Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

DĚtskÝ Sat Proti MimozemŠŤanŮm A Cortes

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Mladí bojovníci vedení Eduardem Osetrovem bojují proti armádě mimozemšťanů, především cyklistů. Pak se však ze statečného chlapce musí stát indián a spolu s bohyněmi bojovat proti armádě Corteze, který chce dobýt mayský stát!

  DĚTSKÝ SAT PROTI MIMOZEMŠŤANŮM A CORTES
  ANOTACE
  Mladí bojovníci vedení Eduardem Osetrovem bojují proti armádě mimozemšťanů, především cyklistů. Pak se však ze statečného chlapce musí stát indián a spolu s bohyněmi bojovat proti armádě Corteze, který chce dobýt mayský stát!
  . KAPITOLA 1
  Mladí bojovníci dětského oddílu speciálních sil bojovali statečně. Za jeden a půl silovým polem však prakticky neměli šanci zemřít. Útočné cykly ale utrpěly obrovské škody a ve skutečnosti jim došel dech. Stále se tedy dalo polemizovat, kdo je skutečný hrdina.
  Ale musíme vzdát hold, chlapci a dívky v bojových oblecích stříleli přesně. Bylo cítit, že hry na počítačích nejsou marné a jsou to prostě úžasní bojovníci.
  Adala, která střílela po pravé ruce Edika, vzala a shodila botu z dětské nohy. A obratností opice hodila na postupujícího nepřítele několik semen máku.
  Chlapecký velitel přikývl.
  - To je dobrý, řekněme, dar anihilace! Ale je lepší ho použít při útoku na hrad.
  Adala logicky poznamenala:
  - Máte nevyčerpatelnou zásobu překvapení. Nejsou tedy vyloženy všechny trumfy. A trumf také není přeexponovaný!
  A drobná maková semínka anihilace zasáhla cykly a roztrhala velké válečníky na malé, otrhané kousky. Zde přichází destrukce.
  Dívka zapištěla a dupla na nohu svého dítěte:
  Věřím, že čekám na vítězství nad cykly
  Budou nové písničky...
  Nedám se do otroctví šelmy,
  Ukážu vám nejvyšší třídu v bitvě!
  Chlapec, který bojoval nalevo, s úsměvem poznamenal:
  - Proč jsi nehodil rukou, ale nohou?
  Adala se zasmála a odpověděla:
  - A je to zábavnější!
  Edik přikývl.
  - Ano, každý hlupák hodí rukou, ale zkuste to nohou!
  Děti sborově zvolaly:
  - Sláva bojovníkům světla,
  Sláva mé světlé vlasti...
  Naše skutky se budou zpívat,
  Výhra je hlavním cílem!
  Cyklové, kteří utrpěli obrovské škody, začali couvat. Ale zdi se opět zvedly. A nová auta se stěhovala. Vypadaly jako zploštělé pyramidy na housenkách a velké velikosti s kmeny.
  Když na ně jednotky dětských speciálních jednotek střílely z paprskových pušek, prakticky neublížily. Paprsky se odrážely od ocelového brnění.
  Jedna z dívek vykřikla:
  - Tady je další vtipálek od nepřítele! A nebo rovnou celá lavina vtipálků!
  Chlapec bojovník zvolal:
  Lepší zemřít na nohou, než žít na kolenou! Už jsem byl v zajetí a mlátili mě elektrickým proudem, procházeli mi výboje celým tělem od jazyka až po paty. A je to tak nemocné, že smrt je lepší!
  Dívka přikývla.
  - Ano, a byl jsem mučen! Navíc nenápadně proměnlivá gravitace a pulzující stav beztíže. A to tak bolí a navíc to nezanechává žádné stopy, kromě nočních můr!
  No, myslím, že náš nesmrtelný a skvělý velitel něco vymyslí!
  Edik souhlasně přikývl svou bílou hlavou a přikázal:
  - A teď chlapi, vemte si to, lechtejte si nosy a kýchejte!
  Adala, ta zkušená bojovnice, se překvapeně zeptala:
  - A proč je to?
  Chlapecký velitel sebevědomě odpověděl:
  - Tady uvidíte, jaký to bude mít efekt!
  Děti válečníků se nehádaly. A tak vzali a lechtali své roztomilé dětské nosy špičkami maličkých dýk. A jak to vezmou a kýchnou.
  Atmosféra se najednou otřásla. A trosky s mnoha ostrými konci pršely shora. Zasáhli pyramidové nádrže. A šťouchali je jehlami jako ježek. A obrovská monstra se zastavila.
  Edik přikývl a poznamenal:
  - A teď pojďme zpívat!
  A bojovníci z dětských speciálních jednotek to vzali a s chutí si zazpívali;
  Moje princezno, jsi květina
  Třpytí se v zahradě Páně!
  Tvůj pohled je jako svěží vánek
  Zažeňte pekelné plameny!
  
  Posvátné dívky milují
  Hrdinský meč, mačkající se ctí!
  Budu prolévat krev proudem
  Anděl s vámi bude navždy!
  
  Tajemství rozsvícené snem
  Váš obrázek, sladká vůně!
  Byl jsi vytesán stvořitelem vesmíru
  Všichni služebníci zla se neposkvrní!
  
  Možná jen v nebi
  Osud milence spojí!
  Ale Bůh nás nenechá rozpadnout se v prach
  Spojte spojení srdcí v oddělení zatvrzelé!
  Po tak úžasných a vznešených slovech se stal zázrak. Celá armáda pyramidálních nádrží vykvetla jako kaskáda záhonů. A ty bujné květiny byly prostě nádherné. A začaly růst se zběsilou a neuvěřitelnou, bouřlivou silou. A vyšlo to tak krásně.
  Adala políbila velitele chlapce na tvář a poznamenala:
  - Jsi prostě jedinečné kouzlo!
  Eddie s úsměvem přikývl.
  - Technomagie!
  Chlapec bojovník zvolal:
  - Nu, a teď v útoku! Rozdrťte své nepřátele jednou ranou!
  Chlapecký velitel namítal:
  - Ne! Je příliš brzy. Nejprve byste se měli podívat na moje dřívější dobrodružství. Museli tam jednat i bez pokročilých nanotechnologií, a to je, nutno podotknout, velmi obtížné!
  Adala řekla s úsměvem:
  - Samozřejmě chápu, že bez techniky je to složitější. Ale kluk jako ty, myslím, vyřeší každý problém.
  Edik zpíval s úsměvem, který v jeho stříbrném hlase jiskřil jako vybraná mořská perla:
  I když nemůžeme vyřešit všechny naše problémy,
  Neřešte všechny problémy!
  Ale všichni budou šťastnější
  Všichni se budou více bavit!
  Poté chlapec zapnul hologram. Dětské speciální jednotky ztichly.
  Safírové a smaragdové oči chlapců a dívek ten pohled pohltily.
  No, kluk, který byl v různých částech vesmíru a ukázal se na nejednom, když ještě tolik nevyzrál. A byla to éra středověku v Novém světě, nějaký druh alternativní historie, jako planeta Země.
  V tomto případě se ukázalo, že Edik se stal indickým chlapcem, který v záloze pronásledoval skupinu bledých tváří. Je v šortkách, bos, jak mokasíny jen překážejí, ale od hlavy až k patě pomalovaný barevnými kresbami. I dětský obličej v děsivých tetováních s draky a anděly s meči.
  I když se zdá, že takové kresby nejsou pro indiány typické. Ale kam jen Edikovy tisíce dobrodružství a cest osud nezavrhl. Všechny doby, planety a časy se promíchaly, promíchaly a splynuly do jakési husté koule.
  Vedle něj leží svalnatá dívka s širokými boky, holými, kulatými, svůdnými podpatky téměř pod nosem. Z nějakého důvodu je bojovnice, ačkoli by měla být indiánkou, blondýna. Nemá na sobě skoro žádné oblečení, jen kalhotky ze soupravy bikin, šňůru perel na plné hrudi.
  Když se otočila, Edward uviděl hezkou tvář s mužnou bradou a velkým, ale pravidelným hrudníkem. Paže válečnice jsou svalnaté, její pleť je čokoládová, což v kombinaci s bílou, s lehkým nádechem do žluta, respektive zlatých pylových vlasů, vypadá zatraceně atraktivně.
  Blonďatá bojovnice však úzkostlivě šeptá:
  - Bledé tváře sem přicházejí, chlapče-vůdci Fontáne!
  Něco píchlo mladého válečníka do svalnatého boku... Eduard sebou škubl a uviděl půvabnou, holou, dívčí nohu. Také svalnatý a silný. A pak samotná dáma s hořícími ohnivě rudými vlasy. Tady je taková krása. Zlatá blondýnka a zrzka, obě polonahé, svalnaté a atletické. Ne válečníci, ale božstva s luky.
  Edward opatrně pohladil nejprve jednu a pak druhou dívku po nohách. Spokojeně vrněly, jako když se kočky hladí. No je to tak, normální žena by se mužskému laskání vyhýbat neměla. A pak se vyšlechtily všechny druhy citlivých lidí, kteří jsou za sebemenší hlazení nebo flirtování připraveni žalovat. Ale pro muže je zcela přirozená touha hladit a laskat krásnou dívku, nebo dokonce dvě dívky najednou.
  Pravda, je to dítě tělem, ale přeci jen je už slušně starý a v letech i paměti je docela dospělý, takže ....
  Pravda, velmi svalnatý, ale atletický Edward, prostě miloval silné ženy schopné přivést na svět silné potomky.
  Pak ale ohnivá kráska dala Edwardovi rty znamení - zmraz! Nepřítel brzy přijde!
  Na okraji se skutečně objevil oddíl... Páni, takový plukovník speciálních sil nečekal. Ne, nebyli to vůbec trollové, ani gnómové - docela normální lidé, ale... Ve středověkém brnění, s mušketami objemnými jako kanibalské kyje, s dlouhými meči. Celá tato armáda působila dojmem něčeho krajně neskutečného a neskutečného. A velmi archaické. Zároveň se vyznačoval velkým počtem, i když ne nadměrným. Na koních, v těžké zbroji, vyjížděli další a další rytíři. Mimochodem, bledý obličej, silná nadsázka - tlama je opálená, snědá a vousy jsou černé.
  Sama rudovlasá ďábelská válečnice odpověděla na otázku, která byla připravena vyrazit Edwardovi z jazyka:
  - Toto je španělský oddíl Cortes. Nelekejte se, je jich jen čtyři sta a ještě se nestihli doplnit místními indiány.
  Chlapec válečník hvízdl a zašeptal:
  - Okouzlující... A kolik z nás?
  Tentokrát medová blondýnka odpověděla:
  - Bude jich pět s tebou! - A zachytila Edikův zmatený pohled, dodala. - Nejpřesnější číslo, pentagram!
  Mladý válečník se mírně zachvěl. Rovnováha sil, co do množství, jim zjevně není nakloněna. A co je nejdůležitější, nemají žádné blastery, žádná silová pole, dokonce ani antihmotové granáty. A to je děsivé. Jeden hyperblaster může například odříznout celé oddělení, kde během jedné minuty může být vymrštěna energie deseti atomových bomb svržených na Hirošimu.
  Rudovlasá ďábelka uznala za vhodné připomenout Edwardovi:
  - Máš luk, ó vůdci... Zahajte palbu na můj rozkaz!
  Blondýnka komentovala:
  - Chlapec je bosý a má příliš skromné oblečení, to není rozkaz pro velkého vůdce, i když s ním teď není žádná armáda. Dívka luskla nahými prsty. A něco se změnilo a Eduard cítil, že něco už není jako dřív.
  Chlapec-bojovník na sebe právě teď znovu upozornil. Je skutečně bez košile, ale v buvolích kalhotách a mokasínech zdobených drahokamy. Na hlavě je věnec, ze kterého vyčnívají tři peříčka. Ne, ne sokoli, ale nějaký druh opeřence, který se na Zemi nemění.
  Samotné tělo se stalo mnohem výraznějšími a masivnějšími svaly, ačkoli Edward se vždy vyznačoval vynikajícím svalovým vývojem, v posledních letech však bylo příliš suché, takže žebra prosvítala nedostatkem výživy a neustálým pohybem. Jenže v tomto případě vypadal jako profesionální šampion ve fitness - dokonalá úleva a ani jeden tuk a jeho kůže byla politá červenohnědým opálením.
  Na hrudi bylo tetování s jaguárem - symbolem Huronů. Zbytek tetování byl jakoby kouzlem někde rozdělen. Válečníci měli naopak dokonalou, hladkou a vyleštěnou pleť, čokoládovou se zlatavým odstínem a jejich pleť se leskla v šeru teplého mexického večera.
  Jejich nohy zůstaly bosé, ale to jen zvýšilo jejich bojovou účinnost.
  Natáhli luky. Další dvě dívky, a Eduard si byl z nějakého důvodu jistý, že jsou to ty krásné dívky, se maskovaly tak pečlivě, že nebyly vidět. Ale ti dva mají tak luxusní luky jako princezny a opeření šípů je hustě poseto diamanty, topazy, rubíny a smaragdy.
  A Edwardova luk také není v luxusu horší, ale má více safírů a drahých kamenů v tmavých tónech. A krásné dívky mají jasnější zbarvení.
  Před nimi se již plně nacházel oddíl španělských conquistadorů. Čtyři sta kastilských caballeros. Zdá se, že moře odtud není daleko, i když charakteristické pachy nejsou slyšet, vítr vane jen od pobřeží. Ale vůně dívčích těl je tak svůdná, zcela nelidská, jako směs medu, květin, trochy muškátového oříšku a koření.
  Válečníci sami jsou velmi cool a jedna vzala a chytila hmyz holými prsty na nohou a rozdrtila ho na koláč.
  Jejich protivníci, bojovníci, v té době mocná Španělská říše, se na tažení ještě nestihli oprášit a vypadají docela působivě.
  Přede všemi je mohutný, široký, vysoký jezdec s dlouhým červeným plnovousem. Pravděpodobně je to hrabě Cortes, který v budoucnu obdrží titul vévody a zmocní se prostě pohádkového bohatství.
  Zdálo se, že je jen červený a velmi zdravý. Samotné brnění váží centimetr a pod ním není jednoduchý, ale tažný kůň strakatého obleku.
  Chlapec-plukovník vzal španělského grandea na mušku a připravil se ke střelbě.
  Edik, který už toho viděl hodně, střílel dobře z luku, ačkoliv tento typ zbraně dlouho necvičil, byl modernější a pokročilejší v použití, takže se nevěřilo, že zasáhne.
  Velení převzala ohnivě rudá kráska. Vystřelila jako první a šíp letěl po tečné trajektorii. Zlatovlasý vystřelil kamsi do strany a z protějších houštin vylétl jako komety a rozbíjel paprsky anihilační energie.
  Edward, který nestihl vystřelit, měl zorničky očí zaoblené do trojúhelníku. Tohle ještě nikdy neviděl. Šíp ohnivě červené dívky praskl a rozprostřel se v černých vlnách. Španělští rytíři, chyceni tímto přílivem, byli okamžitě spáleni a rozpadli se na prach spolu se svými koňmi. Zůstaly jen kostry zmrzlé ve vzduchu.
  Dar, který vydala dívka s vlasy barvy plátkového zlata, vyvolal v nemenší míře destruktivní účinek. Jen to bylo vyjádřeno trochu jinak. Přešla bílá vlna a najednou začala kvést další stovka válečníků. A v tom nejdoslovnějším slova smyslu. Totiž šťavnaté a světlé pupeny pokrývaly dobyvatele kastilské říše od hlavy až k patě. A pak, rychlé výhonky začaly růst, alej nádherné krásy. A potenciální bandité a škrtiči se proměnili , každý z nich v keř báječných květin s nejsytějšími barvami...
  I další dary se osvědčily... Třetí šíp se rozptýlil šarlatovým bleskem a Španělé pláli jako světlo pochodní, pohanský průvod a pak se proměnili ve sto ohňů... A plamen každého ohně měl svou barvu a odstín, a jiskry létaly a snažily se zasáhnout vyšší černou oblohu.
  No a čtvrtý dárek dopadl ještě báječněji. Ze šípu letěly jiskřivé, jako křišťál, klíče a šrouby! A padli na chvost Cortesova oddílu. Koně se proměnili v housenky a jezdci v bagry a na široké cestě mezi kopci se zastavila stovka strojů podivné konstrukce.
  Nyní čtyři sta silných a statečných válečníků španělské říše přestalo existovat.
  Edik obdivně zvolal:
  - Technomagie! Tady je zázrak!
  Zůstal jen jeden Cortes, ztuhl jako nehybný kvádr na svém obrovském koni, jako německý zájezd, a úspěšně se snažil zachovat klid.
  Eduard po něm střílel, ale zablýsklo se dvěma obnaženými vyřezávanými podpatky a děvčata, zlatovlasá a zrzavá, zručně zachytila šíp prsty na nohou, načež sborově zvolaly:
  - Ne! Musíte zjistit, čí krev máte vznešenější, na meči!
  No, co je na meči, tak na meči. Edward uměl bojovat s holí, sapérskou lopatou a také s bajonetovým nožem. Kdyby jen našel meč...
  Chlapec se tázavě podíval na válečníky, jako by očekával, že mu dají kouzelného hromadače mečů - jeden švih a sto hlav z jeho ramen!
  Ale zrzavá ďábelka ukázala na nejobyčejnější španělskou čepel, kterou odhodila vlna technomagie, a zašeptala zlověstným tónem:
  - Nyní jste na stejné úrovni!
  Pak vítr změnil směr a přinesl kýžený chládek za dusného tropického večera. Čerstvý vzduch vanul od moře, vůně jódu, krevet, mořských řas sladká jako ořechové karamely.
  Edward se pomalu přesunul k ukořistěným zbraním, cítil se jako skutečný červenokožec. A Cortesi, proč vůbec vylezl do Mexika? Chce zničit starou mayskou kulturu? Naplňte si kapsy zlatem, které je místními indiány považováno za posvátný kov. Rozdrťte staré kulty a zaveďte ještě krutější vládu inkvizitorů a jezuitů...
  Zde se Edward najednou přistihl, že si myslí, že na bitvu v jiné době byly jeho pocity příliš skutečné. Cítí svým holým, svalnatým trupem závan vzduchu nesoucí příjemný mořský chlad a kousek teplé pryskyřice kapající na silné rameno.
  Ne, nepřipadá mi to jako sen. Ve snu jste obvykle buď v bezvědomí, nebo vaše vědomí trvá velmi krátkou dobu. A pak ještě něco... I mokasíny způsobují jisté nepohodlí a vy sám vůbec nejste kluk, který vypadá asi na dvanáct let, ale mladík už ne mladší než dvacet let. Tak se hrála jeho fantazie při pohledu na dívčí půvaby.
  To znamená, že tělo není jeho, i když obecně měl Edik do zralosti ještě nedávno velmi daleko. A byl válečníkem nejen v jednadvacátém století, ale i v chladnějších a kosmických dobách, se slávou pro celou armádu. Ale teď je to skutečně buď on, nebo naopak ne... Maso je cizí, i když zdravé, a je v něm spousta energie. Ne jako v posledních několika letech, kdy Eduard v sobě cítil určité ochladnutí směrem k válkám a bitvám a neustálému boji o přežití, pokles nadšení, viskózní lenost v tréninku a neochota ráno vstát a cvičit. . Ano, a sen se stal nějak viskózním, když necítíte stejnou energii a chuť vyskočit, ale chcete spát a říkáte si - už máte zkušenosti z různých bitev, není čas jít do důchodu .
  Hrát hry naplno, bez rizika, bez bolesti a jen s potěšením. A co vlastně věčný kluk potřebuje? Usaďte se v nějakém technologicky vyspělém a relativně bezpečném světě a žijte pro sebe, užívejte si zábavu a radostné nicnedělání.
  Ale Edward má poněkud pozastavenou situaci se svým důchodem. Formálně se zdá, že on, jako elfí občan, který bojoval více než jednu éru v Mechnya a vypracoval dvě stě padesát cyklů, tam pobírá důchod. Nyní ale slouží ve Sluneční armádě neuznaného státu. Takže jeho právní postavení...
  Edward byl příliš rozptýlený a Cortes se dokázal vzpamatovat. Impozantní španělský grande namířil svou těžkou mušketou na toho, kdo vypadal jako Indián. Něco takového jako mechanismus křesadlového zámku ještě neexistovalo a Cortes se pokusil zapálit střelný prach pomocí třecího mechanismu. No, ne, tohle je velmi primitivní zbraň, jasně horší než obvyklý luk se šípy. Jedinou výhodou takové muškety je, že svým olovem, velikosti slepičího vejce, jistě pronikne do každého brnění. Takto zasáhnout obratného a hbitého Inda je však nesmírně obtížné.
  Edward proto neznervózněl, ale klidně se vydal k meči. Každopádně můžete střílet, jen když zapálíte pojistku, a to zabere čas.
  Cortes něco španělsky zakřičel. Edward tento jazyk neznal. Ale na druhou stranu mluvil německy a anglicky a také trochu francouzsky. Chlapec válečník nebyl příliš odborníkem na Corteze ani na všechny ty koloniální války obecně. Věděl jsem, co je ve školních učebnicích. No a ještě něco podle slavné knihy: "Dcera Montezuma." Ale tam byly informace samozřejmě kusé a smíšené s fikcí.
  Teoreticky by měl Cortes umět francouzsky, protože Španělé často bojovali se zemí lilie.
  A Edward francouzsky, kterou nemluvil moc plynně, řekl:
  - Máte na mě nějaké otázky, monsignore?
  Cortes ze zmatku píchl do muškety zapálený knot a toto malé dělo vybuchlo... No, řev, dokonce i z jednoho výstřelu. Možná to byl zvuk, jako je zvonění, kvůli kterému Indiáni padli, když kolem prolétly samotné kulky!
  V tomto případě kus kulatého olova svištěl na vzdálenost více než sto metrů a pro Edwarda nebyl vůbec nebezpečný. Chlapec válečník, aniž by udělal krok, přistoupil k meči a snadno zvedl zbraň, přestože vážila tucet kilogramů. Samozřejmě, že příliš dlouhá bitva, byť zocelená výcvikem rytířů, nebude schopna bojovat s takovými meči. Šavle je samozřejmě mnohem praktičtější.
  Cortes konečně promluvil francouzsky:
  - Kdo jsi?
  Edward odpověděl ve stylu Mefistofela:
  - Jsem součástí moci toho, co vždy touží po zlu, koná dobro!
  Jeho francouzština sice není moc dobrá, ale Španěl to samozřejmě pochopí. Přesto je dobře, že na vojenském lyceu, jedné z alternativních realit, se učili jazyky údajného nepřítele. Především angličtina a němčina a také čínština. Poslední jazyk na učení je nejtěžší a skoro nikdo ho neznal. Španělsko nebylo považováno za vážného protivníka, i když rozšířenost tohoto jazyka ve světě je větší než němčina. Ale s Němci, válkou, se zřejmě věřilo, že se jí nebude možné vyhnout.
  Cortes se usmál a francouzsky, i když nepříliš čistě, navrhl:
  - Chceš bojovat s meči?
  Edward stručně odpověděl:
  - Rytířský!
  Cortez se usmál ještě více. Byl považován za jednoho z nejsilnějších šermířů ve Španělsku. A kdo je indián? Jen divoch, který se odvážil napadnout Kastilskou říši. Takže přijde o svou prázdnou hlavu se sadou peří.
  Zdálo se, že Edward má jiný názor a blíží se ke svému protivníkovi.
  Hrabě Cortes snadno, na muže jeho postavy a v masivní zbroji, seskočil z koně.
  Byl o hlavu vyšší než jeho protivník, i když díky magii a na krátkou dobu jako dospělý, a minimálně dvakrát tak těžký. Ale Edward se také vyznačoval, zvláště v novém těle, hbitostí a svalnatostí. A ať to arogantní hrabě zkusí vzít drze.
  Meč je samozřejmě těžší než hůl, je to jako mávnutí páčidlem. Ale zbraně nepřítele jsou ještě těžší. A bez ohledu na to, jak silný je Cortes, manévrovatelnost velkého těla bude stále nižší.
  Edward se blížil, nepřítel stál na místě, snažil se udržet rovnováhu a čekal.
  Válečníci hrdého Španělska přišli o svá těla poté, co každý válečník vypálil šíp, ale sám Cortes se nezdál být kvůli tomu vůbec v rozpacích. Španělka naopak vypadala obzvlášť sebraně a pompézně.
  Edward náhle zrychlil a provedl útočný výpad. Hrabě ho odrazil sotva znatelným pohybem jeho meče. Indiánský chlapec se zasmál - nepřítel byl lepší, než si myslel.
  Cortez zase držel vidlový příjem, ale také nedosáhl cíle. Edward odpověděl.
  Oba soupeři začali šermovat, ale svérázným způsobem. Eduard, lehčí a obratnější, kroužil poblíž nepřítele, zatímco mohutní Cortes stáli nehybně, jen občas udělali půl kroku vpřed a snažili se nepřítele dostat.
  Prvních deset minut oba válečníci mlčeli a jednali docela opatrně. Edward několikrát zasáhl brnění, ale ukořistěný meč nedokázal proniknout do umně vyrobeného brnění. A když Cortes zachytil mladého válečníka prudkým mávnutím, objevila se na nahém trupu indického válečníka krev.
  Poté Španěl změnil taktiku, pohled na krev někoho jiného ho přiměl ztratit klid a náhle vyrazil vpřed. Edward stále převyšoval nepřítele v manévrovatelnosti. Ten se jako leopard stáhl a couval, výcvik komanda měl efekt.
  Cortese můžete vyřadit pouze úderem přímo do obličeje, brnění mu zakrývalo ruce i nohy, ale tím nutí nepřítele pohybovat se pomaleji.
  Zde Edward znovu nabyl sebevědomí, bez ohledu na to, jak silný a houževnatý hrabě byl, stále se unaví. I mistři světa mezi profesionálními boxery se unaví a ne vždy udrží tempo ve dvanácti kolech. Bojují ale ve stejných sportovních trenýrkách. Tomuto monstru tedy dojde dech.
  Cortes začal těžce dýchat a silně se potit a tempo jeho pohybu se snížilo.
  Dokonce i na tlustých tvářích se objevil nezdravý ruměnec.
  Edward se opět stal aktivnějším a přešel do útoku. Mladý terminátor přitom nepoužíval to, co ho učili ve speciálních jednotkách, ale techniky zdůrazněné z dobrodružné literatury. Zejména údery pod základnu jílce meče, aby co nejvíce unavil nepřítele a hlavně jeho ruku.
  Cortez začal trochu couvat a pak Edward znovu získal sílu řeči:
  - Co, monseigneure, peče?
  Hrabě v reakci na to udělal prudký výpad, který málem probodl Edwardovo oko, ale on sám dostal na prsty meč. Mladý válečník udeřil, aniž by se příliš rozmáchl, buvolí kůže na rukavicích se jen prořízla, ale komando zlomilo pár Cortezových falang. Bylo bolestivé držet meč v pravé ruce a vůdce Španělů mu hodil zbraň do levé ruky.
  Ale samozřejmě stříhat levou je mnohem těžší než pravou, i když už jsi natrénovaný.
  Edward získal trochu sebevědomí. Zaútočil na nepřítele do hlavy a zároveň provedl kop pod koleno.
  Pancéřová deska byla trochu vyšší, ale přesto buvol zmírnil ránu. Ale na druhé straně Cortes zavrávoral a jeho meč se mírně vychýlil a Edward, když provedl techniku vějíře, když byla provedena kombinace úderů, silně poškrábal španělského hraběte na tváři.
  Rána dopadla těsně pod obočí, ale krev se stále lila a pro nepřítele bylo těžké mluvit a samotná bolest odvedla pozornost od souboje.
  Cortes byl nyní skutečně zuřivý, ale jeho zuřivost byla unavená a jaksi bezmocná. Několikrát hrabě minul a nakonec Edward, zručně potápějící se jako ryba, zasáhl nepřítele čepelí do obličeje.
  Pravé obočí prasklo jako koule naplněná krví a Cortez opravdu plaval. Edward, který viděl jeho stav, se řízl do zápěstí. Buvolí kůže byla mírně "troubená", nepřítel stále držel meč v levé ruce.
  Čtyři válečnice dupaly na holé, dlátovité nohy a křičely z plných plic:
  - Výborně, náš chlapče! Vyšel jsi velmi chytře!
  Pak mladý válečník znovu zopakoval úder do svých prstů. V zásadě mohl provést útok do hlavy, ale chtěl Corteze zajmout živého.
  Těžký meč španělského vůdce zapadl do bahna a ten surovec se znovu stáhl a unaveně odpověděl francouzsky:
  - No, vypadá to, že jsem s tebou prohrál, divoško!
  Edward logicky odpověděl:
  - Divoši nemluví francouzsky. A vůbec, přišli jste do cizí země zotročovat a zabíjet!
  Španělský vůdce zařval:
  - Přinesli jsme ti víru, která tě zachraňuje před věčnými, pekelnými mukami!
  Edward odpověděl s úsměvem.
  - Už ses stal mukou pro všechny, i když ne věčným!
  Oba válečníci stáli proti sobě. Oba byli od krve, i když Cortez byl samozřejmě potřísněn silnější a zraněnější. Neozbrojený španělský grandee proti indiánovi s nepříliš ostrým, ale docela smrtícím mečem.
  Cortez viděl jen na jedno oko, ale navzdory své proříznuté tváři mluvil docela zřetelně. Edward nevěděl, co si se španělským hrabětem počít. Bylo by nutné vzít ho do zajetí, ale v tomto případě není jasné, kam ho vést.
  I když ve skutečnosti měl být dán válečníkům Mayské říše. Mimochodem, jak se jmenuje jejich hlavní město? Vyletělo mi to z hlavy! A kde jsou teď jednotky mexických indiánů. Jejich tzv. impérium je již v úpadku, v dohledu není žádná pobřežní stráž ani pravidelná armáda. Čtyři stovky Španělů vyzbrojených objemnými mušketami se pro ně tedy ukázaly jako obrovská síla.
  Edward dlouho četl knihu o Cortezově válce, takže si nemohl přesně vzpomenout, koho měli Indiáni v té době krále a jakou, alespoň přibližně, měli největší armádu. Ale teoreticky by moc větší než samotné Španělsko (bez cizího majetku!) neměla být malá a populace.
  Cortes prolomil ticho a neřekl příliš jasně:
  - Jestli vyhraješ, tak zabij!
  Edward se v odpověď usmál a nevděčně se zeptal:
  "Možná za sebe nabídneš velké výkupné!"
  Španělský hrabě upřímně odpověděl:
  - Nemám nic než dluhy, které zůstaly od státu, všechno jsem utratil za výpravu a svůj žoldnéřský oddíl!
  Edward odpověděl za samotného Cortese:
  - A král jednoduše popraví poraženého... - A pak napadla mladého válečníka zajímavá myšlenka. - A pokud vstoupíte do služeb místního krále? Vypadá to, že nemáte jinou možnost!
  Cortez o tom přemýšlel. Majetek je utracen, dluhy jsou velké a úroky z nich rostou. Ve Španělsku ho čeká dlužnické vězení a pravděpodobně i mučení. Samozřejmě požádají o mrtvé oddělení - neprominou. Jít do služeb místního krále? Existuje jen málo Španělů, kteří slouží jako žoldáci, a v jeho nyní zničeném oddělení zdaleka ne všichni jsou domorodci z Kastilské říše.
  V každém případě neexistují žádná morální omezení. Je to místní král, nejspíš z nějakého druhu pohanů. Sám Cortes ale křesťanské víře moc nerozuměl a ano, Bůh, visící jako bezbranný muž na kříži, vyvolal spoustu otázek. Opravdu, nechal by se Všemohoucí ukřižovat? A čím to, že Bůh, který vypálil Sodomu a Gomoru, utopil téměř celé lidstvo v potopě, probudil najednou tak zvláštní sklony?
  V každém případě byl Cortes spíše agnostikem než katolíkem. Navíc během bitvy příliš netrpěl - zlomené prsty se rychle zahojí a obočí také. Štětec naštěstí zůstal neporušený, i když byl pohmožděný.
  Hrabě se usmál a zdvořile se zeptal:
  - Když půjdu k vám, jaký plat mi dáte?
  Edward nejednoznačně odpověděl:
  - A tohle rozhodne o mém králi!
  Rudovlasý válečník vypadal jako houba vyskakující zpod trsu a zavrčel:
  - To není čin chlapce, ale manžela! Pojď za mnou!
  A kráska mávala bosou nohou. Španělský vůdce zmizel s ní. Stejně jako ve filmech - náhle a rezignovaně!
  Ale byla tam dívka se zlatými vlasy. Podívala se malátně na Edwarda a tiše se zeptala:
  - Bylo vám nabídnuto spáchat akt zrady?
  Mladý válečník poslušně přikývl a byl překvapen:
  - Ano... Ale jak to víš!
  Válečník promluvil jednodušším tónem:
  To, co teď vidíte, není sen! Toto je paralelní realita, nad kterou mají bohové, kterým sloužíme, značnou moc...
  Svalnatá dívka se zlatými vlasy zmlkla a objevila se další s mopem zelených vlasů a zářícíma rubínovýma očima. Řekla pomalu:
  - Lidé jsou různí. Bohové také... A obvykle zjevně nezasahují... kromě případů, kdy je zásah nutný. A pak v tomto případě dávají přednost lidem!
  Objevila se další dívka s vlasy bělejšími než perly, bez dechu odpověděla:
  - A měli jste štěstí na takový horoskop, že vás Rada bohů vybrala pro nejdůležitější misi!
  Edward se uklonil dívkám v pase a nesměle odpověděl:
  - No, nevím přímo... Stojí to za to?
  Znovu se objevila zrzavá dívka ranger, s vlasy planoucími jasněji než olympijská pochodeň, a drsně odpověděla:
  - Samozřejmě že ne! A pravděpodobnost, že se s úkolem vyrovnáte, se rovná nejvýše jedné šancí z bilionu!
  Edward se dusil a zamumlal:
  - Ale pak?
  Rudovlasá ďábelka tvrdě odpověděla:
  - A nemáte na výběr! Ty sis nevybral mě, já jsem si vybral tebe!
  Zlatovlasá dívka vysvětlila velmi jemným tónem:
  - Přeneseme vás do jednoho z nesčetných paralelních vesmírů, ve kterých musíte dělat něco, co je s vašimi znalostmi a dovednostmi téměř nemožné!
  Dívka se smaragdovými vlasy poznamenala:
  - No, proč - to není možné! V různých fantastických dílech nájemní vrahové, využívající znalosti budoucnosti, dělají různé, někdy se zdálo, až neuvěřitelné věci. Navíc tito lidé jsou mnohem horší než mladý válečník, věčný chlapec, speciální jednotky a dokonce i kandidát technických věd, které jste bravurně obhájil a ukázal, že vaše mozky nejsou vůbec dětinské!
  Bělovlasý válečník potvrdil:
  - Ano, tento rám není vybrán jen podle horoskopu, ale je také sám o sobě velmi cenný! Takže šance se zvyšují!
  Zlatovlasá dívka Strážce si těžce povzdechla a poznamenala:
  - Času je málo! Nemůžeme ho opustit do 1. června, což znamená, že naše šance i na varování Stalina klesají nulovým postupem!
  Edward energicky zamrkal černými řasami a zamumlal:
  Moc nechápu, co se děje?
  Čtyři čarodějnice se na sebe podívaly a pak ta nejzrzavější z nich navrhla:
  - Pojďme mu to ukázat. Slova jsou jen zvonění rampouchů na saharské poušti!
  Zde na nejzajímavějším místě zazněl gong, který oznamoval:
  Je čas zastavit toto zábavné vysílání.
  
  GULLIVER SE STAL MLADÝM KLUcem
  ANOTACE
  Z legendárního cestovatele Gullivera se tentokrát vyklubal mladý otrok, který se proměnil v chlapce, který dupe bosýma nohama po ostrých kamenech. A pak se stal palubním chlapcem na pirátské lodi.
  . KAPITOLA 1
  Přechod byl docela dlouhý. Cesta je kamenitá a horké skály jsou tropické podnebí. A slunce se právě chystalo zapadnout.
  Chlapec Gulliver šel s milenkou. Naplácala bosýma nohama mnohem jistěji, než její protějšek, který tak omládl, vypadal asi na dvanáct let.
  Chlapec Gulliver zamumlal:
  - Jsem unavený a žíznivý!
  Dívka se smíchem odpověděla:
  - Jsi otrok! A otroci nemohou od svých pánů něco žádat!
  Chlapec si povzdechl. Ještě nedávno byl dospělý a kapitán, ale teď se z něj vyklubal jen bosý šutr, kterého popohání, jak chtějí!
  Pak ale přišlo zastavení. Konvoj se rozhodl odpočívat a něco si dát. Zajatí chlapci, kteří byli dospělí, se zastavili před několika hodinami.
  A bylo jim dovoleno vypít trochu vody a sníst tortillu se sýrem a česnekem.
  Místní jídlo se Gulliverovi zdálo chutné. Navíc ocenil, že teď má mladé, zdravé, absolutně celé zuby. Pak se vzrušil.
  Jen holé chodidla byly hodně oklepané a poškrábané na oblázcích.
  Pak byli zase na cestě.
  Byly tu dlouhé dny, nebo se to tak jen zdálo?
  Dívka se zeptala Gullivera:
  - Takže věříš ve svého Boha, ale mohl bys jít například pro víru ke kůlu!
  Mladý cestovatel odpověděl:
  - Jsem proti extrémům a fanatismu!
  Dívka souhlasila
  - To je správně! Ale byli mezi vámi tací, kteří šli na smrt!
  Gulliver odpověděl s úsměvem:
  - Byli jiní! Kdo šel na bolestnou smrt a kdo zradil! A to nejen se zbraní v ruce, ale ve vlastním zájmu!
  Dívka se usmála. Bosé nohy pleskaly po hrubém štěrku a zřejmě se jí to i líbilo.
  Ona zpívala:
  Láska Kristova je krásná a čistá,
  Je to pevná, zářivá kráska...
  Zároveň je v našem světě mnoho zla,
  Pravděpodobně stále silný Satan!
  Chlapec Gulliver byl překvapen:
  Odkud tento žalm pochází?
  Dívka odpověděla s úsměvem:
  - Napsal jsem to sám! Co je dobré?
  Gulliver odpověděl s úsměvem:
  - Abych byl upřímný, není to špatné! Ale věříte v Krista?
  Mladá vikomtesa logicky poznamenala:
  - V jakém smyslu?
  Chlapec-kapitán zabručel:
  - Nu, to je Bůh!?
  Dívka pokrčila rameny a odpověděla:
  - Že je všemohoucí Bůh a stvořitel vesmíru ne. Ale skutečnost, že možná měl nějaké magické schopnosti - docela!
  Gulliver upřesnil:
  Proč nevěříte v Jeho Božskou přirozenost?
  Dívka sebevědomě odpověděla:
  - Protože hloupě souhlasit s Všemohoucím jít na kříž! Velmi hloupý, mít sílu, že se nedokážete chránit!
  Chlapecký kapitán odpověděl:
  - Udělal to, aby vzal všechny naše hříchy na sebe!
  Mladá vikomtesa se zachichotala a odpověděla:
  - Není příliš těžké uvěřit, že Všemohoucí Bůh neměl jiný způsob, jak zachránit lidstvo, než jít sám na kříž. Ale co nekonečná moudrost stvořitele?!
  Gulliver pokrčil rameny a odpověděl:
  - No... Existují tajemství, do kterých chtějí proniknout i andělé! A obecně to opravdu může být jinak a je to nemožné!
  Dívka přikývla.
  - Tady ti přikážu, abys vložil hůlky na holé paty, a pak to bude možné!
  Nastalo bolestné ticho. Gulliver nevěděl, co dodat. Teologové se skutečně hádali po staletí. A je to skutečně paradox: když se přidal další, velmi velký zločin, lidé dostali šanci na záchranu. Stále je o čem polemizovat. A o tom, zda Syn svou obětí nepřinesl výkupné. Pouze komu? Otci - to je zvláštní, vzal by Otec takové výkupné, jako je smrt Syna. Ale Satanovi to také zní rouhavě.
  A tak je to špatné a tak špatné.
  Gulliver zpíval s povzdechem:
  Kolik lidí má tolik názorů
  Tajemství posvátného nebe
  Chci, aby všichni věděli...
  Při hledání pravdy, temnoty větví,
  Démon zuří ve vzteku,
  Chce vnutit plán,
  Je to sen přijmout světlo lásky generací,
  Odpověď může dát pouze Všemohoucí Bůh!
  Mladá vikomtesa přikývla.
  - Vidím tě dobře, jez!
  Gulliver poznamenal:
  - Ano, je dokonce hezké chodit polonahý, pod horkým sluncem, s tak krásnou dívkou, jako jsi ty!
  A chlapec znovu zalapal po dechu a šlápl na ostrý kámen. A vypadal nešťastně.
  Vikomtesa poznamenala:
  - Samozřejmě, že víra musí být založena na rozumných argumentech! Například Ježíš prohlašuje, že je Nejvyšší Bůh. Učí však: pokud tě udeří do pravé tváře, otoč se doleva! A ve Starém zákoně naopak dává příkazy k vyhubení jak žen, tak dětí a dokonce i domácích zvířat!
  Gulliver odpověděl:
  - Zdá se, že dobře znáš Bibli!
  Vikomtesa přikývla.
  - Ano, četl jsem to. A je tam spousta krutosti a absurdity! Jako příkaz k sňatku s nevěstkami nebo příkaz k zabití nevinných. A Elíša nasadil medvědy na děti, které ho jen škádlily pro jeho pleš!
  Chlapec Gulliver poznamenal:
  - A lidé to někdy dělají a vytvářejí krutost!
  Dívka potvrdila:
  - Ano, oni dělají! Ale nedělá jim to žádnou čest!
  Chlapecký kapitán poznamenal:
  - Bohužel se někdy stane, že musíte použít krutost. No, když není jiný způsob výchovy! A obecně, co vás mate?
  Vikomtesa poznamenala:
  - Na jedné straně nesmírná krutost Starého zákona a zároveň mírnost Ježíše Krista, který se modlil i ukřižovaný, za své popravčí!
  Gulliver rozpřáhl ruce a odpověděl:
  - Nevím! I když je těžké říci proč a co... Musíme si shromáždit své myšlenky. Ale stejně. Zde je otázka, ale život se Zemí nekončí. A možná, když zabil dítě s pomocí medvěda Elizea, vysvobodil ho z věčného utrpení v ohnivém pekle a okamžitě ho přenesl do ráje?
  Vikomtesa se zachichotala a poznamenala:
  - Takže každý vrah může říct - nenechal jsem ho hřešit! A přesunuta do ráje!
  Chlapec Gulliver chtěl něco namítnout, ale myšlenky mu nějak nešly do hlavy. A o čem je řeč? Zde musíte být zkušeným teologem. Ani teologové a teologové nejsou schopni dát uspokojivou odpověď na všechny otázky. Proč například existuje zlo v přítomnosti Všemohoucího a milujícího Boha? Chce Bůh, aby zlo existovalo, nebo ho nedokáže ukončit?
  A zde je velmi těžké konkrétně odpovědět. Nebo to tak dopadá, nebo jinak. Je tu ale paradox, že každá odpověď nebude vyhovovat každému.
  Chlapecký kapitán se smutným úsměvem řekl:
  - Tady například žijete tisíc let bez stárnutí. Tak se z toho radujte. Protože Bůh ti dal milost a věčné mládí. Obyčejným lidem to ale nedal. A to je jeho věc!
  Vikomtesa přikývla.
  - Amen! To je hustý!
  Gulliver zpíval:
  Bůh je největší milosrdenství bezedných,
  Stvořil jsi zemi, výšinu nebes...
  Kvůli lidem, Tvůj jednorozený Syn,
  Šel ke kříži a pak znovu vstal!
  Dívka přikývla a zašeptala:
  Na nebeskou výzvu
  Všichni moji přátelé se sejdou
  Na nebeskou výzvu
  Tam z milosti Páně
  Já budu!
  Gulliver na ni mrkl a v odpověď zazpíval:
  Můj Bože, to jsi ty, jsi to ty
  Vidím tě všude...
  Když trhám květiny,
  A s láskou Tě uctívám!
  
  Jehova je koruna krásy,
  Ve světle dne a půlnoční záře...
  To jsou mé myšlenky a sny
  Toto mládí je jasná touha!
  Dívka se zářivým úsměvem přikývla.
  - Ano, máš dobrou píseň, ale chci, abys zpíval víc!
  Gulliver zpíval s úsměvem:
  Jak krásné je všechno Tvé,
  Všude slyším tvůj hlas...
  V srdci Boží pravice zpívá,
  A šeptá do duše jako zrající kolos!
  
  Jsou to hory pokryté mechem,
  To jsou vlny se zuřící pěnou...
  Je to pláž s horkým pískem
  Toto je slunce z nekonečného vesmíru!
  Pak dívka rozzlobeně dupla bosou nohou a přerušila Gullivera a zeptala se:
  - A ošklivé stařeny, výtvor Pána Boha, které jsou také krásné?
  Gulliver pokrčil rameny a poznamenal:
  - Pokud existují obyvatelé jiných světů a planet a nejsou jako my, pak si pravděpodobně také mohou myslet, že jsme podivíni. Navíc i ve vztahu k těm nejkrásnějším dívkám!
  Vikomtesa souhlasila:
  - Z hlediska dialektiky - to zní logicky!
  Gulliver zpíval s úsměvem:
  Osvícený Pán všemohoucí,
  Nalezení pokoje v Kristu...
  Cítil jsem, že jsem hříšník,
  Že Pán je můj spasitel!
  Dívka přikývla, zazpívala a vycenila zuby:
  Na nebeském trůnu
  Všemohoucí král seděl...
  Z vaší velké vůle
  Kristus nám vládl!
  
  Ukřižovali Boha na kříži
  Ježíš se modlil k Otci...
  Aby nás nesoudil přísně,
  Hřích nám odpustil až do konce!
  
  Milosrdenství je neomezené
  Poslal svého Syna zemřít...
  Abych mu osobně sloužil Bohu,
  A neopovažuj se zemřít!
  A dívky na svůj protějšek mrkly.
  Gulliver poznamenal:
  - Ano, je to krásné. Básně, řekněme - je to skvělé! Ale uznáváš Ježíše Krista jako svého Pána a Spasitele?
  Dívka se chichotala a zpívala:
  Ježíš dokonalost,
  Ježíš dokonalý...
  Od úsměvu po gesto
  Především chvála...
  Oh, jaké požehnání
  Oh, jaké požehnání
  Vězte, že Bůh je dokonalost!
  Vězte, že Bůh je ideální!
  Gulliver potvrdil:
  - Zazpíval jsi to dobře a expresivně! Vidím ve vás velký potenciál.
  Dívka s radostí zpívala:
  V rozlehlosti nádherné vlasti,
  Umírněný v boji a práci...
  Složili jsme veselou píseň
  O všemohoucím Bohu a vůdci...
  
  Bůh světlo je slávou bitvy,
  Bože světlo našeho letu mládí...
  Bojovat a vyhrávat s písněmi,
  Náš lid následuje Pána!
  Gulliver odpověděl s úsměvem:
  - Skvěle zpíváš! Prostě super!
  Dívka se zachichotala a poznamenala:
  Píseň nám pomáhá budovat a žít,
  Směle spěcháme na túru s písní ...
  A ten, kdo prochází životem s písní,
  Nikdy, nikdy nezmizí!
  Děti šly po kamenité cestě. Bylo to bolestivé pro chlapcovy sražené nohy, ale vydržel a šel. A rozhovor odvedl pozornost od utrpení.
  Navíc už to, že máte všechny vlastní a mladé zuby, povznáší. A mladé tělo je odolné a zdravé. A všechno kolem je takové jasné, zářivé, svěží vnímání světa.
  Vikomtesa se zeptala:
  - A proč například, je-li Kristus Bůh a má veškerou moc na Zemi i na nebi, nejúspěšnějším vládcem a dobyvatelem všech dob a národů je Čingischán? Kdo je zároveň barbar i pohan a velmi krutý a polygamista!?
  Gulliver se zmateným dětským úsměvem odpověděl:
  - No, to je těžká otázka... Abych byl upřímný, Bible říká, že Satan je Bůh tohoto věku a možná Čingischán vděčí za svůj úspěch ďáblu!
  Dívka odpověděla:
  - Ach ne! V Bibli není nic napsáno - Satan je bohem tohoto věku! Mám věčně mladou paměť a mnohem lepší než vy, co stárnete a ošklivíte!
  Chlapecký kapitán poznamenal:
  - Je psáno - bůh tohoto věku oslepil jejich mysl!
  Vikomtesa se zasmála a odpověděla:
  - Neříká, že je to Satan! Možná to znamená lidský egoismus. Nebo třeba přílišná pýcha, či jiné charakterové vady.
  Gulliver poznamenal:
  - To je částečně pravda! Možná to znamenalo obojí!
  Dívka zpívala a vyceňovala zuby:
  Co tím Pán myslel?
  Gulliver zmateně odpověděl:
  - O čem to mluvíš?
  Vikomtesa se usmála a odpověděla:
  - Ano, o různých věcech! Mám o tom dokonce písničku!
  Chlapecký kapitán pokrčil rameny a navrhl:
  - Pojď, já budu zpívat první!
  Dívka s úsměvem přikývla.
  - Jestli chceš, zpívej
  Jen pro odpočinek nezpívej!
  Gulliver zpíval svým jasným, dětským hlasem;
  Člověk s nedůvěrou je nešťastný
  Není možné žít v hříšné žádostivosti...
  Protože Boží hněv je hrozný
  Protože soudcem je přísný Bůh!
  
  Maso v pekle chřadne horkem,
  A je na čase, abychom všichni pochopili na dlouhou dobu ...
  Ti, kteří neznají víru v Pána
  Padněte pod jho pekla!
  
  Hříšný člověk dostane své
  Bude to jako pavouk v ohni...
  Démoni budou mučit v podsvětí,
  Ti, kteří uctívali Satana!
  
  Bojte se a čiňte pokání, nepříteli Páně -
  Budete uvrženi přímo do pekla...
  Kdo nectí den sabatu -
  Bude navždy v plamenech!
  
  Ctil jsi modlu a za to v agónii,
  Tolik to bolí svíjet se v pekle..
  Bude zlý, věda -
  Dal jsem přednost modle před Kristem!
  
  Nevěřil Božímu rozkazu
  Nechtěl jsem ctít první den...
  Nedoufej, hned nespálíš -
  Věčnost v mukách hříšníka je osud!
  
  Věřím, že přijde čas pomsty,
  Ježíš velký Bůh přichází
  A soudný den přijde
  Přinese lidem spásu!
  
  Svatý Bůh vzkřísí mrtvé,
  Ti, kteří ve víře nebudou bodnuti rozkladem...
  Věřím, že také budu s Všemohoucím,
  V nebi - ať se tělo zhroutí!
  Dívka s úsměvem, který zářil jako perly, potvrdila:
  - Velmi dobrá píseň! Ale nebudeš sám plný písniček! Potřebujete něco více cool a jedinečné!
  Gulliver poznamenal:
  - Hloupost je také jedinečná!
  Vikomtesa zaštěbetala:
  - Jak bude všechno dobré, staneme-li se alespoň trochu dětmi!
  A navrhl:
  - Pojďme zpívat něco jiného!
  Chlapecký kapitán pokrčil rameny.
  - Chceš to?
  Dívka přikývla.
  - Přesně tak, chci, abys zpíval!
  A Gulliver vzal a zpíval;
  Zázraky v novém světě
  Barevně je to jako v pohádce...
  Je tam taková krása
  Nehledejte chybu pomocí ukazatele!
  
  No, co když je nový den
  Přichází nad zemí...
  Takže nejsme příliš líní vstát,
  Na světě není chladič!
  
  Bude nové světlo ve slávě,
  Kde jsou stromy jako bonbóny...
  Setkáme se s úsvitem
  Ve věčném štěstí naše děti!
  
  Přichází nový věk
  Toto místo je tak krásné...
  Osoba bude šťastná
  Ať je cesta nebezpečná!
  
  Nechte planetu vzkvétat
  Brzy to bude bujný ráj...
  Otevřete si vítězný účet
  Ať svět září!
  
  Jak je to dobré
  Pokud slunce svítí jasně...
  Datel vrtá dlátem
  Všichni na planetě jsou úžasní!
  
  Jak moc se bavíme
  Údolí plné štěstí...
  Bude to, věřte v rozkvět této hodiny,
  Zlatá střední cesta!
  
  Kdo by stvořil náš osud,
  Velmi statečný fešák...
  Pokud dojde k přerozdělení
  Pak se stanete silnějšími!
  
  Neskloníme hlavu
  Hrdě narovnáváte záda...
  Na palačinkové máslo, tvaroh,
  Vzápětí hostitelka dodává!
  
  Takže tam bude štěstí vědět
  A světlo se jménem Svarog...
  Skutečný ráj bude
  Lidé se modlili k Bohu!
  
  Pán dal jednu odpověď:
  Musíme pracovat s radostí...
  A pak přijde ahoj -
  Tváře se rozzáří!
  
  Tady je bosá dívka
  Osedlal jsem želvu...
  Musím to udeřit pěstí
  Hodně strachu!
  
  Kde dojde k požáru
  No, kde hoří oheň...
  drtivá rána,
  Krutý nepřítel útočí!
  
  Nevzdáme se nepříteli,
  Zvažte tuto touhu...
  Narovná cherubína
  Křídla a odpuštění nepřátelům!
  
  Řekni, že to bude brzy
  Tomu se říká vítězství...
  Cirkus je Chapiteau,
  A psi někdy štěkají!
  
  Brzy to bude jako v ráji
  Udělejme svět krásným..
  Lada děkuji -
  Cherubové září zlatem!
  Chlapec krásně zpíval a jeho hlas byl dětský. Velmi hlasité a pronikavé.
  Vikomtesa zaštěbetala:
  - Dobře se najíst! A je to v pohodě!
  Chlapecký kapitán zasyčel:
  Zpívám, zpívám a zabiju všechny démony!
  Dívka také zpívala:
  Jsme hrdé dívky Svaroga,
  Stateční, stateční bojovníci...
  Věrně sloužíme, jsme ve jménu rodiny,
  Ať jsou dědové a otcové hrdí!
  
  Bůh Svarog a mysl lidí,
  Udělejte svět šťastným...
  Nebudeme poraženi, věř padouchovi,
  Je to naše práce a tvorba!
  Gulliver hvízdl a s láskou v hlase poznamenal:
  - Skvělá písnička!
  Vikomtesa přikývla a zaštěbetala:
  - Ano, v tom je ta krása. Co jíte zpívat.
  Chlapec a dívka pokračovali v chůzi. Jejich dětské nožičky na sebe dupaly s velkou sebedůvěrou. A nepochybně uměli zpívat velmi krásně.
  Děti se zdají být vším. A je to tak úžasný svět. I když je v tom otroctví.
  Gulliver zpíval s potěšením:
  Všichni lidé na stejné planetě
  Musíte vědět, jak žít přátelsky...
  Děti se musí pořád smát
  A žít v mírumilovném světě
  Děti se musí smát!
  Děti se musí smát!
  Děti se musí smát!
  A žijte v mírumilovném světě!
  Tak chodili, chodili a zase chodili...
  Konečně nastal večer. A k večeři byl postaven sloup s dětmi, které byly zajaty.
  Dostali nějaký druh podmíněně jedlé polévky a další koláče s mlékem. Otroci jedli. A ochotně usnul.
  Po náročném celodenním pochodu skutečně potřebovali odpočinek.
  Gulliver také čenichal nosem a zdály se mu nádherné sny.
  Ve kterém zpívaly polonahé dívky;
  Vesmír byl roztrhán
  Hvězdy vybledly, katastrofa-smrt!
  Vzlykání, sténání v mukách pekelné dálky,
  A pro ty, kteří přežili: jen hanba vydržet!
  
  Jako Bůh vládne všem zákonům,
  Zapomínání na svědomí a odmítání cti!
  Mimozemská rasa přináší nový svět,
  Předložte nám výzvu - skvělá zpráva!
  . KAPITOLA 2
  Palubník, ve kterého se Gulliver proměnil, se plavil na krásné a velmi elegantní brigantině. Její plachty byly velmi pestré, s úžasnými, nádhernými kresbami v podobě květin a motýlů a vážek, stejně jako dívek s meči.
  A bylo to velmi v souladu s posádkou. I zde byly výhradně dívky. A byli téměř nazí, jen hrudníky a boky byly pokryty šňůrkami šperků. A kůže je opálená, lesklá, jako bronzové sochy.
  Pirátské dívky plácaly holýma, velmi půvabným a svůdnýma nohama.
  A zpívali:
  Jsme chudí, jsme chudí, piráti,
  Je nám to velmi, velmi, velmi líto,
  Nevyhýbejte se dívkám, které znají odplatu,
  Ale protože nám nevštěpovali morálku!
  
  Piráti vědu nepotřebují
  A je jasné proč...
  Máme nohy a ruce
  A hlava není pro nás!
  A pak se před nimi objevil galion, dívka nahoře si ho všimla jako první. Seskočila a blýskla nahými kulatými podpatky.
  Obecně platí, že jaké krásy zde byly a jejich vlasy jsou velmi světlé. Většina medových blondýnek má vlasy, které se třpytí jako plátkové zlato, ale existují i měděně zrzavé dívky a dokonce i smaragdově zbarvené vlasy.
  Někteří nosí brožové náušnice. A jaké mají dokonalé linie!
  A jejich svaly se jako rtuťové koule válejí pod bronzovou, lesklou kůží. Jsou to opravdu dívky, které jsou schopny bojovat doopravdy.
  A teď se brigantina řítí za galionem. A na této lodi pobíhají chlupatí skřetí medvědi, přidávají plachty a snaží se dostat pryč.
  Kapitánská dívka se zlatými vlasy, které tak krásně vlají ve větru, a bosýma nohama, které přivádějí muže k šílenství jako řev:
  Zničíme prokleté medvědy! Ať hoří dračí gang!
  Zde brigantina zkracuje vzdálenost. A tři dívky střílejí z příďového děla, opírajíce bosé nohy o palubu.
  A pak jádro vyletí ven a po opsání oblouku zasáhne přímo do kuchyně nepřátelského galionu. A loď se po silné ráně naklonila.
  Dívky začaly vyskakovat, blýskaly se holými, kulatými podpatky a řvaly:
  Sláva pirátům, sláva!
  Holky jdou vpřed...
  Bojujeme pod šarlatovou vlajkou
  Armáda je v útoku!
  A teď se brigantina stále více přibližuje k galionu. A dívky házejí háky na palubu nepřátelského plavidla. A přitáhnou brigantinu ke své oběti. A pak blikající bosé, bosé nohy. Skáčou na něj a bojují s orky. A probíhá divoká jízda. Dívky se řezaly šavlemi a krvácely nepřítele v hořících potocích. A padnou a orkové jim useknou hlavy.
  A jejich hlavy se válejí po podlaze.
  Toto je opravdová destrukce a zničení. Nyní se válečníci ukázali v celé své kráse. A jejich holé, opálené nohy jako perlíky rozdávaly drtivé rány.
  Dívky jsou moc krásné a jejich bronzová kůže se třpytí na sluncích, kterých jsou tři.
  Válečníci pískají a křičí:
  - Budeme zabíjet nepřátele, to je vždy naše krédo. Všechny zkoušky byly složeny na pět, naše země je svatá!
  Holky dopadly opravdu skvěle. A jsou střiženy tak, aby se houpačky nedaly zastavit.
  A bosý chlapec Gulliver s nimi bojuje. Řekněme velmi odvážné dítě.
  A holá pata toho chlapce vezme a praští orka do brady. A spadla mu čelist.
  Gulliver zpíval:
  - Jak jsme žili v boji,
  A nebojí se smrti...
  Takže odteď budeme žít ty a já!
  V hvězdných výšinách a hvězdném tichu,
  V mořské vlně a zběsilém ohni!
  A zuřivý a zuřivý oheň!
  Palubník hekal a jeho bosé nohy byly nápadné.
  Přesto je dobré být dítětem. Jaké máš rychlé tělo.
  Tohle je opravdu superman kluk.
  A zpívá z plných plic:
  - Jsem rytíř světla na koleně divochů,
  Smetu nepřátele vlasti z povrchu zemského!
  Takhle chlapec bojuje a zpívá. A řezné rány a zadky.
  A další dívky s ním bojují. Které jsou tak krásné a sladké.
  Bojujte samozřejmě ve velké výšce. V přeneseném slova smyslu.
  Tady jsou bojovníci. Můžeme o nich říci: super a hyper.
  Pokud začnou bojovat, nic je nezastaví.
  A teď poslední orkové padli pod údery krásky. A mezi válečníky zavládla velká radost.
  A zpívali:
  Všechny pobijeme a podřežeme,
  Všechny zabijeme! Všechny zabijeme!
  A poté se začali hrabat kolem galionu a hledat kořist. Zároveň bojovníci zpívali:
  - Od noci do rána hledáme kolemjdoucí,
  Pojďme prolomit fraeru! Pojďme prolomit fraeru!
  Zde Gulliver zpíval s nadšením;
  Bratr zvedl ruku k bratrovi:
  Krutá válka - řev protivníka!
  Stroj se stal vaším přítelem,
  Za lehkovážnost přišla odplata!
  
  Co dělat, když jsou lidé na mizině
  Když kolem sviští prudké kulky!
  Bůh by raději přerušil válku silou -
  Aby dny dravého draka skončily!
  
  Ale peklo nezná míru a čáru,
  Země hoří v napalmu, děti pláčou!
  Tady dívčí rysy zbledly -
  Kdo, Pane svatý, za to odpoví?
  
  No, kolik milovaných můžeš zabít,
  Člověk se přece rodí, věřte mi, pro štěstí!
  Matka nepustí svého syna na frontu,
  A i v létě je na vojně špatné počasí!
  
  Ale povinnost vojáka je jistá povinnost:
  Co potřebujete k boji za vlast v bitvě!
  V šestnácti již šedý chrám,
  Vdovy nešťastných tváří jsou oteklé od slz!
  
  Ale co to je, jsi blázen bratře?
  Ne, ty jsi blázen, odpovídá milovaný!
  Za podlost, kdo je na trůnu, náš voják,
  Myslí si, že jeho švagr je špinavý Kain!
  
  V zemi proudy krve trhají žíly,
  A puls z jádra odpoví úderem ...
  Pluh rozbitý na poli granátem zamrzl,
  Ach, jak se slunce stalo purpurovým!
  
  Ale existuje víra, že Ježíš přijde -
  Smiř bratry, přines Spásu!
  Pak zapomeňme na pomstu odporný účet -
  V duši nás všech vládne, nechť odpuštění!
  Poté se pirátské dívky chichotaly chataři. A bylo to prostě skvělé.
  Poté byly z podpalubí galionu vytaženy sudy s pivem a vínem, začali pít a běsnit.
  A jaký tanec tančil bos, dívčí nohy krásek. Jak skvěle to vypadalo.
  A jejich svalnatá lýtka se leskla. Tohle holky opravdu potřebují.
  Chlapec Gulliver také pil a zpíval s nadšením;
  Každý má svůj osobní pohled na lásku -
  Koncept krásy a ideálu!
  Přestože k němu lidé nedospěli,
  Ale člověk už není opice!
  
  A tady samozřejmě můžete vzít trochu aforismů a přidat takové vtipné;
  Holčičí obnažený podpatek s největší pravděpodobností dostane módní boty!
  Ale něco originálního mě nenapadá
  Například zde:
  Láska pro všechny věkové kategorie,
  A chlapec vypadá velmi hrdě ...
  Jeho oči září ve tmě
  Výsledek bude cool!
  I když je to všechno, řekněme toto - hloupost a banální.
  Nicméně na druhou stranu můžeme říci, že i v pohodě.
  Gulliver zpíval:
  skáču. Ale skáču jinak
  Nebo spíš skáču jako veš...
  A mohu konkrétně vložit změnu,
  Jsi bosý chlapec se netřese!
  A pak Gulliver zazpíval něco civilizovanějšího;
  Chceme žít v krásném světě ráje -
  Ve kterých nejsou žádné nemoci, zchátralé jalovice ...
  Aby se vlákno života stalo nekonečným,
  Aby byl každý den šťastný a veselý!
  
  Kde je barva jako duha na jaře
  Lekníny, jako zlato se smaragdem.
  Kde se realita dlouho podobala snu...
  Každé dítě dokáže zázrak!
  
  Ó vlasti, Boží svatý smutek;
  Vaše břízy jsou skvrnité, lesk kovu...
  A modlím se k Pánu za jednu věc,
  Aby Vlast vzkvétala ve slávě!
  
  Ale tady se bojovník již vydal na kampaň,
  Pochoduje jako barbarský válečník!
  Uděláme dobro pro planetu -
  Aby kulky neprorazily vaši vlastní matku!
  
  Útok trollů, zuřivý tlak;
  Spěchající protivníci zeď-lavina!
  A proto, proč potřebujeme vášnivou hádku,
  Když je vlast sjednocena v pěst!
  
  Ale znovu se orkští démoni usmívají,
  Jsou to chlap, jako kost uvízlá v krku!
  A skřet zavrčel v divoké zuřivosti,
  Ale přihlásili jsme se z rati daru!
  
  Ale vítězství nad nepřítelem je blízko,
  Vytrhneme Rusko z bažiny!
  Přišla odplata za nečisté -
  Jejich srst byla roztrhaná na cáry a žmolky!
  
  Oválná dívka roztomilá tvář -
  Dal mi víru a velkou sílu!
  Takhle zpíval Gulliver s velkým citem a zápalem. A jeho zpěv byl tak neuvěřitelně elegantní.
  Pak začal chlapec-kapitán znovu zpívat, po další sklenici piva a kousnutí sušené ryby;
  Velká, mocná, posvátná země,
  Pod modrou oblohou už není zářící!
  Je nám dána od Všemohoucího Boha navždy -
  Neomezené světlo, vznešený Mesiáši!
  
  Svět nikdy neviděl takovou sílu, nikdy neví
  Abychom hrdě pošlapali prostor!
  Jakákoli hvězda ve vesmíru ti zpívá,
  Ať je An s námi šťastný!
  
  Koneckonců, toto je naše vlast, je to takový osud,
  Velte prostoru všech záležitostí!
  Kdokoli z nás, věřte mi, by to chtěl,
  Bez jakékoli hlouposti, ženských pověr!
  
  Archandělé troubí na svou mocnou trubku,
  Důrazně oslavují pochod našich armád!
  A nepřítel najde svůj úděl v osikové rakvi,
  A nebude dostávat daně a tribut!
  
  Toto je naše vlast, vše v ní, věřte mi, je krása,
  Bez námahy otočila celý vesmír!
  Dívky s pěkně těžkým copem,
  Hon na ni, aby byl sud silný!
  
  Vlasto, to je matčin pohled modrých očí,
  Její ruka je něžná a kamenná!
  A mladý protivník, kterého zabijete kulkou -
  Aby plamen v srdci jasněji plápolal!
  
  Slož přísahu nekonečné vlasti,
  Je to dobré i pro vás, samozřejmě!
  I když krev teče v zuřivosti bitvy,
  Odplata nyní přijde nepříteli!
  
  Zbraně a odvaha jsou tak mocná slitina,
  Zlý to nemůže překonat!
  V letadle s bombami jsem letěl chytře,
  A jak to vybuchne, zasypou se krupobitím oken!
  
  Ale rozkaz vládce - letět s dítětem na Mars -
  Je čas, abyste dali prostor!
  A arogance Marťana se dostane do očí,
  Pak vidíme daleko za Pluto!
  
  Přijdeme do výšin vesmíru, uvidíme okraj vesmíru,
  Takové je naše lidské poslání!
  A proto se opovaž chlapce o kořisti,
  Ostatně vězte, že odměna je otázkou zisku!
  Dívky také dupaly a tleskaly rukama. A jejich bosé nohy jsou tak hbité. A holé podpatky se na slunci třpytí.
  Gulliver je s nimi, v těle bosého chlapce, tak čilý a veselý.
  Ale tančili na prvním čísle.
  Pak jsme se rozhodli hrát karty. A to je také velmi skvělá práce.
  A můžete se opravdu vzít a namazat. A s děvčaty k samému vzteku dovádění.
  Pirátská dívka vzala Gulliverovu holou, dětskou nohu do ruky a začala mu masírovat kulatou růžovou patu.
  Palubník se zasmál a radostně předl. Bylo to tak skvělé. Tohle je opravdu jen zázračný chlapec.
  A jeho holé, velmi krásné nohy jsou prostě zázrak.
  Gulliver zpíval s úsměvem:
  Naboso, jen naboso
  Pod červencovým hromem a pod zvukem příboje ...
  Naboso, jen naboso
  Budeme tančit, jsme s vámi!
  Tohle jsou vtipné písničky. A je dobré být ještě kluk. A zároveň předvádíte kolosální výkony.
  Ale to samozřejmě není všechno. Co jen Gulliver ještě neudělal.
  A zpíval a tančil a dělal rozkoly s holýma dětskýma nohama. Což také vypadalo velmi cool a do jisté míry odporně.
  Tady to byl chlapec-kapitán, který cestoval do mnoha zemí a nejednou brázdil oceán.
  Ano, a jeho nálada, upřímně řečeno, je velmi agresivní.
  Ale proto ještě nevzít dívku na pirátské vlajce a nestřílet žraloky z malých pušek. Není snadné se dovnitř dostat, ale v tom je ta krása.
  Chlapec Gulliver, opřený o bosé nohy, vzal své dětské nohy a vystřelil. Jádro zasáhlo žraloka. A zlomil jí záda a vyrazil jí vnitřnosti. Dítě křičelo:
  - Chlapec nabral chladnou odvahu,
  A posádka byla zahnána do rakve!
  Dívka, kapitánka pirátů, vzala chlapce v kabině, popadla ho holými prsty za nos dítěte a zařvala:
  - No, chlapče, ty chceš zaujmout mé místo. Vidím ve vás hodně ambicí!
  Chlapec Gulliver odpověděl:
  - Vyhovuje mi být alespoň malý, ale stále muž. A žena je...
  Další rusovlasý válečník zpíval:
  Na světě nemůžeš žít bez žen, ne,
  Májové slunce je v nich, láska v nich kvete!
  Gulliver s velmi okouzlujícím úsměvem, který je dětinský a zároveň odvážný zároveň, nabídl:
  Země se nachází v těžké době
  Krev teče jako proud!
  Bojujte až do posledního dechu
  A ať přijde štěstí, mír, láska!
  
  Jsme děti zlomyslného komunismu
  Vlasti bezmezní synové...
  I když hordy revanšismu přicházejí -
  Buďme věrní naší zemi!
  
  Ve velké a kosmické éře,
  Kvazary musí být vytvořeny z prstu...
  U nás je to docela dobré, věř mi,
  I když armáda zla pekla útočí!
  
  Zabijeme armádu agresora,
  A z kvarků vytvoříme lasery ...
  A člověk se stane jakýmkoli hrdinou,
  Nad námi je cherubín zlatý!
  
  Přestože nad vlastí plápolají mraky,
  Připraveni bojovat s nepřítelem...
  Oddíl bojovníků, kteří se domnívají, že jsou nestálí,
  Nešlapej botou na kraj světa!
  
  Víme, že nepřítel je mocný a zákeřný,
  Nedáme mu zemi ani rozpětí...
  A člověk je silný se slavným pokrokem
  A věřte jen jedinému Pánu!
  
  Vybudujeme velký komunismus,
  Rodná země bude vzkvétat...
  I když je nepřítel velmi divoký,
  Naším osudem v útoku je postoupit!
  
  Průkopník statečný statečný chlapec,
  Že se vždy narodil jako válečník...
  Lev není zbabělý zajíček,
  Ať se sen stane skutečností!
  
  Netolerujeme ponižování, bratři,
  Za vlast se všichni postavíme jako hora...
  Neberme další urážky
  Rozdrťme nepřítele ocelovou rukou!
  
  Pokud si všichni dáme ruce
  Hmyz lze porazit...
  Svatá vlast jako slunce
  A lovec se promění ve hru!
  Zde je píseň, kterou zpíval chlapec, který byl donedávna kapitánem a měl šlechtu. A je to v pohodě.
  Ale na obzoru se objevila fregata. Navíc velká třída - šedesát čtyři děl. Co je to vážně. A přichází jako drak, který vidí slepice.
  Dívčí kapitán řekl:
  - To je pro nás výzva! Budeme bojovat nebo...
  Dívka s červenými vlasy řekla:
  "Útěk nepřipadá v úvahu!"
  Dívka s modrými vlasy, odhalená perleťovými zuby, které se třpytily a jiskřily, zpívala:
  Musíme respektovat, bát se
  Zásahy dívek se nedají spočítat...
  Dívky vždy vědí, jak bojovat
  Dokážou šukat jako pytel osla!
  A ukázala svůj dlouhý a kousavý jazyk.
  No, jednou dojde k boji, tak proč neukázat svou velmi agresivní povahu. A pro nepřátele to bude velmi bolestivé. Ano, a přátelé budou smutní.
  A bitva samozřejmě vyžaduje výběr správného místa a manévr.
  A nyní děvčata velmi chytře rozpohybují svou brigantinu a přitom nezapomenou zpívat;
  Jste členem Komsomolu Otce vlasti,
  Rádi statečně bojujete za Elfa...
  Budete moci pomáhat vlasti,
  Rytíř není s duší bubáka!
  
  Dívka je krásná zpěvačka
  Prohánět se závějemi naboso...
  Jsi zářivá královna -
  Udeřte Orkolfa pěstí!
  
  Holou patou hodila granát,
  Roztrhal tucet vojáků...
  Vůdce brzy dostane zaplaceno,
  Rytíř připraví kulomet!
  
  Jsme dívky v bitvě u Komsomolu,
  Zvažte největší bojovníky v bitvě...
  Hlas krásek je zvučný,
  Ať jsou dědové a otcové hrdí!
  
  Pod Elfsquayem bojovali velmi tvrdě,
  A byli schopni držet zlé orky statečně...
  My děvčata jasně vyhráváme
  Složení všech zkoušek pouze za pět!
  
  Jako hurikány v našich žilách
  Blesková jiskra v žilách víš...
  Na světě budou velmi silné země,
  Od medvědů, psů a opic!
  
  Wehrmacht nepoloží dívky na kolena,
  Nikdy se neskloníme, víš...
  Stalin a nejmoudřejší Lenin jsou s námi,
  Ať plynou staletí a roky!
  
  Bůh stvořil vesmír z fotonů,
  Život bez smrti zrodil věčnost...
  Známe objednávku, postavíme novou,
  A cherubín nad námi otevírá svá křídla!
  
  V patronymu je mnoho hrdinů,
  Členové Komsomolu jsou vždy první...
  Armáda pochoduje v impozantní formaci,
  Chraňte elfy města!
  
  Bojujeme s Fritzem pod Elfsquayem,
  A byli schopni bránit hlavní město ...
  Dívka hodila balíček bosou nohou,
  A pojďme střílet na příšery!
  
  Pokosili jsme spoustu orkshistů,
  Spousta punkerů byla odříznuta...
  Další točící se míle
  Rozsekáme satanovy legie!
  
  Vyrazili jsme Orctlerovi všechny zuby,
  Dračí prezident byl poražen...
  Dívka otevřela rty
  Velký Armagedon vzplanul!
  
  Nedávejte Führerovi žádné slitování
  Holky jste vždy odvážné...
  Na krásky čekají štědré odměny,
  A věřte, že se nám splnil sen!
  
  Bože Stvořiteli všech světů vesmíru,
  Vzal požehnání elfinistovi...
  S jeho silou v bitvách nezměněnou,
  Dívka rozdrtí zlý orcismus!
  
  Holou patou hodila granát,
  A otočil impozantního "Tigra" ...
  A pak je přitiskl k provazům,
  Kráska zná spoustu her!
  
  Takže orkshisté rychle utekli pryč,
  Jaké tanky a granáty házely...
  Vidíme, že komunismus je daný,
  A pokosili celou řadu trollů!
  
  Takže co máš ty okrshis,
  Stalingrad ti stál proti hrdlu...
  Točíme slavné míle,
  A teď je Svarog Veliký šťastný!
  
  Brzy přijde víra v Ježíše
  A další krásní bohové...
  Elfové rozvinou světlo umění,
  Chov, vlci a zlí sloni!
  
  Konečně budeme jeden
  Ve slávě Druhu moudrého Otce,
  Dívky v bitvách jsou neporazitelné,
  Ve víru Lada budeme až do konce!
  Tak zpívali válečníci a piráti. Gulliver samozřejmě všemu nerozuměl. Myslel si, že když ho chytí, pak ho samozřejmě zbijí holemi na holých, dětských podpatcích. Navíc budou údery silné a zároveň, aby nezmrzačily. A pak kat sebere rozžhavené kleště a začne chlapci lámat kosti. A Gulliver to samozřejmě nenajde málo.
  
  
  To se stane věčným chlapcům, když se z nich stanou piráti. I když kolektiv je zde velmi dobrý - pouze dívky v bikinách. A zároveň spěchají a povykují, blýskají se bosí, kulaté, růžové podpatky.
  Chlapec-kapitán to vzal a zazpíval:
  Dívky jsou různé
  A všechny jsou skvělé...
  Jejich prsní bradavky jsou šarlatové,
  A jsou velmi vzdálené!
  No, kluci jsou zatracení,
  Mlátili trolly zlými ranami!
  A pokud se najde ork,
  To vás velmi zasáhne!
  
  AUKCE PRO KRÁSNÉ MLADÉ OTROČKY
  ANOTACE
  Do dražby je dán velmi pohledný mladík Slávka. Během smlouvání je fešák s výraznými svaly svlékán a prodáván ženám za nemalé peníze.
  . KAPITOLA 1
  Tady nastává okamžik pravdy, oznámil hlavní manažer zahájení aukce. Na jednu noc byla mladá, pohledná, svalnatá panna prodána ženě. Samozřejmě to bylo myšleno tak, že je to tradice pro všechny nové striptérky.
  Ale mladý muž byl tak hezký a sexy, že se pro ženy sešla celá obrovská hala. A muži prostě nesměli. A to samozřejmě na jednu stranu omezovalo zisky, ale na druhou stranu se to gigolům líbilo.
  Koneckonců, většina mužů miluje ženy. Navíc často mladým mužům nevadí milovat se se zkušenější starší ženou.
  Zde se na podstavec vyšplhal chlapec pokrytý přehozy, který sotva dosáhl dospělosti, podupávajíc boty. A vypadá ještě mladší. Byl úplně uzavřený, ale už ho vidělo mnoho žen ve stejných plavkách a hořel vzrušením.
  A tyto dámy se rozsvítily. Sám Slávka se otřásl také. Srdce jeho mladého muže během bitvy tlouklo jako buben. Prodávají člověka - jako nějaké zvíře.
  A nutno říci, že tak neobvyklé a jedinečné.
  Po obou stranách mladíka stála dívka v černých kožených oblecích, botách a rukavicích a s červenými maskami na tvářích. Pohledného mladíka by měli postupně obnažovat, aby chlípnou veřejnost ještě více vytočili. Ženy někdy předčí muže v rozpustilosti a žízni po sexu a jejich orgasmus je mnohem silnější a delší. Proto by se nemělo divit, že se jich tolik sešlo, aby se podívali na mladého, velmi krásného samce, a pak, pokud to finanční prostředky dovolí, si ho mohou koupit.
  Pěnice ucítila velmi silné vzrušení a vůni drahého parfému, která ještě více vytočila hypersexuálního mladíka.
  Zde je oznámen hlavní manažer:
  - Muž Vjačeslav Kotovský dán do aukce. Osmnáctiletý, fyzicky absolutně zdravý. Velmi hezký, křivý, nový ve strip baru a sexy. Jen na jednu noc se ženou, která mu může udělat cokoliv - jen nezabíjet a nemrzačit!
  Vyvolávací cena je tradičně deset dolarů!
  A dvě dívky v kožených oblecích, botách a maskách opatrně sundaly první kryt.
  Krásné vysoké čelo mladého muže bylo odhaleno a jeho zlaté dlouhé vlny vlasů.
  Představa, že teď bude před mnoha stovkami chtivých žen nahý, na Slávku vzrušivě zapůsobila a otřásl se.
  Toto chvění vyvolávalo pocit, že do dražby byla dána panna, což ženy tolik vzrušuje.
  A ozvaly se výkřiky:
  - Patnáct dolarů!
  - Dvacet!
  - Dvacet pět!
  - Třicet!
  Jedna tlustá kráva zaštěkala:
  -Padesáti!
  Další kuřátko zasyčelo:
  - Šedesát!
  Bylo slyšet křik:
  - Sedmdesát!
  - Osmdesát!
  - Devadesát!
  - Sto!
  Nastala pauza. Chlapec musel pokračovat v postupném odhalování, které zapnulo něžné pohlaví.
  Zde jsou dvě dívky, které si sundaly závoj ze spodní části obličeje. Otevřel se krásný nos, půvabná ústa a odvážná brada mladého muže a také krk.
  Ženy jásaly.
  Jeden zamumlal:
  - Sto dvacet!
  Další zavrčel:
  - Sto třicet!
  Třetí zařval:
  - Sto padesát!
  Tlustá žena zasyčela:
  - Sto osmdesát!
  A docela mladá a příjemná žena vydala:
  - Dvě stě!
  Nastala další pauza. Služebnice nyní obnažily mladíkova ramena a paže. Byli svalnaté, krásné a půvabné postavy. Ne kulturista, ale obsazený, pohledný bojovník. A pokožka je tak svůdně lesklá.
  Žena, která vypadala jako hroch, zamumlala:
  - Dvě stě padesát!
  Žena řekla trochu příjemněji:
  - Dvě stě sedmdesát!
  Další mladá dívka zapištěla:
  - Tři sta!
  Žena naopak ve svém věku zaskřehotala:
  - Tři sta padesát!
  Zástupkyně něžného pohlaví vydala:
  -Čtyři sta!
  Sama mladá žena, zřejmě striptérka, zabručela:
  - Čtyři sta padesát!
  Na trhu bylo mnoho mladých a krásných žen. Dokonce se divíte, proč potřebují zkažené a opotřebované gigoly, od kterých můžete chytit infekci.
  Jedna velmi vážená dáma řekla:
  - Pět set!
  A opět byla pauza. Částka stále není tak velká, zejména s ohledem na inflaci dolaru. Ano, a nemůžu se dočkat, až uvidím všemožné dámy, jak se mladý, krásný gigolo svlékne.
  Tady jsou dvě dívky v přísných oblecích, botách a masce, jak si sundávají další závoj.
  A celé torzo velmi krásného a reliéfního chlapce je nahé. A můžete vidět jeho břišní svaly, které jsou rozložené jako přílivy čokolády. A jaká hladká, lesklá pokožka, která se třpytí ve světle reflektorů.
  Jedna z žen řekla:
  - Šest set!
  Přihlásil se další:
  - Sedm set!
  Třetí zamumlal:
  - Osm set!
  Stará žena zaskřehotala:
  - Devět set!
  Poměrně mladá a hezká žena s diamantovými náušnicemi zasyčela:
  - Tisíc!
  A opět byla pauza. Všichni netrpělivě čekali, co se bude dít dál. Tento mladý muž je prostě úžasný. Lepší než jakékoli Apollo.
  Miliardářova manželka Elena ho obdivovala, ale zatím neuzavřela obchod. Vlastně to nejzajímavější bude na konci. A teď kam spěchat. Jedná se skutečně o velmi cenné zboží. I když na druhou stranu je Elena stále tak krásná a sexy, že když zavrtí boky, přiběhne celé stádo roztomilých mladíků, kteří za sex s ní také zaplatí.
  A dvě dívky v kožených oblecích a maskách si opět začaly brát další závoj od krasavce Slavíka.
  A tak odhalili jeho svalnaté, krásně tvarované nohy až po kolena. A plavky. Chlapec byl tak vzrušený, že jeho mužská dokonalost nabobtnala. A byl velký a umožňoval ženě rozdávat naprostou radost.
  Síní se rozlehl rachot.
  Hroší žena zamumlala:
  - Jeden a půl tisíce!
  Štíhlejší vydal:
  - Dva tisíce!
  Žena v masce kočky tweetovala:
  - Dvě pět set!
  Zahalená žena řekla:
  - Tři tisíce!
  Žena s diamantovými náušnicemi řekla:
  - Tři pět set!
  Stará žena zamumlala:
  - Čtyři tisíce!
  Dívka, která vypadala velmi mladě, zapištěla:
  - Čtyři a půl!
  A žena zahalená závojem zaštěbetala:
  - Pět tisíc!
  A opět byla pauza. Tentokrát se za jednu noc s gigolem jmenovala velmi slušná částka. Za pět tisíc dolarů si můžete pronajmout padesát prostitutek ne nejhorší úrovně. A obyčejný zkušený gigolo stojí dvě stě babek na dvě hodiny. No, některé jsou dražší a některé levnější. A nyní se částka uklidila, a ne tak malá. Navíc je válka a ruský rubl klesá a dolar roste na ceně. Na tuk není čas, žil bych!
  Ale samozřejmě ještě nejsou vyloženy všechny trumfy. Dívky sundávají chlapci velké boty z nohou. A odhalují ladné tvary, podobné dívčím nohám. A žádné vlasy - jako bronzová socha. Opálený, bosý, pohádkově pohledný mladý muž přivádí mnoho žen k šílenství.
  A sál znovu řve.
  - Šest tisíc! - křičela ctihodná dáma.
  Mladá dívka cvrlikala a vycenila zuby:
  - Sedm tisíc!
  Mladá, ale tlustá žena s nepříjemným obličejem zabručela:
  - Osm tisíc!
  Mladší a hezčí žena s diamantovými náušnicemi tweetovala:
  - Devět tisíc!
  A žena, jejíž věk nelze určit kvůli hustému závoji, zaštěbetala:
  - Deset tisíc!
  Její hlas byl však mladý. A Sláva se rozveselil. Myslet si, že sex s muslimkou za takové peníze je skvělý! A už má v kapse dva a půl tisíce dolarů.
  Pravda, to není vše. Chlapec, svalnatý, velmi pohledný, zářící jako socha starověkého řeckého boha, měl na sobě plavky. A jeho krásná důstojnost byla stále vidět v celé své kráse.
  A dvě dívky v červených oblecích a maskách vzaly a elegantním plynulým pohybem sňaly z mladíka plavky.
  Na holé, opálené, svalnaté a velmi půvabné svůdné nohy chlapci spadl pruh látky a Slávku zcela obnažil.
  Cítil hluboký pocit studu. Červenající se jako mladá panna, která nikdy neochutnala ženské tělo.
  Pěnice se otřásla, srdce mu bušilo jako kameny v chrastění.
  A jeho třes, stud a zjevné rozpaky měly na ženy uhrančivý účinek. Ve skutečnosti je to tak sladký, úžasně pohledný chlapec se zlatými vlasy a navíc panna, ze které se něžné pohlaví třese malátností.
  Žena tlustá jako hroch křičela:
  - Patnáct tisíc babek!
  Žena vydala trochu štíhlejší:
  - Dvacet tisíc!
  Žena v mnišských šatech zamumlala:
  - Dvacet pět tisíc!
  Mladá dívka zakřičela:
  - Třicet tisíc!
  Stará žena zaskřehotala:
  - Třicet pět!
  Žena s diamantovými náušnicemi a docela příjemně vypadající vydala:
  - Čtyřicet!
  Další zástupkyně něžného pohlaví s velkým náhrdelníkem z vybraných perel na krku pištěla:
  - Čtyřicet pět tisíc!
  A nakonec žena v závoji a s docela mladým hlasem vydala, krutě a jasně:
  - Padesát tisíc!
  U čísla kola byla jako obvykle pauza. Ve skutečnosti se za takovou částku dá koupit dobré a nové auto. Nebo si na hodinu pronajmout pět stovek ne nejhorších ženských prostitutek. Nebo dvě stě padesát zkušených mužských gigolů na dvě hodiny, nebo pět set ne tak zkušených a noblesních. Stojí za to začít.
  Navíc si tohoto mladého fešáka lze později pronajmout za menší částku.
  Elena, která tak dlouho čekala, se třásla netrpělivostí. Jak je krásný. A přitom se červená jako mladá dívka a třese se jako beránek před porážkou.
  Stevardka zvedla kladívko a začala říkat:
  - Padesát tisíc dolarů krát! Padesát tisíc dolarů dva... padesát tisíc dolarů...
  Elena vykřikla svým vlastním hlasem:
  - Šedesát tisíc!
  Všichni se otočili. Viděli jsme štíhlou ženu v masce. A s velmi příjemným a známým hlasem.
  Slávka si moc přála, aby mu tahle kráska zakrytá maskou koupila alespoň na jednu noc.
  A pak ho setkání s Arabkou vyděsilo. Na samotném východě se rozlišuje krutost. A mohou tam být jen hrozné zvrácenosti. I když nemůže být zabit a zmrzačen, musí udělat vše, co žena, která ho koupila, požádá.
  A nic neodmítat.
  Kráska v závoji se však nesnažila ustoupit:
  - Sedmdesát tisíc!
  Elena zamumlala:
  - Osmdesát!
  Uzavřená žena prudce hodila:
  - Sto tisíc dolarů!
  Síní se rozlehl rachot. Ano, částka za pouhou jednu noc s gigolem je nevídaná. Když se ale koná dražba, vzniká vzrušení ze smlouvání, se kterým je těžké se vyrovnat.
  A mnoho žen ještě nemá muže. Buď jsou vdovy, nebo si vytvořily vlastní kapitál, nebo se jim podařilo získat dědictví ještě před svatbou. Nebo fiktivní manželé.
  Takže tu byl někdo, kdo by mohl vstoupit do dohody.
  Mladá dívka křičela:
  - Sto deset tisíc!
  Zahalená žena zavrčela:
  - Sto dvacet!
  Žena s diamantovými náušnicemi řekla:
  - Sto padesát!
  Pak žena v závoji vykřikla:
  - Dvěstě tisíc!
  Elena vášnivě zavrčela:
  - Dvě stě padesát!
  Dívka s rubínovým náhrdelníkem řekla:
  - Tři sta tisíc!
  Tlustá žena zavyla:
  - Čtyři sta tisíc!
  Pak žena v burce z plných plic zakřičela:
  - Milion dolarů!
  To už je vážná a velká suma. Za takové částky kupují obrazy, plnokrevné koně nebo celou armádu prostitutek. Na noc si můžete objednat elitní prostitutku za tisícovku. Navíc rubl padá a je válka a očekává se, že to bude jen horší.
  Nastala těžká pauza. Pro Elenina miliardářského manžela není milion dolarů až tak smrtelná částka. Ale jen kvůli manželovi. A je to pro ni příliš zřejmé. A celý milion, který odešel z účtů, nelze tak snadno skrýt a neodůvodnit.
  A další ženy byly z takové sumy zjevně v rozpacích.
  Steward zvedl kladivo a začal zpívat:
  - Milion dolarů jednou, milion dolarů dva, milion dolarů tři...
  Elena hlasitě vykřikla:
  - Milion dolarů a další dolar!
  Start manager:
  - Milion dolarů a další dolar krát... Milion...
  Žena v burce zaštěkala:
  - Dva miliony dolarů!
  Síní se rozlehl rachot. Částka byla taková, že jste si mohli pronajmout deset tisíc profesionálních gigolů na dvě hodiny nebo dvacet tisíc prostitutek na hodinu. Za takové sumy se nakoupily obrazy, drazí plnokrevní hřebci a už je možné postavit vilu a pořídit si ne tu nejmenší jachtu. A jen na jednu noc.
  Sláva byl ohromen a oči se mu rozšířily: tolik ještě stojí! Jmění.
  Jedna z mladých dívek ze sálu, pravděpodobně podlehla vzrušení z vyjednávání, na plné pecky:
  - Dva miliony a jeden dolar!
  Manažer začal skandovat:
  - Dva miliony a jeden dolar krát! Dva miliony a jeden dolar dva! Dva miliony a jeden dolar - tři...
  Žena v burce křičela:
  - Pět milionů!
  Mezi ženami se sálem ozval rachot. To už je kolosální částka, dalo by se říci jmění. A to vše během jediné noci. Můžete říct jen blázen. Až pět milionů!
  Pěnice, jejíž hlava se točila, zrudlý rozpaky, třásl se hanbou a vzrušením, chlapec zaskřehotal:
  Bojím se této temnoty, beznadějné a strašné,
  Odkud se nikdy nevrátím...
  Je to vtip, jaký pěkný vtip
  A sen je sen a teď se probouzím!
  A hlavní stevard začal oznamovat:
  - Pět milionů dolarů krát! Pět milionů dolarů - dva! Pět milionů dolarů tři...
  Pak jedna z žen s diamantovými náušnicemi vzala a vydala:
  - Pět milionů a jeden dolar!
  Síní se rozlehl rachot. Částky byly prostě šílené. I když třeba v minulém století někdo z Japonska zaplatil za Van Goghův obraz sto čtyři milionů dolarů, čímž vytvořil rekord. Ale jaký tam byl obrázek: mazanec! Není divu, že Van Gogha za jeho života nikdo koupit nechtěl.
  Ale stejně za jednu noc s gigolem zaplatíte tolik.
  Stewardka znovu zvedla kladívko a začala zpívat:
  - Pět milionů a jeden dolar - jeden! Pět milionů a jeden dolar - dva! Pět milionů a jeden dolar - tři...
  Žena v burce křičela:
  - Deset milionů dolarů!
  Další hluk v hale. A některé ženy se už neudržely a začaly si strkat prsty nebo vibrátory mezi nohy, aby zmírnily extrémní vzrušení. Toto nemyslitelné vyjednávání je tedy dostalo. Tohle bylo opravdu skvělé.
  Glory se zbláznila: deset milionů dolarů! A čtvrtina této částky patří jemu. Ten nejen zaplatí mafii, ale ona sama se stane bohatou a váženou osobou. A pak bude očekávat velmi zářnou budoucnost. Žena pod burkou měla mladý příjemný hlas a ani není jasné, co jí brání natáčet muže pro nic za nic. Pravda, mnoho žen má rádo mít nad muži naprostou moc a velet jim v posteli. A tak si místo vibrátoru nebo muži z ulice kupují gigoly.
  A Sláva je pořád tak mladý a pohledný. A když se usměje, jak se mu lesknou zuby. Opravdu nesmírně příjemný a roztomilý mladý muž. No, jak to překonat a projít? To je skutečně ten největší dar ve vesmíru.
  Částka už byla neúnosná. A přerušit takové velmi nebezpečné.
  A stewardka začala říkat a vycenila zuby:
  - Deset milionů dolarů krát! Deset milionů dolarů dva! Deset milionů dolarů tři...
  Elena, než kladivo dopadlo, zoufale vykřikla:
  - Jedenáct milionů!
  Hluk v hale je silnější. Jedna z žen vykřikla:
  - Tady je obchodník v sukni!
  Slávka zamumlala:
  - Tvůj gigolo je dražší,
  Co opravdu stojí za to!
  Steward zvedl kladivo a začal zpívat:
  - Jedenáct miliónkrát, jedenáct miliónů dva! Jedenáct milionů tři...
  Zde se Elena vyděsila. Osobně takovou částku neměla, křičela jen kvůli své tvrdohlavosti. A pokud se o tom dozví její manžel, stane se to i jí. I když v případě rozvodu bude zřejmě ještě nějakou část státu žalovat. A stát se svobodným. A alespoň bude cestovat po světě, což bude nesmírně cool.
  A že ji manžel z Moskvy nepustí - aby zemřel dřív, ten parchant!
  Ale v poslední vteřině předtím, než kladivo zasáhlo potřetí, žena v závoji zaštěbetala:
  - Dvacet milionů dolarů!
  Dámy se otřásly a vstoupily. Chodec. A pak Elena pocítila vzrušení a sebedůvěru. Tato zahalená dáma je pravděpodobně pohádkově bohatá. Nechte ji tedy, ať se vyřádí podle svého rozmaru. Nechte ho plně zaplatit za potěšení roztomilého, roztomilého a svalnatého kluka.
  A Elena řekla:
  - Sto milionů dolarů!
  Hala se spustila a zaječela. Páni! No, částka za noc s velmi pohledným a křivým klukem. Do jaké míry potřebujete být chtivý nebo zamilovaný, abyste investovali do mladého gigola tak divokou částku.
  Steward zvedl kladivo a začal říkat:
  - Sto milionů dolarů krát! Sto milionů dolarů dvě! Tři sta milionů dolarů...
  Žena v burce křičela:
  - Dvě stě milionů! - A dodal. - Ukončete cirkus. Takovou sumu nemáte a budete mít ostudu!
  Elena zamumlala:
  - Jak víte, že?
  Žena v závoji odpověděla:
  - Vím! Když říkám, vím!
  Stevardka zvedla kladívko a začala říkat:
  - Dvě stě milionů dolarů krát! Dvě stě milionů dolarů dvě! Dvě stě milionů dolarů tři...
  Pak jedna z žen v sále zapištěla:
  - Dvě stě milionů a jeden dolar!
  Manažer připomněl:
  - Pokud částku neuhradíte v plné výši, budete vyhozeni a nikdy nebudete vpuštěni do aukční síně.
  Žena s tmavými brýlemi přikývla.
  - Vím! Ale docela připraven!
  Manažer začal skandovat:
  - Dvě stě milionů a jeden dolar krát! Dvě stě milionů a jeden dolar dva! Dvě stě milionů a jeden dolar tři...
  Žena v závoji řekla:
  - Pět set milionů dolarů!
  Síní se rozlehl rachot. Ženy si začaly masírovat mezi nohama a intenzivněji používat vibrátory.
  Slávka najednou viděla, že jeho mužská dokonalost začala ustupovat. Je příliš dlouho v rozrušeném stavu. A pak to vyhořelo.
  A tribunami mezi chtivými ženami se přehnal řev zklamání.
  Stevardka zvedla své kladivo a začala zpívat a vycenila své perlové zuby:
  - Pět set milionů dolarů krát! Pět set milionů dolarů dva! Pět set milionů dolarů tři!
  Nastala těžká pauza a steward oznámil:
  - Mladý gigolo, osmnáctiletý Vjačeslav Kolobkov, byl prodán dámě v závoji za pět set milionů dolarů!
  Žena přikývla.
  - Převedu peníze z vašeho účtu! A teď bude můj, celou noc!
  Přes Slávku hodili závoj. A na silný, svalnatý krk byl navlečen řetěz.
  Chlapec plácl bosýma nohama za svou novou milenkou.
  Manažer poznamenal:
  - Je to tvůj otrok na noc! Jen ho nezabíjejte a nezmrzačte!
  K mladíkovi přistoupila žena v závoji. Její ruka vzala a popadla chlapce pro mužskou dokonalost. Okamžitě se znovu zvedl a nafoukl se. A Slávka se silně začervenala, z rozpaků a studu.
  Žena otevřela tvář. Byla to velmi krásná, orientální, černovlasá kráska, které nebylo víc než pětadvacet let. Ano, opravdu byla velmi krásná, i když na jejím obličeji nebyly žádné stopy kosmetiky.
  Slávka vyhrkla:
  - Ano, vy sami můžete dostávat peníze na noc!
  Žena přikývla.
  - Vím! Později vám řeknu, proč jsem pro vás vyčlenil tak divokou sumu! Do té doby pojďme do pokoje! Času je málo a já si chci lásku užít naposledy v životě!
  Chlapec byl překvapený
  - Proč ten poslední?
  Žena odpověděla:
  - Protože já, princezna Esmigul, jsem byla odsouzena k smrti za cizoložství! A pozítří za úsvitu mi useknou hlavu!
  Slávka navrhla:
  Takže musíte utéct!
  Princezna odpověděla s povzdechem:
  - Přísahal jsem při Alláhu, že neuteču! Proto mi můj manžel před svou smrtí dal svůj účet a dovolil mi dělat a kupovat si v těchto dnech vše, co chci!
  Sláva se zasmál:
  "Tak proto jsi tak velkorysý!" Šetřit nemá smysl!
  Přikývla a odpověděla:
  - Pokud mi dobře sloužíte a mě se to líbí, koupím vám celý palác, jachtu a co ještě chcete, celou flotilu aut! Tak zkuste!
  Mladý muž přikývl.
  - Jsem připraven a rád vám posloužím!
  Zde vstoupili do samostatné, luxusní místnosti. Žena s ním zůstala sama. Ladně se svlékla a odhalila dokonale krásné opálené tělo. Slávčina mužská dokonalost nabobtnala tak, že byla k prasknutí.
  Nahá princezna přikývla.
  - Pojď se se mnou osprchovat!
  Mladý muž a mladá žena vešli do koupelny, zcela pokrytí zlatem.
  Vylévaly se teplé proudy. A začali omývat krásná těla.
  Žena přikývla.
  - Víte, jak používat jazyk!
  Slávka přikývla.
  - Rozhodně!
  Princezna Esmigül přikývla.
  - Tak pracuj tvrdě! Pojď, můj hezký chlapče!
  Mladík si klekl, strčil obličej mezi její nohy, do krásně vyholené štěrbiny té krásky a začal pracovat jazykem, pracovat obětavě a s nadšením.
  Mladá krásná žena smyslně zasténala. A byla velmi spokojená.
  Posílil i Sláva. Jak nesnesitelně bolelo a spalovalo jeho přebuzenou důstojnost. A pracoval a byl požehnán.
  Princezna zasténala a nakonec, křičela hlasitěji, se otřásla v silném orgasmu a poklesla.
  Pak si sama klekla a její tvář se přiblížila k mladíkovým slabinám. A teď svými rty objala vzrušeného, horkého, příjemně vonícího kohouta, mladého a krásného hřebce. A začala pracovat s vlastním jazykem.
  Pěnice se násilím přinutila ještě semínko nevyhodit. Nechte ženu užít si proces lízání, hladké, sladké, chutné, hlavy mužské dokonalosti, nejkrásnějšího a nejhezčího mladého muže v Moskvě.
  A princezna se zbláznila, pracovala s členem, jazykem a rty. Bylo to pro ni prostě neuvěřitelně milé a krásné.
  Pěnice se nakonec stále neudržela a skončila. Vyhodila bouřlivou, sladkou kaši, mladistvé semeno. Princezna ji hltavě olizovala jazykem a nenechala ji ujít ani kapku. A pak nařídila:
  - A teď pojďme v póze vrány! Olíznu tě a ty budeš lízat mě!
  Sláva souhlasně přikývl. Jeho jazyk opět začal dovedně a energicky masírovat princeznin klitoris. Zatímco jazyk a rty mladé krásné ženy byly opět nuceny otékat a zahřívat se, mladý elastický člen svalnatého a velmi pěkného a zručného gigola!
  
  KRÁLOVNA A BOSÝ OTROČEK.
  ANOTACE
  Mladý muž z naší doby se nejprve stane královnou. Ale za přílišnou krutost ji bohové promění v bosou otrokyni. Mladá žena je však vysvobozena z otroctví elfy a začínají super dobrodružství.
  . KAPITOLA 1
  Agripina viděla slavnostní ceremoniál. Jako by nastoupila na trůn a usedla na trůn posetý drahokamy. A na hlavu je nasazena koruna posetá hvězdami. A všichni prezidenti, panovníci a další vládci světa klečí a chválí ji.
  A pozdrav je odnesen do nebe a děla bijí. A všechno se leskne. A ona je nyní císařovnou planety Země. A zpívají se jí fanfáry a hrají orchestry. A trůnní sál, ve kterém sedí, je padesátkrát větší než stadion Lužniki. A má celou armádu. Tisíce krásných dívek v krátkých sukních, s holýma nohama, se samopaly za zády jí salutují a zpívají:
  Jsi velká bohyně
  Císař všech lidí...
  neomezený prvek,
  Zabijte všechny své nepřátele!
  Agripina vycenila zuby a zařvala:
  Posekám nepřátele na tangentě
  Trefil jsem je tak rychle...
  Všechno dopadne skvěle
  Jsem královna, neznám všechny diváky!
  Poté k ní byla přivezena první oběť. Byl to Pavlusha, pohledný, světlovlasý, svalnatý puberťák, kterému bylo asi čtrnáct let. Je jen v červených plavkách a se spoutanýma rukama a nohama. Chlapec byl spáchán bičem a položen na kolena.
  Agripina vzala do ruky těžký bič z ostnatého drátu a praštila Pavlušu. Chlapec křičel nesnesitelnou bolestí. A mladá, silná, svalnatá žena ho dál bičovala a zpívala a vyceňovala zuby:
  - Moji chlapci, moje dítě,
  V tuto hodinu nespíte
  A získáte viditelné rašeliny,
  Bič na záda!
  A mocná žena mlátila chlapce. A to tak, že kůže praskla a krev tekla proudem. A Pavlusha křičel z nesnesitelného utrpení.
  Najednou se ozval strašlivý řev. Palác se zřítil a zdi se zřítily. A před ní se objevil obrovský, jiskřivý anděl se dvěma meči.
  Hromový hlas řekl:
  - Ty, světová císařovno, jsi překročila všechny meze! Budete za to potrestáni. Všemohoucí Bůh od vás odejme veškerou moc a poníží toho, kdo se povyšuje.
  Udeřil blesk. Palác byl pryč, všichni služebníci a hlavy států také.
  A Agripina se místo luxusních rób a koruny ukázala jako polonahá otrokyně v okovech. Na bosých nohou a rukou měla těžké ocelové řetězy. Tělo bylo téměř nahé - jen jedna bederní rouška.
  A byla spoutána spolu s dalšími téměř nahými otrokyněmi. A její bosé, silné nohy spalovaly horký písek pouště.
  Agripina, mocná, velmi svalnatá žena, se vztyčenou hlavou, se sama stala otrokyní. A metla dozorce dopadla na její vyražená záda.
  A bič zapískal. Dozorce ani nebyl člověk. Je to obrovský, chlupatý medvěd s velmi ošklivým a ošklivým hrnkem. Usedl na velblouda a ze všech sil zasazoval rány bývalé, světové císařovně.
  Agripina měla bolesti a sténala. Vzpomněla si, jak ji po zatčení odvedli do pátrací místnosti. Donutili mě svléknout si všechno oblečení a začali zkoumat silné dívčí tělo. To udělalo několik žen v bílých pláštích. Jako by to byla nemocnice, ne vězení a ne shmon, ale lékařská prohlídka.
  Pak nařídili, aby si dřepli před zrcadlem osvětleným reflektory. Agripina dřep je samozřejmě snadný. Ale je nepříjemné, když se na vás dychtivě dívá několik žen v bílých pláštích. Obdivují silné, vyražené svaly, vhodné spíše pro muže než pro dívku, které se při pohybu tolik kutálejí.
  A jejich oči jsou chlípné. Agripina má tělo velmi silného mládí se svaly spíše než dívkou, i když kůže je hladká, čistá, vyvinutý hrudník a široké boky. Ale ramena jsou široká.
  Agripina se přikrčí, ale všichni jí nedají povel k zastavení. Už se začala potit a její opálená kůže se leskla, a proto vypadá ještě víc jako socha starověké řecké bohyně válečnice.
  Nakonec ji omrzelo, že ji požíraly oči. A dozorkyně v uniformě nařídila, aby se postavila do čtverce a dala si bradu do zvláštního vybrání. Potom si vzdorovitě sundala tenké gumové rukavice a chytila se za bradu a prsty se dostala k Agripininým ústům.
  A jsou nemyté, zpocené. A lezla po tvářích a pod jazykem. Agripina byla rozhořčená, odstrčila ji a zavrčela:
  - Nasaď si rukavice, děvko! Budete infikovat!
  Poté se nějak zastyděla a pátrání bylo zastaveno. Foceno však nahé, takže tetování bylo vidět. Kutálely nejen prsty, ale i holé plosky nohou. A dokonce osvítili žaludek rentgenem, zřejmě tušili, že by tam mohly být drogy.
  Poté mě vzali do sprchy. Dokonce dali mýdlo a pak ručník. Na řadu přišla uniforma.
  Agripina se vězení nijak zvlášť nebála. Naopak si byla jistá, že bude nejdůležitější a cool.
  Ale v cele bylo trochu narváno, bylo tam dvanáct děvčat a bylo cítit kýble.
  Okamžitě je postavila a nechala je uklidit. Pak mě požádala, abych opravil záchod. A oni ji poslouchali.
  Agripina byla v pohodě i ve vyšetřovací vazbě. A mohla mě přimět poslouchat.
  Ale teď jsou kolem ní dvě desítky dívek v řetězech a celá tlupa orků s biči.
  A tito medvědi začali Agripinu tvrdě bít. A bylo to tak bolestivé, že i tato hrdinská žena vyla utrpením a prosila o milost. Ve skutečnosti to byla tak trochu noční můra. Pak jí také spoutali krk, což je naprosto neúnosné.
  Agripina se přesunula po písku. A její nálada byla podřadná. Je zbitá a poškrábaná, pokrytá krvavými šmouhami. A okovy cinkají a kov se leskne.
  Agripina tiše dupe. Písek je horký a bolí z něj bosé nohy. Sice pořád nic - při soubojích a tréninku má nacpané nohy. A co otrokyně. Mnoho z nich nechodilo vždy naboso a jejich podrážky nejsou tak hrubé. A pálí tak silně, že se objevují i puchýře.
  Mladá žena chodí a s hrůzou přemýšlí: je v řetězech a otrokyně, na jejíž záda čas od času spadne bič. Ale brzy vyvolá povstání a chopí se moci nad touto planetou.
  Mohutná, svalnatá dáma přitahuje pozornost orků. A čas od času ji praštili bičem nebo ostnatým drátem.
  Agripina zakřičela:
  - Slabý rytmus!
  A v tu chvíli se všechno změnilo. Přesněji řečeno, ostré, temperované šípy létaly na orky zpoza duny. Praštili chundelaté medvědy, vycházeli z očí a prošívali třísla a hrudník.
  Agripina to vzala a vrhla se s řinčením řetězů na orka. Probodla mu hlavu řetězem.
  A zpívala:
  - Jsem jako ďábel! Zničím hlavní město!
  Elfové vyskočili ze zálohy na přeživší orky. Byli zástupci tohoto okouzlujícího lidu na malých a elegantních jednorožcích.
  Orkové byli rychle pobiti a posekáni. Poté se dívky začaly pouštět z řetězů. Také s pomocí magie kouzelných hůlek byla Agripina také odpoutána.
  Mladá žena se stala svobodnou. A mocný, s tuberkulami svalů.
  Poté měla celý tým dívek. A teď krásné válečnice dupaly holýma, tesanýma nohama v poušti.
  Agripina zabručela a vycenila zuby:
  Cesta vede po zatáčce,
  Holky naboso...
  Unavený štěnicemi rozdrtit zlo,
  Chci dráždit své štěstí!
  Dívky byly také velmi agresivní a bojovné. Chtěli zpívat a skákat. A jejich nohy jsou ve skutečnosti půvabné, i když jsou vyčerpané, sražené, propíchnuté.
  Tady pochoduje tým. A s nimi elfové na jednorožcích a s luky.
  Agripina v sobě cítí sílu a zpívá:
   Od dob Spartaka - tato víra žije,
  Že by na světě nikdy neměli být otroci!
  Pokud je pán drzý - zahřeje si žaludek v kamnech,
  A rolník ztuhl v mrazu - věřte, že to není osud!
  
  Rus Spartak - vytasil pro nás meč,
  A za ním bez konce stoupala řeka utlačovaných...
  Pokud jsi muž - čest je cennější než život,
  Pokud chcete, aby život proudil ve štěstí světa!
  
  Stenka Razin chtěla narovnat tábor otroků,
  Aby byla vůle, každý si poradí...
  A lidé jako on nedokázali přijmout hanbu,
  A za nimi lidé - byla tam nespočetná armáda!
  
  Mučení, vězeň a kůl - argumenty králů,
  Každý se chce zmocnit všeho na staletí!
  Ale svoboda, věř mi, je míle chleba a medu,
  A takový sen hořel v našich srdcích už dlouho!
  
  Přišel hrom - říjen a nyní naše síla,
  Země je v plamenech, spousta krve a bolesti!
  Ale Ježíš nenechá správnou propast v pekle,
  Ten, kdo je zuřivě bičován, bude šťastný v dobrém!
  
  Lenin otevřel dveře, Stalin směle vede,
  S každým krokem se blížíme k posvátnému cíli!
  Ale přišel Satan, čtyřicátý první zlý rok,
  A teď naše krev, jako potok, zvrací ze žíly!
  
  Jsme země s vámi; naše čest je tvůj život,
  Nikdy nepokládejte národy Ruska na kolena!
  Držte se Ruska, bojujte za vlast,
  To je smysl a sůl odvahy generací!
  
  Fuhrer je odporná mrtvola a Rus je obr,
  A Čečenec s Uzbekem a Rusem jsou spojeni!
  Komunismus je monolit, ideál pro duši,
  A pluky protivníků jsou rozbity do koláče!
  
  Vesmír volá mladé - roh lákavě troubí,
  Bude nová hranice, za Marsem!
  Budujeme komunismus - zrušili rubl,
  Na občanství nezáleží!
  
  Celý vesmír, věřte, teď zčervená,
  Budou tam brány do ráje - rudé hvězdy.
  Člověk je bratr pro ostatní - v minulosti vzteklé zvíře,
  A láska, krása se zpívá v čistých hymnech!
  
  Proto nešetřete svou bezcitností a leností,
  Za naši vlast, bojující jako sokol!
  A vy bojovníci pracujete ve dne i v noci,
  Co by rajská zahrada rozkvetla a dala sladkou šťávu!
  Agripina zpívala společně se svým bosým týmem. A najednou se přistihla, že si myslí, že se zdá být pro komunismus. Agripina neznala sovětské časy: byla příliš mladá. Brzy jí bude sedmatřicet let a píše se rok 2023. Co si tedy může pamatovat ze sovětské moci? V jejích očích a mysli je to legenda. Agripina, jak se říká, je dítětem své doby. A samozřejmě jsem neslyšel nejlepší recenze o sovětských časech. Stejně jako a vlastně i taková věc, jako jsou banány, byla nedostatková. Jo a taky bonbóny a žvýkačky. A džíny byly vzácné. A za Gorbačova zmizela z regálů i hořká vodka a cigarety. Dlouhé fronty, kupony, karty, prázdné obchody, totální nedostatek - tak lidé vzpomínají na sovětské časy.
  A nikdo je nechtěl zpátky. Každopádně v Moskvě komunisté i v těžkých devadesátých letech nasbírali mizivé procento hlasů. Ale Agripina byla velmi bohatá a samozřejmě pro kapitalismus. Proč tedy najednou začala zpívat o levicových myšlenkách?
  Mladá žena se udeřila pěstí do brady a zasyčela:
  Náš král, vyvolený nebeský,
  Náš král je jako strašidelný démon...
  Náš král, posel osudu
  Náš král jsi jen ty!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agripina to vzala s divokou radostí a zpívala:
  - Jsi velký Lucifer, vrhni paprsek na světlo,
  A posvátný válečný meč - protni tajemství!
  A opět začala dívka, lépe řečeno dospělá a ostřílená žena, zpívat;
  Náš král, nebeský posel,
  Náš král je jako démon duchů.
  Náš král, vyvolený osudem,
  Náš král jsi jen ty!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Takto si válečník zpíval a dupal v poušti. A její nálada byla dobrá. Proč by měl být nezletilý.
  Ale opět je zde vidět neklid. Elfové dostali signál o přiblížení se orků. A seřazené do půlkruhu. Polovina jezdců byli elfové. Krásné dívky, téměř nahé, ale pokryté drahocennými šperky.
  Byli zjevně připraveni na smrtící bitvu.
  Agripina dupla nahou silnou nohou. A v jejích rukou se objevil těžký luk. Velký, do kterého se vejde hodně šípů.
  Dívka, přesněji řečeno, žena-hrdina zpívala:
  Mraky létaly z krvežíznivců,
  Nedaleko ze Země vypuklo peklo!
  Had leze po panzvale, ten chrastící parchant,
  Mraky se rozzářily krví!
  
  Vlny plápolají, šplouchají jako pekelná bouře,
  A potká armádu nejstatečnějších odvážlivců!
  Budeme chránit krásné krásné ženy
  Budeme hodni činů našich otců!
  
  Má země, jak bolestně jsi sténal,
  Protivník zanechal sto ran stop!
  Ale nechme orky, hned jsme z piedestalu,
  Nákaza přelomových let nebude trvat dlouho!
  
  A smrt se již bělí za mraky,
  Ale naše myšlenky jsou vytrženy do nebe!
  Rozdrťme notoricky známé padouchy na prach,
  A roztrhněte, víte, orkové napůl!
  
  Neznáme mír a starobní hnilobu,
  Jsme děti naší svaté vlasti!
  Všechno světlé bojovalo s medvědy,
  Zastřelíme tyto kořeny!
  
  A že zlá bomba explodovala silou,
  Co potřebujeme výbuch granátu, tento hrom!
  Elfi bojovníci jsou schopni hodně,
  A vršek se pro Führera stane dnem!
  
  Peklo podsvětí, peklo se rozhořelo,
  Plazil se po rokádě s dravou tlamou "Tiger"!
  A všechna únava z nás v mžiku sletěla,
  Čas zábavných her skončil!
  
  Granát v ruce, smrtící hod,
  Zde je "Tiger" v čumáku pevně přijat!
  A Führer v kotli v kotelně Tatar,
  Abychom elfům neprozradili svět!
  
  Medvěd se třese ze zuřivých salv,
  Tady je vlajka vlající nad Říšským sněmem elfů!
  A slunce zářilo nad vlastí,
  Vždyť Orčí říše padla prachem a popelem!
  Agripina zpívala a ostatní otrokyně zvedly a elfové. Všechno vypadalo skvěle a prostě úžasně.
  A otrokyně měly v rukou luky a pár měl dokonce kuše. A zatáhli za tětivu a začali střílet šípy. Uháněli v oblouku a propichovali postupující orky.
  Tyto chundelaté a páchnoucí bestie se vrhly do bitvy s divokou a frenetickou zuřivostí.
  Tohle byla opravdu bitva. Elfové, téměř nazí, stříleli z luků. A muži elfů používali silnější a smrtící kuše.
  Házeli blesky velkou silou. Což se otočilo a probodlo orky šplhající do bouře. A zasadil jim zdrcující rány.
  Jeden z elfů s korunou zdobenou drahokamy zařval:
  - Ve svaté válce bude naše vítězství! Elfská vlajka vpřed - sláva padlým hrdinům!
  A tak vypálila velký šíp a bosou nohou zatáhla za tětivu.
  A znovu, když to řve:
  - Nic nás nezastaví! Nikdo nás neporazí!
  A elfové spolu s otrokyněmi házeli na orky šípy. A důkladně je naplnil. Bylo to jejich velmi agresivní panorama bojů.
  Válečníci se ukázali být prostě super, prokázali fenomenální a nepochopitelnou sílu.
  Pak znovu písně okouzlujících a velmi hravých lidí.
  Není nic jistějšího než mince
  Opravdu září bez falše!
  Ve skutečnosti je dublon vládcem světa,
  Jeho oporou je silný meč a štít!
  
  V něm jsou ukryti pohanští bohové,
  Jako slunce, zářivá zlatá tvář...
  Přestože stále existují bandité-paraziti,
  Kdo se pustil do vyjednávání duše!
  
  Mince, to je modla a archanděl,
  On je zachránce, ničitel všeho.
  Bez zlata najatý damašek chřadne,
  Bez peněz se úspěch v bitvě nedostaví!
  
  Ale co chceš, lidské srdce,
  Lov, abych pro vás koupil nesmrtelnost...
  Abych chtivě otevřel dveře blaženosti,
  Utkat nit staletí života!
  
  Ale může to dostat i dublon?
  Je zlatý kruh schopen snít?
  Aby starý pán s kosou nepřišel s pozdravem,
  A nedal si pečeť na čelo v márnici!
  
  I když mince potřebuje hodně štěstí,
  Abychom se oddali hříchu!
  Ale člověk nemá moc nad vášní,
  Ten holky, jako proso kohoutovi!
  
  Chce hodně dostat do žaludku,
  Jezte bažanty, kila ananasu.
  I když nemůžeš jíst do hrobu,
  I když jste extrémně cool s penězi!
  
  A ta rakev, dokonce stojí příliš mnoho,
  Protože má místo pro krále!
  Koneckonců, anděl nakreslí do formuláře nulu,
  Rána do čela a klacek do mozku!
  Válečníci samozřejmě nejsou v bitvě podřadní. A když se orkové, kteří utrpěli těžké ztráty, probili do vzdálenosti bitvy, krásky vystřelily své meče.
  Albina se usmála. V jejích rukou se okamžitě objevily dva meče. Otočila je, otočila větrný mlýn, usekla pár orčích hlav a zasyčela:
  - Narazil jsi na špatného!
  A poté to vzala holou patou a kopla orčího generála do brady. Zřítil se jako pytel s pískem. A z jeho zlomené čelisti vypadly zuby. A všechno to vypadalo tak krásně a cool. Že dívky zpívaly sborově s obrovským nadšením:
  Prosím, Pane, aby den nepominul,
  Aby pohled dívky byl navždy mladý!
  Aby se náš rytíř vznesl nad skály,
  Aby byla pokrývka jezer čistší než křišťál!
  
  Jak krásný svět Pán stvořil
  Jedli v něm stříbro a javor je rubín!
  Hledám přítelkyni, boží ideál -
  K tomu sekal nepřátele v bitvách!
  
  Co je tak těžkého v srdci mladého muže?
  Co chce v tomto světě najít?
  Proč je veslo zlomené?
  Jak vyřešit spleť velkých problémů?
  
  Chci, Bože, být také šťastný,
  Najděte svůj nebeský sen!
  Aby štěstí nepřetrhlo nit,
  Přivést pod cestu, balastní linka!
  
  Ale co bych měl hledat v míře bez lásky,
  Co může být pro dívku dražší?
  Je těžké stavět štěstí na krvi,
  Na něm můžete plavat pouze v pekle!
  
  Odloučení je pro mě mučení
  Válka je pořád taková noční můra!
  Tady je noha ve třmenu, osedlaný kůň,
  I když zlý ork přinesl katovi sekeru!
  
  Berou naše dcery naplno,
  Mučí je a pálí jejich těla ohněm!
  Ale způsobíme porážku Fuhrerovi,
  Vězte, že náš elf nikdy nezemřel!
  
  Pojďme hrát svatbu, po zlé válce,
  Pak se děti budou smát!
  Všichni jsou mi pokrevní příbuzní,
  Jsem na lovu, bude tučná zvěř!
  
  A dub, jako smaragd, jeho listy,
  Řekl, že ten chlap odvedl skvělou práci!
  Ať je svědomí čisté jako krystal,
  A jen v plusech budou čísla v rovnováze!
  To jsou tady zpěvačky, tyto nádherné a jedinečné dívky. Což, když už začali bojovat, pak jim střapatí medvědi nemohli odolat.
  Agripina, odhalila tvář, zasyčela a usekla svými meči několik dalších orčích hlav:
  - Můžu všechno a ty to uvidíš!
  Pak se bosou nohou pohybovala ve slabinách důstojníka, jednoho z agresivních a chundelatých medvědů. A ona mu opravdu vzala a odmlátila koule. To byla opravdu dívka - Superman.
  A proti takovým bude pravděpodobně jakákoli armáda chlupatých medvědů bezmocná.
  Agripina se usmála a strčila si prsty do úst. A foukla ze všech sil. Ozval se hrozný, agresivní, škrábavý zvuk. Bylo to jako stažená kůže ze vzduchu.
  A několik stovek obrovských supů kroužících nad bojištěm dostalo infarkt a padali jako kroupy. A jejich ostré zobáky začaly prorážet lebky lezoucích orků a štěpit kosti. A doslova vyřazování mozků.
  Agripina provedla motýlí techniku s meči, usekla několik hlav těchto medvědů z velkého gangu a zařvala:
  - Jsem v pohodě, všechno mi podléhá,
  Je to jasné, je to jasné!
  A celá země se třese,
  Rozdrťte je holým podpatkem!
  Poté se orkové, kteří to nemohli vydržet, proměnili ve velkoobchodní útěk. Dívky a elfové se vrhli, aby je pronásledovali, a zároveň předváděli bojovnou a agresivní píseň;
  Noční můra vždy přichází jako had
  Nečekáte ho, ale vplíží se do dveří!
  Jste šťastná, štědře živená rodina,
  Ty nevíš, že lidé jsou zvířata!
  Tady začal nájezd bouřlivé hordy,
  Tataři nás zasypávají šípy!
  Ale jsme zrozeni pro statečný čin,
  A sneseme těžké rány!
  
  Nikdo neví, jestli dobrý Bůh
  Takže člověk byl krutý!
  Smrt klepe na práh -
  A Weselvul vystrčil růžky z ohně!
  
  Ano, to jsou dávné časy,
  Ve kterém jsme byli tak cool!
  Koneckonců to nebyl můj sen,
  Nešli jsme do toho, přes hory-vzdálené!
  
  Ale pokud jsi v pekle
  Spíše ve světě bolesti, otroctví, bitvy!
  Pořád si držím naději
  Nechte své srdce bít všechny rytmy!
  
  Ale zkoušky, to je náš řetězec,
  Což nenechá myšlenky být snadné!
  A pokud je to nutné, musíme vydržet,
  A pokud budete křičet, pak ze všech sil svých plic!
  
  Básník, je skladatel a darebák,
  Ale ne na horkém bojišti!
  Zlí nepřátelé vlasti zemřou,
  Budou pohřbeni rychle a zdarma!
  
  Teď si to vezmi, odmítni poklonu Kristu,
  Křižte se, líbejte ikony!
  Věřím, že řeknu lidem pravdu,
  Za odměnu Pán dá hodně-peculii!
  
  Darth Vader versus Satan
  Vlajková bitevní loď Dartha Vadera, která vypadala jako obrovské železo, se blížila k planetě Zemi. Za ním se pohybovaly další lodě převážející smrt do galaxie a úžasné základy vesmíru z jednoho anti-světa do druhého. Pod úhlem, vesmírné impérium Sith. A vedle nich aerodynamické, podobné dravým piraním - totalitní Stelzanath za hranicí vzdělání.
  Dvoumetrový násilník v masce se širokými rameny a velkými rohy na přilbě zuřivě předl:
  Nemůžeš se dostat pryč, Luke Skywalker! Buď ty nebo já, ale oba nemáme v galaxii místo!
  Křivá a atletická Lyra Velimara, která není nižší než Darth Vader, co do výšky a šířky ramen, aktivně třásla svým nádherným poprsím. Bojový oblek na generálce byl naprosto průhledný a nezakrýval jedinou linii, její svalnaté, dívčí tělo. Její bronzová pokožka byla bezchybná a její bradavky se ve světle reflektorů leskly jako rubíny.
  Darth Vader se na tu krásu chtivě podíval. Dvouhvězdičkový generál Stalzanu (vesmírné impérium tak krvežíznivé a náchylné k dobývání, že černá Sithská síla je na jeho pozadí nevinné dítě!), vypadal vzdorně sexy.
  Ale co může nešťastně neplatné? Používat kybernetickou protézu?
  Lyra zachytila jeho myšlenky a oznámila vítězným tónem:
  - Nezoufej, příteli... Na Zemi je Šalamounův prsten, který má tak mocné kouzlo, že na jeho pozadí je síla Luka Skywalkera jen obláček cigaretového kouře!
  Darth Vader prudce vypustil vzduch zpod masky a zasyčel:
  - Budu schopen získat pro sebe skutečné, živé tělo?
  Lyra, jejíž koule svalů se slavně válely pod bronzovou kůží, se smíchem řekla:
  - Jinn a ifrit mohou dělat cokoliv! Tohle je moc nad vesmírem!
  Darth Vader zpíval rozladěně:
  - Ano, nešťastný vesmír visel,
  Nespočet temnoty zlých džinů!
  Šalamounův nenáviděný prsten -
  Spustil a usekl hlavu!
  
  Ale věz, že Vader rozhodně není pěšák,
  A ne věčně chodit pod jho ...
  Proměňuje zlé nepřátele v ohnivé zbraně,
  Stane se vládcem světů!
  Lyra v odpověď zatancovala a ukázala svým půvabným, dlouhým a ostrým prstem na modrou kouli:
  - To je Země!
  Krásná atletka hlasitě zpívala:
  - Země je v okénku, země je v okénku, Země je viditelná v okénku ... Namířili jsme blastery, změřili vzdálenost a spálíme dům toho muže do základů!
  Mimozemšťané se však radovali příliš brzy. Zpráva, že se objevily desítky velkých válečných lodí, vynořujících se z temnoty vesmíru na oběžné dráze Země, vyvolala nejsilnější paniku ze všech obav a vlád modré planety. Mimozemské hvězdné lodě s tisíci bojových zbraní, mnoho emitorů udělalo na lidi neodolatelný dojem.
  Padesát lodí - dvacet pět imperiálních a dvacet pět Stelzanath.
  Pekelná moc nad Zemí... A z nějakého důvodu lidé ve skutečnosti nevěřili, že mimozemšťané přišli v míru.
  Lyra Velimara navrhla Darth Vaderovi:
  - Dovolte mi přečíst výzvu k pozemšťanům!
  Černý pán byl touto pasáží rozhořčen:
  - A proč ty? Máme stejné lodě!
  Krásná dívka zavrtěla mocným býčím krkem a zachichotala se:
  - Ano, když vidí tvůj obličej, vyděsí se...
  Darth Vader ohlušující zařval a jeho hlas se dusil jako tygři v oprátce:
  - A musíme vyděsit pozemšťany! Ať hned zvednou tlapky!
  Lyra Velimarová, která už měla zkušenosti se zničením a dobýváním planety Země, s chichotem poznamenala:
  - Je čas, je čas, v rádiu - promluvil Boyarsky ... Svým opilým hlasem - vyděsil celý svět!
  Černý pán se vrhl k hologramu a snažil se chytit kontrolní skener. Lyra popadla Darta prsty svých hravých nohou za maskou a odhodila násilníka pryč. Vaderův bojový oblek hlasitě zavrčel a vyšlehly jiskry.
  A bronzová harpyje Lyra vyprskla smíchy:
  - Copak ty, hlupáku, nevíš, že ta dáma by měla být propuštěna jako první!
  Hyperionové zbraně říše Stalzanath rozpoutaly svůj prskající oheň na satelity a další lidské odpadní produkty rotující na oběžné dráze Země.
  A pak se objevila samotná Lyra Velimara. Okamžitě se objevil na všech obrazovkách, dokonce i na vypnutých televizorech a počítačových monitorech. Vypadala nahá a krásná, se čtyřmi kybernetickými sponkami ve vlasech, které chrlily kouzlo a ničící magii. Skutečné božstvo ve vesmíru hrubé síly!
  Zářivá liška začala ječet se slavíkovým cvrlikáním:
  - Pozemšťané! Nechystáme se dobýt váš ubohý malý svět. Jste od nás příliš daleko, abyste změřili říši velkou posádkou. Dívčiny safírové, topazové a smaragdové oči zuřivě blikaly nebo dokonce planuly jako hyperlaserové paprsky. A hlas byl mnohem chladnější. - Triviálně vás rozptýlíme na kvarky a s pomocí hypermagogravitátora pošleme vaše duše do podsvětí, do věčných pekelných muk!
  Znělo to děsivě, ale skutečnost, že takové odpadky přenášela nahá a velmi chutná žena, nevyvolala ani tak hrůzu jako smích!
  V tu chvíli se objevila hrozivá tvář v černé masce a jako řev skrz hypertitanové žábry:
  - Zkrátka, dej nám Šalamounův prsten, než tě úplně zničíme!
  Lyra zatřásla opálenou hrudí a zasyčela:
  - Velmi bolestivě zničeno!
  Darth Vader dodal a zatřásl pěstí, ve které byl pevně sevřen meč třpytící se rudým světlem:
  - A kastrujeme bez narkózy!
  Kdo na planetě Zemi se smál, kdo plakal a kdo začal mít nervovou koliku. A jen jeden člověk na modrém sublunárním světě pociťoval opravdovou radost. Turecký prezident Erdogan se pomalu přiblížil k zrcadlu. A ukázal si sušenku. Obdivoval jsem jiskřivý oblázek, tak harmonicky ozdobený ukazováčkem mé pravé ruky.
  Dědic osmanských sultánů zařval:
  - Chcete Solomonův prsten? Proč nedat německému vigvamu na start?
  Darth Vader, který skrze holografické obrazy viděl příliš veselou reakci pozemšťanů, zasyčel:
  - Je nutné oznámit lidem ultimátum!
  Lira Velimar vylíhla Zenki zářící všemi barvami duhy:
  - A co je tohle?
  Darth Vader s vítězným tónem v bezedných studánkách očí vysvětlil:
  - Je to mezinárodní slovo. Zničení zaručeno!
  Lyra se zachichotala a všimla si jisker z jejích dlouhých, monoatomicky nabroušených nehtů:
  - Ach chlapci! Pouze maso může být zničeno... A Magogravity - bude ještě chladnější!
  Darth Vader s novou, úžasnou silou zapnul všechny zářiče gravomagu. A začal ohlušujícím způsobem tlačit na belugu.
  A jaký hlas měl černý pán, dokonce i brnění bylo rozžhavené do běla:
  - Ultimátum! Ultimatum! Vymažu tě do anihilátoru!
  Lira Velimara rozhoupala své nádherné poprsí a zkroutila své luxusní boky. Ve stejné chvíli zaječela a vzpomněla si na pozemský folklór:
  - Ruská mafie, porodila jsi smrt! Vodka s vodíkem - člen mužů zničen! A máme kosmickou sílu Sabantuya!
  A válečníci velkého Stelzanath budou zpívat:
  - Nejsme ubohý hmyz - želvy superninja ... Děla - uši Cheburashka - všechny spálíme jako piják!
  Vesmírní mimozemšťané vydali ultimátum, ale žádný účinek. A pak Lyra Velimara navrhla:
  - A udělejme to v pohodě... Půjdeme na BASIC?
  Darth Vader, přes všechnu svou hloupost - co si můžete vzít z mozku, bez hyperplazmatického dobití, zamumlal:
  - Je to, když jsou agresivní jednání vedena pomocí světelného meče?
  Lyra mrkla a bosou nohou odstrčila kostkovaného psa s koňskou hlavou. Směs šachovnice, koně a krokodýla zapištěla a rozhořčeně roztočila vršek. Generálka strčila nohu tak, že ji žhavá ultraplazma lechtala na holé patě, zařvala a vrtěla sedmibarevnou hlavou:
  - Žádný krasavec! Místo světelného meče vrhneme termokvarkovou bombu!
  Darth Vader vystrčil svůj dlouhý, hadí klonovaný jazyk a přejel jím po slaných okrajích masky. A upřímně kvílí jako rozbitý spalovací motor:
  - Miluju termokvarkové bomby a termopreonové bomby ještě víc!
  Lyra se rozmarně zašklebila, znovu pohnula nohou, tentokrát na kočku pokrytou kopřivovými listy:
  - Ty nevíš, jak vařit s preonem!
  Černý pán logicky odpověděl:
  - Když to neumíš, naučíme tě, když nechceš, donutíme tě!
  Lyra zatřásla čelistí vojáka s drápy.
  - Hyperplazmatická erupce! Jeden termokvarkový projektil!
  Ze široké hlavně gravitačního děla se malátně rozlila modrá vlna. Na povrch planety Země se vrhla malá raketa velikosti melounu běžné velikosti.
  Velimarina lyra poskočila jako vážka a několik nahých válečníků Stelzanath s ní.
  Darth Vader naježil masku v praštěném úsměvu.
  - A co se stane teď?
  Ale anihilační výstřel není viditelný ani pro radary - rychlost přesahující rychlost emitovaného fotonu letící hvězdou!
  Vladimir Putin se o útoku nestihl dozvědět. Někdy je nevědomost posledním aktem Božího milosrdenství.
  Hyperplazmatická Gehenna pohltila Nejvyššího velitele nejmocnější armády na planetě Zemi. Miliony lidí se vypařily do plazmy a hyperplazmy, než mohli pochopit katastrofu, ke které došlo.
  Okvětní lístky rozkvetly se stovkami tisíc smrtících anihilačních jazyků, z nichž každý má svůj vlastní jedinečný odstín a dynamický vzor ničení.
  Obří hnědá houba se zvedla do výšky více než 500 kilometrů a tlaková vlna, která několikrát obletěla zeměkouli, vyrazila všechna okna i ve Spojených státech. Záře pohltila celou ionosféru, v tom nezměrném množství barev a květenství. Z otřesu mozku se zvedly obří vlny tsunami. Více než dvě stě metrů vodní šachty pokrývaly všechny kontinenty a potopily desítky tisíc lodí. Elektrické vedení bylo vyřazeno z provozu, města se ponořila do tmy, jen tu a tam přerušována ohnivými ohnisky.
  Od této chvíle začala na planetě Zemi nová éra. Přišla hodina draka.
  V reakci na démonické proudy hyperenergie dostal Šalamounův prsten silný výboj.
  Erdogan cítil, jak do něj vstupuje síla mnoha stovek tisíc džinů. Turecký prezident se okamžitě začervenal a začal otékat. Obyčejný muž s malým švábím knírkem (což mu dává podobnost s Adolfem Hitlerem!) roste jako lavina valící se z Everestu.
  Civilní žaloba osmanského diktátora praskla a svaly začaly růst jakoby mílovými kroky. A tady se Edroganova rozšiřující se ramena opírala o klenbu starověkého sultánského paláce.
  Nějakou dobu se nafukovací bublina šířila do šířky, až se nakonec zhroutily mramorové stěny. Mnoho tureckých tělesných stráží bylo rozptýleno různými směry. A polonazí otroci z harému osmanského diktátora, kteří vyděšeně škubali holýma nohama, se rozprchli nebo odplazili pryč, pokud neměli to štěstí, že byli rozdrceni.
  A Odrogan stále rostl, jako superman. Budovy tureckého hlavního města Ankary se pod jeho botami srovnaly. Zde je osmanský diktátor již výše než Everest. A z hvězdných lodí Stalzanath a říše Black Sith je jeho tyčící se silueta velmi jasně viditelná.
  Lyra Velimara lascivně vrčela:
  - Jaký obrovský chlap... Má důstojnost - pravděpodobně hodně!
  Darth Vader poklepal na masku - takže obraz na ní byl zakalený, chraplavý a zaskřehotal:
  - Je to kolos s nohama z hlíny!
  Lyra vypustila z očí několik blesků a zavrčela:
  - A hlas by měl být zjevně andělský! - Následuje mrknutí, charakteristické pro extrémně drahou prostitutku. - Zpívej kytku, nestyď se!
  A turecký diktátor Edrogan dál rychle bobtnal jako nafukovací bublina. A co je nejnebezpečnější, v jeho rukou se objevil dlouhý a také rychle rostoucí meč.
  Nyní je růst Edroganu tisíc námořních mil, a to není limit. A jak se turecký diktátor stal svalnatým - obrovské svaly se doslova boulí a třesou - to jim bude závidět každý, i ten nejrozkolísanější kulturista.
  A jeho meč jiskří jako hvězdy, které se proplétají v květenství nepřemožitelného pokladníka.
  A zuby prezidenta Turecka se prodlužují a mění se ve velmi ostré, klikaté tesáky raketového upíra. A čerstvě upečený batyr se začne ohánět svým gigantickým mečem.
  Lyra Velimara ohlušující křičí:
  - Náboj termokvarku na Fuhrera... Fuj, na tureckého sultána - oheň!
  Darth Vader poklepal rukavicí na velký pozlacený ovládací joystick a ironicky zavrčel:
  - A proč ne Hyperplasma! Oheň je již zastaralý pozemský výraz!
  Lyra Velimara, jak její elegantní, dívčí nohy, nahé, růžové podrážky budou klepat na kovovou podlahu:
  - Vydejte tepelnou erupci! Antipulsarové chyby!
  A termokvarkové střely, zanechávající za sebou ohnivou stopu a stopu širokou jako ocas nevěsty, se řítily k Edroganovi, nateklém od velkého množství duchů a džinů, kteří do něj vstoupili.
  Osmanský diktátor, jehož velikost byla již srovnatelná s Měsícem, mával svým kosmickým mečem. A hvězdná loď Sithského impéria - raketový křižník "Pavián" se zlomil pod strašlivou ranou. Postříkané hyperplazmatické fragmenty... A něco neuvěřitelného a fazmogorického spadlo dolů.
  A přitom je to docela triviální - jelikož klonoví vojáci umírali zcela prozaicky. Ukazovat emoce ne víc než bioroboty. Ale jejich velitel Santa, protože to nebyl klon, byl zjevně nervózní. A vzpomněl si, kolik hathamových otroků tajně prodal. No a teď ho definitivně čekalo peklo antivesmíru a muka temné strany síly!
  Erdoganovy termokvarkové střely. Každý z nich nesl energii sta miliard atomových bomb svržených na Hirošimu. A mocné, svalnaté torzo osmanského diktátora bylo pokryto vředy a záblesky explodujících ultranukleárních bomb.
  Lyra Velimara si přejela bosou nohou přes svůj půvabný nos a zapištěla:
  - Samozřejmě že ne! Chci víno - krabičku Camel cigaret!
  Darth Vader položil svou tlapu s drápy na dívčina holá, svalnatá záda, přejel jí po ní a zpíval:
  - Střízlivost je normou života!
  Lyra poklekla potenciálního protivníka černého lorda do čelisti a zabručela:
  - Nejprve si objednejte!
  I když byl Erdogan probodnut dostatečným množstvím náloží, aby zničil Měsíc, s Merkurem na startu, osmanský sultán se ještě zvětšil. Teď opravdu vypadal jako obrovská víla ifrit. A jeho meč aktivně hledal oběti mezi loděmi Stelzanath a Sithského impéria.
  Darth Vader při pohledu na to, jak termokvarkové střely nezpůsobily tomuto mastodontovi z pohádky sebemenší újmu a superlaser snad i živí Erdoganovu sílu, navrhl Lyře:
  - Spojíme naše úsilí?
  Nahá kráska ze Stalzanské říše černému pánovi tak úplně nerozuměla:
  - Jak? Jsme tak jednotní!
  Tato svalnatá bojovnice, sotva zahalená v bikinách, generále Astaro, nabídla svou vlastní verzi:
  "Hoďme po něm termopreonovou nálož!"
  Darth Vader, který probudil zvědavost výzkumníka a vědce temné strany síly, se přes masku chraplavě zeptal:
  - Je to zbraň založená na procesu preonové fúze?
  Astara prohnula svůj sval a šlachový trup a hluboce se uklonila černému pánovi.
  -Ach ano, můj pane! Taková reakce umožňuje využít v raketě energii rovnající se 1000 pentatonům. Nebo deset, žádných sto bilionů atomových bomb svržených na Hirošimu!
  Rychlá mysl černého pána okamžitě započítala a Darth Vader překvapeně hvízdl:
  - Páni! Z takové exploze se i planeta Jupiter rozpadne na kvarky!
  Z nějakého důvodu Lira Velimara takový optimismus příliš nesdílela:
  - Planeta Země z takové rány shoří. Veškerý život ve sluneční soustavě bude zničen!
  Darth Vader sledoval vesmírnou bitvu. Erdogan se snažil rozřezat bitevní loď Stelzanath, která vypadala jako masožravá piraňa. S využitím své fenomenální manévrovací schopnosti se zoufale snažil vyhnout porážce.
  Hyperionové zbraně a superlagerové baterie však byly proti Erdoganovu ultramagoplazmatickému masu zcela k ničemu. Akumulovala energii miliard džinů a rychlost převyšovala světlo.
  Takže tam byl šikovný pásovec, řezaný jako klobása nožem. A přitom obrovské jiskry vylétly stovky kilometrů daleko.
  Osmanský diktátor ohlušující křičel:
  - Banzai! Budete mít design rakve!
  Darth Vader, když odhadoval vzdálenost, s opravdovým znepokojením poznamenal:
  - Pokud termopreonová nálož exploduje, my sami budeme odfouknuti jako pochodeň motýlů!
  Lyra Velimarová stydlivě mrkla na černého pána a sebevědomě řekla:
  - Neboj se, můj temný terminátore! Termopreon má kumulativní hrot!
  Lord Vader beznadějně mávl rukou.
  - Dobře, pal! Mezitím posbírám všechny temné stránky síly!
  Erdogan, který zahrnoval všech sedmdesát dva kmenů vílích duchů, se vznesl nad Zemi.
  Turecký sultán svou délkou dvakrát přesáhl průměr Měsíce a jednoduše jiskřil démonickou a fenomenální silou. Takový boj nyní zuří ve vesmíru. Erdoganův meč startuje rychleji než blesk a rozbíjí zoufale střílející hvězdné lodě.
  Dokonce i semi-anihilační částice jsou proti tak jednoduše divoké síle džinů zcela k ničemu. Obrovský torpédoborec vesmírného impéria, který spadl do špičky čepele, šlehal žlutomodrým plamenem a nezanechal po sobě ani úlomky.
  Lyra Velimarová ale vytáhla z rukávu své "trumfové eso" - termopreonovou raketu. Termopreon je schopen, když je plně uvolněn, 7 kvadrilionkrát více energie než termonukleární reakce.
  Kumulativní termopreonová nálož je o něco slabší, ale destrukci zaměřuje nesrovnatelně přesněji. A nyní je jejich břicho vlajkových bitevních lodí vymrštěno princespovou plazmovou skvrnou.
  Takto vypadá řízená a inteligentně zaměřená termopreonová raketa na bázi fúze mimo krabici. Nemá stabilní hmotu, takže je téměř nemožné ji sesadit. Ale zároveň si náboj sám vybírá cíl.
  Princezna plazmová skvrna děsí Erdogana. Váhá s úskokem, ale ultra pokročilá látka byla rychlejší. A jako pavouk se hyperjaderná bomba přisála k mocnému torzu čerstvě upečeného krále a císaře džinů!
  Lira Velimara horlivě tleskala tlapkami a zpívala:
  - Roztrhám to! Pojďme to rozdělit na kvarky!
  Erdogan, mocný jako Herkules, byl silně vychýlen a sehnutý jako gutaperčový míč napůl.
  Vybuchla supernova. Několik blízkých hvězdných lodí Stalzanath a Sithského Impéria bylo vrženo zpět, hyperplazmatická šachta spalující plošiny a sudy velkého množství baterií. Rozdrtil mnoho klonů a krásných amazonských dívek z říše Stalzan.
  Sám Erdogan se zakroutil, otočil a... Stal se ještě větším a děsivějším. Druhý meč, jako výhonek masožravé parazitické rostliny, mu probodl pravou ruku.
  A diktátor Osmanské říše se ohlušující zasmál:
  - Oh, vy mizerní vesmírní mimozemšťané... Jste jen služebníci Shaitana, ale ve skutečnosti je Shaitan můj sluha!
  Na planetě Zemi mezitím zuřilo tornádo. Vlny světových oceánů se v důsledku hypernukleárního výbuchu okamžitě zahřály a vařily se strmou vroucí vodou, která opařila všechno živé. A lesy a výškové budovy plály.
  Sto bilionů Hirošimy zářilo z dálky měsíční oběžné dráhy - to není vtip! A oheň, který zachvátil celou Zemi, ji doslova spálil do pekla.
  Na místě Washingtonu se zablesklo jasné, prudké světlo a pak se objevila kolosální purpurově hnědá květina. Sedm hyperplazmatických okvětních lístků se oddělilo od oslnivého poupěte a vzlétlo do nebeských výšin. Zářily všemi barvami duhy po dobu deseti sekund , a pak, okamžitě potemnělé, odpadly a ve stratosféře zůstaly jen gigantické fialovo-červené jiskry.
  V mžiku uhořely desítky, stovky milionů lidí, kteří rozmetali elementární částice. Ti, kteří byli dále, byli slepí a planuli jako živé pochodně. Oheň bolestně pohltil lidské maso. Lidem se sloupala kůže, vlasy se změnily v prach, lebky byly ohořelé. Tlaková vlna jako harmonika složila mrakodrapy a pohřbila zaživa mnoho donedávna takto žijících a bezstarostných jedinců v horkých betonových hrobech.
  Tým blonďatých polonahých texaských školáků se hnal za míčem, projela jimi gravitační vlna a na spálené trávě zůstaly jen popelavé siluety. Chudáci chlapci, co je na poslední chvíli napadlo: možná nazvali svou matku, nebo jednoho z hrdinů filmu, nespočet počítačových her.
  Dívka, která se vracela z obchodu s košíkem, odešla na onen svět s úsměvem, aniž by měla čas křičet. Dítě se prostě roztříštilo na fotony a v atmosférickém víru se točila jen zázračně přeživší stuha přídě. Lidé skrývající se v metru, bílí i barevní, byli pod tlakem drceni jako mouchy, ty, kteří v té době létali v letadle, vymrštila tornáda Gehenny za stratosféru, a to je ještě horší a pomalejší smrt... Když lidé v mrazivém vakuu požírali zbytky vzduchu dravou piraňou, mlátili hlavami o duralové stěny a oči jim vypadly z důlků.
  Smrt vyrovnala chudáka a miliardáře, senátora a vězně, filmovou hvězdu a mrchožrouta. Zdálo se, že miliony duší vyly do nebe, svět se obrátil vzhůru nohama a lidé snad poprvé pocítili, jak tenká je nit života a jak se navzájem potřebují. Matka a dítě se dusily pod troskami a držely se k sobě takovou silou, že je všechny síly podsvětí nemohly odtrhnout.
  Dokonce i polomechanické monstrum Darth Vader, nasáklé až po oči temnou stranou síly, pocítilo bolest a utrpení miliard hynoucí země.
  A v zoufalství k sobě svolal všechna vlákna a masy fenomenálního projevu temné strany síly.
  Lira Velimara ho v této věci podpořila a podala černému pánovi silnou ruku. Duševně splynuli. Jejich bioplazmatická pole se okamžitě promíchala, ženský a mužský princip se spojily dohromady a vytvořily spojení teoplazmatických sil.
  A poté nastal kolosální hypergraviomagický kolaps, který prováděl úžasné, doslova superfantastické transformace.
  Přeživší hvězdné lodě vesmírného impéria a Stelzanath se začaly shromažďovat do jednoho celku jako rtuťové koule. Rychle se spojily, vtlačily do princeps-plazmové plastelíny a vytvořily mezi nimi jediný a monolitický celek.
  Částice vířily celým prostorem a odcházely jako piliny v indukční cívce. A pak na místě vlajkové lodi Sithského impéria následovala kulometná dávka záblesků jako záblesků a poté se objevil obrovský muž.
  Jeho postava byla zvláštní. Trup a nohy jsou stejně jako Lyra Velimarová nahé a svůdné, ale hlava, ramena a paže jsou zahalené v černém bojovém obleku Dartha Vadera.
  Ukázalo se, že je to děsivý hybrid: pán temných sil, válečník z jednotek SS Stelzanat Velimara. Navíc, rozměry zločince v průměru s Venuší. Takové monstrum se zrodilo a bylo vytvořeno extrémním projevem, magií hypergravitace.
  V rukou Darth-Lyry se mihly dva světelné meče, červený a fialový. Obě zbraně zářily a jiskřily velmi jasně a intenzivně. Napůl liščí dívka, napůl kybernetický organismus se přesunul k Erdoganovi.
  Pod půvabnými, holými, dívčími nohami ohlušující dunění vakua. Zdálo se, že toto monstrum prostě pochodovalo minovým polem, kde jsou výbušniny neviditelné, ale díky tomu jsou ještě ničivější.
  Turecký diktátor, také oteklý průměrem Venuše, vykročil ke svému protějšku. Přiblížili se a jeden pod holýma dívčíma nohama a druhý pod vysokými botami duněl jako milion hromů... prázdnota!
  Darth Vader a Lyra v jedné láhvi, pozdravili Erdogana mečem.
  Osmanský diktátor v odpověď pouze vyštěkl:
  - Žádné slitování s nepřítelem!
  Darth Vader odpověděl nadávkami:
  - Matka opakování - kabaneniya!
  A jejich meče s divokým řevem překročily erupce miliardy sopek Krakatau. A vakuum se otřáslo. Kvarky tančily v éterových vírech.
  Erdogan, který cítil, že se jeho maso utkané jejich četnými hordami zlých a dobrých duchů otřáslo úderem, zavrčel:
  - U Satana! Jsi silný!
  Darth Vader pokračoval v útoku a štěkal:
  - A nikdy nebyl slabý!
  Kříženec černého lorda a liščího válečníka zaútočil na Erdogana. A přestože jeho protivník nebyl podřadný v síle a rychlosti, ale v umění šermu, turecký prezident se samozřejmě nedal srovnávat s válečníkem, kterého vycvičili nejlepší válečníci a šermíři v galaxii - Jedi.
  Lyřin hlas už byl slyšet. Tato pekelná dívka se také dobře učila. Protože v jejich říši nebyli žádní muži, byly dívky vychovávány v kybernetických lůnech. Učili je zabíjet a bojovat, i když se embryo vytvořilo v živném médiu pomocí počítačových programů.
  - To se ti, synu tureckého občana, nelíbí, máš takové přijetí!
  A princepsův plazmový meč sekl Erdoganův dobře živený hrnek. Uříznutý knír osmanského diktátora spadl, zkroutil se ve vírech éteru, začal se trhat a zhroutil se jako celá hromada ničivých bomb. A z pořezané tváře se řinula krev. Navíc v každé kapce cákali džinové a čarodějnice s košťaty.
  Turecký diktátor se pokusil odpovědět, ale Darth Vader se velmi obratně ponořil pod křivku meče-scimitaru a sám praštil nepřítele na stranu a přeťal celou vrstvu nepřátelských svalů. Erdogan zařval ještě hlasitěji a znovu zaútočil.
  Darth Vader odrazil švih a bosá noha lyry zasáhla nepřítele přímo do slabin.
  Erdogan bolestivě zahoukal a s divokým zasténáním, v němž byly cítit pískavé tóny, zaskřehotal:
  "Teď jsi mrtvý!"
  Darth Vader zrychlil svůj útok a při útoku zpíval:
  - A přece konec, to není konec! Konec je jen začátek!
  A nyní drží svůj podpisový tah, s jehož pomocí byl hrabě Duko poražen. Pořezaná ruka spolu s mečem visí v přílivu vakua. A pak se to taky začne trhat. Jako by na jednom místě skórovali znovupoužitelné, tryskové, odpalovací zařízení - emitující supernovy.
  Erdogan, vyvalený oči nesnesitelnou bolestí, ustoupil a narazil hlavou do měsíce.
  Satelit planety Země byl nárazem zdeformován, byl pokryt širokými trhlinami a začala aktivní erupce magmatu. Měsíc začal připomínat těžce zbitou tvář. Lira znovu posunula Erdoganovu nohu pod koleno a Vaderův meč z bezbranné strany zachytil jeho rameno a odřízl tlustý kus masa a svalů.
  Osmanský diktátor už jasně plaval, jeho jediný přeživší meč letěl v široké amplitudě, ale hrot rudého meče černého pána se zabodl přímo do protivníkových rukou. Pak jasná zatáčka a další useknutá Erdoganova tlapa spadne dolů a začne tam trhat, s ničením a magickými petardami.
  Osmanský diktátor je odzbrojen a jeho posledním zoufalým pokusem, jako draka, je vzplanout jiskra.
  Bylo to jako bilion plamenometů najednou. A plazmová erupce zaplavila téměř celou sluneční soustavu. Vlny zběsilého plamene se během několika sekund vrhly na oběžnou dráhu Pluta. Maska a ruce Dartha Vadera přežily, ale Lyřiny holé dívčí podpatky byly důkladně spáleny.
  Generálka zaječela bolestí - oheň těžce sežehl chodidlo, dokonce i velké puchýře najednou naběhly, na spálených a zčernalých ženských chodidlech a holeních. Dostalo mě to do kolen...
  Darth Vader ale profesionálním pohybem, ve výskoku a s obratem těla a sbíhavým pohybem mečů zdemoloval velkou rohatou hlavu osmanského prezidenta Erdogana.
  Obrovská hlava velkého válečníka a vládce, velikostí ne menší než Měsíc, se odkutálela a husté modré rty zašeptaly:
  - Konec!
  Poté zahřměla exploze, tak ohlušující, ničivá a obrovská, že všechno, co se předtím stalo, byla bídná zápalka na pozadí vodíkové bomby testované ve vesmíru. Proudy anihilační hyperplazmy zaplavily prostor od Slunce, pak Afla-Centaurus a Sirius...
  
  
  
  
  NEŠŤASTNÝ KLUK
  Žil jeden chlapec, byl ještě malý, ale hluboce nešťastný. Ve škole ho uráželi a pronásledovali, doma byli rodiče neustále zaneprázdněni a nadávali mu za špatné známky a dokonce ho bili za dvojky páskem. A všichni jeho hlupáci, mentálně retardovaní, zbabělci - otrávení a zbití.
  Chlapec byl z toho unavený a rozhodl se opustit své zlé město a pryč z nenáviděné školy, kam se jeho oči podívají.
  Chlapec byl ještě malý a naivní. Myslel si, že jen v jeho městě žijí takoví zlí lidé a hlavně děti a v jiných městech jsou všichni dobří a hodní. A nemůže to být jinak, protože hranatý televizní box vzrušeně opakuje, že jejich země je nejhumánnější, nejlaskavější, nejkrásnější a nejlepší na světě. Že v jeho zemi jsou všechny děti šťastné nebo se definitivně šťastnými stanou a strana a její velký vůdce povedou ke komunismu - když každý dostane, co chce.
  A zbitý a obtěžovaný chlapec si upřímně myslel, že děti ve škole jsou tak kruté a zlé, že je naverbovala CIA a Mossad, že za to mohla americká buržoazie s tlustým břichem ve městě, že tam byly prázdné regály a lidé stáli v dlouhých frontách. Že všechno bylo v pořádku, nebýt buržoazie a sabotérů, kteří v noci překračují hranice. Že je jejich chyba, že brambory hnijí a děti bolí zuby. A zřejmě byly vynalezeny i injekce k mučení lidí v USA.
  Ale být takový, že zlo vládne ve všech městech jeho rozsáhlé vlasti, aby zlí agenti CIA sváděli a kazili všechny děti a učili je bojovat a bít ležící.
  Ne, ve své nejlepší a nejhumánnější zemi na světě by mělo být město, kde jsou všichni milí a usmívají se na sebe a vy můžete klidně sáhnout po podání ruky beze strachu, že se vám do něj zapíchne špendlík schovaný mezi prsty.
  Chlapec v to pevně věřil, že ještě existují laskavá a mírumilovná města. A on, sotva čekal na první teplé jarní dny, tajně od rodičů všechno vytáhl z lednice. A v nejhumánnější, nejbohatší, nejlaskavější a mírumilovné zemi světa nebylo tolik výrobků. Nacpal jsem si tím tašku a batoh, předem jsem vytřásl učebnice a sešity, že vytvořily další tíhu a... Tu a tam, zbaběle se rozhlédl, otevřel dveře a vyskočil na ulici.
  Chlapec se vždy bál vyjít na vlastní dvůr. Zdálo se mu, že tam bude určitě bit, mrzačen, ponižován, pliván nebo by se dělalo něco horšího. Ale je ještě brzké jarní ráno, všichni jdou do školy, je šance proklouznout kolem dvorních chuligánů a jít dál. Z této čtvrti, kde se stal vyděděncem a posměchem, až tam, kde stále nevědí. Kde je jen bělovlasý kluk s výškovou čepicí.
  Proč jsou lidé tak naštvaní? Co jim udělal, že ho tak zuřivě nenávidí? A navíc to nenávidí, v té nejhumánnější, nejlaskavější, nejhumánnější a nejspravedlivější zemi na světě? Co jim udělal? Urazil, pomluvil, ponížil, poplival, zradil někoho?
  Neříkal všem, že člověk má být hodný, soucitný, pomáhat si. Že boj je špatný a slabí potřebují pomoc? Ale za to stále považovali všechny za blázna, slabocha, pitomce... a ještě nějaké složité a nesrozumitelné slovo - pacifistu?
  Ale není divné, že nás to naučily všechny dětské pohádky, knihy a televize. Neměli by lidé udeřit jen tak: vznešeně ušlechtilí, náchylní k sebeobětování, stojící jeden za druhého jako hora. Není člověk bratrem muže? Není pravým smyslem života konat dobro?
  Proč je tedy ve skutečnosti vyvráceno to, co se učilo v knihách, ve filmech a dokonce i v hodinách informatiky? Je to považováno za hloupé, absurdní, vtipné, špatné!
  Proč v našich dětech a jeho vrstevnících tolik zloby a nenávisti, neochoty naslouchat jejich svědomí, touhy po násilí a ničení? Kam se ubírá vzdělání a kult dobrých skutků v jejich nejhumánnější a nejhumánnější síle světa. V síle, která pomáhá a chrání utlačované ve všech částech zeměkoule. Což zachraňuje černochy, indiány, všechny upjaté a nemocné před hladem a přírodními katastrofami.
  Chlapec byl povolán... Cítil strach. Nyní budou chyceni a šikanováni.
  Dělal, že neslyší, a zrychlil krok.
  V reakci na to divoký řev:
  - Držte brzdu! My tě zabijeme!
  Divoké šílenství v jeho hlase zasáhne, tolik nenávisti k němu? Proč? Co jim udělal? A nenávidí jeho, toho, kdo vždy mluvil o laskavosti, o přátelství, o milosrdenství tak, že by nenáviděli nevěrné, toho, kdo by zabil jejich vlastní matku.
  Ale chlapec se již rozhodl, že opustí toto město, že už nebude chodit do té zatracené, nenáviděné školy. Utečte z této pekelné stoky a najděte jiné, laskavé, čisté a přátelské město. Ostatně je možné, že v jeho nejfilantropičtější zemi žádná taková města nebyla.
  Chlapec se velmi bál, že ho dostihnou, nemotorného a slabého, a mlátí ho po krku, že nebude moci odejít. Ale jezdí tam i autobus. Stačí do toho skočit, pak tyran a bandita zapadnou.
  Tentokrát měl chlapec štěstí a na poslední chvíli se mu podařilo vyskočit na zavírající se stupačku autobusu. Dveře stiskla tenká, dětská ruka, naštěstí ne moc, a podařilo se mu držet batoh plný potravin.
  Cestování autobusem v té době stálo ještě mizivou sumu a platit průvodčímu mzdu bylo v malém městě nerentabilní. Navíc jsou lidé poctiví a není jim líto čtyř kopějek. Pár vrstevníků nemohlo chlapce dohnat a hnětli svůj vztek na odpadkovém koši. Brutálně ho kopali nohama, jako by za to, že vytoužená kořist vyklouzla, mohlo železo. A chlapec jel a modlil se k Pánu Bohu (který mimochodem, jak je učili, vůbec neexistuje!), aby se brzy otevřely dveře a on si uvolnil ruku.
  Konečně další zastávka, ruka je volná a můžete si sednout na sedadlo a nadechnout se. Čím více se chlapec vzdaloval od svého nenáviděného dvora, tím klidnější byla jeho duše. Kde to neznají, tam je bezpečněji.
  I když možná jiný chlapec by naopak na jeho místě snil o tom, že bude blíže domovu a hledá ochranu v jeho nedobytných zdech. Ale dvůr domu vždy v chlapci vyvolával strach. Dokonce se mu zdálo o nočních můrách a jeho pekelných, nelítostných vrstevnících. Chlapec se snažil co nejméně chodit po ulici. Po vyučování jsem co nejrychleji utíkal do šatny, abych byl včas, než vyjdou nenávidění, krutosrdeční vrstevníci a začnou se mi posmívat, nebo dokonce rovnou mlátit. Chlapec nacházel útěchu pouze v knihách. Tehdy nebyl počítač, internet, dokonce ani televize - jen tři kanály, kde v nejlepším případě ukazují průkopníky vynikajících studentů, nebo pěvecký sbor - jak je dobré žít v jejich nejhumánnější a nejhumánnější zemi na světě . A přinejhorším nudné reportáže z polí a neustálé boje o úrodu. A jen jednou týdně, v neděli, bylo možné zhlédnout přísně dle limitu nějakou zajímavost, celovečerní film nebo program s návštěvou pohádky.
  A chlapec se rád zahrabával do knih a kreslil do nich to vznešené, vznešené a báječné.
  A často na hodině, pokud se jeho vrstevníci plivající z dýmky nebo střílející s gumičkou příliš neunavili, myslel také na ten báječný, laskavý svět. O tom, že až se konečně vybuduje komunismus a bude univerzální, univerzální bratrství.
  A pak se děti z Alfa Centauri, Sirius, Ursa Major, souhvězdí Střelce, spojí dohromady. A široce se usmívají a drží se za ruce. Například děti ze souhvězdí Ryb mají hlavy pokryté stříbřitými šupinami a zlatými, jiskřivými ploutvemi. A v souhvězdí Střelce pravděpodobně vypadají jako Kentauři.
  Všechno je velmi klidné a krásné. Navzájem se obdarovávají, zpívají písničky. Neexistuje žádné nepřátelství, žádná zloba, nikdo nedá druhému do zad knoflík ani mrtvou žábu.
  Brzy by přišel komunismus a nenáviděná CIA, která zamotala celý svět do sítě nenávisti a naučila naše sovětské děti nenávidět dobrotu - ať zahyne a bude zničena! Jsou to přece Američané, kteří dali vzniknout válečným nočním můrám od vyhlazování Indů až po Afghánistán. Svými rozhlasovými hlasy přivádějí lidi k šílenství a nutí je zvedat ruce, bratr proti bratrovi, vzbuzují nenávist už od kolébky!
  Autobus pomalu klouže po trase. Mimo květen ráno - den právě začíná. Ano, chlapec se tmy nebojí. Naopak, když je tma, je více šancí proklouznout nepozorovaně kolem vrstevníků, rozplynout se ve tmě. V zimě, když je zima a noci jsou dlouhé, a zvláště v krutých mrazech, můžete vyjít na ulici a vážně očekávat, že kolem chlapů proklouznete plní vzteku.
  V zimě se také chuligáni prochladnou a vycházejí méně často. Ale v teplé sezóně teprve začíná trápení. A pouhé chození do obchodu se mění v mučení. A kluk si myslí, vymysli nějaký modul s nulovým přechodem, abys jednou už byl v obchodě a pak zmáčkneš tlačítko a už jsi doma.
  Možná je dobře, že ještě nebyla vynalezena umělá křídla, ve svém bytě, ve vysokém patře, může mít chlapec pocit relativního bezpečí. Když se z rychlého běhu zapotíte, konečně otevřete dveře a skočíte do bytu, máte pocit, že cílem proběhl olympijský vítěz - jste doma a jste v bezpečí. Konečně se můžete nadechnout a najít útěchu při čtení nějaké obyčejné knihy. Naštěstí jim po pradědečkovi zůstala knihovna, kterou jim bude akademik závidět.
  Řidič signalizoval, že už jsou na konečné a všichni musí odjet. Chlapec se ocitl v neznámé oblasti. Nezastavil se až do úplného konce. A tato novinka působila příjemně a překvapivě. Jako by stálo za to udělat krok a vy se jako Eli z Čaroděje ze smaragdového města ocitnete v pohádkové a šťastné zemi.
  
  VÁLKA AŽ DO VÍTĚZNÉHO KONCE
  13. dubna 1945. Město Berlín, budova císařského kancléřství.
  Ministr zahraničí Ribbentrop se právě vrátil z jednání, které vedl se sovětskou delegací v čele se známým kverulantem a nepřítelem Německa Molotovem. Navzdory tomu, že během posledních bojů byly téměř úplně zničeny čtyři sovětské tankové armády. A 1. dubna přestaly dodávky západní pomoci v rámci Lend-Lease, Stalin předložil záměrně nafouknuté požadavky.
  Ribbentrop smutně řekl Rommelovi:
  - Jednání se sovětskou delegací se dostala do slepé uličky. Kompromisní nulová varianta - návrat k hranicím z června 1941 Stalinovi nevyhovoval. Koba požaduje - oblast Klaipeda, východní Prusko a celé Polsko v rámci hranic z roku 1939. Nárokuje si také na země Slovinska, část Maďarska a na ropná pole Rumunska. Prohlašuje, že miliony sovětských vojáků nezahynuly proto, aby se dostaly tam, kde to všechno začalo. Joseph od nás navíc požaduje reparace, propuštění všech vojáků i civilistů... A slibuje, že ty naše propustí jen za výkupné! Dále chce Stalin také získat územní akvizice z Finska.
  Polní maršál Führer Rommel zachmuřeně poznamenal:
  - Po převratu v červnu 1944 jsme byli nuceni pokračovat v pomalém a tvrdohlavém ústupu na východní frontě. Spojenci poražení v Normandii s námi sice šli do pro ně poměrně čestného míru, ale... Rudá armáda je příliš silná a my jsme se o vojáky maximálně starali, preferovali aktivní obranu a krátké protiútoky. Ano, Rusové se vydali k Visle a i za cenu obrovských ztrát ji překročili, pronikli na Slovensko, téměř dobyli Rumunsko... Všechny tyto úspěchy je ale stály draho. Také jsme krváceli, ale podařilo se mi založit víceméně uspokojivou obranu a snížit poměr ztrát třikrát až čtyřikrát v náš prospěch. Ale Stalin zřejmě nechápe, že i jeho země je vyčerpaná, a když spojenci přestali pomáhat Rusku, začnou se spoléhat na nás?
  Ribbentrop odpověděl s radostným úsměvem:
  - Největší zámořští žraloci nám již slibují podporu výměnou za země, které získáme dobytím SSSR! Labouristická vláda v Británii stále váhá, ale mnoho soukromých struktur je připraveno nás podpořit! Pomoc nám slibuje Brazílie, Španělsko, Portugalsko a hlavně Argentina. Perron dokonce nevylučuje, že otevřeně vstupuje do války na naší straně. Finové také slibují, že půjdou až do konce! V Itálii Mussoliniho pozice na severu posílily, zatímco prozápadní síly stále ovládají jih. Jsme připraveni pokračovat ve válce, můj Führere!
  Rommel stručně nařídil:
  - Speer ke mně!
  Šikovný, pracovitý a talentovaný císařský ministr zbrojení a střeliva seděl na svém místě. Speerovi se podařilo přes všechny potíže výrazně zvýšit produkci zbraní a velmi rychle uvést do sériové výroby pokročilejší samohybná děla třídy - "e", "LEV" a "Panther" -2.
  Stále mladý a velmi energický ekonomický diktátor Třetí říše hlásil:
  - V oblasti stavby tanků bylo dosaženo nejen kvalitativního, ale i kvantitativního průlomu. V prosinci 1944 bylo vyrobeno 1960 tanků a samohybných děl. A to i přes všechny vojenské potíže a uvedení nejlepších světových aut do sériové výroby! Zejména E-25, Leo a Panther-2!
  V tuto chvíli je produkce tanků a samohybných děl zhruba dva tisíce měsíčně, z toho v březnu více než dvě třetiny tvořila nejnovější vozidla: E-10, E-25, Lev, Panther-2. tanková flotila!
  Rommel se suše zeptal:
  - Jste si jistý, že naše tanky jsou lepší než sovětské?
  Speer se snažil dát svému tónu rozumnost a řekl:
  - Naši konstruktéři, byť se zpožděním, dokázali vytvořit vozidla s více či méně povedeným uspořádáním, pancéřováním, výzbrojí a jízdními výkony. Zvláště úspěšný byl E-25. Při rezervaci čela 100 milimetrů s racionálním úhlem sklonu čtyřicet stupňů, boky a záď 60 milimetrů a výzbroj 88mm kanónu ráže EL 71 - samohybná děla, rezerva výstřelů 80, váží pouze 26,6 tuny. S motorem o výkonu 700 koní vůz zrychlí přes 75 kilometrů za hodinu. S ohledem na hmotnostní rezervu jsou navíc boky samohybného děla navíc vyztuženy 30mm síty. Válce i clona tedy pokrývají boční stranu, což znamená, že stroj drží dopad granátů T-34-85 nejen na čelo, ale i na stranu. Stejné 88milimetrové dělo prorazí ve vzdálenosti 150 - 148 mm pancíř při sklonu 60 stupňů. Vzhledem k rychlosti palby, přesnosti našeho 88mm děla, nejlepší protitankové dělo na světě! A ochrana čela vám umožní pořizovat záběry, dokonce i IS-2. Kromě toho jsou špičaté náboje sovětských zbraní velmi citlivé na odraz. A naše vysoce kvalitní cementované brnění má vysokou povrchovou tvrdost a perfektně se odráží v úhlu racionálního sklonu!
  Rommel logicky poznamenal:
  - A to vše bylo dosaženo díky skutečnosti, že motor, převodovka a převodovka jsou umístěny společně, v jednom bloku. Ušetřili tak na kardanu, a snížili výšku vozu na 144 centimetrů. Stroj předčí všechny sovětské modely a je poměrně snadno vyrobitelný. I když například takový tank stále nemůžete vytvořit!
  Speer odpověděl:
  - "Panther"-2 a zejména tank "Lev" zohledňují nejnovější vývoj a vylepšení. Zejména "Panther" -2 dokázal splnit hmotnost 47 tun, čímž se zvýšila výzbroj a zásoby granátů na úroveň "Royal Tiger" a mírně horší v brnění. A to je jedenadvacet tun rozdílu. Motor o výkonu 700 koní vám dá rychlost 55 kilometrů na dálnici a 30 kilometrů v hodině na skále. Nová auta už jdou do série s motorem o výkonu 900 koní a dokážou zrychlit na 70 kilometrů za hodinu. "Lev" se 105mm kanónem nemá ve výzbroji obdoby, předčí "King Tiger" v čelním pancíři, se stejnými stranami a zádí. A to vše s hmotností 51 tun, s motorem o výkonu 900 koní. Naše nové tanky - mají vynikající jízdní výkon, což znamená, že mohou být použity v útočné válce!
  Rommel se zazubil a znovu ukázal erudici:
  - A v této nádrži jsou motor, převodovka a převodovka umístěny před karoserií vozidla a věž je posunuta dozadu. Zpřísnili také rozložení. Ale potřebujeme "lva" se silnějším bočním pancířem!
  Speer se uklonil a řekl:
  - V tanku E-50 ztělesníme ochranu a výzbroj Maus nepřesahující sedmdesát tun hmotnosti!
  Rommel propustil Speera a pozval imperiálního ministra vzduchu Saura. Také velmi zručný a schopný manažer.
  Císařský ministr vítězně řekl:
  -Naše letectví získalo naprostou vzdušnou nadvládu! A především díky hrdinskému německému průmyslu! Nové proudové letouny, které vstoupily do služby u Luftwaffe v roce 1944, jsou sériově vyráběny a ve stále rostoucích objemech. Oproti sovětským vozidlům mají rychlostní výhodu 200-350 kilometrů za hodinu a jsou vyzbrojeni výkonnými 30mm kanóny a raketami! Stíhačky ME-163, Me-262, BA-349 a hlavně levné, lehké, ovladatelné a snadno vyrobitelné HE-162 prokázaly svou drtivou převahu nad nepřátelskými Laggy a Jaky. Vysokorychlostní průzkumný a bombardér Ar-234 má takovou rychlost, že ho nedožene ani jeden sovětský stíhač!
  Zároveň, co je nejdůležitější, jsme byli schopni dosáhnout parity s nepřítelem v kvantitativní výrobě strojů. Týdně se vyrobí 150 stíhaček ME-262, velmi výkonné zbraně, které lze přežít v bitvě, již 300 a toto číslo roste se stíhačkami HE-162 a 120 s nárůstem AP-234. Na cestě jsou pokročilejší modely ME-262 se sweep křídly, ME-1010 s křídly, kde je sweep nastavitelný, He-262 s lepší výzbrojí a letovými vlastnostmi a hlavně Yu-287. Nejnovější stroj s reverzně zametenými křídly bude mít vynikající přesnost bombardování.
  Celkem plánujeme zvýšit výrobu proudových letadel na dvě stě letadel denně, čímž zcela potlačíme nepřítele!
  Rommel logicky poznamenal:
  - A naše šroubovací stroje jsou docela úspěšné. Například evoluce Focke-Wulf - TA-152. Ano, a TA-400 ve verzi proudového bombardéru se šesti motory ukazuje velký slib!
  Zaur hrdě zasyčel:
  - TA-400 může bombardovat sovětské továrny za Uralem, dosáhnout rychlosti až 800 kilometrů a nést více než 10 tun bomb! Stejně tak bezocasý bombardér XO-18 s letovým dosahem 16 000 kilometrů! A proudové TA-183 a další stroje! Ovládneme vzduch!
  Polní maršál Fuhrer propustil Zaura. Nyní nastal čas promluvit si se Schmeisserem.
  německý kulomet
  StG 44 (německy: Sturmgewehr 44 - 1944 útočná puška) je německá útočná puška vyvinutá během druhé světové války. Vyrobeno bylo asi 850 tisíc kusů. Mezi moderními typy automatů se stal prvním vývojem, který byl sériově vyráběn.
  Od samopalů (PPSh apod.) z druhé světové války se liší výrazně delším dosahem mířené palby, především díky použití tzv. střední, výkonnější a s lepší balistikou než pistolové náboje používané v samopalech. zbraně.
  Automatizace StG 44 - odvětrávaný typ s odvodem práškových plynů otvorem ve stěně hlavně. Vývrt hlavně se uzamkne nakloněním závěru ve svislé rovině. Ke zkosení dochází interakcí nakloněných rovin na bráně a nosiči závory. Plynová komora - bez možnosti regulace. Zátka plynové komory s pomocnou tyčí se odšroubovává speciálním driftem pouze při čištění stroje. Pro vrhání puškových granátů bylo nutné použít speciální náboje s 1,5g (pro tříštivé) nebo 1,9g (pro pancéřové-kumulativní granáty) prachovou náplní. Standardní hmotnost střelného prachu v náboji Kurz 7,92x33 je 1,57 g. Plynový píst s tyčí je kombinován s dříkem závěru.
  Schmeisser také vyjádřil optimismus, že nový stroj - St 54 - bude ještě spolehlivější a lepší, s vysokou přesností palby.
  Von Braun také vyjádřil skutečný optimismus - rakety A-10 a A-11 slibovaly, že doletí na vzdálenost až 1000 kilometrů a zasáhnou s velkou přesností, naváděné rádiem.
  S atomovou bombou to bylo horší, dokud nebyl právě spuštěn jaderný reaktor. Ale také za pár let slíbili, že královna bomb půjde do série!
  Ale hlavně, Američané a Angličané slíbili pomoc Třetí říši a jejím satelitům v boji proti světovému komunismu!
  Polní maršál Führer Rommel rozhodl:
  - Řekněte Stalinovi, že v plném rozsahu obnovujeme nepřátelské akce, pak úplné a úplné zničení komunismu!
  13. duben 1945 byl dnem velkého odmítnutí!
  Německá válka zasadila hlavní ránu Maďarsku, aby se vyhnula vynucení plného toku Visly. Ofenzíva začala 20. dubna, kdy nacistické divize neměly dostatek personálu.
  Němcům se téměř v pohybu podařilo prolomit první linii obrany. Aktivně používali taktiku nočního útoku, aby zabránili Rusům v použití jejich početného dělostřelectva. V noci samozřejmě není oheň tak účinný a nacisté mají přístroje pro noční vidění.
  Poměrně rychle byla prolomena i druhá obranná linie a vznikly dva kotle. Ale na příkaz velitelství vstoupily do bitvy velké zálohy. Přestože nebylo možné nacisty porazit, Mainsteinova ofenzíva byla pozastavena.
  Němcům se po měsíci urputných bojů podařilo dobýt zpět pouze část Slovenska, přičemž nepostoupili více než 70-80 kilometrů.
  Fritzova ofenzíva ve východním Prusku byla ještě méně úspěšná. Prorazili pouze první linii obrany a čelili husté obraně. Ukázalo se, že Rudá armáda umí kopat a bránit se. A způsobit vážné škody.
  Pouze v Rumunsku dosáhl Kisselring velkých úspěchů. Fašistická vojska vytvořila tři kotle a dobyla téměř celé Moldavsko a Bukovinu. Ale ani tam se nesměli probít do Oděsy a zastavili se u Bugu - přirozené vodní překážky! Němcům se ale přesto podařilo obsadit spoustu půdy. Včetně pobřeží Černého moře a ukrajinského regionu Černovice. Tím se frontová linie vzdaluje od ropných polí Rumunska. Ale jejich dubnové a květnové úspěchy byly omezeny na toto.
  Rudá armáda byla v defenzivě a průmysl produkoval spoustu vojenské techniky. Zejména stíhačky Jak-9 a tanky T-34-85.
  V létě se Rommel ocitl ve složité pozici - lidské zdroje Německa byly již vyčerpány a ofenzíva vedla k velkým ztrátám. S opakováním jednačtyřicátého ročníku nebylo nutné počítat. Sovětské jednotky jsou v boji zoceleny, generálové získali zkušenosti za vysokou cenu a vybudovala se poměrně hustá a hluboká obrana.
  Takže jste museli zaplatit za přesun na východ.
  Ve středu sovětské jednotky stále držely předmostí přes Vislu. Stalin nechtěl ustoupit.
  Rommel se rozhodl zahájit letecký útok na SSSR. Protože bombardování je přinejmenším drahá okupace, ale lidské ztráty během takové ofenzívy jsou mnohem menší! Navíc Spojené státy a Británie se svými koloniemi a dominií začaly poskytovat stále aktivnější pomoc se zbraněmi, zdroji a dokonce i dobrovolníky.
  Letecký útok proudových letadel a opatrné pokusy o průlom velkých tankových armád.
  Ale Stalin nechtěl pasivně sedět a čekat na porážku! 22. června zahájily jeho jednotky ofenzivu ve slovenském směru. V reakci na to Američané prodali na úvěr Německu tisíc bombardérů B-29.
  Němci ovládali vzduch a zatím dokázali odrážet s využitím kvalitativní převahy v tancích a samohybných dělech útoky Rudé armády. Na konci července přešla německá skupina armád Jih do útoku ve snaze vytvořit si další kapsu. Sovětským jednotkám se podařilo zastavit německou ofenzívu. Nacisté postoupili asi třicet kilometrů a vyhnuli se těžkým ztrátám, zastavili se. V srpnu postoupila Rudá armáda také ve východním Prusku.
  Přes léto se frontová linie příliš nezměnila.
  Spojené státy mezitím svrhly dvě atomové bomby na Japonsko. Hirohito oznámil svou kapitulaci 16. srpna. Amerika rozvázala ruce a zvýšila dodávky technologií, surovin a vybavení do Třetí říše.
  Tlak německého letectví zesílil. Nacisté doufali, že bombardují SSSR. Podzim uběhl ve výměně úderů a útočných pokusů na obou stranách. Obě strany se snažily vyhnout zbytečným ztrátám.
  Ale obecně byla převaha Luftwaffe ve vzduchu zřejmá. Během roku 1945 vyrobila Třetí říše a satelity více než šedesát tisíc letadel, většinou proudových, a dalších třicet tisíc obdržela od spojenců. SSSR vyrobil pouze čtyřicet pět tisíc vozů. Navíc horší než nepřítel v rychlosti, zbraních a brnění.
  Rok 1946 také začal pokusem o velkou ofenzívu Rudé armády. Ale Němci vrhli do bitvy svůj nejlepší pyramidový tank E-50 a dokázali porazit sovětské jednotky a zatlačit je zpět do Polska a Slovinska. Ale vydatné sněžení a masové hrdinství sovětských vojsk zastavily fašistické hordy na Nemanu a kousek za Grodnem! S podporou Bandery vstoupil Fritz do Lvova. Přesto rozsáhlá ofenzíva, respektive její neúspěch vedl k tomu, že SSSR ztratil oporu ve východní Evropě a nyní se válka opět zcela přesunula na území bolševické Ruské říše!
  V květnu se Rommelovy jednotky pokusily navázat na svůj úspěch, ale po několika měsících bojů dosáhly pouze linie Baranoviči, Vilna, poté se přiblížily k Rize. Nacisté byli o něco úspěšnější na jihu - vzali Vinnitsu a Zhytomyr - blížili se ke Kyjevu! A Oděsa byla odříznuta od sovětských vojsk.
  Obrovské ztráty však utrpěli i Němci - do armády byli odvedeni teenageři od čtrnácti let a dědové od pětašedesáti let. Bylo dokonce vytvořeno několik ženských divizí a také samostatné odstřelovací a letecké pluky, kde bojovalo slabší pohlaví!
  Na podzim se Němci bránili a sovětská armáda je cítila. I v zimě byly bitvy v plném proudu. Němce, kteří si udrželi drtivou vzdušnou převahu, nebylo možné zlomit. Obležená sovětská města Riga a Oděsa padla, ale Fritz nemohl dále rozvíjet ofenzívu.
  V roce 1947 se do sériové výroby začal dostávat sovětský tank T-54, který měl konkurovat hlavnímu německému, pyramidálnímu E-50. Je pravda, že sovětské auto bylo stále horší než německé v brnění a zbraních, ale bylo levnější a lehčí. Sériová výroba začala v červenci.
  V letectví to bylo horší, ale 30. prosince 1947 se konečně uskutečnil let první sovětské sériové proudové stíhačky MIG-15.
  To znamená, že fašistický monopol ve vzduchu bude ukončen.
  Sériová výroba začala v květnu 1948. Samotný stroj byl jen o něco horší v rychlosti a výzbroji než ME-362. Pravda, Němci měli stále náskok v dobře zavedené produkci a bojových zkušenostech es. Ale bylo jasné, že ve vzduchu se SSSR chystal dosáhnout parity.
  Na podzim 1948 začala nová jednání.
  Německo bylo vylidněno, ale SSSR byl také vykrvácen. Němečtí fyzici se navíc dokázali dostat před sovětské a Třetí říše už úspěšně otestovala jadernou bombu.
  Rommel nabídl umírněnou variantu - Němci dostanou vše, co už vyhráli. Z Rigy do Oděsy.
  Stalin v reakci na nulovou variantu souhlasil. Ani my tobě, ani ty nám!
  Jednání se opět dostala do úplné slepé uličky.
  Koba se postupně setkal s každým více či méně významným průmyslníkem, konstruktérem a vojenským odborníkem.
  Poté, co veřejně přečetl projev: kterým oznámil, že povede válku proti fašismu až do hořkého konce!
  Den 7. listopadu 1948. Stal se dnem velkých změn a rozhodnutí!
  Epilog
  21. prosince 1954... New York... Nejvyšší mrakodrap ve Spojených státech je bohatě ověšen rudými vlajkami.
  Stalin, jehož podoba je zobrazena na obrovských obrazovkách a na všech billboardech Americké lidové republiky, s úsměvem mává sovětským vojákům projíždějícím po Leninově třídě!
  Celý svět slaví pětasedmdesátiletého soudruha Stalina - prvního císaře planety Země!
  
  STÁVÁNÍ SE LUCIFERA
  Ačkoli to pro něj nebylo snadné, ale byl stále relativně mladý a neměl čas zatvrdit svou duši, válečník Palpatine dokázal překročit bariéru.
  Karolina měla být zabita vlastníma rukama a světelným mečem. Ale aby se stopy skryly, byla do samotného paláce položena malá jaderná nálož.
  Darth Sidious už uměl se světelným mečem a cestou ke královně posekal její osobní stráže. Pak jí přikázal, aby si klekla a zula si drahé boty - aby zemřela, jak bylo zvykem, bosá na lešení.
  Karolína se objevila. Palpatine jí odhalil svou pravou tvář a vznešený člověk se prudce rozplakal. Poté Dart poprvé v životě použil silový blesk... A když se ohořelá královna uklidnila, nemilosrdný Sith Lord nasadil na detonátor jadernou zbraň a opustil palác.
  Obyvatelé podmořského světa byli obviněni ze sabotáže, kvůli které mezi dvěma světy planety vypukla zuřivá válka. Přes jejich technologickou převahu se podvodní rase podařilo přežít. Navíc zasáhli zástupci republikánského Senátu, kteří genocidu nemohli dopustit.
  Palpatine si vysloužil vavříny mírotvůrce a nyní dosáhl galaktické úrovně, zatím jen v roli skromného asistenta senátora z Naboo, pro sebe si však velmi rychle získává oblibu.
  Jeho učitel Plagast schvaloval učňovo povýšení, ale on sám se stále více ponořil do vědeckého studia Magochlorianů. Sám chtěl získat nesmrtelnost a naučit se křísit mrtvé. Plagast navíc s vnější bezohledností cítil náklonnost k některým svým příbuzným a snil o jejich brzkém vzkříšení.
  Palpatinova dcera vyrostla a stala se královnou. A brzy se dočkala vlastního potomka. Manžel se formálně nestal králem, ale byl zcela legálním manželem a bývalým důstojníkem Jedi, i když ne na nejvyšší úrovni. Oficiálně obdržel titul prince a mladšího spoluvládce - pod vedením královny.
  Ale Palpatine neměl rád svého neoficiálního zetě: příliš laskavý, ušlechtilý, navenek velmi pohledný a vypadal mnohem mladší než jeho roky.
  Ano, a dcera černého vládce vyrostla nesmírně laskavá a sympatická. Povahově se dost podobal jejímu otci - který pravděpodobně snil o tom, že se stane nejhorší osobou ve vesmíru.
  Plagast každopádně už nemusel svého učně přemlouvat. Palpatine se rozhodl sám - zničit svou dceru i jejího manžela.
  Ale samozřejmě tak, abyste si nerozsvítili. A to není jednoduché, a tak byla ochrana paláce po všech nepokojích a sabotážích výrazně posílena.
  Palpatine se rozhodl zinscenovat nehodu na hvězdné lodi. Svým vlivem se mu podařilo dosáhnout útěku královské rodiny do Corusanu, planety metropole a hlavního města republiky. Údajně pozvání na velkou dovolenou - tisíciletí skvělé formace.
  Dobře se naučil lekcím mistra Plagasta;
  Učitel studentovi slíbil, že ačkoliv jeho výcvik bude vážný, budou osvobozeni od Pravidla dvou. Prolomením začarovaného kruhu předepsaného Darthem Banem by před sebou nic neskrývali, neprožívali by ve vztahu žárlivost a nedůvěru a společně by tak sloužili temné straně. Sidious studoval pod Muun po celá desetiletí, během nichž Plagast naučil svého učedníka vše, co sám znal, aby veškerá nově nalezená Plagastova síla nebyla ztracena. Plagueastovy lekce přinutily Palpatina čelit svým strachům, připravily ho o všechny radosti a připravily ho o vše, co mu bylo drahé. Temný pán naučil Sidiouse, že emoce jako závist a nenávist, i když jsou nezbytné k zvládnutí temné stránky, jsou pouze prostředky k opuštění konvenčních představ o morálce za větším účelem. Plagast také přednášel svému studentovi o prostředcích, jak se chopit moci s konečným cílem ovládnout galaxii.
  Ale nejúčinnějším způsobem učení bylo překonávání virtuálních bariér a multidimenzionální kino.
  Tím, že pomohl Palpatinovi postupovat v řadách, dal mistr Thaleru Sidiousovi přístup ke svému sithskému holokronu, stejně jako mnoha dalším. Vycvičil Palpatina v boji se světelnými meči, používání silových blesků, donutil ho vstřebat všechny druhy znalostí o různých zbraních a technikách temné strany, ale dát jim jen hodnotu, která je nezbytná pro skutečný účel Řádu. Plagast přitom pod rouškou Grandee z Damašku udělal vše potřebné, aby ho nikdo nepodezříval z příbuzenství s Palpatinem.
  Zde se tedy stala jednoduchá věc - hvězdná loď narazila do proudu asteroidů. Navíc již při návratu hvězdné lodi, kdy mnoho pilotů pilo silné nápoje.
  A Palpatine nejenže nebyl podezřelý, ale dokonce mu byl udělen rozkaz za to, že projevil obavy a odradil ho od riskantní cesty. Ale jsou takové způsoby výmluv, že to člověk určitě udělá přesně naopak. A provokace zafungovala a tam se přístroje lehce poškodily.
  Oba dědici i manžel zemřeli, přežila jen malá princezna Padmé Amidala, Palpatinova vnučka. Zdědil trůn na Naboo.
  A Darth Sidious přidal na seznam svých zločinů. Ne vše však Plagast schválil.
  "Máte Sílu, učedníka a talent pro vůdcovství. Ještě důležitější je, že máte krvežíznivost sériového vraha, i když bychom ji měli mít v záloze - pokud násilí neslouží k nějakému exkluzivnímu účelu. Nejsme řezníci, Sidiousi, někteří ze Sithů minulosti. Jsme architekty budoucnosti."
  "Jak dlouho?"
  "Za deset let - a ne o den dříve."
  Ale trpělivost v omezování se nechtěla projevit. I když někdy Witt sám přemýšlel, proč se najednou stal tak krutým. Má tolik agresivity od narození? Palpatine navíc v přátelském kruhu působil dojmem laskavého člověka.
  Darth Sidious dokonce představil novou teorii: pravý Sith musí skrývat své myšlenky tak dovedně, že ani učitel nechápe úlovek! I když si říká Plagast Moudrý!
  Zatímco Palpatine začínal vstupovat do galaktické politiky, jeho mentor učinil nový průlom ve svém výzkumu. Vůle zločince Yinchorriho, kterou Damašku předložila delegace stejné rasy, byla pod vlivem Síly zlomena i přes vnitřní přirozený odpor reptiliánů. Plagast také provedl spoustu experimentů na jiných vzorcích a testoval své vlastní schopnosti. Na příštím Setkání v mezipaměti Plagast nastínil Sidiousovi pokyny, podle kterých by Sithové měli jednat, hovořil o své dlouhodobé likvidaci Kerreda Santeho a nařídil Sidiousovi, aby nařídil zavraždit senátora Vidara Kima, aby Palpatine zaujal jeho místo. . Plagast sám navštívil planetu Kamino, kde vyjednával s místní rasou tvůrců klonů o vytvoření armády poslušných Yinchorri. Později Damašek a jeho podřízení odjeli do Serenna, kde Plaguest osobně mluvil s přítomnými Jedi. Zjistil tedy, že Jedi Qui-Gon Jinn nemá rád korporace a jeho bývalý mistr Dooku považoval postavení Republiky za neudržitelné. Plagast dovedně zasadil do srdce mistra Sifo-Dyase semena pochybností a jemně ho přesvědčil, že Republika potřebuje armádu.
  Pravda, kdo půjde do vytvoření drahé vojenské mašinérie bez války? A Sithové chtěli přesně ovládat způsob násilí, protože jiný způsob je v rozporu s jejich učením.
  Na politickém zasedání o přijetí více než tuctu světů Obchodní federace do Republiky se Plaguest a Sidious znovu setkali pod rouškou Damašku a Palpatina. Podle předem připraveného plánu přednesl Palpatine velkolepý projev, který vyvolal křik a chaos v Senátu. Plagast byl potěšen, protože planety Obchodní federace se staly součástí Republiky a v budoucnu mohli Sithové rozpoutat galaktickou válku vlastníma rukama. Plagast ale věděl, že rozhořčený senátor Pax Tim se spikl s dalšími nepřáteli Damašku - bezpečnostní strukturou Sante - a nyní podnikne aktivnější kroky k odstranění Damašku. Plagast proto záměrně připravil Palpatina s Timem na politické zasedání a použil studenta jako návnadu, když ho testoval. Navzdory úspěšným akcím Sidious se Timovi podařilo přelstít oba Sithy tím, že nařídil maladské vrahy z Plagastu. Protože ten soustředil veškerou svou sílu, aby zastavil únos a našel Tima, nevěděl, že je proti němu plánován druhý útok.
  A Darth Sidious to cítil, ale už přemýšlel, jak se zbavit opatrovnictví mentora.
  Během ceremonie uvedení Larshe Hilla v lóži řádu na Coruscantu byl Darth Plagast málem zabit žoldáky. Palpatinův asistent Pestage kontaktoval Maladiany a poté, co obdržel potřebné informace, o tom okamžitě informoval Palpatina. Oba dorazili na místo atentátu a našli živého pouze zraněného a sotva dýchajícího Plagasta, který ránu zabalil Sílou; zbytek Muunů z Damašku Capitals byl zabit. Později se Palpatine Timovi osobně pomstil tím, že zabil Tima samotného a mnoho dalších členů Gran Protektorátu na ambasádě Malastare na Coruscantu. Policie nenašla pachatele zločinu, a to navzdory vytvoření speciálního týmu, který má tato úmrtí vyšetřovat v důsledku vraždy senátora Kima. V důsledku toho Damašek Capitals neztratil svého vůdce, ale Hego Damašek se stáhl ze záležitostí Galaxie.
  Darth Sidious vymyslel plány docela mazaně. Svou vnučku Padvu nezabil, spíše se s ní spřátelil. A s vnější nevolí se stal senátorem.
  Vliv černého pána rostl, objevil se třetí Sith Darth Maul. Také vycvičený v barbarských metodách a velmi schopný bojovník. Maulovo nadání v síle však není tak velké, aby se mohl stát plnohodnotným dědicem.
  Plagast i Thaler jsou navíc stále lidé a nejsou bez známek rasistů. Opravdu nechtěli, aby trůn budoucího Sithského impéria zdědila nelidská rasa.
  Proto byla možná smrt Dartha Maula předem určena. Palpatine navíc málem zemřel během souboje se svým studentem a budoucího císaře před smrtí zachránila pouze přesila v síle.
  Darth Sidious se cítil naštvaný, že někdo ve vesmíru umí lépe používat jeho světelný meč. A to také zanechalo své stopy. Naštěstí pro lidský pár je Maul kvůli svým omezením nemohl překonat ve znalosti temné strany síly!
  Damašek a Palpatine udělali vše, aby zajistili, že z krize na Naboo budou mít prospěch oba. V době, kdy Darth Maul zahájil operaci na Naboo s cílem zničit Jedi, Damašek podnikl aktivní kroky k organizování nové krize. Kontaktováním šéfů Corporate Union, Guild of Commerce, Techno Union a dalších korporací je Damašek přesvědčil o krutých akcích Republiky vůči jejich světům. Když si Palpatine zajistil své zvolení nejvyšším kancléřem Galaktické republiky, rozhodl se, že je čas dokončit Velký plán sám. Poté, co se Palpatine dozvěděl od Plagasta, co potřeboval, a využil spojení svého mentora k zajištění pozice, po které toužil, viděl stárnoucího Muuna jen jako překážku. Na druhou stranu se zdálo, že Plagast svému učně plně důvěřuje.
  Navíc Darth Maul zemřel a pravidlo dvou bylo automaticky obnoveno.
  Před námi bylo ještě hodně práce a času a Darth Sidus prostě neměl příležitost vyškolit nového studenta.
  Proč tedy jejich tandem neexistuje ještě pár let - dokud nebude řád Jediů definitivně zničen?
  Ale to nejdůležitější nebylo. Plagast nakonec odhalil strašlivé tajemství: "je to on, kdo je skutečným, biologickým otcem Palpatina - Witt Thaler."
  Ano, jeho matka, velmi krásná selka, obrátila hlavu bohatého kupeckého lorda Damašku. A nedokázal udržet vášeň.
  Obecně platí, že po zasvěcení do Sitha schopnost reprodukovat potomstvo prudce klesá. A pak takové štěstí - máte syna! A tak schopný a nadaný nejen v síle, ale s vynikajícím politickým talentem.
  To byl důvod číslo jedna, proč mladíka zachránil. Mnohem příjemnější je předávat dílo vlastní krve dál. Ačkoli, vzhledem k tomu, že Sith na vysoké úrovni se stal téměř sterilním, rodinné vazby nebyly nikdy považovány za hlavní.
  Plagast to hluboce cítil... Možná se opravdu rozhodl, že se ho jeho vlastní syn nedotkne.
  Ale právě to přimělo Dartha Sidiouse jednat. Spáchat takový zločin, jako je vražda vlastního otce, je snem každého Sithského mistra.
  V noci před volbami se Damašek poprvé po letech objevil na veřejnosti výhradně se senátorem Palpatinem: společně se zúčastnili premiéry nové inscenace Mon Calamari v Galaktické opeře. Po představení se dva sithští lordi stáhli do damašského přístřešku v budově Kaldani Spire, aby oslavili Palpatinův nadcházející úspěch. Palpatine procházel kolem učitele s vínem a cvičil se na nadcházející senátní projev.
  Plagast, opilý, řekl Palpatinovi, že jeho experiment s Magochloriany byl více než úspěšný. Chlapec Anakin vyhrál závod, a co je nejdůležitější, dokázal zneškodnit celou armádu bojových robotů. To znamená, že chlapec je nadaný silou více než všichni ti, kteří žijí ve vesmíru. Kromě spárování s chlapcem se mu podařilo inseminovat s magochloriany a zástupcem rasy Togruta. Vzhledem k tomu, že zástupci této humanoidní, ale nelidské rasy jsou chudší než lidé, pokud jde o Magohloriany, ale zároveň je mezi nimi procento Jediů, s mnohonásobně menším počtem než lidí, velmi vysoké, pak ...
  Nová dívka Ahsoka Tano bude v budoucnu schopna dosáhnout mimořádných, dříve neznámých vrcholů dovedností. Kombinace alternativních způsobů vnímání síly Togruty a hojnosti Magochlorianů - může dát vzniknout skutečnému zázraku lidské přírody.
  Co bude dál? Bude pokračovat v experimentech a vytvoří novou rasu lidí - stejnou silou jako bohové. A bude schopen syntetizovat bytosti ještě vyšší úrovně, než jsou Magohlorianové - theochloriani, což Sithům umožní změnit fyzikální zákony vesmíru, a možná vytvořit nové vesmíry!
  Černý pán se měl čeho bát a čemu se divit.
  Plagast se postupně opíjel, poprvé po mnoha letech upadl do snu a po chvíli Sidious po zaváhání (možná je lepší mu jednoduše useknout hlavu mečem?) srazil proud Síly. blesk na učitele.
  - Tvůj otec se zodpoví za všechno! Za to, že jsi mě opustil, že jsi mě nechal prožít rok pekla v umučených královských sklepích! Proč mě donutil zabít mou jedinou pravou lásku Carolinu!
  Černý Sith zařval a chrlil blesky na svého rodiče. Opravdu ho nenáviděl.
  Darth Sidious si užíval Plagastovu bolest a pomalu ho umučil k smrti a on, vyčerpaný pomocí Síly, nemohl nic dělat a zemřel.
  V posledních vteřinách černý pán řekl:
  "Tuhle hru jsi prohrál v den, kdy ses rozhodl mě naučit vládnout Galaxii. Máš svého otce po svém boku - nebo přesněji řečeno pod patou. Byl jsi můj učitel, otec - ano, za to ti budu navždy říkat." ať je věčně vděčný, ale ty nikdy nebudeš mým pánem."
  - Palpatine se rozloučil s umírajícími a hořícími v ohni bleskových sil Darth Plagast.
  A tak sithský vynálezce ukončil svůj pohnutý život. A s ním obrátil stránku univerzální historie.
  Ale byly tu dva nové, skvělé výtvory: Ahsoka a Anakin a také student, kterému se podařilo získat moc nad galaxií a porazil Jedi.
  Luke Skywalker byl tedy pravnukem Palpatina a synem Dartha Vadera.
  Černý pán ze Sithů proto nemohl vydat rozkaz, vzít a zničit svého přímého potomka, nadaného silou. Navíc, ať už se dá říct cokoli - Luke je stoprocentně člověk a jeho vlastní děti jsou poloviční Togruta. Ale císař Palpatine již zavedl zákony omezující práva nelidí a obecně se snažil zavést v novém státě rasistické zákony.
  Opravdu, jednou jsou lidé nejpočetnější rasou v galaxii a císař sám je muž, stejně jako jeho doprovod, pak drsný rasismus a ponižování ostatních ras je zcela v duchu Sithů. Milující potlačovat a ovládat.
  Velký maršál Tarkin vyvinul celou teorii a ideologii k ospravedlnění rasismu...
  Ale oni zdědili trůn, jen polovina lidí. A to i přesto, že se Ahsoka zbavila ošklivých výrůstků a její chameleoní kůže vypadá nádherně.
  Císař konkrétně poslal své děti, aby zničily život na planetě Shilo, kde žili Togruta. A to potomek černého pána s radostí splnil.
  Sloužili od početí a znali jen temnou stránku síly. Palpatine ve svém mládí konal dobré skutky více než jednou. A kdyby se dostal do mučírny, kdyby nenarazil na Plagasta, nikdy by se nestal největším zabijákem v galaxii.
  Ano, jeho děti nekonaly dobré skutky, s radostí konaly jakékoli zlo. Ale z nějakého důvodu je to právě to, co je pro císaře nepříjemné. Tolya a v něm dobrota nezemřela až do konce. Toli Palpatine věřil, že je nemožné stát se skutečným Sithem bez boje se sebou samým, když v sobě porazíte světlou stranu.
  Jeho děti braly službu zlu jako samozřejmost, jako nejpřirozenější věc ve vesmíru, aniž by zažívaly duševní muka a výčitky svědomí.
  Ale Palpatine bojoval sám se sebou a jen Všemohoucí bohové vědí, co ho stálo zabít Karolínu.
  Císař se navíc neodvážil zabít svou matku. Plagast k ní zřejmě také cítil náklonnost, nikdy takovou otázku nevznesl.
  A Palpatinova matka stále žije a navzdory tomu, že už dávno překročila sto let, vůbec nevypadá jako hluboká stařena. Naopak se zdá mladší než její syn, silná blondýnka - vzhledově mu není víc než třicet let. Po propuštění z těžkých prací se usadila v odlehlé provincii a začala tam čarovat.
  Ano, prosťáčka, selanka, ale také neobvyklá žena, což bylo posunuto v její genetice. Jinak by od černého pána jen stěží mohla otěhotnět.
  Bosá, jen v bederní roušce, s tenkým pasem jako u mladé dívky, tvrdě pracovala na poli a po nocích se věnovala čarodějnictví. Když s ní ale Witt bydlela, matka její studium tajila a syna ničemu nevěnovala.
  Pravda, párkrát to nechala uklouznout: že jí nejspíš bude souzeno pohřbít nejen své blízké, ale i jejich děti a vnoučata.
  Palpatine navštívil svou matku teprve před rokem - když bylo nutné krýt Naboo před náletem rebelů. I ti hledali tajemství na domovské planetě černého císaře. Možná chtěli znát jeho slabosti, nebo najít příbuzné?
  Císař měl nevlastního bratra. Zde to Palpatine obětoval temným silám krátce před krizí v Naboo - jak říct, že se usmálo štěstí.
  V té době už bratr získal vnoučata, takže vyčkávací taktika Dartha Sidiouse byla oprávněná. Ještě více obětí a doplnění panteonu zavražděné domorodé krve.
  Pak chtěl ve stejnou dobu a skoncovat se svou matkou. Ale Palpatine očekával, že se se starou ženou setká: ale jeho matka se za ty dlouhé roky odloučení vůbec nezměnila. Dívčí, svalnatá postava, velmi tmavá po spálení sluncem, a hladká pleť, krásná tvář s mužnou bradou. Z dálky si ji lze obecně splést s dívkou, ale zblízka jsou na ní vidět rysy obličeje: docela zralá, formovaná a je jí minimálně třicet let. A když se podíváte do smaragdově-safírových očí, bude se vám to zdát ještě víc.
  Witt Thaler, který nečekal, že jeho matka není tak jednoduchá, jak se zdá, byl šokován a odmítl zabíjet, nebo, jak to nazval, obětovat temným silám.
  Nenašel v sobě tehdy odvahu prohodit alespoň pár slov s matkou-kouzelnicí, vyhýbal se kontaktu a spěchal k odchodu. Matka možná svého syna poznala, ale také předstírala, že je chladná a lhostejná.
  A při poslední návštěvě Naboo se objevila ve chvíli, kdy císařský konvoj vletěl do zálohy. Palpatine byl téměř pohřben v paláci, ale zjevila se mu bosá žena, která ukázala skrytý východ a ukázala, kde se nachází další přepadení rebelů.
  Pak s ní prohodili pár frází.
  Neblednoucí matka položila ruku na Palpatinovo čelo a řekla hořce:
  Jak těžce jsi byl zraněn, synu. Nezůstala ve vás jediná rozpoznatelná vlastnost!
  Darth Sidious vztekle odpověděl své matce:
  - Vypadám jen jako hluboký starý muž! Ve skutečnosti mé tělo již dlouho nežije podle lidských zákonů. A stále jsem schopen porazit každého Jediho s meči. A doba fyzické existence mého těla bude trvat déle než jedno století!
  Mladá matka kývla na svého scvrklého syna.
  "Rozhodl ses prodloužit svou fyzickou existenci tím, že se staneš upírem?" Upíři mají samozřejmě oproti lidem výhody. Kromě nutnosti pít krev třikrát denně a vyhýbat se slunečnímu záření. Ale tohle není život!
  Císaře Palpatina jeho matka urazila a chtěl ji dokonce udeřit, ale ovládl se. Vztekle zamumlal:
  "Jsem silnější, než jsem byl, když jsem byl mladý, je těžší zabít čímkoli jiným než ryzím stříbrem." A na každém slunci se dá nosit pohodlný oblek s filtry a umělé světlo mi nehrozí.
  Zde tón Dartha Sidiouse změkčil.
  - To je lepší, řekni mi, jak jsi jako prostý člověk dokázal udržet mládí?
  Lada Thaler se sladkým, bělozubým úsměvem odpověděl:
  - Celý život jsem chodil bos na Naboo, celý život pracoval, jedl zdravé jídlo, pil jen džus a mléko. Vždy venku - daleko od města. Hlavní město jsem navštívil jen jednou a pak v řetězech, když mě přivezli vyslechnout rozsudek. A tam zase do vesnice s motykou!
  Vedu nejzdravější životní styl ze všech možných a proč bych měl stárnout?
  Palpatine se tentokrát ani nezlobil, cítil se trochu vtipně a celkem logicky požádal o vysvětlení:
  - Miliony selských žen vedou stejný způsob života jako vy, ale to jim nebrání v tom, aby se na rozdíl od vás proměnily v ošklivé staré ženy. Jaké je tajemství - řekni mi!
  Máma odpověděla blahosklonně v tónu:
  - Nejdůležitější otázkou je, proč člověk stárne? Koloběh v přírodě je věčný a lidské tělo takový koloběh připomíná. Objektivně vzato, v samotném lidském těle není nic, co by muselo stárnout. Mladě vypadající žena se odmlčela a pokračovala s důvěrou bohyně. - Všechno je to o myšlení a víře. Věřte, že stáří je nepřirozené a věčné mládí je naopak vzor a nestárnete!
  Palpatine s tím tak docela nesouhlasil:
  - Stárnou nejen lidé, ale i kov, předměty, vesmírné lodě, bojoví roboti. Proč si myslíte, že se tomu člověk může vyhnout snahou vůle a víry?
  Mladá žena sebevědomě odpověděla:
  - Lidské tělo, na rozdíl od kovu, je obnovitelný systém. Buňky se mohou dělit a obnovovat po miliardy miliard let. Každý vědec řekne, že kmenová zásoba v těle vydrží miliony milionů životů. Stačí se naučit dělat jednu zásadní maličkost - regenerovat a obnovovat i nervové buňky. Pak se nesmrtelnost stane skutečností!
  Palpatine se nevděčně zeptal:
  - A jak to děláš, mami?
  Žena se zasmála a odpověděla šeptem:
  Proč by to měl upír vědět? A tak se v tomto těle protáhnete pět nebo šest století. A roste vám nádherná změna... Potřebujete stále ovládat tajemství věčného mládí. Zvláště s ohledem na vaše sobectví?
  Darth Sidious zasyčel jako uškrcený had a vytáhl karmínovou čepel.
  - Mohu tě obětovat temným silám!
  Matka se bez stínu země podívala na svého syna-imperátora. Odpověděla s ještě širším úsměvem.
  - Tato oběť vám ve vašem boji nepomůže! I když jsi krvavý tyran, mé modlitby tě zachraňují před smrtí. Za rok půjdete po samém okraji propasti. A pouze vaše matka může zachránit vaši duši před peklem!
  Palpatine povolil a mávl odmítavě rukou.
  "Dobře, jak jsi řekl, upírovi zbývá ještě pět nebo šest století." A tam možná najdu efektivnější způsob, jak si prodloužit život. Navíc se již provádějí experimenty, aby se do klonu vložil duch!
  Maminka Palpatina na rozloučenou políbila a popřála mu hodně štěstí. Voněla tak svěže a příjemně. A Darth Sidious toužil - v dobru je krása.
  Zlo je zlo a žít, když je kolem temnota a zuřiví šakali, je nesmírně únavné. Někdy se přivalí strachy... Bolestivé a strašné.
  Císař Palpatine navíc chtěl, aby po něm nastoupili Sithové, kteří nejsou čistým zlem, a aby nástupce mohl přinést do života vesmírné velmoci alespoň něco kreativního.
  Luke Skywalker je stoprocentní člověk a to je jeho významné plus.
  Navíc v něm stále proudila krev Anakina a Palpatina. A přivést tohoto chlapce na temnou stranu vyžadovalo velké úsilí.
  
  
  ZROZENÍ ĎÁBLA
  Jak se Palpatine - skromný mladý muž, vynikající student a vyznačující se příkladným chováním, stal ztělesněním univerza a zla a přešel na temnou stranu síly?
  Život na planetě Naboo byl relativně dobrý - mírné klima, velkorysá půda, téměř žádné rebelie a požadavky na změnu. Formou vlády je konstituční monarchie... Ale moc krále je velká, jeho dekrety jsou v platnosti rovnocenné zákonům a pouze Padla Amidala byla upravena tak, aby omezila jak dobu panovníkovy vlády, tak jeho pravomoci.
  Palpatine je v mládí velmi pohledný, štíhlý a samozřejmě fyzicky vyspělý mladík, vyhrál meziplanetární soutěže v Aviaballu. Tehdy Palpatine, který byl na poslední chvíli zařazen do týmu Naboo, pocítil citlivost na sílu. S předstihem viděl přelety pulsarů a obraty asteroidů v nejsložitější virtuální hře. A uvědomil si, že cítí, kdy je čas zasadit smrtelnou, rozhodující ránu. A pak bylo jeho jméno poněkud jiné: Witt Thaler. Obyčejná matka a neznámý otec. Je pravda, že díky svým vrozeným schopnostem a tvrdé práci se Wittovi podařilo vstoupit na bezplatnou fakultu prestižní vysoké školy. K tomu bylo nutné nasbírat velmi vysoké skóre.
  Na úkor svého otce, své velmi krásné a křivolaké matky, řekl, že je ušlechtilým gentlemanem, možná dokonce z řad dobře urozených Jediů.
  Ale nedokázala ho pojmenovat. Witt si však v duchu dělal různé domněnky - možná je jeho otec obecně císařem ze sousední galaxie?
  Již jako dítě Thaler - budoucí Palpatine - cítil schopnost číst uzavřenou učebnici - v papírové podobě nebo v elektronické knize - tak jako tak. Na své přátele udělal dojem schopností předvídat výsledek sportu nebo vyhrával hádanky na odvaze - jako je ta schovaná v pěsti.
  Ale právě v této hře si uvědomil, že má vzácný dar. Senzační vítězství udělalo z Witta Thalera hrdinu Naboo a... No, stejně jako v pohádce to vedlo k tomu, že se do něj bezhlavě zamilovala nejkrásnější dívka, princezna Caroline Amidala.
  A Witt sám se svou mladou horkou krví pocítil nával sympatií a reciprocity. Zamilovali se do sebe až k šílenství a oficiální následnice trůnu Carolina Amidala Naberri otěhotněla z obyčejného chlapce.
  Král se rozzuřil. Podle zvyku a práva planety Naboo je potrat přísně zakázán, ale korunní princezna a její potomci byli zbaveni práva na trůn. Witt Thaler měl být po těžkém mučení popraven tím nejbolestivějším způsobem. A Carolina byla po narození dítěte poslána jako otrok na plantáže. Existuje princezna: bosá, jen v roztrhané tunice, musela tvrdě pracovat spolu s ostatními uvězněnými dívkami. Strávit noc v baráku na holých prknech a jíst jednoduché, hrubé jídlo. Budoucí královnu zmlátili dozorci bičem, pokud pracovala byť jen trochu pomaleji.
  Jedním z druhů trestů je věšení otroků na věšák a lechtání holých pat plameny pochodně.
  Sám Witt byl v žaláři mučen. Mučili mě krutě, rafinovaně, ale velmi profesionálně, bránili mi ve ztrátě vědomí nebo předčasné smrti.
  Witt Thaler prošel tisíci kruhy pekla. Před popravou byl celý rok mučen. A pak ho mělo zaživa sežrat před zraky milionů obyvatel Naboo krysí klíště.
  Ale během popravy netvor náhle explodoval... A když se kouř rozplynul, Witt Thaler zmizel beze stopy. Mnozí to vzali jako znamení shůry a padli na kolena. A král zavrávoral, tvář mu zmodrala - dostal mrtvici.
  A zmrzačený mnohaměsíčním mučením se Witt probudil ve vlhké jeskyni pokryté jasnými rostlinami. Bylo to pro něj velmi bolestivé, ale zároveň se vrátil pocit zuřivé síly. Z nějakého důvodu nemohl Witt během mučení v mučírně využít svých schopností a upálit popravčí.
  I když to viditelně představovalo oheň vylétající ze sebe, erupci pulsarů a proudy z hrozné plazmové zbraně (ve staré republice zakázané - kvůli její extrémně velké ničivé síle!). Ale pak se vrátil pocit síly.
  A hluboké rány, které kati způsobili, se pomalu, ale jistě hojily.
  Vedle Witta byl kanystr se směsí živin a on ji každou chvíli vstřebal a ponořil se do spánku.
  Zde se mu například zdálo... Přeludné a zároveň hrdinské;
  Sežrání mrtvoly byl rychlý proces, mutantní lev spěchal, dokud bylo maso čerstvé a teplé. Když konečně skončil, kostra zůstala. Několik černých válečníků v hábitech, vyzbrojených kouzelnými hůlkami, ho zahnalo a pak zvedlo kostru.
  - Statečný gladiátor, který zemřel udatnou smrtí, bude pohřben podle místního zvyku se všemi poctami. - oznámil komentátor nadšeným tónem.
  - Úžasný! Není to tak špatný konec! - Řekl budoucí vesmírný imperátor. Witt je stále mladý muž ve snu, zdá se mu, že je ve své nedávné minulosti.
  A neznámý komentátor se dál dusil zuřivým potěšením:
  - A nyní oznamujeme pokračování soutěže. V tuto chvíli může kdokoli z veřejnosti bojovat se zabijáckým lvem.
  Witt Thaler okamžitě vstal a pronikavě zakřičel:
  - Chci!
  - Je pochopitelné, že chcete odčinit svou vinu, že jste nevsadili na člověka. - škádlila ho princezna Caroline Amidala.
  Mladý muž vztekle vykřikl:
  - A pokud ano! Zvíře, které zabilo člověka, není hoden života!
  - Ale máte konkurenty, podívejte se sem. - Princezna Caroline ukázala na vzkříšené zvíře, připomínající vzpřímeného krokodýla s tlamou slona. Tenhle chlap chce taky bojovat!
  Komentátor oznámil:
  - Takže dva lidé najednou vyjádřili touhu zapojit se do boje, pak nejprve musí bojovat proti sobě.
  Veřejnost toto rozhodnutí uvítala, více brýlí a více krve!
  Válečník Witt se díval na monstrum s chobotem pokrytým šupinatým brněním, hned v prvních sekundách nepříjemně cucalo žaludek. Pak mladík přemohl vzrušení, ačkoliv nepřítel byl nepochybně nebezpečný.
  - Dostanete standardní zbraň! - oznámil komentátor s mrazem v hlase.
  Bojovníci se uklonili podle zvyku. Potom dostali meč a štít. Pak na Witta čekalo další překvapení, dostal jeden meč na pravou ruku a nepřítel dostal dva najednou, druhou zbraň si vzal do kufru.
  - To není fér! - protestoval mladík. - Dvě čepele proti jedné.
  - Tohle je Vysavač mrtvol, v bitvách vždycky používá nos. Takový zvyk! - Odpověděl neviditelný komentátor, neskrývaje v hlase pohrdání, zbraně předávaly krásné, téměř beztížné dívky, velmi podobné nymfám. Při pohledu na ně Witt (budoucí Palpatine) pocítil vášnivou touhu a velmi se styděl, že jeho napětí bude zaznamenáno. Mluvil tedy s hněvem.
  - Tak mi dej druhý meč místo nemotorného štítu. - Nechci být blbec.
  - Máte takové právo! - Řekl, mírně podrev, komentátor.
  Nymfa podala mladíkovi druhý meč a s patosem řekla:
  - Bojuj rytíři, neudělej ostudu cti.
  Komentátor znovu oznámil:
  - Právo zabít nebo omilostnit má bojovník, který vlastní vítěznou zbraň! A také veřejnosti. Myslím, že by se to mělo vzít v úvahu.
  - Určitě skončím s tím odvážným krasavcem. - řekl Mrtvolník.
  - Bez kování kladiva hrad nerozdělíš! - Mluvil, vtipný aforismus Witt.
  Vstali, slon krokodýl byl mnohem větší než ten chlap a začali čekat na signál.
  Nymfa lehká jako pírko k němu přiletěla a políbila mladíka na růžovou tvář.
  Witt se začervenal a udělal půl kroku, v tu chvíli zazněl signál k bitvě. Požírač mrtvol se na něj vrhl, mával meči a čekal, že to drze vezme. Mladý muž byl ve střehu, uskočil stranou a cestou ven kopl. Rána dopadla na štít, zazvonil ošklivým zvukem.
  - Hej kluku! Dávejte si pozor na boty, jsou krásné.
  Mladý Witt opravdu litoval, že si nezul tenisky, byly to dárek k jeho narozeninám, neobvyklé zbarvení a i přes výraznou pleť si je nechtěl zkazit. Je synem chudé ženy, milé dobré boty. A on Witt je ještě kluk, takže neváhá chodit bos.
  Bitva pokračovala, pak si mladík všiml, že nepřítel velmi obratně vlastní jeho kufr. Jak rychle se meč pohybuje, zatímco paže nejsou tak pohyblivé, a dokonce i převaha v délce.
  - Celý život jsem snil o tom, že budu jezdit na slonovi, ne bojovat. Už jsi hnusnej.
  V reakci na to chraplavé pištění:
  - Co se člověku nelíbí. Takhle je vaše rasa podřadná.
  Witt pokračoval ve změně trajektorie, udělal mlynáři, jeden z účinných triků
  Kendo, ale zjevně sláva zdatného bojovníka nepřišla jeho protivníkovi nadarmo. Dokázal vše odrazit a sám rozdával i citlivé rány. Zde například jeden z útoků zasáhl Witta do hrudníku, tričko bylo rozřezáno, mladík udělal salto vzad a jen stěží se vyhnul vážné porážce. Dvouhlavý ruský orel byl poškozen, rozpůlen.
  - To je parchant! - řekl Witt a provedl techniku "Butterfly", ale opět se ukázalo, že všechny útoky byly
  odraženo. - Nosatý ďábel.
  Znovu byl zraněn, poškrábal se na paži a pak udeřil do ramene. Witt ustoupil, najednou si uvědomil, že bitvu beznadějně prohrává, tváří v tvář zkušenějšímu nepřátelskému partnerovi, než byl on sám. Mladík navíc ještě nebyl příliš zkušený v kendó.
  Princezna Caroline se také obávala:
  - Jsem poslední blázen, který nezastavil mého přítele. V tomto vesmíru je úplně
  Alien, a položit hlavu není známo o čem.
  Chtěla vyskočit z arény. Tady se podle štěstí objevil známý čaroděj.
  - Jaká to krása, to mu nepřísluší střílet z tyče nebo mávat nohama. Znám Corpsesucker! Co, určitě zabije, a dokonce se vysmívá mrtvole. Takže ať se ti to líbí nebo ne, budeš se mi muset poddat.
  - Nikdy! řekla princezna Caroline.
  Zaklínač temné strany síly zasyčel:
  - V tomto případě můžete být prodáni pluku a budete sloužit dvaceti vojákům denně. Nebo naopak do harému pána, kde jsou vás tisíce a chřadnete melancholií a abstinencí.
  Princezna statečně zařvala:
  - Stanu se bojovníkem!
  Čaroděj se uchechtl:
  - Jste křehká dívka, která nevlastní elementární kouzelnické triky. Ano, budete spáleni v první bitvě.
  Carolina byla uražena:
  - Master of Glory mě naučí! A ano, jsem fyzicky silný!
  Čaroděj se nechutně zachichotal:
  - Mistr slávy? A ano, je sobecká. Je nepravděpodobné, že uspěje v něčem, co stojí za to. Abych vám mohl udělat manželku a předat své dovednosti domorodce.
  Princezna se ironicky usmála.
  - Chceš se stát bohem?
  Čaroděj pompézně zařval:
  - Proč ne! Že jsem horší než ostatní uchazeči?
  Karolina upřímně a s výrazem opovržení řekla:
  - Jsi nechutný. Budu nenávidět tvůj dotek.
  Pokušitelovy oči zazářily karmínovým světlem.
  - Dobře, budu si to pamatovat.
  Zatímco spolu mluvili, Wittovy rány přibývaly. Mladík ustoupil, už se mu začala točit hlava ze ztráty krve. Vysavač mrtvol udělal další výpad, strašlivý švih málem usekl hlavu a pořezal toho chlapa do tváře.
  - Řekl ten parchant. - Během bitev se mu odlepil suchý zip na jedné z tenisek.
  A boty sotva sedí. Ale schopného mladého muže zasáhla inspirace a prudce vyskočil. Zamával nohou a teniska jako kámen z praku vletěla do tlamy pojídače mrtvol a zasáhla nýty do oka nýty. Zavyl, na vteřinu vyrušen.
  Witt provedl jeden z nejobtížnějších pohybů Jedi Kendo, Trojitý vějíř, a odřízl kmen nestvůry. Vystříkla fontána krve a Pojídač mrtvol ustoupil s nohama široce od sebe. Hrdlo mu říhlo strašlivý řev.
  Witt se zuřivě zamračil.
  - Nepřítel je na pokraji úplného zničení! vyhraju!
  Mladík zaútočil na nepřítele, s jedním mečem nebyl hrozný. Mrtvola ustoupil, zavrávoral a minul rány. Brzy dostal několik těžkých ran a upustil meč. Pak už jen křečovitě zareagoval a otočil štít. Witt v nadšení předvedl vidlenou techniku, kdy nepřítele bodl nejprve do hlavy, na kterou stihl zareagovat, a poté do břicha. Píchnutí bylo hluboké a střeva vyšla ven. Když pak Witt viděl, že nepřítel je konečně oslaben, provedl techniku "štětce" a probodl mu lebku. Zhroutil se mrtvý.
  - Vyhrál bojovník Witt přezdívaný duch. Jeho protivník, Trubosos, který rozbije kmen, je téměř mrtvý. Nyní má vítězný mladík právo skončit s ním nebo ne.
  Dav byl hlučný, část sázky vyhrála a část prohrála, ale všichni byli nesmírně žízniví po krvi.
  United, v divokém impulsu a zběsilém výkřiku:
  - Poraž ho! Utni hlavu a pověs na kůl! - křičeli. "To je zvyk jednat s poraženými."
  Witt zavrtěl hlavou, v zápalu boje mohl ještě zabíjet, a tak, když bylo po všem, jeho vztek se vypařil. Chladnokrevně useknout hlavu a ještě ji zneužít, není v jeho pravidlech. Mladý muž sklonil jasnou hlavu a řekl pevně:
  - Ne, nezabiju bezmocné stvoření.
  - Zničit to! Dokonči to! - Dav dál křičel a různé údy vyskočily. A kvílí - Udělej nám radost!
  Budoucí císař Palpatine ukázal neslýchanou vznešenost:
  - Nepřítel je poražen a dokonce zmrzačen, co ještě potřebujete!
  -Tvůj přítel je hloupý. Když Corpsesuckera nechá naživu, udělá ze sebe smrtelného nepřítele.
  Neodpustí si ponížení a ztrátu chobotu. - Řekl zaklínač s rezavým sípáním. Proč jsi hloupý? Nekřič, dokonči to?! Bude vás poslouchat!
  - Mám dost krve! - odpověděla dívka-princezna. - A proč jste všichni tak krutí? Opravdu neexistuje jiný způsob zábavy?
  Čaroděj, jehož převlek byl skryt pod županem, zasyčel:
  - Ale jako?
  Caroline, stěží skrývající své podráždění, odpověděla:
  - Písničky, například k poslechu! Nebo vystoupení uměleckých čísel, všemožné zábavné programy, to je možné se zvířaty.
  Čaroděj, jehož tvář je skrytá, ale hořící hlavy stále září tmou, zpíval:
  - Co je to za padělek? Ne, to není zajímavé! Všemožní bubáci a bubáci nemohou nahradit podívanou na krev.
  Princezna se zašklebila.
  - Opravdu?
  Čaroděj, zamračený a jiskřící, zařval:
  - A co zpěváci s plechovým hrdlem. S pomocí magie a čarodějnictví můžete znovu vytvořit jakoukoli hudbu a hlas. Můžeme to udělat. A pokud chceme, pak budou tančit nahé hodiny.
  Čaroděj zvedl dlouhý prst s drápy.
  -Ne, dívčí vážný gladiátorský zápas je nejlepší.
  Princezna Caroline s tím rozhodně nesouhlasila, ale nic nenamítala.
  Witt Thaler dostal peníze za boj, zatímco škrtal něco na loterii. Pak musel bojovat mladý muž, který ještě neodešel z předchozí bitvy, a ti, kteří byli zraněni
  Lví mutant. Ale pokud dravec zahojil všechny rány pomocí magie, pak mladý muž vyšel celý v čerstvých řezech. Witt si svlékl rozřezané tričko a zul si tenisky, opatrně je odložil stranou a do obou rukou vzal meč. Polonahý ve vyhrnutých džínách připadal princezně Caroline obzvlášť hezký. Na reliéfním trupu byly vidět široké řezy. Chlapec pokrčil šlachovitými rameny a snažil se, aby bolest sloužila jeho zuřivosti. Bosé nohy cítil horký povrch uměle vyhřívané podlahy.
  Witt Thaler se políbil. Publikum tlesklo rukama.
  Hlasitě zasténal:
  - Stíhačky nemusíš představovat! Ať je boj zajímavý!
  Lev, aniž by čekal na polnici, skočil a snažil se nepřítele vypáčit šavlovými tesáky. To se mu nepovedlo, odražený Witt ho stihl trefit patou do oka. Bestie se rozzuřila, skočila vpřed a klopýtla o ostří meče. Tady už byl gladiátorský chlapec překvapen - krev, která byla předtím červená, zezelenala.
  - Z čeho to všechno? - zeptala se překvapená princezna Caroline.
  - To naznačuje, že šelma se stala houževnatější a silnější, přizpůsobivost se zvýšila. " odpověděl zaklínač zachmuřeným tónem.
  Dívka učinila jednoznačný závěr:
  - Je to špatné!
  Čarodějův hlas byl mnohem veselejší:
  - Proč! Tvůj přítel je velký bojovník, jen nadávky budou zajímavější.
  Dračí lev dál skákal, ignoroval krev, bylo to velmi rychlé a mladík sotva stačil uhnout. Tady Witt dělal kotrmelce, skákal: jako akrobat, pak se potápěl jako loach a rozpáral lvu břicho. Zdálo se, že terminátor s tesáky tomu nevěnoval pozornost a pokračoval v pronásledování mladého muže kolem ringu.
  - Sakra! - řekl Witt otráveně. - Ty, které čepel nebere.
  Ze ztráty krve začal být mladý muž unavený. Přesným výpadem se mu podařilo propíchnout oko lva, ale i jedním okem zůstával dravec nebezpečný, a když zachytil okamžik, bolestivě sekl tlapou s drápy do žeber. Drápy zanechaly šest hlubokých pruhů.
  - To je parchant! Utrhněte maso! - zavrčel mladík.
  Zdálo se, že lev měl ze ztráty krve na dlouhou dobu slábnout, ale jeho útoky byly stále rychlejší. Několikrát tesáky téměř prorazily lis a jeden se zabodl do Thalerova prsního svalu a silně ho poškrábal. Mladý muž zavrávoral a jeho zuby nad ním zablýsklo,
  uvízl v jeho rameni. Witt byl zpocený, zkrvavený a podařilo se mu vyklouznout a dokonce mu proříznout hrdlo čepelí. Šelma krvácela, hlavní tepna byla zlomená, ale rychlost neztratila.
  - Jsi jako zombie, bez ohledu na to, kolik reakcí. Možná nejsi ten pravý lev. - Řekl mladý muž.
  Pokusil se o protiútok, aby vyrazil poslední oko, ale minul a na tlamě zůstal další krvavý pruh. Lev
  znovu ho dlabal.
  - Odkud pocházejí? - V zoufalství mladík vší silou zasáhl svého protivníka tesákovou šavlí. Ze silného šoku kost praskla a vytekla z ní bílá šťáva.
  - Ege! "Neobyčejně potěšeným tónem," řekl zaklínač. - Zdá se, že se váš přítel rozhodl nabrousit čepel, v každém případě je cítit vážná arogance.
  - Co jsi chtěl? Vítka je chytré dítě. - Princezna Leia odpověděla, poněkud přední.
  Další rána konečně usekla tesák. Šelma se začala otáčet, na místě, jako by ztratila orientaci. Witt naléhal, jeho rány byly čím dál ostřejší, když viděl, že zmutovaný lev plave, dodal mladý muž energii.
  - Jaké lví maso, to se mi nelíbí! - Křičel statečný chlap.
  - Poraz ho Vítku, jsi tak sexy. Princezna Caroline vykřikla.
  Mladý muž zasáhl druhý tesák, protože cíl byl vhodný. Od prvního okamžiku kost nepodlehla a já ji musel přidat. Nakonec se tento bod zhroutil, lev očividně oněměl úžasem.
  - Jak se teď máš bez tesáků, jen velká kočka, odsouzená k smrti! - Řekl rozzuřený Witt.
  Odpovědí mu bylo skřípání zubů a sténání. Boj pokračoval jako blázen, lev-drak se pohyboval údajně útočící, ale jeho pohyby ztratily ostrost. Chlapec, který zase pocítil nával síly
  neustále kontroval a nakonec prorazil poslední oko. Tentokrát se zdá, že čepel zašla mnohem hlouběji a dosáhla až k mozku.
  - Bravo, namoč to! vykřikla princezna Caroline.
  Celý sál se sborově spojil.
  - Dokonči ho, dokonči ho!
  Mladý gladiátor znovu kopl nohou a skokem za jeho zády kopal z kruhového objezdu. Zdálo se, že mutantní lev ztrácí orientaci a několikrát šťouchl tlamou. Nakonec, když si na to chlapec zvykl, vrazil si čepel do hrudi a pokusil se ho probodnout hlouběji, až do samotného srdce. Tlapy s drápy zasáhly do žeber, poškrábaly je a pak probodly maso, ale Witt tvrdošíjně nepustil ostří, přestože byl doslova roztrhán na kusy. Zde již o všem rozhodla vůle, drápy dále škrábaly a trhaly mladé maso.
  - Pusť to! vyštěkla princezna Caroline. Její pláč zůstal sám.
  - Doveďte to až do konce! - Dav zařval.
  Nakonec se čepel rozzuřeného Witta zabodla do srdce a bestie zmlkla, naposledy přejela drápy přes trpělivé maso.
  - No, zdá se, že všechno! Mladík vydechl. - Stvoření temnoty je uvrženo do prachu.
  Oznámil kouzelnický komentátor.
  - Vítězem se opět stal Witt - duch smrti; vycházející hvězda arény. Dostane cenu, kterou získal.
  Při této větě se Thalerova vize rozplynula jako mlha, když byl spuštěn silný aerodynamický tunel.
  A z tohoto oparu přichází... mocná, vysoká postava muže nebo humanoidního tvora v kápi. Ozve se skřípavý hlas, velmi podobný hlasu toho čaroděje ve snu.
  - Bojoval jsi dobře, Witte... Vidím v tobě schopnosti rozeného válečníka!
  Thaler vstal. Během spánku se mu rány téměř zahojily a jizvy zbledly a byly méně nápadné.
  Mladík řekl a natáhl k muži ruku:
  Děkuji, že jste mě zachránil, pane...
  Muž hrubě odhodil svou mladou dlaň a zasyčel:
  - Ne, díky! Veškerá vděčnost vede k milosrdenství a slabosti!
  Witt se přinutil k úsměvu a zamumlal:
  - Ale zachránil jsi mi život... Takže ti musím nějak poděkovat!
  Muž si náhle odhodil kapuci. Mladý muž pohlédl do otevřené tváře. Muž měl ušlechtilý vzhled, vypadal něco málo přes čtyřicet, měl mohutný krk a kudrnaté krátké vousy. Pohled očí je velmi panovačný, hned je jasné, že je zvyklý velet, a jeho rysy jsou rázné, silné.
  Přestože tento pán Witt neznal, mladíkovi se zdálo, že ho už někde viděl. I když je velmi těžké zapomenout na tak výrazné a silné rysy obličeje, královské držení těla, oči vládce z kolébky. Ale zároveň i přes ušlechtilý vzhled je hlas přes hlasitost chraplavý, protivný, jakoby trhaný.
  Muž se podíval na Witta a aniž by změnil přísný výraz na jeho tváři, řekl:
  - Zachránil jsem tě ne kvůli lásce, ale protože tě potřebuji!
  Oči mluvčího zajiskřily.
  -Vezmu si tě za svého učedníka a otevřu poznání síly, o které se Jediové neodvažují ani snít... Ale věz, že to, co jsi zažil v mučírně, jsou stále květiny oproti tomu, co tě čeká!
  Witt vstal a řekl rozhodně:
  - Jsem připraven! Připraveni na všechno - jen zachraňte Karolínu!
  Muž si odfrkl s maximálním opovržením.
  - Připoutanost je slabost! Největší slabost, kterou si Sith může dovolit! - Tady se hlas černého vládce stal hrozivějším. - Přesněji, nemohou, neměli by si to dovolit, ale... Kupodivu osvobodím Karolínu z otroctví! Pouze výměnou za vaši naprostou poslušnost, abyste přísahali, že ve správný čas splníte absolutně jakýkoli můj příkaz!
  Witt poslušně poklekl a pronesl velkou přísahu.
  A pak muž řekl:
  - Od této chvíle je vaše nové jméno Darth Sidious! Jsem Darth Plague, váš učitel a mistr!
  Od toho dne se Witt, nebo nyní Darth Sidious, začal cvičit v šermu a temné síle. Krutá a nemilosrdná doktrína. Ale nový černý pán v sobě cítil rychle rostoucí sílu. Každým dnem, týdnem a měsícem byl silnější a sofistikovanější.
  Darth Plagueis měl kromě snu o nesmrtelnosti plány na obnovení vlády Sithů. Witt Thaler si změnil jméno na Palpatine a mírně změnil svůj vzhled a také otisky prstů. Stal se jinou osobou a nahradil podobnou osobu ze šlechtického rodu Palpatinů.
  Začal dělat neuspěchanou kariéru úředníka a zároveň zlepšoval své mistrovství v temné síle. Své slovo navíc dodržel Darth Plagueis, který měl zcela legální postavení významného obchodníka.
  Po smrti krále uspěl jeho malý syn. Darth Plagueis pobídl útok Huttů na palác. Dědic, jeho sestra, bratr a strýc byli zabiti.
  Poté generální kapitán palácové stráže dosadil na trůn mezi lidmi oblíbenou Karolínu.
  Několik let zajetí silnou ženu jen ochladilo a začala vládnout ještě tvrději. A její dcera Seraphim, která byla vychována v klášteře, se stala dědičkou království Naboo.
  Přestože se bývalý milenec vrátil k moci, Palpatine byl nucen skrýt svou identitu a zůstat zatím stranou. I když jeho vliv v království neustále posiloval.
  Generální kapitán brzy zemřel - zřejmě na nehodu, ale za tím stál Palpatine. A brzy Sithský lord požadoval od Witta Thalera, aby obětoval svou první lásku - královnu Caroline.
  Došlo k souboji smrti s Plagueisem. Navíc síly byly přibližně stejné. Když byli oba Sithové z bitvy vyčerpaní, Palpatine se vzdal a zamumlal:
  - Zabiju svou lásku a zároveň zbytky toho lidského, co ve mně stále doutná! - Tady černý pán zvýšil hlas a rozhodně dodal. - Ale přísahám, že ti to neodpustím a určitě to zničím!
  Touha zbavit se těch, kteří mají vyšší postavení, je vlastní povaze Sithů. Moje nedosažitelná síla plodí tvou závist; moje moudrost krmí tvou žízeň po poznání; mé úspěchy vzbuzují vášnivou touhu je zopakovat! - Řekl Darth Plagueis Darth Sidiousovi a pokračoval s úsměvem. - Zabíjením nejbližších a nejdražších lidí v sobě objevíte nepochopitelný zdroj síly. Cítím, že se stanete největším ze Sithů - až v sobě zničíte poslední lidskou slabost!
  
  
  ZÁZRAČNĚ ZROZEN
  - Byl jednou jeden plukovník letectva, který dostal během afghánské války těžký granát. A ztratil možnost mít vlastní děti, ačkoli si to moc přál. Manželka plukovníka velmi milovala a šla mu naproti, vzali na sebe výchovu dvou silných chlapců z dětského domova. Jejich adoptivní otec je vychoval jako Sparťany. Ale pořád to nebylo ono. Kluci vyrostli silní, zdraví, ale neukázali zvláštní superschopnosti.
  A babička Vanga předpověděla plukovníkovi, že představitel jeho potomka se stane arbitrem osudu podivna a vesmíru. Pak se plukovník rozhodl jít k jedné slavné čarodějce, aby jeho ženě pomohla zázračným způsobem otěhotnět.
  Čarodějka měla opravdu značné schopnosti, ale v podstatě to byla šarlatánka nejvyšší úrovně. Prohlásila, že to může udělat a dát plukovníkovi syna, ale požadovala obrovské množství peněz.
  Plukovník měl v Moskvě nějaké nemovitosti a také cenné trofeje získané zpět během války s dushmany a Čečenci.
  Shromáždil tuto divokou částku - jeden a půl milionu babek ... Je dokonce překvapivé, že zkušený člověk, a tak koupil do podvodu. Ale očividně měla čarodějka vážný dar hypnózy, sugesce, dovednosti, kterou by jí záviděl sám Kašpirovskij nebo politik světového formátu.
  Čarodějka mezitím provedla velmi pestrý zinscenovaný rituál a triviálně uspala plukovníkovu ženu. A pak jednoduše vstříkla semínko od dárce do lůna Venuše.
  Nepříliš složité se ukázalo jako podvod. Ale účinné. Manželka (stejně jako Panna Maria) bezvadně počala dítě - mimochodem zůstala pannou, takže manžel zraněním zcela ztratil mužskou sílu.
  Všichni byli spokojeni a v přesný čas byla žena zbavena břemene zdravé dívky. Ukázalo se však, že je úplně jiná než její bruneta otec a tmavovlasá matka. Ale otec, ačkoli počítal se svými syny, svou dceru miloval. Jen po svém, vychovávat ji jako sparťanku - temperování a trénink.
  Dívka se rychle vyvíjela, vykazovala vysoké sklony a schopnosti. Zejména těch fyzických. Její vlasy jsou husté, vlnité, zlaté a nádherně krásné.
  Když se ale dívka, jelikož byla bosa, začala prohánět lednovým sněhem - tradičně vstávala v půl šesté ráno - stala se událost. Takto obvykle začínal její den. Takový ranní běh, ještě v předvečerní tmě. Docela spartánský.
  Závodila tradičních deset a půl kilometru za každého počasí, aby dostala náboj živosti na celý den. Přirozeně je to jen začátek tréninku, protože Vladlen (jméno na počest Lenina a Stalina!) se vážně věnoval bojovým uměním. Dokonce soutěžila v soutěžích - porážela dívky, aby byly větší a starší než ona.
  Ale je to ještě asi desetiletá holčička a běhá jen v plavkách. A zlaté vlasy jsou jako plamen. A ten zatracený maniak čeká na dítě v záloze. Past zřejmě připravil předem, protože dívka spěchá tak rychle, že ne každý dospělý ji dostihne.
  Dívce leželo v cestě několik dobře maskovaných pastí. Situaci ztěžoval fakt, že sněžilo a všechny stopy byly zakryty. A Vladlen, dívka, která se za každého počasí řítila bosá a polonahá, se dokonce radovala z takového extrému. Koneckonců, obtíže jen zmírňují a co nás nezabije, jen nás posílí.
  Past zafungovala a dívce silně skřípla nohu. Naštěstí díky výcviku byly kosti dostatečně pevné, aby se nezlomily v pasti na medvědy.
  Vladlen ale provedl zásadní opravu. A hodně to bolelo. A padouch se pokusil shodit a znásilnit karatistku. Vladlen okamžitě zareagoval a udeřil ji patou do brady. Ale zločinec byl silný. S kňučením uskočil a mnul si pohmožděnou čelist. Pak vytáhl nůž.
  Dívka se ocitla v pasti, neozbrojená a téměř nahá, proti maniakovi s dlouhým nožem.
  Následoval prudký útok a Vladlen se naklonila a zasáhla nepřítele hlavou do solar plexu. Nůž projel skrz a poškrábal dívku na zádech. Vladlen zachytil kartáč a změnil směr úderu. Hrot probodl zločince přímo do krku. Maniak se dusil vlastní krví a náhle vydechl.
  A dívka, když vykonala svou první odplatu, zvolala:
  - Je to hotovo!
  Přesto se jednalo o vraždu a noha v pasti byla vážně zraněna.
  Bohužel, maniak měl velmi vlivné rodiče a Vladlen měl vážné problémy. Byl na ni učiněn pokus a v jejich domě byly nastraženy drogy. Plukovník musel dívku poslat do vzdálenějších míst. Do školy ruských bojových umění na Sibiři.
  Tam, v hlubokém podzemí, po staletí žijí a slouží rodnověrci.
  To však plukovníka nezachránilo. Byl zastřelen ostřelovačem a jeho žena byla zatčena na základě obvinění z obchodování s drogami. Vypadá to, že někdo opravdu vyrovnal skóre se svou rodinou. Mladší bratr byl také zatčen, starší bratr už naštěstí sloužil v armádě. Čtrnáctiletý chlapec byl poslán do juvenilní kolonie. Také předepsané léky.
  I když ten případ byl zpočátku falešný. Ale naštěstí podle nových zákonů nemohl dostat víc než šest let.
  Matka byla atletická žena a také trénovala jako Sparťan. Proto v ženské kolonii brzy získala autoritu a mohla získat dobrou práci. Mladší bratr, silný a dobře vycvičený v bojových technikách, se také stal jedním z bojovníků, poté se stal velitelem oddílu. Po odpykání jedné třetiny funkčního období šel na podmínku, předčasné propuštění. V Rusku jsou zákony pro mladistvé delikventy humánní a dalo by se dokonce říci, že bylo štěstím, že se na první cestu vydal v pouhých čtrnácti letech.
  Obecně platí, že skutečnost, že plukovník byl podle tradice horlivým obdivovatelem spartského vzdělání, jeho rodině jednoznačně prospěla. Silní se mají ve vězení relativně dobře, ale slabí a na trůnu jsou nerelativně špatní! Dítě prošlo zónou, aniž by bylo dotčeno, a dokonce získalo vyšší právní (!) vzdělání. Zřejmě se nenechal unést zlodějskou romantikou a časy se změnily - být banditou vyšlo z módy. Spíše to přitahovalo byznys.
  Právní vzdělání je pro podnikatele zásadní. S matkou byla situace složitější - je pak plnoletá a zločin na ní byl pověšen ve vykonstruovaném případu. Doslova organizátor syndikátu pro přepravu a prodej drog. A to je téměř nemožné přehodnotit. Tolik vyšších hodností se pak ukáže jako hlupáci.
  Matce se však podařilo dosáhnout toho, že byla přemístěna do dobré zóny poblíž Kaspického moře a tam získala práci jako správce obshchaku. Žalářník napsal několik knih a dokonce hrál ve filmech. Proč ne?
  Je přes svá léta štíhlá, fyzicky silná, hezká žena s výraznou tváří a mužnou bradou.
  V zóně tedy v zásadě neseděla špatně, nevypnula ze života. A dokonce měl potomky. Chlapec trénoval od kolébky a rozjasnil vězeňský každodenní život. Jak se však na kmotra sluší, její matka nepracovala, a tak měla spoustu volného času.
  Vladlen se vrátil o sedm let později - poté, co prošel nejvyšší úrovní zasvěcení v bojových uměních. I když hrozba pomsty ještě zcela nepominula, bojovnice si pouze změnila příjmení na Shamanova - nechala své dřívější jméno.
  Vzhledem k tomu, že její otec byl se známým generálem Šamanovem opravdu přátelský, změna příjmení se ukázala jako docela symbolická.
  Vladlen, jehož schopnosti jsou fenomenální a škola velmi tvrdá a zároveň docela racionální, neměl v bojových uměních obdoby. Naučila se zvláštnímu stylu ruského zápasu. Název boje je samozřejmě podmíněný, nebo třeba Ruskundo.
  Vladlen ovládal bojová umění podobná Tehwandu - velmi rozvinutá technika kopání, s ruskými pěstmi, zápas podobný Aikido - techniky hodů a využití soupeřovy setrvačnosti, z thajského boxu - údery lokty, koleny, hlavou. Rodnoverie vytvořilo synkretické bojové umění, jehož techniky byly vybroušeny po staletí a mistři čarodějové si vzali to nejlepší z jiných národů a škol.
  Samozřejmě, Vladlen Shamanova se učil, a držení zbraní ... Ale je nemožné vědět a ovládat všechno. Skutečný bojový umělec musí být zběhlý ve všem, bez výjimky, v arzenálu. Ale jednotlivé triky a jejich žetony fungují skvěle.
  Vladlen ze všeho nejraději bojovala nohama a házela smrtící předměty holými prsty, i když byla silná snad ve všem.
  Dívka, které se říkalo karateka, ač karate vůbec nestudovala, si otevřela vlastní školu. Soutěžila v různých soutěžích, ale o slávu a tituly neusilovala.
  Přestože se účastnila některých komerčních soutěží a dokonce i podzemních bojů bez pravidel, potřebovala peníze.
  Vladlen byla stále velmi mladá dívka a nespěchala, aby se vdala a měla potomky. Zdokonalovala se v bojových uměních a učila je děti. Velké naděje projevil především Volka Rybachenko. Mimochodem, také extrémně obratně házel nohama ostré předměty. Karatista (opět přezdívka, která nemá nic společného s realitou!) slíbil, že vyroste v největšího mistra.
  A pak najednou byl Volka pozván, aby hrál ve filmech, a jeho bratr Oleg Rybachenko a samotná Vladlen Shamanova šli s ním. A to je další příběh.
  
  
  AMATÉR
  Tohle je realističtější a uvěřitelnější. Totiž do těla Stalina vstoupil duch nejobyčejnějšího a nejobyčejnějšího člověka. A protože to byl jen průměrný člověk, obyvatel. A věděl jen, že Hitler udeří 22. června 1941 a výsledky byly katastrofální.
  Němci byli schopni dobýt Moskvu a průměrného nájemného vraha jednoduše otrávila jeho vlastní družina. Po pádu hlavního města už ale bylo pozdě něco napravovat. Japonci zasáhli Dálný východ, Türkiye z jihu. Padl i Kavkaz.
  A Stalina zpočátku jako kompromisní postavu nahradil Molotov. Pak ale ambiciózní Berija strčil hlavu dovnitř. A Žukov ho zadržel. A rigmarole začala. Němci zkrátka odešli na Ural v létě i mimo něj, spojili se s Japonci a potlačili všechny projevy odporu.
  Ale na Západě válka pokračovala. Američané zaváhali - Franklin Roosevelt podle očekávání táhl do posledního. Již o Vánocích 1941 zaútočili Němci na Gibraltar. Do této doby byly dobyty Moskva a Leningrad a na jihu Němci vyšívali k Volze a Tereku. Více než špatně organizovaný odpor sovětských vojsk jim překážely natažené komunikace a obrovské ruské prostory.
  Hitler se osobně setkal s Francem a nastínil mu perspektivu: SSSR jako vojenská síla neexistuje. Spojené státy beztak nebudou první, kdo vstoupí do války. Británie tedy rozhodně není nebezpečná. Navíc v listopadu, po dobytí Moskvy, dostal Rommel posily, pár vybraných divizí a celou leteckou armádu k tomu. A Britové padli jako prach. Němci už jsou v Alexandrii... Takže Franco má více důvodů obávat se Hitlerova hněvu než britské pomsty. Ale pokud chce stále přijímat z afrických a anglických kolonií, pak ...
  Franco, který si uvědomil, že ruce Wehrmachtu jsou rozvázané a on sám může přijít o všechno, nejprve souhlasil s tím, že propustí německá vojska, a poté sám vyhlásil Británii válku. Pozice Britů se přitom každým dnem zhoršovala. Gibraltar byl obsazen za tři dny. A brzy Němci obsadili Palestinu a Sýrii spolu s Turky a Irák s Blízkým východem.
  Amerika byla vtažena do války 4. července 1942. Japonsko zaútočilo na Peru-Khabar na Den nezávislosti.
  Němci s využitím zdrojů Ruska, Evropy a poté Afriky a Asie vedli leteckou ofenzívu a ponorkovou válku.
  Německo zvýšilo výrobu zbraní a vedlo ofenzívu v Jižní Africe.
  Na konci roku 1942 byla Afrika pod úplnou kontrolou nacistů, mimochodem i Indie. A Indočína, Singapur a ostrovy až po Austrálii se dostaly pod kontrolu Japonců. Pravda, zimní pokus o dobytí havajského souostroví byl neúspěšný kvůli nedostatečné organizaci samurajů.
  Ale přesto Japonci, kteří měli více vojenských zkušeností, ovládali moře. Kromě toho se německá ponorková flotila velmi rychle rozrostla, čímž se snížila síla Británie a Spojených států.
  V květnu 1943 proběhlo německé vylodění v anglické metropoli. Němci používali přistávací kluzáky a podvodní tanky a dokonce i první proudové bombardéry AP-161 a čtyřmotorové Yu-488.
  Británie, vyčerpaná ponorkovou válkou, nevydržela dlouho, ale bojovala extrémně tvrdě.
  Po měsíci krvavých bojů Londýn padl a bitva o Anglii skončila.
  Amerika byla dalším krokem. Kanada bojovala na straně Spojených států, kam Churchill uprchl, ale země Latinské Ameriky odmítly vést válku s Třetí říší. A Argentina následovaná Brazílií poskytla Němcům vojenské základny svých spojenců na jejich území.
  Válka nabyla vleklého charakteru. USA v zámoří. Jejich pozemní armáda je silná a flotila se buduje velmi rychle.
  Postupně se však Němci a Japonci ujali. Na jejich straně byly všechny zdroje východní polokoule a část západní. Ano, vyhlášená totální válka přinášela ovoce.
  Operace Icarus byla úspěšná a Island padl. Poté Fritz přešel do Grónska. 1944 však nikomu neposkytla rozhodující výhodu. Japonsko a Třetí říše se však prosadily na východní polokouli a posílily v Latinské Americe. V zimě pětačtyřiceti let dobyli samurajové společně s nacisty Havajské ostrovy. A na jaře se přestěhovali do Panamské šíje.
  Po smrti Roosevelta začaly Spojené státy usilovat o mír s Třetí říší a Japonskem. Najít kompromis je ale těžké. Zvlášť když Hitler cítil krev. Barakuda fašismu chtěla příliš mnoho. Válka pokračovala. Nacisté se zabydleli v Grónsku a v létě 1945 se pokusili přistát v Kanadě, ale byli svrženi do moře. Kanada nechtěla kapitulovat. Pravda, na podzim pětačtyřicátého roku padla Austrálie - poslední významná bašta západního světa na východní polokouli. Japonsko a Německo zcela ovládly moře. Jejich ponorková flotila neměla obdoby.
  Navíc se ukázalo, že ponorky s peroxidem vodíku jsou velmi silné a mobilní. Jejich rychlost dosahovala čtyřiceti uzlů za hodinu.
  A v zimě v pětačtyřiceti nebo šestačtyřiceti přišel na řadu Zéland. Na jaře 1946 vyhlásily Spojené státy válku téměř všem zemím Latinské Ameriky.
  A projekt na vytvoření atomové bomby nepřinesl hmatatelné výsledky kvůli škrtům ve financování. Američané proto toto trumfové eso v prohrané hře hodit nemohli!
  A v oblasti stavby tanků Třetí říše výrazně předběhla USA. Nejlepší americký produkční tank "Pershing" o hmotnosti čtyřiceti dvou tun měl 102 milimetrů čelního pancíře a 90mm kanón s úsťovou rychlostí 810 kilometrů za hodinu. A nejlepší a nejmasivnější z roku 1946, německý tank "Royal Lion" - s hmotností 65 tun, měl čelní pancíř 250 milimetrů. Také boky a záď 200 mm a dělo 105 mm s délkou hlavně 100 EL.
  Vzhledem k pyramidálnímu tvaru tanku nebylo možné proniknout z Pershingu z žádného úhlu.
  Pokus o vypuštění silnějších tanků ze série selhal. Jen T-93, mimochodem, vážící pouhých 93 tun s čelním pancířem 305 milimetrů a kanónem ráže 120 měl proti Němci nějaké šance při narážení. Ale velmi nízké jízdní výkony vozu, stejně jako absence otočné věže, z něj nedělaly důstojného konkurenta.
  Vývoj "Supershingu" se vlekl dlouhou dobu a stejně byl tento tank horší než německý.
  A tryskové letectví, totální kvalitativní převaha je na straně nacistů. Američané se mohli bránit pouze kvantitě. Ale Němci, disponující zdroji starého světa, mohli chrlit tři sta nebo čtyři sta aut denně, což by nebylo o nic nižší než ve Spojených státech. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - tyto proudové stíhačky jsou mimo konkurenci proti americké nedokonalosti - třída "F"!
  A mimo konkurenci jsou i proudové bombardéry TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270. Spojené státy zatím nemají plnohodnotný proudový bombardér. Je to B-29. Pravda, v projektu je B-36, ale zatím má k sériové výrobě daleko.
  A německé balistické střely třídy "A" nemají ve světě vůbec obdoby.
  Disky - také nemají konkurenci ...
  Technologicky Třetí říše Ameriku důkladně zařídila, a proto je Hitler odhodlán dokončit USA až do konce. A žádné kompromisy. Ve čtyřicátém šestém roce začala ofenzíva na Mexiko a Kubu. Na podzim už byly boje v plném proudu v Texasu a Kalifornii. A Němci a Japonci napadli Kanadu z Aljašky.
  Nyní ale uplynul šestačtyřicátý rok. Druhá světová válka stále trvá. Čtyřicátý sedmý rok se stal osudným pro Kanadu, kterou nakonec obsadili Fritzové, kteří vstoupili ze severu.
  Proudový bombardér B-36 se nakonec objevil v Americe, ale stále nebylo možné získat Německo a Japonsko. Kromě toho se koncem roku objevil tank Washington se 120mm dělem s dlouhou hlavní a poměrně přijatelným pancéřováním a jízdními výkony o hmotnosti třiašedesát tun. I když byl chráněný a horší než německý, nebyl již horší v průbojné síle.
  Na konci čtyřicátého sedmého roku však Spojené státy již ztratily více než polovinu území a byly odsouzeny k záhubě.
  Němcům se dokonce podařilo otestovat supertěžké tanky "Rat" a "Monster" při útoku na velká města. Poslední jmenovaný měl odpalovač bomb, který vymrštil nálož o hmotnosti deset tun!
  Představte si, jak hrozná se ta zbraň ukázala!
  A na Silvestra padl New York a desátého ledna Washington.
  Přesto Yankeeové ještě vydrželi téměř dalších šest měsíců. Je ironií, že druhá válka skončila přesně 9. května 1948.
  Ale ani poté mír nevydržel dlouho. Hitlerovi se nelíbilo, že Japonsko, které bylo ekonomicky mnohem zaostalejší než Třetí říše, si pro sebe zabralo tolik půdy.
  Nacisté, i když opožděně, měli v srpnu 1948 vlastní atomovou bombu. Část zpoždění byla způsobena tím, že Führer byl nějak chladný ohledně myšlenky zbraní hromadného ničení. Hitler věřil, že země by měly být dobyty, ne zničeny.
  Ale z nějakého důvodu se krutý tyran pro spojenecké Japonsko rozhodl udělat výjimku.
  Po vyražení velkých balistických střel a jaderných náloží zahájili nacisté 4. července 1951 třetí světovou válku.
  Provedl silné jaderné útoky na Tokio a další japonská města. Pak zasáhly námořní a pozemní síly.
  Třetí světová válka skončila za šest měsíců, obecně se vlastně ubírala jedním směrem. A aktivní fáze nepřátelství trvala tři měsíce.
  Třetí říše tak nastolila konečnou světovou hegemonii. K takové nespravedlnosti došlo kvůli tomu, že do těla Velkého Stalina vstoupila průměrnost. A nepomohla jí žádná znalost budoucnosti! Zejména se amatér rozhodl vyvinout proudová letadla a dal takový příkaz všem závodům a továrnám. Ukázalo se, že šroub byl vypnutý a proudnice nebyla uvolněna.
  A strategická rozhodnutí nájemného vraha nejsou nikde hloupější. Není divu, že Rudá armáda byla odpálena. A bez ní není nikdo, kdo by vzdoroval Německu, jeho spojencům a Japonsku.
  Inu, Hitler sám rozhodl o říšském sjednocení. Totiž vytvoření světové unitární velmoci, kam byly dobrovolně-povinně zařazeny všechny mocnosti planety Země bez výjimky. S jednotnou měnou, samozřejmě, a barbarským programem genetického výběru.
  A také s přípravou masivní expanze vesmíru!
  
  
  CHLAPEC ZACHRAŇ CARS RUSKO
  Venku je chladný leden. Tady jde chlapec Oleg Rybačenko ulicí do školy a najednou vidí, že zeď v sousedním panelovém domě nějak zvláštně září. Chlapec cítí zvláštní výzvu - utíkej tam, staneš se arbitrem. Chlapec běžel ze všech sil.
  Je dobře, že aut bylo překvapivě málo a dokázal jim proklouznout přímo pod nosem. Obratné potápění a jste u zeleného odrazu stěny.
  Chlapec jí hodí. Ruce jako z filmu o Harrym Potterovi bez problémů vstoupí do tohoto želé a o vteřinu později se sám chlapec z pětadvacetistupňového mrazu ocitne na letním trávníku porostlém zelenou trávou.
  I setrvačností chlapec spadne na trávu a okamžitě vyskočí. Je dobré být v náručí léta, které ještě neumřelo po mrazech. I kdyby přeskočilo korunu.
  Chlapec se rozhlédl - kolem nebyli žádní lidé, jen stromy, které už začaly žloutnout, a... železniční násep. Vysoký, obložený žulou a před ní je na pruhovaných kůlech dokonce navinutý ostnatý drát.
  Oleg Rybachenko cítil, že to všechno není jen tak. A vlastně čelí něčemu rozhodnému... V hlavě se mu ozývá rozkaz: přiblížit se k železniční trati. Není to příliš snadné, na cestě je silná vrstva drátu - Brunova spirála.
  Samotné horko nabízelo chlapci cestu ven. Začal si rychle svlékat zimní oblečení. A hodit to na trn. Dítě cítí zvláštní formu duševního řádu. "Nyní se můžete stát tvůrcem historie. Už nejste jen školák s příliš rozvinutou fantazií, Oleg Rybačenko dokáže velké věci!"
  Chlapec naplnil drát a nechal na sobě jen džíny a tričko. V teplých zimních botách bylo také horko a dítě se probudilo. Je velmi příjemné cítit ostrou, zelenou trávu naboso. Půda v srpnu je dokonale prohřátá a chlapec po ní rád chodí.
  A zima je mizerné období roku - na rozdíl od sladkého léta. Chlapec však nestihne stát s otevřenou pusou - protože je arbitrem. Chlapec rychle proleze drátem. Procházela jí elektřina a jiskry vystřelovaly skrz její šaty na nahých podpatcích.
  Chlapec vykřikl, bolestivou ránu, a skočil na plátno. Podrážky byly propíchané ostrými kameny. Chlapec ale rychle přeběhl přes hráz. Cítil, že to všechno nebylo bezdůvodné, ale součást velkého plánu!
  Tady jsou rozpálené koleje, slunce už překročilo poledne, vzduch voní lípou a medem. Tak tichý, že můžete slyšet vzdálené bzučení včel.
  Chlapec stál bos na rozpáleném železe a slyšel nové rozkazy: "na každou kolejnici položte sedm kamenů." Chlapec zaváhal a řekl nahlas:
  - Ale pak může vlak vyjet z kolejí?
  Hlas mi zasáhl ušní bubínky:
  - To je přesně to, co potřebujete! Nepřátelé Ruska půjdou sem!
  Chlapec se už nehádal. A hlas Boží objasnil: vybírejte pouze kameny ocelové barvy.
  Ruce se už hýbaly. Oleg Rybačenko v sobě cítil potěšení - je to rozhodčí, prostý školák se zapíše do historie!
  Kameny jsou světlé na obou železničních pruzích: přesně čtrnáct kusů - od každého sedm. A jsou prakticky k nerozeznání!
  Hotovo! Chlapec se konečně znovu pokřižoval, přečetl si - "Otče náš" a zamával holými patami a vzpamatoval se. Prchal s rozběhem, rachotem o kameny a bolavé chodidla. Málem jsem skočil přes hráz...
  Nechtěl jsem znovu lézt proudem, ale nebylo cesty ven. Chlapec pomocí běhu téměř okamžitě vyletěl z náspu k poslední zábraně. Mírně v šoku, ale není to děsivé. A tady je opět Oleg Rybačenko na teplé letní zemi. Vpředu, přímo ve vzduchu, září zelená mlha: cesta zpět.
  Chlapec se opravdu nechce vrátit z teplého léta zpět do mrazu a zimy. Ale pak tajemný hlas vydá poslední rozkaz:
  - Pospěšte si, nebo se portál zavře a vy navždy zůstanete v roce 1914 a nikdy neuvidíte své rodiče.
  Oleg Rybačenko spěšně strhává oblečení z drátu a náhodně si je natahuje. Portál začíná mizet a chlapec se bez bot řítí k východu. Narazí do něčeho elastického a s námahou vyskočí. Bosé nohy pálí ušlapaný městský sníh. Přímo na ulici si musíte obout boty a natáhnout zimní bundu - zachytit zmatené pohledy kolemjdoucích.
  Někdo dokonce zakřičel: "blázni". Chlapec tomu ale nevěnuje pozornost - udělal svou práci a splnil velké poslání...
  22. srpna 1914 havaroval vlak, na kterém jeli Hindenburg a Erich Ludendorff, Max Hoffmann. Všichni tři vojenští velitelé, kteří sehráli rozhodující roli v bojích na východní frontě - počínaje operacemi ve východním Prusku a tak dále - zemřeli.
  V důsledku toho utrpěly neorganizované německé jednotky drtivou porážku. Bezbranný Koenigsberg byl vzat do pohybu a německé jednotky byly částečně obklíčeny a částečně zničeny nebo zajaty.
  Vítězství ruských vojsk mělo rozhodující vliv na celý průběh války. A to především z pohledu morálky vojáků a důstojníků. Není žádným tajemstvím, že po porážce Japonska autorita ruské armády prudce klesla. Některé asiaty s přivřenýma očima ani nikdo nepovažoval za vážného soupeře. A pak Rusové prohráli čtyři velké bitvy a ve všech bitvách měli početní převahu.
  A na moři byli také naprosto poraženi, až na to, že tam byly samostatné, soukromé úspěchy. Zvláště se vyznačovaly křižníky Vladivostoku.
  No a kde bojovat s Němci, kteří byli považováni za nejlepší pozemní vojáky na světě?
  A pak se ukázalo, že je možné rozbít Fritze, řídit a vzít desítky tisíc zajatců!
  Nadšení ruské armády a obyvatelstva mnohonásobně vzrostlo. Na rakouské frontě byl postup rychlý. Rakousko-Uhersko nebylo na válku připraveno. A hlavně morálka slovanských jednotek je extrémně nízká. Mnoho z nich se poddalo přímo do rytmu bubnů a zvuků orchestru. Slované nechtěli bojovat proti svým bratrům, pro nenáviděné Rakušany. Pouze maďarské a etnické německé jednotky byly víceméně bojeschopné.
  Ruská armáda převrhla rakouské jednotky a okamžitě obsadila Lvov, pevnost Przemysl a s rostoucím úspěchem vstoupila do Maďarska. Německá fronta praskala ve švech. Nadřazené ruské síly porazily Prusy v Poznani a spěchaly k Odře. Němci převedli do Rakouska šest sborů.
  Ale to nestačilo. Navíc nebylo dost síly na udržení pozic v centru. A na západě pokračovaly těžké boje.
  Poté bylo Německo nuceno přesunout nové síly na východ. Situaci zhoršil vstup do války proti Rakousku Itálie. Tyto země měly po staletí nepřátelské vztahy. A tripartitní aliance byla v mnoha ohledech umělou formací. Přestože válka byla pro Německo a Rakousko příznivější, Itálie by se přidala k nejsilnějším. A tak se ruské jednotky již blíží k Budapešti a záležitosti Ústředních mocností jsou svinstvo! Rumunsko spěchalo se zapojením do války.
  Je jasné, že rumunský král je příbuzný Mikuláše II. a chce rozšířit své země na úkor hroutící se rakouské říše.
  A Bulharsko na rozdíl od skutečné historie vstoupilo do války na straně Ruska.
  Pouze Osmanská říše se ukázala být loajální vůči Němcům. A to jen proto, že ministr obrany nařídil zahájení nepřátelských akcí a postavil předsedu vlády a sultána před skutečnost. Turecká armáda není příliš silná, ale způsobila problémy se zásobováním Ruska dohodou. Ale na druhou stranu je to pro Rusko velká šance výrazně rozšířit svá území na jih. Japonsko samozřejmě vyhlásilo válku Německu a Rakousku. Zabavit německé kolonie v Pacifiku.
  Tím se uvolnily ruce Ruska na Dálném východě. A na západě byli Němci rozdrceni.
  Teprve na řece Odře se Německu podařilo zastavit ofenzívu ruské armády. K tomu bylo nutné zastavit všechny útočné operace na Západě. Téměř polovinu Rakouska-Uherska osvobodila ruská vojska.
  Rakouská říše tak vlastně opustila hru a proměnila se v přítěž pro Německo. Bulhaři zahájili ofenzívu proti Istanbulu.
  V zimě nastal v Evropě klid nepřátelských akcí. Ruská armáda ale zahájila ofenzívu proti Turecku. A zde se vše úspěšně vyvíjelo. Navíc Arabové a Arméni se vzbouřili proti osmanské nadvládě.
  Ruské jednotky byly v Bagdádu již v únoru a Britové dobyli Basru. Do konce března Rusko obsadilo celou Malou Asii a zahájilo útok spolu s Bulhary a Srby z Istanbulu. Türkiye je mimo hru. Sýrie, Palestina, jižní Irák šly do Británie a Francie - Rusko dostalo vše ostatní. Saúdská Arábie - dosud zůstávala formálně samostatným územím, ale také měla být rozdělena po kapitulaci Německa. A nebyla daleko. 25. dubna 1915 vstoupily Spojené státy do války s Němci. Je jasné, že Američané jsou praktičtí lidé a chtěli být včas na rozdělení koláče vítězství. Do jara ruská armáda vyrobila ve velkém množství nový typ zbraně: terénní vozidla "Luna" -2 s kulomety. Nové tanky, ač lehké, na dálnici vyvinuly rychlost 40 kilometrů za hodinu a měly výborné jízdní vlastnosti.
  Ruské jednotky počátkem května, jakmile vyschly cesty, zahájily ofenzívu v Maďarsku a na celé jižní frontě. Rakouská armáda se zhroutila, německé jednotky nestačily udržet frontu.
  22. června vstoupila ruská vojska do Vídně. A 24. června vstoupily do Bruselu britské, francouzské, belgické a první americké prapory. Holandsko vstoupilo do války proti Německu a o něco později Švédsko s Dánskem. Němci stěží udrželi bariéru podél Odry, ale ruská, carská armáda rozvinula ofenzívu proti Mnichovu. Největší město jižního Německa padlo 7. srpna 1915. A 11. srpna Německo v naprosto bezvýchodné situaci pro sebe kapitulovalo.
  Poté začalo dělení území. Rakousko-Uhersko a Osmanská říše zmizely ze světové politické mapy. Bulharsko se ukázalo být tou částí tureckého území, které z něj Osmané dobyli v roce 1913. Srbsko se velmi rozšířilo a přeměnilo v Jugoslávii. Rumunsko přijalo Transylvánii. Rusko ve svém složení zahrnovalo: Bukovinu, Halič, Československo, Krakovskou oblast a polovinu Maďarska až po samotnou Budapešť, kde vytyčily hranici. Německo dostalo velké omezení na svém území. Na západě musela vrátit Elzara a Lotrinsko do Francie, dříve dobytých zemí Dánska. Nejtěžší je východ.
  Rusko trvalo na nakreslení hranice podél Odry a pro Francii podél Rýna. Ale USA a Británie nechtěly příliš posilovat Rusko a Francii a příliš oslabovat Německo. V důsledku toho byl přijat kompromis. Rusko dostává všechny země na východě, kde mají většinu Poláci.
  Východní Prusko ztratilo Klajpedu v Gdaňsku a ukázalo se, že bylo odříznuto od Německa, ale alespoň přežilo ve zkrácené podobě. Koenigsberg zůstal Němec. Ale Německo ztratilo hodně půdy. Hranice se ukázala jako velmi porušená. Místy zasahovala i k Odře a do značné míry závisela na národnostním složení obyvatelstva. Němci si však Pomořansko téměř úplně udrželi. Ale z Berlína k ruským hranicím to nebylo víc než sto kilometrů.
  Takže Němci jsou namířeni zbraní. Velikost německé armády byla omezena na sto tisíc vojáků a důstojníků. Na Němce byly uvaleny obrovské reparace. Válka trvala něco málo přes rok.
  Ruská, carská říše se nestihla propadnout do krizového stavu a vyšla s velkými územními akvizicemi. Autorita cara byla posílena a vlna revolučního hnutí začala upadat, zatímco v ekonomice naopak začalo období neobvykle rychlého růstu.
  
  
  JAK SE LENIN DOKÁŽIL STÁT NÁMI PREZIDENTEM
  Vladimir Iljič Lenin, který se snažil vypadat vyšší, se vší silou napřímil. Jeho suché, malé, ale velmi pohyblivé ruce nervózně vrtěly na lesklém černém stole z nejvzácnějšího santalového dřeva. Naproti němu seděl obrovský muž v bílém obleku s těžkým zlatým řetězem kolem krku býka a zavrčel:
  - Dobře, pane Uljanove. Souhlasím s vašimi podmínkami - pět tisíc babek měsíčně plus procento z každého obchodu, který byl podepsán! - Tady násilníkův hlas zesílil a dokonce prudce zatřásli těžkým řetězem. - Jen ten soudruh Lenin bez falše a prachu!
  Vladimir Iljič si spokojeně mnul zpocené ruce a řekl:
  - Samozřejmě, pane Rockefellere, jen v našem podnikání se to bez falše neobejde! Všechno by mělo být přátelské a velmi upřímné!
  A oba podvodníci se hlasitě smáli...
  ------------------------------
  Říjnová revoluce se v Rusku nekonala. Na frontách první světové války nastal dočasný klid. Němci a Rakušané se snažili uspět na Západě.
  Ruská armáda působila pouze na turecké frontě, kde se jí podařilo konečně spojit s Angličany a způsobit sérii porážek nepříteli, který obsadil většinu Malé Asie.
  Pak se ale sešlo Ústavodárné shromáždění, v němž se bolševici ocitli v zoufalé menšině a dominovali eseři.
  Jedno z prvních rozhodnutí bylo: dát rolníkům půdu a pokračovat ve válce do vítězného konce!
  V červenci 1918 se německá ofenzíva proti Paříži nezdařila a vítězná ruská armáda udeřila nejprve na Rakušany, poté na Němce.
  Německo se zoufale bránilo, ale v prosinci, kdy ruské jednotky na východě obsadily Varšavu a Krakov, spojenci na západě dobyli Brusel - přesto kapitulovali. Pravda, o dva týdny později - nepřítomnost revoluce ovlivnila.
  Wilhelm byl však nucen vzdát se téměř všech svých pravomocí a zůstal čistě nominálním monarchou.
  A generál Kornilov se stal prezidentem nové ruské republiky. V srpnu 1917 byla jeho vzpoura úspěšná, Kerenskij sice formálně zůstal premiérem, ale prezidentský úřad už předal Kornilovovi.
  On Kornilov se stal nejvyšším vrchním velitelem.
  Následovaly celostátní prezidentské volby v Rusku a referendum o nové ústavě.
  Lidé, kterým je autoritářská forma vlády docela známá, podpořili Kornilovovu verzi.
  Rusko rozšiřovalo své majetky na úkor Německa, rozpadlého Rakouska-Uherska a Turecka, které zmizelo z mapy světa.
  Ten byl nakonec rozdělen mezi velmoci. Rusko dostalo Malou Asii, průlivy a Konstantinopol. Francouzi dobyli Sýrii, Britové Palestinu a Irák.
  V roce 1926 znovu vypukla válka mezi Ruskem a Japonskem. Důvodem byl status Mandžuska a Port Arthuru. Podle dohody byla nájemní práva na Port Arthur převedena do Japonska a nájem vypršel. Japonci se však nechystali vrátit to, co ukořistili, do Číny.
  Navíc mladý Hirohito právě získal moc a snil o nových vítězstvích.
  Rus však už byl jiný. Zocelená na frontách první světové války se zkušenými veliteli, novými tanky a letadly začala úspěšně útočit na Japonce.
  O čtyři a půl měsíce později obsadila ruská armáda Port Arthur a vyhnala Japonce z kontinentu!
  Japonsko se ještě nějakou dobu drželo na moři - dokud se nepřiblížily lodě baltské a černomořské eskadry.
  Poté země vycházejícího slunce kapitulovala.
  Rusko se velmi rychle rozvíjelo, ale v roce 1929 začala po celém světě velká deprese.
  Nepokoje zachvátily i Ruskou říši. Kromě toho Kornilov prováděl aktivní rusifikaci.
  Podařilo se mu však na trůnu udržet a v USA ... se k moci dostali američtí bolševici v čele s Leninem!
  Nový bolševický režim se po odchodu z deprese začal připravovat na novou válku!
  Revoluce ve Španělsku skončila vítězstvím komunistů a tak se v Evropě vytvořil mocný bolševický opěrný bod...
  1. ledna 1938. Vladimir Iljič Lenin nervózně přechází po obrovské kanceláři v Bílém domě. Situace ve světě se vyostřuje. Po Španělsku byli komunisté úspěšní ve Francii.
  Rusko, kterému vládne generalissimo a prezident Kornilov, už dalo jasně najevo, že nedovolí expanzi bolševismu do Evropy. Pět set divizí v desetimilionové ruské armádě není vůbec vtip!
  Vladimír Iljič tomu rozumí. A nabízí taktické spojenectví Británie proti Rusku.
  Britové jsou vždy extrémně opatrní vůči ruské expanzi. Radikální komunismus je ale vyděsil ještě víc. Mezi nimi a Ruskem bylo třeba vrazit klín.
  Lenin se chystal přijmout ministra obrany Churchilla a zároveň poskytnout Britům důkaz o neotřesitelné síle Spojených států.
  A pro začátek si holohlavý diktátor vyslechl zprávu o nové zbrani - "atomové bombě".
  Oppenheimer přednesl svou zprávu velmi zdrženlivým tónem. Ano, již existují úspěchy a dokonce byl spuštěn jaderný reaktor, ale podoba atomové bomby je stále velmi vzdálená. Hlavním problémem je získávání obohaceného uranu a plutonia. Navíc ani tato novinka není úplně příjemná - jedna taková bomba bude stát tolik bitevních lodí. Jaká je tedy otázka - má cenu utrácet peníze za jednu velkou bombu - když dokážete vyrobit sto tisíc malých?
  Lenin, malý, holohlavý, ale stále pohyblivý stařík (šedesátsedmletý, mimochodem, má do stáří ještě daleko!), energicky přecházející po velkém sále své kanceláře, poznamenal:
  - Ty soudruhu nerozumíš dialektice! Ano, bomba bude stále drahá, ale její náklady pak s přechodem na sériovou výrobu klesnou o oblouk!
  Oppenheimer nesměle poznamenal:
  - A Rusové nebudou nečinně sedět!
  Z Vladimíra Iljiče vyplynul logický a tvrdý závěr:
  "Takže je musíte za každou cenu předběhnout!"
  Tady Oppenheimerův černý asistent zpívá:
  - Koneckonců potřebujeme vítězství! Jeden za všechny, nebudeme stát za cenu! Jeden za všechny, nebudeme stát za cenu!
  Oppenheimer se uklonil americkému prezidentovi Leninovi a zavrčel:
  - Jsi génius! Samozřejmě nebudeme stát za cenou a předběhneme Rusy, ale potřebujeme peníze!
  Lenin sebevědomě řekl a poklepal na podpatky, boty vyrobené z krokodýlí kůže:
  - Budou peníze!
  - A otroci!
  Vladimír Iljič pronesl historickou větu:
  - Neomezuji tě v prostředcích! Omezuji váš čas!
  Soukolí velícího a správního stroje amerického impéria se začalo otáčet.
  To ale není to nejdůležitější. Vladimír Iljič, jako nikdo jiný, pochopil, že k poražení Ruska je nutné ho podkopat zevnitř.
  Vladimír Iljič svraštil vysoké, dlouhé, nerovné čelo a energicky zvedl sluchátko od telefonu a začal vytáčet Dulles.
  Když se hlavní špión přiblížil k aparátu, Lenin ohlušující zařval z plných plic:
  - Potřebujeme člověka rovného nebo alespoň ne o moc horšího než já ve schopnosti rebelovat, klamat a svádět lidi!
  Dulles odpověděl velmi sebevědomým tónem:
  - Znám takového Vladimíra Iljiče!
  Lenin vyskočil jako ďábel a zařval:
  - Tak kdo to je? Kdo je tento umělý génius?
  Dulles protáhl slabiku do zpěvu a řekl:
  - Josif Vissarionovič Stalin! Asi ho znáte, Vladimíre Iljiči!
  Lenin na sebe mrkl v zrcadle s pozlaceným a diamantovým rámem a zařval:
  - Tento kuchař připravuje pouze kořeněná jídla!
  Dulles s sebevědomým úsměvem potvrdil:
  Ale to je přesně to, co potřebujeme!
  Lenin znovu mrkl a zavrčel:
  - Dej Stalinovi vše, co žádá. A slibte mu místo toho arci-bezvýznamného generalissima Kornilova!
  Dulles ohlušující zařval:
  - Bude proveden Vladimír Iljič!
  
  NIKDY SE NEVZDÁVEJTE VITYAZ
  Mnozí se přou o to, zda by Rusové vyhráli druhou světovou válku sami, bez pomoci Západu? Bohové se to tedy rozhodli vyzkoušet v praxi. A v jednom paralelním vesmíru umístili bariéru mezi spojenecké síly, kolonie a Třetí říši spolu se SSSR. A to se stalo kvůli čistotě experimentu v červnu 1941.
  Aby spojenci nemohli pomoci ani SSSR, ani Třetí říši. A pro úplnou čistotu experimentu bylo za bariérou skryto i Japonsko. Jako, ať je všechno absolutně čisté, jako v laboratoři.
  Hned v prvních dnech se nic moc nelišilo od skutečného příběhu. Fritz postupoval, jako ve skutečné historii, rychlostí asi 30-40 kilometrů za den, ale postupně se zpomaloval. Absence britského bombardování a oponenti poblíž Rommelova sboru samozřejmě umožnili uvolnit část sil - zejména letectví. Ale Němci to ještě neudělali, takže na frontách to stejně šlo docela úspěšně. Na konci července však bitva u Smolenska zpomalila postup Fritz. Hitler se rozhodl stáhnout Rommela a jeho divize z Libye a rozhodl se, že okupační síly Itálie stačí. Fašistické vedení, aby neztrácelo čas, začalo s přesunem ozbrojených sil a zejména letectví z Francie a Balkánu. Hitler stále doufal, že se mu podaří prorazit sovětská vojska v centru a stihnout to před zimou.
  Místo aby se Fritz otočil na jih, obnovil ofenzívu ve středu a snažil se obklíčit sovětské jednotky útočící na Smolensk z boků. A 13. srpna přešel Rommelův sbor do útoku, překročil Dněpr a snažil se dostat do týlu sovětské skupiny bránící Kyjev.
  Stalin byl bezradný. Téměř celá Evropa a francouzské majetky v Africe se náhle ukázaly být proti němu a ani jeden spojenec.
  Je to nyní neočekávejte nebezpečí z Japonska. A nejvyšší velitel dává rozkaz: odstranit všechny divize z Dálného východu.
  Německé jednotky, pronikající téměř k samotné Moskvě, byly zastaveny sibiřským sborem. Ale na jihu, díky změně velení a akcím Rommela, byli Fritz schopni odříznout sovětskou jižní skupinu.
  Průběh bojů na Ukrajině negativně ovlivnila i skutečnost, že Stalin zbaběle stáhl všechny zálohy do Moskvy, a tím odkryl vlastní týl.
  Přesněji ne sobě, ale jižní skupině. Ukázalo se, že je to špatný stav. Ale ve skutečné historii se obrana Kyjeva změnila v porážku. Jen tady byla nuance, Němci už byli u Moskvy a nacisté posilovali na úkor Evropy, rychleji než Stalin na úkor Dálného východu. A Němci museli překonávat vzdálenost méně a silnice v Evropě jsou lepší. A pokuste se vše rychle jedno po druhém přenést na Transsibiřskou magistrálu.
  Díky tomu se Němci dokázali probít do Charkova a Vorošilovgradu ještě dříve než ve skutečné historii a zajali spoustu průmyslu a továren.
  Ukázalo se také, že Leningrad byl zablokován, ale nebyl obsazen. A Němci vstoupili na Krym. A Fritzovi se podařilo dobýt Voroněž na jihu a přesunout se podél Donu ke Stalingradu.
  Moskva se přesto ubránila a v zimě dokonce přešla do protiofenzívy. Ale na jižním křídle se Rommelovi podařilo prorazit ke Stalingradu. Stejně tak se neuskutečnilo vylodění v Kerči. Sovětským jednotkám se jen s velkými obtížemi podařilo odtlačit nepřítele od Stalingradu. A to jen proto, že klima nebylo na straně Wehrmachtu a oni byli hloupí bojovat v mrazu a závějích.
  Ano, Rommel se musel přestěhovat za Don. A to byla pro Führera ohlušující facka.
  Ale na jaře 1942 se poměr sil změnil. Poté, co Němci vyvinuli značný tlak na své spojence, zvýšili počet svých jednotek, a to i na úkor Khiva, a počet satelitů. Přidává se zejména množství Itálie a Francie. Černé oddíly se objevily i na východní frontě. Naštěstí britská a americká fronta z Afriky nezasahovala do přesunu vojsk a prostředků.
  A de Gaulle, když ztratil podporu spojenců, byl zrazen svými vlastními společníky.
  Proti SSSR se tak shromáždily významnější síly než ve skutečnosti. Fritz byly zvláště přidány do letadel, při zachování jejich výhody ve vzduchu. A pozemní síly přesáhly sedm milionů proti 5,6 milionům sovětských vojáků.
  A nacisté zahájili ofenzivu na jihu. Rommelovi se podařilo dobýt Stalingrad 27. června. Fritz dokázal na město naskládat stovky tanků najednou. Vliv měla i převaha nepřátelského letectva ve vzduchu, která ztěžovala přesun sovětských posil přes širokou řeku Volhu.
  Bohužel, hrdinný Stalingrad se v AI nestal. A Rommel se pohyboval po vyšlapané trase v plánech dolů po Volze a ke Kaspickému moři.
  Pokusy prorazit Němce protiútoky ve středu selhaly. Kromě toho nebyla vytvořena římsa Rzhev. Fritz měl tedy v době sovětské protiofenzívy vyrovnanější frontu a také rovnoměrněji ustupovaly. Ale Ržev bohužel zůstal s nacisty.
  Fritz nebylo možné prorazit a udržet Kavkaz po pádu Stalingradu je velmi obtížné. Protože zásobovací tepna na Volze je přerušena. A když na konci července Němci dosáhli Kaspického moře, situace se stala téměř beznadějnou. Nyní bylo možné zásobovat pouze vodou.
  Vzhledem k tomu, že nacisté měli vzdušnou převahu, stala se událost něčím mezi, nesmírně obtížnou a beznadějnou.
  Srpen a září proběhly v krutých bojích, dokud nepřítel podél kaspického pobřeží nedosáhl Baku. A tam s Rommelem odolávali až do konce října. Situaci zhoršil vstup Turecka do války.
  Na úkor Japonska se experimentující bohové postarali, ale ne na úkor Osmanů. Ale v zimě se nacisté stále neodvážili zaútočit na Moskvu, zastavili se na zimu.
  Rudá armáda podnikla několik útočných pokusů. Ale nepřítel byl lepší v lidské síle, v počtu zkušeného personálu a v letectví. Jen tanků a dělostřelectva se v SSSR vyrábělo zatím více. Ale tanky byly většinou lehké a kvalita pancíře byla extrémně nedůležitá. Zdá se, že se vyrábí také hodně letadel, ale kvůli nedostatku duralu jsou těžší a hůře manévrovatelné než referenční. Ukázalo se také, že Yak-9 byl téměř celý ze dřeva. A to byla samozřejmě nevýhoda.
  Hitler také počítal se svými novými slavnými tanky - "Pantery" a "Tygry".
  Vyráběly se ve stále větším počtu. Objevil se i třetí zástupce zvěřince: "Lev". V reálné historii byl takový stroj vyvinut v roce 1942, ale kvůli nedostatku zdrojů a velké hmotnosti bylo nejtěžší monstrum odmítnuto.
  Tady ale šel "Lev" o hmotnosti 90 tun do série. Jeho přednosti, silný pancíř a 105mm dělo, částečně kompenzovaly nejhorší jízdní výkony. Sériová 76mm sovětská děla nemohla proniknout do "lva" ze všech úhlů.
  Takže to nebyl špatný průlomový tank, pokud je linie obrany velmi silná a s hlubokými patry.
  A sovětské velení pod sovětským hlavním městem důkladně posílilo. A zkus tu prorazit.
  Čtvrtý zástupce zvěřince: "Maus" se s uvedením série poněkud opozdil.
  Počet Rudé armády byl zvýšen na šest milionů, ačkoli mnoho vojáků bylo rekrutů.
  Proti nim stálo více než devět milionů, ale početní převaha částečně kompenzovala příliš pestrou povahu nepřátelské armády.
  V letectví je nepřítel silnější co do počtu i kvality. Objevily se nejnovější ME-309 a Yu-288. V reakci na to bojují sovětské stroje horší kvality kvůli nedostatku kvalifikované pracovní síly a vzácných materiálů. Tanky jsou stále staré T-34 a většina lehkých, stejně jako KV.
  V létě vedl Wehrmacht ofenzívu: útok na Moskvu a útok proti Volze na Saratov. Moskvu po urputných bojích obklíčil konec podzimu. Byly také zajaty Saratov, Kuibyshev, Penza, Uljanovsk. Stalin uprchl do Sverdlovska. Situace se stala kritickou.
  Kapitálu bylo nařízeno, aby se za žádných okolností nevzdávalo. Němci provedli útoky, ale ustoupili nebo uvízli v pouličních bojích. V zimě byla ofenziva Wehrmachtu pozastavena. Je pravda, že Němci ve dvojitém kruhu uzavřeli nejen sovětské hlavní město, ale i Leningrad.
  V květnu začala nacistická ofenzíva znovu, ale již ve směru na město Gorkij a Kazaň. Stavba sovětských tanků se přes všechny potíže podařilo zařadit do výroby: T-34-85 a IS-2 však v malém množství.
  Gorkij padl až v červenci, zatímco Kazaň vydržela až do konce srpna.
  V Leningradu zavládl hrozný hladomor a Fritz se ani nepokusil ho zaútočit. A Moskva byla postupně ovládnuta. A 30. září, po extrémně krvavém útoku, padl Kreml.
  Prvotřídní pevnost byla těžce zničena. A to byla nová rána pro sovětský lid. Němci se přesunuli na Ural, ale tam uvízli v závějích. Je těžké bojovat se SSSR. Stalin byl zastáncem toho, aby stál až do konce. Pro samotnou zemi a zejména pro Němce to ale bylo extrémně drahé.
  Na jihu postupovali nacisté také střední Asií.
  V roce 1945 SSSR obdržel SU-100 a IS-3, ale pouze v malých sériích. Bohužel do konce června dobyli nacisté také Střední Asii. A v červenci padl i Sverdlovsk. V srpnu Němci dobyli Kurgan a Ťumeň. A 3. září také Tobolsk. Na konci září Chanty-Maisiysk. A v polovině října a Omsku.
  Novosibirsk se ale zatím nacistům nepodřídil. Již velmi kruté mrazy donutily Fritz držet se měst.
  Takže až do května 1946 nacisté nevedli aktivní nepřátelství.
  Pak jsme jeli do Novosibirsku. Do bitev se zapojily diskovité vrtulníky a nejnovější tanky řady "E". To však Fuhrerovi příliš nepomohlo. Krautovi obsadili Novosibirsk na konci června. Přinutil řeku Ob. Dále v červenci monstra dobyla Kemerovo a Tomsk a území Altaj. Po urputných bojích padl v srpnu Abakan a v září byl napaden Irkutsk.
  Němci, kteří hojně zvraceli krev, ho vzali také. Ale zase zhasly. Natažený v komunikaci. Zastavili jsme se tedy u přístupů k Chitě. Ale v zásadě kam spěchají? Můžete počkat na léto a vyzkoušet nové vybavení.
  Ať už jde o diskotéky nebo tryskáče. V roce 1947 sovětští konstruktéři uvedli do série tanky IS-4, IS-7 a T-54. Pravda, v čistě symbolických objemech. Nebyl dostatek lidí ani zdrojů. Nacisté obnovili svůj postup. Aginskoje bylo zajato koncem června Blagoveščensk. Chabarovsk padl v červenci a Vladivostok v srpnu. Nacisté tak dobyli téměř všechna větší sovětská města. Snad kromě Pertopavlovska. Ďáblové obsadili Magadan v září. Ale přesto Stalin kapitulovat nešel.
  Nakonec nacisté stejně prohráli!
  
  
  VÁLKY VESMÍRU
  Po několika relativně prosperujících letech přišly pro Rusko těžké zkoušky. Nebeská říše se s využitím svých kolosálních lidských zdrojů a výhod totalitního politického systému dokázala stát světovým hegemonem. V Rusku vypukl na jižních hranicích brutální masakr. A přestože bylo islamistické povstání rozdrceno, válka proti terorismu spotřebovala mnoho zdrojů. Situaci zhoršila tvrdá konfrontace se Západem.
  Dokud bylo vše založeno na jaderném odstrašování, nebyly žádné rozsáhlé války. Amerického vědce Wellingtona ale napadlo vypustit k Merkuru speciální typ rakety na uměle syntetizovaný radioaktivní prvek.
  Jenže došlo k chybě v navigaci. Raketa se vychýlila z kurzu a dopadla na Slunce... Došlo k erupci extrémně řídkého plazmatu, které není nebezpečné pro živé organismy, ale srazilo atomovou strukturu a mírně změnilo vazby mezi neutrony v atomovém jádru. Přesně tolik, aby znemožnily neřízené jaderné a termonukleární reakce.
  A v důsledku toho: jaderné zbraně se staly hromadou zbytečného odpadu.
  Vojensky i ekonomicky nejmocnější země světa: Nebeská říše, která kvůli přelidnění měla akutní nedostatek sladké vody a energie, předložila ultimátum k pronájmu Sibiře.
  Rusko odpovědělo rozhodným odmítnutím...
  Začala velká válka: asijská koalice proti Západu. Naše vlast se stala hlavní arénou rozsáhlých bitev. Poklidný život je minulostí: všude vládlo peklo války. Nejzuřivější bitvy byly v plném proudu od tyče k tyči.
  Situace na frontách byla kritická: Asijská unie se již blížila k pohoří Ural.
  Nedaleko Jekatěrinburgu dopadla oslnivá ohnivá koule a vznikla smrtelná zóna, ve které nemohl jediný člověk žít ani minutu.
  Vlast, posvátné Rusko -
  Moje srdce je pro tebe otevřené...
  Krev bitevního pole zavlažována -
  Kvést v lásce k vlasti!
  
  Puls Země bije s dunivým sténáním,
  Je to těžké, když válka řve...
  Ale nad Ruskem vyjde slavné slunce -
  Jsi naše jediná nesmrtelná matka!
  
  Žito v nekonečných polích je zlaté,
  Sníh jiskří jasně stříbrně.
  A tváře vypadají hrdě z ikon -
  Rytíři, buď orlem v bitvě!
  
  Zvítězíme v bitvě s protivníkem,
  Braňme okřídlený sen.
  Není nikdo statečnější než ruský voják,
  Budu se modlit k Bohu!
  . Hlavní obsah.
  Když je srdce naplněno milosrdenstvím, z nějakého důvodu je peněženka prázdná!
  Vrcholy pohoří Ural připomínají tesáky trčící z tlamy sežrané kazy. Ruské bezocasé stíhačky létají na nízké úrovni. Jako rychlí sokoli útočí ruští rytíři na neohrabané, ale silně obrněné okřídlené bitevní lodě Nebeské říše.
  Pilot letectva Andrey Ognev provádí obtížný obrat. Těžké pětihlavňové čínské dělo, které chrlí plamen a kov. Ohnivé tornádo smete doslova pár milimetrů od průsvitného pancíře ruské stíhačky. Bezocasé zavrčení jako odpověď. Ze špičatého nosu vyklouzl rozpadlý pulsar. Rotující věž gigantické čínské helikoptéry se při nárazu zbortí... Je slyšet tlumené výkřiky.
  Andreina tmavá tvář s vysokým čelem se rozpadá v bělozubý úsměv.
  Jeho partnerka, oslnivě krásná blondýna Vassa Koltsova, vyrobí sud, přinutí ocelovou piraňu neřízené rakety proklouznout kolem a pošle "dárek" do jedné z dvanácti obrovských vrtulí vrtulníku bitevní lodi.
  Obrovská, s trojitou řadou listů, vrtule se rozpadá. Vassa, ne nadarmo se její jméno překládá jako královna, uměla bít. Vždy bojovala jen v jedné krátké sukni a khaki tričku, ale na holých podpatcích cítila sebe a bojovnici jako jeden celek.
  Mnoho pilotek ji napodobovalo a snažilo se dosáhnout fenomenální citlivosti. Vrtulník bitevní lodi je sto dvacet ohnivých bodů, které jsou spuštěny na povrch - požární kluziště. Stroj, který běží na uhelný prach, ale zároveň veze tisíce tun kovu a uplatňuje dynamickou ochranu.
  Japonští, čínští a indičtí konstruktéři vyrobili vůz nezranitelným pro ruské systémy protivzdušné obrany, ale neočekávaně se dostal pod letecký útok.
  Generál McLee s přivřenýma očima, zkroucený divokým hněvem, zařval a ukázal rukou v černé rukavici:
  - Zničte je! Roztavte ty příšery!
  Plnoprsý, ale tenký indický plukovník řekl:
  - Tento pár je černý princ a královna. Nikdo je nikdy nesrazil!
  Mac se nevěřícně ušklíbl a zabručel:
  - To nemůže být. Zvyšte hustotu ohně.
  A bitevní vrtulník se znovu otřásl. Otočná věž se zasekla a titanový trup vzplál. Kolem se s vytím prohnali planoucí žlutí a skořicoví vojáci. Vybuchla detonace a uvnitř trupu gigantické helikoptéry vzplála napalmem naložená raketa.
  Vassa, který reprodukoval techniku "skluzu" a prošel kolem požárních stezek, vydal:
  - Všechny věky jsou podřízeny válce, jen vy nemůžete osedlat svůj poslední den, když jste poraženi bez času!
  Andrew je v pohodě. Jeho otec byl nejmladším generálem v angolské armádě a přišel studovat do Moskvy. Tam se oženil s Lydií Ognevou, slavnou atletkou a Ph.D. Pak jeho otec zemřel a jeho černá a kudrnatá matka ho vychovávala. Ve škole se snažili dráždit Andrei, ale chlapec se stále zabýval bojovým uměním ve školce. Jeho matka uměla bojovat sama se sebou a jeho nevlastní otec byl přeborníkem ve smíšených stylech.
  Andrei se dobře učil, měl fenomenální paměť a brzy se sám stal vůdcem chlapců, jejich vůdcem. Samozřejmě si vybral leteckou školu a šel bojovat za svou vlast Rusko. Získal slávu a respekt. A nikdo se neodvážil vyčítat hrdinovi Ruska černou pleť, zvláště když rysy obličeje černocha se mísily se slovanskými, což z atleticky stavěného pilota činilo docela hezkého.
  O jeho milostných aférách nebylo o nic méně legend než o vojenských skutcích. Ačkoli sám Andrej byl mnohem skromnější, než mu bylo připisováno.
  Nyní hledal způsob, jak zničit nezranitelnou bitevní loď. Aktivní, vícevrstvé pancéřování pokrývalo hlavní součásti nejvýkonnějšího stroje Nebeské říše.
  Savva střílel na vrtule a snažil se znehybnit konstrukci...
  Na zemi se mezitím rozhořela bitva. Tanky východního bloku bez věží přešly do útoku. Některé jsou obrovské, zatímco jiné nejsou vyšší než metr.
  Proti nim bojovníci západní koalice použili mobilní miny a řízené střely bez zpětného rázu.
  Bojovali zde nejen Rusové, ale i Evropané: Britové, Francouzi, Švédové a mnozí další.
  Společný nepřítel svedl dohromady lidi s bílou pletí a křesťanskou morálkou. Debata o demokracii utichla. Navíc v Rusku protizápadní nálady po příchodu agrese z východu vyšly vniveč. Vskutku, kam se může pacifistická a tolerantní Evropa vyšplhat na východ. Oni i lidé do značné míry zapomněli, jak bojovat. A když jaderné zbraně zmizely, mocná a přelidněná Asie přesunula své nesčetné hordy na sever a západ.
  Mezi těmi, kteří postupují na ruské pozice, je mnoho Arabů. Někteří fanatici jdou do útoku, nepřevlečeni, v bílých kombinézách. Přijměte smrt s úsměvem na rtech.
  Tisíce postupujících tanků a bojových vozidel pěchoty působí z ptačí perspektivy jako mravenci. Savva, který poškodil další šroub, trochu zbledl, zašeptal:
  - Přesto je jich příliš mnoho... Bůh pomáhej Rusku.
  Dívka sama viděla, co se děje ve městech zajatých asijskou koalicí. Masové pogromy, vraždy, masakry. Muži byli pověšeni na drát a ženy a děti byly odváženy do zvláštních táborů. A pak je prodávali nebo distribuovali do určitých děl. A mučení válečných zajatců je již běžné, a dokonce povinné.
  Generál McLee nešetří ani ten svůj. V bezmocném šílenství, že si nedokážou poradit s maličkými stíhačkami Chizh-3, popadne meč ze zdi a usekne ruku Arabovi, který ovládá protiletadlové dělo. Křičí a přitiskne si krvavý pahýl k hrudi.
  A impozantní velitel právě useknuté ruky s dlouhými nehty hrozí směrem k bezcitným ruským esům a křičí:
  - Zničit! Hořet! Hořet!
  Savva ve vzteku odpálí další raketu... Dochází jí munice. Letecká bitevní loď ale také ztrácí stabilitu.
  Jeho smrtící dělostřelectvo je mimo hru... Po ztrátě lvího podílu na bojové síle se vrak otočí zpět. Potřebují se co nejdříve vrátit na základnu kvůli opravám a doplnění zásob.
  Dole ruská děla přesně pálí na nepřátelské hranaté tanky z plochého železa. Několik aut zastavilo a k nebi vyfukovalo kouř. V jednom "bandura" munice začala praskat. Odletěl, převrátil se jako gymnastický náhubek, až narazil na hromadu štěrku.
  Ruské dělo s dlouhým dostřelem vysílá projektil ve směru na stožár. Střelecka s blonďatou kosou, překříží se dvěma prsty a zašeptá německy:
  - Ať se nám daří!
  Vlajka Asijské koalice je jasně žlutá s červeným kruhem uprostřed. To je bližší Japonsku, ale toto je symbol, který si koalice vybrala. Malý projektil z vysoce přesného děla zlomí tlustou tyč a spadne obrovské plátno, které může zakrýt podlahu stadionu. Tucet asijských tanků je najednou pokryto sametovým závojem.
  Ze strany západní koalice a ruských pozic je slyšet jednomyslný zvuk:
  - Hurá!
  Opravdu symbolické. A nechť nepřítele desetkrát přečíslí, ale síla ruského ducha je neotřesitelná.
  Obě ruské stíhačky se na okamžik ocitnou po křídle. Jediný celek - téměř trojúhelníkoví sokoli - obránci Ruska. Savva si už představil, jak jí Andrey položí svou černou silnou ruku na rameno. Je to opravdu silný muž, na kterého se můžete spolehnout.
  Ale právě v tu chvíli to bylo, jako by se najednou zablesklo tisíc fotografických blesků. A v očích bojového páru se zatmělo. Poté byla černota natřena vícebarevnými skvrnami, podobnými těm, které se objevují, když se olej rozlije na vodu.
  Andrej se pokusil promnout si oči. Jeho ruka, s obtížemi překonávající odpor, jako by hrabala vodu.
  Jako by z dálky byl hlas Savvy tlumený:
  - Jsme mrtví?
  Černý kapitán hlasitě odpovídá:
  - Ne! Jsme naživu.
  Najednou tento hustý, lepkavý pocit zmizí a zdá se, že jsou ve stavu volného pádu. Dokonce se na několik okamžiků rozsvítilo, jako by bylo ve stavu beztíže.
  Savva dokonce zašeptal trochu rozrušeně zpěvným hlasem:
  Zdá se, že svět je beznadějně ztracen
  A cesta ke hvězdám rytíře je zablokována ...
  V těchto ohybech nekonečných drah,
  Není určeno - víra je utopit!
  A pak zalapala po dechu a přistála s holými podrážkami na ostrých, horských kamenech. Tma smíchaná se světlými skvrnami a vlnami se rozplynula.
  Oči trochu bolely z květnového poledního světla. Savva byl na všech čtyřech a okamžitě vyskočil.
  Andrej ve skoku profesionálně pokrčil nohy a obratně dopadl. Jeho tvář s mužnou bradou a vysokým širokým čelem si zachovala klidný výraz. Dokonce se na svého partnera usmál.
  - Vidíš! Tam je to světlo, a jak jsem dlouho tušil - tohle není ráj!
  Savva vrávoravě udělal několik váhavých kroků. Při přistání si bolestivě pohmoždila holé chodidla a roztrhla si koleno. Ale dívka s obvyklou snahou vůle zahnala ze své tváře mučednický výraz, ukázala prstem před sebe a zvolala:
  -Páni!
  Andrey se podíval, kam Savva ukázal. Před nimi byl polorozpadlý kopec. A na jeho vrcholu, rozbitém v trhlinách, spočívala koule. Přesněji řečeno, kulový, napůl olovnatý a napůl platinový barevný přístroj s ostrým zobákem nahoře a tuctem tenkých chapadel rovnoměrně rozmístěných podél okrajů tohoto futuristického objektu.
  Dívka zmatená zašeptala;
  - Tohle je Newtonův biom! A jak se zranil?
  Andrey se pozorně podíval, přitiskl si hlavu na ramena a zavětřil. Vzduch byl cítit ozónem a spálenými pneumatikami. Kapitán se ostražitě rozhlédl a řekl sotva slyšitelným hlasem:
  - Tady můžeme narazit na přepadení!
  Savva sebevědomě udělala krok k míči a aniž by snížila hlasitost hlasu, řekla:
  - Ne! Vím, kde jsme! To je přesně ta zóna anomálie, kam kosmická loď spadla. Je to jen sto mil severně od místa, kde jsme bojovali!
  Kapitán znovu pokrčil rameny a s klidným výrazem v hlase řekl:
  - Více než minutu v anomální zóně nemohl nikdo přežít. Dokonce i roboti se zlomili a rozpadli se na rez!
  Savva, ačkoli to pro ni nebylo snadné, statečně zvolal:
  -A přežijeme!
  A rozběhla se ke kopci. Její zaprášené, kulaté podpatky, poškrábané pádem, se rychle mihly přes nerovný skalnatý hřeben.
  Andrew byl ohromen. Nebolí ji to bosou nohou na ostrých kamenech? Obecně se mnohým zdálo chování Koltsové zvláštní, když ignorovala obvyklou leteckou uniformu a bojovala v téměř holém oblečení. A když někde v Mezopotámii nebo Africe, tak v jednom maskáčovém tričku může být pohodlně, ale na Uralu je na jaře pořád pohoda.
  Dívka přijela z jižní hranice. Ruské a evropské jednotky bojovaly v Sýrii, v Iráku a snažily se zastavit průlom asijské koalice. Navíc část islámských sil byla na straně Ruska a část Asie.
  Na jihu nebyla ani výrazná frontová linie. V Africe obecně, dokonce i ve stejné zemi, mezi sebou bojovaly různé kmeny. Navíc náboženství nehrálo rozhodující roli. Mnoho křesťanů a také pohanů následovalo Asiaty pod údajně levicovými hesly. Afrika se skutečně stala jako v písni v karikatuře o Aibolitu.
  Ale běh naboso v poušti je pravděpodobně ještě těžší než běh po horských strmích. A Savva, tento divoch s magisterským titulem, kandidát biologických věd, neznal bolest ani strach.
  Andrej se za ní vrhl a snažil se ďábla dohnat. Kosmická loď se ukázala být mnohem dál, než se na první pohled zdálo.
  Dívka si obvykle zaplétala vlasy, ale teď se jí vlasy rozpadaly a zlatá vlečka se třepotala jako plamen pochodně ve větru.
  Nikdy předtím nenašel černý kapitán svou přítelkyni tak krásnou.
  Andrey sice není slabý sportovec, jen s velkými obtížemi se mu podařilo zkrátit vzdálenost, ale nikdy ji nedohonil, byť klopýtl a málem si poranil nos.(Mimochodem, vůbec ne Afričan, ale s mírným hrb a mírně převrácený, dokonce jako celé tělo.) A Savvovy holé, čokoládově zbarvené nohy se mihly, téměř u hlavy černého gentlemana a ... dívka prošla zdí, jako by byla jen hologram .
  Andrei, naštvaný, že ho předběhla, skočil za ní. Neopatrný, ale docela rytířský.
  Olověný povrch se přelil jako teplá mořská voda a pak letěl po podlaze a zabořil svou tvář do Savvových bosých nohou. Andrei ji mechanicky políbil na kotníky, ale dívka ho vztekle kopla a zvolala:
  - Podívejte, jaké zajímavé věci jsou tady!
  Ognev sice chtěl říct, že není nic zajímavějšího, když je vedle vás taková kráska, ale když dostal patu do nosu, rychle vyskočil. A nebyl zklamán.
  Na stěnách viseli plyšáci a hmyz. Navíc ty, které neexistovaly a nemohly existovat mimo Zemi. A mrkev s tuctem krabích drápů a kaktus s žabími stehýnky a kohoutími hřebínky a péřoví švábi s krokodýlí tlamou se zatahovacími tesáky. Pokud se to ovšem nedá srovnávat s vypečeným princem.
  Andrei překvapeně vyskočil a hlasitě zvolal:
  - Zdravím vás, bratři!
  V odpověď ticho... Savva zcela logicky a racionálně poznamenal:
  - Neměli bychom křičet, raději prozkoumáme hvězdnou loď.
  Uvnitř byla vesmírná loď mnohem větší, než se zdálo zvenčí. Chodby se zužovaly a rozšiřovaly. Obrněné dveře se rozevřely, když se k nim lidé blížili. A co tam zrovna nenarazilo.
  Nejrůznější plyšáci, sochy a hologramy. Stejně jako obrazy: pohyblivé, olejové a s kybernetickou mozaikou. Hologramy ukazovaly skutečný film v barvě. A bojové scény a různé druhy mírumilovných, docela idylických obrázků.
  Andrew překvapeně poznamenal:
  - Podivný. Je to jako muzeum létání.
  Savva zcela racionálně namítl:
  - Všechno v našem světě je zároveň muzeum a skládka! Pojďme jíst lépe...
  - Zbraň! " vyhrkl černý kapitán. A rychle přidáno. - Musíme pomoci naší vlasti vyhrát třetí světovou válku.
  Savva vzhlédl a zakřičel:
  Pomozte nám zachránit civilizaci! Lidstvo je v nebezpečí!
  V reakci na to bylo slyšet nízké, neobvykle hluboké basy:
  - Vy, domorodci, od nás zřejmě chcete něco získat?
  Dívka natáhla ruce dopředu a prosebně zašeptala:
  - My ne! Jde o osud celého lidstva. Třetí světová válka rozhoduje - co zvítězí: barbarský, krutý přístup nebo humanismus a civilizace?
  Bas se změnil na tenký soprán a nevěřícný tón:
  - Oh, je to tak? Koneckonců, člověk má tendenci se mýlit, včetně jeho vlastních záměrů. - Vzduchem procházely oranžové větry a hlas, který se snížil o půl oktávy, pokračoval. - Jako vždy má velká většina ras ve vesmíru tendenci: prezentovat se, pokud použijete svůj jazyk, jako vysoce humánní a nepřítel prostě jako ďábel.
  Savva, aniž by přestala nervózně bubnovat nohou na povlak neznámého kovu, zamumlala:
  - A ty sám se podívej! Podívejte se, jakými barbarskými metodami proti nám vedou válku!
  Hlas se trochu zahřál a vzduch se začal zdát měkčí:
  - Ano, váš nepřítel je krutý, ale ani vy nejste andělé. Nakonec to není matematika, která rozhodne, kdo z vás bude mít moc na Zemi!
  Andrey se již vyjádřil:
  - Potom kdo?
  Ale místo odpovědi se podlaha pod nimi zakymácela a dívka spolu s černochem narazila obličeji na strop. Pak se vše najednou změnilo. Ocitli se v centru velkého, těžce zničeného města. Zbraně ohlušující řev. Velké střely explodovaly a padaly bomby. Postupovaly skupiny ruských a evropských vojáků. Žlutí a hnědí vojáci Asijské unie, nesoucí ztráty, ustoupili a cestu zasypali horami mrtvol. Savva udělal krok a šlápl na krvavý potok.
  Ne, to samozřejmě nemohlo zmást válečníka, který prošel ohněm, vodou a měděnými trubkami (to jsou zatím v minimální míře!) Ale mé srdce nebylo v pořádku. Ale Andrej se rozveselil, hodil pravou rukou kámen do žluté tváře vojáka s úzkýma očima, který zvedl kulomet, upadl. Kapitán zvolal:
  - Tohle je Peking! Naši kluci vyhrávají!
  Opravdu, pokřivený ukazatel s podobným hieroglyfem hořel modrými plameny. Savva z nějakého důvodu necítil radost. Přestože na internetu viděla obrázky z Pekingu a charakteristické budovy čínské metropole.
  Ale tady je to hrozné. Ženy hoří, děti pláčou. A spousta mrtvol. Mrtví doslova zaplnili všechny přístupy a jejich počet rostl. Nikdy předtím dívka neviděla mrtvé nahromaděné v hromadách.
  Andrey už zvedl kulomet, který někdo upustil, a zahájil palbu, aby zabil. Je to rozený válečník. Z otcovy strany z kmene Zulu, z matčiny strany: pradědeček dvakrát hrdina SSSR, děd bojoval ve Vietnamu a Afghánistánu, otec v Sýrii, Donbasu a Čečensku.
  Savvovi blesklo hlavou:
  Každý, kdo je muž, se rodí jako válečník,
  Stalo se - gorila vzala kámen!
  Když nepřátelé bez počítání jsou legie,
  A v srdci plápolá horký plamen!
  A kulomet zvedla sama dívka. Silné ruce jsou v rukojeti obvykle lehké. V hlavě mi zněly statečné pochody: ničit, sloužit své Velké vlasti.
  Ale při nečekaném slabém zaskřípání dívku zamrazilo. Napravo byly zřetelně slyšet dětské vzlyky a pláč. Savva se otočila a její orlí pohled skrz kouř, který vše zahaloval, rozeznal malé nažloutlé postavy. Nažloutlé děti s přivřenýma očima plakaly a snažily se dostat z hořícího domu. Cestu jim ale zatarasila blokáda dehtem impregnovaných klád. A za chlapy se šířily masožravé plameny.
  Zdálo se, že drak chrlící oheň touží obětovat Gehenně...
  Vydržet to bylo vyšší než Savva síla. Dívka se rozběhla k ohni. Je třeba zachránit ty nejmenší: není důležité, zda jsou Rusové nebo Číňané!
  Najednou proud napalmu zablokoval cestu bosému válečníkovi.
  S divokým výkřikem
  - Pane chraň!
  Vrhla se do ohně. Stovka rozžhavených špendlíků jako by probodla jeho holé podrážky, plameny sežehly jeho bezbranná kolena. Jemná, olivová kůže, pokrytá ošklivými, karmínovými puchýři. Jak bolestivé to pro Savvu bylo. Z plic se vydral ten nejdivočejší výkřik. Chtěl jsem se otočit a vyskočit z plamenů pekelných.
  Ale dívka cítila: není možné zdržet ani vteřinu. Děti mohou zemřít. A je jedno, čí jsou. Dostojevskij řekl: všechny poklady světa nestojí za jednu slzu prolitou dítětem. Bolest od holých pat až po zadní část hlavy, jako stáda koní, bila ocelovými ostrými kopyty do nervových zakončení.
  Její nádherné zlaté vlasy už vzplály a plameny se snaží dravě olizovat obličej. Už nikdy nebude stejná kráska. Tady je fialový vřed, rozprostřený na její jemné, sametové tváři.
  Savva zoufale skáče, jak daleko se zdá, že dosáhne cíle. Do plic se řítí směs kouře a hořícího vzduchu. Skvrnité tričko na tobě už vyhořelo a ty jsi jako Jeanne D v bolestivém požáru. Trochu víc, trochu víc. Ach můj bože, její tělo je malomocné.
  Ohnivá zeď je přerušena a Savva vyskočí do chládku. Už je spálená, její nádherné tělo je jako souvislá rána a její spálené podrážky jako by šlapaly na ty nejostřejší dýky. Před námi je blokáda. A je třeba znovu skočit do hučícího, nemilosrdného plamene.
  A dívka cítí, že jí docházejí síly a odvaha. Téměř omdlí bolestí. Ale skrz šero je vidět dívku, která tahá za své malé ručičky a s ječením se odráží od ohně, a chlapce s vyholenou hlavou a velmi malého, který se sotva naučil chodit.
  Poté, co sebrala zbytek sil, Savva skáče, vztek a smysl pro spravedlnost jí dodávají odvahu překonat nesnesitelnou bolest. Hořící polena a trámy létají do stran. Trochu více úsilí. Popálené ruce znetvořené dívky uchopí rozžhavený rošt. Bolest jako stotunový beran dopadá na hlavu, hrudník, celé tělo až do poslední buňky. Mřížka se nehýbe a pak ji Savva uchopí svými zuby. Z takového utrpení se můžete zbláznit, hroutit se a zhroutit poslední tělesnou krásu nedotčenou plameny. Ale pak konečně Pán odměnil námahu, rošt, červený od žáru, odletěl z cementového podkladu.
  Zmrzačená dívka s vylámanými zuby a praskajícími žárem omdlí. Na posledním vláknu vědomí se zohavená kůže cítí jako osvobozené dítě, které skáče přes ohořelé nohy padlé hrdinky.
  Savva se probudila... Stála s Andrejem na nejvyšším zasněženém vrcholu. Hřmotný, jako sbor tisíce hlasů archandělů, hlas oznámil:
  - Prošel jsi testem! Na planetě bude mír! Rusko se stane matkou všech lidí na Zemi!
  Mladík s černou pletí a ještě štíhlejší a krásnější blondýna viděli rozkvetlé zahrady, před očima zarostlé trychtýře a vrhající zbraně, objímající vojáky. Éra nenávisti a války navždy skončila.
  A znělo to po celé planetě;
  Rusko a Čína navždy spojeny,
  Islám, křesťanství: přátelé bez zloby!
  Oslavme jméno Nejvyššího Pána-
  Všechny národy světa - Rodná rodina!
  
  PETER III - VELKÝ KRÁL
  Petru Třetímu se podařilo přesvědčit slavného reformního generála, aby se připojil k jeho týmu a přijal hodnost polního maršála. Nikolaj Papin se stal ministrem obrany a provedl řadu reforem. Tento silný a autoritativní muž pomohl Petrovi III odhalit a potlačit spiknutí bratří Orlovů. Všech pět spiklenců bylo oběšeno. Kateřina dostala rozvod za cizoložství a byla vyhoštěna do kláštera.
  Petr Třetí posílil svou moc a byl korunován. A s jeho nástupem k moci došlo v Rusku ke hmatatelným změnám. Petr Třetí, stejně jako jeho děd, nastínil zásadní reformy. A kromě toho se změny dotkly zahraniční politiky.
  Petr, zastánce spojenectví s Fridrichem II., nařídil Rumjancevovi spolu s Němci porazit Rakušany. Poté Německo více než vrátilo dříve ztracené země.
  Ale Rusko také získalo kontrolu nad úžinami od Dánska a rozdělilo je s Prusy. Nicméně, Peter projevil praktickou bystrost a vzal téměř všechny majetky tohoto státu, opouštět jen symbolickou část majetku koruny k jeho "oblíbenci" Frederick. Nutno říci, že Papinův vliv prospěl vnukovi Petra Velikého.
  Jednou z myšlenek Petra Třetího byla myšlenka rozdělení Polska mezi Rusko a Prusko. V roce 1965 vypukla válka s Commonwealthem. V něm rychle postoupil brilantní Alexander Suvorov. Petr Třetí se ukázal jako inteligentní a podařilo se mu získat do své říše prvotně ruské země a Prusové znali etnickou část Polska.
  Stejně jako ve skutečné historii muselo Rusko bojovat s Osmanskou říší. Boje pro Rusy byly ještě úspěšnější. Papinovy reformy, talent Rumjanceva a rychle postupující Suvorov se projevily. Car měl rád neposedného Alexandra Vasiljeviče, Petra Třetího a sám byl velmi puntičkářský a celou dobu byl na nohou. Takže se měli opravdu dobře.
  Uvnitř země provedl císař Petr řadu reforem. Nedbalým hospodářům byly konfiskovány statky ve prospěch státní pokladny, zavedena řada omezení roboty a prodeje sedláků. Ale car Petr se zatím neodvážil plně označit nevolnictví.
  Církevní reformy navíc vyvolaly silný odpor pravoslavného synodu. Král s argumentem, že Bible zakazuje uctívání a službu komukoli jinému než Bohu, zrušil kult svatých.
  Bylo v tom něco z luteránství - boj s relikviemi a ikonami.
  Modlete se jen k Pánu Bohu, jen jemu se klanějte!
  Ale to nemohlo vzbudit odpor. Místy dokonce kněží podněcovali lid ke vzpouře.
  Přesto reforma prošla a v kostelech, pietních místech, zůstaly jen obrazy Krista a Panny Marie.
  Lidé většinou raději poslouchali krále. Petr Třetí se navíc proslavil jako starostlivý vládce. Závažnější bylo zabrání veškeré půdy klášterům a kostelům.
  Po vítězství nad Tureckem králova autorita ještě vzrostla. Perth Třetí se nakonec rozhodl zrušit nevolnictví. Takové rozhodnutí nemohlo způsobit vážné otřesy ve státě. Majitelé půdy utrpěli obrovské ztráty, ale začala průmyslová revoluce. Země přes všechny potíže postupovala prudce a se zpomalením.
  Druhá válka s Turky se ukázala být ještě kratší a ruské jednotky pod velením Suvorova rychle zvítězily. Revoluce ve Francii navíc odvrátila pozornost Evropy.
  Toho využil Petr Třetí, dosazený na trůn Konstantinopole, svého nejmladšího syna, od Konstantina Voronina, tureckého sultána.
  Osmanská říše se tak ocitla jakoby ve spojení s Ruskem.
  Pak byla válka v Egyptě. Místní sultán nechtěl uznat nadvládu Ruska nad Afrikou. A zde se poprvé střetl génius Suvorova a Napoleon Bonaparte.
  Poté, co Petr Třetí žil v té době 70 let, zemřel. Do dějin se zapsal pod jménem Velký osvoboditel. Což je velmi čestné!
  Možná předčí svého charismatického dědečka! A na trůn nastoupil císař Pavel. Suvorov, který porazil stále příliš mladého a nezkušeného Napoleona, dobyl sever Afriky a dokonce i Maroko.
  Protože v této alternativní historii nedošlo k žádné slavné švýcarské kampani, která by podkopala Suvorovovo zdraví, žil slavný otužilý polní maršál déle.
  Napoleon se nestal francouzským císařem, protože se nestihl proslavit jako velitel a byl více než jednou bit. Po zhroucení adresáře převzal moc Ludvík Osmnáctý. Došlo k reformaci, tedy k obnovení monarchie.
  Pavel První stále neunikl spiknutí, ale to se stalo o pět let později. A jeho syn Alexandr se stal císařem. Tady začal zvrat. Konstantin byl teenager a také jako ruský sultán Osmanské říše si nárokoval moc.
  Ale Alexander Suvorov byl stále naživu a podařilo se mu usmířit svého synovce a strýce. I když samozřejmě vnitřní autonomie Osmanské říše vyvolávala třenice.
  Rusko navíc čelilo odporu Anglie. Rostoucí moc Británie nebyla se svým sousedem spokojená. A dokonce začala druhá velká válka s USA. Možná Britové očekávali, že po smrti George Washingtona přijde do Ameriky chaos a hanba. Výpočet ale nebyl oprávněný.
  Obyvatelé Spojených států se nechtěli vrátit pod anglického krále. Válka trvala deset let s různým úspěchem a nakonec Británie, když vyčerpala své síly, ofenzívu zastavila.
  Američané se ale neuklidnili a rozvinuli ofenzívu proti Kanadě. Situaci pro Británii zhoršilo postavení Ruska, které poskytlo Američanům pomoc.
  Ještě jedenáct let krvavé války a Amerika znovu dobyla Kanadu. Británie byla oslabena, ale objevilo se nové geopolitické monstrum: Spojené státy.
  Rusko vedlo válku s Rakouskem a dobylo ho, částečně ho rozdělilo s Pruskem.
  Zároveň pokračovala expanze do Kanady. Země se stala vysoce industrializovanou. Byla postavena silná a početná flotila. Rusové se vylodili v Austrálii a expandovali do Afriky.
  Po smrti Alexandra I. se opět rozhořel boj o moc, mezi větvemi. Alexandrův bratr Konstantin abdikoval a syn dalšího Konstantina, Andrej, postoupil na trůn a napadl jej Mikuláše.
  Formálně byl Nicholas prohlášen králem, ale během korunovace byl král zabit.
  V nastalém zmatku byl Andrew první, kdo se ne zcela legálně zmocnil trůnu. Nový král téměř okamžitě zahájil válku s Íránem a podnikl tažení proti Indii. Británie byla stále ve válce v Kanadě a zjistila, že je svázaná. A východní kampaň posílila autoritu Andreje Prvního a umožnila mu zahájit jeho větev dynastie Romanovců. Zároveň se Rusko a Osmanská říše konečně spojily v jeden stát. Ano, a připojení Persie a Indie.
  Ondřeje Prvního vystřídal Alexandr Druhý. Za tohoto panovníka Rusko pokračovalo ve své expanzi do Indočíny a do samotné Číny. Prusko se také stalo nejsilnější říší, sjednotilo německé země a porazilo Francii.
  Británie však podporovala Francouze a došlo k odvetné válce. Britské impérium kladlo tvrdohlavý odpor. Válka se táhla několik desetiletí.
  Rusko mezitím úplně dobylo Asii a dosáhlo Singapuru. Stala se největší a nejsilnější mocností na světě, která postupovala přes Asii a Afriku.
  Ale zároveň se zvedly i Spojené státy. Američané dokončili rozvoj Kanady, kde sdíleli sféry vlivu s Ruskem. Poté z Mexika dobyli státy Texas a Kalifornie.
  Spojené státy si ponechaly republikánskou formu vlády, zatímco Rusko zůstalo prozatím absolutní monarchií. Alexander II, nahrazený Andrejem II. Pokračovala dynastie Romanovců.
  Vleklá válka mezi Británií a Francií proti Německu vedla k tomu, že Němci si ponechali dříve dobyté země, včetně Lotrinska, ale nemohli dále postupovat a úplně jim došel dech. Britové a Francouzi však také do značné míry vykrváceli.
  Za těchto podmínek carské Rusko nadále dominovalo světu a zvyšovalo svůj vliv.
  Pravda, před Spojenými státy vyrůstalo monstrum. Navíc se ukázalo, že Amerika je rozsáhlejší, než tomu bylo ve skutečné historii, na úkor Kanady.
  To ale zatím nedosáhlo alarmujících rozměrů. Ve Spojených státech navíc vypukla občanská válka, která vedla k masovým obětem a ničení. Navíc, na rozdíl od skutečného příběhu, generál Lee dokázal prolomit Kongres Konfederace, právo černochů, kteří sloužili v armádě jižních států: získat svobodu a občanství.
  A to značně protáhlo válku a samozřejmě zvýšilo oběti. Vliv měla i mazaná ruská diplomacie, která rovněž projevila zájem konflikt protahovat. A čistě takticky dosáhli jižané v první fázi války velkého úspěchu a dokázali dobýt Washington a New York. Novým hlavním městem Severní aliance se stala Philadelphia.
  Samotná občanská válka připadla na pozdější období: 1881 - 1905 a byl v ní rozdrcen dynamit a dokonce i kulomety.
  V Rusku byl car Andrej II nahrazen Alexandrem III. Nový král nebyl vůbec mírumilovný. Rusko čelilo v Africe Francii a Británii, které se snažily vybudovat nové kolonie. A visel s nimi v konfliktu.
  Začala nová válka o přerozdělení světa, v níž Prusko tradičně jednalo ve spojenectví s Ruskem. Tentokrát to Němci trefili správně. Francie byla spolu s Rusy poražena za pár týdnů. Británie seděla v zámoří, ale ztratila všechny své kolonie v Africe a Austrálii a v Tichém oceánu.
  Němci dostali své a expandovali, vedli hranici poblíž Paříže a k Porte de Calais a dokonce zahrnovali Normandii. A něco v Africe samotné.
  A Británie klesla na úroveň menší mocnosti, Francie se zcela stala přítokem.
  Ale další válka se odehrála již s Pruskem, za Vladimíra Třetího. Do této doby se objevily takové typy zbraní, jako jsou tanky, letadla, ponorky.
  Prusové jednali ve spojenectví s Japonskem. Válka se zpočátku pro Rusko nevyvíjela příliš úspěšně. Postižena korupce v carské armádě, konzervatismus generálů a aktivní pomoc poskytovaná Spojenými státy Japonsku. Kromě toho se proti Rusku postavilo Švédsko a Norsko a Británie a Francie.
  Válka začala v roce 1921, ironicky v osudný den 22. června. Byla to téměř celosvětová bitva. To, co zbylo z Evropy a Asie, šlo proti Rusku. Do podobného dobrodružství se vydalo také Španělsko a Portugalsko. Portugalsko se v Africe cítilo opuštěno a Španělé snili o obnovení své bývalé slávy ve středověku.
  Od tohoto okamžiku na východní polokouli není tolik prostoru, který by neovládal ruský car.
  Mimochodem, rozhodující roli ve válce sehrála drtivá převaha carského Ruska v lidských zdrojích, silný autokratický systém a slabost vnitřní opozice.
  Ano, německým tankům se během prvních dvou měsíců podařilo prorazit od Němánu k Dněpru a obklíčit Rigu a na jihu vyhnat ruské jednotky z Maďarska. A bohové dali zemi vycházejícího slunce příležitost porazit ruskou flotilu. Ale znovu, prozatím.
  Netalentovaní generálové mohli prohrávat bitvu za bitvou. Ale vyrůstal nový. A král nakonec zintenzivnil boj proti korupci a zorganizoval víceméně snesitelnou zásobu. A lidské zdroje: čínské, indické, arabské divize byly v pohybu. Němcům se nepodařilo překročit Dněpr a v zimě zahájila ruská vojska protiofenzívu.
  Je třeba poznamenat, že Švédsko a Norsko nejsou příliš silnými protivníky, již v březnu 1922 byl dobyt Stockholm. A Oslo padlo v květnu. Do června 1922 se carským jednotkám podařilo obnovit předválečný stav a zatlačit Prusy zpět na původní linie.
  Francie, když viděla tento vývoj událostí, spěchala z války. V reakci na to pruský král Wilhelm obsadil Paříž a její jižní oblasti. Ruské jednotky postupovaly. V září vyšívali do Visly. Boje o východní Prusko se rozvinuly. Koenigsberg padl v prosinci... A Vídeň byla pro nový rok osvobozena.
  Jednoduché to neměli ani Japonci, jejichž flotila utrpěla těžké škody a ztratila iniciativu.
  Rok 1923 začal velkou ofenzívou ruských vojsk v Polsku a během tří měsíců výjezdem do Odry a Alp na jihu. Němci měli šanci se u Berlína udržet, ale ruské jednotky zahájily v dubnu ofenzivu v Bavorsku. Vojska postupovala pomalu a vytrvale ke konci léta, Rusové dosáhli Rýna. Na podzim bylo Porúří dobyto od Němců zpět a v prosinci byl po urputných bojích obklíčen Berlín.
  Německo už nemělo šanci válku vyhrát. Dalších šest měsíců v roce 1924 se bojovalo na kontinentu, dokud Španělsko, Portugalsko a Německo, dříve zajaté Němci: Holandsko a Belgie, nebyly podrobeny.
  Zůstala pouze Británie a Japonsko již ztratilo Okinawu i Hokkaidó.
  Churchill vedl obranu metropole. Ale Britové neměli šanci.
  Pravda, porazili podzimní přistání.
  Přišel rok 1925. V USA nepanovala jednota v tom, co dělat. Dovolte dokončit Británii a Japonsko. Nebo ještě vstoupit do těžké války?
  Zdravý rozum říkal, že navzdory rozvinutému průmyslu bude Amerika triviálně rozdrcena čísly. Být sám s ruským medvědem je ale nesmírně děsivé.
  V červnu ruské jednotky provedly, tentokrát úspěšné vylodění v Británii, Londýn padl. A v srpnu skončilo i Japonsko.
  Tak skončila další válka.
  Rusko ovládlo všechny země východní polokoule. Samotná říše přitom zůstala autokratická a jednotná. Nebo téměř unitární. Evropský majetek měl některé vnější atributy autonomie. Ale stejně carská moc dominovala všude. Ať už je to Polské království, nebo Švédské království s carem Vladimírem v čele.
  5. března 1933 zemřel car Vladimír Veliký a novým carem se stal jeho syn Cyril. Vláda nového panovníka ale byla krátká, rovných sto dní. A na trůnu seděl patnáctiletý Alexandr čtvrtý. A o padesát dní později měl nehodu. Nicholas II nastoupil na trůn ve věku pouhých deseti let. V jednom roce jsou čtyři císaři... No, co se stane!
  Samozřejmě jen velmi zřídka a ne ve všech zemích světa!
  I když si samozřejmě mnozí pamatovali, že Mikuláš První vládl velmi krátce a zemřel na následky násilí.
  Začátek vlády Mikuláše II. se ale ukázal jako docela dobrý. O dva roky později byla vypuštěna první umělá družice v historii planety Země, která obletěla planety.
  A ukázalo se, že rok 1937 nebyl tak zlověstný jako ve skutečné historii. Od letošního roku letěl do vesmíru první Rus. Ne, ne Gagarin, ale princ Igor Trubetskoy. Jurij Gagarin zatím štěstí neměl. a kam jdeš?
  Rusko, nejrozsáhlejší impérium, může vyčlenit kolosální prostředky na expanzi vesmíru.
  Následující rok, 1938, byla testována první ruská atomová bomba.
  Nový car Mikuláš II. byl ještě velmi mladý a samozřejmě netrpělivý. Spojené státy navíc zůstaly jediným nebezpečným konkurentem Ruska. Nemluvě o tom, že i Američané se možná chystají mít atomovou bombu.
  1. března 1940 začala na příkaz cara Nicholase II., který se již formálně stal dospělým, invaze do Spojených států. Formálním důvodem byla podpora ze strany Američanů republikánské opozice v Rusku s požadavky na parlamentní volby.
  Je možné, že rozhodnutí Mladíka Mikuláše II. bylo tím nejmoudřejším krokem. Není přeci možné dovolit potenciálnímu protivníkovi získat také jaderné zbraně.
  Ofenzíva ruských jednotek pomocí velkých tankových kolon se zpočátku rozvíjela úspěšně a rychle. Pak ale odpor Američanů zesílil. Po několik měsíců byl postup ruských vojsk extrémně pomalý. Ale stejně nepřítel prohrával a poddával se množství živé síly a kvalita tankové flotily byla odsouzena k záhubě.
  V Africe a Číně ale vypuklo povstání. Kromě toho byly významné síly odkloněny k potlačení povstání.
  V roce 1941 zahájily americké armády protiofenzívu, ale také nedokázaly dosáhnout svého. Několik útoků a pak zima 1941-1942, během níž Američané ztratili téměř celou Kanadu. A v dubnu padly Toronto a Quebec téměř současně.
  Válka už začala na tradičním americkém území. Docházelo k výměnám úderů. Větší ruský boxer ale překonal amerického kohouta.
  Philadelphia padla v srpnu 1942. A v říjnu 1942 se ruské jednotky přiblížily k New Yorku. Poté se americká vláda rozhodla použít jaderné zbraně.
  Stále ale neměli sebemenší příležitost získat území Ruska, a tak byla sázka na údery proti útočným jednotkám.
  Bomba byla odpálena v noci. Toto rozhodnutí je způsobeno tím, že jasný záblesk vojáky oslepuje.
  Účinek nebyl příliš významný, zemřelo o něco více než tisíc lidí, dvacet tisíc lidí bylo oslepeno, i když většina z nich byla dočasná. Ale takovou ránu nelze nazvat rozhodující.
  Carské Rusko má navíc mnohem více jaderných náloží, takže zatím není faktem, že je racionální otevřít takovou výměnu jaderných dávek.
  Ale kam jdeš? Ve špatné pozici jsou všechny tahy špatné a chytří politici se do špatné pozice nedostanou.
  V prosinci padl New York a Washington a předtím Američané použili ještě pět svých designově nepříliš výkonných a povedených bomb. A odpověď carských generálů shodila dvacet jejich svěřenců. Ukázalo se tedy, že sériově používaná strašlivá bomba.
  Válka trvala až do 23. února 1943, ale nikdo neshodil atomové bomby.
  Amerika byla zcela osvobozena od nadvlády kapitálu a přivedena pod vládu autokratického monarchy.
  Král obdržel nové země a velkou slávu. A teď se s ním nikdo neodvážil hádat.
  V roce 1945 přistáli ruští kosmonauti na Měsíci. A v roce 1947 vstoupila ruská armáda do Mexika. Král se rozhodl, že je načase skoncovat s takovou relikvií, jakou je existence mnoha států na jedné planetě. A jeho armáda se přesunula, aby dobyla vše, co se dobýt dá.
  V roce 1949 se Argentina stala poslední suverénní zemí připojenou k Ruské říši.
  A na celém světě byl mír. V roce 1953 vkročili na povrch Marsu také ruští kosmonauti. 1956 - Venuše s mužem. 1960 - Merkur. 1961 - jeden ze satelitů Marsu. 1967 - Muž na Neptunu a v roce 1968 - na Saturnu. V roce 1970 - Uran a v roce 1971 - Pluto.
  Nicholas II vešel do historie pod přezdívkou: finišer! V roce 2016 bylo králi již devadesát tři let. Ale úspěchy pozemské medicíny nám zatím nedovolují považovat krále za příliš zchátralého a slabého. U moci je už 83 let, což je absolutní rekord mezi těmi panovníky, jejichž funkční období je více či méně spolehlivé. I když v historii prý byly případy, kdy vládli déle.
  Na Zemi to jde téměř dobře. Pravda, je tu problém s rostoucí populací, která už přesáhla osm miliard. Velké naděje jsou spojeny s expanzí vesmíru.
  Na Měsíci již bylo postaveno několik měst. Jak se ukázalo, při šestkrát menší gravitaci než na Zemi může zelenina a ovoce pěstované ve sklenících dosáhnout obrovských rozměrů.
  Města byla postavena jak na Marsu, tak na Venuši, stejně jako továrny na Merkuru. Tato planeta, která je nejblíže Slunci, je velmi vhodná pro výrobu a válcování kovů. K tomuto účelu se využívá solární energie.
  Na satelitech Jupiter, Uran, Saturn jsou také lidská sídla. Prostor je postupně osvojován ve stále větší míře.
  A právě v roce 2016 odstartovala z Měsíce první mezihvězdná expedice ke hvězdě Sirius. Panovník velmi očekává, že dostojí tak radostné události, jako je navázání kontaktu s bratry v mysli.
  
  
  
  VESMÍRNÁ NOČNÍ MŮRA
  Španělský diktátor Franco na rozdíl od skutečného příběhu souhlasil s útokem německých jednotek na anglickou pevnost Gibraltar. Výměnou Španělsko obdrželo některé britské a francouzské země v Africe.
  Útok pod velením Mainsteina se odehrál v noci z 25. listopadu 1940 na 26. Jak se ukázalo, Britové nebyli na takový vojenský přesun zcela připraveni a nacistům se podařilo dobýt tak mocnou pevnost z náletu.
  Její pád výrazně ovlivnil průběh války. Wehrmacht byl schopen přenést síly na nejkratší vzdálenost do Afriky a Britům byl zablokován vstup do Středozemního moře z východu.
  Německé velení vyslalo několik divizí do rovníkové Afriky. Rommelův sbor byl navíc převelen do Libye, o pár měsíců dříve, než byla realita.
  Britové zase opustili ofenzívu proti Italům v Etiopii a začali posilovat své pozice v Egyptě. Rommelovi se však podařilo dostat se před nimi a v důsledku preventivního úderu porazil koloniální vojska a dobyl Alexandrii a Káhiru. Postavení Británie v Africe se zkomplikovalo. Němci již dosáhli Suezského průplavu a hrozili dalším postupem na Blízký východ. Navíc bylo možné pohnout se směrem k Súdánu.
  Je pravda, že záležitosti Italů v Řecku nebyly příliš úspěšné, ale přístup dalších sil z Německa zachránil situaci.
  Hitler měl dilema: zaútočit na SSSR nebo skoncovat s Británií? Úspěchy Wehrmachtu v Africe podnítily druhé rozhodnutí - rozvázat si ruce na Západě. Ačkoli vojenské přípravy SSSR vyvolaly ve Fuhrerovi strach.
  Rudá armáda byla stále silnější, ale ani Němci neseděli nečinně. Výroba tanků se v roce 1941 oproti roku 1940 zdvojnásobila a letectví vzrostlo téměř dvaapůlkrát.
  Nacisté provedli bombardování a vylodění na Maltě. Poté Rommel prolomil obranu u Suezského průplavu a vstoupil do Iráku, který se vzbouřil proti britské nadvládě. Němci poměrně snadno dobyli jak Kuvajt, tak celý Blízký východ. Stalin se naopak držel vyčkávací taktiky. Churchill ale tvrdošíjně pokračoval ve válce. Wehrmacht se po dosažení Íránu obrátil na Jižní Afriku.
  Rok 1941 se chýlil ke konci. Uvolňování ponorek se zvýšilo a Británie ztrácela své kolonie. USA byly pasivní. Japonsko však nemohlo nečinně sedět a 7. prosince zaútočilo na přístav Peru. V Pacifiku začala nová intenzivní válka. A Hitler musel znovu opustit plány na útok na SSSR.
  Je třeba pomoci Japoncům, zmocnit se Íránu a Indie a také Jižní Afriky. A hlavně samotná Británie. Americké bombardéry navíc nejsou žádná hračka. Mohou způsobit Třetí říši spoustu problémů. A nejpohodlnější je provádět bombardování z území Británie.
  Fuhrer byl tedy v roce 1942 nucen opustit myšlenku invaze na východ.
  Hrozilo, že frontu otevře sám Stalin, ale... Člověk musí znát Stalinův charakter. V zahraniční politice je velmi rezervovaný. Válka s Finskem způsobila, že Rudý diktátor byl ještě opatrnější.
  Zatímco SSSR buduje sílu. Počet letectva k 1. lednu 1942 dosáhl třiceti dvou tisíc vozidel a tanků více než dvacet pět tisíc plus další tři tisíce tanket. Celkem Stalin plánoval dokončit nábor 20 mechanizovaných sborů, s celkovým počtem tanků 32 tisíc vozidel, z toho nejnovějších KV různých značek a T-34 16,5 tisíce. Navíc vývoj tanků T-50 stále pokračoval, i když se ukázalo, že auto bylo lehké.
  Němci, když se setkali s Matildou a některými křižníky a měli informace, že Britové vyvíjejí těžké tanky, začali také vyrábět své vlastní mastodonty. Především "Tiger" s 88mm kanónem, a pancíř s neprostupným 75mm kanónem s dlouhou hlavní.
  K dispozici byly také informace o stavbě sovětského tanku. Tank KV-2 pochodoval na prvomájové přehlídce na Rudém náměstí a čtyřiatřicítka měla nějaké údaje.
  V každém případě, když Speer vedl císařské ministerstvo zbrojení a střeliva, vývoj v technologii šel rychleji. Hitler chtěl mít nejlepší tanky na světě a ještě těžší. Ale zatímco Německo bylo jasně horší než SSSR. A počet aut a jejich kvalita. V srpnu 1941 byla zahájena výroba tanku KV-3. Vůz se ukázal být se 68 tunami docela těžký, ale vyzbrojený 107mm kanónem s počáteční rychlostí střely 800 metrů za sekundu. To jí poskytlo výhodu nad "Tygrem", který mimochodem ještě nebyl uveden do série.
  Ještě výkonnější byl KV-5 s hmotností 125 tun a dvěma děly. Pravda, tak těžký stroj dělal sovětské armádě více problémů než užitku. A v roce 1942 byla přijata verze KV-4 o hmotnosti 107 tun . SSSR se mohl právem pyšnit svými nejtěžšími tanky na světě, a dokonce těmi nejvýkonnějšími.
  Ale na druhou stranu se Německo v letectví docela dobře rozvinulo. Yu-188, který se dostal do série, vyvinul rychlost srovnatelnou se stíhačkami. DO-217 také vypadal slušně. Aktivně se vyvíjela i proudová letadla. Vzhledem k tomu, že hlavním cílem byla Británie, byla proudovým bombardérům věnována mnohem více pozornosti než ve skutečné historii.
  Němci aktivně využívali otrockou práci. Dovezeno z Afriky obrovské množství černochů. Černí dělníci byli poslušní, vytrvalí, ale nekvalifikovaní. Používaly se na pomocné práce.
  Ale ovládnutím Evropy mohli Němci naverbovat dostatečný počet a kvalifikovanou pracovní sílu.
  Speerovi se dokonce podařilo přesvědčit Hitlera, který ještě nevedl program na vyhlazení Židů, ale aby je použil při výrobě letadel a vybavení.
  Sázka byla uzavřena na leteckou ofenzívu proti Británii a masivní ponorkovou válku.
  Nicméně vstup Ameriky do konfliktu přidal Fritzům bolest hlavy a vynutil si prudký nárůst počtu vlčích smeček.
  Německo bylo nuceno opožděně roztočit výrobu bombardérů a strategických letadel. Především Yu-288 a Yu-488 - se čtyřmi motory. Ale jejich vývoj a připomenutí si vyžádal čas. ME-109 modifikace "F" jako celek byla důstojným soupeřem pro britská auta. Ale vývoj ME-209 selhal, stejně jako ME-210.
  Také střemhlavý bombardér XE-177 selhal. Speer si ale pohrál s kvantitou. Focke-Wulf se navíc stal nejvýkonnějším stíhačem z hlediska výzbroje, čímž kompenzoval některé slabiny ME-109. Ano, a letecká škola Němců se ukázala být lepší než angličtina a ještě více americká. V květnu 1942 nacisté dobyli Jižní Afriku. A na Madagaskar dorazila americká letka. Bitvu u Midway Američané prohráli: a tak kapitán třetí řady, který v této bitvě sehrál rozhodující roli, skončil paradoxně na Madagaskaru. Spojené státy si chtěly udržet základnu v Africe a nenechat nacisty odpočívat. To ale výrazně zhoršilo jejich postavení v Tichém oceánu.
  Je pravda, že Japonci nejednali úplně na úrovni. Bitva o Havajské souostroví se protahovala.
  Nacisté získali kontrolu nad Afrikou a obrovské zásoby strategických surovin a dobyli také Indii a Írán. Zdroje pod kontrolou Třetí říše jsou obrovské, ale stále je třeba je strávit.
  Letecká bitva o Británii není tak přímočará. Neustálým zvyšováním výroby letadel vyvíjeli Němci tlak, ale k celkové převaze nedošlo. Nedostatek síly strategického letectví, a pomoc Spojených států, a dokonce ani tam není dostatek ponorek, ovlivněny. A zázračné torpédo, se kterým bylo spojeno tolik nadějí, nás zklamalo.
  Fuhrer se neodvážil přistát v Británii v roce 1942. Sázka byla uzavřena na posílení námořní síly a podmořské flotily. Zároveň se stavěly letadlové lodě a bitevní lodě. Výrobních kapacit bylo dost, ale vše trvalo.
  Balistické střely třídy A také vyžadovaly jemné doladění. Ale robotické granáty FAU-1 se začaly vyrábět sériově. Poměrně levná auta, využívající jednoduché palivo, měla nepochybnou výhodu, že nepotřebovala piloty.
  Hitler, který získal přístup k neomezeným přírodním zdrojům a pracovním rezervám, chtěl zachránit životy německých pilotů. Jako nejlepší řešení se zdálo, že V-1 se snadno vyrábí a je bez posádky. A tisíce takových robotických granátů dopadly od podzimu 1942 na Londýn.
  Němci zároveň urychlili vývoj proudového bombardéru Arado a balistických střel.
  Stalin dál čekal a sbíral síly. V roce 1942 vyrobil SSSR pět a půl tisíce nových tanků KV a T-34 a asi tisícovku starých značek, asi pět set nových lehkých T-50 a T-60 a dvě stě obojživelných. Vzrostl i letecký park - do služby vstoupilo asi patnáct tisíc nových i starých letadel. I tam byl nedostatek pilotů. Produkce Kaťušů se pomalu zvyšovala.
  Nacistické Německo vyrobilo více než třicet tisíc letadel, ale v bojích utrpělo značné ztráty. Němci vyrobili asi šest a půl tisíce tanků. Především T-3 a nová modifikace T-4 s 75mm dělem s dlouhou hlavní. Nejnovějších "Tygrů" bylo vyrobeno o něco více než sto a "Panteři" jsou stále pouze v prototypech.
  Do série ale začala vstupovat útočná puška MP-44 navržená Schmeisterem. Na rozdíl od skutečného příběhu nemusel být stroj vyvíjen s ohledem na nedostatek barevných kovů. A to urychlilo vývoj jednodušší útočné pušky s legovanou ocelí.
  Takže v ručních zbraních začali Němci získávat výhodu. Potřebovali ale také čas, aby stroj přezbrojil všechny jednotky.
  Ale v ponorkové flotile, kde uvolnění dosáhlo čtyřiceti nebo padesáti ponorek měsíčně, Němci opravdu nemají obdoby.
  Existovaly dokonce velmi rychlé ponorky na peroxid vodíku. Urychlené práce v jaderném programu. Naštěstí existuje spousta zdrojů. A ani omyl německých fyziků, že se grafit jako moderátor nehodí, nedopadl katastrofálně. Bylo postaveno několik továren na výrobu těžké vody, a to i v Africe.
  Takže to není mytím, je to válcováním, ale nacistický jaderný reaktor začal fungovat v prosinci 1942. Dokonce o něco dříve než Američané. Po porážkách v Pacifiku zahájili vážnou demontáž. A financování jaderného programu bylo drasticky omezeno.
  Začátek roku 1943 byl ve znamení Hitlerova vyhlášení totální války a zavedení všeobecné pracovní služby na okupovaných územích. Masivní údery V-1 na Londýn se tak docela neospravedlnily. Britové se naučili takové rány částečně odrážet, ale Němci to vzali.
  Ale ponorková válka dopadla pro Británii skutečně katastrofálně. Produkce zbraní na ostrově prudce klesla kvůli nedostatku surovin. Metropole byla na pokraji zhroucení. Nacisté navíc dobyli Madagaskar a Japonci spolu s nacisty vtrhli do Austrálie a poměrně rychle dosáhli její kapitulace.
  Přestože Stalin chápal nebezpečí vyčkávací taktiky, zůstal věrný sám sobě a nepouštěl se do boje. Raději nechte kapitalisty, aby se vyhladili až do konce. A budeme sledovat...
  Tato taktika měla ale i své nevýhody. Třetí říše s využitím obrovských zdrojů již připravovala válku proti SSSR. Produkce tanků ve Třetí říši dosáhla v roce 1943 v průměru 1200 vozidel denně plus tři sta padesát samohybných děl. Navíc samohybná děla nejsou vůbec slabá. "Ferdinandové", "Čmeláci", "Jagdpanther". Vzhledem k tomu, že Němci téměř neutrpěli ztráty v tancích, bylo jejich doplňování panzvale již dvakrát rychlejší než u Rudé armády. A kvantitativní mezera v technologii ve prospěch SSSR se začala zmenšovat.
  Pokud jde o kvalitu, Fritz dostal "King Tiger" podobnou hmotností jako KV-3, pokud jde o průbojnou sílu, zbraň byla dokonce o něco lepší díky kvalitě projektilu a silnějšímu čelnímu pancéřování. No a supertěžké sovětské KV-5 a KV-4 se ukázaly jako velmi technicky nespolehlivé, zejména jejich podvozek. Takže bojové použití takových monster bylo pochybné.
  A Stalin také nařídil vytvoření KV-6 se sedmi děly a dvěma raketomety. Vyrobili auto. Ukázalo se však, že je tak těžký a dlouhý, že jste ho nemohli nést ve vlaku ani nasadit do bitvy. T-34-76 je celkem úspěšné vozidlo, ale slabší v čelním boji než Panther nebo Tiger. A KV-1 a KV-2 jsou srovnatelné s Němci, pokud jde o hmotnost, ale jsou horší než Panthery a Tigery v narážení. Německý T-4 dohnal čtyřiatřicítku v pancéřování a předčil ve výzbroji, viditelnosti a optikě, a to při stejné hmotnosti, nebo dokonce menší, pokud srovnáme těžší modifikace.
  Stručně řečeno, Fritz byl vytažen a kvalita byla na úrovni. A vzhled ME-309 a ME-262 dal výhodu v kvalitě letectví. Stejně jako Yu-488, nejlepší čtyřmotorový bombardér. A za nimi jsou reaktivní modely. Jako Yu-287 a Arado.
  V září 1943 nacisté konečně provedli úspěšné vylodění v Británii. Po dvou týdnech bojů - Anglie kapitulovala. A přestože Churchill uprchl do Kanady, výsledek války na Západě se zdál být předem rozhodnutým.
  Roosevelt, který ztratil svého hlavního spojence a obával se rostoucí moci Třetí říše, požádal o mír.
  Hitler po diskusích se svým okolím stanovil pro USA podmínku: odmítnutí jaderného programu a uznání všech výbojů Japonska a Třetí říše. Stejně jako stažení jednotek z Islandu, které Fritz už vlastně překryl ponorkovou flotilou. Kontrola Země vycházejícího slunce nad Gaiou, kde boje ještě neustaly. Navíc Hitler požadoval materiální náhradu pro Třetí říši a Japonsko za veškeré zničení a vojenské výdaje způsobené Spojenými státy a Británií.
  Ačkoli podmínky míru byly extrémně obtížné, Roosevelt s velkými obtížemi dokázal prosadit jejich přijetí v Kongresu a Senátu.
  Stalinovy narážky, že nebyl proti vstupu do koalice Osy a že je přinejmenším připraven znovu dobýt Aljašku, hrály velkou roli v tom, aby USA vyhověly.
  Zvítězil americký pragmatismus, který se ukázal být vyšší než nadšení a emoce. Navíc se německý jaderný program vyvíjel rychleji než ten americký, a to bylo do budoucna zatíženo katastrofou.
  První fáze druhé světové války skončila. Ale Führer teď chtěl ukončit SSSR.
  Stalinova nečekaná vyčkávací taktika a jeho oddanost věci světového míru hrály zlověstný vtip. Proti Josephovi stála Třetí říše a Japonsko se všemi zdroji východní polokoule, včetně Austrálie, a některých předmostí v západním světě.
  Země vycházejícího slunce však Čínu ještě neskončila, ale klidně mohla otevřít druhou frontu. Hitler naproti tomu aktivně formoval koloniální jednotky a cizinecké legie. Zároveň se zvýšila i výroba zbraní.
  V první polovině roku 1944 výroba tanků a samohybných děl ve Třetí říši dosáhla a přesáhla sto vozidel denně. Panther-2 ve své úrovni obešel všechna sovětská auta. Existoval také pokročilejší německý tank "Lion" a brzy "Royal Lion".
  A co je nejdůležitější, proudové letectví bylo vyvinuto sériově. V reakci na to se v SSSR dostaly do výroby tanky T-34-85 a IS-1 a IS-2 a řadu KV také nikdo nestáhl z výroby. Nejmasivnějším produkčním tankem Třetí říše pro rok 1944 byl Panther-2 a SSSR T-34-85. Těžší modely se vyráběly výrazně - zhruba krát, v deseti menších množstvích. A Němcům se nechtělo moc vozit závaží po sovětských silnicích a Stalin začal sérii KV nedůvěřovat a IS se ukázaly být příliš syrové.
  Německý "Panther" -2 s 88 mm kanónem ráže 71 L však předčil T-34-85 v průbojné síle děla, v čelním pancíři a trochu na boku a také nebyl přiznávají jízdní výkony s motorem o výkonu 900 koní a hmotnosti 47 tun. I když hmotnost německého tanku vzrostla na 50,2 tuny, ukázalo se, že to nebylo fatální.
  A německý proudový letoun neměl vůbec důstojného soupeře.
  Hitler usoudil, že je lepší gumu nevytahovat, a 22. června 1944 zahájil válku. Vrhat na SSSR tři sta padesát vlastních a cizích divizí a sto dvacet divizí satelitů. Na straně Třetí říše byly: Rumunsko, Maďarsko, Slovensko, Chorvatsko, Finsko, Švédsko, Itálie, Portugalsko, Španělsko, Bulharsko, Argentina, Turecko.
  Němci také ve Wehrmachtu používali obrovské množství cizinců a hiwi. Celkem vrhla Třetí říše jen v prvním sledu do bitvy dvanáct a půl milionu vojáků, z nichž ne více než čtyřicet procent tvořili Němci podle národnosti. Satelity přidaly další tři miliony. Celkem je v prvním sledu téměř šestnáct milionů pěšáků, asi třiatřicet tisíc tanků, více než padesát pět tisíc letadel, asi dvě stě padesát kanónů a minometů.
  SSSR po mobilizaci nasadil třináct a půl milionu vojáků, ale část sil bylo nutné udržet na Dálném východě a ve vnitřních distriktech. V prvním sledu bylo osm milionů vojáků, asi třicet tisíc tanků, téměř čtyřicet tisíc letadel a asi dvě stě tisíc děl a minometů.
  Na straně Třetí říše je tedy dvojnásobná převaha v pěchotě a pětinásobná převaha v pohyblivosti sil, s lepším kulometem. Je pravda, že SSSR má spoustu kulometů, téměř paritu.
  Rozdíl v tancích není velký, ale procento zastaralých vozidel v SSSR je vyšší, stejně jako tanky dřívějších verzí.
  Německé proudové letectví nemá soupeře a vrtulová letadla Třetí říše jsou rychlejší a lépe vyzbrojená. Je pravda, že sovětská vozidla jsou lepší v horizontální manévrovatelnosti.
  U dělostřelectva a minometů se poměr sil nejvíce blíží rovnosti. Jak kvantitou, tak kvalitou.
  Pravda, flotila Třetí říše je zvláště pod vodou, mnohonásobně silnější než ta sovětská. Stejně jako je tomu v případě Japonska.
  Navíc nacisté už mají balistické střely třídy A v sériové výrobě a vzlétly první diskety.
  Obecně budou nacisté silnější a Stalin celkem rozumně připravil, i když opožděně, obranu. Mnoho se však neudělalo. Stalinova linie nebyla plně obnovena a co je nejdůležitější, vojáci nebyli dostatečně vycvičeni, aby linii udrželi. I když byli zoufale přeškolováni.
  Molotovova hraniční čára byla s pravděpodobností na tři roky obecně dokončena, ale nacházela se příliš blízko hranice a neměla dostatečnou hloubku. Stalin navíc nařídil stavbu třetího sledu za Dněprem, ale ta byla zahájena až po kapitulaci Spojených států.
  Pravda, kromě sovětských jednotek lze počítat i s částmi NKVD, do jejichž počtu bylo přivedeno až milion vojáků a milice. To jsou asi čtyři miliony lidí, pouze v západních městech. I když samozřejmě jejich bojová účinnost je mnohem horší než u běžných jednotek.
  Němci, stejně jako skutečná historie, zasadili hlavní ránu v centru, přeťali bialystockou římsu a lvovskou pěst. Hned první dny bojů ukázaly, že Němci i přes velký počet zahraničních jednotek vedou ofenzívu víceméně hladce. Ale sovětská vojska jsou často ztracena.
  Navíc se bojová schopnost ukrajinských jednotek ukázala jako pochybná. Mnoho dezertérů a kapitulovalo hned v prvních dnech války.
  V pohraničních bitvách nebylo možné nepřítele zadržet. A pak Stalin udělal chybu, zakázal stažení jednotek na hlavní linii a požadoval narovnání fronty. Chyba však byla opravena, ale se zpožděním. Němcům se podařilo dobýt Minsk již 28. června, když ve středu prolomili Stalinovu linii.
  Zmatek jen zesílil. 30. června došlo k očekávanému vstupu do války Japonska a jeho satelitů. Na přesun vojsk z Dálného východu jsme tedy museli prozatím zapomenout.
  Německý průlom v centru se rozšiřoval. Byla tam obrovská mezera, kterou se zoufale snažili zacpat. Nacisté ale postupovali a 16. července pronikli do Smolenska.
  Stalin a Žukov, vrhli do bitvy všechny dostupné zálohy a dali milicím do zbraně, dokázali zastavit postup Fritze v centru. Hitler ale obrátil svá vojska na jih. Nacisté vytvořili v Kyjevě obrovský kotel a dobyli téměř celou Ukrajinu.
  Zablokoval Leningrad, napadl Krym. Průběh nepřátelství velmi vypadal jako rok 1941, jako neúprosná karma. Rozdíly byly ale také dost výrazné. SSSR v roce 1941 měl nějaké volné rezervy a teď už bylo vše mobilizováno. A když v říjnu došlo k přepadení, ukázalo se, že obranu není téměř čím držet.
  Začátkem listopadu 1944 nacisté obklíčili Moskvu a donutili Stalina uprchnout do Kujbyševa.
  Nacisté měli na rozdíl od skutečné historie výraznou početní převahu. Měli dostatek divizí, aby obešli Moskvu ze severu a jihu. Ale sovětské jednotky se příliš rozšířily na různých frontách.
  Ve skutečnosti v roce 1941 po mobilizacích získal Stalin před Wehrmachtem převahu v počtu personálu a měl čtyřikrát více letadel a tanků, než měla Třetí říše od samého začátku války. A v prvních pěti měsících války bylo v reálné historii vyrobeno více sovětského vybavení.
  Ale nyní jsou trumfy nacisté, a to jak na straně množství, tak kvality zbraní a personálu. A Rudá armáda má stejné boláky jako v roce 1941. Včetně neochoty Ukrajinců, Baltů a mnoha malých národů zemřít za sovětský systém. Hromadná zrada a utíkání mezi oběťmi represí, vyvlastněnými a jinými uraženými všech podob. Včetně ideologických nepřátel sovětského režimu.
  A to, že Němci porazili i Západ, jen zvyšuje počet zrádců.
  Proto není divu, že Moskva je obklíčena a Němci dobyli Donbas, Voroněž a postupují ke Stalingradu.
  Zima v roce 1944 bohužel nebyla tak mrazivá a sněhová jako v roce 1941. Moskva však hrdinně vydržela až do konce prosince 1944. Stalingrad padl v lednu 1945 a boje o něj nebyly příliš dlouhé. V únoru a začátkem března Němci a jejich satelity zcela dobyli Kavkaz a ropné vrty v Baku.
  Poté ofenzíva pokračovala podél Volhy. Do Saratova, do Kujbyševa a dále do Orenburgu a Kazaně.
  Stalin uprchl do Sverdlovska. Kazaň padla v květnu. V létě pokračovali Němci a Japonci v přesunu do hlubin Ruska. Odpor sovětských vojsk padl. 5. srpna 1945 byl dobyt Sverdlovsk. A 3. září 1945 Stalin konečně souhlasil s kapitulací. Výměnou za vlastní životy a svobodu.
  Druhá světová válka skončila. Mír ale netrval dlouho. Po testování jaderných zbraní se Hitler přesvědčil o jejich fenomenální ničivé síle.
  Nyní se zdálo, že Japonsko a Spojené státy jsou stále na cestě k ovládnutí světa Třetí říší. A přestože Führer dobyl více území než Čingischán, Alexandr Veliký, Napoleon, císař Trojan a Sulejman Nádherný dohromady, rozhodl se porazit i Japonsko.
  Přesně tři roky po skončení druhé světové války pokrylo zemi Vycházejícího slunce najednou sto balistických mezikontinentálních raket s výkonnými jadernými náložemi.
  A pak začala ofenzíva pozemních jednotek Wehrmachtu a flotily. Němci se poměrně rychle zmocnili japonského majetku v Asii a samotná metropole byla srovnána se zemí atomovými bombami.
  Víceméně prodloužený odpor poskytovalo tichomořské vlastnictví země vycházejícího slunce. Ale v červnu 1949 bylo po všem. Teď už zbývalo jen porazit Spojené státy. Navíc byl důvod. Američané v rozporu s dohodou přesto vyvinuli jaderné zbraně a provedli svůj tajný test.
  Hitler zahájil válku 1. ledna 1950 a na nový rok shodil tři sta jaderných střel najednou. Ničivý jaderný útok zničil sto velkých amerických měst a zabil několik desítek milionů lidí. Do nejdelšího seznamu nejodpornějších zvěrstev přidán jeden z největších zločinů Adolfa Hitlera. Pak přišla invaze do Kanady a z jihu spolu s latinskoamerickými diktaturami. Američané byli oslabeni a šokováni, ale zoufale bojovali. Pochopili, že porážka pro ně znamená jen otroctví a pomalou, bolestivou smrt. Proto to byla nejzoufalejší ze všech válek. A trvalo to déle než rok a přinutilo Třetí říši shodit asi dvě stě dalších jaderných náloží a proměnit mnoho úrodných zemí v radioaktivní poušť. Ale cíle bylo přesto dosaženo a poslední nepřítel Třetí říše byl poražen. A poté začal proces takzvané světové globalizace. Německá marka se stala jedinou světovou měnou. I formálně nezávislé země byly zredukovány na úroveň kolonií Třetí říše, přičemž si zachovaly pouze omezenou místní samosprávu. Židé a Cikáni byli postaveni mimo zákon: byli vyhledáni a zničeni. SS prováděli masivní čistky a zuřili. Přišla skutečná noční můra - hodina draka. Nebo přesněji éra. Fuhrer budoval skutečnou světovou totalitní říši s nárokem na expanzi vesmíru. V roce 1959, během oslav Führerových sedmdesátých narozenin, proběhla oficiální korunovace, celosvětový plebiscit - který legitimizoval titul super-imperátora. A když Adolf Hitler v roce 1967 zemřel, jeho syn zdědil jeho titul a moc. V té době už planeta Země založila osady na Měsíci a na Marsu s Venuší a aktivně se připravovala na expanzi do vnějších hvězdných světů... Nacisté chtěli univerzální impérium - vybudování Hvězdné říše, aby uvrhnout celý vesmír do noční můry.
  
  
  STO TISÍC KRÁSNÝCH DÍVEK
  Elfaraya se viděla v bitvě... Nyní je válečnicí a vůdkyní ne slabé armády.
  Krásné dívky: mají jen ňadra a stehna pokrytá lehkými pancéřovými pláty. A ruce, nohy a břicho jsou holé, opálené.
  A tyhle dívky plácají bosýma nohama. Bylo jich sto tisíc. A všechny dívky, ani jeden muž! A všechny krásné, štíhlé, atletické, svalnaté, opálené, s perleťovými zuby!
  Jako Amazonky... Seřazené v kohortách. Meče v ruce, luky vzadu. Nejsou zde žádné štíty - válečník věří, že meč je pravdivější než štít.
  A nad dívkami hrdě vlají vlajky. Jsou připraveni bojovat a chtějí s jistotou vyhrát!
  Ale z dálky se pohybují hordy orků. Chlupatí, oškliví medvědi. A asi stokrát méně trollů, kteří jim slouží jako velitelé.
  A nyní se tato horda pohybuje směrem k dívkám.
  Elfaraya dává příkaz:
  - Střílejte z luků vysokým obloukem!
  Dívka pomocí holých prstů svých půvabných nohou natahuje tětivy. A střílet smrtící šípy.
  Válečníci přitom vyceňují zuby a řvou:
  Buďme šampioni!
  A letí na nepřítele hustým rojem šípů. Strkají protivníky jako ježek jehlami.
  Orkové a trollové padají, zasaženi vražednými a krutými.
  A Elfaraya říká:
  - Za nové hranice říše!
  Válečníci jednají synchronizovaně. Jejich opálená těla, tak nádherná a lesklá. A bosým nohám se blýskají opálené kotníky. A prsty jsou na dolních končetinách houževnaté. A dary zkázy letí samy sobě a zasahují protivníky.
  Orkové a trollové padají zlomení. A mají zkroucené zvířecí tváře bolestí.
  Válečníci jsou prostě obdivuhodní. Jsou tenké, svalnaté pasy a šlachovité nohy. Jak vystřelí tisíce šípů najednou.
  A zaútočí na masu orků. A zpívat:
  - Pro naši velkou čest,
  Pojďme jíst bandity!
  A zase hodně šípů a ty to vypustí. A zasypou mrtvolami všechny přístupy k kopcům, kde se nacházejí.
  Ano, jsou to úžasní válečníci. Ve kterém takový divoký úsměv a tělo se otočí správným směrem s vyhlazením protivníků.
  Elfaraya sama střílí z luku. Natahuje tětivu holými prsty a udeří velmi přesně.
  Zároveň si dívka zpívá:
  - Násilí drží svět,
  Sopka vzteku vybuchuje ve velkém!
  Vyšší napětí,
  Probouzí se bolestí a strachem!
  A opět letí šíp vystřelený bosou nohou válečníka. A praští tři orky najednou.
  Ti se dusí z pramenů krve. A Elfaraya jak prskat:
  - Sláva mé magii!
  A znovu vystřelí šíp bosou nohou. Tohle je holka - nejvyšší třídy, má jak tělo, tak všechno ostatní.
  První vlna útoků orků a trollů uvázla. Zůstala jen masa mrtvol. Ale nyní se objevují nové oddíly chlupatých tvorů.
  Elfaraya znovu střílí a dělá to přesně a zároveň zavrčí:
  - Sláva našemu světu!
  A blesky letí z její bosé nohy. A masa orků je zapálena a roztrhána na kusy.
  Ano, je to princezna bojovnice. S ní se každý muž bude cítit bezpečně chráněn.
  A dalších sto tisíc dívek není o nic horší. A střílejí velmi dobře. A hlavně rychle.
  Jejich obnažené, svalnaté nohy mají čas pouze zablikat.
  Tady jsou unisono:
  - Dáváme aktivní přihrávku,
  Zasáhli jsme nepřítele přímo do očí!
  A znovu vydávají nové dary smrti bosýma nohama. Toto je obecně jejich vypuštění bojové energie.
  Dokonce i Elfaraya zpívala:
  - Orkové řev - truchlivé tváře,
  Víte, přátelé, jsem vrah!
  Všechny zabiju, všechny zničím,
  A komu rozbiju chlupatý obličej!
  Ano, dívka je opravdu nesmírně bojovná. A když se horda orků přiblíží, zasáhne je jako pulsar. A hned padesát tvorů bylo roztrháno na malé kousky s masem.
  Elfaraya zavrčela:
  - Pro velké nápady, aby všechna stvoření shořela!
  Válečnice pak vzala a vypustila blesk z jejího pupku. A pár desítek orků se ukázalo jako berani propíchnutí špejlí. Smažili se téměř okamžitě.
  A ostatní dívky křičely:
  - Za Svatou zemi!
  A já si to vezmu taky a oni vypustí sraženiny energie z holých pat! A roztrhal spoustu chlupatých bojovníků.
  Elfaraya pokračovala ve střelbě, tentokrát rukama zatahala tětivu luku, a zaskřípala:
  - Pro naši magii!
  A také setřásla blesk ze své holé paty... A udeřila tak silně, že celá stovka orků a trollů byla spálena. Jako pijavice chycené do plamenometu.
  Elfaraya zakřičela:
  - Jsem skvělá čarodějka!
  A zase, jak bouchne do nepřítele. A oči jí zajiskřily. A dívky s její velkou vášní házejí šípy na skřety a trolly.
  Z mrtvol rostou mohyly. Všechny se hromadí a hromadí. A další a další mrtví.
  Elfaraya to vzala a se smíchem poznamenala:
  - Co dělat, když máš v hlavě krále?
  Tak mu vytvořte palác!
  A opět princezna s bosou nohou spustí vražedný a smrtící dar ničení.
  Tato dívka je jen ztělesněním smrti. Ale zároveň jsou její zářivé oči tak laskavé.
  A zbytek holek hubí spoustu zvířecích tvorů, plíží se na ně taková vlna tsunami, to je obecně super. A tak zuřivě zasypávejte nepřítele šípy. Často děrování přímo skrz.
  Elfaraya křičí:
  - Narodil jsem se v takových časech,
  Že si mě má drahá země pamatuje!
  A bojovnice se postavila na její ruce, zkroutila holýma nohama nad hlavu a zatočila obrovskou, ohnivou bouli. A jak to bude házet sraženinu energie na protivníky.
  A okamžitě vybuchlo tisíc orků. A jejich kůže byla zapálena a okamžitě odstraněna.
  Elfaraya vykřikla:
  "Jsem bojovník třídy G!"
  A jak se směje.
  Pak se z jazyka uvolní blesk. A spálit spoustu nepřátel.
  Potom dívka-princezna zařvala:
  - Pro mě celý svět!
  A ze zelených očí té krásy spadly blesky... A jak zasáhly všechna tato nesčetná stvoření.
  Elfaraya dokonce zpíval:
  - Miliardy šakalů, čertů! A můj slogan je jednoduchý - zabij každého!
  A holými prsty princezna vypustila další, velmi zabijácký pulsar.
  A jak to všechny roztrhá...
  A ostatní dívky nejsou pod ní. Každý svými šípy drtí a drtí protivníky. S využitím samozřejmě jejich velmi obratné, bez zbytečných bot nohou.
  Orkům zjevně dochází dech. Ale je jich tolik. A plazí se stále více nových pluků tvorů.
  Takové dívky se však nedají zahanbit ani otřást. Pokud budou bojovat, pak budou bojovat. A nevědí, jak se bát. Nebo spíše nechtějí vědět.
  Zde jsou jejich bosé nohy vypouštějící smrtící dary smrti. Což rozdělilo čela orků.
  To jsou dívky - jsou to opravdu supermani ve velmi krátkých sukních. A tak atraktivní a krásné.
  A sto tisíc dívek je kolosální síla! Proti kterému se nic nevyrovná!
  Elfaraya zaštěbetala:
  - Sláva našemu fenoménu!
  A z holé paty znovu vypustil pulzar zkázy. A masa orků se stala obyvateli pekla.
  A proč by takové střapaté pouštěli do ráje?
  Elfaraya řve z plných plic:
  - Budu absolutní mistr světa!
  A opět dívky s holými prsty uvolní rozžhavený a smrtící pulsar.
  Každého to spálí a přiměje je spálit.
  Elfaraya zpívala s potěšením:
  - Nejsem jednoduchá holka,
  A zlatá koruna!
  A opět z pupíku krásky vyletí blesk. Zasáhne chlupaté tvory a sežehne je jako spálené dříví.
  Elfaraya řve:
  Spálím tě, proměním tě v popel!
  A z pupku opět vyšle blesk...
  A masa skřetů smažených jako řízky na pánvi.
  Elfaraya to vzala a s chutí zazpívala:
  - Ork se váží v oprátce,
  Opečte to na ohni!
  A teď z dívčina holého podpatku vyletí něco velmi tvrdého a smrtícího. Proti čemu se nelze bránit.
  Opět bylo upáleno sto orků najednou. A proměnil se v oharek a popel s vlnou.
  A holky jak prskat:
  - Za velkou vlast!
  A opět jejich obnažené paty vrhají dary smrti pekelnou rychlostí. Jsou to dívky, které nezastaví bouře, vichřice, ani zábrany!
  Tady jsou Terminátoři!
  Válečníci nedovolují orkům bojovat na blízko a držet nepřítele v dostatečné vzdálenosti.
  Ale přesto se chlupatí tvorové zoufale snaží prorazit blíž. Válečníci jim to ale jistě nedají.
  Elfaraya je zpět v náručí a bosýma nohama reprodukuje osmičku. A objeví se ohnivý mrak. A padá to jako divoký proud na orky.
  A několik tisíc chlupatých tvorů vzalo najednou a shořelo.
  Elfaraya zakřičela:
  - Černá stvoření křičí jako mouchy! Co se nedá zkazit hladem!
  A nyní válečnice vypustí tři šípy najednou, zatáhne za tětivu bosou nohou a tucet skřetů prorazí!
  Tohle je terminátorka. A má takovou divokou a zběsilou energii.
  Elfaraya to vzala a zazpívala:
  - Dívky jsou různé
  Pouze nejsou nakažlivé!
  Pokud spadne,
  To se v pekle nespasí!
  A z holé dívčiny paty se vyřítí vražedný pulsar. A rozhází chundelaté medvědy na všechny strany.
  Elfaraya v divokém vzrušení říká:
  - Jsem z takového kmene, že tě proboha zabiju!
  A znovu válečník vypustí šípy, které propíchnou jakékoli brnění, a roztrhané, střapaté orčí maso.
  Její partnerka, velmi krásná dívka s červenými vlasy, zařvala:
  - Za mocné přátelství!
  A také vyšle pekelný pulsar zkázy!
  A smrtící masa nepřítele se rozdrtí.
  Elfaraya zapištěla:
  - Pro můj démonický svět!
  Poté princezna dívka, jak začne, že překreslí kosti do písku. Obřadní bojovník neví.
  Rusovlasá partnerka, princezna de La Vallière, ječí:
  - Budoucnost je naše!
  Elfaraya v odpověď zavrčela, než vypustila divoký výboj vražedného pulsaru.
  - A minulost našim budoucím vítězstvím jen pomůže!
  A teď je všech dívek sto tisíc, když to berou a holými prsty u nohou vydávají divoké blesky.
  A armáda orků vezme a spálí. Ano, je děsivé spadat pod distribuci takových válečníků.
  A také se šklebí a ukazují zuby, které odrážejí paprsky hvězd.
  A teď to vezmou dívky a dupou do toho holými patami a nad zemí se přenese vlna a pokryje celou armádu orků. A pohřbít!
  Válečníci z oslnivých zubů vypustí sluneční paprsky a oslepí řady chlupatých vojáků.
  Elfaraya zapištěla:
  - Za moje rozhodnutí a chování!
  Dívky bojují čím dál tím víc. A takhle budou brát a házet kotouče bosýma nohama. Proletí kolem a masa skřetů utichla.
  Princezna zařvala z plných plic:
  - Podřežu tě, podřežu tě, brzy tě všechny podřežu!
  Zabiju tě, zabiju tě, zabiju tě!
  A nyní bude bojovnice s nahým podpatkem odrážet sluneční paprsek a jako laser na orky.
  A vystřihněte celou, střapatou linii. A orkové kvíleli a převalili tuto armádu do výkalů.
  A opět jsou orkové v divokém útoku a dívky po nich hází předměty smrti bosýma nohama.
  A prsa se třesou. A tak je každá truhla celá tanková věž!
  A tak to děvčata vzala a střílela z pupíků blesky. Všech sto tisíc dívek bylo řezáno laserovými paprsky pupíkem.
  A najednou se smažilo až půl milionu orků. A jen prostor je mohl strávit.
  Elfaraya zakřičela:
  - Roztrhal jsem tě a spálil,
  Jsem dívka - prostě Satan!
  A opět z pupíku vypustí blesk. A zasáhne smrtelně. A pak, jak létají šípy. A ze všech se staly bary.
  A teď jsou orkové jako mříže plné děr.
  A děvčata si kouzlem rozmlátí poprsí a pokosí spoustu smradlavých orků. A byli vyřazeni.
  Elfaraya zpíval:
  - Všechny zabijeme!
  Jsi taková holka - prostě princezna!
  Válečník zařval:
  - Roztrhám tě a nemám slitování!
  A takhle třese poprsím. A znovu uvolnění, přináší skutečnou smrt.
  Orkové se snaží doslova zasypat nepřátelské pozice mrtvolami. A jdou dál a dál a dál a dál a dál. Zde rostou nové hory mrtvých. Orkové se ale nevzdávají.
  Jdou dál a dál a dál. A umírají bez milosti. Ale válečníci zasypali orky jako krupobití šípů. A válečníci toho zmetka nemohou zastavit. K sobě se ale řítí střapatá vlna. A to moře s tesáky se pohybuje.
  Dívky v divokém vzrušení. A protahovat svaly. A orkové se pohybují sami za sebe, jako by odešla další vlna tsunami. To ale nikoho netrápí.
  Elfaraya dokonce zpívala, předtím natáhla tětivu holými prsty na pět luků najednou a vystřelila magické šípy:
  - Přímo holýma rukama,
  Vypořádal jsem se s tsunami...
  Jsem jakákoli devátá vlna,
  Můj milenec se roztrhl!
  Válečník dokonce vyskočí a okamžitě vypustí výtok z pupku. A rozdrtí nepřítele.
  A řvát:
  - Moje armáda je silná,
  Dobývá svět!
  Elfaraya se zcela rozptýlila. Oni a další dívky jsou samozřejmě skvělá třída válečníků. Kdo nikomu nedá sebemenší milost.
  Jsou to jen divoká zvířata. Nebo možná dokonce něco jako orkové! Pouze krásné, ne ošklivé.
  Elfaraya jak vypustit blesky z úst. A upalujte sto orků a zpívejte:
  - Pro mou sladkou duši!
  A mrkni na nepřítele!
  Poté její holé prsty vypustí pulsary. A roztrhají celý balík na malé, roztrhané části.
  Elfaraya pak zakňučí:
  - Vražda je moje vyznání!
  Její rusovlasý partner bude štěkat:
  - A můj taky a na náměstí!
  Elfaraya rozpoutala kaskádu zkázy a zařvala:
  - A moje je obecně v krychli!
  A oba válečníci dupou bosýma nohama. Zvedla se nová vlna magie.
  A teď od skřetů zase letí chipsy a natrhané maso. A pak se smaží na pánvi.
  Elfaraya zaječela.
  - Vytvořte nové rekordy!
  Zrzavá partnerka s řevem potvrdila a holými prsty u nohou vypálila ohnivé pulsary:
  - Aby rostla země!
  Elfaraya udeřila do orků a zapískala:
  - Dvakrát, třikrát vyšší než je norma!
  Zrzavá bojovnice nahou patou vybublala magickou energii a vzrušeně dodala:
  - Aby moje země kvetla!
  Dívky se tedy rozešly, a to velmi důkladně. A rozdrtí tuto armádu chlupatých tvorů skvělými akvizicemi pro sebe.
  Elfaraya znovu vyhodila kouzelný laser ze svého pupku a vyjekla, jiskřící oči:
  - Mám kobru a gyurzu v jedné láhvi!
  A jak vypustí nový paprsek toho, co orky upaluje zaživa na nepřítele.
  Rusovlasý partner princezny, která najednou prohlásila:
  - Nyní se jmenuji de Lavalier!
  Elfaraya okamžitě potvrdil:
  - De Lavalier, tak de Lavalier! Takže ještě krásnější!
  Rusovlasý válečník zaskřípal:
  - Jsem rytíř světla na kolenou divochů,
  Smetu tyto orky z povrchu země!
  A jak po nich bude pohybovat holýma, dlátovýma nohama... A zbytek dívek, celá stotisícová armáda vojáků, to vezme, otevřou ústa a vypustí z nich palbu.
  A opět se na orky snese kaskáda plamenů, které bez váhání spálí a nedají šanci.
  Hned tři miliony chlupatých tvorů najednou vzplály. Bylo to, jako by je polili napalmem. Nebo dokonce fosfor spolu se sírou. A všechno se rozhořelo jako miliarda sirek najednou.
  A jak se tato hmota rozsvítí. A kolik z toho všeho najednou vytí, křik a nadávky.
  Elfaraya vyštěkla:
  - Neměj slitování se skřety
  Zabijte je bastardy...
  Jak rozdrtit štěnice -
  Trhejte jako švábi!
  A vezme si holé prsty a vypustí blesky. A prosím velkého trolla. Vzlétne a vzlétne. Představte si, že byl vyhozen do povětří dinosaurus.
  Zrzavý partner zapištěl:
  - Tohle je ghúl!
  Elfaraya v odpověď s holým podpatkem vydávajícím bublinu magoplazmy vyjekla:
  - Máme odpověď pro ghúly!
  Ohnivý válečník zařval:
  - A bude pro něj rakev a pozdravy ve věnci!
  Elfaraya poznamenal:
  - Věnec může být pohřební i vavřínový! Tak se moc nevzrušujte!
  Rudovlasá princezna zařvala, také vypálila blesky z pupíku a srazila několik přeživších orků:
  - Připravili jsme pro ně něco těžšího než věnec!
  A teď to vezmou bojovnice, všech sto tisíc dívek, a na příkaz Elfarai vyskočí a zkroutí své holé, svalnaté nohy ve vzduchu. V důsledku toho se zvedne bouře a skutečná magická bouře. A přijde vlna kolosální síly a miliontá šachta magické tsunami.
  Výsledkem je, že poslední orkové jsou zničeni a zcela srovnáni se zemí.
  Smažené a staly se z nich řízky.
  Elfaraya s patosem říká:
  - Hymnu vlasti v srdcích, zpíváme,
  Uděláme všechno ve vesmíru šťastným...
  Vezměme legendárního Mohameda,
  Nebe a země jsou ve velké síle!
  
  SKŘÍT PILOT PROTI SAŠCE
  V jednom z alternativních vesmírů během druhé světové války dorazil elf. Vstoupil do japonského letectva a díky tomu se tam stal esem číslo jedna. Elfové jsou totiž velmi schopní, rychlí, mrštní, silní. Mají reakci a všechny reflexy mnohem lepší než lidé a navíc magickou vizi bitvy. Když elf vidí, co udělá nepřítel.
  Zkrátka elf, který si vzal přezdívku Conan, sestřeloval letadla s takovou lehkostí, jako by lámal semínka.
  A díky němu Japonsko vyhrálo námořní bitvu u Midway. Velké vítězství mělo dopad na celý průběh druhé světové války. Nejprve se Japonci konečně chopili iniciativy v Pacifiku. A jejich flotila byla schopna zachytit Havajské souostroví, když získala velmi silnou pozici a dokončila výstavbu obranného perimetru na mořích.
  To však nemuselo mít rozhodující význam, kdyby se po těchto vítězstvích samurajové nerozhodli otevřít druhou frontu proti SSSR.
  Následoval překvapivý útok na Dálném východě. A vojska Říše vycházejícího slunce zaútočila i na Vladivostok. Navzdory skutečnosti, že hrozba útoku militaristického Japonska po triumfu na Midway se stala zcela reálnou, pomocí úplatků a zrady přesvědčili agenti Mikado velení Vladivostoku, aby neuvádělo jednotky do plné bojové pohotovosti. A výsledkem je, že Damoklův meč již přinesli a hodují v restauraci. Major Stalingradova popadl mladou důstojnici za vlasy, byla o hlavu vyšší než on a zjevně silnější:
  - To je hajzl a opilec! Proč máte tak rozpadlý tým! Ten chlap vypadá spíš jako palubní kluk než jako důstojník. Možná to pro začátek dobře rozfoukat, aby vylezl všechen chmel.
  Plukovník Palatsev byl v rozpacích:
  - Tady Sasha Sokolovsky. Do kurzů byl poslán přímo ze Suvorovovy školy podle zkráceného programu. Je to ještě docela kluk, za dva měsíce má narozeniny patnáct let.
  Stalingradová se nepříjemně zašklebila:
  - Páni! Ve čtrnácti letech a už důstojníkem! To dělá válka! A to jsem nevěděl, že mléka už dostávají plnohodnotné tituly.
  Paltsev pokrčil rameny.
  - Ve válce děti vyrostou brzy! Navíc se mu stal příběh, jako když napsal nejlepší příběh o obraně Moskvy, a Žukov si toho všiml a poradil mu, aby chlapce převedl z kadetů na důstojníky.
  Stalingradová se stala laskavější při těchto slovech:
  - Pokuta! Že není hloupý. - Vyhrožovala jako učitelka prstem. - Obecně to není špatné, ale už žádné pití! Cítím to a můj nos je jako pes, okamžitě pod tribunálem! - Silná žena, zralá, ale neztrácená atletická harmonie a svěžest, píchla prstem do plukovníka. "Vlastně za to zaplatíš." Již muž středního věku, ale chová se.
  Palatsev vztekle zakašlal:
  "Ve skutečnosti je mi třiatřicet, ale už jsem byl sedmkrát zraněn, takže vypadám starý...
  Stalingradová chtěla něco říct v reakci, když náhle předúsvitové ticho přerušil monstrózní řev. Jako by z nebe padaly těžké balvany, okenní sklo najednou prasklo. Střepy krup bušily na stůl a dokonce dopadaly do rukou a tváří opilých důstojníků. Stalingradová křičela jako velitel:
  - Všichni okamžitě ven.
  Palcev v odpověď vykřikl tak, že si málem přetrhl hlasivky:
  - Toto jsou dvanácti a osmnáctipalcové granáty! Japonské bitevní lodě největší tonáže se zdají být na lovu, což znamená.
  Stalingradová podrážděně narazila botou do zdi. Po šťouchání důvtipnou, mimochodem, trofejní botou, dlaždice praskla:
  - Začalo, ale ne tak, jak jsme plánovali! Vůbec ne! Sakra, musíte okamžitě vzít eskadru na moře a potopit flotilu země válečníků s přivřenýma očima.
  Kapitán první řady (jinak plukovník) padl na všechny čtyři a zamumlal:
  - Zbraně jsou jen na mém torpédoborci a na několika malých korytech. Ani nemáme odpověď.
  Stalingradová ukázala tvrdou pěst:
  - No, ty a osli! Válečnice s modrými vlasy jako zuřící tsunami zařvala. - Ale měli byste mít pobřežní dělostřelectvo! Ostatně ne všichni byli posláni na západní frontu, stejně jako letectví. Ostatně o tom, že Japonsko může každou chvíli vstoupit do války, se mluví roky.
  Chtěl říct, Palatsev už docela zraněný, ale znovu to zaburácelo, úlomky padaly dolů. Siréna kvílela a varovala před příletem letadla. Plukovník námořních sil s velkými obtížemi vstal a zakřičel, čímž zablokoval rachot Stalingradova:
  - Máme letectví a pobřežní baterie, i když nejsou v kompletní sadě, jsou k dispozici. Pojďme si odpovědět!
  Pilotka zavrčela, když běžela ulicemi:
  - Prostě bych běžel ke svému bojovníkovi a zasadil bych tyto samurajské válečníky, nebude se to zdát dost. Stále budou platit za Tsushimu a Miduen.
  Sashka Sokolovsky, ve snu již jako důstojník, a ne otrok, kterému byla uříznuta polovina ucha, souhlasil:
  - Ano, zaplatí! Ano, i s procenty!
  Ozvaly se výbuchy a opožděné cvrlikání protiletadlových děl. Obecně byla většina protivzdušné obrany Vladivostoku odstraněna v jednačtyřicátém roce, aby se posílila obrana Moskvy, takže se zdálo, že mnohonásobné body komáří kolonie země vycházejícího slunce nevěnovaly velkou pozornost k takovému "hluku". Japonské střemhlavé bombardéry shazovaly jarní "dárky" s pronikavým ječením. Rána byla zasazena jak městu, tak i flotile. Japonská letadla nejsou příliš velká, ale obratná, ale bitevní lodě jsou naopak mohutné. Tady je největší z nich dokonce stísněný v oceánu, délka je tři sta metrů a děla mají 460 milimetrů. Američanům se zatím nepodařilo žádnou z těchto krásek potopit a přeživší spolu s křižníky ničili pobřeží. Silně to připomínalo zlotřilý útok Země vycházejícího slunce 27. ledna 1904. Teprve pak nebylo letectví.
  Paltsev měl pocit, že se dusí běháním. Není to žádný superman, ale prostý muž s nemocnými plícemi, chycený v těžké situaci. Victoria Stalingradova ho ale o moc nepředběhla. Zajímalo by mě, jak je stará, vypadá sotva na třicet, její prsa jsou velká a ramena široká jako mužská.
  Stalingradová se náhle otočila a mávla rukou:
  - Neutíkej starče, následuj mě! - Vykřikla takovou silou, že jí zvuková vlna zasáhla uši. - Dostaňte torpédoborec co nejdříve na moře.
  Opodál duněly výbuchy, padaly trosky, jedna z nich dopadla přímo na Stalingradovovou a ta to mechanicky zachytila rukama. Terminátorka se cítila jako brankářka, která úspěšně vyhrála penaltu, úlomek byl kulatý, teplý a vypadal jako míč. Victoria náhle ucítila, jak jí po pažích stéká něco tekutého. Dívka se podívala na úlomek a pak i jejímu železnému válečníkovi, zocelenému třemi roky války (spolu se španělskými a civilními jich bude víc) se zvedla nevolnost. V dlaních měla dětskou hlavičku. Chudinka (to je vidět z krátkých copánků, s vydlabanýma očima. Stalingradová opatrně položila hlavu na popraskaný asfalt a pokřižovala se:
  - Neměl jsi čas hřešit, ne žít! Není však větší hříšník než Bůh, proto není větší hřích než lhostejnost k utrpení dětí.
  Opět řev a úlomky, jeden zasáhl dívku do boty a poškrábal kůži. Stalingradova se už chtěla otočit a co nejrychleji spěchat na ranvej, kde její MIG trpělivě čekal na agresivní hostitelku, ale ...
  Pohled válečníka, ostrý jako čepel dýky, rozeznal na tváři kapitána prvního řádu Vladimiroviče nesnesitelnou bolestnou grimasu, když jeho horní část rozřezaného těla vyletěla nárazovou vlnou nahoru. Sama dívka se úlomku sotva vyhnula. I když je to dívka, poprvé se chopila zbraní ještě v rusko-japonských dobách Mikuláše II. Už se svého času nějak chytla za tvář, dokonce i během mezinárodní bitvy ve Španělsku. V důsledku toho zůstala hluboká jizva, která po dlouhou dobu kazila její vzhled. Plus zatčení a odeslání plukovníka do koncentračního tábora. Pravda, bylo to na Sibiři na místě těžby dřeva, kde se seznámila s jedním velmi silným čarodějem, kterému se pomocí mastí a vyvolávání duchů podařilo vyléčit tuto ránu a několik dalších, jako by nikdy nebyl. Jizvy utržené během bojů s Japonci, Němci, Bílými Čechy, vojsky Kolčaka, Děnikina, Wrangela. A naučila ji hodně, takže Stalingradová, jak se zdá, patřila k vyvolenému druhu lidí.
  Dostala příležitost odejít s předstihem pomocí ženských půvabů, takže byla i přes obtížný článek podřízena amnestii. Nejde samozřejmě ani tak o to muže přesvědčit, ale o to, aby se o tom organizátor večírku nedozvěděl. A podvodníků všeho druhu je tolik, že je prcek, na prcek a prcek, žene dál. Takže opravdu nezrychlíte, pokud je vám vaše kariéra drahá.
  To znamená, že Japonsko má velkou výhodu v pěchotě, letectví a dokonce i v tancích. No, v tancích je to z naší strany kompenzováno kvalitativní převahou a zbytek je mnohem horší. I když když vezmete ruční zbraně, Japonsko také zaostává v počtu kulometů, většinou má zbraně. Dálné východní divize jsou však samopaly špatně vybaveny. Není dost strojů pro každého. Takže... Co se týče kvality, žádná převaha v pěchotě není, spíše, ba co hůř, všichni nejlepší důstojníci jsou přesunuti na sovětskou frontu, zde se na nejhorší jednotky zpravidla nestřílí, mají minimum vojenského výcviku. To znamená, že válka začíná, v krajně nepříznivé situaci pro SSSR. A nemálo nově vytvořených rezerv bude vrženo na východ...
  Stalingradová se náhle vrhla do požáru. Vybombardovaná městská nemocnice hořela. Obraz je skutečně apokalyptický a ženy, děti a staří lidé hoří zaživa. Tady miminko spadlo přímo do ohně a všude kolem se ozval strašlivý řev a sténání.
  Stalingradová ucítila v hlavě troubení archandělů a vrhla se do plamenů. Ohnivé jazyky olizovaly dívčiny holé ruce a otevřený obličej, ale pilot se pohyboval tak rychle, že se jí podařilo dítě popadnout a vytáhnout ho z objetí zkázy.
  Dívka vyskočila, cítila jen lehké svědění na kůži, a vrhla pohled na dítě. Běda, bylo příliš pozdě, chlapec se udusil, plameny mu vnikly do plic a na kulatém obličeji měl popáleniny. Takové roztrhané puchýřky na kůži jsou jemnější než poupata sedmikrásky. Stalingradová křičela:
  - Tady je lidský chaos!
  Botou narazila do hromady odpadků, načež se vrhla na pomoc, koho ještě lze zachránit. Bylo to jako kobra tančící mezi plynovými hořáky, dívka se velmi bizarně svíjela a tančila. Byla spálena, boty se jí roztavily, tunika byla ohořelá, ale dál tvrdošíjně bojovala o každou slzu dítěte, o každý úder malého srdce, o každý křehký život, ale pro zemi tak nezbytný! Boty se rozpadly a dívka teď tančila ve víru plamenů s holýma, okouzlujícíma nohama. Byla mučednicí, ale nejen jeptiškou, která se mučila půsty a bičem, což neprospívá ani Bohu, ani lidem, mučednice-bojovnice zachraňující konkrétní životy. Nohy válečnice byly pokryty vrstvou malých puchýřků, ale od bolesti se pohybovaly ještě rychleji a přesněji.
  Kapitán lékařské služby vytáhl z tašky velké boty a zakřičel na ni:
  - Vezmi si je, rychle si je obleč! Ty, tančící na plameni, se staneš mrzákem.
  Válečník v hodnosti majora okamžitě odpověděl:
  - Je lepší stát se tělesným mrzákem, než být morálně šílencem! Ani vteřinu pro sebe, vše pro čelo, vše pro vítězství!
  Kapitán lékařské služby odpověděl:
  - To je skutečný sovětský muž!
  Stalingradová pošlapala plamen a zaklela:
  - A co stojíte, zachraňte lidi!
  Kapitán si povzdechl.
  - Mám protézy, místo nohou!
  Stalingradová vytáhla další dívku s napůl spáleným obličejem a v bezvědomí a zuřivě křičela:
  Jak krutý je Bůh!
  Kapitán pokrčil rameny.
  Není to vina Boha, ale lidí!
  Stalingradová velmi rozumně a sebevědomě namítla:
  - To je totéž, jako když se řekne - za to nemohou rodiče, ale děti!
  Kapitán chtěl něco říct, ale oblaka kouře se mu dostala do krku a rozzlobeně zakašlal.
  Bombardování utichlo, ale ostřelování pokračovalo. Lodní děla mají slušnou zásobu nábojů, nicméně palba nyní směřovala spíše na odzbrojená sovětská plavidla. Yamamoto pochopil, že dominance na moři přenese iniciativu v této válce na dlouhou dobu do Japonska. A stavět lodě je proces drahý a dlouhý, i když například ponorky se snadněji razí. S tím se samozřejmě musí také počítat, ale důležité je rozbít konstrukci. Admirál Jamamoto, nejmocnější muž Japonska po císaři Hirohitovi, se cítil jako bůh. Skutečný bůh, takže náboženství země vycházejícího slunce učilo, že nejlepší cestou k zbožštění je vojenská zdatnost! A teď mohl velký velitel libovolně mučit a mačkat prostor kolem sebe. Nad Vladivostokem jsou na mnoho kilometrů hustá černá oblaka dýmu, v plamenech jsou sklady ropy a sklady paliva. Stovky, tisíce lidí hoří, sakra, no, jak se potom nemůžete cítit jako bůh, který se pomstil Rusům za staletí ponižování, velký národ je nucen se choulit na řadě ostrovů tak malých ve srovnání s rozlohy Ruska. Nyní se ruská flotila potápí a na rozdíl od přístavu Peru neopustí jediné plavidlo.
  Během bitvy o Khalkhin Gol Jamamoto navrhl zasadit podobný úder Vladivostoku, pro který byl vypracován podrobný plán. Hitler ale nečekaně uzavřel mír se Stalinem. Obecně idiot Hitler zahájil masakr Židů a tím proti sobě postavil Polsko i země Západu. A proč to potřeboval? Chtěli jste získat židovské bohatství? Ale bylo lepší se nejprve stát světovou velmocí, porazit SSSR a možná pak další země. Západ je snazší vyhrát díky tomu, že jeho mentalitu mnohem méně charakterizuje fanatismus a sklon k sebeobětování. Je znám alespoň jeden případ narážení amerických pilotů? Pravda, došlo k pár kolizím, ale toto je s největší pravděpodobností nehoda. Rusové jsou fanatičtí, což je zvláštní, protože pravoslavná víra neschvaluje sebevraždu a vůbec nepočítá s tím, že si člověk může vysloužit cestu do ráje činy zbraní. Obecně je Kristovo učení extrémně hloupé a nepraktické. On Yamamoto četl Bibli a žasl nad hloupostí lidí, kteří považovali za takového pacifistického Boha. Například učí: praští tě do pravé tváře - otoč se doleva, žádají jednu košili - dej dvě, miluj svého nepřítele! Pouze duševně nemocný člověk může považovat Krista za Boha. Takové náboženství je dobré pouze pro otroky, vázané vazaly. A celá Evropa a polovina světa tomu musela věřit. Je pravda, že Ježíšovo učení, přestože odmítá zásadu Starého zákona, oko za oko, a učí vás milovat své nepřátele, nezabránilo Britům, aby dobyli třetinu celé planety a vytvořili nejrozsáhlejší říše v dějinách lidstva. A to navzdory religiozitě Británie, kde je Bůh zmíněn i v národní hymně. Je zvláštní, že američtí prezidenti přísahají na Bibli, ale přesto bombardovali japonská města napalmovými bombami a zaživa upálili tisíce žen a dětí. Civilisté navíc nebyli zabíjeni náhodou, ale úmyslně, byla to taktika terorizace civilního obyvatelstva: podkopávání lidských a ekonomických zdrojů. Japonci ale USA ještě nebombardovali. Ale budou! A také samurajům připisují zvláštní krutost. Koneckonců, on Yamamoto, pokud by chtěl, mohl prorazit s bombardéry do amerických měst, zvláště po porážce yankeeské flotily poblíž peruánského přístavu. Ano, Evropané jsou morální bastardi. Mají zvrácené chápání, víru, učí a nedělají! Ne tak v Japonsku! To, co nás učí, to děláme. Neexistuje nic takového, že by Bůh řekl, otoč druhou tvář, a přesto jeho služebníci úmyslně zabíjeli malé děti. Ano, obecně víra, že Bůh je jeden a Všemohoucí, nemůže být pravdivá. Kdyby byl sám, pak by se samozřejmě postaral o to, aby ho lidé uctívali správně, ve víře a pravdě a měli jednotnou doktrínu. A tak se každý modlí, jak chce, co chce. A svět je příliš ošklivý a špatný na to, aby jej stvořil jediný Všemohoucí Bůh. Koneckonců, každý zodpovědný vládce v první řadě usiluje o pořádek a spravedlnost. Chce, aby na prvním místě byli silní, moudří, ušlechtilí, čestní a ostatní se buď napravili, rostli fyzicky i duchovně, nebo... Pokud je však Bůh Všemohoucí a Stvořitel vesmíru, pak by se vytvářet tělesné a duševní šílence. Ostatně, proč je císař někdy nucen snášet slabosti lidí jako samozřejmost? Protože není jiné východisko, nemůže mrknutím oka proměnit podivíny v pohledné muže a ze zbabělců odvážné. Ale kdybych mohl, hned bych to udělal!
  Bohužel, musím přijmout to, co je, a vypořádat se s lidským materiálem, který jsem dostal jako daný. Od koho ji ale dostal, je jiná otázka. Ano, a sám císař má slabiny: je to jen člověk - stárne, je nemocný, zchátralý. Je zvláštní, že božský císař často žije méně než obyčejný sluha, má méně zbraní než většina generálů a mnoho vojáků. No, co je v něm od Všemohoucího Boha. Ale bílá není o nic lepší! V celé historii Evropy nebylo strašlivějšího a úspěšnějšího dobyvatele než Hitler. Ano, je skutečně symbolem vojenské zdatnosti bílých lidí! A přesto, největší velitel všech dob a národů, nemohl ani dokončit gymnázium, získat střední vzdělání, které je v Japonsku povinné!
  Navíc Hitler nebyl přijat do armády, ze zdravotních důvodů. Kupodivu se tento fanatik kultu síly, válečný lev, ukázal být tak fyzicky slabý, že ani v Německu, kde je na každém stanovišti vojenské stanoviště, nebyl povolán jako řadový voják. Jak je Evropa degradovaná.
  Stalin, další z nejvýraznějších politiků naší doby, však také neměl středoškolské vzdělání, byl to pecka. A zajímavé je, že také nebyl povolán do armády, ze zdravotních důvodů. Zajímavé, shodou okolností dva zlomyslní nepřátelé neměli středoškolské vzdělání, nebyli povoláni na vojenskou službu ze zdravotních důvodů, měli otce opilce a Hitlerův táta také zpočátku pracoval jako švec!
  Tady je taková náhoda, zvláštní, zlověstná. Goering Hitlerova pravá ruka taková není. Pochází ze šlechtické rodiny, Göringův předek byl zástupcem skutečného vládce Německa Bismarcka. Goering je obchodník, oligarcha, aristokrat a pragmatik. Také vidí, že je možné, aby nahradili posedlého Fuhrera. Amerika a Británie také, byť tajně, chtějí skoncovat s Ruskem bez ohledu na vládnoucí režim, ale chtějí skoncovat s komunisty, kteří popírají samotný koncept soukromého vlastnictví, a to natolik, že dokonce zavírají oči před přílišným posilováním Německa.
  Německo je však geopolitický konkurent, ale konkurent v rámci kapitalistických a aristokratických pravidel hry a bolševické Rusko je naprosto cizí a nepřátelské. Je dokonce překvapivé, že od čtyřicátého prvního nabízel Stalinovi pomoc sám Churchill, a to se vší jeho antikomunistickou, tradiční, anglickou nenávistí k Rusku. Vždyť Německo pod rudými je válečný kůň zapřažený do sovětského vozu a SSSR pod hnědými je věčná partyzánská zóna. Fanatičtí bolševici se přece nesmíří a povedou vleklou partyzánskou válku, která tak vyčerpá Třetí říši, že všechny sny o další expanzi zmizí jako duha po bouřce! Rusko pod Německem, lepší než Německo pod Ruskem! Když to pochopíme, je jasné, proč USA a Británie hledají cestu z války.
  Jamamoto je pragmatik, byl ve válce s USA a Británií. Ale tyto dvě říše samy vyprovokovaly Japonsko uvalením embarga na dodávky ropných produktů. Ostatně země vycházejícího slunce nemá vlastní studny a mnoho dalších surovin. Japonci vyjednávali, Američané stahovali stále ponižující požadavky.
  A přitom se Yankeeové, vyvolávající válku, vůbec nestarali o uvedení armády a námořnictva do bojové pohotovosti. Pokušení se ukázalo jako příliš velké, o to více svitla naděje, že Moskva je na spadnutí a Německo a jeho spojenci přijdou na pomoc. Navíc existovala naděje, že Spojené státy, které jsou stále relativně demokratickou zemí, vysoce závislou na veřejném mínění, pokud se válka protáhne, nebudou chtít prolévat krev na cizích ostrovech. Ostatně, proč by běžný americký občan dostával se svými příbuznými zinkové rakve, když nemluvíme o ochraně území samotných Spojených států a dokonce o placení poměrně velkých vojenských daní! Možná proto prohrálo carské Rusko, které mělo více vojáků, ale ruský lid nepovažoval Mandžusko za své území a nechtěl platit krví a potem za abstraktní zájmy. Bohužel, Hitler nevzal Moskvu, jednak kvůli nepřipravenosti na krutou zimu, jednak kvůli fanatismu, který je pro bolševiky charakteristický. Avšak nejen bolševici, ruský lid je náchylný k sebeobětování pro velké cíle. Ostatně první vzduchové beranidlo vyrobil Rus Messer. Je dokonce překvapivé, že to neudělal kvůli hodinám ráje, ale kvůli vlasti. I když... Messer je částečně blázen, koneckonců je mistrem letecké akrobacie, vynálezcem, konstruktérem a samozřejmě živým by vlasti přinesl mnohem větší užitek. Možná se Yankeeové tak nemýlí, replikují princip: hlavní věcí v bitvě je přežít! Mrtví už přece nemohou zabíjet!
  Admirál Naumo poznamenal:
  - Už jsme spotřebovali více než dvě třetiny munice. Pistole jsou velmi horké, jsou polité kbelíky vody!
  Yamamoto udělal kříž s prstem ve vzduchu a řekl tichým, trochu chraplavým hlasem:
  - Myslím, že zbraně vydrží poslední třetinu střel. I když ne, knokaut až devadesát pět procent.
  Admirál Naumo pokrčil rameny a otřel si pot z čela.
  - Stojí za to dát první den všechno nejlepší?
  Yamamoto zaťal pěsti.
  - Náklady! Samozřejmě to stojí za to! Zaskočili jsme Rusy jako v roce 1904, Němce v roce 1941, ale Stalin velení tvrdě potrestá a už se to nebude opakovat. Je tedy potřeba využít toho, že dračí ocas usnul. Vlastně rozumím Stalinovi, válka s Německem pohltila jeho pozornost natolik, že se přestal starat o Dálný východ. A jeho okolí bez vůdce se bojí převzít iniciativu. Tady jsme propásli náš úder. Stejně jako Američané. Všem bylo zřejmé, že se věc připravuje, mraky se stahují, brzy udeří hrom, ale ...
  Naumo se dotkl jílce samurajského meče zavěšeného na jeho opasku, nebo jak se také běžně nazývá katana:
  - Rusové vždy jednají pozdě! Válka nebude příliš dlouhá a dostaneme se až k Uralu.
  Yamamoto zvedl oči k nebi.
  "Kéž nám v tom bohové pomohou, ale já si to nemyslím!" Učí se rychle, Khalkhin Gol ukázal, že úroveň Rusů je vyšší než za války v letech 1904-1905. Navíc vám prozradím tajemství. Náš tajný agent ve Vladivostoku trochu pomohl, že poměrně silné pobřežní dělostřelectvo nemělo granáty a letadlo nedokázalo včas vzlétnout. Tohle je tajná válka.
  Naumo byl překvapen:
  - A kam se podívali SMERSH a NKVD?
  Yamamoto se zasmál a zatřásl prsty.
  "Tady na Dálném východě slouží nejhorší kádry Ruska, ti, kteří se bojí zemřít na sovětsko-německé frontě, usilují o Vladivostok. Proto je zde mnohem snazší najít na vrcholu zrádce nebo hlupáka, stejně jako samoúčelného člověka. A NKVD je tak zvyklá odhalovat smyšlená spiknutí, že si skutečných zrádců už nevšímá. Takže se s tím docela dá pracovat. Mimochodem, pokud několik generálů přešlo na stranu Němců, přestože jejich rodinám, příbuzným a přátelům za to hrozí poprava, je docela možné podplatit někoho shora. Nebo jej použijte ve tmě, což je ještě lepší. Takže jsme udělali hodně práce. My Japonci se obecně vyznačujeme důkladností v přemýšlení o vojenských operacích a zohledňováním všech maličkostí.
  Naumo si promnul jílec své katany.
  - Že jo! Ale stud Khalkhin Gol vyvolává pocit hořkosti a silné mrzutosti! Jak bychom mohli...
  Yamamoto utěšoval:
  - Bylo více Mandžuů než Japonců a obecně je nemožné neustále vyhrávat. Musím poznamenat, že přesto na naší straně nebojovaly nejlepší jednotky a Rusové měli velkou převahu v letectví a tancích.
  Naumo napůl vytáhl katanu.
  - Nejsme ospravedlněni! Samuraj nikdy nebude označovat tupou čepel a unaveného koně, spoustu nepřátel a slabou zbraň!
  Yamamoto opraveno:
  - Samuraj samozřejmě ne, ale muž bohužel ano! Lidé mají tendenci dělat chyby!
  Yamamoto byl vyrušen a něco zakřičel do trubek a pak pokračoval:
  - Samuraj se nikdy opravdu neohne! Jde do berana a proti proudu.
  Naumo přikývl.
  - Opravdu! Ale bojovali jsme s USA a britským lvem.
  Jamamoto poklepal prstem na kormidelnu.
  - Ano! Pravda, ale USA dostaly ránu, Británie přišla o své kolonie a Německo mělo potíže. Chtěli jsme stáhnout co nejvíce sil ze západu Ruska, abychom usnadnili Wehrmachtu přechod do útoku. Úder byl plánován na květen, v době, kdy silnice osychaly, ale Američané zabránili.
  Naumo vytáhl katanu a sekl ji do vzduchu:
  - Smrt USA! Vždy zasahují do Japonska.
  Yamamoto se potutelně usmál.
  - Samozřejmě ne vždy, například když jsme poprvé bojovali s Ruskem, Yankeeové nám hodně pomohli s půjčkami a také dodávkami zbraní. Více než polovina naší flotily byla vyrobena z peněz Spojených států a Británie a v jejich vlastních loděnicích. Amerika tedy není vždy špatná, ale ne v tomto případě.
  Naumo se překvapeně zeptal:
  - A proč?
  Yamamoto blahosklonně vysvětlil:
  - Hejno dálkových bombardérů prorazilo do Tokia a zasadilo hlavnímu městu zákeřnou ránu pomocí napalmových bomb. Shořely stovky dřevěných domů a císař nařídil za každou cenu přesunout zónu kontroly od hlavního města. A v první řadě dobýt bojový komplex amerických základen na souostroví Midway, nejblíže japonským kostlivcům. A uspěli jsme!
  Nauma zamával mečem ve vzduchu:
  Pořád jsme vyhráli!
  Yamamoto přerušil:
  - Mezi bílými jsou také chytří! Není divu, že císař ve své kanceláři umístil Napoleonovu bustu. Ale byl tu ještě jeden Caesar, řekl: je těžší udržet dobyté než vyhrát. V tomto případě to platí v první řadě pro nás. Nauma reprodukoval osmičku s mečem:
  Rozumím rozumem, ale srdcem!
  Jamamoto vstal a poplácal svého kolegu po rameni.
  - Ano, nezlobte se, v tomto případě se odjíždíme vrátit. Porazíme SSSR a znovu spěcháme do USA a Britů, ale už spolu s Němci a těstovinami.
  Admirál Nauma téměř neznatelným pohybem schoval katanu do pochvy a šeptal:
  - Budoucnost je dobrá, ale přítomnost je lepší! Slyšet na letadlových lodích, celá zásoba bomb byla vyčerpána a na ...
  Yamamoto krátce objednal:
  - Pojďte na palubu a rozhlédněte se, za půl hodiny se otočíme a odjedeme na naši nejbližší základnu.
  Nauma mu zapískal nosem:
  - Poslouchejte velitele!
  Admirál vyskočil a držel dveře, aby nezabouchly. Než jeho kroky utichly, vyklouzl ze dveří stín, šla po špičkách a odhodila přikrývku.
  No, co je otázkou času, a láska je noc.
  Mezitím Saša Sokolovskij vlezl do stíhačky LAGG-5.
  Chlapec chtěl bojovat. Vyletěl, aby se setkal s impozantním Conanem. Proto je to sen, že existují neuvěřitelné náhody.
  Conan už sestřelil pět set šedesát amerických a britských letadel. A zkřížil zobák se sovětskými esy.
  Netuší však, jaké překvapení ho čeká.
  Sám Saša Sokolovský je proti němu.
  Kluk je v plavkách sám, je to pohodlnější a racionálnější. Vrhá se do kruté bitvy.
  Jeho soupeř Konan je také světlovlasý a vypadá jako asi čtrnáctiletý chlapec, jen velmi pohledný a s výraznými svaly.
  Oba chlapci jsou terminátoři.
  Začnou po sobě střílet z velké vzdálenosti. A zároveň uhýbají.
  Jděte z cesty střelám.
  Sasha křičí:
  - Za vlast pro Stalina!
  Conan zařval:
  - Za Japonsko, za císaře!
  I když to vůbec není samuraj, ale elf. Tady je chlapec Conan, který sráží sovětské auto.
  Saša odpovídá symetricky - odsekává toho japonského.
  Oba bojovníci si zaslouží být hrdiny.
  Buď se hrnou, pak se rozptýlí různými směry, ale žádný nemůže srazit toho druhého.
  Sasha křičí:
  - Bojujte s odporným zbabělcem!
  Conan odpovídá:
  - To jsi ty zbabělý boj!
  Znovu se sbíhají. Téměř do sebe narazí, ale opět se rozptýlí různými směry. Ne, nikdo nemůže nikoho uhodit. To pro ně bohužel není možné.
  A zase se rozprchli.
  Sasha zavrčel:
  - Za svatou Rus!
  Conan zařval:
  - Ne, Japonsko je svatější!
  Sasha zapískal a odpověděl:
  Ale ty nejsi Japonec! A dokonce ani lidské!
  Conan zavrčel s vyceněnými zuby:
  - A kdo jsem já?
  Sasha upřímně odpověděl:
  - Jste z druhu světelných elfů!
  Conan se zasmál a odpověděl, čímž přerušil další sovětské letadlo:
  - Tak to víš!
  Sashka poznamenala se zašklebením perlových zubů:
  -Vím toho hodně!
  Conan pak navrhl:
  - Pojďme to udělat! Pro mě osobně je tato válka spíše hrou a zábavou, vy jste také dítě jednadvacátého století! Co si přejete pro druhou světovou válku?
  Sasha logicky poznamenal a srazil japonské auto:
  - Pocházím z Ruska a před Ruskem byl SSSR. Takže mohu říci, že bojuji za svou vlast!
  Conan se zasmál a poznamenal:
  - A byl jsem vynalezen japonským elfem Conanem a nakreslil jsem v anime. Proto bojuji za Japonsko. Tak tohle je do jisté míry také moje vlast!
  Saša opět poslal ke sblížení. Stříleli zezadu ze všech kulometů, ale nedokázali se navzájem zasáhnout.
  Došla jim munice.
  Conan navrhl:
  - Pojď! Vy i já odcházíme z druhé světové války! Já jsem ve svém světě a ty jsi ve svém... A nech události, ať se vyvíjejí!
  Sasha odpověděl:
  - Ne, to nepůjde! Japonsko již zaútočilo na SSSR a způsobilo s tím problémy. Nebo to uděláme tak, abyste byli ve druhé světové válce, jako by nebyla. Nebo tu zůstanu bojovat!
  Conan se zasmál a odpověděl:
  - Čas pro nás oba ve druhé světové válce se krátí! A vracíme se do našich světů! Pokud jde o změnu, uspěl jsem více než vy, mladý důstojníku, protože jsem elf! Ano, hned vás nepustili za kormidlo letadla!
  Sasha zavrčel:
  - Buď pro...
  Než však stačil, vzplanul záblesk a obě letadla, pilotní esa, zmizela ze vzduchu.
  Pak válka pokračovala bez dvou válečníků z různých světů. Jeden z karikatur japonského anime a druhý chlapec, narozený v jednadvacátém století, se vrátili do své doby.
  Ale skutek již byl vykonán a Japonsko, které porazilo Spojené státy na moři, útočí na SSSR z východu.
  Stalin je nucen přesunout značné síly na východ a ofenzivu u Stalingradu odkládá. Pravda, operace Ržev-Sychov stále probíhá, ale s ještě menším úspěchem než ve skutečné historii. Němcům se podaří odrazit ofenzívu sovětských jednotek a způsobit jim velké škody.
  Pravda, v Africe se iniciativy chopili spojenci. Ale kvůli nedostatku potřeby zachránit Pauluse z kotle dostal Rommel další posily a provedl velmi účinný útok na Američany v Alžíru a zajal více než padesát tisíc vojáků a důstojníků.
  Těžké škody způsobily neshody v americkém velení a Roosevelt zmrazil přesun jednotek do Afriky a obecně prohlásil, že pro Ameriku je nejdůležitější Tichý oceán.
  Část americké armády a většina průmyslníků také trvala na zaměření na Japonsko.
  Díky tomu mohli ve Spojených státech zastánci izolace prorazit projekt americké neúčasti ve válce v Evropě. Wehrmachtu bylo dokonce nabídnuto příměří.
  Hitler, který měl problémy se zálohami, souhlasil s příměřím s Američany.
  Británie také nechtěla bojovat bez Spojených států a také navrhla příměří na rok.
  Führer s tím souhlasil. V zimě byli Němci schopni držet frontu. Až u Leningradu byla operace Iskra korunována úspěchem a podařilo se prorazit koridor.
  Němcům se v prosinci podařilo úplně dobýt Stalingrad, ale dále nepostoupili.
  Na konci února provedla Rudá armáda úspěšný úder u Voroněže a mohla výrazně postoupit. Ale Mainstein s protiúderem v březnu dokázal obklíčit sovětské jednotky a obnovit situaci.
  Červená utrpěla mnoho škod. A na chvíli se uklidnil.
  Němci mezitím v únoru vyhlásili totální válku. A spojenci přestali bombardovat a bojovat.
  Ve Třetí říši dramaticky vzrostla výroba zbraní, zejména tanků.
  Fritz plánoval pomocí "Tygrů", "Panterů" a "Ferdinandů" rozhodnout o výsledku války ve svůj prospěch.
  Ale to samozřejmě nestačilo. Zasadili hlavní úder v oblasti Stalingradu, podél pobřeží Volhy, ve směru ke Kaspickému moři.
  V plánu bylo odříznout Kavkaz pozemní cestou od zbytku SSSR. A pak přesun do Baku podél kaspického pobřeží.
  Němci zároveň diplomaticky usilovali o zapojení Turecka do války.
  Už dali principiální slib, že zaútočí, pokud se Wehrmacht dostane do Kaspického moře.
  Japonsko bylo stále ve válce. Dokázala odříznout Vladivostok a zajmout Mongolsko.
  Samurajové mají hodně pěchoty a fanaticky bojují. Tanky jsou poměrně slabé, ale lehké, mobilní a levné na výrobu. A hlavně s dobrou návštěvností.
  Síla nepřítele je zkrátka velká. A Stalin neví, co má dělat.
  Zatím je celá sázka na čtyřiatřicet. Jsou ale slabší než německá auta, zejména tygři. KV tank je ještě horší a těžší.
  Kanón ráže 45 mm je zastaralý a 76 mm není dostatečně silný.
  Letectví v praxi není špatné. Zejména Yak-9 je však ve zbraních spíše slabý.
  Němci přirozeně vsadili na Focke-Wulfa! Auto bylo ale těžko ovladatelné. I když velmi výkonný a rychlý.
  Začal přijíždět ME-309, rychlý vůz se sedmi palebnými stanovišti, ale také nepříliš snadno ovladatelný a těžký. A to znamená s horší manévrovatelností.
  Víceméně z nového vývoje byly úspěšné Yu-188 a Yu-288, což jsou dobré bombardéry.
  A samozřejmě se začaly objevovat první tryskové vozy. Ale zatím ne masivně.
  Němci zahájili ofenzivu teprve 15. června přemístěním mas tanků. A samozřejmě se na ně od samého začátku čekalo. Byla vybudována silná obrana.
  Skutečná citadela.
  Navíc IL-2 připravil Němcům dobré překvapení v podobě malých kumulativních bomb.
  Ale to nestačí... Němci byli stále silnější. Nashromáždili stále více zkušených pěšáků, jak letectví, tak tanků.
  Bez západní fronty jsou nacisté silnější ve vzduchu. V tancích mají malou výhodu v počtu, ale v kvalitě kvůli těžkým vozidlům.
  V dělostřelectvu ještě trochu více hlavně ze SSSR. Ale samozřejmě, pokud jde o ráže, nepřítel je napřed.
  Zbývá jen počítat se silnou obranou a odolností sovětského lidu.
  
  
  
  NAPOLEON ZVÍTĚZIL POD VODOU
  Napoleon Veliký zaútočil na Hamiltona o pár hodin dříve a podařilo se mu ho porazit, než se Blucher přiblížil. A pak porazil Bluchera.
  Za těchto podmínek se Rusko v čele s Alexandrem I. rozhodlo nebojovat s Napoleonem. Rakušané, kteří jsou s ním zřejmě příbuzní, nabídli mír za mírných podmínek.
  Francie do svého složení získala zpět dvě malé oblasti v Itálii obývané Francouzi a Nizozemsko. Byla z ní odstraněna záruka a byla uznána autorita Napoleona Prvního.
  Byla nastolena dočasná rovnováha. Francie byla příliš unavená válkami a Napoleon chvíli tiše seděl. I když se začaly provádět některé reformy. Jedním z nejdůležitějších je oficiální zavedení polygamie s právem mít až čtyři partnery.
  Ačkoli katolická církev vzdorovala, autorita papežství velmi poklesla. A protestanti v této věci prokázali flexibilitu.
  Napoleon sám byl téměř ateista. Silně oddělil církev od státu. Stejně jako sekulární zákony se vás netýkají.
  Napoleon Veliký poté, co mírně obnovil moc Francie, napadl Alžírsko a Maroko. Ke svému majetku začal připojovat kolonie v Africe. Brzy jeho jednotky obsadily Libyi. Ale Egyptu bylo zabráněno v dobytí Británií, která na něj sama neměla žádný názor.
  Napoleon se rozhodl, že je lepší nezačínat válku na moři, kde byl mnohem slabší než nepřítel. Kromě toho je také nutné strávit to, co bylo zachyceno v Africe.
  Francouzi se rozhodli přestěhovat do Nigeru a dobýt země na západě a střed Afriky.
  Napoleonovi se podařilo navázat dobré vztahy s Ruskem, zejména po nástupu Mikuláše I. k moci, se kterým se spřátelili, a s Rakouskem. Navíc v roce 1829 vstoupily Rakousko a Francie do války proti Turecku na straně Ruska. Což se celkově ukázalo jako silný tah.
  Türkiye byl nakonec vypovězen z Balkánu. Bosna a Hercegovina se stala součástí Rakouska, Rusko dostalo východní část Rumunska a západní část se stala rakouskou.
  Bulharsko a Srbsko formálně získaly nezávislost, ale Bulhaři se stali vazaly Ruska a Srbové Rakouska. Francie dostala pod svou kontrolu Sardinské a Neapolské království. Kromě toho Francouzi dobyli Krétu z Řecka a část ostrovů. Samotné Řecko na kontinentu formálně získalo nezávislost, ale pod záštitou Francie.
  Turecko v Evropě zůstalo v držení prakticky pouze Istanbulu.
  Rusko také obdrželo Zakavkazsko, Batumi, Kars a Erzurum - téměř všechny země obývané Armény a Kurdy. Sever Iráku se stal ruským a jih byl anektován Brity.
  Türkiye byl zařazen do kategorie menších mocností. A Rusko se naopak ukázalo jako silnější než ve skutečné historii. Napoleon zemřel v roce 1837 a zanechal Francii velkou a mocnou mocnost s koloniálním majetkem v Africe, Evropě a částech Asie.
  Poté se k moci dostal jeho syn Napoleon II. Vyšší, blonďatý, zdědil po otci velké ambice. A pokusil se vytvořit koalici proti Británii.
  Rakousko s tím souhlasilo a Rusko, které v té době uvízlo ve válce na Kavkaze, odmítlo vést koaliční válku. Poté v roce 1846 Rakousko a Francie vstoupily do války s Německem. Pod Pruskem se ještě nesjednotilo. Ano, a síly byly nerovnoměrné. Rakousko je na vrcholu sil a Francie taky... A Prusko moc silné není.
  V důsledku války byly všechny německé země dobyty a rozděleny mezi Francouze a Rakušany. Poté Napoleon II rychle připojil Dánsko k sobě. V roce 1851 bylo Norsko dobyto Francouzi.
  A v roce 1853 se Nicholas I. konečně připojil ke koalici. Rusko, Rakousko a Francie padly na to, co zbylo z Turecka a Británie.
  Na souši úspěch přispěl ke koalici. Na moři to bylo pro Brity o něco lepší. Ale koalice dobyla celý Blízký východ, Egypt, Súdán. A pak Írán. A v roce 1857 se Rusko, Francie a Rakousko přestěhovaly do Indie. A také to dokázali zachytit.
  Došlo k dobytí Afriky s postupem na jih. A samotná Británie byla uškrcena kontinentální blokádou. Ve stejné době tři říše budovaly flotily.
  Jejich výhoda v bojové síle a zdrojích byla stále silnější.
  A v roce 1862, s ohledem na hrozbu vylodění Ruska, Francie a Rakouska v samotné metropoli, požádali Britové o mír. Británie musela souhlasit s řadou ponižujících podmínek a vzdát se svých kolonií.
  Nicholas První zemřel v roce 1864... Na jeho trůn nastoupil Alexandr II. Tento král měl ale opět smůlu. Již v dubnu 1866 byl zastřelen šlechticem Karakazovem a dlouho očekávané osvobození sedláků se nekonalo.
  A nový mladý car Alexandr Třetí byl proti osvobození rolníků. A pokračoval v konzervativním kurzu. Rusko však postupovalo v Asii a Číně.
  V USA se občanská válka protáhla. Zvláště po atentátu na Abrahama Lincolna. Mezi seveřany vznikly vážné neshody. Válka trvala více než deset let a Spojené státy zůstaly roztříštěné. Prodloužení války bylo usnadněno pomocí Napoleona II. jižanům a neochotou mít silné Spojené státy na hranici s francouzskou kolonií Kanada a vazalským Mexikem. Napoleon II. vládl až do roku 1879 a jeho vláda byla poměrně dlouhá: čtyřicet dva let a byla slavná. Francouzi úplně obsadili Afriku, jen Rakousko si z ní trochu vzalo, profitovalo ze Sýrie, Palestiny, Indočíny, částečně Indie, Íránu a tak dále.
  Posílen v Kanadě, Mexiku, začal pronikat do Latinské Ameriky. Ve Španělsku a Portugalsku začali vládnout profrancouzští králové. Británie se stala menšinovou zemí.
  Pravda, Rusko posílilo a trochu Rakousko. Ale to není děsivé.
  Na trůn nastoupil Napoleon III., syn Napoleona II. Bylo mu už třicet osm let. Docela zralý císař pokračoval v politice svého otce, vedl války v Latinské Americe a ovládl Austrálii a Tichý oceán.
  Rusko v té době dobylo a strávilo Čínu a Indii, spoustu země. V roce 1904 se v Japonsku vylodili také Rusové, kteří předtím dobyli Koreu. Válka s Japonskem se poněkud protáhla a přešla do partyzánské fáze. Napoleon III dobyl Latinskou Ameriku, téměř celý červený kontinent. Ale neměl čas vstoupit do Spojených států a zemřel v roce 1909.
  Napoleon Čtvrtý - všichni nejstarší synové byli tradičně nazýváni Napoleony, zaútočili na Spojené státy a zaútočili na ně, aby dokončili konsolidaci země. Spojené státy byly mezitím rozděleny na tři části a zůstaly relativně zaostalé. A četné francouzské armády je zajaly.
  Rusko ještě dlouho bojovalo s japonskými partyzány a v Číně neustále propukaly povstání.
  V roce 1913 zemřel Alexandr III. a na trůn nastoupil Mikuláš II. Nový král pokračoval v cestě svého otce.
  Po dobytí Spojených států chtěl Napoleon Čtvrtý víc. Británie, dosud bez kolonií, není příliš silná. Rakousko a Rusko, to jsou vedle Francie dvě hlavní světové velmoci.
  Navíc v obou říších jsou absolutní monarchie a v carském Rusku funguje i nevolnictví!
  Napoleon Čtvrtý o tom přemýšlí... Ale bojovat se dvěma monstry najednou je nemožný úkol. Nebo příliš složité. Je nutné si vybrat jeden z nich a porazit je dohromady.
  Po smrti císaře Františka Josefa v roce 1916, který vládl šedesát osm let - což byla jedna z nejdelších vlád na světě, nastoupil na trůn jeho prasynovec Karel I. A poté začaly kolize v Rakousku. Ne každý poznal nového dědice, jehož jediným prapradědečkem byl císařem František II.
  A vypuklo několik povstání a převratů.
  Francie a Rusko vyslaly vojáky do Rakouska. Společný úder vedl k rychlé porážce patchworkového impéria a jeho rozdělení. A brzy bylo Švédsko rozděleno.
  Francie zahrnovala také Španělsko a Portugalsko.
  Na světě tak zbývají pouze dvě země: Francie a Rusko, které si rozdělily všechna území...
  Mikuláš II a Napoleon IV. Taková je kombinace. A proti sobě stojí dva panovníci... Ale válka nikdy nezačala... V roce 1936 zemřel Mikuláš II. Jeho nástupcem se stal Alexej II. A Napoleon Čtvrtý zemřel o rok později v roce 1937. Po něm nenastoupil nejstarší syn, který také zemřel, ale prostřední Ludvík devatenáctý.
  Nový král byl mladý a Alexej mladý. A v roce 1941 bojovali několik měsíců od května do prosince... Poté uzavřeli mír, za podmínek bez anexí a odškodnění.
  Byla to již poslední válka dvou světových říší. V roce 1943 letěli Francouzi na Měsíc. A Rusové v roce 1945. Expanze vesmíru začala.
  A dvě říše: ruská a francouzská, dynastie Bonapartů a Romanovců spolu existovaly v míru.
  Obecně se tedy život vyvíjel docela klidně v jiném systému pozemského vesmíru.
  Do konce dvacátého století se Rusům a Francouzům podařilo navštívit téměř všechny planety sluneční soustavy a rozvinout vesmírný průmysl.
  Obecně na Zemi nebyly žádné epidemie a hladomory. Porodnost v obou říších byla pod kontrolou a náboženství byla omezena v rozsahu.
  Církev byla odloučena od státu a do módy se dostal ateismus a nové pohanství.
  A války úplně zmizely, stejně jako nebyly téměř žádné velké nepokoje.
  
  KDYBY RASPUTIN PŘEŽIL
  Rasputin nějakým zázrakem, navzdory jedu a zranění v žaludku, po pokusu o atentát stále přežil. V důsledku dlouho plánovaného doprovodu cara Mikuláše II. se palácový převrat neuskutečnil. Car úspěšně prošel nejtěžší etapou v historii Ruska. A na konci dubna, jakmile silnice vyschly, začala na jihu dlouho očekávaná ofenzíva.
  Bojová účinnost carské armády nebyla podkopána hloupými nařízeními Prozatímní vlády a pod velením vynikajícího velitele Brusilova dosáhla velkých úspěchů. Mimochodem, ve skutečné historii byly zpočátku velké úspěchy, ofenziva selhala v důsledku sabotáží, jak ze strany bolševiků, tak dalších destruktivních prvků, včetně velkoburžoazie a ministrů Prozatímní vlády.
  A tak se nekoná sabotáž, armáda je stále silná s disciplínou carských generálů. A morálka Rakušanů a hlavně slovanských celků upadá.
  Brusilov dobyl Lvov a postupoval až do obléhání Przemyslu.
  Pouze vážným oslabením fronty ve středu Němci nějak zastavili ruskou ofenzívu.
  Ruské jednotky však udeřily i v Rumunsku. Došlo k velkým úspěchům. A dokonce dobyl zpět Bukurešť a Transylvánii.
  Němci také odstranili jednotky z jiných sektorů, čímž zachránili Rakušany. Situaci pro Německo zhoršil vstup Spojených států do války v dubnu 1917. Proč se nepřidat k Američanům? Je vidět, že Německo už pluje a je fajn být mezi vítězi.
  Na podzim, kdy začaly padat plískanice, konečně začala ofenzíva ruských jednotek v centru proti skutečným německým jednotkám.
  Špatná viditelnost v mokrém sněhu ztěžovala práci německých kulometčíků a dělostřelců. Navíc v mrazu Fritz vždy vyje hůř než Rusové, zvyklí na drsné klima.
  Centrální, západní frontě tedy velel rozhodnější a schopnější velitel Kornilov, který smetl ne tak odvážného předchůdce.
  Ruské jednotky prolomily oslabenou německou obranu a úspěšně postupovaly vpřed, přičemž zajaly velké množství zajatců a trofejí.
  Pouze na řece Visle, po oslabení svých jednotek na západě, byli Němci schopni zastavit postup ruských jednotek. Carská armáda osvobodila pobaltské státy a vstoupila do Východního Pruska.
  Velkých úspěchů dosáhli Rusové také v jižním sektoru fronty proti Turecku. Do konce roku spolu s Brity a Francouzi téměř úplně dobyli Malou Asii a přiblížili se k Istanbulu.
  V lednu se Istanbul dostal pod tlak především ruských vojsk a Osmanská říše kapitulovala.
  Přišel rok 1918. V Rusku věřili v rychlé vítězství a země se držela i přes všechny vojenské potíže. Spojenci také trochu tlačili na Němce na Západě a věřili v jejich úspěch.
  Amerika převáděla stále více nových divizí. Rakousko-Uhersko se rozpadalo a jeho armáda dezertovala. Bulharsko vyhlásilo válku Německu a Rakousko-Uhersku, vystoupilo ze svazku centrálních států. A Türkiye byl poražen.
  V Německu se samozřejmě zvedly nálady tuto válku co nejdříve ukončit.
  Ale pořád trochu nerozhodný. a kam jdeš? Ještě v březnu Rusko bez čekání na teplé počasí udeřilo na již rozbité Rakousko-Uhersko a prolomilo frontu. Němci útok nevydrželi a tečovali. Byli rozdrceni velkou ztrátou. Budapešť padla a Rakouské císařství kapitulovalo.
  O nějaký čas později došlo v Německu k převratu a 9. května 1918 Německá říše kapitulovala.
  Tak skončila první světová válka. Následovalo jednání ve Versailles a podepsání nového mírového systému.
  Osmanská říše zmizela z mapy. Bylo rozděleno Ruskem, Británií, Francií. Carská říše získala zpět Konstantinopol a Malou Asii s Arménií. Británie Irák, Palestina, osmanský majetek v Saúdské Arábii a Francie Sýrie. Z mapy Evropy zmizelo i Rakousko-Uhersko. Rusko dostalo Halič, Bukovinu, Krakov s polskými zeměmi. Československo se stalo součástí Ruska a ponechalo si určitou autonomii, ale králem České republiky a Slovenska se stal Mikuláš II. Krakov vstoupil do Polského království jako Poznaň a část německých zemí. Včetně Danzigu. Rusko také obdrželo oblast Klaipeda. Výrazně se rozšiřuje vlastnictví.
  Na Západě Německo vrátilo francouzské a dánské majetky zabavené pod Bismarckem. A také byla nucena souhlasit s demilitarizovanou zónou v povodí Rýna. Německo bylo také nuceno platit vítězným zemím obrovské reparace. Především Rusko a Francie jako nejvíce postižené Němci.
  Objevila se i Jugoslávie, která se uznala za vazala Ruska, ale formálně se nestala jeho součástí. Maďarsko bylo pokáceno a také se uznalo jako vazal Ruska. Rakousko formálně zůstalo nezávislé, ale platilo reparace. Rumunsko přijalo Transylvánii.
  Všichni byli víceméně spokojeni kromě těch, kteří prohráli. Z mapy Evropy a Asie zmizelo Türkiye a Rakousko-Uhersko. A Rusko zvýšilo populaci i území. Stejně jako Francie, Japonsko, Británie a pouze Spojené státy obdržely jen malou část reparací. Německý majetek v Pacifiku byl rozdělen mezi Japonsko a Británii. V Africe, většinou v Británii.
  O několik měsíců později se Rusko připojilo k britské straně ve válce v Afghánistánu. Bylo vybojováno rychlé vítězství a poprvé byl testován v bitvě, tank vyvinutý synem Mendělejeva. Nový vůz se ukázal jako velmi efektivní a s dobrými jízdními vlastnostmi.
  Byla pojmenována "Alexey" na počest následníka trůnu. A tohle auto vypadalo velmi slibně.
  Po dobytí a rozdělení Afghánistánu začalo období míru. I když prošlo několik malých válek. Rusko a Británie si rozdělily Írán. A pak Spojenci dokončili rozdělení Saúdské Arábie.
  Ruská ekonomika zaznamenala rychlý růst asi o deset procent ročně a v roce 1929 se umístila na druhém místě. Spojené státy také rychle stoupaly, o něco méně než Francie a ještě méně než Německo. A Británie zcela stagnovala a sotva dosáhla předválečné úrovně.
  Když však vypukla Velká hospodářská krize, bylo to opět obtížnější a povstání a nepokoje začaly narůstat.
  Nicholas II posílil svou autoritu vítězstvím v první světové válce. Car zkrátil pracovní den na deset a půl hodiny, v sobotu a předprázdninové dny na osm hodin. Plat v Rusku rostl. Ceny zůstaly stabilní a carský rubl byl nejsilnější měnou na zemi.
  Kromě toho král v roce 1925 zavedl bezplatné sedmileté vzdělání. A v roce 1929 se sedmitřídní vzdělávání stalo povinným. Bezplatná zdravotní péče se také stala dostupnější.
  A získání vysokoškolského vzdělání zdarma se stalo mnohem jednodušší. A důchody byly zvýšeny a byly vypláceny dokonce i dělníkům a ženám v domácnosti a invalidům.
  Velká hospodářská krize ale opět všechny problémy prohloubila. A znovu si vzpomněli na Dumu, kterou car rozpustil, ale nové volby se nikdy nekonaly. Co vedlo k oživení absolutismu.
  Král opět dostal právo vydávat zákony a začal projevovat znatelnou aktivitu. Zlepšilo se to však i bez Státní dumy, fungovala Státní rada a byl přijat občanský zákoník Ruské říše.
  Nová buržoazie však chtěla více demokracie a alespoň oživení Dumy. Během deprese se začal bouřit proletariát i rolnictvo.
  Celá vesnice, třída kulaků se stala mnohem silnější. Majitelé půdy si ale stále ponechali půdu. Porodnost zůstala vysoká a úmrtnost klesla, zejména díky lepší lékařské péči. To vedlo k růstu populace a fragmentaci půdy. Pravda, část tohoto růstu pohltilo město. Během hospodářské krize prudce vzrostla nezaměstnanost.
  Ale carská vláda energickými opatřeními dokázala zmírnit následky deprese. V roce 1931, kdy Japonsko napadlo Čínu a pokusilo se v Mandžusku ustavit loutkovou vládu. To porušilo předchozí dohody a stalo se důvodem vstupu Ruska do války.
  Do této doby měla carská armáda nejvyspělejší a nejvýkonnější tanky na světě, nejlepší letadla, včetně šesti motorových bombardérů. V carském Rusku se tak objevily první sériově vyráběné vrtulníky na světě a nejúspěšnější - bezzákluzová děla.
  V carském Rusku se navíc zvedla úroveň generálů. A flotile velel geniální admirál Kolčak.
  Během první světové války carská armáda hydroplány rozmnožila a dovedla k dokonalosti. A aktivně rozbil Japonce na moři.
  Od samého začátku probíhala válka pro Japonce nepříznivě. Za cara byla postavena další Bajkalsko-amurská hlavní linie a zásobování ruské armády probíhalo bez problémů.
  Překonal kvantitou i kvalitou japonských polních maršálů, Děnikina a Kornilova, vedl úspěšnou ofenzívu. Mezi mladými generály vynikal Vasilevskij, který se za první světové války stal ve třiadvaceti letech plukovníkem. A v pětadvaceti už byl generálem.
  Samozřejmě byli i další velitelé. Tukhachevsky také zažil rychlý kariérní růst. Vylezl na Budyonny. Řada vítězství a od samého počátku iniciativa vlastnila carská armáda, která vytvořila kotle a obléhala Port Arthur. Obléhání však netrvalo dlouho, během přepadení tato nedobytná citadela padla za dva týdny. A za pouhé čtyři měsíce bojů byla osvobozena Čína a celá Korea.
  Car Nicholas II, který využil skutečnosti, že Spojené státy byly oslabeny Velkou hospodářskou krizí a Británie nemohla zasáhnout do války, nařídil zcela ovládnout Japonsko a připojit je k Ruské říši.
  Kolčak zcela porazil samuraje na moři, mimo jiné pomocí nejlepších hydroplánů na světě. Kromě toho dorazila flotila z Baltu a Středozemního moře.
  A v březnu 1932 se carská armáda vylodila v Japonsku. Po třech měsících urputných bojů byla Země vycházejícího slunce dobyta a stala se ruskou provincií. Uspořádalo referendum o připojení k Rusku. A Mikuláš II se stal japonským mikádem a císařem. Rusko také dobylo majetky v Tichém oceánu.
  Hitler se v Německu dostal k moci v lednu 1933. A jeho nástup by samozřejmě mohl vést ke kataklyzmatům.
  Fuhrer okamžitě přísahal věrnost Nicholasi II a vyhlásil spojenectví s Ruskem.
  Hitler na osobní schůzce navrhl rozdělení francouzské a britské kolonie.
  Souhlasil Mikuláš II. A byla uzavřena unie Itálie, Německa a Ruska. Samozřejmě proti Británii a Francii. V roce 1937 Německo anektovalo Rakousko. Ve stejné době zemřel Mikuláš II., který vládl téměř třiačtyřicet let. Na trůnu byl jeho mladý vnuk - Alexandr čtvrtý. Dědic Alexej se stihl oženit, udělat ze sebe syna a také zemřel na nevyléčitelnou nemoc. Vnukovi bylo pouhých šest let a vládcem a regentem se stal carův bratr Michail Romanov. Ne mladý, ale obecně zkušený král. Mimochodem, byl to on, kdo vedl generální vedení pro dobytí Japonska a měl titul velkého maršála, jako je generalissimo.
  Regent Michail Romanov pokračoval v kurzu k spojenectví s Německem a Itálií. A 15. května 1940 zaútočila Třetí říše na Francii, Belgii a Holandsko a také na Británii. Rusko také zaútočilo na britské kolonie. A Itálie se přestěhovala do Afriky.
  Válka se vyvíjela docela úspěšně. Rusové za tři měsíce dobyli veškerý majetek Británie a Francie v Asii. A pak přistál v Austrálii. Rusko postoupilo i v Africe.
  Němci po rychlé porážce Francie a okupaci Belgie a Holandska zahájili letecký útok na Británii. Nebylo to příliš úspěšné, dokud ruské letectví nevstoupilo do války.
  A Británie se stala velmi špatnou. A bombardovali všechno, co mohli. Austrálie byla rychle dobyta ruskými vojsky. A Afrika byla dobyta pomaleji, ani ne tak kvůli odporu britských a francouzských jednotek, ale kvůli velkým vzdálenostem a nedostatku silnic.
  V roce 1940 nestihli dobýt Británii, ale v létě 41 došlo k vylodění a s Brity bylo definitivně dokončeno.
  Pak následovala válka se Spojenými státy. Roosevelt se neúmyslně dostal do boje a opožděně. A carské Rusko chtělo Aljašku získat zpět.
  Ale nejen to... V zimě jedenačtyřicet - dvaačtyřicet carská vojska přešla po ledě na území Spojených států a rozpoutala zde bitvy.
  Na straně ruských jednotek převaha v množství a kvalitě jednotek.
  Američané prohrávali. A Němci pronikli z Kanady a také dosáhli velkého úspěchu. Rok 1942 byl posledním rokem samostatné Ameriky. Pod údery Ruska a Německa vydržely Spojené státy až do 8. října, kdy po pádu New Yorku a Washingtonu kapitulovaly.
  Tak skončila druhá světová válka. Kratší než ve skutečné historii, vítězný pro Rusko a Třetí říši. Němci během války obsadili také Španělsko a Portugalsko a anektovali jejich kolonie.
  Ve světě došlo ke změně. Carské Rusko anektovalo všechny kolonie Británie a Francie v Asii a Pacifiku, stejně jako Austrálii. Aljaška, většina Kanady a USA se staly ruskými a Německo dostalo jen malou část. Většina Afriky se stala ruskou. Němci ale zabrali část francouzských, belgických, portugalských a španělských kolonií.
  Němci také dobyli Dánsko a Norsko. A Švédsko bylo rozděleno s Ruskem. Francie, Belgie, Holandsko, Španělsko, Portugalsko vstoupily do zvláštní unie států známkové zóny. Nacisté je obsadili vojáky, i když si ponechali formální loutkové vlády. Totéž v Dánsku a Norsku s částí Švédska.
  Rusko ovládlo Británii. Vzhledem k tomu, že car Alexandr Čtvrtý byl příbuzný anglických králů, byl uznán za britského panovníka.
  Itálie získala některé majetky v Africe a získala oporu v Etiopii.
  Carské Rusko je bezpochyby nejmocnější a nejrozsáhlejší říší na světě. Ale Třetí říše je silná. A nastala dočasná pauza. Potřeba strávit nové akvizice. Regent Michail dokonce učinil bezprecedentní krok a umožnil Rusovi mít čtyři manželky.
  I synod byl nucen to přiznat, aby urychlil asimilaci periferií.
  A jak dobrý nápad! Alexandr Čtvrtý se v mládí dokonce dvakrát oženil, aby šel svým poddaným příkladem. Situace se tedy stabilizovala.
  Michael zemřel v roce 1947 a car Alexander se skutečně ujal. A zatím se mu to daří. Půda ale Hitlerovi nestačila a posedlý Führer snil o ovládnutí světa.
  A 20. dubna 1955 začala velká válka proti carskému Rusku. Třetí říše a Itálie, kde již vládl syn Mussoliniho mladšího, zaútočily na říši cara Alexandra IV.
  Začala třetí světová válka. Na stranu Třetí říše vystoupila také Argentina, Brazílie, Venezuela, Mexiko a řada latinskoamerických zemí. A vypukla třetí světová válka...
  
  
  ROKOSSOVSKIIOVA CHYBA
  Paralelní vesmír, pozemský svět. Během Velké vlastenecké války existoval pouze jeden malý rozpor se skutečnou historií. Rokossovskému se podařilo přesvědčit Stalina, aby proti Paulusovi přivedl 2. gardovou armádu a další zálohy, aby je zničil, než se přiblíží Mainstein. Argument, který hrál rozhodující roli: "Pokud zničíme Pauluse a osvobodíme Stalingrad před Novým rokem, bude to kolosální politický efekt! Katolické Vánoce se budou slavit ve Stalingradu!".
  Stalin souhlasil, že útok na Pauluse nařídili především politici, zatímco Mainstein byl prozatím zdrženlivý. Ale v důsledku tohoto spontánního rozhodnutí se stalo následující. Ještě v prosinci, relativně bojeschopné a spoléhající na silné obranné struktury, kladly Paulusovy jednotky tvrdohlavý odpor a byly schopny udržet své pozice. A 25. prosince Mainstein prorazil koridor do Stalingradu trochu na jih.
  A rozpoutaly se tvrdé bitvy. Hitler nařídil za každou cenu držet předmostí na Volze, Stalin nařídil za každou cenu dobýt zpět Stalingrad. Bitvy začaly vřít, stejně jako při útoku na Stalingrad, Němci, ale nyní je tomu přesně naopak.
  Sovětské jednotky vyrazily vpřed a Němci se zoufale bránili.
  Tři a půl měsíce pokračovaly nejtvrdohlavější bitvy. Do bitvy vstupovaly další a další zálohy. Nakonec byli koncem března Němci vytlačeni ze Stalingradu, což je přinutilo ustoupit na Don. Ztráty sovětských jednotek se ale ukázaly být příliš vysoké a následovala dlouhá operační pauza v ofenzivě.
  Němci také posílili svou armádu totální mobilizací, převedli těžké tanky "Tiger" a "Panther", lízali si rány. Poměr ztrát během bitev se ale ukázal být pro Fritze příznivější než ve skutečné historii. Jelikož nacisté nespadli do kotlů a bojovali v obranných podmínkách příznivějších pro sebe. A to jim pomohlo udržet přední linii na příznivějších liniích pro sebe.
  Ano, spojenci jednali v Africe ne tak rozhodně. Absence katastrofy pro Němce na východě vyvolala nejistotu a rozdělení v jejich řadách. Američané se v obavě z těžkých ztrát chovali pasivně a někteří Britové neměli dost sil.
  Podle toho se nacisté stále drželi v Tunisku a nemohli se o Itálii starat.
  A 6. července začala nová ofenzíva nacistů poblíž Stalingradu. Tentokrát se však Fritz ukázal jako mazanější a neodvážil se zaútočit, jak sovětské velení očekávalo na město samotné, ale přesunul své obrněné kleště na jih. A dokázal prorazit linii obrany.
  Mainstein postupoval vpřed a dosáhl Volhy, sto kilometrů jižně od Stalingradu, a poté se obrátil na jih. Byl to odvážný a nečekaný manévr. Navíc v útočných bitvách ukázal "Tiger" svou impozantní sílu jako průlomový tank se silnou ochranou boků a zádi.
  Sovětské velení se opožděně pokusilo odpovědět protiútokem podél silně opevněné zóny. Rozvinuly se tankové bitvy, kde Panther poprvé ukázal svou sílu v obraně a v záloze. Němci svými nejnovějšími tanky obratně odráželi protiútoky sovětských vojsk. Ferdinand se také ukázal jako špatný.
  Početní převaha je ale stále na straně SSSR. Němci nemohli postoupit daleko a byli nuceni se zastavit. Situace na Volze jako by zamrzla. V Čečensku ale vypuklo protisovětské povstání. A město Groznyj bylo dobyto v důsledku dvojitého úderu, s pádem Terekských bran Kavkazu. Situace se extrémně vyhrotila. Türkiye se zamíchal. Jeden z osmanských generálů se ukázal být německým agentem. Jednoduše nařídil svému sboru, aby svévolně zaútočil na sovětská vojska, čímž postavil vedení před skutečnost, že bude vtažen do války. Churchill a Roosevelt mlčeli a třicet tureckých divizí čítajících asi milion vojáků přešlo do útoku.
  Tento zrádný úder do zad a zároveň sevření zásobovací tepny podél Volhy situaci výrazně zhoršil.
  Mainstein, který odrazil pokusy sovětských vojsk odtlačit ho od Volhy, se pokusil rozvinout ofenzívu. Poté sovětské velení vrhlo části stepní fronty do bitvy. Němci byli zastaveni, osmdesát sovětských divizí proti padesáti německým. Ale byli schopni pouze zpomalit svůj postup, ale nepodařilo se jim porazit nepřítele. Zatímco na Kavkaze se situace zhoršila. Turci obklíčili Jerevan a téměř úplně dobyli Batumi. V Zakavkazsku je jen velmi málo sovětských záloh, po dobytí Grozného patnáct německých divizí pokračovalo v pohybu jižním směrem, blížily se a obkličovaly Tbilisi.
  Náhle Stalin nařídil ofenzivu v centru, třetí operaci Ržev-Sychov. Ale Němci na to byli připraveni a nebylo vyčleněno dostatek sil k provedení takové rozhodující ofenzívy. Situaci zhoršil vstup Japonska do války. Pravda, samuraj nezaútočil na samotný SSSR, ale zahájil ofenzívu proti Mongolsku. Ale sovětské velení v reakci samozřejmě převedlo jednotky a vstoupilo do bitvy s Japonci. Šestsettisící pěst japonské armády zamířila na úder a dalších dvacet pět divizí muselo být naléhavě přemístěno na Dálný východ, čímž se oslabily jejich síly proti Fritzovi.
  Co se týče zla, ale spojenci dodrželi vyčkávací taktiku, dokonce snížili intenzitu bombardování evropského kontinentu a německých měst. A předmostí v Tunisku stále nebylo napadeno. Obecně vzato, spojenci nikam nespěchali, aby dostali kaštany z ohně. A prakticky sabotoval válku. A Němci a jejich satelity postupně na Kavkaze zvítězili.
  Pak se Stalin rozhodl jednat jako Solon a nabídl Hitlerovi příměří. Navíc podmínky jsou pro Němce velmi příznivé. Všichni váleční zajatci jsou jim vydáni zdarma, zatímco Rusové jsou za značné výkupné vzati zpět. SSSR se navíc zavázal po dobu trvání příměří bezplatně dodávat do Třetí říše ropu a ropné produkty a také řadu kategorií surovin.
  Hitler poraskinuv mozek se rozhodl přijmout Stalinův návrh. Příměří bylo na rok s možností prodloužení. 1. září 1943 válka na východě ustala. A boje pokračovaly s novou silou. Tentokrát jen na Západě. V první řadě na moři. Tunisko se stalo ohniskem a odrazovým můstkem pro nacistickou invazi.
  25. listopadu 1943 začaly přesilové síly Němců pod velením Mainsteina útočit na Gibraltar. Franco dostal ultimátum, aby nechal nacisty projít, jinak mu hrozilo svržení. Tři dny a tři noci došlo k prudkému útoku. V něm Němci nejprve použili novinku: Sturmtigr vyzbrojený proudovou bombou. Tento stroj jednoduše roztrhal britské pozice na kusy a exponenciálně vyhubil nepřítele.
  Gibraltar je klíčem ke kontrole Středozemního moře a obě strany to pochopily. Němci měli bohužel více příležitostí soustředit své síly. A pevnost padla.
  Boje zesílily i na moři. Produkce ponorek ve Třetí říši přesáhla čtyřicet kusů za měsíc a stále rostla. Ztráta spojenců v mořských porostech. A v Africe se rozpoutala skutečná válka. Němečtí "Panteři" a "Tygři" demonstrovali svou převahu nad nepřítelem. Německá ofenzíva jako součást seskupení třiceti divizí začala invazí z Maroka a dvaceti pěti divizí útokem na Alžírsko ...
  Nový rok 1944 našel každého, když se boje rozvinuly naplno...
  Na konci ledna 1944 se v Alžíru zformovala velká kapsa amerických a britských vojáků. A tyto síly se po relativně malém odporu jednoduše vzdaly. Poté Němci spolu s Italy napadli Libyi. Nahromadily se nové africké houpačky. Rommelova skupina se přesunula směrem k Egyptu a Mainsteinova skupina směrem k nigerské smyčce.
  Němci byli vyzbrojeni "Pantherem" -2 se silnějším pancířem a dělem, stejně jako motorem o výkonu 900 koňských sil. A Američané začali dostávat tank Sherman M 4. Stalin zase přezbrojil své tankové pěsti T-34-85 a IS-2. Další německý tank "Tiger" - 2 se ukázal být morálně zastaralý od okamžiku, kdy byl uveden do sériové výroby. Německý mastodont "Tiger" -2, který měl stejnou výzbroj jako "Panther" -2 a byl o jednadvacet tun těžší, jen o málo překonal svého mladšího protějšku v pancéřování, výrazně horšího jak v jízdních výkonech, tak v technické spolehlivosti.
  Ale nejnovější proudový stíhač ME-262 neměl obdoby ani ve výzbroji, ani v rychlosti. Takže jeho kvalitativní převaha měla kompenzovat kvantitativní výhodu spojenců. Obecně platí, že velké množství letadel z jednotek západní koalice nemohlo poskytnout rozhodující výhodu na bojišti. Německá esa byla ve svých dovednostech lepší než jejich západní protějšky, a to ovlivnilo statistiky leteckých bitev. A navrch má protiletadlové dělostřelectvo nacistů. Spojenci byli navíc zklamáni nerozhodností jejich velení, které po částech přivádělo síly do bitvy, kvůli kterým utrpěli mnoho ztrát. A to bylo nepohodlné nasadit v Africe.
  Rommel v polovině března dobyl Libyi a odešel do El Amanu. Zde měli Britové silný obranný val. A Montgomery velel velmi efektivně, zvláště když dostal posily. Ale Němcům to tolik neodpouští. Němci, kteří na konci dubna vytáhli další munici a palivo, podnikli okružní manévr přes poušť a dostali se k hornímu toku Nilu, přičemž obešli britskou obranu. V květnu padla Alexandrie a Němci dosáhli Suezského průplavu. Türkiye také napadl Sýrii a Palestinu.
  Červen se stal zlomovým bodem v bitvě o Blízký východ. Zahrnovalo více než sedmdesát německých divizí a dvacet tureckých. Britové a Američané byli poraženi. A v červenci se Saúdská Arábie také dostala pod kontrolu Třetí říše a fašistická vojska vstoupila do Íránu, kam se přesunula, přičemž narazila pouze na ohniskový odpor britských jednotek. V srpnu Němci po téměř pochodu více než tisíc kilometrů vstoupili do Indie. V září byla téměř celá Indie obsazena. Místní obyvatelstvo se s Wehrmachtem setkalo jako osvoboditelé. A Japonsko konečně získalo pozemní hranici se svým velmi silným spojencem.
  Přišel 1. říjen. Rok vyhlášení příměří se SSSR. Němci se spojili s Japonci, zmocnili se území od Maroka po Barmu, včetně Indie, dosáhli rovníku a zabrali většinu Afriky pro sebe. Třetí říše tak expandovala, ale na druhou stranu rozptýlila svá vojska po kontinentech.
  Během této doby Stalin připravil a zformoval asi tři sta divizí včetně tankových. A celková velikost sovětské armády se zvýšila na jedenáct milionů, z nichž osm mohlo být použito na sovětské německé frontě. Posílil ale i Wehrmacht, i když ve svém složení ostře hledal zahraniční divize. Navíc vzrostla síla proudových letadel. ME-262 se již vyrábělo v tisících třiceti až čtyřiceti letounech denně a byl bezesporu nejlepší stíhačkou druhé světové války. Jeho dva motory zrychlily na rychlost 900 kilometrů za hodinu a čtyři 30mm kanóny a plus rakety dělaly z vozu velmi vážného soupeře pro každé letadlo.
  Ukázalo se, že "Panther"-2 je nesrovnatelný s celkovými vlastnostmi tanku, výrazně lepší ve výzbroji a pancéřování než "Shermany" M 4 a T-34-85. Pravda, s hmotností 47 tun, ale motor o výkonu 900 koní to více než kompenzoval. Navíc byl Panther-2 z hlediska průraznosti pancíře a čelního pancíře lepší než IS-2, nemluvě o jízdních výkonech.
  To samozřejmě znepokojilo Stalina. Třetí říše je ale stále v plenkách.
  Vytvářejí se nové zahraniční a koloniální divize. O přístupu k vývoji tanků řady E, s ještě výkonnějšími motory, silnějším pancířem a silnějšími zbraněmi. A vytvářet nové modely letadel. Nacisté už mají v sériové výrobě proudový bombardér Arado a objevil se NE-162. A výhoda Wehrmachtu poroste.
  Stalin měl proto o čem přemýšlet: přijmout či nepřijmout Hitlerův návrh na prodloužení příměří o další rok. Na jednu stranu jsem nechtěl svůj lid znovu uvrhnout do propasti války. Na druhou stranu je jasné, že to bude ještě horší - čas pracuje proti SSSR.
  Stalin přesto prodloužil příměří. Rozhodl se, že moudří nebojují.
  Ale Fuhrer nečekaně v prosinci 1944 přistál v Británii. Nikdo nečekal, že se nacisté objeví v zimě. A Britové byli zaskočeni. Překvapení, dobrá organizace, velmi účinná malá samohybná děla E-10, to vše hrálo Fritzovi do karet.
  A doslova za týden byla Británie dobyta! To je obecně kolosální úspěch Wehrmachtu!
  Londýn padl! A Führer si představoval, že je nepřemožitelný! Již v březnu byl zajat Island.
  Poté nacisté Americe navrhli - říkají, co chcete: bojovat dál nebo si ještě rozdělíte sféry vlivu? Po smrti Roosevelta zavládl ve Spojených státech pragmatický přístup - Němcům byl nabídnut mír. Führer však předložil řadu krutých podmínek - včetně placení reparací a kompenzací za bombardování německých měst.
  Američané trochu váhali, ale po další, brutální porážce na moři, se smířili. A přijali Hitlerovy podmínky.
  Führer si dal ve válce krátkou pauzu... Trávení dobyté a posilování své pozice v Evropě, Africe a Asii.
  Ale 1. května 1947 nacisté, když ušetřili své síly a nasadili hlavní tank E-75 - nejmasivnější ve Wehrmachtu - napadli SSSR.
  Přesněji řečeno, pokračovali tam v ofenzivě. A nasadili spoustu nových tanků.
  E-75 se stal hlavním, protože Hitler měl velmi rád velká auta. I když se ukázalo, že mastodont nebyl úplně úspěšný: celých devadesát tun, s motorem o výkonu pouhých 900 koní - to znamená, že tank nebyl příliš rychlý a často se porouchal. Výkonný 128mm kanón měl menší zásobu granátů a pomalejší střelbu než 88mm.
  Věž měla dobrou ochranu - čelo 252 mm, boky 160 mm pod úhlem, ale trup byl horší - čelo 160 mm, i když ve sklonu 45 stupňů, pouze 120 mm strana a docela vysoká.
  Obecně byl E-75 docela dospělým "King Tiger", s určitými problémy kvůli tomu. Pro spravedlnost je třeba poznamenat, že motor a převodovka byly umístěny společně, což zhutnilo uspořádání nádrže. Navíc bylo možné v poli posílit ochranu trupu pomocí štítů.
  Takže E-75 byl dobře chráněný, silně vyzbrojený, ale příliš těžký, málo mobilní a často se porouchal.
  E-50 byl samozřejmě menší, lehčí, s lisovaným motorem a dosahoval rychlosti přes šedesát kilometrů za hodinu. A měl zbraň o délce 88 mm a délce hlavně 100EL. A udělala 12 ran za minutu. Čelní pancíř korby E-50 je téměř stejný jako u E-75, horší je ochrana boků a věže. Ale v praxi je E-50 v každém případě svou mobilitou, menší hmotností a větší spolehlivostí efektivnější než E-75.
  Ale Hitler nařídil udělat masovější stroj těžší. Obecně platí, že Fuhrer zakázal výrobu tanků lehčích než padesát tun. K ochraně árijské krve. Bylo vyrobeno pouze malé množství průzkumných E-10 a E-5.
  Stejně tak tank E-100. A několik jeho modifikací, včetně těch s odpalovačem bomb.
  Führer obecně miloval všechno velké. Nejmasivnějším bombardérem se stala proudová modifikace TA-400. Ano, je to strašná síla.
  Yu-488 sotva vstoupil do služby, byl považován za zastaralý a byl nahrazen proudovým protějškem. Němci měli bezocasé bombardéry B-2 a B-18. Také velmi účinné stroje schopné bombardovat Spojené státy z Evropy.
  A co to prostě nebylo ve vzduchu. Objevily se dokonce i diskotéky, které jsou díky proudícímu laminárnímu proudu nezranitelné ručními palnými zbraněmi.
  Zkrátka síly jsou nestejné. A Hitler očekává, že snadno dokončí SSSR.
  Ale nebylo to tam. Pravda, na Kavkaze postupovali nacisté spolu s Turky. Dobyli Baku, Jerevan a všechny ropné vrty. A z východu, dobytím Primorye a obléháním Vladivostoku Japonsko postupovalo.
  Ale čtyři dívky: Nataša, Zoja, Augustina a Světlana se vzepřely nacistům, a když začala velká ofenzíva proti Moskvě, vstoupily do bitvy.
  Natashka vypálila dávku a bosou nohou hodila smrtící granát. Odhodila fašisty a cvrlikala:
  - Sláva sovětskému Rusku!
  Zoya také vzala a pokosila linii Fritze. A s holými prsty házela dárky smrti. Zabil mnoho fašistů.
  A zpívala:
  - Pro nové úspěchy!
  Další Augustin na cestách. Rozdrtil nepřátele. Rozptýlil je silnými údery pěstí do různých směrů. A také s bosou nohou spustí dar zkázy.
  A zpívat:
  - Rozbijeme nápor zlé hordy!
  A tady je útok Světlana. Odřízla spoustu nacistů. A poté její nahé prsty znovu vypustily zabijácký dárek.
  A válečník zasyčel:
  - Jsem superšampion!
  Čtyři bojovnice skutečně pracovaly pro celou divizi. Ale jedna divize, a dokonce čtyři jsou příliš málo, proti celému Wehrmachtu. Zejména se silnějšími a pokročilejšími zbraněmi.
  Koncem srpna tedy nacisté Moskvu přesto obklíčili. A to je velmi smutné. A do konce prosince 1947 padlo hlavní město SSSR. A skončila další etapa války.
  Potom už to nebylo to, co to bývalo... Během roku 1948 nacistická vojska zcela dobyla spolu s Japonci celé území SSSR. A bylo to ještě horší...
  Nějakou dobu vedli nacisté válku s partyzány a dopadli Stalina, který se s tím tvrdošíjně nechtěl smířit. Poté, co byl v dubnu 1951 vůdce SSSR přesto zničen, začala partyzánská válka upadat.
  Němci vytvořili svou loutkovou ruskou vládu a bojovali proti partyzánům s místními silami. A podařilo se jim uspět... Spojené státy zatím zůstaly v zámoří a získaly jaderné zbraně.
  Hitler oddaloval svůj pochod na Ameriku příliš dlouho. A Spojené státy byly schopny zavést hromadnou výrobu atomových a poté vodíkových bomb. A pak vytvořili, i když později než Němci, balistické střely.
  Ani jedna strana se nerozhodla jít do války. Došlo k rozdělení sfér vlivu. Jak USA, tak Německo a Japonsko zajaly mnohé, a proto prozatím tráví majetek.
  Hitler havaroval 20. dubna 1957, přesně v den svých osmašedesátých narozenin. Po něm se k moci dostal regent Schellenberg, který nahradil vyřazeného Himmlera. A Goering zemřel na zneužívání drog.
  Schellenberg provedl částečnou liberalizaci na okupovaných územích. A zavedl více samosprávy v koloniích. Zmírnila se také cenzura. Kromě nacistické strany byli i jiní.
  Schellenberg začal změkčovat rasistickou teorii. Postupně se rozvíjející na kolejích kapitalismu a zároveň podle plánu zvyšovalo hospodářství Třetí říše životní úroveň.
  Partyzánské jednotky padaly. Lidé si zvykli na disciplínu a nový pořádek. V roce 1961 se uskutečnil první let na Měsíc. A v roce 1976 na Mars.
  Nějakým způsobem se vyřešily problémy s hladem a regulovala se porodnost.
  Po Schellenbergovi vládl Kleiman. Pokračoval také v liberalizaci.
  Třetí říše se stala vícestrannou demokratickou říší. Ale nebylo možné se od něj oddělit.
  Japonsko také zažilo demokratizaci. A Amerika je už dlouho demokracií.
  Zde ve Třetí říši byl po Kleimanovi zvolen nový prezident. A stali se - Natasha Rostova. Což je opravdu skvělé!
  A nastala éra demokratizace a rovnosti.
  Válečník dokonce zpíval;
  Náš lid nebude snášet utrpení,
  Nechte zbraně - pekelný hlas války dunět!
  Budeme stát: s nadějí na zvolání,
  Od ramene k rameni: shromážděni, staří i mladí!
  
  Zvedání bajonetů v mozolech,
  Přísný pohled bojovníků - prostě chlapi!
  Země ze smutku byla celá šedovlasá,
  Dívčí copánky nesměle tahají!
  
  Jsme děti slavného, sovětského lidu,
  Nemůžeme být zlomeni, ani ocel, ani oheň!
  Bojujme ze všech sil za svobodu!
  Hejno fašismu - věřím, že to zlomíme!
  
  Ať nejsou vzati do služby - hořce z rozmrzelosti,
  Ale pionýr se shromáždil do boje!
  Kravata je v plamenech - všechny oči jsou v ní otevřeny,
  Po slavných bolševických stopách!
  
  Dav vojáků prchal k útoku zuřivě,
  Fašisté mlčí, řev děl je utržen!
  Z rozdrcené červené síly kovu,
  Rozbitá vlajka s hákovým křížem spadla!
  
  Kde naše baterie přesně věděly
  A proč? odvážný chlapec,
  I když je sníh hroudy, bolí to, trápily zlo,
  Když byl v noci bosý, chodil v pytli!
  
  Když jsi malý, je snazší hledat, snazší,
  V každé trhlině můžete strčit nos!
  Složil jsi přísahu v chladu, v háji,
  Ale někdo se zasmál: ten chlap není dost zralý!
  
  Dívky také nepoznaly zbabělost,
  Nebojovali o nic hůř, stateční chlapci!
  Na dovolené jsme tančili ve dvojicích,
  Popovídali si střídmě - škoda plýtvat slovy!
  
  Krutý Hitler - Satanův služebník,
  Lidé bez účtu, ten parchant zničený!
  Ale osvoboditel rozdrtí hordu,
  Koneckonců, pro rady sil není žádný limit!
  
  Komunistická strana milovala a vychovávala,
  My pionýři jsme k tomu stateční!
  Abych nevydržel pána Fritze,
  Abys na sebe nenasadil jho!
  
  Naučili nás posvátně věřit ve sny,
  A nelitujte úsilí pro zemi!
  To, co jsme vydrželi, se prostě nedá změřit,
  Drazí, synové sovětské armády!
  
  Nikdo z nás nemluvil o věku,
  Litujte se - nerespektujte ostatní!
  Umírání je děsivé, ale nebál jsem se
  Rus je neporazitelný - armáda rad!
  
  A na Zemi přijde šťastný svět,
  Nebude žádná bolest, žádné slzy, žádný smutek, žádná potřeba!
  Prapor nad celou planetou komunismu,
  Kdo padl, bude vzkříšen v říši krásy!
  
  
  Roztrhejte Führera na kusy
  Vůdce se mírně odchýlil od skutečného příběhu a nařídil Rommelovi, aby po kapitulaci tolbucké posádky postupoval bez přestávky na Brity. Tím jim brání usadit se v defenzivě a obsadit předem připravené linie.
  Pokračováním v ofenzivě dokázal Rommel, i přes výrazně menší sílu, porazit Brity a koloniální jednotky se vzdaly téměř bez boje.
  V důsledku toho Britové ztratili Egypt a kontrolu nad Suezským průplavem. Ani tím ale potíže protihitlerovské koalice neskončily.
  Fuhrer neobrátil čtvrtou tankovou armádu na jih a navíc útok na Stalingrad svěřil hrdinovi Krymu Mainsteinovi. Díky tomu se Němcům podařilo město na Volze dobýt téměř okamžitě a sovětská vojska se zde nestihla uchytit.
  V návaznosti na úspěch Mainsteinových jednotek postupovali podél Volhy a dosáhli Kaspického moře. A pak Turecko vstoupilo do války a zasadilo silnou ránu s milionovou armádou. Japonsko také předtím vyhrálo bitvu o Midway a dobylo Havajské souostroví.
  A tak samurajové otevřeli druhou frontu na Dálném východě. Postupovali ve velkých masách pěchoty. A byli schopni odříznout Vladivostok a dobýt Chabarovsk, stejně jako zajmout většinu Mongolska.
  V důsledku toho SSSR nenašel sílu pro zimní protiofenzívu. A Němci, Turci a další satelity Třetí říše obsadili během zimy téměř celý Kavkaz a ropu v Baku.
  Sovětské Rusko se ocitlo v pozici strategického tlaku. Stalin dokonce souhlasil se separátním mírem s Německem za jakýchkoli podmínek.
  Führer obdržel zpravodajské informace, že ve Spojených státech probíhají práce na vytvoření atomové bomby. A znepokojen tím, souhlasil se separátním mírem se SSSR. Ale samozřejmě, vzít všechno, co už bylo dobyto, stejně jako Leningrad a celou Karélii, až po Archangelsk včetně. Sovětskému Rusku byla vznesena velká pocta. Japonsko obsadilo pobřeží a část dalších zemí na Dálném východě.
  Stalin, který si uvědomoval beznaděj vést válku na dvou frontách a také se obával nových německých tanků - Panther a Tiger, přijal extrémně těžké mírové podmínky, ale ponechal si Moskvu a svou osobní moc.
  A Fritz pokračovali ve své ofenzívě v Africe a přesunuli se do Indie. Zpočátku plánovali vzít všechny kolonie z Británie a poté zajmout mateřskou zemi.
  Britové nemohli v Africe vydržet. Nacisté obsadili s extrémně slabým odporem celý černý kontinent a také Indii, spojili se s Japonci.
  K vylodění v Británii došlo v červnu 1944, do té doby Němci vyvinuli proudová letadla a díky své kvalitativní převaze se zcela zmocnili nadvlády na moři i ve vzduchu.
  Také Amerika s Japonci zatím prohrávala, když po částech poráželi yankeeskou flotilu. A to umožnilo kompenzovat menší ekonomický potenciál.
  Británie v mateřské zemi byla rychle poražena. A poté tam byl dosazen nový proněmecký král a vláda v čele s Mosleym. Většina lodí anglické flotily přešla pod Třetí říši. V srpnu Němci dobyli Irsko a v září proběhla operace Icarus se zajetím Islandu.
  Třetí říše se tak zajistila před bombardováním Spojených států.
  To ale Fuhrerovi nestačilo a Fritz začal útočit na Ameriku.
  Část jednotek byla přemístěna do Argentiny a Brazílie. A část se přesunula přes Grónsko a Kanadu.
  Němci samozřejmě spolu s Japonci dobyli i Austrálii.
  V roce 1945 se nacistům podařilo dobýt významná území na západní polokouli. Amerika čelila novým německým tankům řady E, které byly mnohem lepší než Shermany a dokonce i Pershingy. Hitlerův E-75 se ukázal být prakticky neproniknutelný z jakéhokoli úhlu americkými děly a rychle se stal hlavním německým tankem. V březnu 1946 Spojené státy kapitulovaly.
  A nastala dočasná vojenská pauza. Stalin přitom seděl tiše a nekolébal člunem.
  Hitler odpočíval pět let a trávil majetek. A pak přesto vzal a zaútočil na Japonsko právě 20. dubna 1951. Měla příliš mnoho majetku.
  Válka trvala osm měsíců a skončila zajetím Japonska a všech jeho kolonií.
  Poté Fuhrer provedl několik dalších operací v Latinské Americe a zachytil Španělsko a Portugalsko a další neutrální země.
  Türkiye bylo také dobyto.
  Ukázalo se, že říše Třetí říše byla téměř univerzální. Ale stále tu byl vysvlečený SSSR.
  Stalin zemřel v březnu 1953 a poté byl zastřelen i Berija. Nikita Chruščov se chopil moci. Který uspořádal 20. sjezd s odhalením kultu osobnosti Stalina a dokonce ostudně prohrál válku.
  A Hitler rozhodl:
  - Zachyťte poslední nezávislou moc na světě.
  A tak 1. května 1956 začala velká ofenzíva obrovské, celosvětové armády Třetí říše na SSSR. Opět válka a velká krev.
  Hitlerovi bylo teprve nedávno sedmašedesát let, ale kanibal se nechtěl uklidnit.
  Hranice procházela velmi blízko Moskvy - jen dvě stě dvacet kilometrů na nejkratší vzdálenost. Již Ržev byl německým městem. Fritz tedy očekával, že ještě před létem dobyjí hlavní město SSSR a konečně dokončí konsolidaci říše v planetárním měřítku.
  Čtyři dívky v čele s Natašou se jim ale připletly do cesty.
  Krásné bosé dívky v bikinách bránily sovětské město Kalinin a 4. května 1956 k němu prorazily německé jednotky a zahájily útok.
  Před nimi byly německé pyramidové tanky řady AG. Byly silné a zcela nezranitelné vůči sovětským dělům, když střílely ze všech úhlů.
  Ale nacisté v tomto případě neměli štěstí: protože proti nim stály čtyři dívky - velmi silné čarodějnice. A tito válečníci věděli, jak bojovat s nepřítelem.
  Natasha hodila granát bosou nohou. Zasáhla housenku německého pyramidového tanku. Vůz v důsledku toho vybočil doleva a vrazil do souseda.
  A oba tanky vybuchly najednou.
  A Natasha zaštěbetala:
  - To je moje strategie!
  Její partnerka Zoya také vystřelila granát holými prsty na nohou. A zasáhla housenky pyramidálního nacistického mastodonta. Poražený se otočil a vrazil do souseda. A opět explodují dva tanky.
  Zoya křičí:
  - Sláva SSSR!
  Další oheň vede Augustina. Také hodila bosou nohu, něco velmi smrtícího. A vyrazil německé auto v housence. A v důsledku toho se nacistické tanky znovu srazily.
  A rusovlasý čert zpíval:
  Nebudeme otroci
  Hodíme bosýma nohama!
  A pak Světlana zaútočila na nepřítele. Ano, tak přesné a přesné. A také pomocí holých prstů. A fašistická auta se srazila. A jak explodují.
  A Světlana bude zpívat:
  - Sláva mé vlasti!
  Dívky bojují statečně!
  Natasha znovu hodí granát bosou nohou a stlačí dva německé tanky k sobě a zvolá:
  - Sláva Stalinovi!
  Zoya také hodí něco smrtícího holými prsty na nohou a z plných plic zvolá:
  - Za svatou Rus!
  Augustina dala granát holou patou, strčila do nacistických mastodontů a zapištěla:
  - Pro nové hranice!
  Světlana v divokém šílenství hodila dar smrti holými prsty své půvabné nohy a zasyčela:
  - Za velké vítězství!
  Dívky bojovaly s pyramidovými stroji, velmi cool. Ale co lze proti tak velkým silám dělat? A nyní nacisté Kalinina zcela obklíčili a válečníci se museli z obklíčení dostat.
  Němci během května dobyli Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza a úplně obklíčili Moskvu, obklopujíce město ze všech stran.
  A v červnu došlo k útoku na hlavní město.
  Čtyři stateční znovu bojují a bojují zoufale.
  Natasha se otočila, hodila granát bosou nohou a zpívala:
  - Sláva našemu světu!
  Zoya také vypálila dávku a znovu vystřelila granát bosou nohou a zakňučela z plných plic:
  - Nový Stalin je můj idol!
  Pak Augustin střílí a také aktivně střílí. A holými prsty u nohou hodí granát a zařve:
  - Budou nová vítězství! Povstanou noví bojovníci!
  Pak Světlana střílí, kosí protivníky. A bosou nohou vrhá vraha na své protivníky a ječí:
  - Bude to naše vítězství ve svaté válce!
  Ti čtyři zoufale bojovali v Moskvě. Ale síly nejsou stejné. Město bylo doslova zavaleno hordami, všemožnými černými, žlutými, hnědými bojovníky, kteří byli používáni jako potrava pro děla.
  A 3. července Moskva konečně padla... V tuto chvíli Němci dobyli Kazaň, Uljanovsk, město Gorki a Rjazaň a skutečně zemi až k řece Uralsk a už zaútočili na Orenburg.
  Z východu také došlo k ofenzivě velkých sil. 4. července 1956 nabídl Nikita Chruščov kapitulaci Třetí říši výměnou za záruky vlastní bezpečnosti a dalších členů politbyra.
  Hitler s tím souhlasil... Válka po více než dvou měsících končila. A poměr sil byl od samého začátku beznadějný.
  Čtyři dívky se však s porážkou nesmířily. Vzhledem k tomu, že SSSR byl již zcela zajat, je možné vzít a zabít Hitlera?
  A 9. srpna 1956 se známé čtyři dívky spolu s chlapcem Olegem Rybačenkem rozhodly zaútočit na Hitlerův bunkr a zničit hlavního zločince všech dob a národů.
  A tak se čtyři dívky a chlapec, kteří vypadali asi na dvanáct let, velmi svalnatí, jen v trenkách, přestěhovali do sídla Hitlera, který si to vybral na Kypr.
  Dívka byla bosa a v bikinách, chlapec v šortkách a také bos. Takže všech pět bylo obviněno z magie.
  Dítě a čtyři dívky na útoku.
  Oleg Rybačenko hodil bosý, dětský pulsar, rozprášil nacisty a zapištěl:
  - Pro velikost Ruska!
  Natasha vypustila z pupku blesk, spálila Fritze a holými prsty u nohou spustila ohnivou kouli, pálila nacisty a zpívala:
  - Za nového Rusa!
  Zoya je také v útoku. Holými prsty hází zabijácký dárek. A odhaluje hrudník a chrlí z něj blesky!
  Potom zpívala:
  - Ano, buďte slavný pro Rusa!
  Augustin také odhalil její ňadra. Vypustila pulsar ze šarlatové bradavky. A holými prsty u nohou chrlila blesky.
  A zpívala:
  - První sokol je Lenin, druhý sokol je Stalin!
  A nyní je Světlana v útoku. Jak vyhodit pulsar s holými prsty... Rozbije to fašisty. A pak s šarlatovým zipem na bradavkách. A pokosí spoustu nacistů.
  A zpívat:
  - Za vlast a Stalina!
  V útoku je opět Oleg Rybačenko. Seká fašisty kouzelnými meči a pouští blesky holými prsty.
  A chlapec křičí:
  - Velikost země!
  Natasha, která drtí nacisty meči a hází pekelné pulsary bosýma nohama, ječí:
  Jsme děti Satana!
  A z holé dívčiny paty vyletěla smrtící bublina. A roztavil všechny.
  Zoya je také v útoku. Všechny rozdrtí meči. A s ohnivými blesky z šarlatových bradavek vody Fritz. A holými prsty hází pekelné pulsary.
  Při řevu:
  - Za pravou vlast!
  Augustin je také v útoku. A její rubínové bradavky fungují a chrlí kaskády blesků. A ruce sekají protivníky meči. A holé prsty házejí pulsary.
  Ohnivá krása křičí:
  - Pro Černoboha!
  A tady je Světlana v útoku. Také terminátorská dívka. Z jahodových bradavek vylétly blesky a pulsary. Všechno kolem dívky spálili. Zvláště trpěli nacisté a rytíři Třetí říše.
  A dívka to vezme a zakřičí:
  - Za největší Rus! Já bojuji!
  Chlapec a čtyři dívky v útoku.
  Pohybují se po chodbách bunkru. Vyhlazují fašisty. Jdou k Hitlerovi. Ve skutečnosti se tento smrž v tomto světě dokázal dožít šedesáti sedmi let. A tak se pětice terminátorů rozhodla: dost s Hitlerem a zabijí ho! Takže dívky a chlapec se stěhují.
  Oleg seká nacisty meči a bosýma nohama hází energetické sraženiny a zpívá:
  - Sláva velké Rusi!
  Natasha, která používá šarlatové bradavky na hrudi, seká nacisty meči a hází pulsary holými prsty, křičí:
  - Za Bílou Rus!
  Zoya je v útoku. Také seká meči a vrhá na nacisty blesky s šarlatovými bradavkami. A řve si pro sebe:
  - Ať vyhraje Bílý Bůh!
  A s bosýma nohama se spustí jako pulsar.
  A tady je Augustin v útoku. Tak divoký a rychlý. Z šarlatových bradavek také sype blesky jako z rohu hojnosti. A ničí nacisty meči. A s holými prsty cosi hořícího, jako vyhozeného.
  Pak zrzka zazpívá:
  - Černobůh dá vítězství!
  A v ofenzivě proti nacistům Světlana. Také je seká meči. Z rubínových bradavek chrlí blesky a bosýma nohama vypouští rozbíjející pulsary.
  A křičí z plných plic:
  - Sláva Svarogovi!
  Pět zuří, převrací tanky, ničí nacistické bunkry a tak dále. Ničí protivníky jako kobylky.
  Oleg v útoku. Chlapec seká jako meče. A holými prsty bude házet dětským nožkám. A náckové se bez problémů položí.
  A pak zpívat:
  - Ano, Velká Rus! Jsem s tebou!
  Natasha je také v útoku. Nacisté drtí sami sebe. Hází pulsary bosýma nohama. Šarlatové bradavky, bleskové kaskády chrlí.
  A zpívá si pro sebe:
  - Velikost Ruska, Svarog je můj mesiáš!
  Zoya je v útoku. Také hází blesky. A její rubínové bradavky cukají jako bóje příboje z proudů energie.
  A holé prsty, ohnivé sraženiny pulsarů cvakají samy o sobě.
  Zoya křičí:
  - Sláva vesmíru Rusko!
  A jako holá pata vezme a podlehne ve velkém měřítku zkáze.
  A tady v bitvě a Augustin. S holými prsty u nohou také vrhá na nepřítele ničivé a smrtící zbraně. A její karmínové bradavky jako z kulometu srážejí na nepřítele proudy zběsilé energie a ničení. Tady je zrzka, jak mlátí nacisty. Doslova se zamilovat.
  A jak se trefuje holou patou!
  A řvát:
  - Za sílu a moudrost černoruského boha1
  A pak je Světlana v útoku. Také ničí nacisty s meči. A šarlatové bradavky chrlí dary smrti. A jak bude brát a zpívat:
  - Sláva naší velké Rusi.
  A holou patou zasáhne nepřítele pulsarem. A vezme meče a seká...
  Ano, pět Hitlerových stráží velmi slavně kosí. Tohle holky opravdu potřebují.
  A ten chlapec s ním, Oleg Rybachenko, je tak cool! A nacisté vyhlazují velmi slavně.
  Tohle je terminátor.
  Meče jako slash. A on se otočí a usekne nacisty meči. A pulsar bude házet bosýma nohama.
  A řvát:
  - Pro velikost Evropy!
  A tady je Natasha v útoku. Tak zuřivý. A také z šarlatových bradavek uvolní pulsary. A rozdrtí fašisty. A hází takové smrtící pulsary bosýma nohama.
  A řve z plných plic:
  - Sláva ruským bohům!
  Samotná Zoya je v útoku. A zabila všechny nacisty meči. A nařezat jim kůži do bubnu. Nebo spíš v sítu. A s holým podpatkem jako od nacistů podlehne. A ze šarlatových bradavek proudí energie. No, nacisté musí opravdu bolet.
  A Zoya pro sebe křičí:
  - Za Svatou Rus!
  A pak se Augustin stal ještě aktivnějším. Také vypustila pulsary holými prsty na nohou. A ze šarlatových bradavek jako blesky. A jakoby z holé paty vypustí pulsar, hořící blesk.
  A křič:
  - Milost Černoboha je s námi!
  A rudovlasý ďábel vezme a plácne nepřítele.
  A tady je Světlana v útoku. Dívka, která je jen květinou jasných barev.
  Nacisté sebevědomě pálí. A z rubínových bradavek vysílá takové kulometné dávky. Že celý vesmír může být zapálen. A vzali to, zapálili všechny nacisty.
  Ano, Hitler to bude mít těžké, protože taková moc je proti němu.
  Ale Světlana křičela:
  - A láska Bílého Boha je s námi!
  Pět tahů k sobě. Drtí nacisty bez jakéhokoli soucitu. A ukazuje pekelné vyhlazování. Kdo se odváží postavit se takovým dívkám do cesty, ten zemře.
  Oleg v útoku. Chlapec přichází blíž a blíž k Hitlerově kanceláři. Jak divoce drtí své meče. A bosé nohy dítěte vysílají pulsary.
  Ano, nacisté neměli štěstí, dostali se do kontaktu s tak elegantními dívkami a chlapcem.
  Tady Natasha uvolní takový ohnivý opar ze svých šarlatových bradavek. A tak je upáleno mnoho fašistů. Toto je dívka, existuje skutečný terminátor.
  A tady je návod, jak vypustit zabijáka s holými prsty na nepříteli. A kurva konkrétně.
  Poté Natasha zakňučí:
  - Sláva SSSR!
  Zoya je také v útoku. Zde z jahodových bradavek bude dávat ohnivý proud. A porazí své protivníky. A dává zatáčku za zatáčkou. A vezme si šarlatové bradavky a vystřelí na nepřítele.
  A holými prsty zasáhne nepřítele.
  Potom zpívá:
  - Sláva naší Zemi!
  Dále v ofenzívě Augustina. Také na divoké straně. Biluje své protivníky. A hází na nepřátele šarlatové bradavky, velmi hořící disky. Doslova spálí nacisty na popel.
  A válečník řve:
  - Pro velkou výhru!
  Ale v útoku Světlana. Tak divoký a agresivní. Zakrývá Fritze bosýma nohama. A z jahodových bradavek, jak to uvolní, něco pěkně smrtícího.
  A vezme nacisty a spálí je, pak prach.
  Dívka to vzala a zařvala:
  - Pro silné, ruské bohy!
  Pět jich vzalo a proniklo do Fuhrerovy kanceláře. Hitler je starý. Objevily se šedivé vlasy a na čele se objevily lysinky. Malý muž. Padl na kolena před dívkami a chlapcem.
  Natasha mu strčila svou holou, zakrvácenou nohu do rukou a vykřikla:
  - Polib psa!
  Hitler vyděšený políbil...
  Zoya také donutila Fuhrera, aby ji políbil na holou patu. Hitler byl pokořen.
  Pak políbil i Augustinovy holé, drsné podrážky. Docela se vrčela.
  Světlana musela také líbat bosé nohy. Dívky Führera to pak vzaly za ruce a nohy. A jak táhli, roztrhli se na čtyři části.
  A Hitler z bolestivého šoku právě 9. srpna 1956 vzal a zemřel.
  Vláda největšího zločince všech dob a národů, který zajal celý svět, skončila.
  Velký a krvavý diktátor byl následován Schellenbergem, který nahradil Himmlera. A nejschopnější z Hitlerových synů, získaných umělým oplodněním, byl prohlášen za formálního dědice.
  Jenže... Začal boj o moc, Schellenberg byl svržen Mainsteinem a začala krvavá zúčtování.
  
  HELL TERMINATOR CLIP
  Na jaře 1942 jeden z německých odborníků zjistil, že na německé padělané dokumenty používá nerezovou sponu, zatímco Rusové používají pouze jednoduché železo. A pak to oznámil vrchnímu velení.
  Poté byla tato nuance vzata v úvahu a němečtí agenti začali selhávat mnohem méně často.
  V důsledku toho Fritz odhalil plány na ofenzivu na křídlech poblíž Stalingradu. A jednotky byly přeskupeny. Když 19. listopadu začala ofenzíva, Rudá armáda stála před velmi silnou obranou. Navíc v den ofenzivy se ukázalo, že počasí není letové, což znemožnilo letectví a snížilo účinek dělostřelecké přípravy.
  Němci pak mohli vydržet a boje trvaly více než měsíc bez většího úspěchu pro Rudou armádu.
  Afrika je také trochu jiná. Rommel obdržel další posily z Evropy a byl schopen zahájit velkolepou ofenzívu proti Američanovi. Bylo zajato více než sto padesát tisíc nevycvičených a nezkušených amerických vojáků. A Rommelovy jednotky dobyly také Alžírsko a Maroko.
  Poté Spojené státy požádaly o příměří s Wehrmachtem. Němci využili stažení Ameriky z války, dále posílili Rommela a porazili Británii v Libyi a Egyptě. Němci zároveň během zimy odrazili ofenzivu Rudé armády u Leningradu a nový pokus o útok u Stalingradu a ve směru Ržev-Sychov. Jaro proběhlo poměrně klidně. Když SSSR v zimě nedosáhl úspěchu, šetřil síly. A Němci postupovali v Africe a na Středním východě. Zajat po pádu Egypta, Iráku a Kuvajtu. Část Sýrie okupovalo Türkiye. Který šel do války s Británií.
  I v létě nastal na východní frontě klid. Nacisté postupovali v Súdánu a postupovali do Íránu a na Střední východ. Teprve v srpnu se Stalinovy jednotky pokusily o postup u Stalingradu. Ale znovu uvízli v tvrdé německé obraně.
  Panther, který měl průbojné, přesné a rychlopalné dělo, se osvědčil především v obranných bitvách.
  Celý třiačtyřicátý rok strávili Němci na východě v defenzivě. Mezitím dobyli Afriku a poté, co Írán vstoupil do Indie, se spojil s Japonci.
  V zimě Rudá armáda téměř nepostoupila. Stalin zkoumal možnosti míru. A Němci strávili anglické kolonie. Churchill onemocněl a cítil se nejistý, po ztrátě kolonií uzavřel a uzavřel s Němci příměří. To rozvázalo ruce nacistům na východě.
  A v květnu 1944 začala ofenzíva Wehrmachtu směrem ke Kaspickému moři.
  Bitev se zúčastnili "Panteři" -2 a "Tygři" -2. Tyto stroje ukázaly svou sílu, ale hlavní byla proudová letadla, která se již nevyrovnala. Zejména ME-262 a XE-162.
  Ano, a do pěchoty bylo naverbováno mnoho Arabů, Afričanů, Indů. Ti šplhali vpřed jako potrava pro děla.
  No, co v bitvě, tak v bitvě!
  Nepřítel, vrhající mrtvoly, prorazil ke Kaspickému moři a po souši popřel Kavkaz. A Turci zasáhli z jihu a Rommelovy jednotky.
  Úplné zablokování...
  Wehrmacht vrhl do ofenzivy více než tři sta divizí, většinou z cizinců. A udělal výrazný pokrok.
  Přestože Rudá armáda bojovala hrdinně.
  Zejména čtyři dívky, Natasha, Zoya, Augustine a Světlana.
  Zvláště slavně házeli dárky smrti na nepřítele bosýma nohama.
  Ale i čtyři stateční a krásné čarodějnice se ukázaly být obecně bezmocné.
  Kavkaz byl během léta zcela zajat. Během podzimu zajali Fritz také Saratov a Kuibyshev, postupující z jihu. A také Uralsk, Guryev a přiblížili se k Orenburgu.
  V zimě přestali. Nastal dočasný klid. Pouze v samotném Orenburgu probíhaly bitvy. A toto město se opět stalo legendárním. Vzpomněli si v něm na éru Emeljana Pugačeva.
  Führer se nějakou dobu snažil vyjednat konečný mír se Spojenými státy a Británií. Poté pokračovali ve válce s Japonskem. I když bez úspěchu. Samuraj na moři získal několik vítězství.
  Na jaře 1945, 20. dubna, začala operace "Kreml" útokem na Moskvu.
  Boje se ukázaly jako velmi kruté. Němci byli zataženi do krvavých bitev. Sovětská vojska bojovala hrdinně. Přesto po třech měsících urputných bojů s použitím proudových letadel, nejnovějších tanků řady E, Němci obklíčili Moskvu. V ostatních směrech se jim podařilo vzít Tambov, Penzu, Uljanovsk, aby postoupili směrem k Ufě.
  V srpnu Rjazaň padla a propast s Moskvou se ještě prohloubila.
  Stalin nabídl mír za jakýchkoli podmínek. Fuhrer to ignoroval. Ale Moskva vydržela až do prosince, kdy ji nakonec vzali.
  Fritz také do konce roku zajal Gorkého a Kazaně.
  Po zimní přestávce v květnu 1946 se Fritz přestěhoval na Ural. Bitvy již byly v plném proudu, ne tak intenzivně. Mnoho generálů zradilo a vzdalo se bez boje. Ano, a Stalin sám utrpěl mrtvici a nebyl tak bojeschopný.
  Po dobytí Sverdlovska se vláda SSSR přesunula do Novosibirsku.
  V patách jim ale následovala armáda Wehrmachtu.
  Města byla zachycena po celý rok. Poté, co dobyl Novosibirsk útokem, Stalin souhlasil s kapitulací výměnou za osobní bezpečnost.
  A brzy uzavřel mírovou dohodu mezi Japonskem a Spojenými státy. Británie a Amerika nakonec uznaly všechny výdobytky Wehrmachtu.
  Hitler, který dobyl mnoho území, vytvořil spolu s Japonci svou vlastní koloniální říši.
  Ale na člun neměl dlouho. 20. dubna 1957 se čarodějnice rozhodly provést operaci proti Fuhrerovi. V sídle diktátora již středního věku zaútočily čtyři čarodějnice.
  Válečníci v bikinách, v rukou drží kouzelné meče a bosýma nohama vrhají blesky a pulsary.
  Natashka provozovala větrný mlýn, prořezávala nacisty a vrhala sraženinu energie prsty na bosé noze a křičela:
  - Sláva vlasti!
  Zoya sekla magickými meči. Rozpárala břicha nacistům a zaštěbetala:
  - Pro nové hranice!
  A holými prsty jak uvolnit pulsar.
  Pak v útoku Augustina. Také provozuje mlýn s kouzelnými meči. Pak hází bosýma nohama něco smrtícího.
  Pak červená harpyje říká:
  - Pro Černoboha!
  Další v útoku je Světlana. Také seká meči a vypouští blesky holými prsty, čímž prosekává nacisty.
  Pak Natasha v útoku, porážela Hitlerovy bodyguardy a křičela:
  - A já jsem tágo, rozsekám všechny nácky!
  A s bosýma nohama jako pulsarová dívka a bude házet.
  A tady je Zoya v útoku. Meče jako předení a nakrájejte maso. A holými prsty u nohou vypustí blesky.
  Pak to bude křičet:
  - Mám super holku!
  Dále v ofenzívě Augustina. Také se točí... A vypustil pár blesků z hrudi. A bosýma nohama bude pulsar házet a křičet:
  - Jsem super válečník!
  A její zrzavé vlasy vlají jako proletářský prapor.
  A tady je Světlana v útoku.
  Její meče se točí a bosé nohy rozptylují sraženiny energie a z pupíku jí budou létat blesky.
  Dívka bude zpívat:
  - Rozsekáme draka a zabijeme Führera!
  Natasha také máchá svými meči v ofenzivě a kácí nacisty. A její bosé nohy vrhají smrtící projektily.
  A rakev vhání nacistické stráže.
  A dívka si zpívá:
  - Jsem ničitelský bojovník,
  A skvělý terminátor...
  Rozložil atom najednou,
  A hlavou proti zdi!
  Zoya v útoku, vzala to a hodila to holými prsty na nohou, něco, co odfouklo střechu.
  A jak zpívat:
  - Sláva vesmírným vzdálenostem!
  A opět její meče roztrhaly nepřátele na malé úlomky a kousky roztrhaného masa.
  A zde v hnutí Augustina. Jak mlátí nacisty. A kusy krvavého masa létají na všechny strany.
  A dívka s bosou nohou se také poddá pulsaru a zaštěká:
  - Jsem velká kráska! Které všichni milují!
  A tady je Světlana v pohybu. Vypustí i blesky z pupíku. A bosou nohou pulsar spadne na nacisty. A její meče, no, prostě popravčí.
  Potom dívka štěbetá:
  - Sláva vlasti!
  Natasha je v divokém šílenství. Útočí na Fritze. Trhá je a hází ohnivé bubliny s holými patami.
  A zpívá si pro sebe:
  - Sláva našemu domu!
  A také shodila sraženinu energie z pupíku.
  Zoya provozuje větrný mlýn s meči. Porazí partu fašistů. A pak, jako s holými prsty, vrhne na nepřítele. A rozprášit protivníky na všechny strany.
  Potom zpívá:
  - Sláva ruským carům!
  Zde je Augustin v tvrdém útoku. Snižuje protivníky. A teď její bosá noha bude házet blesky... A z jejího holého pupku vyletí pulsar. A rozprchne se směrem k Hitlerovým bodyguardům.
  Pak rusovlasá dívka zpívala:
  - Nečekejte ode mne milost!
  Světlana je také v ofenzivě... Sekání protivníků, drcení je. Hází blesky z pupku. A holými prsty, jako by jiskří, proudí celé kaskády energie.
  A zpívá sám sobě:
  - Jsem velmi vděčný
  Jsem chladnější než opice!
  Natasha je také v útoku ... Jak seká meči. A s bosýma nohama se vrah spustí. A tady je bleskový let z pupíku.
  Pak dívka zavrčí:
  - Pro slávu vlasti!
  Následuje Zoya. Ničí také nepřátele. Zpoza úst chrlí blesk. Hází sraženiny energie pupíkem. A řve si pro sebe:
  - Jsem mistr v házení!
  A bosé nohy jako spinning.
  Dále Augustin v ofenzivě. Seká nacisty meči a krájí je na malý salát. A bosýma nohama jako pulsar bude házet. A dokonce dva blesky z pupku ... A na místě se smaží tucet fašistů!
  The Warrior bude zpívat:
  - Ve jménu Matky Matky!
  A opět bosé nohy jako bušení pulsaru!
  A pak v ofenzivě Světlana. Tohle je ten typ dívky, která nemůže být chladnější. Tato bojovnice to vezme a vrhne blesky bosýma nohama. A z pupíku vyletí bubliny anihilace. A takto bude válečník křičet:
  - Došlo mi, že datel má dláto!
  Natasha je v pohybu. Scrolled a tucet fašistů odříznuto. A dívka s holými prsty uvolnila anihilační produkt. Z pupku se vrhla kaskáda blesků a zpívala:
  - Věčný můj, největší králi na světě!
  A z holé paty dívky vyletěl pulsar.
  Zoya pokračovala v pohybu. Vzala to svými meči a sekla. Nepřátelé rozdrcené, mrkající safírové oči. A z pupku sloup energie. A bosé pulzary zkázy.
  A jak zpívat:
  - Budu šampion!
  A pak v pohybu Augustina... Její meče, jako čepele mlýnů. Bez váhání se řízne. A z pupku létají šípy ostré od magického ohně. A holčiny bosé nohy rozdávají takové dary ničení.
  A zrzka sama řve:
  - Velké mistrovství!
  Světlana také není dar. Vzala to a bosýma nohama odhodila úlomky rozbité sklenice. A dvě desítky fašistů lehly mrtvými. A jak z pupíku to dá celou řádku. A poseká bez problémů všechny nácky.
  A s mrknutím poznamená:
  - Jsem velký sen!
  Natasha roztočí trojitý větrný mlýn kouzelnými meči. Dárky bude brát a házet holými prsty. A s holou patou dá ten ohnivý pár bublinek...
  A z pupku celá kaskáda blesků.
  Potom zpívá:
  - Laserový meč,
  Chce řezat nepřátele!
  Zoya je v útoku. A její meče jsou skutečné diamantové vrtáky. A rozdrťte Fritze jako skořápku vážící sto liber. Když ale dívky vzaly bosé nohy a hodily něco krvavého.
  A pak to vzalo a zlomilo se.
  Zoya zakřičela:
  Jsme noví šampioni!
  A tady je Augustin v pohybu. Jak seká nepřátele. A švih jejích mečů sekne každého.
  A s bosýma nohama vylétají nejrůznější dárky smrti.
  A Augustin zpíval:
  - Můj svatý blesk!
  A z jejích úst vychází oheň!
  A tady je Světlana v pohybu. Stejně jako z pupku vypustil dárek vražedné síly.
  Potom dívka zpívala:
  - Jsem absolutní šampion!
  A vzala své bosé nohy a poslala pulsar. A pekelný oheň jí vyletěl z hrdla. A nyní holá pata podlehla bublinám.
  A z pupíku letí smrtící a vražedný blesk.
  Natasha také používala meče. Rozsekali spoustu fašistů. A jak se uvolní z pupíku bleskem. A rozdrťte Führerovy bodyguardy na malé kousky.
  Poté bude zpívat:
  - Za vlast a svobodu až do konce!
  A s holými prsty se uvolní něco naprosto smrtícího.
  Zoya zaútočila na nepřátele, vycenila zuby a zařvala:
  - Divoká posádka! Rozdrťte nepřítele!
  A taky to bude vyhazovat bosýma nohama. A od pupku šly takové smrtící fronty.
  Dívka křičela:
  - Velká ostuda!
  A pak se Augustin pohnul. Také blýskla smaragdovýma očima. A vyhodila z pupíku hromadu blesků. A s holými prsty se vrhla na nepřítele.
  A bila meči a křičela:
  - Jsem především mistr světa!
  A pak v útoku Světlana. Takže všichni mlátí a sekají. A je to taková cool a hravá dívka. Také z pupíku doslova letí salva z kulometu. A srazí spoustu fašistů. A bosé nohy chrlí takové uzlíky energie v potocích.
  Válečník zpíval:
  - Cíl je blízko!
  A sbírat síly k hodu!
  Ano, nakonec ti čtyři vtrhli do Hitlerovy kanceláře. Zabil všechny jeho stráže. A fašistická jednička byla vytažena zpod postele.
  Hitler zavrčel:
  - Dám Polsko!
  Natasha se sarkasticky zeptala:
  - Nebo možná Kavkaz?
  Fuhrer zařval:
  - Ano, alespoň dva Kavkaz, jen nezabíjejte!
  Dívky odpověděly jednohlasně:
  - Polib nám nohy!
  Hitler sténal, právě mu bylo šedesát osm let, plazil se po kolenou a líbal bosé kulaté podpatky dívek. Usmívali se a smáli se.
  Vůdce třikrát políbil každou zaprášenou a zakrvácenou podrážku dívky.
  Poté Natasha vzala Hitlera holými prsty za pravou ruku, Zoyu za levou, rovněž s bosou nohou. Augustina a Světlana vzaly Führera holými prsty za kotníky.
  Poté dívky vytáhnou největšího zločince všech dob a národů na všechny strany, vezmou ho a roztrhají na kusy.
  Hitlerovi byly utrženy ruce i nohy a šokem z bolesti dračí vládce na místě zemřel.
  Tato pomsta našla vraha a největšího kata v dějinách světa.
  Tady pohádka končí, ačkoli na této planetě se stala realitou noční můry, a kdo poslouchal, měl hotovo!
  
  
  ČARODĚJNICE PROTI HITLEROVI
  Ve čtyřicátém prvním roce Hitler po dobytí ostrova Kréta změnil názor na cestu do SSSR. Skutečnost, že Stalin během útoku na Jugoslávii nezaútočil na Německo, přesvědčila Führera, že se na něj z východu neplánuje narazit.
  Navíc předtuchy napovídaly, že na východě nebude snadné vítězství a bylo lepší tam nejít.
  Fritz posílil Rommelovo uskupení a byl schopen přesvědčit Turecko, aby pustilo vojáky na Střední východ. Britové byli v Egyptě naprosto poraženi a vyhnáni z Iráku a Středního východu. Franco brzy souhlasil s dobytím Gibraltaru.
  Poté už mohli Němci snadno přesunout jednotky do Afriky a dále na Blízký východ.
  Pal Indie. A poté, bez zbytečných problémů, za pouhých šest měsíců, byl zajat černý kontinent. A vrcholem byla ofenziva proti Británii a vylodění jednotek v mateřské zemi v listopadu 1942.
  Za dva týdny Anglie padla. A Fritz se konečně usadil na východní polokouli.
  Ale válka se Spojenými státy stále pokračovala. A táhlo se to kvůli odlehlosti oceánu a obtížím při přesunu vojsk.
  Němci se spoléhají na zdroje Afriky, významné části Asie a Austrálie a budují velké námořnictvo. Spolu s Japonskem vedou i ponorkovou válku.
  Čtyřicátý třetí a čtyřicátý čtvrtý rok uběhl v bitvách na moři. Island a Grónsko byly zajaty. A ve čtyřicátém pátém, když už měli tanky řady "E", Němci se vylodili v Kanadě a soustředili své síly v Argentině.
  Takové byly jejich plány. I když zdlouhavá komunikace ztěžovala útok na Spojené státy.
  Ale v září byla většina Kanady obsazena.
  Německé i japonské jednotky vstoupily do severních oblastí Spojených států.
  Pak ale Fritze potkaly čtyři dívky.
  Monica, Leia, Gertruda a Angelina.
  Do bitvy vstoupily čtyři krásky. Monica, Leah, Gertrude jsou blondýnky a Angelina je zrzavá.
  A nechte dívky zničit obrovskou armádu Třetí říše.
  Střílí z kulometů.
  Zde Monica hodí granát bosou nohou a zpívá:
  - Sláva mé síle! Všichni jsou pokoseni!
  Leia jde na řadu. Také kosí nepřátele v dávce a kvičí z plných plic:
  - Moje armáda je silná!
  A bosou nohou hodí dárek smrti.
  Ohnivá nebo zrzavá Angelina spouští dar smrti holými prsty na nohou a kvílí:
  - Moje vítězství!
  A také dává obrat!
  Dále Gertruda už tluče do daru smrti bosou nohou a jak ohlušující vyje:
  - Jsem šampion!
  A znovu spustí zabijáckou linku.
  Monica znovu střílí na fašistickou hordu a zpívá:
  - Sláva mému světu!
  A holými prsty hází vražedný dárek smrti, rozbíjí protivníky.
  Vede oheň a Leia. Je to velmi chytrá dívka. A bosé nohy na nepřítele jako házení granátů.
  A dívka řve:
  - Jsem americký hyper bojovník!
  Pak Angelina střílí. Dělá to velmi úhledně. A z jejích holých prstů letí smrtící dárek.
  A krásná dívka řve:
  - Budu absolutním mistrem světa!
  A jak bojovnice ukáže svůj dlouhý jazyk!
  A pak to zkusila Gertruda. A také jak bude fronta dávat. A pak, s holými prsty, hodí dárek smrti.
  A rozházejte všechny protivníky na kousky masa.
  Čtyři dívky tedy aktivně pracují. Tlak, nepřátelská armáda zjevně dochází.
  I když ne, objevují se impozantní tanky, série E. No, dívky na ně čekají.
  Monica hodí granát bosou nohou a kvílí:
  - Budeme bojovat ve vesmíru!
  A od její holé paty se od housenky E-50 odrazil dar smrti. Toto vozidlo bylo poškozeno a zastaveno.
  Válečník křičí:
  - Výborně!
  Další Leia v bitvě. Také s bosou nohou, když hází dárek smrti. Rozbije nepřítele. A nádrž byla těsná.
  A válečník řve:
  - Jsem dívka v bikinách!
  Další na řadě je Angelina. Bosou nohou také hází granát na E-75 a německý upír to má těžké.
  A válečník křičí:
  - Jsem ten, kdo ukáže super třídu!
  A Gertruda bojuje. Také válečník, který nezná soucit a pochybnosti.
  Kráska to vzala a zapištěla:
  - Velká regata!
  A z bosé nohy vyletěl smrtící granát.
  Monica znovu vystřelí a zavrčí:
  - Letecká akrobacie a posádka!
  Její obnažený úd také vezme a proud smrti vrhne. A zničit všechny nepřátele.
  Poté válečník vyaknet:
  - Jsem super holka!
  A Leia je skutečný hrdina v bitvě. A zasáhnout nepřátele. A bosou nohou hodí granát, pobere množství nepřátel a roztrhá je na kusy. A po výkřiku:
  - Jsem ta dívka, ten Superman!
  A v bitvě Angelina, která také hodí dar smrti bosou nohou. Nepřítel bude roztrhán a bude se mu zpívat:
  - Sakra, já jsem démon!
  A výbuch na nepřítele v dávce.
  A tady je Gertruda v bílé kouli. Střílí se bez jakéhokoli ceremoniálu a předsudků. A on to vezme, holými prsty u nohou spustí dar ničení a rozdrtí nepřátele. Je to hodně bojovné?
  Čtyři dívky bojovaly jako rytíři nebo andělé. Ale všechno má své hranice. A tak se válečníci stáhli...
  Podzim a zima pětačtyřicátého roku prošly tvrdohlavými bitvami. Síly byly nerovnoměrné. Němci mají tanky řady E příliš silnější než Shermany a dokonce i malé Pershingy. A tryskové letectví nemá vůbec obdoby. A dokonce se začaly objevovat kotoučové letouny, zcela nezranitelné pro jakékoliv ruční zbraně.
  Takže USA jsou postupně zajaty všemožnými zahraničními divizemi Třetí říše.
  Většina Ameriky je zachycena během podzimu a zimy. Navíc povstání na jihu Spojených států a zrada generálů s německými kořeny. Stejně jako nepochybná převaha nových kulometů a dokonce i podzemních tanků Wehrmachtu.
  A na jaře dubna 1946, poté, co horda Třetí říše obklíčila a dobyla Washington a New York, Spojené státy kapitulovaly.
  Tím se obrátila další stránka války.
  Ale v roce 1947 začala v květnu další bitva, tentokrát s Japonskem.
  A tažení proti SSSR bylo opět odloženo.
  A nyní se čtyři dívky z USA nevzdaly a znovu bojují s nepřítelem.
  Léto sedmačtyřicet a vedro, bojovnice v bikinách. A bojují sami se sebou.
  Monica hodí granát bosou nohou a kvílí:
  - Jsem terminátor!
  A dává obrat.
  Leia také střílí a jde jí to velmi dobře. A zase její bosé nohy něco házejí. A vyhlazují.
  A dívka křičí:
  - Bojová akrobacie!
  Dále Angelina střílí. Drtí protivníky. Houfně je vyhazuje. A její odhalené prsty u nohou opět vrhají něco brutálně vražedného.
  Válečník křičí:
  - Jsem ocelový dráp!
  A Gertruda se zastřelí a poseká nepřátele. Poté bosou nohou hodí dárek smrti a zamumlá:
  - Vojenské téma a matematika!
  A zase, jak všechny pobere a seká k nepříčetnosti!
  Ano, čtyři bojují. Ale síly nejsou stejné. Nové tanky řady E-50 U s hustším uspořádáním, výškou necelé dva metry a 170 bočním pancířem, 250 mm čelem a hmotností 65 tun s motorem o výkonu 1800 koní.
  Nebraňte se takovému Japonci. Stejně jako proti ME-462, která bez jakékoli ceremonie ničí všechna nepřátelská letadla jako koloboky.
  A proti také létající kotouče. A rozbijí všechno.
  Stručně řečeno, za šest měsíců bylo Japonsko zcela poraženo a všechny její kolonie byly zajaty.
  A co se stalo. Fuhrer brzy dobyl všechny země světa kromě SSSR.
  Zatím vše probíhalo víceméně v klidu. Pak ale zemřel Stalin a moci se chopil Nikita Chruščov. A opět komplikované vztahy s Třetí říší.
  Nemluvě o tom, že SSSR vyvíjel jaderné zbraně. A také se konal dvacátý sjezd, který předchozí politiku odsoudil.
  A 22. června 1956 zahájila Třetí říše na příkaz již středního, ale velmi agresivního Hitlera invazi. Jeho horda počítala s rychlým vítězstvím, ale čekalo ho nečekané překvapení!
  Do boje s hordami Wehrmachtu se pustily nejen čtyři americké dívky, ale také čtyři ruské krásky a čarodějnice. A celá skupina dívek v různých odvětvích armády a také všechny čarodějnice!
  
  NAPOLEON ALEXANDER JÁ JSEM ZEŤ
  Napoleon nešel do Ruska a obecně si vzal mladší sestru Alexandra Prvního. To vedlo k některým změnám v historii.
  Za prvé, carské Rusko bojovalo proti Rakousku a dobylo Halič. Za druhé, Francie zorganizovala Itálii a umístila tam syna Napoleona a ruskou princeznu.
  A pak Rusko a Francie dobyly a rozdělily Turecko.
  Dále, společným úsilím, Británie byla dobyta. Španělské kolonie se nakonec staly francouzskými, stejně jako velká část Afriky. A pak byla okupována Indie a Írán!
  Po smrti Alexandra I. a abdikaci Konstantina došlo k převratu a na ruský trůn byl povýšen čtrnáctiletý římský Caesar Napoleon II. A po smrti Napoleona v roce 1836 se Napoleon II stal vládcem Francie a celé Evropy a mnoha kolonií.
  Vznikla jediná superříše, která se dále rozšiřovala. Napoleon II pak dobyl Čínu a Indočínu a celou Afriku. A Austrálie a Kanada. A zemřel v roce 1879 ve věku téměř šedesáti osmi let.
  Poté na trůn nastoupil Napoleon III. Chtěl také bojovat. Na celém světě ale zůstalo z Francie nedobyto pouze území Spojených států!
  A Napoleon Třetí v roce 1890 zahájil válku s Amerikou. Poslední země, která nebyla francouzským majetkem.
  A na území Spojených států vstoupila obrovská armáda pěti milionů vojáků z celého světa.
  Síly by byly nerovnoměrné. Ale Američané bojovali proti Napoleonovi III velmi hrdinně.
  Hlavně ty čtyři dívky: Monica, Leia, Gertruda, Anna! A bojovaly jako kobry a hrdinky.
  Monika sekala meči a holými kovovými prsty na nohou ostré kotouče. A praštil protivníky.
  A válečník zpíval:
  - Sláva Americe!
  Leia se také sekla s cizí armádou meči a agresivně zasyčela:
  - Sláva nejlepší zemi na světě!
  A také s bosýma nohama spustil jeden vražedný.
  Gertruda bojovala s obrovskou armádou a také bosýma nohama, házela velmi ostrými jehlami a zasáhla nepřátele.
  Ve stejnou chvíli dívka zapištěla:
  - Jsem bojovník takové třídy, což je super!
  Anna také bojovala a házela vražedné dárky bosýma nohama.
  A křičel:
  - Úspěchy nás mají velké!
  Ale bez ohledu na to, jak bojovali, a dokonce velmi hrdinsky, tato čtveřice, ale přesile Francouzů je přesto porazila.
  Dívky byly zajaty. Tam je svlékli a brutálně mučili. Kroutili pažemi na stojanu, bili je bičem a rozžhaveným drátem. Holé podrážky se pálily ohněm, na holé podpatky se přikládalo rozžhavené železo. Dívky ale nikdy neuznaly nové panství Napoleona III.
  Poté byli posláni do práce, téměř nazí v lomech. A Amerika se stala novou francouzskou provincií.
  Když Napoleon III zemřel v roce 1903 ve věku šedesáti osmi let, stal se císařem Napoleon IV. Jeho příchod znamenal novou vládu. Posílení role parlamentu a snížení vlivu šlechty. Postupně se světové impérium stávalo demokratičtějším.
  A v roce 1917 letěl do vesmíru první člověk. Otevřela se tak éra kosmonautiky.
  V roce 1922 lidé letěli na Měsíc. A 1933 na Mars. A do roku 1950 navštívili všechny planety sluneční soustavy. Ale v roce 2000 začal první let ke hvězdám, celá vesmírná expedice. Tady je taková AI jen kvůli jednomu sňatku Napoleona Bonaparta s ruskou princeznou.
  Jak osud celého lidstva závisí na sebemenší náhodě.
  
  PÁDÁ PROTI ČÍNĚ
  ANOTACE
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova se v sedmnáctém století přestěhovali na Sibiř, kde šli do války s čínskou říší pod kontrolou mandžuské dynastie. Nesmrtelní zabijáci mění běh dějin nejen v Číně.
  Válka zuří jako hurikán
  Chlapec bojuje s velkou armádou...
  Prosekáme se zuřivou mlhou
  I když je to někdy až moc těžké!
  
  Nepřítel je velmi šíleně silný,
  Blíží se nepřetržitá lavina...
  Pod šelestem jasně šarlatových spěchajících praporů,
  Ale věřím, že v květnu se dočkáme bitvy!
  
  Nemyslete si, že můžeme být poraženi
  Jsme velcí bojovníci od Boha...
  A nebude přerušen, znám nit života,
  I když někdy to může být velmi přísné!
  
  Poznejte v tom velikost Ruska
  Že vlast je vzácnější než cokoliv jiného...
  A bude tam velmi silný ruský dům,
  A pohněte fašistickému ničemu do tváře!
  
  Nevěřte, nezlomte Hordu Rus,
  Která neklečí...
  Bojuj bez omezení, neboj se,
  Ve jménu nových generací rodu!
  
  Za dům Ruska, za jeho kupky sena,
  Budeme bojovat velmi urputně...
  Nekonečný splněný sen
  Nejsi válečník s duší bubáka!
  
  Zde přísaháš vlasti,
  Staňte se válečníkem velkého Svaroga...
  Ne, nebuduj štěstí na krvi,
  Když v Ježíšově srdci není žádný Bůh!
  
  Můžeme dosáhnout nových způsobů,
  Velikost země, která vzkvétá...
  A zabij to monstrum s brýlemi,
  Aby se planeta stala brzy rájem!
  . KAPITOLA 1
  Chlapec a dívka, stejně jako čtyři čarodějnice, skončili na jihu Sibiře a odrazili nápor Číňanů. Byla to málo známá válka, kdy v Číně byli u moci Mandžuové, kteří aktivně expandovali do různých oblastí Asie.
  A tak zaútočili na Rusy v oblasti Tibetu. A skutečný příběh, podařilo se jim sebrat část území. Navíc Rusko v tu chvíli oslabila selka a kozácká válka Stenky Razinové. Ano, a vojáci by se museli přesunout na velmi dlouhé vzdálenosti.
  Ale nesmrtelný chlapec a dívka a čtyři terminátorské dívky přišli na pomoc ruské pevnosti.
  Obrovská čínská armáda vtrhla do nově postavené ruské pevnosti. A síly byly zjevně nevyrovnané.
  Rusů je jen tisíc a Číňanů dvě stě tisíc. A zdálo se, že není vůbec žádná šance.
  Ale šest válečníků třídy je super připravených k boji.
  Oleg Rybačenko na zdi. Nesmrtelný chlapec, který vypadá asi na dvanáct let, hází jehly holými prsty na nohou. A naráží na postupující Číňany. Tucet najednou.
  Hází jehly a Margarita holými prsty. Dívka ničí protivníky a píská:
  - Moje velká síla!
  A bojuje statečně.
  Natasha také hází holými prsty na nohou silný bumerang. Jak rozdrtit protivníky a skřípat:
  - Ve jménu velké slávy!
  Pak Zoya seká Číňany meči a zároveň bosýma nohama hází jehly s jedem. A zpívá si pro sebe:
  - V rozlehlosti Rusi,
  Můžeme zachránit každého!
  A opět padají meče na protivníky. A když sekají, tak bez slitování.
  Ale když Aurora začala ničit a házet bumerangy holými prsty na nohou, pak je to úplná destrukce. A zabití Číňané padají pod údery rudého ďábla.
  A dívka řve:
  - Všechno rozdrtím a roztrhám!
  A jak bude brát a sekat oběma meči!
  A z její holé paty letí ostrý a pronikavý kotouč. Toto je obecně dívka totální smrti.
  A tady je Světlana v rozhodující bitvě. Jak potrápíme Číňany a rozsekáme je meči na malé kousky.
  Dívka rolovala motýlem a sedm válečníků Nebeské říše bylo rozsekáno k smrti.
  A pak z holých prstů vylétají ostré, jedovaté jehličky. A ohromit Číňany.
  Oleg Rybačenko bojuje se žlutými válečníky. Jeho meče blikají jako vrtule.
  Chlapec s chutí zpívá:
  - Budu nejsilnější mistr světa,
  Porazíme Ameriku, Čínu!
  A opět chlapec hází ostré hry holými prsty dětských nohou. A najednou padly dvě desítky zabitých Číňanů.
  Tady je taková bitva. Ve skutečné historii ztratilo carské Rusko z předpetrinských dob část svého území. Ale tady ruští rytíři bojují a nehodlají se vzdát.
  Oleg Rybachenko bojuje a zpívá:
  - Ale my jsme rytíři plní ruského ducha,
  Popravčí nikdy neuslyší naše přidušené sténání!
  A opět chlapec hází velmi ostrými a silnými jedy, vařenými čarodějnicemi, velmi tenké jehly!
  Dívka Margarita je vedle něj. A také její nohy házejí tak smrtící jehly. A ruce pořezaly útočící Číňany. Válečník ničí protivníky a zpívá:
  - Jsem tak cool, jako démon všech zemí...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Vládce všech zemí!
  Natasha také kácí Číňany a zpívá:
  - Za večerního svítání nenecháme Satana vyhrát!
  A z jejích bosých nohou létají i smrtící jehly.
  Dále Zoya zničí nepřátele. A zdá se, že z této dívky vyzařují vibrace kolosální energie.
  A z bosých nohou krásky létají bumerangy a ostré jehly.
  Válečníci pískají:
  - Jsem velký bosý sen a krása!
  A opět na své protivníky hodí něco extrémně smrtícího.
  Ale když Aurora provozuje mlýn a kácí Číňany, pak je to vrchol ničení.
  A pak bude zrzka házet piercingové jehly holými prsty. A mrtví žlutí válečníci padají.
  Ale když Světlana lupanet. A přitom z jejích holých nohou vylétá celá hromada jehel, které všechno propíchnou a zabijí.
  A bojovníci piští:
  - Tak, tak, tak - sežeňte fašistu za cent!
  A její bosé nohy budou opět smrtelně vrženy na Číňany.
  Natasha, sekající žluté válečníky meči, poznamenala:
  - S nacisty to bylo jednodušší a těžší!
  Světlana, když prošla kolem mlýna, poznamenala:
  - A s námi děvčaty je to vždy snadné!
  Aurora, reprodukovala příjem ventilátoru a zabručela:
  - Se mnou se vůbec nebudeš nudit!
  A z jejích bosých nohou vylétne smrtící žihadlo.
  A Zoya to vezme a zapíská:
  - Nejsme švábi, jsme dívky - velké slávy!
  A zase něco vyletí z jejích bosých nohou a zasáhne to nepřítele.
  Dívky si vzaly práci k srdci.
  Tato pevnost je téměř jedinou ruskou pevností v této oblasti. Ve výstavbě je ještě několik měst. Je dobře, že Číňané nestrkali hlavu nad Amurem. Ale Rusko ve skutečné historii ztratilo kus svého území. Velmi agresivní dynastie u moci v Číně. Dívky jsou však tím, co dokáže Luciferovy pluky dostat na útěk.
  Oleg Rybačenko řeže Číňany. A zatímco chlapec zpívá:
  - Nejvyšší třída bude...
  A pak bumerang hozený chlapcovou bosou nohou letí a výkřik:
  - Dikobraz podřeže každého!
  Margarita také hodila na nepřítele to, co je vražda. Rozdrtila ho na kousky a zapištěla:
  - Jsem bosý sen a velká kráska!
  A její noha bude házet divoké kotouče.
  Další v bitvě je Natasha. A také vrhá na nepřítele to, co protivníky rozděluje.
  A dělá to velmi chytře.
  A její bosé nohy házejí pravidelné, smrtící jehly.
  Dále Zoya v bitvě. A také hází na nepřítele nejrůznější hákové kříže a bumerangy.
  A kosí nepřítele.
  Potom, jak to projde:
  - Sláva dobrému králi!
  Ale v bitvě a Auroře. Ničí také nepřátele z Číny. A pokud hází, bude házet smrtící silou.
  A při zpěvu:
  - Ano, ve jménu ruské země!
  A také z jejích bosých nohou létají smrtící nálože.
  Světlana také nenechá nepřítele ve štychu. A z jejích bosých nohou letí něco, co přináší zjevnou smrt.
  A válečník zpívá:
  - Nikdy se nevzdáme! Potíže Rusovi nepřijdou!
  A Číňané budou znovu zraněni. A bez obřadu to vezme a rozseká.
  Šest válečníků a válečníci tvrdě zasáhli. A řeže nepřítele a hází bosé nohy.
  Oleg Rybačenko, kácející Číňany, zpíval:
  - Hvězdný bojovník, tvůj roh marně troubí -
  Vaše země je daleko v pochybné slávě...
  Plamen bitvy se chvěje mezi řádky -
  V jednostranné hře bez pravidel!
  A s chlapcovýma bosýma nohama letí další bumerang, který podřízne hrdlo tuctu Číňanů.
  Chlapec, jak vidíme, je bojovník.
  A Margarita je také v bitvě. A tak fungují její bosé nohy. Likviduje nepřátele bez jakýchkoli pochyb extrémně cool.
  A její meče jsou jako popravčí.
  Válečník píská:
  - Budiž sláva!
  Natasha také střílí bosýma nohama a hází smrtící. A přitom aktivně seká meči.
  Současně pípá:
  - Můj doprovod je státní posádka!
  Další v boji je Zoya. Také ďábel nejvyšší úrovně anihilace. Jak držet motýla s meči. A pak bude brát a házet nápadné prvky bosýma nohama.
  Poté projde:
  - Armáda se raduje - postupuje!
  A celá řada zkosených čínských pádů.
  Dívka si pro sebe zpívá:
  - Zoya miluje zabíjení! Ach, ta Zoya!
  A tady je Aurora v rychlé ofenzívě. Nebo spíše agresivní obrana. A s pomocí bosých nohou vyřazuje nepřátele.
  A přitom to skřípe. A když její šavle projdou jako čepele kultivátoru, pak se tři tucty Číňanů roztrhají na kusy!
  A Aurora ječí:
  - Harmonické akordy, vlajka Ruska je velmi hrdá!
  A nyní její obnažená pata sedne čínskému generálovi do brady. Vezme a padne.
  Zoya je v boji agresivní. Seká své nepřátele a ječí:
  - Budeme pochybovat a všechny zabijeme!
  A z bosých nohou létají takové dýky.
  Světlana také nikoho nezklame. A ničí nepřátele, jako když kosa seká trávu. Číňanům se nedaří.
  Dívka křičí:
  - Crazy Needle! Vypadni ze dvora!
  Oleg Rybačenko rozseká partu žlutých válečníků s meči. A pak bosýma nohama hodí hvězdičku a křičí:
  - Moje armáda je nejsilnější!
  Terminátor chlapec, jak vidíte, je na samém vrcholu ničení nepřátel. A dělá to s velkou vášní.
  A z jeho holých prstů odlétá další dar smrti. A jak to naplňuje Číňany lezoucí po stěně.
  Žlutí bojovníci jsou fanatici. Už naskládali celé hromady mrtvol. A pořád šplhají a šplhají a šplhají!
  Ale chlapec a dívka jsou jen ztělesněním smrtící síly. A když řežou, cákance krve létají na všechny strany a velmi daleko.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Hrdinství je oslavovaný výkon,
  Jsme dobyvatelé planet!
  Margarito, tato neposedná dívka zpívala:
  Nezastavíme se ani na chvíli.
  Je slyšet něčí tlumený výkřik!
  A také z dívčiných bosých nohou létají ničivé a vražedné jehly. Zasahující Číňany jako snopy pšenice. Ano, dívka Margarita je skutečný terminátor.
  Natasha, kácející Číňany, zpívala:
  - A dívka si myslela, drtí žlutou,
  že život je dobrý a ten život je dobrý!
  Z jejích bosých nohou pak opět létají jehly.
  Zoja minula větrný mlýn se svými šavlemi a zapištěla:
  - Zabiju všechny nepřátele a věřte mi, nekecám!
  A nohy válečníka vypustily několik hvězd.
  A kráska zpívala:
  - Vojenský čin - trefil jsem nikl!
  Aurora, řezání bez zbytečných emocí, vydala:
  - Čeká nás velký úspěch! Věřte mi, lepší už to nebude!
  A také jako bosé nohy, co zabíjí, spustí se.
  Pak to zaskřípe:
  - Jsem zatracená kobra!
  Světlana nedává Číňanům slitování. A vyhubí to jako mravence. A přitom zpívá:
  - Nebude žádná cesta pro odpadky,
  Brzy vezměte nohy pryč!
  A teď z jejích holých prstů opět létají vražedné dárky. Tohle je ta nejúžasnější dáma!
  A také řve:
  - Tam bude naše vítězství ve svaté válce!
  Oleg Rybačenko je stále aktivnější. A řeže oběma rukama, a dokonce si vzal dýmku do úst a plivne na Číňany jehlami. Ničí protivníky a kvílí si pro sebe:
  -To je naše vítězství...
  Úplná zatáčka a jeďte!
  A znovu, terminátor chlapec seká jako blázen. A zároveň hodit to, co zabíjí, bez lítosti.
  Margarita je také v boji. Zoufalá dívka. A pokud vypustí bumerang bosou nohou, pak to není méně než tucet poražených Číňanů.
  Potom bude dívka zpívat:
  - Oh, mám velký vrtulník,
  No, moje srdce zpívá štěstím!
  A z dívčina holého podpatku vylétne smrtící hvězda. Ano, to je krása nejvyšší akrobacie. A smrt rozsévá vpravo a vlevo.
  Natasha také vyhuzuje Číňany všemi způsoby.
  A zatímco zpívá:
  - Skřípění, pískání, pískání...
  Oliver našel Twista!
  A z její bosé nohy vyletí smrtící dárek.
  Zoya se tedy vytáhla nahoru... Vzala to a plivla na nepřítele z trubice. Potom rozsekala mlýn meči. Pak její bosé nohy vzaly a spustily pekelný dárek smrti.
  A Číňané padli. Jako by je olízl plamenomet.
  A tady v bitvě a Auroře. Taky rychlá holka. A rudá smrt a pekelný hořící paprsek. A on to vezme, on to rozsekne.
  Ne, nic to nezastaví.
  Dokonce i tank Maus.
  Tady je Aurora a hřebíky Číňanů. Což je extrémně cool a s bláznivými symboly a mečem.
  A meče červené harpyje se nezastaví, ani na okamžik.
  Aurora ve stejnou chvíli píská:
  - Moje vlast je vlast komunismu!
  A také z jejích bosých nohou, jako let něčeho extrémně smrtícího.
  A dívka je opět ve vzduchu.
  A pak si Aurora vzpomněla, jak doopravdy bojovala s Myší, v jednom z alternativních příběhů. Poté spojenci uzavřeli příměří s Třetí říší a Němci využili chybějícího bombardování a zahájili výrobu Myši.
  Ano, tyto tanky opravdu perly jako zvířata. A jejich pokrok byl hrozný.
  Ale ne pro terminátorské dívky. Bojovali s nacisty chladnokrevně a zároveň rychle.
  A ukázali Kuzmovu matku! A bojovníci bojovali statečně.
  A teď rusovlasá Aurora seká meči. A kosit nepřátele jako kultivující.
  Pak to zaskřípe:
  - Já to zabíjím!
  Světlana se v bitvě také nestydí. Číňané jsou vyhlazeni. A přitom bosýma nohama, co smrt seje, to hodí.
  A zároveň křičí:
  - Vesmírná bravura -
  Bude velká serenáda!
  A mrkněte na nepřátele!
  Pak vyplivne z tuby!
  A pak se Oleg Rybačenko rozprchne. A neházejme po Číňanech jen jehly, ale házejme i bumerangy nohama.
  Takový je chycený rychlý terminátor.
  A přitom zpívá:
  - Nepřátelé nás nezastaví,
  pokud slabí pomohou!
  A neutíkej, neutíkej...
  Pokud ne dopředu!
  A Oleg bude pískat.
  A Margarita to vzala a holými prsty vrhla destruktivní a smrtelně vražedné. A přitom zpívala:
  - To bude poselství kobry!
  A dívka mrká a prská!
  Natasha také není miss v bitvě. Vzala to a holými prsty hodila ostrý hákový kříž. Prorazila spoustu Číňanů a zapištěla:
  - Pro mou vlast!
  A pak je tu Zoya v bitvě. A také hází nálože na nepřátele bosýma nohama.
  A skřípe se skřípěním zubů:
  - Jsem takový válečník, opravdu terminátor!
  Poté dívka mlátí meči. A křičet z plných plic.
  - Banzai!
  Dívka, jak vidíte, nepřestane bojovat. A bude řezat bez zbytečného antimonu.
  Aurora se také pustí do vyhlazování. Číňané se drtí sami, bez jakéhokoli sarkasmu. A žlutí bojovníci padají, jako by je roztrhli vejpůl.
  A rusovlasá dívka křičí:
  - Plamen komunismu nad světem!
  A opět vezme a seká dvěma meči. A pak vyplivnout z tuby. A zasadit to na nepřítele.
  Ano, Aurora je krása a dokonalost sama.
  I když Světlana není o nic horší. A také zařídila bití a zabíjení Číňanů v naturáliích.
  A její bosé nohy vrhají dárky zkázy na žluté válečníky. Ano, dělají to všechno na vysoké vlně.
  Světlana křičí:
  - Boj bude krvavý, svatý a správný!
  A z její bosé nohy se opět zlomilo něco smrtícího. A jak vezme a zasáhne Číňany!
  Tady se dívky opravdu rozpadly. A nedají ani kapku. Tady jsou ženy - všechny ženy ženy!
  Oleg Rybačenko v prudkém náporu. Zabili už mnoho tisíc Číňanů. Nápor válečníků této žluté říše zeslábl.
  Oleg zakřičel:
  - Nejvyšší míra vítězství!
  Margarita to vzala a holými prsty hodila smrtící a to, co bylo ostřejší než břitva.
  Potom dívka zpívala:
  - Vyzýváme bouře,
  proč a proč?
  Žít ve světě bez překvapení -
  Pro nikoho nemožné!
  Margarita vyplivla na Číňany celou řadu trubek a pokračovala:
  - Ať se vám daří - neúspěchy,
  A skákej nahoru a dolů!
  Pouze tímto způsobem a ne jinak -
  Jen tak a ne jinak...
  Ať žije překvapení!
  Překvapení! Překvapení!
  Ať žije překvapení!
  Překvapení! Překvapení!
  Ať žije překvapení!
  A jen nahoru - ani milimetr dolů!
  Dívka ukázala docela bojovnou náladu.
  Natasha je také v samotném epicentru bitvy. Jako když vybuchne sopka. A hází jehly holými prsty. Útočí na protivníky. A nechává z nich mrtvoly.
  Potom dívka se skřípěním zubů zazpívala:
  - Jsme takoví terminátoři, jako roboti snů a velká krása!
  A tady je ta dívka, jak seká bekhend s meči. A pokácet spoustu lidí.
  Zoya je také v centru boje. Bojuje sám za sebe, vyceňuje zuby a řve:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A z její bosé nohy projel Číňany disk. Což podřízlo hodně hrdla. A armády nebeské říše se dusily.
  A děvčata tlačí čím dál víc.
  Zde je Aurora, jak spustit něco, co řeže kov. Poseká masu hlav, které se zformovaly do valů. A vyskočí, vyletí nahoru a vezme to, zařve:
  - Mé jméno je moje pěst!
  A znovu zamával dvěma šavlemi a Číňané vypustili vnitřnosti. Ale zároveň se nebuďte ani trochu zahanbení.
  A její bosé nohy vypouštějí smrtící bumerangy. Které hlavy se kosí v řadách.
  Pak rusovlasý válečník zaječí:
  - Nebudeme v kabelu!
  Ať je na Zemi štěstí!
  A víc si vezme z dýmky svými šarlatovými ústy a plivou. A válečníci nebeské říše se zhroutí jako kuli s moukou.
  Světlana se tedy ukázala v bitvě ..
  Srazila odpůrce vařící vody. A ti opaření to vezmou a budou velmi divoce řvát.
  Světlana křičí:
  - Moje zabití!
  A bosou nohou hodí pár bumerangů. Uřízne hodně Číňanů.
  A vymačkává spoustu mrtvol.
  Tak fungují hiteři.
  A bez dalších okolků si pro sebe pokáceli čínské impérium. Ne, dokonce mají zvláštní takt.
  Už nyní se počet zabitých Číňanů pohybuje v desítkách tisíc. A dívky se prostě baví a skáčou jako koule.
  Oleg Rybachenko také předvádí tu nejlepší akrobacii, jakou si dokážete představit.
  A chlapec seká dvěma meči, takže ruce, nohy a hlavy létají na všechny strany.
  Oleg křičí:
  - Bude, věřím v naše rozhodující vítězství!
  Margarita s bosou nohou, házející destruktivní, potvrdila:
  - Ano, bude!
  A celá šestice začala sekat ještě aktivněji.
  . KAPITOLA 2
  Poté, co byla zničena téměř celá dvousettisícová čínská armáda, se šestice válečníků přesunula dále do hlubin Nebeské říše. Aby se Číňané znovu nevrátili do ruských měst na Sibiři.
  Zde válečníci zaútočili na žluté válečníky v nejbližším velkém městě.
  Oleg Rybačenko porážel žluté bojovníky, mával oběma meči a křičel:
  - In a ruští carové!
  A z jeho bosých nohou létaly ostré jehly. Zasáhli čínské stíhačky.
  Margarita sekala žluté válečníky svými meči, vzala ji a zpívala:
  - Teď tvoříme historii!
  A z jejích bosých nohou létaly jehly do žlutých válečníků.
  Další je Natasha v bitvě. Také hází dárky smrti a ječí:
  - Budoucnost je naše! Sláva Velkému Rusku!
  A její holá, otesaná noha to vyvrhne strašlivou silou. A rozsekat Číňany na krvavou kaši.
  Zoya také zoufale řeže. A sfoukl čínského generála napůl. A podřezal mu kosti.
  Načež vykřikla:
  - Za mé velké vítězství!
  A bosýma nohama opět spustí vražedný dárek. A vyřadit spoustu čínských bojovníků.
  Ale když je Aurora v bitvě, je to obecně hrozné. Rozřízne čínské vojáky vejpůl a bosýma nohama rozhazuje vražedné dárky. A tak rozdrtí žlutou armádu.
  Ne, Auroře se skutečně říká červená čarodějnice. A je neporazitelná.
  A smrtící jehly odlétají z jejích holých prstů. Zasáhnou Číňany a ti se zhroutí jako pytle s pískem.
  Aurora řve z plných plic:
  Rusové mě znají
  A říkají tomu skvělé!
  A opět je ta krása jako házení smrtící jehly. A nepřítel je přišpendlený jako brouk.
  Aurora zavrčela:
  - Můžeš snít, snít špatně!
  A dívka opět mlátí jako bumerang.
  Ano, tahle zrzka - ve vojenských záležitostech nesnědla ani kilo soli. Když mlátí, tak mlátí.
  A opět útočí rychlá a ohnivá dívka.
  A tady Světlana touží bojovat. A tak všechny podřeže a zničí. A její meče jsou jako jiskřivý blesk.
  A z bosých nohou létají jehly.
  Dívka křičela:
  - Moje velká síla -
  Hrajte se mnou, abyste byli přátelé s krokodýlem!
  V útoku je jako vždy chlapec Oleg Rybachenko. Je to rychlý mangusta. Seká a hází hvězdy na nepřítele.
  A mladý válečník křičí:
  - Pojďme do útoku
  Porazíme všechny Číňany!
  A tady je chlapec v útoku.
  A dívka Margarita ve velkém vzrušení drtí žluté jednotky. A její holé prsty vrhají dary smrti.
  A dívka řve:
  - Vyhraji!
  A opět se z její bosé nohy řítí celý déšť jehličí.
  A jehly jsou smrtící a otrávené.
  Margaret v ofenzivě. Číňané jsou proti ní velmi těsní. A dívka je ztělesněním hrůzy.
  I když krásná bojovnice.
  A teď z její bosé nohy zase odlétá kus smrti. Což napadá nepřátele.
  Natasha v divokém letu. Nakrájí Číňany na kusy. A její meče neznají slitování.
  Válečník řve:
  - Bude to naše velké vítězství!
  A z bosých nohou krásky zase létají velmi smrtící a nebezpečné jehličí.
  Zasáhli Číňany ve velkém. Co holky jsou fakt super.
  A v ofenzivě nikomu nedají sestup.
  Ale Zoya neví, nikdy není ani slovo. Probíjí se k soupeřkám. A její meče jsou jako popravčí.
  Zoya křičí z plných plic:
  - Neznám slitování - jen smrt!
  A její bosé nohy budou házet takové, že Číňané neodolají!
  A naopak, válečník každou minutu zrychluje. Zde je ledová plocha v útoku.
  Aurora je také taková groovy holka. Neustupuje a nevzdává se. A ve všem se jí daří.
  Zde holými prsty u nohou hodila ocelový vějíř. Porazila čínské vojáky a zasyčela:
  - V Rudé říši bude oheň, který zahřeje celou planetu!
  A opět něco, co konkrétně zabíjí mouchy z její bosé nohy.
  A válečník je opět na vysoké pozici.
  A tady je Světlana v bitvě. Nevybočuje z plánu. A sekne se divokým tlakem. A z jejích bosých nohou letí ostrý kotouč. Což famózně seká protivníky.
  Světlana skřípe divokou zuřivostí:
  - Všechny vás roztrhám!
  A dívka je v útoku. A její bosé nohy jsou tak hbité.
  Dále v bitvě je Oleg Rybachenko roztrhán. Zde je zoufalý chlapec-terminátor. Zahrnuje kolosální síly a tlak divokého dítěte.
  A tady je dítě, které hází bumerang bosou nohou. Ano, a soupeři ztratili dvě desítky hlav najednou.
  Tohle je opravdu - opravdu smrtící síla.
  Oleg zpíval:
  - Můj rukopis je jednoduchý -
  Nerad tahat kočku za ocas!
  A klukovi z holé paty vyletěla čepel a jak budou Číňané biti. Doslova ztratili ducha a odvahu.
  Oleg s divokým šílenstvím poznamenal:
  - Nikdy neříkej slovo ne!
  Chlapec útočí... Pak si vzpomněl na Wladimira Klička. Ano, tento boxer by se mohl vrátit do ringu. A proč to nezkusit? Pokud je ještě zdraví, pak vám sám Bůh nařídil bojovat!
  Chlapec s terminátorem při útoku. Drtí Číňany a zpívá:
  Mladý přítel buď vždy mladý
  Nespěchejte odpočívat...
  Buďte veselí, odvážní, hluční -
  Musíš bojovat - tak bojuj!
  Muž s tvrdostí -
  Porazit vás všechny v řadě!
  Jsem věčný chlapec s duší,
  Co vede k výsledku!
  Věčný chlapec I duše
  A neustupujte!
  Mladý válečník a věčné dítě v zuřivém útoku na Číňany. Ukáže se z té nejlepší stránky.
  Margarita také drtí žluté válečníky a zpívá:
  - Nikdy se nevzdáme!
  A přerušila spoustu Číňanů a dodala se smíchem:
  - Ne, věř mi nikdy!
  A dívka znovu házela ostré, jedovaté jehly.
  Je v rychlém a jedinečném pohybu.
  Natasha v bitvě je rychlá a impozantní, jako Valkýra. Bojuje statečně. A srazit Číňany.
  Často bojovala na obloze. Byla to vynikající pilotní eso. Musela bojovat v pěchotě.
  Ale teď se Natasha chopila Číňanů. A mláťme se vším vztekem.
  A z jejích bosých nohou létají bumerangy a jehly. Rozdrtí nepřítele.
  Dívka zpívá:
  - Ale věřím východu slunce,
  Rozptýlí temnotu vězeňské kobky!
  Zoja zaútočí na Číňany. A propukne těsně. A její bosé nohy vyřazují nepřátele bez zastavení.
  Válečník v pohybu. Je jako kobra, která skáče a skáče k sobě.
  Dívka se zlatými vlasy křičí:
  - Budoucnost je naše
  Jsme jako rytíři Jedi!
  A teď to vezme ze zatáčky a plácne.
  Další na útoku je Aurora. Drtivá a bojová dívka červené barvy. Přešla do útoku, ještě více nabrala tempo. Její meče jsou jako lopatky větrného mlýna.
  Ohnivá krása vydala:
  - Takové štěstí bude mít celý svět!
  A dívka jde opět do divokého tempa. Toto je skutečná bohyně války.
  Světlana také zpívá a vyskočí:
  - Sto za stovkou, pluk za plukem,
  Ruští rytíři sťat mečem!
  A nyní budou její holé prsty házet to, co nemůže odrazit štít.
  Tady je ta dívka. Skutečná megera.
  Natasha cvrliká se skřípěním zubů:
  - Neuč mě!
  A hází smrt bosou nohou.
  Aurora souhlasí:
  - Není nás vůbec co učit!
  Bojovníci zrychlují své pohyby. Zatím je téměř celé město poseté mrtvolami. Ano, Číňané narazili na vyhlazování. Je tam jen šest lidí, ale pracují pro celou armádu.
  Oleg Rybačenko si vzpomněl na příběh jednoho chlapíka z rodu elfů. Skončil ve Třetí říši a dokázal ho přesvědčit, aby byl poslán k Luftwaffe.
  Ano, elf, ač malého vzrůstu, je velmi rychlý, silný s výbornou reakcí. Obecně platí, že elfové jsou lepší než lidé ve fyzické kondici a rychlosti myšlení. A v letadle se elf, a dokonce i královská krev, cítí jako sám orel.
  A tento válečník byl schopen sestřelit 538 nepřátelských letadel na Fuhrerovy narozeniny 20. dubna 1944 a on sám nebyl nikdy sestřelen.
  Za prvních dvě stě letadel obdržel elf Rytířský kříž Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty. Přes tři sta již Řád německé orlice s diamanty. Přes čtyři sta Rytířského kříže Železného kříže s meči ze zlatých dubových listů a diamanty. A za pět set pamětních letounů - Velký kříž Železného kříže. Elf tak posbíral rekordní počet ocenění a v tomto ohledu porazil i Hermanna Goeringa a získal hodnost plukovníka.
  I když bojoval v letadle jako řadový voják.
  I když se tak vynikající eso v Luftwaffe objevilo, průběh války příliš neovlivnil. Pokud totiž vezmeme prvních šest es Luftwaffe v reálné historii, sestřelili celkem více než jeden a půl tisíce letadel. Jak moc to pomohlo Wehrmachtu?
  I když počet sestřelených letadel mohl být Goebbelsovou propagandou zveličený.
  Mnoho z těchto čísel silně pochybovalo.
  Skřítek ale poctivě sestřelil tolik aut, sám však nepřišel o jediného bojovníka.
  Ale pak se s ním setkal Oleg Rybachenko a zeptal se:
  - Proč ses držel Třetí říše, která je považována za sílu zla?
  Elf logicky poznamenal:
  - Protože na světě není vůbec žádná síla dobra! Myslíte si, že Stalin a spojenci jsou svatí?
  Oleg s úsměvem poznamenal:
  - Ale v SSSR by vás, když jste sestřelili tolik letadel, považovali za Boha s velkým písmenem! A tak byste měli být plivani a prokletí!
  Elf upřímně poznamenal:
  - V říjnu dvaačtyřicátého roku, kdy začal bojovat za Říši, ještě nebyl výsledek války zřejmý. Co myslíte, nemám šanci být mezi výherci?
  Oleg Rybachenko upřímně odpověděl:
  - Pokud přeběhnete do SSSR, myslím, že vám bude odpuštěno a budete přijati. Hrdinové a skvělí válečníci jsou ceněni všude!
  Elf se zářivě usmál a odpověděl:
  - Děkuji za nabídku! Ale až skončí druhá světová válka, vrátím se na svou planetu s cenami... A samozřejmě mi nebude záležet na tom, že Německo prohrálo. Hlavní je, že jsem se ukázal jako hrdina a zapsal se do historie letectví jako nejlepší eso všech dob!
  Oleg Rybačenko podrážděně poznamenal:
  Kolik dobrých chlapů kvůli tobě zemřelo!
  Elf zaskřípal a logicky si vzpomněl:
  - Je tu také Rudel ... On je také superman!
  Oleg přikývl.
  - Rudele... Ano, je to jako hrdina z komiksu!
  Elf zamumlal:
  - Byl jsem a jsem a budu válečníkem! Tak zkusím svůj účet dostat na tisícovku!
  Oleg Rybačenko pochyboval:
  - Zvládneš to? 9. května 1945 Třetí říše kapituluje!
  Elf se nevděčně zeptal:
  - Můžete přesněji říci, kdy a kde a v jakou dobu, jakými silami zaútočí Rudí a Spojenci?
  Oleg se překvapeně zeptal:
  - Proč to potřebuješ?
  Elf upřímně odpověděl:
  - Chci triviálně protáhnout válku, aby zábava trvala déle!
  Oleg pak vytáhl pistoli a odpověděl:
  - Mohl bych tě zastřelit, ale neudělám to!
  Elf byl překvapen
  - A proč?
  Oleg Rybačenko rezolutně prohlásil:
  - Ať tě potrestá tvé svědomí!
  A rozešli se...
  Oleg Rybačenko si myslel, že toho elfa nezabil nadarmo. Kolik dalších letadel sestřelí. Bude to prostě hrozné.
  A chlapec znovu vypustil bumerang smrti holými prsty na nohou.
  Margarita aktivně vyhlazuje Číňany v bitvě. Její bosé nohy jsou tak trefně pobité zabijáckými dárky, že jste prostě ohromeni.
  Superman dívka.
  A její aktivita v bitvě, jako zvíře lasice.
  Ne, takovou holku nikdo nikdy nevyděsí, i kdyby Číňanů byly dvě miliardy.
  Ale co má Margaret dělat?
  Brání svou zemi.
  Oleg Rybačenko, kácející Číňany, zpíval:
  - Neexistuje krásnější vlast Ruska,
  Bojuj o ni a neboj se...
  Ve vesmíru není krásnější země -
  Celý vesmír je pochodeň světla Rus!
  Chlapec vyskočí a zrychlí a všechny pobije nohama.
  Natasha také bojuje a zpívá:
  Osudný rok, nemůžete mi věřit
  Tisíc devět set devadesát devět...
  Přestaňte chodit v kruzích
  Ďábel zatočí se zlatými rohy!
  A dívka opět hodí zabijácký dárek bosýma nohama.
  Zoya je také v bitvě, dostala zranění a bojuje. Aktivní dívka. A seká-li meči, vše letí tak daleko.
  A její bosé nohy tak aktivně rozhazují dárky. A tolik knokautovaných nepřátel.
  Ano, Číňané evidentně zažívají temné dny.
  Aurora zasáhne bez jakéhokoli soucitu. A její bosé nohy jsou něco víc než smrtícího. Toto je obecně bohyně zničení.
  A je v ní tisíc čertů.
  Světlana s velkou vášní mlátí Číňany a ječí:
  - Budoucnost je
  Abychom nemuseli být kočky!
  A její holé nohy zase něco hodí a nepřátelé budou roztrháni na kusy.
  Bojová dívka - akrobacie v ní!
  Poté, co vyčistili město od Číňanů, všech šest odpočívalo. Okamžitě naplnil kance a orestoval ho celého.
  Nakrájeli to na kousky a začali jíst.
  Natasha poznamenala:
  - Tady u Waltera Scotta rytíři jedli hodně najednou!
  Oleg Rybačenko se zasmál a připomněl:
  - Udělej také Dumase! Tak Porthos snědl celého berana!
  Natasha se zasmála.
  - Ovce? Proč ne kanec?
  Oleg v odpovědi zpíval:
  Celá vaše zatracená rodina
  Můj strýc, který dostal kance...
  Když byl naživu - varoval mě -
  Vzít ženu kanibalům je nemožné!
  Margaret potvrdila:
  - To je divoká píseň! A chci něco oduševnělejšího!
  Oleg poznamenal:
  - Duchovní? To je dobré!
  A chlapec něco zazpíval...
  Ale Aurora ho přerušila a poznamenala:
  - Je třeba nezpívat, ale hrát.
  A dívka vytáhla z opasku iPhone. Oleg se usmál, Natasha mu podala svou a nabídla:
  - Hrajte tanky s rusovláskou!
  Aurora souhlasila:
  - Miluji tuhle hru!
  A dívka-hrdinka začala získávat parametry.
  Oleg Rybačenko převzal tankovou flotilu.
  Aurora varovala:
  - Jedna nádrž za jednu! Zkuste souboj!
  Chlapec souhlasil.
  - To je správné!
  Oleg si vybral nejlepší sovětský tank čtyřicátých let - IS-7. Nádherné auto, které se nikdy nestalo sériovým. Má všechno, brnění, zbraně a rychlost. Skutečné haló!
  Aurora E-75. Auto je na tom hůř. A těžší a menší rychlost, výkonová rezerva, trochu slabší a zbraň. IS-7 má 130 milimetrů oproti 128 u E-75. Pancíř Němce je možná silnější, ale to je kompenzováno velkým sklonem IS-7. A strany Fritze jsou vyšší... Všechno je tak, ale...
  Aurora překládá E-75 na úroveň M ... A auto se zlepšuje. A motor je silnější a silueta je mnohem nižší a zbraň má delší hlaveň. A teď brnění zhoustlo. Německý tank stále váží devadesát pět tun oproti šedesáti osmi u sovětského. A po upgradu má podobné rozložení a nyní bude výkonnější.
  A IS-7 stejně zůstal bez vývoje. Takže v reálné historii to nikdo nepředpovídal.
  Dobře, Olega, pojďme se spojit.
  Chlapec se však neztratil. Protože se nepřítel zmodernizoval, pak dítě něco udělá a použije péřové mušle. A pak dojde k velmi dobrému boji.
  IS-7 se blíží. Ale přesto jsou jízdní projevy Němce stále lepší.
  Aurora střílí ze svého děla s delší hlavní. Ale stále se nemůže dostat dovnitř.
  A terminátor chlapec se blíží a namotává stopy. Zdá se, že malý kluk je docela sebevědomý.
  Aurora po dalším výstřelu uvedla morálku:
  - Myš může zabít slona!
  A bitva pokračovala, Oleg vrazil 130mm kanónový granát do kloubu trupu a vyhrál. Přes všechny výhody.
  Ale obecně platí, že v tancích čtyřicátých let jsou různá auta. Velmi impozantní projekt - "Královský lev". Hmotnost je sto tun, dělo je ráže 210 mm, čelní pancíř má sklon 300 mm, boky 200 mm a výkon motoru 1800 koní.
  Tohle je auto - i IS-7 dokáže proniknout jen do boku a zavřít. A je to opravdu skvělé!
  Aurora zpívala se skřípěním zubů:
  - Tohle je orel, letící nad sluncem!
  A drž hubu...
  Po jídle se šestka přesunula do čínských měst. Prozatím je nutné dosáhnout uzavření míru a odradit Mandžuy od útoku.
  Dívky a chlapec zaútočili na Číňany a mnoho znovu zabili meči a holými prsty.
  Poté bojovníci vystřelili z ukořistěných děl. A mnoho Číňanů bylo zabito.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Možná je lepší hrát defenzivně? A pak to dopadne nějak ošklivě?
  Aurora odpověděla:
  - Existuje koncept preventivní války!
  Oleg připomněl:
  - Victor Suvorov se také pokusil dokázat, že válka fašistického Německa proti SSSR byla preventivní!
  Aurora se usmála a zavrčela:
  - Není to tak?
  Oleg zavrtěl hlavou.
  - Pochybné!
  Margaret vzpomínala:
  - Četl jsem tuto knihu. Na první pohled vypadá přesvědčivě. Ale když zapátráte hlouběji...
  Aurora souhlasně přikývla.
  - SSSR připravoval útočnou válku, a to je fakt!
  Margaret poznamenala:
  - SSSR i po válce připravoval útočnou válku. Ofenzíva ale nikdy nezačala!
  Oleg logicky poznamenal:
  - Pokud Stalin plánoval ofenzívu, pak v pozdějším období, poté, co nejprve dokončil personální obsazení svých divizí tanky a dalším vybavením. A nejnovější letectví právě začalo přicházet v jednotkách, ani piloti to nezvládli!
  Aurora také logicky namítla:
  - Pokud se sovětská armáda přezbrojovala, pak německá armáda také nestála. Zatímco SSSR chrlil nejnovější letadla, Fritz zvyšoval produkci nejnovější technologie.
  Zpoždění Stalinova výhoda by se nezvýšila. Spíše naopak nacisté, mající potenciál Evropy, mohli Rusko dohnat v množství vybavení kvalitněji!
  Oleg Rybačenko pochyboval:
  - Proč si myslíte, že jejich kvalita byla lepší?
  Aurora upřímně odpověděla:
  - Ale vyhráli v jednačtyřicátém roce! Pokud byli poraženi v nižším počtu, pak možná byli lepší i v kvalitě!
  Chlapecký génius pochyboval:
  - To si nemyslím!
  Margaret poznamenala:
  - Čtyřicátý první rok je záhadou. Proč formálně silnější Rudá armáda prohrávala bitvu za bitvou. A poté, co se stala formálně a ve skutečnosti slabší, začala vyhrávat?
  Oleg Rybačenko odpověděl:
  - To je velká záhada druhé světové války!
  Natasha navrhla:
  - Došlo k zásahu vyšších mocností!
  Oleg přikývl.
  - Opravdu tam něco bylo!
  Augustin zavrčel:
  - Naše modly jsou pokryty krví, naši bohové jsou bohové války!
  Zoya souhlasila.
  - Pokryt krví a bohy války!
  Poté, co Oleg a Aurora začali hrát strategii druhé světové války. Aurora pro Hitlera, Oleg pro Stalina.
  To už došlo k výměně pořádných úderů. Aurora použila zlotřilý kód a hmotnost tanků řady "E" prorazila do Moskvy. Togo a Oleg použili podvodný kód a IS-7, jak by šukali Němce. A kosa se sbíhala na kámen. A spousta rakví. Let a virtuální.
  Oleg Rybačenko hraje s chutí a jeho jednotky prorážejí německou obranu. Postavte kotle. Aurora znovu spustí zlotřilý kód. Dochází k velmi divoké výměně tahů.
  Chlapecký génius zpíval:
  - Někde na Kamě - sami sebe neznáme,
  Někde na řece Kama matky!
  Nesahejte rukama, nesahejte nohama,
  No, pokud je to nutné, přesuňte pokery!
  A sovětské tanky rozbíjejí nacisty. Není nic lepšího než IS-7. A můžete bezpečně bojovat s "Myškami" a "E" -100. Sovětský tank se takových monster nebojí.
  Jsou těžší, ale to neznamená, že jsou silnější.
  A Oleg postupuje, rychle se pohybuje s auty. A je to jako tisíc čertů.
  Prodigy boy zpívá:
  - Rozbijme Fritze, chiki-chiki-chiki-ta!
  A nyní sovětská vojska zaujala další bariéru. Jsou jako géniové bojů a bojů!
  Aurora však také není jednoduchá. A působí agresivně. Vrhá nové a nové a nové síly pod kola Rudé armády.
  A rusovlasý válečník zpívá:
  - Nepřátelé mě nezastaví! Zdolám prostor vesmíru!
  A do boje jdou nové a nové pluky.
  Oleg Rybachenko šťastně zpíval:
  Fritz vztek ve vzteku,
  Nepřítel pluku postoupil vpřed ...
  Ale blázniví Árijci -
  Rusové se setkají s nepřátelstvím!
  Zaryjí se do prasečí kůže,
  Nepřítel bude uvržen v prach -
  Rusové zuřivě bojují
  Silná vojenská pěst!
  A chlapec provede další kruhový objezd a vezme Aurořiny jednotky do ringu.
  Ano, dítě je chytré, není slov.
  Aurora zavrčela:
  - Ne, já se nevzdám, ale vždycky jsem věděl, jak bojovat!
  Oleg Rybačenko souhlasil:
  - Nevzdávejme se! Prostě vás zničíme!
  A nyní jsou sovětská vojska opět v ofenzivě. A už ani kód toho podvodníka Fritzovi nepomůže.
  Pak Aurora lstivě změní možnost. A Británie a Spojené státy vstupují do války na její straně. Válečníci této armády se vrhli do bitvy. A přitiskněme nepřítele.
  Sovětské tanky IS-7 však s ještě větší lehkostí ničí americké Shermany a Pershingy a také anglický tank Churchill.
  Sami nenesou žádnou škodu.
  Aurora zavrčela:
  - No, ty a malý skřet!
  . KAPITOLA 3
  Bojovníci z jednadvacátého století se opět střetli s Číňany sedmnáctého.
  V Nebeské říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Oleg Rybačenko, sekající Číňany meči, zařval:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč!
  Margarita drtila protivníky a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A z holčiny bosé nohy se rozsypaly jedovaté jehly a zasáhly Číňany.
  Natasha také vražedně a zavyla házela nahými prsty:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její meče prošly mlýnem na Číňany.
  Zoya sekla nepřátele a zapištěla:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, to v hrdle čínských vojáků.
  Ano, bylo jasné, že bojovníci byli vzrušení a zuřiví.
  Aurora sekla žluté vojáky a zapištěla:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A žlutí bojovníci padají.
  Světlana seká na mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Číňané padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama a kvílí:
  - Pro matku Rusko zvítězí!
  Oleg Rybačenko postupuje proti Číňanům. Terminátor chlapec seká žluté vojáky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucí Rus'!
  A v pohybu každému řeže hlavu a tlamu.
  Margarita také drtí protivníky.
  Její bosé nohy mávají. Číňané umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol čínských vojáků.
  Ale Natasha je v útoku. Řeže si vlastní čínštinu a zpívá:
  - Rus je skvělý a zářivý,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají disky. Kdo podřezal hrdla Číňanům. Ano, tohle je dívka.
  Zoya je v útoku. Oběma rukama řeže žluté vojáky. Plivnutí z trubice. A hází smrtící jehly holými prsty.
  A přitom si zpívá:
  - Eh, obušku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Aurora, která kácí Číňany a ničí žluté vojáky, ječí:
  - Celá chundelatá a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A s holými prsty, jak se pustit do nepřítele, něco, co zabije slona.
  A pak zakřičet:
  - Vlci!
  Světlana v útoku. Sekání sekání Číňanů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu bojovníků a kvílí:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly.
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec se otočil v kotrmelci. Ve skoku rozsekal spoustu Číňanů.
  Házal jehly holými prsty a zavrčel:
  - Buď slavný mou krásnou odvahou!
  A chlapec je opět v bitvě.
  Margarita přechází do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dárky smrti.
  Dívka je v útoku. Vyhubí žluté válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A dary ničení od ní létají.
  A Číňané sami padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita křičí:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu její bosé nohy hodily jehlu.
  A pak ještě tucet jehel!
  Natasha v útoku je také velmi cool.
  A hází bosýma nohama a plive ze slámy.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřivá smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A opět krása v pohybu.
  Zoya zaútočí na blokádu čínských mrtvol. A z jejích bosých nohou létají také bumerangy zkázy.
  A žlutí bojovníci stále padají a padají.
  Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Která přímo do hrdla Číňana kopou.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvý.
  Aurora v ofenzivě. Rozdrtí žluté jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Čínskými vojáky se prohnalo tornádo.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skryta! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Aurora v divoké extázi řve:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel.
  Světlana v bitvě A tak jiskřivé a bojovné. Její holé nohy vyvrhují tolik smrtících věcí. Ne muž, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se to zlomí, nemůžete to zastavit.
  Světlana zpívá:
  - Život nebude med,
  Ten skok v kulatém tanci!
  Ať se sen splní -
  Krása promění člověka v otroka!
  A v pohybu dívky stále větší zuřivost.
  Oleg v ofenzivě vše zrychluje. Chlapec bije Číňany.
  Jeho bosé nohy hází ostré jehly.
  Mladý válečník křičí:
  - Zuřící impérium - roztrhá všechny na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Vybuchne a okamžitě vyhodí sto Číňanů.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A řídit mlýn s meči.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí žluté válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit Číňany zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že se zastaví a zpomalí.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí salát s masem. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s probodnutými hrdly, povalující se v hromadách mrtvol.
  Aurora je šílená dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto Číňanů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta Číňanů roztrhal silný výbuch.
  Aurora zpívala:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhubí Číňany. A masa žlutých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Oleg Rybačenko je zpět v akci. A postupuje mávající oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví Číňané padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Chlapec si pamatuje divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Master class a Adidas!
  Ukázalo se opravdu skvělé a skvělé představení. A kolik zabil Číňanů. A největší počet z největších zabil žluté bojovníky.
  Margarita je také v boji. Drtí žluté armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče sekají do Číňanů. Masa žlutých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A některé soupeře vezme a rozbije.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik Číňanů už vyrušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. To je ta dívka - hlavní kat. I když všichni její partneři jsou kati!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu Číňanů meči.
  Zoya je v pohybu a posekala spoustu žlutých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik Číňanů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Aurora postupuje a ničí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A taková zrzka... Vlasy jí vlají ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Tady rozřezala spoustu lebek. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A z jejích bosých nohou opět létají smrtící jehly.
  Oleg Rybačenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevřít si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Je docela starý, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka znovu hodila na Číňany smrtící kaskádu jehel a pokračovala:
  - Tma zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc Číňanů. Ano, armáda Nebeské říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tolik Číňanů umírá.
  Jejich dívka a meče a obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya v divokém pohybu. Útočí na Číňany. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Prorazí protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provozuje divoký mlýn s meči. Tohle je vážně holka jako holka!
  Kobra Aurora ale přešla do útoku. Tohle je žena - noční můra pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A teď její meče v akci a řez maso.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jak sekat, tak je hmota mrtvol poházená.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Oleg znovu sto Číňanů, nesoucích meteor, odříznuto. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu žlutých bojovníků. A řeže velké mezery.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha v ofenzivě je ještě zuřivější. Takže mlátí Číňany. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet disky bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav žluté armády se odvalila zpět.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a dělají rakve.
  Zoya to vzala a zakňučela:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhl spoustu bojovníků.
  Aurora v pohybu. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako proletářský prapor vlající. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Aurora to vzala a zasyčela:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Oleg Rybačenko zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita, která házela dýkou bosou nohou, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Aurora s tím ochotně souhlasila:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A opět s holými prsty u nohou spustí vražednou.
  Světlana v bitvě není nižší než soupeři. Není to dívka, ale plamenný konec.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Aurora pustila čepel bosou nohou a potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana porážela nepřátele a zaštěbetala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoya pištěla a házela jehly holýma, opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát ze tří krabic!
  Natasha, kácející Číňany, dodala:
  - A dělej s ním za penny!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně mají hodně vzrušení.
  Oleg Rybachenko vypadá v bitvě velmi stylově.
  Margarita zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Geniální chlapec spustil nohou něco, co vypadalo jako vrtule vrtulníku. Odřízl Číňanům několik set hlav a zakňučel:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Oleg sekal žluté vojáky a zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha zpívala v ofenzivě:
  - Svatá válka!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Letěl obloukem, posekal spoustu Číňanů.
  Zoya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu bojovníků.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Dát soupeři mat!
  A ukázala jazyk.
  Aurora mávala nohama a házela hákové kříže s ostrými hranami a bublala6
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily Číňany:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Maso je roztrhané.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha vyletěla do vzduchu. Roztrhla soupeře a vydala:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, holky jsou opravdu sexy.
  Oleg Rybačenko zavrčel:
  - Oh, brzy, poskytuje bezpečnost!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha porazila Číňany a zapištěla:
  - V našem světě není radosti, bez boje!
  Chlapec odpověděl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka hodila nahé prsty na soupeřovy jehly a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Natasha znovu sekla nepřátele.
  Zoya je velmi rychlé dítě. Tady je celý sud v čínském vypuštěném. A vytrhl pár tisíc z jednoho výbuchu.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávejte, naše paty se třpytí!
  A dívka v bojové krajce!
  Aurora v bitvě také není slabá. Takže mlátí Číňany. Jako by se ze svazku řetězů klepalo.
  A sekání protivníků - zpívá:
  - Pozor, bude se to hodit,
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert v boji opravdu orá jako čert v tabatěrce.
  A takhle Světlana bojuje. A Číňané to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Světlana si drsně všimla, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance a rozpouštěly lebky:
  - Sláva Rusku, velmi sláva!
  Tanky se řítí vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky utkaly s Číňany. Jsou tedy nakrájeny a nasekány. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Oleg je v bitvě a útočí na Číňany. Mlátí je bez lítosti a ječení:
  Jsme jako býci!
  Margarita, která rozdrtila žlutou armádu, zvedla:
  Jsme jako býci!
  Natasha to vzala a zavyla a porazila žluté bojovníky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoja roztrhla Číňana a zapištěla:
  - Ne, ne z ruky!
  A také vezme a pustí hvězdičku bosou nohou.
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy vylétá zabijácký svazek jehel.
  Zoja, která také drtila Číňany, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A opět ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Aurora také celkem logicky poznamenala:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a prošla bosá přes krvavé louže. A zabil spoustu Číňanů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A pak bouchne hlavou do čínského generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana, velmi zuřivá v útoku, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Jak všechny porazí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa Číňanů se zhroutila.
  Oleg zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  Markéta na cestách. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabíjejí nejrůznější nepřátelé.
  Margarita zpívala z hlediska veselosti:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas výše pomocí trubky.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka mlátí a křičí:
  "Z Dračího prezidenta se stane mrtvola!"
  Natasha v bitvě je jen jakýsi terminátor. A bublající řev:
  - Banzai! Získejte to rychle!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A Číňané jsou jako přibití. A rozbít.
  Tady je válečník! Všem bojovníkům - bojovník!
  Zoya je také v útoku. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zavrčela:
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže pro Číňany trojitý mlýn!
  A Aurora zařvala v odpověď:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků nebeské říše.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat.
  Aurora zasyčela:
  - Rozdrtíme všechny zrádce na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana rozdrtila nepřátele a vydala:
  - Zameteme vás ve frontě!
  Aurora potvrdila:
  - Všechny zabijeme!
  A z jejích bosých nohou opět letí dar totální záhuby!
  Oleg v odpovědi zpíval:
  - Bude kompletní banzai!
  Aurora, která Číňany trhala holýma rukama, sekala je meči a házela jehly holými prsty, vydala:
  - Ve zkratce! Ve zkratce!
  Natasha, která zničila žluté válečníky, zapištěla:
  - Zkrátka - banzai!
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
  Oleg Rybačenko stříhá oponenty, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů.
  Margarita, kácející válečníky Nebeské říše, zpívala:
  - A koho najdeme v bitvě,
  A koho najdeme v bitvě ...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  . KAPITOLA 3
  Po poražení Číňanů si můžete trochu odpočinout. Ale na odpočinek bohužel nemáte čas.
  Nové žluté hordy se plíží dovnitř.
  Oleg Rybačenko je znovu řeže a řve:
  - Ve svaté válce - Rusové neprohrávají!
  Margarita hází smrtící dárky holými prsty a potvrzuje:
  - Nikdy neprohrát!
  Oleg chtěl ještě něco říct...
  Ale nyní byli čarodějčiným kouzlem dočasně převedeni do jiné substance.
  A Oleg Rybačenko se stal průkopníkem v jednom z německých táborů. A Margarita se pohybovala s ním.
  No, ne pořád se s Číňany stříhat.
  - Sláva vlasti! - Pionýr Oleg Rybačenko opakoval výkřik a tiše snesl ránu do ramen, ačkoli dopadl přesně na jednu z minulých oteklých jizev. A z druhé a vůbec pitvy - tekla krev! Margarita se překvapeně a vděčně podívala na Olega Rybačenka a zeptala se ho na něco anglicky. Zázračné dítě Oleg Rybachenko si pomyslel - pravděpodobně se znovu ptá, co jsem viděl ve snu - existuje synchronismus? Chlapec se usmál na svou sestru v náručí a pokrčil rameny na desetileté dítě dost širokými rameny. Margarita očividně pochopila, že Oleg Rybačenko chtěl prostě ukázat, že se nevzdal, a nechápal, co ho přimělo křičet ve stylu proletářské kinematografie.
  A nejen on, ale i tento hubený, holohlavý Marat Kazei. Ale s povzbudivým mrknutím na odvážného chlapce kývla...
  Oleg Rybačenko se náhle urazil a potlačil bolest v hlase a poznamenal:
  - Bravado je všechno!
  Margarita namítla šeptem:
  - Ne, ne statečnost! Je to jako říct - to slovo páchne bajonetem!
  Oleg vážně poznamenal:
  - Je lepší zabít jednoho fašistu, než proklínat sto krautů!
  Ozval se hluk, řev motorů a rámus, jezdci z řad SS a popravčí doktoři - seskočili na zem a odsedlali své spíše mutanty než zvířecí koně. Zajatci byli usazeni na trávě - v řetězu. Zkontrolovali pouta: takže byly pevně spoutány. A Oleg Rybačenko nebyl příliš překvapen, když viděl, jak přesně k němu jeden z mladších lékařů SS přistoupil. Německy řekl sprostě - vstávej, primátku - tlačil pionýrského chlapce špičkou měkké boty do stehna nebo ještě trochu výš, do ledvin. Oleg Rybachenko se napjal... a pak zasáhla chladná Aurora. Ohnivý ďábel (tak se jí v jednotkách přezdívalo kvůli její nepřirozené a jasně červené barvě vlasů a neženské vytrvalosti a síle!) něco posměšně vysvětlila - a tento výsměch nebyl nad Olega. Je vidět, že to cítil i fašistický lékař! Nacista zasáhl Auroru nohou do svalnatého ramene. Jen se zachichotala. Pak fašista udeřil z kruhového objezdu a prudce srazil ohebná záda na odvážnou dívku. Oleg sebou z otřesu trhl stranou. Aurora se okamžitě znovu posadila a tiše ukázala své spoutané ruce. Tlustý profesor zavolal na svého mladšího kolegu, který náhle sklopil zrak. Pak zlomil větvičku suchého vřesu a ukázal ji Olegu Rybačenkovi. Zamával mu před nosem - chlapec mimovolně ucouvl. Fašistický lékař opět předstíral, že si vzal náruč, zavrtěl hlavou a udělal nějaký zvláštní pohyb. Nechápejte, jako by esesák jedl lžící ...
  Oleg Rybačenko vztekle vyhrkl německy:
  Nemůžete se vyjádřit lidsky.
  Fritz se vylíhl: podčlověk, zná jazyk mistrovské rasy?
  Mladý Rybačenko mladší si uvědomil, že se prozradil marně, prozradil, co je lepší udržet v tajnosti, ale ... Slovo není vrabec - mineš ho, nechytíš. Pravda, tlustý, vysoký doktor nasadil lhostejný výraz, to slovo udusilo německou frázi, kterou chlapec pronesl. Znovu zopakoval předchozí gesto a ukázal složenou paži.
  A Oleg Rybachenko pochopil - posílají ho jako sluhu pro palivové dříví ...
  Nechtěl jsem být znovu bit po hrdém odmítnutí. A ano, nemůžete si nechat ujít příležitost.
  Inu, co je pýcha setníka, či spíše patricijského zlomit. Myšlenka na útěk se samozřejmě naskytla - přišla, jakmile těžká pouta cvakla pod velkým klíčem. I když je možná logičtější říct, že vůbec neodešla! Ale ta malá myšlenka se ukázala jako vyděšený králík, který běží ve světle reflektorů, aniž by věděl, že už byl ve skutečnosti chycen. A přesto - jakmile se Oleg Rybačenko vzdálil z parkoviště - chlapec viděl, že ho pronásleduje vlkodlak. Jeden z těch podivných, vycvičených mutantů, kteří hlídají konvoj řízený SS. Nikdo z konvoje se přitom vyzývavě nepodívá na bosého chlapce, který spěšně šplhá po suti. Ačkoli Oleg Rybachenko cítil, že jeho pohyby s největší pravděpodobností natáčí skrytá kamera. Je dokonce překvapivé, jak technicky Fritz pokročil. Pokud naši neodpoví adekvátně, pak bude zle.
  Suť bolestivě píchala do již zahojených chodidel bezbranných dětských nohou. Silně sražené nohy už začaly hrubnout, ale při došlapu na ostré kameny je tento proces dost bolestivý. Oleg tiše zasténal a snažil se nedat najevo, že ho něco bolí, a nedívat se na krev, která znovu vytekla. Ale pak to bylo jako tsunami nevysvětlitelného, které se přes něj přehnalo.
  Strach okamžitě a nevysvětlitelně připravil chlapce-průkopníka o jeho vlastní myšlenky a touhy. Chtěl jsem se jen otočit směrem k vlkodlakovi (?). Pod pohledem nelidských očí nacistické bestie Oleg Rybačenko mimovolně strnul a strnul. Vzápětí se však na čerstvě upečeného pionýra zalilo žhnoucí horko a chlapec se pohnul jako samopal z továrny. Lámal suché kmeny bříz a cypřišů rostoucích ve štěrbinách, po zimě ještě nezelené - hodně, sotva je vláčel. Složil jsem to do velké průhledné tašky, odtáhl, aniž bych rozlišoval cestu na parkoviště.
  Oleg Rybačenko se cestou zoufale snažil překonat skličující hrůzu. Pioneer - vynikající, ať už je to on nebo ne! Ale tenhle byl jako neschopný plavec, který se snaží zůstat na vodě. Vyskočí, pak zase přeteče...
  Vlkodlak ho následoval: čas od času se zastavil a očichal holé stopy po chlapci.
  Geniální průkopník pocítil úlevu od vlny hrůzy, až když se vrátil na místo tábora.
  Zdálo se, že podlí nelidští fašisté se na Olega Rybačenka nepodívali. I když ve skutečnosti pár esesáků nespustilo oči. Teprve když složil, co přinesl, vrchní lékař-kat s letmým pohledem hodil něco po chlapci... eh! Oleg konečně přišel k rozumu. Nenasytně to popadl v domnění, že možná dali do práce čokoládovou tyčinku nebo něco jiného než pájení. A šrafované - položený, pazourek a ocel. Pazourek byl s největší pravděpodobností křemen. A židle vypadá jako kus pilníku. Jak toho všeho využít - vyvinutý průkopník Oleg teoreticky věděl a i se zájmem by zkusil Robinsony z Polesí taky... nebýt podivných okolností.
  Oleg se dotkl vlhkých větví nohou, pak rukou a zavrtěl hlavou.
  - Tinder... - řekl tiše v ruštině pionýr, náhle zakašlal a zopakoval. - Je potřeba Tinder. - A s obtížemi se zdržel přechodu do německé řeči. - Nerozsvítí se.
  Oleg se na ně podíval... Není jasné, proč Fritzové, kteří mají s sebou jak zapalovače, tak zápalky a pravděpodobně i plamenomet, potřebovali tento staromódní způsob získávání ohně. Chtějí vyzkoušet vynalézavost pionýrů. Měří duševní vývoj sovětského člověka? Nebo triviálně zesměšňovat zajatého chlapce? Kdo jim bude rozumět jako z jiné planety!
  Nacisté se na sebe podívali a vycenili zuby. Nejpodivnější a... a nejstrašnější věc pro Olega Rybačenka je, že se ukázalo, že jejich tváře nebyly zlé, ani kruté, dokonce ani zesměšňující, ne! Starší profesor je velmi zvědavý, jako by uvažoval o podivném zvířeti, zvláště živý zájem, jako by si schválně sundal brýle. Není tam ani kapka lhostejnosti, je tak zajímavé, jak vědci experiment sledují.
  Oleg Rybačenko šeptem opakoval a snažil se ovládnout vzrušení ve svém hlase:
  Všechno v zimě zvlhlo! Nepůjdu!
  V očích spíše předstírané než upřímné nepochopení, ale opět bez zloby. Pak ale jeden z mladých lidí - ne ten, kdo Olega odpoutal - zamručel, vstal, protáhl se, za smíchu zbytku esesáků se otřel zadkem zbitým o sedlo... Olega příliš nepřekvapilo, že někteří Němci používají k pohybu koně - deficit paliva. I když po nich z nějakého důvodu lezou transporty? Nacistický nepřítel přinesl ze složených sedel krabici, ze které něco vyndal ... Pionýr si myslel, že je to vata, ale ne. Vzdáleně to vypadá jako hrudka tenkých nití. Oleg Rybačenko, vzal to do svých rukou, pochopil - suchý mech.
  Zázračné pionýrské dítě bylo opět překvapeno, proč je to Fritz, a dokonce i doktor, který nosí trávu v pluhu... Možná ten mech není tak jednoduchý?
  No, přestaň přemýšlet, bolí mě hlava. Musí se to zdát - jednodušší a hloupější než vy. Kupodivu, ale troud se okamžitě ujal - Oleg nenarazil pazourkem na pazourek, ale hladce škrábal (někde čtěte) - a jiskry pršely jako kroupy. A rozdělávat ohně (teď si postavil obyčejnou "chýši") umí už několik let, většinu svého života. Brzy se oheň roztančil silou a hlavní - bříza dobře hoří a je vlhká. Zde se mladí strážní z SS vzchopili a začali zarážet kovové stoupačky do země po stranách ohně.
  A hlava Olega Rybačenka se otočila, něco extrémně žíravého mu vlezlo do nosu a okamžitě odpojilo jeho vědomí od reality. Ale najednou se převalila vize, která byla ohromující v realismu.
  I osobnost dítěte se změnila, představoval si sebe jako nešťastného sirotka s žijícími rodiči. Navíc táta a máma nenechali ne - zbavili své předky práv za dluhy a poslali chlapce do nápravného, vězeňského útulku. Bez viny, ale protože vaši rodiče dluží peníze, jste rozhodnutím soudu v diktátorském vesmírném impériu mladistvý zločinec.
  Dětský domov se nacházel v průmyslové zóně hlavního města a skutečně vypadal jako vězení. Všude kasárny, cely-baráky. Oleg Rybačenko v realistické vizi strávil noc na špatně ohoblovaných dřevěných palandách. Nedaleko leželi další chlapci, jak z lidské rasy, tak z mimozemšťanů. Nechyběly přikrývky, matrace, polštáře, přepracované a často zbité tělo leží na holém stromě. A v noci je noha připoutaná k řetězu, aby neutekli. V cele je asi sto dětí, je velké dusno, těla zpocená, zbitá opodál v rohu kýble, není tam ani kanalizace. A to je ve Státu, jehož hvězdné lodě brázdí rozlohy galaxie a jehož vlajky korunují desítky tisíc obydlených světů! Chlapi se však snaží ulevit si na ulici, zhruba dvě třetiny dne jsou pracovně vytížení. Nejobtížnější se zvažuje v obchodě, prašné a zdlouhavé. Záda a ruce jsou z toho strašně unavené a před očima to začíná "selhávat", operace jsou jednoduché, ale pracné, vyžadují opakování. Příjemnější práce, venku na poli nebo na stavbě. Aby byli méně unavení a dostávali relaxaci, snaží se střídat v různých porodních procesech. Ale přesto tělo bolí, mnoho chlapců, v sirotčinci - téměř polovina lidí sténá ve spánku.
  Oleg Rybačenko se nervózně zmítal, řetízek cinkal a prsten mu odřel nohu do krve. Siréna zní, to znamená vstávat, do práce. Dětské tělo si ještě neodpočinulo, ostatní chlapci - nahá lidská rasa a chlupatí potomci jiných světů bojují o vzestup. Únava nahromaděná za měsíce otroctví vystřídá tupou bolest ve svalech. Řetězy ovládané zabudovaným čipem odlétají z nohou automaticky, jsou vyrobeny z velmi pevné slitiny, kterou nelze prořezat. Objevují se dozorci, ozývají se hrozivé výkřiky.
  Kluci jsou vedeni ke koupání, nebude to dlouho trvat, voda z nádrží je rezavá. Oleg Rybačenko si vypláchne ústa a šplouchá, aby smyl pot. V cele není ventilace a místnost páchnoucí potem není schopna osvěžit spánek. Poté jsou odvedeni na snídani, jíst se musí ve stoje, pro mladistvé odsouzené nejsou potřeba židle. Jsou krmeni chlebem a siláží, maso je drahé a děti nemají, takže raději plavou pastvu. Kůň je však vegetarián, a jak to funguje, zatímco predátoři jedli maso, jděte spát. Vedle Olega je jeho přítel Timur. Oběma je v této vizi dvanáct let, přesněji než jiná realita je pro silné kluky přelomový věk, kdy je velmi těžké smířit se s otrockým losem.
  Timur, popíjející kopřivovou šťávu ve špatně umyté sklenici, řekl se zasténáním:
  - A to zase pracovat v tomto obchodě! nechci!
  - Nechci stát a desettisíckrát opakovat stejný pohyb. - Odpověděl, třesoucí se nepříjemnými vzpomínkami, Oleg Rybačenko.
  - Možná požádáme o práci v terénu! - Timur se zasněně podíval na oblohu, kde na této planetě zářily tři hvězdy najednou. - Zejména očistit kapra-broskve. Jsou tak chutné, zvláště ty se zlatými ploutvemi, ale protože správce nevypadá chtivě, můžete si i tak něco nabrat do pusy.
  Oleg Rybačenko si těžce povzdechl:
  - Také bych preferoval právě takovou práci v lůně jemné přírody. - A pak se inkarnovaný průkopník stal veselejším. - Robot-pozorovatel může být oklamán, zde již byla většina monitorovacího zařízení ukradena!
  Snídaně skončila a jsou vedeni k elektroinstalaci...
  Děti jsou seřazeny na přehlídce, chlapci lidské rasy se snaží držet pohromadě, mimozemšťané drží formaci podle své výšky. Jsou rozděleni do skupin podle věku a velikosti. Jsou zde chlapci od pěti do šestnácti let, stejně jako chlupatí a šupinatí mladíci zástupci jiných světů.
  Jediné, co je spojuje, je oblečení, respektive jeho téměř úplná absence, pouze kraťasy s identifikačním číslem na klucích.
  Impérium se k nim chová na principu ždímání více výhod pro sebe z těch, kteří přestali být považováni za občana! Úspory ve všem, na oblečení, botách, ale někteří kluci ve volném životě boty nikdy neznali.
  Ale s holemi a gumou na holých podpatcích často dostávali. Hlavy se holí, každé dva týdny koupel, kde se opaří. Pak se hned oholí tupým strojkem, pak už se toho moc nepodařilo dorůst. Kluci pochodují bosi po ostrých kamenech. Pokud je na to Oleg zvyklý a jeho zdrsněné chodidlo necítí bolest, pak nejmenší děti srážejí paty a holé prsty, až krvácí.
  Celá stráž se skládá z mimozemšťanů zastupujících nejkrutější rasy ve vesmíru, jen vedoucí útulku, postarší Frau Pontuss, vypadá svým brutálníma očima sadisty.
  Tygr nosorožec, který hraje roli dozorce, dává pokyny, kde kdo dnes bude pracovat, nebo spíše tvrdě pracovat, dokud neztratí vědomí. Oleg spustil kostnatá ramena a pohlédl na druhou polovinu dvora. Jsou tu dívky, od malých až po téměř dospělé. Jsou oblečeni jako žebráci v otrhaných hadrech z nejhrubšího plátna. Tváře jsou suché, oči se zdají velké a smutné. Pytlovina je krátká, jsou zpod ní vidět tenké, ale šlachovité nohy. Dívky jsou také bosé a všechny bez výjimky oholené na pleš. Zjevně je to děláno proto, aby je ponížilo, aby se znovu ukázalo, že nejsou nic. Ale tady to v žádném případě nejsou zločinci, kteří se shromažďují - nešťastné opuštěné děti.
  Zde oznámí, že skupina chlapců půjde do šicí dílny, pracovat v tom nejnudnějším a nejvyčerpávajícím profilu. Tady to Timur nevydržel a křičel úzkostí:
  - Nechci takhle pracovat! Pošlete mě na plantáž nebo do zahrady.
  Chlapci zmrzlí, opálení, hubená těla napjatá.
  Pontuss byl zjevně potěšen novou příležitostí k popravě:
  - Včera jsi byl zticha a já se bál, že tvoje rodina zůstane bez vizuální lekce. Že toho kluka pětkrát proženou hodnosti.
  Řady dětí prošlo vzrušení.
  - To je správně. - Tvrdý tón řekla představená. - Rozdejte pruty všem.
  Údery byly aplikovány speciálními ostnatými tyčemi. Většinou si je vybírali sami chlapci z houštin, v obdobích, kdy nebyla práce. Avšak skutečně i tehdy byly děti nuceny, i když bez užitku pro říši, kopat, např. půl dne kopat jámu a půl dne zahrabávat.
  Oleg Rybačenko se podíval na ruce svých dětí, byly sražené v mozolech.
  Chlapi automaticky demontovali mříže, Olegovi se zdálo, že oni, nástroje mučení, si spálili prsty a ztěžkly jim nohy. Nechtěl svého přítele udeřit, ale neměl odvahu protestovat. Neviděl téměř nic a bolestivě narazil palec na noze o ležící dlažební kostku. Kupodivu, ale pocit bolesti pomohl shromáždit se a mlha před očima se rozplynula. Krok zpevnil, i když prst zmodral.
  Byly postaveny do půlkruhu v dlouhé řadě. Timur byl svázán za ruce tyčemi a ramena měl pokroucená, aby bylo pohodlnější bít provinilého chlapce. Kluci přimhouří oči a snaží se odvrátit pohled. Na rozkaz paní Pontussové cákali solným roztokem a na jeho hubená, ale šlachovitá záda posypali modrou sůl. Soudě podle toho, jak se chlapec zašklebil, začal hořet.
  Hosteska mlaskla rty.
  - Teď všichni dostanete lekci. Zasáhněte silněji, kdo podvádí, bude odsouzen k represáliím.
  Asistent v tomto případě, krysa nosorožce, odhalil své tesáky:
  Vypořádáme se s nimi hned! Monstrum zamumlalo.
  Chlapec byl přemístěn mezi řady. Kluci pomalu zvedali pruty a první rány dopadaly na Timurova záda. Soudě podle jizev na zádech a bocích byl chlapec potrestán více než jednou, takže jen vzdychl a těžce dýchal, jako všichni chlapci, kteří se snažili zadržet křik.
  - Udeř tvrději! vykřikl Pontus. - Nechte ho řvát.
  První rány zasadili nejmenší chlapci, kteří prostě neměli sílu způsobit pořádnou bolest. Ale pak mě starší kluci začali mlátit. Záda dítěte byla pořezaná červenými pruhy, kapala krev. Bolest, zesílená modrou solí, přiměla Timura křičet, dokonce upadl, pod ním bylo zaraženo prkno s hřebíky a píchlo ho do hrudi.
  - Není třeba! - vykřikl chlapec. - Budu pracovat, kdekoli řekneš.
  - Samozřejmě, že budeš! - odpověděl Pontus. - Ale nejdřív výprask.
  Včerejší soudruzi byli příliš nadšení a porazili svého včerejšího bratra. Lidé i mimozemšťané mlátili se stejnou zuřivostí. Chlapec křičel a jeho bosé nohy zanechávaly krvavé stopy. Nosorožec krysa zavrčel a udeřil dítě kyjem do jeho holých, opálených nohou. Chtěl chlapci způsobit další bolest. Rána dopadla na šlachovité kotníky a další na paty. Timur zaječel a klesl. Potom mučitel zabodl silnou jehlu do hýždě a nalil tekutinu.
  - Že jo! řekl Pontus. - Teď by raději zemřel, než by omdlel. Nikdo neunikne trestu.
  Oleg Rybačenko stál téměř na samém konci řady a zdálo se mu, že to byly rány bičem, které na něj dopadly. Timur byl zklamán, chlapec sám sebou jen škubal, křičel a plakal. Jeho kulatý obličej zrudl bolestí, zkroutila ho grimasa utrpení.
  Když uviděl Olega, zašeptal bledými rty:
  - Mít slitování!
  Chlapec zaváhal: ztuhl.
  Krysa nosorožce křičela:
  - No, na co čekáš! Záliv!
  Oleg Rybačenko odpověděl:
  - Ne, nemůžu! On je můj přítel!
  Krysa nosorožce se usmála:
  Chcete to samé pro vás?
  Oleg se celý třásl a zbledl:
  - Ne, ale!
  Pontus ho přerušil:
  - Dost! Chlapec podepsal vlastní větu. Co stojíš za mordovorot. Dobře to nalijte a zavěste na stojan, aby to ostatní obdivovali.
  Oleg byl vytlačen z akce, přitažen ke kozám. Chlapec se snažil vzdorovat, ale nosoroží tygři si s ním poradili jako s kotětem. Ruce se bolestivě zkroutily, kosti skřípaly. Položili to na prkna, chlapec ucítil drsnost špičky vyčnívajících hřebíků na své tváři a břiše. Probodly se do svalstva, hrudníku, brady, přední strany stehen, kolen. Tvář měl poškrábanou až do krve.
  - Oh, ne! - zeptal se Oleg.
  - Nutné! - Řekl nosorožec krysa, aby každý mohl být příkladem.
  Chlapec cítil, jak mu na záda lijí solný roztok a poté sůl. Štípe to jako hořčičné náplasti. Oleg se zašklebil, mozolnaté nohy měl rozmazané (naposledy byl v té zvláštní vzpomínce, která se vynořila v této vizi - asi před šesti lety si nazul sandály), téměř okamžitě je začaly divoce svědit. Nosorožec krysa zabodl jehlu do hýždě, ta hrubě a bolestivě píchla, hořící tekutina se dostala dovnitř.
  - Nyní budete velmi vyděšení a neztratíte vědomí. - Netvor zaskřehotal a odhalil obličej, byl by koktal a producent hororu!
  - Proč? zasténalo nevinně uvězněné dítě. - Pro Krista prokazujte milosrdenství.
  Nosorožčí krysa stříkající jedovaté sliny odpověděla:
  - Na tyhle pohádky o dobrém Ježíškovi nevěřím! Obecně platí, že pokud existuje Bůh, pak je zlý a krutý. A čím více zla a utrpení způsobíte svému bližnímu, tím více síly a blaženosti získáte na onom světě.
  - Absurdní! - Řekl a zbledl hrůzou a najednou je Bůh opravdu takový chlapec.
  - Uvidíte! - Potomek kosmického Tartaruse se zachichotal. - Ale nedoufej, dnes nezemřeš.
  Pontuss štěkavým tónem přikázal:
  - Začít! Ať si na věčnost pamatuje polibky biče!
  Zajatý zázračný průkopník se zachvěl, když zaslechl pronikavý hvizd a poté silný otřes mozku, při kterém mu praskla kůže na zádech. Nosorožčí krysy tvrdě zasáhly, ale zároveň omezily svou sílu, aby nezabily. Z chlapcova hrdla se vydral výkřik, otřásl se a vytryskla slza. Chlapec se kousal do rtu, až krvácel, a ovládl se. O chvíli později následovala další rána, která otřásla celým tělem. Oleg Rybačenko se zhluboka nadechl, bolest umocněná solí a solným roztokem byla nesnesitelná.
  Pontuss křičel:
  - Pokračuj!
  Opět pískání a rány! Prořízne se až na kost. Chlapec byl popálen až do vnitřku. Zdálo se, že to porazí žaludek. Navzdory veškerému úsilí mu z sevřených rtů unikla část výkřiku.
  - Matka!
  Opět rány! Na zádech, mezi ostrými lopatkami a nakonec na holých patách. Chlapec křičí, už nemá sílu se ovládnout. Výkřik vybuchne jako sopka z hrdla a něčeho, co vypadá jako nos. Pontuss je spokojen:
  "Teď vidím, že ho mlátíš do morku kostí." Dobře ho porazte, ale nezabíjejte!
  S každým úderem se bolest zhoršuje. Slzy se mísí s krví a padají na postel. Krvavé pruhy na zádech se spojují, splývají v karmínovou kaši, začínají se obnažovat tenké bílé kosti chlapce. Oleg Rybačenko se dusí, nemá dostatek vzduchu, drát se mu zaryl do ohnutých kotníků. Na holých patách bzučí třesoucí se, hrubá, mozolnatá kůže, nehne se okamžitě, ale kapičky krve stále vytékají. Údery zesilují, zdá se, že blesky procházejí nervovými zakončeními až na samotný hřeben. Ostatní chlapci mlčí, svědomí nedovolí schválit, strach z represálií nedovolí odsoudit. Je vidět, jak chlapcům svěsily hlavy, ale jejich oči sledují popravu. Zvědavé a nervy drásající, většina už byla podobným nebo sofistikovanějším způsobem zbičována. Myslíš, kdyby to nebylo pro mě, a někdy máš v myšlenkách zlobu: křičí, ale samozřejmě to vydržel, ne takový slaboch jako Oleg.
  Výprask je už na holé kosti, záda, boky, stehna jsou pevná rána. Nebýt injekce stimulantu, byl by chlapec ubit k smrti - zemřel na bolestivý šok. A tak se vrhl do něčeho horšího, než je Dante's Hell. To je, když je každá molekula, každá buňka, každá žíla nasycena děsivou bolestí.
  Průkopník Oleg Rybachenko se zoufale snažil odpoutat pozornost od bolesti. Při vzpomínce na své rodiče, na šťastnou éru vzdáleného dětství, se zdálo, že se nohama odrazil od žhavé bublající lávy utrpení, ale ona ho znovu vcucla dovnitř, zakryla mu hlavou. A tak se plavili oceánem mučení, snem o smrti jako vysvoboditel z muk. Vzpomněl jsem si na slova Zjevení svatého Jana. - A budou chtít zemřít, ale nemohou. Takto čeká osud hříšníky, kteří týrají děti. Pán je odmění stonásobně a ten nejdůležitější trest, jak říká Ježíš v Matoušově evangeliu, bude věčný. A někteří půjdou do věčného života, jiní do věčných muk. To je jaksi uklidňující, probouzející nenávist k nepřátelům, touhu přežít a vyhrát. Chlapec stihne zakřičet:
  - Za to zaplatíš, za každou prolitou slzu dítěte odpovíš v den Božího soudu.
  -Drž hubu děvko! - Krysa Rhinoceros řve.
  - Nemůžeš udusit pravdu. Pionýr si povzdechl.
  - Získat více!
  Znovu ho zasáhli, investovali všechen vztek, lámali kosti, ale bolest už dosáhla takového prahu, že už prostě nemůže být silnější. To je železo, které se dá zahřát na určitou teplotu a pak se to rozteče.
  Pontuss to chápe, stará žena (nebo spíše nevypadá na více než čtyřicet let, ale ve skutečnosti přesáhla několik století), má mnoho zkušeností jako popravčí:
  - Tak to stačí! A pak zemře! Pojďme uzdravit malého vězně a mučit ho pomocí počítače. Mám jen program "mučení olympioniků".
  Rhino Rat, záměrně zívající, říká:
  - Kde to je? Na ošetřovnu?
  - Ne na stojanu! - Matrona přerušila bez odvolání. Nechte to viset jako varování pro ostatní. Aplikujte pouze injekce na podporu srdce. A nechte je znovu prohnat Timura hodnostmi a ať od vás dostane zbytek úderů. Kdysi podívaná na chov. Je potřeba pracovat!
  Cizinec s bičem naklonil hlavu a pohnul chlupatýma ušima:
  - Poslouchejte hostitelku. Tak to spusťte znovu.
  Na Timura dopadly nové rány. Tentokrát se nikdo neodvážil protestovat. Nebyla ani nejmenší chuť padnout do rukou katů. Timur každou chvíli křičí a padá. Je znovu zvednut a zbit. Druhá série úderů se již chýlí ke konci. Zůstalo jen pár chlapců. Jeden z nich je nejstarší, šestnáctiletý, plnovous už se prodírá a je vidět knír. Zjevně váhá, udeří, ale dělá to snadno, sotva se dotkne.
  Frau Pontussová zuří:
  - Pověste tohoto líného mladého muže na stojan a přivažte mu k nohám kámen. Ať trpí.
  Chlapec je chycen, napíná si úlevové svaly, ovoce tvrdé práce, a křičí:
  - No, na co koukáte, chlapi je porazili!
  Chlapci se chvějí, mezi řadami se rozléhá rachot, ale chybí jim odhodlání vrhnout se na své trýznitele.
  Mladík je tažen, každá krysa nosorožce je minimálně sedmkrát těžší než on. Je zbytečné se bránit. Pak ale nastanou události na úrovni těch, které změní osud říše. Ozvaly se dva výstřely a krysy nosorožce padají, hřbety příšer jsou rozřezané, hluboké krátery zejí. Mladík se osvobodil a upadl, ale hned s výkřikem vyskočil:
  - Vidíte, existuje Boží spravedlnost.
  Zlatovlasá dívka, která se tolik podobala své sestře ve zbrani Margaritě, vypadala jako anděl ze tmy a odpověděla:
  - Spíše lidské. Vězte, že dohoda s ďáblem nezaručuje nebe na Zemi a teplé místo v pekle. Opírat se o Satana je jako sedět v elektrickém křesle!
  Druhý k této ohnivé Auroře hlasitě:
  - To, co se tu děje, je zápletka pro hororový film. Dělejte to s dětmi. Vytáhněte chlapce z regálu.
  Oleg Rybačenko zavrtěl hlavou a... probudil se. Během vidění si nelehla, ale prostě stála...
  A uplynulo docela dost času. Nacisté stále dělali
  Potravinové přípravky. Ale tato hrozná droga, která vznikla vdechováním kouře z podivného mechu lékaři SS, se nezdála být nijak krátká.
  Oleg Rybačenko okamžitě přemýšlel, proč tito Krauti neměli žádný účinek. Jsou bez filtračních masek? A proč taková noční můra v této halucinaci. co s tím dělají?
  Ale sami nacisté se chovali zcela přirozeně, dokonce se stali jaksi přátelštějšími, což naznačovalo, že by prý mohli jíst s námi.
  Opravdu, vytáhli pár statných stehen krávy ukradené místním obyvatelům. Pak jeden nacista táhl mohutný kotel a druhý fašista spolu s Olegem šli pro vodu. Zvídavému pionýrovi to opět připadalo divné, dvě kožená vědra a přinejhorším obyčejný kov nebo dřevo. Navíc se vlekl jeden esesák, což také nebylo úplně typické.
  Pionýr nebyl na nohou tak jistý, rány na této popravě byly pocitově příliš reálné a potomek Lomonosova uhodl, že za tím je něco víc než jen obyčejná nebo dokonce ne obyčejná halucinace.
  Voda tekla sto kroků od tábora, stříbřitý, jiskřivý křišťálový proud zpod dvou kamenů přečnívajících balkón. Oleg Rybačenko se k ní chtivě naklonil. Chlapec právě cítil, že všechno uvnitř je vypáleno do kamene, nebo spíše do uhlí. Nenasytně přilnul k příjemnému chladu a... dostal ho do ucha.
  Jeden z esesáků, schovaný za skalnatou stěnou, cvakl něčím na panel složitého zařízení a zachichotal se jako krysa.
  Úder zasadil fašista bez zloby, ale s takovou silou, že Oleg byl vržen na kameny, přestal slyšet na levé ucho a tato strana hlavy byla opravdu znecitlivělá.
  Doktor tyran v županu a zlatém řetězu vybuchl smíchy a zavrčel:
  - Box! Box!
  . KAPITOLA #4
  Pionýrský chlapec vyskočil a vrhl se na mladého esesmana. Pravou rukou klamně mířit pod dechem a levou se lstivě schovávat za sebou. Zúčastnil se několika boxerských kurzů, ale jeho paměť je absolutní. Například falešný úder a ostrý poloviční horní řez a poloviční boční levou ruku. Poté je do úderu zahrnuto tělo, stehno, břicho a dokonce i extenze nohou. A - co je nejdůležitější - boxeři, kteří bojují pravou rukou, obvykle neočekávají, že udeří investicí z levé ruky. Faktor překvapení zafungoval, Oleg Rybačenko to dokázal! Mladý a dobře vycvičený esesák nevěděl, že alespoň Oleg není levák, ale umí hodit "zbraň" doleva. A chytil hák do čelisti. A ten super - voják SS se postavil na nohy jen proto, že narazil zpět do prostého kamenného bloku... A váha polovyhladovělého chlapce nestačila na to, aby shodil vybraného vojáka do SS, oni ne vezmi slabochy!
  Kdyby byl Oleg Rybachenko v tomto pohybu zkušenějším bojovníkem, pravděpodobně by šel do série zakončovacích pohybů. Ale dovednost není chvála a fyzické vlastnosti také.
  Zvládl to ale docela dobře, zvlášť když vezmeme v úvahu, že úder nebyl natrénován na tréninku a sám Oleg Rybachenko i přes své skvělé přirozené schopnosti boxoval v pohodě.
  Teď dokonce litoval, že se nepřihlásil do oddílu, kde trenér Faraněnko řekl - vyroste z vás velký chlap, ale s rychlou a odlehčenou reakcí. Brzy se SSSR zúčastní olympijských her - a vy byste mohli adekvátně bojovat o medaili!
  Co říkáš? Oleg Rybachenko na to odpověděl takto:
  "Raději si šetřím hlavu na užitečnější věci pro zemi, než abychom si navzájem čistili nikláky!" Pokud například vyrobíte traktor, který jezdí na piliny, nebo dokonce na obyčejné odpadky, pak mnohem víc
  Vlast bude mít prospěch!
  Ale nyní dostal kapitál sám chlapec.
  Takže Oleg Rybačenko ještě nikdy v životě nebyl bit. Dospělý esesák rychle rozdrtil organizovaný odpor desetiletého chlapce, byť na svůj věk vysokého, (což přesto ukázal a párkrát úspěšně zasáhl) a dovedně mu mlátil pěstmi - padlého zvedl a znovu bil. Když Oleg Rybačenko přestal klást odpor (To znamená, že málem ztratil vědomí, to znamená, že ve vaší hlavě jsou stále myšlenky, nejste v temnotě, ale vaše tělo už neposlouchá. Ti, kteří vážně bojovali v ringu, asi vědí, co to je jako v grogu.). Fašista mu dovolil spadnout a kupodivu toho padlého nikdy netrefil. Doktor-kat na něj však cosi zakřičel v anagramovém jazyce. Vzal kbelík a nalil si vodu na pohmožděnou tvář.
  Pocit topícího se kotěte a voda z ledu, která právě roztála, je tak studená - prostě zimní koupání!
  Oleg se otřásl, vstal a plivl si na botu krví z levé tváře, která mu praskla zevnitř. Esesák ho už nebil - najednou si povzdechl, že na to, v jakých jednotkách monstrum slouží překvapivě, skoro až sympaticky, a sám začal natahovat vodu do kbelíků vyrobených z krokodýlí (také zřejmě ne takové marnotratnosti) kbelíků ...
  Rybachenko mladší označil tuto okolnost za dobrou i špatnou zároveň. Dobrou zprávou je, že nebudou zabiti, alespoň dokud nebude experiment doveden k logickému konci. Pravda, cílová čára může být velmi úzkoprsá a možná i úleva od utrpení! Špatná věc je, že budou přísně střeženi a k útěku by člověk měl ve skutečnosti použít důmyslnou vynalézavost!
  Oleg Rybachenko se brzy přesvědčil, že být pokusnými králíky znamená mít určité výhody oproti jiným válečným zajatcům.
  Ukázalo se, že zajatci a zajatci budou také krmeni horkým. Respektováno, znamená to, že stráže SS už dávno sežraly něco z plechovek a prostě ležely na nějakém lůžku, křičely nebo spaly. No, kolem se potulovali vlkodlaci - buď lovili, nebo vedli hlídku, nebo obojí . Oleg to však nepotěšilo. Ležel na posunutých holých nohách Aurory a další mladé dívky (aby nespadl na vlhkou, ještě chladnou zem?) a zasyčel - Margarita mu otřela tvář okrajem námořníkova kabátu, nasáklého roztátou vodou od Olega Rybačenka. , souhlasně řekl:
  Nyní jste skutečný muž. Prohráli na pěsti, vyhráli na blázny!
  Aurora navrhla:
  - Ano, udělám mu masáž obličeje, řez se rychleji zahojí.
  Oleg Rybačenko se silou usmál. Velmi nepřirozené. Onemocněl, až začal tančit čerty s plazmovými bruslemi na kopytech. A zároveň... cítil se teď veselejší? Pokračování jsem se trochu bál: teď to položí na kameny a tlučou bičem od srdce, nebo to možná zkusí třpytem. Ale nacisté se sem ani nepodívali a mluvili o něčem ve svém ptačím dialektu a střídali se v ochutnávání z kotle.
  Margarita jí zašeptala do ucha:
  - Samozřejmě, dobře... Ale buďte chytřejší! Když se silní zdají slabí a naopak!
  Oleg Rybačenko zabručel:
  - Bohužel nemá smysl předstírat slabost, protože to tak je!
  No tvrdě narazili na rohy...Kromě proříznuté tváře se stále potáceli, i když ne moc, páteř je silná - dva zuby. Bolela žebra a bolelo ucho.
  Poprava během fantastické vize však způsobila mnohem více utrpení.
  - Dost, dobře, - Oleg Rybačenko odstrčil Aurořiny dlouhé prsty svým nově spoutanýma rukama a posadil se s lemem námořnického obleku. Otřásl se. - Ne, je zima. A jíst lov...
  Jak koneckonců vědomí závisí na bytí - nechtěně se stanete marxistou. Pokud jen přežijete!
  Vězeňská kaše byla nasypána do hliníkových misek - byly převezeny v jednom z obrněných transportérů. Ale nebyly tam žádné lžíce. Zřejmě se věřilo, že otroci stejně jedí hustou kaši. Nebo se rozhodli udělat si legraci, protože o tyto lžičky není takový nedostatek. No... to je lepší!
  Staneš se skutečným divochem - chlapec vybuchl smíchy a okamžitě zavřel ústa, aby to nedostal.
  Z kaše se vyklubala pohanková kaše smíchaná s kroupy - hustá, skoro nesolená a samozřejmě bez masa nebo něčeho podobného, no, možná pro tu vůni přidali trochu rybičky. Elementární, téměř prázdná směs dvou zrn (a samy praskají uzeným masem, soudě podle vůně). Ale bříško pionýrského chlapce už dávno dosáhlo své hranice: takže hlad trochu ustoupil, vrátil se až při pohledu na kaši, ale s trojnásobnou silou.
  Pravda, bylo to špatné jíst - párkrát horká směs spadla zevnitř na poraněnou tvář a do očí se hrnuly slzy bolestí - ale co to je?! Ano, a "náramky" překážely, Oleg Rybachenko trhl rukama, vztekle házel jiskry z očí kolem sebe ... a v určitém okamžiku si uvědomil, že jeho pravá ruka vlezla do ringu z jednoho z těchto trhnutí doprostřed!
  Neuvěřitelné - opravdu esesáci tak primitivně prorazili. To by se také zbavili vlků vycvičených trestanci!
  Oleg Rybačenko ztuhl. Okamžitě se přinutil žvýkat a schoval se za misku. A pravou rukou se kroutil, až se tvrzená ocel docela nesnesitelně zařezala do kůže.
  Zdá se, že v SS nejsou všichni tak cool!
  A uvědomil si, že by možná mohl vytáhnout ruku. Prsten určený pro větší ruku - mužskou nebo místní mládež, možná i staršího kluka, který hodně pracoval. Jenže na zpocené ruce předpubertálního chlapce Olega Rybačenka se past ukázala jako široká.
  Chlapec zašeptal:
  - Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Ti, kteří touží zlomit okovy! Dědečkové vyhráli Fritze! Také je naplníme jako hru!
  Aurora, která se láskyplně dívala na Olega Rybačenka, mu plynulým pohybem zatlačila ruku dozadu (krev vytekla z širokého řezu a odřeniny na ruce). Druhý soused se v tu chvíli pohnul a zakryl, co se děje. Oleg se podíval ohnivému ďáblu do očí a mrkla. A také začala vrtat se smaragdovými lasery v dosahu bodů jako kobra - neoddělitelně. Pak zavrtěla hlavou a nenápadně ukázala na vlkodlaky. Pak, bez přestání, jíst - uchopit přímo šarlatovými houbami z šálku stojícího na zvednutém koleni, spustila ruce a začala kreslit klikaté čáry, které se na mokré zemi změnily ve vlny.
  Oleg Rybačenko ničemu nerozuměl, ale v hlavě už mu zněla vítězná píseň;
  Mladý, sladký, čistý;
  Rudá sovětská země!
  Slunce vychází zářivě
  Dáno srdcem!
  
  Naše jezera jsou čistá
  Bouřlivý krystal řeky!
  Kluci běhají s míčem
  Vyběhněte spolu do kopce!
  
  Hrudník praská vzduchem,
  Jaro v každém stéble trávy!
  Obracím se k Pánu
  Nechme se strhnout zlem, potíže!
  
  Přišla krutá doba
  Fašismus napadl Rus!
  Vykujeme nový pro bitvu,
  Ať vládne komunismus!
  
  Společně se věci vždy hádají,
  Jsme jako zaťatá pěst!
  Dříve jezdila kavalérie
  No a teď ocelová nádrž!
  
  Velké dílo Lenina
  Budeme pokračovat tak, jak jsme!
  Stalin moudrý génius
  Co nás naučilo vyhrávat!
  
  A nakonec vám to řeknu
  Kdo zachránil - prohrál!
  Přesněji řečeno - vyjádřím,
  Finále se blíží!
  Oleg Rybačenko, po takovém písku se už zdálo, že moře je po kolena! A hory určitě, na rameno!
  Dívky se také zvedly a šeptaly si od ucha k uchu. Všichni měli naději.
  Potomek Lomonosova a Stenky Razinových nafoukl tváře a pak zalapal po dechu - ta zatracená rána bolí.
  Co když se vám podaří utéct? Oleg Rybačenko se rychle podíval stranou, jako by jeho myšlenky mohly (a kdo ví, jestli ho pošlou, závady, pak se neví, jaké mají vybavení!) zaslechnout doprovod SS.
  Ohnivý ďábel s pekelným leskem v očích se dotkl ocelových prstenů na rukou pionýrského chlapce a uznale přikývl: říkají, ano, můžete to zkusit! To je jasné i bez diskuze a bez dalších řečí.
  Válečník s liščími vlasy zašeptal:
  - I když jeden přežije... Bude někdo, komu se pomstít!
  Ale pak Oleg Rybačenko vnitřně zkameněl, jako by zmrzl. A jedna jednoduchá myšlenka ho zamrazila: zkroutil by si ruce. A pak... ale pak bude nutné pomoci zbytku dívek osvobodit se. Jinak to není žádný průkopník-výborný student, ale kdo?!
  Vzpomněl jsem si na slova: vůdce není ten, kdo jde sám vpřed! A kdo šlape a pomáhá druhému!
  A kdo jsou pro vás - takové krásné dívky s nohama rozbitýma do krve. Něco uvnitř mladého leninisty bylo rozhořčeno - s řevem tisíců tornád se to vzbouřilo! Ukázalo se, že běžte tak rychle, jak můžete a ...
  Vlastně když utečeme, tak když už nebude jiná šance. Jinak je to zrada.
  Znovu se mu podíval do očí, nejprve s Margaritou a pak s Aurorou, která, také zjevně rozveselená, s chutí olizovala misku. A ona vystrčila nos z mísy a mrkla.
  - Nedržíme tě! - Ohnivý ďábel přidán. - Pokud odejdete, určitě přijdete pomoci!
  Oleg Rybačenko přikývl a odpověděl:
  - Přísahám! Poctivý pionýr se spojí s partyzány a budete zachráněni!
  No, tak jsme se rozhodli! To, co následovalo, bylo mnohem prozaičtější. Už bylo dobré, že to nebyl Oleg, kdo dostal mytí mísy - zřejmě se ho buď báli znovu uvolnit z řetězu, nebo se rozhodli nechat dívky tvrdě pracovat. Maličkost, ale v této poloze je to příjemné. Špatné je, že jsem zase musel jít, a když se tito fašisté uklidní. Nelze najít nic více či méně udržitelného.
  Je trochu chladno, a přestože vítr utichl, na koních se stáhly mraky a začal se z nich sypat studený déšť. Zdá se, že esesáci jsou nyní dokonce potěšeni, ačkoli oni a jejich vlkodlaci nesli mokrý smrad.
  Musel jsem hodně jít. Takový svět je zvláštní mikroklima Krymu. Obvykle ne deštivo, ale v tomto případě s poryvy větru.
  Dívky už spaly dobře a zima je povzbudila.
  Ale z nějakého důvodu chtěl Oleg Rybačenko spát, oči měl zrádně slepené.
  Ano, taková váha, jako když na vás tlačí stotunová mršina a nedýchá zhluboka.
  Ach, onemocním, pomyslel si Oleg Rybačenko a těžce přerovnal nohy, které opět začaly tuhnout. "Teď určitě onemocním, ale co potom?" Nacisté rozhodně nebudou používat aspirin ani píchat penicilin a nejspíš budou litovat i medu. Nebo ještě není? Uloženo pro experimentování? Kam teď jdeme my chudáci?!
  Realita s deštěm a utrpením opět zmizela a on za pochodu usnul. Což je v této pozici pravděpodobně jedině prospěšné;
  Prostor v jistém smyslu - bitva;
  Průkopníci Dmitrij a Oleg Rybachenko jako vynikající studenti a vynikající sportovci získali právo reprezentovat svou zemi v SSSR na přátelských boxerských soutěžích pořádaných mezi dětskými sportovními kluby SSSR a Německa. Obě země jsou stále považovány za spojence a zvěsti o blížící se válce utichly. Německá vojska se skutečně stáhla od hranic a Wehrmacht vede vítěznou ofenzívu v Africe a již dobyl Egypt a právě mu bylo řečeno o dobytí Gibraltaru. Spojení, s nimiž Stalin osobně blahopřál Führerovi!
  Bludné vidění žádná slova, ale to, co se ve vesmíru neděje. Oleg se přistihl, jak si to myslí - opět inspirováno umělým vlivem nějakých paprsků nebo něčeho jiného. Ale vše je tak skutečné, že není síla tomuto klamu odolat.
  Takže můžete bezpečně letět do téměř přátelské země. V německém tisku se o Sovětském svazu říká jen samé dobré věci a komunismus je dokonce zařazen mezi bratrskou ideologii národního socialismu. Navíc se objevilo hnutí podobné Stachanovově ...
  Dmitry a Oleg Rybachenko jsou boxeři z nejmladší věkové kategorie, je jim teprve jedenáct let, spodní hranice pro výkony v soutěžích. Kluci jsou ale na svůj věk docela velcí a ani ta doba se nezrychluje tak rychle jako na konci jednadvacátého století.
  Oleg je ale menší, hubenější, z lehčí váhové kategorie, ale velmi rychlý. Dmitrij je větší, širší v kostech, může mu být dána podoba kluka-hrdiny minimálně čtrnácti let.
  Chlapci se liší barvou vlasů. Olezhek je světlý, jako přírodní blondýna, jako sněhová koule. Dmitry s hnědými vlasy, hnědé vlasy. Oleg je o pár měsíců mladší a se svým kulatým obličejem stále vypadá jako dítě a Dmitry je prostě fešák, hodný propagandistického plakátu. Dívky už na něj zírají a nevěří, že je to tak velké dítě.
  Oleg Rybačenko je však mnohem erudovanější než Dmitrij, ačkoli oba chlapci jsou velmi chytří a učí se na stejné pětky. V sovětské zemi musí být dobří sportovci vynikajícími studenty.
  Ostatní kluci jsou starší, ale do osmnácti let, i když pár hrdinů má dobré dva metry a váží cent...
  Boxeři, nejlepší mladé kádry země... A s nimi budou bojovat mistři Německa a jí podřízených zemí... Samozřejmě mezi dětmi nebo juniory.
  Bez mezipřistání létají na největším osobním parníku Třetí říše na trase Moskva - Berlín.
  Boxeři sedí odděleně, ale nechybí ani zápasníci, vzpěrači, fotbalisté, plavci. Všichni junioři a výborný výkon. Stalin nařídil, aby naše nová generace, narozená za sovětského režimu, ukázala vše nejlepší a neztratila tvář. A samozřejmě všichni touží bojovat...
  Dmitrij se zeptal Olega:
  - Vytvořili jste taktický plán pro bitvu?
  Pionýrský chlapec odpověděl:
  - Pro každého protivníka mám tucet plánů... Ale nejdřív se na něj musíte podívat, a teprve potom se rozhodnout... Pro každý jednotlivý přístup diktuje čistě sebemenší pohyb a specifika, včetně fyziologické struktury nepřítele. individuální taktika.
  Dimitri opovržlivě odfrkl:
  - Ale já to mám mnohem jednodušší! Bez taktiky se řítím na nepřítele, udeřím silněji a častěji a lámu se.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - V tvém věku je jen málo tak velkých a fyzicky vyvinutých chlapů, jako jsi ty. Proto taktika nátlaku přechází. Můžete se jen převrátit. Ale tady jsem skoro normální výšky, no, možná trochu nadprůměrný, a na to, abych se stal mistrem SSSR, tak obrovské země, jeden tlak nestačí. Koneckonců, nemůžete nepřítele vzít hrubou silou, protože také trénuje, vede zdravý životní styl, jí správně, studuje taktiku. A pak je potřeba to hrát znovu jako v šachové partii. Občas i něco, obětování kvůli karimatce.
  Dmitri ostře namítal:
  - A moji soupeři trénují a ve finále byl ten kluk ještě větší a těžší než já. Hodně záleží na tom, jak trénuješ. Někteří lidé si myslí, že je možné stát se olympijským vítězem za dva týdny, pracovat až do úmoru... To je klam. Koneckonců, nejdůležitější věcí ve sportovním tréninku není ani tak dát superzátěž, ale vytvořit superregeneraci. Existují ale správně jednotlivé vybrané sestavy cviků a nejdůležitější je následné zotavení a nabrání síly... Poté už bojujete na jeden nádech, vyhazujete stovky ran ve třech kolech, resp. , mnohem méně.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  No, to je určitě taky pravda! Zejména tajemství správného dýchání a injekce do růstových bodů dětského těla... Zde je několik know-how našeho gurua. Ale nechápu, proč je nesdílí s ostatními trenéry?
  Dmitrij zašeptal:
  - Důvěryhodně mi řekl, že jsme s vámi... Nejen boxeři, ale především vojáci. Ještě musíme udělat něco speciálního... Velmi důležité, ještě důležitější než olympijské zlato!
  Oleg naklonil jasnou hlavu a řekl:
  - Něco důležitějšího .... Možná mi to také řekl ... Že osud lidstva může záviset na činech dvou sovětských pionýrů. Prostě jako z pohádky.
  Dmitrij filozoficky poznamenal:
  - A odkud se berou pohádky, když ne ze života. Možná to tak opravdu bude! Sice nejsme ošklivá káčátka, ale... Říkat nám Orli je ještě předčasné.
  Oleg Rybachenko hladce změnil téma rozhovoru:
  - Myslíte si, že hrozba německé invaze konečně pominula?
  Dimitri zmateně pokrčil širokými rameny.
  - Tady jsi podle mě spíš odborník. Sám si myslím, že nemůžete okamžitě udeřit všemi rukama a nohama, pak je zase nemožné útočit všemi směry. Pravda, pokud se pohybujete skokem ...
  Oleg Rybačenko se zasmál:
  - Zní to docela logicky ... Ale nevíme, co měl Hitler konkrétně na mysli, ale napětí skutečně opadlo a německá letadla přestala narušovat náš vzdušný prostor a řinčení housenek není v zahraničí slyšet, to je fakt. Ano, a Führer, někteří z pracovníků se vrátili zpět ke strojům. To znamená, že Třetí říše schovala tesáky... Ale nesmíme polevit.
  Dmitry vytáhl ze své brašny zapečený sendvič s rybou a speciálním sýrem bez tuku a podal ho Olegovi. Pak si pro sebe vytáhl dvakrát tolik. Nabízeno:
  - Jezte... Nemůžete dělat dlouhé přestávky v jídle a příjmu bílkovin. Když koncentrace aminokyselin v těle klesá, svaly ztrácejí sílu.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Pro kulturisty, kteří hodně pracují, je to docela pravda, ale pro boxery ... Koneckonců, nemáme žádné maso, tělo barvy, a ještě více to zvyšuje bojovou účinnost!
  Dmitrij, který ukousl sendvič a přidal k němu rajče, souhlasil:
  - Ne všechno, ale ... dokonce jím nebo piju vaječné bílky v noci, aby koncentrace aminokyselin neklesla. A nejlepší ze všeho není slepičí vejce, ale křepelčí nebo pštrosí vejce, ta druhá jsou opravdu vzácná ... I když ve střední Asii se zdá, že pštrosi se již začali množit ...
  Oleg docela vážně (tónem) vtipkoval:
  - Velmi cenný protein v předních nohách žáby. Doporučuji vyzkoušet!
  Dimitri se zachichotal jako kluk:
  - Ano, ale ještě více v ústřicích s červeným indickým pepřem!
  Oleg si však opatrně ukousl sendvič a začal kousek vstřebávat. Ryba byla červená, chutná, máčená v kečupu s prolisovaným česnekem. Bylo možné přidat trochu síly ... Jako například Medvídek Pú ...
  - Medvídkovi Pú se ve světě dobře žije! Má ženu a děti, je to lopuch!
  Oleg náhle navrhl:
  - Můžeme zpívat?
  Dmitrij bez velkého nadšení poznamenal:
  - Není na zpívání příliš brzy?
  Oleg Rybačenko se usmál:
  - Přesně tak, zvlášť když jsme přeletěli hranici SSSR!
  Dmitry se zeptal svého partnera:
  - Nůžky nebo papír?
  Oleg to mávl.
  "Možná je lepší obejít se bez dětských vtipů. Jsme mírumilovní lidé, ale náš obrněný vlak dokázal zrychlit na rychlost světla...
  Dimitri přerušil:
  - Ne! Takové písničky ze školky nepotřebujeme. No tak, něco trochu víc... vlasteneckého!
  Oleg se napnul z plných plic a začal zpívat a skládat za pochodu. Danka si zase skvěle zazpívala. Nebo spíše, jeho hlas byl jako maršálská trubka a možná dokonce Jerichův;
  Pionýr je hrdé slovo
  Kravata Stalin Rodnoy svázaný.
  Není nic jiného než párty doma,
  Pro mě komunistický ideál!
  
  Přísahal jsem, že budu navždy sloužit vlasti
  Aby Vlast velkolepě vzkvétala,
  Aby to bylo pro všechny v životě lepší,
  Takže let bude prudší než orel!
  
  Zahřmělo - válka přišla,
  Takže směle kluci jdou kempovat!
  Wehrmacht nasadil smradlavý čenich,
  Tak to pošleme na náklady!
  
  Nedali chlapům pušky,
  Byla tu odpověď ty roky - jsi malý!
  Přesto utekli k vojákům,
  Protože bajonety jsou tak potřeba!
  
  U Moskvy jsme bojovali na závějích,
  Spěchali bosí mrazem...
  Krásné průkopnice běhají v róbách -
  Žádný granát, tak udeř pěstí!
  
  Jak kruté jsou fašistické kočky -
  Jak moc můžeš pít jejich krev,
  Ale nacisté přijdou na odplatu,
  Supi se promění ve zvěř!
  
  Na oběd skromný příděl - hlad,
  Vojákům omrzly nohy...
  V podstatě jsem jen dítě
  Ale otcové jsou na svůj výkon hrdí!
  
  Tank se řítí, "Tiger" stlačil tlamu,
  Mladý bojovník ale zmáčkl granát!
  A ten fašistický bastard narazil na minu:
  Tady je jeho horká pochodeň v objetí!
  
  I z malého bude obr
  Pokud jste sebrali odvahu!
  Průkopníci jako spojení jsou jednotní,
  Silnější duše: titan - kov!
  
  Wehrmacht neprošel, dostali to do čela,
  Ocelové rakve se udusily!
  V Rusku jsou takoví chlapci,
  Generace potomků jsou hrdé!
  
  Opět bitva, tentokrát na Volze,
  Pionýr - terminátor se stal!
  Fašisté mají plné márnice
  A na břehu je prolomena val smrti!
  
  Kolik z nás zemřelo - to se nepočítá,
  Kolik jich znovu zemře - žádné slzy ...
  Ale takoví bojovníci věří práci;
  Vzkřísit, kdo je hoden Krista!
  
  Stali se členy Komsomolu v Berlíně,
  Tam složil přísahu věrnosti!
  Polovina Evropy s Unií naboso,
  Náš mladý tým vystoupil!
  
  A teď postavíme nový svět,
  Každý se stane tvůrcem-demiurgem....
  Ponořit se do propasti utrpení - válka,
  Nebudeme vědět, co znamená strach!
  
  Ve vesmíru začíná vládnout laskavost
  A pak bolest zmizí, věřte mi ...
  S námi je nejlepší ze všech géniů, Stalin,
  Porazil Hitlerovo pekelné zvíře!
  
  Bojovali jsme za to statečně.
  Navždy poctěn...
  A pochopte, že strana je důležitá -
  Vesmír povede ke snu!
  Vzkazové letadlo zpívalo tuto píseň unisono. Znělo to tak slavnostně, že by člověk mohl propuknout v pláč...
  . KAPITOLA #5
  Vize zmizela a chlapec-spisovatel a génius se opět ocitl v realitě toulavé kolony.
  Z nemožnosti triviální konverzace s někým (po vizi jazyk úplně otupěl!) Oleg Rybačenko navíc zuřil. A nějak jsem si ani hned neuvědomil, že se blíží k lesu. Skončilo to - promáčené a pod nohama byla vyšlapaná cesta, sice podmáčená, ale čistá, sem tam proříznutá stopami po kárách, autech, housenkách lehkých tanků, motorkách a dokonce i koňských kopytech.
  Studené bahno, které vypadalo jako ošklivé mýdlo, se ukázalo být stejně kluzké, Oleg Rybačenko několikrát zázračně udržel rovnováhu a v koloně dvě nebo tři dívky spadly a rychle vstaly.
  Sama Margarita, značně vyčerpaná, povzbudila svého bratra ve zbrani:
  - Už se stmívá, brzy tě nechají odpočinout!
  Hodinu a půl poté, co začalo pršet, minuli něco, co se zdálky zdálo být řadou kopců. U Olega Rybačenka si uvědomil - to nejsou kopce, ale šachta s kulometnými věžemi. Starobylý krymský val, táhnoucí se na východ a na západ, kam až oko dohlédlo. V pravidelných intervalech na "kopcích" byly vidět šedé kamenné prsteny téměř srovnané se zemí - ruiny strážních věží. Mezi dvěma z nich - do prohlubně, která byla kdysi pravděpodobně otvorem brány, prošel zajatý sloup.
  Poté byli znovu odvedeni ke spánku. Dokonce ani nesundali okovy a nezačali se krmit. Spánek přikryl dívky jako havraní křídlo;
  Najednou se scenérie před dívkami změnila (a že sny jsou příliš často domýšlivé!) A skončily v moři, přesněji na molu s výhledem na moře a v pohodě.
  Komsomolské dívky šly do přístavu, silueta torpédoborce nebyla daleko, asi pár kilometrů, ale téměř splynula s horizontem. Zde je opět několikrát napadlo pět švábů. To jsou tak ohavní tvorové se šesti nohama, že se díváte a taháte na zvracení. Je to však otázka dvou vteřin, bodnutí dýkami a je po všem.
  Krásná Margarita dokonce zpívala:
  - A pro mě jako dávidlo, pak lektvar lásky!
  Červená Aurora zapískala nosními dírkami:
  - Ale chování je dobré - a jsem pevně v čelisti s nohou!
  Nebezpečnějšími tvory byly sekery racků. Měli schopnost střílet zobákem. Hrot byl vymrštěn a propíchl kůži a vstříkl kyselinu. Pak si pták se sekerou sedl na poraženou oběť - roztrhal maso. Pravda, tady už byli většinou zastřeleni. Čtyři dravci se vzájemně nabroušenými hlavami se ale pokusili na skauty zaútočit.
  - Tady jsou další zvrácenost přírody! - Ohnivý ďábel Aurora si všiml...
  - Kdo je vytvořil, nikdy nic nezkazí! - V nové misi Margarity se opět objevilo atavistické náboženské cítění. Osobnost se mění, pokud se v podvědomí probudí určité síly. - Tak se líbí všemohoucímu Bohu!
  Zrzavý démon v krátké sukni a vlasy hořícími žhavějšími než plamenomet znovu namítl:
  - Ne, to opět ukazuje mocnou sílu mutací. Řada podobných dopadů by mohla dát vzniknout životu!
  Dívky vrhaly dvě čakry, odřízly dravce a pak chytily disky, které se jim vrátily.
  - Jako bumerang, ale titan řeže! Ohnivý ďábel se usmál.
  - OK! Že pouze tento titan neřeže, tento kov je slabší než pijavice.
  Dívky začaly obracet loď. Ohnivý ďábel se pak nečekaně prosící zeptal:
  - Pojďme konečně složit píseň Margarita!
  Sněhobílá blondýnka s úsměvem jasněji než slunce se zeptala:
  - Aby nám přinesl štěstí!
  Cool Aurora vyhrkla:
  - Přesně tak! Ať poražený brečí - šmejd závidí!
  Komsomolka se opřela a tiše zpívala, slova se vznášela a třpytila se:
  Orákulum mezi magickými kameny,
  Zrozen z bouře - jasné slunce!
  Nejsme spawn - chybná temnota,
  Jak barevně na paprscích se píseň vine!
  
  Někdy je kámen určitě škodlivý -
  Jsme v nesnázích, smutku, smrti, prorokuje!
  A duchové v bledé záři,
  Zářit jako znamení v noci!
  
  Ale nebudeme pověrčiví
  Ruský válečník - meč v ruce!
  Služte Ježíši věrně
  Ať se ďábel navždy zblázní!
  
  Neexistuje silnější vlast,
  Vždyť naše vůle je jako kov!
  Moudrý Stalin vede útok,
  Tornádo "Andryusha" na kolínském metalu!
  
  Budeme posvátně sloužit Rusku,
  Snil jsem o tom, že jí zasvětím své srdce!
  Voják má nejostřejší bajonet,
  A plamen v hlasateli - projevy!
  
  Chvála tobě, Rusi, hymnou,
  Zpíváme jí hymny,
  Pomsta přijde k protivníkům -
  Pojďme se vypořádat s vránou!
  
  Vybudujeme nový svatý svět,
  Bůh nám žehnej!
  Dívčí luxus a aktualizace,
  Kalifou se nestanete ani na hodinu!
  
  Odměňte nás nádhernou vizí -
  Hlas Hospodinův volá k meči!
  Život se stane sladkým džemem
  Když jsi silný jako "KAMAZ"!
  
  Vlasti bujné dubové lesy,
  Kde duší víš, odpočineš si!
  Obdržíte oceány - slávu,
  Vstoupíte do Kremlu jako mistr!
  
  Jsi rytíř - kmen obrů,
  Prostornost moří a ledové kry září!
  Písek zlaté velké pouště,
  A se smaragdovým sametem - les!
  
  Směle jdeme do krvavé bitvy,
  I když "Tygři" impozantní řev!
  Drápy nacistických tlap,
  Vzhledově je Adolf rozhodně cool!
  
  Ale mám knír v obličeji,
  Zkroucený čenich, čelist pryč!
  A naši lidé jsou skvělí, hrdí,
  Odhalená síla fašistickému stvoření!
  
  Nyní je čas na světlo
  Nebeská milost přišla...
  V básních se zpívají výkony -
  Kristus svatý v duši vstal!
  Aurora zatleskala a zatleskala rukama, až se zvedl mrak much:
  - Margarita zpívala dobře, ale musíte zpívat žalmy v kostelním sboru. Všechny myšlenky jsou zaseknuté na náboženské téma!
  - Musíte odčinit svůj hřích. - Řekla Korshunova, která znovu upadla do náboženské extáze, dospěla. - Kdo zaprodá svou duši, zůstává vždy na rozpacích - za smrtelného dává nesmrtelné!
  Ohnivý ďábel se zasmál.
  - Jak vidím, umíš také krásně mluvit! Dobře, zlato, teď nás čeká zábavná procházka.
  Komsomolské dívky, sedící na nafukovacím člunu, nerozlišitelném podle radarů se zbarvením pod nočním motýlem, doplavaly k těžkému torpédoborci. Teď museli udělat něco velkého. V okamžiku nebezpečí se všechny reflexy a reakce zhoršily. Komsomolské dívky cítily zvuky na mnoho kilometrů, šplouchající vlny, pištění racků a dokonce i zívající ryby. Slyšeli někoho přeplavat! Členové Komsomolu, pozvracející kulomet, viděli chlapíka na nafukovací matraci. Sundal si masku a objevila se tvář Denise Baranova. Zombie důstojník, dříve odsouzený kriminalista, v této vizi znatelně omlazený a mnohem hezčí, na ně mrkl.
  Chraplavým hlasem, který praskal vzduchem, řekl:
  - Poslal mě velký černý Fuhrer!
  - Ale my jsme nic nenapsali! Dívky jednohlasně vykřikly.
  Mirabela nebyla vůbec potěšena tím, že se zde objevil otrlý zločinec z jejich praporu, ale Aurora naopak obnažila spokojený úsměv. Mimochodem, jakmile odsouzenec odhodil dekádu a půl a zbavil se šrámu, překvapivě se z něj stal docela fajn chlap. Kdyby to nevěděli předem, asi by Baranova nepoznali.
  - A to není nutné! - Vykřičený, zdrcený bývalý trestanec. - Mým jediným cílem je zemřít! V příštím životě se stanu sultánem a v mém harému bude sto tisíc panen.
  - Vypořádejte se alespoň s jedním. Jinak to bude nishtyak, právě naopak! - Prohlásila a snažila se vypadat vtipněji než Margarita.
  Denis se odmlčel, obvykle takové zombie nejsou nijak zvlášť upovídané. I když tentokrát to byla válečná mašinérie.
  - Máte slušné vojenské zkušenosti? - zeptala se Aurora. Skutečně, už prošli druhou světovou válkou a ocitli se v budoucnosti. Ne tak futuristicky krásná, jak ji popisují sovětští spisovatelé sci-fi, také plná válek a hlavně různých zmutovaných bytostí.
  Něco takového existuje - magoraradiace a nevyzařování.
  Magoraradiace je záření, které nezabíjí živé, ale mění vlastnosti hmoty včetně přeměn, slučování různých forem života - včetně živého a neživého.
  Nezáření - na rozdíl od běžného záření nezpůsobuje ionizaci atomů, ale jejich permutaci v molekulách a nejaktivněji v DNA a buňkách, které nesou genetickou informaci. V některých případech může být použit pro lékařské účely, pro rychlou regeneraci.
  - Samozřejmě! řekl Baranov sebevědomě. - Bojoval jsem mnohokrát!
  Red Aurora pochybovala:
  - A koho jsi zabil?
  Bývalý trestanec vyhrkl:
  - Nevěřící!
  Ohnivý ďábel svraštil čenich:
  - Jak jste ruský důstojník?
  - Jsem mudžahedín a mým úkolem je zničit nevěřící! - zakňučel Baranov. - Takže jsem předurčen navždy.
  Aurora zašeptala Marguerite do ucha:
  - Nehádej se! Udělej tu práci lépe.
  Zombie, který v arabštině předl pod vousy. Rádio vysílalo nejnovější zprávy.
  - V Čečensku se ozbrojenci znatelně zaktivizovali. Konkrétně došlo k pokusu o ostřelování vládní budovy. Během bitvy bylo zabito pět policistů a jedenáct zraněno, ztráty ozbrojenců se upřesňují. Podle některých zpráv bývalý předseda soudu šaría dostal od zahraničních sponzorů zhruba sto milionů dolarů a aktivně se je snaží odpracovat. V horách byla provedena speciální operace: bandité byli rozptýleni.
  Zombie oživen:
  "Brzy zasáhneme nevěrné, aby utekli k pískání a posměchu!" Jeho slova přerušila valící se vlna, vyhodil loď a polil ji sprejem. - Správně, říkám!
  - V zásadě správně! Aurora vypustila z očí jiskry. - USA jsou velkým nepřítelem islámu. Rozkládá to pomocí Hollywoodu, porno novin, mystických seriálů. Teď budeme muset zastřelit nějaké Yankeey.
  Dívky doplavaly k torpédoborci. Kapitán první řady Rudolf Reagan si po doušku svého oblíbeného koňaku (no, všichni tihle Američané opilci, ne nadarmo se Spojené státy staly symbolem nezdravého životního stylu a rozkladu!), lehl na postel a odpočíval hlavu na prsou děvky. Když měl v mládí rád chlapy a poté, co Franklin Truman dovolil homosexuálům sloužit v armádě, měl zkušenosti se vztahy i s admirály. A tak nějak i se čtyřhvězdičkovým hrdinou indické války. Ale za prezidenta terminátora, a dokonce i muslima, se morálka změnila a na gaye se tlačilo. Poté se Rudolph Reagan rozhodl ukázat svou všežravost tím, že pozval děvky. Přesto, laskal jemné ženské tělo, nepřestával si představovat chlapy, svalnaté, černé, schopné dodávat nevýslovnou rozkoš.
  Ti parchanti jsou samozřejmě pak perverzní!
  Rudolph Reagan dovolil děvce, aby na něm jela, ale nemohl se vybít a byl vyčerpaný. Ne, nutně potřebuje přítele. Muži jsou sice o něco horší než ženy, ale mají málo peněz - chtějí kariérní růst. Galina to poznamenala - bude se to hodit při ničení nepřátel sovětského Ruska; Američané a jejich spojenci.
  Strážci se chovají nedbale. Je zima a raději se zahřívají neředěnou whisky. Margarita se zamračila (tady jsou hotoví opilci - vždyť molekula alkoholu symbolizuje zničení těla, zvláště ženského), Yankeeové jsou blázni!
  Na monitorech svítily vlny, občas se objevily bytosti. Jedním z těchto nebezpečných zvířat byl krab pilovitý a zároveň žralok kopřivový. Hrozné zvíře, nebezpečné na souši i na moři. Svým drápem se žahavými jehlami by člověka klidně kousl napůl nebo ještě hůř jed. Nebyly vidět žádné dívky, byly potřísněné reflektorem a zombíci mají okolní teplotu ještě o pár stupňů nižší.
  Rudolph Reagan odhodil děvku stranou a řekl chraplavým hlasem:
  - Jdi pryč, chci spát. Ano, a pochodujete do velké postele!
  - Jak chceš, jen zaplať! - Rozcuchané děvky ječely.
  - Nejsi dost zručný, stačí ti půl sekačky! " odpověděl Rudolph Reagan a pak se s obtížemi udržel, aby neříhl. - Jak si přeješ! Ale tohle je loupež.
  - Podle jakého plánu? - Vojáci prostitutky byli překvapeni.
  - Máte dobrou práci. - zakňučel Rudolf. - Užil jsem si to a obohatil, a já se budu třást jako čert! Generál se skutečně otřásl a jeho dvojitá brada se chvěla.
  - Nenahej! - Prostitutky zoufale křičely (a jaká škoda, když je vložena morálka!). - Půjdu hledat dalšího klienta!
  - Ale pozor, naši námořníci jsou temperamentní. - poznamenal Rudolph Reagan s dvojznačnou hrozbou.
  Komsomolky už byly blízko. Zombie se opřela o válečnici Galinu a položila si hlavu na její rameno. Mrtvý důstojník přitiskl svou tvář na její hedvábně vonící vlasy a políbil ji na temeno hlavy. Studené rty mu nepříjemně pálily vlasy, důstojník páchl mrtvolou.
  - Ustup! - pronesla hrozivě naštvaná Margarita - "Také jsem si našel milence."
  - Nechtěl jsem tě urazit! Vypadáš jako gurmán. - Zdání racionální mrtvoly začalo syčet.
  Budeme bojovat v maskách. Nikdo by neměl vidět, že jsme dívky. - Její kamarádka Aurora Firefire vytáhla lahvičku se stimulantem. Usrkla pár doušků. Baňka není nijak zvlášť mazaná, vyrobená s harmonikou, takže v ní nebyl vzduch. Životodárná tekutina tedy vyprší sama. Sama bojovnice poznámka - přidáno. - Při vyprazdňování se smršťuje: v důsledku toho voda nestříká, můžete se pohybovat tiše.
  V ostatních ohledech jsou i zvuky jiné, hluché, jakoby bez síly. Zvonivé dívčí hlasy působí chraplavě. Vlny jsou jako černá přikrývka, v jejíž tmě občas zablikají světýlka, skoro hranaté ryby se snaží něco vyplivnout z tlamy. Zde z vody vyskočila jasná silueta, kterou výbuch Aurory přeťal téměř na polovinu. Tato ryba má ostré ploutve a nechtěla se o ně zranit.
  Komsomolky nejsou vidět, loďka automaticky mění barvu na mořskou krajinu, stejně jako kostýmy ukazují kvality chameleonů. Převlek je dokonalý. Je vidět zejména to, jak námořníci loví mutantní ryby. Dělají to velmi jednoduše: Nejprve namočí gumu a hustě ji namazají motorovým olejem a benzínem: zápach se šíří daleko. Krysí želva ho miluje, obecně žere chemii jako šváb. Chytá, polyká, drží se háčku. Pravdou je, že tyhle hnusy nemůžete jíst. Ale živá návnada není špatná. Klobou do něj velké ryby, někdy velikosti delfína. Některé z nich jsou jedlé a dokonce jsou považovány za pochoutku.
  Existují i jedovaté, ale zkušení kuchaři je dokážou zneškodnit a tím se ještě prodraží. Zejména kapr smaragdový se vyskytuje pouze v radioaktivním jezeře Radikal, jak se mu říkalo v souladu s Bajkalem, jen nyní je znečištěné. Smaragdový kapr tečkovaný uranem způsobuje drogové opojení, budu řádně prosmažený, chyba byť v jedné minutě způsobí bolestivou smrt labužníka. A takové "glitche" jsou neobvyklé, zářivé barvy, to uvidíte i v trháku. Velmi výnosný rybolov, metakvazismrtící mutanti, smaragdové a radioaktivní, při konzumaci nebezpeční a zároveň se pokoušeli chovat kapry velké jako sumci mimo zónu, ale tam uhynuli.
  Dívky to viděly a zvedly zbraně. Margarita náhle ucouvla; v uchu mi zaznělo slabé zavrčení:
  - Čtyři sta metrů k lodi.
  Blonďatá terminátorka potěšeně odpověděla:
  - Pokračujeme ve sbližování.
  Aurory a Margarity viděly ve tmě stejně jako kočky, ne-li lépe. Na palubě bylo o něco více lidí, asi pětatřicet lidí, včetně žoldáckých rybářů, z nichž mnozí byli opilí. Zombie si vzal na mušku i soupeře, bývalý odsouzený důstojník měl samopal s tlumičem.
  Políbil se, tiše cvakl pojistkou a zapnul noční sklo. Působil na něj profesionálně, zvláště když si přidržel gumovou očnici u obličeje, aby nazelenalým světlem neprozradil přihlížejícím svou pozici.
  Dívky se na své soupeře dívaly počítačovou optikou. Okamžitě stanovila cíle a nastavila je na maximální rychlost střelby: tisíc pět set ran na minu. Dívky přitom oběti rozdaly, bylo nutné odstranit čtyřiatřicet lidí najednou. Počítač dával nápovědu, jak a na koho střílet.
  Voják pozorovatel stál u vějíře plotu, kouřil doutník a čas od času usrkával whisky z láhve.
  - Američané nedbale slouží! - všimla si Aurora a zlomyslně dodala s jedem v hlase. - To je výsledek jejich prohnilé liberální demokracie.
  - Myslete lépe! Margaret se zašklebila. - Zejména ti, kteří byli najati do armády, kteří nejsou slovanského původu?
  - Nebuďte hlupáci, abyste také pili! - Komsomolka si promnula nos. - Svědí, možná déšť. Nebo možná velký hit!
  -Já to sundám! Odpůrce Třetí říše... - zašeptal trestanec zombie.
  - Obecně platí, že kouření zpomaluje reakci a oslepuje oči! řekla Margaret. - Osobně bych zakázal cigarety.
  Na zádi výměnného obchodu velkého torpédoborce je vidět několik dvojčat rychlopalných zbraní třídy Lincoln - vedle nich s několika střelci na sedadle. Další dva se věnují rybolovu. Spárovaný "grobodon" na pravoboku. A pak odešel Američan, jako černoch, a díval se na něco na svém "mobilu". Zřejmě "pornukh", druh videa. Obecně platí, že zbraně jsou nebezpečné, pokud se střílí, není známo, zda "brnění" zachrání kameny a nafukovací člun je rozhodně kranty.
  - Takže góly byly rozděleny. Přicházíme blíž. - Řekl ohnivý ďábel. - Primitivní dobytek musí být viděn jako urážlivý.
  - Připlížit se jako hadi! - Podepřel Margaritu a kroutil se kolem pasu.
  Zombie mluvila výmluvně.
  Rudovlasá Aurora si jako vždy všímala příďových děl s doprovodem a zatím v bezpečí. Několik kulometů, těžkých, možná silnějších než PKM. A pak je vidět posádka, chlap, nejspíš Číňan, velmi napjatá, až nervózní hlídka. Pravděpodobně se tady ten nováček protáhl. Opodál je důstojník, ležérně se opírá o zábradlí, kolem něj prošel radista s anténami.
  Pojďme si rozdělovat cíle! - Nabízené bahno, hraní se žvýkačkami Aurora.
  - Já postoupím doprava, vy nalevo obsadíte velké území! - Margarita si přejela hranou ruky po krku.
  Nafukovací člun se rozdělil na dvě části, dívky se otočily.
  - Vymetu kulomety! Aurora blýskla zuby.
  - A já jsem střelec! Margaret se zachichotala.
  Torpédoborec není v žádném případě malý a je velmi důležité se do něj náhle vloupat, přerušit ho a spadnout do kabin. Komsomolské dívky byly nervózní, zkušenost s vraždami nebyla příliš malá, ale přesto jim srdce začala rychle bít, hlavy byly hlučné od výronu krve.
  Dávají si mentální příkaz, aby se uklidnili a jednali chladně. Ne každý i zkušený borec nebo lékař to dokáže, ale tep se zklidňuje. Ostré ucho zachytí rozhovory, protože ne všichni Yankeeové jsou vidět, ale je třeba je odstranit najednou.
  Kdo konkrétně v horní nástavbě. Tam jsou zjevně rozřezáni do karet. Ano, i v primitivním bláznovi. Jak zdegenerovaní jsou Yankeeové, odpůrci sovětského Ruska. Tak silná americká slova už zazněla. Až pět vojáků, i ti budou muset být odstraněni.
  - Zdá se, že máme jednoduchou operaci! Margaret si všimla. - A tak se vyhněte zbytečnému hluku, aby nedošlo k potížím!
  - Jsme v roli krále sabotáže Thunder Wind! Jen tady jsme porazili Yankees. I když, abych byl upřímný, země, která natáčí takové skvělé akční filmy, by měla být naším spojencem a blízkým přítelem. - Členka Komsomolu Aurora svraštila obočí ve zvláštním impozantním ohybu.
  - Kdybych se nenarodil v SSSR, raději bych se narodil v USA. Civilizací Ameriky jsou stovky kultur z celého světa! - Margarita někoho škádlila a ukázala dlouhý jazyk.
  - Vítězství nad silným protivníkem obvykle stojí víc, ale nedáš ho za nic! zavrčela Aurora.
  - Kromě Velké války proti ghúlům a trollům, jejichž plody byly ztraceny. Margaret si těžce povzdechla.
  - Dočasně! - Pevně odřízněte ohnivého ďábla.
  Dívky hodně riskovaly. Všimněte si jich, těžké kulomety by okamžitě začaly fungovat. Jsou ještě nebezpečnější než děla, potřebují čas, i když ne moc na míření. Koneckonců, Yankeeové mají počítače a také přístroje pro noční vidění. A kolik mušlí potřebujete, abyste rozvinuli jejich okouzlující? Pak je lze potopit i střelbou naslepo, případně zapnutím nejvýkonnějších radarů. Ano, a reflektor, můžete vidět něco vágního, zejména zombie. Ten chlap demaskuje komsomolské zpravodajské důstojníky. Nahoře se objevil další typ, tlama namalovaná jako modrá, šla k rybářům.
  Jsme zase v průšvihu! - V Margaritině hlase bylo znepokojení.
  - Vyfotíme vše najednou! Je to otázka pěti sekund! Aurora usrkla svého stimulantu. Šťouchla do partnera loktem. -Ano, a ty pij!
  V blízkosti samotné strany je pruh světla, ale to není problém.
  Margarita říká, nebo spíše velí zombie:
  - Nestřílejte bez příkazu.
  - Poslouchejte, madam! - Odpověděl "odsouzená panenka".
  Nyní jsou všechny branky zachyceny a tady je štěstí. Na palubu "rybářů" vytahuji bestii třpytící se rubíny: zázračnou rybí pastu. Dokonce čtyři chlapi se vyklonili z úkrytu, nyní jsou všechny cíle zajaty.
  - Je čas! Hypervolej! - Aurora zašeptá. - Ráda vyčnívá.
  Kulomety tiše odrážely šplouchání vln a zcela blokovaly jejich střelbu. Dvacet pět kulek vybuchne za sekundu a padesát za dvě. A musíte odstranit čtyřicet šest lidí najednou. I při chybách a nevyhnutelném dabingu stačí dvě sekundy na úplné zametení. Pouze tenký hvizd pohybu kulek, dokonce ani závěrky nezacvakaly. Klapky jsou sotva postřehnutelné, pouze zadek mírně stisknutý na rameni.
  - To znamená elektromagnet a zrychlení! - řekl ohnivý ďábel s obdivem.
  - A také naše schopnosti! zavrčela Margaret. - Chvála velkému stvořiteli!
  - Nedáno Bohem, věda! namítla Aurora.
  Přestože zasáhli z různých míst, byli schopni mluvit, a to i na velkou vzdálenost prostřednictvím minivysílačů.
  - Ať nikdo nepřekročí limit, začněme vystupovat! - nařídil komsomolský válečník.
  Je legrační, že všichni parašutisté jsou tři lidé, dvě komsomolky a živá mrtvola trestance. Strážkyně házejí cílová označení. Tady vidíte, že vyšli další tři černoši.
  - Bože, odpusť mi! " zašeptala zbožná Margarita a poslala bojovníky do lepšího světa.
  Zombie zastřelil jen dva, které kouřily na boku a dívaly se do dálky. Zde bylo obecně co obdivovat a kdo by odsuzoval námořníky, kteří relaxovali v přátelském přístavu.
  Margarita si koutkem oka stihla všimnout, jak z prázdných hlav vylétají krvavé mraky.
  - Kalkulace se blíží! - Říká blonďatá terminátorka. - Otevření účtu!
  - Vypadá to, že nepromarníš ani vteřinu! nařídila Aurora.
  Deska torpédoborce se okamžitě zvedla před zvědy. Na palubě jsou jen mrtvoly, které nejsou obvykle tiché, jen sražené ryby mlátící ocasem do boku.
  Opět probuzení na nejzajímavějším místě. Komsomolky spěšně vstaly a vyskočily a znovu běžely. Nesměli ani snídat, a tak je nechali hladovět bosé na rozpáleném písku. Tak zase běž a nezpomaluj. Vypadá to, že se musí hodně snažit...
  Aurora povzbudila svého přítele:
  - Drž nos nahoru, ty cool sovětská ženská! Pak se pod nádrží nezlomíme!
  Marguerite prudce vyštěkla:
  - Ano, nenapadlo mě se zlomit! - A pochopení dvojího významu takového výrazu, dodala vysvětlení. - A ještě víc se ohnout!
  Komsomolští válečníci se zahrabali do boku. Záď na okamžik zablokovala již tak slabé světlo. Sovětští zvědové lezou jako Spider-Man pomocí bot na suchý zip. Margarita také pomáhá "balastu": zombie tahá téměř za zátylek. Je dobře, že tento muž není z velkých exemplářů. Tady jsou na palubě. Jeden z bojovníků zvedne hlavu, komsomolka ho odřízne bumerangovým kotoučem.
  -Uklidni se děvko! - Říká mu.
  Rychle vlezli dovnitř a zároveň se zapíchli čluny. Nyní je vše správně! Celá paluba je pod puškami krásek. Tady se vyklonili dva námořníci, půl vteřiny a v hlavě měli díry, stačili sebou škubnout.
  - Držím nepřítele na mušce! A teď tiše všechny odstraňte! přikázal Augustin. - Obecně se ujala role vrchního velitele, protože se bála, že příliš "laskavá" a náboženská Margarita něco pokazí. Korshunova se toho snaží nevnímat. Navíc, jak řekl jeden ze sovětských maršálů - dva lidé nejsou oddíl, tři nejsou rota!
  Margarita si sundala boty, dala si je do batohu a bosa šla po boku. Rychle sundala kulometčíka skrývajícího se v cele, zdá se, že si stále neuvědomoval, co se stalo. Komsomolky vytáhly zpoza zad své nádherné kulomety, usmály se, jedna z nich zamířila na celou uličku, je potřeba celou uličku vyklidit.
  Aurora najednou běžela rychleji než olympijský sprint. Jedna-dva a ona je blízko příďových děl. Bojovníků je asi dvanáct, polovina z nich stojí na "skrčenci", další jsou rozřezáni do karet. Mají s sebou dvě děvky. Dívek je to škoda, ale takový je hořký úděl prostitutky. Platba je samostatná a demontáž je velkoobchodní. Aurora všechny přeruší krátkou dávkou z tiché zbraně. Zde nepotřebuje kolimátorový zaměřovač, a tak je zde podsvícení a námořníci neočekávají útok zezadu. Ano, obecně hraje roli velká namyšlenost: kdo se odváží zaútočit na torpédoborec plný vojáků a námořníků.
  - Pohybuj se jako liška uličkou vpravo! Aurora tiše mumlá. - Nechte zombie stát na místě, vydá se jen svými čínskými botami.
  - Jasně, vyčistím to sám. odpoví Margarita.
  Pohyby dívek byly vypracovány na četných virtuálních strojích, učily se zachycovat lodě, tanky, bojovat v labyrintech, bouřková letadla, osazovat výbušniny.
  Ano, v této báječné futuristické vizi se vynořuje taková falešná nebo pravá vzpomínka z jiného světa.
  Pokud by si to přáli, zvědové by mohli oklamat "G-2", aby přinesli výbušniny do kanceláře britského premiéra a dělali spoustu dalších věcí. Takže teď Margarita prošla zábradlím a rychle vzala průchody pod palbou z příznivého úhlu. Přišlo pár černých a jeden žlutý. Margarita minula blíž. Následovalo pět dalších. Pak jednou krátká fronta položila všechny.
  - Všechno bude snadné! - Ona odpověděla. Z nějakého důvodu ustoupilo svědomí, objevila se vášeň pro touhu dělat svou práci co nejlépe.
  . KAPITOLA 6
  Do tanku vběhla komsomolka, takže bylo dalších sedm bojovníků. Sundal jsem si je poté, co jsem doběhl k nosu, ale z druhé strany. Zombie navzdory rozkazu nestál, ale šel po palubě po zádi, ale naštěstí nebyl vidět.
  Přistoupila k Margaritině nosu a položila další čtyři, protože šli v objetí, dokonce se zdálo, že se líbají.
  - Šel jsem ke dveřím! - Odhodil blonďatou terminátorku.
  Aurora, která za ní nezůstala pozadu, potvrdila:
  - A vyčistil jsem zbraně.
  - Namočte Yankees! Margarita vyplázla jazyk.
  - A velmi efektivní! - Aurora prstem bosé nohy zvedla upuštěný nedopalek cigarety a hodila ho tak, že spadl přímo do zobáku amerického "orla".
  - Pohybuji se ze strany! - Lakonicky hodila ohnivého démona.
  Krásky šly dál. Aurora se málem setkala tváří v tvář s černochem. Chtěl křičet, ale dívka mu zakryla ústa polibkem:
  -Uklidni se kočičko.
  - Jsi můj božský! - Řekl.
  - Máš dobré rty, chlapče, ale nemám čas. - Komsomolka si prsty stiskla tepnu u nosu. - Někdy je mi líto, že jsem si nevybral kariéru tenisového šampiona. Byly by peníze, sláva, spousta fešáků a žádné vraždy.
  Chlápek se opřel a jazyk mu vypadl zpoza úst.
  Zrzavá Aurora si pár poklekla na koleno, vystřelila z ruky a zničila další chlapy. Přikázal:
  - Galina udělejte kruh a přibližte se k zádi.
  - Samozřejmě, to je pro nás nejdůležitější. - Vydala Mirabela
  Komsomolka procházela centrem v sandálech a cestou zabila pár dalších ozbrojenců, konkrétně běžela po horní nástavbě. A pak je rychlost na její straně, pár nesrozumitelných výkřiků, dokonce nikdo nestihl vystřelit.
  - A potomci říkají, kovbojové jsou rychle vyhozeni. Lež, pravděpodobně!
  Kulomet (zbraň, která mluví ve snu, není nic neobvyklého, nikdy nevíte, čeho je schopná, podvědomí!) neodolal poznámce:
  Vaše profesionalita je mimo chválu.
  - Možná můžeš říct něco jiného! Mirabela šlápla bosou nohou na upuštěný hořící zapalovač a ušklíbla se bolestí.
  - Ty jsi dokonalost sama, jsi dokonalost sama,
  od úsměvu k gestu nelze chválit!
  Spáchat s nepřítelem zvěrstvo, velký fanatismus,
  A strhnout liják olova s hořícím popelem - napalm!" Kybernetické zařízení kulometu tiše zpívalo do sluchátka.
  - Chytře zkreslíš hit! Mirabela se zachichotala (ale nemohla si vzpomenout, kde píseň slyšela!) a otřela si bolavou patu o hrubý kov.
  Stroj odpověděl:
  - Program má smysl pro humor. Pozvednout ducha bojovníků!
  - Dříve byly filmy chladnější, takže duch se silou každý den,
  ale řekni mi, co vzbudí, porno film "Emmanuel"! - odpověděla s humorem Mirabela (A kdo je Emmanuel, kde se v mé hlavě vzal takový obraz. Možná ze slova Emmanuel?).
  A zasmála se tomu vtipu.
  Dívka zvedla přes okraj plotu a chytila čtyři chudáky, kteří se pořezali o předponu ve strategii.
  - Tým je úplně rozbitý! Je dobře, že vaše poslední chvíle bude šťastná!
  Aurora tiše sestupuje po žebříku a zaujímá pozici přede dveřmi do prostředí. Plíží se mohutný, stošedesátikilový černoch. Seshora nad ním visí komsomolská dívka, která se zadkem opírá o boční stěny chodby. Zloděj, mumlá.
  - Fakyu! Proč tak ticho! - Aurora - mlátí ho pažbou do spánku. Pak zvedne mršinu a nechá ji jemně klesnout.
  Protože láska k vám přišla! - Odpovídá.
  Ani tady nás komsomolka nezklamala, vstoupila jako vítr, fronta, posekala dvě desítky, z nichž polovina spala. Silný zápach alkoholu říkal, že Yankeeové měli čas něco oslavit.
  Sen je přerušen, siréna řve v hlubokém zabarvení. Dívky jsou probuzeny s gumovými bičíky na nohou a nuceny se seřadit.
  Zvednou je a znovu je spoutají, tlačí je dále.
  Předtím však dal jídlo. Opět kaše smíchaná s ne příliš čerstvou rybou. Tenhle je ale osolený ještě víc, než je norma. Zřejmě staré, prošlé konzervy z trofejí byly vhozeny do ječmene. A rybám přidali sůl na dezinfekci. Zajaté kádry ještě pro nacisty neztratily svou hodnotu!
  Oleg Rybachenko se potácí spolu s nimi. Sice se zdá, že času na spánek je dost a ještě víc, ale žádná veselí se nekoná. Sen chlapce bolestně vyčerpal.
  Tak takhle chodí a cítí se jakoby na hlavě, klepe vzpomínkami na plody podivných halucinací, které v něm inspirovali nacističtí experimentátoři;
  Tady ve snu vidí Dmitrije. Vypadá jako ten hubený a vysoký chlapec, který je s nimi spoutaný, ale vyšší a svalnatý. Tvář a jméno jsou však podobné. Taky zvláštní náhoda. A tento chlapec měl pár lehkých soubojů, proti chlapcům ze Slovinska a poté z Rumunska. Oba souboje jsou rychlé knockouty a hned v první minutě! Třetí souboj byl těžší. Hubený Ital měl vynikající obranu a pohyblivost nohou. Nenechal se hned vyklepat a odešel dobře. Dmitrijův soupeř dokončil první kolo na nohou...
  Pak chlapec ve druhém kole, který nevěnoval pozornost možnosti narazit na těžkého protijedoucího, jednoduše běžel k soupeři a házel rány z obou rukou. A dostal přesný a rychlý přímý úder směrem k němu, přímo do brady.
  Poprvé se mladý boxer otřásl, ale to Dmitrije jen rozzlobilo. Skočil jako tygr a zahákl svého protivníka pravou.
  Vis-a-vis zavrávoral a padl na koleno... Rozhodčí odpočítal sražení a dal znamení:
  - Box!
  Ital, jak se zdá, ztratil pohyblivost a po rychlé dvojce na spánek a lícní kost upadl a rozpřáhl ruce tak beznadějně, že rozhodčí ani nezačal počítat, ale boj okamžitě zastavil. Tribuny zaplněné převážně školáky pískaly a řvaly. Mezi veřejností však byli vysocí důstojníci SS. Poražený chlapec začal být vypumpován, dívka mu masírovala tváře a hnětla krk ...
  Dmitrij se dokonce vyděsil:
  - Zabil jsem ho?
  Ale po minutě energické manipulace tvář mladého boxera zrůžověla a on otevřel oči. Něco tiše zamumlal. Dmitrij mu pomohl vstát a chlapec se přátelsky objal.
  Oleg Rybachenko zase boxoval spořádaně, souboje byly amatérské, čtyři tříminutové.... Kluk poslal své první dva soupeře ve třetím a čtvrtém kole. Musel jsem si pohrát se třetím... A přestože Oleg Rybačenko, předvádějící skvělou obranu, suverénně bodově vedl, bylo určeno páté kolo.
  Těla chlapců do pasu nahých a opálených se leskla potem, svaly se třásly a ještě ostřeji vystupovaly žíly a žíly. Vpřed se hnal soupeř Oleg Rybačenko, který počítal s tím, že v případě aktivity dostane toto kolo. Statečný pionýr si ale všiml, že jeho protějšek je již unavený, a jeho reakce se zpomalila. Následuje rychlá strana na levou stranu brady a protijedoucí provoz. Mladý soupeř se vybouřil a spadl dopředu... Zřejmě to byl knokaut, takže na počet do deseti nevstal.
  Pak byla pauza, tři souboje v jeden den v pohárovém systému je hodně!
  Dmitrij s jistou dávkou sarkasmu poznamenal:
  - Tady profesionálové bojují patnáct kol a před první světovou válkou nebyly žádné časové limity. Boxeři bojovali, dokud jeden z nich vyčerpáním nezkolaboval.
  Oleg Rybachenko zde souhlasil pouze částečně:
  - Víte, tohle je profesionální box, nějak se mi nelíbí. V amatérském boxu se jen pohybujete po roštu, ale v profesionálním boxu příliš záleží na promotérech. Například mohou hnít velmi talentovaného boxera, aniž by s ním zápasili. Ano, a šampioni mají možnost zabránit příliš nebezpečnému protivníkovi v boji. Třeba jednoduše za pomoci různých průtahů odmítáním podpisu smlouvy.
  Dmitry zatřásl pěstí:
  - Jen ať to zkusí!
  Během oběda byli mladí sportovci slušně nakrmeni... Nechyběly ani pomeranče a jako dezert banány, kokosy a mango, které dříve sovětští náctiletí sportovci nezkoušeli.
  Nacističtí organizátoři soutěže se zřejmě snažili ukázat, že ve Třetí říši je vše v pořádku, velmi uspokojivé a můžete si dovolit luxus.
  Dmitrij a Oleg Rybachenko poprvé vyzkoušeli kokosy a banány v nových tělech a podruhé ananas (dobře, s pomeranči v SSSR je mnohem snazší jíst vlastní ve Střední Asii!). Tady chlapi udělali docela častou chybu - přejedli se... A v týmu nebyli žádní dospělí trenéři... Pokud měla Hitlerjugend heslo - mladé mají řídit mladí, tak se sovětská sportovní delegace rozhodla následujte tento příklad.
  Možná to nebyl nejlepší nápad následovat!
  V každém případě po vydatné večeři s dezertem a dortíky měly proběhnout další tři souboje (pokud jste neprohráli!) ... A se silnými chlapy!
  Po jídle se kluci nechali pěkně unést, Oleg Rybachenko měl dokonce podezření, že byli s něčím smícháni ...
  V každém případě nyní třída mladých sovětských atletů klesla a začali ztrácet jeden za druhým... Navíc byli rozhodčí spolu s rozhodčím zcela zbrutálněni.
  Jo a Sověti už bojovali proti Němcům ....
  Nejprve se Dmitrij cítil snesitelný a v prvním kole šlo čtvrtfinále...
  Už v semifinále však cítil slabost v rukou a nohou... Velká slabost a zpomalení pohybů... Ale Dmitrij se držel hrdosti a šel vpřed i přes to, že hodně chyběl.. Ale chlapec měl silnou hlavu a přesné údery velkého, technického a rychlého soupeře ho jen rozzlobily ... A hněv a pýcha mu zase umožnily sebevědomě pokračovat v boji ....
  Nakonec ve třetím kole Dmitry zahákl svého soupeře a zlomil mu nos...
  Němec byl mírně zaskočen a přijat do brady. Chlapec z Třetí říše se vrátil, byl opleten. Dmitrij rozvinul úspěch, udělal ne dost rychle, ale zároveň hmatatelnou trojku ... Soupeř upadl, rozhodčí začal velmi pomalu počítat sražení ... Německý chlapec vstal, ale nestál pevně na nohou ... Inspirovaný Dmitry ho spěchal dokončit. Pár přesných švihů... Dítě spadne...
  Soudce k němu nijak nespěchá. Ptá se na něco vedle. Odpovídají mu...
  Začíná nové malátné počítání... Při napočítání do devíti chlapec stále lže... Ale zazní signál pro konec kola. Zvednou ho a odnesou pryč...
  Dmitrij sebevědomě říká:
  - Čtvrté kolo nebude! To prostě nevyjde!
  V tomto případě se ukáže, že ruský chlapec měl pravdu, vteřiny daly přednost...
  Oleg Rybachenko zase bojuje, jako by se nic nestalo ... Chladnokrevně boduje a ve čtvrtém kole končí ... A pohyby jsou stále přesné a rychlé ...
  Ze sovětských atletů - reprezentantů nejmladší věkové kategorie, se do finále dostali jen oni dva. Těžká váha mezi dětmi a střední váha ... Šampion muší váhy se zranil pár hodin před odletem a nestihli za něj najít náhradu ...
  Takže ve finále skončili jen dva Rusové a všichni ostatní jsou samozřejmě Němci, kteří si mezi sebou zahrají zlato...
  Soutěž se aktivně natáčí... Dmitry se znechuceně zašklebil:
  - Takhle nás chtějí zostudit! Jako bychom my Rusové byli horší než Němci a už vůbec ne Árijci!
  Oleg Rybačenko zavrtěl hlavou.
  - Spíš ne! Jakékoli dělení národností na plnohodnotné a neplnohodnotné je absurdní již svou vlastní formulací otázky. A co mohu říci, pokud jsou naše myšlenky obecně mezinárodní!
  Dimitri se zasmál a souhlasil.
  - A porazíme je mezinárodně...
  Před závěrečnou bitvou byla samozřejmě pauza... A pak Němci postavili sovětským klukům další špinavý trik... Prý jim nabídli, že jim naleští tenisky leskem. Ale v důsledku toho boty na nohou chlapců najednou změkly a začaly se drolit ...
  Musel jsem to shodit a běžet to umýt do dřezu ... Dmitrij se vážně naštval:
  - Proč to udělali? Chtěli nás vyprovokovat k rvačce a pak nás odstranit ze soutěže?
  Oleg Rybačenko celkem logicky poznamenal:
  - Ano, nejen to! Budou také chtít ukázat, že v SSSR je chudoba a dokonce i přední sportovci jsou nuceni soutěžit naboso. Jako jaké jsou chudé děti v Rusku!
  Dmitry navrhl:
  - Možná bychom mohli požádat naše starší kamarády o tenisky? Pravda, budou skvělé pro vás, ale pro mě budou!
  Oleg Rybačenko negativně zavrtěl hlavou.
  - Nestojí to za to! Ukážeme jim, že jsme schopni vyhrávat i v těch nejtěžších podmínkách. Navíc pro kluky našeho věku není ostuda chodit naboso ... Jak se říká, bosé dětství ...
  Dmitrij zaťal pěsti takovou silou, až mu křupaly klouby. Mladý boxer řekl:
  - No, naštvali mě! Ne, jen se konkrétně naštvali!
  Oleg Rybačenko odpověděl:
  - Tak ať ten hněv dodá sílu tobě i mně.
  Pak byla vzpomínka přerušena dotekem Dimy připoutaného vedle něj, chlapec zašeptal:
  - Viděl jsi to taky?
  Oleg Rybačenko odpověděl stručně:
  -Ano!
  Znovu začalo pršet, což není pro krymské jaro úplně typické. To je nechutné a mrazivé zároveň. Je dokonce špinavý a mozoly, které se tvoří na podrážkách, nechutně bolí od nasáklé studené vody. Kolona s bosými zajatci vstoupila do lesa o pár hodin později, již v pozdních odpoledních hodinách. Esesáci zřejmě spěchali, aby se schovali před deštěm. Pionýrský chlapec málem zapomněl, co se mu stalo. Ano, a do tváře mladého leninisty myslet na zimu, promáčené oblečení, ztuhlé nohy a ocelové okovy z odolné nerezové oceli, které vymazaly zápěstí až do krve.
  Dmitrij prolomil ticho a řekl:
  - Zdá se, že se mi během zimy podařilo vylézt kolem Krymu, ale ... To nějak není na zemi!
  Oleg Rybačenko souhlasil a zavrtěl hlavou:
  - A u nás obecně není všechno jako u lidí!
  Les byl obrovský. Po stranách cesty stály ve formaci borovice - tři nebo čtyři obvody, s červenohnědou rozpukanou nebo žlutooranžovou kůrou jako velké rybí šupiny, které vyzdvihovaly kompaktní stálezelené nebo modré koruny do divoké výšky.
  A na větvích jsou také květiny, které vypadají jako petúnie. Ne les, ale pohádka, pocit pádu do jiného světa. Ale je tu také mínus - v hlíně na silnici bylo hodně trnů, ostrých, jako ocelové jehly ze šicího stroje.
  Některé dívky už sténaly, když na ně šlapaly. Dima stiskl ruku a řekl Olegu Rybačenkovi:
  - Je to noční můra! Nevěřte vizím!
  Mirabela položila ruku na Dimova blonďatého ježka, který už začal růst, a zašeptala:
  - Věř tomu nebo ne! A podívej se pod nohy! Nestačilo přivodit si infekci!
  V podrostu hustě rostl jalovec a ... již zralé lesní jahody s jahodami. Duch stál - směs jarní borovice a jarního jahodového a jalovcového aroma. Zdálo se, že bude ještě tepleji. A prostě jsem nemohl uvěřit, že sto kroků odtud - mokrá, ne-li tundra, jaká tundra by mohla být na Krymu? Ale stejně špatné počasí a černé studené skály, pod kterými pochodují fašistické hordy. Škoda, že obdiv netrval dlouho - bolesti rukou, úst a zad, chlad, vlhko se vrátilo a Oleg Rybačenko se cítil velmi nešťastně. Jen na doraz.
  Nicméně... vynikající student-průkopník se najednou zachechtal. Během krátké doby strávené zde v zajetí si nejednou pomyslel: no, všechno je špatně, dál a hůř to už nejde! A pokaždé se ukázalo - je toho dokonce hodně.
  Zvláštním způsobem ho tato myšlenka trochu utěšovala. Oleg si dokonce začal pamatovat mapu Krymu z Atlasu. Ale nemohl si na to vzpomenout - a ztratil cestu ve zmatených úvahách, že se stalo něco naprosto nemožného. Můžete se dostat do jiné doby - to je sci-fi od doby, kdy se Mark Twain zamiloval. Do jiného prostoru, který je modernější, na jinou planetu - dejme tomu! K čertu s tím, s myslí - najednou jsou to supercivilizace; dopřejte lidem, kteří jsou ve vývoji o milion let před lidstvem! Všechno nemožné je možné - vím jistě!!!! Ale aby se zároveň změnila vaše podstata, paměť, veškerý výraz a nejen ten váš?! To je naprosto - neomezené a transcendentní...
  Oleg Rybachenko se zeptal Dmitrije:
  - Máte plán boje?
  Chlapec odpověděl:
  - Plán je jednoduchý - hit! - Třásl tím hubeným, na kterém je vidět každá kost se zády, dodal. - Ale stejně je dobré, když nejsi jen kostlivec, ale hrají na tebe mocné svaly. Dobrý spánek... Ale vy jste se zmenšil!
  - Malý, ale odvážný! Otřepané, ale trefně odpověděl Oleg.
  A cesta byla hladší, mezitím zrychlená. A je to tak zvláštní, že na Krymu ale všechno jako by vymřelo. Párkrát k nám skočili motorkáři s nenáviděným černým hákovým křížem. A pak se k nim asi pět minut táhl konvoj - velké vozy zapřažené filozoficky vyhlížejícími bityugy s uzavřenými pytlovými zavazadly, na kterých seděli nařasení policisté-mužikové v maskáčích a obvazech zrady. Také v doprovodu transportéru. Na rozdíl od tanků jich má Hitler hodně. Pak další oddíl na náklaďácích plus motorky s postranním vozíkem snadno předjel zajaté otrokyně. Je tam sto aut, ne méně, téměř všechny lakované v khaki barvě.
  V pohybu na sebe nacisté volali s kolonami zajatců jedoucích v hlavách a ve skutečnosti jezdci, otroci a Oleg Rybačenko mohli přísahat, že se hlasy posmívají. Stráže SS mlčely. Doktoři jezdili na jakýchsi obrněných vozidlech ve tvaru želv a těžkých, stále táhnoucích housenkách. Naježily se kulomety. Ale zdá se, pomyslel si Oleg, že se jim tahle role - stráže-eskorta - moc nelíbí... Dokonce si schovali bestiální náhubky.
  Dima poznamenal:
  - Katy nerespektují ani v Německu!
  Mirabela znovu něco řekla a kývla za odpornými vojáky SS. Oleg si povzdechl.
  - Zabij je! Všichni do jednoho, do Hitlera!
  Dima s povzdechem poznamenal:
  - Eh, nerozumím jejich jazyku. A pak bych se zeptal, jestli konečně brzy přijedeme...
  Oleg Rybačenko liknavě poznamenal:
  - Umím německy, ale je to málo platné!
  Mezitím přestalo pršet, obloha se vyjasnila nad stromy, objevilo se slunce. Oleg Rybačenko měl další problém - chtělo se mu čím dál víc chodit na záchod oběma způsoby. A něco je podnítilo: je nepravděpodobné, že kvůli tomu přestanou. Z nějakého důvodu, nemožnost tak elementární záležitosti, fakt, že i zde záleží na cizí vůli, se pionýrský chlapec úplně rozzlobil. Navíc touha začínala být docela bolestivá. Jak esesáci, tak jejich přisluhovači tento problém bez přestání vyřešili, ale vyvolalo to pouze znechucení a ne touhu následovat jejich příklad.
  Někdy litujete, že jste nasytili dost, abyste vyvolali potřebu. Fašisté vědí, jak dělat problémy - rození sadisté. Nebo to bylo tak, jak je strana vychovala?
  Oleg Rybačenko už začal být vážně obtěžován, když najednou vtáhl ještě vlhký vzduch s kouřem, pak se ozval psí štěkot a lidské hlasy, vpravo, ostře, okamžitě začalo čištění, na kterém vojáci něco dělali - jen tucet nebo tři a za ním stoupal kouř nad kamenné a masivní budovy. Děti oblečené v maskáčích se střemhlav vrhly ze silnice k těm, kteří se nacházeli v poli. Rusové ne, soudě podle výkřiků a pásek s hákovým křížem, bylo jich dvacet - běhali a křičeli. Než se kolona přiblížila k vesnici, nejméně tucet vojáků jim již vyšlo vstříc - s velkými granátomety a přenosnými kulomety vybavenými širokými granátomety. Vedl je statný stařík v uniformě generála SS.
  Nebo možná ne dědeček, ale jen šedovlasý, protože na něm nebyly žádné jiné známky stáří a gesto dlouhé zauzlované ruky, zdobené zlatými náramky, vypadalo královsky a panovačně.
  A má ocenění ... Oleg Rybachenko četl v referenční knize a byl ohromen - že tolik lze shromáždit ve sbírce. Nejvyšší je Rytířský kříž s dubovými listy a meči. Pouze výše, stejný, ale s diamanty, stejně jako Velký kříž Železného kříže, ale takové ocenění má pouze Goering. Hvězda velkokříže Železného kříže je ještě vyšší a v celé historii Německa byla udělována všem dvěma lidem - polním maršálům Blucherovi a Hindenburgovi. No, řád orla s diamanty bude vyšší.
  Kolona vězňů se zastavila. Břichátý "doktor-šéf", jak Oleg Rybačenko nazval šéfa konvoje, sesedl a promluvil k šedovlasému. Zbytek hleděl na konvoj zamračeně a napjatě. Oleg Rybačenko si všiml, že všichni na poli opustili svou práci a děti, které utekly, se téměř přiblížily. První Němec, pochodovali v koloně. A za nimi jsou místní - hubení: bosí nebo ve tkaných lýkových botách. Místní žebráci byli jen v barevných kostkovaných košilích - černobílých, tak otrhaných, že není hned jasné, kde jsou chlapci, kde jsou dívky; celá střapatá, světlovlasá, ale šedá s prachem nebo hnědočervená, dlouhovlasá, obludně špinavá, ale s živýma, jasnýma očima - zvědavá, trochu vystrašená a vyloženě lítostivá. Oleg Rybačenko si také všiml, že konvoj SS se snažil zůstat co nejblíže otrokům a daleko od místních lidí. Nacisté neřvali, nešikanovali a celkově se chovali tiše.
  Margarita, když se na to podívala, poznamenala:
  - Kam se poděla odvaha SS?
  Oleg Rybačenko vtipně odpověděl:
  - Šel na biče a smyčky!
  Šedovlasý generál mezitím jen párkrát ukázal na esesáky s degenerativními čumáky, a pak, když tlusťoch začal něco namítat s pěnou u úst, mávl rukou, prudce, jako by sekl. meč. A tlusťoch mávl také rukou, ale s otráveně souhlasným pohledem, a pak vydal krátký povel. Obrněná auta zařvala a Vlčí jezdci se vlekli po silnici. Následovalo půl tuctu místních vojáků. Zbytek obklíčil zajaté otroky a kolona se znovu pohnula. Šedovlasý křičel jak na děti, tak na dělníky na poli a sám kráčel vedle sesednutých lidských doprovodů.
  Dima, třesoucí se, poznamenal:
  -Něco, co nesdíleli!
  Mirabela řekla s úsměvem:
  - Ano, ať se pohádají a vypustí jeden druhému vnitřnosti!
  Podsaditý mladý vousatý muž z místních bojovníků SS, který zaujal místo vedle Olega Rybačenka, se na pionýra chlapce zamračil, zatřásl lehkým kulometem a v hlavě mu zakřičel:
  - Jste ruské prase alespoň na co myslet?
  A s úsměvem dodal:
  - Budeme v Moskvě a Washingtonu nebo ne?
  Oleg Rybačenko si uvědomil, co po něm chtějí, rychle otočil hlavu, setkal se s Margaretiným pohledem - zoufalým a zároveň jakoby říkal: "Štěstí - čekají nás velké věci!" - ale šedovlasý generál to mávnul a vousatý muž, bručel něco jiného, se lítostivě podíval na Olega a víc neřekl. Oleg Rybačenko téměř pochopil, co chtěl... Nechť je to i vágní.
  Ale tím lépe, takže experimenty mají stále smysl? Opravdu chtějí Němci takto poznat budoucnost? Ale ukazuje se, že je to protimluv. Přátelské soutěže v boxu po takové válce nepřipadají v úvahu. Fašismus a komunismus jsou nepřátelé navždy. Nebo je tu něco jiného... Jak bolestivě bolely spánky.
  Vojenská osada se ukázala být za nízkou, ale pevnou palisádou - s plošinou pro vojáky zrůdné organizace SS, s mocnými - ovšem dokořán otevřenými - branami. Pouze jedna věc se zdála Olegu Rybachenko divná - kamenné sloupy brány pokryté řezbami v podobě nekonečně vinutí květin a stonků. Tyto sloupy se vůbec nehodily k celkovému vzhledu vesnice, kde byla špinavá (ovšem snad bylo po zimě?), A domy postavené z kamenných tašek, utěsněné v širokých spárách nažloutlým mechem, zhnědly. ploché doškové střechy.
  Ale byl tam ACS. Neexistuje žádné samohybné dělo a na housenkové dráze modifikace, kterou zvídavý Oleg Rybachenko nezná. Zde, například, zbraně - minomet ve vzhledu ne méně než 350 milimetrů. Přiznal, že o něčem takovém nikdy neslyšel.
  Navíc to auto vypadá, že váží pod osmdesát tun a jak se vůbec táhlo po krymských horách? Chcete zažít nedobytný Sevastopol během útoku? Z tohoto předpokladu trochu bolí prázdný žaludek. Co budou muset ruští vojáci pod takovými údery dělat. Zde vše dýchalo středověkem, který se mísil s modernou a technickými novinkami. Jako díry se zvonky a píšťalkami. Ani vás nepřekvapí, když je zde televize, a to i barevná. Ne černobílé.
  Ukázalo se, že místnost je stejná, do které přivedli, nebo spíše nahnali otroky. Nicméně ne - horší, protože tady se nikdo neobtěžoval tmelit trhliny cementovou maltou a Olegu Rybačenko to vonělo velmi povědomě - prasata. Pod hangárem se otroci rozhodli upravit buď opuštěnou, nebo dočasně prázdnou stodolu (zápach z takových míst téměř nikdy nezmizí).
  Margarita se tak zamračila, že se zhrozila a zakňučela:
  - Tady jsme opět sníženi! Hitler, ty dostaneš jenom mě!
  Ale byla to střecha nad hlavou. Navíc byli otroci bez řetězů. I když, jak se Oleg obával, zde neposkytli záchod. V dřívějších prostorách, kde je věznice modernější, je mnohem pohodlnější. Fritz, i když prase nemá rád špínu.
  Nicméně přemýšlel o tom, protože už udělal svou práci u vzdálené zdi. A povzdechl si. Co na to říct... Není to průkopnické, není to vůbec krásné. Všechno není v kalhotách, už malé vítězství. A děvčata tu zřejmě musela být také... Je lepší se nedívat...
  Aurora však neztrácí odvahu:
  - Další dobrodružství... Žijeme a dýcháme tímto štěstím!
  Oleg Rybačenko vyhrkl:
  - A v onom světě to může být mnohem lepší!
  Ohnivý ďábel mrkl na chlapce:
  - Jsem připraven se hádat, příležitost ověřit si, jak to v onom světě od nás neodpluje!
  Oleg Rybačenko v odpověď tiše zazpíval. Pomohlo vyrovnat se s ponížením a hanbou;
  Beze zbytku se budu věnovat vlasti -
  Ať je to výkon, válečník je vznešený!
  Úder meče a rukavice je hozen,
  Zákon nelítostného krále Země!
  
  Sopka je v plamenech - voda se vaří,
  Moje jantarové rty lásky!
  Chci mít chvilku svobody
  Jak jsi vzdušný a čistý!
  
  hoří jako zlaté drahé vlasy,
  Mávl rukama - narostlo křídlo!
  Pán mi dal neocenitelný dar
  A hned se to stalo radostným, lehkým!
  
  Kde Bůh prošel: tam vyrostlo údolí;
  Kvetoucí, svěží bílé růže!
  Bude čest - střed všech světů -
  Dar na oltáři, který jsem nabídl!
  
  Ano, já vím, hříšný, spojený s čarodějnictvím,
  A není hoden ráje a houštin!
  Ale na Kalvárii s Kristem,
  Vzlykal jsem a zabalil ikonu do pláště!
  
  Můj jsi ten nejlepší obrázek ze všech nevěst,
  Věřím Všemohoucímu, duch se promění!
  ponesu svůj nehodný kříž,
  A pozvednu štít, který mi spadl z rukou!
  . KAPITOLA 7
  Usadili se ve stodole, tak proč se smiřovat, když jsou nacisté zvyklí zacházet dokonce s dobytkem lépe než sovětští občané.
  Tři místní chlapci pod kontrolou SS byli vtaženi dovnitř slámy. Svižně se vrhli, blýskali nahými, zaprášenými podpatky a přinesli zpět velké náruče. Loňský, táhli to, ale hodně, skoro kupka sena. A za sedm nebo osm minut už se neobjevila žena, která spolu se dvěma místními dívkami přinesla obrovské ploché koláče a dva pořádné kruhy sýra. Mluvila ukrajinsky a šikovně rozdělila jídlo pro všechny. Oleg Rybačenko začal být zvědavý: mnozí se jí i chlapců na něco ptali a všichni tři ochotně odpověděli.
  Němců je hodně a něco tady montují. Ale zase nikdo neví! Nakonec titíž chlapci vytáhli vědro vody a pevně zamkli dveře. Oleg Rybačenko podle chování svých společníků pochopil: tohle je mimo, dnes už je nikam nepoženou.
  Margarita nabídla svému bratrovi v náručí vodu a řekla:
  - Osvěžení neuškodí!
  Chléb se ukázal jako čerstvý, ale nezvyklý, nějak těžký (ten starý kousek, který se ráno snědl, si Oleg Rybachenko nepamatoval chuť, kterou by srovnával). Buď nepečený, nebo to tu jedí vždycky (nebo spíš nejspíš to druhé, zbytek se najedl a nedával najevo žádnou nespokojenost). Ukázalo se ale, že sýr je určitě místní produkce - velmi dobrý, podobný sýru feta, který zbožňoval Oleg Rybačenko. Škoda, že kus byl jen třetinový dlaně. Ano, dokonce i dospívající chlapec, ne mužský.
  Margarita podpořila vyčerpaného bratra. Spadl na slámu, jako by byl podřezán, žvýkal, co dostal, vleže, ani nezačal pít. Oleg Rybačenko si najednou uvědomil, že se třese. Nezbývalo než doufat, že to bylo jen otřesy po chladu a hlavně divokých vidinách. Že po spánku toto chvění přejde. Rybačenko Oleg se snažil shrabat pro sebe další slámu a pokud možno do ní kopat. Nikde neztratil chuť, uklidňoval se, ale jak slyšel lidi; při teplotě první věc, která odřízne touhu, je jíst. Sám Oleg Rybachenko nikdy nebyl nemocný - díky genetické struktuře. Pravda, podobné pokusy včetně mnohahodinových procházek v mrazu jsem na něm nenastavil. Takže... Ale možná bude. A pokud ne, pak existuje šance, že ho kvůli vědě budou léčit ...
  Některé dívky se třesou úplně stejně, ale žádná nekašle.
  Ach, jak únava padla na pionýrského chlapce od hlavy až k patě! Zápěstí odřené do krve, oteklé jizvy na zádech, poraněné, sražené a nohy, které se začaly zahřívat - všechno bolelo, ale toto kňučení jen zvýšilo touhu spát a spát.
  A je děsivé usnout - možná se neprobudíte, nebo ještě hůř, znovu budete mít vizi. Nicméně docela zajímavé.
  Oleg Rybačenko zavřel oči a okamžitě vplul do Morfeovy náruče - plné snů, barevné a ohlušující.
  Jedna a testy tím nekončily ... Kryt prstenu byl vyměněn instalací železných plechů s hroty, které se nemilosrdně zaryly do holých pat chlapců ...
  Oleg Rybachenko dokonce zalapal po dechu, ale vydržel, i když nemohl stát na místě, a Dmitrij dokonce tančil a začal vrčet ...
  Jejich soupeři byli silní a byli zjevně starší, než bylo oficiálně oznámeno. Kupříkladu Dmitrijův rival je o hlavu vyšší než on a jeho knír se už prodírá... Ale jak může knír prorazit v jedenácti letech?
  Soupeř Olega Rybačenka je také mnohem větší a těžší a přitom gangsterova tvář není dětinská .... Klukovi však není cizí, prsten je prsten, potkávají se tam nejrůznější lidé!
  Obě bitvy se odehrály ve stejnou dobu .... Musíme rychle skončit, protože půlnoc se již blíží ...
  Proměněný Dima téměř okamžitě začal postrádat těžké rány do obličeje. Soupeř měl výhodu v délce paží, ve váze a zdál se být perfektně připravený, jak fyzicky, tak i technicky... Svaly obecně jsou jako u atleta na nadhozu... Dimka je však velmi vyrýsovaný a rychle... Byl rychlý, teď pomalý...
  Otrávený Dmitry v prvním kole minul spoustu jednoduchých i dvojitých úderů. Dokonce i pod pravým okem začal otékat hematom ...
  Druhé kolo dopadlo ještě hůř, jeho soupeř šel vpřed a mlátil, mlátil, mlátil ... A Dmitrij se téměř nebránil, pouze házení hlavou dozadu zjemňovalo rány, zřídka, ale nečekaně v reakci tlačil a někdy se vytahoval jeho protivník... Zavrčel německy:
  - Ty Rus znamená ne plnohodnotný!
  Dmitrij tvrdě odpověděl, také německy:
  - A ty jsi Němec, od Rusa dostaneš úplně naplno!
  Zuřil a strčil loket do nosu...
  Obvykle je Dmitrijův nos v tomto vesmíru velmi silný a nikdy nebyl zlomen, i když byl zasažen, ale v tomto případě to nebyla rána změkčená rukavicí, ale hrot tvrdé kosti lokte.
  A krev stékala chlapci po tváři a nutila ji olíznout... Dimka odpověděla... Chytil se směrem Nepřítel se mírně otřásl a on se zapotácel, ale neměl dost síly, aby na úspěch navázal - jeho nohy s proraženými podrážkami vypadaly být vatovaný.
  Třetí kolo se ukázalo být neméně obtížné, soupeř zoufale tlačil, ale Dmitrij začal blokovat častěji, odrážející rány ... Pravidla finále byla změněna, protože mluvíme o mezinárodní zlaté medaili, počet kola byla zvýšena na patnáct... Jako profík. Musím říct velmi kruté rozhodnutí ve vztahu k dorostencům, kteří se ten den už pětkrát prali ... Pravda, Dimka také rychle zakončil a jeho soupeř byl bez větších bojů jasně zklamán ...
  Jenže po prvních čtyřech velmi aktivních kolech Dmitrijův soupeř poněkud zvolnil. Také se cítil unavený, jeho dech se stal mnohem turbulentnějším a zároveň těžkým ...
  Dimka, navzdory hematomům a silnému pocitu pálení v bosých nohách, dokonce pocítil příval další síly. V šestém kole dokonce několikrát trefil soupeře do čelisti ... Ale byl také vytrvalý, velký a možná i dopovaný...
  V sedmém kole Dmitrijův podlý protivník mírně změnil taktiku a začal zkoušet co nejvíce úderů, v rozporu s pravidly, udeřit loktem, nebo dokonce hlavou ... Dima začal bít ještě častěji a v v osmém kole dosáhl soukromého úspěchu, konečně tekla z velkého nosu soupeře yushka... A když znovu pohnul loktem, sám narazil na blížící se tyč... Posměvavý Dmitry na něj zavrčel:
  - Nu, to chycené, to kousání!
  Němec byl ještě rozhozenější, stále počítal se samostatným střeleckým hákem!
  Oleg Rybačenko bojoval vyrovnaněji, téměř bez chybování a využil toho, že se jeho soupeř příliš rozmáchl, trefil si bradu levým bodnutím nebo pravým křížem... Ale velký německý kluk na tyto rány nereagoval. jakýmkoliv způsobem. Pak Oleg Rybačenko změnil taktiku a začal makat na soupeřově zploštělém nose... Německý čichač vydržel dlouho, ale do sedmého kola začal prosakovat...
  Musím říct, že soupeř Olega Rybačenka vyšel nahradit jiného, lehčího a lehčího kluka. Ten první vypadal, že je zraněný (I když je to samozřejmě nacistický trik!) ... Proto byl na začátku bitvy čerstvý a mohl skončit zběsilým tempem.
  Jenže v devátém kole se Oleg Rybačenko také trochu rozkoukal a minul ránu, ze které byl sražen... Holé, sražené nohy se klukům bezmocně točily... Olezhek však rychle vyskočil, takže knockout by se nepočítalo. Házení, věšení na nepřítele...
  Setřásl to, spěchal to dokončit... Houkačka zazněla kolem konce devátého kola, ale rozhodčí dělal, že neslyší...
  Oleg Rybačenko minul několik těžkých ran, ale vydržel a zmírnil je zavrtěním hlavy. Nepřítel se rozzuřil a už si nevšiml ničeho vymláceného. Zde sovětský chlapec reflexivně, ale velmi silně zasáhl tělo směrem k sobě ... Rána zasáhla přímo do jater ... Velmi nebezpečný zásah ...
  Soupeř udělal ještě pár úderů a jeho velký obličej zfialověl. Křečovitě polykal vzduch, padl dopředu a začal se svíjet... Rozhodčí okamžitě ukončil souboj a lékaři vběhli do ringu... kapat...
  To mělo na Dmitrijova kamaráda brutální dopad a vydal se do útoku proti znatelně unavenému soupeři ... Desáté, jedenácté, dvanácté kolo ... Tvrdá výměna úderů, ale s Dmitrijovou jasnou převahou ... Třinácté kolo poněkud vyrovnalo off, kvůli zoufalé chobotnici Němce, a sovětský chlapec dostal ránu do obočí.... Ale ve čtrnáctém, Dimka, který se rozveselil, opět převzal iniciativu do svých rukou. Tihle kluci stále nevěděli nic například o Mohammedu Alim, ale v mnoha ohledech kopírovali jeho taktiku.
  V patnáctém kole Němcovi klesly ruce únavou a na údery už nereagoval, ale prostě stál a prokazoval árijskou výdrž... Navíc Dmitrij ze skrápěné drogy a monstrózní únavy, obvykle smečací rány mnohem slábly. . Nech to být! Ale na druhou stranu jich bylo mnoho, mnoho a pršelo na nepokrytou bradu nepřítele. Konečně hlava, Němec to nevydržel, limit výdrže byl vyčerpán a byl z něj zástupce "árijského" národa, jako by se snesla špína, asi patnáct minut před koncem posledního kola...
  Rozhodčí začal sprostě pomalu počítat, ale když napočítal pět, viděl, jak strašně nehybný je soupeř Dmitrije Lebeděva, zastavil se a zakřičel:
  - Spíš jako doktor!
  A další nezletilý "superman" byl převezen do nemocnice... Poté se vítězní finalisté seřadili ke koloně a dali se na pochod... Seshora pršely okvětní lístky růží.
  Vysoký chlapec Dmitrij se široce usmál, byl veselý. Pak si ale najednou všiml, že se k nim kamera přiblížila, a zblízka pořizoval obnažené, silně poseté a lehce krvácející nohy sovětských chlapců... Nálada se mu okamžitě zhoršila a snažil se schovat končetiny za luxusní zlacené tenisky jiných mladých německých sportovců nebo je pohřbít v okvětních lístcích.
  Oleg Rybačenko ho zatáhl za ruku:
  - Ne! Jsou to vaše rozpaky, které způsobí smích a pochybnosti... Navíc v Německu po vyhlášení totální války téměř všechny děti chodí bosé, což jste sami viděli v ulicích Berlína. Narovnejte tedy hrdě záda.
  Medaile, které dostali, byly na hnědých stuhách a pravém zlatě, o hmotnosti asi padesát gramů a v pořádku 900. Pro sovětské chlapce je to samozřejmě velká částka - přibližně ... Je to dokonce obtížné vypočítat, protože sovětské peníze se zdály být oficiálně zajištěny, ale ve skutečnosti byla emise provedena bez zlaté rezervy.
  Když sovětští pionýři vystoupali na nástupiště, zazněla hymna SSSR. Mimochodem, to ještě nebyla Alexandrovova hudba, něco jako internacionála. Oleg zde cítil velkou inspiraci a požádal o dovolení zpívat...
  Himmler, který byl na soutěži přítomen, milostivě dovolil:
  - Velmi rádi uslyšíme složení našich hostů z Velké Rusi.
  Oleg Rybachenko se uklonil nejprve doprava a poté doleva, načež zpívali spolu s Dmitrijem;
  V životě jsi rytíř, létáš jako orel -
  A nechtějte znát přistání!
  Pro nás nejsou ocenění vůbec fetiš -
  Máme jen jednu přijatelnou cestu ke králům!
  
  Nejprve si uvázal červenou kravatu,
  Když pak přišla válka...
  Hubený chlapec vzal do rukou lopatu -
  Aby se jehla nezapíchla do hrudníku!
  Děti kopaly zákopy bosé,
  Zatuchlý kus za tři...
  Zahřátý ve studené vodě s vařící vodou,
  Od kousání packy, velmi naštvaný!
  
  Stíhač zemřel a kulomet spadl,
  Jeho malý chlapec to zvedl!
  Mocný, když se "Kaťuša" stala ranou,
  Nebojácný, mladý tým!
  
  Střílím na řetěz černých stínů
  Kde jsi vzal svou ostrost?
  Jako v dávných dobách nejostřejší meč,
  Běžel jsi znát penaltu!
  
  Válka bez soucitu, bohužel, není matkou,
  V tom suchu pouště je hrozné vedro!
  Ale za vlast musíš dát svůj život,
  Pak dostanete štěstí jako dárek!
  
  Ale jaké to je být zamilovaný?
  Ne každý kluk to ví...
  Když potoky linou krev -
  Nacisté brutálně zabíjejí!
  
  Ale vlast je láska,
  V něm je sláva jasných generací ...
  A nekřížte si srdce
  V něm Stalin - Ocel a plamen - Lenin!
  
  Buďte zářivým časem -
  Svatá věc komunismu...
  Zlá horda je rozbita -
  A vykořeněný nacismus!
  
  Celé lidstvo je...
  Rady se spojily!
  Ať je na planetě ráj
  Jsem rytíř - Rus je neporazitelný!
  Oleg Rybačenko a Dmitrij v posledních slovech vyskočili výš, čímž ještě více umocnili dojem z jejich písně.
  Tribuny nadšeně pískaly a tleskaly...
  Zatímco chlapci viděli obecně pro ně docela zajímavý a příznivý sen, dívky se vrátily k dříve přerušenému zajetí lodi. Sériové vize jsou vzácné, ale zjevně za tím bylo něco víc.
  Přesněji ne chování, ale plnění poslání Hyper-Čarodějnice a ruských bohů Demiurgů. Cvičení vaší nesmrtelnosti.
  Nyní další přihrádka, zde jsou problémy, ze které strany jsou dveře otevřené a ze které jsou laťování dolů. Nejlepší je se tomu buď vyhnout, nebo riskovat. Nicméně nevadí, když otočí knoflíkem, vezmou ji za jejího opilce. Pak někdo neoholený vyhlédl zpod okénka, dívka se sotva stačila přitulit. Tak rychle to však nezváží. Dveře jsou zavřené a musíte zaklepat.
  - Kdo je tam? - Napjatý hlas sípe.
  - Vaše! - Aurora odpověděla v angličtině s jasným texaským nádechem a ukázala nečekaný talent na jazyky. - Přinesli jsme místní rum, whisky je odporná.
  - Ach ano! Rychleji! Námořník za dveřmi ječel jako prase. - Samozřejmě rum!
  Masivní dveře, kterými neprorazíte granátem, jsou otevřené. Je vybrán typ se zmateným pohledem, s ním ještě několik polooblečených subjektů. Z nich jako při plynovém útoku vynáší, či spíše intenzivně udeří výpary,
  - Kde je rum! křičeli jednohlasně.
  - Jsi tak dobrý! - Rusovlasá Aurora střílí s velkým potěšením a klade hromady námořníků. Položil jsem jich až tři a půl tuctu, budu muset vyměnit klip. Je dobré, že náboje jsou malé, skladné, dá se toho hodně vzít s sebou.
  - Další kupé vyklizené! "S jistou dávkou podzimního chladu v hlase," řekla. - Podařilo se nám udělat pár záběrů, ale tady to doufám není slyšet.
  Terminátor Sněhurka odpověděl:
  - A ti, kteří slyšeli - ohluchněte!
  Margarita Aurora prošla kolem dalšího kupé, trochu se zkroutila, vystřelila trochu po chodbě, šla na záď a viděla, jak její zombie partner zápasí s Yankeey. Mrtvý muž však neprokázal velkou sílu a zlomil krční obratle.
  No, málem jsi nás zradil! - vypískla dívka-členka Komsomolu.
  - A co zbývalo udělat! Všiml si mě a málem spustil poplach! - Zombie na sebe vzal podobu uraženého psa.
  - No, máte nápad! Lehněte si a buďte pokorní. - Margarita pohrozila "sluhovi" prstem a tiše plácla nohou o podlahu.
  Museli jsme střílet na záď, jeden z vojáků vyhodil granát, hrozilo, všechno se zhroutí. Americká obdoba F-1 letěla jako zpomalený pohyb. Rozhodnutí se zrodilo nečekaně, toto se ve speciálních silách nevyučovalo. Margarita náhle hodila diskový bumerang. Otočila se na své třetí oko a doslova splynula s tenkým kusem těžkého kovu. Oko mysli sledovalo pohyb disku a pak hrot uvízl mezi dlaždicemi a přeřízl pistoli a zápalnici blokující přístup ke kyselině. Po čele blonďatého Terminátora se skutálela kapka potu.
  - Páni, málem jsem se pozvracel! Tohle je prostě zázrak. Děkuji ti, Matko Boží, že jsi mě zachránila jako hříšníka.
  Zrzavá Aurora ji slyšela a starostlivě řekla:
  - Co je tam?
  - Hodili granát! Greyhound Margarita odpověděla.
  - Neslyšel jsem výbuch! - Překvapený medvěd-člen Komsomolu.
  - Nebudeš tomu věřit, udělal jsem z toho bumerangový disk. Bílý válečník se zachichotal.
  - Takhle se to stává. V zásadě to neodporuje přírodním zákonům, pokud se dostanete mezi dlaždice. - Aurora holými prsty u nohou vypadala jako fík.
  - A tak to dopadlo! - Margarita se zachichotala a usmála se.
  Ohnivý ďábel začal být zvědavý:
  - Kolik bylo zabito na zádi?
  Krásná Korshunova hrdě odpověděla:
  - Dvacet osm lidí a dvacátý devátý byl uškrcen zombie.
  - Moc ne! Nyní procházím kajutami, abych vyčistil celou loď. Pomoz mi! - V hlase rudé Aurory teď zněla netrpělivost.
  - Dobře, přestěhuji se s tebou. - Margarita náhle shodila z vlasů kus zakrvácené kosti.
  Ohnivá Aurora rychle pronikla do ubikace, zde už několik důstojníků spalo a stráže přecházely ze strany na stranu od pití. Oni však křičeli:
  - Nemůžeš sem!
  - Naléhavá zpráva od Hamiltona. - Ohnivá komsomolka odpověděla a otočila se, téměř prázdně. Kulky létají tiše, světlo také není to pravé, hned nepochopíte, že na vás střílí tento kulomet. Takže bylo úžasné, když někdo zareagoval. Mrtvolů bylo osmnáct a brzy k nim přibyly další čtyři, z koupelny dokonce šest - pár mrtvol spadlo ze sudu v objetí. Jeden z popela patřil prostitutce.
  Tichý hrob v obratu,
  Našel zánik - malá bestie!
  Dnes dolar - zítra kulka do čela,
  Tak nebezpečné povolání!
  
  Ano, ta dívka tě nechtěla
  Mučení, složení zkoušek...
  Byly tu další zmatené sny
  Jen svižně kroutit zadky!
  
  Aby tekla řeka šampaňského
  Jachty, auta - všechna čest!
  Peníze byly sebrány bez účtu rukou,
  Dívka se rozhodla pro podlost!
  
  Ale myslí jen idiot
  Ten nevěstinec je dobrý a hodně zábavný!
  Nacpal jsem si ústa černým kaviárem -
  Nevěděl jsem, že sis dal AIDS!
  
  A nikdo nepřijde do hrobu,
  Ve strachu z pokřtění, otče!
  Výsledek byl velmi špatný.
  Bývalý klient dokonce nag!
  
  Vaše děti si nebudou dobře pamatovat,
  Takovou matku je škoda znát!
  Co jim zbylo - vězeňský přístřešek -
  Tiše snášet trest...
  
  A proto, děvče, studuješ
  A pracujte pro vlast-krásu!
  Pak bude cesta bez recese nahoru...
  Jinak se navždy smažte v podsvětí!
  Shrnul to ohnivý Ďábel a poklonil se padlé prostitutce.
  A tak prošla, jako stín přilepený ke zdi a dále chodbou. Z boku fouká větrák, který dohání teplo, Aurora si spletla vlasy do kousavého copu, takže pocity jsou příjemné. Jde ke dveřím, pokud se otevře horký vzduch, může to probudit ty za pultem. Lehce zaváhá, pak plynule udělá úzkou trhlinu a plazí se po ní. Svým holým lisem jsem ucítil lechtivou drsnost koberce. Právě jsem slezl po žebříku, spousta lidí tu už spí, u pultu popíjí pivo. V lehkém hluku nejsou slyšet Aurořiny nohy, které se obnažily, holá podrážka tlumí zvuky lépe než v botách, takže dívka chodila bosa. Již monotónní destrukce v výbuchu, snažící se utratit víc než kulku na jednu. Spáči obecně mohou být poraženi. Pokud okamžitě zmáčknete krční tepnu, dojde k maximálnímu zívnutí od nepřítele.
  A pak zafungovala bosá Aurora, na palubě bylo kromě Yankeeů asi půl stonání bojovníků Stability, ale ti jen snížili disciplínu.
  - To znamená, když pustíte dovnitř posádku, kdo ví koho.
  Dívka vylezla po žebříku, shora dopadá rozptýlené světlo. Obvyklý hluk, pod nohama se odnikud trhá koberec. Soudě podle postavy Iráčana. Co je to v určitém smyslu
  také není špatný, i když to vypovídá o zkušenostech týmu. Ale touha po nadměrném pohodlí je pro Yankees osudná. Vylezla tedy po schodech a zastavila se. Jsou tři na můstku a dva v želvím obleku. No, želví oblek ani není tank, můžete ho vzít z granátometu, ale ten hluk bude jako při holení prasete. Takže žádná touha rušit tak dobře promazaný provoz.
  Obrátil jsem se o pomoc na svou přítelkyni Margaritu:
  - Máme tady jednu, nebo spíš dvě v želvách!
  - Rozumět! - Margarita se snaží hrát cool. zazubil se.
  Ohnivý ďábel vykřikl:
  - Jak vyhodit?
  Margarita přimhouřila oči a s pochybností o Sfingě, po které se koza plazila, se zeptala:
  - Granátomet je vyloučen?
  - Příliš hlučný! Aurora se zhluboka nadechla.
  - Nejlepší je vystřelit bumerang do obličeje rozříznutím brnění-hledí v oblasti, kde je sklo. Pak tam dejte tři náboje v trojitém režimu. Měl by pracovat. řekla Margaret sebevědomě.
  - Pojď ke mně, uděláme to synchronizovaně! - Nervózně praskající prsty, zeptal se ohnivý ďábel.
  - Samozřejmě, že spěchám! - Margarita položila několik dalších a vešla z opačné strany. Bosá Aurora se zkoncentrovala a přidala v nízkém tónu:
  -Tady nesmíš chybět.
  - Modlete se, pomáhá to! - Nabízen, opět upadl do náboženské extáze člen Komsomolu Margarita.
  - Nevěřím v Boha! - Odřízněte medvědího válečníka. - Je to známka slabosti!
  Blonďatá bojovnice, která udělala znamení kříže, navrhla:
  - Požádejte tedy o pomoc - nejvyšší lidskou mysl. Ať pomůže vyhrát ve jménu sovětského Ruska.
  Dívky na pět sekund ztuhly, zašeptaly a pak splnily svůj plán. Bumerangový disk je jako tenká pavučina v rozptýleném světle téměř neviditelný. Jednou a zasáhl dva nehybné idoly do hledí. Nestihli zareagovat, protože tiché kulky zasáhly mírně rozříznuté hledí, prorazily skořápky a otočily mozky. No, třetí byl zabit současně, takže neměl čas zareagovat. Pravda, želví obleky padly a dělaly hluk. Zvědavý námořník vyskočil, zrzavá Aurora ho jedním skokem předběhla a ukazováčkem do týla.
  - Spi synu!
  Pak se tam dole objevilo několik hlav, linka s dvojitým vějířem a ticho.
  - Margarita prošla touto fází!
  - Tady vedle kapitánovy kajuty ho zajmeme spolu s oblázky. - navrhl naštvaný blonďatý člen Komsomolu.
  - Samo o sobě.
  Abych se dostal do kapitánské kajuty, musel jsem provést dvě zametání, jedna prostitutka obětavě pracovala na dvoumetrovém černochovi, Margarita Korshunova ušetřena. Byla příliš mladá, nebylo jí víc než osmnáct, možná dokonce šestnáct. Vypadala tak prosebně.
  -Nic neřeknu, válečníci...
  - Alláh! Neporazitelný a vedený na křídlech štěstí. - mazaná Margarita odpověděla arabsky.
  Jejich tváře totiž nejsou vidět, což je mlhavé, dívka to stále nepoznává a verze, že jde o tureckého sultána, posílí.
  - Kde je kapitán? zeptala se Aurora anglicky s arabským přízvukem.
  Kněžka lásky koktala:
  - V luxusní kabině! Tenhle "pedril" není v lásce vůbec klidný. Ano, pokud chcete, obsloužím vás, a to zdarma!
  - V ráji na nás dívky čekají tisíckrát lepší než ty! - Medvědí válečníci odletěli stranou.
  Putana nechtěl vrahy naštvat, ale děvčin reflex byl silnější než hlas rozumu:
  - Ukážu ti jen to, co umím! Můj jazyk je lehký jako pírko a sladký jako med!
  Margarita, vážně naštvaná, strčila prst do víčka a vypnula děvku:
  Ještě trochu a museli bychom ji zabít. - Člen náboženského Komsomolu Krakatau byl zuřivý při pohledu na takovou prostopášnost.
  U vchodu byli ležérně položeni dva strážci, kteří jim skočili za záda a zlomili si vaz.
  Kapitán už chrápal jako vymytý parchant a objímal dva typy, černocha a Thajce. Ti, přestože se také poddali, nervózně přehazovali a otáčeli.
  Dívky viděly na počítači fotografii kapitána a oba "trans-chlapce" bez váhání uložily do postele. Kapitán první řady, druhý člověk po admirálovi, byl trhnut a přiveden k sobě několika fackami do obličeje. Ošklivé stvoření, které bylo poprvé zachyceno, sebou neškublo, pouze hledělo na svou smrt zaraženýma očima.
  Margarita ho zvedla na natažených rukou a zakryla si ústa rukavicí a Aurora zvedla k očím dýku se světelnou čepelí. Zasyčel divokou kobrou:
  - Jedno slovo a vypíchni oko!
  Margarita trochu povolila čelist, ale kapitán mlčel.
  - Tady jsi! - Ohnivý ďábel udělal tón v jejím hlase ještě strašnějším. - Aplikujte bolest, veliteli.
  Galina lehce stiskla nervové zakončení a pevně zavřela ústa, takže z jejich hrdla amerického kapitána unikl výkřik.
  - No, teď to bude tišší. - Červená Aurora začala tlouci holými prsty do podlahy zdání rytmu charakteristické pro pohřební pochody. - Mluvte špatně kance! Nebo ti usekneme důstojnost a vložíme ti ji do úst.
  Když se zvrácený kapitán trochu uklidnil, Margarita trochu zmáčkla. K výslechu se rozhodla slovně přispět i blonďatá bojovnice:
  - Pes se vyjádřete, pokud se chcete vyhnout mučení. Jinak nás jen potěšíte.
  Kapitán nemluvil jasně.
  - Všechno ti řeknu!
  - Tak to je lepší. Výslech jak to říct jednoduše! Dívky se posměšně usmály.
  Kapitán zasténal a králičí uši se mu třásly:
  - Odejdi ze života!
  Aurora logicky poznamenala:
  - Toto je nejcennější jídlo, musíte vydělat více!
  - Jsem obchodník. - Proč byl zajatý Američan potěšen. - Jestli chceš, můžu sloužit!
  - A tenhle tam taky, plivni, aniž bys odešel, prostitutko! " poznamenala Margarita mrzutě.
  Dokonce i lodní šváb, který narazil na hladkou kůži dívčiných nohou, se vřítil zpět do mezery, pobouřen takovým návrhem.
  - Kolik lidí je na lodi? - Pyšná rusovlasá Aurora předstírala, že poslední větu neslyšela.
  Americký zvrhlík zaváhal, jeho tvář se stala pitomou, jako by tu otázku neslyšel, oči mu tleskají, tleskají!
  Ohnivý ďábel jí sekl dýkou malíček, tekla krev. Okamžitě přišel k rozumu:
  - No, kolik lidí je na torpédoborci?
  - Asi čtyři sta! Nevím jistě, že militanti "stability" dorazili ze břehu. Ale děvek je málo. Nestačí ani chlapům z pobřeží. - Umělec a blbec zakňučel a stáhl své prase za krk.
  . KAPITOLA #8
  - Pojďme přeskočit detaily! - Ohnivá Aurora se okamžitě obrátila k praktickým záležitostem. - Artefakty kde?
  Kapitán se snažil hrát blázna:
  - Jaké artefakty?
  Bosá Aurora si lehce stiskla koleno a kost křupala.
  - Teď si to uvědomil?
  Bolest se ukázala jako nejúčinnější prostředek ke zvětrávání drogy:
  - Ano, jsou v lodním sejfu.
  Cool Aurora zavrčela:
  - A trezor?
  -Tam za dveřmi! - zavrčel prasátko primát.
  Medvědí bojovnice zamrkala zelenýma očima. Margarita přitáhla titanové dveře k sobě a zklamaně zvolala:
  - Kódováno!
  Kapitán se zoufale snažil přežít:
  - Ano, mám klíč.
  - Kde? - Dívka bojovnice špičkou bosé nohy zvedla židli za nohu.
  Zvíře nezřetelně zavrčelo:
  - Ve skříni!
  Bosá Aurora svižně přiskočila ke skříňce a vyndala zařízení s čipem.
  - Tento?
  - Ano! - Krysa zapištěla.
  - Otevřu to sám! - Prudká Aurora zasáhla kapitána do rukou. - Hele, buď chytrý.
  - Proč jste jen dva? - Prase mělo odvahu se zajímat.
  - Nebuďte příliš zvědaví. Budete žít déle. Aurořina holá pata zasáhla Forleindův ochablý žaludek a způsobila, že se svíjel bolestí. Dívka otevřela dveře vedoucí k trezoru. Uvnitř místnosti bylo několik notebooků a granátometů. Sovětské RPG - 39, v jedné kopii, a jeho sofistikovanější americký protějšek.
  Znáte bezpečnostní kód? - zavrčel Medvědí válečník.
  - Kromě posledních dvou číslic o nich má informace pouze velitel. - Náš admirál George Arnold.
  - Zavolej mi! - Margarita vrazila nohu do zajatcova ochablé tlamy a holými prsty ho popadla za nos.
  Zajatý Američan klopýtl a vyjmenoval kombinaci, která nebyla příliš dlouhá. Aurora trochu rozjasnila oči.
  - Výborně, nelhal. Bod ve váš prospěch.
  - A pak jak se to řekne... Teď, když vytočíte číslo třikrát špatně, zazní alarm. - Náhle vyhrkl vyděšený kapitán.
  - Už ho známe! - Komsomolka rychle vytočila kód a otevřela čtyři sta milimetrů silné dveře. Oblázky byly uloženy v oddělených krabicích a byly pečlivě odstraněny.
  - Stingers z nekonečna, už jsi je zpracoval?
  - Většinou ano! - zapištěla zajatá krysa. - Testováno večer.
  Ohnivý čert se radoval:
  - Výborně, kde jsou uložená žihadla?
  Kapitán koktal a udusil:
  - V hangáru, kde je nákladový prostor. Nese pečeť "Orlan" spolu se dvěma tanky "Pershing".
  Tyto krabice jsou dobré pouze na kovový šrot. Vylepšený model "žihadel" se ale docela hodí. - Šílená Aurora, škádlila vězně, ukázala jazyk.
  - Jsou s počítačovými čipy, tak speciální, že chytají siluetu. - Američan zamumlal ve snaze koupit si život.
  - Víme! - Ohnivý ďábel se obrátil na svého partnera. - Co myslíš, Mirabelo, kolik z těch čtyř set padesáti lidí zbylo?
  - Méně než polovina. Celkem máme dvě stě třicet osm mrtvol. - Komsomolka se dokonce potěšeně zachichotala.
  Zuřivá Aurora ze sebe vydechla:
  - K naložení "žihadel" budou potřeba zajatci, vědci mají na čem pracovat.
  Zajatý darebák vyhrkl:
  - Jsi Rus?
  - Proč si myslíš, že jsme mudžahedíni. - zavrčeli komsomolští válečníci.
  Kapitán ukázal nečekanou mysl a vynalézavost:
  - Jen Rusové mohou mít tak houževnaté stíhačky, schopné společně zajmout docela velkou loď!
  Tvrdá Aurora nesouhlasila:
  - A válečníci velkého tureckého sultána s artefakty!
  - Takhle? Všechno je možné, ale na Araby jste příliš inteligentní. - Prasečí primát zakolísal. - I když jste možná Němci?
  Rychlá Aurora, která jeho slova vyvrátila, se udeřila do holeně do břicha, pak si zlomila obě nohy, kozí kapitán ztratil vědomí bolestí.
  - Obecně to nepotřebujeme, víme toho dost. - Shrnul rusovlasý válečník. "Teď jen potřebujeme chytit posádku."
  Margarita okamžitě navrhla:
  - Pojďme do kajut, máme sadu klíčů!
  Aurora byla nadšená:
  - Ano, existuje nouzové elektronické otevření.
  Komsomolské dívky tiše sešly dolů, otevřely dveře kabiny a zase zkáza. Prostě nějaké mlácení, ne válka, ale stloukání pšenice.
  - Kabina číslo šest je čistá! - Řekla Aurora a zaskřípala zuby.
  - Možná v pokoji číslo šest! Margaret se zachichotala. - Pojďme lépe.
  - Nejsme husy, abychom se pásli na hromadě. - zařval ohnivý ďábel. - Nebo spíš husy, ale divoké!
  - Není pravda! - Tady už byl blonďatý terminátor uražen. - Ti žoldáci bojují o peníze a my jsme výhradně pro komunistickou vlast.
  Komsomolské dívky se po úsecích přesunuly dále od paluby posádky a střílely jednotlivce. Margarita se plnou rychlostí řítila dál, do strojoven, spíží, nákladních prostor, kuchyní. Armáda byla pečlivě zablokována a rozdrcena po částech. To, že bylo služební osvětlení slabé, jen hrálo do karet zvědům, nepřítel na deset metrů nevidí nic jiného než vibrace a vypadají výrazně.
  Počítač automaticky vyjádřil svůj názor.
  - A pokud použijete model viru.
  - A už jsme používali chytrý telefon na baterie. - Řekla, uražená robotem, Margarita Korshunova. - Zde vidíte všechny sledovací systémy v hibernaci.
  - Takhle! - Stroj s čipem byl překvapen.
  - Zpátky v admirálově kanceláři poslali kanálem křížence červa a viru. Zdá se, že to není patrné, ani jeden antivirový program nevyvolá poplach. Taková je čistá práce, neviditelnost ukolébala všechny sledovací systémy. - Komsomolka pro větší přesvědčivost ukázala svůj ostrý biceps na paži.
  - Oh, no, ty dáš! - Řekl, žasl nad vynalézavostí dívek, kulomet. - Můžete mě přeprogramovat?
  - Je to docela skutečné! A co chceš?! - Margarita se tu tvářila velmi láskyplně.
  - Uvědomte si, že jste člověk! - Požádal jsem o elektronické zařízení.
  - Je to zbytečné, když střílíte. - Blonďatý terminátor není hloupý, aby dělal hloupé věci. - Později vám povím o Kristu.
  Margarita zaujala pozici zády k lávce, poklekla na jedno koleno, aby zajistila stabilitu, a namířila čenich na protější dveře. Vyšel chlápek, tentokrát bílý, jen trochu "profláknutý" zjevně vykouřený doping.
  - Drogově závislí nedědí království Boží. - Komsomolský válečník je přerušil. - Shodila ze sebe těla a rychle se pokřižovala.
  Bosá Aurora kličkovala po dalším obvodu, šla ke dveřím, ty byly zamčené, otevřené univerzálním klíčem. Černoch po ní hodil polštář.
  - Kitty scat!
  Komsomolská dívka okamžitě zareagovala a roztrhla polštář i Afričana a jeho partnery; - Méně než polovina. Celkem máme dvě stě třicet osm mrtvol. - Komsomolka se dokonce potěšeně zachichotala.
  Oh, vtáhnout do postele, partneři.
  - Tady jsou geekové, dokázali vyděsit! - odpověděl rudovlasý medvědí válečník. - Kam teď jít? Zřejmě v kabině poslance. Zdá se, že spí.
  Příbytek kapitánova kamaráda není tak rozsáhlý, ale zní odtud hudba. Melomanský průměr? - Usnadňuje věci.
  Bosá komsomolská dívka vstoupila jako stín, srazila jednoho válečníka a mírně uškrtila kapitána druhé řady a zkroutila si loket:
  - Chceš žít?
  - Chci! - Odpověděl, že obecně se dá očekávat Američan.
  - Bude šance! - Při úprku se Aurora rozhodla vypnout, ale ne na dlouho. - Přijď vhod Kente! Postoupila dál, chodba se začala zužovat, což jasně snížilo postavení námořníků. Komsomolka zamířila na vzdálené dveře a sundala je přes hlavy hlídky. Takže výstřel byl tichý, řekla šeptem.
  - Prásk!
  Komsomolka opatrně zkouší kliku dveří kabiny. Zamčený. No, tohle je půl vteřiny, v kabině je sedm lidí, tři spí, zbytek stříhá domino, docela rusky. Margarita mačká spoušť silou, v tomto případě vražda nepřináší radost. Ale skutek je dokonán, na obličej spadla i kapka krve.
  - Mrtví s copánky stojí a mlčí! - Komsomolka se zachichotala.
  Nová chata, tady Margarita nechala život dvěma spícím lidem, jen to vypnula, mohou se hodit.
  - Vražda nemůže ospravedlnit vlastní zájmy a zisk - pouze čest, svoboda a vlast jsou zastánci násilí! - Řekla - okouzlující filozof-terminátor.
  Aurora se také snadno přemisťuje výběrem ventilačního potrubí. Je strašně stísněná a překáží v batohu. Dokonce jsem musel stroj složit, aby se zmenšil. Nyní se komsomolská dívka stala mnohem vynalézavější, i když riskovala. Zde, jako by se svatí zlobili na hříšníka, zaútočil mutantní pavouk. A když se mu podařilo projít. Bolestně kousnutý a několikrát opustil pěst. Komsomolka se poškrábala na hlavě, ale podařilo se mu ho chytit za špičku chapadel a posunout si ho pod loket. Odtáhla ruku a udeřila ji, když se pevná krabice roztrhla a poranila si vycpaný loket.
  - Hrozné! - odpověděl medvědí válečník. - Dám si protijed.
  Margarita nějak vystoupila a probila se do srubu, kde vojáci chrápali. Když se dveře otevřely, pokusili se vyskočit, ale okamžitě je zasypal smrtící déšť. Komsomolská dívka nechala jen jednu, vypnula toho chlapa a pokračovala v cestě.
  Tady se dveře nalevo začnou otáčet. Je vidět, že oholený chlápek s mezerovitými zuby chtěl močit.
  - Kdo je tady? - zeptal se námořník opilým hlasem.
  - Tvůj bosý sen! - Komsomolská dívka se ohýbá pružinou a poté, co rozehnala dveře, narazila do čela. Pořád je to legovaná ocel. Čelo se najednou nafouklo, podobně jako u typu "boxer", navíc byl pořezaný zátylkem. Margarita vletí dovnitř, udeří železným kolenem do čelisti a přitom velmi ostře vyrazí zuby. Postrádá hmotnost, ale více než kompenzuje jeho rychlost.
  - Vypadá to, že je to připravené. - Shrnul vraha s postavou bohyně.
  Vzadu je dalších pět lidí. Takže jeden v koulích, dobrý příjem. Další bastard s pěstí na čele, tak moc, že by ho to vyrazilo. Třetí okraj dlaně v krku. Musíte se opakovat, ale tato technika je smrtící. Jeden typ spadne z horní police, ale Margarita ho za letu srazí hlavou do solar plexu.
  - Odpočiň si, zlato. - Říká komsomolka.
  Poslední typ nadává třípatrovou obscénností, směsí anglických a ruských slov. Není to rezident? Margarita provádí kobru, ránu prsty do očí, téměř smrtelnou. Všichni "partneři" zmlkli. Pravda, ve vedlejší kabině se ozval hlas.
  - Co tam je!
  - Snadný boj! - Odpověděla hnusně, jakoby opilým hlasem, sípavě, Margarito. Pomozte našim zraněným. -
  Dveře kabiny se otevřou a otočí se, bojovníci opět padají.
  Dobré by mělo být s kulometem,
  Zlá smrt nepřátelům vlasti!
  Letět ke hvězdám,
  Dobýt tu nebeskou klenbu!
  
  Jsme děti komunismu Slunce,
  Bojovníci zrození jako vichřice...
  Nacista se zodpoví za vlčí řev,
  Velký medvěd ho roztrhá!
  
  Dobro je silnější než zlo,
  I když drsnější může být zlo...
  Bojujeme pod nebem
  Přišlo rozkvetlé jaro!
  
  V tom slavíkové písně - trylky,
  A stříbřité zvonění potoků!
  Led, sníh a vánice ustoupí,
  Pod horkým sluncem!
  
  Bloom - heřmánek, mák, růže,
  Taková bujná letní louka!
  A když víte, přijde mráz!
  Ani pak se neděste!
  
  Velké kočky - tito "tygři",
  Řvou a čenichají - třesou se!
  Vrhají Fritze do zlých her,
  Ale kaput ještě přijde!
  
  Počkejme si na východ slunce!
  Vojska vstoupí do Berlína Rusů,
  Vlast je zpívána hymnami -
  A v propasti Tartaru je touha!
  
  Pak se národy zemí spojí,
  Bratrství a láska přijdou!
  Nalijte med do šálků, podšálků -
  Aby krev netekla potoky!
  Margarita za řevu zazpívala ohlušující poslední sloku a ostatní sloky jí v hlavě cválaly jako koně. Když natáčíte s písničkou, je to vždy zajímavé:
  - I když je to tak kruté, jednat tímto způsobem s živými lidmi! - Už jsem s lítostí řekl "křesťan".
  Bez ohledu na to, jak moc se dívky snaží vše sledovat a ovládat, se čtyřma očima to nejde. Bezduchý zombie se nepočítá. Někomu neznámému se podařilo spustit poplach. Okamžitě se rozsvítila nouzová světla a zazněla siréna.
  - Stalo se nevyhnutelné a bylo to příliš štěstí. - Řekla rusovlasá Aurora.
  Komsomolka se vrhla do kajut, vyběhli z nich námořníci a speciální jednotky. Bez okolků je zastřelila. Bylo položeno tolik lidí, že Yankeeové padli po desítkách.
  Byly slyšet automatické výstřely, explodovalo několik granátů najednou. Bojovníci si však mohli více ublížit. Svou roli zde sehrály i tlumiče,
  Kriminální speciální jednotky na to hned nepřišly, smrt je čeká zevnitř. Margarita zablokovala východ vojáků a sama hodila pár ukořistěných granátů. Výkřiky rozmetají krvavé úlomky kostí, tady komsomolka chytila jednu useknutou hlavu bosou nohou. To, čím se stala její pohyblivá noha, se ohýbá v jakémkoli úhlu. Možná si myslíte, že se změnily fyzikální zákony a maso je gutaperča.
  Fronty praskají ze strany nepřítele, ale většinou naslepo. Margarita vystřelí téměř bez úkrytu, magické kameny "Kolchuga" spolehlivě odkloní všechny výstřely.
  - Škoda, že se můj partner nejmenuje Sněhová královna. Náš pár by tedy vypadal symboličtěji!
  Probudil se, tentokrát Oleg Rybačenko, nikoli z polnice a rány bičem, ale ze svého vlastního pláče - klidného a neutišitelného. Dívky ještě spaly a dělaly kousky.
  A jeho hrdinství vystřídala noční můra, jak se často stává, když se vám nacisté posmívají.
  Oleg Rybačenko cítil, jak se potápí dolů, jako by spadl do inkoustové pryskyřice, a dokonce mu začaly požírat oči. Pak se opravdu vyděsil a najednou nacisté získali moc nad druhým světem. Ozve se škrábavý zvuk, jako když pes škrábe na stohu, jen mnohem hlasitěji, kouše do uší a kroutí jimi. Ušní bubínky jsou zlomené kleštěmi. Pak se ze tmy vynoří ústa se zuby jiskřícími jako láva sopky. Nikdy předtím Oleg Rybachenko mladší neviděl tak ohavný hrnek monstra, postavy hororových filmů na jeho pozadí byly jen ubohou parodií na noční můru.
  Pak se objevily další ještě hroznější čelisti, některé byly obrovské jako Everest a jiné malé jako velmi zlí psi. Tady jsou s jejich křivými jedovatými zuby přilepenými k jeho masu. Po pravdě řečeno, takovou bolest Rybačenko mladší za svůj krátký život ještě nezažil. Hlavní věc je, že nebylo možné najít analogii pocitů. Je to jak hořící plamen, tak žíravá kyselina, zároveň mrazivá léta a tupá řezací pila.
  A mučili ho dál, bylo vidět, jak se maso trhá z rukou, obnažují se kosti, jak vnitřnosti lezou z otevřeného žaludku. Zlí stvoření je hlodají a omotávají si je kolem zubů. Rybačenko mladší sténá, z očí mu tečou slzy.
  - Bože za co. Vždyť jsem v životě nikoho nezabil, nezradil.
  Ozve se chichotání a zdá se, že rozžhavené jehly probodávají ušní bubínek. Nakonec se objeví gigantická tlama, která ho spolkne celého. Oleg Rybačenko mladší vidí plamen zuřící v jeho hrdle, rozpadá se na sedm okvětních lístků zcela odlišných barev.
  - Tady je legendární oheň podsvětí. - zašeptal chlapec, kůže na jeho rukou srostlá, pokrytá ošklivými jizvami. Snaží se zpomalit let, ale je to zbytečné, nemůže se pohnout ani o milimetr. Zde je jeho milované mladistvé tělo, kterého se dotýká ohnivý proud. Nikdy nic podobného nezažil, jeho oči potemněly a zdálo se, že v jeho ústech začala erupce a jeho žaludek se vzbouřil a byl napaden jadernými zbraněmi. Jak byl tento plamen horký, na holé kůži se objevily velké abscesy, kosti ztmavly a popraskaly, což způsobilo utrpení.
  - Ne, nechci, není třeba - Pionýr křičel na plné hrdlo. - Pusťte mě, prosím!
  Každá barva ohně je zvláštním jedinečným vzorem bolesti. Utrpení může dostat různé odstíny, jejich rozmanitost je úžasná, ani markýze de Sade nenapadlo, kam až může sahat vynalézavost obyvatel podsvětí.
  - Sakra, můžete se poznat. - Nechutně skřípe hlas známého profesora SS.
  Jejich vzhled je však hrozný, ale zvláště nepříjemný je pohled na pichlavá tlama, která vzdáleně vypadají jako směs žraloků a krokodýlů. Ale rohy, kupodivu, uklidňovaly. Pionýrský chlapec, aby odvedl pozornost od pronikavé bolesti, začal vzpomínat na folklór, kde tito roztomilí malí legrační čertíci, někdy oškliví, někdy naopak vtipní a naivní, někdy lidem pomáhají a někdy škodí. Zvláště nezapomenutelný příběh o "knězi a jeho dělníkovi Baldovi." S takovými "lidi" je docela možné jednat. A tady vědí jen, píchnout vidlemi.
  - Že hříšná duše neposlouchala národní socialisty? - Čertův roh narostl, proměnil se v jakýsi zobák a tyrk na střepu.
  Když se lámou kosti na hlavě, tak to bolí, že to nejde slovy popsat. Ale zároveň se vědomí nezatemnilo, kdyby byl Oleg Rybačenko v obyčejném lidském těle, jistě by zemřel šokem. A tak ucítil drsný dotek na svém mozku, pak monstrum začalo pít mozek. Dělal to pomalu, jako by usrkával. Další démon mu začal vrtat nehty a vrážel pod ně ostré jehly.
  Oleg Rybačenko křičí, jeho ústa se sama otevírají.
  - Nepouštěj.
  Chytají ho za jazyk a tahají, pomalu ho odtrhávají od patra.
  Také bolest, ale trochu jinak, a už se neozývá křik, jen vzlyky a vytí.
  Ďáblové se dál chlubí, jdou za hřebíky, začali lámat klouby a pomalu to dělají a vychutnávají si utrpení.
  - Tak dostane vaši porci bezrohá koza. - Pravděpodobně jeden starší skřet v hodnosti.
  Oleg Rybačenko už dosáhl stavu nepříčetnosti, zaplavila ho vlna trápení. Ale čerti neustupují, už začali vytrhávat zuby, pak je provrtali a propíchli dáseň hrotem.
  - Jak můžete propadnout takové krutosti, opravdu nemají matku? - Myslel jsem, že mučený průkopník. Zřejmě četli jeho myšlenky a křičeli.
  - Neexistuje žádná matka, otec Hitler-Satan.
  Pak našli novou mouku, nažhavili vrtačku, dopilovali poslední zuby frézou. Dále přišla řada na kosti. Byly zlomeny kleštěmi červenými od žáru. Kůže uzená, kosti spálené. Zdálo se, že srdce má prasknout, explodovat jako bomba.
  Zde Oleg Rybačenko náhle pocítil, že mu narostl jazyk a mohl by něco říct.
  - Smiluj se pro Krista.
  V reakci na to do něj démoni zabořili vidle.
  - Jsi hříšník a měl bys vědět, že Kristus je výmyslem ubohých lidí. Praví bohové jsou jedna ze dvou osob a stvořili celý vesmír, stejně jako fašisté ke svému obrazu a podobě. A vy jste lidé a čtete stvoření, musí to být otroci, kteří plní jakékoli příkazy a trpí ponížením. Ty bezvýznamný otroku nevěřil v naši existenci a teď to všechno zažíváš na vlastní kůži.
  - Teď už věřím! vykřikl vyděšený pionýr.
  - Pozdě! - zaskřehotal čert z esesáků. - Nemáš šanci.
  Pokračovali v mučení Olega Rybačenka, několikrát za sebou ho zlomili, popálili, pak se zotavil nemyslitelným způsobem. Pak to bylo rozdrceno novým způsobem. Pak už to samotné esesáky omrzelo a zvedli ho do vzduchu a odnesli ho podsvětím.
  "Podívejte se, jak jsou trestáni neposlušní.
  Oleg Rybačenko viděl dívky ukřižované na křížích. Jejich kdysi krásná těla byla strašně zohavená a kapala z nich krev. Velká prasata sázela kříže, někdy padaly oběti a kanci se na ně vrhli a trhali samicím maso na kusy. Jak tato nešťastná stvoření trpěla, některým z nich tekly po tvářích slzy smíšené s potem a krví. V očích mu zářilo zoufalství. Zdálo se, že prosí: jsme nevinní, ušetři nás.
  Proč jsou tito nešťastníci trestáni?
  Démon vší silou praštil bosého pionýra rozžhaveným páčidlem na patách a zpíval:
  - Různé věci. Jeden byl na hostitelku drzý, druhý rozbil její oblíbenou vázu, třetí odmítl sex, čtvrtý ustoupil. To znamená, že abyste se sem dostali, není nutné být velkým hříšníkem, stačí malé prohřešky.
  - A jejich trápení nikdy neskončí? - zasténal Oleg Rybačenko.
  - A o tom musí rozhodnout Všemohoucí Bůh a nemilosrdný Fuhrer. Pokud Jeho Veličenstvo Adolf jako první vydá omilostňovací dekret, pak mohou být převezeni na jiné místo, které není tak bolestivé.
  - Do nebe!? - řekl s důvěrou Oleg Rybačenko.
  Nečistý esesák se kutálel:
  - Pro vás primáty není nebe. Jsou prostě místa, kde vás nebudou každou vteřinu bít a mučit a kde můžete i po smrti sloužit svým pánům.
  Oleg Rybačenko se třásl hrůzou a zeptal se:
  - A co čeká lidi, jejichž zločiny jsou závažnější.
  To vám také ukážeme.
  Ďábel ho bodl vidlemi do oka, jablka praskla, tekutina se vylila a chlapec-spisovatel otupěl. Poté, po několika sekundách, znovu získal schopnost vidět, ale každé mrknutí způsobilo nesnesitelné svědění. Znovu letěli a ještě nechutnější stvoření se s nimi třepotala vstříc.
  Oleg Rybačenko je pečlivě prozkoumal. Vzhled opravdu nic: nahá, holá a strupovitá lebka; oči hořící pekelným světlem; krátké, jako useknutý nos s černým ponorem uprostřed. A možná nejhnusnější - absence spodní čelisti, místo které visí a pohybuje se pět tlustých hvězdicovitých ďábelských chapadel. Držel se tedy Olega Rybačenka, zatínal mu zuby do rtů a dával svůj slavný polibek v hickey. Pak jeho drápy začaly lámat kosti. Pionýrský spisovatel Oleg zalapal po dechu z akutní bolesti v loktech, měl rozdrcené klouby.
  - Takhle může primát, připijme si na známost.
  Když nestvůra odloupla spisovatele Rybačenka, natáhla ruku k poháru a ten se okamžitě naplnil vínem. Šťouchl ji do tváře průkopníka.
  Nemohl jsem ani křičet. Jako by sopka vybuchla v nosních dírkách, pionýrského chlapce probudil jeho pláč.
  Mirabela, na jejíchž poškrábaných nohách ležela hlava Olega Rybačenka, sebou z otřesu jen škubla a dál se ve spánku usmívala. Šťastná dívka, dokud ji nacisté neuvrhli do pekla. To je to, k čemu jejich pekelná technologie dospěla - nemáte žádnou moc nad svými myšlenkami!
  Ale přesto se realita: dusno a zároveň dost chladno - ukázala být tisíckrát lepší než démonický sen. V chlapci-pionýru-spisovateli mrazí, jako by ho odfoukl vítr. Někdy však chtěl i onemocnět, aby se nad ním slitovali, dali mu čokoládovou tyčinku. Ale pokud nejste nemocní, pak je to takové požehnání! Chlapec se nadechl a přejel si rukou po hubené, slzami zmoklé tváři, zvykal si na myšlenku, že o hrůze nacistického Háda jen snil. Není nic horšího než otroctví, pomyslel si Oleg a zachvěl se. Ukazuje se, že existují věci, ve srovnání s nimiž může být otroctví horší už jen slovy... I když samozřejmě peklo asi není skutečné. Ale co když ho tam fašisté vrátí znovu a s ještě větší intenzitou.
  Nebudou rezavět. Je nutné přežít za každou cenu, přelstít tyto krauty. Může dokonce předstírat, že je zlomený, nebo sám sebe požádat, aby jim sloužil. Samozřejmě dočasně!
  Ale... to je úžasné. Téměř okamžitě se při této myšlence něco v Olegu Rybačenko vzbouřilo. Vzbouřil se ne jako v minulých dnech, s křečovitým chvěním smíchaným se strachem, ale nesmiřitelně a zuřivě. Neoblékal svou nenávist k esesákům, kteří se ho a jejich prokletého pána Führera zmocnili, nejen slovy - dokonce i myšlenkami. Nehledal jsem vysvětlení ani výmluvy. Ale pro sebe jsem se jasně rozhodl: běžet při první skutečné příležitosti. A ti vyšší dají a bude alespoň sebemenší šance, zbytku pomůže uniknout. Proč?! Protože je průkopník! Průkopník by měl pomáhat svým kamarádům - členům Komsomolu! A prostě proto, že on to tak chce, ale fašista to vůbec nechce! Eh!!! S nikým nemluvit a bez znalosti podsvětí, do kterého spadl, je těžké utéct... Oleg Rybačenko zmačkal slámu a tloukl pěstí do jejího polštáře. Nebude otrokem Hitlera a jeho smečky! Průkopník země Sovětů: nechce ponížení a bolest - to stačí a vše do cíle je tady !!!
  Některá děvčata se už probouzela... Chudinky byly vyčerpané, tak hlavně městu praskaly podpatky.
  Ale bohužel, musíte předstírat. Dokud nosí masku pokory! Nechci jít do suterénu gestapa a dostat ránu pěstí do obličeje není velké potěšení ...
  Svou šanci si tedy ještě najde.
  Nejhnusnější - tito vlkodlaci vlci. Vzpomněl jsem si na oči a teď, před rozkvětem, když jsou city zostřené, chlapec-pionýr-spisovatel jasně pochopil: to nejsou vůbec vlci, ale chytřejší tvorové, produkt řízené mutace. Z vytěsnění genů - mnohem chytřejší než jejich zdegenerovaní esesáci. Otázkou je, jsou chytřejší než sovětský lid.
  Už se začíná rozednívat a musíme si pospíšit.
  Oleg Rybačenko se převalil na bok, postavil se na všechny čtyři a vplížil se mezi spící k prasklé zdi. Byl dovedně postaven, silný, i když s dírami a bez cementu - nemůžete ho otřást bez hluku. Vesnice ještě spala, ale u brány hořel oheň a u ní byly vidět stíny. Motorky a obrněná auta nikde... Místní strážci, nebo co?
  Dívky zanechávaly bosé stopy.
  Oleg Rybačenko se otřásl - vzali ho za rameno a ucouvli, připraveni se bránit. Ale v odrazech skrz mezeru zářily oči chladné Aurory.
  Ohnivý ďábel se zeptal:
  - Kam jde ten plešatý muž?
  - Opravdu chci utéct, - zašeptal Oleg Rybačenko tiše, ale podrážděně. Chápete, jak mě sem dostali!?
  Cool Aurora s úsměvem poznamenala:
  - Zatímco nás tito vlkodlaci pasou... Sice to nejsou vlkodlaci, ale něco... - Dívka byla zmatená při hledání vysvětlení. Pak nejistě dodal. - Je v nich něco kosmického. sama nevím...
  Sám Oleg Rybačenko uzavřel:
  - Nebude vám dovoleno odejít!
  Rusovlasá dívka pokrčila rameny.
  - Oni to jen tak nedají, ale šance vždycky přijde! Do té doby seberte síly. Rod-Creator dá, naši přijedou na Krym a smetou nacistické zlé duchy.
  Ráno na Krymu bylo slunečné a chladné, ale bezvětří. Bláto ze včerejšího deště chytlo námrazu. No zima nechtěla odejít bez boje. Jinovatka se bohatě třpytila jako rozptýlené a pověšené stříbro, ale tato krása ho zneklidňovala. Navíc poté, co přinesli hnědý chléb a velký kotel s chutně páchnoucím, zjevně ne vězeňským gulášem (následován jedním z velmi ošklivě vypadajících eseskort s miskami), tři dvanáctiletí chlapci jasně vysvětlili dívkám v stodola-kasemata, která mimo Studená. Pravda, oni sami, jak se sluší na děti pod nacistickou okupací, jsou bosí. Dokonce se zdá, že existuje takový řád, aby si mladí lidé méně často trhali boty. Ale nesmí se plácat nikde z domova.
  . KAPITOLA #9
  Nicméně nic, tohle není skutečný mráz, ale mrazový mráz. Zima už skončila a jaro je na Krymu bouřlivé!
  Oleg Rybačenko si najednou chtěl vyčistit zuby. Strašně hořký v ústech. Dokonce mnohem víc, než je - ruce se natáhly, aby se poškrábaly na zubech.
  Pioneer běžel ke dveřím, vyskočil a ulomil rampouch. Zařadil to do svého rodu, rozkousal a vyplivl. Poté znovu opláchněte a znovu nechte fontánu. Okamžitě jsem se osvěžil a v duši nechal loach v dubnu.
  V kotlíku bylo něco tekutého moučného a zdá se, že s houbami. Musel jsem ho usrkávat přes okraje misek a, mimochodem, guláš se ukázal jako vynikající. Opravdu s chutí, a nejen s hladem. Degenerovaný doprovod z SS zívl s rozevřenými, páchnoucími ústy a ospale se rozhlédl. Ale teď to otoč a na hlavu, pomyslel si náhle Oleg Rybačenko a žvýkal ukrajinský chléb.
  Ale kam potom jde? Budou krýt celou rotou a dokonce i místní posádkou. A bude to pro ně horší než... V té vizi - kam to nacisté upustili jako hadici.
  Že je idiot, že se takhle odhaluje... Ne sebe, ale jiné dívky a tři kluky. Ano, a já také - je pro zemi stále užitečný.
  Oleg Rybačenko se zamyslel. Vezměme si třeba letadlo - musí mít v konstrukci dural? Je možné ho vyrobit celý ze dřeva, ale dát mu tvrdost titanu! Teoreticky má strom ve svém vzorci a molekulách takovou mocnost, že může skutečně překonat titan v síle s menší hmotností.
  Takže letadla přidají na manévrovatelnosti a získají schopnost přežití.
  Ano, a neprůstřelné vesty mohou být vyrobeny bojovníky supertřídy a takové tanky se stanou ...
  Nezlomíš je. Dokonce i "Královský tygr", kterého viděl ve vizích, selže. A naše tanky se nebojí špíny. A tak je skořápky nevezmou.
  Oleg Rybačenko, který hltal jídlo, se namlouvavým hlasem zeptal své sestry v náručí:
  - Poslouchej, když svážeš piliny s činidly na aqua regia, jaký účinek to bude?
  Margarita okamžitě odpověděla:
  - Kouř... - Dívka byla překvapená. - Co jsi zkusil?
  Oleg Rybačenko řekl šeptem:
  - Hledal jsem způsob, jak zvýšit pevnost stromu. A věřte mi, můj letoun ukázal praktickou možnost obejít se bez kovových dílů!
  - Jsi skutečný Lomonosov Oleg... - Sestra v náručí si položila prst na rty a políbila chlapce na čelo.
  Zatímco jedli, přistoupili další dva esesáci. S nimi byl včerejší německý generál. Stojí za ním dva borci, mladý muž a dívka, příjemného vystupování. Také SS, ale z jiného sektoru. Tady všech pět drželo hrnky a v rukou něco kouřilo. A další mladý fašista přivedl svou partnerku. Kasematou se vznášela vůně skořice, medu, melounů a jablek. Generál tázavým tónem řekl:
  - Pojďme dívky rovnou oběsit nebo se nejdřív pobavit!
  Zajatci kolem se smáli a dokonce i doprovod SS je podporoval a šedovlasý generál se smál tak jednoduše a otevíral ústa jako buldok s překvapivě silnými a dlouhými tesáky, celými a velkými, jako má jezdec.
  Možná je šílené, že se tomu dívky smějí, ale ... Je to lepší než řvát a ukazovat slzy nacistům.
  Oleg Rybačenko se zamyslel: budou tu ponecháni, nebo budou znovu odvezeni? No, vlastně, jaký je smysl jejich přechodů, pokud jsou hlavní věcí experimenty bez jasného účelu. Proč Němci spalují palivo při jízdě zařízení. A pokud se alespoň někam dodají, tak se možná dá vymyslet něco jednoduššího. Nakládejte na nákladní auta nebo vlaky. Jo a dopravní letadlo, když jsou experimenty tak důležité, proč toho litovat?
  K čemu jim je, jak vodí ovce na řetězu. Nebo testují svou výdrž? Skutečně, žádná z dívek ještě nepadla. Ano, při prvním přechodu spadly, ale nic se nestalo. Tak proč teď kontrolovat?
  Nebo se možná výdrž zlepší vlivem bezprecedentních zařízení. Je tento efekt měřen? A tak jezdí naboso po klikaté silnici, zjevně se nesnaží rychle dosáhnout konkrétního cíle?
  A to je logické - pokud experimentujete, pak až do konce. A zkontrolovat ty nejmenší nuance. Ať se říká - všechno prospěje.
  Možná se tak jejich vojáci připravují na sovětské zajetí a deportaci na Sibiř!
  Za všemi těmito myšlenkami Oleg Rybačenko promeškal okamžik, kdy je začali řetězit a hrubě vytlačovat. Opakování je matka bolesti! Zmrzlé bahno s kusy ledu řezané holé, dětské nohy jako rozbité sklo.
  Margarita energicky povzbudila svého bratra ve zbrani:
  - Dobrá povzbuzující masáž, takový aplikátor s jehlami, který nám dala sněhová královna!
  Oleg Rybachenko také vtipkoval:
  - Strašná není bolest, a dokonce ani to, co ji způsobuje - nejhorší, co zbavuje odvahu, je strach z bolesti!
  Další nové, nebo spíš staré mučení - no, skóre urážek bude větší. Ano, a také vítězství.
  Koneckonců, on si tak zvykne vydržet, a ještě lépe, když existuje příležitost k pomstě!
  A možná zkuste zpívat pro radost. To je jen první motiv.
  Vesnice je už dlouho vzhůru. Jen všudypřítomné děti karavan odpilovaly. Konečně: už u lesa jeden z nich vypustil čerstvý hnůj na tlustou hlavu konvoje a celá bosá smečka dětí se smíchem spěchala pryč. A už za hranou jsem narazil na vysokého kluka, který vypadal tak na čtrnáct let. S černými kadeřemi a ošuntělým oblečením, špinavými botami, s oštěpem v ruce a dvěma hubenými bílými psy, kteří okamžitě stáli po stranách majitele, se vyčerpaní, ale krásní zajatci sotva objevili. Černooký chlapec měl pravou ruku zabalenou v krvavém hadru, celkově vypadal nedbale a nedbale. Je jasné, že cikáni nebo dokonce cikáni: krk, zápěstí a uši zdobila točená tlustá hřivna, masivní rukávy a náušnice. Jako další se objevili čtyři mladší cikánští chlapci - s námahou, ale vesele vláčeli na vláčku obrovského kance, při pohledu na průvod ztuhli na místě.
  Hvízdali a ukazovali prsty. O polooděných zajatcích byly slyšet vulgární vtipy. Navíc upřímná třípatrová podložka.
  Esesáci v odpověď zařvali a dokonce začali střílet jako nekulturní
  děti ukazují obscénní gesta. Zjevně ukázat podobné v Německu.
  Starší cikán něco křičel na pankáče. Najednou se uklidnili
  Buď zticha a tiše vstaň.
  Mirabela šeptem poznamenala:
  "Nejspíš syn barona!" I když co na tom záleží?
  Oleg Rybačenko logicky poznamenal:
  - Hitler nenávidí cikány. Takže cikáni jsou naši spojenci. Ale takovým chováním dehonestují rodinu Romulů!
  Oleg Rybačenko procházel kolem a setkal se s pohledem modrých, přimhouřených očí cikánského vůdce. Byla v nich hrdost - vrozená a nevědomá pýcha mladého dravce, který ještě nepoznal životní porážku. Bylo tam hluboké opovržení, ale ne Olegem a ne dalšími spoutanými zajatci.
  Pionýrský spisovatel se svobodného vůdce zeptal:
  - Dejme Fritzovi dech! Zbijeme psy?
  Krátce odpověděl:
  - Rakev je již objednána!
  A v mrazu nedobrovolně stoupli, jak říkají pionýři, jsme orli, ne slepí králíci.
  Oleg Rybachenko se dokonce rozhodl zpívat pro větší živost, i když je to stále slyšet. Musíte se připravit na vítězství;
  Bouřky zuří a klaksony duní
  Svět je opět ve válce!
  Od října bylo naše oddělení,
  Když horda napadla Vlast!
  
  Kravata uvázaná - Fritz u Moskvy,
  Salvy děl posypané ohněm...
  Kopu zákopy s bosou dívkou,
  Chránit přístup k srdci Ruska!
  
  Někdo je zabit, no, ale Lenin žije,
  V každém úsměvu a v každém úšklebku!
  Hlas trubky je mocný - brzy v kampani,
  Jsme průkopníci s horlivou odvahou!
  
  Tanky hoří, Fritz kaput,
  Směle bijeme - děti lidu!
  Hrozná Kaťuša smete tu ohavnost -
  Chválíme Všemohoucího Pána - Rod!
  
  Narodili jsme se - víme vyhrát
  Zbabělost se neodpouští!
  Složil zkoušku - jasně na pět,
  No, Adolf šlápl na hrábě!
  
  Ruský voják je skutečný hrdina,
  Nezná slovo - AWOL!
  Věz, že jsi se narodil s červeným snem,
  Dokážeme zapřáhnout otužilého vlka!
  
  Náš Stalingrad, náš Leningrad,
  Všude je svatá země obrů!
  Mušle buší jako zuřivý krupobití,
  A pionýři jsou spojeni s vlastí!
  
  Věřím, že můžeme letět na Mars,
  Můžeme postavit rakety na Venuši!
  Fašista tě bodne do oka,
  Není nikdo silnější než Rus ve víře!
  
  Zlomený, věř páteři Fritze,
  Vyhrajeme, i teď máme hlad!
  Vzteklé zvíře bude rozdrceno,
  No, vítězství přijde v teplém květnu!
  
  Máma neplač, neprolévej slzy,
  Jestli zemřu, považujte mě za komunistu!
  Litovalo se, jako zkažené lepidlo,
  Prospívá pouze fašistům!
  Chůze po sněhu je náročná, ale bahno naštěstí dostatečně rychle roztálo.
  A pak všechno jako předtím. Rutinně horskými zapadlými uličkami, vyhýbající se lidským sídlům, s dupáním, téměř v kruhu.
  Ne, šli, když se podíváte na Slunce po nějaké spirále. Směrem na Sevastopol, a to je jisté.
  Ale zároveň se sloup stále klenul. Řvoucí transportéry, hlučné lokátory. A zase testy.
  Byli zahnáni zpět do kasematy, ale tentokrát do bývalého krveprolití. Dokonce ani zápach hnoje nezmizel.
  Ale sena je hodně, bude měkké na spaní. Odpoutaný bez zbytečných ceremonií a nařízeno čekat na večeři.
  A opravdu respektovali: objevilo se pět místních žen, které nesly velkou plechovku naplněnou mléčnou polévkou.
  Margarita byla překvapená a zeptala se kapitána Nataši:
  - Existují zázraky v sítu nebo bez síta. Ale ve skutečnosti jsou Němci buď mnohem laskavější, než je zobrazuje naše propaganda, nebo jsme cenní ptáci!
  Rudovlasá Aurora dost hrubě poznamenala:
  - Příliš se nepochlubte! Morčata jsou vždy krmena vyváženou stravou.
  Oleg Rybachenko uvedl na špatné místo:
  A ještě více prasat! Takže kila přibírala rychleji!
  Rusovlasý válečník potvrdil:
  - Pravda mluví ústy dítěte! Neradujte se z velkorysého pájení! Zvlášť když je ve vězení!
  Oleg Rybačenko logicky navrhl:
  - Radši se najíme a pak se uvidí!
  Nudle v polévce hustě plavaly a dokonce se zdálo, že byl přidán i med. A chléb přinesli docela čerstvý, voňavý. Jako by byli v letovisku. Ve stodole je teplo. A považte, že jaro se již vrátilo a odsunulo matku zimu stranou.
  Oleg Rybačenko vypil misku, pak když viděl, že velká plechovka ještě není prázdná, požádal o další.
  Poté se jemu i dívkám zdál sen jako vlna při pádu meteoritu - náhle a nevyhnutelně.
  Zezadu vyskočil zombie terminátor. Je mi dokonce líto Dmitrije Baranova. Kulka ho zasáhla přímo doprostřed hrudníku. Dříve odsouzený zombie si toho ale nevšimne a vystřelí.
  - Moje tělo je brzy mrtvé a přebytek olova v žádném případě nezatěžuje. - Dmitry se usmál, ale tak děsivě, jako mrtvý muž.
  - Fu a hrůza! Připomíná mi Háda. - Všiml jsem si, vykřikl Margarita.
  Zrzavá Aurora si lehla na horní stupeň mostu a pod palbou vzala nejen východ z vojenského prostoru, ale i významnou část chodby. Odsud je vhodné smést ohněm barevné chlapíky vyskakující z kabin. Zároveň se čas od času potřebuje pohnout a změnit svou polohu:
  - Neboj se, sestro Margarito, nepřátel už je méně než sto. My to nějak zvládneme!
  - Ještě méně než sedmdesát, začínám "hlasité zametání"! - Medvědí členka Komsomolu odhalila čenich.
  - Přesuňte se do strojovny, nepřítel může vyhodit kotle do povětří a pokusit se zaplavit loď! - Teď má zrzavá Aurora zjevné starosti. Ale samozřejmě nestřílela hůř, naopak to čistí jako rez smirkovou pilou. A krev z jejích polibků zničení - vany se sudy!
  - Pojď! Šrouby! Margarita řekla frázi ze své oblíbené karikatury. Přesněji řečeno, karikatura, která vynikla v této brutálně zkreslené nacistické realitě. - Mrtvá těla!
  Komsomolka kráčela chodbou jako vír ničení. Zde jsou přihrádky, titanové dveře, ocelové příčky. Jsou za ní zombie. Neschová se a přichází fronta. Puška M-18, ráže 7,45. Zasáhne přesně přímo před srdce. Zombie zločinec je sražen, spadne, ale pak vyskočí. Hodí granát.
  - No, ty a ten neúnavný macho. Margaret je překvapená.
  Tady je komsomolská dívka sražená na dveře strojovny. Vypustil bumerangový disk a odřízl několik lidí. Zbytek dokončila máchnutím dýky. Mrtvola stíhačky s japonskými rysy se propadla do husté páry. Jeho tlama byla okamžitě opařená a v šoku ztratil vědomí a možná dokonce vypadl.
  - Úklid jde dobře! - Hlášeno Margaritě.
  -Taky se nemýlím! - Odpovědi, potěšená Auroro. Shora se ozve dlouhý výstřel z kulometu, pak další dva. Komsomolka vystřelí a donutí protivníka zmlknout.
  - Prorazit ze všech stran. Je to jako byste byli ve hře Annihilation. - zafoukal ohnivý čert.
  - Taky se stěhuji. Je vidět několik mrtvol. Hlavní odpůrci se však již uklidnili. hlásila Margaret.
  Úlomek granátu, zraněný Dmitrij. Prorazilo to skrz a vyletělo zády ven. Vězeň Baranov si jen přitiskl prst na rty:
  - Nekřič, nebolí mě to.
  "Nepředbíhej tetu v tom horku!" řekla Margarita a přiškvařila si pravé oko.
  - Poslouchám! - Ale zombie jednal přesně naopak.
  Margarita prošla chodbou, další dávka výbuchů, něčí protahovaný výkřik, jako by se vytahovaly hřebíky, explodoval těžký granát.
  Bosonohá Aurora, která uprchlíky zabila, se propíchla do srubu, jeden, druhý, třetí. Teprve ve čtvrtém ji chtěli opéct ohněm, ale komsomolka je předběhla a přinutila nepřátele navždy se uklidnit.
  - Je jich stále méně, ale někteří se schovali v cele poblíž skladiště. Aurora křičí. - Házení granátů je nebezpečné, konec.
  - Napodobit hlas kapitána tohoto smradlavého koryta. - radila Mirabela Korshunova. Otevřou vám ji, pak ji opatrně odříznou výbuchem. Žihadla se nesmí potopit. Teď jsem za motorem a používám bumerang. Úlomek granátu zranil tvrdého Dima. Prorazilo to skrz a vyletělo zády ven. Vězeň Baranov si jen přitiskl prst na rty:
  ng, sundal jsem další tři.
  Šikovná Aurora zaječela skutečným znepokojením:
  - Výborně, brzy se objeví vrtulníky a bude to pro nás horší.
  Řev v reakci:
  - Jako bys to nevěděl!
  & Flame Devil Terminator souhlasili:
  - Já vím, naděje hřeje duši!
  Světelné a zvukové granáty ME-198 letěly směrem k Auroře. Komsomolka jim přispěchala vstříc a odpuzovala je svým tělem. Pole šesti kamenů fungovalo jako guma a přinášelo granáty zpět. Mrtvoly už zase vylétají, už mě to i nebaví počítat.
  Komsomolka vyběhla za roh, lehla si, vypálila dávku a pokosila ty, kteří se pokusili vejít zezadu. Objevil se typ ve zvířecím obleku, ale šílená Aurora na něj čekala a jednou vzlétla se stejným granátometem, který spadl z yankeeského vojáka. Výstřel je poměrně silný a v nejzranitelnější části - hledí. Podlaha hlavy byla odstřelena a obrovská kovová hmota se zhroutila s cinknutím na brnění.
  - Musíš jíst! - zavtipkovala chrt Aurora.
  Nyní se komsomolská dívka přiblížila ke skladišti a napodobila hlas velitele a řekla:
  - Zranil jsem se! Mudžahedíni jdou po mně! Pusťte tento řád dovnitř.
  No, kdo se odváží neposlechnout. Komsomolka vyskočila ke stropu, zajistila se a střelbou z horní části dveří zlikvidovala devatenáct vyděšených bojovníků, kteří jim udeřili do hlavy.
  - První fáze vyklízení nejnebezpečnějšího místa je za námi. - Komsomolka oznámila.
  Vedle Margarity došlo k výbuchu a ona skočila do otvoru. Tady v podpalubí to páchne zoufale hořícím kovem a pronikavě tahá výbušniny. Někdo jiný se pokusí "roztrhnout" a propadne skrz. Dva chlapi, zjevně oslepení, zvednou ruce a křičí anglicky:
  - Nestřílej! Vzdejme se! Ušetřete nás ve jménu Ženevské úmluvy.
  Nejlaskavější Margarita Korshunova nedokázala zabít neozbrojené, a proto je jednoduše vypnula obvyklým stisknutím prstů. Hlas medvědího válečníka zněl lítostivě:
  Jsme pořád takoví mladí kluci. Proč potřebujete armádu NATO? Pokud si nedej bože zařídíte provokaci, rozdrtíme vás jako koťata. Řekněte oranžová Aurora, jsme téměř hotovi se zametáním.
  - Nepřítel se může schovat. Zkuste se zaposlouchat a popadnout znepokojivý dech a naše vůně je vynikající! - Zrzavá zuřivost schválně hlasitě odfrkla.
  - Ano, cítil jsem ten smrad. Mrtvoly se začnou rozkládat, pak proti nám budou hrát schopnosti! - Mirabela předstírala, ale hlasitě plakala.
  Komsomolky proklouzly kolem kabin. Aurora běžela obzvlášť rychle. Tady voní adrenalin, tady jsou tři čerství borci. Připravené, zmrazené v záloze.
  - To není vážné - Jako odpověď zazněl výstřel z RPG. Střela proletěla kolem, ale prorazila část pancéřové desky. Přesto je tato síla určena pro střelbu proti T-7. Komsomolská dívka téměř naslepo hodila disk-bumerang, někoho odřízla, bylo slyšet křik. Vtrhla dovnitř několika výstřely a zabila ty odvážné. Ostatní křičeli:
  -Taky se vzdáváme!
  Aurora ze vzteku udeřila bosou nohou natolik, že vrhla tři najednou.
  - Ochromit dobro lidí! - zavrčel komsomolský terminátor.
  Na nohou zůstal jen jeden mladý trestanec.
  Margaret a v nákladovém prostoru se také setkala s odporem. Cestou sestřelila vojáka, evidentně zelený baret. Křičeli: "Z ruky do ruky!"
  Margarita odpověděla řevem:
  - Hodně štěstí! - Provedl techniku "dvojitý dráp". V důsledku toho byl zelený baret zlomený.
  Popadl jsem granáty, bylo to tu o něco bezpečnější, tucet vojáků se zjevně snažil uvést do praxe pravidlo zvědů: přežití za každou cenu. Margaritě se však tato hra dokonce svým způsobem líbila:
  - Dobře, dobře, pokud na tom trváš. Pojďme k baseballu, váš oblíbený Američan, role nadhazovače.
  - Jestli chceš, můžu je vidět hrát! Zrzavá Aurora se zachichotala.
  - Nevadí! Blonďatý zabiják se zachichotal ještě hlasitěji.
  - Šel jsem chodbou, stále jsou tam neuklizené chatky. - Komsomolka se už hýbala, byly slyšet krátké dávky, byly poslední. Nebojácná Aurora se ani neskrývala a hrdě natahovala hruď.
  - Jsem jako robot terminátor. - Jen ve mně nezůstanou ani důlky.
  Komsomolka tiše scházela po schodech. Zapnutý infračervený reflektor. Zkontroloval jsem kajuty. Vypadá to, že jsou stále v pohybu. Hbitá Aurora překračovala mrtvoly a skákala jako laň nebo ninja. Nechtěla plýtvat municí a prostě vletěla do kabiny. Šla s dýkou a nepřátelé zmlkli. Pak na další, podobnou taktiku.
  Margarita také neztrácí čas a hází granáty zakřiveným obloukem. Jeden výbuch pak druhý. Voják, potlučený šrapnely, vyběhl z chodby a narazil na bumerangový disk.
  - A tenhle tam taky! Margaret byla překvapená. - Jak všichni milujete pikantní.
  Před ní se mihly stále neodrazující zombie. Zahájil palbu z izraelského kulometu, zřejmě sebraného mezi trofejemi, s hrozivým názvem "Armageddon". A zřejmě někoho položil, kulky se odrazily od stran a vyrazily nové krvavé skvrny.
  Margarita zachytila pach mrtvoly od zombií, zjevně umírala silnější. Zde opět výstřel a znovu se sypou úlomky kostí ghúla.
  Margarita pobíhala po chodbě a střílela ze zajatého M-18. Škoda, že se musí znovu nabíjet. Ale můžete použít ukořistěné granáty. Nelitujte svých vlastních. Dívka je zvláštním způsobem hází a prsty zvedne své holé, dívčí nohy.
  "Citrony" létají a kroutí střeva. Mrtvoly jsou vidět a všude je klid. Nikdo by neměl zůstat naživu.
  Zdá se, že se uklidnili. - Říká komsomolka.
  Agile Aurora potvrzuje:
  - Jsem na cestě. - Zvěd terminátorů se vypořádal s další skupinou. Nyní zůstávají detaily. Jako liška lovící zajíce běží k posledním dveřím nalevo. Dokonce zpívala:
  - V mých zornicích vládne noční můra, rozdrtí tě ocelová rána! Zastřelím Rambova vejce a rozdrtím kosti! Všechny ohromím!
  Odtud vyletí granát do chodby. Divoká Aurora ji srazí dolů, když jde. Výbuch, úlomky létají. Další narazil do zdi, odrazil se a letěl zpět ovládaný rukou.
  Zahučelo v otvoru. Jsou slyšet výkřiky. Komsomolka nahlédla do kabiny. Důstojník se snaží posbírat vnitřnosti. Hrozný obrázek.
  Ano, potrestal jste se. - Dashing Aurora skončila s pocitem slitování. - Obecně podle mě nejsou granáty esteticky příjemné. Je to však lepší než obyčejná pěst. Poslední chata byla vyklizena! Jak se máš, Margarito?
  - Tažení vězně! - Řekla komsomolka. - Vypadá to, že je po všem.
  Aurora jí poslala přes vysílačku volací znak:
  - Poslouchej mě, Done Quijote. Právě jsme dokončili operaci, vše je vyčištěno, můžeme provést přistání týmu.
  - Miniaturní ponorka je na cestě. Ale nezapomeňte se vypořádat s vrtulníky Blink. - Zní to jako kovový, tupý řezající hlas.
  - Samozřejmě, už na ně čekáme. - Dokončili jste rusovlasé zvíře.
  Tři "Sachkové" už skutečně přišli, byli na přiblížení. Margarita a Aurora popadly RPG - "superkobru", obdobu RPG dvacet devět a šest. Byly připraveny tři granátomety. Je důležité, aby nepřítel přiblížil vzdálenost a zpomalil rychlost. Nejprve se "Net" snaží jít níž, aby prozkoumal paluby a bandity, kteří se odvážili zaútočit na nejlepší armádu na světě. Vylepšená verze Net má silné zbraně, ne špatné brnění a tři vrtule. Ne každý protiletadlový komplex to unese, je vidět, jak tepelné střely odpalují zpět. Co je špatného na RPG gramofonu? To, co není samořízené. Takže je těžší se z toho dostat. Přesto děvčata míří, berou ohled na náskok.
  Margarita se znovu modli. Koneckonců, ti dobří jsou ve vrtulníku. Pokožka již cítí míchání nožů. Dotek větru je příjemný a rušivý.
  - Oh, znovu ničím umělecké dílo! Jedna vojenská útěcha!
  Veselá Aurora se usmála:
  - Ze všech uměleckých děl jsou to vojenská mistrovská díla, která jsou nejpevněji utkvěla v paměti lidí a způsobují nejvíce slz!
  - Že jo! Krev napsaný obraz: jasnější než olej a bledne mnohem pomaleji! - Margarita, smutná z vynucené krutosti, souhlasila. Vše je tedy zohledněno, můžete střílet!
  - Ať se stane texaská spravedlnost! - Jako vždy Aurora neztratila smysl pro humor.
  Střely rozpáraly břicha aut. Gramofony se roztříštily na malé úlomky. Ohnivý čert střílel z obou rukou najednou, a proto byla všechna tři auta kryta.
  Úlomky nezasáhly dívky, které proletěly kolem.
  V dálce se objevila Kara-132. Letadla zakoupená z Argentiny létala ve velké výšce. Stříleli na nevidomé ve svém šíleném letu.
  - Tohle je další potrat. Margaret si všimla. - Smršťování mysli.
  Rusovlasý člen Komsomolu souhlasil:
  - Hádám že ano! Odstranit je z RPG bude těžké.
  - Stejně to zkusím! - Margarita, která teď zapomněla na laskavost, se rozzuřila. - Ale z jiného zuřivějšího a dalekonosného granátometu vytvořeného proti tankům rychlé reakce. - Blonďatá členka Komsomolu ukázala působivou zbraň.
  - Nebo možná vyzkoušet vylepšené vlastnosti "žihadel"? - Nabídla, vycenila zuby z perel Aurora.
  - Je škoda utrácet za takové harampádí! odsekla Margaret.
  - Přesto bude vylepšená demonstrace. Nechte naše chlapy podívat se zároveň. - Medvěd-terminátor hodil dýku s vytesanými prsty na noze, hrot se zabodl přímo do oka černocha, který se snažil vykouknout zpoza trubky.
  - Pak už jen jeden Stinger a vystačím si s granátometem. - odpověděl bystrý přítel.
  - Dobře, pojďme na to. Aurora spěchala do skladiště. Kolem nich prošel zmrzačený bývalý penalista Dmitrij Baranov neboli oživlá mrtvola, jako by se naschvál vystavil kulkám. Pravděpodobně, s pomocí nejnovějšího počítačového vybavení, byli zombie schopni vidět navzdory vzdálenosti. Zasáhly velkorážné kulomety, většina kulek pršela kolem. Ale je tu osm střelců a vystřelí mnoho tisíc kulek. Dali zombie pěstí, on spadl! Naprosto poražený voják zašeptal:
  Splnil jsem svou povinnost!
  - Vypadá to tak! Kde je řvoucí Aurora, nebýt "brnění", které by mě dávno trefili. Margarita se ohlédla.
  - Jsem tady! - Komsomolka vynesla Čmeláka a granátomet Stinger. - Teď zamiř.
  Margarita znovu splynula se svou zbraní, viděla každý pohyb nepřítele a jemně stiskla start. Projektil letí! Ale "žihadlo" zafungovalo a do cíle se hnal mnohem dříve. Americká zbraň explodovala tak, že i blízký vrtulník byl odmrštěn zpět. V důsledku této nepředvídané okolnosti Margarita zmeškala:
  - Hrozné! Tohle se mi stalo poprvé!
  - Změnil trajektorii, nezlob se, komsomolka ! - zašeptal umírající Dmitrij Baranov.
  - Možná! Moje intuice mě ale selhala. - Margarita byla nyní připravena plakat.
  - Zkus to znovu. povzbudila ho Aurora.
  Ale Kara-132 zjevně utrpěla poškození od úlomků sestřeleného kolegy, šla na stranu a začala klesat. Margarita zmatená úzkostí řekla:
  "Možná to zatím stačí!"
  Zrzavá fena s dobrými skutky zavrčela:
  - Dobře, je čas vyložit Stingery. Cesta je jasná.
  Téměř současně s jejími slovy se vynořila ponorka. Malí, ale docela objemní, čtyři bojovníci v elektronických oblecích vyskočili jako katapult. Margarita na ně pohlédla: jsou oblečeni v obrněných oblecích, ale nevypadají tak neohrabaně jako předchozí modely.
  - Máme naložit "žihadla"? - zeptala se pravnučka Lomonosova a Stenky Razinových.
  - Sklad je otevřen! - odpověděla rusovlasá Aurora. - Pojďme ti to dát!
  . KAPITOLA #10
  Velitel výsadkářů, plukovník, chladně prohlásil:
  - Tak to rychle nabijme a zkusme si poradit s touhle záludnou zbraní.
  Po palubě šla komsomolka, kolem ležela německá puška G-5. Nedaleko je další s granátometem. Jak je pro Německo typické, je poměrně kvalitní, možná i lepší než M-18, nebo v každém případě spolehlivější. Poslední moderní model MG-8, rovněž německý, skončil, ale výzkumníky nijak zvlášť nezajímal.
  Stingery byly uloženy v podlouhlých kontejnerech, pečlivě uloženy, vyztuženy a vycpané sítěmi tlumícími nárazy za použití hydrolyzovaného polštáře. Byly rozebrány a složeny dohromady. Komsomolské dívky aktivně pomáhaly svým obrněným chlapům. Jedním z nálezů bylo nečekané RPG-49, nejnovější model.
  - Je zvláštní, že jsme je takhle nevyvezli. - Všiml jsem si plukovníka, který měl na starosti operaci. Pak se obrátil k dívkám a nadšeně odpověděl:
  - Ženy, jako jste vy, nepotkáte v žádném akčním filmu. Stovky mrtvol a zajetí velké lodi. Myslím, že brzy bude natočen film na vaše téma. - A výkřik hromu. - Zavolají Margaritu a Auroru skryjte zónu!
  Vskutku, co zde není;
  Nechyběly ani vylepšené modely OG a PG, modely se silnějšími výbušninami. Zejména PG používal čtyři typy kyseliny a elektrickou indukci, což umožnilo spustit výbušnou vlnu, která prorazila vícevrstvý aktivní pancíř v užším směru spolu s antikumulativní clonou (A kde Margarita četla takovou fikci? ). Trochu dražší, ale účinné.
  - "Pershing" je již zastaralý. - Všiml jsem si dcery Lomonosova a Korshunova, která probudila falešnou vzpomínku. - Ve službě se objevily pokročilejší tanky Powell, mají pouze dva členy posádky a jsou umístěny vleže. Velmi podobný našemu sovětskému IS-10, jen pancíř je o něco silnější. Bylo dobré to zachytit.
  - Ne všechno se dá chytit v zóně. Vezmeme nějaké pro Antarktidu. - Vtipkovala a posílala Aurořinými zuby sluneční záři. Mrazu se nebojíme.
  - Vím to! Margarita blýskla svými perleťovými zuby ještě jasněji.
  Během rozhovoru se "Stingers" vyložil. Bylo jich přesně sto pět. Pět mělo dorazit do Ruska a zbytek byl po zpracování předán teroristům.
  Komsomolské dívky se zeptaly plukovníka:
  - Kde jsou kameny?
  Zkušený bojovník speciálních sil přiměřeně vysvětlil kráskám:
  - Faktem je, že pokud budou odvezeny do sovětského Ruska, rychle ztratí své vlastnosti a není známo, kdy budou obnoveny.
  - Rozhodně! - Potvrzeno komsomolskými medvědicemi.
  Plukovník Jurij (tady si Margarita vzpomněla, že měl legrační příjmení Petukhov!), navrhl možnost Solonovy:
  "Tak ať s tebou chvíli zůstanou." Jen dejte tureckému sultánovi ne sedm, ale šest. Přesto nebude moci používat zesilovače brnění a žihadla a úroveň důvěry teroristů ve vás se zvýší.
  Ohnivý ďábel samozřejmě souhlasil s tímto návrhem:
  - Nepochybně. A jaký kámen nechat?
  Plukovník svraštil vysoké čelo, vrásky se v měsíčním světle plížily jako mořské vlnky a pak se vyhladily. Rozhodl se však:
  - Ten, který absorbuje záření, možná ho budeš potřebovat. A zbývajících šest se nám vrátí, až skončí turecký sultán. Plukovník si přejel hranou ruky po krku.
  Nyní Margarita vzbudila zájem:
  - Jak dlouho bude trvat předělat Stingery?
  Plukovník sebevědomě prohlásil a třel špičatým povrchem svých bot žlutooranžovou trávu v zóně.
  - Ne tak moc, uděláme to se speciálními roboty-konstruktéry. A zamával pěstí. Uděláme to za hodinu nebo hodinu a půl! Dáme vám vědět.
  Aurora vyskočila, zachichotala se a vycenila zuby:
  - Dobře, ale co náš úkol?
  Velitel SWAT zařval:
  - Jdi do města a zabij každého, kdo ti stojí v cestě! Tím oslabíte proamerickou skupinu "Constancy" a vytvoříte další hluk. Ano, turecký sultán vám bude vděčný.
  - Je to logické? - Oba členové Komsomolu o nápadech jasně pochybovali.
  Plukovník speciálních sil se tvrdě zasmál.
  - Počítali jsme logicky! Takže ruský Rambo v sukni na lov.
  - Prozatím doufám, že odvedeme pozornost nepřátel od vás. Aurořiny oči se rozzářily nezdravým leskem.
  - Potřebujete munici? - zeptal se bojový plukovník.
  Oba rejsci souhlasně přikývli.
  - Nebude to bolet, i když jsme utratili ne více než tisíc za dva.
  Plukovník ve stylu duchovenstva promluvil drsným tónem.
  - Ruka dárce neselže! Nebojte se, rozpočet URSH se výrazně zvýšil.
  - To ale znamená, že armáda nebo důchodci, pracovníci v sociální sféře další peníze nedostanou! Margarita zkřivila obličej.
  Sám plukovník se stal nepohodlným a zmateně oznámil:
  - Dokud olej nedojde, neohrožuje nás to. Je velmi dobře, že jste odrazil oblázek od Američanů. Kdo ví, podařilo se jim sehnat levnou ropu, což negativně ovlivnilo naše příjmy. Zde jsme zvládli tak obrovská dobývání a platformy, že čerpají palivo přímo ze země. - Plukovníku blikaly hvězdy na ramenních popruzích.
  - Nelze nazvat vyspělou zemí, kde většinu rozpočtových příjmů tvoří ropa a plyn. - Margarita Korushnova si všimla přísným tónem. - Je nutné podporovat vědu v civilní sféře, jinak jde vše do militarismu.
  To je to, co holky uděláte. Už nám rostou noví supermani. Které se mohou kombinovat s vlákny nebo dokonce tekutými kovy. Plukovník se zašklebil, jako by ho bolel zub. Vytáhl žvýkačku a strčil si ji do úst. Pohled se stal strašidelným.
  - A pak jako v "The Temptation of God" nebo jiné jméno "Silnější než všemohoucí Bůh"! multi-teohyperplazma se stává jako Stvořitel! Margaret si všimla.
  Velitel zmateně zavřel oči.
  - Nečetl jsem takový román, ale co je theohyperplasma?
  Obě dívky vyhrkla ve stejnou chvíli:
  - Energie budoucnosti! To, co bylo elektřinou Julese Verna, se stalo zásadně novým typem hmoty.
  Na povídání však nemáme moc času. - Řekla komsomolka a vyložila "žihadla" do člunu.
  - Je třeba si přečíst "Pokušení boží". - Řekl plukovník a bezděčně se otřásl.
  - Velmi užitečné pro bojovou strategii. Aurora si toho všimla. - Obecně byla naše třetí světová válka proti USA a Anglii vedena tak nekompetentně, že to zjevně zavání zradou.
  - Přiznej, že to tak bylo! Naši generálové nejsou tak hloupí, aby neznali ani elementární základy strategie a taktiky. poznamenal plukovník.
  Proč nebyl nikdo zatčen? Tvrdá Aurora energicky zatřásla pěstí.
  Plukovník zmateně zamumlal:
  - Nebyla politická objednávka, navíc nechtěli vytvořit precedens, velmi vlivní lidé mohli trpět.
  - Slušný člověk staví spravedlnost - nad rodinné a přátelské vztahy! Zákon pro nepřátele a přátele by měl být stejný jako pro manžela pro manželku! Přítomnost různých zákonů mění spravedlnost v prostitutku! - prohlásila Margarita rozhodným tónem.
  Plukovník byl opravdu překvapen:
  - Páni, vidím německou Jekatěrinu. Chcete trochu spravedlnosti!
  - Chci pravdu, řád a samozřejmě svobodu! - Řekla a vykřikla Margarita.
  - Jaká oslava? Plukovník byl překvapen.
  - Ze současného žádného! - Mladá pravnučka Michaila Lomonosova a Stenky Razinové se rozzářila. Osedlala svého koně. - Mělo by se stát novým hnutím ovládaným intelektuální mládeží. A především je třeba bojovat proti surovinové orientaci ekonomiky. Je zvykem nadávat Hitlerovi, ale pod ním udělal průmysl, zejména strojírenství, obrovský skok od nuly. Podařilo se mu modernizovat zemi bez jakýchkoli petrodolarů. Bohužel za dob Shtakha byla uzavřena sázka na vývoz surovin a dovoz spotřebního zboží, potravin. A bohužel tato politika trvá dodnes. Udělal bych z vědců nejbohatší lidi v zemi. Profesoři oligarchové by byli pravidlem, nikoli výjimkou. Navíc vysokoškolské vzdělání by mělo být nejen bezplatné, ale také povinné a ředitel podniku musí mít dizertační práci a ta musí být předána počítači, který nelze uplatit. Obecně výrazně pozvedneme intelektuální úroveň mladých lidí, aby nedominovala zásada: kupuj a prodávej!
  - Ano, mnozí i s vyšším vzděláním hledají snadný chléb, sektor obchodu je zjevně přetížený. - Plukovník s povzdechem souhlasil a dodal ještě smutněji. - Vědecký obor nemá velkou úctu.
  Zbraně byly nabity rychle. Komsomolské dívky pracovaly a mluvily současně:
  - Myslím, že potřebujeme přísnější omezení pro tržní ekonomiky a. - Do rozhovoru vstoupila chytrá Aurora. - Co by nebylo tak super bohaté. A pak jeden ruský oligarcha s židovskými kořeny má majetek, který hned dvě stovky nejbohatších lidí v Číně.
  Plukovník už ztrácel nervy, ale zároveň projevoval vzácnou zdrženlivost:
  - Je to tak a ani většina miliardářů není slovanské národnosti. Přemýšlíme o tom a snažíme se je štípnout.
  - Slabé štípnutí! Ano, tady je potřeba důkladné odplevelení. namítla Margaret. - No, všichni "Stingers-crackers" vyložili, je čas porazit nepřítele.
  Na břehu už o útoku věděli a Yankeeové sbírali síly. Smrt vrtulníků ukázala nepříteli, že jsou velmi silné a Američané nejsou takový národ, aby se rvali bezhlavě do pekla. Byli připraveni zasáhnout určitě. Kromě toho skupina "stálost" stahovala své jednotky.
  V této situaci musíte zaútočit sami na sebe. Pak bude výhoda. To je jen způsob, jak zamířit nebo udělat objízdný manévr. Margarita Korshunova navrhla:
  - Pojďme rovnou do přístavu a tam je všechny zabijeme!
  - Není to špatný nápad, ale můžete okamžitě spadnout pod palbu dýky. Nabízím jemnější variantu. Rychlá objížďka, vstup ze strany lesa. - Aurora udělala kruh holými prsty na nohou a poté pentagram reprodukovala.
  - Má cenu ztrácet čas!? - V hlase vědce Margarity zněl skepticismus.
  - Zimní noc je docela dlouhá. namítla Aurora. "Kromě toho nepřítel nesmí vědět, že jsme jen dva." Je třeba vytvořit iluzi, že útok přichází také ze strany země, jako by proti nim stály velké síly.
  - Tentokrát s vámi souhlasím, pojďme! - Margarita okamžitě uvedla plavecké zařízení do bojové pohotovosti.
  Komsomolské dívky se pohybovaly vysokou rychlostí v nafukovacím člunu. Stále neviditelní vojáci pro virtuální dohled a radar.
  Prořízli se vzduchem, obešli několik lodí a minuli budovy a ocitli se ve volnějších vodách. Cestou je potkali zmutovaní žraloci, ale na rozdíl od Anakondy komsomolky nevoněly krví. Proto se nepokoušeli zaútočit. Aurora navíc vypustila diskový bumerang holými prsty:
  - Ať jim dá nový cíl.
  Zranil žraloka a vyrazil z jejího těla fontánu krve. Zvíře sebou škublo a její společníci se okamžitě vrhli svými zatahovacími čelistmi a tesáky mamutů. Vypadalo to děsivě, příšerná zvířata nabodla svou kamarádku na kůl, ona v reakci na to udeřila klem a zasáhla. Po povrchu se rozlila nazelenalá mastná krev. Do bitvy vstoupili predátoři a počet zmrzačených rostl, oni je zase ukončili jiní.
  - Páni, Margaret ! Ale je snadné se s nimi vypořádat. Vzal, jednoho zranil, a zbytek se zmrzačí. - Aurora hlasitě šplouchla a dupala bosýma nohama.
  - Vidíte, že ďábelská morálka hraje roli. Není třeba kázat nenávist k bližnímu a touhu skoncovat se slabými. Sněhurka Terminátor mrkla.
  Nebojovali jsme se slabými. "Aurora, jiskřící smaragdovýma očima," řekla velmi hrdě. - Proti nám dvěma jich bylo čtyři sta osmdesát a čeká nás bitva s minimálně dvěma tisíci, z nichž tři sta padesát jsou vybrané speciální jednotky, které prošly Irákem, Afghánistánem, Somálskem. A bez zkušeností nejsou ani další borci.
  - Silný protivník, temperuje tělo a vůli, dělá tě silnějším - slabý kazí duši a oslabuje tělo, oslabuje tě! Takže těžká cesta dává mnohem snadnější vítězství! - Řekla moudrá Margarita.
  Obešli jsme přístav komsomolské dívky a šli jsme ke kanálu. Nebylo to daleko od přístavu, dokonce je slyšet hučení lodí. Průzkumní válečníci byli v kanálu. Bylo to docela dlouhé a podivně se svíjelo. Cestou málem narazily komsomolky na anomálii. Zakřivila vzduch jako průhledná pružina. Hmyz k ní přiletěl a vzplanul světlým kaviárem. Přesto přitahovala okřídlené tvory.
  - Je to něco jako anihilátor much. - Aurora přitáhla pozornost a blýskla holými podpatky.
  - Možná nějaký druh záření přitahuje hmyz. Svou kůží cítím ultrazvukové vibrace vzduchu. - Margarita se dokonce zbaběle přikrčila.
  - Pro nás nový problém! Obecně může tato zvláštní povaha zóny vést k infarktu. - Ironie zněla v hlase ohnivé Aurory.
  - Ty a já máme dvě srdce, takže hned tak nezemřeme! - Margarita se rozveselila - Je dobré, když nejsi tak docela člověk.
  Ohnivý ďábel na to zakřičel:
  - Souhlasit! A pak by stála u plotny, a dokonce těhotná!
  Přesto se dívky musely zastavit, odrazit se od zádrhelů, několikrát uhnout stranou a kopat dozadu.
  Za jednou anomálií se okamžitě objevila další, tentokrát oválná přerušovaná. To vše ztěžovalo pohyb. Přesto prošli, před nimi se zdálo potoka.
  Vyšplhat se po ní je obtížné, je tu protisměrný provoz, ale žádné anomálie zde nejsou. Na trávě pokryté jinovatkou zůstávají bosé stopy.
  Komsomolky se zastavily, než z něj odešly. Je vidět, jak přiběhlo několik hlav "zelí". Zmutované rostliny neviděly téměř nerozeznatelné dívky, pár z nich narazilo na boty (Medvědí bojovníci si právě nazuli boty, aby skryli zápach), ale zřejmě přesvědčeni, že jsou nepoživatelné, zaostávaly.
  - Musíme plavat trochu dopředu! - Řekla a vyhodila bestiální úsměv Aurora. - Skryjeme tam loď.
  - Nosit to s sebou není praktické! - Margarita Korshunova souhlasila.
  Udělat tichý proudový motor není pro konstruktéry snadný úkol, ale sépie používá stejný princip a je to prvotřídní lovec.
  Najít skrýš, aby ho náhodný fraer nechytil, není tak jednoduché. Sem se nejlépe hodí doupě nebezpečné šelmy. Například krysa bobří. Zvíře je nebezpečné, je těžké ho zabít a má velikost divokého prasete. Ne vlněné šupiny, normální fraer se k jejímu doupěti nepřilepí. Hlavně v noci. Dívky tedy uvažovaly a schovávaly nafukovací člun v podobě kapsy. Kde křoví visí nad vodou shora. Právě tam dívky zanechaly svůj poklad maskovaný větvemi keřů.
  - Dobře schovaný? " zeptala se Margarita a dělala cvičení na cestách.
  - Do rána si lehni a za svítání se umyjeme! Zuřivá Aurora narovnala kámen patou.
  - A jestli se ten krysa-mýval posere! - Vrásčitý válečník-člen Komsomolu.
  - Pojďme střílet! Jeho kůže je silnější než kůže aligátora a je vysoce ceněná. Aurora mrkla smaragdovýma očima jako dítě.
  - Pojďme prodat! Změňme svůj převlek a nikdo nás nepozná! - Margarita Korushnova provokativně ukázala jazyk.
  zavrčela Aurora.
  - OK!
  Dívky mírně ustoupily, když se objevil samotný krysa-mýval. Ztuhli, rozhodnuti nechat bestii prozatím naživu. V některých ohledech připomínali banditu, který zabil rodinu, ale vypustil ptáka z klece. Krysa-mýval nedokázal zachytit téměř nerozeznatelný pach dívek, navíc byl sytý, když ochutnal mršinu, šel spát.
  Jeho neobvyklé chrápání připomíná švitoření průměrného houslisty.
  Komsomolky se snažily rychle pohybovat a přitom je nikdo neviděl, pohyb byl takový utajený. Dokonce si sundali boty.
  Bosá Aurora se zeptala svého přítele, a ne za účelem získání informací, ale jednoduše proto, aby zmírnila napětí:
  - No, jak se povede objížďka?
  Margarita odpověděla bez rozruchu:
  - Pokud nenarazíme na anomálie.
  Ohnivý ďábel jí přiložil prst na rty:
  - A tady je jeden takový plíživý.
  Anomálie perla z podzemí. Dokonce kypřila půdu. Jako gigantický krtek, udusaný písek, hlína, tráva. Vytlačil něco slizkého jako olej. Po začátku smekat.
  - Je to nechutné! - Řekla ohnivá Aurora. Je to jako když se líbají dvě prasata.
  Anomálie je slyšela a přestěhovala se k narušeným dívkám.
  - Jdeme do stran! - nařídila Margarita.
  Agilní Aurora nerozuměla:
  - A proč je to?
  Sněhurka Terminátor se ušklíbl.
  - Necháme tě honit dva zajíce!
  Komsomolka ukázala jazyk, chytila s ním vosu a žvýkala ji, takový návrh ji pobavil. Zvědové se rozešli a anomálie zamrzla. Trochu se otřáslo a začalo padat, malý plamínek prošel loužičkou oleje. Jakmile se však rozsvítilo, také rychle zhaslo.
  - Tohle není Pyrománie! - Všiml jsem si, přimhouřil jsem bosou Auroru a okamžitě skočil, přetočil se do salta vzad.
  - Ano, anomálie Pyromania může způsobit katastrofu! Margaret souhlasila. - Nyní rychleji vpřed, a tak ztrácíme čas.
  Jakmile se komsomolské dívky dostaly hluboko do hustého křoví v pupenech, stromech, propletených mutantních liánách, obklopila je téměř neproniknutelná tma. Jen kůra stromů se leskla a dodávala krajině zlověstný, nadpozemský nádech. Dívky však nepotřebují monokuláry pro noční vidění, to je pro slabochy, lidi, kteří nejsou schopni samostatného rozhodování a vidí ve tmě. Aurora málem narazila do stromu, radioaktivní podsvícení dělalo vzdálenost iluzorní, často podváděla se vzdáleností.
  - Sakra! - Ohnivý ďábel se docela vhodně zmínil o nečistém. Zdá se, že nejde o žádnou anomálii, ale světlo je ohnuté.
  - Je to fosgen a fosfor! " prohlásila Margarita a zkroutila svůj půvabný krk. Ty totiž často mění parametry vzduchu.
  - Tak s tím se musí počítat! - souhlasila Rudá Aurora se špatně skrytou ironií.
  Válečnice mávla rukou ve vzduchu.
  - Nejdřív pomalu, pak si zvykej.
  Komsomolky postupně zrychlovaly, přičemž se snažily neprasknout ani uzlem pod podrážkou. Nebojí se ani tak náhodných pozorovatelů, jako spíše různých tvorů, kteří by na zvuk mohli reagovat.
  Nejprve bylo sucho, ale jakmile dívky pohnuly křovím, vyvalil se na ně pořádný vodopád!
  - Voda, předpokládám, je těžká! navrhla Aurora.
  - Deset procent určitě! Margaret souhlasila.
  Ohnivá ďábelka srazila hmyz hypertitanovou patou a vyjádřila svůj názor:
  - Proto je rosa tak velká a nevypařuje se!
  Clay šmátral pod podrážkou jeho bot. Jeho barva je neobvyklá zelenofialová, jako hrob. To nebylo nikde na Zemi, kromě místa zóny.
  Nohy se na něm pokusily rozdělit do stran, ale stopy okamžitě přerostly, což usnadnilo průzkum. Jen se těžko hýbe, lepí se na boty a nutí vás ztrácet námahu. Aurora a Margarita dokonce spolkly koncentrovanou čokoládovou tyčinku. Tráva byla vzácná a byla převážně dravá. Plazila se po hlíně a snažila se chytit hmyz. Složitost vysokých lián, keřů, větví, listů, někdy bez zápachu a někdy se silným aroma.
  - A odkud jsou popínavé rostliny? - zeptala se Margarita. - Je to mírné pásmo.
  - Výsledek mutace, zakořenit. Navíc je v zóně tepleji, než je v ní! Asi patnáct stupňů. V létě je zde větší horko než v rovníkové Africe. Nebo ne o stejné teplotě. - Krásná Aurora svraštila čelo, zřejmě se snažila vzpomenout si, co kdysi četla.
  Margarita velmi sebevědomě prohlásila:
  - To nic není! Alespoň pro nás.
  Bosá Aurora se převrátila ve vzduchu, dělala kotrmelce a kňučela:
  - Jsme komsomolští medvědi a to mluví za vše!
  - Pamatuji si, že nás nějak odvezli na Saharu. Strávil jsem týden bez jídla a pití, šel jsem po písku, který spálil pánev naboso jako na sporáku a nic nepřežilo! - Všiml jsem si, vypustil jiskry z očí (a ne obrazně, ale doslova!) Margarita. - Samozřejmě jen příjemné, to nestačilo.
  - Samozřejmě! Taky jsem si tím prošel! Nohy si rychle zvyknou, ale poté už jen svědí. A kůže na slunci ztmavne. - Potvrzená, veselá a hravá jako kočka z Viria Aurora.
  - Nemám rád, když je tělo bílé, zdá se mi příliš zhýčkané. - Margarita nepředstírala, že se šklebí.
  - Čokoládové opálení je právě teď trendy. Ohnivý ďábel zavrčel panterovy zuby. - Znamená to, že máš peníze na jih.
  Dívky málem vyběhly ze spletitosti černobylské džungle. Za břehem širokého kanálu se nacházel. Hustý keř, vyčnívající kořeny, zmutovaný jitrocel se širokými listy - vytvořil pohodlnou uzavřenou pozici.
  Margaret vykřikla:
  - No, tady je Vizhnitsa před námi.
  - Ano, bývalé sovětské město! Proč je Ukrajina hrdá, stala se téměř samostatnou zemí v rámci Sovětského svazu. Koneckonců jsme s nimi po staletí ve válce ! Proto vyhrál SSSR a nyní jsou Ukrajinci našimi bratry. Rudá Aurora široce roztáhla ruce a pokusila se vzlétnout.
  - A dříve pro ně byli ruští bratři. Každé dítě ví, že Kyjev je matkou ruských měst. - Řekla a usmála se širší Margarita. - Spojovala je posvátná pravoslavná víra a slovanské kořeny. Bůh sám přikázal, aby SSSR byl jediným státem. Ale přišel Bandera a udělal bedlam - ukázalo se, že je to válka. Nicméně jsme vyhráli.
  - Pořádek je postaven na základech, kde cement je víra a písek vůle! A k tomu je třeba vysadit mnoho darebáků! - Odpověděla, divoce vrčící Aurora.
  Vidět město není těžké. Příkop je zde zasypaný, není problém val přejít. Domy jsou většinou staré, jsou vidět pětipatrové budovy a mrakodrapy stalinistické éry. Dívky již navštívily moderní budovy. Pak si Margarita vzpomněla:
  - Musíme si vzít osmnáct dětí, ne?
  - Naši kluci pomůžou! Vytvořme ve městě takovou paniku, že nebudou schopni sledovat náš pohyb! Bosá Aurora zatřásla pistolí.
  Sněhobílá bojovnice se rozhlédla kolem sebe, zařízla klíště komára, ztišila hlas a zeptala se:
  - Co když se převalí?
  Ohnivý ďábel logicky poznamenal:
  - Počítám s jeho elementární chamtivostí. Kromě toho tomu teď budu říkat trpaslík. Podpořím jeho bojovnost.
  Margarita Korshunova zavrčela zcela neinteligentně:
  - Nejlepší je to udělat pořádným plácnutím do tváře.
  Aurora rychlým pohybem prstů na bosých nohou vytočila pomocí tlačítek číslo a nahlas řekla:
  - Jsi připraven!
  - Ano, ale byl tam takový nepořádek! - Slyšel jsem slabé zaskřípání jako odpověď.
  - Nezoufejte pod rouškou, kde je snazší vyndat. Kromě toho by se nikdo nedivil absenci dětí po tak bouřlivé noci. Záludná, zrzavá ďábelka ztišila tón.
  - Souhlasit! Už na nás nebudou! - Trpaslík předl - specialista na kidumping.
  - Počkejte na nás, ať se stane cokoli! Možná přidat dalších pět procent. řekla tiše Aurora.
  Poslední slova měla magický účinek. Hloupý bandita předl:
  - Počkám, i když se blíží konec světa!
  Chladná Aurora si s ironickým zvedáním a spouštěním dlouhých řas pomyslela: "Něco mi to připomíná Jidáše čekajícího na osikový kůl."
  "No, teď porazíme Američany a jejich nohsledy." Řekla rozhodně zelenooká Aurora.
  - Víš, že nemůžu Americe v žádném případě odpustit? Galina zaťala pěsti.
  - Co? - Překvapený člen komsomolu červené medvědice.
  - Bombardování našich a japonských měst! To je barbarství! Dokonce jsem psal básně! - Margarita zatřásla svým granátem, a to dokonce s takovým hněvem, že spadl celý roj chlupatého zmutovaného hmyzu.
  Aurora potěšeně vyskočila:
  - Pojďme zpívat! To je zajímavé.
  A Korshunova bude zpívat, její hlas je jako vždy vyšší než Himaláje chvály;
  Hvězda vlasti je dána Pánem,
  Věřte mi, je zářivější než Slunce!
  Jsi moje rodná země -
  Vězte, že srdce bije smutkem!
  
  Ve vás jsme členové Komsomolu jako orli,
  Rozdrtíme nacisty a smeteme šrot!
  Podařilo se nám dokonce na Jupiteru,
  Pěstujte ovoce - nerealizovatelný ráj!
  
  Venuše je místo pro lásku
  Na Marsu je pocit válečníka nejvyšší!
  Lámeš řetězy zla, pochybností,
  Bůh chce přece dělat to nejlepší!
  
  Zničte kosmický tlak
  Chytíme bradu silným hákem!
  Nepřítel bude rozdrcen silou světa,
  A Junkers byl sestřelen obyčejným dětským lukem!
  
  Zarovnání jedna - vezmi a vyhraj,
  Jiný výsledek znát nemůžeme!
  A netrháš říšského vlka,
  Dostaňte bajonet do obličeje od bojovníka!
  
  A bajonet ti nebude vyhovovat do budoucna,
  Do buldozeru přidáme dynamit!
  Tak rychlý let
  Když proletář udeřil kladivem!
  
  Další tah uběhne jako hurikán
  A koncovka bude vítězná!
  Koneckonců, naše zuřivost je šílená sopka,
  Masakr na bastardovi, hrozná kočka!
  
  Chytili jsme klíšťata v Berlíně,
  Paříž je pod ruskou vlajkou svobodná!
  Jsme dcery vlasti a synové,
  Když hodujeme, jíme med s chutí!
  
  Foggy Albion je nyní jako bratr,
  New York dostal jako koláč na podnose!
  Naše červená, šarlatově zbarvená vlajka máku,
  Pod ním jsou všichni lidé se svobodou šťastní!
  . KAPITOLA #12
  Oleg Rybačenko má také sen, který není ani jednoduchý, ale nádherný. Jako by on a Dima pokračovali ve své vojenské kariéře;
  Oba se přihlásili jako dobrovolníci do dětské divize SS, kterou tvořil démonem posedlý Fuhrer. Zdá se, že v této realitě se Hitler konečně zbláznil. Pravda, na druhou stranu měl prozíravost, aby nezačal beznadějnou válku se SSSR.
  Na druhou stranu, proč by chlapec nedostal vojenské otužování? Proč by měli nechat sestry a vyhřívat se jako barčukové?
  Oleg Rybačenko a Dmitrij spolu s dalšími kluky z juniorského praporu odletěli do Afriky. Německý šestimotorový transportér mohl přepravit až dvě stě ozbrojených výsadkářů. Byl tam ale celý prapor tří set bojovníků mladší verze Hitlerjugend. Tři sta chlapců ve věku kolem dvanácti let, zdánlivě ještě docela smrkaných, ale ve skutečnosti to byli speciálně vybraní chlapci, kteří již prošli ne slabým vojenským výcvikem.
  Führer chtěl, aby se války zúčastnilo co nejvíce teenagerů. V Africe byly hlavní britské síly již poraženy, i když v Súdánu jsou stále silné posádky. Pravda, koloniální jednotky nejsou úplně spolehlivé a ve skutečnosti ani britské jednotky. Nejsou přesně Angličané. Nejsou tak dobře vyzbrojeni, hlavně tanky, zkuste to, tak přeneste techniku přes metropoli. Proto je riziko velkých ztrát u chlapců minimální. Má to být na úrovni konvenčních taktických cvičení a mladší generace získá zkušenosti ve válce.
  Oleg Rybačenko a Dmitrij mluví plynně německy (údajný nepřítel), stejně jako anglicky, španělsky a francouzsky. Jejich škola je také elitní a sovětské děti by teoreticky měly být nejchytřejší.
  Německý chlapec, zřejmě jeden z vůdců, vysoký a svalnatý Hans Feuer si potřásl rukou a upřímně řekl:
  - Nečekali jsme, že Rusové mohou být tak silní a chytří. Například nám odplivujte jako prvotřídní Němci!
  Oleg Rybačenko skromně poznamenal:
  - A co je tak překvapivé. Možná budeme muset bojovat, ale pokud půjdete na průzkum a neznáte německý jazyk, kolik informací shromáždíte?
  Hans souhlasil:
  - To je pravda! Ale obecně nás učili, že jste ruští podlidi. Slované jsou přechodným stádiem mezi lidoopy a lidmi. To znamená, že z hlediska vývoje inteligence je ruština o něco vyšší než domácí mazlíček.
  Dimitri vztekle zatnul pěsti.
  - Ano, za taková slova umím vložit.
  Hans statečně odpověděl a zatnul pěsti:
  - Pouze výběr zbraní je na mně. V rukavičkách jste šampionem Polosvěta, ale co takhle souboj na nunčaky?
  Dmitrij byl překvapen:
  - A co je to?
  Německý elitní kluk chtěl odpovědět a předvést svou erudici, ale Oleg Rybachenko byl před ním:
  - Toto je zemědělský nástroj, který v Číně vyráží snopy. Mongolští Tataři zakázali Číňanům nosit zbraně, a tak z tohoto navenek neškodného zařízení udělali smrtící kyj. Byl vyvinut celý systém boje na nunčacích. Pak to bylo přijato Japonci na konci devatenáctého století. Pravděpodobně to šlo od nich k jednotkám SS.
  Hans odpověděl:
  - Takhle určitě ne. Před deseti lety pozval Velký Vůdce několik guruů z Číny a nařídil, aby škola boje z ruky do ruky Třetí říše byla nejpokročilejší na světě. Člověk by si neměl myslet, že my Němci, jakožto nejvyšší národ, se nechceme nic učit od jiných národů. Naše německá vojenská škola požaduje, aby byl co nejvíce zohledněn lidský faktor.
  Dmitrij energicky přikývl, čímž myšlenku potvrdil:
  - A také ten sovětský. Stalin řekl - technika v období rekonstrukce rozhoduje o všem! A pak ve druhé pětiletce rozvinul myšlenku - kádry rozhodují o všem!
  Oleg Rybačenko řekl jinak:
  - Musím říci, že s lidským faktorem není vše v pořádku. Zaostává například úroveň technické přípravy vojáků v SSSR. Ale celkově jsme skvělí!
  Hans navrhl:
  - Chtěli byste hrát Hitlera?
  Sovětští chlapci byli překvapeni:
  - A co je to?
  Hans mrkl.
  - Poslední vynález Velkého Führera. Jako šachy, které nehrají dva, ale čtyři, dva po dvou. Ale na jedné desce se čtyřmi sty buňkami. Má tanky, samohybná děla a bitevní lodě. Celkem jich má každá figurka čtyřicet a celkem sto šedesát. Někteří se pohybují jako šachy, jiní ne. Plus nějaké další novinky... Například tank a bitevní loď mohou sestřelit pouze tanky, samohybná děla a Links a pěšáci buď společně, nebo pokud dosáhnou určité linie, posílí své zbraně. Obecně je hra velmi obtížná, vůbec ne jako šachy.
  - Ukaž jí. - zeptal se Oleg Rybačenko.
  Hans vytáhl z batohu skládací prkno. Byl sklopný a docela kompaktní. Figurky jsou magnetizované. Každý z nich čtyřicet stejných. Samotná deska je dost konzervativní, obdélníková. Pravidla jsou zajímavá, zejména téměř všechny figurky netrefí, jako by se hýbaly, kromě tanků. Mohou bít i chodit se zajetím.
  Podle očekávání je nejsilnějším kouskem bitevní loď, nejslabším lehký pěšák. Ukázalo se, že samohybná děla jsou zde, a kdo se zajímá o letadla, tak po jednom, ale na druhé straně útočný letoun, stíhačka, bombardér a hydroplán. Kromě bitevních lodí jsou zde i torpédoborce. Pěchota je také jiná, mechanizovaná, jednoduchá a jezdecká. To znamená, že není snadné porozumět pravidlům. Oleg Rybachenko okamžitě poznamenal:
  - Ne, tato šachová hra nemůže být poražena v popularitě. Úroveň obtížnosti je těsně nad vrcholem!
  Hans souhlasil:
  - Ano, zde nebude snadné vytvořit strategii. A nemůžete psát chytré knihy. Ale to je pro Árijce!
  Dmitrij souhlasil:
  - Ano, pro Árijce! Pojďme hrát!
  Oleg Rybačenko varoval:
  - Bude málo potěšení!
  Hans pozval dalšího chlapce, a když vytvořil pár, začal hrát proti chlapcům. V tomto případě jsem zvolila hnědou. Oleg a Danka jsou přirozeně červení!
  Hra zpočátku nebyla moc napínavá, ale pak se do toho kluci vložili. Oleg Rybačenko se jako rozený stratég chopil iniciativy a začal vytlačovat nepřátele z boků. Ve hře Fuhrer obecně neexistoval žádný král a velitelství bylo možné přemístit bez ztráty tahu.
  Kluci ale hrát nesměli. Spustil se alarm...
  - Letecký útok!
  Chlapci se okamžitě vrhli k průzorům. Přestože okna byla úzká, nebylo přes ně moc dobře vidět a dokonce došlo i k tlačenici.
  Přistávající letadla létala v koloně a samozřejmě s doprovodem dobře vyzbrojených stíhaček.
  Nebylo tam víc než tucet Angličanů. Spitfiry, když viděly, že Němci zahájili další palbu z kulometů, snažili se zasáhnout z velké vzdálenosti. Odpověď ale dostali sami. Tři letadla Royal Air Force začala kouřit a zbytek uprchl.
  Kluci hlasitě pískali, ale nikdo nenadával sprostosti - disciplínu. Ale šlapali holinkami a vypustili řadu slaných vtipů.
  Transport stíhačky samozřejmě stíhat nemůže, rozdíl v rychlostech je řádový, takže se kluci museli uklidnit a vrátit se ke svému podnikání. Někteří dokonce začali dělat kliky z podlahy, jiní dělat tlaky.
  Oleg Rybačenko byl však natolik inspirován, že zpíval hlasem schopným zahnat nejen krále, ale i císaře lhářů (Hitler!);
  Letíme do tvrdé, smrtelné bitvy,
  Pionýři - děti komunismu!
  Náš lord Svarog je vždy se mnou,
  Rozdrťme základy revanšismu!
  
  Máme odvahu a vytrvalost
  Každý stroj ví, jak se sestavit!
  Nacisty čeká zuřivá porážka,
  Nenoste Fritz nesmysly!
  
  Poblíž Moskvy byl Wehrmacht pevně poražen,
  Ukázali jsme strhující odvahu!
  Kluzký parazit byl rozdrcen
  Vyhráli jsme, počítáme přímo!
  
  Co může Fritz dělat dál?
  Pouze tlapky nahoru - rychle to vzdejte!
  A Adolf v krku - ostrý špic,
  Nechte osla hrát roli!
  
  Naší úlohou je zatroubit na vítězný roh,
  Shromáždění rudých legií!
  A nemilosrdně useknout hlavy agresora,
  Alespoň přišli na frontu rovnou ze školy!
  
  Porazili jsme plazy, jako by se narodili na Marsu,
  A všude Fritz žádá o milost!
  Jsme synové velkých, kde jsou všechny rovné země -
  Ať schválí pochod z ikony obličeje!
  
  Hitler myslel na dobytí naší Země,
  A teď má pod ofinou bouli!
  Němci přece chtěli ze všech udělat hru,
  A položil je prostý chlapec!
  
  Co se stalo s "Tygrem" - šel do kovu,
  Z něj uvaříme samovary se sladkým čajem!
  Fritz to dostal - strmá porážka na rohy,
  Jsme v Berlíně v zářivém, teplém květnu!
  
  A Adolf se stal smyčkou místo kravaty,
  Utáhl krk nepřítele-katovi!
  Za jeho hříchy padl těžký trest,
  A teď šlapu po Německu tanky!
  
  Sám Velký Stalin ocenil člena Komsomolu,
  Dal rozkaz - velká hvězda "Vítězství"!
  Kolik jsme dali - do Svaté vlasti sil,
  Aby se naši dědové radovali na onom světě!
  Je to zvláštní, ale za tak štvavou písničku mu bouřlivě tleskali - tady jsou všichni úplně otupělí, nebo co?
  Když Oleg Rybačenko dozpíval, sen byl přerušen a oni byli znovu probuzeni, tentokrát ne nejobvyklejším způsobem, ale vzati a politi studenou vodou. Poté opět tyto řetězy, které se naplnily strašlivými oděrkami na rukou, a kolona byla řízena ... Ani mi nedali snídani! Kolo! Je to tak, Němci zůstali na místě a zajatci se pomalu pohybovali po okruhu. Jaký to má smysl, není jasné. Cesta dlážděná asfaltem a oblázky. O několik hodin později začaly holé paty pálit a prudce svědit. Mnoho dívek krvácelo.
  Potom, ačkoli do večera bylo ještě daleko, bez obřadu ho zahnali zpět a spěšně ho odvázali z řetězu a přikázali mu lehnout.
  Oleg Rybačenko a ostatní dívky spěšně poslechli. A ačkoli se mi vůbec nechtělo spát, paže boha spánku a vizí Hypnózy (které sám Všemohoucí Zeus udělal, aby zavřel oči!) se náhle a nevyhnutelně srolovaly.
  A opět pionýrští chlapci v čestných vojenských záležitostech, i když patří k cizí armádě;
  Na místě byl přestavěn prapor tří set dvanáctiletých chlapců z Jungvolku, který se přesunul dále na jih. Nejprve se kluci vezli pár kilometrů v autech, ale pak si to vedení zřejmě rozmyslelo a rozhodlo se pro kluky uspořádat survival run.
  Chlapci byli nuceni se svléknout, zůstat v nějakých vojenských šortkách, a tak téměř nazí a bosí s brašnami na ramenou, aby utekli na jih.
  Samozřejmě se směli namazat novým, poměrně účinným opalovacím krémem a trasa nevedla pouští, ale měkčí a ne tak žhnoucí trávou, protože vedla podél řeky Nil a kolem plného zdroj, tráva a stromy rostly, ale přesto byl test nejtěžší. Musel jsem totiž uprchnout, v podmínkách divokého afrického červencového vedra, a to i se samopaly, stejně jako batohy se zásobami.
  Samozřejmě ve speciálním praporu byli chlapci reprezentující barvu německého národa a mající slušnou fyzickou přípravu, ale i tak.
  Mladí válečníci byli postaveni a jejich velitel, stejný hulvát jako oni, i když docela vysoký, se svaly Apolla, nařídil:
  -No, brácho! Vím, že to pro tebe bude těžké, ale dluh je dluh! Do večera se musí ujet 58 kilometrů! To je rozkaz.
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Hmm ano! Slovo tento příkaz zní jako zaklínadlo! Nelze to ignorovat.
  Dima poznamenal:
  - Jsem ochoten se vsadit, že to neuděláme!
  Hans Feuer namítl:
  - Povinný splnit, protože jsme Árijci! A vy jste také Rusové, Árijci, když se zapíšete do nejlepšího praporu Jungfolku.
  Batoh za zády spolu s municí, vodou a pájením má osmnáct kilogramů, plus tříkilový samopal. Dvacet jedna kilogramů, pro dospělého je to těžké, pokud dlouho chodíte a pak běžíte a dokonce i pod spalujícím sluncem.
  Oleg Rybačenko si odřel nohu o trávu. Kluci se s nadšením zbavovali bot, nosili kožené boty (kůže je opravdu umělá, ale pořád to není nějaký kirzach), těžko se tu běhá. Boty na tělocvik nebo tenisky by byly lepší, ale v podmínkách válčícího Německa je to luxus a rozhodli se kluky nerozmazlovat.
  Zazněl rozkaz a válečníci z Jungvolku se vrhli na útěk, zatímco se snažili udržet zdání formace.
  Od Nilu foukal čerstvý vánek, který příjemně foukal přes nahá, svalnatá torza chlapeckých válečníků. Trochu připomínali dospívající titány připravené zaútočit na oblohu. Běželi, dýchajíce odměřeně, skoro od paty k patě. Vepředu byli nejvyšší a samozřejmě vysoký Dimka, i když šest chlapců včetně velitele bylo vyšších než on. Jen lehce nadstandardní Oleg Rybačenko se svým jedenáctiletým porostem (na rozdíl od reality, v níž následoval ve svých hrdinských předcích!) musel přispěchat až téměř v samém závěru. Pravda, byla to výhoda, menší šance rozdrtit paty nebo dostat nohu pod místo, kde seděli. Je tu nejmladší, ale rozhodně ne nejslabší nebo ještě hloupější.
  Zátěž je hmatatelná, ale stále přijatelná a každý má zkušenosti s běháním se zátěží. I s velkou vahou, kdy nesly na ramenou třeba partnera.
  Pod bosýma nohama bosýma nohama čas od času křupou nebo praskají, do zlomených palmových větví nebo šišek, občas se najdou trnité rostliny, které se kluci snaží obejít. Tráva je vyhřátá, často suchá, ale rozhodně nehoří jako pouštní písek. Obecně se dá stále žít, jen Slunce vychází a zesiluje teplo.
  Vysoký Hans, přibližně stejně vysoký jako Dmitrij a běží bok po boku. Německý válečník se ptá sovětského mladého vojáka:
  - No, teď jsi ve válce! Střelný prach samozřejmě ještě nečmuchal, ale vše máme před sebou. Zažíváte nějaké vzrušení?
  Dmitrij upřímně odpověděl:
  - Ještě ne! - A dodal a znovu otočil hlavu. - Upřímně, ne!
  Hans si opovržlivě odfrkl.
  - Dělám! Budu upřímný, ano! No, kdo z kluků mého věku může jít legálně do války. Bojovat, střílet, zabíjet, vyhodit do povětří, zajmout. Koneckonců, tohle je romantika. Koneckonců, vy a Olezhka jste se také chtěli cítit jako živí bojovníci, uniknout z rutiny!
  Dimka rezolutně oponoval:
  Náš život není rutina. Obecně platí, že být průkopníkem, dokonce vůdcem a sportovcem, je velmi zajímavé.
  - Tak co, přihlásili jste se k nám? Bojíte se zabití nebo zmrzačení? - škádlil Hans sarkasticky.
  Dimka, přezdívaný Ilya Muromets - vysmíval se:
  - Proto jsem se přihlásil, abych ukázal, že Rusové neumí bojovat o nic hůř než Němci. A pak celý svět píše a mluví o vašich vítězstvích ...
  Hans se zasmál.
  - Dobře, ano! O našich vítězstvích, slávě v celém vesmíru. - Vysoký válečník pýchou nafoukl svou širokou hruď. - A vy, Rusové, jen stěží zatlačíte na malou finskou armádu. Nemáš se čím chlubit!
  Uražený Dmitrij, který se s obtížemi ovládl, aby nepoužil pěsti, namítl:
  - Máme také Khalkhin Gol!
  Hans si opovržlivě odfrkl.
  - Menší šarvátka někde v Asii. A naši kluci už obsadili Evropu a téměř celou Afriku a Asii. A zajmeme Rusko, je čas, abychom si odplivli!
  Dmitriho oči vztekle zazářily:
  - Nechytejte, ruce jsou krátké!
  Hans se zasmál.
  - A jak jsme vás donutili podepsat Brest-Litevskou smlouvu? Dal jsi nám zemi, počítej až k Dněpru, máš třikrát tolik bajonetů a šavlí. Co lze v tomto případě říci o Rusovi jako vojákovi?
  Dimka se seskupil, měl v úmyslu praštit Hanse do čenichu a znal jeho sílu jako šampion "polosvěta", jistě by toho drzého německého chlapce knokautoval, ale ... nechtěl jsem se zlomit linii a uspořádat boj. Ano, a během sporu není dobré používat pěsti. Kromě tohoto případu bude s největší pravděpodobností zatčen a nebude mít čas ukázat, že Rusové nebojují o nic hůř než Němci. Proto Dmitrij klidně namítl:
  - My Rusové jsme vás porazili za Fridricha II. a dokonce jsme obsadili Berlín. A když vám velel Napoleon Veliký, polovina jeho armády byla Němci a v první světové válce došlo k průlomu Brusilovského. Ano, a nevzali jste Paříž, protože naše jednotky málem dobyly Koenigsberg.
  Hans našel docela závažný protiargument:
  - Ale stejně, v posledních bitvách s námi jsi byl poražen! A soudí člověka a národ na prvním místě podle konečných činů!
  Dmitrij celkem rozumně namítl:
  - Za cara jsme měli zaostalý průmysl, zejména ve vojensko-technické sféře. A nyní jsme vyvinuli seriózní průmysl. Například jste viděli tank KV-2. Je vybaven houfnicí ráže 152 mm. Máte vy Němci něco takového?
  Hans se zasmál.
  - Francouzi na tancích S-2 měli také houfnice ještě větší než ráže 155 milimetrů, ale nezabránilo nám to porazit žáby se slabším vybavením než nyní. Hlavní silou Wehrmachtu je nadřazenost lidského faktoru!
  Dmitrij zkřivil obličej rovnoměrně opáleným:
  - A proč si myslíš, že máš oproti nám výhodu v lidském faktoru, když jsi se stal mistrem "půl světa"? A porazit ty nejlepší ze svých kluků?
  Hans docela rozumně prohlásil:
  - Výjimky někdy jen potvrzují pravidla. Vlastně skoro pořád! Nyní, pokud vezmeme nikoli jednotlivé jevy, ale úroveň vojenského výcviku jako celku, pak zde ...
  Dmitrij se naštval:
  - Nevíte, jakou máme úroveň bojového výcviku a jak probíhají cvičení v sovětské armádě. Takže netřeba spekulovat!
  Hans logicky poznamenal:
  - Ve Španělsku probíhala soutěž mezi sovětskou vojenskou školou, doktrínou a němčinou. Testovali jsme naše vybavení a zbraně. Výsledkem je vítězství naší vojenské školy a strategického umění a upevnění Frankova režimu. Tak už jsme s vašimi kluky bojovali a vyhráli!
  Dmitrij Muromets smutně poznamenal:
  - Měli jste mnohem více vojáků než my! Právě jste vzali částku!
  - To bych neřekl. - Hans sklonil hlavu a zmlkl, začaly se objevovat první známky únavy a bylo těžké mluvit.
  Nejhorší je samozřejmě vedro. Slunce neúprosně šlo k zenitu. Žádný z kluků na ni nebyl zvyklý. Německo a Rusko jsou severní země a v létě jen zřídka překročí třicet stupňů. A tohle je Afrika v červenci a vítr přestal táhnout od Nilu.
  Bosé nohy kluků začaly víc píchat suchou trávou a pak to najednou skončilo a celý kilometr byl zasypaný hořící štěrkem. Bylo to velmi bolestivé, někteří z nepříliš zdrženlivých chlapců ječeli. Pot z nich kapal a se syčením kapal na horký štěrk.
  Oleg Rybačenko a Dmitrij a většina ostatních chlapců vychovaných ve sparťanském duchu se snažili usmívat a nerozdávat mouku. Mysleli na něco jiného. Oleg Rybačenko si tedy představoval, že jeho bosé nohy olizuje plamen na stojanu, a chtěli z něj vyrvat důležité státní tajemství. A musí to vydržet a nedávat najevo, že je zraněný nebo se bojí. Kluci navíc vyrůstali v drsných podmínkách a jejich paty nebyly tak hýčkané, básník a černý štěrk sice pálili, ale ne tolik, aby se z nich loupala hrubá kůže.
  Brzy následovaly úpaly. Téměř současně několik přehřátých chlapců omdlelo a museli je zvednout na lehká skládací nosítka.
  Oleg Rybachenko si všiml, že Němci mají obecně dobré vybavení. Je možné, že v Rudé armádě najdete zařízení na nošení raněných z duralu, které se zároveň snadno schová do batohu.
  Ale je těžší běžet s další zátěží v rukou a vaše holé paty hoří silněji, jak se zvyšuje tlak. Takže jsou tak trochu v dobrovolně-povinném pekle. Oleg Rybačenko si dokonce pomyslel: jak by na takový test reagovali jeho soudruzi, všichni by přežili.
  Široké pruhy rozžhaveného, zčernalého štěrku byly kombinovány s bodavou, vysušenou trávou. Velitel navíc postupně odváděl chlapce od Nilu, zřejmě aby se vyhnul vstupu do egyptských osad.
  Někteří chlapci se opět začali hroutit a chlapci, vyčerpaní nebo omráčení slunečním klubem, si přikryli hlavu hadrem namočeným ve vodě a položili je na nosítka. Někteří, kteří předtím utrpěli lehký úder, vstali a pokračovali v běhu.
  Síla mladých kluků ale ubývala a skoro polovina byla mimo provoz.
  Nakonec velitel, také pěkně unavený, řekl:
  - Přikazuji všem odpočívat! Dosáhli jsme limitu! Zakryjte se slunečníky, pijte vodu s octem a čokoládou. Pak si lehnete a budete dělat dechová cvičení!
  Chlapci bojovníci slabým sborem zvolali:
  - Jsme připraveni splnit jakoukoli objednávku!
  Navzdory opalovacímu krému pokožka miminka zčervenala a byla pohmožděná. Ležet na pichlavé suché trávě bylo nepříjemné a kluci si pod sebe dávali celofán.
  Dmitrij a Oleg Rybačenko se usadili vedle sebe ve stejném stanu. Chlapci vypadali lehce vysušení a kůže ztmavla. Bosé nohy mě hrozně pálily a svědily, nohy se musely zvedat, aby vytekla krev a šlo to alespoň trochu lépe.
  Dmitry poznamenal:
  - To, že válka není med, jsme věděli, ale ne v takové míře!
  Oleg Rybačenko zachmuřeně slíbil:
  - Pořád jsou to květiny. Když uvidíte krev a podíváte se na svou první mrtvolu, pochopíte, že všechno to pobíhání po rozpáleném povrchu nic není!
  Dmitry si stáhl žaludek a řekl:
  - V knihách se samozřejmě píše o tom, jaký je to pocit, když poprvé zabijete člověka. Dokonce i zlý člověk a váš nepřítel, připravený uvolnit vnitřnosti. Ale stále je..
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - V Boussenardově knize "Kapitán Daredevil" byl také celý prapor hlupáků, kteří bojovali s Brity. Něco nám to připomíná. Ale tam se říká, že problém psychologie, jaké to je zabít člověka, se dotkne jen letmo, když kulka omylem pokosila mladého bubeníka. A tak obecně panuje poněkud frivolní postoj ke smrti. Zdá se, že to ani není válka, ale dovolená!
  Dmitry logicky namítal:
  - Toto je kniha pro děti a mládež; které nudí čtení o psychologických zážitcích. A ten konec je tak špatný, skoro celý prapor dojáků zemřel a pokračování nebylo nikdy napsáno!
  Oleg Rybačenko s hlubokým výrazem skutečného zármutku poznamenal:
  - Ale tohle je taková kniha, že vás mrzí, jak rychle skončila. Mnohem častěji se ale stává naopak, že doslova trpíte, snažíte se překonat tu či onu práci!
  - Pokud máte román Lva Tolstého "Válka a mír", pak má Olezhek nepochybně pravdu! Dmitrij souhlasil.
  Mladý partner pak namítl:
  - V knize "Válka a mír" jsou intriky, několik dějových linií a detailně odhalené postavy. Ne, není prázdná. V žádném případě nuda! I když samozřejmě na začátku zdaleka není to nejzajímavější.
  Dmitrij souhlasil:
  - Ano, je to tak... Mnoho spisovatelů hřeší rozvláčným dějem, kdy se vám před začátkem nejzajímavější akce podaří odhodit zdánlivě nudnou knihu.
  Poté, co chlapci nechali vyčkávat na samém vrcholu slunce, velitelem byl energický Wolf Shtich, velmi svalnaté dítě, vzhledově staré asi čtrnáct let. Obličej je krásný, ale přísný, dětský a dospělý zároveň. Wolf sám je stále z Jungvolku, ale jeho velitelská zásada je, že mládě musí být vedeno mladými. A skutečnost, že Shtikh nemá žádné zkušenosti, a domnívá se, že dítě nikoho neobtěžuje. Hlavní je, že je Árijec a velí Árijcům, což znamená, že je schopen udělat nemožné, obyčejným lidem. a co? Dělají to!
  Znovu běhat, zapomínat na bolest, únavu, kluky, kteří se i stydí (taková je výchova!), Vzpomínat na mámu, tátu, nebo myslet na něco něžného. Právě tehdy je schopnost snášet utrpení a samotná zkouška velkým požehnáním.
  Mladí válečníci běží, aniž by přemýšleli o neposlušnosti, a pokud něco chtějí, je to boj!
  Vedro je stále velmi silné a kluci opět vybíhají na pichlavý rozpálený štěrk. A ani nevidí konec. Bolest se stává nesnesitelnou a mnoho mladých válečníků už nedokáže zadržet bolestné sténání.
  Pak Oleg Rybačenko začal zpívat píseň, kterou složil za pochodu, skutečný pochod;
  Sláva sovětské vlasti je velká -
  Jsme hodni věřit, budeme touto slávou!
  Porazíme krutého nepřítele v bitvě,
  V zájmu ruské, nejzářivější síly!
  
  Co zpívá ve vlasti,
  V srdci poctivého, bosého průkopníka!
  Spěcháme jako pták k letu,
  Jak svatá se stala naše víra!
  
  Automaticky, věř mi, velký bratr
  A granáty nejsou vůbec zbytečné!
  Pokud jste odvážní, pak výsledek
  Bude, navzdory tomu, že jsi kluk!
  
  Průkopník je namyšlený a přísný...
  Ale úsměv Boží nás osvěcuje!
  Bohužel, na světě je mnoho zlých es,
  Chtějí zničit místo v ráji!
  
  Fašistický šakal k nám táhne tlapy,
  Chce vyrvat dítěti srdce!
  A jeho prasata se šklebila,
  Ať dostane hlasitou facku!
  
  Tanky "Tygři" jsou "boty",
  Nemotorný - strašně hranatý!
  A ty před nimi neutečeš,
  No, raději si připravte granáty!
  
  Vytvoříme takový svět, věř mi,
  Kde budou miliony šťastné!
  Dravá šelma uteče do doupěte,
  Položíme odporné legie!
  
  Co zpívá ve vlasti,
  A velmi slavně rozdrtí všechny nacisty...
  Zmáčkni silnější rytířskou pistoli...
  A aby na planetě bylo ticho a klid!
  
  
  
  
  Červený prapor bude zářit
  Je v něm svaté jméno Ježíš!
  Složte pionýrskou zkoušku za pět -
  Být slavný - vaše Rusko!
  
  Ale ta zkouška není u tabule -
  Bude se muset odevzdat ze zákopu!
  Šedivé vlasy spěchají k chlapci ve whisky,
  Zemřel přítel - teď truchlit u hrobu!
  
  Co je to spodina té zatracené války,
  Ani není hoden být nazýván bestií!
  A horda neví, jak se udržet
  I když Adolf je někdy vtipnější než šašek!
  
  Víme, že nesmíme ustupovat,
  Průkopníci se navždy bojí někoho jiného!
  My kluci jsme věrně přátelští,
  A morálně věřím, že ne mrzáci!
  
  Dokončíme slavný pochod v Berlíně,
  Vždy jsme věřili, věděli, jak bojovat!
  A hned jsem chytil náramnou odvahu,
  PKK v útěku v batohu!
  Oleg Rybačenko dokončil hravou a odvážnou píseň a němečtí chlapci ji schválili pískáním a smíchem. Jako by si nevšimli, že jejich vychvalovaný Führer je politý od hlavy až k patě!
  Běhání začalo být zábavnější, přidalo se více elánu... A brzy skončil štěrk a odešla měkká tráva, která se stala potěšením pro spálené nohy, odvážné kluky.
  Dimitri s úsměvem poznamenal:
  - Říká se, že píseň nám pomáhá žít, ale o tom, že za našimi zády také ulehčuje těžký náklad, nebylo řečeno!
  Oleg Rybačenko namítal:
  - Již za starověké egyptské civilizace se vědělo o životodárném účinku hudby na lidské tělo a písní také. Například malí otroci a otrokyně, kteří ještě neuměli efektivně pracovat na polích a v lomech, byli nuceni zpívat, aby rozveselili dospělé otrokyně. Vždyť taková nauka valliologie pocházela z Egypta.
  Velitel Wolf křičel:
  - Obnova pro růst! A nemluv!
  Chlapci bojovníci se okamžitě zreorganizovali a pak se tiše rozběhli.
  Slunce již zapadlo (v severní Africe se v červenci stmívá dříve než ve středním pruhu). Zastávka už byla blízko, když najednou následoval signál.
  - Všichni si lehněte a převlékněte se!
  Jak se ukázalo z nějakého důvodu. Před námi se ozval vzdálený hluk. A kluci aktivně pracovali se sapérskými lopatami, házeli přes sebe trávu. Už byla dost tma...
  Hans poznamenal:
  - Pravděpodobně, to je naše! Do frontové linie je to ještě moc daleko, protože Wehrmacht slušně postoupil.
  Dimitri s úsměvem poznamenal:
  "Ale naučit se umění maskování nikdy neuškodí!" Ve skutečné válce se to bude hodit!
  Hans souhlasil:
  - Ano, nikdy, ale jsem si jistý, že je náš!
  Wolf zasyčel:
  "Ještě slovo a na místě tě zastřelím!" Všichni čekají! A vyrobte si granátová jablka.
  Jak se brzy ukázalo, Hans a ve skutečnosti se mýlil. Objevily se britské tanky. Chlapci však tiše seděli v záloze: co kdyby byli vlastní na zajatých vozidlech.
  I když tanky míří na sever. Jsou jen čtyři, tři lehká a jedna těžko prostupná "Matilda". Poslední tank je velký problém, protože granáty mohou poškodit pouze jeho stopy. Plíce lze naopak zasáhnout přesnými hody do střechy nebo do zádi. Pokud "Matilda" prorazí stopy, pak může chlapům způsobit ztráty se svými dvěma kulomety a kanónem.
  Wolf nechtěl, aby jeho přátelé zemřeli již druhý, nebo spíše třetí den po příjezdu do Afriky. Pravda, kulomety mohly znemožnit přesné zásahy. Otázkou ale je, čí jsou to tanky? Najednou trofeje již zajaté Němci?
  Wolf objednal:
  - Vojín Yungfolkovets Oleg. Vydejte se k tankům beze zbraní a brašny a zjistěte, kdo to je!
  Oleg zašeptal:
  - Poslouchejte velitele!
  Chlapec, polonahý v černých šortkách, byl snědý od ochranného krému, a aby skryl své blond vlasy, oblékl si jakýsi turban z novin. Teď vypadal jako obyčejné, chudé arabské dítě. Je nepravděpodobné, že bude považován za nepřítele.
  Tanky se pohybovaly klidným tempem a zařadily rychlostní stupeň, kdy motory vydávaly nejmenší hluk, což také vzbuzovalo podezření. Oleg k nim vyskočil, energicky mával rukama a křičel lámanou angličtinou.
  - Jsou tam miny! Jsou tam miny!
  Tanky se zastavily, z Matildy trčela hlava v helmě a naštvaný hlas v angličtině odpověděl:
  - Proč arapchonok, chceš?
  Chlapec válečník kvílel:
  - Němci kladou do cesty miny! Buďte opatrní královská vojska!
  Z ramenního popruhu se objevila druhá hlava, slyšel jsem to, odpoví:
  Nechte ty odporné Němce zemřít! Můj král je s námi! Teď je sníme!
  - Pojď si sem sednout! - Nařídil, soudě podle nárameníků, plukovník Královské britské tankové armády!
  Chlapec se vyškrábal na věž a cítil příjemný chlad brnění na svých holých, drobných puchýřnatých chodidlech. Pak se opřel a začal Britům ukazovat cestu.
  Bylo jich pět a v nepříliš prostorné věži středního tanku Matilda bylo trochu těsno. Zde se Oleg Rybachenko rozhodl stát hrdinou. Jeho šikovné, trénované ruce, jako ruce profesionálního kapsáře, sahaly do jejich opasku a vytahovaly revolvery. Palce okamžitě odstranily pojistky.
  Bylo to samozřejmě odporné, ale pokušení provést "účin" bylo tak silné, že Olezhek několikrát vystřelil z každého revolveru a mířil pod levou lopatku.
  Z takové dálky je těžké přehlédnout a jen blázen, nebo poslední zbabělec, si může obléknout neprůstřelnou vestu sedící v tanku. Plukovník byl zaskočen a za zátylkem ucítil ústí pistole. Chlapec zašeptal tím nejčistším londýnským dialektem:
  - Pokud chcete žít, přikažte dalším třem tankům, aby se vzdaly! Jinak je náš prapor zničí i s posádkami!
  Plukovník byl zaskočen:
  - Kdo jsi?
  Oleg Rybachenko upřímně odpověděl:
  - Vaše poslední šance na přežití! Tři lehké tanky budou ostřelovány granáty a budete mučeni ohněm. Lidé zemřou! Napočítám do tří, buď jim dáš rozkaz, aby se vzdali a vystoupili z auta, nebo ti střelím do masa a zopakuji žádost od začátku! Jedna, dvě...
  Plukovník zakňučel.
  - Souhlasit! Jen nás nezabíjejte!
  Oleg Rybachenko hrdě prohlásil:
  - My Němci vězně nezabíjíme! A po kapitulaci Británie můžete znovu sloužit v nových královských silách, obnovené Británii.
  Plukovník vydal rozkaz třesoucím se hlasem. Tankisté poslušně vylezli z tanků a složili zbraně. Několik největších německých chlapců odhodilo maskovací trávu a běželo k nim a připravovali se na přijetí první várky vězňů v jejich životě.
  . KAPITOLA #13
  Šestka znovu bojuje s Číňany. Jejich hyperwitch je opět uvrhl do sedmnáctého století. Nepřítel už stihl shromáždit obrovskou armádu. Vojska Nebeské říše obléhala ruské město.
  A nyní chlapec, dívka a čtyři dívky rozdrtí žlutou armádu meči.
  Oleg Rybačenko provozoval větrný mlýn, pokácel několik Číňanů a zpíval:
  - Do krvavé bitvy...
  A chlapec hodil několik jedovatých jehel bosou nohou.
  Margarita, která provedla rychlý útok s meči a držela mlýn, potvrdila:
  - Svatý a správný!
  A také házela jehly holými prsty. Zasáhnout několik desítek Číňanů.
  Natasha, drtící nepřátele meči, dodala:
  - Březen, pochod, vpřed...
  A také spustit bosé nohy jehly.
  Práce rukama i nohama dívky drtily Číňany velmi famózně.
  Zoya také házela jehly holými prsty a cvrlikala:
  - Pracující lidé!
  Aurora, která vypustila bumerang bosou nohou a odřízla žluté válečníky, ochotně potvrdila:
  - Březen, pochod, vpřed...
  Světlana, která rozdrtila Číňany a holými prsty vypustila ocelové hvězdy, zasáhla nepřítele, zapištěla:
  - Pracující lidé!
  Dívky se chovaly jako skutečné bojové orly. A z jejich úderů mečů a hodů úderných prvků nepřátelé padali a padali.
  Oleg držel techniku "Butterfly" s meči a zpíval:
  - Tváře smrti!
  A bosou nohou chlapec znovu hodil vraha.
  Margarita uspořádala ve mlýně recepci. Drtila protivníky a agresivně pištěla:
  - To je naše cesta a boj!
  A z jejích holých prstů vypadlo několik smrtících disků.
  Oleg Rybačenko je terminátor, opět hází, co zabíjí, a zpívá:
  - První máj je svátek práce!
  A z bosé nohy mladého zabijáka opět létají kotouče a odřezávají válečníky nebeské říše.
  Natasha znovu hodí smrtící a kvílí:
  - To je moje dobro!
  A její obnažená pata zasáhne čínského generála do brady a zlomí mu čelist.
  Zoya drží motýlí recepci s meči a křičí:
  - Jsem šílený panter!
  A z jejích holých prstů roky ostrého malého zabijáka disků. A tak všechny vzali a podřezali.
  Pak jsou meče opět v akci a všichni jsou poraženi. Tohle je terminátorka.
  Aurora sekla Číňany, rozdrtila jejich těla a zavrčela:
  Jsme vybráni...
  A dar smrti letí z její holé paty.
  Světlana, která kácí válečníky žluté říše, potvrzuje a vyceňuje své perlové zuby:
  - Vybíráme si!
  A od jejích bosých nohou zase let zkázy.
  Oleg Rybachenko, drtící soupeře, dodává:
  Jak často je...
  Chlapcovy holé prsty u nohou spustily poselství smrti.
  Margarita, ničící protivníky a zahajující ničení prezentace, dodala:
  - Nesouhlasí!
  Jako holka s hbitýma nohama.
  Natasha, střílející na nepřítele a vypouštějící dary smrti, vydala:
  - Jsem zatebou...
  A bosé nohy jako vždy v podnikání.
  Zoya, když roztrhala nepřátele, vzala to a agresivně zasyčela kobrou:
  - Následuj stín...
  A její bosé nohy jsou zpět v podnikání...
  Aurora, vrhající svou zbraň holou dolní končetinou po nepřátelích, důkladně ji roztrhala, agresivně zapištěla:
  -Zvykám si...
  Světlana vzala a bosou nohou hodila tucet jehel, srazila masu Číňanů a zapištěla:
  - Nesoulad!
  V útoku je opět Oleg Rybačenko. Seká své nepřátele a čas od času zpívá:
  - Andělé dobra, dvě bílá křídla, dvě bílá křídla nad světem!
  A z jeho holé nohy opět letí dar zkázy.
  Chlapec, jak vidíme, je velmi greyhound. A pořád naboso a tvrdě. Skutečný macho. I když vypadá na dvanáct let. Ale tohle je ztělesnění zkázy.
  Margarita také hází jehly bosýma nohama a píská:
  - Bláznivý sen! Úplná nádhera!
  A od holé paty se zase odrazí něco naprosto smrtícího.
  Tato dívka je ztělesněním smrti a zkázy.
  A tihle Číňané, ano, rozumí.
  Natasha v rychlém pohybu krásného terminátora. Seká protivníky, seká je meči a zpívá:
  - Chvála caru Alexeji!
  A z jejích bosých nohou létají jehly.
  Zoya, kácení Číňanů a ničení nepřítele, potvrzuje:
  - Padouch bude poražen!
  A z jejích bosých nohou vylétá dar divoké smrti.
  Aurora, která drtí nepřátele, agresivně potvrzuje:
  - A nežádej nepřítele o milost!
  A její bosá noha se znovu vyhodí, něco naprosto smrtícího. A rozbíjí protivníky na roztrhané kusy masa.
  Světlana, srážející soupeře a vrhající nové jehly do nepřítele, jako kobra syčí:
  - Nekřič na měsíc!
  A dárky nebezpečné smrti odlétají z jejích holých prstů. Kdo všem ubližuje a zabíjí.
  Oleg Rybačenko je v pohybu... chlapec je neúnavný jako vždy...
  Číňané to mají těžké. Tak je drtí a piluje.
  Chlapecký génius píská:
  - Tohle je můj boj!
  A opět z jeho bosých nohou létají dary ničení.
  A mladý válečník bojuje jako naprostý a agresivní hrdina. A její meče jsou jako kyje Černoboha.
  Margarita to vzala, vyskočila a posekala masu Číňanů. Držel přijetí, jako by smrtící síla.
  Pak znovu máchla holými prsty a chovala se jako zatracený démon.
  Mrtvoly Číňanů už vytvořily celé mohyly. Mladý válečník zasyčel:
  - Můj život ve vítězství nad nepřáteli!
  A dívka opět z bosé nohy vypustí oblak jehličí. A žlutí bojovníci padají mrtví.
  Natasha si před sebou vysekala chodbu z mrtvol žlutých válečníků. Házela ostrými, nabroušenými kotouči a pištěla:
  - Hoď na Mars a bude třída!
  A z její bosé nohy opět letí zabijácký dar velmi nepříjemné smrti.
  A kolik Číňanů umírá. Stovky, tisíce, pod údery zdrcující šestky.
  Zoya je také v pohybu. Jezdí jako kobra, nedává nepříteli sebemenší šanci. A čínský pád hacknutý.
  Dívka s bosou nohou vystřelila jehly ostré jedem a zpívala:
  - Ruští hrdinové sťati mečem!
  A válečník, jako by se vlna zvedla, pak padla.
  A Aurora udělá krok k nepříteli a bez dalších okolků ho podřízne.
  Zabíjí Číňany a syčí:
  - Moje velké hrdinství!
  A z její bosé nohy zase vyletí to, co rozbíjí kousky na pastelky.
  Rusovlasá dívka Číňany nešetří. Tady najednou řezal sedm lidí.
  A její obnažený podpatek, generál Nebeské říše, jí rozbil čelo. Samozřejmě zemřel.
  Světlana se také pohybuje a seká nepřátele. Její dva meče jako skládací nůžky prořezávají těla Číňanů.
  Dívka v pohybu rozdrtila tucet protivníků. A vzala disky bosýma nohama a spustila je. A odřízla spoustu Číňanů.
  Je celá v divokém šílenství.
  Světlana říká:
  - Nepřátelé neprojdou!
  Aurora souhlasila:
  - Samozřejmě, že neprojdou - bez šance!
  A ta zrzavá mrcha, opět divoce vyjící a mlátící Číňany meči. A pak holé prsty rejska vypustí pár jehel. Že pár desítek Číňanů bude posláno na onen svět.
  Oleg Rybačenko porážel žluté válečníky, vzal to a zapískal:
  - Zničení mysli!
  A chlapec znovu holými prsty u nohou vymrštil strašně smrtící a smrtící jehly.
  A pak zaštěbetal:
  - V mém snu - vždy vítězství!
  Margarita, bojující s nepřítelem a porážející protivníky, souhlasila:
  - Dokonce velmi velké vítězství!
  A dívka znovu s holými prsty, jak to vezme a vypustí smrt přinášející na nepřítele.
  Tolik Číňanů už jejich pár zabil. Ano, a neméně čtyři dívky.
  Nataša hodila bosou nohou podomácku vyrobený granát z uhelného prachu. Ten exploduje a roztrhá čínské vojáky na kusy.
  A dívka křičí:
  - Jsem orel moci nad světem!
  Zoya je také velmi hbitá při ničení čínské armády. Máchá meči a zpívá:
  - Jsme hrdí orli!
  A opět jí z bosé nohy vyletí něco velmi smrtícího. A Číňané jsou velmi specifické zabíjení.
  Dívka v divoké extázi hbitého a agresivního pohybu, nenechají spadnout ani jednu jehlu, aniž by se trefila.
  Aurora se také pohybuje. Její bosé nohy vrhají ostré jehly. Rusovlasá dívka působí jako panter pronásledující šakaly. Řeže Číňany jako cukrovou třtinu.
  A křičí z plných plic:
  - Budoucnost je moje!
  A vyplázne jazyk.
  Světlana také vyhubí Číňany. A její bosé nohy zrychlují jejich rychlý pohyb.
  Blondýnka jako kobra. A řeže soupeře bez jakéhokoli soucitu.
  Její meče se točí jako větrný mlýn. A nenechat nepřítele zmrznout v klidu. Pokud se mír nestane úplným a věčným.
  Světlana, která odřízla Číňany, hlásí:
  - Naše forma je nejvyšší!
  A z její bosé nohy vyletí smrtící a nepochopitelné. Jak zasáhnout protivníky, tak rovnou k smrti.
  Aurora potvrzuje:
  - Čistá porážka!
  A z holčiny bosé nohy letí tucet jehel. Ano, tak výstižně, že padlo padesát Číňanů najednou.
  Natasha si toho všimne a rozseká válečníky Nebeské říše:
  - Tvůj vztek je velký!
  A holé prsty vystřelí kotouče.
  Zoya, řezající protivníky, volá:
  - Ať se sen stane skutečností!
  A také bosá noha, jako vražedná zkáza sešle.
  A masa Číňanů se mění v mrtvoly.
  Aurora kácí žluté válečníky a zpívá:
  - Žádné slitování s nepřítelem!
  A z její holé nohy vylétlo něco, co rozdrtí žluté bojovníky k smrti.
  A rusovlasý válečník v divokém pohybu.
  Světlana, která se prosekala hromadou nepřátel, vzala ji a zapištěla a odhalila své perleťové, jiskřivé zuby:
  - Nikdy se nezastavíme! Takže ruská armáda se zrodila, aby vyhrála!
  A pak dívka hodí bosou nohou uhelný granát a rozdrtí své protivníky na krvavé kusy masa.
  Oleg Rybačenko, který porazil Číňany, jednal hbitě.
  A terminátor zpíval:
  - Ruská armáda je zrozena k vítězství!
  A holá pata chlapce ve skoku zasáhla mandarinku do brady a doslova ho rozdrtila.
  Mladý válečník hlasitě zvolal:
  - Vítězství si pro nás přijde!
  Margarita, která rozsekala Číňany a usekla jim hlavy, poznamenala:
  -Pokud existují...
  A dívka s bosou nohou hodila spoustu jehel ...
  Oleg Rybačenko v reakci zakřičel:
  - Kdo k vám přijde!
  A pak chlapcova bosá noha vypustila oblak jehel. Okamžitě bylo zbito sto Číňanů.
  Margarita zakňučela z plných plic:
  - Budou tam ty...
  A její holé prsty vypustily smrtící bumerang.
  Oleg, který vyřadil válečníky z Nebeské říše, potvrdil:
  - Kdo si pro tebe přijde!
  A chlapcovy bosé nohy spustí zabijáka a jedinečného. Něco, co drtí kosti Číňanů.
  A otrávit je.
  Ano, ten chlapec není z nesmělého tuctu...
  Natasha uspořádala dvojitou recepci - porážela Číňany a ječela:
  - To jsou naše dívky!
  A z jejích bosých nohou je let darem naprostého zničení.
  A dívka zasyčí:
  - Drž hubu!
  A její meče řežou všem hlavu.
  Zoya řeže soupeře za pohybu a zpívá:
  - Moje láska je v pátém patře!
  A opět dívčina bosá noha vypustí bumerang. A masa žlutých válečníků s otevřenými břichy se zhroutila.
  Natasha kácela ty žluté a promluvila:
  - Milovat? A co vejce Faberge?
  A znovu, z holé paty vypuštěná smrt.
  Zoja, která rozsekala Číňany, poznamenala:
  - A konkrétně už jsi otupělý!
  A mrkla na kamarádku!
  Dívky zřejmě nejsou prosťáčky. A rozhodně ne žáby.
  Zoyina bosá noha uvolňuje škodlivý prvek. A hodně Číňanů odpadá.
  Aurora v útoku. Jedinečné a zničující. Seká nepřátele a její meče jsou jako křídla větrného mlýna.
  Rudovlasý ďábel, v klasickém pohybu rychlého útoku. Pokud opravdu řeže, tak řeže konkrétně.
  A křič:
  - Riziko je ušlechtilá věc!
  A z jejích bosých nohou zase dárek čínským mouchám. Všichni budou podřezáni a rozdrceni.
  Světlana v pohybu Rozdrtí vojáky nebeské říše. Nedává ti nejmenší šanci.
  A nyní jsou její bosé nohy tak virtuózní a vrah bude odhozen. A Číňané budou tak pokosení, že se budete prostě divit.
  A dívka Světlana křičí:
  - Hrdě se vznáší nad planetou...
  A holým podpatkem zlomila vaz čínskému veliteli.
  Oleg Rybachenko, který drtil nepřátele, zpíval:
  - Ruský dvouhlavý orel ...
  A z chlapcovy bosé nohy letí další dar smrti pro čínskou armádu.
  Margarita, která prořízla nepřátele a vycenila zuby, dodala:
  - V písních lidu zpívaných ....
  A z holé paty válečníka odletěl uhelný citron a zlomil protivníky.
  Natasha se otočila ve vzduchu a porazila tucet a půl Číňanů. Odřízla spoustu nepřátel a zapištěla:
  Znovu získal svou velikost!
  A dívka je opět v pohybu a tanci smrti.
  A její bosé nohy něco vyhodí a nepřátelé jsou velmi specificky zabíjeni.
  Ano, pro Číňany je to černý den.
  Zoya je také rozdrtí, nakrájí na kousky a kvílí:
  - Velikost Ruské říše!
  A její odhalené prsty vystřelí další smrtící bumerang. Což oponenty připravuje o hlavy.
  A sama dívka to vezme a seká bekhend.
  Ale v bitvě se Aurora nestydí. Pokud zahyne dolbanet, tak bez slitování. A sekej její meče - stejně jako popravčí.
  Rudovlasá ďábelka zařvala z plných plic:
  - Jsem opravdu jen Satan!
  A opět její meče stoupají a padají na čínské bojovníky.
  Ohnivá bestie se chystá zavyt a z její bosé nohy odletí granát.
  Dojde k výbuchu. A spousta Číňanů už je v rakvi.
  Přesněji řečeno, jejich mrtvoly jsou rozházené všude.
  Aurora zaskřípe:
  - Moje víra je vyhlazování!
  A z jejích bosých nohou vyletí jako dar smrtelné smrti.
  A ta červená mrcha je jen vražedný dynamit!
  Světlano, je tu také něco, co vás nenechá nudit, ale dokáže zabít.
  Vezme to, vypustí bumerang bosýma nohama. A odříznout spoustu Číňanů. Tahle holka je prostě temperamentní blondýnka.
  A v této válečnické tendenci je useknout hlavu pomocí ostré a hořící pily.
  A válečník bude zpívat:
  - Nebudeš ušetřen! Budeme moc rádi!
  A dívka opět dělá velmi odvážné a moudré kroky. A láme protivníky a nedovoluje jim rozhlížet se kolem sebe.
  Dívky v útoku na čínskou armádu. Sekají protivníky meči a posílají dary zkázy bosýma nohama.
  Oleg Rybačenko se pohybuje jako panter. A řeže nepřátele a dělá vlnu za vlnou. Během jedné vteřiny se nesmrtelný chlapec dokáže rozmáchnout patnáctkrát nebo dvacetkrát.
  A vypusťte spoustu válečníků s rozříznutými lebkami.
  Věčný chlapec volá:
  - Vrak snů!
  Jeho meč je opět v pohybu a vykazuje tendenci ničit protivníky.
  Margarita se také řízla a zapištěla:
  - Jsem sopka smrti a dám vám rohy jako dámy!
  A její bosé nohy vrhají ostré kotouče, které zabíjejí nepřátele k smrti.
  A dívka křičí:
  - Budou nová vítězství - budou noví bojovníci!
  A válečník všechny zničí zuřivým náporem.
  A její obnažené, otesané nohy jako by zatloukaly hřebíky do rakve.
  Natasha rozsekala hromadu Číňanů a zapištěla:
  - Za naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou vyletěl další dar smrti.
  Zoya také řeže soupeře. Působí ve vší možné i nemožné agresivitě.
  Tady je její bosá noha vypuštěná citronem na uhlí. A okamžitě bylo vyhozeno sto žlutých vojáků.
  Dívka s úsměvem zpívala:
  - Vezmu si koně jako zástavu a čeká mě štěstí!
  A znovu dívka zasáhne nepřítele. A bude chodit, řezat nepřátele a nenechávat jim sebemenší šanci.
  Aurora je v boji čistá bestie. Tato ženská terminátorka je prostě ztělesněním ďábelské mysli.
  A když řeže, řeže.
  A od Číňanů se sypou jen natrhané kusy masa.
  Aurora, ničící protivníky, zařvala:
  - Temperament kobry!
  A pak její bosá noha hodila skutečnou bombu. A hodně žlutých vojáků trhalo.
  Světlana rozdrtí Číňany. Seká je meči a zpívá:
  - Budoucnost je minulost, jen když je dobrá!
  A teď z její bosé nohy opět letí zabijácký dárek. Rozhání protivníky. A jsou tam úlomky z rukou, nohou a další krvavá pěna.
  Dívky v boji jsou tak divoké, neustále v útoku.
  Číňanů je ale příliš mnoho, a proto je vyhlazování návykové. I když meče a práce.
  Zejména Oleg začal plivat ze slámy. Což přidává i vyhlazování.
  Přiznejme si to, chlapec je velmi chrt. Jeho pohyby jsou jako houpání kyvadla.
  A to je mnohem rychlejší než hodiny. A sekají meče velmi rychle a rychle.
  Chlapec zasyčel:
  - To je náš sen, vyhrát a zničit!
  A znovu jeho bosé nohy vyrazí smrtící dárek.
  Margarita v divokém pohybu. Řeže nepřátele a skřípe:
  - Bude vítězství, to vím jistě!
  A dívka hodí smrtící granát.
  A roztrhejte části žlutých válečníků.
  Natasha je také v pohybu. Nezná zábrany a bázlivost. Její meče sekají protivníky. A provést trojitý mlýn.
  Potom dívka říká:
  - Velká kaskáda!
  A bosá noha hází bumerang. Tucet Číňanů zůstává bez gólů. Zde je válečník, který s nimi jedná.
  Zoya je také v pohybu. Drtí protivníky a skřípe:
  - Bojujte krvavě a správně!
  Její bosá noha je v pohybu, něco bude házet. A roztrhat masu válečníků nebeské říše.
  Aurora se také pohybuje. A také provádí zničení Číňanů. A dělá to, jako by hrabal štětcem.
  A křičí:
  - Banzai trend!
  A z její bosé nohy zase letí granát. A rozdrtí spoustu zlomených nepřátel.
  Světlana je také v bitvě. A nevzdává se bez velkého obřadu. A meče jako řezané. A bosýma nohama to vezme a pustí. A z toho vycházejí takové blesky energie.
  Aurora povzbuzuje svého přítele:
  - Existuje kontakt!
  Světlana, která rozřezala velitele Číny na polovinu, potvrdila:
  - Existuje kontakt!
  A obě dívky narážely nahými patami o sebe.
  Aurora je opět v pohybu. Prudký a nepřekonatelný. Nezná slabost a pochyby.
  Její meče prořízly lidské maso.
  Rudovlasý ďábel drtí dalšího Číňana a ptá se:
  - Co si myslíš, opravdu?
  Světlana odpověděla:
  - Pravda, pojem je relativní!
  Aurora se zasmála a poznamenala:
  - Ano, je to pravda!
  A z její bosé nohy vyletěl další granát. A jak zasáhla nepřátele. Od Číňanů létaly jen kusy natrhaného masa různými směry.
  Světlana s úsměvem poznamenala:
  - Tak je to naše zabíjení a tvoření!
  A dívka také vypustila dar smrtelné a nemilosrdné smrti bosou nohou.
  Natasha, která rozbíjela Číňany meči, logicky poznamenala:
  Oni mají svou pravdu, my svou!
  A z holčiny bosé nohy vyletěl další granát.
  Zoya s tím ochotně souhlasila a rozsekala nepřítele na malé kousky:
  - Každý má své. A hodně velká pravda!
  A z její bosé nohy opět letí jedna extrémně smrtící. A trhání dužiny na malé kousky granátového jablka.
  Natasha logicky poznamenala:
  - To nám dala věda a bohové!
  Zoya, která ničila protivníky, souhlasila:
  - Dala hodně!
  A její bosá noha znovu vrhla několik disků. A zasáhnout hromadu protivníků.
  poznamenala Natasha a vycenila zuby:
  - Ale trend!
  A její holé prsty vrhly další tucet jehel. Ukázali smrtící a divokou politiku.
  Desetitisíce Číňanů už byly zabity. Šestka odvedla skvělou práci při vytváření alternativní historie.
  A samozřejmě, dívky a chlapec jsou velmi velká a kolosální síla!
  . KAPITOLA #14
  Číňané dostali krutou lekci, dokud nezaútočili, geniální chlapec Oleg Rybačenko načmáral další mistrovské dílo;
  ČAS NA DÁRKY!
  PROLOG
  V předvečer Nového roku vypadá hlavní město Moskva jako gigantický včelí úl velkoryse zbarvený světly. Všichni spěchají dokončit to množství věcí, které se za rok nashromáždily, aby se mohli vrhnout do sladkých vírů sváteční zábavy.
  A mladý Alex se svou přítelkyní Angelinou musel točit a doručovat četné dárky. Pod plstěnými botami vrzal lepkavý, špinavý sníh, v bavlněném ovčím kabátě otce Frosta bylo horko a pod vláknitými vousy se mladíkovy rudé tváře bez žiletky pálily slaným potem. Angelina v kostýmu sněhové panny je to o něco jednodušší, i když po dvacátém domě nezačnete obrazně padat z nohou.
  Jak ale odmítnout příležitost přivydělat si jako novoroční pár?
  Na nové aktualizace není dost peněz a stipendium je extrémně malé, za šílené ceny...
  - To jsi ty kudlaty kde chapaet? - Slyšel jsem neohrabaný hlas.
  Lucerna náhle zhasla a ve tmě se mihly zlověstné stíny. Vousatý bandita s přivřenýma očima zatřásl dlouhou dýkou, po níž následovalo několik dalších, vypadajících jako ďáblové prchající z podsvětí.
  - Podřízněte nevěřící! - Zní to, trápí ušní bubínky, ošklivě, jako skřípění rezavé pily na betonový hlas.
  I když se samozřejmě podle hollywoodského scénáře pár musel postavit a běsnící bandity vyřadit najednou, ale život je prozaičtější. Alex a Angelina dali husu. Samozřejmě jsou mladí, vysportovaní, ale těžké tašky s dárky za zády a objemné róby jim běh velmi znesnadňují...
  Za ním jsou slyšet těžké výpary, špinavé rohože, tady byl mladý muž poražen dýkou na zádech, jak si rozřezal kabát...
  Pod nohama prchajících studentů letí šedý předmět, zdá se, že je to krysa s jiskřivým (hořící pojistka!) ocasem. Angelina ječela: neměla ráda krysy, ale co bylo ve skutečnosti mnohem hroznější ...
  Zaburácel! Asfaltová dlažba, prudce se zvedající, udeřila do obličeje a tělo bylo okamžitě probodáno ostrou bolestí, která trhala buňky na kusy...
  POSLEDNÍ ŠANCE LIDSTVA
  Když se přiblíží taková nesčetná armáda, je to děsivé, z dálky se zdálo, že se plazí různobarevná, jiskřivá mlhovina. Každá jiskra je navíc divoký démon nebo chvějící se duch způsobený kouzlem nekromantského čaroděje. Předek se protáhl na pár parseků, v takovém měřítku vypadají i vlajkové ultrabitevní lodě jako zrnko písku na Sahaře.
  Lidská konfederace spolu s dalšími rasami obývajícími metagalaxii vstoupila do rozhodující bitvy.
  Je zde tolik lodí s úžasnou, i když ve většině případů jen překážející efektivní bojovou rozmanitostí. No, třeba hvězdná loď v podobě cembala nebo s dlouhými tlamy stočenými do nabijáku místo strun harfy, nebo dokonce kontrabas s obdélníkovou věží tanku . To může zapůsobit a dělá dojem na slabé jedince, ale je pravděpodobnější, že způsobí smích než strach, zvláště mezi sofistikovanými válečníky.
  Jejich protivníkem je impérium drze se prohlašující za univerzální mocnost. Velká rakev, kde je vše dáno do služeb války, hlavním heslem je efektivita a účelnost. Na rozdíl od koalice se hvězdné lodě s rakvemi liší pouze velikostí. A forma je téměř stejná - velmi dravého vzhledu, hlubokomořské ryby. Možná s jedinou výjimkou: vypadají jako tlusté dýky odlévané z oceli - annigelans.
  Hvězdy v této části kosmu nejsou po obloze příliš hustě rozptýleny, ale jsou barevné, zvláštní svým světelným rozsahem. Z nějakého důvodu při pohledu na tato svítidla existuje smutný pocit, jako byste se dívali do očí andělů, že odsuzují živé bytosti vesmíru za jejich odporné, skutečně divoké chování.
  Armáda Grobzagonatu nespěchala, aby se setkala, pouze samostatné mobilní jednotky, rychle, využívající svou vyšší rychlost, zaútočily na nepřítele, způsobily škody a ustoupily. V reakci na to se jim snažili vyjít vstříc palbou palby, ale hbitější a technologicky vyspělejší zásobníky rakví působily mnohem efektivněji. Miny vybuchly, jako by vybuchly, a vytryskly v gejzíru úlomků křižníku a torpédoborců. Tady se ale dalo vysypat a vysoká zvěř. Jedna z obrovských bitevních lodí lidské konfederace byla sestřelena, z lodi se hustě kouří a na palubě gigantické hvězdné lodi "Stalingrad" vládne zmatek.
  Snaží se ho zachránit ze všech sil, z děvčat a chlapců se doslova slupuje kůže strašlivým horkem. A ve vzduchu se jako móda rozstřikovala růžová voda, reagovala molekula dusíku a kyslíku, čímž se zvýšila už tak pro člověka nepřípustná teplota. Zde dívka padla na kolena a naklonila se k polibkům Perunova amuletu, kapky slz se vypařovaly, aniž by měly čas dosáhnout na odolný kovový povlak. Tady je to smrt, mladý muž, který se ji před půl hodinou pokusil zvednout, spadne na podlahu a plápolá, červené maso se odlupuje od kostí...
  Bojový robot, kapky lubrikantu ze široké tlamy, zdá se, že tento stroj řve, prožívá muka, posílá modlitbu k elektronickým bohům na základě binárního kódu. Ventilační systém se porouchá, změní se v jakési malé, ale četné černé díry, riskující, že pohltí všechno a všechno.
  Zde jsou dvě okouzlující bojovnice, které se neúspěšně drží rukama nastupovacího hmoždíře a snaží se oddálit smrt. Jejich jemné růžové tváře jsou zdeformované a jejich krásné rysy jsou zkreslené nesnesitelnou bolestí. Ale tlak sacího tornáda se zvyšuje. Utrhne si prsty, z natržených svalů a šlach vystříkne karmínová krev a dívky se vrhnou do mlýnku na maso. Za letu se zrzavá dívka srazí s mladým mužem a vrazí si hlavu podobnou lišce do žaludku.
  Před odjezdem do místa, odkud není návratu, se na sebe stihnou usmát. Jiná žena, již více než napůl ohořelá, kreslila hořící rukou na zeď: "Statečný jednou zemře, ale žije navždy, zbabělec žije jednou, ale je navždy mrtvý." Modrozelený plamen dodává teplo a objímá nádherné tělo hodné těch nejprestižnějších pódií před několika okamžiky. Zde se obnažují dívčí kosti a silné svaly ztvrdlé od dětství se drolí v bílý popel.
  Bitevní loď silně vzplanula, vyvrhla duhové vzduchové bubliny do vakua a pak explodovala a roztříštila se na mnoho úlomků.
  Hypermaršál Grobzagonath Prince "Giant Mace" nařídil:
  - Pohněte vpřed o pět milionů osm set padesát tisíc super-fregat, stejně jako odolné nosiče annigenů. Nechte hordu vesmírů proběhnout na nepřátelských zádech!
  Fregaty se snažily udržet formaci a seřadily se do samostatných řad. Raketové křižníky a drapáky tvořily spolu se stíhačkami jakousi jemnou síťovinu. Zpočátku se pokusili ostřelovat nepřítele na velkou vzdálenost pomocí zbraně, která už není ve vesmíru nová, ale extrémně ničivá: termokvarkové střely. Jako boxerská taktika velkého úderníka: Hoďte dlouhý úder doleva a udržte svého partnera na uzdě. Koaliční lodě ustoupily, zadní strážní část hvězdných lodí se vrhla vpřed a snažila se včas prorazit na bojiště. Rakve využívající svou výhodu v organizaci a ovladatelnosti, jako kat se sekerou, omezují volnější formaci sil, které jim stojí proti sobě. Mezi těmi, kteří se pokusili zaútočit na mimozemšťany, se ztráty zvýšily.
  Ďábelská generálka krásy vévodkyně de Furia se řítí na své vysokorychlostní lodi annigen. Jde o takovou bojovou hvězdnou loď, která na rozdíl od běžných křižníků má místo děl anténní zářiče, které při použití v boji svým účinkem rozleptávají pancíř nepřátelských lodí. Zde přicházejí gravioplazmatické vlny, rychle se šířící vakuem. Černý prostor z jejich pohybů zaplavujících vesmír je zbarven jako voda z rozlitého benzínu. Akce je velmi destruktivní. Deformují zbraně mimozemšťanů, kteří se jim neúspěšně snaží vzdorovat, způsobují rušení počítačového navádění nebo dokonce při vysoké intenzitě způsobují detonaci v anihilačních rozbuškách termokvarkových střel. Nepřátelské hvězdné lodě jsou jako ryby pod filmem strojního oleje, některé z nich nejsou kovové nebo keramické, ale biologického původu a zcela realisticky se svíjejí v těch nejstrašnějších křečích.
  Zde se další z bitevních lodí začíná hroutit, hořet, jako by obrovská loď o průměru přes šířku Lamanšského průlivu byla vyrobena z domino politých benzínem. O ztrátách z řad menších hvězdných lodí není co říci. Koalice mimozemšťanů a pozemšťanů zjevně ustupuje, zřejmě nejnovější zbraň stalzanů - emitovaná gravioplazma doslova šokovala vesmírné síly několika stovek říší.
  Hrabě de Barsov ovládá palbu pohybem prstů před skenerem v určitém pořadí. Navenek vypadá rakev General of Six Stars jako mocná, hrdinská postava muže s pruhovanou tygří tváří. Agresivně pohledná bestie, ale tohle je zlá kráska - Lucifer. Grobzagon se zlostně šklebí a rozdává nemilosrdné rány. Cítí zmatek davu shromážděného z několika galaxií. No, ať se ještě víc seskupí, zvyšte paniku. Když do bitvy vstoupí hlavní síly Nemilosrdné, hrobové říše, nastane pro některé vítězný, radostný konec a pro jiné smutný konec.
  Koalice se chová poněkud chaoticky, místo organizovaného odmítnutí, obskurních manévrů se dokonce dvě velké bitevní lodě navzdory vesmírným vzdálenostem oslepily, pluly k sobě, pak s řevem, pomocí gravitačních vln, bolestivě vydávaly v uších se srazily těsně umístěné stíhačky.
  Rozbily se v nich příčky, byly rozdrceny bojové oddíly, kasárenské sruby, výcvikové a zábavní sály. Všechno se to stalo rychlostí přílivu, dost rychle na to, aby zabilo jakoukoli šanci na útěk, ale stále mučivě pomalé, což dávalo milionům uvězněných živých bytostí šanci pocítit děsivý strach z nesmiřitelné smrti.
  Zde je hraběnka ze závodu žetonů, velmi podobná kytici fialek s růžovými žabími stehýnky ve zlatých kadeřích, přijímá bolestivou smrt a přiznává se... svému bojovému zářiči. Počítačový hologram čte modlitby a odpouští hříchy rychlým tempem. Takové je náboženství tohoto okouzlujícího národa, vaše high-tech zbraň hraje roli kněze, za takovou se považuje pouze kybernetická inteligence, která má dostatečnou svatost a čistotu, aby sloužila jako prostředník mezi živým organismem a Všemohoucím Bohem. Poslední slova kněze-vyslatele byla:
  - Svět není bez kouzla, ale ohavnost není obětována Bohu!
  Vévodkyně de Furie je štíhlá a atletická posila týmu ve speciálním režimu, komprimovaném řečovém kódu, který hraje dvojí roli. První štít šifry z případných odposlechů týmu. Druhý magotelepatický impuls.
  Křižníky, torpédoborce, brigantiny a dokonce i jedna vesmírná loď, to jsou lodě poškozené nebo úplně zničené její hvězdnou lodí. De Furia logicky poznamenává:
  - Odvaha může kompenzovat nedostatečný trénink, ale trénink nikdy nevyrovná odvahu!
  Jejich drapák již zdevastoval termokvarkovou energii (zatím její využití není tak dokonalé) reaktoru téměř na hranici možností a napjatě čeká na povel. Mnoho stovek tisíc nepřátelských lodí hlavních tříd již bylo zničeno, bitva se odehrává na nejširší frontě.
  Rozkaz byl vydán, spěchali, organizovali se k ústupu, aby se mohli dobít na nákladních stanicích - speciálních kontejnerech hvězdných lodí.
  A princ "Giant Mace" vrhl do bitvy nové síly:
  Zejména jeho osobní vlajková ultrabitevní loď "Beast".
  Poté se vpřed posunuli další dva giganti "Shock and Awe" a "Red Noose". Nasadili desítky tisíc velkých i malých děl a zářičů. Nad nimi se mihotalo několik ochranných vrstev: graviomatrix, magosprostorová pole (propustná hmota pouze v jednom směru), reflektor síly. Všechna kybernetická zařízení pracovala na podúrovňové teoplazmě, která poskytovala odolnost proti rušení. Používaly se přitom obrovské radary, které samy vytvářely jezuitské zádrhely pro elektroniku nepřítele.
  Jako by na úrodu padaly smrtící kroupy, padaly "dary" nesoucí smrt... Tři obři se pokusili rozptýlit více, aby co nejúčinněji vyhubili nepřítele. Jsou prakticky nezranitelné, jako kulové blesky, létající, spálené topolové chmýří vlající ve vesmíru, takový je jejich smrtící účinek na vesmírné lodě mimozemšťanů. Donutí je v panice ustoupit. Bezpočet záchranných modulů ve tvaru pilulek se rozptýlí po vakuu a stále více se jich chvěje před výbuchy raket jako bóje na rozbouřeném moři. Zatím si jich rakve nevšímají, rozbijí především nebezpečné a silné, pak bude možné dorazit mimozemšťany, kteří hrůzou ztratili zbytky mysli. Bitva ještě není vyhrána, vojska Nemilosrdného impéria také utrpí, nicméně oproti nepříteli zanedbatelné ztráty.
  Ale zároveň na hořících vesmírných lodích není žádný shon a panika. Evakuace probíhá velmi hladce, jako by se nejednalo o živé organismy, ale o bioroboty. Navíc ústup, jakoby zesměšňování smrti, doprovázejí odvážné písně.
  A tady je annigen-nositel de Furia: takový speciální nosič gravitační plazmy, který se ukázal jako nečekaný z hlediska ničivé síly. Nabití energie ničení proběhlo téměř okamžitě a znovu do bitvy.
  Hvězdná loď nabírá maximální zrychlení, vévodkyně se dokonce drží stabilizátoru, přes průsvitnou látku bojového obleku je vidět, jak má napjaté velké bicepsy, nikoli žensky. Ona a další členové posádky se musí snažit, aby nespadli na záda. Vévodkyně s tygří hlavou je nenapodobitelná, jako válečnice z komiksu, její oči jsou pronikavé, velmi světlé, dlouhé a husté vlasy vlají z přicházejícího vzduchu.
  Je těžké uvěřit, že tato hrdinská dívka má za sebou již dvě stě cyklů. Jak je její tvář svěží a čistá, velmi pohyblivá, někdy se zuřivým výrazem, někdy naopak andělská či hravá. Je za ní mnoho bitev, ale zdálo se, že ji nikdy neomrzí. Každý nový boj je něčím výjimečný, svou nepopsatelnou krásou a bohatostí obrazu, vzrušujícím rytmem.
  A nyní mají nejnovější zbraně, pokud jde o princip fungování, proti nimž nepřítel pravděpodobně nebude schopen najít účinnou ochranu, alespoň do konečného vítězství Grobzagonatu.
  Jak bezmocný je dreadnought rasy Phizt. Oslepený, ztrácí směr. Otáčející se s diskem vypuštěným sportovcem, který po několika okamžicích jeho součásti rozprášil přes rozlohy galaxie. Nebo další nešťastná oběť, tři torpédoborce umírají v náručí gravioplazmy najednou, lodě se chvějí a zplošťují, jako potěr hozený příbojem na žhnoucím písku.
  Baron de Alligator, opravující zamíření emitorů (a ne bez úspěchu, z nového spáleného křižníku zbyly pouze monoblokové tyče), s lítostí poznamenal:
  - Je snadné zabít, je těžké vzkřísit a obecně nelze žít bez násilí!
  Defuria, která řídí svou skupinu hvězdných lodí, vypouští další proud zkázy a vypadá jako loď přestavěná z nákladního transportéru, je také zapletena do plazmové sítě, což naznačuje:
  - Smrt jako věrný přítel určitě přijde, ale chcete-li si udělat delší procházku vrtošivým životem, prokažte svou oddanost mysli a odvahu!
  Hrabě de Barsov chraplavě štěkal a pokračoval ve své vtipné verbální lince:
  - Zákony nejsou psány pro hlupáky, ale také dostávají sankce za jejich porušení za ty chytré lidi, kteří tyto zákony napsali!
  Organizovaný odpor různorodé armády byl zlomen. Útěk do vesmíru je jako zřícení hory, je to tornádo, které okamžitě zasypalo hejno pakomárů, všechny najednou srazilo a sebralo... Pronásledování začalo. Jako smečka vlků ženoucí stádo ovcí. Jen rakve jsou mnohem podlejší, nemilosrdnější než vlci. Pro ně to ani není otázka přežití, ale demonstrování neochvějné vůle a nelítostné zuřivosti. Pronásledovat, mučit, nepustit. A ačkoli mnoho dětí nebude čekat na své rodiče (a tady se sešly stvoření od stejného pohlaví až po tucet pohlaví), ale matky, otcové, neutrálové, jejich synové, dcery a kdoví kdo ještě... Jaká udatnost v takovém vražda, kdy i střelba na koroptve vyžaduje více zručnosti a úsilí. Trosky zaplavily prostor a padaly na svítidla, což způsobilo koronální poruchy, výčnělky a plazmové víry na povrchu. Jednotlivé hvězdy dokonce mění barvy od mnoha cizích objektů, které dopadly na jejich povrch. Ne každý to pochopí, ale ti, kdo mají srdce: obzvláště hrozné je, když bytost, která má osobnost, shoří zaživa a osobnost je celý iracionální a nepředvídatelný svět.
  I vakuum může plakat, z takové rány...
  To vše viděli studenti prvního ročníku Alex a Angelina, a to ani ne jako ve filmu, ale najednou, v mnoha bodech a detailech, kdy vše vstupuje, naplňuje mysl kaleidoskopem vnímání.
  Pak si všimli, že jedna z lidských hvězdných lodí - brigantina s obrysy mláděte delfína, se pohybuje směrem k... Směrem ke spícímu kvasaru, zářícímu všemi barvami duhy. Něco studentům říkalo, že je to kvasar, i když ne s takovými paprsky, které spalují všechno živé. Ale i ve zmenšené podobě skrýval smrtelné nebezpečí pro všechno hmotné. A tahle brigantina vypadala jako odvážná sebevražda.
  Annigenos pod velením vévodkyně de Furia obdržel rozkaz: "Zachyťte, pozemská hvězdná loď!". A tři obrovské tisíce vojáků a desetitisíce bojových robotů na palubě, téměř nepoškozené, se vrhly za brigantinou.
  Jako by draví žraloci pronásledovali malé káčátko, které se dusí v rozbouřených vodách rozbouřeného oceánu.
  Alex najednou cítil, že je schopen nejen stoupat, ale i pohybovat se, zakřičel na svého přítele: "Pojďme za nimi anděla." Dívka odpověděla: "Ano, cítím, že můžu."
  Nechte zpívat Michaila Bojarského: "Ačkoli tělo bez duše není tělo, ale jak slabá je duše bez těla!" Možná je to pravda, ale... Duch se poté, co vstoupil do těla někoho jiného a převzal nad ním kontrolu, může projevit báječnou silou...
  Ze tří dýk byly vyvrženy žhnoucí proudy ničivé radiace a zdálo se, že lidská brigantina v čele se statečnou kapitánkou Alenou Snegovou nemá nejmenší šanci. Už magoplazmatické vlny pronikly do trupu, deformovaly stříbřitý pancíř a donutily sudy lehkých děl padat jako převařené těstoviny. Členové posádky pociťují strašnou bolest, bojové obleky se rozpadají, kůže se odlupuje, oči oslepují... Zdá se, že není šance... Brigantina začne zářit a zanechává za sebou kouřící chochol s kaviárem antihmoty.
  Ale v tomto posledním okamžiku, kdy spadnete do beznadějné propasti pekla neexistence, dva nosiče annigenů umístěné na bocích, aniž by se otočily, vloží záření do toho prostředního.
  A začalo to, duhové vlny prošly centrální dýkou, automatika se přepnula na ochranu. A lidská loď, která se na pozadí obrů zdála malinká, ztrácející části své konstrukce, unikla z duhové magoplazmatické sítě.
  Alex seděl v těle barona de aligátora a Angelina osedlala vědomí hraběte de Barsova. Obyčejní podavači rakví jsou stejně jako důstojníci zvyklí o rozkazech velitelů nediskutovat, ale plnit je. Pokud útočníci v tělech pomocí paměti svých "koní" nařídili změnit objekt ohně, pak ... Je to tedy nutné. Jak říká hlavní pravidlo Grobozagonatu: "Přísahám, že budu bez pochyby poslouchat Hyper-imperátora, jeho osobně, stejně jako každého jím jmenovaného šéfa!".
  Rozkaz byl vydán a plní se... Osobnosti nosičů rakví se ale nechtějí smířit s tím, že se jejich těla zmocnily nehmotné duše mladých vězňů. Začíná urputný boj, Aligátor a Barsov ztuhnou, tygrovi se zalesknou oči. Objednávka již byla zadána a bude prováděna, dokud nebude zrušena...
  Brigantina však už utrpěla smrtelné rány, jen o trochu víc... Alena Morozová se z posledních sil drží na tenké nitce vědomí. Její oblek je spolu s uniformou ohořelý a plameny krutě hladí její již zcela nahé tělo. Kůže se pokryje velkými puchýři, poté se odlupuje. Odpadají kusy pláštěnky... Ještě trochu...
  Tady je to tenký ocásek kvasaru, kam se potřebuje dostat její brigantina, nebo spíš to, co z ní zbylo... Osobnosti Aligátora a Barsova se již vrátily, magoplazma je opět zaříznuta .... Aleniny spálené kosti se rozpadají a její vědomí je spáleno do černého trychtýře... A na nepatrný zlomek nanosekundy, konečné zničení, velitelův fragment brigantiny vletí do kvasarova Probomeranu...
  Všechno se najednou zastavilo, jako by to vůbec nezačalo. Armáda flotily Purpurových souhvězdí zamrzla a její protivníci okamžitě zmizeli. Vypadalo to jako křídla a tlapy vesmírných supů byly přilepené k vesmíru a nemohly se hýbat. A přitom nikdo nepocítil sebemenší otřes nebo otřes. Všechno, co se stalo, bylo mimo rámec běžné fyziky.
  Vévodkyně de Furie divoce zavrčela:
  - Kdo je to, cool, kdo nás dokázal zastavit?
  Genhir Wolf se podíval s neskrývanou nenávistí:
  - Netuším... Principiálně je to nemožné, i když...- Generál-řezač rakví ztišil hlas, evidentně vyděšený do šepotu, prozradilo ho nervózní pobíhání s ledovýma očima po stranách, dodal. . - Náš agent oznámil, že Země může časem vrhnout vtip.
  Vévodkyně klidně, dokonce odmítavě odpověděla:
  - To je samozřejmě nepříjemné, ale nikdo není schopen zakázat živým jedincům bojovat a nám, rakvím, abychom vyhráli!
  Aligátor vzdorovitě zívl a vhodil si do úst něco, co vypadalo jako silně ochucený sendvič. Hladil neposlušné vlasy tygřice- adjutanta, energicky žvýkal kulinářský produkt s hlasitým křupáním, ale přitom naprosto srozumitelným a silným hlasem, shrnul:
  - Nedokončený nepřítel je jako neléčená nemoc - počítejte s komplikacemi!
  Vedle otlučených duší Angeliny a Alexe se jako z ledové díry vynořila zářivá substance Alenina ducha. Tvář osvobozené duše zářila jako slunce. Dívčí kapitánka zachytila nechápavé pohledy spolužáků a s radostným nadšením vysvětlila:
  -Jsme vyhráli! Hrozba pro lidstvo byla odstraněna, jak tato, tak doufejme budoucí výzvy.
  Angelina zmateně zamumlala:
  - A jak?
  Alenka začala vysvětlovat:
  - Velký vědec Pavel Karpov zjistil, že čas má strukturu podobnou plně tekoucí, bezbřehé řece s mnoha miliony nezávislých toků. A že je možné umístěním jakéhosi vlnolamu ovlivnit průběh konkrétního toku. Bohužel zemřel, a tak až do konce odhalil mechanismy vlivu, a žádný jiný takový génius neexistoval. Ale tady je jeden způsob, jak vytvořit takový vlnolam a byl jím odhalen. Pokud vypudíte energii spícího kvasaru v určitém rozsahu, a to pouze během přesně půlnočních oslav na planetě Zemi Nového roku, pak uvolněná energie způsobí jakýsi nárůst v minulosti planety a zdvojnásobení k časovému toku dojde ve sluneční soustavě...
  Alex byl zmatený, zamrkal svými éterickými víčky a zašeptal:
  - A co na tom bude?
  Válečnice Alena vysvětlila:
  - Všichni lidé ve Sluneční soustavě dostanou rok života navíc, což znamená, že Pavel Karpov bude mít čas dokončit své unikátní objevy... Nebo spíše už má, před námi není žádná nepřátelská armáda!
  Angelina se zachvěla:
  - Zničil jsi je všechny!
  Kapitán brigantiny se láskyplně usmál a v odpověď mrkl:
  - Myslím, že ne! Jen vlnolam umístěný v řece času jim zkroutil chronologický tok v kruhu. To znamená, že krabice na rakve budou žít navždy, v jedné časové smyčce a budou žít ve stejném roce nekonečněkrát!
  - A my? zeptal se Alex.
  - Vrátíš se do své doby a doufám, že příště nepůjdeš po ulici s bandity ...
  Mladý muž a dívka se probudili stojící přímo před kremelskou zvonkohrou na Rudém náměstí. Gigantické hodiny začaly odměřeně a majestátně odbíjet půlnoc.
  Nový rok přišel.
  . KAPITOLA #15
  Po přestávce se nepřátelství obnovilo. Číňané to zkusili znovu a shromáždili síly k útoku na vzdálený majetek Ruska.
  Tentokrát si šestka vzala nějaké modernější zbraně.
  V tomto případě jich všech šest vylezlo na IS-7 s magickými nevyměnitelnými náboji a nábojnicemi.
  A začali bez zbytečných ceremonií střílet čínskou armádu a rozdrtit ji housenkami.
  A Oleg Rybačenko také vystřelil z děla a zařval:
  - Naše vítězství je nevyhnutelné, už to nebude jako dřív!
  Během natáčení, a i když střílíte střídavě, však můžete myslet na něco jiného.
  Ostatně, proč je Vladimir Vladimirovič Putin tak šťastným politikem a prezidentem. Zejména od samého začátku jeho jmenování oficiálním Jelcinovým nástupcem šlo vše dobře.
  Zdálo se, že komunisté a Jabloko měli působit jako jedna formace - Jelcinův nástupce je nepřítel číslo jedna.
  Projev se ale nekonal. A na Sobčaka, který kradl, se nevzpomínalo. Schválení proběhlo běžně. I když komunisté měli pochopit: to je jejich budoucí hrobník!
  Ano, a Yavlinsky - který se snažil ukázat jako nejopozičnější politik, který nikdy nehlasoval pro rozpočet, proč neprotestoval.
  Bylo to tak zvláštní.
  A pak se to nějak poštěstilo. Násilný a hladový Dagestán akci wahhábistů nepodporoval, i když s tím Basajev a Chattáb pravděpodobně počítali. Opozice v Dumě se s úřady nesrazila. Nebo použijte čečenský faktor.
  Zkrátka vše bylo od začátku ve prospěch Putina. A opozice v Dumě se nepokusila použít výbuchy v Moskvě a Volgodonsku proti úřadům.
  I když to komunisté musí pochopit, jsou odsunuti do pozadí.
  Yavlinsky to pochopil velmi opožděně.
  Oleg vystřelil na Číňany a roztrhal žluté válečníky granáty.
  A povzdechl si...
  OK. Přemýšlení o politice je trochu otravné. Vezměte si například Gerdu. Na jednom z obrázků je vyobrazena jako vězeň lupičů se svázanýma rukama za bosýma nohama. A nohy jsou dokonce červené, je to vidět v nevytápěné zoo s jelenem, loupežníkovi je zima a Gerdě hodně studené nohy.
  Ubohá dívka, byly jí sebrány boty, které si vyprosila u královny. A teď v zajetí trpí.
  Chlapec znovu vystřelil na armádu nebeské říše a stiskl holé prsty na pákovém ovladači.
  Pak se vydali jiným směrem.
  Žirinovskij Jelcina přímo nepodporoval a neexistuje jediný videozáznam, kde by takové výroky pronesl! Na druhou stranu mu nové volby a dokonce i na stranických listinách velmi prospěly. Po provedení vojenského převratu si Jelcin uzurpoval moc a stal se plnohodnotným diktátorem, formálně neomezeným ničím! I činnost ústavního soudu byla pozastavena a prezident formálně získal neomezené pravomoci! Za těchto podmínek přijetí nové ústavy brzy omezilo moc diktátora, což ji napravilo! Je třeba také říci, že podle průzkumů veřejného mínění bylo až 80 procent ruské populace připraveno hlasovat pro prezidentský návrh ústavy. Nelze tedy přísně soudit Žirinovského za podporu ústavy. Za prvé, jinak na něj prostě nedalo dopustit, aby se voleb zúčastnil, a za druhé Vladimir doufal, že získá podporu některých Jelcinových četných příznivců. Pokud jde o název strany, tehdy mezi lidmi vznikla iluze - komunisticko-fašistický (mediální termín) parlament byl rozehnán, do reforem nikdo nezasahuje a brzy si budeme žít jako v Americe! Za těchto podmínek byl název liberálně demokratický volební docela výhodný! Z volebního bloku se stala vládnoucí strana: Volba Ruska v čele s Gajdarem! Šancem Liberálně demokratické strany nikdo nevěřil, mnozí si mysleli, že Žirinovskij neunese ani pětiprocentní hranici!
  Ano, zdálo se, že Žirinovskij měl velmi slabé šance. A Volba Ruska má ve svých rukou všechny trumfy. Až na to, co je možná nejdůležitější, v ekonomice nebyly žádné skutečné úspěchy. Pak ale v rukou obrovského propagandistického aparátu a administrativních prostředků. Zkušenosti z Kazachstánu a dalších zemí ukazují, že často to stačí k vítězství ve volbách, dokonce i k dosažení senzačních výsledků!
  Vladimir Volfovič ale ukázal své vynikající politické schopnosti: zejména dokázal přesvědčit Jelcinovo okolí o své loajalitě a nebylo mu zabráněno v registraci, jako tomu bylo například v případě bloku Baburin a některých dalších! Podařilo se mu získat peníze tím, že přesvědčil sponzory o svých vyhlídkách na placený vysílací čas (a sám si na podnikání něco vydělal!). A co je nejdůležitější, během voleb prokázal velkolepý dar řeči, když vedl okouzlující volební kampaň! Na webu LDPR najdete staré záznamy volební kampaně z roku 1993: jsou to opravdu silné projevy, ve srovnání s nimiž je Hitler jen ubohým stínem řečníka. Demokraté se mezi sebou pohádali a nárůst popularity Liberálně demokratické strany zaznamenali s velkým zpožděním! Musím říci, že sociologové neukázali skutečný obraz, ale ten, který chtěly vidět úřady! Gajdar nazval Žirinovského Hitlerem a požadoval, aby Jelcin zrušil registraci Liberálně-demokratické strany. Analytici blízcí prezidentovi však hlásili, že Jelcinova obliba klesá a podpora ústavě klesá. Za těchto podmínek by diskvalifikace mohla způsobit úřadům problémy. Navíc v roce 1993 ještě nebyly propracovány technologie masových volebních podvodů, kromě primitivního vhazování hlasovacích lístků do urny, takže vůle lidu byla poměrně poctivá! Žirinovskij zase slíbil, že propustí Rutskoje a další opozičníky!
  Oleg Rybačenko se zde nechal rozptýlit a znovu vypálil z nepostradatelného projektilu.
  Zatímco dívka Margarita mířila pistolí bosýma nohama, chlapec se zamyslel a přišel na to.
  Výsledek voleb byl senzační a lídra Liberálně demokratické strany volili jak nepřátelé režimu, tak i mnozí příznivci Jelcina! Strana získala téměř 24 procent ze svých 13 členů a skončila na prvním místě. Kvůli smíšenému volebnímu systému však Žirinovskij skončil s pouhými 60 mandáty, tedy 15 procenty Státní dumy, dolní komory parlamentu! Pravomoci Státní dumy byly navíc novou ústavou výrazně omezeny, takže ve skutečnosti Žirinovskij nezískal významnou moc. S největší pravděpodobností by jeho frakce ve Státní dumě mohla být považována pouze za odrazový můstek pro další útok na moc! Sám Žirinovský byl stále více srovnáván s Hitlerem! Mimochodem, v roce 1930 získal Hitler 18 procent hlasů, obsadil druhé místo ve volbách, ale zároveň získal mnohem reálnější vliv na moc. Za prvé, v Říšském sněmu byla jen jedna komora, za druhé se volilo pouze podle poměrného systému a za třetí moc parlamentu byla nesrovnatelně silnější než v Rusku! Zato Žirinovskij dopadl v mnohem horší situaci: zdání vítězství vyvolalo přehnaně vysoká očekávání voličů, ale skutečnou moc a možnost něco změnit z gugulkinského nosu!
  Zde samozřejmě začínají zázraky: Žirinovskij, který se dříve choval jako prozíravý politik, se najednou stal impulzivním a krajně nelogickým. Zejména byl obviňován z hitlerismu, takže posílil protizápadní rétoriku, což vyvolalo obavy, že pokud se dostane k moci, rozpoutá třetí světovou válku! A některá prohlášení byla úplně šílená, včetně použití atomové bomby proti Kazachstánu a dalším zemím. Konkrétně Žirinovskij dokonce prohlásil, že shodí atomovou bombu na Tbilisi! Zároveň došlo k určitým úspěchům: bylo možné provést amnestii, splnit volební sliby .... Ale obecně Vladimir Volfovich nezískal body, neustále se dostával do skandálů ... Ano! Samozřejmě byl vyprovokován, mnoho skandálních situací vytvořila CIA a odpůrci Liberálně demokratické strany, především z řad západních demokratů uvnitř Ruska, ale přesto by tomu neměl prozíravý a pragmatický politik podlehnout, nebo alespoň snížit možnost provokace na minimum! Například Zjuganov, přestože už sedmnáct let nosí vavříny hlavního politického odpůrce Kremlu, se nějak dokázal vyhnout skandálům, nikdy se nepustil do nějakého velkého a nemá pověst korupčníka. politik! Pravda, jeden moment měli komunisté i s nastavením Chodorkovského, údajně hlavního finančníka Komunistické strany Ruské federace, ale v tomto případě Zjuganov nezanechal žádné diskreditační prohlášení. Velmi opatrný politik Gennadij Andrejevič, někdy až příliš opatrný! Zejména v květnu 1999, kdy Jelcin navrhoval Stepashinovu kandidaturu, ji měli komunisté zablokovat a buď si vynutit ústupky, nebo vyprovokovat rozpuštění Státní dumy a předčasné parlamentní volby. Ale Zjuganov se rozhodl to neriskovat, ačkoli kdyby byla tehdy Státní duma rozpuštěna, komunisté by si nad ní ponechali a dokonce rozšířili kontrolu. Ano, v srpnu 1999 komunisté schválili Putina bez boje, ačkoli skutečnost, že ho Jelcin oznámil jako svého nástupce, jen vyžadovala, aby opozice proti této kandidatuře vystupovala jako jednotná fronta. Zjuganov se ale rozhodl, že je lepší jít k volbám s využitím privilegií, které status poslance dává, a skutečnost, že se Putin mohl za pouhé tři měsíce proměnit v národního hrdinu, nemohla vstoupit ani do čela nejodvážnějšího Kremlu. analytici.
  Oleg Rybačenko opět vypálil na Číňany s pomocí chlapecké bosé nohy a pokračoval v myšlenkách.
  Geniální chlapec upřímně věřil, že Žirinovskij není na stejné úrovni;
  Prosinec 1993 byl zkrátka pro politickou kariéru lídra Liberálně demokratické strany vrcholem, pak začal úpadek, i když zprvu to nebyl sesuv s různými výkyvy. Jelcin také rychle ztrácel na popularitě: krizi v ekonomice nebylo možné překonat, naopak byla horší a horší. Zde se Žirinovskij znovu přepočítal, podepsal dohodu o míru a harmonii. Vždyť už mu bylo vyčítáno, že podporoval ústavu, která legalizovala obrovskou prezidentskou moc (na druhou stranu, co by se stalo, kdyby ústava nebyla přijata? S velkou pravděpodobností došlo k občanské válce!), A pak byla k podpisu mírová dohoda. Pravda, Žirinovskij to na podzim opustil. Ale obecně by trvalo velmi dlouho konkrétně popsat, jaké chyby vůdce LDPR udělal a proč se nestal prezidentem. Jeho hlavní chybou je strategicky špatné PR! Po volbách v roce 1993 bylo nutné vytvořit si obraz úhlavního nepřítele současné vlády a Jelcina osobně! Tedy stát se Antiyelcinem s nejpopulističtější rétorikou, s kritikou především vnitřních nepřátel, korupce, krádeží a tak dále! A hlavní slogan - Gang Jelcin na soudu! A přitom nepohrdat levicovými hesly, sociální demagogií, příslibem spravedlnosti! Zejména v Bělorusku získal Lukašenko ve druhém kole prezidentských voleb více než 80 procent, což je na opozičního politika prostě skvělé ! Ale nelze říci, že Lukašenko je v řečnictví silnější než Žirinovskij, spíše naopak, Vladimír Volfovič je mnohem vzdělanější a intelektuálně rozvinutější! Žirinovského ale zklamala jeho povaha, příliš agresivní a pohotový, a na druhé straně víra, že se o něj vsadí Jelcinův doprovod a Jelcin sám a vybere si ho jako nástupce. Kdo zná ten příběh: pravděpodobně si budou pamatovat vztah mezi Hitlerem a Gindebrunerem, nejprve ostražitý, a pak partner! Faktem však je, že Gindebrug byl hrdinou první světové války, vlastencem své země a již zchátralým starým mužem. A Jelcin, ničitel SSSR a zanícený nepřítel imperiální ideologie, byl pro Žirinovského strategickým protivníkem. Ano, a Jelcinovo okolí se obávalo, že tehdy mladý a agresivní Žirinovskij začne nastolovat pořádek a pak se budou válet hlavy! Jelcinovo okolí tedy netoužilo tlačit Volfoviče do prezidentského úřadu nebo premiéra a jeho skutečná šance na moc byla pouze přes Jelcinovu mrtvolu. Čili Žirinovskij musel alespoň navenek napodobovat nejvyšší možnou míru odporu proti režimu! Aby si lid myslel, že není většího nepřítele úřadů než Žirinovskij, a aby vznikl spolek: Žirinovskij nebo Jelcin, Žirinovskij proti Jelcinovi! Vladimír Volfovič však buď neměl ve svém prostředí silného analytika a PR člověka, nebo nechtěl nikoho poslouchat. Nebo se možná dokonce bál Jelcina, i když je třeba říci, že Jelcin stále není tak docela tyran, pokud rezignoval na amnestii a propuštění svých nepřátel: Rutskoje a Makašova. Ano, a Jelcin šel do rozpuštění parlamentu, protože lidé mu k tomu dali souhlas v referendu 25. dubna 1993. Poprava parlamentu a samotného Jelcina ho navíc tak vyděsili, že ztratil odhodlání. Žirinovskij se tedy mohl velmi dobře stát jeho hlavním protivníkem, zvláště když Zjuganov, bez ohledu na to, jak moc píchl do Jelcina, dostal trest!
  Chlapec za pomocí bosé nohy opět vystřelil těžký projektil po dívkách a pokračoval v myšlenkách.
  Další chybou Žirinovského byla pozice, kterou zaujal ve válce v Čečensku. Vypadá to jako nacionalista, měl podporovat nastolení ústavního pořádku, ale v jaké podobě! Válka probíhala od samého začátku špatně, ruské jednotky utrpěly obrovské ztráty, především kvůli zločinné průměrnosti Jelcinova velení. Navíc generálové se zkušenostmi z války v Afghánistánu, například ministr obrany Gračev, veleli hůř než prvňáčci. Dokonce i novináři učili generály bojovat! To byl ten paradox!
  Za těchto podmínek bylo nutné zaujmout stanovisko: Jelcin a jeho banda mohou za obrovské ztráty ruské armády! Kritika vládnoucího režimu měla být posílena, ale zároveň, aniž by se dotkla armády. I když Gračev také neměl být bráněn! Zjuganov zaujal optimální vítěznou pozici! Kritizovat Jelcina, nehádat se s armádou, nepodporovat separatisty. Obecně Zjuganov zvolil správný postup: maximální odstup od Jelcinovy politiky, konfrontaci. Komunisté v Dumě prvního svolání však nebyli ve svém odporu vždy důslední. Podporován nebyl zejména návrh Žirinovského na vyslovení nedůvěry Černomyrdinově vládě. Komunisté obecně pro vyslovení nedůvěry poprvé hlasovali až v říjnu 1994, po Černém úterý, kdy je pasivní schvalování Černomyrdinovy hospodářské politiky mohlo přijít draho. Ve Státní dumě druhého svolání, kde již měli většinu komunisté v čele se Zjuganovem, se nikdy (!) nehlasovalo o nedůvěře! A parlament schválil všech pět kandidátů na post premiéra, ale to už je jiný příběh! Osobnost Zjuganova si zaslouží samostatný článek, stejně jako to, proč ještě v roce 1996 prohrál s Jelcinem.
  Sám Žirinovskij, jak se zdá, chtěl kompromis s Jelcinovým okolím v naději, že přesvědčí oligarchy o své loajalitě, aby ho dosadili jako jediného, kdo byl schopen zastavit komunisty v nástupu na trůn. Problém je ale v tom, že Jelcinovo okolí v té době nechtělo změnu a nedůvěřovalo Volfovičovi, kterému se mimochodem podařilo zhoršit jeho postoj na Západě. Mnoho oligarchů blízkých prezidentovi mělo byznys na Západě a podařilo se jim tam nastřádat obrovské dluhy. Ano, a ceny ropy byly asi 10 dolarů za barel, takže tam byl levný plyn a elita se pěkně chytla za půjčky ze zemí NATO. A na Západě dali jasně najevo, že Žirinovskij je pro ně nepřijatelný.
  Za těchto podmínek spoléhání na spojenectví s jelcinovskou elitou jen kazilo image vůdce Liberálně demokratické strany a zasahovalo do bloku s komunisty a nacionalisty. Je třeba také říci, že těžké ztráty ruské armády, neochota porazit obecně několik málo vyzbrojených nepřátel, snížily oblibu militantních hesel a touhu dosáhnout štěstí válkou. Lidé viděli, že ruská armáda není připravena umýt si nohy v Indickém oceánu a dobýt Blízký východ svými zásobami ropy. Ano, teoreticky by obsazení Blízkého východu mohlo přinést spoustu peněz kvůli petrodolarům a nevyhnutelnému skoku cen energií, ale i když Čečensko nelze porazit... Pacifistické nálady začaly narůstat a Žirik utrpěl vážné volební ztráty!
  Zázračné dítě střílejte znovu rovně. Střela ze 130milimetrového děla Číňany rozmetala.
  Margarita souhlasně řekla:
  - Jsi chytrý!
  A začala používat své holé prsty, aby se vystřelila.
  A Oleg Rybačenko pokračoval ve svých úvahách.
  Je však třeba říci, že Zjuganov byl extrémně opatrný. Když například Boris Fedorov navrhl hlasovat pro hodnocení nedůvěry vládě, Komunistická strana Ruské federace to nepodpořila. Obecně platí, že Zjuganov a jeho doprovod zacházeli s Černomyrdinem velmi opatrně, ačkoli ten pokračoval ve své politice v zájmu oligarchů a prokázal loajalitu Jelcinovi. Zajímavé ale je, že se Zjuganovovi podařilo stát se opozičníkem číslo jedna a odpůrcem Jelcina. Navíc mu v tom pomohla i proprezidentská propaganda, asi záměrně, vždyť komunista Zjuganov ve druhém kole je lepší než nekomunistický kandidát.
  Strana LDPR v zimě a na jaře 1995 zažila vážnou krizi, několik poslanců ji opustilo, včetně bystrého, charismatického Maryčeva.
  Ale válka v Čečensku byla postupně vyhrána, ozbrojenci také utrpěli obrovské ztráty a byli vykrváceni a demoralizováni, ruská armáda postupovala. V červnu se Šamil Basajev zmocnil porodnice v Budenovsku. V zásadě takový krok ozbrojenců vojensky nic nedával a z hlediska propagandy byl dokonce ve prospěch válečné strany... Jenže Jelcin se zlomil, zřejmě události z 3. až 4. října a kletby milionů Rusů ho srazil a nařídil Černomyrdinovi, aby zastavil válku a zahájil jednání...
  Ruská armáda jednostranně ukončila nepřátelství. A Státní duma nakonec nashromáždila dostatek hlasů k vyslovení nedůvěry vládě a požadovala rezignaci řady bezpečnostních činitelů. Jelcin ustoupil, ponechal si pouze Gračeva, ale vzdal Jegorova, Jerina, Stěpašina. Zde Žirinovskij nejprve zaujal správný postoj: odsoudil příměří a hlasoval pro vyslovení nedůvěry. A když Černomyrdin blafoval a vyhrožoval, že o otázce důvěry kabinetu bude hlasovat Státní duma (je jedno upozornění, pokud pro důvěru vládě hlasuje méně než 226 hlasů ze 450, pak je prezident povinen do týden na rozptýlení vlády nebo rozpuštění Státní dumy), Žirinovskij prokázal pevnost a připravenost jít do předčasných parlamentních voleb. Výhody předčasných voleb jsou image mučedníků, nedostatek úspěchu - obviňujte Jelcina a vládu, nedávejte čas na propagaci kremelského projektu Sjezdu ruských společenství a strany u moci: Naším domovem je Rusko . A samozřejmě další organizace - menší!
  Černomyrdin, který si uvědomil, že blaf nebude fungovat a nový parlament se stane ještě opozičnějším, stáhl své hlasování. Státní duma opět vyslovila nedůvěru, Žirinovskij jednal velmi agresivně, ale nebylo dost hlasů. Zde je třeba říci, že se Jabloko vyděsil, Javlinskij nechtěl přijít o výhody parlamentních křesel. Jeho reálné hodnocení navíc nebylo vysoké, hrozilo, že prostě odfoukne.
  Popularita Žirinovského okamžitě vzrostla, ale Volfovič se znovu přepočítal, když stáhl podpisy své strany v rámci procedury impeachmentu. Nevadilo, opozice měla až 300 hlasů na vytvoření komise pro vznesení obvinění, ale zkazila hodnocení! Žirinovskij si opět dal důvod obvinit se ze smířlivé politiky, čímž si odcizil část rostoucího protestního elektorátu.
  Přesto příměří v Čečensku, které ozbrojenci drze porušili, různé teroristické útoky zejména proti Romanovovi, obětem ostřelování vedly k nárůstu militantních nálad ve společnosti a Žirinovskij začal bodovat. V září 1995 navíc NATO začalo bombardovat bosenské Srby, čímž posílilo protizápadní nálady, což také zvýšilo hodnocení Liberálně demokratické strany.
  Je pravda, že Žirinovskij podlehl provokaci, zbil ženu v parlamentu a několikrát ji lehce přesunul na obecné smetiště. Pak to Jelcinův tisk vše vychvaloval a vylíčil Žirinovského jako banditu! Někoho by však taková pasáž mohla oslovit: zvláště ty muže, kteří trpěli na ženách, nebo ty, kteří ze všech kandidátů hledali toho nejzuřivějšího diktátora v naději, že dá věci do pořádku! V každém případě byli "stalinisté" pro Žirika.
  Oleg Rybačenko pokračoval v palbě. Chlapec to udělal tím, že porazil armádu Číny pod mandžuskou dynastií a pokračoval v přemýšlení.
  V říjnu 1995 sesbírala Liberálně demokratická strana 100 podpisů pro vyslovení nedůvěry vládě ve Státní dumě, ale Žirinovskij tento záměr naposledy odmítl.
  Musím říct, že to byla jeho chyba a nic neospravedlnitelného. Za prvé, Žirinovskij, který v předvečer voleb vyslovil nedůvěru, přilákal sympatie protestních voličů, kteří v té době tvořili většinu. Za druhé, hlasování bylo namířeno proti hlavnímu Žirinovskému konkurentovi Černomyrdinovi a nezasahovalo do zákulisních pokusů přesvědčit Jelcina a jeho okolí, aby Žirika učinili jeho nástupcem.
  Kromě toho měl Žirinovskij rozumět; že čím vyšší výsledek ve volbách do Dumy předvede, tím je pravděpodobnější, že na něj "rodina" vsadí!
  V tu chvíli bylo nejlepší taktikou kampaně hrát roli opoziční jedničky, která by předčila míru konfrontace komunistů.
  Žirinovskij to obecně chápal, ale snažil se sedět na dvou židlích a byl nedůsledný. Nové volby byly mnohem těžší než ty staré! Jednak na rozdíl od roku 1993 neměli možnost naplno projevit svůj řečnický talent, věnovali příliš málo vysílacího času večírkům, jejichž počet vzrostl ze 13 na 44 (!). Za druhé , proti Žirinovskému hrál faktor nenaplněných nadějí a očekávání. Koneckonců, zdálo se, že je první, ale život lidem nezlepšil... I když inteligentnímu člověku bylo jasné, že Žirik nemá skutečnou moc a titíž komunisté ovládali mnohem více hlasů než Liberálně demokratická strana : 102 proti 60, ale ... Kolik bylo tehdy chytrých lidí, zvláště v devadesátých letech.
  Třetím důvodem, proč sypali špínu na vůdce LDPR, byl obraz monstra a tyrana, obavy, že rozpoutá třetí světovou válku.
  Čtvrtý důvod je také jedním z hlavních důvodů vzniku velkého počtu konkurentů. Nejznámější jsou: Sjezd ruských společenství vedený Skokovem (bývalým tajemníkem bezpečnostní rady za Jelcina) a Alexandrem Lebedem, rovněž Jelcinovým mužem, jehož roli v Podněstří média značně nafoukla. Toto je blok aktivního PR, ale vypadá to, že už toho mají dost, za hranou. Lidé přece nejsou tak špatní, jak si úřady myslí, a většina z nich si uvědomila, že KRO není vůbec opozice, ale kremelský projekt, namířený především proti Liberálně-demokratické straně a Komunistické straně Ruské federace. Ale přesto tato organizace stáhla více než čtyři procenta!
  A nad střechou byli další konkurenti, Derzhava-Rutskoi, kam utekl Maryčev, Blok pro SSSR - Ťulkin-Ampilov, Lysenkova Národní republikánská strana a spousta všeho druhu. Nutno říci, že i komunisté rozprášili své voliče: Blok SSSR získal více než čtyři a půl procenta hlasů, ale do parlamentu se nedostal a hlasy propadly Komunistické straně Ruské federace, agrární straně. také nepřevzal pětiprocentní bariéru, jako jiné levicové organizace. Zejména není jasné, s čím bývalý premiér Ryžkov počítal pro volby s blokem: Svaz práce nebo blok Govorukhin! Volby v roce 1995 však ukázaly nejslabší výsledek strany u moci v celé historii Ruska a největší procento protestních hlasování.
  Chlapec znovu vystřelil, stiskl tlačítko joysticku holými prsty a pokračoval ve svých myšlenkách;
  Žirinovskij během předvolební kampaně obecně úřadům nadával, ale nedělal to dostatečně agresivně. Jeho frakce navíc podpořila rozpočet na příští rok a dala tak další důvod pro obvinění z prokremelské orientace. S přihlédnutím k protestním náladám téměř všech voličů panujících v těchto volbách nebylo nutné s touto vládou dělat kompromisy! Státní duma navíc nečekaně snadno schválila Dubinina do čela centrální banky, ačkoliv tím druhým byl člověk z Jelcinova okruhu, zastánce tržních reforem v radikální Gajdarově verzi. Mimochodem, Zjuganov také podpořil tuto kandidaturu, ačkoliv se Dubinin angažoval v Černém úterý, čímž ukázal, že ani on nebyl zásadový opozičník!
  Během voleb Žirinovskij nechtěl vytvořit žádné volební bloky, ačkoli několik menších nacionalistických stran vyjádřilo své přání tak učinit. Vengerovskij navíc radil změnit název strany, na politicky vhodnější a eufoničtější - například Velké Rusko! Žirinovskij v této věci projevil tvrdohlavost, ačkoli slovo liberální demokrat se v té době již stalo urážlivým!
  Na stranickou listinu LDPR navíc nebyli zařazeni známí zpěváci nebo umělci, ačkoliv zájemců bylo dost. Zejména Alla Pugacheva, která velmi ráda přitahovala pozornost tisku, mohla souhlasit s druhým místem na seznamu stran LDPR. Nijak ji to netrápilo, ale mohlo by to vytvořit další informační důvod pro zmínku o sobě. Plus možnost navrhnout určité projekty a zákony k projednání ve Státní dumě. I skladatel Antonov byl zařazen jen do krajského seznamu a pak se úplně pohádali. Obecně platí, Žirinovskij: v charakteru je velmi špatná vlastnost: neochota tolerovat silné osobnosti ve svém prostředí, ty, kteří hájí svůj názor. Například právě z tohoto důvodu opustil večírek slavný hypnotizér Anatolij Kašpirovskij; který obvinil Vladimira Volfoviče z autoritářských metod řízení a touhy obklopit se patolízaly. Musím mimochodem říct, že i Hitler dělal kompromisy s lidmi, které potřeboval, a toleroval je ve svém okolí, dokud se pro něj nestali zbytečnými nebo nebezpečnými. Vzpomeňte si na Rema, Strassera, Goebbelse, kteří se vyznačovali levičáctvím a odporem vůči úřadům. Ale právě díky takovým osobnostem se Hitlerovi podařilo vytáhnout maximálku hlasů komunistů a sociálních demokratů. Musím také říci, že Žirinovskij příliš často říkal: bez přemýšlení Stalina buď chválil, nebo ho káral. Obecně lze říci, že sám vůdce Liberálně demokratické strany do jisté míry napodoboval Stalina, vytvořil si svůj vlastní kult, prokázal lpění na autoritářských metodách vlády, ale zároveň obvinil komunisty z násilí, ačkoli on sám jen obhajoval násilí, násilí a další násilí!
  V kontextu rostoucí popularity levicových myšlenek měl Žirinovskij zaujmout vyváženější postoj ke komunistickým myšlenkám a pamatovat na to, že značná část voličů je nostalgická po sovětských dobách. Navíc vnější atributy leváctví by nepřekážely: například modrá barva vlajky LDPR je krajně nešťastná! Za prvé vyvolává asociace s gayi, kteří jsou také "modrí", a za druhé modrá barva uklidňuje, což neladí se zápalnými řečmi Žirinovského! Nejlepší možností pro jeho párty by byla fialová-červená. Oživující, vyzývající k vykořisťování, ale stále ne stejný jako komunisté! Fialová je navíc symbolem královské hodnosti a mohla by přitahovat hlasy příznivců suverenity, monarchistického i nekomunistického přesvědčování!
  Geniální chlapec znovu stiskl tlačítka joysticku a zavrčel:
  - Moje vítězství bude slavné!
  A pokračoval v chytrém uvažování.
  Nejlepší nápad nebyly ani videa, kde hrál Žirinovskij šaška, konkrétně nezpíval moc dobře! V tomto případě to nebyl nejlepší krok, protože lidé měli v roce 1995 hlad a chtěli vážné změny a seriózního vůdce a on neměl náladu na vtipy! Nutno říci, že už prokremelská média se snažila ze Žirinovského udělat šaška a šaška a nestálo to za to posilovat tento dojem, dávat svým nepřátelům nové trumfy!
  Ve volbách v roce 1995 CEC nejprve odmítla zaregistrovat "Derzhava" - Rutskoy a poté "Yabloko". Poté byly obě strany obnoveny prostřednictvím Nejvyššího soudu. O této epizodě existuje několik verzí: zejména, že Kreml a jeho PR lidé chtěli Yavlinskému pomoci ve volbách do Dumy, jako demokrat a Západ, a Rutskoi, jak se zdá, měl stáhnout hlasy komunistů. jemu ....
  Verze na první pohled logická, pokud by skutečně chtěli, aby byli Jabloko a Derzhava odstraněni, pak by je Nejvyšší soud, vytvořený na příkaz Jelcinovy rodiny, neobnovil! Ostatně si můžeme vzpomenout na nedávné příklady, kdy se Jabloko, Jiné Rusko a Vlast nesměly účastnit voleb, a to bez jakéhokoli právního důvodu. Například odstranění bloku Vlast v roce 2006 z voleb v Moskvě bylo z právního hlediska absolutně nezákonné! Takže v tom videu, které se stalo důvodem diskvalifikace: nebyly žádné přímé výzvy k násilí, pogromu, rasovým čistkám a dokonce deportacím "Kavkazanů". Mluvilo se prostě o čištění Moskvy od odpadků... Ano, byl tam náznak potřeby obnovit pořádek a emigranty. Jenže... Za prvé to není v rozporu se zákonem a za druhé v každém nejneškodnějším videu lze najít náznak čehokoli. Můžete například i kreslený film "Jen počkej!" zákaz jako propagace pedofilie. A že zajíc je jako dítě, cestuje s dětskou jízdenkou a vlk s ním flirtuje, mazlí se... V tomto případě soudce neměl zákonné právo blok Rodina z registrace odstranit! Proces s Chodorkovským je samostatné téma, v tomto článku o něm mluvit nebudeme. Ale zdá se, že každý chápe, že bez sankcí Kremlu by se to nestalo ...
  Ano, ano, ale opravdu ne! Zejména Rutskoj byl tehdy považován za zaníceného nepřítele Jelcina - stejně by došlo k přímému ozbrojenému střetu! Výkon byl poměrně vysoký a jeho šance na překonání pětiprocentní hranice jsou vysoké! Proč by Kreml podváděl šance svého nepřítele? Ano, ačkoliv je Jabloko demokratická strana, je značně opoziční: ani jednou nepodpořila rozpočty, jak v této Dumě, tak v té příští, Javlinskij oznámil, že bude bojovat o předsednictví Ruska. Jaký je tedy zvláštní důvod posílit Yabloko: zvláště v souvislosti s budoucími prezidentskými volbami je to extrémně nerentabilní! Yavlinsky stáhl hlasy od Jelcina v prvním kole a mladý a atletický vůdce Yabloko vypadal mnohem atraktivněji než zdiskreditovaný, sešlý Jelcin.
  První verze tedy není zcela přesvědčivá a ruské soudy ještě nebyly tak silně závislé na ruském prezidentovi. Osvobozen byl zejména armádní generál Varenikov, příslušník GKChP, lze uvést další příklady, kdy se soud ne vždy postavil na stranu úřadů.
  S největší pravděpodobností sehrála roli negativní reakce Západu na diskvalifikaci Yavlinského a Jelcinův režim potřeboval v předvečer voleb půjčky, aby v zemi vytvořil zdání prosperity. No, Rutskoy byl odstraněn při stejné příležitosti, takže byli obnoveni pro společnost. To však Derzhavovi nepomohlo překonat 5% bariéru. Rutskoyův výsledek 2,7 procenta lze považovat za univerzální, zvláště s ohledem na to, jak slavný byl. Prohrál však i kremelský projekt KRO. Žirinovskij nevyužíval tribunu Dumy dostatečně efektivně, ale je třeba říci, že těžil z toho, že veškerá prokremelská propaganda pracovala proti němu. Zdálo se, že to vytváří obraz, že Žirinovskij je nepřítel číslo jedna úřadů, a kdyby byl Vladimir Volfovič ve své opozici důslednější, jeho výsledek by byl mnohem vyšší.
  Oleg Rybačenko zase velmi chytře kryl čínský pluk vysoce výbušnou tříštivou střelou. Poté se jeho myšlenky staly ještě harmoničtějšími.
  Krátké projevy lídra Liberálnědemokratické strany v televizi s výhrůžkami vůči úřadům, spíše militantní apely však byly vesměs správné, jen snad Jelcin a Jelcin osobně měli být aktivněji káráni.
  Stručně řečeno, ve volbách v prosinci 1995 měla první místo Komunistická strana Ruské federace s téměř 23 procenty, druhá LDPR 11,5 procenta, třetí NDR 10,3 procenta a čtvrté Jabloko 6,7 procenta.
  Zbylých čtyřicet stran pětiprocentní hranici nedosáhlo!
  Jak hodnotit podobný výsledek Žirinovského? V procentuálním vyjádření dvojnásobný pokles oproti prvním volbám. Pokud ale vezmeme v úvahu zvýšenou volební účast o zhruba 12 procent, pak Žirinovskij získal zhruba 62 procent výsledku z roku 1993. Je to hodně nebo málo?
  Vzhledem ke všem nepříznivým okolnostem je tento výsledek mezi uspokojivým a jen dobrým. Špatné faktory:
  1. Nespokojenost voličů s činností Liberálně demokratické strany ve Státní dumě. Od kandidáta, který vyhrál první místo, čekali lidé více, ale život se nezlepšil. Pravda, většina lidí pochopila, že Žirinovskij nemá žádnou skutečnou moc, ale zklamání stále vládlo.
  2. Strach, že militantní vůdce Liberálně demokratické strany rozpoutá třetí světovou válku s katastrofálními následky. Mnozí se navíc nebáli Žirinovského zdrženlivosti a obav, že nastolí totalitní diktaturu a zaplaví zemi krví. Jeho hysterie mnohé vyděsila.
  3. Odpor vůdce Liberálně demokratické strany nestačí. Zvláště poprvé, měsíce války v Čečensku a samotná prokremelská propaganda z toho obviňovala Žirinovského, což značně zvýšilo jeho loajalitu vůči úřadům. Sám Vladimir Volfovič však chtěl přátelství s Kremlem, čímž ztratil image úhlavního nepřítele současné vlády.
  4. Nedostatečná efektivita využívání pák Dumy k realizaci populistické, finanční politiky. Zejména bylo možné dát k hlasování jeden populistický zákon za druhým, pracující pro veřejnost. To udělal zejména Jelcin, když na kongresu nabídl něco, co nebylo reálné splnit, a získal body pro sebe. Ano, a Jelcin během voleb zvedl všem platy a důchody a pak je buď nezaplatil, nebo je sežrala inflace. Lukašenko a další udělali totéž, ale Julia Tymošenková neopustila tvrdou měnovou politiku a prohrála volby a zároveň ztratila svobodu!
  5. Žirinovskij udělal další chybný odhad související s jeho vzhledem. Zbytečně ztloustl a díky tomu začal vypadat mnohem hůř. Hladoví lidé navíc nemají rádi břichaté a tlusté lidi. Zde mimochodem Žirinovskij ukázal svůj další nedostatek, nedostatek fanatismu v politice, nedostatek vůle, aby se udržoval v kondici a nepřejídal se. Mimochodem, ještě během voleb v roce 1991 byl Žirinovskij ve svých pětačtyřiceti letech štíhlý, dokonce hubenější, než je obvyklé. To naznačuje, že "Zhirik" od přírody nemá sklon k nadváze, což znamená, že pro něj nebylo tak obtížné udržet se ve formě, na rozdíl například od Gajdara.
  To je také značná nevýhoda!
  7. Ve srovnání s prvními volbami se množství vysílacího času, který mohl Žirinovskij využít, drasticky snížilo. Volný vysílací čas byl rozdělen mezi 44 stran a placený vysílací čas nemohl být větší než volný vysílací čas a bylo možné jej zakoupit pouze v noci. Žirinovskij tedy nemohl plně využít svůj mimořádný řečnický dar, jako tomu bylo v roce 1993. I když třeba měl víc peněz než tenkrát!
  6. Možná ještě nejvýraznější: prudce vzrostla politická konkurence a na volebním poli Liberálně demokratické strany se objevila celá hromada stran a bloků napodobitelů. Z nich především KRO, Power, CHP a spousta dalších stran. A vládu kritizovali všichni kromě vládnoucí strany Náš dům Ruska. Často aktivně propagovali a hodně ukazovali v televizi Borise Fedorova a jeho blok Forward Russia, s kritikou Černomyrdina a vlády. Pravda, sám Boris Fedorov jen hrál opozici a doufal, že získá protestní voliče. Většina lidí mu ale nevěřila! Poté se Boris Fedorov dokonce připojil k NDR. Velmi aktivní byla také Lysenkova Národní republikánská strana a její vůdce kopíroval Žirinovského emocionální šílenství a pozornost médií ho v žádném případě nepohoršovala. Kromě toho byl aktivní blok Vedenkin, rovněž bývalý asistent lídra Liberálně demokratické strany a extrémní nacionalista, a také blok Baburin. Baburin je také velmi aktivní člověk, svého času se místo Khasbulatova téměř stal řečníkem. Stručně řečeno, Žirinovského voliči byli podobnými dvojníky a imitátory do značné míry rozpuštěni. Kromě toho měla levice také nové trendy, včetně těch stalinistického přesvědčování.
  Za takových podmínek je 11,5 procenta ze 44 skutečně slušný výsledek, i když nižší, než by bylo možné při rozumnější volební politice. Například Zjuganov dokázal zvednout skóre z 13,5 procenta na 22,9, i když se zvýšil počet závodníků. Jeden blok "Za SSSR!" sebralo více než 4,5 procenta voličů! Yabloko utrpělo ztráty, ale méně než jedno procento, a s přihlédnutím ke stranám, které zmizely za bariérou, zvýšilo svou frakci. Dohromady měli 46 poslanců jako jednočlenné. Ale "Volba Ruska" po rozchodech zmizela, stejně jako Shakhrai's PRESS.
  . KAPITOLA #16
  Čínská armáda byla na tanku IS-7 zcela zničena. A opět nastala pauza v bitvě s Nebeskou říší. A Oleg Rybačenko bez přemýšlení načrtl krásný a zajímavý příběh;
  Byly těžké dny pozdního podzimu. Nebesa vzlykala a hojně zalévala zemi olověnými kapkami. Svět byl šedý, zlaté listí se drolilo, větve stromů se houpaly ve větru jako holá kostra. Stříbrná sněhová koule roztála, aniž by měla čas nakreslit své složité vzory na okna, aby pokryla hnědošedou zemi oslnivým kobercem.
  Devítiletý chlapec Sláva Ivanov byl smutný, zdálo se, že celý vesmír je zahalen ostnatým drátem. Se skloněnou hlavou se vrátil z nemilované školy, kde ho také bili spolužáci. Na obličeji se matně objevují modřiny, aktovka je roztrhaná, není chuť jít domů, kde na vás čekají dotěrné otázky rodičů. A co je ještě horší, zítra budete muset jít znovu do školy a po hlavě se vrhnout do Dantova pekla pro mladé. V tu chvíli, když do vchodu vstoupil mládenec v podobě ovce hnané na porážku, vyskočil mu naproti mužíček jako čert z tabatěrky. Připomínal chlapce, ale zároveň to nebyl Pinocchiův ostrý nos, tři energické oči - červená, žlutá, zelená neustále mrkala.
  -Ahoj! Řekl mužíček očima semaforu. A natáhl své, jak se zdálo na dotek dřevěných rukou.
  Sláva jimi sebevědomě netřásl, byl už ve věku, kdy děti chápou, že zázraky se nedějí, a z takové maškarády vypadal dost šokovaně.
  "Musí mít kybernetické oči," a zahalil se do speciálního kartonového obleku.
  -No, proč tak ponuře! Dovolte mi, abych se představil, jsem Krore z planety Chrome. Vidíte konkrétně, ohromeni dusivou atmosférou planety. Jak se jmenuješ.
  -Slava nebo Vjačeslav. Chlapec nejistě zamumlal.
  -Tak to je Glory. My - já a Vint - jsme proletěli kolem vaší planety, domorodci jí říkají Země a my jí říkáme Erbana. Náš hypertelepatický pohon se zastavil a ztratil téměř veškerou svou sílu. To je plné skutečnosti, že můžeme navždy uvíznout na vaší planetě. Pomozte nám. - Ale jsem jen dítě a nerozumím vesmírným motorům.
  Chlapec nejistě pokrčil rameny.
  - Nemusíš na to přijít. Přichází Vint, vše vám vysvětlí.
  Před nimi se objevil předmět, silně připomínající Samodelkina z časopisu "Merry Pictures". Měl stejný šroub pro nos, ústa ve tvaru kříže a pouze tři oči semaforu ve tvaru létajícího talíře mu dodávaly neobvyklý vesmírný vzhled. Prsty na rukou byly v podobě mnoha kloubů ohnutých klíčů. Přestože se na dotek cítili jako ocel, Vint si potřásl rukama velmi jemně.
  -Náš lidský přítel, křehké tělo.
  Ve Vintově hlase byla lítost.
  -A já ho mám od něj tak ráda a dýchá z toho smutek, je tak temperamentní.
  Crore ho přátelsky poplácal po rameni. Vint pokračoval v mírně pozměněném tónu.
  -Miláčku, chceš s námi létat na nějakém místě, vidět jiné světy.
  Glory se otřásla. Zdálo se mu, že spí a sní. Vidět realitu je nejlepší způsob, jak se štípnout. Což udělal. Moc to nebolelo, ale Vint a Krore stále stáli vedle sebe, malí na jeho výšku se širokými, trochu drzými úsměvy.
  -Ne, nejsme z vosku a roztaje se na slunci.
  Vint se zasmál.
  -Teď to roztrháme.
  Trojice opustila vchod, na dvoře byla břečka, v kalužích se dusily boty.
  - Jsem unavený z vašeho primitivního způsobu dopravy. řekl Krohr a vytáhl z kapsy zařízení, které vypadalo jako Rubikova kostka.
  Ticho přerušil ostrý hvizd. Pětice Slávových spolužáků je vysadila přímo na schůzce. Byli to stejní skvělí Losers, kteří ho porazili. A teď se na jejich tlamě objevily sadistické úšklebky.
  -Ta Sněhurka (Slava měla blond vlasy) a vy dva vystrojení pitomci. Nejvhodnější společnost
  Přišli blízko, největší z nich, tlustý muž jménem "Baran", se pokusil plácnout štěrbinu Kror. Náhle stiskl prsty.
  - Ahoj ty "Pinocchio". Beran se doslova dusil vztekem. - No, pusť, jinak to dostaneš.
  Beranův přítel se ho pokusil kopnout do obličeje, ale Krohr se pohnul a prudce ho kopl do břicha. Chuligánský chlapec upadl a široce otevřenými ústy lapal po vzduchu.
  -Účet je otevřený. Pinocchio se usmál.
  Pak udělal pohyb prsty: Baran sebou škubl a bolestí ztratil vědomí.
  - Nechte ho, aby poděkoval za to, že brečel, že jsme to nerozprášili do fotonů napříč galaxií.
  Ostatní tři chlapci ztuhli, zírali na pevný bod, a pak se rozběhli různými směry.
  -Tak se rozpadly jako kuželky. Neříkal jsem ti, Slávo, že lidské děti jsou zbabělé.
  Chlapec zaváhal.
  -Nevím.
  -Tak víš. Mezitím si uděláme malou procházku.
  Šroub otočil pákou a zdálo se, že spadly do země. Všude kolem byla téměř kosmická tma.
  Sláva sebou trhl a vjel do štítu, jako by byl v šoku, ten šok byl tak silný. Celá místnost se otřásla a ukázalo se, že je zaplavená rudou barvou, komické tváře nových přátel tančily v karmínových tónech.
  - Podělal jsi to. řekla Crore s chutí. Ale nemusíte to dělat, prostě jste museli zmrazit. Co teď budeme dělat?
  -Nic. Vint zavrčel. Pojďme nabít a pak uvidíme.
  Vint nasadil Slávovi na hlavu helmu.
  -Přemýšlejme o naší kvasarové baterii.
  -O čem přemýšlet.
  - O všem špatném a urážlivém. Vzpomeňte si, co vás nejvíce rozrušilo.
  A v čem vám to pomůže? Glory vytřeštila oči překvapením.
  Krohr dal nohu zpět a jeho "semafor" se rozsvítil vzrušením.
  -Samozřejmě, že náš hypertelepatický generátor se živí negativními emocemi. Přeměňuje je na sílu schopnou posouvat hvězdy z jejich drah. Koneckonců, to je přesně to, co se ukázalo jako atraktivní - máte spoustu negativních emocí.
  Z toho všeho si Sláva uvědomil, že se v něm skrývá nebývalá energie a z nějakého důvodu je v něm schopno všechno to nejhorší, že malé chlapecké šarvátky blednou jako svíčka na slunci.
  - A jsem silný.
  Chlapec zaťal pěsti.
  -Máte silné biopole, odpověděl Screw. Naše malá hvězdná loď zrychlí na superkosmické rychlosti.
  V kokpitu hvězdné lodi se okamžitě rozsvítilo. Sláva piloval přístroje úhledně jako v hale s hracími automaty. Krohr zachytil jeho pohled a zapnul holografické zařízení. Hvězdná obloha se rozzářila jako reflektor.
  -Toto je vaše galaxie, vidíte, zlato, je stočená do spirály.
  Chlapec překvapeně nahlédl do dosud neznámého prostoru, který nikdo z lidí neznal. Byl šťastný a trochu se bál nahlédnout do tohoto zázraku mimozemské technologie.
  -Tato červená tečka je místo, kde se loď v tuto chvíli nachází.
  -Chápu, a v tuto chvíli na Zemi.
  zeptala se Glory.
  - Ne, jsme na Měsíci. A pokud chcete, můžete obdivovat měsíční krajinu.
  Šroub se zapnul na kyberskeneru, stěny lodi se zprůhlednily a podivná měsíční krajina osvětlila celý povrch kabiny.
  -Ten mužíček, kterého chcete proběhnout vesmírnými krátery.
  navrhl Vint vášnivým tónem.
  Glory zaváhala.
  Ale není tam žádný vzduch.
  - Ale je tam písek. Nebojte se vyběhnout, zatímco vakuum na vás není hrozné.
  Chlapec svému podivnému kamarádovi okamžitě uvěřil. Jakmile vyskočil na povrch Měsíce, tělo zachvátila nepochopitelná lehkost. Zdálo se, že neskáče v bezvzduchovém prostoru, ale plave na vodě. Jeden prudký skok nahoru a hladce přistanete na zemi. Sláva měl pocit, že podobný pocit někde zažil. To je jen kde - na kolotoči, houpačkách? Ne, je to spíš jako skákání ve snu. Ten samý pocit pomalého padání, jsi jako list vznášející se ve vzduchu. Jak vysoko dokáže vyskočit. Pro mysl je to prostě nepochopitelné.
  -Superman! Chlapec křičí a kope ze všech sil.
  -Když narazíte na asteroid, buďte opatrní a můžete odletět.
  - Tak si pojďme zahrát na dohánění. Navrhla Glory.
  -Jaký je nápad. Vint mrkl očima na semaforu.
  -Tak pojď, kdo se koho dotkne, chytí.
  Hra začala, a přestože Vint a Krore byli mnohem rychlejší než chlapec, velmi obratně se poddal, v důsledku čehož se hra ukázala jako zábavná. A když Krohr nabídl Slávovi, aby něco přepnul na helmě, cítil, jak mocná síla proudí do slabin těla.
  -Páni! Poprvé v sobě cítím úplnou proměnu.
  Chlapec okamžitě vyskočil třicet metrů do vzduchu, pak se docela prudce vymrštil na hladinu a zanechal hluboké stopy.
  - Hej, zkus mě dohnat.
  Screw však trochu, neostýchaje se prudkým skokem, chlapce dohonil a lehce ho praštil prsty do hrudi.
  -Dítě, stále jsi s námi srovnáván. Ať se budete snažit sebevíc, doženeme vás.
  Poté se Slávovi z hraní udělalo špatně, sepjal ruce, zaklonil hlavu.
  - Ukázalo se, že jste podlehli mně - dvousrdcím prolhaných chlapců.
  - Proč lžeme, protože toto je hra a ve hře se bojuje a každý má právo na svou vlastní taktiku. A naší strategií je pomoci všem slabým bytostem žijícím ve vesmíru.
  Myslím, že měsíce už máme dost. Pokračoval Vint. Můžeme všechno, chceš, aby kluk viděl jiné světy a vesmíry?
  -Samozřejmě, že chci! Slavíkova tvář se opět rozzářila radostí. Dokonce i modřiny se zdály být ozdobou zrudlého obličeje.
  -Tak nastupte na loď a jeďte.
  Slavík se posadil do křesla hlavního pilota a obdivoval grandiózní obraz nebeské krajiny. Na Zemi není možné vidět tolik jasných hvězd najednou, hustá pozemská atmosféra ztěžuje pozorování kolosální majestátnosti hvězdné oblohy.
  A tady ve vzduchoprázdnu můžete vidět vše až do nejmenšího hvězdného oblázku. Sláva obdivoval oblohu, cítil se dobře a rád, protože pozoroval to, co vidělo jen pár desítek, maximálně stovky lidí.
  -Teď se vesmírná loď dostane do hyperdriftu a vy budete moci pozorovat něco, co ještě nikdo neviděl.
  Sláva natáhl prsty k panelu.
  Vint obrátil oči v sloup. Pak jemně, ale pevně plácl do rukou.
  - Nedotýkejte se spotřebičů. Můžete otočit špatný hák a spadnout polovinu vesmíru do černé díry.
  Slavík otevřel oči dokořán.
  - Zapískat.
  -Ne, přišli jsme z jiného vesmíru nesrovnatelně rozvinutějšího než je tento. A máme v sobě ukrytou kolosální zásobu energie, oproti níž jsou miliardy hvězd prach. Podívejte se, jak nabíráme rychlost.
  Nejdříve se nebeská tělesa srazila, zdálo se, že jich je před námi víc a spektrum se posunulo k modré straně. Za nimi se naopak hvězdy staly vzácnějšími a potemněly a získaly červený nádech.
  - Pokračujte ve zvyšování rychlosti. Krohr zaskřehotal.
  Hvězdy rychle blikaly přes palubu, jejich spektrum se posunulo a změnilo se v pevnou fialovou záři. Glory se ohlédla. Byla tam absolutní prázdnota. Hvězdy po stranách byly vzácné a matné. Při pohledu na chlapce, který překvapeně otevřel ústa, Vint ani nevysvětlil.
  - To jsou nadsvětelné rychlosti. Fotony hvězd, které jsou za námi, zaostávají za lodí, což znamená, že je prostě nevidíme. Nejen to, doháníme fotony, které letěly dopředu, což znamená, že vidíte všechny hvězdy současně, zadní i přední a částečně letící z boku. Tady se před vámi choulí na monitoru. Pokud přidáme trochu více rychlosti, stanou se pro vás neviditelnými a přejdou do ultrafialové části spektra. Dívej se.
  Šroub otočil volantem a fialová záře najednou potemněla a pak úplně zmizela.
  - No, od šroubu. Teď už nic nevidíš.
  Černý prostor byl najednou ponurý a ponurý. Crore potutelně mrkla.
  -Teď přidáme rychlost. Vesmírná loď prošla jiskrami a obrazovka znovu zablikala.
  - Byli jsme to my, kdo zapnul konvertor gama záření na obyčejné světlo. Nyní opět vidíte hvězdnou oblohu.
  Hvězdy opravdu létaly přes palubu v šíleném režimu. Už minuli část galaxie přiléhající k Zemi a přesunuli se do jejího středu. Tady trochu zpomalili. Obdivovat výstřední květenství. Bolely mě oči, jak hustě se třpytily nesčetné hvězdokupy. Více než jeden člověk na zemi neviděl tak úžasné květenství. Rubíny, diamanty, safíry, topazy, smaragdy, acháty a další kameny jako by se ve vesmíru třpytily na prášek. Jejich oslnivé světlo povolilo, prozářilo všechny vnitřnosti. Glory zamrkala. Screw se zasmál, byl zkroucený napětím
  - Ten muž nikdy nic takového neviděl. Toto je střed galaxie. Podívej, neoslepni.
  "Merry little men" smáli se neslyšným smíchem.
  - Jak rychle jsme letěli?
  Nejmenší je tisíc parseků za sekundu. Jeden parsek je téměř tři světelné roky. To znamená, že za jednu sekundu urazíme dráhu, kterou prochází světlo téměř tři tisíce pozemských let.
  Glory nepřestávala překvapovat - Wow, no, rychlost.
  Vint potutelně mrkl.
  -Rychlost stále není dost velká na to, abychom mohli létat z vesmíru do vesmíru, ale rychlost můžeme mnohonásobně zvýšit. Chcete závodit kolem světů?
  - Už jsem řekl, že chci!
  -Tak se pevně držte, nové zrychlení bude prudší než to předchozí.
  Hvězdy na okamžik pohasly a pak se rozběhly ve zběsilé kavalkádě. Pohyb minihvězdné lodi se zrychloval a zrychloval. Přes palubu se vrhly celé galaxie. Světlo se rozmazalo a třpytilo a šílený běh hvězdné lodi rostl a rostl.
  Už se pohybujeme rychlostí milión parseků za sekundu. Pořád to není žádné velké přetaktování. Letět na okraj vašeho maličkého vesmíru bude trvat den. Ale my Vint jsme mu přitiskli prst na rty - můžeme zrychlit ještě víc, když zapneme hyperultraplazmatické urychlovače.
  Sláva byl lehce přitlačen do křesla a on byl nucen zakrýt si obličej rukama, aby neoslepl z přemíry hvězdných paprsků. Dokonce i prsty prosvítaly.
  -Naše rychlost je deset milionů parseků za sekundu. Pokračujeme ve zrychlování.
  Ohnivá záře se rozžhavila, světlo propálilo vnitřky. Když to Krohr viděl, zapnul světelný filtr.
  - Řekl jsem ti, že pozemšťané jsou slabí. Je nutné dát ještě větší zrychlení a posílit silové pole, aby bylo neprostupné pro paprsky.
  -Naše rychlost je sto milionů parseků. Screw zaskřípal - Brzy se přiblížíme subtelepatické rychlosti.
  - Ale to je nepravděpodobné, rychlost myšlení je nekonečná a hypertelepatický motor se může zrychlit do nekonečna. Kromě toho nevíte, jak výživné jsou negativní emoce. Už jsme závodili v polovině vesmíru a ještě jsme nevyčerpali ani setinu procenta.
  odpověděla Crore.
  - Ano, tento chlapec je skutečný poklad. Mimochodem, Slávko, naše rychlost dosáhla miliardy parseků za vteřinu.
  Náhle byla hra světla přes palubu přerušena, setmělo se a pouze světlo uvnitř miniaturní hvězdné lodi osvětlovalo černé vakuum.
  -Kde jsme? zeptal se Sláva naivním hlasem.
  - A nikde v meziuniverzálním prostoru. Kyberskenery ještě nezemřely, ale kolem není téměř žádná hmota, existuje jen vakuum, hyperprostor a mnoho polí.
  -Jsme v prázdnotě. Chlapec cítil strach.
  -Můžeš to říct. Ale nebojte se, brzy se ocitneme v jiném, mnohem větším vesmíru, než je váš svět. Tam budeme mít prostor pro kreativní činnost.
  -Vesmírů je spousta a nacházejí se nejen v trojrozměrném, ale i vícerozměrném prostoru. Existují miliony měření, neustále se mění, transformují. Abychom vás nešokovali rozmanitostí forem, půjdeme do obvyklého trojrozměrného vesmíru. Hlavní věc, jeho rozdíl od vaší sféry je v tom, že čarodějnictví a magie jsou v ní vysoce rozvinuté. To vše jsou intriky telepatie, možnosti ovlivňování hmotného prostředí slovním vlivem. Ocitnete se v pohádkovém superkrálovství, světě fantazie a snů.
  Co tam budu dělat! Koneckonců, čarodějnictví je pro mě záhadou za sedmi pečetěmi.
  -Je to stále záhada a jednou v jiném světě se rychle naučíte magii. Sám Harry Potter pro vás nebude žádným soupeřem. Pokud vám však tento vesmír nevyhovuje, pak vám najdeme jiný. Možná máte rádi hyperplazmatickou technologii - naučíme vás, jak na to, ale zatím máme my tři speciální úkol, k němuž potřebujeme kluka, jako jste vy.
  -Proč?
  -Protože jsi člověk.
  -Naše rychlost dosáhla deseti miliard parseků za sekundu. A to znamená, že brzy nad námi budou vířit hvězdy. Vint vypustil z úst kousek kouře.
  A skutečně jako v pohádce se před nimi rozsvítila nádherná světelná stupnice. Rychlost hvězdné lodi klesla a oni upadli do pohádkového světa. Hvězdy tohoto vesmíru byly zvláštní ne kulaté, ale čtvercové, trojúhelníkové, ve formě kuželů a hranolů. Každá hvězda byla zvláštní a jedinečná, lišila se buď tvarem, nebo nepolapitelným odstínem světla.
  Glory tak ztuhl s otevřenou pusou, že to, co viděl, přesahovalo ty nejodvážnější předpoklady.
  Hvězdy se pomalu vznášely přes palubu, vypadaly jako ohnivé ostrovy na černém sametovém moři.
  Konečně se jim před očima objevila velká planeta o průměru asi deseti sluncí ve tvaru válce. Přímo uprostřed tohoto válce byl gigantický hrad gotického slohu. Jeho tisícikilometrové stěny byly snadno viditelné z oběžné dráhy.
  -Tady na tomto hradě žijí král a královna, kteří opravdu chtějí mít následníky trůnu. Ale tíží je hrozné kouzlo. Toto kouzlo může zlomit pouze nevinné dítě z jiného vesmíru. řekla Crore.
  A teď musíme, jak lidé říkají, přistát na povrchu planety.
  Přistání bylo úspěšné, udělali zatáčku, proletěli kolem obřích soch mocných orlů.
  - Všechna sláva vypadněte. Screw podal ruku a pomohl vyskočit z malé lodi.
  - Pokloňte se planetě.
  Sláva se mírně uklonil. Síla byla asi stejná jako na zemi, i když gigantický palác byl šokující. Pak se před nimi otevřela kilometr dlouhá křišťálová brána. Tři přátelé vešli do chodby bohatě vybavené zlatými a vzácnými sochami. Byli tam i čtyřocasí delfíni, mimozemští vojáci s megaplazmovými zbraněmi. Krásné kytice přírodních květin, vyřezávané z rubínů, se dál pohupovaly a tahaly za hlavu. Po sále plavaly podivné ryby, které se třpytily třpytivými šupinami.
  -Je zvláštní, jak se mohou vznášet ve vzduchu? zeptal se chlapec.
  -Antigravitace! odpověděla Crore. - Ještě to neuvidíš.
  Všeho jiného bylo spousta, všelijaké různé věci, uhrančivé oko a ohromující představivost devítiletého kluka, ale popis takové nádhery by zabral hodně dlouho.
  Na procházku stokilometrovou chodbou to bylo příliš dlouhé, takže Vint stiskl tlačítko a teleportovali se přímo do trůnního sálu. Hlavní umístění hvězdných králů bylo úžasné. Uprostřed sálu byl trůn, impozantní jako hora, ve tvaru spirálového akvaduktu, na kterém se roztavily malé, ale jasně zařízené lodičky. Čas od času vybuchly v ohňostroj, nejjasnější kaskáda jisker, která zaplavila okolní prostor soumraku vládnoucího kolem. Pak začala hrát grandiózní hudba a záře sopky se rozhořela. Ohnivě rudá láva prořízla atmosféru a z oslnivého mraku se vynořil královský pár. Působily mladě a bohatě zároveň vkusně oblečené. Na hrudi krále byl řetěz se smaragdy spolu s obrázkem modrého pudla. A řetízek, který zdobil krk královny, byl naopak vyroben ze safíru. Naklonil tvář k chlapci, pes tiše zaječel a zatřásl ocasem. Král se usmál a jeho zuby zářily jako žárovky.
  - Vítám tě, můj host jménem Slava. Ty, jak říká můj talisman, jsi velmi hodný chlapec a schopný naplnit svůj osud.
  Královská osoba uspořádala fráze poněkud nelidsky, ale význam byl jasný i bez překladu. I když je zvláštní, jak mohl obyvatel jiného vesmíru umět rusky.
  -Je to telepatie. zašeptala Crore.
  - Máme velké smutné dítě. Jedinou dceru drží v zajetí intergalaktický tyran Eletromendos. A my potřebujeme rytíře schopného ji osvobodit. Velké proroctví říká, že přijde z malého vesmíru s kulatými hvězdami. Dva moji staří přátelé Vint a Krohr vás přivedli do paláce, nyní musíte projít vážnou zkouškou a porazit hypertyrana.
  Sláva se usmál, zdálo se mu, že mu za zády narůstají křídla a docela si poradí s netvorem terorizujícím celý nekonečný vesmír.
  -Jsem připraven bojovat s nepřáteli a osvobodit vaši dceru.
  -Pak jsou Vint a Kron na cestě a povedou vás, ale nejprve musíte projít malým testem. Jakýsi text o profesionální vhodnosti.
  -S radostí.
  Vint a Krore popadli chlapce za ruce a byli zpátky na minihvězdné lodi.
  -Tex má text a teď poletíme na planetu, která se nachází téměř vedle velké hvězdy.
  Miniaturní loď se otočila a oni byli před modrou planetou s pěnícími se mraky.
  Vint vyndal zařízení.
  - Sbohem Sněhurko.
  Lusknutím prstů a Glory byla, kamkoli si pomyslíte. Před ním stála šedá budova školy, která byla na okraji. Za jeho zády je těžký kufřík, což znamená, že musí jít na nudnou a naštvanou hodinu. A to je strašně nežádoucí. Nohy zkřehly a třásly se. Byl to opravdu jen sen nebo halucinace? Chlapec si promnul oči a neobratně se pokusil štípnout. Zranit. Tak tohle je realita, do školy opravdu musí. A obloha plakala, byla vlhká a studená, foukal studený vítr. V dálce se ozvalo volání. Nohy se nedobrovolně přesunuly do běhu. Musíte přijít včas, než začne lekce.
  Chlapec lehce zadýchaný vběhl do třídy. Zachmuřený učitel Rudolf Frankenstein ho přivítal zvířecím řevem.
  Ty bláho zase pozdě. Je škoda, že staré časy jsou pryč a nemůžete se nechat zbičovat. Zůstaneš po škole, umyješ třídu.
  Jedovatý smích zezadu. Beran zašeptá, ukáže pěst a prostředníček.
  - Porazíme tě o přestávce. Uděláme z toho Sněhurkovou kotletu.
  A drsný smích. Učitel dělá, že neslyší.
  Lekce se zdá dlouhá a nudná, aby to doplnil "Baran" a jeho společnost začala plivat rozžvýkaný papír z brček.
  Strach se nedobrovolně plazí do duše, bolí v žaludku, mrazí tělo. Se zachvěním čekáš na změnu, když se k tobě přilepí podlá pětka. Konečně zazvoní zvonek a jeho nohy se nedobrovolně rozběhnou - chlapec spěchá, aby se unavil svými zlověstnými vrstevníky. Utíká a snaží se schovat v nejtemnějším koutě školy, kde ho tito upíři nemohou najít. Sláva vlezl pod kůlnu a ocitl se na ulici. Přeložil, nadechl se, když se z různých stran objevily stíny netvorových dětí, byly přímo tam.
  - No, ten blázen utekl. Byl jsi "Sněhurka" a tento čaj bude "mokrý".
  Beran se sadisticky zazubil.
  -Postav se na mech a my tě praštíme, jinak budeš ležet jako mrtvola.
  - Ne, kluci ne. zamumlal Sláva malátně.
  - Potřebujeme kozu. A cokoli zpomalíte, nastupte.
  Byl to beran skoro o hlavu vyšší než Sláva a jedenapůlkrát tvrdší zasadil silnou ránu do obličeje. Dítě sebou škublo, oko téměř okamžitě nateklo. Pak následovalo šťouchnutí do nosu, tekla Yushka. Parťák "Baran" se vrhl do bitvy, udeřil do žeber, ale statný vůdce ho mírně zadržel.
  - Počkej, nech ho kleknout. No, "Sněhurka" se stane mechovou.
  Slávě z nosu kapala krev, oči jí slzely, ale kromě strachu se v její duši začal probouzet i jiný pocit hrdosti a důstojnosti.
  Ne, nebudu klečet.
  "Baran" předstíral překvapení.
  - Tak mi ten šmejd namítá. Pak si dejte svačinu.
  A pohyboval se vší silou v uchu. Slávovi se zachvěla hlava, ucho zfialovělo.
  - Ne, stále nebudu. V jeho hlase byla houževnatost, přemáhající strach.
  - Pak jsi mrtvý. zabijeme tě.
  Vůdce se znovu otočil a vší silou zajel do lícní kosti. Sláva mírně ustoupil a rána vyšla rozmazaně.
  - Drž se Sněhurky. "Baran" udělal výhružné gesto.
  Chuligan zaútočil na Slávu, rozpřáhl ruce a přišpendlil je ke zdi. Potom mladý náčelník vytáhl zápalky a zapálil si cigaretu.
  -Teď vám udělám kauterizaci. Klekněte si na kolena nebo zažijte šílený bzukot.
  Sláva dostal nesnesitelný strach, už to chtěl vzdát a pokleknout, když si vzpomněl na veselou tvář Krory a posměšný pohled Vinta. Zvláště nesnesitelná byla vzpomínka na jedinečně přísnou a laskavou tvář krále z jiného obrovského vesmíru. Pokleknout znamená zradit je. A jaký hrdina je pak připraven vyzvat tyrana Eletromendose, pokud ho ti nejobyčejnější chuligáni přivedou do smrtelného mrazení.
  Když se cigareta dotkla jeho čela, Sláva vykřikl a prudce vystrčil pravou paži.
  Pevně sevřená pěst se zoufalou zuřivostí dopadla na čelist "Barana".
  Vykulil oči úžasem, oněměl a s hlukem padl na záda. Zde v sobě Sláva pocítil nezvyklý vztek a sílu. Mlátil se jako profesionální kickboxer, bil pěstmi a kopal. Uběhlo půl minuty a všech pět leželo v bezvědomí. Sláva stál s hlavou hrdě zvednutou, ruce ve vzduchu.
  -Vítězství! Jak jsem to mohl udělat!
  Na lekci zazvonil zvonek, ale tentokrát nezpůsobil obvyklé otřesy, ale vypadal jako slavíkový trylek. Chlapec vletěl do třídy jako na křídlech. Tady z ničeho nic selhal. Sláva se ani neposadil, aby pronesl slovo, když skončil ve vesmíru. Nebál se - teď se ho sám ďábel nebojí a doširoka otevřel oči. Hvězdy se mi zdály sladké a drahé, nebylo to vůbec děsivé, naopak ve stavu beztíže člověk cítí zvláštní lehkost. Dítě mírně otočilo hlavu. Screw a Krore se vznášeli vedle něj.
  -Ta "Sněhurka" se vyděsila. Promiň, ale nemohli jsme jinak: měl jsi překonat strach ve své duši.
  Takže to nebyl skutečný test.
  -A žádná! Všechno to bylo skutečné, máme sílu vzít vás na Zemi a dokonce i mírně posunout časovou osu. Jak? To je tajemství bytostí, které vlastní milion dimenzí. Nyní jste prošli testem a přejdeme k dalším vážnějším věcem.
  -Co?
  Šroub zaskřípal kovovým hlasem.
  -Například propusťte jedinou dědičku krále Ezarama. Porazit Eletromendos nebude snadné, pod patou mu sténá kvintilióny světů. Ale vyhrál jsi své první vítězství nad svým vlastním strachem.
  - Strach z malé smrti - jeho poražením se blížíme k nesmrtelnosti.
  - dokončil Kroore. Před nimi se objevil známý tvar válcové planety.
  . EPILOG
  Po sérii ohromujících úderů a porážek Nebeská říše souhlasila s mírem a slíbila, že nebude znovu útočit na majetek carského Ruska.
  Velká šestka usoudila, že je příliš brzy na dobytí Číny a že by se mohla dohodnout na výhodných podmínkách. Ve skutečnosti část Mongolska, jižní oblast Usuri, Primorye a dokonce i Korea odešla z Ruska. Byly to výhodné dohody - umožnily carskému Rusku Alexeje Michajloviče získat oporu na Sibiři a na tichomořském pobřeží. A cítit se relativně bezpečně.
  A tím slavná praktická válka skončila a na šest hrdinů čekaly další věci!
  
  
  NESMRTELNÁ VESMÍRNÁ KRÁLOVNA
  Královna opravdu chtěla vypadat mladší. A tak vyslala celou výpravu hledat zrcadlo nesmrtelnosti. Při pohledu do něj se můžete proměnit v mladou dívku.
  Nakonec bylo pátrání úspěšné, ale... Džin v zrcadle řekl postarší královně:
  - Vrátím ti mládí, ale staneš se otrokem!
  Královna odpověděla s rozevlátým úsměvem:
  - Pokud je mládí věčné, pak souhlasím s otroctvím!
  Džin seslal kouzlo. Královna se proměnila v dívku, která téměř nahá v jedné bederní roušce okopávala pole motykou. A pracovala sama a tvrdě pracovala.
  Pouze mladé tělo téměř nebolelo a nebylo příliš unavené. Ale bylo to velmi ponižující a nudné. Bylo to na nějaké planetě se dvěma slunci. A struktura je jako z pozdního středověku.
  Navíc zamrzlé ve formacích. Královna celé dny pracovala a otupěla. Stala se skoro jako zvíře, jen ve snu k ní přišla svoboda. A vždy tvrdě pracuje v okovech. Pro bývalou královnu je to velmi těžké. A dotek biče dozorce na nahém těle, jako rozžhavené železo.
  Konečně došlo v jejím životě ke změně. Jen k horšímu. Majitel zemřel a jeho dědic byl zcela zničen. A dívka byla prodána do lomu.
  Teď jsem musel nosit těžké koše, pracovat nahý v řetězech, dostávat biče a spát na kamenech.
  Královna byla nyní mnohem více mučena. Džin na ni samozřejmě připravil past. Ano, je nesmrtelná a nestárla, ale v mukách, jako v pekle.
  I když silné tělo je na stres zvyklé. A královna se rozhodla utéct.
  Pomocí dlouhých vlasů začala pilovat řetěz, kterým jí na noc spoutali bosá chodidla a silný krk. Vytvrzené železo pilujete vlasy pomalu, ale královna má času tak akorát - nesmrtelná. Další věc je, že po těžké práci v lomech se musí spát a každý den jste něco málo viděli.
  Ale stejně piješ.
  Královna se rozřezala a pak upadla do snu. Pak na další pilu znovu.
  Až nakonec přerušila spojení .... Utéct se jí však nepodařilo. Stráže spustily poplach.
  Královna byla chycena a bez lítosti zbita bičem. Pak podpatky spálili rozžhaveným železem. Dále vypálili značku uprchlého otroka. A znovu poslán do dolů.
  Otroci umírají tak často a ona tvrdě pracuje už roky. Nechte je tedy pracovat v okovech.
  A každou noc kontrolovali její řetěz.
  Královna spala v okovech a neustále ji bičovali.
  Nasadili na ni těžké řetězy a zbili ji bičem, jakmile pracovala trochu pomaleji.
  Královna už ucítila zápach a nebylo jí zle. Infekce nezabrala, ve skrovné a jednotvárné stravě nezpůsobovala bolesti žaludku. Věčná dívka trpěla, ale nezemřela. A léta šla dál a dál. Doly byly postupně rozvíjeny a vyčerpávány.
  Zde je opět převedena na jinou práci. Vyprané od špíny, nabízeno k prodeji.
  Tady měla královna konečně štěstí. Kupcem se ukázal být jeden z dodavatelů gladiátorů do arény.
  Královna byla velmi suchá a šlachovitá, protože strávila více než sto let v dolech tvrdou prací. Je velmi silná a odolná, nad hlavou drží těžký kámen.
  Její síla dodavatele samozřejmě přitahovala. Podíval se na její zuby: bez jediné dírky a tak velké a silné. Cítil jsem ocel, odlité svaly - jako kámen!
  A samozřejmě si koupil tak schopnou kopii!
  Poté začal pro královnu další život. Také drsné s výcvikem, bitkami, šikanou, výpraskem, ale mnohem zábavnější.
  Královna měla mladé tělo po více než dvě stě let a vyznačovala se velkou silou a vytrvalostí díky nucenému tréninku v neustálé tvrdé práci.
  To jí dalo jistý náskok před ostatními dívkami. Navíc všechny jizvy a řezné rány na jejím svalnatém těle se velmi rychle a beze stopy zahojily.
  Královna byla také rychlá, dobře nesmrtelně reagovala a velmi pilně studovala. Ne všechno se jí povedlo hned, ale má velmi houževnaté tělo.
  Nejprve tedy zvítězila na úkor síly, vytrvalosti a vitality. A pak její dovednost začala růst.
  Zpočátku neměly nejsilnější soupeřky, ale postupně se zkušenostmi její úroveň stoupala.
  A tak královna začala vítězit i význačné ženy. A dokonce bojovat s muži a zvířaty!
  Podle zvyku impéria můžete po stovce vítězství v zápasech gladiátorů získat svobodu.
  Houževnatý král, přestože utrpěla rány a škrábance od tesáků, nakonec dokázal vyhrát stý boj.
  Poté získala svobodu z rukou Caesara. A už si mohla sama vydělávat v bitvách, nebo učit dívky šermovat.
  A brzy se královna, krásná a již bohatá a stále mladá tělem, provdala za urozeného patricije.
  A starý a ošklivý. Není ale nesmrtelný a brzy zemřel.
  Královna, nyní věčně mladá vdova, měla za milence tucet hezkých mladých mužů.
  A velké bohatství.
  Zdá se tedy, že našla štěstí... Ledaže by nebylo dost plodů pokroku - no, věda se v této říši nějak nevyvíjí. A obecně na planetě. A zbraně a muškety jsou nejprimitivnější. Všechno doslova zamrzlo.
  A tak impérium upadlo do úpadku, nový nájezd barbarů... Královna je opět v zajetí a otroctví. Od mladé krásky se ale stala konkubínou místního chána.
  A dokud nezemřel a nevydal ji dědici. A on také po nějaké době zemřel.
  A královna byla dána do dražby. Svlékl se donaha a prodal vznešenému šejkovi. A byla s ním, dokud šejk nezemřel. A dívka byla opět dána do dražby. A tentokrát se dostala do paláce k sultánovi. Tím, že byla nesmrtelná, dokázala sbalit panovníka a stát se první manželkou.
  Ale smůla, nesmrtelná dívka nemohla porodit děti. A když sultán zemřel, jeho dědic nařídil, aby byla královna znovu spoutána a poslána do dolů.
  A opět královna v pekle. V okovech při těžké práci vláčela kameny v košíku, sekala kámen páčidlem. Také skrovné, jednotvárné jídlo, bič, smrad, připoutaný. A každou noc je znásilněna strážemi. Přestože se to královně dokonce líbilo, její mladé tělo snadno dosáhlo orgasmu.
  A tak věčná dívka trávila rok za rokem, desetiletí za dekádou.
  Až nakonec tento důl nebyl vyčerpán, ale uplynulo dvě stě let. Nikdo si nepamatoval, kdo byla tato královna. A byl znovu dán do dražby. Jako obvykle nahý a svalnatý. Před tím samozřejmě umytí.
  A koupili ji znovu, pro armádu, takže byla fyzicky velmi silná. Ano, a obratná, uměla bojovat s meči.
  A královna začala vojenskou kariéru. Účastnila se mnoha bitev, byla houževnatá, silná, otužilá, běhala stále bosa. A postupně šla její kariéra nahoru.
  Zde je již velitelkou ženského pluku a disponuje značným majetkem. A znovu najde pro sebe výhodnou párty a získá obrovský majetek.
  Takový je klikatý nesmrtelný život: teď nahoře, teď dole!
  Královna samozřejmě ovdověla a poté se provdala za mladého prince. Chlapec přišel o hlavu ze zkušené, ale navenek mladé ženy. A tak se vzali. A pak se mladý muž stal králem. A jeho žena měla obrovský vliv.
  Království vedlo války a expandovalo. Bylo to silnější a silnější. A včerejší mládí nejprve dozrálo a pak zestárlo. Navenek byla mladá královna bita z vůle umírajícího krále, že se stane císařovnou. A on to podepsal.
  Po jeho smrti se bývalá královna stala císařovnou. A vedl válku. Být věčně mladý nakonec dobyl celý svět!
  A zdálo se, že našla absolutní štěstí... Ale pak uplynulo tři sta let a přistáli mimozemšťané. A ovládli planetu.
  A carevna byla opět v lomech. A to už s obojkem, nazí, bosí, ale bez řetězů. Nějakou dobu jsem pracoval a pak jsem se před spaním díval na televizi.
  Je to také takový život... Odseděla si více než sto let ve vězení, později byla podmínečně propuštěna a žila na okupované planetě ve vesmírném impériu.
  Užívala si všech výhod vysoce rozvinuté civilizace a ... Tentokrát vstoupila do vesmírné armády.
  Začala dělat kariéru ve Star Wars. Je nesmrtelná! Nic se nebojí!
  Postupovala tedy ve svých službách, až se stala maršálkou. Pak dostala k držení celou planetu.
  Někteří byli guvernéry. Poté se vrátila do armády. Bojoval a velel. Stal se Hyper-Supermaršálem.
  A pak provedli vojenský převrat a zmocnili se trůnu císaře vesmírného impéria - vedli galaxii.
  Pak začala dobývat jiné světy. Velela, útočila, vyhrávala, občas prohrávala, ale mstila se ....
  Všechno bylo v pořádku, dokud nenarazila na říši hybridního komára a drápů.
  Množili se příliš rychle a zaplavili humanoidní civilizaci čísly.
  Takže bitvy pokračovaly, bitva za bitvou... Až nakonec lidé prohráli. A bývalá královna se opět nestala otrokyní v dolech.
  Opět tvrdě pracuješ v řetězech a spíš připoutaný na balvanech. A to pod úplnou kontrolou robotů.
  Jen ve snu se věčná dívka viděla svobodná a skvělá. A zbytek času na sobě tvrdě pracovala, pracovala a ořezávala kameny bosýma ztvrdlýma nohama.
  Ale královna neztrácela naději. Je nesmrtelná a určitě se změní na věčnost! Otroctví nebude trvat věčně!
  Bývalá královna dokonce zpívala, přestože na její holá, svalnatá záda dopadla metla:
  Dcera Země odpoví: ne,
  Nikdy nebudu otrok...
  Věřím, že svoboda svítá -
  Vítr osvěží čerstvou ránu,
  Za posvátnou bitvu Vlasti,
  Neboť Velký Pán volá...
  Povstaň udatný rytíř v časných hodinách,
  Tma odejde, květní růže rozkvetou!
  
  
  
  
  NEUDRŽUJTE SE S LIDOJEDÁKEM
  V listopadu 1941 Hitler nečekaně nabídl mír Stalinovi. Rozhodnutí, které se nikomu obeznámenému se skutečnou situací zdá nepravděpodobné.
  Zdá se, že Němci se chystají dobýt Moskvu. A proč v této situaci nabízet mír?
  Ale Hitler, jak víte, měl vysoce vyvinutou intuici. A on cítil, že Moskva byla zabraná, to ne. A pokud ano, právě v době, kdy je Stalin zastrašován, nabídnout mír. Samozřejmě, že ne všechna armáda s tím souhlasila, ale Hitler měl moc a autoritu.
  Mírové podmínky navíc slibovaly, že budou pro Němce výhodné. Ve skutečnosti Ukrajina přechází do Německa a s ní černozem a zemědělství, stejně jako Bělorusko, pobaltské státy a Smolenská oblast.
  Stalin obecně souhlasil, že dá vše, co se Němcům již podařilo zachytit.
  Sevastopol ustoupil Němcům. V reakci na to Fritz opustil moskevskou oblast. Leningrad zůstal za SSSR a vedl k němu koridor. Němci souhlasili s opuštěním Leningradské oblasti výměnou za Vorošilovogradskou a Doněckou oblast, kterou Němci ještě zcela neobsadili.
  Obecně platí, že nacisté dostali Donbass s jeho uhlím, kovy a továrnami, ložisky bauxitu a zemědělskou půdou, celý Krym a dokonce i část jižního Donu. Němci opustili Leningradskou oblast, Moskvu, Tulu, část Rževa, Kalininskou oblast. Výměnou za část Donbasu, část Donu s bohatou černozemí a Sevastopol. Finové získali Petrozavodsk pro sebe a co se jim podařilo ukořistit. Rozešli se přátelsky.
  SSSR se navíc zavázal dodávat ropu za nižší než tržní ceny a platit velké výkupné za válečné zajatce.
  Stalin ve strachu, že prohraje válku a ztratí Moskvu, s takovými podmínkami souhlasil. Na samém vrcholu úspěchu Wehrmachtu.
  No a Hitler, který má nadpřirozený instinkt, pochopil, že to byla ta nejlepší možnost.
  Válka se SSSR skončila. Nacisté nejprve začali přesouvat jednotky do Afriky. Britové navíc zahájili ofenzívu proti Rommelovi. Dobře co? A Fritz vzal a vylodil jednotky na Maltě. Samozřejmě nejprve bombardováním tamních Britů.
  Dále samozřejmě útok na Gibraltar. Hitler se osobně setkal s Francem.
  Viděli jste, jak je Německo silné. Zničil SSSR. Vzala čtyři miliony ruských zajatců a mnoho tisíc tanků. Španělsko je pro nás jako šmouha na mapě. Pokud nepustíte vojáky, obsadíme je. A pokud vám chybí, můžete něco získat v Africe. Navíc je Británie odsouzena k záhubě a nikam nepůjde!
  Franco, který si uvědomil, že Španělsko může být okupováno a není šance, souhlasil.
  Útok na Gibraltar byl úspěšný a poměrně rychle. Citadela padla. A pak Němci vstoupili do Rovníkové Afriky.
  Britové utrpěli obrovské ztráty. Byli zajati jako hlupáci.
  Rommel porazil Británii v Libyi a rozvinul ofenzívu v Egyptě. Zajat Alexandrii.
  Pak vyšel a překročil Suezský průplav. Rozvíjející se úspěch, Němci dobyli Irák, Kuvajt a celý Střední východ.
  Wehrmacht ztratil na východě příliš mnoho vojáků a důstojníků. A jeho jednotky byly početnější a ostřílenější a lépe vycvičené než anglické a zejména koloniální síly.
  Britové dokázali něco takového obsáhnout a bezpochyby prohrávali. Bez SSSR se Fritzovi podařilo úspěšně bojovat s Británií.
  Obecně byla Británie odsouzena ke ztrátě svých kolonií. Její pozemní armáda byla příliš slabá a nedostatečná na to, aby udržela kolonie proti početnějším a disciplinovanějším jednotkám Wehrmachtu.
  A sazba na flotile nefungovala. Po pádu Gibraltaru a Malty bylo nemožné udržet Afriku. Zde Rommel zablokoval Suezský průplav. A dokonce i na souši Němci porazili Brity v jednom gólu. Po válce se SSSR se Wehrmacht stal ještě silnějším a sebevědomějším, získal mnoho bojových zkušeností.
  Tak byla postupně dobývána Afrika. A přes Írán vstoupili Němci do Indie. Ani tam místní sepoyové nechtěli zemřít za Británii. Němci byli obecně více brzděni vzdálenostmi, nedostatkem silnic, zdlouhavou komunikací, problémy se zásobováním než britské jednotky.
  USA shromažďují prach, aby se vyhnuly válce. Dokonce zrušili všechny sankce proti Japonsku.
  Ale přesto samuraj zaútočil na přístav Peru. Museli jsme se zabezpečit a zmocnit se britského majetku v Asii. A Japonci to dokázali.
  Stručně řečeno, ve dvaačtyřicátém roce a v první polovině třiačtyřicátého obsadili Němci a Japonci Afriku, Austrálii, celou Asii. A v září 1943 následovalo vylodění v Británii. Samozřejmě po masivním bombardování. Němci používali Yu-288 a Yu-188 a další stroje.
  Když Británie ztratila své kolonie a byla vyčerpaná ponorkovou válkou, nemohla vzdorovat.
  A Němci měli příliš mnoho prostředků a hlavně pracovních sil. Doslova vybombardovali všechna města a továrny v Anglii. A pak samozřejmě přistání a použití "Panterů", "Tygrů", "Lvů" a dokonce "Myší". No samozřejmě také plovoucí tanky a podvodní vozidla.
  "Myš" měl čas udělat začátek operace a dokonce bojoval. Ale myši jsou příliš těžké.
  Posádka Gerdy na Pantheru se vyznamenala v bitvách. Němci po zajetí Británie ještě nějakou dobu bojovali se Spojenými státy. Vyhodil Američany z Islandu. Kvůli délce komunikace se ale dobytí Ameriky ukázalo jako obtížný úkol. Atlantský oceán však není vtip. Pokud nezbombardovali přítele a nepořezali se na moři.
  Německé ponorky se vyvíjely, včetně peroxidu vodíku, a potopily téměř celou americkou flotilu.
  Spojené státy je však stále nesmírně obtížné zachytit. Válka se protahovala a Němci nakonec vzali a uzavřeli mír.
  Poté, co se Němci obrátili k SSSR.
  V roce 1945 se začaly vyrábět E-50 a E-75. Hitler zakázal výrobu, kromě malé série průzkumných vozidel, i tanků lehčích než padesát tun.
  Panther vážil čtyřicet čtyři a půl tuny. "Panther" -2 už je padesát dva tun. E-50 už vytáhla téměř pětašedesát tun. Poslední tank měl velmi slušný čelní pancíř 150 mm korby při sklonu 45 stupňů a 185 mm čela věže, rovněž pod úhlem. Zbraň ráže 88 mm s délkou hlavně 100 EL. A 82 mm pancíře na bocích, také pod svahy. V kombinaci s motorem, který při posilování zrychlil až na 1200 koní, šlo o velmi výkonný střední tank.
  Plus dvanáct ran za minutu.
  Ještě těžší E-75 vážící přes devadesát tun. Tento tank se ukázal jako nepříliš úspěšný. 128mm dělo mělo nižší rychlost palby, nižší úsťovou rychlost a nemělo žádné výhody na blízko ve srovnání s 88mm E-50.
  Čelní pancíř korby je o něco lepší než 160 mm pod úhlem 45 stupňů. Více však není potřeba. Drží všechny americké zbraně a dokonce i sovětské. Obranná věž je velkolepá: 252 mm čelo, 160 mm boční a záď. Je vidět, že alespoň existuje víceméně spolehlivá ochrana věže, zejména boční.
  Strana pouzdra je 120 mm, což je přijatelné, navíc můžete zavěsit i paravány. Motor je ale na 900 koní dost slabý. Obecně je samozřejmě nádrž nedokončená, spíše vysoká. Připomíná mi to docela přerostlého "Tigra" -2 s podobnými problémy.
  Obě německá auta jsou nedokonalá, ale E-50 je samozřejmě praktičtější.
  No a E-100. Tento vůz je ale ještě těžší a jízdními výkony horší než E-75.
  E-100 se kvůli své velké hmotnosti vyráběl v malých množstvích.
  A samotná armáda E-50 obecně schvalovala.
  Na jaře 1946, právě 20. dubna, v den Führerových narozenin, se Němci přestěhovali do SSSR.
  Měli velké množství aut a vybavení. Desítky tisíc tanků různých verzí. SSSR měl ve výzbroji i sériové T-34-85 a IS-2 a IS-3. T-44 nebyl úplně úspěšný. A T-54 ještě nebyl připraven.
  Němci vyráběli E-50 a E-75 ve velkém.
  Stalin zakázal po ztrátě značné části země vyvíjet stroje těžší než sedmačtyřicet tun.
  Kromě velkého počtu T-34-85 a poněkud menších IS-2 a IS-3 se sériově vyráběl SU-100, což bylo relativně jednoduché a účinné samohybné dělo.
  Je třeba poznamenat, že nejmasivnější tank T-34-85 mohl proniknout německou sérií E-50 pouze do strany a E-75, a to i ze strany, byl příliš tuhý a pouze SU-100 to dokázal a poté zavřete.
  Síly jsou tedy zjevně nevyrovnané. Německé tanky samy prorážely ty sovětské z velké dálky. A pouze IS-3 měl víceméně vyhovující ochranu čela a pak horní části.
  Zde jsou Němci na území SSSR.
  Gerda, Charlotte, Christina a Magda v E-50. Pískají písně a řvou.
  Všichni pochybujeme o beraním rohu,
  Bůh bude pro nás!
  A jak budou brát a střílet na nepřítele.
  Třicet čtyři odletělo z věže. Ano, bojová posádka, nic neřeknete.
  Charlotte s nelibostí poznamenala:
  Stále nemáme moc brnění. Nepřítel může, naloď se a zahákuj!
  Christina poznamenala:
  - Ale zbraň je přesná a smrtící! Takže jedno kompenzuje druhé!
  Gerda zasyčela:
  - Všechny je zlomíme!
  Mezitím Natasha se svou posádkou bojuje proti Fritzovi v SU-100.
  Oleg Rybačenko byl spolu s Natašou, Zoyou, Augustinou a Světlanou pátým členem posádky SU-100.
  Dívky souhlasně přikývly.
  - Jsi bojovník, což je skvělé!
  Natasha vystřelila na nepřítele. Střela zasáhla čelo německého auta a odrazila se. Dívka vztekle dupla bosou nohou. A zkontrolovala:
  - A teď jsi kluk! Zdá se, že jsi chytrý, že?
  Oleg přikývl. Je to nesmrtelný kluk, takže toho dokáže hodně. Před námi je německá E-75. Jak to prolomit?
  Geniální chlapec na to přišel a zašeptal do projektilu:
  - Jsme kov, stejné krve - ty a já!
  A pomocí své holé, dětské nohy rozvinul zaměřovač a vystřelil.
  Bez ohledu na to, jak silný je německý tank s čelním pancéřováním, ale pokud trefíte přesně od konce ke konci nebo kombinaci siločar, tank se hodí. A pak kov praskl a bojová souprava začala explodovat.
  Oleg Rybačenko pištěl:
  - To je nejvyšší třída!
  Natashka lechtala chlapce na holé patě a přikývla:
  - Střílejte!
  Oleg Rybačenko opět vystřelil z SU-100. Zasáhly z velké vzdálenosti a pak 100 mm sovětské dělo nepobralo nejnovější německé tanky: E-50 a E-75. Ale ten kluk je fenomenální. A podaří se mu zasáhnout nepřítele.
  Terminátor znovu střílí. A prorazí E-50. Tento tank je rychlý a musí být zasažen. A Němci jsou všichni držet a držet.
  Zoya střílí. A velmi trefné.
  Zasáhne nepřítele ve věži. Pak Oleg Rybačenko znovu střílí. Stomilimetrové dělo dělá zázraky.
  Chlapecký génius řve:
  - Roztrhám tě! roztrhám tě! To nebude dobré!
  A zase to jako dítě vezme a velmi trefně zatluče. A opravdu roztrhat nepřítele.
  Poté vydá:
  - Jsem nadzvukový bojovník!
  A opět s pomocí bosé nohy bude střílet.
  Ten kluk vypadá jen na dvanáct, ale je velmi rychlý a fenomenální.
  Zde střílela s pomocí holých prstů a Augustina.
  A dívka havarovala s E-50.
  Němci utrpěli značné škody. Ale jejich lavina tanků je stále blíž a blíž. Zde je E-100 v pohybu. Také silné brnění, zbraně a štíty.
  Ale prorazí i jeho dívky a chlapec.
  Německé auto hoří a je roztrhané na kusy.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Sláva Svaté vlasti,
  S nadpozemskou zuřivostí!
  Chlapec znovu vystřelil, rozbil fašistu a mrkl na dívky. A znovu dítě střílí a drtí nepřítele.
  Boj, řekněme kluk. A vystřelí projektil. A tank Tiger-2, zastaralý, ale výkonný, se již stal obětí. Německý "Panther" -2 také trpí porážkou. Sama ale málem dobyla Ameriku.
  A nyní tlačí SSSR.
  Naopak Oleg Rybachenko střílí a trefuje pro jistotu.
  A tak začali střídavě střílet a zpívat ...
  Natasha kopla bosou nohou a zařvala:
  - To je z tajgy...
  Zoya se také praštila do holých prstů a zapištěla:
  - Do Britských moří ....
  Augustina také vypálila granát a řekla:
  - Rudá armáda!
  Světlana vystřelila granáty holými prsty a řekla:
  - Silnější než všichni!
  Oleg Rybačenko se posral a vydal:
  A ať Reda...
  Natasha vystřelila a pištěla:
  - Silně komprimuje!
  Zoya také plácla a štěkala:
  - Váš bajonet s mozolnatou rukou!
  Augustin zazvonil a zařval:
  -A my musíme...
  Světlana vypálila smrtící nálož a zakřičela:
  - Nezastavitelný!
  Oleg Rybačenko znovu vystřelil a smál se:
  - Jdi na poslední...
  Natasha vyslala projektil a zařvala:
  - Boj na smrt!
  A dívky se rozprchly, zbraň mlátila, dokud nedošly náboje.
  Ano, Oleg Rybačenko je opět ve válce.
  Jenže Rudá armáda to má těžké. Němci postupují. Mají více vybavení, více pěchoty. A Japonci přicházejí z východu.
  Nebraňte se takové síle.
  Gerda a její posádka bojují na E-50. Němci už útočí na Voroněž. Boj je krutý.
  Na jednu stranu je německý tank jako stíhačka svého druhu velmi dobrý. Deska je ale chráněna spíše slabě. A to je jeho mínus, takže dívky by měly být ve střehu.
  Stále se vyrábí hodně T-34-85. Tento stroj je stále v sériové výrobě a německé 88mm dělo v 100EL sklízí bohatou úrodu z velké vzdálenosti.
  Stále více se také vyrábí SU-100, který je jako samohybný děl jednodušší na výrobu než tank, ale zbraň je silnější.
  Právě teď, stisknutím tlačítka na joysticku holými prsty u nohou, Gerda prorazila sovětský vysoušeč. Na blízko může být takový stroj velmi nebezpečný.
  Blonďatý terminátor to vzal a zazpíval:
  - Moje nervy nejsou z oceli,
  Úplně jsi mě dostal!
  A pak Charlottino dělo vystřelilo a rozdrtilo těch třicet čtyři.
  A pistole, která vystřelí dvanáct ran za minutu, dosáhne velké vzdálenosti.
  Dále, jak Christina střílí. A také to udělá velmi trefně a přesně. Rozbila tank Rudé armády a zapištěla:
  - Zuřivý oheň! Hurá Staline!
  Pak lupanula a Magda. Udělala to velmi precizně s pomocí holých prstů.
  A zpívala:
  - Pro slávu věčné vlasti!
  Pak dívka vybuchne smíchy...
  Německý stroj funguje sám bez poruch.
  Zde se stal její obětí IS-2, poměrně silný a nebezpečný tank, ale špatně chráněný čelem věže.
  Pouze IS-3 v čele má poměrně dobrou ochranu, ale tento tank se stále vyrábí v malých sériích. Má příliš složitý tvar věže. I když IS-3, jak ukázala bojová praxe, má alespoň šanci zapadnout do vozidel řady E na blízko.
  Těžší tanky se v SSSR zatím nevyrábějí a dokonce byl pozastaven i jejich vývoj. To samozřejmě vytváří problém. Němci mají v lehké sérii pouze samohybná děla E-25, ale jejich výroba je téměř zmrazena. I když stroj není špatný.
  Jen dva členové posádky a jeden a půl metru na výšku. Malý se 75mm dělem z Panthera. Lovec sovětských aut.
  Ale Führer dává přednost moci. I E-50 je postupně horší než E-75, která je také ze stran uzavřena štíty.
  E-75 je obtížné proniknout i do boku. A Němci to používají při průlomech ...
  Dvěma německým pilotům Alvinovi a Albinovi se již podařilo překonat počet sestřelených letadel přes tři sta a obdrželi: Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Dívky jsou tak skvělé bojovnice a nejlepší na světě. Ano, i když má Huffman zatím více sestřelených letadel, ale jsou, ale mnohem krásnější.
  A bojují zpravidla jen v jedněch bikinách a naboso.
  Alvina sestřelila tři sovětská letadla ze svého ME-262 X pomocí 30mm leteckých děl a tweetovala:
  - Jsem pochodeň zničení!
  Albina, která vedla podobnou palbu, potvrdila:
  Jsme totální zničení.
  A odřízla další čtyři sovětská letadla ...
  Válečníci jsou ve své náladě velmi bojovní, ale neustále se usmívají.
  Velmi milují muže a pracují se svým jazykem. A oni to milují. Takové bojové krásky.
  Zde sestřelili sovětský TU-3 a rozbili ho na kusy... Toto je jejich ohnivý ahoj.
  Holky, zkrátka se nevzdávejte. A Rudá armáda od nich dostává.
  Ale na druhou stranu, Anastasia a Mirabela bojují také ve stejných bikinách a bosé - získávají svá konta! Tyto dívky jsou velmi agresivní.
  A Anastasia sestřelila německé letadlo a vydala:
  - Jsem skvělý pilot!
  Mirabela hodila dělo do 37mm německého auta a zapištěla:
  - Jsem super válečník!
  Holky a vlastně to, co potřebujete ....
  Ale bojují na zastaralém Jaku-9 T, který samozřejmě netáhne proti reaktivním německým vozidlům. Ale krásky zvládají bojovat. A vyvarujte se zasažení.
  A proč? Protože jsou naboso a v bikinách. Takže je neodřezávejte.
  Válečníci, jak vidíme, chápou, co je holá kůže.
  Anastasia sestřelila další německou stíhačku a zapištěla:
  - Pro mateřskou zemi!
  Mirabela přerušila HE-162 a zařvala:
  - Za Stalina!
  Nejnebezpečnější německá stíhačka ME-262 X, má pět vzduchových děl a velkou rychlost, zahnutá křídla, silné pancéřování.
  Snazší je sestřelit vůz HE-162, který je lehký, levný, ale velmi dobře ovladatelný.
  Jako ne zcela úspěšný se pro Němce ukázal ME-1010, který je bezesporu vynikajícím letounem z hlediska letových vlastností, ale jeho křídla mění svůj záběr a vyžadují vysoce kvalifikované piloty. TA-183 se ukázal jako praktičtější a také jde dopředu.
  Hitler ale preferuje silně obrněný ME-262 X se silnými zbraněmi.
  Šnekové stroje Luftwaffe zatím nebyly vyřazeny z výroby. TA-152 je nejúspěšnějším víceúčelovým vozidlem a ME-309 je stále v boji. Rychlostí a výzbrojí předčí sovětské stíhačky. A ačkoliv je Yu-488 šroubovací stroj, sovětské Jaky ho ani nedoženou. Ano, i pokročilejší LA-7 je v rychlosti horší než toto auto.
  A co dělat proti proudovým bombardérům: "Arado", Yu-287 a další.
  Sovětské letectví bez proudových letadel je slabé.
  Anastasii a Mirabele se však i v takových podmínkách daří získávat dobré skóre.
  Vrátili se tedy, natankovali a znovu do bitvy. Opět srazit německá auta. A dělají to s velkým efektem.
  Nikdo v sovětském letectví se s jejich dvojicí nemůže srovnávat. Navíc dívky mají sex, aby byly silnější. A většinou mají pokaždé jiné muže. A to dává holkám takovou sílu!
  To je jedno z tajemství jejich fenomenálního úspěchu.
  Dívky již obdržely zlatou hvězdu hrdiny SSSR a mrkly na sebe.
  Znovu letěli, někoho sestřelili.
  Anastasia sestřelila Yu-288, poměrně silný bombardér, svým 37mm leteckým dělem.
  A Mirabela sestřelila proudové letadlo Yu-287, také pomocí stejného 37milimetrového děla. Takové zbraně umožňovaly s fenomenální přesností dívek zasáhnout nepřátelská vozidla na dálku. Přestože munice byla omezená, riskujete smrt.
  Dívky plácají bosýma nohama a zpívají:
  - Létej se sokoly jako orli,
  Jsme pro Stalina před námi!
  Náš úspěch není daleko
  Otevřete si vítězný účet!
  Takže bojovníci samozřejmě nenechají fašisty ve štychu. A zasáhnou to tak silně, že to bude bolet i Führera.
  Anastasia Vedmakova samozřejmě manévruje. Jak-9 má více než šest set kilometrů, nevytlačí se, tím méně s těžkou zbraní, ale víceméně se hází a otáčí.
  O něco lepší než Yak-3, který je však dražší a vyžaduje kvalitní dural. A SSSR ztratil spoustu území. A Jak-9 lze vyrábět v obrovském množství.
  Ale Třetí říši spolu s Japonskem nelze udržet.
  Mirabela sestřelila ME-262 a zpívala:
  - Pro slávu vlasti Ruska
  uděláme celý svět šťastnějším!
  Anastasia přerušila dalšího Němce a pištěla:
  - To je jméno nejzářivější lásky!
  A také jak řvát. A mlátit do Fritze.
  Dívky jsou určitě velmi, velmi cool.
  A Němci se mezitím stále více prohlubují na území SSSR.
  Do akce se zapojují i Japonci. A je jich mnoho a ženou Číňany před sebou.
  Žlutí vojáci tlačí na průlom. A doslova házejí mrtvoly na všechny přístupy.
  Ale je jich tolik, že nakonec prorazí.
  Japonci a jejich žlutá armáda útočí na Chabarovsk. Ztráty jsou zcela ignorovány.
  Potkají je tam ale sovětské dívky.
  Alenka a její tým.
  Dívky brání Chabarovsk. Házejí na nepřítele granáty bosýma nohama.
  A zpívají se smíchem:
  Jsme hodné dívky
  A porážka všech bojovníků...
  Hlas je tak hlasitý
  Ve slávě šílených otců!
  A opět létají granáty hozené bosýma nohama krásek.
  Alenka, jakmile zatočí, poseká Číňana a zaprská:
  - Sláva naší zemi!
  Anyuta hodí granát holými prsty a zařve:
  - Ve jménu vyšších sil!
  A také plácnout smrtelnou dávku.
  Angelica střílí další. A také hází granát bosou nohou.
  A křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak Maria zasáhne. A také přerušila řadu žlutých bojovníků, kteří zpívali:
  - Ocas za ocasem! Oko za oko!
  A mrkni na své přátele.
  A pak olympiáda hodí na samuraje a Číňany celou krabici výbušnin.
  A řvát:
  - Pro slávu vlasti!
  A opět pětice vyhladí cizí armádu.
  Japonci už ale shromáždili spoustu Číňanů. Lezou a lezou. A rostou celé hromady mrtvol.
  Alyonka vystřelí, hodí holou patou a zaječí:
  - Za Stalina!
  Anyut také hodí granát bosou nohou a zavrčí:
  - Učitelé!
  Angelica vyhodí frontu. Hází dárek bosou nohou a píská:
  -Pro Lenina!
  A pak Maria, jako mlátička na nepřítele. A prsty bosých nohou začnou ničit.
  Poté se Číňané rozptýlili všemi směry ...
  A pak, jako na olympiádě, vezme a uhasí sud nitroglycerinu. A namočit všechny.
  A militaristé padají sami do sebe...
  Oleg Rybačenko se svým týmem stále bojuje o Tulu. Němci se snaží obklíčit Moskvu. Město Tula již v jednačtyřiceti odrazilo nápor Fritze.
  Ale nepřítel je teď mnohem silnější. A provádí agresivní ostřelování. A bomby prší na Rudou armádu a další smrtící síly.
  Velmi silný soupeř. A vrhají do bitvy příliš mnoho černých bojovníků, Arabů, Indů. A zdá se, že nepřestává.
  Oleg Rybačenko střílel na E-75 a zpíval:
  Voják je vždy zdravý
  Voják je připraven na všechno...
  A prach jako z koberců,
  Scházíme z cesty
  A nepřestane!
  A neměň nohy
  Naše tváře září
  Lesklé boty!
  A chlapec znovu na dálku praštil do nacisty. Ale síly jsou skutečně nerovnoměrné.
  I když Tula stojí hrdinně. A na jihu se nacisté blíží ke Stalingradu.
  Ale co si myslí, že tam vyhrají?
  Oleg Rybachenko znovu střílí na nacisty a zpívá:
  A takový chaos
  naplnil vesmír...
  Smutný osud lidstva -
  Vydržte bolest, utrpení!
  A chlapec znovu upadl a fašistický "Maus" -2, velmi impozantní stroj, je v plamenech.
  Natasha logicky poznamenala:
  Žádná síla nemůže stát proti nám!
  A mrkl na chlapce.
  Dále lupanula a Zoya. Také řvou:
  - Za můj přístup k vítězství!
  SU-100 pracuje sám za sebe a nemyslí na zastavení ostřelování.
  Němci postupně obcházejí Tulu. Mají hodně sil, hodně pěchoty. A stěhování tanků různých značek.
  Zde je například stejný "Lev" -2, velmi výkonný stroj: váží sto tun a čelní pancíř je nakloněný o 300 milimetrů. Zdá se, že se nic nezlomilo.
  Ale Oleg Rybachenko stále bije. Ukazuje svou nejvyšší třídu - sniper.
  A bije sám sebe a bije...
  Od nacistů odlétají jen úlomky. Stále ale nechtějí zpomalit.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Budoucnost je naše
  Jsme Eagles, Jedi!
  A chlapec znovu vstává na koně. A opět náckové za groš.
  A posádka tanku Gerda už je ve Stalingradu. Tady jsou takové agresivní boje v plném proudu.
  Gerda, střelba, křičí:
  - Moje tělo je železo!
  Charlotte stiskla tlačítka na joysticku holými prsty a zaštěbetala:
  - Tak užitečné pro boj!
  A mrkla na svého partnera.
  Pak znovu lupanula a zlomila třicet čtyři.
  Pak vystřelil a Christina. Přerušila vysychání Rudé armády a zařvala:
  - Jsem šílená holka! Všechny roztrhám!
  A pak Magda vystřelila bosou nohou.
  Holkám z Německa se obecně daří. A pošpinit nepřítele.
  . KAPITOLA 2
  Pak ale jejich auto narazilo na bok. Musel jsem zastavit a opravit.
  Gerda rozmarně poznamenala:
  Zase ztrácíme čas!
  Charlotte se bosou nohou otřela o povrch brnění a zavrčela:
  Pomstíme se a vyhrajeme!
  A pak to vzala a vycenila zuby. A vyzařovaly sluneční paprsky z perlových zubů.
  Christina to vzala a zakňučela:
  - Za vlast bez rady!
  A také plácnout do brnění holou patou!
  Magda souhlasila.
  - A žádné nesmysly!
  Dívky se rozhodly, že budou hrát prozatím šachy. Pár za pár. A začali tam budovat strategii.
  Hra je zajímavá. Ale děvčata se hádala kvůli každému pohybu a narážela na hlavu.
  Gerda se skřípěním zubů poznamenala:
  - Budu nejvyšší axiom!
  A jak se smát..
  Představila jsem si svého jmenovce z Andersenovy pohádky. Zde ji v lese chytili lupiči. Rozebrali kočár a téměř všechno oblečení a drahé boty sebrali samotné Gerdě. Gerda je tedy opět bosa a v pytlovině. Takhle vypadala s rukama spoutanýma za zády.
  Prochází se podzimním studeným lesem. Holá podrážka cítí každý náraz, každý náraz, každou větvičku. Gerda se bojí a chce jíst.
  Dokonce se jí podařilo vzpamatovat se v paláci. A na podzimní trávě je mráz, připomínající chlad, který nedávno zažila.
  Gerda se uchechtla... Myslela si, že v Andersenově pohádce je zjevně málo opečených podpatků. A to by bylo skvělé!
  Nádrž byla rychle opravena. Škoda je malá. I když plášť stomilimetrového děla zasáhl bok. Což může být nebezpečné.
  Charlotte stiskla holé prsty na tlačítkách joysticku a zpívala:
  - Jsem stíhač tanků,
  Srdce je v plamenech...
  Pistole je můj domov!
  A skořápka rozbila dalších třicet čtyři. Zatím je to T-34-85, který dominuje bojišti. A těžká vozidla v Rudé armádě jsou poměrně vzácná.
  Pak se ale objevil IS-3. Má slabé místo: spodní část těla. Čelo má velký úhel sklonu. Má tvar: štičí čenich. Pokud se ale trefíte do spodní části čela, tak slitování nebude.
  Magda s pomocí bosých nohou namířila na nepřítele dělo. A jak plácl, a projektil letěl.
  A sovětské auto se dostalo do útrob. Věž byla utržena a střely začaly praskat.
  Gerda vykřikla:
  - A ty jsi krásná kráska!
  Magda zaječela a zavrtěla svými nádhernými ňadry:
  - Nikdo mě nezastaví!
  Charlotte sebevědomě potvrdila:
  - A nikdo nevyhraje!
  Christina v odpověď vypískla:
  - Zlí vlci drtí nepřátele!
  Gerda zavrčela:
  - Zlí vlci - pozdrav hrdinům!
  Nacisté obklíčili Tulu a děti, spolu se čtyřmi dívkami se musí dostat z ringu.
  Chlapec, dívka a dívky běží k sobě a házejí granáty holými prsty na nohou.
  A nacisté utrpí škody a nemohou je zasáhnout.
  Oleg, střílel, zpíval:
  - Ve jménu posvátné vlasti,
  Nesrážej nás na kolena!
  Margarita hodila dar smrti bosou nohou a zapištěla:
  - Ne! Nikdy nedávejte!
  Natasha, střílející a poskakující, dodala:
  - Ať k nám domů nepřijdou potíže!
  A také bosou nohou, jak odpálit smrtící granát.
  Dále Zoya uhne úlomku a také nechá drtivé věci, aby se rozbily holými prsty...
  A řvát:
  - Bude to skvělé!
  A pak Angelica vystřelí na nepřítele. Posekejte to v divoké zuřivosti. A znovu řvát:
  - Jsem šílený piják!
  A z holé paty vyletí granát.
  A pak Světlana, jak to vezme a bolestivě narazí.
  To jsou samozřejmě dívky - to, co smrt přináší nepřátelům.
  Natasha, střílející na nepřítele, skřípe:
  - Nikdo nás nezastaví, ani ďábel nás neporazí!
  A letí z jejích bosých nohou, granát v oblouku. A lupanet, ano, rozmetá vše a navíc daleko.
  Dívky jistě dokážou postižené území překonat. Na jihu jsou v plném proudu boje ve Stalingradu, který drží Rudá armáda. Celá kolosální ztráta Japonců dobyla Chabarovsk a postupovala na Vladivostok.
  No a tam se s nimi setkají ti, kteří to potřebují.
  Nepříliš příjemný obřad rozloučení se svým věrným létajícím koněm zažila Anna Vedmáková. Stíhačka, ze které se stal původní MiG-4, na kterém bylo sestřeleno tolik německých letadel, jednoduše shořela při leteckých úderech japonské armády, stejně jako značné množství dalších vozidel a lodí. Poté, co na město klovali supi ze Země vycházejícího slunce, byl Vladivostok smutný pohled. Pohřeb mrtvého však proběhl vojenským způsobem skromně a dostatečně rychle. Pilotka Vedmáková si popálila nohy, chodidla měla dívka pokryta puchýři, a proto chodila bosa a opatrně našlapovala na prsty. Japonci zatím nálety neopakovali, soustředili své úsilí na podporu postupujících front. Vedmáková výluku obešla, byla rázně odklizena, mezi dělníky bylo velké množství dětí. Hubení, bosí, s tvářemi zrudlými v čerstvém jarním slunci, hrabali rozbité dlaždice, zvedali spadlé telegrafní sloupy, prostě zametali ulice.
  Senior nad kluky v pionýrské kravatě, ale bez košile (visela samostatně, chlapci se zřejmě starali o oblečení), přiběhl k pilotovi.
  - Pracujeme zrychleným tempem, soudruhu majore, vše bude brzy připraveno! Zameteme ulici, bude hladká jako před válkou!
  Vedmáková se usmála a hodila mu bonbón:
  - Tady, vezmi si to! To je naše sovětská přírodní čokoláda, ne americký jed.
  Chlapec horlivě zamrkal.
  - A vymysleli jsme novou přezdívku pro Američany! Protože teď jsou spolu s Hitlerem a Hirohitem, nejsou to Yankeeové, ale Pindos!
  Hlavní dívka se před chlapcem uklonila:
  - Jak jsi řekl, kdo jsou?
  Mladý průkopník opakoval:
  - Pindos! Takže teď sundáme Yankeey, kteří nás zradili!
  Vedmáková pohladila chlapce po hlavě a pak její velká, silná ruka přejela přes chlapcova hubená, žilnatá ramena. Chlapec se usmál: měl bílé zuby a natáhl mozolnatou dlaň. Major potřásl chlapci rukou a odpověděl:
  - Musíme si zapamatovat jméno! Ale přeci jen ještě nejsme ve válce s Amerikou, takže je předčasné vymýšlet přezdívky!
  Chlapec odpověděl:
  - Američané jsou horší než Japonci a Němci, protože raději bojují v zastoupení. Bez ohledu na to, jak krutí jsou bojovníci Impéria vycházejícího slunce, jejich statečnost zná každý!
  Witcher přerušil:
  - Zabiju tyto statečné muže! A co nejdříve!
  Nová herecká posádka Krotov nečekaně podepsal ne zcela logický rozkaz a vyslal do Chabarovsku válečného pilota se skupinou námořníků. Rozkaz následoval okamžitě, bylo nutné odrazit ofenzívu japonských jednotek. Vedmáková samozřejmě čekala, že jí dají stíhačku, ale... A fronta neměla k dispozici žádná volná letadla a posily jejich středu ještě nedorazily. Cesta z Vladivostoku do Chabarovsku trvala trochu času a major byl doslova svržen z kolejí do vroucího boje.
  Japonci se pokusili obejít dobře opevněné město a obklíčit ho. Válečník sotva stačil skočit do zákopu s kulometem, než začal útok.
  Zaklínač se zeptal kapitána Sinitsina, který ležel vedle ní:
  - Takže nepřítel plánuje taktiku Friedricha, nebo spíše generála Nogiho, obejít opevnění a umístit nás do týlu.
  Kapitán zabručel.
  - Ať se pokusí spálit ocas ruského koně! Tak dostane kopyty, že se to nebude zdát dost!
  Pilot esa vtipkoval:
  - Koňská kopyta, pravděpodobně ne z Kruppovy oceli, ale našich sovětských!
  Její slova přerušilo vytí granátů. Tady leží v dlouho vykopaném příkopu, kolem Chabarovska je obecně vznešená linie opevnění, hrozba japonské invaze existuje už více než rok. Před a za zákopy praskají střely, je z nich hodně řev. Obecně platí, že slavná japonská šimosa vytváří hodně rachotu a kouře. Válečník vypadá beze strachu, dokonce i s určitou lhostejností. Výbuchy mušlí dávají vzniknout špinavým fontánám, tady je jedna z nich způsobila otřesy země. To znamená, že udeří zbraň s kanonem ráže dobrých tři sta milimetrů. Slyšíte sténání raněných... Skrze kanonádu působí jako lehké výpary, které nezachytí každé ucho. Zde byl pilot-bojovník posypán zemí. Dívka však kýchla a setřásla prach ze svých červených copů:
  - Tak to je vždycky, když si lehneš, zašpiníš se! A pokud jste vstali, zbývá vám jeden nebo dva!
  Dělostřelecká příprava se ukázala jako krátká, snad tolik střel Japonci neměli. Útok začal. Vpředu jelo několik japonských tacos. Malý, s mírně zaobleným tělem stroje. Nejmohutnější tank říše vycházejícího slunce: Chichiha. Vedmáková si vzpomněla na jeho vlastnosti. Přední pancíř 30 mm, dělo 47 mm, dieselový motor 320 koní. Kromě jízdních výkonů, ve kterých tento stroj není horší než T-34, je pak ještě horší než německý T-3 z roku 1943. Dokonce se mu říká na Dálném východě, kýchej! Ale mimochodem, královnou polí není tank, ale pěchota. Tady se pokuste přiblížit k minovým polím. Jak se říká: kam neprojede obrněný vlak, tam se plazí voják s puškou.
  Pušky Japonců jsou zkopírovány z německého Mausera. Samopaly, odtržené od známého "Schmeistera" z první světové války. Obecně platí, že ti s přivřenýma očima mají chuť kopírovat to nejlepší z druhé strany. Japonští konstruktéři již jistě pracují na vytvoření hybridu "Pantera" a T-34!
  Japonských tanků není víc než tucet a sovětské dělostřelectvo s nimi v žádném případě nespěchá. Pěchota kráčí za nimi v tradiční tlusté řadě. Sami vojáci země vycházejícího slunce jsou oblečeni v uniformě, která mírně vydává žlutost, barvu khaki stepi. Vedmáková se na ně dívá a rychle odhaduje počet útočníků. Od oka jich je pět nebo šest tisíc a v zákopech sedí maximálně tisíc Rusů, kteří pokrývají tento sektor fronty. A zbraně... Armáda Dálného východu je vybavena podle zbytkového principu a samopaly mají pouze důstojníci. Co je ona, vždyť majorka, ovšem bez funkce, snížená na úroveň obyčejné.
  zeptal se Zaklínače kapitán Sýkora (stále velmi mladý kluk).
  - Bojoval jste s Němci?
  Dívka odpověděla:
  - Ne! Políbil jsem je!
  Kapitán náhle zbledl a poznamenal:
  - Pamatuješ si na svou první mrtvolu!
  Vedmáková se usmála a zavrtěla hlavou.
  - Jsem pilot a koho jsem sestřelil, toho jsem srazil dohromady, nemám ponětí o mrtvolách! Mimochodem, během celé Velké vlastenecké války nebylo moje letadlo nikdy sestřeleno!
  Kapitán poněkud neohrabaně hvízdl.
  - Jsi prostě eso! A kolik máte vymazlených Němců!
  Witcher se usmál ještě více.
  - Po dvacátém pátém podal hvězdu hrdina! Jen dvacet osm.
  Sinitsin zvolal:
  - Ooh! Jste prostě mistr svého řemesla!
  Dívka odpověděla skromně:
  - Není třeba dělat hrdinu, někoho, kdo jen poctivě plní svou povinnost. Nyní se pěchota přiblíží a my se s nimi setkáme.
  Kapitán trhl závěrem těžkého samopalu o hmotnosti dobrých deset kilogramů. Dotkl jsem se psa, start je velmi těsný, pažba se zpětným rázem. Ne úplně pohodlný kolos, ale trefí se... Pravda, podle pověstí už Němci mají výkonnější kulomet, ale kdo ví, jestli sovětští konstruktéři nepřijdou s něčím lepším. Sinits nemohl odolat otázce:
  - A proč jsi převedl tak cool pilota k pěchotě?
  Vedmáková odpověděla napůl žertem a také cvakla zásekem svého samopalu:
  - A jen jsem chtěl vědět, jaké to je sedět pod palbou! To by bylo hustý!
  - A zřejmě jste ztratil boty, pokud jste tak spěchal, abyste se dostal do první linie!
  Vedmáková se ve skutečnosti snažila, aby puchýře sestoupily rychleji, a šla bosa. Ačkoli během války se většina žen a dětí v létě chlubila holými podpatky, mezi důstojníky to nebylo akceptováno, zejména na veřejných místech. Ale Zaklínač to tak rád zvýrazňoval. Odpověděla Sinitsinovi jednoduše:
  - Abychom ušetřili peníze, ve skutečnosti je celý kapitalistický svět proti nám. Boty se totiž opotřebovávají, a to je práce mnoha lidí!
  Kapitán souhlasil a vroucně zamrkal.
  -Máš moc krásné nohy! Můžu si je pohladit!
  Vedmáková zavrtěla prstem:
  - Teď ne! Pak pokud přežijete, zahřeji vás na noc.
  Sinicin obrátil oči v sloup.
  - Wow, jsi rychlý! Obvykle se ženy lámou na dlouhou dobu!
  Vedmáková chtěla odpovědět, ale ozvala se exploze, japonský tank šel napřed, najel na minu. Dívka zpívala:
  - Hitler jel v autě, toho parchanta vyhodila do vzduchu mina! Roztříštěno na úlomky - ale to je málo platné!
  Další japonský tank vybuchl, zastavil se, otočil tlamou a zahájil palbu na sovětské zákopy. Třetí ho následoval. Japonce však nenapadlo přestat. Přivřené oči zavrčely: začaly pracovat jejich kulomety umístěné na půlkruhových mobilních věžích.
  Kapitán zamumlal:
  - To je skvělé! Jak probíhá průvod! Tady je armáda!
  Vedmáková zvedla pušku, protože to vzdálenost k pěchotě umožňovala, a střílela na japonského důstojníka. Přimhouřený upadl a pušku odhodil takovou silou, že si v jarní trávě pohrávala s bajonetem. Ostatní Japonci pokračovali v útěku, jen mírně naklonili tělo, zřejmě doufali, že se tak vyhnou porážce, nebo spíše sníží její pravděpodobnost. Vedmáková připomněla, že takto se cvičí vojáci v armádě Quantude, kdo se nestihne včas sklonit, je bit bambusovou tyčí po hlavě. Králi-otci se zdá, že Herodes byl dobře pohnut! To však o Mikuláši II. Nyní znovu bojují s Japonskem, a ne na jedné, ale na několika frontách. I to má však své výhody. Dívka zpívala:
  Přichází - Wehrmacht je poražen v popelu,
  Napoleon porazil neporazitelný!
  Nepřítel nebude schopen pošlapat sovětskou vlajku,
  Když jsou lidé a strana jednotní!
  Jeden po druhém se ztroskotané japonské tanky zastavily, ale pěchota naježená bajonety začala běžet ještě rychleji. Pozice sovětských vojsk se jevily záblesky, puškami tleskal, občas prokládaný automatickými dávkami. Zahájila palbu i Vedmáková. Japonci, kteří za pohybu nabíjeli, stříleli z pušek. Křičeli z plných plic:
  - Banzai! Rus se vzdej!
  Kulky prorazily jejich zdechliny jako beranidlo na figuríny. Spadl kostní prach smíchaný s krví. Většina kulek však, jak už to v bitvě bývá, prošla. Japonci překročili minové pole, malí vojáci byli příliš lehcí na to, aby odpálili dárky připravené pro tanky.
  Vedmáková cítila na rameni brutální zpětný ráz kulometu, zatímco bojovníci země vycházejícího slunce se zdáli být skutečnými monstry. Jejich hysterický výkřik sílil a přibližoval se, jejich žluté, ošklivé tváře se leskly potem. Vedmaková se snaží sundat co nejvíce nepřátelských vojáků najednou. Dívka je žhavá jako vždy a střílí vnořeným způsobem. Jeden klip došel, vložil další. Zásobník je příliš velký, kulatý, není snadné jej zaklínit do komory. A opět oheň, Japonci letí vzhůru nohama.
  Vedmáková zastřelila druhý muniční náklad, zůstal bez munice. A granáty se už vlní na postupující přivřené oči. Odpovídají hody, teď se ozývají mnohem více sténání a sovětští vojáci padají. Střep čarodějnici odřízl pramínek vlasů na hlavě. Dívce selžou nervy, vyskočí a zakřičí z plných plic:
  - Za vlast pro Stalina!
  Za ní ostatní bojovníci křičí, vyskakují z krytu a třesou bajonety. Sovětští vojáci prchají vstříc Japoncům a svádějí bajonetový boj.
  Vedmáková rychlým úderem rozřízne břicho nejbližšího "samuraje". Křičí a snaží se odpovědět a zhroutí se jako zabitý kanec. Dívka radostně vykřikne:
  - Ruský fotbal: Rusko - Japonsko, dvě nula!
  A skutečně, další Japonec padl s proříznutým hrdlem bajonetovým nožem. No, třetí válečný pilot ho kopl do slabin. Ten přimhouřený se natáhl a dívka pohybující se setrvačností vrazila hrot protivníkovi do oka!
  -Získejte Japonce! Proč stát u vrátných!
  Odvetný úder bajonetu roztrhl majorovu tuniku, vytekla krev, ale to dívku nejen neuvedlo do rozpaků, ale také vyvolalo další vztek.
  - Hirohitova smrt! - Dívka vyštěkla, její holeň narazila do spánku s přivřenýma očima a dívka se pohybovala s takovou rychlostí, jako by byla vrtule, nejnovější stíhačka.
  Japonci ustoupili, a dokonce ustoupili a inspirovaná dívka přešla do útoku, její kulomet se točil jako kyj v rukou obra. Zde následoval tvrdý úder pažbou do zátylku, příliš horlivý důstojník. Anna vydechla.
  - Tady je shahen-hash!
  Ale obecně to měli Rusové těžké. Na straně přimhouřených pětinásobná převaha a úroveň fyzické zdatnosti Japonců není špatná, navíc proti nim bojují zdaleka nejlepší vojáci SSSR. Přirozeně v tak těžké válce byli na Dálný východ posláni branci třetí kategorie s nejhoršími údaji nebo bojovníci, kteří byli vážně zraněni v bitvě s nacisty. Vojáci padali, někdy bylo do jednoho Rusa vraženo tucet bodáků, kolektivně doslova krváceli, ale bojovali jako hrdinové a nikdo nežádal o milost.
  Sinitsin probodl japonského důstojníka bajonetem, ale sám dostal bod do boku. Mladík útočícího Japonce srazil úderem pažbou do hrudníku, ale krev tekla z boku příliš hojně. A čtyři samurajové se na toho chlapa vrhli najednou.
  Statečná Vedmáková přispěchala na pomoc, bodla důstojníka bajonetem do lopatky a dalšího Japa srazila kopem pod koleno.
  - Vydrž Petruho! ona řekla.
  Okamžitě odrazil dva bajonety namířené na hruď a odpověděl:
  - Já nejsem Peter, ale Arkady!
  Dívka, která srazila dalšího Japonce, zavrčela:
  - Ve válce je každé jméno jako cvaknutí nataženého kladiva, neměli byste ho natáhnout bez výstřelu!
  Arkadij mírně ustoupil a nemilosrdný bajonet mu roztrhl tvář. Mladý muž zakňučel nesnesitelnou bolestí:
  - Matka Boží!
  Vedmáková oponovala:
  - Možná jsem matka, ale ne Boží! Obecně platí, že žádný Bůh neexistuje a nikdy nebyl!
  Arkadij ustoupil k Anně a nezřetelně zamumlal:
  - A co nás čeká po smrti neexistence?
  Dívka negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne! Komunistická věda vzkřísí mrtvé! A první do nového života se vrátí těm, kteří padli v bojích o svou vlast.
  Sinicin zavrtěl hlavou.
  - Bůh žehnej!
  Vedmaková položila dalšího Japonce a zaječela:
  - Bůh není! Pokud je, pak musíme přiznat, že údajný stvořitel vesmíru je sadista! A rád mučí tvorbu!
  V tu chvíli se Arkadijovi roztrhlo stehno bajonetem, a aby nespadl, opřel se o rusovlasého válečníka:
  - A já mám bolesti! Jednoduše nepředstavitelné!
  Pětinásobná převaha vojáků vycházejícího slunce měla vliv. Padesát samurajů se vrhlo proti nim a mávali bajonety jako armáda dikobrazů. Arkadij dostal pár ran bajonetem do břicha a pak mu vypíchli oko. Když mladík upadl, píchli mu dvacetkrát injekci, čímž ho donutili navždy se uklidnit. Je zajímavé, co cítila jeho duše, když odlétala: překvapení nebo strach, nebo možná neuvěřitelná úleva po opuštění kobky těla.
  Zaklínač byl jako očarovaný. Její tunika se samozřejmě rozpadla na kusy, rozsekaná bajonety. Válečnice se ukázala být zcela nahá, pokrytá mnoha škrábanci, ale samuraj jí nedokázal způsobit jediné vážné zranění! Bojovala a její obnažená ňadra s šarlatovými bradavkami se třásla jako bóje v moři. A blýskaly se holé kotníky. Dívka byla skutečně ztělesněním bestiální a erotické síly. Její obnažené chodidla zčervenala krví, z čehož bylo spojení s velkou bohyní zkázy a zla: Kali! Téměř všichni sovětští vojáci už byli pobodáni, bitva skončila, ale jen v její jiskřivé kráse Afrodity čas od času zasáhne drzé přimhouřené oči.
  Japonský generál Nugi překvapeně pohlédl na tento zázrak. Pak mu hlavou probleskla myšlenka. Zazněl rozkaz vydaný tenkým hlasem podvyživeného komára:
  Hoďte na ni síť, vezměte ji živou!
  Spořiví Japonci měli i sítě. Najednou potřebujete vzít jednoho z Rusů živého. A web je k tomu jako stvořený. Tucet chytačů okamžitě vrhlo na dívku pouta
  Vedmáková se bránila, jak jen mohla, ze všech sil se snažila osvobodit. Ale vše marné, svědomití Japonci síť vyrobili na základě toho, že vydrží i slona. Dívka byla důkladně zavinutá a tažená v náručí. Soudě podle všeho bylo dosaženo taktického úspěchu, zejména proto, že tento směr nebyl pokryt dělostřelectvem ani kulomety.
  Dívka si vzpomněla na hladce oholenou tvář Arkadyho, který se do ní zamiloval, a na její hlášku:
  - Ve válce je každé jméno jako cvaknutí nataženého kladiva, neměli byste ho natáhnout bez výstřelu!
  Objevila se znepokojivá a ošklivá myšlenka, copak to nevyrovnala! Koneckonců, to se často stává, prostě se zamiloval do člověka a zemřel!
  Japonci v tomto místě zřejmě obsadili špatně kryté zákopy a nadále obcházeli pozice sovětských vojsk kolem Chabarovska. A její Vedmáková je zajata, a ačkoliv je ještě nevezou, naložili je do potřísněného obrněného auta, aby vás odvezli dozadu. Stroj je předpotopní, pravděpodobně z první světové války, takže neznatelně sekl za pěchotou. Rychlost je asi 12 kilometrů za hodinu. Brr! Vůbec první tank na světě Prochorovův terénní vůz nevážil méně, ale měl rychlost 40 kilometrů za hodinu na dálnici a 25 na silnici. Co na jedné straně SSSR napadá celou Evropu, na druhé významnou část Asie. Dívka se otočila na bok, zřejmě hrozilo položení na záda. Jak tma je v této části obrněného vozu, zřejmě v něm sídlí oddělení výsadkářů, respektive přepravy vojáků. Bylo by samozřejmě hezké utéct, nejprve se zbavit prutů a silných lan. A jak na to? Dívka má samozřejmě dovednosti, i když bude muset šťourat, zároveň stáhnout pouta a přestřihnout řetěz, ke kterému byla přivázána za nohu. Ale sem se lana také docela hodí. Práce je to únavná, ale pokud ji odvezou na území Mandžuska, bude mít čas. Dívka si sundala provazy z mokré kůže, rozřezala řetěz a zároveň přemýšlela. Hmm, proti sovětskému Rusku byla vážná koalice: A nejvážnější monstrum je Německo. Země s vyspělou technologií a silnými jednotkami. Slyšela například o nové stíhačce ME-309. Vypadá to, že už létají. Přesné údaje o zbraních nemá, ale podle pověstí jich má tento letoun až sedm! Ohnivé body. Jedná se o velmi vážnou výzbroj, vezmeme-li v úvahu, že Yak=9 má pouze dva a na sovětských stíhačkách není žádný stroj, který by měl více než tři body. Pokuste se porazit tato monstra! Inu, Fokken-Wulf je velmi vážný stroj, ve výzbroji lepší než sovětská letadla a dokonce schopný nést téměř dvě tuny bomb. Již koncem roku 1942 byl vyzbrojen dvěma 20mm kanóny a 4 13mm kulomety. Zdá se však, že se již objevil nový typ stíhacího letounu a bombardéru se dvěma 30 mm a čtyřmi 20 mm děly. Už to bylo monstrum, monstrum pro všechny monstra! A podle pověstí už byl do výroby uveden stíhací letoun s osmi 30mm děly! Zkuste takového ghúla překonat! Jak na to chtějí sovětští konstruktéři odpovědět? Vedmakova slyšela, že na Jaku-3 probíhají práce. Bylo jí řečeno o tomto kurátorovi z oddělení Beria. Zdá se, že hlavním vrcholem letounu bude nižší hmotnost konstrukce, bez přídavných motorů a zbraní. Manévrovatelnost je určitě dobrá, ale chtěl bych zvýšení výzbroje! Přeci jen v boxu je samozřejmě lehký sportovec v péřové váze obratnější než těžká váha, ale stejně s ním téměř jistě prohraje. Ne nadarmo existují váhové kategorie a mezi profesionálními boxery se nejvíc cení úderná síla. Je třeba posílit výzbroj sovětských letadel a teprve potom bude Wehrmacht poražen ... na stejné úrovni? Od druhé poloviny roku 1942 se převaha Luftwaffe ve vzduchu začala vypařovat, dokonce do března 1943 měl SSSR výhodu, ale... Zrada spojenců změnila poměr sil. Páni, Hitler byl zabit 13. března a teď je teprve konec dubna, ale jak vážně se změnil poměr sil. Tak rychle, ze strategicky vítězné pozice na strategicky téměř ztracenou. Téměř proto, že stále existuje naděje, že Německo bude schopno porazit dříve, než dosáhne strategické a technologické výhody nad SSSR. Zejména spojenci mohou dodávat letadla nacistům ve velkém, ale němečtí piloti budou potřebovat čas, aby se s nimi naučili létat. Přesto je rozdíl v technice, přístrojových deskách. Tanky vyžadují i vycvičené posádky, navíc jízdní výkony Chevronu v ruské zimě nejsou nijak zvlášť dobré. Automatická puška M-18 ... Není to špatná věc, ale pokud jde o rychlost palby, je horší než nejlepší sovětské modely, ale překonává přesnost! Zkrátka problém za problémem! Nechybí ani opravdu famózní "Churchills" se silným pancířem a dobrými jízdními výkony... Zdá se samozřejmě, že budou muset také bojovat. A čím déle bude válka trvat, tím více vybavení nacisté dostanou. Závěr je tedy jednoduchý, je potřeba v létě uštědřit Německu drtivou porážku. Pokud jde o Japonsko, je nejlepší omezit se na aktivní obranu a zahájit protiútoky s využitím kvalitativní převahy v tancích. Ale opět úspora energie na maximum. Nezapojovat se do vleklých bitev a stavět obranu na předem připravených liniích. Stále existuje šance na použití Rudé armády Číny, ale režim Chiang Kashi na ni padl ze všech sil. Zatím se tedy můžete spolehnout na vlastní síly. Kdy přijít? Nejlépe na konci května, kdy konečně vyschnou silnice a do vojáků se dostaví doplňování. Sama Vedmaková by zasadila svůj první úder směrem na Orjol a poté do Charkovské oblasti, aby vytlačila Němce z průmyslového Donbasu, a pak nuceným pochodem přes Ukrajinu, překročením Dněpru a dále. do Rumunska. Je však možné otočit se na sever osvobodit Bělorusko a jít do týlu střední skupiny. Myšlenka jako celek je dobrá, i když má své nevýhody, ofenziva ve směru Oryol je nejzřetelnější a nacisté na ni budou čekat. Opevnění se bude muset probourat.
  . KAPITOLA 3
  Zde se samozřejmě budou hodit zbraně a kaťuše. Posledně jmenovaný systém má silný, zejména morální účinek. V každém případě potřebujete spoustu zbraní a "Kaťušů", abyste mohli házet granáty na nepřátelskou obranu. Obecně zkušenosti z první světové války ukázaly, že je snazší se bránit než útočit, a pokud císařské Německo nevyčerpá své síly jarní ofenzívou roku 1918, válka může trvat ještě několik let. Druhá světová válka ale prokázala výhodu ofenzivní taktiky před obrannou. Například rychlá porážka Polska a zejména úderná mocná západní koalice spojenců. Nacisté porazili přesilu za měsíc a půl a jednoduše obešli nedobytnou Maginotovu linii. Boje v Africe, kde byly přesilové síly Itálie nejprve poraženy rozhodujícím úderem Britů. A pak Rommel porazil mnohem silnější britské jednotky v rychlé ofenzívě. Ale samozřejmě nejvýraznějším příkladem SSSR v roce 1941 byla velká katastrofa mocné armády. A odvetné útočné operace, vyřazení německých jednotek. Hlavní je tedy trefit se, aniž bychom čekali na tlak nových německých tanků. Vleklá opotřebovací válka se stává téměř marnou, pokud ovšem sovětští vědci nevytvoří zázračnou zbraň! To druhé je v principu možné, například slyšela, že je teoreticky možné vytvořit bombu schopnou zničit město. Navíc taková bomba bude vážit tři až čtyři tuny. Vypadá to jako pohádka, ale ... Narodili jsme se, abychom uskutečnili pohádku.
  Ještě atraktivnější cestou je laserová zbraň popsaná v Hyperboloidu inženýra Garina. Taková věc je docela schopná zničit celou armádu tanků, letadel, lodí. Samozřejmě, vytvořte takovou zbraň a nejen Třetí říše, ale i zrádci Pindů, celý kapitalistický svět skončí. A nad planetou bude zářit jasný prapor komunismu. Ale z nějakého důvodu taková zbraň nebyla vytvořena. Zrcadla nejsou nejlepším způsobem, jak shromažďovat energii spalování do jednoho proudu. Ano, a energie, k rozbití lodí potřebujete mnohem víc. I když ... pokud je koncentrovaný na jemnost mikronu, pak je docela možné řezat jak letadla, tak bitevní lodě. Zázračná zbraň, která pomůže zachránit SSSR. A tady je laserový efekt v jiné podobě. Konečně řetěz povolil a je téměř volný a kusy lana se povalují.
  Vedmaková řekla:
  - Trpělivost a práce, pokud s tebou, nejsi mrtvola!
  Dívka vstala a poklepala bosou nohou o podlahu. Žádná reakce. Zaklepala ještě silněji. V reakci na to se ozvala nadávka v japonštině a žádná reakce. Pak Vedmáková otráveně zpívala. A zpívala na plné hrdlo jako primadona na oslavě výročí:
  Hordy Wehrmachtu divoce zuří,
  Řev děl a zvuk mečů!
  Kouř stoupá až měsíc
  Paprsky zkreslení z nebe!
  
  Ve věkech věčnosti bude vlast slavná,
  Dám své tělo za Rusko!
  Miluji tě, krásko Rusi,
  Pán všech králů je s námi!
  
  Oh, vy kudrnaté háje země,
  Zvonění zlatých osik šustí!
  pravoslavní bratři sokoli,
  Bůh inspiroval armádu k činům!
  
  Ve dnech chladných nebo teplých
  Možná s mrakem přinese opar!
  Jsme fašistická prasata jako košťata,
  Abych setřásl špínu z tváře!
  
  Naše strana má pravdu
  Bojujte za sovětský lid!
  Zpíváme statečnou píseň
  Myšlenka se přihnala jako orel!
  
  Stalin je moudrý - ideál vládce,
  Jsme vedeni do hrozivé smrtelné bitvy!
  Prapor vlasti je paličkou vítěze,
  Připraveni se hádat s Pallas-fate!
  
  Leninovy skutky budou věčné,
  Vybudujeme svatý komunismus!
  Věřte učení člověka,
  Fašismus se rozdrtí do propasti temnoty!
  
  Celá planeta je jako svobodný pták,
  Poletíme ke vzdáleným hvězdám, do světů!
  Něco světlého a vznešeného
  Budeme tvořit jako sochaři!
  
  A Rusko pod rudým praporem,
  Jako by nebeský Eden rozkvetl!
  Případ Lenina, vůle Stalina,
  Veďte nás vpřed k dokonalosti!
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova, stejně jako čtyři legendární dívky, se dostali z Tuly a dosáhli Moskvy.
  Nyní byla situace hlavního města nejtěžší. Němci už končili její obklíčení a byla tam chodba dlouhá třicet nebo čtyřicet kilometrů, která se každým dnem zužovala a zužovala.
  Šest válečníků zaujalo obranné pozice na předměstí Moskvy. Došlo k prudkému přepadení.
  Oleg Rybačenko vystřelil a pobrukoval si pro sebe:
  - Budoucnost je naše!
  A chlapec hodí granát bosou nohou a pokračuje:
  - A budeme skvělí!
  Margarita Korshunova střílí a ječí:
  - A stanu se nejskvělejším ze všech!
  A bosou nohou hodí smrtící granát.
  A hází protivníky různými směry.
  A pak, už v bitvě, Nataša, která kulometem poseká Němce a bosou nohou hodí dar smrti.
  Tohle je taková ženská...
  Ve čtyřicátém prvním roce Nataša odtekla z Brestské pevnosti. Šel na východ. Nové boty jí rychle odřely nohy a dívka si je sundala a chodila bosa.
  Pár hodin nebylo nic a pak ho holé podrážky začaly svědit. Po několika hodinách byly v plamenech a už vybuchovaly bolestí.
  Natasha, jako Moskvanka, nebyla zvyklá chodit bosa. A samozřejmě každou chvíli ponořil do potoka.
  Ano, ukázalo se, že to bylo mučení pro její nohy. Mladá dívka si ale rychle zvykla.
  Pak neustále chodila bosa i ve sněhu a boty si obouvala jen v silném mrazu.
  Nyní Natasha bojuje jako legendární bohyně.
  A tu Zoya hodí granát bosou nohou a zařve:
  - Tohle je obecně super rande!
  A dá dobře mířený obrat.
  A Němci a jejich žoldáci padají.
  A pak Angelica vede oheň ... A také střílí tak divoce přesně.
  A z její holé nohy se také řítí granát.
  A rozhání žoldáky.
  Dále Světlana střílí. A její bosá noha vymršťuje tak, že jí nikdo neodolá.
  A rozptyluje soupeře hodně daleko.
  A střílí se a drtí nepřátele výbušnou vlnou.
  To jsou dívky, které se narodily v SSSR!
  Oleg Rybačenko provádí značkovou palbu na nepřátelskou pěchotu, hází granáty automaticky dětskýma nohama. A přitom ten kluk píše sám pro sebe.
  Vitalij Kličko, který čelí konfliktu s novým ukrajinským prezidentem Zelenským, se rozhodl odstoupit z funkce starosty Kyjeva. Vlastně proč být tvrdohlavý a lpět na pozici. Je lepší vyřešit problém sami.
  A po odchodu z postu starosty Vitalij Kličko obnovil svou kariéru. A Weidera okamžitě zavolá senzace. Bez jakýchkoli průběžných bojů! A to po více než osmileté odmlce.
  Weider samozřejmě souhlasí. Výzva přijata!
  A přichází okamžik pravdy. Jednak mnohonásobný mistr světa nebyl poražen více než dvanáct let. A na druhé straně devětačtyřicetiletý bývalý starosta Kyjeva. Muž, který dokáže překonat Hopinsův rekord, ale jeho kondice je značně diskutabilní.
  Ve skutečnosti si mnozí mysleli, že po tak dlouhé přestávce jít rovnou za Weiderem byla sebevražda.
  Ale Vitali Klitschko je jako Rocky Balboa. Rozhodl se postavit se proti nejsilnějšímu úderníkovi těžké váhy. Denotay Wider je boxer, který prohrál všechny své soupeře. Úplně všichni - včetně Tysona Furyho!
  Co když má tedy Vitalij Kličko šanci?
  Ale Vitali Klitschko neustále trénoval, udržoval se ve formě, chodil do práce na kole. A samozřejmě na tom fyzicky nebyl tak špatně. A kromě toho měl ocelovou bradu.
  No, co přijme Vitali Kličko v boji, i když není favoritem.
  Oleg Rybačenko vyměnil sponu kulometu. Údajné souboje s boxery jsou napínavé.
  Proč se Vitali Kličko nevrátí do ringu a nepokusí se překonat Hopinsův rekord?
  To by byla velmi silná myšlenka.
  Terminátor se otočil a pokosil několik desítek dalších fašistů.
  Pak se chlapec zasmál, ukázal jazyk a řekl:
  - Mám muže, který je super!
  Margarita hodila dva citrony svázané k sobě bosou nohou a zapištěla:
  - Jsi chladnější než kdokoli jiný!
  Oleg, pokračující ve střelbě, uvažoval...
  Vitali Klitschko v devětačtyřiceti letech skutečně překonal Hopinsův rekord. Na tiskové konferenci dokonce vzpomínal: "Řekl jsem, že nepřekonám Foremanův rekord, ale neřekl jsem nic o Hopins! Takže to vezmu a překonám jeho rekord!"
  Pokud však významná část veřejnosti víceméně věřila, že Hopins v osmačtyřiceti letech může získat titul mistra světa, mnohem méně věřila v devětačtyřiceti Vitaliji Kličkovi. Včetně toho, že jeho soupeř je již velmi silný.
  V historii těžké váhy nikdy nebyl takový úderník. Pravda, Wyder už není mladý, ale všech pětatřicet let není devětačtyřicet.
  Vitali Kličko ale optimismus zjevně neztrácí. Tvrdě trénujte, dostaňte se do formy. A jsem velmi rád, že jsem shodil rutinu křesla starosty Kyjeva.
  Ve skutečnosti není velké štěstí být starostou na Ukrajině, kde je tolik problémů.
  Ale za souboj s Uyaderem dostal Vitali Klitschko velmi dobré peníze. S peněženkou jsem tedy v žádném případě neprohrál. Jméno Vitali Klitschko je známé.
  Zlé jazyky dokonce říkaly, že Wyder jednou udeří a sám Vitali Kličko si lehne. A pak dostane peníze a bude psát paměti nebo sci-fi.
  Nebo třeba ve filmu.
  Mimochodem, boxovat chtěl i Wladimir Klitschko. Slabšího soupeře z řad regulérního mistra světa si vybral pouze mazaný Vladimír. Ale každopádně, ať si někdo říká co chce, je to šampion a je to skvělé!
  Ale Denotay Wyder, ať už se říká cokoliv, je stále nejlepší z nejlepších!
  Vitalij ale trénuje šíleně. Je jako mladý muž, který si dává maximální zátěž. A měl několik zápasů, ukázal vynikající formu a dobrou vytrvalost. Ne, Vitaly je připraven. A nejen tak, vstupuje do ringu.
  A skutečně, když nadešel soudný den a dali se dohromady největší úderník Wyder, v tomto ohledu nejlepší těžká váha, a Vitalij. Bývalý starosta Kyjeva, kterého už všichni odepsali z jeho boxerské kariéry. Nyní se ale sešly dvě legendární osobnosti.
  Vitalij, který se v roce 1999 stal poprvé mistrem světa. Jen si vzpomeňte, jak je to dávno a od této události uplynulo více než dvacet let.
  A Wyder si svůj titul drží už velmi dlouho. A také blízko k překonání Holmesova rekordu v držení titulu nejdéle od rozdělení pásů.
  A samozřejmě, pokud se Weider někoho bojí, není to Vitalijův dědeček. Ve skutečnosti nemůže být každý Hawkins. A Hawkinsovi rivalové nejsou tak mocní jako Weider!
  Ale Vitaly, jako uchazeč, vstupuje do ringu. Jeho tělo je stále nádherné a svalnaté, i když jeho vlasy jsou již prošedivělé. Dědeček Vitalij, jak se mu říká s úctou nebo s posměchem. Ale úleva svalů je jako u mladého.
  Vitalij řekl, že je připraven. A ani jemu ne, sazby se trochu zvedly.
  Weider je také štíhlý, vyřezávaný a tenčí v kostech, váží méně.
  Navzdory tomu, že je impozantní úderník, má nějaké problémy s obranou a ne vždy stojí dobře na nohou. Ale bojových zkušeností už je hodně. Počtem soubojů už dohnal Vitalyho. A zatím nebyl poražen.
  Vitali Klitschko však své dva zápasy prohrál jen kvůli zraněním a seknutí. A taky se dá říct, že to nebylo bito.
  Ale více než osm let pauzy a téměř padesát let. Kdyby byl Vitalij mladý, samozřejmě by měl šanci. Dokáže ale překonat Hopinsův rekord? David Hay se již v pětatřiceti letech stal nulovým boxerem.
  Hodně se ale mluví a ukáže až prsten. Překoná Vitali Klitschko Hopinsův rekord, nebo se nechá odnést na nosítkách, jak Wyder slíbil.
  Zde vychází v havraní masce. Vysoký, velmi suchý, dokonce hubený jako Koschey.
  Vážné problémy mu v ringu dělala dvojice boxerů. Jde o kubánského Ostrixe, který vedl na body a porazil knockout, a Tysona Furyho, který také vedl na body a dokázal dovést boj k remíze. Takže největší děrovač na světě by mohl zkrachovat.
  Ale šance jsou téměř jedna ku deseti ve prospěch Wydera. Přesto je Vitalijův věk a velký zlom v jeho kariéře příliš velký. Dokonce i jeho bratr Vladimír radil, aby se rozcvičil s pár silnými středními rolníky. V Německu by totiž Vitali Klitschko mohl získat více peněz v souboji s průměrným boxerem, čistě díky svému velkému jménu.
  Ostatně Vitalij je po celém světě známý nejen jako boxer, ale také jako politik, starosta hlavního města a hrdina Majdanu.
  Ne, každopádně Vitalij Kličko se měl zamyslet nad tím, jestli to stojí za to spěchat a strkat proti takové hoře.
  Ale volba byla učiněna: Vitali Klitschko nehledá snadné způsoby!
  Boj je v Americe. Hrají se hymny USA a Ukrajiny. Vyhlašují se servisní seznamy. A nakonec zazní signál k bitvě.
  Mnozí chtějí vidět podívanou a krev.
  Weider začal opatrně, i když možná neměl pravdu. A najednou je Vitalij rezavý. Kličko starší také nikam nespěchá. Ale hned vidíte, že je lehký na nohy, štíhlý, svalnatý a dobře vyvážený. V každém případě se nestalo to, co mnozí očekávali: prý to okamžitě vyplave.
  Kličko sebevědomě pracoval s bodnutím, držel se trochu výše než obvykle, kladl bloky.
  První dvě kola proběhla hladce. A pak Wyder podle očekávání hodně zrychlil tempo. Začal být aktivnější v napadání a napadání. Vitalij ale neztratil hlavu. Zablokoval úder, setkal se s úderem doleva. A najednou při ostré chobotnici praštil pravou rukou o tělo. Weider se v bolestech zdvojnásobil.
  Vitalij držel dvojku a na parketu byl podruhé v kariéře mistr světa a nejlepší úderník všech dob.
  Vitalij se usmál... A publikum řvalo slastí. To se od starého muže Vitalyho nečekalo. Páni! A koneckonců se zdá brzy padesát let! A tak se stále hýbejte a tlučte! Musí to být znát!
  Weider vstal, ale začal couvat. Vitalij ho pomalu začal bodat bodnutím. A zase dva. A udeřit znovu. Děrovač couvá.
  S obtížemi, ale Wyder se dostal do konce kola. V dalším pak Vitalij pracoval jako první číslo. Ale nic, vše šlo podle plánu. Wyder na několik kol couval a vypadal bezmocně. V devátém kole to ale znovu vybuchlo. A začal házet rány šel dopředu. A opět minul dvojku a spadl. Druhé sražení.
  Vitaly se usměje. Jde dopředu. Weider stojí nejistě na nohou. Znovu přeskočí dvojku, nenachází protijed. A z další rány padá.
  S obtížemi vstává a rozhodčí přeruší boj!
  Vítězství! Vitali Klitschko, nyní mistr světa! A zase jeho pás! Pravda, ještě to není absolutní, ale už na koni!
  Překonal Hopinsův rekord a samozřejmě pro Foremanovy těžké váhy se stal počtvrté mistrem světa a vyrovnal se Holyfieldovi.
  Wyder samozřejmě křičí, že boj byl zastaven příliš brzy a požaduje odvetu.
  Vitalij říká, že rozhodnutí, zda bude pokračovat v kariéře nebo bude mít ještě pár zápasů, padne později. Všichni mu ale říkají, že je moc dobrý, ještě lepší než v mládí, a že potřebuje pokračovat.
  Hlavně že není co dělat. V Kyjevě je další starosta, volby do Rady a prezidenta jsou ještě daleko, proč tam nezabojovat?
  Za další tři souboje je Vitalijovi nabídnuto celých sto milionů dolarů plus další procento z přenosů.
  Jackpot je samozřejmě velký a bývalý starosta Kyjeva říká, co si myslí.
  Vlastně ukázal, že toho ještě hodně umí. Proč tedy pohřbívat talenty do země? A hlavně se stejně nedá nic víc dělat!
  Možná zkusit zkombinovat všechny pásy? Bylo by to tak skvělé!
  Vitalij nabídku přijímá a podepisuje smlouvu na další tři zápasy.
  A jeho další soupeř... No, samozřejmě Tyson Fury! Ještě nikdy neporažen, velká těžká váha. Pravda, srazil ho Uydar a někdo menší. A hlavně pachatel jeho mladšího bratra. No, jak s tím nemůžete bojovat?
  Samozřejmě nový boj, a pohádkový honorář a skvělá podívaná.
  Oleg Rybačenko opět střílí na Němce a zahraniční bojovníky. Obecně v pěchotě skoro žádní Němci nejsou. Pohybují se za tanky E-50 a E-75. A snaží se neriskovat.
  Tady, někde dál, je vidět Panther-2. Tento tank se na rozdíl od skutečného příběhu objevil ve čtyřicátém třetím roce. A samotný Panther nebyl příliš masivní. Ano, a "Panther" -2, i když se hodně vyrobilo, ale v roce 1945, při přípravě na válku se SSSR, Němci naplnili továrny tanky E-50 a E-75.
  Přes veškerou praktičnost lehkých samohybných děl: E-10 a E-25, Fuhrer preferoval těžší tanky. S obtížemi Guderian přesvědčil, aby vyrobil nejmasivnější vysokorychlostní E-50. Fuhrer naopak více miloval E-75, který se ukázal jako nepříliš úspěšný a vážil devadesát tun.
  Nyní se ale objevila modifikace E-75 M, s nižší siluetou, lehčí a se silným motorem. Možná se v budoucnu stane nejoblíbenější.
  Oleg Rybačenko například používá mazanou taktiku. Baret a bosou nohou hodí granát na housenku E-50. Tank se kvůli tomu otočí a srazí se s kolegou.
  A výsledek - dva mastodonti hoří.
  Oleg, jak vidíme, je velmi mazaný.
  Tak se nyní chová a Němci utrpí těžké ztráty. Chlapec má šikovné nohy. Je dobré být jako on, bosý a hezký.
  Ale obecně mi v hlavě přicházejí myšlenky na boxery. Proč by například Denis Lebedev neměl pokračovat v kariéře? Čtyřicet let není tak dlouhá doba. Navíc hlavní konkurenti z těžké váhy odešli a můžete zkusit pásy zkombinovat.
  To je to, co byste opravdu neměli dělat, takže je to s úřady na šestku. Je lepší věnovat se ušlechtilému boxu sami nebo jít do opozice.
  Tak se Sergej Kovalev stal starostou Moskvy. I když je to jen fantazie.
  A Denis Lebeděv by mohl udělat něco konstruktivnějšího. Navíc je nějak příliš brzy na to, nechat box stále neporažený. Skutečný sportovec musí jít celou cestu.
  Vrátit by se mohl i Wladimir Kličko. Ale někteří, jako Alexander Ustinov, už byli poraženi třikrát za sebou, neodcházejí!
  Ve skutečnosti hrdinové nejsou lidé, ale přímo z oceli!
  Ale představme si takovou možnost, Putin havaroval v letadle a v Rusku jsou nové prezidentské volby.
  A co vidíme dnes? Komunisté nemají žádné silné kandidáty. Grudin byl zneuctěn a důvěra v něj byla podkopána. Zjuganov je příliš starý a ze všech unavený a je zde málo charisma. Suraikin v předchozích volbách neuspěl. Další málo známé osobnosti. Žirinovský je také příliš starý a ze všech unavený. Ostatní v Liberálně demokratické straně jsou málo známí. Koho dalšího z opozice lze doporučit? Andrej Navalnyj je silný, ale nebude smět kandidovat ve volbách. Ksenia Sobchak není vážným kandidátem. Demushkin byl ve vězení a nebyl příliš populární. Byl ve vězení a Udalcov, i když možná mohl, byl podporován komunisty a promluvil.
  V opozici zkrátka nejsou vážní konkurenti. Takže Medveděv, úřadující prezident, je stále hlavním favoritem. A pokud dojde k zákeřnosti: druhé kolo nebo hned v prvním.
  Vzhledem k nízkému hodnocení Medveděva a s největší pravděpodobností velkému počtu prezidentských kandidátů je druhé kolo docela možné.
  Medveděv však bude mít v prvním kole hodně velkou výhodu a ve druhém nepříliš pohledného soupeře.
  I když jeho Zelenskij se může objevit na poslední chvíli a zamíchat všechny karty!
  Oleg Rybachenko znovu hodil granát a tlačil na tanky nacistů. Hodně řevu a ostřelování.
  A země tu a tam vzlétne a hoří přímo ve vzduchu. A převrácení, roztavení, fragmenty.
  Oleg říká:
  - Sláva naší říši!
  Margarita, která bosou nohou hodila zabijácký dárek, zapištěla:
  -Velká sláva hrdinům!
  A znovu dívka s holým podpatkem hodí citron.
  Fašisté se hrnou, oh, a hrnou se.
  Neexistuje žádný způsob, ani s vakuovou bombou se nemůžete zastavit a vyhrát! Takoví super válečníci tady, prostě hrůza!
  Oleg řve:
  - Naše vítězství ve svaté válce!
  Margaret potvrdila:
  - Se stoprocentní zárukou!
  A znovu dívka hodila granát bosou nohou.
  Ne, tyto děti se zjevně jen tak nevzdají.
  Oleg Rybačenko zařval:
  - Pro nový sovětský řád!
  Margarita aktivně vypálila dávku a potvrdila:
  - Banzai!
  Oleg se mezitím snažil skládat dál. No, tady Vitaly provádí dobrovolnou obranu proti Tysonovi Furymu. Mezitím má Wladimir neméně zajímavý souboj s Ruizem.
  Ve skutečnosti byl Ruiz mistrem světa ve třech verzích. Proč s ním Vladimír nemůže bojovat za spoustu peněz? O to pohodlnější protivník - mnohem kratší a tlustý. Vladimir ho může zastřelit dlouhými údery.
  Škoda, že Kličko Jr. vynechal zápas s ním, když byl mistrem světa. A měl jsi se přestěhovat.
  A jak tě to nenapadlo, Vladimíre?
  A mistrem světa ve třech verzích je nyní Usyk. Rychle se však dostal na trůn.
  A sjednocovací boj s Vitalym je možný. Ale to jsou zatím jen spekulace.
  Vitali potřebuje porazit Tysona Furyho a odveta s Weiderem je zajímavá. A existuje mnoho dalších zajímavých bojovníků. To samé Anthony Joshua. Bylo by také nesmírně zajímavé s ním bojovat. A pomstít také mého bratra.
  Vitalij vytvořil senzaci tím, že porazil Weidera. A to samé může být úspěchem rozvoje.
  Proč se po padesáti letech nestát prvním boxerem na světě, který vyhrál mistrovský zápas? To se ještě nikdy nestalo!
  Ahoj Vitaly! Nezáleží na tom, jaký jste byl starosta Kyjeva, ale nyní jste již bez jakýchkoli pochybností uznán jako velký mistr světa!
  Ale je tu první, dobrovolná obhajoba titulu. Proti Vitalijovi, většímu a déle vyzbrojenému soupeři. Ne tak impozantní úderník jako Wyder, ale technický a obratný s dlouhými pažemi. A také ještě ne rozbitá, ačkoliv byla upuštěna.
  A co je nejdůležitější, porazil ještě docela mladého Wladimira Klička, což bezpochyby dělá z Tysona Furyho impozantního konkurenta.
  Kurz šel asi padesát na padesát. Knokautové vítězství nad Wyderem bylo samozřejmě působivé. Teď to ale proti němu nebude grunt, ale zdatný bojovník, kterého se zatím nikomu nepodařilo přeboxovat. A co je nejdůležitější, vítěz samotného Vladimíra v úsvitu jeho sil.
  Zvládne Vitalij v padesáti letech takového technaře? Tohle je souboj intelektů. To Wyder zjevně podcenil Vitaliho a snažil se to vzít bez obřadů. A tady už to tak nefunguje.
  Tady se oba boxeři připravují. Vitaly je jako vždy vážný a soustředěný. Je sebevědomý a klidný.
  Připravuje se i Tyson Fury. Je vyšší než Vitalij, má delší ruce a pokusí se toho využít.
  Ale nyní se boj bude konat v Británii a bude placené vysílání.
  Tyson Fury je nyní venku jako první. Projevuje vnější sebevědomí. Plešatý, neohrabaný a nepříliš sportovní. Pokud má Vitali Kličko tónované vlasy, pak nepochopíte, kdo z nich je starší, ačkoliv rozdíl je sedmnáct let. To ještě není rekord mistrovských bojů, ale už se to rekordu blíží.
  No, možná bude Vitali bojovat také s někým mladším než Tyson Fury.
  Zde Vitaly přichází na impozantní hudbu. Dívají se na sebe.
  Tyson se hrbí a nevypadá vyšší. Možná v ramenou Vitalyho a širší. A co je nejdůležitější, jeho postava je mnohem krásnější a jeho svaly jsou reliéfní.
  No, jak zní hymny? Nejprve Britové a pak Ukrajinci.
  Pak výměna pohledů.
  A teď zazní klakson, první kolo.
  Vitalij hází lehkým úderem, dobře se pohybuje. Tyson se snaží odejít. Vitali je ale velmi hbitý a jeho údery se pohybují po neohrabané dráze, až dosáhnou hlavy Tysona Furyho.
  Vše probíhá tak, jak odborníci předpokládají. Vitaly má výbornou rychlost.
  A vše se daří.
  Vyhrává první kolo... Pak minuta klidu a druhé kolo. Fury opět nemění taktiku. Zjevně doufá, že se Vitalij unaví.
  . KAPITOLA #4
  A opět má mírnou převahu Kličko starší. Bratři dominují ringu.
  Wladimir vyhrál Ruiz Jr. před týdnem technickým knockoutem.
  No, boj pokračuje.
  Třetí kolo je opět pod diktátem Vitalije. Jenže ve čtvrtém kole Tyson Fury náhle exploduje. Spěchá vpřed... A narazí na dvojku. A spadne do srážky.
  co chtěl? Vitali je ve střehu.
  Tyson nějak ubránil toto kolo až do konce. Poté opět začal jednostranný boj s Vitalijovou převahou. Mistr světa Klitschko starší navíc zjevně nikam nespěchal.
  A teď, po osmi kolech, se Tyson Fury náhle stahuje. A vítězství je vyhlášeno technickým knockoutem kvůli odmítnutí pokračovat v boji.
  Vitali Klitschko tak vytváří nový rekord: jako první bojovník v historii boxu obhájil titul mistra světa ve věku padesáti let. A překonává další úspěch Hopins.
  Z čeho se teď opravdu opravdu Vitalij stal superman. A pomstil svého bratra.
  Ale dalším bojem je odveta s Wyderem. Slibují velmi vysoké poplatky. Že s ním můžete svést souboj a pak jít za Joshuou.
  A pak už můžete přemýšlet o sjednocovacím boji s Usykem. Obecně platí, že Vitali Klitschko by se v zásadě rád stal absolutním mistrem světa. A tato touha je velmi silná.
  Oleg Rybačenko se jeho myšlenkám zazubí. Ano, je to možné. Chlapec kosí celou řadu fašistů a říká:
  - Lidé si tě pamatují Kličko! Lidé si tě váží Kličko! Lidé tě chtějí Kličko! Vrať se brzy Kličko!
  Geniální chlapec se zasmál své energické písni a znovu tomu, jak odpálit nejnebezpečnější ze všech granátů. A srazí se tři tanky nacistů.
  Navzdory hrdinskému odporu sovětských vojsk byli nacisté stále schopni dobýt a proříznout koridor spojující Moskvu s ostatními částmi SSSR.
  Hlavní město Ruska je tedy v naprosté blokádě. Stejně jako je blokován Leningrad.
  Stalingrad stále vzdoruje. Němci také útočí na města Groznyj a Ordžonikidze na Kavkaze. Situace je kritická. Zvlášť, když byla Moskva zcela obklíčena.
  Má mnoho vojáků a statisíce vojáků v milicích. Ale v bitvách se granáty a náboje spotřebovávají velmi rychle. Může dojít munice. A pak padne hlavní město. A zásob jídla není tolik. I tomu bude brzy konec.
  A bez Moskvy to bude další válka. A Stalin to chápe.
  Nyní je v Kujbyševu. Ale poté, co se nacisté probili k Volze, pak to nebylo daleko od frontové linie.
  A plus samurajové jsou také lisováni. A bombardují a šplhají s nesčetnými pěchotami. Možná není dost síly.
  Stalin to chápe a snaží se v zákulisí vyjednat s Japonskem separátní mír. Jsou dokonce připraveni vzdát se Dálného východu a zaplatit odškodnění ve zlatě.
  Ale Hirohito řekl: potřebujeme celou Sibiř, až po Ural. Běda, je nemožné vydat tolik.
  Vladivostok je již téměř obklíčen. A obecně je všechno velmi hloupé ...
  Ale některé hrdinky bojují a neustupují fašistům a japonským militaristům.
  Obrněný vězeňský vůz, ve kterém cestovala zpívající Vedmáková, zastavil, bylo slyšet vrzání otevírajících se dveří. Dva Japonci, jeden velký a tlustý, druhý malý a hubený, se vyklonili ze světla, které Anastasii na okamžik oslepilo. Pak dívka bez váhání vrazila jednoho máchnutím holeně ke spánku, druhého pěstí omotanou řetězem do čelisti. Vychvalovaní válečníci ze Země vycházejícího slunce směšně upadli do knockoutu.
  Vedmáková dokonce zpívala:
  - Volám toho muže dvanácté kolo! Koneckonců, jsem super žena a plná Atassů a posílám nepřítele do hlubokého knockoutu, což předvádí nespoutanou třídu v bitvě!
  Dívka sebrala japonský kulomet okopírovaný ze Schmeistera a s cvaknutím spouště se vrhla do kokpitu. Tam vyskočili další tři Japonci, Vedmáková na ně vyslala dávku, mířila jim na hlavy a divoce se šklebila.
  - Co dostali ďáblové s klubovou hlavou!
  Obrněný transportér byl zajat nahou bojovnicí. Zaklínač zaštěkal:
  Vznášel se nad nešťastným Ruskem,
  Pekelná monstra kypící temnotou!
  Okupant má svou sekeru deštivou,
  Naostřete a usekněte si hlavu!
  Komunista v boji v pekle není pěšák,
  Ne vždy chodíme na jho!
  Proměňte Třetí říši v ohnivé zbraně,
  No, poctivost bude znamenit dobré!
  Navzdory tomu, že byla znechucena, si Vedmaková oblékla japonskou vojenskou uniformu vzatou z mrtvých. Jak nepříjemné to bylo, tito vojáci se dlouho nemyli a strašně to páchlo. Dívka-pilot zavyl:
  - Je nutné oskotinitsya do takové míry! Ale asijský!
  Obrněný transportér se však snadno namotal a vydal se severním směrem. Vozidlo mělo dva 12milimetrové kulomety, takže příležitostně bylo možné odrazit útok pěchoty. Další věcí je, že 20milimetrový pancíř nevydržel ráži 37milimetrových japonských "dělů". Vedmaková přemýšlela: jak nástup komunistů k moci změnil Rusko. Jestliže v carských dobách japonská armáda po technické stránce výrazně převyšovala ruskou, nyní naopak zaostává. I když se nedá říct, že by se v zemi vycházejícího slunce věda nepodporovala. Povinné středoškolské vzdělání bylo zavedeno na konci devatenáctého století. Pravda, kvalita vzdělání v Japonsku nebyla vysoká. Okopírovali to z pruské školy, která byla až do krajnosti pedantská, a trochu to zjednodušili, aby jeden učitel propustil co nejvíce žáků, protože vzdělaných lidí bylo málo. Obecně Japonci napodobovali Evropany, například Brity ve vzhledu khaki uniforem, Němci ve formaci a vojenských předpisech, Američané v uniformě a typu námořnictva a systém finančních institucí. Pravda, měli i svůj vlastní, například kód Bushido, slavnou výbušninu Shimosa (i když ta byla sotva lepší než ta evropská). Až do poloviny devatenáctého století bylo Japonsko zaostalou středověkou zemí, která neměla ani železnice, ale byla vyzbrojena děly s dělovými koulemi. Bylo to ještě archaičtější než Türkiye nebo Írán a ještě více carské Rusko. Kupodivu to však byla Amerika, která pomohla zemi vycházejícího slunce oslovit lidi a doslova je přinutila připojit se k civilizovanému světu. Moderní parní křižník s výbušnými granáty udělal na zaostalé Japonsko silný dojem. Zvláště když potopil několik plachetnic, ukázal naprostou bezmocnost děl s dělovými koulemi.
  Možná budou Američané nejednou litovat, že donutili Japonsko otevřít se světu. Že si v Asii vychovali konkurenta, ale pak bylo těžké uvěřit, že se Země vycházejícího slunce za pár desítek let vydá cestou, kterou Západu trvalo staletí.
  Vedmáková jela po dálnici, pouštěla kamiony s posilami i vozidla a uvažovala. Dokonce i za Alexandra II., nebo spíše za Mikuláše I., carská vláda vymyslela plány na připojení Číny k Rusku. Ale Nikolaj si jako objekt expanze vybral turecký směr. V zásadě to bylo pohodlnější. Ale Rusko nenávidící Británie a Francie se pod jejím vlivem postavily za Osmany. Poprvé za čtvrt tisíciletí (od cíle z roku 1612) Rusko prohrálo rozsáhlou válku (jednotlivé bitvy se samozřejmě nepočítají, chcete říct, že téměř čtvrt tisíciletí Rusko války neprohrálo obecně, mimochodem, bylo za Mikuláše první, co dosáhlo svého maxima, co se velikosti týče). Důvodů bylo více, především převaha západních mocností v technologickém vybavení vojsk. Poté, co Nikolaj první spáchal sebevraždu, nastoupil na trůn Alexandr II.: možná nejvzdělanější a nejerudovanější car v celé historii Ruska. Zahájil rozsáhlé reformy, zaznamenal nevolnictví, za něj začal rychlý růst průmyslu, výstavba železnic a elektráren! Ale zároveň probíhalo zrušení poddanství na úkor sedláků, bylo tam mnoho ruin, vypukly nepokoje, zejména masové v Polsku. Alexandrovi se podařilo posunout Rusko kupředu, ale zásadní problémy nevyřešil a dokonce Aljašku prodal za groš do Ameriky a Havajské ostrovy rozdal zdarma. Pravda, podařilo se mu porazit Turecko, ale Osmanská říše byla v té době velmi slabá a byla otřesena povstáními. Ano, ztráty Ruska v této válce byly neúměrně velké, což dokazuje, že ruská armáda má i přes reformu k dokonalosti stále daleko. Ani za Suvorova však nebylo vše tak jednoznačné, jak se o tom píše v knihách. Vítězství byla dána za značnou cenu a Kateřina Druhá se například během druhé rusko-turecké války omezila na relativně skromné územní akvizice a odmítla dokonce i nároky na Moldavsko. Přestože tyto země byly osídleny pravoslavnými Slovany a svého času byly součástí Kyjevské Rusi. Obecně platí, že po osvobození Ruska z mongolsko-tatarského jha byl zvolen kurs návratu všech původních slovanských zemí. Trvalo to několik století, například Halič se vrátil až v roce 1939, po osvobození z polského jha. A město Przemysl s přilehlými zeměmi zůstalo Maďarům a Slovákům.
  Vedmaková se podívala na dálnici: nebylo tam tolik různých aut, tady pochodovali japonští pěšáci. Počet obyvatel Japonska je asi sto milionů, dokonce více než v Německu, příprava před odvodem zabírá polovinu tříd ve škole. Válka se SSSR je pro ně na rozdíl od boje s USA darem z nebes. Můžete razítko, další a další nové divize.
  Existuje velké pokušení vypálit dva z vašich rychlopalných kulometů, protože to lze provést jejich ovládáním pomocí hydraulického pohonu z kabiny. Pravdou ale je, že pak bude mít ona sama malou šanci se odsud dostat. Ne, pořád je lepší to udělat blíže k frontě nebo v noci. Ano, zdá se, že už je večer... Pak budou vlci nakrmeni a ovce jsou v bezpečí. Ale ne, není to ovce.
  Tak co Japonsko? První válka v letech 1904-1905 byla prohraná a Rusko ztratilo jen jako zajatce více než dvě stě padesát tisíc vojáků a důstojníků. I když carská armáda měla početní převahu. Japonsko naopak přišlo o necelé dva tisíce vězňů, pro každého zajatého žlutolícího vojáka a tisíc důstojníků byl dokonce stanoven bonus sto zlatých rublů. Tato stránka historie je pro Rusko velmi nepříjemná. Co je v zemi nejotravnější, mnozí přáli vítězství Japoncům. Například studenti moskevské univerzity posílali gratulaci mikádu k pádu Port Arthuru. A kolik bylo vydrancováno: nemůžete vyjmenovat!
  Vedmáková přibrzdila plyn, aby nenarazila do další pochodující kolony. Dívka zaklela:
  - No, jsou jako kobylky! Záludná stvoření!
  Ucho už rozlišovalo řev kanonády, blížila se frontová linie. Pilot zavrčel a pak zazpíval:
  Ruský válečník nesténá bolestí,
  Ruský válečník ničí Japonce!
  A máme naprostý smutek,
  Celý ohnutý štít se otřásl!
  Dívka opět ztichla. V této válce USA a Británie pomohly Japonsku penězi a zbraněmi, ale na západě nebyla žádná fronta. Země vycházejícího slunce skutečně očekávala, že Německo využije okamžiku a zaútočí na Rusko. V zásadě to bylo skutečné a pro Německo výhodné. Proti Rusku se mohlo postavit i spojenecké Rakousko-Uhersko, které se střetávalo se zájmy na Balkáně. Turecko, historicky uražené Ruskem, a dokonce pod finanční kontrolou Německa, mohlo také vstoupit do války. Vstup Itálie do války, která byla součástí Trojspolku a mohla si činit nárok na bohaté ukrajinské země, není vyloučena. Každopádně carské Rusko by bylo špatné. I kdyby prohrála ve spojenectví s Dohodou, válka na dvou frontách by skončila katastrofou. Šance na zapojení Francie do bitvy jsou mizivé, protože v té době byla Británie proti Rusku. Obecně se samozřejmě jedná o velký omyl Kaisera, který takovou šanci promarnil. Je možné, že i po vypuknutí první světové války byla hlavní strategickou chybou Fritzova ofenzíva proti Belgii a Francii. Možná, že kdyby ze všech sil zahájili invazi do Ruska, opakovala by se situace s Polskem v roce 1939. Naštěstí se ukázalo, že Němci byli příliš sebevědomí a zvolili válku na dvou frontách.
  Zaklínač, na rozdíl od mnoha krajanů, měl štěstí: podařilo se jí přečíst Mine Kaif, a to dokonce v originále. Hitler měl samozřejmě pravdu, když řekl, že člověk musí být buď společně s Británií proti Rusku, nebo společně s Ruskem proti Británii. A zcela logicky budoucí Fuhrer kritizoval ty, kteří se pokusili vytáhnout na světlo, mrtvolu Bismarcka.
  Hitler skutečně odmítl jakoukoli možnost jakéhokoli spojenectví s Ruskem, zvláště když se v něm dostali k moci bolševici a věřili, že by se ruské země měly stát německými koloniemi.
  To znamená, že byl jednoznačně nepřítelem Ruska a jakákoliv smlouva pro Führera byla pouhým cárem papíru. Stalin je navíc pitomec, že nestihl tak silnou ránu do otevřené brady, ačkoliv se musel připravit na odražení úderu a uvedení jednotek do pohotovosti. Nebo ještě lépe, vložte to do sebe! Německá armáda také nebyla připravena na útočný impuls sovětské armády. Bylo by to pro ně velmi těžké, mohli jsme německé jednotky jednoduše obklíčit a zničit v kotlích. A co je tato válka! A tak iniciativa přešla na Wehrmacht. A fronta tekla ze západu na východ. Není jasné, s čím Stalin počítal? A Berija je zkurvysyn. Jeho holohlavého muže dobře zná. No, proč nevaroval Stalina. Proč se nepřemluvit k akci? Jak se to stalo? Lidový komisař je přeci mazaný člověk a nikomu nevěřil! Koneckonců, skutečně existovaly závažné zpravodajské údaje, vojska Třetí říše se táhla k hranicím a každá druhá babička prorokovala válku. Obecně tu bylo cítit, že se blíží něco nesmiřitelného, hrozného!
  A jen Stalin a jeho doprovod mlátili kýble, jako by schválně chtěli ztratit a zabít miliony lidí. A vůbec, kníratý Gruzínec není takový génius... Seminář se mu nepodařilo dokončit, a jak jí Berija přiznal, často pije. A jak válka začala, bzučela obecně... A teď je celý svět ve zbrani proti Rusku! A tady je samozřejmě na vině nepružná politika Stalina. Zejména navzdory tomu, že se fronta dusila nedostatkem zásob, byly odvolány tisíce vlaků k deportaci Čečenců do Kazachstánu. A to se dělalo za války, kdy se počítá každý vagón! Z tohoto důvodu se mimochodem Mainsteinovi podařilo, i přes výraznou početní převahu sovětské armády, provést protiútok s cílem porazit rudé jednotky. Kvůli nedostatku ešalonů nebyly včas nasazeny posily, bylo narušeno zásobování sovětských jednotek a v důsledku toho ofenziva vyšuměla. A kdyby naše jednotky byly nyní v Kyjevě a možná v Rumunsku, Británie a Spojené státy by se možná neodvážily zradit SSSR!
  Kromě toho, kdo málem zabil Hitlera? Tak tlačit Třetí říši k nové agresi?! S největší pravděpodobností to byla operace vedená Berijou... Koneckonců, svého času přišel na to, jak Trockého skončit. Pak to však bylo způsobeno potřebou vyhnout se rozkolu v internacionále. Nyní to vedlo k opačnému efektu, nepřátelé Ruska se spojili. A dějinní nepřátelé! Její Vedmakov, musím říci, byl velmi překvapen, že Churchill pronesl 24. června senzační projev, v němž oznámil podporu SSSR. Je zvláštní, že ovce přišla za spojenectvím s vlkem, pokud se ovšem britský lev dá srovnat s ovcí. Stalin je ovšem typický vlk! Nyní je vše zpět k normálu, kapitalisté-demokraté a kapitalisté-fašisté dohromady! Ale komunisté jsou jednotní a čestní, bez kompromisů se svědomím! Možná to chtěl Stalin? Každopádně síly nepřátel se množily a na východě Japonsko ukázalo ústa. Ale obecně je postup vedení zemí vycházejícího slunce logický: je nutné zavřít hrdlo armádě nespokojenými obrovskými územními ústupky a skutečnou kapitulací, slibovaly nové bitvy a země. Kdyby Spojené státy nezavedly 24. července sankce, nebo spíše blokádu Japonska, pak by možná samurajové zasáhli SSSR i v srpnu, aniž by čekali na zimu! Japonci jsou statečný národ a jen stěží by je zastavila vzpomínka na Khalkhin Gol, kde mimochodem bojovaly vedlejší jednotky, včetně loutek mandžuské císařské vlády!
  A to by mohlo ohrozit pád Moskvy... I když by pravděpodobně Stalin raději dal celou Sibiř kapitulaci Moskvy. Jednoduše bych tam nechal úkryt a doufal, že krutá zima tajgy nedá Japoncům příležitost postoupit příliš daleko a spojit se s Němci na Uralu nebo v Povolží.
  A pak by samozřejmě nastaly problémy... Hitler selhal u Moskvy a přepočítal se, když vyhlásil válku Spojeným státům, aniž by Japonsko zavázal k reciprocitě proti SSSR. Hitler se vůbec nevyznačoval logikou, svým bestiálním antisemitismem, který proti sobě postavil hlavní finanční elitu a dokonce i Vatikán. Je pravda, že to zvýšilo jeho popularitu mezi Araby, ale ti neposkytli Rommelovu sboru významnou pomoc.
  Obrněný vůz jel až k bývalým sovětským hranicím. K nějaké destrukci už došlo. Tady ještě trčí hraniční sloupek.
  A japonská pěchota, stejně jako několik lehkých tanket s 20mm automatickými kanóny a dvěma kulomety každý. Proti čínské pěchotě je to možná dobrá zbraň, ale proti T-34... Pravda, takových tanků je na Dálném východě málo, hlavní síly jsou uvězněné na západě. Kromě toho je vidět několik dalších obrněných vozidel a minometů přepravovaných na vozidlech s otevřenou střechou. Musím říci, že dobré minomety, navzdory malé ráži ...
  Vedmáková zaváhala: co dělat? Japonců je hodně a zřejmě je potřeba odbočit na venkovskou silnici. Nebo možná ještě postavit frontu pro přimhouřené?
  Už se stmívá, mraky zakryly oblohu, přichází déšť. Samozřejmě můžete riskovat, zvláště když se Japonci takto tlačili, pěchota stojí, shromážděná v hustých řadách. Ano, je jich celý regiment, žlutolící vojáci, dost oškliví, a není škoda je zabít.
  Vedmáková se pokřižovala a zamumlala:
  - Nedej bože dát víc samurajů!
  Dva velkorážné - 12milimetrové kulomety vyrazily na tvory s úzkýma očima. Masakr začal. Dívka dokonce zpívala:
  Budeme bojovat s nepřítelem až do konce
  Vykořisťování vojáků - nepočítejte počet!
  Rusové byli vždy schopni bojovat,
  Nevzdávejte se, když přijdou potíže!
  12-milimetrová je velká a ostrá kazeta, prorazí tělem a někdy i několik japonských najednou. Vedmaková ovládala zbraň pomocí hydraulických pohonů, které si Japonci vypůjčili z letectví. V prvních sekundách bojovníci Impéria vycházejícího slunce vůbec nechápali, co se děje a odkud útok přišel. Jednoduše spadli a ze žaludku a hrudníku se jim uvolnily pramínky krve. Tak nečekaný byl příchod smrti v tomto zdánlivě klidném světě. I když ne, poslední tvrzení je spíše výsměch.
  Vedmáková stihla pokosit několik linií, než nepřítel zareagoval a začal se rozptylovat. Pilot pokračoval ve střelbě a pohyboval obrněným vozem tak, aby nespadl pod palbou tanket. Přesto dokáže letecký kanón prorazit i takový pancíř. To však stále závisí na počáteční rychlosti střely, u tanket je stále větší než u stíhacích děl.
  Zatímco pilot měl štěstí, Japonci okamžitě nezjistili, kdo jim posílá smrt, zvláště když kapal jarní déšť, v důsledku čehož bylo obtížné rozlišit záblesky. Pravděpodobně si samurajové mysleli, že na ně útočí ruský oddíl, který se probil do týlu, a tak tankety zahájily palbu na křoví. Vedmaková, drtila Japonce a zpívala:
  Z dalekých končin oceánu
  Kde oblouk otřásl nebem!
  Sultánovy hordy zametají,
  Jako by Antikrist povstal!
  
  Válka je nemilosrdná, zlá,
  Jako když se na Rusa snesl drak!
  Moje země je šedá v ranách,
  Zachraň mou matku, modlím se k Bohu!
  
  Jak je svět krutý, jaká hrůza
  Dítě spadlo a bylo roztrháno na kusy!
  Porodili, tlačili ho bolestí,
  Zlý Thunderer se tedy rozhodl!
  
  Zde Bůh nezná míru v hněvu,
  Svrhl na lidskou rasu neštěstí!
  A každý živý trpí
  Pouze smutek počítá vítězství!
  
  Rusko je pokryto krví,
  Jak krutý jsi Bože!
  Kam se poděla vaše mise?
  Kristus je jistě třetí, nadbytečný!
  
  Proč jsi peklo a Eva
  Vyhoštěni za urážku jejich ráje!
  Nastal čas pro kanibala,
  S nájezdem prudčeji Mamai!
  
  Dívky ronily slzy,
  Němci zabili rodiče!
  Je bosá a mrazy,
  Drsné, všechny řeky jsou zamrzlé!
  
  Nikdo nás lidi nelituje
  Teď nás bodnou pakomáry, pak hadi!
  Někdy se nápad objeví
  Jaký pohár utrpení až po okraj!
  
  Marná naděje v Boha
  Určitě nebolí!
  A je lepší žít špatně a špatně,
  Ale řekli jsme si - to stačí!
  
  Máme prapory komunismu,
  A to znamená bez odkazu na strýce!
  Netolerovat žádnou moč fašismu,
  Naše etika je jednoduchá: k čertu s ní!
  
  Naděje pro ruce v kuří oka,
  Na mysli, která je v hlavě!
  Will nás vede k úspěchům,
  Zručnost, nadšení v pěst!
  
  A tak měření kroků,
  Ke svobodě a štěstí svou cestou!
  Staneme se rudými bohy
  Nikdo nás nemůže ohnout!
  Vedmáková zpívala a čmárala z kulometů, střílet ty, kteří se už stihli rozprchnout a přivřenýma očima si lehnout. Ale pak se její štěstí změnilo a několik japonských důstojníků zjevně přišlo na to, co se děje, a hodili na obrněné auto několik granátů. Vedmáková ucítila v trupu chvění. Japonské granáty však byly tříštivými granáty a nepronikly pancířem, zřejmě konstruovaným tak, aby udržely kulometné dávky ráže až 14 milimetrů.
  Witcher se zasmál.
  - A tady je tvrdohlavá bitevní zbloudilá kulka! Zkorodovaný, najednou moudřejší a častěji trefovat cíl!
  V obrněném transportéru jsou kulomety napájeny pásem. To poskytuje velkou zásobu střel, navíc je dodáváno vodní chlazení, což umožňuje prodloužit dobu střelby. Proto válečník bez obřadu odřízl Japonce, kteří na ni házeli granáty. Ale zdá se, že ostatní bojovníci si toho všimli. Granáty opět létaly. Bylo slyšet řev. Zdá se, že jeden z granátů se ukázal být těžký, asi kilogramový a protitankový. Japonci již byli zásobováni podobnými polotovary. Slabí proti Chevronům a T-34, ale můžete prorazit obrněné auto! Přes propíchnutou stranu se na Vedmakovou sypal prach. Dívka zaklela:
  - Ano, Japonsko je malé, ale způsobuje velké potíže!
  Obrněný vůz se zastavil a dvojice tříštivých granátů vletěla dovnitř, kde explodovala.
  Třísky zachytily Vedmakova a roztrhaly mu uniformu. K tomu ještě došlo k požáru rozbité plynové nádrže. Dívka znovu zaklela.
  - Ne auto - Generále! Já bych tě vysral!
  Musel jsem posekat dalších pár desítek, abych vyskočil z kabiny. Dívka to udělala bez povšimnutí japonských vojáků a plazila se. Pro sebe si nedělal starosti o její uniformu armády země vycházejícího slunce. A ve tmě a v dešti není obličej příliš rozlišitelný. Nyní musíte sjet z dálnice a rozpustit se v křoví.
  Dívka se plazila dostatečně rychle a zároveň několikrát narazila na mrtvoly. Pěkně zamumlal:
  - To není špatné, dal jsem světlo samurajovi! Teď už zbývá jen zachránit se!
  Válečník se ponořil do křoví, vstal a začal chodit. Šašek s nimi, možná se nedostanou. Ve skutečnosti bojovala slušně a myslela si, že její výkon: s největší pravděpodobností by tomu nevěřili, jinak, kdo ví, by dali další hvězdu hrdiny!
  Obecně je zvláštní válka, tady zabíjíte lidi a to není snadné normální, ale udatnost. Jak říká Bible: Nezabiješ! Přesto Bůh přikázal nejen zabíjet, ale obecně vyhubit Amalekity a jejich manželky, děti a dokonce i dobytek! I když i za války je vyhlazování civilního obyvatelstva považováno za nemorální a odporný čin.
  Západní spojenci však bombardovali nejen a ani ne tak vojenské objekty jako civilní obyvatelstvo. Částečně za to mohla malá přesnost výškových bombardérů, která ztěžovala porážení čistě vojenských cílů, ale hlavní byla pomsta. Japonsko také dostalo světlo z USA. A neměli co odpovědět! Prostě neměli letadla dost dlouho na to, aby zlikvidovali Yankeey!
  Američané zřejmě považovali pomstu za peruánský přístav za dostatečnou, respektive nejvyšší finanční elita se rozhodla jednat pragmaticky a skoncovat s Maovou Rudou armádou. Japonsko opustilo Mandžusko jako odrazový můstek pro válku proti SSSR a proti Mongolsku dostalo volnou ruku a zbytek byl dílem Čankajška! Pak bude možné shrábnout celou Čínu pod sebe. A nechat zemi vycházejícího slunce vykrvácet ve válce se SSSR. Nejzajímavější na tom je asi to, že Japonci počítají, když porazili Rusko, aby se opět vyrovnali s Amerikou za pomoci Německa a Spojených států, uvažují o vyrvání Sibiře a dalších zemí z vyčerpaného Japonska.
  Každá strana si myslí, že to bylo provedeno velmi chytře, zvláště když Amerika a Británie získaly kontrolu nad rozsáhlými územími, aniž by vystřelily. Jinak by je museli dobýt zpět na dlouhou a únavnou dobu, což by trvalo nejméně několik let, protože jsou to stále ostrovy!
  Vedmáková šla v naději, že překročí frontovou linii. Je docela možné vklouznout do mezery a držet se svého. A možná dokonce vzít jednoho ze samurajských zajatců. No, je to blízko nejvyspělejších pozic sovětské armády. V opačném případě to bude těžké unést.
  . KAPITOLA #5
  Takže pro světovou oligarchii: Německo a Evropu za SSSR je to považováno za ztracenou zónu vlivu, a dokonce za hrozbu pro posílené komunistické impérium a další expanzi bolševismu. A Rusko pod Německem je rozšířením sfér jeho vlivu a možností vysát všechny šťávy z bohatých zemí. Ale o to francouzští oligarchové ve skutečnosti přišli, když prohráli s Německem: museli se o něco málo podělit s Hitlerem, ale většinu bohatství si ponechali, a dokonce bylo snazší vykořisťovat dělníky - Němci rozdrtili odbory. Co ztratili oligarchové v Pobaltí? Spočítejte veškerý kapitál, a kdo nestihl utéct, pak svobodu nebo život! Úžasný příklad! Takže v tom není nic překvapivého! A kdyby Hitler nebyl tak zapálený antisemita, nikdo by SSSR nepomohl!
  Je třeba říci, že jedním z důvodů, proč se Francie poměrně snadno rozpadla, bylo výrazně nižší procento Židů jak v běžné populaci, tak ve finanční elitě. V Polsku, Británii, USA to bylo přesně naopak. Zejména v USA, což mimochodem vysvětluje, proč Yankeeové, přestože na Ameriku nespadla jediná bomba, byli k obyvatelstvu Německa ještě krutější než Angličané!
  Vishu se stal loutkou Wehrmachtu a Němci projížděli Paříží a hráli na foukací harmoniku. Hitler začal připravovat invazi do Anglie, neobtěžoval se přenést ekonomiku na vojenskou základnu a využít zdroje dobyté Evropy. Odmítnutí antisemitismu ho stálo draho, stejně jako nedostatek chuti vyjednávat s Angles. To by snad umožnilo Führerovi uvolnit všechny své síly do války proti SSSR a zaútočit již v květnu. Pravda, mír s Británií by mohl přimět Stalina k vyhlášení mobilizace. Stalo by se to signálem, že, jak říkají, nepřítel je již na prahu.
  Nebo se nestát, a pak by to možná ovlivnilo pozici Spojených států vůči Japonsku. Neprovokovali by Zemi vycházejícího slunce a mocná říše by mohla otevřít druhou frontu! Co se teď stalo. Jen v ještě horší situaci, kdy je armáda SSSR téměř poražena, ještě nebyla zavedena výroba zbraní a ještě se nenaučili bojovat!
  Nyní není jednačtyřicátý rok - sovětská vojska získala bojové zkušenosti, naučila se bojovat a vítězit! Nyní se tedy nebojí těžkých tanků a letadel se sedmi palebnými stanovišti, na jednom stroji!
  Osamělý Japonec stojí poblíž stromu. Tedy obyčejná žlutá figurína.
  Vedmáková vyskočila za ním. Trhla hlavou nahoru a pak se zkroutila... Když prudce vytáhnete "nadhazovače" nepřítele nahoru, krční svaly již nemohou klást účinný odpor a "hlava" se snadno složí!
  No, co je o jednoho samuraje méně! Vedmáková vypadá vesele a spokojeně, dokonce vyceňuje zuby:
  Japonsko si nás nikdy nepodmaní! Protože existuje bojovník jako já!
  Opravdu, v celé historii Rusi byli schopni dobýt pouze mongolští Tataři! Proč se to stalo a proč se velký slovanský národ ukázal jako bezmocný, to je samozřejmě záhada ne pro jednu generaci!
  Hlavním důvodem je feudální roztříštěnost, kdy si každý vzal kus země pro sebe: začal slepice a seděl v ní, hlídal své dědictví: bez práce!
  Vedmáková cítila, že jí těsné a nepohodlné japonské boty odírají nohy. Pilot se rozhodl, že v tomto případě nemá smysl snášet muka. Jen odhodila tupé, svírající a tiskající "vycpávky" na prstech. Bosýma nohama jsem cítil noční chlad své rodné země a cítil jsem se mnohem veseleji! Přidala krok, a dokonce začala trochu poskakovat!
  To, že byli Rusové rozděleni, byla největší tragédie Slovanů. Na západě si je podmanila Litva a Polsko a na východě krutí Tataři. Jho však netrvalo věčně: předtím se Moskva, malé město, začala rozrůstat a dokonce se proměnila v jakési malé impérium. Ivan Kalita se stal sběratelem ruských zemí. Byl první a ne nejúspěšnější, ale hlavně první! A jak zní v bolševické písni: je lepší být mrtvý - než druhý!
  Stalin není Rus, to je jeho hlavní nevýhoda! Odtud ta nedůvěra k titulárnímu národu a masivní neoprávněné represe! Tady dej rohy praseti a království klínu!
  Chuchmek na trůnu a Rus ve výběhu!
  Například Tuchačevskij i Jegorov byli docela schopní maršálové, což se mimochodem dá říci i o zbytku utlačovaných velitelů! Nelze srovnávat s kníratou opicí! Proto jsme se zasekli!
  Jak se však skutečně stalo, že se Stalinovi podařilo stát se suverénním vládcem? Negramotný Gruzínec byl učiněn bohem!
  Ruskému lidu musí vládnout ruský car! Romanovci mimochodem neměli téměř žádnou ruskou krev a možná proto zdegenerovali!
  Japonsko mělo také zvláštní formu vlády, kde byl šógun v podstatě vyšší než císař, a proto existovaly určité výhody, protože je méně pravděpodobné, že zruinuje říši kvůli bláznovu dědici. Po staletí Japonci nevedli dobyvačnou válku, ale aktivně se mezi sebou hašteřili. To mělo určitý vliv na mentalitu tohoto národa. Ale ve dvacátém století dobyla Země vycházejícího slunce více země než Alexandr Veliký! Nyní je řada na Rusku. Jen teď nejsou carské časy, vládne velká komunistická strana a nejpokročilejší a nejdokonalejší ekonomický a politický systém na světě!
  Vedmáková však náhle zavrtěla hlavou. Ani v politickém systému a ve způsobu vlády není vše v pořádku! Hlavu státu lid například nevolí v důsledku alternativního projevu vůle, ale stává se... Musím říci, že ani zákon, ani ústava nepočítaly se vznikem ústředí a jeho zmocněním s nouzovým pravomoci. A o schopnostech polovzdělaného seminaristy měla osobně velké pochybnosti! Stejně jako Berija: mazaný, ale málo vzdělaný člověk s extrémně úzkým rozhledem a erudicí!
  Ale teď je fronta ještě blíž, jsou vidět záblesky a řev je ještě silnější. Je čas najít jazyk a .... Vedmaková si všimla oddělení lezoucích Japonců. Nyní je třeba opatrně, sedět na jejich ocasu. Přibližně ve stejném stylu, jako zaútočila na Yu-188, velmi rychlý bombardér, který není snadné dohnat ani na svižný MiG. Mimochodem, klády obecně nejsou nijak zvlášť ovladatelné a v tomto ohledu nejsou o nic lepší než Focken-Wulfové! No, tady jsou samurajové, kteří se blíží k příkopu, vypadají jako berani, lezoucí k ropné louži. Japonců je hodně, tady je třeba jednat opatrně... Tady je kapitán armády země vycházejícího slunce, tlama je jako svišť. Něco křičí a energicky mává pěstmi a dýkou.
  Vedmáková, která trpělivě čekala, až samuraj zaútočí, ho udeřila pažbou pušky zezadu do hlavy. Úder však spočítal tak, že "jap" hned nespadl. A pak vypálila dávku ze samopalu na Japonce, kteří utíkali k útoku! křičel:
  - Vychytralost ve válce je jako plachta na lodi, ale jen se nafoukne, ne ona!
  Chlapec Oleg a dívka Margarita bojují ve Stalingradu. Budou stát v tomto městě jako titáni.
  Oleg Rybachenko vypadá na dvanáct let. A chlapec hází granát bosou nohou.
  Odhazuje fašisty a říká:
  - Sláva velké vlasti!
  Margarita také dává dobře mířený obrat. Kosí nacisty a zpívá:
  - Sláva Stalinovi a slunci komunismu!
  Oleg Rybačenko střílí a dodává:
  - Sláva hrdinům!
  Dívka střílí, kosí nacisty. Bosou nohou hodí granát a kvílí:
  - A sláva vlasti po staletí!
  Chlapec a dívka se tedy opravdu vážně rozešli. Střílejí na nacisty a házejí granáty.
  Chlapcova bosá noha hodí zabijácký dárek. Chlapec s divokým vztekem říká:
  - Trápíme všechny!
  Margarita, střílející a kosící nepřítele, skřípe:
  - A bude čertovo seno!
  A dívka hází dar smrti bosou nohou. Takový je válečník, schopný ve skutečnosti pokosit celé jednotky.
  Chlapec a dívka bojují ve Stalingradu. Jsou to opravdoví hrdinové. A rytíři plní smělého ducha.
  Co si Hitler myslel, že se Rusové po katastrofě v roce 1941 nic nenaučili?
  A do prdele! Rudá armáda je připravena postavit se monstrům ze série "E", ať pokračují: E-75 tun za devadesát a E-100 tun za sto čtyřicet. Od tajgy po Britská moře je Rudá armáda nejsilnější ze všech.
  Chlapec a dívka se perou, aby se z nich nacisté dostali jako sklo z perlíku.
  Děti jsou nesmrtelné a ničeho se nebojí. Co jsou pro ně tito fašisté? Další králíci na semínku!
  Oleg Rybachenko zpíval s řevem:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, ty kozo Hitlere,
  Proč jsi lezl Rusku do zadku...
  Dostanete od nás konkrétně v haléře -
  Narazíš na silnou chlapskou pěst!
  A pak svalnaté dítě hodí granát bosou nohou. A dva německé tanky E-50 a E-75 se čelně srazí a explodují.
  Oleg Rybačenko s potěšením říká:
  - Jsem mladý supertřídní bojovník!
  A opět přichází na řadu chlapec.
  A pak dívka střílí. Trefuje přesně a trefuje tvrdě. A zatímco zpívá:
  - Rozdrtím všechny fašisty a ztratím tuk pro Adolfa!
  A dívka je opět v plném vzrušení z vyhlazování. Všichni střílí a střílí.
  A z bosé nohy zase letí granát. Porazí fašisty. Hází jako kuželky z odpalu míče.
  Margaret zpívá:
  - Silný úder je výjimečně dobře mířený,
  Nejlepší Povětkin letí do ringu!
  Oleg Rybačenko, střílející, okamžitě potvrdil:
  - Důstojná kopie Povětkina a neutíká před silnými protivníky!
  Poté chlapec znovu hází granát bosou nohou a rozbíjí nacisty jako dlažební kostky.
  A jak chytře zaútočí, nacisté se srazí. co chtěli? Na SSSR nebylo nutné lézt.
  Naštvaný je jen Oleg Rybačenko. Spojené státy už Němce rozpoutaly a Rusko by za ně mělo vzít rap.
  Chlapec znovu hodil granát bosou nohou a zpíval:
  - Nehraj si na blázna Ameriko,
  Dejte nám teď Aljašku...
  Toto je naše země na dvou březích -
  Ne nadarmo je medvěd divoká šelma!
  A Oleg Rybačenko opět šel na řadu... Pokosil nacisty. A znovu, chlapcovy holé prsty na nohou zmáčknou granát a mrští ho na nepřítele. Rozptýlí to různými směry.
  Chlapec řve:
  - Sláva Rusku!
  Margarita znovu hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Za cara Mikuláše II.
  Chlapec opravil dívku:
  - Tady vládne Stalin, ne Mikuláš II.
  Margarita ochotně souhlasila:
  Ano, Staline! Kdo uzavřel mír s kanibalem!
  A dívka opět hodila zabijácký dárek bosou nohou.
  Oleg Rybačenko logicky poznamenal:
  - SSSR si potřebuje oddechnout! I když Třetí říše toho využila lépe!
  A děti začaly znovu střílet ...
  Němci u Stalingradu a v samotném Stalingradu dostali strašlivé peklo.
  Ale ve skutečnosti s čím přicházíte, s tím i odcházíte.
  Nebo spíše umírají. Boj je tak krvavý a svatý.
  Oleg Rybačenko si během bitvy skutečně myslí, že lidé jsou někdy příliš naivní. Buď ze Stalina udělají génia, nebo udělají Lukašenka obecně. Ale pro Bělorusko jednadvacátého století je dělat kult osobnosti z kolektivního zemědělce poněkud hloupé. Je nejvyšší čas zmoudřit.
  A zvolit nového, mladého, progresivního vůdce. A ne demonstrovat úroveň inteligence miminka na pískovišti.
  Následující anekdota charakterizuje Lukašenka nejlépe ze všech:
  Když v Bělorusku všechno zdraží, co je nejlevnější?
  Slibuje prezident Lukašenko!
  A proč?
  Protože nic nestojí!
  Je to ostuda pro Bělorusy, kteří stále volí takového diktátora. Ale je nejvyšší čas zmoudřet a ukázat, že jsou to obyvatelé Evropy. Například v Rusku se Putinovi alespoň podařilo získat respekt tím, že anektoval Krym bez výstřelu.
  Ale to kvůli jeho fenomenálnímu štěstí. Hodně štěstí s Putinem. Bylo například štěstí, že během návštěvy izraelského premiéra došlo v Kyjevě k nepříjemné epizodě s jeho manželkou. Ano, opět projev fenomenálního štěstí. Ale tak malý skutečný návrat! A co když měl car Mikuláš takové fenomenální štěstí. Přesněji řečeno, dostal, do roku 1935 Rusko ovládlo polovinu světa.
  A co dál... Car Nicholas naplánoval let do vesmíru na 28. května 1935, přesně v době svých narozenin. Vůbec první let ruské kosmonautky v historii lidstva.
  A v tomto světě, zatímco SSSR se zabývá přežitím.
  Bitvy ve Stalingradu jsou přibližně stejné jako ve skutečné historii roku 1942. Jen tentokrát je nepřítel mnohem silnější. A množství kvůli koloniálním jednotkám a technologicky.
  Zvláště těžké je to na nebi sovětského Ruska. Nacisté mají spoustu silných proudových letadel. A tomu nějak není tak snadné odolat.
  Zde jsou němečtí piloti Albina a Alvina, kteří pro sebe sbírají účty. Jsou to skvělí odborníci v této oblasti.
  Jak například zastavit takové německé dívky v bikinách s holýma nohama?
  Oleg Rybachenko tyto dívky cítí.
  Hází další granát s holými prsty. Rozptýlí nacisty všemi směry a říká:
  - Velké srdce Ruska!
  A terminátor chlapec je velmi agresivní palba. Každá kulka zasáhne cíl. A Arabové, černoši a Indové útočí. Přichází obrovský dav.
  Geniální chlapec opět hodí granát bosou nohou, stlačí dva velké německé tanky k sobě a let:
  Samurajský meč s sebou
  Srdce a mysl jsou čisté...
  Odvážně vede útok -
  Cesta krásy!
  Margarita střílející na nepřítele vzala a střílela na nacisty z bazuky a zapískala:
  - Mimořádná krása!
  A bojovnice hodila holými prsty na nohou velmi ničivý dar smrti. Rozdrtil soupeře. Pak znovu, prsty na bosé noze, znovu vrhla divokou zkázu. A dva fašistické tanky vzaly a srazily se. Dokonce i jiskry a kouř padaly a lily se!
  Oleg zvolal:
  - To je ta věčná holka dobře!
  Margarita hodila bosou nohou nový zabijácký citron a zapištěla:
  - Jsme věčné děti na mléčné dráze!
  Terminátor přikývl a sám pokračoval v boji. Všechno jde podle plánu. Přesněji řečeno, zatímco je to normální. A v jejich oblasti nacisté neprorazí.
  Takže nacisté, ať se snaží sebevíc, ale ve skutečnosti se jen zadusí vlastní krví.
  A jejich tanky se promění ve šrot! A nad planetou bude zářit vlajka Ruska!
  Oleg Rybačenko jedná s velkou energií. Holýma nohama hází granáty a zpívá:
  - Vždy budeme šťastní
  Bude jasný sen...
  A krása přijde
  Povyk bude pryč!
  Chlapec-génius jedná s aktivitou, která vzrůstá se zuřivostí úměrnou přílivu Němců.
  Margarita funguje jako druhé číslo. Holčině bosé nohy ale hází granáty stále aktivněji.
  A nacisté pod jejími ranami padají.
  Oleg Rybačenko také střílí... Ale myšlenky přeskakují, vraťte se do současnosti. K tomu, co je ve skutečnosti.
  Ve skutečnosti se zdá, že Bělorusové mají největší mozkovou hmotu v Evropě, ale nechají si nasadit límec, tolerují diktaturu jednotlivce.
  A kdyby byl prezident nějaký superman! A tak kolchozník, a ještě bez právního otce. A ať je nutí tolik let.
  A kromě toho se stále najdou úzkoprsí lidé, kteří ho volí.
  Ano, Oleg Rybačenko měl dokonce hlouposti.
  Řekni mi, přátelé, jak dlouho
  Hlasy pro otce Kolju...
  Je čas, abyste si vybrali Olega -
  Chcete-li získat více peněz!
  Ano, samozřejmě, změny jsou potřeba a co nejdříve. Ve skutečnosti je stagnace plná špatných důsledků.
  Navíc sám Lukašenko neví, co chce. Má pravdu, je levý. To se týká kapitalismu, pak socialismu. A nemá dobrý tým. A neexistuje žádná vlastní strana a ideologie. Takový je kult velmi průměrné a upovídané osobnosti. Stalin a Lenin alespoň věděli, co chtějí! A tento diktátor? Ani neví, jestli je vpravo nebo vlevo!
  Ne, bez ideologie a stabilní strany nebude ve společnosti stabilita.
  A také kupředu!
  Stalin se bohužel stal také symbolem teroru a zkázy, čímž se z komunismu stal strašák.
  Optimální vládnutí se neosvědčilo. A za Brežněva nastalo šílenství - jak mohl někdo postavit takovou hlavu SSSR. A v mládí Brežněv netahal na intelektuála, ale ve stáří propadl nepříčetnosti. A obecně je škoda, že hlava státu nedokázala spojit dvě slova bez kusu papíru. A měli byste vědět, jak na to!
  Oleg Rybačenko hodil bosou nohou smrtící dvojitý granát a zpíval:
  Ale stále žít
  Ale žijte podle Brežněva!
  Jsem blbá, blbá, nemůžu!
  A neřídit vánici!
  Margarita hodila výbušný balíček holými prsty na nohou. Rozmetala nacisty jako jablka, která setřásla z větve.
  Dívka zpívala:
  - Jabloně v květu
  Solovjovské melodie...
  Přijdu k tobě -
  Budou zkoušky!
  Dívka se široce a oslnivě usmála. Její zuby jsou jako perly, tak třpytivé.
  Ano, tento pár je skvělý.
  Oleg Rybačenko to vzal a zazpíval:
  - Naše pěsti s ocelí,
  drápy, zuby a tesáky ...
  Chtějí skutečný boj!
  A opět terminátor pálí velmi přesně. A z nacistů se řinou krvavé kapky.
  Ne, žádné slitování nebude. Nepřátelé se dusí.
  Mezitím Natashka a její tým bojují v Suchumi.
  Nacisté útočí na pobřeží. Boj je samozřejmě velmi nerovný
  Ale děvčata. Když jsou skoro nazí, je to skvělé!
  Nataša hodila bosou nohou granát, pokosila tucet fašistů a zpívala:
  - Budoucnost světa je naše,
  Jsme dívky jako Jedi!
  Zoya také vystřelila granát bosou nohou. Rozptýlil nacisty a sebevědomě zapískal:
  - Já jsem ten, kdo může všechny pohřbít do hrobu!
  Aurora střílí dál. Také dívka, která když se trefí, už to není rána od mouchy.
  Rudovlasý čert to vzal a zabzučel:
  - Jsem barva lišky a největší krása!
  A znovu to vezme bosou nohou a odhodí dar smrti! Tohle je opravdu holka, co potřebuješ.
  A pak je tu Světlana jako výbuch! A všechny rozhází a rozdrtí, jako by se do ní nastěhovali čerti z celého pekla.
  Ano, děvčata tady samozřejmě z takového skřípění zubů, že bez problémů zdemolují jakoukoliv čelist.
  A když je potřeba, tak půl hlavy!
  Natasha střílí na nepřítele a řve:
  - Jsem tak tvrdý bojovník, že po mně ani býk nezašlape! Rozbiju mu hlavu!
  Zoya sebevědomě potvrdila:
  - Zlomím rohy!
  A holčina bosá noha hodí granát. A dva nacistické tanky vezmou a srazí se.
  A pak tady je, jak zasáhne Aurora. A také bosou nohou spustí vražednou.
  A řvát:
  - Sláva Stalinovi, ať zmoudře!
  Aurora je opravdu zlá. Jaké to je bojovat na dvou frontách? Ve skutečnosti to znamená sebevraždu.
  A proč k tomu Stalin přivedl Rusko?
  Dívka opět s holými prsty vypustí zabijácký dar smrti a zakňučí:
  - Sláva novému vůdci!
  No, správně! Stalin má dokonce nízké čelo. A to je známka nízké inteligence.
  Světlana se zastřelí. A hodí granát bosýma nohama. Rozptýlí protivníky. Zničí je a kvílí:
  - Sláva ruským bohům!
  A opět nahou patou vrhne něco velmi ničivého.
  Dívky zde jsou takového kalibru, že je Fritz nevezme.
  Čtyři dívky jsou obrovská síla. A hlavně jsou ve stejných kalhotkách.
  A to jim dává kolosální schopnost bojovat.
  Natasha hoří. Afričtí válečníci se pohybují v lavině, dokonce i hinduisté a Arabové.
  Němci je používají jako potravu pro děla. Bez soucitu a lítosti používat v bitvách. A samozřejmě si vezmou číslo.
  Suchumi už bylo odříznuto od země. A je to velmi špatné. Brzy nám dojde munice a budeme muset ustoupit.
  Ale zatímco dívky se stále nechtějí vzdát. Sní o vítězství. I když síly nejsou stejné. A Moskva je obklíčena.
  Natasha má z toho obavy. Hází granát bosou nohou. Láme nepřátele a zpívá:
  - Pokud bude hlavní město stát!
  Zoya také hodila výbušný balíček bosou nohou a zapištěla:
  - Řeka Ruska nevyschne!
  A zaútočila na nepřítele ze všech kufrů, podomácku vyrobenou nevratnou hořkostí.
  A rozbil pár nádrží...
  Ale shora se začínají tlačit útočné letouny.
  Co když jsou tedy reaktivní?
  Aurora odpálila svůj raketomet. Narazil do německého auta. Nechal ji spadnout.
  Pak rusovlasá bestie zavrčela:
  - Komunismus bez hranic!
  Pak začala Světlana střílet. A kosili černé bojovníky. A pak jako bosá noha hodí citron.
  A řvát:
  - Sláva novým bohům!
  Natasha vystřelila na nepřítele a zapištěla:
  - Ruští bohové!
  A od hodu její bosé nohy letadlo exploduje.
  Tohle jsou terminátorky. Pokud už bojují, tak se s nimi nikdo nevyrovná.
  Zoya také hodí na nepřítele něco, co zabije jakoukoli sílu. A něco, co zničí nepřítele. A bojovnice, vyceňující zuby, ječí:
  - Letadla v rakvi!
  A holé prsty znovu hodí dar smrti.
  A pak Aurora vystřelí citron do nepřítele. Vezmi a řve:
  - Budoucnost je naše!
  Světlana vycenila zuby a řekla:
  - Za komunismus a nové úspěchy!
  A zase, jak hodil granát bosou nohou. A zabije všechny. No, když ne všechny, tak některé určitě.
  Nacisté vlezli do džbánu. A to je jejich problém. Zde si můžete prohlédnout samohybné dělo Jagdtigr. Zastaralé auto, ale velmi vražedné. Připlazí se k ní pionýrský chlapec. A uklouzne minu.
  A samohybné dělo triviálně exploduje.
  Chlapec vyplázne jazyk a zpívá:
  - Pijme pro vlast, pojďme pít pro Stalina!
  Pojďme pít a zase pít!
  My pionýři zabijeme Hitlera!
  Fašisté to pochopili. I když pro Rudou armádu těžko. Město Groznyj je obklíčeno nacisty, přesto v něm svádějí bitvu. Holky jsou tady na jedničku.
  Zde bojuje Tamara. Je v plavkách a bosá. A počasí je horké a dívka je tak šikovná. Krása je v plamenech. S bosou nohou na nacisty odpaluje výbušné balíčky a zpívá:
  - Hitler brzy dostane hřebíky do rakve,
  Bude to jako pavouk v ohni...
  Démoni budou mučit v podsvětí -
  Ti, kteří uctívali Satana!
  A opět z holé paty krásky vyletí velmi smrtící citron a rozdrtí nacisty.
  Mary se smíchem říká:
  - Granáty zabijí!
  A plácne Tamaru po rameni. Dvě dívky se perou a nahoře je Rudá vlajka proražená kulkami.
  Dívky jsou bosé a téměř bez oblečení, ale sovětská města odevzdat nehodlají.
  Maria zazpívala veselou píseň. A zároveň vedla nemilosrdný a vražedný oheň;
   Existuje mnoho skvělých lidí,
  jejichž činy žijí po staletí, existuje mnoho velkých jmen, kteří jsou nazýváni nesmrtelnými.
  
  Mnoho pohádkových hrdinů Zachoval melodii eposů, Ale ze všech hrdinů nejjednodušší A nám všem milý - jeden.
  
  Dětství prožil mezi horami, sledoval let ptáků, zdědil z hor krásu orlích křídel.
  
  Jeho jméno, s hromem, přemeteno přes oceán, se stalo blízkým a známým proletářům všech zemí.
  
  Na pevnině Číny, drazí všem srdcím, toto jméno zvěstuje Fanzam - mír, konec - palácům.
  
  Stalin je praporem štěstí, úsvitem lidstva! Ať žije milovaný Stalin mnoho a mnoho dlouhých let!
  Děvčata zpívala dobře. K Marii, Tamaře, se přidaly jak Veronica, tak Victoria.
  Všechny čtyři krásky jsou obklíčeny, ale jak bojují.
  Zde Maria hodí granát bosou nohou a sestřelí německý útočný letoun. A krása vrže:
  - Sláva naší straně!
  Veronica také posílá dar smrti bosou nohou a HE-162 je sestřelen. A válečník řve:
  - Sláva, která je vyšší než sláva!
  . KAPITOLA 6
  Victoria, střílející na protivníky a střílející, šklebí se:
  - Pro budoucí rozlohy komunismu!
  A čtyři krásky, skoro nahé a bosé smějící se.
  Jsou to takové orlí dívky nejvyššího řádu.
  Mirabela a Anastasia bojují na obloze. A také vymývají mozky nacistům.
  Mirabela s úsměvem, tweety:
  Všechno na světě bude v pořádku
  Miluj svou vlast vášnivě!
  A opět s holými prsty, otevřeným oknem, jako by házel citron. A plácnout na fašisty. Padá další sražené auto.
  To je ten trik - musíte se tam dostat.
  Anastasia se smíchem říká:
  - Lenin by tě pochválil!
  Mirabela sestřelila několik německých aut jednou dávkou a všimla si:
  - Stalin, bezpochyby také!
  Anastasia odřízla tři nacistická letadla a potvrdila:
  - Bez jakýchkoli pochyb!
  Holky jsou tak cool. A hlavně krásné. Jsou to horké a zároveň studené výpočty.
  Mirabela, která sestřelila další letadlo, si všimla:
  Všechno na světě je relativní...
  Anastasia se zachichotala a vztekle zamumlala:
  - Žádná extra filozofie!
  A také otevřela okno a bosou nohou hodila granát. Tentokrát ME-262 explodoval.
  Mirabella souhlasně přikývla.
  - Vedl jsi skvěle!
  Anastasia vycenila zuby a dodala:
  - Udělala, co udělala!
  A oba válečníci vybuchnou smíchy. A mrkejte na sebe.
  Ano, hrdinství je působivé.
  V létě 1946 se mimo město na Volze rozvinuly tvrdé boje. Ženský odstřelovačský prapor pod velením kapitánky Aleny Ogurtsové zaujal obranné postavení v ruinách na ulici Volodarsky. Za ruinami se schovávaly dívky s kulomety a puškami, svázané svazky granátů.
  Sama Alena je ve flekaté tunice přes nahé tělo, v krátkých kalhotách a naboso. Krásná a křivá dívka, se silnými boky, hubeným pasem, krátkým sestřihem pod polovičním boxem. Obličej je velmi výrazný, s mužnou bradou, modrýma očima široce od sebe. Světle hnědé vlasy zešedivěly prachem, vysoká hruď, tvrdý pohled. Kapitánka Alena bojuje už více než dva roky a i přes své mládí toho viděla hodně. Nohy dívky jsou pokryty řeznými ranami a modřinami. Dívka je pohyblivější k pohybu naboso než hrubé a neohrabané boty.
  Holá podrážka cítí sebemenší vibrace půdy, upozorňuje na blízkost miny a samotná matka země dodává výdrž. Na jednu stranu dívce ztvrdly nohy a nebály se ani rozžhaveného kovu, ani ostré suti zříceniny, ale na druhou stranu neztratily citlivost a pružnost, varovaly přes řev před pohybem . tanky.
  Milá Alenka drží v ruce granát s přivázaným výbuchovým balíčkem. Je nutné se doplazit k impozantnímu německému tanku "Lion", který zalévá ulice kulomety.
  Mary se plazí vedle ní. Také bosé, takže se ukázalo, že všechny dívky z praporu byly z bot a napodobovaly svého velitele. Její zaprášené podrážky se zostřují, když se dívka plazí po čtyřech. Mariiny žluté vlasy jsou rozcuchané a dlouhé... Trochu kudrnaté. Sama dívka je štíhlá, hubená, malého vzrůstu. Dokonce si ji lze splést s dívkou, s úzkými rameny a zdánlivě velkou hlavou.
  Ale Mary už toho zažila hodně. Podařilo se jí navštívit jak fašistické zajetí, když přežila kruté mučení, tak doly, odkud se jí nějakým nepochopitelným zázrakem podařilo uprchnout. Ale při pohledu na její dětskou, něžnou tvář nikdy nemůžete říct, že by byla bita gumovými holemi na patách, tělem jí procházel proud.
  Maria střílí... Voják Třetí říše, v tomto případě Arab, padne mrtvý a jeho tlama zvedne písek a suť.
  Alenka vsune pod hromadu odpadků hromadu granátů. Teď sem vleze devadesátitunový "Lev" a vyhodí to do povětří. Dívčiny modré oči se na její tváři lesknou jako safíry, snědé od spáleniny a prachu.
  Zkušenosti naznačují, že dobře chráněný tank nyní změní polohu. "Lion" má 100 mm boční pancíř a dokonce i pod úhlem. Třiatřicítka se přes něj nemůže probít, šanci mají jen těžké Keveshe. Ale cílem jsou housenky. Hlavní věc je zbavit auto mobility ...
  Anyuta vystřelí dávku ze samopalu... Voják, nikdo neví jaké národnosti, padá. Němci, kteří dobyli většinu východní polokoule, si váží árijské krve a vrhají do bitvy koloniální jednotky: Araby, Afričany, Indy, různé Asiaty a Evropany. Zvýšil se i počet Poláků - kteří jsou z kolébky zvyklí bolševické Rusko nenávidět. Bojují zde ukrajinští nacionalisté, donští kozáci, Čečenci a celý kavkazský kaganát. Hitler vychoval celou internacionálu.
  Spousta nepřátel...
  Anyuta se obratně vyhýbá palbě z kulometu. Kulka se téměř rozlomila, zčernala od prachu, kulatý, dívčí podpatek. Krásná kapitánka dokonce cítila lechtání, jak blízko proletěl dárek velkého kalibru. Dívka se pokřižovala a zašeptala:
  Ani kulka nás nezastaví!
  Maria střílí zpět... Další dívka, Alla, je velmi zrzavá, nadprůměrně vysoká a svalnatá, přestože má skromné příděly. Také velmi hezká dívka s luxusními boky, vyhrnutým pasem, ne žensky širokými rameny a vysokými prsy.
  Alla bojuje jen v šortkách, tunika je roztrhaná na cáry a rozpadající se na prach a po Volze nejsou doručeny nové uniformy. Nedej bože přenést více munice a kapku jídla pro vyčerpané sovětské jednotky.
  Alla je tedy téměř nahá, má poškrábané nohy, zejména kolena. Kus střepiny zasáhl chodidlo pravé nohy a bolí to, špatně se chodí.
  Zrzavá, zaprášená, téměř nahá Alla kroutí svou hezkou, ale zároveň tvrdou tvář. Dívka, která střílí, říká:
  - Pán, Moskva a Stalin jsou nad námi!
  A odřízne útočící nacisty, sama se sotva stihne vrátit.
  Ruiny a úzké uličky znesnadňují otočit se hrozivým německým tankům. Zde je téměř dvě stě tun "myší" a nemohou vůbec projít ...
  Jak Anyuta očekával, "Lev" se trochu rozjel a zahrabal se do hromady odpadků. Došlo k výbuchu. Housenka praskla, odletělo pár poškozených válečků.
  Zraněný tank se zastavil a z hlavně mu vylétla střela...
  Někde v dálce zaburácel a zanechal ruiny. Anyuta jako had zasyčel:
  - To je můj výpočet! Otevřel účet...
  Dívka-kapitán je opět nucen odplazit se. Němci a jejich satelity nemohou využít svou technickou převahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uvízly hordy Třetí říše v pozičních bitvách v poměrně velkém a dobře opevněném městě.
  Maria hodí granát. Nutit je dělat salta na sestřelené Němce nebo Araby, převracet se. Jeden z nacistických ozbrojenců si utrhne ruku a pověsí si na ni anglické hodinky s kompasem.
  Mary s úsměvem říká:
  - Co vám ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásná dívka setřese ze svého zaprášeného podpatku kus ulpělé keramiky.
  Alla také setřese prach svými pevnými, plnými ňadry. Bradavky jsou téměř černé od nečistot a svědí. A zkuste se umýt. Opět se musíte hrabat, když čmárají německé samopaly. A plazit se plastovým způsobem.
  Prapor dívek drží své pozice, i když dochází k ostřelování. A trhají těžké granáty a z nebe padají bomby... Ale odvahu sovětských hrdinek nic nezlomí.
  Tady Anyuta vidí, jak se Panther plazí kolem. No, tenhle tank už není tak děsivý.
  Můžete to udeřit do boku. Dívka kýchla a vyplivla prach, který jí lezl do elegantních úst. Vzala do ruky granát, zatížený výbušným balíčkem. Musíte se nepozorovaně připlížit. Ale kolem je tolik kouře.
  Anyuta se začala plížit a spočívala na odtoku holými prsty a lokty. Byla jako kočka sledující myš. Dívka si pamatovala válku z toho hrozného léta čtyřicátého prvního roku, kdy Wehrmacht zrádně napadl rozlohy SSSR. Neměla ani ta dívka, skoro ta dívka strach? Zpočátku ano, ale pak si zvyknete. A neustálé výbuchy granátů už vnímáte jako obyčejný hluk.
  A teď to explodovalo velmi blízko. Dívka se plácla na břicho. Úlomky se řítí shora jako hejno divokých včel. Anyuta šeptá s popraskanými rty:
  - Ve jménu spravedlnosti, Pane!
  Dívka zrychlí plazení a hodí granát s nasazeným balíčkem výbušniny. Současnost letí v oblouku. Je slyšet výbuch, tenčí boční pancéřování Panthera se hodí. Německý tank začíná hořet, bojová souprava exploduje.
  Anyuta s úsměvem zašeptá:
  Děkuji ti Pane Ježíši! Věřím jen v tebe! Modlím se k tobě sám!
  Zlomí pantera. Utržený dlouhý kmen je pohřben v troskách. Čelní pancíř, oddělený od bočního pancíře, připomíná lopatku.
  Anyuta, jejíž oči, na tváři hnědé od prachu a spáleniny sluncem, jiskří chrpy, říká:
  - Čím více dubů má nepřítel, tím silnější je naše obrana!
  Alla je velmi sexy ve svých černých kalhotkách a nahém, zaprášeném, silném těle. Dívka je velmi chytrá. Dokáže házet střepy skla holými prsty na nohou.
  Nyní hodila svou půvabnou, prachem pokrytou nohou ostrý předmět. A uvízl přímo v hrdle fašisty. Krásná Alla blábolila:
  - A já jsem sexsymbol a symbol smrti!
  Dívka, po které se znovu plazila, střílela. Anyuta také vedl oheň.
  Krásná kapitánka, která porazila fašistu, zaštěbetala:
  - Život je řetěz a maličkosti v něm jsou články...
  Maria vystřelila, rozřízla Fritzovi hlavu a dodala:
  - Odkazu nelze nepřikládat důležitost!
  Anyuta, opět střílející přesně, zaskřehotala:
  - Ale nemůžete jít v cyklech na maličkosti ...
  Maria, jako by střílela, dodala:
  Jinak vás řetěz obepne!
  Další dívka Matrena, také velmi krásná, spolu s průkopnicí Seryozhkou připravila minu na drátu. Ti dva ji strčili... Zákeřný buřič vlezl do housenky "Tigra"-2. A jak tohle německé auto s dlouhou hlavní vybuchne.
  Blonďatý chlapec Sergej zvolal:
  - Naše Rusko, máš kýbl!
  A sotva se stačil odrazit, blýskavý, černý, spadlý podpatek, od padající střechy.
  Matryona pohladila chlapce po krku a řekla:
  - Jsi velmi chytrý!
  Pionýr se dostal na frontu a připojil se k ženskému praporu. Chlapec je také velmi kreativní. Vyráběl například letadla na sestřelování fašistických útočných letadel. Když se Focke-Wulfové neboli TA-152 zvednou, ozve se neuvěřitelně ohlušující řev.
  Němci stávkují za doprovodu Wagnerovy symfonie. Taková majestátní melodie.
  Matryona podrážděně říká:
  - Pořád se nás snaží vyděsit!
  Pionýrský chlapec zpíval s patosem:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrt nás nevezme pod hvězdnou oblohu!
  Pro svatou Rus bude tvrdě bojovat,
  Nabil jsem mocný kulomet!
  Matryona, vysoká, svalnatá dívka se širokými boky a rameny, je typická selanka. Šaty byly během bojů roztrhány na hadry, silné nohy jsou holé, vlasy spletené do dvou copů a silně zaprášené.
  Serjožce je pouhých jedenáct let, je hubený podvýživou, poškrábaný a špinavý chlapec, jen v šortkách. Chlapcovy přirozeně bílé vlasy zešedivěly a přes tenkou, opálenou a špinavou kůži prosvítala žebra. Nohy strašně sražené a v popáleninách, pohmožděninách, s puchýři. Je pravda, že osud uchránil dítě před vážnými zraněními.
  Matryona se na jeho pozadí zdá velká a tlustá, ačkoli dívka není vůbec tlustá, ale se silným, trénovaným masem na kostech. Navíc se zdálo, že hlad vůbec neovlivnil její štíhlou a mohutnou postavu.
  Dívka střílí z těžké protitankové pušky. Německá auta se v čele propíchnout nedají, ale ve stopách šance je.
  A statný "lev", který dostal do podvozku těžkou výbušninu, začal vyfukovat kouř jako silný kuřák.
  Seryozhka zpíval zlomyslně:
  - Smradlavý Fritz si bez přemýšlení zapálil cigaretu u vchodu! Samozřejmě se dostal do velkých problémů!
  Matryona, blýskající se svými svalnatými, opálenými lýtky, předváděla stepařský tanec holými, krásnými chodidly. Dívka zpívala:
  - Svaté ruské tváře blikají z ikony ... Nedej bože, abyste namočili alespoň tisíc Fritze! A pokud někdo buzeruje víc než fašisté, nikdo vás za to, věřte, neodsoudí!
  Pak znovu nabila protitankovou pušku a znovu vystřelila. Německý transportér opět vyfoukl kouř.
  Dívčí prapor způsobil Fritzovi značné škody. Utrpěl ale i ztráty. Zde byla jedna dívka roztržena vejpůl a její tvář i přes prach tak zbledla.
  Většinu Stalingradu už nacisté dobyli, ale to, co z města zbylo, se nechce vzdát a vzdát se.
  Anyuta se mezitím snaží prorazit "Tigrem". Silný německý vůz, dostal granát do boku, ale nepodlehl. Otočí se a vystřelí z děla. Dívka se musí zavrtat do země a suti, aby ji nerozdrtila tlaková vlna uvolněná přítomností.
  Anyuta tiše zašeptá:
  - Mami, tati, omlouvám se!
  Maria hodila na Tygra granát, který explodoval na jejím čele. Dívka zasyčela:
  - O tom, že světelná výuka v zimě na jaře... Bez výjimky opakuji, že Hitler je morový parchant!
  Alla, přerušila zrak nacistů a lila na ně vodu, napjatá:
  - V rakvi jsem teď viděl Führera! A kopla chudáka přímo do oka!
  Zrzavá dívka skutečně hodila granát na tank holými prsty. Zasáhla hlaveň... Následovala exploze a tlama "Tigra" byla rozdrcena.
  Zbabělý Němec to vzal a couval.
  Anyuta si odfrkla nosními dírkami:
  - Naše, vaše se nepodvolí!
  Maria porazila hitlerovského žoldáka kulkou a zpívala:
  - A ten padouch si nedělá legraci! Ruce a nohy, kroutí ruskými provazy! Zaboří zuby do samého srdce... Vypije vlast až do dna!
  Anyuta se zachichotala a vyštěkla:
  - Vůdce divoce křičí a trhá se!
  Maria, střílející, dodala:
  - No, smrtka, šklebí se!
  Objevil se ještě nebezpečnější "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkry. Navíc se nepřibližuje pozicím sovětských vojsk. Vůz drží pod krytem němečtí samopalníci.
  Anyuta vidí, že přiblížit se k pozicím Fritze je nereálné. Ale na obloze Focke-Wulfové. Jeden z těchto strojů letí blíže k sovětským pozicím. Dívky na ni začnou střílet.
  Alla hodí granát a zuřivě říká:
  - V hluboké smrti - není odpuštění!
  Poté se dívka otočí od kulometu. Rychle se vrátí zpět. Relativně nový německý tank "Panther" -2 s malou věží a nižší siluetou rychle vyjíždí nahoru.
  Několik dívek hází granáty na německé auto. Po obdržení dárků ztuhne a nemůže se otočit.
  Alla hvízdla a zasyčela:
  - Toto je nový útok! Roztrhneme jí ústa!
  Panther-2 zavrčel a vystřelil ze své silnější zbraně.
  Ohnivý sloup rozdělil vzduch a okamžitě zahřál a elektrolyzoval atmosféru.
  Alla se zachichotala, skořápky proletěly kolem polonahé dívky. Nestydatá zrzka zavrtěla boky a řekla:
  - A Newton porazil nepřátele, shodil jho z trůnu! Fritz nařídil svůj Newtonův zákon!
  Stalingrad byl celý pohlcen požáry, kdy se zdálo, že ohnivé jazyky olizují oblohu a praskají fialové, oranžové a šarlatové jiskry! A každá jiskra je jako duch utíkající z pekelného hradu.
  Anyuta srazila německého bojovníka, blýskla modrýma očima a zpívala:
  - Co kňučíš špatná stará žena? Věř mi, jen psychiatrická léčebna pro tebe pláče!
  Maria zpívala v chorálu a střílela na nacisty:
  - Jak dobré je lehnout si do trávy a udeřit Fritze do hlavy! Připravte pro Fuhrera obklad a pošlete kulky ze samopalu!
  Dívka se divoce zachichotala a překulila se z břicha na záda. Vyrobil jsem kolo s nohama. Granát vyletěl nahoru. Létající Focke-Wulf, který dostal šrapnel pod břicho, se rychle vznesl výš. Je vidět, že ho zranily ostré úlomky. Fašistické stvoření začalo hořet a začalo ztrácet kusy zlomených křídel.
  Anyuta, když viděla, jak Fokke ztrácí výšku, zaskřehotala:
  - To je semafor! Na palubě visí sekera!
  Německé letadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všech vzdálených koutů oblohy. A kam se podělo fašistické eso. Udělal jsem poslední zatáčku. Kat šel popelem, ne pilot!
  Maria kýchla, rozprášila prach a řekla:
  - Být či nebýt? To není otázka!
  Alla znovu hodila kus skla nohou, a to tak moc, že udeřila do oka a vyšla na Fritze zezadu hlavou:
  - Jsem tanková armáda! A musíte se léčit!
  Němci a jejich satelity se snažili postoupit a házeli před sebou granáty. Taková taktika proti dívkám nefungovala. Zde Seryozhka nasadil katapult a jak zasáhne nepřítele v reakci.
  Pionýrský chlapec zařval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, pronikajícího do davu nacistů, je rozptýlil a zároveň se převalil ve vzduchu. Fritz upadl a rozbil se o trosky zdí.
  Tank "Tiger" -2, který ztratil rovnováhu, se srazil se "lvem". Oh, Levo, kde je tvé impozantní jméno?
  Anyuta se usmála a odpověděla:
  - Výborně, Serjožko!
  Chlapec agresivně zavrčel.
  - Pioneer je vždy připraven!
  Dívka-kapitán začala znovu přibíjet hřebíky. A Matryona lechtala Serjožkovu úzkou nohu, jak ji má tvrdou! Není divu, že se chlapec nebojí proběhnout ohněm.
  Mary v jednom zpěvu řekla:
  - Mládí je dobré - stáří je špatné!
  Alla, tato veselá zrzka, souhlasila:
  Není nic horšího než stáří! To je skutečně ten nejhnusnější stav ze všech možných!
  A dívka udělala skok převratem. Na chvíli si představila hnusné babičky. Ne, nesrovnávejte, stará žena s dívkou. A jaká krása, ve štíhlých tělech.
  Alláh to vzal a zazpíval:
  - Tok za rokem, roky v karavanu,
  Stará žena tře hennu v hmoždíři...
  A co moje štíhlá postava,
  Nechápu, jak zmizelo mládí!
  Anyuta zamrkala očima, srazila Němce ranou do slabin a poznamenala:
  - Ne! Přesto je ve válce takové kouzlo - zůstat navždy mladý! Vždy opilý!
  Matryona vložila do katapultu nový náboj. To je něco jako dobrý hmoždíř. Dívka zasyčela:
  - Neprojít, ale projít!
  Serjožka zašoupal hubenou, ale hbitou nohou a zaštěkal:
  - Fritz tvář!
  A granát spolu s výbušným balíčkem vlétl v plné parádě do pozic nacistů.
  Ano, Stalingrad jim nebyl dán. Přepadení trvá už třetí měsíc od konce června, ale město nestihlo všechno pobrat. Na jiných sektorech fronty dosáhli nacisté úspěchu, ale ne na tomto.
  Anyuta vystřelila z pistole a zavrčela:
  - Všechno je nemožné, je to náhodou možné... Není třeba dělat vesmír příliš komplikovaným!
  A trefil benzínovou nádrž motorky. Stroj explodoval a ohnivé víry osvětlovaly zakouřenou krajinu. A Němce roztrhala ohnivá tlapa.
  Dívčí kapitán křičel:
  - Rád zabíjím zlo! A to je nejvyšší dobro!
  Maria udeřila do Němců dávkou a zasyčela:
  - Pojďme si hrát na dikobraza!
  Alla zahájila palbu, přesněji. Několik černochů zůstalo ležet na troskách pokrytých kopím:
  - Zabijte nepřítele! - zašeptala dívka.
  Maria hravě zpívala:
  - Když jsem Hitlera natřel rtěnkou, Mainsteina lakem na vlasy, vtáhnu tě do zajetí princezny, věrný pes tě hlodá!
  Anyuta, střílející, zasyčel:
  - Pojď večer, Adolfe, oběs se... Přestaň si klamat hlavu! Pojď večer, leť jako gyrfalcon - tvrdě porazit nácky!
  Maria vztekle řekla a srazila helmu z hlavy stormtroopera:
  - Můžeme! A budeme!
  Dívky z praporu "Lenin" zastavily postup cizích jednotek. Fritz postoupil vpřed a doslova vyhazoval mrtvoly do prostoru. Nepomohl ani tank "Lev", do kterého se vkládaly naděje. Zde je modifikace stroje s kanónem ráže 150 mm.
  Alla srazí kámen přilepený k její holé bradavce. Ta dívka má tak krásná a plná prsa. Dívka hází granát nohou. Noha je silnější než paže a hod jde dále.
  "Lev" dostal mezeru v housence a zastavil se. Výstřel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Alláh, plivající, říká:
  - Ruský válečník nesténá bolestí!
  A dívka znovu střílí. A dělá to mimořádně dobře. Fašista vyklánějící se z věže padá zpět.
  Zrzavá, téměř nahá dívka říká:
  - Marně nepřítel věří, že se mu podařilo rozbít Rusy! Kdo se odváží, útočí v bitvě, nepřátele zuřivě porazíme!
  A Alla válcuje svaly lisu, které má velmi embosované.
  Ach, jak jsou dívky krásné! Nechci, aby někdo z nich zemřel.
  Ekaterina běžela... Velmi krásná dívka s nadýchanými, bílými vlasy. Nějak se jí podaří je namazat nějakým lektvarem, aby se neušpinily.
  Dívka je velmi krásná, s postavou Venuše, jen více tónovaná a reliéfní. Oblečení na ní, jen podprsenka a kalhotky. Vše ostatní už bylo roztrháno. Ale jak půvabné jsou nohy! To není dívka, ale pečeť dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje se zvláštním způsobem, jako veverka. Bosé nohy a mihotání a paty překvapivě zůstávají čisté. Jekatěrina střílí a fašista dostane vřed na hrudi.
  Dívka říká:
  - Loajalita k vlasti je nejvyšší slovo!
  Alláh řekl se smíchem:
  - Sundej si podprsenku a zůstaň jako já v šortkách!
  Catherine negativně zavrtěla hlavou.
  - To není vhodné!
  Alla zavrtěla boky, trefně vystřelila a zazpívala:
  - Něco, co je členem Komsomolu, se stalo neobvyklým! Takhle chodit s odhalenou hrudí je velmi neslušné!
  Catherine se zachichotala a poznamenala:
  - Proč přinášet radost Fritzovi, podívejte se na naši krásu!
  Alláh rezolutně odpověděl:
  - Naše krása je smrtící!
  Káťa se zachichotala a vystřelila na TA-200. Nacistické auto začalo hořet. A krásná blondýnka vykřikla:
  - Smrt zlu!
  Alláh se zachichotal.
  -A život je dobrý!
  Jekatěrina, když viděla, že Němec padá, zavrčela:
  - To je nejvyšší hodnota! Nemyslete si nacisty, že jste vyhráli!
  Alláh bude zpívat:
  - Čekání na vítězství! Vítězství čeká... Ti, kteří touží rozbít okovy! Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Budeme schopni porazit nacisty!
  Krásná dívka a její nahá prsa se chvějí. Dobře s holým trupem v horku, které umocňuje oheň.
  Anyuta teď vypadal mnohem odhodlaněji. Střílela na Fritze ze samopalu a štěkala:
  - Vykastruji tě!
  A skutečně nacisté dostávali smrtící dary a rakve! A dívka jim ukázala postavu, pojďme postavit holé prsty. A pískal jako slavík-loupežník. A to přes prsty dolních končetin.
  Dívka kapitánka je velmi chytrá. A šumivé. A už vůbec ne krutý. I jí je někdy líto nepřátelských vojáků, kteří mohou mít děti, které budou plakat pro své mrtvé otce.
  Anyuta však takové myšlenky od sebe zahání, chce se z nich propuknout v pláč. Ale nebyli to Rusové, kteří přišli k Němcům loupit a zabíjet. Ne, to jsou Němci a do ruských prostor vtrhla celá agresivní smečka cizinců z celého světa.
  Anyuta se pokřižovala a vystřelila na Fritze, který se pokoušel tiše přiblížit k pozicím ruského Fritze... Jeho oko a mozek, které mu vyrazila kulka, vytekly ven.
  Dívka-kapitán se usmál a vtipně řekl:
  - Přímo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Anyuta přesně vystřelila a zasáhla motorku postranním vozíkem. Auto se začalo trhat a kulomet odletěl a několikrát se převrátil. Pak se jeho tlama zabořila do trosek.
  Dívka si odřela holou, zaprášenou podrážku o suť. A znovu zamířila. Její veselá, mladá tvář se spíše zazubila. Dívka zpívala:
  - Ne, řekli jsme fašistům, naši nestrpí, aby se ruský voňavý chléb jmenoval slovem brod!
  Maria provedla velmi přesnou střelu, z níž se Focke-Wulf vzplanul a zaštěbetal:
  Pro šmejda je samozřejmě volba jasná,
  Za dolary je připraven zradit Rusův...
  Ale ten ruský muž je tak krásný
  Že je připraven dát svůj život za vlast!
  Dívka udělala salto a ukázala nacistům fík, rolovala a kulky se té krásy nedotkly.
  Objevila se Alla, tato kráska, téměř nahá, a špinavá jako ďábel, hodila granát okamžitě dvěma nohama. A zkontrolovala:
  - To, co mám, je... Fritz v ostrém boku!
  Matrena opravila Allu:
  - Ostrý, do strany, a ne do ostré strany!
  Dívka se zahihňala, zatřásla melounovými prsy a vypustila granát pomocí granátu s výbušným balíčkem. "Tiger" byl zasažen do tlamy a toto pokřivené umělecké dílo se vyhnulo.
  Poté nacistický tvor ustoupil. Začala se plazit jako želva chycená v ohni.
  Anyuta zpívala a vesele mrkala:
  - A "Tygr" couvá a Němci se skrývají!
  Panenský prapor manévroval pod útokem, nálety a těžkými děly. Zde zasáhly proudové bombardéry, k nebi se zvedly rozbité rozžhavené strmé svahy. A kameny byly v plamenech. Naštěstí žádná z dívek nezemřela, ale na onen svět odešli muži - kterým to není tak líto! A duše létají - některé do nebe a jiné do pekla! Kde už čekají čerti s vidlemi na ty, kteří nevěřili v Ježíška.
  Alla je nejsvůdnější ze vzteklých válečníků: no, mohou nacisté ze svého "Sturmtigru" pálit na pozice sovětských jednotek a zabít rudé válečníky?
  . KAPITOLA #7
  A dívka popadla bosýma nohama granát a točila se v kaskádách kotrmelců. A točit rychleji a rychleji. A pak vší silou hodila dar smrti do široké tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zablýskly a granát vletěl do široké tlamy. A silný stroj se nejprve dusil a pak se řítil. Dva "královští tygři", kteří stáli po stranách "Sturmtiger", byli vyhozeni a rozptýleni různými směry. Válce se z nich utrhly a ony spadly dolů a létaly jako zlomený náhrdelník královny.
  Tlaková vlna vrhla Allu a dívka letěla hlavou dolů. A byla převrácena, zhoupána a vržena. Ale kráska přesto přistála, ostré sutiny a drcené kameny se jí zaryly do holých podrážek. Holčičku to bolelo a i přes mozolnatou nohu prorazila špičku.
  Ale Alla našla sílu vstát a zakřičet:
  - Vy fašisté budete v popelu!
  Anyuta a další dívky byly vymrštěny výbušnou vlnou a dokonce lehce rozdrceny. Ale žádná z krásných bojovnic nezemřela. Dívky potkal hurikán a dobře mířenou palbu. Potlačování vyskakujících nacistů a dalšího agresivního hmyzu obléhajícího SSSR.
  Maria zpívala s velkým nadšením:
  - A až nás trubka Páně vezme do bitvy, budeme přátelé s Komsomolci! A z vůle Jehovy budu u nebeské události!
  Alla setřásla prach z podrážek rozdrcených do krve a zpívala:
  - Lenine, párty, Komsomol! Posíláme Fuhrera do blázince!
  Dívky se začaly ohlušující smát a Seryozhka zděšeně a podrážděně řekla:
  - A můj katapult není tak přesný jako Alliny holé a silné nohy!
  Matryona napínala svaly na pažích a řekla:
  - To je v pořádku! Pořád přemýšlíš. Něco chladnějšího!
  Vedmaková, vracející se z přední linie, přijala naléhavé volání do Vladivostoku. Poté, co utrpěli obrovské ztráty a téměř obklíčili Chabarovsk (komunikace s tímto městem byla udržována přes Amur), Japonci zastavili své jednotky, aby se přeskupili a doplnili. Nejméně sto milionů Japonska a dalších sedmdesát milionů Mandžuska a Thajska by mohlo převést pěchotu v hojnosti. V jistém smyslu je snazší bojovat se SSSR než s USA, protože k boji s tím druhým potřebujete spoustu drahých lodí a v žádném případě levná letadla. Ale pěchota s lehkými a levnými puškami a kulomety okopírovanými od Schmeisters může být dodána ve velkém množství! Každý japonský kluk od sedmi let ví, jak složit a rozebrat kulomet! Jen přesun jednotek z ostrova na kontinent samozřejmě nějakou dobu trvá. A po obdržení doplnění se znovu přesuňte hluboko na sovětské území!
  Po zavolání Vedmaková doufala, že konečně dostane nového bojovníka a bude bojovat na obloze. Dívku odvezli do Vladivostoku v emce. Pilot se cítil jako terminátor. Ze spolucestovatele se vyklubal přes svůj značný věk šedovlasý dědeček, který nosil pouze seržantské pruhy.
  Vychloubačně prohlásil:
  - Ach, ty mládeži! A víte, že jsem bojoval s Japonci v carských časech!
  Vedmáková se pochybovačně zeptala:
  - Opravdu? Nebo jste možná také dostali kříž?
  Dědeček třásl šedivým plnovousem a zaklel:
  - Žádný kříž, žádné medaile! Takže rok a tři měsíce bojoval jako řadový voják! Co myslíte, každý může získat tituly a medaile? Zvláště za cara, kdy řadoví pracovníci nebyli příliš nakloněni!
  Vedmáková souhlasila:
  - Ano, za krále byla třídní nerovnost! Ale časy jsou teď jiné. Mimochodem, jak se máte, Japonci! Chci říct, byl nepřítel silný?
  Stařec odpověděl a blýskl železnými zuby:
  - Ne slabé, i když kdyby bylo naše velení chytřejší, nevzdali by se Port Arthuru a Mandžuska! Nejsou tak silným nepřítelem.
  Emka jela pomalu, silnice byla rozryta bombami a dělostřelectvem. Dalo se mluvit.
  Vedmáková se zeptala trochu tišeji:
  - A co byli naši silnější?
  Stařec svižně, jako by to byla hodinová hračka, několikrát přikývl:
  - Trochu ano! Například Japonci mají dvacetkrát více střelnic než my. Než jsem byl poslán na frontu, zúčastnil jsem se pouze tří střelnic. A pak každý pět ran. V přestřelce však nemůžeme říci, že jsme byli horší než Japonci. A to přesto, že byli v khaki uniformách a my měli na sobě bílé kabáty. Samozřejmě poté, co jsme získali nějaké vojenské zkušenosti. Japonci mají mnohem menší schopnosti ve vojenských záležitostech než my, a to i přes delší výcvik. Jejich pušky ale zasáhly mnohem přesněji než náš klub Mostina.
  Vedmáková souhlasila bez výhrad:
  - Ano jistě! V tomhle máš pravdu! Japonci, stejně jako Němci, věnují drilu příliš velkou pozornost.
  Starý muž zavrtěl hlavou.
  - naopak! Pravděpodobně méně, než máme v carské armádě! No, když už před první světovou válkou začali lépe trénovat vojáky a alespoň změnili uniformy, tak ... Ne armáda, ale solidní krok!
  Vedmaková poznamenala, ne bez zloby:
  - Před válkou jsme také hodně dbali na chození v průvodech! Chytrý se zřejmě učí na chybách druhých, hlupák na vlastních, kdo se nepoučí vůbec, kdo?
  Děda poznamenal:
  - Učení přichází s časem! Ale se zásobováním jsme měli obecně úplné zablokování. Žádné zbraně, žádné náboje! Často hladověli, vojáci onemocněli - nebyly léky! Více lidí zemřelo na tyfus a jiné ohavnosti než na japonské kulky. Byla to taková zlá válka. Kuropatkin je idiot! Žádné objížďky, žádné maskování, přímo házel lidi do zákopů pod samopaly. Byli jsme používáni jako potrava pro děla. Všechno to skončilo velmi špatně, propadák. Jak se říká, sotva jsem vlekl nohy. Pravda, mohu být docela hrdý na to, že jsem unikl zajetí! Stejně jako zraněný!
  Dívka se zvědavě zeptala:
  - A samotní Japonci se stali lepšími nebo horšími! Co se týče jejich bojových vlastností.
  Stařec si nejprve zapálil cigaretu a teprve potom odpověděl:
  - Je těžké to objektivně posoudit. Armády se změnily, objevily se tanky, letadla, samopaly. Lodě z hlediska pokroku se tolik nezměnily, stejně jako děla. Ale hloupost velení zůstala stejná, tak to poser, útok na Vladivostok!
  Zaklínačovy zelené oči zablýskly.
  - Pro to neexistuje žádná omluva!
  Starý muž souhlasil.
  - A to nemůže být! Věděli přece, že nepřítel připravuje trik, a nedalo se na to nijak reagovat! Jakoby nastavené. Ale příměří s Pindy je jasným znamením, že následuje silná rána.
  Witcher se zasmál.
  - S Pindosem?
  Dědeček potvrdil:
  - Ano, tak se teď říká Americe a Británii! Název pochází ze slova "krást", tedy krást. A to jsou země parazitů, zloději, kteří sají krev těm hloupějším a slabším!
  Pilotka přikývla červenou hlavou:
  - Tady souhlasím!
  Starý muž trval na tom:
  - Souhlas, že naše velení jsou idioti a dokonce zrádci! Takže nahraďte naši flotilu, horší než Pindos!
  Vedmáková oponovala:
  "Možná si nemysleli, že Japonci zaútočí tak rychle." Dálný východ byl obecně místem odpočinku a usadili se zde zbabělci a lenoši. Koneckonců, v armádě nemusíte tvrdě pracovat jako dělník nebo kolchozník vzadu, ale dostanete dobrý příděl a plat. Na druhou stranu, službou na Dálném východě neriskujete svůj život. Ano, ráj povalečů a zbabělců.
  Stařec odpověděl:
  - Vojáci a důstojníci nebojují tak špatně. Tady je Chabarovsk, stále neprošel.
  Vedmáková souhlasila:
  - Ruský válečník, zvláštní válečník! Ale jak řekl Brusilov: naši vojáci jsou vynikající, důstojníci jsou dobří, generálové jsou průměrní a car je úplně špatný!
  Dědeček nespokojeně zabručel:
  - Kdyby naším velitelem nebyl Kuropatkin, ale Brusilov: vyhráli bychom! Bohužel, bylo to přepsáno! Musím říci, že za cara se ruští generálové zmenšili: pod Suvorovem byla celá galaxie vynikajících velitelů! Stalin je však Gruzínec, ale jak se říká Gruzínci...
  Dědeček přerušil Witchera:
  - Buďte opatrní s takovými výroky! Takže se můžete dostat do speciálního oddělení! Nicméně pro mě Stalin v žádném případě není génius! A například vynechaný únorový punč to potvrzuje! Mimochodem, slyšel jsem, že 1. května byla sovětská protivzdušná obrana v Moskvě bezmocná a zahynulo mnoho tisíc sovětských občanů!
  Starý muž poznamenal:
  - Díky USA a Británii! Dali Wehrmachtu nová letadla! Navíc jsem slyšel, že došlo k hromadné sabotáži, kvůli které se Jaky ve vzduchu rozpadly! A jsou to úplně nové Yaky!
  Witch přikývla hlavou.
  - Slyšel jsem o tom! Opravdu ostuda! Ale doufám, že viníci budou potrestáni a problém bude vyřešen!
  Dědeček přikývl a pak najednou řekl:
  - Hlavní problém je v našich hlavách! Jakási sovětská mentalita! Pokus proměnit člověka v kolečko, v obyčejného otroka!
  Vedmáková se nehádala. Odmlčela se a tupě zírala z okna. Nyní se hrozba porážky SSSR stala mnohem hmatatelnější. Ukázalo se, že ani Moskva není chráněna před nálety. Přinejmenším nemá dostatečně spolehlivou ochranu, aby vydržela masivní nálet!
  No, válka se posouvá do trochu jiné fáze... Pravda, v bojích u Stalingradu měli Němci také vzdušnou převahu, ale kýžené vítězství to nepřineslo! Nicméně, ne tak ohromující, Fritz měl výhodu! Na frontu totiž pravidelně přijížděla nová sovětská letadla! Ale musím říct, že úroveň bojového výcviku mezi piloty byla velmi nízká. Většina začátečníků neměla více než 8 hodin letu. To je velké mínus, zvláště když Němci mají běžně až 250 hodin! Po Stalingradu však Němci omezili program na 150, ale nyní je to s palivem mnohem jednodušší. Objevení se velkého množství nových letadel však bude Fritzovi dělat problém.
  Mimochodem, bylo hlášeno, že mezi piloty sestřelených bombardérů bylo zajato několik občanů USA. Co je poslední, nepřekvapilo! Luftwaffe nemá dostatek pilotů na nové bombardéry, takže byli dobrovolníci!
  Zajímalo by mě, jak na to zareaguje sovětské velení? Koneckonců, není co dostat Berlín? Strategické bombardéry dlouhého doletu nebyly v SSSR vyvíjeny, s výjimkou P-8. Poslední letadlo s rychlostí něco málo přes 400 kilometrů za hodinu a vytvořené v roce 1936 je zjevně zastaralé. Při dopadu na Berlín se navíc bude pohybovat bez leteckého doprovodu a Němci jej mohou svými letouny zachytit. Ostatně už mají velmi dobré radary, které budou zaznamenávat pohyb letící hmoty směrem na Berlín. Ano, a uvolnění dostatečného množství těchto strojů pro údery proti Německu nějakou dobu trvá. Němci nejsou slabý národ a milují techniku! Oni sami jsou pravděpodobně nejdisciplinovanějším a nejorganizovanějším národem v Evropě nebo dokonce na světě! Je velmi těžké vyhrát sám, a dokonce mít na druhé frontě ne slabé Japonsko.
  Nejlepší, co v této situaci udělat, je pokusit se vrazit klín mezi spojence a Německo. Ale jak to udělat? Berija ji již nařídil, aby to provedla pomocí torpédoborce, který dostal od Američanů. Mohla dopadnout dobrá provokace, ale Anna neměla čas.
  Zdá se, že není vinna - co není osud, ale přesto ji hlodá nepříjemná pachuť. Jako kdyby možná přišla o den dříve, všechno by bylo jinak!
  Není to však vyloučeno! Ta ale dorazila hned, jak dostala objednávku od Beriji!
  Obecně je Lavrenty Palych mistrem provokací. Japonsko zaútočilo na přístav Peru, ne bez jeho účasti!
  Faktem je, že dokumenty o plánech USA zahájit sérii preventivních úderů pomocí letadlových lodí, včetně těch na základně Peru Harbor, jako by se náhodou dostaly do rukou rozvědky země vycházejícího slunce!
  Američané jsou navíc hlupáci: vyprovokovali Japonsko k válce, společně s Británií uvalili embargo na dodávky ropy a dalších surovin, ale sami na válku připraveni nebyli!
  Spojené státy totiž v roce 1941 neměly dostatečné síly, zejména v tancích, pro válku s Japonskem. V roce 1940 měli pouze 400 tanků a informace o roce 1941 jsou tajné, ale je nepravděpodobné, že by jich i tehdy bylo více než tisíc! Amerika tedy vlezla do války, zcela nepřipravená! Japonsko také není moc ozbrojené. Kdyby měla kolem dvou a půl tisíce tanků, a to lehkých, tak tam třeba vůbec žádné dálkové letectví nebylo!
  Američtí udatní piloti země vycházejícího slunce tedy nebombardovali! A právě se dostali do lichu! A nyní se rozhodli získat zpět SSSR, spoléhajíce především na svou pěchotu, snící o zopakování úspěchu z dob cara Mikuláše II.!
  Zaklínač se nudil a zpíval:
  Jak složitý je život, Pane, bohužel,
  Sám si nasadil trnový věnec!
  Ne, nefoukej mi hlavu
  Nový den nám slibuje problémy!
  
  Sny se roztříštily v prach
  Krutý červ hlodá vášní!
  A bolest a smutek ve tvých očích
  Co omezit, nikdo nevládne!
  
  Ale co, proboha, můžeš
  Sám Kohl vystoupil na kříž Golgoty!
  O štěstí strašidelné sny
  Řvou a naříkají v pláči vdovy!
  
  Není nic horšího než země než svět,
  Náčrt celé války se třel do krve!
  Kotevní pěna éteru,
  Okamžitě rozbijete web!
  
  A jestli chceš můj život
  Tak mě hoď, Pane, do pekla!
  stejně tě miluji
  Probíhá, věřím ve změnu!
  
  Věřím, že člověk
  Schopný stát se čistší, vyšší!
  Že utrpení věku skončí,
  Budeme jako bratr Nejvyšší!
  
  Co budeme přikazovat
  V prostoru hvězdných lodí!
  Ta naše statečná armáda
  Silnější než Quasar bude zářit!
  
  Život nikdy nevyhasne
  A všichni budou lidé!
  Jako nekonečný paprsek roku
  S bezmezným a blaženým věkem!
  
  Komunismus se stává skutečným
  Věřte, že to bude lepší, než jste si vysnili!
  Pokrok vpřed, nahoru, ne dolů,
  Nechť je radost - žádný smutek!
  Vedmáková dokončila píseň a "Emka" konečně zajela do Vladivostoku. Pilot se zvědavostí podíval na město. Ničení ve Vladivostoku znatelně narostlo, z některých budov se kouřilo, na ulicích pracovaly hasičské týmy, bylo tam mnoho teenagerů s lopatami, krumpáči a dalšími hasicími soupravami.
  Děda poznamenal:
  - Za cara mladí také tvrdě pracovali, ale bez úsměvů a nadšení! I když s holým nadšením daleko nedojdete!
  Vedmáková oponovala:
  - Je-li průmysl motorem ekonomiky, pak nadšení je palivo s vysokým oktanovým číslem!
  Starý muž šťastně přikývl.
  - No, říkáš holka!
  "Emka" zastavila u budovy velitelství a Vedmáková z ní málem vyběhla. Opravdu chtěla být znovu na svém okřídleném koni.
  Dívka zaklepala na dveře kanceláře, kam ji poslali na pořad jednání. Následoval ospalý hlas.
  - Přihlásit se!
  Witcher vstoupila a hrdě narovnala ramena. V křesle seděl muž v uniformě plukovníka NKVD. Takový plešatý a nepříjemný typ. Zachmuřeně se zeptal pilota:
  - Celé jméno!
  Dívka rychle odpověděla:
  -Anna Petrová Vedmáková!
  Plukovník dodal:
  - Vojenská hodnost?
  - Major letectva a hrdina Sovětského svazu! - řekl hrdě pilot.
  Plukovník zvedl sluchátko a krátce řekl:
  - Major letectva Vedmakova už dorazil!
  Pak se otočil k dívce.
  - Jak se cítíš? Naděje zdravá?
  Pilotka vycenila zuby.
  - Cítím se dobře! Připravena bojovat jako lvice!
  Plukovník přikývl.
  - Skvělý! Myslím, že to Japonci ocení!
  Ozval se hluk, klapot bot a do kanceláře vtrhlo šest řadových zaměstnanců zvláštního oddělení v doprovodu muže ve speciální uniformě. Objednal:
  - Spoutej tu děvku!
  Zaklínač byl zmatený:
  - Co je ještě tohle?
  Plukovník vyštěkl:
  - A to! Jste zatčen, občane Vedmáková! A budete posláni do vězení!
  Muž ve speciální uniformě varoval:
  - Tato žena je velmi dobrá v boji! Buďte tedy ostražití!
  Witcher se usmál.
  - Nebudu zástupci našich udatných orgánů činných v trestním řízení! Okamžitě zavolejte Beriovi a toto nedorozumění, objasněte!
  Plukovník si opovržlivě odfrkl.
  - Tady je, aby rozptýlil Beriu! Pošlete ji do vězení a vyšetřování na to přijde!
  Čarodějnice přikývla.
  - Jsem hrdina Sovětského svazu a vyšetřování na to samozřejmě přijde, ale s Berijou by to bylo rychlejší! Chci být u řízení letadla co nejdříve!
  Plukovník utěšoval:
  - Za války nikdo dlouho táhnout nebude! Odveďte ji!
  Vedmáková šla bez odporu a jen mírně ji tlačily hlavně kulometů zkráceného modelu, kterými začali vybavovat průzkumníky. Pak mě nacpali do černého trychtýře a odvezli. Anna Petrovna byla klidná, necítila se kvůli sobě provinile a NKVD pravděpodobně ví o jejím zvláštním vztahu s Berijou, takže na to přijdou. Zajímavá je i návštěva věznice. Skutečný muž musí vychovat svého syna, sloužit v armádě a odpykat si čas ve vězení! Takže pravděpodobně válečník! Mnoho slavných lidí bylo ve vězeních: Stalin, Lenin a Hitler!
  Věznice se nenacházela příliš daleko od velitelské kanceláře, proto byla Vedmáková vytažena a odvedena na dvůr. Psi tam zlomyslně vrčeli, kamenné zdi kobky postavené v osmnáctém století byly nudné a šedé. Dívka pocítila nedobrovolné vzrušení, když ji přivedli dovnitř a vedli chodbami. Zde je registrační okno: otázky týkající se povinnosti:
  - Jméno, příjmení, patronymie, pohlaví!
  Pak zahněte doprava do dlážděné místnosti. Tam u stolu seděl důstojník v uniformě NKVD a kožené zástěře a s ním lékař v bílém plášti a dvě ženy středního věku natahující si na ruce tenké gumové rukavice.
  Hlídka doprovázející Vedmáková jí rychlým, nacvičeným pohybem sundala pouta. Důstojník nařídil:
  - Svléknout!
  Vedmáková byla překvapená:
  - Co?
  Důstojník klidně opakoval:
  - Řekl jsem svléknout se! Nutná prohlídka a osobní prohlídka!
  Dívka se začervenala.
  Ale tady jsou muži!
  Důstojník se zástěrou zaštěkal:
  - Mohu vám pomoci! No, odhoď ty hadry děvko!
  Vedmáková se třásla, vzpomněla si, že ano, při umístění do vězení je povinná osobní prohlídka a začala se svlékat. Ženy to vzaly a pečlivě prozkoumaly každý šev. Vedmáková zůstala v kalhotkách v rozpacích, ale důstojník vyštěkl:
  - A sundej si kalhotky děvko! Hledání bude dokončeno!
  Dívka zůstala před několika zcela nahými muži (konvoj, který ji přivezl, stál a byl připravený každou chvíli bojovat), byla v rozpacích a snažila se ji zakrýt rukama.
  Tvrdě ji udeřili kyjem do hýždí:
  - Ruce ve švech děvko!
  Vedmáková kvákala, ale vydržela. Když skončili s prohledáváním jejích šatů a roztrhali jí boty, důstojník zavelel:
  Nyní se o tom přesvědčte sami!
  Vězeňkyně začaly od hlavy. Rozcuchali si vlasy prsty v rukavicích a pak se podívali do uší, dokonce i pomocí trubice s baterkou. Uši byly několikrát staženy, ohýbaly se a uvolňovaly. Pak se podíval do nosních dírek:
  - Kašel, prosím! To je ono, silnější!
  Dívce rozdrtil nos. Následovalo vyšetření úst. Bylo to dost nepříjemné, drsné ruce jazyk tlačily, sem tam ho odtahovaly, pak tahaly silněji, dokonce ho málem utrhly.
  Důstojník promluvil:
  - Musíš být opatrnější! Může to být špión!
  Žalářníci si začali tisknout prsty na zuby a zjišťovali, zda nejsou nějaké plomby, které by mohly obsahovat důležité informace. Vedmáková se cítila ponížená a poplivaná, její hrdina SSSR byl prohledán jako děvka a nic jí neuniklo. Pak začaly ženské ruce v rukavicích cítit dívčinu obnaženou hruď. Drtili ji, cítili doslova každý milimetr, svítili baterkou. Dívce se zrádně nafoukla ňadra a žalářníci stále více tiskli a pak zaskřehotali:
  - Ne! Tady je čistá!
  Dále byl vyšetřen pupek a prsty. Pupek byl stažen, také zkroucen, načež byl propíchnut jehlou. Neméně pečlivě zkoumal prsty.
  - A teď gynekologická prohlídka! - nařídil důstojník.
  Žalářníci nařídili:
  - Ohněte se a roztáhněte nohy, prosím!
  Následovalo to nejpotupnější, kdy ruka žalářníka v rukavici dost hrubě vnikla do ňadra dívky. Vedmáková sténala bolestí a ponížením. A ruka se strnule zhroutila do jeskyně, kde žena uchovává svůj nejcennější poklad, od kterého to bylo bolestivé i lechtivé. Dívka sebou trochu škubla a důstojník zlomyslně zamumlal:
  - Zkontrolujte to co nejpečlivěji! Ostatně právě na intimních místech špioni většinou ukrývají dokumenty a někdy stačí malá poznámka, aby se dozvěděli důležité informace.
  Jednoho žalářníka vystřídal druhý, načež bylo pátrání ještě bolestivější a hrubší. Vedmáková si uvědomila, že ji chtěli jen ponížit a proměnit pátrání v mučení.
  Vyšetření řitního otvoru bylo neméně drsné, navíc bylo použito střevo a velký klystýr. Pilot byl zřejmě skutečně vážně podezřelý. Poté se kontrola prstů, nohou a chodidel zdála jako maličkost.
  Tím to však neskončilo, důstojník nařídil:
  - Teď na rentgenu žaludku! Nebylo toho moc, co by mohla spolknout!
  No, nebolí to tolik. Byl zde přítomen lékař, vše pečlivě prohlédl, dokonce i srdce a plíce. Nakonec dal souhlas:
  Je čistá a naprosto zdravá!
  Důstojník vztekle zavrčel:
  - Škoda, že ji stejně zastřelíme! Nechte ho však zatím hrát na klavír!
  Pilot, omráčený ponížením, šel poslušně jako automat. Witcherovy ruce byly potřísněny barvou a pečlivě vymačkané na papír. Pak následovalo všemožné měření, focení z profilu, na celý obličej. Poměrně dlouhou dobu byli nuceni stát nazí a přepisovat všechna znamení, jizvy a znaménka na těle. Poté byla opláchnuta ve studené sprše, což je ostatně v SSSR zvykem, nejen pro vězně, dostali vězeňské uniformy.
  - Obleč se děvko!
  Róba byla vlastně pytlovina, ušitá z pytloviny a vyšitá vězeňským číslem. Boty dívce nedali, zřejmě je považovali za zbytečný luxus pro nepřátele lidu, a tak ji sotva přikrytou odvedli do cely.
  Došlo právě k hromadnému zatýkání, věznice byla přeplněná a bzučela. Vedmáková byla uvržena do stísněné klece, kde už bylo více než sto žen, většinou mladých dívek z armády a služebnictva. Když pilotku přivedli do cely, nemohla udělat krok, vězeň zaneřádil celé patro. V cele byla velká tma, okno zabedněné prkny, bylo dusno a silně páchlo, zřejmě už dlouho nevyndávali kýbl.
  Dívky byly polonahé a některé úplně nahé, vzaly si oblečení. Několik z nich bylo v deliriu a požádali o drink. Čarodějnice se zastavila a zeptala se:
  - Nemůžu udělat ani krok! Kde bych měl jít!
  - Kam se tam vzal a přestaň! - Objednáno z temnoty, pravděpodobně nejstarší v cele. - Není pro nás místo.
  Vedmaková si uvědomila, že je to hloupost, a přesto se zeptala:
  - Za co jste holky?
  Následovaly hlasy:
  - Ano, zde je článek 58, nebo dokonce bez jakýchkoli poplatků! za co jsi?
  Zaklínač zavtipkoval:
  - Ano, Berija byla znásilněna!
  Dívky se přátelsky zasmály a zvolaly:
  - Ano, je naše!
  Kdo zapištěl ze tmy:
  - Pověste trochu této Beriji!
  Přerušil ho zlověstný hlas:
  -Dost! A tak už bylo na dvoře zastřeleno více než půl tisíce mužů! I nás můžeme vzít na procházku s celým fotoaparátem!
  Zaklínač zaštěkal:
  - No, ne, když mě vezmou na zastřelení, takhle se nevzdám!
  . KAPITOLA #8
  Oleg Rybachenko pokračoval v boji za světlé zítřky spolu s dívkou Margaritou Korshunovou.
  Bojovali ve Stalingradu. Bojovali se vší kolosální odvahou. A věčné děti nenapadlo ustoupit a podlehnout nepříteli.
  Síly ale byly nerovnoměrné a nacisté postupně postupovali vpřed. Ale velmi pomalu a házet přístupy k domům a ulicím s mrtvolami žoldáků.
  Moskva byla obklíčena, ale stále bojovala. A mělo to i své krásné dívky. kteří jsou skutečně bohatí.
  Oleg Rybačenko a Margarita stříleli ve Stalingradu. Chlapec se přitom podle AI snažil něco složit.
  Kandidát na prezidenta Běloruska Alexandr Lukašenko se voleb nemohl zúčastnit. Vinu našli v tom, že slovanská katedrála stáhla podpisy. Výsledkem bylo, že kandidátů nebylo šest, ale pět. A hlavní boj se rozvinul mezi Zenonem Pozdnyakem a Kebichem. Do druhého kola postoupil s mírným náskokem proruský a umírněnější Kebich. A pak s velkým rozdílem vyhrál protiruský Poznyak.
  Lukašenko protestoval, že byl nezákonně odstraněn. Ale obecně tam nebylo nic jiného než hluk.
  Kebich vyhrál velmi suverénně. A stal se prvním běloruským prezidentem.
  Brzy Bělorusko vstoupilo do rublové zóny. Situace v ekonomice zůstala v krizi. Nebylo dost peněz. Země se ale nacházela v rublové zóně.
  Kebich navrhl proces integrace s Ruskem. Začalo sbližování zákonů, otevřely se hranice, ekonomika se sjednotila. Vznikly nadnárodní orgány.
  V roce 1999 se v Bělorusku konaly nové prezidentské volby. Ekonomika byla po ruském bankrotu v hluboké krizi. Ale vliv komunistů velmi vzrostl. Lukašenko se naopak hádal se všemi a nevytvořil si vlastní stranu a byl odsunut jinými silami. Hlavní boj se rozvinul mezi Kalyakinem a Kebichem. Zenon Poznyak do této doby ztratil popularitu. Stejně jako Běloruská lidová fronta jako celek.
  Komunisté zesílili.
  V Rusku se historie také trochu změnila. Zjuganov získal prezidenta o něco více hlasů, i když se mu nepodařilo vyhrát. Lebed byl o pár měsíců déle tajemníkem Rady bezpečnosti. Ale obecně to není tak významné. Nejdůležitější rozdíl je v tom, že Černomyrdin nebyl propuštěn. A ve výsledku zůstal premiérem i po defaultu. Kebich však i přes pomoc Černomyrdina ve druhém kole prohrál a Kaljakin se stal prezidentem Běloruska.
  A v Rusku po odchodu Jelcina šel Černomyrdin do prezidentského úřadu. Ruská ekonomika již přešla do růstu a Viktor Stěpanovič, i když s velkými obtížemi, s pomocí Žirinovského, který obsadil třetí místo, porazil Zjuganova.
  Tak se v Rusku stal prezidentem Černomyrdin, tajemníkem bezpečnostní rady a prvním asistentem prezidenta Žirinovskij. Putin zatím zůstal stranou. Zjuganov je vůdcem opozice. Primakov je stále ministrem zahraničí.
  Vše tedy šlo podle plánu. Kalyakin pokračoval v procesu integrace, ale ještě nebyl jednotný. Ekonomiky šly nahoru. Černomyrdin vedl válku v Čečensku. Vyjednáno s Maschadovem. A nakonec tam dosáhl stability.
  Černomyrdin vyhrál další volby snadno nad Zjuganovem. Kalyakin byl také snadno zvolen na druhé funkční období. Vše probíhalo víceméně hladce. Běloruská ekonomika byla na vzestupu.
  Ale Kalyakin nešel do třetího funkčního období. Jeho nástupcem se stal kolega Novikov.
  Černomyrdin nekandidoval ani potřetí. Černomyrdin byl následován Žirinovským. Ta se samozřejmě stala mnohem umírněnější, ale zvýšila tlak na Bělorusko - požadovala připojení k Rusku.
  Nováček se zarazil. Kvůli tomu, co byl pod sankcemi.
  Žirinovskij byl rigidnější a tvrdší... V důsledku toho proruské síly uspořádaly v Bělorusku referendum, které se časově shodovalo s těžkou ekonomickou krizí. A Bělorusko se stalo součástí Ruska. To zesílilo protizápadní nálady.
  V roce 2014 Žirinovskij, který využil příležitosti Majdanu na Ukrajině a svržení Janukovyče, vyslal vojáky. Ukrajinská armáda nebyla bojeschopná a Rusové ji odzbrojili. Janukovyč a Rada se zbraní v ruce vyhlásili referendum. Rusko anektovalo tuto republiku k sobě.
  Aby Ukrajinci méně rebelovali, Žirinovskij přesunul hlavní město Ruska do Kyjeva. A to ovlivnilo výsledky referenda. Sám Vladimir Volfovič byl v příštích prezidentských volbách triumfálně zvolen na třetí funkční období a v referendu zrušil všechna omezení.
  Alexander Lukašenko odešel do důchodu a upadl v zapomnění. Putin působil jako předseda FSB až do roku 2012, kdy mu bylo šedesát let. A Žirinovskij, který rád omlazoval tým, ho nenahradil čtyřicetiletým schopným důstojníkem. Omládl i běloruský guvernér, který nahradil Novika.
  Rusko se však dostalo pod sankce Západu, ty však nebyly příliš výrazné. Žirinovskij bojoval v Sýrii a Iráku. Vytvořil vlastní stát pro Kurdy a celkově jednal rozhodněji než Vladimir Putin. Rusko navíc zahájilo raketový útok na Saúdskou Arábii a prudce zvýšilo ceny ropy.
  Pak začala velká válka mezi Íránem a Spojenými státy. Co ještě více zvedlo ceny ropy. Mezitím Rusko zabralo a anektovalo pobaltské státy a Moldavsko. A pak, když využila nepokojů v Kazachstánu po odchodu Nazarbajeva, zařadila tuto republiku do svého oběhu.
  Proběhlo také referendum a Rusko získalo další provincii.
  Postupně pokračovala obnova SSSR.
  V roce 2020 Žirinovskij aktualizoval rekord ve volbách pro čtvrté funkční období prezidenta Ruska. Dokud neodešel.
  A Rusko se přesunulo přes Střední Asii. V Uzbekistánu, Tádžikistánu, Kyrgyzstánu, Turkmenistánu se objevila ruská vojska a konala se referenda o připojení k Rusku.
  Země tak byla obnovena na bývalé hranice SSSR.
  To ale Žirinovskému nestačilo. A ten bez zbytečných předsudků obsadil vojáky Finsko. A tam samozřejmě s téměř 100% výsledkem uspořádáním referenda. A přidat se k ní.
  Rusko tak vrátilo své. Vztahy s Čínou se poněkud zhoršily kvůli nárokům na Port Arthur a vystěhování žlutých ze Sibiře.
  Ale zatímco Čína se bála Ruska a blábolů.
  Ale na Aljašce došlo k vojenskému převratu a ruské jednotky ji obsadily. A uspořádali referendum o návratu do Ruska. Ve stejné době byla Amerika nucena uznat neplatnost dohody o prodeji Aljašky Rusku.
  Tím pádem...
  Oleg Rybačenko se zastavil a začal znovu střílet.
  Chlapec vypálil dávku a pak hodil granát bosou nohou. Rozptýlili nacisty a tweetovali:
  - Jsme neporazitelní!
  Margarita také vypálila dávku, hodila granát holými prsty, rozdrtila Fritze a křičela:
  - A vždy jednotní!
  Děti bojovaly velmi statečně.
  Chlapec znovu sekl na nepřátele dávkou. Holými prsty u nohou hodil na housenku granát. V důsledku toho se srazily dva tanky. Oleg Rybachenko zpíval:
  - Sláva tobě, naše ruská země,
  Ve jménu posvátného Ruska,
  Rodina domorodých rad!
  Dívka opět hodila granát bosou nohou. Sestřelili tucet fašistů a zpívali:
  -Na hoře je kráva,
  Buďte zdravé děti!
  Chlapec se otočil, posekal Fritze a zaštěbetal:
  - Vlast v mém srdci,
  Naštěstí otevřeme dveře!
  A potom jeho dětská noha hodila granát. Je to dítě, které je skutečně smrtícím nosičem zkázy.
  Margarita je také šíp s kolosální přesností.
  Dívka to vzala a zpívala:
  - Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla-
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  Dívka hodila bosou nohou granát, vzala ho a cvrlikala dál;
  Stalin žije v mém srdci
  Abychom nepoznali smutek -
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi svítily hvězdy!
  A dívka se zasmála. Zaútočila na fašisty. Vyřadila jejich řady a zapískala:
  Věřím, že se celý svět probudí -
  Bude konec fašismu...
  Slunce bude jasně svítit
  Cesta, osvětlování komunismu!
  A opět dívka hbitě hází bosou nohou granát. Vzájemné tlačení nacistických tanků.
  Natasha také bojuje. Ve Stalingradu jsou dívky jen hrdinky.
  A zpívat si s odvahou:
  - Moje vlast je temnotou vesmíru,
  Mohu rozdrtit nápor zlých nepřátel...
  Nemůžu milovat den bez tebe
  Jsem připraven dát svůj život za tebe!
  A Natasha hodí granát bosou nohou.
  Dále Zoya střílí. Krásná dívka v bikinách. Otočí se, pokosí nacisty.
  A pak z její bosé nohy vyletí zabijácký dárek.
  Zoya zazpívala a vycenila zuby:
  - Miluji ničit nepřátele! Taková holka!
  A opět kráska s holými prsty u nohou začne ničit.
  A pak Aurora vystřelí. Taky zrzavý čert jak se jezdí na nácky.
  A její bosou nohou vystřelený granát rozmaže bojovníky Wehrmachtu na štěrku.
  Dívka křičí:
  - Tili, tili, vlečná síť, wali ...
  Poraz nacisty mou silou,
  Teď nemůžu odmítnout!
  A válečník opět střílí přesně.
  Další palbu vede Světlana. A také s holými prsty u nohou hodila výbušný balíček.
  Fritz to pochopil.
  Ta dívka, upřímně řečeno, je rocková bojovnice.
  A jak zpívat:
  - Sláva Rusi nad zemí,
  Vždy budeme se snem!
  A čtyři dívky na nácky a jak zasáhnou. Obecně jsou jako svatí z praporu andělů smrti. A nacisté ve Stalingradu to pochopili.
  Ale je to čím dál tím těžší a těžší.
  Stalingrad se stále drží, ale nacisté už dokázali dobýt Suché. Mezi nacisty je také silná flotila z moře. Včetně zajatých britských lodí.
  Doslova zranili celé pobřeží. A Turci postupují z jihu. Začíná to být opravdu děsivé.
  Nataša a její dívky ze Suchimi mohly letět do Stalingradu a zajmout německé překližkové letadlo.
  A nyní také ve Stalingradu. Jako, tohle město jsou fašisté, bez ohledu na to, jak moc se snažíš to nevzít.
  Natasha hází vražedný dárek bosou nohou, trhá nacisty na roztrhané maso a zpívá:
  - Náš život bude úžasný!
  Zoya, házející granát bosou nohou, dodala a vycenila zuby:
  - Pokud samozřejmě vyhrajeme!
  A dívka zatřásla šarlatovými bradavkami.
  Aurora, střílela, řvala:
  - A ať je naše vlast slavná!
  A s holými prsty na nohou hodí vražedný dárek. Rozdrťte protivníky a pište:
  - Sláva Velké Rusi!
  A pak Světlana vzala šňůru a rozstřílela ji. Vysekal jsem sto nacistů. Potom vystřelila bosou nohou granát a zapištěla:
  - Do nového světla vědy a prosperity!
  A ty čtyři dívky se znovu perou a nehodlají sklopit nos.
  Natashka dvěma bosýma nohama zvedla balíček s výbušninou. A kvůli vší síle to hodila do nacistického tanku.
  Po poškození E-75 se zastavil a začal kouřit.
  Natasha zpívala:
  - Rus se smál, plakal a zpíval,
  Ve všech dobách, proto ona a Rus!
  Pak to Zoya vzala a holými prsty u nohou vypustila zabijácký dárek. A další tank nacistů se zastavil, lemoval.
  Zoya tweetovala:
  - Ano, budoucnost je naše!
  Sláva velkému Rusku!
  Aurora vystřelila z kulometu. Pokosili spoustu fašistů. Pak agresivně řekla:
  - Sláva hrdinům SSSR!
  A z hodu její bosou nohou zase letí granát. Tady je ta zrzavá dívka. Prostě neporazitelný terminátor.
  A jak to Světlana vzala a rozdrtila nacisty. A srazil je jako ostré pole sena.
  Pak zaštěbetala:
  - Sláva zemi ruské!
  A z hodu její bosé nohy letí takový smrtící tříštivý granát.
  Válečník zakřičel:
  - Za sovětské impérium!
  Natasha střílí, říká:
  - Za největší z říší!
  A opět z její bosé nohy letí něco, co nacisty s obrovskou zárukou zabíjí.
  A dívka zpívá:
  - Sláva mé vlasti -
  Sláva Rusku!
  Zoya také hodila granát bosou nohou. Odřízla spoustu nácků a zapištěla:
  - Velké Rusko - velká sláva!
  A mrkla na své společníky.
  Dívky samozřejmě téměř nahé. V bikinách, opálená, svalnatá, krásná a křivá.
  Jak okouzlující dívky vypadají, když jsou téměř nahé! A proč vlastně oblečení!
  Dále Aurora aktivně střílí. A bosou nohou hodí něco, co zabije nacisty.
  Potom zpívá:
  - Za velkou vlast!
  Světlana pokračovala v palbě. Porazila nacisty a štěbetala:
  - Za velké úspěchy!
  A bosou nohou, jak odpálit granát. A opět, nacisté jsou hloupí.
  Výborně ruské dívky. Jsou to lidé z akrobacie.
  A pak jsou tu piloti: Mirabela a Anastasia. To samé, jako když vás plácnou na Fritze.
  Ano, Hitlerovy hordy se od takových dívek rozprchnou.
  Válečníci bojují na Jaku-9. Auto se zdá být zastaralé. Ale docela účinné. I když rychlostí a výzbrojí horší než Luftwaffe.
  Pouze jeden 20mm kanón a kulomet pro dívky, proti ME-262 s pěti 30mm kanóny.
  Ale tady Mirabela obratně manévruje, dostává se do ocasu okřídleného fašistického supa. A zastřelí ho. Vyrazí kov, spálí nepřítele dočista.
  Potom Mirabela zpívala:
  - Vyšší a vyšší a vyšší
  Letadla létají jako ptáci...
  Bouráme fašistické střechy
  A udatnost vojáků je za hranicemi!
  A tady je Anastasia, jak se toho ujme a nacpe nacisty. Je to terminátorka.
  Rozdrtí tváře nacistických banditů a zakňučí:
  - Rusovi přijde velká sláva!
  A také bosýma nohama bude tlačit do pedálů. A padá další Messerschmitt.
  Dívky bojují v kalhotkách samy. A jsou velmi dobré. Na slabších motorech rychle vlají. A odcházejí z výstřelů nepřítele.
  Mirabela přeruší Fritze a zavrčí:
  - Žádné vrány, nás nemůžete porazit!
  A znovu se válečník plíží do smrtelné vzdálenosti.
  A nový nacistický stroj padá.
  Dívka v sandálech ví, co dělá. A jde jí to skvěle.
  Tady je fašista, který se snaží z dálky krýt válečníka. A odejde. A nějakým zázrakem opět za ocasem nepřítele.
  A srazí Fritze a skřípe:
  - Pro Rusy není nic nemožné!
  A znovu se válečník zoufale otočí. A další auto spadne propíchnuté.
  Mirabella tweetovala:
  - Skutečně byl svět stvořen pro Rusko!
  A znovu, jak se dostat ven. A jak se poddat nepříteli!
  Anastasia také srazí německé auto a kvílí:
  - Celá naše země bude slavná, ale pro nás nebude žádný úlovek!
  A dívky jsou čím dál tím více odlišné!
  Co si s nimi dokáže poradit? Je to agresivní hurikán!
  Přesněji řečeno, hurikán je nemůže překonat!
  Natasha mezitím bojuje a zpívá:
  Budeme bojovat za Rusko!
  A také bosou nohou, jak odpálit granát vražedného kalibru.
  A rozdrtit nacisty na kousky kovu a krvavé maso.
  Zoya také hodí smrtící a rozžhavenou bosou nohou, vyskočí a vydá:
  - A pro nový řád komunismu na celém světě!
  A odhalil zuby.
  Aurora pak prudce vystřelí. Zastřelí se, kosí nácky a vyceňuje zuby:
  -Pro pokrok!
  A z její bosé nohy se řítí něco, co je schopné roztříštit jakoukoli překážku.
  A pak v bitvě Světlana. Taková zabijácká holka.
  A taky je blondýna. Jak seká nacisty... A pak z její bosé nohy vyletí vražedný dárek. Rozdrtí nacisty a promění je v ďábelské plameny.
  Terminator girls jak syčet:
  - Chval mé čestné slovo!
  Komsomolské slovo!
  Válečníci jak střílet na nacisty. A zastřelme je jako vzteklé psy.
  Tady jsou Terminátoři! A drtí nácky - no, čerty!
  Natasha s patosem řekla:
  - Budeme bojovat za socialismus,
  Pro naše sovětské Rusko,
  Pro novou skvělou objednávku!
  A opět z její bosé nohy letí smrtící dárek.
  Zoya také působí docela energicky. Rozdrtí fašisty. A nezklame je. A její bosé nohy blikají jako vrtule.
  Válečník s nadšením říká:
  - Ve jménu posvátné Rusi,
  Rusko bude oslavováno!
  A znovu bojovník s plným vzrušením bojuje.
  Pak Aurora hodí dar smrti bosou nohou. Jak to s nacisty smetá na všechny strany. A vztekle říká:
  - Jsem mistr světa v boxu!
  A pak Světlana spustí vražedné a ničivé. A její bosá noha je tak hbitá.
  A válečník zaštěbetal:
  - Jsem nejsilnější na světě,
  namočíme nácky na záchodě -
  nevěří slzám vlasti,
  A dáme zlým oligarchům v mozku!
  . KAPITOLA #9
  Vedmáková, která se účastnila těžkých bitev, několik dní téměř nespala, a proto i přes extrémní stísněnost ve vězeňské cele, dusno a zápach téměř okamžitě usnula.
  Snila o tom, že byla ve středověku a vedla povstání otroků a stala se jakýmsi Spartakem v sukni! Po prvním úspěchu statečná bojovnice, svalnatá dívka, shromáždila rebely a nabídla, že si zvolí své vlastní vůdce.
  Vedmaková se podle očekávání stala hlavou již poměrně velkého oddělení a nabídla mocného hrdinu Turana jako svého prvního zástupce.
  A zde byli otroci jednomyslní. Potom vybrali deset mužů. Desítková soustava je nejjednodušší a Vedmáková se rozhodla, že by nemělo být nic složitého.
  Vyzbrojeni trofejemi a se šváby šneky (v těžkém snu vypuklo podvědomí Čarodějnic) šli dál.
  Aby posílila svou autoritu a protáhla si nohy, Vedmáková chodila a pohybovala se jako kočka. Pak se dívka rozběhla a chodidly bosých nohou cítila malé ostré oblázky kamenité cesty. Válečnice ale bolesti nevěnovala pozornost, navíc byla přede všemi. Jak se ukázalo, ne nadarmo. Tři nepřátelští stíhači seděli v záloze a mohli vyvolat předčasný poplach. Vůdce povstání vylezl na strom a skočil na nepřátele shora. Její pohyby jsou jako tanec křížence tygrů a kobry, mírný pláč a utichl s useknutými hlavami.
  - Tak zlomím odpor!
  Vedmáková neodolala hraní pro veřejnost a ukazovala uříznuté hlavy otrokům. V reakci na to se ozval souhlasný řev.
  Brzy se objevily statky s plantážemi. Vyřezávané domy jsou skutečné paláce s dekoracemi a sochami. Tu a tam byly vidět fontány. Z jedné sochy v podobě Dia s motýlími křídly a ústy na břiše, nohou a hrudi: bylo poraženo sedm trysek. Pole jsou bohatá, tučná, s podobiznou zlaté bavlny, obilí s velkými klásky, cizrna a další věci. Zaměstnávali mnoho otroků. Byli tam muži i ženy a také mnoho dětí. Samozřejmě dozorci, strážci. Ale obecně je samozřejmě mnohem více otroků a s lopatami a motykami.
  Vedmáková vztyčila podomácku vyrobený prapor narychlo ušitý otrokyněmi: S vyobrazením meče a motyky! Do útoku se vrhli další otroci.
  Mezitím několik otroků a otrokyň viselo na sloupech a jejich ruce a nohy byly probodány hřebíky. Zdá se, že tyto děti nespravedlnosti byly odsouzeny k mukám. Když ukřižovaná dívka spatřila blížící se osvoboditele, zakřičela nečekaně silným hlasem:
  - Přišla odplata, porazte majitele!
  Vůdce Zaklínače, jako vždy dopředu. Její šnek šváb se vzepjal a srazil dva strážce najednou. Zbytek se opřel, jeden ve strachu, dokonce narazil na vlastní kopí. Z propíchnutého břicha vyčnívala střeva. Dívka se zasmála.
  - Jste slabí bojovníci, pokud se bojíte koně!
  Miloslava, která se stala jejím panošem, bojovala po pravé ruce, sekery v rukou dívky, jako břitva chytrého holiče. Tak famózně odřízne bojovníky.
  Ani Turan se nepoddal. Spustil kámen, který strážnému rozbil hruď, a přidal se k hádce. Bylo zřejmé, že tvrdá práce mu udělala dobře, ne svaly mlýnského kamene. Pravda, Vedmáková postupovala rychleji.
  Otroci přestali pracovat, ale ještě se nezapojili do boje. Zřejmě byli zmatení. Pravda, ten samý neklidný chlapec vyskočil k pracujícím chlapcům a zakřičel:
  - Vy zbabělci! Kdo je za mnou, je hrdina, kdo beze mě je to mizerné prase!
  Jako první odpověděli kluci. Vrhli se na dozorce. Tady je jeden čtrnáctiletý chlap, který praštil svého "strážce" motykou tak, že se mu hlava roztříštila jako dýně. Povedlo se a ostatní otroci, dokonce i obvykle skromné a trpělivé dívky, se vrhly do boje.
  Nyní byla bitva chaotická, ale početní převaha i zoufalství byly na straně otroků. A samozřejmě se ujali.
  Passa je to, co lze jen těžko čekat od dívky, která se jí učila přímo před očima. Potýkala se se strážcem a on ji začal strkat. Tak ho oklamala, meč sebrala a trefila ho přímo do krku.
  - Tomu říkám svačinka! - Vyštěkla dívka. - Hele, neopíjej se!
  První panství bylo rychle osvobozeno, oddělení rostlo přímo před našima očima. Povstání se rozšířilo jako lesní požár a zachvátil pole. Vedmáková cválala vpřed. Jezdci se k němu vrhli, zpravidla se dostali až na samý vrchol hlavy. Strážce se ale nevzdal. Obzvláště tvrdohlavá bitva byla poblíž fontány se sedmi řetězci. Zde plantážníci přesunuli do bitvy koňskou zálohu.
  Statečná Vedmáková byla obklíčena ze všech stran. Zachránila ji až mimořádná rychlost speciálně vykrmeného švába. Zde je přesný výpad a sekaný protivník padá. Dívka však byla zraněna nejprve na rameni, pak na břiše a poté jí málem usekli nohu. Pak Vedmáková začala házet maličkými dýkami. Ostré jako břitva padaly do očí, někdy do úst. Většina válečníků však byla kvůli horku do půl těla svlečená a takovým vojákům stačí propíchnout hruď. Několik jezdců padlo, ale zbytek pokračoval. Bylo tam tolik mečů, že vypadaly jako hřeben v pohybu. Takže se sypou ze všech stran.
  Ale Miloslava, Passa, Turan a další otroci dorazili včas. Když se dostali do řad, chodili jako kluziště, můžete vidět, jak mrtvoly odlétaly a jaksi ozbrojení otroci jim vší silou přispěchali na pomoc.
  Pěchota zaútočila na jezdce, vyčerpaní otroci pomstili bolest a ponížení.
  - Zmocněte se nepřátelského prstenu a nepusťte ho! - zavelela Vedmáková.
  Před jejíma očima padl otrok s uříznutou hlavou, ale za ním padl tucet strážců.
  - Vezměte si číslo! - Nařídil mladý vůdce povstání.
  Do bitvy vstupovalo stále více otroků. Bylo vidět, jak chlapci běhavě šplhají na koně, vrhají se na jezdce a používají zuby, používají špičaté kameny.
  Zdálo se, že otroci neznali žádný strach, mstili se za dlouhá léta ponižování, kdy je nikdo nepovažoval za lidi. Řada z nich se navíc narodila svobodná a ještě nezapomněla na omamnou vůni vůle.
  Poté, co skončila s "jezdeckým" oddílem, Vedmaková pokračovala. Poslední vážnou překážkou na jeho cestě byla citadela vykácená z velkých stromů. Bylo tam poměrně velké zabezpečení.
  - Prohledejte panství a popadněte žebříky. vykřikla. - Pokud to nestačí, udělejte si je sami.
  Otroci narychlo postavili útočná zařízení.
  - Schody by měly být široké, aby jimi mohlo projít mnoho válečníků najednou. - upozornila Vedmáková.
  Na dalších panstvích stále zuřil masakr. Sluhové na některých místech přešli na stranu rebelů, ale v řadě případů se ze zvyku postavili na odpor. Dozorci byli rychle zabiti - to zdaleka nejsou nejtvrdší válečníci. Poslední baštou nepřátelského odporu byly detinety. Vedmáková jako vždy vylezla na stěnu jako první. Byl několikrát zasažen šípem, ale smrtící dary odbil štítem. Nejbližší válečník byl zasažen tak silně, že i když se mu podařilo odrazit, spadl ze zdi.
  Miloslavě se podařilo strážce hákem vypáčit a také odhodit nepřítele. Sněhobílá Passa učarovala nepřátelským vojákům už svým vzhledem. Zatímco se dívali na její prudce se zvedající ňadra se svůdnými ňadry, kopla dívka nohama do rozkroku a pak sekla. Vedmáková, lezouc po stěnách, bez lítosti kácet. Nepřítel už ztratil morálku, na zeď šplhali další a další otroci. Probili se, bylo tam hodně schodů a stráže je nestihly všechny odmlátit. Na dně, pravda, leželi mrtví a zranění otroci, útok se neobešel bez ztrát. Zde se otrok a strážce potýkali a zhroutili se ze slušné výšky. Byli zraněni, ale zůstali naživu a dál se navzájem škrtili.
  Neklidný chlapec Vedmáková se zapomněla zeptat na jeho příjmení, byl také na zdi. Využil svého malého vzrůstu, vklouzl důstojníkovi mezi nohy, pak ho kopl oběma nohama do zad a současně se rozbil pod koleny. Letěl dopředu a narazil do vidle, kterou držel dospělý otrok...
  - To je tak chycené, že bolestivé kousání! - Chlapec vyplázl svůj tenký jazyk a škádlil stráže.
  - Oh, ty bosý hade! - Bojovník stojící vpravo zaklel a sekl chlapce mečem.
  Chlapec se opřel a plivl si do oka z dýmky. Jak zoufale nepřítel křičel a zhroutil se. Chlapec na ceremonii nestál a ukončil ho mečem. Ruce dítěte, ač tenké, byly šlachovité a silné - ztvrdlé tvrdou prací.
  Ostatní kluci také předváděli tlak, bojovali jako čert, pištěli a nadávali, volili cool výrazy!
  Zeď byla rychle vyčištěna, uvnitř se bitva trochu protáhla, majitelé ze strachu z pomsty otroků zoufale bojovali. Pravda, odrostlá břicha jsou špatnými pomocníky v boji se vzteklými otroky.
  Hlavní majitel, šejk Samuma, se pokusil odejít podzemní chodbou. Vzal s sebou pytel kamenů a zlata. Možná měl šanci, ale chamtivost ho zklamala. Krásná dívka Rakhita a dokonce i s měděnou barvou pleti je příliš velkým pokušením.
  - A následuj mě děvko! - Sheikh ji popadl za bujné vlasy.
  - Není třeba, půjdu sám, pane! prosila.
  - Ne děvka! Rád tě nosím! Sadistický hodnostář se zasmál.
  - Ale to bolí! - Otrokyně sebou škubla holýma nohama.
  - Až budeme pryč, nechám tě pověsit za vlasy a zapálit. Šejk si masožravě olízl rty.
  - Ty jsi bestie! Ale miluji tě, věř mi!
  Dívka se přitulila k majiteli, který přiložil svůj špinavý čenich na její čistý obličej a začal se olizovat. Zde Rakhitova ruka našla na šejkově opasku dýku a vší silou ji vrazila do jeho oteklého břicha.
  Tady je stvoření temnoty.
  Šejk upustil tašku a pustil si vlasy. Jeho ruce se pokusily uzavřít hlubokou díru, střeva vypadla.
  - Stvoření! Echidna! zavrčel.
  - Ne! Udělal jsem správnou věc! Kolik dívek a mužů jsi mučil. Dokonce nabodl děti na kůl a přibil je ke sloupu. Tohle je jen pomsta! - zvolala dívka.
  - Sakra!
  - Bohyně! Zmlátil jsi mě! - Otrokyně kopla do šejkova baculatého, krvácejícího břicha.
  - Jen málo zásahů! - Sípal.
  - Ale ve mně proudí vznešená krev! - Bosá otrokyně blýskla zuby.
  - Nic děvka! Vojska vzpouru rozdrtí a vy budete tak mučeni, že vám budu připadat jako anděl! - Našel jsem sílu zavrčet šejka.
  - Mají fantazii bohatší než ty? Dívka vyplázla jazyk.
  -Dost pro tebe! Bohatý muž sebou škubl a zasténal. - Zranit! Přineste mi facifi masti.
  - Proč? - zeptal se Slyly dívky.
  - Dám ti tenhle pytel zlata. prosil Sheikh.
  - Je můj! Dobře, jen tak z milosti, kde je ta fatsifi mast? Dívka se potutelně usmála.
  Znáte skříň v podobě létající krávy? - Bohatý muž sípal a koktal.
  - Ano! Viděl jsem takovou krásnou s oblázky.
  - Takže si musíte dát ruku do hlavy a můžete snadno získat krabičku masti. Přijdeš si pro mě a namažeš. " zamumlal Sheikh a téměř ztratil vědomí.
  "Dokonce i padouch si zaslouží lékařskou péči." Počkej na mě!
  Dívka vběhla do pokoje. O boháče se nestarala, ale tak cenná mast je pro rebely velmi vzácná a užitečná. A pak nenáviděného podivína vydá rebelům.
  Otroci už utekli do pokojů. Dva z nich viděli krásnou polonahou dívku. Přispěchali k ní zdraví chlapi lačnící po ženské náklonnosti. Dívka tvrdě pracovala, byla svalnatá, a proto útočníka snadno odstrčila se silnýma nohama a křičela:
  - Pokud chcete získat peníze. Vězte, že tam, ve sklepě, pláče agresivní typ s pytlem zlata.
  - Nemáme rádi agresi! - ironicky namítali chlapi.
  Ale je také bohatý! - Vyštěkla dívka.
  - Pak je to lepší, pojďme bojovat! Kde je sklep? - Vzbouření otroci štěbetali.
  - Následujte mou ruku! Otrokyně mávla pravou rukou.
  Mladí, černí otroci se vrhli tam, kam ukazovala její palička. Dívka se usmála a vběhla do pokoje. Zařízení bylo poměrně bohaté, ale neuspořádané. A tady je skříňka odlitá ve zlatě. Rakhita, aniž by dvakrát přemýšlela, strčila ruku dovnitř. Vklouzla dovnitř a v tu chvíli se jí sevřela čelist.
  Kráska zaječela, zuby ostré jako břitva jí uřízly zápěstí.
  - Oh, jak bolestivé! vykřikla a pak se vymáčkla. - To je tak zlé!
  Navzdory divoké bolesti se dívka zběsile snažila obvázat si ruku. Vedmáková, která slyšela pláč žen, usoudila, že je někdo znásilňován, a rychle vtrhla do místnosti. Když viděla krásu pokrytou krví, vykřikla:
  - Kdo se to odvážil udělat?! Vložím jeho důstojnost na jeho zadek! - V návalu hněvu může být válečník hrubý.
  Rakhitě se z očí řinuly slzy, ani ne tak bolestí pro ni, bičovanému otrokovi mnohokrát není cizí, jako když si uvědomí, že je teď mrzák.
  - To je on! Dívka ukázala na skříň.
  Pokud je to tak, pak je to hrozné! - Vedmáková udeřila šklebící se hmyz po hlavě silou. Struktura se nárazem ohnula, měkčí zlato bylo vybroušeno. Válečnice pokračovala v bití, dokud nerozbila skříňku na kusy.
  Dívka znatelně zbledla a sněhobílá Passa k ní přiskočila. Šikovně přiložila turniket, čímž zastavila krvácení. Vedmáková vytáhla useknutou ruku, končetina zbledla, ale byla stále teplá.
  - Skvělý! - Musíme zavolat Khirovovi. Třeba mu to vyroste. Válečník hlasitě hvízdl.
  Passa se zeptal:
  - Kdo ti poradil, abys sem strčil ruku?
  - Samma!
  - Co jsi do sebe dal? - překvapila se Vedmáková.
  - Ne, ten blázen se jmenuje Samuma. - Opravila dívka.
  - Pokud ano, pak je třeba to rozčtvrtit. Válečnice obrátila oči v sloup.
  - Je ve sklepě a těžce zraněný. Budete ho moci chytit. Pokud nedýcháš.
  Vedmáková se snažila držet kartáč, když se najednou proměnila v kluzkou ještěrku, která se snažila odplížit. Pokud bojovnice nebyla od narození tak obratná, možná uspěla. Hlavně kdo to chytil ne za ocas, ale za krk.
  - Wow, divná magie. Musíme ukázat Khirovovi.
  Tvář zraněné dívky otupěla a ztratila vědomí.
  Passa to zvedl právě včas:
  - Nervózní dívka, ale krásná! Byla by škoda, kdyby zůstala mrzákem.
  No, doufám, že se to vyřeší. Teprve teď Khirov někde chyběl, slíbil, že bude vedle mě. - pokrčila Vedmáková rameny nespokojeně.
  - Jsem tady! Zaklínač vyskočil zpoza dveří. - Cítím magii.
  - A držím to ve svých rukou! - zavrčela Čarodějnice.
  - No, to není špatné! Toto je směs medúzy a ještěrky, vidíte, že je průsvitná, vidíte, jak tlučou tři srdce. Čaroděj se zasmál.
  - Co je působivé. Dívka přišla o ruku a místo ní o ještěrčí medúzu. Myslím, že přes veškerou šikovnost takového tvora nejde o zcela rovnocennou náhradu! - Válečník nebyl v žádném případě nakloněn vtipkování.
  - Ale jedna z částí těla umí plavat, a to není vůbec špatné. Nějaká superschopnost! Zaklínač potutelně mrkl.
  - Co to znamená, je to postižení? - Nerozuměl jsem Zaklínači.
  - Jak to říct! Už to totiž není jen zvíře, ale součást ženského těla. A řídit zvířata je obtížné. Nyní se tato malá ještěrka dokáže zmenšit a vklouznout do jakékoli mezery nebo prolézt stěnou. Navíc je téměř neviditelný, tento druh je jako chameleon. - Začal jsem vysvětlovat čaroděje.
  - Pulsarno! - Řekl, čímž ukázal Passovo nadšení. - Nemyslel jsem si, že je to možné. Odřízněte štětec a udělejte z něj špionáž.
  - Stává se, že porážka slibuje velké potíže, ale je to pouze odraz budoucího vítězství. Čaroděj si všiml.
  "Takže ji nechystáte odčarovat?" - Upřesnila Vedmáková.
  - Ne! Ve válce hrdinství a dobrá inteligence přinášejí vítězství. Abyste trefili, musíte nejprve vidět cíl, jinak si vykloubíte pěst. Ale aby se předešlo potížím, musí se rána zahojit. - odpověděl tiše Hirovo.
  - Pro dívku není dobré být mrzákem. Vždyť ji to rozmazlí! Dokážete, aby to vypadalo jako skutečná končetina, lidská ruka? - zeptala se Vedmáková.
  - Budu myslet! Možná to opravím. Obecně platí, že většina kouzelníků umí mnohem lépe zabíjet než léčit. - Hirovo pod tlakem.
  - S tím souhlasím! Každý hlupák může ochromit, ne každý chytrý umí léčit. - Vedmáková pro přesvědčivost dokonce kroutila prstem u whisky.
  - Mnoho hrubých katů - málo lékařů!
  Otroci odtáhli majitele Samuma, zdá se, že je mrtvý. Rakhita se probrala s tváří zkřivenou podrážděností.
  - Znovu všechny oklamal! Odešel, aniž by zaplatil účty.
  - Nechám ho oběsit! - řekla Vedmáková. - Nechť je jeho mrtvola varováním pro všechny ničemné a chamtivé. Chamtivý člověk je vždy štědrý se slzami zklamání!
  - To je rozumné! Ale kdo mi vrátí mou ruku? Dívka byla připravena plakat.
  - Tady je! - Označil vůdce povstání.
  Kirov se uklonil a v rukou mu vzplála šňůra.
  - Neboj se! Nemusíš být zmrzačený. Takže Rakhita se pro vás bude muset stát velkým špiónem. Přece se chcete pomstít všem bohatým a mocným v této říši.
  - Samozřejmě. Nebuď otrokem, poníženým v prachu! - zvolala dívka.
  - Takže nám můžete pomoci! Toto impérium je špatně řízeno, takže hrob opraví hrbatý systém! - Zaklínač vyslal paprsek energie ze svého ukazováčku.
  - Podivný! Vidím ve vás spoustu energie. A moudrost! Jsem připraven se k vám přidat! - zvolal otrok.
  - Budete zraněni, ale budete moci zvítězit! Bez bolesti není odvaha, bez odvahy není vítězství! - Prohlásil, čímž demonstroval filozofické myšlení čaroděje.
  - Jsem žena - takže jsem zvyklá vydržet. Rakhita přikývl.
  - Když trpělivost nestačí, pomůže zpěv! - zavtipkoval Khirov.
  Všichni se smáli. Vedmáková byla v dobré náladě. Začátek byl vítězný, což znamená, že není čas ztrácet čas. V první řadě je nutné zformovat armádu otroků, než se rozprchnou. Takže lidé jsou jako železo, dokud nevychladne, dejte mu požadovaný tvar. Dívka bojovnice vyšla na zeď, vylezla na pódium a hromovým hlasem přikázala:
  - Sbírka trubek shromážděte všechny!
  Passa se zeptal:
  - Taky ženy?!
  - Ano! Budeme potřebovat každý meč. Pospěšte si, ale vězte, že k žádné loupeži nedojde, vše si rozdělíme rovným dílem.
  Sbírání otroků nějakou dobu trvalo, dokonce jsem musel použít biče. Sama Vedmáková byla nucena pomoci několika z těch, kteří neztratili hlavu a potlačili loupeže. Dívka dala pěti nejhorlivějším banditům pořádnou ránu do uší, jeden jí dokonce usekl hlavu. Na obličej jí padaly kapky krve, Vedmáková je hltavě olizovala. Fungovalo to. Valné shromáždění se konalo ve tmě za světla pochodní. Osvobozených otroků byly tisíce, Vedmáková dokonce od oka odhadla, že jich bylo nejméně dvanáct tisíc, i když mezi nimi je mnoho dětí a žen.
  Vystupovala z nejvyšší věže citadely. Čaroděj stál na opačné straně, ovládal celé shromáždění. Otroci byli brutálně vykořisťováni a slabí byli popravováni nebo zabíjeni. Takže obecně, když vezmeme fyzické parametry, vypadali jako dobří bojovníci. Prostě potřebují trénink. Vedmáková pronesla zápalnou řeč. Zvláště vytrvale vysvětlovala potřebu vytvořit velkou osvobozeneckou armádu.
  - Jednota, odvaha, nezištnost - klíče k vítězství, svobodě, štěstí! Bez disciplíny není armáda a bez armády nelze najít svobodu! Práce nás učinila silnějšími, znásobená myslí dá svobodu a spolu se štěstím přinese štěstí!
  Staňme se tedy jedním a zlomme řetězy! - Válečník promluvil.
  Otroci jásali nad svým souhlasem! Jen jeden otrok s mnoha jizvami a hrdým pohledem mlčel. Jeho pohled vyjadřoval nejvyšší míru pohrdání.
  Vedmáková zase nabídla, že vybere jediného vůdce povstání!
  - Velitel je jako vrchol pyramidy - měl by být jen jeden, jinak se i taková pevná konstrukce zhroutí!
  Otroci křičeli:
  -Že jo! Veď nás.
  Ty velký válečník budeš naším vůdcem! - Nečekaně se podařilo překřičet všechny chlapce.
  Vedmáková to překvapilo: jak je to vůbec možné. Dívala se pozorněji, v rukou dítěte bylo něco podobného větrné trubce, jen silnější. A s pomocí tohoto zařízení duněl.
  - Ten chlapec to dotáhne daleko! Jak se jmenuje? - zeptal se válečník.
  - Dicku! Konkrétně jsem poznal. řekl Pass.
  - Jednoduché jméno! - Vedmáková zjevně čekala něco exotičtějšího.
  - Proč složitost!
  - Pojďme hlasovat! - oznámil zaklínač. Měl tak hromový hlas, že se palmy třásly. - Kdokoli je pro to, aby byl bojovník Zaklínač vůdcem, zvedněte pravou ruku! Hlasujte pro pravdu, svobodu a čest! A váš život bude takový, že vám ho budou bohové závidět! -
  Otroci, přemoženi nadšením, téměř jednomyslně rozhodili pravicí. Vypadali jako válečníci a jejich jednomyslnost vedla k myšlence, že kdyby zde Hirov použil svá kouzla.
  Není pravda, že jeho příchod jim dal svobodu a možnost cítit se jako skuteční lidé? Je tedy přirozené potkat Vedmákovou jako déšť v suchu. Na tvářích bývalých otroků byla čtena radost. Bylo to jako probuzení.
  Zde za všeobecného jásání vykročil vpřed mocný otrok, bohatě zdobený jizvami. Mluvil svým hlubokým hlasem.
  - Bylo a bude mnoho těch, kteří chtějí vést ke štěstí. Ale máte na to morální právo!
  - Který!? - Zaklínač se ušklíbla ústa plná zubů. Bicepsy na jeho holých pažích se vyboulily.
  - Kdo jsi?! Potomek šlechtického rodu nebo prostý občan. Nebo možná dokonce uprchlý otrok jako Gissor. Také hodně sliboval, ale svůj život ukončil na kůlu. A s ním dvacet tisíc otroků. - Byl useknut mocným otrokem.
  - Hodně bude záležet na nás. Vidím na tobě jizvy, s největší pravděpodobností ses nenarodil jako otrok, dokážu rozlišit rány způsobené bičem nebo mečem s oštěpy! - řekla Vedmáková.
  - Uhádli jste mně neznámého válečníka! Jsem hrabě de Forsa, potomek děsivých králů. Ale znáš jméno svého otce? - zeptal se vznešený otrok.
  - Urozenost rodu má stejný vztah k odvaze, jako délka vlasů k mysli! - Parried Vedmáková a hned dodala. -Žádná udatnost předků zbabělci nepomůže!
  -Mluvíš krásně. Jako pouťový šašek, jak statečné je tvé srdce? Otrok výhrůžně zvedl obočí.
  - No, ty jsi hrdina! Hrabě, ale měřeno s osudem otroka, kde byla tvá hrdost a odvaha! - Vedmáková se už začala namotávat.
  Měl jsem k tomu své vlastní důvody. A co, nepotřebujete vědět, méně znalostí - je snazší zemřít! Vyzývám vás k boji na život a na smrt, a pokud se odvážíte nejen slovy, pak výzvu přijmete! zařval Comte de Force.
  - Tím si můžete být jisti! Válečník vyštěkl.
  Otroci vyklidili arénu. Witcher sestoupil a zkontroloval meč. Její soupeřka stála před ní. Najednou měl vlastní zbraň, dva ostře nabroušené meče. Pro každý případ vytáhla bojovnice z jejího ňadra další meč.
  Hrabě de Force byl mnohem vyšší než Witchers, mnohem širší v ramenou, i když nevypadal tak svalnatý a vyražený, dívka hodná stát se mistryní světa ve fitness. Nebyl tam však žádný tuk a šlachové vazy byly napnuté a oteklé. V každém pohybu byl navíc obrovský zážitek a skákavá chůze o tom vypovídala. Na tvářích jim hrál úšklebek, už to nebylo pohrdavé, ale spíš sympatické.
  - No, zasekla ses, holka! Nebudete závidět. Hrabě jí ukázal pěst.
  - Proč jsi tak sebevědomý? Zaklínačův hněv zesílil.
  - Vyhrál jsem mnoho zápasů a turnajů. V mém království jsem byl považován za jednoho z nejlepších bojovníků, mnozí mě považovali dokonce za nejlepšího. - Forso, zatřásl prsními svaly, které vypadaly jako dva štíty stojící vedle sebe.
  - Je to proto, že jsi bojoval pouze se šlechtou a ta zdegenerovala a ztloustla. Pokud jste si rozuměli s talentovaným prostým občanem, zbylo z vaší slávy jen málo! - Sebevědomě odpověděla Vedmáková.
  - Položte psa, dokud po zádech neprojde hůl, nebo spíše můj meč! - Veškerá plnost arogance se vrátila hraběti.
  - To je velmi zajímavé! Čepel z té nejpevnější oceli rezaví v rukou řečníka a zbabělce! - Vedmáková nepřestala zářit výmluvností.
  - No, to se nejspíš bude týkat tebe, bastarde! zavrčel Forsa.
  - Možná přestaň šermovat v jazycích a použij něco tvrdšího! - Vedmáková reprodukovala elegantní osmičku.
  - Vzájemně!
  Hrabě a vůdce rebelů se setkali tváří v tvář. Meče se pohybovaly rychle a udeřily plnou silou. Z úderů létaly jiskry, bylo slyšet zvonění.
  Hrabě několikrát zaútočil. Zkusil dvouhlavňovou techniku, ale Vedmáková útoky odrazila s tím, že její ušlechtilá soupeřka měla slušnou rychlost.
  - Co hraješ!
  - Na strunách smrti!
  Hrabě znovu srazil sérii úderů, zkoušel složité kombinace. Vedmáková mírně ustoupila, provedla protiútok a nepřítele mírně chytila za hruď.
  Studovala pohyby zkušeného válečníka a nespěchala do postele. Hrabě se usmál a oči mu zajiskřily:
  - Ty vůbec nejsi tak jednoduchý! Možná ani ne tak docela otrok, ačkoli chodíte bosí.
  - Narodil jsem se svobodný a žil jsem v lese! Můj krk nikdy nepoznal jho. Je nemyslitelné podřídit se síle. Skutečně svobodný člověk se podřizuje třem věcem - rozumu, lásce, Bohu. Otrok ve své duši je poddán - vášním, chtíči, Božím služebníkům! - Krásně odpověděla Vedmáková.
  S tím posledním máš pravdu! Jste to vy, kdo máte skutečnou pravdu, tito kněží a kněží mě postavili! - Hrabě udělal dvojitý vějíř, pak techniku "véčka", ale neuspěl. - Rád si s vámi promluvím u sklenky vína, pokud vás samozřejmě nezabiju.
  - Džbánek vína je jako oceán - necháte-li se unést, ztratíte půdu pod nohama! - Řekl válečník.
  - Ale cítíš se svobodnější. Co říkáte na tento přístup.
  Držel trojzubec a pak motýla. Vedmáková v reakci na jednání tvrději zasáhla. Hrabě se zapotácel zpátky. Pak zápas znovu pokračoval, Forsa se pohyboval jako vítr, uvědomil si, že jeho soupeř je příliš silný na to, aby ji z ničeho nic odstranil. Poté, co si Vedmakovou zvykl na určitý sled pohybů, hrabě náhle změnil trajektorii meče a zasáhl dívku do svalnaté, ale zároveň ženské hrudi. Tekla krev, škrábanec byl hluboký. Rána Vedmákovou nezlomila , ale naopak jí dodala sílu. Dívka přešla do útoku, meče blikaly v bizarním tanci. A i když to zvenčí vypadalo, že bojovnice úplně ztratila hlavu a zuřila, ale život v lese a lov ji od dětství naučil zachovat mysl i v té nejkrutější bitvě. Pro hraběte bylo těžké ustát takový tlak, ustoupil a jen s obtížemi odrážel. Vedmáková zachytila okamžik, kdy otrokářský hodnostář ucouvl, jako by ho praštila pěstí pod koleno. Rána zasáhla šlachu a počet se podlomil, jeho rychlost klesla. Potom dívka uspořádala vlastní recepci, sama to vymyslela a nazvala to devítihlavým drakem. Něco takového mohl provést pouze dobře vycvičený bojovník. Poslední devátý útok byl navíc téměř neodolatelný. Tady šlo o mechaniku, odrážení útoku, kartáč byl příliš oslabený, odrážející útoky, a proto poslední útok skončil. Válečník poprvé uspořádal recepci na poměrně zručného a rychlého parťáka, a když zalapal po dechu a upustil meč, bylo jasné, že novinka slavila úspěch.
  Hrabě zbledl, ztratil sílu.
  - Jsi šťastná děvka!
  - Spíš ne! Štěstí je nestálé jako písek - jen píle ho spojí cementem.
  Vedmáková nepřítele opět zranila, ale ne hluboce - nechtěla zabíjet ani mrzačit. Znovu udeřila, provedla výpad, hrabě mechanicky odrazil a válečnice vyrazila její kyjový meč. Ukázalo se, že otrokářský hodnostář byl zcela neozbrojený. Vedmáková odhodila meče, vrhla se na nepřítele a zastavila odpočet. Její ruce uzamkly jeho úd do zámku.
  - Vzdávat? Panterovi zablýsklo v očích.
  - Jsem hrabě, vzdám se bosému otrokovi!
  Vedmáková se zaníceně ohradila:
  - Ne otrok, ale bojovník za spravedlivou věc! Sám jsi byl otrok a pochopil jsi, co je to ponížení, a přesto jsou to jiní lidé, o nic horší než my. Tak zpytujte svědomí!
  . KAPITOLA #10
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojovali v první linii. Chlapec a dívka jsou už z vleklé války pěkně znudění. Neustálé zabíjení a střílení je také otravné.
  Je to jako ve hře. Stejná střílečka se dříve nebo později omrzí.
  Děti jsou unavené střelbou a neustálým házením granátů bosou nohou.
  Chlapec dal na řadu. Zabil fašisty.
  A řekl:
  - Maeta!
  Dívka hodila granát bosýma nohama. Rozptýlila Fritze a radostně zavrčela:
  - Budeme mít nová, velmi velká vítězství!
  Ale to už je nuda. I to, že od hodu chlapcových bosých nohou jsou nacistické tanky odstrčeny bokem.
  Oleg pak začal skládat.
  Další alternativní historie. Zjuganov nehlasoval pro Stepashinovu kandidaturu a nehlasovaly ani tři komunistické frakce.
  Skončila rozpuštěním Státní dumy a předčasnými volbami v září 1999.
  Samozřejmě, že komunisté byli silnější než kdy jindy. A šli do voleb a spoléhali se na úspěchy Primakovovy vlády, kde sehráli významnou roli. Blok Unity ještě nebyl vytvořen. Putin se jako premiér neobjevil. A invaze militantů do Dagestánu jen přidala hlasy levici a zabila moc úřadů.
  Obecně se ukázalo, že vláda je dezorganizovaná. NDR oslabila a zhroutila se a neexistovala žádná nová hotová strana. Ano, a Stepashin, který byl jmenován premiérem, nevedl vládnoucí stranu. A pak ho Jelcin vyhodil úplně.
  Parlamentní volby zkrátka skončily drtivým vítězstvím levice.
  Triumf komunistů byl působivý. Blok Primakov-Lužkov se navíc nestihl odreagovat. Přesto se mu podařilo zaregistrovat se společně s farmáři. A obsadil druhé místo. Třetí bylo "Yabloko", které bylo dobře propagováno. Čtvrté místo obsadila Liberálně demokratická strana. Ale hlavně kvůli tomu, že pro-prezidentské kanály tuto stranu aktivně propagovaly.
  A Jelcin dokonce udělil, přesněji, udělil Žirinovskému hodnost generála.
  Vše se tedy odehrálo podle zvláštního scénáře.
  Opozice se chopila moci ve Státní dumě. A Jelcin souhlasil s dobrovolným odchodem a oficiálně jmenoval Primakova svým nástupcem. Zjuganov se stal také premiérem a pravou rukou.
  To komunistům obecně vyhovovalo. A došlo ke kompromisu. Basajev a Chattáb byli vytlačeni z Dagestánu. Do samotného Čečenska však vojáky neposlali.
  Brzy tam vypukla občanská válka a rozdělení na několik frakcí.
  Rusko pomohlo Maschadovovi a Kadyrovovi. Primakov snadno vyhrál prezidentské volby v Rusku. Druhým byl nečekaně Žirinovskij - který ve svém elektorátu neměl žádné jiné konkurenty a liberál Javlinskij nebyl jeho rivalem.
  Oleg Rybačenko skladbu přerušil. Ne, to není zajímavé. Opět téma již probrané, po Primakovovi, Zjuganovovi a obnovení SSSR. Unavený!
  Něco by mohlo být zajímavější na skládání. Například o vesmíru.
  Chlapec začal přemýšlet.
  Nové hlavní město Velkoruské říše se jmenovalo Petrohrad-Galaktik. Byl založen v souhvězdí Střelce, téměř v samém středu galaxie. Hvězdy i planety zde byly mnohem hustší než na okraji Mléčné dráhy, kde našla úkryt stará Země. Vojska Západní Konfederace byla zcela vytlačena z jádra. Válka se však neobešla beze stopy: tisíce planet byly zničeny, na Zemi zůstaly jen vzpomínky. To byl hlavní důvod přesunu hlavního města na nejbohatší a nejklidnější místo v galaxii. Je velmi obtížné zde prorazit, a proto i v podmínkách totální vesmírné války, kde přední linie je abstraktní pojem a zadní část je konvence, se jádro stalo hlavní ruskou základnou a průmyslovou baštou. Hlavní město se rozrostlo a zcela pohltilo planetu Kishish a změnilo se v gigantickou metropoli. Obří město schopné zapůsobit na každého rozumného jedince. Purpurovou oblohu prořezávaly četné létající stroje.
  Maršál Maxim Troshev byl předvolán k ministru obrany, supermaršálovi Igoru Roerichovi. Nadcházející setkání bylo ve znamení prudce zvýšené aktivity nepřítele. Válka, která trápila všechny, hltala zdroje jako dravý trychtýř, umíraly na ní biliony lidí a nikdo nemohl dosáhnout kýženého úspěchu. Militarizace zanechala svou stopu na architektuře Petrohrad-Galaktik. Obrovské mrakodrapy stojí v sudých řadách, jsou to cely na šachovnici města. To maršálovi nedobrovolně připomnělo budování vesmírných armád. Během poslední bitvy zaujaly své pozice i velké ruské hvězdné lodě, pak náhle rozbily formaci a zasáhly nepřátelskou vlajkovou loď. Dobře naplánovaná bitva přerostla v boj zblízka, když se srazilo několik lodí, které explodovaly v monstrózně jasných záblescích. Vakuum bylo namalováno, jako by najednou vybuchly gigantické sopky a tekly ohnivé řeky, z jejich břehů se rozlévaly proudy pekelných plamenů a pokrývaly je ničivou vlnou. V chaotické bitvě byla velkoruská armáda úspěšná, ale vítězství přišlo za extrémně vysokou cenu. Několik tisíc kosmických lodí se proměnilo v proudy elementárních částic. Pravda, nepřítel utrpěl ještě větší ztráty. Rusové věděli, jak bojovat, ale konfederace, která zahrnovala mnoho ras, zuřivě praskala a kladla tvrdohlavý odpor.
  Hlavním problémem bylo, že centrum konfederace, nacházející se v galaxii Tom, bylo velmi obtížné zničit. Dávná civilizace javorových dagů, která v tomto shluku hvězd žila miliony let, vybudovala nedobytnou pevnost, obklopila se mocnou obrannou linií plnou pastí.
  K proniknutí do tohoto prostoru "Mannerheim" celá ruská armáda nestačí. Nebylo možné ukončit válku. Planety a systémy mnohokrát změnily majitele. Maršál se s nostalgií rozhlédl po hlavním městě. Pobíhající gravitační letouny a flanery byly natřeny maskovacími barvami, dvojí účel letounů byl cítit všude. Některé budovy vypadaly jako gigantické tanky nebo bojová vozidla pěchoty s housenkami místo vchodů. Bylo zábavné sledovat, jak z tlamy takové okřídlené nádrže vytryskl vodopád, modrá a smaragdová voda odrážela čtyři "slunce", hrající v desítkách odstínů, a na kmeni a křídlech rostly exotické stromy a obrovské květiny, které tvořily podivné závěsy zahrada. Moderní, pouze obří mrakodrapové tanky jsou zpravidla aerodynamické a vyzbrojené mnoha děly. Bydlení v takových domech je pohodlné a pohodlné, i když v případě útoku na hlavní město se podobná budova během pěti minut proměnila v silnou bojovou jednotku. Kolemjdoucí všech tříd a dokonce i malé děti byli v armádních uniformách nebo v oblečení různých polovojenských organizací. Naváděcí kybernetické miny se vznášely vysoko ve stratosféře a vypadaly jako barevné koule. Svítidla osvětlovala nebeskou klenbu a zaplavovala hladké zrcadlové bulváry oslnivými paprsky. Maxim Troshev nebyl na takové excesy zvyklý.
  "Hvězdy jsou tady příliš husté." A je na mě moc horko."
  Maršál si otřel pot z čela a zapnul ventilaci. Další let proběhl bez problémů, brzy se objevila budova ministerstva obrany. U vchodu stála čtyři bojová vozidla. Luchiarové, pichlaví v přísavkách - zvířata s patnáctkrát silnějším čichem než psí - obklopili Troševa. Supermaršálův kyklopský palác se rozkládal hluboko pod zemí a v jeho tlustých zdech byla umístěna plazmová děla a kaskádové lasery. Vnitřek hlubokého bunkru byl jednoduchý - luxus nebyl podporován. Předtím viděl Troshev svého šéfa pouze v trojrozměrné projekci. Supermaršál byl postarší, sto dvacet let zkušený válečník. Musel jsem sjet vysokorychlostním výtahem a prodírat se podzemím dobrých deset kilometrů.
  Poté, co prošel kordonem elitních stráží a bojových robotů, vstoupil maršál do kanceláře, kde plazmový počítač simuloval rozmístěný hologram galaxie se značkami koncentrace ruských jednotek a míst údajných nepřátelských úderů. Nedaleko visely menší hologramy, byly vidět obrazy jiných galaxií. Kontrola nad nimi nebyla nepřetržitá, mezi hvězdami byly roztroušeny samostatné státy obývané inteligentními, někdy velmi podivnými rasami. Troshev se na tuto nádheru nedíval dlouho, musel podat další zprávu. Igor Roerich vypadal mladě, jeho tvář byla téměř bez vrásek, husté blond vlasy. Zdálo se, že může žít a žít, ale ruská medicína ve válečných podmínkách neměla příliš zájem na prodloužení lidského života. Naopak, rychlá výměna generací urychlila evoluci, byla ve prospěch nelítostného válečného voliče. Délka života byla omezena na sto padesát let. I pro elitu. No, porodnost zůstala velmi vysoká, potraty byly jen pro handicapované děti a antikoncepce byla zakázána. Supermaršál obrátil pohled k Troshevovi, který vstoupil.
  - A tady jsi, Maxime. Resetujte všechna data do počítače, ten zpracuje a vydá řešení. Co můžete říci o nedávných událostech?
  - Konfederace a jejich spojenci dostali dobrou lekci. Misky vah se naklánějí v náš prospěch.Za posledních deset bitev byla drtivá většina bitev vyhrána.
  Roerich přikývl.
  - Vím to. Ale spojenci Konfederace, Dagi, začali být znatelně aktivnější. Začínají představovat vážnou hrozbu.
  - Souhlasit.
  Roerich převrátil obrázek na hologramu a mírně jej zvětšil.
  - Před tebou Galaxy Smoor. Zde je druhá největší pevnost Dagů. Tady zasadíme hlavní ránu. V případě úspěchu budeme schopni vyhrát válku do sedmdesáti, maximálně do sta let. A pokud se nám to nepodaří, válka se protáhne po mnoho staletí. Prokázal jste se jako schopný velitel, a proto vám navrhuji, abyste vedl operaci Ocelové kladivo. To je jasné?
  "Ano, přesně tak, Vaše Excelence."
  Igor se zamračil.
  Proč takové tituly? Oslovte jednoduše: Soudruh supermaršál. kde jsi to vzal?
  Maxim byl v rozpacích.
  - Já, soudruhu supermaršál, jsem studoval u Bingsů. Hlásali starý imperiální styl.
  - Průhledná. Ale teď je impérium jiné, předseda zjednodušil staré zvyky a postupy. Navíc brzy přijde změna moci a budeme mít nového staršího bratra a nejvyššího velitele. Možná mě vyhodí, a pokud bude operace Hammer of Steel úspěšná, dosadí vás na mé místo. Je potřeba nastudovat předem, to je obrovská zodpovědnost.
  Maršál byl více než třikrát mladší než Roerich, a proto byl povýšenecký tón velmi vhodný a neurážel. I když se chystá změna vůdce a jejich nový vůdce bude mladší než oba. Přirozeně to bude nejlepší.
  - Jsem připraven. Sloužím skvělému Rusku!
  - Tak jdi. Moji generálové vám doplní podrobnosti.
  Maršál zdravil a odešel.
  Chodby bunkru byly natřeny khaki barvou. Operační velitelství se nacházelo níže. Četné fotonické a plazmové počítače zpracovávaly informace přitékající z různých bodů metagalaxie zrychleným tempem. Čekala je dlouhá rutinní práce a maršál byl propuštěn až po hodině a půl. Nyní čekal na vleklý hyperskok do sousední galaxie. Měly by se tam shromáždit obrovské síly, téměř šestina celé ruské vesmírné flotily. Několik milionů hvězdných lodí. Po vyřešení malých detailů se maršál vynořil na povrch. Hluboký chlad vystřídalo intenzivní horko. Čtyři svítidla se shromáždila u zenitu a naježená korunami nemilosrdně olizující oblohu a nasypala na planetu proudy částic. Po zrcadlených ulicích proudily kaskády světla. Maxim skočil do gravitačního letadla, uvnitř bylo pohodlně a chladně, a spěchal na předměstí. Nikdy předtím nebyl v Petrohradě-Galaktice a chtěl na vlastní oči vidět hlavní město obývané třemi sty miliardami obyvatel. Odešel z vojenského sektoru a všechno se změnilo, rozveselil se. Objevily se stavby s originální kompozicí, nazval by je možná luxusními - usadili se v nich zástupci privilegované vrstvy. Během totální války se vrstva oligarchů zmenšila, ale nebyla zcela zničena. Paláce byly skutečnými uměleckými díly. Jeden z nich vypadal jako středověký hrad, kde se místo parapetních zubů tyčily palmy. Druhý stál na tenkých nohách a pod ním se táhla dálnice, vypadal jako pestrobarevný pavouk ve tvaru hvězdy. Mnoho budov, kde bydleli chudší lidé, také nevyvolávalo asociace s kasárnami, naopak se třpytily impozantní fasády zdobené sochami vůdců a generálů minulých staletí. Ne všechno by se mělo přetírat khaki, pomyslel si Troshev. Navíc snad nejlidnatější město vesmíru musí mít nádhernou architekturu. Obzvláště pestrý byl turistický sektor s pohyblivými chodníky, budovami ve tvaru gigantických růží, tulipány v plném květu a propletené, kopretinami navlečenými k sobě a exotickými zvířaty bizarně propletenými. Zřejmě je zajímavé bydlet v medvědovi nebo šavlozubém tygrovi, to potěší děti. Dospělí jsou však také ohromeni, když se taková struktura pohybuje nebo hraje. Nesmazatelný dojem na maršála udělal dvanáctihlavý rotující drak, z každé tlamy šlehaly pestrobarevné fontány osvětlené neonem. Obecně bylo mnoho fontán těch nejbizarnějších tvarů, které vrhaly různobarevné trysky stovky metrů do nebe. A jak jsou krásné, ve světle čtyř sluncí vetkaných do vodní ozdoby, pohádková, jedinečná hra barev. Děti zde byly veselé a krásné: barevné oblečení jim dodávalo podobnost s pohádkovými skřítky. Nebyli tu jen lidé, polovina publika byli cizinci. Mimozemské děti si však rády hrály s lidskými dětmi. Troshev se také setkal s inteligentními rostlinami. Svěží pampelišky zlatohlavé se čtyřmi nohami a dvěma tenkými držadly. Jejich malé děti měly jen dvě nohy a jejich zlaté hlavy byly hustě posety smaragdovými skvrnami. Maxim tuto rasu dobře znal - Gapi, rostlinná stvoření tří pohlaví, mírumilovná, ale vůlí osudu zatažená do totální mezihvězdné války a stát se přirozenými spojenci Velkého Ruska.
  Dost zástupců jiných ras - většinou neutrálních států a planet. Chtěli vidět neuvěřitelné hlavní město říše. Zde se válka zdá vzdálená a neskutečná, je odstraněna o tisíce parseků, a přesto maršála neopouštěl nepříjemný pocit. V hlavě se mi zrodila myšlenka, že na těch planetách, které budou muset napadnout, žijí i inteligentní bytosti a zemřou celé miliardy myslících tvorů. Potoky krve budou prolity, tisíce měst a vesnic budou zničeny. Ale je maršálem impéria a musí plnit svou povinnost.
  Po obdivování turistického centra nařídil maršál rozmístit gravitační letoun a zamířil do průmyslových čtvrtí. Domy zde byly o něco nižší, jednoduché dispozice. Továrny byly umístěny hluboko pod zemí.
  Jakmile graviplanet přistál, okamžitě se k němu vrhlo hejno bosých chlapů s hadry a čisticími prostředky. Hubené ragamuffiny v potrhané, vybledlé khaki barvě s velkými roztrhanými dírami. Hluboce opálená, skoro černá. Zdá se, že vlekoucí se válka donutila si utáhnout opasky. Troshev měl sympatie. Řidič, kapitán Fox, takové pocity nesdílel.
  - No, krysy, vypadněte odtud! Marshall přichází! vyštěkl.
  Děti bez domova se hnaly na všechny strany, bylo vidět jen to, jak se mihotaly špinavé podpatky. Po povrchu, který je rozpálený na čtyřech "sluncech" najednou, se naboso chodí jen těžko a chudinky děti nevěděly, co jsou boty. Jeden z chlapců se však ukázal být odvážnější než ostatní a otočil se a ukázal prostředníček. Kapitán vytáhl blaster a vystřelil na drzého chlapce, byl by ho zabil, ale maršálovi se na poslední chvíli podařilo zatlačit kapitánovu paži. Náboj proletěl kolem, udělal trychtýř v chodníku, úlomky roztaveného kamene dopadly na chlapcovy holé nohy a on se zhroutil na asfalt. Snahou vůle se budoucímu válečníkovi podařilo utišit svůj křik a snášel bolest a vstal. Maxim dal kapitánovi tvrdou facku do obličeje.
  - Tři dny ve strážnici. Klidně, ruce ve švech! - Maršál zavelel hrozivým tónem - Děti jsou naším majetkem a musíme je chránit, ne zabíjet. Chápeš, zrůdě?
  Lisa natáhla jeho ruce po stranách. Krátce přikývl.
  - Odpověď podle charty.
  - Ano, pane.
  Maxim se na chlapce podíval. Byl světlovlasý, s hezkým, potutelným obličejem, svalnatý. Pod roztrhaným tričkem je vidět silný lis lemovaný čokoládovými tyčinkami.
  -Jak se jmenuješ?
  - Janesh Kowalski! - Z plných plic zaštěkal ragamuffin.
  - Vidím ve vás předpoklady pro silného válečníka. Chcete vstoupit do Žukovské školy?
  Chlapec byl zoufalý.
  - Byl bych rád, ale moji rodiče jsou prostí dělníci a nebudou mi schopni zaplatit vzdělání.
  Maršál se usmál.
  - Budete zapsáni zdarma. Vy, jak to vidím, jste fyzicky silní a vaše oči hovoří o duševních schopnostech. Hlavní je se dobře učit. Jsou to těžké časy, ale až válka skončí, i dělníci budou žít v dobrých podmínkách.
  - Nepřítel bude poražen! Vyhrajeme! - zakřičel znovu Yanesh z plných plic.
  - Pak zaujmi místo v řadách, vojáku. A pro začátek - v mém autě.
  Lisa sebou trhla. Chlapec byl špinavý a po něm musíte umýt interiér.
  Když se gravitační letadlo zvedlo, spěchalo do vládních ubikací.
  Yanesh se zatajeným dechem studoval obrovské, luxusně zdobené domy.
  - Nesmíme do centrálního sektoru, a to je tak zajímavé.
  - Uvidíš víc.
  Přesto maršál, hnán pocitem soucitu, nařídil letět do turistického centra. Chlapec se mu podíval do očí a doslova hltal to, co viděl. Bylo patrné, že chce vyskočit z auta, běžet po pohyblivém chodníku, vylézt na jednu z úchvatných jízd.
  Obvykle přísný Maxim toho dne byl jako nikdy předtím laskavý a jemný.
  - Jestli chceš, projeď se na "hoře radosti" a hned potom ke mně. Vezměte si peníze, nebo vás nepustí dovnitř.
  Maršál natáhl kus papíru.
  Yanesh se vrhl na jízdy, ale jeho vzhled byl příliš nápadný.
  U vchodu do vesmírné ninja-síně ho zastavili masivní roboti.
  -Chlapče, jsi špatně oblečený, evidentně z chudých čtvrtí. Měli byste být zadrženi a přivedeni na stanici.
  Chlapec se pokusil utéct, ale zasáhli ho omračovacím zařízením a srazili ho na asfalt. Troshev musel vyskočit z auta a jít to prozkoumat.
  - Počkej, tenhle kadet je se mnou.
  Milicionáři, kteří se vytáhli, se zastavili a zírali na maršála. Maxim byl v polní uniformě, ale velitelovy epolety se ve čtyřech sluncích jasně třpytily.
  Nejstarší z policistů, policejní poručík, zasalutoval.
  "Promiňte, maršále, ale instrukce zakazují žebrákům vstup do centra, kde přijímáme hosty z celé galaxie."
  Sám Maxim pochopil, že udělal chybu, když vypustil ragamuffin v tak úctyhodné oblasti. Ale nechtěl dát najevo svou neznalost.
  Tento chlapec je špión. Plnil úkol vrchního velení.
  Poručík přikývl a stiskl tlačítko na pistoli. Janesh Kowalski sebou škubl a probral se. Maršál se usmál a natáhl ruku. V tu chvíli se čtyři Inogalakti náhle naježili paprsky. Navenek mimozemšťané připomínali hrubě otesané pahýly s modrohnědou kůrou, končetiny měli zauzlované a křivé. Než monstra stačila zahájit palbu, Maxim spadl na podlahu a vytáhl svůj blaster. Podél vrcholu procházely ohnivé stezky, narážely do barevné sochy a rozprašovaly malebný podstavec na fotony. Troshev odřízl dva útočníky laserovým paprskem, dva přeživší inogalakti se naklonili na stranu. Jednoho z nich také dostihl neúprosný trám, druhému se však podařilo ukrýt za římsu fasády. Netvor vystřelil ze tří rukou najednou, a přestože se Maxim pohyboval rychle, byl lehce zraněn - popálil si bok a poranil pravou ruku. Na tečně zasáhly nepřátelské paprsky atrakci "šílený leknín". Následoval výbuch.
  Maršálovi se vznášely oči, ale překvapilo ho, jak Yanesh vytáhl kus desky a vrhl ji na nepřítele. Maxim byl ohromen nelidskou silou skrytou v tomto křehce vyhlížejícím teenagerovi... Hod se ukázal jako přesný, přímo v řadě pěti očí. Tvor sebou škubl a zavrávoral vpřed. To stačilo, aby Maximův dobře mířený výstřel ukončil život monstra.
  Boj skončil rychle. Během ní se policisté ani nepokusili zahájit palbu. Maršál si toho okamžitě všiml.
  - Všechny nejlepší boje na frontách a vzadu, v ulicích měst, sedí zbabělci.
  Buclatý poručík zbledl. Šel do Maxima.
  - Soudruhu maršále, promiňte, ale měli těžké vrhače paprsků a my...
  - A co to je! Maxim ukázal na blaster u opasku. - plácačka na mouchy? Škoda, zřejmě pro vás v hlavním městě práce nebude. Nebudeš nečinně sedět, pokusím se tě poslat na frontu.
  Maxim na chlapce gestem pokynul, pomohl mu naskočit na palubu gravitačního letadla a pak mu pevně potřásl rukou.
  - No, ty jsi orel. Jsem rád, že jsem se v tobě nespletl.
  Kovalskij přátelsky mrkl, jeho hlas zněl dost hlasitě a radostně.
  - Udělal jsem jen jeden úspěšný hod. Mohl bych...
  - Budete mít příležitost. Vystudovat vysokou školu - a hned do boje. Máš celý život před sebou, ještě budeš bojovat do očí.
  - Válka je skvělá! Chlapec nadšeně vykřikl. - Chci okamžitě jít dopředu, sebrat paprskovou zbraň ...
  - Nemůžeš to udělat hned, budeš zabit v první bitvě. Nejprve získejte titul.
  Yanesh si uraženě odfrkl. Byl si jistý svými schopnostmi, myslel si, že už toho umí tolik, včetně střelby. Mezitím gravitační kluzák létal nad obrovským Mičurinskym parkem. Rostly tam gigantické stromy, některé dosahovaly výšky několika set metrů. A ovoce bylo tak obrovské, že po snězení středu se můžete usadit uvnitř. Geneticky modifikované ananasy se zlatavou slupkou vypadaly chutně. Pravda, oproti očekávání nevzbudily u chlapce příliš velký obdiv.
  - Už jsem v takových lesích byl. - vysvětlil Janesh. - Na rozdíl od centrálních čtvrtí tam může každý. I když je to dlouhá procházka.
  - Možná! - Řekl Maxim. - A přece, obdivuj, jaké rostliny jsou tady... Je tu houba, vejde se pod ni celá četa.
  - Jen zdání velkého muchovníku. Je nepoživatelný. Pamatuji si, že jsem nasbíral celý pytel nakrájených kousků ovoce. Líbí se mi pavarara - tenká slupka a chuť je prostě lahodná. Fíky nejsou ve srovnání s ním nic. Při řezání musíte být opatrní. Může prasknout a tam je proud jako vodopád - odfoukne vás, nebudete mít čas ani vyslovit slovo. Ovoce je zde příliš velké. Musíte je nosit kus po kuse v igelitovém sáčku, což je velmi nepohodlné.
  Maxim poplácal Janeshe po rameni.
  - Ne všechno se měří jídlem. Pojďme dolů a natrháme nějaké květiny.
  - Dívka jako dárek! Proč ne!
  Chlapcovy ruce sahaly po volantu. Kapitán Fox zlomyslně plácl do prstů.
  - Nedotýkej se kola, štěně.
  A pak jako odpověď dostal od maršála další napomenutí.
  "Máš jen odvahu bojovat s dítětem."
  - Je mi líto, Vaše Excelence!
  Janesh se neubránil smíchu.
  - Jestli chceš, zkus to. - Povoleno, Maxim.
  "Mám zkušenosti se simulátory," řekl Yanesh.
  Kowalski bez stínu pochyb a strachu položil ruce na volant a nasměroval vůz dolů. Zjevně měl opravdu pozoruhodné schopnosti. Graviplán proletěl kolem vrcholků gigantických stromů.
  Maxim nezasahoval a umožnil chlapci řídit letadlo. Musím říci, že se se svým úkolem vypořádal velmi úspěšně, manévroval mezi gigantickými kmeny, nikdy nehavaroval, předvedl virtuózní techniku přesahující jeho roky. I kdyby se však zřítil, není to velký problém, gravioplán má perfektní bezpečnostní systém. Nakonec usedli na mýtinu posetou drobnými, ale pohádkově krásnými květinami. Zdálo se, že dobrý čaroděj štědře rozházel drahokamy. Oči se mu vlnily ze složité škály barev a omamná vůně způsobovala nepopsatelnou rozkoš.
  Yanesh dokonce obdivně pískal. Když přistáli, chlapec vyskočil a začal trhat květiny a nabral celou náruč. Maxim byl chladnokrevný, krajina se mu líbila a přesto něco vyvolalo poplach. Pocit ohrožení. Když maršál prošel ohněm a vodou, věřil své intuici, jen zřídka ho zklamala. V hlavním městě velké říše by se v zásadě neměly nacházet formy života nebezpečné pro lidi. Tady je něco jiného. Maxim na chlapce pokynul a tiše mu zašeptal do ucha:
  - Nepřátelé jsou s námi. Skryj květiny a pojď se mnou.
  Janezovi zajiskřily oči.
  - Jsem připraven.
  Maxim a Yanesh nechali kytici v autě pod dohledem kapitána Foxe a přesunuli se hluboko do lesa. Samozřejmě měli být povoláni vojáci a pročesat oblast. Ale Maxim byl uchvácen vzrušením. Janesh měl samozřejmě romantické touhy, představoval si, že je důstojníkem vojenské rozvědky, a radoval se z toho. Prorazili si cestu džunglí a snažili se nedělat žádný hluk. Yaneshovi se podařilo popálit si holé nohy na fialových kopřivách, ale ovládl se, přestože kůže až po kolena byla pokryta velkými puchýři.
  "Buď opatrný," zašeptal Maxim. - V lese, v každém stéble trávy se skrývá nebezpečí.
  "Potřebujeme tady ochrannou kamufláž," zašeptal Janesh. Hadry sotva skryly tělo, něco lezlo po nohách. Velký hmyz a Janesh se to naučil ve škole, lidé se na této planetě nejedí. Nejnebezpečnější druhy členovců byly zničeny na genetické úrovni, nestačilo, aby se centrum hlavního města stalo zdrojem infekce nebo epidemie. Šli dál mlčky. Najednou Maxim ztuhl. Malí živí tvorové se chovali neklidně, jako by ji někdo vyděsil. Maršál vzal chlapce za ruku a zašeptal mu do ucha:
  - Před námi je přepadení!
  Maxim vytáhl z kapsy snímač zvuku a pozorně poslouchal okolí. Opodál skutečně leželo pět lidských bojovníků a přibližně stejný počet inogalaktů. No, s takovým poměrem sil je lepší nepouštět se do bitvy, ale obejít nepřítele.
  A tak to udělali.
  Zkušený voják a zelený chlapec se pohybovali synchronizovaně. Musel jsem se prodírat hustými houštinami křovin a topit se po kotníky v mechu. Maršál s velkými obtížemi vypočítal mezeru v živém řetězu a podařilo se mu v tomto místě proklouznout. Měli štěstí, žádný z mimozemšťanů neměl zvířecí instinkty ani fenomenální sluch. Snímač zvuku už dokázal rozlišit tiše mluvená slova.
  - Pane rezidente, požadujete ode mě nemožné.
  V odpověď hlas jako zaskřehotání.
  - A vy, generále, jste zvyklý jen brát peníze, aniž byste je naplno rozpracovali.
  Soudě podle zabarvení patřil k nehumanoidní rase.
  - Dostal jsi půl milionu, tak co? Zastaralé informace o špionážních satelitech.
  "Není to moje chyba," ospravedlňoval se dál liknavě lidský hlas. - Informace tohoto druhu v zásadě velmi rychle zastarávají. nejsem všemocný.
  - Okamžitě jsme to pochopili, je jednodušší říct, že jsi slabý. Když dojde na útok na kremelský systém, vy a vaši komplicové vám budou k ničemu.
  Maxim se otřásl. Dojde skutečně k útoku na nejmocnější obrannou linii pokrývající hlavní město a celý střed galaxie? "Kremelský" systém je podle jeho tvůrců nedobytný, a přesto, pokud jsou nepřátelé aktivováni v samém srdci říše, vede to ke smutným úvahám.
  - Věz, člověče, brzy použijeme zásadně novou zbraň as její pomocí se ruské hvězdné lodě promění v prach, než dosáhnou účinného dostřelu. Potom naše armáda jako všepronikající gravitační vlna zaplaví ruské prostory a podmaní si imperiální světy.
  Maxim zachytil potlačovaný povzdech, taková vyhlídka se zjevně zrádci příliš nelíbila. On však odpověděl:
  - Pátá kolona je stejně aktivní jako vždy a vaše invaze proběhne podle plánu.
  - Vaším úkolem pro blízkou budoucnost je vytvořit v hlavním městě tucet pevností pro naše úderné skupiny. Proniknou sem žoldáci pod rouškou turistů, schovávají se v lesích a pak sehrají svou roli v generální stávce.
  - Tak to bude.
  - A podívej, člověče, jestli selže útok našich hvězdných lodí, bude to pro tebe horší. Vlastní kontrarozvědka se roztrhá na kusy a poprava bude pomalá a bolestivá.
  I když Maxim neviděl, kdo mluví, byl si jistý, že SMERSH podle jeho hlasu zrádce rozezná.
  - Potřebujeme informace o všech posledních schůzkách v nepřátelském vedení. Všechno, co víš.
  - Podle mých informací byl mladý maršál Maxim Troshev jmenován velitelem hvězdné flotily v galaxii Smoor. Neexistují o něm přesné informace, ale...
  - Všechno je jasné, Rusové tam chystají velkou ofenzívu. Jako vždy. Nový velitel je náhlým úderem velkých sil.
  Maxim se otřásl, chtěl se vrhnout vpřed a uškrtit degeneráta. Operace je ohrožena.
  - Myslím, že ano. Co se týče dalších úkolů...
  Zrádce vyjmenovával dlouze a únavně, ale Maxim už v hlavě vytvořil plán. Za prvé musíte toto místo tiše opustit a za druhé naléhavě kontaktovat SMERSH. Tam se rozhodnou, zda okamžitě zneškodnit špionážní síť, nebo počkat. Identifikovaní zrádci totiž nejsou nebezpeční a mohou přes ně unikat dezinformace. Hlavní věc - žádná iniciativa. Chlapec, který dosud tiše seděl, se však pohnul, bylo znát, že mladická energie je v plném proudu.
  "Možná bychom je mohli zasáhnout laserem, pane maršále?"
  "Ne, vůbec ne," zašeptal Maxim. - Inteligence k tomu a zpravodajství ke shromažďování informací a jejich hlášení správné osobě. A pokud porušíte rozkaz, osobně vás zastřelím.
  Maršál výhružně pozvedl paprsek.
  Yanesh přikývl.
  - O rozkazech se nemluví.
  Maxim litoval, že vzal chlapce s sebou. A co když uslyší jejich šepot... Mezitím se ve snímači zvuku ozvalo pištění, mimozemšťan znovu promluvil.
  - Řekněte "Jupiterovi", že pokud nám nepomůže, můžeme ho zradit obětováním tohoto pěšce. Pak se váš Nejvyšší rozzlobí a milosrdenství nepatří mezi jeho nedostatky.
  "Ano," pomyslel si Maxim, "vůdce musí být tvrdý." Jakmile byl jedním z tisíce vyvolených, měl však šanci stát se vůdcem pouze v případě náhlé smrti vládnoucího diktátora. Každý rok je vybráno tisíc a rotace nejvyšší moci nastává jednou za třicet let. Ale i tato šance byla promarněna. Za prvé, Maximova postava byla příliš měkká a za druhé paranormální schopnosti, tak násilné v dětství, začaly s věkem slábnout. Nicméně stát se maršálem, když jím není, a čtyřicet... to o něčem vypovídá.
  - Nedotýkejte se Jupitera. On je vaší hlavní nadějí. Bez ní jsou šance na vítězství ve válce mizivé.
  Inogalact v odpovědi zakňučel něčím nesrozumitelným. Pak artikuloval:
  - "Jupiter" je cenný, když je aktivní. Kvůli jeho nečinnosti utrpěli naši vojáci příliš mnoho ztrát. Ať je to jak chce, dáte mu naše pokyny. Do té doby můžeš jít.
  - To je ono, můžeš odejít, - vzdychl Maxim úlevou. V tu chvíli, která jeho slova vyvrátila, zahřměl výbuch. Následovala přestřelka.
  - Sakra! Znovu změnit...
  Maršál se sklonil a v Yaneshových očích probleskly jen radostné jiskry.
  . KAPITOLA #11
  - Mluvíš svědomí! - zavrčel arogantní otrok.
  - Aby štěstí patřilo všem, a ne hrstce vyvolených. Pro tuto svatou věc jsem pozvedl svůj meč! - zvolala Čarodějnice.
  Hrabě byl skeptický:
  - Ne! Věřím, že vás pohání buď zášť, nebo touha po moci! Došlo k povstání otroků a skončilo to jen masakrem. To jsou důsledky každé vzpoury.
  - Nebudou to nepokoje, ale revoluce. To nejdůležitější se stane později, po vítězství! - řekl válečník se silným nadšením.
  - Revoluce? Zvláštní slovo, na to jste přišel sám? Forsa byl překvapen.
  - Spíš ne! Tento termín mi zavolal anděl ve snu. - S inspirací jsem se obrátil na Vedmakova.
  - Anděl nebo jeden z černých bohů! Prorocké sny jsou mazané. Hrabě zaváhal.
  - V každém případě budete mít šanci změnit životy lidí k lepšímu a sami se stát lepšími! Všechny potíže pocházejí ze sobectví, prosperita je možná pouze společným úsilím. Člověk bez týmu je jako uhlík, bez ohně, málo světla a rychle zhasne! - Vychrlil proud výmluvnosti Vedmakova.
  - Osoba, o které mluvíte, by měla být v týmu. Ale víte, co je to zvířecí povaha? zeptal se Forsa zlomyslně.
  - A zvíře je lepší ve stádě! A obecně, protože jste otrok a nebyli jste vykoupeni, šlechta se od vás odvrátila, slovy, skuteční přátelé ukázali své pravé barvy. Je tedy čas hledat soudruhy v jiném prostředí. - Už klidněji navrhla Vedmáková.
  Hrabě de Bora několik sekund mlčel a pak napřáhl ruku:
  "Ačkoli nevěřím v konečný úspěch, alespoň moje čepel bude pít krev."
  - Logika by neměla sloužit instinktům - mysli chtíče! - Řekla Čarodějnice.
  - Dobře, přestaň mě učit! Bude válka - bude výkon! Hrabě ze sebe začal utírat krev.
  - Jste zkušený a statečný bojovník, měli byste být vybráni jako velitel družstva! - navrhl válečník.
  - Není to špatné, ale není nutné volit každého velitele. Měla by existovat přísnější zásada jednoty velení. Byli jste vybráni, tak jmenujete! -Hrabě se začal oblékat do řetízku. Na pomoc mu přispěchalo několik chlapců.
  A co volná soutěž? - pochybovala Vedmáková.
  - Pro armádu je to katastrofální! - Odřízněte sílu. - Ekonomika je oddenek mnoha větví, armáda je jediný kmen!
  Zaklínač škádlil:
  - Ale častěji dub, a ne v síle a postoji, ale v úrovni kontroly!
  Polonahý chlapec dal hraběti meč. Odpověděl tím, že ho plácl po jeho kostech, nejednou odbitý. Chlapec zakřičel a uskočil dozadu a škubal hnědýma nohama.
  Witcher řekl rozhodně:
  "Tvořím pět zkrácených legií po dvou a půl vojákech." Jste pověřeni velet třetím! Zbytek nechť vyberou otroci!
  Poslední návrh vyvolal kontroverzi, která se téměř změnila v boj. Pak ve skutečnosti vypukl boj, několik otroků bylo zraněno a Witcher musel zasáhnout. Srazila toho nejpodivnějšího a zakřičela:
  - Dost na převalování štafety! Přejděme k přímému jmenování velitelů.
  Otroci ne tak docela reptali, ale když válečník dal o takovém návrhu hlasovat, zvedli ruce unisono.
  Zde musel Zaklínač, který vedl povstání, tvrdě pracovat. Ve skutečnosti je těžké určit hodnou osobu podle oka a neustále kladl potenciálním kandidátům otázky. Nakonec byly přiděleny legiím a do menších oddělení byli jmenováni dočasní velitelé.
  - Až bitvy skončí, podíváme se na statečnost a vynalézavost vojáků! - Dívka vysvětlila.
  Jedna z legií se skládala výhradně z dětí a dospívajících. Vedmáková jim velela chlapce Bika. Kluci se zlobili:
  -Je ještě moc malý! Nepotřebujeme malého. Umístěte nad nás to největší a nejsilnější.
  - A koho chceš?
  - Chybíš mi! On je ten nejzasloužilejší!
  Vpřed vykročil atleticky stavěný mladík, byl to ještě kluk, ale už vysoký jako dub. Pravda, jeho tvář vypadala nudně. Vedmáková, která dobře věděla, jak důležitá je pro velitele mysl, se zeptala:
  - Jaká bude osmičlenná rodina!
  Mladík se na ni podíval a zamumlal:
  - Nevím! Hlavní svaly a síla.
  Bick zaštěkal do reproduktoru:
  - Svaly bez mozku, to je hrst masa - na kterém pláče pánev!
  -Drž hubu, brouku! Prostřelím ti čelist! - zařval mladý hrdina.
  - Kdo neví, že sedm - padesát šest je stěží schopen udeřit pěstí dál než do nosu! Chlapec mu ukázal jazyk.
  Mladý zločinec zaštěkal z plných plic:
  Vyzývám vás k boji až do smrti!
  - Napodobuješ mě jako krysa-opice! - řekl hrabě de Forsa. - Nicméně, toto je jediná důstojná cesta ven.
  - Ze dvou duelantů je jeden hlupák, druhý šmejd! - všimla si Vedmáková. "I když kluci těží z rozcvičky.
  Bik se postavil před svého nepřítele, rozdíl ve výšce byl velký, soupeř byl pětkrát těžší. Dítě však opovržlivě nakukovalo do jeho úlevových svalů, chlapec byl hubený, ale šlachovitý. Kulatá tvář se mu šklebila, v rukou se mu točil meč.
  - No, jak budeme bojovat nebo se postavit! - S úšklebkem, zeptal se.
  - Ano, miluji tě! - Sportovec napadl chlapce. Udeřil bekhendem, jeho meč byl dlouhý a těžký, zřejmě to byl jeden z obouručních. Bik odrazil ránu, ani se nepokusil odrazit, ale jednoduše vyskočil nad trajektorii a vrazil si meč do kořene nosu. Chlapec bil jen na základě výpočtu - škrábat, ale ne zabíjet.
  Vrah se rozzuřil ještě víc, začal mávat druhým mečem. Zde dokonce Buku musel vyvinout tlak na odtékání. Chlapcovy holé paty se zmenšovaly a čepele se řítily po nich. Najednou se Bik zastavil, v zubech se mu objevila trubka. Nepřítel se prudce rozmáchl a vrhl se tryskem s širokými pažemi od sebe. Chlapec se ironicky usmál, odplivl si a něco malého zasáhlo atletovu tvář. Bick prošel kolem čepelí bokem a dokonce zasáhl soupeřovu hruď holou patou.
  Mocný chlap se zapotácel a divoce zaječel, pak jeho nohy zeslábly a začaly se hroutit.
  Armádou se prohnal přátelský povzdech, málokdo čekal, že malý chlapec obra porazí. Pak radostně křičely děti, samozřejmě především nejmenší z otroků. Ti menší a slabší jsou potěšeni, když vidí, že ani váš hlavní šéf není skvělý. Takže i dítě může pro povstání něco udělat.
  K poraženému atletovi přiběhli otroci včetně pár místních lékařů. Na drsné tváři mladého hrdiny s řídkými chloupky se rozmazala fialová skvrna. Doktor překvapeně řekl:
  - Bazilika! Do ní byla zabodnutá jehla s jedem, která ochromuje končetiny.
  - Dočasně! řekl Bick. - Pak se probudí. Nic si nebude pamatovat, svého studu si prostě nevšimne.
  Witcher přistoupil k chlapci:
  - Kde ses naučil vyrábět jedy?
  - Nikde! Nalezeno v jedné z usedlostí. Bohatí také nejsou spokojeni se svým postavením ve společnosti. Tady vyrábějí všechny druhy jedů. Pokud je lektvar zapečetěný, žádný problém, vím, jak otevřít zámky! - Bik potutelně mrkl na Zaklínače.
  - Kde? - zeptal se válečník.
  - Jeden zloděj učil! Dočasně se ukázal jako otrok, byl jsem s ním v jedné dvojici, tvrdě jsme pracovali, káceli les. Řekl mi, jak otevřít zámky, dokonce mi něco ukázal. Žasl nad mou vzpomínkou a pak utekl. Malý chlapec potutelně mrkl.
  - Nenásledoval jsi ho? - překvapila se Vedmáková.
  - Ne! Za tento útěk jsme byli všichni zbičováni, a kdybych také unikal, pak by každý pátý byl ukřižován na tyčích. Dva už je spiknutí. - vysvětlil šlachovitý chlapec.
  - Barbaři! No, pokud jste takový paměťový člověk, možná vám bude užitečné seznámit se s Khirovem. - navrhla Vedmáková.
  - Není vyloučeno! Dlouho jsem chtěl být nejsilnější a nejchytřejší! - Chlapec ukázal kouli bicepsu.
  - Silnější a chytřejší než já? - Hravě obsaďte válečníka.
  - Ne! Koneckonců, vy jste vůdce! Ale pravou rukou, proč ne! - Bik se postavil na ruce pro větší přesvědčivost.
  - Čím výš člověk létá, tím víc je nespokojený se svým postavením! - všimla si Vedmáková.
  - Lidé nelétají! Jen on má křídla - jehož mysl není zvyklá se plazit! - Chlapec prokázal rozvinutou ohleduplnost nad rámec svých let.
  - V naší armádě budou křídla! Slibuji, že něco vymyslím. - slíbila Vedmáková.
  - A já ti věřím, starší sestro! Jsi nám totiž nejen vůdce, ale i sestra nebo dokonce matka. Budeme žít jako jedna rodina! řekl Bick.
  - Vůdce země by měl být lidem bratrem, ne bratrem! - Vůdce národa je především služebníkem lidu. Nechme však výměnu komplimentů, zbraně, které jste přijali, by měli používat jiní. Pojďme dělat trubky! - objednala Vedmáková.
  "Nejsou dost dlouhé!" Pass si všiml. - Je třeba zlepšit.
  - Už o tom přemýšlím, vždyť rty a tváře umožňují trefit se na krátkou vzdálenost. Ale pokud něco je, že se to roztáhne a narazí silou. Nějaký minerál a bylinky. - Vedmáková cítila silné psychické napětí.
  Chlapec zřejmě slyšel její slova:
  Pojďme na to, vyberte prvky! Máme ještě čas, mnoha otrokům je potřeba ukázat základní techniky války.
  - Máš pravdu, můj mladší bratře, v některých ohledech nám čaroděj pomůže. Dokud však na nás nebudou vrženy velké síly, musíme zaútočit. Musíme se však pečlivě připravit. Je snazší najít suchý kámen v oceánu než vynález, který nebyl použit pro vojenské účely! - Shrnul Vedmakov.
  Koneckonců, rebelové strávili den na cvičeních, ve stejnou dobu Bik poslal zpravodajské informace.
  Z města vyrazila armáda. Ne moc velký, ale dobře vyzbrojený. Skaut, jedoucí na menším korýšovi, dokonce upozornil na jednu absurditu:
  - Válečníci mají pět mečů a sotva se hýbou!
  - Tak to je dobrý! řekl Bick. - Nebo spíše je to dokonce úžasné, než k nám přijdou, jsou vyčerpaní nadváhou.
  Vedmaková mazaně poznamenala:
  - Zkušení válečníci říkali, neberte zbraně na více než pět prstů na pravé ruce. No, rozhodně to není špatné, jejich hloupost pomůže k rychlejší výhře. Mezitím nechte otroky pár hodin spát. Měli za sebou těžký den a boj nebude jednoduchý. Kolik přesně mají nepřátelé vojáků?
  - Pět a půl tisíce. řekl Bick sebevědomě. "To znamená, že když je všechny štípneme, ve městě nezůstane víc než pět set lidí."
  - Je to docela rozumné, bude třeba jít ze všech stran. V noci si na nás netroufnou, podříznou si své. To znamená, že se stanou táborem, takže později za svítání budou sekat ze všech sil. Možná dokonce oddělit jednotky za účelem obklíčení. - Navrhla Vedmáková.
  Comte de Forsa namítal:
  - Znám dobře zvyky panující v sultanátu, nejednou jsme s nimi bojovali. V noci pošlou do našeho tábora špiony se zlatými vaky. Pokusí se podplatit otroky a pak je nabodnout na kůl nebo jim v nejlepším případě vyrvat nosní dírky.
  - Posílat špiony je prastará taktika. - Všiml jsem si, hnětl jsem Vedmakovovy prsty na nohou. - Ale nemají čepice neviditelnosti, chlapci ze stráže jsou tak pozorní a mazaní, že je všechny chytí. Kromě toho je zasáhneme trochu blíž k úsvitu. A otroci budou spát lépe a nepřítel upadne hlouběji do spánku.
  - Logicky! Budu první, kdo zaútočí! řekl Bick.
  - Bude nutné odstranit kryty, a to lze provést pomocí odpalovacích trubic. - Vedmáková ukázala přístroj. - Je zde připevněn jakýsi píst, tři druhy bylinek a olej s karbidem. Jen je třeba dávat pozor, jinak zpětný ráz klukům vyrazí zuby. Vezměte s sebou ty nejchytřejší děti.
  - Mnozí mají zkušenosti s přepadáváním zahrad a krádežemi. Kdo se narodil svobodný, a ne kdo, zvláště domácí otroci, kradli svým pánům. - Bik všechny uklidnil. - Takže prošli školou přežití.
  - Tím lépe! Obecně si myslím, že strážců nebude příliš mnoho. Koneckonců, kdo jsme pro ně? Otroci jsou hloupí! Hloupost je blíže k pokoře - rychlost mysli k darebáctví.
  Do rozhovoru vstoupil čaroděj Hirov:
  - Máme přibližně dvojnásobnou nebo o něco větší převahu, ale nepřítel je lépe vycvičený a vyzbrojený. A v armádě sultanátu slouží ženy pouze v osobní legii nesmrtelných. Je tam šest tisíc žoldáků z různých zemí. V armádě budeme mít mnoho žen a až na vzácné výjimky jsou slabší než muži.
  Takže každá bitva musí být pečlivě naplánována. Zejména při první porážce se od nás otroci začnou rozprchnout.
  - Vítězství jako žena - přitahuje brilantností, ale děsí cenu! - Znovu se blýskl vtipem Vedmakovem.
  - Skvělý! Teď vidím, že plán provozu je celkem dohodnutý. Zbývá jen upřesnit podrobnosti. Během bitvy začne v řadách nepřátel panika a většina vojáků se rozběhne směrem k městu Zhit. - navrhl Khirov
  - To je jasné! Nejsilnější oddíl otroků zasáhne zezadu, jen ze strany města. Možná ho povedu. - navrhl hrabě Forsa.
  - Nemožné, ale ty! - Určil čaroděje.
  - Kromě toho máme hrnce s olejem a nařídili jsme k nim připevnit knoty. Vhoďte do tábora, zesilte paniku. - navrhla Vedmáková.
  A to je také rozumné. Čaroděj souhlasil. - Jen ty jsi zatím připravil několik takových obvinění.
  - Že jo! Ohnivý bůh války a stejně jako ostatní bohové vyžaduje pozornost a oběti! Neměli jsme ale dostatek času vše připravit. - Zaklínač se sám zastyděl za to, že mluvil.
  - Příště buď sofistikovanější. Zatím jsme nemohli spát. - Khirov zívl bez jakékoli přetvářky.
  Zaklínač přikývl.
  - Mám bestiální zvyk, spím málo a citlivě, ale naši bratři si zaslouží odpočinek.
  - Spánek je strategická zbraň, jeho nedostatek je příčinou únavy, která je zase zárodkem porážky. Pass si všiml.
  Otroci po venkovních aktivitách spali jako zabití. Pouze stráže seděly v záloze a byly připraveny spustit poplach. Nikdy nevíte, co najednou bude velitel nepřítele prozíravější. Ukázalo se však, že velitel šéfa vládní legie temnik Etirimon si nepředvídatelnou noční bitvu nepřál. Navíc ve tmě je pro otroka snazší se schovat a pak je chytit. A tak se možná jen vzdají, načež dojde k mučení a popravě. Temnik Etirimon si olízl rty, je obzvláště příjemné posmívat se mladým ženám, lámat prsty na nohou, zapalovat vlasy - velmi lákavé.
  Vojáci spěšně postavili stany a usnuli. Nezůstalo více než dvě desítky hlídek. Před spaním Etirimon spolu s tisíci lidmi uspořádal hostinu, nahé tanečnice, které před nimi natřásaly své půvaby. Bylo to krásné a zábavné. Tisíce lidí po nich házely kosti a nutily je zaujmout svůdné pózy. Pak se jich bez váhání zmocnili a po uspokojení zvířecího chtíče upadli do opileckého spánku.
  Jejich smrt se přikradla nepozorovaně. Rebelové prošli lesem, hejno chlapců se přesunulo napřed. Bik, který se držel stromu a schovával se v listí, uviděl prvního strážce.
  - Tady se báječně nudí.
  Jed se mírně zlepšil a způsobil okamžitou paralýzu. Zásah do obličeje není nutný, protože vojáci sultanátu zpravidla chodí nalehko a pouze hruď je pokryta mušlí a kolem leží hlídka.
  - Jeden je!
  Sama Vedmáková se pohybuje zezadu. Odstraňuje hlídku bez jakékoli střelecké trubky. Přichází jen zezadu a kroutí krkem.
  - Pohyb je život! Jen nezpívej - pro mír! A tak smutné - v žaludku je prázdno!
  Válečník se stal trochu vtipnějším. Stromy kolem jsou vysoké, jsou vidět liány. Poblíž se plíží milovaní a nejinteligentnější otroci. Dospělí válečníci jsou těžší, a proto zaostávají. Těžká šelma vždycky dělá víc hluku.
  Vedmáková cestou zabila dalšího hlídače, který zrovna cucal kokosové pivo z baňky. Tábor se před nimi otevřel.
  Nebyl to nijak zvlášť velký tábor, vojáci spali, někdy ve stanech a někdy jen na husté trávě. Noc je teplá, málo hlídačů zívá, dívejte se nevšímavě.
  Hlavní věcí je odstranit je najednou, aby neměli čas spustit poplach. Lépe se k tomu hodí labutí kukačka se svým příjemným hlasem. Nevzbuzuje žádné podezření, naopak její vrkání je slyšet téměř nepřetržitě, ale pokud změníte tón, můžete informaci zachytit.
  Čarodějnice to dělá. Odpovídají mu. Hlídky nereagují, jaké mají "štěstí", smrt se ukázala jako snadná.
  - Jeden meč jako kapka deště spadne a rozprskne se, a když jich bude mnoho, zrodí se vítězství!
  Vedmáková začala porážet spící. Na jednu stranu to nebylo rytířské, ale na druhou stranu vítězství stojí za poctu! Čest je relativní pojem a měl by být aplikován především na vaše vojáky!
  V první řadě skoncujte s těmi bohatěji oblečenými, veliteli. Meče byly zpravidla naskládány do samostatné hromádky.
  Výčitky svědomí však na sebe nenechaly dlouho čekat, masakr zahájili i otroci a v důsledku toho byl vyhlášen poplach. Když na vás v noci zaútočí, panika je nevyhnutelná, zvláště pokud je zataženo, je zataženo . Otroci jsou všichni polonazí a snadno se navzájem rozlišují a válečníci stojí proti sobě a často se navzájem hekají. A někdo křičí:
  - Zachran se!
  - Stráž! Démoni útočí!
  V dobách paniky je role velitele důležitější než kdy jindy. Vedmáková to ví a spěchala do hlavního stanu.
  Etirimon, stále napůl opilý, sotva otevřel oči. Obecně platí, že kdo pije před bojem - kocovina v podsvětí.
  - Co se stalo! Proč trubky mlčí! - křičel.
  - Trubky jsou tiché, protože čepele zpívají - ocel je pevnější než měď! - Křičela čarodějnice. Skočila na Echirimona. Temnik samozřejmě dovedně ovládal čepel, ale ještě se úplně neshromáždil a Zaklínačovy svaly byly dokonale zahřáté. Nakreslila zběsilou trojici, její čepel potřísněná hennou byla ve tmě sotva viditelná. Hlava nešťastného šlechtice odletěla.
  Vedmáková kopnutím nohy srazila tisícinu, která se na ni vrhla. Plivnutím z tuby sundala dalšího velitele.
  - Co vlkodlaci, nevstávejte!
  Opět jasná rána mečem, probodnutý nepřítel padá! Dva tisíciletí se do něj snaží vstoupit zezadu, ale narazí na tanečníka. Kvílí, kopne zpět. Vedmáková nepromešká ten okamžik, jednoho podřízne, dalšího dokončí. Inu, armáda bez velitelů je jako stádo ovcí bez pastýře, když jeden vlk nežere, tak bude strašit!
  Nyní vzbouření otroci, mnozí ozbrojení kyjem nebo v nejlepším případě rohem, vzali křídla. Velmi účinnou taktikou bylo, že se nás pět vrhlo na jednoho. Bylo tedy snazší vysypávat a šlapat.
  - Nenechte je utéct! Podřízněte si nohy! - Vykřikla přes hlasový zesilovač Vedmakova.
  Solntslav byl se všemi rozsekán. Jak hrály svaly této divy. Ne nadarmo mnozí považují rozzlobenou ženu za hroznější než démona. Rozřízla tedy jednoho z válečníků vejpůl a její čepel setrvačností prořízla hrdlo důstojníka stojícího za ním. Centurioni se pokusili obnovit zdání pořádku, ale rychle zahynuli. Sultanát navíc dělal vše pro to, aby voják zapomněl, co to byla iniciativa. Rebelové zase poměrně obratně odtlačili jednotky sultanátu od švábů.
  - Nenechte je sedět na sedle! - vykřikl Solntslav.
  Průkaz přidán:
  - Oheň, drž koně.
  To pomohlo, švábi šneci vtrhli do řad a zaseli další paniku. V důsledku toho mnoho bojovníků nevědělo, co dělat, spěchalo k útěku. Ale to je přesně to, na co Witcher a otroci čekali. Boj přerostl ve vyhlazování a pronásledování.
  Válečnice jí zacpala pravé oko a vrhla tři dýky:
  Nenecháme je utéct!
  Útěk je větší hloupost než zbabělost! Většina vojáků totiž neumírá v bitvě, ale během pronásledování!
  Bik jako velmi rychlý chlapec skočil jednomu z důstojníků na krk a jel na něj:
  - Rychlejší šváb!
  Dýka sloužila místo ostruh a chudák se ji ani nepokusil odhodit.
  Vedmáková, která si toho všimla, vykřikla:
  - Válka je jako hra domino, jen zlomené kosti už nelze sbírat - země drží!
  - Nic, moje kosti jsou mladé, silné! - Chlapec seskočil a sekl na krk. Poté dokonce přidal na rychlosti.
  Vedmáková klopýtla o mrtvolu, kolem leželo několik těl, ale diva nespadla, ale přeskočila je. Pak vystřelila svými meči. Bojový duch jednotek bojujících proti nim se vypařil a válečník se nyní proměnil v kata. Dokonce se objevila averze ke krvi. Witcher křičel:
  - Ve jménu cti! Kdo hodí zbraň - bude žít! Vzdejte se vojáků sultanátu.
  Byli tací, kteří rozkaz uposlechli, ale mnozí pokračovali v zoufalém útěku a někteří padli na kolena.
  Bikovi se například najednou vzdalo deset mocných bojovníků. Možná si mysleli, že je bezpečnější předat svůj osud dítěti. Chlapec vykřikl:
  - Spadnout!
  Válečníci padli. Bik chodil bosý na zádech, navzdory malé váze dítěte vojáci sténali strachem. Pak chlapec přišel s nápadem, zda zbavit poražené nepřátele malé potřeby. Ale pak zahnal odporné pokušení, protože otroci chtějí vybudovat lepší společnost a neopakovat cestu svých vlastních pánů.
  - Dobře, žít - kouřit nebe!
  Postupně bitva přišla vniveč! I když se zdá, že masakr je dlouhý. Witcher narazil na docela zručného válečníka. Po tvrdé výměně útoků ho ještě odzbrojila a pak omráčila.
  - Potřebujeme je!
  Na některé z nich byly vrženy sítě, takoví neodolali. Bitva byla téměř u konce, jen útěk a pronásledování se vlekly. Vedmaková osobně vedla pronásledování, mnoho zabila, ale nedokázala vyhladit celou armádu do posledního vojáka.
  Přesto se mladý válečník s několika stovkami otroků na koních rozhodl pro odvážné dobrodružství, totiž dobýt za pohybu město, které nebylo připraveno na obranu.
  - Bude to silný tah. Nenecháme si vzít bohatství a hlavně praskneme na ramenou.
  Několika desítkám bojovníků poražené armády se přesto podařilo naskočit na šváby a cválat k bráně.
  Neotevřeli se hned, došlo k hádce. Když byly brány spuštěny, Vedmáková vyskočila zpoza lesa s jezdci. Křičela pomocí chlapcova zařízení:
  - Ve jménu velkého sultána Erifefa! Mocné posily se k vám řítí! Pokud chcete bránit město, nechte válečníky zaujmout jejich místo na hradbách.
  Probouzející se strážci si to hned neuvědomili, zvláště když si Vedmáková oblékla bohaté roucho, které stáhla z mrtvol. Jedna helma něco stojí, na slunci se třpytí jako rampouch, no, kdo odmítne tak vznešeného guvernéra.
  A pánové, purkmistr a další šlechtici samozřejmě nespali, "starali se" o svůj lid!
  Na malém kopci stál krásný palác se sloupy a sochami, vyrobenými ve směsi starořímského a starověkého východního stylu. Před ním, jak je v této zemi zvykem, je obrovská socha sultána Erifefa, z jeho úst chrlí fontána. V největším sále bylo hlučno a veselo, zněla hudba - hostina u hory. Urození šlechtici sultanátu uspořádali Sabantuy. V drahých zlatem vyšívaných tógách leželi na bujných polštářích, na nízkých stolech byly hromady nádobí, vína a tinktur. Na stolech a zdech se třpytily stovky lamp. Po celém panství a na kolonádách se míhalo nespočetné množství otroků, otroků, otroků a osobních strážců, kteří hlídali palác. Hodnostáři si připíjeli. Hlavní grande, šejk du Pustemorov, ztuhl v náručí dvou nahých hetair. Trhl sebou a řval jako posedlý, nakonec se osvobodil a vykřikl.
  - A teď je čas uspořádat zápasy gladiátorů. A tak nudné, žádná krev a víno není v duši.
  Zazněl klakson, bojovníci byli povoláni do arény. Podle zvyku by měli nejdříve bojovat nejlehčí a nejmladší válečníci. Ale šejk právě dostal várku vycvičených otroků a chtěl spojit dva druhy zábavy, erotické a krvavé.
  Uprostřed miniaturního Kolosea hořel oheň, louče vyztužené sklem vydávaly dosti jasné světlo s nafialovělým odstínem a bílý štěrk se leskl a dodával pódiu veselý vzhled. Jako první vyběhla na pódium svalnatá a štíhlá dívka v koženém opasku. Jako gymnastka první třídy udělala dvě salta a chodila po rukou. Pak stála před princem, ztuhla, zkřížila svůj meč a dýku v takových zbraních, říkali mu mirmillon. Navzdory tomu, že dívka mohla vystupovat na soutěži krásy, jak hebkou, sametovou pleť, blond vlasy měla, už měla na obličeji širokou jizvu. Další skokan také chodil po rukou. Jeho zbraněmi byly trojzubec a krátká síť - retiarium. Po protažení se postavil před nepřítele. Byl to mladý muž téměř chlapec, stále bez vousů s jemnou dívčí tváří, přítomnost smíšených párů dodávala akci zvláštní erotiku. Vypadá to, že se partneři znají už dlouho a mrkli.
  - Co Kaiska! Nemyslel jsem si, že se takhle potkáme! řekl chlapec smutně.
  - Byl jsi hodný chlap, ale teď bude tvoje duše vzata do původního plamene! " odpověděla dívka hrubě.
  - No, proč jsi tak krutý! Jsme ještě panny, musíme žít! "S bázlivou nadějí řekl mladý muž."
  - To nám nepomůže! Otroci pohrdají dokonce i bohy!
  Trénink v gladiátorské škole byl tvrdý a na nahých lesklých tělech mladých bojovníků jsou vidět jizvy.
  Dav se vzpamatoval, uzavíral sázky, divoké výkřiky rozveselovaly mladé gladiátory, kterým se očividně nechtělo bojovat.
  Šejkova žena vytáhla kožený váček.
  - Padesát zlatých pro Kaisku! Blýskla velkými zuby.
  -Začít! Šejk naznačil.
  Válečníci se tak odlišovali a zároveň měli mnoho společného, jejich pohyby byly rychlé a chaotické. Válečník s trojzubcem se nejprve pokoušel hodit síť, ale jeho protivník minul a divoce na něj skočil a podařilo se mu seknout mu břicho dýkou. Mladík uskočil a zasáhl trojzubec do hrudníku, ale jen lehce poškrábal kůži. Jeho manévr však donutil nepřítele k ústupu. Odstoupil a opřel se o síť, čímž zabránil kdysi milovanému gladiátorovi přiblížit se.
  - Vy muži jste hloupí! Takže odsouzen k neúspěchu! - řekla dívka arogantně.
  - Co se narodilo! Mladý muž vypadal zmateně.
  Najednou retiar s trojzubcem uchopil do ruky štěrk a hodil mu ho do obličeje. Manévr měl efekt, dívka zavřela oči, ve stejné vteřině jí trojzubec prorazil břicho.
  Mladá gladiátorka vykřikla bolestí a svíjela se, ale přesto se jí podařilo zabodnout čepel do ramene. Retarius zaječel a vytáhl zbraň. Meč zazářil jako blesk a málem mu probodl krk. Gladiátor ustoupil s rozříznutou hrudí. Mladý muž zasténal bolestí a upustil trojzubec. Pak na něj soupeř skočil a hodil dýkou. Houpačka byla dost slabá a hrot se zabodl do masa nohy. Retarius zaječel a upadl, pak zvedl dýku, pokusil se vstát, v tu chvíli ho meč zasáhl do krku. Již ztratil vědomí a zasáhl čepel myrmilonu do solar plexu. Kdysi milující pár (jako Romeo a Julie) padl mrtvý na štěrku. Opilé publikum se smálo a křičelo. Do arény vběhli tři zasmušilí otroci s nízkým čelem a vystrčenými čelistmi, těla poražených, kteří však dostali duchovní svobodu, spálili rozžhaveným železem. Když se ujistili, že jsou mrtví, zahákli je žebry za háky a odvlekli je z jeviště. Místo, kde byla krev, bylo zasypáno uhlím.
  -Jdou se živit hmyzem. - Manželka šejka Demetera vycenila zuby. - Je škoda, že kosti jsou příliš malé, zvířata zůstanou hladová.
  -Nic nebude maso a ponavaristéy. Je to škoda, ale z pár by se mohli vyklubat docela nadějní sportovci! Šejk zavrčel.
  - Ve tvé posteli? - zeptala se diva zlomyslně.
  - Proč ne! Dívka je hezká, ale chlapec může být tvůj. - Šejk byl ve svých názorech docela pokrokový a věřil, že manželka může dobře pobavit své dobře živené tělo v mladém otrokovi.
  - Malý a křehký! Ještě nemáme stejný pár? zeptal se Demeter.
  - Bohužel neexistuje! Podívejme se na mladou šichtu, kterou k nám poslali z nedaleké školy. Šejk se usmál.
  - Možná je lepší je nechat vyrůst! A pak takhle zabijeme všechny naše vězně. - Nečekaně projevila šlechticova manželka soucit.
  - Zpráva o povstání otroků je příliš radostná a chci ji oslavit naplno. Grandee zatřásl žaludkem.
  - Pokud vás ovšem Etimon nepředběhne! - odsekla tlustá dáma.
  - Taková nesmyslnost! Tím lépe, nechme teď všechny gladiátory skončit a připravíme toho blázna o podívanou. Pojďte nováčci! Šejk zavrčel.
  - Nejsou to úplně nováčci. - Demeter si olízla rty
  Znovu zazní gong a chlapci válečníci vyběhnou do arény. Vypadají asi na čtrnáct nebo patnáct let, s poměrně širokými rameny a hrudníkem. Stejně jako předchozí borci dělá salta a běhá po rukou. Když už vyběhli na pódium, oblékli si zbraně, přilby, hrudní brnění, štíty a meče. Jeden má rovnou čepel, zatímco druhý je zakřivený jako šavle. Reliéfní lis otevřete a jsou na něm vidět jizvy. Chlapec stojící vpravo má zahojené řezné rány, které mu kříží hrudník ve třech liniích.
  Pleť je bohatě promaštěná a lesklá.
  Manažer oznamuje.
  - V ringu vystupují slavní bojovníci Fudoros se zakřivenou šavlí a Saflorov s rovným mečem. Fudoros má šest zápasů, Saflorov sedm. Všichni jejich rivalové byli buď na místě zabiti, nebo ubodáni k smrti z rozhodnutí lidu. Stevard ukázal prstem na publikum. Opět se našli lidé, kteří si chtěli vsadit na sázku. Šejk zavrčel.
  - Sto zlatých pro Saflorova.
  Sázky byly rychle uzavřeny, přísahali šlechtici. Dva se dokonce poprali. Jeden polil sklenku vína, druhý udeřil tlustou nohu do obličeje. Getteři a stráže přispěchali uklidnit zuřící veřejnost. Šejkova žena, panovačná, drzá, tlustá vyštěkla:
  -Vpřed! Zabít!
  Gladiátoři se sblížili. Tentokrát si dali na čas a navzájem se zkoušeli opatrnými údery. Když se meče srazily, lehce zajiskřily a štíty se zachvěly. Veřejnosti se tato opatrnost příliš nelíbila, vyla nelibostí, k bojovníkům létaly kosti. Sheikh převrátil tác, celý pokrytý vínem a marmeládou. Pak si odplivl a vztekle křičel.
  Pokud nebudeš bojovat, nechám tě pověsit hlavou dolů. Několik strkajících divochů "Janičářů" vyběhlo na pódium, mávali oštěpy a předváděli šťouchání do otevřených zad. Saflorov přešel do útoku, zběsile napadal, kopl protějšek do kolena. Mladík ustoupil, lehce vytáhl meč do strany a jeho protivník sekl přes hruď. Na dno spadla špatně přišroubovaná deska. Další úder zanechal hlubokou stopu na kůži, vyvalila se hustá krev. Fudoros ustoupil, jeden z chlupatých bojovníků ho kopl do nohou. A když chlapec zaváhal, Saflorov udeřil do helmy s takovou zuřivostí, že zavrávoral a zhroutil se. Od otřesu mozku "helma" odletěla a odhalila bílou hlavu s nateklou boulí na čele. Saflorov si přiložil čepel k nervózně se zvedající hrudi. Zašilhal na "veřejnost".
  Čekání na znamení. Když jim většina projede vlasy, znamená to zabíjet, a když spojí dlaně v zámku, znamená to mít slitování.
  V divokých tvářích však nebylo vyčteno milosrdenství. Téměř všichni, dokonce i ženy a teenageři, si jezdili rukama po krku.
  -Smrt! Poraž ho!
  Šejkova žena posměšně vyštěkla.
  - Vystoupil příliš levně. Dej mi to na jednu noc.
  Saflorov zaváhal, lehce přitisknutý na obnaženou hruď poraženého teenagera, vytekla kapka krve. Pak v zoufalství odhodil meč:
  -Nemůžu! On je můj přítel.
  Hluk byl okamžitě přerušen, nastalo smrtelné ticho.
  -Co! - Sheikh se naštval. "Odmítáte zabít poražené." Oba v kleci, po které dojde před celou gladiátorskou školou k strašlivému mučení.
  Válečníci přiskočili k Fudorosovi, potřísnili mu obličej vodou a pak, aby se rychleji vzpamatoval, spálili mu holou patu rozžhaveným železem. Chlapec vykřikl, vyskočil a hned si hodil kolem krku dvě lasa. Saflorov se snažil vzdorovat, bojoval s tuctem mečů najednou, strach mu dával sílu. Jeden ze střelců mu ale zasáhl nohu šípem. Od jedu mladík ochrnul, ale nezabil. Oba je svázali a dali do klece. Saflorov byl bodnut do žeber rozžhavenou tyčí, z kůže se začalo kouřit, týraný chlapec vytrvale snášel injekce. Ale zřejmě bylo mučení dvou neposlušných chlapců odloženo na zákusek.
  Šejkova žena zajiskřila v očích:
  - Musí to být můj manžel. Víš, že jsem kreativní.
  - Já vím, ale podívej, můžu žárlit. Kluci jsou hezcí a už se můžou vzít. Šejk se usmál.
  - S největší pravděpodobností dokonce ženatý! Koneckonců, toto jsou nejsilnější a nejzdravější otroci, kteří by měli být plodní! Tlustá žena mrkla.
  - Gladiátoři jsou barvou zajetí! To by bylo přimět jejich manželky k mučení. Šejk se usmál.
  - Zvládneme to! Mimochodem, zase holky.
  Nyní ženy musely bojovat. Do arény vstoupily dvě polonahé divy ve stejných bederních rouškách. Kolem krku byly připoutány řetězem - aby se neroztrhly. Zbraně Dvě dýky v každé ruce. Je jasné, že boj bude tvrdý a nebude příliš dlouhý. Jedna dívka byla světlá, druhá černovlasá, obě s poměrně dlouhou hřívou.
  -Bojovat! zahřímal násilník.
  - Nebudu sázet! - vyštěkla šejkova žena. "Stalo se z toho špatné znamení.
  Ubohé ženy se daly dohromady. Bylo to hrozné, jeden měl téměř okamžitě otevřený žaludek, druhý byl zraněný na hrudi. Dívky pokračovaly v řezání a kopaly nohama a trápily jejich maso. Teklo hodně krve a nemohli odejít a utéct. Nakonec se jedna z nich úplně rozřezaná zhroutila na kolena. Černovlasý se zasmál a pokusil se dokončit, pak narazil na zákeřnou ránu zespodu pod žebra. Se sténáním se jí ještě podařilo zasáhnout pachatele zezadu do hlavy. Obě krásné zmrzačené ženy se zhroutily na štěrk, několikrát se zachvěly a ztuhly. Chlupatí "Janičáři" k nim přiběhli a šťouchli do nich rozžhaveným železem. Dívky bojovnice se nehýbaly.
  - Ani jedna sázka opět nevyšla. Oba jsou mrtví.
  Diváci byli zklamaní, i když vidět samotnou vraždu je velmi příjemné. Zatím ale nikdo nevyhrál.
  V této situaci mohl případ zachránit pouze nový boj. Lehká rozcvička je u konce a je čas na seriózní práci.
  Do arény zamávalo patnáct gladiátorů v oranžových tunikách s dírami a třemi černými pery na slizu. Byli vyzbrojeni krátkými zakřivenými meči; v rukou drželi malé čtvercové štíty s vypouklým povrchem, hlavy jim chránily přilby bez hledí. Po této skupině následovali bojovníci v jasně červených tunikách, stejní s krátkými, ale rovnými meči, s malým kulatým štítem a železným poutem zakrývajícím pravou ruku, která nebyla chráněna štítem, a nákolenkou chránící levou nohu. Zelené peří na kluzkých helmách dokreslovalo obraz.
  Stáli naproti sobě a uklonili se. Tentokrát se sázelo na mnohem větší sumy, zlato přetékalo z ruky do ruky.
  -Nemůže to být tak, že byli všichni zabiti! Řekla šejkova žena. Někdo určitě vyhraje!
  - Tak se vsaďte, tohle je poslední boj. Vidíš, už je světlo! - řekl unavený šejk podrážděně.
  - Tak to bude vážné! Tisíc zlatých drachem na červené. - Tlustá žena sípala.
  - A proč na ně? - Proč oni? - Dvakrát opakováno, překvapeně, šlechtici.
  - Protože oči jsou horší!
  Manažer něco zakřičel. Ozvalo se praskání trubky. Dokonce i pochodně blikaly, jako by monstra měla něco v očích.
  Konverzace, hluk, smích, šampiony ustaly: všechny oči byly upřeny na bojovníky. První střet byl hrozný: uprostřed ticha, které vládlo, ostře zazněly rány mečů na štíty. Peří, úlomky přileb, kusy rozbitých štítů létaly arénou jako vzrušení, udýchaní gladiátoři se navzájem bili ranou za ranou. Neuplynuly ani tři minuty od začátku bitvy a už byla prolita krev: čtyři gladiátoři se svíjeli v agónii a bojovníci je dupali pod nohama. Jeden z kolem ležících popadl svou partnerku za nohu a otočil nohu. Sletěl dolů a roztrhl si ruku.
  Manželka prince, nenasytná Demeter, hodila do prstenu ohlodanou kost.
  - Červené, pokud vyhrajete, dám vám sklenku vína!
  Jak už to tak bývá, stal se opak, největší borec z týmu, kterému Demeter fandil, byl naplněn. Tři meče okamžitě prorazily širokou hruď a v ruce nešťastného vůdce zůstala předčasně sebraná kost.
  Diváci s potěšením a napětím sledovali krvavé peripetie bitvy. Řvali jako stádo raněných býků. Místní elita zuřivě, zuřila, rozveselila bojovníky. Řady gladiátorů prořídly, bitva se rozpadla na samostatné šarvátky.
  V tuto chvíli, kdy se důstojná veřejnost bavila a upřímně řečeno "šílela" z lapání krve, stateční rebelové zabili ospalé stráže. Pobedonostsev spolu s hrstkou statečných mužů, kteří rozdrtili bodyguardy, vtrhli do paláce jako první.
  Hluk z příchodu rebelů donutil boj přerušit. Šlechtici se vrávoravě pokusili zvednout své meče. Mladý vůdce rebelů hlasitě křičel:
  - Co vidím! Zabíjíte se navzájem, pro pobavení darebáků! Oživení bastardi, kteří nejsou schopni ani zvednout meč, příliš překážejí břicha. Pokud se ve vás zachovala alespoň částečka pýchy, utněte tuto ohavnost.
  Zdálo se, že gladiátoři čekali právě na tohle: vrhli se k obéznímu stádu.
  Služební otroci uskočili stranou, nechtěli zemřít pro nenáviděné pány, a chlapci dokonce začali po hodnostářích házet podnosy a jídlo.
  Demeter křičel:
  - Zabít je všechny!
  Pak jí na hlavu spadla křišťálová sklenice na víno a děvku srazila.
  Witcher se zlobil. Pořezala bohaté občany města a nakrájela jim maso.
  Nebylo to těžké, ale otravné. Vedle něj bojoval stálý společník Pass. Zobák nezůstal pozadu a gladiátoři se mstili svým žalářníkům.
  Zachmuření otroci zvedli správce na háku a křičeli:
  - Jsme naši! Otroci jako vy!
  - Tak to dokaž mečem! - Křičela, takže se svíčky na Zaklínačových lustrech zatřásly.
  Šejk se pokusil utéct, ale Bik ho podrazil a nalil mu med do límce:
  - No, kde tě potřebují. Žádné koření.
  Solntslav uťal hlavy dvěma šlechticům najednou a třetímu rozdrtil čelist kolenem. Nebylo však již ani zdání boje, jen se otroci pomstili. Zbytky stráže se daly na útěk a hodovníci ani ve své nejlepší formě nepředstavovali vážnou vojenskou sílu. Všichni byli zabiti, než Vedmáková vychladla. Jen hlavní šejk byl stále naživu, Bik ho tahal za vlasy. Vedmáková toho drzého chlapce odehnala:
  - To je ušlechtilý člověk. Můžeme být užiteční!
  . KAPITOLA #12
  Němci pokračovali v útoku na Stalingrad. Zdálo se, že toho zbývá docela dost, ale bylo neuvěřitelně těžké projet toho posledního. Nepomohlo ani masivní nasazení "Sturmtigerů". I když ničení proudových bombardérů způsobilo obrovské. Dalším prostředkem byly napalmové bomby.
  Prapor dívek prořídl, ale krásky stále bojovaly. 20. října sněžilo a krásky byly všechny bosé. Na bílém přehozu zanechávají ladné stopy.
  Krásné dívky, trochu se válely ve sněhu a staly se čistšími. Matryona poté, co zajali Seryozhku, nemohla najít místo pro sebe. Ještě přijít o tak chytrého a krásného kluka. A co ho čekalo ve fašistickém zajetí? Nejdřív mučení a pak trest smrti!
  Chlapec byl skutečně blízko zastřelení, ale skončil v dolech. Na Serjožku čekala práce šestnáct hodin denně a skromné příděly, dozorcův bič.
  Přesněji řečeno, chlapec už je v lomu a tvrdě tam pracuje jako osel. V podzemí je ale mnohem tepleji než na povrchu. A bojovníci, aby nezmrzli, jsou nuceni skákat a utíkat. A holky bojují. Zde je mohutný tank "Lev". Má 150 mm dělo, účinnější a praktičtější pro bitvy ve městě. Fritz miluje tento tank, protože je dobře chráněn ze všech stran.
  "Myš" se plíží trochu pozadu. Německý stroj pod dvě stě tun byl vyzbrojen také 150milimetrovým kanonem a pětasedmdesátkou. Takže mnohem praktičtější. Počet kulometů se zvýšil na čtyři a přiblížit se k tanku nebylo snadné.
  Anyuta, Maria a Alla se snaží mastodonta dloubit společně. Pečlivě mu vybráno.
  Anyuta zpívala s nadšením:
  - Jak jsme žili v boji a nebáli jsme se smrti... Takže odteď budeme žít ty a já! A v hvězdných výšinách a horském tichu, v námořní válce a zuřivé palbě! A v zuřivém a v zuřivém ohni!
  "Maus" byl poslední modifikací, se šesti kulomety, dvěma souosými s hlavněmi a čtyřmi otočnými na pantech.
  Maria, která se plazila sněhem, zasyčela:
  - Nikdy se nevzdáme! Vždyť Ježíš, Nejvyšší Bůh, je s námi!
  Dívka se přiblížila a hodila na housenku myši výbušný balíček. Pod štítem to zahučelo a kluziště prasklo.
  Dívky jásaly:
  - Získejte fašistu!
  Alla se rozmáchla a hodila na Fritze tříštivý granát. Fašista byl vymrštěn výbušnou vlnou a spolu s ním byly utrženy hlavy dvou černých bojovníků z koloniálních jednotek.
  Rusovlasá kráska zapískala:
  - Za vlast a Stalina!
  Anyuta znovu hodil výbušný balíček... Tentokrát ne tak úspěšně, zasáhl brnění a explodoval na povrchu ocelového pláště.
  Dívka naštvaně řekla:
  - Oh, rozmazal jsem!
  A plazil se pro novou porci podomácku vyrobených výbušnin. Její kulaté podpatky, červené od zimy, se mihly. Téměř nahá dívka, plazící se ve sněhu, trochu nepohodlná. Ale buďte trpěliví. Zejména při ostřelování sníh taje.
  Anyuta dokonce zpíval:
  - Já vím, zima brzy zmizí,
  Potok hlasitě spěchá...
  A už běží přes louže -
  Holky naboso!
  Dívka vystřelí a Arab z koloniálních jednotek se zhroutí. Pokusy nepřátel jednat v malých skupinách vedou k vážným ztrátám.
  Krátké dělo Myši znovu vystřelí fragmentaci. Skořápky praskly někde v kouři. A spousta přestávek...
  Němci téměř dobyli Stalingrad... Zbylo toho velmi málo. Ale právě to brání Wehrmachtu používat velké bomby a těžké dělostřelectvo. Fritz nechal jít dopředu cizincům, kterým to není líto.
  Maria vystřelila z pušky. Fašistický žoldák se zhroutil a převalil se přes kameny ruin.
  Dívka si třela obnažená ňadra šarlatovými bradavkami. Válečníky kompletně oblékli - skáčou do trenek. Ale na druhou stranu na nich nejsou skoro žádné hity. Zřejmě nahota nějak zvlášť chrání krásky. Protože jsou schopni přežít v takovém pekle!
  Alla setřese směs sněhu a bláta a znovu střílí. Zasáhla černého vojáka přímo do oka. Zlá děvko, nic neříkej.
  Tři dívky znovu přistupují k Myši. Je těžké proniknout autem, které má tak silné pancéřování ze všech stran. Válečníci jsou ale plni optimismu. Pokud nemůžete prorazit samotný plášť, tak proč neutrhnout hlaveň.
  Alla bosýma nohama kopala do špinavých hrud a zpívala:
  - Naše pravda, naše pravda... Jako paprsky slunce! Náš zítřek bude jasný, z hor potečou potoky!
  Válečníci byli dlouho vyzbrojeni ukořistěnými MP-44. Tyto útočné pušky mají velký dostřel. Krása sebevědomě oheň. Černoši opět padají. Střílí fontány šarlatové krve.
  Maria, střílející, s puškou a ukořistěným kulometem na ramenou, zpívala:
  - Zákeřný pavouk si naostřil žihadlo,
  A pije posvátnou, ruskou krev z Ruska!
  Všechno je malé a malé pro jeho protivníka, zabije,
  Kdo má lásku k Rusku!
  Láska k Rusku!
  Dívka poslala kulku do nejrůznějšího "strážce", který vylezl ze štěrbin. Kráska se usmívala, její tvář, ač vyhublá, si zachovala svůj šarm a šarm.
  Obecně jsou všechny dívky v jejich praporu krásné. Zde například tatarský serafín. Její otec je Tatar, ale její matka pochází z Běloruska a po ní Serafima zdědila vlasy barvy zralé pšenice. Také krásná dívka, bosá a téměř nahá. A střílí z ukořistěného kulometu, krátkými dávkami. A lezou po něm fašisté z jiných vojsk.
  Serafima střílí docela přesně. Vedle ní ležela zlatovlasá Marie. Obě dívky střílejí a zpívají.
  - Vlasti! Maria začala...
  - A armáda! - Pokračování, střílení Seraphima.
  Maria tweetovala:
  - Tento...
  Seraphim vedl oheň a udeřil do barevného:
  - Dvě tyče!
  Maria se usmála a zaštěbetala:
  - Na...
  Seraphim vystřelil a dodal:
  - Který...
  Maria přerušila pět a pokračovala:
  - Vydrž!
  Seraphim, střílející, pozdravil:
  - Planeta!
  Maria, střílející, cvrlikala:
  - Prsa...
  Seraphim, střílející, předl:
  - Chránit...
  Maria rozbila hlavu fašisty a vydala:
  - My ty ....
  Seraphim řezal nacisty kulkami a zasyčel:
  - Země!
  Maria, vysílající dobře mířené kulky, cvrlikala:
  - Každý....
  Seraphim, střílející stále přesněji, dodal:
  - Lidé!
  Maria, odhodila své zlaté, špinavé vlasy z čela, zpívala:
  - Krysa...
  Kulka Seraphim a vysílající výstřely vydaly:
  - Vaše...
  Maria, která udeřila fašistu do krku, pokračovala:
  - Teplo!
  Blonďatá tatarka posílající výstřely pokračovala:
  - Mraky...
  Maria přesně střílí, dodala:
  - Chladný!
  Seraphim, šklebil se, cvrlikal:
  - Dobře a...
  Maria, střílející přesně, zavrčela:
  - Slunce!
  Seraphim, mlátící v dávkách, zasyčel:
  - Zoy!
  Mary se smíchem pokračovala.
  - Automatické...
  Seraphim, jako by střílel, zaštěkal:
  - Nather...
  Maria přidala dobře mířené střely:
  - Rameno...
  Seraphim se smíchem dodal:
  - Vojáku!
  Maria nadšeně zpívala a střílela:
  - budu kopat...
  Serafima, vedoucí bojové palby, dodala:
  - Hrob...
  Maria srazila Afričana a pokračovala:
  - Protivník!
  Dívkám došla munice. A byla nucena rychle běžet do úkrytu. Zásobování přes Volhu je velmi obtížné. Neustálé bombardování a ostřelování. Zde přichází rota posil z druhé strany.
  Kolem člunů se vaří fontány spreje a úlomků. Stormtroopeři řvou na obloze. Tady přilétají Focke-Wulfové. A shazují bomby.
  Několik lodí se rozpadlo. Sovětští vojáci se topí a umírají.
  Nepřátelská dělostřelecká palba je příliš hustá.
  I v noci udržují Fritz vše pod palbou. A jejich střemhlavé bombardéry jsou opotřebované. Včetně dědečka Yu-87. I když proudová letadla již šla do série.
  Zde je legendární sovětský Jak-9. Bojuje s německým ME-309. Dohodnutá manévrovatelnost, proti rychlosti a zbraním. Němec se snaží porazit sovětský vůz od prvního zavolání. Ale nedaří se mu to. Yak se zase snaží jít do ocasu, ale nacista kvůli vysoké rychlosti odchází.
  Rychlejší Němec se silnějšími zbraněmi proti ovladatelnějšímu Rusovi. Rychlý let ale pokračuje. Fašista použije sedm palebných stanovišť proti sedmi a dotkne se sovětského auta. Ztrácí rychlost a začíná padat.
  Vydává obláčky kouře. A motor běží...
  Co je to za válku! Těžko se dá odporovat výzbroji tak silnému stroji, jako je ME-309, u kterého sedm palebných stanovišť kompenzuje nadváhu a špatnou manévrovatelnost.
  Vysoká rychlost umožňuje fašistovi jít do střemhlavého letu a čelo německé stíhačky je dobře pancéřované.
  Anyuta se znovu pokouší podkopat Myš. Dívka riskuje život. Už je celá poškrábaná, prolézá se nahá skrz opevnění. Všechna krása v škrábancích a pisuga. Pak ale hodí granát s balíčkem připevněným k výbuchu. Zasáhne ji dokonce dávka ze samopalu. Poškrábe krásku na rameni.
  Na druhou stranu ale výbušnina zasáhla hlavně ústí 150mm děla. A Němec už utrpěl značné škody. Vůz se s velkými obtížemi pohybuje ze svého místa a plazí se zpět na místo, kde jsou jeho jednotky, aby si olízl rány.
  Na obloze se objevují Focke-Wulfové a několik TA-152. Začnou ostřelovat sovětské pozice. Objevilo se také několik nejnovějších útočných proudových vozidel HE-183. Tito supi dosahovali rychlosti až osm set kilometrů za hodinu a bylo téměř nemožné je zasáhnout.
  Dívky střílejí na Němce. Vždy existuje šance zaháknout nepřítele, navzdory silné ochraně útočných letadel před pozemní palbou.
  Anyuta a Alla získali zajatého Luftfausta. Tato zbraň, skládající se z devíti propojených dvacet milimetrů bez zpětného rázu.
  Můžete střílet jako z malého protiletadlového děla.
  A bojovníci míří na nepřítele. Hladce mačkají start... Obě krásky spočinuly bosýma nohama na suti a cítili plynulý návrat.
  Focke-Wulf se šesti vzduchovými zbraněmi začíná kouřit - má roztrhané břicho.
  Dívky řvou radostí:
  - Puk! Podložka! Fotbalová branka!
  Nad hlavami dívek začínají kroužit další německá letadla. Krásky se vrhají do podzemních chodeb a vyhýbají se raketám Focke-Wulf.
  Anyuta dostala hrubý podpatek s třpytem. Dívka zašeptala:
  - Ó pekelné plameny!
  Chodidlo dívky bylo pokryté puchýři a bolestivě bolelo. Chtěl jsem si dát něco studeného.
  A na povrchu pokračují mezery. Sníh syčí z plamenů, trosky se trhají. Němci zaplavují pozice palbou, ale z toho je velmi malý smysl. Válečníci se schovávali jako myši v norcích. Ať si vyžehlí sami.
  Alla zašeptala Anyutovi do ucha:
  - Myslím, že brzy nacistům konečně dojde dech. Mají spoustu síly, ale ve Stalingradu nemají příležitost se otočit!
  Blonďatá dívka hrdě odpověděla:
  Jsme tu jako tři sta Sparťanů! Odrážíme nadřazené síly nepřítele!
  Zrzavá Alla se zachichotala a mrkla na svou partnerku:
  - A neobejdete nás!
  Když se dívky dostaly na povrch, nálet skončil. Objevili se noví černí pěšáci. Vyšplhali kupředu a dívky musely zahájit palbu a donutily nepřítele kopat nosy do země.
  Opět se do boje pustili "Lvi" a "Tygři". Němci se snažili tlačit na sovětskou armádu těžkými tanky. Tu a tam pršely granáty. Zranitelnější "Tiger" se snažil neodtrhnout od svých formací. Minomety také duněly.
  Dívky střílely na Němce a jejich žoldáky. Vyřazení soupeři. Alla a Anyuta stříleli ve dvojicích. Objevily se a usadily se nepřátelské tlamy. Pak nová vrstva postupujících nepřátel.
  Dívky během bitvy zpívaly.
  Alla začala a střílela:
  - Před...
  Anyuta, střílející, pokračoval:
  - Vámi...
  Alla lupanuv dodal:
  - Legie...
  Anyuta odřízl tři a mlčel:
  - Nepřátelé...
  Alla, pobíjející protivníky, vyhrkla:
  - Ony....
  Anyuta, který zničil polovinu Arabovy lebky, pokračoval:
  - Chtějí...
  Alláh drtil nepřítele a pokračoval:
  - Vy...
  Anyuta, střílející, zasyčela vzteky:
  - Skartovat...
  Alláh, který prorazil lebku Araba, zavrčel:
  - Zničit...
  Anyuta pokračovala v přibíjení a zasyčela:
  - Poznámky...
  Alla, jako by střílela, zapískala:
  -Neboj se...
  Anyuta vypálil přesnou střelu a zavrčel:
  - Nepřítel...
  Alla, střílející jako ostřelovač, pokračovala:
  - Štykov...
  Anyuta střílel dál a štěkal:
  - Být schopen...
  Alla, aniž by přestala střílet, zasyčela:
  - Platnost...
  Anyuta zuřivě střílela, zavrčela a opravila svého přítele:
  - Odvaha...
  Alla v těžké extázi, která prostřelila hlavy Afričanů, vyštěkla:
  - Síla...
  Anyuta, cválající ohněm, zasyčel:
  - Zvýšit...
  Alla zavrtěla červenými kadeřemi a pokračovala:
  - A protivníci...
  Anyuta, který udeřil Araba do žaludku, vydal:
  - Hned...
  Alla, střílející všemi rážemi, vyštěkla:
  - Zničit...
  Dívky si oddechly. A když stříleli trochu víc, křičeli:
  - Jsme rytíři odstřelovací pušky, zvoní hlas vraždy!
  Vlna tlačení koloniálních jednotek poněkud utichla. Nacisté opět posunuli tanky vpřed. "Tygři" -2 se objevili se svými dlouhými tlamami a stříleli granáty na všechno, čeho si stihli všimnout.
  "Tiger" -2 měl původní tvar věže a sklony pancéřových plátů ze stran. Díky tomu byl trochu houževnatější. Válečnice si opět zvolily za cíl stopy tanku. Fašista musel být jako had na pánvi.
  Anyuta hodil výbušný balíček, rozdrtil přední válec "Tigra" -2 a zpíval:
  - Potkal jsem tě s dárkem... Samozřejmě jsem nastínil místo v rakvi!
  Alla zasyčela a šťastně hodila na fašistu velký výbušný balíček:
  - Ale Pasaran!
  A od výbuchu se zkroutila dlouhá tlama německého tanku. A král tygr se začal otáčet. Fašista byl opět těžce zraněn. Alla to vzala, vyštěkla a holými prsty na nohou hodila kus skla:
  - Být tebou v dubové rakvi!
  Sklenice, která proletěla kolem, přistála přímo v krku indiána z koloniálních německých jednotek.
  Anyuta mrkla na svého partnera a zazpívala:
  - Ponořím hlavu do tohoto sudu! Potopím všechny!
  Alla vypálila dávku z kulometu. Němci byli opět pod útokem. Dívka zasyčela:
  - Můžeme všechno! A vyhrajeme!
  Anyuta vystřelila z pušky a řekla:
  - Čeká velká výhra! Ať jsou naši dědové ve slávě!
  Alla udělala kotrmelce a kutálela se, točila se jako vánoční stromeček. Dívka s mrknutím zpívala:
  - Pane úspěch, kam kráčíte ... pane úspěch - smějí se fašisté ...
  Německé tanky, nešetřily granáty, zvýšily svou palbu. Nasypali své praskající dárky. A blížili se k sovětským pozicím a snažili se vyhnout mezerám.
  Anyuta pomocí drátu, jak je učil zajatý Seryozhka, vytáhl těžkou minu. "Lev" se pomalu plazil k sovětským pozicím. Jeho 150mm dělo neustále chrlilo granáty. Dívky zasyčely a mrkly.
  Anyuta zpíval:
  - Němci-paprikaři, fašisti-nacisté... Čeká vás konec pacifisty!
  Alláh řekl s úsměvem:
  - Pacifismus ... Je dokonce hloupé mluvit o pacifismu, pokud jde o nacisty!
  Anyuta trefil dobře mířeným výstřelem kořen nosu Araba z koloniální gardy a zaštěbetal:
  - A jsou zmrzačení v myšlení ... A ve vojenských záležitostech nejsou tak silní! Brzy je vymažeme z povrchu planety Země!
  Alla dala další dávku, otřela si obnažená ňadra o štěrk a zazpívala:
  - Jsem ruský rytíř na kolenou divochů ... smetu nepřátele vlasti z povrchu Země!
  Zrzavá kráska mrkla a pohlédla na oblohu. Točili se tam "rámy", němečtí střelci.
  Plížil se, tu a tam, uvízl ve větrolamu německého "lva". A jeho zbraň neustále plivala.
  Anyuta, pohybující minu pod pásy německého tanku, zasyčel:
  - Pro Seryozhu ....
  Němec se zastavil a znovu vystřelil. Skořápka za dívkami explodovala.
  Anyuta řekl:
  - Skořápky mléka, kdo má mozek dítěte!
  "Lev" chvíli stál. Zda německá zkušená posádka cítila před sebou nebezpečí, nebo chtěla vypotřebovat bojovou soupravu. "Lev" ale nějakou dobu stál a chrlil smrtící granáty.
  Anyuta poznamenal, že německý tank měl pokročilejší dělo a střílel častěji než KV-2. A to samozřejmě dělá toto auto mnohem nebezpečnějším. Anyuta se pokřižovala a zasyčela:
  Ať jdou bezbožní do pekla!
  Alla vystřelila na fašistu ze solar plexu a vyštěkla:
  - Naše vítězství je nevyhnutelné! A vše dobře dopadne!
  Anyuta také přerušil Turka a zpíval:
  - I když se zdá, že život bude brzy přerušen, když potíže zaklepou na svůj černý roh... Koně ržou a krev teče jako řeka a země opět odchází zpod vašich nohou!
  Alla, která namočila Íránce, dodala:
  - Ale země má také svého vlastního strážce ... A mezi hvězdami nataženými k němu ... Neviditelná spásná vlákna do vyhnanství Hitlera na Kolymu!
  Dívky, střílející, zpívaly unisono:
  - Zlomme Adolfa, bude ho to bolet! Věřím, že fašismus bude poražen! A v našem Rusku se zjeví mesiáš, Pán národů všech zemí!
  A bojovníci pokračovali ve střelbě. Ale nepřátelská pěchota si lehla a začala střílet a házet granáty. Fašistické hordy se snažily dívky vykouřit minometnou palbou. A házet spoustu granátů.
  Alláh filozoficky poznamenal:
  - Můžete mít číslo ve volbách, dovednost ve volbách bez války!
  Anyuta se zachichotala a poznamenala:
  - Válka je oblast, kde kvalita převyšuje kvantitu, volby jsou zpravidla opakem, a to je vtip!
  Válečníci mírně ustoupili, granáty a jejich úlomky se sypaly příliš hustě. Alla dokonce zachytila hozený dárek nohou a hodila ho zpět. Granát proletěl a zasáhl nacisty do jejich přileb. A jak to exploduje...
  Jako by někde explodoval další spoj.
  Alláh filozoficky poznamenal:
  - Štěstí je druhé štěstí, úspěch je třetí, ale první dovednost!
  Anyuta se zachichotala a vložila se do toho:
  - Štěstí je odměnou za odvahu, ale ne za nerozvážnost!
  Alla vydloubnul oko hinduistovi z koloniální armády a zasyčel:
  - Kdo má štěstí, jeho duše zpívá!
  Anyuta se usmála a zaštěbetala:
  - Je dobré, když máš štěstí, znamená to, že tě Bůh zachrání!
  Dívky jsou trochu šikovnější. Poté se německý "lev" přesto posunul vpřed a narazil na minu. Housenka narazila do výbušného zařízení a byla roztrhána.
  Zraněný "lev" se otočil a vstal... Válečníci byli potěšeni a z plných plic zpívali:
  - Lev je mrzák v myšlení, tygr je zdrojem nejrůznějších potíží... Na světě není nic zajímavějšího než člověk!
  Anyuta dal dlouhou frontu, jen cizí armáda povstala a zazpívala:
  Máme rakety, letadla,
  Nejsilnější ruský duch na světě...
  V čele nejlepších pilotů -
  Nepřítel bude rozdrcen na prach a dolů!
  "Lev" se zdá být vážně poškozen. Ztuhla a vyplivla několik dalších granátů.
  Objevil se hbitý Panther. Bála se však jít hluboko do pozic sovětských vojsk, ale začala střílet. Nad hlavami dívek svištěly mušle. A rozbíjeli trosky a požáry.
  Anyuta připravil granát k odhození, připravený zachytit okamžik, kdy se fašistický tank přiblíží na dostupnou vzdálenost. Ale ani v Pantherovi nejsou žádní blázni. Němci stříleli, kladli náboje do šachovnicového vzoru a snažili se neminout jediný kousek země. A doslova vyhrabal každý kámen.
  Alla se poplácala po holé hrudi a poznamenala:
  - Fritzova taktika je chybná... Kolik tak dosáhnou?
  Anyuta vtipně poznamenal:
  - Slepice kluje zrnko po zrnku a přibírá mnohem rychleji než prase polykající velké kusy!
  Panther vypálil více než osmdesát ran a poté, co mu došla munice, se otočil a zamířil zpět do svého doupěte. Na jeho místě se objevil nový mastodont "Sturmtiger". Stroj zakryl svůj široký kufr čepicí. Je vidět, že doufá, že se zachrání.
  "Sturmtigr", střílel na pozice sovětských vojsk z dálky. Raketa vypálena. Země se zvedla a ohnivá fontána vylila proudy plamenů.
  Dívky sotva přežily, byly docela zakryté. Anyuta byla dokonce mírně ohlušena. Dívka se najednou viděla, jak cválá na koni. A že velí četě, která zaútočila na tatarskou armádu. A válečníci s ní jezdí na koních. Mongolští Tataři, neschopní rány odolat, ustupují a umírají po tisících pod kopyty.
  Anyuta naproti tomu máchá dvěma meči a seká nepřátele. Ale vize byla náhle přerušena.
  Alla udeřila svého partnera do tváří, zatřásla s ní a řekla:
  -No, všechno! Teď přestaň ležet!
  Anyuta naštvaně odpověděl:
  - Nelehl jsem, ale bojoval!
  Dívka ve vzteku vyskočila a hodila granát. Současnost, která proletěla kolem, přistála v tlamě tanku "Lev". Po poškození vůz pomačkal svůj těžký kufr.
  Anyuta z plných plic zvolala:
  - Jsem ruský rytíř!
  Alla vyrazila z kulometu a zavrčela:
  " odpověděl chlapec a svraštil obočí,
  Chci sloužit Svaté Rusi...
  Nechte vylít moře krve
  Ale Bůh nás může zachránit!
  Anyuta spadla na trosky s holým břichem a hrudníkem. Právě včas, když se jí přes hlavu přehnaly stovky výstřelů z kulometů. Dívka vyplázla jazyk a řekla:
  - Šílenství statečných vojáků je zachráncem arogantních generálů!
  Alláh souhlasil:
  - Voják je statečný, generál je rozvážný, nepřítel je mazaný, úspěch je solidarita pouze s moudrou odvahou!
  Dívky znovu zahájily palbu a solidárně zaštěbetaly:
  Nad ním letky
  Řvoucí v unisonu
  Adolf je silný blázen -
  Výsadba Sodomy!
  Objevil se další obrněný "Lev". Dva vojáci před ním utekli, soudě podle snědých tváří - Arabové. Snažili se hodit řetěz na hák, aby vytáhli vyvinutý tank z bojiště.
  Alla a Anyuta vystřelili a zároveň zabili techniky. Válečníci zpívali:
  - Neničte se a pomozte kamarádovi, pomozte ostatním z požáru!
  Objevili se tři černoši. Závodili s řetězem, jak nejrychleji mohli, ale také je dívky zastřelily. Anyuta navíc střílela ze zbraně a tiskla psa holými prsty.
  A dokázala své protivníky zasáhnout extrémně, jako Robin Hood přesně.
  Alláh poznamenal:
  - Známkou není ten, kdo se úspěšně trefí, ale kdo se smůlou minul!
  Anyuta hodila granát bosou nohou a zasyčela:
  - Nejpřesnější s vizí dýky může minout, ale neodpustitelně bystrá mysl může proklouznout kolem cíle!
  Granát zasáhl minomet a začal explodovat a odpálil miny.
  Ano, Stalingrad nebyl pro Němce jednoduchý. Dostali je do děsivé citadely smrti!
  . KAPITOLA #13
  3. listopadu Němci obklíčili Tikhvin a v samotném městě se bojovalo. Rudá armáda pomalu ustupovala. Většina města Baku už byla dobyta, sovětská vojska se stahují na poloostrov. Jerevan se stále sotva drží. Stalingrad je na pokraji zkázy.
  Ale přesto Stalin tomuto městu nařídil, aby se nevzdávalo. O Astrachaň se rozpoutaly boje. V tomto městě se Fritz také snaží postoupit. Silně bombardují všechny přístupy a ničí infrastrukturu.
  Zima se blíží... A průběh války je stále méně předvídatelný. Ale zdá se, že Stalingrad neobstojí. Zásobování přes Volhu ztěžuje zamrzání a masivní bombardování.
  4. listopadu už bylo zabráno devadesát procent Tikhvinu. A Němci se přiblížili k finskému území. Sovětské jednotky, které utrpěly značné škody, nemohly získat dostatek síly k zastavení nepřítele.
  Na setkání zaútočili také Finové a loutkové švédské jednotky. Bylo použito značných sil.
  5. listopadu se německá koalice a finsko-skandinávské jednotky spojily. Kolem Leningradu se tak uzavřel dvojitý kruh. Nové, velké vítězství pro Třetí říši.
  6. listopadu ještě probíhaly boje v severním sektoru. Nacisté rozšířili chodbu. Situace byla nesmírně obtížná. V Tikhvinu hořely poslední zbytky odporu. Němci odpálili balistické střely na Jerevan. Zveřejněny tři prezentace. Způsobil značné škody s oběťmi. Ale nakonec nic nezlomili.
  Město Astrachaň bylo odříznuto pevninou od zbytku sovětského území. Situace se vyhrotila. Nové německé a britské bitevní lodě bombardovaly Murmansk. Během ostřelování byl zabit velitel posádky a mnoho důstojníků.
  Bylo to ještě horší.
  A 7. listopadu nacisté vtrhli do Volchova a nakonec Tichvina rozdrtili odporem sovětských vojsk. Propast s Leningradem se tak prudce zvětšila. Bylo jasné, že město v blokádě pravděpodobně nepřežije.
  8. listopadu konečně proběhly dlouho očekávané testy tanku Lev-2. Stroj měl upravené uspořádání. Motor, převodovka a převodovka byly umístěny na jednom místě a vpředu a bojový prostor vzadu.
  Němci pod vedením Porsche vyrobili vůz s energickým úsilím v den výročí puče.
  Skutečně, díky nižší siluetě se při zachování výzbroje a pancéřování "Lva" podařilo snížit hmotnost vozu na šedesát tun, s motorem o výkonu 1200 koní. Bojové testy ukázaly, že se ukázalo, že jde o zcela přijatelný tank. Přesně to, co potřebujete!
  Kombinace dobrých vlastností běhu a brnění.
  Führer však nebyl spokojen. Požadoval posílit pancíř boků a zádi a také umístit 88mm kanón s délkou hlavně 100 EL.
  Dalším testovacím vozidlem byl E-100. Tento tank se však ukázal být příliš těžký: 140 tun, ale má vynikající ochranu ze všech úhlů a výzbroj myši. Obecně platí, že série "E" slibovala být extrémně slibná. Němci zřejmě neztráceli čas.
  Předveden byl i tank "Bars" s motorem o výkonu 1000 koní, nicméně vůz se Hitlerovi zdál nedostatečně chráněný.
  Zobrazené na výročí a různé druhy letadel. Zejména útočné letouny a modifikace ME-262. A také TA-183. Celá přehlídka techniky.
  Včetně výkonných plynových odpalovacích zařízení jsou schopny demolovat celá města a vesnice.
  Zde ve skutečnosti předvedli velmi silné systémy ničení.
  Testy prošel i Panther-2, vážil padesát tun, měl 150 milimetrů skloněný čelní pancíř a dělo King Tiger. Boční pancíř byl 82 mm, pod úhlem. Takový tank Hitlerovi víceméně vyhovoval, takže v boji zblízka dokázal odolat čtyřiatřicítce.
  Obecně nacisté pročesali zvěřinec.
  Prošel a testoval stíhačky "Gotha" schopné dosáhnout rychlosti tisíc sto kilometrů za hodinu.
  Zkrátka to vzdali.
  Volchov padl 9. listopadu. Situace dosáhla svého vrcholu. A znovu se sovětské tanky pokusily o protiútok.
  Gringeta ztuhla poblíž pistole. "Churchill" -2 stál před sovětskými vozidly a chrlil munici.
  Lordova dcera Jane počítala zásahy. Sovětské tanky při vjezdu do příkopu zpomalily. A toho využil německý zvěřinec.
  Nicoletta to vzala a zazpívala:
  - Anglický válečník se nebojí smrti,
  Pod hvězdnou oblohou nás smrt nevezme!
  Neboť lev s korunou bude bojovat statečně,
  Nabiju mocný kulomet!
  Malania souhlasně přikývl.
  - Je to překrásné! A budeme také účtovat!
  Pistole pracovala velmi aktivně. Skořápky blikaly jako sirky a zanechávaly obrysy ve vzduchu. Ano, energické dívky se chytly. A co je nejdůležitější, přesné.
  Gringeta přikývla hlavou a vyslala projektil do základny věže čtyřiatřicítky. zamumlal:
  - Tohle je smrt! Přijde k mým nepřátelům! A od nynějška vím, že čeká na kníraté nepřátele!
  Nicoletta řekla s úsměvem:
  - Všechna zvířata se klaněla tomu kníratému... Aby mohl selhat tomu zatracenému!
  Gringeta se znovu zasmála, vystřelila a zasyčela:
  - Můj projektil je nejpřesnější. Určitě se tam dostaneme!
  Nicoletta zvedla ukazováček a řekla:
  - Pif, Paf - minul! Šedý zajíček odskočil!
  Gringeta, střílela, zpívala:
  Každý si vybere sám
  Žena, náboženství, cesta...
  Služte ďáblu nebo prorokovi
  Každý si vybere sám!
  Jane zavrtěla hlavou a protestovala:
  - Takhle určitě ne! Devadesát devět procent víry člověka je určeno narozením, nikoli poznáním. Zde patříme k anglikánské církvi... A když se podíváte, na jakém základě? Je to naše volba?
  Gringeta se zachichotala a poznamenala:
  - Já osobně jsem byl ve věřící rodině, ale nyní stále více inklinuji k ateismu!
  Nicoletta se zachichotala a vyplázla jazyk.
  - Ateismus... To je zajímavé!
  Malania filozoficky poznamenal:
  A zdaleka ne všechno! Když není žádný Bůh a neexistují žádné nadpřirozené síly, pak je každé náboženství falešné!
  Gringeta přikývla hlavou a ochotně potvrdila:
  - To je jako za komunistů! Přišli s myšlenkou, že všechna náboženství jsou jen lidské fantazie. A na tom postavili doktrínu!
  Malanya skepticky zkroutila rty.
  - A co je čeká po smrti?
  Gringeta se masožravě zasmála. Vypálila projektil, rozřízla trup dalšího sovětského tanku a odpověděla:
  - Zde si můžete myslet hodně ... Dokonce i vzkříšení mrtvých silami vědy!
  Malania si vzpomněla s úsměvem:
  - Četl jsem jednu knihu o světě budoucnosti. Vesmírné impérium již existuje. Neexistuje smrt, stáří, nemoc. A samozřejmě hlad... Pravda, většina populace práci nemá, ale je jí dost pro všechny.
  Například auta se rozdávají zdarma. A jsou tu elektronické stroje, se kterými udržují kontakt s celým světem.
  Nicoletta zcela vážně poznamenala:
  - Pokrok je rychlý. Podívejte se na tyto tanky... Jak pokročily a staly se dokonalejšími. Přesto se "Churchill" -2 s "Matildou" nedá srovnávat.
  Malania souhlasila s tímto:
  - Ano, tanky pokročily... To je šik!
  Další útok sovětských tanků zapadl a nastala přestávka.
  10. a 11. listopadu Němci prováděli malé útočné operace a odřezávali rohy na severu.
  Sovětské jednotky se pokusily o protiútok severně od Stalingradu, ale nedosáhly velkého úspěchu. Ve městě už stály poslední domy. Zničeno ve stejnou dobu, k zemi. Ale zatím Stalin nařídil nechat to do konce.
  Město Baku je téměř dobyto. Ropné vrty ale hoří a vypukly mezi nimi boje. Němci neustále bombardují.
  Bitvy v Astrachani vrcholí...
  12. listopadu zahájili Turci útok na Jerevan. Tlak byl odražen. Osmané trpěli. Ale fau byl opět vyhozen. 13. listopadu Němci obsadili poslední čtvrti Baku - oznámili dobytí města. Jen na poloostrově se stále bojovalo a obloha byla černá od planoucích studní.
  14. listopadu zahájili nacisté útok na Murmansk. Používali dělostřelectvo a letadla...
  Stalingrad byl v plamenech, ale přemístěné sovětské posily umožnily udržet se. I když jen na okraj města a za cenu kolosálních ztrát.
  Během útoku na Murmansk se shromáždila velká armáda bitevních lodí a přiblížily se i letadlové lodě. Město bylo stlačeno jako válec plazmy. A bombardovali a stříleli.
  15. listopadu se začaly přesouvat fašistické jednotky, které zaútočily na město, jediný nezamrzající přístav v Severním ledovém oceánu. Bitev se účastnily "myši" a dokonce i tank "Krysa", který si chtěli nacisté vyzkoušet v praxi.
  "Krysa" však byla poněkud zklamáním. Nejprve postoupila a pak uvízla v závějích. A zastavil se na kraji města. Němci nebyli úplně připraveni na ofenzívu. Ostřelování ale neustávalo. 16. listopadu nacisté prakticky dokončili čištění ropných, planoucích vrtů. Část poloostrova pro ně ale byla nepřístupná kvůli požárům, které přerostly až do sedmého nebe.
  17. listopadu nacisté dobyli poslední větev delty Volhy, a tím důkladněji zablokovali Astrachaň. Baku bylo dlouho odříznuto.
  Jerevan byl také napaden. Město je na kopci, velmi výhodné k obraně, ale je obtížné ho zaútočit, zejména s tanky.
  18. listopadu sovětská vojska znovu vyzkoušela sílu nacistické obrany severně od Stalingradu. To oslabilo nápor na to, co zbylo z roku na Volze, ale stálo to za citelné ztráty.
  19. listopadu Němci zastavili útok na Murmansk kvůli těžkým ztrátám.
  Posedlý Fuhrer tedy nemohl žádným způsobem vytáhnout ze své pozice četné třísky. Plány nacistů ukončit SSSR před zimou selhaly.
  Nejhorší ze všeho bylo, že Japonsko přerušilo ofenzívu kvůli chladnému počasí a obrovským ztrátám lidské síly. Jediná věc je, že samurajové zvýšili produkci svých vlastních čtyřiatřicítek a licencovaných Pantherů. A příští léto by mohly způsobit potíže.
  20. listopadu Němci částečně uhasili požáry a vyčistili většinu poloostrova.
  21. listopadu sovětská vojska znovu zaútočila na Němce a dokonce se vklínila pár kilometrů severně od Stalingradu. Nacisté museli oslabit svůj nápor a pokusit se získat zpět své pozice.
  Boje, jak se v takových případech říká, jsou prostě na úrovni podivína!
  22. listopadu se nacisté pokusili o postup v oblasti Turkmenistánu. A když ušli deset kilometrů, byli zastaveni. Ale 23. listopadu, když uvedly šáhovy brigády do bitvy, znovu postupovaly. Situace se extrémně zhoršila v regionu Střední Asie.
  24. listopadu nedošlo na frontách k žádným výrazným změnám ...
  25. listopadu nacisté obnovili útok na Murmansk. Vrhněte do bitvy nové díly. Ale zatím to nemá smysl.
  Přišel 26. listopad - jedenáct let od voleb do Říšského sněmu, po nichž byl Hitler jmenován říšským kancléřem.
  Poprvé byl na frontu nasazen nejnovější tank E-100.
  Byla to bojová praxe takového stroje.
  Nádrž vypadala dost dlouhá, skoro zploštělá. Z ní trčela dlouhá tlama 128mm děla. A čelní pancíř pod úhlem pětačtyřiceti stupňů. A je nakloněný ze stran.
  Tank E-100 se pohyboval díky nejnovějšímu motoru o výkonu 1500 koní, rychleji než Maus. A projektily se od něj odrazily.
  A uvnitř auta se objevila veselá čtveřice Magda, Christina, Gerda a Charlotte.
  Dívky Führerovi porodily děti a nechaly je v péči speciálních chův SS.
  A právě dorazil na frontu. Dívky jsou velmi vtipné. Chyběly jim bitvy. A tady je právě příležitost se vyjádřit. Vezměte si konečně tento severní Sevastopol.
  A nastolit nadvládu Třetí říše v Severním ledovém oceánu. Jak dlouho ještě může válka skutečně trvat? A čtyři si myslí: může se s nimi alespoň něco změnit?
  U Murmansku moc nemrzne - Golfský proud izoluje. Dívky jsou v bojovné náladě. Každý měl pár - kluka a holku! Můžete se tedy radovat.
  Magda a Christina se vznášely kolem zbraní. Nádrž je úplně nová a snadno se s ní manipuluje. Ze stran je chráněn 120mm šikmým pancířem plus dalším 50mm štítem. Takže auto nelze prorazit ze všech úhlů.
  Dívky si pískaly písničku. Jsou skvělí v srdci.
  Gerda s úsměvem na jantarových rtech poznamenala:
  - Teď máme s Hitlerem společného potomka. Jsme členové královské rodiny!
  Charlotte se zachichotala, když poznamenala:
  - A dopředu - samé nuly!
  Tank "E" -100 se přiblížil k sovětským pozicím. Všechno kolem bylo tak zničené, že výstřely od Sovětů byly vzácné a obvykle z lehkých zbraní.
  Magda namířila své 128mm dělo a vystřelila na sovětskou straku. Medová blondýnka zpívala:
  - Jsem tygřice a mám úsměv... A ten zlý tygr všechny roztrhal!
  Sovětská pětačtyřicetka se odvrátila, několik ruských vojáků bylo zabito.
  Magda předla jako kočka:
  - Jsem superman, moje metoda je jednoduchá... Ukousnu ty, kteří mají ocasy z vlny! A pak se dívka začala smát. No prostě jako divoká bohyně.
  Hitlerovy prostitutky houpaly tankem. A oni sami naskočili do auta s nakloněným pancířem.
  Ale pak válečníci otočili své auto. Charlotte, tato kráska s měděnými vlasy, jak zpívat:
  - Tsok, tsok, tsok ... Spusťte proud! Nacistická kavalérie sežrala všechen písek!
  A po tom, Charlotte, jak se jí chce smát... Dokonce zacvakala zuby. A tank se znovu roztočil. Němci strhli plot z ostnatého drátu. Stroj, velký jako Tyrannosaurus rex, obscénně zavrčel. A bojovníci odhalili své roztomilé a masožravé tváře.
  Dívky v sobě vydržely a porodily děti od Adolfa Hitlera. A to už o něčem vypovídá. Krásní rejsci, ale zároveň mravní podivíni. Zde rozdrtili sovětského vojáka, který spadl pod kola. A zatlačili do země 76mm dělo. Přejeli jsme to. Zploštělá ocel. Bojovníci předváděli figurální akrobacii. Skořápky se zdály neškodnější než hrách, v chrastítku, které dítě třese. Další kanón, který E-100 zploštil, byl 85mm.
  Magda se zasmála.
  - A drtíme Rusy jako štěnice!
  Christina opravila svého přítele:
  - Spíš medvědi! Medvěd je velké zvíře!
  Zrzavá Charlotte dodala a odhalila tesáky:
  - A zubatý!
  Německé tanky si prorážely cestu obrannými liniemi města. Sovětská vojska bojovala velmi tvrdě. Všichni se chopili zbraní. V domobraně bojovali i desetiletí chlapci. Bylo tam také mnoho dívek. Všichni obyvatelé se shromáždili, ale zbraní nebylo dost. Masové hrdinství se projevovalo ve všem. Pionýři se pomocí podomácku vyrobených výbušnin nebo svazků granátů dostali do blízkosti nacistických tanků a vrhli se pod koleje - umírali za svou vlast.
  Tank E-100 utrpěl nějaké poškození. Jednomu z chlapců se podařilo protlačit těžkou minu. Sám zemřel, ale poškodil německé auto. Válec praskl a část housenky odletěla. Velké auto zpomalilo. Pak pár válečníků hodilo svazky granátů a rozbilo husté stopy.
  E-100, když prošel přední linií, ztratil svou mobilitu.
  Gerda namířila šest kulometů a zapnula je, když se sovětští vojáci pokusili o protiútok. Desítky Rusů a zástupců dalších národů Ruska padly, proraženy kulkami z kulometů. Sovětští vojáci však běželi vpřed. Házeli granáty a zemřeli. Část úlomků dosáhla E-100, ale kulomety fungovaly správně. A čert Gerda je tak přesný. A její kulky téměř nikdy nelétají nadarmo.
  A ruští vojáci umírají...
  Christina byla vypálena z rychlopalného 75mm děla, tříštivých granátů a vypálena z koaxiálního kulometu. Rudovlasá bestie, trhající sovětské vojáky kulkami, zasyčela:
  - Jsem nositelem smrti... Sám Satan je pro mě zrzavý!
  Magda nesměle poznamenala:
  - No, nemusíš. Satan je nepřítel Boží a je odsouzen do ohnivého jezera!
  Christina plácla do kovu bosou nohou a zařvala:
  A co ohnivé jezero? Moje vlasy jsou jako plamen!
  Gerda řekla s úsměvem:
  - Vůdce sám nám odpustí jakékoli hříchy ... Přesněji řečeno, samotný koncept hříchu, je v podstatě zastaralý?
  Magda pokrčila rameny.
  - Chceš říct, že koncept hříchu je zastaralý...
  Gerda znovu zapnula své kulomety, čímž potlačila zoufalý protiútok ruských vojáků. Kulky je zabily jako dary z pekla. E-100 je v této modifikaci velmi silně chráněn. Až osm kulometů, dva souosé s kanóny a zbytek se ovládal na pantech. A zasáhli velmi tvrdě.
  Gerda zařvala s úsměvem:
  - Hřích, to je základ existence Třetí říše! Naše náboženství je skutečně vírou zvířat!
  Rusovlasá Christina, střílející z děla a zabíjející ruské vojáky, zpívala:
  - Moje milující a něžné zvíře... Miluji tvé tesáky, věř mi! Moje pekelná a tesácká bestie!
  Jednomu ze sovětských protiletadlových děl se opět podařilo zasáhnout kluziště a rozbít je. E-100 se konečně zastavila. Magda ale otravné protiletadlové dělo potrestala zakrytím těžkou náloží. No, stopy byly vyjeté.
  Gerda se zamračila, zavolala remorkér a zeptala se:
  - Vytáhněte nás, prosím! Umíráme! Koleje jsou rozbité!
  Odpověď přišla okamžitě:
  - Tahač bude!
  Christina zpívala s úsměvem:
  - Tohle je ten tah! Nepřátelé k odpadu!
  Magda vystřelila ze zbraně, kterou se ruští vojáci snažili vytáhnout pro přímou palbu. Rozbila hlaveň a rozprášila sovětské vojáky různými směry. Jeden z vojáků byl roztržen vejpůl a bojoval v agónii.
  Blonďatá Christian se pokřižovala, zvedla oči k nebi a modlila se:
  - Odpusť mi, Pane! Za nedobrovolný hřích a vraždu!
  Christina se zachichotala a poznamenala:
  - Ne, to není možné! Musíš být tvrdý jako kámen! Staňte se pro nás skálou!
  Magda sebevědomě odpověděla:
  - Je jen jedna skála - Ježíš Kristus!
  Rudovlasá ďábelka zaštěkala:
  - Ježíš byl pacifista! A naše víra a vyznání je válka!
  Tank E-100 byl odtažen a odtažen směrem k německým pozicím. Gerda s úsměvem sněhové královny poznamenala:
  - Válce jsou nejzranitelnější částí nádrže. A s tím se musí bojovat!
  Charlotte zavrtěla hlavou.
  - Nezakrývejte celé válce štíty. To není možné, protože část housenek bude stále otevřená!
  Magda navrhla:
  - A když uděláte válečky malé a bez palety?
  Rudovlasá ďábelka se zachichotala a ukázala své perlové zuby:
  - A jak jim dát větší rychlost?
  Magda třela kov holou podrážkou a navrhla:
  - A pokud používáte elektromotory?
  Charlotte si zvedla břicho a zkroutila krk.
  - Možná možnost... A nádrže budou hořet méně!
  Magda s pláčem řekla:
  - Až se dostaneme do pekla, bude hořet a hořet jako pochodně!
  Zrzka zavrčela:
  - No, tak co... A andělé jsou stvořeni z jasného plamene! Buďme andělé!
  Christina to vzala a ohlušující zpívala:
  - Nejsem anděl, ale jen ďábel, ale pro lidi jsem se stal svatým .... Získejte nepřátele vypočítavosti pod mučením takové nadpozemské bolesti!
  Dívky mlčely... Stormtroopeři se točili na obloze a kanonáda duněla. A bomby pršely a pršely dolů... Jako skutečné krupobití zkázy a zkázy.
  Murmansk hořel a lidé umírali. Němci dokonce odpálili balistickou střelu. Ne příliš účinná zbraň. Je snazší shodit pětitunové bomby z Yu-488, bude to přesnější a levnější.
  Christina jako první vyskočila bosá do sněhu, když tank odvezli na nouzové parkoviště. Opraváři tam byli. Dívky se přestěhovaly do teplé boudy. Lehněte si na matrace. Gerda a Charlotte začaly hrát kapesní šachy.
  Magda s Kristinou začaly dělat lis, aby se jim břicho vyrylo a v těhotenství neklesalo. Nádhera, až se chvěje v bedrech válečníka. Ještě čerstvé, ale to už jsou ženy, které přivedly na svět děti. A umírání už není tak děsivé - je tu někdo, kdo bude pokračovat v závodu! I se semenem takového parchanta jako Hitler.
  Ale děvčata z praporu SS "Tigers", Fuhrer je opravdu něco jako Bůh. A už ne pohanský bůh, ale něco Všemohoucího a ve své genialitě nepochopitelného.
  Gerda hrála královský gambit a rozvinula silný útok. Charlotte se tvrdošíjně bránila. Došlo k výměně úderů. Vše ale skončilo vzájemným vyhlazením a remízou. Pak Magda a Kristina začaly hrát šachy. A Charlotte a Gerda začaly dělat kliky a kliky. Dívka se aktivně udržovala ve formě.
  Magda, hrající a strkající soupeře, filozoficky poznamenala:
  -Pořád je to divný...
  Christina se zeptala s nevinným úsměvem na rtech:
  - Co je divného?
  Blonďatý superman odpověděl:
  - Skutečnost, že bílé jsou barvami dobra, ale jsou první, kdo začíná válku!
  Rudý ďábel racionálně poznamenal:
  - Ale my jsme taky dobří... Ale bolševici zaútočili jako první na Rusko!
  Magda odpověděla smutným tónem:
  - Ale vše kvete před námi, vše hoří za námi ...
  Christina odpověděla jasným hlasem:
  - Nemusíš fňukat! S námi je ten, kdo za nás rozhodne o všem!
  Gerda dál zpívala:
  - Veselý, ne zachmuřený, pojďme domů - blonďatí sportovci nám budou odměnou!
  Poté se celá čtveřice rozesmála... Objevil se doprovodný puberťák a dal dívkám sendviče s máslem, sýrem, klobásou a sušeným ovocem. Dívky se najedly a byly ve vedru vyčerpané. Krásky usnuly. Je dobré, když jsi mladý a zdravý - klidně můžeš jít spát.
  Následující den, 27. listopadu, byl E-100 obnoven jen částečně. Dívky se do ofenzivy nezapojily. Ale na druhou stranu v jedněch bikinách a bosí závějemi běhali. Dívali se na ně, jako by byli blázni, řítili se v mrazu téměř nazí. Ale dívky jsou obecně akrobacie. Jsou to zvláštní lidé budoucnosti!
  Gerda vykročila vpřed. A ne tak bosá dívka Gerda, která byla v Andersenově pohádce. Ale také odvážné a otužilé. A zároveň se z ní stala rozená vražedkyně. Rychlá dívka se silnými svaly.
  Všechny čtyři dívky jsou však dobré. Závodili rychlým tempem padesát kilometrů a vrátili se zpět. Poté provedli řadu cvičení, zpívali a houpali se. Trochu tréninku ve střelbě.
  Teprve druhý den byl tank E-100 opraven. No a není to tak zlé. Navíc v tomto supertěžkém stroji bylo originální uspořádání válců, odlišné od rozloženého pořadí, které sice zvyšovalo jízdní výkon na sněhu, ale opravářům ze zvyku dělalo jisté problémy. I když je prostě jednodušší namontovat E-100 než "Tiger" nebo "Panther".
  28. listopadu se nacistům podařilo prorazit v Murmansku o něco hlouběji. Ale odpor sovětských vojsk je prostě nepochopitelný. A ani šestnáctipalcové granáty bitevních lodí Británie a Německa nemohly zlomit vůli obrany.
  Ale nacisté stále postupovali. Tank E-100 projel za den několik bloků, ale opět poškodil koleje. Tentokrát ale oprava trvala jen pár hodin. 29. listopadu se terminátorské dívky srazily s tankem KV-3. Sovětské auto několikrát zasáhlo čelní pancíř, ale střely odlétaly ze svahu. Magda vystřelila zpět na ruský tank a zapálila ho jako hromadu naskládaných pochodní.
  Christina se zeptala svého partnera s posměšným úsměvem:
  - Není ti těch Rusů vůbec líto?
  Magda upřímně odpověděla:
  - Je mi líto všech, i těch, kteří nejsou hodni lítosti!
  A dívka těžce vzdychla a obrátila oči k nebi. Válečníci se snažili jednat stále opatrněji. Aby se nerozptylovali opravami. 128mm a 75mm děla fungovala jako osli. Tank byl ale přesto poškozen.
  Jedna ze stěn explodovala a zřítila se na auto. Poškrábaný a lehce promáčklý pancíř.
  30. listopadu postoupili nacisté ještě dále. Na některých místech dokonce šel do centra města. Ještě téhož dne ale dobře mířená střela z pětačtyřicítky poškodila ústí kanónu ráže 128 mm a dívky byly nuceny znovu vstát kvůli opravě. A podle všeho i déle.
  Pak se čtyři rozhodli bojovat místo tanku, jako prostá pěchota. Krásky se snažily bojovat, bojovaly v jedněch bikinách. V mrazu ale dívky v takové polonahé podobě vydržely jen pár hodin a pak se běžely zahřát.
  Gerda se zavrtala do sněhu, střílela z nejnovějšího kulometu MP-44 a docela aktivně zabíjela ruské vojáky. Tady je, bosá dívka s bílými vlasy, zasáhla plukovníka Rudé armády do hlavy. A ona řekla:
  - Ne, pořád jsem Árijec!
  Charlotte, která postupovala z druhé strany, se zachichotala:
  - Jste válečník, který přináší smrt nepřátelům. - Pak na majora vystřelila zrzavá dívka s holýma nohama a zasáhla ho přímo pod oko. Pěkně se usmál. - Vidíš, střílím stejně dobře!
  Gerda se otočila, dokončila členku Komsomolu a kapitánka ruských jednotek ukázala své zuby, děvko:
  - Ano, střílíš a já to viděl! Jako motorová pila!
  Charlotte hodila střep skla holými prsty. Zasáhl poručíka ruské armády do krku a zaštěbetal:
  - A tady jsem, fuš do skla!
  Gerda běžela sněhem a zanechávala holé, půvabné stopy. Sklonila se. Pak se tygřice otočila a udělala salto. Zkroutila se a zasunula hlavu do brady sovětského vojáka. Vyplival krev. Gerda si bosýma nohama stiskla hrdlo a Rusa uškrtila.
  Zrzavá ďábelka Charlotte pionýra uškrtila. Tak protivné a zlé dívky se ukázaly být.
  Magda zabila i ruské vojáky, ale dětí se nedotkla. Ne, nikdy nezvedne ruku na dítě. A vůbec, prolévání krve jí nedělalo potěšení. Ale přesto je to tygřice z praporu SS a musí splnit rozkaz.
  Tady Christina hodila dýku po chlapci, který vypadal asi na dvanáct let. Už kruté. Ne, dospělí by neměli zabíjet děti!
  Magda se pokřižovala a zašeptala:
  - Odpusť Pánu! Jsi pro mě nechutný, ale válka je válka!
  A blondýna vystřelila na ruského ostřelovače, ten upadl, probodnutý přesným zásahem na kořen nosu. Bohužel se objevila slavná čtyřka. Dívky nejprve zabily Brity a částečně Američany, ale nyní se chopily
  Rusové. Takové jsou chrastící úsměvy druhé světové války. Úšklebek, který ukazuje ty nejskutečnější a nejostřejší tesáky!
  Christina se otřela bosou nohou o dřevo, stále jí bylo zima a poznamenala:
  - Ošklivý? A co chcete od rusovlasých čarodějnic!
  . KAPITOLA #14
  Němci aktivitu postupně zmrazili. Včetně letectví - a vynucené kvůli zhoršení povětrnostních podmínek. Nebylo zcela možné splnit úkoly stanovené v předvečer ofenzivy. Pravda, Kavkaz je prakticky zajat. Produkce ropy v Baku je pod kontrolou. SSSR přišel o největší zdroj ropy. Pravda, Němci sami ještě musí věnovat čas obnově studní. Zajat a Karélie, Archangelsk, část severního pobřeží. Úplně odříznuto od komunikace se zbytkem Ruska Leningrad. Některá další území jsou zachycena ve středu. Polovina Turkmenistánu je také obsazena. Japonsko dobylo celé Mongolsko a také se vklínilo do Střední Asie a částečně vytvořilo předmostí za Amurem v oblasti Usuri. Pravda, samuraj uspěl poněkud méně. Vladivostok je zcela zablokován a je ostřelován.
  Moskva je asi 200 kilometrů daleko. A Němci už mohou bombardovat hlavní město balistickými střelami a bombardovat proudovými letadly. Ale v zimě a mrazu ztratil Wehrmacht možnost provést další ofenzívu. Zejména koloniální jednotky: Indové, Afričané, Arabové jsou velmi chladní. A ztratili většinu své bojové schopnosti. Je hřích takové situace nevyužít. Přestože Rudá armáda utrpěla obrovské ztráty, byla také značně vyčerpaná.
  Generální štáb se skutečně rozhodl, přes všechny potíže se zásobováním a ztrátou Kavkazu, provést v zimě několik velkých útočných operací. I když se fašisté v zimě neodváží vystrčit nos, ale my je štípneme a rozdrtíme.
  Nebo je v každém případě donutíme bojovat v nejhorších povětrnostních podmínkách.
  Vasilevskij, náčelník generálního štábu a náměstek ministra obrany, zcela logicky naznačil, že SSSR nebude schopen vyhrát technologický závod proti celé Evropě a Africe, s Asií na startu.
  V tomto ohledu přes zimu výhoda nepřítele, zejména v letectví, jen poroste. Ano, samozřejmě, sovětští konstruktéři již vyvinuli a pokračují ve vývoji nových, pokročilejších tanků. Zejména T-34-85 s větší věží a výkonným dělem. IS-2 se 122milimetrovým dělem je na cestě. Ale ani Němci nezůstanou stát na místě. Kromě toho ani nová auta nejsou dost dobrá na to, aby porazila lva nebo jakékoli těžké auto.
  A je nepravděpodobné, že nyní bude možné dosáhnout početní převahy.
  Promluvil také Voznesenskij. Vyslovil se také pro brzkou ofenzívu:
  - Po ztrátě Kavkazu zažije naše armáda vážný nedostatek paliva. Přesněji už to prožíváme naplno. V zimě je však denní období mnohem kratší, běžné je neletové počasí a sníží se i spotřeba paliva.
  Lidový komisař Ždanov také přispěchal, aby dodal:
  - Navíc naši stíhači a sapéři vyhodili do povětří všechny ropné vrty na Kavkaze. A to znamená, že Fritz ještě nemůže používat náš olej. Ale vzhledem k tomu, jak rychle dokážou krutí fašisté vše vybudovat a obnovit, pak na jaře do tepny ekonomiky Třetí říše přiteče i ropa z Baku.
  Stalin shrnul diskusi:
  - Na konci prosince udeříme první zimní stávku. Jedinou otázkou je kde?
  Mezi armádou nebyla jednota. Žukov navrhl udeřit do středu a odhodit nepřítele z Moskvy. Vasilevskij navrhl, že by bylo lepší najít slabé místo v Tichvinu. Zároveň pomozte Leningradu, který dvojitý kruh blokády nemusí přežít.
  Rokossovskij vyzval k ofenzivě ve směru na Voroněž. Objevily se nápady zaútočit na nacisty v Astrachani nebo dokonce poblíž Archangelska. Stalin vyslechl všechny komentáře, něco škrábal a přemýšlel.
  Myšlenka vytlačit nepřítele z Moskvy vypadala svůdně a prosebně. V centru jsou však nyní nacisté nejsilnější a dobře zakořenění.
  Zdálo se nelogické útočit, nutit Volhu, řeka byla velká a plně tekoucí a hned první fáze operace by se protáhla.
  Varianta útoku mezi Donem a Volhou je možná, ale naši už tam byli poraženi a Němci jsou také dobře opevnění.
  Nejlogičtěji vypadá Vasilevského nápad. Na severu jsou Němci slabší a jejich jednotky mají jaksi menší bojové zkušenosti. Navíc byl Tikhvin nedávno obsazen, německé jednotky byly umístěny na římse. Ale je docela možné, že si to Fritz myslí.
  Vydat všechny síly směrem k Voroněži? Balkon vytvořený v konfiguraci přední části, kterou by bylo velmi racionální pokusit se pokácet jako šikmý bodlák.
  Některé zajímavější myšlenky jsou šukat poblíž Archangelska. Vzhledem k tomu, že Fritz bude muset přesunout posily u moří, je v tomto směru racionální zrna.
  I když je obtížné zásobovat naše vlastní jednotky, zvláště když v moři totálně dominuje fašistická ponorková flotila. Ano, a nové křižníky od nacistů vstupují do provozu. Zdá se, že dokonce téměř postavili dříve zatopenou bitevní loď Bismarck. Navíc by nová loď měla překonat rekordní velikost a výzbroj Yamato.
  I když na druhou stranu, proč Fritz potřebuje bitevní lodě? Vhazovat prach do očí celému světu? Více znepokojení údaji o nových typech zbraní, které jsou vyvíjeny ve Třetí říši. Zejména o raketách a proudových letadlech, a to je vážné.
  Stalin po malém váhání schválil plán: zahájit ofenzívu na Tichvinskou oblast na konci prosince a začátkem ledna pocítit nepřítele u Voroněže.
  Celkově to vypadalo logicky... Mezitím téměř zapomenuté čtyři dívky pokračovaly ve svém hrdinství na východní frontě. Gerda a Charlotte a Christina a Magda von Singer - po pauze způsobené tím, že všechny téměř současně otěhotněly; pak porodila zdravé děti, vrátila se na frontu.
  Počasí bylo chladné, krásky dorazily právě pětadvacátého prosince. Sněží a vítr fouká kadeře. A vybrali si pro sebe ne nejteplejší místo - přímo u Leningradu.
  Po příjezdu se dívky v bikinách prohnaly sněhovými závějemi. Ve skutečnosti musí praví Árijci ukázat, že se nebojí žádné, ani té nejkrutější rýmy. Spolu s nimi uprchl ninja chlapec, který dorazil z Japonska, kterému všichni říkali Karas.
  Toto dítě se proslavilo účastí ve speciálních operacích. Příjemné orientální rysy spolu s blonďatými vlasy zděděnými po neznámém otci dělaly z chlapce velkého fešáka.
  Dívky na něj dokonce v odpověď upřely oči, i když Karas pro ně možná ještě není pár. Ale úleva svalů jako drát běží, že ani tyhle otrlé a zkušené tygřice s tím nestíhá.
  Dívky se po porodu na tréninkové základně úplně dostaly do formy, ale ne každému supermanovi je dáno vydržet tak ledové tempo.
  Christina, která stejně jako Magda, von Singer dokázala bojovat s Rusy, poznamenala:
  - Mráz a sníh jsou jejich hlavní spojenci. A tak není nic lepšího než Britové!
  Magda správně poznamenala:
  - To bych neřekl. Rusové jsou mnohem silnější a jednotky téměř nikdy neustupují!
  Charlotte udělala salto, zatímco běhala, chichotala se a poznamenala:
  - Ale to je spíše jejich slabina než plus .... Nechápu takové metody velení a řízení jednotek, jako je vytváření zátarasových oddílů a popravy velitelů ustupujících jednotek.
  Sama bosá Gerda, která se při běhu a protahování převrátila, souhlasila:
  - Samozřejmě - dobré válečníky zpod hole nedostaneš. - Tady však byla blondýnka nucena přiznat a svírala srdce. - Ale Rusové bojují dobře, když už vydrželi dva a půl roku. Chtěli bychom jejich vitalitu!
  Christina opovržlivě odfrkla.
  - Mluvíš s námi?
  Gerda se zachichotala a poznamenala:
  Jsme elita! Hlavně Marseille!
  Nejlepší eso všech dob a národů, navzdory kategorickému zákazu Hitlera, který chtěl, aby se tento symbol neporazitelnosti soustředil pouze na učitelskou práci - vždyť byl stále generálporučíkem, přesto prorazil na frontu.
  Nebo lépe řečeno, Führer mu milostivě dovolil vrátit se, kdyby se Němci někde cítili špatně.
  Nacisté samozřejmě pro každý případ posílili obranu a připravili se na zimu, ale silně pochybovali, že by Rusové měli prostředky na rozsáhlé útočné akce.
  Inteligence však fungovala. To znamená, že informace o chystané ofenzivě na osvobození Tikhvinu přesto unikla. Sovětská vojska navíc zahájila silnou dělostřeleckou přípravu, právě včas na Vánoce.
  Kaťuše byly rozdrceny a dokonce i několik prvních vysokovýkonných tryskových odpalovacích zařízení Andryusha. A rachot byl takový, že to bosé, napůl zmrzlé dívky schytaly.
  Naštěstí mají výborný sluch a v očích jiskří jiskry.
  Dívky se na sebe podívaly a dospěly k závěru:
  - Co teď budeme bojovat, jak se patří!
  A ninja chlapec Karas řekl:
  - Mým úkolem bude vstoupit do Leningradu a provést tam průzkum. Na skauty jsi příliš krásná!
  Magda malátně naklonila řasy a odpověděla:
  - A ty taky... A jestli ti Rusové připadají divní, tvůj přízvuk?
  Karas logicky poznamenal:
  - Když mluvíte rusky příliš správně, mnohem více to ve vás prozradí cizince. V každém případě jsem běžel, ale opatrně rozdrtil protivníka na křídle ...
  Dívky se vrhly ke svému tanku. Jsou to přece testovací tankery. A vybrali si pro sebe něco nového. Přesněji dokonce dva novácké tanky najednou, které se musí vyzkoušet vepředu.
  A to "Weasels", vozy se dvěma členy posádky s velmi nízkou siluetou. Úplně první modely tanků nové generace, kde se Němci opravdu vážně zabývali zhutňováním uspořádání. A nějaké zajímavé know-how v managementu. Zejména elektrický převod a umístění převodovky namontované v motoru. A samotní tankisté, pár, skutečně leželi. Přitom převodovka a motor byly umístěny vzadu a dívky byly pohodlně umístěny na břiše. A nohy jim drtily převody a tlačítka vzadu a ruce se naopak při řazení pohodlně pohybovaly. Nejvíce ležící sedačka je vyráběna na zakázku a kopíruje tvar jejich těla. Ve skutečnosti neexistuje žádná věž - ukázalo se, že jde o samohybná děla a tak nízká, že válce jsou umístěny venku.
  Dělo se samozřejmě nemůže otáčet, ale může se trochu otáčet. No, samotný stíhač se famózně otáčí kolem své osy, a tím kompenzuje chybějící věž.
  Magda vysvětlila družinkám:
  - Tam jsou bez věže tanky levnější a nižší. Zde si můžeme upravit výšku, snížením na 1,2 metru a zvýšením na 1,5 ... Skoro jako partyzáni se plazíme po plastuně.
  S hmotností 12 tun měl vůz vynikající čelní pancíř 82 milimetrů pod úhlem sklonu 40 stupňů od horizontály nahoře. Ten spodní je velmi malý. Strany jsou chráněny hůře na 60 milimetrech, ale samotné válečky stále kryjí. Motor o výkonu 400 koní poskytuje vynikající jízdní výkon. Umístění válců a odpružení navíc umožňuje nejen snížit siluetu, ale také poskytuje vynikající příčné drifty.
  Ať se to líbí nebo ne, ale těžší zvěřinec, počínaje Pantherem, mnohem objemnější a nemotornější. A na závěje a úplně rakev.
  Gerda, která se usadila se svou dlouholetou partnerkou Charlottou, a mimovolně cítila nepohodlí ve stísněné, kompaktní a podlouhlé krabici nádrže. I když samozřejmě musíme vzdát hold tomu, že se vůz s výzbrojí T-4 a nejlepším pancéřováním vešel do hmotnosti 12 tun. Blonďatý terminátor poznamenal:
  - Nejpohodlnější tanky byly "Tiger" a "Lion". V tomhle autě se i my děvčata těžko otáčíme.
  Charlotte odpověděla:
  - Ale ochrana ... Jako nejnovější "Panther", který teprve od listopadu začal vstupovat do jednotek s pouzdrem 60 milimetrů .... Pravda, čelo je uzavřeno lépe než naše se 120 milimetry, ale stále potřebujete trefit to. V takovém úhlu, jako je ten náš, se 85milimetrový kanón odrazí i při přímé střelbě.
  Gerda se podrbala nohou za uchem, ale od tohoto pohybu se její palec opřel o šikmou střechu a poznamenala:
  - Rusové nás varovali, že se mohou objevit tanky ráže 122 milimetrů. Inteligence nespí!
  Charlotte sebevědomě řekla, nafoukla tváře a zkroutila ústa hněvem:
  - Naše inteligence je jako vždy na vrcholu. Jen my jsme byli zavření ve stísněné krabici.
  Nový motor o výkonu 400 koní, jak říkal návod, mohl být krátkodobě posílen směsí voda-kov nebo dusík. V tomto případě se tank mohl řítit několik minut rychlostí přes 100 kilometrů.
  Sovětští vojáci šli do průlomu, předtím prokopali všechny zákopy a bunkry nacistů. Nacisté ale většinu vojáků stáhli do druhé a třetí linie. Poté se pokusili vyjít vstříc pěchotě dělostřeleckou palbou a kulometnými řadami.
  Před nimi se samozřejmě pohybovaly tanky. Protože výkonnější T-34-85 se ještě nedostal do sériové výroby, zaútočil menší a mobilnější T-34-76. Ti bez ohledu na ztráty vylezli na zákopovou linii a využili své skvělé jízdní vlastnosti na sněhu.
  A tady se snaží odpovědět německá auta. T-4 již byl vyřazen z výroby, ale několik z nich je stále v provozu. Kupodivu se v závějích pohybují lépe než novější monstra. Ty je ještě potřeba nastartovat, aby se odklidil sníh, který se ucpal mezi kluzišti. Je dokonce legrační, jak Fritz vaří vodu v kotlích a pak ji nalévá na koleje, takže se tato odporná kůra stáhne.
  Dokonce i nejlepší německý tank "Lion" s takovými válečky trpí. Pravda, ve většině úprav s tím Francouzi již počítali a samotný stroj je schopen porazit čtyřiatřicítku... Ale takhle jednoduché je to jen podmíněně.
  Ale tady je pár německých tanků stále v pohybu... Ale zbytek, jak to říct... Navrch! Je pravda, že ze "lva" chladné tankery se snaží zasáhnout T-34-76 z velké vzdálenosti. Nutno podotknout, že vzhledem ke křehkosti pancéřování lité věže sovětské konstrukce bohužel existuje šance na zásah.
  Nedostatek legujících prvků je tak akutní, že i 50mm děla Fritze jsou nebezpečná. Zásahy malého 37mm děla však také způsobují kolapsy a odhazování pancíře nebo praskání trupu s věží.
  Relativní zranitelnost "čtyřiatřiceti" vedla k tomu, že myšlenka převybavení "Pantherů" výkonnější zbraní byla odložena na lepší časy. Nebo spíš ty nejhorší - pokud jdou IP do série. Ale zatím se IS-1 nestal masovou sérií. Na účet IS-2 už ale unikly informace. Protože mnoho generálů již pochopilo, že SSSR byl téměř odsouzen k zániku, a nepovažovali za ostudné zradit svou vlast za peníze. Takže počet špionů včetně generálního štábu výrazně vzrostl.
  Zde je těžká modifikace "Lva" s kanónem ráže 128 mm. Svou dlouhou tlapou se snaží dosáhnout čtyřiatřicítky... Ale zkuste se trefit.
  Sovětští tankisté se však rozhodli zaútočit na Fritz sami. I když vezmeme v úvahu rychlost střelby děl Wehrmachtu, je to sebevražda.
  Zde se "Lvu" podařilo utrhnout věž a čtyři kamarádi odletěli jako hrdličky na onen svět... Ale další tanky ještě aktivněji docházejí... Tady se řemeslníci přiostřili, aby nějak posílili dieselové motory, že oni, i když na krátkou dobu, ale bez jakýchkoliv směsí, zrychlí nádrž až na 70 kilometrů. Poté nechte motor rozbít. Tady ale nastupují do útoku zoufalí chlapi, kteří nemají návratu. Dobře co? Pokud nelze žít jinak, zapomeňte na přežití.
  A nyní, jako démon ze sněhového světa, sovětský tank, který si pro sebe vybral nejdražší oběť, narazí na těžkého a smrtícího "lva". Německý vůz právě začal opouštět hangár.
  Úder je silný, tlama sovětského stroje je ohnutá. "Lev" je dost nízký a trupy obou strojů jsou zploštělé. A pak německý motor vpředu exploduje. A začíná oheň a útěk nacistů spodním poklopem.
  Ne všechny sovětské tanky samozřejmě dokázaly prorazit na těsnou vzdálenost. Nástroje Fritz pracují a brousí. Ale kdo uspěje, jak se trefí!
  Gerda a Charlotte byly trochu před svými přáteli a byly v mezích, když už byly vidět sovětské vozy. Dobře, můžete střílet, ale je lepší se přiblížit. Z pěti kilometrů je problematické vzít i křehký pancíř čtyřiatřicítky.
  Ohnivá Charlotte filozoficky poznamenala:
  - Tak je to vždycky. Nelze střílet na dálku!
  Gerda odpověděla:
  - Můžete, pokud budete dostatečně opatrní!
  Situace je ale zatím nedonutila zahájit palbu z velké vzdálenosti. A jejich bíle natřeného tanku si sotva kdo všimne. A auto jede tak dobře. Nikdo nebude vinit podvozek.
  A ano, jízda je plynulá. Sovětská vozidla také nejsou špatná a tady už hackla první linii německé obrany a proráží druhou. A počasí je nelétavé, zvedla se sněhová bouře a mnoho letadel Wehrmachtu je mimo.
  Vzhledem k početní slabosti červeného letectva a akutnímu nedostatku paliva nemůže být lepší počasí.
  Ať se Fritz schová. Někteří z nich už dokonce začali mávat bílými hadry. Hitler bude kaput...
  Gerda vystřelila ze dvou kilometrů. V zásadě to ještě není jistá porážka, ale když uvidíme, kolik Němců se Rusům podařilo ochromit, tak co čekat. Čtyřiatřicetky jsou navíc ještě méně houževnaté než na začátku války a nová ložiska se jim zatím nepodařilo vyvinout. Tak...
  Blonďatá terminátorka byla velmi znepokojená, když stiskla spoušť zbraně. Zvyk střílet naživo už ztratila - kromě útoku na Murmansk, i když v těhotenství i v prvních měsících své vlády pokračovala ve cvičení na střelnicích a cvičištích. Ale očividně je snazší bojovat v bikinách a naboso, stanete se jedním s autem... Střela zasáhla a pokřivila věž... Ne, nevzplanula, ale přítel stejně musel zastavit. A teď další oběť...
  Charlotte zašeptá:
  - Kdo je zvyklý bojovat o vítězství. Půjde s námi do hrobu... - Gerda vystřelila a rusovlasý válečník se opravil. - Nebo spíš všichni společně přivedeme nepřátele do hrobu.
  Terminátor Sněhurka ho naštvaně přerušil:
  - Ano, není tam žádná inspirace, nerozptylujte píseň!
  Charlotte prosila:
  - Zazpívejte si sami! Jste tak schopní!
  A Gerda, vedoucí oheň, zpívala;
  Vlast a armáda jsou dva pilíře,
  Na kterém spočívá planeta!
  Budeme tě chránit svými prsy,
  Vaši armádu zahřívají všichni lidé!
  
  Mraky jsou chladné a teplo zářilo,
  Kulomet třel vojákovi rameno!
  Navždy vlast jsme s tebou,
  Vykopeme hrob pro padoucha!
  
  Ano, někdy je tvář štěstí krutá,
  Kulka se snaží probodnout naše srdce!
  Smallness ustoupil a bojovník zemřel,
  Otevři hrdinu dveře Páně!
  
  Na bezedném nebi máme mír,
  Ráj, požehnaný válečníku nesvítí!
  Mír ve vlasti, kterou nosím s sebou,
  Naše děti okusí ovoce vítězství!
  Při zpěvu porazila Gerda dalších devět tanků, čímž si výrazně vylepšila skóre.
  Pak Charlotte zpívala:
  vábí k hvězdným výšinám,
  Přitahujte k nekonečným dálkám!
  A naši lidé ze světa myšlení,
  Sen o létajícím Ikaru!
  
  Moje oči jsou upřeny k nebi
  Koule je těžko nahmatatelná.
  Od prvních Archimedových šroubů -
  Plánoval je dlouho a nudně!
  Pak už dívka neodolala a začala sama mířit a střílet... Sovětští tankisté nevěnovali výstřelům pozornost, i když se přidalo i Magdino samohybné dělo. Přesto ve vánici opravdu nevidíte, kam, co a jak udeří. Navíc si oba tanky sedly a staly se téměř k nerozeznání od závěje. Jo a ta nová zbraň byla nenápadnější a na konci byl tlumič s vývodem světla. Toto je nejzákeřnější auto, které Fritz objevil.
  Karas, který se v tu chvíli vznášel od boku, vzrušeně zpíval:
  - Pokud se ženy perou, je lepší nebojovat!
  Zdálo se, jakou škodu mohou způsobit dvě auta, každé o hmotnosti pouhých dvanácti tun? Nicméně v tomto případě jsou rámy vším. Dívky prakticky neminuly, i když ne všechny zásahy dopadly smrtelně. Tři nebo čtyři šikmé pancíře po třiceti čtyřech se odrazily, asi tucet přistání vedlo k poškození různého stupně vozidel, ale z kategorie těch, která lze snadno opravit v terénu. Ale asi padesát nekvalitních obrněnců sovětských vozidel bylo vážně poškozeno.
  Tady se například velitelská čtyřiatřicítka začala trhat při výbuchu munice. Věž byla odhozena daleko a z tlamy se stal volant. Lidé také umírali.
  Sovětští tankisté si opožděně uvědomili, že jsou bodáni, a pokusili se čelit útoku.
  Tygří dívky jsou velmi přeplněné, ale muniční náklad 82 granátů je zcela srovnatelný s Pantherem. I když munice spočívá na nosu a dívky se o ně olupují lokty. Pořád je ale z čeho střílet a při přiblížení je snazší zasáhnout Rusy.
  Gerda se velmi rychle pokřižuje a posílá další tank do šrotu a zašeptá:
  - Bože, odpusť mi! Jsou to stateční kluci, ale jeden z jejich velitelů je úplně šílený!
  Charlotte hystericky poznamenala a zašeptala:
  - Jestli nás nalodí, tak konec!
  Skutečně, čtyřiatřicítka střílela za pohybu, zahalená v kouři a třásla se otřesem. Jejich zásahy jsou samozřejmě vzácné, výstřely nepřesné, ale tank bzučí.
  Čelo je stále perfektně chráněno a brnění, ať se říká cokoli, je kvalitní, tmelené. A to znamená, že povrch se zvýšenou tvrdostí poskytuje vynikající odraz, stejně jako skákací králík.
  Ale stejně je to uvnitř hloupé, je to stejné jako vlézt do bubnu a oni ho budou mlátit těžkými holemi.
  Pravda, kabina se od hitů hodně zahřála, ale když jste v bikinách, po ponoření se do závějí je to i příjemné. Mnohem nepříjemnější ale je, že sovětská střela zasáhla pravou zástěru kluziště. To je pro jízdní výkon auta jako páčidlo pod oko. Ačkoli vzhledem k tomu, že válečky nejsou šachy, ale samostatný vozík, může se tank stále pohybovat. Otočte se a odejděte. To mělo být provedeno dříve. A tak je ochrana zádi slabší. A úhel sklonu je menší. Pokud zasáhne, může prorazit. Ruské zbraně nejsou tak slabé.
  Gerda zašeptala a znovu uvolnila pekelný dar z jejich poloautomatického děla:
  - Ale Pasaran!
  I když toto slovo, respektive heslo španělských komunistů pro německé tygří bojovníky, nevypadá vůbec vhodně. Koneckonců, nacisté bojovali na straně Franca. I když někdy vojáci ochotně přejímají triky jiných lidí.
  Charlotte při střelbě trochu otočila samohybnou pistoli Laska, rozbití pravého válečku projektilem jim v tomto ohledu dělalo problém.
  Sovětské tanky se neproháněly závějemi tak rychle jako po dálnici, ale přesto jejich rychlé skoky překážely ve výhledu a byly rychlé.
  Zde jsou granáty skutečně nalévány v bodové vzdálenosti.
  A Gerda vystřelí na nejvyšší rychlost, politá potem. šikmé brnění
  odrazy na čele, ale pokud je trefí bodově po stranách...
  Charlotte křičela:
  - A i kdybych spadl do hlubin pekla - nevrátím se do kolébky!
  Dívky střílejí až do konce, ale skořápky se řítí ze stran a prorážejí rozbíjející se válečky. Pancíř praskne a auto začne hořet.
  Gerda se rozhodla:
  - Podkopeme auta a odejdeme!
  Charlotte s úzkostí vykřikne:
  - Chceš skončit se železem?
  Gerda rezolutně říká:
  - Jsou důležitější věci než kov, například rámy!
  Charlotte utrhne malou filmovou kameru a křičí:
  - Ale naše činy budou navždy zaznamenány!
  Gerda holými prsty otočila pákou, která aktivovala výbušninu schopnou rozbít experimentální tank na základny. Dívce tygřici bylo velmi líto zničit takové umělecké dílo, ale kam až zajít, když se jinak sovětští bojovníci, kterým nelze upřít odvahu, zmocní unikátních technologií.
  A tak vyhodili do vzduchu Lasku a ponořili se do závěje, aby zachránili své jedinečné životy.
  Magda von Singer a Christina také nechtěly ustoupit a jejich vůz byl roztrhán přesnými střelami. Takový je osud - nemilosrdní Pallas každé války. Když musíte ustoupit, opustit své srdce. Děvčata ale bojovala dovedně a podařilo se jim spotřebovat téměř celý náklad munice. Ale teď se museli jako hadi zavrtat do závěje a tam se pokusit vysedávat před neúprosnými sovětskými děly.
  Když jste zpocení a v bikinách, pak lézt do hlubin sněhu není nejpříjemnější představa. Ale jak často v našem světě děláte to, co vás baví. V každém případě, například, světlo vážně dokázalo spálit Christiny podrážky, božské nohy, střelbu do konce. Ale dívka z toho se rozzlobila ještě víc a zakřičela:
  - Čest a odvaha na váhu se neprodávají!
  Magda, která byla také zapálena, dokonce i její opálená kůže byla pokryta puchýři, zvolala:
  - Oheň je teplo, ne oheň!
  Sovětské tanky si však samy úkol usnadnily. Ve vzteku zastřelili opuštěné "lasičky" bez jakéhokoli soucitu a do rozbitého kovu vložili mnoho desítek nábojů. Z poklopů se přitom vyklonila část tankistů a jako kaskáda vodopádu křídla samotných německých aut a těch, kteří řídili sprostou řeč.
  Magda se zašklebila, když poznamenala:
  - Oni, bolševici, samozřejmě, jsou stateční, ale extrémně nekulturní!
  Christina, plivající sníh do úst, náhle projevila tvrdou spravedlnost:
  - Myslíte si, že naši válečníci jsou lepší?
  Magda vtipně poznamenala:
  - Samozřejmě, bude lepší, když vyhrajeme. Kavkaz je už náš, dál do Moskvy je to jen pár set kilometrů... - A medová blondýnka přísně odhalila své dlouhé tesáky. - Nebo chcete nést projevy zrady?
  Christina, která už viděla všeho a všech dost, jen nohou zvedla fontánu sněhového prachu a zahihňala se a poznamenala:
  - Někdy je mlčení tím nejstrašnějším druhem zrady.
  Noc, vánice a závěje dávaly čtyřem dívkám velkou šanci na přežití.
  . KAPITOLA #15
  Soupeře navíc nenapadlo pročesávat sníh a hledat v závějích bosé čerty. Takže válečníci, zasypaní sněhem, se posadili a sovětské tanky pokračovaly a vytvořily průlom. Přestože více než sto aut zůstalo ležet rozbitých, pokřivených,
  v důsledku akce tygřích dívek.
  Obecně platí, že sovětské jednotky dosáhly v prvních dnech určitého úspěchu a podařilo se jim znatelně proniknout do nepřátelských formací.
  Fritz ustoupil do samotného Tikhvinu a pokusil se získat oporu ve městě. Domy a obytné oblasti už samy o sobě přirozeně představují docela vážnou ochranu před postupujícími sovětskými vojsky.
  Čtyřem statečným tygřím dívkám se podařilo ustoupit do Tikhvinu. Na obranu města se ale museli chopit samopalů. A pro tankisty to není nejpříjemnější zábava.
  Charlotte, která střílela z postupující pěchoty a poslala na onen svět dalšího rudého vojáka, se vyjádřila:
  - No, nejsme monstra... A taky chceme získat poklad!
  Tikhvin byl vážně poškozen během dobytí města Němci.
  Nyní se Fritz osedlal na barikádách a očekával, že postaví nedobytnou obrannou linii.
  Gerda zahájila palbu jednotlivými ranami - bylo nutné šetřit nábojnice. Sovětské jednotky ztratily příliš mnoho tanků, a proto pěchota přešla do útoku.
  Samozřejmě nebyl dostatek obrněných transportérů sovětských vzorů. Proto perly vojáky na porážku. A potkaly je kulomety a kulomety. Čtveřice dobře střílela a obratně se schovala na zátarasy.
  Gerda položila dalšího sovětského vojáka a zpívala:
  - Musíme udělat kus zbraní - jinak nedostaneme smysl žít!
  Bitva zuřila po celém městě. A shora už pršely bomby, zvlášť když se počasí znatelně zlepšilo a Fritz dostal náskok.
  Gerda, rozzuřená, hodila dýkou půvabnými holými prsty a vykřikla:
  - Naše bitva bude vítězná, jinak to není možné!
  Charlotte, která střílela stejně dobře, dodala:
  - Jedno vítězství, ale velké!
  Gerda, která krátkou dávkou odřízla několik bojovníků, dodala:
  Ale porážka není nikdy malá!
  Sovětská samohybná děla střílela na Tichvin, polní a obléhací dělostřelectvo se zastavilo o něco později. Fritz posílil obranu a tlak vzduchu. Sovětská vojska vytáhla nová letadla.
  Vzhled legendární Marseille dramaticky změnil poměr sil.
  Velké eso létalo s ME-309, velmi silnou zbraní z hlediska výzbroje. A doslova smetla každého, kdo jí stál v cestě. I v sovětské armádě výslovně varovali, že se takové monstrum objevilo ve vzduchu.
  Sám Marcel se v žádném případě nepovažoval za zlého, natož za krutého člověka. Věřil, že bojem s Rudou armádou pouze plní svou svatou povinnost vůči vlasti. Navíc mnoho faktů o zvěrstvech nacistů mu nebylo známo. Ano, a příliš mnoho bylo připisováno válce.
  Ale je tu první superass fight po návratu. Létající sovětské bombardéry, útočné letouny a stíhačky. Zjevně chtějí svést urputný boj s pozemními jednotkami Wehrmachtu. To vše ale Marcel vidí a zahájí palbu ze vzdálenosti pěti nebo šesti kilometrů, a dokonce si i píská nosem.
  Sovětská auta a statečná esa stále ještě pořádně neviděli nepřítele, protože jejich letadla začala explodovat a křídla se rozpadla. Marseille vystřelil bez míření, ale intuitivně. Zdálo se, že předem věděl, kam každý pilot poletí a nasměruje své okřídlené monstrum. Tak se ukázalo, že mladý muž s dětskou tváří smete okřídlenou armádu.
  Nový rok, ač mrazivý, se ukázal být horký. Sovětští vojáci zoufale a tvrdohlavě zaútočili a pokusili se dobýt Tikhvin. Fritz se tvrdošíjně bránil a snažil se zůstat ve městě, kde ležela tepna, zásobující nedobytný Leningrad. Navíc šlo o prestiž německých jednotek, které se těžko a stydí vzdávat velkých měst.
  Naštěstí se počasí zlepšilo a četné nepřátelské bombardéry, zejména masivní Yu-288, zasáhly pozice sovětských jednotek a bombardovaly komunikace.
  Sovětské letouny Jak-9 a Lagg-5 byly co do výzbroje a rychlosti mnohem horší než nepřítel. Zejména ME-309 jako drak vyřadil slabší sovětská vozidla. Němci navíc vyvinuli taktiku dvojitého křídla, která umožnila efektivně využít jejich početní výhodu a snížila některé problémy s manévrovatelností houževnatých, těžce vyzbrojených, ale těžkých německých vozidel nejnovějších Focke a ME. Kromě toho se na frontách začaly objevovat proudové ME-262, byť tento stroj zatím není zcela technicky spolehlivý, stejně jako lehčí, manévrovatelnější a levnější modifikace HE-162. Posledně jmenované stroje byly jednodušší na výrobu a technicky spolehlivější než tryskové Messerschmity. Ale pro jeho řízení byli vyžadováni piloti poměrně vysoké kvalifikace. Co poněkud znehodnotilo, takové pozitivní vlastnosti tohoto vývoje, jako je nízká hmotnost letadla - pouhých 1,6 tuny v prázdném stavu, nízká cena a vyrobitelnost výroby a nejlepší manévrovatelnost na světě.
  Ale ta německá esa, která tento vůz ovládla, ho chválila. Zvláště úspěšný byl Huffman, pilot číslo dvě po Marseille, který zůstal mimo dosah. Po překonání výsledku 300 sestřelených vozů získal Huffman vysoké ocenění Rytířský kříž Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty. Jeho taktika přiblížit se na minimum a pak zasáhnout a letět zpět je na HE-162 nejpohodlnější. Huffman se tedy ukázal jako vynikající mistr v boji zblízka. I když výsledek Marseille v roce 3117 - sestřelený letoun je stále nedosažitelný.
  Navíc 2. ledna 1944 se tento legendární pilot objevil na obloze, přesto Hitlera přesvědčil a připomněl, že se německá vojska cítí špatně a silnější německá technika zjevně projíždí ve sněhu. Je tedy nutné zajistit vzdušné zásobování obklíčeného Tichvinu, kde se německá vojska usadila a bombarduje všechny přístupy k městu.
  Tygřice střílely po zemi a superace bodovala na obloze.
  Hned první den provedla Marseille šest bojových letů a sestřelila více než sto sovětských letadel. Pravda, 4. ledna se počasí prudce zhoršilo... Zvedla se sněhová bouře a do města vtrhla sovětská vojska.
  Nádherná čtveřice terminátorských dívek raději bojovala spolu - bok po boku. Tak jedinečně krásné a smrtící. Kvůli chladu byli nuceni nasadit maskáče a bojovat v bílém.
  Na pomoc přišel i ninja chlapec Karas. Nebojácné terminátorské dítě, nebálo se zimy a bojoval sám v šortkách. Jeho jediným zdrojem tepla byl maskovací krém, díky kterému byla jeho čokoládou spálená kůže bílá pod sněhem, který dál padal a pokrýval všechny ulice. Navíc v bitvě používal házení velmi tenkých kovových disků a meče katana. Ale samozřejmě střílel perfektně a z ukořistěných zbraní. Dívky však neminuly ani používání automatických pušek.
  Takové zbraně jsou přesnější než samopaly a hlavně spolehlivější. Útočné pušky MN-44 však Němce zpravidla nezklamaly. Do třetí zimy byl dobře namazaný německý válečný stroj připraven. Zejména i ve sněhové bouři dokázaly Focke-Wulf a ME pomocí topení zasadit bolestivé, i když omezené injekce sovětským vojákům.
  Gerda střílející z ruky a snažila se nedívat směrem, kam padali sovětští vojáci. Mnoho bojovníků bylo velmi mladých, sedmnáct nebo šestnáct let. Pěchota byla naverbována sesuvy půdy, které shrabaly všechny zdroje. Opravdu, mnoho se ztratilo.
  Ale mezi Fritzy je plno cizinců. Zejména Švédsko, kde nacisté vyhráli nedávné volby a toto loutkové území je pod kontrolou Třetí říše. No, už dvě divize a čtyři brigády ze Švédska přijely jako dobrovolníci. V samotné zemi se konají shromáždění a masové pochody požadující válku. A nosí portréty Hitlera a Karla dvanáctého.
  Vstup Švédska do přímé války je tedy otázkou času. Španělsko a Portugalsko jsou již ve válce, ale posílají vojáky dál na jih. A teď v zimě se obecně snaží vylézt někam za Kavkazské pohoří. Brazilský sbor je zjevně připraven ke skoku do Střední Asie, kde se hnutí Basmachi již rozhořívá s novou silou.
  Ale to jsou všechno detaily, v Tichvinu bojují i vlasové oddíly. Tito chlapíci bojují se zlem a uvědomují si, že je v zajetí čekají hrozná mučení a nevyhnutelná smyčka. A co Němci? Nicméně žádný cukr! Budou to mít také těžké, mnozí zemřou na Sibiři, ale přesto nebudou bez rozdílu věšeni.
  Gerda, která změnila klip a pokosila vojáky oblečené v šedých kabátech - Rusové nemají pro každého dost maskovacích hábitů, představovala si, co by je mohlo čekat v případě zajetí... A usmála se možnému sexuálnímu, cool dobrodružství . Pravda, pak na Sibiři to bude horší. Jak tento mráz přichází - plamenometné teplo je ještě lepší. Tady v poušti si rychle zvykli na horký písek a běhali bosí, ale takhle to nefungovalo. Po pár hodinách v bikinách v mrazu se to začalo třást a bylo potřeba se zahřát ve vaně. Tam jejich mladíci z elitního praporu SS zahřívali těla údery smrkového koštěte. No, a nejen, samozřejmě, s koštětem - jsou zde vybraní árijští fešáci, co potřebujete!
  Zcela ztratily svou dřívější plachost, nebo možná naopak získaly rozvolněnost ženské macho. Nyní však musí trochu ustoupit - sovětští pěšáci, zaplňující přístupy mrtvolami, se přiblížili příliš nebezpečně blízko a začali házet granáty.
  Bylo nutné prolomit vzdálenost, aby nedošlo k pádu pod tříštivé krupobití.
  Magda dostala malou ránu střepinou a v reakci na to vypálila osm kulek během tří sekund. Sovětští vojáci prchli téměř bez zlomení, jen se mírně přikrčili a klip našel své oběti. Vybito osm nábojnic a Christina. Agresivní zrzavá ďábelka vyjádřila:
  - K šílenství statečných zpíváme píseň!
  Sovětští vojáci se ale zřejmě rozhodli dokázat, že to je životní moudrost. Německý útočný kulomet mlátí ze všech sil a zdá se, že jeho výstřely jsou ignorovány. I když vojáci padají, ti, kteří přežili, pokračují v běhu a dokonce házejí granáty téměř naprázdno, i když to lze udělat dříve.
  Karas velmi obratně hází disky, přičemž jedním odřízne dva nebo tři vojáky. Pak zaútočí svým mečem, který seká kulomety a pušky - stejně snadno jako zápalky!
  Ninja chlapec je ještě docela malý, vypadá na jedenáct nebo dvanáct let, ale je tak rychlý... Nemají čas ho udeřit ani se bránit. Dítě bylo od narození vychováváno a trénováno, házelo na dítě meče, bylo nuceno rozplétat a stříhat stuhy, nořit se do ledové díry a nastavovat speciálně vycvičené kočky. No a mnohem víc, proměnit geneticky nadaného chlapce ve skutečný stroj na smrt. Jeho matka je ninja dvacáté páté generace, jeho otec je mocný sibiřský čaroděj a ideologický nepřítel sovětských, "sovětských" úřadů. Vynikající genetika a výcvik s magií - udělaly z chlapce nejlepšího mezi ninji. A samozřejmě, aby císař Hirohito ukázal Němcům, že nejsou nejlepší supermani, ale že v Japonsku jsou drsní chlapi, poslal chlapce na německo-sovětskou frontu.
  A Karas (kapr symbolizuje hrdost a vitalitu samurajů!) se ukázal jako důstojný válečník.
  Například holými prsty, lehce zarudlými mnohahodinovým pobytem v krutém mrazu, hází ocelový kotouč tenčí než vlas. A v rukou dvou mečů najednou, aby bylo snazší sekat tlusté řady nepřátel. Jak strašné je to terminátorské dítě, že se sovětští vojáci poprvé bezbranní pod údery mečů a vystřelování disků opřeli a zažili skutečný strach.
  Dívky, které změnily klipy, začaly zářit ještě rychleji, nebo spíše nikde.
  Mrtvoly pěšáků byly nahromaděny v hromadách. Téměř okamžitě ztuhly zimou a vyšplhali po nich další vojáci. Tak lezli a počítali se ztrátami. Ale ninja vstoupil do boje a znovu, jako by byly vysílány vlny strachu.
  Zoufalý útok zuřil téměř celý den. Za cenu největších ztrát obsadila sovětská vojska několik ubikací a zatlačila Němce na řadě linií. Ale slabá podpora dělostřelectva - německé letectví v minulosti bombardovalo železniční tratě, připravilo o zásobování a mnoho obětí mezi postupujícími jednotkami, donutilo dočasně pozastavit pohyb pěchoty.
  Navzdory riziku takové taktiky byly tanky vrženy do bitvy. Bylo nutné rozbít nepřítele poblíž Tikhvinu, dokud Fritz, využívající svou výhodu v technologii, odblokuje město.
  A při tomto přepadení padlo docela riskantní rozhodnutí - použít tank IS-2. Vozidlo speciálně navržené jako průlomový tank. Vzhledem k tomu, že výkonné dělo se kvůli nízké rychlosti palby a relativně nízké přesnosti palby špatně hodí pro boj s tanky jiných lidí, může však úspěšně ničit neozbrojené cíle.
  Takže, i když jsou tanky v městských podmínkách sebevražedné atentátníky, je potřeba prorazit pozice, třeba i čelem.
  První se pohne třicet čtyři. Po úzké dráze se proháněly poměrně lehké a ne velké vozy... Ze střech na ně pršely granáty a Molotovovy koktejly. Pak explodovaly maskované nádrže s benzínem a napalmem. Ale těžké ztráty nezastavily tankery SSSR. Ti, když přišli o stovky aut, vtrhli do centra města a tam vstoupili do tvrdohlavé výměny úderů. Sovětského vojáka nevyděsili ani účinné faustpatrony, které rozbily slabý boční pancíř čtyřiatřicítky.
  Do bitvy byly najednou vrženy tři tankové armády. Stalin se dokonce rozhodl odmítnout druhý úder ve směru na Voroněž, v zájmu rozhodujícího vítězství nad Tichvinem a záchrany "kolébky revoluce". I když se palivo vydává v přísném limitu, na několik hodin jízdy denně se ztrácí kavkazská ropa a rozvoj nových polí vyžaduje čas a peníze, jejichž lidské zdroje sovětskému impériu kvůli válce velmi chybí. na dvou frontách.
  Ale Tikhvin je tepnou Leningradu a cestou života, a co je nejdůležitější, je symbolem skutečnosti, že sovětská vojska mohou a jsou schopna porazit četné a dobře vyzbrojené fašisty. Takže tu cenu nevydržíme...
  Tank IS-2 vypadá impozantně - vypadá také jako čtyřiatřicítka, jen věž je posunuta ještě více dopředu. Samotná hlaveň je samozřejmě tlustá a dlouhá, nedá se srovnávat s T-34-76, která stále dominuje bojišti. Za celý leden jich titánské úsilí T-34-85 nevyrobí více než sto.
  Pravda je zarážející je zranitelnost čela věže - ploché a nepříliš silně pancéřované.
  Karas, který házel na tanky malé, ale velmi silné výbušné granáty, přiběhl k dívkám a navrhl:
  - Vezmeme IS-2 a pojedeme na něm?
  Magda myšlenku podpořila:
  - Samozřejmě, pojďme jezdit! Chyběla nám kabina.
  Gerda chlapce varovala:
  - Tento tank má čtyři kulomety!
  Karas mrkl na dívky a všiml si:
  - Tak to je dobrý. Brzy pěchota znovu zaútočí a vy ji posekáte!
  Magda šťouchla do ninja chlapce.
  - Pospěšte si terminátore!
  Růžové podpatky se blýskaly jako komáří křídla, karatista běžel rychleji než olympijský vítěz ve sprintu. Pro začátek hodil do hrozivého IS malou hroudu s uzlem kouře. Vypukla reakce, vyvalil se hustý dým. Ve stejnou dobu se černé trysky rozptýlily různými směry a oslepily kulomety.
  Karas porazil několik pěšáků a vyletěl jako dlažební kostka uvolněná z balisty a vyšplhal na věž. Speciálním hákem vypáčil poklop a odhodil těžký kryt. Dále je vše jednoduché - pár houpaček se dvěma meči a pěti členů posádky těžkého tanku se rozdělily v hlavách. Po něm přiskočily i dívky, které po odhození kožešinového maskování skončily opět v bikinách. Co je teplé v nádrži za jízdy. Dieselový motor o výkonu 520 koní dobře zahřívá kov. Ano, holé dívčí podrážky cítí auto samotné mnohem lépe než přes speciální zimní boty s žebrovanou podrážkou ze syntetické pryže. Německá proviantní služba zohlednila zkušenosti z krutých zim a vytvořila novou munici, ve které nejsou nohy v mrazu tak studené. A je to opravdu škoda, Fritz vzal plstěné boty od místního obyvatelstva a přetáhl si je přes sebe. Nebo zabalené v kožešinových šátcích.
  Karas políbil Magdu na rozloučenou na rty a řekl:
  - No, nádrž je pro tebe! Budu bojovat tam, kde umím lépe zabíjet.
  Gerda obdivně políbila chlapce na kluzké elastické patě a řekla:
  - Jsi zázrak!
  Christina dodala:
  - Standard Árijců!
  - Vím! - Řekl pacholek a jedním skokem z pootevřeného poklopu vyskočil do mrazu ... Pak víko s řevem spadlo ... A dívky dostaly příležitost bojovat na nepřátelských zbraních. A zbraň je opravdu silná. Silnější je pouze nedávno objevený Lev-3, nebo jak se mu také říkalo "Královský lev" s 128mm kanónem. Ale tento tank je stále na frontách v jednotlivých exemplářích. Byl ukázán během oslavy 8. listopadu démonem posedlému Fuhrerovi. Samozřejmě, když ještě není v seriálu. Mimochodem, IS-2 projíždí, jeho první nájezd.
  Ani sovětští tankisté zatím nevystřelili ani jednou, svůj cíl si zřejmě vybrali s jistotou ze zbraně.
  Christina sarkasticky poznamenala a otočila mechanismem:
  - Oh, harampádí... Tady není žádná automatizace a vše se musí dělat ručně...
  Gerda, která psa při ukazování snědla, si všimla:
  - A zrak je gallimský a viditelnost není důležitá. Nejsou moc dobří v míření.
  Magda, která se dotkla převodovky bosou nohou a otočila krabici, si všimla:
  - A přesto, ve srovnání s těmi třiceti čtyřmi, je tu určitý pokrok. Zejména řazení převodových stupňů je jednodušší. Kabina je stísněná, ale víceméně se dá pohybovat. Munice je opravdu málo. Dvacet osm kol...
  Gerda logicky poznamenala:
  - Na střelbu do omezeného počtu bunkrů to může stačit, ale na plnohodnotnou tankovou bitvu to zjevně nestačí.
  Charlotte našla v nádrži něco dobrého:
  - Ale kulometná výzbroj je nahoře! Čtyři kulomety mohou poskytnout dobrou ochranu. A pak jsem se podíval na tuto "Myš" - na takové auto jsou v ní jen dvě "plivání" ...
  Christina, zrychlující motor, potvrdila:
  - A je to! Je to výzbroj na tak těžký sto osmdesát tun tank?
  Magda, jako panter, který zabil buvola, zavrčela:
  - Slepice se smějí!
  Dieselový motor prudce zrychluje nádrž. Je vidět, že IS-2 stále jezdí po dálnici, ale v terénu se projeví jeho posunuté těžiště dopředu. Ale nic, pokud se můžete uvolnit a vybrat si pro sebe hodný cíl ...
  Magda otevřela věž tanku, aby lépe viděla.
  A tady je další IS-2, takové tanky je dobré použít masivněji. Za ním jsou další tři IS, ale jeden s lehčím 85mm kanónem. Mimochodem, nejnebezpečnější, tak schopný vzít auto čelně a zasáhnout rychleji...
  Magda se rozhodla střílet ze vzdálenosti dvou kilometrů. Nařídila v mollovém tónu:
  - Střílejte přesně do čela věže... A... Rozumíte!
  Auto zastavilo, takže žádná plynulost a Gerda, stěžující si na špatnou kvalitu optiky, kterou asi leštili netrénovaní puberťáci, namířila hlaveň. Dívky pomohly naložit skořápku vážící jeden a půl kila. Blonďatá bojovnice si přiložila tvář k závěru a pokusila se nahmatat cizí auto. Ostatně z tohoto děla, vzor 1931, ještě nikdy nestřílela. Výkonný, ale zastaralý, se špičatým projektilem citlivým na odraz. Obecně platí, že zbraň samozřejmě nebyla plánována pro tanky. Zdá se však, že protitanková modifikace 107 mm děla, vyvinutá v roce 1940, se ukázala jako příliš nespolehlivá a musela být opuštěna. A zde je nutné v podmínkách špatné viditelnosti ze vzdálenosti 2000 metrů zasáhnout cíl. Ano, a pro nepřítele bude těžké odpovědět a zasáhnout, ale ...
  Gerda políbila závěr zbraně, rychle vyhlédla z poklopu, jazykem nabrala hrst sněhu, spolkla ho, opřela holé paty o páky a ... vystřelila!
  Dávalo to pryč, takže ho to píchalo v zápěstích a lýtkách a páchlo kouřem.
  Současnost letěla dlouhým obloukem a ... IS-2, který šel vepředu, se zastavil, začal kouřit a poté začal praskat muniční náklad ...
  Magda šťastně odpověděla:
  - To jsme jim dali! - A logicky, spíše nelogicky matoucí pojmy, dodala. - Není to muž, kdo maluje zbraň, ale mužská zbraň!
  Gerda zavrčela:
  - Znovu načíst!
  A děvčata se napínala... Tady to samozřejmě není ten "Tygr", musí se zapotit, ale takhle je to zábavnější, hlavně že stojící tank rychle vychladne. Železo je dobrý vodič.
  Podruhé Gerda pálila rychleji a jistěji. IS pokračovali v pohybu a zřejmě ještě nepřišli na to, odkud děla střílela. Ano, a stop není v ruském zvyku. Protože existuje rozkaz ... A druhý granát již s jistotou zasáhne cíl ...
  Gerda si olízne rty a přikáže:
  A tady třetí...
  S velkým zpožděním zahájil čtvrtý IS-1 v pohybu palbu ... A kupodivu zasáhl, i když z takové vzdálenosti od jedoucího auta je to téměř nemožné, ale o všem rozhodují výstřely! Vzdálenost pro 85mm dělo je však příliš velká, za hranicí průbojnosti. Ale ve věži se ozvalo velké dunění a čelní pancíř se propadl. Gerda jako odpověď poslala čtvrtý "dopisní balíček" o váze jeden a půl libry... Čelo tanku IS-1 se rozdělilo a oranžové jazyky se vznesly vysoko k nebi.
  Dívky krásně bojují... V tento den měly štěstí. Schopnosti sovětské armády tomu ale nejsou úměrné.
  Přes veškerou snahu Fritzů byl 13. ledna za cenu největšího úsilí o kolosální ztráty dobyt Tikhvin... Samostatné německé jednotky se pokusily proniknout z obklíčení, směrem k nim byl proražen koridor - šest německých divizí najednou s vybranými tanky Lev, snažící se zachránit hrdinskou obranu.
  Chlapecký ninja a čtyři dívky se vydali v samostatném oddělení ve stylu tří mušketýrů. Totiž tam, kde se nedalo potichu obejít rvačkou a přes mrtvoly. Samozřejmě musely být IS-2 opuštěny, ale cestou také nečekaně narazili na vzácný tank T-34-85, vozidlo, které by mělo z hlediska průbojnosti nahradit zastaralá a nedostatečně výkonná děla T-34-76. .
  Stroj měl podobný trup a podvozek, ale větší věž s dlouhou hlavní a tlustým dělem. Zbraň byla v průbojné síle o něco horší než Panther, a to jak kvůli nižší úsťové rychlosti, tak kvůli kvalitě střeliva. Ale přesto rozdíl nevypadal tak ohromující jako 76 milimetrový papír.
  Pro obyčejného "Tygra" je to už nebezpečné, pro "Lva" to ještě není - tedy 100 - milimetrů nakloněných. I když pod určitým úhlem šance tam byla. Nebo ve spodní části trupu, ale také hlídače housenek.
  Tank byl naloděn a zbaven posádky. Uvnitř samozřejmě stříkala krev. Samotný stroj je zcela nový, ale náklad munice je spíše skromný - pouze 35 granátů. Kabina není příliš prostorná, ale lepší než stará čtyřiatřicítka.
  Gerda poznamenala:
  - A tady je velitelská věž. To znamená, že máme silného konkurenta. Teď už Rusové nebudou tak slepí.
  Magda se zlomyslně usmála a poznamenala:
  - A Rusové už stříleli dobře, i když s horší viditelností. Navíc se věž zvětšila a snáze se trefuje!
  Gerda se tomu nahlas zasmála.
  - Dobře, ano! To je největší problém pro naše tankisty a pravděpodobně i korunní důstojnost tohoto tanku! Zkuste to, trefte se!
  Charlotte zpívala:
  - Raz, dva, pět! "Tiger" vyšel střílet!
  Christina sebrala:
  - Pro splnění T-4 jsou nohy širší než ruce!
  A tak se vrhli na tank, který se pohyboval snadněji než IS... Gerda si vzpomněla, jak čtyřmi kulomety zasáhli sovětskou pěchotu. Slušně sekali a Rusové si ani neuvědomili, kde na ně takový útok padl. Ale na druhou stranu, když vyrazili, přešli do útoku, házeli granáty... Pár kusů, i přes slušnou vzdálenost, vyletělo nahoru a explodovalo na věž. Samozřejmě pro pancíře 100 a 90 milimetrů IS je to jako střela pro slona, ale nepříjemně to bzučí. Ano, a housenky lze řezat.
  Musel jsem tedy nastartovat motor a ustoupit. A pak došla munice. Pokosili více než sto rudých vojáků.
  Gerdu zasáhlo takové pohrdání smrtí mezi sovětským lidem. Arabové se svými sliby o harémech a perlových palácích nic takového neměli. Ale to jsou ateisté - lidé, kteří nevěří na posmrtný život a pohádky o rajských zahradách. A co je motivuje k tak zarputilému boji, když výsledek války je již předem daný a není to nic jiného než zuřivost odsouzených?
  To je neuvěřitelně těžké pochopit a pochopit.
  I když mezi ruskými zrádci je samozřejmě mnoho. "Osvobozenecká armáda" Vlasov za šest měsíců existence tvořila šest divizí a devět samostatných brigád. I když je samozřejmě jasné, že být vojákem Wehrmachtu je jednodušší než pracovat patnáct nebo šestnáct hodin u stroje na mnohem horším pájení, ale stejně... Z nějakého důvodu nejsou německé divize z bývalých válečných zajatců vidět na fronty...
  I když, mimochodem, Němců je v zajetí málo, ale sovětských... Zdá se, že už více než šest a půl milionu. Možná ne tolik vlasovců, i když mnoho zajatců se rozprchlo do národních divizí a legií kontrolovaných SS. Část Rusů byla navíc poslána do formace šlechticů a monarchistů.
  Ale v každém případě se jim podařilo Tikhvin tímto způsobem obsadit i přes zlepšení počasí a masivní bombardování. I když zaplatili vysokou cenu.
  Gerda dostala rozkaz a vystřelila na zapalovač čtyřiatřicítku. Rychlost střelby zbraně je vyšší, takže se můžete cítit jistěji. Jednou, pak druhý a nakonec třetí tank na skládku...
  Takže musíte být opatrnější. Jinak budou bouchnuti tady u auta, jen přední pancíř věže zesílil a zesílil, takže je to skoro stejný formát. Tělo je obzvláště zranitelné. A mezi ruskými tankisty jsou řemeslníci. Za tak vzácný tank, jako je IS-2 nebo IS-1, však slabocha neuvězní. A čtyřiatřicet obvyklého formátu může být s jednoduchými stíhačkami. Skrz štěrbinu velitelské věže vypadají jako náhubky koní, s náhubkem. Dokonce je nějak nepohodlné cíleně střílet na takové krásky.
  Crucian tentokrát ve věži s dívkami, vystoupil, aby jim sloužil jako průvodce a nemůže nechat dívky v kotli. Pravda, Magda logicky poznamenala:
  - Můžeme odejít stejně, bez střelby a bez provokování...
  Crucian, dětsky kroutící tlamou, kňučeně prohlásil:
  - Ne - nestřílet, nebude to zajímavé!
  Magda přesto dívky varovala:
  - Spusťte palbu, abyste zabili pouze tehdy, když tam nejsou více než tři nebo čtyři auta. Tento nový tank musíme vrátit našim jednotkám neporušený.
  Gerda souhlasila.
  - Zatím tato novinka není mezi trofejemi, což znamená, že se nám bude ještě hodit.
  Tygří dívky pokračovaly v lovu s mírným nadšením. Příliš se jim nedařilo, ale ke svému majetku přidali dalších sedm tanků a pět nákladních aut. Jednou jsem musel bojovat mimo auto, abych sebral palivo na natankování.
  Zkrátka z kotle vylezli čtyři škodolibí vtipálci, kteří málem zemřeli palbou svého dělostřelectva. Zachráněn pouze včas, aby vztyčil vlajku s hákovým křížem-pavoukem.
  Nyní překračují zákop a dokonce je tam i pár kytic s papírovými květinami, které se předávají hrdinkám válečnic.
  Oleg Rybachenko, který byl unavený sledováním tohoto posměšného filmu, křičel:
  Proč mi ukazuješ všechny ty zatracené svině! Jak moc se můžete dívat na zabíjení ruských lidí!
  . KAPITOLA #16
  Válka dala Jane a jejímu týmu šanci najít se v životě. Dívky se proto ochotně zúčastnily tažení na východ. A proč ne? Jsou to peníze a sláva.
  Sovětský tankový arzenál se příliš nezměnil. Hlavním tankem je stále T-34-85. Podvozek a pancíř trupu zůstaly ze čtyřicátého roku. Stejný dieselový motor o výkonu 500 koní, stejných 45 milimetrů šikmého čelního pancíře. Slabší ochrana boků trupu, zranitelná německými faustpatrony.
  Byla instalována pouze větší věž s 90 mm čelním pancířem a 85 mm dělem. Tank je samozřejmě zastaralý a pro Němce není vůbec nebezpečný!
  Dívky řídí vůz Goering-5, v pozdější úpravě. Boční pancíř byl zvětšen na 178 milimetrů a čelní pancíř na 250 je nakloněný. Samotná nádrž je vybavena motorem s plynovou turbínou a zrychluje Brity na 60 kilometrů za hodinu.
  Jane se zeptala kanonýra Gringety:
  - Vidíš dobře?
  Rolnický válečník sebevědomě odpověděl:
  - Viditelnost je zde výborná! Všechno vidím!
  Malanya se zachichotala a vyštěkla:
  - Rozdrtíme Rusy!
  Matilda sebevědomě potvrdila:
  - Ano budeme!
  "Goering" -5 otáček, pistole vyplivne projektil. Od sovětské čtyřiatřiceti prolomí věž. Dívky křičí radostí. Opravdu si myslí, že je to všechno skvělé. A že umírají sovětští tankisté dokonce potěší.
  Jane zaštěbetala sladkým hlasem:
  - Všechny vymažeme v popel... A Moskva bude pod námi!
  Když však německý tank narazil na minová pole, musel se zastavit. Rusové byli velmi pevně zakořeněni. A spousta protitankových ježků. Dělostřelectvo provádí aktivní ostřelování.
  Gringeta, naštvaná, říká:
  - Takhle to dopadá... Narazili jsme na tvrdý blok!
  Jane odpoví s okázalou sebedůvěrou:
  - Ne, to se stane až ráno... Pojďme prorazit operu!
  Německá válečná mašinérie se poněkud zadrhla. Na obloze se objevily proudové útočné letouny a byly použity teletanky. Zřejmě se snažili zničit minová pole.
  Rádiem ovládaná auta s výbušninami. Používaly se také mobilní plynové odpalovací zařízení. Doslova bombardovali pozice Rudé armády ohněm a plameny.
  Gringeta s nelibostí poznamenala:
  - Ve válce je stále více špíny a stále méně udatnosti!
  Jane byla nucena souhlasit s tímto:
  - Selyavi! Bohužel jsme nějak prohráli!
  Gringeta opravila velitele:
  - Spíše ne my, ale naši protivníci! Teď nic, pojďme ze slepé uličky a dojde k boji...
  Německý tank střílel, i když vlastně nebylo nic vidět. Jane si třela bosé nohy o sebe a zpívala:
  - Nemyslíme to špatně - určitě se ztratíme! Existuje cesta ven z labyrintu, z jakékoli slepé uličky!
  Gringeta zaštěbetala s úsměvem:
  - Kdo je veselý, ten se směje...
  Kdo chce, ten dosáhne...
  Kdo hledá, vždy najde!
  Malanya, melodická a jiskřivá svými zuby, dodala:
  - Kdo je zvyklý bojovat o vítězství, ať zpívá s námi!
  Kanonáda trvala několik hodin a poté německé tanky přesto pokračovaly. Setkali se s nimi sovětské dělostřelectvo a protitanková děla různých ráží. Bylo však cítit, že pronikavá síla zjevně nestačí. Němci postupovali... Teprve když začala střílet 203milimetrová děla, objevila se první zdemolovaná vozidla od nacistů.
  Jane nejistě zašeptala:
  - Pane... Kéž mě tento pohár mine!
  Gringeta sebevědomě řekla:
  - Dvě smrti se nemohou stát, jedné se nelze vyhnout! Takže budeme, kdyby něco, žít v onom světě!
  Malania se šeptem zeptala:
  Jaké je to světlo?
  Gringeta nemluvila příliš sebevědomě:
  - Myslím, že je to lepší než naše!
  Malanya v odpověď zašeptala:
  - Nedej bože slepým, aby otevřeli oči a narovnali záda k hrbatým!
  Jane skutečně přemýšlela, co by to světlo mohlo být. Možná je tento svět ještě iracionálnější a méně bezpečný. Jane se zkroutila v pase, pohnula boky a zaštěbetala:
  - To je velmi zajímavá možnost - zemřít a skončit v dalším světě! Co nás tam čeká? Potkáme tam ty, kteří nám byli na Zemi drazí, nebo si budeme muset najít nové přátele?
  Gringeta pohnula psem bosou nohou a zasyčela:
  - Budou nová staletí, dojde ke změně generací ... Ale jméno Lenin nikdo nikdy nezapomene!
  A vybuchla smíchy, její trochu šílený smích. Byla to rolnička-válečnice, která si aktivně prohmatávala holé, půvabné nohy a její prsty si hrály.
  Tady jsem zachytil IS-3 v dalekohledu... Daleko od pravdy. Ne každý zasáhne, a pokud ano, pak se projektil, který narazí do tlamy štiky, může odrazit. Dívka ale věděla, co dělá. Vystřelila a zamumlala:
  - Pobřeží mlh, rozdrtíme návnadou!
  Matilda navíc zpívala:
  - A tohle "Agdam", pojďme pít pro dámy! Super madam!
  Střela Gringety byla přesná. Střela zasáhla spodní část čelního pancíře věže, přímo do mezery. A udělal zničující dopad, aniž by se dostal do odrazu. Taková je situace, která nastala. Přesněji řečeno, téměř okamžitě zahynulo pět sovětských tankistů. A Angličanky přidaly na svůj seznam zločinů.
  Malanya zařvala, když její kulomety vybuchly. Několik chlapeckých vojáků se chtělo doplazit k Hitlerovu taknusu.
  - Ale pasarane, nepřibližuj se, chlapče! - Křičela hezká dívka a sypala kulometné dávky, stateční pionýři.
  zaštěbetala Jane a poklepala si holou patou o brnění.
  - Ach, chlapci, chlapci, chlapci... Najednou jste se stali nevhodnými! Pro tuto prokletou zemi je to vidět, jsi příliš ušlechtilý!
  A dívce, dceři páně, bylo líto těchto bosých, poškrábaných, ušmudlaných chlapců, kteří byli probodnuti nemilosrdnými střelami. Jak je to všechno smutné a těžké.
  Gringeta znovu vystřelila, prostřelila samohybné dělo SU-100 a zaštěbetala:
  - A kobylka poběží odevzdat lahve!
  Malanya si olízla rty šarlatovým jazykem a usrkla z plastové láhve Coca-Coly a řekla:
  - Samozřejmě že ne! Dej mi víno a krabičku cigaret!
  Matilda opatrně posunula tank dopředu a zasyčela:
  Cigarety jsou jed...
  Jane nabrala rytmus a pokračovala:
  - To je pravda, říkají lidé!
  Gringeta v odpověď, střílet a syčet:
  Není nic horšího než nikotin!
  Malanya se zachichotala a zavrčela:
  - Balíček cigaret v peci!
  Matilda odpověděla a poškrábala se na šarlatové bradavce na prsou:
  Ano, lidé říkají...
  Jane skončila s úsměvem a vyplázla jazyk.
  -Ale já kouřím....
  Malanya skončila sebevědomě.
  - A velmi rád!
  Dívky se zasmály a ukázaly své dlouhé třešňové jazyky. Jane s úsměvem poznamenala:
  - Cigareta je nejproduktivnější zabiják, zvláště proti zákazníkovi!
  Malania dodal:
  - Cigareta je jako tichá puška, ale v rukou amatéra smrtící!
  Gringeta vystřelila z děla a s úsměvem poznamenala:
  - Cigareta je nejspolehlivější odstřelovač, vždy zabíjí!
  Matilda mírně zpomalila tank na kopci a mlčela:
  - Cigareta chutná hořce, ale přitahuje víc než sladkosti!
  Jane se zhluboka nadechla a zamumlala:
  - Cigareta je jako zlá holka, jen rozloučení s ní je mnohem bolestivější!
  Gringeta se zachichotala, vystřelila a zařvala:
  - Cigareta, na rozdíl od granátu, při hození prodlužuje život!
  Dívky ztichly. Jejich tank se opět zastavil a skončil v příkopu. Musel jsem ven. Válečníci byli trochu nervózní. Sovětská obrana je velmi silná.
  Jane filozoficky poznamenala:
  - Ve válce je nejkratší cesta k cíli oklikou a čistá pravda je odporný podvod!
  Gringeta, která dobře mířenou střelou rozbila sovětské dělo, poznamenala:
  - Kruhovým manévrem si s největší pravděpodobností odříznete cestu k cíli!
  Malanya vystřelila ze svého kulometu a zaštěbetala:
  - Život je červený, ale odchází se šarlatovou krví!
  Matilda shrnula zvláštní závěr:
  - Ve válce život ztrácí hodnotu, ale získává smysl!
  Dívky pokračovaly ve válce. Stříleli a přitom skládali aforismy za pochodu.
  Jane vystřelila bosou nohou a upustila:
  - Válka je jako ženich, chtivý zrady, ale nedovolí zatuchnout!
  Gringeta vystřelila a vtipně řekla:
  - Válka je chlípná žena, která požírá mužská těla!
  Malanya v reakci zasyčel:
  - Válka, stejně jako láska, je podřízena všem věkům, ale zábava není příjemná!
  Matilda uznala za vhodné přidat:
  - Válka jako kurtizána je drahá, proměnlivá, ale vždy zanechá na sebe hrdinskou vzpomínku!
  Jane otočila psa svými půvabnými holými prsty a zavrčela:
  - Válka není jako sen, bez silných emocí se neobejdete!
  Gringeta vystřelila s úšklebkem a odpověděla:
  - Svět je nudný a relaxační, válka je zajímavá a vzrušující!
  Matilda s potěšením popíjela Colu a pokračovala:
  - Válka je krev a pot, oplodňuje výhonky, které rodí odvahu!
  Malanya se zachichotala a poznamenala:
  - Bez ohledu na to, jak zajímavý je proces války, každý chce konec!
  Jane znovu přejela holými prsty po závěru zbraně a zpívala:
  - Válka není kniha, nemůžete ji zabouchnout, nemůžete ji schovat pod polštář, můžete ji pouze pokazit!
  Gringeta sebevědomě zaštěbetala:
  - Válka je náboženství: vyžaduje fanatismus, disciplínu, nezpochybnitelnou poslušnost, ale její bohové jsou vždy smrtelní!
  Malanya se tiše zasmála a poznamenala:
  - Ve válce, stejně jako v kasinu, je riziko velké a zisk je krátký!
  Matilda se usmála a vyštěkla:
  - Voják je smrtelný, sláva je zapomenuta, trofeje se opotřebovávají a pouze důvody k zahájení nového masakru jsou neodstranitelné!
  Jane jemně promluvila:
  - Pohrdáme vrahem, pokud to není voják na frontě, pohrdáme zlodějem, pokud je to marod na bojišti dvojnásob!
  Gringeta znovu přibila a zasyčela:
  - Voják je rytíř, jehož zbroj má odvahu a čest! Generál baron, který má korunu: opatrnost a inteligenci!
  Malanya řekla s úsměvem:
  - Voják zní hrdě, vojín pejorativně!
  Matylda moudře odpověděla:
  - První v útoku může zemřít, ale poslední nezůstane v paměti!
  Jane bez dechu zavrčela:
  - Je lepší být první v dělení trofejí než v útoku!
  Gringeta s úsměvem dodala:
  - Válka je jako žena, pouze muže položí, aniž by se zlomila!
  Malanya odpověděla důstojně:
  - Žena, na rozdíl od války, nespěchá s uložením muže do postele!
  Matylda se smíchem řekla:
  - Válka, na rozdíl od ženy, se nikdy nespokojí s počtem přidělených mužů!
  Jane znovu otočila pákou holými prsty a řekla:
  -Válka je nejnenasytnější žena, vždy má málo mužů a ženu neodmítne!
  Gringeta uznala za vhodné reprodukovat tento vtipný aforismus:
  - Ženy se nerady perou, ale touha položit muže není o moc nižší než kulka!
  Malanya zasyčela jako kobra a vychrlila svůj růžový jazyk:
  - Položte muže, možná malou kulku, udělejte radost, žena s velkým srdcem!
  Matilda dodala se sardonickým úsměvem:
  - Velké srdce často vede k malým vlastním zájmům!
  Dívky dokončily výměnu vtipných poznámek a začaly se soustředit na bojiště. Na obloze létaly útočné letouny TA-311, které střílely na pozice sovětských vojsk. I když pomalu, koalice Třetí říše postupovala. A měla čas se trochu najíst, polykat mrtvoly.
  Znuděné dívky začaly znovu vtipkovat aforismy:
  Jane vrčela:
  - Válka nemá ženskou tvář, ale krvácí muže prudčeji než manželka!
  Gringeta vystřelila a zasyčela:
  - Válka nepřináší radost, ale uspokojuje agresivní pudy!
  Malanya v odpověď zapískala:
  - Radost ve válce, mrtvoly nepřátel jen v ceně!
  Matilda při procházení skladeb dodala:
  - Válka je orání pole: je oplodněno mrtvolami, zavlažována krví, ale vítězně stoupá!
  Jane vystřelila a předla zpět.
  - Vítězství se pěstuje na mrtvolách a krvi, ale nese ovoce se slabým!
  Gringeta vystřelila, roztříštila čtyřiatřicítku jako skleněný kámen a zasyčela:
  - Válka je jako kanibalská květina, jasná, masožravá a se špatným zápachem!
  Malanya otřela pedál bosou nohou a vykřikla:
  - Válka je matkou pokroku a nevlastní matkou lenosti!
  Matilda to vezme a jak to bude řvát:
  - A ve válce život vojáka není v ceně, ale od generálů a ztráta vůbec!
  Jane si přejela hranou ruky po hrudi a zaštěbetala:
  - Pokud chcete mír - inspirujte strach, pokud chcete válku - vyvolejte smích!
  Gringeta to vzala a vystřelila, namířila zbraň bosou nohou a zpívala:
  - Smích není hřích, pokud nejste k smíchu ve vojenských záležitostech!
  Malanya se zachichotala a zavrčela úspěchem:
  - Válka je jako cirkus, jen vítěz se směje naposled!
  Matilda vedla tank, rozdrtila pár pionýrů, zaskřehotala:
  - Ve válce, jako v cirkuse, jen koberec, vážný zabiják!
  Dívky opět mlčely. Už je unavuje být ostrý. Obecně platí, že válka není příliš krásná.
  Jane si otráveně pomyslela: Británie postoupila Němcům. I když kolik zemí Britové dobyli. A kolik z toho Německa! Británie se stala kolosální říší. Ale nedokázala strávit své kolonie. Třetí říše překonala sílu Anglů a dokonce i velitelé se ukázali být mnohem silnější a schopnější.
  A když nacisté přišli do Londýna, historie pro Anglii skončila. Vzniklo nové impérium s nebývalou mocí. Vojska, která slouží mnoha národům a zemím. A co můžeme říci: Třetí říše, roztáhla svá křídla, utopila Británii.
  Ale ve čtyřicátém roce, po dobytí Francie, Hitler velkoryse nabídl mír Churchillovi. A bylo nutné to přijmout: zdravý rozum napovídal, že Británie nemůže z války nic získat, ani teoreticky, ale ztratit ji. Hitler svedl vzdušnou bitvu s Anglií o poloviční síle. S velkým zpožděním převedl vojáky do Afriky. Odešel do Sovětského svazu. To vše ale katastrofu jen oddálilo.
  Němci, využívající okupovaná území, našli sílu bojovat na dvou frontách, Japonsko sebevědomě porazilo Američany. A pak Stalin zradil a uzavřel příměří. Británie padla na kolena a stala se součástí Třetí říše.
  Mnohá vítězství přinesla Wehrmachtu slávu neporazitelnosti. Jane a její přátelé ochotně odešli do nacistické armády - ulovit štěstí a hodnosti. A do určité míry se jim to podařilo.
  No a co? Nyní mají dvě vlasti: Velké Německo a Malou Británii.
  Jane z hrdla usrkla Coca-Colu a zaštěbetala:
  - Láska a smrt, dobro a zlo... Co je svaté, co je hříšné, vrahům je jedno!
  Gringeta zazpívala a vyslala další projektil:
  - Miluj a odvaž se, nech vládnout zlem a vyber si, je nám dáno jen jedno!
  Dívky se trochu rozveselily. No, ve skutečnosti se co nejvíce nalaďte v menší míře. Jsou mladí, veselí, energičtí a mají docela štěstí. Tolik soubojů a ani jeden škrábanec. Až na to, že se poškrábou na nádrži.
  Malanya ostře poznamenal:
  - Eh, Churchill měl přijmout Hessův návrh a vstoupit do války se SSSR. Pak bychom ovládli celou planetu a nakonec by bylo Německo rozdrceno!
  Matilda zpívala s potěšením:
  - Německo je dobré v bitvě, britský lev je nejlepší!
  Malania potvrdila:
  - Ano, náš lev z Británie je nejlepší!
  Jane řekla s úsměvem:
  - Pořád máme šanci! Zde Hitler zemře a Německá říše se rozpadne!
  Gringeta vystřelila projektil a částečně souhlasila:
  - Ať se to rozpadne! Jsou to přeci masožraví predátoři, ale bude to pro nás lepší?
  Malanya filozoficky poznamenal:
  - Jednota v tvrdém režimu, lepší než nepořádek a nedbalost v měkkém režimu!
  Matylda sešlápla holé podrážky na pedály a zaštěkala:
  Budeme také na Marsu! A mimo sluneční soustavu!
  Jane odpověděla s úsměvem Mony Lisy:
  - Nejprve musíte vytvořit jediný režim na planetě Zemi!
  Gringeta, vzala to a vroucně zpívala:
  - A my jsme takový režim, nedovolíme, aby se změnil!
  Malanya vtipně poznamenal:
  - Ale abych tě nechal s nosem, musím si změnit nos!
  Dívky mají štěstí jako vždy. Zde jejich tank dosáhne první linie zákopů. A rozbíjí půdu housenkami. Válečníci se smějí.
  - Vezmeme je všechny!
  Jedno z děl se zaseklo mezi válečky a tank se zastavil. Dívky vystoupily z auta, ale nádrž byla příliš přeplněná a příliš horká. A venku je riskantní, můžete se spálit.
  Válečníci se rozběhli, blýskali nahými podpatky a zpívali:
  - Jsme šmrncovní dívky, dobré kamarádky, no, ale na bosých nohách, ať se bičují, svižně straší!
  Jane běžela a poznamenala:
  - Tady jsme vesmírní mariňáci!
  Malanya s úsměvem potvrdila:
  - A ve vesmíru a na přistání!
  A Gringeta to vzala, chodila po rukou a vyla:
  - Jsem super válečník! Pochybuji o všech!
  Matylda odpověděla a zasyčela:
  - Jed po kapce do Fuhrera!
  Jane se chichotala a zpívala:
  - Úder je silný a Fuhrer je všemocný kousek!
  Bojovníci prchali, bosí, přes trosky, rozdrcené, silně rozžhavené železo, nejrůznější trámy a rozbité lebky.
  Jane zpívala:
  - Budete mi rozumět... Budete mi rozumět... Budete mi rozumět a lepší zemi nenajdete!
  Dívka s potěšením běží s nepříliš ztvrdlýma nohama po ostré cestě a troskách. Opravdu je to velká radost.
  Gringeta zpívala:
  - Léto, slunce svítí vysoko ...
  Malanya píseň podpořila:
  - Vysoká... Vysoká!
  Matilda dodala:
  - Léto, jsme daleko od smrti! Daleko!
  Válečníci se viditelně rozveselili. Opravdu, jaké je to potěšení pohybovat se tak energicky a skákat.
  Jane se zachichotala a poznamenala:
  - Smrt je konvence, hanba je absolutní!
  Gringeta se otřela jednou bosou nohou o druhou a zasyčela:
  - Budeme mít prázdniny! A s ním i vítězství!
  Malania skepticky řekl:
  - Naše nebo německé?
  Matilda se usmála a zpívala:
  - Čeká nás smrtící oheň...
  Jane odpověděla:
  Ale je bezmocný...
  Gringeta zavyla jako panter:
  - Každý má samostatnou rakev...
  Malanya to vzala, vystřelila a zasyčela:
  - Prapor Boshey klesl do hrobu!
  Matilda zakřičela:
  "Celá legie padla do hrobu!"
  A dívky to vzaly a mňoukaly ... Jsou jako štíhlí koně. A tak roztomilé, nohy jsou holé, opálené.
  Jane to vzala a sykla radostí:
  - A já jsem kobra! A já jsem kobra! Medvěd vůbec ne!
  Gringeta zaječela zpět:
  - A pro kobru je hezké létat až k oblakům!
  A dívky si vezmou a srazí čela. Z očí se linou jiskry, jako by přišla hodina!
  Malanya to vzala a zasyčela:
  - Hitler kaput!
  Matylda ji podpořila:
  - A Stalin kaput!
  Jane zavrtěla boky a zaštěbetala:
  - Jsem válečník světla, divoši na kolenou... Všechny pomlouvačné, smetu z povrchu Země!
  Malanya to vzala a zařvala:
  - A Hitler je blázen, kouří tabák! Krade sirky, nespí doma!
  Matylda se zlomyslně usmála a zeptala se:
  - Co myslíš, má Führer?
  Gringeta dupla bosou nohou na popel a zavrčela:
  - Samozřejmě že ne! Dáme mu čtyřku, kouření!
  Malanya obrátila oči v sloup a zašeptala:
  - Ach, to je velmi příjemné mít v ústech pulzující nefritovou tyč a cítit to jazykem!
  Matilda bez dechu zašeptala:
  - A jak je to skvělé! A všechno bude prostě skvělé!
  Dívky skákaly výš a výš. Jejich tank byl ale opraven a musel se vrátit. Válečníci vlezli zpět a zasyčeli:
  - Tohle je náš tank! Ten bude prostě skvělý!
  Jane si najednou vzpomněla na příběh Robina Hooda. Malý Joe je tam, chlapce zajal šerif. Chlapec byl mučen: byl vytažen na stojan, jeho paty byly smažené.
  Když plameny olizovaly chlapcovy holé, ztvrdlé chodidla... Jane zde cítila vzrušení a opravdu chtěla mít sex. Tady vstoupili. Zejména japonský ninja Karas. Tenhle blonďatý kluk, tak hezký, a má velmi velkou mužskou dokonalost. A je tak příjemné se svými prsy dotýkat tak čisté a hladké pokožky.
  Jane si chtěla strčit palec mezi nohy, ale byla v rozpacích a rozmyslela si to. I když skutečně, taková akce je nesmírně příjemná!
  Pánova dcera řekla:
  - V mořské vlně a zběsilém ohni! A zuřivý a zuřivý oheň!
  Dívky opět přesunuly svůj "Goering" -5 do pozic sovětských vojsk. Pravděpodobně byl sám Stalin pěkně vyděšený, když se dozvěděl o postupu nacistů. Opravdu, jak se tady neztratit. Řítí se na vás kolos, ale není co odpovídat. Třicet čtyři, řadu E nepřekonáš. A ještě více z pyramidálních AG.
  A Stalin je zjevně v šoku. Ke svým poradcům zavolejte alespoň švába. Žádný zvuk, žádný význam, žádné šplouchání vody! Vypadá to, že dostanete faucety!
  Jane s úsměvem poznamenala:
  - A Stalin, na rozdíl od Churchilla, vždy ochotně přijal rozdávání od Hitlera a šel na pokoj!
  Gringeta nadšeně zpívala:
  - Řekni mi, jaký je svět! Odpoví vám - slunce a vítr!
  Malanya nadšeně poznamenal:
  - A budeme mít silné, zdravé děti!
  Matilda se zachichotala a zašeptala:
  - Svět není šachovnice a Hitler není král!
  Jane opravila svého přítele:
  Je vyšší než král! A my ho smeteme z povrchu planety!
  Gringeta to vzala a zařvala:
  - Velikost Britů, poznala planetu! Fašismus byl rozdrcen ranou meče!
  Malanya nadšeně dodala:
  - Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa!
  Matilda s nadšením dívky, která našla svou první lásku, dodala:
  - Věřím, vybudujeme svatý komunismus!
  Jane vyprskla smíchy a poznamenala:
  - A pod vedením Němců se vlastně dá vybudovat komunismus!
  Gringeta se udeřila čelem do závěru zbraně a zpívala:
  - Děláme si srandu z komunismu, teď ho postavíme! A Stalin bude náš super hrdina!
  Malanya dodal a objasnil:
  - Samozřejmě v rakvi!
  Gringeta okamžitě potvrdila:
  - Samozřejmě, v rakvi!
  Jane filozoficky poznamenala:
  - Bez ohledu na to, jak velký je král, půjde do rakve, jako do psí boudy!
  Gringeta dodala s potutelným úsměvem:
  - Politik vždy lže, umírá jen doopravdy!
  Malanya cvakla nahými prsty a řekla:
  - Nesmrtelnost je skutečná, ale smrt je iluzorní!
  Matilda také vydala aforismus:
  - Králové mohou všechno, ale ani jeden, ani jeden král nemůže nechat rakev v zemi!
  Jane tweetovala:
  - Život brzy skončí ....
  Gringeta podporovaná sebevědomě:
  - Již brzy!
  Malanya střílel z kulometů na sovětskou pěchotu a zasyčel:
  - Ach, matko, matko, smiluj se nad synem!
  Matilda s obtížemi potlačovala smích, dodala:
  - Vždyť musel žít, vůbec ne den!
  Jane se filozoficky zamyslela:
  - Každý chce žít krásně, ale jen málokdo umírá důstojně!
  Gringeta odpověděla s úsměvem:
  - Smrt slibuje potíže, pokud jiskří paprsky úspěchu!
  Malanya zasyčela zuřivým zaskřípáním zubů:
  "Dobrá smrt je lepší než špatný život!"
  Matylda vyzvala:
  - Je dobré být Bohem, ve volné přírodě je to špatné pro čerta v zóně!
  Gringeta poznamenala s jedovatým úsměvem:
  - A došly nám náboje... Souhlas, tohle je obrovská tragédie! Žádný dar zničení!
  Jane opovržlivě odfrkla.
  - Budou nové prezentace a další prezidenti!
  . KAPITOLA 17
  Friedrich v tento den, 10. října 1947, jako vždy chrt a neúnavný, svižně závodil na vzdušném koni Me-362. Chlapec necítil ani stín únavy, byl příliš vzrušený a přesto střílel bez chybičky. V noci opravárenské týmy, především americké, uvedly do provozu část poškozené techniky. Zejména "Pattony" byly opět spřádány s housenkami, navíc několik stovek těchto strojů uvedlo do provozu při přesunu zpoza oceánu po již odladěných železnicích. Partyzáni se samozřejmě snažili, ale dopadli mnohem hůř než obvykle. Bandera ve volbách porazil Ukrajince Batku a v partyzánských řadách rostla zrada a dezerce. Navíc onemocněl velitel partyzánského hnutí Vorošilov... A nevyzvedli za něj včas náhradu... Zásobování šokové mezinárodní skupiny fašistů bylo tedy celkem uspokojivé. Ano, stateční podzemní pracovníci a hrdinští sabotéři někdy dosáhli úspěchu, ale ne nad taktickou úroveň. Nástup nových kapitulovaných spojenců navíc způsobil prudký pokles víry ve vítězství SSSR, což vedlo k tomu, že kolísavé živly, otevřeně či dokonce skrytě, přešly na stranu nacistů.
  Počet dezertérů se zvýšil zejména mezi Rudou armádou Kraikova a polskou armádou. Poláci, věřící slibům nacistů a především západních kapitalistů, vážně počítali s vytvořením velké říše na východě, na úkor Ruska! Samozřejmě ne všichni, polští komunisté zůstali loajální k Sovětům, ale zbytek politických odstínů... Liberálové jsou obzvlášť nespolehliví... Polské jednotky se tedy začaly vzdávat v Moskevské bouli téměř okamžitě od začátku války. ofenzivní ... Naštěstí jich bylo málo a to ještě nemělo rozhodující vliv na průběh války .
  Friedrich provedl prvních pár bojových letů sám a odpoutal se od zbytku pilotů. Viděl, že nepřítel se již tak hustě nesetkává s nacistickými hordami a v dráze tankových klínů nezůstala téměř žádná minová pole. Sovětští vojáci ale tvrdě bojovali. Pěchota nezahájila palbu a pokusila se, když nechala tanky zavřít, podkopat jim stopy nebo hromadu granátů nebo je zapálit lahvemi s hořlavou směsí.
  Terminátor chlapec v podstatě zvýšil skóre, kvůli sovětským zbraním. Navíc střelba z vodorovné roviny, čímž se zabrání ztrátě času na ponor. Je pravda, že několik tanků umístěných v záloze bylo také zničeno. Letectví SSSR jednalo nečinně. Hned ráno se objevilo jen sedm letadel U-2, pak čtyři Laggas. Obecně s nimi Friedrich vedl krátký rozhovor, lehce stiskl spoušť ... A pak, jako vždy!
  Po potlačení již oslabených bojových bodů se nacistické tanky řítily dále přes pole a do zákopů... Na protitankové příkopy a ježky však narazili i na této již šesté a částečně páté linii obrany (celkem jich bylo osm). ). Sovětští střelci znervózněli a začali střílet z dálky. Dělostřelectvo nacistů bylo nemilosrdné a letectví .... Zatím jako na kluzišti bylo všechno skartováno. Friedrich je jako vždy přede všemi, rychlejší a chladnější. Změny nastaly ve formaci vojsk, Pattonové se silnou kulometnou výzbrojí vyrazili vpřed. Vynucené rozhodnutí snížit ztráty od kamikadze pěšáků, kteří se obětovali, ale nechtěli se vzdát...
  Friedrich podnikl třetí bojový let se svou přítelkyní Helgou. Zde se poprvé setkali s víceméně velkou várkou sovětských letadel. Mezi nimi bylo dokonce pět Br-3 (odkud byly vykopány). Kupodivu, ale bombardéry SSSR se při pohledu na německá esa okamžitě obrátily zpět a stíhačky jim spěchaly vstříc.
  Friedrich chladnokrevně střílel do aut, která se pokoušela přiblížit. Včetně esa s hvězdou hrdiny SSSR na trupu. Zkušený válečník se však pokusil jít do oblak, ale proti takovému monstru, jakým byl Friedrich Bismarck, to dopadlo jen hůř. Terminátor chlapec, aniž by se pohřešoval, sestřelil třicet šest stíhaček a čtyři útočné letouny najednou, zapnul se, hnal se za bombardéry.
  Zde však Friedrich zjistil, že jeho auto tolik nespěchá a odhadem 740 kilometrů neuklepe ani na nucený motor. Důvod je jasný, Friedrichovy 30milimetrové kanóny Mr-108 byly nahrazeny Mr-103, které s počáteční rychlostí střely 960 metrů za sekundu pronikají střechou tanků mnohem efektivněji a nepřátelské stíhačky z velmi velké vzdálenosti, ale téměř jedenapůlkrát těžší a méně s rychlostí střelby 420 ran za minutu (nicméně Friedrich obecně preferoval, když upadl do transu, zasáhnout jednotlivými granáty!). Ano, a hlavně pro Friedricha byla zvýšena zátěž munice pro zbraně. Nebylo tedy snadné bombardéry dohnat. Několik hbitých He-362 předstihlo odvážné, mladé eso. Padaly jako kroupy na úrodu, drtily a trápily sovětská auta. Navíc se Br-3, jako pomaleji se pohybující a špatně vyzbrojené, staly snadnou kořistí pro piloty teroristů. Frederick už byl na konci hostiny zralý, ale dokončil tucet dalších vzdáleností a vyřadil padesát. Chlapec však nedokázal překonat svůj dosavadní rekord dvě stě padesát tři aut.
  Friedrich se vrátil s velkým nadšením v duši. Vyhrál a vyhrává! A myšlenky na jeho zradu jsou úplně pryč. Mladý muž si dokonce řekl:
  - A proč ty předsudky! Domov je tam, kde vyrůstají vaši přátelé a děti! A SSSR není vlast, ale vězení národů!
  Helga slyšela tato slova, ale protože nepochopila jejich pravý význam, potvrdila:
  - Máš pravdu! A brzy budeme mít děti! I když, nechci dostat žaludek, dokud je ještě taková válka!
  Friedrich se zasmál.
  - Záleží na vůli Všemohoucího Boha. Papež a řada metropolitů jsou však na naší straně!
  Čtvrtý bojový útok s tryskovým Fokken-Wulf-5 se změnil v hon na zbraně, protože bylo chyceno pouze několik tanků. Ale skutečný test měl teprve přijít.
  Rotmistrova 5. gardová tanková armáda dokončila podkopový přesun do oblasti Krasnogvardejskij. Úplného překvapení se však dosáhnout nepodařilo. Nacistická průzkumná letadla zaznamenala pohyb velké masy tanků a nacisté přispěchali s protiopatřeními. Asi pět set jednotek SS 2. tankové armády SS a také dvě stě vozidel ze strategické zálohy vyšlo vstříc devíti stům padesáti tankům a samohybným dělům posíleným zálohami pancéřové pěsti Rotmistrova. Bitva se rozvinula zejména na poli poblíž JZD Pervomaisky, kde se na zajaté linii nacházeli němečtí granátníci a děla.
  Friedrich a nejlepší německá esa byli povoláni, aby odrazili masivní úder ze země a vzduchu.
  Generálporučík Rotmistrov, hrdina bitvy u Stalingradu, provedl rozkaz od samotného vrchního velitele a upřímně věřil, že bitva u Moskvy ještě není ztracena. Měl moc ve svých rukou, svitla naděje, že SSSR získá zpět to, co dříve ztratil. Kolona, pohybující se vlastní silou, se však pěkně protáhla. Částečně to bylo způsobeno touhou vyhnout se průzkumným letounům Třetí říše, přičemž další délka pochodu byla způsobena poškozením železničních tratí v důsledku nárazu nepřátelských letadel.
  Nálety těžkých bombardérů donutily velké tankové síly pochodovat stovky kilometrů vlastní silou. Pochod byl navíc v rychlosti maximální... Vzhledem k určité heterogenitě tankového parku se u některých vozů podařilo vyměnit filtry, u jiných naopak staré typy včetně nedokonalých převodovek vznětové motory brzdily.
  Kvůli brutálnímu a masivnímu nárazu nepřátelských letadel se pátá šoková armáda nacházela dostatečně daleko od frontové linie a to donutilo toto ocelové kluziště jet z večera do rána.
  Na Rotmistrova už čekala kompaktnější skupina nacistů. Pokud jde o celkový počet tanků, nacisté měli lepší kvalitu: měli asi jeden a půl sta "Pantherů" -5 a "Tigerů" -5 a také tucet "Goeringů" L (anglická vozidla o délce 17 stop děla, jejichž průbojná síla je přibližně stejná jako u děla "Panthers"), E-50, AG-50 a "Patton". Stíhače tanků Superferdinanda byly stále na cestě.
  Samozřejmě by bylo lepší zaútočit na nacisty hromadně, ale hrozivý Žukov Rotmistrova příliš spěchal, oprávněně se obával, že nacisté podniknou energická protiopatření. Už se to však podařilo...
  Ale tady měla sovětská armáda jeden trumf - to byl vážný letecký kryt ... Letadla odstranila jak Uralský směr, tak rychlostní rezervu, a dokonce i cvičná vozidla a vybavení byly vrženy do bitvy přímo z montážní linky . Tohle byla šance prorazit pravý bok a zadní část, fašistický klín, který se řítil daleko dopředu.
  Generál Gota a další velitelé již při předběžných jednáních o plánu moskevské operace předpokládali, že Krasnogvardějsk se jistě stane místem tankové bitvy s bojovou zálohou sovětských armád, což znamená, že musíte mít kryt plán.
  Speciální německé letouny, především Xe-362, sledovaly vzdušný prostor, takže bitva na Krasnogvardejském se měla stát největší nejen tankovou, ale i leteckou bitvou 2. světové války!
  Friedrich byl povolán do boje s nepřítelem, je nejlepším esem Luftwaffe, král vzdušných bitev byl symbolem vítězství Třetí říše. A vedle, nebo skoro vedle něj po pravé ruce, na útočnou, a tedy zvlášť výkonnou modifikaci Fokken-Wulf-5, se vrhla Helga.
  Chlapec dokonce zpíval:
  - Na hvězdných lodích se řítíme vlnami! Kvarky pění v éterových vírech!
  Helga potvrdila:
  - Červená stvoření, bude pro vás Hook! Dětem podsvětního pekelného světa!
  Friedrich se zasmál a vydal své oblíbené:
  - No, od šroubu! Anděl smrti, jen zapískej, aby se objevil! Roztrhá všechnu špínu na kusy zadek!
  Helga se v odpověď zasmála.
  - No, ty jsi chytrá!
  Friedrich se poněkud obával nárůstu hmotnosti svého letounu, souvislosti s instalací dálkových zbraní a nárůstu munice. Koneckonců, střela 30milimetrového kanónu, třikrát těžšího než 20mm kanónu a možná čtyřikrát výkonnější z hlediska ničivé síly, je univerzální zbraní uzpůsobenou k nošení pancíře jak na povrchu planetě a ve vzduchu! Mladé eso se dokonce chtělo vzdát kulometů, odstranit jejich čtyři velkorážné, ale ... Helga před letem namítla:
  - Koneckonců, může dojít k boji zblízka. Je lepší si tento trumf nechat...
  - Dost na vyšší moc a dva "střelce"! Friedrich zkrátil. Pro mě, co sestřelit zblízka - to stačí. Obecně si myslím, že kulometná výzbroj je zde nadbytečná.
  Helga se vesele zachichotala a poplácala chlapce po zádech.
  - Bohužel ne všichni jsou tak neporazitelní rytíři jako vy! Mnoho es je stále začátečníky, potřebují hustší palbu, aby jistě zasáhli ...
  Friedrich docela rozumně namítl:
  - Tak drahé auto, jako je ME-362 U, pilot začátečník nedostane. Tento bojovník je pro esa.
  Helga, místo aby odpověděla, vběhla do svého stíhacího letounu s mihotavými, nahými, růžovými podpatky. A co ještě dělat, ozvalo se tísňové volání.
  Friedricha celkově potěšilo, že odstranil dva krajní kulomety, mohutný stroj se snadněji rozjížděl a zvýšila se rychlost a odlehčení křídel zlepšilo manévrovatelnost. Samotné střelecké body byly sice kryty podběhy, ale jejich zmenšení výrazně přidalo na aerodynamice vozu. Přestože Me-362 z hlediska aerodynamických kvalit stále nemá mezi pístovými motory obdoby, takový je univerzální válečný kůň.
  Dole se míhají vzácné stromy, pole... Den je horký a vypadá to, že bojovat nebude snadné. Zejména Rusové, kteří tuto obrovskou bitvu prohrávají. Tady vlevo a o něco níže letí hejno vran... Velké hejno a některé vrany jsou velmi velké... Zlověstné znamení, vrány doprovázejí všechny války, tento krutý svět postrádající sentimentalitu. Jak Boyarsky zpíval ve slavném muzikálu:
  - Ale proč! Je nemožné žít v mysli! Ale proč - život nás nic nenaučí!
  To je násilí, násilí a další násilí! Krutost, krutost a ještě jednou krutost stmelující národ!
  Hejno vran se zdá nekonečné, jsou jich desítky, statisíce a kvákají tak, že je slyšet i v hermeticky uzavřené kabině. Friedrich se Helgy ve vysílačce zeptal:
  - Můžeme je zasáhnout kulomety?
  Dívka esa namítla:
  - Ne! Tady se počítá každá kulka!
  Friedrich se zasmál.
  - Co je docela možné! Král pod trůnem, lež v pytli s nábojnicemi.
  Zpoza hejna supů náhle vyskočila první várka sovětských letadel. Poprvé je potkali Salamandrové. Ztráty byly na obou stranách, padlo více Rusů. Friedrich zahájil palbu pozdě a sestřelil pouze osm vozidel. Ale pořád je to špatný začátek. Ale dvojice německých "Salamanderů" -3 byla sestřelena, stejně jako Me-262, není jasné, jak se dokázal dostat před všechny.
  Ale to hlavní mělo teprve přijít. Hejno vran skončilo, němečtí letci vyskočili do prostoru nad Krasnogvardejským polem a začali.
  K německé eskadře se vrhla celá armáda a zde ve skutečnosti bylo letectvo několika leteckých armád SSSR. Obrovská armáda letadel všeho druhu, ale především to byli Jakovové a o něco méně Laggové.
  Friedrich zahájil palbu ze vzdálenosti více než šesti kilometrů. Znovu se ponořil do proudů divokého transu, kdy nemíříte a vaše prsty všechny automaticky tisknou. Když už není žádná ohleduplnost, myšlenky, tělo se zdá být vaše, ale už jste jako loutka neznámých sil ... To znamená, že tělo není vaše, ale duch podsvětí - nečisté, zlé síly ...
  No, a v hlavě terminátorského chlapce, kolikrát píseň zazněla:
  V kruhu přátel, ale zároveň osaměle,
  V zajetí utrpení, bolestných starostí!
  Náš svět je tak unavený nadáváním,
  Není vidět ani rozloha, ani krása!
  Kam jsi nás zavedl - zlý zlý ďábel?
  Když zlý démon obrátí armádu!
  Loví nás, samozřejmě, vojenská sláva,
  I když moje duše je odporný parazit!
  
  Taková prázdnota v umírajícím duchu
  Kolem bažiny nevidíte cestu!
  A smrt, tento počet nemilosrdné staré ženě,
  Co sbírá hold ve svaté Rusi!
  
  Jednoduché porozumění nesvítí,
  Vše na webu, neomezená síla!
  Touha žít v pozemském příbytku,
  Ochutnávka se sladkou sladkostí, radostí, štěstím!
  
  Ale osud poslal jeho syna do války,
  Kde jsme museli zapomenout na mír!
  Není třeba za to proklínat Satana,
  Nic jiného jsme nechtěli!
  
  V letadle jsem prořízl vír,
  Po provedení triku a přijetí je koruna!
  Věřte mi, bojovník vlasti nezemřel,
  Pojďme si zahrát pohřební pochod za ty zmetky!
  
  Nepřítel je početný, silný,
  Auta, stíhačky, rakety!
  Rozbijeme pekelný Wehrmacht na kusy,
  Ruské činy budou opěvovány!
  Přijde na Zemi, věřím komunismu,
  Budeme žít šťastně - vím to jistě!
  Kat lidí se rozpadne - fašismus,
  Vítězství bude v laskavosti, světlo máje!
  
  Vlasto, rychlý let,
  Dalo nám to svatý život!
  Hymna vlasti zpívá v našich srdcích,
  Vždyť o ni urputně bojuji!
  
  A čas, věřím, jasný, přijde,
  Vraždy nebudou, stáří zahyne v propasti!
  Rod se bude rozvíjet bez okrajů,
  Vrchol bude spěchat úspěchy linek!
  
  A abychom si tu dobu přiblížili;
  Musíte bojovat jako ruský voják!
  Aby se dostalo na každého, kdo není blázen,
  Že Rusové vždy vědí, jak bojovat!
  V hlavě Friedricha zněla dobrá vlastenecká píseň, ale zrádné ruce a nohy dělaly pravý opak. Totiž posílali granáty do sovětských letadel všech typů a značek. Sovětští piloti se pokusili přiblížit a spustit skládku... Volka, který za jízdy postřílel více než padesát aut, zatočil a vyhnul se výstřelům a pokusu o narážení (tento kamikadze přerušil krátkými dávkami z kulometu) . Pak se letadlo mladého esa pohnulo a chlapec byl v bojovém transu a vydal spoustu vzduchových zbraní. Velmi kosila řada sovětských stíhaček vystupujících zezadu.
  Zde se Friedrich málem narazil, ale podařilo se mu proklouznout do palebné linie a pokračovat ve vyhlazování protivníků. Tentokrát se jeho obětí stali dvoumotoroví "Pěšáci". Chlapcům probleskl hlavou aforismus (pěšáci také nejsou cvok, budoucí královny!). Helga pištěla do vysílačky.
  - Ach, drahá matko! Jak tlačí!
  Friedrich provedl nedokončenou slepou smyčku a z velké vzdálenosti odřízl sovětské stíhačky ve snaze dostat se za Helga týl. Jeden z nich "Shopkeeper" (Lagg-5), byl s velkou červenou hvězdou na trupu... Tedy hrdina SSSR. Sama dívka na útočné modifikaci Fokken-Wulf střílela na tanky rotmistrovské armády postupující na pozice Němců. A přitom se trefila docela přesně, úspěšně se potápěla.
  Friedrich mezitím bojoval s nepřátelskými letouny a v duchu děkoval zásobám za zvýšení munice. Dokonce se mu podařilo vložit do tanku T-34-85 zrádcovského terminátora, a když si vybral velitelův (to lze vidět z antén, které byly navzdory prachu a vzdálenosti snadno vidět Friedrichovy ostré oči!).
  Kryt poklopu byl proražen třemi granáty najednou a tank se zastavil...
  Dole bylo také horko, předvoj 5. gardové tankové armády se už valil na granátníky SS a části druhého sboru.
  První sovětská vozidla se svezla do protitankového příkopu a zpomalila. Padla na ně rychlopalná děla "Tigers" -5 a "Panthers" -5. Právě v tom jsou noví Němci silní, bojují na dálku, aby nad nimi získali výhodu, musely sovětské tanky vstoupit do boje zblízka. Uspořádat skládku... Ale takticky bylo rozhodnutí nepřesné, trhat se přes volné pole, kde byly vykopány příkopy, vstříc autům čekajícím na "kořist". Ano, nehromadit současně hromadně?
  Je pravda, že sovětské Ils, navzdory hmatatelným ztrátám, se přesto probily jako malý boxer, který se potápěl pod obrem, k nepřátelským tankům a způsobil škody, včetně malých bomb. Pravda, na některých "Tygrech" -5 stáli na vrcholu roštu, ale mnoho vozidel, německé pěchoty, bylo nuceno nastavit ochranu doslova za pochodu.
  Friedrich si myslel, že kdyby Rusové provedli koncentrovanější úder, měli by mnohem větší šanci na "hromadu mála" a výnosný boj zblízka.
  Ranění rudými piloty pokračovalo, ale například proti velmi obratnému "Salamandrovi" -3 tato taktika nepřinesla očekávané výsledky. Rostly ztráty německého letectví, stejně jako ještě více sovětského. Ale už to nebyl zápas bez odezvy. Spousta sovětských pilotů měla slušné zkušenosti, ne nadarmo pokryli Moskvu, takže nacisté si pěkně pohoršili.
  Friedrich, jehož talent neuvěřitelně zbystřil, se vždy vyhnul zásahům a intuitivně zasáhl ty nejnebezpečnější sovětské stíhačky. Snaží se vyřadit vůdce. Udělal to a fungovalo to bez chyb zapalování. V hlavě mi mimochodem vládla prázdnota a nevnímání bitvy jako takové. Tělo zareagovalo, cíle byly chyceny, žádné neminuly. Několikrát dokonce dostal tanky.
  A před mýma očima se míhalo a míhalo mnoho stovek, ne-li tisíce letadel všeho druhu. Tady třeba Huffman na svém Non-362 ... Bojuje zvláštním způsobem, rychlost, trhnutí proudového stroje a trosky létají na všechny strany ... A Rusové také nejsou špatní .... Právě tam je Kozhedub, bylo by načase ho vybít z energie... Friedrich se pohybuje na minimu, teď není potřeba zatáčet, bít ekonomicky, ale jen, takže se mírně posouvá od porážky..
  Dochází munice, palivo v nádržích a z německých pozic přicházejí impozantní posily. Jako první do bitvy vstoupili Salamandři a dokonce i několik impozantních Me-362 a za nimi zbytek nacistického tábora proti komárům. Opět od pobřeží k pobřeží... Sovětská letadla také začínají ustupovat. Dochází jim palivo a ztráty přesáhly: všechny myslitelné i nemyslitelné meze. Friedrich se vrací a ptá se Helgy:
  - Vše je v pořádku?
  Dívka odpoví:
  - Letadlo je v pohybu! Vyřadil jsem šest tanků a jednu stíhačku...
  Friedrich zapískal:
  - Ano, v počtu zničených tanků jsi předčil i mě. Osobně jsem zničil jen pět aut s náhubkem!
  Helga se zachichotala.
  - A kolik letadel?
  - Letadla? - Fridrichovi probleskla hlavou čísla... - Přesně tři sta jedna! Nový světový rekord. Tady je úspěch...
  Helga vykřikla:
  - Ano, jsi jen rytíř! Ne, brzy bůh zkázy. Sám velký Kali ... univerzální bojovník!
  Friedrich zdvořile opravil:
  - Kali ve skutečnosti není bůh, ale bohyně zla. Tedy ženu, i když v hinduismu velmi uctívané a oblíbené božstvo. Bylo pro ni postaveno mnoho chrámů a jsou obětovány modlitby.
  Chlapec si najednou všiml, že si na páce silně poškrábal koleno. A prokletý:
  - Sakra! V tak silně vyzbrojeném vozidle nemělo cenu zatáčet.
  Helga se znepokojením řekla:
  - A příští let máte beze mě?
  Friedrich okamžitě potvrdil:
  - Ano, váš Fokken bude stále natankován a naložen a můj je již připraven. Jen nemluv, jen se o sebe starej!
  Helga důrazně řekla:
  - Ne! Moje rada pro vás je bojovat a bojovat, jak nejlépe umíte... Pokud je to vůbec možné.
  Letadla přistála a Friedrich běžel k dalšímu autu. Zvolená kombinace Me-362 a útočné F -490 byla optimální pro superass všech dob a národů.
  Friedrich, který bosýma nohama cítil ostré, drsné pedály Fokken-Wulf-4, začal vytlačovat rychlost a zpívat:
  - Jdu do bitvy! Rozdrtím to stvoření na prach!
  Bitva u Krasnogvardeisku pokračovala. Kromě tanků samotné rotmistrovské armády dorazilo na bojiště včas jeden a půl stovky sovětských vozidel odebraných z jižního křídla a oblasti sovětského frontu Kašhira. Pravda, zatím dorazila jen první várka aut. Sovětské letectví také nepomýšlelo na kapitulaci, ale zatím nebylo nijak zvlášť aktivní.
  Friedrich se pustil do práce na tancích pomocí svých děl speciálně navržených pro tento účel. Podle jeho názoru se pro tento účel ještě optimálně hodila ráže 37 milimetrů. Zde například Rudel s takovými zbraněmi bez jakéhokoli bojového transu zničil, respektive, což je spravedlivější, za celou válku vyřadil 534 tanků. Ale byl to obyčejný člověk, ne Friedrich. Chlapec si vzpomněl, jak jeho otec řekl matce, že kombinovaný účinek na plod nesený v lůně dítěte, kromě projevu fenomenálních schopností, jako je puberta, může z potomka udělat psychopata ...
  Možná je jeho bojový trans a tato superschopnost válečníka také důsledkem nárazu, jehož povaha je mu neznámá.
  Teď ale přijíždějí tanky, pilotovi se jejich pohyby zdají pomalé a Friedrichovi ještě víc. Mladé eso se začalo odlepovat z vodorovné roviny. Prostě to pálí a mlátí. Záblesky světla z malých explozí, poklopy proražené skrz. Současně se rozsvítí mnoho automobilů, protože plynové nádrže jsou umístěny v bojovém prostoru. A zkáza, T-34 odletěl jako hlaveň z praku.
  Často údery granátů způsobily detonaci munice. A tohle zase...
  Friedrich o takových maličkostech nepřemýšlel, sledoval obraz, když poté, co utrpěl těžké ztráty a uvědomil si marnost pokusů prorazit, než příkopy vykopané sovětským lidem, se kolem pohybovaly tanky stráží.
  I zde je ale čekalo nemilé překvapení. Dvě desítky "Superferdinandů" se podařilo přiblížit. Ty byly bohužel se silnějšími jízdními vlastnostmi, díky použití amerických motorů.
  Sovětská vozidla se pohybovala po otevřeném poli, což znamená, že legendární stíhačky mohly zasáhnout již ze tří kilometrů. "Superferdinandi" samozřejmě minuli, ale vysoká rychlost palby protiletadlových děl jim umožňovala zasáhnout poměrně často. Pole bylo navíc silně rozryto a zoráno granáty a T-34-85 nemohl nabrat rychlost. Ale stále se pohybovali jako vlny během erupce. A na pomoc Ferdinandům -4 přispěchaly Panthery -5 a hbité American Witches -5, vysokorychlostní stíhače tanků.
  Fridrich se snažil (čistě podvědomě) velitele vyřadit. Dokonce i prsty se mi z toho napětí svíraly. A bylo ovoce! Mladý terminátor z horizontální projekce vyřadil dvaačtyřicet tanků T-34, tři KV-y a dva Su-122. Mohly to být ještě tři vozy, ale ty byly rozptýleny náletem sovětských stíhaček a hlavně útočných letadel. Friedrich podle nich začal osazovat jak 37milimetrovou vzduchovou pistoli, tak dvě 20milimetrové (také docela nápadné, pokud trefíte lucernu nebo benzínovou nádrž nebo motor.
  Pouze dvacet sedm letadel a z toho osmnáct Ils... Není to špatné, vezmeme-li v potaz důležitost každého tanku, dokonce i poškozeného v této urputné bitvě... Zde je několik T-34-85 zrychlených a přesto proražených až k uzavření rozsah. Zde plály slabě obrněné americké "Čarodějnice" -5.
  Friedrich viděl útočný letoun Hanse-Ulricha Rudela. Toto již dávno známé eso, jak se zdá, se také rozhodlo vyměnit "Shtuka" za silnější a rychlejší Fokken-Wulf-5. Jeho emblém s pochodní je všem známý. Zeptal se Friedricha:
  - Jak se máš, anděli smrti!
  The Terminator Boy odpověděl:
  - Záležitosti na gestapu a já mám úspěchy!
  Rudel ujistil:
  - A jsem dobrý! Jak se vám ale daří střílet tak přesně a rychle a ještě k tomu z vodorovné roviny?
  Eso chlapec se smál, odpovídal nebo dokonce zpíval:
  - Všechno nemožné je možné, to vím jistě! Najděte diamant králů Země v tekoucí vodě!
  - Nic, do konce dne stihnu třicet! Rudel slíbil.
  Návrat, výměna letounu a opět původní Me-362, letoun, který až na díry po kulkách na křídlech neutrpěl pod vedením Volky žádné poškození. A samozřejmě tanková bitva....
  V Krasgvardeisky bylo horko. Kolony 5. gardové armády a brigády odstraněné z jiných front vytáhly nahoru. K Němcům se připlazily posily, včetně tuctu amerických stíhačů tanků, nejnovějších M-18 se 110milimetrovými děly. Tyto stroje nebyly ve smrtící síle horší než děla Tiger-5, ráže 105, a dokonce lépe porazily T-34, protože byly méně náchylné k odrazu. Samotné dělo je zároveň také z předělaného amerického protiletadlového děla, takže je rychlopalné. Jen zde je pancíř slabší než u německých, ale i tak stačí 186 milimetrů na udržení střely v čele. Zejména na cestách se T-34-85 velmi často rozmazává.
  Friedrich i na dálku cítil blížící se tsunami, novou vlnu letadel Rudé armády. To znamená, že nezáleží na tancích, které se téměř sevřely v těsném závěsu, takže ať se o ně postarají útočné letouny. Mezi nimi jsou mimochodem vidět velmi těžce vyzbrojené a obrněné He-329. Jako útočné letouny a stíhače tanků jsou silné. Zejména u 88mm děl Ra-44, která prorážejí nejen střechu tanku, ale i čelo. Jen zde ve vzdušných bojích tento stroj mírně řečeno není tak všestranný jako "pracovní klisna" Fokken-Wulf.
  Mezi útočnými letouny Friedrich zahlédl Helgino letadlo. No, samozřejmě, zpátky v řadách.
  Chlapec terminátor, který cestou trochu sestupuje, rozřízneme tři tanky a samohybná děla-76, zpíval:
  - Budeme mít show! Prostě nejvyšší supertřída!
  . KAPITOLA 18
  Helga ochotně odpověděla:
  - Samozřejmě, že ti věřím! Nedal jsem své srdce zvířeti! Odpověď vám bude dána - věříte nebo ne?
  Friedrich místo odpovědi začal střílet z velké vzdálenosti ode dna... A pak nabíral výšku.
  Sovětských letadel bylo poměrně hodně, ale stále méně než poprvé. Piloti Luftwaffe se cítili docela sebevědomě, jako prvňáček, který v neznámé škole porazil otravného vrstevníka, poté byl doslova přemožen silou.
  Sovětští piloti se stali mazanějšími a poté, co padli pod údery, se okamžitě rozpadli do skupin a snažili se přitáhnout Němce k sobě. Friedrich na ně zaútočil a vyšplhal na kopec. Odmítnutí nepřítele z přímého útoku mu však jen usnadnilo taktiku. Do bitvy ale vylezli další němečtí stíhači.
  Friedrich podrážděně poznamenal, že He-362 byl obvykle před ním. Ale nevadí, z velké vzdálenosti několika kilometrů stejně nikdo neví, jak kácet.
  A "Salamandři" -3, stejně jako dětská papírová letadla, skáčou, skáčou jako žralok na vlnách a sami dostávají ...
  Friedrich si vybral svou oběť, velitelské letadlo, dříve, než měl čas přemýšlet o tom, jak bylo toto auto sestřeleno. Chlapec vynesl morálku:
  - Ve válce můžete prohrát, na rozdíl od sportu, jednou, vyhrajete ve válce, na rozdíl od hry, donekonečna! Figurky ze šachovnice však odlétají jen od poraženého, vítěz položí na šachovnici i dříve sestřelené bojové jednotky!
  V poli však byl boj cítit. Třeba Wittmann je už docela otrlé tankové eso, bojoval na "Tygrovi". Ten spolu se střelcem také dost často minul, i když se tank snadno otočil. Kanonýr Schleich si sotva stačil setřít pot z tváře. Čelo tohoto ocelového monstra bylo již několikrát zasaženo, ale zatím se mu podařilo odrazit. Wittmann křičel z plných plic:
  - Nechte je přijít blíž, nebuďte nervózní, prosím...
  O stavu člověka v těch hrozných podmínkách hovořily i dojmy účastníka bitvy, zástupce náčelníka štábu 31. brigády, který se nedávno stal hrdinou Sovětského svazu, Grigorije Penežka. ... Před mentálními obrazy byly těžké obrazy ... Ozval se takový řev, že se blány tlačily, z uší tekla krev. Nepřetržitý řev motorů, řinčení kovu, řev, výbuchy granátů, divoké chrastění roztrhaného železa... Z cílených výstřelů se otáčely věže, zkroucená děla, praskaly pancíře, explodovaly tanky.
  Neproniknutelný těžký "Patton" -3, téměř naprázdno, se pokusil sejmout sovětský T-34-85. Zavrčel a brnění se vyboulilo. "Čarodějnice" -4 uklouzly a samy se pokusily provést manévr. Bylo to, jako by to byla jezdecká armáda starověkých rytířů, která se chystala zabít jeden druhého. Často oba tanky střílely naprázdno a navzájem se vyhodily do vzduchu.
  Od výstřelů do plynových nádrží se nádrže okamžitě rozhořely. Poklopy se otevřely a posádky tanků se pokusily dostat ven. Grigorij viděl mladého poručíka, napůl popáleného, jak visí na brnění. Zraněný se nemohl dostat z poklopu. A tak zemřel. V okolí nebyl nikdo, kdo by mu pomohl. Vojáci ztratili pojem o čase, ve stísněném kokpitu tanku necítili ani žízeň, ani horko, dokonce ani rány. Jedna myšlenka, jedna touha - dokud jsi naživu, poraz nepřítele. Sovětští tankisté, kteří vystoupili z havarovaných vozidel, hledali na poli nepřátelské posádky, také odešli bez vybavení a mlátili je pistolemi, chytali je z ruky do ruky.
  Obraz ve stylu surrealismu kapitána, který v jakémsi zběsilosti vylezl na brnění ztroskotaného německého "Tigra" -5 a kulometem narazil do poklopu, aby "vykouřil" nacisty z tam. Docela statečně jednal velitel tankové roty Chertorizhsky. Knokautoval ve víru granátů a vrazil do boku nepřítele "Tiger" -5, ale sám byl zasažen. Tankery vyskočily z auta a požár uhasily. A znovu šli do boje.
  Helga už prorazila posledním nábojem střechu tanku Grigorije Penežka. Střela zasáhla plynovou nádrž a vše začalo hořet. Plameny sežehly sovětské tankery a donutily je vyskočit z poklopů. Ale Grigorij sám, který byl zraněn, neměl čas vyskočit ... Uhořel zaživa a uvědomil si, co je podsvětí ...
  Friedrich, když viděl, že nepřátelský letoun již zmoudřel a snaží se kombinovaným způsobem odletět, sám na tanky zaútočil... Němci to měli opravdu těžké, ačkoli do bitvy vstoupily nejsilněji vyzbrojené anglické tanky Challenger (The posádky jsou také ze synů Británie a střílí extrémně přesně!) .
  Friedrich je plný démonické energie a vzrušení, je připraven smést jednou rukou všechno a všechny, i když budete muset bojovat s celou tankovou armádou, a ještě k tomu vzduchem. Ale musíte se vrátit, dochází palivo a munice, k tomu let, sestřelení padesáti sedmi letadel a vyřazení třiceti jedna tanků a šesti samohybných děl, plus dva další obrněné transportéry, tři kaťuše, čtyři Andryushy, auta, která se pokusila jít dozadu.
  Helga poznamenala:
  - Rusové mají píseň o ženách v našich vesnicích! A máme nejen bojující ženy, ale i muže, co potřebujete!
  Friedrich souhlasil:
  - Naši muži, co potřebujete, ale ženy jsou lepší!
  Helga řekla potutelně:
  - Žena vítězí tím, že prolévá slzy, muž tím, že je nechá prolévat!
  Friedrich vycenil zuby a poznamenal:
  - Protože jsme ostrí, tak dnes není všechno tak špatné!
  Na další let musíte letět sami ... No, pokud ano, pak nemá smysl klesat na duchu ... Ve Focken-Wulfu se vzduchem chlazeným motorem je už horko. Velmi horké, motor, plus slunce, plus málo času na vychladnutí. Sám Friedrich byl dokonce překvapen, jak ještě nespadl s tak divokým nákladem. Koneckonců je to elementární ... požírá všechny vnitřnosti ...
  Sovětské tanky byly úplně prořídlé... Přesto k Němcům opět dorazily posily a téměř všechny útočné letouny byly vrženy do bitvy... Posily se ale hodí i pro Rotmistrova... Stejné tanky z jiné fronty.
  Vzduch je ale mnohem klidnější, i když jsou zde samostatné šarže stíhaček nebo útočných letadel.
  Friedrich opakuje starou osvědčenou taktiku, už ví, že ho nezklame. A Němci...
  Dochází také k přeskupování, protože většina sovětských tanků je již zničena, pak můžete zkusit zaútočit sami... Wittmann zachmuřeně poznamenal:
  - Osm tanků bylo vyřazeno ... Na jeden den je to dobré, ale na takový den je to špatné ...
  Průvodce opravil:
  - Vlastně dvanáct...
  Wittmann přerušil:
  - Čtyři zničená auta, když Rusové prolezli hlubokým protitankovým příkopem - nepočítat! Bylo to elementární. Ano, a munice by se měla doplnit ...
  Sovětské tanky se však znovu vrhly vpřed, když je začaly dostávat zejména útočné letouny. Zejména Friedrich, který vystřelil padesát pět granátů, z toho čtyřicet devět tanků T-34 a šest samohybných děl. A trvalo mu to pět a půl minuty... To je bitva... Samozřejmě, mohlo to být víc... Friedrich si pomyslel, proč by měl střílet ze dvou děl současně? A jeden je docela dost... Mezitím...
  Helga ho potkala na letišti, políbila ho tak vášnivě a zašeptala:
  - Zde je ztělesnění rytířství - Don Quijote!
  - Co jsi říkal? odsekl Friedrich.
  Dívka se okamžitě vzpamatovala:
  - Promiň vlče... Chtěl jsem říct Lancelotovi!
  Eso chlapec vyštěkl:
  - Tak další věc! Don Quijote je koneckonců parodií na rytíře. Pošetilé rytířství a nezaujatá šlechta jsou svým způsobem zesměšňovány!
  Helga souhlasila.
  - Obecně to chápu! Ale...
  Friedrich dívku přerušil:
  - V letadlech naživu!
  Zdá se, že sovětské tankové posádky a piloti udělali poslední pokus zvrátit vývoj extrémně neúspěšné bitvy. Generál Gota jako zkušený velitel, který měl již důkladně nastudovanou taktiku Rusů, s útokem nespěchal a dokonce se mírně zaklonil, aby stoprocentně využil převahy v palebné síle. A samozřejmě rezervace. To je taktika vysokého boxera, který ustupuje před nízkým mužem, funguje jako druhé číslo, ale nedovolí podměrečnému pinčovi, aby se vzdaloval a získal výhodu. Inu, Rotmistrov nemá jinou možnost! Buď zaútoč, nebo zemři! To druhé je lepší, i když oba mohou být spolu!
  Friedrich musí také bojovat s letadly ... Je to také boj a nepřítel je statečný ...
  Nejprve však terminátor postřílel patnáct útočících tanků T-34-85. Tak éterické v jedné dávce...
  Helga vykřikla:
  Ty jsi vzdušný císař! Tak bude Třetí říše slavná!
  Friedrich jí odpověděl:
  - A už je slavný! A nemusíte chválit!
  Helga křičela:
  - A ty ho oslavíš ještě víc!
  - Se bude snažit! Friedrich zavrčel.
  Upadl zpět do ultrabojového transu. V chlapcově hlavě vířily podivné myšlenky. Co se s ním například stane po vítězství Třetí říše? Patronát císařovy manželky mu samozřejmě zajistí nejvyšší postavení a jeho syn se stane dědicem Velké říše. Vzrušující výhledy! A Rusové se konečně naučí řádu a disciplíně, na kterou si je nedokázal zvyknout ani ten zatracený Gruzínec Stalin.
  I když k vítězství je samozřejmě ještě daleko... Nebo to může vzít a otočit stíhačku narážející do Fritze. Takhle zabít několik desítek fašistických vozidel a vrátit se do SSSR jako hrdina?
  Pomůže mu ale, když budou zastřeleni hrdinové války, kteří utekli ze zajetí, ale .... Stalin nevěří vůbec nikomu, řekl, že nemá syna Jakovleva! Takže už se nemůže vrátit k Friedrichovi... Zvlášť po tom, co udělal... Bylo možné hned utéct do SSSR, když mu právě dali tu "Stuku". Chlapci by bylo odpuštěno... No, možná ho poslali do trestních praporů, a kdyby sestřelil i nějaké ty nacisty... Ano, měl šanci se vrátit... Ale teď, v SSSR nebude ho šetřit, stal se příliš krvavým....
  Friedrich si pomyslel, proč nepřeběhl na stranu Sovětů. Dobře, vstoupil do Hitlerjugend, protože byl v centru Berlína, pak neměl jinou možnost, jak přežít. Ale proč zabil komisaře? Dalo by se to prostě vypnout... Proč se v něm najednou probudila divoká šelma... Ani šelma, protože zvířata většinou zabíjejí kvůli jídlu nebo kvůli pocitu hladu. Na druhou stranu člověk proměnil zabíjení v zábavu a stal se horším než tygr...
  Co se s ním stalo, že vražda začala přinášet radost, a touha po povýšení ve Třetí říši, udělat kariéru, vystihla celou podstatu? Kdo se stal, .. Proč ztratil pocit vlastenectví a připoutanosti ke svému lidu?
  Nicméně, má jeden? Zde je stejný generál Vlasov nebo Boris Alekseevič Smyslovskij. I zde, zvláštní osoba, zdálo se, že vzorný představitel vznešeného sboru carského Ruska. A musel přejít na stranu Hitlera a dalších fašistů. Důstojník ruské císařské armády, kapitán. Po občanské válce byl internován v Polsku, poté emigroval do Německa. Vstoupil do služby v německé armádě. V letech 1928 až 1932 studoval na Vyšších kurzech na vojenském oddělení (Akademie generálního štábu) Reichswehru. Během 2. světové války se aktivně podílel na formování ruských dobrovolnických jednotek. Věřil, že Němci mohou přispět k obnově Ruska: "Vítězství německých armád by nás mělo dovést do Moskvy a postupně přenést moc do našich rukou. Němci i po částečné porážce sovětského Ruska budou muset dlouho bojovat proti anglosaskému světu. Čas bude hrát v náš prospěch a oni nebudou záviset na nás. Náš význam jako spojence poroste a budeme mít naprostou svobodu politického jednání."
  Chlapcova hlava se vznášela nad tím, co si dříve přečetl na internetu... Zcela náhodou jeho oči přejely po stránce příručky - "spoluviníci nacismu - hanba národa!"
  Pravda, zároveň nikdy nespolupracoval s generálem A. A. Vlasovem, protože nesdílel ani jeho názory, ani jeho akční plán, ale osobně se s ním třikrát setkal, především na pokyn německého generálního štábu.
  Friedrich přerušil myšlenky... Bylo sestřeleno 83 sovětských letadel a už se dávají poslední náboje do tanků a už je možné se vrátit... No, jaký je to parchant... Jak se má padlý... Zatracená děvka! Oči okamžitě zvlhly... Po hladkých chlapeckých tvářích stékaly slané kapky slz... Jak hořké, dokonce se zastřelte!
  Po návratu mu pohled na unavenou, ale veselou Helgu okamžitě zvedl náladu a znovu se vrhl do boje... Je to válečník! Takže se narodil, aby vyhrál, a jehož národ je slabší, s ní se nekamarádí!
  Helga si náhle všimla:
  - Pláčeš?
  Friedrich zavrtěl hlavou.
  - Už mi slzí oči z únavy! Jaká bitva! Už šest dní jsem nezamhouřil oči! A před tím skoro nespal!
  Helga utěšovala:
  - Tady se kotel zavře a my se trochu vyspíme ... Trochu to zůstane. Stačí jen málo k vítězství!
  Let na Focken-Wulfach-4, nepřátelská letadla nejsou vidět a z tanků zbylo jen málo. Ale i ty, které tam jsou, je potřeba dodělat.
  Helga zašeptá do vysílačky:
  - No, pojďme je dostat! Takže kroucení osmičky!
  Friedrich se zasměje.
  - Zakroutit osm je lepší než dostat šestku na ramenní popruhy!
  Dívka, která narazila do auta z ponoru, vyštěkla:
  - Ne, nelze si tě představit jako šestku. Máte plemeno krále.
  Z 5. gardové armády byly rohy a nohy. Nyní Gotha vydala rozkaz k postupu, zvláště když už byl večer, čas uplynul dávno po večeři a začala se blížit tma.
  Na bojišti bylo více než tisíc a sto zničených a zničených sovětských tanků a asi tři sta německých tanků, které utrpěly nějaký druh poškození. Z toho asi 65 vozů nebylo v žádném případě předmětem restaurování.
  A Friedrich, který nechal svou přítelkyni spát na postýlce, stále létal. Tentokrát byla přesměrována na potlačení dělostřelectva. Zoufalý rotmistovský pochod odvedl část sil, armády Meinsheinu, a za den a večer nepostoupily více než dvanáct kilometrů. Padla noc, ale stormtroopeři stále pracovali. Jen vyměnili piloty.
  Friedrich se opět setkal s nočními bombardéry U-2. Auta létala téměř u země - let v nízké hladině. S takovým převlekem by měli šanci proklouznout, ale v této situaci zafungoval ďábelský instinkt mladého terminátora.
  Friedrich se navíc najednou za své slzy velmi styděl a rozzuřil se... Dokonce i chlapcova tvář se změnila. A hlavou mi prolétla úplně jiná slova, jiné písně;
  Hněv se šíří tělem v ohnivé vlně,
  Je nemožné pochopit něco takového a to, co se mi teď děje!
  Zde podsvětí otevřelo veškerou temnotu v duši,
  Chci paláce - nestačí mi to s miláčkem a rájem v chýši!
  
  A jak se to všechno stalo, ani Bůh neví,
  Stal jsem se zrádcem, ale zatím jsem mrtvý!
  Odkud je toto zjevení, kdo ho zrodil,
  Inspiraci čerpám v misce - mocné síly!
  
  Ďábel nás vtáhl do sítě a uvrhl nás do začarovaného kruhu,
  Stalo se, chytil jsem se do sítě!
  Ale prolomím síť a přijmu Boha svým srdcem,
  Neproklínejte nebeský měsíc!
  A to jsou bratři ve zbrani, to vím jistě!
  
  Ó, dej mi šanci, svatý Pane
  Moje přirozenost, jsi zrada a hanba!
  Chtěl jsem maso, kromě masa,
  A skončil v propasti, kde moudrost usnula!
  
  Fašista řekl: sloužíte nám -
  Získáte uznání půdy, peněz a titulů!
  Ale vzdej svou duši
  A to je ten nejhorší trest na světě!
  
  Ale jsem slaboch, dostal jsem se do nepořádku,
  A zničil v sobě živobytí, čest a svědomí!
  Budiž, tvrdá skutečnost
  Koneckonců to není román, je to jen příběh!
  
  Co mám dělat, cesta zpět;
  Víc nezbylo a teď je alespoň krk v oprátce!
  Ale démon řekl, ukonči ten nepořádek,
  Takovou zbabělost, věřte nám, neuznávám!
  Friedrich dokončil tento "vokál", srazil "uši" a pak se cítil nesmírně unavený... A co už rozkvetlo, to znamená, že 11. července přišel nový den. A už sedm dní stojí na nohou...
  Po přistání se chlapci sotva podařilo doběhnout na lůžko a okamžitě spadl;
  Sen se ukázal být velmi napjatý... Friedrichovi se zdálo, že je student a poslouchá přednášku. Učitel gigantického růstu to navíc vypráví s takovým nadšením a zápalem, že bezděčně posloucháte. Tam mluvíme o dlouhodobém historickém nepříteli Ruska, Spojených státech. Zdá se, že v jeho vlasti konečně přišli s důstojnou zbraní odplaty;
  - Měli byste si být vědomi toho, že armáda Pentagonu nasadila své nejlepší úderné síly v boji proti naší touze prolomit cestu do jiných světů. Poslal jsem telegram armádě NATO, kde jsem uvedl, že se nechystám zmocnit se Země, že provádím mírový výzkum zaměřený na prospěch celého lidstva. Moje poselství nedostali, každého měří na svém pochybném a sobeckém žebříčku hodnot. Tito megalomanští bastardi si myslí, že mohou ovládat celé lidstvo. Myslí si, že pokud mají maniakální vášeň pro chytání a ničení, pak by stejnou zvířecí vášeň měli mít i ostatní zástupci jiných světů.
  Řečník se odmlčel a poslouchal štědrý potlesk. A Volka mu také bouřlivě tleskal, i když nerad za sebou poznával autority. No, mocný obr pokračoval:
  - Nejsem zvíře ani predátor, ale jsem schopen a hodlám se bránit, dobro mé civilizace závisí na mém boji, a pokud mí nepřátelé a nepřátelé mé civilizace hodlají zaútočit, pak se hodlám bránit moje maličkost. Zničím ty, kteří stojí mezi mnou a svobodou. Ti, kteří téměř zotročili lidstvo a považují se za nejvyšší národ, mimo jurisdikci lidí, budou čelit odplatě. Skupině oligarchů už jsem dal po grošu, ukážu jim příklad člověka schopného bojovat, a ne jít pod sekeru jako submisivní ovce. Všichni se musíme spojit, protože to je naše společná věc, protože na Zemi už brzy nebude co dýchat. Nyní k podnikání. Abychom porazili americkou flotilu a flotilu NATO, potřebujeme velké, neomezené zásoby energie, zásadně novou zbraň, a máme ji. Mnohým, dokonce i těm nejlepším z vás, se zdá, že H-bomba je tím nejlepším. Mnozí, dokonce i ti nejlepší z vás, předpokládají, že neexistuje žádný jiný mocnější způsob, jak získat energii, kromě ničení, které může být v praxi obtížně proveditelné. Všichni znáte termonukleární reakce, fúzi atomů vodíku a tvorbu helia. No a další prvky až po železo. Jaderná fúze dává světlo hvězdám po miliardy let. A pro mnohé z vás se zdá neuvěřitelné, že lze provést zásadně nové reakce syntézy: v přírodě prakticky neexistují. Mnozí z vás jsou plní stereotypních myšlenek, že pokud reakce v přírodě neexistuje, tak z principu existovat nemůže. Jak absurdní klam, věda o supercivilizacích poskytuje způsob, jak získat gigantické masy energie v měřítku a reakcích, které v přírodě neexistují. Existenci kvarků již znáte: miničástic, které tvoří elementární částice. I vaše věda objevila stovky elementárních částic. Kromě nich, které zaznamenala i vaše věda, existují částice různých typů, z nichž mnohé vám připadají podivné, nebo dokonce nadbytečné. Zaráží vás rozmanitost kvarků, kterou je obtížné vysvětlit obvyklým logickým způsobem. Nedávno vaši vědci objevili částice zvané preony, částice, které tvoří kvarky, a vy jste nebyli schopni se k nim dostat a pořádně je prostudovat. No, ještě se vám nepodařilo extrahovat z jádra nejen preony, ale dokonce i kvarky. Jaká energie se dá získat jejich fúzí nebo štěpením: neměřitelná i ve srovnání s termonukleární reakcí. I s moderní, spíše nízkou úrovní pozemské vědy existují teoretické výpočty, které ukazují, že čím menší částice, tím více energie získá. To naznačuje, že pokud by bylo možné takovou energii zvládnout, pak by bylo možné získat téměř neomezený zdroj energetických zdrojů. Ani jednomu pozemskému vědci se však nepodařilo nejen obnovit fúzní reakci mikročástic, ale dokonce ani extrahovat volný kvark z jádra.
  Ani získání volného, nevázaného kvarku zatím není úspěch. Jaký je důvod, že reakci rozbitím nebo sloučením ultralehkých částic stále není možné nejen opakovat, ale ani v přírodě fixovat. Důvod spočívá v tomto: proto je termonukleární reakce tak obtížná, že se jí dokonce obrazně říká hrdina s velmi krátkými pažemi. K vyvolání termonukleární reakce je potřeba energie atomové bomby, k výbuchu atomové bomby jsou potřeba klasické výbušniny. K vyvolání fúzní reakce kvarků nedochází k dostatečné reakci výbuchu termojaderné nálože, její síla k reakci nestačí, proto se supertěžké kvarky v přírodě nevyskytují. Neexistuje žádný mezikrok, krok, který odděluje a klasifikuje reakce v rámci atomové fúze. Při termojaderné fúzi jsou fáze jedna za druhou, které se z hlediska uvolněné energie stále zvyšují. Reakce, která uvolňuje mnohem více energie než termonukleární výbuch a je extrémně vzácná: anihilační reakce. Pochází z kontaktu hmoty a antihmoty. V přírodě je vzácná, extrémně vzácná, protože v reálném světě antihmota téměř neexistuje. Anihilační reakce je v přírodě vzácná, neexistuje mezistupeň mezi fúzní reakcí prvků a termonukleární reakcí. Podstatou problému je, že antihmota sama o sobě není vyrobena z jednoduché hmoty. V našem viditelném systému to nemůžeme pozorovat. Kdybyste se ale pohybovali v prostoru a ocitli byste se na křižovatce vesmírů, na hranici světa a antisvěta, pak byste viděli, jak proces ničení probíhá ve velkém měřítku. Podstata problému se ukázala v získání dostatečného množství antihmoty, tedy hmoty, která by v reálném světě nemohla existovat. Neustále by přicházela do kontaktu se skutečnou běžnou hmotou, musela by anihilovat nebo explodovat, stejně jako při kontaktu explodují dva samostatně neškodné chemické prvky. Protony, neutrony, elektrony by se při kontaktu s pozitrony, antineutrony, antielektrony změnily na fotony a další částice řítící se různými směry. Jejich expanzní rychlost je kolosální a přesahuje rychlost světla. Ano, během rozsáhlé anihilace částice přecházejí do nadsvětelné rychlosti a vzdalují se od sebe. Je obtížné získat antihmotu jednoduchým způsobem, urychlováním částic na urychlovačích. Výsledek získaný tímto způsobem nikdy neospravedlní náklady. Přesto byl experimentálně nalezen účinný způsob, jak získat antihmotu v pevném měřítku. Jeho podstata spočívá v tom, že pravděpodobnost získání antihmoty, stejně jako hmoty, je přibližně stejná, což znamená, že rozdíl mezi antihmotou a běžnou hmotou není velký a ke změně polarity hmoty není potřeba mnoho energie. To lze provést pomocí ne tak silného záření speciálního pole a vlny zvláštní povahy. Kromě kvarků, preonů existují kreony, rezony, forkony, ryumony, chorodony, romony atd. Záření na speciální telepatické úrovni mění strukturu hmoty na úrovni kreon-rezonance, jen nepatrně mění, posouvá strukturu uspořádání mikročástic. Objev speciálních vln způsobil revoluci ve vědě a společnosti. Ale čí záření, jaká úroveň by mohla změnit typ hmoty, přenést ji na kvalitativně novou úroveň, změnit vlastnosti hmoty. Při studiu lidských schopností byl objeven nový druh záření, jeho mimořádné schopnosti. My Hitlernátoři jsme před jinými národy a národy ovládali extra schopnosti. Nové telepatické záření proniklo do olova a ještě hustších pevných supermateriálů, což samo o sobě naznačovalo jiný systém a jiný rozsah záření. I na vaší úrovni vědy a civilizace existuje a vytváří záření přesahující rychlost světla. Z radioaktivního záření Alfa, Beta, Gamma se již paprsky Beta pohybují o něco více, než je rychlost světla a u záření Gamma-AS je přebytek rychlosti světla téměř jedenapůlnásobný. Na planetě Zemi už experimentálně objevili záření vln Klekon a Der, které dvakrát překračují rychlost světla. Pravda, zatímco jsou vytvářeny v mikrodávkách, ani si neuvědomují vyhlídky. Řeknu více mezi rychlostí záření a jeho schopností pronikat hmotou, tam je přímá souvislost. Čím kratší je vlnový rozsah, tím vyšší je penetrační síla, tím vyšší je rychlost záření. Gama paprsky až po průchodu centimetrem olova jsou utlumeny na polovinu. Pro záření Klecon a Der je pronikavá síla ještě vyšší. Záření mimo dosah, ať už je to aura, teleportace, telekineze, telepatie, kyberkineze, tormokineze, plazmokineze, má nejvyšší rychlost a veškerý dosah. To znamená, že právě v takzvané duchovní nadstavbě leží klíč k ovládání světů, k ovládnutí bezprecedentních forem energie. Nejnovější formy energie otevírají cestu k nejnovějším formám měření, měření mikrosvěta, která se mohou zakořenit a realizovat v makrokosmu, přenášejí měření mezi mikrofundamentálními částicemi do reálného světa, tzv. prostoru. Nový typ energie dá novou zbraň, vyšle paprsky Z-56 a rozdrtí armádu agresora na prach. Mohl bych nyní podrobněji vysvětlit podstatu nové energie a podrobně popsat, jak vzniká, a také účinek sloučení, ale už jsme dostali ultimátum. Tyto gorily nás chtějí vyděsit, ale i když kapitulujeme, neodolají pokušení zorat ostrov a žehlit ho bombami a salvami z těžkých děl. Pokud nedojde k žádné vojenské akci, proč tedy Yankeeové shromáždili takovou armádu, potřebují akt zastrašování, příklad pro celý svět. Tvé životy závisí na mně. Dám agresorovi lekci, kterou si bude pamatovat na celý život, a kdo zůstane naživu, bude závidět mrtvým!
  Při této větě byl Friedrichův sen přerušen. Zběsile otevřel oči. Helga stála před ním a v rukou držela kytice květin a v prstech holé dívčí nohy byla růže, kterou láskyplně lechtala chlapcovu obnaženou, růžovou patu.
  - Dobře, vyspěte se. Je čas na večeři!
  Friedrich vyskočil a okamžitě se nasál do žaludku... Ale ano, už týden nejedl skoro nic. Pil pouze pančovanou čokoládu ředěnou vodou. Chlapec se podíval na slunce a byl překvapen:
  - Je to zvláštní, strávil jsem tam asi pět hodin, ale zdá se mi to mnohem méně. Ani jsem si nestihl poslechnout nejzajímavější přednášku o nových zbraních!
  Helga se zachichotala.
  - O nové zbrani? Ano, když bojují velcí válečníci, nejstarší technika umožňuje vyhrát každému. Nejprve si ale dejte rybí polévku. Pár dívek, vašich fanynek, bylo speciálně navařeno pro vás. Jezte a přijdou nové síly.
  Friedrich si s chutí dal rybí polévku, která se mu zdála nejchutnějším pokrmem na planetě Zemi. Chlapec vyprázdnil buřinku a pocítil tíhu v žaludku. Ale i přes to vesele vyskočil a spěchal k autu.
  - Tak, Helgo, budeme zase bojovat!
  Dívka hravě odpověděla:
  - A jak!
  A nyní spolehlivý kůň Me-362 spolu s neodmyslitelnou družicí Fokken-Wulf-4 opět potrápí atmosféru vrtulí. A to ve válce jako ve válce. Friedrich se zeptal Helgy:
  Jaká je vaše oblíbená zábava kromě bojování?
  Dívka se tiše zasmála a odpověděla:
  - To je těžké ani říct! I když víš. Věnoval jsem se řezbářství. Vznikly takové krásné vzory ... A také jsem se snažil psát fantastické příběhy. Až když jsem napsal pár, všichni se mi začali smát. A já se tak styděl, že jsem je přestal skládat. Víš, jak je to nepříjemné, když se ti smějí!
  Friedrich souhlasil:
  - Ano, rozumím! I když teď jsem na vrcholu slávy! Ale jakmile zemřu, jsem skoro...
  Helga přerušila:
  - Ne! Věřte mi, nezapomenou! Myslím, že vaše jméno bude nazýváno leteckou armádou nebo některým z dobytých východních měst. Nebo možná ulice v Berlíně!
  Friedrich se zasmál.
  - Ano, utěšoval jsi mě!
  Helga zcela vážně dodala:
  - Možná bude s vaším portrétem schválena i objednávka v letectví. Za prvé, máte tak sladký obličej, a za druhé, váš výsledek, již více než dvacet tisíc pět set nepřátelských letadel, pravděpodobně nikdo nepřekoná!
  Friedrich také zcela vážně namítal:
  - Ne, mohou překonat, pokud se válka se SSSR protáhne velmi dlouho, nebo pokud se ještě budou muset vypořádat se včerejšími spojenci. Takže všechno je možné ... Ale v zásadě je možné dosáhnout tisíce letadel! Co můžu dělat a tohle!
  Rozhovor byl přerušen, malá eskadra nepřátelských stíhačů letěla napřed a pak se museli vážně chopit děl.
  Navzdory extrémní únavě a vyčerpání nacistické armády inspirovalo vítězství u Krasnogvardeisky Fritze a multikmenovou smečku k novým činům.
  Nacisté se neodvážili zaútočit na Moskvu a zaútočili na východně ležící město Pavlovský Posad a opevnili přilehlé oblasti.
  Sovětští vojáci, jinak by se to statečně bojovat nedalo, ale koridor mezi německými klíny se k večeru zúžil natolik, že se už prostřelovalo.
  Fridrich a Helga se opět museli ujmout tanků, které se pokusily o protiútok a ucpání mezery. A pak se ukázali a dokonale. Mladíkovi se v tancích podařilo překročit pětistovku! A to je obecně úspěch ultratřídy!
  Friedrich opravdu cítil radost, že je tak cool! To, že je nejlepším válečníkem všech dob a národů, znamená třídu tříd! A jaký je to pocit být vyšší a chladnější než všichni ostatní! Friedrich je vlk, což znamená vlk!
  Byla už tma a bitva stále nevyhasla. Německé kolony ze severu, kde byly roztrhány hordy slavného Rommela, a z jihu, kde průsmyk Mainstein, obklíčily město Pavlovský Posad. Již o půlnoci vtrhly na okraj této vesnice gothajské tanky a především několik Ferdinandů-4... Byli však nuceni zastavit. Pak Gota vydal rozkaz obejít nejtvrdohlavější obranu. Ve dvě hodiny ráno východně od Pavlovského Posadu vyšly proti sobě části druhého sboru SS a prvního tankového sboru, rovněž ze SSSR. Takže v noci na 12. října 1947 se kolem moskevské vojenské skupiny uzavřel blokádní kruh!
  . KAPITOLA #19
  Ráno 13. října 1947 Friedrich bojoval, jako vždy obětavě a obratně. Jeho věrný létající kůň byl roztrhaný na výšku a motor, přestože ho chlapec přinutil více než jednou, fungoval bez poruch ...
  Odpor sovětských vojsk znatelně zeslábl... Nacisté se ještě neodvážili zaútočit na Moskvu, která byla proměněna v nedobytnou pevnost, ale přesunuli se směrem na východ. V Pavlovském Posadu byly boje stále v plném proudu, fašističtí velitelé celkem rozumně odmítli ve městě nasadit tanky a nechali Rumuny, Italy, Araby, Indy a další cizí jednotky bouřit.
  Friedrich se zúčastnil dvou nebo tří malých leteckých přestřelek a bez potíží odřízl asi tucet letadel. Další cíle byly pozemní: děla, houfnice, minomety, kaťuše, a pokud budete mít štěstí, tanky.
  To druhé se naopak nevyskytovalo často. Zdá se, že rada vyprchala. V poledne, když se říjnové párování stalo nesnesitelným, nastal krátký klid a Frederick, nebo jak se mu oficiálně říkalo Fridrich Veliký Bismarck, byl povolán do Smolenska.
  Mladý eso-terminátor vypadal velmi spokojeně a vesele. Přestože byl Friedrich za svou zradu velmi zahořklý a styděl se, vyhlídka na fašistická vyznamenání chlapce potěšila.
  Spolu s ním byla povolána i Helga. Dívka byla také nadšená a její perleťové zuby jiskřily okouzlujícím panterským úsměvem. Ona řekla:
  - Vidíš, vlčí chlapče, porazili jsme Rusy!
  Friedrich v tomto případě nesdílel optimismus:
  - Zatím se jedná pouze o střední úspěch a boj... Bitvy a bitvy jen nabývají na síle. Ale začátek a vlastně úspěšně...
  K ocenění byla vybrána budova krajského výboru KSSS. Obrovské parkoviště obsahovalo mnoho luxusních aut, většinou americké výroby.
  Ve shromažďovacím sále byli skutečně přítomni loutkoví generálové z americké armády, Britského impéria a kanadského Dominionu. Byl tam dokonce jeden z anglických princů... A samozřejmě sám Hermann Goering a Adolf Hitler... Jen to Friedricha překvapilo, Margaret s ním nebyla. Je zvláštní, možná právě těhotná nechce tato výjimečná, jedinečná žena ohrozit své i dítě, které dostala od esa... Vždyť válka není vůbec vtip!
  Nebo možná nechce komunikovat s Hitlerovým novým oblíbencem se svým manželem? Zde je obecně možné všechno a je téměř nemožné přečíst, co je v mysli ženy krásné, jako Afrodita, a zákeřné jako Hera ...
  Friedrich z toho má však dokonce radost. V přítomnosti Führera nestačilo vystavit sebe a ji riziku, že prozradí své emoce, a to bezděčným gestem nebo neuváženým slovem. Rohatí manželé, zvláště v osobě vládce polosvěta, jsou totiž velmi nebezpeční. I pro takového drsňáka, jako je On, je vojákem číslo jedna Třetí říše!
  Většina z těch, kteří si pro ocenění dorazili, byli piloti - sám Goering byl eso, horlivý obdivovatel teorie generála Dua - letectví, bůh válek, samozřejmě především přidělených vzdušných sil. Nechyběly ale ani tankisty, mezi nimi i slavný Wittmann. A předávání cen začalo rytířskými kříži.
  Když byla Helga zavolána, dívka doslova skákala jako kůň a klepala patami. Byla vyznamenána rytířským křížem a zvláštním odznakem bojovníka, tanky... Navíc sám Führer Adolf předal dívce nominální šavli s diamanty jako nejlepší žena, která se vyznamenala v důsledku bojů v Moskevská bitva.
  Wittmann obdržel kříž s dubovými listy, meči a brilianty, Hvězda rytířského kříže se zlatými dubovými listy, meči a brilianty byla udělena i "miminku" Huffmanovi. Ocenění se dočkalo i americké eso ve své neměnné kovbojské košili.
  Friedrich byl oceněn jako poslední... Bylo to celkem logické, protože byl nejlepší z nejlepších. Vysoké vyznamenání, Velká hvězda Rytířského kříže Železného kříže a dubové listy, meče a diamanty, bylo předáno za hrozivých zvuků nacistické hymny. Kromě toho byly uděleny čtyři odznaky za čtyři sta pět set letadel a za čtyři sta pět set tanků. Tyto odznaky byly také zlaté a pět set dokonce s drobnými diamanty.
  Hitler dlouze potřásl Friedrichovi rukou a něco nadšeně řekl... Chlapec hltal slavný kříž očima. Diamanty zdobily listy platinového dubu a jílce mečů. V paměti mi probleskla postava, že i obyčejné rytířské kříže s diamanty bylo za celou válku uděleno jen dvacet sedm takových řádů. No, v tuto chvíli je to ještě méně... Vyšší stupeň vyznamenání, Rytířský kříž, kde jsou stříbrné listy nahrazeny zlatými, zatím stanoven nebyl.
  Tím však ocenění neskončilo. Hitler oznámil, že Friedrichovi byla udělena hodnost majora polního maršála letectva a gard SS, s udělením personalizovaných zbraní a prémií milion pět set tisíc marek (cena patnácti nejnovějších Pantherů).
  Nominální zbraň byla stejná jako šavle darovaná Helze, vyrobená z damaškové oceli, s jílcem krásně zdobeným diamanty a smaragdy.
  Fridrich neodolal pokušení a několikrát zamával zbraní hodnou sultána. Rukojeť byla pohodlná a šavle byla dokonale vyvážená a zdála se lehká pro silnou chlapskou ruku.
  Poté promluvil americký generál Mankurt, který se do dějin zapsal jako autor lidového výrazu: ať se má země mýlí, ale tohle je moje země!
  Kromě toho se tento velitel proslavil svou obludnou krutostí, a to i vůči válečným zajatcům.
  Mankurt řekl tvrdě:
  - Ruští barbaři zabrali spoustu půdy a vytvořili jeden obrovský barák, ve kterém vládne věčný nepořádek. Jak dlouho bude jejich teroristický režim mučit šestinu lidstva? Národy Ruska čekají na osvobození a příchod armády svobodné Evropy a Spojených států do své země. A proto Amerika vynaloží veškeré úsilí, aby porazila SSSR. Tok našeho vybavení a dobrovolníků z celého světa se zintenzivní a zvýší! (bouřlivý potlesk). Všechny země světa se spojily proti bolševické nákaze. Pán Bůh a nebeské vojsko je s námi. Vpřed za vítězstvím!
  Angličan ho následoval a poté Fuhrer přerušil oficiální část ceremonie a oznámil začátek plesu. Okamžitě se objevilo mnoho dívek a žen připravených udělat pár slavných hrdinů.
  Fridrich si chtěl vybrat za partnerku Helgu, ta to nečekaně odmítla - prý totiž zvyk nenařizuje tanec s partnery, ani partnery ve vojenských zbraních. No, proč si chlapec vybral jinou dámu, zvláště když všechny ženy zde jsou krásné - zřejmě byly speciálně vybrány. Friedrich se usmál a lehce tančil, ale chlapcovy myšlenky byly o něčem jiném.
  Dostal tedy vysoký řád a je nyní hlavním polním maršálem... Jeho kariéra je na vzestupu a co do počtu sestřelených letadel a ztroskotaných tanků nemá ve světě obdoby! Všechno se zdá být v pořádku, ale z nějakého důvodu se kočky škrábou na srdci... Ale když si vezmeme známé postavy, tak třeba Roberta Artroise, prince krve z královské větve Kapetovců. Vždyť bojoval proti své domovině Francii a ani trochu netrpěl, ačkoliv měl na rukou krev jeho krajanů.
  A na straně nacistů bojují statisíce Rusů. Dokonce i velkovévoda Kirill Romanov oficiálně oznámil podporu východnímu tažení a osvobození vlasti od bolševiků. Romanovci jsou pro nacisty a země Západu za nimi.
  Pokud jsou slavní knížata a Třetí říše proti Stalinovi, tak proč by měl Frederick trpět. Navíc je možné, že jeho předci v SSSR vůbec nežijí. No, uvažujme logicky... Ostatně běh dějin se již změnil tím nejzávažnějším způsobem. Teď už svět nikdy nebude jiný, takže bitvu v Moskvě prohráli Sověti... A co to znamená? A to, že za prvé ve světě, který se výrazně změnil, prudce klesá pravděpodobnost, že se jeho rodiče (mimochodem narození v jiných městech) setkají a založí rodinu. Ale také táta a máma se nenarodili v roce 1947 ... To znamená, že pravděpodobnost setkání dvou dědečků a dvou babiček bude ještě menší!
  Navíc každé dítě je z hlediska sady genů jedinečné a čistě individuální. A to znamená, že pokud se okamžik početí změní byť jen na hodinu, nebo dokonce deset minut, tak to už nebude on... Nikoli Friedrich s jedinečnou osobností a souborem genů, ale úplně jiný, možná ani navenek podobný kluk.
  Čili zásah nájemného vraha v minulosti by podle logiky věci měl vést ke zmizení porušovatele nedotknutelných zákonů času... To znamená, že Friedrich, který se stal Hitlerovým oblíbencem, by měl prostě zmizet! A on, jeho bratr a možná rodiče a další.
  Ale protože je mladé eso živé, silné, zdravé jako žádné jiné na této nešťastné planetě, možná tato minulost vůbec není jeho světem! Možná to ani není jeho vesmír, nějaký paralelní vesmír, a dokonce s časovým odstupem. To znamená, že nezabíjí Fridricha jeho předky, ne jeho rodné krajany, ale mimozemské jedince, kteří mají jen obecnou podobnost s abstraktní minulostí terminátorského chlapce.
  To znamená, že ve skutečnosti není zrádce - jen člověk, jako nájemní vrazi z různých sci-fi seriálů, který v minulosti využívá znalosti současnosti, a dokonce obdařený prozřetelností s neuvěřitelnou silou. No, pokud je mu souzeno mít superschopnosti, pak je prostě hřích je nevyužít! Protože ho osud, pravá ruka nebes, poslal nejprve do Hitlerjugend, pak do Třetí říše, pak musíte vynaložit veškeré úsilí, abyste udělali kariéru. Je dobré být majorem -polním maršálem ve čtrnácti, chlapeckých letech, ale ve dvaceti je lepší plnohodnotný generál, nebo dokonce polní maršál. A kdo ví, třeba to Třetí říše a Amerika konečně stráví, a pak se jeho syn stane prvním světovým diktátorem!
  Pak se najednou objevil ten, koho ten mladý muž čekal nejméně ze všech: Eugene Porsche... Vysoký, krásný, silný, dokonce i trochu rustikální a překvapivě ne aristokratický na dceru jednoho z největších magnátů Třetí říše.
  Pravda, na rozdíl od předchozího setkání si dívka oblékla velmi drahé, s diamanty, ale zároveň byly průhledné a neskrývaly kouzlo půvabných, i když ne malých nohou.
  Kvůli vysokým podpatkům už tak vysoká dívka působila téměř jako obryně. Sám Friedrich byl obyčejný a na svůj věk ještě menší teenager, byl nižší než ona, asi dvacet tři, dvacet pět centimetrů a s přihlédnutím k podpatkům a více...
  Friedrich byl dokonce v rozpacích, co když nikdy nevyroste víc než tahle šestikilová dívka (která uspěla ve svém otci Porsche, přeci jen není obr, i když se neví, co to bylo za matku a kdo jí vlezl pod sukni !), bude nad ním vždy vstávat. Ano, je lepší, aby jako minule šla bosa ...
  Evgenia se však na mladé eso s obdivem podívala a natáhla ruce a políbila ho na rty:
  - Jsi můj rytíř! Světlo není pozemské!
  Friedrich byl zmaten:
  - Ano, já....
  Eugene přerušil:
  - Není třeba slov! Zasloužíš si pochvalu. A nejen jako pilot .... - Dcera magnáta zavrtěla vlasy. - Jen si pomysli, máš fantastický dar inženýra a designéra. Navrhujte takové nápady... Génius! Nad Leonardem Davincim.
  Friedrich se přihlásil:
  - Dobře, ano! Souhlasím, tento umělec nevyhrál jedinou válku. Přestože jeho mistrovská díla dobyla celý svět!
  Začali tančit. Evgenia byla stejně krásná, krasobruslařka, ale na Volku vypadala příliš velká... A parfém omamně voněl... Chlapec při pohledu na výstřih její luxusní hrudi pocítil zcela přirozenou touhu po fyzicky silném a vyvinutém teenager. Helga navíc vyzývavě předstírala, že si ničeho nevšimla. Mladší generaci Němců však učili, že je neslušné, aby žena cítila a ještě více projevovala žárlivost, a muž, pokud je válečný hrdina, je dokonce povinen podvádět . Co vylepšit plemeno! Jak řekl Hitler: pro vdanou ženu není hřích, když porodí dítě jinému muži, existuje ta, která má lepší fyzické údaje než její manžel. Evgenia se však docela vážně zeptala chlapce:
  - A kde jsi studoval, že tak dobře znáš principy ovládání tanků a samohybných děl, vymýšlení takových know-how?
  Friedrich nemohl a nechtěl říct pravdu a neznámé dívce, i když její otec byl magnát, jeden z deseti nejbohatších lidí Třetí říše a oblíbenec Hitlera a Goeringa. Odpověděl vyhýbavě:
  - Svou roli zde hrají koníčky z dětství ... Různá vědecká literatura, chuť vymýšlet! Není nutné sedět u stolu, abyste vytvořili něco rozumného ...
  Evgenia přikývla.
  - Ano, také rád sportuji a přitom hryzu, nebo dokonce žvýkám žulu vědy... Přesto vypadá paní Pistonová jako kancelářská krysa?
  Friedrich vycenil vlčí zuby a potvrdil:
  - Ano, na kryse, a nejen na skříňce, vůbec nevypadáte! S největší pravděpodobností se dá srovnávat i ty...
  Jevgenija varovala:
  - Jen se nesrovnávejte s krávou! To je dost ošklivá rada!
  Friedrich filozoficky poznamenal:
  - Kdo šikanuje ne obchodně, dostane hodnost kozy! Takže... Máme pitomý bazar.
  - Bazar je slang? Evgenia hádala. - Obecně se německá řeč zdá být správná, ale nějak ... Příliš správná, přesně umístěné přízvuky, jasná slova, napětí řeči ... A není tam žádný přízvuk, ale v této správnosti cítíte něco, co není zcela přirozené. .
  Friedrich nejevil žádné známky obav:
  - Nu a to s tímhle? Možná máte podezření, že to byl sovětský špión a že Rusové darovali dvacet tisíc spolu s americkými a půl tisícem svých nesčetných letadel, aby mě infiltrovali na vrcholu Třetí říše?
  Evgenia zavrtěla hlavou.
  - Ne, já myslím, že ne! Bylo toho příliš, dokonce i na Rusy. I když existuje známé rčení: Rusko nelze rozumět rozumem. Ale tady se mi zdá něco jiného, možná vám, jak to říct... Produkt genetického inženýrství SS. Nějaký budoucí muž? Četl jsem vědecké práce o genetice a vím, že lidskou přirozenost lze změnit, zlepšit nebo zhoršit umělým zásahem. A vaše nadlidské vlastnosti válečníka... Je to pravda...
  Friedrich místo odpovědi sklonil hlavu ke své vysoké přítelkyni a vášnivě ji políbil na její plné rty. Pak řekl:
  - Nedělej si hezkou hlavu. Pokud se bojíte, že ode mě dostanete vadné děti, tak věřte, že tomu tak není! Obecně můžeme změnit téma rozhovoru.
  Evgenia souhlasila:
  - Je lepší se změnit! Řeč o tancích... Zejména hlavní operační velitelství v čele s Guderianem vydalo soutěžní úkol: dva typy tanků... Jako střední "Imperial Panther" s 88milimetrovým kanónem El 100 nebo kratším, ale průbojným pancířem, a čelním nakloněným pancířem nejméně 250 milimetrů a těžkým "Royal Tiger" s 105 mm dělem ráže El100, s čelním pancířem nejméně 300 ... Navíc hmotnost prvního tanku není větší než padesát tun a druhý je 65.
  Friedrich si opovržlivě odfrkl jako lev před gopherem:
  - Není něco takového skutečné? Zvláště vezmeme-li v úvahu, že jste se s nedostatkovým materiálem stali mnohem jednodušší a spojenecké bombardéry nedevastují země Třetí říše!
  Eugenia odpověděla s povzdechem:
  - V zásadě je to možné, ale neměli jsme čas, respektive nemáme čas vyrobit prototyp v kovu ve správný čas. Nějak jsi nám dal své skvělé know-how příliš pozdě. A Hitler chce, aby nejnovější tanky začaly vstupovat do výzbroje armád Třetí říše ještě letos.
  Mladé eso překvapilo:
  - Proč výroba prototypu zabere tolik času?
  Dívka přikývla.
  - Ne málo, zvláště pokud je model zásadně nový ... Je to jako lidová věc: když jedete, spadnete do rokle!
  Friedrich si pomyslel: samozřejmě jsou tady problémy... Sovětští konstruktéři například tolik let trpěli s vytvořením tanku IS-10 nebo strávili celé dva roky hraním s T-54. Navíc byl tento tank zkonstruován po válce a měl zkušenosti z bitev druhé světové války. Navíc se nejednalo o zásadně nový model, ale pouze o další evoluci T-34. Zde například T-44 nebyl úplně úspěšný a prakticky se nepoužíval v nepřátelských akcích... Takže žádné zvláštní zázraky čekat nečekejte.
  Tank Tiger, vzhledem k nedostatku zkušeností Němců s tvorbou strojů tohoto typu (pokud ovšem nepočítáte například podvozek, existoval již 150tunový Colossal vzniklý za první světové války).
  Friedrich poznamenal:
  - Je nutné navrhnout na základě již vytvořeného "Panther" -5, nebo AG. Jeho podvozek umožňuje nést dělo nejen ráže 88 mm, ale dokonce i 128 nebo 150 houfnic ...
  Evgenia se zachichotala.
  Ale to je přesně to, co děláme! Porsche však již má svého vlastního "královského tygra", i když s děly ráže 88 milimetrů. Ale možná, jako přechodný model, tento bude stačit. Počáteční úkol rezervace 250 milimetrů v něm byl splněn, i když hmotnost je poměrně velká - 63 tun. Na druhou stranu věž s velmi velkým úhlem racionálního sklonu pancíře, elegantní a aerodynamická... Možná se podaří vyhrát mezisoutěž, ale v budoucnu nastanou problémy. Ale podle vašeho know-how je možné vytvořit tank, který je ze všech stran neprostupný a ničí jakoukoli obranu. Pro průlomový stroj je skutečně velmi důležité mít právě dobrou boční ochranu, kterou se Panther bohužel nemohl pochlubit dlouhou dobu.
  Friedrich poznamenal:
  - Možná se tématu tanků zatím nedotkneme... Nebo spíše dokončíme diskusi. Jsme staří profesoři nebo mladí kluci a dívky.
  Evgenia souhlasila:
  - Máš pravdu, jako vždy, pojďme se bavit o něčem sekulárnějším. Například o britském královském domě.
  Friedrich se zašklebil.
  - No, téma! Ano, přijde čas od Winsorů, nic nezbude. Nebo si myslíte, že po dobytí Moskvy nebudou naše tanky schopny rozdrtit již dobytý Londýn?
  Evgenia blýskla zuby:
  - No, samozřejmě, že můžou!
  Po plese následovala noblesní večeře se samými honosnými pokrmy, ale bez silných alkoholických nápojů. Nic silnějšího než šest stupňů. No, pak se Friedrich a Evgenia, jak se na chlapa a dívku sluší, odebrali do samostatného pokoje.
  Ačkoli se všeobecně uznává, že vysoké blondýny se temperamentem neliší, Evgenia po několik hodin mimořádně přesvědčivě dokazovala opak. Frederick samozřejmě také neztratil tvář. Tak usnuli, pevně se objímali.
  Chlapci se zdálo, že je japonský ninja, který dostal rozkaz od ruského cara Mikuláše II. zabít mikádo, tedy císaře.
  Friedrich snil o tom, že bude lézt po drsných zdech a bude se prsty na rukou a nohou držet sebemenší trhliny nebo škvíry. Chlapec vstoupil do paláce, kde začal tvrdý boj ...
  Mladý ninja jako obvykle sekal, bodal, odstřeloval hlavy nepřátelům... Sen byl příliš chaotický, příliš mnoho krve, řezání a malý význam. Navíc dívky s holýma nohama s mečem poskakují všude kolem... Zkrátka...
  Podařilo se nám spát už tři nebo čtyři hodiny... Friedricha probudila poslíčka a řekla:
  - Bitva je v plném proudu! Nejsou žádní nenahraditelní lidé, kromě lidí jako jsi ty, Friedrichu Bismarcku.
  Chlapec vyskočil a aniž by se rozloučil, spěchal na nejbližší ranvej.
  A jak se ukázalo, ne nadarmo se mu říkalo... Armádní generál Rokossovskij dostal od Stalina rozkaz, aniž by čekal na plnou koncentraci sil, zasáhnout proti Rommelově armádní skupině. V tomto případě byl výpočet založen na skutečnosti, že Němci ještě nestihli nasadit své jednotky k útoku na Voroněž. Naskytla se tedy možnost provést nízký kop podél nataženého křídla, vyčerpaného předchozími bitvami německých jednotek.
  Friedrich byl nucen usednout na Focken-Wulf, a ne útočnou modifikaci, ale obyčejný model, se čtyřmi dvacetimilimetrovými kanóny a dvěma kulomety. Chlapec tedy kvůli přílišnému spěchu skončil bez zbraně, která se tak účinně osvědčila v boji proti tankům. Pravda, v trupu měl stále deset bomb ...
  Obloha byla také horká, byly tam sovětské útočné letouny a stíhačky Yaki-9. Nejnovější vozidla však byla kvůli špatné ochraně a schopnosti přežití také zranitelná na velkou vzdálenost, pro děla ráže 20 mm. Friedrich nejprve udělil borcům rohy, které samozřejmě předběhly pomalejšího Ilyse. Čtyři letecká děla, to je síla... První dva tucty jaků se rozsypaly i bez jakýchkoli mazaných přiblížení k ocasu.
  Friedrich se netočil, nemanévroval, jen mírně posunul vzduchovky a rozvibroval tělo svého mohutného stroje.
  Dvacet pět, dvacet šest, dvacet sedm... Bez chybičky, pro drzé Jaky, kteří sice trpí ztrátami, přesto nevypínají, ale dokonce se snaží nabrat rychlost... Friedrich byl dokonce poněkud překvapen proč byl v sovětské vojenské literatuře tento slavný Fockenův stroj tak zlehčován -Wulf. Ano, u Yaků předvede plný obrat za 22 sekund proti 19 (a v odlehčené úpravě to Yak zvládne dokonce 17 sekund!). Friedrich ale nepotřebuje manévrovat, prostě zpomalí a letí směrem k nim. Za jednu sekundu můžete ve skutečnosti srazit sedm až osm aut.
  Čas Fridrichovi ve stavu bojového transu plynul strašně pomalu a on má čas přemýšlet a zneškodňovat munici. V zásadě se obecně uznává, že ani to nejšikovnější eso, včetně takových fenoménů, jako je Rudel, není schopno vážněji ovlivnit průběh války. Zde ve skutečné historii šest nejlepších německých es zničilo celou leteckou armádu, ale nacisté beznadějně prohráli bitvu o nadvládu v atmosféře.
  Ale v tomto případě je házení tolika jaků na jedno místo proti člověku plné... Šedesát jedna stíhaček bylo sestřeleno za méně než jednu minutu. Jen tak spadnou křídla, nebo se rozbijí pancéřová skla kabin. To druhé je ještě horší, protože v tomto případě nelze pilota zachránit. A v Rudé armádě už zbylo jen málo zkušených es.
  Mezi sestřelenými vozidly patřily čtyři strážcům, kteří sestřelili více než pět letadel... Ale opět to nepomohlo, protože Volka věděl, kam a jak zasáhnout... Jako lovec srážející hejno hus kulomet. To je ono, hejno, v jedné dávce, intuitivně, instinktivně určující a směřující pohyby hlavně, k požadovanému cíli, když kolem neproletí ani jedna střela. Husy a v tomto případě sovětská letadla jsou sestřelována a tam, kde jsou rozbité kokpity a sešívanými piloty, létají ještě nějakou dobu rovně. Ale některá křídla ztrácejí...
  Friedrich zde zavzpomínal na filmy o dobře mířených amerických kovbojích a na slavný film s DiCapriem v hlavní roli - "Fast but Dead!". Ale v té době američtí kovbojové neznali automatické kulomety a rychlopalné vzduchové zbraně. Jinak by si uvědomili, jak monstrózní zbraň, pokud jde o sílu ničení.
  Jakové v blízkém pohledu skončili a Friedrich přešel na Ilu. Zde je nejlepší na ně zaútočit shora, případně ze zadní polokoule. A bylo by to také optimální, bez zmenšování vzdálenosti.
  Dalším způsobem je odstřelit křehčí křídla, nelze na ně pověsit brnění.
  IL-2 se přezdívá hrbatý. Po instalaci druhého místa do něj bylo pro začátečníka obtížnější sestřelit podobný vůz pro začátečníka, ale pro střelce, který chránil zadní polokouli, ale ... Samozřejmě se zhoršila aerodynamika tohoto letadla . Takže s nimi to bude ještě jednodušší...
  Logičtější by bylo, kdyby se Ilam rozptýlil různými směry, ale tady je systém... Stručně řečeno, začalo to poražením legendárního útočného letounu. Svižní "Salamandři" -3 však už dorazili včas. Vzali také bahno...
  Friedrich si dokonce myslel, že by ho mohli předběhnout, když se s jaky ještě přiblížili... I když, kdo ví... Piloti Luftwaffe nejsou stateční ruští vojáci a většinou nevstupují do bitvy v přesile, ale možná kromě když je příliš vážné ohrožení pozemních sil .
  Fridrich však také nezažívá problémy... Zátoka z kanónů do zadní pancéřové polokoule, nebo čalounění křídel - výsledek je stejný. A jak se pak tato auta kutálejí dolů, dokonce zanechávají stopu ve vzduchu... Jako pruhy na zádech zbitého otroka.
  Friedrich sestřelil třicet sedm bahna a popadl další dva pěšce. Opět tkaní, i když dosavadní rekord sto jedna nebyl překonán. Prostě nepříteli zbyla letadla. Teď už jen shoďte bomby a vraťte se.
  Sovětské tanky byly nyní v útoku, bez podpory letectví a ještě více dělostřelectva. Padaly na ně útočné letouny a bombardéry. Naštěstí pro sovětské tankisty mohli využít jízdní vlastnosti vozidel. Ale počet letadel všeho druhu stále rostl.
  Friedrich odhodil všechny své bomby a otočil se k letišti. Podařilo se mu však spatřit Focken-Wulf-4 Rudel, slavný stíhač tanků.
  Mladé eso se vrátilo na své "rodné" letiště, kde na něj čekal Pegasus-terminátor Me-362.
  Friedrich, který přistál s Focken-Wulfem, zakřičel na sousedního pilota:
  - Ten, kdo má tu drzost tvrdit, že F -490 je špatná stíhačka, lže. Nejsou špatná letadla, jen špatní piloti.
  Další bojový let byl redukován výhradně na boj proti tankům. Němci prozatím nestihli přivést mocnou pěst, aby se setkali s pancířem, a naskládali letadla.
  Statečné sovětské posádky tanků již překročily otrhanou frontovou linii a zaútočily na pěchotní jednotku složenou z arabských dobrovolníků.
  Muslimové proti očekávání bojovali statečně a nepomýšleli na útěk, ale zároveň se chovali krajně neobratně. Zejména americká bazuka byla používána jaksi ne lidským způsobem a ještě více granáty.
  Útok sovětských jednotek však ztroskotal. Zvláště fašističtí stormtroopeři používali četné malé bomby s tvarovanými náložemi, nápad okopírovaný od sovětských konstruktérů, ale s obratnějším provedením. Sovětští tankisté ale nedostali rozkaz k zavěšení sítě shora.
  A Friedrich právě osadil střechy vzduchovými děly. Toto je nejjednodušší taktika. Prorazte poklop věže a vaše vítězství. A kolik aut se dá takhle vyhodit, když trefíte z vodorovné roviny...
  A rychlost tanku nezachrání, pokud stíhač udeří intuitivně, bez míření, z rozmaru ...
  Je to jako simulátor s tanky, jen vy máte režim boha a každý výstřel je přesný a střílíte často, často ...
  Tady počet ztroskotaných tanků přesáhl padesátku, takže Rudel odpočívá... Ale teď jsem musel odbočit. Objevil se ze strany "Uši". Šest kusů sestřeleno a zbytek nechat zničit Salamandery. Obecně platí, že tito dělníci kukuřice mají povoleno bojovat během dne, čistá sebevražda.
  Tanky jsou důležitější...
  Návrat ... Let na Focken-Wulf-4 a vedle něj je Helga.
  Dívka se ho zeptala:
  - No, co se ti líbilo Evgeniya?
  Friedrich opovržlivě odfrkl do vysílačky:
  - Na co žárlíš?
  Dívka se zachichotala.
  - Samozřejmě že ne! Jsme svobodní a nejsme manželé. Jen by mě zajímalo, kdo je lepší v posteli, jestli já nebo ona!
  Frederick vehementně odpověděl:
  - Samozřejmě, že jsi! Nejsi tak velký a mnohem šikovnější!
  Helga se vesele zasmála.
  - Nic jiného jsem od tebe nečekal! Ale samozřejmě nejlepší ze všech... Fu je designová krysa a jedna z mála žen oceněných Rytířským křížem Železného kříže!
  Friedrich poznamenal:
  - Myslím, že dubové listy, jste hned za rohem!
  Bitva ukázala, že chlapec měl možná pravdu. Helga sebevědomě mlátila tanky. Zřejmě chtěla dokázat, že válečník může být prudší než válečník. I když s Friedrichem se samozřejmě nedá srovnávat.
  Brzy se objevily velké tankové kolony německých a amerických vozidel. Zvláště hbité a hravé americké stíhače tanků "Čarodějnice" -3. To bylo vážné, zvláště když sovětská vozidla již byla z velké části zničena leteckými údery. Problematický se ukázal i Panther-5... Jeho rychlopalné dělo s dlouhou hlavní a neprostupný čelní pancíř... Zdá se, že posádkám sovětských tanků začala selhávat rychlost závěrky. Někteří, kteří neposlouchali velitele, se otočili a snažili se uniknout z tohoto technotronického pekla.
  A znovu návrat a odjezd, útok na tanky ...
  Bylo už poledne, stmívalo se... Protiútoku Rudé armády došel dech. On a Helga byli přesměrováni na směr podpory, skupina německých armád se pohybovala směrem k Rjazani. Současně se Vatutinovi vojáci v kotli také pokusili utáhnout ...
  Na východ Němci stále pomalu postupují. Zde jim brání výdrž sovětských vojsk a obranné linie stepní fronty, i když ne tak husté jako na předměstí Moskvy.
  Nacistická vojska však dostala více prostoru pro manévrování a Goth se s takovými kolonami pokusil obejít hlavní obranné uzly. Na některých místech se postup německých jednotek zrychlil ...
  Friedrich se zeptal Helgy:
  Jsi unavená z dívky mých snů?
  Blonďatá bojovnice odpověděla:
  - Radostná nálada zahání únavu, lepší než bičování krav! I když únava místo mléka přichází s krvavým hnisem!
  Friedrich souhlasil:
  - Už se nešlape po pravdě!
  V noci mládě pokračovalo v letu, přestože se na obloze objevily mraky a spustil se déšť. Podle německé vojenské doktríny sloužilo letectví i k potlačení obrany v čele... A na rozdíl od jednačtyřicátého roku měla Luftwaffe díky pomoci Pindostanu dostatek letadel.
  Friedrich nyní útočil na bunkry a ještě menší cíle... V noci bitva neutichla a sovětská vojska zahájila protiútoky. Ať jsou malé a spíše chaotické, ale neméně odvážné pro to ...
  V noci, kromě letky U-2, nebyly žádné vzdušné cíle zasaženy. A bombardovali bunkry... Mírně.
  K ránu 15. října 1947 se strhla bitva o město a zároveň i o železniční uzel: Elektrostal. Bylo tam velké horko a hlavně se k Friedrichovi přidala jeho nerozlučná kamarádka Helga.
  - No, jaký velký rytíř, tlačíme na nepřátele?
  Friedrich odpověděl vesele:
  - Vandři se tlačí u stánku s pivem a my vyhráváme. A jak vyhrajeme...
  Samotné město Elektrostal bylo slušně opevněno. Na jeho obraně se kromě armádních jednotek podílely i dvě čerstvé divize NKVD. I když obecně nebyli tak elitní vojenskou stráží jako SS, byli vyzbrojeni jak dělostřelectvem, tak lehkými tanky.
  Nacisté se zase pokusili vytvořit svůj vlastní kotel ... Obejít citadelu, zakrýt ji klíšťaty ...
  Zde samozřejmě hraje podstatnou roli podpora vzduchu, zvláště pokud je krk natažený.
  Helga, jak je typické pro dívku, ujistila:
  - Vítězství bude naše! Připravte své sáně na léto!
  Friedrich souhlasil:
  - A nejen v létě! Použijeme těžké tanky a vzduchové granáty.
  Chlapec si myslel, že jsou zpět v Mainsteinově armádě, ale nejpopulárnější Rommel je známější na Západě. Když se mladík během bitvy choval spíše v transu, veden pekelným duchem, proč by si tedy nevzpomněl na slavné činy tohoto velitele. O to příjemnější je vzpomínat na poražené Brity než na poražené Rusy!
  Rommel, když dosáhl Marretovy linie, si uvědomil, že je v napoleonské "centrální pozici" mezi dvěma nepřátelskými armádami a nyní může zasadit rozhodující ránu porazit jednu z nich a teprve poté se otočit a postavit se druhé.
  Friedrich se uchechtl: Napoleon, i když o tom Lev Tolstoj pochyboval, byl bezpochyby skvělý velitel a vládce. Zvlášť když se podíváte na úspěchy. Jen je neudržel. Hitler na to přijde, ještě horší.... Ale v zásadě můžete srovnávat Fuhrera s Napoleonem!
  Talentovaný velitel Rommel pochopil i něco jiného: Američané a Francouzi se přesunuli daleko na východ do středního Tuniska a drželi východní hřbetní soutěsky u Fonduku, Faid a Gafs, pokrývající západní hřbetní soutěsky 60-70 mil na západ.
  Zdálo se, že kdyby italsko-německé jednotky dobyly Faid a Gafsu a pak se přesunuly na západ kolem Feriany a Kasserine, mohly by jít přímo na obrovskou americkou zásobovací základnu a jejich velitelství v Tebesse. V Tebesse se italsko-německé jednotky ocitly daleko na západ od spojenecké linie v Tunisku a prakticky na jejich samotné komunikaci. Kdyby pak Rommel otočil své tanky a poslal je na sever k moři, sto mil od tohoto místa, mohli by Němci odříznout celou spojeneckou armádu v Tunisku nebo je donutit stáhnout se do Alžíru.
  Friedrichovy myšlenky přerušilo objevení se dvou Laggů, kteří prchali zpoza mraků... Ty jsou ve spotřebě... A pak dobře mířené výstřely do děl... Takhle umí střílet jen on... Ještě čtyři Jaky... a jsou tam, ano.... A teď, na Kaťušu, střílejte... Aby úlomky létaly na všechny strany... Další tryskový odpalovač... Tak to Helga zkouší z boku. Křičí na něj:
  - Hrdino, přitlačme víc!
  . KAPITOLA 20
  Mise Olega Rybachenka a Margarity Korshunové v paralelním světě ještě neskončila.
  Němci postupovali směrem k městu Gorkij. Vzali ho do úplného obklíčení. Chlapec a dívka bránili toto velké město.
  Zcela obklíčená a udusaná Moskva. Nacisté už místy prorazili do Kremlu. Situace hlavního města SSSR byla prakticky beznadějná. Střely moskevské posádky se blížily ke konci. A s pádem hlavního města by to byla další válka.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojovali o město na Volze.
  Chlapec a dívka jsou jako vždy v bojovné náladě.
  Střílí a zpívají:
  Pionýři se nevzdávají
  Nebojí se mučení...
  Bojují jako orli
  Posílám Fritze do pekla!
  
  Mnozí z nich jsou hrdinové
  Spousta šílených dětí...
  Pokud potřebujete jít do formace -
  Načítání stroje!
  A teď chlapec, který vypadá asi na dvanáct let, ale ve skutečnosti je to otrlý veterán, kterému je už mnoho let, Oleg Rybačenko, který pokosil nacisty.
  A pak, jak bosou nohou hodí po nepříteli granát.
  A rozptýlit Fritz na všechny strany.
  Pak chlapec zazpívá:
  - Jsem ruský válečník na kolenou divochů,
  Nepřátelé Ruska, smetu z povrchu zemského!
  Margarita, tato dívčí hrdinka, také hodí zabijácký dárek smrti bosou nohou. Zničí masu nacistů a zaštěká:
  - Za velkého Rusa!
  A zase jak se smát.
  Chlapec a dívka hrdinně bojují. I když válka je téměř prohraná. Němci už překryli Orenburg a zmáčkli Rudou armádu všude možně.
  Přesněji řečeno, Orenburg už dávno zabral. Dodnes tam stojí jediný hrad. Nacisté už obklíčili Ufu.
  Navíc jejich jednotky z jihu se již blíží ke Kazani. Situace je více než kritická.
  A situaci zhoršuje fakt, že samurajové přicházejí z východu a ve střední Asii se už spojili s Němci.
  Ale statečné děti padlých bojují. Věří ve své vítězství. Nebo jsou alespoň připraveni zemřít se vztyčenou hlavou. Jak je to však se smrtí? Jsou nesmrtelní!
  A byli to roky děti. A někde jsou jiné světy a mise.
  Oleg dává další ránu. Pak holými prsty u nohou hodí granát a zpívá:
  - Stalin s námi bude navždy!
  Margarita zamžourala na Fritze a zapištěla:
  - Chraň bůh! Tento kanibal k nám!
  A dívka ve vzteku hodila bosou nohou granát.
  Oleg Rybačenko celkem logicky poznamenal:
  - Všichni jsme do určité míry kanibalové!
  A chlapec hodil dárek smrti holými prsty na nohou.
  Margarita s tím souhlasila:
  - Do jisté míry ano!
  A spustila i zabijačku bosou nohou, ze které se srazila dvě německá auta.
  Oleg Rybačenko střílel a myslel si, že situace v SSSR je snad už beznadějná a nemá moc smysl vést válku. Proto zabíjejí lidi pro nic za nic.
  Chlapec hodil dva granáty bosou nohou. Po zásahu housenky se německé tanky řady "E" srazily.
  The Terminator Child zpíval:
  - Když přijde čas
  Budeme bojovat statečně!
  Vzestup bojovníků ráno -
  A bojujte dobře!
  Chlapec byl ve skutečnosti připraven rozbít jakoukoli armádu během několika minut.
  Margarita také odhodila svou bosou nohu přítomnou smrti a zapištěla:
  - Za Velkou Rus!
  Děti jsou tak stateční bojovníci, že je nikdo nepošlape. Jsou to tak velcí bojovníci.
  Chlapec a dívka jsou jako vždy nadšeni. A s nimi odvaha, čest a odvaha. Bojují proti nacistům jako titáni. A je jasné, že nepřítel neprojde, kde stojí jako skála. Možná i něco silnějšího než skála a monolit.
  Margarita, střílející, řekla:
  - Buďme mistry světa
  Jsme obři střední školy!
  A dívka znovu spustí dar smrti s holým, vytesaným chodidlem. A rozdrtil nepřítele.
  Tato dívka je tak cool, že proti ní nemůžete nic použít.
  Protože neexistuje příjem proti šrotu. I když, tohle není šrot, ale něco ještě smrtelnějšího a cool.
  Oleg Rybačenko, střílející, zaskřehotal:
  - Nejsem kluk, jsem super kluk a budu nade všemi na světě!
  A zase, jak bosou nohou odhazuje ničivou sraženinu výbušniny. A opět se srazí dva německé tanky.
  Mladý válečník je nastaven velmi bojovně. Cítí ale, že tady nemůžete rozbít zadek bičem. I když neexistují žádné beznadějné situace, stejně jako neporazitelní protivníci.
  Chlapec si vzpomněl, jak vymýšlel věci pro prezidentské volby v Bělorusku:
  Pošesté poslouchat nesmysly není zajímavé,
  A nechápu, jak moc "tati" věřím!
  Ráj slíbil postavit Lukašenka -
  Ale spolu se světlem jdeme do tmy!
  Ano, byla to výzva systému a kultu osobnosti. Opravdu, proč by měla evropská země tolerovat diktátora jako ve středověku?
  Ano, a Stalin je také diktátor a v tomto vesmíru postupně snižuje válku, aby porazil ...
  Děti-hrdinové bojovali další tři dny. Mezitím nacisté obklíčili Kazaň a dobyli Ufu.
  Bojovalo se již v samotném Kremlu. Čtyři čarodějnice bojovaly s nacisty pomocí mečů a tenkých kotoučů k házení, s bosýma nohama.
  Kreml byl těžce poškozen ostřelováním "Sturmlionů", "Sturmtigerů", bombardováním a obrovskými děly.
  Sám Stalin je samozřejmě stále ve Sverdlovsku. A pozice SSSR vypadá prakticky beznadějně. Nad hlavním městem Ruska se ale zatím stále vznáší Rudý prapor, což znamená, že ještě není vše ztraceno!
  Lidé věří, že zlom přijde!
  Natasha rozřízne Araba napůl. Hází disk bosou nohou a kvílí:
  - Sláva nesmrtelné vlasti! Hitler nás nemůže zlomit!
  Zoja také sekla fašistu dvěma šavlemi a zaštěbetala:
  - Ne, nezlomte nás!
  Poté její bosá noha hodila na nacisty vražedný disk.
  A pár černých bojovníků se zhroutilo ze zničené zdi Kremlu.
  Aurora střílela dál. Střílela zřídka, ale přesně. A pak vystřelila šavle. A z holých prstů u nohou jí létaly hvězdy a ostré tenké hákové kříže.
  A tady Světlana hodí ostrý kotouč bosou nohou a rozřízne Fritze. Potom zpívá:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat je obránce vlasti, Perun je voják!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' shromažďuje poplach!
  Tady bojují všichni čtyři. Téměř celá Moskva už byla obsazena, zásoby munice došly. A ruští chlapci a dívky umírají. Ale oni se nevzdávají. I když jak dlouho už obléhání trvalo.
  Dívky na kremelské zdi se perou. Jako bohatí lidé. A i přes prosinec jsou naboso a v jedněch bikinách. Ale necítí chlad. Jejich energie naopak jen narůstá.
  A ostré, velmi ploché disky odlétají z holých prstů. Které jsou roztrhány cizími jednotkami Wehrmachtu.
  Válečníci bojují jako váleční hrdinové. A s minimálním oblečením. Takové krásky se nenechají zahanbit ani obrovskými tanky řady E a AG, ani jinými strašlivými vynálezy nacistů.
  Žádná dívka není něco, co dokáže porazit jakoukoli formu fašismu. I když je to dokonalé jako v tomto světě.
  Nataša sekla mečem, hodila disk bosou nohou, odřízla nacisty a zpívala:
  - Jak hezké je žít v sovětské zemi,
  A jak krásné je rozdrtit Wehrmacht!
  Zoya, která míjela mlýn se svými šavlemi, poznamenala:
  - Wehrmacht bolestně zesílil! Tady bráníme Kreml!
  A dívka hodila holými prsty na Fritze hvězdičku.
  Potom zpívala:
  - Tohle je divoký hon na nepřátele!
  A pak je tu Aurora v bitvě. No, ta holka je červená a cool. V zimním větru se její měděně rudé vlasy vlají jako bitevní prapor. Ne, taková dívka se před nikým neohne.
  A z vrhu její bosé nohy, řezající maso a krev, letí nejostřejší kotouč.
  Řeže těla protivníků. A Aurora křičí:
  - Jsem super holka!
  A jak Světlana vypadá v bitvě?
  Tento blonďatý terminátor je prostě ďábelský oheň a tornádo ničení.
  A také z její bosé nohy letí smrtící překvapení. A dívka v plné rychlosti v boji.
  Všichni čtyři v bitvě. A neměla by ani ustupovat, ani se vzdát.
  Jsou to čtyři čarodějnice - prostě super! Pořádná čtveřice destrukce všeho a všech!
  Válečníci drží obranný sektor. Ale Kreml je velký a nemůže vzdorovat všude. Síly jsou velmi nerovnoměrné.
  Natasha podrážděně poznamenala:
  Zabijeme, nevyhrajeme!
  A dívka znovu hodila smrtící nálož bosou nohou.
  Zoya logicky poznamenala a rozsekala nepřítele:
  - Nemůžete vyhrát všechno... Leda v počítačové hře!
  A zlatovlasá dívka znovu hodila kotouč smrti.
  Aurora sekla protivníky svými šavlemi a zaštěbetala:
  - Věřím, že vítězství bude naše! Ve jménu Svaté Rusi!
  A z hodu jejích bosých nohou letí dar zkázy.
  A pořezaní nacisté padají.
  A pak Světlana v bitvě. Seká fašisty svými hody. A působí extrémně, nebo dokonce nekonečně obratně. Její bosé nohy jsou tak obratné. A ukázat strašnou destrukci.
  A pak dívka zpívá:
  - Sláva vlasti a novým světům!
  A opět z jejích bosých nohou letí překvapení smrti.
  A tady je Natasha znovu v bitvě. A řeže Fritz, řítí se jako kometa. A křičí z plných plic:
  - Sláva největší vlasti!
  A její meče vzlétají jako sekačka na trávu.
  A dívka dokonce zpívá:
  - Buď oslavován Rusko jako po staletí,
  Náš sen se splní!
  A dívka dala holým podpatkem ostrý bumerang. A zkroutil se a usekl tucet černých a snědých hlav.
  Dívky samozřejmě nezabíjely Němce, ale koloniální jednotky, které proti nim byly použity. Ale válečníci i z tohoto jediného chladiče.
  Jsou jiskřivé a svěží.
  Natasha znovu kácí nepřátele. A je bosá a hází takové věci.
  A řvát:
  - Stalin a sláva!
  A pak Zoya. Také jak osvobodit vražedného. A její odhalené prsty chrlily zprávu o smrti.
  A válečník jak řvát:
  - Pro takovou vlast, jako je ta naše, není děsivé zemřít!
  A pak to vezme i Aurora a vstoupí do bitvy. A také s bosýma nohama vypustí bumerang. A přetvářejte nepřátele.
  Když pak zpívá:
  - Za sovětskou Rus! Co bude vládnout vesmíru!
  A pak v bitvě Světlana. Také dívka, kterou nelze zastavit a nezpomalit. Tady je, jak bije. Já jen, že před takovým válečníkem nemůžu zachránit!
  A bosýma nohama hází smrtící balíčky. A bez milosti zabíjí své nepřátele.
  I když se za ně Yarile může modlit. Nebo možná Perun. Pro hříšníky je to po smrti těžké, čeká je království Černobog! Ale je to dokonce zajímavé svým vlastním způsobem - války probíhají neustále! A tolik soubojů! Takže možná nemá cenu příliš hořce truchlit nad osudem hříšníků?
  Světlana se dokonce cítila trochu legračně: křesťanům nebudete závidět - ve věčnosti budou připraveni o mnoho radostí. I to, co měli na planetě Zemi.
  Ach, ubozí hříšníci! A ještě více nešťastných spravedlivých!
  A dívka znovu hází dárek smrti svou vytesanou, bosou nohou. Pak říká:
  - Svět bude náš! Sláva Rusku!
  Natasha vytáhla svými meči trojitého motýla a zaštěbetala:
  - Kéž je věčná sláva velkého Ruska!
  A její bosé nohy jako by vyhazovaly vražedné a jedinečné. Poté dívčina holá pata narazila do čela černocha a srazila ho ze zdi a dalších pět Arabů.
  Další v boji je Zoya. Nic jí v tom nebrání. Bojuje s nacistickými hordami. A stráví trojitý mlýn. Bojovníci sekli jejím pádem.
  Potom dívka říká:
  - Věčný Rus, bude se Svarogem!
  A mrkne na své partnery.
  Další v bitvě je Aurora. Zametla jako panter. Všechny podřízla. A bosýma nohama vypustila dar smrti. Posekala spoustu fašistů a zpívala:
  - Za nejvyšší formu vlasti!
  A pak v bitvě a Světlana. Jak seká nepřátele. A funguje to velmi dobře.
  Poté z její bosé nohy vylétne dar smrti. A nácky ostříhá důkladně jako holičské vlasy.
  A dívka křičí:
  - Můj věk a moje pravda! Sláva Velkému Rusku!
  Ano, tato čtveřice bojuje skutečně hrdinsky. Čtyři bosé a téměř nahé krásky ale druhou světovou válku vyhrát nemohou. A tak Moskva padla.
  Dívky prorazily ze zajatého hlavního města za použití mečů i neviditelného pláště.
  Obecně jsou schopni hodně. Dívky nejvyšší iniciativy, že je nelze najít vyšší a krásnější.
  A Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova opustili dobyté město Gorky.
  Nacisté bohužel uspěli téměř všude.
  Chlapec a dívka odešli a bosýma nohama házeli jehly na cestu, čímž Fritze vyhubili.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Věřím, že se celý svět probudí -
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Cesta, osvětlování komunismu!
  Margarita hodila prsty bosých nohou několik jehel a potvrdila:
  - Ne, nevybledne!
  A vypálila dávku z kulometu a sestřelila dva tucty fašistů.
  Takové jsou děti. Tvrdý, neotřesitelný. I když ve skutečnosti to není takový druh války. A musí utéct.
  Moskva padla, město Gorkij padlo. Nacisté zaútočili na Kazaň. Toto je poslední sovětské město na Volze. Odpor je hrdinský, ale stále více a více a spíše pocit beznaděje.
  Nacisté dostali pokročilejší pyramidové tanky z řady AG, kterými žádná sovětská zbraň nepronikne. A to je, musím říct, velmi špatné.
  Teprve když bosé nohy chlapce a dívek házejí granáty na housenky, srazí se německá monstra. Ale co může dělat jen jeden pár, když téměř celý svět vystoupil proti SSSR!
  Oleg Rybačenko hodil granát bosou nohou, tlačil AG-50 a AG-75 čely, načež řekl:
  - Pokud je pevnost na cestě,
  Nepřítel postavil...
  Je nutné obejít zezadu -
  Vezměte ji bez výstřelu!
  Margarita s tím souhlasila:
  - Podvádění válka je velký problém! Zvláště pokud jsou síly nerovnoměrné!
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - A hrál jsem strategii Entente. Stejnými zbraněmi zničil sto čtrnáct milionů nepřátelských vojáků a sám ztratil jen nulu. Takže díky taktice můžete vlastně bojovat proti celému světu!
  Margarita s tím souhlasila:
  - Docela možné! A bojovat a vyhrát!
  Oleg Rybačenko házel jehly holými prsty. Zabil tři desítky fašistů a řekl:
  - Zvítězíme ve jménu Svaté Rusi!
  Chlapec a dívka pokračovali v běhu... Bohužel, síly jsou opravdu příliš nerovnoměrné.
  Kazaň byla zničena všemi druhy zbraní. Stalin nařídil, aby ji drželi do poslední kapky krve. Ale ve skutečnosti byl bojový duch Rudé armády po pádu Moskvy příliš zlomený. Každý chtěl umírat stále méně. Ano, a nacisté jsou příliš početní a zbraně.
  A jejich proudová letadla bombardují všechna města a vesnice, které se nacistům ještě nepodařilo obsadit.
  Než Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova dosáhli Kazaně, toto město padlo.
  Ufa byla také vzata. Nacisté se tedy i přes tuhou zimu pohybovali směrem na Sverdlovsk.
  Sídlilo tam Stalinovo velitelství. A z východu vylezl samuraj. Japonci jsou také silní.
  Zvláště nebezpeční jsou jejich bojovníci - ninja dívky. Navzdory sibiřské zimě se řítí sněhem bosí a sami jsou ve stejných plavkách. Je děsivé si takové válečníky vůbec představit. I když jsou velmi krásné.
  Tady je jeden z nich s modrými vlasy, další se žlutými, třetí s červenými, čtvrtý s bílými.
  Takoví jsou nejkrásnější zabijáci. Pracují s jedním mečem a házejí tenké kotouče nebo čakry na pěchotu. A proti tankům se vrhají nindža výbušniny - jsou velké jen jako hrášek, ale ty nejtěžší sovětské tanky létají vysoko a trhají je na kusy.
  Dokonce i impozantní IS-7, ninja dívky nejsou překážkou. Jsou to válečníci tak vysokého řádu, že i stráže jsou proti nim bezmocné.
  Tady je ninja dívka s modrými vlasy, která holými prsty na nohou hodila hrášek a tři sovětské tanky, vyletěla vysoko a explodovala na části.
  A pak je tu dívka se žlutými vlasy a bosou nohou, která hází hráškem. A opět sovětská auta létají různými směry a roztříští se na koláče. Řekněme tady takoví válečníci - i ten nejstatečnější rytíř se před nimi bude stydět.
  Ale v bitvě a ninja dívka s červenými vlasy. Stejně jako házet zabijácký hrášek bosýma nohama. A od jejího zásahu prasklo brnění obrovského IS-12.
  Tohle je terminátorka.
  A pak ninja dívka s bílými vlasy. Stejně tak to vezme a vší silou vrazí své meče do bojovníků Rudé armády. Rozsekejte je a zpívejte:
  - Nejsem ubohý hmyz, ninja, ale ani želva!
  A znovu v bitvě všechny čtyři zabijácké dívky.
  Rudá armáda prohrává válku na všech frontách. Ale stále se snaží bojovat.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova putují zimním sněhem. Jsou to chudé bosé děti. Pro nesmrtelná těla není mráz tak hrozný. Aby onemocněli nebo se něco nachladili, tito supermani nemohou zmrznout. Ale přesto, když se blížíte k Uralu, mráz je nepříjemný a kouše dětem holé paty.
  Oleg smutně poznamenal:
  - Nevíte, co je horší - zima a hlad, nebo uvědomění, že vaše posvátná vlast ztrácí!
  Margarita celkem logicky poznamenala:
  - Pro nás není zima a hlad nic... Ale to, že jsme prohráli s nacisty, je vlastně špatné!
  Oleg souhlasil s tímto:
  - Horší už to nebude! Obecně, proč Třetí říše obecně uspěje více v paralelních vesmírech než v tom našem?
  Margarita učinila logický předpoklad:
  - Protože nacisté jsou velmi silní a organizovaní. A my jsme měli mnohokrát štěstí. Zvlášť se Stalingradem!
  Oleg Rybačenko kopl bosou nohou do sněhové koule a poznamenal:
  - Ano, se Stalingradem jsme měli velké štěstí! Sami Fritz pošetile vlezli do pasti!
  Marguerite vrčela:
  - Snažím se nedostat do problémů,
  Abyste se nezmátli a neztratili se...
  Bylo by nutné vybrat groš za groš,
  Nebo se raději znovu narodit!
  Děti po cestě napadly oddíl nacistů. Zabil více než sto vojáků. Jeden zůstal v zajetí. Margarita přinutila mladého muže, aby políbil jejich velmi elastické podrážky, červené od chladu. Udělal to pokorně. A řekl, že Němci už se blíží ke Sverdlovsku a obkličují ho.
  Oleg poznamenal:
  - Je zvláštní, že ty a já Margot jsme rychlejší, ale něco se pohybuje jako obyčejní lidé nebo dokonce pomaleji!
  Margaret souhlasila:
  - Chycen ve vlně porážky! V tomto vesmíru je zjevně vše proti SSSR. Dokonce i příroda a vesmír!
  Oleg pak navrhl:
  - A jestli je pro nás triviální zabít Hitlera?
  Margarita negativně zavrtěla hlavou.
  - Hyperčarodějnice nám takový rozkaz nedala! Takže se obejdeme bez vlastní aktivity. Kromě toho, co to dává?
  Oleg Rybachenko sebevědomě odpověděl:
  - Mnoho! Navíc, Fuhrer, to je Fuhrer v Africe!
  Margaret navrhla:
  - Bojujme zatím na frontě a pak na Hitlerovy náklady uvidíme! Jak se říká - spěchejte pomalu!
  Oleg zpíval:
  - Rychlost je dobrá, nelámejte dláto ... Ten člověk není datel a rychle se zbláznil!
  Chlapec a dívka utíkali s veškerou močí. A podařilo se mu spěchat do Sverdlovska. A začali bránit město napadené nacisty.
  Útok následoval jeden po druhém.
  Děti byly bosé. Margarita je v tunice a Oleg Rybachenko je chlapec v šortkách. Ale bojovali jako ti nejskutečnější a neochvějní hrdinové.
  Oleg hodil jehlu holými prsty, probodl Fritze do krku a zaštěbetal:
  Nevzdáme ani centimetr země!
  Margarita hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Ani kapka, ani rozpětí, ani centimetr!
  Chlapec a dívka bojovali v mrazu. A s nimi byli další průkopníci. A také mnozí jsou bosí navzdory divoké zimě. A pokud se nesmrtelné děti nebojí divokého mrazu, v žádném případě nemohou ublížit, pak je to pro běžné děti docela nebezpečné.
  Tady je bosý pionýr, který měl prsty modré od zimy, měl rýmu v zubech a nateklou čelist. Chlapec má velké bolesti. Ale navzdory tomu zuřivě vezme hromadu granátů a hodí ji pod nacistický tank a sám padne proražen výstřelem z kulometu.
  To je odvážný kluk...
  Nebo dívka, jejíž bosé nohy planou jako šarlatový mák, tlačí minu pod housenky německých mastodontů. Ona sama umírá a pláče:
  - Za vlast a Stalina!
  Být naboso v zimě na Sibiři, kdy vás nechrání nesmrtelné maso, je velmi bolestivé.
  Dokonce ani Oleg a Margarita v silných mrazech nejsou tak rádi, že jsou polonazí. Ale usmívají se a zpívají, chtějí rozveselit kluky:
  - Eh, mráz, mráz, nezmrzni mě,
  nezmrzni! Můj kůň! Můj kůň!
  Bílá hříva!
  Chlapci a děvčata, třesouce si červenými a modrými nohami od třeskutého mrazu, zpívali:
  Sníh nás nezastaví! Mráz nás neporazí! Jsme průkopníci Fritze! Fašista bude tvrdě bit!
  Děti bojují dobře! Ale bolestně nestejné síly. Stalin uprchl z obklíčeného Sverdlovska do Novosibirsku. Japonci se však již k tomuto městu blíží z východu. Nebojí se ani mrazu Sibiře.
  Ano, válka se chýlí ke konci.
  Pionýři se ale nevzdávají. A i v těžkých dobách děti zpívají statečně;
  Jsme průkopníky dětí komunismu -
  Oheň, stan a zvonící polnice!
  Invaze zatraceného fašismu -
  Koho čeká zuřivá cesta!
  
  Co jsme v těchto bitvách ztratili?
  A pak v bojích s nepřítelem získané?
  Bývali jsme jen děti světa -
  A nyní bojovníci rodné země!
  
  Ale Hitler udělal krok směrem k našemu hlavnímu městu,
  Shodil bomby bez počítání vodopádu!
  Jsme vlast ještě krásnější než nebe -
  Teď přišel krvavý západ slunce!
  
  Budeme reagovat na agresi tvrdě -
  I když oni sami jsou malého vzrůstu!
  Ale meč v rukou křehkého teenagera -
  Silnější než satanovy legie!
  
  Ať se tanky řítí lavinou za lavinou,
  A pušku rozdělíme na tři!
  Ať policie úmyslně míří do zad,
  Ale svatý Bůh je tvrdě potrestá!
  
  Co jsme se rozhodli? dělat dílo světa
  A k tomu jsem bohužel musel střílet!
  Klid už je hnusný.
  Existuje také násilí!
  
  S dívkou běžíme spolu bosí -
  I když sněžilo, závěj hoří jako uhlí!
  Ale nebojte se, poznejte děti -
  Fašista bude směle zahnán do rakve kulkou!
  
  Sem umístili tu odpornou Fritzovou společnost,
  A zbytek zbabělců je na útěku!
  Drtíme pěchotu jako kosa v bitvě -
  Nejsme na překážku mladým létům!
  
  Vítězný úspěch, bude v květnu,
  Teď je vánice pichlavý, tvrdý sníh!
  Chlapec je bos, jeho sestra je bosá,
  V hadrech se děti setkaly s rozkvětem!
  
  Odkud tyto síly pocházejí?
  Vydržet bolest a chlad, ta potřeba!
  Když přítel změřil dno hrobu,
  Když přítel zasténá - zemřu!
  
  Kristus nám, průkopníkům, požehnal,
  Řekl: Vlast je vám dána Bohem!
  Toto je první víra ze všech,
  Sovětská, posvátná země!
  A umírají s úsměvem na rtech. Děti neznají slabost... Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojovali celý týden. Sverdlovsk ale padl. Část posádky se vzdala - cítí beznadějnou situaci. Pouze pionýři odmítli kapitulovat.
  A hrstka statečných, bosých chlapů se vydala na zoufalý průlom. Utíkali závějemi, doslova modří od strašlivé zimy. A umírali pod kulomety a děly.
  Oleg Rybačenko a Margarita se také pěkně poškrábali, ale přesto utekli ze Sverdlovsku. Poté jsme se přesunuli do Novosibirsku. Mráz, zima, dlouhé noci.
  Chlapec a dívka utíkají k sobě, jsou smutní a velmi naštvaní.
  Margaret poznamenala:
  - Hyperwitch by mohl pomoci tomuto světu! A pak vyhrají nacisté! To je skutečně univerzální nespravedlnost!
  Oleg Rybačenko vyskočil výš, zkroutil se v sedminásobném saltu a zcela logicky poznamenal:
  - Obecně je na světě málo spravedlnosti! Proč například staří lidé trpí? A téměř bez výjimky! A když je člověk mladý, tak kouří a pije, a ještě to zhoršuje, a je zdravý! Kde je spravedlnost, kterou trpí staří lidé?
  Margarita s tím ochotně souhlasila:
  - Ve vesmíru není spravedlnost!
  Oleg Rybačenko se poněkud naivně zeptal:
  - A kam se Bůh dívá?
  Margarita, ta bosá dívka v děravé tunice, navrhla:
  - Pravděpodobně se sami musíme stát bohy, aby ve světě vládla spravedlnost! Toto je moudrost Stvořitele!
  Oleg Rybachenko sebevědomě potvrdil:
  - Věřím, že vzkřísíme mrtvé!
  Terminator Girl potvrdila:
  - Ano, věřím v to, samozřejmě!
  Děti běžely do Novosibirsku a účastnily se obrany tohoto města.
  Bojovali v téměř posledním větším městě pod kontrolou Rudé armády.
  Stalin již vyjednával s Hitlerem a souhlasil s kapitulací, pokud bude zaručena jeho osobní bezpečnost. Vůdce na to byl připraven, zvláště pokud se partyzáni uklidní.
  Japonci už zaútočili na Novosibirsk z východu. Nebyla tedy prakticky žádná šance na útěk. SSSR umíral.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova stříleli na nacisty a házeli granáty bosýma nohama. A stále v něco doufali.
  Vedle nich byli pionýři. V silných mrazech na Sibiři byly všechny děti bosé a v letních pionýrských uniformách s kravatami. Zemřeli jako hrdinové.
  Jejich nohy byly červené jako husí nohy a jejich prsty zmodraly.
  Pionýři se ale nevzdali.
  Podlehnou fašismu!
  Oleg Rybačenko hodil granát bosou chlapeckou nohou. Čelem postrčil tři německé tanky najednou a zašeptal:
  - Věřím ve vítězství!
  Margarita také hodila zabijácký dárek holými prsty a zaštěbetala:
  - Také jsem věřil a budu věřit až do konce!
  A bojovali o poslední, sovětské město se zuřivostí zoufalství. A přesto se nehodlali ohnout.
  Oleg Rybačenko, aby rozveselil téměř smrtelně zmrzlé pionýrské děti, zpíval s velkým nadšením;
  Jsem mladý válečník Matky Rusi,
  Mocné země, vlasti všech zemí...
  Ve vesmíru není žádná vlast, vězte, že je krásnější,
  Pod horou si Stalin uvázal kravatu!
  Být průkopníkem je radost a poslání,
  Koneckonců to znamená, že jste služebníkem země.
  A můžete znásobit vesmír -
  Zničení machinací pekelného Satana.
  Když přišlo léto v jednačtyřiceti
  Červnová bouřka k nám duní...
  Nechceme, aby se region stal chudým,
  Pro štěstí, věřte - Vlast je stvořena!
  S dívkou čekáme na nacisty v záloze,
  Před tím jsme dostali kulomet.
  A k Hitlerově šílené mrzutosti,
  Náš oddíl úspěšně poráží nacisty!
  Přítelkyně bosé zhrublé,
  Sníh už píchá pod holou podrážkou.
  Z chladu a zmaru zmodralo,
  Ale svatý oheň nás hřeje na duši!
  Porazili jsme, aniž bychom znali míry protivníků,
  Nedáváme odpočinek ve dne v noci!
  Letí k ešalonům v roji granátů,
  A důstojníci s odstřelovací puškou.
  Fašisté nikde nemohou najít podporu,
  Náš průkopník, statečný oddíl...
  Schopný, pokud potřebujete sekat hory,
  Tady hoří Hitlerovy tanky jako svíčky.
  Lidé v záchvatu vzteku se shromáždili -
  Za spravedlnost, odvahu a čest.
  A v moři bouří není žádný útes -
  Což by nás přimělo sednout!
  Vstoupili jsme do Berlína, připojujeme se ke Komsomolu,
  Od dupání naboso s dívkami po celém světě!
  Vdechujeme vítězný med v nebeském máji,
  Nyní se to stalo věčným, náš jasný úspěch!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III ŽIL 68 LET
  Král posílil říši i ekonomicky. Nebyly žádné nepokoje ani revoluce, takže ekonomika neustále rostla. A Rusko do první světové války a populace mělo více díky nižší úmrtnosti a anexi severních oblastí Číny a Koreje. A armáda byla větší. A objevily se první lehké tanky v sérii a mnoho letadel různých značek.
  Bohužel, Alexandr III. se triumfu v první světové válce nedožil, ale Mikuláš II.
  Nový král měl pevný trůn, další manželku, velkého dědice, dvě stě osmdesát milionů lidí a dva a půl milionu vojáků v mírových státech.
  Takže můžete bojovat směle a obratně! Kromě toho mají Rusové i tanky s lehkými kulomety, ale ty se teprve objevily a těžké. Byl vyvinut synem Mendělejeva.
  Tak nezastavujte královskou armádu!
  Mikuláš II šel do války s Němci a Rakušany... Ruská vojska dobyla Halič, Bukovinu a uštědřila Rakušanům řadu porážek. Nejprve byli biti ve východním Prusku, ale pak se pomstili a odřízli Koenigsberga. Spojenci odsunuli Němce od Paříže... Ruská vojska dobyla Krakov a majíce přes zimu početní převahu pokračovala v ofenzivě a blížila se k Budapešti. Německo nabídlo, když vidělo, že to zavání porážkou míru za umírněných podmínek.
  Němci souhlasili s tím, že Rusku dají Klajpedu a část půdy v Polsku a také zaplatí odškodnění. Francii byla vrácena část území dříve zajatého Bismarckem a kousek Dánska.
  Rakousko-Uhersko postoupilo Halič, část Bukoviny a Krakova. Ale říše se nezhroutila. Rusko získalo zpět země Slovanů, vše, co bylo kdysi součástí Kyjevské Rusi, a rozšířilo království Polska.
  Türkiye a Japonsko nestihly vstoupit do války, stejně jako Itálie. To znamená, že první světová válka ve skutečnosti neexistovala. Tak málo potíží. Nicholas II posílil svou autoritu a pak vládl po nějakou dobu mírumilovně.
  Rusko však vedlo válku v Afghánistánu - nakonec jej rozdělilo s Brity. Poté byl Írán rozdělen s Británií.
  Rusko tak rozšířilo své majetky. Jenže přišla ekonomická krize a Velká deprese z roku 1929... V roce 1931 zahájilo Japonsko ve spojenectví s Tureckem válku proti carskému Rusku. Ale ve skutečnosti to byla sebevražda. Carská flotila v Pacifiku pod velením Kolčaka porazila Japonce. A pozemní armáda byla obecně mnohonásobně silnější.
  Totéž lze říci o Turcích. Zjevně nelezli proti tomuto nepříteli.
  Carskému Rusku se podařilo vylodit jednotky a zajmout Japonsko. A pak ruské jednotky konečně obsadily Turecko. Tím skončila éra Osmanské říše.
  A car Nicholas II zvýšil svou slávu a moc Ruska. Tento slavný císař vládl do roku 1936 a také zemřel v šedesáti osmi letech.
  Jeho nástupcem se stal Alexej II. Obecně naprosto zdravý muž ve věku dvaatřiceti let. Jeho matka byla jiná, a tak Alexandr Třetí nepřipustil fatální sňatek.
  Alexej II dokončil dobytí Saúdské Arábie rozdělením s Británií.
  Wilhelm II vládl na trůnu v Německu až do roku 1941. Tento panovník je u moci už jedenapadesát let! Pěkně dlouhý!
  Ale tady na trůnu je jeho syn Ferdinand. Nevoní jako Hitler. Jiný příběh.
  Dokud bude klid. Všechny kolonie byly rozděleny. Mussolini dobyl Etiopii.
  Už není co sdílet... Británie však prochází těžkými časy. A je v ekonomické krizi.
  A tak Ferdinand navrhl Alexeji II., aby rozdělil koloniální majetky Francie a Británie. Jako ve skutečnosti, jak moc se můžete dívat na tyto země.
  Mussolini, Ferdinand a Alexej II. uzavřeli svůj pakt.
  Ale samozřejmě i tou dobou už se Rusku podařilo dobýt téměř celou Čínu a stát se mnohokrát silnějším než všichni v ekonomice, ve vojenské sféře i v populaci.
  Car Alexej takový návrh obecně schválil a rozhodl se, že začnou společně.
  Ferdinand už nebyl mladý. A byl opatrný.
  15. května 1945 však začala válka. Němci se opět pohnuli
  Proti Belgii...
  A carská armáda prošla britskými koloniemi a hnala se přes Egypt.
  Rusko mělo deset milionů vojáků a pět set divizí a sebevědomě
  Vyhrál. Zdálo se, že ji nikdo nemůže zastavit.
  Za dva měsíce carská armáda dobyla Indii, jižní Írán, majetky Britů v Saúdské Arábii, Egypt, Súdán a většinu Indočíny.
  Němci ale dokázali obsadit pouze Belgii a na předměstí Paříže byli zastaveni. Do války vstoupilo i Nizozemsko.
  Carské Rusko se na další dva měsíce zmocnilo majetku Británie v Asii a zabilo Indonésii. Pak přistála v Austrálii, přesunula se přes Afriku.
  Němci se pokusili dobýt Paříž, ale jejich útok byl odražen. Válka však byla ztracena. Itálie se také zmocnila afrického majetku Británie a Francie.
  Teprve v pátém měsíci začala do Evropy přicházet carská vojska. V Africe a Austrálii byly zatím boje v plném proudu, ale už finišovaly. Do války na straně koalice vstoupilo i Rakousko-Uhersko, značně oslabené ztrátou půdy.
  Němcům se podařilo obsadit Holandsko. A zlepšili svou pozici.
  Na další dva měsíce carské Rusko dokončilo dobytí Austrálie a Afriky. A teprve na konci listopadu, právě v mrazu, začala nová ofenzíva německo-ruských jednotek, která obešla Paříž.
  V tomto případě už byly síly příliš nerovnoměrné. Francouzsko-anglické jednotky byly poraženy. A Paříž je obklíčena.
  A v novém roce posádka kapitulovala ... Poté carská a německá vojska dobyla během tří týdnů celou Francii. Pak začalo bombardování Británie... A všechny kolonie byly zajaty koalicí.
  Británie už v květnu 1946 byla vykrvácena a zničena bombami
  Kapituloval.
  Tak skončila další velká válka. Rusko zabralo téměř všechny kolonie. Německo dostalo relativně málo, Itálie něco urvala, Rakousko-Uhersko dostalo symbolický kousek.
  Navzdory skutečnosti, že Němci očekávali velké kolonie a pouze Maroko dostalo mnohem méně jako celek, Německo do svého složení zahrnulo: Belgii, Holandsko a Francii až po Port de Calais.
  Carské Rusko navíc vrátilo Němcům Namibii i to, co dříve vlastnili.
  Zkrátka jsme to nějak vymysleli a usmířili...
  Nastal mír... V roce 1953 mělo Rusko atomovou bombu a o rok později Německo. USA získaly jaderné zbraně v roce 1960.
  Tak byla vytvořena rovnováha strachu.
  A v roce 1955 letěl do vesmíru první ruský kosmonaut, který obletěl míč. A v roce 1961 vstoupili Rusové na Měsíc.
  A v roce 1983 na Mars! Američané letěli na Měsíc v roce 1971 a Němci v roce 1984. Rakousko-Uhersko a Německo se spojily v jeden stát. Švédsko a Norsko se staly součástí Ruska s autonomií a samosprávou.
  Ostatní země postupně ztrácely svou nezávislost.
  V roce 1987 letěli ruští kosmonauti k Venuši na horu. V roce 1992 na Merkuru. A v roce 1999 Pluto.
  Sluneční soustava byla zvládnuta.
  Existovaly tři jaderné říše: Velké Německo, USA a Velké Rusko.
  Alexej II také zemřel ve věku šedesáti osmi let v roce 1972. Po něm nastoupil jeho syn Alexandr čtvrtý. Tomuto králi bylo v době jeho nástupu na trůn jedenačtyřicet let. Kupodivu, ale Alexander čtvrtý také uplynul šedesát osm let a zemřel v roce 1999. A na trůn nastoupil jeho syn Vladimír III. V roce 2013 se slavilo čtyři sta let dynastie Romanovců.
  Rusko zatím stojí pevně na nohou. Ve světě však stále existuje Německo a jeho konkurenti Spojené státy. Carská říše spolu s koloniemi zahrnuje o něco více než polovinu světového území a více než dvě třetiny světové populace. Rusko je silné, ale zatím není jediné.
  Vládne Rusku, Vladimir třetí v roce 2019 mu bylo šedesát sedm let. Mnozí si kladou otázku, zda bude žít jako předchozí králové šedesát osm let, nebo tyto podivné náhody přeruší?!
  V Rusku se mezitím vyvíjejí protijaderné zbraně. Je jasné, že žádné jaderné zbraně nebudou a Rusko si s Německem a Spojenými státy naprosto poradí. Má více obyvatel a více vojáků. A kvalita zbraní je lepší!
  Ale i když existují jaderné zbraně, a ne všechny z nich ještě byly dobyty. Protijaderné zbraně ale vyvíjejí velmi aktivně, takže jisté šance na výhru jsou.
  
  PÁD GIBRALTARU
  Španělský diktátor Franco na rozdíl od skutečného příběhu souhlasil s útokem německých jednotek na anglickou pevnost Gibraltar. Výměnou Španělsko obdrželo některé britské a francouzské země v Africe.
  Útok pod velením Mainsteina se odehrál v noci z 25. listopadu 1940 na 26. Jak se ukázalo, Britové nebyli na takový vojenský přesun zcela připraveni a nacistům se podařilo dobýt tak mocnou pevnost z náletu.
  Její pád výrazně ovlivnil průběh války. Wehrmacht byl schopen přenést síly na nejkratší vzdálenost do Afriky a Britům byl zablokován vstup do Středozemního moře z východu.
  Německé velení vyslalo několik divizí do rovníkové Afriky. Rommelův sbor byl navíc převelen do Libye, o pár měsíců dříve, než byla realita.
  Britové zase opustili ofenzívu proti Italům v Etiopii a začali posilovat své pozice v Egyptě. Rommelovi se však podařilo dostat se před nimi a v důsledku preventivního úderu porazil koloniální vojska a dobyl Alexandrii a Káhiru. Postavení Británie v Africe se zkomplikovalo. Němci již dosáhli Suezského průplavu a hrozili dalším postupem na Blízký východ. Navíc bylo možné pohnout se směrem k Súdánu.
  Je pravda, že záležitosti Italů v Řecku nebyly příliš úspěšné, ale přístup dalších sil z Německa zachránil situaci.
  Hitler měl dilema: zaútočit na SSSR nebo skoncovat s Británií? Úspěchy Wehrmachtu v Africe podnítily druhé rozhodnutí - rozvázat si ruce na Západě. Ačkoli vojenské přípravy SSSR vyvolaly ve Fuhrerovi strach.
  Rudá armáda byla stále silnější, ale ani Němci neseděli nečinně. Výroba tanků se v roce 1941 oproti roku 1940 zdvojnásobila a letectví vzrostlo téměř dvaapůlkrát.
  Nacisté provedli bombardování a vylodění na Maltě. Poté Rommel prolomil obranu u Suezského průplavu a vstoupil do Iráku, který se vzbouřil proti britské nadvládě. Němci poměrně snadno dobyli jak Kuvajt, tak celý Blízký východ. Stalin se naopak držel vyčkávací taktiky. Churchill ale tvrdošíjně pokračoval ve válce. Wehrmacht se po dosažení Íránu obrátil na Jižní Afriku.
  Rok 1941 se chýlil ke konci. Uvolňování ponorek se zvýšilo a Británie ztrácela své kolonie. USA byly pasivní. Japonsko však nemohlo nečinně sedět a 7. prosince zaútočilo na přístav Peru. V Pacifiku začala nová válka. A Hitler musel znovu opustit plány na útok na SSSR.
  Je třeba pomoci Japoncům, zmocnit se Íránu a Indie a také Jižní Afriky. A hlavně samotná Británie. Americké bombardéry navíc nejsou žádná hračka. Mohou způsobit Třetí říši spoustu problémů. A nejpohodlnější je provádět bombardování z území Británie.
  Fuhrer byl tedy v roce 1942 nucen opustit myšlenku invaze na východ.
  Hrozilo, že frontu otevře sám Stalin, ale... Člověk musí znát Stalinův charakter. V zahraniční politice je velmi rezervovaný. Válka s Finskem způsobila, že Rudý diktátor byl ještě opatrnější.
  Zatímco SSSR buduje sílu. Počet letectva k 1. lednu 1942 dosáhl třiceti dvou tisíc vozidel a tanků více než dvacet pět tisíc plus další tři tisíce tanket. Celkem Stalin plánoval dokončit nábor 20 mechanizovaných sborů, s celkovým počtem tanků 32 tisíc vozidel, z toho nejnovějších KV různých značek a T-34 16,5 tisíce. Navíc vývoj tanků T-50 stále pokračoval, i když se ukázalo, že auto bylo lehké.
  Němci, když se setkali s Matildou a některými křižníky a měli informace, že Britové vyvíjejí těžké tanky, začali také vyrábět své vlastní mastodonty. Především "Tiger" s 88milimetrovým kanónem a pancíř s neprostupným 75milimetrovým kanónem s dlouhou hlavní.
  K dispozici byly také informace o stavbě sovětského tanku. Tank KV-2 pochodoval na prvomájové přehlídce na Rudém náměstí a čtyřiatřicítka měla nějaké údaje.
  V každém případě, když Speer vedl císařské ministerstvo zbrojení a střeliva, vývoj v technologii šel rychleji. Hitler chtěl mít nejlepší tanky na světě a ještě těžší. Ale zatímco Německo bylo jasně horší než SSSR. A počet aut a jejich kvalita. V srpnu 1941 byla zahájena výroba tanku KV-3. Vůz se ukázal být docela těžký, váží 68 tun, ale je vyzbrojen 107mm kanónem s počáteční rychlostí střely 800 metrů za sekundu. To jí poskytlo výhodu nad "Tygrem", který mimochodem ještě nebyl uveden do série.
  Ještě výkonnější byl KV-5 s hmotností 125 tun a dvěma děly. Pravda, tak těžký stroj dělal sovětské armádě více problémů než užitku. A v roce 1942 byla přijata verze KV-4 o hmotnosti 107 tun. SSSR se mohl právem pyšnit svými nejtěžšími tanky na světě, a dokonce těmi nejvýkonnějšími.
  Ale na druhou stranu se Německo v letectví docela dobře rozvinulo. Yu-188, který se dostal do série, vyvinul rychlost srovnatelnou se stíhačkami. DO-217 také vypadal slušně. Aktivně se vyvíjela i proudová letadla. Vzhledem k tomu, že hlavním cílem byla Británie, byla proudovým bombardérům věnována mnohem více pozornosti než ve skutečné historii.
  Němci aktivně využívali otrockou práci. Dovezeno z Afriky obrovské množství černochů. Černí dělníci byli poslušní, vytrvalí, ale nekvalifikovaní. Používaly se na pomocné práce.
  Ale ovládnutím Evropy mohli Němci naverbovat dostatečný počet a kvalifikovanou pracovní sílu.
  Speerovi se dokonce podařilo přesvědčit Hitlera, který ještě nevedl program na vyhlazení Židů, ale aby je použil při výrobě letadel a vybavení.
  Sázka byla uzavřena na leteckou ofenzívu proti Británii a masivní ponorkovou válku.
  Nicméně vstup Ameriky do konfliktu přidal Fritzům bolest hlavy a vynutil si prudký nárůst počtu vlčích smeček.
  Německo bylo nuceno opožděně roztočit výrobu bombardérů a strategických letadel. Především Yu-288 a Yu-488 - se čtyřmi motory. Ale jejich vývoj a připomenutí si vyžádal čas. ME-109 modifikace "F" jako celek byla důstojným soupeřem pro britská auta. Ale vývoj ME-209 selhal, stejně jako ME-210.
  Také střemhlavý bombardér XE-177 selhal. Speer si ale pohrál s kvantitou. Focke-Wulf se navíc stal nejvýkonnějším stíhačem z hlediska výzbroje, čímž kompenzoval některé slabiny ME-109. Ano, a letecká škola Němců se ukázala být lepší než angličtina a ještě více americká . V květnu 1942 nacisté dobyli Jižní Afriku. A na Madagaskar dorazila americká letka. Bitvu u Midway Američané prohráli: a tak kapitán třetí řady, který v této bitvě sehrál rozhodující roli, skončil paradoxně na Madagaskaru. Spojené státy si chtěly udržet základnu v Africe a nenechat nacisty odpočívat. To ale výrazně zhoršilo jejich postavení v Tichém oceánu.
  Je pravda, že Japonci nejednali úplně na úrovni. Bitva o Havajské souostroví se protahovala.
  Nacisté získali kontrolu nad Afrikou a obrovské zásoby strategických surovin a dobyli také Indii a Írán. Zdroje pod kontrolou Třetí říše jsou obrovské, ale stále je třeba je strávit.
  Letecká bitva o Británii není tak přímočará. Neustálým zvyšováním výroby letadel vyvíjeli Němci tlak, ale k celkové převaze nedošlo. Nedostatek síly strategického letectví, a pomoc Spojených států, a dokonce ani tam není dostatek ponorek, ovlivněny. A zázračné torpédo, se kterým bylo spojeno tolik nadějí, nás zklamalo.
  Fuhrer se neodvážil přistát v Británii v roce 1942. Sázka byla uzavřena na posílení námořní síly a podmořské flotily. Zároveň se stavěly letadlové lodě a bitevní lodě. Výrobních kapacit bylo dost, ale vše trvalo.
  Balistické střely třídy A také vyžadovaly jemné doladění. Ale robotické granáty FAU-1 se začaly vyrábět sériově. Poměrně levná auta, využívající jednoduché palivo, měla nepochybnou výhodu, že nepotřebovala piloty.
  Hitler, který získal přístup k neomezeným přírodním zdrojům a pracovním rezervám, chtěl zachránit životy německých pilotů. Jako nejlepší řešení se zdálo, že V-1 se snadno vyrábí a je bez posádky. A tisíce takových robotických granátů dopadly od podzimu 1942 na Londýn.
  Němci zároveň urychlili vývoj proudového bombardéru Arado a balistických střel.
  Stalin dál čekal a sbíral síly. V roce 1942 vyrobil SSSR pět a půl tisíce nových tanků KV a T-34 a asi tisícovku starých značek, asi pět set nových lehkých T-50 a T-60 a dvě stě obojživelných. Rozrostl se i letecký park - do služby vstoupilo asi patnáct tisíc nových i starých letadel. I tam byl nedostatek pilotů. Produkce Kaťušů se pomalu zvyšovala.
  Nacistické Německo vyrobilo více než třicet tisíc letadel, ale v bojích utrpělo značné ztráty. Němci vyrobili asi šest a půl tisíce tanků. Především T-3 a nová modifikace T-4 s 75mm dělem s dlouhou hlavní. Nejnovějších "Tygrů" bylo vyrobeno o něco více než sto a "Panteři" jsou stále pouze v prototypech.
  Do série ale začala vstupovat útočná puška MP-44 navržená Schmeisterem. Na rozdíl od skutečného příběhu nemusel být stroj vyvíjen s ohledem na nedostatek barevných kovů. A to urychlilo vývoj jednodušší útočné pušky s legovanou ocelí.
  Takže v ručních zbraních začali Němci získávat výhodu. Potřebovali ale také čas, aby stroj přezbrojil všechny jednotky.
  Ale v ponorkové flotile, kde uvolnění dosáhlo čtyřiceti nebo padesáti ponorek měsíčně, Němci opravdu nemají obdoby.
  Existovaly dokonce velmi rychlé ponorky na peroxid vodíku. Urychlené práce v jaderném programu. Naštěstí existuje spousta zdrojů. A ani omyl německých fyziků, že se grafit jako moderátor nehodí, nedopadl katastrofálně. Bylo postaveno několik továren na výrobu těžké vody, a to i v Africe.
  Takže to není mytím, je to válcováním, ale nacistický jaderný reaktor začal fungovat v prosinci 1942. Dokonce o něco dříve než Američané. Po porážkách v Pacifiku zahájili vážnou demontáž. A financování jaderného programu bylo drasticky omezeno.
  Začátek roku 1943 byl ve znamení Hitlerova vyhlášení totální války a zavedení všeobecné pracovní služby na okupovaných územích. Masivní údery V-1 na Londýn se tak docela neospravedlnily. Britové se naučili takové rány částečně odrážet, ale Němci to vzali.
  Ale ponorková válka dopadla pro Británii skutečně katastrofálně. Produkce zbraní na ostrově prudce klesla kvůli nedostatku surovin. Metropole byla na pokraji zhroucení. Nacisté navíc dobyli Madagaskar a Japonci spolu s nacisty vtrhli do Austrálie a poměrně rychle dosáhli její kapitulace.
  Přestože Stalin chápal nebezpečí vyčkávací taktiky, zůstal věrný sám sobě a nepouštěl se do boje. Raději nechte kapitalisty, aby se vyhladili až do konce. A budeme sledovat...
  Tato taktika měla ale i své nevýhody. Třetí říše s využitím obrovských zdrojů již připravovala válku proti SSSR. Produkce tanků ve Třetí říši dosáhla v roce 1943 v průměru 1200 vozidel denně plus tři sta padesát samohybných děl. Navíc samohybná děla nejsou vůbec slabá. "Ferdinandové", "Čmeláci", "Jagdpanther". Vzhledem k tomu, že Němci téměř neutrpěli ztráty v tancích, bylo jejich doplňování panzvale již dvakrát rychlejší než u Rudé armády. A kvantitativní mezera v technologii ve prospěch SSSR se začala zmenšovat.
  Pokud jde o kvalitu, Fritz dostal "Royal Tiger", hmotnostně podobnou KV-3, pokud jde o průbojnou sílu, zbraň byla dokonce o něco lepší díky kvalitě projektilu a silnějšímu čelnímu pancéřování. No a supertěžké sovětské KV-5 a KV-4 se ukázaly jako velmi technicky nespolehlivé, zejména jejich podvozek. Takže bojové použití takových monster bylo pochybné.
  A Stalin také nařídil vytvoření KV-6 se sedmi děly a dvěma raketomety. Vyrobili auto. Ukázalo se však, že je tak těžký a dlouhý, že jste ho nemohli nést ve vlaku ani nasadit do bitvy. T-34-76 je celkem úspěšné vozidlo, ale slabší v čelním boji než Panther nebo Tiger. A KV-1 a KV-2 jsou srovnatelné s Němci, pokud jde o hmotnost, ale jsou horší než Panthery a Tigery v narážení. Německý T-4 dohnal čtyřiatřicítku v pancéřování a předčil ve výzbroji, viditelnosti a optikě, a to při stejné hmotnosti, nebo dokonce menší, pokud srovnáme těžší modifikace.
  Stručně řečeno, Fritz byl vytažen a kvalita byla na úrovni. A vzhled ME-309 a ME-262 dal výhodu v kvalitě letectví. Stejně jako Yu-488, nejlepší čtyřmotorový bombardér. A za nimi jsou reaktivní modely. Jako Yu-287 a Arado.
  V září 1943 nacisté konečně provedli úspěšné vylodění v Británii. Po dvou týdnech bojů - Anglie kapitulovala. A přestože Churchill uprchl do Kanady, výsledek války na Západě se zdál být předem rozhodnutým.
  Roosevelt, který ztratil svého hlavního spojence a obával se rostoucí moci Třetí říše, požádal o mír.
  Hitler po diskusích se svým okolím stanovil pro USA podmínku: odmítnutí jaderného programu a uznání všech výbojů Japonska a Třetí říše. Stejně jako stažení jednotek z Islandu, které Fritz už vlastně překryl ponorkovou flotilou. Kontrola Země vycházejícího slunce nad Gaiou, kde boje ještě neustaly. Navíc Hitler požadoval materiální náhradu pro Třetí říši a Japonsko za veškeré zničení a vojenské výdaje způsobené Spojenými státy a Británií.
  Ačkoli podmínky míru byly extrémně obtížné, Roosevelt s velkými obtížemi dokázal prosadit jejich přijetí v Kongresu a Senátu.
  Stalinovy narážky, že nebyl proti vstupu do koalice Osy a že je přinejmenším připraven znovu dobýt Aljašku, hrály velkou roli v tom, aby USA vyhověly.
  Zvítězil americký pragmatismus, který se ukázal být vyšší než nadšení a emoce. Navíc se německý jaderný program vyvíjel rychleji než ten americký, a to bylo do budoucna zatíženo katastrofou.
  První fáze druhé světové války skončila. Ale Führer teď chtěl ukončit SSSR.
  Stalinova nečekaná vyčkávací taktika a jeho oddanost věci světového míru hrály zlověstný vtip. Proti Josephovi stála Třetí říše a Japonsko se všemi zdroji východní polokoule, včetně Austrálie, a některých předmostí v západním světě.
  Země vycházejícího slunce však Čínu ještě neskončila, ale klidně mohla otevřít druhou frontu. Hitler naproti tomu aktivně formoval koloniální jednotky a cizinecké legie. Zároveň se zvýšila i výroba zbraní.
  V první polovině roku 1944 výroba tanků a samohybných děl ve Třetí říši dosáhla a přesáhla sto vozidel denně. Panther-2 ve své úrovni obešel všechna sovětská auta. Objevil se vyspělejší německý tank "Lion" a brzy "Royal Lion".
  A co je nejdůležitější, proudové letectví bylo vyvinuto sériově. V reakci na to se v SSSR dostaly do výroby tanky T-34-85 a IS-1 a IS-2 a řadu KV také nikdo nestáhl z výroby. Nejmasivnějším sériovým tankem Třetí říše pro rok 1944 byl Panther-2 a SSSR T-34-85. Těžší modely se vyráběly výrazně - zhruba krát, v deseti menších množstvích. A Němcům se nechtělo moc vozit závaží po sovětských silnicích a Stalin začal sérii KV nedůvěřovat a IS se ukázaly být příliš syrové.
  Německý "Panther" -2 s 88 mm kanónem ráže 71 L však předčil T-34-85 v průbojné síle děla, v čelním pancíři a trochu na boku a také nebyl přiznávají jízdní výkony s motorem o výkonu 900 koní a hmotnosti 47 tun. I když hmotnost německého tanku vzrostla na 50,2 tuny, ukázalo se, že to nebylo fatální.
  A německý proudový letoun neměl vůbec důstojného soupeře.
  Hitler usoudil, že je lepší gumu nevytahovat, a 22. června 1944 zahájil válku. Vrhat na SSSR tři sta padesát vlastních a cizích divizí a sto dvacet divizí satelitů. Na straně Třetí říše byly: Rumunsko, Maďarsko, Slovensko, Chorvatsko, Finsko, Švédsko, Itálie, Portugalsko, Španělsko, Bulharsko, Argentina, Turecko.
  Němci také ve Wehrmachtu používali obrovské množství cizinců a hiwi. Celkem vrhla Třetí říše jen v prvním sledu do bitvy dvanáct a půl milionu vojáků, z nichž ne více než čtyřicet procent tvořili Němci podle národnosti. Satelity přidaly další tři miliony. Celkem je v prvním sledu téměř šestnáct milionů pěšáků, asi třiatřicet tisíc tanků, více než padesát pět tisíc letadel, asi dvě stě padesát kanónů a minometů.
  SSSR po mobilizaci nasadil třináct a půl milionu vojáků, ale část sil bylo nutné udržet na Dálném východě a ve vnitřních distriktech. V prvním sledu bylo osm milionů vojáků, asi třicet tisíc tanků, téměř čtyřicet tisíc letadel a asi dvě stě tisíc děl a minometů.
  Na straně Třetí říše je tedy dvojnásobná převaha v pěchotě a pětinásobná převaha v pohyblivosti sil, s lepším kulometem. Je pravda, že SSSR má spoustu kulometů, téměř paritu.
  Rozdíl v tancích není velký, ale procento zastaralých vozidel v SSSR je vyšší, stejně jako tanky dřívějších verzí.
  Německé proudové letectví nemá soupeře a vrtulová letadla Třetí říše jsou rychlejší a lépe vyzbrojená. Je pravda, že sovětská vozidla jsou lepší v horizontální manévrovatelnosti.
  U dělostřelectva a minometů se poměr sil nejvíce blíží rovnosti. Jak kvantitou, tak kvalitou.
  Pravda, flotila Třetí říše je zvláště pod vodou, mnohonásobně silnější než ta sovětská. Stejně jako je tomu v případě Japonska.
  Navíc nacisté už mají balistické střely třídy A v sériové výrobě a vzlétly první diskety.
  Obecně budou nacisté silnější a Stalin celkem rozumně připravil, i když opožděně, obranu. Mnoho se však neudělalo. Stalinova linie nebyla plně obnovena a co je nejdůležitější, vojáci nebyli dostatečně vycvičeni, aby linii udrželi. I když byli zoufale přeškolováni.
  Molotovova hraniční čára byla s pravděpodobností na tři roky obecně dokončena, ale nacházela se příliš blízko hranice a neměla dostatečnou hloubku. Stalin navíc nařídil stavbu třetího sledu za Dněprem, ale ta byla zahájena až po kapitulaci Spojených států.
  Pravda, kromě sovětských jednotek lze počítat i s částmi NKVD, do jejichž počtu bylo přivedeno až milion vojáků a milice. To jsou asi čtyři miliony lidí, pouze v západních městech. I když samozřejmě jejich bojová účinnost je mnohem horší než u běžných jednotek.
  Němci, stejně jako skutečná historie, zasadili hlavní ránu v centru, přeťali bialystockou římsu a lvovskou pěst. Hned první dny bojů ukázaly, že Němci i přes velký počet zahraničních jednotek vedou ofenzívu víceméně hladce. Ale sovětská vojska jsou často ztracena.
  Navíc se bojová schopnost ukrajinských jednotek ukázala jako pochybná. Mnoho dezertérů a kapitulovalo hned v prvních dnech války.
  V pohraničních bitvách nebylo možné nepřítele zadržet. A pak Stalin udělal chybu, zakázal stažení jednotek na hlavní linii a požadoval narovnání fronty. Chyba však byla opravena, ale se zpožděním. Němcům se podařilo dobýt Minsk již 28. června, když ve středu prolomili Stalinovu linii.
  Zmatek jen zesílil. 30. června došlo k očekávanému vstupu do války Japonska a jeho satelitů. Na přesun vojsk z Dálného východu jsme tedy museli prozatím zapomenout.
  Německý průlom v centru se rozšiřoval. Byla tam obrovská mezera, kterou se zoufale snažili zacpat. Nacisté ale postupovali a 16. července pronikli do Smolenska.
  Stalin a Žukov, vrhli do bitvy všechny dostupné zálohy a dali milicím do zbraně, dokázali zastavit postup Fritze v centru. Hitler ale obrátil svá vojska na jih. Nacisté vytvořili v Kyjevě obrovský kotel a dobyli téměř celou Ukrajinu.
  Zablokoval Leningrad, napadl Krym. Průběh nepřátelství velmi vypadal jako rok 1941, jako neúprosná karma. Rozdíly byly ale také dost výrazné. SSSR v roce 1941 měl nějaké volné rezervy a teď už bylo vše mobilizováno. A když v říjnu došlo k přepadení, ukázalo se, že obranu není téměř čím držet.
  Začátkem listopadu 1944 nacisté obklíčili Moskvu a donutili Stalina uprchnout do Kujbyševa.
  Nacisté měli na rozdíl od skutečné historie výraznou početní převahu. Měli dostatek divizí, aby obešli Moskvu ze severu a jihu. Ale sovětské jednotky se příliš rozšířily na různých frontách.
  Ve skutečnosti v roce 1941 po mobilizacích získal Stalin před Wehrmachtem převahu v počtu personálu a měl čtyřikrát více letadel a tanků, než měla Třetí říše od samého začátku války. A v prvních pěti měsících války bylo v reálné historii vyrobeno více sovětského vybavení.
  Ale nyní jsou trumfy nacisté, a to jak na straně množství, tak kvality zbraní a personálu. A Rudá armáda má stejné boláky jako v roce 1941. Včetně neochoty Ukrajinců, Baltů a mnoha malých národů zemřít za sovětský systém. Hromadná zrada a utíkání mezi oběťmi represí, vyvlastněnými a jinými uraženými všech podob. Včetně ideologických nepřátel sovětského režimu.
  A to, že Němci porazili i Západ, jen zvyšuje počet zrádců.
  Proto není divu, že Moskva je obklíčena a Němci dobyli Donbas, Voroněž a postupují ke Stalingradu.
  Zima v roce 1944 bohužel nebyla tak mrazivá a sněhová jako v roce 1941. Moskva však hrdinně vydržela až do konce prosince 1944. Stalingrad padl v lednu 1945 a boje o něj nebyly příliš dlouhé. V únoru a začátkem března Němci a jejich satelity zcela dobyli Kavkaz a ropné vrty v Baku.
  Poté ofenzíva pokračovala podél Volhy. Do Saratova, do Kujbyševa a dále do Orenburgu a Kazaně.
  Stalin uprchl do Sverdlovska. Kazaň padla v květnu. V létě pokračovali Němci a Japonci v přesunu do hlubin Ruska. Odpor sovětských vojsk padl. 5. srpna 1945 byl dobyt Sverdlovsk. A 3. září 1945 Stalin konečně souhlasil s kapitulací. Výměnou za vlastní životy a svobodu.
  Druhá světová válka skončila. Mír ale netrval dlouho. Po testování jaderných zbraní se Hitler přesvědčil o jejich fenomenální ničivé síle.
  Nyní se zdálo, že Japonsko a Spojené státy jsou stále na cestě k ovládnutí světa Třetí říší. A přestože Führer dobyl více území než Čingischán, Alexandr Veliký, Napoleon, císař Trojan a Sulejman Nádherný dohromady, rozhodl se porazit i Japonsko.
  Přesně tři roky po skončení druhé světové války pokrylo zemi Vycházejícího slunce najednou sto balistických mezikontinentálních raket s výkonnými jadernými náložemi.
  A pak začala ofenzíva pozemních jednotek Wehrmachtu a flotily. Němci se poměrně rychle zmocnili japonského majetku v Asii a samotná metropole byla srovnána se zemí atomovými bombami.
  Víceméně prodloužený odpor poskytovalo tichomořské vlastnictví země vycházejícího slunce. Ale v červnu 1949 bylo po všem. Teď už zbývalo jen porazit Spojené státy. Navíc byl důvod. Američané v rozporu s dohodou přesto vyvinuli jaderné zbraně a provedli svůj tajný test.
  Hitler zahájil válku 1. ledna 1950 a na nový rok shodil tři sta jaderných střel najednou.
  Ničivý jaderný útok zničil sto velkých amerických měst a zabil několik desítek milionů lidí. Do nejdelšího seznamu nejodpornějších zvěrstev přidán jeden z největších zločinů Adolfa Hitlera.
  Pak přišla invaze do Kanady a z jihu spolu s latinskoamerickými diktaturami. Američané byli oslabeni a šokováni, ale zoufale bojovali. Pochopili, že porážka pro ně znamená jen otroctví a pomalou, bolestivou smrt.
  Proto to byla nejzoufalejší ze všech válek. A trvalo to déle než rok a přinutilo Třetí říši shodit asi dvě stě dalších jaderných náloží a proměnit mnoho úrodných zemí v radioaktivní poušť.
  Ale cíle bylo přesto dosaženo a poslední nepřítel Třetí říše byl poražen. A poté začal proces takzvané světové globalizace. Německá marka se stala jedinou světovou měnou. I formálně nezávislé země byly zredukovány na úroveň kolonií Třetí říše, přičemž si zachovaly pouze omezenou místní samosprávu.
  Židé a Cikáni byli postaveni mimo zákon: byli vyhledáni a zničeni. SS prováděli masivní čistky a zuřili. Přišla skutečná noční můra - hodina draka. Nebo přesněji éra. Fuhrer budoval skutečnou světovou totalitní říši s nárokem na expanzi vesmíru.
  V roce 1959, během oslav Führerových sedmdesátých narozenin, proběhla oficiální korunovace, celosvětový plebiscit - který legitimizoval titul super-imperátora. A když Adolf Hitler v roce 1967 zemřel, jeho syn zdědil jeho titul a moc.
  V té době už planeta Země založila osady na Měsíci a na Marsu s Venuší a aktivně se připravovala na expanzi do vnějších hvězdných světů... Nacisté chtěli univerzální impérium - vybudování Hvězdné říše, aby uvrhnout celý vesmír do noční můry.
  
  NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ RYTÍŘŮ ČTYŘICET OSTROVŮ
  Dimka rozbil meč na kusy a ohromeně mrkal očima a stál na ulici. Jeho ruce byly od krve a to, co zbylo z meče, bylo krvavé. Zazněly sirény. Letní ulice města. A běžící policajti. Následuje rána obuškem do zad. Dimka sotva slyšitelná říká:
  - Vzdávám se!
  Přinesou mu ruce zpět a zacvaknou pouta. Chlapec cítí bolest z kovu vstříknutého do jeho zápěstí. Je odvážen do dodávky - černá vrána.
  Dimka cítí směs vzteku a strachu. Připomíná minulost. Ostrov, kde děti bojovaly o svou existenci s meči. Dřevěné, ale když chlapce popadne vztek, promění se v ostře vybroušenou ocel. Dimka tam zůstala déle než pár měsíců. Bojoval, bojoval, byl zraněn a sám se zranil. Dokonce osobně zabil zrádce. Všechno bylo. A nakonec vyhráli.
  Škoda, že na zničené lodi zůstaly jen děti. A podařilo se mu uprchnout jen se svou dívkou. Po takových dobrodružstvích už vězení nevypadalo jako země.
  Zasáhl tyranského chlapce mečem, viděl ho ležet a vytekla z něj kaluž krve.
  Byla rána smrtelná? Tak smůlu, Dimku, jako by před tím neměl na hlavě dost dobrodružství. A když zabil co? Vězení? Vezmou ho do špinavé, páchnoucí cely se zločinci?
  A jak daleko bude sedět? Je mu teprve čtrnáct let. Více než deset podle zákona nemají právo dávat. Snad se vše podaří!?
  Na nádvoří devadesátého druhého ročníku. Doba, kdy se tolik mluví o demokracii a svobodě, ale bandita nabírá na síle.
  Nálevka se zastavila a Dimka byla vyjmuta. Pohledný opálený kluk s černými vlasy nevypadá jako bandita, ale spíš oběť s pouty na řetězu.
  Dimka byl téměř okamžitě převezen k vyšetřovateli a státnímu zástupci.
  Posadili mě do křesla.
  Vyšetřovatel položil několik běžných otázek a řekl s úšklebkem:
  - To dítě, které jsi zranil, umírá! Modli se tedy k Bohu, aby nezemřel!
  Dimka odpověděla s povzdechem:
  - Nechtěl jsem...
  Státní zástupce podal papír:
  - Tohle je přiznání. Pokud podepíšete, budete propuštěni na kauci až do soudního procesu. A tam, vzhledem k nízkému věku a nedostatku pohonů na policii, to dostanete podmíněně!
  Dimka se podíval na noviny, rychle si je přečetl a zavrtěl hlavou v záporu:
  - Tady se píše, že ten teenager sám zaútočil na společnost. A právě mě napadli!
  Vyšetřovatel měl mysí fyziognomii a husté obočí, zavrčel:
  - Podepište se, jak vám radíme! Jinak skončíte ve vězení. Nyní jsme doslova nacpaní případy a vy budete muset před soudem sedět velmi dlouho. A v cele jsou tři řady lůžek na prknech, v rohu kbelík na plácky a padesát nervózních, hladových kluků, jako jsi ty. Různé druhy zločinců. A i když chlapec, kterého jste zranil, zůstane naživu, vyšetřování potrvá tři roky a pak další rok a soud! Strávíte nejlepší roky svého života v pekle!
  Státní zástupce souhlasně přikývl a potvrdil:
  - Míra omezení pro vás nebo zadržení nebo písemný závazek, že neodejdete a odvedou vás máma a táta. Volba je na tobě! A věřte, že mláďata kolonií jsou již přeplněná a rádi vám dají podmínku. Ale pokud se s námi pohádáte, určitě se místo najde!
  Dimka měl pocit, že si vyšetřovatel a žalobce nedělali legraci. A ve skutečnosti mohou hnít ve vězení. I když na druhou stranu není fakt, že pokud podepíše, budou propuštěni. Existuje mnoho příkladů, kdy policisté podvádějí? Ale hlavní věcí v Dimce byla tvrdohlavost a tvrdohlavost, která se jasně projevila po pobytu na ostrovech smrti. A chlapec řekl rozhodně:
  - Ne!
  Vyšetřovatel ostře zavrčel:
  - Co není?
  Dimka řekla tvrdě:
  -Nepodepíšu! Napadli mě, chtěli mě zranit řetězem a byla to sebeobrana!
  Vyšetřovatel zavrčel:
  - Dobře tedy! Ve vězení seďte o týden moudřeji!
  Státní zástupce přikývl a podepsal:
  - Během dvou měsíců ve vazbě. Ale samozřejmě můžete vydat dříve!
  Vyšetřovatel zavrčel:
  - Myslím, že zatčení prospěje chlapci!
  Dimka byl vyveden z kanceláře a odvezen do vězení. Pouta zacinkala a jediné, co Chlapec musel udělat, bylo přejít řetěz přes silnici. Tam měl být přijat.
  Dimka chodila s řetězem připoutaná ke dvěma policistům. Cítil se dost špatně. Vězení, cela, zlí trestanci. Ano, a dostal se do problémů, když odmítl podepsat přiznání. I když na druhou stranu se po tom neodháčkujete.
  Dima byl odveden do služební místnosti. Jméno, příjmení, patronymie, cennosti s sebou.
  Pak shmon. Policista a dvě ženy v bílých pláštích odvedli chlapce do místnosti se zrcadlem a rozsvítili další lampy. Následoval příkaz:
  - Svléknout!
  Dimka si povzdechla - shmon! Jen se ptám, proč ženy? Chlapec si svlékl džíny, tričko, tenisky, bundu. Zůstaly mu jen trenýrky.
  Mladá žena v bílém plášti poznamenala:
  - Je dobře stavěný!
  Důstojník zavolal:
  - A sundej si kalhotky! Naživu!
  Dimka, hořící studem, je také sundal. Mimovolně zčervenal a zakryl se. Policista zavolal:
  - Tiše! Ruce ve švech! Podívejte se blíže - je to zabiják!
  Žena v bílém plášti, který vypadal jako zdravotní sestra, se usmála a nasadila si tenké lékařské rukavice a zavrčela:
  -Takové jsme ještě neviděli! Klídek chlapče, tvoje teta tě vycítí!
  Začala zkoumat Dimovo tělo. Prošel jsem chlapci vlasy, které mu narostly během jeho pobytu na ostrovech. Pečlivě pročesával každý pramen a hledal něco skrytého. Možná i peníze. Pak zazářila do uší a nosních dírek chlapce. Udělala to opatrně, jako by doufala, že něco najde.
  Pak nařídila položit hlavu na otvor a zabořila si ruce do brady. Vložila si ruku do úst. Dimka jazykem ucítil a ochutnal gumu. Žena cítila za dásně, zuby, za tváře. Když zatlačila na kořen jazyka, chlapec pocítil záchvat zvracení. Ano, jak trapné. Jeho ruka zajela až k mandlím a bylo těžké dýchat.
  Pak jí to žena konečně poslala a usmála se:
  - Nic tu není!
  Důstojník nařídil:
  - Pokračuj, Olgo! Osobní prohlídka s ohledem na zvláštní nebezpečnost subjektu musí být co nejdůkladnější!
  Žena v bílém začala cítit Dimkovu hruď. Zvedla ruce a podívala se pod podpaží. A nečekanou silou přitisknutou na pupík. Dimka zalapala po dechu...
  Pak se žena zastavila a zeptala se:
  - Tak a teď ho nech dřepět!
  Policista zavrčel:
  - To není moc spolehlivé! Podívejte se také na jeho řitní otvor!
  Žena v bílém plášti zavrtěla hlavou.
  - To vyžaduje zvláštní povolení! Stejně tak za účelem kontroly intimních míst chlapce!
  Důstojník váhavě přikázal:
  -Posaď se, ďáblíku...
  Dimka důstojně odpověděl:
  - Já jsem kluk!
  A bylo snadné dřepovat. Seděl desetkrát. Poté ženy prohlédly jeho chodidla a prošly mu mezi prsty.
  Poté byl Dimka ve vedlejší místnosti. Tam další dítě ve vězeňské uniformě, ořezané na nulu s psacím strojem v rukou, řeklo:
  - Co je nového?
  Policista odpověděl:
  - Ano, a velmi greyhound!
  Chlapec se zasmál a poznamenal:
  - Není tak děsivý! Tak si sedni do křesla a ostříhej si vlasy!
  Dima se posadil. Není hezké být nahý. A pak tě podřežou jako zločince. Aby toho nebylo málo, stroj byl tupý a bylo bolestivé nechat se ostříhat. Husté černé vlasy padaly na podlahu. Podupávané boty mladého trestance po nich dupaly. Zdálo se, že s každým pramenem vlasů odchází částečka nesmrtelné duše a vy jste stále méně svobodní. Dima měla depresivní náladu. Před ním byla vězeňská cela a setkání s mladistvými delikventy.
  Dimka se však svých vrstevníků nikdy nebál. A po vytvrzení Čtyřiceti ostrovů už to není děsivé. Pokud ano, bude bojovat. A vězení?
  Co je další test. Je mu teprve čtrnáct let a má celý život před sebou.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"