možno malú guľku, urobte radosť, žena s veľkým srdcom!
  Matilda so sardonickým úsmevom dodala:
  - Veľké srdce často vedie k malému vlastnému záujmu!
  Dievčatá si vymieňali vtipné poznámky a začali sa sústrediť na bojisko. Na oblohe lietali útočné lietadlá TA-311, ktoré ostreľovali pozície sovietskych vojsk. Aj keď pomaly, koalícia Tretej ríše napredovala. A mala čas sa trochu najesť, prehĺtať mŕtvoly.
  Dievčatá, znudené, začali opäť žartovať s aforizmami:
  Jane vravela:
  - Vojna nemá ženskú tvár, ale mužov krváca prudšie ako žena!
  Gringeta vystrelila a zasyčala:
  - Vojna neprináša radosť, ale uspokojuje agresívne pudy!
  Malanya v odpovedi zapískala:
  - Radosť vo vojne, mŕtvoly nepriateľov len v cene!
  Matilda pri posúvaní skladieb dodala:
  - Vojna je oranie poľa: je oplodnené mŕtvolami, zavlažuje sa krv, ale víťazne stúpa!
  Jane vystrelila a vrhla späť.
  -Víťazstvo sa pestuje na mŕtvolách a krvi, ale so slabým prináša ovocie!
  Gringeta vystrelila, rozbila tridsaťštyri ako sklenený kameň a zasyčala:
  - Vojna je ako kanibalská kvetina, svetlá, mäsožravá a so zlým zápachom!
  Malanya utrela pedál bosou nohou a skríkla:
  -Vojna je matkou pokroku a macochou lenivosti!
  Matilda to vezme a ako to bude revať:
  - A vo vojne život vojaka nie je v cene, ale od generálov a vôbec straty!
  Jane si hranou ruky prešla po hrudi a štebotala:
  - Ak chcete mier - inšpirujte strach, ak chcete vojnu - spôsobte smiech!
  Gringeta to vzala a vystrelila, namierila zbraň bosou nohou a spievala:
  - Smiech nie je hriech, ak nie ste na posmech vo vojenských záležitostiach!
  Malanya sa zachichotala a úspešne zavrčala:
  - Vojna je ako cirkus, len víťaz sa smeje posledný!
  Matilda viedla tank, rozdrvila pár priekopníkov, zakričala:
  -Na vojne, ako v cirkuse, len kobercový, vážny zabijak!
  Dievčatá opäť mlčali. Sú unavení z ostrosti. Vojna vo všeobecnosti nie je príliš krásna.
  Jane si otrávene pomyslela: Británia sa vzdala Nemcom. Hoci koľko krajín Briti dobyli. A koľko z toho Nemecka! Británia sa stala kolosálnym impériom. Ale nedokázala stráviť svoje kolónie. Tretia ríša prekonala silu Anglov a dokonca aj velitelia sa ukázali byť oveľa silnejšími a schopnejšími.
  A keď nacisti prišli do Londýna, história sa pre Anglicko skončila. Vzniklo nové impérium s nebývalou mocou. Vojská, ktoré slúžia mnohým národom a krajinám. A čo môžeme povedať: Tretia ríša, ktorá roztiahla svoje krídla, utopila Britániu.
  Ale v štyridsiatom roku, po dobytí Francúzska, Hitler veľkoryso ponúkol mier Churchillovi. A bolo potrebné to akceptovať: zdravý rozum naznačoval, že Británia nemôže z vojny nič získať, ani teoreticky, ale stratiť ju. Hitler bojoval vo vzdušnom boji s Anglickom s polovičným počtom síl. S veľkým oneskorením presunul vojakov do Afriky. Išiel do Sovietskeho zväzu. To všetko však katastrofu len oddialilo.
  Nemci, využívajúci okupované územia, našli silu bojovať na dvoch frontoch, Japonsko s istotou porazilo Američanov. A potom Stalin zradil a uzavrel prímerie. Británia padla na kolená a stala sa súčasťou Tretej ríše.
  Mnohé víťazstvá priniesli Wehrmachtu slávu neporaziteľnosti. Jane a jej priatelia ochotne išli do nacistickej armády - chytiť šťastie a hodnosti. A do istej miery sa im to aj podarilo.
  No a čo? Teraz majú dve domoviny: Veľké Nemecko a Malú Britániu.
  Jane si z hrdla odpila Coca-Colu a zachichotala:
  - Láska a smrť, dobro a zlo... Čo je sväté, čo je hriešne, vrahov nezaujíma!
  Gringeta v odpovedi zaspievala a vyslala ďalší projektil:
  -Miluj a odváž sa, nech vládne zlo a vyber si, máme len jedno!
  Dievčatá sa trochu rozveselili. No v skutočnosti sa v rámci možností nalaďte v menšom. Sú mladí, veselí, energickí a majú celkom šťastie. Toľko bitiek a ani jeden škrabanec. Až na to, že sa poškriabu na nádrži.
  Malanya ostro poznamenala:
  - Eh, Churchill mal prijať Hessov návrh a vstúpiť do vojny so ZSSR. Potom by sme ovládli celú planétu a nakoniec by bolo Nemecko rozdrvené!
  Matilda s radosťou spievala:
  - Nemecko je dobré v boji, britský lev je najlepší!
  Malania potvrdila:
  - Áno, náš lev z Británie je najlepší!
  Jane s úsmevom povedala:
  - Stále máme šancu! Tu Hitler zomrie a Nemecká ríša sa rozpadne!
  Gringeta vystrelila projektil a čiastočne súhlasila:
  - Nech sa rozpadne! Sú to predsa mäsožravé predátory, ale bude nám lepšie?
  Malanya filozoficky poznamenal:
  - Jednota v tvrdom režime, lepšia ako neporiadok a nedbalosť v mäkkom režime!
  Matilda stlačila holé chodidlá do pedálov a zaštekala:
  Aj my budeme na Marse! A mimo slnečnej sústavy!
  Jane odpovedala s úsmevom Mony Lisy:
  - Najprv musíte vytvoriť jediný režim na planéte Zem!
  Gringeta, vzala to a vrúcne spievala:
  - A my sme taký režim, nedovolíme, aby sa zmenil!
  Malanya vtipne poznamenala:
  - Ale nechať ťa s nosom, musím si zmeniť nos!
  Dievčatá majú šťastie ako vždy. Tu ich tank dosiahne prvú líniu zákopov. A rozbíja zem húsenicami. Bojovníci sa smejú.
  - Vezmeme ich všetkých!
  Jedna z pištolí sa zasekla medzi valcami a tank sa zastavil. Dievčatá vystúpili z auta, ale nádrž bola príliš preplnená a príliš horúca. A vonku je riskantné, môžete sa popáliť.
  Bojovníci sa rozbehli, blýskajúc holými opätkami a spievajúc:
  - Sme šikovné dievčatá, dobré kamarátky, no, ale na bosých nohách, nech bičujú, svižne strašia!
  Jane bežala a poznamenala:
  - Tu sme vesmírni mariňáci!
  Malanya s úsmevom potvrdila:
  - A vo vesmíre a na pristátí!
  A Gringeta to vzala a kráčala po rukách a zavýjala:
  - Som super bojovník! Pochybujem o všetkých!
  Matilda odpovedala a zasyčala:
  - Po kvapkách jed do Fuhrera!
  Jane sa chichotala a spievala:
  - Úder je silný a Fuhrer je všemocný kúsok!
  Bojovníci utekali, kráčali bosí, po troskách, rozdrvenom, silne rozpálenom železe, všelijakých trámoch a rozbitých lebkách.
  Jane spievala:
  - Porozumieš mi ... Porozumieš mi ... Porozumieš mi a lepšiu krajinu nenájdeš!
  Dievča s potešením beží s nie príliš stvrdnutými nohami po ostrej ceste a troskách. Naozaj je to veľké potešenie.
  Gringeta spievala:
  - Leto, slnko svieti vysoko ...
  Malanya podporila pieseň:
  - Vysoká... Vysoká!
  Matilda dodala:
  - Leto, sme ďaleko od smrti! Ďaleko!
  Bojovníci sa viditeľne rozveselili. Naozaj, aké je to potešenie pohybovať sa tak energicky a skákať.
  Jane sa zachichotala a poznamenala:
  - Smrť je konvencia, hanba je absolútna!
  Gringeta sa trela jednou bosou nohou o druhú a zasyčala:
  - Budeme mať prázdniny! A s ním aj víťazstvo!
  Malania skepticky povedala:
  - Náš alebo nemecký?
  Matilda sa usmiala a spievala:
  - Čaká nás smrtiaci oheň ...
  Jane odpovedala:
  Ale je bezmocný...
  Gringeta zavýjala ako panter:
  - Každý má svoju rakvu ...
  Malanya to vzala a strieľajúc zasyčala:
  - Prápor Boshey klesol do hrobu!
  Matilda zarevala:
  "Celá légia padla do hrobu!"
  A dievčatá to vzali a mňaukali ... Sú ako štíhle kone. A tak roztomilé, nohy sú holé, opálené.
  Jane to vzala a sykla od rozkoše:
  - A ja som kobra! A ja som kobra! Vôbec nie medveď!
  Gringeta zakričala späť:
  - A pre kobru je pekné lietať až k oblakom!
  A dievčatá si vezmú a zrazia čelá. Z očí sršia iskry, akoby prišla hodina!
  Malanya to vzala a zasyčala:
  - Hitler kaput!
  Matilda ju podporila:
  - A Stalin kaput!
  Jane potriasla bokmi a štebotala:
  - Som bojovník svetla, divosi na kolenách... Všetkých ohováračských zmetím z povrchu Zeme!
  Malanya to vzala a zarevala:
  -A Hitler je blázon, fajčí tabak! Kradne zápalky, nespí doma!
  Matilda sa zlomyseľne usmiala a spýtala sa:
  - Čo myslíš, má Fuhrer?
  Gringeta dupla bosou nohou na popol a zavrčala:
  - Samozrejme, že nie! Dáme mu štvorku, fajčenie!
  Malanya prevrátila očami a zašepkala:
  - Ach, je veľmi pekné držať v ústach pulzujúci nefritový prút a cítiť to jazykom!
  Matilda bez dychu zašepkala:
  - A aké je to skvelé! A všetko bude jednoducho skvelé!
  Dievčatá skákali vyššie a vyššie. Ale ich tank bol opravený a musel sa vrátiť. Bojovníci vyliezli späť a zasyčali:
  - Toto je náš tank! Bude jednoducho skvelý!
  Jane si zrazu spomenula na rozprávku o Robinovi Hoodovi. Malý Joe je tam, chlapca zajal šerif. Chlapca mučili: vytiahli ho na stojan, opražili mu päty.
  Keď plamene olizovali chlapcove holé, drsné chodidlá... Jane tu cítila vzrušenie a naozaj chcela sex. Tu vstúpili. Najmä japonský ninja Karas. Tento blonďavý chlapec, taký pekný, a má veľmi veľkú mužskú dokonalosť. A je také príjemné dotýkať sa takej čistej a hladkej pokožky svojimi prsiami.
  Jane si chcela strčiť palec medzi nohy, ale bola v rozpakoch a zmenila názor. Aj keď skutočne, takáto akcia je mimoriadne príjemná!
  Pánova dcéra povedala:
  - V morskej vlne a zúrivom ohni! A zúrivý a zúrivý oheň!
  Dievčatá opäť presunuli svoj "Goering" -5 do pozícií sovietskych vojsk. Pravdepodobne bol samotný Stalin poriadne vydesený, keď sa dozvedel o postupe nacistov. Ozaj, ako sa tu nedá stratiť. Rúti sa na vás kolos, ale nie je čo odpovedať. Tridsaťštyri, sériu E neprekonáte. A ešte viac z pyramídových AG.
  A Stalin je zjavne v šoku. Svojim poradcom zavolajte aspoň švába. Žiadny zvuk, žiadny význam, žiadne striekanie vody! Zdá sa, že dostanete faucety!
  Jane s úsmevom poznamenala:
  - A Stalin, na rozdiel od Churchilla, vždy ochotne prijal rozdávanie od Hitlera a išiel na pokoj!
  Gringeta nadšene spievala:
  - Povedz mi, aký je svet! Odpovedia vám - slnko a vietor!
  Malanya nadšene poznamenala:
  - A budeme mať silné, zdravé deti!
  Matilda sa zachichotala a zašepkala:
  - Svet nie je šachovnica a Hitler nie je kráľ!
  Jane opravila svojho priateľa:
  Je vyšší ako kráľ! A my ho zmetieme z povrchu planéty!
  Gringeta to vzala a zarevala:
  - Veľkosť Britov, spoznala planétu! Fašizmus bol rozdrvený úderom meča!
  Malanya nadšene dodala:
  - Sme milovaní a oceňovaní všetkými národmi sveta!
  Matilda s nadšením dievčaťa, ktoré našlo svoju prvú lásku, dodala:
  - Verím, vybudujeme svätý komunizmus!
  Jane vybuchla smiechom a poznamenala:
  - A pod vedením Nemcov sa v skutočnosti dá vybudovať komunizmus!
  Gringeta si udrela čelo o záver pištole a spievala:
  - Robíme si srandu z komunizmu, teraz ho postavíme! A Stalin bude náš super hrdina!
  Malanya dodala a objasnila:
  - Samozrejme v rakve!
  Gringeta okamžite potvrdila:
  - Samozrejme, v rakve!
  Jane filozoficky poznamenala:
  - Bez ohľadu na to, aký veľký je kráľ, pôjde do truhly, ako do chovateľskej stanice!
  Gringeta so šibalským úsmevom dodala:
  - Politik vždy klame, len skutočne zomiera!
  Malanya cvakla nahými prstami a povedala:
  - Nesmrteľnosť je skutočná, ale smrť je iluzórna!
  Matilda tiež vydala aforizmus:
  - Králi môžu všetko, ale ani jeden, ani jeden kráľ nemôže nechať truhlu v krajine!
  Jane tweetovala:
  - Čoskoro život skončí ....
  Gringeta podporovaná sebaisto:
  - Už čoskoro!
  Malanya strieľal zo samopalov na sovietsku pechotu a zasyčal:
  - Ach, matka, matka, zľutuj sa nad synom!
  Matilda s ťažkosťami potláčajúcou smiech dodala:
  - Veď musel žiť, vôbec nie deň!
  Jane sa filozoficky zamyslela:
  - Každý chce žiť krásne, ale len málokto zomiera dôstojne!
  Gringeta odpovedala s úsmevom:
  -Smrť sľubuje problémy, pokiaľ nezažiari lúčmi úspechu!
  Malanya sykla so zúrivým škrípaním zubov:
  "Dobrá smrť je lepšia ako zlý život!"
  Matilda vyzvala:
  - Je dobré byť Bohom, vo voľnej prírode je zle pre diabla v zóne!
  Gringeta s jedovatým úsmevom poznamenala:
  - A došli nám škrupiny ... Súhlasím, toto je obrovská tragédia! Žiadny dar zničenia!
  Jane si pohŕdavo odfrkla.
  - Budú nové prezentácie a ďalší prezidenti!
  . KAPITOLA 17
  Friedrich v tento deň, 10. októbra 1947, ako vždy chrt a neúnavný, svižne pretekal na vzdušnom koni Me-362. Chlapec nepocítil ani tieň únavy, bol príliš vzrušený a stále strieľal bez úhony. V noci opravárenské tímy, predovšetkým americké, uvádzali do prevádzky časť poškodenej techniky. Najmä "Pattony" boli opäť roztočené húsenicami, okrem toho sa niekoľko stoviek týchto strojov dostalo do prevádzky pri presune spoza oceánu pozdĺž už odladených železníc. Partizáni sa samozrejme snažili, ale dopadli oveľa horšie ako zvyčajne. Bandera vo voľbách porazil Ukrajinca Batku a v partizánskych radoch rástla zrada a dezercia. Navyše, veliteľ partizánskeho hnutia Vorošilov ochorel ... A nezobrali za neho včas náhradu ... Zásobovanie šokovej medzinárodnej skupiny fašistov bolo teda celkom uspokojivé. Áno, odvážni podzemní pracovníci a hrdinskí sabotéri niekedy dosiahli úspech, ale nie nad taktickú úroveň. Okrem toho, objavenie sa nových spojencov, ktorí kapitulovali, spôsobilo prudký pokles viery vo víťazstvo ZSSR, čo viedlo k tomu, že kolísavé prvky, otvorene alebo dokonca skryto, prešli na stranu nacistov.
  Počet dezertérov sa zvýšil najmä medzi Červenou armádou Kraikova a poľskou armádou. Poliaci, veriaci sľubom nacistov a najmä západných kapitalistov, vážne rátali s vytvorením veľkého impéria na východe, na úkor Ruska! Nie všetci, samozrejme, poľskí komunisti zostali lojálni k Sovietom, ale zvyšok politických odtieňov... Liberáli sú obzvlášť nespoľahliví... Poľské jednotky sa teda začali vzdávať na Moskovskom výbežku takmer okamžite od začiatku ofenzívne ... Našťastie ich bolo málo a to ešte nemalo rozhodujúci vplyv na priebeh vojny .
  Friedrich vykonal prvých pár bojových letov sám a odtrhol sa od zvyšku pilotov. Videl, že nepriateľ sa už nestretáva s nacistickými hordami tak husto paľbou a v ceste tankových klinov nezostali takmer žiadne mínové polia. Sovietski vojaci však tvrdo bojovali. Pechota nespustila paľbu a pokúsila sa nechať tanky zavrieť, podkopať ich stopy alebo hromadu granátov alebo ich zapáliť fľašami s horľavou zmesou.
  Terminátor chlapec v podstate zvýšil skóre kvôli sovietskym zbraniam. Navyše streľba z vodorovnej roviny, čím sa predíde strate času na ponor. Je pravda, že niekoľko tankov umiestnených v zálohe bolo tiež zničených. Letectvo ZSSR konalo nečinne. Hneď ráno sa objavilo len sedem lietadiel U-2, potom štyri Laggy. Vo všeobecnosti sa s nimi Friedrich krátko porozprával, ľahko stlačil spúšť ... A potom, ako vždy!
  Po potlačení už tak oslabených bojových bodov sa nacistické tanky rútili ďalej cez pole a do zákopov... Na protitankové priekopy a ježkovia však narazili aj na tejto už šiestej a čiastočne piatej línii obrany (celkovo ich bolo osem). ). Sovietski strelci znervózneli a začali strieľať z diaľky. Delostrelectvo nacistov bolo nemilosrdné a letectvo .... Doteraz bolo ako na klzisku všetko skartované. No, Friedrich, ako vždy, je pred všetkými, rýchlejší a chladnejší. Vo formácii vojsk nastali zmeny, vpred prerazili Pattonovci so silnou guľometnou výzbrojou. Nútené rozhodnutie znížiť straty od kamikadze pešiakov, ktorí sa obetovali, ale nie sú ochotní sa vzdať...
  Friedrich podnikol tretí boj so svojou priateľkou Helgou. Tu sa prvýkrát stretli s viac-menej veľkou dávkou sovietskych lietadiel. Medzi nimi bolo dokonca päť Br-3 (odkiaľ ich vykopali). Napodiv, ale bombardéry ZSSR sa pri pohľade na nemecké esá okamžite otočili späť a bojovníci sa im ponáhľali v ústrety.
  Friedrich chladnokrvne strieľal do áut, ktoré sa snažili priblížiť. Vrátane esa s hviezdou hrdinu ZSSR na trupe. Skúsený bojovník sa však pokúsil ísť do oblakov, no proti takému monštru, akým bol Friedrich Bismarck, to dopadlo len horšie. Terminátor chlapec, bez nezvestného, zostrelil tridsaťšesť stíhačiek a štyri útočné lietadlá naraz, zapol, prinútil sa, ponáhľal sa za bombardérmi.
  Tu však Friedrich zistil, že jeho auto sa toľko neponáhľa a odhadom 740 kilometrov neodkleplo ani na nútený motor. Dôvod je jasný, Friedrichove 30-milimetrové kanóny Mr-108 boli nahradené Mr-103, ktoré s počiatočnou rýchlosťou strely 960 metrov za sekundu oveľa efektívnejšie prenikajú cez strechu tankov a nepriateľské stíhačky z veľmi veľkej vzdialenosti, ale takmer jeden a pol krát ťažší a menej s rýchlosťou streľby 420 rán za minútu (Friedrich však vo všeobecnosti uprednostňoval, keď upadol do tranzu, zasiahnuť jedným nábojom!). Áno, a zaťaženie streliva pre zbrane sa zvýšilo najmä pre Friedricha. Dohnať bombardéry teda nebolo ľahké. Niekoľko svižných He-362 predbehlo odvážne, mladé eso. Padali ako krupobitie na úrodu, drvili a trápili sovietske autá. Navyše sa Br-3 ako pomalší a slabo vyzbrojený stal ľahkou korisťou pre teroristických pilotov. Frederick bol už ku koncu hostiny zrelý, ale dokončil tucet ďalších vzdialeností a vyradil päťdesiat. Chlapec však nedokázal prekonať svoj doterajší rekord dvestopäťdesiattri áut.
  Fridrich sa vrátil s veľkým nadšením v duši. Vyhral a vyhráva! A myšlienky na jeho zradu sú úplne preč. Mladý muž si dokonca povedal:
  - A prečo tieto predsudky! Domov je tam, kde vyrastajú vaši priatelia a deti! A ZSSR nie je vlasť, ale väzenie národov!
  Helga počula tieto slová, ale nerozumela ich skutočnému významu a potvrdila:
  - Máš pravdu! A čoskoro budeme mať deti! Aj keď nechcem dostať žalúdok, kým je ešte taká vojna!
  Friedrich sa zasmial.
  - Závisí to od vôle všemohúceho Boha. Pápež a množstvo metropolitov sú však na našej strane!
  Štvrtý bojový útok s prúdovým Fokken-Wulf-5 sa zmenil na hon na zbrane, pretože bolo chytených iba niekoľko tankov. Ale skutočná skúška mala ešte len prísť.
  Rotmistrova piata gardová tanková armáda dokončila podkopový presun do oblasti Krasnogvardejskij. Úplné prekvapenie sa však dosiahnuť nepodarilo. Nacistické prieskumné letectvo zaznamenalo pohyb veľkej masy tankov a nacisti sa ponáhľali podniknúť odvetné protiopatrenia. Asi päťsto jednotiek SS 2. tankovej armády SS, ako aj dvesto vozidiel zo strategickej zálohy, vyšlo v ústrety deväťstopäťdesiatim tankom a samohybným delám posilneným zálohami pancierovej päste Rotmistrova. Bitka sa odohrala najmä na poli v blízkosti kolektívnej farmy Pervomaisky, kde sa na zajatej línii nachádzali nemeckí granátnici a delá.
  Friedrich a najlepšie nemecké esá boli povolaní, aby odvrátili masívny úder zo zeme a vzduchu.
  Generálporučík Rotmistrov, hrdina bitky pri Stalingrade, vykonal rozkaz od samotného najvyššieho veliteľa a úprimne veril, že bitka pri Moskve ešte nebola stratená. Mal v rukách moc, svitla nádej, že ZSSR získa späť to, čo predtým stratil. Kolóna, pohybujúca sa vlastnou silou, sa však pekne natiahla. Čiastočne to bolo spôsobené túžbou vyhnúť sa prieskumným lietadlám Tretej ríše, pričom ďalšie trvanie pochodu bolo spôsobené poškodením železničných tratí v dôsledku nárazu nepriateľských lietadiel.
  Útoky ťažkých bombardérov prinútili veľké tankové sily pochodovať stovky kilometrov vlastnou silou. Pochod bol navyše v rýchlosti maximálne... Vzhľadom na určitú heterogenitu tankového parku sa niektorým autám podarilo vymeniť filtre, iným naopak staré typy vrátane nedokonalých prevodoviek spomaľovali naftové motory.
  Kvôli brutálnemu a masívnemu nárazu nepriateľských lietadiel sa piata šoková armáda nachádzala dostatočne ďaleko od frontovej línie a to prinútilo toto oceľové klzisko ísť z večera do rána.
  Na Rotmistrova už čakala kompaktnejšia skupina nacistov. Pokiaľ ide o celkový počet tankov, nacisti boli špičkoví v kvalite: mali asi jeden a pol stovky "Panterov" -5 a "Tigrov" -5, ako aj tucet "Goeringov" L (anglické vozidlá s dĺžkou 17 stôp delá, ktoré sa svojou silou prieniku približne rovnajú pištoli "Panthers"), E-50, AG-50 a "Patton". Stíhače tankov Superferdinanda boli stále na ceste.
  Samozrejme, bolo by lepšie zaútočiť na nacistov hromadne, ale impozantný Žukov príliš ponáhľal Rotmistrova, oprávnene sa obával, že nacisti podniknú energické protiopatrenia. Už sa to však podarilo...
  Ale tu mala sovietska armáda jeden tromf - bol to vážny letecký kryt ... Lietadlá odstránili smer Ural aj rýchlostnú rezervu a dokonca aj cvičné vozidlá, ako aj vybavenie boli vrhnuté do boja priamo z montážnej linky. . Toto bola šanca preraziť pravý bok a zadok, fašistický klin, ktorý sa rútil ďaleko dopredu.
  Generál Gota a ďalší velitelia už počas predbežných rokovaní o pláne moskovskej operácie predpokladali, že Krasnogvardejsk sa určite stane miestom tankovej bitky s bojovou zálohou sovietskych armád, čo znamená, že musíte mať krytie. plánovať.
  Špeciálne nemecké lietadlá, najmä Xe-362, monitorovali vzdušný priestor, takže bitka na Krasnogvardejskom sa mala stať najväčšou nielen tankovou, ale aj vzdušnou bitkou 2. svetovej vojny!
  Friedrich bol povolaný do boja proti nepriateľovi, je najlepším esom Luftwaffe, kráľ vzdušných bojov bol symbolom víťazstva Tretej ríše. A vedľa, alebo takmer vedľa neho po pravej ruke, na útočnú, a teda obzvlášť výkonnú modifikáciu Fokken-Wulf-5, sa Helga ponáhľala.
  Chlapec dokonca spieval:
  - Na hviezdnych lodiach sa ponáhľame cez vlny! Kvarky penia v éterových víroch!
  Helga potvrdila:
  - Červené stvorenia, bude tu Hook pre vás! Deťom podsvetia pekelného sveta!
  Friedrich sa zasmial a vydal svoje obľúbené:
  - No predsa od skrutky! Anjel smrti, len zapískaj, aby sa objavil! Roztrhne všetku špinu na kusy zadok!
  Helga sa v odpovedi zachichotala.
  - No ty si šikovná!
  Friedrich sa trochu obával zvýšenia hmotnosti svojho lietadla, súvislosti s inštaláciou zbraní s dlhým doletom a nárastu munície. Strela 30-milimetrového dela, trikrát ťažšia ako 20-mm kanóna a možno štyrikrát výkonnejšia z hľadiska ničivej sily, je totiž univerzálna zbraň prispôsobená na nosenie pancierovania na povrchu planéte a vo vzduchu! Mladé eso sa dokonca chcelo vzdať guľometov, odstrániť ich štyri veľkokalibrovky, ale ... Helga pred letom namietala:
  - Koniec koncov, môže dôjsť k boju zblízka. Je lepšie ponechať si tento tromf ...
  - Dosť na vyššiu moc a dvoch "strelcov"! Friedrich skrátil. Pre mňa, čo zostreliť zblízka - to stačí. Vo všeobecnosti si myslím, že guľometná výzbroj je tu zbytočná.
  Helga sa veselo zachichotala a potľapkala chlapca po chrbte.
  - Žiaľ, nie všetci sú takí neporaziteľní rytieri ako vy! Mnohé esá sú stále začiatočníkmi, potrebujú hustejšiu paľbu, aby určite zasiahli ...
  Friedrich celkom rozumne namietal:
  - Také drahé auto ako ME-362 U nedostane pilot začiatočník. Tento bojovník je pre esá.
  Helga, namiesto toho, aby odpovedala, vbehla do svojho stíhacieho lietadla s mihotavými, nahými, ružovými opätkami. A čo ešte robiť, ozvalo sa tiesňové volanie.
  Friedricha celkovo potešilo, že odstránil dva krajné guľomety, mohutný stroj sa ľahšie rozbiehal a zvýšila sa rýchlosť a odľahčenie krídel zlepšilo manévrovateľnosť. Samotné palebné miesta boli síce pokryté podbehmi, no ich zmenšenie výrazne pridalo na aerodynamike auta. Hoci Me-362 z hľadiska aerodynamických kvalít stále nemá medzi piestovými motormi obdobu, taký je univerzálny vojnový kôň.
  Dole sa mihnú vzácne stromy, polia... Deň je horúci a vyzerá to tak, že bojovať nebude ľahké. Najmä Rusi, ktorí prehrávajú túto obrovskú bitku. Tu naľavo a o niečo nižšie letí kŕdeľ vrán ... Veľký kŕdeľ a niektoré vrany sú veľmi veľké ... Zlovestné znamenie, vrany sprevádzajú všetky vojny, tento krutý svet zbavený sentimentality. Ako Boyarsky spieval v slávnom muzikáli:
  - Ale prečo! Nie je možné žiť v mysli! Ale prečo - život nás nič nenaučí!
  Toto je násilie, násilie a ďalšie násilie! Krutosť, krutosť a ešte raz krutosť stmelujúca národ!
  Kŕdeľ vrán sa zdá nekonečný, sú ich desiatky, státisíce a kvákajú tak, že aj v hermeticky uzavretej kabínke počuť. Friedrich sa spýtal Helgy cez vysielačku:
  - Môžeme ich zasiahnuť guľometmi?
  eso namietalo:
  - Nie! Tu sa počíta každá guľka!
  Friedrich sa zasmial.
  - Čo je celkom možné! Kráľ pod trónom, lež vo vreci nábojníc.
  Spoza kŕdľa supov zrazu vyskočila prvá várka sovietskych lietadiel. Prvýkrát ich stretli Salamanderi. Straty boli na oboch stranách, padlo viac Rusov. Friedrich spustil paľbu neskoro a zostrelil len osem áut. Ale stále je to zlý začiatok. Ale pár nemeckých "Salamanderov" -3 bol zostrelený, rovnako ako Me-262, nie je jasné, ako sa mu podarilo dostať sa pred všetkých.
  To hlavné však ešte len malo prísť. Kŕdeľ vrán skončil, nemeckí letci vyskočili do priestoru nad Krasnogvardejským poľom a začali.
  Celá armáda sa ponáhľala k nemeckej letke a tu v skutočnosti bolo letectvo niekoľkých leteckých armád ZSSR. Obrovská armáda lietadiel všetkého druhu, no predovšetkým to bol Jakov a o niečo menej Laggs.
  Fridrich spustil paľbu zo vzdialenosti viac ako šesť kilometrov. Opäť sa ponoril do prúdov divokého tranzu, keď nemierite a vaše prsty automaticky stláčajú. Keď už nie sú žiadne úvahy, myšlienky, telo sa zdá byť tvoje, ale ty si už ako bábka neznámych síl... To znamená, že telo nie je tvoje, ale duch podsvetia - nečisté, zlé sily ...
  No a v hlave chlapca terminátora, koľkokrát pieseň zaznela:
  V kruhu priateľov, no zároveň osamelý,
  V zajatí utrpenia, bolestných starostí!
  Náš svet je tak unavený karhaním,
  Nie je vidieť ani rozlohu, ani krásu!
  Kam si nás viedol - zlý zlý diabol?
  Keď zlý démon obráti armádu!
  Lov nás, samozrejme, vojenská sláva,
  Hoci moja duša je odporný parazit!
  
  Taká prázdnota v umierajúcom duchu
  Okolo bažiny nevidíte cestu!
  A smrť, tento kôl nemilosrdnej starej žene,
  Čo zbiera hold vo svätej Rusi!
  
  Jednoduché pochopenie nesvieti,
  Všetko na webe, neobmedzená sila!
  Túžba žiť v pozemskom príbytku,
  Ochutnávka so sladkou sladkosťou, radosťou, šťastím!
  
  Ale osud poslal jeho syna do vojny,
  Kde sme museli zabudnúť na mier!
  Netreba za to preklínať Satana,
  Nič iné sme nechceli!
  
  V lietadle som prerezal víchricu,
  Po vykonaní triku a recepcia je koruna!
  Ver mi, bojovník vlasti nezomrel,
  Zahrajme si pohrebný pochod za spodinu!
  
  Nepriateľ je početný, silný,
  Autá, stíhačky, rakety!
  Rozbijeme pekelný Wehrmacht na kusy,
  Ruské činy budú spievať!
  Príde na Zem, verím komunizmu,
  Budeme žiť šťastne - viem to určite!
  Kat ľudí sa rozpadne - fašizmus,
  Víťazstvo bude v láskavosti, svetlo mája!
  
  Vlasť, rýchly let,
  Dalo nám to svätý život!
  V našich srdciach spieva hymna vlasti,
  Veď o ňu urputne bojujem!
  
  A ten čas, verím, príde jasný,
  Vraždy nebudú, staroba zahynie v priepasti!
  Rod sa bude rozvíjať bez okrajov,
  Vrchol bude ponáhľať úspechy liniek!
  
  A aby sme si tú dobu priblížili;
  Musíte bojovať ako ruský vojak!
  Aby sa to dostalo ku každému, kto nie je hlupák,
  Že Rusi vždy vedia bojovať!
  V hlave Friedricha znela dobrá vlastenecká pieseň, no zradné ruky a nohy robili pravý opak. Konkrétne posielali náboje do sovietskych lietadiel všetkých typov a značiek. Sovietski piloti sa pokúsili priblížiť a spustiť skládku... Volka po streľbe viac ako päťdesiatich áut v pohybe zabočil a vyhol sa výstrelom a pokusu o narážanie (tento kamikadze prerušil krátkymi dávkami zo samopalu) . Potom sa lietadlo mladého esa posunulo a chlapec bol v bojovom tranze a dal veľa vzduchových zbraní. Veľmi kosilo množstvo sovietskych stíhačiek vystupujúcich zozadu.
  Tu sa Friedrich takmer vrazil, ale podarilo sa mu vkĺznuť do palebnej línie a pokračovať vo vyhladzovaní protivníkov. Tentokrát sa jeho obeťou stali dvojmotorové "Pawns". Chlapcom prebleskol hlavou aforizmus (pešiaci tiež nie sú blázni, budúce dámy!). zaškrípala Helga do vysielačky.
  - Ach, drahá matka! Ako tlačia!
  Friedrich, ktorý vykonal nedokončenú mŕtvu slučku, odrezal sovietske stíhačky z veľkej vzdialenosti a snažil sa ísť za Helga zadok. Jeden z nich "Obchodník" (Lagg-5), bol s veľkou červenou hviezdou na trupe... Takže hrdina ZSSR. Samotné dievča na útočnej modifikácii Fokken-Wulf strieľalo na tanky rotmistrovskej armády postupujúcej na pozície Nemcov. A zároveň trafila celkom presne, úspešne sa potápala.
  Friedrich medzitým bojoval s nepriateľskými lietadlami a v duchu ďakoval zásobám za zvýšenie munície. Podarilo sa mu dokonca vložiť do tanku T-34-85 zradcu terminátora a vybrať si veliteľa (to je vidieť z antén, ktoré boli napriek prachu a vzdialenosti ľahko viditeľné Friedrichove ostré oči!).
  Kryt poklopu bol prerazený tromi nábojmi naraz a tank sa zastavil...
  Horúco bolo aj dole, na granátnikov SS a časti druhého zboru sa už valil predvoj piatej gardovej tankovej armády.
  Prvé sovietske vozidlá sa zvalili do protitankovej priekopy a spomalili. Padli na ne rýchlopalné delá "Tigre" -5 a "Pantery" -5. Práve v tom sú noví Nemci silní, bojujú na diaľku, aby nad nimi získali výhodu, museli sovietske tanky vstúpiť do boja zblízka. Usporiadať skládku ... Ale takticky bolo rozhodnutie nepresné, pretrhnúť sa cez otvorené pole, kde boli vykopané priekopy, v ústrety autám čakajúcim na "korisť". Áno, nehromadiť naraz hromadne?
  Je pravda, že sovietsky Ils sa napriek hmatateľným stratám prelomil ako malý boxer potápajúci sa pod obrím džemom k nepriateľským tankom a spôsobil škody vrátane malých bômb. Je pravda, že na niektorých "tigroch" -5 stáli na vrchole mriežky, ale mnohé vozidlá, nemecká pechota, boli nútení nastaviť ochranu doslova za pochodu.
  Friedrich si myslel, že ak by Rusi zaviedli koncentrovanejší úder, mali by oveľa väčšiu šancu na "hromadu mála" a výnosný boj zblízka.
  Baranenie červenými pilotmi pokračovalo, no napríklad proti veľmi obratnému "Salamanderovi" -3 táto taktika nepriniesla očakávané výsledky. Straty nemeckého letectva rástli, ale aj sovietskeho ešte viac. Už to však nebol bez odozvy boj. Veľa sovietskych pilotov malo slušné skúsenosti, nie nadarmo pokryli Moskvu, takže nacisti sa dostali dosť zle.
  Friedrich, ktorého vkus sa neuveriteľne vyostril, sa vždy vyhýbal zásahom a intuitívne zasiahol najnebezpečnejšie sovietske stíhačky. Snaží sa vyradiť lídrov. Urobil to a fungovalo to bez zlyhania. V mojej hlave, mimochodom, bolo prázdno a nevnímanie bitky ako takej. Telo zareagovalo, ciele sa chytili, nechýbali. Niekoľkokrát dokonca dostal tanky.
  A pred mojimi očami sa mihalo a mihalo mnoho stoviek, ak nie tisíce lietadiel všetkých druhov. Tu napríklad Huffman na svojom Non-362 ... Bojuje zvláštnym spôsobom, rýchlosť, trhnutie prúdového stroja a trosky lietajú na všetky strany ... A Rusi tiež nie sú zlí .... Presne tam je Kozhedub, bolo by načase odbiť ho energiou...Friedrich sa pohybuje na minime, teraz sa netreba obracať, biť ekonomicky, ale len, tak sa mierne posúva od porážky..
  Dochádza munícia, palivo v nádržiach a z nemeckých pozícií prichádzajú pôsobivé posily. Ako prví do boja vstupujú Salamandery a dokonca aj niekoľko impozantných Me-362 a za nimi zvyšok nacistického tábora proti komárom. Opäť od pobrežia k pobrežiu... Aj sovietske lietadlá začínajú ustupovať. Dochádza im palivo a straty prekročili: všetky mysliteľné a nepredstaviteľné hranice. Friedrich sa vracia a pýta sa Helgy:
  - Všetko je v poriadku?
  Dievča odpovedá:
  - Lietadlo je v pohybe! Vyradil som šesť tankov a jednu stíhačku...
  Friedrich zapískal:
  - Áno, v počte zničených tankov ste prekonali aj mňa. Osobne som zničil iba päť áut s náhubkami!
  Helga sa zachichotala.
  - A koľko lietadiel?
  - Lietadlá? - Fridrichovi prebleskli hlavou čísla... - Presne tristo jedna! Nový svetový rekord. Tu je úspech...
  Helga zvolala:
  - Áno, si len rytier! Nie, čoskoro boh skazy. Sám veľký Kali ... univerzálny bojovník!
  Friedrich zdvorilo opravil:
  - Kali vlastne nie je boh, ale bohyňa zla. Teda žena, hoci v hinduizme veľmi uctievané a obľúbené božstvo. Bolo pre ňu postavených veľa chrámov a sú prednesené modlitby.
  Chlapec si zrazu všimol, že si poriadne poškrabal koleno na páke. A prekliaty:
  - Dočerta! Nestálo to za to odbočiť, v tak ťažko ozbrojenom vozidle.
  Helga so znepokojením povedala:
  - A ďalší let máte bezo mňa?
  Friedrich okamžite potvrdil:
  - Áno, váš Fokken bude stále natankovaný a naložený a môj je už pripravený. Len nehovor, len sa o seba staraj!
  Helga dôrazne povedala:
  - Nie! Moja rada pre vás je bojovať a bojovať najlepšie ako viete... Ak je to vôbec možné.
  Lietadlá pristáli a Friedrich bežal k ďalšiemu autu. Zvolená kombinácia Me-362 a útočného F -490 bola optimálna pre superass všetkých čias a národov.
  Friedrich, ktorý bosými nohami cítil ostré, drsné pedále Fokken-Wulf-4, začal vytláčať rýchlosť a spievať:
  - Idem do boja! Rozdrvím stvorenie na prach!
  Bitka pri Krasnogvardeisku pokračovala. Okrem tankov samotnej rotmistrovskej armády dorazilo na bojisko včas jeden a pol sto sovietskych vozidiel, prevzatých z južného krídla a oblasti sovietskeho frontu Kašhira. Pravda, zatiaľ dorazila len prvá várka áut. Sovietske letectvo tiež nepomýšľalo na kapituláciu, no doteraz nebolo zvlášť aktívne.
  Friedrich sa pustil do práce na tankoch pomocou svojich kanónov špeciálne navrhnutých na tento účel. Kaliber 37 milimetrov sa podľa jeho názoru na tento účel ešte optimálne hodil. Tu napríklad Rudel s takýmito zbraňami bez akéhokoľvek bojového tranzu zničil, alebo skôr, čo je spravodlivejšie, vyradil 534 tankov počas celej vojny. Bol to však obyčajný človek, nie Friedrich. Chlapec si spomenul, ako jeho otec povedal matke, že kombinovaný účinok na plod, ktorý sa nosí v lone dieťaťa, môže okrem prejavu fenomenálnych schopností, ako je puberta, zmeniť potomka na psychopata ...
  Možno je jeho bojový tranz a táto superschopnosť bojovníka aj dôsledkom nárazu, ktorého povahu nepozná.
  Teraz však prichádzajú tanky, pilotovi sa ich pohyby zdajú pomalé a Friedrichovi ešte viac. Mladé eso sa začalo odlepovať z vodorovnej roviny. Len to strieľa a mláti. Záblesky svetla z malých explózií prerazili poklopy. Zároveň sa rozsvieti veľa áut, pretože plynové nádrže sú umiestnené v bojovom priestore. A skaza, T-34 odletel ako hlaveň z praku.
  Často zasiahnutie nábojov spôsobilo detonáciu munície. A toto zase...
  Friedrich o takých maličkostiach nepremýšľal, sledoval obraz, keď po ťažkých stratách a uvedomení si márnosti pokusov preraziť cez priekopy vykopané sovietskym ľudom sa okolo nich pohybovali gardové tanky.
  Aj tu ich však čakalo nemilé prekvapenie. Podarilo sa priblížiť dvom desiatkam "Superferdinandov". Tie boli, žiaľ, so silnejšími jazdnými vlastnosťami, vďaka použitiu amerických motorov.
  Sovietske vozidlá sa pohybovali po otvorenom poli, čo znamená, že legendárne stíhačky mohli zasiahnuť už z troch kilometrov. Samozrejme, že "Superferdinandi" minuli, ale vysoká rýchlosť paľby protilietadlových zbraní im umožnila zasiahnuť pomerne často. Okrem toho bolo pole silne rozryté a rozorané nábojmi a T-34-85 nedokázal nabrať rýchlosť. Ale stále sa pohybovali ako vlny počas erupcie. A na pomoc Ferdinandom -4 sa ponáhľali Panthery -5 a šikovné American Witches -5, vysokorýchlostné stíhače tankov.
  Fridrich sa snažil knokautovať (čisto podvedome) veliteľov. Dokonca aj prsty sa mi zvierali od napätia. A bolo tam ovocie! Mladý terminátor z horizontálnej projekcie vyradil štyridsaťdva tankov T-34, tri KV-y a dva Su-122. Mohli to byť ešte tri autá, ale rozptýlil ich nálet sovietskych stíhačiek a hlavne útočné lietadlá. Podľa nich Friedrich začal sadiť 37-milimetrové vzduchové pištole a dve 20-milimetrové (tiež dosť nápadné, ak zasiahnete lampu alebo benzínovú nádrž alebo motor.
  Len dvadsaťsedem lietadiel a z toho osemnásť Ils... Nie je to zlé, vzhľadom na dôležitosť každého tanku, dokonca aj poškodeného v tejto tvrdohlavej bitke... Tu je niekoľko T-34-85 zrýchlených a napriek tomu prerazili až k záveru rozsah. Tu sa rozhoreli slabo obrnené americké "Čarodejnice" -5.
  Friedrich videl útočné lietadlo Hansa-Ulricha Rudela. Toto už dávno známe eso, zdá sa, sa tiež rozhodlo nahradiť "Shtuka" silnejším a rýchlejším Fokken-Wulf-5. Jeho emblém s pochodňou je všetkým známy. Spýtal sa Fridricha:
  - Ako sa máš, anjel smrti!
  The Terminator Boy odpovedal:
  - Záležitosti na Gestape a mám úspechy!
  Rudel ubezpečil:
  - A mám sa dobre! Ale ako sa vám podarí strieľať tak presne a rýchlo a ešte k tomu z vodorovnej roviny?
  Eso chlapec, smejúc sa, odpovedal alebo dokonca spieval:
  - Všetko nemožné je možné, to viem s istotou! Nájdite diamant kráľov Zeme v tečúcej vode!
  -Nič, do konca dňa stihnem do tridsiatky! Rudel sľúbil.
  Návrat, výmena lietadla a opäť pôvodný Me-362, lietadlo, ktoré okrem dier po guľkách na krídlach neutrpelo pod vedením Volka žiadne poškodenie. A samozrejme tanková bitka....
  Na Krasgvardeisky bolo horúco. Stĺpce piatej gardovej armády a brigády odstránené z iných frontov sa stiahli. K Nemcom sa priplazili posily, vrátane tucta amerických stíhačov tankov, najnovších M-18 so 110-milimetrovými delami. Tieto stroje neboli v smrteľnej sile horšie ako delá Tiger-5, kalibru 105, a dokonca lepšie porazili T-34, pretože boli menej náchylné na odraz. Samotná pištoľ je zároveň z prerobeného amerického protilietadlového dela, čiže je rýchlostreliaca. Len tu je pancier slabší ako nemecké, ale aj tak stačí 186 milimetrov na uchytenie strely v čele. Najmä na cestách je T-34-85 veľmi často rozmazaný.
  Friedrich aj na diaľku pocítil blížiace sa cunami, novú vlnu lietadiel Červenej armády. To znamená, že nezáleží na tankoch, ktoré sa takmer zrazili, takže nech sa o ne postará útočné lietadlo. Medzi nimi sú mimochodom viditeľné veľmi ťažko vyzbrojené a obrnené He-329. Útočné lietadlá a stíhače tankov sú silné. Najmä pri 88 mm kanónoch Ra-44, ktoré prerážajú nielen strechu tanku, ale aj čelo. Len tu vo vzdušnom boji tento stroj, mierne povedané, nie je taký všestranný ako "pracovná kobyla" Fokken-Wulf.
  Medzi útočnými lietadlami Friedrich zbadal Helgino lietadlo. No, samozrejme, späť v radoch.
  Chlapec terminátor, ktorý po ceste trochu klesá, otvoríme tri tanky a samohybné delá-76 a spieval:
  - Budeme mať show! Jednoducho najvyššia supertrieda!
  . KAPITOLA 18
  Helga pohotovo odpovedala:
  - Samozrejme, že ti verím! Svoje srdce som nedal zvieraťu! Odpoveď vám bude daná - veríte alebo nie?
  Friedrich namiesto odpovede začal strieľať z veľkej diaľky zdola... A potom naberal výšku.
  Sovietskych lietadiel bolo pomerne veľa, ale stále menej ako prvýkrát. Piloti Luftwaffe sa cítili celkom sebavedomo, ako prvák, ktorý zmlátil otravného rovesníka v neznámej škole, potom bol doslova prevalcovaný silou.
  Sovietski piloti sa stali prefíkanejšími a po páde pod údermi sa okamžite rozdelili do skupín a snažili sa Nemcov pritiahnuť k sebe. Fridrich na nich zaútočil a vyliezol na kopec. Pre neho však odmietnutie nepriateľa z priameho útoku len uľahčilo taktiku. Do boja však vyliezli ďalšie nemecké stíhačky.
  Friedrich rozhorčene poznamenal, že He-362 bol zvyčajne pred ním. Ale je to v poriadku, z veľkej vzdialenosti niekoľkých kilometrov aj tak nikto nevie rúbať.
  A "Salamandery" -3, rovnako ako detské papierové lietadlá, skáču, skáču ako žralok na vlnách a oni sami dostanú ...
  Friedrich si vybral svoju obeť, veliteľské lietadlo, skôr ako stihol premýšľať o tom, ako bolo toto auto zostrelené. Chlapec uviedol morálku:
  - Vo vojne môžete prehrať, na rozdiel od športu, raz, vo vojne vyhráte, na rozdiel od hry, donekonečna! Figúrky zo šachovnice však odlietajú len od porazeného, víťaz kladie na šachovnicu, aj predtým zostrelené bojové jednotky!
  V poli však bolo cítiť boj. Napríklad Wittmann je už dosť zocelené tankové eso, bojoval na "Tigrovi". Spolu s strelcom tiež dosť často minul, hoci tank sa ľahko otočil. Kanonier Schleich si sotva stihol utrieť pot z tváre. Čelo tohto oceľového monštra už bolo niekoľkokrát zasiahnuté, no zatiaľ sa mu podarilo odraziť. Wittmann zakričal z plných pľúc:
  - Nechajte ich prísť bližšie, nebuďte nervózni, prosím...
  O stave človeka v týchto hrozných podmienkach hovorili aj dojmy účastníka bitky, zástupcu náčelníka štábu 31. brigády, ktorý sa nedávno stal hrdinom Sovietskeho zväzu, Grigorija Penežka. ... Pred mentálnymi obrazmi boli ťažké obrazy ... Ozval sa taký rev, že blany sa tlačili, z uší tiekla krv. Nepretržitý hukot motorov, rinčanie kovu, hukot, výbuchy nábojov, divoký rachot roztrhaného železa... Z bodavých výstrelov sa otáčali veže, skrútené delá, praskali pancier, vybuchovali tanky.
  Nepreniknuteľný ťažký "Patton" -3, takmer naprázdno, sa pokúsil zobrať sovietsky T-34-85. Zavrčal, štítové brnenie sa vypuklo. "Čarodejnice" -4 sa pošmykli a samy sa pokúsili použiť manéver. Vyzeralo to, ako keby to bola jazdná armáda starých rytierov, ktorí sa chystali navzájom zabiť. Oba tanky často vystrelili naprázdno a navzájom sa vyhodili do vzduchu.
  Od výstrelov do plynových nádrží sa nádrže okamžite rozhoreli. Otvorili sa poklopy a posádky tankov sa pokúsili dostať von. Grigorij uvidel na brnení visieť napoly spáleného mladého poručíka. Zranený sa nemohol dostať von z poklopu. A tak zomrel. V okolí nebol nikto, kto by mu pomohol. Vojaci stratili zmysel pre čas, v stiesnenom kokpite tanku necítili ani smäd, ani horúčavu, dokonca ani údery. Jedna myšlienka, jedna túžba - kým žiješ, poraz nepriateľa. Sovietski tankisti, ktorí vystúpili zo svojich zdemolovaných vozidiel, hľadali na poli nepriateľské posádky, tiež odišli bez vybavenia a bili ich pištoľami, chytili ich z ruky do ruky.
  Obraz v štýle surrealizmu kapitána, ktorý v akomsi šialenstve vyliezol na pancier stroskotaného nemeckého "Tigra" -5 a trafil guľometom do poklopu, aby odtiaľ "vyfajčil" nacistov. Ako statočne konal veliteľ tankovej spoločnosti Chertorizhsky. Knokautoval cez víchricu škrupín a vrazil do boku nepriateľa "Tiger" -5, ale sám bol zasiahnutý. Cisterny vyskočili z auta a požiar uhasili. A opäť išli do boja.
  Helga už posledným nábojom prerazila strechu tanku Grigorija Penežka. Strela zasiahla plynovú nádrž a všetko začalo horieť. Plamene spálili sovietske tankery a prinútili ich vyskočiť z poklopov. Ale Grigory sám, ktorý bol zranený, nemal čas vyskočiť ... Spálil zaživa a uvedomil si, čo je podsvetie ...
  Friedrich, keď videl, že nepriateľské letectvo už zmúdrelo a snaží sa kombinovane odletieť, sám zaútočil na tanky... Nemci to mali naozaj ťažké, hoci do boja vstúpili najviac vyzbrojené anglické tanky Challenger ( posádky sú tiež zo synov Británie a strieľajú mimoriadne presne!) .
  Friedrich je plný démonickej energie a vzrušenia, je pripravený zmiesť všetko a všetkých, aj keď budete musieť bojovať s celou tankovou armádou a ešte viac so vzduchom. Ale musíte sa vrátiť, dochádza palivo a munícia, na to let, zostrelenie päťdesiatsedem lietadiel a vyradenie tridsaťjeden tankov a šesť samohybných diel, plus dva ďalšie obrnené transportéry, tri Kaťuše, štyri Andryushy, autá, ktoré sa snažili ísť dozadu.
  Helga poznamenala:
  - Rusi majú pieseň o ženách v našich dedinách! A máme nielen bojujúce ženy, ale aj mužov, čo potrebujete!
  Friedrich súhlasil:
  - Naši muži, čo potrebujete, ale ženy sú lepšie!
  Helga prefíkane povedala:
  - Žena vyhrá slzami, muž tým, že ich rozleje!
  Friedrich vycenil zuby a poznamenal:
  - Keďže sme ostrí, tak dnes nie je všetko také zlé!
  Na ďalší let musíte letieť sami ... No, ak áno, potom nemá zmysel strácať odvahu ... Vo Focken-Wulf so vzduchom chladeným motorom je už horúco. Veľmi horúce, motor, plus slnko, plus málo času na vychladnutie. Sám Fridrich bol dokonca prekvapený, ako ešte nespadol s takým divokým nákladom. Koniec koncov, je to elementárne ... požiera to všetko vnútro ...
  Sovietske tanky boli úplne preriedené... Napriek tomu k Nemcom opäť dorazili posily a takmer všetky útočné lietadlá boli vrhnuté do boja... Ale posily sú vhodné aj pre Rotmistrov... Tie isté tanky z iného frontu.
  Ale vzduch je oveľa pokojnejší, aj keď existujú samostatné skupiny stíhačiek alebo útočných lietadiel.
  Friedrich opakuje starú osvedčenú taktiku, už vie, že ho nesklame. A Nemci...
  Prebieha aj preskupovanie, keďže väčšina sovietskych tankov je už zničená, potom môžete skúsiť zaútočiť sami... Wittmann zachmúrene poznamenal:
  - Osem tankov bolo vyradených ... Na jeden deň je to dobré, ale na taký deň je to zlé ...
  Sprievodca opravil:
  - Vlastne dvanásť ....
  Wittmann prerušil:
  - Štyri zničené autá, keď Rusi preliezli hlbokou protitankovou priekopou - nepočítajte! Bolo to elementárne. Áno, a munícia by sa mala doplniť ...
  Ale sovietske tanky sa opäť ponáhľali vpred, keď ich najmä útočné lietadlá začali dostávať. Najmä Friedrich, ktorý vystrelil päťdesiatpäť nábojov, z toho štyridsaťdeväť tankov T-34 a šesť samohybných diel. A trvalo mu to päť a pol minúty... To je bitka... Samozrejme, mohlo to byť aj viac... Friedrich si pomyslel, prečo by mal strieľať z dvoch kanónov súčasne? A jeden úplne stačí... Medzitým...
  Helga ho stretla na letisku, pobozkala ho tak vášnivo a zašepkala:
  - Tu je stelesnenie rytierstva - Don Quijote!
  - Čo si povedal? odsekol Friedrich.
  Dievča sa okamžite zotavilo:
  - Prepáč vlčiak... Chcel som povedať Lancelot!
  Chlapec s esom vyštekol:
  - Potom ďalšia vec! Don Quijote je predsa paródia na rytiera. Bláznivé rytierstvo a nezainteresovaná šľachta sú istým spôsobom zosmiešňované!
  Helga súhlasila.
  - Vo všeobecnosti to chápem! Ale...
  Friedrich prerušil dievča:
  - V lietadlách nažive!
  Zdá sa, že sovietske tankové posádky a piloti urobili posledný pokus zvrátiť priebeh mimoriadne neúspešnej bitky. Generál Gota ako skúsený veliteľ, ktorý už mal dôkladne naštudovanú taktiku Rusov, sa s útokom neponáhľal a dokonca sa mierne naklonil, aby stopercentne využil prevahu v palebnej sile. A samozrejme rezervácia. Toto je taktika vysokého boxera, ktorý ustupuje pred nízkym mužom, funguje ako dvojka, no nedovoľuje poddimenzovanému pinčovi priblížiť sa a získať výhodu. Nuž, Rotmistrov nemá inú možnosť! Buď zaútoč alebo zomri! To druhé je lepšie, aj keď obaja môžu byť spolu!
  Aj Friedrich musí bojovať s lietadlami ... Je to tiež boj a nepriateľ je statočný ...
  Najprv však terminátor zastrelil pätnásť útočiacich tankov T-34-85. Tak éterické v jednej dávke...
  Helga zvolala:
  Si vzdušný cisár! Tak bude Tretia ríša slávna!
  Friedrich jej odpovedal:
  - A už je slávny! A nemusíte chváliť!
  Helga kričala:
  - A ešte viac ho oslavujete!
  - Sa bude snažiť! zavrčal Friedrich.
  Opäť upadol do ultrabojového tranzu. Chlapcovi vírili v hlave zvláštne myšlienky. Čo sa s ním napríklad stane po víťazstve Tretej ríše? Samozrejme, patronát cisárovej manželky mu zabezpečí najvyššie postavenie a jeho syn sa stane dedičom Veľkej ríše. Vzrušujúce výhľady! A Rusi sa konečne naučia poriadku a disciplíne, na ktorú si ich nedokázal zvyknúť ani Stalin, prekliaty Gruzínec.
  Aj keď, samozrejme, k víťazstvu je ešte ďaleko... Alebo to môže zobrať a otočiť stíhačku narážajúcu do Fritza. Takto zabiť niekoľko desiatok fašistických vozidiel a vrátiť sa do ZSSR ako hrdina?
  Pomôže mu však, ak hrdinov vojny, ktorí utiekli zo zajatia, zastrelia, ale .... Stalin neverí vôbec nikomu, povedal, že nemá syna Jakovleva! Takže sa už nemôže vrátiť k Fridrichovi... Hlavne po tom, čo urobil... Hneď sa dalo utiecť do ZSSR, keď mu dali práve tú "Štuku". Chlapcovi by bolo odpustené... No možno ho poslali do trestných práporov a keby zostrelil aj nejakých nacistov... Áno, mal šancu sa vrátiť... Ale teraz, v ZSSR, nešetrí ho, stal sa príliš krvavým...
  Friedrich si pomyslel, prečo neprebehol na stranu Sovietov. Dobre, vstúpil do Hitlerjugend, keďže bol v centre Berlína, potom nemal inú možnosť prežiť. Ale prečo zabil komisárov? Dalo by sa to len vypnúť... Prečo sa v ňom zrazu zobudila divá zver... Ani šelma, pretože zvieratá väčšinou zabíjajú pre jedenie alebo pre pocit hladu. Na druhej strane človek zmenil zabíjanie na zábavu a stal sa horším ako tiger ...
  Čo sa s ním stalo, že vražda začala prinášať radosť, a túžbu vyvyšovať sa v Tretej ríši, robiť kariéru, vystihla celú podstatu? Kto sa stal, .. Prečo stratil pocit vlastenectva a pripútanosti k svojmu ľudu?
  Má ho však? Tu je ten istý generál Vlasov alebo Boris Alekseevič Smyslovskij. Aj tu zvláštny človek, zdalo sa, že vzorný predstaviteľ šľachtického zboru cárskeho Ruska. A musel prejsť na stranu Hitlera a iných fašistov. Dôstojník ruskej cisárskej armády, kapitán. Po občianskej vojne bol internovaný v Poľsku, potom emigroval do Nemecka. Vstúpil do služby v nemeckej armáde. V rokoch 1928 až 1932 študoval na vyšších kurzoch na Vojenskom oddelení (Akadémia generálneho štábu) Reichswehru. Počas 2. svetovej vojny sa aktívne podieľal na formovaní ruských dobrovoľníckych jednotiek. Veril, že Nemci môžu prispieť k obnove Ruska: "Víťazstvo nemeckých armád by nás malo priviesť do Moskvy a postupne preniesť moc do našich rúk. Nemci aj po čiastočnej porážke sovietskeho Ruska budú musieť dlho bojovať proti anglosaskému svetu. Čas bude hrať v náš prospech a oni nebudú závisieť od nás. Naša dôležitosť ako spojenca sa zvýši a budeme mať úplnú slobodu politického konania."
  Chlapcova hlava plávala nad tým, čo si predtým prečítal na internete... Celkom náhodou mu oči prebehli po stránke príručky - "spolupáchatelia nacizmu - hanba národa!"
  Pravda, zároveň nikdy nespolupracoval s generálom A. A. Vlasovom, keďže nezdieľal ani jeho názory, ani akčný plán, ale osobne sa s ním trikrát stretol, najmä na základe pokynov nemeckého generálneho štábu.
  Friedrich prerušil myšlienky... Zostrelených bolo 83 sovietskych lietadiel a už sa sypú posledné náboje do tankov a už sa dá vrátiť... No aký je to bastard... Ako má padol... Krvavá kurva! Oči hneď zvlhli... Po hladkých chlapčenských lícach stekali slané kvapôčky sĺz... Aké trpké, aj si zastrieľajte!
  Po návrate mu pohľad na unavenú, no veselú Helgu okamžite zdvihol náladu a opäť sa vrhol do boja... Je to bojovník! Narodil sa teda, aby vyhral, a koho národ je slabší, s ňou sa nekamaráti!
  Helga si zrazu všimla:
  - Plačeš?
  Friedrich pokrútil hlavou.
  - Už mi slzia oči, od únavy! Aká bitka! Už šesť dní som nezažmúril oči! A predtým takmer nespal!
  Helga utešovala:
  - Tu sa kotol zavrie a trochu si pospíme ... Trochu zostáva. Už len málo k víťazstvu!
  Let na Focken-Wulfach-4, nepriateľské lietadlá nie sú viditeľné a z tankov zostalo len málo. Ale aj tie, ktoré tam sú, treba dotiahnuť do konca.
  Helga zašepká do rádia:
  - No, poďme ich! Takže krútenie osmičky!
  Friedrich sa smeje.
  - Zakrútiť osem je lepšie ako dostať šesť na ramenné popruhy!
  Dievča, ktoré narazilo do auta z ponoru, šteklo:
  - Nie, nemožno si ťa predstaviť ako šestku. Máte plemeno kráľa.
  Z piatej gardovej armády boli rohy a nohy. Teraz Gotha vydala rozkaz na postup, najmä preto, že už bol večer, čas uplynul už dávno po večeri a začala sa blížiť tma.
  Na bojisku bolo viac ako tisíc sto zničených a zničených sovietskych tankov a asi tristo nemeckých tankov, ktoré utrpeli nejaké škody. Z toho asi šesťdesiatpäť áut nebolo v žiadnom prípade predmetom reštaurovania.
  A Friedrich, ktorý nechal svoju priateľku spať na postieľke, stále lietal. Tentoraz bola presmerovaná na potlačenie delostrelectva. Zúfalý pochod Rotmistova odklonil časť síl, armády Meinsheinu, a nepostúpili viac ako dvanásť kilometrov za deň a večer. Nastala noc, ale stormtrooperi stále pracovali. Len vymenili pilotov.
  Friedrich opäť narazil na nočné bombardéry U-2. Autá lietali takmer pri zemi - let v nízkej hladine. S takýmto prestrojením by mali šancu prekĺznuť, no v tejto situácii zafungoval diabolský inštinkt mladého terminátora.
  Fridrich sa navyše zrazu veľmi hanbil za svoje slzy a rozzúril sa... Dokonca aj chlapcov pohľad sa zmenil. A hlavou mi prebehli úplne iné slová, inej piesne;
  Hnev sa šíri telom v ohnivej vlne,
  Nie je možné pochopiť také niečo a to, čo sa teraz so mnou deje!
  Tu podsvetie otvorilo všetku temnotu v duši,
  Chcem paláce - nestačí mi to so srdiečkom a rajom v chatrči!
  
  A ako sa to všetko stalo, ani Boh nevie,
  Stal som sa zradcom, ale zatiaľ som mŕtvy!
  Odkiaľ je toto zjavenie, kto ho zrodil,
  Inšpiráciu čerpám v miske - mocné sily!
  
  Diabol nás vtiahol do siete a uvrhol nás do začarovaného kruhu,
  Stalo sa, chytil som sa do siete!
  Ale prelomím sieť a prijmem Boha srdcom,
  Nepreklínajte nebeský mesiac!
  A toto sú bratia v zbrani, ktorých viem určite!
  
  Ó, daj mi šancu, svätý Pane
  Moja povaha, si zrada a hanba!
  Chcel som mäso, len mäso,
  A skončil v priepasti, kde múdrosť zaspala!
  
  Fašista povedal: slúžite nám -
  Dostanete uznanie pôdy, peňazí, titulov!
  Ale vzdaj sa svojej duše
  A toto je najhorší trest na svete!
  
  Ale som slaboch, dostal som sa do neporiadku,
  A zničil v sebe živobytie, česť a svedomie!
  Nech sa páči, tvrdá skutočnosť
  Koniec koncov, to nie je román, je to len príbeh!
  
  Čo mám robiť, cesta späť;
  Viac nezostalo a teraz je aspoň krk v slučke!
  Ale démon povedal, ukončite ten neporiadok,
  Takúto zbabelosť, verte nám, neprijímam!
  Friedrich dokončil tento "vokál", sklopil "uši" a potom sa cítil nesmierne unavený... A čo už rozkvitlo, to znamená, že 11. júla prišiel nový deň. A už sedem dní stojí na nohách...
  Po pristátí sa chlapcovi ledva podarilo dobehnúť na lôžko a okamžite spadol;
  Sen sa ukázal byť veľmi napätý ... Fridrichovi sa snívalo, že je študent a počúva prednášku. Navyše, učiteľ gigantického rastu to hovorí s takým nadšením a zápalom, že mimovoľne počúvate. Tam hovoríme o dlhotrvajúcom historickom nepriateľovi Ruska, o Spojených štátoch. Zdá sa, že v jeho domovine konečne prišli s dôstojnou zbraňou odplaty;
  - Mali by ste si uvedomiť, že armáda Pentagonu nasadila svoje najlepšie úderné sily v boji proti našej túžbe prelomiť cestu do iných svetov. Poslal som telegram armáde NATO, kde som uviedol, že sa nechystám zmocniť sa zeme, že vykonávam mierový výskum zameraný na prospech celého ľudstva. Moju správu nedostali, každého merajú na svojom pochybnom a sebeckom rebríčku hodnôt. Títo megalomanskí bastardi si myslia, že dokážu ovládať celé ľudstvo. Myslia si, že ak majú manickú vášeň pre zajatie a ničenie, potom by mali mať rovnakú zvieraciu vášeň aj ostatní predstavitelia iných svetov.
  Rečník sa odmlčal a započúval sa do štedrého potlesku. A Volka mu tiež energicky tlieskal, hoci nerád uznával autority za ním. No, mocný obr pokračoval:
  - Nie som zviera ani dravec, ale som schopný a mám v úmysle sa brániť, dobro mojej civilizácie závisí od môjho boja, a ak moji nepriatelia a nepriatelia mojej civilizácie majú v úmysle zaútočiť, potom sa mienim brániť ja. Zničím tých, ktorí stoja medzi mnou a slobodou. Tých, ktorí takmer zotročili ľudstvo, považujúc sa za najvyšší národ, mimo jurisdikcie ľudí, čaká odplata. Skupine oligarchov som už dal po groši, ukážem im príklad človeka schopného bojovať, a nie ísť pod sekeru ako submisívna ovca. Všetci sa musíme spojiť, pretože toto je naša spoločná vec, pretože na Zemi už čoskoro nebude čo dýchať. Teraz k biznisu. Aby sme porazili americkú flotilu a flotilu NATO, potrebujeme veľké, neobmedzené zásoby energie, zásadne novú zbraň a máme ju. Mnohým, dokonca aj tým najlepším z vás, sa H-bomba zdá byť ultimátnou. Mnohí, dokonca aj tí najlepší z vás, predpokladajú, že neexistuje žiadny iný silnejší spôsob, ako získať energiu, okrem ničenia, ktoré môže byť v praxi ťažko realizovateľné. Všetci poznáte termonukleárne reakcie, fúziu atómov vodíka a tvorbu hélia. No a ďalšie prvky až po železo. Jadrová fúzia dáva svetlo hviezdam po miliardy rokov. A pre mnohých z vás sa zdá neuveriteľné, že je možné uskutočniť zásadne nové syntézne reakcie: v prírode prakticky neexistujú. Mnohí z vás sú plní stereotypných myšlienok, že ak reakcia v prírode neexistuje, tak v zásade nemôže existovať. Aký absurdný klam, veda o supercivilizáciách poskytuje spôsob, ako získať gigantické masy energie v rozsahu a reakciách, ktoré v prírode neexistujú. Už viete o existencii kvarkov: miničastíc, ktoré tvoria elementárne častice. Dokonca aj vaša veda objavila stovky elementárnych častíc. Okrem nich, ktoré zaznamenala aj vaša veda, existujú častice rôzneho druhu, z ktorých mnohé sa vám zdajú zvláštne, ba až nadbytočné. Zaráža vás rôznorodosť kvarkov, ktorú je ťažké vysvetliť bežným logickým spôsobom. Nedávno vaši vedci objavili častice nazývané preóny, častice, ktoré tvoria kvarky, a vy ste sa k nim nedokázali správne dostať a študovať ich. No, zatiaľ sa vám nepodarilo extrahovať z jadra nielen preóny, ale ani kvarky. No aká energia sa dá získať ich fúziou alebo štiepením: nemerateľná aj v porovnaní s termonukleárnou reakciou. Aj pri modernej, dosť nízkej úrovni pozemskej vedy existujú teoretické výpočty, ktoré ukazujú, že čím je častica menšia, tým viac energie vyťaží. To naznačuje, že ak by bolo možné zvládnuť takúto energiu, potom by bolo možné získať takmer neobmedzený zdroj energetických zdrojov. Ani jednému pozemskému vedcovi sa však nepodarilo nielen obnoviť fúznu reakciu mikročastíc, ale dokonca ani extrahovať voľný kvark z jadra.
  Ani získanie voľného, neviazaného kvarku ešte nie je úspešné. Aký je dôvod, že reakciu rozbitím alebo zlúčením ultraľahkých častíc stále nie je možné nielen zopakovať, ale ani v prírode opraviť. Dôvod spočíva v tomto: preto je termonukleárna reakcia taká ťažká, že sa obrazne nazýva aj hrdinom s veľmi krátkymi rukami. Na vyvolanie termonukleárnej reakcie je potrebná energia atómovej bomby, na výbuch atómovej bomby sú potrebné klasické výbušniny. Na vyvolanie fúznej reakcie kvarkov nie je dostatočná reakcia výbuchu termonukleárnej nálože, jej sila nestačí na reakciu, preto sa superťažké kvarky v prírode nenachádzajú. Neexistuje žiadny medzikrok, krok, ktorý oddeľuje a klasifikuje reakcie v rámci atómovej fúzie. Pri termonukleárnej fúzii sú fázy jedna za druhou, ktoré sa z hľadiska uvoľnenej energie stále zvyšujú. Reakcia, ktorá uvoľňuje oveľa viac energie ako termonukleárny výbuch a je extrémne zriedkavá: anihilačná reakcia. Pochádza z kontaktu hmoty a antihmoty. V prírode je vzácny, extrémne vzácny, pretože v reálnom svete antihmota takmer neexistuje. Anihilačná reakcia je v prírode zriedkavá, neexistuje medzistupeň medzi fúznou reakciou prvkov a termonukleárnou reakciou. Podstatou problému je, že samotná antihmota nie je vyrobená z jednoduchej hmoty. V rámci nášho viditeľného systému to nemôžeme pozorovať. Ale keby ste sa pohybovali vo vesmíre a ocitli by ste sa na križovatke vesmírov, na hranici sveta a antisveta, potom by ste videli, ako vo veľkom rozsahu prebieha proces zániku. Podstata problému sa ukázala byť v získaní dostatočného množstva antihmoty, teda hmoty, ktorá by v reálnom svete nemohla existovať. Neustále by prichádzal do kontaktu so skutočnou bežnou hmotou, musel by anihilovať alebo explodovať, rovnako ako pri kontakte explodujú dva samostatne neškodné chemické prvky. Protóny, neutróny, elektróny by sa pri kontakte s pozitrónmi, antineutrónmi, antielektrónmi zmenili na fotóny a iné častice rútiace sa rôznymi smermi. Ich rýchlosť expanzie je kolosálna a presahuje rýchlosť svetla. Áno, počas rozsiahlej anihilácie častice prechádzajú do nadsvetelnej rýchlosti a vzďaľujú sa od seba. Je ťažké získať antihmotu jednoduchým spôsobom, urýchľovaním častíc na urýchľovačoch. Výsledok získaný týmto spôsobom nikdy neodôvodní náklady. Napriek tomu sa experimentálne našiel účinný spôsob, ako získať antihmotu v pevnom meradle. Jeho podstata spočíva v tom, že pravdepodobnosť získania antihmoty, ako aj hmoty, je približne rovnaká, čo znamená, že rozdiel medzi antihmotou a bežnou hmotou nie je veľký a na zmenu polarity hmoty netreba veľa energie. To sa dá dosiahnuť pomocou nie tak silného žiarenia špeciálneho poľa a vlny špeciálnej povahy. Okrem kvarkov, preónov existujú kreóny, rezóny, forkony, ryumony, chorodóny, romony atď. Žiarenie na špeciálnej telepatickej úrovni mení štruktúru hmoty na úrovni kreón-rezonancia, len mierne mení, posúva štruktúru usporiadanie mikročastíc. Objav špeciálnych vĺn spôsobil revolúciu vo vede a spoločnosti. Ale čí žiarenie, aká úroveň by mohla zmeniť typ hmoty, preniesť ju na kvalitatívne novú úroveň, zmeniť vlastnosti hmoty. Pri skúmaní ľudských schopností bol objavený nový druh žiarenia, jeho mimoriadne schopnosti. My Hitlernátori sme pred inými národmi a národmi ovládali extra schopnosti. Nové telepatické žiarenie preniklo do olova a ešte hustejších pevných supermateriálov, čo samo o sebe naznačovalo iný systém a iný rozsah žiarenia. Dokonca aj na vašej úrovni vedy a civilizácie existuje a vytvára žiarenie presahujúce rýchlosť svetla. Z rádioaktívneho žiarenia Alfa, Beta, Gamma sa už lúče Beta pohybujú o niečo viac ako rýchlosť svetla a pri žiarení Gamma-AS je prekročenie rýchlosti svetla takmer jedenapolnásobné. Na planéte Zem už experimentálne objavili žiarenie vĺn Klekon a Der, ktoré dvojnásobne prekračujú rýchlosť svetla. Je pravda, že zatiaľ čo sa vytvárajú v mikrodávkach, ani si neuvedomujú vyhliadky. Poviem viac medzi rýchlosťou žiarenia a jeho schopnosťou prenikať hmotou, je tu priama súvislosť. Čím kratší je rozsah vĺn, tým vyššia je penetračná sila, tým vyššia je rýchlosť žiarenia. Gama lúče až po prejdení centimetra olova sú zoslabené na polovicu. Pre žiarenia Klecon a Der je prenikavá sila ešte vyššia. Žiarenie mimo dosahu, či už je to aura, teleportácia, telekinéza, telepatia, kyberkinéza, tormokinéza, plazmokinéza, má najvyššiu rýchlosť a celý dosah. To znamená, že práve v takzvanej duchovnej nadstavbe leží kľúč k ovládaniu svetov, k ovládnutiu bezprecedentných foriem energie. Najnovšie formy energie otvárajú cestu k najnovším formám meraní, meraniam mikrosveta, ktoré sa dokážu zakoreniť a realizovať v makrokozme, prenášajú merania medzi mikrofundamentálnymi časticami do reálneho sveta, tzv. priestoru. Nový typ energie dá novú zbraň, vyžaruje lúče Z-56 a rozdrví armádu agresora na prach. Mohol by som teraz podrobnejšie vysvetliť podstatu novej energie a podrobne popísať, ako vzniká, ako aj účinok zlúčenia, ale už sme dostali ultimátum. Tieto gorily nás chcú vystrašiť, ale aj keď kapitulujeme, nedokážu odolať pokušeniu orať ostrov a žehliť ho bombami a salvami z ťažkých zbraní. Ak nedôjde k vojenskej akcii, tak prečo Yankeeovia zhromaždili takú armádu, potrebujú akt zastrašovania, príklad pre celý svet. Tvoje životy závisia odo mňa. Dám agresorovi lekciu, ktorú si bude pamätať na celý život, a kto zostane nažive, bude závidieť mŕtvym!
  Pri tejto vete bol Fridrichov sen prerušený. Zbesilo otvoril oči. Helga stála pred ním a v rukách držala kytice kvetov a v prstoch na holej, dievčenskej nohe bola ruža, ktorou nežne šteklila chlapcovu holú, ružovú pätu.
  - Tak si pospi. Je čas na večeru!
  Friedrich vyskočil a okamžite vsal do žalúdka ... Ale áno, už týždeň nejedol takmer nič. Pil len pančovanú čokoládu zriedenú vodou. Chlapec sa pozrel na slnko a bol prekvapený:
  - Je to zvláštne, strávil som tam asi päť hodín, ale zdá sa mi to oveľa menej. Ani som si nestihol vypočuť najzaujímavejšiu prednášku o nových zbraniach!
  Helga sa zachichotala.
  - O novej zbrani? Áno, keď bojujú veľkí bojovníci, najstaršia technika umožňuje vyhrať každému. Najprv si však dajte rybiu polievku. Pár dievčat, vašich fanúšikov, bolo špeciálne navarených pre vás. Najedzte sa a prídu nové sily.
  Friedrich si s potešením dal rybiu polievku, ktorá sa mu zdala najchutnejším jedlom na planéte Zem. Chlapec vyprázdnil buřinku a pocítil ťažobu v žalúdku. Ale napriek tomu veselo vyskočil a ponáhľal sa k autu.
  -No, Helga, ešte sa pohádame!
  Dievča hravo odpovedalo:
  - A ako!
  A teraz spoľahlivý kôň Me-362 spolu s neodmysliteľnou družicou Fokken-Wulf-4 opäť potrápi atmosféru vrtuľami. A to vo vojne ako vo vojne. Friedrich sa spýtal Helgy:
  Aká je tvoja obľúbená zábava okrem boja?
  Dievča sa jemne zachichotalo a odpovedalo:
  - Ťažko povedať! Aj keď vieš. Venoval som sa rezbárstvu. Vznikli také krásne vzory ... A tiež som sa snažil písať fantastické príbehy. Až keď som napísal pár, všetci sa mi začali smiať. A ja som sa tak hanbil, že som ich prestal skladať. Viete, aké je to nepríjemné, keď sa vám smejú!
  Friedrich súhlasil:
  - Áno rozumiem! Aj keď teraz som na vrchole slávy! Ale len čo zomriem, som skoro...
  Helga prerušila:
  - Nie! Verte mi, nezabudnú! Myslím, že vaše meno sa bude nazývať vzdušná armáda alebo niektoré z dobytých východných miest. Alebo možno ulica v Berlíne!
  Friedrich sa zasmial.
  - Áno, potešili ste ma!
  Helga dodala celkom vážne:
  - Možno aj objednávka v letectve bude schválená s vaším portrétom. Po prvé, máte takú sladkú tvár a po druhé, váš výsledok, už viac ako dvadsaťtisíc päťsto nepriateľských lietadiel, pravdepodobne nikto neprekoná!
  Friedrich tiež celkom vážne namietal:
  - Nie, môžu prekonať, ak sa vojna so ZSSR natiahne veľmi dlho, alebo ak sa ešte budú musieť vysporiadať so včerajšími spojencami. Takže všetko je možné ... Ale v zásade je možné dosiahnuť tisíc lietadiel! Čo môžem urobiť a toto!
  Rozhovor bol prerušený, malá eskadra nepriateľských bojovníkov letela dopredu a potom sa museli vážne chopiť zbraní.
  Napriek extrémnej únave a vyčerpaniu nacistickej armády inšpirovalo víťazstvo pri Krasnogvardeisky Fritza a mnohokmeňovú smečku k novým činom.
  Nacisti sa neodvážili zaútočiť na Moskvu a zaútočili na mesto Pavlovský Posad, ktoré sa nachádza na východe, a opevnili susediace oblasti.
  Sovietski vojaci, inak by sa nedalo odvážne bojovať, ale chodba medzi nemeckými klinmi sa do večera tak zúžila, že sa už prestrieľalo.
  Friedrich a Helga sa opäť museli ujať tankov, ktoré sa pokúsili o protiútok a zapchali medzeru. A potom sa ukázali a dokonale. Mladíkovi sa v tankoch podarilo prekročiť päťstovku! A to je vo všeobecnosti úspech ultratriedy!
  Friedrich skutočne cítil radosť, že je taký cool! To, že je najlepším bojovníkom všetkých čias a národov, znamená triedu tried! A aký je to pocit byť vyšší a chladnejší ako všetci ostatní! Friedrich je vlk, čo znamená vlk!
  Bola už tma a bitka stále nevyhasla. Nemecké kolóny zo severu, kde boli roztrhané hordy slávneho Rommela, a z juhu, kde priesmyk Mainstein, obkľúčili mesto Pavlovský Posad. Už o polnoci vtrhli na okraj tejto dediny gothajské tanky a v prvom rade niekoľko Ferdinandov-4... Ale boli nútení zastaviť. Potom Gota vydal rozkaz obísť najtvrdohlavejšiu obranu. O druhej hodine ráno východne od Pavlovského Posadu vyšli proti sebe časti druhého zboru SS a prvého tankového zboru, tiež zo ZSSR. Takže v noci 12. októbra 1947 sa okolo moskovskej vojenskej skupiny uzavrel blokádový kruh!
  . KAPITOLA #19
  Fridrich ráno 13. októbra 1947 bojoval, ako vždy nezištne a umne. Jeho verný lietajúci kôň bol roztrhaný na výšku a motor, napriek tomu, že ho chlapec prinútil viac ako raz, fungoval bez porúch ...
  Odpor sovietskych vojsk citeľne zoslabol... Nacisti sa ešte neodvážili zaútočiť na Moskvu, ktorá bola premenená na nedobytnú pevnosť, ale pohli sa smerom na východ. V Pavlovskom Posade boli boje stále v plnom prúde, fašistickí velitelia celkom rozumne odmietli použiť tanky v meste, pričom nechali Rumunov, Talianov, Arabov, Indov a ďalšie cudzie jednotky na útok.
  Friedrich sa zúčastnil dvoch alebo troch malých leteckých prestreliek a bez problémov odrezal asi tucet lietadiel. Ďalšie ciele boli pozemné: delá, húfnice, mínomety, kaťuše a ak budete mať šťastie, tanky.
  To druhé sa naopak nevyskytovalo často. Zdá sa, že rada zlyhala. Na poludnie, keď sa októbrové párovanie stalo neznesiteľným, nastal krátky pokoj a Fridrich, alebo ako ho oficiálne volali Fridrich Veľký Bismarck, bol povolaný do Smolenska.
  Mladý eso-terminátor vyzeral veľmi spokojne a veselo. Hoci bol Friedrich za svoju zradu veľmi zatrpknutý a hanbil sa, vyhliadka na získanie fašistických vyznamenaní chlapca potešila.
  Spolu s ním bola zavolaná aj Helga. Dievča bolo tiež nadšené a jej perleťové zuby sa leskli očarujúcim úsmevom pantera. Povedala:
  - Vidíš, vlčí chlapec, porazili sme Rusov!
  Friedrich v tomto prípade nezdieľal optimizmus:
  - Zatiaľ je to len stredný úspech a boj... Bitky a bitky len naberajú na sile. Ale začiatok a vlastne úspešne...
  Na ocenenie bola vybraná budova krajského výboru KSSZ. Obrovské parkovisko obsahovalo veľa luxusných áut, väčšinou americkej výroby.
  V montážnej hale boli skutočne prítomní bábkoví generáli z americkej armády, Britského impéria a kanadského Dominionu. Bol tam dokonca jeden z anglických princov... A, samozrejme, sám Hermann Goering a Adolf Hitler... Len to Friedricha prekvapilo, Margaret s ním nebola. Je zvláštne, možno práve v tehotenstve táto výnimočná, jedinečná žena nechce ohroziť svoje a dieťa, ktoré dostala od esa... Vojna predsa nie je vtip!
  Alebo možno nechce komunikovať s Hitlerovým novým obľúbencom so svojím manželom? Tu je vo všeobecnosti všetko možné a je takmer nemožné prečítať, čo má žena na mysli krásna, ako Afrodita, a zákerná ako Hera ...
  Friedrich sa z toho však dokonca teší. V prítomnosti Fuhrera nestačilo vystaviť seba a ju riziku, že prezradí svoje emócie, mimovoľným gestom alebo neuváženým slovom. Rohatí manželia, najmä v osobe vládcu polovičného sveta, sú totiž veľmi nebezpeční. Dokonca aj pre takého tvrdého chlapa, akým je On, je vojakom Tretej ríše číslo jeden!
  Väčšina z tých, ktorí si pre ocenenie prišli, boli piloti - sám Goering bol eso, horlivý obdivovateľ teórie generála Dua - letectva, boh vojen, samozrejme, predovšetkým pridelené vzdušné sily. Ale nechýbali ani tankisti, medzi nimi aj slávny Wittmann. A odovzdávanie cien začalo rytierskymi krížmi.
  Keď Helgu zavolali, dievča doslova skákalo ako kôň a klopalo pätami. Bola ocenená rytierskym krížom a špeciálnym odznakom bojovníka, tanky... Okrem toho sám Fuhrer Adolf odovzdal dievčaťu nominálnu šabľu s diamantmi ako najlepšia žena, ktorá sa vyznamenala v dôsledku bojov v Moskovská bitka.
  Wittmann dostal kríž s dubovými listami, mečmi a diamantmi, Hviezdu rytierskeho kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi získal aj "baby" Huffman. Ocenenie dostalo aj americké eso vo svojej nemennej kovbojskej košeli.
  Fridrichovi bola udelená posledná... Bolo to celkom logické, veď bol najlepší z najlepších. Vysoké vyznamenanie Veľká hviezda rytierskeho kríža Železného kríža a dubové listy, meče a diamanty sa odovzdávali za hrozivých zvukov nacistickej hymny. Okrem toho boli udelené štyri odznaky za štyristo, päťsto lietadiel a za štyristo päťsto tankov. Tieto odznaky boli tiež zlaté a päťsto dokonca s maličkými diamantmi.
  Hitler dlho stisol Friedrichovi ruku a niečo nadšene povedal... Chlapec očami hltal slávny kríž. Listy platinového dubu a rukoväte mečov zdobili diamanty. V pamäti mi prebleskla postava, že aj obyčajných rytierskych krížov s diamantmi bolo za celú vojnu udelených len dvadsaťsedem takýchto rádov. No, v tejto chvíli je to ešte menej... Vyšší stupeň vyznamenania, Rytiersky kríž, kde sú strieborné listy nahradené zlatými, ešte nebol stanovený.
  Ocenenia však neskončili len pri tom. Hitler oznámil, že Friedrichovi bola udelená hodnosť majora poľného maršala letectva a gardy SS s udelením personalizovaných zbraní a prémiou milión päťsto tisíc mariek (cena pätnástich najnovších Pantherov).
  Nominálna zbraň bola rovnaká ako šabľa darovaná Helge, vyrobená z damaškovej ocele, s rukoväťou krásne zdobenou diamantmi a smaragdmi.
  Fridrich neodolal pokušeniu a niekoľkokrát mával zbraňou hodnou sultána. Rukoväť bola pohodlná a šabľa bola dokonale vyvážená a zdala sa ľahká pre silnú chlapskú ruku.
  Potom prehovoril americký generál Mankurt, ktorý sa do dejín zapísal ako autor ľudového výrazu: nech sa moja krajina mýli, ale toto je moja krajina!
  Okrem toho sa tento veliteľ preslávil svojou príšernou krutosťou, a to aj voči vojnovým zajatcom.
  Mankurt tvrdo povedal:
  - Ruskí barbari zabrali veľa pôdy a vytvorili jeden obrovský barak, v ktorom vládne večný neporiadok. Ako dlho bude ich teroristický režim trápiť šestinu ľudstva? Národy Ruska čakajú na oslobodenie a príchod armády slobodnej Európy a Spojených štátov na svoju zem. A preto Amerika vynaloží maximálne úsilie, aby porazila ZSSR. Tok nášho vybavenia a dobrovoľníkov z celého sveta sa zintenzívni a zvýši! (búrlivý potlesk). Všetky krajiny sveta sa spojili proti boľševickej nákaze. Pán Boh a nebeské vojsko je s nami. Vpred za víťazstvom!
  Angličan ho nasledoval a potom Fuhrer prerušil oficiálnu časť ceremoniálu a oznámil začiatok plesu. Okamžite sa objavilo veľa dievčat a žien pripravených urobiť pár slávnych hrdinov.
  Fridrich si chcel vybrať za partnerku Helgu, tá však nečakane odmietla - vraj zvyk neprikazuje tancovať s partnerkami, ani s partnermi vo vojenských zbraniach. Nuž, prečo si chlapec vybral inú dámu, hlavne, že všetky ženy sú tu krásne - zrejme boli špeciálne vybrané. Friedrich sa usmial a zľahka tancoval, no chlapcove myšlienky boli o niečom inom.
  Dostal teda vysoké vyznamenanie a teraz je hlavným poľným maršálom... Jeho kariéra je na vzostupe a v počte zostrelených lietadiel a zničených tankov nemá vo svete obdobu! Všetko sa zdá byť v poriadku, no mačky sa z nejakého dôvodu škrabú na srdci... Ak si však zoberieme známe postavy, napríklad Roberta Artroisa, princa krvi z kráľovskej vetvy Kapetovcov. Veď bojoval proti svojej domovine Francúzsku a ani trochu netrpel, hoci na rukách mal krv jeho krajanov.
  A na strane nacistov bojujú státisíce Rusov. Dokonca aj veľkovojvoda Kirill Romanov oficiálne oznámil svoju podporu východnému ťaženiu a oslobodeniu vlasti od boľševikov. Romanovci sú za nacistov a za nimi krajiny Západu.
  No, ak sú slávne kniežatá a Tretia ríša proti Stalinovi, tak prečo by mal Frederick trpieť. Navyše je možné, že jeho predkovia v ZSSR vôbec nežijú. Nuž, uvažujme logicky... Veď beh dejín sa už zmenil tým najvážnejším. Teraz svet už nikdy nebude iný, takže moskovskú bitku Sovieti prehrali... A čo to znamená? A to, že po prvé, vo svete, ktorý sa výrazne zmenil, prudko klesá pravdepodobnosť, že sa jeho rodičia (mimochodom narodení v rôznych mestách) stretnú a založia si rodinu. Ale aj otec a mama sa nenarodili v roku 1947 ... To znamená, že pravdepodobnosť stretnutia dvoch starých otcov a dvoch babičiek bude ešte menšia!
  Navyše, každé dieťa z hľadiska súboru génov je jedinečné a čisto individuálne. A to znamená, že ak sa moment počatia zmení čo i len na hodinu, či dokonca desať minút, tak to už nebude on... Nie Friedrich s jedinečnou osobnosťou a súborom génov, ale úplne iný, možno ani navonok nie podobný chlapec.
  To znamená, že zásah nájomného vraha v minulosti by mal podľa logiky veci viesť k zmiznutiu porušovateľa nedotknuteľných zákonov času ... To znamená, že Friedrich, ktorý sa stal Hitlerovým obľúbencom, by mal jednoducho zmiznúť! A on, jeho brat a možno aj rodičia a iní.
  Ale keďže je mladé eso živé, silné, zdravé ako žiadne iné na tejto nešťastnej planéte, možno táto minulosť vôbec nie je jeho svetom! Možno toto ani nie je jeho vesmír, nejaký paralelný vesmír a dokonca s časovým odstupom. To znamená, že nezabije Friedricha jeho predkov, nie jeho rodných krajanov, ale mimozemských jedincov, ktorí majú len všeobecnú podobnosť s abstraktnou minulosťou chlapca terminátora.
  To znamená, že v skutočnosti nie je zradca - len človek, ako nájomní vrahovia z rôznych sci-fi seriálov, ktorý v minulosti využíva znalosti súčasnosti a dokonca je obdarený prozreteľnosťou s neuveriteľnou silou. No, ak je predurčený mať superschopnosti, potom je jednoducho hriech ich nevyužiť! No, keďže osud, pravá ruka nebies, ho poslal najprv do Hitlerjugend, potom do Tretej ríše, potom musíte vynaložiť všetko úsilie, aby ste urobili kariéru. V štrnástich, chlapčenských rokoch, je dobré byť major -poľným maršálom, ale v dvadsiatich je lepší plnohodnotný generál, alebo dokonca poľný maršal. A ktovie, možno to Tretia ríša a Amerika konečne strávia a potom sa jeho syn stane prvým svetovým diktátorom!
  Potom sa zrazu objavil ten, koho mladý muž očakával najmenej zo všetkých: Eugene Porsche... Vysoký, krásny, silný, dokonca trochu rustikálny a prekvapivo nie aristokratický na dcéru jedného z najväčších magnátov Tretej ríše.
  Je pravda, že na rozdiel od predchádzajúceho stretnutia si dievča oblieklo veľmi drahé, s diamantmi, no zároveň boli priehľadné a neskrývali pôvab pôvabných, hoci nie malých nôh.
  Kvôli vysokým opätkom pôsobila už vysoká dievčina takmer ako obryňa. Samotný Friedrich bol obyčajný a na svoj vek ešte menší tínedžer, bol nižší ako ona, asi dvadsaťtri, dvadsaťpäť centimetrov a berúc do úvahy podpätky a viac ...
  Friedrich bol dokonca v rozpakoch, čo ak nikdy nevyrastie viac ako toto šesťkilové dievča (ktoré uspelo vo svojom otcovi Porsche, napokon, nie je to obr, hoci nie je známe, aká bola matka a kto jej liezol pod sukňu !), bude nad ním vždy vstať. Áno, je lepšie, aby ako naposledy chodila bosá ...
  Evgenia sa však s obdivom pozrela na mladé eso a natiahla ruky a pobozkala ho na pery:
  - Si môj rytier! Svetlo nie je pozemské!
  Friedrich bol zmätený:
  - Áno ja....
  Eugene prerušil:
  - Netreba slov! Zaslúžiš si pochvalu. A nielen ako pilot .... - potriasla si magnátova dcéra vlasmi. - Len si pomysli, máš fantastický dar inžiniera a dizajnéra. Navrhujte takéto nápady... Genius! Nad Leonardom Davincim.
  Friedrich sa prihlásil:
  - No áno! Súhlasím, tento umelec nevyhral ani jednu vojnu. Hoci jeho majstrovské diela dobyli celý svet!
  Začali tancovať. Evgenia bola rovnako krásna, krasokorčuliarka, no na Volka vyzerala príliš veľká... A parfum voňal omamne... Chlapec pri pohľade na výstrih jej luxusnej hrude pociťoval celkom prirodzenú túžbu po fyzicky silnej a vyvinutej tínedžer. Helga sa navyše vzdorovito tvárila, že si nič nevšimla. Mladšiu generáciu Nemcov však učili, že je neslušné, aby žena cítila a ešte viac prejavovala žiarlivosť, a muž, ak je vojnový hrdina, je dokonca povinný podvádzať . Čo vylepšiť plemeno! Ako povedal Hitler: vydatá žena nie je hriechom porodiť dieťa inému mužovi, existuje taký, ktorý má lepšie fyzické údaje ako jej manžel. Evgenia sa však celkom vážne opýtala chlapca:
  - A kde si študoval, že tak dobre poznáš princípy ovládania tankov a samohybných zbraní, vymýšľanie takýchto know-how?
  Friedrich nemohol a nechcel povedať pravdu a neznámemu dievčaťu, aj keď jej otec bol magnát, jeden z desiatich najbohatších ľudí v Tretej ríši a obľúbenec Hitlera a Goeringa. Odpovedal vyhýbavo:
  - Tu hrajú rolu koníčky z detstva ... Rôzna vedecká literatúra, chuť vymýšľať! Nie je potrebné sedieť pri stole, aby ste vytvorili niečo rozumné ...
  Evgenia prikývla.
  - Áno, aj ja mám rád šport a popri tom hlodám, či dokonca žuvam žulu vedy... Vyzerá však pani Pistonová ako kancelárska krysa?
  Friedrich, vyceňujúci vlčie zuby, potvrdil:
  - Áno, na potkana, a nielen na skriňu, vôbec nevyzeráš! S najväčšou pravdepodobnosťou sa dokonca môžete porovnávať ...
  Evgeniya varovala:
  - Len sa neporovnávaj s kravou! To je dosť škaredá rada!
  Friedrich filozoficky poznamenal:
  - Kto šikanuje neobchodne, dostane hodnosť kozy! Takže ... Máme hlúpy bazár.
  - Bazár je slang? Evgenia hádala. - Vo všeobecnosti sa nemecká reč zdá byť správna, ale nejako ... Príliš správne, presne umiestnené prízvuky, jasné slová, napätie reči ... A nie je tam žiadny prízvuk, ale v tejto správnosti cítite niečo, čo nie je celkom prirodzené. .
  Friedrich neprejavil známky obáv:
  - Nu a to s týmto? Možno máte podozrenie, že to bol sovietsky špión a že Rusi venovali dvadsaťtisíc spolu s americkými a pol tisíckou ich nespočetných lietadiel, aby ma infiltrovali na vrchol Tretej ríše?
  Evgenia pokrútila hlavou.
  - Nie, ja myslím, že nie! Bolo toho priveľa aj na Rusov. Aj keď existuje známe príslovie: Rusko sa rozumom pochopiť nedá. Ale tu sa mi zdá niečo iné, možno ty, ako to povedať... Produkt genetického inžinierstva SS. Nejaký budúci muž? Čítal som vedecké práce o genetike a viem, že ľudskú povahu možno zmeniť, zlepšiť alebo zhoršiť umelým zásahom. A tvoje nadľudské vlastnosti bojovníka... Je to pravda...
  Friedrich namiesto odpovede sklonil hlavu pred svojou vysokou priateľkou a vášnivo ju pobozkal na plné pery. Potom povedal:
  - Nedávajte si peknú hlavu. Ak sa bojíte, že odo mňa dostanete defektné deti, tak verte, že to tak nie je! Vo všeobecnosti môžeme zmeniť tému rozhovoru.
  Evgenia súhlasila:
  - Je lepšie sa zmeniť! Reč o tankoch... Hlavne hlavné operačné veliteľstvo na čele s Guderianom vydalo súťažnú úlohu: dva typy tankov... Ako stredný "Imperial Panther" s 88-milimetrovým kanónom El 100 alebo kratším, ale priebojným. a čelné naklonené pancierovanie najmenej 250 milimetrov a ťažký "Royal Tiger" s kanónom kalibru 105 mm El100, s čelným pancierom najmenej 300 ... Okrem toho hmotnosť prvého tanku nie je väčšia ako päťdesiat ton a druhý je 65.
  Friedrich opovržlivo odfrkol ako lev pred gopherom:
  - Nie je niečo také skutočné? Najmä ak vezmeme do úvahy, že s vzácnymi materiálmi ste sa stali oveľa jednoduchšími a spojenecké bombardéry nedevastujú krajiny Tretej ríše!
  Eugenia s povzdychom odpovedala:
  - V zásade je to možné, ale nestihli sme, respektíve nestihli sme vyrobiť prototyp z kovu v správnom čase. Akosi neskoro si nám dal svoje skvelé know-how. A Hitler chce, aby najnovšie tanky začali slúžiť v armádach Tretej ríše ešte tento rok.
  Mladé eso prekvapilo:
  - Prečo výroba prototypu trvá tak dlho?
  Dievča prikývlo.
  - Nie málo, najmä ak je model zásadne nový ... Je to ako ľudová vec: ak šoférujete, spadnete do rokliny!
  Friedrich si pomyslel: samozrejme, že sú tu problémy... Napríklad sovietski konštruktéri toľko rokov trpeli vytvorením tanku IS-10, alebo strávili celé dva roky hraním sa s T-54. Navyše tento tank bol navrhnutý po vojne a mal skúsenosti z bitiek druhej svetovej vojny. Navyše to nebol zásadne nový model, ale len ďalšia evolúcia T-34. Tu napríklad T-44 nebol úplne úspešný a prakticky sa nepoužíval v nepriateľských akciách ... Takže by ste nemali očakávať žiadne zvláštne zázraky.
  Tank Tiger, vzhľadom na nedostatok skúseností Nemcov s vytváraním strojov tohto typu (ak, samozrejme, nepočítame napríklad podvozok, existoval už počas prvej svetovej vojny 150-tonový Colossal).
  Friedrich poznamenal:
  - Je potrebné navrhnúť na základe už vytvoreného "Pantera" -5, alebo AG. Jeho podvozok umožňuje niesť delo nielen kalibru 88 mm, ale dokonca aj 128, prípadne 150 húfnic ...
  Evgenia sa zachichotala.
  Ale to je presne to, čo robíme! Porsche však už má svojho "kráľovského tigra", hoci s kanónmi kalibru 88 milimetrov. Ale možno, ako prechodný model, tento bude stačiť. Počiatočná úloha rezervovať 250 milimetrov bola v ňom dokončená, hoci hmotnosť je dosť veľká - 63 ton. Na druhej strane veža s veľmi veľkým uhlom racionálneho sklonu panciera, elegantná a aerodynamická... Možno sa podarí vyhrať medzisúťaž, ale v budúcnosti nastanú problémy. Ale podľa vášho know-how je možné vytvoriť tank, ktorý je nepreniknuteľný zo všetkých strán a ničí akúkoľvek obranu. Pre prelomový stroj je skutočne veľmi dôležité mať len dobrú bočnú ochranu, ktorou sa, žiaľ, Panther nemohol pochváliť veľmi dlho.
  Friedrich poznamenal:
  - Možno sa zatiaľ nebudeme dotýkať témy tankov... Alebo skôr skončíme s diskusiou. Sme starí profesori alebo mladí chlapci a dievčatá.
  Evgenia súhlasila:
  - Máš pravdu, ako vždy, bavme sa o niečom svetskejšom. Napríklad o britskom kráľovskom dome.
  Friedrich sa uškrnul.
  - No, téma! Áno, príde čas od Winsorov, nezostane nič. Alebo si myslíte, že po dobytí Moskvy naše tanky nebudú schopné rozdrviť už zajatý Londýn?
  Evgenia zablikala zubami:
  - No, samozrejme, že môžu!
  Po plese nasledovala noblesná večera so samými honosnými jedlami, no bez silných alkoholických nápojov. Nič silnejšie ako šesť stupňov. Potom sa Friedrich a Evgenia, ako sa na chlapca a dievča patrí, uchýlili do samostatnej izby.
  Hoci sa všeobecne uznáva, že vysoké blondínky sa temperamentom nelíšia, Evgenia niekoľko hodín mimoriadne presvedčivo dokazovala opak. Frederick, samozrejme, tiež nestratil tvár. Tak zaspali, pevne sa objímajúc.
  Chlapcovi sa snívalo, že je japonský ninja, ktorý dostal rozkaz od ruského cára Mikuláša II. zabiť mikádo, teda cisára.
  Friedrich sníval o tom, že vylezie na drsné steny a bude sa držať najmenšej trhliny alebo štrbiny prstami na rukách a nohách. Chlapec vstúpil do paláca, kde sa začal divoký boj ...
  Mladý ninja, ako obvykle, sekal, bodal, odstreľoval hlavy nepriateľom... Sen bol príliš chaotický, priveľa krvi, rezania a malo zmysel. Navyše, dievčatá s holými nohami s mečom skáču všade... Skrátka...
  Podarilo sa nám spať tri-štyri hodiny, nič viac... Friedricha zobudila poslíčka a povedala:
  - Bitka je v plnom prúde! Neexistujú žiadni nenahraditeľní ľudia, okrem ľudí ako ty, Friedrich Bismarck.
  Chlapec vyskočil a bez rozlúčenia sa ponáhľal na najbližšiu dráhu.
  A ako sa ukázalo, nie nadarmo ho volali... Armádny generál Rokossovskij dostal od Stalina rozkaz, bez čakania na plné sústredenie síl, zasiahnuť proti Rommelovej armádnej skupine. V tomto prípade bol výpočet založený na skutočnosti, že Nemci ešte nestihli nasadiť svoje jednotky do útoku na Voronež. Bola tu teda možnosť vykonať nízky kop pozdĺž natiahnutého boku, vyčerpaného predchádzajúcimi bojmi nemeckých jednotiek.
  Friedrich bol nútený sedieť na Focken-Wulf, a nie na útočnú modifikáciu, ale na obyčajný model so štyrmi dvadsaťmilimetrovými kanónmi a dvoma guľometmi. V dôsledku prílišného zhonu sa chlapec ocitol bez zbrane, ktorá sa osvedčila tak efektívne v boji proti tankom. Je pravda, že v trupe mal stále desať bômb ...
  Obloha bola tiež horúca, boli tam sovietske útočné lietadlá a stíhačky Yaki-9. Najnovšie vozidlá však boli kvôli zlej ochrane a schopnosti prežitia zraniteľné aj na veľké vzdialenosti, pre kanóny kalibru 20 mm. Fridrich dal najskôr borcom rohy, ktoré, samozrejme, predbehli pomalšieho Ilysa. Štyri letecké delá, to je sila... Prvé dva tucty jakov sa rozsypali, a to aj bez akýchkoľvek prefíkaných prístupov k chvostu.
  Friedrich sa netočil, nemanévroval, jednoducho mierne posunul vzduchové delá a rozvibroval telo svojho mohutného stroja.
  Dvadsaťpäť, dvadsaťšesť, dvadsaťsedem... Bez mienky, pre drzých Jakov, ktorí síce utrpia straty, no nevypínajú, ale dokonca sa snažia nabrať rýchlosť... Friedrich bol dokonca trochu prekvapený. prečo bol v sovietskej vojenskej literatúre tento slávny Fockenov stroj tak znevažovaný - Wulf. Áno, v prípade Yakov predvedie úplnú zákrutu za 22 sekúnd oproti 19 (av ľahkej modifikácii to Yak zvládne dokonca 17 sekúnd!). Friedrich však nemusí manévrovať, jednoducho spomalí a letí smerom k nim. Za jednu sekundu skutočne dokážete zraziť sedem až osem áut.
  Čas Fridrichovi v bojovom tranze plynul strašne pomaly a on má čas premýšľať a zneškodňovať muníciu. V zásade sa všeobecne uznáva, že ani to najšikovnejšie eso, vrátane takých fenoménov ako Rudel, nie je schopné seriózne ovplyvniť priebeh vojny. Tu v reálnej histórii šesť najlepších nemeckých es zničilo celú leteckú armádu, no nacisti boj o nadvládu v atmosfére beznádejne prehrali.
  Ale v tomto prípade je hádzanie toľkých jakov na jedno miesto proti mužovi plné... Šesťdesiatjeden bojovníkov bolo zostrelených za menej ako jednu minútu. Len tak padnú krídla, alebo sa rozbijú pancierové sklá kabín. To druhé je ešte horšie, keďže v tomto prípade pilota nemožno zachrániť. A v Červenej armáde už zostalo málo skúsených es.
  Medzi zostrelenými vozidlami štyri patrili gardistom, ktorí zostrelili viac ako päť lietadiel... Ale opäť to nepomohlo, lebo Volka vedel, kam zasiahnuť a ako... Ako poľovník zrážajúci kŕdeľ husí samopal. To je ono, kŕdeľ, v jednej dávke, intuitívne, inštinktívne určujúci a usmerňujúci pohyby hlavne, na želaný cieľ, keď okolo nepreletí ani jedna guľka. Husi a v tomto prípade sovietske lietadlá sú zostrelené a tam, kde sú rozbité kokpity a zošívaní piloti, letia ešte nejaký čas rovno. Niektoré krídla však strácajú...
  Friedrich si tu zaspomínal na filmy o dobre mierených amerických kovbojoch a na slávny film s DiCapriom v hlavnej úlohe - "Fast but Dead!". Ale v tých časoch americkí kovboji nepoznali automatické guľomety a rýchlopalné vzduchové zbrane. Inak by si uvedomili, aká obludná zbraň, pokiaľ ide o silu ničenia.
  Jaky v blízkom pohľade skončili a Fridrich prešiel na Ilu. Tu je najlepšie na nich zaútočiť zhora, prípadne zo zadnej pologule. A bolo by to optimálne aj bez zníženia vzdialenosti.
  Ďalším spôsobom je odstreliť krehkejšie krídla, nemôžete na ne zavesiť brnenie.
  IL-2 je prezývaný hrbatý. Po nainštalovaní druhého miesta v ňom bolo pre začiatočníka ťažšie zostreliť podobné auto pre začiatočníka, ale pre strelca, ktorý chránil zadnú pologuľu, ale ... Samozrejme, aerodynamika tohto lietadla sa zhoršila. . Takže s nimi to bude ešte jednoduchšie...
  Logickejšie by bolo, keby sa Ilam rozptýlil rôznymi smermi, ale tu je systém... Skrátka, začalo to porazením legendárneho útočného lietadla. Svižné "Salamandery" -3 však už dorazili včas. Zabrali aj bahno...
  Friedrich si dokonca myslel, že by ho mohli predbehnúť, keďže sa s jakmi ešte stále približovali... Aj keď, ktovie... Piloti Luftwaffe nie sú statoční ruskí vojaci a väčšinou nevstupujú do boja v presile, ale možno okrem keď je príliš vážne ohrozenie pozemných síl .
  Fridrich však tiež nemá problémy... Zátoka z kanónov do zadnej pancierovej pologule, či prečalúnenie krídel - výsledok je rovnaký. A ako sa potom tieto autá kotúľajú, zanechajú vo vzduchu stopy... Ako pruhy na chrbte zbitého otroka.
  Friedrich zostrelil tridsaťsedem bahna a schmatol ďalších dvoch Pešiakov. Opäť tkanie, aj keď doterajší rekord sto jedna nebol prekonaný. Len nepriateľovi ostali lietadlá. Teraz už len zhoďte bomby a vráťte sa.
  Sovietske tanky boli teraz v útoku bez podpory letectva a ešte viac delostrelectva. Padli na ne útočné lietadlá a bombardéry. Našťastie pre sovietskych tankistov mohli využiť jazdné vlastnosti vozidiel. Ale počet lietadiel všetkých druhov neustále rástol.
  Friedrich zhodil všetky bomby a otočil sa smerom k letisku. Podarilo sa mu však vidieť Focken-Wulf-4 Rudel, slávny stíhač tankov.
  Mladé eso sa vrátilo na svoje "rodné" letisko, kde ho čakal Pegasus-terminátor Me-362.
  Friedrich, ktorý pristál s Focken-Wulfom, zakričal na susedného pilota:
  - Ten, kto má tú drzosť tvrdiť, že F -490 je zlá stíhačka, klame. Neexistujú zlé lietadlá, iba zlí piloti.
  Ďalší bojový let sa obmedzil výlučne na boj proti tankom. Nemci zatiaľ nestihli priniesť silnú päsť v ústrety pancierovaniu a naskladali sa na lietadlá.
  Statočné sovietske tankové posádky už prekročili ošúchanú frontovú líniu a zaútočili na pešiu jednotku zloženú z arabských dobrovoľníkov.
  Moslimovia proti očakávaniam bojovali statočne a nemysleli na útek, no zároveň sa správali mimoriadne nešikovne. Najmä americká bazuka sa používala akosi nie ľudským spôsobom a ešte viac granáty.
  Útok sovietskych jednotiek však zlyhal. Najmä fašistickí búrliváci používali početné malé bomby s tvarovanými náložami, nápad skopírovaný od sovietskych konštruktérov, ale so zručnejšou realizáciou. Sovietski tankisti však nedostali príkaz na zavesenie siete zhora.
  A Friedrich práve osádzal vzduchové delá na strechy. Toto je najjednoduchšia taktika. Prerazte poklopom veže a vaše víťazstvo. A koľko áut sa dá takto zhodiť, ak narazíte z horizontálnej roviny ...
  A rýchlosť tanku nezachráni, ak bojovník zasiahne intuitívne, bez mierenia, z rozmaru ...
  Je to ako simulátor s tankami, len vy máte režim boha a každý výstrel je presný a strieľate často, často ...
  Tu počet zničených tankov prekročil päťdesiatku, takže Rudel odpočíva... Ale teraz som musel odbočiť. Objavil sa zo strany "Uši". Šesť kusov zostrelili a zvyšok nechal zničiť Salamanderov. Všeobecne platí, že títo robotníci kukurice sú počas dňa pustení do boja, čistá samovražda.
  Nádrže sú dôležitejšie...
  Návrat ... Let na Focken-Wulf-4 a vedľa neho je Helga.
  Dievča sa ho spýtalo:
  - No, čo sa ti páčilo Evgeniya?
  Friedrich opovržlivo odfrkol do rádia:
  - Na čo žiarliš?
  Dievča sa zachichotalo.
  - Samozrejme, že nie! Sme slobodní a nie sme manželia. Len by ma zaujímalo, kto je lepší v posteli, ja alebo ona!
  Frederick vehementne odpovedal:
  - Samozrejme, že si! Nie si taký veľký a oveľa šikovnejší!
  Helga sa veselo zasmiala.
  - Nič iné som od teba nečakal! Ale samozrejme, najlepšie zo všetkých... Fu je dizajnérska krysa a jedna z mála žien ocenených Rytierskym krížom Železného kríža!
  Friedrich poznamenal:
  - Myslím, že dubové listy, ste hneď za rohom!
  Bitka ukázala, že chlapec mal možno pravdu. Helga sebavedomo mlátila tanky. Zrejme chcela dokázať, že bojovník môže byť prudší ako bojovník. Aj keď ju, samozrejme, nemožno porovnávať s Friedrichom.
  Čoskoro sa objavili veľké tankové kolóny nemeckých a amerických vozidiel. Obzvlášť svižné a hravé americké stíhače tankov "Witches" -3. Bolo to vážne, najmä preto, že sovietske vozidlá už boli z veľkej časti zničené leteckými útokmi. Problematický sa ukázal aj Panther-5... Jeho rýchlopalné delo s dlhou hlavňou a nepreniknuteľný čelný pancier... Zdá sa, že posádkam sovietskych tankov začala zlyhávať rýchlosť uzávierky. Niektorí, ktorí nepočúvali veliteľov, sa obrátili a snažili sa uniknúť z tohto technotronického pekla.
  A opäť návrat a odchod, útok na tanky ...
  Bolo už poludnie, stmievalo sa... Protiútoku Červenej armády došla para. On a Helga boli presmerovaní na smer podpory, skupina nemeckých armád sa pohybovala smerom k Riazanu. Zároveň sa Vatutinovi vojaci v kotli snažili utiahnuť ...
  Na východ Nemci stále pomaly postupujú. Tu im prekáža vytrvalosť sovietskych vojsk a obranné línie stepného frontu, aj keď nie také husté ako na okraji Moskvy.
  Nacistické jednotky však dostali väčší manévrovací priestor a Goth sa s takýmito kolónami snažil obísť hlavné obranné uzly. Na niektorých miestach sa postup nemeckých jednotiek zrýchlil ...
  Friedrich sa spýtal Helgy:
  Si unavený z dievčaťa mojich snov?
  Blonďatá bojovníčka odpovedala:
  - Radostná nálada zaháňa únavu, lepšie ako bičovanie kráv! Hoci únava namiesto mlieka prichádza s krvavým hnisom!
  Friedrich súhlasil:
  - Už sa nešliape po pravde!
  V noci mláďa pokračovalo v lete, napriek tomu, že sa na oblohe objavili mraky a pršalo. Podľa nemeckej vojenskej doktríny sa letectvo využívalo aj na potlačenie obrany na čele... A na rozdiel od štyridsiateho prvého roku mala Luftwaffe vďaka pomoci Pindostanu dostatok lietadiel.
  Friedrich teraz útočil na bunkre a ešte menšie ciele... V noci bitka neutíchala a sovietske jednotky podnikali protiútoky. Nech sú malé a skôr chaotické, ale nie menej odvážne ...
  V noci okrem letky U-2 nenarazili na žiadne vzdušné ciele. A bombardovali bunkre... Mierne.
  Do rána 15. októbra 1947 sa strhla bitka o mesto a zároveň aj železničný uzol: Elektrostal. Bolo tam veľmi horúco a hlavne, k Fridrichovi sa pridala aj jeho nerozlučná kamarátka Helga.
  - No, aký veľký rytier, tlačíme na nepriateľov?
  Fridrich veselo odpovedal:
  - Bábi sa tlačia pri stánku s pivom a my vyhrávame. A ako vyhráme...
  Samotné mesto Elektrostal bolo slušne opevnené. Na jeho obrane sa okrem armádnych jednotiek podieľali aj dve čerstvé divízie NKVD. Hoci vo všeobecnosti neboli takou elitnou vojenskou strážou ako SS, boli vyzbrojení delostrelectvom aj ľahkými tankami.
  Nacisti sa zase pokúsili vytvoriť svoj vlastný kotol ... Obísť citadelu, prikryť ju kliešťami ...
  Tu samozrejme zohráva významnú úlohu podpora vzduchu, najmä ak je krk natiahnutý.
  Helga, ako je typické pre dievča, uistila:
  - Víťazstvo bude naše! Pripravte si sane na leto!
  Friedrich súhlasil:
  - A nielen v lete! Použijeme ťažké tanky a vzduchové granáty.
  Chlapec si myslel, že sú späť v Mainsteinovej armáde, no najpopulárnejší Rommel je známejší na Západe. Keďže počas bitky sa mladík správal skôr v tranze, vedený pekelným duchom, prečo by si potom nespomenul na slávne činy tohto veliteľa. O to príjemnejšie je spomínať na zbitých Britov ako na porazených Rusov!
  Rommel, keď dosiahol Marretovu líniu, si uvedomil, že je v napoleonskej "centrálnej pozícii" medzi dvoma nepriateľskými armádami a teraz môže zasadiť rozhodujúci úder poraziť jednu z nich a až potom sa otočiť a čeliť druhej.
  Friedrich sa zachichotal: Napoleon, hoci o tom Lev Tolstoj pochyboval, bol nepochybne veľký veliteľ a vládca. Najmä ak sa pozriete na úspechy. Len ich nedodržal. Hitler na to príde, ešte horšie... V zásade však môžete porovnať Fuhrera s Napoleonom!
  Talentovaný veliteľ Rommel pochopil aj niečo iné: Američania a Francúzi sa presunuli ďaleko na východ do stredného Tuniska a držali Východné chrbtové rokliny pri Fonduku, Faide a Gafse, ktoré pokrývali Západné chrbtové rokliny 60-70 míľ na západ.
  Zdalo sa, že ak by taliansko-nemecké jednotky zajali Faid a Gafsa a potom sa presunuli na západ za Ferianu a Kasserine, mohli ísť priamo do obrovskej americkej zásobovacej základne a ich veliteľstva v Tebesse. V Tebesse sa taliansko-nemecké jednotky ocitli ďaleko na západ od spojeneckej línie v Tunisku a prakticky na ich samotnej komunikácii. Ak by potom Rommel otočil svoje tanky a poslal ich na sever k moru, sto míľ od tohto miesta, Nemci by mohli odrezať celú spojeneckú armádu v Tunisku alebo ich prinútiť stiahnuť sa do Alžíru.
  Friedrichove myšlienky prerušilo objavenie sa dvoch Laggov utekajúcich spoza oblakov... Tie sú v spotrebe... A potom dobre mierené výstrely do zbraní... Len on môže strieľať takto... Ešte štyri Jaky... a sú tam, áno.... A teraz, na Kaťušu, strieľajte... Aby úlomky lietali na všetky strany... Ďalší prúdový odpaľovač... Tak to Helga skúša zboku. Kričí na neho:
  - Hrdina, zatlačte viac!
  . KAPITOLA 20
  Misia Olega Rybachenka a Margarity Korshunovovej v paralelnom svete sa ešte neskončila.
  Nemci postupovali v smere na mesto Gorkij. Vzali ho do úplného obkľúčenia. Chlapec a dievča bránili toto veľké mesto.
  Úplne obkľúčená a udusená Moskva. Nacisti už miestami prerazili do Kremľa. Situácia hlavného mesta ZSSR bola prakticky beznádejná. Strely moskovskej posádky sa blížili ku koncu. A s pádom hlavného mesta by to bola ďalšia vojna.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojovali o mesto na Volge.
  Chlapec a dievča sú ako vždy v bojovej nálade.
  Vypaľujú a spievajú:
  Priekopníci sa nevzdávajú
  Nemajú strach z mučenia...
  Bojujú ako orly
  Posielanie Fritza do pekla!
  
  Mnohí z nich sú hrdinovia
  Veľa bláznivých detí...
  Ak potrebujete ísť do formácie -
  Nabíjanie stroja!
  A teraz chlapec, ktorý vyzerá asi na dvanásť rokov, ale v skutočnosti je to zocelený veterán, ktorý má už veľa rokov, Oleg Rybachenko pokosil nacistov.
  A potom, ako bosou nohou hodí granát na nepriateľa.
  A rozptýliť Fritz na všetky strany.
  Potom bude chlapec spievať:
  - Som ruský bojovník na kolenách divochov,
  Nepriatelia Ruska, zmetiem z povrchu zemského!
  Margarita, táto dievčenská hrdinka, tiež hodí zabijácky darček smrti bosou nohou. Zničí masu nacistov a zakričí:
  - Pre veľkého Rusa!
  A opäť ako sa smiať.
  Chlapec a dievča hrdinsky bojujú. Hoci vojna je takmer prehraná. Nemci už prekryli Orenburg a stlačili Červenú armádu všade, kde sa dalo.
  Presnejšie, Orenburg už dávno zabrali. Dodnes tam stojí jeden hrad. Nacisti už obkľúčili Ufu.
  Navyše, ich jednotky z juhu sa už blížia ku Kazani. Situácia je viac ako kritická.
  A situáciu zhoršuje fakt, že samuraji prichádzajú z východu a v Strednej Ázii sa už spojili s Nemcami.
  Ale statočné deti padlých bojujú. Veria vo svoje víťazstvo. Alebo sú aspoň pripravení zomrieť so vztýčenou hlavou. Ako je to však so smrťou? Sú nesmrteľní!
  A boli som roky deti. A niekde sú iné svety a misie.
  Oleg dáva ďalšiu strelu. Potom holými prstami hodí granát a spieva:
  - Stalin bude s nami navždy!
  Margarita prižmúrila Fritza a zaškrípala:
  - Chráň Boh! Tento kanibal pre nás!
  A dievča v hneve hodilo bosou nohou granát.
  Oleg Rybačenko celkom logicky poznamenal:
  - Všetci sme do určitej miery kanibali!
  A chlapec hodil darček smrti holými prstami na nohách.
  Margarita s tým súhlasila:
  - Do istej miery áno!
  A spustila aj zabijačku bosou nohou, z ktorej sa zrazili dve nemecké autá.
  Oleg Rybačenko vystrelil a myslel si, že situácia v ZSSR je už možno beznádejná a nemá veľký zmysel viesť vojnu. Preto zabíjajú ľudí pre nič za nič.
  Chlapec hodil dva granáty bosou nohou. Zasiahnutá húsenica, nemecké tanky série "E" sa zrazili.
  The Terminator Child spieval:
  - Keď príde čas
  Budeme bojovať statočne!
  Vzostup bojovníkov ráno -
  A bojujte dobre!
  Chlapec bol v skutočnosti pripravený rozbiť akúkoľvek armádu za pár minút.
  Margarita tiež hodila bosú nohu prítomnú smrti a zaškrípala:
  - Za Veľkú Rus!
  Deti sú takí statoční bojovníci, že ich nikto nezašliape. Sú to takí veľkí bojovníci.
  Chlapec a dievča sú ako vždy vzrušení. A s nimi odvaha, česť a odvaha. Bojujú proti nacistom ako titáni. A je jasné, že nepriateľ neprejde, kde stoja ako skala. Možno aj niečo silnejšie ako skala a monolit.
  Strieľajúca Margarita povedala:
  - Buďme majstri sveta
  Sme obri strednej školy!
  A dievča opäť spustí dar smrti s holým, vytesaným chodidlom. A rozdrvil nepriateľa.
  Toto dievča je také skvelé, že proti nej nemôžete použiť nič.
  Keďže neexistuje príjem proti šrotu. Aj keď to nie je šrot, ale niečo ešte smrteľnejšie a cool.
  Oleg Rybačenko, strieľajúci, zakrákal:
  - Nie som chlapec, som super chlapec a budem nad všetkými na svete!
  A opäť, ako bosou nohou hádže ničivú zrazeninu výbušniny. A opäť sa spolu zrazia dva nemecké tanky.
  Mladý bojovník je nastavený veľmi bojovne. Ale cíti, že tu nemôžete zlomiť zadok bičom. Aj keď neexistujú žiadne beznádejné situácie, rovnako ako neporaziteľní súperi.
  Chlapec si spomenul, ako prišiel s drobnosťami pre prezidentské voľby v Bielorusku:
  Šiesty počúvanie nezmyslov nie je zaujímavé,
  A nechápem, ako veľmi verím "otcovi"!
  Raj sľúbil postaviť Lukašenka -
  Ale spolu so svetlom ideme do tmy!
  Áno, bola to výzva pre systém a kult osobnosti. Naozaj, prečo by mala európska krajina tolerovať diktátora ako v stredoveku?
  Áno, a Stalin je tiež diktátor a v tomto vesmíre postupne znižuje vojnu, aby porazil ...
  Deti-hrdinovia bojovali ďalšie tri dni. Nacisti medzitým obkľúčili Kazaň a dobyli Ufu.
  V samotnom Kremli už prebiehali boje. Štyri čarodejnice bojovali s nacistami pomocou mečov a tenkých diskov na hádzanie, s bosými nohami.
  Kremeľ bol ťažko poškodený ostreľovaním "Sturmlionov", "Sturmtigrov", bombardovaním a obrovskými delami.
  Sám Stalin je, samozrejme, stále vo Sverdlovsku. A postavenie ZSSR vyzerá takmer beznádejne. Nad hlavným mestom Ruska sa však zatiaľ stále dvíha červený prapor, čo znamená, že nie je všetko stratené!
  Ľudia veria, že zlom sa blíži!
  Nataša prereže Araba na polovicu. Bosou nohou hodí disk a zaškrípe:
  - Sláva nesmrteľnej vlasti! Hitler nás nemôže zlomiť!
  Zoja tiež sekla fašistu dvoma šabľami a zaštebotala:
  - Nie, nezlomte nás!
  Potom jej bosá noha hodila na nacistov vražedný disk.
  A pár čiernych bojovníkov sa zrútilo zo zničeného múru Kremľa.
  Aurora vystrelila ďalej. Strieľala zriedka, ale presne. A potom vystrelila šable. A z obnažených prstov jej lietali hviezdy a ostré tenké hákové kríže.
  A tu Svetlana hodí ostrý kotúč bosou nohou a rozreže Fritza. Potom spieva:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat je obranca vlasti, Perun je vojak!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' zbiera poplach!
  Tu bojujú všetci štyria. Takmer celú Moskvu už obsadili, zásoby munície sa skončili. A ruskí chlapci a dievčatá zomierajú. Ale nevzdávajú sa. Hoci ako dlho už obliehanie trvalo.
  Dievčatá na kremeľskom múre sa bijú. Ako bohatí ľudia. A napriek decembru sú bosé a v jedných bikinách. Chlad však necítia. Naopak, ich energia len stúpa.
  A ostré, veľmi ploché disky odlietajú z holých prstov. Ktoré sú roztrhané cudzími jednotkami Wehrmachtu.
  Bojovníci bojujú ako hrdinovia vojny. A s minimálnym oblečením. Takéto krásky sa nenechajú zahanbiť ani obrovskými tankami série E a AG, ani inými strašnými vynálezmi nacistov.
  Žiadne dievča nie je niečo, čo dokáže poraziť akúkoľvek formu fašizmu. Aj keď je dokonalý ako v tomto svete.
  Natasha sekla mečom, hodila disk bosou nohou, odrezala nacistov a spievala:
  - Aké pekné je žiť v sovietskej krajine,
  A aké krásne je rozdrviť Wehrmacht!
  Zoya, ktorá prechádzala okolo mlyna so svojimi šabľami, poznamenala:
  - Wehrmacht sa stal bolestne silným! Tu bránime Kremeľ!
  A dievča hodilo holými prstami na Fritza hviezdičku.
  Potom spievala:
  - Toto je divoký hon na nepriateľov!
  A potom je tu Aurora v boji. No dievča je červené a cool. V zimnom vetre jej medenočervené vlasy vlajú ako bojový zástav. Nie, také dievča sa pred nikým neohne.
  A z hodu jej bosej nohy, rezajúcej mäso a krv, letí najostrejší kotúč.
  Reže telá protivníkov. A Aurora kričí:
  - Som super dievča!
  A ako vyzerá Svetlana v boji?
  Tento blonďavý terminátor je jednoducho diabolský oheň a tornádo ničenia.
  A smrteľné prekvapenie letí aj z jej bosej nohy. A dievča v plnej rýchlosti v boji.
  Všetci štyria v boji. A nemala by ani ustupovať, ani sa vzdať.
  Sú to štyri čarodejnice - jednoducho super! Skutočné kvarteto ničnerobenia všetkého a všetkých!
  Bojovníci držia obranný sektor. Ale Kremeľ je veľký a nemôže odolať všade. Sily sú veľmi nerovnomerné.
  Natasha naštvane poznamenala:
  Zabíjame, nevyhrávame!
  A dievča opäť hodilo smrtiaci útok bosou nohou.
  Zoya logicky poznamenala a rozsekala nepriateľa:
  - Nedá sa vyhrať všetko... Ibaže v počítačovej hre!
  A zlatovlasé dievča opäť hodilo kotúč smrti.
  Aurora, sekajúc protivníkov šabľami, zaštebotala:
  - Verím, že víťazstvo bude naše! V mene Svätej Rusi!
  A z hodu jej bosých nôh letí dar skazy.
  A porezaní nacisti padajú.
  A potom Svetlana v boji. Reže fašistov svojimi hodmi. A pôsobí mimoriadne, ba až nekonečne obratne. Jej bosé nohy sú také obratné. A ukázať strašnú deštrukciu.
  A potom dievča spieva:
  - Sláva vlasti a novým svetom!
  A opäť z jej bosých nôh letí prekvapenie smrti.
  A tu je Natasha opäť v boji. A sekne Fritza, rútiaceho sa ako kométa. A kričí z plných pľúc:
  - Sláva najväčšej vlasti!
  A jej meče vzlietajú ako kosačka na trávu.
  A dievča dokonca spieva:
  - Buď oslavovaný Rusko ako po stáročia,
  Náš sen sa splní!
  A dievča holým opätkom vydalo ostrý bumerang. A skrútil sa a odrezal tucet čiernych a hnedých hláv.
  Dievčatá samozrejme nezabíjali Nemcov, ale koloniálne jednotky, ktoré boli proti nim použité. Ale bojovníci aj z tohto iba chladič.
  Sú šumivé a svieže.
  Natasha opäť rúbe nepriateľov. A je bosá a hádže podobné veci.
  A rev:
  - Stalin a sláva!
  A potom Zoya. Aj ako vyslobodiť vražedného. A jej odhalené prsty chrlili posolstvo smrti.
  A bojovník ako revať:
  - Pre takú vlasť, ako je naša, nie je strašné zomrieť!
  A potom to vezme aj Aurora a vstúpi do bitky. A tiež s bosými nohami spustí bumerang. A pretvarovať nepriateľov.
  Potom, keď spieva:
  - Za sovietsku Rus! Čo bude vládnuť nad vesmírom!
  A potom v bitke Svetlana. Také dievča, ktoré sa nedá zastaviť a nespomaliť. Tu je návod, ako bije. Len pred takým bojovníkom nemôžem zachrániť!
  A bosými nohami hádže smrtiace balíky. A bez milosti zabíja svojich nepriateľov.
  Hoci potom sa za nich môže Yarile modliť. Alebo možno Perun. Pre hriešnikov je to po smrti ťažké, čaká ich kráľovstvo Černobog! Ale je to dokonca zaujímavé svojím vlastným spôsobom - vojny prebiehajú neustále! A toľko bitiek! Takže možno nestojí za to príliš trpko oplakávať osud hriešnikov?
  Svetlana sa dokonca cítila trochu smiešne: kresťanom nebudete závidieť - vo večnosti budú zbavení mnohých radostí. Dokonca aj to, čo mali na planéte Zem.
  Ach, úbohí hriešnici! A ešte viac nešťastných spravodlivých!
  A dievča opäť hádže darček smrti svojou vytesanou, bosou nohou. Potom hovorí:
  - Svet bude náš! Sláva Rusku!
  Natasha vytiahla mečom trojitého motýľa a zaštebotala:
  - Nech je večná sláva veľkého Ruska!
  A zdá sa, že jej bosé nohy vyhadzujú vražedné a jedinečné. Potom obnažená päta dievčaťa narazila do čela černocha a zrazila ho zo steny a ďalších piatich Arabov.
  Ďalšia v boji je Zoya. Nič ju nezastaví. Bojuje s nacistickými hordami. A minie trojitý mlyn. Bojovníci sekli jej pádom.
  Potom dievča hovorí:
  - Večný Rus, bude so Svarogom!
  A žmurká na svoje partnerky.
  Ďalšia v bitke je Aurora. Zametala ako panter. Porezala všetkých. A bosými nohami spustila dar smrti. Zrezala veľa fašistov a spievala:
  - Za najvyššiu formu vlasti!
  A potom v bitke a Svetlana. Ako seká nepriateľov. A funguje to veľmi dobre.
  Potom z jej bosej nohy vyletí dar smrti. A náckov ostrihá dôkladne, ako holičské vlasy na žiletke.
  A dievča kričí:
  - Môj vek a moja pravda! Sláva veľkému Rusku!
  Áno, táto štvorica bojuje skutočne hrdinsky. Štyri bosé a takmer nahé krásky však druhú svetovú vojnu vyhrať nemôžu. A tak Moskva padla.
  Dievčatá prerazili zo zajatého hlavného mesta pomocou svojich mečov a plášťa neviditeľnosti.
  Vo všeobecnosti sú schopní veľa. Dievčatá najvyššej iniciatívy, že ich nemožno nájsť vyššie a krajšie.
  A Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova opustili zajaté mesto Gorky.
  Nacisti, žiaľ, uspeli takmer všade.
  Chlapec a dievča odišli a bosými nohami hádzali ihly, čím vyhladili Fritza.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Verím, že sa celý svet prebudí...
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  Margarita hodila niekoľko ihiel prstami bosých nôh a potvrdila:
  - Nie, nevybledne!
  A vypálila dávku zo samopalu a zostrelila dva tucty fašistov.
  Také sú deti. Tvrdý, neotrasiteľný. Aj keď v skutočnosti to nie je taká vojna. A musia utiecť.
  Moskva padla, mesto Gorkij padlo. Nacisti zaútočili na Kazaň. Toto je posledné sovietske mesto na Volge. Odpor je hrdinský, ale stále viac a viac a viac pocit beznádeje.
  Nacisti dostali pokročilejšie pyramídové tanky zo série AG, do ktorých neprenikne žiadna sovietska zbraň. A to je, musím povedať, veľmi zlé.
  Až keď bosé nohy chlapca a dievčat hádžu na húsenice granáty, nemecké príšery sa zrazia. Ale čo môže robiť len jeden pár, keď takmer celý svet vystúpil proti ZSSR!
  Oleg Rybachenko hodil granát bosou nohou, tlačil na AG-50 a AG-75 ich čelami, potom povedal:
  - Ak je pevnosť na ceste,
  Nepriateľ postavil...
  Je potrebné obísť zozadu -
  Vezmite ju bez výstrelu!
  Margarita s tým súhlasila:
  - Podvádzanie vojny je veľká vec! Najmä ak sú sily nerovnaké!
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - A hral som stratégiu Entente. Rovnakými zbraňami zničil sto štrnásť miliónov nepriateľských vojakov a sám stratil iba nulu. Takže vďaka taktike môžete skutočne bojovať proti celému svetu!
  Margarita s tým súhlasila:
  - Celkom možné! A bojovať a vyhrať!
  Oleg Rybačenko hádzal ihly holými prstami. Zabil tri desiatky fašistov a povedal:
  - Vyhráme v mene Svätej Rusi!
  Chlapec a dievča pokračovali v behu... Bohužiaľ, sily sú naozaj príliš nerovnaké.
  Kazaň bola zničená všetkými druhmi zbraní. Stalin nariadil, aby ju zadržali do poslednej kvapky krvi. Ale v skutočnosti bol bojový duch Červenej armády po páde Moskvy príliš zlomený. Každý chcel zomrieť čoraz menej. Áno, a nacisti sú príliš lepší v počte a zbraniach.
  A ich prúdové lietadlá bombardujú všetky mestá a dediny, ktoré sa nacistom ešte nepodarilo obsadiť.
  Predtým, ako Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova dosiahli Kazaň, toto mesto padlo.
  Zobrala sa aj Ufa. Takže aj napriek tuhej zime sa nacisti presúvali smerom na Sverdlovsk.
  Sídlilo tam Stalinovo veliteľstvo. A z východu vyliezol samuraj. Japonci sú tiež silní.
  Nebezpeční sú najmä ich bojovníci - ninja dievčatá. Napriek sibírskej zime sa rútia snehom bosí a sami sú v rovnakých plavkách. Je desivé si vôbec predstaviť takýchto bojovníkov. Aj keď sú veľmi krásne.
  Tu je jeden z nich s modrými vlasmi, ďalší so žltými, tretí s červenými, štvrtý s bielymi.
  Takí sú najkrajší zabijaci. Pracujú s jedným mečom a hádžu na pechotu tenké disky alebo čakry. A proti tankom sa vrhajú nindža výbušniny - sú veľké len ako hrášok, no najťažšie sovietske tanky lietajú vysoko a trhajú ich na kusy.
  Dokonca aj impozantný IS-7, ninja dievčatá nie sú prekážkou. Sú to bojovníci takého vysokého rádu, že ani stráže sú proti nim bezmocné.
  Tu je ninja dievča s modrými vlasmi, ktoré holými prstami naraz hodilo hrášok a tri sovietske tanky, vyletelo vysoko a rozbilo sa na časti.
  A potom je tu dievča so žltými vlasmi a bosou nohou, ktorá hádže hrach. A opäť sovietske autá lietajú rôznymi smermi a rozbíjajú sa na koláče. Povedzme takíto bojovníci - aj ten najstatočnejší rytier sa bude pred nimi hanbiť.
  Ale v boji a ninja dievča s červenými vlasmi. Rovnako ako hádzanie zabijaka bosými nohami. A z jej zásahu prasklo brnenie obrovského IS-12.
  Toto je dievča z terminátora.
  A potom ninja dievča s bielymi vlasmi. Rovnakým spôsobom to vezme a zo všetkých síl vrazí svoje meče do bojovníkov Červenej armády. Nasekajte ich a spievajte:
  - Nie som úbohý hmyz, ninja, ale ani korytnačka!
  A opäť v boji, všetky štyri vrahyne.
  Červená armáda prehráva vojnu na všetkých frontoch. Ale stále sa snaží bojovať.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova putujú zimným snehom. Sú to chudobné bosé deti. Pre nesmrteľné telá nie je mráz až taký strašný. Aby ochoreli alebo prechladli, títo supermani nemôžu zmrznúť. Ale napriek tomu, keď sa blížite k Uralu, mráz je nepríjemný a hryzie holé päty detí.
  Oleg smutne poznamenal:
  - Nevieš, čo je horšie - zima a hlad, alebo uvedomenie si, že tvoja posvätná vlasť stráca!
  Margarita celkom logicky poznamenala:
  - Pre nás je zima a hlad nič... Ale to, že sme prehrali s nacistami, je vlastne zlé!
  Oleg súhlasil s týmto:
  - Už to nebude horšie! Prečo sa vo všeobecnosti Tretej ríši darí viac v paralelných vesmíroch ako v našom?
  Margarita urobila logický predpoklad:
  - Pretože nacisti sú veľmi silní a organizovaní. A veľakrát sme mali šťastie. Najmä so Stalingradom!
  Oleg Rybačenko kopol do snehovej gule bosou nohou a poznamenal:
  - Áno, so Stalingradom sme mali veľké šťastie! Fritz sám hlúpo vliezol do pasce!
  Marguerite varila:
  - Snažím sa nedostať do problémov,
  Aby ste neboli zmätení a nestratili sa ...
  Bolo by potrebné zbierať cent za cent,
  Alebo sa radšej znovuzrodiť!
  Deti po ceste zaútočili na oddiel nacistov. Zabil viac ako sto vojakov. Jeden zostal v zajatí. Margarita prinútila mladého muža pobozkať ich veľmi elastické podrážky, červené od zimy. Urobil to pokorne. A povedal, že Nemci sa už blížia k Sverdlovsku a obkľučujú ho.
  Oleg poznamenal:
  - Je zvláštne, že ty a ja Margot sme rýchlejší, ale niečo sa pohybuje ako obyčajní ľudia alebo ešte pomalšie!
  Margaret súhlasila:
  - Chytený vo vlne porážky! V tomto vesmíre je zrejme všetko proti ZSSR. Dokonca aj príroda a vesmír!
  Oleg potom navrhol:
  - A ak je pre nás triviálne zabiť Hitlera?
  Margarita negatívne pokrútila hlavou.
  - Hyper-čarodejnica nám takýto príkaz nedala! Zaobídeme sa teda bez vlastnej aktivity. Okrem toho, čo to dáva?
  Oleg Rybachenko sebavedomo odpovedal:
  - Veľa! Navyše, Fuhrer, toto je Fuhrer v Afrike!
  Margaret navrhla:
  - Zatiaľ bojujme na fronte a potom, na Hitlerov účet, uvidíme! Ako sa hovorí - ponáhľajte sa pomaly!
  Oleg spieval:
  - Rýchlosť je dobrá, nelámte dláto ... Ten človek nie je ďateľ a rýchlo sa zbláznil!
  Chlapec a dievča bežali so všetkým močom. A podarilo sa mu ponáhľať do Sverdlovska. A začali brániť mesto napadnuté nacistami.
  Útok nasledoval jeden po druhom.
  Deti boli bosé. Margarita je v tunike a Oleg Rybachenko je chlapec v šortkách. Ale bojovali ako najskutoční a neochvejní hrdinovia.
  Oleg hodil ihlu holými prstami, prepichol Fritzovi hrdlo a zaštebotal:
  Nevzdáme sa ani centimetra zeme!
  Margarita hodila bosou nohou granát a zaškrípala:
  - Ani kvapka, ani rozpätie, ani centimeter!
  Chlapec a dievča bojovali v mraze. A s nimi boli ďalší priekopníci. A mnohí sú bosí aj napriek divokému chladu. A ak sa nesmrteľné deti neboja divokého mrazu, v žiadnom prípade nemôžu ublížiť, potom je to pre bežné deti dosť nebezpečné.
  Tu je bosý priekopník, ktorý mal modré prsty od zimy, mal prechladnuté zuby a opuchnutú čeľusť. Chlapec má veľké bolesti. Ale napriek tomu zúrivo vezme hromadu granátov a hodí ju pod nacistický tank a sám padne prebodnutý dávkou zo samopalu.
  Toto je odvážny chlapec...
  Alebo dievča, ktorej bosé nohy plápolajú ako šarlátové maky, tlačí mínu pod húsenice nemeckých mastodontov. Ona sama zomiera s plačom:
  - Za vlasť a Stalina!
  Je veľmi bolestivé byť bosý v zime, na Sibíri, keď vás nechráni nesmrteľné mäso.
  Dokonca ani Oleg a Margarita v silných mrazoch nie sú tak potešení, že sú polonahí. Ale usmievajú sa a spievajú, chcú rozveseliť chlapcov:
  -Eh, mráz, mráz, nemrzni ma,
  nemrzni! Môj kôň! Môj kôň!
  Biela hriva!
  Chlapci a dievčatá, trasúc si červené a modré nohy od krutého chladu, spievali:
  Sneh nás nezastaví! Mráz nás neporazí! Sme priekopníkmi Fritza! Fašista bude tvrdo zbitý!
  Deti dobre bojujú! Ale bolestne nerovnaké sily. Stalin utiekol z obkľúčeného Sverdlovska do Novosibirska. Japonci sa však už k tomuto mestu približujú z východu. Nebojí sa ani mrazu na Sibíri.
  Áno, vojna sa blíži ku koncu.
  Priekopníci sa však nevzdávajú. A aj v ťažkých časoch deti spievajú statočne;
  Sme priekopníkmi detí komunizmu -
  Oheň, stan a zvoniaca polnica!
  Invázia prekliateho fašizmu -
  Kto čaká zúrivý útek!
  
  Čo sme v týchto bojoch stratili?
  A potom v bojoch s nepriateľom získané?
  Kedysi sme boli len deti sveta -
  A teraz bojovníci rodnej zeme!
  
  Ale Hitler urobil krok smerom k nášmu hlavnému mestu,
  Zhodili bomby bez počítania vodopádu!
  Sme vlasť ešte krajšia ako obloha -
  Teraz prišiel krvavý západ slnka!
  
  Na agresiu odpovieme tvrdo -
  Hoci oni sami sú malého vzrastu!
  Ale meč v rukách krehkého tínedžera -
  Silnejší ako légie Satana!
  
  Nech sa tanky rútia lavínou za lavínou,
  A rozdeľujeme pušku na tri!
  Nech polícia mieri do chrbta,
  Ale Svätý Boh ich kruto potrestá!
  
  Čo sme sa rozhodli? robiť prácu sveta
  A kvôli tomu som, bohužiaľ, musel strieľať!
  Kľud je už hnusný.
  Existuje aj násilie!
  
  S dievčaťom bežíme spolu naboso -
  Aj keď snežilo, závej horí ako uhlie!
  Ale neboj sa, poznaj deti -
  Fašista bude smelo zahnaný guľkou do rakvy!
  
  Sem umiestnili odpornú spoločnosť Fritz,
  A zvyšok zbabelcov je na úteku!
  Rozdrvíme pechotu ako kosa v boji -
  Nie sme prekážkou pre mladé leto!
  
  Víťazný úspech bude v máji,
  Teraz je fujavica pichľavý, tvrdý sneh!
  Chlapec je bosý, jeho sestra je bosá,
  V handrách sa deti stretli s rozkvetom!
  
  Odkiaľ pochádzajú tieto sily?
  Znášať bolesť a chlad, tú potrebu!
  Keď priateľ meral dno hrobu,
  Keď priateľ stoná - zomriem!
  
  Kristus požehnal nás priekopníkov,
  Povedal, že vlasť je vám daná Bohom!
  Toto je prvá viera zo všetkých,
  Sovietska, posvätná krajina!
  A zomierajú s úsmevom na perách. Deti nepoznajú slabosť... Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojovali celý týždeň. Sverdlovsk ale padol. Časť posádky sa vzdala - pocit beznádejnej situácie. Len priekopníci odmietli kapitulovať.
  A hŕstka odvážnych, bosých chlapov sa podujala na zúfalý prielom. Behali cez záveje, doslova modré od strašnej zimy. A zomreli pod guľometmi a delami.
  Oleg Rybachenko a Margarita sa tiež pekne poškriabali, no aj tak unikli zo Sverdlovska. Potom sme sa presunuli do Novosibirska. Mráz, zima, dlhé noci.
  Chlapec a dievča utekajú k sebe, sú smutní a veľmi nahnevaní.
  Margaret poznamenala:
  - Hyperwitch by mohol pomôcť tomuto svetu! A potom vyhrajú nacisti! Toto je skutočne univerzálna nespravodlivosť!
  Oleg Rybačenko vyskočil vyššie, zvrtol sa v sedemnásobnom salte a celkom logicky poznamenal:
  - Vo všeobecnosti je na svete málo spravodlivosti! Prečo napríklad trpia starí ľudia? A takmer bez výnimky! A keď je človek mladý, tak fajčí a pije, ba dokonca všetko zhoršuje a je zdravý! Kde je spravodlivosť, ktorou trpia starí ľudia?
  Margarita s tým ochotne súhlasila:
  - Vo vesmíre nie je spravodlivosť!
  Oleg Rybachenko sa spýtal trochu naivne:
  - A kde sa Boh pozerá?
  Margarita, toto bosé dievča v dierovanej tunike, navrhla:
  - Pravdepodobne sa my sami musíme stať bohmi, aby vo svete vládla spravodlivosť! Toto je múdrosť Stvoriteľa!
  Oleg Rybachenko s istotou potvrdil:
  - Verím, že vzkriesime mŕtvych!
  Terminator Girl potvrdilo:
  - Áno, verím tomu, samozrejme!
  Deti bežali do Novosibirska a podieľali sa na obrane tohto mesta.
  Bojovali v takmer poslednom veľkom meste pod kontrolou Červenej armády.
  Stalin už rokoval s Hitlerom a súhlasil, že sa vzdá, ak bude zaručená jeho osobná bezpečnosť. Fuhrer bol na to pripravený, najmä ak sa partizáni upokojili.
  Japonci už prepadli Novosibirsk z východu. Neexistovala teda prakticky žiadna šanca na útek. ZSSR vymieral.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova strieľali na nacistov, hádzali granáty bosými nohami. A stále v niečo dúfali.
  Vedľa nich boli priekopníci. V silných mrazoch na Sibíri boli všetky deti bosé a v letných pionierskych uniformách s kravatami. Zomreli ako hrdinovia.
  Nohy mali červené ako husacie a prsty na nohách modré.
  Priekopníci sa však nevzdali.
  Podľahnú fašizmu!
  Oleg Rybačenko hodil granát bosou chlapčenskou nohou. Čelom postrčil naraz tri nemecké tanky a zašepkal:
  - Verím vo víťazstvo!
  Margarita tiež hodila holými prstami darček vraha a štebotala:
  - Aj ja som veril a budem veriť až do konca!
  A bojovali o posledné, sovietske mesto s zúrivosťou zúfalstva. A predsa sa nechystali zohnúť.
  Oleg Rybačenko, aby rozveselil takmer smrteľne zamrznuté pionierske deti, spieval s veľkým nadšením;
  Som mladý bojovník Matky Rusi,
  Mocné krajiny, vlasti všetkých krajín...
  Vo vesmíre nie je žiadna vlasť, vedzte, že je krajšia,
  Pod horou si Stalin uviazal kravatu!
  Byť priekopníkom je radosť a povolanie,
  Koniec koncov to znamená, že ste služobníkom krajiny.
  A môžete znásobiť vesmír -
  Zničenie machinácií pekelného Satana.
  Keď prišlo leto v štyridsiatomjeden
  Júnová búrka pre nás duní...
  Nechceme, aby sa región stal chudobným,
  Pre šťastie, verte - vlasť je stvorená!
  S dievčaťom čakáme na nacistov v zálohe,
  Predtým sme dostali guľomet.
  A na Hitlerovu šialenú mrzutosť,
  Náš oddiel úspešne porazil nacistov!
  Priateľky bosé zhrubnuté,
  Pod holou podrážkou už pichá sneh.
  Od zimy a skazy zmodreli,
  Ale svätý oheň hreje našu dušu!
  Porazili sme bez toho, aby sme poznali miery protivníkov,
  Nedávame odpočinok dňom a nocou!
  Letia k ešalónom v roji granátov,
  A dôstojníci s ostreľovačkou.
  Fašisti nikde nemôžu nájsť podporu,
  Náš priekopník, statočný oddiel...
  Schopný, ak potrebujete kosiť hory,
  Tu horia Hitlerove tanky ako sviečky.
  Ľudia v záchvate zúrivosti sa zhromaždili -
  Za spravodlivosť, odvahu a česť.
  A v mori búrok nie je žiadny útes -
  Čo by nás prinútilo sadnúť si!
  Vstúpili sme do Berlína, pripájame sa ku Komsomolu,
  Od šľapania naboso s dievčatami po celom svete!
  Vdychujeme víťazný med v nebeskom máji,
  Teraz sa to stalo večným, náš jasný úspech!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III ŽILO ŠESŤdesiatosem rokov
  Kráľ posilnil ríšu aj ekonomicky. Neboli žiadne nepokoje a žiadna revolúcia, takže ekonomika bola v neustálom raste. A Rusko do prvej svetovej vojny a obyvateľov malo viac vďaka nižšej úmrtnosti a anexii severných oblastí Číny a Kórey. A armáda bola väčšia. A objavili sa prvé ľahké tanky v sérii a mnoho lietadiel rôznych značiek.
  Bohužiaľ, Alexander III sa nedožil triumfu v prvej svetovej vojne, ale už ho získal Mikuláš II.
  Nový kráľ mal pevný trón, ďalšiu manželku, veľkého dediča, dvestoosemdesiat miliónov ľudí a dva a pol milióna vojakov v mierových štátoch.
  Takže môžete bojovať odvážne a šikovne! Okrem toho majú Rusi aj tanky s ľahkými guľometmi, no tie sa práve objavili a ťažké. Vyvinul ho syn Mendelejeva.
  Takže nezastavujte kráľovskú armádu!
  Mikuláš II. išiel do vojny s Nemcami a Rakúšanmi... Ruské jednotky dobyli Halič, Bukovinu a uštedrili Rakúšanom sériu porážok. Najprv ich vo Východnom Prusku zbili, no potom sa pomstili a odrezali Koenigsberga. Spojenci odtlačili Nemcov od Paríža... Ruské jednotky dobyli Krakov a majúc početnú prevahu napriek zime pokračovali v ofenzíve, blížili sa k Budapešti. Nemecko ponúklo, keď videlo, že to zaváňa porážkou mieru za miernych podmienok.
  Nemci súhlasili, že dajú Rusku Klajpedu a časť pôdy v Poľsku, ako aj zaplatia odškodné. Francúzsku bola vrátená časť územia, ktoré predtým zabral Bismarck, a kúsok Dánska.
  Rakúsko-Uhorsko odstúpilo Halič, časť Bukoviny a Krakova. Ale impérium sa nezrútilo. Rusko získalo späť územia Slovanov, všetko, čo bolo kedysi súčasťou Kyjevskej Rusi, a rozšírilo poľské kráľovstvo.
  Türkiye a Japonsko nestihli vstúpiť do vojny, rovnako ako Taliansko. To znamená, že prvá svetová vojna v skutočnosti neexistovala. Tak málo problémov. Nicholas II posilnil svoju autoritu a potom nejaký čas vládol pokojne.
  Rusko však viedlo vojnu v Afganistane - nakoniec ho rozdelilo s Britmi. Potom bol Irán rozdelený s Britániou.
  Rusko tak rozšírilo svoje majetky. Ale prišla hospodárska kríza a Veľká hospodárska kríza z roku 1929... V roku 1931 začalo Japonsko v spojenectve s Tureckom vojnu proti cárskemu Rusku. Ale v skutočnosti to bola samovražda. Cárska flotila v Pacifiku pod velením Kolčaka porazila Japoncov. A pozemná armáda bola vo všeobecnosti mnohonásobne silnejšia.
  To isté možno povedať o Turkoch. Zjavne neliezli proti tomuto nepriateľovi.
  Cárskemu Rusku sa podarilo vylodiť vojská a dobyť Japonsko. A potom ruské jednotky konečne obsadili Turecko. Tak sa skončila éra Osmanskej ríše.
  A cár Mikuláš II zvýšil svoju slávu a moc Ruska. Tento slávny cisár vládol do roku 1936 a tiež zomrel ako šesťdesiatosemročný.
  Jeho nástupcom sa stal Alexej II. Vo všeobecnosti úplne zdravý muž vo veku tridsaťdva rokov. Jeho matka bola iná, a tak Alexander Tretí nepripustil osudné manželstvo.
  Alexej II. dokončil dobytie Saudskej Arábie tak, že ju rozdelil s Britániou.
  Wilhelm II vládol na tróne v Nemecku až do roku 1941. Tento panovník je pri moci už päťdesiatjeden rokov! Dosť dlho!
  Ale tu na tróne je jeho syn Ferdinand. Nevonia ako Hitler. Iný príbeh.
  Pokiaľ je pokoj. Všetky kolónie boli rozdelené. Mussolini dobyl Etiópiu.
  Už nie je čo zdieľať... Británia však prežíva ťažké časy. A je v ekonomickej kríze.
  A tak Ferdinand navrhol Alexejovi II. rozdeliť koloniálne majetky Francúzska a Británie. Ako v skutočnosti, ako veľmi sa môžete pozerať na tieto krajiny.
  Takto Mussolini, Ferdinand a Alexej II. uzavreli svoj pakt.
  Ale, samozrejme, aj v tom čase už Rusko dokázalo dobyť takmer celú Čínu a mnohonásobne sa stalo silnejším ako všetci v ekonomike, vo vojenskej sfére a v populácii.
  Cár Alexej vo všeobecnosti schválil takýto návrh a rozhodol sa, že začnú spolu.
  Ferdinand už nebol mladý. A bol opatrný.
  15. mája 1945 sa však začala vojna. Nemci sa opäť pohli
  Proti Belgicku...
  A cárska armáda prešla britskými kolóniami a ponáhľala sa cez Egypt.
  Rusko malo desať miliónov vojakov a päťsto divízií a sebavedomo
  Vyhrané. Zdalo sa, že ju nikto nedokáže zastaviť.
  Za dva mesiace cárska armáda dobyla Indiu, južný Irán, majetky Britov v Saudskej Arábii, Egypte, Sudáne a väčšine Indočíny.
  Nemcom sa ale podarilo obsadiť iba Belgicko a na okraji Paríža ich zastavili. Do vojny vstúpilo aj Holandsko.
  Cárske Rusko na ďalšie dva mesiace zabralo majetky Británie v Ázii a dobilo Indonéziu. Potom pristála v Austrálii, presťahovala sa cez Afriku.
  Nemci sa pokúsili dobyť Paríž, ale ich útok bol odrazený. Vojna však bola prehraná. Taliansko tiež uchvátilo africké majetky Británie a Francúzska.
  Až v piatom mesiaci začali do Európy prichádzať cárske jednotky. V Afrike a Austrálii boli zatiaľ boje v plnom prúde, no už sa finišovali. Do vojny na strane koalície vstúpilo aj Rakúsko-Uhorsko, značne oslabené stratou pôdy.
  Nemcom sa podarilo dobyť Holandsko. A zlepšili svoju pozíciu.
  Na ďalšie dva mesiace cárske Rusko dokončilo zajatie Austrálie a Afriky. A až koncom novembra, práve v chlade, sa začala nová ofenzíva nemecko-ruských jednotiek, ktorá obchádzala Paríž.
  V tomto prípade už boli sily príliš nevyrovnané. Francúzsko-anglické jednotky boli porazené. A Paríž je obkľúčený.
  A v novom roku posádka kapitulovala ... Potom cárske a nemecké vojská zajali celé Francúzsko za tri týždne. Potom začalo bombardovanie Británie... A všetky kolónie boli zajaté koalíciou.
  Británia už v máji 1946 bola vykrvácaná a zničená bombami
  Kapituloval.
  Tak sa skončila ďalšia veľká vojna. Rusko zabralo takmer všetky kolónie. Relatívne málo dostalo Nemecko, niečo uchmatlo Taliansko, symbolický kúsok Rakúsko-Uhorsko.
  Napriek tomu, že Nemci očakávali veľké kolónie a len Maroko dostalo oveľa menej ako celok, Nemecko do svojho zloženia zaradilo: Belgicko, Holandsko a Francúzsko až po Port de Calais.
  Okrem toho cárske Rusko vrátilo Nemcom do Namíbie aj to, čo predtým vlastnili.
  Skrátka sme to nejako vymysleli a zmierili sa...
  Nastal mier... V roku 1953 malo Rusko atómovú bombu a o rok neskôr Nemecko. USA dostali jadrové zbrane v roku 1960.
  Tak sa vytvorila rovnováha strachu.
  A v roku 1955 prvý ruský kozmonaut letel do vesmíru a preletel okolo lopty. A v roku 1961 Rusi vkročili na Mesiac.
  A v roku 1983 na Mars! Američania leteli na Mesiac v roku 1971 a Nemci v roku 1984. Rakúsko-Uhorsko a Nemecko sa spojili do jedného štátu. Švédsko a Nórsko sa stali súčasťou Ruska s autonómiou a samosprávou.
  Ostatné krajiny postupne strácali nezávislosť.
  V roku 1987 ruskí kozmonauti leteli na horu Venuša. V roku 1992 na Merkúre. A v roku 1999 Pluto.
  Slnečná sústava je zvládnutá.
  Existovali tri jadrové ríše: Veľké Nemecko, USA a Veľké Rusko.
  Vo veku 68 rokov v roku 1972 zomrel aj Alexej II. Jeho nástupcom sa stal jeho syn Alexander štvrtý. Tento kráľ mal v čase svojho nástupu na trón štyridsaťjeden rokov. Napodiv, ale Alexander štvrtý tiež prešiel šesťdesiatosem rokov a zomrel v roku 1999. A na trón nastúpil jeho syn Vladimír III. V roku 2013 sa oslavovalo štyristo rokov dynastie Romanovcov.
  Rusko zatiaľ stojí pevne na nohách. Ale vo svete je stále Nemecko a jeho konkurenti Spojené štáty. Cárska ríša spolu s kolóniami zahŕňa niečo viac ako polovicu územia sveta a viac ako dve tretiny svetovej populácie. Rusko je silné, no zatiaľ nie jediné.
  Vládne Rusko, Vladimír tretí v roku 2019 dovŕšil šesťdesiatsedem rokov. Mnohí sa pýtajú, či bude žiť, ako predchádzajúci králi, šesťdesiatosem rokov, alebo preruší tieto podivné náhody?!
  V Rusku sa medzitým vyvíjajú protijadrové zbrane. Je jasné, že nebudú žiadne jadrové zbrane a Rusko sa úplne vyrovná s Nemeckom a Spojenými štátmi. Má viac obyvateľov a viac vojakov. A kvalita zbraní je lepšia!
  Ale aj keď existujú jadrové zbrane, a nie všetky z nich ešte boli dobyté. Ale veľmi aktívne vyvíjajú protijadrové zbrane, takže určité šance na výhru sú.
  
  PÁD GIBRALTÁRA
  Španielsky diktátor Franco na rozdiel od skutočného príbehu súhlasil s útokom nemeckých jednotiek na anglickú pevnosť Gibraltár. Výmenou za to Španielsko dostalo niektoré britské a francúzske územia v Afrike.
  Útok pod velením Mainsteina sa odohral v noci z 25. novembra 1940 na 26. Ako sa ukázalo, Angličania neboli na takýto vojenský ťah celkom pripravení a nacistom sa podarilo dobyť takú mocnú pevnosť.
  Jej pád výrazne ovplyvnil priebeh vojny. Wehrmacht bol schopný preniesť sily na najkratšiu vzdialenosť do Afriky a Britom bol zablokovaný vstup do Stredozemného mora z východu.
  Nemecké velenie vyslalo do rovníkovej Afriky niekoľko divízií. Rommelov zbor bol navyše presunutý do Líbye, o pár mesiacov skôr, ako je realita.
  Angličania zasa opustili ofenzívu proti Talianom v Etiópii a začali posilňovať svoje pozície v Egypte. Rommelovi sa však podarilo dostať sa pred nich a v dôsledku preventívneho úderu porazil koloniálne jednotky, pričom dobyl Alexandriu a Káhiru. Postavenie Británie v Afrike sa skomplikovalo. Nemci sa už dostali k Suezskému prieplavu a hrozilo, že postúpia ďalej na Blízky východ. Okrem toho bolo možné posunúť sa smerom k Sudánu.
  Je pravda, že záležitosti Talianov v Grécku neboli veľmi úspešné, ale prístup ďalších síl z Nemecka zachránil situáciu.
  Hitler mal dilemu: zaútočiť na ZSSR alebo skoncovať s Britániou? Úspechy Wehrmachtu v Afrike podnietili druhé rozhodnutie - rozviazať si ruky na Západe. Hoci vojenské prípravy ZSSR vyvolali vo Fuhrerovi strach.
  Červená armáda bola stále silnejšia, ale ani Nemci nesedeli nečinne. Výroba tankov sa v roku 1941 oproti roku 1940 zdvojnásobila a letectvo vzrástlo takmer dvaapolkrát.
  Nacisti vykonali bombardovanie a vylodenie na Malte. Potom Rommel prelomil obranu pri Suezskom prieplave a vstúpil do Iraku, ktorý sa vzbúril proti britskej nadvláde. Nemci pomerne ľahko dobyli ako Kuvajt, tak aj celý Blízky východ. Stalin sa naopak držal vyčkávacej taktiky. Churchill však tvrdohlavo pokračoval vo vojne. Wehrmacht, ktorý dosiahol Irán, sa obrátil na Južnú Afriku.
  Rok 1941 sa chýlil ku koncu. Uvoľňovanie ponoriek sa zvýšilo a Británia strácala svoje kolónie. USA boli pasívne. Japonsko však nemohlo nečinne sedieť a 7. decembra zaútočilo na prístav v Peru. V Pacifiku sa začala nová vojna. A Hitler musel opäť opustiť plány na útok na ZSSR.
  Je potrebné pomôcť Japoncom, zmocniť sa Iránu a Indie, ako aj Južnej Afriky. A čo je najdôležitejšie, samotná Británia. Navyše, americké bombardéry nie sú hračkou. Môžu spôsobiť Tretej ríši veľa problémov. A najpohodlnejšie je vykonávať bombardovacie útoky z územia Británie.
  Takže Fuhrer bol nútený v roku 1942 opustiť myšlienku invázie na východ.
  Hrozilo, že front otvorí sám Stalin, ale... Treba poznať Stalinov charakter. V zahraničnej politike je veľmi rezervovaný. Vojna s Fínskom spôsobila, že Červený diktátor bol ešte opatrnejší.
  Zatiaľ čo ZSSR buduje silu. Počet letectva k 1. januáru 1942 dosiahol tridsaťdvatisíc vozidiel a tankov viac ako dvadsaťpäťtisíc plus ďalších tri tisíc tankiet. Celkovo Stalin plánoval dokončiť nábor 20 mechanizovaných zborov, s celkovým počtom tankov 32 tisíc vozidiel, z toho najnovších KV rôznych značiek a T-34 16,5 tisíc. Navyše vývoj tankov T-50 stále pokračoval, hoci sa ukázalo, že auto bolo ľahké.
  Nemci, ktorí sa stretli s Matildou a niektorými krížnikovými tankami a mali informácie o tom, že Briti vyvíjajú ťažké tanky, tiež začali vyrábať svoje vlastné mastodonty. V prvom rade "Tiger" s 88-milimetrovým kanónom a pancier s nepreniknuteľnou 75-milimetrovou zbraňou s dlhou hlavňou.
  Dostupné boli aj informácie o stavbe sovietskych tankov. Tank KV-2 pochodoval na prvomájovej prehliadke na Červenom námestí a tridsiatka štvorka mala nejaké údaje.
  V každom prípade, keď Speer viedol cisárske ministerstvo zbrojenia a munície, vývoj v technológii išiel rýchlejšie. Hitler chcel mať najlepšie tanky na svete a tie ťažšie. Ale zatiaľ čo Nemecko bolo jednoznačne nižšie ako ZSSR. A počet áut a ich kvalita. V auguste 1941 sa začala výroba tanku KV-3. Ukázalo sa, že auto bolo dosť ťažké s hmotnosťou 68 ton, ale vyzbrojené 107 mm kanónom s počiatočnou rýchlosťou projektilu 800 metrov za sekundu. To jej poskytlo výhodu oproti "Tigrovi", ktorý, mimochodom, ešte nebol uvedený do série.
  Ešte výkonnejší bol KV-5 s hmotnosťou 125 ton a dvoma delami. Pravda, taký ťažký stroj spôsobil sovietskej armáde viac problémov ako úžitku. A v roku 1942 bola prijatá verzia KV-4 s hmotnosťou 107 ton. ZSSR mohol byť právom hrdý na svoje najťažšie tanky na svete a dokonca aj tie najvýkonnejšie.
  Ale na druhej strane Nemecko sa celkom dobre rozvinulo v letectve. Yu-188, ktorý sa dostal do série, vyvinul rýchlosť porovnateľnú so stíhačkami. DO-217 tiež vyzeral slušne. Aktívne sa vyvíjali aj prúdové lietadlá. Keďže hlavným cieľom bola Británia, prúdovým bombardérom sa venovala oveľa väčšia pozornosť ako v skutočnej histórii.
  Nemci aktívne využívali otrockú prácu. Dovezené z Afriky obrovské množstvo černochov. Čierni robotníci boli poslušní, vytrvalí, ale nekvalifikovaní. Používali sa na pomocné práce.
  Ale ovládaním Európy mohli Nemci naverbovať dostatočné množstvo a kvalifikovanú pracovnú silu.
  Speerovi sa dokonca podarilo presvedčiť Hitlera, pričom zatiaľ neviedol program na vyhladenie Židov, ale aby ich použil pri výrobe lietadiel a zariadení.
  Stávka bola uzavretá na leteckú ofenzívu proti Británii a masívnu ponorkovú vojnu.
  Avšak vstup Ameriky do konfliktu pridal Fritzovi bolesť hlavy a vynútil si prudký nárast počtu vlčích svoriek.
  Nemecko bolo donútené oneskorene rozbehnúť výrobu bombardérov a strategických lietadiel. Najprv Yu-288 a Yu-488 - so štyrmi motormi. Ale ich vývoj a spomenutie si vyžadovalo čas. ME-109 modifikácia "F" ako celok bola dôstojným súperom pre britské autá. Ale vývoj ME-209 zlyhal, rovnako ako ME-210.
  Zlyhal aj strmhlavý bombardér XE-177. Speer sa však pohral s kvantitou. Okrem toho sa Focke-Wulf stal najsilnejším stíhačom z hľadiska výzbroje, čím kompenzoval niektoré slabiny ME-109. Áno, a letecká škola Nemcov sa ukázala byť lepšia ako angličtina a ešte viac americká. V máji 1942 nacisti dobyli Južnú Afriku. A na Madagaskar dorazila americká letka. Bitku o Midway Američania prehrali: kapitán tretieho radu, ktorý v tejto bitke zohral rozhodujúcu úlohu, skončil paradoxne na Madagaskare. Spojené štáty si chceli udržať základňu v Afrike a nenechať nacistov relaxovať. To však výrazne zhoršilo ich postavenie v Tichom oceáne.
  Je pravda, že Japonci nekonali úplne na úrovni. Boj o Havajské súostrovie sa vliekol.
  Nacisti získali kontrolu nad Afrikou, obrovské zásoby strategických surovín a dobyli aj Indiu a Irán. Zdroje pod kontrolou Tretej ríše sú obrovské, no stále ich treba stráviť.
  Letecká bitka o Britániu nie je taká jednoduchá. Neustále zvyšovanie výroby lietadiel Nemci vyvíjali tlak, no k celkovej prevahe nedošlo. Ovplyvnil to nedostatok sily strategického letectva a pomoc Spojených štátov, a dokonca aj nedostatok ponoriek. A zázračné torpédo, s ktorým sa spájalo toľko nádejí, nás sklamalo.
  Fuhrer sa neodvážil pristáť v Británii v roku 1942. Vsadilo sa na posilnenie námornej sily a podmorskej flotily. Zároveň sa stavali lietadlové lode a bojové lode. Výrobných kapacít bolo dosť, ale všetko chcelo svoj čas.
  Doladenie si vyžadovali aj balistické rakety triedy A. Ale robotické škrupiny FAU-1 sa začali sériovo vyrábať. Pomerne lacné autá, využívajúce jednoduché palivo, mali nepochybnú výhodu, že nepotrebovali pilotov.
  Hitler, ktorý získal prístup k neobmedzeným prírodným zdrojom a pracovným rezervám, chcel zachrániť životy nemeckých pilotov. V-1 sa tak ľahko vyrábal a bez posádky sa zdal najlepším riešením. A tisíce takýchto robotických nábojov padli od jesene 1942 na Londýn.
  Nemci zároveň urýchlili vývoj prúdového bombardéra Arado a balistických rakiet.
  Stalin naďalej čakal a hromadil sily. V roku 1942 vyrobil ZSSR päť a pol tisíc nových tankov KV a T-34 a asi tisíc starých značiek, asi päťsto nových ľahkých T-50 a T-60 a dvesto obojživelných. Vzrástol aj letecký park - do služby vstúpilo asi pätnásťtisíc nových a starých lietadiel. Dokonca bol nedostatok pilotov. Produkcia Kaťušov sa pomaly zvyšovala.
  Nacistické Nemecko vyrobilo viac ako tridsaťtisíc lietadiel, no v bojoch utrpelo značné straty. Nemci vyrobili asi šesť a pol tisíc tankov. Predovšetkým T-3 a nová modifikácia T-4 s dlhou hlavňou 75 mm. Najnovších "tigrov" sa ich vyrobilo o niečo viac ako sto a "pantery" sú stále len v prototypoch.
  Do série však začala vstupovať útočná puška MP-44 navrhnutá Schmeisterom. Na rozdiel od skutočného príbehu sa stroj nemusel vyvíjať s ohľadom na nedostatok farebných kovov. A to urýchlilo vývoj jednoduchšej útočnej pušky s legovanou oceľou.
  Takže v ručných zbraniach začali Nemci získavať výhodu. Potrebovali však aj čas, aby stroj prezbrojil všetky jednotky.
  Ale v ponorkovej flotile, kde uvoľnenie dosiahlo štyridsať alebo päťdesiat ponoriek za mesiac, sa Nemci skutočne nevyrovnajú.
  Existovali dokonca aj veľmi rýchle ponorky na peroxid vodíka. Zrýchlené práce v jadrovom programe. Našťastie existuje veľa zdrojov. A ani omyl nemeckých fyzikov, že grafit sa ako moderátor nehodí, nedopadol katastrofálne. Bolo vybudovaných niekoľko tovární na výrobu ťažkej vody, a to aj v Afrike.
  Takže to nie je umývaním, ale valcovaním, ale nacistický jadrový reaktor začal fungovať v decembri 1942. Dokonca o niečo skôr ako Američania. Po porážkach v Pacifiku začali so vážnou demontážou. A financovanie jadrového programu bolo drasticky znížené.
  Začiatok roku 1943 bol poznačený Hitlerovým vyhlásením totálnej vojny a zavedením univerzálnej pracovnej služby na okupovaných územiach. Masívne útoky V-1 na Londýn sa celkom neospravedlňovali. Angličania sa naučili čiastočne odrážať takéto údery, ale Nemci to vzali.
  Ale ponorková vojna sa ukázala byť pre Britániu skutočne katastrofálna. Výroba zbraní na ostrove pre nedostatok surovín prudko klesla. Metropola bola na pokraji zrútenia. Navyše nacisti dobyli Madagaskar a Japonci spolu s nacistami vtrhli do Austrálie a pomerne rýchlo dosiahli jej kapituláciu.
  Hoci Stalin pochopil nebezpečenstvo vyčkávacej taktiky, zostal verný sám sebe, nepúšťal sa do boja. Radšej nech sa kapitalisti vyhubia až do konca. A budeme sledovať...
  Ale táto taktika mala aj svoje nevýhody. S využitím obrovských zdrojov už Tretia ríša pripravovala vojnu proti ZSSR. Produkcia tankov v Tretej ríši v roku 1943 dosahovala v priemere 1200 vozidiel denne plus tristopäťdesiat samohybných diel. Navyše, samohybné zbrane nie sú vôbec slabé. "Ferdinandovia", "Čmeliaky", "Jagdpanther". Vzhľadom na to, že Nemci takmer neutrpeli straty v tankoch, ich doplňovanie panzvale bolo už dvakrát rýchlejšie ako v prípade Červenej armády. A kvantitatívna medzera v technológii v prospech ZSSR sa začala zmenšovať.
  Pokiaľ ide o kvalitu, Fritz dostal "Royal Tiger", podobnú hmotnosti ako KV-3, pokiaľ ide o penetračnú silu, zbraň bola dokonca o niečo lepšia vďaka kvalite projektilu a silnejšiemu prednému pancierovaniu. No a superťažké sovietske KV-5 a KV-4 sa ukázali ako veľmi technicky nespoľahlivé, najmä ich podvozok. Takže bojové použitie takýchto príšer bolo pochybné.
  A Stalin tiež nariadil vytvorenie KV-6 so siedmimi delami a dvoma raketometmi. Vyrobili auto. Ukázalo sa však, že je taký ťažký a dlhý, že ho nemôžete nosiť vo vlaku ani ho nasadiť do boja. T-34-76 je celkom úspešné vozidlo, no v čelnom boji slabšie ako Panther alebo Tiger. A KV-1 a KV-2 sú porovnateľné s Nemcami, pokiaľ ide o hmotnosť, ale sú horšie ako Panthery a Tigre v zadku. Nemecký T-4 dobehol 34 v pancierovaní a prekonal vo výzbroji, viditeľnosti a optike, a to pri rovnakej hmotnosti, alebo dokonca nižšej, ak porovnáme ťažšie modifikácie.
  Stručne povedané, Fritz bol vytiahnutý a kvalita bola na úrovni. A vzhľad ME-309 a ME-262 dal výhodu v kvalite letectva. Ako Yu-488, najlepší štvormotorový bombardér. A za nimi sú reaktívne modely. Ako napríklad Yu-287 a Arado.
  V septembri 1943 nacisti konečne úspešne pristáli v Británii. Po dvoch týždňoch bojov - Anglicko kapitulovalo. A hoci Churchill utiekol do Kanady, výsledok vojny na Západe sa zdal byť hotový.
  Roosevelt, ktorý stratil svojho hlavného spojenca a obával sa rastúcej moci Tretej ríše, požiadal o mier.
  Hitler po diskusiách so svojím okolím stanovil pre USA podmienku: odmietnutie jadrového programu a uznanie všetkých výdobytkov Japonska a Tretej ríše. Rovnako ako stiahnutie jednotiek z Islandu, ktoré Fritz už vlastne prekryli s ponorkovou flotilou. Kontrola Krajiny vychádzajúceho slnka nad Gaiou, kde boje ešte neustali. Okrem toho Hitler požadoval materiálnu kompenzáciu pre Tretiu ríšu a Japonsko za všetko zničenie a vojenské výdavky spôsobené Spojenými štátmi a Britániou.
  Hoci podmienky mieru boli mimoriadne ťažké, Rooseveltovi sa s veľkými ťažkosťami podarilo presadiť ich prijatie v Kongrese a Senáte.
  Stalinove narážky, že nebol proti vstupu do koalície Osi a že je prinajmenšom pripravený znovu dobyť Aljašku, zohrali veľkú úlohu pri dodržiavaní pravidiel zo strany USA.
  Zvíťazil americký pragmatizmus, ktorý sa ukázal byť vyšší ako nadšenie a emócie. Nemecký jadrový program sa navyše vyvíjal rýchlejšie ako americký, a to bolo v budúcnosti plné katastrofy.
  Prvá fáza druhej svetovej vojny sa skončila. Ale Fuhrer chcel teraz ukončiť ZSSR.
  Stalinova nečakaná vyčkávacia taktika a jeho oddanosť svetovému mieru zohrali zlovestný vtip. Proti Jozefovi stála Tretia ríša a Japonsko so všetkými zdrojmi východnej pologule vrátane Austrálie a niektorých predmostí v západnom svete.
  Krajina vychádzajúceho slnka však Čínu ešte neskončila, ale pokojne mohla otvoriť druhý front. Hitler na druhej strane aktívne formoval koloniálne jednotky a cudzinecké légie. Zároveň sa zvýšila aj výroba zbraní.
  V prvej polovici roku 1944 produkcia tankov a samohybných diel v Tretej ríši dosiahla a presiahla sto vozidiel denne. Panther-2 vo svojej úrovni obišiel všetky sovietske autá. Objavil sa vyspelejší nemecký tank "Lev" a čoskoro "Kráľovský lev".
  A čo je najdôležitejšie, prúdové letectvo bolo vyvinuté sériovo. V reakcii na to sa v ZSSR začali vyrábať tanky T-34-85 a IS-1 a IS-2 a nikto nevyradil z výroby ani sériu KV. Najmasívnejší sériový tank Tretej ríše na rok 1944 bol Panther-2 a ZSSR T-34-85. Ťažšie modely sa vyrábali výrazne - približne krát, v desiatich menších množstvách. A Nemci nechceli veľmi jazdiť na sovietskych cestách a Stalin začal nedôverovať sérii KV a IS sa ukázali ako príliš surové.
  Nemecký "Panther" -2 s 88 mm kanónom kalibru 71 L však prekonal T-34-85 v priebojnosti kanónu, v čelnom pancieri a trochu na boku a tiež nie priznať jazdné výkony s motorom o výkone 900 koní a hmotnosti 47 ton. Aj keď hmotnosť nemeckého tanku narástla na 50,2 tony, ukázalo sa, že to nebolo osudné.
  A nemecké prúdové lietadlo nemalo vôbec dôstojného súpera.
  Hitler sa rozhodol, že je lepšie gumu nevyťahovať a 22. júna 1944 začal vojnu. Vrhol na ZSSR tristopäťdesiat vlastných a cudzích divízií a stodvadsať divízií satelitov. Na strane Tretej ríše boli: Rumunsko, Maďarsko, Slovensko, Chorvátsko, Fínsko, Švédsko, Taliansko, Portugalsko, Španielsko, Bulharsko, Argentína, Turecko.
  Nemci vo Wehrmachte využívali aj obrovské množstvo cudzincov a hiwi. Celkovo Tretia ríša len v prvom slede vrhla do boja dvanásť a pol milióna vojakov, z toho nie viac ako štyridsať percent boli Nemci podľa národnosti. Satelity pridali ďalšie tri milióny. Celkovo je v prvom slede takmer šestnásť miliónov pešiakov, asi tridsaťtritisíc tankov, viac ako päťdesiatpäťtisíc lietadiel, asi dvestopäťdesiat kanónov a mínometov.
  ZSSR po mobilizácii nasadil trinásť a pol milióna vojakov, no časť síl bolo potrebné udržať na Ďalekom východe a vnútorných okresoch. V prvom slede bolo osem miliónov vojakov, asi tridsaťtisíc tankov, takmer štyridsaťtisíc lietadiel a asi dvestotisíc zbraní a mínometov.
  Na strane Tretej ríše je teda dvojnásobná prevaha v pechote a päťnásobná prevaha v mobilite síl, s lepším guľometom. Je pravda, že ZSSR má veľa guľometov, takmer paritu.
  Rozdiel v tankoch nie je veľký, ale percento zastaraných vozidiel v ZSSR je vyššie, rovnako ako tanky skorších verzií.
  Nemecké prúdové letectvo nemá súpera a vrtuľové lietadlá Tretej ríše sú rýchlejšie a lepšie vyzbrojené. Je pravda, že sovietske vozidlá sú lepšie v horizontálnej manévrovateľnosti.
  V delostrelectve a mínometoch je pomer síl najbližšie k rovnosti. Aj kvantita, aj kvalita.
  Pravda, flotila Tretej ríše je najmä pod vodou, mnohokrát silnejšia ako sovietska. Ako je to v prípade Japonska.
  Navyše, nacisti už majú v sériovej výrobe balistické rakety triedy A a vzlietli aj prvé diskety.
  Vo všeobecnosti budú nacisti silnejší a Stalin celkom rozumne pripravil, aj keď oneskorene, obranu. Veľa sa však neurobilo. Stalinova línia nebola úplne obnovená a čo je najdôležitejšie, vojaci neboli dostatočne vycvičení na udržanie línie. Hoci boli zúfalo preškolení.
  Hraničná línia Molotova bola na tri roky v podstate dokončená, ale nachádzala sa príliš blízko hranice a nemala dostatočnú hĺbku. Okrem toho Stalin nariadil výstavbu tretieho sledu za Dneprom, s tým sa však začalo až po kapitulácii Spojených štátov.
  Pravda, okrem sovietskych vojsk sa dá počítať aj s časťami NKVD, ktorých počet priviedol až milión vojakov a milície. Ide o približne štyri milióny ľudí, len v západných mestách. Aj keď, samozrejme, ich bojová účinnosť je oveľa horšia ako u bežných jednotiek.
  Nemci, ako aj skutočná história, zasadili hlavný úder v centre, preťali bialystokskú rímsu a Ľvovskú päsť. Hneď prvé dni bojov ukázali, že Nemci napriek veľkému počtu zahraničných jednotiek viedli ofenzívu viac-menej hladko. Sovietske jednotky sú však často stratené.
  Okrem toho sa bojová schopnosť ukrajinských jednotiek ukázala ako pochybná. Mnoho dezertérov sa vzdalo hneď v prvých dňoch vojny.
  V pohraničných bitkách nebolo možné zadržať nepriateľa. A potom Stalin urobil chybu, zakázal stiahnutie jednotiek na hlavnú líniu a požadoval vyrovnanie frontu. Chyba sa však napravila, no neskoro. Nemcom sa podarilo dobyť Minsk už 28. júna, keď v strede prelomili Stalinovu líniu.
  Zmätok sa len zintenzívnil. 30. júna sa uskutočnil očakávaný vstup Japonska a jeho satelitov do vojny. Na presun vojsk z Ďalekého východu sme teda museli nateraz zabudnúť.
  Nemecký prielom v centre sa rozširoval. Bola tam obrovská medzera, ktorá sa zúfalo snažila upchať. Ale nacisti postupovali a 16. júla vtrhli do Smolenska.
  Stalin a Žukov, vrhli do boja všetky dostupné zálohy a dostali milície do zbrane, dokázali zastaviť postup Fritza v strede. Hitler však obrátil svoje jednotky na juh. Nacisti vytvorili v Kyjeve obrovský kotol a zajali takmer celú Ukrajinu.
  Zablokoval Leningrad, napadol Krym. Priebeh nepriateľských akcií veľmi vyzeral ako v roku 1941, ako neúprosná karma. Ale rozdiely boli tiež dosť výrazné. ZSSR v roku 1941 mal nejaké voľné rezervy a teraz už bolo všetko zmobilizované. A keď došlo v októbri k napadnutiu, ukázalo sa, že obranu nie je takmer čím držať.
  Začiatkom novembra 1944 nacisti obkľúčili Moskvu a prinútili Stalina utiecť do Kujbyševa.
  Nacisti mali na rozdiel od reálnej histórie výraznú početnú prevahu. Mali dostatok divízií, aby obišli Moskvu zo severu a juhu. Sovietske jednotky sa však príliš rozšírili na rôznych frontoch.
  Reálne Stalin v roku 1941 po mobilizáciách získal pred Wehrmachtom náskok v počte personálu a mal štyrikrát viac lietadiel a tankov, ako mala Tretia ríša od samého začiatku vojny. A v prvých piatich mesiacoch vojny sa v reálnej histórii vyrobilo viac sovietskych zariadení.
  Teraz sú však tromfy nacisti na strane množstva aj kvality zbraní a personálu. A Červená armáda má rovnaké vredy ako v roku 1941. Vrátane neochoty Ukrajincov, Baltov a mnohých malých národov zomrieť za sovietsky systém. Hromadná zrada a utekanie naprieč obeťami represií, vyvlastnenými a inými urazenými zo všetkých strán. Vrátane ideologických nepriateľov sovietskeho režimu.
  A to, že Nemci porazili aj Západ, len zvyšuje počet zradcov.
  Preto nie je prekvapujúce, že Moskva je obkľúčená a Nemci dobyli Donbas, Voronež a postupujú smerom k Stalingradu.
  Zima v roku 1944, žiaľ, nebola taká mrazivá a zasnežená ako v roku 1941. Moskva však hrdinsky vydržala až do konca decembra 1944. Stalingrad padol v januári 1945 a boje oň netrvali príliš dlho. Vo februári a začiatkom marca Nemci a ich satelity úplne dobyli Kaukaz a ropné vrty v Baku.
  Potom ofenzíva pokračovala pozdĺž Volhy. Do Saratova, do Kujbyševa a ďalej do Orenburgu a Kazane.
  Stalin utiekol do Sverdlovska. Kazaň padla v máji. V lete Nemci a Japonci pokračovali v presune do hlbín Ruska. Odpor sovietskych vojsk padol. 5. augusta 1945 bol dobytý Sverdlovsk. A 3. septembra 1945 Stalin konečne súhlasil s kapituláciou. Výmenou za vlastný život a slobodu.
  Druhá svetová vojna sa skončila. Mier však netrval dlho. Po testovaní jadrových zbraní sa Hitler presvedčil o ich fenomenálnej deštruktívnej sile.
  Teraz sa zdalo, že Japonsko a Spojené štáty sú stále na ceste k ovládnutiu sveta Treťou ríšou. A hoci Fuhrer dobyl viac územia ako Džingischán, Alexander Veľký, Napoleon, cisár Trojan a Suleiman Veľkolepý dohromady, rozhodol sa poraziť aj Japonsko.
  Presne tri roky po skončení druhej svetovej vojny zasypalo krajinu vychádzajúceho slnka naraz sto balistických, medzikontinentálnych rakiet so silnými jadrovými náložami.
  A potom začala ofenzíva pozemných jednotiek Wehrmachtu a flotily. Nemci sa pomerne rýchlo zmocnili japonského majetku v Ázii a samotnú metropolu zrovnali so zemou atómovými bombami.
  Viac-menej predĺžený odpor zabezpečovali tichomorské majetky krajiny vychádzajúceho slnka. Ale v júni 1949 bolo po všetkom. Teraz zostávalo už len poraziť Spojené štáty. Navyše to bol dôvod. Američania v rozpore s dohodou napriek tomu vyvinuli jadrové zbrane a vykonali svoj tajný test.
  Hitler začal vojnu 1. januára 1950 a na nový rok zhodil naraz tristo jadrových rakiet.
  Ničivý jadrový útok zničil sto veľkých amerických miest a zabil niekoľko desiatok miliónov ľudí. Do najdlhšieho zoznamu najodpornejších zverstiev bol pridaný ďalší z najväčších zločinov Adolfa Hitlera.
  Potom prišla invázia do Kanady az juhu spolu s latinskoamerickými diktatúrami. Američania boli oslabení a šokovaní, no zúfalo bojovali. Pochopili, že porážka pre nich znamená len otroctvo a pomalú, bolestivú smrť.
  Preto to bola najzúfalejšia zo všetkých vojen. A trvalo to viac ako rok, čo prinútilo Tretiu ríšu zhodiť asi dvesto ďalších jadrových náloží a premeniť mnohé úrodné krajiny na rádioaktívnu púšť.
  Ale cieľ bol napriek tomu dosiahnutý a posledný nepriateľ Tretej ríše bol porazený. A potom sa začal proces takzvanej svetovej globalizácie. Nemecká marka sa stala jedinou svetovou menou. Aj formálne nezávislé krajiny boli zredukované na úroveň kolónií Tretej ríše, pričom si zachovali len obmedzenú miestnu samosprávu.
  Židia a Cigáni boli postavení mimo zákon: boli vyhľadaní a zničení. SS vykonávali masívne čistky a zúrili. Prišla skutočná nočná mora - hodina draka. Alebo, presnejšie, éra. Fuhrer budoval skutočné svetové totalitné impérium s nárokom na expanziu vesmíru.
  V roku 1959, počas osláv Führerových sedemdesiatych narodenín, sa uskutočnila oficiálna korunovácia, celosvetový plebiscit - ktorý legitimizoval titul supercisára. A keď Adolf Hitler v roku 1967 zomrel, jeho syn zdedil jeho titul a moc.
  V tom čase už planéta Zem založila osady na Mesiaci a na Marse s Venušou a aktívne sa pripravovala na expanziu do vonkajších hviezdnych svetov... Nacisti chceli univerzálne impérium - vybudovanie Hviezdnej ríše, aby ponorte celý vesmír do nočnej mory.
  
  NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ RYTIEROV ŠTYRIDSIATICH OSTROVOV
  Dimka rozbil meč na kusy a v nemom úžase žmurkajúc okom stál na ulici. Jeho ruky boli od krvi a to, čo zostalo z meča, bolo krvavé. Zazneli sirény. Letná mestská ulica. A beh policajtov. Nasleduje úder obuškom do chrbta. Dimka sotva počuteľná hovorí:
  - Vzdávam sa!
  Prinesú mu ruky späť a zacvaknú mu putá. Chlapec cíti bolesť od kovu vstreknutého do jeho zápästí. Odvážajú ho do dodávky - čierna vrana.
  Dimka cíti zmes hnevu a strachu. Pripomína minulosť. Ostrov, kde deti bojovali o svoju existenciu mečmi. Drevené, no keď chlapca chytí zúrivosť, zmenia sa na ostro brúsenú oceľ. Dimka tam zostala viac ako pár mesiacov. Bojoval, bojoval, bol ranený a zraňoval sa. Dokonca osobne zabil zradcu. Všetko bolo. A nakoniec vyhrali.
  Škoda, že na zničenej lodi zostali len deti. A podarilo sa mu ujsť len so svojím dievčaťom. Po takýchto dobrodružstvách sa väzenie už nezdalo ako krajina.
  Zasiahol násilníka mečom, videl ho ležať a vytiekla z neho kaluž krvi.
  Bol úder smrteľný? Tak smolu, Dimko, akoby pred tým nebolo na jeho hlave dosť dobrodružstiev. A keby zabil čo? väzenie? Vezmú ho do špinavej zapáchajúcej cely so zločincami?
  A ako ďaleko bude sedieť? Má len štrnásť rokov. Viac ako desať podľa zákona nemajú právo dať. Možno všetko vyjde!?
  Na nádvorí deväťdesiateho druhého ročníka. Doba, keď sa toľko hovorí o demokracii a slobode, no banditizmus naberá na obrátkach.
  Lievik sa zastavil a Dimka vybrali von. Pohľadný opálený chlapec s čiernymi vlasmi nevyzerá ako bandita, ale skôr obeť so spútanými putami.
  Dimka takmer okamžite predviedli k vyšetrovateľovi a prokurátorovi.
  Posadili ma do kresla.
  Vyšetrovateľ položil niekoľko bežných otázok a s úškrnom povedal:
  - Dieťa, ktoré ste zranili, umiera! Modlite sa teda k Bohu, aby nezomrel!
  Dimka odpovedala s povzdychom:
  - Nechcel som...
  Prokurátor podal papier:
  - Toto je priznanie. Ak podpíšete, budete prepustený na kauciu až do súdneho procesu. A tam, vzhľadom na nízky vek a nedostatok pohonov na políciu, ho dostanete podmienečne!
  Dimka sa pozrel na noviny, rýchlo si ich prečítal a negatívne pokrútil hlavou:
  - Tu sa píše, že tínedžer sám zaútočil na spoločnosť. A práve na mňa zaútočili!
  Vyšetrovateľ mal mysovú fyziognómiu a husté obočie, zavrčal:
  - Podpíšte sa, ako vám radíme! V opačnom prípade skončíte vo väzení. Teraz sme doslova nabití prípadmi a pred súdom budete musieť sedieť veľmi dlho. A tam v cele sú tri rady lôžok na doskách, vedro v rohu a päťdesiat nervóznych, hladných chlapcov ako ty. Rôzne druhy zločincov. A aj keď chlapec, ktorého si zranil, zostane nažive, vyšetrovanie bude trvať tri roky a potom ďalší rok a súd! Najlepšie roky svojho života stráviš v pekle!
  Prokurátor súhlasne prikývol a potvrdil:
  - Opatrenie obmedzenia pre vás alebo zadržanie alebo písomný záväzok, že neodídete a odvezú vás mama a otec. Výber je na tebe! A verte, že kolónie mláďat sú už teraz preplnené a radi vám dajú podmienku. Ale ak sa s nami pohádate, určite sa nájde miesto!
  Dimka mal pocit, že vyšetrovateľ a prokurátor si nežartujú. A v skutočnosti môžu hniť vo väzení. Aj keď na druhej strane nie je fakt, že ak podpíše, budú prepustení. Existuje veľa príkladov, keď policajti podvádzajú? Ale hlavnou vecou v Dimke bola tvrdohlavosť a tvrdohlavosť, ktorá sa jasne prejavila po pobyte na ostrovoch smrti. A chlapec rozhodne povedal:
  - Nie!
  Vyšetrovateľ tvrdo zavrčal:
  - Čo nie?
  Dimka tvrdo povedala:
  - Nepodpíšem sa! Napadli ma, chceli ma zraniť reťazou a bola to sebaobrana!
  Vyšetrovateľ zavrčal:
  - Dobre teda! Vo väzení seď o týždeň múdrejší!
  Prokurátor prikývol a podpísal:
  - Počas dvoch mesiacov zadržiavania. Ale samozrejme môžete vydať skôr!
  Vyšetrovateľ zavrčal:
  - Myslím, že zadržanie chlapcovi urobí dobre!
  Dimka vyviedli z kancelárie a odviedli do väzenia. Putá zacinkali a jediné, čo Chlapec musel urobiť, bolo prejsť reťazou cez cestu. Tam ho mali prijať.
  Dimka kráčala s reťazou pripútaná k dvom policajtom. Cítil som sa dosť zle. Väzenie, cela, zlí trestanci. Áno, a dostal sa do problémov, odmietol podpísať priznanie. Aj keď, na druhej strane, potom už neodopnete.
  Dima odviedli do služobnej miestnosti. Meno, priezvisko, priezvisko, cennosti so sebou.
  Potom shmon. Policajt a dve ženy v bielych plášťoch odviedli chlapca do miestnosti so zrkadlom a rozsvietili ďalšie lampy. Nasledoval príkaz:
  - Vyzliecť!
  Dimka si povzdychla - shmon! Len sa pýtam, prečo ženy? Chlapec si vyzliekol rifle, tričko, tenisky, bundu. Zostali mu len trenky.
  Mladá žena v bielom plášti poznamenala:
  - Je dobre stavaný!
  Dôstojník zvolal:
  -A vyzleč si nohavičky! Nažive!
  Dimka, horiaci od rozpakov, si ich tiež vyzliekol. Mimovoľne sa začervenal a prikryl sa. Policajt zvolal:
  - Potichu! Ruky vo švíkoch! Pozrite sa bližšie - je to zabijak!
  Žena v bielom plášti, ktorý vyzeral ako zdravotná sestra, sa usmiala a nasadila si tenké lekárske rukavice a zavrčala:
  - Takú sme ešte nevideli! Uvoľni sa chlapče, tvoja teta ťa bude cítiť!
  Začala skúmať Dimovo telo. Prešiel som cez chlapcove vlasy, ktoré mu narástli počas jeho pobytu na ostrovoch. Opatrne česali každý prameň a hľadali niečo skryté. Možno aj peniaze. Potom zažiarila chlapcovi do uší a nozdier. Urobila to opatrne, akoby dúfala, že niečo nájde.
  Potom prikázala položiť hlavu na otvor a zaborila si ruky do brady. Vložila si ruku do úst. Dimka jazykom zacítil vôňu a chuť gumy. Žena sa cítila za ďasnami, zubami, za lícami. Keď zatlačila na koreň jazyka, chlapec pocítil záchvat zvracania. Áno, aké trápne. Jeho ruka prešla až po mandle a začalo sa mu ťažko dýchať.
  Nakoniec jej to žena poslala a uškrnula sa:
  - Nič tam nie je!
  Dôstojník nariadil:
  - Pokračuj, Olga! Osobná prehliadka vzhľadom na osobitné nebezpečenstvo subjektu musí byť čo najdôkladnejšia!
  Žena v bielom začala cítiť Dimkovu hruď. Zdvihla ruky a pozrela sa pod pazuchy. A nečakanou silou stlačenou na pupok. Dimka zalapala po dychu...
  Potom sa žena zastavila a spýtala sa:
  - No, teraz ho nechaj drepovať!
  Policajt zavrčal:
  - Nie je to veľmi spoľahlivé! Pozrite sa aj na jeho konečník!
  Žena v bielom plášti pokrútila hlavou.
  - To si vyžaduje špeciálne povolenie! Podobne s cieľom skontrolovať intímne miesta chlapca!
  Dôstojník váhavo prikázal:
  - Sadni si, čertík...
  Dimka dôstojne odpovedala:
  - Som chlapec!
  A bolo ľahké drepnúť. Sadla desaťkrát. Potom ženy preskúmali jeho chodidlá a prešli mu pomedzi prsty.
  Potom bol Dimka vo vedľajšej miestnosti. Tam ďalšie dieťa, vo väzenskej uniforme, rozrezané na nulu s písacím strojom v rukách, povedalo:
  - Čo je nové?
  Policajt odpovedal:
  - Áno, a veľmi greyhound!
  Chlapec sa zasmial a poznamenal:
  - Nie je taký strašidelný! No sadni si do kresla a ostrihaj si vlasy!
  Dimka si sadla. Nie je pekné byť nahý. A potom ťa ostrihajú do plešatosti ako zločinca. Aby toho nebolo málo, strojček bol tupý a ostrihať sa bolo bolestivé. Husté čierne vlasy padali na zem. Podupané čižmy mladého trestanca po nich dupali. Zdalo sa, že s každým prameňom vlasov odchádzala čiastočka nesmrteľnej duše a vy ste boli čoraz menej slobodní. Dimova nálada bola utlmená. Pred ním bola väzenská cela a stretnutie s mladistvými delikventmi.
  Dimka sa však svojich rovesníkov nikdy nebál. A po vytvrdnutí štyridsiatich ostrovov to už nie je strašidelné. Ak áno, bude bojovať. A väzenie?
  Čo je ďalší test. Má len štrnásť rokov a celý život pred sebou.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"