Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Verum Optimum Hyper Game

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Pulchra puella bellator et novus cyborgus amicus eius Pinoculus in re virtuali pugnant . Scilicet, pugnatores frigidissimi sunt qui ad infinitum proprie adigi possunt et sicut leaenae pugnant, et etiam omnibus generibus cosmicis et magicis creaturis pugnant.

  VERUM OPTIMUM HYPER GAME
  ANNOTATIONES
  Pulchra puella bellator et novus cyborgus amicus eius Pinoculus in re virtuali pugnant . Scilicet, pugnatores frigidissimi sunt qui ad infinitum proprie adigi possunt et sicut leaenae pugnant, et etiam omnibus generibus cosmicis et magicis creaturis pugnant.
  . CAPUT I
  Veronica in uno bikini erat in autocineto pellucido, simile aculei compressi. Atque tabulata etiam holographia fulserunt, quae pugnam moderantes et apparatus valde formidabiles videntur.
  Post hanc Pinoculus cyborgus fuit. Nunc spectavit extus sicut teenager quatuordecim vel quindecim annos natus in truncis nando valde muscularibus, cum physiognomia pulchra, juvenilis, in qua non erat capillus unus et genae roseae.
  Pulcherrimus puer, cum capillis flavis et pulchre tonsus sub dimidia parte cistae. Pellis autem teres, sient, musculi coniciuntur. In vendo mittere potes, praesertim anus. Bene, ita, rationem quamlibet formam capere potest. Viam, et Veronica, si parametri exantlandi sunt.
  Nunc ac justo id. Sentiant parametri pugnantis. Imprimis numerus tormentorum laseris repressus est et duplicatus. Adde tormenti ambitum, etiam currere. Fluxum rate leva. Bene campi planities praesidio fuit, ut ilicet urere hostes non possent.
  Ita est, quam enixe puella hoc egit.
  Bene, Pinoculus cyborgum etiam boost fecit. Et quidem machinae ambitum excitarunt. Sed non tam facile victoriae dabantur.
  Post omnes, nimium facilis victoria in ludo computatorio non interest!
  Quanquam hic multum pendet a natura pugnantium. Sed hoc in casu, omnia ordinate ad rationem coniugum.
  Veronica cecinit osculum sibi simile et tweeted;
  - Magna nos victoria manet;
  Fortuna, cito vicinus!
  Deinde nudam, rotundam, roseum calcaneum in globulo schoeno pressit, et pugnator acceleravit acriter.
  Cannonade sidus saeviit in et in. Magis magisque intrita, tadpoles pellucidae similes, modulos ac capsulas metallicas liquidas liberare, minimo volumine niti conatur. Iuxta regulas non scriptas de industria destrui non poterant, sed si periculum caperetur, constructum-in computatorio magico ordinem sui ipsius exitii dare potuit. Multi praeterea moduli per accidens mortui sunt. Crossoydri , maxima celeritate progressa, classem hostium premunt, dum latera iactationibus faciunt, bombae thermoquark inter se explosae, singulae aliquot miliarda onera portantes quae urbem mediocrem deleverunt. Naturaliter, directo ictu, nulla vis campi, nulla gravissimae pietatis officium resistere potest.
  Veronica adversarius primus ei adversarius. In hoc casu, unus pugnator sedis erat, cuius moderatio Candy in nitido vestimento cruribus sedit. et ipsa perplexa decursione perfecit.
  Programmator puella cecinit;
  -Oh, victu, hoc et illud non comedas;
  Pedes puellae ambulare non gravescunt.
  O diaeta, quam aegrum est!
  Puellae fame rubent et cantant!
  Post hoc Veronica cepit eamque, ut ex laseris sclopeta in hostem figeret. Pugnator fumigare coepit, quod productum culinarium, Candy cum cruribus, omnino incommodum esse liquet.
  Defensionis systemata justos decoctionis ex una starship eiecit, specialia arma capsulae accensae cum gas, quae trajectoriam laserarum depravavit et praematura detonationem missilium annihilationis effecit et effectum gammae radialis debilitavit. Naves troglodytae non oscitaverunt vel, magis ac magis scelerisque, electronic et etiam gravitatis laquei in spatio defessi sunt . Immo gravitas arma, metallum laceratio, structurae torquentes et detonatio causantes, periculosissima erant. Gravitas laqueus actionem debilitare vel radar deducere ad missilia dirigenda, torpedoes, fodinae. Multae stellae, gravitatis detrimento acceptae, versus nanum album deflexerunt, et in hunc extinctum solem cum densitate et gravitate perampla incidere coeperunt.
   Transeuntes rursus refectis incendium maximas hostium naves ultra proelium deduxerunt. Mastodon haec, quae totam urbem aptare poterat, ratio arma valida habebat et, utique validam vim campi. Ratio ex gravitatis sclopetorum solidae testarum contra eos adhibita est , eorum radiatio multo difficilior est cum vi campi reflectere, praeterea generantibus saltem ex parte laedere conetur. Hic, cum fortuna, thermoquark terribilis bomb abire potuit. Valde audaces sunt Crosoidales , animum ostendentes. Vacuum visum est impigre onerare tinnitum, quo ad augendam vim gravitatis teli , quod erat periculosum, cum magno periculo clauderet. Hic una ex illis explosa, et secunda exstincti face emicabat.
  Aliquam non pretium periculo? - Dixit imperator.
  Respondit puella, fibulae micans adamantino Magnifico crine;
  - Minime, mi amice, saltem duos perdere necesse est. Hae machinae barbarae ex longissima distantia planetarum incutere possunt, id quod significat cum appropinquant ad mundos frequentissimos, praesertim nostram sphaeram capitalem.
  Sagaces respondentes:
  "Credimus durissimum fore destruere, vel tuto servare cum summae copiae confluxerant.
  Obstupuit puella, ferox rabies;
  - Ergo, ite pro eo! Ac propius accedant, ultra-bellum specialiter destinatur, ut hostem sine ullo periculo fermentet.
  Et ipsa Veronica discalceata et curvacea forma periculosa erat. Pugnator, in quo Candus pugnabat, cepit et cecidit. Et craticula exusta in scelerisque excidit.
  Sed Veronica statim a tribus carris oppugnata est. Et in his non simplicia dulcia sunt, sed aces cum liquore. Hic, nudis manibus, et multo magis nudis puellaribus pedibus, tenta.
  Veronica decurrere coactus est.
  Et Pinoculus quoque eius cyborgus particeps magno studio pugnavit. Erat, inquam, gravis aspectus. Bellus teenager simpliciter incredibilem solertiam ostendit. Etiam cum tam sale conditum ut fasciculus Camelus Sigarellae contra eum proelium inierunt.
  Bene alii bellatores optime pugnaverunt.
  Rostra contra, maxime procul ab hoste abeunt, speciei telorum ad res bene gerendas, lembos et onerarias cum copiis exponunt. Ob errorem, aliquis naves plenas robots pugnae, troglodytae, et eorum subjugatorum socios in acie movit. Inferior in maneuverabilitate et armamento ad stellas conventionales, onerarias honestam tutelam habuit, sed adhuc sexaginta quinque ex eis explosa sunt et aliae viginti tres graviter laeduntur. Cum uterque horum plus quam unum et dimidium miliones unitates in tabula certaminis habeat, magnum damnum est.
  In proelio Veronica animadvertit se parametri sui currere posse. Praesertim vis penetrans tormenta laseris. Ita ut in uno momento industriam emittant, sicut multae bombae atomicae in Hiroshima demissa.
  Et hic est et illum elaboraret. Tigna laser violaceis proximam pugnantem feriunt et defensionem letalem penetraverunt. Et rum Candy papaver. Alii duo ex parte pugnatoris puellae intrare conati sunt. sed dolium lacerum pulchritudinis fecerat movere. Et quomodo te oblique percutiet cum mini- erucae.
  Iamque alter pugnator discerpitur.
  Puella pipiabat;
  - Noli hiare, erit banzai !
  Adulescens iuvenis notavit dentes denudans et prostravit alium, hoc tempore pugnator sedis duorum;
  - In sarcophago exercitus orcorum erit et illi qui sigarellas, dulcia et omnia genera alcoholi nobis conducunt!
  Veronica risit quod alium pugnantem iecit et coeduit;
  - Gloria elf magno et regno Oz !
  Rofoshki autem, cito ex erroribus suis edocti, magis magisque saepius ad pulpita pervenerunt, et zherriki per cribrum explosiones labentes perruperunt, dolentes ictus liberantes et etiam arietem. Sed cum vitam tuam non periclitaris, facile est fortis esse. Spiritus quidam dubii mortui erant, ruebant inter mundos, et simul non aversabantur augere numerum suum;
  "Ecce, ultra-proelium videtur disrumpere. exclamaverunt generali
  Immo crossoiders , arctissime nactus, generatores laedere potuerunt, ac deinde bombam thermoquark in hiatum collocaverunt. unus autem gigantes stellarum esse desiit.
  - Omnia turbe secunda, tunde congesta, non imbre. - ' clamavit in coded alveo Cantiae.
  Krosoiders clare audiverunt, propius admotum, vim campi paene tangentes, nec obliti decurrere et insidias abicere. Una ex eis statim explosa est, sed altera ultra-proelium cum caterva decies centena millia discidere coepit.
  - Bene habet! - Dixit elf generalis. - potes et tertia nasandalit.
  Spatium Mareschallus, cattus malus cum trunco, ipse in una e pugnarum ultra-promonibus erat. Videns quod sua cura deficerent, ululabat;
  - Confestim omnes copias ad pugnum concussum trahunt, omnes cruces dele! Et continuo concurrunt paralleli inferi spiritus!
  Dum clamat, sextus ultra cruiser graviter laeditur. Verum tres suos peccatores asportare curavit, deinde se iactavit ut transiliendi tempus vix tempus esset saliendi.
  Veronica dentes denudabant, qui scintillabant sicut adamantes, et canebant;
  Vide eclipsim in caelo
  Salo horribilis verbera ...
  Infernum hoc signum est
  Gregis spatium ulula!
  At illa, minime impedita, cum agmine "Belomoris" in spatio validiore pugnatore pugnam iniit.
  Ultra celoces pedem referre coeperunt. Quamquam Fauni Dryadesque non cedere putabant, Invaduntque furentes hostem, ac sidera bipenni Instruunt ancipiti. Sed non facile est bene ordinatam tam potentem stellarum institutionem superare, damna acriter crevisse, et lembos pugnam inire. Singillatim, decem et septem transversi iacuerunt, quattuor plures laquei gravitatis adhaeserunt quae ab incantamento undae exemplata est. Verum, quattuor ultra lembos graviter laesi sunt et igne submersi sunt. Nunc Fauni resilire coacti sunt, et rofoshki tandem rectam rationem invenerunt, maxime ex eorum utilitate numeralem efficere conantur.
  Veronica multum interest decurrere et pugnatorem capere poterat qui in ea sarcinam Belomor habebat, quod callide faciebat. Ac levis combustio fuit. Tum fascia veneni mersa igni e curru naufragio evolavit.
  Veronica tweeted:
  - Fiat pugna
  Elf mecum est!
  Cyborg Pinoculus exsibilavit;
  - Puella magna es iustus! Retine eam!
  Eiecitque etiam aliam machinam diaphanam e spatio, et erupit in flammas sicut pyrii pyrii.
  Coniuges autem in voce clamantes:
  - Unus duo tres -
  Tu rip Montibus tuis!
  Aliquando omnes parvae naves Faunorum retractae sunt et suggesta ab incursibus zherricorum tegere coeperunt .
  - Nostri inceptum amiserunt. Cantio dicta.
  - Tunc flare debemus receptui! suadet Hett. - Addam sidus marescallum directe.
  - Nunciate earumque! Mareschalli latravit. Faciem corniger ostendit mixturam satisfactionis et paenitentiae. Eventus pugnae varie interpretari potest.
  Discursus, eleganter accommodatio vocatus, olim recitatus est, saepe usus in certamine concursus et exercitationes virtualis. Videlicet ordinatum fuit et ieiunum. Exitus in unum dimensivum spatium fiebat cum acceleratione praeliminaria, primum magnae naves, dein minores. Qui receptui tegebant, magnum periculum ceperunt, sed rofoshki, ut laqueus calliditatis suspecti videntur, non insistunt strenue, dum se ex longinquo circumcludunt. Denique multi- spatium intraverunt, inaccessibilia.
  Et Veronica dura pugnavit. Calliditates decursiones fecit. In hoc casu, cognaca "Napoleonis" adversata est, et haec aces gravis est. Non ita facile contra ipsum.
  Periculosum adversarium.
  Pinoculus-cyborgus dentes denudavit, physiognomum puerilem, et cecinit:
  -Nos, scito, timere puellam;
  Res pulchritudinum innumerabiles sunt .
  Quia puellae possunt pugnare
  Rota gubernaculo fortis est, et remum potentem!
  Veronica concorditer annuit, secando decurrere faciendo;
  - Ita! Possum id facere! Ego quoque cognacam "Napoleon" tractare possum.
  Et iterum puella decurrere fecit signum interrogationis, et bene fecit.
  Et pugnator qui mox arsit subito in duas divisa est, et nunc uter Napoleonis cognacus in alia machina pugnabat.
  - Quantum nobis constat? Generalis Cantiae concidit in socium Hett ut classis bene foramen nigrum transivit, per orbem lapsus gigantis blob gasi tam densi gravitatis campum suum creavit.
  Respondit puella pulchra in tono deciso;
  - Decern! Plus quam quindecim milia parvae naves amissae, et plus quam centum milia pugnatorum. Quingenta suggesta percussione emissa sunt, et alia octoginta tres reparationes maioris requirunt. Insidiae ducentae nonaginta sex amissae sunt, et amplius duodeviginti reparationes requirebantur. Trecentos septuaginta duos celoces, nongentos triginta unum portantium missilium, sexaginta graviter laedi, hoc non computatis stationibus sequi et exploratis robotis et pernicie minoris.
  - Nonne rofos minuent?
  Puella risit, dentes margaritas exhibens;
  - Difficilis est exacte calculare, sed circiter tria plus quam nostra tempora, si stellas magnas accipias, praeterea onerariae octoginta fere et novem super- praelium emissae naves, et quinque ita laedi videntur ut sunt certe ab tergo mittendae.
  - Bene, certe propter hoc non tenemur, sed de praemio non sum certus. In prineipe fortunati fuimus quod hostes parati sumus. In altera pugna multo cautior erit.
  Puella stridore;
  - Conclusio?
  - Casus circiter aequales sunt, et computatorium accuratiorem noctis nobis dabit.
  Nudi emicabant, sient, lineis venustissimis, crurum elatrici militis anfractus blandiens calcaneum.
  Bellator dixit frigide;
  - Sic summatim informationes.
  Aliquanto post, computatorium nuntiavit:
  - Casus partium cum optimalibus utrinque moribus sunt: victoria rofos est octoginta quattuor centesimas, victoria Dryadum undecim centesimis, ducta est quinque centesimis.
  - Non satis! Facies ducis languida.
  - Optimal mores veri simile est, auspicium attentis, quomodo hostis ostendit potestatem suam regendi et quod sumus.
  Computatorium pro dimidio minuto plus computatum et editum:
  Casus rofos vincendi sunt sexaginta quattuor centesimas, casus Dryadum sunt viginti quinque centesimas, et tractus undecim centesimis est.
  - Sic ergo amittimus, etsi non tantum. Una facultas quatuor. Melior est. - Dixit Marescallus Googlen.
  Veronica pugnavit cum Napoleone cognaco. Nec frustra est quod lagena bracchiorum tam formidabile nomen ferebat et titulus clarus habebat. Illa vero in summo pugnavit.
  Et non potuit capere programmator puella in laqueum nec eam detraheret.
  Quin etiam radiis capitur.
  Veronica sensit corpus musculosum suo sudore coopertum. Et puella nuda est programmator pedes caelati sunt. Sed fortissime bellator ille cecinit;
  Vincemus inimicum, crede mihi
  Utres vitiosi, credo, discerpemus...
  Calvus Fuhrer, bestia carnivora;
  Sed nos ejus spinam frangemus, mihi crede!
  Post haec, puella globulis claviculi nudis digitis acrius urgebat. Pugnator autem acriter excussit, et nunc omnia tormenta emissa pugna obit.
  Et ascendit currus, ubi erat uter invulnerabilis videbatur. et exhorruit et tabefecit.
  Tum ruptae cognacae, et eget et dulcia passim Disjecta. Et vanillas, et uvas passas, et multa alia appetentia ex eis profusa.
  Veronica tweeted:
  O quanta benedictio!
  Comede omnia Candy...
  Scelerisque, iocando rodere;
  Ruminant cum voluptate!
  Postea Veronica sumpsit et iterum cum smaragdo connivuit et simul oculos sapphirus quasi stellas palpitans.
  Iuvenis programma exclamavit;
  - Hyperquasar ! Ultrapulsar es !
  Veronica emendatur;
  - Potius est dicere: ultrapulsar es Hyperquasar !
  Cyborg Pinoculus retro pipiavit;
  - Imaginatio mea percussa est;
  imago tua cum cauda cometae emicabat ...
  Transfixisti me sicut fulgur -
  Cum pulchritudine coeli sidereo!
  Programmator puellam confirmavit:
  - Sicut Pushkin es! Super!
  Pinoculus cyborgus dixit:
  - Minime! Non sum Pushkin, sed millies frigidior est!
  Veronica pipiabat dentes denudans;
  - Ita, ubi Alexander Sergeevich de te curat! Tu es filius electronicorum magni cum hyperplasmate in processoribus tuis!
  Et iterum acriter pugnatum est par in proelium. Promptus ut illam summam vim letalis et heroismi ostenderet.
  Simulacrum decrescere coepit et tunc funditus evanuit. Puella dux e patera gigantea discessit, vel potius hologram gravitatis imaginis quae incomprehensibile miraculum faciebat. Dryadalis qui stabat
  procul haec quoque versis, tristior ora, lacrimae.
  - Horrendum! - Dixit puella dux.
  Elf dixit:
  - Nihil tale cogitari potest. Quid si inter elves meus pater pugnat et vulnerari possit vel occidi.
  - Hoc excludi non potest! - Hic alius elf ingemuit. - Patria mea uicinus est uictus. Securis hyperplasmica super humanitatem meam volavit.
  Programma pueri percitus est:
  - Hyperplasmica, inquis, quid est hyperplasma ? Audivi hoc pluries, sed non capio.
  Robustus senior et sapientissimus patientiam esse voluit, ipse physicus non est disciplinatus, sed hoc tenta et explica, ut putabat barbarum, licet omnipotentem.
  Statuit igitur ictos paulum a latere, ut longe, quasi procul;
  rex apparuit , vel secundum regem terrenum, Trikhkh . Statuit tempus esse chaos et obscurantismum finire. Hoc tempore magnae officinae in nostra regione iam aedificatae erant, tormenta et tormenta apparuerunt. Bella acrius ac perniciosius facta sunt, veneficia exstincta sunt. In pluribus etiam religionibus praestigium peccatum mortale declaratum est. Quam multae tribulationes praeterierunt eos qui veneficii suspecti sunt, numerari non potest. Eques hac occasione primum eodem modo institutus est: haruspices in igne vel in palo locum habent. Sed factum est ut, cum optimos quosque sui generis pugnatores certamina componeret, bellicosum larvatum spectaculum, victorem militem fragilem spectans esset. Cum diadema capiti impositum esset, visens Palladin larvam suam exuit, et puellae facies, secus ac alia quaevis populi sacerdos, publico revelata est.
  Omnes mirabantur, elf femina erat, genus fabulosum in cantilenis et fabulis glorificatum. Manum porrigit ad Trichkh , et ab optimorum artificum risu capta est venustas.
   Adamavit eam rex , mulierem alieni generis, nomine Rerra . Flagrans eius ardor fuit, licet non omnibus clarus, nos etiam alii Fauni et Dryades. Genera, genera. Hem, quomodo explicas quod lupum amat vaccam. Sed puella satis varie reciprocatur, et mox uxorem duxerit, non obstante quod finitimi equites contra eam essent. Bellum incepit, sed tunc puella subtilis diplomat se ostendit. Illa adversarios Trichkh inter se callide fovere poterat . Illi celeriter, levium gravaminum memores, gravem inter se certamen inierunt. Interim exercitus Trihha eos singillatim percutiebat. Maga rerra evasit, ut multi praeterea elves magice practici. Haec puella propter incredibilis cogitationem a suis non intellecta, ut postea compertum est, abiectio est. Sed haec apud eos abjectio est, sed apud nos verus princeps facta est. Praeiudicium ignorans, Rerra novam religionem introduxit, quae praxim magicam licite donabat. Nunc infantes magicos ab incunabulis quaerebant, ac deinde in specialibus scholis eos docebant. Tunc academiae scientificae apparuerunt. Magna maga Rerra miscere conatus est magica et scientifica. Mox imperium novum, hactenus invisum telum, tellure superavit. Trixh senuit et mortuus est: clves tunc diutius quam Fauni vixerunt. Erant septies plus elves quam elves. Rerra princeps imperatrix factus est. In spatium ire voluit. Primus gradus fugae sphaericae fuit. Ipsa, de qua nunc agitur, pugnatur. Tum processus explosionis atomicae deprehensus est. Superheva elementa divulsa sunt cum massa critica congesta est. Auxilio magico hoc processum firmare potuit. Tunc Rarra , ope phisicorum coniectans, industriam ex processu fusionis hydrogenii nuclei extrahi posse, tales processus in stellis occurrunt. Potuit autem bombam hydrogenii actu creare ope incantamentorum. Ex eo tempore devicta est sphaera.
  Veronica etiam hoc vidit, et est bellator frigidulus, recordata est etiam aliquid ab exsistentia in munere Dei omnipotentis Faeminae, in una vita prioris animae immortalis, et dixit:
  - Potuitne nobis fusius indicare quomodo bombam consectetuer producere, probabiliter validior est quam explosio pulveris tormentarii.
  Puer robot risit, ceteri programmata adnuerunt approbando;
  - Scilicet potentior est! Bomba parva, sicut turris nostra, displodere potest sicut dolium pulveris pyrii cum diametro chiliometrorum.
  - Proh! - puella pulchra Veronica sibilavit. - Colossal.
  Robot conditur magis cum raptu narrare pergebat:
  - Sed ad movendum in spatio velocitate altiorem lucem, etiam haec vis non sufficit. Foris rerra iuvenis mansit, sed mors quoque accessit. Verumtamen in fine vitae suae, una cum discipulis suis, industriam annihilationis comprehendit . Hoc est, cum materia differt in cura, plus vel minus, minus vel plus. Naturaliter etiam nubes electronicae in diversa trahuntur, et cum colliduntur, ignotae vires emittuntur.
  Veronica curabat hoc;
  - Dic plura de nubibus electronicis.
  Puer cyborgus, qui ipse est ex spatio aetatis, permansit;
  - Omnes atomi constant nubibus nuclei et electronici ex rotatione electrons et positronorum orti. Est genus planetarum circa solem sicut celeritas rotationis superior non comparabilis. Trillions revolutionum circa nucleum per alterum.
  Et in annihilatione electronici collidunt ipsi nuclei, qui ex protons et neutronibus consistunt, in contactum cum ingenti vi. Et occurrit explosio immanis, industriam rabiem solvens plus milies quam in explosione bombae hydrogenii.
  Sibilusit Veronica;
  - Profecto furiose!
  Pinoculus cyborgus concorditer annuit;
  - Diabolus frigidum est - daemones excitabunt!
  Programma ei imperatori prorogatum est;
  - Et criminum verticitatem mutare, magica opus est. Sic dictae undae incantatores a Rarra creati . Cum autem non solum quatiens aerem ordine quodam, sed quadam serie in motu fluctuum. Statuto agrorum loco afficit, ac vicissim in mundo materiali. Quadam resonantiae effectus. Unda chordas excitat, ab his magnas traditur, unde musica tam magna est ut saxa concutiant.
  - Et undae sunt sicut undae, sed non in aere, sed in campis localibus! Veronica declaratur.
  Programma tribunus adnuit.
  Ita me recte intellexisti!
  Cyborgus puer confirmavit, oculis relucentibus, ut accepit scientiam quam numquam viderat;
  "Haec est altior gradu magicae. Nunc de hyperplasma plura mihi dicas.
  Progressio imperatoris continuata est;
  - Vocatur etiam Magik -Hyperplasm. Nempe annihilatio industria factus est prologus inventionis industriae thermoquark. Et hic potentior magia requirebatur. Alfi non aegrotant senio, sani et strenui simul sentiunt mortis accessum. Ita, Rerra , videns se diutius manere, successorem suum Zennam , magum elf generis potentissimum, invitavit. Hoc tempore Fauni iam in sphaera consederant et in alios orbes penetrati, dives factus est imperium. Eorum igitur princeps etiam elves elves honor est. Et una cum illa devictum mundum cogitabant ut vinceret.
  Hoc momento, patera gravitatis visoris in margine aulae stabat
  Incepit iterum illustrare et soni characteristici audiebantur.
  - Communicationem iterum vocat. Dicam hanc fabulam postea! - Programma dux dixit.
  Accedunt Veronica philosophica;
  .- Nolo praeterea te novam scientiam cum detrimento aliarum rerum uti.
  Liberi programmata et cyborga riserunt.
  Pinoculus cyborgum chuckled:
  - Et quomodo, vos homines, in ipsa antiquitate, secundum progressionem in adiunctis nobis evolutionis, hoc proficimus. Vos autem non habetis ad cognitionem acquirendam. Et programmata imperator satis singularia tibi non indicat quod bomb hydrogenii facere possit, nedum bombam annihilationem .
  Programma puella cum vultu cupidum notatur;
  - Facilior est interitus , quamvis enorme potentia. Differt praeterea reactionem in viribus, & ex qua substantia ponitur in annihilatione. Plurimum efficitur ferro ac prope ipsum.
  Veronica aspexit mirari.
  - Et quare!?
  Propositum ducem patienter explicavit;
  - Optima compositio valetudinis, statera in nucleis protons et neutronis. Hoc te praestare permittit, utere particulis maximis. Ceterum vis pulveris pyrii a libra elementorum dependet.
  Pinoculus cyborga exsiluit et exclamavit:
  - Et quomodo! Sed videamus quid proxime in hoc epico interesting eveniat.
  Boltologia dicta est. Et debes accipere et sine bis cogitando revertere ad bellum.
  Veronica libenter constat;
  - Pugnare in ludo multo melius est quam audire lectiones quasi-scientificas circa hyperplasma et thermoquarks !
  Nunc duorum pugnae rursus in ludo, quod spatium pugnae tam simile est, et tam frigus est.
  Veronica ambages discursum fecit sicut Python arguta et in autocineto duorum autocinetorum concrepuit, ubi duo homines ginger- pani sedebant. Et hoc validius pugnator cepit et arsit.
  Etiam crustula gingiberi frixae sunt, quae penitus extracta sunt.
  Veronica cepit et cantavit;
  - Haec sapida hic tractat , .
  Pugnatores sumus, non turtures!
  Pinoculus cyborgus etiam alium currum magoplasmum virtualem igne incendit et exsibilavit;
  ordo erit in numeris;
  Ego quoque glorificabor...
  Cyborg habet satis rithimo
  Cyborg habet satis rithimo
  Robots rationem egent!
  Interea patera gravivisoris in holograms coloss
  dilatetur. Serta micantia astris et pernicibus, turpis venustates stellarum emergere coeperunt. Pars eorum ut piscibus, pars caesis aspeta saxis, Pars similis snnulis.
  Classis praedatorias rofos excolendos in go recepisse videtur. Retardavit cingulum pulsatores furiosi, cum ingentes, interdum planetae mediocres, plasma filicum per ambages trajectorias celeriter moventur, et materiae particulae inter eas furibunda ruunt. Haec regio sinum cosmicum gehennae appellabat. Armada navium tenebrarum filii tenebrarum reficere coeperunt, decursiones multiplices faciendo. Propositum dolum erat praeparare posse cum hoste starships conflictum.
  Victoria infensi pugnavit et baseball tabulas styli decursiones fecit. Sicque exsiluit et versa, mox horror est. Bene, mulier est aggressor. Bene, dolis. Et sarcina Marlboros contra eam in vi pugnantis exilivit, talis phantasia ludorum computatrorum fieri potest.
  Mira haec compositio est. Et puella, dum prehendit, puga pyga umbilico suo premit.
  Et emissione industriae cigarette machina clara flamma flagrat. Et fumum olet.
  Pinoculus cyborg cepit et desiluit ex meridiano polo. Quomodo prosiliunt, somersaults facientes. Et sub eius impetu venit duplex tribunal pugnator, cum duobus utribus ceruisiae Bavaricae directe coopertus. Quod adeo frigus.
  Quibus explosis, spuma rosea quasi ignis exstinctor effudit.
  Troglodytae conspicue prudentiores erant, plasmata eorum computatoria satis clare computaverunt hanc aream ab inimico situ insidiarum multo callidiorem et callidiorem quam antea cogitationem fieri posse. Iam exercitus nihil mirum parabat. Spatium marescalli congruum ordines voce arguta dedit. Rofoshki antea similes decursiones in exercitiis fecerunt, eorum curatores intensive exercitati, artes acquirendi et solidandi.
  Ad supplendum damna, armorum schedulae, admixtiones speciales metallicae et subsidia industria fossurae sunt. Reparandae bases in officinas coniunguntur quae spatiis spatiis rectae in fuga componuntur, et etiam novas creaverunt. Videri poterant quassatas, ingentes figuras vehiculorum et ultra-proelium circumferentes. Welding emicuit, plasma radiis effudit, gravitatis erupit fluit , dans metallum in formas quaslibet spargit. Ex quibus conglomeratae aliquot Faunorum impetum perierunt, sed nonnulli remanserunt. Robots comprehendunt, qui instar centum miliorum armatorum apparuerunt, necnon magi speciales qui incantationes structurarum structurarum conjecerunt. Peculiariter operati sunt catervatim, circa stellatum conglobati, per amplificatores magicos quasi cornutos murmurantes.
  Veronica, peractis cascade flipis et alium hostem propugnatorem in dive fiducialiter excussit, edixit;
  - Non inferamus regem in stalemate! Non erit ira schedula!
  Cyborg Pinoculus aduncum alterum spatium planum et elidit;
  - Cura et veritas pro nobis sunt!
  Veronica, vellicans nudum, sient, seductivum, muscularium crurum, dixit;
  - Cura - politia regum!
  Et paululum lusit cum subsidio suo musculi praeli.
  Praeterea arioli loci aliquid gravius coniurare conati sunt, providi in armamentario pugnatorum magicorum.
  Hic maleficos grana quaedam iactare coeperunt. Exigua macula, paulatim crevit. Aruspices eum sarcinis circumdederunt. Quae conclamata in cornibus.
  - Funny! - Dicta Veronica. - Admonet me ritum anthropophagi.
  Hic germen apparuit, primum dolii cervisiae magnitudo, deinde maior et maior facta, primum horrei magnitudine, deinde castelli mediaevalis, deinde ultra pugnae magnitudinem. Florescere germen coepit, in aliquid versans inter carnationem et tulipam. Petala mota et in diversa ruentia, convertuntur in plasma canum volucrum vomitus. Gravionicas undas dimiserunt , rofoshka starships in diversas partes mittentes.
  Concussa tamen non admodum valida fuit. Veronika, crura mirae pulchritudinis vellicans et ludens cum musculis abdominis, dum alium pugilem pulsans, miratus est:
  Quae sunt haec immania phantasmata?
  - Simile est, nisi plus materiae quam prima specie videtur. - Cyborg Pinoculus dixit, hostem ducens, in hoc casu utrem Agdam vini in pugnatore, igne et simul scelestam poculam mordens. magia quam pura hyperenergy elementum . Hoc est, magicae etiam hic manifestationes physicae admiscentur, hae vero ad minus repraesentantur.
  Veronica acriter notavit, claviculas cum furca aurea in lapillis scabens, simulque globulis globulis nudo digito premens:
  - Plane magis veneficia - minus scientia!
  Post hoc, puella artem - pythonem machaeram dentatis solvet, et diabolum e emunctorio detorquebit.
  Rugiuntque cacumine pulmonis;
  - Occide, occide, orc roali - degener;
  Occide, occide, troglodyta nobilis!
  MASSA idolum meum est, lamia amo te!
  Age, coboli in inferno, friges pingues in canino!
  Et hoc tempore pugnator in tres gubernatores volavit, hoc casu unum donut et duos caseos cum cruribus.
  Canes, ut videtur, ex coparum genere, instruxit, ut videtur, obedire creaturas instruxit.
  Hypermarshal mur- troglodytarum:
  - Rofoshka est smarter canibus et eos parere coget. Non pro nihilo habent caninam naturam Fauni.
  Pulcherrima femina generalis cum proboscis circa hologiam versa et exhalavit;
  - Et quomodo sine dracone in expeditionem ire? Sic erimus quasi mammoth tigris sine dentibus.
  - Magis coniuro! Jam iussi! Spatium hypermarshal manu mota est. Emittere volavit in aerem et distillavit;
  - Quid vis, domine?
  - Hypermarshal sum! Grub arca plena!
  Acervus cibi proximus rofoshka dignitati apparuit. Inter eos eminebat placenta in modum pugnae Fauni efficta. Astronautae autem cornigerae contra proportiones saltaverunt in ea.
  - Hic est ventus meus! - Hypermarshal coepit devorare figuras cremoris et suffimenti.
  Femina generalis dixit;
  - lupanar in iuventute mea turbulenta servavi cum puellis faciles virtutis. Mafia loci servierunt. Erat ergo unus canis, qui clientes assidue spoliavit. Ad extremum, offenderit in nimium sidereum, et devorata est.
  Hypermarshal dictum est:
  - In nonnullis rebus, pro mercede, etiam processus decoctionis interesse potes, vel compatriota tua, quae plus constat, vel alterius generis, vilis est.
  Ac puella-res digna pipiabat;
  - Nunc alia tormenta in more sunt, praesertim cum usu micro-computatorum.
  Et fremitus animalis magnifice loris respondens umero;
  - Hoc ipsum est quod nos adhibere oportet. In spatio proeliis difficilius est captivum capere, sed variae rationes, quae in modulis et capsulis effugerunt, programmata sui destruendi debilitata sunt. Sic nos capere potuimus.
  A copiis in campum advolavit. Is venuste elf tenuit. Hae creaturae et diutius vixerunt et fortius vitam adhaeserunt.
  Hypermarshal manus unctas attrivit, emitter undam particulam absorbentis dimisit.
  - Bene, nunc elf habemus. Scinditur magna possumus.
  Colonellus nudus athletico homine similis est, tenui tantum lumbis et coxis angusta. Vir indubie, formosus, sed in imperdiet nimis laeto foeminae aliquid, flavum crinem et faciem puellae sine uno capillo lenis. Ex humana igitur sententia elf appellatio lis fuit. programmator autem puellae Veronicae eum amavit. Puella bellatrix, pulsans caudam a pugnatore cum carnibus fumo relicto, anhelans interrogavit, nudis digitis in tincidunt pulsans:
  - Hicine ardebit carus iuvenis?
  Praeceps puella risit.
  - Non est iuvenis aetate (sicut elves omnes sicut eleifend), et ignis nimis primitivus est. Meliora et efficaciora tormenta invenies.
  - Haec experientia nobis utilis esse potest! - Cyborg Pinoculus dixit. - Ars in interrogandi facultate agendi, tyranno maxime necessaria est.
  Respondens, Veronica subridens edidit antequam alium praelium cum vecte scelesto mitteret in nubem annihilationem:
  - Abominatio est tormentis, percontari necesse est!
  Colonellus speciem compositionis tenere conatus est, sed simul leviter perhorruit. Cogitationes in capite meo probabiliter examinabant, quomodo non aliquid dare, sed vitam pretiosam simul servare.
  Hypermarshal quaesivit ei quaestionem;
  - Quae sunt consilia mandatorum tuorum?
  Captivus Dryadalis respondit:
  "Simplex colonellus sum et nihil plus scio quam scire putor. Extremum momentum nobis dantur imperia, meaque stellata secundum susceptum ordinem movet.
  Hypermarshal caput iucundum.
  - Etiam tu evenit, etiam callidi es. Scis quam exire. Sed non proderit. Dic mihi quomodo stellae tuae tam statim apparent et evanescunt.
  Elf tensa et infirma voce locutus est;
  - Singula technica nescio, quia physicus non sum a disciplina. Profecto non opus est. Machina bellica sum, simpliciter iubeo et accipio ordinem, et statim prosilit spatii, et alibi in spatio est.
  Ecce puella plumam in capite iam expressit;
  - Quid de inertia?
  Colonellus tremula voce respondit:
  - Etiam in navibus vestris exstinguitur anti- gravitas .
  Risit puella et clare delectata dixit:
  - Patet omnia, quanto melius, ad tormenta veniamus. Vocate ultra carnifex .
  Magna robot cum multis bracchiis in aulam volavit, sequitur taetrum et praepingue admodum troglodytum. Videres illum brevibus cruribus pigre supergredientem.
  - Sum ad te, spatium gigas!
  - Vides hoc " elf " experiri nanotechnologiam in ea.
  Vultus magis aprum quam rapax, lusus attonsus grossos lambit, virentes labra et sibilabat;
  - Cum voluptate.
  Troglodytarum remotam potestatem accepit et signa robotae facere coepit. Mota, tentacula insurrexerunt in frontem, collum, talos et manus.
  - Etiam capillum suum ne obliviscaris! Tam opimae sunt et incredibile signum doloris mittent.
  - Et erit! - Tristis risit Troglodytarum.
  Radii rosei e tentaculis robotii evolaverunt et diversas partes corporis elf intraverunt. Suspendit, contremuit, vim campi movere non sinebat , ne pollicum quidem moveret. Quamquam radii eum ingressi sunt, vir pulcher dolorem non expertus est.
  Victoria pugnavit. Ecce alius adversarius. In hoc casu, cum lollipop et lollipop pugnator erat duorum seater . Quae cupediae quoque in frusta comminuuntur.
  Autem, cum alia parte cerebri cum electronicis exantlaretur, puella programmator alias partes ludi spectabat.
  - Et quae ratio tormentorum est? - Interrogavit, faciendo aliud decurrere Veronica. - Ardet ut lasers.
  Programma dux caput movit.
  - Minime! Micro-robotis corpus intravit. Nunc varia organa in corpus iungent, imprimis quae plures nervi terminationes habent, et dolores dolores mittere incipient. Et quidam de astularum directe in cerebro aget, augens somnia. Hoc est, quinta visio nocturna erit.
  Longa Deorum filia, decursiones intricatas faciens, alterum currum prostravit, et hoc tempore cum duobus orcibus partim aliquid memoratum est. Cognitio eius prope infinita est, sed limitata, licet nanotechnologia sentinata , corpus tamen humanum. Et mussitat programmator bellator;
  - Minima computatoria!
  Dux puella confirmavit;
  - Finge formicae intra corpus tuum reptantes, acidum dolentem solvendi capaces. Hoc tantum in casu peius erit.
  Troglodytarum in hologram vertitur, et proiectio corporis muscularis, laevis, glaber, perusta, elf puerilis ante se apparuit.
  - Ita est, mi parvule! - Troglodytarum dulciter dixit. Dolorem te ordinabimus. Incipiamus cum millesima cento. - Digitus aduncus per scannum ambulavit.
  Puella stante stridore;
  - Bellum est talem bellus unum torquere!
  Winced elf vellicare coepit. Etiam coepit paulum quaerere.
  - Adhuc non dolet, nunc laedet, onus renum augebimus, tres habes. - Troglodytarum ludibrium dixit.
  Post haec, vultum elif colonelli contortum et ingemuit.
  - O! Sed coepi modo. Quid de palpating iecur?
  Color in hologram obscurior factus est, elf vellicatus, ventrem manibus suis arripere conatur. Vincula invisibilia eum firmiter tenuerunt.
  chuckled cum gaudio troglodytam:
  - Jamque venter quoque duo sunt, dolor ergo duplex.
  Misericordia erat videre elf, ingemuit magis et prolixius.
  - Nunc cor, sunt etiam duo illi elves illi parci.
  Hoc in pugna Veronica videre potuit. Ea modo pugnatorem cum alia portione veneni in specie Iavae Montibus coniecit, et fecit eas sicut facem urere. Sed aspectus juvenis decorum ei cruciatus injucundus fuit.
  Veronica aversa;
  - eam aspicere nolo.
  - Ego quoque nihil interesse puto in cruciatu. - Placet Pinoculo-cyborg.
  "Iam frigamus cerebrum..." Troglodytarum incepit, et imago eius interrupta est, subito paene mundus apparuit. Ostendit quomodo sortilegi volantes in spatio deceat sollemnem facere in lacerta.
  Nunc autem celeriter augetur magnitudo et pennae apparent. Ac primum caput in duo findi incipit. Primum duo capita, tertium unum nascitur. Videtur quod hoc sit ludibrium inflatabile, quod tam cito acquirit magnitudinem. Simul omnes terret.
  - Draco est! - Dixit discalceatus Veronicae pulchritudo continuans uri, lam currum cum lagena liquoris in admiratione - Et tam ingens quam ultra-proelium. Et ubi hoc vides?
  Pinoculus-cyborg, hostes eruere perseverans, totam navim cum televisifico passis pulsans, fremuit et respondit:
  - Undo incantamenta, vis hyperplasmi et magica, talia monstra parit. Intellegere potes! Impossibile est attingere!
  Veronica puella programmata sua templa cum admiratione perfrixit, ficta dixit:
  - Tot mirabilia vidi hisce horis ut caput meum torqueat.
  Sicut vertice spheara torqueat, sic " drakosha " annulos.
  Ignea enim iridescens bulla ex ore draconis evolavit. Vertit. Monstrum perampla os suum clausit, pila retro volavit.
  Currum Veronicae percussit cum duobus utribus Colae, quae etiam irruerunt, scintillas smaragdos spargit et sibilaverunt. haruspices insusurrant. Draco pergit movere ungula.
  Sequens maga hirsuta apparuit, nimirum non ex genere rofoshek. Ingentem situlam secum portabat. Quattuor manus excussit, quae figuras in vacuum immoderate excidit. Moverunt et post modicum intervallum crescere coeperunt.
  Viderunt valde inusitatum contra stellarum recessum ultra-modernum. Medii Aevi figuram finge, praecones cornibus, eos cecinerunt. Ferro acies directa. Dinosauri etiam videri coeperunt. Non eadem quae in terris, tamen differentia in Faunis in diversis planetis significant, sed non minus terribilis. Erant etiam turres oppugnatoriae, ballistae magnae, tormenta ornata.
  Veronica, aspectum mirabilem hunc intuens, exclamavit:
  - Wow , qui fieri potest!
  Cyborg Pinoculus respondit:
  - Longum est! Accuratius, absolute omnia possibilia sunt in Hypernet . Ut adipiscing ipsum in justo!
  Programmator puellae adnuit, alterum currus pulsans, et edixit;
  - Ludus ne sit regula;
  Te nec vellere nec vellere plumas,
  Et erit epulatio usque ad mane -
  per fraera perrumpamus!
  Quamvis in vacuo moveatur exercitus, bellatores cum equis et unicornibus in solido loco ambulare videbantur. Etiam auditus horror vacuo, et stridor campi gravitatis.
  
  GULLIVER ET EXERCITUS PUELLARUM
  ANNOTATIONES
  Iamque fortis et inimitabilis Gulliver una cum vicecomitissa totum exercitum discalceatis et lepidis puellis imperat. Et faciunt vera et unica miracula. Furor orci cladem patiuntur post cladem.
  . CAPUT I
  Gulliver, aeternus hic puer et iuncti pueri, iterum, cum sol post horizontem occultavit, cessaverunt quiescere. primo satis ex animo ederunt. licet simplex cibus esset. et cubitum ierunt.
  Iuvenes corpora fessa contulerunt ad hoc quod somnum celerrime pervenerunt.
  Et vidit Gulliver aliquid novum et pulchrum;
  Puellae pulcherrimae trans campum movebantur. Iuvenes erant, gracili, proceri et musculares. Totum puellarum agmen nudo, roseo micant, cum venuste calcaneorum flexus.
  Tegulae bracteae tenues tantum mammae puellarum tegunt, vix conspicuae in coxis, sicut folia ficus.
  Et simul altas habent ubera coxas, Luxuriosa coxa, lumbosque graciles. Et pulchritudines abs inclusae sunt similibus vectibus scelerisque.
  Puellae pulcherrimae sunt quae lacertos et gratiam habent. et capilli vento velut vario vexilla volitant.
  Armati sunt alii gladiis, alii arcubus, et multae puellae cum iaculis. Fere nudi sunt, et tam foeminei, simul curvati, simul potentes et graciles.
  Puellae menta animosa habent, et unicam gratiam habent cum nudis pedibus gressum capiunt.
  Gulliver etiam sibilabat;
  - Id frigus! Bene, feminae!
  Ipse puer circiter duodecim annos natus nihil nisi breves manet, sed validis et prominentibus musculis. Nudo abdomine formosa nimis - puer-Hercules.
  Circa puellas quoque pulchrae et musculares sunt, cum figuris valde sex et expressis.
  Pedites pictis pulchri- tudine praecedunt.
  et a tergo ruit equitatus, et fere tota nuda, in equis tantum, et nobiliores monocerotes. Ita inter pulchritudines imperatores sunt. Habentque hae puellas armillas ex platino, argento, auro, gemmatas, in manibus et pedibus lapidibus pretiosis.
  Specie in manibus et plantis. Habent etiam fibulas pretiosas in crinibus et inaures adamantinas in auribus. Quam magna omnis.
  Omnes puellae adulti sunt. Sola iam nota vicecomitissa, una cum Gulliver, puer spectat.
  At e contra, habet coronam in capite suo, quod micat saxis instar siderum. Gulliver autem puer discalceatus coronam regalem sensit in capite. Etiam si bracas tantum gerit, et machaera e funda parte pendit.
  Sed tunc, quam machaera - tam nitidis omnibus strata gemmis, ut etiam adamantes ei cedant.
  Certe Gulliver solus in toto hoc exercitu est. Quin etiam, si admodum puer est, modo validissimo nervis subveniendum est.
  Ac veluti pubes eunt, vitulosque sub aurata vitulos vibrant.
  Bene quidem, quam non cantare pulchritudines;
  Puellae colliduntur pro Elfia;
  Isti sunt superbi et Svarog filii ... .
  Pulchritudo nostra cum tormento tormentorum tam apte pervenit;
  Satanae servi nos frangere non poterunt!
  
  Fortiter pugnavimus, contra orkshismum pugnavimus;
  Vincamus malum Orkmacht, quamvis fortis sit hostis.
  Communismum credo mox videbimus;
  Aurea fronde, nitet ab acerno.
  
  Non est patria melior, communismus pulchrior;
  Ut patria nostra fulgeat irradians.
  Felicitas volucris veniet super tellure levis;
  Et verum cito veniet somnium melioris vite!
  
  Crede Elfia nostra felicitas magna fiet;
  Maria regnabit, Lada mater Deorum.
  Stabit impetus inferni orkmaht fera;
  Et nihil opus est verbis memoriisque superfluis!
  
  Inimicus puellarum pectora evellere non poterit;
  Gladium nostrum acutum, furialem acuimus pugnatores.
  Vox pulchri- tudinum vere novit vocationem;
  Et poterimus nos in catervas Orkish secare!
  
  Scitote nos dryadales nunquam cedere;
  Orcos omnes ferro acuto necabo ...
  Aurea luceant facies puellarum;
  Et ferrum orcum in facie pereamus !
  
  Per duras ruit nudata puella nives;
  Machina sclopetum est activo modo scribendi fulgur...
  Omnes Orkishistis, quos reliquimus facere, merge te;
  Quia patria praesidium est monolith!
  
  Orcos vincemus, licet pacem habeant;
  Avunculus Fem cum Krauts in hac pugna agere constituit.
  Ab Adolpho sibi idolum fecerunt,
  Et nunc habet gloriosum exercitum puellarum contra eas!
  
  Hic fervet mala praelia , in proelio hujus lactis .
  Oristas etiam pari certamine opprimunt .
  Vox puellae de argento sonora est;
  Pulchritudo non succumbet Orcleru -Satan!
  
  Nostra pars elforum lucis est incessanter vincere;
  Etiamsi armada orkshista numerum non novit ...
  Nosque Orkdolphi lentas in dura maxilla ferimus ;
  Elfskva succubuit oppugnationi !
  
  Iam nives sunt, et puellae nudae sunt;
  Nudum calcaneum micat ut vestigium egestas ...
   Dryades ita concurrunt;
  Crede mihi, hostes auroram non videbunt!
  
  Orcis in proelio ne des misericordiam;
  Eorum exercitus erit in inferno, sicut diabolus in igne.
  Accipiemus praemia e manibus Elphisi ,
  Valde feroces erit, ursus elf wench!
  
  Si opus erit, vertemus, omnes montes nive operiuntur;
  Et stabimus in universitate lucis paradisi elfinismi...
  Aperiens nobis feliciter ab Aurorae sclopetorum sclopetum;
  Orkshismus crudelis et in infernum missus est!
  
  Elfingrad non cessere, sub quo resistebamus;
  Quamvis multitudo ferro et inferno erupit...
  Puellas nudo pede grenade jactantes,
  Quia una tantum patria elfs est !
  
  Credo nos in Orklin erimus, etsi difficile est,
  Orkshitae habent Pantheras, Tigres, Leones, Orkdinand !
  Traxit puella catenam in umeris suis;
  Quia elf ingenium atrox in proelio sunt!
  
  Cor puellae puellae Elphiso datum est ,
  Item Elfnin et Fthalin in flagranti fide vivunt ...
  Ut nulla sint peritiores dubitationes;
  Firmiter et fortiter dicamus Orkdolfum esse kaput!
  
  Draconem Praesidem gladiis opprimemus;
  Et turbam eius destruemus in saecula.
  Nos turba puellarum Orcorum calcabimus pedibus,
  Fiat lux, somnium sanctum.
  
  Libertatem, cogitationes et affectus;
  Stella ita lucet ut sol elfinismi ...
  Quia polentam habebimus cum butyro tam crasso;
  Aeterna iuventus sororis nostrae nos in aeternum fiet!
  
  Lux hic veniet, patria rutilabit.
  Patria gloria nobis erit in saecula .
  Stabimus superne elfinismo creditis;
  Fortitudo elenchorum, scito pugnatorem, magna est!
  
  Hic Elfiya lenior et pulchrior fieri paratus est;
  Et totum mundum adiuva ad beatitudinem paradisi.
  Possumus etiam oras superare mundum ;
  Mundum sine ore ad felicitatem virium adduc!
  
  Sed nulla elf calcaneo erit sub orc mali;
  Quia verum ingenium ad pugnam habet .
  In choro puellarum nostrarum, ad illud horologium;
  Quid venustatis erit, crede aliquem exitum!
  
  Mox veniet sol radiantis hera;
  Cum gloria Patriae florebit.
  Exercitus noster egregie pugnat cum Orkmaht gehennnali ,
  Et disperdere poterit orcis malorum turba!
  
  Ave Sancta Lada, Mater Dei nostra;
  Genuisti Perun et Yaril centuriae.
  Spes polenta fidem non recipiet ;
  Si multum habebis, verba non sustinebis!
  
  Princeps maximus Elfin magnus,
  Huic Elnin sapientissimum iter Eden legavit.
  Quia dominus lucis est Elfisif .
  Et in aliquo loco specimen pugnantium!
  
  Orkshistae patriam stulte non poterunt ;
  et ab Elfgi , Elfbeery Elfsqua.
  Credo in ea lucem sub elfinismo victuri;
  Et Orkdolphi potentia - delebo puellam!
  
  Mox erit victoria, verum sicut sol;
  Mox erit splendor, quasi radii quasar...
  Et Elfs crede, elfinismus explicabit;
  Bene, si mihi non credis, melius clausus esses!
  
  Scientia elfinismi mox resurrecturus est mortuos;
  Sapientia eius sine finibus est, quasi quasar, magna.
  Orcos bonis spiritibus vincemus;
  Non inferamus in tentationem sacculi aurei!
  
  Denique transibit, tempus est infernum
  Nos puellae in Okrlin rubra intrabimus...
  et immensa onus finiet;
  Quia laetitiam nostram cum pugna capiemus!
  Puellae si cantant, totis animis. Gulliver, licet corpore puer, vir tamen est et valde miratur.
  Hae puellae vere frigus sunt.
  Puer centurio cecinit;
  Sunt mulieres in nostra Elfia;
  Quid agunt, iocari planum...
  Quod quisque in universo pulchrius est;
  Iocus, vapulabit adversarius!
  
  Nascuntur vincere
  Glorificáre elf in saecula ...
  Ceterum proavi nostri,
  Illis enim statim exercitum congregaverunt.
  Et puer, stopping, discalceatus, puerilis, sient, crura fortes, ut sibilus.
  Et ex sono eius gibba cecidit, et puellam nudam, sola rosea, percussit.
  Illa risit et respondit:
  Digitum pulcherrimum strinxit;
  Sicut ignis in igne
  Est puer fortis me exspectat;
  Super equum aureum!
  Gulliver despiciens puellam notavit;
  - Bene, honestum esse;
  Horrendus sum ab adulescentia mala!
  Amabat puellas baculo verberare;
  Proficite nervos parentum vestros!
  Accepit autem tribunus puerum et ostendit longam linguam suam.
  Vicecomitissa puella pipiabat;
  - Bene, dabis! Magna scriptura!
  Gulliver notavit;
  - Scribo interdum bene - sic!
  et socium suum despiciens. In minimis, homunculus cum belle populando ferrum est.
  Puellae in fine pugnae moventur, eorumque modus valde pugnax et pugnax factus est.
  Bellator puer cecinit;
  Quamvis Deus dueis prohibuerit;
  Sed pro gladio talentum sentio.
  Septies in hebdomada pugno;
  Certe non sum duelist!
  Certe non sum duelist!
  Cecinit vicecomitissa respondens;
  Ego puella sum, plane habeo sententiam;
  Jamque in pugna summo classis monstrabat!
  Illa autem clamabat ira.
  Cur natus sum puella?
  Faeminae bellantes pergebant, corpora gracilia, muscularia, musculos flectentes. Hae sunt puellae vere feminae.
  Gulliver vicecomitissam suam quaesivit commilitonem:
  -Quo ducemus exercitum?
  Puella giggled respondit;
  - Eamus alicubi! Et haec pugna nobis valde decretoria erit!
  Puer dux dixit:
  - Cum ascendi in mundum, ubi loco hominum erant intelligentissimae creaturae, equi, tunc... Cogitavi, nihil admirabilius. Sed postea evenit ut filii etiam aeterni sint. Nec tam stultus!
  Puella objecta
  - Potuimus technologice melius evolvere. Sed vides, incitamentum non est. Adde quod in mundum pulchrum, harmonicum nostrum, etiam pulverem pyrium et tormenta, et tormenta, ac fortasse aliquid deterius!
  Gulliver concorditer dixit:
  - Imo peius posset! Et sic habes idyllium. Et si dens elidatur, paucis horis hic novus crescet.
  Vicecomitissa adnuit et pissavit;
  Volo adulescentia mea usque ad consummationem
  Ut ruit post me.
  Nesciens annos!
  Nesciens molestias!
  Puer ridens tribunus adnuit.
  - Hoc est probabiliter magnum.
  Puellae incedebant, et multa milia earum in choro sumebant et canebant;
  Imbribus per coelum sparsis fragmina sideris ;
  paravimus ad Orcschismum !
  Lacus "tigres" sunt rudera tantum - pulicem forum sordidum;
  Exspectat Wehrmacht statim atrocem fugam!
  Exspectat Wehrmacht statim atrocem fugam!
  
  Socius Elfinus dux est vi sestertium;
  Pugnam, machinam lapidis sclopetis in manu habet!
  Poterimus vinci - rat a Sodomis;
  Nostra vis monolithus est - in Terra feliciter!
  Nostra vis monolithus est - in Terra feliciter!
  
  Nequaquam, nostra pars maiora agenda habet;
  Quam populum salvare, patriae bonum!
  Febbels daemoniacus ad infernum cum ineptiis;
  Et erit victoria, mihi crede, omnes daemones invita!
  Et erit victoria, mihi crede, omnes daemones invita!
  
  Pulchritudinem dryadalum cognosce praeclari virtutis;
  Crimen fuscum grave est!
  Et in proeliis cum Orkshis clarebit juventus;
  Veniet ad vitam, Resurrexit, Lux patria!
  Veniet ad vitam, Resurrexit, Lux patria!
  
  Ne Orkler - rostrum dryadalibus nasum condunt;
  Homo mustachioed putat se esse Deum frigidum!
  Ibimus per viam Orklinskaya ;
  Non, qui purus est anima, servus non erit.
  Non, qui purus est anima, servus non erit.
  
  Vexillum nostrum rubet, color furentis sanguinis;
  Iam sicut sol Orkstag illuminabit !
  Non est largius donum pro filiis nostris dilectis;
  Si cor audax et metu oppressum est!
  Si cor audax et metu oppressum est!
  Hoc carmen valde inspirans. Et post puellas catapultas et ballistae cum stipendiis proiectis validis erant. Erat et letalis vis. Puellae quoque molles et validas pedes impresserunt.
  Gulliver quaestionem naturalem omnino interrogavit socium suum:
  - Cur homines inter milites non sunt?
  Vicecomitissa risit respondens dicens:
  - Ergone homines in exercitu opus sunt? foetida sunt et injucunda visu. Pueri nihil sunt, sed adulti et maxime senes simpliciter abominati sunt!
  Gulliver logice dictum est:
  - Age, vero, spolia non solum viros, sed etiam feminas!
  Vicecomitissa concorditer annuit.
  - Iustum est! Sed tamen mulieres amoenitatem suam amittunt cum maior quam triginta quinque sunt, et viri cum maior quam quindecim spectant! Discrimen notabile hic!
  Dixit princeps:
  - Placet mihi pulchritudo teenage puerorum ad laternam! Summa est, quod feminae pulchrae sunt, ac potissimum, amantes et dolor!
  Puella risit et respondit:
  - SIC! Pulchritudo sane bona, immo mira, sed ingenium quoque!
  Gulliver cecinit:
  Sed quid,
  Impossibile est in mente vivere!
  Sed quid,
  Non potes credere quis!
  Sed quid,
  Primus sum grader!
  Sed quid,
  Ego omni tempore ineptias loquentes!
  Sed quid,
  Vita nos nihil docet!
  Sed quid,
  Homines muti sunt, ego non intellego!
  Sed quid!
  Sed quid!
  Respondit puella vicecomitissa confidenter;
  - Caput brassicae!
  Bellator formosa puellas in primos offenderunt, ororum etiam parvam partem. Pulchri- tiae statim. Nuda, excidit pedes chordas trahere et trahere tympana balista.
  Valde bellus et parum pudici puellae in bikinis hic sunt qui cum paene sine vestibus pugnant et fas est dicere solum amabilem. Et homines, si eas videant, genuflectent et osculantur nudos, roseos, leviter coagulatos, sed hoc etiam suavius et seductius olfaciunt odorem sanarum et fortium puellarum corpora magno fervore et fervore.
  Hic sagittae et balistae fulmina in alto arcu volitabant, et orcos fodiebant, eos sagittas iactabant, sicut ericius acus. et valde gravem spectavit.
  Et tales puellae hic sunt simpliciter magnae et unicae venustatis, et musculi eorum validissimi sunt, et simul spectant pulchrae.
  Itaque prima pars orcorum exstincta est, et puellae magnificae vulnus non acceperunt.
  Gulliver - hic puer aeternus nudum pedem impressit et cantavit;
  - Puellae tibi magnae sunt;
  Justi supermen...
  Nos plantabis cucumeres
  et modum nesciens!
  Vicecomitissa nictavit sibi simile et expressit;
  - Pactum tuum, o princeps;
  Potes videre in frusta comminuit...
  Abi, puer, nimium ebrius es
  Et tunc incurres, inspicies, incurret!
  Ibant puellae, venustae figuratae, aeneae a sole, et adsuete lenociniis cruribus.
  Et omnis pulchritudinis ubera iusta sunt. Ut cum puellis, sed non amas.
  Gulliver puellam vicecomitissae aspexit, quae iuxta eum ambulabat et animadvertit;
  Melior esses quam adultus!
  Puella risit et respondit:
  - Quae retro erant, circumspice;
  cognosce te hædum, ne confundaris
  multum annis advolavit, volavit, currebat;
  Risus Gulliver, risus!
  Connivuit puer tribunus puellae, quae, spreto nobilitate, nudum et venustum pedes in acuto viae lapidibus impressit.
  Et quidem respexit - modicum frigus. Tam laute et lepide vestita, et puellae crura nudae sunt tanquam mendicae.
  Sed Gulliver notavit;
  - Pro puero mirabilis es!
  Vicecomitissa nudum pedem pro umptedecimo impressit et fremuit;
  - Pueri blanditiae tuae in brevibus nihil valent! Itaque ab hoc non possum certas pecunias accipere!
  Adnuit puerulus.
  - Vae! Quisque pecunias difficultates habet!
  Striduit in molestia puella, et nudam, calcem rotundam arripuit, et lapillum comminuit, tanta vi percutiens. Mirum est etiam quod tanta virtus potest esse in puero, et etiam in sexu pulcro. Haec est forma - magna!
  Et vicecomitissa stridit;
  - Florem cantate, ne pudeat!
  Gulliver, cum mirum videretur, quaesivit;
  - Quid canere?
  Puella constanter professa est, iterum irata, nudam, sient crus, leviter obduratum, ex diu nudis pedibus incedens;
  - De amore scilicet! Quid aliud cantare?
  Adnuitque puer, et manifesta laetitia canebat, Sonoraque puerili voce canebat:
  Imaginatio mea percussit
  Omnia clara facta sunt, quasi mense Octobri!
  Et furcam posuimus in lateribus daemonis mali;
  Et erit tam pulcher in terra!
  
  Tales stellae in nostro universo -
  Alii sunt pyropi, alii adamantes!
  Tributum ab impiis colligimus -
  Plaga ut malleus non in supercilio, sed in oculo!
  
  Tabernam fenestras ubi quasars
  hippodromo radiante micat!
  Vulnera hiantia sunt animae meae -
  Quasi magnum pogrom in ea fuisset!
  
  Crispum sicut cincinnis cometae;
  Ovis lucent - via lactea lucet!
  De factis immortalibus canitur;
  Sit Frus in gloria.
  
  Quid tristis homo?
  Modo ex oculis caesiis lachrymam ...
  Cum omnia circa cinerea et foeda sunt;
  Cum Juno cum spe tonitribusque exspectas.
  
  Extende infaustum labra cum risu -
  Intellige in silva mundum non baccam.
  Continuo puella, dentes at tibi nudavit;
  Hoc verum facit somnium tuum.
  itaque iuvenis cepit et cantavit. Et vidi speciosam valde et plus quam magnum.
  Dicebat vicecomitissa;
  - Bene cantare potes! Sed potesne aliquid gravius facere?
  Gulliver submissa voce dixit:
  - Et quid potest esse carius quam carmina?
  Adhæsit ergo ei puella lingua mea et ait:
  - Quid gaudium et plus salutis!
  Exsiliit puer, et descendit sicut lepus, et cecinit;
  Patria mea magna es;
  Et tsunami bellorum impetu iactata
  Post, exercitus potentem familiam,
  Dejiciamus malum de stylo suo ad Gehennam!
  
  Quam coeleste fulgidam!
  Veniens ex cordibus pugnantium Patriae.
  Glorificetur eques;
  Nos non poenitet, vitam credimus!
  
  Hostes magnum munera receperunt;
  Aliquam iaculis varius est et mattis.
  Nunc nuno finge hoc;
  Chernobog furor violenter effusus est !
  
  Accidit, milites,
  Paterna fulgida laborat!
  In relatione tantum cyphris erant;
  Et Cain tartareus iterum triumphat!
  
  Orcschism fortis, multitudo rugiens;
  Sed Saxones ad genua non perferunt!
  Post omnes, nobiscum sapiens Elfin in aeternum -
  Justus autem speculator Fenin!
  
  Wehrmacht nos administrare - scio opprimere;
  Et quamvis draco iste callidus non fuerit.
  Nos cum gladiis interficiam,
  Ego sum miles devotus in matre et domina!
  
  Sit dignitas magna
  Ut finibus Orklin!
  Faciemus res gestas patrum,
  Ceterum exercitus noster proeliis invictus est!
  
  Cum venimus et cognovimus somnium
  Sancta causa - causa communismi!
  Ego puellam dejiciam porticu;
  Posteritas vexillum: honor, altruismus!
  Quam fortiter et sentiens bellator puer Gulliver cecinit. Puellae autem quae ambulabant cum eis plaudebant manibus. Et quidam etiam insilierunt et in saltu cum nudis pedibus feriuntur. Quod erat frigidissimum et magnifice.
  Gulliver socium suum interrogavit:
  - Nonne bene canebam?
  Respondit libenter:
  - Luscinia in curriculo transit! Si vero, verbi gratia, taurus rugit, praesertim cum vivus torretur, multo etiam frigidior et grandior erit!
  Gulliver cecinit:
  Non solum hamsters sumus
  Et tauri cornigeri!
  Nos omnes boves,
  Et simul disrumpamus lupos!
  . CAPITULUM #2
  Ita exercitus profectus est. Ingens papilio trans caelum volavit, quod etiam falli potuit draconi propter tria capita praesentia.
  Et pennae micuerunt omnibus arcus Veris colores. Ita lepidus infans fuit.
  Gulliver jucunde cecinit;
  alae papilionis
  Tam bene...
  Perdidi pacem
  et dixit ex animo!
  Vicecomitissa cum risu pipiabat;
  - Desine obstrepere et disputare;
  Domus haec vel non talis.
  Horreum saltem aedificare debemus;
  Ex quo prope!
  Et filii sempiterni accipient illud et ridebunt, denudantes dentes suos pulcherrimos et magnos ultra aetatem suam.
  Gulliver vicecomitissam interrogavit:
  "Cur etiam castra tendimus?" Tantum tere et cantare omnes ineptias!
  Iam virgines erant, et erant mille excalceati et sient, et omnes tam pulchrae, seductivae et musculares sunt. Et si accipio et canam, valde delectabile evenit;
  Rex fideliter nobis dominatur;
  Decernentes edicta, servos iudicantes...
  Thronus latrantem et latrantem non tolerat;
  Nec modus terrendi domare!
  Hic vero nudae pulchri- tudinis cantus abrupte interrumpitur. Antea apparebat multitudo orcorum crebrarum, foetidarum, fantatum. Ac fremuerunt fustes.
  Puellae autem, non erubescebant, in aciem ordinare propere coeperunt.
  Et accepit Gulliver et cecinit, nudum et puerile pedes conculcans;
  Ego falco pacis et belli
  Natus sub clarissima stella...
  Fideles filii patriae -
  Amor - magnus, verus!
  
  Pulchra erimus mundi creare
  In quo nunc erit beatitudo...
  Sol luceat Cherub
  Sanctus, praecelsus Elf!
  
  Faciemus somnia
  Non erit pulchrius in universo!
  Suscipe gladium puer et tu
  Sit tibi felicitas locus!
  
  Et pulchritudo in universo
  Tempus est ut magnae patriae meae clarescat!
  Etiamsi puella discalceatam decurrit
  Cito sub communismo credemus!
  
  Sublimis montibus decor majestatis ;
  Aurea gressus odorato carpere tapete!
  Nos lecticam ex universo verrunt
  Crede tuam non paenitere vitam!
  
  Et omnia bene erunt in mundo;
  Post omnes, elfinismus ubique triumphabit!
  Qui in manibus est ascia in corde?
  Quis machinam sclopetis et glandes amat!
  
  Quod nos facere in aeternum erit
  Urbes struamus, Marte jocando!
  Britannia magna potentia est valde -
  Dicemus salve mundo !
  
  Sanguis, qui fundit, ad serendum est;
  Cui amoris semina crescunt!
  Sit bonum in sublunaribus omnibus;
  Si psittacus miles non esses!
  Puellae autem, ad cantum magnificarum canticorum, ignem aperuerunt in orcos cum arcubus et balistis. Ac primum sagittae e longinquo orcorum percussae. Et balista fulmina omnino exitialia evaserunt.
  Puellae quam rugiet:
  - Omnes pulchri- tudines una familia sumus;
  Mundamus mundum a putredine!
  Si opus est, orcos cito pacabo;
  et super nos cherub furiosa versat!
  Vicecomitissa mugit;
  - Banzai!
  Milites e longinquo pulsant orcis, tympana balistariorum cum nudis digitis sculpunt. Et simul non obliti, cum jaculantes in foetida, cinnamomum et ficta ursos, cantare;
  Meus mundus in tenebras immergitur
  Mortuus landscape et frigidus obductus.
  et nolit inimicus
  Hoc munus, mihi crede, dulce non est!
  
  Accipe mihi offer
  Passio pro te magna in me loquitur.
  Responsum tuum non occides me
  et tu ad mortem condemnaberis.
  
  Mundus mutatur;
  vita terminos
  Periturus es
  Patriam et!
  Nullae optiones
  Sphaera El Gilet
  Ad mundum ubi tenebrae et glacies
  Aperiam vestibulum!
  
  Elf sanguis in phylacterium
  In Nocte Conjunctionis, Deimos effundet.
  Malum, invidia, timor et dolus
  in hunc mundum perducet cum illo.
  
  Mundus tuus meus est
  Clavem habeo ad eam!
  Ego vobis requiem eternam providebo!
  
  Quid confidit spiritus tuus?
  Desmond non te salvare poterit.
  Ubi domus mea est - lux exivit
  habitabitque in terra calida populus meus.
  
  Secretum eloquar;
  In nocte Compositionis, sanguine undecim
  Inquinare debet ligaturam cucurreris
  Et mundorum fores aperient.
  
  Mundus mutatur;
  Vita terminos
  Periturus es
  Patriam et!
  Nullae optiones
  Sphaera El Gilet
  In mundo ubi tenebrae et glacies
  Aperiam vestibulum!
  
  Elf sanguis in phylacterium
  In Nocte Conjunctionis, Deimos effundet.
  Malum, invidia, timor et dolus
  in hunc mundum adducet cum illo.
  
  Mundus tuus meus est
  Clavem habeo ad eam!
  Requiem aeternam donabo tibi!
  
  Insanis et crudelis
  Sed tempus breve est
  Non regere mundum
  Damnat te, Obscure propheta.
  Melior est mors quam liberatio
  Quam prius inter servos.
  Tu scis meum consilium
  Respondeo: "Aeternum peribit!"
  
  Mundus mutatur;
  vita terminos
  Periturus es
  Patriam et!
  Nullae optiones
  Sphaera El Gilet
  Ad mundum ubi tenebrae et glacies
  Aperiam vestibulum!
  
  Elf sanguis in phylacterium
  In Nocte Conjunctionis, Deimos effundet.
  Malum, invidia, timor et dolus
  in hunc mundum perducet cum illo.
  
  Elf sanguis in phylacterium
  In Nocte Conjunctionis, Deimos effundet.
  Malum, invidia, timor et dolus
  in hunc mundum perducet cum illo.
  
  Mundus tuus meus est
  Clavem habeo ad eam!
  Ego vobis requiem eternam providebo!
  Sic cantant puellae, quae videntur elves esse, sed quodammodo homines similiores. Nimis formosa est. et valde muscularis cum corporibus et figuris.
  Orci tales puellae prohibere non possunt. Occurrunt ursi villosi et foetentis ictu gladii, fustium et securium.
  Puellae etiam in mento orcis nudis et roseis calcibus feriunt.
  Venenatis etiam acus letalibus nudis digitis proiecerunt.
  Orci ceciderunt, et mortui sunt.
  Vicecomitissa Gulliver quaesivit:
  - Vidistine umquam tam vividam exercitatus inter pulchritudinem et turpitudinem?
  Puer ridens tribunus respondit;
  - Certe non! Mirabile est!
  Adnuit et ipsa nudo pede excidit letalem vim, et grenade perniciosissimam. in arcum volavit, et in densum orcorum densitatem, eos in diversa dispersa, concrepuit.
  Gulliver squeaked:
  - Perfectus es, a risu ad gestus! Sed scis tasque cum pedibus tuis frigidum et insolitum esse!
  Vicecomitissa giggled et notavit;
  - Ita mihi crura pulchra sunt! Et nudae et roseae plantae ab equitibus nobilibus osculatae sunt. Praesertim cum dryadales faciunt pulchrum est. Sed si orci calcanea tua lambunt, abominabile est!
  Puellae deinde papillas coccineas exponunt, bras exuunt. Et quomodo te capient et percutient te homicidio fulmine. Et ores comburent, et pelles eorum fumigant et char. Atque haec animalia terribiliter rugiunt.
  Puellae autem eam capient et nudos digitos in ore suo ponent. Et quomodo flarent. Sibilus obstrepentis auditur: multi corvi circum volitantes, quasi fustem in capite accipiunt. Ac simul etiam praecordia et cruditates habent. Attonitique cadunt, rostrisque vacillant capita in orc ursos.
  Monstra capita scindunt, et venenata sanguine spargit.
  Gulliver mirum notavit;
  - Est valde frigus et mirabile! Possumus dicere - ultrastellar !
  Nobilis adnuit puella.
  - Ita, mi puer! Valde venustum est! Sed ne sis otiosus. Et tu orcis cum interfectore fluctus ferire!
  Gulliver cum gemitu respondit, puerilia, licet musculari, humeros allevans;
  - Non facilis res est!
  et puer pisum in aerem proiecit et exstinctus est. Quae volavit, utque in orcos cellae, urere et volare altius in aerem cogens. Et illuc versas.
  Dicebat vicecomitissa;
  - Hoc tempus bene abiecisti! Bene, fortasse aliquid aliud monstrare potes!
  Et iterum, ut synchrone puellas formosas, de rubinis suis papillas educet et fulmine tundet. Et ex umbilicis pulsari. Et illae tam perniciosae sunt ut orces vivae exurantur et destruantur per millia.
  Gulliver notavit se iterum nudo et puerili pede iniecisse sarcinam mortis explosivam;
  - Dicamus modo super illud!
  Dicebat vicecomitissa;
  - Nunc tempus est tibi canendi! Bene, non timide, etiam multum nos adiuvabit.
  Gulliver adnuit et magno studio cecinit;
  Puniores sumus equites patriae,
  Quae nata sunt sub signo mensis Novembris anno...
  Vitae Elfiae non parcemus,
  Rex rubeo vexillo gloriari!
  
  Pugnare difficile amamus et scimus;
  Orkshi studiose abruperunt cornua eorum...
  In spatioso sacco dorsuali habemus tasque;
  Vita nobis auctoribus cara non est!
  
  Sanctam matrem nostram amamus,
  Quid faciam elfinismi formidabilis ...
  Hic Elsomolka discalceatus per nivem ducitur;
  Et orcihista nos vult deducere!
  
  Certavi studiose cum orxismo sub Elfsqua ,
  Et omnes hostes falce metientes ...
  Cur hoc Orkmacht elfis datum est?
  Ego illum pugno percutiam!
  
  Auctorem sum et sub Magno Elf,
  Pugnavit sicut gigas bellator...
  Orkshizma silvestris obstitit impetus;
  Habemus unum Dominum Summum Benignum!
  
  Nullae orae in Elfia Roma- nae sunt;
  Magnus Elfin , a genibus nos excitavit.
   Svarog magnus, summus Messias;
  Et Lada est fulgida specimen!
  
  Piones sumus, pueri, puellae;
  Pugnare amamus - sors nostra haec est.
  Et vocula mola dryadalis appellat;
  Etsi regnat chaos cruentum!
  
  Elfia natale Svarog;
  Et via elfinismo illuminata est .
  Auctores non egent Deo malo,
  Hostes nos in pugnum flectere non poterunt!
  
  Habemus piscinam frigidam deiectis armis;
  Orci tam facile perrumpere non possunt,
  Amando Lada, virgo nobilis;
  Ita quod rapax simpliciter in ludum vertit!
  
  Populus Elfskva pugnando defendit;
  Et tunc erat magnus Elfingrad ... .
  Videbimus primum elfinismum,
  Ite per Orklin pompam nostis!
  
  Ita superbit Elfingrad in hoc verbo,
  Nos sumus in snowdrift nudis pedibus munientibus ...
  Nos cornu stultorum frangemus bovem
  Et recta ad loculum feremus .
  
  Patriam scito nunquam flectere;
  Impetus eius refrenari non potest...
  Sol luceat in Elf in aeternum
  et praevaricator latro conteretur.
  
  In Elfingrada se animo praestiterunt;
  Orks prohibere potuimus.
  Tantam audaciam habere Dryades nostis;
  Hostes et cyphris tantum habebunt!
  
  Elfia ad Martem volare potest;
  Et magnitudinis variam cree...
  Et sane omnia frigidissima erunt;
  Etsi vita tam fragilis est quam filum sericum!
  
  Impedimenta in proeliis animus elforum nescit;
  Potestatem habet Perun...
  Praemia a deis petuntur.
  Et lucet elementum, mihi crede, rune!
  
  Quomodo elus spiritus non novit cladem?
  Mihi crede, omnia potest conculcare.
  Vindictam sic cupimus auctorem ...
  Invicte, ut exercitus patriae!
  
  Victoria prope nos est;
  Sit lux in gloria Elfinismi...
  Avos nostri pro patria pugnaverunt;
  Mox occurret nobis gaudium et aurora!
  
  Sine matre non vivitis munientibus;
  Volunt pro ea...
  Et quid vultis mali domini?
  Servum vitam debemus praebere?
  
  Imo Fuhrer dryadales in servitutem perveniet;
  opprimemus eum sicut pupa ...
  Ceterum Elven milites pugnare possunt;
  Cherub alatus nobiscum.
  
  Nullae facies nostrae Matris sub orbe sunt;
  Ardens sicut stella clarissima...
  idolum mihi factus es;
  Numquam ego tecum partem!
  
  Im 'pioner et discalceatus puer
  Nudo calce ruit per nivem .
  Et alicubi albus, bellus egestas salit;
  Quis comminuet hostium cornu?
  
  Auctor in pugna dubii nescit;
  Non est maccus, sed scis terminum...
  Feros Orci veniam, ultionem credite;
  Et erit elfinismus paradisus lucidus!
  
  Quam veniam, tempora,
  In quo omnis a praesepio bellator...
  Pugna usque ad extremum spiritum
  Perdi, scito scelestum esse scelus!
  
  Stellae elfinismi splendent;
  Tempora lucis, nulla pulchrior in orbe ... .
  Conterit iugum fidei orcismi ,
  et Orctler elves ad cenam erunt!
  
  Talia obterere ferro credimus;
  Quod testa eorum panthera non penetrabit.
  Iodiat ad vulnera pueri fluctus;
  Et iterum: auctor fortiter ruit in proelium!
  
  Bene, Orkshitae Difficulter;
  Non putabant nos modo posse vincere.
  Elfinismum videmus per milia passuum cognoscere;
  Et Orkmacht iocando confringere poterimus!
  
  In nomine magnae patriae,
  Superbus auctor sequitur impetum ...
  Nubes licet matrem pendant,
  Exemplum pro omnibus lets ponemus!
  
  Mihi crede, non obstabit inimicus somnium.
  Vincemus omnes oras iterum...
  Non erit malum, solio crede regnare;
  Nos novum ordinem mundum creabimus!
  
  Omnia denique erunt in Patria nostis
  Puer sum, sed in pugna sicut Robin Hood.
  Primo, scrinio tantum exarati;
  Et nunc ipsum etiam frigus creditis!
  
  Elfia potest bayonet Orkshistarum,
  vincet omnem exercitum.
  Et auctor vitae sub elfinismo...
  Ceterum amicitia nostra fortis est monolith!
  
  Nullo in proelio cedemus orcos;
  Inimicos vincere possumus per iocum...
  Itaque orksists fuste percutimus;
  Rugiet rugitus, torquentem nivem in turbines!
  
  Orksists nescit elf, nescit misericordiam;
  Invicta est fortis...
  nothi machaera firmiter in collo habebunt;
  et destruetur Satan!
  
  Noli credere invictum esse Orklerum;
  Etiam si colligis potestatem inferni, omnia considera.
  Cum populus et pars coniunguntur;
  Populus noster Orkmacht laceravit!
  
  Claruit Elfia per saecula ut sanctus;
  Fregit tigres ut metallum...
  Extenditque ab ore ad marginem;
  Haec sola patria iuvenis viderat!
  
  Vicimus sicut gigantes
  hostes gladio exciderunt.
  Lucis elfi sumus, invicti proeliis;
  Vincemus adversarios patriae!
  
  Crede nobis, nihil obstabit;
  Et scis nos, nihil feret.
  Fuhrer calvum sepeliemus;
  Gladium acutum et scutum chalybem habemus!
  
  In toto mundo nulla est Elfi pulchrior;
  Tempus erit lucis in saecula saeculorum.
  Omnes generationes pax et felicitas erit;
  Firma manu patria eget!
  
  Sic cum Orklin ludit;
  Orkmacht ut cinerem inlinamus in sanguinem...
  id erit tempus termini paradisi;
  Et una cum Lada regnat amor!
  Dux puer tam frigidus est, quam dulci voce parva canens. Est et vere venustus et rivus fluit in animam.
  Vicecomitissa subridens dixit:
  - Etiam hoc multum nobis adiuvit!
  Corvi quidem ceciderunt in stuporem et ceciderunt stupefacti sicut fustibus in cerebro, et forte aliquid gravius.
  Puellae, scilicet, cum gladiis et securibus armatae, orcos praeclarissime conciderunt. Et verrunt magna, ac sagittis urna ullamcorper magna. Nec sane bellatores catapultis et ballistis utentes adiuvare potuerunt. Et ejecerunt ollas magnas mixtionis combustibilis, oleum et alcohol. Orci comburuntur sicut tomacula.
  Gulliver labra lambit et dixit:
  - Valde appetibilis! Odor ambustorum carnium est prorsus delectabilis!
  Vicecomitissa despiciens sibi instar pipiabat;
  Agnus cibum est valde pubentes
  Puellae clava valde potens!
  Irrueruntque viri fortes iterumque e thoracis papillis coccineis lethali fulmine evulsi sunt.
  Et tot orcis mali combusti sunt et combusti. Hae res gestae Lucii exercitus.
  Et discalceatus, puellae pulchrae.
  Gulliver exsibilat:
  - Hic est rostrum meum! Erit poena, erit poena!
  Hic tam infestus vafer evasit.
  Cur puellas non accipitis et clamant;
  Saxa repit orcus malus;
  Contere eum napalm!
  Nullam in orci mi
  Nothi omnes occide!
  Quam opprimere pediculis domesticis -
  Urite ut blattae!
  Vicecomitissa elisa sapphirus oculos suos dissimulans.
  - Haec est eximia venustas!
  Gulliver ad eam renuit et pipiabat;
  - Fiat lux
  Non fui in caelum...
  Aurora veniet -
  Et sane ad caelum ibimus!
  Et risit vicecomitissa dicens:
  - Ita sane eamus. Et iterum veniemus!
  Puer tribunus nictavit socium suum et cantavit;
  Ad caelum irem, ad caelum irem
  Hic fui, sed ibi non fui!
  Et terminator puer peum paciscentes pessum mortis in orc inimicos vi letali proiecit.
  Ilia volans, in omnes partes dispersa ruebat. Orci volvunt capita.
  Vicecomitissa latravit;
  - Phasmagoria - supremus vexillum!
  Gulliver fremuit:
  - Iustum est! Da democratiam in inferno cum tsarismo!
  puella giggled and remarked;
  -- Rex debet esse in capite, non in throno.
  Et oculi eius sapphiri scintillant sicut stellae. Et satis amabilis evasit.
  Puer expressit;
  - Ad novum, iustum mundum!
  Dicebat vicecomitissa;
  Bellum in universo saevit
  Et quantum potes pati ...
  Satanas solvit
  Et coepit furiosa necare!
  Gulliver fremuit:
  - Ita fecit! Sola quaestio est, qua? Homicidia semper fuerunt!
  Adnuit puella;
  "Apud Cainum, id est?
  Puer respondit;
  - Prima caedes in cogitationibus humanis! Adam etiam cum non sit creatus, sed solus spiritus;
  Interrogavit vicecomitissa subridens:
  - Putasne animam aeternam fuisse?
  Gulliver strenue annuit et puerile nudum pedem impressit;
  - Verisimile, id prorsus est! Utique Dominus Deus inspiravit in hominem flatu, eumque aeterna, inmortali, exsistente particula frequentavit!
  Ridens puella cecinit;
  Dilige Dominum cum anima tua,
  Iesus vobiscum...
  Et si vis puer in coelum;
  Somnia de solo Christo!
  
  TROLL AND ELFI VS ORC
  ANNOTATIONES
  Troglodyta et elf, in capite ingentis exercitus, ex solo pulcherrimis, puellis curvis et muscularibus, cum multitudine orcorum in pugnam ineunt. et bellatores suos supremi ordinis ostendunt!
  . CAPUT I
  Troglodytarum puer et elf puella iam se ad caput amplissimi exercitus invenerunt.
  Ante eas erant puellae gressu gradientes. Nil nisi pellucentes tunicas gerebant corpora sua pulchra, sient, musculares ostentabant. Et nudae, validaeque puellae crura novercae cudunt.
  Digitos retractant Pulchritudines, et ingentia erigunt, Et simul ad limitem corpora graciles macilentae.
  Et quam validae mollesque coxae puellae, Quas tenues tunicas non abscondunt figuras.
  Supernis quattuor stellae lucida fulserunt, quae clarissimum lumen dederunt.
  Puellae in peditibus aliter armantur. Quis arcus, quis balistas fulminibus potentiores. Cum gladiis sunt bellantes, et qui iacula mittunt. Quaedam puellae pulchrae et musculares etiam post eas secures potentes habent, capaces etiam maximos pugnatores in media secare.
  Praeterea, cum troglodytae et dryadales ad latera sua spectarent, puellas in equis, camelis, etiam elephantis viderunt. Puellae, sine exceptione, erant valde musculares magnis, pectoribus altis, sient, nudipedales, ac vix indumentis obductis.
  Et capillorum eorum diversi sunt colores viridis et caerulei, et aurei, flavi, rubri, albi, immo varii. Sed in genere, puellae sunt valde lautae. Crura eorum nuda sunt, globuli musculi sub cute scelerisque.
  Milites ordinarii non ornamenta et ipsa ornamenta habent; Armillis autem et cruribus ex auro, argento, platino gemmis tecti armillae milites ornantur. Quaedam etiam inaures et fibulas habent in crinibus ex lapidibus pretiosis. Omnes vultus valde nice. Facies puellarum tenerae sunt, iucundae, minime malae, licet menta animosae sunt. Et tamen multae puellae iucundae et amatoriae olfaciunt. Est odor tam pretiosarum aromatum, ac naturalium ex validissimis, muscularibus, simul et seductis corporibus.
  Puer Troglodytarum eos intuens tam vehementem sensit motum ut paene explodatur.
  Solae puellae circum fuerunt. Et sunt milia eorum. Vix operta omnia, nimis blanda et ad libidinem masculam excitandam!
  Iuxta Raptori, ut dicitur Troglodyta pullus, amicus elf, comitissa nobilis, unicornis vehitur. Erimiada sola est repraesentativa sexus pulchri qui habet calceos, sandalia, adamantibus et topaziis ornata. Ipsa est in veste luxuriosa, et in capite micat e lapillis pretiosis ignoto in terris, corona. Et celsa pectoris ordo.
  Velut Raptor. Exercitui videntur multa milia pulchrae, nudipes, nudae puellae imperare.
  Erimiada, spectans hunc splendorem tam pulchrarum puellarum, quae nudis plantis vadunt, cum venustissimo flexo calcanei in acutis viae lapidibus capiens, cantare coepit;
  Super astra volemus super planetam;
  Sol clarus fulgebit...
  Heroismus dryadalum cantatur;
  Venator in ludum vertit!
  
  Tempus vere rodendo fiet;
  Ubi tonitribus orbem micat .. .
  Floret mole pomum;
  Scilicet vere venit!
  
  Tempus erit, elfinismum credite;
  Ubi quavis persona est demiurge.
  maculam a facie abluemus , orcisismus sumus ,
  Si opus est, aratrum et aratrum!
  
  Fient di fideles per mundum;
  Gaudium et risus afferent elf ...
  Capillos myrrha ungent ,
  Felix in re gloriosa!
  
  Ita, Elfia terra est mundus;
  Elfinismus Terrae Sanctae...
  Mors puella cucurrit
  Illa ex sponsa data venit!
  
  Etiam pulchritudines Elfiae amate;
  Quod metallum ex lapide creatum ...
  Fiet populus, mihi crede, beatior
  Napalm effundat de caelo!
  
  Noli quaerere felicitatem sine Rod,
  aeternum amorem dabit .
  Sub calce in proelio Svarog;
  Sanguine monstra effuso!
  
  Nulla gigantum terra pulchrior est;
  Troglodytas et gnomes habet in ordinibus...
  Patria semper uniti sumus;
  Nos quovis vincemus, cognoscite bellum!
  
  Cur igitur homo tam tristis
  Sciebas tamen potestatem Svarog ...
  ciere benevolentiam;
  Noster Lada amor specimen!
  
  Melius erit quam universum, mihi crede
  Si elfinismus imperare incipit ...
  Svarog filii laeti sumus -
  Orkshismum frangamus in quarks!
  
  Mox erit terra nitens;
  Magno cum successu...
  Et Yarilo sicut sol orietur gloriosus;
  et luceat omnibus!
  
  Pro patria bibamus, puellae;
  Nam in aeternum florere Elfie.
  Sine fine habere salarium -
  De quo somniare turpe non est!
  
  Elf supereminet universum;
  Et ostende omnes ritum Dei...
  Viribus incorruptibilibus proeliis,
  Nos fallaciam callidissimam ostendemus!
  
  Mox sol splendet
  Spatium fiet sicut atrio...
  Ignem igitur ureris, tu calidior es;
  Acuite ferro securim.
  
  Deinde cantu Magno Ladae;
  Quod Deos potentes peperit.
  Poterimus silvestrem excidere gentem;
   Gloriosi filii gladium gerentes!
  Raptor chuckled et dixisse:
  - Ultimus versus est genus vanitatis. Visne excidere filios undecim , id est vos?
  Erimiada dulci risu respondit:
  - Minime, paululum misspoke. Profecto volui dicere quod undecim filii et filiae tribus turbarum ferarum caedere poterunt. Omnino iustus carmen venereum!
  Aliquid dicere voluit Raptor, cum subito puella pulchra nudo, perusta crura tubae cornu. Eodem tempore aeneae crines in ventum volitabant, ut pugnae signum proletarium. Et tuba cecinit.
  Ceterae, multa milia earum, subito mutato agmine in pugnam ierunt. In ipso tergo ingentis exercitus scriptorum, licet muscularium, sudoris et odoris odoris et virtutis muliebris lucidi, pugnando mammoths catapultas et ballistas trahebant.
  Erimiada rictu notavit micantes margaritis;
  - Is vultus amo multus of fun erit!
  Raptor ingemuit graviter et respondit;
  - Una res me piget - quam multae tam stupendae ac singulares pulchri- tudines peribunt!
  Dixit elf cum aplomb;
  - Bellum sine adiunctis fieri non potest, tantum in sexu potest sine gaudens!
  Utraque elfa et troglodyta in coronis, renidens hilarans dentium, risit.
  Post quem etiam tinnitu hilarem ac mutas voces imperare coeperunt.
  Erimiada cepit atque iterum, magno cum sensu et vultu, in niveo unicorni tripudians, canebat;
  Gloria patri, qui floret in caelo;
  Gloria magna, sacra Elf...
  non esse in aeterno silentio --
  Stellae campi margaritis irrigatae!
  
  Magnus Omnipotens Svarog nobiscum est ,
  Filius Omnipotentis formidabilis Familiae...
  Adiuvat hoc ut praelio Bellator;
  Lauda Deum.
  
  Puellae non dubitant, mihi crede;
  Puellae turbam furibundus invadunt...
  Bestia discerpetur rabida;
  et inimicus naso suo ictum dabit!
  
  Non, noli dryadales rumpere;
  Hostis nos ad genua non adducet...
  Vincemus te, malus bastardus;
  Magnus Avus Elfin nobiscum est !
  
  Nequaquam te inimicis tuis da;
  Elfskva pugnaverunt ...
  Infirmitatem et ignominiam non ostendemus;
  Agamus cum magno Satana!
  
  Faxit Deus, ut tua proelia perficias;
  Wehrmacht multitudines disperdite et ...
  Ut cum cyphras evadunt;
  Ita ut in coemeterio quieta non sit!
  
  Da puellis habenas, pugnaces;
  Ita hoc Orkshis... ordinabitur.
  Patres nostri superbi de nobis erunt;
  Nos, sicut boves, non lac adversarius!
  
  Verum est quod primum vere veniet
  Aures erunt in agris auri .. .
  Credo somnium nostrum verum
  Si pro vero pugnandum est!
  
  Deus, qui significat omnes homines amant;
  Fidelis, fortis, aeternus in gaudio .
  Effunditur cruor vehemens;
  Saepe puella negleget!
  
  Hostes proelio opprimimus,
  Facere aliquid aerium...
  Tonitrua per secula saevit;
  Et venit obscura eclipsis!
  
  Non stabunt ad sepulchrum;
  Ac ne ori quidem paulum cedunt.
  Pueros in libello scribis;
  Omnes machinulas tuas ad arguendum exacue.
  
  Verum est quod aurora erit sine marginibus.
  Mihi credite, quisque gaudium erit.
  Aperire alium, crede mundum
  Manus puellae alta tendit!
  
  Hoc facere possumus dryadales, crede mihi
  Quod ne ausi quidem nos somniare de ...
  Perspicimus clarissimum propositum;
  Imo pugnatores nugas non porto!
  
  Ad Martem fugere te fun
  Agros ibi aperiamus, gemmas numera.
  Orcos autem recto oculo onerabimus;
  Cheruborum agmina super nos ascendunt.
  
  Sit clarum in patria dryadalum;
  Quae elfinismum populis dedit.
  Ea nobis in aeternum data est nascendo.
  Pro patria, pro beatitudine, pro libertate!
  
  In Elfia, omnes bellatores a praesepio;
  Infans manubrium trahit ad gun...
  Unde tremis, improbe;
  monstrum ad rationem vocamus!
  
  Ita nostra familia amicabilis erit;
  Quid aedificabit elfinismus in universo...
  Fiemus, cognosce veros amicos;
  et nostrum negotium erit creatio!
  
  Ceterum elfinismus aeternum a nativitate donatum est.
  Ita ut adulti et pueri laeti sint.
  Puer adhuc in syllabis legit;
  At flamma semimorum lucet in oculis!
  
  Sit populus felix in aeternum
  Simul pugnant pro negotiis Svarog.. .
  Mox videbimus oram Folgi;
  et erimus in loco honorabili dei!
  
  Ita, ab hostibus patriae frangi non potest Dryadalis,
  Fortior erit etiam ferro...
  Elfiya, mater es filiis;
  Et pater, mihi crede, longe sapientissime!
  
  Non sunt patriae claustra, mihi crede;
  Retinet progrediendi...
  Rex inferorum mox chekmate
  Etiamsi tattoos in manibus habet!
  
  Corda nostra pro matre dabimus;
  Omnes montes ascendamus, credite mihi superiores.
  Multas vires habemus puellas;
  Interdum etiam tectum spirat!
  
  Nam Elf puer etiam subscriptionem dedit;
  Dixit se acriter pugnaturum...
  In oculis eius, scintillans metallum;
  Et RPG arcte in peram latet!
  
  Non ergo ineptire
  et melius est nos omnes simul stare pro muro ...
  Examina, quinque tantum tradens;
  Ita ut Abel regnat, non autem malus Cain.
  
  In summa, erit felicitas hominibus
  Et potestas Svarog super orbem sacrum.
  Orkshists iocose frange;
  Sit Lada felicitas et idolum!
  Hoc vere carmen fuit. Ac praecedens iam bella, nudis pedibus, sient, et valde blandis et blandis puellis, orcorum turba ingens.
  Hae autem creaturae contra dryadalum et trullae sunt sordidissimae faciebus deformibus. Orci apparent sicut ursi, incomparabiliter deformiores, et capistri eorum tam terribiles, repulsivi.
  Puellae cum balistis ignem primum aperuit. Etenim balistae machinationes sunt peculiaris cum gravi fulmine madefacti veneno, et longe longius quam sagittis feriunt.
  Faeminae fortes nudam, sient, fortia crura, tympana cito ponunt.
  Jamque balista cum arguto sibilo volant fulmina. Et literam perfodiunt ariete ursi. Et adhuc pulchri- tudines suis micantibus dentibus rident, sicut exquisitissimae margaritae de Thesauro Soldani.
  Tum quoque arcus pulchri- tudines prosternunt. Arcus saepius accendi potest quam balista. Eodemque tempore puellae nudo, agiles, decorum pedibus fila trahunt. Et faciunt valde acriter et refrigerant.
  Sagittae autem volant, per arcum inclinatum labuntur, et ursi foetentes et pilosi ursos incredibili perniciosa potentia percutiunt. Gravissimum et spectat. Et fontes fusci fusci spargentes sanguine cadaverum.
  Puellae autem bene, tam pulchrae, quam pulcrae sunt motus eorum lepide et concinne intueri musculos.
  Sed alii milites ballistas et catapultas explicant. Hoc quoque telum validissimum est. Hic totae cadi incendiariae mixturae in alto arcu volantes. Et hic est talis donatio annihilationis, quomodo capiet et eruet in densissima multitudine orcorum. Et vere omnia lacerant et urunt. Et si non omnes, tunc pro certo centum boni. et hoc est epicum proelium.
  Orci vivi cremant, sicut candelae super ligno in opulenta domo, durante celebratione Nativitatis Domini.
  Et longe diffunditur ambusti odor.
  Puellae autem ad orcos adventantes fundas mittere coeperunt. Quos etiam per ingentem turbam rabidi et hirsuti ursi impugnamur. Atque illi, cecidere ferae, fontesque liquori Ingratos emisit.
  Puellae tantum procul turbam oppugnantes deleverunt nec fere damna passi sunt.
  Orci vero etiam conati sunt iacula et lapides iacientes.
  Hic nudum pulchritudinis plantam mucrone percussum est. Et exclamavit puella;
  - Damn, dolet!
  Erimiada rictu dixit:
  - Immo mundus dolore plenus est! Sed crura puellarum optime sanant.
  Raptor cecinit, dentes ut equi denudans;
  - O quales pedes!
  Hoc est quomodo guys adepto conversus in ...
  Noli timere, parve -
  Melius est orcum occidere!
  Puellae in genere egregie pugnaverunt. Et nunc cadi mixtura combustibili iterum cadunt in orcos. Et sagittas, et balistas, et tundendo elementa de funda, et iacula.
  Desideratum est bona machina tormentaria, quae progressum demetere, sicut fluctus tsunami, orcis demetere. Et haec quidem gravis quaestio. Sed in hoc mundo non est, proh dolor, sclopetis. Et fortasse etiam percommode haec sordes nondum inventa sunt.
  Sed ballistas et catapultae aeque laborant. Praeterea puellae, dolia cum aliquo quasi napalmo comminuentes, etiam energiam fumi adhibent. Id quod carbones servaverunt. Et tunc auget incendium range et rate catapultarum per duos ordines magnitudinis. Et hic magna celeritate opus est. At nudae, roseae, calcibus undique micant. et mira celeritas.
  Hic rursus nova dona annihilationis in arcu ruunt. Et talis ferit, ut parva, bombae nuclei explodunt.
  Hoc est quot Orci simul ad inferos eunt. Et adhuc uti potes aliquibus armis lethalis.
  Hic imprimis dolium in aere supra orcos explodit, ac acus venenata ac explosivae pilae ad latera dispergunt.
  Et tot orci truncant et intereunt. Ipsae quoque puellae livores capiunt et ab his pilosis exaspant. sed nemo usque eo occisus est. Quanquam una puellarum tam graviter laesa est ut eam raperet et in feretro abduxisset.
  Imo haec quidem gravissima et cruentissima est pugna. Tum deformes et lepidi inter se pugnantes videntur. Et omnia spectat ita frigus et groovy.
  Erimiada iterum suscepit et cantavit cum magno affectu et fortitudine, in sua magnifica et unica voce;
  dryadalum sum puella,
  Etiam in agris laborabat amanter arabat...
  Sed atrox tempestas obstupuit.
   Orkshist oppugnavit, quia non satis est ei locus!
  
  Cruentus vigesimus primus annus horribilis.
  Orcler cum magna massa impetus...
  Dryades permittunt in sarcinis;
  Conchae ruptae sunt - sibilabantur glandes!
  
  Imo locus scarior, non invenitur;
  Cum dolor et perditio ubique sunt.
  Puella ne viginti quidem est;
  At quanto dolor et privatio undique!
  
  Mali orcismum Patriam oppugnat;
  Tam potens, tam ferus...
  Sed, credo, victor elfinismus est;
  Quis post Orkwolf , hi caeci sunt Orci!
  
  Hostes fortissimi sunt, tu in eo credis;
  Pressio eius activa et crudelis est.
  Orcschism est fera
  Et contra puellam, simulacrum caeruleum est!
  
  Nulla puellae non RECUMBO
  Niveo pede ruunt ...
  Examina, quinque tantum tradens;
  Nostrae puellae fortissime pugnant!
  
  Frustra Orcismus oppugnavit Elf,
  Socius orci adiuvat...
  Et monstrum rabies fugiet;
  Carnivorus elves tamen necat!
  
  Puellae verbum nesciunt - pax est;
  Desperata sunt vincere...
  Tametsi Orcls est tam frigidus in verbis;
  Quid simpliciter factus est Corydon!
  
  Orcos mox eripiamus, puellae chelum.
  Hostes satis triti sub Elfskvoy ...
  Tunc fabulosus fuit Elfagrad;
  Occurrit cum acuto spectaculi !
  
  Quid est "tigris" puellis?
  Apparatus vero validus...
  Non indigemus rudes, ludorum pulchritudines;
  Cuius exercitus orksists oppressi!
  
  Orci hic fortiter adiuvant F.SA.
  Dant libero plana, lacus...
  Debent abierunt insanus
  videre fyanki cibi cum hyoscyami !
  
  Etiam, Orcler sicut canis emissa est
  Et Okring occupavit spatium solio...
  Fortasse non satis magnum;
  Pinguis ille in regali diademate aper!
  
  Sed FSA cum Trolltaniya nunc;
  Ita orkistis iuvare studiose coeperunt.
  Exercitus damnorum elves non numerabit;
  Et obscurata elfinismus dedit!
  
  Hoc noctis instar est infernalis;
  Cum potestas capitalis in unitate est.
  Et minatur ruinam...
  Praedia Orkshistarum, scis, Fyanki non sunt satis!
  
  Frustra facit Sam bomb.
  Rex quid infernum mittit escas .. .
  Ceterum in proelio parta efsr;
  Orkdolphus bullas veteres oppugnat!
  
  Damna sane multa gerimus;
  Puellae nudis pedibus in frigore sunt.
  Sed si opus est, Elfskva servabimus;
  Tales crines habemus ex auro!
  
  Si Elfagrad defenderunt,
  Mihi crede, Orklin... pervenire possumus.
  Nam dryadales in exercitu, hoc alignment
  Cum populo et exercitu coniunguntur!
  
  Puellae verba tantum nesciunt, imo.
  Et acriter pugnant cum orcis...
  Videbimus lucem puellae credere;
  Licet oculi interdum ut scutellas!
  
  Credo, pulcher elf rex;
  Voluntas fortior quam ferro facere poterit .
  Sit Elfislavny Summus;
  Kohl non administravit omnia bene facere Ftalin !
  
  Etiam floreat patria frons undecima;
  Semita constructione erit in lumine elfinismi ...
  Aperiam vincit infinita ratio;
  Etiamsi filii revanchismi dentes portant!
  
  Hem, quod ais, patrue Parthorum Sam;
  Elevasti te, cogita mortem...
  Curo repellere EFSR orkshistas;
  Et hoc significat mortem capital!
  
  Hem, quid est, et non semel, non bis?
  Adhuc videbuntur elf ... tonantem.
  Ut cyphris in patriam non perveniant;
  Forsitan Deo creet miraculum!
  
  Ubi Ftalin simpliciter potuit;
  Discalceatorum puellarum id facere possunt...
  Pro eis Deus fortis S. Svarog .
  Et subtiliter, cum ex machina gun- fusa!
  
  Denique non est omnino praelium finis;
  Nos, leves elves, conantes, novimus, ad vindictam...
  in bello senex et iuvenis erit;
  Orcos fortes non dabimus!
  
  In summa, nudis pedibus puellis sumus;
  Iterum acriter oppugnare contendit;
  Et calcem nudum, pugnum validum.
  Ita stupri quod malum orcus emittitur !
  
  Credo dryadalum non inundari faece!
  Sub vexillo magni Svarog...
  Pro matre pugna et noli timere;
  Quia multum felicitatis erit cito!
  
  ALEXANDRI MACEDONII FILIUS ET POPADANETS
  ANNOTATIONES
  Puer Vitaly Akulov pugnator desinit in Babylone Antiqua regnante Alexandro Quarto filio et haerede Alexandri Magni. Ibi loca mutat cum rege magni imperii - pueri simillimi sunt, et incipiunt casus iucundissimos et excitandos.
  . CAPUT I
  Subito puer se invenit in civitate antiqua antiqua. Erant satis alta aedificia alba in circuitu. Licet paulum extra sordidum est. Sibilavit Vitalik, notans hanc similitudinem antiquitus. Urbs maxima videbatur, cum elephantis per vias ambulabat.
  Puer deambulabat, et recenti fimo in facie crepitus est. circa homines fuerunt. Plurimae sunt in tunicis levibus, calceis et palliis. Sed multi, praesertim pueri, paene nudi ac discalceati fuerunt. Vere calidus. Pueri multi sunt et perusti, subniger, sed inter nigros, etiam capita alba micant. Puellae in tunicis levibus. Locuples adhuc calciamenta, pauperiores nudis pedibus.
  Vitalik ipse, faciens taekwondo, in quo calcitrant multa et frangunt obiecta, etiam ad deditionem cingulum. Itaque puer calceis non placet. Nudo pede quam maxime currere conatus est ut plantae puerorum non molles essent et duris callis obsita. Iamque eam cepit et in ianuam aliquam desiluit, circa Moscuam discurrens. Et finita est in civitate antiqua. Sermo insolens erat hominibus, sed vitalik simul omnia intellexit.
  Sub pedibus nudis, caldaria silices pavimenti, sed nuda et dura planta non nocet. Aliud est quod videas eum tanquam servum. Quamvis Vitalik subucula callida cum brevibus novis habet. Et multi pueri omnino non sunt pauperes, nudis calcibus ingerere malunt, modo obdurationis causa, et ad ostendendum quod caldorum silices pavimenti non timent.
  Vitalik per urbem antiquam ambulavit. Et risit admirans sensus. Magnae statuae et magnifica palatia erant. Eodemque tempore sordes multae sunt in urbe. Non valde ludibrium erat pueris qui hic omnia purgaverunt.
  Interrogavit Vitalik unum de discalceatis, et in uno laqueario, puer;
  - Quae est haec urbs?
  Intuitus est Vitalik tunicam candidam et pulchram, vigiliam deauratam in manu pueri sient, adoravit reverenter et respondit:
  - Magna Babylon urbs caput Macedonum!
  Vitalik chuckled et quaesivit;
  - Et Magnus Alexander, ut spero, vivit?
  Puer iterum curvatus respondit;
  - Semper vivit, deus est in Olympo!
  Vitalik adnuit et cecinit;
  - Scintillat sicut stella lucida;
  Per tenebras desperatorum tenebrarum...
  Magnus heros Alexander
  Nullam nec dolor metus!
  Servus puer aliquid dicere voluit, sed vilicus in sandalia et pallio apparuit et juvenem flagello a tergo percussit. Clamavit, ultione viam verrere coepit.
  Vitalik exclamavit:
  - Pueri verbera non est bonum!
  Vilicus puerum aspexit. Nuda, sient crura, sed lucida subucula et manus aureas speculantur. Fortasse hic est filius nobilis.
  Et respondit vilicus;
  - Servos flagello subditos servari oportet. Nonne pater tuus te unquam verberavit?
  Vitalik honeste respondit;
  - Minime!
  Vilicus miratus est;
  - Mirum! Etiam pueri nobiles verberantur. Et facies me admonet aliquem.
  Vitalik duro sono respondit:
  Et cognosce locum tuum!
  Vir retro iit, haud timidus. Puer nudum excidit, pedes fortissimos ulterius cecinit;
  Spartacus magnus bellator et heros est;
  Cum ingenti exercitu fortiter pugnaverunt.
  cum servus esset, sed et nunc rex;
  Luceat victoria!
  Vitalik cantare voluit, sed inspiratio puerum reliquit. Equidem volui valebat.
  Et sic ivit ad mediam Babyloniam. Haec urbs antiquitus maxima, donec Roma consurrexisset. Puer facile movetur, sicut lynx, et modus ejus erat sicut canis odoris qui vestigia prehendit.
  Vita feta erat omnia circum. In dextro, in quadrum, puer circiter quatuordecim annos natus, pilis longis, flavis, vapulabat.
  Tristis erat, et capite demisso incedit, et opprobrium manibus tegens, scapulas avellebant.
  Turba sibilabat et explodebat, interesting erat quomodo puerum formosum et muscularem verberarent. Mulieres maxime vigilare studebant. Longe ab Islam, et erant aperta facie, multae tunicae leves, breves, quod est commodius in aestu. Quidam pauperiores et minores nudipedales, opulentiores calciamenta et armillas gerunt.
  Spectavit etiam hoc spectaculum Vitalik. Puer tristi vultu obedienter procumbit. Tutus est a ministris carnificis, sed cum braccis et ocreis nudus ad umbilicum. Et quidem ipse carnifex est barbare muscularis valde.
  Et tollens baculum de canistro et aqua madefaciens illud.
  Fetialis accusationem legit;
  - Propter reverentiam seniorum, impudentiam, puer Cyrene quattuordecim annorum in tergo et clunibus flagellis quinquaginta condemnatus est, et viginti quinque ictus in calcibus!
  turba plausuque plaudente. Carnifex arrepto validiore flagello, ictum musculari percussit, dorsum pueri adustum est. Nondum erat plena virium, et sola cute intumescebat.
  Vitalik cogitatio, si interveniat? Sed quid ad rem? Stant duodecim viri proceri cum custodibus armati. Et fremuerunt turbae in approbatione. Fieri etiam potest ut puer vapulet pro causa. Tempora antiqua sunt dura. Et ipse Deus pueros verberari iussit. Etiam in Bibliis, in Novo Testamento humano, commendabatur ut filios virga verberaret.
  Puer graviter anhelabat et, dentibus frendens, tacebat. Carnifex metienter verberavit, et iam cutis erupit et sanguis profluebat.
  Vitalik cum gemitu dixit:
  - Talis mundus!
  Et adhuc puer teenage vapulabat. Vitalik transiens, hoc spectare noluit. Quanquam sane multi spectaculi placent. Vitalik contulit.
  Recordatus est pelliculae "thesaurum Island", adhuc unum in triginta septem.
  Fuit puella pro puero. At illi calcibus torreri minati sunt.
  Etiam id malum. Vitalik cogitabat utrum puella clamaret vel taceret, ut fautor.
  Nempe post hoc cinematographicum me ipsum compressi, pure curiositate, quam ignis calcibus me exurit. Et hoc fecit camini utens . Mihi persuasum est ita, valde molestum est. Tum pueri pueri nondum nimis asperi erant, sed admodum sensibiles erant.
  Et intumescant pusulae ex eis. Verum, cito discesserunt. Imo haec tormenta linguae alicujus absolvent. Sed in captivitate fascist erant qui tacebant. Quanquam fortassis aliqui eorum calcaneum igne assatum habuerunt.
  Vere, Vitaly pelliculam numquam vidit ubi calcanei puerorum frixerunt. Hic fustibus, interdum vapulari contigit. In cinematographico Americano, praefectus Anglicus puerum nudo vestigio catena percussum est. Et erat pes ille intumuit, et puer dolens. Sed numquam igni.
  Sunt etiam perpaucae membranae ubi pueri in calcibus fustibus feriuntur.
  Vitalik conversus vide. Saepe non vides.
  Pueri terga verterunt in pulmentum cruentum, carnifex iam plantam baculo ferit. Mire puer clamores suos repressit animosque ostendit. Similis fuit Lacedaemoniorum.
  Vitalik decrevit ut post LONGE se certo congredi cum puero hoc. Porro civitas ignota est, et nescit quo vadat. Ideane erat gladiatorem fieri? Sed haec Roma antiqua non est, nec notum est an gladiatores fuerint in statu Macedonico regnante Alexandro Quarto.
  Quanquam verisimile est, aliquos pugnatores delectandos auditores fuisse.
  Vitalik nondum sciebat an diu hic adhaesus sit, an hic tantum ambulatio sit per Babylonem?
  Facillima via est ad exercitum. tectum erit, et cibus, et pecunia in bello.
  Et Vitalik, pugnator taekwondo fortissimus est. Ita et gladiis pugnandi rationem habet.
  in mundo sine computers haerere nolebam, ludum solatur, smartphones, iPhones , TVs et Internet diu. Quid enim in hoc casu faciendum est? Volo aliquid ludere.
  Vitalik cupidus fuit rerum historicarum. Ubi es, exempli gratia, in loco Terribilis Russorum Tsar Ivan. Et tu in Livonia contra computa bellum vincis. Tu mille unitates imperas. Et officinas cum canonibus, stridoribus, stabulis, vel aliquid etiam gravius construis. Sed Ivan Terribilis est, utique primitiva, sicut ludus Cosaci. Sed recentiores aliquid facere cum technologia.
  Maxime interesting ludere a systemate primitivo ad nanotechnologiam.
  Puerum perfectum verberans. Valde validus erat, ut per se LONGE stare posset. Crura pueri intumescunt, vix pauca in eis passa sunt.
  Postea, laqueus datus est. et puer verberatus ad sanguinem commotus est, sed non fractus.
  Accessit ad eum Vitalik et extendit manum suam. Cyrus autem eam concussit et dixit:
  -Video te servum non esse! Etiam ego rogabo, tuus omnis gestus de libera et digna persona loquitur.
  Vitalik adnuit:
  - Non sum servus sane.
  Subito puer eum intuens, vultu mutato, quaesivit;
  - Ignosce, visionem meam terret. Vel fortasse iustus mihi videtur, sed tu... Maiestas tua Alexander.
  Vitalik movit caput negative;
  - Minime! Non sum Alexander! Quid simile?
  Puer teenage adnuit.
  - Ipsum!
  Vitalik risu respondit:
  - Ita est interesting. Sed ut mi nunc, id nunc.
  Puer adnuit;
  Decem anni sunt. Sed magnus et fortis est puer. Quid tu, senior?
  Vitalik adnuit.
  - Ita! Sed id fringilla nisi. Tempus est ut geminum fratrem inspicias.
  Puer ratione locutus est:
  - Talem enim similitudinem palo indui possunt.
  Adnuit puer puer.
  - Fortasse! Sed recordatus sum unam fabulam iocantem, etiam cum pueris similes sunt et forte evenit, omnia valde interesting!
  Vitalik, sane non potuit non meminisse scriptoris novi Marci Tawini "Princeps et Pauper." Ubi pueri loca switched. Ut ac efficitur mauris. Praeterea fortasse Alexander Quartus non multum temporis superest. In historia de morte Alexandri Magni filii multi uaria fuerunt. Et in proelio, et a veneno, ac velut in carcere. Fuerunt variae de morte filii regis fabulosi. Nimis olim erat, et tunc temporis turbata veniebant.
  Alexander Magnus imperium corruit. Tantum imperium Romanum ex tantis civitatibus diu fuit.
  Vitaliy et Cyrus ingens palatium accessit. Hoc aedificatum est a Nabuchodonosor. Satis magnas et opimae. Circumfusa praesidiis, inclusis equitibus.
  Pueri non sunt spectabiles valde praesentabiles. Cyrum vulgo tantum laqueum habet, et dorsum flagellis caesum. Ita tument, calcaneos habes in digitos tuos. Vitalik etiam mirabatur quod puer post tam crudelem supplicium ambulare potuit.
  Cyrus autem dixit:
  - Valde sum servus similis. Non me.
  Vitalik adnuit risu.
  - Subaudi! Sed fortasse etiam ad me accedent.
  Cyrus suadet;
  - Currite incurrite, et nunciate vobis urgens nuntius ad regem. Tunc te accipient pro praecone, vel cursore, et fortasse per te dimittent.
  Vitalik dixit:
  - Praesent utilem.
  Puer currere incepit. Nuda, sient, musculares admodum tibiae micabant ut ungulae elephanti.
  Cyrus cum tristi risu dixit:
  - Quibus pies et donuts,
  Et quis ruminat et conos?
  Vitalik ad custodes cucurrit. exclamat in summo pulmone;
  - Urgente nuntius ad regem!
  Conclamant custodes;
  - A quo?
  Puer confidenter respondit;
  - Ex Krator !
  - Veni!
  Vitalik porro incepit. Ille cucurrit et circumspexit palatium. Luxuriae aspera. Ante Christum natum plus quam trecenti anni sunt. Eodemque tempore satis mundum est. Ancillae puellae et pueri solum terunt. Vitalik a custodibus duorum temporum retardatus est.
  Donec tandem in throni cubiculum cucurrit. Omnia ad literam deaurata.
  Puer in throno sedit. Erat in veste luxuriosa et calceamentis pretiosis, et in capite eius corona erat. Facies infantis erat quidem Vitalik simillima. Et in ora stabant custodes cum hastis et arcubus.
  Vitalik adoravit, dixit:
  - Gaudeo servire tibi, Majestati tuae!
  Puer in throno anxie quaesivit;
  - Quis es? Mene aliquem?
  Vitalik risu respondit:
  - Tibi soli loqui volo, o magne!
  Alexander Quartus adnuit;
  - Bene! Abeamus ad thalamos, placet cum proceribus loqui.
  et puer rex ibat ad cubiculum solii. Et Vitalik, nudis pedibus tacite gradiens, sequebatur eum. Alexander propter calceos paulo procerior videbatur. Et quam lacertus non apparet propter vestes.
  Exierunt et stetit ante speculum. Alexander invisos calceos libenter exuit, puerum incommodi, atque ita dixisse;
  - Nunc eadem altitudine sumus!
  Vitaliter suggessit:
  - Conferamus musculos.
  et tunicam suam exuit; musculi enim eius erant nimis caelati magno tractu.
  Alexander quoque, veste regia nudata, prope nuda mansit. Puer muscularis erat, ungue pallidiore, et musculi non ita prominentes, sed tamen similes;
  Alexander notavit;
  - Mater nostra non discernit nos.
  Vitalis quaesivit cum risu;
  "Vis mecum loca mutandae?"
  Rex adnuit puer.
  - Profecto! Somnium quod in urbe sine securitate apparebo, discalceatus per plateas discurrentes, in luto volubilis. Et generaliter a rebus imperii continuas sume. Et quod?
  Vitalik notavit;
  - In regali vestitu nemo me putabit esse te. et tu meum indues!
  Alexander adnuit;
  - Nostrae voces similes sunt. Audi, vere similis tui idea!
  et pueri vestimenta mutare coeperunt. Calcei regis erant nimis magni, nec omnino commoda, sed gemmis gemmis distincti. Vestes non sunt valde commodae. Quam voluptatem breves Alexander constabat. Voluit etiam nudum pectinem manere. Sed inconvenientes fuit in manibus suis tunicam portare, et invitus traxit eam. Sic pueros locos commutavit.
  Sensit etiam Vitalis de loco. Quanquam nunc ille maximi imperii princeps eo tempore in orbe fuit.
  Ambo pueri e throno cubiculum moti sunt. Alexander in aurem:
  - Tu eris in solio meo. Interea circum urbem ambulabo. Cum taedet liberum arbitrium, revertar et iterum mutabimus.
  Vitaliter adnuit:
  - Magna!
  Pueri regnum in aulam intraverunt. Vitalik ad solium perrexit. sedit magna et dixit.
  - Da puero huic decem nummos aureos et dimitte eum in pace!
  Postea ancillae regem adulescentem comiter prosecuntur. Puer discalceatus currere incepit. Quam bonum sine calceis - crura levia sunt, et nudae plantae beatum sentiunt.
  Alexander sumpsit et cantavit;
  Libertas, libertas, mihi libertatem
  Volabo ut avis!
  plebi, plebi, to the people ;
  Vivam ut volo!
  Rex puer alacer erat. Sed simulac palatio discessi, nudam sensi, non nimis asperam plantam quam caldaria silices essent. Erat autem incommoditas. Et habui dentes meos in stridore et cola ut iterum currens perseverem.
  Tropical climate, and summer, scilicet, sol tamen ardet. servi pueri communes sunt, sed quomodo rex nudis pedibus incedere potest sicut puer?
  Et multum nocet. Alexander exilivit, calcibus se combussit, sed pertulit. In umbram igitur cucurrit, ubi non est ita calidus, et animadvertit;
  - Proh deos, numquam lapides putavi tam calidos!
  Puer manus eius aspexit. Decem aureos denarios continebant. Cogitatio emicuit - soleas emere debeo?
  Sed ideo e palatio elapsus est ut discalceatus ad cordis sui continentiam curreret. Sed et magni ducis filium claudicare non decet. Pater magna fecit, et filius servavit, quia nudae plantae ardent.
  Alexander rursus per ardentes silices discurrere coepit. Sol clare lucebat adhuc.
  Subito Cyrum obtinuit. Puer in linteo laceratus, exclamavit;
  - Salve Vitalik!
  Respondens Alexander fremuit:
  - Non sum Vitalik, sed quis es?
  Puer cum risu respondit:
  - Cyrus sum! Quid, oblitus es mei?
  Perspicax Alexander respondit;
  - Intelligo! Putasne me puerum pannis involutum cum!?
  Ecclesia propius aspectum sumpsit. Constabat Alexandri bracchia et crura non tam prominentia fuisse, nudasque plantas pedum callum esse. Praesertim si inspicias.
  Pronusque Cyrus quaesivit;
  "Ergo tu, rex, rex?"
  Alexander adnuit;
  - Et es ingeniosus! quare caesus es?
  Puer cum risu respondit:
  - Ad iocos!
  Rex puer stridit;
  - Si mihi irasceris, te cruciabo!
  Cyrus subridens adnuit;
  - Ita, domine mi! Audio et pareo!
  Alexander iussit;
  - Age, currite mecum!
  Et ambo pueri irruerunt. Tsar Kid naturaliter duri et fortis erat, sed non bene exercitatus. Sed celeriter currebant.
  Alexander procursu quaesivit;
  - Servus es?
  Cyrus fidenter respondit ;
  - Minime!
  - Et quare seminudi, verberati et discalceati?
  Puer cum risu respondit:
  - Disce coram LONGE! Et in genere pueri saepe nudi in aestu ambulant, etsi parentes non ita pauperes sunt.
  Alexander adnuit;
  - Logice!
  Puer autem rex auferebat tunicam suam. Mediocriter sient. Tantum tempus ambulavit in regiis stolis. nudaeque plantae eorum ardebant quasi foculum sub eis accensum.
  Alexander etiam gemere coepit.
  Cyrus quaesivit;
  - Quid gemis, majestas tua?
  Rex puer respondit;
  - Vere calcibus urit!
  Adnuit puerulus.
  - Intelligo regem non discalceatum incedere - non per nobilitatem licet!
  Alexander indignatus est;
  - Scio! Hic ego te genu flecto et nudas lingo calcanea, et vae si non obedis!
  Kirk innuit risu.
  - In omni voluntate tua, de magna!
  Puer-rex misertus est;
  - Bene, eamus in umbram, intermissum sumamus!
  et uterque pueri in umbram cucurrerunt et in scamno sederunt. Alexander puerilia, contusa, crura adusta, ut paulo facilius sentiret, erexit. Aestate affinis est in Babylone nudis pedibus ambulare.
  Iuvenis imperavit;
  - eme aliquid quod manducem!
  Nummum aureum et Cyrum proiecerunt!
  Inclinavit se puer, et dixit:
  - Audio et obedio.
  Dehinc calcibus fustibus iaculatus emicuit et ad proximam tabernam ad cibum cucurrit.
  Sedebat interim Vitaly in solio. Est in principio rex, sed nominalis, cum sit decem tantum annorum, et facto regens et rector, Cassander . Videtur quod postea regem occiderit. et cum prorsus historici disputant. Est versio Alexandri in proelio occubuit.
  Certe Cassandra tempus est carere rex est vel non rex!
  Et puer quaesivit cum dispositione;
  - Et ubi est summum vizier?
  Inclinavit se custódes et respondit:
  - In proximo throno legationem accipit!
  Vitalik notavit;
  - Illum ad me vocate per oculos lucidos!
  Adnuit atque imperat alter. et publica mechanismus nere coepit.
  Audivit famam Vitalik cujusdam vizieri. Nuntiatum est in Afghan provincia tumultuari. Homines sunt admodum liberi amantes. Fidem
  Deus adhuc non est, sed satis est fanaticismus.
  Puer suggessit;
  - Iustificant postulata sua. Quicumque voluerit iustitiam, tenebit eam. et qui non, gladium invenerit!
  Cassander tandem apparuit . Vir magnus, longus fuit, et gladium e balteo pendentem habebat. Invitus adoravit regem iuvenem et rogavit;
  - Quid vis, rex, rex?
  Vitalik risu respondit:
  - Tecum gladiis pugnare volo.
  Cassander risit et respondit;
  - Bona vis, Caesar! Sed adhuc puer es, et ego bellator magnus sum.
  Rex adnuit puer;
  - Scio! Sed oblitus es quantus pater meus pugnator fuit.
  Cassander adnuit;
  - Ita validus es et ultra annos tuos ieiunans! Tu autem longe es a me. Paratus sum tamen vobis documentum docere.
  Vitalik adnuit:
  - Discalceatus pugnabo!
  Hos calceos puer exuit, qui plane non sunt magnitudinis, et tantum impediunt, licet luxuriosi sint.
  Tum regiae trabeae, in tantum nantes truncos manentes.
  Miratur Cassander ;
  - Perusta es perusta et lacerta magis facta!
  Vitalik confirmavit;
  - Me exercui!
  Cassander ocreas pretiosas et arma non sustulit. De victoria confidere videbatur.
  Gladius eius multo maior quam pueri regis, et ipse Magnus praepositus Alexandri procerior et gravior fuit.
  Pugnatum est cum exortum. Kassander illico percussit, et Vitalik deflexit. Puer magnus dominus in Taekwondo est, sed etiam conceptum gladiorum habuit. Iam in animo habebat Cassandrum interficere, qui eum mox interficere conaretur. Vel potius regem legitimum etiam occide.
  Puer custodem Cassandrae sopitum simulans se exercentem.
  Et tunc cepit eam et quomodo prosilit. Et acutum ense Vitaly Akulov rectum in faucibus haerebat. Percussus est Cassander , titubavit, ac deinde corruit, fons purpurei sanguinis e gutture versans.
  Puer trepidans nuntiat;
  - Supremus Vizier mortuus est, nunc regam!
  Cassandra sublata est. Vitalik iussit sepelire eum cum honoribus, qui debentur secunda persona in civitate. Quid, Cassander , matrem Alexandri Quarti occidisse videtur? Bene , habeo pro eo!
  Vitalik reliquit aliquot speciosissimas vestigia puerilis, sed fortes et agiles crura in pavimento lapideo.
  deinde canebat;
  Et si ad effundendum
  In proelio furiosi fluminis procellosi sanguinis ...
  Frange vitae filum ense, sagitta;
  Per omnia saecula saeculorum non trademus amorem!
  
  MUTANT-AS RAPES HISTORIA
  ANNOTATIONES
  Ex casu fortuito effluo mutationis unus gubernator Germanus extro teenager similis fit et superpotentia acquirit . et tam validi sunt ut totus curriculum alterius belli mundani mutatur!
  . CAPUT I
  Mense Ianuario 1943 muta apud Germanos visebatur. Adulescens quoque modificationem et potentias adepta est . Primo in regione Mediterranei anterioris cum Britannis et Americanis pugnavit. Factus est primus gubernator Luftwaffe qui ducentas aircrafts deducens - crucem equestre ferream recepit cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Postquam trecenta aircraft iecit, primus in Tertio Reich crucem meriti militaris auro et adamantibus accepit. Post quem ad frontem Orientalem translatus est.
  Ibi interfuit epico bello Kursk. Iuvenis mutabilis, qui puero flavo similis videbatur, qui barbam et barbam non habet, qui teenager circiter quattuordecim annos natus videbatur, iam hoc tempore incredibilis fortis aer pugnator factus est. Et non potuerunt intrare in eum, et ipse intuitive sensit cumulum hostium aircraft.
  Tam sagacitas quam diligentia supernaturalis facta est. Et sic planis Sovieticis tam insigniter evulsus est ut diabolus albus cognominatus est et eum timens sicut ignis.
  Praeterea singularem pugnatorem ME-309 experimentalem accepit, qui septem puncta simul incendia habuit, tria tormenta aeris et quattuor tormenta machinae, et nemo ei resistere potuit.
  Puer, nomine Lupus, qui mutationi supererat, rationes celerius captabat. Descenderunt et in duobus mensibus Kursk Bulge circiter quingentos aircraft sunt. Et alii gubernatores Germanorum se post eum extraxerunt. Nazis excellentiam in aere retinuit. et cladem in terra vitare poterant. nulla victoria vera fuit. Nazis ad primas acies secesserunt, et ibi se muniunt. Prima acies erat stabilis.
  Damna USSR altiores quam in historia reali erant. Viam portum in Siciliam etiam socii distulerunt. Pugnam in continentem transferre bant. Imo et Lupus Rommel, id nomen gubernatoris mutant, metum illis attulerunt.
  Praeterea, Lupus cum Montgomery se in planum volatili Mediterraneo suo curriculo demittere curavit. Anglicus imperator ingeniosissimus mortuus est. Et ob hoc in Siciliam littus Britanni distulerunt. Deserunt itaque omnino. Etiam, et Roosevelt plus curae fuit Iaponiam vincere quam in Europam ascendere.
  Ita Lupus Rommel feliciter pugnavit et aeroplana Sovietica magno gusto coniecit. Non mutatur pro nihilo.
  Reigendum bombardarum tertii Reich et ejus officinas. Hoc Germanis permiserunt ut novam piscinam "Panther" -2 in serie mitterent, cum validioribus armis et armis quam mane usque ad annum MCMXLIII Septembris. Lacus bonam fronti tutelam habuit: 100 mm in puppi, et 120 mm in fronte turris. Latera et 60 mm. et omnia iuvenci. Quod permisit "Panther" -2 ictus tormentorum minorum Sovieticorum servare. Plus ea et sclopetum 88 mm in 71EL, validissimum et vivos accendi, vehicula Sovietica e longinquo spatio transfigens. Eodem tempore, pulsio Pantherae operatio 2 mala non fuit. Appendens LIII talenta, machinam habuit ex DCCCC horsepower. Ita non peius movere potuit quam Sovietica triginta quattuor. Praeterea "tigris" -2 productionem ante massam intravit.
  Germani maximum depositum bauxite in Zaporozhye sub potestate servaverunt, et ideo praedia bona armatura habuerunt.
  Autumno Sovieticae copiae infeliciter in Ucraina et in centro progredi conati sunt.
  Lupus Rommel novum praemium accepit pro quingentis stratis Sovieticis aircraft: crucem equestrem crucis ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Et pro septingentis quinquaginta aircraft, singularis consideratio Crucis Militiae Crucis Ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Et pro mille stratis aircraft, Hitler singularem iudicationem approbavit Stellae Crucis Militiae Crucis Ferreae cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus.
  Cum gubernator Novus Annus mutantem unum et quingentos mille delapsos aircraft superavit, alterum adiudicavit - stellam crucis Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus aureis.
  Itaque strenue redintegratae sunt rationes quasi in fabulam.
  Lupus Rommel phaenomenon factus est quod alii gubernatores Luftwaffe usque ad aspiciebant.
  Mense Ianuario, Exercitus Rubrum prope Leningrad progredi conatus est, sed per defensiones irrumpere non potuit. Et in Ucraina copiae Sovieticae non succedebant. Praeterea lacus Germanici in magna copia producti sunt. Ac praesertim "Panther" valde bona est in defensione.
  Duobus mensibus, Lupus Rommel plus quingentis Sovieticis aircraft deiecit.
  Accepitque stellam Crucis Militiae Crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Res gestae eius alios gubernatores et gubernatores inspiraverunt. Praesertim gubernatores Adala et Agata apparuerunt, qui etiam aeroplana Sovietica confodiunt et confidenter ustulo congesta sunt.
  Hiems abit. Germani novis offensionibus vires aedificabant. Nunc habent perfectam multi-partium oppugnationis aircraft, TA-152, propeller-actiam, quae superior Soviet aircraft est. Et jet elit.
  Ita Stalin nominatim cum eo agere constituit. Prima acies adhuc eadem aestate '43.
  At Germani copias inferrent. Numerus "Pantherorum" -2 augebatur et in gravem acerbam procedere possent.
  re numerentur in hoc Tituli.
  Interea Stalin cum Churchill et Roosevelt tractabat. Appulsum in Gallia nullum sensum esse declarabant. Tantum frustra milites peribunt.
  Similes Germani adhuc fortes sunt. Difficultates etiam de Lenda-Lease ortae sunt. Hitler consilium suum in Iudaeos aliquantum mitigavit, et insinuavit se omnino anti-semitismum deserere posse, si Occidentales pacem cum eo fecissent et adiuvissent.
  Stalin intellexit eum difficili loco esse. Defatigatus et oppressus est terra. Germani hieme superati sunt, et nuper vere et aestate victorias capere possunt. Ita melius est eos non impedire.
  Erat sane ars nova spes. Lacus T-34-85 et IS-2. At illi sane non tam validi sunt quam "Panther" et -2 et "Tiger" -2. Ita est inferior armatura, proiecti et frontis armaturae qualitas. Ut ultricies novae lacus sunt saltem aliquid melius quam veteres. Praesertim T-34-76, quae "tigris" -2 usque in latus penetrare non potuerunt.
  Stalin proximis circulis collegit. Testimonium sub terra in Kremlin erat.
  Hactenus Germani Moscuam naviter non emittebant. Sed missilia FAA in evolutione habebant, et bombers jet sane formidabiles contra quos aeroplana et defensio URSS adhuc impotentes erant.
  Praeterea Nazis novum aircraft in serie iam accepit. And TA-152 which could carry up to two talents of bombs. Et Yu-288 bomber, iam ad sex talenta portans et cum maiore celeritate et celeritate, et arma defensiva. Et hi sunt in serie. Et sunt explicationes. Hoc imprimis est quattuor machinae Yu-488, cum velocitate usque ad septingentos chiliometrorum per horam, quae bomber est valde, et ad decem talenta ponderis ferre potuit. Multo etiam graviores sex machinae TA-CD. Plures bombas gesserunt, et tredecim sclopeta aeris tutata sunt. Plus, etiam gagates machinas habere potuit.
  Unde intelligibile est quod capitale non erit diu quietum. Germani etiam vasa MP-44 oppugnandarum, quae tum maxime in mundo erat, emiserunt. Habebantque lacus, E series in via, cui non erat aequalis.
  Patet igitur URSS bene hoc bellum amittere posse. Ceterum tota Europa in Hitler laboravit. extranei in pedites et in officinis et cetera. In opibus humanis, habita ratione locorum occupatorum, Tertius Reich magnum habet commodum. Qualitas autem armorum fortasse etiam superior est.
  Etsi me-262 nondum perfectum est et immaturum est in seriem deducendi. Sed sunt TA-152 et ME-309, quae iam sunt in serie, bene pugnant. Utraque velocitas et arma in suo robore sunt. Verum, pondus machinarum magna est, quae maneuverabilitatem afficit. Sed tela valida permittunt te uno cursu mittere, celeritas cum tribuo abire cum Yak, exempli gratia, in caudam. Et in verticali versando, Germani aircraft valentiores sunt et celerius altiorem habent.
  Yakovlev certiorem facit Stalin de Yak-3 sub evolutione, quae levius est et magis evolutionis quam Yak-9.
  Stalin hoc audivit, imaginem Alexandri Suvorov intuens. Hic praefectus Russiae tsarist singularis fuit et invictus annis septuaginta fere vixit. Etsi magnis exercitibus non datur. Victoriae maximae de Gallis Russiam ne unciam quidem terrae attulerunt. Sed vincere cedens numero sciebat.
  Germani iam fere tota Europa legiones ducere coeperunt. Tituli terrorem iniecerunt in Iudaeos, inde etiam voluntariorum catervas supplere coeperunt.
  Exercitus Poloniae etiam liberationis apparuit contra exercitum Poloniae.
  Galli, Batavi, Belgae, Dani, aliique Europaei in Tertium Reich, praesertim SS unitates, conscriptae sunt. Etiam divisiones Belarusianae et Ucrainae in URSS apparuerunt. Germani in ipso bello, ingeniosiores et flexibiles. Iamque Rada in Belarus centralis erat et copiae locales contra fautores adhibitae sunt. Belarus autonomiam formaliter accepit et quasi species imperii apparuit. Tum in Ucraina. Ubi Bandera e carcere liberatus est . Novas divisiones nationalistarum formare coeperunt.
  Ita URSS commodum in pubis non habuit. Et ut ars Germanorum utilitas transisset.
  Notavit Stalin;
  - OPIFICIUM Yak-3 magnam quantitatem altae qualitatem duralumin requirit. Et commeatus ab US et Britannia acriter deflexerunt. Et socii iam acriter exposcunt, ut pro hoc auro solvamus!
  Iakovlev cum gemitu respondit:
  - Ita, dum Yak-9 manet, pugnator principalis! Et augeatur eius liberatio!
  Ilyushin dixit:
  - Productio aircraft centum per diem pervenit, inter quadraginta pugnatores. Sed quale eorum decrevit. Multi carri trecenta, quadringenta graviora quam exemplarium chiliogrammata pendunt, et ob id Germanis etiam in maneuverabilitate amittunt!
  Aer dux adnuit.
  - Nos tantum damni in aere proeliis calamitosos habemus - unum ad decem in favorem Germanorum. Gubernatores autem sunt male educati. Socii gasoline aeroplanum supplere cessaverunt et non satis sua sunt. Et lacus Soviet non differunt qualitate. Plus etiam Germani galaxia integra aces optimae habebant. Sunt etiam feminae gubernatores. Exempli gratia, Albina et Alvina, duae stellae novae, cruces equestris iam receperunt cum gladiis et adamantibus bracteis quercubus argenteis, plus quam trecentis elaboratis singulis confodientibus.
  Idque brevi tempore!
  Adnuit et Stalin inquit;
  - Lupus solus non est gubernator-terminator!
  Adnuit tribunus;
  - Vtinam unus esset!
  Summus imperator interrogavit:
  - Quid Zhukov dicunt?
  Marescallus URSS responsum obscuro vultu:
  Armis novis opus est. Lacus T-34-85 non satis potens. Sclopetum tamen eius non penetrat aut panthera in fronte aut tigri-2. Germani magis progressum "Panther" -3 elaboraverunt, quae minorem vim et validiorem machinam "tigris" reservationem habere debet. Si talis piscina productionem intraverit, penitus obruemur!
  Stalin mussat;
  - IS-2 Et quomodo est?
  Zhukov honeste respondit:
  - Arma turris frontalis est debilior. Etiam simplex "Panther" facile eam e longinquo kilometre accipit, ac etiam ulteriore cum proiecto subdolo!
  Supremum notandum est;
  - Et cur non illius frontis arma CLX millimetre facta sunt?
  Zhukov honeste respondit:
  - Quia tormentorum potens iam gravis est. Jam et mox tradenda erit.
  Hanc deserere coacti sumus et 100 mm in fronte nosmetimus.
  Stalin risit et inhumanus respexit. Deinde quaesivit;
  - Et si rediges armatura laterum in IS-2 ab nonaginta millimetris ad quinquaginta, et confirma frontem huic debita?
  Zhukov adnuit:
  - Satis fieri potest comes Stalin. Sed tempus sumitur ut novam turrim enucleandam eamque in productionem praebeat!
  Mareschal Vasilevsky dixit:
  - Germani hoc casu poterunt IS-2 turrim in latere bazooka et faustpatron transfigere, et tormenta leviora. Ita punctum litigiosum est!
  Summus fremuit;
  - Quocumque iacis, ubique cuneum!
  Iakovleva dixit:
  - We should develop jet aircraft! Germani iam in caelo pugnabant ME-262S. Vere non sunt efficacissima, sed temporis successio et Nazis melius fortasse aliquid habebunt.
  Beria adnuit et dixit:
  - Secundum recentissimas notitias Germani ME-100 jet pugnantem enucleant, quae primo autumno in aerem tollere possunt. Habet aliquas notiones originalis. Et ME-262 X etiam augetur, quae potior et melior erit quam exempla priora et prompta ad usum pugnae.
  Stalin quaesivit;
  - Quid singula?
  Commissarius Populi Rei Internorum cum gemitu respondit:
  - Occultae sunt et laboramus! Sed, secundum opiniones, ME-CCLXII velocitatem plusquam 1100 chiliometrorum per hora habere debet.
  Stalini comitatu mirum sibilaverant.
  Summus adnuit;
  - Proh! Tunc certe Habes! Quid Molotov dicet?
  Commissarius Populi pro Rebus Alienis cum gemitu respondit:
  - In iaculis in bello posuere sociis aliquet. Videntur adhuc pugnare, sed non bellum gerere. Germani productionem submarinorum etiam cessaverunt et in piscinas et aircraft sunt. Praeterea loco FAA missilia officinarum recentem vi bombers producent. et hoc significat quod sine misericordia bombed erimus. Trivie jet planis servare non poterimus!
  Stalin mussat;
  - Suus! Unde nusquam invenitur auxilium!
  Mareschal Vasilevsky respondit:
  - Russia duos socios habet tantum: exercitum et classem!
  Summus imperator adnuit.
  - Ita verum est! Tamen non ipsum bonum Tsar Alexander Tertius dixit hoc!
  Beria dixit:
  - Si Alexander Tertius Tsar diutius vixisset, ille magnus fuisset. Potuit cum Iaponia bellum vicisse!
  Zhukov risit et respondit:
  - Si Kuropatkin essem, Iapones verberarem. et nihil prohiberet me!
  Stalin mussat;
  - Desine ineptias loqui! AI hic non intelligimus! Patria nos salvare eget. Mox Hitler totis viribus nos conculcabit, nec parum ostendet. Necesse est nobis notiones concretas!
  Marescallus Vasilevsky, qui ut magnus imperator appellatus est, suggessit:
  - Let's bet on defensione in profundum. Tot tormenta opus est quam maxime, etiam piscinae anti-quae. Quomodo sumus cum emissione sua?
  Nikolai Voznesensky confidenter respondit:
  - Optime! Tormenta prorsus absolvimus quantum militaris postulat. Sed iam non valet, satis non erit populo nautarum gun!
  Mareschal Vasilevsky notavit;
  - Pluribus opus est, praesertim anti-arbortis tormentorum. Haec tam contra aircraft quam contra scopos terrain adhiberi possunt!
  Stalin cano capite adnuit;
  - Non opus est plura 100mm producere tormenta anti-aircraft. Intrare possunt Pantheram-caput-in, et etiam punc- tigris 2-blank range, simulque intrusivum Germanicum deducunt.
  Voznesensky notavit;
  - Ad tormentum 100-mm, adhuc opus est rectum proiectum facere. Et ideo notio sclopetis auto- nis in triginta quattuor chassis fundata est. SU-100 fac, quod facilius erit quam T-34-85 fabricare, sed multo potentius in armamento.
  Summus imperator satis annuit.
  - Bene, Voznesensky es et caput! Nunc canamus!
  Et turba in choro canebat;
  Mira in amplitudine patria;
  In proelio et labore...
  Nos carmen iucundum composuimus
  De amico magno et duce!
  
  Stalin pugnae gloria est;
  Fuga iuventutis est Stalin...
  Pugnae et amoeni cum canticis;
  Nostri sequuntur Stalin!
  
  Pugnae et amoeni cum canticis;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Etiam ex parte Imperii Rubri congregantur copiae ad incursionem repellendam. At contra, Hitler taetras parat. Armorum productio in Germania crescit. "Panther" 2 in fronte turris munitior factus est, ob mantellum sclopetorum 150 mm in angulo, et 100 mm anterioris alvei cum obliquo 45 graduum. Hoc tantum est quod T-34-85 currus Germanorum in fronte non penetrat. Sed e tribus chiliometris et dimidio perrumpere potest.
  Ita Panthera-II piscina principalis facta est, et simplices Pantherae iam educuntur. Amo-T- IV. sed adhuc producuntur, ut non concidat productionis magnitudo. Sicut "Tiger", quamquam emissio "tigris" adhuc producit.
  Fieri non potest ut omnem productionem in Panthera-2. Etiam id tristique magna. Et in velocitate, et arma, et maxime in armis, ubi parem non habet.
  Primo Martio, dum viae adhuc madent, Germani primum iter facere conantur. Percusseruntque in parte Voroshilovgrad et Krasnodonsk . Ac etiam Donetsk.
  Hae partes Ucrainae receptae sunt ab Exercitu rubro Stalingrad intermissum, et Germani eas revocare non tempus erat. Nazis admiratio imperatoriae assequi procuravit.
  Itaque indicium deduxerunt se bellum Sovieticum Kursk Bulge circumvenire. Sed feriunt in diversum, ubi non expectati sunt!
  Potens lacus Nazis in proeliis interfuit, et Tigris-2, quae, ad rem narratam, validiorem machinam equitum 1000 equitum habuit, quae velocius moveri significat, et ut bonum piscinae dividi posset.
  Germani primo celeriter progressi sunt. Voroshilovgrad, Krasnodonsk , et Donetsk ceperunt , sed tunc nix liquefacta et graves piscinae Germanicae in limo exaruerunt. Nihilominus Fritz totam Ucrainam omnino potiri poterant. et novam victoriam nuntiaverunt.
  Primae Germanorum lacus E seriei etiam in proeliis interfuit, speciatim sclopetum E-10 auto-propulsos. Haec machina valde provectae fuerat. Uno modo altitudo 1.2 metrorum erat. Et cantavit solum duos homines cubantes. Machina et transmissio una et transversa erant. Ipsumque tormentum auto- pellum exiguum est quantitatis, sed tormento quadringentorum equitum. Et decem talenta procurabant ut armaturam frontalem 82 mm in magno angulo rationalis inclinationis ponerent, et latera 52 mm, plus scutulis.
  E-X machina paene perfecta est. Accelerare usque ad centum chiliometra in via, et septuaginta in rocade, difficile est eam ferire et facile dissimulatur.
  Etiam vilis ac facile est fabricare. Solum incommodum sclopetis est longitudo dolii, qualis in T-4 75 mm 48 EL. Sed in fronte, licet brevi intervallo, lacus Sovietica transfigit. Et ipsa in fronte ictus T-45-85 tenet, et etiam fere impossibile est eam ferire.
  Et cantavit inusitatum - Lupus duas puellas e SS. Gerda and Charlotte.
  Parati sunt ad dimicandum sicut monstra. Et habent perampla, perniciosa potentia.
  Puellae, licet adhuc paulo frigidum esset mense Martio, in bikini et discalceatis tantum pugnaverunt.
  et pugnae dominum classis ostenderunt.
  Sed de his non sane tam accurate loqui potes. Aliunde, Soviet puellae-Komsomol membra pugnant.
  Et sunt etiam seminudi et discalceati. sed feroces et frigus ingenium suum ostendunt. Accurate sagittant, et thoracis papillis utentes coccineo felis premente. Simulque canunt;
  Carae patriae filiae sumus;
  Regiones Sovietarum sub vexillo rubri!
  Stalin comes est falco audacis;
  Quo formosa faciet totus mundus!
  
  Nascimur cum matre ad laetitiam.
  Ad crescere panem et textile linum ...
  Nosce filios Russorum;
  Quod homo erit omnipotens!
  
  Tonitruum tonat, fascismus ascendit nos;
  Armadas terroris lacus percussit...
  Sed mo- lior adversarium in oculo,
  Non sumus infantes qui semolina lambunt!
  
  Fuhrer Moscuam equo perrupit;
  albo et ex ferro polita...
  Adolfus Hitler Satanae se vendidit,
  Putavi glandes eum prohibere non posse!
  
  Stalin comes est eques audacis;
  Concurrit cum Hitler in tabulas...
  Et evenit ut Fuhrer non sit frigidus;
  Pugnus ducis in malo Adami suo adhaesit!
  
  Nunc fascist tremit ut folium
  quomodo eum male Stalin euncta.. .
  mallet in circo sibilo ludere.
  Age, nunc Adolf tantum est bum tannic!
  
  Somnium Nazis mundi Stalingrad;
  Cum guys nostri fortiores facti sunt...
  Miles regionis Sovieticorum est beatissimus
  Cornua omnibus adversariis dedimus!
  
  Berlin ad pedes puellae concidet, norunt
  Puellae discalceatorum clarissime ambulabunt...
  Paradisum in planeta mox aedificemus;
  Et erit valde jucunda et quieta!
  
  Omnia in universo bona fient;
  Puellae pallium cum adamantibus accipient.
  Interdum suus 'difficile'
  Sed patria antiqua sumus et Atlantei!
  
  in Russia auctorem et Titanium;
  In patria omnis bellator ex foeno...
  Victus es Adolfus et tyrannus;
  Oculum nigrum e cruribus puellarum habes !
  
  Quando communismus est in universo;
  Velamen sicut Mater Dei expandet.
  Id erit in cavea aliqua revanchismi;
  et Jesum Deum de Lumine Nominis!
  Komsomol puellae tam pulchre et cum sensu cantabant. Id fecerunt magno studio. et voces valde venetae sonabant.
  Puellae nudas digitos infesta vi iecerunt, tasque vastantes.
  Pugnaverunt etiam propugnatores. Quae, non obstante quod adhuc nix, erant in bracis solum, tunicae variae et discalceatae.
  Et licet nudis cruribus puerorum a frigore rubra fuerint et coccinea sicut anates, strenue se movebant et fortiter pugnabant.
  Hi vere guys pugnaces et pugnaces erant.
  Quas accendit tasque retrahens chordas et immissis homicidis dona mortis.
  Simulque canebant;
  Lux mea sublimis Russia -
  Terrae quae animam mundo dederunt!
  Impossibile est Patriam pulchriorem invenire;
  Nuntiata est universitati sancta somnium!
  
  In omni gramine et in omni rore;
  Et in guttas pluviae aestate calidae.
  Nives ludere crystallini
  In illis est vultus Iesu - Dominus-Dux!
  
  Creatio radiantis Svarog;
  In omni cornflower est pulchra.
  Quicumque vult pacem, filius est Deo;
  Eum vivere magnum est, mihi crede ubique!
  
  Sed talem voluntatem nobis omnipotens dedit.
  Libera sit eligendi omnis via ut,
  Ut pugil indigena patriam amat;
  glorificent Virgam factis!
  
  Sed electio non fuit bona;
  Et nunc malus rivus in terram effunditur!
  Russia ab inferis a turba obterere calcatur
  Crudelis et immitis in bello saxi!
  
  Sed umero soeios pugnantes umero -
  Sub vexillo Sovietico die Octobris.
  Facies gratiam ex icone dabit;
  Non sunt nobis ante Dominum in vacuum!
  
  Daemones pascuntur Tituli;
  et multum demones in Alemannia investivit!
  Sed junkeros figimus ut scutellas;
  Ceterum pugnare debes, e venis cruor discerpens!
  
  Hostes Moscuam pervenerunt - omnia incensa sunt;
  Per binoculares sidera Kremlin videt!
  Prius autem invadunt Mamai;
  Dabit Dominus virtutem filiis dilectis!
  
  Patriam - susurro in oratione cum dolore;
  Urbes nostrae sicut facem ardent!
  Quid cum sudore et amore ?
  an in aeternum deleta est?
  
  Sed Rod non relinquet suam creationem -
  Vires dabit, et adversarius cadet!
  Sicut dictum est in libro sapientis dei -
  Rus' vincet et iter ad astrum!
  
  Victus Wehrmacht, cruor fluit;
  Moscoviae ac deinde gloriosi Stalingrad!
  Et pomis materna succum dabit;
  Ut machina tormentarii cum grenade facilis sit!
  
  Erimus in Berlin - Stalin princeps;
  Prorex Dei in Terra ubi peccatum est!
  Fratres, nolite parcere creaturis fascist;
  Tunc erit felicitas et successus!
  Sic canunt affectu et inspiratione munitores. Quorum voces sunt pueriles, purae, dulces.
  Crura eorum nudae, tritae, exaratae, in abrasu et livor, ac etiam digiti ex frigore caeruleo versae sunt, sed in labris puerorum ac puellarum arridet.
  Et patet quod non cessabunt, sed cantabunt et pugnabunt.
  Lenin nos excitavit ad felicitatem populi;
  Et Stalinus magnam nobis viam illustravit .. .
  Ilyich sacram libertatem omnibus attulit;
  Successorem magistro vicit hostes!
  
  Putin fortuna HITLER
  Hitler accepit fortunam praesidis Russiae Putin ope ritualis magici. Ac obturbatum cursum historiae mutavit. Primo aere pugna ad Britanniam parta est. Verum, Hitler in terra non ausus est, sed in caelo dominatum Luftwaffe vicit. Franco his conditionibus convenit oppugnationi Gibraltar. Id castellum biduo Germani ceperunt. et copias in Africam miserunt.
  Bellum cum URSS dilata est. Sed hoc modo Nazis profuit, itaque Continens Niger victus est.
  Fascistae excellentia et ordo numerorum permiserunt ut Africam, Medium Orientem et Indiam intra annum caperent.
  Et mense Novembri 1942, Nazis subito exiens et undecim diebus Britanniam cepit.
  Deinde bellum contra USSR parabant. Germani lacus novas explicant: "Pantherae", "tigres", "Leon" paratae ad proelium. et die 22 mensis Iunii anno 1943 invasio incepit.
  Utique, USSR hoc tempore duobus annis bene praeparare curavit. Numerus lacus auctus ad triginta octo milia et centum viginti in partes distributa numerus aircraft quinquaginta milium pervenit. Numerus tormentorum et alia armorum genera etiam aucta sunt. Sed Wehrmacht multum addidit. Numerus piscinarum in Tertio Reich ex sex milibus ad viginti duobus annis crevit. Qualitas autem earum insigniter in melius emendatus est.
  Tertia Reich etiam in Aviation resurrexit. Novus ME-309 telum validissimum erat et seriem intravit. Focke -Wulf, et Yu-288 et Yu-188 fortiores erant . Erat et gravis. Etiam Fritz excussores gasorum, et plus multo. Complectens validiorem MP-44 oppugnationem diripiet.
  Maxime Germani magnum numerum peditum habebant. Copiis et militibus coloniae ex Europa uti possunt.
  Sed aliae quoque nuances erant. Exercitus rubri ad defensionem paratus non erat. Illi non docuerunt ut se defenderet. Ac tametsi Molotov munitiones perficiebant, tamen erant propinquae finibus neque satis altae.
  Praeterea Germani ex Turcia et Irania et India oppugnare potuerunt. Plus, Iaponia copias ad scandalum direxit.
  At illi vehementer premebant.
  Et in tribus mensibus USSR victus est et Moscovia cecidit. Post duos menses Russia totaliter occupata est.
  Post quem Hitler Americam oppugnare constituit. Hic Germanis fortuna adiuvatur.
  Lacus Americanus debilis erat, elit post tergum lacessit. Et Germani aeroplana gagates prospere gesta sunt, et scutellae volantes armis parvis omnino invulnerabilis apparuerunt, et submarines non sunt hydrogenii peroxidi. Et obterere seriem E. USA, etsi aegre, sed magis propter distantiam die 30 mensis Ianuarii anno 1946 oppresserunt. Sicut reliquiae Exercitus US in deditionem venerunt.
  Et die 20 Aprilis 1951, Hitler veritus ne samurai bombam atomicam crearent, etiam Iaponiam oppugnaverunt... Bellum uno modo duravit. Nazis lacus pyramidales magis provectiores, scutellas volantes cum lasers et armis ultrasonicis potentes habuit. Provectiores plures systematis erucae launch, et multo magis.
  Hoc est, Iaponia non amplius quam sex menses duravit. Finitum est autem bellum cum alia victoria pro Wehrmacht.
  Fortuna Putin adiuvit Hitlerium ultimum substantiale imperium in terris superare.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1959, orbis referendum est habita, quae imperium gubernationis rerum omnium constituit, ab Adolfo Hitler duce.
  Germani iam anno 1949 ad lunam volaverunt. Ac die 20 mensis Aprilis anno 1957 fuga ad Martem facta est.
  Nazis systematis solaris subegit. Totoque in orbe jam ferreus ordo Germanus erat. Ad septuaginta annos natus, Adolf Hitler imperator mundo factus est, ob fortunam Vladimir Putin. Hoc factum est phaenomenum.
  Restat ergo ut alios mundos exploret et humanitas coniungatur. Sed cursus mattis lorem, ut varius massa semper in. Sub cuniculo comprehendo ab Chukotka ad Alaska. Sed die 1 mensis Maii anno 1959 Adolf Hitler suum planum increpuit. & annunciator regnantis fantastici finivit. Videtur Putin, fortuna phaenomena sua, non plus quam septuaginta annos victurum esse.
  Sed Hitler iam heredem habuit. De pueris per seminationem artificialem. Sic Adolphi dynastia permansit. Constructio et humanitas continua in variis gradibus.
  Etiam in Africa viae et ferriviaria et autocineta aedificata sunt ac multae civitates. Et hic laboraverunt nigri et oeconomiam continentis nigri excitaverunt.
  Humanitas efficitur et resurrexit. Communismus aedificabatur et vita hominum melior et melior erat.
  Post Hitlerum imperator regnavit Lupo Primo filio suo. Iuvenis erat, sed sapiens, et humanitatem ad magna altitudines elevavit. Una ideorum erat numerum feminarum augere et experimentum in gene. Praesertim numerum feminarum augere placuit ut quinquies plus quam mares essent.
  Eodem tempore, anno 1961, astronautae imperii ad Venerem volaverunt et post annum ad Mercurium. Post duos annos satellites Iovis visitavimus. Visitavit alios planetas. Usque, anno 1980, ultima planeta in Systemate Solare Pluto visitavit. Etiam et dictum magna.
  Et anno 2000, prima expeditione sine stella incepit. Scelus paene evanuit in Tellure telluris, et morbi et pestilentiae confectae sunt, homines famis ac mercium inopiarum obliti. Vita melius ac melius obtinuit.
  Et verus paradisus aedificatus est. Et non pugnaverunt inter se homines. Scientia celeriter processit. Et perducat populos ad beatitudinem. Etiam efficitur elit. Huius magisterii, utique, microdiscus est . Iam inter planetas volare possunt. Nara et Fritzius.
  In Russia bella clandestina cito consedit. Statuerunt nullam occasionem nazis abicere et se vivere. Et vita melius ac melius. Imperium versus communismum proficiscebatur. Sed post annum 2000 multa bona totaliter libera facta sunt. Non erant profugo populus, quisque officium. Et domus pulcherrimae aedificatae sunt. Et quisque habebat currus, et quisque liberum penitus, et plus.
  Vita ascendit. Bonum erat hominibus. Et paulatim omnes unum imperium esse consueverunt. Et fuit assimilatio.
  Russi et alii Slavi pari iure apud Germanos receperunt. Etiam et aliae nationes sub Nazis dicione bene vivebant.
  Qui non pugnavit, non fautor, cum dignitate vixit. Germani nulla de causa animadversionum.
  Ac reprimere, simulac reprimere, statim a fautoribus removimus.
  Consiliorum opus flexibile aedificatum est. propriae gubernationis ususque personarum localium fuit. Et anno 2020, omnes homines in Tellure telluris ciuitatem acceperunt et aequalitas legalis tandem firmata est.
  Hoc tempore scientia tantum processerat ut senectus victa est, et omnis aetas iuvenis et formosa facta est.
  Et in aliis planetis systematis solaris Tertii Reich sedes apparuit. Et sic magnus factus est in mundo.
  Pueri et puellae in hoc mundo per galaxia spargi coepta sunt. Virtualis veritas iam in Hypernet matrice apparuit , et multum mirabilis et iuvenis et pulcher. Repraesentetur aliquid.
  Imperium Tertii Reich imperium magnae opportunitatis factus est ac universum vicit.
  Et mulier in illa quinquies plusquam viros facta est. Et sunt omnes pulchrae, puellae, et viri iuvenes, quibus barbas radere non oportet. Nam barba solum primitivum est, atavismus animalis.
  Et nunc virtualis rei talis iucunda ludi sunt furentes et urentes.
  Unus ex tantis omnipotentibus Creatoribus Universitatis, Friedrich Sfero, modo frigidissimas " convivii " composuit.
  ^scil, spatium pugnae. Ex una parte, copias suas, repraesentans Superbum Germaniam, ex altera parte, exercitus cuiuslibet amicam stellam, eundem omnipotentem creatorem universitatum Harlequinade - Terribilis Germaniae. Cum igitur omnipotens populus pugnat, frigus erit iocum, ad impossibile.
  Terribilis Germaniae exercitus visio inexorabiliter compressa est. Cubantem hyperplasmici conati sunt arctius premere hostem potentem a Superbo Germaniae. Sestertium decies centena milia stellarum exitio hic invenerunt. Saepe heroica, interdum ridicula. Perierunt subridens in ore suo, sperans tempus resurrecturum. Tametsi videbatur valde creepy... Strevis gutta-similis colossi figura ardet peculiari flamma mandendo campos locorum et vacuorum. Flammae currunt per corridors et VENTILATIO iacula spatii. Milia militum viventium, tam homines quam repraesentantes aliarum gentium cum billions robotarum in tabula, ab omni voragine caloris effugere conantur. Omnes fere pugnaces sunt puellae pulcherrimae pictae elaboratae, styli ingenui crinibus collecti, non ad atrocem pugnam, sed ad pilam imperatoriam redacti. Hic, una puellarum in modum molendini cum laminibus in modum pavonis alis imperdiet erat, et exclamavit voce magna. Dolor est incredibiliter terribilis et cutis litteram frangit. Laminae molendini veniunt et tunc in turbo kinespatialis curvaturae novem ordine nent .
  Orci autem et elves maxime minantes rugiunt, illis vere magis insomnium est non ascendere, flamma unam vel aliam formam accipit. Aut haec physiognomia peccati spiritus a necrophilico mago ab infimis abyssis inferorum vocata est, aut levis saltatio circa gurgustium ac dolia tormentorum in modum dirum rapax atrox ac furiosa torquens. Et potest esse scarior quod surreal in extractione destruentis et combustionis substantiae.
  Et hoc totum est secundum rationem stellae, quae non est minor magnitudine Mercurio. Sed per signa creatoris universi non sunt multa. Ipse idem Creator talis realitatis omnino materialis, plene abire decrevit.
  Sfero Friedrich Katastrofov sensit tumultum et simul satisfactionem: unum nulla in eius favore. Iuvenis auctor terminator factus est U-vicem, a radio magoplasmi recedendo et, ad strepitum radiorum gravium nuclei crepitantium quassans vacuum, alium magoletum in tergo confodit . Non facile est ingredi, vehicula incurrere ut ungulae equorum in cursum immissae, et etiam a shaitano acti, qui omnem potestatem inferorum collegit. Et nullae physicae et cosmologiae leges ad posteriores homines olim familiares sunt. Inertiae notio solum est ad instantiam Creatoris.
  Nunc (Constans Hyper - princeps - mago-plasma talis materiae incomprehensibilis speciei humanae perceptionis, tunc quamlibet formam et modificationem exsistentiae accipere potes, magnitudines mutans e nucleo photoni, cum libere totum universum in pones. trillions parsecs diametro in palma tua!) Sfero corpus pueri biologice mutationis incarnari elegit, qui in imperio Superbi Russiae magnifico et technice provecto eruditus est, etiam cum embryo in utero incubatoris maturescebat. -computatrum.
  Ab ipsa conceptione exercebatur in somnis, molestis impulsibus, singulari, cosmico bello, interruptus. Et adhuc aberrationes erant, quia trajectoria Mogulorum , inertia destituta , omnino vagus erat. Sed Sfero hoc non est complexum. Consulto circumscribitur ut vires suas magis iucundas faciat. Post omnes, Superbia Germania, per billions galaxiarum et quadrillions mundos inhabitabiles, haec creatio est, utique virtualis matrix. Et lusus spatii belli praecepta parere debent. Chaos omnino non est. Auctorem puerum. jecit ter plura, bis defuit. Magoimpulse systemata armorum, consilio fabulosa, vacuum secare ac etiam excoriare fecerunt, crustae syrvelad mellis , iam in alio mundi gradu. Hic Sfero iterum iactu in foveam spatii, intrandi modum oppugnandi. Eodem tempore Creator-Puer tempus elegit ut e systematibus cyberneticis custodiae figi non posset, quae integram prospectum praebent circa spatium variarum magoticorum modificationum .
  - Magomatrix kinezphoton concipit ! - Plastice, alium pugilem et evadentes tentacula principis -plasma pulsans, dixit Creator-puer.
  Exercitus Iulii Caesaris, cui Sfero Fredericus summam imperii commisit, instare perseuerat, adhibito numerorum superioritate, nullis adversis conatibus ab lateribus circumvenientibus. Harlequinade comes Hannibal copias plures ac plures spargit, plures parsecs (a parseca spatium est quod radius lucis duobus semis annis percurrit) eo duce ingens armada. Crassitas formationis copiarum decrevit et partes singularum arte auctae sunt. Utrinque hic dignus pro- bavit, demonstrans aerobaticam artemque discursum. Damna autem perampla erant, plus quam decies centena millia stellae in avida annihilationis face exustae sunt.
  Subito Sfero locum pugnae mutavit et se iuxta puellam magnificentissimam invenit. Creator-puer et Valentina manus inter se iuncti sunt, ceterae latinae et multo plures puellae annuit commutatae. Pugnas attulerunt, et turbinis hyperplasmicum turbo scaphis aperiunt, maglae solitariae , pugnatores, brigantinos, vastatores, vastatores et aliae parvae naves. Spheronis oculi victores refulserunt.
  Generalis disciplina pugnatorum, qui ad bellum exercitati sunt, etiam cum in quadam nutrimenti medio ut foetus natant, valde alta est. Sed non semper multi rimas cadunt et vacuum concidit. Aeolus ignem crudelis hostis, etiam personalem matricem. Fluvius hyperplasmatis per defensiones vulvam debilitatam ardebat et, dimidio spatio in armatura transfixus. Hic est, spatium magicae stare non potuit, crepuit, multi-coloratus amnis ultra-ignis in par incendii cecidit. Sphero statim combusta est ( sensio super- iocularis est cum caro annihilata!), puellae brachium ad scapulas, crus ad genu, abdominis ad costas evanuit. Et exclamavit voce magna pulchritudo. Valentina ordinatur.
  - Regenerationem activare cyber.
  Corpus puellae (itemque alii) dapibus diu non fuit. Haec caro peculiaris est inclusionibus hyperplasmicis , dum ipsi homines superenergia vescuntur . Caro itaque vulnerata paulatim crescere coepit. Relate lente, ipse processus nudo oculo conspicuus est, rate incrementi texti 0.9 centimetri per alterum est. Sed acerrima pugna fugacissima est, armis pluribus locis cremata. Duo tormenta evanuerunt, sex milites mortui sunt, unus adulescens ad dimidium combustus est, puella ad tempus cutem et digitos amisit. Sphero ridens, regressus est, dicens: Quantum vincendo latorem universitatis assecutus es? Mirifice ad vitandam conchae detonationem. Damnum autem est colossicum, siphonae aeris , eiectae in vacuum micantium. Sed guys sufficienter respondent. Sfero ipse offa pertulit filigree faetis, triplicem impetum aircraft pulsans. Valentina, lingua protracta, Guidonem in ore lambit.
  - Megaquasar !
  - Sit hyper- deletio plasma eruptio ! - Latravit juvenem mundi conditorem.
  Duae magoletae ab aliis sclopetis emissae, tres turres incendii ad eversorem emissae sunt. Sed eo momento, quo telo missile tormenta in eos tendebat. Non sine voluptate puer creatrix acutis sensibus anhelitum mortis in vultu percepit. Ingentem falce minatam vetula mala, Dux Sfero iussit.
  - Flexibile receptum! Move ut anguem, per erinaceam!
  Pugna recurrit, sed paulo sero. Vacuum dolere cum dolore videbatur, turbo hyperplasmicus transiit. Atrox ictu gravioplasma aduncum altilium. Quinque tormenta et duodecim membra cantavit statim evasit ut totaliter evanescat. Sfero et aliae puellae ab unda gravitatis reiectae sunt. Creator Puer transvolavit, in palae athleticis adhuc gratissimo Valentina caput feriens. Idque obdurat, cum caro, quam arietet, interdum non est;
  - Wow, foraminis pulsar ! Sphero mussat. Et risit ut hyperelectricity per eum emissa .
  Magnae rimas in armis erant. Incidunt sicut rivi in superficie metalli purpurae plusquam decies centena millia plus quam Titanium. Quae vis colossalis occultatur in hyperplasmo, vel etiam perfectiore eius varietate principis plasmatis, movendi stellae capax et quasars exstinguentis. Sed sexta, septima, et sic deinceps, status materiae. Oceanus totus hyperplasmi ab omni moleculo obtineri potest. Cogitatione (donec haec hominibus non suppetant) una particula elementaria totum universum repraesentet. an perdat! Tales sunt hyperplasmi possibilitates quasi-divinae .
  Pugna per ruinam flexibilem in kinesspace pulsum labitur , miles vi debilitata inertiae premitur . Tum fons eiicitur, et pila rursus ignem alio modo in loco aperit.
  Fridericus Sfero imperat;
  - Percute trabis angusto, tormenta flecte ad arietem contractam modum.
  Cum computatrales debiles sunt, hoc manually faciendum est. Tympanum hyperplasmatis fluxum moderare. Sed hoc facere non est facile, quod vis maior etiam in palaestra prospicitur. Pueri et puellae hoc problema in auto modo tolerant. Sfero Friedrich telum missile in conspectu excipit, levi plumbo iecit. Qui tenuissima stridore vacuum perierunt auditur, scapha discerpitur. Detonatio munitionis est iudicans vi explosionis. Macula levis spirat currus. Magolet etiam destruitur, puella excussum exactum expressit.
  alis seorsim avolant, simul in vacuo flammeis caudis pensantur.
  Brigantinus hostis damnum addito capit, sed coniectis globis respondet. Fluvius per rimam intrat, puellam abiiciens, aurea cinnabaris ubera pandens, papillis lucidis.
  Sphero crepat cum gaudio;
  - Vides quam frigus! Chernodyrno!
  magoplast- tita .
  - Princeps-quasar ! Zapulsar ellipsis! Erige scipioni militis tui altius!
  Guttam brigantinam glebis informes horrebant. Guttae spinae hyperplasmatis toto certamine spatio sparsae sunt.
  Fridericus Sfero sibilus;
  - Da mihi photon, in ruinam abyssi!
  Celox a latere papaver, simul vicina altilium motu excussa est. Spectat ut guys infausta fuerunt, in gravem erucam vel Vibro -field impetum fecerunt, quae durabile metallum in pulverem delet.
  Puer conatus est nere suggestum ut tali impetu superesset. Sed tamen adversarii sunt doctorum ordinis summus qui ex eadem fere schola lectus. Auctor Harlequinade scammer in creatione civilizationum non est!
  Tempropreon tormentum corruit . Frangitur in struem scintillantis partium. Puella et Creator puer tormentarii servientes quasi vespertili ictu abiecti sunt. Ingruunt in arma perampla acceleratione, leviter incisa, et ipsae valde complanatae, cum elasticis et validis corporibus exhorrentes. Tunc gravem officium tunicam decorticare coeperunt, figuras suas pulchris figuras normales praebentes, sicut effigies deorum antiquorum caelatas.
  Sphero frigus sensit in abdomine inferiore. Crassitas hostium plasma intenditur, recentes copiae in proelium deducuntur. Exempli gratia, ipsa ultra-proelium magnitudine est asteroidis decens, et figura ingens pugionis aculeata cum emissis emittit totum ornamentum magnificum rumpit hyperplasmicum . Curva, contorta hybrida matryoshka et tabs, substantia in cruiser Superbi Germaniae cecidit. Alii torrentes annihilationis oppresserunt quattuor rostra tormentorum tessellata.
  Sphero genu dextrum profundo crure evanuit, nec expectans ut naturaliter cresceret, membrum illico auxit.
  Julius Caesar, quamvis omni ingenio, proelio victus, numerorum superiorum ac prope aequa- lium vitae parte hostium fuit. Relinquebatur, ut in tanta difficultate rerum omnium fuga circumveniretur. Sphero auscultavit sine ictu conscientiae in -connexione principis , quae praecepta robots data sunt. Infinita spe, sitim maturae victoriae sonabant. Julius Caesar celox aliquod detrimentum retardavit. Sphero furorem sensit, potentia creata amittere videtur, hostes quam plurimos perdere debes. Hoc est, aut vincere aut mori delectum habet. Tametsi patet plurium Muggles interitum esse ; nihil fere mutabit, sed haec fere singularis est heroismus singulorum hominum, quae in rivum aliquod impedimentum comminuit formans. Puer memoria ferebat, sed re vera suam creationem (quomodo ille personas et res tam implicatas in structura separatas interrogationem imprimere curet!) cito recordatus est quid in crebras sessiones disciplinas deiectus sit. Necesse est ut notari non possis, in communibus ordinibus robotarum manere. Ita multo difficilius est, sed multo minus probabilitas expositionis. At contra, num in hoc discrimine sedendi potestatem habet? Post omnes, miles debet: 'cave salutes duas monstrare: quam plurimos inimicos exterminare'. In contradictionis, haec est traditio, ut in favorem solutionis secundae electionem faciat. Hi antiquitus Americani magis cogitant de conservanda cute sua. Ergo Yankees amisit, insuper, augue infirma. Deerat totalitas et inclusiveness. Si antiquam Telluris historiam recolimus: in diebus illis cum humanitas uni planetae alligata est. Atrox, divisus orbis, omnes gentes et populos in unum pugnum colligere necesse fuit. Pluribus imperiis id petierunt. Imprimis USA, China, Societas islamica. Mundus multiplex factus est et proprie discerptus, numerus status independentium crevit, separatismus gentium parvarum in obsessionem vertitur. Communem domum Terra ardebat, humanitas proprie in abyssum incidebat! Antiquis temporibus fuerunt potentes principes qui humanitatem iungere volebant. Hic primus Alexander Magnus, unus omnium temporum ac populorum praeclarissimus imperator. Invictus fuit, sed breviorem vitam ei providentia placuit. Itaque magnas casus habuit, imperium internationale aedificavit, culturam Hellenicam altam Asiam attulit. Etiam Carthago et Roma antiqua Macedonum magnum tributum, Slavicum antiquae aetatis praestantissimum, misit. Ante Alexandrum, Magna Persia sub pluribus regibus (praesertim Cyro) magna ex India in Aegyptum adepta est, sed doctrina: unus est totius orbis princeps, qui primus prolatus est. Romae Iulius Caesar mundi rectoris partes asseruit, sed vita eius satis longa fuit. Post Caesarem inter imperatores non satis idonei imperatores fuerunt. Aegrotus et invalidus corpore divus Augustinus, carismaticus Nero plerumque terribilis est. Clarissimi principes, Diolektan et Constantinus, statum quo sine majoribus fortunis cogitabant, magis dimicabant. Fuerunt alii imperatores post captam urbem Romam. E quibus personalitates praestantissimae sunt: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan valde felix fuit. Omnes fere Sinas, Afghanistan, Khorezm vicit, cohortes antiquas Rus' attigit. Praeclarus ille casus ad vincendum fuit, ut crebrescentibus copiis huius callidi et callidi imperatoris resisteret nemo. Sed etiam longioris vitae signis Medii Aevi non sufficiebat ad capiendum mundum. Genghis Khan dynastiam fundavit, sed talis non amplius fuit qualis ille, qui omnes nomadas esse potest. Velut Tamerlane. Victoria ex victoria, ingens imperium, discidium, Timurat excidium , discordia filiorum ac nepotum. Et successor dignus non fuit. Napoleon et Hitlerus, Europa subacta, suas partes contra Russiam ruperunt. Infeliciter, Russia ipsa dominationem mundi consequi neglexit. Vere magnus princeps fuit Stalin, qui illiteratus erat, ambulans in patriam calceamenti in potentem industrialem potestatem.
  Ac tum iam saeculo vicesimo primo, ab initio imperii per Germaniam, deinde per orbem terrarum, a coniugibus arcanis incredibilem vim intellectualem suscepta est.
  principem arma magica creaverunt et humanitas paulatim ad omnipotentiam virtualem processit.
  Bellum autem est bellum, maxime spatium belli, ubi casus et casus inevitabiles sunt. Bellator Fridericus Sfero, qui periculum facere constituit, tam longe felix fuit, quattuor vehicula pugnae sine sui attentione exstinguere curavit.
  - Betula pusillis erit. Vel potius princeps - plasma!
  Ita, tam interesting ludi a civibus Imperii Tertii Reich, universum vincentes, aguntur.
  Et quomodo totum hunc finem, et ad quam omnipotentiae altitudinem assequatur humanitas, etiam impotens imaginatio.
  
  
  COG ET MONSTRUM ET TERTIUM REICH
  intervenerunt Popadenses . In hoc casu breves conditores Vintik et Shpuntik . Cum moventes, Berolinum finierunt. Bene, quia nihil de re publica et tellure Telluris sciebant, in servitutem Germanorum mutaverunt. Et technici summo incisura. Interfuerunt autem progressioni Pantherae. turrim angustam et parvam, tutiorem, sed leviorem, callidissimi fecerunt. Machina et transmissio in uno lapide posita sunt et in ipso motore gearbox. Simplicior et levior gb quam in vera historia etiam facta est. Altitudo "Panther" erat tantum 1.8 metrorum. Quam ob rem arma frontis alvei 80 mm magnis angulis propensionis rationalis inaugurata est et paene impenetrabilis facta est. Frons turris erat cum clivis 120 millimetris, et latera sexaginta millimetris inclinata. Punctum erat lateribus alvei tantum 40 mm. Sed corpus densissimum erat et summum angulum inclinatum, scuta 30 mm in ima scutulis tegente posita erant. Et haec omnis venustas pensabat tantum XXVI talenta cum tormento equitum sex. Et sclopetum erat 75mm 70 EL dolii longitudinis, 15 orbes per minutas accendi.
  Plus est etiam uisibilitas et perspectiva bona.
  Haec piscina ad celeritatem LXX chiliometrorum per horas compulit, inexpugnabilis lateri tormentorum levium, praesertim quadraginta quinque, et sclopetis anti- lacus triginta quattuor e duobus chiliometris caput sumpsit, et paene non destruxit. Et fere omnes arma USSR anti- lacus frontem eius non penetraverunt.
  Et novus "Panther" torsionem fecit apud Proelium Kursk. Eodem tempore facilior fuit ad producendum et ad dimidium fere tantum metalli quantum Panthera in historia reali requirebat.
  Propter usum huius piscinae Nazis praesidia militum Sovieticorum erupit et boiler Kursk praeteriens clausit. Sicque inceptum. Et successu perficiens, Voronezh ceperunt.
  Post quem Hitler copias ad meridiem converti iussit. Et armada armatorum ad Stalingradum movebatur.
  Lacus Germanicus in ortum. Turma puellarum in Panthera pugnat, per tormenta Sovietica et vehicula perrumpit.
  Germani Stalingrad perruperunt... Sed non omnes. In Africa, catervae rommel victoriarum seriem vicerunt utentes nova praedia. Res pro Sociorum eo aggravata est quod Vintik et Shpuntik etiam jet pugnatorem finxerunt. Est autem levissimum, facile fabricare, discursum, temperare facilem.
  Et nova aircraft VSh-162 optima machina in aere facta est et valde laesit aviationem Sociae.
  Sic in Africa in Aegyptum coepit Nazis. Hitler Stalingradum vi expugnare noluit, copiasque intermisit. Sed Fritz summa offensa perrumpere in mare Caspium coepit. et situ inualescente.
  et in septentrione novae operationes secutae sunt. Nazis Sueciam oppugnavit. Et paucis diebus eam in deditionem compulerunt. Et contigit ut frigus.
  Gerda et Carolus Pantheram totam Sueciam expulerunt et milites captos compulerunt ut nudis pedibus oscularentur, genus suum perampla ostendentes. Hae puellae vere frigus hic sunt.
  Multi pugnae dediderunt sese. et nudum osculatus est plantas suas.
  Sed nunc erant in Suecia, ubi iam ninguit et frigus erat.
  Et Germani Britones in Aegypto ducti a Rommel vicerunt. Et nunc in Orientem Mediam irrumpunt et successu successu habent.
  Iter pulcherrimorum bellatorum non cessavit ibi.
  - Bene, "tigris" sane, piscinam quae magisteria dat et machinae colossicae secundum potentiam. Simnl et simplex!
  Carolus segniter dixit:
  - Ego ipse potius "Lev". Cum nihil tale currum erumpere! Et habet formam perfectiorem!
  Magda recordatus est quomodo pompae ostensae sunt VII Idus Novembres et pipiabat;
  - Et probaverunt Murem, tam magna est! Et cum duobus simul sclopetis!
  Christina in modum onerariae giggled et volutatur;
  - Duo tormenta in curru uno - frigus est!
  Gerda in aere torsit crura notans ;
  - Estne bonum hoc volare? Australia mox perveniemus?
  Charlotte caput movit.
  - Minime! Non mox! Ex Suecia illuc volare - totum fere orbem!
  Planum quidem ad refuel expositis. Puellae foris cucurrerunt. Tandem finierunt in Medina calida, ubi planum portum repentina fecit. Quamvis fine Novembri, hie temperatus erat circiter triginta gradus. Et in Suetia, sicut illi abeuntes, cyclone frigido ictus et temperatura ad minus triginta delapsa est.
  Puellae quam celerrime cucurrit ad navem onerariam calidam manere et gelu puellarum calcibus nudis momordit. Calceamenta deferre non facile est in principio, praesertim in ambulando.
  Sed nunc puellae per arenam Medinam calidam cucurrerunt. Dimidias puellas Arabes metuebant, sed quid rei agere timuerunt. Attamen Germanis formidolosa fama est. Eos revera ut gentem hone percipiunt , et ideo lusoriis ignoscunt. Sicut cum pulchritudines in uno tantum bikini teruntur.
  Post frigoris tempestatem, cum pedes tui assidue frigent, in arena calida currit iucundissima est. Puellae id amabant et se inter se harena iactu oblectabant.
  Gerda, saliens per desertum tale, putabat quod mirum adhuc erat in regione, in qua assidua aestas erat. Et quam bonum est...
  Apricus et mundus, nova caeli in facie spirat. Vel non recens, sed aestus aeris deserti.
  Carolus risu dixit:
  - Hae autem terrae ad Tertium Reich pertinent. Numquam ante humanitas ita unita est. Immo prope, ad unitatem ut nunc est. Atque haec omnia ingenio fuhrorum in multis agentes.
  Magda logice dictum est:
  - Partim etiam quod Tituli perquam felix. Britannis exempli gratia pisa cecidit. Nec obstare spatia Africae probaverunt. Omnia pro nobis fuerunt. Etsi interdum errata erant!
  Christina respondit:
  - Secundum fortunam, non vere! Fortunati fuimus, verbi gratia, cum hieme anno quadragesimo primo. Itaque Moscuam tunc recepisse. Bellum in Oriente confectum esset. Et sic adhuc Stalinist spinam evellere.
  Cum gemitu Gerda consensit;
  - Probabiliter debuit! Misericordia est! Tot bonae latinae et puellae peribunt!
  MagDus invitus lacrimans prorupit et dixit;
  - Mors... Quam iniquus es! Et aliquando ad malum tempus venis!
  Gerda festinat obiicere;
  - Non interdum! Ac semper ante tempus malum! Scis quam vis vivere, et quam invitum mori!
  Christina logice dixit:
  Hoc volumus, quia fortes sumus et sani. Et avia, quae centum annos nata est et in qua omnia nocent, prorsus alium habitudinem habet ad mortem probabiliter!
  Charlotte caput movit et dixit trepidatione:
  - Proh Deus avertat! Absit a te semper senex!
  Gerda eam excussit et pede nudo arenam proiecit;
  - Non loquimur de hoc! Si quid senectus cogitare coeperis, insanis aut vitam perdis!
  Magda blanda puellam consolabatur;
  - Cum Iesus venerit, omnes mortui resurgent, et haec iuventus aeterna in aeternum erit!
  Gerda subridens affectuose dixit:
  - Deus benedicat!
  Christina irata respondit:
  - Sed atheus sum principiatus. Non credo in Deum et te non suadeo!
  Gerda validis perusta perusta humeris;
  - Nolo me fortem credentem dicere, sed ... Multa sunt quae materialistae et athei explicare non possunt. Complectens originem universi!
  Charlotte, in calidam arenam demissa, respondit:
  - Sed mihi placet opinio magis - plures deos. Quod demiurget isti Deos collecte mundum et terram creaverint. Tum inter eos pugnatum est, clades et clades naturales. Hinc est quod omnium malorum contigit. Diis pugna oritur inter homines bella!
  Gerda confidenter respondit:
  - Sed Deus semper vincit German!
  Carola caput movit.
  - Hoc in Primo mundo bello non factum est. Tametsi prope victoriam essemus!
  Christina strenue annuit.
  - Id est! Necesse erat Prussiam Orientis ad tempus sacrificare, sed copias a Fronte Occidentali non recedere. Tunc se Parisios circumventos et captos esse. Gallia in deditionem venit... Victa est post omnes. Et ulterius ... Puto si Britannia pertinaciam ostenderet, tunc in eam cadere possemus cum Italia, Turcia et Iaponia. et eos cum classibus submarinis et uno proelio oppressuros!
  Magda dixerat;
  - Oblitus es de Russia!
  Christina recepit.
  - Oblitus sum nihil! Russia post deditionem Galliae victa fuisset. Praeterea, Tsar Nicolaus II non est Stalin. Monarcha Russiae pacem cum clade passa festinantem nobiscum concluderet. Et volumus... In summa, Russia temporum tsaristarum etiam infirmior est quam communistarum!
  Charlotte giggled.
  - Sic est! Sed, utique, casu tunc omisimus. Adolf Hitler smarter fuit. Foedus cum Stalino non infestus fecit, inimicosque eius comminuit. Haec est quae de re publica sapientia est!
  Christina dixit:
  - Probabilius est Britanniam tollere et tunc demum Unionem Sovieticam oppugnare!
  Andrea risu dixit:
  - Hoc assentior!
  Gerda e contrario objecit;
  - Si URSS anno primo et quadragesimo non oppugnaverimus, nec exercitus Rubri imparatos ad bellum defensivum superassemus, in Britanniam expugnatam incidere potuerint. Alias itaque possimus optio!
  Magda humeros.
  - Stalin cautus politicus est! Non potuit talem casum subire!
  Gerda rationabiliter dixit:
  - Immo in Stalini parte, magnus casus est nobis occasionem dare Britanniam evolvendi. Quo casu superiores copiae in eum decidissent. Et volumus sepelire. Itaque dum Britannia renititur, Russia adhuc occasionem contra nos habuit. Alioquin ne inimici nostri casum fatendum esse fateamur!
  Carola etiam reperit aliquid quod obiiciat;
  - Donec talia monstra ac USSR et USA vincantur, praematura est dicere hostem casum non habere. Multum egimus et longe venimus, sed multum difficultates ante nos adhuc habemus. Nunc Australia. Alius in fines exercitus German!
  Gerda confidenter respondit:
  - Dirumpamus etiam! In Helvetia et Suecia iam duo ambulationes fuerunt, et certe in Australia multo calidiores sunt.
  Andrea giggled et confidenter dixit:
  - Credo in victoria nostra! Alioquin simpliciter non evenire!
  Puellae in deserto calefacere cessant et ad onerariam recedunt. Refueling felix fuit. Puellae iungebantur e cohorte "Tigres" cum veteribus amicis.
  Puellae ex hac cohorte feminarum Mujahideen vacuas venabantur. Quae tamen pauca erant. Et iam laeti ad Australiam expugnandam profecti sunt. Alius continentis tam desiderabilis in Wehrmacht.
  Germania copias colligebat ad portum ac saltum parabat.
  Margarita cum antiquis notis occurrit Christinam et Gerda. Tamen non omnes adamantes possunt crucem equestrem accipere! Post hunc coetum, puellae mittendae sunt ad seminandum et ad castra specialia ad generandam prolem. Itaque in comitatu Russico tempus interesse non poterant.
  Pulchri- tudines tamen hilares ac pugnaces. Non amplius cupiebam dormire, et puellae se in secreto casula inclusit garrula.
  Magda, sedens in sella pellicea, dixit;
  - Paganismus, pro tota sua logica externa, etiam multis quaestionibus respondere non potest. Exempli gratia, unde multi demiurgei dii?
  Charlotte giggled & contestatus est:
  - Sicut monotheismus respondere nequit, ubi solus Deus, qui Universum creavit?
  Magda humeros.
  - Haec quaestio est quomodo dicere... Fide accipimus axioma Deum omnipotentem semper fuisse. Et hoc est axioma quod probatione non indiget.
  Christina dixit, caput quassans;
  - Impossibile est imaginari aliquid aeternum existere, et infinite fortis, et infinite sapere. quod est contra logicam. Ut patet in Tellure, simplices oritur complexus, et evolutionem videmus. et tunc ex pluribus simplicibus veniebant. Quod contradixerit observa- re.
  Exempli causa, humanitas magis implicata fit, non simplicior! Et omnino non vilescimus, sed perfectiores fiamus.
  Charlotte giggled and remarked;
  - Logice! Evolutio deorum inducit ad creationem omnipotentis Dei Demiurge!
  MagDus aspere instabat;
  - Talis philosophia potest animum destruere!
  Carolus oculos coarctavit et effudisset;
  - Sed quaeritur, quot annos natus est universum?
  Magda validam humeros evolvit.
  - Ignotum! Et quare talis quaestio?
  Carolus rationaliter respondit:
  - Pertinet ad rebellionem Satanae. Satanas est unus de angelis primis, nisi a primordiis. Quem vocant - Aurorae Filium! Et si rebellavit, probabiliter non multum temporis ab eius creatione et rebellione praeteriit . Et evenit ut per tot miliarda annorum placide agebat et subito circum delusus est.
  Magda frowned and cooed ;
  - Et quid?
  Paulus dolor dixit:
  - Et physici dicunt universum nostrum billions annorum esse! Tantum tempus capit stellarum lucem ad tellurem Terram attingere! Evenit secundum Bibliam billions non potest esse!
  Magda paulisper cogitabat et respondit;
  - Deus creavit lucem stellarum quae iam ad nos descendit. Adam et Eva adulti erant, non infantes. Sol, luna et astra iam lucebant. Hoc est, Dominus mundum in progressione creavit. Nihil ergo promittunt tua omnia.
  Carolus contumaciter dixit:
  - Vel forte probant multos esse deos? Di illi qui mundum creaverunt!
  Magda haesitans respondit;
  - Universum nostrum est plus minusve unitum et structum cum omnibus suis irregularitatibus. Praesentia multorum deorum eo ducit ut mundus in frusta divideretur.
  Andrea quoque satis logice obicitur:
  - Pugna magna multos homines aedificat! Nihilominus navalis machina una pars est. Ita, ac Universum a multis diis-demiuriis constituitur, sed mundus minus integer ex eo fit!
  MagDum extendit vultum et cooed;
  - Et hoc sonat - logica! Sed haec est logica pura humana. Nihil pertinet ad virtutem divinam, quae est incomprehensibilis.
  Charlotte giggled.
  - Simplicissimum argumentum - incomprehensibiles sunt cogitationes Domini! Id ita omnibus occasionibus referri et adduci potest!
  Magda in aurem:
  Et in omni genere hujus Domini,
  Desiderium in somniis video specimen involvendi ...
  Sed mirum in inferis fere nostri homines patiuntur;
  et a rebus oeconomicis Crudelis nostras alligat alis!
  Andrea chuckled.
  - Saturamini! Cur non ad truncum flectis?
  Magda pugnum movit.
  - Dominus vobiscum.
  Puellae coeperunt clare taedium ... Colloquium de religione non bene. Quid aliud potes dicere? Cogitationes bellatorum phalanx finitae sunt.
  Gerda lacus in colloquio tetigit;
  - Hic est noster "Leo" iustus formam germanici spiritus! Tam magna et cum sclopeto!
  Magda animadvertit, scabiosas plantas manibus massas;
  - Ac "Mus" etiam magis - significat fortior! Et armis eius crassius est! Et duo simul sclopeta!
  Carolus jucundissime exclamavit;
  - Mus pusillus venustus! Nos omnes in pulverem comminuet!
  Magda cepit et cantavit;
  - Maledictus et senex, iterum jurat inimicus! Tere me, tere me in pulverem! Sed angelus non dormit, et omnia operantur ... Et bene finient omnia! et bene finient omnia!
  Prudenter Carolus dixit:
  - Quis, angelorum auxilio, directe in infernum cadit!
  Magda victa est;
  - Quis est infernum in capite, in futuro unum infernum!
  Subito Gerda dixit:
  - Ego notam habui cum Charlottes t-34 cum tentarent! Et scis, tristique in Terra non est pessimus!
  Rufus torsit venenatus;
  - Non optimum, sed... uisibilitas eius est infirma. Re, difficillimum est a tali piscina intrare inimicum! Fatendum est!
  Gerda logice dictum est:
  - armatura bene aptata et propugnacula. Tametsi "tigris" -2, et "Leo" - munimen laterum melius erit.
  Christina haec cana nequam animadvertit;
  - "Leo" etiam habet bonam turrim, secundum frontis inclinationem. Frons autem "Tigris" 2 fere non inclinatur.
  Gerda respondit:
  Crassitudo autem armorum centum octoginta millimetris est. Minor scheda haec rectus compensat. Secundum turrim, "Leo" melius evenit quam "tigris", sed hoc, utique, finis non est. Novi nostri designatores aliquid perfectius certe creaturos.
  Et puella pulchra nudum pedem in ferro texit, ut musicum triduum sonaret.
  perforantur bellatores. Volebant dormire. Ut caperes aliquid interesting ibi...
  Interim bellum in Caucaso geritur. Germani, praeter Pantheram, etiam "Tiger" usi sunt. Simili etiam figura piscinae, sed paulo maior, gravior cum tormento 88mm, et armis crassioribus. Scilicet, pondus triginta quinque talentorum, plus, sed tamen non criticum, potest cum veteri tormento equitum et DCC pugnari. Autem, Vintik et Shpuntik iam 1000 machinam horsepower fecerunt. Et "Tiger" etiam ad litteram volare coepit. "Leo" apparuit, etiam crassioribus, praesertim armis ex parte, et sclopetis 105 millimetris.
  Cum pondo quadraginta quinque talentorum facta est perampla quaestio copiis Sovieticis.
  Hieme per quadraginta tres, quadraginta quattuor annos, Caucasus a copiis Germanicis captus est. Bellum secundum missionem Stalinist non ire coepit.
  Nazis mense Martio Indiam cepit et versus Australiam movere coepit. eodemque tempore exaedificata Africa.
  Stalin pacem omni condicione obtulit. Vere anno 1944, peracta Africa, Hitler condicionem pacis accepit Stalini.
  Conditiones onerariae erant, incluso solutione reparationum et copia materiarum rudium et aliarum rerum Tertio Reich.
  Aestate anni MCMXLIV in Britanniam accessus facta est, et Londini in una septimana ceciderunt. Post hoc in America magna ingrata incepit. Vintik et Shpuntik novas submarinas fecerunt, quae velocius navigaverunt quam navigiis et torpedoes ad radar petiverunt. Et plura reperiuntur.
  disco maxime fortis factus est . Etiam et justo magna.
  America usque ad diem Iulii 1945 tenuit et in deditionem venit. Tempus pacis venit. Temporalis veritas...
  Hitler paenitere quod Iaponia nimis territorium occupaverat. Et ipse tantum ultionem et terram occupavit.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1953 bellum cum Iaponia incepit. Successor Stalini Beria Hitlerum ei auxilium obtulit.
  Constat Fuhrer certis conditionibus. Nempe URSS plena viribus pugnat, sed solum Sakhalin meridionale et iugum Kuril redire potest.
  Beria, quae perampla tributa Hitler penderet, his conditionibus concessit.
  Inde ab initio parum prospere adversus Iapones bellum fuit. Scutellae volantes, quae armatae sunt cum laseris telis et radiis caloribus, maxime molesti erant. Ad litteram autem omnia combusta sunt in cinerem et in ramenta metallica liquefacta.
  USSR in praelium T-54 et IS-7 piscinas coniecit, quae etiam fortiores quam Iapones erant, et aircraft sunt.
  Bellum quinque menses duravit et cum victoria et occupatione Iaponiae finivit. Erat resonans victoria...
  Et in proeliis lacus Alenka super IS-7 se distinxerunt. Raeda bene praestitit et multos mastodones Iaponicae comminuit.
  Puellae autem nudis digitis utebantur, et satis accurate.
  Sed haec sunt singularia.
  USSR meridiem Sakhalin et iugum Kuril recuperavit. Itaque auctoritatem ac terras novas obtinuit.
  Hitler, reliquo orbe sub eo raso. Sed URSS semper in oculis erat. Fuhrer novas victorias et heroismum Wehrmacht voluit.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1958 novum bellum magnum Moscuae oppugnatum est.
  Puellae Germanicae in caelo pugnant. Albina and Alvina.
  Descendunt aeroplana Sovietica. Puellae paene nudae in uno bikini et discalceati sunt. Aeria tormenta in hostes feruntur.
  Albina currum Sovieticum pulsat et stridore;
  - Est concussa nostra sententia!
  Alvina etiam Fontes Yak intercludit et addit:
  Pro gloria imperii nostri!
  Et uno tempore milites cum hostibus pugnaverunt et pugnaverunt. et homines torquere amant.
  A Komsomol membrum cruciatus est. Nuda puella flagello spoliatur et flagello caeditur. Tum membrum membrum Komsomol nudum ferula calda pedes combussit. Dicendum et probaverunt.
  Tum digitos puellae fregerunt. Et tormentum maxime exquisitum est uterum Veneris face inflammatum. Et puella ex dolore inpulsa conscientiam amisit.
  Albina tamen ne ibi quidem mitesceret. Facem nudum puellae attulit pectus. Et frixit eam. Tum abscidit et teneras escas devoravit, exclamans;
  - Quam delectabile est!
  Altera papilla frixum Alvina cum lumine notavit;
  - Etiam hoc magnum est!
  Puellae autem germanae vere amaverunt.
  Sed non omnes creaturae sunt huiusmodi. Hic Anastasia Witchakova et Akulina Orlova in caelo pugnant, contra vultures Germanos.
  et suam sapientiam ac scientiam ostentant.
  Puellae discalceatis et bikinis pugnant. Munera mortis in hostes tendant.
  Et sibi cantant;
  - Gloria reipublicae communismi;
  Lenin inspiravit ad pugnam...
  Fascismus dorsi contritus est;
  Novum mundum aedificemus!
  Anastasia in hostem incensa nudis digitis utens, plano Germanico confodiebatur et blaterat;
  - Pro rubeo communismo!
  Akulina Orlova nudis cruribus utens hostem dextre percussit, eum abscidit et latravit;
  - Pro victoria spiritus Russici!
  Fremebant autem puellae in choro;
  - Pro matre et Stalin!
  Haec tam lenta pugna in toto orbe geritur frons.
  Germani certe fortes sunt. Moventur tamen lente cum magno damno.
  Puellae in peditibus pugnant.
  Komsomol puellis in sola panties.
  Hic Alenka machinam sclopetis dat, Nazis interfecto et totam pugnantium aciem excutit.
  Deinde dicit;
  - Gloria Russiae!
  Anyuta quoque in hostem figit. Hoc optime et clare. Caeduntur Nazis. Deinde nudo digito grenadem iacit, Nazis et stridore cisternam frangens;
  - Ad sanctum Rus'!
  Allah etiam hostes incendit. Hoc satis eleganter facit. Nuda calcaneo munera mortis eruit, faciens hoc artificiose. Fritz rufus pulsat et stridore;
  -Pro aetate communismi!
  Maria quoque in hostem figit. Nazis lacessit, quae eam maxime infestam et stridore facit;
  - Pro Rus' mater nostra!
  Et nudis digitis, grenade iterum mittet. Lacus Germanicus, accepto damno, volvitur ... Et ornamentum pugnae laceratur.
  Marusya , fascistas opprimens . Et nudis calcibus totum fasciculum tasque emisit;
  - Pro magna matre!
  Hinc tales puellae, mox perampla pugnatores. Sic omnes in ordine pror.
  Haec sunt pugnae quinque. Et quot fascists ruant. et nigri bellatores in offensionibus intersunt. Valde guys pugnantes dicere fas est.
  Sed eorum puellae Russicae sine caerimonia detondunt.
  A phalanx pulchra cum militibus paene nuda sunt. Et ut, solibus, scelerisque.
  Et in caelo videre potes Yu-888 Germanos currus potentes. Bombae in Sovieticae positiones deciderunt, hostes opprimendo. Et magna deditione agunt.
  Eva, omissis bombs, nudam premens, calcaneum in pedali rotundum. Munera iacens Sovietica, fremit;
  - Tertium Reich invictum est!
  Annuit hoc Agatha, evomens dona perditionis;
  - Iam omnes hostes fracti sumus!
  Et Nazis iam circumfluit Moscuam ex diversis partibus.
  Tunc Oleg et puellae iterum proelium inierunt, adiuvantibus Russiam vel URSS.
  Tunc puella Margarita discalceata illis se adiunxit. Item mulier adulta scriptori puella facta est circiter duodecim pro immortalitate et munere missionem implet.
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Nazis vicesimo iterum dimicaverunt.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Oleg Rybachenko, nazis gladiis caesis, tam pedites quam lacus fremuit;
  - Numquam dabimus in!
  et acutum disci ab pede pueri nudo volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede sparsae, Nazis et eorum aeroplana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Quid in oculis, quid in faucibus militum et elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladii eius ut fulgur sunt.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore digitos nudis cruribus pueri acus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat;
  - Ad novos fines!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Spit ex fistula. Mortiferas acus in digitos nudo iacit acus - lacus et plana iacit .
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Eh, fuste, eamus!
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustinus: Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versa. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam scapulis molendinorum. Digiti nudique iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya procellas Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fulvi bellatores cadunt et cadunt.
  Zoya clamat:
  - Puella nuda, vincet te!
  Et duodecim acus e calce nudum puellae volant. Quae recta in fauces Nazis.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Fusca armatos premit. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et haec est tam mirabilis bellator.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor ignea coma .
  Augustinus in ecstasi efferatus fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudis pedibus multum acutas, venenatas acus iactant.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnax. Nuda crura eiiciunt tot caedes. Non persona, sed flavis mors est capillis.
  Si vero dilabitur, prohibere non poteris.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Motus autem nudis pedis magis ac magis furit.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis circum iacentibus in tumulis cadaverum, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolat. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  etiam in Svetlana odiosa est. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex feri ierunt. Ferum proelium.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Occiditur Nazis, cadet.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Puer ferox belli scriptorem meminit. unde equi et homines simul miscentur.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et erunt talenta argenti!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et projice.
  ingenio puer insonuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. et plurimos pugnatores fuscos interemit plurimos.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et gladios suos in Nazis caesos. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam panthera frigidior sum! Proba te esse optimum!
  Et pisum explosivum cum valido e nudo puellae calcaneo fugiet.
  et inimicum feriet.
  Et tollet et destruet aliquos inimicos, lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios suos ferit, et neminem dimittet.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum brunneum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Loculum effugere non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur. Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus letalis a nudis pedibus volat, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Senex est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella rursus lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit:
  - Tenebrae ibunt! Maii rosae florebunt!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Et tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria inveniet!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola ferum et gladiis exequitur, lacus verrens. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg iterum centum nazis, meteoron ferens, abscissos. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos intercludit hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa igitur tua est!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interclusit.
  Augustinus de posset. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufus, nothus damnare!
  Augustinus arripuit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Oleg Rybachenko mur-:
  - Id quod tibi necessarium est! Ecce puella est!
  Margarita nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  In pugna Svetlana non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum eo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko valde auctor in proelio spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus fortis est, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Praecidit a Nazis et piscinas duo centesima capita elisa;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Oleg, fusci milites, gurgiti sunt;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita responsum sibilat;
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella quidem talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et iterum: Ululate;
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Disciderunt adversarii, et voltures ales, et editi;
  - Lupi sumus, hostem frigemus!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolet.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko gurgiti sunt:
  - O mane, pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha succidit Nazis et expressit;
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostes proiecit, obortae molem coortus, cecinit:
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha iterum hostes caedevit, turres lacus diruens.
  Zoya est celerrimus infans. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcanei nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Ita Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in proelio sicut diabolus in emunctorio.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Acerbe animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russici!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Oleg in pugna est et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  - Sicut tauri sumus!
  Margarita, fuscum exercitum comminuens, et lacus secans, sustulit;
  - Sicut tauri sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis militibus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Nazis seorsum et diruit;
  - Minime, non manu!
  Ipse etiam tollet et dimittet nudo pede stellam et conficiet multum fascistas.
  Natasha cepit et diduxit;
  - In TV nostra est!
  Fasciculumque acus interfector nudo crure fugit.
  Zoya, Nazis et lacus eorum destruentes, elidunt;
  - Nostra amicitia est monolithic!
  Iterumque tam durus est ut in omnes partes circumfluat circulos. Haec puella est pura adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus misericordiam hosti! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Et Augustinus satis logice dixit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum ejus, et da manum;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos eius avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt iurgia!
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficies!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. Puella pulsat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Et rugiens murmuravit :
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt sicut ungues . Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Furiosa canis tam.
  Et accepit et murmuravit .
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Et remugit Augustinus:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilitatis habet. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multus acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus exsibilavit;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum. Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Oleg cecinit respondens:
  - Perfectum erit banzai !
  Augustinus, nazis discerpens nudis manibus, secans eos gladiis, acus nudis digitis, destruens lacus et plana statim edixit;
  - In brevi! In brevi!
  Natasha , bellatores furvosi destruentes , elidunt ;
  - Denique - banzai !
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Oleg Rybachenko, caesis adversariis, edita;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita caesis militibus fusci imperii et arma lacus, cecinit;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum igitur officium fecerunt cum Nazis ... Et Soviet Russia imperium fuscum in expugnatione Moscuae devicit.
  Nondum bellum erat, sed URSS facultas iam ipsos Nazisos debellandi habebat. Itaque sex iterum interrumpere debebant exsecutionem missionem eximii ac refrigerandi.
  
  USSR INTER WOLVES
  Procuratio facta est ob ardorem solarem, propter quod, die XXII mensis Iunii, anno MDCCCCXLI, Civitatum Foederatarum, Britannia eiusque coloniae aversae sunt. Hoc primo bello cursus non maxime movebat. Germani simillimi in rerum historia progressi sunt. Etiam Fuhrer meridiem versa est, et Iaponia moram et-videre locum cepit ... Et iterum, hyems gelida exercitum rubrum servavit ab omni clade, et permisit ire in counteroffensiva prope Moscuam. Interea Iaponia possessiones illas occupavit in Oceano Pacifico, quae antea ad Britanniam et Civitates Americae Unitas pertinebat, quaeque accessiones copiae iam ingredi non poterant.
  A fronte orientali verno et prima aestate Germani plures victorias vicerunt et in Stalingrad iterum impetum fecerunt. Sed hoc est ubi discrepantiae cum re incipiunt. secundo absente Germanos plures copias ex Europa et Libya transferre, praesidiis tantum Italicis ibi relictis.
  Ac taetra non solum in Stalingrad, sed etiam in Tikhvin coeperunt. Jamque Rommel imperabat, quem Fuhrer ob cladem Britonum in Libya et Tolbukam captam magni aestimabat .
  Prima Tigris lacus etiam in proeliis interfuit. Rommel noctu taeterrimam iacit et Sovieticum copias ex improviso capere curavit. Addidere res eo quod Germani in aeroplano erant, ne ad dimicandum sociorum vires suas debilitarent.
  Nauclerus Massiliensis in fronte orientali rationes celerius assecutus est. Retro mense Iunio 1942, numerum deprimentium aircraft in centum et quinquaginta excessit, et crucem Militis Crucis Ferreae accepit cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Sed id justo volutpat erat.
  In caelo difficilior quidem erat Exercitus Rubrum. Et Germani Tikhvin capere potuerunt, ac deinde plures civitates plures, et Leningrad duplici anulo abscindere, hanc urbem iterum obsidentes.
  Imperium Sovieticum Leningrad perrumpere temptabat et in medio impetum facere. Sed in his locis res bene gestae non satis virium fuit.
  Sola consolatio fuit quod Nazis in Stalingrad adhaesit, quod iis occasionem dedit subsidiis novis colligendis.
  Sed Leningrad obsessa mansit. Hactenus Turcia et Iaponia bellum non inierunt, et URSS facultas pugnarum aestus convertendi habuit. Mense Novembri 1942, copiae Sovieticae prope Rzhev et Stalingrad taetras immiserunt.
  Sub Rzhev successus non est consecutus. Sed prope Stalingradum anulus clausus est. Sed ut tempor ex. Tertium Reich multo plura subsidia habuit, et Rommel ab septentrione Stalingrad versus foedum, et Mainstein ab austro movit.
  Res ulterius inopinato Iaponiae introitu in bellum aggravata est. Samurai, quamquam proelio in Sinis coe- leste, Vladivostok aggressi sunt.
  Hirohito verisimiliter timuit ne Tertius Reich amitteret et bellum inisset.
  Praeterea Iaponia copiae et pedites satis habuerunt pro offensionibus scaenicis.
  Exercitus Rubri confixus est, et Rommel ab septentrione ad Stalingradum erumpere curavit. Mainstein ad tempus cessatum est, sed additis auxiliis et auxiliis Paulo acceptis cum iam expeditis copiis coniunxit.
  Itaque alius anulus exstitit quo se copiae Sovieticae invenerunt.
  Post pugnam pertinacem plerique deleti et capti sunt. Post quem Germani Stalingradum ceperunt. Et mense Martio 1943, Türkiye bellum quoque iniit. res etiam difficilior facta est. Germani superiores in aere. Marcel superavit talliam trecentarum aircraftrum demissam et primus Germanus factus est ut crucem ferreae crucis secundae equestris cum foliis Gladii et Diamondi reciperet.
  Mense Maio Germani novas taetras iecerunt, massive utentes novas piscinas "tigris", "Panther" et "Leon". Progrediuntur autem feliciter, quamvis Rubrum Exercitus validam defensionem susceperit. Sed copiae iam inaequales erant, cum copiae Sovieticae in tribus partibus simul pugnaverunt - Contra tertium Reich, satellites eius, Iaponia et eius colonias et Turciam. Res per totum bellum Nazis indictum aggravavit, quod pluries sine bombinge ab sociis in armorum productionem crevit. Itaque casus URSS celeriter minuebant!
  Verum, Fritzius lente progreditur, cum ante eos funditus munimen erat. Et milites Sovietici experti fortissime pugnaverunt. sed adhuc pereunt.
  Tamen magna virtute pugnaverunt, et quidam milites summae classis ostenderunt. Hic, exempli gratia, lacus Elizabethae in vulgaribus T-34-76 pro Nazis pugnat.
  Germani ad Sovieticum cuneum aut porcum tarde instruxit. Leo gravissimus et optime munitus piscinam praecedit. Pantherae similis est, tantum multo maiora et nonaginta talentorum pondo. Armorum frontis alvei est 150 mm et quasi T-34 prona, et latera 82 mm declivia. Frons turris plerumque optime munita: 240 mm declivia, latera etiam debiliores quam 82 mm, alveus instar. Et sclopetum validum, 105 mm longum, cum dolio longo 70 EL. Haec piscina eminus feriendi capax est.
  Elizabetha calceamenti ad summum unum pede nudo transfert.
  et triginta quattuor velocitates portavit. Vanum est e longinquo mittere "Leonem" et propius accedere. Machina potens Germanorum proiectum vim letiferam mittit. Irruit. Puellae in piscina hilariter rident et nudos pedes movent.
  Calet in Caucaso septentrionali in fine Maii, et pulchritudines in bikinis multum ioci habent.
  Elena notat sibilo:
  - Nunc fascist magnus in cornibus erit!
  Ekaterina nudum quatiens crus sient, consentit;
  - Certe eum feriemus!
  T-34-76 accelerare pergit, sed celeritas longinqua via limitatur. "Leo" vix omnino repit, et velociores "Pantherae" et "tigres" tardant ita ut ante non trahant.
  Sed hae machinae periculosae sunt, praesertim Panthera, quae quindecim gyros minutum iecerunt. Ex quo mirum videri potest.
  Euphrasia nudum calcaneum vapore premens, stridore;
  - Pugnabimus modis egregie!
  Tormentum piscinae "Leonis" insigne detrimentum habet, is tantum quinque gyros per minutias ignescit. In universum non egregie exemplum. Nimia armatura est, et nimis longe ferire necesse non est. "Tigres" et "Pantherae" e duobus chiliometris perrumpunt, maiore intervallo mobili ac parvo triginta quattuor ingredi fere impossibile est. Tantane tanti fuit ut Leonem tam valido sclopeto ornaret? Aliae piscinae Sovieticae leviores sunt, excepto KV-1S, sed haec piscina etiam nullas utilitates defensionis habet, et pulsis effectus tantum peius est.
  Elisabeth corpus suum tendit et stridore;
  - spiro pectore, aere lato undam;
  Lucet, sine fine siderei vestis ...
  Affectae ludunt, nudis pedibus vivunt puellae;
  Lude in caelo, ad solem semper volare volo!
  Haud facile est Lev piscinam perrumpere, etiam in latus. turris latera, sicut Pantherae, declivia sunt, item alveus superior a lateribus. In his lacus, figura typica iam recepta est, dans tutelam magis ob clivos. Non sicut "tigris", fere quadratus. Sed "Tiger" ante bellum elaboratum est, et quasi uniformis KV apparuit. Sed "tigris" -2, posterior evolutionis forma etiam "cati" est, et mox haec piscina in seriem ibit. "Leo" in tabulam irrumpere etiam fere potest. Solum alveus inferior pars non armaturae habet, sed scutulis tegitur. Hoc est, comminus perrumpere debes et inter rinks prorsus acquiras.
  Itaque puellae difficile opus habent. Porro triginta quattuor tantum in motu agitantur ut accurate sagittare vix possit.
  Elisabeth amicos suos interrogavit:
  Possumusne hostes vincere?
  Elena confidenter respondit:
  - Cum puellis calceos non habent, nudis pedibus talem sensum acquirunt, ut hostes ferient.
  Cum hoc Elisabeth consensit:
  - Ita nudae puellae victoriam spondent!
  Itaque, clade evitata, triginta quattuor naves conscendunt. Praecipuum hic est, etiam Pantheram et Tigris tormenta vitare. Ieiunia et accurata sunt. Et has piscinas in capite vel ferire non potes.
  Elena Germanorum digitos nudos utens. Sed praeteriens skating rink dum movens fere impossibile est. Sed rink hostium skating fracta est et "Leo" desinit.
  Trigesimo quarto rursus transit. Mittitque mortiferum proiectum in inferiorem partem.
  Notae Ekaterinae:
  - tormentum nostrum outdated - "Leo" vere capi non potest!
  Sed cum in moleste ferret, Elena partem hostium perculit, et "Leo" ignem comprehendit.
  Puellae non tarditatem rursus virga proferunt. Nunc debiliorem scopum habent: "Panther". Satis est dextra parte ferire.
  Elisabetha notat:
  - Practical cat!
  Catharina ridens dixit:
  - Sed vix ita repit ut e tegumento "Leonis" non evadat.
  Et Elena procul accensa ad Pantheram, quae longe evasit, latus aperuit. Illa gracilem unum - 40 mm habet, nec refert quod iuvetur.
  Lacus Germanicus cum crepitu explodit. Imo pulchri- tudines acriter eruditae sunt.
  Capiunt gratia bellicae pulchritudinis.
  Sed conchis sibilo transeuntibus, arma fere tangentes.
  Triginta et quattuor periculosissimus est, et assimilatur homini qui inter fluit fluit.
  Elisabeth nudo pede iterum accendit et cantavit;
  - Omnia possum, Wehrmacht cum deditione feriemus!
  In talibus puellis utique diabolus non est terribilis. Rolandus licet offensus est pugnax, et multum lacus habent....
  Vires sunt inaequales. Etsi numerus carrorum proxime aequalium est, Germani graviores sunt. Multae piscinae Sovieticae leves sunt et non satis pugnae contra monstra Nazi- parati.
  Sed turba Elisabeth operatur prodigia et propagines alterius "Panther" in eunt.
  Komsomol membra cum fistulis pugnant. Accurate iaciunt. Concurrunt , nudipedalia , calcibus undique . Hostem dextra feriunt in scopum.
  Alenka imperat ardore;
  - Puellae, nolite dare!
  Et nunc tormentum proiectum exspuit, prorsus ad T-4, perforans hanc piscinam. Hic vero "Leo" non ita facile. Heic mihi experior.
  Anyuta demonstrat in curru nudo cum digitos et pampinos punc- blank, dicens:
  - Gloria communismi!
  Alla etiam propagines accuratissime addit;
  - Gloria heroismi!
  Nihil dicere potes de puellis hic bellicis - supremi ordinis et aerobatici!
  Maria, cibans proiectum in sclopetum, cecinit;
  - Altior ac superior;
  Volucrum nostrarum quaerite...
  Omnibus inspirat propens ;
  pax finibus nostris!
  Marusya addidit Fritzium incendere;
  - Hoc certum est...
  Massa heroismus Russorum et non solum populus Russorum in omnibus manifestatus est...
  Mensus cuculi obvoluto sono, sicut horologium cymbalis, traduxit fossas. Arbores rarae, densa viridi corona in procellis ventorum, tanquam in salutatione munientes, milites fessos salutant. Concessio, hoc etiam videri potest quasi quaedam admonitionis, inquiunt, tu ad proximum mundum ibis!
  Cohors, duce Vladimir Mikhailovsky, superioribus proeliis crudeliter pulsata, praesertim mense Maio, cladem nunc tironibus raptim repleta est, unam ex periculosissimis locis tegere parans. Tres chiliometrorum ad orientem, aquae Tanaiae in flammas bellica ruunt.
  Pleraque calami ex bombis incendiariis exusta, aqua ex fuligine nigra versa est. Utque ingentes par maerens dedecus, strues pontis e flatu diruit unda solum, sustinet agentes.
  In scaphis munitissimi loci dona agrorum portant nec non pixides munitionis pro militibus heroicis Sovieticis, parati ad dimicandum mortale cum iratis catervas Nazi.
  Ita quattuor ex illis capsulam longam trahebant ad rubi vestitum cum wolfberries. Ibi, cavea cavea cavea cavea ut mohawk in insidiis latebat. Tres milites et luscus tormentarii Alesya in sclopeto operantur. Puella tenuissima est, sed manus nervos ab labore consumuntur. Etiam una cum guys laqueum parare conatur, si piscinam vel vehiculum "vehiculum armatum" Nazi gregi naturali praeterire conatur.
  Milites, magna ex parte, adhuc omnino imberbes sunt et non accensi, iuvenes, qui tironem cursum brevem expleverunt, unum et dimidium menses, plus, scilicet, disciplina praescriptionis in URSS bene constitutae.
  Quidam bellatores iam experti sunt. Differunt a novellis saetis, acumine motuum, alia soni. Praesertim luscus Ivan, qui pirata verus similis videbatur, barbam emisit. Insignia tituli, et iam duo ordines variis proeliis receptis, vel potius primum apud Moscuam. Cum impossibilia videbantur, impedierunt Fritzium, etiam adversarios duos centum chiliometrorum eiecit, sicut canes indagines.
  Quot arma relicta Fritz habuit. Fortasse non tantum, et praedia saepe congressi sunt, sed onerarii portatores cum tormentis tormentis et machinae armatae ut pedites Sovietici aestate et autumno anni 1941 tam graviter cruciarentur - saltem duodecim dime!
  Sed cum gelu excederet triginta gradus, omnia haec monstra Teutonica amiserunt facultatem movere simpliciter ... Gasoline concrevit et uncto adligat.
  Infeliciter defecerunt ad finem Nazis conficiendum. Plerumque per culpam imperii, quod magnas copias petiit, ad expugnandas civitates in quibus Germanorum unitates contrusae erant. Etiam ac venit thaw - nefas sit.
  Vere in secundo ordine Ivan meruit - felix fuit ducem et plures duces propter insidias interficere. Pugnatum tamen est ex parte aliqua. In insequendo fragmentum erraticum Ivan Krasnov in facie percussit, eum oculo privans. Heu, hoc bellum est, non pellicula natorum, ubi summa indoles omnes triturat, et etiam centum tormenta tormenta eum ferire non possunt.
  Et nunc corporaliter laborant: fossas, cellas et foveas fodunt.
  Eos praedones adiuvant, dum campi tranquilli sunt et ipsi latinae puellaeque oraverunt ut fratres maiores suos adiuvarent. Etiam studiose laborant, plura moliuntur, non vires computantes. Sic intumescant et papavere venae in sient, callosis manibus, nudis, pedibus contusis. Simul tamen canere vix possunt;
  Proles communismi sumus auctorem -
  Ignis, tabernaculum et bucina tinnitus!
  Incursio fascismi damnatorum -
  Quis atrocem fugam expectat!
  
  Quid his proeliis perdidimus?
  Et tunc in proeliis cum hoste comparandis?
  Facti sumus iusti filii mundi -
  Jamque bellicosi patrii!
  
  Sed Hitlerus gradum arripuit ad nostrum caput;
  Omissa bombs sine numero cataracta!
  Mihi autem patria caelo pulchrior est -
  Iam venit occiduus cruentus!
  
  Respondebimus ad impugnationem acriter -
  Etsi ipsae altae sunt, heu, parvae sunt!
  Sed gladius in manu fragili teenager -
  Fortiores legiones Satanae!
  
  Lacus NIVIS NIVIS RUO,
  Et diripiat in tres dividimus!
  Vigiles turpiter a tergo petant;
  Sed sanctus Deus eos acriter puniet!
  
  Quid decrevimus? et opus pacis
  Et pro eo, heu, jaciebam!
  Iam taetra tranquillitas est.
  Est etiam violentia!
  
  Cum puella discalceatus curritur -
  Etsi ninguit, pruina sicut carbo ardet!
  Sed nolite timere, pueri norunt -
  Audacter fascist in sarcophagum glans eicitur!
  
  Hic pro vili Fritz comitatu;
  Ceteri timidi sunt in procursu!
  Confringimus pedites sicut falce in proelio -
  Aestatibus iuvenibus impediti sumus!
  
  Victoria res gestae, mense Maio, erit.
  Nunc blatta spinosa est, dura nix.
  Puer nudatus est, soror eius nudis pedibus incedit;
  Pueri in panniculis occurrunt prohoy!
  
  Unde istae copiae?
  Dolorem perferendis et frigoris, id egestas!
  Cum sepulchrum mensus amicus fundi ;
  Cum gemit amicus - Moriar!
  
  Christe nobis praelatorum benedicit;
  Patria, inquit, tibi a deo data est!
  Haec est prima omnium fides,
  Soviet, patria sacra!
  Longe sonus est accessus lacus, et stridore planus in caelo. Et valida iam rugit oppugnatio telis. Ex hit testarum altarum explosivae, glebae terrae et caespites fusiles in caelum iaciuntur. Hic pugnam legit. Maior Vladimir Mikhailovsky tropaeum binocularium in manibus tenet, appropinquationem ferri fascist NIVIS SPECTANS. Munitores ad extremum repellere conantur, sed sclopetis manibus excedere et pugnare nolunt.
  Satis arma omnibus non sunt, cum loci pueri venationes sclopetis et etiam arcus ludicrae attulerunt. Quisque velit fortiter pugnare et vincere. Sed ultima cogitatione de matre tua mori non poteris.
  Maior Mikhailovsky dat ordinem:
  - Noli ignem aperire sine imperio!
  quadraginta quinque " tantum habent pro tota armatura, quod significat casum esse ut Fritz propius dimittat.
  Praemisit, ut Nazis consuetu- dine, carros maxime munitos; obterere t-4 et tormenta auto-propelli "Venator". Ascenderent vehicula levioribus ac peditibus leviter lassi.
  Cars et motorcycles Nazis nunc et tunc tardus ad timorem praevaricationis praemisit ...
  Sed auctor Julius Petrov probat eos non gratis hic mansisse. Vix anti-lacus meus, glutino homefacto illitus, et in summo caespite, quod ope filum invisibile facit, inter truncos, sub T-4 rubigo movet.
  Praesens lethalia lammina decidunt ferro eruca. Explosio non videtur nimis valida, sed eruca avulsa est, et lacus Nazi fumigare incipit et circum turrim circulos.
  Ceteri pueri similibus artibus utuntur. Cum Germanorum pedites ignavi sint, et tormenta lacus et autocineta se inermes a fronte inermes, hac poena punientur.
  Nobilis "Venator", humili silhouette et valido armis, similis turturis complanata spectat. Hoc sclopetum auto-propellens satis nuper apparuit in fronte Soviet-Germanica. Ob bonum incessus effectus, tormentum quod spatium honestam et victum in proelio penetrare potest, Venator statim in linguis parabola factus est.
  Sed erucae eius adhuc ordinariae sunt, licet latae... Sed melius est fundum currus subruere et interiora eius exspuere facere cum partibus parce.
  Hic "Venator" naufragus est, sicut pirata celox gubernaculo fracto, ad latus labitur et contra T-4. Tum loculi ferrei in brucho incipiunt ardere, et post aliquot momenta ob telam detonationem explodunt.
  Duodecim medium pondus cars iam cessaverunt, fracti et inopes.
  Caeteri vero, praesertim multi armati milites, sequuntur. Hic gun auto-propellitur "Okhotnik" velocitatem carpit et in foveam camouflaged incidit. Erucae tantum desuper haerent et inermes movent.
  Gaudent propugnatores. Alicubi in effossis foveis homemade explosives. Id in difficultatis. Scilicet quam dynamitis, sed ut inactivandi undercarriage satis est.
  Fritz caedes graves patiuntur, vehicula onerariae armatae deficiunt, quaedam per plagas periculosas transeunt, sed obviis tasque explosivis et coniectis.
  Hic, etiam ingeniosus, iuvenes pugnatores parvas catapultas aedificaverunt. Singularis e ligno destillatae sacculum projiciunt spiritum mixtum pulveris pyrii.
  Cum feritur, armatura vectoriae Nazi tenuior cedit, ut nautae caeruleis flammis ardeant. Insanire dolore, Fritz corque fremunt, et ora torta spargunt horrore.
  Expedita sint vel deserunt quibusdam...
  Sola misericordia est quod multi sint hostes, nonnulli vehicula, omnia tormentorum igni inundantes, ad fossas accedunt.
  Et impingunt in erinaceos... Alesya interim dirigit quadraginta quinque . Scilicet, T-4 et "Venator" caput non accipies, sed latera experiri potes. Nihil dicam de curatoribus armatorum portantium. Omnes effodiunt, et candente metallo veru sanguinem aream facient!
  Sclopeta parva qua- libet multa commoda in magna una - rate ignis, otium camouflagii habet. Et quomodo metas eligere sciant.
  Nazis gannit, hyenas immaniter. Inter latinas Sovieticas mortui et vulnerati sunt. Maxime tragicum est cum iuvenes pugnatores qui iam vivere coeperunt mori. Hic est puella infantula auctor, sarcina explosiva vix elevata, cum ea sub vestigiis piscinae mediae T-3 ruit. Deformis capsula cum longa, sed videtur truncus tenuis prosilit et turrim quadratam ab ea revellit.
  Et pugnatores rursus tasque iaciunt, et tormenta tormentorum motorcyclorum reptantium configere coeperunt. Et capita Nazi militum quasi cerasa matura grandine diruta eruperunt.
  Gas lacus magnarum motorcyclorum explodit, eiectis rivis ignis violenti. Sentit ut de infernalium geniorum tumultu agatur. Hic sunt portatores loricati qui collegas suos miseris iungunt.
  Alesya demonstrans "Venator" tendit ad inferiorem alvei partem. Illico difficile est, sed hoc solum casu erumpere per tormenta truci auto- remisi. Motus digitorum lenis, et turn turn.
  Tormentum mollis resilire dat, et machina fascist in medium scindit. Et vexillum cum swastika in lutum cruentum cadit.
  Alesya susurrat;
  - Iustitia sacrificium postulat, eleemosynae donationes et victoria iustae sacrificii causa!
  Rursus, torrida puella nuda quiescit ut biorhythmos Terrae melius sentiat, et flatum foeni cum plantis et surculis iterum insidiosum T-3 feriendo ad iuncturam suam.
  Perspici potest omnes fere lacus mediae Nazi armadae iam debilitata sunt. Hic ille a auctore puero, iniuria obstante, dolium cum mixtura carbide, carbide, pulvere carbonum, scobe cum parvo phosphoro mixto, abreptum est. Heroicus puer ultra dolium per vulnus impellere valebat, et Andrey eius comes, se in procursu transgressus, quadraginta ton Shmel impetum tormentorum sub rotis sui propellebat. Obsequium tormentorum 150 millimetretorum emissa, et elevatum manebat. Animae autem munientium, e scissis corporibus volitantes, ad regnum beatum coeleste properaverunt, ubi nunquam vis ac dolor est.
  Superstites onerarii fascistici, subsidio graviorum collegarum amissis, retro vertere coeperunt ... Fremitus musicae Wagner cessavit, et fuga communis coepit.
  Vladimir Mikhailovsky sanguinem e fronte tergens dixit:
  - Bellator Russicus stans mori potest, sed super genubus numquam vivet! Russia sanguinem mittere potest, sed nullus sanguis animos ac fidem in patriam cruentabit!
  Et munitores superstites hoc confirmant... Etsi multi iam combusti et laesi sunt.
  Et Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova in caelo pugnant, parati sunt certare cum Massilia iactantia, quae iam plus quam quadringenta ascensoria lacerata est, pro qua quintum gradum crucis equestris ferreae crucis accepit aureis. quercus, enses et adamantes.
  Puellas autem serio certare certas constituit. Hi in eodem bikini ac discalceati pugnant. Luftwaffe planis terebrare.
  Anastasia ope nudorum pedum intendit sclopetum ad scopo, prosternit fascistam, et dicit:
  Fides nostra magna est
  Semper manebit!
  Ac annuit socio. Akulina quoque fascistam pulsat, eum percutit, nudis cruribus et strigibus accuratissime utens;
  - Pro magnitudine idearum communismi!
  Et dentes margaritis nudo. Talis puella pugnat et educata est.
  Et micat suis dentibus.
  Anastasia alterum planum germanicum transcurrens, in eam Yak-9, infensi stridore;
  - Aquila super planetam Russiae;
  Expandentes pennas suas tollent ...
  Inimicus ad rationem vocabitur
  Victus eris, fractus!
  Akulina hoc libenter confirmat adversarios pulsando:
  - Confringetur!
  Quamquam pulchrae aces puellae etiam apud Germanos apparuerunt. Albina et Alvina in novissima pugna ME-309. Tales pugnam furati sunt bellatores.
  Et aeroplana Sovietica mira agilitate deturbant. ME-309 est potentissima aircraft cum tribus tormentis aeris 30mm et quattuor tormentis machinae armatis. Contra tale monstrum, cars Russiae resistere non possunt.
  Si prosternunt, sine misericordia descendunt.
  Albina, nudis digitis utens , tormenti aircraft ad scopum cantavit. Hostem illa feriunt, et elidunt;
  - Pro victoria tertii Reich!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Hostes etiam Livina feriunt. Sovieticum Yak-9 succidit et cooedit;
  - Pro magnis finibus exercitus nostri!
  Et despiciens amicos suos.
  Certat, occupata rogationibus et Huffman. Nondum inter magnas civitates est, sed progreditur. Possis etiam dicere monstrum inferni.
  Germani, lente tamen et cum magna caede, in Volgam oram eunt, ad Caspium mare appropinquantes.
  . CAPITULUM #2
  Vires haud dubie dispares erant. Aviatio fascist maxime molestus fuit. Focke -Wulf in magna multitudine et armis validis et velocitate frontem ingressus est quaestio de Exercitu Rubro. Atque haec raeda difficilior erat. Ipsa est durabilis et gravis armatus.
  ME-309 etiam incommodam admirationem evaserunt gubernatores Sovietici tam velocitate quam armis. Et ille fere unitates Sovieticae plurimum concidit.
  Bombed Soviet positiones et novus Yu-288 bomber, machina validissima. Quattuor talenta bombarum sub onere solito portaverunt et sex talenta in versione reloading. Et unitates Sovieticae bene obtinuit.
  Rommel etiam classi suae ducem praebuit, Mainstein vero similem.
  Propius et propius Germani Astrakhan appropinquant. Et, inopinato imperio Sovietici, Fritz in Volgam impetum fecit in directum Kamyshin. Audax erat, sed potens moveret. Dumque eos prohibere difficile erat.
  Sed defensio Exercitus rubri adhuc fortis est ... In hebdomada Nazis quinquaginta chiliometrorum processit et cessaverunt.
  Obviis scopi a Sovietica unitates...
  Eodem tempore, Iaponica contra Alma-Ata taeterrimam evolvere conati sunt. Et tunc atrox proeliis plenis adductis erant.
  Puellae cum viris aeque pugnaverunt, ac fortasse etiam meliores.
  Margarita Magnitnaya et Tatyana Bulatnaya - puellarum pulchrarum, e machina tormentorum accensa.
  Exortum est samurai et cantata est;
  - Ne cum somnio
  Primus gradus in vita est...
  Vides iterum supra Terram;
  Furentium voragines impetus!
  Margarita grenada homicidam nudis digitis iecit, Iapones scidit et cecinit:
  - Nemo nos prohibebit
  Nemo nos vincet.
  sepeliemus in terra , v.
  Amicitia nostra monolith est!
  Tatyana inflammata hoste consensit;
  - Vere monolith!
  Iapones in Alma-Ata progrediuntur. Milites multa et varia subsidiorum genera habent. Tales sunt pugnae latinae. Sed puellas eas metendo. Pugnant perdite.
  Tatyana Bulatnaya aliam grenade proiecit, samurai seorsum laceravit et cantavit;
  - Pro meo magno opere!
  Et nictavit oculis suis sapphiri-coloribus. Laeta puella, nihil potes dicere.
  Et Margarita, nudo calcaneo, munera mortis accipiet et mittet, milites Iaponicos discerpens.
  Et cantet:
  - confusa sunt omnia, implicata in turbine doloris et aerumnae.
  Iterumque citri in Iaponia cum nudo digitorum... iaculatur.
  Nudus ad umbilicum et discalceatus bellator Oksana ad eos repit et per cistam tasque protrudit, insusurrans;
  - Puellae frigus erit!
  Et omnes tres fortes cantant;
  - Samurai volavit in terram, ferro et igne presso!
  et pulchri- tudines magna cum furore pugnant. Ibant per ignem et aquam et non in vanum tibiae aeris.
  Hic Oksana grenadam cum nudo pede iacit, Chikha lumen Iaponica lacus percutit. Bene, magna meta est.
  Margarita, in hostem figens, cecinit;
  - Credere potes sine fide! Potes causam absentiam facere!
  Tatyana logice dictum est:
  - Quod dicis paradoxon!
  Margarita grenada nudis digitis proiecit et logice dixit:
  "Estne paradoxon ingenio amicus?"
  Tatyana vicem dedit, samurai falcavit et pactus est;
  - Utique, amice!
  Et bellatores ceperunt illud et subsannaverunt.
  Pugnat Oksana ad summum gradum. Et palmites de diversis punctis, et puella quasi cacumen deducit.
  hae pulchri- tudines, nulli quicquam ferent. et laesae maiestatis cum samurai.
  Ignem ducit et Angela. Puella quoque ferox et cana est. Milites nudis pedibus pugnare malunt, et rationes peramplas facere facinora.
  Angela vicem dat et ridens dicit:
  - Audacter in pugnam ibimus;
  Pro Sovietica potestate!
  Et nudis digitis homicidam citreum proicit.
  Proelium geritur et iam impetus Iaponicae desinit.
  Iam finis Iulii quadraginta tres est. Nazis ad ipsam Volgam Deltam accessit et ibi praelia coepta sunt.
  Elisabeth et turba eius pugnant perdite. Prima Tigris-2 lacus etiam ad frontem pervenire coepit. Similes sunt "Panther" et "Leo", sed medium. Item cum angulis rationalis inclinationis armorum et diu-feralis sclopetorum 88 mm caliber 71 EL. Ponde sexaginta octo talenta et prope piscinam "Leon" in armis terminis, sed paulo minore magnitudine.
  Magna lacus, nihil dices.
  Elisabeth et puellae Germani venantur. Perrumpunt t-4& stridore;
  - Gloria ideis clarorum annorum ;
  Semper paratus est clamor munientium!
  Dicamus bellatores primi ordinis. Et non solum gloriose pugnant, sed etiam cantant;
  Unio indissolubilis populorum liberorum est;
  non erat vis et timor concitatus.
  Et benevolentiam hominum illustratorum;
  Amicitia, lux, ratio, virtus in somniis!
  
  Gloria libera Patriae nostrae.
  Potestas creationis est firmamentum in aeternum!
  Vis legitima, voluntas populi;
  Etenim pro unitate - simplex homo!
  
  Per procellas Sol profectus nobis affulsit;
  Per procellas et procellas procurrimus.
  Montes quasi sine pondere movemus;
  Venit totus mundus, versus communismum colludens!
  
  Gloria libera Patriae nostrae.
  Potestas creationis est firmamentum in aeternum!
  Vis legitima, voluntas populi;
  Etenim simplex persona pro unitate stat.
  
  Planetae populi fratres coniunguntur;
  Buddhist, Muslim amici in perpetuum!
  Glorificetur animus, magnum nomen;
  Omnes gentes orbis terrarum quasi familiae sunt!
  
  Ave libera Patria;
  Potestas creationis est firmamentum in aeternum!
  Iuris potestas, populi voluntas;
  Etenim simplex persona pro unitate stat.
  Puellae bene cantant, et melius pugnant, et talia facinora agunt. Historia licet a victoribus scripta sit et ea nesciatur, an amissae belli memores erunt?
  Alenka, cum suis gravidae et puellis quadrigis, hostes in Volga Delta retinere conatur. Et ostendit quid pulchritudines principio sint capaces.
  Ut sit amet efficitur quam.
  Nuda pedum figit anyuta fremit;
  - Temporibus communismi gloria!
  Et sic pugna tota sumebat et sonantibus vocibus sonantibus;
  Nos pro meliore sorte
  Ut facilius vitam hominum ...
  Et nos turba damnatorum comminuet;
  Ut pauciores sint adversarii mali!
  
  Super nos cherub aureus alatus;
  Ad gloriam matris nostrae Russiae...
  Creditis invictae gentes, Rus';
  Et faciet omnes in terra pulchriorem!
  
  Data est nobis facultas pro patria pugnandi;
  Magnitudinem patriae defendens...
  Etiam interdum vitae justo a elit.
  Licet coelum imago sit!
  
  Quisque eget somnia sua;
  Mihi crede sapienter, communismi...
  Tanto plus felicitatis est in Terra;
  et ignes revanchismi non venerunt.
  
  Noster tsar, Pugachev ingenii magni,
  Ad sanctum certamen rusticos suscitavit .. .
  Negotium aliquod erit usque ad umerum;
  et puellam discalceatam ama!
  
  Etiam fortiores fient diabolo
  Cum fines scientiae transeamus...
  Nebulone complanata sub ungulis;
  Etiamsi evulsa arteriae scaturiens sanguis!
  
  Ita, amici nostri recti sunt;
  Matre feliciorem facere possumus ...
  Homines omnes unam familiam credunt;
  Magna Russia radians !
  
  Specta homines fortiter in horizonte;
  Ne mala nubes tegunt caelum.
  victorem hostem dabimus;
  Tuque eris, felix in bello fortis heros!
  
  Nescio verbum ignavum
  Nos Russi minime sumus inferiores.
  Nos Svarog habemus Iesum album;
  Et in perpetuum frueris Mai!
  
  Puellae et pueri in choro;
  Puellae nudis pedibus intrant...
  Pro nobis tamen, omnipotens Deus, Rod;
  Ne sis psittacus puer inexcusabilis!
  
  Lenin ad pugnam;
  Sapiens Stalin benedixit...
  Cherubus potentes expandit alas suas.
  Et musculi nostri simpliciter e ferro sunt!
  
  Patriae majestas erit
  Tales sumus milites pro Deo.
  Hie ferro gloriam confirmabimus ense;
  Quod scutum apud Svarog commissum est!
  
  In summa, fideles in Domino,
  Ad gloriam clarissimae Russiae...
  Modo novimus militcs aquilas;
  Post nos Deus Albus Christus Messias!
  Hic, a sclopeto exacto ictus, "Leo" illuminat. Ita Nazis in cornibus speciem habet.
  Dum proelia geruntur, pueri tempus non terunt.
  Dasha et Vaska agmen Germanorum vagantur. Vident quomodo armatura in columnis moveatur. Motorcycle ruunt, tormenta auto-propelluntur reptantia. Multae copiae sunt, cum SS, aliaeque unitates.
  Vaska animadvertit Ferdinandi motum, potentem Germanum auto-inflexum piscinarum destruentium sclopetatorum.
  Puer puellae insusurravit;
  - Spectat ut Fritz accessiones copiae Stalingradi septentrionalis moveantur.
  Dasha notavit cum risu:
  - Nostri eos usquam tere!
  Nemtsev ex plaustro irato apud guys clamat. Pueri exuunt et currunt, micantes, cinerei pulvere, nudi, calcibus rotundi. Possunt etiam eis queue dare.
  Puer et puella ad frutices cucurrerunt et insilierunt. Dasha alacres notavit:
  - Facientes omnia facere possunt!
  Vaska cum hoc consensit:
  - Utique... Certe vincemus!
  Dasha alacres cecinit;
  - Exspecto victoriam! Victoriam exspecto! Qui cupiunt compedes frangere! Exspectantes victoriam, expectantes victoriam! Poterimus vinci fascism!
  Vaska hoc facile consensit et erucae digitis pedum natorum suorum attrivit:
  - Possumus! Nati sumus ut fabulam adveho verus!
  Dasha despiciens et notavit;
  - Et quod? Puto nos ut fabulam veracem faciamus, et Wehrmacht pulvis fient!
  Et pueri in summo pulmonis choro psallebant;
  In nomine Domini nostri justi,
  Quae communismus universo dabit...
  Fideles erimus in patria nostra;
  Viam sternamus ad prosperitatem, foecunditatem!
  
  Putin regnavit Russia sicut heros
  Aquila autem in fuga eam reliquit.
  Magnus Fuhrer de cursu haemorrhoidum;
  Sed et nomen Stalin!
  
  Credo nos vincemus tertium Reichium
  Non minim Putin in Stalin ...
  Supra mundum est cherub aureus alatus;
  Et iam insanit Satan-Adolfus!
  
  Germani totam Europam digitis habent;
  et Africam et Asiam ac civitates .. .
  Et Adolphus putat se frigidum esse
  Sed punientur Fuhrer!
  
  Nam Hitler, Russia horreum est simile;
  Facere velit quisque.
  At enim, credo, communismus paradisus est;
  Fraga pullulant, lectos serere!
  
  Ne credas, nostri homines minime debiles sunt;
  Sed etiam multi capiuntur Fritz ...
  Slavicum omnino ignoras;
  In nomine matris nostr!
  
  Et Lenin inspiravit ad Novum;
  Ostendit mihi quomodo res...
  Cum Deus sit unus actu;
  Sed in communitate debemus audacter credere!
  
  Minime, non succumbunt hostes Russici ;
  Post omnes, nobiscum Albus Deus - Creator universi.
  Patriam bello his adiuvabo;
  Esse in vita immutata prosperitate!
  
  Quam longe potes carorum occidere?
  Donec finibus non est ut fermentum.
  Extenuat in proeliis nostri exercitus;
  Fac quod non pudeat!
  Hoc est bonum iuvenum canere bellatorum. Canebant, iterumque movebantur, pulvere nudo Calcanei callosos exaedificantes semitam.
  Pueri hilares ac foris vita contenti sunt. Tametsi graciles, facies eius ut scelerisque perusta sunt, et e contrario comae pulchrae sunt. Magna guys.
  Germanus unus in birotula automataria eos affectuose appellavit. Ac scelerisque posuere. Esurientes Dasha extendit manus, sed Vaska manica trahit:
  - Noli te humiliare!
  Dolor puella invenerunt
  - Ut melius Nazis iungat!
  Vaska, qui ipse pellis et ossa est, hanc notionem probaverunt. Etiam ac scelerisque erat.
  Hitlerita adnuit et inflatur in fractis Russian:
  - Pueri cantate!
  Vaska adnuit et magna inspiratione cecinit;
   Factio tota Russia conglobata est;
  Sine fine agros protegit...
  Ceterum homines talem vim credunt
  Gloria Soviet terra!
  
  Stalin summam iudicavit;
  Fuga sapientiae Stalin ...
  Tu fortiter pro eo pugnare.
  Sequuntur omnes populi Stalin!
  
  Datur iubilantibus alis;
  Magnam habemus voluntatem.
  abundantia laetitiae stalin;
  Gloria, magna patria!
  
  Stalin maximus est in universo;
  Stalin cherubus aureus alatus;
  Nostri incommutabili fortuna;
  Semper invicte credite!
  
  Stalin salutem populo dedit;
  Aquila in mundo maxima.
  Pro patria et libertate nostra;
  Expandit alas suas in terram.
  
  non est altior micans Stalin;
  Magnus est sicut simpliciter albus Deus.
  Dimicans spumas et vincens ;
  Fuhrer mox in loculum mittetur!
  
  Patriam dando honorem;
  Scire eam pulchriorem non invenire .
  Mox sub communismo vivemus;
  Nec nos aliter!
  
  Stalin est superbia totius planete;
  Stalin immensa communismi...
  facta cantabitur
  Fascist funditus destruitur!
  
  Stalin gloriam Russiae fecit,
  Stalin eam super astra levavit .. .
  Imperium ad summum evexit;
  Stalin justum est specimen!
  
  Stalin vincit mundum
  Classem magnam stellam habet.
  Iudicia erunt ad aedificationem
  Stalin ad communismum ducet!
  
  Russia enim, Stalin sol;
  Acriter in tenebris lucet ...
  Vox puellae est magna
  Nullo pulchrior in terris duce!
  
  Stalin formam Svarog est;
  Stalin potentiam Russiae creavit...
  In corde invenit Rod -
  Summe Magister!
  
  Non est dux in tota terra formosior;
  Maximus hominum Stalin...
  Beatitudinem faciamus in universo nostro;
  scelestus rabidus periit!
  
  Filii mei et sodales Komsomol,
  Pro matre, simul instructi...
  Ceterum, puellae tigribus fortiores sunt;
  Carus genius Stalin nobiscum est!
  
  Res gestae numerari non possunt;
  Fugiamus sicut sagitta...
  Nostra radiant Russia,
  Mater ad communismum movetur!
  Dasha una cum Vaska cecinit et filii omnia tam sonora et pulchra obtinuerunt.
  Et saltabant, qui non viderant calceos ex frigore, et jam per nivem stant nudis pedibus in Martio.
  Germanus, qui re vera Russicam non intellexit, cantum probaverunt et suillam canned suillam e sacculo accepit et pueris tradidit.
  Adnuit et approbans.
  - Zer Gut!
  Puer et puella adoraverunt et secesserunt. Undecim tantum annos nata sunt, sed callidi sunt et memoriam validam habent. Accurate collecta notitia. Et quondam crine Daria fodina ad Germanis attulit in sporta. Ea puella callida est et linguam suam bene novit. Ne putabant quidem talem infantem formosum capillis albis et oculis caeruleis posse mortem adferre.
  Et hoc opus.
  Hic iterum revertuntur, eget sapiendum Germanorum, eorumque modus hilaris est...
  Daria notavit cum risu;
  - Si Nazis vicerimus, ego me trifariam aedificabo domum, e marmore et fonte.
  Vaska chuckled.
  - Vis bourgeois fies?
  Puella respondit:
  -Nemo! Ego iustus habebo communismum meum!
  Vaska iterum risit et cecinit;
  Cum burgensibus ivit ad terram meam;
  Domus incenduntur, puellae caeduntur...
  Cyphras numerari videbatur;
  Pueri comam suam nullatenus rasam habebant!
  
  Kibalchish vasa cepit ,
  Exercitus Populi convenerunt...
  Malchish-Mad autem omnia consilia edixit ,
  Quis jam dolium dedit!
  
  Heic ego in equuleo pendeo puer ;
  Torquent me flagello et acus.
  Respondens in facie rideo, ego carnifex sum.
  Et credo quod paradisus Patria fiet!
  
  Bestiae calcibus igne assantur;
  Puer verberatus est a vena...
  Sed mihi crede, farina nihil est;
  Ita ut burgenses rubri vici!
  
  ossa frangunt, malum metallum effodit;
  In equuleo, vacillant me carnifices...
  Sed credo, puer somniasse
  Ad Berolinum mense Maio discurrere!
  
  Credo comes Lenin ducet
  Gratis, Varsaviae, Pragae, Londinii!
  Nos tibi post winning score mox
  Et super Berolinum vexillum rubrum superbe!
  
  Iam pueri calcibus adhuc ardent;
  Sola, quae fere semper discalceatus est...
  et flagelli acerbum tergo feriunt;
  Probabiliter mom es iam sene!
  
  Sed non cedam his carnifices;
  Non peto fidem, scit misericordiam.
  Flagellum ex humero arduus agat;
  Scio Lenin daturum, crede praemium!
  
  Kibalchish sub tormentis risit ,
  Secreta non revelavit, superbe moritur.
  in aeternum sic clamat Malum Puer ,
  Daemones resinam in gutture infundunt!
  
  Lenin nobiscum est, videre potes in aeternum;
  Et flamma in corde meo ardet.
  Magnum somnium adveho verus
  Vexillum rubeum erit super totam tellurem!
  sibilavit Daria nudo pede signans;
  - Frigus! Nonne te ipsum componis?
  Vaska adnuit.
  - Ita! Fabula eius in me magnam impressionem fecit!
  Daria adnuit et notavit;
  - Meministi quomodo lictores me et te prehenderunt et nos nudipedales in frigore per nivem ejecerunt, et tunc nos verberaverunt, et tenues surculos ad calcem imposuerunt.
  Vaska libenter confirmavit;
  - Ita erat.... Calcanei tui vulnerant et humeros laedit, cum in eculeo suspendis. Sed contra nos non fuit evidentia et....
  Daria gemens innuebat;
  - Ita, sed cops nos voluit ad mortem durare. Sed cum me lagena caput feriret, nudo pede cepi fragmentum. Et tunc transiit ad manus suas. Tum mihi et tibi funem praecidi.
  Vaska adnuit.
  - Etiam, erat... Terribiliter tamen. Sed scis, in frigore, papulae combustae plantae non laedere! Et cum egrederemur postea, omnia sanata sunt nobis sicut canibus.
  Dariam libenter confirmavit;
  - Ita nos bene sanat! Tam asperis plantis saginavi ut non timeam carbonibus incedere!
  Vaska, inflans, dixit;
  - Me quoque! Piones sumus, communismi filii!
  Dariam confirmavit;
  Et certe vincemus!
  Puer et puella cantant;
  Victoriam in communitatis immortalium ideis,
  futuram patriae videmus.
  Et vexillum rubrum, patria nostra;
  Semper erimus fideles!
  . Capitulum #3
  Primis Augusti 1943, Germani nihilominus prodierunt, resistentes pertinaciam Sovieticorum militum ad Mare Caspium superantes. Hoc quidem magnum est apud Fritzium. Quae maximas partes consecutus est. Caucasus autem a continente terra abscissus est.
  Turci etiam res feliciter gestae sunt, qui, post dura proelia, tandem Batumos ceperunt, et yerevan cingulum perfecerunt. Ita copiis in Transcaucasum pressis.
  Situs URSS difficillimus factus est. Et Stalin foedum in septentrionem iussit mittere ut famelicum in ANDRON perrumperet, moriens, sed Leningrad nondum dedit.
  oppugnatio in Tikhvin coepit. Insignes ibi copiae eiectae sunt, quamquam praetorio satis subsidiis non erat. Re perplexa erat adventus Swedish, partes voluntariorum dicebatur anterius, quae suas dignitates confirmavit.
  Ita Germani graviter confirmaverunt...
  Proelia a decimo Augusto explicata, copiae Sovieticae decem chiliometrorum primo triduo pugnae progressae sunt. Hic, quarto decimo Kalendas Septembris, proelium primum Germanici Maus tankini intravit. Progressio haud sane prospere centum octoginta octo talenta appendit. Vera, autocineto pulsus est gravi cantavit valde pugnax Rolandus puellas.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - quinque pulchritudines Tertii Reich cum littera "A". Et quomodo pugnent in Maus et statim e duobus sclopetis iaculantur.
  Summus explosivae fragmentorum testarum ex tormentis brevibus clausulis 75-mm tormentorum accensis, graviores ex uno 128-mm, vim insignem demonstrantes.
  Agnes nuda pedum cum fossor et sculpsit crura. Vehiculum Sovieticum ferit, proprie quod turrem suam et clamoribus evulserit;
  - Spatium sum puella!
  Adala iactum mittit cum landmine et stridore;
  - Et ego aerobaticus sum, totam turbam seorsum disrumpam!
  puella quoque nudis digitis utitur. Testae Sovieticae Maus triginta quattuor feriunt, sed pisum quasi repercutiunt. Raeda satis bene munita est. Et illam facile non potes ferire. Testae ab ea quasi tennis globulos fugiunt, et etiam cum magna gente talis monstri perrumpere non possunt.
  Et puella e sclopeto emissa est, ne hostis propius ad se accederet.
  Agatha quoque nudis digitis iecit et fremuit;
  Percutiat gladius meus, succident nos inimici nostri;
  Adala infensi confirmata, accuratissime fusa;
  Milites lucis et terrae sumus!
  Angelina nudis digitis vapulavit, piscinam Sovieticam T-34-76 contrivit et clamavit:
  - Nam magnos vincit!
  Aphrodite etiam ictus proiecto, quod tam grave erat in acervo, Fontes T-LX oppressit, et stridit;
  - Sanctum bellum victoria nostra erit!
  Agnes nudum calcem verberans, hostium arma fronti frangens, emisit;
  - Vexillum imperiale proferte - decus lapsis heroibus!
  Hae puellae hic sunt satis foedae et homicidae. Nec gratis est quod eas praeterire non potes. Per nudis pedibus et bikinis in corporibus, sine pulsum jaculantur. Id quod tam facile vinci non possunt.
  Horrendus "Mus" telo letali percussit nec alicui casum dedit.
  Series KV comprehendens.
  Si vero sunt feminae germanicae quae tam pertinaciter et feliciter pugnant, tunc puellae Sovieticae sunt - heroum.
  Hic, exempli gratia, Natasha cum sociis suis. Habent modo modesti, auto- 85 remisi sclopeto, quod modo ad frontem pervenit. Iam puellas nazis fortiter verberant et in ea ponunt.
  Nempe in nudis pedibus et in bikinis sunt pulchri- tudines. Et nazis penitus opprimunt, sicut sclopetam vitream feriendi.
  Et hoc est valde memorabile, cum tales puellae summo gradu demonstrant aquilae volatum.
  Natasha nudis figit digitis Pantheraque frangit, Quo clamat:
  - Pro patria magna!
  et linguam suam ostendet!
  Zoya etiam pertinet ei adversarium. Verissime eum percutiet. Arma et blaterans franget;
  - Pro gloria communismi!
  Pugnat etiam Augustina dura, et si hostem urget, ualde id facit. Frangit et fremit;
  - Gloria mundo communistarum!
  Dolbanet et Svetlana. Et accuratissime. Ope digitos nudos tuos. Armis hostium et vase comminuet;
  - Pro magnitudine mundi communistarum!
  Et linguam suam ostendet.
  Hic puellas, inspirata sentiens, canebat, dextramque ibat componens;
  Pulchritudines discalceati impetum faciunt;
  Tales pulchrae puellae currunt...
  Si Fritzium pugno ferire oportet;
  Aut machina tormentarii eum exacuere!
  
  Puellae non possunt dubitare
  Nazis sepelient mortuum...
  Et stimulum calcitrabunt eum de pedibus eius;
  Et alicubi carnivore lupi ululant!
  
  Russia verbum militibus est.
  Cum, mihi crede, non frigidior est...
  Etiam interdum tristique dam,
  Quo malo niger Cain triumphat!
  
  Noli credere, sodales Komsomol non currunt;
  Et si incurrerint, tunc tantum in oppugnatione .. .
  Et statim omnes Nazisei occidentur;
  Et Fuhrer omnia ad truncum eriget!
  
  Russia est mater mea
  Candida est, solum pulchra...
  Quis est ignavus ne rubus quidem valet;
  Et periculosum est cum bellatore contendere!
  
  Sed scito quod Nazis expugnabimus;
  Nullum malum in throno regnabit...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Et Deus Svarog magna in corona!
  
  Quis est ignavus, mihi crede, infirmus servulus?
  Fatum eius unum est - contumelias ferre.
  Hodie claustrarius, cras ignarus es;
  Et tu ipse aliorum terga verberare potes!
  
  Puellae vires habent, mox Vulcanus;
  Aliquando ac potenter deicit montes.
  Saevit malum turbo bellum;
  Ac mortem generis humani ingenue lauit!
  
  Dicam igitur honeste equites;
  Fortis sumus cum Russi coniunguntur...
  Quaerunt enim furca et cultro
  Milites sumus in proeliis invicti!
  
  quae est fides nostra in Domino Christo ?
  Licet etiam Lada veneranda .. .
  Stalin comes similis est nobis pater;
  Et locus communismi paradisus erit!
  
  Qui fuit mortuus resurget;
  Et erimus pulchriores et prudentiores ...
  Et sane homo valde superbus est;
  Licet interdum ineptias portat!
  
  In amore, patria nostra quasi stella est;
  Mihi crede, numquam exibit...
  Magnum somnium adveho verus
  Pax et felicitas in universo!
  
  Mariam amo, Ladam sancte veneror;
  Svarog pulchra est et Perun magna est ...
  Jesum amo et Stalin
  Sanctae facies iconum mihi carae sunt!
  
  Quando verus paradisus
  verum est , mihi crede , omnes spes .
  Tu das cor tuum in matrem;
  Omnia denique fortiores erunt quam ante!
  Puellae bonum certamen habebant et bene componebant. Quid tantis bellatoribus, nulla Hitler pro Russia terribilis est.
  Nihilominus milites Sovietici post decem dies pertinaciter pugnatum usque ad Tikhvin perruperunt.
  Inde ad ipsam urbem pugnatum est. Vires sane admodum inaequales.
  Germani imperium aerem occupaverunt et bombing non cessant. Res ab exteris divisionibus in parte Wehrmacht pugnantes aggravatur. Multum praesertim Italiae partes.
  Exercitus Rubrum a Tikhvin detrudere conantur. Sed unitates Russiae difficile pugnant. Hoc unum est, casus realis obsessos servare Leningrad, fame pereo. Cibus ibi ab aere tantum demitti potest, at Germani aircraft robusti pugnantis et difficillimum est hoc facere.
  Et in medium Augusti, Nazis Astrakhan expugnavit. Et in hac urbe Soviet puellae magna virtute et animo pugnaverunt.
  Hanc urbem heroicam phalanx puellis nudis operit.
  Nudo pede grenadem Alenka iacit, tum rupta nazis accendit et effodit;
  - Si mulier libidinosa est ut feles, vir suus habet mures in capite suo.
  Anyuta iecerat ad Fritzium, nec non grenade nudo pede iaciens, pipiabat;
  - Clarissimae notiones sunt tristes e rei publicae umbra, cum exsequuntur!
  Alla ad Fritzam incendens, et grenade proiciens piscinam nudis digitis prostravit;
  - Mulier callida est ut vulpes, et ipsa leoni regit si vir gallus mentem habet!
  Maria, e sclopeto incendens, Fritzam pulsans, fremuit;
  - Deus potest aliquid facere, tantum mulierem precibus superat, impotens est!
  Matryona, incensa in hostes, letifero munera leti fert digitos, notavit;
  - Mulier, ne a viro quasi boa constrictore absorbeatur, aculeum aspidis habere debet.
  Alenka, continuans ignem apud Nazis, lepide notatur;
  - Homo potest esse similis Creatori in omnibus, imitatio tantum, sicut simia non facit eum pulchrum!
  Anyuta accensus ad hostem, deinde piscinam cum grenade bene intento iactu eiecit, et dixit:
  - Homo omnipotentem Deum solum in seipso superare potest, atque etiam tunc, si a Pithecanthropo intellectualiter creatur!
  Alla, emissa, accuratissime apud Fritzium edita;
  - Mulier pullum esse non vult, sed eius specimen est gallus gallinaceus!
  Mariam in Nazis iecerat et cum nudo pede suo accurato iactu feriendo Pantheram notavit;
  - Mulier vulpes vere lupum habet in castoribus masculis!
  Marusya, etiam uredinem ad Nazis ruptam, ac perurbane sarcinam nudam calcaneo praebens, edixit;
  - In politica, in silva est, si quercum porcum voras, si lepus vulpes, si asinus - tres pelles effundentur!
  Alenka, fusa lymphata continuans, et pedites elisis lemons spargens, vyaknula;
  - Quo clarior est mulier, eo magis vulpecula est!
  Anyuta quoque in Nazis accensus, falcavit eos et proiecit grena nudis digitis et stridore:
  - Graii homines in cerebro materia cinerea, personalitates clarae, cani in capite multae copiae carent!
  Alla in hostem iecerat, nudam calcaneo sarcinam explosivam dans, facete edixit;
  - Homo griseus est solitarius sicut lupus, et sicut lepus non habet requiem!
  Mariam falcationem de Fritz, facete notavit;
  - Si politicus est magna vulpes, tunc leoni pars ei praebetur!
  grenade launtoris accensus , citreum cum nudis digitis ejecit , occepit :
  - Vulpes politicus e cancro veterno occasionem sumit ut caseum in butyro vehi!
  Alenka, ignem ex telo continuans, et nudo calcaneo sarcinae explosivae succubuit, yelped:
  - Pauciores sunt stellae in caelo quam sacrae scripturae interpretationes!
  Anyuta, apud Nazis jaculantes, edita;
  - carnifex in veste rubra, iustior, eloquentie politicus!
  Alla, continuans ad ignem, logice notatur;
  - Securim acrem carnifex habet, politicus verbum acutum habet, primus ictus in caput, secundus in cerebro stillat!
  Maria, accurate continuans Krauts excussit, et aliud donum mortis cum nudis digitis iaciens, notavit:
  - Aliquando capita amputantia humaniora sunt quam umida cerebro!
  Matryona, fascistas abscissas, et nudam calcaneum grenade jactans, dixit:
  - Si politici cerebro incesseris, crines in vanum scindes!
  Alenka, apud Germanos ducem figens et per ipsum pulsans, minaciter dixit:
  - Orationes politicae sunt quasi aqua ad brainwashing!
  Anyuta, dirigens ad hostem bene gerens, citreum nudis digitis immissis, edixit;
  - Quid est maximus deus in re publica, quid facit iniquitas!
  Alla, apud Nazis fusa, et explosivam sarcinam cum nudo calcaneo iaciens, edixit:
  - Politicus veter semper spectat sicut asinus cum vulpis intuitu aratrum!
  Maria, in hostem inflammata, et nudis digitis, grenade letali potentiae iactans, effudit;
  - Mulier paupercula corpus suum exponere amat, ut locupletior vestiat!
  Marusya diu accensus erupit, Fritzam aciem succidens et purring;
  - Mulier discalceatus hominem citius induit, etiam si non admodum solea est!
  Alenka, ignem in Nazis accurate conductum, notavit;
  - Nuda calcaneo femina, facilius est hominem in modum ocreis nere!
  Accensus Anyuta a grenade Launcher et edita;
  - Ut modum calceamenta consequamur, mulier proprie "calceus" vir!
  Alla, nazis tundens cum erumpere ignem, et proiciens grenadam ad nudum digitos, respondit:
  - Mulier quae crus exponere nescit in tempore manebit " calceus " in aeternum!
  Maria, in hostem figens et sarcinam explosivam cum rotundo calcaneo eiaculans, dixit:
  - Nimis saepe nudis cruribus femina spectans, homo periclitatur "calceati" se ad statum cornipedis!
  Marusya, hostem accurate accendit, et nudo genu grenade dato, respondit:
  - Ut in perpetuum ne incessus manseris, necesse est ut in tempore calceos tuos exueas.
  Alenka, sagittando in Nazis, et pulsando ex eis halitum, facete edixit;
  - Melior est pes puellae nudum quam tabernus tarpaulin tenentis!
  Anyuta, sagitta inextinguibili accurate continuans, notavit;
  - Fortissima arma non resistent, ante pellem teneram, lepidam plantam puellarem!
  Alla, incendii Germanorum statiin, edita;
  - Mulieres lepide nudo pede in peram hominis ascendunt!
  Maria in Nazis accensus, magna diligentia et capita pulsans, notavit;
  - Visissima pars feminei corporis aurei nummi, pedibus nudis, et ubera nuda!
  Marusya, sagittando, sine misericordia pro Nazis editas;
  - Mulier interdum calceos exuere debet, ne genu ante opus sit!
  Alenka, nazis apte nugatoria, et struices positis, logice notavit;
  - Facilius est nudo pede hominem super genua ponere!
  Anyuta, in hostem figens, infensi dixit;
  - Discalceatus in tempore, nunquam discalceatus!
  Alla, hostes effodientes, et adversarios interfectos, grundintur;
  - Facilius est mulieri nudo pede apicem aureum ascendere!
  Mariam quoque Nazis verberavit et purgavit;
  - Vir caligas es, si tibi non placet feminae crura!
  Marusya in Nazis iecerat et cum explosivis nudis digitis, e quibus Tigris versa est, iaciens, involucrum iecerat, fremuit;
  - Mulier gracilibus cruribus virum reverentiam flectet!
  Alenka Nazis verberabat, falcavit eos et emisit;
  - Digiti nudi sunt quam manus sollertiores, cum femina nummos e sacculo viri "calcei" sumit!
  Anyuta abscidit Fritz et diruit;
  - Disertissima res est mulierem impellentem virum sub talo, nudo pede.
  Alla figens in adversarios, et in nudo calcem citrinam iactans, edita;
  - Facilius est via ad cor hominis pulchritudine pedibus nudis calcare!
  Maria Germanorum piscinam comminuit, grenade iaciens, elisa est;
  - Nuda puellarum pedes, tenaciores, cum Everestum hominis cor scandere!
  Matryona quoque mortiferum iecit et dixit:
  " Dilatis calceis, facilius est mulieri desertam maris socordiam transire!
  Hostem Alenka fractis capto bazooka et stridore:
  - Mutus eris ut solea, calcaneum vel nudis pedibus feries!
  Anyuta quoque vicem stridit denudans;
  - Crus femina nudum facit hominem in nudis puerilibus incidere!
  Cana alla, falcata nazis, pipiabat;
  -Saepe calceati in nudis pedibus puerilibus cadunt!
  Maria alapam in Nazis accepit et diruit;
  - Si puella pulchras pedes habet, tunc in vita cornipeta non est!
  Matryona in hostem iecerat, et Nazis interclusa, quasi frumenti manipulorum, latravit;
  - Melior est puella discalceata quam calceatus vetula, catulus catulus, magis iocus quam vetulus leo!
  Alenka, in Nazis incendii, letalia munera jactans, edita;
  - Optime, femina mammas nudo adiudicat, et nudis pedibus calcea- bilis!
  Anyuta quoque Nazis tundebat, metit, et nudis tasque pedibus prostravit;
  - A spinis virilis indifferentiae, Foemina nudum calcaneum optime tutatur!
  Alla, jaculantes in adversarios, et ablata latis erumpere, notavit;
  - Firmissimum calcaneum homini ex nudo pede feminae!
  Maria, adversarii feriendi et de grenade launatoris feriendi , edita:
  - Discalceata femina calcaneo, calcearia calceata cum aneis maxime combusta!
  Matryona pulsans Nazis ferebat facete;
  - Non poteris calceos exuere tempore - nudis fies!
  Alenka scribens in Nazis notatur;
  -Si fuste mentis es, tunc bene calere potes, solus te ipsum!
  Anyuta logice notavit pulsans hostem, et explosives nudo pede iacit sarcinam;
  - fustem habere bonum est, clavam esse malum est!
  Alla, nazis tundens, et nudo calcaneo grenade dans, yelped:
  - Projice pugni ferrei tibi superesse auxilium possunt, sed quercus caput ad mortem ducet!
  Maria satis logice notavit, Nazis falcationem;
  - Cum princeps non habet regem in capite, regnat in patria LICENTIA, et vendunt frustra!
  Matryona Nazis rationabiliter verberans, notavit;
  - Corona non est pro capite quod petasum!
  Alenka, Fritz opprimens, logice notavit;
  - In quercu caput et corona precario sedet!
  Anyuta, fusa accuratissime apud Nazis, edita;
  - Quercus quamvis fortis est, sed materia capiti ab ea est fragilissima!
  Alla, acriter jaculans in hostem, logice deducitur;
  - Quis est caput fuste, accipit in capite fuste!
  Mariam stupri adversarii, editam;
  - Politicus crumenam et baculum in manibus tenet, tantum pecunia eius lignea est, et arundo charta est!
  Marusya logice notavit, citreum cum nudo pede iacere;
  - Splendidum caput, saltem cani!
  Matrona, Nazis oppressa, dixit:
  - Flava non es, sed pulchra es anima clara, malas puellas verberare ut alii beate vivere possint!
  Alenka, apud Nazis fusa, squeaked;
  - Firmam defensionem ex quercubus in truncis solis aedificare non potes!
  Anyuta, figens, logice notavit;
  - Si picus politicus non est, astulas tollet, non tantum a stipite vetito!
  Alla infensi declaravit, Germanos pulsando:
  - Quamvis politicus aquila non sit, suffragatores corvos et galgulos esse putat!
  Maria, caesis hostibus, notatur;
  - Si permittitis politici ramenta a vobis amovere, tunc picus es certus!
  Matrena, Nazis falcata, se expressit;
  - Politicus cum suffraganeis vulpes est, at apud se criceta criceta est!
  Marusya grenade nudo pede proiecit et stridit:
  - Dolosus politicus est sicut vulpes in cauea pulli, et stultus elephanto similis est in taberna Sinarum!
  Alenka, oppressa Fritz, edita;
  - Ordo sileatur, politicus pulmentum loquendo creat!
  Anyuta, grenade dispergens Nazis, squeaked:
  - Politicus multum loquitur, praesertim cum os occludere vult!
  Alla infensi notavit, ornavit Nazis;
  - Aquam in mortario terens cum politico, nisi musculum linguae frangis, cum lucro iacet!
  Maria, opprimens hostes, et nudo pede proiciens grenade, notavit;
  - Politicus mixtura est vulpis et lupi, sed porcos multum!
  Matrena apud Nazis fusa, fremuit;
  - Quanto vulpis politicus, eo magis sues!
  Marusya, falcatura a Fritz, edita;
  - In re politica est continuus catulus, lupi, lepores, gallinae, gallus et galguli, vulpes tantum semper in regem eligitur!
  Alenka, Nazis opprimens, grunditur;
  - Dictator qui fingit se porcum esse leonem!
  Anyuta infensi notatur, inimicos pulsatis ictibus;
  - Politicus ob leonem transibit tantum, si vet asinus perfectus est!
  Alla prostravit Nazis quasi pulverem ex tapetis emisit;
  - Politicus ovina pellem induit, sed sanguinum tantum lupo cognatum facit, et arietem solidum sollertia!
  Maria, nudo pede grenade jactans, pipiabat;
  - Melius est cum principe lupus in vestitu ovium, quam aries in habitu leonis!
  Matryona in hostem figens, subtiliter Robin Hood edidit;
  - Politicus balat de pace sicut ovis, at lupus crepat bellum!
  Marusya in hostes iecerat, yelped;
  - Politicus ut suffragii suffragii instar philomenae effundat, sed galguli eas tenet!
  Alenka, incendii apud Nazis, edita;
  - Si vox politica luscinii tibi videtur, noli corvus in hac causa!
  Anyuta lepide notavit, Nazis pulsans:
  - Si philomena politicus canit, tunc idoneum ludum te iudicat!
  Alla, Nazis caedens, notatur;
  - Venatio suffragiorum differt a venatione silvarum quod venator quam plurimum strepitum facit!
  Maria, mittentes ad hostes, clamabant;
  - Politicus dissimiles ianeos multum furandi strepitus creat, adulationem spoliando accipit.
  Matryona, in hostem figens, obstrepebat;
  - Politicus est etiam quodammodo deus, sed melius est eum non credere!
  Maria confirmavit;
  - Politicus lunam suffraganeam promittere vult, tantum obliviscitur addere non esse vitam ibi nisi harenam!
  Alenka, interclusio adversarii, grunditus;
  - Vae non ab animo, sed ex inscientia practica!
  Anyuta, hostes jaculans, squeaked;
  - Omnes mundi molestias non pecunia, sed absentia in quantitate!
  Alla jaculantes in hostes latis;
  - Lingua politico data est ut cogitationes suas abscondat, sed non qua facundia politicus canitiem suam abscondere potest!
  Maria incanduit in Fritz incanduit:
  Si ferrum ad catenas ierit, non gladiis relinquetur, si argentum in oratione effundetur, pretium solvendo non erit.
  Matryona in hostes incensa, grex;
  - An politicus donum habeat promissis servandis? Possidet, sed non gratis!
  Marusya, apud Nazis fusa, notavit;
  - Elephantus stercore magnum acervum imponit, vulpis politicus, maior etiam mons catartico verborum!
  Lepide notavit Alenka, Nazis opprimens;
  - Politicus mellifluum orationum mel affatim fundit, suffragii merso fluxu verborum!
  Anyuta, figens in adversarios suos, dixit:
  - Dulcis oratio politici mellis est sicut rivus, solum natare in in quisquilias!
  Alla, fascistas figens, notavit;
  - Politicus promissionem implere potest, tantum ut suffragator in impossibilem credat!
  Maria Magdalena, accuratissime illato, edita;
  - Multi sunt politici in comitiis, sed nemo est qui eligat, qui stipes, qui constrata, quae vulpes, quae porcus, qui ursus - unum tantum superest ab molestia -; rugiet!
  at Matryona Nazis accensus et perbibetur ;
  - Politicus qui iugulum saepe lacerat, aures tuas recte calcitrare debes!
  Marusya Nazis secare dixit;
  - Politicus, dissimilis philomena, nunquam gratis cantat, et vulpis donum habet!
  Alenka pipiabat dentes denudans;
  - Politicus aquilam fieri vult, sed eius suffragator semper ius avium non habet!
  Anyuta cooed, dirigentes Germanos pellentesque :
  - Cur in licentia avi, quod picum habes animum!
  Alla infesto Pythone exsibilavit:
  - Politicus multa et varia carmina habet, sed omnia una causa: elige me!
  Maria, fascistas amputans, mussavit;
  - SUFFRAGATOR, ut bun, leporem, lupum, ursam relinquit, sed vulpes politica eum usquam devorat!
  Matryona notavit fascistas caedere;
  - Politicus de intellectu muscae, in luscinia, in consideratione picus, in luscinia, in speculatione pici, ejus porcorum essentia est visibile oculo accipitri.
  Marusya, pugnans Nazis, addit cum rictu;
  - Mulier est etiam vir bonus politicus, et saltem dat opportunitatem ut promissionem fidelitatis adimpleat ac delectet!
  Puellae urbem fortiter defendunt et magnam spem dant.
  . CAPITULUM #4
  Nuper mense Septembri et primo Octobri proelia Astrakhan adhuc permanente et Nazis meridiem versus mare Caspii movebant. Inexorabilis progressus Nazis ... In meridie, Nazis urbem Ordzhonikidze cepit et Grozny expugnare pergit.
  Bella Sovietica etiam in hac urbe heroice pugnaverunt.
  Hastati puellarum, Tamara duce, desperationem animi virtutemque prae se ferebant.
  Accensus est Tamara e machina sclopeto erupit, et nudis digitis tasque proiecit, dicens:
  - Gloria Patri nostro USSR!
  Anna accurate in Nazis fusa, et etiam explosivam sarcinam cum nudo calcaneo iaciens, yelped:
  - Gloria heroismi!
  Akulina in hostem iecerat, yelped;
  - Pro patria et honore!
  Victoria apud Fritzium jaculans, et lethalem grenadem vi nudis digitis jactans, fremuit;
  - Wehrmacht fortiter opprime!
  Olympias, sana puella, hostibus aciem dedit, Fritzium dempserat et condonavit;
  - In bello sancto, erit nostra victoria!
  Tamara, apud Nazis mittentes, et nudo pede grenade iterum jactans, notavit;
  - Militem quercus robur habere debet, sed caput non quercu.
  Puellae accensae. Circum molem ruinae fumant ruinae. Explosio post explosionem sequitur. Fumus in celo oritur. Omnia circum ardet.
  Exitium ingens libra.
  Pulchra, discalceata flava Anna, cum grenade iacit, revulsis Nazis blatheris sic:
  - In omni quercu cavum est, in omni quercino cavum est, e quo cerebrum fluit!
  Akulina in hostem iecerat, et grenade cum decoro suo, sient, nudo pede, elisit;
  - Si callidus es ut quercus, et quasi aspen plicabis.
  Victoria, cana puella, nudis, sient, excidit crura, pipiabat;
  - Si vulpes callidam non habes, tres pelles tibi venient!
  Olimpiada, sana, alta, magna, flava muscularis, vertit, nudo pede jecit grenadam et diruit;
  - Si quercus mutus es, quasi lentum te eruent!
  Puer praeter illos repit. Calcibus nigris emicabat et explosivam sarcinam apud Nazis iecit. Tum quimuit;
  - Iuvenis miles melior quam decrepitus imperator!
  Terum Tamara dedit. Nudo pede lethalem jecit grenade vi , Et crocitans ;
  - Pro qualibet sua nova secta, politicus tres pelles suffragii trahit!
  Akulina, hostes figens et infensi ridentem, fremuit;
  - Sicut quercus eris, scindet eam sicut viscosus et lepores.
  Anna, in hostem figens, nudo pede iaciens tasque lacus concisa, pipiabat;
  - Vulpes callida etiam tres pelles leoni detrahet, si aries sit animo!
  Victoriam inflammavit ad Nazis, et obiecto funesto ad nudo calcem praesens, edidit:
  - Si vulpis fieri non vis, ut canis esuriens quereris!
  Olympia Krauts metit. Tum grenade nudo pede proiecit et pipiavit;
  - Vulpes politicus est, tunc in luce pullos suffragii incidit!
  Fremitus tormentorum crescit. Sturmtigeri formidolosi in pugnam ingrediuntur . Ignem erucae remis bombs. Tota aedificia destruunt, simul domos opprimunt. Et procellae in caelo volvuntur. Vivamus in Soviet positiones incendunt. Bombae stillant. Panthera-2 iam visibilis est machina gravior quam Panthera cum tormento valido 88-mm.
  Raeda Germanica angustiorem et minorem turrem habet, et carinae salaputium. Hoc monstrum si vapulat, tunc vapulat. Maximeque non gravis, cum validiore tormento equitum DCCCC.
  Tamara grenade in Panthera nudo pede proiecit 2 et coeduit;
  - Stultus eris, ut truncus, ut viscum, non solum vulpeculas callidas, sed etiam timidos lepores divellet!
  Anna in Nazis iecerat, et adversarios falcando, nudo pede citrina iacens, deduxit;
  - Etiam aquila, vulpecula callida, gallinam humidam exponere potest!
  Akulina, hostibus interclusis, et percussis accuratis ictibus edita;
  - Homo somnians partes leonis saepe fit asinus a vulpe aratus.
  Victoria caesis adversariis rumpit, et nudo pede iacens letale, clamitans;
  Habet homo leoninas ambitiones, asini pertinaciam, ursi inscitiam, elephanti gratiam, at vulpes semper elicere potest.
  Olympia hosti vicem dedere. Metuit eam sicut herbam qui metit, et fremuit;
  - Vulpes rubei coloris, politicus ex secta cruenta!
  Crescebat vehementia pugnae. Urbs Nazis e tormentis gasi pulsatur, quae Katyusha in potestate erant. Et difficillimum erat Nazis resistere. Sed phalanx discalceatorum seminudarum puellarum ingenti alacritate pugnavit. Vix mortuae sunt puellae, plus viri passi sunt.
  Tamara iecerat ad Nazis, tasque nudas digitos yelped:
  - Mulier fortes viros superat, in infirmitatibus suis ludentes, politicus suffragatores infirmos convincit, manifesto overplaying!
  Anna hostes interclusit, glandibus falcando simul dat in perurbanam sarcina calcem, edita;
  - Mulier callidissima est politica, quae non indiget studio vulpis esse, sed calceamentis manentibus nudis pedibus induere debet.
  Akulina adversarios praecisis infigit, et nudis digitis utens latrante;
  - Femina iuvenem quoque amat, sed viridis pupae carior est illi quam viridis patroni aetas!
  Victoria, quae cana ferrea, funestam dedit ruptam, excussam aciem, et elisam;
  - Viriditas iuventutis puellae trahit ripas virides virorum qui pingues arietes sunt!
  Olympias contra hostes jaculans, et nudo pede aliud donum iaciens, clamavit;
  - Noli viridis pupam persequi, turbatio viridis oculos habet, et testa crispa!
  Pugnatur magis ac ferocior. Funesta proiecta ruunt. Sovietica loca rumpunt et conciderunt, tormenta gravidarum evertunt. Ac nova plana ruunt, impetuque sclopeta reddunt. Nubes pulveris in celum oriuntur.
  Inclementer in Nazis Tamara incendens, sumpsit et dedit margaritam, ante quam nudo pede grenade iecit;
  - Credens in Deum, ne in animali descendas: homo non est ovis obsequiosa, neque hircus foetidus!
  Anna, pugnans contra hostes, nudo pede dona Mortis obicit, notavit ;
  - Pecuniam in fidem hominum idem est ac stercus infundere aurum, diffidentia pullulant!
  Akulina, Pantheram destruens, infensi dixit :
  - Dominica credentes, septem sextas ferias in hebdomade non attingunt!
  Victoriam accuratissime in Nazis incendens, et infensi falcando, notavit;
  - Fides in aeterna gehenna flamma lac superstitionis fervet, e qua removetur spuma, mali a religione!
  Olympias, heros foemineus, Nazis caedens, et tasque colosseam Nudo pede perniciosa potentia, notavit;
  - Tantum truncos et quercus credunt in pyram gehennalis flammae aeternae, sinentes se quasi viscosi depilatus!
  Accensus Tamara a capto bazooka , nudis emicabat calcibus , et pipiabat ;
  - Quid micat ignis gehennae aeterni? Nummi aurei fulgentes in loculis baculorum religiosorum!
  Anna in hostes jaculans, Nazis colosso caedens, edita;
  - Crocum Deum ad loculos lino utuntur, et falli non modo vano capite succumbunt!
  Akulina in hostes irrupit. Proiecit grenade nudis digitis et diruit:
  - Religiosi nebulones tres pelles ovium scindunt, caprarum cornua frangunt, tantum circa lucrum curant, et fides pro hacks est!
  Victoria bombam scobem nudo calce iacit, coortus inimicum stridit;
  - Honestus sacerdos lupus leoni similis est, sola fides semper honesta est, et usus eius ambitiosus est!
  Olympia hostium machina tormentarii feriunt. Hostem metit et fasciculum tasque nudo calcaneo dedit, qui piscinam Levi evertit. Tum clamavit:
  - Quaelibet religio est mediocris fabula, tantum fructus ex hac phantasia fiunt in rationibus vere fabulosis!
  Ita fortiter pugnant puellae in urbe Grozny. Ac de summa virtutis se ostendunt.
  Et aliae puellae Astrakhan totis viribus defendunt. Atque etiam summam aerobaticam et fortitudinem demonstrant.
  Puella optime pugnat.
  Alenka grenade nudo pede proiecit, scidit Nazis, denudans denudavit;
  - Qui sinit te noodles suspendere in auribus tuis, semper esuriet.
  Anyuta, Nazis falcatio, cum hoc consensit;
  - Non eris plenus noodles auribus tuis.
  Alla in Nazis irruptionem accensus, nudo pede grenade letalem iacit et clamavit:
  - Noodles aurium est ultimum minutum nausea-inducens catinum!
  Maria scite notavit, dentes denudans et sarcinam explosivam cum nudis digitis iaciens;
  - Hoc si Deus est, nemo scit, sed assidue hominem crucifigunt, ac si sit similitudo Christi!
  Marusya, stupri Fritz, cepit et yelpit, infensi ridentem;
  - Homo nititur ad potestatem Dei dominum pertinere, sed tantum accipit crucem non secundum Deum!
  Matryona , dedit vicem , metit Nazis , proditque , nictu infensi ad amicos ;
  - Cor hominis ad bonum, animum ad utilitatem, et ventrem ad gulam contendit, et tandem pedes in foveam trahit.
  Ac fera proelia in Astrakhan crepant. Urbs in Volga cardinis defensionis Sovietici est. Hie talia proelia furiosa fervet. Sicut ollae bulliunt.
  Et gravia, letalia plana ruunt. Yu-288 machina validissima est. Et guttae bombae cum perampla tenacitate.
  Alenka stridore, vicem in Nazis dans et nudo pede grenade iacit;
  - Si homo intelligentiam mutae habet, sicut equus arat, et ut canem comedat.
  Nudo pede mortis Anyuta emisit donum, Frangit Nazis et increpuit:
  - Hominem torquis indui se permittit, sed ut arat, flagello cogente caedi debet!
  Alla citreum cum nudo calcaneo immissam grundivit;
  - Politicus magnum sinum habet, sed vagulus levis est!
  Maria, incendens adversarios, exsibilavit;
  - Politicus qui suffragatores lunae e caelo, ad potestatem venientes, lunarem landscape relinquit, et gannit e fame luminarium!
  Matryona ridens increpuit, dicens:
  - Diabolus in omni politico eum hortatur ut omnipotentis Dei vicem obtineat, sed politicus minimum habet ingenii!
  Marusya, in hostes figens, eos confidenter falcando notavit;
  - Homo studet omnipotens fieri, sed eius progressus moraliter melius non facit!
  Puellae summo gradu facetae esse videntur.
  bellumque pergit in agmine certo. Jet aircraft tentantur in Tertio Reich. Atque hoc etiam gravius argumentum in controversia cum URSS est.
  Tituli sane non admodum. Bellum trahit, et Russia pertinaciter resistit, etsi dat. Fervescunt pugnae, tanquam in ore vulcani.
  Finis octubris. Kalmykia omnino capitur, et Nazis trans Dagestanum progreditur.
  Nazis prospere, modesto, sed constanti. Classis Pontica paene exitii est.
  Ecce tota turma in eversore consistit puellarum. Nice quod minimum cantavit dicere. Puella tunicas habet et discalceatus currit, calcibus rotundis micans.
  Alicia, praefectus perditoris, fidenter imperat ut lembum fascist aggrediatur. Immittit torpedo , & dicit ;
  - In bello, ut in bono theatro, altera actio vagus est, lacrimae pro certo fundentur!
  Andriana est conjux, toti prole puellarum. Currebant nudae, calcibus undique, stridunt. posuerunt me fabricam.
  Andriana remugit;
  Credo totus mundus excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Veronika, Nazis tormentario accensus, expurgatus;
  - In bello, sicut in pellicula: actio captat, nunquam taedet, tantum, heu, vere occidit!
  Destructor nudis pedibus, sient, gracilibus, puellis pulcherrimis de latere ad latus prosilit. Jacitur ut pluma.
  Alicia bitur, excidit, pedibus nudis, yelped;
  - Si non facilis es, terra in pace in bello requiescet!
  Andriana, e tormento accurate fusa, notavit;
  - Puella quae pugnare potest eques est!
  Alicia se incensa correxit;
  - Imo heros est!
  Et milites ridentes. * et linguas ostendit. Et tibiae pulchri- tudines, ita venustae, et vestigia sanguinis relinquuntur in ostro. Puellarum potens.
  Et nudi, calcanei ita sunt rotundi et decori.
  Alicia recordatus est quomodo captus esset, et Nazis bracteas tenui, candente flagello permulsit. Hic es, pene nudus, in eculeo pendens. Pedes nudi tui in scandalum coagmentantur. Teque calentes baculis titillant. Ita ferrum rubeum ad papillam coccineam uritur.
  Alicia per aliquot dies cruciata et cruciata est. Sed puella effugere poterat.
  Et dixit speculatori quod sciret locum in mari, ubi miserunt vas aureum quod evacuatum est de Sevastopol. Fascist pro eo cecidit.
  Bene, Alicia, omnibus tormentis obstante, hilaris mansit. Et imposuerunt eam in navim manibus ligatis. Et nudis pedibus, leviter in eculeo combustis, pistolam colligere poterat et duos fasciculos emitteret. Tum funes solvit et natavit. Abstulit arte. Et puellarum meruit reverentiam.
  Ex speciali genere illi adhaerere conabantur , sed Alicia specialibus ministris comminabatur ut accidens disponeret, et etiam eam canino suspenderet. De pullis.
  Alicia puella valde pugnata est...
  Ea etiam facete colligitur;
  - Securim ex telo amat carnifex, sed in proelio inepta peritia habet!
  Annuit Andriana, scidit illa pedes;
  - Etiamnum pulmentum de securi coquere potes, sed ea quae heroico stylo scripta sunt, carnificis securi descidere non possunt!
  Yuliana puella pulcherrima est. Illa tantum striatam in pectore fabricam habet, et subligar. Sed haec tam mira et pulchra est. Crura omnium puellarum eversori nudae sunt, et valde blandae.
  Cum Germani capti sunt, coguntur puellas circum pedes nudas osculari. Et hoc faciunt captivi obedienter. Et puellas calcanea lambunt et libenter eas osculantur.
  Juliana cecinit;
  - Nos mali latrones non sumus;
  Et non vis occidere...
  At mihi nudae calcanea dolent;
  Volo omnes in facie ferrum!
  Puellae, utique, ad nihil prosperum valent.
  Andriana, nudam calcans vestigia, dixit;
  - Eh, fines novi, ride ne me!
  Alicia consensit;
  - Infinitae facultates iis qui sibi limites non statuunt!
  Veronica nudos percussit pedes, nudos calces iunxit, dentesque notavit nudans;
  - Fortissimus homo non poteris cupiditates intolerabiles tractare!
  facete notavit Andriana, dentes denudans et tormento pilas ;
  - Homo longe est a Deo, quia non longe a macaco in imitationem naturae discessit.
  Veronica, rivos Nazis advenientium fluentes cum accurate offa comminuens, grundivit;
  -- Politicus in cupiditatibus deus est, in modo vultus sui, et in exitu usus prorsus porcus est!
  Soviet puellae bene pugnant. Sed sane sunt etiam Germanicae, et etiam pulchri- tudines in bikinis et discalceatis.
  Exempli gratia, Gerda pugnator rarus est.
  Ipsa et socii eius sederunt in novissima piscina "Panther" -2.
  Puellae turmas Sovieticae iaculantur et fremunt.
  Mali sumus lupi, recipimus nihil boni!
  Et connivent oculos suos.
  Gerda, auxilio nudis pedum, apud Russos milites pulsatus est, et laetus elisus est;
  - Quis non lupus in vita est, tres pelles ab eo demittuntur, qui vulpis non in animo est, quasi pullus exinteratus est!
  Carola etiam cum proiecto accurato percussus, per piscinam Sovieticam perrumpit, arma oppressit et yelped;
  - Lupus semper esurit, homo semper displicet, et politicus verbum veritatis dicere non potest!
  Christina, accuratissime in hostem figens et lacus Russian lethale concha feriendo, notavit;
  - Vulpes pilum pretiosum habet, sed vulpis cautiones politici nihil valent!
  Magda sclopetum in hostem prehendit, nudis digitis verberavit, grundivit;
  - Plus lac caprae quam politicus, qui aries mente.
  Gerda, accurate continuando in vehicula Sovietica jaculando, notavit;
  - In comitiis politici similes sunt inter pestilentiam et choleram, quamvis politici multo magis contagiosi sint in schizophrenia!
  Charlotte percussit triginta quatuor, et turrim disrupit, dixit:
  - Politicus nasum lupi pro lucro habet, sed ipse porcus ad guttulam paratus est!
  Christina proiecto ope nudis digitis se detrectavit et emisit;
  - Politicus est aries qui ad solium leonis properat, et cum summum attingit, in vulpeculae gallinaceorum suffragii vorax vertit.
  Magda infensi notavit mittens Sovieticum auto-sponsorium propellendi munera mortis nudis digitis;
  - Non credunt politicis, sed suffragantur, non intelligunt musicam, sed libenter audiunt, noodles non comedunt, sed libenter auribus suis inhaerent!
  Eorum "Panther" -2 valde activa est. Proiectum autem accuratissime emittit.
  Machina Germanica omnia praedia Sovietica confidenter opprimit.
  Gerda surculos canit;
  - Unus, duo, tres - consilium frange!
  Charlotte Ignes accuratissime percutit et sibilat adversarios;
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Christina, ope nudis pedum inflammata, per triginta quatuor, adjecit:
  - Hostes omnes in latrina macerent!
  MagDs saevit in hostem, effudisset;
  - Patria flens non credit!
  Gerda eliditur;
  - Et malum oligarcharum dabimus in cerebro!
  Charlotte lepide notavit, Soviet howitzer concha ferire:
  - Aurum solum spectat pulchrum, immo hoc metallum, semper humanitas passus, superbus factus est!
  Christina, in hostem figens, lepide se exprimit;
  - Nudato pectore, facilius est femina tres pelles ab viro divellere!
  Magda, in adversarios figens, primum notavit;
  - Pedes nudis puellis, in galoshes ponite homines!
  Nempe lepide sunt puellae in piscina. Et inter Fritz gubernatores sunt frigidissimi.
  Albina et Alvina in universo mundo maxime formidabiles sunt. Hic iam ad numerum quingentorum aircraftrum quemque iactum pervenerunt. Solus Massiliensis antecedit. Adiudicatus est Magnae Crucis Ferreae Crucis pro 500th aircraft classi Sovieticae. Sed Albina et Alvina multo serius pugnare coeperunt, et ideo Massiliam mox consequentur.
  Albina et Alvina pro centesima elit crucem Militis Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit.
  Et nunc pugnant cum gubernatoribus rubris.
  Fibulas nudo pede premit Albina, quinque plana Sovietica figit simul ac stridore;
  - Si homo ocreis sapit, semper in galo sedet!
  Alvina, in elit Russiae incendens eos nudis digitis pulsans, notavit:
  - Mulieris nudum crus in tempore ponet calceum in galoso!
  Albina, vehiculis Sovieticis ignem optime molientem, den- dente facete respondit;
  - Homo qui saepe nudum et feminas pedes aspicit, in galoso sedet!
  Utraque puella, duobus more Yaks pulsatis, elidit;
  - Nuda crure femina bene sub talo agitet et perfecte in galoso sedet!
  Milites hic in magna altitudine videri possunt.
  Sed si magnifici gubernatores Germanorum sunt, tum etiam pulchrae sodales Soviet-Komsomol puellarum Soviet.
  qui fortiter pugnant. Atque etiam catervas Tertii Reich feliciter deducunt.
  Anastasia Vedmakova sumpsit et ope nudis pedum adstravit Germanos et stridit;
  - Vir intus vertere paratus est ut calceos puellae divelleret!
  Akulina Orlova apud Nazis fusa, lepide notatur;
  - Aliquem calcem nudum calcaneo intus vertere potes!
  Anastasia etiam Fritz tundebat et stridebat;
  - Nudum foeminae pedem in medio foris aliquem convertet, etiam si novissimus tabernus!
  Focke -Wulf excussit et sibilavit, dentes pulchris denudans;
  - Si vis hominem intus vertere - solve calceos, si vis eum in galos ponere, calcaneum tuum expone!
  Puellae in voce cecinerunt;
  Bellum in universo saevit,
  nulla ratione opprimi necare.
  Satanas solvit
  Et mors cum eo venit!
  
  Et quis cursus!
  Cruenta et insana flumina...
  Trabes laser in templum eiciet;
  et fulgor disparuit homo!
  
  Et tale chaos
  Inundaverunt universum...
  Tristis sors hominum
  Dolorem perferendis, perferendis!
  Puellae partim ius possunt. Bellum non est felicitas. Sed simul hospitio.
  Duo Germani gubernatores aspirantes, Eva et Gertruda, pugnant in Focke -Wulf modificationes oppugnantes. Impugnant terram scuta Sovietica ex aere.
  Eva, incendere et incendere eruca, adnotat;
  - Cur infantia discalceatus est, quia pes feminae nudum facit homines capita sua quasi pueri!
  Gertrudis eruca percussit, calcaneum nudum premens in pedali et in Sovieticum exercitum munitum et suggillavit;
  - Desiderium videndi mulierem nudum facit hominem intus foris.
  Eva hit iterum, percute turres et triginta quatuor, facete dictum;
  - Ad mulierem exuindam, bonos calceos primum induere oportet!
  Gertrudis nudo rotundo calcaneo pedis venustatis utens adversario verberabat, et dicebat:
  - Negotiatio femina tres pelles ab homine solvetur tempore tempore.
  Eva erucae in Sovieticae bunkers accensus et yelped;
  - Mulier, quae nudum fuerit in tempore, non fiet discalceatum, et calceatus est vir.
  Gertrudis, Sovieticis copiis caesis, confirmavit;
  - Mulier discalceatus induet calceamentum de viro et mittet eum in galos et convertet eum intus et discalceatam faciet eum novissimum.
  Hic, scilicet puellarum ratio, contra eam contendere non potes. Puellae nudis pedibus et bikinis pugnant.
  Et amant pulchros iuvenes, et in genere tales, ut sint justi eximii.
  Et si cantant, centum interficientur!
  Puellae hic sunt utrinque dignae et pulcherrimae, ut revera intus sint homines!
  . CAPITULUM #5
  Urbs Grozny, copiis Nazi totaliter circumdata, primo Novembris anno 1943 cecidit. Cohors cum puellis orta e lebete Shali se recepit.
  Jam montes asperi erant, et ad defensionem aptius decebat. Lacus Germanicus multum expendit, praesertim Maus, et omnino incommodum fuit cum illis in montibus pugnare. T-3 tank iam discontinuata est, sed T-4 in versione modernisata adhuc producta est. Etsi evasissent moraliter. Potuit tamen contra T-34-76 pugnare. Et bene pugnate. tormentum eius potentius erat et rostrum maiorem velocitatem quam triginta quattuor habebat.
  Tamara et puellae pugnaverunt in Shali. Puellae hunc magnum montem vicum - realem urbem servare conati sunt.
  Fortissime pugnaverunt pulchri- tudines.
  Tamara grenade nudo pede iacit, accendit ruptis et cooed;
  - Pro matre USSR!
  Anna Nazis ignem aperuit. Levius-t 4 clivum ascendere conatus est. Puella, nudo pede grenade iacens, machinam Nazi excussit et stridit;
  - Pro matre nostra Patria!
  Akulina ad Fritzam et nudum calcem iecerat, unum ffoyle involutum mortiferum serviens, vyaknula;
  - Mater semper sancta est!
  Veronica in hostem figens, et citrina nudis digitis jactans, emisit;
  - Pro Russia gigantes!
  Olympias, immanissima femina, etiam Nazis nudo digito grenade jecit et stridit;
  - Pro communitate!
  Tamara, ignem ad Nazis bene tendentem, et quasi ramenta de ligno amputans, edita;
  - Quanto plus quercus in exercitu est, tanto firmior defensio nostra est!
  Anna notavit, denudans dentes, et fusa perampla accuratione et furore Nazis:
  - Perdam te omnes.
  Lacus "Leo", vehiculum magnum cum dolio gun longo. Hic novissimum gun 105 mm habet, dolium longitudinis 100 EL. Et evenit ut diutissime sclopeto. Et hic truncus vi lethali prominet.
  Akulina propagines ex bazooka apud Nazis et stridore;
  - Gloria temporibus communismi!
  Victoria etiam ignes ac fremit;
  - Gloria Heroibus Russiae!
  Olimpiada in Nazis iectionem confirmat et nudo digitos grenade iacit;
  - Maxima gloria!
  Puellae, notandum, phaenomena sunt, et valde grata. Eorum frigiditas colossa est.
  Tamara, in hostem figens et dentes denudans, dicit:
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Infensi Anna in hostes dicit infensi, nudamque grenade iacit digitos;
  Corda nostra concorditer faciamus!
  Connivent sociis.
  Akulina quoque vicem dabit, quomodo adversarios demetere et rugiet;
  - Pro meis victoriis per tectum!
  Akulina Petrovskaya puella simplex non est. per multum ire necesse habuit. Peculiariter, surripiens et deprehensa fuit. Perambulabat quoque colonias puerorum. P. Nihil supervixit. Discalceatus per nives ambulavit, sed haec tantum salubrior et fortior facta est.
  furiosa pugnat Victoria furiis. Turn in hostes dedere. Fritz downed fall. Tum grenade nudis digitis proiecit. vehitur eversa.
  cooed puella;
  - Pro magnis finibus!
  Olympia cum ira admodum trux pugnat. Ictus eius validi et contriti. Monstrum vere est puella. et ita adversarios verberat. Sic fascistos strenue exstinguit. Fors minima non dat.
  Olympia fremit in summo pulmone;
  - Gloria communismi cosmici!
  Tamara, Nazis jaculans, fremit;
  - Gloria communismi Lenin!
  Ignibus adversis Anna et stridore stridore;
  - Pro USSR!
  Akulina inimicos suos metat et fremit et stridore;
  - Pro summa aerobatica!
  Victoria, fascistas jaculans, effocuta est;
  - Pro phaenomenis victoriis!
  Olympia, tristique tincidunt Hitleris comminuens, mussat;
  - Pro communitate USSR!
  Est etiam Tamara incendere. Verissime figit, tegens adversarios accurate erumpit. Is falce falce metitur et stridore;
  - Temporibus communismi gloria!
  Anna, fascistos jaculans, et praecisis falce ictibus abscidit, exclamat;
  - Magna heroibus gloria!
  Et pedibus nudis tasque iacit. Haec avia est.
  Akulina interfecto Fritz infensi fremit;
  - Pro communitate!
  Vellicat cum corpore musculoso.
  Victoria etiam fascistos verberat. Et nudis digitis iacit munera parricida adversariis et strigibus;
  - Pro mundi magnitudine!
  Olympia etiam hostes iaciunt. Pulsat eos quasi arundo et fremit;
  - Gloria magnae communismi!
  Et nudis digitis grenaque vi letali Proiicit, inimicos discerpens.
  Quinque igitur hostes cepere, et eos falcare, et eos exterminare et eos terere.
  Germani repressi penitus haeret. Hic difficilis facta est, et rixantur.
  Hic iacula gasi sunt, et infensi agunt. Fontes et dignitates destruunt.
  verberat et " Sturmtigr " Exercitus Rubrum.
  Germanae puellae monstrant et tormenta auto-ursa "ursa" et quomodo hostes cum eo feriunt. Et sunt realiter et penitus eruditi. Et testa pensans unum et dimidium centnatores fossas Sovieticae frangit et munimentaria.
  Bellator Frida fremit;
  - Pro maximis Tertii Reich!
  Connivent sociis. Post hoc fascist nudis pedibus iterum incendet puellas.
  Et volat rugiens et exitialis. et sicut flatus, tunc totum infundibulum terrae ex aestu formatur.
  Ita Germani copias Sovieticae penitus obtinent. Una e primis TA-152 elit in caelo volat. Multi consilii machina, sicut Focke -Wulf, sed provectior, velox, maneuverabilis cum validis armis et armis. Tum adhiberi potest ut pugnator et ut impetus elit.
  Copiae enim Sovieticae, autocineto, ingenue, magnum problema fieri possunt.
  Helga in TA-152 volat et par lacus Sovietici oppugnat qui Shali appropinquare conantur. Puella bene accendit. Turris qua-triginta prima tectoria frangit, Et fremit;
  - Ego sum forma bellica!
  Tum deinde currus aggreditur, qui accelerare conatur. Sed anni varii non ita faciles sunt.
  TA-152 hanc victimam cum tormento 37-mm perforat.
  Respondit Helga et cecinit;
  - Skidded, lapsus sum alicubi, skidded me!
  Et se despiciens. Hic Yak-9 eam oppugnare conatur. Germana puella deprimendo felis nudo pede eum facile pulsat et confidenter annuit, dicens:
  - Sum vere magnus!
  Helga puella magno aplomb esse videtur. Et cum hostibus cruenta experimenta facit.
  Et si futuit, non multum alicui videtur.
  Helga sarmenta in vehicula Sovietica et stridore;
  - Quid, secundum animum impossibile est vivere!
  Et nudis vestigiis quomodo clavum ferire. Haec puella est omnibus puellis, puella.
  Et si rugit....
  Albina et Alvina in caelo sunt etiam bellatores acerrimi et pugnaces.
  Puellae, aeroplana Russiae, putant vitam bonam et vitam bonam esse delendam.
  Et nudis digitis tormenta aircraft ad scuta dirigunt. Soviet cars non superesse. Puellae autem eas sic verberant. Casu minimo tibi non dant.
  Erant pugnae puellae;
  Dicunt quid aliud.
  Russi audacter adorti sunt;
  Ad litteram satanas!
  Albina est bellator in acie instructa et fremit in summo pulmone;
  - Super ero, mutabo ! Super Champion!
  Et nudo calcane , nec non tincidunt feriendi, et adversarios in frusta discerpens.
  Alvina, in adversarios figens, ad summum pulmonis fremit;
  - Et quis invenimus in silva?
  Et quis invenimus in silva...
  Non iocarimus,
  discerpemus!
  Dilaceramus eum!
  Et calce nudo, quomodo mortifero amplexu hostem addet. Haec puella est - omnes puellae frigidissima sunt!
  Pugnae pugnae maxime trucidantur. Et ideo militans et ferox sicut panthera.
  Magnus et Germanus feles in oppugnatione sunt. Expugnatio Astrakhan. Milites Sovietici domos magnas copiose vastant.
  et moriuntur, sed non cedere. Furentes tales pugnas.
  Gerda, scilicet, ad primam oppugnationem et ad pugnam paratus est. Sic iaculatur, simillima femina Robin Hood in bikini. Et haec omnia frigidum est.
  Et si etiam in ore Guidonis papillam coccineam imponat.
  Eius "Panther" opera II. Viam paulo alia modificatio piscinae a puellis cum 75 mm 100 EL tormento stravit. Est pugnus et ignis velocior. Ita et copia testarum maior quam in 88-mm sclopetis.
  Gerda germen nudis digitis et ululatibus;
  - Unus, duo, tres... Napalm lacerate!
  Carola quoque, post eam accensus et yelped;
  - Quattuor, octo, quinque - ludere ocius!
  Kristina vapulat, perrumpens piscinam Sovieticam et pipiabat;
  Audacter nos in pugnam ibimus, pro virtute Nazis.. .
  MagDum nudo pede accendit et infensi pipiat;
  - Et omnes communi- tates omnes occidemus!
  Puellae ad extremum et insanus feroces agunt. Et eorum "Panther" -2 cum emissa accurata Soviet howitzer evertit.
  Puellae cachinnant et cantant;
  - Gloria in orbe nostro .. .
  Et Elisabetha die tricesimo quarto in partes impetum ferox agit. Et nudo calcaneo felis urget. Hostem prosternit stridens ;
  - Sit communismus!
  Catharina nudis digitis proiecta vi letale emittit, hostem perforat et stridore cacumine pulmonis;
  - Pro magna Russia!
  Elena in Nazis accensus. Testa Pantherae frontem ast et evulsavit.
  latrante puella;
  - Communismus nobiscum erit!
  Euphrasia quoque nudo pede hostem verberat. 4-T- Ipsa perfodit latratu et latratu ;
  - Gloria communismi!
  Hae sunt puellae pugnae. Quomodo autem iaculantes pulcherrime conchae volant, ipsae triginta quattuor moventur. Et tenta, move e curru tali. Hoc difficillimum est.
  Puellae autem ingrediuntur et pugnant in bikinis et pedibus nudis utuntur. Mirabiles et admirabiles bellatores.
  Et si fututum est, non parum cuivis videtur. Et conchas fera mittunt furore.
  Elisabeth, ope nudis pedum, in hostem figens, inimicos pulsans, pipiabat;
  - Gloria notionibus communismi! Gloria Patriae nostrae!
  Ekaterina etiam accensus, nudis digitis utens, Fritzium et stridore feriendo;
  - Pro patria et victoria usque ad finem!
  Elena, in adversarios figens, infensi respondit, dentes margaritis denudans et nictans oculis sapphiri;
  - Spatium nostrum communismi celebre est!
  Euphrasia in hostem figens, eum perampla, phaenomena accurate feriens, edixit:
  - Pro matre et Stalin - iubilant!
  Puellae manifesto rodunt, et omnes possunt...
  Decembris 1943 iam advenit.
  Alenka et turma eius etiam in Astrakhan pugnant et adhuc ibi manum tenent. Herois pugnatur.
  Alenka vicem dat, linea nazis devolvitur, tum nudis digitis donum mortis iacit et fremit;
  - Homo similis est patibulo, tantum, proh dolor, saepius ingenio quam potentia!
  Anyuta, hostem iecerat et hostes interclusit, perurbane sarcinam nudo calcaneo dedit et pipiabat;
  - Homo habet asinum pertinaciam, ambitionem leonis, sed re vera capra.
  Accuratius alla incendii apud Fritzium, eliditur;
  - Vir pro femina est sicut locus pro bove, carere non potes, sed taeter est accedere!
  Maria vero Nazis incenso, facete respondit:
  - Quid commune est inter virum et secretum in cubiculo muliebri - quod tantum feminae balant apud viros!
  Marusya, Nazis interfecto et nudis digitis tasque proiicit, vyaknula:
  - Mulier vulpes callida est quae aliquem leonem sicut lepus devorare potest.
  Matryona falcata Nazis et nudis digitis fugamus mercennariorum mussat;
  - Mulier viro masculo eget, si virum non verberaverit, vita nulla erit!
  Alenka incendere apud Fritzium yelped;
  - Femina viris ut cornibus porci eget, tantum pilum tunica a viris donata cara est!
  Et puellarum pedes nudis pedibus ridere, dentibus denudare, et nudis digitis tasque jactare.
  Bellator puellarum conlisio. Natura est pugnare, natura est pugnare!
  Videtur Astrakhan non renuntiaturos. Puellae hic vere pugnant.
  Milites Tertii Reich copiae perampla sunt. Novae piscinae divisiones tam potentes sunt. Productio lacus augetur. Bombingae nullae sunt, ex Italicis, Gallicis, Belgicis et Batavicis possessionibus in Africa subministrare laborem potest.
  Item ex Africa extrahi oleum, tungsten, multa elementa, etiam uranium.
  Hoc est, lacus novis insigniuntur. Peculiari specie "Panther", tutior ac gravior armata, cum validiore tormento belli decursum aliquantum habet momenti.
  Sunt lacus et massa nec volutpat. Opus iam confectum est in Yu-488. Prima productio aircraft Tertii Reich cum quattuor machinis. Potentissime et ieiunare. Caleatio eius est area relative parva ala, quam ob rem bomber ad celeritatem DCC chiliometrorum per horae volare potest. Hoc significat quod pugnatores Soviet certo non assequuntur.
  Ita URSS novam quaestionem medicandi habet. Exercitus rubri copiae actu exhaustae sunt. Pueri machinis posuere. Iuvenes ab aetate quattuordecim paene publice iam pugnant. Pueri sapiunt utique, et in genere boni pugnatores. In iuventute, facilius est abscondere et ascendere arborem. Et citius vincuntur artes militares. Pugnant sicut adulti eleifend, duriores sunt ferire. Imo et psychologice difficilius est filios emittere.
  Germani snipers feminae admodum paucas habent, et iuvenum pugnatores incommodi sunt quamlibet feminam mittere, pudet...
  Imo ab quattuordecim annos in URSS vocare coeperunt. Sub armis etiam et alumnis. Plures feminae in exercitu erant. Praesertim libenter accipiunt sexum pulchrum in piscinis et aeroplanis et in snipers. Bonae sunt feminae snipers . Et quoniam plerumque sunt minores quam homines, commodius est illis in lacus et aeroplano pugnare. Etiam saepe eleifend in lacus pugnaverunt. Notandum est quod pueri et feminae cutem suam molliores sunt, eorumque plana et lacus minus verisimilia sunt evulsa quam adulti viri. Nulla a venenatis quam, in pellentesque nibh. Puer in arctiorem hiatum repere potest, aut se fingere aut arborem ascendere. Saepe in exercitu pugnatores minores quattuordecim occurrere coeperunt.
  Bellum devorat opes humanas. Territorium autem minus et minus fit sub potestate USSR. Et adhuc multi pedites Iaponiae pugnare debent. Ita, et bona sunt lacus samurai, et praesertim tormenta auto-propelluntur. Visi etiam sunt in serie cum media piscina, viribus comparabilis cum T-34, et etiam fortius in armatura antica.
  Itaque Iaponia periculosum est subaestimare. Et ad bellum cum eo necessarii sunt milites.
  Stalin timidus est et magis ac saepius in iram cadit. Die 25 mensis Decembris anno 1943 edictum est, ut familiares eorum, qui se dediderant, emitterentur, etiam liberi ab aetate duodecima, et iuniores ad colonias laborandum mitterentur.
  verberare praesidiis saepius utebantur. At illi acrius tormenta torquebant.
  Stalin intolerabilis simpliciter factus est. Beria primus pacem cum Nazis agere instituit. Sed Hitler pacem noluit. USSR perfecte vincere voluit. Praesertim cum socii sint extra imperium et semoto.
  Jet aircraft in Tertio Reich effectae sunt. Imprimis, in ME-262, sed hic pugnator machinis certioribus opus fuit ut nimis saepe non fragorem.
  Arado bomber ac Yu-287 consilium polliceri videbantur .
  Novissima TA-152 bene in usu se ostendit, sicut multi-proposito machinae et velocissimae. In genere militari Germanico adhuc in aere fortior erat. Praeterea Soviet Yaks et Laggies , intuitu aluminii defectus, graviores et minus maneuverabiles quam machinae referentiae evenerunt. Ita qualitas aviationis Sovieticae in gradu critico cecidit. ME-309 cum armamento valido, etiam problemata maneuverabilitatis ratione habita, cum vehiculis Sovieticis bene copevit, ME-109 divellens. And the TA-152 should have replaced Focke -Wulf.
  Ita Germani hockey plus minusve sunt.... Sed opus ars exercetur.
  Exempli gratia, Lev-2 promittitur primum piscinam cum novo schemate layout. Germani in uno lapide ante piscinam transmissionem et machinam ponendo et turri in tergo versando servaverunt in caddie hastili et vehiculi altitudinem submiserunt. Quam ob rem "Leo" -2 evasit multo levius, et ideo velocius.
  Perspecta difficultatibus bellicis, productio piscinarum gravium in URSS fere cessavit, in serie fere omnia una secundum T-34-76 erant. Itaque Nazis, in exertus ut novam piscinam principalem crearet, iam non amplius armaturam partem crassiorem facturi erant. Et "Leo" aptare potuit in quinquaginta quinque talentis, cum tormento equitum mille ducentorum. Nihilominus pondus Lev-2 cisternina amplius minuendo qua- les sclopetis reducere potuit. Illud plane redundans. Porro triginta quadrangula arma habebant ignobilia, et etiam 37-mm, tormentum Germanicum obsoletum iam penetrare inceperat.
  Stalin clare freking ... Et iacit tonitrua et fulgura ... sed non potuit facere quicquam .
  In Novo Anno Eva Germani impetum in partem Astrakhan, Volga Delta adhuc vacuam iecerunt. Praesentia multarum claustrorum fluminum, locorum difficilium, propinquitas maris Caspii permisit Exercitus Rubri defensionem Astrakhan obstringere, et melius quam Stalingrad servare. Praeterea puellae Sovieticae singularem heroismum ostenderunt.
  Et in Caucaso, praesertim hieme, difficillimum est montes movere. Verum, ad Caspii maris ora commodiorem Germani ibant. Makhachkala, finis factus, ubi copiae Sovieticae, omnibus copiis coactis in pugnum, Nazis obsistere conati sunt.
  Sed munitionis quae mari tantum liberata non erat, satis erat.
  Tamara cum cohorte puellarum nudis pedibus deperibat perdite.
  Feminae bellatores pertinaciter pugnaverunt et singularem virtutem et magnam virtutem praebuerunt.
  Et fere nudi pugnaverunt hieme et gelu.
  Tamara grenade nudo pede iacit, deditque impetum adversariis falcationibus elisum;
  - Pro USSR!
  Anna quoque pedis nudo cum pede carpit et pipiat;
  - Pro communitate!
  Akulina bene curatum erupit, hostes pulsavit et clamavit:
  - Pro magnitudine Russiae!
  Contrita in hostes Victoria, demetere hostium coepit, barbam ut novacula tonderet ac mussitare coepit;
  - URSS stabit!
  Olympias in hostem iecerat, et sarcinam explosivam cum nudis digitis iaciens, vyaknula;
  - Pro patria et victoria usque ad finem!
  Ita pugnant puellae. perdite ac perampla determinatione agunt.
  Tamara , jaculans , notavit ;
  - Diabolus non tollet eos, et tunc tollemus eos!
  Pugnatum est hic inhumanum et simul constructivum ... .
  Anastasia Vedmakova in caelo pugnat.
  - Ave tempus communismi!
  Et nudis digitis tormento aircraft ad scopum intendit, et plana hostium, post quae stridet, pulsat:
  - Pro felicibus laboribus!
  Akulina Orlova pulsans adversarios confidenter fremit dentibus denudans;
  - Talis communismus in tota tellure!
  Gubernator clamat:
  Etiam pellentesque, sapien!
  Et nudis digitis ad scopum arrepta sclopeto dirigit, hostemque frangit ac stridore;
  - In nomine temporis communismi!
  Aspiciamus, puella terminator est et flamma urens. Nemo ignivomus cum eo comparare potest.
  Akulina Orlova cecinit:
  - Iam ego, quo die, fides in Deum somnio, tam piger sum, nolo orare!
  Et infensi despiciens pulchritudines.
  Hic sunt pugnae...
  Plana puellarum iam vincuntur. Et hoc est solidum minus. Etiam ac magna nec ipsum cursus pellentesque.
  Unus e pueris qui pugnabat iaculatus est, nec tempus erat ut parachute prosiliendi. Quod quidem colossale eius est.
  Puellae in aere pugnant et iocum habent.
  Albina et Alvina pro bono pugnantes ME-309 pugnant et, utique, turpis activum sunt.
  Puellae valde superbiunt de successu eorum...
  Albina Sovietica in planum emissa, ope eleganti, pede nudo, diruit;
  - Pro nostris aquilae!
  Alvina tres currus Russian falcavit in unum erupit et increpuit;
  - Pro falconibus nostris!
  Puellae ad negotia famosissima descenderunt... At illi etiam milites Russici cruciati sunt.
  Hie gubernator quattuordecim annorum captus est. Pulchri- tudines filiorum rotundorum calcibus frixi pro eo. Et tunc nudum cum aqua glacie inceperunt ... Deinde aqua ferventi, et iterum aqua glaciei.
  Tales sunt pulchri- tudines ... .
  Albina cecinit;
  -Dones, ungues, dentes, pugni!
  Alvina clamavit in summitate pulmonis;
  - Ita bonam pugnam volunt!
  Puellae autem nudis digitis laborabant et plana Sovietica descendebant.
  Quamquam gubernatores Russici etiam illis responderunt. Alice and Angela have just translated to Yak-9. Germani simul et trituremus;
  Formam rei publicae fortissimae es;
  Commilito Lenin et Comrade Stalin...
  In USSR omnes homines vere aequales sunt;
  et pugni ex ferro et chalybe!
  
  Lenin enim bestia Adolf non timet;
  Nunc Vladimirus dux est comes Stalin...
  Fritz in oculo, non in supercilio;
  Omnes Nazis simul discerpti sunt!
  
  Russia est mater mea
  Magna, immensa Mater...
  Omnes gentes una familia sunt;
  Mox sub communismo vivemus!
  
  Fortius patriam faciamus
  Cito virescit Russia ...
  In fronte potius fascist feriemus;
  Et mihi credite, nostra virtus in saxum non vertit!
  
  Jesus autem princeps satis magnus;
  Ipse est Dominus noster, et Deus Albus universi.
  Fuhrer vapulabit ac durissime;
  Ceterum virtus immutata est!
  
  Ita, pro sancta patria nostra, sanctus;
  Acriter pugnabimus Fritz ...
  Puella discalceatus in nix decurrit
  Illa velit furiis pugnare!
  
  Ita Stalin dux Sovieticus nunc factus est;
  Tantus, fortis, eruditus...
  Russi communismi hostes non tangunt .
  Quamvis virtus Luciferi tecum sit!
  
  Hitler accipere possumus, crede mihi
  Etiamsi virtute daemonum praeditus...
  Una Hitler est bestia praedatoria;
  Etsi Fritz non sunt morons fateri!
  
  Denique Berolinum pugnatores intrabimus;
  Ibi Lenin, aka Stalin, nobiscum erit.
  Fascistae ut catuli facile dilacerant;
  et crede quod vires non decrescent!
  . CAPITULUM #6
  Novus annus MCMXLIV venit ... Quamvis difficillima situs in frontibus, opus in USSR comparatum erat ad novam technologiam creandam. Speciatim magna spes est cum IS-2 piscina et armis validis sociati. tormentum 122 millimetre validum argumentum in bello contra Naziseos fieri potuit. Spes etiam in T-34-85 confixi sunt cum validiore sclopeto, turri magna, sed eodem puppi et subcarro.
  Res peius erat cum aircraft. Yak-3 productionem ob defectum GENERALIS duralumin produci non potuit, et LAGG-7, ob novam machinam, sine diminutione productionis deduci non potuit.
  Ita Stalin decrevit ut tunc temporis principalis pugnator Sovieticus Yak-9 et LAGG-5 esset, et IL-2 impetus aircraft fabricare et tenax facile erat. Et in lacus, paulatim transitus ad T-34-85 et IS-2.
  Etiam ut nulla in nulla consequat...
  Et frontem rimis rumpentibus, Germani Caucasum ceperunt. Makhachkala cecidit, et iam fines Azerbaijan appropinquabant!
  Hic Tamara cum phalange mulierum pugnavit. Iterum puellas centonibus ex tunicis et discalceatis cum melioribus hostium copiis pugnavit.
  Tamara in medio nazis irrupit incensus, aliquos hostium falcando. Tum, nudis digitis, letale grenade jecit, Et pissavit ;
  - Gloria in USSR!
  Anna Nazis accuratissime emissa. Et nudo digitos tasque lethalis vi projecit, discerpens adversarios.
  Tum clamavit:
  - Gloria communismi!
  Akulina in hostes iecerat, fascistos pedites interiit. Caedit Krauts nudis pedibus grenadam iactans et diruit:
  - Pro Russia, magna mater nostra!
  Victoria jaculans in hostem et nudo pede tasque in eum notavit;
  - Pro magna matre!
  Olympias, item machina sclopeto accendi, yelped;
  - Gloria magnae communismi temporibus!
  Feminae pugnatores mirabiles sunt...
  Pugnant ut decet pulchris.. .
  Tamara, pugna, belli initium. Quam effugere e Germanis. Ea igitur tormentorum impulsum rugitum audivit. Puella bombardam reliquit. Amicus eius Tatyana a Germanis captus est, et novos calceos tulerunt, ornamenta et inaures dilaniaverunt. Et discalceatam in captivitatem ejecerunt. Haec humilitas superbiae est, nudis pedibus quasi plebeiis, et in mollibus plantis nocet. Puella crura ei in cruore pulsavit et omnibus gradibus ingemuit.
  Tamara etiam novos ocreas sibi datas gerebat et calcibus ex longo itinere terebat. Quæ, depositis calceis, discalceatus abiit. Puella e villa est, quae officium suum in Ucraina gessit. Crura puerilia per abrupta montis ambulabant. Quod certe cum campestribus itineribus non comparat. Vera, eius calli a solo iam abierunt, et non tam commodus est ad ambulandum. Sed cito indurantur pedes iterum. et vix passa est.
  Sed Tatyana mox crura ei deiecit ut ambulare iam non posset. Germani sagittaverunt eam, sed pulchritudinis miserati sunt. In plaustro me posuerunt, sed in reditu me cantare fecerunt. Tatyana vocem iucundam habuit et plura carmina politice neutra eis cantavit.
  Quid ei deinde accidisset, Tamara nesciebat. Ipsa per silvam ambulavit, nudis pedibus, tuberculis, bumps, virgis sensit, et ipsa etiam delectata est. Id cum per acuta montium saxa ambulas, tum etiam callae plantae, si diu ambulaveris, fit acuta et dolorosa. Ingratior et etiam incedere spinas. Cum haec plantae haerent, multo etiam gravius fit etiam asperis plantis puellae.
  Tamara in expeditione tedio et fame superatus est. Baccas comedit puella, nec satis erat. Germani celeriter progrediebantur. In silvis Ucrainis, Tamara, consueta in montibus habitare, viam illam optime ignorabat. Perdidi, ac denique postico.
  Nunc quasi cattus in silva. Tum puella Germanos in birotula cepit. Prohibuerunt currus cum stroller ad aquam. Et Tamara in machina sclopeta irrepsit, et quomodo ab ea in hostes secat. Incerte decidit, sed accurate. Et cadunt Nazis, et cruciantur in agonia. Tamara conficit eos. Nuda calcaneum ad mentum movit, cecidit. Accepit autem eum puella.
  Post hoc, pulchritudo in motorcyclum ascendit, et pedali nudo pede premens, evulsit.
  Itaque currendo multo magis fun quam ambulatio et discalceatus.
  per viam Tamara cecinit;
  - Dilecti fratres, amate, amate fratres ut vivat! Molestare cum principe nostro non est!
  Ita proelium commissum est.
  Nunc autem fascists pugnat sicut terminator Komsomol. Sed vires sunt inaequales, et puellarum phalanx pedem referre cogitur. Praelia hic fervescunt sicut aqua in aheno giganteo supra monte.
  Anna, figens, lethalibus innixa viribus nudis digitis, notavit ;
  - In bello omnia media bona sunt, praeter funesta!
  Akulina, hostes inflammatus, prostravit Nazis, notavit;
  - In omnibus erimus primi!
  et nudum puellae calcaneum perditionis donum dedit.
  Victoriam iecerunt in Nazis, et caesis hostibus latis rumpit yelped;
  - Nulla misericordia hostibus erit.
  Despiciens comites.
  Olympias nudam, excidit tibiam, tasque gravem fasciculum struxit;
  - Pro amplitudine humanissima curia in mundo et communitate!
  Hie vere Gloriosi sunt bellatores, et quasi spacium seculi.
  Pugnant magna feritate.
  Sed Nazis adhuc in Caucaso progrediuntur. Mense Februario MCMXLIV, Germani et Turci adunati sunt, copias Sovieticae in duas partes inaequales secantes.
  Fuhrer postulavit ut URSS conficiendum. Astrakhan adhuc extendit. Nazis, ut semper, aequabiliter pugnant... PRIMA ME-262s pugnant in aere. Notandum, quod sensus non producunt. In magna celeritate, non valde commodum est ex 30 mm tormentis aircraft ferire. Imo hoc graviter accipiendum est. ME-262 etiam problemata nonnulla habet ob gravitatem ponderis. Manoeuverabilitatis potiffimum.
  Felicior in usu TA-152, quae gubernatores adamavit, et opificis factus est. Nam et currus et ante aciem bomber et pugnator et impetus elit. Etiam notiones fuerunt ut aviationem Germanicam huic aircraft omnino transferrent. Inter utilitates eius notandum est superstitiositatem et celeritatem, arma valida, ad oppugnationem aircraft et pugnatori apta.
  ME-309, quae modernisatur, etiam magis ac magis active adhibetur. ME-109 adhuc in servitio est, quod ob productionem non minuendam non tollitur. Etiam nova mutatio ME-109 "K" apparuit cum tormento potentiore, cum quinque tormentis aereis simul armatis. Machinam sic tam facile verberare non potes.
  ME 309 etiam validiorem machinam ac scopis alis accepit. Valde periculosum est currus. Gubernatores Sovietici adhuc vetus aircraft volant, eorumque qualitas tantum est inclinata. Quantum autem, Yak-9 non ita malum est, satis maneuverabile est, nec nimia celeritate indiget.
  Copiae Germanorum valent ... Lites de piscina T-34-85 ortae sunt. An armatura turris crassior fieret? Ceterum pondus in hoc casu augebit. Notandum est qualitatem armorum Sovieticorum deciderit. Elementa commixtio sunt in copia brevis, et qualitas glutino vel abiectio in gradu critico obtigit.
  Sed puellae pugnant cum heroine.
  Tum piscina Elisabethae deleta est et puellae discedunt. Discalceatus et bikini nudi, per nivem currunt, vestigia lepide relinquentes.
  Catharina vultu maligno notatur;
  - Nos strangulati sumus!
  Elena ira notatur;
  Sed tamen vincemus!
  Elisabeth pistol eius incendit, motorcyclista Germanum percutiens et mussat:
  - Ego Germanum ferire! Quomodo a me aptus erit?
  Euphrasia notatur inpigre;
  - Ibi vitam finiunt, nec retro effugerunt!
  Catharina puella pugnax erat, et cecinit;
  - In furore nostro antiphonas imperii canimus!
  Puellae sibi currunt, et nudi circum pedes micant.
  Puer, videns puellas, territus eas interrogavit;
  - Et unde venis discalceatus?
  Elisabeth respondit:
  - Agamus decurrere imperatoriae!
  Puer pipiabat;
  - unus, duo - dolor non obstat;
  Numquam retro deorsum!
  Nasum tuum et caudam cum tibia altius contine;
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Catharina pipiabat dentes denudans;
  - Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Elena exclamavit:
  - Noli timere! Revertemur....
  Et omnes quattuor virgines in voce conclamaverunt;
  Credo totus mundus excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Milites parati sunt quemlibet Germanorum discerpere ... Et nudipedalia in nive tam pudici et pulchra sunt. Quam pulchrae hae puellae sunt, ut florentes et immarcescae rosae!
  Bene, Hitler non iocatur, et circa matrem nostram nubes agit. Dentes in praecordiis immittit, et sanguinem eius bibit!
  Puellae post eas calles pulcherrimas relinquunt. Germani has semitas sequuntur ac procumbunt et avide conspiciunt. Hi ferae bellatores sunt. Germani vestigia puellarum osculantur.
  Et Anastasia Witchakova et Akulina Orlova in caelo pugnant. Mirae duae puellae.
  Anastasia, Nazis fusa deorsum et nudo digito utens plano suo circumferens, cantabat:
  - Cras clarius pugnabimus!
  Akulina caudas Nazis amputans nudis digitis utens, pipiabat;
  - Osculum fiat!
  Puellae rursus Germanos sine ulla miseratione aut caerimonia triturant. Ut id quam dolor.
  Anastasia iterum convertit eam Yak-9 et, occentu, vyaknula;
  - Id nomen communismi!
  Akulina cum hoc consensit:
  Credo totum mundum excitaturum...
  Anastasia, tundens Germanos, grunxit;
  - Mater nostra sol est!
  Et tales sunt hic puellae pugnae, classis Sovietica summa.
  At Germani durissimum. Et res militares excoluntur...
  Mense Martio, Nazis Baku expugnare coepit. Magna est oppugnatio olei plena. Pugnae sunt feroces.
  Germani testa Baku gravibus tormentis utentes.
  Et emissa ab tempestatibus. Sed etiam bombae omittuntur a prima, novissima Yu-488s, quae per vim colossalem distinguuntur. Hae machinae bestiae sunt.
  In una eorum Gertrudis, Eva, et Frida. Puellae pulchrae, optimum visum, bombae in Sovieticae positiones cadunt. Et Rubrum Exercitus milites et cives occidunt.
  Baku ardet... Fumus in columnis surgit. Puteorum etiam oleum ardet, omnia ardet.
  Gertrudis cum rictu dicit:
  - Deus Germaniam amat!
  Eva, presso vecte nudo calcaneo et omissis bombis, consentit;
  - Utique! Nos sumus genus electum!
  Frida infensi cecinit;
  - Nostri sunt electi caeli.
  et conniventibus sociis. Hae sunt hic puellarum genus pugnae, simpliciter in pugna irascibilis. Et certamine premendo.
  S. Gertrudis tormento aereo rupto accendit et pipiavit;
  - Pro magnitudine patriae!
  Eva, eam adversariis figens, confirmavit;
  - Pro magnitudine perampla!
  Puellae aeroplana cito dominantur. Hi pugnant amici sunt.
  Et eas in chartis facile vincere non potes. Et inimicos suos ferino rabie triturant.
  Frida notavit;
  - Mulier sum magnae somniorum et pulchritudinis!
  Post hoc, iterum illa tormenta aircraft accendit, pugnatores Soviet descendit, qui monstrum Germanum oppugnare conabantur.
  Ita contra Naziseos affectus est ut resistere non possint.
  Baku oppugnatur.
  Tamara et phalanx eius pro hac urbe pugnant. Puellae perdite pugnant et singularem heroismum ostendunt.
  Turn Tamara, peditem nudo jecit in digitos, Germanosque mercenarios spargens, stridavit:
  - Pro mea patria immensa!
  Despiciens comites. Bellator summis, qui parem non habet.
  Quamquam aliae puellae non sunt malae. Dicamus modo optime pugnant.
  Anna, verbi gratia, nazis tanquam falcis ictu deposuit.
  Et pipiabat;
  - Pro USSR!
  Et calce nudato leti munera leti dedit.
  Akulina in hostem iecerat, elisit;
  - Pro patria!
  Et nudis digitis, quomodo ad annihilationem praesentationes immittendas, quae omnes in ordine exterminant.
  Victoria cum hostibus pugnat, perdite ac fortiter agens. Pulsat hostes in adsensu succlamatum esset. Tum nudo digito tasque lethali vi proiicit. Ac strepit:
  - Pro ideis communismi!
  Olympia etiam pugnat. Et haec heroica puella totam capsam explosivam cum cruribus suis nudis, muscularibus mittet. Et piscina "Leo" supervolvetur.
  Bellator exclamat:
  - Sed pasaran !
  Pugnae puellae et pulcherrimae. Numquam desistas et numquam desistas. potestatem habent terminatores.
  Et vires valde inaequales sunt ... Baku in incendiis immergitur. Copiae Sovieticae munitionis satis non habent. Etiam ac consectetur lacus.
  Multi desperant deditionem.
  Gerda et turma eius vi famuli servorum nudas plantas osculantur. Illi officiose faciunt et calcanea lambunt.
  Tum puellae in Pantheram conscendunt et iterum 2 iaciunt. Excussa Soviet sclopeta...
  Fere tota Caucasus jam capta est. Sed Yerevan adhuc tenens manum. Civitas Poti heroice pugnatum est - ultimus portus in quo reliquiae Classis Ponti Euxini adhuc tenent.
  Ibi puellae diversae nationes pugnant. Et discalceatus pars Gulnazi pugnat . Pulchra Pontica femina, et puellae equos habet.
  Gulnazi nudo pede explosivae sarcinam iacit, dilaniat Nazis et stridore;
  - Gloria mundi magnitudo communismi!
  Tamila, eius conjux, nudo pede grenadem exitialem iacit, Turcos discerpens et stridore;
  - Pro Patria!
  Masha puella ex Russia vicem dat et explosivam potentiam nudis digitis dat et Nazis clamat;
  - Temporibus mundi gloria communismi!
  Margarita quoque vicem bene affectatam dat. Nazis metit, et nudo calcem, adversarios opprimendo, et stridore, munera necis necis misit:
  - Pro nostra victoria!
  Sic puellae heroice pugnant. Et vere cessari non possunt, nec flecti possunt. Sunt tantum pugnatores feminae et eximii. Et si pugnant, tunc sicut heroes et supermen !
  Sed heu difficile est Nazis suisque superioribus copiis resistere. In caelo, Albina et Alvina rationes confidentes conciliant. Atque ita multa plana addicitur ut ea obsistat plane impossibile.
  Albina, Sovieticum planum nudis digitis alterum procurrentem, canebat;
  - Vinci non possumus, venator in ludum vertere!
  Alvina, adversariis amputatis, valido collo caput fortiter intorquens, pipiabat;
  - Gloria herae novi ordinis Aryan!
  Ac etiam nudum calcaneum dat...
  Puellae singulas aircrafts iam plus quingentis iacuerunt et crucem Militis Crucis ferreae acceperunt cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus.
  Haec sunt sicut incredibilia pulchritudines. Et si hostes Tertii Reich iam vapulant, non possunt isti daemones prohibere. Plusquam 500 planis depressum solum apud Massiliam est. Hoc sane est supra. Tituli etiam approbare decreverunt sextum gradum crucis equestris crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Is ab eo accipietur, qui primum mille elit downed excedit. Et erit apparens effectus.
  Albina quinque aircraft Sovietica statim abscidit uno impetu tormentorum 30-mm callarum et, pressis triggers nudis digitis, cooeditur;
  - Gloria virtuti nostrae!
  Alvina, carros Sovieticos falcando, et hostibus nudis digitorum ope caedendis, vyaknula;
  - Magna laus fortitudinis!
  Et despiciens inter se milites!
  Pugnant sicut semper in bikini et discalceatis, et hoc est eorum robur. Puellae supermen- feminae iustae sunt. Etsi mala causa serviant. Et calcem captarum munientibus scintilla Flectere amant. Hic puellae hic sunt. Saevus sed bellus.
  Albina semel dixit;
  - Nulla benignitas in mundo, nulla est infirmitas!
  Et nudo calcaneo duas bombas in locis Sovieticis demittit, tria tormenta pulsans.
  Hi sunt fortes qui nullam prorsus misericordiam dant cuiquam! Sed ictus eorum simpliciter sunt opprimendi.
  rictu notavit Alvina;
  - Est locus infirmis sub sole.
  Despiciens socium.
  Milites, qui nullam infirmitatem habent, et numquam cedere. Vere pugiles sunt propugnatores. Minuo licet signo, ut mala vi serviant.
  At simul mauris ac venuste.
  Albina, denudans dentes, et conchas in adversarios mittens mortiferas aeris, pipiabat;
  - Verbum sanctum Nazi - delebimus in aeternum.
  Alvina infensi animadvertit, adversarios prostravit;
  - Vere praedones sumus!
  Interclusis hostibus Albina confirmavit;
  - Omne aliud somnium est!
  Et milites facti sunt ita opprimendi et pulsandi unumquemvis, sicut scoriis pucks fustibus.
  Alvina pipiabat sicut ipsa aeroplana Russiae oppressit;
  - Pugnamus aquilis Hitler!
  Despiciens comites.
  Milites hic vere viscera ex hostibus dimittunt. Exercitus Rubrum multum ab eis accipit.
  Puellae pugnae tam ardentes sunt copias Russorum pulsare.
  Sed Helga in TA-152 Soviet terra copias destruit. SAU-85 Proturbare et stridore;
  - Pro magnitudine Germaniae et filiis et filiabus eius!
  Sed proelia in Astrakhan adhuc permanent.
  Puellae se optime tenere conantur.
  Alenka bombam explosivis cum pede nudo iacit. Fascists et clamoribus scindit;
  - Pro sacra communitate!
  Anyuta iecerat in Nazis et etiam grenade nudis digitis, stridore;
  - Et pro patria salus!
  Alla tundendo adversarios suos sine caere- monio supervacuo falcando, grenadam nudam calcem jactans, strinxerat;
  - Haec nostra gloria sonat!
  Maria, hostes destruens, Munera mortis nudat digitis, fremit;
  - Magni sumus in gloria nostra!
  Marusya metens agmina Arabum venientium agmina, Et nudo pede grenade jactans, ululat;
  - Mutationes, ut pretium simul cadunt!
  Matrona, exstinguentis Nazis machinae sclopeto, cepit eam et diruit;
  - Patria nostra URSS! Confringetur domine!
  Hic bellatores cum magna pugnacitate agunt. Pressura eorum pugna colossa est.
  In genere, colossales aerobaticos suos ostendunt. Nara et vere pressus.
  Milites discalceati, sed felices.
  Mense Aprili, postquam omnes Nazis ceperunt Baku. Defectus munitionis portorium accepit. Poti eodem fere tempore cecidit. Solus Yerevan, in montis clivis situs, extendit. Etiam sed venenatis erat. ibi etiam cessabat munitio et cibus; Iustus est quod Turci hanc urbem non expugnaverunt adhuc, et pulverem ad famem congregant.
  Puellae e cohorte Tamarae parte inter subterraneos disparuerunt, et pars una cum duce ad anteriora versa ... volebant ad suos perrumpere.
  Caucasus jam fere totus capitur, sed bellum pergit. Quamvis URSS maximam partem olei eo tempore amisit. Sed Exercitus rubeus non frangitur spiritu. Et adhuc oleum est in regione Volga, in Sibiria et in multis aliis locis.
  Hitler in Astrakhan a die 20 Aprilis confici iussit. Pugnatum est in perampla. et acrius bombing intenditur.
  In URSS cogente erat. Alma-Ata pugnatum est, quae Iapones expugnata est. Urbs fere tota cingitur.
  Samurai, ubi primum paulo calidior est, ingrata et in Magadan directione evolvere conatus est.
  Veronika in Alma-Ata pugnavit et impetum samurai cum cohorte puellarum expugnavit.
  Et earum amet sunt. Sinenses modos ruinae reparandi sunt etiam pugnandi.
  Milites flavos in proelium producunt... Progrediuntur et literaliter positiones Sovieticas cum cadaveribus suis iaciunt.
  Veronica ardet. Et Seres et samurai labant ordines. Iacit tasque nudis digitis et stridore;
  - Gloria spiritui Russico!
  Marfa quoque ignes scindit adversarios et stridore;
  - Pro Patria nostra!
  Natasha, milites Iapones et Sinenses mittentes ad munus tormenti pabuli conscripti, strepit;
  - Pro magna Communismo!
  Alina, apud Samuraos et Sinenses pugnatores mittentes, eos magna cum passione falcaverat, nudaque calcaneo praesentem mortem praebens, strinxerat;
  - Ad novos fines communismi!
  Veronica accuratissime in hostem figit ac capita Sinensium ac simul stridore perforat;
  - Gloria terrae Sovieticae!
  Et nudo crure grenade perampla emittit, quae omnes hostes dilaniat.
  Martha caedens hostem et nudis digitis donum mortis proiicit, stridore;
  - Tempora communismi dominare!
  Natasha, discerpens sarcinam explosivam nudo pede, molem Sinensium discerpens, effossa est;
  - Pro novo ordine Sovietico!
  Alina, hostes diligentissime iecerunt, elidunt;
  - Pro novis communismi finibus pugnabimus!
  Et nudum calcaneum eius bomb exitii cessit.
  Pugnae puellae quasi scintillae ex oculis emittunt.
  Imo, Iapones tales homines vincere non possunt, etiam cum copiis Sinensium. et samurai virga ad expugnandam.
  Rursumque cadavera ad omnes aditus coniciunt. Sed nimis multi ex eis sunt, et discalceatorum phalanx pulchri- tudines recipiunt.
  Et sunt puellae Iaponicae ninja. Difficillimum est contra eos pugnare.
  Ita sunt micantes, pugnae et pulchrae. Et nudo digitos pedes iaciunt, munera magnae perniciosae potentiae.
  Ninja puella caeruleis crinibus decidit Soviet milites gladiis et stridore;
  - Pro temporibus imperii imperatoris!
  Ninja puella comis flavis currit molendinum, militare Russicum opprimit et stridore;
  - Gloria erae banzai !
  Ninja puella rubris capillis utebatur artificio helicopterorum, praefecto Sovietico abscissa et increpuit:
  - Semper vincimus!
  Ninja puella cum pilis albis papilio technicis usus est, tres milites Russicos excidit et pisum nudis digitis proiecit. Is explosa atque flipped triginta quattuor.
  Belliger occumbo;
  - Pro novo ordine Iaponica!
  Tales virgines hic sunt mirabiles et vere frigus... Et Exercitus rubeus in extremo Oriente occurrit gravi inimico.
  Sed hic in centro, copiae Sovieticae repentino ictu in Rzhev liberant.
  Hic turba Elizabethae primum in nova IS-2 piscina pugnat. Apparatus cum quo spes aliqua sociatur. Plerumque quinque socii turbae in eo sunt, hic autem bellatores quattuor copant.
  Elisabeth ignem 122mm gun. Proiectum exitialis volat cum vi parricidio. Arcum describit, et ictus ex longinquo T-4.
  Elisabeth exclamat:
  - Hoc est quod bene feci!
  Ekaterina, respondens, crimina nudis digitis utitur, et cum molestia dicit:
  - Et sclopetum non nimis celeriter accendi!
  Cum hoc Elisabeth consensit:
  - Non perfectam omnino eversorem tristique!
  Elena, qui nudis pedibus telum onerare adjuvit, notavit;
  - Sed interfector!
  Et tunc Katherina accensa. Testa Pantheram conscendit e longinquo. Etiam interfector gun...
  Catharina notatur;
  - Nos multam industriam ac tumultum habemus!
  Elena cum hoc consensit;
  - Multum! Russia gloria!
  Euphrasia praeterea notatur;
  - Visio huius currus puellarum infirma est. Quomodo iacis?
  Elena logice notatur;
  - Et hic est oeulus noster! Si percutimus, tunc beat!
  Et milites in choro cantaverunt:
  - Non timebimus et semper pugnabimus!
  . CAPITULUM 7
  Die 21 mensis Aprilis Astrakhan partim in potestate Sovietica adhuc erat. Germanicus non totus ab eo captus est.
  Locus effecit ut bene hic defenderet. Atque Germanis consilium mutare constituerunt. Loco impetus, ad bombing et corticem mutaverunt.
  Alenka et turma eius in munimento latebant et testam molem exspectabant.
  Puellae sex tantum ex eis chartulae lusoriae erant. foros nudis digitis disceptationem habebant.
  Anyuta irata dixit:
  - In Caucaso tantum Yerevan non capta est. Haec sola nostra est ultima insula in eo tractu. Quid suus 'postero?
  Alenka ratione suadet:
  - Maxime Moscuam ibunt. Hoc est eorum credo!
  Dixit cum gemitu Allah:
  - Vires valde inaequales sunt... Nos bellum vere vincimus et milites satis non habemus!
  Mariam logice notavit;
  - Et perdis Nazis! Nobis resistere non possunt!
  Matrena sententiam suam expressit, chartam geographicam cum nudo digito iaciens;
  - Vincere nati sumus, et certe vincere, scio!
  Marusya consensit, adversarium suum nudis digitis verberans;
  - Utique dubium est!
  Alenka non tam optimam fore, chartam nudam, crus perustum;
  "Nos puellae sub occupationibus vivere possunt, sed credo certo vincendum esse!"
  Anyuta instanter dixit:
  - Certare potes cum rationibus factiosis, et erit pulcherrimum cum tam frigidissima pugnasti!
  Domine aggressively notavit:
  - Pugnabis acrius!
  Puellae sermonem siluerunt. Inde ad aliud se transferunt.
  Marusya cum molestia notavit;
  - Crevit numerus credentium. Contra omnem logicam!
  Ad haec Anna respondit;
  Nemo adhuc probavit Deum non esse. Et aliter probare non potest. Sic igitur hic in infinitum argumentari potes.
  Elena confirmavit;
  - Et stultum et inutile est hic disputare!
  Constat cum hoc Allah:
  - Immo inutilis est haec conversatio. Si autem Deus est, talis est ut melius non sit.
  Matryona giggled and remarked;
  - Melius est talem Deum non esse. Donec canamus!
  Puellae autem in choro cantaverunt;
  Komsomol iungentes puellae sumus;
  Iuraverunt ex fide patriam esse .
  Ita ut atrox pugna Nazismum expectabat;
  Bene et Russiam sub communismo vivere!
  
  Ceterum Lenin nobiscum est quasi metallicus;
  Aere quis fortius omni ferro...
  Vidi convertendi mundos circum
  Pro magno ingenio legavit Stalin!
  
  Patriam faciemus frigidiorem
  Et super astra erigamus Patriam .
  Sit successus cum membris Komsomol,
  Etsi nudi sunt pedes nostri!
  
  Invasit patriam fascist;
  Ab oriente contumelia scandunt samurai ...
  Jesum amo et Stalin
  Et credo adversarium, nos discerpemus!
  
  Svarog nobiscum est ,
  Quam communismus, iocando, aedificabit...
  Virga gloriosa est fortior omnibus in universo;
  Addam conscientiam et voluntatem!
  
  Credimus nos non deficere
  Patriam non in genibus ...
  Sodalis Stalin Stella lucida est;
  Et magister noster ingeniosus est Lenin!
  
  Patriam nostram faciemus;
  Pulchriora et radiantia in planeta ...
  Et erit, scito sclopetum interfectorem ;
  Ludant adulti et pueri!
  
  Svarog , ne ardeas in corde tuo ;
  Tu es patronus omnium gladiorum Russiae ...
  Mox aedificabimus, credo paradisum fortem;
  Jesus venit sancta missio!
  
  Noli credere Hitler scriptor cohors amicorum
  Quod facile et minax feret.
  Omnes opus est una familia -
  Et crede non nimis sero est matrem amare!
  
  Domine omnipotens custodiat nos omnes
  Vexillum tricolor leva super terram ...
  Malus autem rapax in ludum convertetur;
  Nos satanas obire poterimus!
  
  Magno Patriam amo
  In toto mundo non est formosior
  Russiam pro rubra non vendemus;
  Pacem et felicitatem in universo aedificemus!
  
  In nomine patriae, somnium,
  Magna Russia orietur...
  Omnia alia vanitas est
  Et erit nobiscum nova Messias.
  
  O Lada omnipotens,
  Dabis amorem et pacem Russiae ...
  Ad te sic me converto, oro.
  et si opus est, fulmine percutite!
  
  Maria Dei Genetrix coeli;
  Mundus dedit Iesum.
  Per te Deus magnus surrexit.
  Homines verum gustum non perdidi!
  
  Vide Komsomol membra sunt
  Dii Russiae valde honorati ...
  Patriae magni filii sumus;
  Russi semper vincunt!
  
  Amici debent orare pro patria,
  Perun, Yarilo, et Svarog potentes sunt.
  Fortissimi erimus mariti
  et nos etiam nubes in caelo flare!
  
  Hostes iam Moscuae reiecti sunt;
  Fascists multum nocere tibi ...
  Fideles sumus Jesu et Stalini;
  Satis lacus erit cum sclopetis!
  
  Nequaquam hostis Rutenis coercere non poterit;
  Quoniam nostri milites omnes potentes sunt...
  Exams, Ancus, quinque tantum;
  Ut quisque puer fortissimus esset!
  
  Mihi crede, Stalingrad gloriosus erit;
  Et nos eum ab incursu servabimus.
  Veniet noctis victor eques;
  Cruor immodicis fluit!
  
  Mors puellae in frigore
  Concurrunt , calcibus micantes .
  Et fascistos pugno percutient;
  Insociabilis Cain complanabitur!
  
  Omnia erunt, homines bene norunt
  In spatio sumus, constellationes aperiemus ...
  Ceterum dubitare virtutem nefas est;
  Et erit homo in solio Dei.
  
  Scientia cito resurget mortuos;
  Minores et pulchriores fieri poterimus...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Pulchra mater mea Russia!
  Puellae totum carmen bene canebant et nudis pedibus ludere pergebant.
  Aprilis 22 dies natalis erat Lenin. Puellae alcohol dilutum aqua et capulus biberunt et sub eorum halitum purred ...
  Exercitus rubri aliam operationem Rzhev- Sychevsk in centro exercebat. Germani in munitione pugnaverunt. Novae piscinae Sovieticae T-34-85 et IS-2 pugnaverunt. Ultima raeda saepe in luto haesit. Immo et arma "tigris" -2 et gravius "feles" in fronte non accipiunt. "Panther" -2 quoque poterat nisi prope transfigi.
  Currus Germanorum Sovieticum e longinquo transfodit.
  Hitler plerumque delectabatur cum "Panther" -2, quae satis tuta est, et bona opera et armis pulsis. Sed postulavit ut piscinam crearet quae tutior esset, et simul tolerabiliter expelleret.
  "Mus" in hoc casu ostendit se machinam inutilem esse. E-100 in parte seriei E active evoluta est. Hic locus machinae ac transmissio fieri existimabatur, ac turris erat angustior et propensior, sicut alveus. Armorum crassitudo manebat comparabilis Maus et armatura, sed pondus ad centum talenta propter altitudinem redactus erat. Machina, e contra, plus quam mille quadripedes fieri debuit, et lacus mobilitatem satis- habuit.
  In genere, series "E" putabatur novam esse praediorum generationem. Silhouettes inferiores, cum magnis angulis inclinationis rationalis, tormenta et tormenta potentissima, in extensione densa.
  Sed cum Germanis iam carros bene habebant. "Panther" -2 exemplar priorem reposuit. Erat etiam nova Tigris cum validiore machina, angusta turri. Tutior et levior pondere.
  Ita non sedit Nazis.
  Die 24 Aprilis 1944, primus Germanus Arado jet bomber Moscuae muneribus mortis percussit. bombam ex magna altitudine demittit et pugnatores Sovieticos facile adsequitur.
  Hitler dixit nunc URSS casum non habere, et finis exercitus rubri mox futurus est.
  Die 25 Aprilis novum impetum in Astrakhan incepit. Prima machina movens terrestris etiam pugnae interfuit: lacus subterraneus.
  Duae puellae Germanorum in ea pugnaverunt: Mercedes et Dora. Milites exemplum subterranei probaverunt quod in terra moti sunt.
  Dum satis levis est cum brevi barathrum 75 millimetrorum tormentorum et quattuor tormentorum machinarum.
  Puellae carros in terra trahunt. Terebrae nent saxum secantes. Motus septem chiliometrorum per horae lentior est, nam vehicula subterranei hoc malum non est.
  Mercedes digitos nudas premit primo gaudio in exercitu Germanico. Commodissimum est agere et pronuntiare;
  - Ecce scientia nostra Germanica pro suc- cessit!
  Dora cum hoc consensit;
  - Ita multum iam scimus! Nostra virtus maxima est!
  Etiam cum joystick controlat. Puellae machinam specialem cum radar temptant.
  Hic praemisit altilium Soviet et sub ea intendere potes.
  Mercedes, dentibus denudans, dicit;
  - Novum ordinem aedificabimus!
  Jamque Nazis machina emergit. Summus explosivae ruptionis proiectum Soviet tormenta pervenit. Exercitus rubri milites percutit.
  Dora ridens dicit:
  - Ave magna revanchismus!
  Et nudis digitis accurate ictus facit. Hostem ferit et stridore;
  - Gloria novum somnium!
  Mercedes scribbles from machine sclopeta, et ululatus dicit;
  - Pro temporibus magnis somniorum!
  Puellae rident et se plaudunt. Hi feroces ac pernicissimi milites sunt.
  Donatus infensi dicit;
  - Multa bona sunt in mundo!
  Et nudis digitis globulis ac virgultis iterum in Sovieticis tormentariis premit.
  Confirmat Mercedes cum risu;
  - Et pulchrior erit!
  Atque etiam nudo pede figit. Haec quomodo pugnae puellae incenduntur.
  Quid est aliud bellum.. .
  Impetus Nazis in Astrakhan crescit ...
  Omnes aditus interclusi sunt ... et copiae Sovieticae cedere coactae sunt die 1 mensis Maii anno 1944, longa, heroica urbis defensione peracta. Praesidium hoc etiam cecidit.
  Nazis Astrakhani casum cum pompa celebravit. Nec frustra defensio. Accepit Fritzius aliquandiu copias implere et subsidia evellere .
  Fuhrer progredi in Saratovia et ulterius per Volgam cum Moscuae profundi transitu cogitavit.
  Sed dum suas copias Germani evellebant subsidiis. Praelia autem erant in aere.
  Germanica aviatio suam excellentiam confirmare conatus est. Certamina probationum ME-262 manifestavit defectum fidei huius machinae, eiusque crebra accidentia, necnon problemata cum maneuverabilitatis. Dum igitur ideae nullae erant de integris unitates Germanorum cum hoc aircraft, reponenda sunt. TA-152, contra, magna apparatus suo tempore probatur et magis magisque introducitur. ME-CIX et ME-CIX remansisset in servitio.
  Me-propelled eruca 163 probavit bonum esse pugnatorem pro pugna, sed tempus fugae parum effecit ut in certamine uti vix posset.
  Arado jet bomber felicior evasit , quod, propter summam celeritatem, cum anti-archia sclopeta mittere fere impossibile erat, et pugnatores Sovietici secum adsequi non potuerunt. Exploratores reciproci satis boni fuerunt. Germani etiam alias machinas elaborabant. Exempli gratia, XE-162, levior pugnator quam ME-262, facile est fabricare, vilis et discurrere, ut pleraque ligna fiant. , aliique pugnatores. And the ME-1010 and TA-183 ... Et magis provectior et certa modificatio de ME-262 X. Et Gotha tailless pugnatores, et multo magis.
  Tamen tantum propeller-acti sunt bellatores Germanorum multo fortiores quam machinae Sovieticae. Quo genere ceciderunt et tormentis et armis debiliores erant. Praeterea Yak-9 magis simplicior erat et nunc tantum unum tormentorum aviationum 20-mm in eo positum est, machina tormentarii relicta. Haec sumptus et productionem simpliciorem redegit ac pondus minuere permisit.
  Eadem omnia, machina tormentarii contra aircraftm Germanicam magis debilis est. Hactenus, USSR non potuerunt producere exempla carrorum graviora et in cursu et armis ante Nazis transitum praebere. Pondus altioris machinarum etiam problemata manoeuverabilitatis creavit.
  Et defectus escarum reducta est fuga disciplinarum cherubin.
  Alvina et Albina, validis ME-309 libus armis honesto cursu potiti, in terram ME-262 noluerunt, quae se saepius ingruebat. Et in velocitate iam robustiores sunt quam Russi.
  Alvina, currus Fontes interveniens, notavit;
  - Pugnatum in caelo est interesting!
  Albina, nudis pedibus adiuta, pugnantem in scopum demonstrans, eamque opprimens, consensit;
  - Ita per se fortissimi sumus in mundo!
  Et puellae ridebant ut delirantes.
  Forte evenit ut tranquillitas relative. Exercitus Rubri adhuc salientibus Rzhev exscindere conatur.
  Elizaveta accensus ab IS-2 ad adversarios suos ... In autocineto Sovietico solum in superiore parte frontis carinae bonum praesidium habuit. Frons turris non satis tuta est. Transfigitur etiam ex propinquo tormenta T-4. Ultima tamen piscina tandem mense Maio discessit, sicut erant Panthera et Leo et Maus regulares. Nunc in serie "Patera" et -2 et "Tiger" maxime coniunguntur et cum similibus telis sunt.
  Hae machinae in fronte bene munitae sunt, a lateribus magis debiles, pondere magis differunt. Agunt cum novis machinis militaribus acceptum. Sed hi lacus etiam temporales sunt. Cum densiore extensione, cum situ machinae et transmissionis in uno lapide et per transmisso, levi, simpliciore, simul passibile et facile reparabili subcarro.
  Novae machinis tutiores esse debent, sed sine aliqua notabili pondere aucta.
  Impensa armorum nulla unitas est. Arma Sovietica lacus non nimis crassus et exiguus est. Et sine sensu est magna gente telorum ponere. 88mm tormentum militare est pulchrum. Triginta quattuor quattuor chiliometra accipit, et -2 paulo propius est. Ita progressio comparata est...
  In URSS aliquid responderi debet. Sed hic quid est, nondum liquet ... Consilia creandi SU-C sunt. Hoc tormentum auto-propellitur solum efficax, et cum actione penetrante. Cum ea spes aliquae connexae sunt, pugna contra lacus tertii Reich ingravescentem. Sed etiamnum fieri debet, sicut conchae monstri, et massa tormentorum productio institui debet, quae in condicionibus bellis non nimium est, reale est.
  Sed lacus turba Elizabethae pugnat in T-34-85. Puellae nudis pedibus et bikinis fortiter pugnant.
  Elisabeth nudis digitis ad Nazis tendit et Pantheram transfigit, dicens:
  - Pro magna communitate!
  Eorum triginta quattuor prosiliunt et celeriter flectitur, incendunt.
  Ekaterina quoque accuratissime in hostem figit. Lacus obsoletus t-4 rumpit in latus, et strigat;
  - Gloria militibus USSR!
  Et annuit iterum amicae eius. Talis puella militans evasit.
  Elena quoque in hostem figit. Verissime pungit, in hoc casu frangens tigris skating rink ac fremit in summo pulmone;
  - Ad sanctum Rus'!
  Euphrasia accuratius in hostem urit. Iaculatur hostem accurate latus, stridore metallo perrumpit;
  - Pro sancta communitate!
  Puellae piscinam suam confidenter explicant et a conchis deflectunt. Praesent non facilisis metus.
  Hic novissimus et terribilis "Leo" -2 contra eos apparuit. Talem piscinam erumpere conantur et triginta quattuor ferire conatur.
  & eminus figit.
  Elisabeth tweeting respondit:
  - Non accipies!
  Proiectum mittit ad piscinam "Lev" -2 e longinquo intervallo. In fronte percusserit.
  Hitleritae Chiffl.
  Tum Catharina iterum in hostem digitos nudis utens, et hoc tempore proiectum, descripto arcu, fascistam in longo tormenti dolio percusserit.
  Catharina cooed;
  - Oculus acutus, manus obliquae, hoc non est de nobis.
  Germanus, stipite amisso, celeriter reverti coepit. "Leo" -2 est prima piscina Germanica in qua transmissio et machinatio in uno lapide ante posita sunt, et gearbox in ipsa machina.
  Hoc ei permisit suam altitudinem minuere, pondus minuere, celeritatem insigniter elevare. Itaque "Lev" -2 discessit, et spatium erumpere contigerat .. .
  Elena, nudis utens digitis, sclopeto demonstravit, eam cepit et in hostes incendit. Testa puppim Leonis in puppi percussa est, sed evulsa est ...
  Elena fremuit;
  - Damn, magnum spatium. Non eum!
  Catharina fremuit denudans dentes suos:
  - "Leo", puellae, hoc est "Leo", quomodo non offendimur! Mox cognoscetis vos amici, erubescendum eritis!
  Et piscinam eorum T-3 ferire, haec piscina modo in obliquum versa, et ex longinquo intervallo feriri potest.
  Et percussit puella digitos suos nudis pedibus et coquebat;
  - Gloria temporibus communismi in terris!
  Euphrasia cum molestia notavit hostem iecisse et nudis calcibus utens;
  - Mater nostra fortis est, mundum custodit!
  Elisabeth pipiabat, denudans dentes et cantabat, totum carmen in euntem componens;
  Satanas non vincet nos.
  Patria mea est pulcherrima in mundo;
  Gloria patriae pulchrae ...
  Puberes et pueri in ea beati erunt!
  
  Florent in ea lilia convallium.
  Et decens ymnus cherubim luditur.
  Fuhrer veniam kaput
  Russi in proeliis invicti sunt!
  
  Komsomol membra discalceata discurrunt;
  Stant super nivem nudis calcibus ...
  Hitler tantum spectare frigus
  Ego te movebo in piscina!
  
  Possumus vincere Nazis
  Ut semper, nudipedales puellae sumus...
  Gravissimus eques ursus noster est;
  Omnes machinae sclopeto interficiet!
  
  Puellae iam frigidissimae sunt;
  Nos omnes inimicos ad litteram dilacerant ...
  Ungues, dentes, pugni.
  Nos locum in paradiso mirabili aedificabimus!
  
  Credo communismum frigus futurum;
  Patria floret in ea, consilium credite.
  Et flebilis nazismus peribit;
  Eae, credo, facta canuntur!
  
  Florebit, credo, in ore procellosa est;
  Ex victoria iterum sumus ad victoriam .
  Vincere Iaponica Nicolaus
  Samurai respondebit ad vilitatem.
  
  Non nos patimur iuvenci;
  Uno ictu inimicos nostros opprime...
  Venator vertat in ludum
  Nos Wehrmacht causa contrivimus!
  
  
  Crede nobis non alienum est tradere;
  Russi semper pugnare potuerunt...
  bayonets ex ferro acuimus;
  Fuhrer imago scurrae fiet!
  
  Hoc est quod patria mea est
  Concordia Russica ludit in ea...
  Omnes populi sunt familiae amicabiles;
  Abel triumphat, non Cain.
  
  Mox in gloria URSS erit;
  Quamvis hostis noster crudelis, perfidus...
  Exemplum virtutis dabimus;
  Spiritus Russiae in proeliis glorificabitur!
  . CAPITULUM #8
  Maii 1944 celeriter transierunt... Albina et Alvina libellos in planis colligebant.
  Puellae sunt quae quasi in alis cheruborum ruunt.
  Albina Russica plano cum nudis digitis prosilit, et stridore;
  - Ad Tertiam Reich!
  Alvina etiam discalceatus est et in bikini plano Sovietico pulsat, eam in frusta et stridore scindit;
  - Pro Aryan communismi!
  Postea puellae, utentes tormento 37-mm, in Soviet lacus mittere coeperunt.
  Quattuor et triginta saxum pulsant;
  - Tam refrigescant!
  premit pedali , calcemque recludit Albina ;
  - Celebris sit communismus!
  Soviet currus perrumpit.
  Alvina quoque accurate in hostem pulsat, et stridore dente, denudans;
  - Veritas nostra in pugno est!
  Tales lepidi puellas... Et cohortes Sovieticae destruunt... Pro exemplo, IS-2. Ita eum ex aere adorti sunt et quomodo eum ex sclopeto confixerunt . Perrumpunt metalla, et urere fecerunt piscinam. Pugna rhoncus ac detonate.
  Albina pipiabat in summo pulmone;
  - Puella necare amat! Ecce puella est!
  sibilat Alvina, denudans margaritas ;
  - Gloria Patriae nostrae! Nam communismi!
  Puellae adversariorum interitum totalitarium iam susceperunt.
  Et exercitus rubri confidenter contritus est.
  Et pugnavit Gerda super turbam Pantherae suae -2 et in internecione tota versatus est.
  Puella digitos nudo tormento demonstravit. Triginta quattuor straverunt et intumuerunt;
  - Pro magnitudine communitatis in via Aryan!
  Carolus etiam digitos nudos in piscinam Sovieticam accensus, arma comminuit et clamavit:
  - Pro magna felicitate in mundo!
  Sine multa caerimonia et eruditionis Christina. Ita accurate pertractavit Sovieticum triginta quattuor cum nudo calcaneo eitus et effusus est;
  - Pro magnis finibus!
  MagDus etiam in vicem proiecto accendit et cooed;
  - Novus ordo Aryan!
  Quo facto puelle ceperunt illud in choro;
  - Omnes pelliculae, amatores libertatis, pro novo ordine pugnant! Mox populi Aryan fient, ferro et igni pugnemus!
  Milites, inquam, valde pugnaces evaserunt. Et si projiciant hostem, tunc usque ad finem.
  Unio Sovietica a viribus superioribus oppugnatur. In ornare eleifend ex quis porttitor.
  Duo gubernatores Iapones, Toshiba et Toyota, positiones ex aere Sovieticae oppugnant.
  Ambae feminae Iaponicae sunt pulcherrimae et discalceatae et in bikini.
  Toshiba aerem aditum facit, tectum piscinae Sovieticae perrumpit et fremit;
  - Monstrum sum ex inferno Iaponico!
  Toyota, digitos nudo pede in pedali caedendo hostem premens, stridore;
  - Pro magnitudine idearum Iaponiae!
  Hae puellae tam splendidae sunt. hostes strenue perdunt.
  Sed URSS vere ad samurai vincitur. Et quare intellegitur. Ubi quis resistere potest talibus fanaticis et technicis?
  Puellae Iaponicae perrumpunt leves sed expeditos lacus et specie rubri Exercitus triturantes.
  Duis sit amet lacus nulla.
  Toshiba bombae in Sovietica positiones ex aere emissae sunt, et duo sclopeta volaverunt et pissaverunt;
  - Pro magna communitate!
  Post hoc chuckle...
  Toyota in fuga notatur;
  - Russici dii alieni sunt. Hominem crucifixum in cruce adorant et Deum putant. Etiam aliquam efficitur mauris!
  Toshiba chuckled respondens dicens:
  - Et mox ipsi Deos fient ac Divinitatis nostrae evolutionem prosequemur.
  Puellae ridere libentissime.
  CACHINNO toyota notatur;
  - Virtus nostra in unitate est!
  Toshiba aggressively confirmavit:
  - Fortitudo nostra, pugnus noster!
  Rursumque e caelo imbrem torrens conchae in hostes per quattuor et triginta perrumpunt.
  Hi pugnant puellae et quid aliud dicunt. Iaponia comedet et comburet omnes.
  Et cum cruciant auctorem, evenit valde infestus.
  Praesertim si calcibus pueri fricti sunt. Hoc est absolute maxime super actionem .
  Puellae in summo pulmone clamant...
  Puellae quoque Sovietae fortiter pugnant et adversarios suos deprimunt. Agunt autem et antecapere et arietare.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova pulchritudines acerrimae in caelo sunt.
  Et prosternunt nazis, licet fortiores habeant planas.
  Anastasia nudis digitis premit ac cantat;
  - Malum non est valere, nempe!
  Akulina urget felis nudo calcaneo et confirmat;
  - Nos fascistas durissimas percutiemus!
  Utraque puella canebat;
  - Percute dura, dura, durissima! Percute dura, dura, durissima!
  Post quem bellatores aphorismos volucres quasi equi, vel potius emissarii iuvenes legere coeperunt;
  Politici saepe saevus torquem suffragii imponere!
  Gallus politicus suffragii ut pullos opprimit!
  Politicus somniat equo albo equitare ut iugo veter imponat!
  Vulpes parva dente, eas devorare cupiens, plerumque eas abscondit!
  Politicus, qui multum de humanitate loquitur, anthropophagi typicus est!
  Ursus et mellifluis vocibus sedari potest!
  Nam bibitor, amarum vodka dulcior est melle!
  Sartor mentietur et non erubescit, politicus "erubescit" et mentitur!
  Mulier, abjectis calceis, hominem induit cornipedum.
  Si vis ad Deum appropinquare, avaritiam tuam minue!
  Etiam in apparenti Omnipotentis indifferentia amor est - tamen, filii imprimis e cura parentum effugere cupiunt!
  Poenam mali differat Deus, ut peccatori occasionem det!
  Ingenium et diligentia quam maritus et uxor pariunt successu modo paria!
  Etiam mel amarum est, si in eo mergas!
  deceptio est sicut vinum et teter et dulce et durum est prohibere!
  Amor cortici similis est - cor lacrymat, cerebrum excutit, loculos vertit, in obliquum exit!
  Homo quodammodo Deo aequalis est - Omnipotens universum creavit, et homo stultitiam peperit: utrumque infinitum!
  Successus qui superaedificat sanguine - Exspectat fixo fata porco. Comedent socios in armis - tristis exitus irae!
  Interdum optime fama est laqueum circa collum tuum ponere! Alioqui ne cadat!
  Sub ursa diu mentiri non potes - te opprimet!
  Aliquando uxor est sicut mammoth loco lodiculi!
  Scriptor, qui metre nititur banknotes - non seminat bonum, aeternum!
  Terra sine lege est sicut corpus sine osseo! Tantum ne ossify - electiones requiruntur!
  Si PALMARIUS creare vis - oblivisci de mercede!
  Fallax peritissimus est, cum tu non mentiris, sed nemo tibi credit.
  Nimirum clades magnas pollicetur molestias, sed haec sola est imago futurae victoriae!
  In proeliis virtus et bona mens victoriam adfert.
  Ut ferire, primum ubi videndum est!
  Faber ferrarius victoriae speculator est!
  Quisquam stultus claudus potest, sed non omnis dolor sana potest!
  Multi rudes carnifices - pauci medici sanitatem!
  Quibus medici, et quibus carnifices!
  Sine dolore nulla virtus - sine virtute nulla victoria!
  Communismi ideae limites sunt idiocyae: si capita calida et corda frigida ad eas efficiendas spondent!
  Levis est communismus, sed qui nimis pinguis sunt uruntur!
  Si patientiam non habes, cantus adiuvat!
  Ferrum sunt homines - donec defervescat, optatam redde formam!
  Si vis popularis fieri - vi saepius utere!
  Rating herbae infernalis similis est - crescit cum lacrimis et sanguine eam rigas!
  Homines sunt sicut zizania, quanto magis conculcent, eo magis tendunt!
  Unitas est clavis victoriae!
  Disciplina instrumentum victoriae est! Mens in eo ludit!
  Unitas, fortitudo, donatio - claves victoriae, libertatis, felicitatis! Sine disciplina nullus exercitus, sine exercitu libertas non est.
  Labor fortior nos fecit, mens ductus libertatem dabit, et cum fortuna felicitatem faciet!
  Praefectus est sicut cacumen pyramidis - unum tantum esse debet, alioquin etiam talis compages solida corruet!
  Eadem nobilitas familiae ad fortitudinem pertinet, quae ad animi longitudinem!
  Nulla maiorum virtus ignavis auxiliabitur!
  Ferrum ferrum robigine in manibus dicen ac ignavum factum est!
  Biblia Sacra in manu nebulonis teterrimum est.
  Praecipua divitiae hominis: potentia, etiam principalis ruinae causa!
  Prostitutio optima est professio, negotia cum voluptate coniungis et novum socium omni tempore habes - nulla exercitatione!
  Potes gloriari de stemma herois in aetatibus, sed cum te in acie invenies, inertia ad agmen ruis!
  Lagena vodka est sicut grenade - pulsat te pedibus tuis, cerebrum excutit, interiora comminuit!
  Cum cor misericordiae plenum est, aliqua de causa pera fit vacua!
  Persona vere libera tribus submittit, scilicet rationem, amorem, Deum!
  Amor rosae similis est - non diu floret, sed dolet!
  Servus in animo suo est obnoxius, passionibus, libidini servi Dei!
  Instabilis est fortuna sicut arena - caemento tantum labor alliget!
  Calamus vini instar pelagi - cum ablatus fueris, terram sub pedibus perdis!
  Mulieres virium virium amant, sed non cum in se ipsam experiuntur!
  Amor est sicut navicula, si nimis cito remiseris, submerge ac merge!
  In tempore inducit articulum - stuprum adultorum ab iuvenibus!
  Manicas ponere non potes in amore!
  Quod est naturale, non est scelestum!
  Amor tenellus est, sed vincula densissima non tenent!
  Si omnes leges exercebant, patria in carcerem verteret, ubi foris custodes reparantur!
  Principium poenae inevitabilitatis non operatur quia te ipsum comprehendere non potes!
  Doctores non debent ire per obstaculum cursum. Post eam, manus concutient, et lingua titubabit et vitrum vodka, sicut adtemptatur, non adiuvabit!
  Nihil pertaesum est - longi otium!
  Inventio scientifica: gradatim concepta - infensi indita!
  Non cogitationis locus, sed lites et insania!
  Omnes angustiae hominum ex contentione proveniunt, prosperitas nonnisi communi labore!
  Persona sine quadrigis est instar torris, sine igne - parvam lucem dat et celeriter exit!
  Patria calefacit - ignis melior!
  et pecori melius est animal!
  Logica instinctus non debet servire - mens luxuriae!
  bellum erit - bellum erit!
  Musculi sine cerebro, paucis carnibus hoc est - super quo craticula clamat!
  E duobus duellis: unus est fatuus, alter nebulo.
  Quanto quis altius volat, tanto magis sui loci poenitet!
  Solus relictus est, canis baculum domini desiderat!
  Tantum alas habet - cuius mens reptando non est usus!
  Malum est cum solus es sicut snob!
  Solus es, et hostes legion!
  Etiam elephantus cimex comedi potest!
  Si cimices non sunt unum deciens!
  Dux patriae debet esse frater hominibus, non frater!
  . Facilius est saxum siccum in oceano invenire quam inventum quod ad militares usus non est adhibitum!
  Victoria ut femina, splendore allicit, sed pretio terret!
  Ignis deus belli et sicut ceteri dii operam et sacrificium requirit!
  Gladius unus, sicut stillicidia, cadet et disperget, et cum multi fuerint, nascetur victoria.
  Modo non canta pro pace!
  Cor meum triste est - venter meus vacuus est!
  Primum phialam, deinde cogitationem!
  Victoria dignitas est honor!
  Honor est relativa notio et imprimis militibus tuis applicanda!
  Quis ante pugnam bibit - hangover in inferis!
  Fistulae tacent, quia laminae cantant - Ferrum est fortius et clarius aere!
  Exercitus sine imperatoribus est sicut grex ovium sine pastore: unus lupus, nisi comeditur, te terrent.
  Plus est fuga stultitia quam pusillanimitas! Ceterum plerique milites non in proelio, sed in sequendo pereunt!
  Bellum est sicut ludus dominorum, sed fractae dominoes amplius colligi non possunt - terra tenet!
  Persecutio bellatorem in tortorem, ignavum in virum fortem, modestum in insolentem vertit.
  Phantasia certamen absurditatis et absurditatis! Eodem tempore nullum genus magis scientificum et logicum est!
  In bello, sicut in opera - quisque sua cantat, tantum monitor speculator esse potest!
  Mulieres modernae homini omnia ignoscunt - praeter paupertatem!
  Scisne discrimen inter exploratores et exploratores?
  Scio! Speculatores modo habemus - peregrinos solidos exploratores habemus!
  Quid melius est inani capite vel pera inani? Utique inani capite - non ita notabilis!
  Animus est optimus collector divitiarum!
  Mentem et fortunam: iugo in amore - pariunt successum, opes, dignitatem, sed cito disperge!
  Facilius est superbis viris consilium audire cum a muliere datur - nisi uxor sit!
  Mulier sapiens fortuna valet! Et uxor praenomen ei agere potest.
  Quis personam intelligit in persona, et qui intelligit nummum!
  Humanitas per duas res destrui potest, computatoribus et phisicis computatris. Illa animum exstinguet, haec uti non poterit.
  belli comes et grenade!
  In genere, malogranatum quod iocos narrat, est sicut ovum Faberge ad rimas nuces usus!
  Ingenium quasi anima est: auferri impossibile est, sed exstingui potest!
  Vindicta dignitas non est honor - retributio pudoris!
  Invidia scelus est, studium inebriat, otium pascit!
  Pessima omnium scelerum pigritia est!
  Melius est cum dignitate mori cum machaera - quam bovem in praesepio acti flagello vivere!
  In bello virtus callidum, calliditas numquam animos!
  Bellum terribilem facit vitam, et mortem dignam et pulchram!
  Pudore imperanti rara est qualitas, sed multo pluris facit!
  - Jackal consonans cum verbo feces!
  Leo unum tantum commodum habet super thoes - facultas cum dignitate mori!
  Ars est virtutis carnifex!
  - Sed non est verum! Nam quanto altioris gradus technologiae, eo plus intellegentiae ac sollertiae in proelio requiruntur!
  Ubi Matris utilitas incipiunt, personae bonae fines!
  Libertas cum disciplina coniungenda est. Anarchia libertati opponitur!
  Fortis memoria est matrona optima! In genere, libertas cum gladio parari potest, sed sola ope rationis retineri potest!
  - Cum fortis bellator alium salvet, nullus ad hoc praecipuus honor necessarius est!
  Ceterum, cum virtus ardet in corde tuo, erigis scutum pro servis!
  Turpitudo spurii honesti excusatio non est, cum sordes praesentia sordidam non iustificat!
  Numquam vilis est amor - praesertim si non crumenam, sed animam solvis!
  Sola res est quae sanguinem effusum iustificare potest si lacrimae fluere per exitum desinunt!
  Qui pecunia serviunt numquam cum iis pugnare poterunt, qui forti animo et libertatis cupidine pelluntur!
  Teardrop pueri periculosum est quod vertit in furiosum rivum qui civilizationes abluit!
  Positio imperatoris non est extra solida- tionem, sed additam responsabilitatem et onus grave!
  Nescitur quid gravius - omnes famelicos pascere vel unius infantis lacrimam abstergere!
  Aurum mollius est ferro, sed cor potius percutit!
  Non telum quod fortem facit militem, sed telum militis!
  Puellae cum magistrorum aphorismis facetae videntur. Et si inimicum perdere incipiunt, non poterit ab eis salvari.
  In fine mensis Maii anno 1944, Nazi molestus in directione Saratov incepit.
  Interfuit praeliis Shturmlev , machina in chassis prioris Leonis, cum bomba-launcher validiore cum gente 450 mm, quae proprie omnia comminuit et destruit, per vim infundibuli peramplam discerpit ac perrumpit. .
  Et talis eruca statim totum scandalum tollet et prosternet.
  " Shturmlev " sub dicione puellarum Germanarum turmas in Soviet positiones accendi.
  Jane amicis annuit, et nudo pede terit, dicit;
  - Nos hostes penitus evertis, eosque in loculos typicos convertimus.
  Gringeta annuit Aeolus, nudo pede pressit et stridore vectem;
  - Ludemus et hostes vincemus!
  Malania notatur;
  - Contra Shturmlev apparatus , quaevis munitiones Sovieticae impotentes sunt!
  Monica, nudum calcaneum feriendo, confirmavit;
  - Vere vincere nati sumus!
  Jane protulit:
  - Bellum non vultum mulieris habet, sed physiognomia, quae conquisitor allicit!
  Gringeta iecerunt in Sovietica unitates cum machina sclopetis edita:
  - Mulier est columba quae mordet in picum hominem sicut milvi.
  Monica incendere militem Russicum, notavit;
  - Mulier septem sextas ferias semper habet hebdomadem, et sine donationis dominicae debiti matrimonialis, semper diem habet!
  Malanya, cachinnantes, respondit;
  - Deus non est omnipotens in omnibus, non potest mulier disputare!
  Annuit hoc Jane nudo pede figens;
  - Quamvis Deus omnipotens sit, non potest os mulieris claudere, et politicam prohibere!
  Gringeta logice notavit, nudum calcaneum iecerat, premens;
  - Politicus conscientiam non habet, mulier proportionem habet, mulier politicus omnes affectus sine mensura habet!
  Monica, apud Sovieticos turmas figens, eas ad mortem mittens, notavit;
  - Flos est foemina, spinosa sicut rosa, sed odor ejus suavis hircos et fucos allicit.
  Malanya, milites Sovieticos verberans et buniarios destruens, squeaked:
  - Cadit in puerilem veternm suffragia cauis Invisam antiquam quercus!
  Ingenium ostenderunt puellae, et im- pediunt.
  Et superne impetum elit etiam iactu. Itaque copiae Sovieticae sine ullis quaestionibus vapulaverunt.
  Germani frigidissimi facti sunt. et operandi virtute melius.
  teletanks regentia , perrexerunt .
  Et haec quaestio Sovieticis militibus fuit. Exercitus autem rubri Nazis percutiebat.
  Sed puellae Sovieticae etiam fortissime pugnaverunt.
  Proelium explicatur pro Kamyshin. Hic rursus Alenka in proelio est.
  Quassata, sed hastati non dedita.
  Alenka cum risu dixit:
  - In omni bello militari vita pretiosa est!
  Et quomodo nudis digitis grenaden iacit.
  Hi sunt milites - summa classis.
  Anyuta, apud Nazis jaculantes, notavit;
  - Militis Russicus potest ruere sicut truncus beveled, sed genua non induere, et concutere sicut aspen!
  Alla, incendere, et dare sarcinam explosivam cum nudo calcaneo, squeaked;
  - Si disciplinam militarem observare non vis, dorsum tuum sicut captivum inclinabis!
  Maria, figens adversarios, atrox boomerang cum nudis digitis immissis, promulgavit;
  - Multum sordium in nostro mundo est, solum in eo principes rari!
  Matryona, in adversarios figens, eos in prorumpendo interclusit, ac deinde grenade nudo pede projiciens, notavit;
  - Politicus linguam longam habet, sed id quod vapulat facere - manus breves sunt!
  Marusya, in hostes iecerunt, ordines Germanorum et peregrinorum militum metendo, vyaknula;
  - Politicus velox est ad promissionem, tardus ad implendum, petit eleemosynam, veniam pro dolo!
  Puellae bonae et pugnae sunt. Sed vires sunt valde inaequales. Sortes interitus.
  Lacus Germanicus "Maus", etsi non admodum Vide, tamen in frontibus occurrit. Et tormenta eius sonant et ignem. Incredibilem fossae stragem attollunt.
  Sed puellas e tormentis contra Murem emittunt. Conchae currentis sicut pisum. At Germani propellentes et propellentes servant.
  et accuratissime iaciunt.
  Komsomol discurrunt puellae nudae corusci calcibus et strident;
  - Pro patria sancti gloria!
  Viola, ad Germani pedites iecerunt, elidunt;
  - Mulier cum calceos satis non habeat, hominem pedibus nudo immittit!
  Et ridebit puella et ostendet linguam suam.
  Etiam id malesuada mauris. Et si percutiunt, mortaliter percutiunt.
  Viola et Margarita, paene nuda in sola panties, pugnant proiecta et accurate fusa. Et modo obstrui non possunt.
  Margarita occentans dicit;
  - Gloria temporibus communismi!
  Viola infensi confirmat:
  - Magna gloria temporum mutationis!
  Bellatores notandum, puellas valde infestantibus evasit.
  Veronica etiam conchylia fert, nudo micantia, calcibus ac stridore;
  - Gloria communismi!
  Haec est pugna eorum prudentia. Quam acriter et furiose pugnant.
  Nudaque, genua micant perusta.
  Tamara etiam pugnat. Ea e Caucaso a Nazis capta iterumque agmina obtinuit. Pugnat cum sensu carnivoro sanguinis. Cum ingenti impetu pugnat.
  Tamara grenade nudis digitis iacit, Nazis et stridore dilaniat;
  - Communismus nobiscum erit!
  Et dat bene curatum e machina erupit.
  Videri possunt miracula facere colosseam Puellae. et ignem habent, qui mundum exuri minatur.
  Veronica, figens, cantat;
  Erit interesting, sine dubio
  Omnia in mundo cedulam praebebunt!
  Sapphirus oculis annuit suis.
  Tamara , jaculans , fremit ;
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heroes Rus' terrorem colligit!
  Deditque vicem machinae tormentarii. Fritzam abscidit et stridit;
  - Foemina principaliter est vulpes quae lasso leonem vult, sed asini solent in lasso cadere!
  Victoriam iecerunt et nudis digitis proiecerunt aliam praesentem mortis editam;
  - Femina est gallina, quae ova aurea amat, ferebat suum tantum damnum baiulans!
  Puellae autem synchrone ridebant. Mirabiliter cum ingenti pressura pugnant.
  Tamara notatur, fusa in exteras divisiones;
  - Femina gallina est, quae sola ova aurea illi viro ferre potest, quae vera vulpes est!
  Veronica iecerunt et den- tes denudabant, addidit;
  - Genuina vulpes et Gallus te ova pariunt aurea!
  Margarita figens tasque nudis pedibus, notavit;
  "Vulpes leonis ungues non habet, sed tres pelles a rege bestiarum avellere potest!"
  Viola, dentibus infensi denudans, dixit;
  - Qui vulpes in mente non est, leo non est!
  Milites rixandi cupiditates magnas habere videntur. In et nisi mauris.
  Olympias, incendens et cruribus validis sumens, totam thecam explosivam sustulit et eam immisit. Divulsa est Nazis massa, et puella pulchra fremit;
  - Regula URSS, et Lucifero cane carmen! Omnes feremus!
  Olympias tamen non oblitus est, inflammatus, eloquere;
  - Vulpes mulieri cuilibet viro persuadere potest quod leo sit, fetum ut simplex asinus!
  Margarita fusa consensit.
  - Lea femina cum sola mente vulpis et lupum tenaci!
  Seraphim notabant, falcando adversarios;
  - Leo non est qui rugit, sed ille qui multum frondis laniat!
  Viola, ignem in hostes bene quaesitum, eum falcandum animadvertit;
  - Cum vulpecula non est politicus, tunc tres pelles ab eo discerpuntur et torquati induuntur!
  Victoria, denudans dente et nictu, ac demum donum mortis iacens, nudo pede lethali vi edixit;
  - Politicus asinum latum in duabus sellis sedet, sed tantum verbis latitudinem animi habet!
  Olympias, nudo dolio cedens, crura musculari et explodens lacus Leonis, fremuit;
  - Lacus proiecto uranio perfoditur, politicus sine corde perrumpit, sed loculis aureis!
  . Capitulum #9
  Kamyshin relicta est. Ineunte Iunio 1944, pugna pro Saratov explicata est.
  Hic tam strenua proelia sunt. Item puellae, ut semper, in proeliis. Et talis bellus es.
  Alenka pugnat et lacessit adversarios machinae sclopetis erumpit et ordines integros.
  Puella digitos et stridore grenade nudat;
  - Venit victoria mea!
  Et rursus in hostem figit.
  Anyuta quoque in hostem figit. Hoc facit accurate et presse. Machinae eius tam cantes sunt. Et nudos digitos perurbane sarcinas perampla vi iactant. Nazis distrahuntur et puella in summa pulmonis sui strepit.
  - Pro communitate!
  Alla acriter in hostem urit, hostes stridore falcando;
  - Pro immensa patria!
  Puella digitos nudis grenadem iterum iacit. pugnae pugnae dicendum.
  Et cedit ipsa, et in eodem bracteis. Et accurate et accurate supplet, ac Fritzius dormi.
  Maria quoque accuratissime supplevit. Et talis puella pulchra est, et nudis digitis sarcinam explosivam iacit, adversarios discerpens.
  Tum fremit;
  - Imperium USSR imperare!
  Marusya quoque accurate figit, hostes percussit et fremit;
  - Ab taiga ad maria Britannica, exercitus noster omnium fortissimus est!
  Atque nudo quoque pede figit.
  Deinde Matryona proiectum funestum in hostes incendet. Eum centum centesimis subtiliter percussit. Calcaneum nempe nudum.
  Hae sunt puellae Sovieticae quae laborant, sed Germanorum non multo post sunt.
  Christina, Magda, Margareta et Shella in Panthera pugnant. Vehiculum, etsi non specimen, incendium ieiunium, tormentum longum, mediocriter agile est, et arma frontalia bona habet.
  Puellae Germanicae nudipedales sunt et in bikinis, non obstante calore aestatis, vel potius ob id... Et pugnam debilitabilem pugnant.
  Hic Christina incendit iactum... Testa turrem T-34-76 ferit ac transfigit. Lacus Sovieticus subsistit, confodietur.
  Puellae in summo pulmone clamant;
  - Noster cepit!
  Tunc Magda propagines. Pulchritudo pilis aureis vapulat.
  Ita turris triginta quattuor eversa est.
  Tigris puellae vices sagittis. et aptissime. Hic aliam piscinam Sovieticam feriunt.
  Prodiit Margarita. et auto-ussionis tormenta pellere SU-76. Deftly eruditionis habes. Et cecinit:
  - Infernalis nostra Germania fortis est, mundum protegit!
  Et quomodo demonstrabit lingua?
  Tum e tormento Testae accensus est. Percussit piscinam Sovieticam KV-1S. Puella quoque officium bonum fecit.
  Quattuor milites in bikinis pugnant et frigus non timent. Postquam feminae pugnare coeperunt, res multo melius Tertium Reich ierunt.
  Hic gubernatores Albina et Alvina in caelo sunt. Ambae pulchritudines in bikini et discalceatis. Pro se pugnant in Focke Wulfs. Haec raeda gravissima est.
  Albina, tormentis ex aere incendens, dicit:
  - Active croquet! Noli dolere verbum!
  Utque micat risum candidum! Et duos aircraft Sovieticas simul iaciet.
  Alvina quoque totidem aere canonibus concisa pipiabat;
  - Meus introitus erit letifer et matte!
  Post quem puella dentes suos denudavit et dentes ostendit! Tota est venustas, et phaenomenorum plena lepore.
  Alterum Ioac-9 Albina resecat planum et stridore;
  - Cur gubernatoribus Sovieticis opus est?
  Alvina demittit lagg-5 et confidenter dicit;
  - Ita ut Germani libellos colligere possumus!
  Mira duorum puellarum. Qualiter praemia sibi colligere aggressus sit. Contra tales pulchritudines vere disputare non potes. Procumbunt plana et nudant dentes.
  Praecipuum arcanum est quod in frigidis puellis nudis pedibus opus est et in bikini. Tum laoreet veniam.
  et numquam vestiuntur. Excutere nudum pectus, et semper in honore habeberis!
  Albīnus Rūd Exercitus plānō caesus est et alium cecināvit;
  - In magna altitudine et puritate siderea!
  Et despiciens, exiliens et vellicans nudis pedibus, rugiens;
  - In mari unda ac furiali igne! Et in furore et igne furioso!
  Et iterum puella impigre descendit planum accedens.
  Tum Alvina invadit. circa angulum facit, dentes et stridore aperit;
  - Super mundi fortissimus ero!
  Et iterum currus ictus a puella cadit. Exercitus ruber male admodum accipit.
  Et fremit insano Albina extasi;
  - Nunc carnifex sum, non gubernator!
  Propagines deducunt aliud planum Sovieticum, et stridit;
  - Ego flecto visum ac tela ruunt in scopum, alius praecurro!
  Bellator est valde ferox.
  Hic et puellae terram scuta oppugnant. Albina pugnis triginta quattuor et stridore;
  - Hic finis erit!
  Alvina SU-76 ferit ac susurros;
  - Ad interitum!
  Et quomodo nudum pedem quatit!
  Pugnatores hic puellae sunt et in parte URSS, puellae etiam pugnant, Guryev tueri conantur, ubi etiam copiae Hitlerorum inpellunt, sicut scorpius ruunt.
  Alenka pro Guryev, quae a Nazis expugnata est, pugnavit. Desperata formosa grenade nudis digitis concisa pipiabat;
  - Gloria Rus' et partium nostrarum cara!
  Tunc Natasha grenade nudo digito suo emisit et sibilaverat:
  - Nos puellam discalceatam tuemur!
  Post Anyuta quoque digitis nudis cruribus, donum mortis misit, et cecinit :
  - Mirum erit ictu!
  Crineus Augustinus accepit et misit donum annihilationis cum membri inferiori nudo et stridore;
  - Ostendens terunt in caelum!
  Tum crine aureo Maria nudis cruribus Nazis mortem dedit.
  Et cecinit:
  - In Madagascar, in solitudine et Sahara! Ubique erat, vidi lucem candidam!
  Iamque Marusya nudis plantis totum fasciculum mittat et cantet;
  - In Finnia, Graecia, in Australia, Suecia dicent tibi puellas pulchriores non esse!
  Etiam sex puellae bene pugnaverunt. Sed Fritz usquam cepit Kursk ...
  Non, ut maioribus copiis resisteret. Fascistae adhaerent sibi et baculo.
  Praeparatio monstrorum quid accidat.
  Adolf Hitler erat simpliciter insanus: sentiens quasi verus dominator, cui omnes obtemperant et tremunt. Imo, si res Stalinist vis, tunc Stalini esse debes, sine misericordia et postulatione aliorum et te ipsum (hoc prorsus est quomodo Iosif Vissarionovich in hac serie cogitavit!). Nunc murmur honestus est et currus movere incipiet. In genere, Germania, attentis satellitibus, magnum commodum habet super USSR in quantitate armorum industrialium, in peritia laboris et in numero fabrum in omnibus gradibus. Hoc factum est, sed nondum productio armorum par! Germania post URSS toto bello lacessit, licet tota in Russia clades fuerit. Et unde? Nimirum ob aliquod regium, quod variis in rebus regnabat, et praesertim in militari industria. Praeterea munus negativum inopia rudium materiarum ac despectio potentiae hostium agitabatur. Praesertim anno MCMXL, productio armorum in Germania inferior quam anno 1939 (si stipitem computamus, ratione munitionis habita), hoc non obstante quod bellum iam geritur, et Tertius Reich potitus est. ampla territoria cum ingentibus subsidiis ad productionem capacitatis. Quid de arte Hitleris normae dicere possumus? Non nimium deinde militari industria in acie emicuit.
  Führer in longa oratione declaravit:
  - In aviationis inspectione, subitis potentiae Sauer conceduntur . Sedulo admonuit apparatum quantitatem, nec minoris momenti qualitatem. Multi praeterea amici tui Goeringi, quamvis olim bonae aces, inserere non possunt. Non omnis miles bonus etiam dux egregius est, sic loco suspensi Erici, technica sphaera ducetur ab homine e lacus professionalibus qui reformare ac reficere viribus aviationum potest. Ceterum Britannia non dormit, et vis et qualitas copiarum armatorum, et praesertim aviationum, augetur. Duobus capitibus, duodenis gradibus ante hostem esse debemus , alioquin excellentiam in hoste omnino amittemus. Et ideo requiruntur gradus qualitatis.
  timide objecit euntes;
  - Amici mei, probati homines, qui efficaciam et professionalism suam pugnam probaverunt.
  Dictator in furorem versus factus est;
  - An forte oblitus sum, ut existimo, qui proelio in Britanniam amisisti? Vel qui quattuor annos consilium oeconomiae nationalis evolutionis defecerunt. An tu etiam vapulare vis, atque etiam palam. Sic claude os tuum et tace, donec te impingant!
  Euntes etiam in timore consedit. Heu, fuhrem non deludere. Tum iterum auditae sonitus, alius ME-262 jet exuit in caelum. Raeda magna et totidem motores habebat. alae leviter scopae, pugnator ipse minax satis spectat. Celeritas eius notae, 1941, plerumque honestae sunt, et etiam per signa mundi praevaricationem. Verum, machina ipsa nondum omnino certa et debugging requirit. Dictator autem fascist, iam novas, provectiores pugnantium indolem dedit. Gagates pugnator debet esse parva, vilis et agilis. In hac re, in ME-163 satis bona esse potuit, sed eius machina eruca nimis coacta est et tantum opera sex minutarum (immo, adhuc opus erit!), quod per extensionem tantum in radio centum chiliometrorum est. . Sicut blitz-style bomber vel operculum praeliantis pro armada contra Angliam percutit, utique nullum bonum est.
  Sed ME-262 bombarum ton ferre potest, hoc est, quantum Pe-2 Soviet-linea anteriora. Hoc est, optima solutio utriusque pugnantis scopat et pro subsidio militum. Sed cur non efficiunt pugnatorem ME-163 Comet-styli, sed sine tormento erucae, sed cum tormento rhombo? Cometes emendare conati sunt et fugae tempus ad 15 minutas (hoc est spatium usque ad 300 chiliometrorum) attulisse, quod plerumque pro Bello Britanniae acceptum est. Etiamnunc Londinum a Normannia licebit... Etsi non omnia tam manifesta sunt, etiam opus est bomb et regredi, et quindecim minuta non tam coacta modo fuerunt. In posterum, erucae et vi pugnatores agniti sunt ut finis in aviatione mortuus. Sed consilium "Comet" valde interesting, propter parvitatem et levitatem, quod significat vilitatem et manoeuveritatem.
  Praeterea sunt adhuc valde promissi pugnatores in genere octingentos chiliogrammata pendentes, tales labentes ut in proeliis aeris adhiberi possint. Verum, propter breve spatium, volatus in illis non nisi in proeliis defensivis pugnari potest, vel in ... onerariis Londinum traditus, et gubernatoribus aduncis. Hoc est, ubi debes cogitare. In historia reali, Labentes tempus ad bellum gerendum non fuerunt, et ob aliquam causam, duces aeroplani Sovietici hanc notionem in Corea tentare non ausi sunt. In genere, non tristis est, sed in Bello Coreano, gubernator Americanus primus rationes victoriae aperturus est. Ita Yankees contemni non debent.
  Post fugam finita, puella pulchra iuvenis e cockpit desiluit et cursu citato ad Fuhrer cucurrit.
  Nazi possedit unum extendit manum ad osculum. Quod pulchrum est cum puellas te amant, et Fuhrer, ut videtur, ab omnibus Germanis valde sincere idololatris, vel potius omnes fere praeter paucos captivos camporum captivorum. Gubernator alacres dixit:
  - Planum est magnum, tantam celeritatem et potentiam habet. Dirumamus omnes catulos tanquam caudex calefactorii ab vicaria!
  Impetum puellae probavit Fuhrer;
  - Profecto, nos eam scindemus, sed celerius gressu ... Debugging machina peragi debet, et hoc praesertim motoribus convenit. Hic, sane, rogationes radicales opus erit ut eas emendare debeas, sed si quid ductor excogitatoris adiuvabit!
  Concentu latrant omnes;
  - Gloria magno Fuhrer! Providentia nos adiuvet!
  Solemne Tertii Reich ludere incepit et agmen iuvenum pugnantium ex Hitler Iuventutis se contulit . Pueri a quattuordecim ad decem et septem annos ad tympanum in formatione speciali profecti sunt. Tum maxime interesting res gesta est: puellas teenage e Unione Germanica mulierum proficiscebantur. Denique erant fimbriae, nudi, nudi pedes, pulchri- tudines hominum intuitum trahebant. Puellae crura altius tollere conati sunt, sed simul digitos suos retrahebant et pedes diligenter collocabant. aspectus pulchri- tudinum cum figuris impeccabilis... Facies vere diversae erant, et quidam juveniles fascistae aliquantum rudes, paene masculini, et etiam pervertebant eas. Maxime cum supercilia coniuncta.
  Esthete Adolf notatur:
  - Necesse est ut pueri et puellae mole corporis exercitationem recipiant. Et scio multum hac occasione fieri, praesertim in Jungvolk , sed opus est inclusiveness et adoptio methodi Spartanae. Utique, praeter furtum adhortantes ... Iuvenes ac mulieres, ut honesti et simul iuvenes immites, crescant.
  Summus imperator constiterunt. Duces tacuerunt, probabiliter recusare timuerunt, sed manifestam confirmare noluerunt. Fuhrer continuatur:
  - Bellum non iocus, sed crudelitas in hostes iungenda est mutuis auxiliis et sensu fraternitatis in socios. Hoc est quod omnibus inculcare debemus... Novus hone aliis est inclemens, sed multo magis inclementem sibi esse debet. Oportet enim inferioritatem prius exstirpare in anima tua, et deinde corpus humanum resurgere infirmum.
  Alia mora. Fuhrer placuit:
  - Iam melior est, nunc videre vellem imitationem aeris certaminis. Tam formidabilis ac perditionis.
  Heinkel timide quaesivit;
  - Cum tela vel conchis vivis, mi Fuhrer?
  Nazi unum numero adnuit.
  - Scilicet, with combat ones. Praeterea effectum eiectionis fabrica considerare velim. Post omnes in ea laboratis ... - Fuhrer pugnis concussit. - Quando denique paratus erit et in massam ponatur. Post omnes, gubernator peritus est gubernator peritus qui debet ad futura proelia custodiri!
  Fuhrer-terminator nihilominus voluit designatores magis modernum schema de fabrica eiectionis ostendere. Haec ratio minus gravia, simplicior et levior esse debet. Quod vilia et iam a industria Germanorum squib dominatur, ad hoc satis idoneus est.
  In icone exarandum erat, sed Hitlerus erat vere bonus artifex, et clare, cito lineas schematum et vices sine rectore vel circino erant planae et perspicuae. In hit-et-miss Terminator mirum esse putavit, sane Germanos, generatim tam validam et quodammodo provectam doctrinam, ut National Socialismus ac systema totalitarium, Russos bellum iecerunt. Fortasse hoc accidit quod milites Russici fortiores et molliores quam Germanos et citius pugnare didicerunt.
  Fere si cursum totius belli spectes, tum etiam Russi, seu potius Sovietici militares, docti certare, et Germani quasi obliti sunt. gradu primorum graduum, fortasse etiam inferiora, si primus-grader experientiam habet in bellicis rebus gerendis in consiliis real-time temporis. Et quod interdum pueri sex annorum iam tam strenue virtuales exercitus ducunt, tunc eis Zhukov et Mainstein non est peccatum discere. Sed nonnulli investigatores utrumque Zhukov et Mainstein mediocre considerant. Sunt etiam contradictiones circa numerum armorum, specialiter capiendi, Gallice. Memoria Hitlerorum (bonae memoriae, praesertim cum adhuc sanus esset), suggessit 3600 lacus captos e Gallis, figura valde impressiva. 34 in armis, sed in antica . Haec igitur piscina etiam in officinis Gallicis produci potest, nisi reponatur telum 47 millimetre cum dolio longi 75 millimetris . Profecto hoc satis esse non potest. Britannia et Civitates Foederatae in genere semper armaturam maxime in suis praediis aestimaverunt. Hic, exempli gratia, quadraginta ton Churchill reservationem habuit 152 - millimetrorum versus 120 - pro piscina gravi IS-2.
  Aliquid aliud ad designers Fuhrer dixit:
  - Ventorum cuniculis satis satis habemus, ut meliorem formam aircraft et turpissas formas quaeramus, sine probationibus pretiosas afferamus, ubi optimae nostrae aces etiam pereunt. Exempli gratia, exemplar alarum volans aircraft plurimum valet, praesertim si crassitudo et angulus inclinationis mutari possunt. Tractum tibi iam dedi, ut paratus sit tails . Celeritas aestimata etiam cum Yumo machinamento usque ad 1100 chiliometrorum per hora erit . Perge igitur, sed noli ire!
  Hoc sub divo prandium secuti sunt, ancillae mensas et sellas posuerunt. Pulchra... Sed quaenam reformationes in Nationali Socialismo facienda? Ut hostium numerum minuas et amicos facias. Hic, exempli gratia, genus omne Germanum non extollunt et etiam populos in classes dividere possunt. Sed formaliter divisio gentium in inferiorem et Aryan nondum licita est. Hoc simpliciores res.
  Puella pulchra ex servis ad Fuhrer sedit et manum super genu nudum posuit. Cooed:
  - Cogitas aliquid, mi Fuhrer?
  Nazi dictator simulque virtualis lusor surrexit. Animadvertit se non implesse pulmentum suum et fructus acetaria. Fuhrer puellam in ore osculatus est, eam sentiens iuvenilem, odorem suavitatis declarans;
  - In curru mecum eris. Et vos omnes laboro usque ad tempus edendi expletum est.
  Iterumque anni publicae, non plane tamen mechanismum bene unctum vertere coepit. In reditu, Fuhrer amorem pulchritudinis fecit, atque etiam mirabatur unde tantum virium ac roboris exstitisset. Post omnes, dixerunt Fuhrer infirmum esse et in genere debilem assertum, qui syphilis male fuisset et castratus (vulgo fictus).
  Nihilominus non omnia blande iam die 22 Iunii 1944 geruntur, bellum cum URSS per tres annos geritur. Sed victoria non visibilis est, et Saratov adhuc sustinetur. Hanc urbem Stalin quoquo pacto defendere iussit.
  Quamquam omnia damna, productio armorum militaris satis alta est. Novae piscinae IS-2 satis efficaces comprobatae sunt. Etiam singulae vehiculis Germanicis non interruptis in frontibus eas actiones longius a spatio emiserunt.
  Ita Nazis arduum erat. Sed commodo magna erat. JET aircraft ME-262 Iam multum in caelo pugnavit. Est et gravis adversarium.
  TA-152 probavit plerumque genus teli mirabile.
  Stalin, interim, etiam nexum congressum habuit tertio anniversario initio belli, et duces militares interrogare coepit quid de re in frontibus sentirent et quomodo emendare possent.
  Zhukov auctor suggessit:
  - Si mox nosmetipsos defendemus et minas pugnemus, procul dubio amittemus. progredi necesse est!
  Stalin strenue annuit.
  - Esto consentiens! Sed ubi!
  Marescallus Zhukov suadet:
  - Donec Leningrad dederetur, dimitti debet!
  Mareschal Vasilevsky consensit:
  - Ita puto optimum optiones!
  Stalin humeros humeros dixit:
  - Si Tikhvin iterum feriemus, ibi nos exspectabimus, et in laqueum haerebimus aut incidimus!
  Marescallus Zhukov consensum annuit:
  - SIC comes Stalin! Sed suadeo ut copiae Finnicae in Petrozavodsk feriendae sint. Non sunt tam fortes et hostes ex improviso capere possumus!
  Stalin risu respondit:
  - Logically Comrade Zhukov. Ita vestigium in Petrozavodsk. et victoriam nobis affer!
  Post haec verba nonnullae puellae in brevibus alise albae et nudis pedibus intraverunt. Utres vini meri attulerunt et farti sunt vitreae et caviae nigrae. Tali Stalin fartum accepit et lavit, dixit;
  - Ita bibamus ut facultates nostrae semper cum nostris necessitatibus incidant.
  Voznesensky notavit;
  - Qualitas obterere nostri armaturae est admodum humilis. Et proponamus facere IS-2 et T-34-85 leviores, ocius et magis discursuros reducendo armaturas. Haec nobis compendia in metallo dabit, hasque machinis utilius faciet.
  Stalin humeros humeros dixit:
  - Fortasse... Sed non sum fautor lacus faciendi ex plywood!
  Voznesensky gravi vultu notavit:
  - Sed fortasse suus 'aliqua bona idea ex lignis obterere fere totum. Potes inspicere quomodo in praxi spectabit!
  Zhukov annuit consensu et in orationem prorupit;
  - Triginta quattuor possunt esse leviores, quae adhuc nimis fragiles sunt et incrementum celeritatis et manaeuverabilitatis suae superstitiosae augere potuerunt. Praeterea gearbox melior factus est et haec diminutionem ergonomicum ex aucto pondere compensat. Sed humilis qualitas ferri, 90 millimetre contra tormenta Germanica potentissima, in nihilum vertit. Germani autem simplices Pantheram et T-4 a productione removent, et in Tertio Reich, praeter exploratores lacus, solum Panthera 2 cum tormento 88-mm serial fiet. In ac lacus non ex tempor viverra id a magna. Eoque magis augere celeritatem necesse est!
  Adnuit Stalin.
  - Dimittis partem T-34-85 et IS-2 cum sola protectione bulletproof, et tunc reprime et indagare quomodo hoc pugnae efficaciam afficiet. Ac labor in SU-C accelerari debet. Fortasse relinquemus triginta quattuor et IS-2 in favorem sclopetis autocinetorum exclusivum.
  Mareschal Vasilevsky dixit:
  - Est an idea interesting. Sed SU-100 hostes in naves ferire possunt nisi totaliter convertendo...
  Fremuit Stalin:
  - Fac breviorem, ut iactare et vertere citius possit ... Et potius silhouette inferiorem. Sed opus est hoc auto-propulsato quasi aere sclopeto!
  Zhukov quaesivit:
  - Excellentiae tuae.... Saratov adhuc tenens manum sed cito cadet. Necessarium est consilium de Kuibyshev ex Moscuae deducendis evolvere. Quid de te ipso cogitas?
  Respondit Stalin aspere;
  - Apud Sverdlovsk, ut videtur, decedere debebis. Sed adhuc Moscuae operari potest. Totam urbem subterraneam hic habemus. Graviter capaces sumus.
  Vasilevsky fremuit:
  - Moscuae quoquo pacto servari debet, sicut Saratov!
  Stalin iussit;
  - Oppugnatio Germanorum in lacuna inter Tanain et Volgam. Copias divertere necesse est. Saratov quoquo ad sanguinis guttam tenere. Omnino utere, etiam kamikaze.
  Zhukov confirmavit:
  - Fiat, magna!
  Stalin ad Yakovlev conversus:
  - Age, excogitator, quid cogitas?
  Prorex Commissarius cum gemitu respondit:
  - Aviationem gagates necesse esset creare, sed hoc nondum fieri potest. Et Yak-3 requirit duralumin qualitatem altam, quam non habemus!
  Stalin adnuit:
  - Scio! The Yak-9 should be in our service. et quam maxime dimitti! * et auget pugnantium productionem.
  Notavit Yakovleva;
  - German TA-152 utrumque impetum aircraft, frontis acies, et pugnatorem est. Esset delicatus si talem multi propositi machinam creare possemus!
  Stalin excogitatoris sustentabat:
  - Hanc bonam opinionem, Comrade Yakovlev! Exempli gratia, LAGG-7, si parum emendatus, potest converti in mixtionem utriusque oppugnationis aircraft et ante aciem pugnatoris!
  Libenter Yakovlev confirmavit;
  - Hoc fieri potest, comes Stalin... Sed tempus suscipit. et plane carum eveniat.
  Summus imperator pugnum in mensa pressit et fremuit;
  - Fac viliorem! Et generaliter quantum potes de hoc loco speculari. Non opus est elit universali ad solum producendum. Posse explicari et qui.
  Iakovleva dixit:
  - II.-2 satis simplex fabricare et ejus schema elaboratum est. Quamdiu non auferas. Est aircraft satis tenax, quamvis in momento eius notae fugae vincantur. Sed malum non est sine bono. Boni hostes vehiculis bombing sumus.
  Zhdanov irata notavit;
  - Nostra aviatio minimo debet esse fortissima!
  Yakovleva adnuit.
  -Num! Nunc autem gubernatores nostri optimi sunt in mundo: Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova!
  Stalin consensu annuit.
  - Hae puellae pares non habent et, viginti quinque inimicum elit proximum destruxerunt, eis aliam stellam herois USSR attribuimus!
  Zhukov studiose suadet:
  - Pro hoc bibere debes!
  Beria laeta canebat;
  - Nos, omnium memores, historia judicabimus ;
  Aulae eius rursus veniam.
  Velut ab aratro ad arma atomica;
  Qui patriam fidenter promovit!
  Dum membra consilii belli conferunt, puellae pugnant.
  Et nudis digitis adiuvante, evertunt nazis et gesta faciunt nudis pedibus pulchri- tudines.
  et cantant;
  - Credimus quod totus mundus evigilet;
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  . CAPITULUM #10
  Fine Iunio Germani Saratov interclusi sunt, ac die 1 iulii 1944 primum formidabilis Sturmmaus adhibitus est . Haec machina cum 650 millimetris erucae-propulsae bomba vim mortiferam elapidarum quae totam vicinitatibus scindebat incidit.
  Puellae, quae hoc raeda deiecerunt, nihil aliud gerebant praeter suas res et dona funestissimae mortis solvebant.
  Puellae nudae pedibus subligar rubras, nigras et albas habebant. Attulerunt lethalia dona mortis.
  Faina, cui praeerat, coccinea papillas Pectora quatiens, cecinit ;
  - Gloria crucis milicie temporibus!
  finem universi perveniemus!
  Et exclamaverunt voce magna et laetati sunt;
  Ex quibus unus, Margarita, dixit;
  - Omnipotens Deus nobiscum!
  Faina cum hoc consensit;
  - Utique! Et Tertius Reich certe vincet!
  Puella pedem nudum impressit et cantavit;
  -Cum coniungimur, invicti sumus! Cum coniungimur, invicti sumus!
  Ita bellatores percussi et conculcati nudis pedibus insilierunt. Milites maximi classis.
  Irma etiam concham perfert et fremit latae sententiae;
  - Magna nobis victoria manet!
  Puellae quidem sunt inter eos quae numquam desistant. Et loca ingenti studio Sovietica destruunt.
  Albina et Alvina, ut semper, superposita sunt, et ultro tintinnabula sonant. Puellae sunt, faciem videamus: super!
  Albina, nudis digitis sovieticam currum pulsans, dicit:
  - Super puellam habeo!
  Alvina, nudo calce aliud clypeum pulsans, prosilit et, abdominis musculis ludens, exclamat:
  - Talis sum bellator ut omnia omnino vici!
  Sic milites digrediuntur vias.
  Gerda placuit, una cum Andrea, aliam novitatem Germanicam experiri.
  Hactenus, solum E-25 tormenta auto-propelli in satis magno numero apparere possunt - est plane simplex fabricare et vile. Etsi hoc exemplar est unum primi. Hic in ea iacent duae puellae in bikinis. Raeda minus quam unum et dimidium metra inferior est, et ob id tam bene munitum est et relative parvo pondere armatum.
  Duae puellae Andrea et Gerda cubantes, ad tormenta Sovietica incenduntur. Coram illis currus dissolutae, radiophonicae continentes, mines campos movebant et purgabant.
  Carolus Rubrum tormentum accendit. Illa sclopellum Sovieticum oppressit, et pectus excussit, vix tenuissima fabricae spoliatione tegens. et cooed;
  - Ignis excandescentia hyperplasmatis!
  Et tunc Gerda eam tundet nudis digitis utens. Et pipiat:
  - Puella frigidissima sum et non mala.
  A se propellitur gun se movet. Ac sistit subinde. Arma frontis eius graviter fastigate, et hoc bene munit. In tormentis Sovieticis, putamina ricochetas sentiunt. et nihil tale minatur in fronte sclopetis sui propellendi. Hic adhuc latus perrumpere possunt. Puellae non properant. Efficax tormentorum auto-propellentium in terminis armaturae penetrabilibus SU-100 superat, quae adhuc crescendo est et etiam tutior, mobilior et simul levior.
  Exercitus rubri et paucos dryers, pressius, adhuc tantum in scaena est. Basically, piscina T-34-85, quae cum sclopeto non satis potens est, et arma magis infirma sunt. Et Germanorum auto-e tormentorum propelluntur 25 obiter levius, multo fortius in armis et tormentis.
  Puellae pugnant... Pulcherrimae et iuvenes. Et eorum tormenta bomba propelluntur et iactant...
  Iülius calet, et corpora puellarum in autocineto candente sudor lucida sunt. Recedere ac regredi non possunt.
  Gerda notat:
  - Dii Wehrmacht fortes videntur;
  At infirmos non adiuvant...
  Si Adolf causa vera est -
  Creare mundum imperium!
  Charlotte studiose cecinit:
  - Ita magia indiget "Panther" et "Tiger";
  Plus tamen omnibus fato sanguinem fudit ...
  Et non est opus incertis ludis et insanis;
  Cedat omne genus in Terra genibus!
  Sed hae puellae Germanae sunt et rursus puellae Soviet pugnant.
  Ita pugna gravissima erit. Natasha et Anyuta ignis e navi valido sclopeto et strideo;
  - Vexillum nostrum Berolinensi erit!
  Et nudos suos albos, dentes margaritosos. Ac cuniculis noli prohibere puellas.
  Duae testae frontis armaturae superioris partis carinae... ricochet percusserunt. Imo, IS-2 currus gravis est et non tam facilis est ut eam capiat.
  I-IS sed, quod ad ius puellarum movet, videtur, receptus ab alto tormentorum pressura, percussus cessavit. Laesis decoris.
  Alenka, ludens cum musculis abdominis, cantat;
  - Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt, Newtonus inventus bis duo quattuor facit!
  Pugnatum est adhuc et intractatum. Tormentum Sovieticum Germanos ferit. Marusya magnae conchas in podicem inserit. Talis vita et sors puellarum est. et cantant;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Lupi Russici hostes opprimunt, lupi Russici heroas salutant!
  Augustinus de machina tormentorum scribens, dicit:
  - Sanctum bellum! Nostra erit victoria! Vexillum Russicum progredi, decus heroum lapsis!
  Et iterum interfector tormentorum fremit et sonat;
  - Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Russici hostes opprimunt lupi manum lentam habent!
  Maria, haec puella, crinibus aureis piscinam stridore dirigit;
  - Conteramus fascistas!
  Difficulter Germani: etiam in caelo pugnatur. Sed tantum Yak-9 nimis velocitate et armatura Germanicis facibus inferior est. Pugnatum est inaequale poeta.
  Massilia, mirabilis ace- tor, bene curriculum in bello annis fecit. Mirabilius et phantasticus similior. Postquam centum quinquaginta aircraft pervenerunt, crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus gladiis et adamantibus receperunt. Quadringentis stratis aircraft perveniens, crucem Militis Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit. Ordinem Aquilae cum adamantibus pro quingentis aeroplanis accepit, et post septingenta quinquaginta crucem Militis crucis ferreae cum platinis foliis, gladiis et adamantibus. Et mille aircraft cum pervenisset, magnam crucem crucis equestris accepit.
  Unicus gubernator multas aerias victorias consequi poterat. et dum adhuc viveret. Marcel nuper ad gradum generalem promotus fuit. At ille quasi gubernator ordinarius adhuc volabat.
  Ut dicunt, non ardet in igne nec mergitur in aqua. Per multos annos bellum Massiliensis instinctum venatoris acquisivit. Factus est gubernator super-legendarius et popularissimus.
  . Habebat autem etiam fortem competitorem Agava et Albina et Alvina, qui etiam figuram mille carros singuli excesserunt. Et Agave cum Massilia celerrime captus est. At illa adhuc infantula est, necdum unum pugnatorem amisit.
  Puella nudo pressit pedals, crura excidit, accendit rupta airguns. Nunc quattuor Soviet II-II vehiculis confodientur.
  Agave giggles et dicit:
  Aliquatenus omnes sumus canino! At habeo nervos ferri!
  Et iterum puella volvitur. Proiicit septem aircraft Sovieticae in unum displosum - sex PE-2s et unum TU-3, et stridore;
  - Fere si non super, ergo hyper !
  Agave sane canis est. Gubernator a Lucifero. Pulcherrima mel flava.
  Hic dat alterum ruptum ac malleolum octo Sovieticum Yak-9 elit simul et stridore;
  - Ego sum creatrix et reciprocus!
  Puella non stulta est. Omnia possibilia sunt, omnia possibilia sunt. Noli eam privatam dicere.
  Et crura tam perusta, tam decora .. .
  Sed Mirabela contra eam pugnat ... Diu Pokryshkin fuit optima Sovietica acc . Collegit quinque stellas aureas viri URSS, procurrentes centum viginti septem aircraft. sed tunc mortuus est. Tunc nemo testimonium eius verberare potuit. Praeter Anastasiam Vedmakova , et Akulina Orlova. Et modo nuper, Mirabela etiam Yak-9 T superavit, Kozhedub superavit . Et emissa supra centum et octoginta aircraft, facta est heros septem tempore URSS.
  Haec puella terminator est! Talis ut admisso equo sedebit, ac tugurium ardentem intrabit.
  Ac durior quidem.
  Mirabela fatum difficilem habebat. Destinavi in liberis coloniam. Excalceatus et griseo amictus, ligna concidit et truncos serravit. Tam fortis et sanus erat. In gravibus pruinis discalceatus ivit, et in carcere pajamas. Et semel saltem sternutent.
  Nempe tale phaenomenon ad frontes etiam notatum est. Diu Mirabela cum peditibus pugnavit, et tunc gubernator factus est. Primum baptismum ignis in pugna apud Moscuam Mirabela accepit, ubi statim post coloniam perrexit. Ibique se frigus praebuit.
  Illa discalceata ac prope nuda in acre frigore, quae Wehrmacht proprie paralyticus est. Talis refert, et invicta puella fuit. Et illa successit massive.
  Mirabela credidit imminentem victoriam URSS. Sed tempor tempus vestibulum. Plures hostiae sunt, sed victoria non venit. Et vere creepy accipit .
  Somnia Mirabela de victoriis et rebus gestis. Habet septem stellas USSR - haec prae ceteris! Et mehercule, praemia digna est! Et arma et ultra crucem feret. Etiam si Stalin postea occisus est, causa eius vivit!
  Puella venit et coit... German XE-162 novissimam pulsat et stridore;
  - Aerobatics! Et cantavit novum damn!
  Vere frigus puella. Vera aspidis multum capax est.
  Mirabela nova stella...
  Pugnatum est per aliquot dies, donec nova hebdomade veniat et die 8 mensis Iulii anno 1944 ... Soviet IS-2 detrimentum scutulis et vestigiis accepit - reparatur. Immo tam crudele atque immite bellum. Et quousque durabit?
  Nunc Gerda superavit Knisel et Wittmann in numero praediorum deleta.
  Quomodo possunt vitare questus circa? Pugnant discalceatus et in tantum bikini. Puellae aliam moram ceperunt, Sovieticum pueros iterum modicum cruciantes. Iamque adibant numerum trecentarum piscinarum deletarum. Et inaudito praemio numerari poterant: Sidus Crucis Equitis de Ferrea Cruce cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Hae sunt puellae!
  Gerda sarmenta ad currus Sovietici. Ille revellit turrim et clamat;
  - Damnum sum!
  Et iterum iaculans. Penetrare t-34-85. stridore;
  - Mater Germania!
  Puella se vellit. Et est actuosa ... Imo, talis series opportuna habet. Iam medium est mensis Iulii anno 1944... Procedit bellum et semper... Non cessat. Exercitus rubri diversis locis progredi conatur. Sed magis diligenter, ut paucae humanae facultates supersunt.
  Et Russia prae- ceptore.
  For example, Hans Feuer . Ordinis Minoris Crucis Ferreae, I Classis. Et deinde factus minimus consideratus ad capiendum ducem Sovieticum cum Ordine Militiae Crucis de Cruce Ferrea.
  Etiam ipsum frigus est.
  Pueri autem se frigidissimum esse ostendunt.
  Hans Feuer acerrimus pugnator est. Puer pugnat ut gigas, frigore et aestu, aestate et hieme, tantum breves gerens.
  Nudis digitis, puer tasque iacit et fabulosus factus est.
  Hoc est vere frigus!
  Hans per saecula claruit! Etiam ut antihero!
  Et omnino, tam incredibile ac temporis bellum hic geritur... Any AI fades.
  Agave rursus in caelo est et currus Soviet descendit. Ea venator et rapax est. Hostem ferit.
  In cars ledo cadunt. Et tunc puella ignes in terra deducit. Pulsat IS-II. Et velit;
  - Im 'optimus! Ego sum puella quae inimicos necat!
  Et iterum transfertur ad scuta aeris. Haec piscina destructor est et omnes machinae volantes et emissae.
  Sed hic parva E-5 lacus est. Machina ponderans septem talenta. Praeteriens proelii probat. Remordet et rodit hostem.
  Et tempus est canendi - nemo nos obsistit, nemo vincet!
  E-5 ruit ad se, et pampinos movent. Ut nec tincidunt lacus. Et conchas ricochet.
  Et machina intus sedet puer decem annorum, Fridericus, et stridore;
  - Et verus eximius pugnator ero!
  Et iterum quomodo iecit... Et ipsum centrum turris percusserit. Et vis letalis eius, licet parva gente, colossa est.
  Et in caelo pugnat Helga. Puella discalceata in bikini rogationes dialingit. Ac rebus suis exultat.
  Nudis digitis suis in curru Sovietico demonstrat et in specie ignem ponit et totum ornamentum pugnae cum conchis explodit.
  Hoc est frigus et insanus.
  Et Agave trahit ante ... Et etiam pugnat.
  Iam Augustus 1944... Exercitus Rubrum alicubi prosperitatem assequi non potuit. Sed Germani signanter progredi non possunt. Formidolosa sub terra lacus in aciem eunt. sed sunt mere imperatoriae.
  Puellae sub terra trahuntur, pilam tormentorum Sovieticorum trucidatam et reversa sunt.
  Eodem tempore duos propugnatores ceperunt. Puellae, quae pueros deprehensae sunt, discinduntur et torquentur. Percutiunt munientes filo, tum nudas calcibus igne asserunt. Tunc coeperunt candentes forcipe digitos frangere. Pueri ululaverunt in dolore excruciando. Ad extremum, puellas exustis in pectore stellas ferreis candentis, virilia ocreis attrivit. Ultimi munitores perfecti sunt et ab ictu acerrimo inflexi sunt.
  Denique puellas extra genus ostendit. Sed rursus Germani nihil significant assecuti.
  Tormenta auto-potentia propelluntur: " Sturmmaus ", in Fontes locorum accensus. Multum interitus et exitium fuit. Sed impetus Sovietici unum e vehiculis eiectum est, et Fritz rediit.
  Saratov adhuc tenebat mense Augusto 1944 . Germani urbem Uralsk in Kazakhstan capere et Orenburgum movere potuerunt.
  Hic rursus Albina et Alvina in aere sunt, sed semel in patella volatili experimentali. Ope nudorum digitorum demonstrant, globulis claviculi prementes ac perquam subtiliter faciunt.
  Puellae summa aerobatica demonstrant sane. Hic discette suam extraxerunt , et duodecim machinae Soviet volantes defodiebantur.
  pipiat Albina;
  - Furious construction team! Erit starfall!
  Et rursus currum suum vertit. Puellae Exercitus Rubrum opprimunt. Maior...
  Alvina etiam duodecim plana Sovietica pulsat et stridore;
  - Puellae insaniae, et omnino non virgines!
  Corrigere de ultimo. Coniuges eorum ambulaverunt cum hominibus. Et quis justo nec enim. Puellae viros amabant - ea grata est! Et maxime si lingua laboret.
  Puellam nobilissimi ordinis. Deinde ferrum candens ad tumidum ventrem allatum est. Quomodo autem ardebant! Ferox dolor inclamat auctorem ... Odoratusque ardere.
  Alvina eum ex parte filum candentis percussit. Ut et quam egestas risus... Praesent ipsum mauris.
  Tum cecinit;
  - Taedet me tergo occare - volo felicitatem meam vexare!
  Et quomodo deridet! Et dentes margarita? Puella necare amat, id est puella!
  Crura puellae et omnes nudae et decorae sunt. Illa in prunis nudis pedibus ambulare amat. Captum depellere munientibus. Rugiunt tantum cum calcibus frixis. Etiam Alvina ipsum mauris. Et Albina quoque puella ingenue - super! Quam cubito ad mentum hostem movere. Stridet;
  - Sum puella nobilissimi ordinis!
  R. Et denudávit margarita eius. Quac scintillant quasi tusum. Bellator mirabilis! Aliquid potest esse quod in fabula non potest dici nec stylo describi!
  Ambo milites Soviet Yaks, Laggi , Pawns, Ily pulsant in caelo. Pulchritudinis sunt activae. Dubitatio in eis non est. Talis et immanis et phrenetica pulchritudo.
  Feminae bellantes cum nudis digitis tenent et gaudium cum carris Russicis oppugnant. Sicut conterunt , et irruerunt fortes, ut vitta in crystallum. Puellae immites et immites sunt. Habent vim irae et flammae passionis. et fiducia lucri. Etiamsi bellum quarto anno tantum cum URSS geritur . Sed finire non vult. Albina et Alvina in summo favoris sunt. Nec regredi nec paulisper cessant. Hostes ad se movent et ariete.
  Albina, Sovietica pulsans plana, stridore;
  - Taedet me puellae clamantis, mallem sordidos calceos mergere!
  Utque renidet, ac micat cum ptisana dentibus. Nunc ac velit est. Rapere viros amat. Hoc valde jucundum est ei. Hic capiet et rapet.
  Albina fremit;
  Sexus puella sexus
  Ad magnum cantare progress!
  Et erumpet bellator risum... Et omnes inimicos nostros iterum occidamus. Multum industriae habet. Plenaque abdominis viribus.
  Alvina quid rugiet;
  - Hostes ad tumulos frangamus!
  Et incipiet bellator strenue ridere! Et excogitavit quomodo illi guys paedaverunt. Sed minimum est dicere.
  September iustus circa angulum... Sol minus et minus lucet. Die primo autumni pueri Russici nudipedalia currunt super nivem quae modo cecidit in regiones septentrionales Russiae. Rident sibi, nudant faciem, et monstrat Germanos ficos.
  Vinculis rubris, tonsilibus brevibus, nonnullis usque ad nihilum. Currunt saliendo. Nudi pedes fere numquam frigidi sunt. Rude admodum. Puellae quoque sine calceis currunt. A rosea, calcibus rotundis, sole micant. Mirum Soviet puellarum. Graciles, athletici, res parvas facere consueverunt.
  Et omnes renidet et renidet dentibus suis... Prima dies autumni est verum gaudium et sitis lucis et creationis!
  Et in caelo proelium. Mirabela, hic est numerus gubernator Sovieticorum qui alterum planum Germanicum demittit. Et ut semper in una puella bikini. Iuvenis aeternus et nunquam caducus. Tanta vis animae.
  Mirabela autem amat etiam ab hominibus tangi. Hoc vere placet. Quam ob rem gubernator est... Cum nuda puella, corpus musculorum manibus hominum rugosum est - hoc verum sapit. Ac magnis amet!
  Mirabela alterum Rolandum currus pulsat et stridit;
  - Sum canis armatus!
  Puella nudum et rotundum calcibus usque ad imperium ferit. Splendida est. & inimitabilis.
  Mirabella torquetur. Et ad eam volat Agave. Hic tandem duo fere fertilissimae feminae gubernatores convenerunt. Se invicem a tergo iaculantur. Conantur e longinquo obtinere. Sed non nimis bene operatur. Utraeque pulchri- tudines accendi avolant aciem. Et infensi dentibus nudaverunt. Bene, feminae sunt canino. Duris oculis mutuo conspiciunt. Accuratius caput ad caput et iterum surculus. Germanus ME-262 X adhuc melius armatus est quam Yak-9 T, et vehiculum Sovieticum emissa est...
  Sed Mirabela eicere procurat, planum primum amittens in curriculo volando. Foedissima res est illa finita in agro hostium. Malum autem est. Imo haec sunt unica fatorum torsiones. Die autem 1 Septembris 1944, iam quintus annus secundum bellum mundanum mundi mutatur, sed principatus Fuhrer in altero ludo historico manet.
  Saratov tandem a copiis Sovieticis deseritur et exercitus Wehrmacht Kuibyshev appropinquat.
  Proeliis etiam in Orenburg atrox geritur.
  Pugnat ibi Barfoot Tamara, sarcinas explosivas in hostes iactans, eas nudis calcibus propellens et stridore:
  - Gloria patriae communismi!
  Veronicae surculos in adversariis. Iacit sarcinam explosivam nudis digitis et clamore;
  - Pro notionibus communismi!
  Victoria, contra adversarios figens, eam faciens sicut Robin Hood in bikini, pipit, mittens bombs in hostem nudis digitis et ululatu:
  - Temporibus communismi gloria!
  Olya, in hostem figens falce falce, cepit et pipiabat;
  - Pro magnitudine rei publicae Sovieticae et magnae gloriae!
  Et nudis digitis, iterum sarcinam explosivam perampla, perniciosa potentia mittet.
  Larisa incendii Nazis, eliditur;
  - Patria mea Russia est, tu semper a Deo sub caerulo caeli donatus!
  Consequat ac sociis...
  Agafya, Nazis jaculans, purred;
  - Orenburg numquam desistas! Erimus contra hostes patriae!
  Puellae solidae sunt et cum faece sanguinis faece vere pugnare intendunt.
  Orenburg adhuc tenens. Sed die 3 Septembris 1944 oppugnatio Kuibyshev incepit. Et USSR utique non est bonum.
  Alenka propagines in Nazis et stridore;
  - Pro communitate provinciae Sovietarum!
  Et iterum, pede nudo, grenade perniciosae potentiae deducet.
  Anyuta ignes in hostes et stridore;
  - Sit Kuibyshev defendamus!
  Et nudo digitos sarcinam explosivam mittet cum magna vi lethalis.
  Et inimicos multum dilacerant.
  Alla apud Fritzium figens, pipat et pectus quatit;
  - Pro mundi culmine Polissya!
  Nudo vero calce, grenade in exitium omnium Fritz aggressorum succumbet ac tota mors.
  Maria, mittentes ad Nazis, et mittentes potentiam paralysi Fritz nudo pede, elidunt;
  - Navigavimus!
  et puella in summo pulmonis sui ridebit!
  Marusya figens in fascist catenis, et ieiunans grenade nudis digitis, pipiabat;
  - Gloria communismi et victoriae!
  Matrena subridens mittens aliam funestam rupit Fritzam;
  - Mater sancta est!
  Puellae cum heroibus pugnant.
  Expertus paterae volantis initio tantum felix fuit, et tunc incassum fuit.
  Ita Albina et Alvina iterum in ME-309 pugnabant, valde commodus vehiculum pro stilo.
  Puellae in elit Sovietica accensus et divulgatum est;
  - Parcum excellens, et spaghetti electronic!
  Albina accensus in hostes Prostravit sovieticum currum, nudo pede monstrat et eliso;
  - Primum movendum erit inimicis funestum!
  Alvina etiam in hostes accendit. Secavit illum, et denudans dentes suos emisit;
  - Communismus Fatum meum est!
  Et nudis digitis alterum scopum ferire.
  Puellae in curru vetere adhuc pugnant. Cochleae pugnatores nondum producti sunt sublati. Praeterea adhuc opus est machinis gagates uti et infrastructuram integram pro iis explicandi. Neque id tam facile.
  Albina, vehiculis Sovieticis emissis, logice notavit:
  - Ego communismi aetatem creabo et imperium ad astra ducam!
  Nudo calcaneo pedals premit.
  Alvina, in vehicula Russorum illata, eas pervasit, elidit;
  - Propositum est communismus Aryan!
  Et iterum pugnator nudis digitis utebatur. Et celerrime agebat.
  Utraque puella rediit, omni ornamento pugnae consumpto, corpora eorum in balneo lavari permiserunt. Eos scopis formosus guys verberavit. Albina, calefaciens, dicebat;
  - Etiamnunc homines necessarii sunt!
  Huic Alvinus consensit;
  - Certus opus! Quanquam hic mulieres multo pulchriores sumus!
  Albina ridentes pipiabat;
  - Cur mulier indiget viro ut aliquem vapulet?
  Puellae hoc sane conveniunt.
  Helga ex TA-152 lacubus Sovieticis accensus transfodit, ridentem;
  - Gloria communismi Kaiser!
  Et puella risit.
  Agave in caelo est ad venandum Soviet elit. Magis Yak-9 videtur in caelo, quod facillimum est efficere. Sed haec machina non tam infirma est. In T modificatione, 37mm tormento armata est et a Fritz graviler pungere potest.
  Agave eminus in ME-262 ferit et per nares canit;
  - Ego sapientissimus sum in mundo, in latrina inimicos occido!
  Et annuit coelum angelis suis.
  Hic autem iterum Mirabela in aere est. Haec puella quamvis damna non deficiet.
  Atque etiam cantare incipit, dictans ire;
  Komsomol i adiunxi, ludens
  puella pulchra somnium ...
  Mai mundum aeternum fore putavi;
  Omnis dies est nativitas veris!
  
  Sed aliqua ratione non elaborare.
  Nescio quomodo possum amare ...
  Bene, dic guys apud me miserere;
  Valde durabile paxillum vita!
  
  Subito bellum subito intonuit;
  Et turbo ruit usque ad mortem.
  Et puellas corpore valido
  Ilicet ferire potes!
  
  Non vis, crede mihi, desino;
  Pro matre pugna usque ad finem...
  tasque in pera forti portamus;
  Pater Stalin reponebat in corda!
  
  Milites magni in Russia sunt.
  Pacem et ordinem tueri possumus.
  holoserica sidera caeli rigavit;
  et venator in ludum conversus!
  
  Im 'puella nudis pedibus incedens pugnatum
  Plena tentationis et amoris...
  Erit, novi locum in hoc paradiso;
  Felicitatem in sanguine aedificare non potes!
  
  Magnae patriae bellantes;
  Firmiter prope Moscuam pugnabimus.
  Et tunc est somnium sub communitate;
  Adversus Orcum cum Satana!
  
  Fortis guys Russian
  Ut honeste pugnent ad finem.
  Cum machina gun dirigunt;
  si corona aurea eget!
  
  Ne glans quidem nos prohibere potest
  Jesus magnus Deus resurrexit.
  Transierunt dies draconis praedatorii;
  Claruit etiam de coelis!
  
  Te amo, mi Lada;
  Svarog erit in gloria ...
  Pro Russia pugnare debemus,
  nobiscum Deus optimus Albus!
  
  Russos ad genua non adducunt;
  Crede mihi, caro nostra non potest cohiberi.
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Hoc nito praeterea praetereundum est!
  
  Dolor patriae est etiam in corde nostro;
  Credimus in magnitudine eius.
  Ostium spatii aperimus laete;
  Vita dulcissima erit!
  
  Discalceatorum formosarum puellarum sumus;
  Nives impiger currimus ...
  Non opus est nobis hoc acerbum rum;
  Cherub alas suas expandit.
  
  Pro Patria, stabunt puellae;
  Et respondebimus Fritz, nihil mali;
  Occidet Gehenna, Cain.
  et salve Christe Salvator!
  
  Era erit - melius non potuit;
  Mortui resurgent in aeternum.
  Verus mundus fiet paradisus;
  Somnium omnium verum erit!
  . CAP
  Septembris 1944 acriter proeliis transierunt. Fritz Kuibyshev et Orenburg circumdare poterant ideoque hae urbes perierant, sed tamen omnes difficultates pugnaverunt.
  Puellae mollitiam miram demonstraverunt... Primo Octobri, Nazis Kuibyshev nondum ceperat et Penzam oppugnavit. Coeperuntque praelia fervere urbi.
  Natasha et turma eius pugnaverunt ibi.
  Grenade nudo puella pede decoro iactat et cooedt;
  - Pro spiritu russico.
  Post hoc Zoya accensus a bazooka. Et eiecit Germanorum piscinam "Leon" -2.
  Germani paulum retardarunt. Sed nunc hae machinae adhuc in servitio sunt. Nam Panthera piscina destructor est bona et a fronte satis munita. sed tabulae quaestionis eius sunt. Sed "Panther"-2 lateribus suis non optime munitur. Plurima autem tormenta habentur.
  Explicatio seriei E in promptu est. Germani hoc capitale sunt. Negotium est accipere piscinam non nimis gravem, celeriter et bene munitam. Primus huius modi conatus fuit Mus, sed praxis nimiam huius piscinae pondus ostendit. Sed E-C iam laborabat. Haec piscina arctius extensionem habuit et silhouette inferiorem. In genere, pondus eius, cum Mure comparatum, ad centum triginta et centum quadraginta talenta decrevit. Latera in angulis rationalibus collocata sunt. Crassitudo laterum cum pluteis ad 210 mm. Armamentum eadem est ac Maus, 128 mm et 75 mm gun cum doliolo brevi. Germani validiorem machinam equitum 1,500 tormentorum collocaverunt et piscina quadraginta chiliometrorum unius horae in via ferebatur.
  Vulgo satisfacit. E-100 adhuc gravis piscina usquam est. sed armis et praesidio egregiis.
  Qualitates pugnae eius malae esse non potuerunt, sed vecturae piscinae eiusque vecturae difficultates manserunt. Vera experientia ostendit piscinam posse, propter translationem rationabilem inter vias et pontes relativam, non plus quam octoginta talenta ponderare.
  Itaque Hitler terminum dedit in E-75 ut huic gravitati occurreret, sed certum machinam in terminis tutelae creare. Quare decretum est 75 millimetre tormentum deserere. Et extensionem quam maxime strictam fac: in uno lapide, machina et transmissione transmissa ac gearbox in motore. Forsitan piscinam undique munitam non nimis gravem capiet.
  Hitler in genere machinis Germanicis non omnino contentus fuit. Quamvis Lev-2 probabiliter magis provectior esset, eius 105 mm tormentum redundans ad piscinas Sovieticas pugnandas et sufficiens ad scopos inermes mittendos. "Panther" -2 plerumque cum armis et praesidiis anticis militaribus convenire poterat, sed latus adhuc non satis erat, sed pulsis faciendis satisfacit.
  Fuhrer postulavit piscinam creare quae ad omnia militaria conveniret.
  Sed iste minus consequatur facilis. Licetne extensionem maximis componi et chassis relevare ope praecipuorum bogiorum et fontium et aliquid e corpore deducere. Et ratem ipsa prona disponat.
  Talis explicatio satis esse pollicetur. Prima piscina E-75, cum E-50 unita, non plus septuaginta talentis aestimare potuit, et haec machina formidabilis est.
  Elizabetha autem in piscina T-34-85 pugnavit nec omnino eius tutela contentus fuit. Fragile propter defectum mixturae elementorum, arma nimis piscinam non tuebantur.
  Elisabetha ope accensa nudis digitis, fremuit denudans dentibus;
  - Im spatio vixen.
  Hostem verberat Ekaterina, latus hostem ferit, et stridit denudans dentibus;
  - Pro communitate in USSR!
  Elena quoque impigre hostem intendens et letali impetu percussit, et nudata crura intuens, coaxavit;
  - Nam victoriae constitutio!
  Efrasia in hostem accendit, nudis digitis utens pressit et expressit;
  - Nos fideles Svarog et Stalin propter magnitudinem patriae!
  Hae sunt hic puellae pugnaces. Habent equos praestantissimos.
  Aliquae T-34-85 lacus apparuerunt cum tutela contra glandes, quae significanter pondus suum deminuti sunt. Celeritas et maneuverabilitas machinae crevit. Nunc autem ab anti- lacus sclopeto, machina tormentorum magna callibili, et multis generibus grenades capi potest. Et tormenta aeris penitus perforata sunt. Verum, talis piscina facilior est fabricandi, vilior et celeritati motus addit.
  Nunc si puellae hanc raedam pellunt, nullo modo in eam ingrediantur.
  Elisabeth, puella celeris elementum perniciosae colosseae, logice notatur;
  - Virtutem armis reponere non potes!
  Katherina cum hoc consensit;
  - Imo recte, sic non accendes!
  Et quomodo rides...
  Puellae magnae venustatis. Et si triturantur inimici, tunc infensi et penitus.
  Elena, postquam ornamentum pugnae in piscina consumpserat, ad commeatus replendos commotus, amicos suos interrogavit:
  - Id quod puellae putant, an forte tertium Reich devincendi habemus?
  Catharina confidenter respondit:
  - Sicut Vasily Terkin dixit ... verberare venimus, non numerare!
  Elisabeth correxit;
  - Id Suvorov dixit!
  Et puella, nudis digitis accepit, et fragmen diurna in cigarette torsit. Praesent ut mauris mi.
  Euphrasia gestans corpus cecinit;
  - Sum spatium puella-terminator;
  Gravissimum erit Fritz - arator!
  Et quomodo ridebit bellator!
  Puellae chartulas ludere constituerunt. Praesent mauris. Et victos dis ups et squats.
  Elena in ludo, animadvertit;
  - Sed mehercules, nullas casus veras habemus ut vincamus! Caucasus cecidit et nos vincimus.
  Catharina nudo pede chartam iecit, hostem verberans et pressit;
  - Sed secretum habemus arma!
  Bellator ridens erupit et chartam nudis digitis proiecit.
  Elisabeth suspirans dixit:
  - Nobis tantum una spes superest novum telum occultum!
  Euphrasia , nudis digitis deforme crurum , Pectora jactans ;
  - Ita sine telo occulto facere non possumus!
  Puellae in voce cecinerunt;
  - Gladius noster ardet igni, hostes nos interficiam! Nos milites USSR!
  Milites in luctum et vere in certamine sunt.
  Sed vires nimis inaequales sunt ... In medio Octobris Kuibyshev nihilominus incidit ...
  Facultatem defensionis momenti Germani capere poterant. Sed pluviae coeperunt effundere... Spes erat morae ex lapsu.
  Pugnatum tamen est in caelo.
  Tres gubernatores Sovietici: Mirabela, Anastasia, Akulina acriter pugnaverunt.
  Mirabela fusa Nazi in fuga , iamque sed formidolosa Yak-9 T, cecinit;
  - Tempus erit, tempus communismi!
  Anastasia nudo digito felis premens, confirmavit dentes denudando;
  - Ad coelum volabo cantantes!
  Despiciens amicos.
  Akulina alterum Germanum nudam premendo, calcaneum pedali rotundum dedit;
  - Pro gloria USSR!
  Pugnantes proprie puellas dicendae sunt.
  Mirabela fascistum ME-262 e a 37-carnoni millimetris emissa, tweeted;
  - Gloria communismi!
  Anastasia intercluso Nazi adventu et hoste conspecto effulsit;
  - Gloria mundi rubri!
  Akulina est puella valde pugnax, currus Germanos excussit et sibilans fremuit;
  - Pro communitate provinciae Sovietarum!
  Bellatores notandi sunt propter nimiam spissitudinem.
  Albina, Alvina, Agave rursus rationes suas comparant. Puellae quoque discalceatis et bikinis pugnant.
  Quam ridiculum est cum virgines paene nudae sunt et in aëronavibus.
  Proturbat nudis digitis Albina ruptis, Soviet aliquot simul ac stridore carros;
  Pro fraternitate Aryan!
  Alvina etiam Rubrum Exercitus pugnat et fortiter facit. Et nudo pede tormenta aeris intendit ac vehicula Sovietica caedit, stridore;
  - Ad claram mentem!
  Agave etiam pugnatores Sovietes deicit et aircraft oppugnat, proprie eos destruit et fremit;
  - Pro victoria tertii Reich!
  Et puellas contra adversarios crudelibus tormentis non subiicit. Praesertim formosos pueros.
  Albina vernula auctorem palus olim notavit;
  - Pueri in frixo forma et cum pipere tam delectamenti sunt!
  Et quomodo ridet. et linguam eius ostende!
  Hoc animadvertit Alvina, dentes denudans;
  - Puer in furno frixit, sapidum cum allio!
  Agave, ope nudis pedum suorum, duos pugnatores Sovieticos deiecit et increpuit:
  - Nos spatium sorices sumus!
  Et despiciens amicos suos. Rara puella est, pugnans natura.
  Albina, nudo demissa recumbens, Crura decorus excidit, notavit ;
  "Intellegi Russiam animo non potes, quomodo homines electos Stalin rectores facere potes!"
  Alvina notavit infensi, dentes denudando et nudo digitos jaculando;
  - Et Hitler noster non est melior!
  Agave giggled, cars Soviet tundens nudis digitis et notatis:
  - Adolphus utique possidetur! At simul, quantum iam vicit, non metiri!
  Puellae sunt valde pugnaces et pugnaces.
  Et tunc quodammodo assaverunt duos pueros ad palum viventes. Sicut etiam in veru ferreo transfixi sunt, et fremere coeperunt, et clamaverunt et excanduerunt. Dein, cum nondum pueri sedati essent, omnes puellae alae accurrere coeperunt ad munitores, ab eis frusta abscissos comedunt.
  Et sapidum valde, praesertim si pueri adhuc vivi piperati sunt in sartagine.
  Agave, verbi gratia, femur pueri magno gaudio comedit. Puellae magnum officium tunc fecerunt. Et tantum ossa et anes ab utroque pueris remanserunt. Iuvenis iecur maxime delectamentum erat. Puellae eius magna cum voluptate comederunt.
  Nunc in caelo pugnant.
  Orenburg incidit in fine Octobris...
  Germani Ufa appropinquant. Iam satis friget et ninguit.
  Tamara et turma eius in extrema Ufa cum Nazis pugnant. Pedes Germanorum, ex nigris militibus in coloniis Gallicis et Belgicis conscriptis, oppugnant.
  Cadavera ad litteram omnino proiciunt.
  Turn Tamara dat, et nudo pede stridore grenadam Immittit ;
  - Communismi aetas celebris erit per saecula, Stalin, credo, nostra firma manus erit.
  Veronica, fusa, dicit;
  - Noli URSS frangere!
  Et nudo calcaneo sarcinam explosivam eiicit.
  Anfisa, apud Naziseos figens et alium nuntium mortis nudis digitis iaciens, notat:
  - Magnitudo communismi nobiscum est.
  Hostem inflammans Victoria, falcando Nazis, nudo pede jacens grenade, stridore;
  - Magna Mater glorificetur!
  Olympia ardet. Et tunc haec heros puella totam thecam explosivorum apud Nazis et rugiet:
  - Gloria spatii nostri Patria!
  Puellae omnes consonantes clamant.
  - Pro USSR! Erit auctor!
  Milites exercitus rubri pugnantes furantur. et cum ninguit, nudipedalia et bikini usque pugnant.
  Ineunte Novembri, Nazis impetum in Ulyanovscum fecit. Urbs in qua Lenin natus est et in qua Stenka Razin graviter vulneratus est. Hoc caput est fines urbium Russiae.
  Alenka pugnat pro Nazis. Et sibi cantat, nudis pedibus nazis tasque jactans:
  - Gloria Russiae, gloria...
  Lacus cursus...
  Division in tunicas rubras;
  Salvete populi Russici!
  Anyuta, hostes iecerunt, et falcaverunt, et deinde fasciculis explosivis scobe cum nudis digitis, vyaknula deductis;
  - Pro Communismo Stalini!
  Deditque, atros acies totamque pererrat.
  Alla, figens in adversarios et nudis digitis utens, grenade letalem iaciens, stridovit;
  - Pro Patria Russia!
  Mariam, incendens ad Nazis, Et nudis utens digitis, Donis mortis jactans in hostem, Rupit, notavit;
  - Pro spatio communismi!
  Matryona, jaculari Nazis, hostem falcando edita;
  - Pro mutationes in proelio!
  Marusya Fritzam fodit, et percutiens eos ad mortem cepit et infensi blaterat, in pulverem delens;
  - Pro summa victoria vexillum!
  Nudoque pede grenade letalem projecit.
  Hae puellae hic frigidae sunt et groovy.
  Alenka, hostes figens et falcando, tasque nudis digitis proiciens, stridebat:
  - Magnitudo communismi nobiscum esto!
  Suscepit autem puella et pulsavit piscinam Germanicam cum magno aplomb.
  Et hic est alia modificatio piscinae Lev-2 cum tormento 88 millimetris. Turris angustior est et minor piscina et quinquaginta quinque talenta pensat, et machinae mille equitum vis in boosted sunt. Currus Germanici Fast.
  At bellatorem non offendit.
  Alla grenade nudo pede proiecit et stridit:
  - Pro communitate!
  Anyuta caedis nudo praesentis leti fert digitos ac cooed;
  - Ad novos fines!
  Sibilus erit et puella. Et piscina Germanica "Leon" -2 capiet ac revolvet, et scutulis proprie volaverunt.
  Mariam, mittentes in Nazis, canebant;
  Et iterum pugna pergit
  Et cor anxia est in pectore .
  Et Lenin tam iuvenis -
  Iuvenis et Octobres antecedunt!
  Matryona in hostes iniectus, acieque caesa, nudo pede grenade iacit, pipiabat;
  - Primus gradus vitae est momenti!
  Marusya, Nazis pulsans, elidit;
  - Vides iterum supra Terram, furentium turbines!
  Et tales sunt fortes inflexibiles.
  Sed adhuc vires sunt inaequales. Penza iam ceciderat. Nazis autem Saransk expugnant.
  Nunc ad urbem Gorky non tam relicta est.
  Die 7 mensis Novembris anno 1944, aliam pompam Stalin Moscuae tenuit. Etiamsi victoria non est.
  Fritz autem Moscuae primum missilibus ballisticis V-2 accensi sunt. Eodemque tempore urbs a vi aircraft bombeda, incluso Arado bombers . Quae res omnes abhorrent. V-2 missilia per altum iter volitabant et subito ceciderunt, etiam radarii proprie non videbant.
  Multae clades et infortunia fuerunt. Milites Sovietici in pompa interfecti sunt.
  Stalin urgere conventum in sub terra munitum tenuit, qui etiam ictus directus ex bomba atomica sustinere potuit.
  Caput generale, Vasilevsky, sollicite notavit;
  - Germani novum telum magnae potentiae perniciosae habent. Et nostri radararii eum non viderunt.
  Stalin remugit;
  - Hic stulti estis! Tam mirum videri non potuit!
  Mareschal Vasilevsky notavit;
  - Aliquid erat comes Stalin ... .
  Beria statim dixit:
  - Haec sunt A-V classis missilia. Nihil solliciti, Stalin Comrade. Aminolonae tantum octingenta chiliogrammata gestant , et slant sicut bomber bonae jet. Germani duo missilia duodenarum incenderunt, sed hoc consilium seriem non intravit, quia bombing cum vi aircraft et vilior et utilior est.
  Stalin, sedata, inquit;
  - Nonne igitur hoc telum efficax est? Valde bona!
  Cum gemitu Beria notavit;
  - Sed jet bombers, haec quaestio gravis est. Comes Stalin hoc pugnare debet!
  Marescallus Zhukov suadet:
  - Forsitan feremus et nosmet ipsi nisl faciamus. Terram dico-aerem. Quid, per radios ad plana tendentes coercendo!
  Voznesensky notavit;
  - Tempus est ut talem nisl creare! Multo facilius est plana ex ligno vilissima facere, eos explosivis et ariete hoste replere. Quod esset stilo kamikaze!
  Stalin consensu annuit.
  - Etiam, kamikaze aircraft utendum est. Casus haec est nostra, etsi revera hoc modo cruciatus rubri Exercitus nostri prorogat.
  Efficacius aliquid debes invenire!
  Iakovlev cum gemitu respondit:
  - Socius Stalin novis elit laborat. Sed nunc, summam output carros notavimus observare. Omnia subsidia adhibita sunt et pueris a decem usque ad machinas ponimus. Plena convocatio, tam totalis quam supertotalis .
  Apronius Stalin:
  - Quanto magis opus est fieri! Quid agas, parum est!
  Molotov cum gemitu dixit:
  - Contactus cum sociis esse non potest. Spectat ut soli sumus. Cum Iaponicis agere conati sunt... territorium Urales usque petunt, quod inconveniens est.
  Fremuit Stalin:
  - Oportet hiemem in Iaponia ferire, sed quid de Leningrad?
  Zhukov dixit dentes denudans;
  - Oppugnatio in Petrozavodsk non tam secunda quam expectata fuit. Suecia ex parte Tertii Reich bellum iniit cum magnis copiis agere debebamus. Ita infensi statim evolvere non potuit, et hostes partes Wehrmacht evellentes impetum nostrum reppulerunt. Leningrad urbs in pleno obsidionis anulo est et plane coagmentata. Puto donec ver propter summam famem, tota multitudo exstinguitur. Et Leningrad casus inevitabilis erit.
  Fieri non potest ut ab aere suppleatur. Omnino dominatur hostes caelum. Germani nunc etiam crucem equestrem dant, planis centum tantum emissa.
  Stalin indignatus est:
  - Nos inferrent fefellisse!
  Zhukov adnuit:
  - Multi ferriviaria fracta sunt, et nos etiam paucae copiae attenti sumus. Et Finni et Sueones fidem dare debemus, quod pertinaci defensione sunt. Sed id nulla enim. Germani etiam Murmansk praetermiserunt. Urbs autem haec cingitur. Quid facere nescimus!
  Fremuit Stalin:
  - Unblock!
  Zhukov respondit:
  - Non est hoc robur! Hostes autem totam Peninsulam Karelian capere possunt!
  Stalin iussit;
  - Congrega copias et dimitte! Hieme Germani non tam validi sunt. Possit eos capitaliter insistere!
  Vasilevsky notavit;
  - Necesse est ne altum erumpant, et ibi nostra fortitudo hostes capiat!
  Apronius Stalin:
  Pugnabimus pro communismo!
  Voznesensky laetiorem nuntium eripuit;
  - SU-100 iam involvit, in metallo et ad massam productionem parata. Chassis fundatum est t-34. Facilisis facilisis consequat. Proiectum prope novum sclopellum paratum est. SU-C igitur iam in frontibus apparebit. Cras tincidunt ante ut ante ornare tincidunt!
  Adnuit Stalin probando.
  - Saltem me felicem fecit! Sed T-34-85 nondum a productione remotum est. Non solum hoc, armamenta tenuiora fac et viginti talenta ad pondus reducendum. Praelia demonstraverunt deteriorem esse non posse!
  Voznesensky notavit;
  - Potes armaturam ex ligno facere! Centena talium piscinarum in die producimus, etiam plus quam Nazis. Sed vehicula nostra facile Fritz etiam cum levibus tormentorum anti- lacus descendunt.
  Zhukov notavit:
  - Est Gerda. Talis est haec domina frigida! Multum e nostra piscina et tormenta excussit.
  Adnuit Stalin.
  - Necesse est eam capere et nudis calcibus frigere. Aegre frigus puella!
  Zhukov constat:
  - Redditus est capto! et delebimus Nazis.
  Beria adnuit et fremuit;
  Operationem specialem faciamus!
  gemitu Stalin notavit;
  - Magna haec opinio est, sed... Etiamnunc aliquid perficiendum est!
  Apronius Beria;
  - Comprehendamus omnes!
  Stalin caput renuit.
  - No... Occidere heroes non est bonum! Ego Gerdam ad me adduci volo! Hoc urgere!
  Beria notatur;
  - Vive?
  Libenter Stalin confirmavit;
  - Utique vivo!
  Beria gurgitibus, buccis inflantibus;
  - Omnia impossibilia, fortasse pro certo scio!
  Plures puellae apparuerunt in alis brevibus et nudis cruribus. Pocula vini portaverunt et membra GKO despiciens.
  Zhdanov notavit;
  - Non opus est pluribus puellis in exercitu! Ibi figent!
  Stalin affirmavit;
  Anastasiam , Mirabelam , Akulina cum "Stella ordinis Gloriae" cum adamantibus laudo! Gloria in USSR!
  Conclamant omnes:
  - Gloria heroibus!
  et plaudentes manu.
  Una puellarum adoravit et genu nixa, ocreas Stalini osculatus est.
  Vinum super eam effudit summus dux et rugiens;
  - Fortitudo nostra pugnus noster est!
  beria pipiabat;
  - Hitler stultus est!
  Stalin obiicitur:
  - Non stultus, sed species doli!
  Et iterum omnes plauserunt.
  . CAPITULUM #12
  Urbs Ulyanovsk funditus cingitur, sed tantum tenebatur ... . Novembres finis est et gelu ninguit. Germani non valde student oppugnare et tantum iaculantur.
  In aere, tempestas non admodum fugax est. Sed puellae adhuc pugnant et virtutis miracula ostendunt.
  Gerda cum sociis suis in Panthera-II. Sed piscina Panthera mox apparebit et vere bellator in ea pugnare vult.
  Interim iaculatur Sovieticae positiones.
  Nudo pede, tormentum ad scopum ostendit et accendit. Illa Sovietica triginta quattuor fregit et pipiavit;
  - Pro sancta Prussia!
  Carolus etiam e tormento accensus Sovieticum howitzer confodit et diduxit:
  - Nostra felicitas in saecula!
  Christina etiam incensa, nudis pedibus et coaxatione hostem feriens;
  - Talibus guys sunt nobis digni!
  MagDum etiam accuratissime dimitto , cicadarum ;
  - Pro magnitudine Imperii!
  Et in novissima SU-C quattuor Elizabethae pugnant.
  Puellae novum tormentum auto- remisi et sagitten doxerunt.
  Elisabeth nudis digitis accendit et cantavit;
  Fascist lachrymis humeris carnifex;
  Hic equuleus, forcipes, terebrae prope!
  Animi corpus claudum vult;
  Monstrum exiguum, sed frigus vultus!
  
  naves in mari pecuniam pollicetur;
  Quid etiam titulus potest dare!
  Tu vero ad lineam;
  Post, pro eo mortuus es et ludus!
  
  De negotiis nostris cognoscere cupit;
  Quid novi inopem vinculo alli- gare!
  Ergo ego magnanime valeo;
  Oblivisceris patris ac matris etiam!
  
  Patriam autem firmiter serviemus;
  Frangi crudelitate carnifici non possumus!
  Flectit ramus a flatu venti;
  et infantes nudi clamant!
  
  Ita primam perii difficilem;
  Omnipotens autem dabit occasionem recuperandi!
  Tum egomet ad pulsandum hostem mittam;
  pugnus meus reptilium firmiter maxillabit!
  
  Mater mihi tantas vires
  Ut dolor omnis cruciatus vincere possit!
  et exi de sepulcro isto;
  Ut non ursi, ursi iracundi!
  
  Paulo plus et salus prope est
  victoriam de hostibus consequemur!
  Vivere sub lumine communismi;
  Ut Sol auro domum inundat!
  Puellae de novo lethali tormento canebant et accensae. Valde formidolosi sunt bellatores.
  Elena ridens dixit:
  - Communismus aedificabitur, credimus in ea!
  Katherina cum hoc dicto constat:
  - Construamus communismum, et erit triumphus!
  Eufrasia eam cepit et fremit , nudorum digitorum ope accendit Pantheram.
  Tum bellator occumbo;
  - O communismus, communismus! Sophisma fortiter opprimetur!
  Et "Panther", et eminus in fronte percussus.
  Hae sunt puellae quas tam facile frangere non potes.
  Nunc December venit.
  Sed in caelo, quamvis hieme, adhuc pugnat.
  Hic sunt Toshiba et Toyota, duo gubernatores Iapones pugnant sicut latrones perditi.
  Toshiba plana Sovietica nudis digitis pulsat, et in summo pulmonis sui exclamat:
  - Super puellam habeo!
  Toyota, pugnator Russicus pulsans et den- sariam denudans, confidenter confirmat;
  - Et est hyper mulier !
  Mulieres Iaponicae, utique, sunt pugnatores perampla potentia incipiens. Samurai honor resisti non potest.
  Sed utique in pleno adductius sunt caeli.
  Et in terra quattuor ninja puellarum Soviet milites exterminium sustulerunt.
  Puella caerulea ninja molendinum decurrere faciebat, aliquot pugnatores Russorum abscissus est, et nudis digitis pavonum amplissimum explosivum colossicae potentiae perniciosae iacit.
  Illa scidit et tweeted:
  - Ave Iaponia!
  Flava ninja puella etiam papilionem gladiis ars canebat. Multos aemulos abscidit et prostravit;
  - Pro vindicta communis!
  Et nudis digitis quomodo vastant praesens exitio.
  Tum murmurat;
  - Pro magnitudine Iaponiae!
  Ninja puella rubra helicopterum acceptionem cum gladiis tenuit. Nudis digitis, letale munus letale jecit, Striduitque ;
  - Pro amica mea!
  Tum illa;
  - Et ubi communistarum ultio?
  Flava ninja puella, militibus Russicis concisis, iterumque grenadam nudam calcem iaciens, edita est;
  - Et non obstante quod cum fele elit erit!
  Candida Ninja puella, secas aemulos, et nudo digitorum mortis munere jactans, edixit;
  - Pro ideis communismi feremus!
  Et omnes quattuor fortes in choro ridebunt et dentes margaritas eorum demonstrabunt.
  Decembris celeriter profectus est. Germani et Ufa et Saransk ceperunt. Sed Ulyanovscus adhuc totam obsidionem tenuit.
  Stalin Novum Annum iussit tenere quoquo pretio urbem ubi Lenin natus est.
  Germani tamen, quamquam pruinis, iam Kazan appropinquabant. Ita URSS paene ruina integra erat.
  Quid facere in URSS nondum clarae sunt et notiones.
  Stalin Novi Annum Moscuae et munitum celebravit. Tristis erat aspectus, sed certaminis cupido Non minuit.
  interim Tituli mimum sibi comparare statuit, in Libya, ubi calet.
  Et ibi gladiatoriis puellis pugnae spectaculo fruebatur.
  Nihil multum in Novo Anno Evae factum est, praeter bombingam Moscuae.
  Et emissio primae "Panther" i3 series. Haec piscina crassitudinem tigris 2 armorum habebat, sed clivis majoribus, et quadraginta quinque talentis tantum appendebat. Altitudo autem eius minus duobus metris decrevit. Valida machina de 1200 horsepower sita in uno lapide et per transmissionem. Vehiculum ipsum bene armatum evasit, optimis perspectivis et stabilitore hydraulico . Et in angusta turri tormentum 88 mm in 100 EL erat accuratissimum et armatura.
  Gerda et turma eius in hoc curru discesserunt. Perfecta et leviora calces currit, perfecte per nivem cucurrit. Haec piscina altiore perfecta est. Armaque eius declivia grandibus frontem currus tuentur. Superior pars 150-millimetri casus maxime munitum est ad angulum 40 graduum ab horizontali. Et hoc est circiter 330 millimetrorum armorum in angulo nonaginta graduum. Non unum tormentum Sovieticum cacumen Pantherae-3 carinae penetrabit. Ima tertiam areae frontis corporis 120 mm eodemque angulo obtinet ac paene impenetrabilis.
  Frons turris 185 millimetre crassa est et in angulo 50 graduum, etiam ad tormenta Sovietica impenetrabilis.
  Sed hic debiliora latera ad 82 mm declivia sumi possunt. Praesertim SU-100, novus sclopellum Sovieticum auto-propellens celeriter popularitatem inter militaris obtinet propter facilitatem productionis et gun armaturae.
  Gerda primum iaculatorum militum ad Sovieticum accendit. IS-2 piscinam aperuit et se ipsum expressit;
  - Hic pugnator bonus est!
  Carolus notavit, in hostes iecisse et machinam Sovieticam perfringere, premendo pugionem cum nudo calcaneo;
  - Ars haec fere perfecta est!
  Christina tormentum celeris incendii automatis Germanici nudis digitis demonstravit et notavit:
  - Onboard arma magis debilis est! Utinam currus potiores haberemus!
  Magda etiam nudo pede utens accensus, indignans cepit et increpuit;
  - Esset tantum troika, sed troika ludicra!
  Et puellas risit in voce ... Piscina vere bona est, praesertim incessus eius notae.
  Pugnam factam probat et currus E-C. Gravis est. sed bene munitus. Et tormenta eius non tam facile capi possunt.
  In ea quoque puellae Germanicae sedent. Et non obstante frigore discalceatis et in bikini.
  Adala, in adversarios figens et hostem feriendo, logice se exprimit;
  Sub communismo vivemus!
  Et nudo calcaneo quomodo premat ... .
  Agatha, apud Sovieticam positiones figens, adversarios nudis digitis feriendo, elisis:
  - Et victoriae nostrae magnitudo in saecula erit!
  Agnes quoque shrapnel ad pedites Fontes accendit, nudo scilicet pede, bovit;
  - Immo vero Fuhrer non cedemus!
  Puella in piscinam, Athena, nudo digito utentem hostem tundebat et clamabat;
  - Pro Fuhrer, non Fuhrer!
  Agnes ridebat et dicebat;
  Superminum tribus sumus!
  Andriana, in pugna Sovietica illata, et hostium dignitates destruens, ei linguam ostendit et promulgavit;
  - Magnitudo Germanorum planetam agnoscit!
  Nudoque genu, tanquam hostem premat.
  Agathe, ignem ducens, notavit;
  - Nos draconem discerpemus...
  E-75 piscina nondum parata erat. Führer postulavit pondus sexaginta quinque talentorum et machinam millenum equitum ad altam mobilitatem, cum armatura laterali saltem 170 mm in clivis altis. Et tempus tulit.
  Sed dum Nazis usquam vincunt ... Mense Ianuario, Ulyanovscus tandem cecidit. Fritz Gorky et Kazan expugnare coeperunt.
  Hactenus ultra Moscuam ascenderunt.
  Furit Stalin, sed nihil facere potuit. Nam, quid hic agis, prorsus deficiet.. .
  Puellae in caelo et in terra pugnant.
  Itaque Natashka's SU-100 Germanorum oppugnationem aircraft cum ictu aere comminuit. Contigit pulchellus frigus. Etsi non satis callidi et versuti. Sed Natasha non est omnino primi gradus, et quomodo eruet.
  . Nunc puella conversus ad esse V iam nota cisternina T -34. Tantum Paululum amicus . Turris maior ac _ tool INGENIUM in LXXXV mm pro 76. Chassis Pars prio- .
  puellae ruit on locum . They ut _ _ Et ante , in unus bikini . A hic currus Soviet productio . Eat Et conchis on locum .
  Superman Natasha cum satiata view grinned :
  - A Ubi fascists ?
  apparuit intus cisternina imago iuvenis contactum . Puer tweeted :
  - Hic Hoc in piscinam that apparuit on fronts secundo mundus bella V quadringenti quartus annus Et ante nunc quoniam sita est on armatus rubrum exercitum . Ad eum resistit , E -25. auto-propellitur gun cum LXXXVIII mm * tormentum et 120 mm frontalis armis _ nice pugnare !
  vere V longinquus cum magnum labor Can consider German auto-propellitur gun . salaputium cum _ diu dolium . peregrinus puellas quae _ Sic mane sinistra fronts Magna Piae bella . Sed Superman Natasha statim idem notavit :
  - She us Forsitan possidebit . At her longitudo ad 71 EL .
  Zoya hic idem suggesserant :
  - Debet go V motus ad _ Not hit !
  Futurist-Angelica V molestie animadvertit :
  - Hic damn ! Protinus idem defluxit superior us currus !
  Iuvenum curator irata declaravit :
  - A Hoc plus nihil ! E-75 was Vtinam plus peius ! Vos Vtinam his nec sub- unus angulus Vtinam Not transfixit . A Sic audere !
  Superman Natasha traiecit se Et exsibilatur :
  - Quomodo verum communistarum , i dico tibi - to infernum !
  Futurist-Angelica latravit , stomping discalceatus pes :
  - Praestet !
  Soviet currus quidam stricta coepi et _ buzzed . terebrare German V frontis reale Et should' venient in fritz V tabula . Sed experiri Hoc facere ? He e* his longi-discussae sclopeta Quam irrumabo ... Reliquiae solum numerare on celeritas .
  Superman Natasha irasci . Planum german ACS Ita plus facilius triginta quattuor sic her superat V proprietates . Hic Vos nolens te insanire .
  Soviet currus adventum on rapprochement _ bonum box anni melius prio- .
  Svetlana requiescit nudus calcibus Et tweets :
  - Fuhrer celer We circum vertere !
  Futurist-Angelica confirmat sicut :
  - Hitler We deleamus !
  flavus Zoya mugire :
  - Da ad eum festinare By erysipelas !
  IN' hoc momentum gravis proiectum Hitler's sclopeta placuit directe V basis turres . Puellae levavi Et passus V evulsus metallum .
  ET postea da mihi sec Omnis quattuor conversus ad esse prope omnino nudus in panties et tentorium on eculeo . Sub discalceatus pedes pulchritudines arsit ignem . Flamma lambit nudus , decorus plantae puellas .
  Superman Natasha conatus pervellam sed _ her crura conversus ad esse firmiter coagmentatis V pads et _ Ipsum infirmum extenta venae . Hoc was classical eculeo , with traditum toasting calcibus . A at puellae crura Ipsum etiam parum pudici et ignis lambendo _ plantae facit eorum plus pulchrius .
  Sed dolore pulchri- tudines . They temptatis gratuitas . Sed pads Ipsum durabilis . A eum plus Et Puellae valkyries _ Inseretur weights .
  Idem femina bellator V breve fimbrias cum _ discalceatus pedes , nudi manus , sed corpus operuit argenteus catena mail . They sarculum pokers ignes et _ iactare favillae ad _ calcibus assum fortior .
  Hic Et eculeo euenire articulis , et ignis fries fundum . A hic plus Et princeps de dynastia regis Willelmi apparuit . IN' manus at augusta puer qui permutavit princeps demiurge secundo decies centena millia dollariorum loco in SS flagellum e* aspera filum . A plus Et her Valkyries RECALFACIO e* flamethrower .
  Princeps Deitatis despiciens _ _ Quam hit Superman Natasha By muscularis retro . Etsi puella Et audax sed _ her e* calcibus ante occipitium percussit talis dolorem quod _ splendidis bacchatur exclamavit .
  deinde hit puer - princeps deductus on Zoya . Ta Etsi Et expressus firmiter dentes , not ille ex more e* clamamus . A on retro apparuit sanguinum plagae Et ardet .
  Barbarossa Jr. cum subridere dixit :
  - Doce vos plus opus est !
  deinde hit cecidit By Futurist Angelica . ET hoc puella Not ille ex more e* clamamus . Puer shoved liberos meos in nudis pedibus incedens leg V ignem . extractum agilis digitos ember Et procubet rufo bestias V face . Ta exclamavit plus fortius dolet ! _
  Barbarossa Jr. cum satiata view dixit :
  - Sed Vos idem voluit cum German !
  Post accensus et _ Svetlana . Quam quod Not expressus maxilla autem _ Idem exclamavit . Omnis idem flagellum e* calidum , aspera filum was plus plus dolor . quam flamma sub- discalceatus pedes . Tem super illo _ puellae iam ad * per annos administrare sine calceamenta , et eorum plantae crura , valde elastica Et durabilis .
  Sed ignis Et eorum excoquit . Valkyries iam V manus tenentes et _ flagellis e* ardentiaque filum .
  Superman Natasha in omnis faucium clamavit :
  - Ita Quid Hoc est ?!
  Barbarossa Jr.
  - Interrogatio recalcitrans feminarum! In captivitate es, et respondebis ad omnia!
  Natasha notavit:
  Nolumus sic mori! eamus ac pergamus ad pugnam!
  Barbarossa Jr.
  - Quid dimisisti?
  Angelica respondit:
  - Veneficae sumus, et homini dare possumus, qui nos salvet pretiosum donum omnium possibilium!
  Barbarossa Bock oppressus est;
  - Et quid mihi dabis?
  Natasha confidenter affirmavit:
  - Faciamus te adulescentem aeternum, et nunquam senesces!
  Adnuit puerulus.
  - Ita possum te dimittere! Sed quomodo id probas?
  Natasha stated:
  "Pone manum tuam in ignem et non laedes!" Videbis nos conjurare posse!
  Barbarossa Jr. caute manum in ignem immisit, librum cum risu respondit:
  - Etiam potes! Quae est ergo libertas pro mea immortalitate?
  Ac puellae forte novam habent. Et bellum adhuc geritur ... Mense Ianuario, Gorky et Kazan capta sunt.
  Primo Februario Germani et Finni et Sueci Karelia ceperunt et Arkhangeliscum expugnare coeperunt. Res dramatica ingravescit.
  Elisabeth ad SU-C ad hanc urbem translata est.
  Ibi pugnabatur. Februarius et Pruina. Sed puellae nudis pedibus adhuc pugnant.
  SU-100 pondo tantum decem et octo talenta cum tutela bulletproof. Ea vulnerabilis est, sed mobilis. Et stare in insidiis non putatur, movere debet ut non attingat.
  Cum moveas, piscina calefacit et puellas pedibus nudis et in bikinis non tam frigida sunt.
  Elisabeth, Nazis figens, cecinit;
  - Sed condiciones sunt! Heic est Mercuri! Sed frigus est ad valetudinem tuam! Tempestas frigoris bona est ad nostram salutem!
  Et nudis digitis, quam criminari Nazis. Et T-4 haec parva piscina fracta est.
  Milites notandi sunt bellatores ordinis colossici.
  Ekaterina quoque surculis nudis pedibus et stridore;
  - Communismus erit!
  Elena in hostem figens ac pulsans per ipsum risit obnixe;
  - Insana victoria nos manet!
  Ephrasia pulsandi per piscinas Wehrmacht, nudis cruribus, hyacinthinis a frigore, confidenter respondit:
  - Nihil obstabit!
  Hi milites iusti sunt super!
  Sed, proh dolor, eorum heroismus perquam minutus est... Arkhangelsk etiam cecidit... Plane non satis est tela.
  Germani Moscuam a tergo movent. Martio, proelia pro Ryazan explicata. Tituli turbae ab oriente circumfluunt ...
  Quidam urgentibus gradibus opus est.
  Moscuae adhuc retinet et Stalin concilium securitatis convenit. Breuis erat timidus. Ideae novae nullae erant.
  Sola Beria suggessit;
  "Forsitan pacem Tertii Reich quavis condicione offerre debeamus, dummodo nos non tangant!"
  Stalin iratus respondit:
  - Non est haec constructiva adventus comes Beria! Non opus movet fortes!
  Mareschal Vasilevsky honeste respondit:
  - Excellentia vestra subsidia non habet! Fere omnes dispari proeliis intererant. SU-100 praeter nulla alia genera armorum novorum in serie inveniuntur. Verum, cito IS-3 promptum erit, sed haec piscina difficilis est fabricare, et difficile erit in seriem hodiernae condiciones deduci.
  Mareschal Zhukov irata notavit:
  - Si vincere non potes, tunc unum tantum restat - cum dignitate mori!
  Stalin aliquid dicere voluit, sed puella nuda pedis in brevi lacinia apparuit. Calceis coruscum nudam attulit Ubios.
  Concurrit oculis Stalin super eam fremens ira;
  - Leningrad, famem sustinere non potuit et multos menses obsidionis incidit! Nunc secunda nostra civitas a Fritz capta est.
  Mareschal Zhukov manus expandit et notavit;
  - O magna Stalin ... terribilis!
  Beria suadet:
  - Fortasse in honorem huius surculi mille?
  Sonuit summus imperator;
  - Tace te ineptum calvum! Aliquid necesse est fieri!
  Molotov suggessit, balbutit et timide genibus nudum puellarum palpitans:
  - Invitemus Germanos, ut incendium ad tempus desistamus, et tunc demum quacunque condicione pacis paciscamur.
  Stalin coaxare;
  - Experiri! Sed deditione nulla erit. Moscoviae cadet, bellum clandestinum geremus!
  Beria blandientis notatur rictu;
  - Sed hoc tantum auget quantum dolorum hominum, Sodalem Stalin. Sit...
  Stalin pugnum constanter in mensa impulit;
  - Minime! Molotov tractatum proponat! Et nihil aliud, shit to the end!
  Germani Ryazan medio Martio cingebant. Paucitatem munitionis probantes, copiae Sovieticae ex urbe eruptionem fecerunt.
  Alenka et turma eius currunt, nudis pedibus micantibus ver liquefactam nivem.
  Nazis puella figit et cantat;
  - Gloria spiritui nostro, gloria patriae magnae!
  Nudo pede projiciet letale munera mortis. Nazis in omnes partes disperge.
  Anyuta, figens in adversarios, edita;
  - Et nostrum ictum, sacrum donum, et pretium!
  Alla etiam currit, ignes apud Nazis, explosivam carbonis sarcinam nudo pede iacit, et stridit;
  - Numquam desistas!
  Iamque Mariam micans in Nazis incendens ac penitus tonsorem renidens renidet dentium eius stridore;
  - Nemo nos prohibebit!
  Et calcem nudam emisit vastam Mortis fasciculum et contrivit.
  Marusya, apud Nazis fusa, satis logice notat;
  - Communismus numquam marcescet!
  Matryona in hostem iecerat et acies caedebat, satis logice et ratione notat;
  - Atque partium fides in saecula manebit!
  Nudosque digitos praesens annihilationis iaciet.
  Puellae e anulo fugerunt. Sed res est adhuc temporis.
  Nec usquam effugere possunt.
  Ver eo leviter moratus est progressus Germanorum. Praeterea Nazis cum Iaponia unitus Mediam Asiam occupare coepit.
  Quibus etiam distractis, Aprilis relative placide transiit. Et mense Maio primum tank Soviet IS-3 tandem dimissus est. Pompa et ad idus Maias detrahi potuit.
  Senex et debilis, Stalin hoc aspexit gibbosum. Mortales lassitudine aspectus eius expressit.
  Propter laborem intensivum naturae productionis, IS-3 adhuc in productionem venire non potuit.
  Figura turris tantum ab utroque differt. Et erat quasi patera volatilis, et frons eius quasi rostrum gruis. Scilicet angulus inclinationis auctus bene muniebat partem anteriorem, sed perplexam productionem. Praeterea frontis inferior pars vulnerabilis erat et, si proiectum ibi percussum esset, ricochet iam non esset.
  Stalin manum agitavit et in munitum evanuit, altera Nazi incursio coepit. TA-400 et Yu-287 cornu inverso-repente interfuit in aere ferit.
  Iterumque missilia ballistica e radiophonicis pennis ducti.
  Kremlin damnum significantem accepit.
  Stalinus serio de fuga suorum Moscuae cogitavit.
  Medio Maio, expleta partitione Centralis Asiae, Nazis bellum Moscuae ab oriente et occidente intulit. Secuta est alia pugna atrox.
  Copiae Sovieticae heroice pugnaverunt. Sed vires nimis sunt inaequales. E-75 Tigris-III lacus etiam in proeliis apparuit. Et massive "Panther" -3. Tales pugnae, dicamus, egregiae sunt.
  Fine Maio ineunte Iunio, Nazis Moscuam circumplectentem virtualiter complevit.
  Stalinus sollemniter pronuntiavit se in urbe mansurum atque ibi ad mortem venturum esse.
  Moscuae testabatur et emittebat. Haec munimentis saepta validissimis, quae non ita facile superantur. Ingens nervos munitionis et cibi in urbe contracta erant.
  et Stalin in subterranea civitate relative tutus erat.
  Hitler die 22 mensis Iunii anno 1945, cum quattuor exacte annos ab initio Belli Patriitici Magni transegerat, oppugnationem capitis obsistere iussit, pro ordine tormentorum et aircraft destruendi. Et pergo confidenter bomb.
  A taetras in Siberiam commotus est. Necesse erat Sverdlovsk et Chelyabinsk capere, donec hae civitates nives obduxissent ... Sub finem mensis Iunii ineunte Iulio ambae urbes praecipuae captae sunt post dura proelia ... Germani trans Siberiam movebant. Soviet villae singulatim ceciderunt.
  Hic Nazis mense Septembri 1945 Novosibirscum appropinquavit. Pro hac quoque compositione pugnatum est.
  Exercitus ruber iuxta militias locales pugnavit. Hie Tamara pugnavit tanquam herois.
  Septembres finis est, ninguit et congelat. Et puellarum phalanx discalceatam pugnat et mirabilem virtutem ostendit.
  et viri fortes pugnant sicut pantherae.
  Tum Tamara dedit sarcinam calculi explosivam cum nudo pede iecit et diruit:
  - Nemo nos prohibebit! Nemo nos vincere potest!
  Aliae puellae perdite rugiunt;
  - Moriemur, sed non cedemus!
  Et pugnatum est...
  Novosibirscum solum ineunte Novembri... bellum continuatum est. Unio Sovietica adhuc in deditionem non fuit. Obsessa et sub igne Mosquae.
  In subterranea urbe copia cibi et munitionis opportuna reposita erat, ut aliquandiu sustineri posset.
  Germani urbem assidue emittebant ac testabantur.
  Nova etiam piscina gravis "Rat" erat. Haec machina duo milia talentorum ponderata multis tormentis armata est.
  Vehiculum cum 400 mm armis adhibitum est ut piscinam breakthrough... Pugnam testam fecit....
  Sed ericius in ericius adhaesit, et a gubernatore kamikaze, qui eam icta est, interiit.
  Nihilominus nova piscina "Rat" -2 etiam maior et gravior visa est.
  Stalin Novum Annum 1946 Moscuae celebratum, quod nondum captum erat. Magnus dux URSS in miraculo numeratur. Moscuae verum castrum urbs facta est.
  Victus commeatus alterum duorum annorum durare potuit, et declinationem incolarum ex bombing et testudine, pro longiore, dedit. Sed munitionis impetus in celeritate et intensio penderet.
  Beria tamen dixit;
  - Forsitan comes Stalin assentior Tituli de libertate nostra?
  Summus imperator constanter declaravit, pugnum fortiter in mensa percutiens;
  - Non loquor Anthropophagis Lavrenty! Cogitesne!
  Beria gemens notavit;
  Speremus miraculum!
  Dicebat Stalin, coaxare;
  -Patientia et labore parum!
  . EPILOGUS
  Nova 1946 in proeliis localibus facta. Germani et Iapones omnes civitates maiores paulatim cepit. Verkhoyansk ultimus mense Augusto casus fuit. Germani lacus AG-L in forma pyramidis novos habuerunt.
  Tamara et turma eius in Verkhoyansk perdite pugnaverunt.
  Puellae, ut semper, nudipes et in bikinis erant.
  Steterunt morti. Et nudis digitis fasciculos explosivae potentiae letalis iecerunt.
  Deinde, deficiente tela, per bases et cuniculos in taiga ire poterant.
  Paratos arma capere et bellum iterum gerere, etsi clandestinum bellum.
  Zonae factionis in USSR ortae et bellum subterraneum explicaverunt.
  Urbem urbem adhuc tenebat, ut Hitler famem et milites suos conservaret, quorum etiam multi iam mortui erant, cupiebat.
  Puellae interim Nazis et Iapones variis modis ac modis exterminarunt.
  Praesertim Natasha et turma eius.
  ET conversus ad esse iterum V T -34-85. currus utique _ idem , not novum . ET finis quadraginta _ sextus anni obsoleta .
  A Hic Et AG -50. Admonet low pyramis cum Ipsum diu dolium . Car totum sexaginta quinque tons . Crassitudo armis co omnis anguli 250 mm sub- benificium . For conchis T -34 absolute impenetrabilis .
  Superman Natasha V molestie exsibilatur :
  - Hoc Quam negotium ! Colligunt mons !
  Futurist-Angelica circumspexi . Nunc They erant V his traditum bikini . ET aliquid _ _ pulchritudo came on animum .
  A Svetlana premeris on pressionibus discalceatus calcibus Et drove tank . She exsibilatur :
  - Manoeuvre ! Tantum decurrere !
  AG -50 ornatur cum potens 105 mm tormentum cum longitudo truncus in 100 EL . He potest hit on magnum intervalla . Tem super , y * triginta quattuor cum qualitas armis non refert . Unus hit Et finem .
  Svetlana incipit " adductius Soviet tank . Hic inimicus propagines . proiectum etiam parum de " armis . Sed Ad feliciter elabitur . A postquam omnes potentia colosseum - uranium core .
  Superman-Natasha susurrabant eorum coccineum labia :
  - On icones cum tristitia respicit iterum _ imperium nasci !
  Futurist Angelica iecit usura _ discalceatus digitos crura _ Projectile placuit V adhuc stans pyramidalis piscinam _ ET defluxit cum armis V ricochet _ iam Ipsum she inclinatus Et miscuit .
  German tristique sane _ idem , impenetrabilis _ _ omnis anguli etiam For IS -7. A iam Ubi ante eum T -34-85.
  Iterum German propagines ... Svetlana premeris nudus calcaneum on iaculis . ET posset evadere cisternina e* clades . Etsi exitiale donum defluxit per omnino prope .
  Superman Natasha V ira dixit :
  - Ita We Et adh ?
  Futurist-Angelica grinned . She frigide decerptum cum ipse bra . expositae summus pectus cum fragum papillis . Nudavit dentibus eorum margarita dentes . ET tweeted :
  - Coward Not ludit V hockey !
  ET premeris coccineum papilla on felis . Tales Hic she audax Et scintillans illa-diabolus . A Forsitan genus , Russian angelus involvunt .
  Projectile evolaverunt e* Not nimis diu doula _ Emicuit ... And placuit directe V truncus German cars AG . repulsus his sicut ictu fragor .
  ET Omnis quattuor puellae chorus , latrante :
  unus , duo - I _ hit ! Fritz By cornibus Sic dedit !
  ET Quam excutite They eorum discalceatus crura . Hic Hoc puellae ! A cum at dirigentes usus nudus ubera _ _ V centum semel efficacius .
  Superman Natasha cum risus animadvertit :
  - Hoc cisternina Nunc For us incolumem . Sed Quam his perdere ?
  Zoya cum risus suggesserant :
  - A V pugna cowboy style , sumus his perdes !
  Svetlana accelerato motus his piscinam _ Sed adversarius subito _ conversus Et irruerunt procursu . He accelerato mirabilis ieiunium : all idem Gas Turbine engine . ET was evidenter citius quam _ T -34-85.
  tamquam elephanti fugerunt e* Pugs . Omnis Vtinam nihil . Sed elephanti nescio quomodo move etiam Ipsum cito .
  Superman Natasha irata movetur By armis discalceatus pedites Et mugire :
  - Hic ! Bene Quam Post omnes _ We lassi e* fascists !
  Zoya cum tristitia V vox , cecini :
  - All impossibilis , possibilis V our mundum !
  ET concussa his capillus , colorum folium aurum .
  Futurist-Angelica cum delectatio cantabant _ _ dimisit alius testa . Quod hit V armatis puppis Et fregit .
  - Go utrum? somnia inauditum ... Weave utrum? coronae tardo remeavit ... mutus was Gerasim quondam ! _ _ Nunc He iurat turpitudines !
  Svetlana stricte animadvertit :
  - Resignation increpatio est _ vulgus !
  Superman Natasha voluit aliquid _ _ _ dicunt facetus . Sed Hic apparuit alius fascist tank . On hoc semel E -75. Idem Fine protected V frons , but multum peius cum tabulae . Itane est? triginta quattuor his Omnis pares Not terebrare .
  On hoc temporibus , Zoya proiecit cum ipse bra . ET expositae coccineum papilla .
  Tulit Et premeris pectus- on felis . gun laboravi .. .
  proiectum iterum placuit directe V truncus massive guns . ET centum quinque millimetric sclopellum exivit e* aedificationem .
  ET hoc German irruerunt procursu . bonum via output " e* aedificium maxime protected machinis sunt _ cortices By truncos .
  Superman Natasha laetus affirmavit :
  - Hic vide ! We vincimus !
  A Hic Et tertius tank . On hoc tempora " regia" leo ". At eum telum , bomber INGENIUM in 450 mm . Tales Si irrumabo , tum pauci omnino Not videbitur .
  Superman Natasha on hoc semel placuit surculus ipsa . expoliavit se * bra . Quod " at her omnibus idem _ altus et _ elastica pectus . Nova similis _ at puellas . ET bellator Quam tollet Et pressis ruby " papilla .
  proiectum evolavit ... et " Royal . leo " accepit " directe V truncus . ET ingens currus Quam explodere . Quid Et par stans By marginibus obterere avolavit on quidam centum metris .
   Ita Et triginta quattuor quassavit . Car vix Not advolvit et _ Evenit discerptus e* terra .
  Futurist-Angelica etiam hit at portum frons , vociferatio :
  - ut si equos asini !
  ET minati Fritz pugnus .
  Superman Natasha was satisfactum et _ grinned margarita , _ magna dentes :
  - Hic We datum By hostibus ! Quam suus 'supponitur !
  Zoya canebat , with delectare :
  - Amor Et mortem ! bonum Et malum ! Quid sanctus Quid peccator ... A mihi scire Omnis pares !
  ET puella movetur discalceatus leg By metallum .
  deinde inimicus E -100. Car periculosum . CUM bomb-iaculator et 75 mm _ tormentum cum Ipsum diu dolium . Tales impetum modificatione et _ potest imple role Et pugnator obterere . A septuaginta quinque millimetre sclopeta For Soviet cisternina satis satis .
   A truncus bomber operuit Cap .
  Superman Natasha traiecit se at auxilium discalceatus crura et _ tweeted :
  - Bene , lets his percutere ?
  Zoya , gestatio dentium constat _ _
  - Utique volumus ! _
  Futurist-Angelica coccineum papilla premeris on felis _ gun laboravi . Et conspuent eum parricidalis crimen . ET Interrupit secundum quid tenuis sed _ sed diu truncus German sclopeta _
  Svetlana studiose tweeted :
  - Magna ! A Nunc dare Ignis me !
  ET bellator Idem expositae mine bustum . At omnis quattuor pectus on altitudo . ET Ipsum etiam pulcher , sexy , seductivus . Sic cum talis puellae volo ad como amorem . Bene quid _ Forsitan be melius eos ? Probabiliter solum _ alius puellae !
  ET Hic puella captus quo tempore _ cap coepit apertum . ET per " mine coccineum papilla sicut _ dimittam proiectum By German bomber .
  A Fritz Not managed " etiam Et oculus ictu ... how tollet Et erit explodere ... In Omnis utrimque dispersi sunt fumigans metallum .
  Svetlana defricatus te ipsum fortis manus Et squeaked :
  - I wench authentica draco !
  ET Quam rideat ! ET Etiam _ accipere ostendam lingua !
  Superman Natasha tulit Et studiose cecinit :
  - Patriot ! Soviet amantissimus ! Quot Fritz occisus est tu !
  Zoya sustulerunt carmen , ac quassatio nudus pectus , continuatum :
  - Patriot ! rubrum amantissimus ! ET on puellae Omnis your somnia !
  ET Idem bellator Quam tollet Et magna ride ! ET uvam ostendam ! ET subridere dentes - dentes !
  ET discalceatus crura movebo vectis ...
  Puellae hic plane sunt ad optimam partem, licet iam iampridem piscinam habeant. et ad fautores pergunt.
  Sed die 20 mensis Aprilis anno 1947 nova Moscuae oppugnatio incepit. Iaponici et Turcae omnesque externi exercitus comitabantur.
  Hitler, in fine patientiae cucurrit et USSR finire statuit. Et personaliter cum Stalin, coniungens cum eo bellum clandestinum, quod adhuc flagrans in territorio Russiae.
  Simile si Mosquae ceciderit, bellum non erit dubium.
  Tum summa rerum omnium vis est.
  Super-gravis lacus "Rat" -2, "Monster", E-200, E-D et alii etiam impetum fecerunt.
  Una civitas missilibus ballisticis incensa est.
  disci invulnerabilis Tertii Reich adhibita est . armada talis est.
  Alenka et turma eius fortiter Germanis concurrerunt et eis pugnam dederunt.
  Alyonka grenade nudis digitis iacit, accendit ruptus fremit;
  - Pro spiritu Russico!
  Anyuta, jaculantes adversarios, et hostium agmina metendo, nudo calcaneo praecisa, sarcina mortis succumbens;
  - Pro magnitudine communismi!
  Alla, hostes URSS incendens et bombam nudis digitis iaciens, yelped:
  - Pro Mater Rus' in communismo!
  Maria, ignem bene gerens in hostem, et confidenter eum falcabatur, notavit, den- tes denudans;
  - Russia novo duce indiget!
  Matrena notavit, figens et confidenter adversarios destruens, et nudis digitis, aliud donum mortis dans;
  - Utique necesse est!
  Et ab eius iactu, quod skating rink feriunt, duo lacus Germanici conflixerunt.
  Marusya, incendii Nazis, incunctanter notavit;
  - Omnia in URSS erant, sed hostes numero comprehenderunt!
  Nudo calce homicidium et inexorabilem immittet!
  Alenka amicos suos hortatus est:
  - Ne ruis ad sepeliendum Rus'! Nos quoque res agenda!
  Et digitos nudo pede proiciet vastitatem donum annihilationis.
  Anyuta autem illata Nazis consensit.
  - Hostes acriter verberabimus, flumen patriae non arefaciemus!
  Nudo, rotundo calcaneo, puella enixe capiet et hosti succumbet.
  Alla apud Nazis fusa et explosivae e fundae particulam solvens, nudo digitorum digitos trahens, edixit;
  - Justus erit hone - quis restituet Stalin!
  Maria, mira subtilitate fusa, et nudis digitis tasque jactans, locuta est:
  - Omne quod non mutatur, omne melius est!
  Matryona, Fritzam pulsatis ictibus bene affectis. Et tunc, nudo pede laeso piscinam, notavit;
  - Nos nostra immutabili ac heroico iudicio!
  Marusya totum fasciculum tasque nudis pedibus proiecit. Sic sclopellum Nazismi auto- missum versa est et elisum;
  - Fortissimus ero!
  Alla portatorem e nazis pulsans cum iactu, tasque nudo calcaneo, animadvertit corrigens;
  - Non me, sed nos! Fortius omnia!
  Alyonka cantavit ad excitandam modum pugnae, componens in go. Et reliquae puellas in Nazis globantes sustulerunt;
  Puellae regionis URSS sumus;
  Quae fax toti mundo .
  Magnitudinem exempli ostendemus;
  Hic canuntur heroica facta!
  
  Puellae sub vexillo rubeo natae sunt;
  Et discalceatus per pruinam ruunt .
  Filiae et filii pugnant pro Rus';
  Interdum sponsa guy rosam dat!
  
  Vexillum rubeum erit in universo;
  Luceat ut lampas flammae...
  Ceterum adductius heroicum habemus;
  Vexillum nostrum sicut sacculum rubrum micat!
  
  Ne credas, fascist damnatus non transibit;
  Spiritus autem Russiae numquam marcescet.
  Victoria infinitam rationem aperiet;
  Dicamus salve omnibus !
  
  Russia est admirabile terra
  Communismum dedisti populis.
  Semper a Deo largiter donatus;
  Pro patria, pro felicitate et libertate!
  
  Hostes patriam devincere non poterunt;
  Et quamvis crudelis callidus esset.. .
  Ursus Russiae noster invictissimus;
  Miles Russiae tam clarus victoria sua est!
  
  Pulchra Soviet patriae
  Puellae in ea superbi sunt quod pulchrae sunt.
  In aeternum nobis nata data est;
  Et formosam esse Komsomol sodales!
  
  Pugnamus in extrema parte Moscuae;
  Nivis blizzard, et puellae nudis pedibus...
  Patriam Satanae non demus,
  falcatis etiam rectius iaculamur!
  
  Itaque in ira puellae cupiunt pugnare;
  Et nudam explosionem sarcinam cum calcane coniciunt ...
  Hic fascist iustus est quia frigus spectat;
  Profecto malus Cain!
  
  Non possunt hostes vincere puellas;
  Sub tali stella nati sunt...
  Monstrum invictum est ursa nostra;
  Quis matrem uxorem fecit!
  
  Nos sunt puellae Russian bonum
  Non tormenta et frigora timemus .
  Pellite, cre- dite turbae incursionis malorum;
  Hostes a dose pissed evadent!
  
  Hostes a Moscovia repellere poterant;
  Etiam vel sem sit amet velit.
  Nos puellae tam ipsi cor
  Omnes adversarii evanescant in monumentis!
  
  Non creditis, Rus' ab inimicis vinci non posse;
  Cum omnis miles ex foeno .. .
  Venator vertit in praedam;
  Hostis et adhuc puer est!
  
  Sed Russicum spiritum magno animo credite;
  In ea, scis, occultantur copiae.
  Contundet in hostem floccis;
  Ceterum milites in proeliis invicti sunt!
  
  Dubia puellae stillabunt
  In mundo fortissimi sumus ...
  Turbas Satanae dejiciamus in infernum;
  Inebriemur adversarios omnium in latrina!
  
  Sanctus bellum finiet
  Erit pax et mane super planetam ....
  Perpetuo sole data ;
  Ut aestas in aeternum ardeat!
  
  Communismus et aeterna in gloria;
  Et nobiscum sunt Lenin et magna Stalin.
  In pellicula cruenta, nunc tantum fascismus est;
  et nostro fortius ferro credemus!
  
  Mea Russia regnat in saecula
  Et dedit felicitatem toti mundo ... .
  Ferro opus est viribus pugnus
  Et virtutis, sed rationabilis vertuntur!
  
  
  
  PRAESTRIGIAE ARMA CREATIO MIRABILIS
  Gerda, Charlotte, Magda et Christina, qui tempore Tigris probati sunt, etiam exemplar promissum explicant: Pantherae -2. Puellae in uno lapide transmisso machinam collocaverunt et turrim angustam et minorem fecerunt. Et gearbox in ipso motore inauguratus est. Quam ob rem "Panther" -2 silhouette infra duo metra evasit, et numerus membrorum turbarum ad tres homines redactus est. Crassitudo armaturae frontis alvei ad 120 mm sub declivia magna aucta, latera ad 82 mm sub convexa. Et turres usque ad 150 mm frons et 82 mm latera, subtus convexa. Eodem tempore totum vehiculum ad XXXV talenta redactum est, quae cum tormento quadringentorum equitum impetrari posse effecit, ut celeritatem ac decursum piscinae augeret. Eodem tempore, patefactio curruum etiam melior factus est, et gb levius facta est et multo facilius reparandi et conservandi. Sex sunt cylindri in summa, qui est practicus et conveniens. Hitler "Panther" -2 probaverunt et seriem e septembri tres et quadraginta intravit. Raeda succedit, cum bono armaturae et igne sclopeto rapidissimo. Operavit ac maturavit, praeclaris ergonomicis.
  Maxime autem facilius erat metallo minus fabricare et requirebat. Eodemque tempore res capitalis superstes fuit. Non tam facile est perrumpere tam magnas armaturas devexas currus.
  Copiae Sovieticae gravem quaestionem acceperunt. Praeterea Germani, loco Fau programmatis , in progressu pugnatoris populi investiti, XE-162, simplices et viles fabricandi et levissimi et maneuverabiles creaverunt.
  Haec machina evenit ut condiciones aequiores explicandae essent et faciliter ad operandum. Et non tam facile est illi obire.
  Sovieticis sociisque imposuit proeliis acer Aereus. Pugnator tantum unum et dimidium talenta appendit vacua et paene tota lignea constabat. Itaque machina evasit ad efficacissimam efficientiam.
  Res aggravata est eo quod Germanicae puellae unitates aeroplanas active inire coeperunt.
  Albina et Alvina strenue sexaginta inceperunt, discalceati et bikini fere pugnantes. Hae puellae emissae esse non poterant. ipsi quoque hostes interfecerunt. Et quam pulchri hi blondes erant: modo verus Aryans!
  Albina felis eleganti pede premit et duos planos Sovieticos caedit et striges;
  - Gloria tertiae Reich!
  Alvina premat felis coccinea papilla, et tres Soviet carros ferit ac fremit;
  - Gloria Patriae nostrae!
  Puellis - non potes dicere eas infirmas esse. Imo valde feroces sunt et omnes discerpere possunt.
  Coercere totum exercitum. Et in hyeme prima acies confirmata est. Mainstein impetum movit et copias Sovieticae trans Dnieper debellare curavit, par magnum boilerum creans. Germani etiam prope Leningrad taetras repellere poterant. Hic valida defensionis acie nitebantur. Plus, clade in Ucraina, Stalin plures divisiones ex hac parte removit et Germanos impetus repellere permisit. Prima fronte sustentabatur, Germani toto impetu hiemem sustinebant.
  Gerda personaliter in "Panther" -2 cum puellis pugnavit. Et non obstante hyeme, discalceatus et in uno bikini tantum pulchri- tudines pugnaverunt.
  Gerda globulis nudis impressit globulis, hostem ferire et stridore;
  - Gloria imperio nostro!
  Vectem etiam nudis digitis premebat Carolus, turrim triginta quatuor diruit ac impugnationem confirmavit;
  - Gloria heroibus!
  Kristina deprimendo bullam cum papilla coccinea verberavit et, machinam Sovieticam percutiens, elisa est;
  - Et nobis gloria!
  Magda rupta quattuor tormentorum machina, Soviet pedites cum nudis digitis caedere et dixit:
  - Aeterna, victrix gloria!
  Puellae igitur indomitae et nudae circum calcibus scintillatae sunt.
  Et cum "tigris"-2 appropinquat, haec piscina, quinquaginta quinque talenta pondo, fidem 250 mm in fronte et 170 mm lateribus habere pollicetur.
  Quod cum 88-mm tormento in 71 EL, apparatus valde decens est.
  Verno iam in Italia Germani proficiunt ac confidenter socios opprimunt.
  Neapolim capiunt et Siciliam invadunt.
  et centena millia sociorum in deditionem accepit. Et comminue eos. Pantherae Germanorum nequit.
  Puellae Anglicum genibus procumbunt et nudas, sculpsit crura, et pulchri- tudines rotundos linguas lambunt.
  Mense Iunio, socii expositis copiis in Normanniam progredi conantur. Sed ingentem cladem ibi patiuntur. Iterum centena millia captivorum et multa armorum captarum.
  Gaudeamus impetum cordis accipit et incapax fit. Civitates Americae Unitae tam difficile bellum minuere conatur. Britannia optiones reconciliationis cum Fritz cogitat. Situs est aggravatur a potentioribus urbibus Anglicis bombingis vi aircraft utentibus. Et Britanni pugnatores tantae aircraft adsequi non possunt.
  Sic Churchill pacem petere incipit. Sed inexorabile Fuhrer est. Rumpitur conscientia virium suarum.
  Sed Britanni adhuc paci conveniunt. Et hoc agit Stalinus, qui inducias Fuhrer offert. Hitler convenit inimicitias per tres annos prohibere, dummodo nullae sint sabotage factiosi, et partes in finibus suis maneant, et URSS oleum et panem Germanis vendet.
  Huic Stalinus consensit... Et Fritzius solvunt manus suas.
  Primum ictum, nimirum, Calpe est. Hoc praesidio capto, brevissimum spatium in Africam traicere potes. Cum castrum oppugnarent, Germani novissimi MP-44 sclopetis usi sunt, puellae quoque eas emendaverunt: eas multo facilius et certiora fecerunt.
  Et Albina et Alvina in caelo pugnaverunt puellas quae aeroplana Germanica multo utilius et celerius fecerunt.
  socii dextra laevaque oppresserunt. Calpe sublatum iri. Franco consentire coactus est cum Hitler scriptor ultimatum. Ne Nazis patriam tuam occupet.
  Germani lacus acceleraverunt et locum hostium inruperunt.
  Post lapsum Gibraltar Fritz Mauritaniam ingressus est. Profectique ceperunt fines. Lacus Fritz in Algeria praesertim movebatur. "Panther" -2 celerius arena labitur. Certatum est cum validiore tormento, et substitit. Panthera-II perfecte satisfecit praesidiis militaribus frontispiciis, et Tigris 2 piscinam miram fere erat. Sociorum quasi addictum cecidit.
  In eremo pugnaverunt puellae Germanae, nudipedales plerumque et in bikinis. Solum cutis cum cremore singulari lubrica est ut non arderet.
  Tum captis Anglicae pulchri- tudines genibus induuntur, et puellae calcanea lambunt. Et placet maxime Africanis, qui id alacres faciunt.
  Anno quadragesimo quinto res prospere gesta est, Germani, maximam partem Africae, Medio Oriente ceperunt. et anno primo et quadragesimo sexto Indiam quoque et Burmam et reliquam Africam ceperunt. Plures difficultates erant cum subsidiis copiarum, extensio communicationum, locorum quam cum resistentibus unitatibus Britannis et Americanis. Praeterea copiae coloniae pugnare non libenter erant. In technologia Germani maximam utilitatem habent in qualitate. Eg ME-262 X, et celeritatem habet usque ad 1200 chiliometrorum per hora, et cum quinque tormentis aircraft armatur. Civitatibus Foederatis et Britannia, dum ad usum pugnae plus minusve apti sunt, pugnatores gagates non habent, et bombers etiam magis.
  Germanos autem discos enucleans, quatuor soni velocitate. Plane invulnerabiles erant armis parvis, propter jet laminae quae circa currus fluebat. Sed ob hoc ipsi sagittare non poterant. At contra, bomba ex alto stillare potuit, eo explorato uti, ac praesertim vehiculis arietis hostes pulsando rumpit.
  Scutellae volans tela eminus efficacia sunt et ex Europa ad Civitates Foederatas volare possunt. Et aliquando currunt puellis pulcherrimis, qui nudipedalia et bikini pugnare maluerunt.
  Hic est Gertrudis et Eva in fuga. Haec sunt duo mira cuties. Exempli gratia captus est niger Americanus. Ligatum ad truncum. Et sic in sua virili perfectione equitaverunt diu captivum quod perdiderunt conscientiam, moguntina.
  Nunc autem Gertrudis, nudis digitis, arripuit et intendit discoam in scopo, in plana Americana descendens. Hic puella est pugna.
  Et Eva quoque, nudis ope digiti, currum in hostem letali vi dirigit.
  Hostes furientes arietes, et currus Angliae et USA cadunt.
  Exscensio Germanorum finem Novembris destinavit. Primum, nemo hoc tempore exspectat. Revera tempestas non est valde bona et periculosum superesse. Sed placidis diebus trans Channel et terram Anglicam natare potes. Praeterea in nocturno itu sunt commoda, quoniam multo difficilius est nocturnum defendere.
  Germani classibus Anglicis et Americanis iam maxime interfecerunt.
  Ita sine ullis problematibus portum expectabatur. Praecipuae phalanges puellarum validam vim esse putabantur, quae etiam in gelu recentis Novembris in uno tantum bikini pedibus erant.
  Appulsum incepit die 26 mensis Novembris anno 1946 . In anniversario comitiorum Reichstag, post quem Hitler cursorem Reich cancellarium accepit.
  Nullus erat qui portum prohiberet. Et in ingrata, magnae catervae pedites et etiam postremae pyramidales lacus interfuerunt. Quod ab aliquo angulo penetrari non potest.
  Puellae intus pugnant et fortiter agunt.
  Et quidam bellatores iam nudipedalia glaciem in palu gelida nocte in ore fracto sunt. Et valde difficile est pugnare. Mira faciuntque miracula. Et cum nudo digitos tasque iaciunt et Britanni discerpunt, frigidissima fit...
  Gerda, contra, in piscina "tigris" -4 cum tormento pyramidali cum bombarda et iniaculatore pugnat , et fortissime. Proiectum mittit post proiectum et hostes disiungit.
  Agens non lavando volvendo globulis nudo digitorum globulis, fremit puella;
  - dentes strenue portamus, valde exterminamus!
  Charlotte papilla coccinea utitur cum fusa, eam premens in globulo gaudii et hostem feriendo, pissatur:
  - Nostram constructionem quadrigis universal!
  Christina etiam cum launtore eruca nudis digitis utens. Hostes multum confregit et mussavit;
  - Magnitudo Tertii Reich!
  Magda post eam rugiet. Hoc tempore cum arbuto papilla. Hostes lacerant, et fremunt;
  - Pro Aryan communismi!
  Ecce puellae superi gradu sunt! Et quomodo nudo pede currit puellarum pedites, tasque in eant. Et quam magna et mortifera est.
  Puellae tam bellae et pulchrae sunt.
  et dextra laevaque Britannos opprimunt. Mirum non est, tam foede et accessu tam Franciae quam Norvegiae, Angliam decem tantum dies tenuisse. Hic est bonissimus!
  Metropolis cecidit. Proximum est iter in America. Mense Februario Germani, hieme, in Islandiam appulerunt: Operatio Icarus magnum agrum occupavit.
  Et iterum, nudipes puellae ex diversis SS phalanges in proeliis interfuerunt.
  Atque illi nudis secuntur vestigia nivis.
  Stalin Hitler mense Martio 1947 bellum commune contra Civitates Americae Unitas proposuit. Hoc Führer consensit, sed ea lege ut URSS solum Alaska aliquo modo agrum legalem reciperet. Nec plura rogabo.
  Constat cum hoc Stalin ... Et invasio militum Sovieticorum per Alaska incepit. Tam celeriter et ferum.
  Novae lacus Sovieticae movebantur.
  Turba Elizabethae in primo ipso pugnavit, experimentum et non T-54 piscinam satis peractam. Aprilis MCMXLVII. In Alaska adhuc nix est, sed puellae Russicae discalceatis et bikinis pugnant. Tales et formosis.
  Elisabeth nudis in hostem figit digitis. Americanam " Sherman " percutit. Et den- dente, ait bellator:
  - Gloria magnae communismi ideis!
  Ekaterina etiam surculis nudis utens digitis cruribus et stridore excidit;
  - Gloria victoribus exercitus nostri!
  Elena etiam accensus, hoc tempore coccineo pectoris sui papilla utens, inimicum percutiendo notis optimis admodum fremuit;
  - Gloria novis decisis victoriis!
  Euphrasia , contra adversarios cellae fragum papilla utens , ac pulsare "Pershing" latrante::
  - Et feremus!
  Milites ut sorices videntur dispersi. Itaque Americani triturantur.
  Hic proiectum frontem piscinae ferit, sed statim ricochetae interibunt. Elisabeth fremit et salit;
  - Gloria notionibus communismi!
  Et proiectum etiam nudo pede respondens ope emittit. Haec puella est quae in vera missione est.
  Tales sunt pulchri- tudines pugnantium.
  Copiae Sovieticae in Alaska tenebantur. et mense Maio prima IS-7 idos metallo pervenit.
  Et in ea piscina cantavit Alenka.
  Talis est ibi puella pugnae. Ut inflammat hostem, accuratissime ferit.
  et tormentarii, quam potentes: 130 mm. Hostem ex longinquo pugnis. Americani adhuc piscinam principalem " Sherman " habent, quae solum bonum est ad aces scoring German et Soviet. Paulo melius est Pershing, sclopeto potentiori quam 90 mm calla. Minima autem " Superpershing ", cuius sclopetum 90 mm in calibe est et dolium longitudinem 73 EL habet, periculosum vulnus in Sovietica IS-7 machinae in tabula et prope inferre potest. Tormenta Americana non ab omnibus angulis pyramidales obterere Germanorum capiunt. IS-7 in latere impugnamur. T-54 - " Superpershing ", prope frontem capere potest, et procul conscendit. Nunc autem, USSR piscinam principalem T-34-85 habet, quae nondum e productione capta est et cum Americanis pugnat. Est proxime aequalis Sherman et Pershing debilior.
  Ita milites Sovietici difficile tempus habent. et invideant tantum, ipsa experimenta prima tristique IS-VII.
  Haec raeda superba et frigida est.
  IS-II and IS-III quoque pugnatum est. Currus postremus in fronte non penetratur nisi per " Superpershing ". Potest etiam IS-3 in inferiorem alvei partem transfigi.
  IS-2 aliquantum infirmae frontis loricae turris erat.
  Puellae Natashka et turma eius in hac piscina pugnant. Pugnae pulchri- tudines. Illi ex-2 torserunt ictibus, proiectis letalibus.
  Natashka pedibus nudis digitis pressit et interfectorem perrumpit et vyaknula Americana eiecit;
  - Gloria ideis communismi boni!
  Zoya pressit papillam coccineam contra interfectorem vectis et yelped;
  - Pro pace et ordine Aryan!
  Augustinus quoque nudam calcem percutiens et latrabat hostem obliterans;
  - Pro ambigua victoria!
  At Svetlana ope nudorum pedum tandem emittit digitos, hostemque stridore caedit;
  - Pro magna potestate!
  Milites exercitus rubri per Alaska progressi sunt. Aestas venit et calida erat, et puellis bikinis et discalceatis in lacus lubuit. Germani Groenlandiam superati in Canadam appulerunt. et a meridie Argentina movere inceperunt. In Brasiliam scissus est in factiones pro-Germanicae et pro-American. Germani, validiore ictu ex expeditis pugnae, rem in eorum favorem constituerunt.
  Nazis validiorem et efficaciorem habuit carbinam oppugnationem, quam ex longinquo et celerrime accendit. Iancii cladem post cladem passi sunt.
  Nova turma puellarum Anglicarum, a Jane Armstrong duce , ab australi progressus erat... Bellator in Brasilia aestate pugnavit.
  Sed in Venezuela, feminae bellatores copiis Americanis occurrerunt. Pugnatum est in non-II-Panther, quae iam prope intermissa est in favorem exemplarium pyramidalium instrumentorum.
  Sed Britanni, etiam in hac piscina, Americanis fortiores sunt. Tormenta ad Shermanes incendunt , quod iam spe evaserant nec nisi cum Sovieticis triginta quattuor aequo certamine pugnare poterant.
  Jane nudis digitis eminus accensus. Hostem percute, et piice;
  - Haec magnitudo Britanniae - non decidet!
  Gringeta cruribus nudis fractis excidit in hostem. Sherman confregit et elidit;
  - Regnum nostrum frigus erit!
  Ostenditque eam linguam!
  Tunc Monica accensus, hostem percussit in scopum nudis pedibus et tepuit;
  - Pro salute animae!
  Et post eos lupanula et Malanya. Periculosius Pershing accurate percussa, carinam eius comminuens.
  Scilicet nudis digitis, ilia cooed ;
  - Gloria ideis copiarum regiarum!
  Puellae multum infensi et constructive pugnaverunt.
  Et in Canada, delecti unitates Germanorum movebantur. Gerda in piscina "tigris" -4 pyramidalibus Americae oppressae eiusque ditiones. et hostium fractis ictibus irruperunt.
  Gerda ope nudis pedum accensus, hostem ferire clamavit;
  - Pro Aryan communismi!
  Carola etiam tundebat, hoc tempore cum papilla coccinea pectoris sui, currus Americanos confodit et gurgitaverat;
  - Pro magnitudine Germaniae!
  Christina etiam hostem ferire. Arma eius contrivit, nudis utens digitis, cruribus excidit, ut testaceis, et gurgitibus .
  - Pro nostris rebus gestis!
  MagDus intonuit, pressit ut lutum hostem;
  - Pro talibus facultatibus, ut in fabula narrari impossibile est, ne stylo quidem describere!
  Puellae notandum est valde pugnaces et acerrimae. Etiam sit amet elit.
  Tum urbes praecipuae Canadae ceciderunt: Quebec et Toronto. Et vita melior facta est, Fritz et magis fun...
  Hitler declaravit Americam finiendam esse!
  Cum progressionem bombae atomicae, Iunctus Civitas non obtinuit. Perspicuum est fortunam hic ab America in favorem Wehrmacht avertisse. Quid ergo? Alia sunt fundamenta victoriae et victoriae. Ita nimis est desperandum.
  Sed Fritz cum regimine externorum longe praestantior est quam copiis in Civitatibus Foederatis. Ac multum possunt ad delendum hostem.
  Exempli gratia, Gerda pugnator niger captus est. Puellae autem eum tantum cruciabant, cogentes eum amare, quod ungulas suas proiciens. Et hoc ipsum frigidissimum.
  Autumno anno '47, Krauts agrum proprium Civitatum Americae Unitarum ingressus est. Copiae Sovieticae adhuc in Canada pugnabant.
  Alenka in IS-VII cum tota acie Shermanorum et Pershings pugnavit. Shermans hic erant Firefly classis, cum longo 76mm tormento dolato-, quod periculosum est in partem IS-7 cum iecturae. Ita puellae in re gravi erant. IS-7, pro omnibus suis meritis, tormentum habet limitata munitione et non nimis celeriter accendi.
  Hic Alenka ope nudis digitis accensus, percussit Americanum et diruit:
  - In mea semita belli!
  Sherman singulatim percussit, coccineo utens papilla, et conspurcata;
  - Pro victoriis URSS!
  Alla etiam nudis digitis fututam. Currus Americanam pulsaverat et effudisset;
  - Pro notionibus communismi!
  Maria etiam percussa, papilla fragum utens, adversarium suum confregit et in frusta comminuit;
  - Pro magnis codicibus Lenin!
  Et Matryona nudum calcaneum dedit, arma Sherman collabentem , et in summo pulmonis sui sonuit:
  - Pro militibus meis expediti!
  Haec sunt quinque, haec sunt puellae - frigidiorem invenire non potes! Et sunt omnes tam iuvenes quam recentes. Puellae ut mel olent. Non mirum, milites tanta voluptate sinum Veneris lingua lambunt. Et adhuc lambunt.
  Ita re- 7 cessit, ne laceraretur. Ut wisi est, tristique sit amet, accumsan a, lacus.
  Forsitan nisi in pyramidalibus Germanicis...
  Sed plurimi Shermanorum interfecti sunt, reliqui recedunt.
  Id quomodo incidere puellae Soviet.
  Et in caelo, Anastasia Vedmakova et Alenka Sokolovskaya Fritz triturant. Quod Pokryshkin non est par his puellis. Et pulchri- tudines discalceatorum et bikini pugnant. Coccinus autem papillarum papillarum usus est cum incendendo, unde pugnandi efficaciam incendendi auget.
  Sed Albinam et Alvinum melius intelligit. Puellae sex gradus crucis equestris procurarunt. Summum sextum genus crucis Militiae Crucis Ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus illis redditur, postquam plus mille aircraft singulae deiecerunt.
  Hic sunt puellae - puellae omnibus puellis...
  Sed utraque Anastasia Vedmakova et Alenka Sokolovskaya singula plus quam ducenti elit collegerunt. Et iam octo stellas herois USSR habebant.
  Anastasia digitos nudos in globulo tormenti aircraft incendii pressit et in autocineto Americano fodiente iecit:
  - Super puellam habeo!
  Alenka Sokolovskaya cum papilla coccinea in hostem incidebat, tria plana stravit et latravit;
  - Et etiam frigidior sum!
  Hae puellae sunt, tales puellae!
  Et Americam destruunt.
  Bene, utique Alvina et Albina, etiam magis iocum et frigus faciunt.
  Alvina coccineis papillis utitur cum sagittis ...
  Et fragum Albinae...
  Et amae puellae vere amant suas linguas jade pulsantes virgas operari. Tantam illis passionis fidemque irascibilis!
  nudo pede pressa Albina pipiabat;
  - Et eant ad mare, puellis allisi!
  Alvina, incendens, confirmavit;
  - Frigus elementum, elementum nece!
  Iam Germani, Sovietae et Iapones altius se in agrum Americanum constituerunt.
  Iapones suos pugnatores habent: ninja puellae. Fortissime pugna.
  Hic est puella caerulea Ninja, quomodo ferrum novacula emittit nudis digitis, capitaque Americanorum et blatherarum abscissa:
  - Non pervenerunt!
  Molam gladiis scindit.
  Flavaque ninja puella flabellum gladiis tenebit. Et tunc, nudis digitis, acus venenum mittet, et Yankee turmas occidendo immittit, adversarios pulsando.
  Et ulula in summitate pulmonis;
  - In omni Iaponica gloria!
  Ac puella rubris crinibus obliqua mola tenebit, hostes secat.
  Et tunc accipiet eam nudis digitis et slam super eos et Yankees in diversa disperget. Haec est species belli.
  R. Et rugiet;
  - Ninjas sumus!
  Et tunc puella crinibus albis ninja tenebit helicopterum acceptionem cum gladiis. Concidite adversarios, opprimite eos. Purpureoque micant fulgure murmure papillam ;
  - Pro victoria Iaponiae!
  Nemo tam furibus hem resistere potest! Hic sunt puellae, omnes puellae...
  et tam infestus.
  Hic vero intensio crepuit praelia colo. Axis copiae ab aquilone et meridionali moventur, proprie exprimentes Americam forcipis gigantibus.
  Ecce quondam gloriosissimae patriae tondet quae vacillat imaginatio.
  Fine autumni Fritz iam propemodum se in agrum Civitatum Americae Unitarum collocaverunt.
  Hic Gerda in Tigri-4 lacus pugnat et in via pristinae suae meminit;
  Etiam praeclara facinora.
  Gerda leviter sanguine cooperta, sed delectata est. Modus autem foetoris terribili manante ex praeciso ventre laronis corruptus est, et ne alii centum, nisi plures, de eisdem animantibus currerent.
  Charlotte interim tenax adversario per caput arripuit et artem "duplicem Nelson letalem" peregit, collo creaturae torquens. Igneus bellator hic evasit in munere quadam matris Teresiae - secundum misericordiam in ganeonem crudeliter verberatum. Expressit:
  - Sum benignus, benignus, et mater mea benigna - sicut sapiens noctua.
  Gerda sollicitus erat;
  - Non intelligis?
  Andrea admiratus est.
  - Quid intelligam?
  "Nonne dinosaurus vel bigeneri mures et tineae audiunt?" Gerda palliat labra.
  Charlotte giggled.
  "Non exspectavi te canis esse ! " Immo saltem mille ex eis occidemus!
  - Percutiunt te in capite fuste!
  - Haud. Mihi crede, megagnome audi nos. - Tunc puella balbutit. Si Soldanus Nanorum eum non accepit, id est, non vocavit eum ad servitutem, non potuit a nobis longius procedere.
  Gerda admodum fiducia interrogavit:
  "Et alii nani, elves, annihobbites ?"
  Carolus cito virili inclementia extremam spem extinxit;
  - Alii fortasse audiunt, sed quid de illo curant? Scit solum megagnome Kiy-Dar.
  Gerda cruentum crure coepit abstergere in laeto folium ingens. Folium solum extus molle videbatur, sed aculeatum quidem. Discalceatus flava moralem dedit;
  - Non omne aurum quod splendet, sed omne quod putet - semper evadit ut stercore! Tanta sordes est in mundo, ut credere non possit puritatem creatoris, etiam post paucos gradus in terra sumentes!
  Respondens, Ignis Diabolus iterum in aerem in fistula plastica sibilabat. Tum puellae noctem diu audiverunt. Sed megagnome Kiy-Dar non audivit, ne audire quidem potuit. Et gnome hic alius haud dubie erat.
  Gerda hic cecinit;
  - Si amicus subito evasit nec amicus nec inimicus, sed gnome... Hoc modo furiosum exspectamus!
  Interpellavit amicus eius Carolus:
  - Visne nos legione caballis obduci? Accede pedibus tuis, et cito!
  Rursum hinnientes currebant, etsi ambo fortes iam lassitudine languebant. Aliquando Gerda in medio dormivit, in dulcibus brevibus momentis visum est quod iacebat, quiescens (quaedam in somnio dormiens - modo incredibiliter refrigerans!). Visiones autem dissolutae sunt sicut massae argillae, quae cecidit in terram - facile et sine labore, tantum corpus trepide contremuit. Et tunc omnia iterum inchoata sunt, quasi pendulum invisibile inclinata. Erat quaedam res media et media circa , palpebras emittere debebam ut gravia non clauderent. Pedes nudorum puellarum atrociter punguntur, sed dolor hic fuit gravis, quod eas penitus oblivisci ac sensum rerum amittere non permisit. Et paulatim mutatur in landscape... Moenia alta per tenebras clare ostendit circum, Bellator fessus flava quasi in atrum saxum corridor erat. Soni erant, gravis resonans cursus sui. Et aliud erat terribile et immobile ante. Aliquid vivum, dum invisibile, puellas exspectabat, et illuc currebant. Utique noluerunt in infernum cadere, sed adhuc sicut oves a tigride fugatae currebant. Cur non liquet, talem rudera somniare coeperunt, fortasse propter nimiam corporis vim ultimarum hebdomadum belli in deserto Africae et montibus Asiae...
  Gerda in aurem:
  - Et caelum etiam infernum esse potest, quod ad infernum diu natare non debes!
  Aliquid apprehendit manum puellae. Conscientia ad bellatorem se iactabat. Repente se stans invenit. Humus prona leniter praemisit. Et facta est aqua deficiens adipiscing. Nodor et humor fessae in faciem virginis efflarunt.
  Gerda exclamavit:
  - Wow, etiam ad coelum currere potes!
  - Viry ! Ingemuit Carolus affectu. - Locus ubi ceciderunt milites magnae Ger- bicae. - Vox bellator sonora sincera laetitia erat plena.
  Gerda hanc spem non communicavit:
  - Immo Viriae praelus .
  Andrea studiose dixit:
  - Ubi ager, ibi ager!
  Gerda recordatus legendae, recordatus quomodo, in via Reich-Saray, parvum flumen argenteum transivit. Ab equi regali altitudine, traiectus facilis et velox iocus videbatur. Bellator etiam blonde sicut soldanus vel soldana sentitur, quod obiter melius est! Sed aliud est in ingenti electo equo sedere, aliud in tuis deae cruribus ire. Miror quam profundus et perfidus hic fluvius est?
  Gerda callide, sed figurate notavit;
  - Et mea est praecox!
  - Natare potes? Puella rufa ad eam vertitur.
  Gerda humeros.
  - Quid stulta interrogatio. Ubi vidistis repraesentativum electae phalanx quae natare non poterat.
  Charlotte flammea cincinnis fortiter quassavit.
  - Oblivisci florem SS. Est totus mundus diversus vel etiam infinitus universitas cum myriadibus mundorum. Non omnia sunt sicut apud nos!
  "Possum?" Gerda se petivit, iterum inspiciens in vacuum quod intus erat bellator.
  Carolus mussat:
  - Age, cito paries! Tempus breve est!
  "Scilicet ut possit natare!" flavus bellator dixit hilariter, videns du- bium lenis et simul formidolosum facie amici sui.
  Magnitudo albatrosae papilio, alis caeruleis et flavis maculosis, antennis eius volitans in signum confirmationis, quod flava pedibus nudis vera nuntiabat.
  "Id quod credo, vel fere ita," Carolus instabiliter respondit. - Etsi nosti proverbium: Turcus cogitavit et ascendit in pulmentum, corvus non cogitabat et crepundia finivit! Certe melius est si scias, quia exire non possum. Et habemus unum tantum modum ad alteram partem.
  Gerda fixit pugnos arcte.
  - Utique natavit frigus!
  Carolus monuit:
  "Posuimus cum gladio difficultates habere!"
  Gladiosi bellatores litoris oram adibant et nox atra in aquam descendebant. Gerda pressionem aquae sensit - rivulus leviter vena habuit. Nuda pedibus flava genibus prosternitur avide inebriatus, post- quam lasso, pulverulenta ora spargebat. oscitantiam statim evanuit. Aqua frigida et lenis erat, in ea cubare volui et relaxare musculos traiecto corporis feminei...
  Gerda dixit alacres:
  - Et invisibilia sunt metalla praevie!
  - Exspecta paulisper! Carolus susurravit.
  Miratus Gerda;
  - Cur insidiae hic iterum?
  Convaluit igneus bellator;
  - Minime, sed... Puto nos adhuc casum habere!
  Ignis bellator eam albam plasticam iterum cum spongiis suis osculatus est. Audivit, circumspectans diligenter.
  Gerda, in vicem remissa, et vis divina ab aqua vesci videbatur. Carolus eam interrogavit:
  - Et vide, difficile est me hoc loco intendere.
  Nudum bipes flava etiam retro respexit. Luce mox visum est. Debebant tenebrae nigrae, cum proxime nuper, instabiles hiatus impenetrabiles apparebant - paulo plus videbatur, et noctis tegumentum casurum. Sic, mox venatio incipiet. Bonam rem ad flumen fecerunt. Gerda, voltum supercilia, aspexit: aqua clare conspicua erat in cruribus, quae homines delirantes, vagabundi - in medio cursu. Pars altera paene tenebris submersa est.
  Niveo bellator innuit;
  - Utinam iam manus hominum venas per tensionem ostenderent fessa corpora blandiri. Quomodo fruimur? Caro patiens virginum innocentium. Meum deae Veneris gremium sic vult amorem, et felix, quod quaelibet optat femina!
  Carolus fistulam suam iterum accepit. Hoc tempore Gerd visum est aliquid respondens vel in aere vel in terra tremuisse. Et super nudam calcaneam bellantis flavi aliquid teritur spicis et tenero simul. Dicebat:
  - Hic est delectatio boa constrictoris.
  - Audistin'? Iuvenis igneus diabolus trepidans manum eius apprehendit. - Gradus megagnome ! O foemina nivea odorata? Kiy-Dar respondit. Andrea amico suo in aurem osculatus est. - Crede mihi, victoria nostra prope est, alicubi hic est!
  Gerda notavit;
  - Etiam prope ... Sicut luna pro booger!
  Charlotte gravius flare coepit in sibilo suo plastico magico facto ab elves ( quamvis techno-magicae !), deinde aurem ad terram premens. Hoc tempore multo notabiliorem reciprocum solii iactationem fuit.
  Gerda philosophice disseruit:
  - Tale signum est quod quanto diutius ab initio infelicis es, eo felicior erit finis!
  - Ita... - Oculi smaragdi laete pulcherrimae puellae suffoderunt, - vocatus venit! Key-Dar!
  Gerda digitum ad labia sua posuit;
  - Yeah, cave. Forsitan hoc megagnome omnino non est , vel creatura ordinis omnino diversus!
  Adligat, audiendo. Acrior est terra tremorque gravis. Alicubi prope, inter frutices "insulas", ingenium ingens iter faciebat. Erat quasi ingens genia, dominum obedienter quaerens, etiam si ultimus esset imberbis.
  Charlotte stated:
  - Probabiliter omnem potentiam megagnomatum ne fingere potes . Hae sunt tam validae creaturae ut etiam ignis gehennalis ante eas secedat!
  Gerda statim obicitur;
  - Minime, cur cogito... Si gnome est creatura fortis, megagnome debet esse ordo magnitudinis fortior. Ceterum verba ipsa mega decies septies plus significant!
  Carola libenter consensit ut puella in diem cum pop stella;
  Etiam, mi amice recte! Prorsus inter myriades, hic totus invictus exercitus est!
  Miratus Gerda;
  "Cur non illum vocasti et amici nostri moriuntur?"
  Instead of answering, young dyabolus and flavus dyabolus insonuit sibilo rursus, aer levi stridore e curvo colliculo elapsus est. Et subito Carolus dimidium suspirium adligat , smaragdi oculi rotundi. Lupus igneus in aqua consedit, manum Gerdae tangens. Tantum volui, cum subito responderem.
  Pedes nudis puellae tam acri dolore repente ardebant ut statim exilirent et tandem experrecti essent. Madeleine clavam cum filo electrico ei annexo tenebat. Electrica emissio pustula in roseo solo apparuit, vel leviter keratinizata e currendo in arenam calidam et saxa montana acutis .
  SS Dux fremuit;
  - Surge et accinge vestem uniformem induere! Non potes iactare in uno bikini ante campum marescallum! Ecce, infans, eris praemium, sed si quid stulte egeris, rotam Conani te nere per diem faciam et simul ictu electrico tibi dabo. - Madeleine hie terribilem fecit faciem. - Etsi nullus, non dies, sed tota septimana, sine uno minuto quies. Adhuc tempus habemus.
  Puellae celeriter congregare coeperunt.... Et in alia continente, res quoque interesting evenit, et similia.
  Imo iamque iterum pugnatur, et bellator Gerda nudis digitis utens proiectum letale mittit. fractis Pershing constitit.
  Aliquid hic grandius et informius serpit. Novissima explicatio Americana, auto-propulso sclopeto 155-mm longo callario tormentorum dolato et crassitudine armaturae 305-mm. Centum viginti talenta ponderat et valde tardus movens est. Vix reptans...
  Gerda Sherman confregit sagittam bene affectatam et notavit;
  - Per animas nostras iturus est!
  Carolus nudis digitis utens accensus , Hostem comminuit in frusta metallo , squeaked ;
  - Pro honore et patria!
  Perculsa est Christina:
  - Potesne eum bomber immergi?
  Magda confidenter affirmavit;
  - Sinite hanc rem mihi!
  Et puella sclopeto digito tenax digitos suos in hostem monstrabat et eum percussit.
  et monstrum Americanum restitit et explosa est.
  Hae sunt puellae e Tertio Reich - bene factum!
  Hiems venit, et nix-IS 7 movetur. Pugnae in America geruntur. Pulchritudines ab URSS furiose pugnant.
  Alenka nudis digitis in Pershing accendit et adversarium confregit.
  et cooed;
  - Gloria communismi Russici!
  Anyuta etiam ledo concha. Illa ope digitorum pedum adhibuit et coquitur;
  - Dicam Superman puellam!
  Patton percussit . Vnde frigus.
  Quale olus est hoc novissimae Patton tank ? Est " AUCTARIUM ", solum cum fortiore 810 tormento horsepower et plus armaturae clivi.
  Qualis machina impressiva quae quaestionem fieri potest pro T-34-85. Sed IS-7 longe quasi eam verberat. Et piscina Sovietica, proiecto in loricam frontalem accepta, eam in ricochetam mittit. Hic pugna vehiculum est. Et respondens, uno impetu, Americanam demolitur.
  Tunc maria ignes, hostis subtilius ferit. Hunc perforat et stridore;
  - Exercitus noster fortis est, mundum custodit!
  Utitur autem et nudis digitis.
  Et tunc Marusya calcitrabit asinum. Et arma hostium comminuet in ligno. Usura, hoc in casu, nudum calcaneum.
  Et rugiet;
  - Pro novis emendationibus Stalini!
  Talis est pugnae pulchritudo, et omnibus placere vult.
  Hoc est quomodo bigas in IS-7 operibus facit infirmum diabolum.
  Sed tunc puellae prodeunt.
  Elizaveta pugnat in T-54. et perdite. Tales feroces prorepere.
  Puellae raedam valde gratam habent. Ac perquam accurate ex eo iaculantur.
  Eximius Pershing " ceperunt et percusserunt et clamavit:
  - Sancta nostra communismus!
  Elisabeth tormentarii nudis digitis intendit. Illa scopo percussa et divulgavit:
  "Magna erit victoria mea!"
  et conniventibus sociis.
  Ekaterina expressa cum papilla coccinea et expressa;
  - Pro magnis victoriis!
  Et quomodo cacumen pulmonis deridet.
  Et Elena, nudis digitis adiuvante, in hostem impulit. Fregit armatura potens, scindit metallum et elidit;
  - Magna nostra gens!
  Et fremunt in summo pulmone...
  - Euge!
  etiam Euphrasia hostes, lam fragum papilla. Hostem comminue et blaterem ;
  - Magnitudo communismi in omnibus planetis galaxia!
  Hae sunt puellae frigidissimae in mundo. Et nihil prohibet eos vel refrenare.
  Ekaterina stridore, et pectus quatit;
  - Super puellam habeo!
  Et papillae eius cum carbunculis funduntur. Tum masculae perfectionem lingua sua lambebat. Quam jucundam saporem.
  Quam pulchrum est virgini, non describere maiorem in mundo voluptatem.
  Sic hostes opprimunt puellae. et suis victoriis et perampla res gestas gloriosas fruuntur.
  Et Anastasia Vedmakova et Alenka Sokolovskaya plerumque puellae stupendae sunt. Fluctus libidinis et tsunami libidinis in illis tantum aestuant.
  Anastasia e papilla coccinea in hostem emittit, Iancii planum et clamoribus in summo pulmonis ictu pervenit;
  - Pulchra sum hone!
  Alenka Sokolovskaya, hostes opprimere pergens, ope fragum papillarum et fremit;
  - Et statura sum puella omnium in mundo!
  Tales sunt pugnaces mulieres, et dicturus sum alias surripuisse! Nemo illis resistere potest.
  Etiam America ... et singula iam decem stellas aureas herois URSS ... meruit.
  Talis effectus phaenomeni singularem iudicationem acceperunt: adamantem stellam viri URSS. Id ipsum per se honestum est et frigus.
  Pulchritudines gaude!
  Optimum sane futurum est!
  Oleg Rybachenko aliam operationem in Arabia Saudiana fecit.
  Exercitus tsarist Nicolai II agrum Russiae ampliavit. Margarita Korshunova puella una cum Oleg iam pugnabat. Item mutatur - bellator qui immortalitatem accepit.
  Omnes hae catervae Mujahideen filii aeternae bene in oboedientiam adducuntur. et percusserunt eos - cogentes eos iurare ad Tsar Russiae.
  Eodem tempore, Oleg Rybachenko non repugnat scripturae pulchrae et paulo diversae continuationis in fortunis puellarum;
  Post annum novum Germani et coalitio signanter per Civitates Americae Unitas progressae sunt. Americani, de hoste technologico provectiore, amissis amissis.
  Fine Martio Wehrmacht Washingtoniae appropinquavit et Civitatem US oppugnare coepit.
  Praelia erant inaequalia et apparebat hic puellas vincebant.
  Gerda, in testudine Domus Albae, cum piscina eius per ignem directum percussa esset, obdormivit, et sic somniavit.
  Vidit factionis Lara Mikheyko a Nazis deprehensam. Puella quattuordecim annorum e Nazis emissa. Duo ex sociis eius interfecti sunt. Ipsaque in tugurio latuit.
  Avia eam in neptem suam abducere voluit, sed Nazis ei non credidit. Et tulerunt me... Inquisitio est incipiendi.
  Et tunc Lara grenade apprehendit, cecidit Nazis. Puella ad hanc lucem vale mentis dixit et abiecit eam... Sed grenade non explodit.
  heroice effugere non potuit.
  Lara pulsaverunt, duobus vicibus eam percusserunt et ei nigrum oculum dederunt. Sed eum nimis durum non sunt, ut ei nocere timebant!
  Cum illata ad tugurium percontandi, Lara impudenter egit.
  Oculos SS colonelli fortiter inspiciens, dixit:
  - Fritz mox perdet te! Audi fremitum tormentorum, interitus exercitus rubri venientis!
  Colonellus respondit;
  - Audax puella, flagellum convenies!
  Audacter Lara exclamavit;
  - Dolor me non terret!
  Colonellus iussit;
  - Hoc nothum foris cum poster sume : factiosam et totum pagum ostende!
  Tristis erat velox dicere;
  - Ninxit in platea, et gelida ... Annon puella nudavit pedem ut ardorem refrigeraret!
  Colonellus in consensu SS.
  - Recte! Fiat sicut discalceatus in gelu, forte resipiscat !
  Larae tunica abscissa est, tum thorax eius. Relicta tantum in uno habitu bombacio. Asperas calceos et caligas nigras detraxerunt. In uno puella vestitu levi discalceata manebat.
  Tabulam circa collum suspenderunt cum inscriptione: Factus sum. Et ligatis a tergo manus eius eduxerunt eum in porticum. Pedes nudis puellae frigus et niveum sentiebant.
  Lara risit. livore impedita erat in facie , modo prospexit . Et in nive nudis pedibus ambulare potes. Plantae eius per aestatem valde asperae factae sunt ex multis discalceatis transitus. Nuper calceos suos induit, neque primum frigus famemque perferre.
  Lara se contulit et ridere pergit. Flante ventos, flaventes crines rubentes, nix nudo pede pressas.
  Tali vultu puella ambulabat, tanquam regina in throno. Reliquit elegantes vestigia parva, pedes paene pueriles.
  Homines eam cum misericordia spectaverunt.
  Una avia in pilo tunica murmuravit;
  - Horror! Puellam discalceatam ducunt!
  Tempestas serenum erat, et Lara's callosa planta vix frigore laborabat. Ambulavit ad se, et denudavit dentes suos.
  Hic flagellorum ictu cremata est. Clamavit puella et momordit labellum.
  Illa duobus vicibus vi percussa est. Vix Lara in pedibus stabat, et conamine clamorem continuit.
  Ad singularem tugurium pertinax puella mittitur, ubi machinae pro cruciatu erant.
  Hic eam in equuleo imposuit et calcibus eius ferro candenti .. .
  Et duo carnifices Lara flagellis caeduntur. Primo, puella clamores suos Titanico nisu retinuit, sed cum late ferri flammula, quae ab aestu rubra erat, nudae plantae infantis applicata est, exclamavit et conscientiam perdidit. Ducta est.
  Horror...
  Gerda expergefactus ... . Damn, te de eo somniare cum in vigilia victoriae sunt, piscina sua Albae Domus connititur.
  Tum res tam foedae abeunt ...
  Superpershing " domum relinquens accensus , perfodit eam et cooedit ;
  - Pax, labor et amor!
  Tum linguam ostendit.
  Carola etiam inimicum tundebat, nudis crurum digitis utens et crocitans;
  - Sum puella eximius classis!
  Christina etiam pulsaverat sibilum cum serpente et premens globulum globulum cum papilla coccinea, pulsans per hostes;
  - Supermen sumus!
  Et Magda hostem alapam, piscinam conteret, pugnae ornamentum detonat, et exeat;
  - Da aerobaticis!
  Tunc sociis annuit. Ecce puella est - considera supremi classis exploditor.
  Feminae bellatores Yankees destruunt et turpis lucrifaciunt... Albina et Alvina iam duo milia carros depressi laceraverunt. Hoc novum adiudicavit: Diamond Stella Crucis Militiae Crucis ferreae cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Sic se distinguebant puellae aces eximii ordinis. Et nullus eos prohibere potuit et eos superare.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Sokolovskaya et Orlova unumquemque novum adiumentum acceperunt: Ordo Gloriae supremi gradus cum adamantibus, qui erant valde laeti. Illae sunt quaedam puellae frigus.
  Et bellum finitum est ... Americani die 20 mensis Aprilis anno 1948 in deditionem venerunt. Et alia narratio de altero bello mundano inverso.
  Hoc tempore tempus longae pacis videtur. In USSR Alaska obtinuit tergum et quisque beatus erat. Regiones continentis Americanae ab Iaponia et Tertio Reich divisae sunt. Sic finivit temporalem mundi discrimen.
  Germani bellum fessi sunt.
  Hitlerus polygamiam in Tertio Reich - usque ad quatuor uxores permisit, et draconiana tributa in coniugia introduxit cum liberis non minus quam tribus. Hoc erat fortissimum motum ad consilium incolarum incitandum.
  Praeterea Hitler ipse multos filios arte seminando adepta est. Necesse erat inter eos throni heredem eligere.
  Tristitia nulla fuit, Tertius Reich victos una cum Iaponia digerebat.
  Sed die 5 mensis Martii anno 1953 Stalin mortuus est. Et Beria venit ad imperium. Quid Beria? In ipsa historia etiam casus regni habuit, sed casus eum praebuit: seditio in GDR, cuius suppressio contra Beriam machinatus est. Et hic quidem GDR non est.
  Praeterea Hitler etiam praevideri et nota Beria, quae Germanophile erat, post Stalin regere voluit. Et Stalin, quando infirmata est sanitas, fecit testamentum in favorem Beria.
  Ita omnia decreta sunt in favorem capitis secreti et non solum vigilum secretorum.
  Bene Beria obtulit Hitler ut cum Iaponia ageret donec arma nuclearia quaesivisset.
  Nescis quid samurai possit cogitare.
  Beria et Hitler bellum iunctum cum Iaponia et divisione territorii convenerunt.
  Die 20 Aprilis 1954 bellum commune contra ingens Samurai imperium coloniale incepit.
  Quae pagina nova in historia vertitur. Copiae Sovieticae in Iaponiam procedunt.
  Et Germani quoque... Hic rursus Gerda et Charlotte pugnant in lacus pyramidali. Currus duos tribunalis habent pondo quinquaginta talentorum et pactum gas turbine machinarum 2500 equitum. Cogitare potes quam velox currus German. Arma autem specialia sunt, admixtione plasticae. Fortissimum et ab omnibus angulis impenetrabile. Sclopetum parvae qua- les 75 mm, sed rostrum praealtum cum velocitate missilium in alta pressura sclopetis. Perforans armis auxit . Et concharum genera, et certe ignis magnae sunt. Conductivity high.
  Lacus ipsum justo est eximius ... Ita Gerda novit quid pugnare in.
  Soviet carros infirmiores sunt. Praecipua piscina adhuc T-54 est, raeda mala non est, relative vilis, sed multo inferior in omnibus rebus Germanicis. IS-7 adhuc non magna facta est. Animadvertit IS-10, quod tormentum 122-mm accepit, sed dolio longiore et lorica fronti bona, lateribus debilioribus. Sed hoc totum convenit in pondo quinquaginta trium talentorum, quod non est malum.
  Gerda Pantheram 6 piscinam Iaponicam accendit, nudis digitis utens et globulis globulis urgens in rugitu;
  - Gloria ideis fraternitatis Aryan!
  Charlotte globulis globulis gaudiorum, cum papilla coccinea, linea septem tormentorum tormentorum et stridore premit;
  - Beatitudo nostra in communitate Aryan somnii est!
  Et puella iterum ridet.
  Christina et Magda pugnant in alia pyramidali "Panther" -6.
  Christina globulis gaudii nudis digitis urget et hostem e Iaponia verberat et fremit;
  - Kudos ad amicum meum!
  Magda etiam ignem aperit, ac ridens obstrepit, ait, premens globulum cum papilla rubina;
  - Gloria iuvenibus nostris!
  Utque cacumen pulmonis rident. Tales sunt ingenue puellae mirabiles in bello excitando.
  Etiam, pro Iaponia, videtur dies iudicii venisse. Sed omnia secundum propositum geruntur.
  Elizaveta et nautae eius pugnant in piscina aliquantulum modernisata T-54. Distinctio sed minima. Rates tormentarii ignis paulo velocior factus est, et proiectum magis armatura transverberatum. Haec differentia est.
  Et idem diesel engine cum 520 horsepower ... The Japanese uti tanks of their own design and licensed German ones. Plerumque etiam raedae bonae sunt. Praesertim machina Hirohito-3, pondo quinquaginta octo talentorum, cum 105 mm gun cum dolio longitudinis 70 EL, superior ad T-54 in armamento, et non inferior armis et activitate faciendis, praeter potestatem reservandi.
  Haec piscina Iaponica quaestio URSS est. Sed leviores sunt etiam currus Solis orientis Terrae.
  Facilius est cum illis agere.
  Elisabetha nudis digitis accendit samurai lacus. Id facit lepide, stridore;
  - Gloria liberae Patriae nostrae!
  Ekaterina rursus ignes, utens papilla coccinea, et currum Iaponum comminuit, stridore;
  - Pro Deo dedit Rus'!
  Elena etiam hostem terit, lacum ope nudum calcaneum frangit ac fremit;
  - Pro magnitudine idearum communismi!
  Euphrasia quoque iaculatur et arbutus ope papillae elasticae pectoris, et stridore;
  - Gloria communitatis superiorum victoriis!
  Itaque sollerter piscinam movent et cladem fugiunt. Lacus Hirohito-3 gravis etiam indicari potest, sed satis ingens est. Hoc durum est machinam verberare .
  Heic adit puellas. Sclopetum majus est in qua- libus et altius quam rostrum velocitatis proiecti. Arma frontis turris Iaponicae crassior est quam Soviet 240 mm, et frons alvei crassior est in parte superiore 150 mm et in inferiore 120 mm. Et celeritas Iaponum etiam superior est, tormenti gas Turbine 1500 horsepower. Etiam id lacus sit amet est eleifend maximus. Cum eo iocari non potes.
  Sed Elisabetha, ope papillae coccineae, proiectum rectum ad ludibrium mittit, et cisternina Iaponica explodit, currum Sovieticum non ferire.
  Ekaterina pipiabat et osculabatur amicum suum in nudo calcaneo;
  Tu Lisa sapis!
  Elizabeth dissensit.
  - Genius sum!
  Et quomodo cacumen pulmonis deridet. Ecce puella est.
  Et ululant multum... Ekaterina, exempli gratia, meminit quadraginta et unus annorum quomodo tunc defluxit. Post biduum calceamenti fregit, et nudis pedibus calcandum erat. Et ex habitu civitatis puella, dolet, omne gibba, omne virgultum, omne gibba sentitur. Crura cruore pulsavit, Cum gradatim omnem emittit dolorem.
  Numquam putabat nudis pedibus ambulare posse tam acerbum esse. Minime mirum est Hugonem cum discalceata puella Closet condoluisse. Si vel aestate pedes puellares, tunc qualis hiems.
  Catharina autem cito adsueta est, corpus cito aptat, vulnerata planta callis obsita et grossa. Et lubuit nudis pedibus ambulare. Ekaterina ne calceamenti quidem induit donec gelu ast. Sed tunc eorum quattuor formavit et Euphrasinia maleficarum artem docuit. Et strigae saepe nudis pedibus in nive prolongant iuventutem suam. Et in summa, puellarum secretam scientiam ceperat, et aspexit viginti annos natus, et discalceatus et bikini in frigore non duravit. Hic sunt pulchri- tudines. Nullae autem frigidiores sunt, nisi utique Alenka. IS-10 in modificatione cum dolio extenso pugnavit. Piscina in serie nuper admodum apparuit. et adhuc rara. Numquam in magna serie IS-7 ingressa est. Apparet propter magnos sumptus et difficultates in productione.
  Ita turba Alenka haec Iapones destruit et sibi carmina canit.
  Volare ut ignes hyacintho noctes
  Nos sumus auctor filii opificum...
  Lucis hera anni appropinquat;
  Semper paratus est clamor munientium!
  Cum puellae ad negotia descendunt, illis resistere non potes. Haec est perfecta creatio belli.
  Pugnae bene veniunt et Iaponia vincitur.
  Hic copiae Sovieticae meridionalem Sakhalin mense Maio sumpserunt. Feceruntque summa cautione.
  Sed phalanges puellarum Sovieticorum mirum genus pugnae ostendunt.
  Horum telorum genera, AK uti coepta sunt. Peior Germanica, sed simplex et certa. Adversarii labant, etsi procul minore impetu quam carbina Germanici peterent.
  Sovieticae puellae captivi Iaponicae nudam, pulverulentam pedes osculum faciunt, calcibus nudis lambunt. Haec est ars eorum.
  Pugnae bellatores, supremi classis.
  Aestate anni 1954 Germani plurimum Americae Iaponicae copias purgaverunt.
  A cohorte puellarum nudis pedibus, a Margarita duce, praeclare pugnavit. Sparsa est puella per Samurai, et captus est iuvenis vestigia eius osculari et gremium Veneris lambere.
  Gerda et turma eius in Pantheris i6 bene fecerunt, et multum Iapones ad infernum miserunt, et quaedam ad caelum.
  Quattuor ninja puellae cum Sovieticis copiis in Manchuria procedentibus pugnaverunt.
  Ninja puella crinibus caeruleis cum gladiis detruncatur et molendinum ad molendinum cucurrit, milites Sovietici lacerantes. Tum pisum explosivis digitis suis proiecit, evertit piscinam Sovieticam T-54 et latravit;
  - Frigidissima terra est Iaponia!
  Flavaque puella coma Ninja quoque scapulis feriet hostem, Et nudo calcem dabit vociferando boomerang ;
  - Pro nostris victoriis samurai!
  Ninja rufa puella pugnax turntable cum gladiis sine ullis quaestionibus faciet, milites Sovietici caedentes. Tum nudae digitos eius bomb deducet. Lacus USSR discerpetur et bellator stridebit;
  - In nomine notionum communismi!
  Cana puella ninja adversarios cepit et laceravit, quasi ventilabrum trans campum currens, milites Russorum iterum abscissos, et nudis digitis, quasi funestam immissionem, quae duas res Sovieticas integras dilaceraret.
  R. Et rugiet;
  - Pro magnitudine patriae!
  Puellae necare amant, et plus etiam captivos rapere amant. Ita ut homines ex crapula deficiant. Id est quomodo ninja puellis placet. Insiliens in vincula viros, ac flagellis simul verberibus.
  Sed, obstante heroismo Iaponica, melius et provectum technologiam amittunt.
  Praesertim in super-classe caelo, Anastasia Vedmakova et Akulina Sokolovskaya aces, qui Iaponica quasi molendina comminuunt.
  Anastasia, ope nudis pedum, sex elit Iaponica statim in unum erumpit et stridore praecidit;
  - Gloria notionibus communismi in Rus'!
  Akulina, cum papilla coccinea puga premendo, septem aircrafts Iaponicas statim abscidit et rugit;
  - Gloria Heroibus Russiae!
  Milites in Iaponia ulciscuntur ob gravamina priorum. Et praesertim ob cladem in bello temporum Nicolai II Tsar. Non obliviscentur, et generationes non dimittent.
  Anastasia, papilla carbunculo premente, aliam rupturam dedit, aeroplana Iaponica et rugiens;
  - Gloria temporibus communismi Beria!
  Akulina nudis digitis pressit pedes, percussit samurai plana et cooed;
  - Pro magnis victoriis!
  Et Albina et Alvina tabulas assequuntur. Ad tria milia demissae aircraft sunt, ordo consideratus est: Diamond stella crucis equestris de cruce ferrea et aurea quercus foliis, gladiis et adamantibus.
  Albina ope coccinea papilla vicem dedere. Iaponia duodecim planis statim abscidit ac cooedit;
  - Pro pectore meo!
  Quae sibi fingebat in armis bellantis atri.
  Alvina calce ope digitorum nudorum, duodecim aeroplana Iaponica addicitur et expressit;
  - Pro magnis victoriis!
  Puellae Germanicae valde pugnant et pulchrae sunt. guys nigrae valde delectantur, et linguae eorum semper paratae sunt ad hebenum hominum perfectionem expoliendam.
  Albina, ope nudis digitis, samurai iterum percussa est et plana sua iecit.
  et cooed;
  - Ego sum Superman!
  Flavius
  - Spatium sum vulpes!
  Puella valde pugnax et vehemens in hypersexualitate sua .
  Verum Aryans - iustus super! Atque omnino haec nobilissima classis!
  Germani et Sovietici copiae, victis hostibus, trans Sinas progrediuntur.
  In oppugnatione Singapore, pugnatores aerium divisionis ac puella discalceata "Barracuda" se distinxerunt. Puellae nudis calcibus per palum tropicae imbrem immittendi, in loca munita Iaponica irrumpunt eosque bayonetis transfixit.
  Tales sunt pugnae pulchritudines.
  Iaponia a contumeliis ictibus talis pugnaci quadrigis exhorruit.
  In lapsu anni 1954, plurimae Sinarum potestates ab Axe susceptae sunt. Res autem multo difficilior facta est in Terrae Solis ortu.
  Hitler notavit:
  - Duae aves in uno cubili per se non possunt!
  Et milites Albina et Alvina quattuor milia aircraft sunt. Iaponia vilis sed humilis qualitas elit in amplissimis quantitatibus produxit, ut tesseras colligendas percommodum erat.
  Albina, nudis pedibus utens, alium samurai praecidit et stridit;
  - Hic est pulcher mundus noster!
  Alvina, ope papillae coccineae, duodecim carros Iaponicae addicitur et tweeted;
  - Gloria communismi, in universo mundo!
  Albina, utens papilla fragum et samurai tundendo, oppressit et latravit;
  Loquerisne de communitate?
  Alvina, nudis digitis utens, ac duodecim aeroplanis Iaponicae interclusis, nuntiavit:
  - Novus ordo Aryan communismus est!
  Puellae riserunt... Ad quartum milia aircraft sunt consideratae Diamond Stella crucis Militis Crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Nam et ipsum in magna pretium, testimonium pulchritudinum.
  Hae puellae suspiciunt...
  Sed Anastasia Vedmakova et Akulina Sokolovskaya non inferiores sunt et sexaginta quinque centum ascensores aircraft superaverunt.
  Et acceperunt præconia magnalia excelsa, et congregaverunt sibi collectionem stellarum.
  Arma nudo pede tendit Anastasia, hostemque prosternit, hostemque stridore secans;
  - Pro communitate in tota tellure!
  Akulina hostem cocci papilla premendo, infensi stridet;
  Etiam pellentesque, sapien!
  Hieme Iaponia omnes fere colonias suas amisit et ad ipsam metropolim pugnatum est.
  Annus 1955 venerit, cum procellae sunt praelia nec finem nec aciem vident.
  Iaponia dat, sed lente certe. Sensim amittit bellum.
  Sed samurai pugnant perdite ac difficile.
  Alyonka et gallus eius ad piscinam experimentalem IS-11 pervenerunt. Haec machina cum 130 mm sclopeto instructa est et vestigia solida in fundo habet.
  Alenka figit nudoque pedum figit in hostem, Et fremit;
  - Gloria communismi nudis vestigiis puellarum!
  Anyuta etiam ope papillae coccineae accensus, urgens novem ex illis in tormentis tormentorum machinis et yelped;
  - Puellae sumus frigidissima!
  Alla etiam impugnamur nudo pede utens, Hostem comminuens, fremit;
  - Bene, ex cochleae!
  Maria fututa, nudo calcaneo ope. Hostem traicit ac coosed, denudans dentibus;
  - Ad novas res gestas!
  Marusya impugnatur ope fragum papilla, hostes arietans letali tenaci et cicadarum;
  - Pro magna communitate!
  Accensus Alenka iterum fremuit;
  - Ita ut fundus collectivus praeses Sashka et gypsy dictator moriatur!
  Nudo pede palmis tunditur in armis.
  Ita puellae discesserunt, sicut eximius. Sunt fere miris militibus.
  Hic in voce canunt;
  Non, vigilans non marcescet;
  Aspectus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non sapien...
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  
  Credo totus mundus excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Via, illuminans communismum!
  Elizaveta etiam pugnat cum ea T-54 piscina, talis pugnae venefica.
  Et pulchri- tudines nudis pedibus Iaponicis addicitur.
  Elisabeth globulum globulum globulum cum coccineo suo papilla pressit et pipiabat;
  - Gloria notionibus communismi Sovietici!
  Et quomodo haec pulchritudo ridebit! Dentibus margaritis micant.
  Ekaterina eam cepit ac etiam nudum digitorum suorum iecit et pipiavit;
  - In victoria communismi immortales notiones;
  Futurum patriae videmus...
  Elena adversario carbunculo percussit, dentes denudans, grunniens:
  - Et rubrum vexillum patriae nostrae;
  Semper erimus fideles!
  Ephrasia nudum calcem tundebat et exsibil;
  - Gloria Patri, Libera nostra;
  Amicitia populorum, semper fave!
  Omnesque puellae nudis digitis utentes, voce consonantes canebant;
  - Potestas legis, voluntas populi;
  Etenim pro unitate personae simplicis!
  Milites, inquam, incredibilem habent pugnam aggredi.
  Et hic est Gerda pugnatum .. .
  "Panther" -6 similis est supertank, incisuras positiones samurai.
  Gerda coccinea pepla peplum, premens globulum et diumi fremit;
  - Pro Aryan!
  Carola etiam plaude, nudis digitis adiuvantibus, molem Iaponica et blathera distrahet;
  - Pro magnis finibus!
  Christina et Magda etiam pugnant. Puellae valde pugnant et pulcherrimae, paene nudae in bikinis.
  Christina cum papilla carbunculo accensa, Iaponicam Hirohito-4 cisternam contrivit et coeduit;
  - Gloria patriae!
  Magda etiam calce, nudis digitis utens, samurai howitzer confregit et increpuit:
  - Gloria magnarum rerum!
  Hae puellae summo incisura sunt!
  Tokyo in fine Martii cecidit. Et die 20 Aprilis 1955 in Iaponiam in deditionem venit et sic magnum bellum finivit.
  Puella Albina et Alvina quinque milia aircraft superaverunt. Quam ob rem peculiare adiudicavit: Grand Diamond Stella Crucis Equitis Crucis Ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis adamantibus.
  Nondum bellum gestum est. Modo illa aliquandiu occultavit. Sed Tituli paene totum vicit orbem.
  Beria meridionalem Sakhalin, Kuril iugo, et Manchuria cum Arthuro portu receperunt.
  USSR terra fortis facta est quae vulnera eius lambebat. Aliquanto tempore Nazi Germania alias terras vicit, eorum levia resistentia suppressit.
  Bellum ad perniciem et dominationem mundi duravit. Sed alia collatio globalis medicandi erat.
  Interim nubes per URSS colligebant. Et anno 1959, die septuagesimo natali, Adolf Hitler statuit Russiam Soviet oppugnare, ubi Beria imperavit. Fuhrer totum fere orbem ab se habebat.
  Sed USSR fortis, industrialis potestas facta est. Sic inveni in lapide falcem.
  Utraeque nationes arma nuclei possidebant, sed Gerda et Albina generatorem creare potuerunt in quibus radians totam Tellurem planetam obtexit, usum huius generis destruendi impossibilitatem faciens.
  Et Hitlerus constituit ultimum imperium in mundo occupare. Terminus ab occasu per Borysthenen decurrit, deinde Belarus, et civitates Balticae sub Germanis. Nazis Chersonesum post se servare potuerunt. Nisi USSR basem pro classe Pontico in Sevastopol conduxerit.
  Praeter ceteros territorii, Russia partem Sinarum comprehendit - Manchuria. Plebs igitur USSR, ubi consilium acerrimum hortandi rate ingenui gerebatur et polygamia a regimine communistica, atheistica licebat, iam figuras prae-bellorum anni 1941 excesserat, quamvis damna territorialia, et quotannis erat. addita per tres percent.
  Beria interdictum tam abortus quam contraconceptionis. et vectigalia in familias minus quam quattuor liberos intulit.
  Secundum consilium et modos infixi, USSR celeriter processit et eius potestas militaris augetur.
  Hitler, minas potentiales sentiens, mundum in unum Tertium Reich colligendo complevit, ultimum bellum in hac tellure incipere constituit.
  Quod ultimum bellum est? Nihil magis in terris superare. Anno elapso Germani ad lunam volaverunt, et aetas spatii dilatatio aperta est. Sed numquid Hitlerus vivet videre tempus bellorum stellarum et galaxiarum subiugationem? Quamvis sanus vivendi modus, victus vegetariana, exercitatio regularis et actio corporalis metered, manifestum fuit Fuhrer senescentem esse. caput calvitium magis ac magis perrumpit, et capilli canescunt, et aspectus defessus est. Quamvis Fuhrer bono animo esse conatur.
  Sit ut licet, ultimam missionem tuam compleas et USSR vincas. Itaque etiam si Fuhrer moritur, circiter mille filios naturali seminatione consecutos habet. Et unus ex eis cognoscetur optimus, capax et capiet solium maximi dictatoris in historia planetae Terrae.
  Ceterum, mora periculosa est, et quamdiu arma nuclearia non operantur, Hitler plus quinquaginta miliones militum in URSS in primo echelone soli iaciebat. Multi etiam sunt lacus, planorum, et orbes volantes . Et haec vis colossalis est.
  USSR arma modernizare pergebat. T-64 piscina apparuit, gravior et valida tormentorum 125 mm mm, quae cum conchis plumis et vehiculis Germanorum pyramidalibus penetrare capax est. Verum, T-64 productionem modo incoepimus. Praecipua piscina adhuc erat T-54, non satis valida contra exempla Germanorum. Haec etiam una ex causis est cur Hitler in Russiam aggressionem festinabat.
  IS-11 non comprehendit... IS-12 machina cum tormento 203 mm creata est, sed nimis carus, gravis et magnus evasit. IS-15 compromissum fuit in anno 152mm, diu doliolum dolium. Haec machina similis aucti T-64 et mox productionem ingredi coepit.
  Germanica piscina principalis, Panthera-6, pyramis-formata erat, et leviter in Panthera 7 upgraded erat, qua- libus sclopetis ad 88mm maiorem ruinam augens. Et machina, equo valentiore arrepta tria millia, ingentem celeritatem et mutabilitatem firmans, servato pondere quinquaginta talentorum, et armorum qualitatem amplificandam.
  Etiam novissima Soviet T-64 conspicue inferior Germano erat in observantia et tutela laterum et frons. Sed T-64 certe penetrare Germanos, licet parvo intervallo, potuit.
  In caelo Germani etiam validiores erant machinarum quantitate et qualitate. Et discos suos in URSS creare noluerunt . Et Germani radios caloris in Belontsi orbes constituerunt - sicut lasers, et testas efficaciores habere potuerunt.
  Et apud Nazis, discos cursu decem soni volavit. Et revera ingens est. Talis est exercitus Tertii Reich fortis.
  Vivamus et lacus est. Et alia multa frigido vafa. Denique Beria nullam fere habet fortunam.
  Sed copiae Sovieticae perampla vim defensivam habent. Ac tumultus cum aere offenderat. Inaequales copiae Germanorum urbes Sovieticas opprimunt. Decem milia trans Russiam movent et Smolensk capiunt.
   Natasha consilium fecit:
  - necesse est Hitleram et suam catervam cogere ut milites ab USSR removere et liberos captivos dimittere!
  Lasciva Zoya consensit hoc:
  - Utique oportet! et patres tuos a fascismo liberate!
  Sed contra est quod Augustinus dicit, nudis pedibus conculcans;
  sine ulla dubitatione id faciemus!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Nos omnes pro hoc habemus!
  Quod ubi factum est, et quattuor feminae bellatores fascistarum catervas invadunt.
  Milites e saeculo Dei Russico et maleficae mutant cum Nazis vigesimo secundo.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Scilicet, quattuor puellas Wehrmacht lacus et aeroplana destruere valde durum est. eos a principio manibus ac pedibus pressos acie vi oppresserunt. Sed...
  Quasi ex terra, Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova filia natu minimus Natashae apparuerunt.
  Lumina rapuerunt et repperit nanobots . Fascistos invisos perdere ponunt. Ita quattuor in sex.
  Natasha Korshunova , nudam crepantem , pedes excidit , notavit ;
  - Sic quomodo? Quid est fatum nostrum, aliter verberare non possumus!
  infestantibus flaveis , continuans ad opprimendos Germanos, logice notatur;
  - Faciamus ocius! Lets save URSS!
  Puer discalceatus non maior quam duodecim, qui Oleg Rybachenko videbatur, cum gladiis Nazis caesis, peditibus et praediis, fremebat;
  - Numquam dabimus in!
  Et discus acutus volavit e pede nudo pueri, qui tria aeroplana fascist simul abscindebat!
  Margarita Korshunova, nudis calcibus nitida, adversarios destruens, lacus et pedites denudavit et mussavit;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede sparsae, Nazis et eorum aeroplana et lacus feriunt.
  Natasha Korshunova etiam digitos nudas eiecerat, homicidia ululabat;
  Numquam obliviscemur et numquam ignoscemus.
  Et ibant lampades eius per molendinum in Nazis. Tum uredines ad piscinas infigunt, baculisque obtruncant. Plana quoque obtinuit.
  Canae Augustinus, dividens per hostes, expressit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudis pedibus dispersas. Quid in oculis, quid in faucibus militum et elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Cool Zoya, caedens alba, brunnea, milites et lacus cum planis, stridore;
  - ferrum nostrum!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et lacus et pugnatores albi cadunt, et caudæ ardentes a planis.
  Svetlana nix alba secat molendinarium, gladii eius sunt sicut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella pedibus nudis acus iacit, plana et stridore hostium figit;
  - Nam Mater Russiae spatium imperium humanum erit, vince!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore digitos nudis cruribus pueri acus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Rus'!
  Et agitando capita et capistra secat omnium, et simul turres lacus.
  Margarita terminator puellae etiam adversarios et aircraft et praedia destruit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat;
  - Ad novos fines!
  Et tunc puella tollet et secet ...
  Massa cadaverum fascist militum.
  Et hic Natasha Korshunova in inferrent. Nazis ipse sibi scindit cum lacus, planis et cantat;
  - Rus' magnus et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Etiam lacus est puella demoliens.
  Zoya Angelskaya inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Spit ex fistula. Funestos acus digitos nudo proicit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Eh, fuste, eamus!
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustinus Nazis caesis cum laseris gladiis et fuscis militibus exterminando, cum piscina, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  et nudo digito in hostes immittendi aliquid, quod elephantum occidat, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi! VICESIMUM SECUNDUM SAECULI!
  Svetlana nix alba contra tetrum. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Molam cum gladiis currit.
  Multos pugnatores oppressit cum lacus et planis et stridore;
  - Magna victoria venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versa. Multum Nazis in saltu conciderunt.
  Nudo digitos acus proiecit, lacus et planos pulsans, obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Pergit puella lenta Margarita Korshunova odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam scapulis molendinorum. Digiti nudique iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore infensi;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha Korshunova est etiam frigidissima in molestis.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus, lacus et plana pulsat.
  Et gemitus in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya Angelskaya tempestates Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fusci cadunt et cadunt cum lacus et planis.
  Puella Zoya clamat:
  - Puella nuda, vincet te!
  Et duodecim acus e calce nudum puellae volant. Quae recta in fauces Nazis.
  Mortui stillant.
  Immo, omnino mortuus, locus cum lacus et planis.
  Augustinus contra inferrent. Fusca armatos premit. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et haec est tam mirabilis bellator.
  Turbo per fascist turmas rapit - plana et lacus cadunt.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et tetrum, decor ignea coma .
  Augustinus in insomniis somniorum pulsar nudo calcaneo emittit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudi pedes iaciunt multum acus acus venenosus qui planis emittunt et perforabunt arma lacus.
  Svetlana Nivis in proelio. Sicque micans et pugnax. Nuda crura eiiciunt tot caedes. Non persona, sed flavis mors est capillis.
  Si vero dilabitur, prohibere non poteris.
  Svetlana nix alba canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Motus autem nudis pedis magis ac magis furit. et omnia piscinae et plani plura naufragia.
  Oleg Rybachenko in inferrent, omnia accelerant. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita turbinis puella est et terminator totus in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Hic Natasha Korshunova motus acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et Nazis accelerato gressu exterminamus cum lacus et planis.
  Natasha Korshunova puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya Angelskaya inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis circum iacentibus in tumulis cadaverum, nec non piscinarum fractis et depressis aircraft.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Iam Nazis non centum et multa praedia cum aircraft comminuit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolat. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustina, praeli ludentem musculis, et pectora coccineis papillis quatiente, cecinit:
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana etiam nix alba odiosa est. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias incidit, cum fractis lacus et planis.
  Sex feri ierunt. Ferum proelium.
  Karate hedum Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Occiditur Nazis, cadet.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta, fasciculum fractis carris planis.
  Inventor belli meminit puer ferox. unde equi et homines simul miscentur.
  Oleg Rybachenko stridore puer interfector;
  - Vae ab animo!
  Et erunt talenta argenti!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et projice.
  ingenio puer insonuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimi et acerrimi pugnatores fuscos cum lacus et planis interfecerunt.
  Margarita etiam in proelio nuda est puella. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et gladios suos in Nazis caesos. Massa pugnatorum fusca iam concidit. Ac lacus et cursus.
  Puella fremuit;
  - Etiam panthera frigidior sum! Proba te esse optimum!
  Et pisum explosivum cum valido e nudo puellae calcaneo fugiet.
  et inimicum feriet.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Et Natasha Korshunova in auctoritate est. Et adversarios suos ferit, et neminem dimittet.
  Quot Nazis iam interfecti sunt cum lacus et aeroplanis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Natasha Korshunova clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis! Ne rubicundum quidem accipias!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya Angelskaya est in movendo et multum fuscis bellatoribus secet.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis vel propagines in plano cum piscina necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Loculum effugere non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana Nivis in motu. Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas expuens - planis tundendo. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus letalis a nudis pedibus volat, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Is iam paucos annos natus est, quisque in adventu suo cum Natasha et comitatu est, sed sicut puer spectat. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant. Etiam vel lacus lacus.
  Nuda coruscans calcibus rotundis Margarita Korshunova jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella rursus lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas et aeroplana proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Maii rosae florebunt!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha Korshunova in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Et tot Nazis moriuntur, et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria inveniet!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya Angelskaya in bestiis motus. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. rumpit adversarios, lacus et planos, quasi rugitus;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola ferum et gladiis exequitur, lacus verrens. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Nunc gladios suos in agendo et carnes et metalla cum aircraft duralumin secant.
  Svetlana nix alba etiam inferrent. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Nudo pede formosus, puer Oleg muscularis per centena Nazis quasi meteor iterum elidit et elidit. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quomodo minutatim molem aircraft in caelo frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita discalceata puella hoc iterum in proelio faciet.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. et in piscinis et in planis magnas secat purgationes.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha Korshunova magis etiam furit in inferrent. Ita Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha Korshunova sumpsit et cantavit;
  - Discalceatus meus calcitrare caeca est!
  Cursor in loco est plerumque reconciliandi!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus est et lacus ardebat, plana ardebant.
  Pugna est forma. Tali armada fusca se verberans.
  Zoya Angelskaya est movens, opprimens omnes. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya Angelskaya eam cepit, coccineam papillarum plenis mamillis quassavit, et stridit:
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha Korshunova jucunde exclamavit;
  Culpa igitur tua est!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interclusit.
  Augustinus in motu ducc. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufus, nothus damnare! Cum ea naturali luce sine fuco in pugnam ibat.
  Augustinus arripuit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Terminator puer Oleg Rybachenko mussat:
  - Id quod tibi necessarium est! Ecce puella est!
  Margarita Korshunova pugionem nudo pede iaciens, turritae piscinae abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Et iterum, nudis digitis, exitiale deducet, plana pulsans.
  Natasha Korshunova in proelio adversariis eius non inferior est. Non puella, sed tam venefica arsit. Et Nazis Difficile est: plana et lacus cadunt.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana nix alba, hostes caedens et plana fusa, pipiabat;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya Angelskaya expressit, acus nudis pedibus proiciens, lacus et plana tundendo pedibus perusta;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha Korshunova, Nazis caedens, adjecit;
  Et fac cum eo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko, nudus prope, formosus, puer muscularis in solis brevibus, in proelio exquisitissimos spectat.
  Pulchra Margarita, nudis digitis, projecit cruribus, antimattis frustum et cecinit;
  - Ictus fortis est, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Praecidit a Nazis et piscinas duo centesima capita elisa;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Termino puer Oleg, concidens milites fuscos, gurgivit;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita responsum sibilat;
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella quidem talis terminator activus est.
  Natasha Korshunova in ingrata cecinit;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya Angelskaya addidit, exterminium continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Discalceatus igneus, Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgivit;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana Nivea, nuda calcaneo hyperplasmi globo iactata, facile confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnes lacerantur, et turres lacus et caudae aircraft sunt dirutae.
  Et iterum: Ululate;
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha Korshunova in aerem volavit. Disciderunt adversarii, et voltures ales, et editi;
  - Lupi sumus, hostem frigemus!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolet.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko, formosus, muscularis puer in brevibus, gurgited;
  - O, mane, praesidium cornua dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha Korshunova Nazis concisus et divulgatus est;
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer terminator nudo, rotundo, puerili calcaneo, dans pulsar et destruens Nazis, objecit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha Korshunova constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iaciebat, lacus moles planis coortus, canebat:
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Svetlana Nivis Alba rursus inimicos caedebat, turres lacus et caudas aircraft demoliens.
  Zoya Angelskaya est celerrimus babe. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcanei nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Ita Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cavete, bonum erit;
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in proelio sicut diabolus in emunctorio. Et quomodo lacus ardeat et planus ardeat.
  At Margarita Korshunova tunica nudata puella quomodo pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Natasha Korshunova acriter notavit cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russici!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Puer frigus Oleg Rybachenko in proelio et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  - Sicut tauri sumus!
  Margarita Korshunova, fuscum exercitum comminuens, lacus et aircrafts caudas secans, sustulit:
  - Sicut tauri sumus!
  Natasha Korshunova cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya Angelskaya Nazis diruit, eliditur;
  - Minime, non manu!
  Ipse etiam tollet et dimittet nudo pede stellam et conficiet multum fascistas.
  Natasha Korshunova sumpsit et locavit, fulgur e papilla coccinea concussit et diruit;
  - In TV nostra est!
  Fasciculumque acus interfector nudo crure fugit.
  Zoya Angelskaya, etiam Nazis et earum piscinas cum aeroplanis destruens, elaboravit;
  - Nostra amicitia est monolithic!
  Iterumque tam durus est ut in omnes partes circumfluat circulos. Haec puella est pura adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus misericordiam hosti! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Crinitus etiam Augustinus satis logice notavit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum ejus, et da manum;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana nix alba valde furiosa est in offensionibus, praesertim obterere deprimendis, et etiam plana stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos eius avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Muscularis, haedus caelatus in curtis Oleg Rybachenko, corvos sibilo pulsatus, stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Rybachenko rugiens rugiet:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt iurgia!
  Splendida in motu Margarita. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Nuda scintillans calcibus, Margarita Korshunova secundum hilaritatem cecinit:
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficies!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. Puella pulsat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha Korshunova in proelio quodam modo terminator est. Et rugiens murmuravit :
  - Banzai! Cito habeto! finemque dictator!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt sicut ungues . Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya Angelskaya est etiam in inferrent. Furiosa canis tam.
  Et accepit et murmuravit .
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Ruber, nudis calcibus scintillans et rubicundus mamillarum Augustini, fremebat respondens:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilitatis habet. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multus acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus, opprimens adversarios, exsibilatur;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana Nivis, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus Rufus confirmavit:
  - Nos omnes necabo!
  Et ex nudis, excisis cruribus, praesens totius interitus rursus volat! Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Tum puella, tanquam e papilla coccinea, fulmine ferit.
  Munera mortis nudis calcibus mittens, Oleg Rybachenko respondens cecinit:
  - Perfectum erit banzai !
  Augustinus, nazis discerpens nudis manibus, secans eos gladiis, acus nudis digitis, destruens lacus et plana statim edixit;
  - In brevi! In brevi!
  Natasha Korshunova, bellatores furvosi destruentes, una cum lacus et aeroplanis elidunt;
  - Denique - banzai !
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
   Discalceatus , pulcher, puer in brevibus Oleg Rybachenko, concisus adversarii, edixit:
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita, puella bellica metalla, canebat bellicosi imperii fulvi et lacus arma caedentis;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum officium fecerunt cum Nazis tunc ...
  Ecce Hitler et turma eius genibus ceciderunt coram puellis et pueris.
  Natasha Korshunova primus omnium Nazi numerum coegit ad osculandum pedibus nudis.
  Tum Hitlerus et omnis exercitus eius nudas plantas et vestigia aliarum quoque puellarum osculabantur. Et linguálibus suis lambérunt talos. Et puer Oleg Rybachenko pulcherrimus flavi puellae pedibus nudis osculatus est.
  Postquam valde delectatus est cum humiliatione parasitorum masculinorum, Natashka iussit;
  - Nunc, dum omnes vos non occidimus, ordinem signate plenam et absolutam in deditionem Tertii Reich ad Unionem Sovieticam!
  Bene finitur. Tertius Reich in deditionem venit et fortis Wehrmacht inermis fuit. Hitler et turma eius ad Beria carcerem iverunt.
  Judicium velocissimum, sed justum est. Die 22 Iunii 1959, Hitler in Rubro Quadrato suspensus est!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"