Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

La Plej Bona Hiper Virtuala Reala Ludo

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Bela militista knabino kaj ŝia nova ciborga amiko Pinokjo batalas en virtuala realeco. Kompreneble, ili havas tre bonegajn batalantojn, kiuj povas esti pelitaj laŭvorte al senfineco kaj batali kiel leoninoj, kaj ankaŭ batali kontraŭ ĉiaj kosmaj kaj magiaj estaĵoj.

  LA PLEJ BONA HIPER VIRTUALA REALA LUDO
  KONOTACIO
  Bela militista knabino kaj ŝia nova ciborga amiko Pinokjo batalas en virtuala realeco. Kompreneble, ili havas tre bonegajn batalantojn, kiuj povas esti pelitaj laŭvorte al senfineco kaj batali kiel leoninoj, kaj ankaŭ batali kontraŭ ĉiaj kosmaj kaj magiaj estaĵoj.
  . ĈAPITRO #1
  Veroniko en unu bikino estis en travidebla aŭto, rememoriga pri platpremita dazibato. Kaj ankaŭ brilis la hologramo de la paneloj, kiu regis la batalon kaj, ŝajne, tre timinda maŝino.
  Apud ŝi estis Pinokjo la ciborgo. Li nun aspektis ekstere kiel adoleskanto de dekkvar aŭ dekkvin jaroj en sia naĝtrunko, tre muskola, kun bela, juna fizionomio, sur kiu ne estis eĉ unu hararo kaj rozkoloraj vangoj.
  Tre agrabla knabo, kun blonda hararo kaj bonorda hartondado sub la duonkesto. Kaj la haŭto estas glata, sunbrunigita, la muskoloj estas ĵetitaj. Vi povas pafi ĝin en reklamado, precipe por pli maljunaj virinoj. Nu, jes, la programo povas preni ajnan formon. Cetere, kaj Veroniko, se ŝiaj parametroj estas pumpitaj.
  Kaj nun ŝi faris ĝuste tion. Ni pumpu la parametrojn de la batalanto. Aparte, unue, la nombro da laserpafiloj estis kontrolita kaj duobligita. Poste aldonu la pafejon, ankaŭ kuron. Altigu la flukvanton. Nu, la nivelo de protekto de la fortokampo, por ke la malamiko ne povus bruligi vin tuj.
  Tiel la knabino energie traktis ĉi tion.
  Nu, Pinokjo la ciborgo ankaŭ faris akcelon. Kaj, kompreneble, levis la parametrojn de la maŝino. Sed ne tiom, ke la venkoj estis donataj facile.
  Post ĉio, gajni komputilludon tro facile ne estas interesa!
  Kvankam ĉi tie multe dependas de la karaktero de la batalantoj. Sed en ĉi tiu kazo, ĉio estas en ordo kun la karaktero de ĉi tiu paro.
  Veroniko blovis kison al sia ekvivalento kaj ĉirpetis:
  - Granda venko atendas nin,
  Fiku, rapide najbaro!
  Post tio, ŝi premis sian nudan, rondan, rozkoloran kalkanon sur la stirstanga butono, kaj ŝia batalanto akre akcelis.
  Stelkanonado furiozis sur la pliiĝo. Pli kaj pli diserigitaj, similaj al travideblaj ranidoj, savmoduloj kaj likvaj metalaj kapsuloj, provante alpreni minimuman volumenon. Laŭ neskribitaj reguloj, ili ne povus esti detruitaj intence, sed en kazo de danĝero de esti kaptita, la enkonstruita magia komputilo povus doni ordon por memdetruo. Krome, multaj moduloj mortis hazarde. Crossoyders , evoluiginte maksimuman rapidecon, daŭre pinĉis la malamikan floton, dum farante skuojn al la flankoj, termokvarkaj bomboj eksplodis inter ili, ĉiu portanta plurajn miliardojn da ŝargoj kapablaj detrui mezgrandan grandurbon. Nature, per rekta trafo, eĉ ne unu fortokampo, eĉ ne unu plej peza metalo povas elteni.
  Veroniko alfrontis sian unuan kontraŭulon. En ĉi tiu kazo, ĝi estis unu-loka batalanto, ĉe kies kontroloj sidis bombono en hela envolvaĵo kun kruroj. Kaj ŝi faris malsimplajn manovrojn.
  La knabina programisto kantis:
  -Ho, dieto, ne manĝu ĉi tion kaj tion,
  Kaj la kruroj de la knabino ne laciĝas pro irado...
  Ho, dieto, kiel malsana de ĉi tio,
  De malsato, la knabinoj ruĝiĝas kaj kantas!
  Post tio, veroniko prenis ĝin kaj, ĉar ŝi plantus de siaj laserpafiloj ĉe la malamiko. Kaj la batalanto fumis, estis klare, ke la kulinara produkto, la dolĉaĵo kun kruroj, estis tute malkomforta.
  Defendsistemoj ĵetis dekduojn da forlogaĵoj de ununura stelŝipo, specialaj armiloj pafis kapsulojn kun gaso, kiuj distordis la trajektorion de laseroj kaj kaŭzis antaŭtempan detonacion de neniigmisiloj kaj malfortigis la efikon de gama-radiado. Ankaŭ la ŝipoj de la troloj ne oscedis, pli kaj pli da termikaj, elektronikaj kaj eĉ gravitkaptiloj estis portitaj en la kosmo . Efektive, gravitarmiloj, ŝirado de metalo, tordado de strukturoj kaj kaŭzado de detonacio, estis la plej danĝeraj. La gravitkaptilo povus malfortigi la agon, aŭ malaltigi la radaron por gvidado de misiloj, torpedoj, minoj. Pluraj stelŝipoj, ricevinte gravitan damaĝon, devojiĝis al la blanka nano, kaj komencis fali sur ĉi tiun formortantan sunon kun kolosa denseco kaj gravito.
   Crossoyders , rekonstruinte, faligis sian fajron sur la plej grandaj ŝipoj de la malamiko - ultra-batalŝipoj. Ĉi tiuj mastodontoj, kiuj povis konveni tutan urbon, havis fortan armilsistemon kaj, kompreneble, potencan fortokampon. La taktiko de koncentrita senŝeligado de gravitpafiloj estis uzata kontraŭ ili , ilia radiado estas multe pli malfacile reflektebla per fortokampo, krome oni povus provi almenaŭ parte damaĝi la generatorojn. En ĉi tiu kazo, kun sorto, terura termokvarka bombo povus funkcii. La crossoiders estis tre aŭdacaj, montrante kuraĝon. La vakuo ŝajnis soni pro energia troŝarĝo, por pliigi la efikecon de la gravita armilo ili devis fermi la distancon, kiu estis plena de granda risko. Jen unu el ili ektimis, ekbrulis torĉon de neniigo, poste la dua.
  Eble ĝi ne valoras la riskon? - diris la generalo.
  La knabino respondis, brilante per diamanta broĉo en belega hararo:
  - Ne, mia amiko, necesas detrui almenaŭ paron. Ĉi tiuj barbaraj maŝinoj kapablas bombardi planedojn de tre longa distanco, kio signifas, ke kiam ili proksimiĝas al dense loĝataj mondoj, precipe al nia ĉefurbo...
  Gurgling responde:
  "Mi supozis, ke ili estos la plej malfacile detrui, aŭ konservi en sekura distanco kiam la ĉefaj fortoj konverĝos.
  La knabino spite piedpremis, elfluante koleregon:
  - Tial, iru por ĝi! Kaj lasu ilin proksimiĝi eĉ pli, la ultra-batalŝipo estas speciale desegnita por acidigi la malamikon sen ajna risko.
  Kaj la nudpieda kaj kurbeca belulino Veroniko mem estis tre riska. La batalanto, en kiu batalis la bombono, prenis kaj disfalis. Kaj la karbigita krado en ĉokolado elfalis.
  Sed Veroniko estis atakita de tri aŭtoj samtempe. Kaj en ili dolĉaĵoj ne estas simplaj, sed asoj kun likvoro. Jen, provu preni tiajn per viaj nudaj manoj, kaj des pli per nudaj knabinecaj piedoj.
  Veroniko estis devigita manovri.
  Kaj ankaŭ ŝia ciborga partnero Pinokjo batalis kun granda entuziasmo. Kaj ĝi estis, mi devas diri, impona vidaĵo. La bela adoleskanto montris simple nekredeblan lertecon. Eĉ kiam tia sperta aso kiel pako da Camel-cigaredoj eniris la batalon kontraŭ li.
  Nu, aliaj militistoj tre bone batalis.
  Atako-platformoj, male, drivis je la maksimuma distanco de la malamiko, la specifaĵoj de iliaj armiloj faris tiajn taktikojn optimumaj, ili pafis krozŝipojn kaj transportojn kun alteriĝofortoj. Pro miskompreno, iu movis ŝipojn plenajn de batalrobotoj, troloj, kaj iliaj subigitaj rasaj aliancanoj en la batallinion. Malsuperaj en manovra kapableco kaj armilaro al konvenciaj stelŝipoj, la transportoj havis decan protekton, sed ankoraŭ sesdek kvin el ili eksplodis, kaj aliaj dudek tri estis grave difektitaj. Konsiderante, ke ĉiu el ili havas pli ol unu kaj duonan milionon da batalunuoj surŝipe, ĉi tio estas granda perdo.
  Dum la batalo, veroniko ekkomprenis ke ŝi povis prizorgi siajn parametrojn. Aparte, la penetra potenco de laseraj pafiloj. Por ke ili elĵetu energion en unu minuto, kiel pluraj atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon.
  Kaj do ĝi prenis kaj funkciis. Violaj radioj de laseroj eksplodis en la plej proksiman batalanton kaj trapikis ĝiajn mortigajn defendojn. Kaj la likvora bombono krevis. La aliaj du provis eniri de la flanko de la batalanto de la knabino. Sed la belulino faris ŝiriĝintan barelon movon. Kaj kiel ĝi trafos vin diagonale per mini-raketo.
  Kaj nun la dua batalanto estas disŝirita.
  La knabino pepis:
  - Ne oscedu, ĝi estos banzai !
  La juna militisto rimarkis, elmontrante la dentojn kaj faligante alian, ĉi-foje duloĝan batalanton:
  - En la ĉerko estos armeo de orkoj kaj tiuj, kiuj dungas por ni cigaredojn, dolĉaĵojn kaj ĉiajn alkoholaĵojn!
  Veroniko ridis dum ŝi pafis alian batalanton kaj kuĝis:
  - Gloro al la granda Elfo kaj al la regno de Oz !
  Rofoŝki tamen rapide enkalkulis la erarojn, iliaj salvoj pli kaj pli ofte atingis la platformojn, kaj la ĵerrikoj trarompis, glitante tra la kribrilo de breĉoj, farante dolorajn batojn kaj eĉ irante por virŝafo. Tamen, kiam vi ne riskas vian propran vivon, estas facile esti kuraĝa. Iuj Spiritoj apartenis al la nedeciditoj mortintoj, kuregis inter la mondoj, samtempe, ne kontraŭantaj pliigi sian propran nombron.
  "Rigardu, la ultrabatalŝipo ŝajnas disrompiĝi. kriis la generalo
  Efektive, la crossoiders , ege proksimaj, povis difekti la generatorojn, kaj poste plantis termokvarkan bombon en la interspacon. Nun unu el la stelaj gigantoj ĉesis ekzisti.
  - Ni ĉiuj amase sur la dua, batu koncentrite, ne ŝprucu. - kriis en la kodita kanalo Kent.
  Li estis klare aŭdita de la crossoiders , eĉ pli proksimen, preskaŭ tuŝante la fortokampon, kaj ne forgesante manovri kaj faligi kaptilojn samtempe. Unu el ili tuj eksplodis, sed alia ultra-batalŝipo kun milion-forta skipo komencis disfali.
  - Ĝi iras bone! - diris la elfa generalo. - Vi povas kaj la tria nasandalit.
  La kosmomarŝalo, malica kato kun trunko, estis mem sur unu el la ultrabatalŝipoj. Vidante, ke liaj amataj dorlotbestoj malsukcesas, li hurlis:
  - Tuj tiru ĉiujn fortojn al la ŝoka pugno, detruu ĉiujn crossoiders! Kaj tuj engaĝiĝu la spiritoj de la paralela submondo!
  Dum li kriis, la sesa ultra-krozŝipo ricevis severan difekton. Vere, li sukcesis forporti tri el siaj krimuloj, poste li ektiris tiel, ke la krucoidoj apenaŭ havis tempon por salti malantaŭen.
  Veroniko elmontris siajn dentojn, kiuj brilis kiel diamantoj, kaj kantis:
  Vidu la eklipso sur la ĉielo
  Terura vipa surfo...
  Ĉi tio estas infera signo
  Grego spaca hurlo!
  Kaj ŝi, sen ia embaraso, eniris en batalon kun aro da Belomor sur sufiĉe potenca spacbatalanto.
  La ultra-krozŝipoj komencis retiriĝi kaj grupiĝi. Kaj tamen, la faŭnoj kaj elfoj ne pensis cedi, ili furioze premis, kurante post la malamiko, kaj iliaj stelŝipoj viciĝis per dutranĉa hakilo. Tamen, ne estas facile venki la bone kunordigitan formadon de tiaj potencaj stelŝipoj, la perdoj akre pliiĝis, kaj la krozŝipoj eniris la batalon. Unu post unu, dek sep crossoiders estis malflugigitaj, kvar pli algluiĝis al gravitkaptilo kiu estis modeligita per ondsorĉo. Vere, kvar pliaj ultra-krozŝipoj estis grave difektitaj kaj estis englutitaj de fajro. Nun la faŭnoj estis devigitaj retiriĝi, kaj la rofoshki finfine trovis la ĝustajn taktikojn, provante eluzi la plej grandan parton de sia nombra avantaĝo.
  Veronika faris tre interesan manovron, kaj povis alkroĉi batalanton, sur kiu estis pako da Belomor, kion ŝi faris tre lerte. Kaj okazis bagatela brulado. Kaj nun pako da veneno, englutita de flamoj, elflugis el rompita aŭto.
  Veronika ĉirpetis:
  - Estu batalo
  Elfo estas kun mi!
  Ciborgo Pinokjo siblis:
  - Vi, la knabino estas nur juna! Daŭrigu ĝin!
  Kaj li ankaŭ elbatis alian travideblan maŝinon el kosma produktado, kaj ĝi, dum ĝi ekflamas, kiel barelo da pulvo.
  Kaj la paro kriis unuvoĉe:
  - Unu du tri -
  Vi ŝiras viajn cigaredojn!
  Iam, ĉiuj malgrandaj faŭnŝipoj retiriĝis kaj komencis kovri la platformojn de la batoj de la zherriks .
  - Niaj trupoj perdis la iniciaton. Kent deklaris.
  - Tiam ni devas blovi la retiriĝon! Hett sugestis. "Mi parolos rekte al la Stela Marŝalo."
  - Mi anoncas la redeplojon! marŝalo bojis. Lia korna vizaĝo montris miksaĵon de kontento kaj bedaŭro. La rezulto de la batalo povas esti interpretita en malsamaj manieroj.
  La manovro, delikate nomita redeplojo, estis ekzercita antaŭ longe, plurfoje uzata en batalkolizioj kaj virtualaj ekzercoj. Nature, ĝi estis organizita kaj rapida. La eliro en unudimensian spacon okazis kun prepara akcelo, unue grandaj ŝipoj, kaj poste pli malgrandaj. Tiuj, kiuj kovris la retiriĝon, prenis grandan riskon, sed la rofoshki, ŝajne suspektante ruzan kaptilon, ne aktive premis, limigante sin al senŝeligado de longa distanco. Fine, la faŭnoj eniris la multspacon, iĝante nealireblaj.
  Kaj Veroniko daŭre batalis forte. Ŝi faris ruzajn manovrojn. En ĉi tiu kazo, ŝi estis kontraŭbatalita per konjako "Napoleono", kaj ĉi tio estas tre serioza aso. Kaj ne estas tiel facile manovri kontraŭ li.
  Ege danĝera kontraŭulo.
  Pinokjo-ciborgo elmontris siajn dentojn, sian knaban fizionomion, kaj kantis:
  -Ni devus, sciu, timi knabinon,
  La heroaĵoj de belulinoj estas sennombraj ...
  Ĉar knabinoj povas batali
  La stirilo estas forta, kaj la potenca remilo!
  Veronika konsente kapjesis, farante tranĉmanovron:
  - Jes! Mi povas fari tion! Kaj mi povas elteni eĉ kun Napoleona konjako.
  Kaj la knabino denove faris la demandosignon manovron, kaj ŝi faris tre bone.
  Kaj la batalanto, kiu ĵus ekflamis, subite disiĝis en du partojn, kaj nun botelo da Napoleona konjako batalis sur alia maŝino.
  - Kiom ĝi kostis al ni? - Generalo Kent demandis morne al sia partnero Hett dum la floto sukcese preterpasis la nigran truon, glitante laŭ la orbito de giganta gasamaso tiel densa ke ĝi kreis propran gravitan kampon.
  La bela knabino respondis per ĉizita tono:
  - Iome bona! Pli ol dek kvin mil malgrandaj ŝipoj estis perditaj, kaj pli ol cent mil batalantoj. Kvincent strikplatformoj estis malkonstruitaj, kaj aliaj okdek tri postulas gravajn riparojn. Ducent naŭdek ses barakiloj estas perditaj, kaj dek ok pliaj bezonas riparojn. Tricent sepdek du krozŝipoj, naŭcent tridek unu misilportiloj, sesdek tre difektitaj, tio ne kalkulas spurajn staciojn kaj rekonajn robotojn kaj negravan detruon.
  - Ĉu ili lasis la rofos sangi?
  La knabino ridis, montrante siajn perlajn dentojn:
  - Estas malfacile precize kalkuli, sed ĉirkaŭ trioble pli ol la nia, se oni prenas grandajn stelŝipojn, krome, preskaŭ okdek transportiloj kaj naŭ superŝipoj de ultrabatalŝipoj estis pafitaj, kaj kvin ŝajnas tiom difektitaj, ke ili estas, en la plej bona kazo, , devos esti senditaj al la malantaŭo.
  - Nu, pro tio ni certe ne estos degraditaj, sed mi ne certas pri la rekompenco. Principe, ni estis bonŝancaj, ke la malamiko ne estis preta. En la venonta batalo li estos multe pli singarda.
  La knabino knaris:
  - Konkludo?
  - La ŝancoj estas proksimume egalaj, kaj la komputilo donos al ni pli detalan panon.
  La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de elfa militisto kun tre graciaj linioj kaj la deloga kurbo de la kalkano fulmis.
  La militisto diris malvarme:
  - Do alŝutu la resumajn informojn.
  Minuton poste, la komputilo raportis:
  - La ŝancoj de la partioj kun optimuma konduto ambaŭflanke estas jenaj: la venko de la rofoj estas okdek kvar procentoj, la venko de la elfoj estas dek unu procentoj, la remizo estas kvin procentoj.
  - Ne sufiĉas! La vizaĝo de la generalo malleviĝis.
  - Optimuma konduto estas neverŝajna, donu prognozon konsiderante kiel la malamiko montris sian kapablon kontroli kaj kio ni estas.
  La komputilo kalkulis duonan minuton pli kaj eligis:
  La ŝancoj de la rofoj venki estas sesdek kvar procentoj, la ŝancoj de la elfoj estas dudek kvin procentoj, kaj la remizo estas dek unu procentoj.
  - Do, tiam ni perdas, kvankam ne tiom. Unu ŝanco el kvar. Tio estas pli bona. - diris marŝalo Goognish.
  Veroniko ankaŭ batalis kun konjako "Napoleono". Kaj ne vane la botelo kun tentakloj havis tian imponan nomon kaj havis helan etikedon. Ŝi, fakte, batalis ĉe la alteco.
  Kaj la programista knabino neniel povis kapti ŝin, aŭ renversi ŝin denove.
  Ne nur tio, kaj ŝi estis hokita de la radioj.
  Veroniko sentis sian muskolfortan korpon kovrita de ŝvito. Kaj la knabino-programisto bruligas nudajn, ĉizitajn krurojn. Sed la militisto kuraĝe kantis:
  Ni venkos la malamikon, kredu min
  Malicaj boteloj, mi kredas, ni disŝiros...
  Kalva Fuhrer, karnovora bestaĉo,
  Sed ni rompos lian spinon, kredu min!
  Post tio, la knabino akre premis la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj. Kaj la batalanto akre ektiris, kaj nun ĉiuj pafiloj elsendis batalelfluojn.
  Kaj ili eniris la aŭton, kie estis, ŝajnis, nevundebla botelo. Kaj ŝi ektremis kaj fandiĝis.
  Kaj tiam la konjako krevis, kaj ĉokoladoj kaj dolĉaĵoj disiĝis en ĉiuj direktoj. Kaj vanilo, kaj sekvinberoj, kaj multaj aliaj apetitigaĵoj elverŝis el ili.
  Veronika ĉirpetis:
  Ho kia beno
  Manĝu ĉiujn dolĉaĵojn...
  Ĉokolado, ŝerce maĉi,
  Maĉu kun plezuro!
  Post tio, Veroniko prenis ĝin kaj denove palpebrumis per siaj smeraldaj kaj, samtempe, safiraj okuloj, kiuj pulsadis kiel steloj.
  La junulara programo ekkriis:
  - Hiperkvazaro ! Vi estas ultrapulsulo !
  Veroniko korektis:
  - Estas pli bone diri: ultrapulsar , vi estas Hiperkvazaro !
  Ciborgo Pinokjo pepis reen:
  - Mia imago estis frapita,
  Via bildo ekbrilis kun la vosto de kometo...
  Vi trapikis min kiel fulmo -
  Kun ĝia stelplena ĉiela beleco!
  La programista knabino konfirmis:
  - Vi estas kiel Puŝkin! Bonega!
  Pinokjo la ciborgo respondis:
  - Ne! Mi ne estas Puŝkin, sed miloble pli malvarmeta!
  Veronika pepis, elmontrante la dentojn:
  - Jes, kie estas Aleksandro Sergeeviĉ antaŭ vi! Vi estas filo de potenca elektroniko kun hiperplasmo en procesoroj!
  Kaj la batalparolo denove rapidis en batalon kun granda furiozo. Preta montri ŝian plej altan nivelon de mortiga forto kaj heroeco.
  La bildo komencis paliĝi, kaj poste tute malaperis. La knabinkomandanto malproksimiĝis de la giganta telero, pli precize, la hologramo de la gravivizoro, kiu faris nekompreneblan miraklon. La elfo kiu staris
  malproksime, ankaŭ retiriĝis, ŝia vizaĝo malgajiĝis, larmoj estis en ŝiaj okuloj.
  - Terure! - diris la knabinkomandanto.
  Elfo diris:
  - Nenio tia povas esti imagita. Kaj subite tie, inter la elfoj, mia patro batalas, kaj eble vundita, aŭ mortigita.
  - Ĉi tio ne povas esti ekskludita! Alia elfo suspiris. - Mia patrujo estas venkiĝanta. La hiperplasma hakilo ŝvebis super mia civilizacio.
  La programknabo vigliĝis:
  - Hiperplasma, vi diras, kio estas hiperplasmo ? Mi aŭdis tion multfoje, sed mi ne komprenas ĝin.
  Pli maljuna kaj pli altnivela roboto, li decidis pacienci, Li mem ne estas fizikisto laŭ edukado, sed klopodu klarigi tion, kiel li pensis al sovaĝulo, kvankam ĉiopova.
  Tial, li decidis eviti iom flanken, por komenci, kvazaŭ de malproksime:
  reĝo aperis , aŭ, laŭ la tera reĝo, Trikhkh . Li decidis, ke estas tempo fini la kaoson kaj obskurantismon. Tiutempe, grandaj fabrikoj estis jam konstruitaj en nia lando, aperis pafiloj kaj kanonoj. Militoj fariĝis pli kaj pli perfortaj kaj detruaj, kaj sorĉado estingiĝis. Krome, en pluraj religioj, sorĉado estis deklarita mortiga peko. Kiom da provoj pasis super tiuj, kiuj estis suspektitaj pri sorĉado, ne estas kalkuleblaj. La kavaliro , ĉi-okaze, estis komence starigita en la sama maniero: la sorĉistoj havas lokon sur la fajro, aŭ sur paliso. Sed okazis, ke kiam li aranĝis konkurson de la plej bonaj batalantoj de sia speco - maskita militema spektaklo, la venkinto estis delikataspekta militisto. Kiam la krono estis metita sur lian kapon, la vizitanta Paladino demetis sian maskon, kaj la vizaĝo de knabino, male al iu alia pastrino de homoj, estis rivelita al publiko.
  Ĉiuj miris, ĝi estis ina elfo, legenda raso, kantita en baladoj kaj legendoj. Ŝi etendis sian manon al Trihkh , kaj ŝia ĉarma rideto estis kaptita de la plej bonaj artistoj.
   La reĝo enamiĝis al ŝi, virino de eksterterana raso, moknomita Rerra . Lia pasio estis arda, kvankam ne klara por ĉiuj, ni faunoj kaj elfoj estas tro malsamaj. Malsamaj tipoj, aliaj tipoj. Nu, kiel vi klarigas, ke lupo amas bovinon. Sed la knabino, sufiĉe strange, reciprokis, kaj baldaŭ ili edziĝis, malgraŭ tio, ke la najbaraj kavaliroj kontraŭstaris. La milito komenciĝis, sed tiam la elfa knabino montris sin kiel subtila diplomato. Ŝi povis ruze meti la kontraŭulojn de Trichkh unu kontraŭ la alia . Tiuj rapide, rememorante etajn plendojn, eniris en teruran lukton inter si. Nu, intertempe la armeo de Trihha batis ilin unu post la alia. Rerra montriĝis sorĉistino, ĉar, efektive, multaj elfoj estas dotitaj per magio, krome, per praktika. Kiel ni eksciis poste, ĉi tiu knabino, pro sia nekredebla penso, ne estis komprenita de siaj kunuloj, rezultante esti forpelito. Sed ĉi tiu estas forpelito inter ili, sed ĉe ni ŝi fariĝis vera reganto. Ignorante antaŭjuĝon, Rerra lanĉis novan religion kiu leĝigis la praktikon de magio. Nun, de la lulilo, ili serĉis bebojn kapablajn por magio, kaj tiam ili instruis ilin en specialaj lernejoj. Ĝuste tiam aperis sciencaj akademioj. La granda sorĉistino Rerra provis kombini la magian kaj la sciencan. Baldaŭ la imperio havis novan, ĝis nun neviditan armilon, kaj ĝi konkeris la planedon. Trixh maljuniĝis kaj mortis: la elfoj tiam vivis pli longe ol la faŭnoj. Kaj estis sepoble pli da elfoj ol elfoj. Rerra iĝis la suverena imperiestrino. Ŝi volis iri en la spacon. La unua etapo estis la flugo al la sfero. Tiu mem por kiu la batalo nun daŭras. Tiam la procezo de atomeksplodo estis malkovrita. Superpezaj elementoj estis disŝiritaj kiam kritika maso estis akumulita. Helpe de magio, eblis plifortigi ĉi tiun procezon. Tiam Rarra , kun la helpo de sciencistoj, divenis, ke eblas ĉerpi energion el la procezo de fandado de hidrogenaj kernoj, tiaj procezoj okazas en steloj. Sed eblis efektive krei hidrogenan bombon helpe de sorĉoj. Ekde tiu momento komenciĝis la konkero de la sfero.
  Veroniko ankaŭ vidis tion, kaj ŝi estas malvarmeta militisto, ŝi ankaŭ memoris ion el sia ekzisto en la rolo de la Ĉiopova Ina Diaĵo, en unu el la antaŭaj vivoj de la senmorta animo, diris:
  - Ĉu vi povus rakonti al ni pli pri la metodo por akiri hidrogenan bombon, ĉar ĝi verŝajne estas pli potenca ol eksplodo de pulvo.
  La robotknabo ridis, kaj la aliaj programinfanoj kapjesis aprobe.
  - Kompreneble pli potenca! Malgranda bombo, kiel nia turo, kapablas eksplodi kiel barelo da pulvo kun diametro de kilometro.
  - Ŭaŭ! - fajfis la bela knabino Veronika. - Kolosa.
  La pli sperta roboto daŭre rakontis kun ravo:
  - Sed por moviĝi en la spaco kun rapido pli alta ol lumo, eĉ ĉi tiu energio ne sufiĉas. Rerra ekstere restis juna, sed ankaŭ la morto alproksimiĝis al ŝi. Tamen, ĉe la fino de sia vivo, ŝi, kune kun siaj studentoj, komprenis la neniigan energion. Jen kiam materio diferencas en pagendaĵo, plus aŭ minus, minus aŭ plus. Nature, eĉ elektronaj nuboj estas turnataj en malsamaj direktoj, kaj kiam ili kolizias, nekonataj fortoj estas liberigitaj.
  Veroniko interesiĝis pri tio:
  - Diru al ni pli pri elektronaj nuboj.
  La ciborga knabo, kiu mem estas de la spaca epoko, daŭrigis:
  - Ĉiuj atomoj konsistas el kerno kaj elektronaj nuboj estiĝantaj de la rotacio de elektronoj kaj positronoj. Ĝi estas kvazaŭ la planedoj ĉirkaŭ la suno, nur la rapideco de rotacio ne estas komparebla pli alta. Bilionoj da revolucioj ĉirkaŭ la nukleo je sekundo.
  Kaj dum neniigo, elektronoj kolizias, la kernoj mem, konsistantaj el protonoj kaj neŭtronoj, kontaktas kun granda forto. Kaj estas monstra eksplodo, kun ellaso de perforta energio pli ol miloble pli granda ol en eksplodo de hidrogena bombo.
  Veroniko fajfis:
  - Efektive frenezulejo!
  Pinokjo la ciborgo kapjesis konsente:
  - La diablo estas mojosa - la demonoj inspiros!
  La programkomandanto daŭrigis por li:
  - Kaj por ŝanĝi la polusecon de la ŝargoj, vi bezonas magion. La tielnomita ondsorĉo kreita de Rarra . Kiam ĝi ne estas nur skuado de aero en certa ordo, sed certa sinsekvo en la movado de ondoj. Ĝi influas aron da kampoj en la spaco, kaj tiuj, siavice, influas la materian mondon. Ia resonanca efiko. La ondo ekscitas la malgrandajn kordojn, de tiuj ĝi estas transdonita al la grandaj, rezultigante tiel laŭtan muzikon, ke la rokoj skuiĝas.
  - Kaj la ondoj estas kiel ondetoj, sed ne en la aero, sed en spacaj kampoj! Veroniko klarigis.
  La programestro kapjesis.
  Jes, vi bone komprenis min!
  La ciborga knabo konfirmis, liaj okuloj brilis ĉar li ricevis la scion, kiun li neniam antaŭe vidis:
  "Ĉi tio estas pli alta nivela magio. Nun diru al mi pli pri hiperplasmo.
  La programkomandanto daŭrigis:
  - Ĝi ankaŭ nomiĝas Magik -Hiperplasmo. Nature, la neniiga energio iĝis la prologo al la malkovro de la termokvarka energio. Kaj ĉi tie pli potenca magio estis postulata. Elfoj ne malsanas en maljuneco, ili estas sanaj kaj energiaj, samtempe ili sentas la alproksimiĝon de la morto. Do, Rerra , vidante ke ŝi ne restis tro longe, invitis sian posteulon Zenna , la plej potencan magiiston de la elfa raso. En ĉi tiu tempo, la faŭnoj jam ekloĝis en la sfero kaj penetris en aliajn mondojn, fariĝis riĉa imperio. Do esti ilia reganto estas honoro eĉ por fieraj elfoj. Kaj kune kun ŝi, ili pripensis la sekvan paŝon por konkeri la universon.
  En ĉi tiu momento, la telero de la gravivisor staras sur la rando de la halo
  Ĝi denove eklumiĝis kaj aŭdiĝis karakterizaj sonoj.
  - Voki denove. Mi rakontos al vi ĉi tiun historion poste! - diris la programestro.
  Veroniko aldonis filozofie:
  "Cetere, mi ne dezirus, ke vi uzu viajn novajn sciojn en malutilo de aliaj estaĵoj.
  La programinfanoj kaj la ciborgo ridis.
  Pinokjo la ciborgo ridis:
  - Kaj kiel, vi homoj, en la efektiva antikveco rilate al evoluo sur la fono de ni, tion profitas. Vi ne ricevis la ĝustajn informojn. Kaj la komandanta programo ne rakontas al vi sufiĉe da detaloj, ke eblus fari hidrogenan bombon, des malpli neniigbombon .
  La knabino-programo kun aspekto de fajngustulo notis:
  - Neniigo estas pli facila, malgraŭ ĝia grandega potenco. Krome, la reago malsamas en forto, depende de kiu substanco estas uzata en la neniigo. La plej granda efiko estas produktita de fero kaj elementoj proksimaj al ĝi.
  Veroniko aspektis surprizita.
  - Kaj kial!?
  La programestro pacience klarigis:
  - La optimuma kombinaĵo de valento, ekvilibro en la kernoj de protonoj kaj neŭtronoj. Ĉi tio permesas vin plenumi, uzi la maksimuman nombron da eroj. Post ĉio, la potenco de pulvo dependas de la ekvilibro de elementoj.
  Ciborgo Pinokjo eksaltis kaj ekkriis:
  - Kaj kiel! Sed ni vidu, kio okazas poste en ĉi tiu interesa epopeo.
  Boltologio finiĝis. Kaj vi devas preni ĝin kaj, sen pripensi dufoje, reveni al la batalo.
  Veroniko volonte konsentis:
  - Batali en la ludo estas multe pli bona ol aŭskulti kvazaŭsciencaj prelegoj pri hiperplasmo kaj termokvarkoj !
  Kaj nun la batalparo estas reen en la ludo, kiu tiel memorigas pri reala spaca batalo, kaj ĝi estas tiel mojosa.
  Veroniko faris deturnmanovron kiel grinkanta pitono kaj kraŝis kontraŭ duloka aŭtomobilo, kie sidis du ĉokoladzingibruloj. Kaj ĉi tiu sufiĉe potenca batalanto prenis kaj ekbrulis.
  Kaj oni fritis ankaŭ la zingibrajn kuketojn, kiuj estis plene senŝeligitaj.
  Veroniko prenis ĝin kaj kantis:
  - Jen kelkaj bonaĵoj ĉi tie .
  Ni estas batalantoj ne testudoj!
  Ciborgo Pinokjo ankaŭ ekbrulis alian aŭton kun la fajro de virtuala magoplasmo kaj siblis:
  Estos ordo en nombroj,
  Mi ankaŭ estos honorita...
  Ciborgo havas sufiĉe da rimo
  Ciborgo havas sufiĉe da rimo
  Robotoj bezonas konton!
  Dume, la telero de la gravita viziero en kolosaj hologramoj
  disetendiĝis. Brilantaj girlandoj de steloj kaj facilmovaj, fluliniaj konturoj de stelŝipoj komencis aperi. Kelkaj el ili aspektis kiel fiŝoj, aliaj estis kiel krudhakitaj ŝtonoj, aliaj similis al ŝnuroj.
  La aro de predantaj rofoj ŝajnas esti ricevinta replenigon sur la irado. Li malrapidiĝis, atingante zonon de frenezaj pulsaroj, kiam grandegaj, foje planedgrandaj, plasmo-amasoj rapide moviĝas laŭ kurbiĝemaj trajektorioj, kaj eroj de materio freneze rapidas inter ili. Ĉi tiu areo estis nomita la sino de kosma infero. La flotego de ŝipoj de la infanoj de mallumo komencis rekonstrui, farante kompleksajn manovrojn. La celo de la truko estis prepari por ebla kolizio kun malamikaj stelŝipoj.
  Viktorio batalis ofensive kaj faris basbalajn tabul-stilajn manovrojn. Kaj tiel ĝi eksaltis kaj turniĝis, nur hororo. Nu, la virino estas la agresanto. Nu, lertaĵoj. Kaj kontraŭ ŝi, aro da Marlboro elsaltis sur batalanton, ekzistas tia sovaĝa fantazio de komputilaj ludoj.
  Ĉi tio estas mirinda komponaĵo. Kaj la knabino, kiam ŝi prenas ĝin, premas la butonon per sia umbiliko.
  Kaj la liberigo de energio, cigaredmaŝino brulas kun hela flamo. Kaj ĝi eligas venenan fumon.
  Pinokjo-ciborgo prenis kaj saltis de la poluso de la meridiano. Kiel salti eksteren, farante kapriolojn. Kaj duloka batalanto falis sub lian baton, kovrita rekte de plonĝo per du boteloj da bavara biero. Tio estis tiel mojosa.
  Kiam ili eksplodis, elverŝis rozkolora ŝaŭmo kiel fajroestingilo.
  La troloj estis rimarkeble pli saĝaj, iliaj plasmaj komputiloj sufiĉe klare kalkulis, ke ĉi tiu areo povus fariĝi loko por embusko de malamiko multe pli ruza kaj altnivela ol antaŭe pensis. Nun la armeo prepariĝis por ajna surprizo. La kosmomarŝalo donis la taŭgajn ordonojn per knara voĉo. Rofoshki antaŭe faris similajn manovrojn dum ekzercoj, ilia personaro trejniĝis intense, akirante kaj firmigante kapablojn.
  Por kompensi la perdojn faritajn, ekipaĵaj stokejoj, specialaj metalalojoj kaj energirezervoj estis reaktivigitaj. Riparbazoj estis kunigitaj en fabrikojn kiuj alĝustigis kosmoŝipojn rekte dumfluge, kaj eĉ kreis novajn. Ili povus esti viditaj ĉirkaŭi la difektitajn, masivajn figurojn de aviadilŝipoj kaj ultra-batalŝipoj. Veldado fulmis, plasmotraboj verŝis, gravitaj fluoj erupciis , donante al la metalo ŝprucita en jonojn ajnan formon. Kelkaj el tiuj konglomeraĵoj estis detruitaj dum la atako de la faŭnoj, sed ne malmultaj restis. Inkluzive de robotoj kiuj aspektis kiel cent-armitaj kalmaroj, same kiel specialaj magiistoj kiuj gisas strukturajn restarigajn sorĉojn. Precipe ili laboris en grandaj grupoj, kunpremitaj ĉirkaŭ la stelŝipo, murmurante per kornosimilaj magiaj amplifiloj.
  Veroniko, farinte kaskadŝanĝilon, kaj batante alian malamikan batalanton en memcerta plonĝo, eldonis:
  - Ni ne metu la reĝon en blokiĝon! Estos furioza horaro!
  Ciborgo Pinokjo kaptis alian kosmoaviadilon kaj knaris:
  - Ni havas precizecon kaj veron ĉe nia flanko!
  Veronika, skuante ŝiajn nudajn, sunbrunigitajn, delogajn, muskolfortajn krurojn, eldis:
  -Precizeco - la ĝentileco de reĝoj!
  Kaj ŝi iomete ludis per siaj skulptitaj abdomenaj muskoloj.
  Krome, lokaj sorĉistoj provis elvoki ion pli seriozan, antaŭviditan en la arsenalo de magiaj batalantoj.
  Ĉi tie la sorĉistoj komencis ĵeti kelkajn grajnojn. Estis malgranda makulo, ĝi iom post iom kreskis. La sorĉistoj ĉirkaŭis lin per pako. Kio kriis en la kornojn.
  - Amuza! - diris Veroniko. - Memorigas min pri kanibala rito.
  Jen burĝono, unue la grandeco de bierbarelo, poste ĝi fariĝis pli kaj pli granda, unue la grandeco de garbejo, poste mezepoka kastelo, kaj poste ultrabatalŝipo. La burĝono ekfloris, iĝante io inter dianto kaj tulipo. La petaloj ekmoviĝis, kuregis en malsamaj direktoj, iĝante plasmo-sputantaj flugilhavaj hundoj. Ili liberigis gravionajn ondojn , ĵetante rofoshkaj stelŝipoj en malsamaj direktoj.
  La ŝoko tamen ne estis aparte forta. Veroniko, svingante siajn mirinde belajn krurojn kaj fleksante siajn ventromuskolojn, terenbatante alian batalanton, estis surprizita:
  Kio estas ĉi tiuj gigantaj fantomoj?
  - Tiel, nur pli da materialo ol ŝajnas unuavide. - diris Cyborg Pinokjo, gvidante la malamikon, ĉi-kaze, botelon da Agdam-vino en batalanto, fajron kaj, samtempe, mordante ĉokoladan bombonon.- Ĉi tiu estas unu el la specoj de magia hiperplasmo, kun pli granda. komponanto de magio ol pura hiperenergio . Tio estas, magio estas miksita kun fizikaj manifestiĝoj ĉi tie ankaŭ, sed ĉi-lastaj estas reprezentitaj en pli malgranda mezuro.
  Veroniko severe rimarkis, gratante la klavaron per ora forko en ŝtonetoj, kaj samtempe, premante la stirstangilojn per la nudaj piedfingroj:
  - Klare, pli da sorĉado - malpli da scienco!
  Post tio, la knabino malŝraŭbos la teknikon - sabrodentan pitonon, kaj eltordos la diablon el la flarbakujo.
  Kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj:
  - Mortigu, mortigu, orkon de malbono - degenerulo,
  Mortigu, mortigu, trola aristokrato!
  Nugget estas mia idolo, mi amas vin vampiro!
  Nu, koboldoj en infero, fritu grasajn sur hundinon!
  Kaj ĉi-foje la batalanto flugis en tri pilotojn, ĉi-kaze unu benkon kaj du fromaĝkukojn kun kruroj.
  Sub la influo de la ordonoj de la flugantaj sorĉistoj, la hundoj, ŝajne el la raso de policanoj, viciĝis, ŝajne obeemaj estaĵoj.
  La trola hipermarŝalo grumblis:
  - Rofoŝka estas pli saĝa ol hundoj kaj devigos ilin obei. Ne tute vane faunoj havas hundan naturon.
  Bela ina generalo kun trobo turniĝis ĉirkaŭ la hologramo kaj elspiris:
  - Kaj kiel fari kampanjon sen drako? Do ni estos kiel mamuta tigro sen dentegoj.
  - Pli elvoki! Mi jam mendis! La spaca hipermarŝalo svingis la manon. La emisiilo flugis en la aeron kaj knaris:
  - Kion vi volas, sinjoro?
  - Mi estas hipermarŝalo! Grumpu plenan skatolon!
  Apud la rofoŝka de la altrangulo aperis amaso da manĝaĵoj. Inter ili elstaris kuko muldita en formo de fauna batalŝipo. Tamen, male al proporcioj, kornaj astronaŭtoj dancis sur ĝi.
  - Ĉi tio estas mia plej ŝatata! - Hipermarŝalo komencis formanĝi statuetojn el kremo kaj incenso.
  La ina generalo diris:
  - En mia turbula juneco, mi tenis bordelon kun knabinoj de facila virto. Ili servis la lokan mafion. Do estis unu hundino, ŝi konstante prirabis klientojn. En la fino, ŝi trovis tro stela, kaj ŝi estis manĝita.
  La Hipermarŝalo deklaris:
  - En kelkaj establaĵoj, kontraŭ kotizo, oni povas eĉ partopreni en la kuirprocezo, ĉu via samlandano, kiu kostas pli, ĉu alispeca, ĝi estas pli malmultekosta.
  Kaj la knabina eminentulo pepis la respondon:
  - Nun aliaj torturoj estas en modo, precipe, kun la uzo de mikrokomputiloj.
  Kaj la muĝado de besto en grandiozaj ŝultrorimenoj responde:
  - Ĝuste tion ni bezonas apliki. En kosmobataloj, estas pli malfacile kapti kaptiton, sed pluraj el la tipoj kiuj eskapis sur moduloj kaj kapsuloj malfunkciigis la memdetruan programon. Do ni sukcesis kapti ilin.
  Fortokampo flugis en la oficejon. Ĝi tenis ĉarman elfon. Tiuj ĉi estaĵoj ambaŭ vivis pli longe kaj alkroĉiĝis al vivo pli forte.
  La Hipermarŝalo frotis siajn grasajn manojn, la elsendilo liberigis ondon absorbantan la partiklon.
  - Nu, nun ni havas elfon. Ni povas dividi ĝin granda.
  La nuda kolonelo similis al atletika viro, nur kun tro maldika talio kaj mallarĝaj koksoj. Sendube sinjoro, bela, sed en lia tro abunda hararanĝo estis io de virino, oraj haroj kaj knabina vizaĝo glata sen unu hararo. Do el homa vidpunkto, la elfo estis de diskutebla allogo. La programistino Veronica tamen ŝatis lin. La militista knabino, frapinte kaj forlasinte fumvoston de batalanto kun viandbulo, senspire demandis, tamburante la nudajn piedfingrojn sur la klavaro:
  - Ĉu ĉi tiu kara junulo estos bruligita?
  La komandanta knabino ridis.
  - Li ne estas juna viro en jaroj (nur elfoj ĉiuj aspektas kiel adoleskantoj), kaj la fajro estas tro primitiva. Ili trovos pli bonan kaj pli efikan torturon.
  - Ĉi tiu sperto povas esti utila al ni! - diris Cyborg Pinokjo. - Arto en la kapablo fari pridemandadon, la plej necesan por tirano.
  Responde, Veroniko eldiris kun rideto, antaŭ tio, sendante alian batalanton kun ĉokolada trinkejo en la neniignubon:
  - Estas abomena torturi, necesas pridemandi!
  La kolonelo provis konservi ŝajnon de trankvilo, sed samtempe iomete tremis. Verŝajne svarmis en mia kapo pensoj, kiel nenion fordoni, sed samtempe savi altvaloran vivon.
  La hipermarŝalo faris al li demandon:
  - Kiuj estas la planoj de via komando?
  Elfkaptito respondis:
  "Mi estas simpla kolonelo kaj ne scias pli ol mi supozeble scias. En la lasta momento, ordonoj estas donitaj al ni, kaj mia stelŝipo moviĝas laŭ la ricevita ordono.
  La Hipermarŝalo klinis la kapon.
  - Jes, vi, evidentiĝas, ankaŭ estas saĝa. Vi scias kiel eliri. Sed ĝi ne helpos vin. Diru al mi kiel viaj stelŝipoj aperas kaj malaperas tiel tuj.
  La elfo streĉiĝis kaj parolis per malforta voĉo:
  - Mi ne konas la teknikajn detalojn, ĉar mi ne estas fizikisto laŭ edukado. Efektive, mi ne bezonas ĝin. Mi estas dentmaŝino en la militmaŝino, mi nur donas ordonon kaj ricevas ordonon, kaj la stelŝipo tuj saltas al alia punkto en la spaco.
  Jen knabino kun sultano sur la kapo knaris:
  Kio pri inercio?
  La Kolonelo respondis per tremanta voĉo:
  - Eĉ sur viaj ŝipoj, ĝi estingiĝas per antigrav .
  La knabino ridis kaj, evidente ravita, diris:
  - Ĉio estas klara, des pli bone, ni iru al torturo. Alvoku ultra-ekzekutiston .
  Granda roboto kun multaj tentakloj flugis en la halon, sekvita de abomena kaj tre dika naza trolo. Vi povis vidi lin pigre transpaŝi kun siaj mallongaj kruroj.
  - Mi estas je via servo, spaca giganto!
  - Vi vidas ĉi tiun " elfon ", provu nanoteknologion sur ĝi.
  Aspektante pli kiel apro ol predanto, la grandnaza idioto lekis siajn dikajn, verdajn lipojn kaj siblis:
  - Kun plezuro.
  La trolo elprenis la teleregilon kaj komencis fari signojn al la roboto. Li moviĝis, la tentakloj staris kontraŭ la frunto, kolo, maleoloj kaj pojnoj de la elfo.
  Ne forgesu ankaŭ lian hararon! Ili estas tiel abundaj, kaj sendos nepenseblan signalon de doloro.
  - Kaj estos! - La trolo malgaje rikanis.
  Rozkoloraj radioj elflugis el la tentakloj de la roboto, ili eniris malsamajn partojn de la korpo de la elfo. Li pendis, kliniĝis, la fortokampo ne permesis al li moviĝi, moviĝi eĉ unu colo. Tamen, kvankam la radioj eniris lin, la belulo ne spertis doloron.
  Viktorio daŭre batalis. Jen alia kontraŭulo. En ĉi tiu kazo, ĝi estis duloka batalanto kun lekbomboj kaj lekbomboj. Kaj ĉi tiuj bongustaĵoj ankaŭ diseriĝis en malgrandajn pecetojn.
  Tamen, kun alia parto de ŝia cerbo pumpita per elektroniko, la programista knabino rigardis aliajn partojn de la ludo.
  - Kaj kio estas la esenco de torturo? - demandis, farante alian manovron, Veroniko. - Ĝi bruligas lin kiel laserojn.
  La programestro balancis la kapon.
  - Ne! Mikro-robotoj eniris la korpon. Ili nun kunigos diversajn organojn sur la korpo, ĉefe tiujn, kiuj havas multajn nervajn finaĵojn, kaj komencos sendi dolorimpulsojn. Kaj kelkaj el la etaj blatoj agos rekte sur la cerbon, intensigante la koŝmarojn. Tio estas, ĝi estos la kvintesenco de koŝmaro.
  La malproksima filino de la Dioj, farante komplikajn manovrojn, faligante alian aŭton, kaj ĉi-foje kun paro da orkoj, parte rememoris ion. Ŝia scio estas preskaŭ senfina, sed limigita, kvankam pumpita de nanoteknologio , sed ankoraŭ la homa korpo. Kaj la militista programisto murmuris:
  - Malgrandaj komputiloj!
  La knabina komandanto konfirmis:
  - Imagu, ke formikoj rampas en via korpo, kapablaj liberigi doloran acidon. Nur en ĉi tiu kazo, ĝi estos pli malbona.
  La trolo ŝaltis la hologramon, antaŭ li aperis tridimensia projekcio de la korpo de muskola, kun glata, senhara, sunbrunigita, knabeca haŭto de elfo.
  - Jen, mia etulo! - troigita sukere diris la trolo. Ni administru vian doloron. Ni komencu per milono de procento. - Hoka fingro marŝis super la skanilo.
  La knabino kun la sultano knaris:
  - Estas agrable turmenti tian belan etulon!
  La elfo grimacis, li ekmoviĝis. Li eĉ komencis iomete ŝanceliĝi.
  - Ankoraŭ ne doloras, sed nun doloros, ni pliigos la ŝarĝon sur la renoj, vi havas tri el ili. - moke diris la trolo.
  Post tio, la vizaĝo de la elfa kolonelo tordis, li laŭte ĝemis.
  - Ho! Kaj mi ĵus komencis. Kiom pri palpado de la hepato.
  La farbo sur la hologramo fariĝis pli malhela, la elfo ektremis, penante kapti sian stomakon per la manoj. Nevideblaj katenoj firme tenis lin.
  La trolo ridis kontente.
  - Kaj nun la stomako, estas ankaŭ du el ili, do la doloro estos duobla.
  Estis domaĝe rigardi la elfon, li ĝemis pli kaj pli laŭte.
  - Kaj nun koro, ankaŭ estas du ili, ĉi tiuj elfoj estas ŝparemaj homoj.
  Veroniko povis vidi tion dum la batalo. Ŝi ĵus pafis batalanton kun alia parto de la veneno en formo de Java cigaredoj, kaj igis ilin bruli kiel torĉo. Sed la vido de la bela junulo turmentata estis malagrabla al ŝi.
  Veroniko forturnis sin.
  - Mi ne volas vidi ĝin.
  - Ankaŭ mi pensas, ke estas nenio interesa en torturo. - konsentis Pinokjo-ciborgo.
  "Nun ni fritu la cerbon..." La trolo komencis, kaj lia bildo estis interrompita, preskaŭ tuj aperis la kosmo. Ĝi montris kiel sorĉistoj flugantaj en kosmaj kostumoj faris riton sur lacerto.
  Kaj nun la reptilio rapide pligrandiĝas kaj ĝi havas flugilojn. Kaj la kapo, unue unu, komencas disiĝi en du. Unue du kapoj, poste triono kreskas. Ŝajnas, ke ĉi tio estas plenblovebla ludilo, tiel rapide gajnanta grandecon. Samtempe ĝi timigas ĉiujn.
  - Ĝi estas drako! - Diris, daŭrante bruli, ĉi-foje aŭto kun botelo da likvoro, en admiro nudpieda belulino Veronika - Kaj grandega kiel ultrabatalŝipo. Kaj kie vi povas vidi ĝin.
  Pinokjo-ciborgo, daŭre pikante la malamikojn precipe, faligante tutan boaton kun teamo da bombonoj kun sekvinberoj, grumblis kaj respondis:
  - Ondaj sorĉoj, la potenco de hiperplasmo kaj magio estigas tiajn monstrojn. Vi povas kompreni ĝin! Estas neeble atingi!
  La programista knabino Veronika frotis la tempiojn kaj kun admiro, kaj senŝajnige, diris:
  - Mi vidis tiom da mirindaĵoj en la lastaj horoj, ke mia kapo turniĝas.
  Kiel la ŝpinilo turniĝas, tiel la " drakoŝa " sonoregas.
  Efektive, fajra iriza veziko elflugis el la buŝo de la drako. Li turnis sin. La kolosa monstro fermis sian buŝon, la pilko reflugis.
  Veroniko trafis aŭton kun du boteloj da Kolao, kiu ankaŭ rapidis, ŝprucante smeraldajn fajrerojn, kaj fajfis. La sorĉistoj flustris. La drako daŭre movis siajn piedojn.
  Sekvante lin aperis harplena sorĉistino, evidente ne el la raso de rofoŝek. Ŝi kunportis grandegan sitelon. Ŝi lanĉis kvar manojn, kiuj senceremonie ĵetis ĉizitajn figurojn en la vakuon. Ili moviĝis kaj, post mallonga tempodaŭro, trupoj komencis kreski.
  Ili aspektis ekstreme nekutimaj sur la fono de ultramodernaj stelŝipoj. Imagu tipan Mezepokon, heroldoj kun kornoj, ili blovis ilin. La ŝtallinioj rektiĝis. Ankaŭ dinosaŭroj komencis aperi. Ne same kiel sur la tero, tamen la diferenco de faŭno sur malsamaj planedoj estas signifa, sed ne malpli timiga. Estis ankaŭ sieĝturoj, potencaj balistoj, ornamitaj katapultoj.
  Veroniko, rigardante ĉi tiun mirindan vidaĵon, ekkriis:
  - Ve , kiel tio povas esti!
  Ciborgo Pinokjo respondis:
  - Estas longa rakonto! Pli precize, absolute ĉio eblas sur la Hypernet . Same kiel en komputila ludo!
  La knabina programisto kapjesis, faligante alian aŭton, kaj diris:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj,
  Ni deziras al vi nek lanugon nek plumojn,
  Kaj estos distro ĝis la mateno -
  Ni trarompu la fraera!
  Kvankam la armeo moviĝis en vakuo, la militistoj, kune kun siaj ĉevaloj kaj unikornoj, ŝajnis marŝi sur solida tero. Eĉ la tremo de la vakuo aŭdiĝis, kaj la kriado de gravitkampoj.
  
  GULLIVER KAJ LA ARMEO DE KNABINOJ
  KONOTACIO
  Kaj nun la kuraĝa kaj neimitebla Gulivero, kune kun la vicgrafino, komandas tutan armeon de nudpiedaj kaj ŝikaj knabinoj. Kaj ili faras verajn kaj unikajn miraklojn. Furaj orkoj suferas malvenkon post malvenko.
  . ĈAPITRO #1
  Gulivero, ĉi tiu eterna knabo, kaj lia teamo de knaboj denove, kiam la suno kaŝiĝis malantaŭ la horizonto, estis haltigitaj por ripozi. Komence, ili manĝis sufiĉe kore. Kvankam la manĝaĵo estis simpla. Kaj ili enlitiĝis.
  Junaj lacaj korpoj kontribuis al tio, ke dormo venis tre rapide.
  Kaj Gulivero vidis ion novan kaj belan;
  Tre belaj knabinoj moviĝis trans la kampo. Ili estis junaj, sveltaj, altaj kaj muskolfortaj. Tuta armeo da knabinoj, kiuj brilas nudpiede, rozkoloraj, kun graciaj kurbaj kalkanoj.
  Nur la mamoj de la knabinoj estas kovritaj per maldikaj kirasaj kaheloj, apenaŭ rimarkindaj kalsonoj sur la koksoj, kiel figaj folioj.
  Kaj samtempe ili havas altajn mamojn, luksajn koksojn kaj maldikajn talion. Kaj la abs de la belulinoj aspektas kiel ili estas kovritaj per ĉokoladaj trinkejoj.
  Tre belaj knabinoj, kiuj havas muskolojn kaj gracon. Kaj la haroj flirtas en la vento kiel multkoloraj standardoj.
  Ili estas armitaj - iuj per glavoj, iuj per pafarkoj, kaj multaj knabinoj per sagetoj. Ili estas preskaŭ nudaj, kaj samtempe tiel inaj, kurbecaj, kaj potencaj kaj sveltaj samtempe.
  Kaj la mentonoj de la knabinoj estas kuraĝaj, kaj ilia graco estas unika kiam ili faras rapidan paŝon kun nudaj piedoj.
  Gulivero eĉ fajfis:
  - Tio estas mojosa! Nu, virinoj!
  Li mem restas knabo proksimume dekdujara en nenio krom pantaloneto, sed kun fortaj kaj elstaraj muskoloj. Kaj tre bela kun sia nuda torso - la infano-Heraklo.
  Kaj ĉirkaŭ la knabinoj ankaŭ estas belaj, kaj muskolaj, kun tre seksaj kaj esprimplenaj figuroj.
  Infanterio kun pentritaj belulinoj antaŭeniras.
  Kaj la kavalerio rapidas de malantaŭe: ankaŭ preskaŭ tute nudaj knabinoj, nur ĉevaldorse, kaj pli noblaj personoj sur unikornoj. Jes, inter la belulinoj estas komandantoj. Kaj ili ĉi tiuj knabinoj havas braceletojn faritajn el plateno, arĝento, oro kaj ornamitaj per valoraj ŝtonoj sur siaj manoj kaj piedoj.
  Specife sur la pojnoj kaj maleoloj. Ili ankaŭ havas altvalorajn broĉojn en siaj haroj kaj diamantajn orelringojn en siaj oreloj. Kiel bonege ĉio aspektas.
  Ĉiuj knabinoj estas plenkreskuloj. Nur la jam konata vicgrafino, kune kun Gulivero, aspektas kiel infano.
  Sed aliflanke, ŝi havas kronon sur sia kapo, kiu briletas per ŝtonoj kiel steloj. Kaj la nudpieda knabo Gulivero sentis la reĝan kronon sur sia kapo. Eĉ se li nur portas pantalonon, kaj sabro pendas de lia flanko en skarpo.
  Sed tiam, kia sabro - ĉio ŝutita de tiaj helaj juveloj, ke eĉ diamantoj cedas al ĝi.
  Nu, kompreneble, Gulivero estas la sola viro en ĉi tiu tuta armeo. Krome, se sufiĉe infano, nur tre forta kun reliefaj muskoloj.
  Kaj la militistoj marŝas tiel, kaj iliaj nudaj bovidoj kun vejnoj sub la or-oliva haŭto flagras.
  Nu, kompreneble, kiel ne kanti, belulinoj;
  Kuraĝaj knabinoj batalas por Elfia,
  Ili estas tre fieraj kaj la filoj de Svarog ....
  Nia beleco trafas tiel trafe per maŝinpafilo,
  La servistoj de Satano ne povos rompi nin!
  
  Ni batalis kuraĝe, ni batalis kontraŭ orkŝismo,
  Ni venku la malbonan Orkmacht, kvankam la malamiko estas forta...
  Mi kredas, ke ni baldaŭ vidos komunismon,
  Ora foliaro, hele de la acero!
  
  Ne ekzistas pli bona lando ol la nia, ne pli bela komunismo,
  Por ke nia Patrujo ekfloru radie...
  Lumflugila feliĉo venos al la planedo,
  Kaj via revo pri pli bona vivo baldaŭ realiĝos!
  
  Kredu, ke nia Elfia fariĝos granda feliĉo,
  Maria, Lada, la patrino de la dioj, regos...
  Ni ĉesos la atakon de la sovaĝa infera Orkmacht,
  Kaj ne bezonas kromajn kaj parkerigitajn vortojn!
  
  La malamiko ne povos elŝiri la koron de la knabinoj,
  Ni batalantoj akrigis akran, furiozan glavon...
  La voĉo de belulinoj tre bone konas la vokon,
  Kaj ni povos tranĉi la orkŝismajn hordojn!
  
  Sciu, ke ni elfoj neniam rezignas,
  Ni demetos ĉiujn orkŝistojn kun la plej akra klingo...
  Lasu la vizaĝojn de niaj knabinoj brili per oro,
  Kaj ni frapos la orksiston en la vizaĝon per pugno!
  
  Nudpieda knabino rapidas tra la severaj neĝblovoj,
  De la maŝinpafilo, li aktive skribaĉas fulmotondron ...
  Ĉiuj vi orkoj devas fari estas dronigi vin,
  Ĉar la Patrujo estas monolita fortikaĵo!
  
  Ni premos la orkojn, kvankam ili havas la potencon de la mondo,
  Onklo Pham decidis ludi kune kun la Fritz en ĉi tiu batalo.
  Ili faris sin idolo de Adolfo,
  Kaj nun li havas gloran armeon da knabinoj kontraŭ ili!
  
  Ĉi tie bolas malbonaj bataloj, en la batalo de ĉi tiu elfa lakto ,
  Ili dispremas la orcistojn eĉ en neegala lukto...
  La voĉo de knabino el arĝento estas tiel sonora,
  Beleco ne pereos al Orcleru -Satano!
  
  Nia parto de elfoj-lumo estas venki senĉese,
  Kvankam la orkŝista flotemo konas neniun nombron...
  Kaj ni forte trafis Orkdolph la malmolan en la makzelo,
  Elfskva venkiĝis al la atako !
  
  Jam estas neĝblovoj, kaj la knabinoj estas nudpiedaj,
  Ili flagras per sia nuda kalkano, kiel spuro de leporo...
   Elfsommolki estas tiel impetaj en batalo,
  Kredu, ke la malamiko ne vidos la tagiĝon!
  
  Ne donu kompaton al orkistoj en la batalo,
  Ilia armeo estos en la infero, kiel diablo en fajro...
  Ni ricevos rekompencojn el la manoj de Elphisus ,
  Estos tre feroca, elfa urso!
  
  Se ni bezonas turni sin, ĉiuj montoj estas neĝkovritaj,
  Kaj ni staru en la universo de lumo, paradiza elfinismo...
  Feliĉe, ni estis pafitaj de la pafiloj de la Aŭrora,
  Kaj kruela orksismo estis ĵetita en la inferon!
  
  Elfingrad ne cedis, ni staris sub ĝi,
  Kvankam hordo krevis el ŝtalo kaj infero...
  Knabinoj, ĵetante obuson kun nuda piedo,
  Ĉar ekzistas nur unu patrujo de elfoj !
  
  Mi kredas, ke ni estos en Orklin, eĉ se estas malfacile,
  Orksistoj havas "Panterojn", "Tigrojn", "Leonojn", " Orkdinand "!
  La knabino tiris la ĉenmaton sur ŝiaj ŝultroj,
  Ĉar la elfoj estas feroca talento en batalo!
  
  La koro de la juna knabino estas donita al Elphisus ,
  Elfnin kaj Fthalin ankaŭ vivas en pasia kredo...
  Por ke ne estu plu lertaj duboj,
  Ni diru firme kaj forte, ke Orkdolf estas kaput!
  
  Ni premos la drakprezidanton per glavoj,
  Kaj ni detruos lian bandon dum jarcentoj ...
  Ni piedpremos la orkismon de la hordo de knabinoj per niaj piedoj,
  Plenumiĝu la lumo, sankta revo!
  
  Donu al homoj liberecon, iliajn pensojn kaj sentojn,
  Por ke la stelo brilu kiel la Suno de elfinismo ...
  Ĉar ni havos kaĉon kun butero tiel densa,
  La eterna juneco de nia fratino fariĝos ni por ĉiam!
  
  Ĉi tie venos la lumo, la Patrujo ekbrilos...
  La Patrujo estos en gloro por ni dum jarcentoj ...
  Ni staros supre, vi kredas je elfinismo,
  La forto de la elfa spirito, konu la batalanton, estas bonega!
  
  Ĉi tie Elfiya pretas fariĝi pli afabla kaj pli bela,
  Kaj helpu la tutan mondon iri al la feliĉo de la paradizo...
  Ni kapablas konkeri la universon eĉ randojn,
  La universo sen rando al la feliĉo de la fortoj alporti!
  
  Sed ne estos elfo sub la kalkano de la malbona orko,
  Ĉar li havas veran talenton por batalo ...
  En la danco de niaj knabinoj, al tiu horloĝo,
  Kion ricevos la belulino, kredu ajnan rezulton!
  
  Baldaŭ venos la epoko de la radia suno,
  Kiam la gloro de la Patrujo floros...
  Nia armeo fame batalas kontraŭ la infera orkmaht ,
  Kaj li povos forbalai la hordon de malbonaj orkoj!
  
  Saluton Sankta Lada, nia Dipatrino,
  Vi naskis Perunon, kaj Yarilon de jarcentoj...
  Senespera kaĉo ne ricevos fidon,
  Se vi elspezas multon, vi ne retenos vortojn!
  
  La plej grava reganto estas Elfin la granda,
  Al li Elnin testamentis la plej saĝan vojon al Edeno...
  Ĉar Elfisif estas la sinjoro de la lumo,
  Kaj iam, ideala por batalantoj!
  
  Orkŝistoj ne povos trompi la Patrujon,
  Kaj fortranĉita de Elfgi , de Elfbeery Elfsqua...
  Mi kredas je ĝi vivos - elfoj-lumo sub elfinismo,
  Kaj la potenco de Orkdolph - mi forviŝos la knabinon!
  
  Baldaŭ estos venko, ĝi estas vera kiel la suno,
  Baldaŭ estos brilo, kiel la radioj de kvazaro ...
  Kaj kredu la elfojn, elfinismo evoluos,
  Nu, se vi ne kredas min, prefere vi silentu!
  
  La mortintoj baldaŭ reviviĝos per elfinisma scienco,
  Ŝia saĝeco estas senlima, tiel granda kiel kvazaro...
  Ni venkos la orksistojn kun nia bona spirito,
  Ni ne cedu al la tento de la ora sako!
  
  Nu, mallonge ĝi pasos, ĝi estas infera tempo
  Ni knabinoj en Okrlin ruĝe eniros...
  Kaj finiĝos nia senlima ŝarĝo,
  Ĉar ni prenos nian feliĉon per batalo!
  Knabinoj, se ili kantas, tiam tutkore. Gulivero, kvankam knabo en korpo, daŭre estas viro kaj admiras ilin tre multe.
  Ĉi tiuj estas vere bonegaj knabinoj.
  La knaba kapitano kantis:
  Estas virinoj en nia Elfia,
  Kion ili veturas, ŝerca aviadilo...
  Ke ĉiuj en la universo estas pli bela,
  Ŝerce, la kontraŭulo estos batata!
  
  Ili naskiĝas por venki
  Por glori la Elfon dum jarcentoj ...
  Post ĉio, nia praavo,
  Por ili, ili tuj kolektis armeon!
  Kaj la knabo, piedpremante, nudpiede, infaneca, sunbrunigita, fortaj kruroj, kiel fajfi.
  Kaj de lia sono falis bato, kaj trafis la knabinon ĝuste sur la nudan, rozkoloran plandon.
  Ŝi ridis kaj respondis:
  Mi pinĉis belan fingron,
  Kiel brulanta sur fajro
  Jen potenca knabo atendas min,
  Sur ora ĉevalo!
  Gulivero palpebrumis al la knabino kaj notis:
  - Nu, honeste,
  Mi estas terure malbona ekde infanaĝo!
  Li amis bati knabinojn per bastono,
  Eksciu la nervojn de viaj gepatroj!
  Kaj la knaba kapitano prenis ĝin kaj montris sian longan langon.
  La Vicgrafina knabino pepis:
  - Nu, vi donu ĝin! Vi skribas bonege!
  Gulivero notis:
  - Mi skribas bone foje - jes!
  Kaj palpebrumis al sia kunulo. Ĉiukaze, li estas infano kun tre disbatanta bato.
  Kaj la knabinoj moviĝas kun la celo batali, kaj ilia humoro fariĝis ekstreme batalema kaj agresema.
  La militista knabo kantis:
  Kvankam Dio malpermesis duelojn,
  Sed mi sentas talenton por la glavo...
  Mi batalas sep fojojn semajne
  Kvankam mi ne estas duelanto!
  Kvankam mi ne estas duelanto!
  La vicgrafino kantis responde:
  Mi estas knabino, mi klare havas vidojn,
  Kaj en batalo ŝi montris plej altan klason!
  Sed ĉiuj singultis pro rankoro -
  Kial mi naskiĝis knabino?
  La militistaj knabinoj daŭre marŝis kaj iliaj sveltaj, muskolaj korpoj fleksis siajn muskolojn. Ĉi tio estas vere inaj knabinoj.
  Gulivero demandis sian samrangan vicgrafinon:
  -Kien ni kondukas nian armeon?
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Ni iru ien! Kaj ĉi tiu batalo estos tre decida por ni!
  La knaba kapitano rimarkis:
  - Kiam mi eniris en mondon, kie anstataŭ homoj estis la plej inteligentaj estaĵoj, ĉevaloj, tiam... mi pensis, nenio povus esti pli mirinda. Sed tiam montriĝis, ke ekzistas ankaŭ eternaj infanoj. Kaj ne tiom stulta!
  La knabino kontraŭstaris
  - Ni povus disvolvi pli bone teknologie. Sed vi vidas, ke ne ekzistas instigo. Cetere, por alporti en nian belan, harmonian mondon, ankaŭ pulvon kaj pafilojn, kaj kanonojn, kaj eble ion pli malbonan!
  Gulivero laŭ ĵeto:
  - Jes, povus esti pli malbone! Kaj do vi havas idilion. Kaj eĉ se dento estas batita, nova kreskos ĉi tie post kelkaj horoj.
  La vicgrafino kapjesis kaj pepis:
  Mi volas, ke mia infanaĝo neniam finiĝos
  Por ke ĝi rapidu post mi...
  Ne sciante jarojn!
  Konante neniun problemon!
  La knaba kapitano ridetante kapjesis.
  Jes, tio verŝajne estas bonega...
  La knabinoj kiuj marŝis, kaj multaj miloj da ili prenis kaj kantis unuvoĉe:
  La pluvo trans la ĉielo disĵetis stelfragmentojn,
  Ni preparis akrigitan palison por Orkskismo !
  Tankoj "Tigroj" estas nur rubo - malpura pulbazaro,
  La Germana Armeo atendas tuj furiozan fiaskon!
  La Germana Armeo atendas tuj furiozan fiaskon!
  
  Nia kamarado Elfin la gvidanto estas la potenco de milionoj,
  Li havas pugnon, granitan maŝinpafilon en la mano!
  Ni povos venki - rati el Sodomo,
  Nia forto estas monolito - feliĉe sur la Tero!
  Nia forto estas monolito - feliĉe sur la Tero!
  
  Nia partio ne havas pli gravajn aferojn por fari,
  Kiel savi la homojn, la bonon de la Patrujo!
  Febbels de la posedita, al la diablo kun sensencaĵo,
  Kaj la venko estos, kredu min, por spite al ĉiuj diabloj!
  Kaj la venko estos, kredu min, por spite al ĉiuj diabloj!
  
  Sciu, ke la beleco de la elfoj-lumo estas fama pro sia potenco,
  Ŝi havas pezan blondan plektaĵon!
  Kaj en la bataloj kun la orksistoj, la junulo famiĝos,
  Reviviĝos, leviĝinte, la Luma lando!
  Reviviĝos, leviĝinte, la Luma lando!
  
  Ne lasu Orkler - muzelo al la elfoj piki la nazon,
  La liphara ulo opinias, ke li estas bonega Dio!
  Ni marŝos laŭ la strato Orklinskaja ,
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  
  Nia standardo estas ruĝa, la koloro de furioza sango,
  La suno jam brilas sur la Orkstag !
  Ne ekzistas pli malavara donaco por niaj karaj infanoj,
  Se la koro estas kuraĝa kaj timo estas disbatita!
  Se la koro estas kuraĝa kaj timo estas disbatita!
  Ĉi tiu kanto estas tre inspira. Kaj malantaŭ la knabinoj estis katapultoj kaj balistoj kun potencaj, kugloŝargoj. Kaj ĝi estis ekstreme mortiga forto. Kaj ankaŭ la knabinoj tretis per siaj tre delogaj kaj fortaj kruroj.
  Gulivero faris tute naturan demandon al sia kunulo:
  - Kial ne estas viroj inter la militistoj?
  La vicgrafino ridis responde, rimarkante:
  - Kaj tiam oni bezonas virojn en la armeo? Ili estas odoraj kaj malagrablaj rigardi. Knaboj estas nenio, sed plenkreskuloj kaj precipe maljunaj viroj simple abomenas!
  Gulivero logike notis:
  - La aĝo tamen difektas ne nur virojn, sed ankaŭ virinojn!
  La vicgrafino konsente kapjesis.
  - Estas prave! Sed tamen virinoj perdas sian allogecon kiam ili aspektas pli aĝaj ol tridek kvin, kaj viroj kiam ili aspektas pli aĝaj ol dek kvin! Estas grava diferenco ĉi tie!
  La kapitano rimarkis:
  - Mi ŝatas la belecon de adoleskantoj al la lanterno! La ĉefa afero estas, ke virinoj estas belaj, kaj plej grave, amaj kaj inteligentaj!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Tio ĝustas! Beleco estas, kompreneble, bona, kaj eĉ bela, sed ankaŭ la menso gravas!
  Gulivero kantis:
  Sed kial,
  Estas neeble vivi laŭ via menso!
  Sed kial,
  Vi ne povas fidi iun ajn!
  Sed kial,
  Mi estas unuaklasano en mia menso!
  Sed kial,
  Mi ĉiam parolas stultaĵojn!
  Sed kial,
  La vivo nenion instruas al ni!
  Sed kial,
  Homoj estas stultaj, mi ne komprenas!
  Sed kial!
  Sed kial!
  La vicgrafino knabino respondis memfide:
  - Kapo de brasiko!
  Belaj militistaj knabinoj trafis la unuan, eĉ malgrandan taĉmenton de orkoj. La belulinoj tuj haltis. Iliaj nudaj, ĉizitaj kruroj komencis tiri la arbalkordojn kaj turni la tamburojn de arbalestoj.
  Estas tre belaj kaj seksecaj knabinoj en bikinoj ĉi tie, kiuj batalas preskaŭ sen vestaĵoj kaj mi devas diri, ili estas simple ĉarmaj. Kaj se viroj ilin vidos, ili certe genuiĝos kaj kun granda varmo kaj ekscito kisos siajn nudajn, rozkolorajn, iomete malglatajn plandojn, sed ĉi tio faras ilin eĉ pli allogaj kaj deloge odorantaj pri la aromo de la sanaj kaj fortaj korpoj de la knabinoj.
  Do sagoj kaj arbalestaj rigliloj flugis en alta arko kaj truis la orkojn, pikante ilin per sagoj, kiel erinaco per pingloj. Kaj ĝi aspektis tre impona.
  Kaj ĉi tiuj knabinoj ĉi tie estas simple bonegaj kaj unikaj ĉarmoj, kaj iliaj muskoloj estas tre fortaj, kaj samtempe ili aspektas belaj.
  Kaj tiel la unua taĉmento de orkoj estis ekstermita, kaj la grandiozaj knabinoj ne ricevis eĉ grataĵon.
  Gulivero - ĉi tiu eterna knabo frapis sian nudan piedon kaj kantis:
  - Vi knabinoj estas bonegaj,
  Nur superhomoj...
  Ni semos kukumojn
  Kaj sen koni la limojn!
  La vicgrafino palpebrumis al sia ekvivalento kaj ekkriis:
  - Via interligo, mia kapitano,
  Vi povas vidi, ke ĝi rompiĝas en pecojn...
  Foriru knabo, vi estas tre ebria
  Kaj tiam vi renkontos, vi rigardos renkontos!
  La knabinoj marŝis, stampante siajn graciajn, bronzitajn de la suno, kaj nekutime delogajn krurojn.
  Kaj la mamoj de ĉiu beleco estas nur belaj. Nu, kiel ĉe tiaj knabinoj, sed ne por flirti.
  Gulivero rigardis la vicgrafinon, kiu promenadis apud li kaj rimarkis:
  Vi estus pli bona kiel plenkreskulo!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Kio estis malantaŭe, rigardu ĉirkaŭe,
  Konu vin kiel infano, ne hontu
  Mi helpos tion multajn jarojn, preterflugis, kuris,
  Ridetu Gulivero, ridetu!
  La knabkapitano palpebrumis al la knabino, kiu, malgraŭ sia nobla naskiĝo, frapis siajn nudajn, graciajn piedojn sur la akraj ŝtonoj de la vojo.
  Kaj, kompreneble, ŝi aspektis - iom malvarmeta. Tiel riĉe kaj elegante vestita, kaj la kruroj de la knabino estas nudaj, kvazaŭ ŝi estus almozulino.
  Tamen, Gulivero rimarkis:
  - Por infano, vi estas mirinda!
  La vicgrafino frapis la nudan piedon la enan fojon kaj grumblis:
  - Viaj komplimentoj knabo en pantaloneto nenion valoras! Do mi ne povas ricevi specifan monon de ĉi tio!
  La knabeto kapjesis.
  - Ve! Ĉiuj ĉiam havas problemojn kun mono!
  La knabino grincis pro ĉagreno, kaj ŝia nuda, ronda kalkano prenis kaj dispremis la ŝtoneton, batante ĝin per tia forto. Estas eĉ surprize, ke infano, kaj eĉ reprezentanto de la justa sekso, povas havi tiom da forto. Ĉi tio estas beleco - bonega!
  Kaj la vicgrafino knaris:
  - Kantu floron, ne hontu!
  Gulivero demandis kun videbla surprizo:
  - Pri kio kanti?
  La knabino decide deklaris, kolere denove frapante sian nudan, sunbrunigitan piedon, iomete malglatan pro nudpieda marŝado dum longa tempo:
  - Pri amo, kompreneble! Pri kio alia kanti!
  La knabkapitano kapjesis kaj kantis kun evidenta plezuro, kantante per sia sonora, knabeca voĉo:
  Mia imago frapis
  Ĉio fariĝis hela, kvazaŭ en oktobro!
  Kaj ni metas la forkon en la flankojn de la malbona demono,
  Kaj estos tiel bele sur la Tero!
  
  Tiaj steloj en nia universo -
  Iuj estas rubenoj kaj aliaj diamantoj!
  Ni kolektas tributon de la malbonuloj -
  Bato kiel martelo kaj ne en la brovo, sed en la okulo!
  
  Butikfenestroj kie kvazaroj
  La radianta hipodromo ekbrilas!
  Estas gapantaj vundoj en mia animo -
  Kvazaŭ en ĝi estus granda pogromo!
  
  Bukliĝi kiel bukloj de kometo,
  Ŝafo brilas - la lakta vojo brilas!
  Pri senmortaj faroj kantataj,
  Frus estu eterne en gloro!
  
  Kion povas fari malĝoja homo?
  Nur lasu larmon el bluaj okuloj...
  Kiam ĉio ĉirkaŭe estas griza, estas abomena,
  Kiam vi atendas fulmotondron en junio kun espero.
  
  Etendu malfeliĉajn lipojn kun rideto -
  Komprenu, ke la mondo ne estas bero en la arbaro.
  Knabino tuj, nudigis siajn dentojn ĉe vi,
  Ĝi realigos vian sonĝon!
  Do la juna militisto prenis kaj kantis. Kaj ĝi aspektis ege bela kaj pli ol bonega.
  La vicgrafino rimarkis:
  - Vi povas bone kanti! Sed ĉu vi kapablas krei ion pli seriozan?
  Gulivero diris per humila tono:
  - Kaj kio povus esti pli serioza ol kantoj?
  La knabino elŝovis la langon kaj respondis:
  - Io, kio alportas ĝojon kaj plus eĉ sanon!
  La knabkapitano saltis supren kaj malsupren kiel leporo kaj kantis:
  Vi estas mia granda patrujo,
  Cunamaj militoj perforte ĵetis -
  Post ĉio, la armeo estas potenca familio,
  Ni ĵetu malbonon malsupren de ĝia piedestalo en Gehenan!
  
  Kia ĉiela radianta lumo,
  Venas el la koroj de la soldatoj de la Patrujo.
  La heroaĵo de la kavaliroj estu glorata,
  Ni ne bedaŭros, ni kredas la vivon!
  
  La malamiko ricevis grandan donacon,
  Kaj li havas multajn malsamajn armilojn ...
  Jen venas, imagu tian momenton
  La furiozo de Ĉernobogo perforte elverŝis !
  
  Do montriĝis miaj kavaliroj,
  La radianta patrujo suferas!
  En la raporto, nur unu iris nuloj,
  Kaj infera Kaino denove triumfas!
  
  Orkskismo estas forta, la muĝanta hordo,
  Sed ne genuigu la saksojn!
  Post ĉio, kun ni Elfin saĝa por ĉiam -
  Kaj la justa teoriulo Fenin!
  
  Ni administras la Wehrmacht - mi scias disbati,
  Kaj kiom ajn ĉi tiu drako ne estis ruza...
  Ni tranĉos per liaj glavoj,
  Mi estas kavaliro dediĉita al la Patrujo kaj la sinjorino!
  
  Estu la potenca digno
  Por atingi la limojn de Orklin!
  Ni fariĝos indaj je la heroaĵoj de la patroj,
  Ja nia armeo estas nevenkebla en bataloj!
  
  Kiam ni venas kaj realigas la sonĝon
  Sankta afero - la afero de komunismo!
  Mi lasos la knabinon tra la koridoro,
  Al la posteularo la standardo: honoro, altruismo!
  Tiel kantis la militista knabo Gulivero kuraĝe kaj kun sento. Kaj la knabinoj, kiuj iris kune kun ili, aplaŭdis la manojn. Kaj iuj eĉ saltis kaj batis en la salto kiam trafitaj per nudaj piedoj. Kio estis ege mojosa kaj grandskale.
  Gulivero demandis sian kunulon:
  - Ĉu mi kantis bone?
  Ŝi respondis gaje:
  - Najtingalo sur via fono pasas! Tamen, se, ekzemple, bovo muĝas, precipe kiam ĝi estas rostita viva, tiam ĝi estos eĉ pli malvarmeta kaj pli grandskala!
  Gulivero kantis:
  Ni ne estas nur hamstroj
  Kaj kornaj virbovoj!
  Ni kornegas ĉiujn bovinojn
  Kaj ni tuj disŝiros la lupojn!
  . ĈAPITRO #2
  Tiel iris la armeo. Grandega papilio flugis trans la ĉielon, kiu eĉ povus esti konfuzita kun drako pro la ĉeesto de tri kapoj.
  Kaj ŝiaj flugiloj ekbrilis per ĉiuj koloroj de la printempa ĉielarko. Jes, ĝi estis ĉarma bebo.
  Gulivero kantis kun ĝojo:
  La flugiloj de papilio
  Estis tiel bonaj...
  Mi perdis mian pacon
  Kaj li diris el la koro!
  La vicgrafino pepis ridetante:
  - Ĉesu brui kaj disputi,
  Domo tia aŭ ne tia...
  Ni devus almenaŭ konstrui grenejon,
  De kio estas ĉemane!
  Kaj la eternaj infanoj prenos ĝin kaj ridos, montrante siajn tre belajn kaj grandajn dentojn preter sia aĝo.
  Gulivero demandis al la vicgrafino:
  "Kial ni eĉ kampadas?" Ni nur muelas kaj kantas ĉiajn sensencaĵojn!
  Jam estas knabinoj, kaj estis miloj da ili nudpiedaj kaj sunbrunigitaj, kaj ili ĉiuj estas tiel belaj, delogaj kaj muskolaj. Kaj se mi ĝin prenas kaj kantas, ĝi rezultas tre bongusta;
  La reĝo regas super ni fidele,
  Eldonante dekretojn, juĝante servistojn...
  La trono ne toleras tumulton kaj bojadon,
  Kaj ne metodo por subigi timon!
  Sed ĉi tie la kanto de la nudpiedaj belulinoj abrupte estis interrompita. Antaŭe aperis tuta hordo da multnombraj, malbonodoraj kaj dentegaj orkoj. Kaj ili muĝis, svingis klabojn.
  La knabinoj, aliflanke, ne estis embarasitaj kaj komencis haste reorganizi en batalformacio.
  Kaj Gulivero prenis ĝin kaj kantis, frapante siajn nudajn, infanajn piedojn;
  Mi estas la falko de paco kaj milito
  Naskita sub la plej hela stelo...
  Fidelaj filoj de la patrujo -
  Amo - bonega, vera!
  
  Ni kreos belan mondon
  En kiu feliĉo estos nun...
  Lasu la Kerub Sunon brili
  Sankta, altigita Elfo!
  
  Ni atingos niajn revojn
  Ĝi ne estos pli bela en la universo!
  Levu la glavon kaj vi
  Lasu feliĉon via loko!
  
  Kaj beleco en la universo
  Estas tempo brili por mia granda Patrujo!
  Kvankam la knabino kuras nudpiede
  Ni baldaŭ vivos kredu sub komunismo!
  
  La majesto de la beleco de altaj montoj,
  Kaj oraj stepoj kun bonodora tapiŝo!
  Ni balaos la rubon el la universo
  Kredu, ke via vivo ne bedaŭros!
  
  Kaj ĉio estos bona en la mondo,
  Ja elfinismo triumfos ĉie!
  Kiu estas en la manoj de ĉizilo en la koro,
  Kiu amas maŝinpafilon kaj kuglojn!
  
  Kion ni faros estos eterne
  Ni konstruu urbojn, ŝercante sur Marso!
  de Britio estas terure granda -
  Ni salutos la homojn de la mondo !
  
  La sango, kiu verŝas, estas por semado,
  Al kiu kreskas la semoj de amo!
  Estu bone en la subluna al ĉiuj,
  Se vi ne estus nur papaga kavaliro!
  Kaj la knabinoj, je la sono de grandiozaj kantoj, malfermis fajron sur la orkojn per kaj pafarkoj kaj arbalestoj. Kaj la unuaj sagoj frapis de la malproksimo de la orkoj. Kaj la arbalestaj rigliloj montriĝis entute mortigaj.
  Knabinoj kiel muĝi:
  - Ni ĉiuj estas belulinoj unu familio,
  Ni purigu la universon de putro!
  Se necese, rapide ni pacigos la orkojn,
  Kaj furioza kerubo ŝvebas super ni!
  La vicgrafino blekis:
  - Banzai!
  Militistoj de longa distanco trafis la orkojn, ŝpinante la tamburojn de arbalestaj aparatoj per siaj nudaj piedfingroj. Kaj samtempe, ili ne forgesis, kiam ili pafis sur malbonodorajn, cinamajn kaj dentegojn, kanti;
  Mia mondo estas plonĝita en mallumon
  Morta pejzaĝo kaj malvarma nebuleto.
  Kaj mi vole-nevole via malamiko
  Kaj ĉi tiu rolo, kredu min, ne estas dolĉa!
  
  Akceptu mian proponon
  Pasio por vi laŭte parolas en mi.
  Via respondo ne mortigos min
  Kaj vi estos kondamnita al morto!
  
  La mondo ŝanĝiĝas,
  La vivo finiĝas
  Vi estas kondamnita
  Kaj via lando!
  Neniuj elektoj
  Sfero El Gilet
  En mondo kie estas mallumo kaj glacio
  Malfermos la enirejon!
  
  Sango de Elfoj sur la talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li venigos en ĉi tiun mondon kun si.
  
  Via mondo estas mia
  Mi havas la ŝlosilon al ĝi!
  Mi havigos al vi eternan ripozon!
  
  Kion via spirito esperas?
  Desmond ne povos savi vin.
  Kie estas mia hejmo - la lumo estingiĝis
  Via varma tero ŝirmos mian popolon.
  
  Mi diros al vi sekreton:
  En la nokto de la Kombinaĵo, elfa sango
  Devus makuli la amuleton
  Kaj la pordoj de la mondo malfermiĝos.
  
  La mondo ŝanĝiĝas,
  vivo finiĝas
  Vi estas kondamnita
  Kaj via lando!
  Neniuj elektoj
  Sfero El Gilet
  Al mondo kie mallumo kaj glacio
  Malfermos la enirejon!
  
  Elfa sango sur talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li venigos en ĉi tiun mondon kun si.
  
  Via mondo estas mia
  Mi havas la ŝlosilon al ĝi!
  Mi havigos al vi eternan ripozon!
  
  Vi estas freneza kaj kruela
  Sed via tempo finiĝas
  Vi ne regos la mondon
  Malbenita vi, Malhela profeto.
  Pli bona morto kiel savo
  Ol esti la unua inter la sklavoj.
  Vi konas mian decidon
  Mia respondo: "Eterne pereu!"
  
  La mondo ŝanĝiĝas,
  vivo finiĝas
  Vi estas kondamnita
  Kaj via lando!
  Neniuj elektoj
  Sfero El Gilet
  Al mondo kie mallumo kaj glacio
  Malfermos la enirejon!
  
  Elfa sango sur talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li venigos en ĉi tiun mondon kun si.
  
  Elfa sango sur talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li venigos en ĉi tiun mondon kun si.
  
  Via mondo estas mia
  Mi havas la ŝlosilon al ĝi!
  Mi havigos al vi eternan ripozon!
  Tiel kantis la knabinoj, kiuj ŝajnas elfoj, sed iel pli kiel homoj. Ĉu tio estas tro bela. Kaj tre muskola kun siaj korpoj kaj figuroj.
  Orkoj ne povas malhelpi knabinojn tiajn. Kaj ili renkontis la vilajn kaj malodorajn ursojn per batoj de glavoj, bastonoj kaj hakiloj.
  Kaj la knabinoj ankaŭ batis la orkojn en la mentono helpe de nudaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Kaj ili ankaŭ ĵetis venenajn, mortigajn pinglojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj la orkoj falis kaj mortis.
  La vicgrafino demandis al Gulivero:
  Ĉu vi iam vidis tian viglan konfrontiĝon inter beleco kaj malbeleco?
  La knaba kapitano ridis kaj respondis:
  - Kompreneble ne! Estas mirinde!
  La knabino kapjesis kaj ŝi mem ĵetis per sia nuda, ĉizita piedo mortigan forton, kaj tre detruan obuson. Ŝi flugis en arko, kaj trafis en la dikon de la orkoj, disĵetante ilin en malsamaj direktoj.
  Gulivero knaris:
  - Vi estas perfekteco, de rideto ĝis gesto! Sed sciu, ĵeti obusojn per viaj piedoj estas mojosa kaj nekutima!
  La vicgrafino ridis kaj rimarkis:
  - Jes, miaj kruroj estas belaj! Kaj miaj nudaj, rozkoloraj plandumoj estis kisitaj de noblaj kavaliroj. Estas precipe agrable kiam elfoj faras ĝin. Sed se orkoj lekas viajn kalkanojn, tiam estas abomena!
  La knabinoj tiam prenis ĝin kaj elmontris siajn skarlatajn brustcicojn, deprenante siajn mamzonojn. Kaj kiel ili vin prenos kaj batos vin per murda fulmo. Kaj la orkoj brulos, kaj iliaj haŭtoj fumos kaj karbiĝos. Kaj ĉi tiuj bestoj terure muĝas.
  Kaj la knabinoj prenos ĝin kaj metos siajn nudajn piedfingrojn en la buŝon. Kaj kiel ili pufas. Aŭdiĝas surdiga fajfo.Multnombraj korvoj, kiuj flirtas ĉirkaŭe, kvazaŭ ili ricevus klabon sur la kapo. Kaj samtempe ili ankaŭ havas koratakon kaj indigeston. Kaj ili falas konsternitaj kaj konsternitaj, ramante kapojn per siaj bekoj al orkaj ursoj.
  La kranioj de la monstroj frakasas kaj ŝprucas venenkoloran sangon.
  Gulivero rimarkis kun surprizo:
  - Ĉi tio estas ege mojosa kaj mirinda! Oni povus diri - ultrastela !
  La nobla knabino kapjesis:
  - Jes, mia knabo! Ĉi tio estas ege adorinda! Sed vi ankaŭ ne devus esti senlaborema. Kaj vi devas bati la orkojn per mortiga ondo!
  Gulivero respondis ĝemante, levante siajn infanecajn, kvankam muskorajn, ŝultrojn:
  - Ĉi tio ja ne estas facila tasko!
  Kaj la knabo ĵetis pizon en la aeron kaj neniigis. Kaj ŝi preterflugis kaj trafis la orkojn, igante ilin bruli kaj flugi pli alte en la aeron. Kaj turnu vin tien.
  La vicgrafino rimarkis:
  - Ĉi-foje vi bone ĵetis! Nu, eble vi povas montri al mi ion alian!
  Kaj la belaj knabinoj denove prenos vin unuvoĉe kaj batos vin de viaj rubenaj cicoj per fulmoj. Kaj de la umbilikoj pulsaroj. Kaj tiuj estas tiel detruaj ke la orkoj estas bruligitaj vivaj kaj detruitaj per miloj.
  Gulivero rimarkis, ke li denove ĵetis eksplodan pakaĵon da morto per sia nuda, infaneca piedo:
  - Ni diru nur, ke ĝi estas bonega!
  La vicgrafino rimarkis:
  - Nun estas tempo por vi kanti! Nu, ni ne timu, ĝi eĉ multe helpos nin.
  Gulivero kapjesis kaj kantis kun granda entuziasmo;
  Ni estas pioniroj - herooj de la Patrujo,
  Kiuj naskiĝis sub la signo de novembro...
  Ni ne bedaŭros la vivon por la Elfo,
  Al gloro per la ruĝa standardo de la reĝo!
  
  Ni amas kaj scias kiel batali forte,
  Orksistoj fervore derompante la kornojn...
  Ni havas obusojn en vasta valizo,
  La vivo ne estas multekosta por ni pioniroj!
  
  Ni amas nian sanktan Patrujon,
  Kion kreis la enorma elfinismo...
  Ĉi tie Elsomolka estas kondukata nudpiede tra la neĝo,
  Kaj la orksisto volas faligi nin!
  
  Mi batalis fervore kun orksismo sub Elfsqua ,
  Kaj ni falĉis ĉiujn malamikojn per rikoltilo ...
  Kial ĉi tiu Orkmaĥto estis donita al la elfoj,
  Mi batos lin per mia pugno!
  
  Mi estas pioniro kaj sub la Granda Elfo,
  Batalis kiel giganta militisto...
  Orkshizma ĉesigis la atakon de la sovaĝejo,
  Ni havas unu Sinjoron Superan Specon!
  
  Ne estas randoj en la reviviĝo de Elfia,
  Granda elfino , levis nin de niaj genuoj...
   Svarog la granda, la plej alta mesio,
  Kaj la radia idealo de Lada!
  
  Ni estas pioniroj, knaboj, knabinoj,
  Ni amas batali - ĉi tio estas nia destino...
  Kaj la voĉo de la elfa muelilo vokas,
  Kvankam sanga kaoso regas!
  
  Elfiya estas la naskiĝloko de Svarog,
  Kaj ŝi lumigis la vojon por elfinismo ...
  Pioniroj ne bezonas malbonan Dion,
  La malamiko ne povos fleksi nin en pugnon!
  
  Ni havas malvarmetan tankon kun dekliva kiraso,
  Estas tiel facile por la orkoj ne trarompi,
  Kun amo al Lada, nobla fraŭlino,
  Por igi predanton ludon!
  
  Elfskva batalantaj homoj defendis,
  Kaj tiam estis la granda Elfingrad ....
  Ni vidos elfinismon baldaŭ donita,
  Trapasu Orklin konu la paradon!
  
  Jes, Elfingrad fieras per ĉi tiu vorto,
  Ni estas nudpiedaj pioniroj en neĝblovo...
  Ni rompos la kornon de stulta bovino
  Kaj ni veturigos Orctler rekte al la ĉerko!
  
  Sciu, ke la Patrujo neniam fleksiĝos,
  Ŝia impulso ne povas esti bremsita...
  Ke la suno brilu sur Elfo eterne,
  Kaj la perfida ŝtelisto estos disbatita!
  
  proksime de Elfingrad ,
  Ni povis maldaŭrigi la orkŝistojn...
  La elfoj havas tian malmodestecon, sciu,
  Kaj la malamikoj iros nur nulojn!
  
  Elfia povas flugi al Marso
  Kaj kreu malsaman grandecon ...
  Kaj kompreneble ĉio estos tre mojosa,
  Kvankam la vivo estas delikata kiel silka fadeno!
  
  La spirito de elfoj ne scias en la bataloj de la baro,
  Li havas la potencon de Perun ...
  Ni atendas rekompencojn de la dioj,
  Kaj la elemento brilas, kredu la runon!
  
  Kiel la spirito de elfoj ne konas malvenkon?
  Kredu min, li povas disbati ĉion...
  Ni pioniroj tiom volas venĝon...
  Nevenkebla, kiel la armeo de la Patrujo!
  
  Ni preskaŭ venkis
  Estu lumo en la gloro de Elfinismo...
  Niaj avoj batalis por la Patrujo,
  Ni baldaŭ renkontos ĝojon kaj tagiĝon!
  
  Sen patrujo, ne ekzistas vivoj por pioniroj,
  Ili volas batali por ŝi...
  Kaj kion vi volas malbonaj sinjoroj?
  Ĉu ni donu sklavan vivon?
  
  Ne, la Fuhrer sklavigos la elfojn,
  Ni dispremos lin kiel pupon...
  Post ĉio, elfaj kavaliroj povas batali,
  Kaj la orflugila kerubo estas kun ni!
  
  Ne estas vizaĝoj de nia Patrujo sub la mondo,
  Brulas kiel la plej hela stelo...
  Vi fariĝis idolo por mi,
  Mi neniam disiĝos kun vi!
  
  Mi estas pioniro kaj nudpieda knabo,
  Kio rapidas tra la neĝo kun nuda kalkano...
  Kaj ie bela blanka kunikleto saltas,
  Kiu derompos la kornon de la malamiko!
  
  Pioniro en batalo ne scias dubojn,
  Li ne estas klaŭno, sed terminatoro, vi scias...
  Venĝo venos al la ferocaj Orkoj, kredu
  Kaj estos hela paradizo de elfinismo!
  
  Kiel ĝi venos, konu la epokon,
  En kiu ĉiu militisto el la staltrogo...
  Batalu ĝis via lasta spiro,
  Li estu detruita, vi konas la ferocan fiulon!
  
  La steloj de elfinismo brilas hele,
  La erao de lumo, ne ekzistas pli bela en la mondo ....
  Ni dispremos la jugon de kreda orkismo ,
  Kaj Orctler estos la elfoj por vespermanĝo!
  
  Ni kredas tiajn ŝtaltankojn,
  Ke ilia pantera ŝelo ne penetros ...
  Ni svingu jodon al la vundoj de nia knabo,
  Kaj denove la pioniro kuraĝe rapidas en batalon!
  
  Nu, la orksistoj havis malfacilan tempon,
  Ili ne pensis, ke ni povus nur venki.
  Ni vidas elfinismon koni mejlojn,
  Kaj ni povos ŝerce frakasi la Orkmaĥton!
  
  En la nomo de nia potenca patrujo,
  Fiera pioniro atakas...
  Kvankam nuboj pendas super la Patrujo,
  Ni donu venkan ekzemplon por ĉiuj!
  
  Kredu min, la malamiko ne haltigos vian sonĝon,
  Ni denove venkos ĉiujn Orkojn...
  Ne estos malbono, kredu al mi, por reĝi sur la trono,
  Ni kreos novan mondon de ordo!
  
  Ĉio estos en ordo, en la Patrujo vi scias,
  Mi estas knabo, sed en batalo mi estas kiel Robin Hood,
  Komence mi nur skrapis sur la skribotablo,
  Kaj nun, kredu min, ĝi estas vere mojosa!
  
  Elfo povas ŝiri orkojn per bajoneto,
  Ŝi venkos ajnan armeon ...
  Kaj la pioniroj vivas sub elfinismo ...
  Ja nia amikeco estas forta monolito!
  
  En nenio ni cedos al la orkoj en batalo,
  Ni povas venki malamikojn per ŝerco...
  Kaj tiel ni batas orksistojn per klabo,
  Neĝoŝtormo muĝas, tordante neĝon en ventegojn!
  
  Elfo ne konas orksistojn, konas kompaton,
  Ŝi estas nevenkebla forta...
  Reptilioj akiros sabron firme en la kolo,
  Kaj Satano estos detruita!
  
  Ne kredu, ke Orcler estas nevenkebla,
  Kvankam la potenco de infero, pripensu ĉion, kolektitan ...
  Kiam la homoj kaj la partio estas unuigitaj,
  La homoj de nia orkmaĥto ŝiris en pecetojn!
  
  Elfia estis fama dum jarcentoj kiel sanktulo,
  Ŝi rompis la Tigrojn kiel metalon...
  Disvastiĝi de fino ĝis fino,
  Pri tia lando revis nur junulo!
  
  Ni venkis kiel gigantoj
  Hakitaj kontraŭuloj scias per glavo ...
  Ni estas malpezaj elfoj, ni estas nevenkeblaj en bataloj,
  Ni venkos la kontraŭulojn de la Patrujo!
  
  Fidu nin, nenio haltigos nin
  Kaj vi konas nin, nenio gajnos...
  Ni enterigos la kalvan Fuhrer,
  Ni havas akran glavon kaj ŝtalŝildon!
  
  En la tuta universo ne ekzistas Elfi pli bela,
  Ĝi havos epokon de lumo dum aĝoj...
  Ĉiuj generacioj estos paco kaj feliĉo,
  La Patrujo bezonas firman manon!
  
  Do ludante Orklin,
  Ni ŝmiru la orkmaĥton kiel cindron en sangon...
  Tio estos la tempo de la limo de paradizo,
  Kaj kune kun Lada regas la amo!
  La kapitano knabo estas tiel mojosa, kantanta per sia dolĉa voĉo. Kaj ĝi estas vere ĉarma kaj rivereto fluas en la animo.
  La vicgrafino diris kun rideto:
  - Jes, ĉi tiu kanto multe helpis nin!
  Efektive, la korvoj falis en stuporon kaj falis konsternitaj kvazaŭ ili estus movitaj per klaboj en la cerbo, kaj eble io pli peza.
  La knabinoj, kompreneble, armitaj per glavoj kaj hakiloj, tre fame hakis la orkojn. Kaj ilia balaado estis granda, kaj la sagoj elbatis la ursojn kun granda efikeco. Nek, kompreneble, la militistoj ne povis ne uzi katapultojn kaj balistojn. Kaj ili elĵetis grandajn potojn da bruligebla miksaĵo, oleo kaj alkoholo. Kaj bruligis orkojn kiel kolbasojn.
  Gulivero lekis siajn lipojn kaj komentis:
  - Tre apetitiga! Kaj la odoro de bruligita viando estas plene bongusta!
  La vicgrafino palpebrumis al sia ekvivalento kaj pepis:
  Ŝafida viando estas tre suka,
  Knabina bastono estas tre potenca!
  La militistoj prenis ilin kaj denove batis ilin de la skarlataj cicoj de siaj brustoj per murda fulmo.
  Kaj tiom da malbonaj orkoj estis bruligitaj kaj bruligitaj. Ĉi tiuj estas la veraj atingoj de la armeo de lumo.
  Kaj nudpiede, belaj knabinoj.
  Gulivero siblis:
  - Jen mia muzelo! Estos puno, estos puno!
  Jen kiel agresema ĝi montriĝis.
  Nu, kial ne krii al la knabinoj:
  Malbona orko rampas laŭ la rokoj,
  Batu lin per napalmo!
  Ne indulgu la orkojn
  Detruu ĉiujn reptiliojn!
  Kiel disbatanta litcimojn -
  Brulu kiel blatoj!
  La vicgrafino knaris, palpebrumante per siaj safiraj okuloj:
  - Ĉi tio estas ekstrema beleco!
  Gulivero palpebrumis al ŝi kaj pepis:
  - Estu lumo,
  Mi ne estis en la ĉielo...
  Tagiĝo venos -
  Kaj kompreneble ni iros al la ĉielo!
  La vicgrafino ridis kaj rimarkis:
  - Jes, kompreneble, ni iru. Kaj ni venos denove!
  La knaba kapitano palpebrumis al sia kunulo kaj kantis:
  Mi irus al la ĉielo, mi irus al la ĉielo
  Jen mi estis, sed tie mi ne estis!
  Kaj la terminanta infano ĵetis mortigan forton kaj tre kompaktan pizon de morto al la orkmalamikoj.
  Ŝi flugis kaj rapidis, disĵetante malamikojn ĉiudirekten. Kaj la orkoj rulis la kapojn.
  La vicgrafino bojis:
  - Phasmagoria - la plej alta normo!
  Gulivero grumblis:
  - Estas prave! Donu la demokration al la infero kun la carismo!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - La reĝo devas esti en la kapo, ne sur la trono!
  Kaj ŝiaj safiraj okuloj ekbrilis kiel steloj. Kaj ĝi montriĝis sufiĉe aminda.
  La knabo knaris:
  - Por nova, justa mondo!
  La vicgrafino rimarkis:
  Milito furiozas en la universo
  Kaj kiom vi povas suferi...
  Satano liberiĝis
  Kaj komencis mortigi furioze!
  Gulivero grumblis:
  - Jes, jes! La sola demando estas kiam? Ĉiam estis murdoj!
  La knabino kapjesis:
  - Ekde la tempo de Kain, vi volas diri?
  La knabo respondis:
  - La unua murdo estis en homaj pensoj! Reen kiam Adamo ne estis kreita, sed nur lia spirito ekzistis!
  La vicgrafino ridetante demandis:
  - Ĉu vi pensas, ke la animo estis eterna?
  Gulivero energie kapjesis kaj frapis la nudan piedon de sia infano:
  - Plej verŝajne, ĝuste tio estas! Ĉiukaze, la Sinjoro Dio blovis en la homon per sia spiro kaj popolis lin per sia eterna, senmorta, ĉiam ekzistanta partiklo!
  La knabino ridetante kantis:
  Amu la Eternulon per via animo,
  Jesuo estu kun vi...
  Kaj se vi volas knabon al la ĉielo,
  Revu nur pri Kristo!
  
  TROLO KAJ ELFO KONTRAŬ ORKOJ
  KONOTACIO
  La trolo kaj la elfo, ĉe la kapo de grandega armeo konsistanta ekskluzive el tre belaj, kurbaj kaj muskolaj knabinoj, eniras la batalon kun hordo de orkoj. Kaj la militistoj montras sian plej altan klason!
  . ĈAPITRO #1
  La trolknabo kaj la elfa knabino nun estis ĉe la estro de tre granda armeo.
  Antaŭ ili estis knabinoj marŝantaj laŭpaŝe. Ili portis nenion krom diafanaj tunikoj, kiuj montris siajn belajn, sunbrunigitajn, muskolfortajn korpojn. Kaj la nudaj, fortaj kruroj de la knabinoj monfaris paŝon.
  La belulinoj tiris malantaŭen la piedfingrojn, kaj rektigis siajn potencajn, kaj samtempe, graciajn, maldiktaliajn korpojn ĝis la limo.
  Kaj kiajn potencajn kaj luksajn koksojn havas la knabinoj, kies konturoj ne kaŝas maldikajn tunikojn.
  Kvar helaj steloj brilis de supre, kiuj donis tre fortan brilon.
  La knabinoj en la infanterio estas armitaj alimaniere. Kiu havas pafarkojn, kiu havas pli potencajn arbalestojn kun rigliloj. Estas militistoj kun glavoj kaj tiuj, kiuj ĵetas sagetojn. Kelkaj belaj kaj muskolfortaj knabinoj ankaŭ havas potencajn hakilojn malantaŭ si, kapablajn tranĉi iun ajn, la plej grandan batalanton en duono.
  Krome, kiam la trolo kaj la elfo ĉirkaŭrigardis, ili vidis knabinojn sur ĉevaloj, kaj sur kameloj, kaj eĉ sur elefantoj! La knabinoj, senescepte, estis tre muskolaj kun grandaj, altaj mamoj, sunbrunigitaj, nudpiedaj kaj apenaŭ kovritaj de vestaĵoj.
  Kaj iliaj haroj estas de malsamaj koloroj - verda kaj blua, kaj oranĝa, flava, ruĝa, blanka, kaj eĉ makulita. Sed ĝenerale, la knabinoj estas tre ŝikaj. Kaj iliaj kruroj estas nudaj, buloj de muskolo ruliĝas sub la ĉokolada haŭto.
  Tiuj, kiuj estas ordinaraj batalantoj, ne havas ornamadojn, kaj ornamadojn mem. Sed la militestroj estas ornamitaj per braceletoj sur siaj brakoj kaj kruroj faritaj el oro, arĝento, plateno, kovritaj per gemoj. Kelkaj knabinoj ankaŭ havas orelringojn kaj broĉojn en siaj haroj faritaj el altvaloraj ŝtonoj. Ĉio aspektas tre bela. La vizaĝoj de la knabinoj estas junaj, agrablaj, tute ne malbonaj, kvankam iliaj mentonoj estas kuraĝaj. Kaj tamen, multaj knabinoj odoras tre agrabla kaj erotika. Estas aromo de kaj multekosta parfumo kaj natura aromo de tre fortaj, muskolaj kaj, samtempe, delogaj korpoj.
  La trola knabo, rigardante ilin, sentis tiel fortan eksciton, ke li preskaŭ eksplodis.
  Ĉirkaŭe estis nur knabinoj. Kaj estas miloj da ili. Ĉiuj apenaŭ kovritaj, tre allogaj kaj vekantaj viran volupton!
  Apud Raptoro, kiel la juna trolo estas nomita, lia elfa amiko, nobla vicgrafino, rajdas sur unikornulo. Erimiada estas la sola reprezentanto de la justa sekso, kiu havas ŝuojn - sandalojn ornamitaj per diamantoj kaj topazoj. Ŝi mem estas en luksa kostumo, kaj sur ŝia kapo estas brilanta krono el radiaj, nekonataj surtere, valoraj ŝtonoj. Kaj sur la alta brusto estas ordonoj.
  Same kiel la Raptoro. Ili ŝajnas komandi armeon de multaj miloj da belaj, nudpiedaj, duonnudaj knabinoj.
  Erimiada, rigardante ĉi tiun splendon de tiaj belaj knabinoj, kiuj marŝas, batante la nudajn plandojn, kun tre gracia kalkankurbo sur la akraj ŝtonoj de la vojo, levis kaj kantis;
  Super la steloj ni flugos super la planedo,
  La hela suno brilos...
  Heroismo de la elfoj de lumo kantita,
  Faras ĉasiston en ludon!
  
  La tempo fariĝos vere rapida,
  Kie fulmotondro ekbrilas super la mondo...
  La pomo floras amase,
  Kompreneble la printempo venas!
  
  Estos epoko, kredu elfinismon,
  Kie iu ajn persono estas demiurgo.
  Ni forlavos la makulon de la vizaĝo, ni estas orkismo ,
  Se necese, plugu kaj plugu!
  
  Fidelaj dioj fariĝos super la mondo,
  Ili alportos ĝojon kaj ridon al la elfo ...
  Ni sanktoleos la harojn per mirho ,
  Sukcesi en glora komerco!
  
  Jes, Elfia estas monda lando,
  Elfinismo sankta tero...
  Nudpieda knabino kuris
  Ŝi venas de fianĉino donita!
  
  Jes, amu la belaĵojn de Elfia,
  Kio kreis metalon el ŝtono...
  Homoj fariĝos, kredu min, pli feliĉaj
  Napalmo verŝu el la ĉielo!
  
  Ne serĉu feliĉon sen Rod,
  Li donos eterne amon...
  Sub la kalkano en la batalo de Svarog,
  Verŝita monstra sango!
  
  Ne ekzistas pli bela lando de gigantoj,
  Ĝi havas trolojn kaj gnomojn en la vicoj...
  Ni estas por ĉiam unuigitaj kun la Patrujo,
  Ni venkos en iu ajn, konu la batalon!
  
  Do kial la homo estas tiel malĝoja
  Post ĉio, vi sciis la potencon de Svarog ...
  elvoki bonajn sentojn,
  Nia Lada ama idealo!
  
  Ĝi fariĝos pli bona ol la universo, kredu min
  Se elfinismo komencas regi...
  Ni estas Svarog feliĉaj infanoj -
  Ni frakasu orksismon en kvarkojn!
  
  Baldaŭ la tero brilos,
  Granda sukceso baldaŭ venos...
  Kaj Yarilo leviĝos kiel glora suno,
  Kaj donos brilon al ĉiuj!
  
  Ni trinku por la Patrujo, knabinoj,
  Por ke Elfie floru eterne...
  Por ke la salajro estu senfina -
  Pri kio ne estas honte revi!
  
  Lasu la elfon leviĝi super la universo,
  Kaj montru al ĉiuj la ridon de Dio...
  Kun sia forto en nepereeblaj bataloj,
  Ni malkaŝos la plej ruzan trompon!
  
  Baldaŭ la suno brilos pli hele
  Spaco fariĝos kiel korto...
  Do bruligu la fajron, ke vi estas pli varma,
  Akrigi hakilon el ŝtalo!
  
  Kaj tiam kun la kanto de la Granda Lada,
  Tio naskis potencajn diojn...
  Ni povos haki la sovaĝan tribon,
   Elf-gloraj glavmantaj filoj!
  La raptoro ridis kaj rimarkis:
  - La lasta verso estas ia sensignifa. Ĉu vi volas dehaki la elfajn glorajn filojn, tio estas, vin mem?!
  Erimiada respondis kun dolĉa rideto:
  - Ne, mi iomete misparolis. Efektive, mi intencis diri, ke la elfaj filoj kaj filinoj povos elhaki tribon de sovaĝaj hordoj. Ĝenerale, ĝi estas nur romantika kanto!
  La Raptoro estis dironta ion, kiam subite bela knabino kun nudaj, sunbrunigitaj kruroj blovis klarionon. Samtempe ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtis en la vento, kiel batala, proleta standardo. Kaj la militisto trumpetis.
  Aliaj knabinoj, el kiuj estas multaj miloj, haste komencis reorganizi de marŝado ĝis batalformacio. En la malantaŭo mem de grandega armeo de skribitaj, eĉ se muskolaj, brilantaj pro ŝvito kaj odoranta de parfumo kaj aromo de ina forto, militmamutoj tiris katapultojn kaj balistojn.
  Erimiada komentis kun rido, fulmante siajn perlajn dentojn:
  - Ŝajnas, ke ĝi estos tre amuze!
  Raptoro profunde spiris kaj respondis:
  - Unu afero estas abomena al mi - kiom da tiaj ravaj kaj unikaj belulinoj mortos!
  La elfo parolis kun aplomo:
  - La milito ne estas kompleta sen viktimoj, nur kun sekso oni povas fari sen orgasmo!
  Kaj ambaŭ, la elfo kaj la trolo en kronoj, nudantaj la dentojn gaje, ridis.
  Post tio, ili ankaŭ komencis doni ordonojn per siaj sonoraj kaj tre gajaj kaj fervoraj voĉoj.
  Erimiada prenis ĝin kaj denove kun granda sento kaj esprimo, dancante sur sia neĝblanka unikorno, ŝi kantis;
  Gloro al la lando, kiu floras en la ĉielo,
  Gloro al la granda, sankta Elfo...
  Ne, ne esti en eterne silento -
  La steloj de la kampo de perloj akvumis!
  
  La granda Ĉiopova Svarog estas kun ni ,
  Filo de la Ĉiopova impona Familio...
  Por ke ĉi tiu Militisto helpu en la batalo,
  Laŭdu la Elfan Dion!
  
  La knabinoj ne dubas, kredu min
  Furioze la knabinoj atakas la hordon...
  Freneza besto disŝiros,
  Kaj la malamiko ricevos baton en la nazo!
  
  Ne, ne provu rompi la elfojn,
  La malamiko ne genuigos nin...
  Ni venkos vin malbona filo,
  Elfin estas kun ni !
  
  Ne, neniam cedu al malamikoj
  Nudpiedaj knabinoj batalis sub Elfskvoy ...
  Ni ne montros malfortecon kaj honton,
  Ni traktu la grandan Satanon!
  
  Dio ĉesigu viajn batalojn
  Kaj frakasu la hordojn de la Germana Armeo fame ...
  Tiel ke ili finiĝis kun nuloj,
  Por ke ne estu kviete en la tombejo!
  
  Donu al la knabinoj liberan kondukilon, batalantoj,
  Do ĉi tio estos aranĝita por la orkistoj...
  Patroj fieros pri ni
  La kontraŭulo ne melkos nin kiel bovinojn!
  
  Estas vere, ke baldaŭ venos printempo,
  La spikoj sur la kampoj fariĝos oraj...
  Mi kredas, ke nia sonĝo realiĝos,
  Se vi devas batali por la vero!
  
  Dio, tio signifas, ke ĉiuj homoj estas amo,
  Fidela, forta, eterna en ĝojo...
  Kvankam perforta sango estas verŝita,
  La knabino ofte estas senzorga!
  
  Ni dispremas la malamikon en batalo,
  Farante ion tiel aeran...
  Kvankam ŝtormo furiozas super la mondoj,
  Kaj venas la malluma eklipso!
  
  Ne, la elfoj staros al la tombo,
  Kaj ili eĉ ne iomete cedos al la orkoj...
  Vi skribas la knabojn en kajeron,
  Kaj akrigi ĉiujn viajn sabrojn por riproĉo!
  
  Jes, estas vere, ke la tagiĝo estos sen randoj,
  Kredu min, ĉiuj ricevos ĝojon...
  Ni malfermas alian, kredu la mondon
  La mano de la knabino etendiĝas alte!
  
  Ĉu ni elfoj povas fari tion, kredu min
  La fakto, ke ni eĉ ne kuraĝas revi pri...
  Ni vidas klare la plej brilan celon,
  Ne, ne portu stultaĵojn batalantojn!
  
  Ni flugos al Marso por amuzo
  Ni malfermu la kampojn tie, kalkulu la rubenojn...
  Kaj ni ŝarĝos la orkojn rekte en la okulon,
  Hordoj da keruboj ŝvebas super ni!
  
  Ke la elfa lando estu fama,
  Kio donis elfinismon al la popoloj...
  Ŝi estas por ĉiam donita al ni per naskiĝo -
  Por la Patrujo, por feliĉo, por libereco!
  
  En Elfia, ĉiu militisto el la staltrogo,
  La bebo tiras la tenilon al la pafilo...
  Tial vi tremas fiulo,
  Ni vokas la monstron por respondeci!
  
  Jes, nia estos amika familio,
  Kion elfinismo konstruos en la universo...
  Ni fariĝos, konos verajn amikojn,
  Kaj nia komerco estos kreado!
  
  Post ĉio, elfinismo estas eterne Donita per naskiĝo,
  Por ke plenkreskuloj kaj infanoj estu feliĉaj...
  La knabo ankoraŭ legas per silaboj,
  Sed la flamo de la demiurgo brilas en la okuloj!
  
  Homoj estu feliĉaj por ĉiam
  Ke kune ili batalas por la aferoj de Svarog ...
  Ni baldaŭ vidos la marbordon de Folgi,
  Kaj ni estos sur la honorinda loko de Dio!
  
  Jes, la Elfo ne povas esti rompita de la malamikoj de la Patrujo,
  Ĝi estos pli forta eĉ ŝtalo ...
  Elfiya, vi estas patrino de infanoj,
  Kaj nia patro, kredu min, de la plej saĝa distanco!
  
  Ne estas baroj por la Patrujo, kredu min,
  Ĝi daŭre antaŭeniras...
  La reĝo de la infero baldaŭ mato
  Kvankam li havas tatuojn sur la manoj!
  
  Ni donos niajn korojn por nia Patrujo,
  Ni grimpu ĉiujn montojn, kredu min pli alte...
  Ni knabinoj havas multe da forto,
  Foje ĝi eĉ krevigas la tegmenton!
  
  Por Elf, la knabo ankaŭ donis abonon,
  Diris, ke li batalus feroce...
  En liaj okuloj, brilanta metalo,
  Kaj la RPG estas forte kaŝita en la tornistro!
  
  Do ni ne ludu la malsaĝulon
  Kaj estas pli bone, ke ni ĉiuj staru kune kiel muro...
  Ekzamenoj, transdonante nur kvin,
  Por ke regu Habel, kaj ne la malbona Kain!
  
  Resume, estos feliĉo por homoj
  Kaj la potenco de Svarog super la sankta mondo...
  Orkŝistoj, kiujn vi lude frakasas,
  Lada estu feliĉo kaj idolo!
  Ĉi tio vere estis la kanto. Kaj antaŭen, grandega hordo da orkoj jam atakas belajn, nudpiede, sunbrunigitajn kaj tre delogajn kaj apetitespektajn knabinojn.
  Kaj ĉi tiuj estaĵoj, kontraste al la elfoj kaj troloj, estas tre aĉaj kun malbelaj vizaĝoj. Orkoj aspektas kiel ursoj, nur nekompareble pli malbelaj, kaj iliaj muzeloj estas tiel teruraj, forpuŝaj.
  La knabinoj kun arbalestoj pafis unue. Post ĉio, arbalestoj estas speciala mekanismo kun pezaj rigliloj trempitaj en veneno, kaj ili trafas je pli granda distanco ol sagoj.
  La militistoj firme ripozigis siajn nudajn, sunbrunigitajn, fortajn krurojn, rapide ŝpinante la tamburojn.
  Kaj nun la arbalestaj rigliloj flugas per akra fajfo. Kaj ili laŭvorte trapikas, ramante orkajn ursojn. Kaj la belulinoj ankoraŭ ridetas per siaj brilantaj dentoj, kiel la plej belaj perloj el la trezorejo de la Sultano.
  Kaj tiam ankaŭ la belulinoj kun pafarkoj surgenuiĝis. Arko povas esti pafita pli ofte ol arbalesto. Kaj samtempe, la knabinoj tiras la arĉŝnuron per siaj nudaj, lertaj, graciaj piedoj. Kaj ili faras ĝin tre saĝe kaj malvarmeta.
  Kaj la sagoj flugas, glitas laŭ klinita arko kaj mirigas per sia nekredebla, detrua potenco de malbonodoraj kaj harplenaj ursoj. Kaj ĝi aspektas ege impona. Kaj ŝprucantaj fontanoj de malpura bruna sango de mortintaj estaĵoj.
  Kaj la knabinoj, nu, ili estas tiel belaj, kaj kiel agrable estas rigardi la movojn de siaj tre graciaj kaj harmonie lokitaj muskoloj.
  Sed aliaj militistoj deplojas balistojn kaj katapultojn. Kaj ĉi tio ankaŭ estas tre potenca armilo. Jen tutaj bareloj da incendia miksaĵo flugas en alta arko. Kaj jen tia donaco de neniigo, kiel li prenos vin kaj frakasos vin en la tre denson de la hordo de orkoj. Kaj vere ĉiuj ŝiras kaj brulas. Kaj se ne ĉiuj, tiam bona cent certe. Kaj nun ĉi tio estas eposa batalo.
  Orkoj brulas vivaj kiel kandeloj sur kristnaska arbo en riĉa domo dum kristnaskaj festoj.
  Kaj malproksimen disvastiĝas la odoro de bruligita viando.
  Kaj la knabinoj komencis ĵeti ĵetilojn al la antaŭirantaj orkoj. Kaj ili ankaŭ pugnobatis grandegan amason da rabiaj kaj harplenaj ursoj. Kaj ili, ĉi tiuj bestoj falis, kaj ellasis fontojn de malagrabla likvaĵo.
  La knabinoj ĝis nun detruis la atakan hordon malproksime kaj praktike ne suferis perdojn.
  Vere, iuj orkoj ankaŭ provis ĵeti sagetojn kaj ĵeti ŝtonojn.
  Ĉi tie la nuda plando de la belulino estis trafita de punkto. Kaj la knabino kriis:
  - Damne, doloras!
  Erimiada komentis kun rido:
  Jes, la mondo estas plena de doloro! Sed la kruroj de la knabinoj tre bone resaniĝas.
  La raptoro kantis, elmontrante siajn grandajn dentojn kiel ĉevalajn dentojn:
  - Ho, kiaj kruroj,
  Tiel ili faras ulojn...
  Ne timu bebo
  Pli bone mortigu la orkon!
  La knabinoj batalis, ĝenerale, bonege. Kaj nun bareloj kun bruligebla miksaĵo denove falas sur la orkojn. Kaj sagojn, kaj arbalestajn riglilojn, kaj frapajn elementojn el skarpo, kaj sagetojn.
  Mankas bona mitralo, per kiu oni povas falĉi la orkojn, kiuj antaŭeniras kiel cunamondo. Kaj ĉi tio ja estas grava problemo. Sed en ĉi tiu mondo ne ekzistas, ve, pafiloj. Kaj eble eĉ feliĉe, ke tia malpuraĵo ankoraŭ ne estas elpensita.
  Sed balistoj kaj katapultoj funkcias same bone. Krome, la knabinoj, ĵetante frakasajn barelojn per io kiel napalmo, ankaŭ uzas vaporenergion. Por tio ili ŝparis la karbojn. Kaj tiam la pafdistanco kaj pafrapideco de la katapultoj pliiĝas je kelkaj grandordoj. Kaj la militistoj laboras ĉi tie kun granda rapideco. Kaj iliaj nudaj, rozkoloraj, rondaj kalkanoj fulmas. Kaj la rapideco estas mirinda.
  Ĉi tie denove novaj donacoj de neniigo rapidas laŭ la arko. Kaj tiaj frapoj, kiel malgrandaj, atombomboj eksplodas.
  Jen kiom da orkoj samtempe iras al la submondo. Kaj vi ankoraŭ povas uzi iujn armilojn, kiuj estas pli mortigaj.
  Ĉi tie, precipe, la barelo eksplodas en la aero super la orkoj, kaj venenaj pingloj kaj eksplodemaj pilkoj flugas al la flankoj.
  Kaj tiom da orkoj kripliĝas kaj mortas. Kaj la knabinoj mem ankaŭ ricevas kontuziĝojn kaj gratojn de ĉi tiuj harplenaj estaĵoj. Sed ĝis nun neniu estis mortigita. Kvankam unu el la knabinoj estis tiel grave vundita ke ili prenis ŝin kaj forportis ŝin sur brankardo.
  Jes, ĉi tio ja estas tre serioza kaj sanga batalo. Kaj tiam la malbeluloj kaj ŝikaj ŝajnas batali unu la alian. Kaj ĉio aspektas tiel mojosa kaj groza.
  Erimiada denove prenis kaj kantis kun granda sento kaj forto, per sia grandioza kaj unika voĉo;
  Mi estas elfa kaprinino,
  Ŝi ankaŭ laboris sur la kampoj, ame plugis...
  Sed terura ŝtormo bruis...
   Orkshist atakis, ĉar ne estas sufiĉe da loko por li!
  
  Sanga dudekunua terura jaro.
  Kun granda amaso Orcler atakas ...
  Lasu la elfojn iri en pakoj,
  Obusoj krevis - kugloj fajfis!
  
  Ne, la loko estas pli timiga, ne trovebla,
  Kiam doloro kaj detruo estas ĉie...
  La knabino eĉ ne havas dudek jarojn,
  Sed kiom da doloro kaj senigo ĉirkaŭe!
  
  Malbono atakas la Patrujo-orcismon,
  Tiel potenca, tiel feroca...
  Sed mi kredas, ke la gajninto estas elfinismo,
  Kiu estas malantaŭ Orklupo , ĉi tiuj orkoj estas blindaj!
  
  La malamiko estas tre forta, vi kredas je ĝi,
  Lia premo estas aktiva kaj kruela...
  Orkskismo estas nur sovaĝa besto
  Kaj kontraŭ la knabino, la bildo estas bluokula!
  
  Ne, la knabinoj ne retiriĝos
  Ili rapidas tra la neĝo nudpiede...
  Ekzamenoj, transdonante nur kvin,
  Kaj niaj knabinoj batalas tre kuraĝe!
  
  Vane Orcismo atakis Elfon,
  Kvankam aliancano helpas la orkojn...
  Kaj la pelta monstro flugos malsupren,
  Kvankam karnovoruloj mortigas elfojn!
  
  La knabinoj ne konas la vorton - estas paco,
  Ili malesperas venki...
  Kvankam Orcler estas tiel mojosa en vortoj,
  Kio fariĝis simple klaŭno!
  
  Ni baldau liveru la orkojn, knabinoj mato,
  La malamiko estas sufiĉe trepanita sub Elfskvoy ...
  Tiam estis la legenda Elfagrad,
  Li renkontis akran konflikton !
  
  Nu, kio estas "Tigro" por knabinoj?
  Vere potenca maŝino...
  Ni ne bezonas malĝentilajn, belaĵojn de ludoj,
  Kies armeon de orksistoj dispremis!
  
  Ĉi tie ili forte helpas la orkojn FSA,
  Ili donas senpagajn aviadilojn, tankojn...
  Ili certe freneziĝis
  tromanĝante kun henbane !
  
  Jes, Orcler estis pafita kiel hundo
  Kaj Okring kaptis spacon sur la trono...
  Eble ne sufiĉe matura por granda,
  Tiu dika apro en la reĝa krono!
  
  Sed FSA kun Trolltaniya nun,
  Do ili fervore komencis helpi la orksistojn...
  La armeo de perdoj ne kalkulos la elfojn,
  Kaj malklarigita elfinismo donis!
  
  Ĉi tio estas nur infera vicigo,
  Kiam la potenco de kapitalo estas en unueco...
  Kaj minacas kolapsi...
  Teroj por orkŝistoj, sciu, ne estas sufiĉe da Fjanki!
  
  Vane Sam provizas ilin per bombo,
  Reĝo, kion diable sendas manĝaĵon...
  Post ĉio, venkinte la EFSR-batalon,
  Orkdolph atakas la maljunajn estrojn!
  
  Perdoj, kompreneble, ni multe portas,
  La knabinoj estas nudpiedaj eĉ en la malvarmo...
  Sed se necese, ni savos Elfskvan,
  Ni havas tiajn plektaĵojn el oro!
  
  Se ili defendis Elfagrad,
  Kredu min, ni povas atingi Orklin...
  Por la elfoj en la armeo, ĉi tiu vicigo
  Kiam la homoj kaj la armeo estas unuigitaj!
  
  La knabinoj simple ne scias la vortojn, ne,
  Kaj ili feroce batalas kun la orkoj...
  Ni vidos, la knabinoj kredas la tagiĝon,
  Kvankam la okuloj foje estas kiel teleroj!
  
  Mi kredas, bela elfa reĝo,
  Povos fari la volon pli forta ol ŝtalo...
  Estu Elfi-glora suvereno,
  Se li ne sukcesus fari ĉion bele Ftalin !
  
  Jes, lasu la elfan landon flori,
  La vojo estos konstruo en la lumo de elfinismo...
  Venko malfermos senliman konton,
  Eĉ kvankam la infanoj de revanĥismo nudis la dentojn!
  
  Nu, kion vi diras, Onklo Terura Sam,
  Vi alportis vian propran detruon...
  Sukcesis forpuŝi la Orksistojn de la EFSR,
  Kaj ĉi tio signifas la morton de la kapitalo!
  
  Kio okazas, kaj pli ol unu fojon, ne du bataloj,
  ankoraŭ vidos tondri super Elfo ...
  Por ke nuloj ne venu al sia patrujo,
  Eble por krei miraklon por Dio!
  
  Kie Ftalin simple ne povis,
  Nudpiedaj knabinoj povos fari ...
  Por ili potenca Dio, sankta Svarog ,
  Kaj precizeco kiam oni pafas de maŝinpafilo!
  
  Resume, la batalo tute ne finiĝis,
  Ni elfoj de lumo strebas, vi scias, al venĝo...
  En batalo estos maljunulo kaj junulo,
  Ni ne donos al la orkoj teruran ŝancon!
  
  Resume, ni estas nudpiedaj knabinoj,
  Denove li feroce serĉis ataki,
  Kaj nuda kalkano, forta pugno.
  Tiel fike ke la malbona orko strabigis !
  
  Mi kredas, ke la elfoj ne estos inunditaj per skorio!
  Sub la standardo de la granda Svarog...
  Batalu por la Patrujo kaj ne timu,
  Ĉar baldaŭ estos multe da feliĉo!
  
  FILO DE ALEKSANDRO MAKEDONO KAJ POPADANETS
  KONOTACIO
  La knabbatalanto Vitaly Akulov alvenas en Antikva Babilono dum la regado de Aleksandro la Kvara, la filo kaj heredanto de Aleksandro la Granda. Tie li ŝanĝas lokojn kun la reĝo de la granda imperio - la knaboj estas tre similaj, kaj ili komencas tre interesajn kaj ekscitajn aventurojn.
  . ĈAPITRO #1
  La knabo subite trovis sin en antikva antikva urbo. Ĉirkaŭe estis sufiĉe altaj, blankaj konstruaĵoj. Kvankam ekstere estas malpura. Vitalik fajfis, rimarkante, ke antikvaj tempoj videblas ĉi tie. Ĝi aspektas kiel tre granda urbo, laŭ la strato de kiu paŝadis elefantoj.
  La knabo iris, kaj freŝa sterko blovis en lian vizaĝon. Estis homoj ĉirkaŭe. Plej multaj estas en malpezaj tunikoj, sandaloj kaj roboj. Sed multaj, precipe knaboj, estis preskaŭ nudaj kaj nudpiedaj. Vere varma. Estas multaj infanoj, kaj ili estas sunbrunaj, brunetaj, sed inter la nigraj ankaŭ blankaj kapoj ekbrilas. Knabinoj en malpezaj tunikoj. La pli riĉaj ankoraŭ portas sandalojn, dum la pli malriĉaj estas nudpiedaj.
  Vitalik mem, farante tekvondon, en kiu ili multe piedbatas kaj rompas objektojn, inkluzive por transcedado de zono. Kaj tial, la knabo ne ŝatis ŝuojn. Li provis kuri nudpiede kiel eble plej multe, por ke la plandumoj de la infanoj ne estu molaj kaj kovritaj per malmolaj kaloj. Kaj nun li prenis ĝin kaj saltis en ian portalon, kurante ĉirkaŭ Moskvo. Kaj finiĝis en antikva urbo. La parolo estis nekonata al homoj, sed samtempe Vitalik ĉion komprenis.
  Sub la nudaj piedoj de la knabo, la varmaj pavimoj de la pavimo, sed la nuda, malmola plando ne doloras. Alia afero estas, ke ili rigardas lin kiel sklavon. Kvankam Vitalik havas inteligentan T-ĉemizon kun novaj pantaloneto. Kaj multaj knaboj tute ne estas malriĉaj, ili preferas fanfaroni siajn nudajn kalkanojn, se nur pro malmoliĝo, kaj por montri, ke ili ne timas la varmajn pavimojn de la pavimo.
  Vitalik promenis tra la antikva urbo. Kaj ridetis, admirante la sentojn. Estis grandaj statuoj kaj grandiozaj palacoj. Kaj samtempe estas multe da malpuraĵo en la urbo. Ne estis tre amuza por la sklavaj knaboj, kiuj purigis ĉion ĉi tie.
  Vitalik demandis unu el la nudpiedaj, en unu lumbotuko, knabo:
  - Kio estas ĉi tiu urbo?
  Li rigardis la helan T-ĉemizon de Vitalik kaj la belan, orumitan horloĝon sur la sunbrunigita mano de la knabo, kliniĝis respekte kaj respondis:
  - La granda urbo Babilono estas la ĉefurbo de la makedona ŝtato!
  Vitalik ridis kaj demandis:
  - Kaj Aleksandro la Granda, mi esperas, vivas?
  La knabo denove riverencis kaj respondis:
  - Li estas eterne vivanta, estante dio sur Olimpo!
  Vitalik kapjesis kaj kantis:
  - Brilas kun radianta stelo,
  Tra la malluma mallumo...
  Granda heroo Aleksandro
  Ne konas doloron, nek timon!
  La sklava knabo volis ion diri, sed la kontrolisto en sandaloj kaj mantelo aperis kaj batis la junan sklavon sur la dorson per vipo. Li kriegis, kaj komencis venĝe balai la straton.
  Vitalik ekkriis:
  - Bati infanojn ne estas bone!
  La kontrolisto rigardis la knabon. Nudaj, sunbrunigitaj kruroj, sed hela T-ĉemizo kaj ora horloĝo sur liaj manoj. Eble ĉi tiu estas filo de nobla homo.
  Kaj la estro respondis:
  - Sklavoj devas esti tenitaj en submetiĝo per vipo. Ĉu via patro neniam batis vin?
  Vitalik honeste respondis:
  - Ne!
  La kontrolisto estis surprizita:
  - Strange! Eĉ noblaj knaboj estas skurĝitaj. Kaj via vizaĝo memorigas min pri iu.
  Vitalik respondis per severa tono:
  Kaj vi devas scii vian lokon!
  La viro retropaŝis, sentante sin timema. La knabo vangofrapis siajn nudajn, ĉizitajn, tre fortajn piedojn plu kaj kantis:
  Spartacus estas granda militisto kaj heroo,
  Kuraĝe batalis kun grandega armeo...
  Kvankam li estis sklavo, sed, kaj nun la reĝo,
  La venko estu radianta!
  Vitalik volis daŭrigi kanti, sed la inspiro forlasis la knabon. Fakte, mi volis aventuron.
  Kaj tiel li iris al la centro mem de Babel. Ĉi tiu urbo, la plej granda en la antikveco, ĝis Romo leviĝis. La knabo moviĝis facile, kiel linko, kaj lia humoro estis kiel tiu de flarhundo kiu prenis la spuron.
  La vivo amasiĝis ĉirkaŭe. Dekstre, sur la placo, estis vipata knabo proksimume dekkvarjara, kun longaj, blondaj haroj.
  La adoleskanto estis malĝoja, kaj iradis kun la kapo malsupren, kaj kovrante sian honton per la manoj, ili deŝiris lian lumbotukon.
  La homamaso fajfis kaj huludis, estis interese kiel ili batus belan kaj muskolfortan knabon. Virinoj speciale fervoris rigardi. Ankoraŭ malproksime de Islamo, kaj ili estis kun malfermitaj vizaĝoj, multaj en helaj tunikoj, mallongaj, kio estas pli komforta en la varmego. Iuj, kiuj estas pli malriĉaj kaj pli junaj, estas nudpiedaj, dum la pli riĉaj portas sandalojn kaj braceletojn.
  Vitalik ankaŭ rigardis ĉi tiun spektaklon. La knabo kun malgaja rigardo obeeme kuŝiĝis sur la kaproj. Lin sekurigis la asistantoj de la ekzekutisto - ankaŭ adoleskantoj nudaj ĝis la talio, sed en pantalono kaj botoj. Kaj, kompreneble, la ekzekutisto mem estas tre muskola brutulo.
  Do li prenis bastonon el la korbo kaj malsekigis ĝin per akvo.
  La heroldo legis la akuzon:
  - Pro manko de respekto al la maljunuloj, malmodesteco, knabo de dekkvar-jara Kir estas kondamnita al kvindek vipobatoj sur la dorso kaj gluteo kaj dudek kvin batoj sur la kalkanoj!
  La homamaso ĝojkriis aprobe. La ekzekutisto prenis pli fortan vipon kaj batis sur la muskola, sunbruligita dorso de la knabo. Li ne estis en plena forto, kaj la haŭto nur ŝveliĝis.
  Vitalik pensis, ĉu li intervenu? Sed kio estus la signifo? Tie staris deko da altaj viroj armitaj per gardistoj. Kaj la homamaso muĝis en aprobo. Krome, eblas, ke la knabo estas batata pro la afero. Antikvaj tempoj estas severaj. Kaj Dio mem ordonis skurĝi la knabojn. Eĉ en la Biblio, en la humana Nova Testamento, oni rekomendis skurĝi infanojn per vergo.
  La knabo peze spiris kaj, kunpreminte la dentojn, silentis. La ekzekutisto mezure batis lin, kaj jam la haŭto krevis kaj sango fluis.
  Vitalik rimarkis ĝemante:
  - Tia estas la mondo!
  Kaj la adoleskanto daŭre estis batata. Vitalik pluiris, li ne volis rigardi ĉi tion. Kvankam, kompreneble, multaj homoj ŝatas la spektaklon. Vitalik pluiris.
  Li rememoris la filmon "Trezorinsulo", ankoraŭ tiu en tridek sep.
  Estis knabino anstataŭ knabo. Kaj ili minacis friti ŝiajn kalkanojn.
  Jes, tio dolorus. Vitalik demandis sin, ĉu la knabino krius aŭ silentus kiel partizano.
  Kompreneble, li kontrolis sin post ĉi tiu filmo, nur pro scivolemo, kiel la fajro bruligas la kalkanojn. Kaj li faris ĝin per gaskamforo . Konvinkita ke jes, ĝi estas tre dolora. Kaj tiam, ankoraŭ ne tro malglataj, la plandoj de la knabeto estis tre sentemaj.
  Kaj la vezikoj sur ili dolore ŝvelis. Vere, ili malaperis rapide. Jes, tia torturo malfiksos ies langon. Sed estis pioniroj en faŝisma kaptiteco, kiuj silentis. Kvankam, eble kelkaj el ili havis siajn kalkanojn rostitajn per fajro.
  Vere, Vitaly neniam vidis filmon, kie la kalkanoj de la knaboj estas frititaj. Ĉi tie per bastonoj, foje, ĝi hazarde estis batata. En unu usona filmo, angla oficiro eĉ trafis knabon sur la nudan plandon per ĉeno. Kaj tiu piedo estis ŝvelinta, kaj la knabo suferis. Sed neniam kun fajro.
  Ekzistas ankaŭ tre malmultaj filmoj kie knaboj estas batataj sur la kalkanoj per bastonoj.
  Vitalik turnis sin por rigardi. Vi ne vidas tion ofte.
  La dorso de la knabo fariĝis sanga malordo, kaj la ekzekutisto jam batis la plandumon per bastono. Surprize, la knabo retenis siajn kriojn kaj montris kuraĝon. Kvazaŭ li estis spartano.
  Vitalik decidis, ke post la batado li certe renkontos tiun ĉi knabon. Krome, la urbo estas nekonata, kaj li ne scias kien iri. Ĉu estis ideo fariĝi gladiatoro? Sed ĉi tio ne estas Antikva Romo, kaj oni ne scias, ĉu estis gladiatoroj en la makedona ŝtato dum la regado de Aleksandro la Kvara.
  Kvankam, plej verŝajne, estis kelkaj batalantoj distri la publikon.
  Vitalik ankoraŭ ne sciis, ĉu li longe restis ĉi tie, aŭ ĉu ĉi tio estas nur promenado tra Babilono?
  La plej facila maniero estas aliĝi al la armeo. Estos tegmento, kaj manĝaĵo, kaj mono en okazo de milito.
  Kaj Vitalik, la tekvondo-batalanto estas tre forta. Jes, kaj li havas koncepton batali per glavoj.
  , ke mi ne volis blokiĝi en mondo sen komputiloj, ludkonzoloj, inteligentaj telefonoj, iPhone-oj , televidiloj kaj interreto dum longa tempo. Efektive, kion fari en ĉi tiu kazo? Mi volas ion por ludi.
  Vitalik tre ŝatis historiajn strategiojn. Kie vi estas, ni diru, sur la loko de la rusa caro Ivano la Terura. Kaj vi gajnas la militon en Livonio kontraŭ la komputilo. Vi administras milojn da unuoj. Kaj vi konstruas fabrikojn per kanonoj, arkebuzoj, staloj, aŭ io eĉ pli impona. Sed Ivano la Terura estas, kompreneble, primitiva, same kiel la ludo "Kozakoj". Sed kreu ion pli modernan per teknologio.
  Estas speciale interese ludi de la primitiva sistemo ĝis nanoteknologio.
  Ili finis bati la adoleskan knabon. Li estis tre forta, do li povis stari post la batado memstare. Kaj kvankam la kruroj de la knabo estis ŝvelintaj, li apenaŭ faris kelkajn paŝojn sur ilin.
  Post tio, li ricevis lumbotukon. Kaj la knabo moviĝis, batita kaj sanganta, sed ne rompita.
  Vitalik alproksimiĝis al li kaj etendis la manon. La knabo Ciro skuis ĝin kaj komentis:
  -Mi vidas, ke vi ne estas sklavo! Mi eĉ ne demandos, ĉiu via gesto parolas pri libera kaj inda homo.
  Vitalik kapjesis:
  - Mi ne estas sklavo, kompreneble.
  La knabo rigardis lin kaj subite, ŝanĝante la vizaĝon, demandis:
  - Pardonu, miaj okuloj estas malklaraj. Aŭ simple ŝajnas al mi, sed vi .... Via Moŝto Aleksandro...
  Vitalik balancis la kapon.
  - Ne! Mi ne estas Aleksandro! Kiel ĝi aspektas?
  La adoleskanto kapjesis.
  - Tre!
  Vitalik respondis ridetante:
  - Jes, estas interese. Sed mi pensas, ke li jam estas...
  La knabo kapjesis.
  Jes, dek jarojn. Sed li estas granda kaj forta knabo. Kio vi estas, pli maljuna?
  Vitalik kapjesis.
  - Jes! Sed tio ne estas problemo. Estas tempo por mi kontroli mian ĝemelan fraton.
  La knabo logike rimarkis:
  - Por tia simileco oni povas ilin meti sur palison.
  La juna knabo kapjesis.
  - Eble! Sed mi rememoris unu amuzan historion, ĝi ankaŭ okazis kiam la knaboj estas similaj kaj eble ĝi rezultos, ĉio estas tre interesa!
  Vitalik, kompreneble, ne povis ne memori la romanon de Mark Twain "La princo kaj la malriĉulo". Kie la knaboj interŝanĝis lokojn. Kaj tio faris ĝin amuza. Cetere, eble Aleksandro la Kvara ne havas multe da tempo. En la historio estis multaj malsamaj versioj de la morto de la filo de Aleksandro la Granda. Kaj en batalo, kaj de venenado, kaj supozeble eĉ en malliberejo. Ekzistis pluraj malsamaj versioj de la morto de la filo de la legenda reĝo. Estis antaŭ tro longa tempo, kaj tiam venis ĝenaj tempoj.
  La imperio de Aleksandro la Granda kolapsis. Dum longa tempo, nur la Romia Imperio ekzistis el tiaj grandaj ŝtatoj.
  Vitaliy kaj Ciro alproksimiĝis al la grandega palaco. Ĝi estis konstruita de Nebukadnecar. Sufiĉe masiva kaj abunda. Ĉirkaŭ plena de protekto, inkluzive de ĉevalo.
  La knaboj ne aspektis tre imponaj. Kiroso ĝenerale nur havas lumbotukon kaj dorson striitan per vipo. Kaj la kalkanoj ŝveliĝas, oni devas paŝi sur la piedfingrojn. Vitalik eĉ surpriziĝis, ke la knabo kapablas marŝi post tia kruela ekzekuto.
  Ciro rimarkis:
  - Mi tre aspektas kiel sklavo. Ili ne enlasos min tie.
  Vitalik kapjesis kun rideto.
  - Komprenu! Sed, verŝajne, ankaŭ mia aliro estos fermita.
  Ciro sugestis:
  - Kuru, kaj raportu, ke vi havas urĝan mesaĝon al la reĝo. Tiam ili prenos vin kiel heroldo, aŭ kuristo, kaj eble ili lasos vin trairi.
  Vitalik diris:
  - Estas bona ideo.
  La knabo ekkuris. Liaj nudaj, sunbrunaj, tre muskolaj kruroj ekbrilis kiel la hufoj de poneo.
  Ciro diris kun malgaja rideto:
  - Al kiu tortoj kaj benkoj,
  Kaj kiu maĉas kaj konusojn!
  Vitalik kuris al la gardistoj. Li ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Urĝa mesaĝo al la reĝo!
  La gardistoj unuvoĉe demandis:
  - El kiu?
  La knabo memfide respondis:
  - De Krator !
  - Venu!
  Vitalik ekiris plu. Li kuris kaj ĉirkaŭrigardis la palacon. Lukso estis malglata. Estas pli ol tricent jaroj antaŭ la naskiĝo de Kristo. Kaj samtempe ĝi estas sufiĉe pura. Sklavaj knabinoj kaj knaboj frotas la plankon. Vitalik estis bremsita de la gardistoj kelkajn fojojn.
  Ĝis, finfine, li kuris en la tronĉambron. Ĉio estis laŭvorte brilanta oro.
  Estis knabo sidanta sur la trono. Li estis en luksa vesto kaj en altvaloraj ŝuoj, kaj sur lia kapo estis krono. La vizaĝo de la infano estis vere tre simila al Vitalik. Kaj laŭ la randoj staris gardistoj kun lancoj kaj pafarkoj.
  Vitalik riverencis kaj diris:
  - Mi ĝojas servi vin, via moŝto!
  La knabo sur la trono demandis maltrankvile:
  - Kiu vi estas? Iun, pri kiu vi memorigas min?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Mi volas paroli kun vi sola, bonega!
  Aleksandro la Kvara kapjesis:
  - Bone! Ni retiriĝu al la ĉambroj, mi ŝatas paroli kun miaj kunuloj.
  Kaj la knabo-reĝo iris al la malgranda tronĉambro. Kaj Vitalik, silente paŝante nudpiede, sekvis lin. Aleksandro, pro la ŝuoj, ŝajnis iom pli alta. Kaj kiom muskola li estas ne videblas pro la vestaĵoj.
  Ili eliris kaj staris antaŭ la spegulo. Aleksandro volonte demetis siajn malamatajn ŝuojn, embarasante la knabon, kaj komentis:
  Ni estas nun sama alteco!
  Vitaly sugestis:
  - Ni komparu la muskolojn.
  Kaj li demetis sian ĉemizon. Liaj muskoloj, fakte, estis tre reliefigitaj per profunda desegnaĵo.
  Aleksandro ankaŭ demetis siajn reĝajn robojn, restis preskaŭ nuda. La knabo estis muskolforta, ĝis pli pala punkto, kaj liaj muskoloj ne estis tiel elstaraj, sed similaj tamen!
  Aleksandro notis:
  - Nia propra patrino ne distingos nin.
  Vitalij demandis ridetante:
  "Ĉu vi ŝatus ŝanĝi lokojn kun mi?"
  La knaba reĝo kapjesis.
  - Certe! Mi revas aperi en la urbo sen gardistoj, nudpiede kuri tra la stratoj, valdi en la koto. Kaj ĝenerale, ripozu de publikaj aferoj. Kaj kio?
  Vitalik diris:
  - En reĝaj roboj, neniu pensos, ke mi estas vi. Kaj vi portos la mian!
  Aleksandro kapjesis.
  Ni havas similajn voĉojn. Aŭskultu, mi tre ŝatas vian ideon!
  Kaj la knaboj komencis ŝanĝi vestojn. La ŝuoj de la reĝo estis tro grandaj, kaj ne tre komfortaj, sed pimitaj per valoraj ŝtonoj. Kaj la vestoj ne estas tre komfortaj. Estis klare, kun kia plezuro Aleksandro surmetis pantalonon. Li eĉ volis resti nudbrusta. Sed estis malkomforte porti la ĉemizon en la manoj, kaj li kontraŭvole tiris ĝin. Do la knaboj interŝanĝis lokojn.
  Vitalij ankaŭ sentis sin malloke. Kvankam nun li estas la reganto de la plej granda imperio, tiutempe, en la mondo.
  Ambaŭ knaboj moviĝis for el la tronĉambro. Aleksandro flustris:
  - Vi estos sur mia trono. Kaj dum mi promenas tra la urbo. Kiam mi laciĝos de libera volo, mi revenos, kaj ni denove ŝanĝiĝos.
  Vitalij kapjesis.
  - Bonege!
  La knaboj eniris la reĝhalon. Vitalik iris al la trono. Li sidiĝis grave kaj diris:
  - Donu al tiu ĉi knabo dek orajn monerojn kaj lasu lin foriri en paco!
  Post tio, la servistinoj ĝentile eskortis la junan reĝon eksteren. La nudpieda knabo ekkuris. Kiel bone sen ŝuoj - kruroj estas malpezaj, kaj nudaj plandumoj sentas feliĉon.
  Aleksandro prenis kaj kantis:
  Libereco, libereco, donu al mi liberon
  Mi flugos kiel birdo!
  Al la homoj, al la homoj, al la homoj,
  Kaj mi vivos kiel mi volas!
  La knabo-reĝo estis plena de entuziasmo. Tamen, tuj kiam li eliris el la palaco, li sentis per siaj nudaj, ne tro malglataj plandumoj, kiel varmaj estas la pavimoj de la pavimo. Kaj estis malkomforta sento. Kaj mi devis kunpremi la dentojn kaj streĉi por daŭrigi kuri.
  Tropika klimato, kaj somere, kompreneble, la suno ankoraŭ brulas. Sklavaj knaboj estas konataj, sed kiel reĝo povas marŝi nudpiede, eĉ kiel infano.
  Kaj tio multe doloras. Aleksandro eksaltis - bruligis la kalkanojn, sed eltenis. Do li kuris en la ombron, kie ne estas tiel varme, kaj rimarkis:
  - Ho dioj, mi neniam pensis, ke ŝtonoj povus esti tiel varmaj!
  La knabo rigardis siajn manojn. Ili enhavis dek orajn monerojn. La penso ekbrilis - ĉu mi aĉetu sandalojn?
  Sed tial li eskapis el la palaco por kuri nudpiede laŭ sia koro. Jes, kaj ne decas, ke la filo de granda komandanto fariĝu lama. Lia patro faris grandajn aferojn, kaj lia filo savis, nur ĉar liaj nudaj plandoj brulas.
  Aleksandro denove rapidis por kuri laŭ la brulantaj pavimoj. La suno ankoraŭ hele brilis.
  Subite li ricevis Ciruson. Knabo en lumbotuko kaj tranĉita ekkriis:
  - Saluton Vitalik!
  Aleksandro grumblis responde:
  - Mi ne estas Vitalik, sed kiu vi estas?
  La knabo respondis kun rideto:
  - Mi estas Ciro! Kio, vi forgesis min?
  La atentema Aleksandro respondis:
  - Mi komprenas! Ĉu vi pensas, ke mi estas la knabo kun kiu ni interŝanĝis vestaĵojn!?
  Kirk rigardis pli detale. Estis evidente, ke la manoj kaj piedoj de Aleksandro ne estis tiel reliefigitaj, kaj la nudaj plandoj de liaj piedoj estis kalaj. Precipe se vi rigardas atente.
  Ciro riverencis kaj demandis:
  "Do estas vi, Via Moŝto?"
  Aleksandro kapjesis.
  - Kaj vi estas rapidsprita! Kial vi estis batita?
  La knabo respondis kun rideto:
  - Por petoloj!
  La reĝo-knabo siblis:
  - Se vi kolerigas min, ili palisumos vin!
  Kirk kapjesis kun rideto.
  - Jes, mia sinjoro! Mi aŭskultas kaj obeas!
  Aleksandro ordonis:
  - Venu, kuru kun mi!
  Kaj ambaŭ knaboj rapidis. La Carinfano estis nature hardita kaj forta, sed ne bone trejnita. Tamen ili kuris rapide.
  Aleksandro dum la kurado demandis:
  - Ĉu vi estas sklavo?
  Ciro respondis kun konfido:
  - Ne!
  - Kaj kial duonnuda, batita kaj nudpieda?
  La knabo respondis kun rideto:
  - Antaŭ puŝo senvestite! Kaj ĝenerale, knaboj ofte iras duonnudaj en varmego, eĉ se iliaj gepatroj ne estas tiel malriĉaj.
  Aleksandro kapjesis.
  - Logika!
  Kaj la knabo-reĝo demetis sian T-ĉemizon. Li estis modere sunbrunigita. Tiom da tempo marŝis en reĝaj roboj. Kaj iliaj nudaj plandumoj brulis, kvazaû sub ili estus ekbruligita brasero.
  Aleksandro eĉ ekĝemis.
  Ciro demandis:
  - Kial vi ĝemas, via moŝto?
  La knabo-reĝo respondis:
  - Tre brulantaj kalkanoj!
  La knabeto kapjesis.
  - Mi komprenas, ke la reĝo ne iras nudpiede - tio ne estas permesita laŭ rango!
  Aleksandro kolere grumblis:
  - Mi scias! Jen mi genuigos vin kaj lekos miajn nudajn kalkanojn, kaj ve, se vi malobeos!
  Kirk kapjesis kun rideto.
  - Laŭ via tuta volo, pri bonega!
  La knabo-reĝo malseveriĝis:
  - Nu, ni iru en la ombron, ni ripozu!
  Kaj ambaŭ knaboj kuris en la ombron kaj sidis sur benko. Aleksandro levis siajn infanecajn, faligis, bruligis krurojn por iom plifaciligi. Promeni nudpiede en Babilono somere similas al torturo.
  La juna reganto ordonis:
  - Aĉetu al mi ion por manĝi!
  Kaj li ĵetis al Kira oran moneron!
  La knabo riverencis kaj diris:
  - Mi aŭskultas kaj obeas.
  Post tio ekbrilis la kalkanoj faligitaj de bastonoj, kaj li kuris al la plej proksima butiko por manĝi.
  Kaj Vitalij, dume, sidis sur la trono. Li estas principe reĝo, sed nominala, ĉar li estas nur dekjara, kaj la fakta reganto kaj reganto, Kasandro . Ŝajnas ke li tiam mortigis la reĝon. Kaj ĝuste kiam, historiistoj argumentas. Estas versio, ke Aleksandro mortis en batalo.
  Ĉiukaze, estas tempo forigi Kasandron - li estas reĝo aŭ ne!
  Kaj la knabo emfaze demandis:
  - Kaj kie estas la supera veziro?
  La gardisto riverencis kaj respondis:
  - Li akceptas delegacion en la apuda tronsalono!
  Vitalik diris:
  - Voku lin al mi por brilaj okuloj!
  La gardisto kapjesis kaj donis la ordonon al alia. Kaj la ŝtata mekanismo komencis turniĝi.
  Vitalik aŭskultis la raporton de unu el la veziroj. La novaĵo estis, ke estis tumulto en la afgana provinco. La homoj tie estas tre liberalaj. Fido
  Ankoraŭ ne ekzistas Alaho, sed estas sufiĉe da fanatikeco.
  La knabo sugestis:
  Ili pravigu siajn asertojn. Kiu volas justecon, tiu ricevos ĝin. Kaj kiu ne estas, estas glavo!
  Tiam, finfine, Kasandro aperis . Li estis granda, alta viro, kaj glavo pendis de lia zono. Li kontraŭvole riverencis al la juna reĝo kaj demandis:
  - Kion vi volas via moŝto?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Mi volas batali kun vi per glavoj.
  Kasandro ridis kaj respondis:
  - Bondeziron, Via Moŝto! Sed vi estas ankoraŭ infano, kaj mi estas granda militisto.
  La knaba reĝo kapjesis.
  - Mi scias! Sed vi forgesis, kia granda batalanto estis mia patro.
  Kasandro kapjesis.
  - Jes, vi estas forta kaj rapida preter viaj jaroj! Sed vi estas malproksime de mi. Tamen mi pretas doni al vi lecionon.
  Vitalik kapjesis.
  - Mi batalos nudpiede!
  La knabo demetis ĉi tiujn ŝuojn, kiuj klare ne estas la ĝusta grandeco, kaj nur malhelpas, kvankam ili estas luksaj.
  Poste la reĝaj roboj, restantaj en nur naĝtrunkoj.
  Kasandro estis surprizita:
  - Vi sunbruniĝis kaj fariĝis pli muskola!
  Vitalik konfirmis:
  - Mi ekzercis!
  Kasandro ne demetis siajn multekostajn botojn kaj kirason. Li ŝajnis esti memcerta pri venko.
  Lia glavo estis multe pli granda ol tiu de la knaba reĝo, kaj la komandanto de Aleksandro la Granda mem estis multe pli alta kaj pli peza.
  La batalo komenciĝis per pafo. Kassander senhaste batis, kaj Vitalik deviis. La knabo estas granda majstro en Tekvondo, sed li ankaŭ havis koncepton de glavoj. Li jam decidis mortigi Kasandron, kiu baldaŭ provos mortigi lin. Aŭ pli ĝuste, eĉ mortigi la legitiman reĝon.
  La knabo lulis la gardiston de Kasandra ŝajnigante ke li nur ekzercas.
  Kaj tiam li prenis ĝin kaj kiel ĝi saltas. Kaj la akra glavo de Vitalij Akulov enŝovis sian ekvivalenton ĝuste en la gorĝon. Kasandro estis trafita, ŝanceliĝis, kaj tiam kolapsis, fontano de purpura sango ŝprucis el lia gorĝo.
  La knabo ekscitite anoncis:
  - La Supera Veziro mortis, nun mi regos!
  Kasandra estis forportita. Vitalik ordonis enterigi lin kun la honoroj kiuj ŝuldiĝis al la dua persono en la ŝtato. Cetere, Kasandro , ŝajnas, mortigis la patrinon de Aleksandro la Kvara? Nu , mi ricevis ĝin por ĝi!
  Vitalik lasis plurajn belajn presaĵojn de siaj infanecaj, sed fortaj kaj lertaj kruroj sur la ŝtonplanko.
  Post tio, li kantis:
  Kaj kvankam vi devas forĵeti
  En la batalo de furioza fluo de ŝtorma sango ...
  Rompu la fadenon de vivo per glavo, sago,
  Por ĉiam kaj eterne ni ne perfidos amon!
  
  MUTANT-AS RAPES HISTORIO
  KONOTACIO
  Kiel rezulto de hazarda liko de mutageno, unu germana piloto iĝas ekstere simila al adoleskanto kaj akiras superpotencojn . Kaj ili estas tiel fortaj, ke la tuta kurso de la Dua Mondmilito ŝanĝiĝas!
  . ĈAPITRO #1
  En januaro 1943, unu mutaciulo aso aperis inter la germanoj. La junulo ankaŭ suferis modifojn kaj akiris superpotencojn . Komence li batalis sur la mediteranea sektoro de la fronto kun la britoj kaj amerikanoj. Li iĝis la unua Luftwaffe-piloto se temas pri malflugigi ducent aviadilojn - ricevante la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Post malflugiĝo de tricent aviadiloj, li estis la unua en la Tria Regno se temas pri ricevi la Armea Merito-Krucon en oro kaj diamantoj. Tiam li estis translokigita al la orienta fronto.
  Tie li partoprenis en la eposa batalo de Kursk. Blonda mutaciulo junulo, kiu aspektis kiel knabo, kiu eĉ ne havis liphararon aŭ barbon, aspektis kiel adoleskanto de ĉirkaŭ dek kvar jaroj, ĝis tiu tempo fariĝis nekredeble forta aviadilĉasisto. Kaj ili ne povis bati lin, sed li mem intuicie sentis aretojn da malamikaj aviadiloj.
  Kaj lia talento kaj precizeco iĝis supernaturaj. Kaj li tiel fame batis sovetiajn aviadilojn, ke li estis moknomita la blanka Diablo kaj li, timante kiel fajro.
  Krome, li ricevis unikan eksperimentan batalanton ME-309, kiu havis sep pafpunktojn samtempe - tri aerpafilojn kaj kvar maŝinpafilojn, kaj neniu povis rezisti lin.
  Knabo nomita Wolf, kiu postvivis la mutacion, rapide akiris raportojn. Kaj malflugigis ĉirkaŭ kvincent aviadilojn en du monatoj de la Kursk Ardeno. Kaj aliaj germanaj pilotoj sin tiris post li. La nazioj retenis superecon en la aero. Kaj ili povis eviti malvenkon surtere. Vere, ne estis venko. La nazioj retiriĝis al siaj originaj linioj, kaj fortikigis sin tie. La frontlinio estis stabila.
  La perdoj de Sovetunio estis pli altaj ol en la reala historio. Cetere, la aliancanoj ankaŭ prokrastis la surteriĝon en Sicilio. Ili timis translokigi la bataladon al la kontinento. Jes, kaj Wolf Rommel, tio estis la nomo de la mutaciulpiloto, alportis timon al ili.
  Krome, Wolf sukcesis malflugigi aviadilon portantan Montgomery mem dum sia mediteranea flugkariero. La plej talenta angla komandanto mortis. Kaj pro tio, la britoj prokrastis la surteriĝon en Sicilio. Kaj tiam ili tute forlasis ĝin. Kaj Roosevelt estis ankaŭ pli interesita venki Japanion ol eniri Eŭropon.
  Do Wolf Rommel sukcese batalis kaj malkonstruis USSR-aviadilojn kun granda ĝojo. Li ne estas mutaciulo por nenio.
  Redukti la bombadon de la Tria Reich kaj ĝiaj fabrikoj. Tio permesis al la germanoj lanĉi novan tankon "Panther" -2 en la serio, kun pli potencaj armiloj kaj kirasoj jam septembro 1943. La tanko havis bonan fruntan protekton: 100 mm en la kareno, kaj 120 mm en la frunto de la gvattureto. Kaj la flankoj estas 60 mm. Kaj ĉio estas klinita. Tio permesis al la "Pantero" -2 konservi la batojn de la sovetiaj pli malgrandaj pafiloj. Plie ĝi kaj pafilo de 88 mm en 71EL, tre potenca kaj rapida pafado, trapikante sovetiajn veturilojn de longa distanco. Samtempe, la veturado de la Panther-2 ne estis malbona. Pezante 53 tunojn, ŝi havis motoron de 900 ĉevalfortoj. Do, ŝi povis moviĝi ne pli malbone ol la sovetia tridek kvar. Krome, la "Tigro" -2 eniris amasproduktadon pli frue.
  La germanoj kontrolis la plej grandan baŭksitdeponejon en Zaporozhye, kaj tial iliaj tankoj havis bonkvalitan kirason.
  Aŭtune sovetiaj trupoj malsukcese provis antaŭeniri en Ukrainio kaj en la centro.
  Wolf Rommel ricevis novan premion por kvincent faligitaj sovetiaj aviadiloj: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por sepcent kvindek aviadiloj, unika premio de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por mil faligitaj aviadiloj, Hitler aprobis specialan premion de la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj kiam la mutaciulo-piloto superis unu kaj duonon da miloj da faligitaj aviadiloj antaŭ la Novjaro, li ricevis alian premion: la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkaj folioj glavoj kaj diamantoj.
  Kaj tiel oni aktive varbis la kontojn, kvazaŭ en fabelo.
  Wolf Rommel iĝis fenomeno kiun aliaj Luftwaffe-pilotoj rigardis supren al.
  En januaro, la Ruĝa Armeo provis avanci proksime de Leningrado, sed ne sukcesis trarompi la defendojn. Kaj en Ukrainio, sovetiaj trupoj ne sukcesis. Krome, germanaj tankoj estis produktitaj en grandaj kvantoj. Kaj precipe "Pantero", ĝi estis tre bona en defendo.
  En du monatoj, Wolf Rommel malflugigis ŝiajn pli ol kvincent sovetiajn aviadilojn.
  Kaj ricevis la Stelon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Liaj heroaĵoj inspiris aliajn pilotojn kaj pilotojn. Precipe aperis la pilotoj Adala kaj Agata, kiuj ankaŭ malflugigis sovetiajn aviadilojn kaj memfide gajnis.
  La vintro pasis. La germanoj konstruis forton por novaj ofensivoj. Ili akiris perfektan ŝraŭban plurrolan atakĉasilon TA-152 pli bonan ol sovetiaj veturiloj. Kaj reagaviadiloj.
  Do Stalin decidis trakti ĝin specife. La frontlinio ĝis nun estis la sama kiel en la somero de kvardek-tria.
  Sed la germanoj ŝparis fortojn por la ofensivo. La nombro de "Panteroj" -2 estis pliiĝanta, kaj ili povis iri sur decidan ofensivon.
  Hitler vere kalkulis pri tio.
  Dume, Stalin negocis kun Churchill kaj Roosevelt. Ili deklaris ke surteriĝo en Francio estis neebla kaj havis neniun sencon. Nur vane mortos la soldatoj.
  Kiel, la germanoj ankoraŭ estas fortaj. Malfacilaĵoj ankaŭ ekestis koste de Lend-Lease. Hitler iom mildigis sian politikon al la judoj, kaj sugestis ke li povus tute forlasi antisemitismon se la Okcidento pacigis kun li kaj helpis.
  Stalin komprenis, ke li estas en malfacila pozicio. La lando estas elĉerpita kaj trostreĉita. La germanoj rezistis malvenkon en la vintro, kaj en malfrua printempo kaj somero ili povas preni siajn venkojn. Do estas pli bone ne enmiksi ilin.
  Estis, kompreneble, espero por nova tekniko. Tankoj T-34-85 kaj IS-2. Sed ili, kompreneble, ne estas tiel fortaj kiel la "Pantero" -2 kaj "Tigro" -2. Jes, la IS-2 estas malsupera en armilaro, la kvalito de la kuglo kaj fronta kiraso. Estas nur ke novaj tankoj estas almenaŭ io pli bona ol la malnovaj. Precipe la T-34-76, kiu ne povis penetri la "Tigron" -2 eĉ en la flankon.
  Stalin kolektis la plej proksiman rondon. La bunkro estis subtera en Kremlo.
  Dum la germanoj ne aktive bombadis Moskvon. Sed ili havis FAA-misilojn evoluantajn, kaj kompreneble enormajn jetajn bombaviadilojn kontraŭ kiuj la aviado kaj aerdefendo de Sovetunio ankoraŭ estis senpova.
  Krome, la nazioj jam ricevis novajn aviadilojn en la serio. Kaj TA-152 kiu povis porti ĝis du tunojn da bomboj. Kaj la bombaviadilo Yu-288, jam portanta ĝis ses tunojn kaj kun pli granda atingo kaj rapideco, kaj defendaj armiloj. Kaj ĉi tiuj estas tiuj en la serio. Kaj estas evoluoj. Ĉi tio estas ĉefe kvarmotora Yu-488, kun rapido de ĝis sepcent kilometroj hore, kio estas tre por bombisto, kaj povus porti ĝis dek tunojn da pezo. Kaj eĉ pli timinda sesmotora TA-400. Ili portis pli da bomboj, kaj estis protektitaj per dek tri aerpafiloj. Krome, ĝi ankaŭ povus havi jetmotorojn.
  Do estas kompreneble, ke la ĉefurbo ne estos trankvila longe. La germanoj ankaŭ lanĉis la sturmpafilon MP-44, kiu estis tiutempe la plej bona en la mondo. Kaj ili jam havis tankojn, la E-serio estis survoje, kiu ne havis egalon.
  Do estas klare, ke Sovetunio povus bone perdi ĉi tiun militon. Krome, la tuta Eŭropo laboris por Hitler. Kaj eksterlandanoj estis rekrutitaj en la infanterion, kaj en fabrikojn, ktp. En homaj rimedoj, konsiderante la okupatajn teritoriojn, la Tria Regno havas gravan avantaĝon. Kaj la kvalito de armiloj verŝajne estas eĉ pli alta.
  Kvankam la ME-262 ankoraŭ ne estas perfekta kaj estas tro frue por lanĉi ĝin en serion. Sed estas TA-152 kaj ME-309, kiuj jam estas en la serio, ili bone batalas. Kaj rapideco kaj armiloj estas plej bone. Vere, la pezo de la maŝinoj estas konsiderinda, kio influas manovran kapablon. Sed potencaj armiloj permesas pafi malsupren per unu kuro, la rapideco dum plonĝado por foriri kiam la Yak, ekzemple, iras en la voston. Kaj en vertikala manovrado, germanaj aviadiloj estas pli fortaj kaj havas pli altan rapidecon.
  Jakovlev informas Stalin pri la Yak-3 evoluanta, kiu estas pli malpeza kaj pli manovra ol la Yak-9.
  Stalino aŭskultis tion, rigardante la portreton de Aleksandro Suvorov. Tiu ĉi komandanto de cara Rusio estis unika, kaj vivis preskaŭ sepdek jarojn, estante nevenkebla. Kvankam li ne ricevis grandajn armeojn. Kaj la plej laŭtaj venkoj super la francoj ne alportis al Rusio eĉ unu colo da tero. Sed li sciis venki, cedante en nombro.
  Nun la germanoj komencis formi legiojn el preskaŭ tuta Eŭropo. Hitler ĉesigis la teruron kontraŭ la judoj, kaj ili eĉ komencis varbi batalionojn de volontuloj de ili.
  La Pola Liberiga Armeo ankaŭ aperis, en opozicio al la pola armeo.
  Francoj, nederlandanoj, belgoj, danoj, kaj aliaj eŭropanoj estis rekrutitaj en la Trian Reich, aparte SS-unuojn. Belarusian kaj ukrainaj sekcioj ankaŭ aperis en Sovetunio. La germanoj iĝis dum la milito, pli inteligentaj kaj pli flekseblaj. Kaj nun ekzistis centra Rada en Belorusio, kaj lokaj fortoj estis uzitaj kontraŭ la partizanoj. Formale, Belorusio ricevis aŭtonomion, kaj ŝajno de memregado aperis. Same kiel en Ukrainio. Kie Bandera estis liberigita de malliberejo . Kaj ili komencis formi novajn dividojn de naciistoj.
  Do Sovetunio ne havis avantaĝon en laborforto. Kaj kiel tekniko, la avantaĝo pasis al la germanoj.
  Stalino notis:
  - La fabrikado de Yak-3 postulas grandan kvanton da altkvalita duralumino. Kaj ĝiaj provizoj el Usono kaj Britio akre malpliiĝis. Kaj la aliancanoj jam senhezite postulas, ke ni pagu por tio per oro!
  Jakovlev respondis ĝemante:
  - Jes, dum la Yak-9 restas la ĉefa batalanto! Kaj ĝia liberigo devus esti pliigita!
  Ilyushin diris:
  - La produktado de aviadiloj atingis cent tage, inkluzive de kvardek batalantoj. Sed ilia kvalito malpliiĝis. Multaj aŭtoj pezas tricent aŭ kvarcent kilogramojn pli pezaj ol la normaj, kaj pro tio ili estas pli malaltaj ol la germanoj eĉ en manovro!
  La aerkomandanto kapjesis.
  - Ni nur havas katastrofan rilatumon de perdoj en aerbataloj - unu ĝis dek favore al la germanoj. Kaj la pilotoj estas malbone trejnitaj. La aliancanoj ĉesis liveri aviadan benzinon, kaj ne sufiĉas sia propra. Kaj sovetiaj aŭtoj ne diferencas en kvalito. Krome, la germanoj ankaŭ havis tutan galaksion de bonegaj asoj. Estas ankaŭ pilotoj. Ekzemple, Albina kaj Alvina, du novaj steloj, jam ricevis Kavalirajn Krucojn kun arĝentaj kverkfolioj glavoj kaj diamantoj, faligante pli ol tricent aviadilojn ĉiu.
  Kaj ĉi tio estas en mallonga tempo!
  Stalino kapjesis kaj rimarkis:
  - Lupo ne estas la sola terminatorpiloto!
  La komandanto kapjesis:
  - Se nur estus unu!
  La ĉefkomandanto demandis:
  - Kion diros Ĵukov?
  Marŝalo de Sovetunio respondis kun malĝoja rigardo:
  Ni bezonas novajn armilojn. Tanko T-34-85 ne estas sufiĉe potenca. Lia pafilo ankoraŭ ne penetras nek la Panther-2 en la frunto nek la Tiger-2. La germanoj evoluigis pli progresintan "Panther" -3, kiu devus havi "Tiger" -2 rezervadon kun malpli pezo kaj pli potenca motoro. Se tia tanko ekproduktiĝos, ni estos tute superfortitaj!
  Stalino murmuris:
  - Kaj kiel fartas la IS-2?
  Ĵukov honeste respondis:
  - La fronta kiraso de la turo estas sufiĉe malforta. Eĉ simpla "Pantero" facile prenas ĝin de distanco de kilometro, kaj eĉ pli per subtuba kuglo!
  Supreme rimarkis:
  - Kial lia frunta kiraso ne estis farita 160 milimetrojn?
  Ĵukov honeste respondis:
  - Ĉar potenca pafilo jam pezas. Kaj la transdono simple blokiĝos.
  Ni estis devigitaj forlasi ĉi tion kaj limigi nin al 100 mm en la frunto.
  Stalin rikanis kaj aspektis nebonkora. Tiam li demandis:
  - Kio se ni reduktos la flankan kirason de la IS-2 de naŭdek milimetroj al kvindek, kaj tiel fortigu la frunton?
  Ĵukov kapjesis:
  - Estas tute eble kamarado Stalin. Sed necesas tempo por evoluigi novan turon kaj meti ĝin en produktadon!
  Marŝalo Vasilevskij rimarkis:
  - La germanoj ĉi-kaze povos trapiki la IS-2-turon en la flankon de la bazuko kaj faustpatrono, kaj pli malpezajn pafilojn. Do ĝi estas dubinda punkto!
  La Supera grumblis:
  - Kien ajn vi ĵetas, ĉien kojnon!
  Jakovlev rimarkis:
  - Ni devus evoluigi reagaviadilojn! La germanoj jam havas ME-262-ojn batalantajn sur la ĉielo. Ili vere ne estas tre efikaj, sed la tempo pasas kaj la nazioj verŝajne havos ion pli bonan.
  Beria kapjesis kaj diris:
  - Laŭ la lastaj datumoj, la germanoj disvolvas ĉasaviadilon ME-1100, kiu povas ekflugi en la aeron jam ĉi-aŭtune. Ĝi havas kelkajn originalajn ideojn. Kaj la ME-262 X ankaŭ estas disvolvita, kiu devus esti pli potenca kaj pli bona ol antaŭaj modeloj kaj esti preta por bataluzo.
  Stalino demandis:
  - Kio estas la detaloj?
  La Popola Komisaro pri Internaj Aferoj respondis ĝemante:
  - Ili estas sekretaj kaj ni laboras! Sed laŭ onidiroj, la ME-262 devus havi rapidon de pli ol 1100 kilometroj hore.
  Surprizite fajfis la akompanantaro de Stalin.
  La Superulo kapjesis.
  - Ŭaŭ! Tiam ni certe estas Ĥano! Kaj kion diros Molotov?
  La Popola Komisaro pri Eksteraj Aferoj respondis ĝemante:
  - La okcidentaj aliancanoj bremsis la militon. Ili formale ŝajnas ankoraŭ batali, sed fakte ili ne faras malamikecojn. La germanoj ankaŭ ĉesigis la produktadon de submarŝipoj, kaj temigis tankojn kaj aviadilojn. Krome, anstataŭ FAA-misiloj, fabrikoj produktos la plej novajn jetajn bombaviadilojn. Kaj tio signifas, ke ni estos bombarditaj sen kompato. Ni bagatele ne povos daŭrigi kun jetaviadiloj!
  Stalino murmuris:
  - Estas malbona! Do, helpo nenie troveblas!
  Marŝalo Vasilevskij respondis:
  - Rusio havas nur du aliancanojn: la armeon kaj la mararmeon!
  La Ĉefkomandanto kapjesis.
  - Jes, estas vero! Tamen tion diris la ne tre bona caro Aleksandro la Tria!
  Beria rimarkis:
  - Se caro Aleksandro la Tria estus vivinta pli longe, li eble estus bonega. Li povus esti gajninta la militon kun Japanio!
  Ĵukov rikanis kaj respondis:
  - Se mi estus Kuropatkin, mi batus la japanojn. Kaj nenio haltigus min!
  Stalino murmuris:
  - Ĉesu paroli sensencaĵojn! Ni ne komprenas AI ĉi tie! Ni devas savi nian landon. Baldaŭ Hitler piedpremos nin per sia tuta forto, kaj ne iomete montros sin. Kaj ni bezonas specifajn ideojn!
  Marŝalo Vasilevsky, kiu estis konata kiel granda strategiisto, sugestis:
  - Ni vetu pri defendo profunde. Ni bezonas kiel eble plej multajn pafilojn, inkluzive de kontraŭtankaj. Kiel ni fartas kun ilia liberigo?
  Nikolao Voznesenskij respondis memfide:
  - Tre bona! Ni liberigas artilerion ĝuste tiom kiom la militistaro postulas. Sed ĝi ne plu valoras, ne estos sufiĉe da homoj por pafilteamoj!
  Marŝalo Vasilevsky notis:
  - Ni bezonas pli, precipe kontraŭaviadilaj kanonoj. Ĉi-lasta povas esti uzata kaj kontraŭ aviadiloj kaj kontraŭ teraj celoj!
  Stalino kapjesis sian grizecan kapon:
  - Ni devas produkti pli da 100 mm kontraŭaviadilaj kanonoj. Ili povas penetri la Panther-2 fronte, kaj eĉ la Tiger-2-malplenan gamon, kaj samtempe malkonstrui trudemajn germanajn aviadilojn.
  Voznesensky notis:
  - Por 100-mm kanono, vi ankoraŭ bezonas fari la ĝustan ĵetaĵon. Kaj do ekzistas la ideo de memvetura pafilo bazita sur la tridek kvar ĉasio. Faru la SU-100, kiu estos pli facile fabrikebla ol la T-34-85, sed multe pli potenca en armilaro.
  La Ĉefkomandanto kapjesis kontente.
  - Nu, vi estas Voznesenskij kaj la kapo! Nun ni kantu!
  Kaj la akompanantaro kantis ĥore:
  En la vasteco de la mirinda patrujo,
  Hardita en batalo kaj laboro...
  Ni komponis ĝojan kanton
  Ho granda amiko kaj gvidanto!
  
  Stalino estas la gloro de batalo,
  Stalino estas la flugo de juneco...
  Batalante kaj venkante per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  
  Batalante kaj venkante per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Nu, estas de la flanko de la Ruĝa Imperio, ke fortoj kolektiĝas por forpuŝi la atakon. Sed aliflanke, Hitler preparas ofensivon. Armilproduktado en Germanio kreskas. "Pantero"-2 fariĝis pli bone protektita en la frunto de la turo, pro la pafilmantelo de 150 mm laŭ angulo, kaj 100 mm de la fronto de la kareno kun deklivo de 45 gradoj. Tio estas tiom, ke la T-34-85 ne trapikas la germanan aŭton en la frunton. Sed ŝi povas trarompi ĝin de tri kilometroj kaj duono.
  Tiel, la Panther-2 fariĝis la ĉefa tanko, kaj simplaj Panteroj jam estas forigitaj. Kiel la T-4. Sed ili ankoraŭ estas produktataj por ne kolapsi la volumon de produktado. Kiel la "Tigro", malgraŭ la liberigo de la "Tigro" -2 daŭre estas produktita.
  Ne eblas tuj rekonstrui la tutan produktadon sur la Panther-2. Kvankam ĉi tiu tanko estas tre bona. Kaj en rapideco, kaj kiraso, kaj precipe en armiloj, kie li ne havas egalulon.
  Komence de marto, dum la vojoj daŭre estis malsekaj, la germanoj faris sian unuan provon avanci. Kaj ili frapis en la direkto de Voroŝilovgrad kaj Krasnodonsk . Kaj ankaŭ Donecko.
  Tiuj partoj de Ukrainio estis rekaptitaj fare de la Ruĝa Armeo dum la Stalingrada paŭzo, kaj la germanoj ne havis tempon resendi ilin. La nazioj sukcesis atingi taktikan surprizon.
  Do ili lanĉis misinformadon, ke ili volas ĉirkaŭi la sovetian militon sur la Kurska Ardeno. Sed ili trafis en alia direkto, kie ili ne estis atenditaj!
  Potencaj tankoj de la nazioj partoprenis en la bataloj, kaj la Tiger-2, kiu, kompare kun la reala rakonto, havis pli potencan motoron de 1000 ĉevalfortoj, kio signifas, ke ĝi moviĝis pli rapide, kaj povus servi kiel bona trarompa tanko.
  La germanoj rapide avancis komence. Ili kaptis Voroshilovgrad, Krasnodonsk , kaj Doneckon, sed tiam la neĝo degelis kaj la pezaj germanaj tankoj velkis en la koto. Tamen, la Fritz povis tute preni kontrolon de la tutaĵo de Ukrainio. Kaj ili anoncis sian novan venkon.
  En la bataloj partoprenis ankaŭ la unuaj germanaj tankoj de la serio E. Precipe la memvetura pafilo E-10. Ĉi tiu maŝino havis tre altnivelajn trajtojn. Unue, ĝia alteco estis nur 1.2 metroj. Kaj la ŝipanaro estas nur du homoj kuŝantaj. La motoro kaj dissendo estis kune kaj laŭlarĝe. Kaj la memvetura pafilo mem estas malgranda en grandeco, sed kun motoro de kvarcent ĉevalforto. Kaj dek tunoj povis paki 82 mm da fronta kiraso laŭ granda angulo de racia inklino, kaj 52 mm da flanka kiraso, plus rulpremiloj.
  La E-10 estas maŝino kiu estas preskaŭ perfekta. Rapidante ĝis cent kilometroj sur la ŝoseo, kaj sepdek sur la rokado, estas malfacile trafi ĝin, kaj ĝi estas facile kaŝvestita.
  Ĝi ankaŭ estas malmultekosta kaj facile fabrikebla. La sola malavantaĝo de la pafilo estas la longo de la barelo, kiel en la T-4 75 mm 48 EL. Sed ŝi trapikas sovetiajn tankojn en la frunton, kvankam de mallonga distanco. Kaj ŝi mem tenas la batojn de la T-45-85 en la frunto, kaj ankaŭ estas preskaŭ neeble bati ŝin.
  Kaj la skipo estas nekutima - du lupknabinoj de la SS. Gerda kaj Charlotte.
  Ili estas pretaj batali kiel monstroj. Kaj ili havas kolosan, detruan potencon.
  La knabinoj, kvankam ankoraŭ estis malvarme en marto, batalis nur en bikino kaj nudpiede.
  Kaj ili montris sian batalan majstran klason.
  Sed kompreneble vi ne povas paroli pri ili tiel detale. Aliflanke, sovetiaj knabinoj-Komsomol-anoj batalas.
  Kaj ili ankaŭ estas duonnudaj kaj nudpiedaj. Sed ili montras sian agreseman kaj malvarmetan karakteron. Ili pafas precize, kaj uzante la skarlatajn cicojn de la brusto premante la ellasilon. Kaj samtempe ili kantas;
  Ni estas la filinoj de la Patrujo karaj,
  La landoj de la sovetianoj sub la standardo de ruĝa!
  Kamarado Stalin estas aŭdaca falko,
  Kiu beligos la tutan mondon!
  
  Mia Patrujo kaj mi naskiĝis en feliĉo,
  Por kultivi grenon kaj tekstilan linon...
  Konu tiajn filojn de Rusio,
  Tiu homo estos ĉiopova!
  
  Tondras fulmotondro - faŝismo invadis nin,
  Armadoj de enormaj tankoj frapis...
  Sed pli bone batu vian kontraŭulon en la okulon,
  Ni ne estas beboj, kiuj rondiras semolon!
  
  La Führer surĉevale trarompiĝis al Moskvo,
  Sur blanka kaj el ŝtalo, kiun ili muelas...
  Elvendita Adolf Hitler al Satano
  Li pensis, ke kugloj ne haltigos lin!
  
  Kamarado Stalin estas aŭdaca heroo,
  Li koliziis kun Hitler en la listoj...
  Kaj montriĝis, ke la Fuhrer ne estas bonega,
  La pugno de la ĉefo enŝoviĝis en lia Adama pomo!
  
  Nun la faŝisto tremas kiel folio
  Kiel Stalino malbone kripligis lin...
  Li preferus ludi whist en la cirko,
  Nu, nun Adolfo estas nur tanika vago!
  
  Koŝmaro de la nazioj de la mondo Stalingrado,
  Ĉar niaj infanoj fariĝis pli fortaj...
  La soldato de la lando de la sovetianoj estas tre feliĉa
  Ni donis la kornojn al ĉiuj kontraŭuloj!
  
  Berlino disfalos ĉe la piedoj de knabino, sciu
  Knabinoj promenos nudpiede fame ...
  Ni konstruu paradizon sur la planedo baldaŭ,
  Kaj estos tre ĝoje kaj trankvile!
  
  Ĉio fariĝos bona en la universo,
  La knabinoj ricevos mantelon kun diamantoj ...
  Kelkfoje estas tro malfacile
  Sed ni estas antikva lando kaj Atlantoj!
  
  En Rusio, pioniro kaj tiu titano,
  En la Patrujo, ĉiu militisto de vindotukoj ...
  Adolfo vi estas malgajninto kaj tirano,
  Vi ricevis nigran okulon de la kruroj de la knabinoj!
  
  Kiam komunismo estas super la universo,
  La kovrilo kiel la Dipatrino disvastiĝos ...
  Tio estos en kaĝo ia revanĉismo,
  Kaj Jesuo Dio de Lumo Nomo!
  La komsomolaj knabinoj kantis tiel bele kaj kun sento. Ili faris ĝin kun granda entuziasmo. Kaj la voĉoj sonis tre irize.
  Kaj la knabinoj ĵetis siajn nudajn piedfingrojn kun mortiga forto, ruinigante obusojn.
  Pioniroj ankaŭ batalis. Kiuj, malgraŭ tio, ke ankoraŭ estas neĝo, estis en pantaloneto sole, en makulaj ĉemizoj, kaj nudpiedaj.
  Kaj kvankam la nudaj kruroj de la infanoj ruĝiĝis pro la malvarmo, kaj estis skarlataj kiel anasoj, ili aktive moviĝis kaj forte batalis.
  Ĉi tiuj estis vere realaj, agresemaj kaj tre batalemaj uloj.
  Kiu pafis per obusoj, tirante reen la arĉŝnurojn kaj lanĉante mortigajn donacojn de morto.
  Kaj samtempe ili ankaŭ kantis;
  Lumo de mia sublima Rusio -
  Landoj, kiuj donis vivon al la mondo kun animo!
  Ne eblas trovi ĉi tiun Patrujon pli bela,
  Ŝi konas la universon - sankta sonĝo!
  
  En ia herbo kaj ia rosoguto,
  Kaj en gutoj de varma somera pluvo ...
  Neĝeroj ludas kun diamantoj
  En ili estas la vizaĝo de Jesuo - la Sinjoro-Gvidanto!
  
  La kreado de la radianta Svarog,
  Ĝi estas bela en ĉiu maizfloro.
  Kiu volas pacon, estas kiel filo por Dio,
  Estas bonege por li vivi, kredu min ĉie!
  
  Sed la Ĉiopova donis al ni tian volon,
  Por ke ĉiu vojo estu libera elekti,
  Por ke indiĝena batalanto amu sian patrujon,
  Por glori Rod en faroj!
  
  Tamen, la elekto ne estis bona,
  Kaj nun malbona rivereto verŝas sur la Teron!
  Rusio estas tretita el la infero de homamasaj tankoj
  Kruela kaj senkompata en la batalo de roko!
  
  Sed ŝultro kontraŭ ŝultro la batalantoj kolektiĝos -
  Sub la standardo de la sovetia oktobro.
  Vizaĝoj donos gracon de la ikono,
  Ili estas por ni antaŭ la Eternulo ne vane!
  
  Kvankam la demonoj paŝtas malantaŭ Hitler,
  Kaj li investis multe da diabloj en Germanujo!
  Sed ni malflugigas Junkerojn kiel subtasojn,
  Post ĉio, vi devas batali, elŝirante la sangon el viaj vejnoj!
  
  La malamiko atingis Moskvon - ĉio brulas,
  Per binokloj li vidas la stelojn de Kremlo!
  Sed antaŭ ol ni venkos la hordon de Mamai,
  La Eternulo donos forton al amaj filoj!
  
  Patrujo - mi flustras en preĝo kun doloro,
  Niaj urboj brulas kiel torĉo!
  Kio estis starigita kun ŝvito kaj amo,
  Ĉu ĝi estas detruita por ĉiam?
  
  Sed Rod ne forlasos sian Kreaĵon -
  Li donos forton kaj la kontraŭulo falos!
  Kiel estis dirite en la saĝa libro de Dio -
  Rus' venkos kaj marŝos kampanjon al la stelo!
  
  Venkis la Wehrmacht, verŝas sangon en rivereto,
  Moskvo, kaj post la glora Stalingrado!
  Kaj la Patrujo donos sukon el pomarboj,
  Fariĝi facila per granada mitralo!
  
  Ni estos en Berlino - Stalin estas la gvidanto,
  Vikario de Dio sur la Tero kie estas peko!
  Fratoj ne ŝparas faŝismajn estaĵojn,
  Tiam estos - feliĉo kaj sukceso!
  Tiel kantas la pioniroj kun sento kaj entuziasmo. Kaj iliaj voĉoj estas infanecaj, puraj, dolĉaj.
  Kaj kvankam iliaj piedoj estas nudaj, faligitaj, gratitaj, ĉiuj kovritaj de abrazioj kaj kontuziĝoj, kaj eĉ iliaj fingroj estas bluaj pro la malvarmo, estas brilaj ridetoj sur la lipoj de kaj knaboj kaj knabinoj.
  Kaj estas klare, ke ili ne rezignos, sed daŭre kantos kaj batalos.
  Lenin edukis nin por la feliĉo de la homoj,
  Kaj la granda Stalino lumigis la vojon por ni...
  Iljiĉ alportis sanktan liberecon al ĉiuj,
  Malamikoj posteulo instruisto venkis!
  
  BONĈO DE PUTINO KUN HITLER
  Hitler ricevis la bonŝancon de rusa prezidento Putin kun la helpo de magia rito. Kaj ĝi draste ŝanĝis la kurson de la historio. Komence la aerbatalo por Britio estis venkita. Vere, Hitlero ne kuraĝis surteriĝi, sed sur la ĉielo la Luftwaffe gajnis superregon. Franco sub ĉi tiuj kondiĉoj konsentis pri la atako kontraŭ Ĝibraltaro. La germanoj konkeris tiun fortikaĵon en du tagoj. Kaj ili sendis soldatojn al Afriko.
  La milito kun Sovetunio estis prokrastita. Sed ĝi profitis nur al la nazioj, do la Nigra Kontinento estis konkerita.
  La nombra supereco de la nazioj kaj pli bona organizo permesis al ili kapti Afrikon, Mezorienton kaj Hindion en jaro.
  Kaj en novembro 1942, la nazioj subite alteriĝis kaj kaptis Brition en dek unu tagoj.
  Post tio, preparoj komenciĝis por milito kontraŭ Sovetunio. La germanoj deplojis novajn tankojn: "Panteroj", "Tigroj", "Leonoj", pretaj por batalo. Kaj la 22-an de junio 1943 komenciĝis la invado.
  Kompreneble, Sovetunio sukcesis bone prepariĝi por ĉi tiu tempo en du jaroj. La nombro da tankoj kreskis al tridek ok mil cent dudek dividoj, la nombro da aviadiloj atingis kvindek mil. La nombro da pafiloj kaj aliaj specoj de armiloj ankaŭ pliiĝis. Sed la Germana Armeo aldonis multon. La nombro da tankoj en la Tria Regno kreskis de ses mil ĝis dudek mil en du jaroj. Kaj ilia kvalito rimarkeble pliboniĝis.
  Aviado en la Tria Regno ankaŭ altiĝis. La nova ME-309 estis tre potenca armilo kaj eniris la serion. La Focke -Wulf, kaj Yu-288 kaj Yu-188 estis pli fortaj . Kaj ĝi estis serioza. La Fritz ankaŭ havis gaslanĉilojn, kaj multe pli. Inkluzive de la pli potenca MP-44 sturmpafilo.
  Plej grave, la germanoj havis grandan nombron da infanterio. Ili povis uzi koloniajn trupojn kaj soldatojn de Eŭropo.
  Sed estis ankaŭ aliaj nuancoj. La Ruĝa Armeo ne estis preta por defendo. Jes, ili ne instruis ŝin defendi sin. Kaj kvankam la fortikaĵoj sur la Molotov Linio estis finitaj, ili estis tro proksimaj al la limo kaj ne sufiĉe profundaj.
  Krome, la germanoj povis ataki de Turkio kaj Irano, kaj Hindio. Krome, Japanio deplojis soldatojn por la ofensivo.
  Jes, ili forte premis.
  Kaj ene de tri monatoj Sovetunio estis venkita kaj Moskvo falis. Du monatojn poste, Rusio estis tute okupita.
  Post kio Hitler decidis ataki Usonon. Kaj ĉi tie la germanoj estis helpitaj de sorto.
  La usonaj tankoj estis malfortaj, la aviadilo postrestis. Kaj la germanoj havis sukcesajn reagaviadilojn, kaj flugaj teleroj ŝajnis tute nevundeblaj al manpafiloj, kaj submarŝipoj ne estis hidrogena peroksido. Kaj tankoj de la serio E. Ili disbatis Usonon, kvankam malfacile, sed pli pro la distanco la 30-an de januaro 1946. Nur la restaĵoj de la usona armeo kapitulacis.
  Kaj la 20-an de aprilo 1951 Hitler, timante, ke la samurajo kreas atombombon, atakis Japanion... La milito daŭris kun unu celo. La nazioj akiris pli progresintajn piramidajn tankojn, potencajn flugajn telerojn per laseroj, kaj ultrasonajn armilojn. Pli altnivelaj multoblaj lanĉaj raketsistemoj, kaj multe pli.
  Tio estas, Japanio daŭris ne pli ol ses monatojn. Kaj la milito finiĝis kun alia venko por la Germana Armeo.
  La bonŝanco de Putin helpis Hitleron konkeri la lastan grandan imperion sur la tero.
  Kaj la 20-an de aprilo 1959 okazis monda referendumo, kiu establis la imperian regadoformon de mondpotenco, gvidata de Adolf Hitler.
  Jam en 1949, la germanoj flugis al la luno. Kaj la 20-an de aprilo 1957 okazis flugo al Marso.
  La nazioj regis la sunsistemon. Kaj tra la tuta mondo estis nun fera, germana ordeno. En la aĝo de sepdek jaroj, Adolf Hitler iĝis mondimperiestro, danke al la bonŝanco de Vladimir Putin. Ĉi tio estas fenomena atingo.
  Tiam restas esplori aliajn mondojn, kaj la homaro estas unuigita. Tamen, kompreneble, multaj konstruejoj, diversspecaj tra la mondo. Inkluzive de subtera tunelo de Chukotka ĝis Alasko. Sed la 1-an de majo 1959 Adolf Hitler kraŝis sian aviadilon. Kaj finiĝis la fantazia regado de la anoncisto. Ŝajne, Putin, kun sia fenomena bonŝanco, ne estis destinita vivi pli ol sepdek jarojn.
  Sed Hitlero jam havis heredanton. De la nombro da infanoj akiritaj per artefarita fekundigo. Do la dinastio de Adolfo daŭris. Kaj la homaro daŭrigis konstruprojektojn je diversaj niveloj.
  Eĉ en Afriko, vojoj kaj fervojoj kaj aŭtoj estis konstruitaj, same kiel multaj urboj. Kaj nigruloj laboris ĉi tie kaj kreskigis la ekonomion de la Malhela Kontinento.
  La homaro disvolviĝis kaj leviĝis. La konstruado de komunismo daŭris, kaj la vivo de homoj pli kaj pli pliboniĝis.
  Post Hitlero, la imperiestro estis regata de sia filo Lupo la Unua. Li estis juna, sed saĝa, kaj levis la homaron al grandaj altoj. Unu el la ideoj estis pliigi la nombron da virinoj kaj eksperimenti pri genoj. Precipe oni decidis pliigi la nombron de inoj tiel, ke ili estu kvinoble pli ol maskloj.
  Samtempe, en 1961, la astronaŭtoj de la imperio flugis al Venuso, kaj jaron poste, al Merkuro. Kelkajn jarojn poste ni vizitis la satelitojn de Jupitero. Vizitis aliajn planedojn. Ĝis, en 1980, la plej malproksima planedo de la sunsistemo, Plutono, estis vizitita. Kaj ĝi estis bonega.
  Kaj en la jaro 2000 komenciĝis la unua senstela ekspedicio. Krimo preskaŭ malaperis sur la planedo Tero, kaj malsanoj kaj epidemioj finiĝis, homoj forgesis pri malsato kaj varmanko. La vivo pliboniĝis.
  Kaj vera paradizo estis konstruita. Kaj homoj ne batalis unu la alian. Scienco rapide disvolviĝis. Kaj alportu feliĉon al homoj. Teknologio ankaŭ evoluis. La ĉefverko de ĉi tio, kompreneble, estas la disketo . Ili jam kapablis flugi inter planedoj. Kaj la Fritz estis nehaltigeblaj.
  En Rusio, gerilo rapide trankviliĝis. Homoj decidis, ke ne ekzistas ŝanco forĵeti la naziojn kaj ke ili devas vivi. Kaj la vivo pli kaj pli pliboniĝis. La imperio marŝis al komunismo. Sed post la jaro 2000, multaj varoj fariĝis tute liberaj. Ne estis senhejmuloj, ĉiuj havis laboron. Kaj tre belaj domoj estis konstruitaj. Kaj ĉiuj havis aŭtojn, kaj ĉiuj havis senpagan interreton, kaj multe pli.
  La vivo supreniris. Ĝi estis bona por homoj. Kaj ĉiu iom post iom alkutimiĝis al esti ununura imperio. Kaj estis asimilado.
  Rusoj kaj aliaj slavoj ricevis egalajn rajtojn kun la germanoj. Jes, kaj aliaj nacioj vivis bone sub la kontrolo de la nazioj.
  Kiu ne batalis, ne partiadis, vivis digne. La germanoj ne faris punajn agojn, sen kialo.
  Kaj vere, tuj kiam ni forigis la partizanojn, la subpremoj tuj ĉesis.
  Fleksebla okuppolitiko estis konstruita. Ekzistis aŭtonomio kaj la uzo de loka personaro. Kaj en 2020, ĉiuj homoj sur la planedo Tero ricevis civitanecon kaj jura egaleco finfine estis establita.
  Ĝis tiu tempo la scienco tiom disvolviĝis, ke la maljuneco estis venkita, kaj ĉiuj fariĝis eterne junaj kaj belaj.
  Kaj sur aliaj planedoj de la sunsistemo aperis setlejoj de la Tria Reich. Kaj tiel ĝi fariĝis granda en la mondo.
  Knaboj kaj knabinoj en ĉi tiu mondo komencis disvastiĝi tra la galaksio. Virtuala realeco jam aperis en la Hypernet- matrico , kaj multe da ĉio mirinda kaj juna kaj bela. Io ajn povus esti reproduktita.
  La Imperio de la Tria Reich iĝis imperio de granda ŝanco kaj konkeris la universon.
  Kaj la virino en ĝi fariĝis kvinoble pli ol viroj. Kaj ili ĉiuj estas belaj, junaj knabinoj, kaj la viroj estas junuloj, kiuj ne bezonas razi la barbon. Fakte, la barbo estas nur primitiva, besta atavismo.
  Kaj nun la virtuala realeco tiaj interesaj ludoj furiozas kaj brulas.
  Unu el tiaj ĉiopovaj Kreintoj de la Universoj, Friedrich Sfero, ĵus aranĝis la plej bonegan " distradon ".
  Nome, spaca batalo. Unuflanke, liaj trupoj, reprezentante Fieran Germanion, aliflanke, la stelarmeo de iu koramikino, la sama ĉiopova kreinto de la universoj de Harlequinade - Terura Germanio. Do, ĉar ĉiopovaj homoj batalas, estos amuze malvarme, ĝis la punkto de neeblo.
  La morso de la armeo de Terura Germanio estis neeviteble kunpremita. Hiperplasmaj brakumoj provis pli forte premi la potencan malamikon el Fiera Germanio. Milionoj kaj milionoj da stelŝipoj trovis sian pereon ĉi tie. Ofte heroa, kaj foje ridinda. Ili mortis, kun rideto sur la lipoj, esperante resurekti kun la tempo. Kvankam ĝi aspektis tre timige... La flulinia gutosimila formo de la koloso brulas per speciala flamo maĉante la kampojn de spaco kaj vakuo. La flamoj rapidas tra la koridoroj kaj ventolaj ŝaktoj de la kosmoŝipo. Milionoj da vivantaj soldatoj, kaj homoj kaj reprezentantoj de aliaj rasoj kun miliardoj da robotoj surŝipe, provas foriri de la ĉiovora varmeco. Preskaŭ ĉiuj batalantaj homoj estas la plej belaj knabinoj, pentritaj per ellaboritaj, avangardaj stilaj hararoj, kvazaŭ kolektitaj ne por furioza batalo, sed por imperia balo - maskerado. Unu el la knabinoj ekbrulis en ŝiaj haroj en formo de ventomuelejo kun klingoj en formo de pavoflugiloj, kaj ŝi kriegis korŝire. La doloro estas neimageble terura kaj la skalpo laŭvorte rompas. La klingoj de la ventomuelejo eliĝas kaj tiam turniĝas en naŭ-orda kirlvento de kinespaca kurbiĝo.
  Sed la orkoj kaj elfoj muĝas precipe minace; por ili, ĝi vere ne povus esti pli koŝmaro; la flamoj prenas unu aŭ alian formon. Aŭ ĉi tio estas la rikanta vizaĝo de peka spirito alvokita de nekrofila sorĉisto el la plej malaltaj profundoj de la submondo, aŭ lumo dancanta tra la kajutoj kaj fleksanta la kanonojn de pafiloj en la formo de terura, ege kolera predanto. Kaj povas esti pli malbona, kio estas superreala en la desegno de detrua kaj brulanta substanco.
  Kaj ĉio ĉi estas en la skalo de stelŝipo, kiu ne estas malsupera laŭ grandeco ol Merkuro... Tamen, laŭ la normoj de la kreinto de la universo, ne estas tiom da. La sama kreinto de tia tute materia realo, decidis disiĝi plene.
  Sfero Friedrich Katastrofov spertis eksciton kaj samtempe kontentigon: unu nulo en lia favoro. La juna kreinto-finisto faris U-turniĝon, lasante la trabon de magoplasmo kaj, sub la alivestiĝo de la krakado de gravionukleaj radioj, balancante la vakuon, li puŝis ĝin en la dorson de alia magoleto . Ne estas facile eniri, la militmaŝinoj galopas kiel la hufoj de galopantaj ĉevaloj, kaj eĉ pelataj de la shaitan kiu kolektis la tutan potencon de la submondo. Kaj neniuj leĝoj de fiziko kaj kosmologio konataj al postiĝintaj homoj de la pasinteco. La koncepto de inercio estas nur laŭ peto de la kreinto.
  Nun (Konsistante el Hiper - princeps - mago-plasmo de tia nekomprenebla speco de materio por homa percepto, tiam vi povas preni ajnan formon kaj modifon de ekzisto, ŝanĝante grandecojn de la kerno de fotono, kiam vi libere metas la tutan universon enen bilionoj da parsekoj en diametro en via manplato!) Sfero elektis enkarni la korpon de biologie modifita knabo, kiu estis trejnita en la potenca kaj teknike progresinta imperio de Fiera Rusio, eĉ kiam li maturiĝis kiel embrio en la utero de kovilo. -komputilo.
  De la momento de la koncipiĝo, estis trejnado en sonĝo, interrompita de doloraj impulsoj, de speciala, kosma milito. Kaj ankoraŭ estis maltrafitaj, ĉar la trajektorio de la mogoloj , senigitaj de inercio , estis tute neantaŭvidebla. Sed Sfero ne estas kompleksa pri tio. Li intence limigis por fari siajn kapablojn pli interesaj. Post ĉio, Fiera Germanio, disvastigita sur miliardoj da galaksioj kaj kvadriliono loĝataj mondoj, ĉi tiu kreaĵo estas, kompreneble, virtuala matrico. Kaj la ludo de spaca milito devas obei la regulojn. Por ke tute ne estu kaoso. Kreinto knabo. pafis tri pliajn, maltrafante dufoje. Magoimpulsoj de armilsistemoj, fabelaj en dezajno, tranĉis la vakuon kaj eĉ faris ĝin senŝeligi, tranĉaĵoj de mielo sirvelad , jam sur alia nivelo de la universo. Ĉi tie Sfero denove plonĝis en la truon en la spaco, enirante la atakreĝimon. Samtempe, la Kreinto-Knabo elektis la momenton, por ke la cibernetikaj gvatsistemoj ne povu ripari ĝin, donante kompletan superrigardon de la ĉirkaŭa spaco de diversaj modifoj de la magoletoj .
  - Magomatrix sorbas per kinezfotono ! - Filozofie, faligante alian batalanton kaj evitante la frakasajn tentaklojn de la princeps -plasmo, diris la Kreinto-knabo.
  La armeo de Julio Cezaro, al kiu Sfero Frederiko konfidis la ĝeneralan komandon, daŭre premis, profitante la nombran superecon, lasante neniujn malsukcesajn provojn envolvi ĝin de la flankoj. La dungosoldato de Harlequinade Hanibalo ŝprucis pli kaj pli da trupoj, provante etendi plurajn parsekojn (parseko estas la distanco, kiun lumradio vojaĝas en du jaroj kaj duono) sub sia komando grandegan flotegon. La denseco de la formado de soldatoj malpliiĝis, kaj la rolo de individua kapablo pliiĝis. Ĉi tie, ambaŭ flankoj pruvis esti indaj, montrante aerakrobatikon kaj la arton de manovro. Sed la perdoj estis kolosaj, pli ol unu miliono da stelŝipoj forbrulis en la avida torĉo de neniigo.
  Sfero subite ŝanĝis la areon de la batalo kaj trovis sin apud la plej belega knabino. La knaba kreinto kaj Valentina premis unu la alian la manojn, la aliaj knaboj kaj multe pli multaj knabinoj palpebrumis unu al la alia. Ili celis la bateriojn kaj malfermis uraganan hiperplasman tornadon sur boatoj, unu-sidlokaj magoletoj , batalantoj, brigantinoj, destrojeroj, destrojeroj kaj aliaj malgrandaj ŝipoj. Sphero venke ekbrilis siajn okulojn.
  La ĝenerala nivelo de trejnado de la batalantoj kiuj estis trejnitaj por milito, eĉ kiam ili naĝis kiel fetoj en speco de nutra medio, estis tre alta. Sed ili ne ĉiam falis el multaj fendoj kaj vakuaj kolapsoj. En respondo, la malamiko lanĉis sian senkompatan fajron, eĉ posedante personan matricon. Fluo de hiperplasmo brulis tra la malfortigitaj matricdefendoj kaj, duonspaca kampo trapikis en la kirason. Jen ĝi, la magia spaco ne povis elteni ĝin, krakis, multkolora fluo de ultrafajro falis sur la pafparolon. Sphero tuj brulis (estas nur super-amuza sento kiam la karno estas neniigita!), La brako de la knabina kunulino al la ŝultro, kruro al la genuo, torso al la ripoj forvaporiĝis. Belulino kriis kaj retiriĝis. Valentina ordonis.
  - Ebligu ciberregeneradon.
  La korpo de la knabino (same kiel aliaj homoj) ne estas proteino dum longa tempo. Ĉi tio estas speciala karno kun hiperplasmaj inkludoj, dum la homoj mem manĝas superenergion . Do la karno post vundiĝo komencis malrapide kreski. Relative malrapide, la procezo mem estas videbla al la nuda okulo, la rapideco de histokresko estas 0,9 centimetroj por sekundo. Sed la plej furioza batalo estas tre pasema, la kiraso estis bruligita en pluraj pliaj lokoj. Du pafiloj forvaporiĝis, ses soldatoj mortis, unu junulo estis bruligita ĝis duono, la knabino provizore perdis la skalpon kaj fingrojn. Sphero, ridante, revenis, dirante, kiom vi atingis venkante la portanton de la kreinto de la universo? Mirakle sukcesis eviti la detonacion de obusoj. Sed la damaĝo estas kolosa, la aeraj sifonoj , elĵetitaj fulmantaj en la vakuon. Tamen, la infanoj adekvate respondas. Sfero mem efektivigis filigranan senpagan pafon, batante trioblan atakaviadilon. Valentina, la lango plilongigita, lekis la ulon sur la lipoj.
  - Megakvazaro !
  - Ni hiper-neniigu ( super-detruantan ) plasman erupcion ! - bojis la juna Kreinto de universoj.
  Du magoletoj estis malflugigitaj per aliaj pafiloj, tri pafturoj estis malflugigitaj ĉe la destrojero. Sed estis en tiu momento ke raketkrozŝipo direktis siajn pafilojn al ili. La knabo-kreinto, ne sen plezuro, kun akraj sentoj, sentis la spiron de morto en lia vizaĝo. Malica giganta maljunulino kun falĉilo minacis, kaj kapitano Sfero donis la ordonon.
  - Fleksebla retiriĝo! Movu kiel serpento, tra erinaco!
  La baterio rapidis reen, sed iom tro malfrue. La vakuo ŝajnis dolori pro doloro, preterpasis hiperplasma ventego. Terura bato de gravioplasmo hokis la kuirilaron. Tuj kvin pafiloj kaj dek du homoj de la teamo montriĝis tute vaporiĝintaj. Sfero kaj la aliaj knabinoj estis forĵetitaj de gravita ondo. La Kreinto-Knabo alflugis, trafante sian kapon sur la abson de la atleta sed ege gracia Valentina. Kaj ĉi tio estas malfacila kiam la karno, en kiun vi devis rami, ne estas proteino:
  - Ve, vi estas pulsar-kolapsa truo! Sphero murmuris. Kaj li ridetis kiam elfluo de hiperelektro trakuris lin .
  Grandaj fendoj trakuris la kirason. Ili tranĉas kiel interkrutejoj tra la purpura surfaco de la metalo, pli ol milionoble pli fortika ol titanio. Kia kolosa potenco estas kaŝita en hiperplasmo aŭ ĝia eĉ pli progresinta versio de princeps- plasmo, kapabla movi stelojn kaj estingi kvazarojn. Sed ĉi tio estas nur la sesa, sepa kaj tiel plu stato de la materio. Tuta oceano de hiperplasmo povas esti akirita de iu ajn molekulo. Teorie (ĝis tio ne estas disponebla por homoj), unu elementa partiklo reproduktos la tutan universon. Aŭ detruu! Ĉi tiuj estas la kvazaŭ-diaj kapabloj de hiperplasmo.
  La baterio glitas laŭ la fleksebla kolapso vibranta en kinesisspace , la soldato estas premita malsupren de la malfortigita forto de inercio. Tiam la risorto estas liberigita, kaj la kuirilaro denove malfermas fajron nur en malsama punkto en la spaco.
  Friedrich Sfero ordonas:
  - Trafu per mallarĝa trabo, ŝanĝu la pafilojn al koncentrita ramrod-reĝimo.
  Ĉar komputiloj estas malfunkciigitaj, ĉi tio devas esti farita permane. Reguli la fluon de hiperplasmo uzante la tamburon. Sed fari ĉi tion eĉ ne facilas, ĝi ŝparas la fakton, ke ĉi tiu forto majoro ankaŭ estas antaŭvidita en la trejna programo. Knaboj kaj knabinoj traktas ĉi tiun problemon en aŭtomata reĝimo. Sfero Friedrich kaptas misilboaton survide, pafon kun eta antaŭeco. Aŭdiĝas la plej maldika grincado de la detruita vakuo, disŝiriĝas la boato. Juĝante laŭ la potenco de la eksplodo, ekzistas detonacio de municio. Lumpunkto blovas la aŭton. Magolet ankaŭ estas detruita, la knabino reproduktis la ĝustan pafon.
  La flugiloj forflugas aparte, kaj samtempe la flamanta vosto turniĝas en la vakuo.
  La malamikbrigantino prenas kroman difekton, sed reagas per amasigitaj salvoj. Tra la fendo eniras rivereto, forĵetante la knabinon, malkaŝante orajn mamojn kun cinabro, lumineskaj cicoj.
  Sphero krias pro ĝojo:
  - Vi vidas, kiel mojosa! Ĉernodirno!
  magoplast- haŭtan genuon.
  - Princeps-quasar ! Zapulsar elipso! Levu vian kavaliran mason pli alte!
  La gutoforma brigantino hardis per salvoj. Dniaj rosgutoj de hiperplasmo estis ŝprucigitaj tra la batalspaco.
  Friedrich Sfero fajfis:
  - Donu al mi fotonon, en la disfalon de la abismo!
  Fregato aperis de la flanko, samtempe la najbara baterio ektimis. Ŝajnas, ke la uloj estis malbonŝancaj, ili trafis pezan raketon aŭ Vibro -kampon, kiu forviŝas la plej daŭran metalon en pulvoron.
  La knabo provis ŝpini la platformon por postvivi tian atakon. Sed finfine, la kontraŭuloj estas altklasaj profesiuloj, kiuj diplomiĝis preskaŭ en la sama lernejo. La kreinto de Harlequinade ankaŭ ne estas skamisto en la Kreado de Civilizoj!
  La tempropreona kanono kolapsis . Ĝi estis frakasita en amason da brilantaj partoj. La knabino kaj la Kreinto-knabo servanta la pafilon estis forĵetitaj kvazaŭ per bato per batilo. Ili kraŝis en la kirason kun kolosa akcelo, iomete difektis ĝin, kaj sin forte platiĝis, tremante pro ŝoko kun siaj tre elastaj kaj fortaj korpoj. Tiam ili komencis senŝeligi la pezan tegaĵon, donante normalan formon al siaj belaj figuroj, reliefigitaj kiel statuoj de antikvaj dioj.
  Sphero sentis malvarmon en la malsupra ventro. La denseco de la plasma erupcio de la malamiko intensigis, ŝajnas ke freŝaj fortoj estis tiritaj en la batalon. Ekzemple, la ultra-batalŝipo mem estas la grandeco de deca asteroido, kaj la formo de masiva ponardo kovrita per elsendiloj elsendis tutan riĉan ornamaĵon de hiperplasmaj jetoj. Kurba substanco, tordita en formo de hibrido de nesta pupo kaj akordiono, falis sur la krozŝipon de Fiera Germanio. Aliaj fluoj de neniigo disbatis kvar larmo-formajn artileriplatformojn.
  La dekstra kruro de Sphero ĝisgenue forvaporiĝis, kaj sen atendi ke ĝi kreskos en natura maniero, li tuj pligrandigis sian membron.
  Julio Cezaro, malgraŭ sia tuta talento, perdis la batalon; la nombra supereco, kun proksimume egala teknologio, estis sur la flanko de la malamiko. La nura afero por fari en tia malfacila situacio estis retiriĝi, evitante ĉirkaŭiĝadon. Sphero, sen konscienco, aŭskultis per la princeps- konekto la ordonojn donitajn al la robotoj. Ili sonis senlima optimismo, soifo je frua venko. La fregato de Julio Cezaro ricevis iom da difekto kaj malrapidiĝis. Sfero eksentis koleron, la potenco, kiun li kreis, ŝajnis perdiĝanta, li devis detrui kiel eble plej multajn malamikojn. Tio estas, li havas elekton aŭ venki aŭ morti. Kvankam estas certe ke la detruo de pluraj muggles ; ŝanĝos preskaŭ nenion, sed ĉi tio estas preskaŭ tiu senekzempla heroeco de individuoj, kiu formiĝas en rivereton, kiu dispremas ajnan obstaklon. La knabo, uzante la memoron de la portanto, kaj fakte sian propran kreaĵon (Kiel li sukcesas stampi personecojn kaj tiajn strukture kompleksajn aferojn estas aparta demando!) rapide memoris tion, kio estis borita en lin dum multaj trejnaj sesioj. Necesas, ke vi ne estas rimarkita, restu en la ĝeneralaj vicoj de robotoj. Do estas multe pli malfacile atingi tie, sed la probablo de ekspozicio estas multe pli malalta. Sed aliflanke, ĉu li havas la rajton eksidi en ĉi tiu kritika momento? Post ĉio, soldato devas: zorgi pri konservado de vivo, punkto du: ekstermi kiel eble plej multajn malamikojn. Okaze de kontraŭdiro - jen la tradicio, fari elekton favore al la dua solvo. Ĉi tiuj estas la usonanoj de la malnova tempo: ili pli pensas pri konservado de sia propra haŭto. Tial, la jankioj perdis, krome, ilia propagando estas malforta. Al ŝi mankis tuteco kaj inkluziveco. Se ni memoras la antikvan historion de la Tero: en tiuj tempoj, kiam la homaro estis katenita al unu planedo. Terura, dividita mondo, necesis kolekti ĉiujn naciojn kaj popolojn en ununuran pugnon. Pluraj imperioj postulis ĝin. Antaŭ ĉio, Usono, Ĉinio, la Islama Societo. La mondo fariĝis multpolusa kaj laŭvorte disŝiriĝis, la nombro de sendependaj ŝtatoj kreskis, la separismo de malgrandaj nacioj fariĝis obsedo. Komuna hejmo La tero ekbrulis, la homaro laŭvorte falis en la abismon! En pli fruaj tempoj, ekzistis potencaj regantoj kiuj volis unuigi la homaron. Ĉi tiu estas, antaŭ ĉio, Aleksandro la Granda, unu el la plej elstaraj komandantoj de ĉiuj tempoj kaj popoloj. Li estis nevenkebla, sed la providenco volis doni al li tro mallongan vivon. Kaj tial li havis konsiderindajn ŝancojn, li konstruis internacian imperion, alportante altan helenan kulturon al Azio. Eĉ Kartago kaj antikva Romo sendis grandan omaĝon al la makedono, la plej elstara slavo, de la antikva epoko! Antaŭ Aleksandro, Granda Persujo sub pluraj reĝoj (precipe Ciro) atingis seriozajn konkerojn, de Hindio ĝis Egiptujo, sed la doktrino: ekzistas unu reganto por la tuta mondo, ĝi estis li, kiu unue prezentis! En Romo, Julio Cezaro postulis la rolon de mondreganto, sed lia vivo ankaŭ ne estis sufiĉe longa. Post Cezaro inter la imperiestroj: ne estis sufiĉe fortaj komandantoj. La dia Aŭgusteno estis malsane kaj korpe malforta, la karisma Nerono estas ĝenerale terura. La plej famaj regantoj, Diolektan kaj Konstantino, batalis pli por konservi la status quo sen pensi pri gravaj konkeroj. Ekzistis aliaj komandantoj, post la falo de Romo. El tiuj, la plej elstaraj personecoj estas: Ĝingis-Ĥano, Tamerlano, Napoleono, Adolf Hitler, Stalin. Ĝingis-Ĥano estis tre sukcesa. Li konkeris preskaŭ la tutan Ĉinion, Afganion, Ĥorezmon, progresintaj taĉmentoj atingis Antikvan Ruson. Li havis bonegajn ŝancojn venki, neniu povis rezisti la senĉese kreskantajn trupojn de ĉi tiu ruza kaj lerta komandanto. Sed eĉ lia sufiĉe longa vivo laŭ la normoj de la Mezepoko ne sufiĉis por mondkapto. Ĝingis-Ĥano fondis dinastion, sed ne plu ekzistis tia granda kiel li, kapabla kunigi ĉiujn nomadojn. Same kiel Tamerlano. Venko post venko, grandega imperio, kaj disigo, la detruo de Timurat , kverelo inter filoj kaj nepoj. Kaj ne estis inda posteulo. Napoleono kaj Hitler, konkerinte Eŭropon, rompis sian dorson kontraŭ Rusio. Bedaŭrinde, Rusio mem ne sukcesis atingi mondregadon. Vere granda reganto estis Stalino, kiu igis analfabeton, promenantan en bastŝuoj landon en potencan industrian potencon.
  Kaj tiam, jam en la dudekunua jarcento, potenco ekde la komenco super Germanio, kaj poste super la mondo, estis ricevita de mistera paro kun nekredebla hiper-intelekta potenco.
  Ili kreis la plej novajn princeps - magiajn armilojn, kaj la homaro iom post iom evoluis al stato de virtuala ĉiopovo.
  Sed milito estas milito, precipe spaca milito, ĉi tie miskalkuloj kaj oferoj estas neeviteblaj. La militisto Friedrich Sfero, kiu decidis riski , estis bonŝanca ĝis nun, li sukcesis neniigi kvar batalveturilojn sen altiri atenton al si.
  - Estos betulkaĉo por etuloj! Prefere, princeps estas plasmo!
  Jes, tiajn interesajn ludojn ludas civitanoj de la Tria Reich-imperio, konkerante la universon.
  Kaj kiel ĉio finiĝos, kaj ĝis kiajn altojn de ĉiopovo povas atingi la homaro, eĉ senpova fantazio.
  
  
  COG KAJ ŜPUNTIKO KAJ LA TRIA REĜO
  intervenis la popadanoj . En ĉi tiu kazo, mallongaj konstrukciistoj Vintik kaj Shpuntik . Moviĝante, ili alvenis en Berlino. Nu, ĉar ili nenion sciis pri politiko kaj la planedo Tero, ili ŝanĝis al la servo de la germanoj. Kaj la teknikistoj estas altnivelaj. Kaj ili partoprenis en la evoluo de la Pantero. La spritaj projektistoj faris la turon mallarĝa kaj malgranda, pli bone protektita, sed pli malpeza. La motoro kaj dissendo estis metitaj en unu blokon, kaj la rapidumujo sur la motoron mem. Pli simpla kaj pli malpeza ĉasio ol en reala historio ankaŭ estis farita. Kaj la alteco de la "Pantero" estis nur 1,8 metroj. Kiel rezulto, la kiraso de la frunto de la kareno de 80 mm estis instalita laŭ grandaj anguloj de racia deklivo kaj iĝis preskaŭ nepenetrebla. La frunto de la turo estis 120 milimetrojn kun deklivoj, kaj la flankoj estis sesdek milimetroj klinitaj. La malforta punkto estis la flankoj de la kareno - nur 40 mm. Sed la korpo estis tre kompakta kaj la supro estis laŭ granda kliniĝo, kaj 30 mm ŝildoj estis metitaj sur la fundon kovrante la rulpremilojn. Kaj ĉio ĉi ĉarmo pezis nur 26 tunojn, kun motoro de 650 ĉevalfortoj. Kaj la pafilo estis 75mm 70 EL-barellongo, pafante 15 pafojn je minuto.
  Plie, bona videbleco kaj optiko.
  Tiu ĉi tanko veturis kun rapideco de 70 kilometroj hore, estis nepenetrebla flanke por malpezaj kanonoj, ĉefe kvardek kvin, kaj kontraŭtankaj fusiloj, prenis tridek kvar fronte de du kilometroj, kaj preskaŭ ne rompiĝis. Kaj preskaŭ ĉiuj kontraŭtankaj armiloj de Sovetunio ne penetris ĝin en la frunton.
  Kaj la nova "Pantero" ĉe la Batalo de Kursk faris plaŭdon. En la sama tempo, ĝi estis pli facile produkti, kaj ĝi postulis preskaŭ duonon de multe da metalo kiel la Pantero en reala historio.
  Kiel rezulto de la uzo de ĉi tiu tanko, la nazioj trarompis la defendojn de la sovetiaj trupoj kaj fermis la vaporkaldronon, preterirante Kursk. Kaj tiel kaptis la iniciaton. Kaj evoluigante sukceson, ili prenis Voronezh.
  Post kio Hitler ordonis al la trupoj turniĝi suden. Kaj la armeo de trupoj translokiĝis al Stalingrado.
  Germanaj tankoj pliiĝas. Kaj teamo de knabinoj batalas sur la Pantero, trarompante sovetiajn pafilojn kaj veturilojn.
  La germanoj trarompis al Stalingrado... Sed tio ne estas ĉio. En Afriko, la trupoj de Rommel sur novaj tankoj gajnis serion de venkoj. La situacio por la aliancanoj estis plimalbonigita de la fakto, ke Vintik kaj Shpuntik ankaŭ inventis ĉasaviadilon. Krome, ĝi estas tre malpeza, facile fabrikebla, manovebla kaj elemente kontrolita.
  Kaj la nova aviadilo VSh-162 iĝis la plej bona aviadilo en la aero, kaj grave difektis la aliancan aviadilon.
  Do la nazioj komencis antaŭeniri en Afriko al Egiptio. Hitler rifuzis preni Stalingradon per ŝtormo kaj maldaŭrigis siajn soldatojn. Sed la Fritz komencis sian ĉefan ofensivon en kromvojo kun sukceso al la Kaspia Maro. Kaj la situacio eskaladis.
  Kaj novaj operacioj sekvis en la nordo. La nazioj atakis Svedion. Kaj post kelkaj tagoj ili devigis ŝin kapitulaci. Kaj ĝi montriĝis mojosa.
  Gerda kaj Charlotte sur la "Pantero" vojaĝis ĉie en Svedio, kaj devigis la kaptitajn soldatojn kisi iliajn nudajn piedojn, montrante ilian kolosan klason. Ĉi tiuj knabinoj estas vere bonegaj ĉi tie.
  Multaj el la viroj de la batalo kapitulacis al ili. Kaj kisis nudajn plandojn.
  Sed nun ili estis en Svedio, kie jam neĝis kaj malvarme.
  Kaj la germanoj, gviditaj de Rommel, venkis la britojn en Egiptujo. Kaj nun ili trarompis al Mezoriento kaj ili havas sukceson post sukceso.
  Ĉe tio, la kampanjo de la belaj militistoj ne ĉesis... Gerda diris pasie, frotante la nudan piedon sur la metalon:
  - Nu, "Tigro" kompreneble, tanko kiu donas ĉefverkojn kaj kolosan maŝinon laŭ potenco. Tamen simple!
  Charlotte rimarkis maldiligente:
  - Persone mi preferas Leo'n. Ĉar estas nenio por trarompi tian aŭton! Kaj ŝi estas perfekta laŭ formo!
  Magda memoris kiel oni montris al ili la paradon la 7-an de novembro kaj pepis:
  - Mi ŝatis "Muso", ĝi estas tiel granda! Kaj per du pafiloj samtempe!
  Christina ridis kaj turnis sin en la transportilo:
  - Du pafiloj en unu aŭto - tio estas bonega!
  Gerda svingis la krurojn en la aero kaj komentis:
  - Ĉu estas bone flugi tiel? Ĉu ni baldaŭ atingos Aŭstralion?
  Charlotte balancis la kapon.
  - Ne! Ne baldaŭ! Por flugi tien el Svedio - preskaŭ tra la tuta terglobo!
  La aviadilo fakte alteriĝis por benzinumi. La knabinoj kuris eksteren. Ili trovis sin en varma Medino, kie la aviadilo faris krizan surteriĝon. Malgraŭ la fino de novembro, la temperaturo ĉi tie estis ĉirkaŭ tridek gradoj. Kaj en Svedio, ĝuste kiam ili estis forirantaj, trafis malvarma ciklono kaj la temperaturo falis al minus tridek.
  La knabinoj kuris kiel eble plej rapide por resti varmaj al la transportŝipo, kaj la frosto mordis la nudajn kalkanojn de la knabinoj. Ne estas facile ne porti ŝuojn principe, precipe dum promenado.
  Sed nun la knabinoj kuris trans la varman sablon de la Medino. La araboj ektimis rigardante la duonnudajn knabinojn, sed ili timis fari ajnan agon. Tamen, la germanoj havas tre imponan reputacion. Efektive, ili estas perceptitaj kiel nacio de superhomoj , kaj tial ili pardonas malgrandajn petolojn. Kiel kiam belulinoj estas portataj en nur unu bikino.
  Post la malvarma vetero, kiam la kruroj konstante malvarmiĝas, estas tre agrable kuri laŭ la varma sablo. La knabinoj ŝatis ĝin, kaj ili amuziĝis ĵetante sablon unu al la alia.
  Gerda, tiel saltante tra la dezerto, opiniis, ke estas ankoraŭ mirinde vivi en lando, en kiu estas konstanta somero. Kaj kiel bona ĝi estas...
  Suna kaj pura, freŝa aero blovas sur la vizaĝo. Aŭ ne tro freŝa, sed varma dezerta aero.
  Charlotte rimarkis kun rideto:
  - Nun ĉi tiuj landoj apartenas al la Tria Regno. Neniam antaŭe la homaro estis tiel kunigita. Prefere proksime, al unueco kiel ĝi estas nun. Kaj ĉio ĉi dankas multrilate al la genio de la Fuhrer.
  Magda logike rimarkis:
  - Parte ankaŭ ĉar Hitler estas ege bonŝanca. Ekzemple, la britoj falis kiel pizoj. Kaj la vastaĵoj de Afriko ne montriĝis malhelpo. Jes, ĉio estis ĉe nia flanko. Kvankam foje estis eraroj!
  Kristina respondis:
  - Rilate bonŝancon, ne vere! Ni ne estis bonŝancaj, ekzemple, kun vintro en la kvardek-unua. Alie ili tiam prenus Moskvon. Kaj la milito en la oriento finiĝos. Kaj do ni ankoraŭ devos eltiri la stalinisman dornon.
  Gerda konsentis kun suspiro:
  - Verŝajne devas! Domaĝe! Tiom da bonuloj kaj knabinoj mortos!
  Magda nevole kriis kaj diris:
  - Morto... Kiel maljusta vi estas! Kaj foje oni alvenas en la malĝusta tempo!
  Gerda rapidis kontraŭi:
  - Ne foje! Kaj ĉiam en la malĝusta tempo! Vi scias, kiel vi volas vivi, kaj kiel malvolonta morti!
  Christina logike notis:
  Ni volas ĉi tion ĉar ni estas fortaj kaj sanaj. Sed avino, kiu estas centjara kaj en kiu ĉio doloras, verŝajne havas tute alian sintenon al la morto!
  Charlotte balancis la kapon kaj diris kun maltrankvilo:
  - Ho Dio gardu! Dio gardu vin iam maljuniĝi!
  Gerda svingis ĝin kaj piedbatis la sablon per sia nuda piedo:
  - Ni ne parolu pri ĉi tio! Se vi ekpensis pri tio, kio estas maljuneco, vi freneziĝos aŭ ruinigos vian vivon!
  Magda provis konsoli la blondulinon:
  - Kiam Jesuo venos, ĉiuj mortintoj releviĝos, kaj ĉi tio estos eterna juneco por ĉiam!
  Gerda ridetis kaj diris ame:
  - Dio benu vin!
  Christina respondis kolere:
  Kaj mi estas fundamenta ateisto. Kaj mi ne kredas je Dio kaj mi ne konsilas vin!
  Gerda levis siajn fortajn, sunbrunigitajn ŝultrojn.
  - Mi ne nomos min forta kredanto, sed... Estas multaj aferoj, kiujn materiistoj kaj ateistoj ne povas klarigi. Inkluzive de la origino de la universo!
  Charlotte, plonĝante en la varman sablon, respondis:
  - Sed mi pli ŝatas la ideon - multaj dioj. Ke ĉi tiuj demiurgaj Dioj kolektive kreis la universon kaj la Teron. Tiam estis lukto inter ili, kiu kaŭzis kataklismojn kaj naturajn katastrofojn. Tial okazis ĉiaj malfeliĉoj. La batalo de la dioj kaj estigas militojn inter homoj!
  Gerda respondis memfide:
  - Sed la Germana Dio ĉiam venkas!
  Charlotte balancis la kapon.
  - Tio ne okazis en la unua mondmilito. Kvankam ni estis proksimaj al venko!
  Kristina vigle kapjesis.
  - Jen ĝi! Necesis provizore oferi Orientan Prusion, sed ne retiri trupojn de la Okcidenta Fronto. Tiam ili estus ĉirkaŭintaj kaj preninta Parizon. Francio kapitulacas... Ŝi finfine estas venkita. Kaj plu... Mi pensas, se Britio montrus obstinecon, tiam ni povus fali sur ĝin kune kun Italio, Turkio kaj Japanio. Kaj ili dispremus ilin per submarŝipoj kaj ununura agado de la flotoj!
  Magda rimarkis:
  - Vi forgesis pri Rusio!
  Kristina resaniĝis.
  - Mi nenion forgesis! Rusio estintus venkita post la kapitulaco de Francio. Cetere, caro Nikolao la 2-a ne estas Stalino. La monarĥo de Rusio estus farinta rapidan pacon kun ni, suferinte malvenkon. Kaj ni farus... Resume, Rusio dum cara tempo estis eĉ pli malforta ol komunista Rusio!
  Charlotte ridis.
  - Tiel! Sed, kompreneble, ni maltrafis la ŝancon tiam. Adolf Hitler montriĝis pli inteligenta. Li finis ne-agresan pakton kun Stalin, kaj venkis siajn malamikojn peco post peco. Ĉi tio estas politika saĝo!
  Christina notis:
  - Eĉ pli logike estus fini Britujon, kaj nur tiam ataki Sovetunion!
  Charlotte diris kun rideto:
  - Mi konsentas pri tio!
  Gerda, male, kontraŭis:
  - Se ni ne estus atakintaj Sovetujon en 1941, kaj ne venkintus la ruĝarmeajn unuojn, kiuj estis nepreparitaj por defenda milito, ili povus ataki nin, kiam ni sturmis Brition. Do ni ne havis alian elekton!
  Magda levis la ŝultrojn.
  - Stalin estas singarda politikisto! Li eble ne riskus tian aventuron!
  Gerda racie rimarkis:
  - Prefere, estas granda vetludo de Stalin doni al ni la ŝancon disbati Brition. En ĉi tiu kazo, superaj fortoj falus sur lin. Kaj ni entombigus ĝin. Kaj tiel dum Britio rezistas, Rusio ankoraŭ havis ŝancon kontraŭ ni. Alie, ni devas konfesi, ke niaj malamikoj ne havas ŝancon!
  Charlotte ankaŭ trovis ion por kontraŭi:
  - Ĝis kiam tiaj monstroj kiel Sovetunio kaj Usono estos venkitaj, estas ege antaŭtempe diri, ke la malamiko ne havas ŝancon. Ni faris multon kaj venis longan vojon, sed... Ni ankoraŭ havas multajn problemojn antaŭ ni. Nun Aŭstralio. Alia limo por la germana armeo!
  Gerda memfide respondis:
  - Ankaŭ ni rompu ĝin! Jam okazis du promenoj en Svislando kaj Svedio, kaj en Aŭstralio almenaŭ estas multe pli varme.
  Charlotte ridis kaj diris memfide:
  - Mi kredas je nia venko! Alie, ĝi simple ne okazas!
  La knabinoj devis ĉesi varmiĝi en la dezerto kaj reiri al la transporto. Reprovizado estis sukcesa. Kaj al la knabinoj aliĝis iliaj malnovaj amikoj el la bataliono "Tigresa".
  Knabinoj de ĉi tiu virina taĉmento ĉasis malplenajn Muĝahidojn. Kiuj tamen estis malmultaj. Kaj nun ili feliĉe ekiris por konkeri Aŭstralion. Alia kontinento tiel dezirinda por la Germana Armeo.
  Germanio kolektis fortojn por la salto kaj preparis la alteriĝon.
  Margareta renkontis siajn malnovajn konatojn Christina kaj Gerda kun respekto. Tamen, ne ĉiuj povas akiri diamantojn por kavalira kruco! Post tiu firmao, la knabinoj laŭsupoze estis senditaj por fekundigo kaj al speciala tendaro por naskado de idoj. Do en la rusa kompanio, ili eble ne havis tempon por partopreni.
  La belulinoj tamen aspektis gajaj kaj batalemaj. Mi ne plu volis dormi, kaj la knabinoj, enŝlosinte sin en aparta kajuto, babilis.
  Magda, sidiĝanta en leda brakseĝo, komentis:
  - Paganismo, malgra sia tuta ekstera logiko, ankau ne povas respondi multajn demandojn. Ekzemple, de kie venis la multnombraj demiurgaj dioj?
  Charlotte ridis kaj rebatis:
  - Same kiel monoteismo ne kapablas respondi la demandon, de kie venis la sola Dio, kiu kreis la Universon?
  Magda levis la ŝultrojn.
  - Jen demando kiel diri... Per la fido ni akceptas kiel aksiomon, ke Dio Ĉiopova ĉiam ekzistis. Kaj ĉi tio estas aksiomo, kiu ne postulas pruvon.
  Kristina komentis, balancante la kapon:
  - Ne eblas imagi ion, kio ekzistas eterne, kaj estas senlime forta, kaj senlime saĝa. Ĉi tio estas kontraŭ logiko. Kiel ni vidas sur la Tero, la simpla estigas la komplekson, kaj ni observas evoluon. Kaj tiam de la pli kompleksa, la simpla iris. Kiu kontraŭdiras la observitan realecon.
  Ekzemple, la homaro fariĝas pli kompleksa, ne simpligita! Kaj ni tute ne degradas, sed prefere fariĝas pli perfektaj!
  Charlotte ridis kaj rimarkis:
  - Logika! La evoluo de la dioj kondukas al la kreado de la ĉiopova Demiurga Dio!
  Magda severe rimarkis:
  - Tia filozofio povas detrui la animon!
  Charlotte mallarĝigis la okulojn kaj ekbalbutis:
  - Sed la demando estas, kiom aĝa estas la universo?
  Magda levis siajn fortajn, evoluintajn ŝultrojn.
  - Nekonata! Kaj kial tia demando?
  Charlotte racie respondis:
  - Ĝi rilatas al la ribelo de Satano. Satano estas unu el la plej fruaj anĝeloj, se ne la plej fruaj. Kiel ili nomas lin - la Filo de la Tagiĝo! Kaj se li ribelis, tiam verŝajne ne pasis tro da tempo ekde lia kreado kaj ribelo. Kaj montriĝas, ke dum tiom da miliardoj da jaroj li kondutis trankvile kaj subite trompis.
  Magda sulkigis la brovojn kaj kukis:
  - Kaj do kio?
  Smart Charlotte rimarkis:
  - Kaj sciencistoj diras, ke nia universo havas miliardojn da jaroj! Necesas tiom da tempo por ke la lumo de steloj atingas la planedon Tero! Kaj rezultas laŭ la Biblio ĝi ne povas esti miliardoj!
  Magda pripensis momenton kaj respondis:
  - Dio kreis la lumon de la steloj, kiu jam venis al ni. Adamo kaj Eva estis plenkreskuloj, ne beboj. La suno, la luno kaj la steloj jam brilis sur ilin. Tio estas, la Sinjoro kreis la mondon en evoluo. Do ĉiuj viaj promesoj pruvas nenion.
  Charlotte obstine rimarkis:
  - Aŭ eble ili pruvas, ke ekzistas multaj dioj? Tiuj dioj, kiuj kreis la universon!
  Magda respondis kun ioma hezito:
  - Nia universo estas pli-malpli unuigita kaj strukturita, kun ĉiuj siaj malregulaĵoj. Kaj la ĉeesto de multaj dioj kondukas al la fakto, ke la universo estus dividita en pecojn.
  Charlotte ankaŭ sufiĉe logike kontraŭis:
  - La batalŝipo estas konstruata de tre multaj homoj! Tamen, la ŝirmita estas solida maŝino. Jes, kaj la Universo estas konstruita de multaj demiurgaj dioj, sed tio ne igas la Universon malpli integra!
  Magda etendis sian vizaĝon kaj kuĝis:
  - Kaj tio sonas - logike! Sed ĉi tio estas pure homa logiko. Ĝi havas nenion komunan kun Dia potenco, kiu estas nekomprenebla!
  Charlotte ridis.
  - La plej simpla argumento estas, ke la pensoj de la Sinjoro estas nekompreneblaj! Kaj ĉi tio povas esti referita kaj citita en ĉiuj kazoj de la vivo!
  Magda flustris:
  Kaj en ĉiu trajtoj de ĉi tiu branĉo de la Sinjoro,
  Mi vidas la deziron en sonĝoj enkorpigi la idealon ...
  Sed strange, nia popolo suferas preskaŭ en la submondo,
  Kaj la despoto de la financo kruele katenis niajn flugilojn!
  Charlotte ridis.
  - Manĝu bone! Kial vi ne kliniĝas antaŭ la stumpo?
  Magda skuis sian pugnon.
  - Ho vi!
  La knabinoj komencis klare enuiĝi... La konversacio pri religio ne iris bone. Pri kio alia vi povas paroli? La pensoj de la militistoj de la SS-bataliono estis limigitaj.
  Gerda tuŝis tankojn en la interparolo:
  - Jen nia "Leono" nur la enkorpiĝo de la germana spirito! Tiel granda kaj kun pafilo!
  Magda rimarkis, masaĝante siajn jukantajn plandojn per la manoj:
  - Kaj "Muso" eĉ pli - signifas pli forta! Kaj lia kiraso estas pli dika! Kaj du pafiloj samtempe!
  Charlotte ekkriis kun ĝojo:
  - Ĉarma museto! Ni dispremos ĉiujn al pulvoro!
  Magda prenis ĝin kaj kantis:
  - Ĵurita kaj antikva, la malamiko denove ĵuras! Muelu min, muelu min en pulvoron! Sed la anĝelo ne dormas, kaj ĉio funkcios... Kaj ĉio finiĝos bone! Kaj ĉio finiĝos bone!
  Charlotte sprite rimarkis:
  - Kiu kalkulas je la helpo de anĝeloj, rekte falas en inferon!
  Magda respondis:
  - Kiu diable estas en la kapo, estonte unu diable!
  Gerda subite rimarkis:
  - Mi havis proksiman konaton kun la T-34 kun la Charlottes kiam ili estis testantaj! Kaj vi scias, ĉi tio ne estas la plej malbona tanko sur la Tero!
  La ruĝharulo venene rimarkis:
  - Ne la plej bona, sed... Lia videbleco estas sufiĉe malforta. En la praktiko, estas ege malfacile eniri la malamikon el tia tanko! Ni devas konfesi ĝin!
  Gerda logike rimarkis:
  - Bone formita kiraso kaj gvattureto. Kvankam la "Tigro" -2, kaj "Leono" - la protekto de la flankoj estos pli bona.
  Christina ĉi tiu ruĝhara fiulo rimarkis:
  - La "Leono" ankoraŭ havas bonan turon, laŭ la deklivo de la frunto. Sed la "Tigro" -2 frunto estas preskaŭ ne klinita.
  Gerda respondis:
  - Sed la dikeco de la kiraso estas 180 mm. Tio kompensas por la pli malgranda angulo de deklivo de la tuko. Koncerne la turo, la Leono rezultis pli bona ol la Tigro, sed ĉi tio, kompreneble, ne estas la limo. Mi scias, ke niaj projektistoj certe kreos ion pli perfektan.
  Kaj la bela knabino batis la ŝtaltukon per la nuda piedo, tiel ke muzika trilo balais.
  La militistoj enuas. Ili volis ekdormi. Eble estas io interesa...
  Dume, okazas milito en Kaŭkazo. La germanoj, krom la "Pantero", ankaŭ uzis la "Tigron" -2. Ankaŭ simila laŭ formo al tanko, sed iomete pli granda, pli peza per 88mm kanono, kaj pli dika kiraso. Kompreneble, pezo de tridek kvin tunoj, pli, sed ankoraŭ ne kritika, povas esti batalita kun malnova motoro de 700 ĉevalfortoj. Tamen, Vintik kaj Shpuntik jam faris 1000 ĉevalfortan motoron. Kaj la "Tigro" -2 ankaŭ komencis laŭvorte flugi. La "Leono" aperis, kun eĉ pli dika, precipe flanka kiraso, kaj 105-milimetraj pafiloj.
  Kaj pezante kvardek kvin tunojn, ĝi fariĝis kolosa problemo por la sovetiaj trupoj.
  En la vintro de kvardek tri - kvardek kvar, Kaŭkazo estis kaptita de germanaj trupoj. La milito komencis iri ne laŭ la stalina scenaro.
  La nazioj konkeris Hindion en marto, kaj komencis moviĝi direkte al Aŭstralio. Kaj samtempe rastis Afrikon.
  Stalino ofertis al ili pacon laŭ iuj kondiĉoj. En la printempo de kvardek kvar, kompletiginte la konkeron de Afriko, Hitler akceptis la pacproponon de Stalin.
  La kondiĉoj estis peniga, inkluzive de la pago de kontribucio, kaj la liverado de krudaĵoj kaj aliaj aĵoj al la Tria Reich.
  En la somero de 1944 alteriĝo estis farita en Britio, kaj Londono falis en unu semajno. Post tio, granda ofensivo komenciĝis sur Ameriko. Vintik kaj Shpuntik faris novajn submarŝipojn kiuj velis pli rapide ol boatoj kaj celis torpedojn al la radaro. Kaj multaj pliaj aferoj estis inventitaj.
  diskedoj fariĝis speciale forta . Kaj ĝi estis nur bonega.
  Ameriko eltenis ĝis julio 1945 kaj kapitulacis. La periodo de paco venis. Provizora vero...
  Hitler estis malkontenta kun la fakto ke Japanio kaptis tro da teritorio. Kaj li simple sopiris al venĝo kaj la okupado de la tero.
  Kaj la 20-an de aprilo 1953 komenciĝis la milito kun Japanio. La posteulo de Stalin, Beria, ofertis al Hitler sian helpon.
  La Fuhrer konsentis, en certaj kondiĉoj. Nome, Sovetunio batalas plenforte, sed nur suda Saĥaleno kaj la Kuril-kresto revenas.
  Beria, kiu daŭre pagis kolosan tributon al Hitler, konsentis pri tiuj kondiĉoj.
  De la komenco mem, la milito estis malsukcesa por la japanoj. Iliaj flugaj teleroj, kiuj estis armitaj per laseraj armiloj kaj varmoradioj, estis precipe ĝenaj. Kaj ĉio estis laŭvorte bruligita al cindro kaj degelinta en metalajn ŝrapojn.
  Sovetunio ĵetis en batalon T-54 kaj IS-7 tankojn, kiuj ankaŭ estis pli fortaj ol la japanoj, kaj reagaviadilojn.
  La milito daŭris kvin monatojn kaj finiĝis kun la venko kaj okupo de Japanio. Estis sona venko...
  Kaj en la bataloj distingiĝis la tankoskipo de Alenka sur la IS-7. La aŭto rezultis bone, kaj frakasis multajn japanajn mastodontojn.
  Kaj la knabinoj pafis uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj sufiĉe precize.
  Sed ĉi tiuj estas la detaloj...
  Sovetunio reakiris la sudon de Saĥaleno kaj la Kuril-kreston. Kaj tiel li certigis aŭtoritaton kaj novajn terojn ...
  Hitler, iuj pli rastis la reston de la mondo sub li. Sed Sovetunio konstante estis okulfrapa por li. La Fuhrer deziris novajn konkerojn kaj la heroecon de la Germana Armeo.
  Kaj la 20-an de aprilo 1958 komenciĝis nova granda milito kun atako kontraŭ Moskvo.
  Germanaj knabinoj batalas sur la ĉielo. Albina kaj Alvina.
  Ili malflugigas sovetiajn aviadilojn. La knabinoj estas preskaŭ nudaj, en unu bikino kaj nudpiedaj. Aerkanonoj estas direktitaj al la malamiko.
  Albina faligas sovetian aŭton kaj grincas:
  - Estas ŝoko laŭ nia opinio!
  Alvina ankaŭ fortranĉas la sovetian jakon kaj aldonas:
  Por la gloro de nia imperio!
  Kaj la militistoj samtempe ankaŭ batalis kaj batalis kun la malamiko. Kaj ili amas torturi homojn.
  Ĉi tie la komsomola membro estis torturita. Nudigita kaj nuda knabino estis batita per vipo. Tiam la nudaj piedoj de la komsomolano estis bruligitaj per ruĝ-ardigita bastono. Kaj mi devas diri, ke ili ŝatis ĝin.
  Tiam ili rompis la piedfingrojn de la knabino. Kaj la plej ŝika el torturo, ekbruligis la sinon de Venuso per torĉo. Kaj la knabino perdis la konscion pro la dolorŝoko.
  Albina tamen ankaŭ ne trankviliĝis pri tio. Ŝi alportis la torĉon al la nuda brusto de la knabino. Kaj fritis ĝin. Tiam ŝi detranĉis kaj manĝis la molan viandon, ekkriante:
  - Kiel bongusta!
  Alvina fritis la alian cicon per flamo kaj rimarkis:
  - Jes, ĉi tio estas bonega!
  Kaj la germanaj knabinoj tre ŝatis ĝin.
  Sed ne ĉiuj estas tiaj estaĵoj. Ĉi tie Anastasia Witchakova kaj Akulina Orlova batalas sur la ĉielo, kontraŭ germanaj vulturoj.
  Kaj ili montras sian lertecon kaj saĝon.
  Knabinoj, kompreneble, batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj alportu donacojn de morto al la malamiko.
  Kaj kantu al si;
  - Gloro al la lando de komunismo,
  Lenin inspiris nin batali...
  Rompita kresto konas faŝismon
  Ni konstruu novan mondon!
  Anastazio pafis al la malamiko, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafis germanan aviadilon kaj kriis:
  - Por ruĝa komunismo!
  Akulina Orlova lerte trafis la malamikon, uzante siajn nudajn krurojn, detranĉis lin kaj bojis:
  - Por la venko de la rusa spirito!
  Kaj la knabinoj grumblis ĥore:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Ĉi tio estas tiel malfacila batalo okazanta ĉie en la fronto.
  La germanoj certe estas fortaj. Kaj ili moviĝas, kvankam malrapide, kun granda damaĝo.
  La knabinoj batalas en la infanterio ...
  Komsomol knabinoj en kalsoneto sole.
  Ĉi tie Alenka donas eksplodon de maŝinpafilo, fortranĉante la naziojn, kaj batante senkonscie tutan vicon da batalantoj.
  Tiam li diras:
  - Gloro al Rusujo!
  Anyuta ankaŭ pafas al la malamiko. Ĝi faras tion tre bone kaj klare. Kaj faligis la naziojn. Poste li ĵetas granaton per la nudaj piedfingroj, rompante la tankon de la nazioj kaj knaras:
  - Por sankta Rus'!
  Alaho ankaŭ pafas al la malamikoj. Ĝi faras ĝin tre bonorde. Kun nuda kalkano, li ĵetas supren donacon de morto, farante ĝin majstre. La ruĝhara Fritz batas kaj kriegas:
  -Por la epoko de komunismo!
  Maria ankaŭ pafas al la malamiko. Ĝi falĉas la naziojn, kio igas ĝin ekstreme agresema kaj grincas:
  - Por Rus', nia patrino!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, li denove ĵetos granaton. La germana tanko, ricevinte damaĝon, ruliĝas ... Kaj la batalkompleto estas ŝirita.
  Marusya, disbatante la naziojn. Kaj per siaj nudaj kalkanoj ŝi ĵetis tutan aron da obusoj, eldonis:
  - Por la granda Patrujo!
  Tiaj knabinoj ĉi tie, nur kolosaj batalantoj. Do ĉiuj estas ekstermitaj en vico.
  Jen la batalo kvin. Kaj kiom da faŝistoj pret. Kaj nigraj militistoj partoprenas en la ofensivo. Mi devas diri, ke ili estas ekstreme batalantaj uloj.
  Sed iliaj rusaj knabinoj falĉas sen ceremonio.
  Bela bataliono kiam la militistoj estas preskaŭ nudaj. Kaj tiel sunbrunigita, ĉokolado.
  Kaj sur la ĉielo vi povas vidi Yu-888 potencajn germanajn aŭtojn. Ili faligis bombojn sur sovetiajn poziciojn, disbatante la malamikon. Kaj ili agas kun granda dediĉo.
  Eva, faligante bombojn, premante sian nudan, rondan kalkanon sur la pedalon. Ĵetante donacojn al sovetiaj urboj, muĝas:
  - La Tria Regno estas nevenkebla!
  Agatha konsentis pri tio, elsputante donacojn de detruo:
  - Ni jam derompis ĉiujn niajn malamikojn!
  Kaj la nazioj jam fluas ĉirkaŭ Moskvo de diversaj flankoj.
  Tiam Oleg kaj la knabinoj denove eniris la batalon, helpante al Rusio, aŭ pli ĝuste al Sovetunio.
  Tiam la nudpieda knabino Margarita aliĝis al ili. Ankaŭ plenkreska verkistino iĝis knabino de ĉirkaŭ dekdu jaroj kontraŭ senmorteco kaj plenumas mision.
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Rybachenko, faligante la naziojn per glavoj, muĝis kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj falu takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Natasha estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj ĵetas mortigajn pinglojn kun nudaj piedfingroj - malflugu tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Eh, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustine, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, ŝi venkos vin!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiuj iras rekte en la gorĝojn de la nazioj.
  Tiam ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Detruas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel mirinda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj en la atako, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto estas sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  Oleg en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio plirapidiĝas. Kaj ankaŭ la militisto muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses sovaĝiĝis. Estis sovaĝa batalo.
  Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. Mortigitaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La verkisto-knabo memorigas pri sovaĝa strategio. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos tunoj da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj el la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino faligos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi de la ĉerko!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana moviĝas. Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi mortos!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li estas sufiĉe maljuna, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - La ludo estu ne laŭ la reguloj - ni trarompos la fraera!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris sur la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tratranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg denove cento el la nazioj, portantaj meteoron, fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La finita knabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis reen kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn sen escepto. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Ĝi estos taŭrokapo - la batalantoj ne perdos la kapon!
  Kaj tiel ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Rybachenko grumblis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn ĝismorte!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, hakante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj piedoj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Nataŝa, hakante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos ĝin kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Rybachenko aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, sed la ulo interesiĝas...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li detranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetritaj.
  Oleg, hakante brunajn soldatojn, gluglutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskbumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gluĝegis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun la diskoj flugas de la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankaj gvatturetoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Ŝi disŝiris siajn kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, rostantaj la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko gorgolis:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa tranĉis la naziojn kaj kriis:
  - En nia mondo ne ekzistas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucaĵoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Oleg estas en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante la tankojn, levis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, detranĉante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj liberigos asteriskon per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj el tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disrompi kaj mortigi.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Margaret en moviĝo. Ĝi ŝiros ĉies ventrojn.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gurgladis :
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj . Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Kia militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis :
  - Nia Patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li frapos la naziojn per triobla muelejo!
  Kaj Aŭgusteno rekriegis:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine siblis:
  - Ni pulvorigos ĉiujn perfidulojn!
  Kaj palpebrumas al siaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom la paco de la morto!
  Svetlana, disbatante siajn malamikojn, diris:
  - Ni mortigos vin per vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn ŝrapojn samtempe.
  Oleg kantis responde:
  - Estos kompleta banzai !
  Aŭgusteno, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tuj tankojn kaj aviadilojn, diris:
  - Mallonge! Mallonge!
  Nataŝa, detruante la brunajn militistojn, grincis:
  - Mallonge - banzai !
  Kaj ni haku viajn kontraŭulojn kun sovaĝa krueleco.
  Oleg Rybachenko, fortranĉante siajn kontraŭulojn, diris:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de la tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron tiam kun la nazioj... Kaj sovetia Rusio venkis la brunan imperion dum la ŝtormo de Moskvo.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis, sed Sovetunio jam havis ŝancon venki la naziojn mem. Do la ses denove devis interrompi la ekzekuton de sia bonega kaj malvarmeta misio.
  
  UNU USSR INTER LUPOJ
  La malfunkcio okazis pro suna ekflamo, sekve de kiu la 22-an de junio 1941 estis malŝaltitaj Usono, Britio kaj ĝiaj kolonioj. Komence, tio ne precipe influis la kurson de la milito. La germanoj progresis en la sama maniero kiel en reala historio. La Fuhrer ankaŭ turniĝis suden, kaj Japanio prenis atendan pozicion ... Kaj denove, frosta vintro savis la Ruĝan Armeon de kompleta malvenko, kaj permesis al ĝi iri sur kontraŭofensivon proksime de Moskvo. Kaj Japanio, dume, kaptis tiujn havaĵojn en la Pacifika Oceano, kiuj antaŭe apartenis al Britio kaj Usono, kaj kiujn pliaj fortoj nun ne povis eniri.
  Sur la orienta fronto printempe kaj somerkomence, la germanoj gajnis kelkajn venkojn kaj komencis sian atakon sur Stalingrado denove. Tamen ĉi tie komenciĝis la diferencoj kun la realo. La foresto de dua fronto permesis al la germanoj transdoni pli da soldatoj de Eŭropo kaj de Libio, lasante nur italajn garnizonojn tie.
  Kaj la ofensivo komenciĝis ne nur kontraŭ Stalingrado, sed ankaŭ kontraŭ Tiĥvin. Kaj ĝi nun estis ordonita fare de Rommel, kiun la Führer alte taksis por la malvenko de la britoj en Libio kaj la kapto de Tolbuk .
  La unuaj Tiger-tankoj ankaŭ partoprenis en la bataloj. Rommel lanĉis ofensivon dum la nokto kaj sukcesis surprizi la sovetiajn trupojn. La situacio estis plimalbonigita de la fakto, ke la germanoj havis avantaĝon en aviado, do ili ne malŝparis sian forton por batali kontraŭ la aliancanoj.
  Piloto Marsejlo rapide akiris raportojn en la orienta fronto. Reen en junio 1942, li superis la nombron da faligitaj aviadiloj en cent kvindek kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Sed tio estis nur la komenco de kariero.
  Sur la ĉielo estis ja pli malfacile por la Ruĝa Armeo. Kaj la germanoj povis preni Tiĥvin, kaj poste plurajn pliajn urbojn kaj fortranĉi Leningradon per duobla ringo, denove blokante ĉi tiun urbon.
  La sovetia komando provis trarompi al Leningrado kaj ataki en la centro. Sed ne estis sufiĉe da forto por atingi sukceson en ĉi tiuj areoj.
  La nura konsolo estis ke la nazioj estis blokitaj en Stalingrado, kio donis al ili ŝancon kolekti novajn rezervojn.
  Sed Leningrado restis blokita. Turkio kaj Japanio ankoraŭ ne eniris la militon kaj Sovetunio havis ŝancon turni la tajdon de la batalado. En novembro 1942, sovetiaj soldatoj lanĉis ofensivon ĉe kaj Rĵev kaj Stalingrado.
  Ne eblis atingi sukceson proksime de Rĵev. Sed ĉe Stalingrado la ringo estis fermita. Sed kiel ĝi rezultis por momento. La Tria Regno havis multe pli da rezervoj, kaj Rommel lanĉis ofensivon direkte al Stalingrado de la nordo, kaj Mainstein de la sudo.
  La situacio estis plimalbonigita per la neatendita eniro de Japanio en la militon. La samurajo, malgraŭ estado limigita per la batalo en Ĉinio, atakis Vladivostok.
  Verŝajne Hirohito timis, ke la Tria Regno perdus kaj eniros la militon.
  Krome, Japanio havis sufiĉe da resursoj kaj infanterio por plenskalaj ofensivoj.
  La Ruĝa Armeo estis alpinglita malsupren, kaj Rommel sukcesis trarompi de la nordo ĝis Stalingrado. Mainstein estis provizore maldaŭrigita, sed ricevinte kromajn plifortikigojn kaj subtenon de Paulus, li kunligis kun la jam neblokitaj trupoj.
  Tiel ekestis alia ringo, en kiu troviĝis la sovetiaj trupoj.
  Post obstinaj bataloj, la plej granda parto de ili estis detruita kaj kaptita. Post tio, la germanoj kompletigis la kapton de Stalingrado. Kaj en marto 1943, Turkio ankaŭ eniris la militon. La situacio fariĝis eĉ pli komplika. En la aero, la germanoj konservis superecon. Marsejlo superis la kalkulrezulton de tricent faligitaj aviadiloj kaj iĝis la unua germano se temas pri ricevi duan Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun Kverkfolioj, Glavoj kaj Diamantoj.
  En majo, la germanoj lanĉis novan ofensivon, amase uzante novajn tankojn - "Tigro", "Pantero" kaj "Leono". Kaj ili progresis sukcese, kvankam la Ruĝa Armeo prenis potencan defendon. Sed la fortoj jam estis neegalaj, ĉar la sovetiaj trupoj batalis sur tri frontoj samtempe - Kontraŭ la Tria Regno, ĝiaj satelitoj, Japanio kaj ĝiaj kolonioj, kaj Turkio. La situacio estis plimalbonigita de la tuta milito deklarita de la nazioj, kiu kaŭzis pliiĝon de la produktado de armiloj plurfoje sen bombardado de la aliancanoj. Do la ŝancoj de Sovetunio rapide malpliiĝis!
  Vere, la Krauts progresis malrapide, ĉar ili alfrontis defendon en profundo. Kaj la sovetiaj trupoj, havante sperton, batalis tre kuraĝe. Sed ili ankoraŭ perdis.
  Tamen ili batalis kun granda kuraĝo, kaj kelkaj militistoj montris la plej altan klason. Ekzemple, la tankoskipo de Elizabeto sur la plej ordinara T-34-76 batalas kontraŭ la nazioj.
  Kaj la germanoj malrapide moviĝas al la sovetiaj trupoj, vicigitaj en kojno, aŭ porko. Antaŭe estas la plej peza kaj plej bone protektita tanko "Lev". Ĝi similas al la Pantero, nur multe pli granda kaj pezas naŭdek tunojn. La fronta kiraso de la kareno estas 150 mm kaj dekliva kiel la T-34, kaj la flankoj estas 82 mm kun deklivoj. La frunto de la turo estas ĝenerale tre bone protektita: 240 mm kun deklivoj, kaj la flankoj ankaŭ estas pli malfortaj ol 82 mm, kiel la kareno. Kaj potenca pafilo de 105 mm kun granda barela longo de 70 EL. Ĉi tio estas tanko kapabla bati de malproksime.
  Elizabeto movas la rapidumujon al la supro kun sia nuda piedo.
  Kaj la tridek kvar akiras rapidecon. Senutile pafi al la "Leono" de malproksime kaj vi devas proksimiĝi. Potenca germana maŝino sendas kuglon de mortiga forto. Li rapidas preter. La knabinoj en la tanko gaje ridas kaj movas siajn nudajn piedojn.
  Estas varme en la norda Kaŭkazo fine de majo, kaj belulinoj en bikinoj multe amuzas.
  Elena notas per fajfilo:
  - Nun la faŝisto estos bonega en la kornojn!
  Jekaterina, skuante sian nudan, sunbrunigitan kruron, konsentas:
  - Ni certe batos lin!
  T-34-76 daŭre akcelas, sed la ekstervoja rapideco estas limigita. La "Leono" apenaŭ rampas, kaj la pli lertaj "Panteroj" kaj "Tigroj" malrapidiĝas por ne tiri antaŭen.
  Sed ĉi tiuj maŝinoj estas danĝeraj, precipe la Pantero, kapabla pafi dek kvin pafojn minuton. De ĉi tio vi povas atendi surprizon.
  Eŭfrazio , premante sian nudan kalkanon sur la gason, kriegas:
  - Ni batalu en virtuozaj manieroj!
  La kanono de la Lev-tanko havas gravan malavantaĝon: ĝi pafas nur kvin pafojn je minuto. Ĝenerale, ne la plej sukcesa modelo. Kiras-penetrado estas troa, kaj ne necesas bati de tro granda distanco. "Tigroj" kaj "Panteroj" pafas de du kilometroj; de pli granda distanco estas preskaŭ neeble bati la poŝtelefonon kaj malgrandan tridek kvar. Ĉu do valoris ekipi la Leonon per tia potenca pafilo? Aliaj sovetiaj tankoj estas eĉ pli malpezaj, krom la KV-1S, sed ĉi tiu tanko ne havas avantaĝojn en protekto, kaj ĝiaj veturaj trajtoj estas nur pli malbonaj.
  Elizabeto turnas sian korpon kaj kriegas:
  - Mi enspiras per la brusto, la aero estas larĝa ondo,
  Ĝi brilas hele, la steltapiŝo estas senfina ...
  Sentoj ludas, nudpiedaj knabinoj vivas,
  Ludu sur la ĉielo, mi volas por ĉiam flugi al la suno!
  Ne estas facile trarompi la Lev-tankon, eĉ en la flankon. La flankoj de la gvattureto, kiel tiuj de la Pantero, estas deklivaj, kaj la supra parto de la flankoj de la kareno ankaŭ. En ĉi tiuj tankoj, la tipa "kato" formo jam estis adoptita, donante pli bonan protekton pro deklivoj. Ne kiel la "Tigro", preskaŭ kvadrata. Sed la "Tigro" estis evoluigita antaŭ la milito, kaj similis la KV laŭ formo. Sed la "Tigro" -2, pli posta evoluo, ankaŭ estas en la formo de "kato", kaj baldaŭ ĉi tiu tanko iros en serion. Ankaŭ estas preskaŭ neeble bati la "Leonon" surŝipe. Nur la malsupra parto de la kareno ne havas kirasan deklivon, sed ĝi estas kovrita per ruloj. Tio estas, vi devas trarompi proksime kaj atingi ĝuste inter la ruloj.
  Do la tasko por knabinoj estas malfacila. Krome, la tridek kvar en moviĝo tiel tremas, ke estas preskaŭ neeble pafi precize.
  Elizabeto demandis siajn amikojn:
  - Ĉu ni povas bati la malamikon?
  Elena memfide respondis:
  - Kiam knabinoj ne havas ŝuojn, ili akiras tian sentemon per siaj nudaj piedoj, ke ili certe trafos la malamikon.
  Elizabeto konsentis pri tio:
  - Jes, nudaj kalkanoj de knabinoj estas la ŝlosilo al venko!
  Kaj nun, evitante malvenkon, la tridek kvar glitas al la tabulo. La ĉefa afero ĉi tie estas eviti la Panther kaj Tiger-pafilojn. Ili estas rapidaj kaj precizaj. Kaj vi ankaŭ ne povas trarompi ĉi tiujn tankojn en la frunto.
  Elena pafas ĉe la germano uzante siajn nudajn piedfingrojn. Sed preterpasi la vojon moviĝante estas preskaŭ neeble. Sed la sketejo de la malamiko estas rompita, kaj la "Leono" ĉesas.
  Tridek kvar promenas preter li denove. Kaj sendas mortigan ĵetaĵon en la malsupran parton de la flanko.
  Catherine notas:
  - Nia pafilo estas malmoderna - vere ne estas maniero preni la "Leonon"!
  Sed pro frustriĝo, Elena trafis la flankon de la malamiko, kaj la "Leono" ekbrulis.
  La knabinoj, sen malrapidiĝi, denove rapidas antaŭen. Nun ili havas pli malfortan celon: "Pantero". Sufiĉas bati ŝin ĝuste flanke.
  Elizabeto notas:
  - Praktika kato!
  Catherine rimarkis ridante:
  - Sed ĝi apenaŭ rampas por ne eliri el la kovrilo de la "Leono".
  Kaj Elena pafis de malproksime al la Pantero, kiu montriĝis malproksime flanke kaj malfermis sian flankon. Ŝi havas maldikan - 40 milimetrojn, kaj ne gravas, ke ĝi estas klinita.
  La germana tanko eksplodas per bruego. Jes, la belulinoj estis akre fikitaj.
  Ili estas kun sia alloganta gracio de militemaj beluloj.
  Sed la obusoj fajfas dum ili preterpasas, preskaŭ tuŝante la kirason.
  Tridek kvar estas tre danĝera, kaj ŝi similas personon kiu saltas inter flutetoj.
  Elizabeto denove ekpafis per la nuda piedo kaj kantis:
  - Mi povas ĉion fari, ni trafos la Wehrmacht kun kapitulaco!
  Kompreneble, kun tiaj knabinoj, la diablo mem ne estas terura. Kvankam la nazia ofensivo estas agresema, kaj ili havas multajn tankojn ....
  Fortoj estas neegalaj. Kvankam la nombro da aŭtoj estas proksimume egala, la germanaj estas pli pezaj. Multaj sovetiaj tankoj estas malpezaj kaj ne tute batalpretaj kontraŭ la naziaj monstroj.
  Sed la skipo de Elizabeto faras mirindaĵojn kaj pafas alian "Panteron" en la movado.
  Komsomolanoj batalas per pafiloj. Ili pafas precize. Ili kuras, fulmante nudpiede, rondaj kalkanoj. Kaj frapu la malamikon ĝuste sur la celon.
  Alenka ordonas kun pasio:
  - Ne rezignu knabinojn!
  Kaj nun la kanono kraĉas ĵetaĵon, ĝuste ĉe la T-4, trapikante ĉi tiun tankon. Sed ĉi tie, kompreneble, "Leono", ĝi ne estas tiel facile preni. Kaj ĉi tie vi devas provi.
  Anyuta indikas la aŭton helpe de ŝiaj nudaj piedfingroj kaj pafas ekzakte fin-al-finan, dirante:
  - Gloro al komunismo!
  Alla ankaŭ pafas tre precize kaj aldonas:
  - Gloro al heroeco!
  Vi nenion povas diri pri la batalantaj knabinoj ĉi tie - la plej alta klaso kaj aerakrobacio!
  Maria, enportante la ĵetaĵon en la pafilon, kantis:
  - Pli kaj pli alta kaj pli alta
  Serĉu la flugon de niaj birdoj...
  Kaj spiras en ĉiu helico,
  Paco de niaj limoj!
  Marusya aldonis, pafante al la Fritz:
  - Ĉi tio certe estas vera...
  La amasheroeco de rusoj kaj ne nur rusaj homoj manifestiĝis en ĉio ...
  La mezuritaj, obtuzataj sonoj de la kukolo, kiel tintanta horloĝo, balais super la tranĉeoj. Maloftaj arboj, kun densa verda krono en ventoblovoj, kiel pioniroj en saluto, salutas lacajn soldatojn. Al iuj, ĉi tio eĉ povus ŝajni kiel ia averto - oni diras, vi iros al la venonta mondo!
  La bataliono sub la komando de Vladimir Miĥajlovskij, brutale batita en antaŭaj bataloj, precipe en la maja malvenko, nun estas haste replenigita per rekrutoj, prepariĝante por kovri unu el la plej danĝeraj areoj. Tri kilometrojn oriente, la akvoj de la Don rapidas laŭ la flamoj de milito.
  La plej multaj el la kanoj estis karbigitaj pro brulbomboj, la akvo fariĝis nigra pro fulgo. Kiel grandegaj alumetoj en funebra malhonoro, la amasoj de la ponto disfaligita de la eksplodondo staras sole, agante kiel subtenoj.
  Sur boatoj, lokaj pioniroj portas la donacojn de la kampoj, same kiel kestojn da municio por la heroaj sovetiaj soldatoj, pretaj okupiĝi pri mortbatalo kun la koleregaj naziaj hordoj.
  Do kvar el ili trenis longan skatolon al arbusto kovrita per lupberoj. Tie, singarde kamuflita kontraŭtanka pafilo kaŝatendis kiel mohikano en embusko. Tri soldatoj kaj la impeta-okula artileriisto Alesya operacias ĉe la pafilo. Knabino, tre svelta, sed ŝiaj manoj estas nervozaj pro lacega laboro. Li ankaŭ provas, kune kun la uloj, prepari kaptilon en kazo tanko aŭ "kirasa veturilo" de la nazia grego provas preteriri la naturan altaĵeton.
  La soldatoj, plejparte, estas ankoraŭ tute senbarbaj kaj ne pafitaj kontraŭ, junuloj, kiuj plenumis mallongigitan rekrutan kurson - unu kaj duonon monaton, krome, kompreneble, antaŭ-deviga trejnado bone establita en Sovetunio.
  Iuj militistoj jam havas sperton. Ili diferencas de junaj bestoj per porkinoj, akreco de movoj, iuj estas rebobinitaj. Precipe la unuokula Ivano, kiu aspektis kiel vera pirato, ellasis sian barbon. La titolo de flago, kaj jam kelkaj ordonoj ricevitaj en diversaj bataloj, aŭ pli ĝuste la unua proksime de Moskvo. Kiam, ŝajnis, ili faris la neeblan: ili haltigis la Fritz, kaj eĉ pelis la kontraŭulojn kelkcent kilometrojn, kiel hundbatistoj.
  Kiom da forlasitaj ekipaĵoj havis la Fritz. Eble ne tiom, kaj oni ofte renkontis tankojn, sed kirasajn trupveturilojn kun kanonoj kaj maŝinpafiloj, kiuj tiel dolore turmentis la sovetian infanterion en la somero kaj aŭtuno de 1941 - almenaŭ unu groŝon po dekduo!
  Sed kiam la frosto superis tridek gradojn, ĉiuj ĉi teŭtonaj monstroj perdis sian kapablon simple moviĝi... Benzino frostiĝis kaj graso frostiĝis.
  Bedaŭrinde, ili ne sukcesis fini la naziojn ĝis la fino. Parte pro la kulpo de la komando, kiu petis grandajn fortojn por sturmi la grandurbojn kie la germanaj unuoj estis kunpremitaj. Jes, kaj la degelo venis - estu malĝuste...
  Printempe Ivano ankaŭ gajnis duan ordon - li bonŝance mortigis generalon kaj plurajn oficirojn pro embusko. Tamen, la batalo estis nur parte sukcesa. Dum la postkuro, devaga fragmento trafis Ivan Krasnov en la vizaĝon, senigante lin je lia okulo. Ve, ĉi tio estas milito, kaj ne porinfana filmo, kie la ĉeffiguro draŝas ĉiujn, kaj eĉ cent maŝinpafiloj ne povas bati lin.
  Kaj nun ili devas fari fizike malfacilan laboron: fosi tranĉeojn, ĉelojn kaj fosaĵkaptilojn.
  La pioniroj helpas ilin, dum la kampoj estas trankvilaj kaj la infanoj kaj knabinoj mem petegis helpi siajn pli maljunajn fratojn. Ili eĉ laboras tro fervore, penante fari pli, ne kalkulante forton. Tiel ŝvelis kaj ŝvelis la vejnoj sur la sunbrunaj, kalaj manoj kaj nudaj, kontuzitaj piedoj de la infanoj. Samtempe, ili ankoraŭ sukcesas kanti;
  Ni estas la pioniroj de la infanoj de komunismo -
  Fajro, tendo kaj sonora klariono!
  Invado de malbenita faŝismo -
  Kiu atendas furiozan fiaskon!
  
  Kion ni perdis en ĉi tiuj bataloj?
  Kaj tiam en bataloj kun la malamiko akirita?
  Ni antaŭe estis nur infanoj de la mondo -
  Kaj nun la militistoj de la naskiĝlando!
  
  Sed Hitler faris paŝon al nia ĉefurbo,
  Faligis bombojn sen kalkuli la akvofalon!
  Kaj al mi la Patrujo estas eĉ pli bela ol la ĉielo -
  Nun venis la sanga sunsubiro!
  
  Ni respondos al agreso severe -
  Kvankam ili mem estas altaj, jes, ve, ili estas malgrandaj!
  Sed la glavo en la manoj de delikata adoleskanto -
  Pli fortaj ol la legioj de Satano!
  
  Lasu la tankojn rapidi lavangon post lavango,
  Kaj ni dividas la fusilon en tri!
  Lasu la policanon celi la dorson,
  Sed la Sankta Dio feroce punos ilin!
  
  Kion ni decidis? faru la laboron de paco
  Kaj por tio, ve, mi devis pafi!
  Trankvilo jam abomenas.
  Estas ankaŭ perforto!
  
  Kun la knabino ni kuras nudpiede kune -
  Kvankam neĝis, neĝblovo brulas kiel karbo!
  Sed ne timu, konu la infanojn -
  La faŝisto estos kuraĝe pelita en la ĉerkon per kuglo!
  
  Jen ili metis la malnoblan kompanion Fritz,
  Kaj la ceteraj malkuraĝuloj forkuras!
  Ni dispremas infanterion kiel falĉilon en batalo -
  Junaj someroj ne estas malhelpo por ni!
  
  Venka atingo, estos en majo,
  Nun la neĝoŝtormo estas pika, malmola neĝo!
  La knabo estas nudpieda, lia fratino estas nudpieda,
  En ĉifonoj, infanoj renkontis la glortempon!
  
  De kie venas ĉi tiuj fortoj?
  Eltenu doloron kaj malvarmon, tiun bezonon!
  Kiam amiko mezuris la fundon de la tombo,
  Kiam amiko ĝemas - mi mortos!
  
  Kristo benis nin pioniroj,
  Li diris: La Patrujo estas donita al vi de Dio!
  Ĉi tio estas la unua fido de ĉiuj,
  Sovetia, sankta lando!
  La malproksima bruado de proksimiĝantaj tankoj aŭdeblas, kaj aviadiloj zumas en la ĉielo. Kaj jam tondras la potencaj sieĝarmiloj. De trafoj de eksplodemaj konkoj, terpecoj kaj fandita gazono estas ĵetitaj alte en la ĉielon. Ĉi tie komenciĝas la batalo. Majoro Vladimir Miĥajlovskij tenas trofeobinoklo en siaj manoj, rigardante la alproksimiĝon de ŝtala faŝisma lavango. Ili provas peli la pionirojn malantaŭen, sed ili ne volas foriri kaj peti fusilojn en siaj manoj por batali.
  Ne estas sufiĉe da armiloj por ĉiuj, kvankam la lokaj infanoj alportis ĉasfusilojn kaj eĉ sportajn pafarkojn. Ĉiuj volas batali kuraĝe kaj venki. Kaj ne funkcios morti kun la lasta penso pri la Patrujo.
  Majoro Miĥajlovskij donas la ordon:
  - Ne malfermu fajron sen ordono!
  Efektive, ili havas nur du " kvardek kvin " por la tuta bataliono, kio signifas, ke la ŝanco estas lasi la Fritz pli proksime.
  Antaŭe, kiel kutimas inter la nazioj, la plej protektitaj aŭtoj; tankoj T-4 kaj memveturaj kanonoj "Ĉasisto". Ili devus fari lokon por pli malpezaj veturiloj kaj iomete postrestinta infanterio.
  Aŭtoj kaj motorcikloj de la nazioj de tempo al tempo malrapidiĝas pro timo antaŭeniri ....
  Sed la pioniro Julius Petrov pruvas, ke ili ne restis ĉi tie por nenio. Malmulta kontraŭtanka mino, ŝmirita per memfarita gluo, kaj sur la supro de la gazono kiu faras ĝin nevidebla helpe de drato, moviĝas inter la stumpetoj, ĝuste sub la T-4-raŭpo.
  La ŝtalaj platoj de la raŭpo kuŝas sur mortiga donaco. La eksplodo ne ŝajnas tro forta, sed la raŭpo estas forŝirita, kaj la nazia tanko komencas fumi kaj rondiras ĉirkaŭ la turo.
  Aliaj knaboj uzas similajn aparatojn. Ĉar la germana infanterio estas malkuraĝa, kaj la tankoj kaj memveturaj pafiloj estas sendefendaj antaŭe, tiam ili estos punitaj pro tio.
  La fama "Ĉasisto", kun malalta silueto kaj forta kiraso, aspektas kiel platigita testudo. Ĉi tiuj memveturaj pafiloj aperis sufiĉe lastatempe sur la sovetia-germana fronto. Pro bona veturado, kanono kiu povas penetri decan distancon kaj postvivebleco en batalo, la Ĉasisto tuj fariĝis parabolo en langoj.
  Sed liaj raŭpoj estas ankoraŭ ordinaraj, kvankam larĝaj ... Tamen, estas eĉ pli bone subfosi la fundon de la aŭto kaj igi ĝin kraĉi sian internon per rezervaj partoj.
  Jen ruinita "Ĉasisto", kiel pirata fregato kun rompita direktilo, glitas flanken kaj puŝas ĝin kontraŭ la T-4. Kaj ambaŭ ŝtalaj ĉerkoj sur raŭpoj komencas brili, kaj post kelkaj momentoj ili eksplodas pro detonanta municio.
  Jam deko da mezpezaj veturiloj haltis rompitaj kaj senhelpaj.
  Sed malantaŭ ili la resto de la vergo, precipe la multnombraj kirasaj. Ĉi tie la memvetura pafilo "Ĉasisto" aldonas rapidecon kaj ... Falas en kaŝvestitan kavon. Nur la raŭpoj elstaras de supre kaj senforte moviĝas.
  Pioniroj ĝojas. Ie en fositaj kavoj memfaritaj eksplodaĵoj. Ĝi estas farita en manfarita maniero. Kompreneble, pli malforta ol dinamito, sed por malŝalti la aŭtofundon sufiĉas.
  Fritz suferas gravajn perdojn, kirasaj trupveturiloj malsukcesas, kelkaj pasas tra danĝeraj zonoj, sed ili estas renkontitaj per ĵetado de obusoj kaj eksplodaĵoj.
  Ĉi tie, eĉ la rapidaj, junaj batalantoj konstruis malgrandajn katapultojn. Ili forĵetas specialan sakon da distilita lignospirito miksita kun pulvorelementoj.
  Se trafite, la pli maldika kiraso de la naziaj transportoj cedas, igante la skipojn flami kun bluaj flamoj. Frenezaj pro doloro, la Fritz krias korŝire kaj disiĝas kun vizaĝoj torditaj pro hororo.
  Kelkaj el ili eĉ forlasas sian ekipaĵon...
  La sola domaĝo estas, ke estas multe da malamikoj, kelkaj veturiloj, inundante ĉion per maŝinpafado, alproksimiĝas al la tranĉeoj.
  Kaj ili trovas erinacojn ... Alesya, dume, direktas kvardek kvin . Kompreneble, vi ne prenos la T-4 kaj la "Ĉasisto" fronte, sed vi povas provi la flankojn. Estas nenio por diri pri kirasaj trupveturiloj. Ĉiuj trarompos kaj faros plankojn per ruĝe varma metala kraĉa sango!
  Malgranda kalibro pafilo havas multajn avantaĝojn super granda unu - pafrapideco, facileco de kamuflaĵo. Kaj ili scias kiel elekti celojn.
  La nazioj kriegas, sovaĝe kiel hienoj. Kaj inter la sovetiaj uloj estas mortintoj kaj vunditoj. Estas precipe tragike kiam mortas junaj batalantoj, kiuj ĵus komencis vivi. Jen tre juna pionira knabino, apenaŭ levinte eksplodan pakaĵon, rapidas kun ĝi sub la spurojn de meza tanko T-3. Malbela skatolo kun longa, sed ŝajne maldika trunko saltas supren kaj deŝiras kvadratan turon de ĝi.
  Kaj la batalantoj denove ĵetas grenadojn, kaj maŝinpafiloj komencis najli la rampantajn motorciklojn. Kaj la kapoj de la naziaj soldatoj krevis kiel maturaj ĉerizoj faligitaj de hajlo.
  Kaj la benzinujoj de grandaj motorcikloj eksplodas, elĵetante fluojn de perforta fajro. Oni sentas, ke tumulto de inferaj genioj okazas. Jen kelkaj kirasaj trupveturiloj ankaŭ aliĝantaj al siaj malfeliĉaj kolegoj.
  Alesya indikanta la "Ĉasisto" celas la malsupran parton de la kareno. Estas malfacile atingi tien, sed ĉi tiu estas la sola ŝanco trarompi la senkompatan memveturan pafilon. Glata movo de la fingro, kaj poste turnu.
  La pafilo donas mildan regreson, kaj la faŝisma maŝino disiĝas en duono. Kaj la flago kun la svastiko falas en la sangan koton.
  Alesja flustras:
  - Justeco postulas oferon, bonfarajn donacojn, kaj la sukceson de justa oferofero!
  Turno, la pafisto ripozas nuda por pli bone senti la bioritmojn de la Tero, kaj la spiron de la herbo per siaj plandumoj kaj denove pafas, trafante la insidan T-3 ĉe la artiko.
  Videblas, ke preskaŭ ĉiuj mezaj tankoj de la nazia flotego jam estis forigitaj. Ĉi tie ĉi-lasta estis detruita de pionira knabo, malgraŭ la vundo, li puŝis barelon, kun miksaĵo de eksplodema karbido, karbopolvo, segpolvo kun malgranda kvanto da fosforo. La heroa infano ne plu havis la forton por puŝi la barelon post travundo, kaj lia kamarado Andrej, krucante sin dum la kurado, puŝis kvardek-tunan Ŝmel-atakan memveturan pafilon sub la radojn. Obsekiema kanono de 150-milimetra kalibro pafis supren, kaj restis levita. Kaj la animoj de la pioniroj, elflugante el siaj disŝiritaj korpoj, alkuris al feliĉa ĉiela regno, kie neniam estas perforto kaj doloro.
  La postvivantaj faŝismaj transportiloj, perdinte la subtenon de siaj pli pezaj kolegoj, komencis returni sin... La muĝado de la muziko de Wagner ĉesis, kaj komenciĝis ĝenerala flugo.
  Vladimir Miĥajlovskij, viŝante sangon de la frunto, diris:
  - Rusa militisto povas morti starante, sed li neniam vivos surgenue! Rusujo povas sangi, sed neniu sango sangos nian kuraĝon kaj lojalecon al la Patrujo!
  Kaj la pluvivantaj pioniroj tion konfirmas... Kvankam multaj el ili jam estis bruligitaj kaj vunditaj.
  Kaj Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova batalas sur la ĉielo, ili pretas konkuri kun la fanfamata Marsejlo, kiu jam gajnis pli ol kvarcent faligitajn aviadilojn, pro kiuj li ricevis la kvinan gradon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun ora. kverkaj folioj, glavoj kaj diamantoj.
  Sed la knabinoj estas klare celkonsciaj batali serioze. Jen ili estas en la sama bikino kaj nudpiedaj batalantaj. Kaj trapiku la aviadilojn de la Luftwaffe.
  Anastazio, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, celas la pafilon al la celo, terenbatas la faŝiston kaj diras:
  Nia fido estas granda
  Daŭros eterne!
  Kaj palpebrumas al sia kunulo. Akulina ankaŭ faligas la faŝiston, batas lin, tre precize uzante siajn nudajn krurojn kaj kriegojn:
  - Por la grandeco de la ideoj de komunismo!
  Kaj elmontras siajn perlajn dentojn. Ĉi tiu estas tia batalema kaj klera knabino.
  Kaj ekbrilas per siaj dentoj.
  Anastazio, malflugiganta alian germanan aviadilon en sia Yak-9, grincas ofensive:
  - Rusa aglo super la planedo,
  Etendante siajn flugilojn, ĝi ekflugos...
  La malamiko estos alvokita al konto
  Estos venkita, rompita!
  Akulina volonte konfirmas tion terenbatante kontraŭulojn:
  - Estos rompita!
  Kvankam, kompreneble, ankaŭ inter la germanoj aperis belaj asknabinoj. Albina kaj Alvina batalas sur la plej nova ME-309. Tiaj batalantaj militistoj ŝtelis.
  Kaj ili faligas sovetiajn aviadilojn kun mirinda lerteco. La ME-309 estas tre potenca aviadilo armita per tri 30mm aerkanonoj kaj kvar maŝinpafiloj. Kontraŭ tia monstro, rusaj aŭtoj ne povas rezisti.
  Se ili pafas, ili pafas sen kompato.
  Albina, helpe de siaj nudaj piedfingroj, kantis aviadilkanonon ĉe la celo. Trafis la malamikon kaj knaris:
  - Por la venko de la Tria Regno!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Alvina ankaŭ draŝis la malamikon. Ŝi fortranĉis la sovetiajn Yak-9s kaj kukis:
  - Por la grandaj limoj de nia armeo!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj.
  Bataloj, akirante fakturojn kaj Huffman. Li ankoraŭ ne estas unu el la grandaj asoj, sed li progresas rapide. Kaj vi ankaŭ povas diri la monstro de la infero.
  La germanoj, kvankam malrapide, kaj kun gravaj perdoj, moviĝas laŭ la Volga marbordo, alproksimiĝante al la Kaspia Maro.
  . ĈAPITRO #2
  La fortoj estis klare neegalaj. La faŝisma aviado estis precipe ĝena. Focke -Wulf eniris la fronton grandnombre kaj liaj potencaj armiloj kaj rapideco iĝis problemo por la Ruĝa Armeo. Krome, ĉi tiu aŭto estis tro malfacile faligebla. Ŝi estas daŭrema kaj tre kirasa.
  La ME-309 ankaŭ montriĝis por malagrabla surprizo por la sovetiaj pilotoj kaj kun rapideco kaj armiloj. Kaj li preskaŭ pecetigis la sovetiajn unuojn.
  Bombitaj sovetiaj pozicioj kaj la nova bombaviadilo Yu-288, tre potenca maŝino. Portis kvar tunojn da bomboj sub normala ŝarĝo, kaj ses tunojn en la reŝarga versio. Kaj li akiris la sovetiajn unuojn juste.
  Rommel ankaŭ montris sian klason kiel komandanton, aliflanke, kiel Mainstein.
  Pli kaj pli proksime la germanoj alproksimiĝis al Astraĥano. Kaj, neatendite por la sovetia komando, la Fritz iris sur la ofensivon laŭ la Volgo en la direkto de Kamyshin. Ĝi estis aŭdaca sed potenca movo. Kaj dum estis malfacile haltigi ilin.
  Sed la defendo de la Ruĝa Armeo ankoraŭ estas forta... Post unu semajno la nazioj antaŭeniris kvindek kilometrojn kaj estis haltigitaj.
  Ili estis renkontitaj kun kontraŭatakoj, la sovetiaj unuoj ... .
  En la sama tempo, la japanoj provis evoluigi ofensivon kontraŭ Alma-Ata. Kaj tiam furiozaj bataloj estis en plena svingo.
  Knabinoj batalis egale kun viroj, kaj eble eĉ pli bone ol ili.
  Margarita Magnitnaya kaj Tatyana Bulatnaya - belaj knabinoj, pafitaj de maŝinpafiloj.
  Ili pafis samurajon kaj kantis:
  - Ni ne disigu la sonĝon
  La unua paŝo en la vivo estas...
  Vi denove vidas super la Tero,
  Kirlventoj de furiozaj atakoj!
  Margarita ĵetis murdan obuson per la nudaj piedfingroj, ŝiris la japanojn kaj kantis:
  - Neniu haltigos nin
  Neniu venkos nin...
  enterigos la Germanan Armeon en la tero ,
  Nia amikeco estas monolito!
  Tatyana, pafante al la malamiko, konsentis:
  - Vere monolito!
  La japanoj antaŭeniras sur Alma-Ata. Ili havas multajn soldatojn kaj diversajn rezervojn. Ĉi tiuj estas tiaj batalantaj uloj. Sed la knabinoj falĉas ilin. Ili batalas senespere.
  Tatyana Bulatnaya ĵetis alian obuson, disŝiris la samurajon kaj kantis:
  - Por mia granda atingo!
  Kaj ŝi palpebrumis per siaj safirkoloraj okuloj. Gaja knabino, vi nenion povas diri.
  Kaj Margarita, kun sia nuda kalkano, prenos kaj ĵetos donacon de morto, disŝirante la japanajn soldatojn.
  Kaj kantu:
  - Ĉio estas konfuzita, interplektita, en ventego de suferoj kaj problemoj!
  Kaj denove li ĵetas citronon al la japanoj per la nudaj piedfingroj...
  La nudpieda kaj nudpieda militisto Oksana rampas al ili kaj puŝas skatolon da obusoj, flustrante:
  - Estos mojosa knabinoj!
  Kaj ĉiuj tri militistoj kantis:
  - La samurajo flugis al la tero, sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Kaj la belulinoj batalas kun granda furiozo. Ili trairis fajron kaj akvon kaj kuprajn tubojn ne vane.
  Ĉi tie Oksana ĵetas obuson per sia nuda piedo, trafante la japanan Chikha malpezan tankon. Nu, tio estas bonega celo.
  Margarita, pafante al la malamiko, kantis:
  - Vi povas kredi je manko de fido! Vi povas fari la foreston de la kazo!
  Tatyana logike rimarkis:
  - Tio, kion vi diras, estas paradokso!
  Margarita ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj rimarkis logike:
  "Ĉu genio ne estas amiko de paradoksoj?"
  Tatyana turnis, falĉis la samurajon kaj konsentis:
  - Kompreneble, amiko!
  Kaj la militistoj prenis ĝin kaj ekridis ... Ili batalas knabinoj, kaj ili diras kion alian ... Ne vane Rusujo memoras kiel la knabinoj batalis!
  Oksana batalas ĉe la plej alta nivelo kompreneble. Kaj pafas de malsamaj punktoj, kaj la knabino turniĝas kiel pinto.
  Ĉi tiuj estas belecoj, ili nenion donos al neniu. Kaj ronĝi perfidon, kune kun la samurajo.
  Gvidas la fajron kaj Angela. La knabino ankaŭ estas agresema kaj ruĝhara. Militistoj preferas batali nudpiede kaj plenumi heroaĵojn de kolosaj proporcioj.
  Angela donas la vicon kaj diras ridante:
  - Ni kuraĝe iros en batalon,
  Por la potenco de la sovetianoj!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas murdan citronon.
  La bataloj daŭras kaj nun la alsturmo de la japanoj eksvalidiĝas ....
  Jam estas la fino de julio kvardek tri. La nazioj alproksimiĝis al la Volga Delto mem, kaj bataloj estis lanĉitaj sur ĝi.
  Elizabeto kaj ŝia skipo batalas urĝe. La unuaj Tiger-2-tankoj ankaŭ komencis alveni ĉe la fronto. Ili similas al "Pantero" kaj "Leono", sed io intere. Ankaŭ kun la anguloj de la racia kliniĝo de la kiraso kaj longtuba pafilo de 88 mm kalibro 71 EL. Pezu sesdek ok tunojn, kaj proksime al la tanko "Leono", laŭ kiraso, sed iom pli malgranda en grandeco.
  Grandaj tankoj, vi nenion diros.
  Elizabeto kaj la knabinoj ĉasas la germanojn. Ili trarompas la T-4 kaj krias:
  - Gloro al la ideoj de helaj jaroj,
  La krio de la pioniroj estu ĉiam preta!
  Ni diru, ke la militistoj estas unuaklasaj. Kaj ili ne nur glore batalas, sed ankaŭ kantas;
  La kuniĝo estas nedetruebla, la popoloj de la liberaj,
  Ne estis krudforto kaj timo kiuj amasiĝis ...
  Kaj la bonvolo de lumigitaj homoj,
  Kaj amikeco, lumo, racio kaj kuraĝo en sonĝoj!
  
  Gloro al nia libera Patrujo,
  La potenco de kreado estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa forto, la volo de la homoj,
  Ja por unueco - simpla homo!
  
  Tra la ŝtormoj la suno de progreso brilis por ni,
  Tra la ŝtormoj kaj ŝtormoj ni rapidis antaŭen ...
  Ni movas montojn, kvazaŭ sen pezo,
  La tuta mondo, radiante al komunismo, venas!
  
  Gloro al nia libera Patrujo,
  La potenco de kreado estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa forto, la volo de la homoj,
  Ja por unueco - simpla homo!
  
  La popoloj de la planedo estas kunigitaj kiel fratoj,
  Budhanaj, islamaj amikoj por ĉiam!
  Lasu la gloron de racio, grandan nomon,
  Ĉiuj nacioj de la mondo estas familio!
  
  Gloro al nia libera Patrujo,
  La potenco de kreado estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa forto, la volo de la homoj,
  Ja por unueco - simpla homo!
  La knabinoj kantas bone, kaj eĉ pli bone ili batalas, kaj faras tiajn heroaĵojn. Kvankam historio estas skribita de la venkintoj kaj oni ne scias ĉu ili estos memoritaj se la milito estas perdita?
  Alenka kun siaj baterioj, kun teamo de knabinoj, provas reteni la malamikojn sur la Volga Delto. Kaj ŝi montras, pri kio belecoj kapablas principe.
  Kaj ili vere povas fari multon.
  Anyuta pafas per siaj nudaj piedoj kaj muĝas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj tiel la tuta baterio prenis ĝin kaj kantis unuvoĉe, per plensonaj voĉoj;
  Ni batalas por pli bona destino
  Por faciligi la vivon de homoj...
  Kaj dispremu la malbenitan hordon
  Por ke estu malpli da malbonaj kontraŭuloj!
  
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Por la gloro de nia patrino Rusio...
  Homoj de Rus' kredas nevenkeblaj,
  Kaj faru ĉiujn sur la Tero pli belaj!
  
  Ni estas donitaj por batali por la Patrujo,
  Protektante la grandecon de la Patrujo ...
  Kaj foje la vivo estas nur filmo
  Kvankam ĝi devus esti reflekto de paradizo!
  
  Ĉiuj homoj bezonas atingi sonĝon,
  Racia kredu komunismo...
  Por ke estu pli da feliĉo sur la Tero,
  Kaj la fajroj de revankismo ne venis!
  
  Nia caro, la granda geniulo Pugaĉov,
  Li levis la kamparanojn al la sankta lukto ...
  Ajna komerco estos sur la ŝultro,
  Kaj amu la knabinon nudpieda knabo!
  
  Ni fariĝos eĉ pli fortaj ol la diablo
  Kiam ni ŝanĝas la horizontojn de scienco...
  Platigita sub la hufoj de la fiulo,
  Kvankam sango ŝprucas el ŝirita aorto!
  
  Jes, estas niaj ĝustaj amikoj,
  Ni povas feliĉigi la Patrujon...
  Homoj kredas ĉiujn unu familion,
  Granda radia Rusujo!
  
  Rigardu homojn kuraĝe en la horizonton,
  Ne lasu malbonajn nubojn kovri la ĉielon...
  Ni donos al la malamiko venkan poenton,
  Kaj vi estos, bonŝanca heroo en batalo!
  
  Mi ne konas la vorton malkuraĝulo
  Ni rusoj tute ne estas malsuperaj...
  Ni Svarog havas Blankan Jesuon,
  Kaj eterne ĝuos majon!
  
  Knabinoj kaj knaboj en ronda danco,
  Ni nudpiedaj knabinoj eniras...
  Post ĉio, la ĉiopova Dio Rod estas por ni,
  Ne estu sencerba papago, knabo!
  
  Kaj Lenin inspiris nin batali,
  Saĝa Stalin benis la heroaĵon ...
  Potenca kerubo etendos siajn flugilojn,
  Kaj niaj muskoloj estas simple faritaj el ŝtalo!
  
  La majesto de la Patrujo estos en
  Ke ni estas tiaj militistoj kun Dio...
  Ĉi tie ni konfirmos la gloron per ŝtala glavo,
  Kiu ŝildo estis forĝita ĉe Svarog!
  
  Resume, estu fidela al la Sinjoro,
  Al la gloro de la plej radianta Rusio...
  Ni nur konas kavalirajn aglojn,
  Malantaŭ ni estas la Blanka Dio Kristo la Mesio!
  Preciza trafo de pafilo igas la "Leonon" eksplodi en flamojn. Jes, la faŝistoj estas vangofrapas sur la kornojn.
  Dum la bataloj daŭras, la infanoj ne perdas tempon.
  Dasha kaj Vaska vagas ĉirkaŭ la malantaŭo de la germanaj trupoj. Ili rigardas kiel la ekipaĵo moviĝas en kolumnoj. Motorcikloj rapidas, memveturaj pafiloj rampas. Ekzistas multaj soldatoj ĉi tie, inkluzive de la SS kaj aliaj unuoj.
  Vaska rimarkis la movadon de la Ferdinando, la potenca germana memvetura pafilo kiu detruas tankojn.
  La knabo flustris al la knabino:
  - Ŝajnas, ke la Fritz movas pliajn fortojn norden de Stalingrado.
  Dasha rimarkis kun rideto:
  - Nia ĉiuokaze muelos ilin!
  Nemcev el la kamiono kolere krias al la uloj. Infanoj ekflugas kaj kuras, flagrante, grizaj pro polvo, nudaj, rondaj kalkanoj. Ili ankaŭ povas doni vicon por ili.
  La knabo kaj knabino kuris al la arbustoj kaj ensaltis. Dasha komentis kun entuziasmo:
  - Partizanoj povas ĉion fari!
  Vaska konsentis kun tio:
  - Kompreneble... Ni certe venkos!
  Daŝa kantis kun entuziasmo:
  - Atendante venkon! Atendante venkon! Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Atendante venkon, atendante venkon! Ni povos venki faŝismon!
  Vaska volonte konsentis pri tio kaj dispremis la raŭpon per la fingroj de la nudaj infanaj piedoj:
  - Ni povas! Ni naskiĝis por fari fabelon realiĝi!
  Dasha palpebrumis kaj notis:
  - Kaj kio? Mi pensas, ke ni realigos la fabelon, kaj la Wehrmacht fariĝos polvo!
  Kaj la infanoj kantis en ĥoro je la supro de siaj pulmoj;
  En la nomo de nia justa lando,
  Kion komunismo donos al la universo...
  Ni estos fidelaj al nia Patrujo,
  Ni pavimu la vojon al sukceso, kreemo!
  
  Putin regis Rusion kiel heroo
  Sed la aglo lasis ŝin en flugo...
  Big Fuhrer kompreneble hemoroidoj,
  Sed Stalin ankaŭ signifas nomon!
  
  Mi kredas, ke ni gajnos la Trian Reich
  Ne mirinde, ke Putin translokiĝis al Stalin...
  Super la mondo estas orflugila kerubo,
  Kaj Satano-Adolf nun estas freneza!
  
  La germanoj havas la tutan Eŭropon ĉe siaj fingroj,
  Kaj Afriko, kaj Azio, kaj la ŝtatoj...
  Kaj Adolf opinias, ke li estas mojosa
  Sed la Fuhrer estos punita!
  
  Por Hitler, Rusio estas kiel garbejo,
  Li volas fari sian propran...
  Sed estos, mi kredas ke komunismo estas paradizo,
  Germos fragoj, semante bedojn!
  
  Ne kredu, nia popolo tute ne estas malforta,
  Sed tro multaj Fritz kaptis ...
  Kaj la slavon vi tute ne konas sklavon,
  En la nomo de nia patrino Rusujo!
  
  Kaj Lenin inspiris nin al heroaĵo,
  Li montris al mi kiel fari aferojn...
  Ĉar Dio estas efektive unu,
  Sed en komunismo ni devas kuraĝe kredi!
  
  Ne, ne cedu antaŭ la rusa malamiko,
  Post ĉio, la Blanka Dio estas kun ni - la Kreinto de la universo ...
  Mi helpos tiujn patrujon en batalo,
  Esti en la sukceso de la vivo senŝanĝa!
  
  Kiom longe vi povas mortigi amatojn?
  Bedaŭrinde, la milito ne finiĝas...
  Tiel maldikiĝinta en la bataloj de nia armeo,
  Faru ion pri kio vi ne hontos!
  Jen bona kanto de junaj militistoj. Ili kantis ĝin, kaj denove moviĝis, rastante la polvon laŭ la pado per siaj nudaj, kalaj kalkanoj.
  La infanoj estis gajaj kaj ekstere kontentaj pri la vivo. Kvankam maldikaj, ŝiaj vizaĝoj estas sunbrunigitaj kiel ĉokolado, kaj ŝia hararo, male, estas hela. Bonegaj infanoj.
  Unu el la germanoj sur motorciklo vokis ilin ame. Kaj proponis ĉokoladon. Malsata Daŝa etendis la manojn, sed Vaska tiris ŝian manikon:
  - Ne humiligu vin!
  Saĝa knabino trovita
  - Ni pli bone unuigu la naziojn!
  Vaska, kiu mem estas haŭto kaj ostoj, ŝatis ĉi tiun ideon. Kaj li ankaŭ petis ĉokoladon.
  La hitlerano kapjesis kaj blovis per rompita rusa lingvo:
  - Kantu knabo!
  Vaska kapjesis kaj kantis kun granda inspiro;
   La partio kolektis la tutan Rusion,
  Protektas senfinajn kampojn...
  Post ĉio, homoj kredas tian forton
  Gloro al la sovetia lando!
  
  Stalin estas la plej alta premio,
  Stalino estas la flugo de saĝeco...
  Vi devas kuraĝe batali por li.
  Ĉiuj homoj sekvas Stalin!
  
  Ni ricevas jubilajn flugilojn,
  Ni havas grandan volon...
  Stalino estas la ĝojo de abundo,
  Gloro, granda lando!
  
  Stalino estas la plej granda en la universo,
  Stalin orflugila kerubo,
  Nia popolo kun senŝanĝa sorto,
  Kredu, eterne nevenkebla!
  
  Stalino donis savon al la homoj,
  La plej granda aglo en la mondo...
  Por nia patrujo kaj libereco,
  Li etendis siajn flugilojn super la teron!
  
  Ne estas pli alta ol la radianta Stalino,
  Li estas bonega kiel simple blanka Dio...
  Batalante kun ŝaŭmo kaj venkante,
  La Fuhrer baldaŭ estos pelita en ĉerkon!
  
  Donante honoron al nia patrujo,
  Konu ŝin pli bela por ne trovi...
  Ni baldaŭ vivos sub komunismo,
  Kaj ni ne havas alian vojon!
  
  Stalino estas la fiero de la tuta planedo,
  Stalina senlima komunismo...
  Liaj faroj estos kantitaj
  La faŝisto estas tute detruita!
  
  Stalino faris gloron al Rusio,
  Stalino levis ŝin super la steloj ...
  Li levis la imperion ĝis la rando,
  Stalino estas nur idealo!
  
  Stalino konkeras la universon
  Li havas bonegan stelfloton...
  Provoj estos por edifo
  Stalino kondukos al komunismo!
  
  Por Rusio, Stalino estas la suno,
  Ĝi brilas feroce en la mallumo...
  La voĉo de la knabino estas laŭta
  Ne ekzistas pli bela gvidanto sur la tero!
  
  Stalino estas la formado de Svarog,
  Stalino kreis la potencon de Rusio ...
  Li trovas Rod ĉe la koro -
  La Plej Granda Majstro!
  
  Ne ekzistas gvidanto sur la tuta Tero pli bela,
  Stalino estas la plej granda el homoj...
  Ni kreu feliĉon en nia universo,
  La furioza fiulo estas detruita!
  
  Miaj filoj kaj komsomolanoj,
  Por la Patrujo, stariĝu kune en formado ...
  Post ĉio, vi knabinoj estas pli fortaj ol tigroj,
  Kara geniulo Stalino estas kun ni!
  
  Atingoj ne povas esti kalkulitaj,
  Ni flugu kiel sago...
  Nia radia Rusujo,
  La patrujo iras al komunismo!
  Daŝa kantis kune kun Vaska kaj la infanoj ricevis ĉion tiel sonoran kaj belan.
  Kaj ili ankoraŭ dancadis, piedpremante siajn sunbrunigitajn, senŝuajn infanojn, kaj jam marte tretis tra la neĝo, kun la nudaj piedoj.
  La germano, kiu ne vere komprenis la rusan, ŝatis la kanton, kaj li elprenis konservitan porkaĵon el sia sako kaj transdonis ĝin al la infanoj.
  Kaj kapjesis aprobe.
  - Zer Intesto!
  La knabo kaj knabino riverencis kaj ekiris. Ili aĝas nur dek unu jarojn, sed ili estas inteligentaj kaj havas fortan memoron. Kolektu precizajn informojn. Kaj iam la helhara Daria, eĉ en korbo, alportis minon al la germanoj. Ŝi estas saĝa knabino kaj bone scias ilian lingvon. Ili eĉ ne pensis, ke tia bela infano kun blankaj haroj kaj bluaj okuloj povas alporti morton.
  Kaj ĉi tio funkciis...
  Jen ili denove iras, gustumas germanajn ĉokoladojn, kaj ili estas en gaja humoro...
  Daria rimarkis ridetante:
  - Se ni venkos la naziojn, mi konstruos al mi trietaĝan domon, el marmoro kaj kun fontano!
  Vaska ridis.
  - Ĉu vi fariĝos burĝo?
  La knabino respondis:
  -Ne! Mi nur havos mian propran komunismon!
  Vaska ridis kaj kantis denove;
  Kiam la burĝoj iris al mia lando,
  Domoj estis bruligitaj, knabinoj estis tranĉitaj ...
  Ŝajnis, ke nuloj estis kalkulitaj,
  La knaboj havis la harojn razitaj ĝis nulo!
  
  Kibalkiŝ prenis la fusilon ,
  Kaj aliĝis al la Popola Armeo...
  Sed li eligis ĉiujn planojn Malkiŝ-Malbona ,
  Kiu rezignis barelon por marmelado!
  
  Kaj jen mi pendas sur la rakoknabo,
  Ili turmentas min per vipo kaj pingloj...
  Responde, mi ridas en la vizaĝo, mi estas la ekzekutisto -
  Kaj mi kredas, ke la Patrujo fariĝos paradizo!
  
  La bestoj bruligis miajn kalkanojn per fajro,
  La infano estis grave trafita...
  Sed kredu min, faruno estas nenio,
  Por ke la ruĝa burĝaro venku ilin!
  
  Ili rompas ostojn, malbona metalo enfosas,
  La ekzekutistoj ŝanceligas min sur la rako...
  Sed kredu min, la knabo sonĝis pri tio,
  Kuri ĉirkaŭ Berlino en majo!
  
  Mi kredas, ke kamarado Lenin gvidos,
  Liberigu Varsovion, Pragon, Londonon!
  Ni elsendos la gajnan fakturon baldaŭ,
  Kaj la ruĝa standardo fiere staras super Berlino!
  
  Nun la kalkanoj de la infano brulas,
  La plando, kiu preskaŭ ĉiam estas nudpieda ...
  Kaj la vipo forte trafis la dorson,
  Verŝajne panjo vi jam estas grizhara!
  
  Sed mi ne kapitulacos al ĉi tiuj ekzekutistoj,
  Mi ne petos kredon, konos kompaton...
  Lasu la kat skurĝi krutan de la ŝultro,
  Mi scias, ke Lenin donos, kredu la rekompencon!
  
  Kibalkiŝ ridis sub torturo ,
  Ne malkaŝis sekretojn, mortas fiere...
  En la infero eterne tiel krias Malbona Knabo ,
  Demonoj verŝas rezinon en lian gorĝon!
  
  Lenin estas kun ni, vi povas vidi eterne,
  Kaj flamo brulas en mia koro...
  Granda sonĝo realiĝis
  Estos ruĝa standardo sur la tuta planedo!
  Daria fajfis kaj frapis sian nudan piedon:
  - Bone! Ĉu vi mem komponis ĝin?
  Vaska kapjesis.
  - Jes! Lia rakonto faris grandegan impreson al mi!
  Daria kapjesis kaj rimarkis:
  - Ĉu vi memoras, kiel la policanoj kaptis vin kaj min kaj nudpiede pelis nin en la malvarmo tra la neĝo, kaj poste ili skurĝis nin, kaj metis maldikajn branĉetojn al niaj kalkanoj.
  Vaska volonte konfirmis:
  - Estis tiel.... Viaj kalkanoj doloras kaj viaj ŝultroj doloras kiam vi pendas sur la rako. Sed estis neniu indico kontraŭ ni kaj...
  Daria rimarkis kun suspiro:
  - Jes, sed la policanoj volis, ke ni frostiĝu. Sed kiam oni batis min je la kapo per botelo, mi kaptis fragmenton per la nuda piedo. Kaj tiam ŝi transdonis ĝin al siaj manoj. Tiam mi tranĉis la ŝnuron por mi kaj por vi.
  Vaska kapjesis.
  - Jes, estis tiel... Estas timige tamen. Sed vi scias, en la malvarmo la veziketoj de bruligitaj plandumoj ne doloras! Kaj kiam ni eliris poste, ĉio resaniĝis sur ni kiel hundoj!
  Daria volonte konfirmis:
  - Jes, ĝi bone resanigas por ni! Mi ricevis tiel malglatajn plandojn, ke mi ne timas marŝi sur karboj!
  Vaska, pufigita, diris:
  - Ankaŭ mi! Ni estas pioniroj, infanoj de komunismo!
  Daria konfirmis:
  Kaj ni certe venkos!
  La knabo kaj la knabino kantis:
  En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Kaj al la ruĝa standardo, nia patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  . ĈAPITRO #3
  Komence de aŭgusto 1943 fine eliris la germanoj, venkante la obstinan reziston de sovetiaj trupoj al la Kaspia Maro. Ĉi tio estas vere bonega atingo por la Krauts. Kiu atingis la plej grandajn dividendojn. Nun Kaŭkazo estis fortranĉita de la ĉefa kontinento per tero.
  La turkoj ankaŭ atingis sukceson; post obstina batalado, ili finfine prenis Batumon kaj kompletigis la ĉirkaŭbaradon de Erevano. Tiel, premo sur sovetiajn trupojn en Transkaŭkazio.
  La situacio en Sovetunio fariĝis tre malfacila. Kaj Stalino ordonis lanĉi ofensivon en la nordo por trarompi koridoron al la malsataj, mortantaj, sed ankoraŭ ne kapitulaciintaj Leningrado.
  La atako kontraŭ Tiĥvin komenciĝis. Signifaj fortoj estis ĵetitaj tien, kvankam la ĉefsidejo ne havis sufiĉe da rezervoj. La situacio estis malfaciligita pro la alveno de svedaj, supozeble volontulaj sekcioj al la fronto, kiuj plifortigis iliajn poziciojn.
  Jes, kaj la germanoj serioze fortigis ...
  La bataloj disvolviĝis de la deka de aŭgusto, la sovetiaj trupoj antaŭeniris dek kilometrojn en la unuaj tri tagoj de la batalo. Ĉi tie, la dek-kvara de aŭgusto, la germana Maus-tanko unuafoje eniris la batalon. Ne tre sukcesa evoluo pezanta cent okdek ok tunojn. Vere, la aŭton stiris serioza ŝipanaro, tre batalemaj naziaj knabinoj.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodito - kvin belulinoj de la Tria Regno kun la litero "A". Kaj kiel ili batalas sur la Maus kaj pafas de du pafiloj samtempe.
  Alt-eksplodemaj fragmentaj konkoj estas pafitaj de mallongtuba 75-mm kanono, kaj pli pezaj de 128-mm unu, montrante frapan potencon.
  Agnes pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj ĉizitaj kruroj. Ĝi trafas la sovetian aŭton, laŭvorte deŝirante sian turon kaj kriegas:
  - Mi estas spaca knabino!
  Adala sendas pafon kun terminejo kaj grincas:
  - Kaj mi estas acrobatic, disŝiru la tutan skipon!
  Kaj ankaŭ la knabino uzas nudajn piedfingrojn. Sovetiaj tridek kvar obusoj trafis la Maus, sed resaltas kiel pizoj. La aŭto estas bone protektita. Kaj oni ne povas facile bati ŝin. Ĝi sendas ĵetaĵojn flugantajn kiel tenispilkoj, kaj eĉ kun granda kalibro oni ne povas bati tian monstron.
  Kaj la knabino estas pafita de kontraŭaviadila pafilo, ne lasante la malamikon alproksimiĝi.
  Ankaŭ Agata pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj grumblis:
  - Lasu mian glavon frapi, ni vipos la malamikojn!
  Adala agreseme konfirmis, pafante tre precize:
  Ni estas batalantoj de lumo kaj tero!
  Angelina draŝis per la nudaj piedfingroj, frakasis la sovetian tankon T-34-76 kaj kriis:
  - Por grandaj venkoj!
  Ankaŭ Afrodito trafis per ĵetaĵo, kiu estis peza kiel stako, disbatis la sovetian T-60, kaj grincis:
  - La sankta milito estos nia venko!
  Agnes draŝis, uzante sian nudan kalkanon, rompante la frontan kirason de la malamiko kaj, elsendis:
  - Imperia flago antaŭen - gloro al la falintaj herooj!
  Ĉi tiuj knabinoj ĉi tie estas sufiĉe malbonaj kaj murdemaj. Kaj ne vane vi ne povas preterpasi ilin. Dank' al siaj nudaj piedoj kaj korpaj bikinoj, ili pafas sen maltrafi. Kio signifas, ke ili ne povas esti batataj tiel facile.
  Terura "Muso", draŝita per mortiga armilo, kaj ne donis ŝancon al iu ajn.
  Inkluzive de la KV-serio.
  Sed se estas germanaj knabinoj, kiuj batalas tiel forte kaj sukcese, tiam estos ankaŭ knabinoj de la sovetia nivelo - herooj.
  Jen, ekzemple, Natasha kun siaj partneroj. Ili nur havas modestan, memveturan pafilon-85, kiu ĵus alvenis ĉe la fronto. Kaj la knabinoj jam batas la naziojn per forto kaj ĉefa sur ĝi.
  Kompreneble, la belulinoj estas nudpiedaj kaj en bikinoj. Kaj ili plene dispremas la naziojn, kiel sledmartelo frapanta pecojn de vitro.
  Kaj estas tre memorinda kiam tiaj knabinoj pruvas la plej altan nivelon de agloflugo.
  Nataŝa pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj frakasas la Panteron, post kio ŝi krias:
  - Por la granda Patrujo!
  Kaj li montros sian langon!
  Zoya ankaŭ draŝas la malamikon. Batu lin tre forte. Rompos la kirason kaj blasmos:
  - Por la gloro de komunismo!
  Augustina ankaŭ forte batalas, kaj se ŝi premas la malamikon, ŝi faras ĝin tre ĝisfunde. Rompas kaj muĝas:
  - Gloro al la komunista mondo!
  Dolbanet kaj Svetlana. Kaj ankaŭ tre trafe. Kun viaj nudaj piedfingroj. Disbatu la kirason de la malamiko kaj knari:
  - Por la grandeco de la komunisma mondo!
  Kaj montru lian langon...
  Ĉi tie la knabinoj, sentiĝante inspiritaj, kantis, komponante tuj survoje;
  Belulinoj atakas nudpiede
  Tiaj belaj knabinoj kuras...
  Se necesas bati la Fritz per pugno,
  Aŭ tranĉu lin per maŝinpafilo!
  
  Knabinoj ne havas dubojn
  Ili enterigos la mortintojn de la nazioj...
  Kaj ili forte batos lin de liaj piedoj,
  Kaj ie karnovoraj lupoj hurlas!
  
  Rusio estas vorto por soldatoj
  Kiam vi kredas, ke ĝi ne pliboniĝas...
  Kvankam foje malgaja vicigo,
  Kie malbona nigra Kaino triumfas!
  
  Ne kredu, komsomolaj membroj ne kuras,
  Kaj se ili kuras, tiam nur dum la atako ...
  Kaj ĉiuj nazioj tuj estos mortigitaj,
  Kaj la Fuhrer levos ĉion al la hakbloko!
  
  Rusio estas mia patrujo,
  Ŝi estas radianta, simple bela...
  Kiu estas malkuraĝulo eĉ ne valoras rublon?
  Kaj vi scias, kvereli kun militisto estas danĝere!
  
  Sed sciu, ke ni venkos la faŝistojn,
  Malbono ne regos sur la trono...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Kaj Dio Svarog kun grandeco en la krono!
  
  Kiu estas malkuraĝulo, kredu min, estas malforta sklavo,
  Lia destino estas unu - elteni insultojn...
  Hodiaŭ vi estas mekanikisto, morgaŭ vi estas skipestro,
  Kaj vi mem povas bati la dorson de aliaj homoj!
  
  Knabinoj havas forton, simple vulkanon,
  Foje ŝi potence malkonstruas montojn...
  La milito furiozas kun malbona uragano,
  Kaj la morto sincere falĉas la homan genton!
  
  Mi diros al vi honeste, kavaliroj,
  Ni estas fortaj kiam ni rusoj estas unuigitaj...
  Bezonas manĝeton por forko kaj tranĉilo
  Ni estas kavaliroj en bataloj nevenkeblaj!
  
  Kio estas nia fido al la Sinjoro Kristo,
  Kvankam Lada ankaŭ estas honorita ...
  Kamarado Stalin estas kiel patro por ni,
  Kaj la loko de komunismo estos paradizo!
  
  Tiu, kiu estis kiam li mortis, releviĝos,
  Kaj ni fariĝos pli belaj kaj pli saĝaj...
  Kaj kompreneble la viro estas tre fiera,
  Kvankam foje portas sensencaĵon!
  
  En amo, nia patrujo estas kiel stelo,
  Kredu min, ŝi neniam eliros...
  Granda sonĝo realiĝis
  Estos paco kaj feliĉo en la tuta universo!
  
  Mi amas Maria, mi respektas Ladan sankte,
  Svarog estas bela kaj Perun estas bonega ....
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon
  La sanktaj vizaĝoj de ikonoj estas al mi karaj!
  
  Kiam estos vera paradizo
  Ĝi realiĝos, kredu min, ĉiuj esperoj...
  Vi donas vian koron al la patrujo,
  Ĉio estos bona, pli forta ol antaŭe!
  La knabinoj havis bonan batalon kaj faris bonegan laboron. Nu, kun tiaj militistoj, neniu Hitlero timas Rusion.
  Tamen, post dek tagoj da obstina batalado, sovetiaj soldatoj finfine trarompis al Tiĥvin.
  La batalado disvolviĝis por la urbo mem. Fortoj kompreneble tre eĉ neegalaj.
  La germanoj kaptis aeran superecon kaj bombas senhalte. La situacio estas pligravigita de eksterlandaj dividoj, kiuj batalas flanke de la Germana Armeo. Precipe multaj italaj partoj.
  Ili provas forpuŝi la Ruĝan Armeon de Tiĥvin. Sed la rusaj trupoj forte batalas. Ĉi tio estas ilia sola, vera ŝanco savi la sieĝitan Leningradon, mortantan pro malsato. Manĝaĵo povas esti faligita tien nur per aero, sed la germanoj havas fortajn ĉasaviadilojn, kaj estas tre malfacile fari tion.
  Kaj en la dua duono de aŭgusto, la nazioj sturmis Astraĥanon. Kaj en ĉi tiu urbo sovetiaj knabinoj batalis kun granda heroeco kaj kuraĝo.
  Bataliono de nudpiedaj knabinoj kovras ĉi tiun heroan urbon.
  Alenka ĵetas obuson per sia nuda piedo, poste pafas eksplodon, falĉas la faŝistojn kaj diras:
  - Se virino estas volupta kiel kato, tiam ŝia edzo havas musojn en la kapo!
  Anyuta, pafante al la Fritz, kaj ankaŭ ĵetante obuson per sia nuda piedo, pepis:
  - La plej brilaj ideoj estas malgajaj de la ombropolitiko, kiam ili estas efektivigitaj!
  Alla, pafante al la Fritzes kaj ĵetante obuson, batante tankon per siaj nudaj fingroj, murmuris:
  - Virino estas ruza kiel vulpo, kaj eĉ regas leonon, se viro havas la inteligenton de koko!
  Maria, pafante el pafilo, kaj faligante la Fritz, grumblis:
  - Dio povas fari ĉion, nur superi virinon en petoj, Li estas senpova!
  Matryona, pafante al la malamiko, kaj ĵetante murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - Virino, por ne esti englutita de viro kiel boao, devas havi kobropikon!
  Alenka, daŭrante pafi al la nazioj, sprite notis:
  - Homo povas esti kiel la Kreinto en ĉio, nur imitado kiel simio ne faras lin bela!
  Anyuta pafis al la malamiko, poste batis tankon per bone celita ĵeto de granato, kaj diris:
  - La homo povas superi la Ĉiopova Dion nur per memfido, kaj eĉ tiam se li estas intelekte kreita de Pitekanto!
  Alla, daŭre pafi tre precize ĉe la Fritz, eligis:
  - Virino ne volas esti kokido, sed ŝia ideala viro estas koko!
  Maria, pafante al la nazioj kaj per preciza ĵeto de sia nuda piedo, trafante la Panteron, notis:
  - Vulpovirino vere tenas lupan kastorojn!
  Marusya, ankaŭ eksplodante ĉe la nazioj kun eksplodo, kaj donante eksplodeman pakaĵon kun sia nuda kalkano, eldonis:
  - En la politiko estas kiel en arbaro, se vi formanĝas kverkon porkon, se leporo formanĝas vulpon, se azeno - tri feloj estos elverŝoj!
  Alenka, daŭrante pafadon, kaj duŝante la infanterion per fragmentaj citronoj, vyaknula:
  - Ju pli hela la virino, des pli ŝi estas vulpo!
  Anjuta ankaŭ pafis al la nazioj, falĉis ilin kaj ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Al grizaj homoj mankas griza materio en la cerbo, brilaj personecoj, grizaj en la kapo grandkvante!
  Alla, pafante al la malamiko, donante eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, sprite diris:
  - Griza viro estas soleca kiel lupo, kaj kiel leporo li ne havas ripozon!
  Maria falĉanta la Fritz, sprite rimarkis:
  - Se la politikisto estas granda vulpo, tiam la leona parto estas provizita al li!
  Marusya pafis el ĵetgrenado , kaj ĵetis citronon per siaj nudaj piedfingroj, grincante:
  - La vulpo-politikisto forprenas la okazon rajdi kiel fromaĝo en butero de la korvo-voĉdonanto!
  Alenka, daŭre pafante de sia armilo, kaj cedante al la eksplodema pako kun sia nuda kalkano, ekbalegis:
  - Estas malpli da steloj en la ĉielo ol interpretoj de la Sankta Skribo!
  Anyuta, pafante ĉe la nazioj, eldonis:
  - Ekzekutisto en ruĝa robo, pli justa, politikisto kun elokventeco!
  Alla, daŭre pafante, logike notis:
  - La ekzekutisto havas akran hakilon, la politikisto havas akran vorton, la unua blovas la kapon, la dua gutas sur la cerbon!
  Maria, daŭrante precize bati la Fritz, kaj ĵeti alian mortodonacon per siaj nudaj fingroj, notis:
  - Haki kapojn foje estas pli humane ol guti sur cerbon!
  Matrena, fortranĉante la naziojn, kaj ĵetante obuson per sia nuda kalkano, eldonis:
  - Se vi lasos politikistojn guti sur vian cerbon, vi ŝiros viajn harojn pro ĝeno!
  Alenka, pafante al la germana generalo kaj trarompante lin, diris minace:
  - La paroladoj de politikisto estas kiel akvo por cerbolavado!
  Anyuta, farante bone celitan pafadon al la malamiko, kaj lanĉante citronon per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - Kio estas la plej granda Dio en politiko, kio kreas senleĝecon!
  Alla, pafante al la nazioj, kaj ĵetante eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, eldonis:
  - Politikisto ĉiam rigardas la balotanton kiel azenon kun vulpa rigardo por plugi!
  Maria, pafante al la malamiko, kaj kun la nudaj piedfingroj, ĵetante obuson de mortiga potenco, ekbalegis:
  - Virino amas elmontri sian malriĉan korpon por vesti sin pli riĉe!
  Marusya pafis longan eksplodon, tranĉante la vicon de Fritz kaj ronronante:
  - Nudpieda virino surmetas viron pli rapide, eĉ se li ne estas tute boto!
  Alenka, farante precizan fajron sur la nazioj, notis:
  - Kun nuda ina kalkano, estas pli facile ŝpini viron sur modaj botoj!
  Anyuta pafis de ĵetgrenado kaj elsendis:
  - Por akiri modajn ŝuojn, virino devas ĝuste "ŝui" viron!
  Alla, batante la naziojn per eksplodoj, kaj ĵetante grenadon al siaj nudaj piedfingroj, respondis:
  - Virino, kiu ne scias ĝustatempe nudi sian kruron, restos "ŝuita" por ĉiam!
  Maria, pafante al la malamiko, kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per sia ronda kalkano, elsendis:
  - Tro ofte, rigardante la nudajn inajn krurojn, viro riskas "ŝui" sin al la stato de vagabondo!
  Marusja, precize pafante al la malamiko, kaj donante obuson per sia nuda genuo, respondis:
  - Por ne resti por ĉiam nudpieda, necesas povi ĝustatempe deĵeti viajn ŝuojn!
  Alenka, daŭre pafante al la nazioj, kaj frapante la spiron el ili, sprite eligis:
  - Nuda piedo de knabino estas pli bona ol tola boto de invadinto!
  Anyuta, daŭrante pafi kun neestingebla precizeco, notis:
  - La plej forta kiraso ne rezistos, antaŭ delikata haŭto, ĉarmajn knabinajn plandojn!
  Alla, pafante al la germanaj invadantoj, eligis:
  - Virinoj tre lerte grimpas en la monujon de viro kun nudaj piedoj!
  Maria pafis al la nazioj, kun granda precizeco, kaj pugnobatante iliajn kapojn, notis:
  - La plej glueca parto de la virina korpo por oraj moneroj, nudaj piedoj kaj nudaj mamoj!
  Marusya, daŭrante pafi, sen kompato por la nazioj, eldonis:
  - Virino bezonas kelkfoje demeti siajn ŝuojn, por ne genuiĝi antaŭ bezono!
  Alenka, trafe skribaĉante la naziojn, kaj stakigante ilin en amasoj, logike notis:
  - Estas pli facile venigi viron sur la genuojn kun nuda piedo!
  Anyuta, pafante al la malamiko, agreseme rimarkis:
  - Nudpiede ĝustatempe, neniam vagabondo!
  Alla, batante malamikojn kaj fortranĉante kontraŭulojn, murmuris:
  - Por nudpieda virino estas pli facile grimpi la oran pinton!
  Ankaŭ Maria trafis la faŝistojn kaj ronronis:
  - Vi estas viro de botoj, se vi ne amas virinajn piedojn!
  Marusja, pafante al la nazioj, kaj ĵetante memfaritan pakaĵon kun eksplodaĵoj per siaj nudaj fingroj, de kiuj la Tigro turniĝis, grumblis:
  - Virino kun sveltaj kruroj igos viron kliniĝi en respekto!
  Alenka draŝis la naziojn, falĉis ilin kaj eldonis:
  - Nudaj piedfingroj estas pli lertaj ol manoj, kiam virino prenas monerojn el la poŝo de "ŝuita" viro!
  Anyuta detranĉis la Fritz kaj knaris:
  - La plej lerta estas virino, kiu puŝas viron sub la kalkanon, per la nuda piedo!
  Alla, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj ĵetante citronon per sia nuda kalkano, diris:
  - La vojon al la koro de homo estas pli facila por belulo piede tretebla!
  Maria frakasis germanan tankon, ĵetante obuson, grincis:
  - Nudaj piedoj de knabinoj, pli tenace kiam grimpas Evereston de vira koro!
  Matriona ankaŭ mortpafis kaj eldonis:
  - Demetinte la ŝuojn, estas pli facile por virino transiri la dezerton de vira indiferenteco!
  Alenka frakasis la malamikon per kaptita bazuko kaj knaris:
  - Vi estos muta kiel boto, eĉ la vagabondojn vi trafos sur la kalkanon!
  Ankaŭ Aniuta turniĝis kaj knaris, nudigante la dentojn:
  - Nuda virina kruro igas viron fali en nudpiedan infanaĝon!
  Ruĝhara Alla, falĉante la faŝistojn, ĉirpetis:
  -Plej ofte ŝuitaj botoj falas en nudpieda infanaĝo!
  Maria vangofrapis la naziojn kaj knaris:
  - Se knabino havas belajn krurojn, tiam ŝi ne estas vagabo en la vivo!
  Matriona, pafante al la malamiko kaj detranĉante la naziojn, kiel garbojn da greno, bojis:
  - Nudpieda knabino estas pli bona ol ŝuita maljunulino, juna kato, pli amuza ol maljuna leono!
  Alenka, pafante al la nazioj, kaj ĵetante mortigajn donacojn de morto, eldonis:
  - Plej bone, virino ricevas premion kun nudaj mamoj, kaj modajn ŝuojn kun nudaj piedoj!
  Anŭuta ankaŭ batis la naziojn, falĉis ilin, kaj per siaj nudaj piedoj ĵetis grenadojn kaj knaris:
  - De la dornoj de vira indiferenteco, la plej bona maniero por protekti virinon estas nuda kalkano!
  Alla, pafante kontraŭ kontraŭulojn kaj fortranĉante ilin per aŭtomataj eksplodoj, notis:
  - La plej fortika kalkano por viro el nuda ina piedo!
  Maria, trafante kontraŭulojn, kaj trafante de ĵetgrenado , eldonis:
  - Kalkanon de nudpieda virino, surhavanta la plej bruligitan boton kun siaj bagateloj!
  Matryona, faligante la faŝistojn, diris kun spriteco:
  - Vi ne povos ĝustatempe deĵeti viajn ŝuojn - vi fariĝos nudpieda!
  Alenka, skribante pri la nazioj, notis:
  -Se vi estas pensulo, tiam vi povas bone varmiĝi, nur vi mem!
  Anyuta logike notis, draŝante la malamikon, kaj ĵetante pakaĵon kun eksplodaĵoj per sia nuda piedo:
  - Estas bone havi klubon, estas malbone esti klubo!
  Alla, batante la naziojn, kaj donante obuson per sia nuda kalkano, jeligis:
  - Gisferaj pugnoj povas helpi vin pluvivi, sed kverka kapo kondukos al morto!
  Maria sufiĉe logike notis, falĉante la naziojn:
  - Kiam la reganto ne havas reĝon en la kapo, anarĥio regas en la lando, kaj ili vane vendas!
  Matryona, batante la naziojn racie, notis:
  - La krono ne estas por la kapo ol la ĉapelo!
  Alenka, disbatante la Fritz, logike notis:
  - Sur la kverka kapo kaj la krono malfortike sidas!
  Anyuta, tre precize pafante al la nazioj, eldonis:
  - Kiom ajn forta estas kverko, sed la materialo por la kapo el ĝi estas la plej fragila!
  Alla, vigle pafante al la malamiko, logike deduktis:
  - Kiu estas klubestro, li ekkaptas per klabo!
  Maria fikaj kontraŭuloj, eldonis:
  - La politikisto tenas monujon kaj bastonon en la manoj, nur lia mono estas ligna, kaj la bastono estas papero!
  Marusya logike notis, ĵetante citronon per sia nuda piedo:
  - Brila kapo, almenaŭ rilatas al grizaj haroj!
  Matrona, disbatante la naziojn, rimarkis:
  - Vi eble ne estas blondulino, sed estas bele esti hela animo, knabinoj povas venki la malbonulojn, por ke aliaj povu vivi feliĉe!
  Alenka, pafante al la nazioj, grincis:
  - Vi ne povas konstrui fortan defendon kontraŭ kverkoj nur sur stumpetoj!
  Anyuta, pafante, logike notis:
  - Se la politikisto ne estas pego, tiam li forigos la blatojn, ne nur el la balotstumpo!
  Alla agreseme deklaris, terenbatante la germanojn:
  - Kvankam la politikisto ne estas aglo, li konsideras balotantojn korvoj kaj pegoj!
  Maria, faligante la malamikojn, notis:
  - Se vi permesas al politikistoj forigi razojn de vi, tiam vi certe estas pego!
  Matrena, falĉante la naziojn, esprimis sin:
  - Politikisto kun balotantoj estas vulpo, sed kun si mem, hamstro estas hamstro!
  Marusja ĵetis obuson per la nuda piedo kaj knaris:
  - Saĝa politikisto estas kiel vulpo en kokejo, kaj stultulo estas kiel elefanto en porcelanbutiko!
  Alenka, disbatante la Fritz, eldonis:
  - La ordono estas metita en silento, la politikisto kreas malordon per parolado!
  Anyuta, disĵetinte la naziojn per granato, grincis:
  - Politikisto multe parolas, precipe kiam li volas fermi la buŝon!
  Alla agreseme notis, draŝante la naziojn:
  - Diskuti kun politikisto, ke batante akvon en pistujo, krom se vi rompas la langomuskolon, mensogas kun profito!
  Maria, disbatante la malamikojn, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo, notis:
  - La politikisto estas miksaĵo de vulpo kaj lupo, sed li multe porkas!
  Matrena, pafante al la nazioj, grumblis:
  - Ju pli politikisto la vulpo, des pli li porkoj!
  Marusya, falĉante la Fritz, eldonis:
  - En la politiko ekzistas kontinua menaĝerio, lupoj, leporoj, kokidoj, koko kaj pegoj, nur vulpo estas ĉiam elektita kiel reĝo!
  Alenka, disbatante la naziojn, gruntis:
  - Diktatoro, kiu ŝajnigas sin leono, estas vera porko!
  Anyuta agreseme notis, terenbatante malamikojn per pafoj:
  - Politikisto prenos por leono nur se la balotanto estas perfekta azeno!
  Alla, batante la naziojn kiel polvon de tapiŝoj, donis:
  - Politikisto surmetas ŝafan felon, sed nur sangosoifo igas lin parenca al lupo, kaj solida virŝafo kun saĝeco!
  Maria, ĵetante obuson per la nuda piedo, pepis:
  - Pli bone estas, kiam la reganto estas lupo en ŝafa vesto, ol virŝafo en la aspekto de leono!
  Matryona, pafante al la malamiko, kun la precizeco de Robin Hood, eldonis:
  - Politikisto blekas pri paco kiel ŝafo, sed lupaj dentegoj klakanta militon!
  Marusya, pafante al la malamiko, kriis:
  - Politikisto, por ricevi la voĉojn de balotantoj, elverŝas kiel najtingalo, sed prenas ilin por pegoj!
  Alenka, pafante al la nazioj, eldonis:
  - Se la parolo de la politikisto ŝajnas al vi trilo de najtingalo, ne estu korvo ĉi-okaze!
  Anyuta sprite notis, terenbatante la naziojn:
  - Se politikisto kantas kiel najtingalo, tiam li konsideras vin taŭga ludo!
  Alla, faligante la naziojn, notis:
  - Kio distingas ĉasadon por balotantoj de arbara ĉaso estas ke la ĉasisto faras kiel eble plej multe da bruo!
  Maria, pafante al la malamiko, kriis:
  - Politikisto, malkiel poŝŝtelisto, kreas multe da bruo kiam li ŝtelas, kaj kiam li ŝtelas, li prenas kun flatado!
  Matryona, pafante al la malamiko, gluguris:
  - Ankaŭ politikisto estas iusence dio, sed estas pli bone ne kredi je li!
  Marusya konfirmis:
  - La politikisto ŝatas promesi la Lunon kiel balotanto, nur li forgesas aldoni, ke tie ne ekzistas vivo krom sablo!
  Alenka, fortranĉante siajn kontraŭulojn, murmuris:
  - Ve ne estas de la menso, sed de la manko de praktika saĝeco!
  Anyuta, pafante al la malamiko, grincis:
  - Ĉiuj problemoj de la mondo estas ne de mono, sed de ilia foresto en la ĝusta kvanto!
  Alla, pafante al la malamiko, eligis:
  - Lingvo estas donata al politikisto por kaŝi siajn pensojn, sed ne kun kia elokventeco politikisto povas kaŝi sian grizan malnoblecon!
  Maria energie komentis dum ŝi pafis al la Fritz:
  - Se la fero iras sur la ĉenon, ne restos por glavoj; se la arĝento estas verŝita en paroladoj, tiam estos nenio por pagi salajron!
  Matryona, pafante al la malamiko, gruntis:
  - Ĉu politikisto havas doton por plenumi promesojn? Posedas ĝin, sed ne por nenio!
  Marusya, pafante ĉe la nazioj, notis:
  - La elefanto trudas grandan amason da merdo, kaj la politikisto-vulpo, eĉ pli grandan monton de parola diareo!
  Alenka sprite notis, disbatante la naziojn:
  - La politikisto verŝas abunde dolĉan mielon de paroladoj, dronante la balotantojn en parola diareo!
  Anyuta, pafante al kontraŭuloj, eldonis:
  - La dolĉa parolo de politikisto estas kiel miela fluo, nur vi naĝas laŭ ĝi en la rubon!
  Alla, pafante al la nazioj, notis:
  - Politikisto povas plenumi la promeson, nur por kredigi la balotanton je la neebla!
  Maria, gvidante tre precizan fajron, eligis:
  - Estas multaj politikistoj en la elektoj, sed estas neniu por elekti, kiu estas stumpeto, kiu estas ferdeko, kiu estas vulpo, kiu estas porko, kiu estas urso - nur unu afero restas de ĝeno - al. muĝi!
  Matryona pafis al la nazioj kaj rimarkis:
  - Politikisto, kiu ofte doloras sian gorĝon, havu la orelojn ĝisfunde disŝiritaj!
  Marusya, sekco de faŝistoj, notis:
  - Politikisto, male al najtingalo, neniam kantas por nenio, kaj havas la doton de vulpo!
  Alenka pepis, montrante la dentojn:
  - Politikisto volas fariĝi aglo, sed lia balotanto ĉiam ne havas birdrajtojn!
  Anyuta kuis, pafante germanojn per kaŝpafisto :
  - Kial vi havas birdan licencon, ĉar vi havas menson de pego!
  Alla siblis kun la agreso de pitono:
  - La politikisto havas multajn diversajn kantojn, sed ili ĉiuj havas unu motivon: elektu min!
  Maria, fortranĉante la faŝistojn, murmuris:
  - La balotanto, kiel bulko, forlasas la leporon, lupon, urson, sed la politika vulpo lin formanĝas ĉiuokaze!
  Matryona notis, tranĉante la faŝistojn:
  - La politikisto kalkulos per dolĉaj paroloj je la intelekto de muŝo, je la trilo de najtingalo, je la konsidero de pego, sed lia porka esenco estas videbla por la okulo de akcipitro!
  Marusya, kontraŭbatalante la naziojn, aldonas kun rido:
  - Ankaŭ virino estas bona politikisto, kaj almenaŭ donas ŝancon, ke ŝi plenumos la promeson de fideleco kaj donos plezuron!
  Do la knabinoj heroe protektas la urbon, kaj donas grandan esperon.
  . ĈAPITRO #4
  En malfrua septembro kaj frua oktobro, la bataloj por Astraĥano daŭre estis daŭrantaj, kaj la nazioj moviĝis suden laŭ la marbordo de la Kaspia Maro. Ekzistis neforgesebla antaŭeniĝo de la nazioj ... En la sudo, la nazioj konkeris la grandurbon de Ordzhonikidze kaj daŭrigis sturmi Groznon.
  La sovetiaj militoj ankaŭ batalis heroe en ĉi tiu urbo.
  La bataliono de knabinoj, gvidata de Tamara, montris malesperan persistemon kaj kuraĝon.
  Tamara pafis eksplodon de mitralo, kaj per la nudaj piedfingroj ĵetis obusojn, dirante:
  - Gloro al nia Patrujo Sovetunio!
  Anna, precize pafante al la nazioj, kaj ankaŭ ĵetante eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, jelfis:
  - Gloro al heroeco!
  Akulina, pafante al la malamiko, kriis:
  - Por la Patrujo kaj honoro!
  Viktorio, pafante al la Fritz, kaj ĵetante obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj, grumblis:
  - Disbatu la Wehrmacht per heroeco!
  Olympias, sana knabino, donis linion al la malamikoj, batis senkonscie la Fritz kaj pardonis:
  - En la sankta milito, estos nia venko!
  Tamara, pafante al la nazioj, kaj denove ĵetante obuson per sia nuda piedo, notis:
  - Soldato devas havi la forton de kverko, sed ne kverka kapo!
  La knabinoj pafis. Ĉirkaŭ la amaso da ruinoj, la ruinoj fumas. Eksplodo post eksplodo sekvas. Fumo leviĝas en la ĉielon. Ĉio ĉirkaŭe brulas.
  Detruo sur amasa skalo.
  Bela, nudpieda blondulino Anna, dum ŝi ĵetas grenadon, disŝirante la naziojn, babilas jene:
  - En ĉiu kverko estas kavaĵo, en ĉiu kverka kapo estas truo, el kiu elfluas cerboj!
  Akulina, pafante al la malamiko kaj ĵetante granaton per sia gracia, sunbrunigita, nuda piedo, grincis:
  - Se vi estas saĝa kiel kverko, tiam vi kliniĝos kiel tremolo!
  Viktorio, ĉi tiu ruĝhara knabino, ankaŭ kun nudaj, sunbrunaj, ĉizitaj kruroj, pepis:
  - Se vi ne havas vulpan ruzon, tiam tri haŭtoj eliros de vi!
  Olimpiada, sana, alta, granda, muskolforta blondulo, turnis sin, ĵetis grenadon per la nuda piedo kaj knaris:
  - Se vi estas muta kiel kverko, ili forŝiros vin kiel gluiĝema!
  Knabo rampis preter ili. Li ekbrilis kun nigraj kalkanoj, kaj ĵetis eksplodan pakaĵon al la nazioj. Tiam li knaris:
  - Juna soldato, pli bona ol kaduka generalo!
  Tamara denove turnis sin. Ŝi ĵetis obuson kun mortiga forto per sia nuda piedo kaj jeligis:
  - Por ĉiu sia nova kostumo, la politikisto tiras tri haŭtojn de la balotantoj!
  Akulina, pafante al la malamikoj, kaj agreseme rikanante, grumblis:
  - Vi estos saĝa kiel kverko, ili forŝiros ĝin kiel glueca kaj leporo!
  Anna, pafante al la malamiko, kaj ĵetante obusojn per sia nuda piedo subfosante tankojn, pepis:
  - Ruza vulpo eĉ eltiros tri haŭtojn de leono, se li estas virŝafo kun menso!
  Viktorio, pafante al la nazioj, kaj elĵetante murdan donacon kun sia nuda kalkano, eldonis:
  - Se vi ne volas fariĝi vulpo, vi ĝemos kiel malsata hundo!
  La Olimpikoj falĉis la Krauts. Tiam ŝi ĵetis obuson per la nuda piedo kaj pepis:
  - La politikisto estas vulpo, tiam li senintestigas balotantojn-kokidojn en la taglumo!
  La muĝado de la kanonado kreskas. Formidaj " Sturmtigers " iras en batalon . Ili pafas raketmovitajn bombojn. Kaj ili detruas tutajn konstruaĵojn, disbatante domojn tuj. Kaj ŝtormsoldatoj rondiras en la ĉielo. Ili pafas raketojn al sovetiaj pozicioj. Ili ĵetas bombojn. Jam videblas la Panther-2, maŝino pli progresinta ol la Panther, kun potenca 88-mm kanono.
  La germana aŭto havas pli mallarĝan kaj pli malgrandan gvattureton, same kiel karenon. Tia monstro, se ĝi draŝas, tiam draŝas. Kaj plej grave, ne tro peza, kun pli potenca motoro de 900 ĉevalfortoj.
  Tamara ĵetis obuson al Panther-2 per sia nuda piedo kaj kukis:
  - Vi estos stulta kiel stumpo, ili forŝiros ĝin kiel gluiĝemaj, ne nur ruzaj vulpoj, sed ankaŭ malkuraĝaj leporoj!
  Anna, pafante al la nazioj, kaj falĉante la kontraŭulojn, ĵetante citronojn per siaj nudaj piedoj, deduktis:
  - Eĉ aglo, ruza vulpo, povas elmontri malsekan kokidon!
  Akulina, fortranĉante la malamikojn, kaj pugnobatante ilin, per precizaj pafoj, eldonis:
  - Homo sonĝanta pri la rolo de leono ofte fariĝas azeno plugita de vulpo!
  Viktorio, detranĉante kontraŭulojn en eksplodoj, kaj ĵetante ion mortigan per siaj nudaj piedoj, jelfis:
  - Homo havas leonsimilajn ambiciojn, azenan obstinecon, la mallertecon de urso, la gracon de elefanto, sed lia vulpo ĉiam kapablas logi lin!
  La Olimpikoj donis turnon al la malamiko. Ŝi falĉis ĝin kiel gazontondilon kaj grumblis:
  - Vulpo de ruĝa koloro, politikisto de sanga kostumo!
  La intenseco de la batalo daŭre kreskis. La grandurbo estis draŝita fare de la nazioj de gaskanonoj, kiuj estis pli bonaj en potenco ol la Katyusha. Kaj estis tre malfacile rezisti la naziojn. Sed la bataliono de nudpiedaj, duonnudaj knabinoj batalis kun kolosa entuziasmo. Kaj la knabinoj preskaŭ ne mortis, la viroj ricevis pli.
  Tamara, pafante al la nazioj, kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, jelfis:
  - Virino venkas fortajn virojn ludante je iliaj malfortoj, politikisto konvinkas malfortajn balotantojn per klare troagado!
  Anna, detranĉante la malamikojn kaj falĉante ilin per kugloj, samtempe donante eksplodeman pakaĵon per sia nuda kalkano, diris:
  - Virino estas la plej ruza politikisto, ŝi ne bezonas studi por esti vulpo, sed ŝi devas povi surmeti ŝuojn restante nudpieda!
  Akulina, fortranĉante kontraŭulojn per precizaj eksplodoj, kaj uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn bojis:
  - Ankaŭ virino amas junecon, sed la verdo de la dolaro estas al ŝi pli kara ol la verda aĝo de la patrono!
  Viktorio, tiu ruĝhara hundino, faris mortigan eksplodon, frapis la linion kaj knaris:
  - La verdaĵo de knabina juneco allogas verdajn monbiletojn de viroj, kiuj grasiĝis el dolaroj!
  Olimpio, pafante al la malamikoj, kaj ĵetante alian donacon per sia nuda piedo, ekkriis:
  - Ne persekutu la verdan dolaron, problemoj ankaŭ havas verdajn okulojn, kaj la ŝelo estas kriska!
  La batalo fariĝas pli kaj pli furioza. Mortigaj kugloj rapidas. Ili krevis kaj pecetigas la sovetiajn poziciojn, renversante la pafilojn de la baterioj. Kaj novaj aviadiloj rapidas, kaj atakpafiloj bruas. Polvaj nuboj leviĝas en la ĉielon.
  Tamara, senkompate pafante al la nazioj, prenis kaj disdonis perlon, antaŭ kiu ŝi ĵetis obuson per la nuda piedo:
  - Kredante je Dio, ne malleviĝu al la nivelo de besto: homo ne estas submetiĝema ŝafo, kaj ne fetora kapro!
  Anna, batalante kun la malamiko, kaj ĵetante donacojn de morto per siaj nudaj piedoj, notis:
  - Monaperiĝi per la kredo de homoj estas sama kiel verŝi sterkon sur oron, malfido ŝosos!
  Akulina, detruanta la Panteron, ofensive blovis :
  - Kredante dimanĉe, ne alvenu al sep vendredoj en la semajno!
  Viktorio, pafante tre precize al la nazioj, kaj ofensive falĉanta ilin, notis:
  - La kredo je la eterna fajro de la infero boligas la lakton de la superstiĉo, el kiu la friponoj de la religio deprenas la ŝaŭmon!
  Olympias, ina heroo, detranĉante la naziojn kaj ĵetante obusojn de kolosa detrua potenco kun siaj nudaj piedoj, notis:
  - Nur stumpetoj kaj kverkoj kredas je la infera ĝojfajro de eterna flamo, lasante sin senŝeligi kiel gluiĝeme!
  Tamara pafis el kaptita bazuko, ekbrilis siajn nudajn kalkanojn kaj pepis:
  - Kiel brilas la flamo de eterna infera fajro? La brileco de oraj moneroj en la poŝoj de friponoj el religio!
  Anna, pafante al la malamiko, kaj faligante la naziojn kun kolosa precizeco, eldonis:
  - Friponoj uzas Dion por plenigi siajn poŝojn, kaj estas trompitaj ne nur kun malplena kapo!
  Akulina donis turnon al la malamiko. Ŝi ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Friponoj el religio forŝiras tri felojn de ŝafoj, rompas la kornojn de kaproj, nur profito estas kara al ili, kaj fido estas por haka laboro!
  Viktorio ĵetis segpolvan bombon per sia nuda kalkano, eksplodigis la malamikon kaj knaris:
  - Honesta pastro estas kiel vegetara lupo, nur fido estas ĉiam honesta, kaj ĝia uzo estas egoisma!
  Olimpikoj trafis la malamikon per maŝinpafilo. Ŝi falĉis la malamikon kaj piedbatis amason da obusoj per sia nuda kalkano, kiu renversis la Lion-tankon. Tiam ŝi kriis:
  - Ajna religio estas fabelo, nur profitoj estas el tiu ĉi fantazio en vere fabelaj proporcioj!
  Jen kiel knabinoj kuraĝe batalas en la urbo Grozno. Kaj ili montras sin el la plej alta vidpunkto de braveco.
  Kaj la aliaj knabinoj defendas Astraĥanon kun sia tuta kuraĝo. Kaj ili ankaŭ montras la plej altan aerakrobatikon kaj forton.
  La knabinoj batalas tre bone.
  Alenka ĵetis obuson per sia nuda piedo, disŝiris la naziojn kaj kukis, elmontrante la dentojn:
  - Kiu permesas al vi pendigi nudelojn sur viajn orelojn, estos eterne malsato!
  Anyuta, falĉante la naziojn kun tio, konsentis:
  - Vi ne estos plena de nudeloj sur viaj oreloj!
  Alla pafis eksplodon al la nazioj, ĵetis obuson kun mortiga forto per sia nuda piedo kaj blasfemis:
  - Nudeloj sur la oreloj estas plado de plej nova freŝeco, kiu kaŭzas naŭzon!
  Maria sprite notis, nudigante siajn dentojn kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Se neniu scias ĉu ĝi estas Dio, sed homoj estas konstante krucumita kvazaŭ li estus la simileco de Kristo!
  Marusya, fikantaj Krauts, prenis ĝin kaj blasfemis, agreseme ridetante:
  - Homo strebas regi la potencon de Dio, sed ĝis nun li ricevas nur krucumon, kiu ne estas dia!
  Matryona turnis, falĉis la faŝistojn kaj diris, palpebrumante agreseme al siaj amikoj:
  - Homo strebas al bono per sia koro, per sia menso por profito, kaj per sia stomako por glutemo, kaj finfine, kun siaj kruroj implikitaj, li estas trenita en kavon!
  Kaj furiozaj bataloj bruas en Astraĥano. La urbo ĉe Volgo estas ŝlosila punkto de sovetia defendo. Kaj ĉi tie furiozas tiaj frenezaj bataloj. Estas kvazaŭ bolkruĉo.
  Kaj pezaj, mortigaj aviadiloj rapidas. Yu-288 estas tre potenca maŝino. Kaj li ĵetas bombojn kun kolosa persistemo.
  Alenka krias, pafante eksplodon al la nazioj, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo:
  - Se homo havas la inteligenton de gorilo, li plugos kiel ĉevalo kaj manĝos kiel hundo!
  Anyuta lanĉis la murdan donacon de morto per sia nuda piedo, frakasis la naziojn kaj blasfemis:
  - Homo lasas sin meti sur kolumon, sed por plugi, oni devas bati lin per vipo de trudo!
  Alla lanĉis citronon kun sia nuda kalkano kaj gruntis:
  - La politikisto havas grandan poŝon, sed li estas nur sensignifa poŝŝtelisto!
  Maria, pafante al la kontraŭuloj, siblis:
  - Politikisto, kiu promesas al la voĉdonantoj la lunon el la ĉielo, veninte al la potenco, forlasas la lunan pejzaĝon, kaj plorante pro malsato ĉe la lumaĵo!
  Matryona, surde ridante, komentis:
  - La diablo en ĉiu politiko kuraĝigas preni la lokon de la Ĉiopova Dio, nur la politikisto havas tre malmulte da talento!
  Marusya, pafante al la malamikoj, kaj memfide falĉanta ilin, notis:
  - Homo strebas fariĝi ĉiopova, sed lia morala progreso ne plibonigas ĝin!
  La knabinoj estas ŝajne humuraj ĝis la plej alta grado.
  Kaj la milito iras sur sternita vojo. Jetaviadiloj estas testitaj en la Tria Regno. Kaj ĉi tio ankaŭ estas sufiĉe serioza argumento en disputo kun Sovetunio.
  Hitler, kompreneble, ne estas tre feliĉa. La milito daŭras, kaj Rusio obstine rezistas, kvankam ĝi ankaŭ venkiĝas. La bataloj furiozas kvazaŭ en la buŝo de vulkano.
  Fino de oktobro. Kalmukio estas tute kaptita, kaj la nazioj antaŭeniras trans Dagestano.
  La sukcesoj de la faŝistoj, kvankam modestaj, estas konstantaj. La Nigra Mara Floto estas sur la rando de detruo.
  La tuta skipo sur la destrojero konsistas el knabinoj. Bela skipo, sincere. La knabino portas veŝtojn kaj kuras nudpiede, ŝiaj rondaj kalkanoj brilas.
  Alice, la komandanto de la destrojero, memfide ordonas ataki la faŝisman krozŝipon. Lanĉas torpedon kaj rimarkas:
  - En milito, kiel en bona teatro, la sekva ago estas neantaŭvidebla, larmoj certe verŝos!
  Andriana estas ŝia partnero, komandante tutan idaron de knabinoj. Ili kuris flagrante nudaj, rondaj kalkanoj, kaj knaris. Ili starigis minan aparaton.
  Andriana blekis:
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  Lumigante la vojon al komunismo!
  Veroniko, trafante la naziojn per kanono, ronronis:
  - En milito estas kiel en filmo: la ago estas allogema, ĝi neniam enuas, sed, ve, ĝi tute laŭvorte mortigas!
  Destrojero kun nudkruraj, sunbrunaj, sveltaj, tre belaj knabinoj saltas de flanko al flanko. Li estas forĵetita kiel plumo.
  Alico, frapante siajn ĉizitajn, nudajn piedojn, jelfis:
  - Se vi ne estas facilanima, vi ripozos en paco en la milito!
  Andriana, precize pafante de kanono, notis:
  - Knabino kiu povas batali estas kavaliro!
  Alico korektis sin dum ŝi pafis:
  - Ne, ŝi estas heroo!
  Kaj la militistoj ekridis. Kaj montris langojn. Kaj la kruroj de la belulinoj, tiel graciaj, kaj spuroj de sango restas sur la ferdeko. Potencaj knabinoj.
  Kaj nudaj, iliaj kalkanoj estas tiel rondaj kaj graciaj.
  Alico rememoris, kiel ŝi estis kaptita, kaj la nazioj karesis ŝiajn plandumojn per maldika, ruĝe varma vipo. Jen vi estas preskaŭ nuda pendanta sur la rako. Viaj nudaj piedoj estas enŝovitaj en stokon. Kaj oni tiklas vin per ruĝvarmaj vergoj. Ĉi tie kaj al la skarlata cico, ruĝa fero estas kaŭterigita.
  Alicio estis torturita kaj torturita dum pluraj tagoj. Sed la knabino povis eskapi.
  Ŝi diris al la gardisto, ke ŝi konas la lokon sur la maro, kie oni ĵetis ujon da oro, kiu estis evakuita el Sebastopolo. La faŝisto enamiĝis al ĝi.
  Nu, Alico, malgraŭ la tuta torturo, konservis sian kuraĝon. Ili malĉenigis ŝin kaj, kun la manoj ligitaj, metis ŝin en boaton. Kaj kun siaj nudaj piedoj, iomete bruligitaj sur la rako, ŝi povis preni pistolon kaj pafi du faŝistojn. Poste ŝi malligis la ŝnurojn kaj fornaĝis. Ŝi lerte kontrolis ĝin. Kaj gajnis la respekton de la knabinoj.
  De la speciala fako ili provis kroĉiĝi al ŝi , sed Alico minacis la specialajn oficirojn aranĝi akcidenton, kaj ankaŭ pendigi ŝin sur hundino. Ili ektimis.
  Alice estas tre batalema knabino...
  Ŝi eĉ sprite skribis:
  - La ekzekutisto amas hakilon el armilo, sed en batalo li havas mallertan lertecon!
  Andriana konsentis kun tio, batante siajn ĉizitajn krurojn:
  - Oni povas ankoraŭ kuiri supon el hakilo, sed tion, kion oni skribas per heroa plumo, oni ne povas tranĉi per ekzekutisto!
  Juliana estas tre bela knabino. Ŝi nur havas maldikan strian ŝtofon sur la brusto, kaj kalsonon. Sed ŝi estas tiel mirinda kaj bela. La gamboj de ĉiuj knabinoj sur la destrojero estas nudaj, kaj tre delogaj.
  Kiam la germanoj estas kaptitaj, ili estas devigitaj kisi la knabinojn ronde, nudajn kalkanojn. Kaj la kaptitoj obeeme faras tion. Kaj ili lekas la kalkanojn de la knabinoj, kaj kisas kun granda plezuro.
  Juliana kantis:
  - Ni ne estas malbonaj rabistoj,
  Ni ne volas mortigi...
  Sed nudaj kalkanoj doloras,
  Mi volas pugnobati ĉiujn en la vizaĝon!
  Knabinoj, kompreneble, kapablaj gustumi ajnan sukceson.
  Andriana, frapante siajn nudajn kalkanojn, elsendis:
  - Ho, novaj landlimoj, ne ridigu min!
  Alicio konsentis:
  - Senlimaj ŝancoj por tiuj, kiuj ne metas limojn por si mem!
  Veroniko vangofrapis ŝiajn nudajn piedojn, tintis la nudajn kalkanojn kaj notis, elmontrante la dentojn:
  - La plej forta homo ne tiros neelteneblajn ambiciojn!
  Andriana komentis sprite, montrante la dentojn kaj pafante sian kanonon:
  - Homo estas malproksime de Dio, ĉar li ne malproksimiĝis de la makako en sia imitado de la naturo!
  Veroniko, disbatante la fluojn de la progresantaj nazioj per precizaj pafoj, gruntis:
  - Politikisto en ambicioj estas dio, laŭ la metodoj de sia vizaĝo, kaj uzante la rezultojn li estas tute porko!
  Sovetiaj knabinoj batalas bone. Sed estas, kompreneble, germanaj, kaj ankaŭ belulinoj en bikinoj kaj nudpiedaj.
  Ekzemple, Gerda estas malofta batalanto.
  Ŝi kaj ŝiaj partneroj sidiĝis sur la plej nova tanko "Panther" -2.
  La knabinoj pafas al la sovetiaj trupoj kaj muĝas.
  Ni estas malbonaj lupoj, ni retiriĝas, ne bona!
  Kaj ili palpebrumas la okulojn...
  Gerda helpe de la nudaj piedfingroj draŝis kontraŭ la rusaj soldatoj kaj plezure knaris:
  - Kiu ne estas lupo en la vivo, tri feloj estas mallevitaj de li, kiu ne estas vulpo en lia menso, li estas senintestigita kiel kokido!
  Charlotte ankaŭ trafis per preciza kuglo, trarompante sovetian tankon, disbatis la kirason kaj jelpetis:
  - La lupo ĉiam malsatas, la viro ĉiam estas malkontenta, kaj la politikisto ne povas diri eĉ vorton de vero!
  Christina, tre precize pafante al la malamiko, kaj trafante rusajn tankojn per mortiga kuglo, notis:
  - La vulpo havas valoran felon, sed la vulpo-certigoj de politikistoj nenion valoras!
  Magda prenis kaj direktis pafilon al la malamiko, per la nudaj piedfingroj, draŝis kaj gruntis:
  - Estas pli da lakto de kapro ol politikisto, kiu estas virŝafo kun menso!
  Gerda, daŭrante precize pafi al sovetiaj veturiloj, notis:
  - En la elektoj, politikistoj estas kiel inter pesto kaj ĥolero, kvankam politikistoj multe pli kontaĝas en sia skizofrenio!
  Charlotte batis la tridek kvar, kaj disŝirante la turon, diris:
  - La politikisto havas lupan nazon por profito, sed li mem estas preta porko por sentestigi!
  Christina lerte lanĉis la kuglon helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj eldonis:
  - Politikisto estas virŝafo, kiu rapidas al la leona trono, kaj kiam li atingas la supron, li iĝas vulpo senintestiganta kokidojn!
  Magda agreseme notis, sendante al la sovetia memvetura pafilo donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj:
  - Ili ne kredas politikistojn, sed ili voĉdonas, ili ne komprenas muzikon, sed ili volonte aŭskultas, ili ne manĝas nudelojn, sed ili volonte kroĉas al siaj oreloj!
  Kaj ilia "Pantero" -2 estas tre aktiva. Kaj la ĵetaĵo sendas tre precize.
  La germana maŝino disbatas ĉiujn sovetiajn tankojn tre memfide.
  Gerda pafas kaj kantas:
  - Unu, du, tri - rompu la konsilon!
  Charlotte pafas tre precize, batas kontraŭulojn kaj fajfas:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Kristina, pafante helpe de siaj nudaj piedfingroj, trarompante la tridek kvar, aldonis:
  - Malamikoj ĉiuj trempas en la necesejo!
  Magda eksplodis al la malamiko kaj ekbalegis:
  - La Patrujo ne kredas je larmoj!
  Gerda knaris:
  - Kaj la malbonajn oligarkojn ni donos en la cerbon!
  Charlotte sprite notis, trafante sovetian obuson per ŝelo:
  - Oro nur aspektas bele, fakte, ĉi tiu metalo, la homaro ĉiam suferis, ĝi fariĝis aroganta!
  Kristina, pafante al la malamiko, esprimis sin sprite:
  - Nudinte sian bruston, estas pli facile por virino deŝiri tri haŭtojn de viro!
  Magda, pafante ĉe kontraŭuloj, origine rimarkis:
  - Nudaj piedoj de knabinoj, metu virojn en galoŝojn!
  Kompreneble, la knabinoj sur la tanko estas graciaj. Kaj la pilotoj estas la plej bonegaj inter la Fritz.
  Albina kaj Alvina estas la plej timindaj asoj en la universo. Ĉi tie ili jam atingis la nombron de kvincent aviadiloj faligitaj ĉiu. Nur Marsejlo estas antaŭ ili. Al Li estis premiita la Grandkruco de la Fera Kruco por la 500-a aviadilo de la sovetia floto. Sed Albina kaj Alvina komencis batali multe pli poste, kaj tial ili baldaŭ venkos Marsejlon.
  Albina kaj Alvina por la 500-a aviadilo ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj nun ili batalas kun ruĝaj pilotoj.
  Albina premas la butonojn per la nudaj piedfingroj, faligas kvin sovetiajn aviadilojn samtempe kaj kriegas:
  - Se viro estas saĝaj botoj, tiam ĉiam sidu en galoŝo!
  Alvina, pafante al rusaj aviadiloj, kaj terenbatante ilin per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - Nuda kruro de virino ĝustatempe metos ajnan boton en galoŝon!
  Albina, farante tre bone celitan fajron sur sovetiajn veturilojn, sprite respondis, montrante la dentojn:
  - Homo, kiu ofte rigardas nudajn, inajn krurojn, sidiĝu en galoŝo!
  Kaj ambaŭ knabinoj, faligante kelkajn pliajn Jakojn, grincis:
  - Nuda virina kruro, bone veturas sub la kalkano kaj perfekte sidas en galoŝo!
  Militistoj ĉi tie povas esti viditaj ĉe granda alteco.
  Sed se estas grandiozaj germanaj pilotoj, tiam estas ankaŭ belaj sovetiaj knabinoj-Komsomol-anoj.
  kiuj batalas kun granda vigleco. Kaj ili ankaŭ sukcese malflugigas la hordojn de la Tria Regno.
  Anastasia Vedmakova, prenis ĝin kaj helpe de siaj nudaj piedfingroj faligis la germanon kaj knaris:
  - Viro pretas turni sin por deŝiri la ŝuojn de knabino!
  Akulina Orlova, pafante al la nazioj, sprite notis:
  - Vi povas renversi ajnan boton per nuda ina kalkano!
  Anastazio ankaŭ frapis la Fritz kaj knaris:
  - La nuda piedo de virino renversos iun viron, eĉ se li estas la lasta boto!
  Akulina Orlova, elbatis la Focke -Wulf kaj siblis, nudigante siajn belajn dentojn;
  - Se vi volas renversi viron - demetu viajn ŝuojn, se vi volas meti lin en galoŝon, elmontru vian kalkanon!
  Kaj la knabinoj kantis unuvoĉe:
  Milito furiozas en la universo,
  Por disbati por mortigi sen kialo...
  Satano liberiĝis
  Kaj la morto venis kun li!
  
  Kaj kiu haltigos la fluon
  Sangaj kaj frenezaj riveroj...
  La lasera radio veturas en la templon,
  Kaj la ekbrilo malaperis viro!
  
  Kaj tia kaoso
  Inundis la universon...
  La malĝoja sorto de la homaro
  Eltenu doloron, suferon!
  La knabinoj eble parte pravas. Milito ne estas feliĉo. Sed samtempe ĝi estas ankaŭ distro.
  Du germanaj novicaj pilotoj Eva kaj Gertrude batalas kontraŭ Focke -Wulf-atakaj modifoj. Ili atakas grundajn sovetiajn celojn de la aero.
  Eva, pafante kaj pafante raketon, rimarkas:
  - Kial infanaĝo estas nudpieda, ĉar nuda virina kruro igas virojn perdi la kapon, kvazaŭ ili estus knaboj!
  Gertrudo eksplodis per raketo, premante la pedalon per sia nuda kalkano kaj rompante la bunkron de la sovetia armeo kaj knaris:
  - La deziro vidi virinon nuda igas viron turni sin!
  Eva denove batis, batis la tridek kvar, disrompante la turojn kaj, sprite rimarkis:
  - Por senvestigi virinon, vi devas unue surmeti ŝiajn bonajn ŝuojn!
  Gertrude draŝis sian kontraŭulon uzante la nudan, rondan kalkanon de sia gracia piedo kaj rimarkis:
  - Senvestiĝinte ĝustatempe, komercistino forŝiros tri haŭtojn de viro!
  Eva pafis raketon al la sovetiaj bunkroj kaj jeligis:
  - Virino, kiu ĝustatempe nudiĝas, ne fariĝos nudpieda kaj ĝisfunde ŝuos viron!
  Gertrude, buĉinte la sovetiajn soldatojn, konfirmis:
  - Nudpieda virino metos boton sur viron, kaj metos lin en galoŝon, kaj renversos lin kaj faros lin la lasta nudpieda!
  Ĉi tie, kompreneble, la logiko de la knabinoj estas, ke vi ne povas argumenti kontraŭ ŝi. Kaj la knabinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj.
  Kaj ili amas belajn junulojn, kaj ĝenerale ili estas nur bonegaj.
  Kaj se ili ekkantis, ili mortigos cent virojn!
  Jen estas la knabinoj, ambaŭflanke indaj kaj tre belaj, por ke fakte viroj turniĝu de malproksime!
  . ĈAPITRO #5
  La urbo Grozno, tute ĉirkaŭita de naziaj trupoj, falis komence de novembro 1943. La bataliono kun la knabinoj krevis el la kaldrono kaj retiriĝis al Shali.
  Jam estis montoj, malglata tereno, kaj fariĝis pli oportune konservi la defendon. Germanaj tankoj pezis sufiĉe multe, precipe la Maus, kaj estis sufiĉe maloportune batali kontraŭ ili en la montoj. La T-3-tanko jam estis prenita el produktado, sed la modernigita versio de la T-4 daŭre estis produktita. Kvankam malaktuala morale. Sed li ankoraŭ povis batali kontraŭ la T-34-76. Kaj batali bone. Ĝia kanono estis eĉ pli potenca kaj havis pli altan buŝrapidecon ol la tridek kvar.
  Tamara kaj la knabinoj batalis en Shali. La knabinoj provis konservi ĉi tiun tre grandan montaran vilaĝon - vera urbo.
  La belulinoj tre kuraĝe batalis.
  Tamara ĵetis obuson per la nuda piedo, ekpafis kaj kukis:
  - Por la Patrujo de Sovetunio!
  Anna malfermis fajron sur la nazioj. La pli malpeza T-4 provis surgrimpi la deklivon. La knabino, ĵetante obuson per sia nuda piedo, elbatis la nazian maŝinon kaj knaris:
  - Por nia patrino Patrujo!
  Akulina, pafante al la Fritz kaj kun sia nuda kalkano, transdoninte la murdan aĵon envolvitan en tavoleto, blasfemis:
  - La Patrujo estas ĉiam sankta!
  Veroniko, pafante al la malamiko kaj ĵetante citronojn per la nudaj piedfingroj, diris:
  - Por Rusujo de la gigantoj!
  Olimpikoj, tiu ĉi giganta virino, ankaŭ ĵetis obuson al la nazioj per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por komunismo!
  Tamara, precize pafante al la nazioj kaj detranĉante ilin kiel razojn de arbo, diris:
  - Ju pli da kverkoj en la armeo, des pli forta nia defendo!
  Anna notis, elmontrante la dentojn kaj pafante al la nazioj kun kolosa precizeco kaj furiozo:
  - Mi detruos vin ĉiujn.
  Tanko "Leono", granda veturilo kun longa pafiltubo. Ĉi tie li havas la plej novan pafilon 105 mm, barellongon 100 EL. Kaj ĝi montriĝas esti tre longa pafilo. Kaj ĉi tiu trunko elstaras per mortiga forto.
  Akulina pafas de bazuko al la nazioj, kaj kriegas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Viktorio ankaŭ pafas kaj muĝas:
  - Gloro al la Herooj de Rusio!
  Olimpiada konfirmas pafante al la nazioj kaj ĵetante obuson per siaj nudaj piedfingroj:
  - La plej granda gloro!
  La knabinoj, oni devas rimarki, estas fenomenaj, kaj tre belaj. Kaj ilia malvarmeto estas kolosa.
  Tamara, pafante al la malamiko, kaj elmontrante la dentojn, diras:
  - Por Rusio kaj libereco ĝis la fino!
  Anna, pafante al la malamiko, diras agreseme, ĵetante obuson per la nudaj piedfingroj:
  Ni igu niajn korojn bati unuvoĉe!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj.
  Ankaŭ Akulina donos turnon, kiel ŝi falĉos kontraŭulojn, kaj muĝos:
  - Por miaj venkoj tra la tegmento!
  Akulina Petrovskaja ne estas simpla knabino. Ŝi devis travivi multon. Aparte, ŝi estis kaptita ŝtelante kaj estis arestita. Ŝi ankaŭ trapasis infanan kolonion-junulojn. Nu, nenio, ŝi pluvivis. Nudpiede promenis tra la neĝblovoj, sed ŝi nur fariĝis pli sana kaj pli forta.
  Viktorio batalas kun furioza furiozo. Donis eksplodon al la malamiko. La Krauts estas pafitaj kaj falas. Tiam, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis obuson. La motorciklo renversiĝis.
  La knabino kukis:
  - Trans la potencaj limoj!
  Olympias batalas kun tre sovaĝa sento de kolerego. Ŝiaj batoj estas fortaj kaj frakasaj. Ŝi estas vere monstroknabino. Kaj tiel li draŝas siajn kontraŭulojn. Do la nazioj aktive ekstermas. Ne donas al ili la plej etan ŝancon.
  La Olimpikoj muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al kosma komunismo!
  Tamara, pafante al la nazioj, muĝas:
  - Gloro al la komunismo de Lenin!
  Anna pafas al kontraŭuloj kaj grincas:
  - Por USSR!
  Akulina, falĉante la malamikojn, kaj grumblante, kriegas:
  - Por la plej alta aerakrobato!
  Viktorio, pafante al la nazioj, eksaltis:
  - Por la plej fenomenaj venkoj!
  Olimpio, disbatante la nazian tankon, gruntis:
  - Por la komunismo de USSR!
  Ankaŭ Tamara pafas. Ĝi pafas tre precize, kovrante kontraŭulojn per precizaj eksplodoj. Ĝi falĉas kiel falĉilo kaj grincas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Anna, pafante al la faŝistoj, kaj detranĉante ilin per precizaj strekoj de sia falĉilo, ekkrias:
  - Granda gloro al la herooj!
  Kaj ĵetas grenadojn kun nudaj piedfingroj. Jen avino.
  Akulina fortranĉante la Fritz, agreseme muĝas:
  - Por komunismo!
  Kaj svingas kun muskola korpo.
  Viktorio ankaŭ batas la naziojn. Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas murdajn donacojn al siaj kontraŭuloj kaj kriegas:
  - Por la grandeco de la mondo!
  Olimpio ankaŭ pafas kontraŭ malamikojn. Batas ilin kiel bastona lanugo kaj muĝas:
  - Gloro al la granda komunismo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetas obuson kun mortiga forto, disŝirante la malamikojn.
  Tiel la kvin prenis la malamikojn, kaj ni falĉu ilin, kaj ni ekstermu ilin kaj muelu ilin.
  La germanoj estis maldaŭrigitaj kaj plene blokitaj. Ĉi tie fariĝis malfacile, kaj ili kverelas.
  Jen la gasĵetistoj, kaj ili agas agreseme. Kaj detrui la sovetiajn poziciojn.
  Beats kaj " Sturmtigr " de malproksime, sur la malamiko - la Ruĝa Armeo.
  La germanaj knabinoj montras kaj memmovajn kanonojn "Urso" kaj kiel ili trafis la malamikon per ĝi. Kaj ili estas vere kaj plene fikitaj. Kaj ŝelo pezanta unu kaj duonon da centonoj rompas sovetiajn tranĉeojn kaj bunkrojn.
  Militistino Frida muĝas:
  - Por nia plej granda Tria Regno!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Post tio, la faŝismaj knabinoj kun nudaj piedoj denove pafos.
  Kaj muŝoj muĝantaj kaj detruaj. Kaj dum ĝi eksplodas, tiam formiĝas tuta funelo kun tero bolanta pro la varmego.
  Jes, la germanoj akiras la sovetiajn trupojn ĝisfunde. Unu el la plej unuaj TA-152-aviadiloj flugas sur la ĉielo. Multcela maŝino, kiel la Focke -Wulf, sed pli progresinta, rapida, manovebla kun potencaj armiloj kaj kirasoj. Ĝi povas esti uzata kaj kiel batalanto kaj kiel atakaviadilo.
  Por la sovetiaj trupoj, la aŭto, sincere, povas fariĝi granda problemo.
  Helga flugas TA-152 kaj atakas paron da sovetiaj tankoj kiuj provas proksimiĝi al Shali. La knabino bone pafas. Rompas la tegmenton de la turo de la unuaj tridek kvar kaj muĝas:
  - Mi estas militema belulino!
  Kaj tiam ĝi atakas la duan aŭton, kiu provas akceli. Sed ŝanĝi dentaĵojn ne estas tiel facila.
  TA-152 trapikas ĉi tiun viktimon per 37-mm kanono.
  Helga respondis kaj kantis:
  - Glitis, glitis min ien, glitis min!
  Kaj ŝi palpebrumis al si... Jen la Jako-9 provas ataki ŝin. La germana knabino facile faligas lin premante la ellasilon per sia nuda piedo kaj memfide palpebrumas, dirante:
  - Mi estas vere bonega!
  Helga ŝajnas esti knabino kun granda aplomo. Kaj li faras sangajn eksperimentojn kun siaj malamikoj.
  Kaj se li fikas, ĝi ne ŝajnos multe al iu ajn.
  Helga pafas al sovetiaj veturiloj kaj grincas:
  - Nu, estas neeble vivi laŭ via menso!
  Kaj kun nudaj kalkanoj kiel bati la stirilon. Ĉi tio estas knabino - al ĉiuj knabinoj, knabino.
  Kaj se ĝi muĝas...
  Albina kaj Alvina en la ĉielo ankaŭ estas tre aktivaj kaj batalantaj militistoj.
  Kaj la knabinoj, la aviadiloj de Rusio, pensas, detruante, ke la vivo estas bona kaj ke la vivo estas bona.
  Kaj per nudaj piedfingroj ili direktas aviadilkanonojn al celoj. Sovetiaj aŭtoj ne pluvivos. Kaj la knabinoj batis ilin tiel. Ili ne donas al vi la plej etan ŝancon.
  Jes, estis batalantaj knabinoj,
  Jes, ili diras kion alian...
  Ili kuraĝe atakis Rusion,
  Laŭvorte Satano!
  Albina estas militisto en batalformacio kaj muĝas al si mem ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Mi estos bonega, mi ŝanĝiĝos ! Superĉampiono!
  Kaj kun nuda kalkano , same kiel frapante la klavaron, kaj disŝirante kontraŭulojn en malgrandajn pecojn.
  Alvina, pafante kontraŭ kontraŭulojn, muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Kaj kiun ni trovos en la arbaro,
  Kaj kiun ni trovos en la arbaro...
  Ni ne ŝercos kun tio,
  ni disŝiros ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Kaj kun nuda kalkano, kiel li aldonos la malamikon al mortiga brakumo. Ĉi tio estas knabino - ĉiuj knabinoj estas la plej bonega knabino!
  Militisto de la plej batala hako. Kaj tiel batalema kaj agresema kiel pantero.
  Kaj la grandaj germanaj katoj atakas. Ŝtormo de Astraĥano. Kaj detruu grandkvante la domojn de sovetiaj soldatoj.
  Kaj ili mortas, sed ne rezignas. Tiaj bataloj furiozas.
  Gerda, kompreneble, estas ĉe la avangardo de la atako kaj estas preta batali. Do ŝi pafas, tre kiel ina Robin Hood en bikino. Kaj ĉi tiu estas la tuta malvarmeta virino.
  Kaj se li ankaŭ metas skarlatan cicon en la buŝon de la ulo.
  Ŝia "Panther"-2 funkcias. Cetere, iomete malsama modifo de la tanko estis selita de knabinoj per 75 mm 100 EL-kanono. Ĝi estas punĉa kaj havas pli rapidan pafrapidecon. Kaj la provizo de konkoj estas pli granda ol tiu de 88-mm kanono.
  Gerda pafas uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kriegas:
  - Unu, du, tri... Rompu ĝin per napalmo!
  Charlotte ankaŭ ekpafis post ŝi kaj eksaltis:
  - Kvar, ok, kvin - ni ludu rapide!
  Christina pugnobatis, trarompante la sovetian tankon kaj pepis:
  - Ni kuraĝe iros en batalon por la potenco de la nazioj...
  Magda pafis per la nudaj piedoj kaj pepis agreseme:
  - Kaj ni mortigos ilin ĉiujn - ĉiujn komunistojn!
  La knabinoj agas agreseme kaj ĝis la ekstremo. Kaj ilia "Panther"-2 renversas sovetian obuson per preciza pafo.
  La knabinoj ridas kaj kantas:
  - Gloro al nia mondo...
  Kaj Elizabeto, siavice, faras sovaĝan atakon kontraŭ la tridek kvar. Kaj per sia nuda kalkano li premas la ellasilon. Kaj faligas la malamikon, kriante:
  - Estu komunismo!
  Catherine kun siaj nudaj piedfingroj sendas ĵetaĵon de mortiga forto, trapikas la malamikon, kaj grincas ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Por granda Rusujo!
  Elena pafis al la faŝistoj. La ŝelo trafis la frunton de la Pantero kaj reboĉis.
  La knabino bojis:
  - Komunismo estos kun ni!
  Eŭfrazio ankaŭ draŝis la malamikon uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn. Ŝi trapikis la T-4 kaj ekkriis:
  - Gloro al komunismo!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj. Kaj kiel ili pafas, la konkoj flugas tre bele, kaj la tridek kvar mem moviĝas. Kaj provu, ekmoviĝu de tia aŭto. Ĉi tio estas ege malfacila.
  Sed la knabinoj eniras, kaj ili batalas en bikinoj kaj uzas nudajn piedojn. La militistoj estas mirindaj kaj mirindaj.
  Kaj se ili fikas vin, ĝi ne ŝajnos multe al iu ajn. Kaj ili sendas konkojn kun sovaĝa furiozo.
  Elizabeto, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafante al la malamiko kaj terenbatante malamikojn, pepis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo! Gloro al nia Patrujo!
  Ekaterina ankaŭ pafis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, trafante la Fritz kaj kriante:
  - Por la Patrujo kaj venko ĝis la fino!
  Elena, pafante al siaj kontraŭuloj, respondis agreseme, montrante siajn perlajn dentojn kaj palpebrumante per siaj safiraj okuloj:
  - Gloro al nia kosma komunismo!
  Efrasia , pafante al la malamiko, trafante lin kun kolosa, fenomena precizeco, eldonis:
  - Por la Patrujo kaj Stalino - hurdu!
  La knabinoj klare impetas, kaj ili povas fari ion ajn...
  Decembro 1943 jam alvenis.
  Alenka kaj ŝia teamo ankaŭ batalas en Astraĥano kaj daŭre pendas tie. La heroino batalas.
  Alenka donas eksplodon, falĉas la vicon de nazioj, poste ĵetas la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj muĝas:
  - Homo similas al gibono, nur, bedaŭrinde, pli ofte en intelekto ol en potenco!
  Anyuta, pafante al la malamiko, kaj fortranĉante la malamikojn, donis eksplodeman pakaĵon kun sia nuda kalkano kaj pepis:
  - La viro havas azenan obstinecon, la ambicion de leono, sed en la realeco li estas kapro!
  Alla, precize pafante al la Fritz, grincis:
  - Viro por virino estas kiel deklivo por bovino, oni ne povas malhavi ĝin, sed estas abomena alproksimiĝi!
  Maria, pafante al la nazioj, sprite respondis:
  - Kion komunaj havas viro kaj necesejo en virina necesejo - tio, ke virinoj nur vomas ĉe viroj!
  Marusya, fortranĉante la naziojn kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, vyaknula:
  - Virino estas ruza vulpo, kiu povas formanĝi ajnan leonon kiel kuniklo!
  Matriona, falĉante la faŝistojn kaj faligante la soldulojn per la nudaj piedfingroj, murmuris:
  - Virino bezonas viron kiel vipan knabon, se li ne batas viron, li ne vivos!
  Alyonka, pafante al la Fritz, ekkriis:
  - Virino bezonas virojn kiel kornojn de porko, nur pelta mantelo donita de viroj estas altvalora!
  Kaj la nudkrura teamo de knabinoj ridis, nudigante la dentojn kaj ĵetante grenadojn per la nudaj piedfingroj.
  Militistinoj kuregas. Ilia elemento por batali, ilia elemento por batali!
  Astraĥano, ŝajnas, ne rezignos. Koncerne knabinojn ĉi tie, vere batalas.
  La militfortoj de la Tria Regno estas kolosaj. La novaj tankaj dividoj estas tiel potencaj ĉi tie. La produktado de tankoj pliiĝas. Ne estas bombadoj, eblas liveri laboron el la italaj, francaj, belgaj kaj nederlandaj posedaĵoj de Afriko.
  Kaj ankaŭ el Afriko por ĉerpi petrolon, volframon, multajn elementojn, inkluzive de uranio.
  Tio estas, novaj tankoj estas stampitaj. Precipe, la aspekto de "Panther"-2, pli bone protektita kaj pli forte armita, kun pli potenca motoro, havas gravan efikon sur la kurso de la milito.
  Estas pli kaj pli da tankoj kaj aviadiloj. Laboro jam estas finita sur la Yu-488. La unua produktaviadilo de la Tria Regno kun kvar motoroj. Tre potenca kaj rapida. Ĝia kulminaĵo estas la relative malgranda flugila areo, tial la bombisto povas flugi kun rapideco de 700 kilometroj hore. Ĉi tio signifas, ke sovetiaj batalantoj certe ne atingos lin.
  Do Sovetunio faras novan problemon. La fortoj de la Ruĝa Armeo estas fakte malplenigitaj. Lernejanoj estas metitaj al la maŝinoj. Adoleskantoj ekde la aĝo de dek kvar jaroj jam batalas, preskaŭ oficiale. La knaboj, kompreneble, estas inteligentaj, kaj ĝenerale, bonaj batalantoj. En juna aĝo, estas eĉ pli facile kaŝi kaj grimpi arbon. Kaj militaj kapabloj estas majstritaj pli rapide. Adoleskantoj batalas same kiel plenkreskuloj, ili estas pli malfacile trafeblaj. Jes, kaj psikologie estas pli malfacile pafi al infanoj.
  La germanoj havas sufiĉe multajn inajn kaŝpafistojn, kaj tro junaj batalantoj estas maloportuna por iu ino pafi, hontas ...
  Jes, ili komencis voki en Sovetunio ekde la aĝo de dek kvar jaroj. Kaj ankaŭ metis sub armilojn kaj pensiulojn. Estis pli kaj pli da virinoj en la armeo. Precipe volonte akceptis la justan sekson en tankaj kaj aviadaj trupoj, kaj en kaŝpafistoj. Virinoj estas bonaj kaŝpafistoj . Kaj ĉar ili estas kutime pli malgrandaj ol viroj, estas pli oportune por ili batali en tankoj, kaj ankaŭ en aviado. Ofte ankaŭ adoleskantoj batalis en tankoj. Oni devas rimarki, ke knaboj kaj virinoj estas pli sentemaj kun sia haŭto, kaj iliaj aviadiloj kaj tankoj malpli verŝajne estas batitaj ol plenkreskaj viroj. Ne malbonaj adoleskantoj kaj en la rolo de kaŝpafisto. Knabo povas rampi en pli mallarĝan interspacon, alivesti sin aŭ surgrimpi arbon. Ofte en la armeo, batalantoj sub la aĝo de dek kvar komencis veni laŭlarĝe.
  Milito formanĝas homajn rimedojn. Kaj la teritorio fariĝas malpli kaj malpli sub la kontrolo de Sovetunio. Kaj ankoraŭ devas batali kontraŭ la multnombra infanterio de Japanio. Jes, kaj estas bonaj samuraj tankoj, kaj precipe memveturaj pafiloj. Ili ankaŭ aperis en la serio kun meza tanko, komparebla en forto al la T-34, kaj eĉ pli fortaj en fronta kiraso.
  Do Japanio estas danĝere subtaksi. Kaj por la milito kun ĝi, soldatoj estas bezonataj.
  Stalino estas nervoza kaj pli kaj pli ofte furiozas. La 25-an de decembro 1943, ordono estis eligita ke familianoj de tiuj kiuj kapitulacis estus pafitaj, inkluzive de infanoj de la aĝo de dek du, kaj la pli junaj estus senditaj al laborkolonioj.
  Baraj taĉmentoj estis uzataj pli kaj pli ofte. Kaj ili pafis pli aktive, kaj uzis torturon.
  Stalino fariĝis simple neeltenebla. Beria estis la unua, kiu provis negoci apartan pacon kun la nazioj. Sed Hitler ne volis pacon. Li volis tute konkeri Sovetujon. Precipe dum la aliancanoj estas ekster lia kontrolo kaj ekstere de atingo.
  Reagaviadiloj estis evoluigitaj en la Tria Reich. Antaŭ ĉio, la ME-262, sed ĉi tiu batalanto bezonis pli fidindajn motorojn por ne tro ofte kraŝi.
  Arado kaj la projekto Yu-287 ŝajnis promesplenaj .
  La plej nova TA-152 montriĝis bone en la praktiko, kiel pluruza maŝino kaj tre rapida. Ĝenerale, la germana militistaro estis ankoraŭ pli forta en la aero. Krome, la sovetiaj Yaks kaj Laggies , pro la manko de aluminio, montriĝis pli pezaj kaj malpli manoveblaj ol la referencaj maŝinoj. Do la kvalito de sovetia aviado falis al kritika nivelo. La ME-309 kun sia potenca armilaro, eĉ konsiderante la problemojn kun manovro, bone traktis sovetiajn veturilojn, delokigante la ME-109. Kaj la TA-152 devus esti anstataŭigita la Focke -Wulf.
  Do la germanoj estas pli-malpli hokeo... Sed laboro pri la tekniko estis farita.
  Ekzemple, la Lev-2 promesis esti la unua tanko kun nova aranĝoskemo. Metante la dissendon kaj motoron en unu blokon antaŭ la tanko, kaj movante la gvattureton al la malantaŭo, la germanoj ŝparis sur la kadŝafto kaj malaltigis la altecon de la veturilo. Kiel rezulto, "Leono" -2 montriĝis multe pli malpeza, kaj tial pli rapida.
  Konsiderante la malfacilaĵojn de la milito, la produktado de pezaj tankoj en Sovetunio preskaŭ ĉesis, en la serio preskaŭ ĉio estis unuigita laŭ la T-34-76. Do la nazioj, en la projekto krei novan ĉefan tankon, ne plu faros la flankan kirason tro dika. Kaj la "Leono" povis konveni en kvindek kvin tunoj, kun motoro de 1200 ĉevalfortoj. Tamen, la pezo de la Lev-2-tanko povus estinti plu reduktita reduktante la kalibron de la pafilo. La unua klare fariĝis superflua. Krome, la tridek kvar havis malaltkvalitan kirason, kaj eĉ 37-mm, malnoviĝinta germana kanono jam komencis penetri ilin.
  Stalino klare timis ... Kaj li ĵetis tondrojn kaj fulmojn ... Sed li nenion povis fari ...
  En la silvestro, la germanoj lanĉis atakon kontraŭ la ankoraŭ neokupita parto de Astraĥano, la Volga Delto. La ĉeesto de multaj riverbarieroj, malfacila tereno, kaj la proksimeco de la Kaspia Maro permesis al la Ruĝa Armeo streĉi la defendon de Astraĥano, kaj teni ĝin eĉ pli bone ol Stalingrado. Krome, sovetiaj knabinoj montris senekzemplan heroecon.
  Kaj en Kaŭkazo, precipe vintre, estas tre malfacile moviĝi tra la montoj. Vere, la germanoj moviĝis laŭ la pli oportuna marbordo de la Kaspia Maro. Maĥaĉkala iĝis la limo kie sovetiaj trupoj, kolektante sian tutan forton en pugnon, provis maldaŭrigi la naziojn.
  Sed la municio, kiu estis liverita nur per maro, ne sufiĉis ...
  Tamara batalis senespere kun sia nudpieda bataliono de knabinoj.
  La militistoj obstine batalis kaj montris senekzemplan heroecon kaj plej grandan kuraĝon.
  Kaj preskaŭ nudaj batalis vintre kaj frosto.
  Tamara ĵetis obuson per la nuda piedo kaj ekbruis, falĉante kontraŭulojn kaj knaris:
  - Por USSR!
  Anna ankaŭ ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por komunismo!
  Akulina faris bone celitan eksplodon, batis la malamikojn kaj kriis:
  - Por la grandeco de Rusujo!
  Viktorio frapis la malamikon, komencis falĉi la malamikon, detranĉante lian barbon kiel razilo kaj murmuris:
  - Sovetunio staros!
  Olimpio, pafante al la malamiko kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per siaj nudaj piedfingroj, ekbalegis:
  - Por la Patrujo kaj venko ĝis la fino!
  Jen kiel knabinoj batalas. Ili agas senespere kaj kun kolosa decidemo.
  Tamara, pafante, notis:
  - La diablo ne prenos ilin kaj tiam ni prenos ilin!
  La batalado ĉi tie estas brutala kaj samtempe konstruiva...
  Anastasia Witchakova batalas sur la ĉielo... Ŝia vizaĝo eĉ tordas pro kolero, kaj ŝi kriegas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li celas aviadilkanonon al la celo, kaj faligas malamikajn aviadilojn, post kio li kriegas:
  - Por laborsukcesoj!
  Akulina Orlova, faligante kontraŭulojn, memfide muĝas, elmontrante la dentojn:
  - Por tia granda komunismo, sur la tuta planedo!
  La piloto krias:
  Eĉ la infanoj konas nin!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li direktas la aviadilkanonon al la celo, kaj frakasas la malamikon, kaj grincas:
  - En la nomo de la epoko de komunismo!
  Ni alfrontu ĝin, la knabino estas terminanto kaj brulanta flamo. Neniu vulkano povas kompari kun ĝi.
  Akulina Orlova kantis:
  - Mi jam, kia tago, fido al Dio revas, mi estas tiel maldiligenta, mi ne volas preĝi!
  Kaj agreseme palpebrumis belulinoj.
  Jen la bataloj...
  Kaj la aviadiloj de la knabinoj estas malmodernaj. Kaj ĉi tio estas ilia solida minuso. Kaj ankaŭ peza kaj ne tre manovrebla ...
  Unu el la knaboj, kiuj batalis, estis pafita, kaj li ne havis tempon por salti eksteren per paraŝuto. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas lia kolosa heroaĵo.
  La knabinoj batalas en la aero kaj amuziĝas...
  Albina kaj Alvina batalas sur bonaj ME-309-batalantoj kaj, kompreneble, ili aktive gajnas poentarojn.
  Knabinoj estas tre fieraj pri sia sukceso...
  Albina faligis sovetian aviadilon helpe de eleganta nuda piedo kaj grincis:
  - Por niaj agloj!
  Alvina falĉis tri rusajn aŭtojn en unu eksplodo kaj kriis:
  - Por niaj falkoj!
  La knabinoj eklaboris kuraĝe... Sed ili ankaŭ amas torturi rusajn soldatojn.
  Ĉi tie knabpiloto de proksimume dek kvar estis kaptita. Kaj la rondaj kalkanumoj de la belaj infanoj fritis lin. Kaj tiam ili komencis verŝi la nudan viron per glacia akvo... Poste bolanta akvo, kaj denove glacia akvo.
  Ĉi tiuj estas la batalantaj belulinoj...
  Albina kantis:
  -Por niaj dentegoj, ungegoj, dentoj, pugnoj!
  Alvina kriegis je la supro de siaj pulmoj:
  - Ili volas bonan batalon!
  Kaj la knabinoj daŭre faris miraklojn per la nudaj piedfingroj kaj malflugis sovetiajn aviadilojn.
  Tamen ankaŭ rusaj pilotoj respondis al ili. Alisa kaj Angela ĵus translokiĝis al la Yak-9. Kaj ni draŝu la germanojn kaj samtempe kantu;
  Vi estas la enkorpiĝo de kuraĝa lando,
  Kamarado Lenin kaj Kamarado Stalin...
  En Sovetunio, ĉiuj homoj estas vere egalaj,
  Kaj la pugnoj estas faritaj el gisfero kaj ŝtalo!
  
  Por Lenin, la besto Adolfo ne timas,
  Nun Vladimiro estas la gvidanto kamarado Stalin...
  Ni trafas la Krauts en la okulon, ne en la brovon,
  Ĉiuj nazioj estis disŝiritaj samtempe!
  
  Rusio estas mia patrujo,
  Granda, senfina Patrujo...
  Ĉiuj nacioj estas unu familio,
  Ni baldaŭ vivos sub komunismo!
  
  Ni plifortigu nian landon
  Rusujo rapide fariĝi verda...
  Ni batos la faŝiston en la frunton aŭ pli ĝuste,
  Kaj kredu min, nia potenco ne fariĝas ŝtono!
  
  Kaj Jesuo kiel gvidanto estas tre granda,
  Li estas nia Sinjoro, kaj la Blanka Dio de la Universo...
  Kaj la Fuhrer estos batata tre forte,
  Post ĉio, nia lerteco fariĝis senŝanĝa!
  
  Jes, pro nia Patrujo, sanktulo,
  Ni feroce batalos Fritz ...
  Knabino kuras nudpiede en la neĝo
  Ŝi volas batali en kolero!
  
  Jes, Stalino nun fariĝis la sovetia gvidanto,
  Tiel bonega, kuraĝa kaj lerta ...
  Rusio de komunismo, ne tuŝu la malamikon ,
  Kvankam la potenco de Lucifero estas kun vi!
  
  Ni povas akiri Hitleron, kredu min
  Kvankam dotita per demona potenco...
  Unu Hitlero estas preda besto,
  Kvankam konfesi la Fritz ne estas idiotoj!
  
  Resume, ni eniros berlinajn batalantojn,
  Tie Lenin, alinome Stalin, estos kun ni...
  Faŝistoj kiel hundidoj facile ŝiras,
  Kaj kredu, ke nia forto ne malpliiĝos!
  . ĈAPITRO #6
  La nova jaro 1944 venis ... Malgraŭ la tre malfacila situacio sur la frontoj, en Sovetunio estis laboroj por krei novan teknologion. Aparte, grandaj esperoj estis asociitaj kun la IS-2-tanko kaj ĝiaj potencaj armiloj. 122-milimetra kanono povus fariĝi potenca argumento en la milito kontraŭ la nazioj. Espero ankaŭ estis fiksita sur la T-34-85 per pli potenca pafilo, granda gvattureto, sed la sama kareno kaj aŭtofundo.
  La situacio estis pli malbona kun aviadiloj. La Yak-3 ne povis iri en produktadon pro manko de altkvalita duraluminio, kaj la LAGG-7 ne povus esti produktita sen malkresko en produktado pro la nova motoro.
  Do Stalin decidis, ke nuntempe la ĉefa sovetia batalanto restas la YAK-9 kaj LAGG-5, kaj la atakaviadilo IL-2 estis facile fabrikebla kaj travivebla. Kaj en tankoj, laŭgrada transiro al la T-34-85 kaj IS-2.
  Kvankam por ke ne estu malkresko en produktado ...
  Kaj la fronto krevis je la kudroj, la germanoj kaptis Kaŭkazon. Maĥaĉkala falis, kaj ili jam alproksimiĝis al la limoj de Azerbajĝano!
  Ĉi tie Tamara batalis kun la virina bataliono. Denove knabinoj en ĉifonoj el tunikoj kaj nudpiedaj batalis kun superaj malamikaj fortoj.
  Tamara pafis eksplodon al la nazioj, falĉante kelkajn el la malamikoj. Kaj tiam, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis obuson de mortiga forto, kaj pepis:
  - Gloro al USSR!
  Anna pafis al la nazioj tre precize. Kaj per siaj nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis grenadojn de mortiga forto, disŝirante kontraŭulojn.
  Tiam ŝi kriis:
  - Gloro al komunismo!
  Akulina, pafante al la malamiko, fortranĉis la faŝisman infanterion. Ŝi dehakis la Fritz, ĵetante obuson per siaj nudaj piedoj kaj knaris:
  - Por Rusujo, nia granda patrino!
  Viktorio, pafante al la malamiko, kaj ĵetante obusojn al li per sia nuda piedo, notis:
  - Por la granda Patrujo!
  Olimpio, ankaŭ pafante de maŝinpafilo, jelfis:
  - Gloro al la tempoj de granda komunismo!
  La inaj batalantoj estas mirindaj...
  Ili batalas, kiel devus esti por belulinoj ...
  Tamara, batalante, rememoris la komencon de la milito. Kiel ŝi devis eskapi de germanaj trupoj. Ŝi tiam aŭdis la tondrajn efikojn de pafiloj. La knabino estis forlasanta la kanonadon. Ŝia amikino Tatiana, la germanoj kaptis kaj forprenis novajn ŝuojn, deŝiris juvelojn kaj orelringojn. Kaj ili pelis ŝin nudpiede en kaptitecon ... Tatjana estis filino de la sekretario de la regiona komitato, kaj ŝi ne ofte devis marŝi sen ŝuoj. Ĉi tio estas humiligo de fiero, iri nudpiede kiel malnobelo, kaj doloras pro delikataj plandoj. La knabino sangigis siajn piedojn kaj ĝemis ĉiupaŝe.
  Tamara ankaŭ portis la novajn botojn al ŝi donitaj, kaj ŝi frotis la kalkanojn pro la longa promenado. Kaj ŝi demetis siajn ŝuojn kaj marŝis nudpiede. Ŝi estas knabino el la vilaĝo, kiu faris sian devon en Ukrainio. Kiel infano, ŝiaj kruroj eĉ marŝis laŭ montodeklivoj. Kaj ĉi tio, kompreneble, ne povas esti komparita kun la vojoj de la ebenaĵo. Estas vere, ke la kaloj sur ŝiaj plandumoj jam foriĝis, kaj ne estas tiel komforte marŝi. Sed la piedoj rapide fariĝis denove malglataj. Kaj ŝi apenaŭ suferis.
  Sed Tatjana baldaŭ perdis la krurojn tiel malbone, ke ŝi ne plu povis marŝi. La germanoj estus mortpafintaj ŝin, sed ili kompatis la belecon. Ili metis min sur ĉaron, sed kontraŭe ili kanti min. Tatjana havis agrablan voĉon, kaj kantis plurajn politike neŭtralajn kantojn al ili.
  Kio okazis al ŝi poste, Tamara ne sciis. Ŝi mem promenis tra la arbaro, palpis per la nudaj piedoj, tuberklojn, tuberojn, branĉetojn, kaj ŝi eĉ estis kontenta. Jen kiam oni marŝas laŭ la akraj ŝtonoj de la montoj, tiam eĉ kalaj plandoj, se oni marŝas longe, ĝi fariĝas akra kaj dolora. Kaj eĉ pli malagrabla promeni sur dornoj. Kiam ĉi tiuj gluiĝas en la plandojn, ĝi fariĝas multe pli dolora, eĉ por la malglataj plandoj de la knabino.
  Tamara en la kampanjo estis venkita de laceco kaj malsato. La knabino manĝis berojn, kaj tio ne sufiĉis. Kaj la germanoj rapide antaŭeniris. En la ukrainaj arbaroj, Tamara, kutimita vivi en la montaro, ne tre bone konis sian vojon. Mi perdiĝis, kaj finiĝis en la malantaŭo.
  Kaj nun, kiel ĉasita kato en la arbaro. Tiam la knabino kaptis la germanojn sur motorciklo. Ili haltigis la aŭton kun la infanĉaro por akiri akvon. Kaj Tamara ŝteliris al la maŝinpafilo, kaj kiel ĝi tranĉas de ĝi ĉe la malamiko. Kaj tranĉu necerte, sed precize. Kaj la nazioj falas kaj tordiĝas en agonio. Tamara finas ilin. Ŝi movis unu nudan kalkanon al la mentono, li falis. Kaj la knabino finis lin.
  Post tio la belulino grimpis sur la motorciklon, premis la pedalon per la nuda piedo kaj ekflugis.
  Do moviĝi estas multe pli amuza ol promeni kaj nudpiede.
  Tamara kantis survoje:
  - Estas agrable, fratoj, estas agrable, estas agrable, fratoj vivi! Vi ne devas malĝoji kun nia atamano!
  Tiel estiĝis la batalkampo.
  Kaj nun ŝi batalas kontraŭ la nazioj kiel komsomola terminanto. Sed la fortoj estas neegalaj, kaj la bataliono de knabinoj estas devigita retiriĝi. Bataloj bolas ĉi tie, kiel akvo en giganta kaldrono super vulkano.
  Anna, pafante, kaj ĵetante obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - En milito, ĉiuj rimedoj estas bonaj, escepte de memmortigaj!
  Akulina, pafante al la malamiko, terenbatante la naziojn, notis:
  - En ĉio ni estos la unuaj!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino donis la donacon de detruo.
  Viktorio, pafante al la nazioj, kaj faligante la malamikojn per aŭtomataj eksplodoj, jelfis:
  - Ne estos kompato por la malamikoj!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  Olimpio ĵetis ŝiajn nudajn, ĉizitajn krurojn, pezan amason da obusoj kaj grincis:
  - Por la grandeco de la plej homa kortego en la mondo kaj komunismo!
  La militistoj estas vere gloraj ĉi tie, kaj ŝatas la spacan epokon.
  Ili batalas kun granda sovaĝeco.
  Sed la nazioj ankoraŭ progresas en Kaŭkazo. En februaro 1944, la germanoj kaj turkoj unuiĝis, tranĉante la sovetiajn soldatojn en du neegalajn partojn.
  La Fuhrer postulis fini Sovetujon. Astraĥano ankoraŭ eltenis. La nazioj, kiel ĉiam, en bataluniformo ... La unuaj ME-262 batalas en la aero. Oni devas rimarki, ke ili ne produktis sentojn. Al alta rapideco, ne estas tre oportune bati de 30 mm aviadilkanonoj. Jes, ĉi tio devas esti prenita serioze. La ME-262 ankaŭ havas kelkajn problemojn pro sia peza pezo. Kun manovreblo precipe.
  Pli sukcesa en uzo, la TA-152 estis amita fare de pilotoj kaj iĝis laborĉevalo. Fakte, aŭto kaj unua bombaviadilo, kaj ĉasaviadilo kaj atakaviadilo. Ekzistis eĉ ideoj por tute transdoni germanan aviadon al tiu ĉi aviadilo. Inter ĝiaj avantaĝoj, oni devas rimarki transviveblecon kaj rapidecon, kaj potencajn armilojn, taŭgajn por atakaj aviadiloj kaj batalantoj.
  Ankaŭ la ME-309, kiu estas modernigita, estas uzata pli kaj pli aktive. La ME-109 daŭre funkcias, kiu ne estas forigita pro ne reduktado de produktado. Eĉ nova modifo de la ME-109 "K" aperis kun pli potenca motoro, armita per kvin aerpafiloj samtempe. Vi ne povas venki maŝinon tiel facile.
  ME-309 ankaŭ ricevis pli potencan motoron kaj balais flugilojn. Tre danĝera aŭto. Sovetiaj pilotoj ankoraŭ flugas malnovajn aviadilojn, kaj ilia kvalito nur malpliiĝas. Ĝis nun, tamen, la Yak-9 ne estas tiel malbona, ĝi estas sufiĉe manovra kaj ĝi ne bezonas troan rapidon.
  Germanaj trupoj estas fortaj ... Estis disputoj pri la tanko T-34-85. Ĉu indas fari la turetan kirason pli dika? Post ĉio, en ĉi tiu kazo, la pezo pliiĝos. Kaj oni devas rimarki, ke la kvalito de sovetia kiraso falis. Alojaj elementoj mankas, kaj la kvalito de veldado aŭ fandado falis al kritika nivelo.
  Sed la knabinoj batalas kiel heroinoj...
  Tiam la tanko de Elizabeto estas rompita kaj la knabinoj foriras. Nudpiedaj kaj bikine vestitaj, ili kuras tra la neĝo, lasante graciajn piedsignojn.
  Catherine notis kun malbona rigardo:
  - Ni estas plene sufokitaj!
  Elena notis kun kolero:
  Sed ni ankoraŭ venkos!
  Elizabeto pafis sian pistolon, trafante germanan motorciklanton kaj murmuris:
  - Mi batis germanon! Kiel li taŭgas de mi!
  Eŭfrazio energie notis:
  - Tie ili finas sian vivon, kaj ne eskapas reen!
  Catherine estis agresema knabino, kaj kantis:
  - En nia furiozo, ni kantas la himnojn de la imperio!
  La knabinoj kuras por si mem, kaj iliaj nudaj rondaj kalkanoj ekbrilas.
  La knabo, vidante la knabinojn, timige demandis ilin:
  - Kaj de kie vi venis nudpieda?
  Elizabeto respondis:
  - Ni faru taktikan manovron!
  La knabo pepis:
  - Unu, du - malĝojo ne estas problemo,
  Vi neniam devus retiriĝi!
  Tenu viajn nazon kaj voston pli altaj per pipo,
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Catherine pepis, nudigante la dentojn:
  - Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Elena kriis:
  - Ne timu! Ni revenos....
  Kaj ĉiuj kvar knabinoj kriis ĥore;
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  Militistoj estas pretaj ŝiri ajnan germanon ... Kaj nudpiede en la neĝo ili estas tiel seksecaj kaj belaj. Kiel belaj estas ĉi tiuj knabinoj, kiel florantaj kaj nevelkantaj rozoj.
  Nu, Hitler ne ŝercas, kaj ĉirkaŭ nia Patrujo, li turnas nubojn. Li enprofundigas la dentojn en la koron mem, kaj trinkas ŝian sangon!
  Kaj la knabinoj postlasas tre belajn spurojn. La germanoj sekvas ĉi tiujn spurojn kaj frapas sur la genuojn kaj fiksrigardas avide. Ĉi tiuj estas la sovaĝaj militistoj. Kaj la germanoj kisas la spurojn de knabinoj.
  Kaj Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova batalas sur la ĉielo. Du mirindaj knabinoj.
  Anastazio, malflugigante la naziojn kaj turnante sian aviadilon uzante siajn nudajn piedfingrojn, kantis:
  Ni batalos por pli hela morgaŭ!
  Akulina, detranĉante la vostojn de la nazioj per siaj nudaj piedfingroj, pepis:
  - Ni kisu!
  Kaj la knabinoj denove batas la germanojn sen ia kompato aŭ ceremonio. Tiel saĝaj ili estas.
  Anastazio denove turnis sian Yak-9 kaj, grincante, blasfemis:
  - Jen la nomo de komunismo!
  Akulina konsentis kun ĉi tio:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos...
  Anastazio, faligante la germanojn, murmuris:
  - Patrujo estas nia suno!
  Kaj ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie, la plej alta sovetia klaso.
  Kaj la germanoj ricevas ĝin, tre malbone. Kaj malamikecoj disvolviĝas...
  En marto, la nazioj komencis sturmi Bakuon. Estas atako kontraŭ granda urbo plena de petrolo. La bataloj estas ferocaj.
  La germanoj senŝeligas Bakuon uzante pezan artilerion.
  Kaj bombita de ŝtormsoldatoj. Sed la unua, plej nova Yu-488, kiuj distingiĝas per sia kolosa potenco, ankaŭ ĵetas bombojn. Ĉi tiuj aŭtoj estas simple bestoj.
  Sur unu el ili, Gertrude, Eva, kaj Frida. Belaj knabinoj, havante bonegan vidon, ĵetas bombojn sur sovetiajn poziciojn. Kaj ili mortigas soldatojn de la Ruĝa Armeo kaj civilulojn.
  Bakuo brulas... Fumo leviĝas en kolonoj. Naftoputoj brulas, ĉio brulas.
  Gertrude diras kun rideto:
  - Dio amas Germanujon!
  Eva, premante sian nudan kalkanon sur la levilo kaj faligante bombojn, konsentas:
  - Kompreneble! Ni estas la elektita raso!
  Frida kantis agreseme:
  - Nia popolo estas la elektitoj de la ĉielo!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj. Ĉi tiuj estas la speco de batalantaj knabinoj ĉi tie, simple la formado de agresemo. Kaj batalpovo.
  Gertrude pafis eksplodon de aerkanono kaj pepis:
  - Por la grandeco de nia Patrujo!
  Eva, pafante al siaj kontraŭuloj, konfirmis:
  - Por kolosa grandeco!
  Knabinoj povas vidi rapide majstris la aviadilojn. Ĉi tiuj estas la batalaj amikoj ili estas.
  Kaj vi ne povas simple gajni ilin ĉe kartoj. Kaj ili draŝas malamikojn per sovaĝa frenezo.
  Frida notis:
  - Mi estas virino de grandaj revoj kaj beleco!
  Post kio ŝi denove pafis de aviadilkanonoj, malflugigante sovetiajn batalantojn kiuj provis ataki la germanan monstron.
  Jes, kontraŭ la nazioj estas sento, ke ili ne povas rezisti.
  Bakuo estas sub atako.
  Tamara kaj ŝia bataliono batalas por ĉi tiu urbo. La knabinoj batalas senespere kaj montras senekzemplan heroecon.
  Tamara turnis, ĵetis grenadon per la nudaj piedfingroj, disĵetinte la germanojn kaj iliajn soldulojn, grincis:
  - Por mia senlima Patrujo!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj. Ŝi estas militisto de la plej alta nivelo, kiu ne havas egalulon.
  Kvankam, kompreneble, aliaj knabinoj ne estas malbonaj. Ni diru, ke ili tre bone batalas.
  Anna, ekzemple, prenis, kuŝigis la naziojn, kvazaŭ per rikolpo.
  Kaj pepis:
  - Por USSR!
  Kaj per sia nuda kalkano donis murdan donacon de morto.
  Akulina, pafante al la malamiko, grincis:
  - Por mia Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi neniigajn prezentojn, kiuj ekstermas ĉiujn en vico.
  Viktorio batalas kun malamikoj, agante malespere kaj decide. Batas kontraŭulojn en eksplodoj. Tiam, kun la nudaj piedfingroj, li ĵetas obusojn kun mortiga forto. Kaj krioj:
  - Por la ideoj de komunismo!
  La Olimpikoj ankaŭ batalas. Kaj ĉi tiu heroa knabino ĵetos tutan skatolon da eksplodaĵoj per siaj nudaj, muskolaj kruroj. Kaj la tanko "Leono" ruliĝos.
  La militisto ekkrias:
  - Sed pasaran !
  Batalantaj knabinoj kaj tre belaj. Neniam rezignu kaj neniam rezignu. Ili havas la potencon de terminatoroj.
  Kaj la fortoj estas tre malegalecaj... Bakuo estas englutita de fajroj. Sovetiaj trupoj ne havas sufiĉe da municio. Kaj ĉi tio estas la ĉefa problemo.
  Multaj kapitulacas en malespero.
  Gerda kaj ŝia teamo devigas virajn sklavojn kisi iliajn nudajn plandojn. Tiuj obeeme faras ĝin, kaj lekas siajn kalkanojn.
  Tiam la knabinoj grimpas en la Panther-2 denove kaj pafas. Batante sovetiajn pafilojn...
  Preskaŭ la tuta Kaŭkazo jam estis kaptita. Sed Erevano ankoraŭ tenas. La urbo Poti, la lasta haveno en kiu la restaĵoj de la Nigra Mara Floto ankoraŭ eltenas, batalas heroe.
  Kaj tie knabinoj de diversaj naciecoj batalas. Kaj batalas taĉmento de nudpiedaj Gulnazi . Bela kartvela virino, kaj ŝi havas teamon por knabino.
  Gulnazi ĵetas sakon da eksplodaĵoj per sia nuda piedo, disŝiras la naziojn kaj grincas:
  - Gloro al la grandeco de la monda komunismo!
  Tamila, ŝia partnero, ankaŭ ĵetas mortigan obuson per sia nuda piedo, disŝirante la turkojn kaj kriegas:
  - Por Patrujo!
  Masha estas knabino el Rusio, donas turnon kaj ĵetas eksplodan potencon per siaj nudaj piedfingroj, kaj rompas la naziojn, krias:
  - Gloro al la tempoj de monda komunismo!
  Margarita ankaŭ donas bone celitan turnon. Ŝi falĉis la naziojn kaj sendis donacon de murda morto kun sia nuda kalkano, disbatante kontraŭulojn, kaj kriante:
  - Por nia venko!
  Jen kiel knabinoj batalas heroe. Kaj ili vere ne povas esti haltigitaj, kaj ili ne povas esti returnitaj. Ili estas simple inaj batalantoj kaj bonegaj. Kaj se ili batalas, tiam kiel herooj kaj superhomoj !
  Sed, ve, estas malfacile rezisti la naziojn kaj iliajn superajn fortojn. Sur la ĉielo, Albina kaj Alvina akiras memcertajn kontojn. Kaj tiom da aviadiloj estas terenbatitaj, ke estas klare neeble haltigi ilin.
  Albina, faligante alian sovetian aviadilon per la nudaj piedfingroj, kantis:
  - Ni ne povas esti venkitaj, la ĉasisto fariĝas ludo!
  Alvina, detranĉante siajn kontraŭulojn kaj vigle tordante sian kapon sur potencan kolo, pepis:
  - Gloro al la epoko de la nova arja ordo!
  Kaj ankaŭ donas nudan kalkanon ...
  La knabinoj jam pafis po pli ol kvincent aviadilojn kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Ĉi tiuj estas nur nekredeblaj belaĵoj. Kaj se la malamikoj de la Tria Regno jam estas batitaj, tiam ĉi tiuj diabloj ne povas esti haltigitaj. Pli ol 500 faligitaj aviadiloj nur proksime de Marsejlo. Ĉi tiu fenomeno estas, kompreneble, supre. Hitler eĉ decidis aprobi la sesan gradon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Ĝin ricevos tiu, kiu unue superos mil faligitajn aviadilojn. Kaj la rezulto estos simple fenomena.
  Albina dehakis kvin sovetiajn aviadilojn samtempe per unu eksplodo de 30-mm kalibroj de aviadilkanonoj kaj, premante la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj, kuĝis:
  - Gloro al nia forto!
  Alvina, falĉinte sovetiajn aŭtojn kaj detranĉante malamikojn per siaj nudaj piedfingroj, ekbalegis:
  - Granda gloro al heroeco!
  Kaj la militistoj palpebrumis unu al la alia!
  Ili batalas kiel ĉiam en bikino kaj nudpiede, kaj ĉi tio estas ilia forto. La knabinoj estas nur superviroj-inoj. Kvankam ili servas malbonan aferon. Kaj ili amas friti la kalkanojn de la kaptitaj pioniroj per fajrero. Jen la knabinoj ĝuste ĉi tie. Brutala sed bela.
  Albina iam diris:
  - En la mondo ne estas bonkoreco, ekzistas nur malforteco!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi faligis kelkajn bombojn sur sovetiajn poziciojn, batante tri pafilojn.
  Ĉi tiuj estas la militistoj, kiuj absolute neniun kompaton al neniu! Sed iliaj batoj simple premas.
  Alvina notis kun rido:
  - Ne estas loko por malfortuloj, sub la suno!
  Kaj palpebrumis al sia kunulo.
  Militistoj kiuj montras neniun malforton kaj neniam rezignas. Ili estas vere ĉampionoj de ĉampionoj. Kvankam kun minussigno, ĉar ili servas malbonan forton.
  Sed samtempe amuza kaj ĉarma.
  Albina, elmontrante la dentojn kaj sendante mortigajn aerkonkojn al siaj kontraŭuloj, pepis:
  - La nazia vorto estas sankta - ni detruos por ĉiam!
  Alvina agreseme rimarkis, terenbatante kontraŭulojn:
  - Ni vere estas piratoj!
  Albina, fortranĉante la malamikojn, konfirmis:
  - Ĉio alia estas sonĝo!
  Kaj la militistoj fariĝis tiel dispremantaj kaj faligante ĉiujn, kvazaŭ ili batus hoke-diskojn per bastonoj.
  Alvina pepis dum ŝi disbatis la rusajn aviadilojn:
  - Ni batalas kontraŭ Hitleraj agloj!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  La militistoj ĉi tie, fakte, lasas la intestojn de la malamikoj. La Ruĝa Armeo ricevas kapitalon de ili.
  Batalantaj knabinoj tiel fervore batas rusajn trupojn.
  Sed Helga sur la TA-152 detruas la sovetiajn terarmeojn. Batas senkonscie SAU-85 kaj kriegas:
  - Por la grandeco de Germanujo kaj ŝiaj filoj kaj filinoj!
  Sed la batalado ankoraŭ daŭras por Astraĥano.
  Knabinoj kun la lasta forto por teni.
  Alenka ĵetas bombon kun eksplodaĵoj kun sia nuda piedo. Rompas la naziojn kaj kriegas:
  - Por sankta komunismo!
  Anyuta, pafante al la nazioj, kaj ankaŭ ĵetante obuson per siaj nudaj piedfingroj, kriegas:
  - Kaj savo por la lando!
  Alla, faligante kontraŭulojn, kaj falĉante ilin sen nenecesaj ceremonioj, kaj ĵetante granaton per sia nuda kalkano, knaris:
  - Tiel sonas nia gloro!
  Maria, detruanta la malamikojn, ĵetante mortodonacojn per la nudaj piedfingroj, muĝas:
  - Ni estas grandaj en nia gloro!
  Marusja, falĉante la progresantajn arabajn soldulojn en vicoj, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo, hurlas:
  - Por ŝanĝoj, por ke la prezoj falu tuj!
  Matrona, estingante la naziojn per maŝinpafilo, prenis ĝin kaj grincis:
  - Nia Patrujo Sovetunio! Estos disbatita sinjoro!
  La militistoj ĉi tie agas kun granda agresemo. Kaj ilia batalpremo estas kolosa.
  Ĝenerale, ili montras sian kolosan aerakrobatikon. Kaj vere nehaltigebla premo.
  Militistoj nudpiedaj, sed feliĉaj...
  En aprilo, post ĉio, la nazioj kaptis Bakuon. La manko de municio prenis sian paspagon. Samtempe ankaŭ Poti falis preskaŭ samtempe. Nur Erevano, situanta sur la montodeklivoj, eltenis. Sed li ankaŭ estis kondamnita. Tie finiĝis ankaŭ municio kaj manĝaĵo. Estas nur ke la turkoj ankoraŭ ne sturmis ĉi tiun urbon, kaj ili kolektas polvon por malsati.
  La knabinoj de la bataliono de Tamara parte malaperis inter la subtera, kaj parto, kune kun la komandanto, moviĝis laŭ la malantaŭo ĝis la fronto ... Ili volis trarompi sian propran.
  Kaŭkazo jam estas preskaŭ tute kaptita, sed la milito daŭras. Kvankam Sovetunio perdis sian plej grandan naftejon en tiu tempo. Sed la Ruĝa Armeo ne estas rompita en spirito. Kaj ankoraŭ estas petrolo en la Volga regiono, en Siberio kaj en multaj aliaj lokoj.
  Hitler ordonis fini la rusojn en Astraĥano antaŭ la 20-an de aprilo. Kaj la batalado disvolviĝis en kolosa skalo. Kaj la bombado akre intensiĝis.
  Sovetunio estis sub forta premo. La batalado daŭris por Alma-Ata, kiu estis sturmita fare de la japanoj. La urbo estis preskaŭ tute ĉirkaŭita.
  La samurajo, tuj kiam ĝi iom pli varmiĝis, provis disvolvi la ofensivon, kaj direkte al Magadan.
  Veronika batalis en Alma-Ata kaj rebatis la alsturmon de la samurajo kun sia bataliono de knabinoj.
  Kaj estas multaj el ili. La ĉinoj rekrutitaj per la kolapsmetodoj ankaŭ batalas.
  La japanoj ĵetas flavajn soldatojn en batalon... Ili antaŭeniras kaj laŭvorte ĵetas sovetiajn poziciojn kun siaj kadavroj.
  Veroniko brulas. Kaj li falĉas la ĉinojn kaj samurajon en vicoj. Li ĵetas obusojn per la nudaj piedfingroj kaj grincas:
  - Gloro al la rusa spirito!
  Marfa ankaŭ pafas, fortranĉas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Por nia Patrujo!
  Nataŝa, pafante al la japanaj kaj ĉinaj soldatoj rekrutitaj por la rolo de kanonfuraĝo, kriegas:
  - Por Granda Komunismo!
  Alina, pafante al la samurajo kaj la ĉinaj batalantoj, falĉante ilin kun granda pasio kaj donante la donacon de la morto per sia nuda kalkano, grincis:
  - Por la novaj limoj de komunismo!
  Veroniko pafas al la malamiko kun granda precizeco, kaj trarompas la kapojn de la ĉinoj, kaj samtempe kriegas:
  - Gloro al la sovetia lando!
  Kaj kun sia nuda kruro, ŝi sendas kolosan grenadan forton, kiu ŝiras ĉiujn malamikojn.
  Marfa, dehakante la malamikon, kaj ĵetante la donacon de la morto per siaj nudaj fingroj, kriegas:
  - Regu la epokon de komunismo!
  Nataŝka disŝiris, ĵetante eksplodan pakaĵon per sia nuda piedo, amason da ĉinoj, vyaknula:
  - Por la nova sovetia ordo!
  Alina, tre precize pafante al la malamiko, grincis:
  - Por la novaj limoj de komunismo, ni batalos!
  Kaj ŝia nuda kalkano venkiĝis al la bombo de detruo.
  Batalantaj knabinoj, kvazaŭ fajreroj verŝus el iliaj okuloj.
  Ne, japanoj ne povas konkeri tiajn homojn, eĉ kune kun ĉinaj trupoj. Kaj la samurajo bastono al sturmo.
  Kaj denove ili ĵetas kadavrojn ĉe ĉiuj alproksimiĝoj. Sed estas tro da ili, kaj la bataliono de nudpiedaj belulinoj devas retiriĝi.
  Kaj estas japanaj Ŝinoboknabinoj. Kaj estas tre malfacile batali kontraŭ ili.
  Ili estas tiel brilantaj, batalantaj kaj belaj. Kaj ili ĵetas siajn piedojn per la nudaj piedfingroj, donacojn de granda detrua potenco.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo tranĉas sovetiajn soldatojn per glavoj kaj kriegoj:
  - Por la epoko de la regado de la imperiestro!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo kuras ventomuelejon, dispremas la rusan militistaron kaj grincas:
  - Gloro al la banzai- epoko !
  Ŝinoboknabino kun rufa hararo uzis helikopterteknikon, detranĉis sovetian oficiron kaj kriis:
  - Ni ĉiam venkas!
  Ŝinoboknabino kun blanka hararo uzis papilian teknikon, tranĉis tri rusajn soldatojn kaj ĵetis pizon per siaj nudaj piedfingroj. Ĝi eksplodis kaj renversis la tridek kvar.
  La militisto knaris:
  - Por la nova japana ordo!
  Tiaj knabinoj ĉi tie estas mirindaj kaj vere bonegaj... Kaj la Ruĝa Armeo en la Malproksima Oriento renkontis seriozan malamikon.
  Sed ĉi tie en la centro sovetiaj trupoj liveras subitan baton direkte al Rĵev.
  Ĉi tie la skipo de Elizabeto batalas unuafoje sur la nova IS-2-tanko. Maŝino kun kiu iuj esperoj estas asociitaj. Kutime estas kvin ŝipanoj en ĝi, sed ĉi tie la militistoj traktas kvar.
  Elizabeto pafas 122mm pafilon. Detrua kuglo flugas kun murda forto. Priskribas arkon, kaj trafas de longa distanco T-4.
  Elizabeto ekkrias:
  - Jen kion mi bone faris!
  Ekaterina, en respondo, ŝargas, uzas siajn nudajn piedfingrojn, kaj rimarkas kun ĝeno:
  - Kaj la pafilo ne tro rapide pafas!
  Elizabeto konsentis pri tio:
  - Tute ne perfekta tankdetruanto!
  Elena, kiu helpis per nudaj piedoj ŝarĝi la armilon, rimarkis:
  - Sed murdisto!
  Kaj tiam Catherine pafis. Kaj la ŝelo trafis la Panteron surŝipe de longa distanco. Jes, mortiga pafilo...
  Catherine notis:
  - Ni havas multe da energio kaj ekscito!
  Elena konsentis kun ĉi tio:
  - Multa! Gloro al Rusujo!
  Eŭfrazio ankaŭ notis:
  - La videbleco de ĉi tiu aŭto estas malfortaj knabinoj. Kiel vi pafas ĝin?
  Elena logike notis:
  - Kaj jen nia edukita okulo! Se ni batas, tiam ni batas!
  Kaj la militistoj kantis ĥore:
  - Ni ne timos kaj ĉiam batalos!
  . ĈAPITRO 7
  La 21an de aprilo Astraĥano daŭre estis parte sub sovetia kontrolo. La germano ne estis tute prenita de ĝi.
  La tereno ebligis bone defendi ĉi tie. Kaj la germanoj decidis ŝanĝi taktikojn. Anstataŭ atakoj, ili ŝanĝis al bombado kaj senŝeligado.
  Alenka kaj ŝia teamo kaŝis sin en bunkro kaj atendis eksteren la masivan senŝeligadon.
  La knabinoj estis nur ses el ili, ludante kartojn. Ili tenis la ferdekojn per siaj nudaj piedfingroj kaj diskutis.
  Anyuta diris kolere:
  - En Kaŭkazo, nur Erevano ne estis prenita. Ĉi tio estas nur nia lasta insulo en ĉi tiu regiono. Kio sekvas?
  Alenka logike sugestis:
  - Plej verŝajne ili iros al Moskvo. Jen ilia kredo!
  Alaho rimarkis kun suspiro:
  - La fortoj estas tre malegalecaj... Ni vere perdas la militon, kaj ni ne havas sufiĉe da soldatoj!
  Maria logike notis:
  - Kaj la nazioj suferas perdojn! Ili ne povas rezisti nin!
  Matrena esprimis sian opinion, ĵetante mapon per la nudaj piedfingroj:
  - Ni naskiĝis por venki, kaj ni certe venkos, mi scias!
  Marusya konsentis, batante sian kontraŭulon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Kompreneble, ne estas dubo!
  Alenka ne estus tiel optimisma, ĵetante karton per sia nuda, sunbrunigita kruro:
  "Ni knabinoj eble devos vivi sub okupo, sed mi kredas, ke ni certe venkos!"
  Anyuta diris emfaze:
  - Vi povas batali per partiaj metodoj, kaj estos tre bele kiam vi batalos kun tia tre mojosa!
  Alaho agreseme notis:
  - Vi devus batali pli aktive!
  La knabinoj silentigis la konversacion. Poste ili transiris al alia temo.
  Marusya komentis kun ĝeno:
  - La nombro de kredantoj kreskas. Kontraŭ ĉiu logiko!
  Anna respondis al tio:
  Neniu ankoraŭ pruvis, ke ne ekzistas Dio. Kaj li ne povas pruvi la malon. Do ĉi tie vi povas argumenti ad infinitum.
  Elena konfirmis:
  - Kaj diskuti ĉi tie estas stulta kaj senutila!
  Alaho konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, ĉi tiu konversacio estas senutila. Cetere, se ekzistas Dio, tiam Li estas tia, ke estas pli bone por li ne esti!
  Matryona ridis kaj rimarkis:
  - Pli bone estas, ke tia Dio ne ekzistus! Ĝis tiam, ni kantu!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore;
  Ni estas knabinoj, aliĝantaj al la Komsomolo,
  Ili faris ĵuron per fido esti la Patrujo ...
  Tiel ke furioza malvenko atendis la naziojn,
  Nu, kaj Rusio vivi sub komunismo!
  
  Ja Lenin estas kun ni, kvazaŭ metalo,
  El bronzo, kiu estas pli forta ol iu ajn ŝtalo...
  Mi revis turni la mondojn
  Kiel testamentis la granda geniulo Stalino!
  
  Ni faros la Patrujon pli malvarmeta
  Kaj ni levos la Patrujon super la steloj...
  Estu sukceso kun la komsomolaj membroj,
  Kvankam niaj piedetoj estas tute nudaj!
  
  La faŝisto atakis mian patrujon,
  Samurajoj senĝene venas de la oriento...
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon
  Kaj mi kredas la kontraŭulon, ni disŝiros lin!
  
  Svarog estas kun ni ,
  Kiu, ŝerce, konstruos komunismon...
  Plej forta el ĉiuj en la universo estas la glora Familio,
  Aldonos al konscio kaj volo!
  
  Mi kredas, ke ni neniam rezignos,
  La Patrujo ne povas esti surgenuigita...
  Kamarado Stalin estas hela stelo,
  Kaj nia instruisto estas la saĝa geniulo Lenin!
  
  Ni faros nian patrujon,
  Pli bela kaj radianta sur la planedo...
  Kaj estos, sciu la mortigan pafilon,
  Lasu plenkreskulojn kaj infanojn amuziĝi!
  
  Brulu Svarog , ne brulu en via koro,
  Vi estas la patrono de ĉiuj glavoj de Rusio ...
  Ni konstruos baldaŭ, mi kredas fortan paradizon,
  Jesuo venos sankta misio!
  
  Ne fidu la bandamikojn de Hitler
  Ke ŝi venkos facile kaj minace ...
  Vi nur bezonas unu familion -
  Kaj kredu, ke ne estas tro malfrue por ami la Patrujon!
  
  Sinjoro Ĉiopova protektu nin ĉiujn,
  Levu la trikoloran flagon super la teron...
  Kaj la malbona predanto fariĝos ludo,
  Ni povos alfronti Satanon!
  
  Mi amas la Grandan Patrujon
  En la tuta universo ne estas pli bela vi
  Ni ne vendos Rusion por la rublo,
  Ni konstruu pacon kaj feliĉon en la universo!
  
  En la nomo de nia Patrujo, sonĝo,
  Granda Rusio leviĝos...
  Ĉio alia estas nur vantaĵo
  Kaj nova mesio estos kun ni!
  
  Ho mia ĉiopova Lada,
  Vi donos amon kaj pacon al la ruso...
  Mi turnas min al vi do mi preĝas,
  Kaj se necese, batu per fulmo!
  
  Maria Patrino de Dio de la Ĉielo,
  La universo donis Jesuon ...
  Pro vi leviĝis la granda Dio,
  Homoj ne perdis veran guston!
  
  Rimarku, ke la komsomolaj membroj estas
  La dioj de Rusio estas tre respektataj ...
  Ni estas la grandaj filoj de la Patrujo,
  La rusoj ĉiam venkas!
  
  Amikoj devas preĝi al la Patrujo,
  Perun, Yarilo, kaj Svarog estas potencaj ...
  Ni estos tre fortaj edzoj
  Kaj ni eĉ blovos la nubojn en la ĉielon!
  
  Nun la malamiko jam estis reĵetita el Moskvo,
  Vi multe vundis la faŝistojn...
  Ni estas fidelaj al Jesuo kaj Stalino,
  Estos sufiĉe da tankoj kun pafiloj!
  
  Ne, la malamiko ne povos bridi la rusojn,
  Ĉar niaj militistoj estas ĉiopovaj...
  Ekzamenoj, transdono, nur por kvin,
  Por ke ĉiu knabo estus tre forta!
  
  Kredu min, Stalingrado estos glora,
  Kaj ni gardos lin de la alsturmo...
  Venka kavalira vicigo venos,
  Kvankam la sango fluas senbride!
  
  Nudpiedaj knabinoj en la malvarmo
  Ili kuras, flagrante per siaj kalkanoj...
  Kaj ili batos la faŝistojn per pugno,
  Nesocieca Kain estos platigita!
  
  Ĉio estos, homoj bone scias
  Ni estas en la spaco, ni malfermos la konstelaciojn ...
  Ja estas peko dubi pri braveco,
  Kaj estos homo sur la trono de Dio!
  
  La scienco baldaŭ revivigos la mortintojn,
  Ni povos fariĝi pli junaj kaj pli belaj...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Al mia bela patrino Rusujo!
  La knabinoj bone kantis tutan poemon kaj daŭre kartludis per siaj nudaj piedoj...
  La 22-an de aprilo estis la naskiĝtago de Lenin. La knabinoj trinkis alkoholon diluitan per akvo kaj kafo kaj ronronis sub la spiro...
  La Ruĝa Armeo faris alian Rzhev- Sychevsk -operacion en la centro. La germanoj sidis sur la defensivo kaj rebatis. Novaj sovetiaj tankoj T-34-85 kaj IS-2 batalis. La lasta aŭto ofte blokiĝis en la koto. Kaj ĝi ne prenis la kirason de la Tiger-2 kaj pli pezajn katojn fronte. "Pantero"-2 ankaŭ povus esti penetrita nur proksime.
  La plej germana aŭto penetris la sovetian de pli granda distanco.
  Hitlero estis ĝenerale kontenta pri la "Pantero" -2, kiu estas kontentige protektita, kaj bona veturado kaj armiloj. Sed li postulis krei tankon, kiu estus pli bone protektita, kaj samtempe veturi tolereble ...
  "Muso" en ĉi tiu kazo pruvis esti neefika maŝino. La E-100 estis aktive evoluigita kiel parto de la "E" serio. La loko de la motoro kaj dissendo laŭsupoze estis faritaj kune, kaj la turo estis pli mallarĝa kaj pli klinita, kiel la kareno. La dikeco de la kiraso restis komparebla al la Muso, same kiel la armiloj, sed la pezo devis esti reduktita al 130 tunoj pro la alteco. En ĉi tiu kazo, la motoro, male, devus fariĝi pli forta je 1500 ĉevalfortoj, kaj la tanko havus kontentigan moveblecon.
  Ĝenerale, la serio "E" laŭsupoze fariĝis nova generacio de tankoj. Kun pli malaltaj siluetoj, kun grandaj anguloj de racia deklivo, potencaj pafiloj kaj motoroj, densa aranĝo.
  Tamen, dum la germanoj jam havis sufiĉe bonajn aŭtojn. "Pantero" 2 anstataŭigis la antaŭan modelon. Nova Tiger-2 ankaŭ aperis kun pli potenca motoro kaj mallarĝa gvattureto. Pli bone protektita kaj pli malpeza.
  Do la nazioj ne sidis senmove.
  La 24-an de April, 1944, la unua germana jetbombaviadilo Arado frapis Moskvon kun mortodonaco. Li faligis bombon de granda alto kaj facile preterpasis la sovetiajn batalantojn.
  Hitler diris, ke nun Sovetunio ne havas ŝancon, kaj la fino de la Ruĝa Armeo baldaŭ estos.
  La 25-an de April komencis novan atakon kontraŭ Astraĥano. En la batalo partoprenis ankaŭ la unua termoviĝa maŝino: subtera tanko.
  Du germanaj knabinoj batalis sur ĝi: Mercedes kaj Dora. Militistoj provis subteran modelon, kiu moviĝis en la grundo.
  Dum sufiĉe malpeza tiel kun mallongtuba 75-milimetra kanono kaj kvar maŝinpafiloj.
  Knabinoj tiras aŭtojn sur la tero. La boriloj turniĝas, tratranĉante la rokon. La movado estas sufiĉe malrapida sep kilometrojn hore, por veturiloj, subtere ĉi tio ne estas malbona.
  Mercedes premas siajn nudajn piedfingrojn sur la unua stirstango en la germana armeo. Estas tre oportune funkcii kaj prononcas:
  - Jen nia germana scienco kiel sukcesis!
  Dora konsentis kun tio:
  - Jes, ni jam scias multon! Nia potenco estas tre granda!
  Ĝi ankaŭ kontrolas per stirstango. La knabinoj provas specialan maŝinon per radaro.
  Ĉi tie estas sovetia baterio antaŭen kaj vi povas plonĝi sub ĝi.
  Mercedes, elmontrante la dentojn, rimarkas:
  - Ni konstruos novan ordon!
  Kaj tiam aperas la aŭto de la nazioj. Eksplodema fragmentiĝoŝelo trafas sovetiajn pafilojn. Kaj ĝi trafas la soldatojn de la Ruĝa Armeo.
  Dora diras ridante:
  - Oni celebru la grandan revanĉismon!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li faras precizajn pafojn. Batas la malamikon kaj grincas:
  - Gloro al la nova sonĝo!
  Mercedes pafas maŝinpafilojn kaj hurlas:
  - Por la epoko de grandaj revoj!
  La knabinoj ridas kaj aplaŭdas sin. Ĉi tiuj estas la agresemaj kaj tre lertaj militistoj ili estas.
  Dona agreseme rimarkas:
  - Estas multaj bonaj aferoj en la mondo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li premas la butonojn kaj denove pafas, al la sovetiaj pafistoj.
  Mercedes konfirmas ridetante:
  - Kaj ĝi estos eĉ pli bela!
  Kaj li ankaŭ pafas per la nudaj piedfingroj. Tiel pafas ĉi tiuj batalantaj knabinoj.
  Nu, kio estas alia aparato por milito...
  La nazia atako kontraŭ Astraĥano pliiĝas ...
  Ĉiuj aliroj estis fortranĉitaj... Kaj la sovetiaj trupoj estis devigitaj cedi la 1-an de majo 1944, fininte la longan, heroan defendon de la urbo. Ĉi tiu fortikaĵo ankaŭ falis.
  La nazioj festis la falon de Astraĥano per artfajraĵo. Sed tamen la defendo ne estis vana. Kaj la Fritz bezonis iom da tempo por replenigi la soldatojn kaj eltiri rezervojn ...
  La Fuhrer planis antaŭeniri direkte al Saratov kaj plu laŭ la Volgo kun profunda pretervojo de Moskvo.
  Sed dum la germanoj regrupigis siajn fortojn, ili alportis rezervojn. Kaj la bataloj estis en la aero.
  Germana aviado provis plifirmigi sian superecon. Bataltestoj de la ME-262 malkaŝis la mankon de fidindeco de ĉi tiu maŝino, kaj ĝiaj oftaj akcidentoj, kaj ankaŭ problemojn kun manovra kapableco. Do, ĝis nun ne estis ideoj pri komplete anstataŭigi germanajn unuojn per ĉi tiu aviadilo. TA-152, male, pruvis esti bonega maŝino por sia tempo kaj estis ĉiam pli enkondukita. ME-309 kaj ME-109 restis funkciantaj.
  La raketmovita ME-163 pruvis esti bona batalanto por batalo, sed ĝia tro mallonga flugtempo igis ĝin preskaŭ neeble uzi ĝin en batalo.
  Arado rezultis esti pli sukcesa , kiu, pro sia alta rapideco, estis preskaŭ neeble malflugebla per kontraŭaviadilaj kanonoj, kaj sovetiaj batalantoj ne povis atingi ĝin. La reaktivaj skoltoj estis sufiĉe bonaj. La germanoj ankaŭ evoluigis aliajn maŝinojn. Ekzemple, la XE-162, pli malpeza batalanto ol la ME-262, facile fabrikebla, malmultekosta kaj manovrebla por esti farita plejparte el ligno. Kaj aliaj batalantoj. Kaj la ME-1010 kaj TA-183 ... Kaj la pli altnivela kaj fidinda modifo de la ME-262 X. Kaj la Gotha senvostaj batalantoj, kaj multe pli.
  Tamen, nuntempe, germanaj helic-movitaj batalantoj estis multe pli fortaj ol sovetiaj aviadiloj. Kiuj falis en kvalito, kaj estis sufiĉe malfortaj en kaj motoroj kaj armiloj. Krome, la Yak-9 estis plu simpligita kaj ĝi nun estis ekipita per nur unu 20-mm aviadilkanono, forlasante la maŝinpafilon. Tio igis produktadon pli malmultekosta kaj pli facila kaj reduktita pezo.
  Tamen, la maŝinpafilo kontraŭ germanaj aviadiloj estas sufiĉe malforta. Ĝis nun, Sovetunio ne povis havigi produkti pli altnivelajn modelojn de aŭtoj kaj enirpermesiloj en rapido kaj armiloj antaŭ la nazioj. La pli alta pezo de la maŝinoj ankaŭ kreis problemojn kun manovra kapableco.
  Kaj la manko de fuelo reduktis la flugtrejnadon de la flugilhava personaro.
  Alvina kaj Albina, reginte la potencajn armilojn de la ME-309 je deca rapideco, ne volis alteriĝi sur la ME-262, kiu tro ofte kraŝis sin. Kaj en rapideco ili jam estas pli fortaj ol rusoj.
  Alvina, detranĉante la sovetian aŭton, notis:
  - Batali sur la ĉielo estas interese!
  Albina, uzante siajn nudajn piedojn, gvidis la batalanton al la celo kaj dispremis ĝin, konsentis:
  - Jes, ni esence estas la plej fortaj en la mondo!
  Kaj la knabinoj ridis kiel freneze.
  Majo montriĝis relative trankvila. La Ruĝa Armeo daŭre provis fortranĉi la Rzhev elstaranton.
  Elizaveta pafis de la IS-2 al siaj kontraŭuloj... La sovetia maŝino havis bonan protekton nur en la supra parto de la antaŭo de la kareno. La frunto de la turo ne estas sufiĉe protektita. Kaj ĝi povas esti penetrita eĉ proksime per kanonoj T-4. Tamen, la lasta tanko estis finfine nuligita en majo, kiel estis la Pantero kaj la kutima Leono kaj Muso. Nun en la serio "Patera"-2 kaj "Tigro"-2 estas maksimume unuigitaj kaj kun similaj armiloj.
  Ĉi tiuj maŝinoj estas bone protektitaj sur la frunto, sufiĉe malfortaj sur la flankoj, kaj malsamas pli en pezo. Ilia veturado per novaj motoroj estas akceptebla por la militistaro. Sed ĉi tiuj tankoj ankaŭ estas provizoraj... La Panther-3 kaj Tiger-3 de la E-serio estas pretaj por anstataŭigi ilin. Kun pli densa aranĝo, kun la loko de la motoro kaj transdono en unu bloko kaj trans, kun malpeza, simpligita, kaj samtempe trairebla kaj facile riparebla aŭtofundo.
  Novaj maŝinoj devus esti pli bone protektitaj, sed sen grava pliigo de pezo.
  Pri armiloj, ĉi tie ne estas unueco. Sovetiaj tankoj havas kirason ne tro dikan kaj de malbona kvalito. Kaj ne utilas instali grandajn armilojn. La militistaro estas sufiĉe feliĉa kun la 88mm kanono. Ŝi prenas tridek kvar de kvar kilometroj, kaj IS -2 de iom pli proksime. Do evoluo estas survoja...
  En Sovetunio, io devas esti respondita. Sed jen kio, ĝi ankoraŭ ne estas klara... Estas planoj krei la SU-100. Ĉi tiu memvetura pafilo estas simple efika, kaj kun penetra ago. Kun ŝi, kelkaj esperoj estas ligitaj, por la batalo kontraŭ la kreskantaj pezaj tankoj de la Tria Reich. Sed ĝi ankoraŭ devas esti farita, kiel la obusoj por tia monstro, kaj amasproduktado de la pafilo devus esti establita, kio en milittempaj kondiĉoj ne estas tro multe, ĝi estas reala.
  Sed la tankoskipo de Elizabeto batalas sur la T-34-85. Kaj knabinoj en nudaj piedoj kaj en bikinoj kuraĝe batalas.
  Elizabeto pafas ĉe la nazioj per siaj nudaj piedfingroj kaj pugnobatas la Panteron en la flankon, dirante:
  - Por granda komunismo!
  Kaj iliaj tridek kvar saltas kaj rapide turnas sin, pafante.
  Ekaterina ankaŭ pafas la malamikon tre precize. Malmoderna T-4-tanko frapas ĝin en la flankon kaj kriegas:
  - Gloro al la kavaliroj de USSR!
  Kaj denove palpebrumas al ŝiaj amikoj. La knabino montriĝis tiel militema knabino.
  Elena ankaŭ pafas ĉe la malamiko. Li trafas ĝin tre precize, ĉi-kaze rompante la Tiger-2 rulilon kaj muĝas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Por sankta Rus'!
  Eŭfrazio precize pafas al la malamiko. Faras precizan pafon ĉe la flanko de la malamiko, trarompas la metalon kaj kriegas:
  - Por sankta komunismo!
  Kaj la knabinoj memfide turnas sian tankon kaj evitas obustrafojn. Ne estas facile venki knabinojn.
  Ĉi tie, la plej nova kaj timinda "Leono" -2 aperis kontraŭ ili. Provu trarompi tian tankon, kaj li provas trafi la tridek kvar.
  Kaj pafas de malproksime.
  Elizabeto respondis ĉifante:
  - Vi ne prenos ĝin!
  Kaj sendas ĵetaĵon al la tanko "Lev" -2 de longa distanco. Ĝi trafas lin en la frunton.
  La hitleriano klakas.
  Tiam Catherine denove pafas, uzante siajn nudajn piedfingrojn al la malamiko, kaj ĉi-foje, la ĵetaĵo, priskribinte la arkon, ĵus trafis la faŝiston en la longa kanono.
  Catherine kuĝis:
  - Akra okulo, oblikvaj manoj, ĉi tio ne temas pri ni!
  La germano, perdinte sian trunkon, komencis rapide turni sin kaj foriri. "Leono" -2 estas la unua germana tanko, en kiu la transdono kaj motoro situas antaŭe en unu bloko, kaj la rapidumujo estas sur la motoro mem.
  Tio permesis al li redukti lian altecon, kaj redukti pezon, levante lian rapidecon signife. Kaj tiel "Lev" -2 foriris, kaj havis ŝancon rompi la distancon ...
  Elena, uzante siajn nudajn piedfingrojn, montris la pafilon, prenis ĝin kaj pafis al la malamiko. La ŝelo trafis la postaĵon de la kareno de la Leono, sed rikoltis for ... .
  Elena grumblis:
  - Damne, la distanco estas granda. Ni ne ricevos lin!
  Katarina gluglutis , montrante la dentojn:
  - "Leono", knabinoj, ĉi tio estas "Leono", kiel ni ne estas ofenditaj! Baldaŭ konas vin amikoj, estos tre honta!
  Kaj ilia tanko trafis la T-3, ĉi tiu tanko nur turniĝis flanken, kaj ĝi povas esti trafita de longa distanco.
  Kaj la knabino pafis per la nudaj piedfingroj kaj kuis:
  - Gloro al la epoko de komunismo sur la tero!
  Eŭfrazio notis kun ĝeno, pafante al la malamiko, kaj uzante ŝiajn nudajn kalkanojn:
  - Nia Patrujo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Elizabeto pepis, elmontrante la dentojn kaj kantis, komponante tutan poemon dum ŝi iris:
  Ni ne estos venkitaj de Satano
  Mia patrujo estas la plej bela en la mondo,
  Gloro al bela lando....
  Plenkreskuloj kaj infanoj estos feliĉaj en ĝi!
  
  La konvaloj bele floru en ĝi,
  Kaj la keruboj ludas decan himnon...
  La Fuhrer venos kaput
  Rusoj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Komsomolanoj kuras nudpiede,
  Ili tretas sur la neĝo per siaj nudaj kalkanoj...
  Hitler vi nur aspektas mojosa
  Mi movos vin en tankon!
  
  Ĉu ni povas venki la naziojn
  Kiel ĉiam, ni estas nudpiedaj knabinoj...
  La plej timinda kavaliro estas nia urso,
  Li mortigos ĉiujn per maŝinpafilo!
  
  Ne, ni knabinoj jam estas tre mojosa,
  Ni laŭvorte disŝiras ĉiujn malamikojn...
  Niaj ungegoj, dentoj, pugnoj...
  Ni konstruos lokon en mirinda paradizo!
  
  Mi kredas, ke estos malvarmeta komunismo,
  La lando floras en ĝi, kredu la konsilon...
  Kaj malfeliĉa naziismo malaperos,
  Ili estos, mi kredas, heroaĵoj estas kantataj!
  
  Ĝi floros, mi kredas, ke la rando estas ŝtorma,
  De venko denove ni estas al venko ...
  Venku la japanan Nikolaon
  Samurajo respondos pri malnobleco!
  
  Ni ne lasos nin kliniĝi,
  Disbatu niajn malamikojn per unu bato...
  Lasu la ĉasiston iĝi ludon
  Ni disbatis la Wehrmacht pro bona kialo!
  
  
  Kredu, ke ni rezignu ne senprokraste,
  Rusoj ĉiam povis batali ...
  Ni akrigis niajn bajonetojn el ŝtalo,
  La Fuhrer fariĝos la bildo de bufono!
  
  Jen kio estas mia patrujo
  Rusa akordiono ludas en ĝi...
  Ĉiuj popoloj estas amika familio,
  Triumfas Habel, ne Kain!
  
  Baldaŭ ĝi estos en la gloro de Sovetunio,
  Kvankam nia malamiko estas kruela, perfida...
  Ni donos ekzemplon por braveco,
  La rusa spirito estos glorata en bataloj!
  . ĈAPITRO #8
  Majo 1944 pasis rapide... Albina kaj Alvina kolektis fakturojn per aviadiloj.
  Ili estas knabinoj, kiuj, kvazaŭ sur flugiloj de keruboj, rapidas.
  Albina malflugigas rusan aviadilon per siaj nudaj piedfingroj, kaj kriegas:
  - Por la Tria Regno!
  Alvina, ankaŭ nudpieda kaj en bikino, faligas sovetian aviadilon, dividas ĝin en pecojn kaj krias:
  - Por arja komunismo!
  Post tio la knabinoj, uzante 37-mm-kanonon, komencis pafi al sovetiaj tankoj.
  Ili batas senkonscie la tridek kvar kaj krias:
  - Ni estas tiel bonegaj!
  Albina premas la pedalon per sia nuda, ronda kalkano kaj pepas:
  - La komunismo estu glorata!
  Kaj ĝi frakasas tra sovetia aŭto.
  Alvina ankaŭ precize pafas al la malamiko, batas lin senkonscie kaj kriegas, elmontrante siajn dentojn:
  - Nia vero estas en la pugno!
  Tiaj spritaj knabinoj... Kaj ili detruas sovetiajn regimentojn... Ekzemple, ili akiris la IS-2. Do ili atakis lin de la aero, kaj poste pafis al li el aviadilkanono. Ili trarompis la metalon kaj igis la tankon bruli. Kaj la batalkompletoj eksplodos.
  Albina pepis ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - La knabino amas mortigi! Jen la knabino!
  Alvina siblis, montrante siajn perlajn dentojn:
  - Gloro al nia Patrujo! Por komunismo!
  La knabinoj jam prenis la totalisman ekstermon de kontraŭuloj.
  Kaj la Ruĝa Armeo estis memfide frakasita.
  Kaj Gerda batalis sur la ŝipanaro de sia "Pantero" -2 kaj okupiĝis pri totala detruo.
  La knabino montris la kanonon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi terenbatis tridek kvar kaj muĝis:
  - Por la grandeco de komunismo laŭ la arja maniero!
  Charlotte ankaŭ pafis siajn nudajn piedfingrojn al la sovetia tanko, frakasis la kirason kaj kriis:
  - Por granda sukceso en la mondo!
  Fikita sen multe da ceremonio kaj Christina. Jes, ŝi tiel trafe faris, trabatis la soveton tridek kvar per sia nuda kalkano kaj jelpetis:
  - Por la grandaj landlimoj!
  Magda ankaŭ pafis ĵetaĵon en victurno kaj kukis:
  - Por la nova arja ordo!
  Tiam la knabinoj prenis ĝin kaj kantis unuvoĉe:
  - Ni ĉiuj estas skinhead ŝatantoj de libereco, ni batalas por nova ordo! Baldaŭ la popoloj fariĝos arjaj, ni batalas per fajro kaj glavo!
  La militistoj, mi devas diri, montriĝis tre batalemaj. Kaj se ili pafos la malamikon, tiam ĝis la fino.
  Sovetunio estas atakata de superaj fortoj. Japanio enpuŝas de la oriento.
  Du japanaj pilotoj, Toshiba kaj Toyota, atakas sovetiajn poziciojn de la aero.
  Ambaŭ japanaj virinoj estas tre belaj kaj nudpiedaj kaj en bikino.
  Toshiba faras aeraliron, trarompas la tegmenton de sovetia tanko kaj muĝas:
  - Mi estas monstro el japana infero!
  Toyota, premante la piedfingrojn de sia nuda piedo sur la pedalon, kaj detranĉante la malamikon, kriegas:
  - Por la grandeco de la ideoj de Japanio!
  Ĉi tiuj knabinoj estas mirindaj. Kaj ili disbatas la malamikojn tre aktive.
  Kaj Sovetunio vere perdas kontraŭ la samurajo. Kaj estas kompreneble kial. Kie rezisti tian fanatikecon kaj teknologion.
  Japanaj knabinoj ĉi tie sur lumo, sed lertaj tankoj trarompas kaj la Ruĝa Armeo estas specife draŝita.
  Tankaj unuoj ne estas ŝerco.
  Toshiba faligis bombojn sur la sovetiajn poziciojn de la aero, kaj paro da pafiloj flugis supren kaj pepis:
  - Por granda komunismo!
  Post tio ĝi ridos...
  Toyota en flugo notis:
  - Rusaj dioj estas strangaj. Ili adoras la krucumiton sur la kruco, kaj konsideras lin Dio. Eĉ iel ĝi fariĝas amuza!
  Toshiba ridis responde, rimarkante:
  - Kaj ni mem baldaŭ fariĝos dioj kaj daŭrigos la evoluon de nia Dieco!
  Kaj la knabinoj tre volonte ridi.
  Toyota ridis:
  - Nia forto estas en unueco!
  Toshiba agreseme konfirmis tion:
  - Nia forto, nia pugno!
  Kaj denove, de la ĉielo, ili faligos fluon da aviadilaj konkoj sur la malamikon, trarompante la tridek kvar.
  Ĉi tiuj batalas knabinoj kaj ili diras kion alian. Japanio formanĝos kaj bruligos ĉiujn.
  Kaj kiam pioniro estas torturita, ĝi montriĝas ege agresema.
  Precipe se la kalkanoj de la knabo estas frititaj. Ĉi tio estas la plej multe, ke nek estas superago ...
  Kaj la knabinoj krias je la supro de siaj pulmoj...
  Kaj sovetiaj knabinoj ankaŭ kuraĝe batalas kaj pafas kontraŭulojn. Kaj ili agas antaŭ horaro kaj ramado.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova estas tre aktivaj belulinoj sur la ĉielo.
  Kaj ili malflugigas la naziojn, kvankam tiuj aviadiloj estas pli fortaj.
  Anastazio premas la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj kaj kantas:
  - Ne estas malbone esti forta, certe!
  Akulina premas la ellasilon per sia nuda kalkano kaj konfirmas:
  - Ni tre forte batos la naziojn!
  Kaj ambaŭ knabinoj kantis:
  - Forta, forta, tre malfacile batebla! Forta, forta, tre malfacile batebla!
  Post tio, la militistoj eklegis flugilhavajn aforismojn, kiuj galopis kiel ĉevaloj, aŭ pli ĝuste junaj virĉevaloj;
  Politikisto ofte ĉikanas por meti jugon al balotantoj!
  Koko politikisto dispremas balotantojn kiel kokidojn!
  La politikisto revas rajdi sur blankan ĉevalon por meti jugon al la balotanto!
  La vulpo estas malgranda kun dentegoj, kaj volante engluti ilin, ĝi ĝenerale kaŝas ilin!
  Politikisto, kiu multe parolas pri la homaro, estas tipa kanibalo!
  Kaj urso povas esti lulita per mieldolĉaj paroloj!
  Por alkoholulo, amara vodko estas pli dolĉa ol mielo!
  Tajloro mensogos kaj ne ruĝiĝos, politikisto "ruĝiĝos" kaj mensogos!
  Virino, deĵetinte siajn ŝuojn, surmetas viron, ĝis la nivelo de vagabondo!
  Se vi volas proksimiĝi al Dio, mallongigu vian avidecon!
  Eĉ en la ŝajna indiferenteco de la Ĉiopova kuŝas amo - finfine infanoj antaŭ ĉio volas eliri el la zorgo de siaj gepatroj!
  Dio prokrastas la punon de malbono por doni ŝancon al la pekulo!
  Talento kaj diligento kiel edzo kaj edzino naskas sukceson nur duope!
  Eĉ mielo estas amara - se vi dronas en ĝi!
  Trompo estas kiel vino, ĝi estas malsana kaj dolĉa kaj estas malfacile ĉesi!
  Amo estas kiel fragmenta ĵetaĵo - ĝi rompas la koron, skuas la cerbon, eligas poŝojn, iras flanken!
  La homo estas iel egala al Dio - la Ĉiopova kreis la universon, kaj la homo naskis stultecon: ambaŭ estas senfinaj!
  Kiu konstruas sukceson sur sango, alfrontos la sorton de pikita porko. Ili manĝos siajn kamaradojn - la rezulto estas malĝoja kaj kolera!
  Kelkfoje la plej bona maniero konservi reputacion estas maŝo ĉirkaŭ via kolo! Ĉiuokaze, ne lasu ĝin fali!
  Vi ne povas longe kuŝi sub urso - ĝi disbatos vin!
  Foje edzino estas kiel mamuto anstataŭ kovrilo!
  Verkisto, kiu strebas rikolti monbiletojn - li ne semos bonon, eternan!
  Lando sen leĝo estas kiel korpo sen skeleto! Nur por ne osifiĝi - necesas elektoj!
  Se vi volas krei ĉefverkon - forgesu pri la kotizo!
  La plej lerta trompo estas kiam vi ne mensogas, sed neniu kredas vin!
  Kompreneble, malvenko promesas grandajn problemojn, sed ĉi tio estas nur reflekto de estonta venko!
  En batalo, ĝi alportas venkon - bravecon kaj bonan inteligentecon.
  Por venki, vi unue devas vidi kie!
  La skolto estas la forĝisto de venko!
  Ĉiu malsaĝulo povas kripligi - ne ĉiu inteligenta povas kuraci!
  Multaj malĝentilaj ekzekutistoj - malmultaj kuracistoj!
  Al kiuj estas kuracistoj, kaj al kiuj ekzekutistoj!
  Sen doloro ne estas kuraĝo - sen braveco ne estas venko!
  La ideoj de komunismo estas la limo de idiotismo: se varmegaj kapoj kaj malvarmaj koroj entreprenas ilin efektivigi!
  Komunismo estas malpeza, sed tiuj, kiuj estas tro oleaj, estas bruligitaj!
  Se vi ne havas la paciencon, kantado helpas!
  La homoj estas kiel fero - ĝis ĝi malvarmiĝas, donu al ĝi la deziratan formon!
  Se vi volas populariĝi - uzu forton pli ofte!
  Taksado estas kiel infera herbo - ĝi kreskas kiam oni akvumas ĝin per larmoj kaj sango!
  La homoj estas kiel fiherboj - ju pli oni tretas, des pli alte ĝi etendiĝas!
  Unueco estas la ŝlosilo al venko!
  Disciplino estas ilo por venko! La menso ludas sur ĝi!
  Unueco, kuraĝo, sindonemo - la ŝlosiloj de venko, libereco, feliĉo! Sen disciplino ne ekzistas armeo, kaj sen armeo oni ne povas trovi liberecon!
  La laboro plifortigis nin, multobligita de la menso donos liberecon, kaj kune kun bonŝanco alportos feliĉon!
  La komandanto estas kiel la supro de piramido - devas esti nur unu, alie eĉ tia solida strukturo kolapsos!
  La nobelaro de la familio havas la saman rilaton al kuraĝo, kiel la longo de la haroj al la menso!
  Neniu braveco de la prapatroj helpos la malkuraĝulon!
  Klingo el la plej forta ŝtalo rustiĝas en la manoj de babilulo kaj malkuraĝulo!
  La plej terura armilo estas la Biblio en la manoj de kanajlo!
  La ĉefa riĉaĵo de homo: potenco, ĝi ankaŭ estas la ĉefa kaŭzo de ruiniĝo!
  La plej bona profesio estas prostituado, vi kombinas komercon kun plezuro kaj ĉiufoje nova partnero - neniu rutino!
  La genealogio de la heroo - vi povas fanfaroni dum jarcento, sed atingis la batalkampon - malkuraĝe rapidas al la malantaŭo!
  Botelo da vodko estas kiel granato - ĝi forbatas vin de viaj piedoj, defrapas vian cerbon, dispremas viajn internaĵojn!
  Kiam la koro estas plena de kompato, ial la monujo malplenas!
  Vere libera homo submetiĝas al tri aferoj - racio, amo, Dio!
  Amo estas kiel rozo - ĝi longe ne floras, sed doloras!
  Sklavo en sia animo estas submetita - al pasioj, volupto, servistoj de Dio!
  La sorto estas malfirma kiel sablo - nur diligento ĝin ligos per cemento!
  Taso da vino estas kiel oceano - se oni forportiĝas, oni perdas la teron sub viaj piedoj!
  Virinoj amas viran potencon, sed ne en la kazo kiam ili spertas ĝin por si mem!
  Amo estas kiel boato, se vi remas tro rapide ĝi renversiĝos kaj sinkos!
  Ĝustatempe li prezentas artikolon - delogo de plenkreskuloj fare de neplenaĝuloj!
  Vi ne povas meti mankatenojn al amo!
  Kio estas natura ne estas krima!
  Amo estas tenera sento, sed la plej dikaj katenoj ne povas teni ĝin!
  Se ĉiuj leĝoj funkcius, la lando fariĝus malliberejo, kie oni varbas gardistojn el eksterlando!
  La principo de la neeviteblo de puno ne funkcias, ĉar vi ne povas aresti vin!
  Kuracistoj ne devas iri tra la obstaklokurejo. Post ĝi, manoj tremas, kaj la lango ŝanceliĝos kaj glaso da vodko, male al postebrio, ne helpos!
  Estas nenio pli laciga - longa senlaboreco!
  Scienca malkovro: konceptita progrese - enkorpigita agreseme!
  Ne pensloko por pripensado, sed loko de kvereloj kaj frenezo!
  Ĉiuj problemoj de la homaro venas de egoismo, prospero eblas nur per komunaj klopodoj!
  Homo sen teamo estas kiel ardaĵo, sen fajro - ĝi donas malmulte da lumo kaj rapide estingiĝas!
  Hejmlando varmiĝas - pli bone ol fajro!
  Kaj la besto estas pli bona en la grego!
  Logiko ne devas servi al instinktoj - la menso de volupto!
  Estos milito - estos heroaĵo!
  Muskoloj sen cerbo, tio estas manpleno da viando - sur kiu ploras pato!
  El la du duelantoj, unu estas malsaĝulo, la alia estas kanajlo!
  Ju pli alte flugas homo, des pli li estas malkontenta pri sia pozicio!
  Restita sola, la hundo sopiras la bastonon de la posedanto!
  Nur li havas flugilojn - kies menso ne kutimas rampi!
  Estas malbone kiam vi estas sola kiel snobo!
  Vi estas sola, kaj la malamikoj estas legio!
  Eĉ elefanto povas esti manĝata de cimo!
  Se la cimoj ne estas unu miliono!
  La gvidanto de la lando estu frato de homoj, ne frato!
  . Estas pli facile trovi sekan rokon en la oceano ol inventaĵo kiu ne estis uzata por militaj celoj!
  Venko kiel virino - altiras per brilo, sed fortimigas je prezo!
  Fajra dio de milito kaj kiel aliaj dioj postulas atenton kaj oferon!
  Unu glavo, kiel pluvguto, falos kaj disiĝos, kaj kiam ili estos multaj, naskiĝos venko!
  Nur ne kantu - por paco!
  Mia koro estas malgaja - mia stomako estas malplena!
  Unue la bovlo, poste la pensoj!
  Venko valoras la honoron!
  Honoro estas relativa koncepto kaj devus esti aplikata ĉefe al viaj soldatoj!
  Kiu trinkas antaŭ la batalo - postebrio en la submondo!
  La pipoj silentas, ĉar la klingoj kantas - ŝtalo estas pli forta kaj pli laŭta ol kupro!
  Armeo sen komandantoj estas kiel grego da ŝafoj sen paŝtisto, se unu lupo ne manĝas, tiam ĝi timigos!
  Flugo estas pli malsaĝo ol malkuraĝo! Post ĉio, la plej multaj soldatoj mortas ne en batalo, sed dum la postkuro!
  Milito estas kiel domenludo, nur rompitaj ostoj ne plu estas kolektitaj - la tero tenas!
  Persekuto igas militiston ekzekutiston, malkuraĝulon bravan homon, humilan homon insolenton!
  Fantazio estas konkurso de absurdaĵo kaj absurdaĵo! Samtempe ne ekzistas pli scienca kaj logika ĝenro!
  En milito, kiel en opero - ĉiu kantas sian, nur instigisto povas esti spiono!
  Modernaj virinoj pardonas al viro ĉion - krom malriĉeco!
  Ĉu vi scias kiel spionoj diferencas de spionoficiroj?
  Mi scias! Ni havas nur spionistojn - la eksterlandanoj ĉiuj estas spionoj!
  Kio estas pli bona kun malplena kapo aŭ malplena monujo? Kompreneble kun malplena kapo - ne tiom rimarkebla!
  La menso estas la plej bona kolektanto de riĉaĵoj!
  Menso kaj sorto: geedzoj enamiĝinte - nasku sukceson, riĉecon, pozicion, sed rapide disiĝas!
  Estas pli facile por fieraj viroj aŭskulti konsilojn, kiam ĝi estas donita de virino - krom se ĝi estas edzino!
  Saĝa edzino valoras riĉaĵon! Kaj entreprenema edzino povas procesi lin!
  Kiu aprezas personecon en persono, kaj kiu aprezas kontantmonon!
  Homaro povas esti detruita de du aferoj - komputiloj kaj komputikistoj. La unua atrofios la menson, la dua ne povos profiti de ĝi!
  Kamarado en la milito kaj granato!
  Ĝenerale, granato rakontanta ŝercojn estas kiel Faberge-ovo uzata por fendi nuksojn!
  Talento estas kiel animo: neeblas forpreni, sed ĝi povas esti detruita!
  Venĝo ne valoras honoron - la venĝo de deco!
  Envio estas la ĝermo de krimo, memintereso akvumas, mallaboreco nutras!
  Maldiligento estas la plej malbona el ĉiuj krimoj!
  Pli bone estas morti digne per glavo ol vivi kiel bovo pelita en stalon per vipo!
  En milito, kuraĝo povas venki ruzon, sed ruzo neniam povas venki kuraĝon!
  Milito faras la vivon terura, kaj la morton inda kaj bela!
  Modesteco estas malofta kvalito por komandanto, sed ĉi tio faras ĝin eĉ pli valora!
  - Ŝakalo konsonas kun la vorto kal!
  La leono havas nur unu avantaĝon super la ŝakalo - la ŝancon morti digne!
  Teknologio estas la ekzekutisto de kuraĝo!
  - Sed ĝi ne estas vera! Fakte, ju pli alta estas la nivelo de teknologio, des pli da inteligenteco kaj eltrovemo necesas sur la batalkampo!
  Kie komenciĝas la interesoj de la Patrujo, finiĝas la persona bonfarto!
  Libereco devas esti kombinita kun disciplino. Anarkio estas la antitezo de libereco!
  Forta memoro estas la plej bona mentoro! Ĝenerale la libereco estas gajnita per glavo, sed nur per la helpo de la racio oni povas ĝin konservi!
  - Kiam forta militisto savas alian, por tio ne necesas speciala honoro!
  Post ĉio, kiam braveco brulos en via koro, vi levos vian ŝildon por defendo de la sklavoj!
  La malnobleco de bastardo ne estas preteksto por honesta, ĉar la ĉeesto de malpuraĵo ne pravigas malpuran!
  Amo neniam estas malmultekosta - precipe se vi pagas ne per via monujo, sed per via animo!
  La sola afero, kiu povas pravigi verŝitan sangon, estas se la larmoj ĉesos flui kiel rezulto!
  Tiuj, kiuj servas por mono, neniam povos egali en batalo kun tiuj, kiuj estas pelitaj de kuraĝa koro kaj la deziro al libereco!
  La larmoguto de infano estas danĝera ĉar ĝi iĝas furioza rivereto, kiu forlavas civilizaciojn!
  La posteno de komandanto ne estas kroma lutado, sed plia respondeco kaj peza ŝarĝo!
  Oni ne scias, kio estas pli grava - nutri ĉiujn malsatojn aŭ viŝi larmon por unu infano!
  Oro estas pli mola ol ŝtalo, sed prefere batas la koron!
  Ne la armilo igas la soldaton forta, sed la armilo de la soldato!
  Knabinoj ŝajnas spritaj kun aforismoj de majstroj. Kaj se ili komencas detrui la malamikon, tiam li ne povas esti savita de ili.
  Fine de majo 1944 komenciĝis la nazia ofensivo direkte al Saratov.
  La Shturmlev partoprenis en la bataloj , maŝino sur la ĉasio de la iama Leono, kun eĉ pli potenca bomb-lanĉilo kun kalibro de 450 mm, kiu laŭvorte dispremas kaj detruas ĉion, ŝirante kaj trarompante la kolosan forton de la funelo. .
  Kaj tia raketo tuj prenos tutan blokon kaj faligos ĝin.
  " Shturmlev " sub la kontrolo de teamo de germanaj knabinoj, pafante al sovetiaj pozicioj.
  Jane palpebrumas al siaj amikoj, kaj frapante siajn nudajn piedojn, diras:
  - Ni plene balaas la malamikojn, kaj igas ilin tipaj ĉerkoj!
  Gringeta responde palpebrumas, premas la levilon per sia nuda piedo kaj kriegas:
  - Ni ludos kaj venkos malamikojn!
  Malanio notis:
  - Kontraŭ la Ŝturmlev -maŝino , ĉiuj sovetiaj fortikaĵoj estas senpova!
  Monica, trafante sian nudan kalkanon, konfirmis:
  - Ni vere naskiĝas por venki!
  Jane eligis:
  - La milito ne havas virinan vizaĝon, sed fizionomion, kiu allogas ekscit-serĉantojn!
  Gringeta , pafante al la sovetiaj unuoj per maŝinpafilo, eldonis:
  - Virino estas kolombo, kiu mordas en pego viron kiel milvo!
  Monica, pafante al rusaj soldatoj, notis:
  - Virino ĉiam havas sep vendredojn semajne, kaj sen dimanĉa donaco de geedza ŝuldo, ŝi ĉiam havas liberan tagon!
  Malanya, ridante, respondis:
  - Dio ne estas ĉiopova en ĉio; li estas senpova disputi kun virino!
  Jane konsentis pri tio, pafante per siaj nudaj piedfingroj:
  - Kvankam Dio estas ĉiopova, li ne kapablas fermi la buŝon de virino kaj silenti politikiston!
  Gringeta logike rimarkis, premante per sia nuda kalkano:
  - Politikisto ne havas konsciencon, virino havas senton de proporcio, kaj virina politikisto havas ĉiujn sentojn sen mezuro!
  Monika, pafante al la sovetiaj soldatoj kaj mortigante ilin, notis:
  - Virino estas floro, pika kiel rozo, sed ŝia dolĉa bonodoro allogas kaprojn kaj virabelojn!
  Malanya, fikantaj sovetiaj soldatoj kaj detruantaj bunkrojn, grincis:
  - La balotanto falas en infanaĝon, voĉdonante por lacaj maljunaj kverkoj kun kavoj!
  La knabinoj montris sian spritecon kaj pluiris.
  Kaj atakaviadiloj ankaŭ plonĝis de supre. Kaj tiel la sovetiaj trupoj senprobleme draŝis.
  La germanoj fariĝis tiel malvarmetaj. Kaj ilia operacia lerteco pliiĝis.
  teletankoj kontrolitaj per radio , daŭris .
  Kaj tio estis problemo por sovetiaj soldatoj. Kaj la nazioj batis la Ruĝan Armeon.
  Sed sovetiaj knabinoj ankaŭ tre kuraĝe batalis.
  La batalado disvolviĝis por Kamyshin. Ĉi tie denove Alenka estas en batalo.
  Kaj ŝia batita, sed ne kapitulacis bataliono.
  Alenka diris kun rideto:
  - En ajna milito, la vivo de soldato estas valora!
  Kaj kiel li ĵetas grenadon per la nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj estas militistoj - la plej alta klaso ...
  Anyuta, pafante ĉe la nazioj, notis:
  - Oni povas igi rusan soldaton kolapsi kiel bevelita ŝtipo, sed ne surgenuiĝi, kaj skuigi kiel tremolo!
  Alla, pafante, kaj donante eksplodeman pakaĵon per sia nuda kalkano, grincis:
  - Se vi ne volas observi militan disciplinon, vi fleksos la dorson kiel kaptito!
  Maria, pafante kontraŭulojn, lanĉante murdan bumerangon per siaj nudaj piedfingroj, eldonis:
  - Estas multe da malpuraĵo en nia mondo, nur maloftaj princoj en ĝi!
  Matryona, pafante al siaj kontraŭuloj kaj fortranĉante ilin per fajroeksplodoj, kaj poste ĵetante obuson per sia nuda piedo, notis:
  - La politikisto havas longan langon, sed li havas mallongajn manojn por fari tion, kion oni ordonis al li!
  Marusja, pafante al la malamiko kaj falĉante la vicojn da germanaj kaj eksterlandaj soldatoj, ekbalegis:
  - La politikisto estas rapida promesi, malrapida plenumi, petegas almozon, kaj estas pardonita pro trompo!
  La knabinoj estas bonaj kaj batalantaj. Sed la fortoj estas tre malegalecaj. Multa detruo.
  La germana tanko "Maus", kvankam ne tute seria, ankoraŭ trovas sur la frontoj. Kaj liaj kanonoj bruas kaj pafas. Kaj levi la detruon en la tranĉeoj nekredebla.
  Sed knabinoj pafas de kanonoj kontraŭ Muso. Kvankam la konkoj resaltas kiel pizoj. Sed la germanoj daŭre puŝas kaj puŝas.
  Kaj ili pafas tre precize.
  Komsomolaj knabinoj ĉirkaŭkuras, fulmante per siaj nudaj kalkanoj, kaj grincas:
  - Por la gloro de la patrujo de la sanktulo!
  Aldviolono, pafante al la germana infanterio, grincis:
  - Kiam virino ne havas sufiĉe por ŝuoj, ŝi metas viron sur nudajn piedojn!
  Kaj la knabino ridos kaj montros sian langon.
  Oni devas diri, ke militistoj estas amuzaj. Kaj se ili batis ilin, ili batis ilin morte.
  Viola kaj Margarita, preskaŭ nudaj en nur kalsoneto, batalas, alportante ĵetaĵojn kaj precize pafante. Kaj oni ne povas simple haltigi ilin.
  Margarita grincante diras:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Aldviolono agreseme konfirmas:
  - Granda gloro al la epoko de ŝanĝo!
  Oni devas rimarki, ke la militistoj montriĝis ekstreme agresemaj knabinoj.
  Veroniko ankaŭ alportas konkojn, fulmante ŝiajn nudajn, rondajn kalkanojn kaj kriegojn:
  - Gloro al komunismo!
  Jen kion ili havis batalan epifanion. Kaj kiel ili batalas feroce kaj freneze.
  Kaj nudaj, sunbrunigitaj genuoj ekbrilas.
  Tamara ankaŭ batalas. Ŝi eliris el Kaŭkazo kaptita de la nazioj kaj denove en la vicojn. Batalas kun la karnovora sento de sango. Bataloj kun kolosa agreso.
  Tamara ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj, ŝiras la naziojn kaj knaras:
  - Komunismo estos kun ni!
  Kaj donas bone celitan eksplodon de la maŝino ...
  Oni povas vidi la knabinojn fari kolosajn miraklojn. Kaj ili havas fajron, kiu minacas bruligi la universon.
  Veroniko, pafante, kantas:
  Estos interese, sendube
  Ĉio en la mondo disponigos horaron!
  Kaj palpebrumas per siaj safiraj okuloj.
  Tamara, pafante, muĝas:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heroes of Rus' kolektas alarmon!
  Kaj donis turnon de la mitralo. Ŝi detranĉis la Fritz kaj knaris:
  - Virino estas ĉefe vulpo, kiu volas laso leonon, sed kutime azenoj falas en ŝian lazon!
  Viktorio, pafante kaj kun la nudaj piedfingroj, ĵetante alian mortodonacon, elsendis:
  - Virino estas kokido, kiu amas orajn ovojn, alportante sian portanton nur perdon!
  Kaj la knabinoj ekridis. Ili batalas tiel admirinde kun kolosa premo.
  Tamara notis pafante al eksterlandaj sekcioj:
  - Virino estas kokido, nur ŝi povas alporti orajn ovojn al tiu viro, kiu estas vera vulpo!
  Veroniko, pafante kaj nudigante la dentojn, aldonis:
  - Vera vulpo kaj koko igos vin demeti orajn ovojn!
  Margarita, pafante kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedoj, notis:
  - La ungegoj de la vulpo ne estas leonaj, sed ŝi deŝiros tri haŭtojn de la reĝo de la bestoj!
  Viola, elmontrante la dentojn agreseme, komentis:
  - Kiu ne estas vulpo kun sia menso ankaŭ ne estas leono!
  Militistoj vidiĝas kun grandaj ambicioj de batalanto. Kaj se ili komencos.
  Olimpio, pafante kaj prenante potencajn krurojn, levis tutan skatolon da eksplodaĵoj kaj lanĉis ĝin. La amaso de la nazioj disŝiriĝas, kaj la bela knabino muĝas:
  - Regu Sovetujon, kaj kantu kanton al Lucifero! Ni gajnos ĉiujn!
  Olimpio tamen ne forgesis kaj, pafinte, elparolis:
  - Vulpovirino kapablas konvinki iun viron, ke li estas leono, reproduktanta kiel simpla azeno!
  Margarita, pafante, konsentis pri tio:
  - Ina leonino kun nur vulpa menso kaj lupa teno!
  Serafim notis, falĉante kontraŭulojn:
  - La leono ne estas tiu, kiu muĝas, sed tiu, kiu ŝiras multe da verdaĵo!
  Viola, farante bone celitan fajron al la malamiko, kaj falĉante lin, rimarkis:
  - Kiam politikisto ne estas vulpo, tiam oni deŝiras de li tri haŭtojn kaj surmetas lian kolumon!
  Viktorio, elmontrante la dentojn kaj palpebrumante, kaj poste ĵetante la donacon de morto kun murda forto per sia nuda piedo, diris:
  - La politikisto havas larĝan azenon por sidi sur du seĝoj, sed li havas la animlarĝon nur per vortoj!
  Olimpio, venkinte al la barelo kun siaj nudaj, muskolaj kruroj kaj eksplodante la Lion-tankon, grumblis:
  - Tanko estas trapikita per urani-kerna kuglo, politikisto trarompas sen koro, sed kun ora monujo!
  . ĈAPITRO #9
  Kamyshin estis forlasita. Kaj komence de junio 1944, la batalo disvolviĝis por Saratov.
  Ĉi tie la bataloj estas tiel aktivaj. Kaj ankaŭ knabinoj, kiel ĉiam, en bataloj. Kaj tiaj belaj militistoj.
  Alenka batalas kaj falĉas kontraŭulojn per mitralaj eksplodoj kaj tutaj vicoj.
  La knabino ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj kaj kriegas:
  - Mia venko venas!
  Kaj denove pafas al la malamiko.
  Anyuta ankaŭ pafas al la malamiko. Ĝi faras ĝin precize kaj precize. Ŝiaj maŝinoj estas tiel allogaj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas eksplodajn pakaĵojn de kolosa forto. La nazioj estas disŝiritaj kaj la knabino kriegas je la supro de siaj pulmoj.
  - Por komunismo!
  Alla, pafante al la malamiko kun kolosa precizeco kaj falĉanta la malamikojn, grincas:
  - Por la senlima Patrujo!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, la knabino denove ĵetas la grenadon. Oni devas diri, ke ŝi estas la plej batalema el batalantoj.
  Kaj ŝi mem estas ruĝharulo kaj en nur pantaloneto. Kaj li pafas tiel precize kaj precize, kaj la Krautoj kuŝas.
  Ankaŭ Maria tre precize pafas. Kaj ŝi estas tiel bela knabino, kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetas eksplodan pakaĵon, disŝirante siajn kontraŭulojn.
  Tiam li muĝas:
  - Regu la imperion de Sovetunio!
  Marusya ankaŭ pafas precize, trafas la malamikojn kaj muĝas:
  - De la tajgo ĝis la britaj maroj, nia armeo estas la plej forta!
  Kaj li ankaŭ pafos per siaj nudaj piedoj.
  Poste, Matryona pafos mortigan kuglon al la malamiko. Kaj ĝi trafos lin kun centprocenta precizeco. Nature nuda kalkano.
  Ĉi tiuj estas sovetiaj knabinoj, kiuj laboras, sed germanaj knabinoj ne malproksimiĝas.
  Christina, Magda, Margareta kaj Schella batalanta en la Pantero. La maŝino, kvankam ne ideala, sed kun rapidpafa, longdistanca pafilo, modere lerta, kaj bona fronta kiraso.
  Germanaj knabinoj estas nudpiedaj kaj en bikino, malgraŭ la somera varmego, aŭ pli ĝuste danke al ĝi.. Kaj ili faras manovreblan batalon.
  Jen Kristina faras pafon... La ŝelo trafas la T-34-76-gvattureton kaj trapikas ĝin. La sovetia tanko haltas knokaŭta.
  La knabinoj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia preno!
  Tiam Magda pafas. La belulino kun oraj haroj ankaŭ draŝis.
  Jes, do la turo estis deŝirita je la tridek kvar.
  La tigroknabinoj laŭvice pafas. Kaj tre trafe. Ĉi tie ili trafis alian sovetian tankon.
  Poste venis Margareta. Kaj trafis la memveturajn kanonojn SU-76. Lerte fikita. Kaj ŝi kantis:
  - Nia infera Germanujo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Kaj kiel montros la lango!
  Tiam ŝi pafis el la kanono de Ŝelo. Ĝi frapis la sovetian tankon KV-1S. Ankaŭ la knabino faris bonan laboron.
  Jes, la kvar militistoj en bikinoj batalas kaj ne timas la malvarmon. Post kiam la virinoj komencis batali, aferoj iris multe pli bone por la Tria Reich.
  Jen la pilotoj Albina kaj Alvina sur la ĉielo. Ambaŭ belulinoj en bikino kaj nudpiedaj. Ili batalas por si mem sur Focke -Wulfs. Kaj ĉi tiu aŭto estas tre serioza.
  Albina, pafante el aerkanonoj, diras:
  - Aktiva kroketo! Ne bedaŭras la vorton!
  Kaj kiel ŝi briligas brilan rideton! Kaj li malflugos du sovetiajn aviadilojn samtempe.
  Alvina ankaŭ tranĉis tri per aerkanonoj kaj pepis:
  - Mia eniro estos mortiga kaj obtuza!
  Tiam la knabino nudigis siajn dentojn kaj montris siajn dentojn! Ŝi estas ĉarmo mem, kaj plena de fenomena ĉarmo.
  Albina fortranĉas alian aviadilon Yak-9 kaj grincas:
  - Kial ni bezonas sovetiajn pilotojn?
  Alvina malflugas LAGG-5 kaj memfide diras:
  - Por ke ni germanoj gajnu kontojn!
  Mirinda paro da knabinoj. Kiel ili komencis kolekti premiojn por si mem. Vi ja ne povas argumenti kontraŭ tiaj belulinoj. Ili malflugigas aviadilojn kaj nudigas siajn dentojn.
  Kaj la ĉefa sekreto estas en la malvarmo, la knabinoj devas esti nudpiedaj kaj en bikino. Tiam venos la fakturoj.
  Kaj neniam vestu vin. Kaj skuu vian nudan bruston, kaj ĝi estos ĉiam alte estimita!
  Albina fortranĉis alian aviadilon de la Ruĝa Armeo kaj kantis:
  - En granda alteco kaj stela pureco!
  Kaj ŝi palpebrumis, eksaltante kaj skuante la nudajn piedojn, muĝante:
  - En la maro ondo kaj furioza fajro! Kaj en furioza kaj furioza fajro!
  Kaj denove la knabino faligas la aviadilon kun energia alproksimiĝo.
  Kaj tiam Alvina atakas la malamikon. Li faras tion de turno, elmontras la dentojn kaj grincas:
  - Mi estos la superĉampiono de la mondo!
  Kaj denove la aŭto trafita de la knabino falas. Jes, la Ruĝa Armeo fariĝas sufiĉe malbona.
  Kaj Albina muĝas pro sovaĝa ekstazo:
  - Mi nun estas ekzekutisto, ne piloto!
  Pafas alian sovetian aviadilon kaj siblas:
  - Mi kliniĝas super la vido kaj la misiloj rapidas al la celo, estas ankoraŭ unu alproksimiĝo antaŭen!
  La militisto agas ekstreme agreseme.
  Ĉi tie ambaŭ knabinoj atakas terajn celojn. Albina pugnobatas la tridek kvar kaj kriegas:
  - Ĉi tio estos la fino!
  Alvina trafas la SU-76 kaj flustras:
  - Por kompleta detruo!
  Kaj kiel li skuas la nudan piedon!
  La knabinoj batalas ĉi tie, kaj de la flanko de Sovetunio ankaŭ la knabinoj batalas, provante protekti Gurjev, kie ankaŭ la naziaj trupoj puŝas, kiel groco de skorpio.
  Alenka batalis por Guryev, kiu estis sturmita fare de la nazioj. La malespera belulino ĵetis granaton per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al Rus' kaj la denaska partio!
  Tiam Nataŝka lanĉis obuson per la nudaj piedfingroj kaj siblis:
  - Ni protektas la knabinon nudpiede!
  Post kiam Anjuta ankaŭ per la fingroj de siaj nudaj kruroj sendis mortodonacon kaj blovis :
  - Estos mirinda bato!
  La ruĝhara Aŭgusteno prenis kaj sendis donacon de neniigo per sia nuda malsupra membro kaj grincis:
  - Montrante la radaron al la ĉielo!
  Kaj tiam la orhara Maria donis morton al la nazioj per siaj nudaj kruroj.
  Kaj ŝi kantis:
  - En Madagaskaro, en la dezerto kaj la Saharo! Ĉie estis, mi vidis blankan lumon!
  Kaj nun Marusja kun siaj nudaj plandoj ĵetos tutan aron kaj kantos:
  - En Finnlando, Grekio, kaj en Aŭstralio, Svedio, oni diros al vi, ke ne ekzistas pli belaj knabinoj!
  Jes, la ses knabinoj batalis tre bone. Sed la Fritz prenis Kursk ĉiuokaze ...
  Ne, ne rezisti tiajn superajn fortojn. La faŝistoj algluiĝas al si kaj al la vergo.
  Kaj kio influas la preparadon de monstroj.
  Adolf Hitler estis simple freneza: senti sin kiel vera despoto, al kiu ĉiuj obeas kaj tremas. Jes, se vi volas stalinismajn sukcesojn, tiam vi devas esti kiel Stalino, sen kompato kaj postulado de aliaj kaj de vi mem (ĝuste tiel pensis Iosif Vissarionoviĉ en ĉi tiu sinsekvo!). Nun la susuro estas deca kaj la aŭto ekmoviĝos. Ĝenerale, Germanio, konsiderante la satelitojn, havas grandegan avantaĝon super Sovetunio en la kvanto de industriaj ekipaĵoj, en sperta laborforto kaj en la nombro da inĝenieroj je ĉiuj niveloj. Ĉi tio estas fakto, sed la produktado de armiloj ankoraŭ ne estas egala! Germanio postrestis malantaŭ Sovetunio dum la milito, malgraŭ la tuta detruo en Rusio. Kaj de kio? Kompreneble, pro certa malordo, kiu regis en diversaj fakoj, kaj precipe en la milita industrio. Krome, negativan rolon ludis la manko de krudaĵoj, kaj ankaŭ la subtaksado de la potencialo de la malamiko. Precipe, en 1940, la produktado de armiloj en Germanio estis pli malalta ol en 1939 (se ni kalkulas la ŝafton, konsiderante municion), kaj tio malgraŭ la fakto, ke la milito jam daŭris, kaj la Tria Reich prenis kontrolon de grandaj teritorioj kun grandegaj rezervoj de produktadkapacito. Nu, kion ni povas diri pri la organizaj kapabloj de Hitler? Ne tro, tiam li ekbrilis, en la kampo de la milita industrio.
  La Fuhrer deklaris en longa parolado:
  - En la afero de kontrolado de aviado, krizaj povoj estas donitaj al Sauer . Li atente kontrolos la kvanton da ekipaĵo produktita, kaj, ne malpli grave, la kvaliton. Krome, multaj el viaj amikoj Goering, kvankam ili iam estis bonaj asoj, ne kapablas gvidi laboron. Ne ĉiu bona soldato estas ankaŭ elstara generalo, do anstataŭ la pendigita Eriko, la teknika sfero estos gvidata de persono el inter profesiaj entreprenistoj, kiu kapablas reformi kaj re-ekipi la aviadajn fortojn. Finfine, Britio ne dormas, ĝi pliigas kaj la kvanton kaj kvaliton de siaj armitaj fortoj, kaj precipe la aviadon. Ni devas esti antaŭ la malamiko je du kapoj, je deko da paŝoj, alie ni tute perdos superecon super la malamiko. Tial kvalitaj paŝoj estas necesaj.
  Goering timeme kontraŭis:
  - Miaj amikoj, pruvitaj homoj, kiuj pruvis sian batalefikecon kaj profesiecon.
  La demona diktatoro furiozis:
  - Aŭ eble mi, laŭ via opinio, forgesis, kiu perdis la batalon por Britio? Aŭ kiu malsukcesis la kvarjaran planon por la disvolviĝo de la nacia ekonomio. Aŭ ĉu vi ankaŭ volas esti vipata, kaj eĉ publike. Do fermu vian buŝon kaj silentu ĝis ili palisumos vin!
  Goering eĉ eksidis kun timo. Ve, kun la Fuhrer oni ne trompadu. Tiam la bruo denove aŭdiĝis, alia ME-262-jeto ekflugis en la ĉielon. La aŭto estis masiva kaj havis eĉ du motorojn. La flugiloj estas iomete svingitaj, la batalanto mem aspektas sufiĉe minaca. Ĝiaj rapideckarakterizaĵoj, por 1941, estas ĝenerale decaj, kaj eĉ rekordaj laŭ mondaj normoj. Vere, la maŝino mem ankoraŭ ne estas tute fidinda kaj postulas sencimigon. La faŝisma diktatoro tamen jam donis la karakterizaĵojn de novaj, pli progresintaj batalantoj ... ME-262 pezas pli ol ses tunojn, kio estas ia troŝarĝo. Jetĉasilo devus esti malgranda, malmultekosta kaj facilmova. Ĉi-rilate, la ME-163 povus esti sufiĉe bona, sed ĝia raketmotoro estas tro devigita kaj funkcias nur ses minutojn (aŭ pli ĝuste, ĝi ankoraŭ funkcios!), kio signifas, ke la intervalo estas nur en radiuso de cent kilometroj. . Kiel blitz-stila bombisto aŭ kovrilo-batalanto por armada frapoj kontraŭ Anglio, ĝi kompreneble estas ne bona.
  Sed la ME-262 povas porti tunon da bomboj, tio estas, tiom kiom la sovetia unualinia aviadilo Pe-2. Tio estas, bonega solvo kaj por batalantaj svingoj kaj por subteni trupojn. Tamen, kial ne krei ĉasilon ME-163 Comet-stilan, sed sen raketmotoro, sed kun turbojetmotoro? Ili provis plibonigi la Kometon kaj ŝajnis esti alportinta la flugtempon al 15 minutoj (tio estas vico de ĝis 300 kilometroj), kio estas ĝenerale akceptebla por la Batalo de Britio. Vi ankoraŭ povas akiri Londonon el Normandio... Kvankam ne ĉio estas tiel evidenta, vi ankaŭ bezonas bombi kaj reiri, kaj dek kvin minutoj ne estis en tia deviga reĝimo. En la estonteco, raketoj kaj ĉasaviadiloj estis rekonitaj kiel sakstrato en aviado. Sed la dezajno de la "Kometo" estas tre interesa, pro ĝia malgranda grandeco kaj malpezeco, kio signifas malmultekostecon kaj manovreblon.
  Krome, ekzistas ankoraŭ tre promesplenaj batalantoj, kiuj ĝenerale pezas 800 kilogramojn, tiaj glisaviadiloj, ke ili povas esti uzataj en aerbataloj. Vere, pro la mallonga atingo, flugoj sur ili povas esti batalitaj nur en defendaj bataloj, aŭ liveritaj al Londono sur ... Transportoj, kaj tiam alkroĉitaj reen al la pilotoj. Jen kie vi devas pensi. En la reala historio, la glisaviadiloj ne havis tempon por fari militon, kaj ial la sovetiaj aviadaj generaloj ne kuraĝis provi ĉi tiun ideon en Koreio. Ĝenerale, ĝi ne estas malĝoja, sed dum la Korea milito, usona piloto estis la unua malfermi la konton pri venkoj. Do la jankioj ne estu subtaksitaj.
  Post kiam la flugo finiĝis, juna helhara knabino elsaltis el la kajuto kaj kuris plenrapide al la Fuhrer.
  Posedita nazia numero unu etendis sian manon al ŝi por kiso. Kio estas agrable, kiam knabinoj amas vin, kaj la Fuhrer, ŝajnas, estas tute sincere idoligita de ĉiuj germanoj, aŭ pli ĝuste, preskaŭ ĉiuj krom kelkaj kaptitoj de koncentrejoj. La piloto diris kun entuziasmo:
  - Ĝi estas nur bonega aviadilo, ĝi havas tian rapidecon kaj potencon. Ni ŝiru ĉiujn idojn kiel hejtkuseneton de surogato!
  La Fuhrer aprobis la impulson de la knabino:
  - Kompreneble, ni disŝiros ĝin, sed... Sencimigado de la maŝino devas esti farita pli rapide, kaj ĉi tio precipe validas por motoroj. Ĉi tie, kompreneble, necesas radikalaj rimedoj por plibonigi ilin, sed se io helpos la ĉefo-projektisto!
  Ĉiuj bojis ĥore:
  - Gloro al la granda Fuhrer! La Providenco helpu nin!
  La himno de la Tria Reich komencis soni kaj kolumno de junaj batalantoj de la Hitler Jugent antaŭeniris . Knaboj de dek kvar ĝis dek sep jaroj marŝis al la tamburo en speciala formacio. Kaj tiam okazis la plej interesa afero: marŝis adoleskulinoj el Germana Virina Unio. Ili estis en mallongaj jupoj, la nudaj, nudaj piedoj de la belulinoj altiris la okulojn de viroj. La knabinoj provis levi la krurojn pli alte, sed samtempe tiris la piedfingrojn malantaŭen kaj zorge metis la kalkanojn. Distra spektaklo de belulinoj kun neriproĉeblaj figuroj... Vere, la vizaĝoj estis aliaj, kaj kelkaj el la junaj faŝistoj estis iom malĝentilaj, preskaŭ viraj, kaj eĉ ili tordis ilin. Precipe kiam ili kunigis siajn brovojn.
  Esteto Adolf notis:
  - Necesas, ke knaboj kaj knabinoj pli amase ricevu korpan trejnadon. Kaj mi scias, ke oni faras multon ĉi-okaze, precipe en Jungvolk , sed necesas inkluziveco kaj adopto de spartaj metodoj. Kompreneble, krom kuraĝigi ŝtelon... Niaj junuloj kaj virinoj devus kreski kiel decaj kaj samtempe senkompataj homoj.
  La Ĉefkomandanto paŭzis. La generaloj silentis, verŝajne timante kontraŭdigi, sed ne volis konfirmi la evidentecon. La Fuhrer daŭrigis:
  - Milito ne estas ŝerco, sed senkompateco kontraŭ malamikoj devas esti kombinita kun reciproka helpo kaj sento de frateco al kamaradoj. Jen kion ni devas ensorbigi al ĉiuj... La nova superhomo estas senkompata al aliaj, sed eĉ pli granda mezuro li devas esti senkompata al si mem. Ĉar malsupereco devas unue esti ekstermita en via animo, kaj tiam la malforta, homa korpo leviĝos!
  Alia paŭzo... La generaloj kaj projektistoj subite komprenis kaj komencis vigle aplaŭdi. La Fuhrer ŝajnis kontenta:
  - Jam estas pli bone, sed nun mi ŝatus vidi imiton de aerbatalo. Tia timinda kaj tute detrua...
  Heinkel timeme demandis:
  - Kun viva municio aŭ obusoj, mia Fuhrer?
  Nazia numero unu kapjesis.
  - Kompreneble kun batalo. Krome, mi ŝatus konsideri la funkciadon de la elĵeta aparato. Ja vi laboras pri tio... - La Fuhrer skuis la pugnojn. - Kiam, finfine, ĝi estos preta kaj metita en amasproduktadon. Post ĉio, sperta piloto estas sperta piloto, kiu devas esti protektita por estontaj bataloj!
  La Fuhrer-terminator tamen decidis montri al la projektistoj pli modernan skemon de la elĵeta aparato. Ĉi tiu sistemo devus esti malpli maloportuna, pli simpla kaj pli malpeza. Ke la malmultekosta kaj jam regata de la germana industrio squib estas sufiĉe taŭga por tiu celo.
  Mi devis desegni la diagramon survoje, sed Hitler estis vere bona artisto, kaj li desegnis klare, rapide, la liniojn de la diagramoj kaj la turnoj estis egalaj kaj klaraj sen iuj reguloj kaj kompasoj. La terminator-popadanetoj opiniis, ke estas strange, kompreneble, ke la germanoj, havante, ĝenerale, tiom fortan kaj iagrade progresintan ideologion kiel nacisocialismo kaj totalisma sistemo, likis la militon al la rusoj. Eble tio estas pro tio, ke la rusaj soldatoj estis pli fortaj kaj pli eltenemaj ol la germanaj kaj lernis batali pli rapide.
  Ĝenerale, se vi rigardas la kurson de la milito entute, tiam jes, la rusoj, aŭ pli ĝuste la sovetia militistaro, lernis batali, kaj la germanoj kvazaŭ forgesis kiel... Ilia komando faris decidojn ĉe la nivelo de unuaklasanoj, kaj eble eĉ pli malalta se la unuaklasano havas sperton en farado de armeaj operacioj en realtempaj strategioj. Kaj ke foje infanoj de ses jaroj jam tiel lerte gvidas virtualajn armeojn, tiam ne estas peko por ili kaj Ĵukov kaj Majŝtejn lerni. Tamen iuj esploristoj konsideras kaj Zhukov kaj Mainstein mezbonaj. Ekzistas ankaŭ kontraŭdiroj koncerne la nombron de ekipaĵoj, precipe kaptitaj, francaj. La memoro de Hitler (bona memoro, precipe kiam li estis ankoraŭ sana!), sugestis, ke estis 3600 kaptitaj tankoj de la francoj, tre impona figuro... Kelkaj modeloj, kiel la SiS -35, estis superaj ol la T- 34 en ilia kiraso, kvankam nur en fronta kiraso . Do ĉi tiu tanko ankaŭ povas esti produktita en francaj fabrikoj, krom anstataŭante la 47-milimetran armilon per 75-milimetra longa barelo . Fakte, ĉi tio eble ne sufiĉas. Britio kaj Usono ĝenerale ĉiam taksis kirason plej multe en siaj tankoj. Ĉi tie, ekzemple, la kvardek-tuna Churchill havis rezervon de 152 - milimetroj kontraŭ 120 - por la peza tanko IS-2.
  La Fuhrer diris ion alian al la dizajnistoj:
  - Ni havas sufiĉe da ventotuneloj, do serĉu pli optimuman modelon de la aviadilo kaj kreu fluliniajn formojn, sen alporti ĝin al multekostaj provoj, kie niaj plej bonaj asoj ankaŭ pereas. Ekzemple, fluga flugila aviadilo modelo estas tre efika, precipe se la dikeco kaj angulo de kliniĝo povus esti ŝanĝitaj. Mi jam donis al vi la desegnon, do la senvosta estu preta. Ĝia laŭtaksa rapideco estos eĉ kun la motoro Yumo ĝis 1100 kilometroj hore. Do antaŭen, sed ne iru!
  Sekvis tagmanĝo en la libera aero, la servistinoj starigis tablojn kaj seĝojn. Bela... Sed kiajn reformojn en Nacisocialismo fari? Kiel minimumigi la nombron da malamikoj kaj amiki. Ĉi tie, ekzemple, ne ĉiuflanke altigu la germanan rason kaj eĉ eble ĉesos dividi popolojn en klasojn. Tamen, formale, la divido de nacioj en malsuperaj kaj arjaj ankoraŭ ne estis leĝigita. Ĉi tio simpligas aferojn.
  Bela knabino el inter la servistoj sidiĝis apud la Fuhrer kaj metis sian manon sur ŝian nudan genuon. Kuŝita:
  - Ĉu vi pensas pri io, mia Fuhrer?
  La nazia diktatoro kaj samtempe virtuala ludanto vigliĝis. Li rimarkis, ke li ankoraŭ ne finis sian legoman supon kaj fruktan salaton. La Fuhrer kisis la knabinon sur la lipoj, sentante ŝian junecan, dolĉan aromon kaj diris:
  - Vi iros en la aŭtomobilo kun mi. Kaj vi ĉiuj eklaboru, la tempo por manĝi finiĝis.
  Kaj denove la ilaroj de la ŝtato, ne tute, tamen, bone oleita mekanismo komencis turniĝi. Sur la reveno, la Fuhrer amoris kun la belulo, kaj eĉ scivolis de kie li akiris tiom da energio kaj forto. Ja ili diris, ke la Fuhrer estas impotenta kaj, ĝenerale, supozeble handikapita, kiu estis malsana je sifiliso (mensogo) kaj kastrita (ĝenerale fikcio!).
  Tamen ne ĉio glate iras jam la 22-an de junio 1944, la milito kun Sovetunio daŭras de tri jaroj. Sed venko ne videblas, kaj Saratov ankoraŭ tenas. Stalino ordonis defendi ĉi tiun urbon je ajna prezo.
  Malgraŭ ĉiuj perdoj, la produktado de milita ekipaĵo estas sufiĉe alta. La novaj IS-2-tankoj montriĝis sufiĉe efikaj. Eĉ sen pugnobatado de individuaj germanaj veturiloj fronte, ili malfunkciigis ilin de sufiĉe longa distanco.
  Do la nazioj havis sufiĉe malfacilan tempon. Sed ili havis grandan avantaĝon. Jam estis sufiĉe multaj reagaviadiloj ME-262 batalantaj sur la ĉielo. Kaj li estas serioza kontraŭulo.
  La TA-152, aliflanke, pruvis esti ĝenerale rimarkinda speco de armilo.
  Stalino dume okazigis ankaŭ interligan kunvenon en la tria datreveno de la komenco de la milito kaj komencis demandi al la militestroj, pri kio ili pensis kaj kiel plibonigi la situacion sur la frontoj.
  Ĵukov sugestis al la gvidanto:
  - Se ni nur defendos nin kaj batalos kontraŭ minacoj, tiam ni sendube perdos. Ni devas antaŭeniri!
  Stalino vigle kapjesis.
  - Konsentu! Sed kie!
  Marŝalo Ĵukov sugestis:
  - Ĝis Leningrado kapitulacos, ĝi devus esti liberigita!
  Marŝalo Vasilevskij konsentis:
  - Jes, mi pensas, ke ĝi estos la plej bona el la elektoj!
  Stalino levis la ŝultrojn kaj diris:
  - Se ni ree batos Tiĥvinon, tiam ili atendos nin tie, kaj ni blokiĝos aŭ falos en kaptilon!
  Marŝalo Ĵukov kapjesis konsente:
  - Ĝuste kamarado Stalin! Sed mi proponas, ke la finnaj trupoj en Petrozavodsk estu trafitaj. Ili ne estas tiel fortaj kaj ni povas surprizi la malamikon!
  Stalino respondis ridetante:
  - Logike kamarado Ĵukov. Do surpaŝu Petrozavodsk. Kaj alportu al ni venkon!
  Post tiuj ĉi vortoj eniris pluraj knabinoj en mallongaj blankaj jupoj kaj nudaj piedoj. Ili alportis botelojn da ruĝa vino kaj glasojn da sandviĉoj kaj nigra kaviaro. Stalin prenis tian sandviĉon kaj lavis malsupren, diris:
  - Do ni trinku por certigi, ke niaj kapabloj ĉiam koincidas kun niaj bezonoj.
  Voznesensky rimarkis:
  - La kvalito de la kiraso de niaj tankoj estas sufiĉe malalta. Kaj mi proponas fari la IS-2 kaj T-34-85 pli malpezaj, pli rapidaj kaj pli manoveblaj per reduktado de la kiraso. Ĉi tio donos al ni ŝparojn en metalo, kaj faros ĉi tiujn maŝinojn pli praktikaj.
  Stalino levis la ŝultrojn kaj diris:
  - Eble... Sed mi ne subtenas fari tankojn el lamenligno!
  Voznesenskij komentis kun serioza rigardo:
  - Sed eble estas bona ideo fari kelkajn el la tankoj preskaŭ tute el ligno. Vi povas kontroli kiel ĝi aspektos praktike!
  Ĵukov konsente kapjesis kaj ekparolis:
  - Tridek kvar povas esti pli malpezaj, ili estas ankoraŭ tro delikataj kaj pliiĝanta rapideco kaj manovebleco povus aldoni sian postviveblecon. Krome, la rapidumujo pliboniĝis kaj ĉi tio kompensas la malkreskon de ergonomio pro la pliiĝo de pezo. Sed la malalta kvalito de ŝtalo transformas 90 milimetrojn en nenio kontraŭ potencaj germanaj pafiloj. Plie, la germanoj forigas la simplajn "Panther" kaj T-4 de produktado, kaj en la Tria Reich, krom skoltaj tankoj, nur la "Panther"-2 kun 88-mm kanono fariĝos seria. Sed niaj tankoj ne povas batali kontraŭ ĝi de longa distanco. Kaj eĉ pli, ilia rapideco devus esti pliigita!
  Stalino kapjesis.
  - Liberigu parton de la T-34-85 kaj IS-2 kun nur kuglorezista protekto, kaj poste kontrolu kaj spuru kiel tio influos ilian batalefikecon. Kaj laboro sur la SU-100 devus esti akcelita. Eble ni forlasos tridek kvar kaj IS-2 en favoro de ĉi tiu memvetura pafilo ekskluzive.
  Marŝalo Vasilevskij rimarkis:
  - Estas interesa ideo. Sed la SU-100 povas trafi malamikojn surŝipe nur turniĝante tute ...
  Stalino grumblis:
  - Faru ĝin pli mallonga, por ke ĝi povu ĵeti kaj turniĝi pli rapide... Kaj prefere pli malaltan silueton. Sed ni bezonas ĉi tiun memveturan pafilon kiel aero!
  Ĵukov demandis:
  - Via ekscelenco... Saratov ankoraŭ tenas, sed baldaŭ falos. Necesus ellabori planon por la evakuado de Kuibyshev de tio, kio estis prenita de Moskvo. Kion vi persone pensas?
  Stalin respondis severe:
  - En Sverdlovsk, ŝajne, vi devos evakui. Sed ankoraŭ eblas labori en Moskvo. Ni havas ĉi tie tutan subteran urbon. Ni serioze kapablas teni ĝin.
  Vasilevskij grumblis:
  - Moskvo devas esti tenita je ajna prezo, same kiel Saratov!
  Stalino ordonis:
  - Kontraŭataku la germanojn en la interspaco inter Dono kaj Volgo. Ni devas deturni la fortojn. Tenu Saratovon kiom ajn, ĝis la lasta sangoguto. Uzu ĉiujn rimedojn, eĉ kamikaze.
  Ĵukov konfirmis:
  - Tiel estu, bonega!
  Stalin turnis sin al Jakovlev:
  - Nu, dezajnisto, ĉu vi havas ideojn?
  La vicpopola komisaro respondis ĝemante:
  - Necesus krei jetan aviadon, sed tio ankoraŭ ne estas realisma. Kaj la Yak-3 postulas altkvalitan duraluminon, kiun ni ne havas!
  Stalino kapjesis.
  - Mi scias! La Yak-9 devus esti en nia servo. Kaj ĝi devus esti liberigita kiel eble plej multe! Kaj pliigi la produktadon de batalantoj.
  Jakovlev notis:
  - La germana TA-152 estas samtempe atakaviadilo, frontlinia bombaviadilo kaj batalanto. Estus bone, se ni povus krei tian multcelan maŝinon!
  Stalin apogis la dizajniston:
  - Jen bona ideo, kamarado Jakovlev! Ekzemple, LAGG-7, se iomete plibonigita, povas esti konvertita en miksaĵon de kaj atakaviadilo kaj frontlinia batalanto!
  Jakovlev volonte konfirmis:
  - Kamarado Stalin eblas... Sed necesas tempo. Jes, kaj la aviadilo povas esti multekosta.
  La Ĉefkomandanto kolere pugnobatis la tablon kaj grumblis:
  - Faru ĝin pli malmultekosta! Kaj ĝenerale, kiom vi povas spekuli pri ĉi tiu temo. Ni bezonas universalan aviadilon por produkti nur ĝin. Kaj tio povus esti la eliro.
  Jakovlev rimarkis:
  - IL-2 estas sufiĉe simpla fabrikebla kaj ĝia skemo estis ellaborita. Dum vi ne demetas ĝin. Ĝi estas sufiĉe tena aviadilo, kvankam nuntempe ĝiaj flugaj trajtoj estas malmodernaj. Sed ne ekzistas malbono sen bono. Ni kapablas bombadi malamikajn veturilojn.
  Ĵdanov kolere notis:
  - Nia aviado devus esti la plej forta en la plej malgranda!
  Jakovlev kapjesis.
  -Devas! Sed ĝis nun niaj pilotoj estas la plej bonaj en la mondo: Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova!
  Stalino konsente kapjesis.
  - Ĉi tiuj knabinoj ne havas egalulon kaj, por la sekvaj dudek kvin faligitaj malamikaj aviadiloj, mi atribuas al ili alian stelon de la heroo de Sovetunio!
  Ĵukov entuziasme sugestis:
  - Por tio vi devus trinki!
  Beria kantis kun ĝojo:
  - Ni, rememorante ĉion, juĝos la historio,
  Venos la vico de ŝia tribunalo...
  Kiel de plugilo ĝis atomaj armiloj,
  Li memfide gvidis la landon antaŭen!
  Dum la membroj de la armea konsilio interkonsiliĝis, la knabinoj batalis.
  Kaj helpe de nudaj piedfingroj ili faligas la naziojn kaj faras heroaĵojn, ĉi tiujn nudpiedajn belaĵojn.
  Kaj ili kantas:
  Ni kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  . ĈAPITRO N-ro 10.
  Antaŭ la fino de junio, la germanoj fortranĉis Saratovon, kaj la 1-an de julio 1944, la enorma Sturmmaus estis uzita por la unua fojo . Tiu ĉi maŝino kun 650-milimetra raketmovita bombo lanĉis mortigan forton de raketoj, kiuj disfendis tutajn kvartalojn.
  La knabinoj, kiuj veturis ĉi tiun aŭton, portis nenion krom siaj kalsonoj kaj liberigis donacojn de ekstreme detrua morto.
  La nudkruraj knabinoj havis kalsonojn en ruĝa, nigra kaj blanka. Kaj ili alportis mortigajn donacojn de morto.
  Faina, kiu ordonis al ili, skuis la skarlatajn cicojn de siaj mamoj kaj kantis:
  - Gloro al la epoko de la kruckavaliroj!
  Ni atingos la finon de la universo!
  Kaj la militistoj ekkriis kaj saltis.
  Unu el ili, Margareta, rimarkis:
  - Ĉiopova Dio estas kun ni!
  Faina konsentis kun tio:
  - Kompreneble! Kaj la Tria Regno certe venkos!
  La knabino frapis sian nudan piedon kaj kantis:
  -Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj! Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj!
  Do la militistoj pafis kaj piedpremis kaj galopis per siaj nudaj piedoj. Militistoj de la plej alta klaso.
  Irma ankaŭ liveras ĵetaĵon ĉi tie per aŭtomata veturado kaj muĝas:
  - Granda venko atendas nin!
  La knabinoj, kompreneble, estas inter tiuj, kiuj neniam rezignas. Kaj ili dispremas la sovetiajn poziciojn kun grandega entuziasmo.
  Albina kaj Alvina, kiel ĉiam, estas supre, kaj montras siajn agresemajn sonorilojn kaj fajfilojn. Ili estas knabinoj, ni nur diru: super!
  Albina, faligante sovetian aŭton per siaj nudaj piedfingroj, diras:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Alvina, faligante alian celon per sia nuda kalkano, eksaltas kaj, ludante per siaj abdomenaj muskoloj, ekkrias:
  - Mi estas tia militisto, ke mi ĉion streĉis!
  Tiel la militistoj disiĝis.
  Gerda, kune kun Charlotte, decidis testi alian germanan novaĵon.
  Ĝis nun, nur la memveturaj pafiloj E-25 povas aperi, en sufiĉe granda nombro - ĝi estas sufiĉe simpla fabrikebla kaj malmultekosta. Kvankam ĉi tiu modelo estas unu el la unuaj. Ĉi tie en ĝi kuŝas du knabinoj en bikinoj. La aŭto estas malpli ol unu kaj duonon metrojn pli malalta kaj danke al tio ĝi estas tiel bone protektita kaj armita per relative malgranda pezo.
  Du knabinoj Charlotte kaj Gerda, kuŝantaj, pafis al la sovetiaj pafiloj. Antaŭ ili, diseriĝintaj aŭtoj, radiokontrolitaj, moviĝis kaj purigis minkampojn.
  Ruĝa Charlotte pafis sian kanonon. Ŝi superŝutis la sovetian pafilon, kaj skuis sian bruston, apenaŭ kovritan de maldika strio da ŝtofo. Kaj ŝi kukis:
  - Rabia fajro hiperplasmo!
  Kaj tiam ankaŭ Gerda vangofrapos ŝin, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj pepas:
  - Mi estas tre bonega knabino kaj ne malbona...
  Memvetura pafilo movas sin. Kaj haltas de tempo al tempo. Ŝia alfronta kiraso estas tre dekliva, kaj tio donas bonan protekton. En sovetiaj pafiloj, obusoj estas sentemaj al rikoltoj. Kaj nenio minacas tian memveturan pafilon en la frunto. Ĉi tie ili ankoraŭ povas trarompi la tabulon. Sed la knabinoj ne hastas. Efika memvetura pafilo rilate al kiraspenetrado superas la SU-100, kiu ankoraŭ estas disvolvita, kaj ankaŭ estas pli bone protektita, pli movebla kaj samtempe pli malpeza.
  Kaj la Ruĝa Armeo havas malmultajn sekigilojn, pli precize, ĝi estas ankoraŭ nur en la dezajnostadio. Esence, la tanko T-34-85, kiu ne estas sufiĉe potenca per pafilo, kaj la kiraso estas sufiĉe malforta. Kaj la germana memvetura pafilo E-25, cetere, estas pli malpeza, multe pli forta en kiraso kaj pafiloj.
  La knabinoj batalas... Tre belaj kaj junaj. Kaj iliaj memveturaj pafiloj bombas kaj ĵetas...
  Julio estas varmega, kaj la korpoj de la knabinoj en la ruĝ-arda aŭto brilas pro ŝvito. Ili ne povas rezigni kaj retiriĝi.
  Gerda notas:
  - La dioj de la Germana Armeo estas ŝajne fortaj,
  Sed ili ne helpas malfortulojn...
  Se la kaŭzo de Adolf estas vera -
  Kreu mondan potencon!
  Charlotte kantis entuziasme:
  - Jes, magio bezonas "Panteron" kaj "Tigron",
  Verŝi pli da sango malgraŭ ĉia sorto...
  Kaj ne necesas duboj kaj frenezaj ludoj,
  La tuta raso sur la Tero falu sur la genuojn!
  Sed ĉi tiuj estas germanaj knabinoj, kaj aliflanke, sovetiaj knabinoj batalas.
  Do la batalo estos la plej serioza. Natasha kaj Anyuta pafas de potenca ŝipkanono kaj grincas:
  - Estos nia flago super Berlino!
  Kaj nudis iliajn blankajn, perlajn dentojn. Kaj ne haltigu la knabinojn kun minoj.
  Du obusoj trafis la frontan kirason de la supra parto de la kareno ... Ili reboĉas. Ne, la IS-2 estas serioza aŭto kaj ne estas tiel facile preni ĝin.
  Sed la IS-1, kiu moviĝas dekstren de la knabinoj, ŝajnas, ricevita de altprema pafilo, trafis kaj haltis. Difektis la belecon.
  Alenka, ludante per siaj abdomenaj muskoloj, kantas:
  - Ĉio neebla estas ebla en nia mondo, Neŭtono malkovris, ke dufoje du faras kvar!
  La batalado daŭre daŭras senĉese. La sovetia kanono trafas la germanojn. Granda Marusya enigas konkojn en la postaĵon. Tia estas la vivo kaj destino de knabinoj. Kaj ili kantas:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin! Rusaj lupoj disbatas la malamikon, rusaj lupoj salutas la heroojn!
  Augustine skribaĉante de maŝinpafiloj, diras:
  - Sankta milito! Estos nia venko! Rusa flago antaŭen, gloro al la falintaj herooj!
  Kaj denove la mortiga pafilo muĝas kaj sonas:
  - Neniu haltigos nin, neniu venkos nin! Rusaj lupoj dispremas la malamikon, ili havas malmolan manon!
  Maria, ĉi tiu knabino kun oraj haroj direktas la tankon kaj grincas:
  - Ni premu la faŝistojn!
  La germanoj havas malfacilan tempon; batalado ankaŭ furiozas sur la ĉielo. Sed ĝis nun la Yak-9 estas tro malsupera en rapideco kaj armilaro al la germanaj markoj. La batalo estas neegala por poeto.
  Marsejlo, ĉi tiu mirinda aspiloto faris bonan karieron dum la militaj jaroj. Pli kiel mirinda kaj mirinda. Post atingado de cent kvindek aviadiloj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfoliaj glavoj kaj diamantoj. Atinginte kvarcent faligitajn aviadilojn, li ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Por kvincent aviadiloj li ricevis la Ordenon de la Germana Aglo kun diamantoj, kaj post sepcent kvindek la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj atinginte mil aviadilojn, li ricevis la Grandkrucon de la Kavalira Kruco.
  La sola piloto estis kapabla de fari multajn aerajn venkojn. Kaj dum li ankoraŭ vivis. Marsejlo ĵus estis promociita al la rango de generalo. Sed li ankoraŭ flugis kiel ordinara piloto.
  Kiel oni diras, ĝi ne brulas en fajro kaj ne sinkas en akvo. Dum la multjara milito Marsejlo akiris la instinkton de ĉasisto. Li iĝis superlegenda piloto , kaj tre populara.
  . Sed li ankaŭ havis fortan konkuranton - Agava kaj Albina kaj Alvina, kiuj ankaŭ superis la ciferon de mil faligitaj aŭtoj ĉiu. Kaj Agave atingis Marsejlon tre rapide. Sed ŝi estas ankoraŭ tre juna, kaj ankoraŭ ne perdis eĉ unu batalanton.
  La knabino premis la pedalojn per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj, pafis eksplodon de aerpafiloj. Kaj jen kvar sovetiaj IL-2-veturiloj malflugigitaj.
  Agave ridas kaj diras:
  Iagrade, ni ĉiuj estas hundinoj! Sed mi havas nervojn de ŝtalo!
  Kaj denove la knabino turnas sin. Ĝi malflugigas sep sovetiajn aviadilojn en unu eksplodo - ses PE-2 kaj unu TU-3, kaj grincas:
  - Ĝenerale, se ne super, tiam hiper !
  Agave, kompreneble, estas hundino. Piloto de Lucifero. Tre bela miela blonda.
  Jen li donas alian eksplodon kaj malflugigas ok sovetiajn Yak-9-aviadilojn samtempe kaj grincas:
  - Mi estas la plej kreema kaj reaktiva!
  La knabino vere ne estas stulta. Ĉio estas ebla, kaj ĉio estas kapabla. Ne nomu ŝin privata.
  Kaj ŝiaj kruroj estas tiel sunbrunigitaj, tiel graciaj...
  Sed Mirabela batalas kontraŭ ŝi... Dum longa tempo Pokryshkin estis la plej bona sovetia aso . Li kolektis kvin orajn stelojn de la heroo de Sovetunio, faligante cent dudek sep aviadilojn. Sed poste li mortis. Tiam neniu povis rompi lian rekordon. Krom Anastasia Witchakova , kaj Akulina Orlova. Kaj nur lastatempe Mirabela ankaŭ superis Kozhedub sur la ĉifona Yak-9 T. Kaj faligante pli ol cent okdek aviadilojn, ŝi fariĝis sepfoja heroo de Sovetunio.
  Ĉi tiu estas la terminatora knabino! Tia ŝi haltigos galopantan ĉevalon, kaj eniros brulantan kabanon.
  Kaj eĉ pli malmola.
  Mirabela havis malfacilan sorton. Mi finiĝis en infana, laborkolonio. Nudpieda kaj surhavante grizan robon, ŝi hakis lignon kaj segis trunkojn. Ŝi estis tiel forta kaj sana. En severa frosto ŝi iris nudpiede, kaj en prizona piĵamo. Kaj almenaŭ unufoje ternus.
  Kompreneble tia fenomeno ankaŭ estis notita ĉe la frontoj. Dum longa tempo, Mirabela batalis en la infanterio, kaj tiam iĝis piloto. Mirabela ricevis sian unuan fajrobapton en la batalo apud Moskvo, kie ŝi iris tuj post la kolonio. Kaj tie li montris sin malvarmeta.
  Ŝi batalis nudpieda kaj preskaŭ nuda en la amara malvarmo, kiu laŭvorte paralizis la Wehrmacht. Tia malbenita, kaj nevenkebla knabino estis. Kaj ŝi sukcesis amase.
  Mirabela kredis je la baldaŭa venko de Sovetunio. Sed la tempo pasas. Estas pli kaj pli da viktimoj, sed venko ne venas. Kaj ĝi fariĝas vere timiga .
  Mirabela revas pri venkoj kaj atingoj. Ŝi havas sep stelojn de Sovetunio - ĉi tio estas pli ol iu ajn alia! Kaj damne, ŝi meritas siajn premiojn! Kaj portos la krucon de brakoj kaj pretere. Eĉ se Stalin estas poste mortigita, lia afero vivas plu!
  La knabino envenas kaj frostas... Ŝi faligas la plej novan germanan XE-162 kaj grincas:
  - Aerobatiko! Kaj diable nova skipo!
  Vere, ŝi estas bonega knabino. Vera kobro ankaŭ kapablas multon.
  Mirabela estas nova stelo....
  La batalado daŭras kelkajn tagojn, ĝis venas nova semajno kaj la 8-an de julio 1944 ... La sovetia IS-2 ricevis damaĝon al la ruliloj kaj trakoj - ĝi estas riparita. Jes, tia kruela kaj senkompata milito. Kaj kiom longe ĝi daŭros?
  Kaj nun Gerda preteriris Kniesel kaj Wittmann laŭ la nombro da detruitaj tankoj.
  Kiel ili povas eviti ĝin? Ili batalas nudpiede kaj en bikino. La knabinoj faris alian paŭzon, denove turmentante la sovetiajn infanojn. Kaj nun ili alproksimiĝis al la nombro de 300 detruitaj tankoj. Kaj ili povis kalkuli je senprecedenca rekompenco: la stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Jen la knabinoj!
  Gerda pafas al la sovetia aŭto. Deŝiras la turon kaj kriegas:
  - Mi estas malbenita afero!
  Kaj denove pafas. Penetras T-34-85. Kaj grincas:
  - Patrujo Germanio!
  La knabino skuas sin. Kaj ŝi estas tre aktiva ... Jes, ŝi havas tian strategian sinsekvon. Jam estas la mezo de julio 1944... La milito daŭras kaj plu... Ne volante ĉesi. La Ruĝa Armeo provas antaŭeniri en malsamaj lokoj. Sed sufiĉe singarde, ĉar restas malmultaj homaj rimedoj.
  Kaj Rusujo sangas.
  Ekzemple, Hans Feuer . La plej juna ricevanto de la Ordo de la Fera Kruco, Unua klaso. Kaj tiam li iĝis la plej juna premiita pro la kapto de sovetia generalo kun la Ordeno de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco.
  Jes, ĉi tio fakte estas sufiĉe bonega.
  Kaj la knaboj montras sin ege malvarmetaj.
  Hans Feuer estas malespera batalanto. La knabo batalas kiel giganto, en malvarma kaj varma vetero, en somero kaj vintro, portante nur pantalonon.
  Kun nudaj piedfingroj, la infano ĵetas grenadojn kaj iĝis legenda.
  Ĉi tio estas vere bonega!
  Hans famiĝis dum jarcentoj! Eĉ kiel kontraŭheroo!
  Kaj ĝenerale, tia nekredebla kaj streĉa milito okazas ĉi tie ... Ajna AI forvelkas.
  Agave estas reen sur la ĉielo kaj malflugigas sovetiajn aŭtojn. Ŝi estas ĉasisto kaj predanto. Batas la malamikon.
  La aŭtoj, kiujn ŝi trafis, falas. Kaj tiam la knabino pafas al la terarmeoj. Batas senkonscie la IS-2. Kaj li volas:
  - Mi estas la plej bona! Mi estas la knabino, kiu mortigas malamikojn!
  Kaj denove ĝi estas translokigita al aerceloj. Ĉi tio estas tankdestrojero kaj ĉiuj maŝinoj, kiuj flugas kaj pafas.
  Sed jen malgranda E-5-tanko. Maŝino pezanta sep tunojn. Pasante bataltestojn. Kaj ronĝas kaj ronĝas la malamikon.
  Kaj kiam estos tempo por kanti, neniu haltigos nin aŭ venkos nin!
  La E-5 rapidas al si mem kaj pafas dum ĝi iras. Kaj tia tanko ne povas esti haltigita. Kaj la obusoj rikoltas.
  Kaj interne de la maŝino sidas dekjara knabo, Friedrich, kaj grincas:
  - Kaj mi estos vera superbatalanto!
  Kaj denove, kiel li pafis... Kaj li trafas la centron mem de la turo. Kaj lia mortiga forto, kvankam eta kalibro, estas kolosa.
  Kaj sur la ĉielo, Helga batalas. Nudpieda knabino en bikino markas la fakturojn. Kaj ĝojas pri siaj mirindaj sukcesoj.
  Kun siaj nudaj piedfingroj, li montras al la sovetia aŭto kaj ekbruligas ĝin specife, kaj igas tutan batalkompleton kun konkoj eksplodi.
  Ĉi tio estas mojosa kaj freneza.
  Kaj Agave tiras antaŭen... Kaj ankaŭ batalas.
  Jam estas aŭgusto 1944... La Ruĝa Armeo nenie povis atingi sukceson. Sed ankaŭ la germanoj ne povas progresi signife. Formidaj subteraj tankoj iras en batalon. Sed ili estas pure taktikaj.
  La knabinoj balais subtere, senvivigis la baterion de sovetiaj pafiloj kaj revenis reen.
  En la sama tempo, ili kaptis paron da pioniroj. La knabinoj kiuj kaptis la knabojn estis senvestitaj kaj torturitaj. Ili batis la pionirojn per drato, poste rostis siajn nudajn kalkanojn per fajro. Tiam ili komencis rompi la piedfingrojn per ruĝe varmaj teniloj. La knaboj hurlis pro terura doloro. En la fino, la knabinoj forbrulis la stelojn sur siaj brustoj per ruĝe varma fero, kaj dispremis virajn perfektaĵojn per siaj botoj. La lastaj pioniroj finis kaj ili estis fleksitaj pro dolora ŝoko.
  La knabinoj, mallonge, montris ekstran klason. Sed denove, la germanoj atingis nenion signifan.
  Potencaj memveturaj pafiloj: " Sturmmaus ", pafitaj al la sovetiaj pozicioj. Estis multe da detruo kaj detruo. Sed la sovetia atakaviadilo batis senkonscie unu el la veturiloj, kaj la Fritz revenis.
  Saratov daŭre rezistis en aŭgusto 1944. Vere, la germanoj povis kapti la urbon Uralsk en Kazaĥio kaj translokiĝis al Orenburg.
  Ĉi tie denove Albina kaj Alvina estas en la aero, sed unufoje sur eksperimenta fluga telero. Ili montras helpe de nudaj piedfingroj, premante la butonojn de la stirstango kaj faras ĝin ege lerte.
  Knabinoj, kompreneble, pruvas la plej altan aerakrobatikon. Ĉi tie ili tiris sian diskedon , kaj dekduo sovetiaj flugmaŝinoj estis malflugigitaj.
  Albina pepas:
  - Furioza konstruteamo! Estos stelfalo!
  Kaj denove turnas sian aŭton. Kaj la knabinoj disbatas la Ruĝan Armeon. Cetere, majoro...
  Alvina ankaŭ faligas dekduon da sovetiaj aviadiloj kaj grincas:
  - Frenezaj knabinoj, kaj tute ne virgulinoj!
  Ĝuste pri la lasta. Ilia paro promenis kun la viroj. Kaj kio simple ne leviĝis. Knabinoj amis virojn - estas agrable por ili! Kaj precipe se oni laboras per la lango.
  Knabino de la plej alta rango... Ĉi tie oni turmentis pioniron... Unue, ili senvestigis lin, kaj verŝis kelkajn sitelojn da akvo en lian gorĝon. Tiam varmega fero estis alportita al la ŝvelinta stomako. Kaj kiel ili brulis! La pioniro kriis pro sovaĝa doloro... Ĝi odoris je brulo.
  Alvina batis lin flanke per ruĝ-arda drato. Kaj kiel vi volas ridi... Estas tre amuza.
  Tiam ŝi kantis:
  - Mi estas laca de turki la malantaŭon - Mi volas inciteti mian feliĉon!
  Kaj kiel li ridas! Kaj nudigis siajn perlajn dentojn! La knabino amas mortigi, jen la knabino!
  Kaj la kruroj de la knabino estas tute nudaj kaj graciaj. Ŝi amas promeni nudpiede sur karboj. Kaj peli la kaptitajn pionirojn. Ili tiom kriegas kiam iliaj kalkanoj estas frititaj. Eĉ Alvina estas tre amuza. Kaj ankaŭ Albina estas knabino, sincere - super! Kiel movi la malamikon kun kubuto al la mentono. Kaj knari:
  - Mi estas knabino de la plej alta klaso!
  Kaj nudis siajn perlajn dentojn. Kiuj ekbrilas kvazaŭ batitaj. La militisto estas mirinda! Ĝi povas esti io, kio ne povas esti dirita en fabelo, nek priskribita per plumo!
  Ambaŭ militistoj sovetiaj Jakoj, Laggi , Peonoj, Ily terenbatas en la ĉielo. Beluloj estas aktivaj. En ili ne estas la plej eta dubo. Kaj tia sovaĝa kaj furioza beleco.
  La inaj militistoj kontrolas la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj kaj atakas rusajn aŭtojn. Dum ili dispremos , ili dispremos la batalantojn, kiel klabo sur kristalo. La knabinoj estas senkompataj kaj senkompataj. Ili havas la potencon de kolero kaj la flamon de pasio. Kaj la konfido por venki. Eĉ se la milito daŭras nur kun Sovetunio dum la kvara jaro. Sed li ne volas fini. Albina kaj Alvina estas ĉe la pinto de sia populareco. Kaj ili ne volas retiriĝi aŭ halti por momento. Kaj ili moviĝas al si kaj ravas la malamikon.
  Albina, faligante sovetiajn aviadilojn, krias:
  - La knabino estas laca de ploro, mi preferus dronigi la bastan ŝuon!
  Kaj kiel li ridetas kaj ekbrilas per siaj perlaj dentoj. Kaj kiel ŝi nun volas viron. Ŝi amas seksperforti virojn. Ĉi tio estas tre agrabla por ŝi. Ĉi tie li prenos kaj seksperfortos.
  Albina muĝas:
  Seksknabino estas sekso
  Por granda kanta progreso!
  Kaj la militisto ekridegos... Kaj ni mortigu denove ĉiujn niajn malamikojn. Ŝi havas multe da energio. Kaj plena muskola forto.
  Kaj Alvina kiel muĝi:
  - Ni frakasu la malamikon al la tumuloj!
  Kaj la militisto komencos ridi aktive! Kaj ŝi imagis kiel ŝiaj uloj piedpremis. Sed estas agrable diri almenaŭ.
  Septembro estas tuj ĉirkaŭ la angulo... La suno brilas ĉiam malpli. En la unua tago de aŭtuno rusaj knaboj kuras nudpiede sur la ĵus falinta neĝo en la nordaj regionoj de Rusio. Ili ridas al si mem, nudigas la vizaĝojn kaj montras al la germanoj figojn.
  Pioniroj kun ruĝaj kravatoj, kun mallongaj haroj, kelkaj eĉ ĝis nulo. Ili kuras saltante. Iliaj nudaj piedoj preskaŭ neniam estas malvarmaj. Tre malĝentila. La knabinoj ankaŭ kuras, ankaŭ sen ŝuoj. De rozkoloraj, rondaj kalkanoj brilas en la suno. Mirindaj sovetiaj knabinoj. Svelta, atletika, kutima fari malgrandajn aferojn.
  Kaj ĉiuj rikantas kaj grimacas ĉe siaj dentoj... La unua tago de aŭtuno estas vera ĝojo kaj soifo je lumo kaj kreado!
  Kaj en la ĉielo aerbatalo. Mirabela, ĉi tiu estas la numero unu sovetia piloto kiu malflugigas alian germanan aviadilon. Kaj kiel ĉiam en unu bikinino. Eterne juna kaj neniam forvelkanta. Tia estas la forto de ŝia animo.
  Mirabela tamen amas ankaŭ esti tuŝita de viroj. Ŝi tre ŝatas ĉi tion. Tial ŝi estas piloto ... Kiam la nuda, muskola korpo de knabino estas sulkigita de la manoj de viroj - tio estas vera ĝuo. Kaj bonega amuzo!
  Mirabela faligas alian nazian aŭton kaj siblas:
  - Mi estas kirasa hundino!
  La knabino eĉ trafas la regpanelon per siaj nudaj, rondaj kalkanoj. Ŝi estas belega. Kaj neimitebla.
  Mirabella estas tordita. Kaj Agave flugas al ŝi. Ĉi tie, finfine, renkontis du preskaŭ la plej produktivaj inaj militisto-pilotoj. Ili pafas unu al la alia de malantaŭe. Ili provas akiri ĝin de malproksime. Sed ĝi ne tro bone funkcias. Ambaŭ belulinoj flugas de la paflinio. Kaj ili nudis la dentojn agreseme. Nu, virinoj estas hundinoj. Ili fikse rigardas en la okulojn de la alia. Pli precize kapo al kapo kaj denove pafu. La germana ME-262 X ankoraŭ estas pli bone armita ol la Yak-9 T, kaj la sovetia veturilo estis malflugigita ...
  Sed Mirabela sukcesas elĵeti, perdante ŝian aviadilon por la unua fojo en ŝia fluga kariero. La plej malbona afero estas, ke ŝi finiĝis sur malamika teritorio. Kaj tio estas malbona. Jes, tiaj unikaj tordoj de sorto. Kaj la 1-an de septembro 1944, jam la kvina jaro de la Dua Mondmilito, la mondo ŝanĝiĝas, sed la regado de la Fuhrer en la alternativa historia ludo restas.
  Saratov estas finfine forlasita fare de sovetiaj soldatoj, kaj la Wehrmacht-armeo alproksimiĝas al Kuibyshev.
  Furiozaj bataloj ankaŭ okazas por Orenburg.
  Nudpieda Tamara batalas tie, ĵetante eksplodajn pakaĵojn al malamikoj, puŝante ilin per siaj nudaj kalkanoj kaj kriante:
  - Gloro al la lando de komunismo!
  Veroniko pafas al kontraŭuloj. Li ĵetas eksplodeman pakaĵon per la nudaj piedfingroj kaj krias:
  - Por la ideoj de komunismo!
  Viktorio, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj farante ĝin kiel Robin Hood en bikino, pepas, ĵetante bombojn al la malamiko per ŝiaj nudaj piedfingroj kaj hurlado:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Olja, pafante al la malamiko kaj falĉinte ilin per rikolpo, prenis ĝin kaj pepis:
  - Por la grandeco de la sovetia ŝtato kaj grandega gloro!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li denove ĵetos eksplodan pakaĵon da kolosa, detrua forto.
  Larisa, pafante al la nazioj, grincis:
  - Mia lando Rusujo, vi estas por ĉiam donita de Dio sub la blua ĉielo!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj...
  Agafya, pafante ĉe la nazioj, ronronis:
  - Orenburg neniam rezignos! Ni estos kontraŭ la malamikoj de la Patrujo!
  La knabinoj estas solidaj kaj intencas batali vere ĝis la lasta sangoguto.
  Orenburg ankoraŭ tenas. Sed la 3-an de septembro 1944 komenciĝis la atako kontraŭ Kuibyshev. Kaj Sovetunio, kompreneble, ne estas bona.
  Alenka pafas al la nazioj kaj kriegas:
  - Por la komunismo de la lando de la sovetianoj!
  Kaj denove, kun nuda piedo, li lanĉos obuson de detrua potenco.
  Anyuta pafas al siaj kontraŭuloj kaj kriegas:
  - Ni defendu Kuibyshev!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos eksplodan pakaĵon kun granda mortiga forto.
  Kaj disŝiru multajn malamikojn.
  Alla, pafante al la Fritz, pepas kaj skuas sian bruston:
  - Por la kosmaj altaĵoj de Polisio!
  Kaj kun nuda kalkano, granato venkiĝos al la detruo kaj totala morto de ĉiuj Fritz-agresantoj.
  Maria, pafante al la nazioj, kaj ĵetante potencon paralizantan la Fritz per sia nuda piedo, grincis:
  - Surŝipe!
  Kaj la knabino ridos plene!
  Marusya, pafante al la faŝismaj ĉenoj kaj ĵetante detruan obuson per siaj nudaj piedfingroj, ĉifris:
  - Gloro al komunismo kaj venkoj!
  Matryona komentis ridetante, sendante alian mortigan eksplodon kaj falĉante la Fritz:
  - Patrujo estas sankta!
  Knabinoj batalas kiel herooj.
  La testo de la fluga telero estis nur komence sukcesa, kaj tiam ĝi malsukcesis.
  Do Albina kaj Alvina nun denove batalis sur la ME-309, maŝino tre oportuna por ilia stilo.
  La knabinoj pafis sur sovetiaj aviadiloj, kaj kriis:
  - Elstara parko, kaj elektronika spageto!
  Albina pafis bone celitan eksplodon al la malamiko, faligis sovetian aŭton, montrante per la nuda piedo kaj knaris:
  - Mia unua movo estos fatala al la malamiko!
  Alvina ankaŭ pafis al la malamiko. Ŝi plene tranĉis lin, kaj nudigante la dentojn donis:
  - Komunismo estas mia destino!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi trafis alian celon.
  La knabinoj ankoraŭ batalas en la malnova aŭto. Ŝraŭbbatalantoj ankoraŭ ne estis elproduktitaj. Plie, vi ankoraŭ bezonas alkutimiĝi al jetaj maŝinoj kaj disfaldi tutan infrastrukturon por ili. Kaj ĉi tio ne estas tiel facile fari.
  Albina, pafante al sovetiaj veturiloj, logike notis:
  - Mi kreos la epokon de komunismo kaj kondukos la imperion al la steloj!
  Kaj per sia nuda kalkano, li premas la pedalojn.
  Alvina, pafante al la rusaj veturiloj, trapugno ilin, grincis:
  - Nia celo estas arja komunismo!
  Kaj denove, la militisto uzis siajn nudajn piedfingrojn. Kaj ŝi agis tre rapide.
  Kiam ambaŭ knabinoj revenis, eluzinte la tutan batalkompleton, ili permesis al siaj korpoj esti lavitaj en la bano. Belaj infanoj draŝis ilin per balailoj. Albina, varmiĝante, komentis:
  Ni ankoraŭ bezonas virojn!
  Alvin konsentis kun tio:
  - Nepre bezonata! Kvankam ĉi tie ni estas virinoj multe pli belaj!
  Albina ekridis kaj pepis:
  - Kial virino bezonas viron por havi iun por bati!
  La knabinoj, kompreneble, konsentas pri tio.
  Helga de TA-152 pafis al sovetiaj tankoj, kaj trapikis ilin, rikanante:
  - Gloro al Kaiser-komunismo!
  Kaj la knabino ridis.
  Agave estas sur la ĉielo por ĉasi sovetiajn aviadilojn. Ĉiam pli, la Yak-9 vidiĝas sur la ĉielo, kio estas la plej facile fabrikebla. Ĉi tiu maŝino, tamen, ne estas tiel malforta. En la T-modifo, ŝi estas armita per 37mm kanono kaj povas piki Fritz dolore.
  Agave trafas de malproksime sian ME-262 kaj kantas tra sia nazo:
  -Mi estas la plej saĝa en la mondo, mi mortigas malamikojn en la necesejo!
  Kaj palpebrumas al la ĉielo al siaj anĝeloj.
  Sed jen denove Mirabela estas en la aero. Ĉi tiu knabino, malgraŭ ĉiuj perdoj, ne senkuraĝiĝas.
  Kaj eĉ komencas kanti, komponante survoje;
  Mi aliĝis al Komsomolo, ludante
  bela sonĝa knabino...
  Mi pensis, ke la mondo estos eterna majo,
  Ĉiu tago estas la naskiĝo de printempo!
  
  Sed ial ĝi ne funkciis.
  Iel mi ne povas enamiĝi...
  Nu, diru al la uloj je mia kompato,
  La vivo estas tre daŭra pado!
  
  Subite la milito subite tondris,
  Kaj uragano rapidis al morto...
  Kaj miaj knabinoj forta korpo
  Vi povas esti batita tuj!
  
  Ne volas, kredu min, mi rezignas,
  Batalu por la Patrujo ĝis la fino...
  Ni portas obusojn en forta valizo,
  Stalino anstataŭis sian patron en la koroj!
  
  Militistoj estas bonegaj en Rusio.
  Ni povas protekti la mondan ordon...
  La steloj de la ĉielo akvumis la veluro,
  Kaj la ĉasisto fariĝis ludo!
  
  Mi estas nudpieda knabino batalanta
  Plena de delogo kaj amo...
  Will, mi konas lokon en ĉi tiu paradizo,
  Vi ne povas konstrui feliĉon sur sango!
  
  Militistoj de la granda Patrujo,
  Ni firme batalos proksime de Moskvo ...
  Kaj tiam la sonĝo sub komunismo
  Kontraŭ infero kun Satano!
  
  Kuraĝaj rusaj infanoj,
  Ke ili batalas honeste ĝis la fino...
  Ili batis de maŝinpafilo,
  Se necese, kun ora krono!
  
  Eĉ kuglo ne povas haltigi nin
  Jesuo la granda Dio releviĝis...
  La tagoj de la rabodrako pasis,
  Fariĝis eĉ pli hele de la ĉielo!
  
  Mi amas vin kara Lada,
  Svarog estos en gloro ...
  Ni devas batali por Rusio
  La plej bona Blanka Dio estas kun ni!
  
  Ne surgenuigu la rusojn
  Kredu nin, nia karno ne povas esti bridita ...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Ĉi tiu ekzameno ankaŭ devas esti trapasita!
  
  La doloro de la Patrujo estas ankaŭ en nia koro,
  Ni kredas je ŝia grandeco...
  Ni vigle malfermas la pordon al la spaco,
  Estos tre dolĉa vivo!
  
  Nudpiedaj ni estas belaj knabinoj,
  Ni vigle kuras tra la neĝblovoj...
  Ni ne bezonas ĉi tiun amaran vodkon,
  La kerubo etendas siajn flugilojn!
  
  Por la Patrujo, ni knabinoj staros,
  Kaj ni respondos al la Fritz, neniu malbono,
  Infera Kain estos detruita,
  Kaj saluton al Kristo la Savanto!
  
  Estos epoko - ĝi ne pliboniĝos,
  La mortintoj leviĝos por ĉiam...
  La universo fariĝos viva paradizo,
  La revo de ĉiuj homoj realiĝis!
  . ĈAPITRO #11
  Septembro 1944 pasis en furiozaj bataloj ... La Fritz povis ĉirkaŭi Kuibyshev kaj Orenburg kaj tial tiuj urboj estis kondamnitaj, sed malgraŭ ĉiuj malfacilaĵoj ili batalis.
  La knabinoj montris eksterordinaran fortikecon... Komence de oktobro, la nazioj ankoraŭ ne prenis Kuibyshev kaj atakis Penza. Kaj la bataloj komencis boli por ĉi tiu urbo.
  Natasha kaj ŝia teamo batalis tie.
  La knabino ĵetis obuson per sia nuda, gracia piedo kaj kukis:
  - Por la rusa spirito.
  Post tio, Zoya pafis de bazuko. Kaj batis la germanan tankon "Leono" -2.
  La germanoj malrapidigis la movadon iomete ... La Panteroj kaj T-4 estis forigitaj de servo. Sed dum ĉi tiuj maŝinoj ankoraŭ funkcias. Efektive, la Pantero estas bona tankdestrojero, kaj estas sufiĉe tolereble protektita en la frunto. Sed la tabuloj estas ŝia problemo. Tamen, la "Pantero" -2 estas protektita de la flankoj, ne tre bone. Sed la plej multaj el la pafiloj estas konservitaj.
  La disvolviĝo de la E-serio estas survoja ... La E-75-tanko promesas fariĝi nova generacia veturilo kun perfekte kovritaj flankoj. La germanoj profitas pri tio. La tasko estas akiri tankon, kiu ne estas tro peza, rapida kaj bone protektita. La unua provo de ĉi tiu speco estis la Muso, sed praktiko montris la troan pezon de ĉi tiu tanko. Anstataŭe, la E-100 jam estis prilaborita. Tiu tanko havis pli mallozan aranĝon kaj pli malaltan silueton. Ĝenerale ĝia pezo, kompare kun Muso, malpliiĝis al cent tridek - cent kvardek tunoj. La flankoj estis instalitaj laŭ raciaj anguloj. La dikeco de la flankoj, kune kun la ekranoj, atingis 210 mm. La armilaro estas la sama kiel tiu de la Maus, 128 mm kaj 75 mm pafilo kun mallonga barelo. La germanoj instalis pli potencan motoron de 1,500 ĉevalfortoj, kaj la tanko moviĝis je kvardek kilometroj je horo sur la aŭtovojo.
  Kio estas ĝenerale kontentiga. La E-100 tamen estas ankoraŭ tro peza tanko. Sed kun bonegaj armiloj kaj protekto.
  Ĝiaj batalaj kvalitoj povus esti ne malbonaj, sed la transportado de la tanko, kaj ĝia transportado restis problema. Vera sperto montris, ke tanko povas, por relative racia translokado laŭ vojoj kaj pontoj, pezi ne pli ol okdek tunojn.
  Do Hitler donis la limon al la E-75 por plenumi la donitan pezon, sed por krei fidindan maŝinon laŭ protekto. Kial oni decidis forlasi la 75-milimetran kanonon. Kaj faru la aranĝon kiel eble plej densa: en unu bloko, la motoro kaj transdono trans kaj la rapidumujo sur la motoro. Tiam eble li ricevos tankon, kiu estas protektita ĉiuflanke kaj ne tro peza.
  Hitlero, ĝenerale, ne estis tute kontenta pri la germanaj maŝinoj. Kvankam la Lev-2 estis verŝajne pli progresinta, ĝia 105 mm kanono estis superflua por kontraŭbatalado de sovetiaj tankoj, kaj nesufiĉa por pafado al nekirasaj celoj. "Pantero" -2 ĝenerale povus konveni al la militistaro per armiloj kaj fronta protekto, sed la flanko ankoraŭ ne sufiĉis, sed la veturado estas kontentiga.
  La Fuhrer postulis krei tankon kiu povis konveni al la militistaro en ĉiuj rilatoj.
  Sed ĉi tio ne estas tiel facile atingi. Ĉu eblas kompakti la aranĝon al la maksimumo kaj malpezigi la ĉasion helpe de specialaj bogioj kaj risortoj, kaj elporti ion el la korpo. Kaj la ŝipanaro aranĝas la realan inklinon.
  Tia evoluo povus esti sufiĉe promesplena. La unua E-75-tanko, unuigita kun la E-50, povis pezi ne pli ol sepdek tunojn, kaj ĉi tio estas impona maŝino.
  Elizabeto, aliflanke, batalis sur la T-34-85-tanko kaj ne estis tute kontenta pri ĝia protekto. Delikata pro la manko de alojaj elementoj, la kiraso ne tro protektis la tankon.
  Elizabeto pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj muĝis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas spacvulpo.
  Jekaterina draŝis la malamikon, trafis la malamikon flanke kaj siblis, elmontrante la dentojn:
  - Por komunismo en USSR!
  Elena ankaŭ pafis tre aktive, celante la malamikon, kaj batis lin per mortiga forto, kaj konsiderante la fakton, ke ŝiaj kruroj estis nudaj, ŝi grakis:
  - Por la konstitucio de venko!
  Efrasia pafis al la malamiko, precize uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj ekkriis:
  - Ni estas fidelaj al Svarog kaj Stalin pro la grandeco de la lando!
  Tiaj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie. Ili havas la plej elstaran teamon.
  Kelkaj T-34-85-tankoj aperis kun protekto kontraŭ kugloj, kiuj signife reduktis ilian pezon. La rapideco kaj manovro de la maŝino pliiĝis. Sed nun ĝi povus esti prenita per kontraŭtanka fusilo, grandkalibra maŝinpafilo kaj multaj specoj de obusoj. Kaj aerpafiloj estas tute trapikitaj. Vere, tia tanko estas eĉ pli facile fabrikebla, pli malmultekosta kaj aldonas la rapidecon de movado.
  Nun, se knabinoj veturas ĉi tiun aŭton, ili neniel lasas ilin eniri ĝin.
  Elizabeto, rapida knabino de kolosa detrua elemento, logike notis:
  - Vi ne povas anstataŭigi bravecon per kiraso!
  Catherine konsentis kun tio:
  - Jes, ĝuste, do vi ne eklumiĝos!
  Kaj kiel vi ridas...
  Knabinoj de granda ĉarmo. Kaj se la malamikoj estas draŝitaj, tiam ili faras tion agreseme kaj ĝisfunde.
  Elena, post kiam ilia tanko eluzis la batalkompleton, kaj moviĝis for por replenigi provizojn, demandis siajn amikojn:
  - Tiel opinias la knabinoj, ĉu ni havas ŝancon venki la Trian Reich?
  Catherine memfide respondis:
  - Kiel diris Vasilij Terkin ... Ni venis por bati, ne por kalkuli!
  Elizabeto korektis:
  - Tiel diris Suvorov!
  Kaj la knabino, kun la nudaj piedfingroj, prenis kaj tordis pecon da gazeto en cigaredon. Ĝi estas amuza por ŝi.
  Eŭfrazio kantis, balancante sian korpon:
  - Mi estas spaca knabin-terministo,
  Ĝi estos tre dolora por la Fritz - kultivisto!
  Kaj kiel ridos la militisto!
  La knabinoj decidis ludi kartojn. Estas amuza. Kaj la perdantoj faras puŝojn kaj kaŭri.
  Elena dum la ludo rimarkis:
  - Sed serioze, ni ne havas verajn ŝancojn venki! Kaŭkazo falis kaj ni perdas!
  Catherine ĵetis karton per sia nuda piedo, batante la malamikon kaj knaris:
  - Sed ni havas sekretan armilon!
  La militisto ekridis kaj ĵetis karton ankaŭ per la nudaj piedfingroj.
  Elizabeto rimarkis ĝemante:
  - Al ni vere restas nur unu espero por nova sekreta armilo!
  Eŭfrazio ĝemis, ĵetante la karton per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj:
  - Jes, ni ne povas malhavi sekretan armilon!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore:
  - Nia glavo brulas per fajro, ni ekstermos niajn malamikojn! Ni estas soldatoj de Sovetunio!
  La militistoj estas vere kaj vere batalemaj.
  Sed la fortoj estas tro neegalaj... Meze de oktobro Kuibyshev ankoraŭ falis...
  La germanoj povis kapti gravan defendobjekton. Sed la pluvoj malleviĝis... Estis espero por paŭzo kiel rezulto de aŭtuno.
  Tamen, batalado daŭris sur la ĉielo.
  Tri sovetiaj pilotoj: Mirabela, Anastazio, Akulina batalis kun sovaĝa entuziasmo.
  Mirabela, faligante nazion dumfluge, sur ŝia malmoderna, sed timinda Yak-9 T, kantis:
  - Estos epoko, la epoko de komunismo!
  Anastazio, premante la nudajn piedfingrojn sur la ellasilon, konfirmis, elmontrante la dentojn:
  - Mi flugos al la ĉielo kun kanto!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj.
  Akulina, disbatante alian germanon premante sian nudan, rondan kalkanon sur la pedalon, eldiris:
  - Por la gloro de Sovetunio!
  La knabinoj devas diri specife batalante.
  Mirabela pafis la faŝiston ME-262 el 37-milimetra kanono, tweetis:
  - Gloro al komunismo!
  Anastazio, fortranĉante la nazion per bone celita alproksimiĝo, kaj segante la malamikon, ekbalegis:
  - Gloro al la ruĝa universo!
  La knabino de Akulina, kiu estis sufiĉe batalema, batis germanan aŭton kaj, fajfante, muĝis:
  - Por komunismo, la lando de la sovetianoj!
  Oni devas rimarki, ke la militistoj estas de kolosa forteco.
  Albina, Alvina, Agava aliflanke amasigas siajn poentarojn. Kaj ankaŭ la knabinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj.
  Kiel amuze estas kiam knabinoj estas preskaŭ nudaj sur aviadiloj.
  Albina faligas plurajn sovetiajn aŭtojn per siaj nudaj piedfingroj kaj kriegoj:
  -Por la arja frateco!
  Alvina ankaŭ batalas kontraŭ la Ruĝa Armeo kaj faras ĝin kuraĝe. Kaj per la nudaj piedfingroj li direktas aerkanonojn, kaj dehakas sovetiajn aŭtojn, kriante:
  - Por brilaj ideoj!
  Agave ankaŭ malflugigas sovetiajn batalantojn kaj atakaviadilojn, laŭlitere dispremas ilin kaj muĝas:
  - Por la venko de la Tria Regno!
  Kaj la knabinoj ne ĝenas kaj submetas la malamikon al severa torturo. Precipe belaj knaboj.
  Albina, fritante la kalkanojn de la pioniro ĉe la paliso, iam notis:
  - Knaboj frititaj kaj kun pipro estas tiel bongustaj!
  Kaj kiel li ridas. Kaj montru lian langon!
  Alvina rimarkis tion, elmontrante la dentojn:
  - La knabo estas fritita en la forno, tre bongusta kun ajlo!
  Agave, kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, estis terenbatita fare de paro da sovetiaj batalantoj kaj blasfemis:
  - Ni estas spacaj sorikoj!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj. Ŝi estas knabino de malofta, batala kvalito.
  Albina, faligante aviadilojn per siaj nudaj, graciaj, ĉizitaj piedoj, rimarkis:
  "Vi ne povas kompreni Rusion per via menso, kiel vi povas elekti homojn kiel Stalin kiel regantojn!"
  Alvina agreseme notis, montrante siajn dentojn kaj pafante per la nudaj piedfingroj:
  - Kaj nia Hitler ne estas pli bona!
  Agave ridis, faligante sovetiajn aŭtojn per siaj nudaj piedfingroj kaj notis:
  - Adolfo, kompreneble, estas posedita! Sed samtempe, kiom jam sukcesis gajni ne estas mezurita!
  La knabinoj estas ekstreme batalemaj kaj agresemaj.
  Kaj tiam ili iel rostis vivajn du knabojn ĉe la paliso. Ĝuste tiel, ili estis trapikitaj sur ŝtala paliso, kaj ili komencis friti, kaj ili kriegis kaj tordiĝis. Tiam, kiam la knaboj ankoraŭ ne trankviliĝis, ĉiuj knabinoj de la eskadro ekkuris al la frititaj pioniroj, detranĉis de ili pecojn da viando kaj manĝis.
  Kaj ĝi estis tre bongusta, precipe se la ankoraŭ vivantaj knaboj estis pipritaj dum fritado.
  Agave, ekzemple, manĝis la femuron de la knabo kun granda plezuro. La knabinoj faris bonegan laboron tiam. Kaj de ambaŭ knaboj restis nur ostoj kaj frakcioj. La juna hepato estis precipe bongusta. Ŝiaj knabinoj manĝis kun granda plezuro.
  Kaj nun ili batalas en la ĉielo...
  Orenburgo falis fine de oktobro...
  La germanoj alproksimiĝis al Ufa. Jam estas sufiĉe malvarme kaj neĝas.
  Tamara kaj ŝia teamo sur la periferio de Ufa batalas kun la nazioj. La germana infanterio atakas de nigraj soldatoj, kiujn ili varbis en la francaj kaj belgaj kolonioj.
  Ili laŭvorte ĵetas kadavrojn ĉe ĉiuj alproksimiĝoj.
  Tamara turnas sin, kaj ĵetas obuson per la nuda piedo kaj grincas:
  - La epoko de komunismo estos fama dum jarcentoj, mi kredas, ke Stalino estos nia firma mano.
  Veronika, pafante, diras:
  - Ne rompu USSR!
  Kaj per sia nuda kalkano li ĵetas supren eksplodan pakaĵon.
  Anfisa, pafante al la nazioj kaj ĵetante alian mesaĝon de morto per siaj nudaj piedfingroj, notas:
  - La grandeco de komunismo estas ĉe ni!
  Viktorio, pafante al la malamiko, kaj falĉanta la naziojn, ĵetante obuson per siaj nudaj piedoj, grincas:
  - La granda Patrujo estu glorata!
  Olimpikoj brulas. Kaj tiam ĉi tiu knabino-heroo ĵetos tutan skatolon da eksplodaĵoj al la nazioj kaj muĝos:
  - Gloro al nia spaca Patrujo!
  Kaj la knabinoj ĉiuj krias unuvoĉe.
  - Por USSR! Estos pioniro!
  Militistoj de la Ruĝa Armeo batalanta ŝtelas. Kaj kiam neĝis, ili ankoraŭ batalas nudpiede kaj en bikino.
  Komence de novembro, la nazioj lanĉis atakon kontraŭ Uljanovsk. La urbo, en kiu Lenin naskiĝis kaj en kiu Stenka Razin estis grave vundita. Ĉi tio estas la ĉefurbo limo de rusaj urboj.
  Alenka batalas kontraŭ la nazioj. Kaj li kantas al si, ĵetante grenadojn al la nazioj per siaj nudaj piedoj:
  - Gloro al Rusio, gloro...
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Divido en ruĝaj ĉemizoj,
  Saluton rusa popolo!
  Anyuta, pafante al la malamikoj, kaj falĉante ilin, kaj tiam lanĉante eksplodemajn pakaĵojn da segpolvo per ŝiaj nudaj piedfingroj, vyaknula:
  - Por la komunismo de Stalin!
  Kaj ŝi turnis sin al tuta vico da nigraj militistoj, falĉita.
  Alla, pafante kontraŭ kontraŭulojn kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĵetante mortigan obuson, grincis:
  - Por denaska Rusio!
  Maria, pafante al la nazioj, kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĵetante donacojn de morto al la malamiko, klakis, notis:
  - Por kosma komunismo!
  Matryona, pafante ĉe la nazioj, kaj falĉanta la malamikon, eldonis:
  - Por ŝanĝoj en la batalo!
  Marusya, pikante la Fritz, kaj batante ilin al morto, prenis ĝin kaj agreseme blasfemis, viŝante ĝin en pulvoron:
  - Por la venko de la plej alta normo!
  Kaj per la nuda piedo ŝi ĵetis mortigan obuson.
  Ĉi tiuj knabinoj ĉi tie estas bonegaj kaj gajaj.
  Alenka, pafante kaj falĉante la malamikojn, kaj ĵetante obusojn per la nudaj piedfingroj, grincis:
  - La grandeco de komunismo estu kun ni!
  Kaj la knabino prenis ĝin, kaj batis germanan tankon kun granda aplomo.
  Kaj jen alia modifo de la tanko Lev-2 kun 88-milimetra kanono. La turo estas pli mallarĝa , kaj la tanko estas pli malgranda, kaj pezas kvindek kvin tunojn, kaj la motoro estas 1200 ĉevalfortoj kiam akcelita. Rapida germana aŭto.
  Sed li ne ĝenas la militiston.
  Alla ĵetis obuson per la nuda piedo kaj knaris:
  - Por komunismo!
  Anyuta ĵetis la murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj kuĝis:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj la knabino fajfos. Kaj la germana tanko "Leono" -2 prenos kaj turniĝos, kaj la ruloj laŭvorte flugis.
  Maria, pafante al la nazioj, kantis:
  Kaj la batalo daŭras denove
  Kaj la koro estas maltrankvila en la brusto...
  Kaj Lenin estas tiel juna -
  Kaj la juna oktobro estas antaŭen!
  Matriona, pafante al la malamiko kaj detranĉante la vicojn, ĵetis grenadon per la nuda piedo kaj pepis:
  - Gravas la unua paŝo en la vivo!
  Marusya, batante senkonscie la naziojn, grincis:
  - Vi denove vidas super la Tero, kirlventojn de furiozaj atakoj!
  Kaj tiaj estas la militistoj neflekseblaj.
  Sed tamen la fortoj estas neegalaj. Penza jam falis. Kaj la nazioj sturmas Saranskon.
  Nun ne tiom restas al la urbo Gorkij.
  La 7-an de novembro 1944, Stalin okazigis alian paradon en Moskvo. Eĉ se ĝi ne estas venko.
  La Fritz, aliflanke, pafis al Moskvo por la unua fojo per V-2 balistikaj misiloj. Kaj samtempe la urbo estis bombita de reagaviadiloj, inkluzive de bombaviadiloj Arado . Ĉi tiu ago ŝokis ĉiujn. La V-2- misiloj flugis laŭ alta trajektorio kaj falis subite, eĉ la radaroj ne vidis ilin ĝuste.
  Estis multaj detruoj kaj malfeliĉoj. Sovetiaj soldatoj estis mortigitaj dum la parado.
  Stalin okazigis urĝan kunvenon en subtera bunkro, kiu povis elteni eĉ rektan trafon de atombombo.
  La ĉefo de la ĝenerala stabo, Vasilevsky, rimarkis kun maltrankvilo:
  - La germanoj havas novan armilon de granda detrua potenco. Kaj niaj radaroj ne vidis lin ...
  Stalino blekis, kolere frapante la kalkanojn:
  - Jen vi estas malsaĝuloj! Tia surprizo ne videblis!
  Marŝalo Vasilevsky notis:
  - Io estis kamarado Stalin ....
  Beria tuj diris:
  - Ĉi tiuj estas misiloj de klaso A-5. Ne maltrankviliĝu kamarado Stalin. Ili portas nur okcent kilogramojn da aminolone , kaj staras kiel bona jeta bombaviadilo. La germanoj pafis kelkajn dekduojn da misiloj, sed ĉi tiu dezajno ne eniris la serion, ĉar bombado per jetaviadiloj estas kaj pli malmultekosta kaj pli praktika.
  Stalino, trankviliĝinte, rimarkis:
  - Do ĝi ne estas efika armilo? Tre bona!
  Beria notis kun suspiro:
  - Sed jetbombaviadiloj, tio estas grava problemo. Kamarado Stalin devas batali ĉi tion!
  Marŝalo Ĵukov sugestis:
  - Eble ni prenos ĝin kaj ni mem faros raketojn. Mi volas diri ter-aeron. Kio, kontroli ilin per radio por malflugi aviadilojn!
  Voznesensky notis:
  - Necesas tempo por krei tiajn raketojn! Estas multe pli facile fari tre malmultekostajn aviadilojn el ligno, plenigi ilin per eksplodaĵoj kaj rami la malamikon. Tio estus kamikaza stilo!
  Stalino konsente kapjesis.
  - Jes, kamikazaj aviadiloj estu uzataj. Jen nia ŝanco, kvankam fakte tio nur plilongigas la agonion de nia Ruĝa Armeo.
  Vi devus trovi ion pli efikan!
  Jakovlev respondis ĝemante:
  -Kamarado Stalin laboras pri novaj aviadiloj. Sed nuntempe, ni koncentriĝas pri konservado de la maksimuma produktado de aŭtoj. Ĉiuj rezervoj estas uzataj kaj ni metas infanojn ekde la aĝo de dek jaroj al la maŝinoj. Plena mobilizado, kaj totala kaj supertotala .
  Stalino muĝis:
  - Necesas multe pli fari! Tio, kion vi faras, estas tro malmulte!
  Molotov diris ĝemante:
  - Kontakto kun la aliancanoj ne eblas. Ŝajnas, ke ni estas solaj. Provis intertrakti kun japanoj... Ili postulas teritorion ĝis Uralo, kio estas neakceptebla.
  Stalino grumblis:
  - Necesas vintre bati Japanujon, sed kio pri Leningrado?
  Ĵukov diris, elmontrante la dentojn:
  - La atako kontraŭ Petrozavodsk ne estis tiel sukcesa kiel atendite. Svedio eniris la militon flanke de la Tria Regno kaj ni devis trakti grandajn fortojn. Do ne eblis tuj disvolvi la ofensivon, kaj la malamiko, eltirinte partojn de la Wehrmacht, forpuŝis nian atakon. La grandurbo de Leningrado estas en la plena ringo de la blokado, kaj estas plene fiksita. Mi pensas, ke ĝis printempo pro la tuta malsato, la tuta loĝantaro formortos. Kaj la falo de Leningrado estos neevitebla.
  Estas preskaŭ neeble provizi ĝin per aero. La malamiko tute regas la ĉielon. La germanoj eĉ nun donas kavaliran krucon, nur por cent faligitaj aviadiloj.
  Stalino kolere grumblis:
  - Malsukcesa atako!
  Ĵukov kapjesis:
  - Multaj fervojoj estas rompitaj, kaj ni koncentris tro malmultajn fortojn. Kaj ni devas omaĝi al la finnoj kaj svedoj, ili persistas en defendo. Sed tio ne estas ĉio. La germanoj ankaŭ preteriris Murmanskon. Nun ĉi tiu urbo estas ĉirkaŭita. Ni ne scias kion fari!
  Stalino grumblis:
  - Malŝlosu!
  Ĵukov respondis:
  - Ne estas forto por tio! Kaj la malamiko povas kapti la tutan Karelian Duoninsulon!
  Stalino ordonis:
  - Tiru fortojn kaj liberigu! Vintre la germanoj ne estas tiel fortaj. Eblos premi ilin majuskle!
  Vasilevsky notis:
  - Necesas malhelpi profundajn trarompojn, kaj tie nia forto prenos la malamikojn!
  Stalino muĝis:
  Ni batalos por komunismo!
  Voznesensky liveris pli gajajn novaĵojn:
  - SU-100 jam estas enkorpigita, en metalo kaj preta por amasproduktado. Ĉasio bazita sur la T-34. Sufiĉe facile fabrikebla. La kuglo estas preskaŭ preta por la nova pafilo. Do la SU-100 jam aperos sur la frontoj. Morgaŭ la unua maŝino iros al la fronto!
  Stalino aprobe kapjesis.
  - Almenaŭ ĝi feliĉigis min! Sed la T-34-85 ankoraŭ ne estis forigita de produktado. Ne nur tio, faru la kirason pli maldika kaj reduktu la pezon al dudek tunoj. La bataloj montris, ke ĝi ne povas plimalboniĝi!
  Voznesensky notis:
  - Vi povas fari kirason el ligno! Ni produktas centojn da tiaj tankoj ĉiutage, eĉ pli ol la nazioj. Sed niaj veturiloj facile pafas Fritz eĉ per malpezaj kontraŭtankaj pafiloj.
  Ĵukov notis:
  - Estas Gerda. Ĉi tiu estas tiel bonega sinjorino! Ŝi elbatis multajn niajn tankojn kaj pafilojn.
  Stalino kapjesis.
  - Ni devas kapti ŝin, kaj friti ŝiajn nudajn kalkanojn. Dolore malvarmeta knabino!
  Ĵukov konsentis:
  - Vi devas kapti ĝin! Kaj ni detruos la naziojn!
  Beria kapjesis kaj gluglutis:
  Ni faru specialan operacion!
  Stalino notis kun suspiro:
  - Jen bonega ideo, sed ... Ni ankoraŭ bezonas ion fini!
  Beria muĝis:
  - Ni kaptu ilin ĉiujn!
  Stalino balancis la kapon.
  - Ne... Mortigi heroojn ne estas bone! Mi volas, ke Gerda estu venigata al mi! Ĉi tio urĝas!
  Beria notis:
  - Vivas?
  Stalino volonte konfirmis:
  - Kompreneble, mi vivas!
  Beria gluglutis, blovante la vangojn:
  - Ĉio neebla, eble mi certe scias!
  Pluraj knabinoj aperis en mallongaj jupoj kaj kun nudaj kruroj. Ili portis glasojn da vino kaj palpebrumis al la GKO-anoj.
  Ĵdanov notis:
  - Ni bezonas pli da knabinoj en la armeo! Ili riparos ĝin tie!
  Stalin deklaris:
  Mi premias Anastazion, Mirabela , Akulinan per la "Stelo de la Ordo de Gloro" per diamantoj! Gloro al Sovetunio!
  Ĉiuj kriis unuvoĉe:
  - Gloro al herooj!
  Kaj ili aplaŭdis per la manoj.
  Unu el la knabinoj riverencis kaj genuiĝis, kisante la botojn de Stalin.
  La Ĉefkomandanto verŝis vinon sur ŝin kaj muĝis:
  - Nia forto estas nia pugno!
  Beria pepis:
  Hitler estas malsaĝulo!
  Stalino obĵetis:
  - Ne malsaĝulo, sed la enkorpiĝo de trompo!
  Kaj ĉiuj denove aplaŭdis.
  . ĈAPITRO N-ro 12
  La urbo Uljanovsk estis tute ĉirkaŭita, sed ĝis nun tenis .... Estas la fino de novembro kaj neĝas pro frosto. La germanoj ne tre fervoras ataki, kaj ĝis nun ili pafas.
  En la aero, la vetero ne tre flugas. Sed la knabinoj ankoraŭ batalas kaj montras miraklojn de kuraĝo.
  Gerda kun ŝia skipo sur la Panther-2. Sed la tanko Panther-3 devus aperi baldaŭ kaj la militisto vere volas batali sur ĝi.
  Intertempe, ŝi pafas ĉe sovetiaj pozicioj.
  Per la nuda piedo, ŝi direktis la kanonon al la celo kaj pafis. Ŝi rompis la soveton tridek kvar kaj pepis:
  - Por sankta Prusio!
  Charlotte ankaŭ pafis de la kanono, trapikis la sovetian obuson kaj knaris:
  - Nia feliĉo por la epokoj!
  Kristina ankaŭ pafis, trafante la malamikon per siaj nudaj piedoj kaj kvakante:
  - Por tiaj uloj, kiuj estas indaj je ni!
  Magda ankaŭ tre precize pafis, pepante:
  - Por la Grandeco de la Imperio!
  Kaj sur la plej nova SU-100, la kvar el Elizabeto batalas.
  La knabinoj regis la novan memveturan pafilon kaj pafas.
  Elizabeto pafis per la nudaj piedfingroj kaj komencis kanti;
  La faŝisma ekzekutisto eltiras la ŝultrojn,
  Jen rako, pinĉiloj, boriloj ĉemane!
  Li volas kripligi sian korpon kaj animon,
  Sensignifa monstro, sed aspektas bonega!
  
  Li promesas monon, vaporŝipojn surmare,
  Kion eĉ titolo povas doni!
  Fakte, ĝi kostos al vi monon
  Ja por li vi estas nur kadavro kaj ludo!
  
  Li volas scii pri nia komerco,
  Kio nova en la ĉeno de la malriĉuloj al kateno!
  Tial mi veturos malavare interkonsenti,
  Forgesi sian patron kaj eĉ sian patrinon!
  
  Sed ni firme servos la Patrujon,
  Ni ne povas esti rompitaj de la krueleco de la ekzekutisto!
  Branĉo fleksos pro ventoblovo,
  Kaj vi povas aŭdi nudajn bebojn plori!
  
  Jes, mi perdis la unuan malfacilan raŭndon,
  Sed la Ĉiopova donos al vi ŝancon regajni!
  Kaj tiam mi mem batos la malamikon,
  Mia pugno firme makzelos la reptilion!
  
  Patrujo donas al mi tian forton
  Ke eblas venki la doloron de ĉia torturo!
  Kaj eliru el ĉi tiu senfunda tombo,
  Por ne esti formanĝita, kolera urso!
  
  Iom pli kaj savo estas proksima -
  Ni atingos venkon super la malamiko!
  Vivi sub la kovro de la lumo de komunismo,
  Por ke la Suno inundu la domon per oro!
  Kaj la knabinoj kantis kaj pafis el nova, mortiga kanono. Ili estas ekstreme timindaj militistoj.
  Elena rimarkis ridante:
  - Komunismo konstruos, ni kredas je ĝi!
  Catherine konsentis kun ĉi tiu deklaro:
  - Ni konstruu komunismon, kaj estos triumfo!
  Eŭfrazio prenis ĝin kaj gluglegis , pafante kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, kaj trafante la Panteron.
  Tiam la militisto knaris:
  - Ho, komunismo, komunismo! Sofismo estos forte disbatita!
  Kaj "Pantero", batita en la frunto kaj de malproksime.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiujn vi ne povas tiel facile rompi.
  Nun venas decembro... La japanoj preskaŭ ĉesis batali en la kondiĉoj de malvarma vetero.
  Sed sur la ĉielo, malgraŭ la vintra vetero, ankoraŭ estas bataloj.
  Ĉi tie Toshiba kaj Toyota, du japanaj pilotoj, batalas kiel senesperaj ŝtelistoj.
  Toshiba faligas sovetiajn aviadilojn per siaj nudaj piedfingroj, kaj ekkrias ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Toyota, batante rusan batalanton, kaj elmontrante siajn perlajn dentojn, memfide konfirmas:
  - Kaj estas virino hiper !
  Japanaj virinoj, kompreneble, estas batalantoj kun kolosa lanĉpovo. Vi ne povas rezisti la honoron de samurajo.
  Sed ĉiukaze, bataloj ankoraŭ furiozas en la ĉielo.
  Kaj surtere, kvar Ŝinoboknabinoj komencis ekstermi sovetiajn soldatojn.
  La blua ninja knabino faris muelejan akcepton, detranĉis plurajn rusajn batalantojn, kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis pizon da eksplodaĵoj de kolosa detrua potenco.
  Ŝi disŝiris ĝin kaj tweetis:
  - Saluton Japanio!
  La flava Ŝinoboknabino ankaŭ ĉantis la papilian glavoteknikon. Ŝi fortranĉis kelkajn kontraŭulojn kaj kriis:
  - Por komunista venĝo!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, dum li lanĉas la detruan donacon de neniigo.
  Tiam li murmuras:
  - Por la grandeco de Japanio!
  La ruĝa ninja knabino faris helikoptermanovron per siaj glavoj. Per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis la murdan donacon de la morto, kaj kriis:
  - Por mia amo!
  Kaj tiam ŝi rimarkis:
  - Kaj kie venĝas la komunisto?
  La flava Ŝinoboknabino, dehakante rusajn soldatojn, kaj denove ĵetante obuson per sia nuda kalkano, diris:
  - Kaj malgraŭ tio, ke estos supo kun kato!
  La blanka Ŝinoboknabino, hakante siajn rivalojn, kaj ĵetante donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - Ni venkos por la ideoj de komunismo!
  Kaj ĉiuj kvar militistoj ĥore ridos kaj montros siajn perlajn dentojn.
  Decembro pasis rapide... Post la sieĝo, la germanoj prenis kaj Ufa kaj Saransk. Sed Uljanovsk ankoraŭ tenis la kompletan blokadon.
  Stalino ordonis al la Nova Jaro teni la urbon kie Lenin naskiĝis ĉiakoste.
  Tamen la germanoj, malgraŭ la frostoj, jam alproksimiĝis al Kazan. Do Sovetunio estis sur la rando de kompleta kolapso.
  Kion fari en Sovetunio ankoraŭ ne estis klara kaj ideoj.
  Stalin festis la Novjaron en Moskvo kaj en la bunkro. Lia rigardo estis morna, sed la deziro batali ne malfortiĝis.
  Hitler, dume, decidis aranĝi por si farson, en Libio, kie estas varme.
  Kaj tie li ĝuis la spektaklon de batalado de gladiatorknabinoj.
  Nenio multe okazis en la silvestro, krom la bombado de Moskvo.
  Kaj la ĵeto de la unua serio "Panther" -3. Ĉi tiu tanko havis la dikecon de la kiraso de la "Tigro" -2, sed kun grandaj deklivoj, kaj pezis nur kvardek kvin tunojn. Kaj ĝia alteco malpliiĝis je malpli ol du metroj. Potenca motoro de 1200 ĉevalfortoj situas en unu bloko kaj laŭlarĝe kun la transdono. La aŭto mem montriĝis perfekte armita kaj kun bonega optiko kaj kun hidraŭlika stabiligilo . Kaj en la mallarĝa gvattureto estis kanono de 88 mm en 100 EL, tre preciza kaj kiraspenetra.
  Gerda kaj ŝia teamo foriris en ĉi tiu aŭto. Perfekta kaj pli malpeza kurejo, perfekte kuris tra la neĝo. Ĉi tiu tanko estas perfekta entute. Kaj lia kiraso kun grandaj deklivoj perfekte protektas la frunton de la aŭto. La supra parto de la 150-milimetra kazo estas speciale forte protektita je angulo de 40 gradoj de la horizontalo. Kaj ĉi tio estas ĉirkaŭ 330 milimetroj da kiraso laŭ angulo de naŭdek gradoj. Ne unu sovetia kanono penetros la supron de la Panther-3-kareno. La fundo okupas trionon de la areo de la frunto de la korpo je 120 mm kaj laŭ la sama angulo, kaj ankaŭ preskaŭ nepenetrebla.
  La frunto de la turo estas 185 milimetrojn dika kaj laŭ angulo de 50 gradoj, ankaŭ nepenetrebla por sovetiaj pafiloj.
  Sed ĉi tie la flankoj estas pli malfortaj je 82 mm kun deklivoj, kaj ili povas esti prenitaj. Precipe la SU-100, nova sovetia memvetura pafilo rapide akiranta popularecon inter la trupoj pro sia facileco de produktado kaj kiraspenetra kanono.
  Gerda pafis la unuan pafon al la sovetiaj trupoj. Ŝi trapikis la IS-2-tankon kaj esprimis sin:
  - Ĉi tiu estas bona batalanto!
  Charlotte notis, pafante al la malamiko, kaj trarompante la sovetian maŝinon premante la butonon per sia nuda kalkano:
  - Ĉi tiu tekniko estas preskaŭ senmanka!
  Kristina, celante rapidan, aŭtomatan germanan kanonon per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - Surŝipa kiraso estas sufiĉe malforta! Ni havus pli potencan aŭton!
  Magda ankaŭ pafis, uzante sian nudan kruron, kaj kolere prenis ĝin kaj kriis:
  - Estus nur trojko, sed trojko petolas!
  Kaj la knabinoj ridis unuvoĉe ... La tanko estas vere bona, precipe ĝiaj kondukaj trajtoj.
  Pasis bataltestoj kaj la aŭto E-100. Ŝi tamen estas peza. Sed bone protektita. Kaj ŝiaj pafiloj ne povas esti prenitaj tiel facile.
  Kaj ankaŭ en ĝi sidas germanaj knabinoj. Kaj malgraŭ la malvarma nudpieda kaj en bikino.
  Adala, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj trafante la malamikon, logike esprimis sin:
  Ni vivos sub komunismo!
  Kaj kun nuda kalkano, kiel premi ....
  Agata, pafante al sovetiaj pozicioj, trafante kontraŭulojn per la nudaj piedfingroj, grincis:
  - Kaj la grandeco de nia venko estos dum jarcentoj!
  Agnes ankaŭ pafis ŝrapnelon al la sovetia infanterio, kun la nuda piedo, kompreneble, kaj blekis:
  - Ne, ni ne cedos al la Fuhrer!
  La knabino sur la tanko, Atena, batis la malamikon uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj jelpetis:
  - Por la Fuhrer, ne por la Fuhrer!
  Agnes ridis kaj rimarkis:
  Ni estas tribo de superhomoj!
  Andriana, pafante al la sovetia baterio, kaj detruante malamikajn poziciojn, montris sian langon kaj eligis:
  - La grandeco de la germanoj rekonas la planedon!
  Kaj kun la nuda genuo, kvazaŭ li premus la malamikon.
  Agatha, gvidante la fajron, notis:
  - Ni disŝiros la drakon en pecojn...
  La E-75-tanko ankoraŭ ne estis preta. La Führer postulis ke la pezo estis sesdek kvin tunoj kaj la motoro 1500 ĉevalfortoj por alta moviĝeblo, kun flanka kiraso de almenaŭ 170 mm ĉe altaj deklivoj. Kaj necesis tempo.
  Sed dum la nazioj ĉiuokaze venkas ... En januaro, Uljanovsk finfine falis. Fritz komencis sturmi Gorkij kaj Kazan.
  Ĝis nun ili grimpis preter Moskvo.
  Stalino estis kolerega, sed nenio li povis fari. Fakte, kion vi faras ĉi tie, kompleta fiasko...
  Sed la knabinoj batalas sur la ĉielo kaj sur la tero ...
  Do la SU-100 de Nataŝka frakasis germanan atakaviadilon per aeratako. Ĝi rezultis sufiĉe mojosa. Kvankam ne tute inteligenta kaj eltrovema. Tamen, Natasha tute ne estas unuaklasanino, kaj kiel ŝi krevos.
  . Nun knabino montriĝis esti V jam familiara tanko T -34. Nur Iom amiko . Turo pli granda kaj _ ilo kalibro en 85 milimetroj anstataŭ 76. Ĉasio Parto iama .
  Knabinoj tordita ĉirkaŭe on loko . Ili kiel _ _ Kaj antaŭ , en unu bikino . A ĉi tie aŭto sovetia produktado . Manĝu Kaj konkoj on loko .
  Superviro Nataŝa Kun kontenta vido rikanis :
  - A Kie faŝistoj ?
  Aperis interne tanko bildo juna kontakto . knabo tweetis :
  - Jen Ĉi tio tanko , kiu aperis on frontoj dua mondo militoj V kvardek kvara jaro Kaj antaŭe nun ekde lokita on armita Ruĝa armeo . Al li kontraŭas , E -25. memvetura pafilo kun 88 mm kanono kaj 120 mm fronta kiraso . Bela batali !
  Vere V malproksima Kun granda laboro Povas konsideri germana memvetura pafilo . kaŭri , kun longa barelo . fremdulo knabinoj kiuj _ Do frue foriris frontoj Bonege Patriota militoj . Sed Superviro Nataŝa tuj sama notis :
  - Ŝi ni Eble akiri . U ŝia longeco ĉe 71 EL .
  Zoja ĉi tie sama sugestis :
  - Devus iru V movado al _ Ne ricevis ĝin !
  Futuristo-Angelica V ĝeno rimarkis :
  - Jen diable ! Tuj sama glitis supera ni aŭto !
  Ilia juna kuratoro-oficiro kolere deklaris :
  - A Ĉi tio pli nenio ! E-75 estis volus pli pli malbona ! Vi volus lia nek sub unu angulo volus Ne trapikita . A Do kuraĝu !
  Superviro Nataŝa krucsignis sin Kaj siblis :
  - Kiel vera komunisto , i mi diras al vi - al infero !
  Futuristo-Angelica bojis , piedpremante nudpiede piedo :
  - Ni faru !
  sovetia aŭto iuj streĉa ekiris kaj _ zumis . trapiki germana V frunto nereala Kaj devus Envenu fritz V tabulo . Sed provu Ĉi tio fari ? Li de lia longbarela pafiloj Kiel fiku ... Restas nur kalkuli on rapido .
  Superviro Nataŝa koleriĝu . Ebenaĵo germane ACS Jes pli pli facila tridek kvar do ŝia supera V karakterizaĵoj . Jen Vi nevole vi timigxos .
  sovetia aŭto venanta on proksimigo _ Bone skatolo ilaron pli bone iama .
  Svetlana ripozas nuda kalkanoj Kaj tweets :
  - Fuhrer rapida Ni turniĝu !
  Futuristo-Angelica konfirmas kiel :
  - Hitlero Ni ni detruu !
  orharaj Zoja blekis :
  - Donu al li rapidu De erizipelo !
  EN ĉi tio momento peza kuglo tiu de Hitler pafiloj kontenta rekte V bazo turoj . Knabinoj levita Kaj suferis V elŝirita metalo .
  KAJ poste donu al mi sekundon Ĉiuj kvar montriĝis preskaŭ absolute nuda en kalsoneto kaj pendanta on rako . Sub nudpiede piedoj belaĵoj flamis fajro . Flamo lekis nuda , gracia plandumoj knabinoj .
  Superviro Nataŝa provis ektremas sed _ ŝia kruroj montriĝis esti firme krampitaj V kusenetoj , kaj Tre malsana etendite vejnoj . Ĉi tio estis klasika rack , kun tradicia tostado kalkanoj . A ĉe knabinoj kruroj Tre eĉ seksalloga , kaj fajrolekado _ _ plandumoj faras ilia pli pli alloga .
  Sed dolore belaĵoj . Ili provante liberiĝu . Sed kusenetoj Tre daŭra . A lin pli Kaj knabinoj estas valkirioj pendigi pezoj .
  Same inaj militistoj V mallonga jupoj , kun nudpiede piedoj , nudaj manojn , sed korpo kovrita arĝenteca ĉenpoŝto . Ili rastilo pokeroj fajroj , kaj vomi brakoj al _ kalkanoj rostita pli forta .
  Jen Kaj rako rezultas artikoj , kaj fajro fritoj fundo . A ĉi tie pli Kaj princo de la dinastio de reĝo Vilhelmo aperis . EN manoj ĉe augusto knaboj , la princo-demiurgo kiu interŝanĝis dua miliono dolaroj por pozicio en la SS vipo de pika drato . A pli Kaj ŝia Valkirioj varmigi de flamĵetilo .
  Princa Diaĵo palpebrumis kaj _ Kiel batis Superviro Nataŝa De muskola reen . Tamen knabino Kaj kuraĝa sed _ ŝia de kalkanoj antaŭe okcipito frapis tia doloro ke _ belega sovaĝe ekkriis .
  Poste batis knabo princo _ faligis on Zoja . Ta Kvankam Kaj premita firme dentoj , ne eltenis de krii . A on reen aperis sanga strioj Kaj brulvundoj .
  Barbarossa Jr. Kun grin diris :
  - Instruu vi pli bezonas !
  Poste batis falis De Futurista Angelica . KAJ ĉi tio juna virino Ne eltenis de krii . knabo ŝovis nudpiede de miaj infanoj kruro V fajro . Ekstraktita lerta fingroj ardo Kaj ĵetita ruĝharulo bestoj V vizaĝo . Ta kriis pli pli forta , doloras !
  Barbarossa Jr. Kun kontenta vido diris :
  - Sed Vi sama volis Kun Germanoj !
  Post pafis , kaj Svetlana . Kiel ke Ne premita makzelo , sed Same kriegis . Ĉiuj aŭ vipo de varma , pika drato estis pli pli dolora , kiel flamo sub nudpiede kun viaj piedoj . Ili pli ol tio knabinoj jam alkutimiĝis por jaroj fari fari sen ŝuoj , kaj ilia plandumoj kruroj , tre elasta Kaj daŭra _
  Sed fajro Kaj ilia bakas . Valkirioj jam V manoj tenas kaj _ vipoj de ruĝe varma drato .
  Superviro Nataŝa en ĉiuj gorĝo kriis :
  - Jes Kio Ĉi tio ĉi tio ?!
  Barbarossa Jr. diras:
  - Demando de obstinaj sinjorinoj! Vi estas en kaptiteco kaj respondos pri ĉio!
  Nataŝa notis:
  Ni ne volas morti tiel! Venu, ni iru, kaj ni daŭre batalos!
  Barbarossa Jr grumblis:
  - Kial lasi vin iri?
  Angelica respondis:
  - Ni estas sorĉistinoj, kaj ni povas doni al la viro, kiu savos nin la plej valoran donacon el ĉiuj eblaj!
  Barbarossa Bock estis surprizita:
  - Jes, kaj kion vi donos al mi?
  Nataŝa memfide deklaris:
  - Ni faros vin eterna juneco, kaj vi neniam maljuniĝos!
  La knabeto kapjesis.
  - Jes, mi povas lasi vin! Sed kiel vi povas pruvi ĝin!
  Natasha deklaris:
  "Metu vian manon en la fajron kaj vi ne vundiĝos!" Vi vidos, ke ni povas elvoki!
  Barbarossa Jr. singarde metis sian manon en la fajron, rulumis kaj respondis ridete:
  - Jes vi povas! Nu, kia estas via libereco kontraŭ mia senmorteco!
  Kaj la knabinoj havas novan ŝancon. Kaj la milito daŭre daŭras ... En januaro, Gorkij kaj Kazan estis prenitaj.
  En frua februaro, la germanoj kaj finnoj kaj svedoj kaptis Karelion kaj daŭrigis sturmi Arĥangelskon. La situacio draste plimalboniĝis.
  Elizabeto estis translokigita al la SU-100 al ĉi tiu urbo.
  Ŝi batalis tie. Februaro kaj frosto. Sed la knabinoj ankoraŭ batalas nudpiede.
  La SU-100 pezas nur dek ok tunojn kun kuglorezista protekto. Ŝi estas vundebla, sed movebla. Kaj ŝi ne devas stari en embusko, ŝi devas moviĝi por ke ŝi ne estu batita.
  Kiam vi moviĝas, la tanko varmiĝas kaj la knabinoj en nudaj piedoj kaj en bikinoj ne estas tiel malvarmaj.
  Elizabeto, pafante al la nazioj, kantis:
  - Sed ili estas la kondiĉoj! Kaj jen estas merkredo! Tamen, la malvarmo estas bona por via sano! Malvarma vetero estas bona por nia sano!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel ŝargi la naziojn. Kaj T-4 ĉi tiu malgranda tanko estas rompita.
  Militistoj devus esti notitaj batalantoj de kolosa klaso.
  Ekaterina ankaŭ pafas per siaj nudaj piedoj kaj kriegas:
  - Komunismo esti!
  Elena, ankaŭ pafante al la malamiko, kaj pugnobatante lin, ridis surde:
  - Atendas nin freneza venko!
  Ephrasia pugnobatante la tankojn de la Wehrmacht, kun siaj nudaj kruroj, bluaj pro la malvarmo, respondis memfide:
  - Nenio haltos nin!
  Ĉi tiuj militistoj estas nur bonegaj!
  Sed, ve, ilia heroeco estas ege malgranda... Falis ankaŭ Arĥangelsko... Klare mankas sufiĉe da municio....
  La germanoj moviĝas al Moskvo de la malantaŭo. En marto, la bataloj disvolviĝis por Rjazan. La hordoj de Hitler fluas ĉirkaŭe de la oriento...
  Kelkaj urĝaj paŝoj estas necesaj.
  Moskvo ankoraŭ tenas kaj Stalin kunvenis sekurecan konsilion. La diskuto estis nervoza. Ne estis novaj ideoj.
  Nur Beria sugestis:
  "Eble ni vere devus oferti pacon al la Tria Regno laŭ ajnaj kondiĉoj, kondiĉe ke ili ne tuŝos nin!"
  Stalino kolere respondis:
  - Ĉi tio ne estas konstrua aliro kamarado Beria! Ni bezonas fortajn movojn!
  Marŝalo Vasilevskij respondis honeste:
  - Via ekscelenco ne havas rezervojn! Preskaŭ ĉiuj estis muelitaj en neegalaj bataloj. Aldone al la SU-100, ekzistas neniuj aliaj specoj de novaj armiloj en la serio. Vere, la IS-3 baldaŭ estos preta, sed ĉi tiu tanko estas malfacile fabrikebla, kaj estos malfacile lanĉi ĝin en serion en la nunaj kondiĉoj.
  Marŝalo Ĵukov kolere notis:
  - Se vi ne povas venki, tiam restas nur unu afero - morti digne!
  Stalino volis ion diri, sed nudpieda knabino en mallonga jupo aperis. Ekbrilante ŝiajn nudajn kalkanojn, ŝi alportis depeŝon.
  Stalino trarigardis ĝin kaj kolere muĝis:
  - Leningrado, nekapabla elteni malsaton kaj multaj monatoj da blokado falis! Nun nia dua urbo estis kaptita de la Fritz!
  Marŝalo Ĵukov etendis la manojn kaj notis:
  - Ho, la granda Stalino... Estas terure!
  Beria sugestis:
  - Eble honore al ĉi tiu pafo mil homoj?
  La Ĉefkomandanto kriis:
  - Silentu vi kalva idioto! Io devas esti farita!
  Sugestis Molotov, balbutante kaj nervoze karesante la nudajn genuojn de la knabinoj:
  - Ni proponu al la germanoj provizoran batalhalton, kaj nur tiam komencu pacan intertraktadon laŭ ajnaj kondiĉoj.
  Stalino grakis:
  - Provu! Sed ne estos kapitulaco. Moskvo falos, ni faros gerilmiliton!
  Beria notis kun flata rideto:
  - Sed tio nur pligrandigos la amplekson de la homa sufero, kamarado Stalin. Eble...
  Stalino decide pugnobatis la tablon:
  - Ne! Lasu Molotov proponi intertraktadon! Kaj nenio alia, merdo ĝis la fino!
  La germanoj ĉirkaŭis Rjazan meze de marto. Spertante mankon de municio, la sovetiaj soldatoj faris sukceson de la grandurbo.
  Alenka kaj ŝia teamo kuras, nudpiede flagranta sur la printempa degelinta neĝo.
  La knabino pafas al la nazioj kaj kantas:
  - Gloro al nia spirito, gloro al la granda lando!
  Kaj per la nuda piedo li ĵetos murdan donacon de morto. Kaj disĵetu la naziojn en ĉiuj direktoj.
  Anyuta, pafante al kontraŭuloj, eldonis:
  - Kaj nia bato, sankta donaco, kaj kotizo!
  Ala ankaŭ kuras, pafas al la nazioj, ĵetas eksplodan pakaĵon da karbo per sia nuda piedo, kaj siblas:
  - Ni neniam rezignos!
  Kaj nun la scintila Maria, pafante al la nazioj, kaj plene falĉanta ilin, kaj grumblante per mienoj de siaj dentoj, kriegas:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj ŝia nuda kalkano elsendis ruinigan paketon da morto kaj dispremado.
  Marusya, pafante al la nazioj, sufiĉe logike notas:
  - Komunismo neniam forvelkos!
  Matryona, pafante al la malamiko kaj malpliigante la vicojn, sufiĉe logike kaj racie notas:
  - Kaj fido al la partio restos dum jarcentoj!
  Kaj nudaj piedfingroj ĵetos donacon de neniigo.
  La knabinoj eskapis de la ringo. Sed la situacio estas ankoraŭ streĉa.
  Kaj ili ne havas kien iri.
  La printempa degelo iom prokrastis la antaŭeniĝon de la germanoj. Krome, la nazioj unuiĝis kun Japanio kaj komencis okupi Mezazion.
  Tio ankaŭ distris ilin kaj aprilo pasis relative trankvile. Kaj en majo, la unua sovetia tanko IS-3 finfine estis liberigita. Kaj li povus esti transdonita al la parado de la Majtago.
  La maljuna kaj malfortigita Stalino rigardis ĉi tion, klinite. Lia mieno estis morte laca.
  IS-3, konsiderante la penecon en produktado, ankoraŭ ne povis fariĝi seria.
  Ĝia esenca diferenco de la du estis nur la formo de la turo. Ŝi estis kiel fluga telero, kaj ŝia frunto estis kiel beko de gruo. Kompreneble, la pliigita angulo de deklivo bone protektis la frontan parton, sed komplikis produktadon. Krome, la malsupra parto de la frunto estis vundebla, kaj se ĵetaĵo trafis tien, tiam ĝi ne plu repuŝiĝis.
  Stalino svingis la manon kaj malaperis en la bunkro, la sekva nazia atako komenciĝis. La TA-400 kaj Yu-287 kun invers-balaita flugilo partoprenis en la aviadilatakoj.
  Kaj denove ili pafis balistikajn misilojn gvidatajn de flugiloj en la radio.
  Kremlo ricevis signifan difekton.
  Stalino serioze pensis pri la flugo de ilia Moskvo.
  Meze de majo, kompletiginte la redistribuon de Mezazio, la nazioj lanĉis ofensivon kontraŭ Moskvo de la oriento kaj okcidento. Alia furioza batalo sekvis.
  Sovetiaj trupoj batalis heroe. Sed la fortoj estas tro neegalaj. La E-75 Tiger-3-tankoj ankaŭ aperis en la bataloj. Kaj amase "Pantero" -3. Tiaj bataloj, ni diru, estas eksterordinaraj.
  Antaŭ la fino de majo kaj la komenco de junio, la nazioj kompletigis la preskaŭ kompletan ĉirkaŭadon de Moskvo.
  Stalino solene anoncis, ke li restos en la ĉefurbo kaj tie batalos ĝismorte.
  Moskvo estis bombardita kaj bombardita. Ŝi estis ĉirkaŭita de tre potencaj defendlinioj, kiuj ne estas tiel facile venkeblaj. Grandegaj akcioj de municio kaj manĝaĵo estis koncentritaj en la ĉefurbo.
  Kaj Stalino en la subtera urbo estis relative sekura.
  Hitler la 22-an de junio 1945, kiam ekzakte kvar jaroj pasis ekde la komenco de la Granda Patriota Milito, ordonis ĉesigi la atakon kontraŭ la ĉefurbo, kaj anstataŭe sisteme detrui ĝin per artilerio kaj aviado. Kaj daŭre memfide bombi.
  Bazita ofensivo proponita al Siberio. Necesis preni Sverdlovsk kaj Chelyabinsk, antaŭ ol tiuj urboj estis kovritaj de neĝo... Fine de junio komence de julio ambaŭ ŝlosilaj urboj estis prenitaj post obstinaj bataloj... La germanoj moviĝis trans Siberion. Sovetiaj vilaĝoj falis unu post la alia.
  Ĉi tie la nazioj en septembro 1945 alproksimiĝis al Novosibirsk. Batalado ankaŭ ekis por tiu kompromiso.
  La Ruĝa Armeo batalis kune kun la lokaj milicoj. Tamara batalis ĉi tie kiel heroino.
  Estas la fino de septembro, neĝas kaj frostas. Kaj la bataliono de knabinoj batalas nudpiede kaj montras mirindan heroecon.
  Kaj la militistoj batalas kiel panteroj.
  Tamara turnis, ĵetis eksplodan pakaĵon da karbo per la nuda piedo kaj knaris:
  - Neniu haltigos nin! Neniu povas venki nin!
  Aliaj knabinoj senespere muĝas:
  - Ni mortos, sed ni ne kapitulacos!
  Kaj la batalo daŭras...
  Novosibirsko falis nur komence de novembro... La milito daŭris. Sovetunio ankoraŭ ne kapitulacis. Moskvo estis blokita kaj sub fajro.
  En la subtera urbo oni stokis strategian provizon de manĝaĵoj kaj municioj, tiel ke eblis elteni sufiĉe da tempo.
  La germanoj konstante bombardis kaj senŝeligis la grandurbon.
  Ekzistis ankaŭ nova peza tanko "Rat". Tiu ĉi maŝino pezis du mil tunojn kaj estis armita per pluraj pafiloj.
  Veturilo kun 400 mm kiraso estis utiligita kiel trarompa tanko ... Pasis batalteston ... .
  Sed algluiĝis sur erinacoj, kaj estis detruita fare de kamikazpiloto kiu ramis ŝin.
  Tamen, nova tanko "Rat" -2 aperis eĉ pli granda kaj peza ...
  Stalin festis la novjaron de 1946 en Moskvo, kiu ankoraŭ ne estis prenita. La granda gvidanto de Sovetunio kalkulis je miraklo. Moskvo fariĝis vera fortikaĵurbo.
  Manĝaĵoj povus daŭri pliajn du jarojn, kaj pro la malpliiĝo de la loĝantaro pro bombado kaj senŝeligado, pli longe. Sed la municio dependis de la rapideco kaj intenseco de la atakoj.
  Beria tamen rimarkis:
  - Eble kamarado Stalin konsentos kun Hitler pri nia libereco?
  La Ĉefkomandanto, rezolute deklaris, firme frapante la pugnon sur la tablon:
  - Mi ne parolas kun kanibaloj Lavrenty! Ĉu vi komprenas!
  Beria rimarkis kun suspiro:
  Ni esperu miraklon!
  Stalino rimarkis, kvakante:
  -Pacienco kaj iom da peno!
  . EPILOGO
  Nova 1946 okazis en lokaj bataloj. La germanoj kaj japanoj iom post iom konkeris ĉiujn ĉefajn urbojn. Verĥojansk estis la lasta falinta en aŭgusto. La germanoj havis novajn tankojn AG-50 en formo de piramido.
  Tamara kaj ŝia teamo batalis urĝe en Verĥojansk.
  La knabinoj, kiel ĉiam, estis nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Ili batalis ĝismorte. Kaj per siaj nudaj piedfingroj ili ĵetis eksplodajn pakaĵojn de mortiga forto.
  Kaj tiam, kiam la municio finiĝis, ili povis eskapi en la tajgon tra keloj kaj tuneloj.
  Ili estis pretaj preni armilojn kaj militi denove, eĉ se ĝi estis gerilmilito.
  Partizanaj zonoj ekestis en Sovetunio, kaj subtera milito disvolviĝis.
  La ĉefurbo ankoraŭ tenis, do Hitlero volis malsatigi ĝin kaj savi siajn soldatojn, el kiuj tro multaj jam estis mortigitaj.
  Kaj la knabinoj, dume, ekstermis la naziojn kaj la japanojn, en diversaj manieroj kaj metodoj.
  Precipe Natasha kaj ŝia teamo.
  KAJ montriĝis esti denove V T -34-85. aŭton kompreneble _ sama , ne nova . KAJ por la fino de kvardek sesa de la jaro malaktuala .
  A Jen Kaj AG -50. Rememorigas malalta piramido Kun Tre longa barelo . Aŭto la tuta sesdek kvin tunoj . Dikeco kiraso co ĉiuj anguloj 250 mm sub klini . Por konkoj T -34 absolute nepenetrebla .
  Superviro Nataŝa V ĝeno siblis :
  - Ĉi tio Kiel tasko ! Prenu monto !
  Futuristo-Angelica ĉirkaŭrigardis . Nun Ili estis V lia tradicia bikino . KAJ io _ _ beleco venis on menso .
  A Svetlana premita on levilforto nudpiede kalkanoj Kaj veturis tanko . Ŝi siblis :
  - Manovro ! Nur manovro !
  AG -50 estas ekipita per potenca 105 mm kanono Kun longeco trunko en 100 EL . Li kapabla batis on granda distancoj . Ili pli , y tridek kvar Kun kvalito kiraso neniam gravas . Unu batis Kaj fino .
  Svetlana komenciĝas svingi sovetia tanko _ Jen malamiko ŝosoj . Kuglo eĉ iom zorgoj kiraso . Sed Al feliĉe forglitas . A finfine potenco kolosa - uranio kerno .
  Superviro-Natasha flustris ilia skarlata lipoj :
  - Sur ikonoj Kun malgajo denove vizaĝoj _ imperio naskiĝu !
  Futuristo-Angelica pafo uzante _ nudpiede fingroj kruroj . kuglo kontenta V ankoraŭ starante piramideca tanko . KAJ forglitis Kun kiraso V ricochet . Jam Tre ŝi oblikva Kaj cementitaj .
  germana tanko kompreneble _ la sama , nepenetrebla , kun ĉiuj anguloj eĉ Por IS -7. A jam Kie antaŭe lin T -34-85.
  Denove germana pafas ... Svetlana premita nuda kalkano on bremsoj . KAJ povus eskapi tanko de malvenko . Kvankam fatala donaco traglitis entute proksime de .
  Superviro Nataŝa V kolerego diris :
  - Jes Ni Kaj blokita !
  Futuristo-Angelica ridis . Ŝi malvarmete plukis Kun mi mem mamzono . elmontrita alta brusto Kun frago cicoj . Nudigis ŝiajn dentojn ilia perlo dentoj . KAJ tweetis :
  - Malkuraĝulo Ne ludas V hokeo !
  KAJ premita skarlata cico on ellasilon . Tia Jen ŝi aŭdaca Kaj brilanta ŝi-diablo . A Eble afabla , rusa anĝelo enkorpigi .
  kuglo elflugis de Ne tro multe longa muzelo . Preterpasis ... Kaj kontenta rekte V trunko germana aŭtoj AG . rebatis lia Ŝati bato biskvitoj .
  KAJ Ĉiuj kvar knabinoj unuvoĉe ili bojis :
  - Unu , du - mi batis ! Fritz De kornoj Do donis !
  KAJ Kiel skui Ili ilia nudpiede kruroj . Jen Ĉi tio knabinoj ! A Kiam ĉe pafado uzi nuda kesto estas _ V cent unufoje pli efika .
  Superviro Nataŝa Kun rideti rimarkis :
  - Ĉi tio tanko Nun Por ni sekura . Sed Kiel lia detrui ?
  Zoja Kun rideti sugestis :
  - A V batalo vakero stilo , ni lia balau for !
  Svetlana akcelis movado lia tanko . Sed malamiko , neatendite turnis sin Kaj rapidis en la kurado . Li akcelis mirinda fast : ĉiuj sama gasturbino motoro . KAJ estis klare pli rapide ol _ T -34-85.
  Kvazaŭ elefanto forkuris de Pugoj . Ĉiuj volus nenio . Sed elefantoj scipovi movi eĉ Tre rapide .
  Superviro Nataŝa kolere movita De kiraso nudpiede piedo Kaj blekis :
  - Jen ! Nu Kiel tute egale _ Ni postrestis de faŝistoj !
  Zoja Kun malgajo V voĉo , kantis :
  - Ĉio impossible , ebla V nia mondo !
  KAJ skuiĝis lia haroj , koloroj folio oro _
  Futuristo-Angelica Kun ĝojo kantis kaj _ liberigita alia ŝelo . Tio batis V kirasita severa Kaj rompis .
  - Ili venas Ĉu revoj senprecedenca ... Tekso Ĉu florkronoj malfrua ... muta estis Gerasim iam ! _ _ Nun Li ĵuras obscenaĵoj !
  Svetlana strikte rimarkis :
  - Sako mato riproĉi estas _ vulgara !
  Superviro Nataŝa volis ion _ _ _ diru sprita . Sed Jen aperis alia faŝisto tanko . On ĉi tio unufoje E -75. Same Bone protektata V frunto , sed multe pli malbona Kun tabuloj . Ĉu vere, tridek kvar lia Ĉiuj egalas Ne trapiki .
  On ĉi tio fojojn , Zoya forĵetis Kun mi mem mamzono . KAJ elmontrita skarlata cico .
  Prenis Kaj premita mamnutrado on ellasilon . pafilo laboris ...
  kuglo denove kontenta rekte V trunko masiva pafiloj . KAJ cent kvin milimetra pafilon eliris de konstruaĵo .
  KAJ ĉi tio germana rapidis en la kurado . Bone vojo eligo de konstruaĵo la plej protektata maŝinoj estas _ senŝeligi De trunkoj .
  Superviro Nataŝa superĝoja deklaris :
  - Jen vidu ! Ni ni venkas !
  A Jen Kaj tria tanko . On ĉi tio fojoj " reĝa" leono ." Ĉe lin weapon , bombisto kalibro en 450 milimetroj . Tia Se fiku , do malmultaj entute Ne ŝajnos .
  Superviro Nataŝa on ĉi tio unufoje decidis pafi sin mem . ekflugis mamzono . Kiu ĉe ŝia tute egale _ alta kaj _ elasta brusto . Freŝa kiel _ ĉe knabinoj . KAJ militisto Kiel prenos Kaj premas rubeno cico .
  kuglo elflugis ... Kaj " Reĝa leono " ricevis rekte V trunko . KAJ grandega aŭto Kiel eksplodi . Kio Kaj paro starante De randoj tankoj forflugis on iuj centoj metroj .
   Jes Kaj tridek kvar skuiĝis . Aŭto apenaŭ Ne ruliĝis kaj _ rezultis deŝirita de tero .
  Futuristo-Angelica eĉ batis ĉe surteriĝo frunto , kriante :
  - kvazaŭ ĉevaloj azenoj !
  KAJ minacis Fritz pugno .
  Superviro Nataŝa estis kontenta kaj _ rikanis perlo , tre granda dentoj :
  - Jen Ni donis De malamiko ! Kiel supozeble !
  Zoja kantis , kun ĝojo :
  - Amo Kaj morto ! Bone Kaj malbono ! Kio sankta Kio pekema ... A al mi scias Ĉiuj egalas !
  KAJ knabino movita nudpiede kruro De metalo .
  Poste malamiko E -100. Aŭto danĝera . KUN bomboĵetisto kaj 75 mm _ kanono Kun Tre longa barelo . Tia sturmo modifo , kaj kapabla plenumi rolo Kaj batalanto tankoj . A sepdek kvin milimetrojn pafiloj Por sovetia tanko tute sufiĉe .
   A trunko bombisto kovrita ĉapo .
  Superviro Nataŝa krucsignis sin ĉe helpo nudpiede kruroj , kaj tweetis :
  - Nu , ni lia bati ?
  Zoya , roko dentoj , konsentis _
  - Kompreneble ni faros !
  Futuristo-Angelica skarlata cico premita on ellasilon . pafilo laboris . kraĉis murdema ŝargo . KAJ interrompis relative maldika sed _ sed longa trunko germana pafiloj .
  Svetlana entuziasme tweetis :
  - Bonege ! A Nun donu Fajro mi !
  KAJ militisto Same elmontrita mia torso . Ĉe ĉiuj kvaroj brusto on alteco . KAJ Tre eĉ bela , seksa , deloga . Do Kun tia knabinoj Mi volas fari amo . Nu kio _ Eble esti pli bone ilin ? Verŝajne nur _ alia knabinoj !
  KAJ Jen juna virino kaptis la momento kiam ĉapo komencis malfermita . KAJ uzante mia skarlata cico kiel _ liberigos kuglo De germana bombisto .
  A fritz Ne administris eĉ Kaj okulo palpebrumi ... kiel prenos Kaj eksplodas ... En Ĉiuj flankoj disĵetitaj fumante metalo .
  Svetlana frotis vi mem forta manoj Kaj knaris :
  - mi knabino aŭtentika drako !
  KAJ Kiel ridu ! KAJ prenu jes _ montros lango !
  Superviro Nataŝa prenis Kaj entuziasme kantis :
  - Patrioto ! sovetia patrioto ! Kiom da Fritz mortigita vi !
  Zoja kolektis kanto , kaj tremante nuda mamoj , daŭrigis :
  - Patrioto ! Ruĝa patrioto ! KAJ on knabinoj Ĉiuj via revoj !
  KAJ Same militisto Kiel prenos Kaj li ekridos ! KAJ lango montros ! KAJ ridetas dentoj - dentegoj !
  KAJ nudpiede kruroj movos levilo ...
  La knabinoj ĉi tie estas klare ĉe sia plej bona, kvankam ili havas malmodernan tankon. Kaj ili daŭre partias.
  Sed la 20-an de aprilo 1947 komenciĝis nova atako kontraŭ Moskvo. Ĝin partoprenis la japanoj, kaj la turkoj, kaj la tuta eksterlanda armeo.
  Hitler, finfine, elĉerpigis paciencon kaj li decidis fini Sovetujon. Kaj persone kun Stalino, ligante kun li la gerilmiliton, kiu ankoraŭ flamas sur la teritorio de Rusio.
  Kiel, se Moskvo falos, tiam la milito sendube finiĝos.
  Kaj decida, ĝenerala atako komenciĝis.
  La superpezaj tankoj "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 kaj aliaj ankaŭ atakis.
  Unue, la grandurbo estis pafita sur per balistikaj misiloj.
  disketoj de la Tria Reich ankaŭ estis uzataj . Tia estas la armado.
  Alenka kaj ŝia teamo kuraĝe renkontis la germanojn kaj donis al ili batalon.
  Aljonka ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj, ekbrulis kaj muĝis:
  - Por la rusa spirito!
  Anyuta, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj falĉante la vicojn da malamikoj, pepis per sia nuda kalkano, venkite al la pako de morto:
  - Por la grandeco de komunismo!
  Alla, pafante al la malamikoj de Sovetunio kaj ĵetante bombon per la nudaj piedfingroj, jelfis:
  - Por Patrino Rus' en komunismo!
  Maria, farante bone celitan fajron al la malamiko kaj memfide falĉante lin, notis, elmontrante la dentojn:
  - Rusio bezonas novan gvidanton!
  Matrena notis, pafante kaj memfide detruante kontraŭulojn, kaj kun siaj nudaj piedfingroj, donante alian donacon de morto:
  - Kompreneble, estas necese!
  Kaj de ŝia ĵeto, kiu falis en la vojon, koliziis du germanaj tankoj.
  Marusya, pafante al la nazioj, energie notis:
  - Ĉio estis en Sovetunio, sed la malamiko prenis la numeron!
  Kaj per sia nuda kalkano, kiel li lanĉos la murdeman kaj neforgeseblan!
  Alenka kuraĝigis siajn amikojn:
  - Ne rapidu enterigi Rus'! Ni ankaŭ havas aferojn por fari!
  Kaj per la piedfingroj de sia nuda piedo li ĵetos detruan donacon de neniigo.
  Anyuta, pafante al la nazioj, konsentis kun tio:
  - Ni feroce venkos la malamikojn, la rivero de la Patrujo ne sekiĝos!
  Kaj kun nuda, ronda kalkano, la knabino energie prenos kaj pereos al la malamiko.
  Alla, pafante al la nazioj, kaj liberigante pecon da eksplodaĵo de ŝnurĵetilo, tirante la ŝnuron per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - Estos nur superhomo - kiu anstataŭos Stalinon!
  Maria, pafante kun mirinda precizeco, kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, parolis:
  - Ĉio, kio ne ŝanĝiĝas, ĉio estas por pli bone!
  Matryona, terenbatante la Fritz per bone celitaj pafoj. Kaj tiam, difektinte la tankon per sia nuda piedo, ŝi notis:
  - Ni kun nia senŝanĝa kaj heroa volo!
  Marusja ĵetis tutan aron da obusoj per siaj nudaj piedoj. Do la memvetura pafilo de la nazioj turniĝis kaj grincis:
  - Mi estos la plej forta!
  Alla, batante la transportilon de la nazioj per ĵeto, grenadojn kun nuda kalkano, rimarkis, korektante:
  - Ne mi, sed ni! Ĉio estas pli forta!
  Alyonka kantis por altigi sian batalan humoron, komponante survoje. Kaj la ceteraj knabinoj, pafante al la nazioj, reprenis;
  Ni estas la knabinoj de la lando de Sovetunio,
  Kiu estas torĉo por la tuta mondo...
  Ni montru, konu la grandecon de ekzemplo,
  Jen kantataj heroaj agoj!
  
  La knabinoj naskiĝis sub la ruĝa flago,
  Kaj la nudpiedaj rapidas tra la frosto...
  Filinoj kaj filoj batalas por Rus',
  Foje la novedzino donas al la ulo rozon!
  
  Estos ruĝa flago super la universo,
  Brilu tiel hele kiel torĉo-flamo...
  Post ĉio, ni havas heroan svingon,
  Kaj nia standardo brilas kiel ruĝa sako!
  
  Ne kredu, la malbenita faŝisto ne pasos,
  Kaj la rusa spirito neniam malaperos...
  Venkoj malfermos senfinan konton,
  Ni diru saluton kaj saluton al iu ajn !
  
  Rusio estas mirinda lando,
  Vi donis komunismon al la popoloj...
  Donita eterne de Dio malavare,
  Por la Patrujo, por feliĉo kaj libereco!
  
  La malamiko ne povos venki la Patrujon,
  Kaj kiom ajn kruela kaj ruza li estis...
  Nia nevenkebla rusa urso,
  La rusa soldato estas tiel glora pro sia venko!
  
  Bela sovetia lando,
  La knabinoj en ĝi estas fieraj ke ili estas belaj...
  Ŝi estis donita al ni per naskiĝo por ĉiam,
  Kaj ni komsomolanoj estu justaj!
  
  Ni batalas ĉe la periferio de Moskvo,
  Neĝoŝtormo de neĝblovoj, kaj la knabinoj estas nudpiedaj ...
  Ni ne donu la Patrujon al Satano,
  Ni eĉ precize pafas per falĉiloj!
  
  Do en kolerego la knabinoj estas fervoraj batali,
  Kaj ili ĵetas nudan eksplodpakaĵon kun la kalkano ...
  Li estas nur faŝisto ĉar li aspektas bonega,
  Fakte, nur malbona Kaino!
  
  Malamikoj ne povas venki knabinojn,
  Ili naskiĝis sub tia stelo...
  La nevenkebla monstro estas nia urso,
  Kiu faris la Patrujon edzinon!
  
  Ni rusaj knabinoj estas bonaj
  Ni ne timas torturon kaj froston...
  Kaj ni forpuŝos, kredu la atakon de la malbona hordo,
  La malamiko freneziĝos pro la dozo!
  
  La malamiko povis repuŝi de Moskvo,
  Kvankam li havas multe da potenco...
  Ni knabinoj estas tiom fieraj pri ni mem
  Kontraŭuloj malaperas ĉiuj en la tombojn!
  
  Ne kredu, Rus' ne povas esti venkita de malamikoj,
  Ekde ĉiu kavaliro el vindotukoj ...
  La ĉasisto fariĝis ludo,
  Kaj la kontraŭulo estas ankoraŭ infano!
  
  Sed la rusa spirito, kredu la grandan spiriton,
  En ĝi, vi scias, tiaj fortoj estas kaŝitaj ...
  Ĝi estos disbatita al la malamiko en lanugo,
  Post ĉio, kavaliroj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Forigu viajn dubojn knabinoj
  Ni estas la plej kuraĝaj konataj en la mondo...
  Ni dejxetu la hordojn de Satano en inferon,
  Ni trempu la kontraŭulojn de ĉiuj en la necesejon!
  
  La sankta milito finiĝos
  Estos paco kaj mateno super la planedo...
  Ŝi estas eterne kun la suno scio donita,
  Por ĉiam flamigi someron!
  
  Kaj komunismo eterna en gloro,
  Kaj Lenin kaj la granda Stalino estas kun ni...
  En sanga filmo, nur nun estas faŝismo,
  Kaj nia volo kredo estas pli forta ol ŝtalo!
  
  Mia Rusio regas dum jarcentoj
  Kaj donis feliĉon al la tuta universo ....
  Bezonas la ŝtalan forton de pugno
  Kaj lerteco, sed racia disverŝiĝo!
  
  
  
  SORĈISTINOJ KREANTE MIRINDARMOJN
  Gerda, Charlotte, Magda kaj Christina, kiuj estis testitaj de la Tigro tiutempe, ankaŭ evoluigis esperigan modelon: Panteroj -2. La knabinoj metis la motoron kaj transdonon en unu blokon - trans, kaj faris la turon mallarĝa kaj pli malgranda. Kaj la rapidumujo estis instalita sur la motoro mem. Kiel rezulto, la "Pantero" -2 rezultis esti silueto sub du metroj, kaj la nombro de ŝipanoj reduktiĝis al tri homoj. La dikeco de la kiraso de la frunto de la kareno pliiĝis al 120 mm sub grandaj deklivoj, kaj la flankoj al 82 mm sub deklivoj. Kaj la turoj estas ĝis 150 mm frunto kaj 82 mm flankoj, sub deklivoj. En la sama tempo, la tuta veturilo estis reduktita al 35 tunoj, kio ebligis elteni per 700-ĉevalforta motoro kaj pliigis la rapidecon kaj manovreblon de la tanko. Samtempe, la manovro de la veturilo ankaŭ pliboniĝis, kaj la ĉasio fariĝis pli malpeza kaj multe pli facile ripari kaj prizorgi. Estas ses ruliloj entute, kio estas praktika kaj oportuna. Hitler ŝatis "Panther" 2 kaj eniris produktadon en septembro 1943. La aŭto estas sukcesa, kun bona, kiraspenetra kaj rapidpafa pafilo. Ŝi laboris kaj moviĝis rapide, kun bonega ergonomio.
  Kaj plej grave, estis pli facile produkti kaj postulis malpli da metalo. Kaj samtempe ĝi distingiĝis pro sia kapitala pluvivebleco. Ne estas tiel facile penetri tian veturilon kun grandaj kirasaj deklivoj.
  Sovetiaj trupoj havis gravan problemon. Krome, la germanoj, anstataŭ la Vau- programo , investis en la evoluo de popola batalanto, kaj kreis la XE-162, simplan kaj malmultekosta produktebla kaj tre malpeza kaj manovebla.
  Ĉi tiu maŝino rezultis esti disvolvita en pli favoraj kondiĉoj, kaj relative facila por funkcii. Kaj ne estas tiel facile por ŝi elteni.
  Mi trudis al la sovetiaj kaj aliancitaj trupoj, furiozaj, aerbatalojn. La batalanto pezis nur unu kaj duonon de tunoj kiam malplena kaj konsistis preskaŭ tute el ligno. Do la maŝino montriĝis ege efika.
  La situacio estis plimalbonigita de la fakto, ke germanaj knabinoj komencis aktive eniri la aviadajn unuojn.
  Albina kaj Alvina komencis aktive gajni, batalante, kiel regulo, nudpiede kaj en unu bikino. Kaj ĉi tiuj knabinoj ne povus esti terenbatitaj. Kaj ili mem tiel aktive fortranĉis la malamikon. Kaj kiel belaj estis ĉi tiuj blonduloj: nur veraj arjoj!
  Albina premas la ellasilon per gracia gambo kaj tranĉas kelkajn sovetiajn aviadilojn kaj kriegas:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Alvina premas la ellasilon per sia skarlata cico, kaj trafas tri sovetiajn aŭtojn kaj muĝas:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Batalantaj knabinoj - vi ne povas diri, ke ili estas malfortaj. Ne, ili estas tre agresemaj kaj povas disŝiri ĉiujn.
  Ĝenerale ĉi tiu armeo impetas. Kaj vintre la frontlinio stabiliĝis. Mainstein lanĉis kontraŭatakon kaj sukcesis venki la sovetiajn soldatojn preter la Dnepro, kreante paron da grandaj kaldronoj. La germanoj ankaŭ povis repuŝi la ofensivon proksime de Leningrado. Ĉi tie ili fidis je potenca defendlinio. Plie, post la malvenko en Ukrainio, Stalino retiris plurajn sekciojn de ĉi tiu direkto kaj permesis al la germanoj forpuŝi la atakojn. La fronto eltenis, kaj la germanoj povis teni vintre laŭ la tuta perimetro de la atako.
  Gerda propre batalis sur la "Pantero" -2, kune kun la knabinoj. Kaj malgraŭ la vintro, la belulinoj batalis nudpiede kaj en nur unu bikino.
  Gerda premis la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj, batis la malamikon kaj knaris:
  - Gloro al nia imperio!
  Charlotte ankaŭ premis la levilon per siaj nudaj piedfingroj, malkonstruis la tridek kvaran turon kaj konfirmis kun agresemo:
  - Gloro al herooj!
  Kristina draŝis premante la butonon per sia skarlata cico kaj, frapante la sovetian maŝinon, grincis:
  - Kaj gloron al ni!
  Magda pafis eksplodon de kvar maŝinpafiloj, fortranĉis la sovetian infanterion helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj eligis:
  - Eterna, venka gloro!
  Do la knabinoj estas malbonaj kaj nudaj, iliaj rondaj kalkanoj brilas.
  Kaj ĉe la alproksimiĝo de "Tigro" -2, ĉi tiu tanko, kun pezo de kvindek kvin tunoj, promesas havi protekton de 250 mm frunto, kaj flankoj de 170 mm.
  Tio kun 88-mm pafilo en 71 EL, tre deca aŭto.
  Kaj printempe, la germanoj jam antaŭeniras en Italio kaj memfide disbatas la aliancanojn.
  Ili prenas Napolon kaj invadas Sicilion.
  Kaj centoj da miloj da Aliancitaj soldatoj kapitulacas. Kaj frakasu ilin plene. La germanaj Panteroj estas nehalteblaj.
  Kaj la knabinoj igas la anglojn fali sur la genuojn kaj kisas iliajn nudajn, ĉizitajn krurojn, kaj lekas la rondajn kalkanojn de la belulinoj per la lango.
  En junio, la aliancanoj provas avanci surterigante soldatojn en Normandio. Sed ili suferspertas teruran malvenkon tie. Denove, centoj da miloj da kaptitoj, kaj multe da kaptitaj ekipaĵoj.
  Roosevelt ricevas koratakon kaj iĝas senkapabligita. Usono provas limigi tian malfacilan militon. Britio pripensas opciojn por repaciĝo kun la Fritz. La situacio estas plimalbonigita de pli potenca bombado de anglaj urboj per jetaviadiloj. Kaj britaj batalantoj ne povas atingi tiajn aviadilojn.
  Do Churchill komencas peti pacon. Sed la Fuhrer estas senĉesa. Li krevas de konscio pri sia propra forto.
  Sed la britoj ankoraŭ konsentas pri paco. Kaj ĉi tio maltrankviligas Stalinon, kiu proponas al la Fuhrer paŭzon. Hitler konsentas ĉesi malamikecojn por tri jaroj, kondiĉe ke ne estas partia sabotado, kaj la partioj restas ĉe siaj limoj, kaj Sovetunio vendas petrolon kaj grenon al la germanoj.
  Stalino konsentis pri tio... Kaj la kraŭtoj malligis la manojn.
  La unua striko, kompreneble, estas Ĝibraltaro. Konkerinte ĉi tiun fortikaĵon, vi povas translokigi soldatojn al Afriko sur la plej mallonga distanco. Kiam sturmis la fortikaĵon, la germanoj uzis la plej novajn sturmpafilojn MP-44, la knabinoj ankaŭ plibonigis ilin: ili faris ilin multe pli facilaj kaj pli fidindaj.
  Kaj Albina kaj Alvina batalis sur la ĉielo, la knabinoj, kiuj faris la germanajn aviadilojn multe pli praktikaj kaj rapidaj.
  Kaj ili disbatis la aliancanojn dekstren kaj maldekstren. Ĝibraltaro estus prenita sur la movado. Franco estis devigita konsenti pri la ultimato de Hitler. Ne lasu la naziojn okupi vian landon.
  La germanoj akcelis sur tankoj kaj krevis en la lokon de la malamiko.
  Post la falo de Ĝibraltaro, la Fritz envojaĝis Maroko. Kaj ili moviĝis, kaptinte teritoriojn. Fritz-tankoj moviĝis precipe en Alĝerio. "Pantero" -2 rapide glitas sur la sablo. Ĝi estis ĝisdatigita kun pli potenca motoro, kaj ĝi kuregis. La Panther-2 tute kontentigis la militistaron per sia frunta protekto, kaj la Tiger-2 estis ĝenerale mirinda tanko. La aliancanoj falis kvazaŭ terenbatitaj.
  Germanaj knabinoj batalis en la dezerto, kutime nudpiede kaj en bikinoj. Ili nur lubrikis la haŭton per speciala protekta kremo, por ke ĝi ne brulu.
  Tiam la beluloj de la kaptitaj angloj surgenuiĝas, kaj igas la kalkanojn de la knabino leki. Kaj ili ŝatas ĝin, precipe la afrikanoj, kiuj faras ĝin kun entuziasmo.
  La kvardek-kvina jaro estis tre sukcesa por la germanoj, ili kaptis la plej grandan parton de Afriko, la Mezoriento. Kaj en la unua duono de la kvardek-sesa jaro ili ankaŭ kaptis Baraton, kaj Birmon kaj la reston de Afriko. Kaj estis pli da problemoj kun la provizo de trupoj, la streĉado de komunikadoj, la tereno ol kun la rezisto de la britaj kaj amerikaj unuoj. Krome, la koloniaj trupoj ne estis tre pretaj batali. En teknologio, la germanoj havas superan avantaĝon en kvalito. Ekzemple, ME-262 X, kaj havas rapidon de ĝis 1200 kilometroj hore, kaj estas armita per kvin aviadilkanonoj . Kaj Usono kaj Britio, kvankam pli-malpli taŭgas por bataluzo, ne havas ĉasaviadilojn, kaj bombistojn eĉ pli.
  Krome, la germanoj havis diskotekojn kiuj evoluigis rapidecon de proksimume kvar sonrapidecoj. Ili estis tute nevundeblaj al manpafiloj, dank'al la lamena fluo kiu fluis ĉirkaŭ la aŭtoj. Sed pro tio ili mem ne povis pafi. Sed eblis faligi bombon de alteco, uzi ĝin por sciigo, kaj plej grave, rami malamikajn veturilojn, pafante ilin per jetoj.
  Flugaj teleroj estas efikaj armiloj kun longa atingo kaj kapablas flugi de Eŭropo al Usono. Kaj ilin foje gvidis tre belaj knabinoj, kiuj preferis batali nudpiede kaj en bikino.
  Jen Gertrudo kaj Eva flugantaj. Ĉi tiuj estas du mirindaj belaĵoj. Ekzemple, nigra usonano estis kaptita. Ligita al ŝtipo. Kaj tiel plu lia vira perfekteco ili rajdis longe, ke la kaptito perdis la konscion, trolaboris.
  Kaj nun Gertrudo, kun la nudaj piedfingroj, prenis kaj celis la disketon al la celo, malkonstruante usonajn aviadilojn. Jen batalanta knabino.
  Kaj ankaŭ Eva helpe de siaj nudaj piedfingroj direktas aŭton al la malamiko kun mortiga forto.
  Kaj furioze ravas la malamikon, kaj la aŭtoj de Anglio kaj Usono falas.
  La alteriĝo de la germanoj planita por la fino de novembro. Unue, neniu atendas ĉi-momente. Fakte, la vetero ne estas tre bona kaj estas riske pluvivi. Sed en trankvilaj tagoj oni povas naĝi trans Manikon kaj surteriĝi. Krome, estas avantaĝoj en nokta surteriĝo, ĉar ĝi estas multe pli malfacile defendi nokte.
  La germanoj antaŭ tiu tempo tre multe mortigis la anglajn kaj amerikajn flotojn.
  Do la surteriĝo estis atendita senprobleme. Specialaj batalionoj de knabinoj laŭsupoze estis potenca frapforto, kiuj eĉ en la frosto de malfrua novembro estis nudpiedaj en nur unu bikino.
  La alteriĝo komenciĝis la 26-an de novembro 1946. En la datreveno de la elektoj al la Reichstag, post kiu Hitler ricevis la postenon de Reich Kanceliero.
  Estis neniu por haltigi la surteriĝon. Kaj en la ofensivo partoprenis grandaj amasoj da infanterio kaj eĉ la plej novaj piramidaj tankoj. Kiu ne povas esti penetrita de ajna angulo.
  La knabinoj kompreneble batalas ene de ili, kaj agas kuraĝe.
  Kaj kelkaj militistoj jam nudpiede rompas la glacirandon sur flakoj frostigitaj nokte. Kaj ili batalas tre forte. Kaj ili faras mirindajn miraklojn. Kaj kiam ili ĵetas obusojn per siaj nudaj piedfingroj kaj disŝiras la britojn, ĝi fariĝas ekstreme malvarmeta ...
  Gerda, aliflanke, batalas sur tanko "Tigro" -4 piramidal per kanono kaj bomb-lanĉilo , kaj tre kuraĝe. Sendas kuglo post kuglo, kaj disŝiras malamikojn.
  Agante ne lavante tiel ruliĝante, premante la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj, la knabino muĝas:
  - Ni nudigas la dentojn aktive, ni ekstermas tre forte!
  Charlotte uzas skarlatan cicon dum pafado, premante ĝin sur la stirstangobutono kaj trafante la malamikon, pepis:
  - Nia universala konstruteamo!
  Lupanula per raketlanĉilo kaj Christina uzanta nudajn piedfingrojn. Ŝi frakasis multajn kontraŭulojn kaj gruntis:
  - Por la grandeco de la Tria Regno!
  Magda muĝis post ŝi. Ĉi-foje kun fraga cico. Ŝiris la malamikon kaj muĝis:
  - Por arja komunismo!
  Jen la knabinoj de la supernivelo! Kaj kiel la infanterio de la knabinoj kuras kun nudaj piedoj, ĵetante grenadojn survoje. Kaj kiel granda kaj mortiga ĝi estas.
  La knabinoj estas tiel batalantaj kaj belaj.
  Kaj ili disbatas la britajn dekstren kaj maldekstren. Ne estas surprize, ke kun tia ofensivo kaj surteriĝo de kaj Francio kaj Norvegio, Anglio eltenis nur dek tagojn. Ĉi tio estas bonega!
  La metropolo falis. Kaj la sekva etapo estas vojaĝo al Ameriko. En februaro, la germanoj, malgraŭ la vintro, faris surteriĝon en Islando: Operacio Ikaro, kaj kaptis ĉi tiun gravan teritorion.
  Kaj denove, nudpiedaj knabinoj de malsamaj SS-batalionoj partoprenis en la bataloj.
  Kaj ili sukcesis fulmigante siajn nudajn kalkanojn tra la neĝo.
  Stalino proponis al Hitler en marto 1947, komunan militon kontraŭ Usono. La Fuhrer konsentis pri tio, sed kondiĉe ke Sovetunio ricevos reen nur Alaskon, iel laŭleĝan teritorion. Kaj ne petos pli.
  Stalino konsentis pri tio... Kaj komenciĝis la invado de sovetiaj trupoj tra Alasko. Tiel rapida kaj brutala.
  Novaj sovetiaj tankoj moviĝis.
  La skipo de Elizabeto batalis sur la plej unua, eksperimenta kaj ne tute finita tanko T-54. Aprilo 1947. Ankoraŭ estas neĝo en Alasko, sed rusaj knabinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj tiaj belaj knabinoj.
  Elizabeto pafas per siaj nudaj piedfingroj al la malamiko. Batas la usonan " Sherman ". Kaj elmontrante la dentojn, la militisto diras:
  - Gloro al la ideoj de granda komunismo!
  Ekaterina ankaŭ pafas uzante nudajn fingrojn de ĉizitaj kruroj kaj krioj:
  - Gloro al la venkaj rezultoj de nia armeo!
  Elena ankaŭ pafis, ĉi-foje uzante la skarlatan cicon de sia brusto, trafante la malamikon kun tre bonaj notoj kaj grumblis:
  - Gloro al novaj decidaj venkoj!
  Eŭfrazio , frapis kontraŭ kontraŭulojn uzante fragan cicon, kaj pugnobatante "Pershing" bojis::
  - Kaj ni venkos!
  Militistoj ŝajne disiĝis kiel sorikoj. Kaj tiel oni draŝas la usonanojn.
  Ĉi tie ĵetaĵo trafas la frunton de la tanko, sed tuj repuŝiĝas. Elizabeto muĝas kaj saltas:
  - Gloro al la ideoj de komunismo!
  Kaj li ankaŭ sendas ĵetaĵon responde, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tiu estas knabino, kiu estas en vera misio.
  Tiaj estas la belaĵoj de la batalado.
  Sovetiaj trupoj rezistis en Alasko. Kaj en majo alvenis la plej unua IS-7 enkorpigita en metalo.
  Kaj sur ĝi estas la tankoskipo de Alenka.
  Jen tia batalema knabino. Dum li pafis al la malamiko, li trafas lin ekstreme precize.
  Kaj la pafilo, kiom potenca: 130 mm. Ŝi pugnobatas la malamikon de longa distanco. La usonanoj ankoraŭ havas la ĉefan tankon " Sherman ", kiu estas nur bona por gajni germanajn kaj sovetiajn tankajn asojn. Estas iomete pli bona Pershing, kun pli potenca pafilo ol la 90mm kalibro. Kaj la tre malgranda " Superpershing ", kies pafilo estas 90 mm en kalibro kaj havas barellongon de 73 EL, kapablas kaŭzi danĝeran vundon al la sovetia IS-7-maŝino surŝipe kaj proksime. Usonaj pafiloj tute ne prenas piramidecajn germanajn tankojn de ĉiuj anguloj. IS-7 estas truita en la flankon. T-54 - " Superpershing ", povas preni proksime al la frunto, kaj surŝipe malproksime. Sed nuntempe Sovetunio havas la ĉefan tankon T-34-85, kiu ankoraŭ ne estis elprenita de produktado kaj batalas kontraŭ la usonanoj. Ĝi estas proksimume egala al la Sherman , kaj pli malforta ol la Pershing.
  Do la sovetiaj soldatoj havas malfacilan tempon. Kaj ili rigardas kun envio la solan, la plej unuan eksperimentan tankon IS-7.
  Ĉi tiu aŭto estas fiera kaj malvarmeta.
  La IS-2 kaj IS-3 ankaŭ batalas. La lasta aŭto en la frunto ne estas penetrita krom la " Superpershing ". Nu, la IS-3 ankaŭ povas esti trapikita en la malsupran parton de la kareno.
  La IS-2 estas iom malforta en la alfronta kiraso de la gvattureto.
  La knabinoj Natashka kaj ŝia teamo batalas sur ĉi tiu tanko. Batalantaj belulinoj. Kaj ili el la IS-2 donas frakasajn batojn, per mortigaj ĵetaĵoj.
  Nataŝka premis siajn piedojn per la nudaj piedfingroj kaj elĵetis la mortiginton, trarompante la usonanon kaj vyaknula:
  - Gloro al la ideoj de bona komunismo!
  Zoja premis sian skarlatan cicon kontraŭ la murdan levilon kaj jelfis:
  - Por arja paco kaj ordo!
  Aŭgusteno ankaŭ eksplodis per sia nuda kalkano, trafante la malamikon kaj bojis:
  - Por decidaj venkoj!
  Kaj fine, Svetlana elĵetas siajn krurojn helpe de siaj nudaj piedfingroj, detranĉas la malamikon kaj grincas:
  - Por granda forto!
  Militistoj de la Ruĝa Armeo avancis trans Alaskon. Somero venis kaj estis varme, kaj estis agrable por knabinoj en bikinoj kaj nudpiede sur tankoj. La germanoj, venkinte Gronlandon, alteriĝis en Kanado. Kaj de la sudo ili ekmoviĝis el Argentino. En Brazilo, ekzistis disigo en por-germanajn kaj por-amerikajn frakciojn. La germanoj, kun potenca bato de siaj pli batalpretaj sekcioj, decidis la aferon en sia favoro.
  La nazioj havis pli potencan kaj efikan atakkarabenon, kiu pafis de longa distanco kaj tre rapide. La jankioj suferspertis malvenkon post malvenko.
  Nova teamo de anglaj knabinoj gvidataj de Jane Armstrong alproksimiĝis de la sudo... La militisto batalis en Brazilo somere... Por-usonaj fortoj rezistis malvigle.
  Sed en Venezuelo, la inaj militistoj estis alfrontitaj de usonaj trupoj. Ili batalis sur la malmoderna Panther-2, kiu preskaŭ estis nuligita en favoro de piramidaj modeloj de ekipaĵo.
  Sed la britoj, eĉ sur ĉi tiu tanko, estis pli fortaj ol la usonanoj. Ili pafis de la pafilo al la Shermans , kiuj jam estis senespere malmodernaj, ili povis batali nur en egalaj kondiĉoj kun sovetiaj tridek kvar.
  Jane pafis per la nudaj piedfingroj de malproksime. Batu la malamikon kaj pepis:
  - Jen la grandeco de Britujo - ĝi ne velkos!
  Gringeta frakasis siajn ĉizitajn krurojn en la malamikon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi frakasis la Sherman kaj knaris:
  - Nia regno estos mojosa!
  Kaj ŝi montris sian langon!
  Tiam Monica ekpafis, trafis la malamikon ĝuste en la celon per siaj nudaj piedoj kaj kuĝis:
  - Por la savo de la animo!
  Kaj post ili lupanula kaj Malanya. Precize trafis la pli danĝeran Pershing, rompante ĝian karenon.
  Kompreneble, kun nudaj piedfingroj, ŝi kuis:
  - Gloro al la ideoj de la reĝaj fortoj!
  La knabinoj batalis tre agreseme kaj konstrue.
  Kaj en Kanado, elektitaj germanaj unuoj moviĝis. Gerda sur la tanko "Tigro" -4 piramide disbatis Ameriko kaj ĝiaj regadoj. Kaj ili rompis sub la disbataj batoj de la malamiko.
  Gerda pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj, batis la malamikon kaj kriis:
  - Por arja komunismo!
  Charlotte ankaŭ frapis, ĉi-foje per la skarlata cico de sia brusto, trapikis la usonan aŭton kaj gluglutis:
  - Por la grandeco de Germanujo!
  Kristina ankaŭ trafis la malamikon. Ŝi disbatis lian kirason, kun la helpo de nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj, kiel ovoŝelo, kaj gluglegis :
  - Por niaj fenomenaj atingoj!
  Ankaŭ Magda bruis, dispremante la malamikon kiel argilon kaj muĝis:
  - Por tiaj rimedoj, kiujn ne eblas diri en fabelo, ne priskribi per plumo!
  Oni devas rimarki, ke la knabinoj estas ekstreme batalemaj kaj tre moveblaj. Estas vere amuze ankaŭ kun ili.
  Kaj tiam la ĉefaj urboj de Kanado falis: Kebekio kaj Toronto. Kaj la vivo fariĝis pli bona, Fritz kaj pli amuza...
  Hitler deklaris, ke Usono estos finita!
  Kun la disvolviĝo de la atombombo, Usono ne sukcesis. Videblas, ke sorto forturniĝis ĉi-kaze de Ameriko favore al la Wehrmacht. Do kio? Estas aliaj fundamentoj por venko kaj sukceso. Do estas tro frue por malesperi.
  Sed la Krauts kun siaj eksterlandaj regimentoj estas multe pli bonaj ol Usono laŭ trupoj. Kaj ili kapablas multon detrui la malamikon.
  Ĉi tie Gerda, ekzemple, kaptis nigran batalanton. Kaj ili knabinoj turmentis lin tiom, devigante lin amori, ke li deĵetis siajn hufojn. Kaj ĝi fakte estas sufiĉe mojosa.
  En la aŭtuno de kvardek sep, la Fritz eniris la teritorion de Usono mem. Sovetiaj trupoj daŭre batalis en Kanado.
  Alenka sur la IS-7 batalis kun tuta brigado de Shermans kaj Pershings. La Sherman ĉi tie estis de la Firefly-klaso, kun longtuba 76mm kanono, kio estas danĝera por la IS-7 dum pafado en la flankon. Do la knabinoj estis en serioza situacio. IS-7, pro ĉiuj siaj meritoj, havas kanonon kun limigita municio kaj ne tro rapida pafado.
  Jen Alenka pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj, batis la usonanon kaj knaris:
  - Sur mia vojo al milito!
  Anyuta siavice draŝis, helpe de skarlata cico, batis la Sherman kaj kriis:
  - Por la venko de USSR!
  Alla ankaŭ frapis helpe de nudaj piedfingroj. Ĝi trapikis la usonan aŭton kaj jeligis:
  - Por la ideoj de komunismo!
  Ankaŭ Maria pugnobatis helpe de fraga cico, frakasis la kontraŭulon kaj siblis:
  - Por la grandaj manuskriptoj de Lenin!
  Kaj Matriona venkiĝis kun sia nuda kalkano, diserigante la kirason de la Ŝermano kaj knaris je la supro de siaj pulmoj:
  - Por miaj lumkavaliroj!
  Jen la kvin, jen la knabinoj - vi ne povas trovi pli malvarmetan! Kaj ili ĉiuj estas tiel junaj kaj freŝaj. Kaj la knabinoj odoras kiel mielo. Ne mirinde, ke la soldatoj kun tia plezuro lekas per la lango la sinon de Venuso. Kaj ili ankoraŭ lekas siajn lipojn.
  Jes, la IS-7 venkiĝis reen por ke ĝi ne disŝiriĝu. Tial ĉi tio estas tanko, ĉiuj tankoj estas tanko.
  Eble krom la piramideca germano...
  Sed la plej multaj el la Sherman estis mortigitaj, kaj la ceteraj retiriĝas.
  Tiel tranĉis la sovetiaj knabinoj.
  Kaj sur la ĉielo, Anastasia Vedmakova kaj Alenka Sokolovskaya draŝas la Fritz. Tiu Pokryshkin ne taŭgas por ĉi tiuj knabinoj. Kaj la belulinoj batalas nudpiede kaj en bikino. Kaj la skarlataj cicoj de la mamoj estas uzataj dum pafo, kio pliigas la batalefikecon de pafo.
  Sed li pli bone komprenas Albina kaj Alvin. La knabinoj sukcesis akiri ses gradojn de la Kavalira Kruco. La plej alta sesa klasa Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj estis aljuĝita al ili post kiam ili malflugigis pli ol mil aviadilojn ĉiu.
  Jen la knabinoj - knabinoj al ĉiuj knabinoj ...
  Sed kaj Anastasia Vedmakova kaj Alenka Sokolovskaya kolektis ĉiu pli ol ducent aviadilojn. Kaj ili jam havis ok stelojn de la heroo de Sovetunio.
  Anastazio premis siajn nudajn piedfingrojn sur la pafbutonon de la aviadilkanono kaj terenbatis usonan aŭton, knariante:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Alenka Sokolovskaja frapis la malamikon helpe de la skarlata cico de sia brusto, faligis tri aviadilojn kaj bojis:
  - Kaj mi estas eĉ pli malvarmeta!
  Ĉi tiuj estas knabinoj, tiaj knabinoj!
  Kaj ili detruas Amerikon.
  Nu, kompreneble, Alvina kaj Albina faras ĝin eĉ pli amuza kaj mojosa.
  Alvina uzas skarlatajn cicojn dum pafado ...
  Kaj Albina frago...
  Kaj ambaŭ knabinoj tre ŝatas labori per la lango per jado, pulsaj bastonoj. Ili havas tian pasion kaj kredon de agresemo!
  Albina premis siajn nudajn piedfingrojn kaj pepis:
  - Kaj ili iras al la maron, kurantaj knabinoj!
  Alvina, pafante, konfirmis:
  - Malvarmeta elemento, mortiga elemento!
  Kaj nun la germanoj kaj la sovetianoj kaj la japanoj pliprofundiĝis en la usonan teritorion.
  La japanoj havas siajn proprajn batalantojn: Ŝinoboknabinoj. Tre kuraĝa kaj batalema.
  Jen blua Ŝinobo-knabino, kiel ŝi liberigas razklingon per siaj nudaj piedfingroj, detranĉante la kapojn de usonanoj kaj blasfemandoj:
  - Ili ne pasos!
  Kaj li hakas la muelejon per glavoj.
  Kaj la flava ninja knabino tenos veran adoranton kun glavoj. Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, li ĵetos venenajn pinglojn, kaj lanĉos ilin per la mortigo de jankiaj trupoj, pugnobatante kontraŭulojn.
  Kaj hurlas ĉe la supro de liaj pulmoj:
  - Al la tuta japana gloro!
  Kaj la knabino kun rufa hararo, kiel la oblikva muelejo tenos, kaj tranĉas la malamikojn.
  Kaj tiam li prenos ĝin per siaj nudaj piedfingroj kaj frapos ilin kaj disĵetos la jankiojn en malsamajn direktojn. Jen la beleco de batalo.
  Kaj muĝas:
  - Ni estas Ŝinoboj!
  Kaj tiam knabino kun blanka ninja hararo okazigos helikopteran akcepton per glavoj. Haki kontraŭulojn, dispremi ilin. Kaj el la skarlata cico ĝi batas per fulmo, muĝante:
  - Por la venko de Japanio!
  Nu, neniu povas rezisti tiajn ŝtelistojn! Jen la knabinoj, ĉiuj knabinoj knabinoj...
  Kaj ili estas tiel agresemaj.
  Sed ĉi tie la bataloj bruas kun kolosa intenseco. Aksaj fortoj moviĝas de nordo kaj sudo, laŭvorte premante Amerikon per gigantaj teniloj.
  Jen klipo de la iam glora lando, kiu ŝanceligas la imagon.
  Ĝis la fino de aŭtuno, la Fritz jam sufiĉe multe enŝoviĝis en la teritorion de Usono.
  Jen Gerda batalas en la tanko Tiger-4 kaj survoje memoras sian iaman,
  Ankaŭ tre gloraj heroaĵoj.
  Gerda estis iomete kovrita de sango, sed ŝi estis kontenta. Sed la humoro estis difektita de la terura fetoro eliĝanta el la tranĉita ventro de la ghoulo kaj la timo, ke aliaj cent, se ne pli, el la samaj estaĵoj venos kurante.
  Charlotte, dume, prenis sian obstinan kontraŭulon je la kapo kaj elfaris mortigan "duoblan Nelson" teknikon, tordante la kolon de la estaĵo. La fajra militisto ĉi tie montriĝis en la rolo de speco de patrino Tereza - laŭ kompato al la brutale batita demonio. Esprimite:
  - Mi estas bonkora, bonkora, kaj mia patrino estas bonkora - kiel saĝa strigo!
  Gerda maltrankviliĝis:
  - Ĉu vi ne komprenas?
  Charlotte estis surprizita.
  - Kion mi komprenu?
  "Ĉu dinosaŭroj aŭ hibridoj de ratoj kaj blatoj aŭdos?" Gerda kunpremis la lipojn.
  Charlotte ridis.
  "Mi ne atendis, ke vi estos tia hundino !" Jes, ni mortigos almenaŭ mil el ili!
  - Oni batis vin sur la kapon per klabo!
  - Ne. Kredu min, la megagnomo povas aŭdi nin. - Tiam la knabino balbutis. "Se la Sultano de la Ganoj ne prenis lin, tio estas, ne vokis lin al la servo, tiam li ne povus tro malproksimiĝi de ni.
  Gerda demandis tre malforta konfido:
  "Kaj la aliaj nanoj, elfoj, nenihobitoj ?"
  Charlotte rapide kun vira senkompateco estingis sian lastan esperon:
  - Aliaj, eble ili aŭdas, sed kion ili zorgas pri tio? Konas nur megagnomon Kiy-Dar.
  Gerda komencis viŝi sian sang-makulitan kruron sur grandega abunda folio. La folio nur ekstere ŝajnis mola, sed fakte ĝi estis pika. La nudpieda blondulo donis moralon:
  - Ne ĉio, kio briletas estas oro, sed ĉio, kio malbonodoras - ĉiam montriĝas aĉa! Estas tiom da malpuraĵo en la mondo, ke estas neeble kredi je la pureco de la kreinto, eĉ post kelkaj paŝoj sur la tero!
  En respondo, la Fajro-Diablo denove siblis kun aero en ŝia plasta pipo. Tiam la knabinoj longe aŭskultis la nokton. Sed la megagnomo Kiy-Dar ne aŭdis, aŭ eĉ ne povis aŭdi. Kaj evidente ne estis alia gnomo ĉi tie.
  Gerda kantis:
  - Se amiko subite montriĝus nek amiko nek malamiko, sed gnomo... Tio signifas, ke ni atendas frenezulejon!
  Charlotte interrompis sian amikon:
  - Nu, ĉu vi volas, ke ni estu kovrataj de legio da demo? Venu per viaj piedoj, kaj rapide!
  Denove, ili daŭrigis sian streĉan kuron, kvankam ambaŭ militistoj jam estis malsanaj pro laceco. Kelkfoje Gerda endormiĝis promenante, en dolĉaj mallongaj momentoj ŝajnis, ke li kuŝas, ripozas (ia dormo en sonĝo - estas simple nekredeble!). Sed la vizioj disfalis, kiel argilo falanta sur la teron - facile kaj sen peno, nur la korpo tremis nervoze. Kaj tiam ĉio rekomencis, kvazaŭ nevidebla pendolo svingus. Ĉirkaŭe estis ia duonrealo kaj duonrealo ; mi devis ŝveligi miajn palpebrojn, por ke ili, pezaj , ne fermiĝu. La nudaj piedoj de la knabinoj estis sovaĝe trapikitaj, sed ĝuste tiu ĉi terura doloro ne permesis al ili tute forgesi sin kaj perdi sian realecon. Kaj la pejzaĝo iom post iom ŝanĝiĝis... Altaj muroj klare aperis tra la mallumo ĉirkaŭe; la laca blonda militisto ŝajnis troviĝi en nigra ŝtona koridoro. Mi imagis sonojn - pezan eĥon de lia kurado. Kaj estis io alia terura kaj senmova - antaŭen. Io viva, ankoraŭ nevidebla, atendis la knabinojn, kaj ili kuris tien. Kompreneble, ili ne volis fini en la submondo, sed ili tamen kuris kiel ŝafoj postkuritaj de tigro. Eĉ ne estas klare kial, ili komencis revi pri tiaj rubaĵoj, eble pro la ekstrema fizika fortostreĉo de la lastaj semajnoj de la milito en la dezerto de Afriko kaj la montoj de Azio...
  Gerda flustris:
  - Kaj eĉ la ĉielo povas esti infero, do vi ne devas naĝi dum longa tempo al la infero denove!
  Io tiris la manon de la knabino. La konscio repuŝiĝis al la militisto. Ŝi subite trovis sin staranta senmove. La tero antaŭe dekliviĝis milde malsupren. Kaj estis malforta plaŭdo de akvo. Spiro de freŝeco kaj malsekeco enspiris en la elĉerpita vizaĝo de la knabino.
  Gerda ekkriis:
  - Ve, montriĝas, ke vi povas kuri al la ĉielo!
  - Viry ! - Charlotte elspiris kun sento apud ŝi. - La loko, kie la falintaj militistoj de Granda Germanujo estas feliĉaj. "Ŝia sonora militista voĉo estis plena de vera ĝojo.
  Gerda ne kunhavis tian optimismon:
  - Pli verŝajne la antaŭkampo de Viriya .
  Charlotte diris entuziasme:
  - Kie estas antaŭkampo, tie estas kampo!
  Gerda rememoris la legendon, rememoris kiel, survoje al Reich-Saray, ili transiris malgrandan arĝentakvan riveron. De la alteco de la reĝa ĉevalo, la transiro ŝajnis facila kaj rapida amuza. La blonda militisto eĉ sentis sin kiel sultano, aŭ sultanino, kio, cetere, estas eĉ pli bona! Sed unu afero estas sidi sur giganta elita ĉevalo, kaj alia afero vojaĝi sur viaj propraj kruroj de diino. Mi scivolas, kiom profunda kaj perfida estas ĉi tiu rivero?
  Gerda ruze sed figure rimarkis:
  - Kaj la antaŭkampo estas mia!
  - Ĉu vi povas naĝi? La ruĝhara knabino turnis sin al ŝi.
  Gerda levis la ŝultrojn.
  - Kia stulta demando. Kie vi vidis reprezentanton de la elita SS-bataliono, kiu ne scipovis naĝi.
  Charlotte decide skuis siajn flamajn buklojn.
  - Forgesu la SS-eliton. Estas tute alia mondo aŭ eĉ senfina universo kun miriadoj da mondoj. Ne ĉio estas tia, kia ĝi estis ĉe ni!
  "Ĉu mi povas?" - demandis al si Gerda, denove rigardante en la malplenon, kiu estis ene de la militisto.
  Charlotte murmuris:
  - Nu, rapide nasku! La tempo finiĝas!
  - Nu, kompreneble, mi devas naĝi! - diris la blonda militisto gaje, vidante dubon sur la milda kaj samtempe timinda vizaĝo de sia amiko.
  Papilio grandeco de albatroso, kun bluaj kaj flavaj makulitaj flugiloj, svingis siajn antenojn kiel signo de konfirmo, ke la nudkrura blondulino diras la veron.
  "Tion ankaŭ mi supozas, aŭ preskaŭ tiel," Charlotte respondis malfirme. - Kvankam vi konas la proverbon: la meleagro pensis kaj eniris en la supon, la korniko ne pensis kaj finiĝis en sonoralo! Ĉiuokaze, estas pli bone, se vi scias kiel, ĉar mi ne povas eligi vin. Kaj ni havas nur unu vojon - al la alia flanko.
  Gerda forte kunpremis siajn pugnojn.
  - Kompreneble, la malvarmeta naĝis!
  Charlotte avertis:
  "Ni eble havos problemojn kun la glavo!"
  La ŝikaj militistoj alproksimiĝis al la rando mem de la bordo kaj paŝis en la nigran noktan akvon. Gerda sentis la premon de la akvo - la rivero havis mildan fluon. La nudkrura blondulino genuiĝis kaj trinkis avide, poste ŝutis ĝin sur sian lacan, polvan vizaĝon. La dormemo tuj pasis. La akvo estis malvarmeta kaj milda, mi volis kuŝi en ĝi kaj malstreĉi la dolorajn muskolojn de la virina korpo...
  Gerda diris kun entuziasmo:
  - Kaj la minoj estas nevideblaj en la antaŭkampo!
  - Atendu minuton! - Charlotte flustris.
  Gerda estis surprizita:
  - Kaj kio estas la kaptiloj ĉi tie denove?
  La fajromilitisto trankviligis:
  - Ne, sed... mi pensas, ke ni ankoraŭ havas ŝancon!
  La batalisto de fajro denove metis siajn lipojn al sia blanka plasto. Ŝi aŭskultis, zorge ĉirkaŭrigardante.
  Gerda, siavice, malstreĉis, kaj ŝajnis nutriĝi per dia energio el la akvo. Charlotte demandis ŝin:
  - Kaj rigardu, estas malfacile por mi koncentriĝi en ĉi tiu loko.
  La nudkrura blondulo ankaŭ rigardis malantaŭen. Ŝajnis, ke baldaŭ estos lumo. La mallumo ĉesis esti pene nigra, ĉar lastatempe aperis malfirmaj breĉoj en ĝia nepenetreblo - ŝajnis, nur iom pli, kaj la kovrilo de la nokto falos. Do, la ĉasado komenciĝos tre baldaŭ. Bone, ke ili atingis la riveron. Gerda, kuntirinte la brovojn, atente rigardis: la akvo estis klare videbla ĉe ŝiaj kruroj, kiu frenezigis virojn, malklare - en la centro de la fluo. La alia flanko estis preskaŭ dronita en mallumo.
  La neĝblanka militisto rimarkis:
  "Se nur nun la manoj de viroj karesus niajn elĉerpitajn korpojn kun vejnoj elstaraj de streĉiĝo." Kian plezuron ni ricevus de ĉi tio? Ho suferanta karno de senkulpaj knabinoj. Mia utero de la diino Venuso, do volas amon kaj feliĉon, kion deziras iu virino!
  Charlotte denove spiris. Ĉi-foje al Gerda ŝajnis, ke io, ĉu en la aero aŭ en la tero, tremas responde. Kaj io kun pikiloj kaj samtempe tiel tenera frotis kontraŭ la nuda kalkano de la blonda militisto. Ŝi deklaris:
  - Jen ŝi estas la ĝojo de boao.
  - Ĉu vi aŭdis? La juna fajra diablo ekscitite kaptis ŝian manon. - Paŝoj de la megagnomo ! Ho neĝblanka ino odoris? Kiy-Dar respondis. Charlotte kisis sian amikon sur la orelon. - Kredu min, nia venko estas proksima, Li estas ie ĉi tie!
  Gerda rimarkis:
  - Jes, proksime... Kiel la Luno por buĉo!
  Charlotte komencis blovi pli forte en sian fajfilon el magia plasto kreita de la elfoj ( tekno-magio, tamen!), tiam premante sian orelon al la tero. Ĉi-foje la respondo skuado de la grundo estis multe pli rimarkebla.
  Gerda komentis filozofie:
  - Estas tia signo, ke ju pli longe vi estas malbonŝanca komence, des pli sukcesa estos la fino!
  "Jes..." La smeraldaj okuloj de la bela knabino gaje mallarĝiĝis, "li venis al la voko!" Kiy-Dar!
  Gerda metis la fingron al siaj lipoj:
  - Jes, atentu. Eble ĉi tio tute ne estas tiu megagnomo , aŭ estaĵo de tute alia ordo!
  Ili frostiĝis, aŭskultante. La tremo de la tero fariĝis pli unuforma, peza. Ie proksime, inter la "insuloj" de arbustoj, grandega rolulo direktiĝis. Li estis kvazaŭ giganta feino, obeeme serĉanta majstron, eĉ se li estis la lasta senbarba junulo...
  Charlotte deklaris:
  -Vi verŝajne eĉ ne povas imagi la tutan potencon de megagnomoj . Ĉi tiuj estas tiel potencaj estaĵoj, ke eĉ infera fajro retiriĝas antaŭ ili!
  Gerda tuj kontraŭis:
  - Ne, kial mi imagas... Se gnomo estas forta estaĵo, tiam megagnomo devus esti ordo pli forta. Ja la vortoj mem mega signifas milionoble pli!
  Charlotte volonte konsentis kiel knabino pri rendevuo kun popstelulo:
  Jes, vi pravas mia amiko! Ĝuste en miliono, ĉi tio estas tuta nevenkebla armeo!
  Gerda estis surprizita:
  "Kial vi ne vokis lin pli frue kaj lasis niajn amikojn morti?"
  Anstataŭ respondi, la juna kaj ruĝhara diablo denove kisis sian fajfilon, la aero eskapis kun eta siblado el la kurba cigaredingo. Kaj subite Charlotte frostiĝis pro duonĝemo , ŝiaj smeraldaj okuletoj rondigitaj. La fajra lupo sidiĝis en la akvon, tuŝante la manon de Gerda. Mi tiom deziris, mi devis respondi al ŝi, kiam subite...
  La nudaj piedoj de la knabino subite brulis pro tiel akra doloro, ke ili tuj eksaltis kaj ... fine vekiĝis. Madeleine tenis klabon kun elektra drato ligita al ĝi. Elektra malŝarĝa veziketo aperis sur la rozkolora, eĉ iomete keratinigita pro kurado sur varma sablo kaj akraj montaraj ŝtonoj .
  La SS-kapitano grumblis:
  - Jes, leviĝu, rapide pretiĝu, surmetu vian vestan uniformon! Vi ne povas montri antaŭ la feldmarŝalo en nur bikino! Rigardu, bebo, vi estos rekompencita, sed se vi faros ion stultan, mi igos vin turni la radon de Konano dum tago kaj samtempe donos al vi elektran ŝokon. - Madeleine faris pli malbonan vizaĝon ĉi tie. - Kvankam ne, ne unu tagon, sed tutan semajnon, sen unu minuto da ripozo. Ni ankoraŭ havas tempon.
  La knabinoj rapide komencis prepariĝi... Kaj sur alia kontinento okazis ankaŭ interesaj eventoj, kaj similaj.
  Jes, kaj nun la batalo revenis, kaj la militistino Gerda, uzante siajn nudajn piedfingrojn, sendas ĵetaĵon de mortiga forto. La vrakulo Pershing haltis.
  Ĉi tie ŝteliras io pli granda kaj mallerta. La lasta usona disvolviĝo, memvetura pafilo kun kalibro de pafilo de 155 mm longa kaj dikeco de kiraso de 305 mm. Ĝi pezas cent dudek tunojn kaj tre malrapide moviĝas. Apenaŭ rampante...
  Gerda frakasis la Sherman per bone celita pafo kaj notis:
  - Iras al nia animo!
  Charlotte pafis uzante siajn nudajn piedfingrojn, frakasis la malamikon en ŝiriĝintajn metalpecojn kaj knaris:
  - Por honoro kaj Patrujo!
  Kristina konsternite rimarkis:
  - Ĉu vi povas enigi lin per bombisto?
  Magda memfide deklaris:
  - Lasu ĉi tion al mi!
  Kaj la knabino direktis kanonon al la malamiko, per siaj tenacaj piedfingroj, kaj draŝis.
  Kaj la usona monstro haltis kaj eksplodis.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj de la Tria Reich - bone farita!
  Vintro venis, kaj la IS-7 moviĝas tra la neĝo. Bataloj okazas en Ameriko. La belulinoj el Sovetunio furioze batalas.
  Alenka pafis al la Pershing per siaj nudaj piedfingroj kaj frakasis la kontraŭulon.
  Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al rusa komunismo!
  Anyuta ankaŭ trafis per ŝelo. Ŝi aplikis la teknikon helpe de nudaj piedfingroj kaj kuis:
  - Mi diros Superman knabino!
  Alla ankaŭ prenis kaj pafis kaj trafis alian Patton- tankon . Kaj tiel mojosa.
  Kia legomo estas ĉi tiu plej nova Patton- tanko ? Ĉi tio estas " Superperschnig ", nur kun pli potenca motoro de 810 ĉevalfortoj kaj pli grandaj kirasaj deklivoj.
  Kia impona veturilo tio povus esti problemo por la T-34-85. Sed la IS-7 trafos ŝin de malproksime. Kaj la sovetia tanko, ricevinte ŝelon en sia fronta kiraso, sendas ĝin en rikolton. Jen batalveturilo. Kaj en respondo, li disfaligas la usonanon unuflanke.
  Poste, Maria pafas kaj trafas la malamikon precize. Trafrapas lin kaj krias:
  - Nia armeo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Kaj li ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn.
  Kaj tiam Marusya estos fikita. Kaj dispremu la kirason de la malamiko en pecetojn. Kun la helpo ĉi-kaze de nuda kalkano.
  Kaj muĝas:
  - Por la novaj reformoj de Stalin!
  Ŝi estas tia batalema belulino, kaj ŝi volas plaĉi al ĉiuj.
  Tiel funkcias la teamo sur la IS-7, kio estas malsana al la infero.
  Sed jen venas la knabinoj.
  Elizaveta batalas sur T-54. Kaj agas senespere. Tia agresema hundino.
  Kaj la knabinoj havas tre bonan aŭton. Kaj ili pafas el ĝi ege precize.
  Ekzemple, ili prenis kaj trafis " Superpershing ", kaj ili krias:
  - Nia sankta komunismo!
  Elizabeto celis la pafilon per siaj nudaj piedfingroj. Lupanula ĉe la celo kaj knaris:
  - Mia venko estos bonega!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  Jekaterina draŝis helpe de skarlata cico kaj ekkriis:
  - Por niaj grandaj venkoj!
  Kaj kiel ridi je la supro de siaj pulmoj.
  Kaj Elena, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, frapos la malamikon. Ŝi rompis la potencan kirason, disfendis la metalon kaj knaris:
  - Potenca nia nacio!
  Kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj...
  - Hura!
  Kaj Eŭfrazio ankaŭ batas la malamikon, ĉi-foje per fraga cico. Disbatu la malamikon kaj blasfemu:
  - Por la grandeco de komunismo sur ĉiuj planedoj de la galaksio!
  Ĉi tiuj estas la plej belaj knabinoj en la mondo. Kaj estas nenio por haltigi aŭ bridi ilin.
  Ekaterina krias kaj skuas la bruston:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Kaj ŝiaj cicoj estas ĵetitaj per rubenoj ... Ŝi iam ŝovis ilin en la vizaĝon de nigrulo kaj devigis lin leki. Tiam ŝi lekis lian viran perfektecon per sia lango. Kia agrabla gusto.
  Kiel agrable estas por knabino - ne priskribi la pli grandan plezuron en la mondo.
  Tiel la knabinoj disbatas la malamikon. Kaj ili ĝuas siajn glorajn venkojn kaj kolosajn atingojn.
  Kaj Anastasia Vedmakova kaj Alenka Sokolovskaya estas ĝenerale mirindaj knabinoj. Ondoj de pasio kaj cunamo de volupto nur bolas en ili.
  Anastazio pafas sian skarlatan cicon al la malamiko, trafas la jankian aviadilon kaj krias ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Mi estas bela superhomo!
  Alenka Sokolovskaya, daŭre disbati la malamikon, helpe de fragaj cicoj kaj muĝadoj:
  - Kaj mi estas pli alta ol la knabino de ĉiuj en la mondo!
  Tiaj estas la batalantaj virinoj, kaj mi devas diri, ke ili ŝtelis iom pli! Neniu povas rezisti ilin.
  Eĉ Ameriko ... kaj ĉiu jam gajnis dek orajn stelojn de la heroo de Sovetunio ...
  Por tia fenomena atingo, ili ricevis specialan premion: la diamanta stelo de la heroo de Sovetunio. Tio en si mem estas tre honorinda kaj mojosa.
  Amuziĝu belulinoj!
  La plej bona, kompreneble, estas ankoraŭ venonta!
  Oleg Rybachenko faris alian operacion en Saud-Arabio.
  La cara armeo de Nikolao la 2-a vastigis rusan teritorion. Kune kun Oleg, la knabino Margarita Korshunova nun batalis. Ankaŭ mutaciulo - militisto kiu ricevis senmortecon.
  Nu, la eternaj infanoj alportis en obeemon ĉiujn ĉi tiujn bandojn de la Mujahideen. Kaj ili venkis ilin - devigante ilin ĵuri al la rusa caro.
  Samtempe, Oleg Rybachenko ne kontraŭas verki belan kaj iomete malsaman daŭrigon de la aventuroj de la knabinoj;
  Post la nova jaro, la germanoj kaj la koalicio progresis signife tra Usono. La amerikanoj, traktantaj pli teknologie progresintan malamikon, estis perdantaj.
  Ĝis la fino de marto la Germana Armeo alproksimiĝis al Vaŝingtono kaj komencis sturmi la usonan ĉefurbon.
  La bataloj estis malegalecaj kaj estis evidente, ke la knabinoj venkis ĉi tie... Precipe la piramideca tanko, Gerda estas bona, kiel ŝiaj komponaĵoj.
  Gerda, dum la bombardado de la Blanka Domo, kiam ŝia tanko estis trafita de rekta fajro, endormiĝis, kaj ŝi sonĝis tiel ...
  Ŝi vidis la partizanon Lara Miĥejko kaptitan de la nazioj. Knabino de dek kvar jaroj pafis reen de la nazioj. Du el ŝiaj kunuloj estis mortigitaj. Kaj ŝi mem kaŝis sin en la kabano.
  Avino volis pasigi ŝin kiel sian nepon, sed la nazioj ne kredis ŝin. Kaj oni prenis min... La serĉo estas komenciĝos.
  Kaj tiam Lara kaptis granaton, la nazioj falis. La knabino mense adiaŭis ĉi tiun lumon kaj forĵetis ĝin... Sed la granato ne eksplodis.
  Ne eblis eskapi heroe.
  Ili terenbatis Lara, trafis ŝin dufoje, kaj metis kontuzon sub ŝian okulon. Sed ili ne forte batis, ŝajne ili timis kripligi!
  Kiam ŝi estis alportita al la kabano por pridemandado, Lara kondutis senprudente.
  Rigardante kuraĝe en la okulojn de la SS-Kolonelo, ŝi diris:
  - La Fritz detruos vin baldaŭ! Aŭdu la bruadon de pafiloj, morto venas de la Ruĝa Armeo!
  La kolonelo respondis:
  - Aŭdaca knabino, vi konatiĝos kun la vipo!
  Lara kuraĝe kriis:
  - Doloro ne timigas min!
  La kolonelo ordonis:
  - Prenu ĉi tiun bastardon eksteren kun afiŝo: partiano kaj montru la tutan vilaĝon!
  La policisto rapide diris:
  - Neĝis sur la strato, kaj estas froste... Ĉu oni ne elkonduku la knabinon nudpiede, por ke ŝi malvarmigu sian ardoron!
  La SS-Kolonelo kapjesis konsente.
  - Prave! Estu kiel nudpiede en la frosto, eble rekonsciiĝu !
  La mantelo de Lara estis deŝirita, same kiel ŝia svetero. Ili lasis min en nur unu kotona robo. Ili demetis siajn malglatajn ŝuojn kaj nigrajn ŝtrumpojn. La knabino restis nudpieda en unu malpeza robo.
  Ili pendigis plakon ĉirkaŭ ŝia kolo kun la surskribo: "Mi estas partizano." Kaj kun la manoj ligitaj malantaŭ ili, ili elkondukis min sur la verandon. La nudaj piedoj de la knabino sentis la malvarmon kaj neĝon.
  Lara ridetis. Ŝi estis vere embarasita pro la kontuzo sur ŝia vizaĝo kaj kiel ŝi aspektis. Kaj vi povas marŝi nudpiede en la neĝo. Ŝiaj plandumoj fariĝis tre malglataj dum la somero pro nudpieda piedirado multfoje. Ŝi ĵus surmetis siajn ŝuojn, kaj ĉi tiu ne estis la unua fojo, kiam ŝi devis elteni malvarmon kaj malsaton.
  Lara iris sola kaj daŭre ridetis. La vento blovis, blovis ŝiajn kuproruĝajn harojn, kaj neĝo krakis sub ŝiaj nudaj piedoj.
  La knabino iradis kun tia aero, kiel princino sur la trono. Kaj ŝi lasis graciajn, malgrandajn spurojn malantaŭ si, preskaŭ kiel infanajn piedojn.
  Homoj rigardis ŝin kun simpatio.
  Unu el la avinoj en pelta mantelo murmuris:
  - Teruro! La knabino estas kondukata nudpiede!
  La vetero estis suna, kaj la malmoliĝintaj, kalaj plandoj de Lara apenaŭ suferis pro la malvarmo. Ŝi marŝis al si, kaj malkovris la dentojn.
  Ĉi tie ŝi estis bruligita per bato de vipo. La knabino kriis kaj mordis sian lipon.
  Ŝi estis trafita kelkajn pliajn fojojn per forto. Lara apenaŭ povis stari sur siaj piedoj, kaj kun peno de volo ŝi retenis sian krion.
  La obstina knabino estis sendita al speciala kabano, kie estis aparatoj por torturo.
  Ĉi tie ili metis ŝin sur rakon, kaj komencis bruligi ŝiajn kalkanojn per ruĝe varma fero ...
  Kaj du ekzekutistoj vipis Lara per vipoj. Komence, la knabino retenis siajn kriojn per titana peno, sed kiam larĝaj strioj da fero, ruĝaj pro la varmego, estis aplikitaj al la nudaj plandoj de la infano, ŝi kriegis kaj perdis la konscion. Ŝi estis alportita...
  Teruro...
  Gerda vekiĝis.... Damne, vi devas sonĝi pri tio, kiam ili estas sojle de venko, ilia tanko bombardas la Blankan Domon.
  Kaj tiam aperas tiaj aĉaj aferoj...
  Superpershing " eliranta la domon , trapikis ĝin kaj kukis:
  - Paco, laboro kaj amo!
  Tiam ŝi elŝovis sian langon.
  Charlotte ankaŭ frapis la malamikon, uzante la nudajn fingrojn de siaj gamboj kaj jelpetis:
  - Mi estas bonega knabino!
  Kristina ankaŭ pugnobatis, siblante per serpento kaj premante la stirstangbutonon per sia skarlata cico, pugnobatante tra la malamiko:
  - Ni estas superhomoj!
  Kaj Magda vangofrapos la malamikon, disbatos la tankon, devigos la batalkompleton eksplodi, kaj eldonos:
  - Donu al mi aerakrobadon!
  Poste li palpebrumas al siaj partneroj. Jen knabino - konsideru la plej altklasan pafanton.
  La militistoj detruas la jankiojn kaj gajnas poentarojn... Albina kaj Alvina ĉiu jam amasigis du mil faligitajn aŭtojn. Pro tio ili ricevis novan premion: la Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Tiel la knabinoj distingiĝis fariĝante asoj de la superklaso. Kaj neniu povis haltigi ilin kaj venki ilin.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Sokolovskaya kaj Orlova ricevis ĉiun novan premion: la Ordeno de Gloro de la plej alta grado kun diamantoj, pri kiu ili tre ĝojis. Tiuj estas bonegaj knabinoj.
  Kaj la milito finiĝas... La usonanoj la 20-an de aprilo 1948 kapitulacas. Kaj alia rakonto pri la Dua Mondmilito renversiĝis.
  Ĉi-foje ĝi aspektas kiel periodo de longa paco. Sovetunio rericevis Alaskon kaj ĉiuj estis feliĉaj. Kaj la landoj de la amerika kontinento estis dividitaj de Japanio kaj la Tria Reich. Tiel finiĝis la provizora redistribuo de la mondo.
  La germanoj estas lacaj de la milito.
  Hitler permesis poligamion en la Tria Regno - ĝis kvar edzinoj ĉiu, kaj enkondukis drakonajn impostojn sur paroj kun neniuj infanoj aŭ malpli ol tri. Tio estis forta movo instigi populaciopolitikon.
  Krome, Hitler mem havis multajn infanojn akiritajn per artefarita fekundigo. Kaj inter ili estis necese elekti la heredonton de la trono.
  Ne estis malgajo, la Tria Regno digestis la konkeritajn kune kun Japanio.
  Sed la 5-an de marto 1953 Stalino mortis. Kaj Beria ekregis. Kial Beria? En la reala historio, li ankaŭ havis bonajn ŝancojn por la trono, sed akcidento malhelpis lin: ribelo en GDR, dum kies subpremado maturiĝis kontraŭintrigo kontraŭ Beria. Kaj ĉi tie la GDR, kompreneble, ne estas.
  Krome, Hitler volis ke la bone antaŭdirita kaj konata de la germanoj, Beria, kiu estis germanofilo, regu post Stalino. Kaj Stalino, kiam lia sano malboniĝis, faris testamenton favore al Beria.
  Do ĉio estis decidita favore al la estro de la sekreto kaj ne nur al la sekreta polico.
  Nu, Beria sugestis, ke Hitler traktu Japanion antaŭ ol ĝi akiris nukleajn armilojn.
  Vi neniam scias pri kio samurajo povas pensi.
  Beria kaj Hitler konsentis pri komuna milito kun Japanio, kaj la dividado de ĝia teritorio.
  La 20-an de aprilo 1954 komenciĝis komuna milito kontraŭ la vasta kolonia imperio de la samurajo.
  Kia nova paĝo estas turnita en la historio. Sovetiaj trupoj antaŭeniras al Japanio.
  Kaj ankaŭ la germanoj... Ĉi tie denove Gerda kaj Charlotte batalas en piramideca tanko. Ili havas du-loĝan aŭton pezan kvindek tunojn kaj kompaktan gasturbinmotoron de 2500 ĉevalfortoj. Vi povas imagi, kia rapida germana aŭto. Kaj la kiraso estas speciala, kun miksaĵo de plasto. Kaj tre forta nepenetrebla el ĉiuj anguloj. Pafilo de malgranda kalibro de 75 mm, sed kun tre alta muzelo rapideco de kugloj en altprema pafilo. Ĝi pliigis kiras-penetradon . Kaj la stoko de obusoj kaj la rapideco de fajro estas grandaj. Kondukto estas alta.
  La tanko mem estas nur bonega ... Do Gerda scias pri kio batali.
  Sovetiaj aŭtoj estas pli malfortaj. La ĉefa tanko ankoraŭ estas la T-54, la aŭto ne estas malbona, relative malmultekosta, sed multe pli malalta ol la germano en ĉio. IS-7 ankoraŭ ne iĝis masiva. Li estis rimarkita de la IS-10, kiu ricevis 122-mm-kanonon, sed kun pli longa barelo kaj bona frunta kiraso, kun pli malfortaj flankoj. Sed ĉio ĉi konvenas al la pezo de kvindek tri tunoj, kio ne estas malbona.
  Gerda pafas al la japanoj de sia tanko Panther-6, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj premante la stirstangbutonojn, dum muĝado:
  - Gloro al la ideoj de la arja frateco!
  Charlotte premas la stirstangbutonojn, skarlatan cicon, linion de sep maŝinpafiloj, kaj kriegas:
  - Nia feliĉo estas en la komunismo de la arja revo!
  Kaj la knabino denove ridas...
  Christina kaj Magda batalas sur alia piramida "Pantero"-6.
  Christina premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, kaj trafas la malamikon el Japanio kaj muĝas:
  - Gratulon al mia koramiko!
  Magda ankaŭ malfermas fajron, kaj ridante surde, ŝi diras, premante la stirstangon butonon per sia rubena cico:
  - Gloro al niaj junuloj!
  Kaj kiel ili ridas je la supro de siaj pulmoj. Tiaj estas, sincere, mirindaj knabinoj en la ekscito de milito.
  Jes, por Japanio, ŝajnas, ke venis la juĝtago. Sed ĉio iras laŭ plano.
  Elizabeto kaj ŝia skipo batalas sur T-54-tanko, iom modernigita. Sed la diferenco estas malgranda. La pafilo fariĝis iom pli rapida, kaj la kuglo estas pli kirasa. Jen la diferenco.
  Kaj la motoro estas la sama dizelmotoro kun 520 ĉevalfortoj... La japanoj uzas tankojn de sia propra dezajno kaj licencitajn germanajn. La aŭtoj ankaŭ estas ĝenerale bonaj. Precipe la veturilo Hirohito-3, pezanta kvindek ok tunojn, kun 105-mm pafilo kun barellongo de 70 EL, supera al la T-54 en armilaro, kaj ne malsupera en kiraso kaj veturado, krom la potencorezervo. .
  Ĉi tiu japana tanko estas problemo por Sovetunio. Sed estas ankaŭ pli malpezaj aŭtoj de la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Estas pli facile trakti ilin.
  Elizabeto pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj trafas la samurajtankojn. Ŝi faras ĝin tre lerte, kaj kriegas:
  - Gloro al nia libera Patrujo!
  Jekaterina denove pafas, uzante skarlatan cicon, kaj frakasante japanan aŭton, kriegas:
  - Ĉar Dio donis Rus'!
  Elena ankaŭ draŝas la malamikon, frakasas la malamiktankon kun la helpo de sia nuda kalkano kaj muĝas:
  - Por la grandeco de la ideoj de komunismo!
  Eŭfrazio ankaŭ pafas kaj faras ĝin helpe de la fraga cico de sia elasta brusto, kaj krias:
  - Gloro al la venkoj de la supera komunismo!
  Do ili lerte movas sian tankon kaj evitas malvenkon. La Hirohito-3-tanko ankaŭ povas esti klasifikita kiel peza, sed ĝi estas sufiĉe masiva. Estas malfacile venki maŝinon kiel ĉi tiu .
  Kaj jen li iras al la knabinoj. La pafilo estas pli granda en kalibro kaj pli alta ol la muzelo-rapideco de la kuglo. La kiraso de la frunto de la turo de la japanoj estas eĉ pli dika ol la sovetia 240 mm, kaj la frunto de la kareno estas ankaŭ pli dika en la supra parto de 150 mm kaj 120 mm en la malsupra. Kaj la rapideco de la japanoj estas eĉ pli alta, la gasturbina motoro estas 1500 ĉevalfortoj. Jes, ĉi tiu tanko estas la plej bona en Japanio. Ne ŝercu kun li.
  Sed Elizabeto, kun la helpo de skarlata cico, sendas ĵetaĵon rekte al la pugo, kaj la japana tanko eksplodas, malsukcesante trafi la sovetian aŭton.
  Jekaterina pepis kaj kisis sian amikon sur sia nuda kalkano:
  - Vi estas inteligenta Lisa!
  Elizabeto ne konsentis:
  - Mi estas nur geniulo!
  Kaj kiel li ridas je la supro de siaj pulmoj. Ĉi tiu estas la knabino.
  Kaj ili multe hurlas... Ekaterina, ekzemple, memoras kvardek unu jarojn, kiel ŝi tiam forfluis. La ŝuoj rompiĝis post kelkaj tagoj, kaj mi devis piedpremi nudpiede. Kaj pro kutimo por urba knabino doloras, ĉiu tubero, ĉiu branĉeto, ĉiu tubero estas sentata. Kaj ŝi frapis la krurojn al la sango, kiam ĉiu paŝo eksplodas pro doloro.
  Ŝi neniam pensis, ke promeni nudpiede povus esti tiel dolora. Ne mirinde, ke Hugo simpatiis kun la nudpieda knabino Ŝranko. Se eĉ en somero tiaj knabinecaj kruroj, kia vintro.
  Catherine tamen rapide alkutimiĝis, la juna korpo adaptiĝas rapide, la vundita plando estas superkreskita de kaloj kaj krudiĝas. Kaj estis agrable promeni nudpiede. Jekaterina eĉ ne surmetis siajn ŝuojn ĝis la frosto trafis. Tamen, tiam iliaj kvar formiĝis kaj Eŭfrasinio instruis al ili la arton de sorĉistinoj. Kaj sorĉistinoj ofte kuras nudpiede en la neĝo por plilongigi sian junecon. Kaj resume, la knabinoj regis sekretajn sciojn, kaj aspektis dudekjaraj, kaj nudpiede kaj en bikino ne frostis en la malvarmo. Jen la belecoj. Kaj ne ekzistas pli malvarmetaj, krom, kompreneble, Alenka. Ŝi batalis sur la IS-10 en modifo kun plilongigita barelo. La tanko aperis en la serio sufiĉe lastatempe. Kaj ankoraŭ malofta. La IS-7 neniam estis enirita en granda serio. Ŝajne pro la alta kosto kaj malfacilaĵoj en produktado.
  Do la skipo de Alenka detruas ĉi tiujn japanojn kaj kantas al si kantojn.
  Flugu kiel fajroj bluaj noktoj
  Ni estas pioniraj infanoj de la laboristoj...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  La krio de la pioniroj estu ĉiam preta!
  Kiam la knabinoj eklaboris, vi ne povas rezisti ilin. Ĉi tio fakte estas perfekta kreaĵo de milito.
  La bataloj iras bone kaj Japanio perdas.
  Ĉi tie la sovetiaj soldatoj prenis sudan Saĥalenon en majo. Kaj ili agis kun ekstrema singardemo.
  Sed la batalionoj de sovetiaj knabinoj montras mirindan klason de batalado.
  El iliaj specoj de armiloj, kompreneble, AK komencis esti uzata. Pli malbona ol la germana, sed simpla kaj fidinda. Kaj falĉas kontraŭulojn, kvankam la celado al distanco estas pli malalta ol tiu de la germana atakkarabeno.
  Sovetiaj knabinoj de japanaj kaptitoj kisi siajn nudajn, polvajn piedojn, lekas nudajn kalkanojn. Ĉi tio estas ilia taktiko.
  Batalantaj militistoj, la plej alta klaso.
  En la somero de 1954, la germanoj plejparte malbaris Amerikon de japanaj soldatoj.
  Precipe bele batalis la bataliono de nudpiedaj knabinoj, gvidata de Margareta. La knabino estis disigita de la samurajo, kaj la kaptita junulo estis devigita kisi siajn kalkanojn kaj leki la sinon de Venuso.
  Gerda kaj ŝia teamo sur la Panthers-6 faris bonan laboron, kaj sendis multajn japanojn al la infero, kaj kelkajn al la ĉielo.
  Kvar Ŝinoboknabinoj batalis kun la sovetiaj trupoj kiuj antaŭeniris en Manĉurio.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo hakis per glavoj kaj kuris ventomuelejon, hakante sovetiajn soldatojn. Tiam ŝi ĵetis pizon kun eksplodaĵoj per la piedfingroj, renversante la sovetian T-54-tankon kaj bojis:
  - La plej bonega lando estas Japanio!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo ankaŭ tranĉos la malamikon per klingoj kaj donos bumerangon per sia nuda kalkano, kriante:
  - Por niaj venkoj de la samurajo!
  Ruĝhara ninja knabino efektivigos agreseman turnstablon per glavoj sen problemoj, faligante sovetiajn soldatojn. Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj lanĉos bombon. La tanko de Sovetunio estos disŝirita kaj la militisto grincos:
  - En la nomo de la ideoj de komunismo!
  La blankhara ninja knabino prenis kaj tranĉis la kontraŭulojn, kvazaŭ kurante ventumilon trans la kampon, detranĉante la rusajn soldatojn denove, kaj per siaj nudaj fingroj, kvazaŭ lanĉante mortigan, kiu disŝirus du tutajn sovetiajn tankojn.
  Kaj muĝas:
  - Por la grandeco de la lando!
  Knabinoj amas mortigi, kaj eĉ pli ili ŝatas seksperforti kaptitojn. Jes, tiel ke homoj perdis la konscion pro trostreĉo. Kaj tiel ŝatas ninjajn knabinojn. Saltante sur ligitajn virojn kaj samtempe vipante ilin per vipoj.
  Sed, malgraŭ la heroeco de la japanoj, ili perdas al pli bona kaj pli progresinta teknologio.
  Precipe en la superklasa ĉielo, asoj Anastasia Vedmakova kaj Akulina Sokolovskaya, kiuj dispremas japanojn kiel ventomuelejoj.
  Anastazio, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, fortranĉas ses japanajn aviadilojn samtempe en unu eksplodo kaj grincas:
  - Gloro al la ideoj de komunismo en Rus'!
  Akulina, premante la butonon per sia skarlata cico, detranĉis sep japanajn aviadilojn samtempe kaj muĝis:
  - Gloro al la Herooj de Rusio!
  Militistoj venĝas sur Japanio pro siaj antaŭaj plendoj. Kaj precipe por la malvenko en la milito de la tempoj de caro Nikolao la 2-a. Ne, ili neniam forgesos, kaj generacioj ne pardonos.
  Anastazio, premante sian rubenan cicon, donis alian eksplodon, malkonstruante japanajn aviadilojn kaj muĝante:
  - Gloro al la epoko de komunismo Beria!
  Akulina premis siajn piedojn per la nudaj piedfingroj, frapis la samurajajn aviadilojn kaj kukis:
  - Por grandaj venkoj!
  Kaj Albina kaj Alvina akiras rekordkontojn. Por tri mil faligitaj aviadiloj, ili ricevis la ordon: la Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kaj oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Albina, helpe de skarlata cico, donis turnon. Ŝi detranĉis dekduon da japanaj aviadiloj samtempe kaj kukis:
  - Por mia brusto!
  Kaj ŝi imagis sin en la brakoj de nigra militisto.
  Alvina piedbatis per la nudaj piedfingroj, malsuprenportis dekduon kaj duonon da japanaj aviadiloj kaj knaris:
  - Por grandaj venkoj!
  Germanaj knabinoj estas tre batalantaj kaj belaj. Nigraj uloj tre ŝatas, kaj iliaj langoj ĉiam pretas poluri la ebonan perfektecon de viroj.
  Albina, kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, denove trafis la samurajon kaj malflugigis iliajn aviadilojn.
  Kaj ŝi kukis:
  - Mi estas Superman!
  Alvina premis sian fragan cicon, falĉis amason da japanaj aviadiloj kaj knaris:
  - Mi estas spacvulpo!
  La knabino estas tre batalema kaj aktiva en sia hipersekseco .
  Veraj arjoj - nur bonega! Kaj ĝenerale tiaj belaĵoj de la plej alta klaso!
  Germanaj kaj sovetiaj trupoj, venkantaj la malamikon, progresas tra Ĉinio.
  Dum la atako kontraŭ Singapuro, la batalantoj de la aera dividado kaj la nudpieda knabina unuo "Barracuda" distingiĝis. La knabinoj, frapante siajn nudajn kalkanojn tra la flakoj de verŝanta tropika pluvo, penetris en la fortikigitajn poziciojn de la japanoj kaj trapikis ilin per bajonetoj.
  Tiaj estas la batalantaj beluloj.
  Japanio ektremis pro la frakasaj batoj de tia agresema teamo.
  En la aŭtuno de 1954, la plej granda parto de Ĉinio estis transprenita fare de la akspovoj. Kaj la situacio fariĝis multe pli komplika por la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Hitler rimarkis:
  - Du birdoj en unu kaverno ne povas interkonsenti!
  Kaj la militistoj Albina kaj Alvina pafis la kvaran mil aviadilojn. Japanio produktis malmultekostajn sed malkvalitajn aviadilojn en tre grandaj kvantoj, do estis tre oportune kolekti biletojn.
  Albina, uzante siajn nudajn piedfingrojn, fortranĉis alian samurajon kaj knaris:
  - Jen nia bela mondo!
  Alvina, helpe de skarlata cico, terenbatis dekduon da japanaj aŭtoj kaj tweetis:
  - Gloro al la epoko de komunismo, en la tuta universo!
  Albina, ankaŭ uzante fragan cicon kaj terenbatis la samurajon, estis surprizita kaj jelpis:
  Ĉu vi parolas pri komunismo?
  Alvina, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj detranĉante dekduon da japanaj aviadiloj, raportis:
  - La nova arja ordo estas komunismo!
  La knabinoj ridis... Por la kvara mil aviadiloj ili ricevis la Diamantan Stelon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Ke eĉ tre alta premio estas rekordo por belulinoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj por rigardi ....
  Tamen, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Sokolovskaya ne estas malsuperaj kaj superis la poentaron de kvincent faligitaj aviadiloj.
  Kaj ili ricevis novajn premiojn, kiuj estis tre altaj, kaj ili kolektis tutan kolekton da steloj por si.
  Anastazio celas sian armilon per siaj nudaj piedoj, kaj terenbatas la malamikon, tranĉante la malamikon kaj grincas:
  - Por komunismo sur la tuta planedo!
  Akulina, detranĉante la malamikon premante la skarlatan cicon, agreseme krias:
  Eĉ la infanoj konas nin!
  En vintro, Japanio perdis preskaŭ ĉiujn siajn koloniojn, kaj la batalado ŝanĝiĝis al la metropolo mem.
  La jaro 1955 alvenis, kiam la bataloj furiozas kaj estas neniu fino aŭ rando en la vido.
  Japanio cedas, malrapide sed certe. Kaj iom post iom perdas la militon.
  Sed la samurajo batalas malespere kaj forte.
  Alyonka kaj ŝia skipo moviĝis al la IS-11 eksperimenta tanko. Ĉi tiu maŝino estas ekipita per 130 mm pafilo kaj havas solidajn spurojn sur la fundo.
  Alenka pafas per la nudaj piedfingroj, trapikas la malamikon kaj muĝas:
  - Gloro al komunismo kun nudaj kalkanoj de knabinoj!
  Aniuta ankaŭ pafis helpe de skarlata cico, premante naŭ el ili sur la ellasilon de maŝinpafiloj kaj jelpetis:
  - Ni knabinoj estas tre bonegaj!
  Alla ankaŭ pugnobatis per siaj nudaj piedfingroj, disbatante la malamikon kaj muĝis:
  - Nu, de la ŝraŭbo!
  Maria fikis, uzante sian nudan kalkanon. Ŝi trapikis la malamikon kaj kukis, elmontrante la dentojn:
  - Por novaj atingoj!
  Marusja pugnobatis helpe de fraga cico, ramante la malamikojn per mortiga teno kaj pepado:
  - Por la granda komunismo!
  Alenka denove pafis kaj muĝis:
  - Por ke la kolektiva biena prezidanto kaj cigana diktatoro Saŝka mortu!
  Kaj frapu sian nudan piedon sur la kirason.
  Tiel disiĝis la knabinoj, simple super. Ili estas ĝenerale mirindaj militistoj.
  Jen oni kantas unuvoĉe:
  Ne, la vigla ne forvelkos,
  La rigardo de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas sonora -
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Stalin vivas en mia koro
  Por ke ni ne sciu malĝojon...
  Malfermis la pordon al la spaco
  La steloj brilis super ni!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  Elizabeto ankaŭ batalas kun sia T-54-tanko, tia batalanta sorĉistino.
  Kaj la belaj japanaj aŭtoj estas faligitaj de siaj nudaj piedoj.
  Elizabeto premis la stirstangan butonon per sia skarlata cico kaj pepis:
  - Gloro al la ideoj de sovetia komunismo!
  Kaj kiel ĉi tiu beleco ridos! Kaj brilas per perlaj dentoj.
  Jekaterina prenis ĝin kaj ankaŭ pafis per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Elena vangofrapis sian kontraŭulon per rubena cico, elmontrante siajn dentojn, kriante:
  - Kaj la ruĝa standardo de nia patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  Ephrasia frapis per sia nuda kalkano kaj siblis:
  - Gloro al la Patrujo, nia libera,
  Amikeco de popoloj, subteno por ĉiam!
  Kaj ĉiuj knabinoj, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kantis unuvoĉe:
  - La potenco de leĝo, la volo de la homoj,
  Ja por la unueco de simpla homo!
  Militistoj, mi devas diri, havas nekredeblan batalan agreson.
  Kaj jen Gerda batalas...
  Ŝia "Panther"-6 estas kiel supertanko, pecetigante la poziciojn de la samurajo.
  Gerda pafas kun skarlata cico, premante la stirstangbutonon kaj muĝas:
  - Por la arja mondo!
  Charlotte ankaŭ vangofrapos, uzante siajn nudajn piedfingrojn, disŝiros amason da japanoj kaj blasfemas:
  - Por la grandaj landlimoj!
  Kristina kaj Magda ankaŭ batalas. La knabinoj estas ekstreme batalantaj, kaj tre belaj, preskaŭ nudaj en bikinoj.
  Christina pafis per sia rubena cico, frakasis la japanan tankon Hirohito-4 kaj kukis:
  - Gloro al mia lando!
  Magda ankaŭ piedbatis, uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, frakasis la samurajan obuso kaj blekis:
  - Gloro al grandaj atingoj!
  Ĉi tiuj knabinoj estas altnivelaj!
  Tokio falis fine de marto. Kaj la 20-an de aprilo 1955 Japanio kapitulacis kaj tiel finis la grandan militon.
  La knabino Albina kaj Alvina superis kvin mil faligitajn aviadilojn. Kaj pro tio ili ricevis specialan premion: la Granda Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, diamantaj glavoj.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis. Ŝi nur kaŝis sin dum momento. Sed Hitler konkeris preskaŭ la tutan mondon.
  Beria ricevis reen sudan Saĥalenon, la Kuril-kreston, kaj Manĉurion, kune kun Port Arthur.
  Sovetunio fariĝis forta lando, kiu lekis siajn vundojn. Dum iom da tempo, Nazia Germanio konkeris aliajn landojn, subpremante ilian sensignifan reziston.
  La milito daŭris por detruo kaj mondregado. Sed alia tutmonda konfrontiĝo estis kreiĝanta.
  Dume, nuboj kolektiĝis super Sovetunio. Kaj en 1959, en la tago de sia sepdeka naskiĝtago, Adolf Hitler decidis ataki Sovetusion, kie regis Beria. Flanke de la Fuhrer estis preskaŭ la tuta mondo.
  Sed Sovetunio fariĝis forta, industria potenco. Do mi trovis falĉilon sur ŝtono.
  Ambaŭ landoj posedis nukleajn armilojn, sed Gerda kaj Albina povis krei generatoron en kiu radiado kovris la tutan planedon Tero, igante la uzon de ĉi tiu speco de detruo malebla.
  Kaj Hitler decidis kapti la lastan suverenan potencon en la mondo. La limo en la okcidento etendiĝis laŭ la Dnepro, kaj tiam Belorusio, kaj la baltaj ŝtatoj sub la germanoj. La nazioj povis konservi Krimeon malantaŭ si. Krom se Sovetunio luis bazon por la Nigra Mara Floto en Sebastopolo.
  Krom la resto de la teritorio, Rusio estis parto de Ĉinio - Manĉurio. Do la loĝantaro de Sovetunio, kie estis efektivigita tre aktiva politiko de kuraĝigo de la naskokvanto kaj la poligamio estis leĝigita de la komunista, ateisma reĝimo, jam superis la antaŭmilitajn ciferojn de 1941, malgraŭ teritoriaj perdoj, kaj ĉiujare estis aldonita je tri procentoj.
  Beria malpermesis kaj aborton kaj kontraŭkoncipilojn. Kaj enkondukis sovaĝajn impostojn sur familioj kun malpli ol kvar infanoj.
  Laŭ plano kaj uzante bastonmetodojn, Sovetunio rapide disvolviĝis, kaj ĝia militforto pliiĝis.
  Hitler, sentante eblan minacon, fininte kolekti la mondon en ununuran Trian Reich, decidis komenci sian lastan militon sur ĉi tiu planedo.
  Kio estas la lasta milito? Estas nenio pli por konkeri sur la Tero. Antaŭ unu jaro, la germanoj flugis al la luno, kaj la epoko de spaca ekspansio estas malfermita. Sed ĉu Hitler vivos por vidi la periodon de Stelmilito kaj la konkero de la galaksioj? Malgraŭ sana vivstilo, vegetara dieto, regula ekzercado kaj mezurita fizika aktiveco, estis klare ke la Fuhrer maljuniĝis. Kalva makulo pli kaj pli trarompas sur la kapo, la haroj griziĝas, kaj la aspekto estas laca. Kvankam la Fuhrer provas kuraĝiĝi.
  Estu kiel ajn, vi devus plenumi vian lastan mision kaj konkeri Sovetujon. Kaj do, eĉ se la Fuhrer mortas, tiam li havas ĉirkaŭ mil filojn akiritajn per natura fekundigo. Kaj unu el ili estos rekonita kiel la plej bona, plej kapabla kaj prenos la tronon de la plej granda diktatoro en la historio de la planedo Tero.
  Ĉiukaze, prokrasto estas tro riska, kaj dum la nukleaj armiloj ne funkcias, Hitler ĵetis pli ol kvindek milionojn da soldatoj sur Sovetujon nur en la unua ŝtupo. Ekzistas ankaŭ grandegaj nombroj da tankoj, aviadiloj kaj flugdiskoj . Kaj ĉi tio estas kolosa potenco.
  Sovetunio daŭre modernigis armilojn. Aperis la tanko T-64, pli peza kaj kun potenca pafilo de 125 mm, kapabla penetri per plumaj konkoj kaj piramidecaj germanaj veturiloj. Vere, la T-64 ĵus komencis eniri produktadon. La ĉeftanko daŭre estis la T-54, ne sufiĉe forta kontraŭ la germanaj modeloj. Ĉi tio ankaŭ estas unu el la kialoj, kial Hitler hastis kun agreso kontraŭ Rusio.
  La IS-11 ne kaptis... La IS-12 estis kreita per maŝino kun 203 mm kanono, sed montriĝis tro multekosta, peza kaj granda. La IS-15 estis kompromiso en la 152mm, longtuba pafilo. Ĉi tiu maŝino similis pligrandigitan T-64 kaj ankaŭ ĵus komencis produkti.
  La germana ĉefa tanko, la Panther-6, estis piramidforma, kaj ĝi estis iomete ĝisdatigita en la Panther-7, pliigante la kalibron de la pafilo al 88mm por produkti pli da detruo. Kaj la motoro, instalinte pli potencan 3000-ĉevalforton, donante enorman rapidecon kaj manovreblon konservante pezon de kvindek tunoj, kaj plibonigante la kvaliton de kiraso.
  Eĉ la plej nova sovetia T-64 estis rimarkeble pli malalta ol la germano en veturado kaj protekto de la flankoj, kaj ankaŭ la frunto. Sed la T-64 povis almenaŭ penetri la germanon, kvankam de mallonga distanco.
  Sur la ĉielo, la germanoj ankaŭ estis pli fortaj kaj la kvanto kaj kvalito de maŝinoj. Kaj ili ne sukcesis krei siajn proprajn diskotekojn en Sovetunio. Kaj la germanoj instalis varmoradiojn sur la Belontsi- diskoj - kiel laseroj, kaj povis fari pli efikan senŝeligadon.
  Kaj inter la nazioj, diskotekoj flugis kun rapido de dek sono. Kaj ĝi fakte estas grandega. Tia estas la armeo de la Tria Reich estas forta.
  Kaj ili havas subterajn tankojn. Kaj multaj aliaj bonegaj aferoj. Resume, Beria preskaŭ ne havas ŝancon.
  Sed la sovetiaj trupoj havas kolosan defendan potencon. Kaj la invado komenciĝis per aera ofensivo. La fortoj estas neegalaj kaj la germanoj disbatas la sovetiajn urbojn. Dek mil moviĝas tra Rusio kaj prenas Smolenskon.
   Nataŝa faris decidon:
  - Necesas devigi Hitler kaj lian bandon forigi la trupojn el Sovetunio, kaj liberigi la kaptitajn infanojn!
  Ludema Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Kompreneble vi devas! Kaj savu viajn prapatrojn de faŝismo!
  Aŭgusteno komentis, frapante siajn nudajn piedojn:
  Ni faros ĝin sen ia dubo!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Ni havas ĉiujn rimedojn por ĉi tio!
  Tuj dirite ol farite, kaj la kvar inaj militistoj atakas la faŝismajn hordojn.
  Militistoj el la rusa jarcento de Dio kaj mutaciantaj sorĉistinoj denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Kompreneble, kvar knabinoj prenis la detruon de tankoj kaj aviadiloj de la Wehrmacht tre fame. De la komenco, ili dispremis ilin per siaj manoj kaj piedoj, estante kovritaj de fortokampo. Sed...
  Kvazaŭ el sub la tero aperis Oleg Rybachenko kaj la plej juna filino de Nataŝa Margarita Korshunova.
  Ili kaptis lumglavojn kaj ŝargis per nanobotoj . Ili komencis detrui la malamatajn faŝistojn. Do la kvar fariĝis seso.
  Nataŝa Korŝunova, klakante siajn nudajn, ĉizitajn piedojn, komentis:
  - Tiel? Nu, kia estas nia sorto, ni ne povas venki ĝin alie!
  La agresema orhara Zoya, daŭre disbatanta la germanojn, logike notis:
  - Ni faru ĝin pli rapide! Ni savu Sovetujon!
  Oleg Rybachenko, nudpieda knabo ne pli aĝa ol dek du, muĝis la naziojn per glavoj, kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo, kiu detranĉis samtempe tri faŝismajn aviadilojn!
  Brilante per siaj nudaj kalkanoj, Margarita Korshunova, disbatante kontraŭulojn, kaj tankojn kaj infanteriojn, elmontrante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Nataŝa Korŝunova ankaŭ ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj lumglavoj trairis la faŝistojn en la muelejo. Tiam la eksplodiloj tranĉis la tankojn, detranĉante la turojn. Ankaŭ la aviadiloj ricevis ĝin.
  Ruĝhara Aŭgusteno, distranĉante la malamikojn, kriis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Malvarma Zoya, detranĉante blankajn kaj brunajn soldatojn kaj tankojn per aviadiloj, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj tankoj kaj blankaj batalantoj falas, kaj la vostoj de la aviadiloj brulas.
  Svetlana Neĝulino hakas la mueliston, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per siaj nudaj piedoj, malflugas malamikajn aviadilojn kaj grincas:
  - Por Patrino Rusio estos homa spaca imperio, venku!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo, ĝi tranĉas ĉies kapojn kaj muzelojn, kaj samtempe tankturojn.
  La terminatorknabino Margarita ankaŭ detruas kontraŭulojn kaj aviadilojn kaj tankojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Kaj jen Natasha Korshunova en la ofensivo. Li tranĉas la naziojn por li mem kune kun tankoj, aviadiloj kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino malkonstruanta tankojn.
  Zoya Angelskaya sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj - li malkonstruas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Eh, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustine, detranĉante la naziojn per laserglavoj kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kune kun la tankoj, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi en la malamikon, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj! Dudekdua jarcento!
  Svetlana Neĝulino sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, kaj krioj:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis pinglojn per siaj nudaj fingroj, terenbatante tankojn kaj aviadilojn, gluĝegis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Malmola knabino Margarita Korshunova iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas agreseme:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha Korshunova ankaŭ estas tre mojosa en la ofensivo.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo, faligas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya Angelskaya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj falas kaj falas, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Zoya knabino krias:
  - Nudpieda knabino, ŝi venkos vin!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiuj iras rekte en la gorĝojn de la nazioj.
  Tiam ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta, loko kun tankoj kaj aviadiloj.
  Augustine sur la ofensivo. Detruas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel mirinda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj - aviadiloj kaj tankoj falas.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj en la atako, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno, en la sovaĝa ekstazo de sonĝoj, sendas pulsaron kun sia nuda kalkano kaj muĝas:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto estas sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj, kiuj malflugigas aviadilojn kaj trapikas la kirason de tankoj.
  Svetlana Neĝulino en batalo. Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana Neĝulino kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero. Kaj ĉio pli ruinigitaj tankoj kaj aviadiloj.
  Oleg Rybachenko en la ofensivo, ĉio akcelas. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma lernejanino, kaj totala terminatoro en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Ĉi tie Nataŝa Korŝunova akcelis la movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn je akcelita rapideco, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Natasha Korshunova estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya Angelskaya sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis eĉ ne cent naziojn kaj multajn tankojn per aviadiloj. Sed ĉio plirapidiĝas. Kaj ankaŭ la militisto muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgustina, ludante per la muskoloj de la gazetaro kaj skuante la bruston per skarlataj cicoj, kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana Neĝulino ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj, kune kun la rompitaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ses sovaĝiĝis. Estis sovaĝa batalo.
  Karateinfano Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. Mortigitaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj, aro da ruinitaj aŭtoj kaj aviadiloj.
  La inventinto knabo memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Infanmurdisto Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos tunoj da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro de la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Nudpieda knabino Margarita ankaŭ estas en batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis. Kaj kun ili tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj el la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankoj, kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa Korshunova estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam estis mortigitaj kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa Korŝunova krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon! Ne prenu eĉ rublon!
  Kaj denove, la knabino faligos multajn naziojn per glavoj.
  Zoja Angelskaya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn aŭ malflugigas aviadilon kun tanko. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi de la ĉerko!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana Neĝulino en moviĝo. Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo - faligante aviadilojn. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi mortos!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li jam havas sufiĉe da jaroj, ĉiuj estas en aventuroj kun Nataŝa kaj kompanio, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - La ludo estu ne laŭ la reguloj - ni trarompos la fraera!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj. Kaj aviadiloj kaj tankoj.
  Brilante per nudaj, rondaj kalkanoj, Margarita Korshunova kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj kaj aviadiloj, kaj daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Natasha Korshunova en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas, kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoja Angelskaya en sovaĝa movado. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Ĝi trarompas kontraŭulojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, kiel muĝado:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris sur la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tranĉas viandon kaj metalon per aviadila duraluminio.
  Svetlana Neĝulino ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  La nudpieda bela, muskola knabo Oleg denove cent el la nazioj, portanta meteoron, fame fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn amason da aviadiloj en la ĉielo.
  La finita knabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  La nudpieda knabino Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj li tratranĉas grandajn maldensejojn, inter tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha Korshunova estas eĉ pli furioza en la ofensivo. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa Korŝunova prenis ĝin kaj kantis:
  - Mia piedbato estas nudpieda blindiga!
  Kuri surloke estas komuna akordiga!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis malantaŭen, kaj la tankoj brulis, la aviadiloj flamis.
  Ŝi estas batalema belulino. Li batas sin tia bruna flotego.
  Zoja Angelskaya moviĝas, disbatante ĉiujn senescepte. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja Angelskaja prenis ĝin, skuis la skarlatajn cicojn de siaj plenaj mamoj kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa Korŝunova kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Nudpieda Aŭgusteno en moviĝo. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo! Kun ŝi, ŝi iris en batalon kun natura lumo, sen farbo.
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Ĝi estos taŭrokapo - la batalantoj ne perdos la kapon!
  Kaj tiel ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  La finita knabo Oleg Rybachenko gruntis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita Korshunova, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn ĝismorte!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos mortigan, faligante aviadilojn.
  Natasha Korshunova en batalo ne estas malsupera al siaj kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj. Kaj la nazioj havas malfacilan tempon: aviadiloj kaj tankoj falas.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana Neĝulino, faligante la malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja Angelskaja grincis, ĵetante kudrilojn per la nudaj piedoj, kaj faligante tankojn kaj aviadilojn per siaj sunbrunaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Natasha Korshunova, tranĉante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos ĝin kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Rybachenko, preskaŭ nuda, bela, muskola knabo en pantaloneto sole, aspektas tre eleganta en batalo.
  Bela knabino, Margarita, ĵetis pecon da antimaterio per la nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - La bato estas forta, sed la ulo interesiĝas...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li detranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetritaj.
  La terminatora knabo Oleg, hakante brunajn soldatojn, glutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa Korshunova kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskbumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja Angelskaja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Nudpieda kaj fajra, Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gorĝlis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana Neĝulino, kun sia nuda kalkano ĵetis globon da hiperplasmo, volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun la diskoj flugas de la nudaj piedoj de la militistoj. La viando estas ŝirita, kaj la turoj de tankoj kaj la vostoj de aviadiloj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa Korŝunova flugis en la aeron. Ŝi disŝiris siajn kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, rostantaj la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko, bela, muskolforta knabo en pantaloneto, gluguris:
  - Ho, frue, donas al la kornoj protekton!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa Korŝunova hakis la naziojn kaj kriis:
  - En nia mondo ne ekzistas ĝojo, sen lukto!
  La terminatora knabo kun nuda, ronda, infaneca kalkano, cedante al la pulsaro kaj detruanta la naziojn, kontraŭis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa Korshunova konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj per aviadiloj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Svetlana Neĝulino denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de tankoj kaj la vostojn de aviadiloj.
  Zoja Angelskaya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, estos bone,
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo. Kaj kiel brulas tankoj kaj brulas aviadiloj.
  Sed la nudpieda knabino en tuniko, Margarita Korshunova, kiel ŝi batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Nataŝa Korŝunova severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucetoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Cool knabo Oleg Rybachenko en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita Korshunova, disbatante la brunan armeon, kaj tratranĉante tankojn kaj aviadilajn vostojn, prenis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa Korŝunova prenis ĝin kaj hurlis, faligante la brunajn soldatojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja Angelskaja disŝiris la naziojn kaj grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj liberigos asteriskon per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa Korŝunova prenis, liberigis, fulmon el la skarlata cico kaj ekkriis:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoja Angelskaya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn per aviadiloj, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj el tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  La ruĝhara Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana Neĝulino estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, kaj ankaŭ aviadilojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disrompi kaj mortigi.
  Muskola, reliefigita infano en pantaloneto Oleg Rybachenko, faligante korvojn per fajfo, grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Oleg Rybachenko muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Belega Margarita en moviĝo. Ĝi ŝiros ĉies ventrojn.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Brilante per siaj nudaj kalkanoj, Margarita Korshunova kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha Korshunova en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gurgladis :
  - Banzai! Akiru ĝin rapide! Kaj la fino de la diktatoro!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj . Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Kia militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya Angelskaya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis :
  - Nia Patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li frapos la naziojn per triobla muelejo!
  Kaj la ruĝharulo, brilanta per nudaj kalkanoj kaj rubenaj cicoj de la mamoj de Aŭgusteno, muĝis responde:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine, disbatante kontraŭulojn, siblis:
  - Ni pulvorigos ĉiujn perfidulojn!
  Kaj palpebrumas al siaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom la paco de la morto!
  Svetlana Neĝulino, disbatante la malamikojn, eldonis:
  - Ni mortigos vin per vico!
  Ruĝhara Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn ŝrapojn samtempe.
  Kaj tiam la knabino batas per fulmo kvazaŭ el skarlata cico.
  Sendante mortodonacojn per siaj nudaj kalkanoj, Oleg Rybachenko kantis responde:
  - Estos kompleta banzai !
  Aŭgusteno, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tuj tankojn kaj aviadilojn, diris:
  - Mallonge! Mallonge!
  Nataŝa Korshunova, detruante la brunajn militistojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, grincis:
  - Mallonge - banzai !
  Kaj ni haku viajn kontraŭulojn kun sovaĝa krueleco.
   Nudpieda , bela, knabo en pantaloneto Oleg Rybachenko, hakanta kontraŭulojn, eldonis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, batalanta metal-disbatanta knabino, kantis la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de tankoj, tranĉante:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron kun la nazioj tiam ...
  Ĉi tie Hitler kaj lia teamo falis sur la genuojn antaŭ la knabinoj kaj infanoj.
  Nataŝa Korŝunova antaŭ ĉio devigis la nazian numeron unu kisi ŝiajn nudajn piedojn.
  Tiam Hitler kaj lia tuta akompanantaro kisis ankaŭ la nudajn plandojn kaj kalkanojn de aliaj knabinoj. Kaj ili lekis siajn kalkanojn per siaj langoj. Kaj tre belan blondan knabon Oleg Rybachenko kisis la nudaj piedoj de la knabino.
  Post esti tre kontenta pri la humiligo de viraj parazitoj, Natashka ordonis:
  - Nun, dum ni ne mortigis vin ĉiujn, subskribu la ordonon por la kompleta kaj senkondiĉa kapitulaco de la Tria Regno al Sovetunio!
  Ĉio bonas, kio bone finiĝas. La Tria Regno kapitulacis kaj la potenca Wehrmacht estis senarmigita. Hitler kaj lia teamo iris al la kelkarceroj de Beria.
  La juĝo estis rapida sed justa. La 22-an de junio 1959, Hitler estis pendigita ĝuste sur la Ruĝa Placo!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"