Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Parim HÜper Virtuaalse Reaalsuse MÄng

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Kaunis sõdalane ja tema uus küborgi sõber Pinocchio kaklevad virtuaalreaalsuses . Muidugi on neil väga lahedad võitlejad, mida saab sõna otseses mõttes lõpmatuseni ajada ja võidelda nagu lõvikesed ning võidelda ka igasuguste kosmiliste ja maagiliste olenditega.

  PARIM HÜPER VIRTUAALSE REAALSUSE MÄNG
  MÄRKUS
  Kaunis sõdalane ja tema uus küborgi sõber Pinocchio kaklevad virtuaalreaalsuses . Muidugi on neil väga lahedad võitlejad, mida saab sõna otseses mõttes lõpmatuseni ajada ja võidelda nagu lõvikesed ning võidelda ka igasuguste kosmiliste ja maagiliste olenditega.
  . PEATÜKK #1
  Ühes bikiinides Veronica oli läbipaistvas autos, mis meenutas lapikuks jäänud rai. Ja säras ka paneelide hologramm, mis juhtis lahingut ja ilmselt ka väga hirmuäratavat masinat.
  Tema kõrval oli Cyborg Pinocchio. Ta nägi nüüd väliselt välja nagu neljateist- või viieteistkümneaastane teismeline oma ujumispükstes, väga lihaseline, kena, noore füsiognoomiaga, millel polnud ainsatki juuksekarva ja roosilisi põski.
  Väga kena poiss, blondide juuste ja korraliku soenguga poolkasti all. Ja nahk on sile, pargitud, lihased on valatud. Saate seda reklaamides pildistada, eriti vanemate naiste jaoks. Noh, jah, programm võib olla mis tahes kujul. Muide, ja Veronica, kui tema parameetreid pumbatakse.
  Ja nüüd ta tegi just seda. Täiendame võitleja parameetreid. Eelkõige esmalt laserkahurite arv ja nende kahekordistamine. Seejärel lisa lasketiir, ka jooks. Suurendage voolu intensiivsust. Noh, jõuvälja kaitsetase, et vaenlane ei saaks kohe ära põletada.
  Nii tüdruk energiliselt tegeles sellega.
  Noh, küborg Pinocchio andis ka tõuke. Ja loomulikult tõstis masina parameetreid. Aga mitte niivõrd, et võidud anti kergelt kätte.
  Arvutimängu liiga lihtne võitmine pole ju huvitav!
  Kuigi siin sõltub palju võitlejate iseloomust. Aga antud juhul on selle paari iseloomuga kõik korras.
  Veronica suudles oma kolleegi ja säutsus:
  - Meid ootab suur võit,
  Sa petad oma naabrit nii kiiresti kui võimalik!
  Pärast seda vajutas ta oma palja, ümara roosa kannaga juhtkangi nupule ja tema võitleja kiirendas järsult.
  Tähekanonaad möllas tõusuteel. Üha rohkem murenenud, sarnaselt läbipaistvatele kullestele, päästemoodulitele ja vedelmetallist kapslitele, püüdes võtta minimaalset mahtu. Kirjutamata reeglite järgi ei saanud neid meelega hävitada, küll aga võis kinnipüüdmise ohu korral anda sisseehitatud võluarvuti enesehävitamise käsu. Lisaks surid paljud moodulid kogemata välja. Maksimaalse kiiruse välja arendanud Crossoyderid jätkasid vaenlase laevastiku pigistamist, samal ajal kui külgedele tõmbesid, nende vahel plahvatasid termokvarkpommid, millest igaüks kandis mitu miljardit laengut, mis suutsid hävitada keskmise suurusega linna. Otselöögi korral ei pea loomulikult vastu ükski jõuväli ega ükski kõige raskem metall.
  Veronica seisis silmitsi oma esimese vastasega. Antud juhul oli tegemist ühekohalise võitlejaga, mille roolis istus jalgadega heledas ümbrises komm. Ja ta tegi keerulisi manöövreid.
  Tüdruk programmeerija laulis:
  -Oh, dieet, ära söö seda ja seda,
  Ja tüdruku jalad ei väsi kõndimisest ...
  Oh, dieet, kui haige sellest,
  Tüdrukud lähevad näljast punaseks ja laulavad!
  Pärast seda võttis Veronica selle ja nagu ta oma laserrelvadest vaenlase kallale pani. Ja võitleja suitsetas, oli selge, et kulinaariatoode, jalgadega komm, oli täiesti ebamugav.
  Kaitsesüsteemid viskasid ühest tähelaevast kümneid peibutisi, spetsiaalsed relvad lasid gaasiga kapsleid, mis moonutasid laserite trajektoori ja põhjustasid hävitamisrakettide enneaegset plahvatust ning nõrgendasid gammakiirguse mõju. Ka trollide laevad ei haigutanud, kosmoses kanti üha rohkem termo-, elektroonilisi ja isegi gravitatsioonilõkse . Tõepoolest, kõige ohtlikumad olid gravitatsioonirelvad, metalli rebimine, konstruktsioonide väänamine ja detonatsiooni tekitamine. Gravitatsioonilõks võib tegevust nõrgendada või rakettide, torpeedode ja miinide juhtimise radari alla lasta. Mitu gravitatsioonikahjustust saanud tähelaevad kaldusid valge kääbuse poole ja hakkasid kolossaalse tiheduse ja gravitatsiooniga sellele kustunud päikesele langema.
   Uuesti ülesehitatud Crossoyderid vähendasid oma tule vaenlase suurimate laevade - ultralahingulaevade - pihta. Nendel mastodonidel, kuhu mahtus terve linn, oli tugev relvasüsteem ja loomulikult võimas jõuväli. Nende vastu kasutati kontsentreeritud tulistamise taktikat gravitatsioonirelvadest , nende kiirgust on jõuväljaga palju keerulisem peegeldada, lisaks võiks proovida generaatoreid vähemalt osaliselt kahjustada. Sel juhul võiks õnne korral toimida hirmuäratav termokvargipomm . Crossoidid olid väga julged, näitasid üles julgust. Vaakum näis helisevat energia ülekoormusest, gravitatsioonirelva efektiivsuse suurendamiseks pidid nad distantsi sulgema, mis oli täis suuri riske. Siin üks neist jõnksutas, välgatas hävitavat tõrvikut, siis teine.
  - Võib-olla ei tasu selliseid riske võtta? - ütles kindral.
  Tüdruk vastas, välgutades oma lopsakas juustes teemantsõlgi:
  - Ei, mu sõber, me peame vähemalt paar hävitama. Need barbaarsed masinad on võimelised tulistama planeete väga pikkade vahemaade tagant, mis tähendab, et kui nad lähenevad tihedalt asustatud maailmadele, eriti meie pealinnale...
  Nurisemine vastuseks:
  "Sain aru, et neid on kõige raskem hävitada või ohutus kauguses hoida, kui peamised jõud lähenevad."
  Tüdruk trampis raevu õhkudes trotslikult:
  - Seega, tehke seda! Ja laske neil veelgi lähemale jõuda, ultralahingulaev on spetsiaalselt loodud vaenlase hapnemiseks ilma igasuguse riskita.
  Ja paljajalu ja kurvikas kaunitar Veronica ise oli väga riskantne. Võitleja, milles komm võitles, lagunes laiali. Ja šokolaadis söestunud grill kukkus välja.
  Kuid Veronicat ründas kolm autot korraga. Ja neis pole maiustused lihtsad, vaid ässad likööriga. Siin proovige selliseid võtta paljaste kätega ja veelgi enam, paljaste tütarlapselike jalgadega.
  Veronica oli sunnitud manööverdama.
  Ja ka tema küborgipartner Pinocchio võitles suure entusiasmiga. Ja see oli, pean ütlema, muljetavaldav vaatepilt. Armas teismeline näitas üles lihtsalt uskumatut oskust. Isegi siis, kui tema vastu astus lahingusse selline kogenud äss nagu pakk Cameli sigarette.
  Noh, teised sõdalased võitlesid väga hästi.
  Rünnakuplatvormid, vastupidi, triivisid vaenlasest maksimaalsel kaugusel, nende relvade eripära muutis sellise taktika optimaalseks, nad tulistasid ristlejaid ja maandumisjõududega transporte. Arusaamatuse tõttu viis keegi lahingurivile laevu, mis olid täis lahinguroboteid, trolle ja nende alistatud rassiliitlasi. Manööverdusvõimelt ja relvastuselt tavapärastele tähelaevadele alla jäänud transpordivahendid olid korraliku kaitsega, kuid siiski plahvatas neist kuuskümmend viis ja veel kakskümmend kolm said tõsiselt kannatada. Arvestades, et igaühel neist on pardal üle pooleteise miljoni lahinguüksuse, on see suur kaotus.
  Lahingu ajal mõistis Veronica, et suudab oma parameetreid juhtida. Eelkõige laserrelvade läbitungiv jõud. Nii et nad paiskavad energiat ühe minutiga välja nagu mitu Hiroshimale visatud aatomipommi.
  Ja siin see on ja see töötas. Violetsed laserikiired plahvatasid lähimasse hävitajasse ja läbistasid selle surmava kaitse. Ja liköörikommid potsatasid. Ülejäänud kaks üritasid siseneda tüdruku võitleja poolelt. Kaunitar tegi aga vastuvõttu rebenenud tünniga. Ja kuidas see miniraketiga viltu lööb.
  Ja nüüd on teine võitleja tükkideks rebitud.
  Tüdruk siristas:
  - Ärge haigutage, sellest saab banzai !
  Noor sõdalane märkis hambaid paljastades ja teise, seekord kaheistmelise võitleja maha löödes:
  - Kirstus on orkide armee ja need, kes meie jaoks sigarette, maiustusi ja igasugust alkoholi rendivad!
  Veronica naeris, kui tulistas teise võitleja alla, ja kostis:
  Ozi kuningriigile !
  Rofoshki aga võttis vigadega kiiresti arvesse, nende löögid jõudsid üha sagedamini platvormidele ja zherrikid murdsid läbi, libisedes läbi sõela, andes valusaid lööke ja minnes isegi jäära järele. Kui aga oma eluga ei riski, on lihtne julge olla. Mõned vaimud kuulusid otsustamata surnute hulka, tormasid maailmade vahel, samal ajal, kui nad ei tõrjunud oma arvu suurendamist.
  "Vaadake, ultralahingulaev näib lagunevat. hüüdis kindral
  Tõepoolest, ülimalt lähedale jõudnud crossoiders suutsid generaatoreid kahjustada ja asetasid seejärel pilusse termokvarkpommi . Nüüd on üks tähehiiglasi lakanud olemast.
  - Teiseks teeme kõik massiliselt, lööge kontsentreeritult, ärge laiutage õhukeselt. - karjus Kent krüpteeritud kanalisse.
  Ristiklased kuulsid teda selgelt , jõudes veelgi lähemale, peaaegu puudutades jõuvälja ega unustanud samal ajal manööverdada ja lõkse maha visata. Üks neist plahvatas kohe, kuid teine miljonilise meeskonnaga ultralahingulaev hakkas lagunema.
  - See läheb hästi! - ütles päkapikk kindral. - Saate ja kolmas nasandalit.
  Kosmosemarssal, pagasiruumiga tige kass, oli ise ühel ultralahingulaeval. Nähes, et tema armastatud lemmikloomad ebaõnnestuvad, hõikas ta:
  - Tõmmake kohe kõik jõud löögirusikasse, hävitage kõik ristsed! Ja kohe kaasage paralleelse allilma vaimud!
  Tema karjumise ajal sai kuues ultraristleja tõsiseid vigastusi. Tõsi, tal õnnestus kolm oma kurjategijat minema tassida, seejärel tõmbles ta nii, et ristandid jõudsid vaevalt tagasi hüpata.
  Veronica paljastas hambad, mis sädelesid nagu teemandid ja laulis:
  Vaata varjutust taevas
  Kohutav piitsutav surf ...
  See on pagana märk
  Karja ruumi ulgumine!
  Ja ta, olles üldse piinlik, astus lahingusse "Belomori" pakiga üsna võimsal kosmosevõitlejal.
  Ultraristlejad hakkasid taanduma ja grupeerima. Ja ometi ei mõelnud faunid ja päkapikud järele anda, nad pressisid raevukalt, tormasid vaenlasele järele ja nende tähelaevad rivistati kahe teraga kirvega. Nii võimsate tähelaevade hästi koordineeritud formatsioonist pole aga lihtne üle saada, kaotused kasvasid järsult ja ristlejad astusid lahingusse. Ükshaaval tulistati alla seitseteist crossoiderit, veel neli jäid laineliitsu modelleeritud gravitatsioonilõksu külge. Tõsi, veel neli ultraristlejat said tõsiselt kannatada ja läksid tule alla. Nüüd olid faunid sunnitud taganema ja rofoshki leidsid lõpuks õige taktika, püüdes oma arvulist eelist maksimaalselt ära kasutada.
  Veronika sooritas väga huvitava manöövri ja suutis külge haakida hävitaja, millel oli pakk Belomor, mida ta tegi väga nutikalt. Ja toimus tühine põlemine. Ja nüüd lendas katkisest autost välja leekidesse haaratud mürgipakk.
  Veronica säutsus:
  - Las tuleb kaklus
  Päkapikk on minuga!
  Küborg Pinocchio susises:
  - Sina, tüdruk, oled alles noor! Jätka samas vaimus!
  Ja ta lõi kosmosetootmisest välja ka teise läbipaistva masina, mis süttides nagu püssirohutünn.
  Ja paar hüüdis üksmeelselt:
  - Üks kaks kolm -
  Rebisid oma sigarette!
  Mingil hetkel tõmbusid kõik väikesed faunilaevad tagasi ja hakkasid platvorme zherrikide löökide eest katma .
  - Meie väed on initsiatiivi kaotanud. teatas Kent.
  - Siis peame taganemise puhuma! Hett soovitas. "Ma räägin otse staarmarssaliga."
  - Ma teatan ümberpaigutusest! Marssal haukus. Tema sarvestunud näol oli tunda rahulolu ja kahetsuse segu. Lahingu tulemust saab tõlgendada erinevalt.
  Delikaatselt ümberpaigutamiseks nimetatud manöövrit harjutati juba ammu ning seda kasutati korduvalt sõjalistel kokkupõrgetel ja virtuaalõppustel. Loomulikult oli see organiseeritud ja kiire. Ühemõõtmelisse ruumi väljumine toimus eelkiirendusega, esmalt suurte ja seejärel väiksemate laevadega. Need, kes taganemise katsid, võtsid suure riski, kuid ilmselt kavalat lõksu kahtlustanud Rofoshki ei pressinud aktiivselt, piirdudes kaugtulega. Lõpuks sisenesid faunid multiruumi, muutudes kättesaamatuks.
  Ja Veronica jätkas visalt võitlust. Ta tegi kavalaid manöövreid. Sel juhul oli talle vastu konjak "Napoleon" ja see on väga tõsine äss. Ja tema vastu manööverdamine polegi nii lihtne.
  Äärmiselt ohtlik vastane.
  Pinocchio-cyborg paljastas hambad, oma poisiliku füsiognoomia ja laulis:
  -Me peaksime teadma, kartma tüdrukut,
  Kaunitaride vägiteod on lugematud ...
  Sest tüdrukud võivad kakelda
  Rool on tugev ja võimas aer!
  Veronica noogutas nõustuvalt, sooritades lõikemanöövri:
  - Jah! Ma suudan seda! Ja isegi Napoleoni konjakiga saan hakkama.
  Ja tüdruk sooritas manöövri taas küsimärgi kujul ja tegi seda väga hästi.
  Ja äsja leekidesse lahvatanud võitleja läks järsku kaheks ja nüüd võitles pudel Napoleoni konjakit teisel masinal.
  - Kui palju see meile maksma läks? Kindral Kent vaatas oma partnerile Hettile pilku, kui laevastik möödus edukalt mustast august, libisedes mööda hiiglasliku gaasiploki orbiiti, mis oli nii tihe, et tekitas omaette gravitatsioonivälja.
  Kaunis neiu vastas sisaldatud toonil:
  - Päris hea! Rohkem kui viisteist tuhat väikest laeva läks kaduma ja üle saja tuhande hävitaja. Viissada löögiplatvormi on alla tulistatud ja veel kaheksakümmend kolm vajavad kapitaalremonti. Kakssada üheksakümmend kuus haaratsit on kadunud ja veel kaheksateist vajavad remonti. Kolmsada seitsekümmend kaks ristlejat, üheksasada kolmkümmend üks raketikandjat, kuuskümmend tugevasti kahjustatud, see ei arvesta jälgimisjaamu ja luureroboteid ja väiksemaid purustusi.
  - Ja kas nad lasid rofoshkadel veritseda?
  Tüdruk naeris pärlhambaid paljastades.
  - Raske täpselt arvutada, aga umbes kolm korda rohkem kui meil, kui võtta suured tähelaevad, tulistati lisaks alla ligi kaheksakümmend transporti ja üheksa ülilahingulaeva superlaeva ning viis näivad olevat nii kahjustatud, et parimal juhul , tuleb saata taha.
  - Noh, selle eest meid kindlasti ei alandata, kuid ma pole preemias kindel. Põhimõtteliselt meil vedas, et vaenlane polnud valmis. Järgmises võitluses on ta palju ettevaatlikum.
  Tüdruk kilkas:
  - Järeldus?
  - Võimalused on ligikaudu võrdsed ja arvuti annab meile üksikasjalikuma joonduse.
  Nad välgatasid alasti, pargitud, väga graatsiliste joontega, päkapiku sõdalase jalgade võrgutava kannakõveraga.
  Sõdalane ütles külmalt:
  - Nii et laadige alla kokkuvõtlik teave.
  Minut hiljem teatas arvuti:
  - Mõlema poole optimaalse käitumisega osapoolte šansid on järgmised: rofode võit on kaheksakümmend neli protsenti, päkapikkude võit üksteist protsenti, viik viis protsenti.
  - Mitte piisavalt! Kindrali nägu vajus ära.
  - Optimaalne käitumine on ebatõenäoline, andke prognoos, võttes arvesse, kuidas vaenlane näitas oma juhtimisvõimet ja millised me oleme.
  Arvuti luges veel pool minutit ja väljastas:
  Rofode võiduvõimalus on kuuskümmend neli protsenti, päkapikkudel kakskümmend viis protsenti ja viik üksteist protsenti.
  - Siis kaotame, kuigi mitte nii palju. Üks võimalus neljast. See on parem. - ütles marssal Goognish.
  Veronica võitles Napoleoni konjakiga. Ja pole asjata, et kombitsatega pudel kandis nii hirmuäratavat nime ja sellel oli särav silt. Ta võitles tõeliselt tipus.
  Ja tüdrukprogrammeerija ei suutnud teda lõksu püüda ega uuesti alla viia.
  Pealegi tabasid teda ka kiired.
  Veronica tundis, kuidas tema lihaseline keha kattub higiga. Ja programmeerija neiu paljad ja meiseldatud jalad on kuumad. Kuid sõdalane laulis vapralt:
  Me alistame vaenlase, uskuge mind,
  Usun, et tigedad pudelid rebime tükkideks ...
  Kiilas füürer, lihasööja metsaline,
  Aga me murrame ta selgroo, uskuge mind!
  Pärast seda vajutas neiu paljaste varvastega teravalt juhtkangi nuppe. Ja hävitaja jõnksutas järsult ja nüüd andsid kõik relvad välja lahinguheiteid.
  Ja nad läksid autosse, kus tundus olevat haavamatu pudel. Ja ta värises ja sulas.
  Ja siis konjak lõhkes ning šokolaadid ja maiustused laiali igas suunas. Ja vanilje, ja rosinad ja palju muud isuäratavat neist valati.
  Veronica säutsus:
  Oh milline õnnistus
  Söö kõik kommid ära...
  Šokolaad, naljalt närida,
  Näri mõnuga!
  Selle peale võttis Veronica kätte ja pilgutas uuesti oma smaragd- ja samal ajal ka safiirsilmadega, mis tuksusid nagu tähed.
  Noorteprogramm hüüdis:
  - Hüperkvaasar ! Sa oled ultrapulsar !
  Veronica parandas:
  - Parem on öelda: ultrapulsar , sa oled hüperkvaasar !
  Küborg Pinocchio säutsus vastu:
  - Mu kujutlusvõime oli löödud,
  Sinu pilt välgatas komeedi sabaga ...
  Sa läbistasid mind nagu välk -
  Oma tähistaeva iluga!
  Programmeerija tüdruk kinnitas:
  - Sa oled nagu Puškin! Super!
  Küborg Pinocchio vaidles vastu:
  - Ei! Ma ei ole Puškin, aga tuhat korda lahedam!
  Veronica siristas hambaid paljastades:
  - Jah, kus Aleksander Sergejevitš sinust hoolib! Olete võimsa elektroonika poeg, kelle protsessorites on hüperplasma!
  Ja võitluspaar tormas taas suure raevuga lahingusse. Valmis näitama oma surmava jõu ja kangelaslikkuse kõrgeimat taset.
  Pilt hakkas tuhmuma ja kadus siis täielikult. Tüdruk-komandör eemaldus hiiglaslikust taldrikust, täpsemalt mõistetamatut imet teinud gravivisori hologrammist. Päkapikk, kes seisis
  kauguses ka tagasitõmbunud, nägu muutus kurvaks, pisarad silmas.
  - Õudne! - Ütles tüdruk-komandör.
  Elf ütles:
  - Midagi sellist ei saa ette kujutada. Ja äkki võitleb seal, päkapikkude seas, ja võib-olla haavata või tapetud.
  - Seda ei saa välistada! Teine päkapikk ohkas. - Minu kodumaa on lüüasaamise äärel. Hüperplasmaatiline kirves hõljus mu tsivilisatsiooni kohal.
  Programmipoiss ärkas:
  - Hüperplasma, ütlete, aga mis on hüperplasma ? Olen seda korduvalt kuulnud, aga ei saa aru.
  Vanem ja kogenum robot otsustas olla kannatlik, ta ise ei ole hariduselt füüsik, kuid proovige seda seletada, nagu ta arvas, metslasele, ehkki kõikvõimsale.
  Seetõttu otsustas ta veidi kõrvale põigelda, et alustada justkui kaugelt:
  ilmus selline kuningas või maise kuninga järgi Trikhkh . Ta otsustas, et on aeg kaosele ja hämarusele lõpu teha. Selleks ajaks ehitati meie riigis juba suuri tehaseid, ilmusid relvad ja kahurid. Sõjad muutusid üha ägedamaks ja hävitavamaks ning nõidus hääbus. Veelgi enam, mitmes religioonis on nõidus kuulutatud surmapatuks. Kui palju on läbi käinud katsumusi nende üle, keda nõiduses kahtlustati, ei jõua kokku lugeda. Rüütel oli sel korral algul samamoodi üles seatud: võluritel on koht tulel või vaial. Kuid juhtus, et kui ta korraldas omasuguste parimate võitlejate võistluse - maskides võitlusshow, võitis hapra välimusega sõdalane. Kui kroon talle pähe pandi, võttis külla tulnud Palladin maski seljast ja avalikkuse ette ilmus tüdruku nägu, erinevalt teistest inimeste preestrinnadest.
  Kõik olid üllatunud, see oli naispäkapikk, legendaarne rass, lauldud ballaadides ja legendides. Ta ulatas Trihkhile käe ja tema võluv naeratus jäädvustas parimate kunstnike poolt.
   Kuningas armus temasse, tulnukate rassist naisesse, hüüdnimega Rerra . Tema kirg oli tulihingeline, ehkki mitte kõigile selge, oleme faunid ja päkapikud liiga erinevad. Erinevad tüübid, erinevad. No kuidas sa seletad, et hunt armastab lehma. Kuid tüdruk, kummalisel kombel, vastas ja peagi nad abiellusid, hoolimata asjaolust, et naaberrüütlid olid selle vastu. Algas sõda, kuid siis näitas päkapikutüdruk end peene diplomaadina. Ta suutis Trichkhi vastased kavalalt üksteise vastu panna . Need, kes mäletasid väikseid kaebusi, asusid kiiresti omavahel kohutavasse võitlusse. No vahepeal lõi Trihha armee neid ükshaaval. Rerra osutus nõiaks, kuna paljudele päkapikutele on kingitud maagia, pealegi praktiline. Nagu hiljem teada saime, ei saanud kaaslased seda tüdrukut oma uskumatu mõtte tõttu aru, osutus heidukuks. Kuid see on nende seas heidik, kuid meiega on temast saanud tõeline valitseja. Eelarvamusi eirates tutvustas Rerra uut religiooni, mis legaliseeris maagia praktika. Nüüd otsiti hällist maagiavõimelisi beebisid ja siis õpetati neid erikoolides. Siis tekkisid teadusakadeemiad. Suur nõid Rerra püüdis ühendada maagilist ja teaduslikku. Varsti oli impeeriumil uus, seninägematu relv ja see vallutas planeedi. Trixh vananes ja suri: päkapikud elasid siis kauem kui faunid. Ja päkapikke oli seitse korda rohkem kui päkapikke. Rerrast sai suveräänne keisrinna. Ta tahtis kosmosesse minna. Esimene etapp oli lend sfääri. Just see, mille pärast praegu lahing käib. Siis avastati aatomiplahvatuse protsess. Kriitilise massi kogunemisel rebenesid ülirasked elemendid laiali. Maagia abil oli võimalik seda protsessi tugevdada. Siis arvas Rarra teadlaste abiga, et vesiniku tuumade sulandumise protsessist on võimalik energiat ammutada, sellised protsessid toimuvad tähtedes. Kuid loitsude abil oli võimalik luua vesinikupomm. Sellest hetkest alates algas sfääri vallutamine.
  Seda nägi ka Veronica ja ta on lahe sõdalane, ta mäletas ka midagi oma olemasolust Kõikvõimsa Naisjumaluse rollis, ühes surematu hinge kunagisest elust, ütles:
  - Kas te saaksite meile lähemalt rääkida vesinikupommi saamise meetodist, sest see on ilmselt võimsam kui püssirohu plahvatus.
  Robotipoiss naeris ja teised programmilapsed noogutasid heakskiitvalt.
  - Muidugi võimsam! Väike pomm, nagu meie torn, on võimeline plahvatama nagu kilomeetrise läbimõõduga püssirohutünn.
  - Vau! - vilistas kaunis neiu Veronica. - Kolossaalne.
  Kogenum robot jätkas vaimustusega jutustamist:
  - Kuid ruumis valgusest suurema kiirusega liikumiseks ei piisa isegi sellest energiast. Rerra jäi väliselt nooreks, kuid talle lähenes ka surm. Sellegipoolest mõistis ta oma elu lõpus koos õpilastega hävitamise energiat. See on siis, kui aine on laengu poolest erinev, pluss või miinus, miinus või pluss. Loomulikult keerlevad isegi elektronpilved eri suundades ja nende põrkumisel vabanevad tundmatud jõud.
  Veronica leidis, et see on huvitav:
  - Rääkige meile elektroonilistest pilvedest lähemalt.
  Küborgipoiss, kes ise on pärit kosmoseajast, jätkas:
  - Kõik aatomid koosnevad tuumast ja elektronipilvedest, mis tekivad elektronide ja positronite pöörlemisel. See on nagu planeedid ümber Päikese, ainult et pöörlemiskiirus pole võrreldav suurem. Triljoneid pöördeid ümber tuuma sekundis.
  Ja annihilatsiooni käigus elektronid põrkuvad, prootonitest ja neutronitest koosnevad tuumad ise puutuvad kokku suure jõuga. Ja toimub koletu plahvatus, mis vabastab meeletu energia rohkem kui tuhat korda rohkem kui vesinikupommi plahvatuse ajal.
  Veronica vilistas:
  - Tegelikult hullumaja!
  Küborg Pinocchio noogutas nõustuvalt:
  - Kurat on lahe - deemonid inspireerivad!
  Programmiülem jätkas talle:
  - Ja laengute polaarsuse muutmiseks on vaja maagiat. Rerra loodud nn laineliits . Kui see pole lihtsalt õhu loksutamine kindlas järjekorras, vaid teatud jada lainete liikumises. See mõjutab väljade kogumit ruumis ja neid omakorda materiaalses maailmas. Omamoodi resonantsefekt. Laine erutab väikseid keelpilte, neist reetakse see suurtele, mille tulemusena on muusika nii vali, et kivid värisevad.
  - Ja lained on nagu lained, kuid mitte õhus, vaid ruumiväljadel! - täpsustas Veronica.
  Komandörprogramm noogutas
  - Jah, sa said minust õigesti aru!
  Küborgipoiss kinnitas, silmad säramas, kui ta sai teadmisi, mida ta varem polnud näinud:
  "See on kõrgema taseme maagia. Rääkige nüüd hüperplasma kohta rohkem.
  Programmi ülem jätkas:
  - Seda nimetatakse ka Magik - Hüperplasmaks. Loomulikult sai annihilatsioonienergiast termokvargi energia avastamise proloog. Ja siin oli vaja võimsamat maagiat. Päkapikud vanaduses ei haigestu, nad on terved ja energilised, samas tunnetavad surma lähenemist. Rerra , nähes, et ta ei jäänud liiga kauaks, kutsus oma järglase Zenna , päkapikurassi võimsaima mustkunstniku. Sel ajal olid faunid juba sfääris elama asunud ja tunginud teistesse maailmadesse, muutunud rikkaks impeeriumiks. Nii et nende valitsejaks olemine on au isegi uhketele päkapikkudele. Ja koos temaga mõtisklesid nad järgmise sammu üle universumi vallutamiseks.
  Sel hetkel saali serval seismas gravivisori taldrik
  süttis uuesti, kõlasid iseloomulikud helid.
  - Helistan uuesti. Ma räägin teile selle loo hiljem! - ütles programmi ülem.
  Veronica lisas filosoofiliselt:
  "Pealegi ma ei tahaks, et te kasutaksite oma uusi teadmisi teiste olendite kahjuks.
  Programmilapsed ja küborg naersid.
  Küborg Pinocchio naeratas.
  - Ja kuidas te, inimesed, tegelikus antiikajal meie taustal arenemise mõttes seda ära kasutate. Te ei saanud täpset teavet. Ja komandöri programm ei ütle teile piisavalt üksikasju, et oleks võimalik teha vesinikupommi, veel vähem hävitamispommi .
  Saatetüdruk märkis asjatundja õhuga:
  - Hävitamine on selle tohutust jõust hoolimata lihtsam. Lisaks sellele erineb reaktsioon tugevuselt, olenevalt sellest, millist ainet annihilatsioonis kasutatakse. Suurima efekti annavad raud ja sellele lähedased elemendid.
  Veronica näis üllatunud.
  - Ja miks!?
  Programmiülem selgitas kannatlikult:
  - Valentsuse, tasakaalu optimaalne kombinatsioon prootonite ja neutronite tuumades. See võimaldab teil teostada ja kasutada maksimaalset arvu osakesi. Sõltub ju püssirohu võimsus elementide tasakaalust.
  Küborg Pinocchio hüppas püsti ja hüüdis:
  - Ja kuidas! Aga vaatame, mis selles huvitavas eeposes edasi saab.
  Boltoloogia on läbi. Ja peate selle kätte võtma ja kaks korda mõtlemata lahingusse tagasi pöörduma.
  Veronica nõustus:
  - Mängus võitlemine on palju parem kui kvaasiteaduslike loengute kuulamine hüperplasma ja termokvarkide kohta !
  Ja nüüd on võitluspaar tagasi mängus, mis meenutab nii tõelist kosmoselahingut ja see on nii lahe.
  Veronica tegi tiirutava püütoni kombel ümbersõidumanöövri ja paiskus vastu kahekohalist autot, kus istus kaks šokolaadist piparkoogimeest. Ja see üsna võimas võitleja võttis ja süttis põlema.
  Ja piparkoogid said ka praetud, mis sai korralikult ära kooritud.
  Veronica võttis selle ja laulis:
  - Need on siin mõned maiuspalad .
  Me oleme võitlejad, mitte kilpkonnad!
  Küborg Pinocchio süütas virtuaalse magoplasma tulega ka teise auto ja susises:
  Tekib kord numbrites,
  Mul on au...
  Küborgil on piisavalt riime
  Küborgil on piisavalt riime
  Robotid vajavad kontot!
  Vahepeal gravivisori taldrik kolossaalsetes hologrammides
  laiendatud. Tekkima hakkasid sädelevad tähtede vanikud ja nobedad, voolujoonelised tähelaevade kontuurid. Mõned neist nägid välja nagu kalad, teised olid nagu jämedalt tahutud kivid, teised meenutasid tõrkeid.
  Röövrofode laevastik näib olevat liikvel olles täiendust saanud. Ta aeglustas kiirust, jõudes meeletute pulsarite vööni, kui tohutud, mõnikord planeedi suurused plasmaklombid liiguvad kiiresti mööda käänulisi trajektoore ja aineosakesed tormavad nende vahel meeletult. Seda piirkonda nimetati kosmilise põrgu rinnaks. Pimeduse laste laevade armaad hakkas ümber ehitama, sooritades keerulisi manöövreid. Triki eesmärk oli valmistuda võimalikuks kokkupõrkeks vaenlase tähelaevadega.
  Victoria võitles agressiivselt ja sooritas pesapallilaua stiilis manöövreid. Ja nii see hüppas üles ja pöördus ümber, lihtsalt õudus. Noh, naine on agressor. Noh, trikid. Ja tema vastu hüppas pakk Marlborot välja võitlejale, seal on selline metsik arvutimängude fantaasia.
  See on hämmastav kompositsioon. Ja tüdruk, nagu ta seda võtab, vajutab nabaga nuppu.
  Ja energia vabanemine, sigarettidega auto põleb ereda leegiga. Ja see eraldab mürgist suitsu.
  Pinocchio-cyborg võttis ja hüppas meridiaani poolusest. Kuidas välja hüpata, saltot tehes. Ja tema löögi alla langes kaheistmeline võitleja, kes oli otse sukeldumisest kaetud kahe pudeli Baieri õllega. See oli nii lahe.
  Kui need plahvatasid, valgus välja nagu tulekustutist roosat vahtu.
  Trollid olid märgatavalt targemad, nende plasmaarvutid arvutasid üsna selgelt välja, et sellest piirkonnast võib saada vaenlase varitsuspaik, kui seni arvatud. Nüüd valmistus sõjavägi igaks juhuks. Kosmosemarssal andis piiksuval häälel vastavad käsud. Rofoshki on varem sarnaseid manöövreid õppuste ajal sooritanud, nende töötajad treenisid intensiivselt, omandades ja kinnistades oskusi.
  Tekkinud kahjude korvamiseks taasaktiveeriti seadmete hoidlad, spetsiaalsed metallisulamid ja energiavarud. Remondibaasid ühendati tehasteks, mis kohendasid tähelaevu kohe lennu ajal ja lõid isegi uusi. Neid võis näha tiirlemas kahjustatud, massiivsete lennukikandjate ja ultralahingulaevade ümber. Keevitus välgatas, plasmakiired valati, gravitatsioonivoolud puhkesid , andes ioonideks pihustatud metallile mis tahes kuju. Mõned neist konglomeraatidest hävisid faunide rünnaku ajal, kuid mitte vähesed jäid alles. Sealhulgas robotid, mis nägid välja nagu sajakäelised kalmaarid, aga ka spetsiaalsed mustkunstnikud, kes loovad konstruktsiooni taastamise loitsu. Eelkõige töötasid nad suurtes rühmades, tungledes tähelaeva ümber ja mütates läbi sarvetaoliste võluvõimendite.
  Veronica, olles teinud kaskaadivahetuse ja löönud enesekindlal sukeldumisel välja teise vaenlase võitleja, ütles:
  - Ärgem pange kuningat tupikusse! Tuleb raevukas ajakava!
  Küborg Pinocchio püüdis kinni teise kosmoselennuki ja kriuksus:
  - Meie poolel on täpsus ja tõde!
  Veronica, tõmbledes oma alasti, päevitunud, võrgutavaid, lihaselisi jalgu, ütles:
  -Täpsus - kuningate viisakus!
  Ja ta mängis natuke oma reljeefsete pressilihastega.
  Lisaks püüdsid kohalikud võlurid välja võluda midagi tõsisemat, mis oli ette nähtud maagiliste võitlejate arsenalis.
  Nii hakkasid nõiad teri loopima. Seal oli väike laik, see kasvas tasapisi. Võlurid piirasid ta karjaga ümber. Mida nad härjasarvedesse karjusid.
  - See on naljakas! - ütles Veronica. - Meenutab kannibali rituaali.
  Siin oli pung, algul õllevaagna suurune, siis läks aina suuremaks, algul aida suurune, siis keskaegne loss ja siis ultralahingulaev. Pung hakkas õitsema, muutudes millekski nelgi ja tulbi vahepealseks. Kroonlehed segasid, tormasid eri suundades, muutudes plasmat eristavateks tiivulisteks koerteks. Nad vabastasid gravioonilaineid , paiskades rofoshka tähelaevu erinevatesse suundadesse.
  Raputamine ei olnud aga eriti tugev. Imekaunist jalgu tõmblev ja kõhulihastega mängiv Veronika, samal ajal järjekordset võitlejat maha lüües, oli üllatunud:
  - Mis need on, hiiglaslikud fantoomid?
  - Nii, ainult rohkem materjali, kui esmapilgul tundub. - ütles Cyborg Pinocchio, juhtides vaenlast, antud juhul pudelit Agdami veini, tulistada ja samal ajal šokolaadikommi ära hammustada. - See on üks maagilise hüperplasma tüüpe, millel on suurem mõju. maagia komponent kui puhas hüperenergia . See tähendab, et maagia on siingi segunenud füüsiliste ilmingutega, kuid viimased on esindatud vähemal määral.
  Veronica märkis karmilt, kriipis klaviatuuri kuldse kahvliga kivikestesse ja vajutas samal ajal paljaste varvastega juhtkangi nuppe:
  - Selge, rohkem nõidust - vähem teadust!
  Pärast seda keerab neiu tehnika - mõõkhammaspüütoni - lahti ja väänab kuradi nuusktubakast välja.
  Ja möirgab täiest kõrist:
  - tapa, tapa, kurjuse ork - degeneraat,
  Tapa, tapa, trolli aristokraat!
  Nugget on minu iidol, ma armastan sind vampiir!
  Noh, goblinid põrgus, praadige litale paksud!
  Ja seekord lendas hävitaja kolme piloodi sisse, antud juhul üks sõõrik ja kaks jalgadega juustukooki.
  Lendavate nõidade käskluste mõjul rivistusid ilmselt võmmide tõugu koerad, ilmselt kuulekad olevused.
  Troll hüpermarssal nurises:
  - Rofoshka on targem kui koerad ja sunnib neid kuuletuma. Pole asjata, et faunidel on koeralik olemus.
  Kena naiskindral tumbaga keerles ümber hologrammi ja hingas välja:
  - Ja kuidas minna kampaaniasse ilma draakonita? Nii et me oleme nagu mammuttiiger ilma kihvadeta.
  - Nad teevad veel maagiat! Olen juba tellinud! Kosmosehüpermarssal viipas käega. Emitter lendas õhku ja piiksus:
  - Mida sa tahad, söör?
  - Mina olen hüpermarssal! Kastitäis rämpsu!
  Väärika rofoshka kõrvale ilmus toiduhunnik. Nende hulgas paistis silma faun-lahingulaeva kujuliseks vormitud tort. Kuid vastupidiselt proportsioonidele tantsisid sellel sarvedega astronaudid.
  - See on minu lemmik! - Hüpermarssal hakkas õgima koore- ja viirukikujukesi.
  Naiskindral ütles:
  - Oma tormilises nooruses pidasin lõbumaja kergete vooruslike tüdrukutega. Nad teenisid kohalikku maffiat. Nii et seal oli üks lits, ta röövis pidevalt kliente. Lõpuks komistas ta liiga tähe peale ja ta söödi ära.
  Hüpermarssal ütles:
  - Mõnes asutuses saate tasu eest isegi toiduvalmistamise protsessis osaleda, kas teie kaasmaalane, mis maksab rohkem, või muud tüüpi, see on odavam.
  Ja kõrge tüdruk piiksas vastuse:
  - Nüüd on moes muud piinamised, eriti mikroarvutite kasutamisega.
  Ja vastuseks suurepärastes õlarihmades looma möirgamine:
  - See on täpselt see, mida me peame rakendama. Kosmoselahingutes on vangi tabamine keerulisem, kuid mitmed moodulitel ja kapslitel põgenenud tüübid on enesehävitusprogrammi keelanud. Nii et meil õnnestus nad kinni püüda.
  Kontorisse lendas jõuväli. Selles hoidis võluv päkapikk. Need olendid elasid kauem ja klammerdusid eluga tugevamini.
  Hüpermarssal hõõrus oma rasvaseid käsi, emitter vabastas osakest neelava laine.
  - Noh, nüüd on meil päkapikk. Me saame selle suureks jagada.
  Alasti kolonel meenutas sportlikku meest, ainult et liiga peenike piht ja kitsad puusad. Kahtlemata härrasmees, nägus, kuid tema liiga lopsakas soengus oli midagi naiselikku, kuldsed juuksed ja tüdrukunägu sile ilma ühegi karvata. Nii et inimlikust vaatenurgast oli päkapikk vaieldav. Programmeerijatüdruk Veronica aga meeldis talle. Naissõdalane, kes lõi välja ja jättis frikadelliga võitlejalt suitsusaba, küsis hingeldades, paljaste varvastega klaviatuuril trummeldades:
  - Kas see kallis noormees põletatakse?
  Käskiv tüdruk naeris.
  - Ta pole aastatepikkune noormees (lihtsalt päkapikud näevad kõik välja nagu teismelised) ja tuli on liiga primitiivne. Nad leiavad parema ja tõhusama piinamise.
  - See kogemus võib meile kasulik olla! - Küborg Pinocchio ütles. - Kunst oskuses ülekuulamist läbi viia, türanni jaoks kõige vajalikum.
  Vastuseks avaldas Veronica naeratades, saates enne seda veel ühe šokolaaditahvliga võitleja hävitamispilve:
  - Vastik on piinata, seda on vaja üle kuulata!
  Kolonel püüdis säilitada meelerahu, kuid samal ajal värises kergelt. Peas kubisesid ilmselt mõtted, et kuidas mitte midagi ära anda, aga samas päästa kallis elu.
  Hüpermarssal esitas talle küsimuse:
  - Millised on teie komando plaanid?
  Elf vang vastas:
  "Ma olen lihtne kolonel ja ma ei tea rohkem, kui peaksin teadma." Viimasel hetkel antakse meile käsud ja minu kosmoselaev liigub vastavalt saadud käsule.
  Hüpermarssal tõstis pea:
  - Jah, tuleb välja, et sa oled ka tark. Sa tead, kuidas välja tulla. Aga see ei aita sind üldse. Rääkige mulle, kuidas teie tähelaevad nii silmapilkselt ilmuvad ja kaovad.
  Päkapikk pingestus ja rääkis nõrga häälega:
  - Ma ei tea tehnilisi üksikasju, kuna ma ei ole hariduselt füüsik. Tegelikult ma ei vaja seda. Olen sõjamasina hammasratas, annan lihtsalt käsu ja saan käsu ning tähelaev hüppab hetkega teise kosmosepunkti.
  Siin kilkas üks tüdruk, sultan peas:
  Aga inerts?
  Kolonel vastas väriseva häälega:
  - Isegi teie laevadel kustutab selle antigrav .
  Tüdruk naeris ja ütles silmnähtavalt rõõmsalt:
  - Kõik on selge, seda parem, alustame piinamist. Kutsu Ultra Executioner .
  Saali lendas suur paljude kombitsatega robot, kellele järgnes vastik ja väga paksu ninaga trall. Oli näha, kuidas ta oma lühikeste jalgadega laisalt kõndis.
  - Olen teie teenistuses, kosmohiiglane !
  - Kui näete seda " päkapikku ", proovige tema peal nanotehnoloogiat.
  Nägi välja rohkem metssiga kui kiskja, lakkus suure ninaga veidrik paksu rohelisi huuli ja susises:
  - Rõõmuga.
  Troll võttis puldi välja ja hakkas robotile märke tegema. See liikus, kombitsad tõusid vastu päkapiku otsaesist, kaela, pahkluude ja randmeid.
  - Ära unusta ka tema juukseid! Need on nii lopsakad ja saadavad uskumatu valusignaali.
  - Ja saabki! - troll irvitas süngelt.
  Roboti kombitsatest lendasid välja roosakad kiired, need tungisid päkapiku erinevatesse kehaosadesse. Ta rippus seal, kummardus, jõuväli ei lasknud tal liikuda, ei liigutanud isegi tolli. Sellest hoolimata, kuigi kiired temasse tungisid, ei tundnud nägus mees valu.
  Victoria jätkas võitlust. Siin on veel üks vaenlane. Antud juhul oli tegemist kahekohalise pulgakommide ja pulgakommidega võitlejaga. Ja need maiustused murenesid ka väikesteks tükkideks.
  Ent teise ajuosaga elektroonikaga pumbatud programmeerijatüdruk jälgis mängu teisi osi.
  - Ja mis on piinamise olemus? - küsis Veronica teist manöövrit sooritades. - See põletab teda nagu laserid.
  Programmiülem raputas pead.
  - Ei! Mikrorobotid sisenesid kehasse. Nüüd ühinevad nad keha erinevate organitega, peamiselt nendega, millel on palju närvilõpmeid, ja hakkavad saatma valuimpulsse. Ja mõned väikesed kiibid mõjutavad otse aju, intensiivistades õudusunenägusid. See tähendab, et sellest saab õudusunenäo kvintessents.
  Kaugele jumalate tütrele, kes tegi keerulisi manöövreid, lükkas maha teise auto ja seekord koos paari orkiga, jäi midagi osaliselt meelde. Tema teadmised on peaaegu lõputud, kuid piiratud, ehkki nanotehnoloogia poolt pumbatud , kuid siiski inimkeha. Ja sõdalane-programmeerija pomises:
  - Pisikesed arvutid!
  Tüdrukukomandör kinnitas:
  - Kujutage ette, et teie kehas roomavad sipelgad, mis on võimelised valulikku hapet vabastama. Ainult sel juhul läheb asi hullemaks.
  Troll lülitas sisse hologrammi, tema ette ilmus lihaselise, sileda, karvutu, pargitud poisikese nahaga keha kolmemõõtmeline projektsioon.
  - See on kõik, mu pisike! - liialdatult suhkrune ütles troll. Hakkame teie valuga toime tulema. Alustame tuhandest protsendist. - konksus sõrm kõndis üle skanneri.
  Tüdruk sultaniga kilkas:
  - Nii armsat pisikest on tore piinata!
  Päkapikk tegi grimassi, ta hakkas tõmblema. Ta hakkas isegi veidi vingerdama.
  - See ei valuta veel, aga nüüd hakkab valutama, suurendame neerude koormust, teil on neid kolm. - ütles troll pilkavalt.
  Pärast seda päkapikkpolkovniku nägu väändus ja ta oigas valjult.
  - Oh! Aga ma alles alustasin. Kuidas oleks maksa palpeerimisega?
  Värv hologrammil muutus tumedamaks, päkapikk tõmbles, püüdes kätega kõhust kinni haarata. Nähtamatud sidemed hoidsid teda kindlalt.
  Troll naeratas rahulolevalt:
  - Ja nüüd kõht, neid on ka kaks, nii et valu on kahekordne.
  Päkapiku oli kahju vaadata, ta oigas aina kõvemini.
  - Ja nüüd süda, neid on ka kaks, need päkapikud on kokkuhoidev rahvas.
  Veronica nägi seda kakluse ajal. Ta tulistas äsja ühe võitleja alla teise osa mürki Java sigarettide kujul ja pani need põlema nagu tõrvik. Kuid nägusa nooruki piinamise vaade oli talle ebameeldiv.
  Veronica pöördus ära.
  - Ma ei taha seda näha.
  "Ma arvan ka, et piinamises pole midagi huvitavat." - Küborg Pinocchio nõustus.
  "Nüüd praadime aju..." Troll alustas ja tema pilt katkes, peaaegu kohe ilmus kosmos. Näidati, kuidas skafandrites lendavad nõiad viisid läbi rituaali sisaliku peal.
  Ja nüüd kasvab roomaja suurus kiiresti ja tal on tiivad. Ja pea hakkab alguses kaheks jagunema. Kõigepealt kaks pead, siis kasvab kolmas. Tundub, et see on täispuhutav mänguasi, see võtab nii kiiresti suurust. Samas hirmutab see kõiki.
  - See on draakon! - Ütles, jätkates põlemist, seekord auto alkoholipudeliga, imetledes paljajalu kaunitari Veronika - Ja tohutu nagu ülilahingulaev. Ja kus seda näha saab?
  Pinocchio-cyborg, kes jätkas vaenlaste torkamist, eelkõige terve paadi koos rosinatega šokolaadikommidega maha löömist, urises ja vastas:
  - Lainete loitsud, hüperplasma jõud ja maagia sünnitavad selliseid koletisi. Saate sellest aru! Seda on võimatu jõuda!
  Programmeerija tüdruk Veronica hõõrus oma templeid ja ütles imetlusega ja teesklematult:
  - Olen viimastel tundidel nii palju imelisi asju näinud, et pea käib ringi.
  Nagu vurr pöörleb, heliseb " drakosha ".
  Tõepoolest, draakoni suust lendas välja tuliselt sillerdav mull. Ta pöördus. Kolossaalne koletis pani suu kinni, pall lendas tagasi.
  Veronica sõitis kahe kolapudeliga vastu autot, mis samuti smaragdisädemeid pritsides kihutas ja vilistas. Võlurid sosistasid. Draakon jätkas oma käppade liigutamist.
  Talle järgnes karvane nõid, ilmselt mitte rofošeki rassist. Ta kandis endaga kaasas tohutut ämbrit. Ta käivitas neli kätt, mis heitsid meislitud figuurid tseremooniata vaakumisse. Nad liikusid ja lühikese aja pärast hakkasid väed kasvama.
  Need nägid ultramoodsate tähelaevade taustal välja äärmiselt ebatavalised. Kujutage ette tüüpilist keskaega, sarvedega heeroldeid, nad puhusid neid. Terasjooned sirgusid. Tekkima hakkasid ka dinosaurused. Mitte sama, mis maa peal, kuid ometi on erinevate planeetide fauna erinevus märkimisväärne, kuid mitte vähem hirmutav. Seal olid ka piiramistornid, võimsad ballistad, ehitud katapuldid.
  Veronica, vaadates seda hämmastavat vaatepilti, hüüatas:
  - Vau , kuidas see saab olla!
  Küborg Pinocchio vastas:
  - See on pikk lugu! Täpsemalt on hüpernetis absoluutselt kõik võimalik . Täpselt nagu arvutimängus!
  Programmeerija tüdruk noogutas, lükkas teise auto alla ja ütles:
  - Mäng ei tohi toimuda reeglite järgi,
  Soovime teile ei kohevust ega sulgi,
  Ja meelelahutust jätkub hommikuni -
  Murrame fraerast läbi!
  Kuigi armee liikus vaakumis, tundusid sõdalased koos hobuste ja ükssarvikutega kõndivat kindlal pinnal. Kuulda oli isegi vaakumi värinat ja gravitatsiooniväljade kriginat.
  
  GULLIVER JA TÜDRUKUTE ARMEE
  MÄRKUS
  Ja nüüd kamandab vapper ja jäljendamatu Gulliver koos vikontsiga tervet paljajalu ja glamuursete tüdrukute armeed. Ja nad teevad tõelisi ja ainulaadseid imesid. Karvased orkid saavad lüüasaamise järel lüüa.
  . PEATÜKK #1
  Gulliver, see igavene poiss ja tema poistemeeskond, peatati taas, kui päike silmapiiri taha peitus, puhkama. Alguses sõid nad üsna isukalt. Kuigi toit oli lihtne. Ja nad läksid magama.
  Noored väsinud kehad aitasid kaasa sellele, et uni tuli väga kiiresti.
  Ja Gulliver nägi midagi uut ja ilusat;
  Väga ilusad tüdrukud liikusid üle põllu. Nad olid noored, saledad, pikad ja lihaselised. Terve armee tüdrukuid, kes sädelevad palja, roosa, graatsilise kontsakõveraga.
  Ainult tüdrukute rinnad on kaetud õhukeste soomusplaatidega, puusadel vaevumärgatavad aluspüksid, nagu viigilehed.
  Ja samal ajal on neil kõrged rinnad, luksuslikud puusad ja õhuke vöökoht. Ja kaunitaride kõhulihased tunduvad olevat vooderdatud šokolaadiplaatidega.
  Väga ilusad tüdrukud, kellel on lihaseid ja graatsiat. Ja juuksed lehvivad tuules nagu mitmevärvilised bännerid.
  Nad on relvastatud - mõned mõõkadega, mõned vibudega ja paljud tüdrukud nooleviskega. Nad on peaaegu alasti ja samal ajal nii naiselikud, kurvikad ning ühtaegu võimsad ja saledad.
  Tüdrukute lõuad on julged ja nende graatsilisus on ainulaadne, kui nad teevad kiire sammu paljaste jalgadega.
  Gulliver isegi vilistas:
  - See on lahe! No naised!
  Ta ise jääb umbes kaheteistkümneaastaseks poisiks, kellel on ainult lühikesed püksid, kuid tugevate ja silmapaistvate lihastega. Ja väga ilus oma alasti torsoga - laps Herakles.
  Ja tüdrukute ümber on ka ilusad ja lihaselised, väga seksikate ja ilmekate figuuridega.
  Maalitud kaunitaridega jalavägi liigub edasi.
  Ja ratsavägi tormab tagant: ka peaaegu täiesti alasti tüdrukud, ainult hobuse seljas, ja nooblikamad isikud ükssarvikutel. Jah, kaunitaride hulgas on komandörid. Ja neil tüdrukutel on kätel ja jalgadel plaatinast, hõbedast, kullast ja vääriskividega naastud käevõrud.
  Täpsemalt randmetel ja pahkluudel. Neil on ka hinnalised prossid juustes ja teemantkõrvarõngad kõrvades. Kui suurepärane see kõik välja näeb.
  Kõik tüdrukud on täiskasvanud. Ainult juba tuttav vikonts koos Gulliveriga näeb välja nagu laps.
  Kuid teisest küljest on tal peas kroon, mis sädeleb kividest nagu tähed. Ja paljajalu poiss Gulliver tundis oma peas kuninglikku krooni. Isegi kui tal on jalas ainult lühikesed püksid ja tropis ripub saabel küljes.
  Aga siis, milline saber - kõik on täis nii eredaid juveele, et isegi teemandid annavad sellele järele.
  Muidugi, Gulliver on ainus mees kogu selles armees. Pealegi, kui üsna laps, siis ainult väga tugev, kergendatud lihastega.
  Ja sõdalased marsivad nii ja nende alasti vasikad, mille veenid on kuldse oliivikoore all, virvendavad.
  No muidugi, kuidas mitte laulda, kaunitarid;
  Toredad tüdrukud võitlevad Elfia eest,
  Nad on väga uhked ja Svarogi pojad ....
  Meie ilu tabab kuulipildujaga nii tabavalt,
  Saatana teenijad ei suuda meid murda!
  
  Võitlesime vapralt, võitlesime orksismi vastu,
  Võitkem kurja Orkmachti, kuigi vaenlane on tugev...
  Usun, et varsti näeme kommunismi,
  Kuldne lehestik, vahtrapuust särav!
  
  Meie riiki pole paremat, kommunism on ilusam,
  Nii et meie isamaa õitseb säravalt ...
  Kerge tiivaline õnn tuleb planeedile,
  Ja unistus paremast elust täitub peagi!
  
  Uskuge, et meie Elfiast saab suur õnn,
  Maria hakkab valitsema, Lada jumalate ema...
  Peatame metsiku põrguliku orkmaati rünnaku,
  Ja pole vaja täiendavaid ja päheõpitud sõnu!
  
  Vaenlane ei saa tüdrukute südant välja rebida,
  Meie, võitlejad, teritasime teravat, raevukat mõõka...
  Kaunitaride hääl tunneb kutset väga hästi,
  Ja me saame orkshistide hordid maha lõigata!
  
  Tea, et me , päkapikud, ei anna kunagi alla,
  Paneme kõik orkistid maha kõige teravama teraga...
  Las meie tüdrukute näod säravad kullaga,
  Ja lööme orkshist rusikaga näkku!
  
  Paljajalu tüdruk tormab läbi karmide lumehangede,
  Kuulipildujast kritseldab ta aktiivselt piksemürinat ...
  Kõik, mida sa orkid tegema pead, on ennast uputada,
  Sest Isamaa on monoliitne kindlus!
  
  Me purustame orkid, kuigi neil on maailma võim,
  Onu Pham otsustas selles lahingus Fritziga kaasa mängida.
  Nad tegid endale Adolfist iidoli,
  Ja nüüd on tal nende vastu hiilgav tüdrukute armee!
  
  päkapiima lahingus ,
  Nad purustavad orkistid isegi ebavõrdses võitluses...
  Hõbedast tüdruku hääl on nii kõlav,
  Ilu ei alistu Orclerule - Saatanale!
  
  Meie osa päkapikkude valgusest on lakkamatult võita,
  Kuigi orkshist armada numbrit ei tea...
  Ja me lõime lahedale Orkdolfile kõvasti vastu lõualuu,
  Elfskva alistus rünnakule !
  
  Juba on lumehanged ja tüdrukud on paljajalu,
  Paljas konts vilgub nagu jänku jälg...
   Päkapikud on lahingus nii hoogsad,
  Uskuge mind, vaenlane ei näe koitu!
  
  Ärge andke lahingus orkidele armu,
  Nende armee on palavuses, nagu kurat põleb...
  Me saame auhindu Elphisuse käest ,
  Saab olema väga äge, päkapikutüdrukud karu!
  
  Kui meil on vaja ümber pöörata, on kõik mäed lumega kaetud,
  Ja seiskem valguse universumis, paradiisi-elfinismis...
  Õnneks tulistati meid Aurora relvadest,
  Ja julm orksism visati põrgusse!
  
  Elfingrad ei andnud alla, me seisime selle all,
  Kuigi hord murdis terasest ja põrgust välja...
  Tüdrukud, viskavad palja jalaga granaati,
  päkapikkudel on ainult üks kodumaa !
  
  Usun, et oleme Orklinis, isegi kui see on raske,
  Orkshistidel on "Pantrid", "Tiigrid", "Lõvid", " Orkdinand "!
  Tüdruk tõmbas keti õlgadele,
  Sest päkapikud on lahingus äge talent!
  
  Noore tüdruku süda on antud Elphisusele ,
  Elfnin ja Fthalin elavad samuti kirglikus usus...
  Et poleks enam osavaid kahtlusi,
  Ütleme kindlalt ja kindlalt, et Orkdolf on kaputt!
  
  Purustame draakoni presidendi mõõkadega,
  Ja me hävitame tema jõugu sajandeid ...
  Tallame jalgadega tüdrukute hordi orkismi ,
  Valgus täitub, püha unistus!
  
  Andke inimestele vabadus, nende mõtted ja tunded,
  Nii et täht säraks nagu elfinismi päike ...
  Sest meil on nii paks puder võiga,
  Meie õe igavene noorus saab igaveseks meieks!
  
  Siin tuleb valgus, isamaa sädeleb ...
  Isamaa on meie jaoks au sees sajandeid ...
  Me seisame tipus, sa usud elfismi,
  Päkapiku vaimu jõud, tea võitlejat, on suur!
  
  Siin on Elfiya valmis muutuma lahkemaks ja ilusamaks,
  Ja aidake kogu maailmal minna paradiisi õnnele...
  Oleme võimelised vallutama universumi isegi servad,
  Universum ilma servata jõudude õnnele, mida tuua!
  
  Kuid kurja orki kanna all ei ole päkapikke,
  Sest tal on tõeline lahingutalent ...
  Meie tüdrukute tantsus selle kellavärgi järgi,
  Mida kaunitar saab, uskuge ükskõik millist tulemust!
  
  Varsti saabub kiirgava päikese ajastu,
  Kui isamaa au õitseb...
  Meie armee võitleb kuulsalt põrguliku orkmaatiga ,
  Ja ta suudab kurjade orkide hordi minema pühkida!
  
  Tere, Püha Lada, meie Jumalaema,
  Sa sünnitasid Peruni ja sajandeid Yarili ...
  Lootusetu puder ei saa usku,
  Kui kulutad palju, ei hoia sa sõnu tagasi!
  
  Kõige tähtsam valitseja on Elfin Suur,
  Talle pärandas Elnin targeima tee Eedeni...
  Kuna Elfisif on valguse isand,
  Ja mingil hetkel ideaalne võitlejatele!
  
  Orkshistid ei suuda isamaad petta,
  Ja ära lõigatud Elfgist , Elfbeery Elfsquast ...
  Usun, et see jääb elama - päkapikud valgustavad elfinismi all,
  Ja Orkdolphi jõud - ma kustutan tüdruku!
  
  Varsti tuleb võit, see on tõsi nagu päike,
  Varsti on sära, nagu kvasari kiired ...
  Ja uskuge päkapikke, elfinism areneb,
  No kui sa mind ei usu, siis ole parem vait!
  
  Elfinismiteadus äratab surnud peagi ellu,
  Tema tarkus on piiritu, sama suur kui kvasar...
  Võidame orksiste oma hea vaimuga,
  Ärgem andkem järele kuldse koti kiusatusele!
  
  Noh, ühesõnaga see läheb üle, see on kuradi aeg
  Meie, punases Okrlinis olevad tüdrukud siseneme ...
  Ja meie piiritu koorem saab otsa,
  Sest me võtame oma õnne võitlusega!
  Tüdrukud, kui nad laulavad, siis kogu südamest. Gulliver, kuigi kehalt poisike, on siiski mees ja imetleb neid väga.
  Need on tõesti lahedad tüdrukud.
  Poisi kapten laulis:
  Meie Elfias on naisi,
  Miks nad nalja pärast lennukiga lendavad...
  Mis on ilusam kui kõik universumis,
  Tapa vastane naljaga pooleks!
  
  Nad on sündinud võitma
  Päkapiku ülistamiseks sajandeid...
  Lõppude lõpuks, meie vanaisad
  Nende jaoks pandi kohe kokku sõjavägi!
  Ja poiss, trampiv, paljajalu, lapselik, päevitunud, tugevate jalgadega vilistas.
  Ja tema helist kukkus koonus ja tabas tüdrukut otse palja roosa talla pihta.
  Ta naeris ja vastas:
  näpistasin ilusat sõrme,
  Nagu põleks tules
  Mind ootab vägev poiss,
  Kuldsel hobusel!
  Gulliver pilgutas tüdrukule silma ja märkis:
  - Noh, kui aus olla,
  Mul on lapsepõlvest peale kohutavalt halb olnud!
  Talle meeldis tüdrukuid nuiaga peksta,
  Käi oma vanematele närvidele!
  Ja kaptenpoiss võttis ja näitas oma pikka keelt.
  Viskontessi tüdruk siristas:
  - Noh, sa annad! Sa kirjutad suurepäraselt!
  Gulliver märkis:
  - Ma kirjutan mõnikord hästi - jah!
  Ja pilgutas oma partnerile silma. Igal juhul on ta väga muserdava löögi saanud poiss.
  Ja tüdrukud liiguvad eesmärgiga kakelda ning nende tuju on muutunud äärmiselt võitluslikuks ja agressiivseks.
  Sõdalane poiss laulis:
  Kuigi Jumal keelas duellid,
  Kuid ma tunnen mõõga annet ...
  Ma võitlen seitse korda nädalas
  Kuigi ma pole kahevõitleja!
  Kuigi ma pole kahevõitleja!
  Vikonts laulis vastuseks:
  Olen tüdruk, mul on selgelt vaated,
  Ja võitluses näitas kõrgeimat klassi!
  Kuid kõik nutsid pahameelest -
  Miks ta tüdrukuna sündis!
  Naissõdalased jätkasid marssimist, nende sihvakas lihaseline keha lihaseid painutades. Need on tõesti naissoost tüdrukud.
  Gulliver küsis oma vikontessi partnerilt:
  Kuhu me oma väed juhime?
  Tüdruk itsitas ja vastas:
  - Me juhime kuhugi! Ja see lahing saab meie jaoks väga otsustavaks!
  Poisi kapten märkis:
  - Kui ma sattusin maailma, kus inimeste asemel olid kõige intelligentsemad olendid, hobused, siis... mõtlesin, et miski ei saaks olla imelisem. Siis aga selgus, et on ka igavesed lapsed. Ja mitte nii loll!
  Tüdruk vaidles vastu
  - Saaksime tehnoloogiliselt paremini areneda. Aga näete, et stiimulit pole. Pealegi tuua meie kaunisse harmoonilisse maailma ka püssirohtu ja relvi ja kahureid ja võib-olla midagi hullemat!
  Gulliver viske järgi:
  - Jah, see võib olla hullem! Ja nii on teil idüll. Ja isegi kui hammas välja lööb, kasvab siia paari tunniga uus.
  Vikonts noogutas ja säutsus:
  Ma tahan, et mu lapsepõlv ei lõpeks kunagi
  Nii et see tormab mulle järele ...
  Teadmata aastaid!
  Teadmata, et pole probleeme!
  Poisikapten noogutas naeratades.
  Jah, see on ilmselt suurepärane...
  Tüdrukud, kes marssisid, ja paljud tuhanded neist võtsid ja laulsid kooris:
  Vihm üle taeva paiskas tähekilde laiali,
  Valmistasime Orcschismi jaoks teritatud vaia !
  Tankid "Tiigrid" on lihtsalt prügi - räpane kirbuturg,
  Wehrmacht ootab korraga raevukat möllu!
  Wehrmacht ootab korraga raevukat möllu!
  
  Meie seltsimees Elfin juht on miljonite jõud,
  Tal on rusikas, käes graniidist kuulipilduja!
  Me suudame võita - rati Soodomast,
  Meie tugevus on monoliit - õnneks Maal!
  Meie tugevus on monoliit - õnneks Maal!
  
  Meie erakonnal pole tähtsamatki teha,
  Kuidas päästa rahvas, kodumaa hea!
  Febbels on deemonlik jama,
  Ja võit tuleb, uskuge mind, kõigist kuraditest hoolimata!
  Ja võit tuleb, uskuge mind, kõigist kuraditest hoolimata!
  
  Tea päkapikkude ilu - valgus on kuulus oma jõu poolest,
  Tal on raske blond palmik!
  Ja lahingutes orkstidega saavad noored kuulsaks,
  Tõusnud ärkab ellu, Valgusriik!
  Tõusnud ärkab ellu, Valgusriik!
  
  Ärge laske Orkleril - päkapikkudele nina pista,
  Vuntsitud mees arvab, et ta on lahe jumal!
  Marsime mööda Orklinskaja tänavat,
  Ei, see, kes on hingelt puhas, ei saa orjaks!
  Ei, see, kes on hingelt puhas, ei saa orjaks!
  
  Meie lipp on punane, raevuka vere värv,
  Juba paistab, et päike valgustab Orkstag'i !
  Meie kallitele lastele pole suuremeelsemat kingitust,
  Kui süda on julge ja hirmust muserdatud!
  Kui süda on julge ja hirmust muserdatud!
  See on väga inspireeriv laul. Ja tüdrukute taga olid võimsate mürsulaengutega katapuldid ja ballistad. Ja see oli äärmiselt surmav jõud. Ja tüdrukud tembeldasid ka oma väga võrgutavaid ja tugevaid jalgu.
  Gulliver esitas oma partnerile täiesti loomuliku küsimuse:
  - Miks pole sõdalaste seas mehi?
  Vikonts naeris vastuseks ja märkis:
  - Ja siis on sõjaväkke mehi vaja? Nad on haisvad ja ebameeldivad vaadata. Poisid pole midagi, aga täiskasvanud mehed ja eriti vanad mehed on lihtsalt vastikud!
  Gulliver märkis loogiliselt:
  - Vanus aga ei hellita mitte ainult mehi, vaid ka naisi!
  Vikonts noogutas nõustuvalt.
  - See on õige! Kuid ikkagi kaotavad naised oma atraktiivsuse, kui nad näevad välja vanemad kui kolmkümmend viis ja mehed, kui nad näevad välja vanemad kui viisteist! Siin on märkimisväärne erinevus!
  Kapten märkis:
  - Mulle meeldib teismeliste poiste ilu laternale! Peaasi, et naised on ilusad, ja mis kõige tähtsam, südamlikud ja targad!
  Tüdruk naeris ja vastas:
  - See on õige! Ilu on muidugi hea ja isegi ilus, aga ka mõistus loeb!
  Gulliver laulis:
  Aga miks,
  Mõttes on võimatu elada!
  Aga miks,
  Sa ei saa kedagi usaldada!
  Aga miks,
  Ma olen esimese klassi õpilane!
  Aga miks,
  Ma räägin koguaeg lolli juttu!
  Aga miks,
  Elu ei õpeta meile midagi!
  Aga miks,
  Inimesed on lollid, ma ei saa aru!
  Aga miks!
  Aga miks!
  Viskontessi tüdruk vastas enesekindlalt:
  - Kapsapea!
  Esimesele, isegi väikesele orkide salgale, komistasid kaunid sõjatüdrukud. Kaunitarid jäid kohe seisma. Nende paljad peiteldatud jalad hakkasid vibunööre tõmbama ja ambde trumme keerutama.
  Siin on väga armsad ja seksikad bikiinides tüdrukud, kes võitlevad praktiliselt ilma riieteta ja pean ütlema, et nad on lihtsalt armsad. Ja kui mehed neid näevad, laskuvad nad kindlasti põlvili ning suudlevad suure kuumuse ja põnevusega nende paljaid, roosasid, veidi karestunud taldu, kuid see muudab nad veelgi atraktiivsemaks ja ahvatlevalt tüdrukute terve ja tugeva keha aroomi järgi lõhnavaks.
  Nii lendasid nooled ja ambpoldid kõrges kaares ja torkasid orke, torkades neid nooltega, nagu nõeltega siil. Ja see nägi väga muljetavaldav välja.
  Ja need tüdrukud siin on lihtsalt suurepärased ja ainulaadsed võlud ning nende lihased on väga tugevad ja samal ajal näevad nad ilusad välja.
  Ja nii hävitati esimene orkide salk ja uhked tüdrukud ei saanud isegi kriimustust.
  Gulliver - see igavene poiss trampis paljajalu ja laulis:
  - Te, tüdrukud, olete suurepärased,
  Lihtsalt supermehed...
  Istutame kurke
  Ja mõõtu teadmata!
  Viskontss pilgutas oma kolleegile ja kilkas:
  - Sinu leping, mu kapten,
  Näete, et see laguneb tükkideks ...
  Mine minema poiss, sa oled väga purjus
  Ja siis jooksed kokku, vaatad, jooksed sisse!
  Tüdrukud marssisid, tembeldades oma graatsilisi, päikesest pruunistunud ja ebatavaliselt võrgutavaid jalgu.
  Ja iga kaunitari rinnad on lihtsalt armsad. No nagu selliste tüdrukutega, aga mitte flirtida.
  Gulliver vaatas vikontessi tüdrukut, kes tema kõrval kõndis ja märkas:
  Oleksid täiskasvanuna parem!
  Tüdruk naeris ja vastas:
  - Mis oli taga, vaadake ringi,
  Tunne end lapsena, ära häbene
  Ma aitan, et palju aastaid lendas mööda, jooksis,
  Naerata Gulliver, naerata!
  Poisskapten pilgutas silma tüdrukule, kes vaatamata oma õilsale päritolule oma paljaid graatsilisi jalgu tee teravatel kividel trampis.
  Ja muidugi nägi ta välja - natuke lahe. Nii rikkalikult ja elegantselt riides ning tüdruku jalad on paljad, nagu oleks ta kerjus.
  Kuid Gulliver märkis:
  - Lapse jaoks oled sa hämmastav!
  Viskontss trampis juba mitmendat korda paljajalu ja urises:
  - Sinu komplimendid, lühikeste pükstega poiss, pole midagi väärt! Nii et ma ei saa sellest konkreetset raha!
  Väike poiss noogutas.
  - Kahjuks! Kõigil on probleeme rahaga!
  Tüdruk kriuksus nördinult ning tema paljas ümar kand võttis ja purustas kivikese, lüües seda sellise jõuga. On isegi üllatav, et lapses ja isegi õiglases soos võib olla nii palju jõudu. See on ilu - suurepärane!
  Ja vikonts kilkas:
  - Laula lille, ära häbene!
  Gulliver küsis näilise üllatusega:
  - Millest laulda?
  Tüdruk teatas resoluutselt, veel kord vihaselt oma paljast pargitud jalga, mis oli pikast paljajalu kõndimisest veidi karastunud:
  - Armastusest muidugi! Millest veel laulda!
  Poiss-kapten noogutas ja laulis ilmse mõnuga, lauldes oma heliseval poisiliku häälega:
  Mu kujutlusvõime tabas
  Kõik muutus helgeks, justkui oktoobris!
  Ja me panime kahvli kurja deemoni külgedesse,
  Ja see saab olema maa peal nii ilus!
  
  Sellised tähed meie universumis -
  Mõned on rubiinid ja teised teemandid!
  Kogume austust õelatelt -
  Löök nagu haamriga ja mitte kulmu, vaid silma!
  
  Vaateaknad, kus kvasarid
  Särav hipodroom sädeleb!
  Mu hinges on haigutavad haavad -
  Nagu oleks selles olnud suur pogromm!
  
  Curd nagu komeedi lokid,
  Lambad säravad - piimatee särab!
  Lauldud surematute tegude kohta,
  Olgu Frus igavesti hiilguses!
  
  Mida saab kurb inimene teha?
  Laske sinistest silmadest pisar välja ...
  Kui kõik ümberringi on hall, on see vastik,
  Kui ootad lootusega juunikuu äikesetormi.
  
  Sirutage oma õnnetud huuled naeratades -
  Saage aru, et maailm ei ole marjad metsas.
  Tüdruk paljastab sulle kohe hambad,
  Selles täidate mõistliku unistuse!
  Nii võttis noor sõdalane selle ja laulis. Ja see nägi ülimalt ilus ja rohkem kui lahe välja.
  Vikonts märkis:
  - Sa oskad hästi laulda! Kuid kas olete võimeline looma midagi tõsisemat?
  Gulliver ütles alandlikul toonil:
  - Mis võiks olla tõsisem kui laulud?
  Tüdruk ajas keele välja ja vastas:
  - Midagi, mis toob rõõmu ja pluss isegi tervist!
  Poiss-kapten hüppas üles-alla nagu jänes ja laulis:
  Sa oled mu suur kodumaa,
  Tsunami sõjad viskasid vägivaldselt -
  Lõppude lõpuks on armee võimas perekond,
  Heitkem kurjus selle pjedestaalilt alla Gehennasse!
  
  Milline taevalik kiirgav valgus,
  Tuleb Isamaa sõdurite südamest.
  Olgu rüütlite saavutus ülistatud,
  Me ei kahetse, me usume elu!
  
  Vaenlane sai suure kingituse,
  Ja tal on palju erinevaid relvi ...
  Siin tuleb, kujutage ette sellist hetke
  Tšernobogi raev vallandas vägivaldselt välja !
  
  Nii selgus, mu rüütlid,
  Särav kodumaa kannatab!
  Aruandes läks ainult üks null,
  Ja põrgulik Kain triumfeerib taas!
  
  Orkhism on tugev, möirgav hord,
  Kuid ärge suruge saksi põlvili!
  Lõppude lõpuks, meiega Elfin tark igavesti -
  Ja õiglane teoreetik Fenin!
  
  Me juhime Wehrmachti - ma tean purustada,
  Ja ükskõik kuidas see draakon kaval polnud ...
  Me lõikame tema mõõkadega,
  Olen isamaale ja daamile pühendunud rüütel!
  
  Las vägev väärikus olla
  Et jõuda Orklini piiridesse!
  Me saame isade vägitegude vääriliseks,
  Lõppude lõpuks on meie armee lahingutes võitmatu!
  
  Kui me tuleme ja realiseerime unistuse
  Püha põhjus - kommunismi põhjus!
  Ma lasen tüdruku vahekäiku alla,
  Järglastele lipukiri: au, altruism!
  Nii laulis sõdalane Gulliver vapralt ja tundega. Ja tüdrukud, kes nendega kaasa kõndisid, plaksutasid käsi. Ja mõned isegi hüppasid ja pritsisid hüppesse, kui neid paljajalu tabati. Mis oli äärmiselt lahe ja suures plaanis.
  Gulliver küsis oma partnerilt:
  - Kas ma laulsin hästi?
  Ta vastas rõõmsa pilguga:
  - Ööbik voldib teie tausta vastu! Kui aga näiteks härg möirgab, eriti kui ta on elusalt röstitud, siis on see veelgi lahedam ja mastaapsem!
  Gulliver laulis:
  Me pole lihtsalt hamstrid
  Ja sarvedega pullid!
  Me hävitasime kõik lehmad
  Ja me rebime hundid korraga laiali!
  . 2. PEATÜKK
  Nii läks sõjavägi edasi. Üle taeva lendas tohutu liblikas, keda kolme pea olemasolu tõttu võis isegi draakoniga segi ajada.
  Ja tema tiivad särasid kõigis kevadise vikerkaarevärvides. Jah, see oli võluv beib.
  Gulliver laulis mõnuga:
  Liblika tiivad
  Nii head olid...
  Kaotasin rahu
  Ja ta ütles südamest!
  Vikonts siristas naeratades:
  - Lõpetage lärmamine ja vaidlemine,
  Selline maja või mitte selline...
  Peaksime vähemalt aida ehitama,
  Sellest, mis on käepärast!
  Ja igavesed lapsed võtavad selle vastu ja naeravad, paljastades oma väga ilusad ja suured hambad üle oma vanuse.
  Gulliver küsis vikontselt:
  "Miks me üldse telkima läheme?" Meie ainult lihvime ja laulame igasugust jama!
  Tüdrukud on juba olemas ja neid oli tuhandeid paljajalu ja päevitunud ning nad on kõik nii ilusad, võrgutavad ja lihaselised. Ja kui ma selle võtan ja laulan, tuleb see väga maitsev;
  Kuningas valitseb meie üle ustavalt,
  Dekreetide väljaandmine, teenistujate üle kohut mõistmine...
  Troon ei talu askeldamist ja haukumist,
  Ja mitte meetod ehmatuse alistamiseks!
  Siin aga katkes paljasjalgsete kaunitaride laul järsult. Ees ilmus terve hord arvukaid haisvaid ja kihvadega orke. Ja nad möirgasid, vehkisid nuiadega.
  Tüdrukud aga ei häbenenud ja asusid end kiiresti lahingurivistusesse ümber sättima.
  Ja Gulliver võttis selle ja laulis, trampides oma paljaid lapselikke jalgu;
  Olen rahu ja sõja pistrik
  Kõige säravama tähe all sündinud...
  Kodumaa ustavad pojad -
  Armastus - suurepärane, tõeline!
  
  Loome ilusa maailma,
  Milles on nüüd õnn...
  Laske keerubi päikesel särada,
  Püha, ülendatud Elfia!
  
  Me saavutame oma unistused
  Universumis ei saa olema ilusamat asja!
  Poiss tõstab mõõga ja sina,
  Olgu õnn teie koht!
  
  Ja ilu universumis
  Minu suurel Isamaal on aeg särada!
  Kuigi tüdruk jookseb paljajalu
  Uskuge mind, me elame varsti kommunismi all!
  
  Kõrgete mägede ilu majesteetlikkus,
  Ja kuldsed stepid koos lõhnava vaibaga!
  Pühime prügi universumist minema
  Uskuge mind, me ei kahetse oma elu!
  
  Ja kõik maailmas saab korda,
  Elfinism triumfeerib ju igal pool!
  Kes on südames peitli käes,
  Kes armastab kuulipildujat ja kuule!
  
  See, mida me teeme, jääb igaveseks
  Ehitame Marsil nalja tehes linnu!
  Suurbritannia võim on kohutavalt suur -
  maailma inimestele !
  
  Valav veri on külvamiseks,
  Millele kasvavad armastuse seemned!
  Olgu see allkuu all kõigile hea,
  Kui sa poleks lihtsalt papagoirüütel!
  Ja tüdrukud avasid uhkete laulude saatel orkide pihta tule nii vibude kui ka ambidega. Ja esimesed nooled tabasid orkide kauguselt. Ja ambpoldid osutusid üldse tapvaks.
  Tüdrukud, kuidas möirgada:
  - Oleme kõik iludused üks perekond,
  Puhastame universumi mädanemisest!
  Vajadusel rahustame kiiresti orke,
  Ja meie kohal hõljub raevukas keerub!
  Vikonts hüüdis:
  - Banzai!
  Kaugemalt tulnud sõdalased tabasid orke, keerutades paljaste varvastega ambseadmete trumme. Ja samal ajal ei unustanud nad haisvate, kaneeli- ja kihvadega karude pihta tulistades laulda;
  Minu maailm on sukeldunud pimedusse
  Surnud maastik ja külm udu.
  Ja ma olen tahes-tahtmata teie vaenlane
  Ja see roll, uskuge mind, pole magus!
  
  Võta minu pakkumine vastu
  Kirg sinu vastu räägib minus kõvasti.
  Sinu vastus ei tapa mind
  Ja teid mõistetakse surma!
  
  Maailm muutub,
  elu lõpeb
  Sa oled hukule määratud
  Ja teie riik!
  Valikud puuduvad
  Kera El Gilet
  Maailma, kus pimedus ja jää
  Avab sissepääsu!
  
  Päkapikuveri talismanil
  Konjunktsiooniööl Deimos heidab.
  Kurjus, kadedus, hirm ja pettus
  Ta toob sellesse maailma endaga kaasa.
  
  Sinu maailm on minu oma
  Mul on selle võti!
  Ma pakun teile igavest puhkust!
  
  Mida teie vaim loodab?
  Desmond ei saa sind päästa.
  Kus on mu kodu - tuli kustus
  Sinu soe maa kaitseb mu rahvast.
  
  Ma ütlen teile saladuse:
  Ühenduse ööl päkapikuveri
  Peaks amuleti määrima
  Ja maailma uksed avanevad.
  
  Maailm muutub,
  elu lõpeb
  Sa oled hukule määratud
  Ja teie riik!
  Valikud puuduvad
  Kera El Gilet
  Maailma, kus pimedus ja jää
  Avab sissepääsu!
  
  Päkapikuveri talismanil
  Konjunktsiooniööl Deimos heidab.
  Kurjus, kadedus, hirm ja pettus
  Ta toob sellesse maailma endaga kaasa.
  
  Sinu maailm on minu oma
  Mul on selle võti!
  Ma pakun teile igavest puhkust!
  
  Sa oled hull ja julm
  Kuid teie aeg hakkab otsa saama
  Sa ei hakka maailma valitsema
  Kurat sind, tume prohvet.
  Parem surm kui päästmine
  Kui olla esimene orjade seas.
  Sa tead mu otsust
  Minu vastus: "Igaveseks hukku!"
  
  Maailm muutub,
  elu lõpeb
  Sa oled hukule määratud
  Ja teie riik!
  Valikud puuduvad
  Kera El Gilet
  Maailma, kus pimedus ja jää
  Avab sissepääsu!
  
  Päkapikuveri talismanil
  Konjunktsiooniööl Deimos heidab.
  Kurjus, kadedus, hirm ja pettus
  Ta toob sellesse maailma endaga kaasa.
  
  Päkapikuveri talismanil
  Konjunktsiooniööl Deimos heidab.
  Kurjus, kadedus, hirm ja pettus
  Ta toob sellesse maailma endaga kaasa.
  
  Sinu maailm on minu oma
  Mul on selle võti!
  Ma pakun teile igavest puhkust!
  Nii laulsid tüdrukud, kes tunduvad olevat päkapikud, aga kuidagi rohkem nagu inimesed. Kas see on liiga ilus. Ja oma keha ja figuuriga väga lihaselised.
  Orkid ei suuda selliseid tüdrukuid peatada. Ja nad kohtusid karvaste ja haisvate karudega mõõkade, nuiade ja kirveste löökide saatel.
  Ja tüdrukud peksid ka alasti roosade kontsade abil orke lõuga.
  Ja nad viskasid ka paljaste varvastega mürgiseid surmavaid nõelu.
  Ja orkid langesid ja surid.
  Viskonts küsis Gulliverilt:
  Kas olete kunagi näinud nii elavat vastasseisu ilu ja inetuse vahel?
  Poisi kapten naeris ja vastas:
  - Muidugi mitte! See on hämmastav!
  Tüdruk noogutas ja ise viskas palja, tahutud jalaga surmava jõu ja väga hävitava granaadi. Ta lendas kaarega ja põrkas vastu orke, hajutades neid erinevatesse suundadesse.
  Gulliver kilkas:
  - Oled täiuslikkus, naeratusest žestini! Aga teate, jalgadega granaatide loopimine on lahe ja ebatavaline!
  Vikonts itsitas ja märkis:
  - Jah, mu jalad on armsad! Ja mu paljaid roosasid taldu suudlesid õilsad rüütlid. Eriti tore on, kui päkapikud seda teevad. Aga kui orkid lakuvad su kontsi, siis on see vastik!
  Seejärel võtsid tüdrukud selle kätte ja paljastasid oma helepunased rinnanibud, tõmmates rinnahoidjad ära. Ja kuidas nad sind võtavad ja mõrvarliku välguga peksavad. Ja orkid põlevad ning nende nahad suitsevad ja söetuvad. Ja need loomad möirgavad kohutavalt.
  Ja tüdrukud võtavad selle ja panevad oma paljad varbad suhu. Ja kuidas nad pahvivad. Kostab kõrvulukustav vile.Arvukad varesed, kes lehvivad ringi, nagu saaksid nuia pähe. Ja samal ajal on neil ka infarkt ja seedehäired. Ja nad kukuvad tummalt ja uimastatuna maha, rammides nokaga päid orkkarude pihta.
  Koletiste pealuud lõhenevad ja välja pritsib mürgist verd.
  Gulliver märkis üllatusega:
  - See on väga lahe ja hämmastav! Võime öelda - ülitäheline !
  Aadlitüdruk noogutas.
  - Jah, mu poiss! See on ääretult võluv! Kuid te ei tohiks ka jõude olla. Ja sa pead tabama orke tapja lainega!
  Gulliver vastas ohates ja kehitas oma lapsikuid, ehkki lihaselisi õlgu:
  - See pole tõesti lihtne ülesanne!
  Ja poiss viskas herne õhku ja hävitas. Ja ta lendas ja kuidas ta orke paugutas, sundides neid põlema ja kõrgemale õhku lendama. Ja keera sinna.
  Vikonts märkis:
  - Seekord viskasid hästi! Noh, võib-olla saate midagi muud näidata!
  Ja ilusad tüdrukud võtavad selle jälle sama sünkroonselt oma rubiininibudest välja ja löövad välguga kokku. Ja nabadest pulsarid. Ja need on nii hävitavad, et orke põletatakse elusalt ja hävitatakse tuhandete kaupa.
  Gulliver märkis, et viskas taas oma palja lapse jalaga plahvatusohtliku surmapaki:
  - Ütleme nii, et see on suurepärane!
  Vikonts märkis:
  - Nüüd on sul aeg laulda! Noh, ärgem olgem häbelikud, see aitab meid isegi palju.
  Gulliver noogutas ja laulis suure entusiasmiga;
  Oleme pioneerid - isamaa kangelased,
  Kes on sündinud novembri märgi all...
  Me ei kahetse päkapiku elu,
  Kuninga punase lipuga au!
  
  Me armastame ja teame, kuidas kõvasti võidelda,
  Orkshistid murdsid innukalt oma sarved maha...
  Meil on granaadid mahukas seljakotis,
  Meile, pioneeridele, pole elu kallis!
  
  Me armastame oma püha kodumaad,
  Mida tegi kohutav elfism...
  Siin viiakse Elsomolka paljajalu läbi lume,
  Ja ortsishist tahab meid alla viia!
  
  Ma võitlesin innukalt orksismiga Elfsqua all ,
  Ja niitsime kõik vaenlased sirbiga maha ...
  Miks see Orkmacht päkapikkudele anti,
  Ma löön teda rusikaga!
  
  Olen pioneer ja suure päkapiku all,
  Võitles nagu hiiglaslik sõdalane...
  Orkshizma peatas metsiku rünnaku,
  Meil on üks Issand, kõrgeim tüüp!
  
  Elfia taaselustamisel pole servi,
  Suur päkapikk , tõstis meid põlvedelt üles...
   Suur Svarog , kõrgeim messias,
  Ja Lada särav ideaal!
  
  Oleme pioneerid, poisid, tüdrukud,
  Meile meeldib võidelda - see on meie saatus ...
  päkapiku veski hääl kutsub,
  Kuigi valitseb verine kaos!
  
  Elfiya on Svarogi sünnikoht,
  Ja ta valgustas teed elfinismile ...
  Pioneerid ei vaja kurja jumalat,
  Vaenlane ei suuda meid rusikasse painutada!
  
  Meil on jahe kaldsoomusega tank,
  Orkidel on nii lihtne mitte läbi murda,
  Armastusega Ladale, üllas neiu,
  Kiskja mänguks muutmiseks!
  
  Elfskva võitlevad inimesed kaitsesid,
  Ja siis oli suur Elfingrad ....
  Me näeme varsti elfinismi andmist,
  Läbida Orklin tea paraadi!
  
  Jah, Elfingrad on selle sõna üle uhke,
  Oleme lumehanges paljajalu pioneerid...
  Murrame rumala lehma sarve
  Ja me ajame Orctleri otse kirstu!
  
  Tea, et isamaa ei paindu kunagi,
  Tema impulssi ei saa ohjeldada...
  Las päike paistab Elfile igavesti,
  Ja reeturlik varas purustatakse!
  
  Elfingradis näitasid nad üles julgust ,
  Suutsime Orkid peatada...
  Päkapikkudel on selline jultumus, teate,
  Ja vaenlastel on ainult nullid!
  
  Elfia võib lennata Marsile,
  Ja luua erinevat suurust ...
  Ja muidugi saab kõik olema väga lahe,
  Kuigi elu on habras kui siidniit!
  
  Päkapikkude vaim ei tunne lahingutes takistusi,
  Tal on Peruni jõud ...
  Ootame jumalatelt auhindu,
  Ja element särab, uskuge ruuni!
  
  Kuidas ei tea päkapikkude vaim lüüasaamist?
  Uskuge mind, ta suudab kõike purustada ...
  Meie, pioneerid, tahame nii väga kättemaksu...
  Võitmatu, nagu Isamaa sõjavägi!
  
  Oleme peaaegu võitnud
  Olgu valgus elfinismi hiilguses...
  Meie vanaisad võitlesid kodumaa eest,
  Peagi kohtume rõõmu ja koidikuga!
  
  Ilma kodumaata pole pioneeridel elusid,
  Nad tahavad tema eest võidelda...
  Ja mida te tahate, kurjad härrad?
  Kas peaksime pakkuma orjaelu?
  
  Ei, füürer viib päkapikud orjusse,
  Purustame ta nagu nuku ...
  Lõppude lõpuks võivad haldjarüütlid võidelda,
  Ja kuldtiivaline keerub on meiega!
  
  Maailma all pole meie kodumaa nägusid,
  Leegitseb nagu säravaim täht...
  Sinust on saanud minu jaoks iidol,
  Ma ei lahku sinust kunagi!
  
  Olen pioneer ja paljajalu poiss
  Et palja kannaga läbi lume tormab ...
  Ja kuskil hüppab valge armas jänku,
  Kes murrab vaenlase sarve!
  
  Kahtluste lahingu pioneer ei tea,
  Ta ei ole kloun, aga teate terminaatorit ...
  Ägedad orkid tulevad, usu kättemaksu,
  Ja seal saab olema elfinismi helge paradiis!
  
  Kuidas saab, tea ajastut,
  Milles iga sõime sõdalane...
  Võitle kuni viimase hingetõmbeni
  Hävitada, tunne äge kaabakas!
  
  Elfinismi tähed säravad eredalt,
  Valguse ajastu, maailmas pole ilusamat ....
  Me purustame usu ortismi ikke ,
  Ja Orctler on õhtusöögi päkapikud!
  
  Usume, et sellised teraspaagid,
  Et nende pantri kest ei tungiks ...
  Lehvitame joodiga oma poisi haavadele,
  Ja taas tormab pioneer vapralt lahingusse!
  
  Noh, orkshistidel oli raske,
  Nad ei arvanud, et suudame lihtsalt võita.
  Me näeme, et elfism teab miilide kaugusel,
  Ja saame Orkmachti naljalt puruks lüüa!
  
  Meie võimsa kodumaa nimel,
  Uhke pioneer läheb rünnakule...
  Kuigi kodumaa kohal ripuvad pilved,
  Olgem kõigile võidukas eeskuju!
  
  Uskuge mind, vaenlane ei peata teie unistust,
  Me alistame taas kõik orkid...
  Uskuge mind, troonil ei valitse kurjust,
  Loome uue korra maailma!
  
  Kõik saab korda, Isamaal sa tead,
  Olen poiss, aga lahingus nagu Robin Hood,
  Alguses ma lihtsalt kriimustasin laua peal,
  Ja nüüd, uskuge mind, see on tõesti lahe!
  
  Päkapikk võib Orksit täägiga rebida,
  Ta võidab iga armee ...
  Ja pioneerid elavad elfinismi all ...
  Lõppude lõpuks on meie sõprus tugev monoliit!
  
  Mitte milleski ei anna me lahingus orkidele järele,
  Me saame nalja visates vaenlasi võita...
  Ja nii me orksiste nuiaga võitsime,
  Möirgab tuisk, mis keerutab lume pööristeks!
  
  Päkapikk ei tunne orksiste, tunneb halastust,
  Ta on võitmatu tugev ...
  Roomajad saavad mõõga kindlalt kaela,
  Ja saatan hävitatakse!
  
  Ärge uskuge, et Orcler on võitmatu,
  Kuigi põrgu vägi, kaaluge kõike, kogutud ...
  Kui rahvas ja erakond on ühendatud,
  Meie Orkmachti rahvas rebis puruks!
  
  Elfia on olnud sajandeid kuulus pühakuna,
  Ta murdis Tiigrid nagu metalli...
  Otsast lõpuni laiali,
  Ainult noormees unistas sellisest riigist!
  
  Võitsime nagu hiiglased
  Tükeldatud vastased teavad mõõgaga ...
  Oleme kerged päkapikud, oleme lahingutes võitmatud,
  Me alistame Isamaa vastased!
  
  Usaldage meid, miski ei takista meid
  Ja teate meid, miski ei võida ...
  Me matame kiilaka füüreri,
  Meil on terav mõõk ja teraskilp!
  
  Kogu universumis pole ilusamat Elfit,
  Sellel on valguse ajastu läbi aegade...
  Kõik põlvkonnad saavad rahu ja õnne,
  Isamaa vajab kindlat kätt!
  
  Nii et Orklini mängides
  Määrime orkmachti nagu tuhka verre...
  See saab olema paradiisipiiri aeg,
  Ja koos Ladaga valitseb armastus!
  Kaptenipoiss on nii lahe, laulab oma armsa häälega. Ja see on tõesti võluv ja hinges voolab oja.
  Vikonts ütles naeratades:
  - Jah, see laul aitas meid palju!
  Tõepoolest, varesed vajusid uimasesse ja kukkusid uimastatult, nagu oleks neid ajus nuiadega liigutatud ja võib-olla midagi kaalukamat.
  Mõõkade ja kirvestega relvastatud tüdrukud raiusid väga kuulsalt orke. Ja nende pühkimine oli suurepärane ja nooled lõid karud suure tõhususega välja. Muidugi ei saanud sõdalased katapulte ja ballistasid kasutamata jätta. Ja nad viskasid välja suured potid põleva segu, õli ja alkoholiga. Ja põletasid orke nagu vorstid.
  Gulliver lakkus huuli ja märkis:
  - Väga isuäratav! Ja kõrbenud liha lõhn on täitsa maitsev!
  Viskontess pilgutas oma kolleegile silma ja säutsus:
  Lambaliha on väga mahlane
  Tüdrukute klubi on väga võimas!
  Sõdalased võtsid selle ja rindkere helepunasetest nibudest torkas jälle surmav välk.
  Ja nii palju kurje orke põles ja põles. Need on valguse armee tõelised saavutused.
  Ja paljajalu, ilusad tüdrukud.
  Gulliver susises:
  - See on minu koon! Tuleb penalti, tuleb penalti!
  Siin tuli välja selline agressiivne veidrus.
  Noh, miks mitte võtta ja tüdrukud ei karju:
  Kuri ork roomab kaljudel,
  Naela teda napalmiga!
  Ära halasta orkidele
  Tapke kõik pätid!
  Kuidas lutikaid purustada -
  Põle nagu prussakad!
  Vikonts sikutas ja pilgutas safiirsilmi.
  - See on erakordne võlu!
  Gulliver pilgutas talle silma ja säutsus:
  - Saagu valgus,
  Ma pole taevas käinud...
  Koit tuleb -
  Ja loomulikult me läheme taevasse!
  Vikonts naeris ja märkis:
  - Jah, muidugi, me lahkume. Ja me tuleme jälle!
  Poisikapten pilgutas oma elukaaslasele silma ja laulis:
  Ma läheksin taevasse, ma läheksin taevasse
  Siin ma olin, aga seal ma ei olnud!
  Ja terminaatorilaps viskas vaenlase orke surmava jõu ja väga kompaktse surmahernega.
  Ta lendas ja tormas, hajutades vaenlasi igas suunas. Ja orkide pead veeresid minema.
  Vikonts haukus:
  - Phasmagoria - kõrgeim standard!
  Gulliver pomises:
  - See on õige! Andke tsarismiga demokraatia põrgusse!
  Tüdruk itsitas ja märkis:
  - Kuningas peab olema peas, mitte troonil!
  Ja ta safiirsilmad särasid nagu tähed. Ja see osutus päris armsaks.
  Poiss kilkas:
  - Uue, õiglase maailma jaoks!
  Vikonts märkis:
  Universumis käib sõda
  Ja kui palju saate kannatada ...
  Saatan pääses lahti
  Ja hakkas raevukalt tapma!
  Gulliver urises:
  - Jah, sai küll! Ainus küsimus on millal? Mõrvu on alati olnud!
  Tüdruk noogutas.
  "Alates Kaini ajast, mõtled?
  Poiss vastas:
  - Esimene mõrv toimus inimlikes mõtetes! Isegi siis, kui Aadamat ei loodud, vaid eksisteeris ainult tema vaim!
  Vikonts küsis naeratades:
  - Kas sa arvad, et hing oli igavene?
  Gulliver noogutas jõuliselt ja trampis oma lapselikku paljast jalga:
  - Tõenäoliselt on! Igal juhul puhus Issand Jumal oma hingeõhuga inimese sisse ja asustas ta oma igavese, surematu, alati eksisteeriva osakesega!
  Tüdruk laulis naeratades:
  Armasta Issandat oma hingega
  Jeesus olgu sinuga...
  Ja kui sa tahad poissi taevasse,
  Unista ainult Kristusest!
  
  TROLL JA ELFI VS ORC
  MÄRKUS
  Troll ja päkapikk, eesotsas tohutu armeega, mis koosneb eranditult väga ilusatest, kurvilistest ja lihaselistest tüdrukutest, astuvad lahingusse orkide hordiga. Ja sõdalased näitavad oma kõrgeimat klassi!
  . PEATÜKK #1
  Trollipoiss ja päkapikutüdruk olid nüüd väga suure armee eesotsas.
  Ees võis näha tüdrukuid sammus marssimas. Nad kandsid ainult poolläbipaistvaid tuunikaid, mis näitasid nende ilusat, pargitud ja lihaselist keha. Ja tüdrukute paljad tugevad jalad astusid sammu.
  Kaunitarid tõmbasid oma varbad tagasi ja sirutasid oma võimsa ja samas graatsilise peenikese pihaga keha viimse piirini.
  Ja millised võimsad ja luksuslikud puusad on tüdrukutel, kelle piirjooned ei varja peenikesi tuunikaid.
  Ülevalt särasid neli eredat tähte, mis andsid väga tugeva sära.
  Tüdrukud jalaväes on relvastatud erinevalt. Mõnel on vibud, mõnel võimsam poltidega amb. On mõõkadega sõdalasi ja neid, kes viskavad noolemängu. Mõnel ilusal ja lihaselisel tüdrukul on selja taga ka võimsad kirved, mis suudavad iga, suurima võitleja pooleks lõigata.
  Lisaks nägid troll ja päkapikk küljele vaadates tüdrukuid hobustel, kaameleid ja isegi elevante! Tüdrukud olid eranditult väga lihaselised, suurte, kõrgete rindadega, päevitunud, paljajalu ja vaevu riietega kaetud.
  Ja nende juuksed on erinevat värvi - rohelised ja sinised ning oranžid, kollased, punased, valged ja isegi täpilised. Aga üldiselt on tüdrukud väga šikid. Ja nende jalad on paljad, šokolaadinaha all veerevad lihaspallid.
  Neil, kes on tavalised võitlejad, pole kaunistusi, vaid kaunistused ise. Kuid sõdalased-komandörid on kaunistatud käte ja jalgade käevõrudega, mis on valmistatud kullast, hõbedast, plaatinast ja kaetud kalliskividega. Mõnel tüdrukul on juustes ka vääriskividest kõrvarõngad ja prossid. See kõik näeb väga kena välja. Tüdrukute näod on noored, meeldivad, sugugi mitte kurjad, kuigi lõug on julge. Ja veel, paljud tüdrukud lõhnavad väga meeldivalt ja erootiliselt. Siin on nii kallite parfüümide kui ka väga tugevate, lihaseliste ja samas võrgutavate kehade aroom.
  Trollipoiss tundis neid vaadates nii tugevat erutust, et oleks peaaegu plahvatanud.
  Ümberringi olid ainult tüdrukud. Ja neid on tuhandeid. Kõik napilt kaetud, väga võrgutav ja meessoost iha äratav!
  Raptori kõrval, nagu noort trolli kutsutakse, sõidab ükssarviku seljas tema päkapikust sõber, üllas vikonts. Erimiada on ainuke õiglase soo esindaja, kellel on teemantide ja topaasidega kaunistatud kingad - sandaalid. Ta ise on luksuslikus kostüümis ja peas särab maa peal tundmatutest kiirgavatest vääriskividest, kroon. Ja ordu kõrgel rinnal.
  Nagu Raptor. Tundub, et nad juhivad paljude tuhandete kaunite, paljajalu poolpaljaste tüdrukute armeed.
  Erimiada, vaadates seda nii ilusate tüdrukute hiilgust, kes marsivad, palja talda lüües, väga graatsilise kannakäänatusega tee teravatel kividel, võttis kätte ja laulis;
  Tähtede kohal lendame üle planeedi,
  Ere päike paistab...
  Lauldi valguspäkapikkude kangelaslikkust,
  Muudab jahimehe mänguks!
  
  Aeg muutub tõeliselt kiireks,
  Kus üle maailma sädeleb äikesetorm ...
  Õunad õitsevad hulgi,
  Muidugi tuleb kevad!
  
  Tuleb ajastu, uskuge elfinismi,
  Kus iga inimene on demiurg.
  Peseme näolt pleki ära, oleme ortsiism ,
  Vajadusel künd ja künd!
  
  Ustavad jumalad saavad üle maailma,
  Nad toovad päkapikule rõõmu ja naeru ...
  Me määrime juukseid mürriga ,
  Et olla edukas uhkes äris!
  
  Jah, Elfia on maailmariik,
  Elfinismi püha maa...
  Paljajalu tüdruk jooksis
  Ta pärineb kingitud pruudilt!
  
  Jah, armastan kaunitari Elfiat,
  Mis lõi kivist metalli...
  Uskuge mind, inimesed muutuvad õnnelikumaks
  Las napalm sajab taevast!
  
  Ära otsi õnne ilma Rodita,
  Ta annab sulle armastuse igavesti...
  Svarogi lahingu kanna all,
  Koletiste verd valatakse!
  
  Pole ilusamat hiiglaste riiki,
  Selle ridades on trollid ja päkapikud...
  Oleme igavesti ühendatud Isamaaga,
  Me võidame igas, tea lahingut!
  
  Miks siis inimene nii kurb on
  Lõppude lõpuks teadsite Svarogi jõudu ...
  tekitada häid tundeid,
  Meie Lada armastuse ideaal!
  
  Uskuge mind, see muutub paremaks kui universum
  Kui elfinism hakkab valitsema...
  Oleme Svarogi õnnelikud lapsed -
  Lammutame orksismi kvarkideks!
  
  Varsti muutub Maa säravaks,
  Varsti on suur edu...
  Ja Yarilo tõuseb nagu hiilgav päike,
  Ja annab sära kõigile!
  
  Joome isamaale, tüdrukud,
  Et Elfie saaks igavesti õitseda...
  Nii et palk on lõputu -
  Millest pole häbiasi unistada!
  
  Las päkapikk tõuseb universumist kõrgemale,
  Ja ta näitab kõigile Jumala naeratust ...
  Oma jõuga hävimatutes lahingutes,
  Selgitame välja kõige kavalama pettuse!
  
  Varsti paistab päike eredamalt
  Kosmosest saab nagu sisehoov...
  Nii et põleta tuld, mida sa kuumem oled,
  Teritage terasest kirves!
  
  Ja siis koos Suure Lada lauluga,
  Sellest sündisid võimsad jumalad...
  Me saame metsiku hõimu maha raiuda,
   Päkapikulikult kuulsusrikkad mõõgapojad!
  Röövlind naeratas ja märkis:
  - Viimane salm on kuidagi mõttetu. Kas te tahate maha raiuda päkapikupojad ehk siis iseennast?!
  Erimiada vastas armsa naeratusega:
  - Ei, ma rääkisin natuke valesti. Tegelikult tahtsin öelda, et päkapikupojad ja -tütred suudavad maha raiuda metsikute hordide hõimu. Kokkuvõttes on see lihtsalt romantiline laul!
  Raptor tahtis midagi öelda, kui ühtäkki üks ilus paljaste, päevitunud jalgadega tüdruk puhus käpa. Samal ajal lehvisid ta vaskpunased juuksed tuules nagu lahing, proletaarne lipukiri. Ja sõdalane trompetis.
  Teised tüdrukud, keda on tuhandeid, asusid kähku ümber organiseerima marssimisest lahinguformatsioonile. Tohutu, isegi lihaseliste, higist läikivat ja parfüümi ja naiseliku jõu aroomi järgi lõhnava armee tagaosas tõmbasid sõjamammutid katapulte ja ballistasid.
  Erimiada märkis muigega, välgutades oma pärlmutterhambaid:
  - Tundub, et see saab olema väga lõbus!
  Raptor hingas sügavalt sisse ja vastas:
  - Üks asi on minu jaoks vastik - kui palju selliseid veetlevaid ja ainulaadseid iludusi sureb!
  Päkapikk rääkis meeletult:
  -Sõda pole täielik ilma ohvriteta, ilma orgasmita saab hakkama ainult seksiga!
  Ja mõlemad, kroonides päkapikk ja troll, rõõmsalt hambaid paljastades, naersid.
  Peale seda hakati ka oma kõlavate ja väga rõõmsate ja tulihingeliste häältega käsklusi jagama.
  Erimiada võttis selle ja jälle suure tunde ja ilmega, tantsides oma lumivalgel ükssarvikul, laulis;
  Au riigile, mis õitseb taevas,
  Au suurele, pühale päkapikule...
  Ei, mitte olla igaviku vaikuses -
  Pärlivälja tähed niisutatud!
  
  Suur Kõikvõimas Svarog on meiega ,
  Kõikvõimsa hirmuäratava perekonna poeg...
  Nii et see sõdalane aitab lahingus,
  Kiitke haldjajumalat!
  
  Tüdrukud ei kahtle, uskuge mind
  Raevukalt ründavad tüdrukud hordi...
  Hull metsaline rebitakse tükkideks,
  Ja vaenlane saab hoobi ninasse!
  
  Ei, ära proovi päkapikke murda,
  Vaenlane ei suru meid põlvili...
  Me alistame su kurja poja,
  Elfin on meiega !
  
  Ei, ära kunagi anna vaenlastele järele
  Paljajalu tüdrukud võitlesid Elfskvoy all ...
  Me ei näita nõrkust ja häbi,
  Tegeleme suure saatanaga!
  
  Jumal lõpetagu teie lahingud
  Ja purustada Wehrmachti hordid kuulsaks ...
  Nii et nad said nullidega,
  Et surnuaial vaikne ei oleks!
  
  Andke tüdrukutele vabad käed, võitlejad,
  Nii et see korraldatakse orkisistidele...
  Meie isad on meie üle uhked,
  Vastane ei lüpsa meid nagu lehmi!
  
  Tõsi, varsti tuleb kevad,
  Maisikõrvad põldudel lähevad kuldseks...
  Usun, et meie unistus saab teoks,
  Kui peate tõe eest võitlema!
  
  Jumal, see tähendab, et kõik inimesed armastavad,
  Ustav, tugev, igavene rõõmus...
  Kuigi valatakse vägivaldset verd,
  Tihti on tüdruk hooletu!
  
  Me purustame vaenlase lahingus,
  Teeme midagi nii õhulist...
  Kuigi äikesetorm möllab üle maailma,
  Ja tume varjutus on tulemas!
  
  Ei, päkapikud seisavad hauani,
  Ja nad ei anna orkidele isegi natuke järele...
  Kirjutad poisid vihikusse,
  Ja teritage kõik oma mõõgad noomimiseks!
  
  Jah, see on tõsi, et koit on ilma servadeta,
  Uskuge mind, kõik saavad rõõmu ...
  Avame teise, usume maailma
  Õhus sirutab tüdruku käsi!
  
  Kas me saame päkapikud seda teha, uskuge mind
  Asjaolu, et me ei julge isegi unistada ...
  Näeme selgelt eredamat eesmärki,
  Ei, ärge ajage lolli juttu, võitlejad!
  
  Lendame lõbu pärast Marsile,
  Avame seal põllud, loeme rubiine...
  Ja me laadime orkid otse silma,
  Meie kohal hõljuvad keerubide hordid!
  
  Olgu päkapikkude riik kuulus,
  Mis andis rahvastele elfinismi ...
  Ta on meile igaveseks sünniga kaasa antud -
  Isamaa, õnne, vabaduse eest!
  
  Elfias on iga sõime sõdalane,
  Laps tõmbab käepideme relva juurde...
  Seetõttu värised sa kaabakas,
  Kutsume koletise vastutusele!
  
  Jah, meist saab sõbralik perekond,
  Mida ehitab elfinism universumis...
  Meist saavad tõelised sõbrad,
  Ja meie äri saab olema looming!
  
  Lõppude lõpuks on elfinism igavesti sünnist antud,
  Et täiskasvanud ja lapsed oleksid õnnelikud ...
  Poiss loeb ikka veel silpide kaupa,
  Silmis aga särab demiurgi leek!
  
  Olgu inimesed igavesti õnnelikud
  Et nad võitlevad koos Svarogi asjade eest ...
  Varsti näeme Folgi rannikut,
  Ja me oleme Jumala auväärsel kohal!
  
  Jah, isamaa vaenlased ei saa päkapikke murda,
  See on tugevam isegi terasest ...
  Elfiya, sa oled laste ema,
  Ja meie isa, uskuge mind, kõige targemast kaugusest!
  
  Isamaa jaoks pole takistusi, uskuge mind,
  See liigub aina edasi...
  Põrgukuningas matkab peagi
  Kuigi tal on kätel tätoveeringud!
  
  Anname oma südamed oma kodumaa eest,
  Ronime kõigist mägedest, uskuge mind kõrgemale...
  Meil, tüdrukutel, on palju jõudu,
  Mõnikord ajab see isegi katuse õhku!
  
  Poiss andis ka Elfi tellimuse,
  Ta ütles, et hakkab ägedalt võitlema...
  Tema silmis sädelev metall,
  Ja RPG on tihedalt seljakotis peidetud!
  
  Nii et ärgem mängigem lolli,
  Veelgi parem, seisame kõik koos seinana...
  Eksamid, andes üle vaid viis,
  Et valitseks Aabel, mitte kuri Kain!
  
  Ühesõnaga, inimeste jaoks on õnn
  Ja Svarogi võim püha maailma üle ...
  Orkshistid, mida te mänguliselt purustate,
  Olgu Lada õnn ja iidol!
  See laul oli tõesti. Ja ees on juba ründamas kaunid, paljajalu, päevitunud ja väga võrgutavad ning isuäratava välimusega tüdrukud, tohutu orkide hord.
  Ja need olendid, erinevalt päkapikkudest ja trollidest, on koledate nägudega väga vastikud. Orkid näevad välja nagu karud, ainult võrreldamatult koledamad ja nende näod on nii hirmutavad ja eemaletõukav.
  Esimesena avasid tule tüdrukud ambidega. Lõppude lõpuks on ambid eriline mehhanism, mille rasked poldid on mürgist läbi imbunud ja tabavad suuremat kaugust kui nooled.
  Sõdalased panid kindlalt oma paljad, pargitud, tugevad jalad ja keerutasid kiiresti trumme.
  Ja nüüd lendavad ambpoldid käreda vile saatel. Ja nad tungivad sõna otseses mõttes läbi, rammides orkkarusid. Ja kaunitarid naeratavad endiselt oma sädelevate hammastega nagu sultani varakambri kõige valivamad pärlid.
  Ja siis põlvitasid ka vibudega kaunitarid. Vibu saab lasta sagedamini kui amb. Ja samal ajal tõmbavad tüdrukud paljaste, väledate graatsiliste jalgadega nööri. Ja nad teevad seda väga nutikalt ja lahedalt.
  Ja nooled lendavad, libisevad mööda kaldkaare ja hämmastab oma haisvate ja karvaste karude uskumatu, hävitava jõuga. Ja see näeb välja äärmiselt muljetavaldav. Ja surnud olendite määrdunud pruuni verega pritsivad purskkaevud.
  Ja tüdrukud, noh, nad on nii ilusad ja kui meeldiv on vaadata nende väga graatsiliste ja harmooniliselt paiknevate lihaste liigutusi.
  Kuid teised sõdalased kasutavad ballistasid ja katapulte. Ja see on ka väga võimas relv. Siin lendavad kõrges kaares terved tünnid süütesegu. Ja siin on selline annihilatsiooni kingitus, kuidas see võtab ja lööb väga paksu orkide hordi. Ja tõesti kõik rebeneb ja põleb. Ja kui mitte kõik, siis tubli sada kindlasti. Ja see on eepiline lahing.
  Orkid põlevad jõulude tähistamise ajal elusalt, nagu küünlad rikka maja puul.
  Ja kõrbenud liha lõhn levib kaugele.
  Ja tüdrukud hakkasid edasiliikuvaid orke tropid loopima. Ja nad põrutasid ka läbi tohutu massi marutõmbunud ja karvastest karudest. Ja nemad, need metsalised, kukkusid ja vabastasid ebameeldiva vedeliku purskkaevud.
  Tüdrukud on ründehordi seni kaugelt hävitanud ja kaotusi praktiliselt ei kandnud.
  Tõsi, mõned orkid proovisid ka nooleviske ja kivide loopimist.
  Siin tabas kaunitari paljas talla punkt. Ja tüdruk hüüdis:
  - Kurat, see teeb haiget!
  Erimiada märkis muigega:
  Jah, maailm on valu täis! Aga tüdrukute jalad paranevad väga hästi.
  Röövlind laulis oma suuri hambaid paljastades nagu hobusel:
  - Oh, millised jalad,
  Nii nad teevad poisid...
  Ära karda, kallis
  Parem tapa ork!
  Tüdrukud võitlesid üldiselt suurepäraselt. Ja nüüd kukuvad taas põleva seguga tünnid orkide peale. Ja nooled ja ambpoldid ja löövad elemendid tropist ja noolemängud.
  Puudu on hea kuulipilduja, millega saaks tsunamilainena edasi edenevaid orke maha niita. Ja see on tõesti tõsine probleem. Kuid selles maailmas pole paraku tulirelvi. Ja võib-olla on isegi õnn, et nii vastikut asja pole veel leiutatud.
  Kuid ballistad ja katapuldid töötavad sama hästi. Veelgi enam, tüdrukud, visates tünnid napalmi sarnasega, kasutavad ka auruenergiat. Selleks nad söed säästsid. Ja siis suureneb katapultide laskeulatus ja tulekiirus paari suurusjärgu võrra. Ja sõdalased töötavad siin suure kiirusega. Ja nende paljad roosad ümarad kontsad vilksavad mööda. Ja kiirus on hämmastav.
  Siin tormavad mööda kaare jälle uued hävitamise kingitused. Ja sellised löögid, nagu väikesed tuumapommid, plahvatavad.
  Nii läheb korraga allilma palju orke. Ja võite siiski kasutada mõnda surmavama relvi.
  Eriti siin plahvatab tünn orkide kohal õhus ning külgedele lendavad mürgised nõelad ja plahvatusohtlikud kuulid.
  Ja nii paljud orkid jäävad sandiks ja surevad. Ja ka tüdrukud ise saavad nendelt karvastelt elukatelt sinikaid ja kriimustusi. Kuid siiani pole kedagi tapetud. Kuigi üks tüdrukutest sai nii raskelt haavata, et võtsid ta kaasa ja kandsid kanderaamil minema.
  Jah, see on tõesti väga tõsine ja verine lahing. Ja siis tundub, et koledad ja glamuursed võitlevad omavahel. Ja kõik tundub nii lahe ja äge.
  Erimiada võttis taas kätte ja laulis suure tunde ja jõuga, oma võrratu ja kordumatu häälega;
  Olen päkapiku kitsetüdruk,
  Ta töötas ka põldudel, kündis armastusega ...
  Aga kohutav torm möllas...
   Orkshist ründas, sest tema jaoks pole piisavalt ruumi!
  
  Verine kahekümne esimene kohutav aasta.
  Suure massiga Orcler ründab ...
  Las päkapikud käivad pakkides,
  Mürsud lõhkesid - kuulid vilistasid!
  
  Ei, koht on hirmsam, seda ei leia,
  Kui valu ja häving on kõikjal...
  Tüdruk pole isegi kahekümneaastane,
  Aga kui palju valu ja puudust ümberringi!
  
  Kurjus ründab kodumaa ortismi,
  Nii võimas, nii metsik...
  Kuid ma usun, et võitja on elfinism,
  Kes on Orkwolfi taga , need orkid on pimedad!
  
  Vaenlane on väga tugev, sa usud sellesse,
  Tema surve on aktiivne ja julm...
  Orcshism on lihtsalt metsloom
  Ja tüdruku vastu on pilt sinisilmne!
  
  Ükski tüdruk ei tagane
  Nad tormavad paljajalu läbi lume ...
  Eksamid, andes üle vaid viis,
  Ja meie tüdrukud võitlevad väga vapralt!
  
  Asjatult ründas ortsm päkapikke,
  Kuigi liitlane aitab orke...
  Ja karvane koletis lendab alla,
  Kuigi lihasööjad tapavad päkapikud!
  
  Tüdrukud ei tea seda sõna - rahu on,
  Nad tahavad meeleheitlikult võita...
  Kuigi Orcler on sõnades nii lahe,
  Kellest on saanud lihtsalt kloun!
  
  Toome varsti orkid kohale, tüdrukud matt,
  Vaenlane on Elfskvoy alluvuses üsna ärevil ...
  Siis oli legendaarne Elfagrad,
  Ta kohtus terava showdowniga !
  
  Noh, mis on "Tiiger" tüdrukutele?
  Tõesti võimas masin...
  Me ei vaja ebaviisakaid, mängude iludusi,
  Kelle orkistide armee purustas!
  
  Siin aitavad nad orke tugevalt FSA-d,
  Nad annavad tasuta lennukeid, tanke ...
  Nad on vist hulluks läinud
  kanalihaga üles sööb !
  
  Jah, Orclerit tulistati nagu koera
  Ja Okring haaras troonil ruumi...
  Võib-olla pole piisavalt küps suureks,
  See paks metssiga kuninglikus kroonis!
  
  Kuid FSA koos Trolltaniyaga nüüd,
  Nii asusid nad innukalt orksiste aitama...
  Kaotuste armee ei loe päkapikke,
  Ja tuhmunud elfinism andis!
  
  See on lihtsalt põrgulik joondus,
  Kui kapitali jõud on ühtses...
  Ja ähvardab kokku kukkuda...
  Maad orkshistidele, teate, Fyankist ei jätku!
  
  Asjata varustab Sam neile pommi,
  Kuningas, mis kuradit saadab süüa...
  Lõppude lõpuks, olles võitnud lahingus EFSRi,
  Orkdolph ründab vanu ülemusi!
  
  Muidugi kanname kaotusi palju,
  Tüdrukud on isegi külmaga paljajalu...
  Kuid vajadusel päästame Elfskva,
  Meil on sellised kullast punutised!
  
  Kui nad kaitsesid Elfagradi,
  Uskuge mind, me jõuame Orklini ...
  Päkapikkude jaoks sõjaväes see joondus
  Kui rahvas ja sõjavägi on ühendatud!
  
  Tüdrukud lihtsalt ei tea sõnu, ei,
  Ja nad võitlevad ägedalt orkidega...
  Näeme, tüdrukud usuvad koitu,
  Kuigi silmad on vahel nagu alustassid!
  
  Ma usun, õiglane päkapikukuningas,
  Suudab muuta tahte terasest tugevamaks...
  Olgu elfist kuulsusrikas suverään,
  Kui ta ei saanud kõike kenasti teha, Ftalin !
  
  Jah, las päkapikkude riik õitseb,
  Tee saab olema ehitamine elfinismi valguses...
  Võit avab piiramatu konto,
  Kuigi revanšismi lapsed paljastasid hambad!
  
  Noh, mis sa ütled, onu Kohutav Sam,
  Olete toonud välja oma hävingu...
  õnnestus tõrjuda EFSRi orksiste,
  Ja see tähendab kapitali surma!
  
  Mis lahti, ja rohkem kui üks kord, mitte kaks võitlust,
  Elfe kohal äikest ...
  Et nullid kodumaale ei tuleks,
  Võib-olla selleks, et luua Jumalale ime!
  
  Kus Ftalin lihtsalt ei suutnud,
  Paljajalu tüdrukud saavad teha ...
  Nende jaoks vägev Jumal, püha Svarog ,
  Ja täpsus kuulipildujast tulistades!
  
  Lühidalt, võitlus pole sugugi lõppenud,
  Meie, valguse päkapikud, püüdleme kättemaksu nimel...
  Lahingus on vana mees ja noormees,
  Me ei anna Orksidele hirmuäratavat võimalust!
  
  Ühesõnaga, me oleme paljajalu tüdrukud,
  Taas püüdis ta raevukalt rünnata,
  Ja palja kannaga, tugeva rusikaga.
  Me oleme nii hullud, et kuri ork näeb viltu !
  
  Usun, et päkapikud rämpsuga üle ei ujuta!
  Suure Svarogi lipu all...
  Võitle kodumaa eest ja ära karda,
  Sest varsti on palju õnne!
  
  ALEXANDER MAKEDOONI JA POPADANETSI POEG
  MÄRKUS
  Võitlejapoiss Vitali Akulov satub Vana-Babüloni Aleksander Neljanda, Aleksander Suure poja ja pärija valitsemisajal. Seal vahetab ta suure impeeriumi kuningaga kohti - poisid on väga sarnased ning nendega algavad väga huvitavad ja põnevad seiklused.
  . PEATÜKK #1
  Poiss leidis end ootamatult iidsest iidsest linnast. Ümberringi olid üsna kõrged valged hooned. Kuigi väljas on räpane. Vitalik vilistas, märkides, et siin on näha iidseid aegu. See näeb välja nagu väga suur linn, mille tänaval jalutasid elevandid.
  Poiss kõndis ja värske sõnnik puhus talle näkku. Ümberringi oli inimesi. Enamik on heledates tuunikates, sandaalides ja rüüdes. Kuid paljud, eriti poisid, olid peaaegu alasti ja paljajalu. Tõesti soe. Lapsi on palju ja nad on pargitud ja tumedanahalised, kuid mustade seas on ka valgeid päid. Tüdrukud heledates tuunikatega. Rikkamad kannavad ikka sandaale, vaesemad aga paljajalu.
  Vitalik ise tegeleb taekwondoga, kus nad löövad palju ja lõhuvad esemeid, sealhulgas vöö loovutamise eest. Ja seetõttu ei meeldinud poisile kingad. Ta püüdis võimalikult palju paljajalu joosta, et laste tallad ei oleks pehmed ja kaetud kõvade kallustega. Ja nüüd võttis ta kätte ja hüppas Moskvas ringi jookstes mingisse portaali. Ja sattus iidsesse linna. Kõne oli inimestele võõras, kuid samas sai Vitalik kõigest aru.
  Poisi paljaste jalgade all kõnnitee kuumad munakivid, kuid paljas kõva tald ei tee haiget. Teine asi on see, et nad vaatavad teda nagu orja. Kuigi Vitalikul on nutikas T-särk uute lühikeste pükstega. Ja paljud poisid pole sugugi vaesed, eelistavad paljaste kontsadega uhkeldada, kasvõi ainult kõvenemise pärast ja selleks, et näidata, et nad ei karda kõnnitee kuumaid munakivisid.
  Vitalik kõndis läbi iidse linna. Ja naeratas aistinguid imetledes. Seal olid suured kujud ja grandioossed paleed. Ja samas on linnas palju mustust. Orjapoistel, kes siin kõike koristasid, ei olnud väga lõbus.
  Vitalik küsis ühelt paljajalu, ühes niues, poisilt:
  - Mis linn see on?
  Ta vaatas Vitaliku säravat T-särki ja ilusat kullatud käekella poisi pargitud käel, kummardas lugupidavalt ja vastas:
  - Suur linn Babülon on Makedoonia riigi pealinn!
  Vitalik naeratas ja küsis:
  - Ja ma loodan, et Aleksander Suur on elus?
  Poiss kummardus uuesti ja vastas:
  - Ta on igavesti elus, olles jumal Olümposel!
  Vitalik noogutas ja laulis:
  - sädeleb särava tähega,
  Läbi pimeduse...
  Suur kangelane Aleksander
  Ei tunne valu ega hirmu!
  Orjapoiss tahtis midagi öelda, kuid sandaalides ja kuubiga ülevaataja ilmus ja lõi noorele orjale piitsaga selga. Ta karjus ja hakkas kättemaksuga tänavat pühkima.
  Vitalik hüüdis:
  - Laste peksmine pole hea!
  Ülevaataja vaatas poisile otsa. Paljad, pargitud jalad, aga särav T-särk ja kuldne käekell. Võib-olla on see õilsa inimese poeg.
  Ja ülevaataja vastas:
  - Orje tuleb piitsaga allumises hoida. Kas su isa pole sind kunagi peksnud?
  Vitalik vastas ausalt:
  - Ei!
  Ülevaataja oli üllatunud:
  - Imelik! Isegi õilsaid poisse piitsutatakse. Ja su nägu meenutab mulle kedagi.
  Vitalik vastas karmil toonil:
  Ja sa pead teadma oma kohta!
  Mees astus tagasi, tundes end pelglikult. Poiss lõi oma paljaste, meislitud, väga tugevate jalgadega edasi ja laulis:
  Spartacus on suur sõdalane ja kangelane,
  Võitles vapralt tohutu armeega...
  Kuigi ta oli ori, aga nüüd kuningas,
  Võit olgu särav!
  Vitalik tahtis laulmist jätkata, kuid poisil kadus inspiratsioon. Tegelikult ma tahtsin seiklust.
  Ja nii ta läks Babüloni kesklinna. See linn oli suurim antiikajal kuni Rooma tõusmiseni. Poiss liikus kergelt, nagu ilves, ja tema tuju oli nagu nuusutajakoeral, kes oli lõhna võtnud.
  Elu kihas ümberringi. Paremal, väljakul, viidi piitsutama umbes neljateistkümneaastast pikkade blondide juustega poissi.
  Nooruk oli kurb ja kõndis alaspidi peaga ja kätega oma häbi kattes rebisid nad talt nimmeriie.
  Rahvas vilistas ja hoovas, huvitav, kuidas nad ilusat ja musklit poissi võitsid. Eriti agarad olid vaatamas naised. Islamist veel kaugel ja nad olid avatud näoga, paljud heledates tuunikates, lühikesed, mis on kuumaga mugavam. Mõned vaesemad ja nooremad on paljajalu, rikkamad aga kannavad sandaale ja käevõrusid.
  Vitalik vaatas ka seda vaatepilti. Kurva ilmega poiss heitis kuulekalt kastile pikali. Teda turvasid timuka abid - samuti vööni alasti, kuid pükste ja saapadega noorukid. Ja muidugi on timukas ise väga lihaseline sinikas.
  Nii võttis ta varda korvist välja ja niisutas seda veega.
  Herald luges süüdistust:
  - Vanemate austuse puudumise ja jultumuse tõttu mõistetakse umbes neljateistkümneaastasele poisile Cyrusele viiskümmend piitsahoopi selga ja tagumikku ning kakskümmend viis lööki kandadele!
  Rahvas juubeldas heakskiitvalt. Timukas võttis tugevama piitsa ja andis hoobi poisi lihasele, päikesepõletatud selga. Ta ei olnud täies jõus ja nahk ainult paisus.
  Vitalik mõtles, kas ta peaks sekkuma? Aga mis mõte sellel oleks? Seal seisis kümmekond pikka meest, kes olid relvastatud valvuritega. Ja rahvas möirgas heakskiitvalt. Lisaks on võimalik, et poiss saab asja nimel peksa. Iidsed, karmid ajad. Ja Jumal ise käskis poisse piitsutada. Isegi piiblis, humaanses Uues Testamendis, soovitati lapsi vardaga piitsutada.
  Poiss hingas raskelt ja vaikis hambaid kiristades. Timukas peksis teda mõõdetult ja juba nahk lõhkes ja veri voolas.
  Vitalik märkis ohates:
  - Selline on maailm!
  Ja teismelise poisi peksmine jätkus. Vitalik liikus edasi, ta ei tahtnud seda vaadata. Kuigi vaatemäng meeldib muidugi paljudele. Vitalik liikus edasi.
  Talle meenus film "Aarete saar", ikka kolmekümne seitsmes.
  Poisi asemel oli tüdruk. Ja nad ähvardasid teda praadida.
  Jah, see teeks haiget. Vitalik mõtiskles, kas neiu oleks karjunud või vaikinud nagu partisan.
  Muidugi kontrollis ta ennast pärast seda filmi puhtalt uudishimust, kuidas tuli kandasid põletab. Ja ta tegi seda gaasikampriga . Veendunud, et jah, see on väga valus. Ja siis, veel mitte liiga karedad, olid poisi tallad väga tundlikud.
  Ja villid neil paisusid valusalt. Tõsi, nad lahkusid kiiresti. Jah, selline piinamine teeb igaühe keele lahti. Kuid fašistlikus vangistuses olid pioneerid, kes vaikisid. Kuigi, võib-olla mõnel oli kontsad tulega röstitud.
  Tõsi, Vitali pole kunagi näinud filmi, kus poiste kontsad praetakse. Siin pulkadega juhtus vahel peksma. Ühes Ameerika filmis lõi Inglise ohvitser isegi ketiga poissi palja talla pihta. Ja see jalg oli paistes ja poisil oli valus. Aga mitte kunagi tulega.
  Väga vähe on ka selliseid filme, kus poistele kaikatega kandadele lüüakse.
  Vitalik pöördus ja vaatas. Seda ei näe sageli.
  Poisi selg läks veriseks sassi ja timukas peksis juba talda nuiaga. Üllataval kombel hoidis poiss oma karjeid tagasi ja näitas üles julgust. Nagu oleks ta spartalane.
  Vitalik otsustas, et pärast löömist õpib ta selle poisiga kindlasti tuttavaks. Pealegi on linn võõras ja ta ei tea, kuhu minna. Kas teil oli idee saada gladiaatoriks? Kuid see pole Vana-Rooma ja pole teada, kas Makedoonia riigis oli ka Aleksander Neljanda valitsusajal gladiaatoreid.
  Kuigi suure tõenäosusega olid seal mõned võitlejad, kes avalikkust lõbustasid.
  Vitalik ei teadnud veel, kas ta jäi siia pikaks ajaks kinni või oli see lihtsalt jalutuskäik Babülonis?
  Lihtsaim viis on minna sõjaväkke. Seal on katus, toit ja raha sõja puhuks.
  Ja Vitalik, taekwondo võitleja on väga tugev. Jah, ja tal on mõõkadega võitlemise kontseptsioon.
  see, et ma ei tahtnud pikka aega takerduda maailma ilma arvutite, mängukonsoolide, nutitelefonide, iPhone'ide , telerite ja Internetita. Tõepoolest, mida sel juhul teha? Ma tahan millegagi mängida.
  Vitalikule meeldisid väga ajaloolised strateegiad. Kus sa oled näiteks Vene tsaari Ivan Julma asemel. Ja võidad Liivimaa sõja arvuti vastu. Teie juhite tuhandeid üksusi. Ja te ehitate tehaseid suurtükkide, kriuksurite, tallide või millegi veel muljetavaldavamaga. Aga Ivan Julm on muidugi primitiivne, nagu kasakate mäng. Aga midagi moodsamat, mida tehnoloogiaga luua.
  Eriti huvitav on mängida primitiivsest süsteemist nanotehnoloogiani.
  Teismeline poiss lõpetas peksmise. Ta oli väga tugev, nii et suutis pärast omaette löömist püsti tõusta. Ja kuigi poisi jalad olid paistes, ei astunud ta neil peaaegu ühtegi sammu.
  Pärast seda anti talle nimme. Ja poiss liikus vereks pekstuna, kuid mitte katki.
  Vitalik lähenes talle ja ulatas käe. Poiss Cyrus raputas seda ja märkis:
  -Ma näen, et sa pole ori! Ma isegi ei küsi, iga teie žest räägib vabast ja väärt inimesest.
  Vitalik noogutas.
  - Ma ei ole muidugi ori.
  Poiss vaatas talle otsa ja küsis äkki nägu muutes:
  - Vabandust, mu silmad on udused. Või mulle lihtsalt tundub, aga sina .... Teie Majesteet Aleksander...
  Vitalik raputas pead.
  - Ei! Ma ei ole Aleksander! Kuidas see välja näeb?
  Teismeline poiss noogutas.
  - Väga!
  Vitalik vastas naeratades:
  - Jah, see on huvitav. Aga ma arvan, et ta on juba...
  Poiss noogutas.
  Jah, kümme aastat. Aga ta on suur ja tugev poiss. Mis sa oled, vanem?
  Vitalik noogutas.
  - Jah! Aga see pole probleem. Mul on aeg oma kaksikvenda üle vaadata.
  Poiss märkis loogiliselt:
  - Sellise sarnasuse jaoks võib nad panna vaiale.
  Noor poiss noogutas.
  - Võib olla! Aga mulle meenus üks lõbus lugu, juhtus ka siis, kui poisid on sarnased ja ehk selgub, kõik on väga huvitav!
  Vitalik ei suutnud muidugi jätta meenutamata Mark Twaini "Prints ja vaesus". Kus poisid kohad vahetasid. Ja see tegi asja naljakaks. Veelgi enam, on võimalik, et Aleksander Neljandal polnud kauaks jäänud. Aleksander Suure poja surmast on ajaloos olnud palju erinevaid versioone. Ja lahingus ja mürgitamise eest ja väidetavalt isegi vanglas. Legendaarse kuninga poja surmast oli mitu erinevat versiooni. See oli liiga kaua aega tagasi ja siis tulid segased ajad.
  Aleksander Suure impeerium lagunes. Nii suurtest riikidest eksisteeris pikka aega ainult Rooma impeerium.
  Vitaliy ja Cyrus lähenesid tohutule paleele. Selle ehitas Nebukadnetsar. Üsna massiivne ja lopsakas. Ümberringi täis kaitset, sealhulgas hobune.
  Poisid ei näinud eriti esinduslikud välja. Cyrusel on üldiselt ainult niue ja piitsaga läbi lõigatud selg. Jah, ja kontsad on paistes, tuleb varvastele astuda. Vitalik oli isegi üllatunud, et poiss pärast nii jõhkrat hukkamist kinni pidas ja kõndima suutis.
  Cyrus märkis:
  - Ma näen välja nagu ori. Nad ei lase mind sinna sisse.
  Vitalik noogutas naeratades:
  - Saage aru! Kuid tõenäoliselt sulgevad nad ka juurdepääsu mulle.
  Cyrus soovitas:
  - Kihutage jooksma ja teatage, et teil on kuningale kiireloomuline sõnum. Siis võetakse sind heeroldiks või jooksjaks ja ehk lastakse läbi.
  Vitalik ütles:
  - See on hea mõte.
  Poiss hakkas jooksma. Tema paljad, pargitud, väga lihaselised jalad välkusid nagu poni kabjad.
  Cyrus ütles kurva naeratusega:
  - Kellele pirukad ja sõõrikud,
  Ja kes närib ja käbid!
  Vitalik jooksis valvurite juurde. Ta hüüdis täiel rinnal:
  - Kiire sõnum kuningale!
  Valvurid küsisid üksmeelselt:
  - Kellelt?
  Poiss vastas enesekindlalt:
  - Kratorist !
  - Ole nüüd!
  Vitalik alustas edasi. Ta jooksis ja vaatas palees ringi. Luksus oli karm. Kristuse sünnini on rohkem kui kolmsada aastat. Ja samas on see päris puhas. Orjad tüdrukud ja poisid küürivad põrandat. Vitalikul võeti paar korda valvurid hoo maha.
  Kuni lõpuks troonisaali jooksis. Kõik oli sõna otseses mõttes kuldselt särav.
  Troonil istus poiss. Ta oli luksuslikus riietuses ja hinnalistes kingades ning peas oli kroon. Lapse nägu oli tõesti väga sarnane Vitalikuga. Ja mööda servi seisid odade ja vibudega valvurid.
  Vitalik kummardus ja ütles:
  - Mul on hea meel teid teenida, teie Majesteet!
  Troonil istuv poiss küsis murelikult:
  - Kes sa oled? Keegi, keda sa mulle meenutad?
  Vitalik vastas naeratades:
  - Ma tahan sinuga üksi rääkida, suurepärane!
  Aleksander Neljas noogutas.
  - Hästi! Lähme kodadesse, mulle meeldib oma eakaaslastega rääkida.
  Ja poiss-kuningas läks väikesesse troonisaali. Ja vaikselt paljajalu astunud Vitalik järgnes talle. Aleksander tundus kingade tõttu pisut pikem. Ja kui musklis ta on, pole riiete pärast näha.
  Nad läksid välja ja seisid peegli ees. Aleksander võttis hea meelega oma vihatud kingad jalast, tehes poisile piinlikkust, ja märkis:
  Oleme nüüd ühepikkused!
  Vitali soovitas:
  - Võrdleme lihaseid.
  Ja ta võttis särgi seljast. Tema lihased olid tegelikult sügavalt reljeefsed.
  Aleksander tõmbas ka oma kuninglikud rüüd seljast, jäi peaaegu alasti. Poiss oli lihaseline, kuid kahvatum ja tema lihased ei olnud täpselt määratletud, kuid siiski sarnased!
  Aleksander märkis:
  - Meie oma ema ei erista meid.
  Vitali küsis naeratades:
  - Kas sa tahaksid minuga kohta vahetada?
  Poisskuningas noogutas:
  - Kindlasti! Unistan sellest, et ilmun linna ilma turvameesteta, jooksen paljajalu mööda tänavaid, püherdan mudas. Ja üldiselt puhka avalikest asjadest. Ja mida?
  Vitalik märkis:
  - Kuninglikes rüüdes ei arva keegi, et mina olen sina. Ja sa kannad minu oma!
  Aleksander noogutas.
  Meil on sarnased hääled. Kuule, mulle väga meeldib su idee!
  Ja poisid hakkasid riideid vahetama. Kuninga kingad olid liiga suured ja mitte päris mugavad, kuid need olid täis vääriskividega. Ja riided pole päris mugavad. Oli selge, millise heameelega Aleksander lühikesed püksid jalga pani. Ta tahtis isegi jääda palja rinnaga. Kuid T-särgi käes kandmine on ebamugav ja ta tõmbas selle vastumeelselt selga. Nii et poisid vahetasid kohad.
  Ka Vitali tundis end kohatuna. Kuigi praegu on ta maailma suurima impeeriumi valitseja.
  Mõlemad poisid kolisid troonisaalist välja. Aleksander sosistas:
  - Sa oled minu troonil. Ja samal ajal kui ma linnas ringi jalutan. Kui ma vabast tahtest väsin, tulen tagasi ja me muutume jälle.
  Vitali noogutas.
  - Suurepärane!
  Poisid sisenesid kuningriigi saali. Vitalik läks troonile. Ta istus tähtsalt maha ja ütles:
  - Anna sellele poisile kümme kuldmünti ja lase tal rahus minna!
  Pärast seda saatsid teenijad noore kuninga viisakalt välja. Paljajalu poiss hakkas jooksma. Ilma kingadeta on nii hea - jalad on kerged ja paljad tallad on õndsad.
  Aleksander võttis selle ja laulis:
  Vabadus, vabadus, anna mulle vabadus,
  Ma lendan nagu lind!
  Inimestele, inimestele, inimestele,
  Ja ma elan nii, nagu tahan!
  Poiss-kuningas oli entusiasmi täis. Kuid kohe paleest lahkudes tundis ta oma paljaste, mitte liiga karedate taldadega, kui kuumad on kõnnitee munakivid. Ja see oli ebamugav tunne. Ja pidin hambad ristis ja pingutama, et uuesti jooksmist jätkata.
  Troopiline kliima ja suvel muidugi päike ikka kõrvetab. Orjapoisid on tuttavad, aga kuidas saab kuningas käia paljajalu, isegi lapsepõlves.
  Ja see teeb palju haiget. Aleksander hüppas püsti - põletas kannad ära, kuid pidas vastu. Nii jooksis ta varju, kus pole nii palav, ja märkas:
  - Oh jumal, ma poleks kunagi arvanud, et kivid võivad nii kuumad olla!
  Poiss vaatas oma käsi. Nendes oli kümme kuldmünti. Välgatas mõte - kas peaksin sandaalid ostma?
  Aga sellepärast ta põgenes paleest, et oma südameasjaks paljajalu joosta. Jah, ja suure komandöri pojale ei sobi lonkama jääda. Tema isa tegi suuri tegusid ja poeg päästis, ainult sellepärast, et ta paljad tallad põlesid.
  Aleksander tormas jälle mööda põlevaid munakive jooksma. Päike paistis endiselt eredalt.
  Järsku sai ta Cyruse kätte. Poiss nimmeriides ja lõhki löödud hüüdis:
  - Tere Vitalik!
  Aleksander urises vastuseks:
  - Ma ei ole Vitalik, aga kes sa oled?
  Poiss vastas naeratades:
  - Mina olen Cyrus! Mis, sa unustasid mu?
  Läbinägelik Aleksander vastas:
  - Ma saan aru! Kas sa arvad, et ma olen see poiss, kellega riideid vahetasime!?
  Kirk vaatas lähemalt. Oli näha, et Aleksandri käed ja jalad ei olnud nii reljeefsed ning tema paljad jalatallad olid kaljunud. Eriti kui tähelepanelikult vaadata.
  Cyrus kummardus ja küsis:
  "Nii et see olete teie, teie Majesteet?"
  Aleksander noogutas.
  - Ja sa oled kiire taibuga! Miks sind peksti?
  Poiss vastas naeratades:
  - Naljade eest!
  Kuningaspoiss susises:
  - Kui sa mind vihaseks ajad, löövad nad su pihta!
  Kirk noogutas naeratades.
  - Jah mu isand! Ma kuulan ja kuuletun!
  Aleksander käskis:
  - Tule, jookse minuga!
  Ja mõlemad poisid tormasid. Tsaaripoiss oli loomult vastupidav ja tugev, kuid mitte hästi treenitud. Siiski jooksid nad kiiresti.
  Aleksander küsis jooksmas:
  - Kas sa oled ori?
  Cyrus vastas enesekindlalt:
  - Ei!
  - Ja miks poolalasti, peksa ja paljajalu?
  Poiss vastas naeratades:
  - Enne löömist lahti riietatud! Ja üleüldse käivad poisid tihti kuuma käes poolalasti ringi, isegi kui nende vanemad pole nii vaesed.
  Aleksander noogutas.
  - Loogiliselt!
  Ja poiss-kuningas võttis T-särgi seljast. Ta oli mõõdukalt päevitatud. Nii palju aega kõndis kuninglikes rüüdes. Ja nende paljad tallad põlesid, nagu oleks nende all süttinud ahju.
  Aleksander hakkas isegi oigama.
  Cyrus küsis:
  - Miks te oigate, teie Majesteet?
  Poiss-kuningas vastas:
  - Väga põlevad kontsad!
  Väike poiss noogutas.
  - Ma saan aru, et kuningas ei kõnni paljajalu - see pole auastme järgi lubatud!
  Aleksander urises vihaselt:
  - Ma tean! Ma panen sind põlvitama ja mu paljaid kontsi lakkuma, ja häda, kui sa ei kuuletu!
  Kirk noogutas naeratades.
  - Kogu oma tahte järgi, umbes suurepärane!
  Poiss-kuningas leebus:
  - Noh, lähme varju, teeme pausi!
  Ja mõlemad poisid jooksid varju ja istusid pingile. Aleksander tõstis oma lapsiku, põrutas maha, põletas jalad üles, et oleks veidi lihtsam. Suvel Babülonis paljajalu kõndimine sarnaneb piinamisega.
  Noor valitseja käskis:
  - Ostke mulle midagi süüa!
  Ja viskas Cyrusele kuldmündi!
  Poiss kummardas ja ütles:
  - Ma kuulan ja kuuletun.
  Pärast seda välgatasid pulkadega maha löödud kontsad ja ta tormas lähimasse poodi toidu järele.
  Ja Vitali istus vahepeal troonil. Ta on põhimõtteliselt kuningas, kuid nimeline, kuna ta on vaid kümneaastane, ning de facto regent ja valitseja Cassander . Näib, et ta tappis kuninga hiljem. Ja millal täpselt, vaidlevad ajaloolased. On olemas versioon, et Aleksander hukkus lahingus.
  Igal juhul on aeg Cassandrast lahti saada - ta on kuningas või mitte kuningas!
  Ja poiss küsis kokkuleppega:
  - Ja kus on kõrgeim visiir?
  Valvur kummardus ja vastas:
  - Järgmises troonisaalis võtab vastu delegatsioon!
  Vitalik märkis:
  - Kutsu ta mulle säravate silmade pärast!
  Valvur noogutas ja andis käsu teisele. Ja riigimehhanism hakkas keerlema.
  Vitalik kuulas ära ühe vesiiri ettekande. Uudis oli, et Afganistani provintsis valitsesid rahutused. Sealsed inimesed on väga liberaalsed. Usk
  Allahit veel pole, aga fanatismi on piisavalt.
  Poiss soovitas:
  Las nad õigustavad oma väiteid. Kes tahab õiglust, see ka saab. Ja kes ei ole, seal on mõõk!
  Siis lõpuks ilmus Cassander . Ta oli suur ja pikk mees ja tema vööl rippus mõõk. Ta kummardus noorele kuningale vastumeelselt ja küsis:
  - Mida sa tahad, majesteet?
  Vitalik vastas naeratades:
  - Ma tahan sinuga mõõkadega võidelda.
  Cassander naeratas ja vastas:
  - Head soovi, Teie Majesteet! Aga sa oled alles laps ja mina olen suur sõdalane.
  Poisskuningas noogutas.
  - Ma tean! Aga sa unustasid, kui suur võitleja mu isa oli.
  Cassander noogutas.
  - Jah, sa oled üle oma aastate tugev ja kiire! Aga sa oled minust kaugel. Siiski olen valmis teile õppetunni andma.
  Vitalik noogutas.
  - Ma võitlen paljajalu!
  Poiss võttis need kingad jalast, mis on ilmselgelt mitte õige suurusega, ja jäävad ainult teele, kuigi need on luksuslikud.
  Siis kuninglikud rüüd, jäetud ainult ujumispükstesse.
  Cassander oli üllatunud:
  - Sa pruunistasid ja muutusid lihaselisemaks!
  Vitalik kinnitas:
  - Olen harjutanud!
  Cassander ei võtnud jalast oma kalleid saapaid ja soomust. Ta näis olevat võidus kindel.
  Tema mõõk oli palju suurem kui poisikuningal ning Aleksander Suure komandör ise oli palju pikem ja raskem.
  Võitlus algas lasuga. Kassander lõi kiirustamata ja Vitalik kaldus kõrvale. Poiss on Taekwondos suurepärane meister, kuid tal oli ka mõõkade kontseptsioon. Ta oli juba otsustanud tappa Cassanderi, kes varsti üritab teda tappa. Või õigemini isegi tappa seaduslik kuningas.
  Poiss uinutas Cassandra valvurit, teeseldes, et ta teeb lihtsalt trenni.
  Ja siis ta võttis selle ja kuidas see hüppab. Ja Vitali Akulovi terav mõõk torkas tema kolleegile otse kurku. Cassander sai löögi, koperdas ja kukkus seejärel kokku, tema kurgust voolas purskkaev karmiinpunast verd.
  Poiss teatas õhinal:
  - Ülimvesiir on surnud, nüüd hakkan valitsema!
  Cassandra viidi minema. Vitalik käskis matta osariigi teise isiku auavaldustega. Muide, tundub, et Cassander tappis Aleksander Neljanda ema? Noh , ma sain selle selle eest!
  Vitalik jättis kivipõrandale mitu ilusat jäljendit oma lapselikest, kuid tugevatest ja väledatest jalgadest.
  Pärast seda laulis ta:
  Ja kuigi pead heitma
  Võitluses raevuka tormise verevooluga ...
  Katkesta elulõng mõõga, noolega,
  Igavesti ja igavesti me ei reeda armastust!
  
  MUTANT-AS VÄGISTAMISE AJALUGU
  MÄRKUS
  Kogemata mutageeni lekke tagajärjel muutub üks Saksa piloot teismelisega sarnaseks ja omandab supervõimed . Ja nad on nii tugevad, et kogu Teise maailmasõja käik muutub!
  . PEATÜKK #1
  1943. aasta jaanuaris ilmus sakslaste sekka üks mutant-äss. Noormees läbis ka modifikatsiooni ja omandas supervõimed . Alguses võitles ta rinde Vahemere sektoris koos brittide ja ameeriklastega. Temast sai esimene Luftwaffe piloot, kes tulistas alla kakssada lennukit - sai Raudristi Rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Pärast kolmesaja lennuki allatulistamist sai ta esimesena Kolmandas Reichis kulla ja teemantiga Sõjaliste Teenete Risti. Seejärel viidi ta üle idarindele.
  Seal osales ta eepilises Kurski lahingus. Mutantne noormees, kes nägi välja nagu blond poiss, kellel polnud isegi vuntsid ja habet, kes nägi välja nagu umbes neljateistkümneaastane teismeline, oli selleks hetkeks muutunud uskumatult tugevaks õhuvõitlejaks. Ja nad ei saanud temasse sisse ja ta tundis ise intuitiivselt vaenlase lennukite kuhjumist.
  Nii tema elegants kui täpsus muutusid üleloomulikuks. Ja ta lõi nii kuulsalt välja Nõukogude lennukid, et sai hüüdnimeks valge kurat ja tema, kes kartis nagu tuld.
  Veelgi enam, ta sai ainulaadse eksperimentaalse hävitaja ME-309, millel oli korraga seitse laskepunkti - kolm õhurelvi ja neli kuulipildujat ning keegi ei suutnud talle vastu seista.
  Poiss nimega Wolf, kes elas üle mutatsiooni, kogus kiiresti kontosid. Ja ta tulistas Kurski bulge kahe kuu jooksul alla umbes viissada lennukit. Ja teised Saksa piloodid järgnesid talle. Natsid säilitasid oma õhuülemuse. Ja nad suutsid maal lüüasaamist vältida. Tõsi, võitu ei tulnud. Natsid taandusid oma algsete liinide juurde ja said seal kanda kinnitada. Rindejoon osutus stabiilseks.
  NSV Liidu kaotused olid suuremad kui pärisajaloos. Muide, ka liitlased lükkasid maabumise Sitsiilias edasi. Nad kartsid lahinguid mandrile üle kanda. Jah, ja Wolf Rommel, see oli mutantpiloodi nimi, tõi nendesse hirmu.
  Lisaks õnnestus Wolfil oma Vahemere lennukarjääri jooksul koos Montgomery endaga lennuki alla tulistada. Andekaim inglise komandör suri. Ja seetõttu lükkasid britid Sitsiilias maandumise edasi. Ja siis nad loobusid sellest üldse. Jah, ja Roosevelti huvitas ka rohkem Jaapani alistamine kui Euroopasse ronimine.
  Nii võitles Wolf Rommel edukalt ja tulistas suure isuga alla Nõukogude lennukeid. Ta pole asjata mutant.
  Vähendada Kolmanda Reichi ja selle tehaste pommitamist. See võimaldas sakslastel juba 1943. aasta septembris käivitada seerias uue tanki "Panther" -2, võimsamate relvade ja soomustega. Tankil oli hea laubakaitse: keres 100 mm ja torni otsaesises 120 mm. Ja küljed on 60 mm. Ja kõik on viltu. See võimaldas "Panther" -2-l hoida Nõukogude väiksemate relvade lööke. Pluss see ja 88 mm püstol 71EL, väga võimas ja kiiresti tulistav, läbistab Nõukogude sõidukid kaugelt. Samas polnud Panther-2 sõiduomadused kehvad. 53 tonni kaaluva mootori võimsus oli 900 hobujõudu. Nii et ta ei saanud liikuda halvemini kui Nõukogude kolmkümmend neli. Lisaks jõudis "Tiger" -2 masstootmisse varem.
  Sakslased kontrollisid Zaporožje suurimat boksiidimaardlat ja seetõttu olid nende tankidel hea kvaliteediga soomus.
  Sügisel üritasid Nõukogude väed Ukrainas ja kesklinnas edutult edasi liikuda.
  Wolf Rommel sai viiesaja allatulistatud Nõukogude lennuki eest uue autasu: Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja seitsmesaja viiekümne lennuki eest ainulaadne Raudristi Rüütliristi autasu plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja tuhande allatulistatud lennuki eest kiitis Hitler heaks hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi tähe eriauhinna.
  Ja kui mutantpiloot ületas aastavahetuseks pooleteise tuhande allatulistatud lennuki piiri, sai ta veel ühe autasu - kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi tähe.
  Ja nii võetigi kontosid aktiivselt tööle, justkui muinasjutus.
  Wolf Rommelist sai nähtus, millele teised Luftwaffe piloodid kõrgelt suhtusid.
  Jaanuaris üritas Punaarmee Leningradi lähedal edasi tungida, kuid kaitsest läbi murda ei õnnestunud. Ja Ukrainas polnud Nõukogude vägedel edu. Pealegi toodeti Saksa tanke suurtes kogustes. Ja eriti "Panther", see oli kaitses väga hea.
  Kahe kuu jooksul tulistas Wolf Rommel alla enam kui viissada Nõukogude lennukit.
  Ja sai Raudristi Rüütliristi tähe plaatina tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Tema vägiteod inspireerisid teisi piloote ja piloote. Eelkõige ilmusid välja piloodid Adala ja Agata, kes tulistasid alla ka Nõukogude lennukid ja lõid enesekindlalt skoori.
  Talv on möödas. Sakslased kogusid jõudu uuteks pealetungideks. Nad said täiusliku kruviga mitmeotstarbelise ründehävitaja TA-152, mis on nõukogude sõidukitest parem. Ja reaktiivlennukid.
  Nii otsustas Stalin sellega konkreetselt tegeleda. Senine rindejoon oli sama, mis neljakümne kolmandal suvel.
  Kuid sakslased kogusid vägesid pealetungiks. "Panthers" -2 arv kasvas ja nad võisid minna otsustavale pealetungile.
  Hitler lootis sellega tõesti.
  Vahepeal pidas Stalin läbirääkimisi Churchilli ja Rooseveltiga. Nad kuulutasid, et Prantsusmaal maandumine on võimatu ja sellel pole mõtet. Ainult asjata surevad sõdurid.
  Nagu sakslased on endiselt tugevad. Raskusi tekkis ka Lend-Lease arvelt. Hitler pehmendas mõnevõrra oma poliitikat juutide suhtes ja andis mõista, et võib antisemitismist täielikult loobuda, kui lääs temaga rahu sõlmib ja aitab.
  Stalin mõistis, et ta on raskes olukorras. Riik on kurnatud ja ülepinges. Sakslased hoidsid end talvel lüüasaamise eest ning hiliskevadel ja suvel võivad nad oma võidud võtta. Nii et parem on nendega mitte sekkuda.
  Muidugi oli lootust uuele tehnikale. Tankid T-34-85 ja IS-2. Kuid nad pole muidugi nii tugevad kui "Panther" -2 ja "Tiger" -2. Jah, IS-2 jääb alla relvastuse, mürsu ja esisoomuse kvaliteedi poolest. Lihtsalt uued tankid on vähemalt midagi paremat kui vanad. Eriti T-34-76, mis ei suutnud "Tiger" -2 isegi külje sisse tungida.
  Stalin kogus lähima ringi. Punker oli Kremlis maa all.
  Samal ajal kui sakslased Moskvat aktiivselt ei pommitanud. Kuid neil olid väljatöötamisel FAA raketid ja muidugi hirmuäratavad reaktiivpommitajad, mille vastu NSV Liidu lennundus ja õhutõrje olid endiselt jõuetud.
  Lisaks on natsid saanud sarjas juba uued lennukid. Ja TA-152, mis võis kanda kuni kaks tonni pomme. Ja Yu-288 pommitaja, mis kannab juba kuni kuus tonni ja millel on suurem laskeulatus ja kiirus ning kaitserelvad. Ja need on sarjas. Ja arenguid on. See on eelkõige neljamootoriline Yu-488, mille kiirus on pommitaja kohta vägagi kuni seitsesada kilomeetrit tunnis ja mis võiks kanda kuni kümme tonni raskust. Ja veelgi hirmutavam kuuemootoriline TA-400. Nad kandsid rohkem pomme ja neid kaitses kolmteist õhurelvi. Lisaks võib sellel olla ka reaktiivmootoreid.
  Seega on arusaadav, et pealinnas kauaks rahulikuks ei jää. Sakslased lasid vette ka ründerelvi MP-44, mis oli sel ajal maailma parim. Ja neil olid juba tankid, teel oli E-seeria, millel polnud võrdset.
  Seega on selge, et NSV Liit võib selle sõja kaotada. Pealegi töötas kogu Euroopa Hitleri heaks. Ja välismaalasi värvati jalaväkke ja tehastesse jne. Inimressursside osas, arvestades okupeeritud alasid, on Kolmandal Reichil märkimisväärne eelis. Ja relvade kvaliteet on ilmselt veelgi kõrgem.
  Kuigi ME-262 pole veel täiuslik ja seda on liiga vara seeriasse viia. Aga on TA-152 ja ME-309, mis on juba seerias, nad võitlevad hästi. Nii kiirus kui ka relvad on parimal tasemel. Tõsi, masinate kaal on märkimisväärne, mis mõjutab manööverdusvõimet. Kuid võimsad relvad võimaldavad ühe jooksuga alla tulistada, kiirus sukeldumisel läheb minema, kui näiteks jaki sabasse läheb. Ja vertikaalses manööverdamises on Saksa lennukid tugevamad ja suurema kiirusega.
  Jakovlev teavitas Stalinit arendatavast Jak-3-st, mis on kergem ja manööverdatavam kui Jak-9.
  Stalin kuulas seda, vaadates Aleksander Suvorovi portreed. See tsaari-Venemaa komandör oli ainulaadne ja elas peaaegu seitsekümmend aastat, olles võitmatu. Kuigi talle ei antud suuri armeed. Ja kõige valjuhäälsemad võidud prantslaste üle ei toonud Venemaale tolligi maad. Aga ta teadis, kuidas numbritega võita.
  Nüüd hakkasid sakslased moodustama leegione peaaegu kogu Euroopast. Hitler lõpetas juutidevastase terrori ja nad hakkasid isegi nende hulgast vabatahtlikke pataljone värbama.
  Vastukaaluks Poola armeele ilmus ka Poola Vabastusarmee.
  Prantslased, hollandlased, belglased, taanlased ja teised eurooplased värvati Kolmandasse Reichi, eriti SS-i üksustesse. NSV Liitu ilmusid ka Valgevene ja Ukraina diviisid. Sakslased muutusid sõja käigus targemaks ja paindlikumaks. Ja nüüd oli Valgevenes keskraada ja partisanide vastu kasutati kohalikke vägesid. Formaalselt sai Valgevene autonoomia ja ilmnes omavalitsuse näit. Nagu ka Ukrainas. Kus Bandera vanglast vabastati . Ja nad hakkasid moodustama rahvuslaste uusi osi.
  Seega ei olnud NSV Liidul eelist tööjõu osas. Ja eelis tehnoloogilises mõttes läks sakslastele üle.
  Stalin märkis:
  - Yak-3 valmistamiseks on vaja suures koguses kvaliteetset duralumiiniumist. Ja selle tarned USA-st ja Suurbritanniast on järsult vähenenud. Ja liitlased nõuavad juba jultunult, et me selle kullaga maksaksime!
  Jakovlev vastas ohates:
  - Jah, praegu jääb Yak-9 peamiseks hävitajaks! Ja selle toodangut tuleks suurendada!
  Iljušin ütles:
  - Lennukite tootmine ulatus sajani päevas, sealhulgas nelikümmend hävitajat. Kuid nende kvaliteet on langenud. Paljud autod kaaluvad eeskujulikest kolmsada-nelisada kilogrammi raskemad ja kaotavad seetõttu sakslastele isegi manööverdusvõimes!
  Õhukomandör noogutas:
  - Meil on õhulahingutes lihtsalt katastroofiline kaotuste suhe - sakslaste kasuks üks kümnele. Ja piloodid on halvasti koolitatud. Liitlased lõpetasid lennukibensiini tarnimise ja enda omast ei jätku. Ja nõukogude autod ei erine kvaliteedi poolest. Lisaks oli sakslastel ka terve galaktika suurepäraseid ässasid. On ka piloote. Näiteks kaks uut staari Albina ja Alvina on juba saanud hõbedast tammelehest mõõkade ja briljantidega Rüütliristid, olles kumbki alla tulistanud üle kolmesaja lennuki.
  Ja see on lühikese ajaga!
  Stalin noogutas ja märkis:
  - Wolf pole ainus piloot-terminaator!
  Komandör noogutas.
  - Kui ainult üks!
  Ülemjuhataja küsis:
  - Ja mida Žukov ütleb?
  NSV Liidu marssal vastab tuimal pilgul:
  Vajame uusi relvi. Tank T-34-85 pole piisavalt võimas. Tema relv ei tungi ikka veel ei Panther-2 otsaesist ega Tiger-2. Sakslased töötasid välja arenenuma "Panther" -3, millel peaks olema väiksema kaalu ja võimsama mootoriga "Tiger" -2 reservatsioon. Kui selline paak tootmisse läheb, läheb meil täiesti üle!
  Stalin pomises:
  - Ja kuidas on IS-2?
  Žukov vastas ausalt:
  - Torni esisoomus on üsna nõrk. Ka lihtne "Panter" võtab selle hõlpsalt ära kilomeetri kauguselt ja torualuse mürsuga veelgi kaugemale!
  Supreme märkis:
  - Ja miks ta laubasoomust ei tehtud 160 millimeetrit?
  Žukov vastas ausalt:
  - Sest võimas relv on juba raske. Ja ülekanne lihtsalt takerdub.
  Olime sunnitud sellest loobuma ja piirduma 100 millimeetriga otsaesises.
  Stalin irvitas ja nägi ebasõbralik välja. Siis küsis ta:
  - Ja kui vähendate IS-2 külgede soomust üheksakümnelt millimeetrilt viiekümnele ja tugevdate selle tõttu otsaesist?
  Žukov noogutas.
  - See on täiesti võimalik, seltsimees Stalin. Kuid uue torni väljatöötamine ja tootmisse panemine võtab aega!
  Marssal Vasilevski märkis:
  - Sel juhul saavad sakslased IS-2 torni bazooka ja faustpatroni külge läbistada ning kergemaid püssi. Nii et see on vaieldav küsimus!
  Ülim urises:
  - Pole tähtis, kuhu sa selle viskad, igal pool on kiil!
  Jakovlev märkis:
  - Me peaksime reaktiivlennukeid arendama! Sakslastel on juba taevas võitlemas ME-262. Need ei ole tõesti väga tõhusad, kuid aeg läheb ja natsid saavad ilmselt midagi paremat.
  Beria noogutas ja ütles:
  - Viimastel andmetel arendavad sakslased reaktiivhävitajat ME-1100, mis võib õhku tõusta juba sel sügisel. Sellel on mõned originaalsed ideed. Ja väljatöötamisel on ka ME-262 X, mis peaks olema varasematest mudelitest võimsam ja parem ning valmis lahingukasutuseks.
  Stalin küsis:
  - Mis on üksikasjad?
  Siseasjade rahvakomissar vastas ohates:
  - Nad on salajased ja me töötame! Kuid kuulujuttude järgi peaks ME-262 kiirus olema üle 1100 kilomeetri tunnis.
  Stalini saatjaskond vilistas üllatunult.
  Ülem noogutas:
  - Vau! Siis oleme kindlasti perses! Mida ütleb Molotov?
  Välisasjade rahvakomissar vastas ohates:
  - Lääneliitlased tõmbasid sõjale pidurit. Formaalselt näib, et nad võitlevad endiselt, kuid tegelikult nad ei korralda sõjategevust. Sakslased lõpetasid ka allveelaevade tootmise ning keskendusid tankidele ja lennukitele. Lisaks hakkavad tehased FAA rakettide asemel tootma uusimaid reaktiivpommitajaid. Ja see tähendab, et meid pommitatakse haletsemata. Me ei saa triviaalselt reaktiivlennukitega sammu pidada!
  Stalin pomises:
  - See on halb! Niisiis, abi pole kusagilt saada!
  Marssal Vasilevski vastas:
  - Venemaal on ainult kaks liitlast: armee ja merevägi!
  Ülemjuhataja noogutas.
  - Jah, see on tõsi! Seda ütles aga mitte väga hea tsaar Aleksander Kolmas!
  Beria märkis:
  - Kui tsaar Aleksander Kolmas oleks kauem elanud, oleks ta võinud olla suurepärane. Ta oleks võinud võita sõja Jaapaniga!
  Žukov irvitas ja vastas:
  - Kui ma oleksin Kuropatkin, võidaksin jaapanlasi. Ja miski ei takistaks mind!
  Stalin pomises:
  - Lõpeta lollide rääkimine! Me ei saa siin AI-st aru! Peame päästma oma kodumaad. Varsti trambib Hitler meid kogu oma jõuga jalge alla ega näita ennast vähe. Ja me vajame konkreetseid ideid!
  Marssal Vasilevski, kes oli tuntud suure strateegina, soovitas:
  - Panustame kaitsele sügavuti. Meil on vaja võimalikult palju relvi, sealhulgas tankitõrjerelvi. Kuidas meil nende vabastamisega on?
  Nikolai Voznesenski vastas enesekindlalt:
  - Väga hea! Vabastame suurtükiväge täpselt nii palju, kui sõjavägi nõuab. Kuid see ei ole seda enam väärt, relvameeskondade jaoks ei jätku inimesi!
  Marssal Vasilevski märkis:
  - Meil on rohkem vaja, eriti õhutõrjerelvi. Viimast saab kasutada nii lennukite kui ka maapealsete sihtmärkide vastu!
  Stalin noogutas oma hallitavat pead:
  - Peame tootma rohkem 100 mm õhutõrjerelvi. Nad suudavad tungida eesotsas Panther-2 ja isegi Tiger-2 lennuväljale ning samal ajal tulistada alla pealetükkivaid Saksa lennukeid.
  Voznesenski märkis:
  - 100-millimeetrise kahuri jaoks peate ikkagi tegema õige mürsu. Ja nii on idee iseliikuvast relvast, mis põhineb kolmekümne neljal šassiil. Tehke SU-100, mida on lihtsam valmistada kui T-34-85, kuid relvastuses palju võimsam.
  Ülemjuhataja noogutas rahulolevalt.
  - Noh, sa oled Voznesenski ja pea! Nüüd laulame!
  Ja saatjaskond laulis kooris:
  Imelise kodumaa avarustes,
  Lahingus ja töös karastatud...
  Koostasime rõõmsa laulu
  Oh suur sõber ja juht!
  
  Stalin on lahingu au,
  Stalin on nooruse lend...
  Võitlemine ja võitmine lauludega,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  
  Võitlemine ja võitmine lauludega,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  Noh, just Punaimpeeriumi poolelt kogunevad jõud pealetungi tõrjumiseks. Kuid teisest küljest valmistab Hitler ette pealetungi. Relvade tootmine Saksamaal kasvab. "Panther"-2 on torni otsmikus paremini kaitstud tänu 150 mm nurga all olevale püstoli mantlile ja 100 mm kere esiosale 45 kraadise kaldega. Seda on lihtsalt nii palju, et T-34-85 ei torka Saksa autole otsaesist läbi. Kuid ta suudab sellest läbi murda kolme ja poole kilomeetri pealt.
  Seega on Panther-2 saanud põhitankiks ja lihtsaid Panthereid hakatakse juba järk-järgult kasutama. Nagu T-4. Kuid neid toodetakse endiselt, et tootmismahtu mitte kokku kukkuda. Nagu "Tiger", toodetakse vaatamata "Tiger" -2 väljaandmisele endiselt.
  Panther-2 kogu tootmist pole võimalik kohe ümber ehitada. Kuigi see tank on väga hea. Ja kiiruses ja turvises ja eriti relvades, kus tal pole võrdset.
  Märtsi alguses, kui teed olid veel märjad, tegid sakslased esimese katse edasi liikuda. Ja nad tabasid Vorošilovgradi ja Krasnodonski suunas . Ja ka Donetsk.
  Need Ukraina osad vallutasid Punaarmee Stalingradi vaheajal tagasi ja sakslastel ei olnud aega neid tagastada. Natsidel õnnestus saavutada taktikaline üllatus.
  Seetõttu levitasid nad desinformatsiooni, et nad tahavad Kurski kühvel Nõukogude sõda ümber piirata. Kuid nad tabasid teises suunas, kuhu neid ei oodatud!
  Lahingutes osalesid võimsad natside tankid ja Tiger-2, millel oli tegeliku looga võrreldes võimsam 1000 hobujõuline mootor, mis tähendab, et see liikus kiiremini ja võis olla hea läbimurdetank.
  Sakslased edenesid alguses kiiresti. Nad vallutasid Vorošilovgradi, Krasnodonski ja Donetski, kuid siis lumi sulas ja rasked Saksa tankid kuivasid mudas. Sellegipoolest suutsid Fritzid kogu Ukraina täielikult enda kontrolli alla võtta. Ja nad teatasid oma uuest võidust.
  Lahingutest võtsid osa ka esimesed E-seeria Saksa tankid.Eelkõige iseliikuv relv E-10. Sellel masinal olid väga täiustatud funktsioonid. Esiteks oli selle kõrgus vaid 1,2 meetrit. Ja meeskonnas on ainult kaks inimest, kes lamavad. Mootor ja käigukast olid koos ja risti. Ja iseliikuv relv ise on väikese suurusega, kuid neljasaja hobujõulise mootoriga. Ja kümnel tonnil õnnestus panna 82 mm esisoomus suure ratsionaalse kaldenurga alla ja küljed 52 mm pluss rullid.
  E-10 on masin, mis on peaaegu täiuslik. Kiirustades maanteel kuni saja kilomeetrini, rattasõidul seitsekümmend kilomeetrit, on sellele raske pihta saada ja see on kergesti maskeeritav.
  Samuti on see odav ja lihtne valmistada. Püstoli ainsaks puuduseks on tünni pikkus, näiteks T-4 75 mm 48 EL puhul. Kuid ta torkab Nõukogude tankid otsaesisele, ehkki väikese vahemaa tagant. Ja ta ise hoiab T-45-85 lööke otsmikus ja teda on samuti peaaegu võimatu tabada.
  Ja meeskond on ebatavaline - kaks hunditüdrukut SS-st. Gerda ja Charlotte.
  Nad on valmis võitlema nagu koletised. Ja neil on kolossaalne, hävitav jõud.
  Tüdrukud, kuigi märtsis oli veel külm, võitlesid vaid bikiinides ja paljajalu.
  Ja nad näitasid oma lahingumeistriklassi.
  Kuid loomulikult ei saa te neist nii üksikasjalikult rääkida. Teisest küljest võitlevad nõukogude tüdrukud-komsomoli liikmed.
  Ja nad on ka poolpaljad ja paljajalu. Kuid nad näitavad oma agressiivset ja lahedat iseloomu. Nad tulistavad täpselt ja kasutades päästikule vajutamisel rindkere punaseid nibusid. Ja samal ajal nad laulavad;
  Oleme isamaa tütred, kallid,
  Nõukogude riigid punase lipu all!
  Seltsimees Stalin on julge pistrik,
  Millega kogu maailm ilusaks teeb!
  
  Me sünnime koos kodumaaga õnneks,
  Leiva ja lina kasvatamiseks ...
  Tea selliseid Venemaa poegi,
  Et inimene oleks kõikvõimas!
  
  Äikesetorm müriseb - fašism on meieni roninud,
  Hirmuäratavate tankide armad tabasid...
  Kuid parem liigutage vastast silma,
  Me ei ole imikud, kes manna sülitavad!
  
  Fuhrer hobusel tungis Moskvasse,
  Valgel ja terasest, mida nad lihvivad ...
  Adolf Hitler saatanale välja müüdud
  Ta arvas, et kuulid ei peata teda!
  
  Seltsimees Stalin on julge kangelane,
  Ta põrkas nimekirjades kokku Hitleriga...
  Ja selgus, et füürer pole lahe,
  Juhi rusikas jäi tema Aadama õuna vahele!
  
  Nüüd väriseb fašist nagu leht
  Kuidas Stalin teda halvasti sandistas ...
  Ta eelistaks tsirkuses vilet mängida,
  No nüüd on Adolf lihtsalt päevitaja!
  
  Maailma natside õudusunenägu Stalingrad,
  Kuna meie poisid on muutunud tugevamaks...
  Nõukogude maa sõdur on väga õnnelik,
  Lõime kõikidele vastastele sarvi!
  
  Berliin kukub tüdrukute jalge ees kokku, tea
  Tüdrukud kõnnivad ringi paljajalu...
  Varsti ehitame planeedile paradiisi,
  Ja see saab olema väga rõõmus ja vaikne!
  
  Kõik saab korda universumis,
  Tüdrukud saavad teemantidega mantli ...
  Mõnikord on see liiga raske
  Aga me oleme iidne riik ja atlantislased!
  
  Venemaal pioneer ja see titaan,
  Isamaal on iga sõdalane mähkmetest ...
  Adolf, sa oled luuser ja türann,
  Sul on tüdrukute jalgadest must silm !
  
  Kui kommunism on universumi kohal,
  Kate kui Jumalaema levib ...
  See on puuris igasugune revanšism,
  Ja Jeesuse Valguse Jumal Nimi!
  Komsomolitüdrukud laulsid nii kaunilt ja tundega. Nad tegid seda väga entusiastlikult. Ja hääled kõlasid väga sillerdavalt.
  Ja tüdrukud viskasid oma paljaid varbaid surmava jõuga, hävitades granaate.
  Ka pioneerid võitlesid. Mis hoolimata sellest, et lumi veel on, olid lühikestes pükstes üksinda, laigulistes särkides ja paljajalu.
  Ja kuigi laste paljad jalad muutusid külmast punaseks ja olid helepunased nagu pardid, liikusid nad aktiivselt ja võitlesid kõvasti.
  Need olid tõeliselt tõelised, agressiivsed ja väga võitluslikud poisid.
  Mis tulistas granaatidest, tõmbas vibunöörid tagasi ja lasi välja surmavaid surmaande.
  Ja samal ajal nad ka laulsid;
  Minu üleva Venemaa valgus -
  Riigid, mis andsid maailmale hingega elu!
  Seda isamaad on võimatu ilusamaks leida,
  Ta tunneb universumit - püha unistus!
  
  Igas rohulibles ja mis tahes kastepiisas,
  Ja sooja suve vihma tilkades ...
  Lumehelbed mängivad teemantidega
  Neis on Jeesuse - Issanda-Juhi - nägu!
  
  Särava Svarogi loomine,
  See on ilus igas rukkililles.
  Kes tahab rahu, on Jumalale nagu poeg,
  Tal on suurepärane elada, uskuge mind kõikjal!
  
  Kuid Kõigevägevam andis meile sellise tahte,
  Nii et iga tee saab vabalt valida,
  Nii et põline võitleja armastab oma kodumaad,
  Et ülistada Rodi tegudes!
  
  Valik polnud aga hea,
  Ja nüüd voolab kuri oja Maa peale!
  Venemaad tallavad tankide põrgust rahvahulgad -
  Saatus on oma sõjapidamises julm ja halastamatu!
  
  Kuid ühendagem võitlejad õlg õla kõrval -
  Oktoobri Nõukogude lipu all.
  Ikoonilt antakse armu nägudele,
  Nad seisavad meie eest Issanda ees põhjusega!
  
  Kuigi deemonid jälitavad Hitlerit,
  Ja ta pani Saksamaale palju funktsioone!
  Aga me tulistame Junkerid alla nagu taldrikud,
  Lõppude lõpuks on vaja võidelda, rebides vere veenidest välja!
  
  Vaenlane on jõudnud Moskvasse - kõik põleb,
  Läbi binokli näeb ta Kremli tähti!
  Aga enne kui me Mamai hordi võitsime,
  Issand annab jõudu armastavatele poegadele!
  
  Isamaa - sosistan palves valuga,
  Meie linnad põlevad nagu tõrvik!
  Mis püstitati higi ja armastusega,
  Kas see on igaveseks hävitatud?
  
  Kuid Rod ei jäta oma loomingut -
  Ta annab jõudu ja vastane kukub!
  Nagu on öeldud Jumala targas raamatus -
  Venemaa võidab ja marsib kampaaniale tähe juurde!
  
  Võitis Wehrmachti, valas ojana verd,
  Moskva ja pärast kuulsusrikast Stalingradi!
  Ja kodumaa annab õunapuudelt mahla,
  Et granaadikuulipildujaga oleks lihtne!
  
  Oleme Berliinis - Stalin on juht,
  Jumala asetäitja maa peal, kus on patt!
  Vennad ei säästa fašistlikke olendeid,
  Siis saab - õnne ja edu!
  Nii laulavad pioneerid tundega ja entusiastlikult. Ja nende hääled on lapsikud, puhtad, armsad.
  Ja jalad olgu paljad, maha löödud, kriimustatud, kõik marrastustes ja sinikates ja isegi sõrmed läksid külmast siniseks, aga säravaid naeratusi on nii poiste kui tüdrukute huulil.
  Ja on selge, et nad ei anna alla, vaid jätkavad laulmist ja võitlust.
  Lenin kasvatas meid inimeste õnneks,
  Ja suur Stalin valgustas meile tee ...
  Iljitš tõi kõigile püha vabaduse,
  Vaenlaste järeltulija õpetaja võitis!
  
  PUTINI ÕNNE HITLERIGA
  Hitler sai Venemaa presidendi Putini õnne maagilise rituaali abil. Ja see muutis dramaatiliselt ajaloo kulgu. Algul võideti õhulahing Suurbritannia pärast. Tõsi, Hitler ei julgenud maanduda, kuid taevas saavutas Luftwaffe domineerimise. Nendel tingimustel nõustus Franco rünnakuga Gibraltarile. Sakslased vallutasid selle kindluse kahe päevaga. Ja nad viisid väed Aafrikasse.
  Sõda NSV Liiduga lükati edasi. Kuid see tuli ainult natsidele kasuks, nii et Must kontinent vallutati.
  Natside arvuline ülekaal ja parem organiseeritus võimaldasid neil aastaga vallutada Aafrika, Lähis-Ida ja India.
  Ja 1942. aasta novembris maabusid natsid ootamatult ja vallutasid Suurbritannia üheteistkümne päevaga.
  Pärast seda algasid ettevalmistused sõjaks NSV Liidu vastu. Sakslased paigutasid lahinguvalmis uued tankid: "Panthers", "Tigers", "Lions". Ja 22. juunil 1943 algas sissetung.
  Muidugi suutis NSVL kahe aastaga selleks ajaks hästi valmistuda. Tankide arv kasvas kolmekümne kaheksa tuhande ja saja kahekümne diviisini, lennukite arv ulatus viiekümne tuhandeni. Suurenes ka relvade ja muud tüüpi relvade arv. Kuid Wehrmacht andis palju juurde. Tankide arv Kolmandas Reichis kasvas kahe aastaga kuuelt tuhandelt kahekümne tuhandeni. Ja nende kvaliteet on märgatavalt paranenud.
  Samuti tõusis lennundus Kolmandas Reichis. Uus ME-309 oli väga võimas relv ja sisenes seeriasse. Focke -Wulf ning Yu-288 ja Yu-188 olid tugevamad . Ja see oli tõsine. Fritzil olid ka gaasiheitjad ja palju muud. Sealhulgas võimsam MP-44 ründerelv.
  Mis kõige tähtsam, sakslastel oli palju jalaväge. Nad võisid kasutada koloniaalvägesid ja sõdureid Euroopast.
  Kuid oli ka teisi nüansse. Punaarmee polnud kaitseks valmis. Nad ei õpetanud talle, kuidas end kaitsta. Ja kuigi neil õnnestus Molotovi liini kindlustused valmis teha, olid need piirile liiga lähedal ega piisavalt sügaval.
  Lisaks võivad sakslased rünnata Türgist, Iraanist ja Indiast. Lisaks saatis Jaapan väed pealetungiks.
  Jah, nad surusid kõvasti.
  Ja kolme kuu jooksul sai NSV Liit lüüa ja Moskva langes. Kaks kuud hiljem oli Venemaa täielikult okupeeritud.
  Pärast seda otsustas Hitler Ameerikat rünnata. Ja siin aitas sakslasi õnn.
  Ameerika tankid olid nõrgad, lennuk jäi maha. Ja sakslastel olid edukad reaktiivlennukid ja lendavad taldrikud tundusid väikerelvade suhtes täiesti puutumatud ning allveelaevad ei olnud vesinikperoksiid. Ja E-seeria tankid.. Nad purustasid USA, küll vaevaliselt, aga rohkem distantsi tõttu 30. jaanuaril 1946. aastal. Lihtsalt USA armee riismed kapituleerusid.
  Ja 20. aprillil 1951 ründas Hitler, kartes, et samurai loovad aatomipommi, ka Jaapanit... Sõda kestis ühesuunaliselt. Natsidel olid arenenumad püramiidtankid, võimsad laseriga lendavad taldrikud ja ultrahelirelvad. Täiustatud mitme stardi raketisüsteemid ja palju muud.
  See tähendab, et Jaapan ei kestnud kauem kui kuus kuud. Ja sõda lõppes Wehrmachti järjekordse võiduga.
  Putini õnn aitas Hitleril vallutada viimase olulise impeeriumi maa peal.
  Ja 20. aprillil 1959 toimus ülemaailmne referendum, millega kehtestati Adolf Hitleri juhitud maailmariigi keiserlik valitsusvorm.
  Juba 1949. aastal lendasid sakslased Kuule. Ja 20. aprillil 1957 toimus lend Marsile.
  Natsid valdasid päikesesüsteemi. Ja kogu maailmas oli nüüd raudne Saksa ordu. Seitsmekümneaastaselt sai Adolf Hitlerist tänu Vladimir Putini õnnele maailmakeiser. See on fenomenaalne saavutus.
  Siis jääb üle uurida teisi maailmu ja inimkond on ühtne. Muidugi, palju erinevaid ehitusplatse üle maailma. Sealhulgas maa-alune tunnel Tšukotkast Alaskasse. Kuid 1. mail 1959 kukkus Adolf Hitler oma lennukiga alla. Ja teadustaja fantastiline valitsusaeg lõppes. Ilmselt ei olnud Putinil oma fenomenaalse õnnega määratud elada üle seitsmekümne aasta.
  Kuid Hitleril oli juba pärija. Kunstliku viljastamise teel saadud laste arvust. Nii et Adolfi dünastia jätkus. Ja inimkond jätkas ehitusprojekte erinevatel tasanditel.
  Isegi Aafrikas ehitati teid, raudteid ja autosid, aga ka palju linnu. Ja mustanahalised töötasid siin ja tõstsid Pimeda Mandri majandust.
  Inimkond arenes ja tõusis. Kommunismi ehitamine käis ja inimeste elud läksid aina paremaks.
  Pärast Hitlerit valitses keisrit tema poeg Wolf Esimene. Ta oli noor, kuid tark ja tõstis inimkonna kõrgele. Üks ideedest oli naiste arvu suurendamine ja geenide katsetamine. Eelkõige otsustati suurendada emaste arvu nii, et neid oleks viis korda rohkem kui isasloomi.
  Samal ajal, 1961. aastal, lendasid impeeriumi astronaudid Veenusele ja aasta hiljem Merkuurile. Paar aastat hiljem külastasime Jupiteri satelliite. Külastas teisi planeete. Kuni 1980. aastal külastati Päikesesüsteemi kaugeimat planeeti Pluutot. Ja see oli suurepärane.
  Ja aastal 2000 algas esimene tähtedeta ekspeditsioon. Kuritegevus planeedil Maa peaaegu kadus ning haigused ja epideemiad lõppesid, inimesed unustasid nälja ja kaubapuuduse. Elu läks aina paremaks.
  Ja ehitati tõeline paradiis. Ja inimesed ei tülitsenud omavahel. Teadus arenes kiiresti. Ja tõi inimestele õnne. Samuti arenesid tehnoloogiad. Selle meistriteos on muidugi kettaheide . Nad olid juba võimelised planeetide vahel lendama. Ja Krautse ei saanud peatada.
  Venemaal sissisõda vaibus kiiresti. Inimesed otsustasid, et pole võimalust natse maha visata ja nad peavad elama. Ja elu läks aina paremaks. Impeerium marssis kommunismi poole. Kuid pärast 2000. aastat muutusid paljud kaubad täiesti tasuta. Kodutuid polnud, kõigil oli töökoht. Ja ehitati väga ilusaid maju. Ja kõigil olid autod ja kõigil oli tasuta internet ja palju muud.
  Elu läks üles. See oli inimestele hea. Ja kõik harjusid järk-järgult ühtseks impeeriumiks. Ja toimus assimilatsioon.
  Venelased ja teised slaavlased said sakslastega võrdsed õigused. Jah, ja teised rahvad elasid hästi natside kontrolli all.
  Kes ei sõdinud, ei parteinud, elas väärikalt. Sakslased ilma põhjuseta karistusaktsioone läbi ei viinud.
  Ja tõesti, niipea kui partisanidest lahti saime, lõppesid repressioonid korraga.
  Ehitati üles paindlik okupatsioonipoliitika. Seal oli omavalitsus ja kohalik kaader. Ja aastal 2020 said kõik inimesed planeedil Maa kodakondsuse ja lõpuks kehtestati juriidiline võrdsus.
  Selleks ajaks oli teadus nii palju arenenud, et vanadus sai lüüa ja kõik said igavesti nooreks ja ilusaks.
  Ja teistele päikesesüsteemi planeetidele tekkisid Kolmanda Reichi asulad. Ja nii sai see maailmas suurepäraseks.
  Poisid ja tüdrukud selles maailmas hakkasid levima kogu galaktikas. Hüperneti maatriksisse on juba ilmunud virtuaalreaalsus ja palju kõike imelist ja noort ja ilusat. Juba oli võimalik kõike reprodutseerida.
  Kolmanda Reichi impeerium sai suurte võimaluste impeeriumiks ja vallutas universumi.
  Ja naisi oli viis korda rohkem kui mehi. Ja nad on kõik ilusad, noored tüdrukud ja mehed on noored mehed, kellel pole vaja habet ajada. Tegelikult on habe lihtsalt primitiivne, loomalik atavism.
  Ja virtuaalses reaalsuses möllavad ja põlevad sellised huvitavad mängud.
  Üks selliseid kõikvõimsaid universumite loojaid, Friedrich Sfero, korraldas just kõige lahedama " meelelahutuse ".
  Nimelt kosmoselahing. Ühelt poolt tema väed, kes esindavad Uhket Saksamaad, teisalt mis tahes tüdruksõbra tähearmee, seesama kõikvõimas Arlekinaadi universumite looja - Kohutav Saksamaa. Seega, kuna kõikvõimsad inimesed kaklevad, saab see olema lõbus ja lahe, kuni võimatuni.
  Kohutava Saksamaa armee kruustang oli vääramatult kokku surutud. Hüperplasmaatilised kallistused püüdsid uhkelt Saksamaalt pärit võimsat vaenlast tugevamini pigistada. Miljonid ja miljonid tähelaevad leidsid siin oma hukatuse. Sageli kangelaslik ja mõnikord naeruväärne. Nad surid, naeratus huulil, lootes aja jooksul ellu ärgata. Kuigi see nägi väga jube välja... Voolujooneline tilgakujuline koloss helendab erilise valgusega, mis närib ruumi ja vaakumi väljasid. Leegid kihutavad läbi kosmoselaeva koridoride ja ventilatsioonišahtide. Miljonid elavad sõdurid, nii inimesed kui ka teiste rasside esindajad, mille pardal on miljardeid roboteid, üritavad põgeneda kõikehõlmava kuumuse eest. Peaaegu kõik võitlevad inimesed on kaunid tüdrukud, kes on maalitud viimistletud avangardstiilis soengutega, justkui poleks nad kogunenud mitte jõhkraks lahinguks, vaid keiserlikuks maskeraadiballiks. Üks tüdrukute tuuleveski kujuline soeng, mille labad olid paabulinnudiibade kujulised, süttis põlema ja ta karjus südantlõhestavalt. Valu on kujuteldamatult kohutav ja peanahk läheb sõna otseses mõttes katki. Veski terad tulevad lahti ja pöörlevad seejärel üheksa järku kinesruumiliste moonutuste keerises .
  Kuid orkid ja päkapikud möirgavad eriti ähvardavalt; nende jaoks ei saaks see tõesti painajalikum olla; leegid on ühel või teisel kujul. See on kas nekrofiilse nõia poolt allmaailma madalaimast sügavusest välja kutsutud patuse vaimu muigav nägu või kajutitest läbi tantsiv ja relvatorusid painutav valgus kohutava, äärmiselt vihase kiskja näol. Ja see võib olla hullem, mis on hävitava ja põletava aine joonisel sürreaalne.
  Ja kõik see on tähelaeva mõõtkavas, mis ei jää Merkuurile oma mõõtmetelt alla... Universumi looja mõõdupuu järgi pole neid aga nii palju. Sama sellise täiesti materiaalse reaalsuse looja otsustas täielikult välja tulla.
  Sfero Friedrich Katastrofov koges elevust ja samas rahulolu: üks null tema kasuks. Noor looja-terminaator tegi kannapöörde, jättes maha magoplasmakiire ja tõukas vaakumit kõigutava gravionituumakiirte praksumise varjus selle teise magoleti taha . Sissepääs pole lihtne, sõjamasinad kappavad nagu kappavate hobuste kabjad ja isegi kogu allilma võimu koondanud shaitani poolt juhituna. Ja ei mingeid füüsika- ja kosmoloogiaseadusi, mis oleksid tuttavad mineviku mahajäänutele. Inertsi mõiste on ainult looja soovil.
  Nüüd (koosneb inimtaju jaoks arusaamatu ainetüübi hüper-printseps-magoplasmast, siis võite võtta mis tahes vormi ja eksistentsi modifikatsiooni, muutes footoni tuumast suurusi, kui paigutate vabalt kogu triljonite universumi parseki läbimõõduga peopesal!) Sfero otsustas kehastada bioloogiliselt muundatud poisi keha, keda treeniti võimsas ja tehnoloogiliselt arenenud Uhke Venemaa impeeriumis isegi siis, kui ta küpses embrüona emaüsas. inkubaator-arvuti.
  Viljastumise hetkest peale toimus valusatest impulssidest katkestatud unenäos eriline kosmiline sõda. Ja ikkagi oli möödalaskmisi, kuna inertsist ilma jäänud mogulite trajektoor oli täiesti ettearvamatu. Kuid Sfero ei ole selles osas keeruline. Ta piirdus teadlikult, et oma võimeid huvitavamaks muuta. Lõppude lõpuks, Uhke Saksamaa, mis on levinud üle miljardite galaktikate ja kvadriljoni asustatud maailma, on see looming loomulikult virtuaalne maatriks. Ja kosmosesõja mäng peab alluma reeglitele. Et kaost üldse ei tekiks. Looja poiss. tulistas alla veel kolm, jäi kaks korda mööda. Muinasjutulise disainiga relvasüsteemide magoimpulsid vähendasid vaakumit ja panid isegi selle maha kooruma, viilud mett syrvelad , juba universumi teisel tasandil. Siin sukeldus Sfero taas kosmoseauku, sisenedes ründerežiimi. Samal ajal valis Creator-Boy momendi, et küberneetilised valvesüsteemid seda parandada ei saaks, andes täieliku ülevaate magolete erinevate modifikatsioonide ümbritsevast ruumist .
  - Magomatrix neelab kinezfotoni poolt ! - Filosoofiliselt teise võitleja maha löömine ja Princepsi -plasma purustavate kombitsate eest põgenemine, ütles Looja-poiss.
  Julius Caesari armee, kellele Sfero Frederick usaldas üldise juhtimise, jätkas pressimist, kasutades ära arvulist üleolekut, jätmata ühtegi ebaõnnestunud katset seda külgedelt ümbritseda. Arlekinaadi käsilane Hannibal pihustas üha rohkem vägesid, püüdes venitada mitu parsekki (parsek on vahemaa, mille valguskiir läbib kahe ja poole aastaga) tema juhtimisel tohutut armaad. Vägede formeerimise tihedus vähenes ja individuaalsete oskuste roll suurenes. Siin osutusid vääriliseks mõlemad pooled, kes demonstreerisid vigurlendu ja manööverdamiskunsti. Kuid kaotused olid kolossaalsed, enam kui miljon tähelaeva põles ahnes hävitamise tõrvikus maha.
  Sfero muutis ootamatult kakluse kohta ja leidis end kõige uhkema tüdruku kõrval. Looja-poiss ja Valentina lõid teineteise käed kokku, teised poisid ja palju arvukamad tüdrukud pilgutasid. Nad tõid akud ja avasid orkaani hüperplasmaatilise tornaado paatidel, üheistmelistel magletitel , hävitajatel, brigantiinidel, hävitajatel, hävitajatel ja muudel väikestel laevadel. Sphero silmad välgatasid võidukalt.
  Üldine sõjaks treenitud võitlejate väljaõppe tase, isegi kui nad ujusid lootena omamoodi toitainekeskkonnas, oli väga kõrge. Kuid need ei tulnud alati paljudest pragudest ja vaakumvaringutest. Vastuseks tulistas vaenlane ka oma halastamatut tuld, omades isegi isiklikku maatriksit. Hüperplasma voog põles läbi nõrgenenud maatriksi kaitsemehhanismide ja soomusesse tunginud poolruumivälja. Siin see on, maagiline ruum ei pidanud vastu, purunes, tulistamispaarile langes mitmevärviline ultratule voog. Sphero põles kohe maha (lihtsalt ülinaljakas tunne, kui liha hävitatakse!), Tüdruku-partneri käsi õlani, jalg põlveni, torso ribideni aurustunud. Kaunitar karjus ja tõmbus tagasi. käskis Valentina.
  - Lubage küberregenereerimine.
  Tüdruku (nagu ka teiste inimeste) keha pole ammu valk. See on spetsiaalne liha, millel on hüperplasmaatilised lisandid, samas kui inimesed ise toituvad superenergiast . Nii hakkas liha pärast haavamist aeglaselt kasvama. Suhteliselt aeglaselt on protsess ise palja silmaga nähtav, koe kasvukiirus on 0,9 sentimeetrit sekundis. Kuid kõige ägedam lahing on väga üürike, soomused põletati veel mitmes kohas. Kaks relva aurustusid, kuus sõdurit sai surma, üks noormees põles pooleks, neiu kaotas ajutiselt peanaha ja sõrmed. Sphero naasis naerdes tagasi, öeldes: kui palju olete saavutanud, alistades universumi looja kandja? Imekombel õnnestus mürskude plahvatust vältida. Kuid kahju on kolossaalne, õhusifoonid paiskusid vaakumisse vilkuma. Poisid vastavad aga adekvaatselt. Sfero ise sooritas filigraanse löögi, millega löödi välja kolmikründelennuki. Valentina, keel venis, lakkus mehe huuli.
  - Megakvaasar !
  - Tehkem hüperhävitav ( ülihävitav ) plasmapurse ! - haukus noor universumite Looja.
  Teised relvad tulistasid alla kaks magoletti , hävitaja pihta tulistati alla kolm lasketorni. Kuid just sel hetkel suunas raketiristleja oma relvad nende pihta. Poiss-looja tundis mitte ilma mõnutundeta, teravate aistingutega oma näos surma hingust. Kuri hiiglaslik vikatiga vana naine ähvardas ja kapten Sfero andis käsu.
  - Paindlik taganemine! Liigu nagu madu, läbi siili!
  Aku tormas tagasi, kuid jäi veidi hiljaks. Tundus, et vaakum valutas valust ja sellest pööris läbi hüperplasmaatiline keeristorm. Kohutav graviplasma löök tabas akut. Viis relva ja kaksteist meeskonnaliiget korraga osutusid täielikult aurustunud. Sfero ja teised tüdrukud paiskusid gravitatsioonilaine tõttu tagasi. Loojapoiss lendas üle, tabades peaga sportliku, kuid ülimalt graatsilise Valentina kõhulihaseid. Ja see on karm, kui liha, millesse pidite rammima, ei ole valk:
  - Vau, sa oled pulsari kokkuvarisemise auk! pomises Sphero. Ja ta muigas, kui hüperelektrilahendus temast läbi käis .
  Soomuses olid suured praod. Nad lõikavad nagu kuristik titaanist enam kui miljon korda tugevama metalli purpursesse pinda. Milline kolossaalne jõud on peidus hüperplasmas või selle veelgi täiuslikumas variatsioonis Princeps -plasmas, mis on võimeline tähti liigutama ja kvasareid kustutama. Kuid ainult kuues, seitsmes ja nii edasi, aine olek. Igast molekulist võib saada terve ookeani hüperplasma. Teoreetiliselt (kuni see pole inimestele kättesaadav) reprodutseerib üks elementaarosake kogu universumit. Või hävitada! Sellised on hüperplasma peaaegu jumalikud võimalused.
  Aku libiseb läbi kinesruumis vibreeriva painduva kokkuvarisemise , nõrgenenud inertsjõud surub sõduri alla. Seejärel väljutatakse vedru ja aku avab tule uuesti ainult teises ruumipunktis.
  Friedrich Sfero annab käsu:
  - Lööge kitsa kiirega, lülitage relvad kontsentreeritud ramrodirežiimile.
  Kuna arvutid on keelatud, tuleb seda teha käsitsi. Reguleerige hüperplasma voolu trumli abil. Kuid seda pole isegi lihtne teha, see säästab asjaolu, et see vääramatu jõud on ka koolitusprogrammis ette nähtud. Poisid ja tüdrukud saavad selle probleemiga hakkama automaatrežiimis. Sfero Friedrich tabab silma peal raketipaadi, lasu on kerge edumaaga. Kostab hävinud vaakumi kõige peenem kriuks, paat rebitakse tükkideks. Plahvatuse võimsuse järgi otsustades toimub laskemoona plahvatus. Valgustäpp lööb autosse õhku. Hävitatakse ka Magolet , tüdruk reprodutseeris täpse võtte.
  Tiivad lendavad eraldi, pöörledes samal ajal leegitsevate sabade vaakumis.
  Vaenlase brigantiin saab lisakahjustusi, kuid vastab massiivsete lendudega. Läbi prao siseneb oja, mis paiskab tüdruku minema, paljastades kinaveriga kuldsed rinnad, helendavad nibud.
  Sphero kiljatab rõõmust:
  - Näete, kui lahe! Tšernodõrno!
  magoplastist nahaga põlve.
  - Princeps-kvaasar ! Zapulsari ellips! Tõstke rüütli nuia kõrgemale!
  Pisarakujuline brigantiin kubises lendudest. Hüperplasma kipitavad kastepiisad pritsisid üle kogu lahinguruumi.
  Friedrich Sfero vilistas:
  - Andke footon kuristiku kokkuvarisemisse!
  Küljelt kerkis välja fregatt ja samal ajal plahvatas naaberpatarei. Tundub, et kuttidel ei vedanud, nad komistasid raske raketi või Vibro -välja otsa, mis kõige vastupidavama metalli pulbriks kustutab.
  Poiss üritas sellise rünnaku üleelamiseks platvormi väänata. Aga lõppude lõpuks on vastasteks kõrgklassi professionaalid, kes lõpetasid peaaegu sama kooli. Arlequinaadi looja pole ka tsivilisatsioonide loomises pettur !
  Hävitati tempropreooni kahur . See jagati sädelevate osade hunnikuks. Tüdruk ja relva serveeriv Looja-poiss visati minema nagu kurikast tabatud. Nad põrkasid kolossaalse kiirendusega vastu soomust, lõid selle kergelt mõlki ja olid tugevalt lamedad, värisedes šokist oma väga elastse ja vastupidava kehaga. Seejärel hakkasid nad tugevat katet maha koorima, andes oma kaunitele kujudele normaalse kuju, mis olid reljeefsed nagu iidsete jumalate kujud.
  Sphero tundis alakõhus külma. Vaenlase plasmapurske tihedus tugevnes , tundub, et lahingusse kaasati värskeid jõude. Näiteks ultralahingulaev ise on korraliku asteroidi suurune ja massiivse pistoda kuju, mis on täis kiirgajaid, kiirgas välja terve rikkaliku ornamenti hüperplasmilistest joadest . Matrjoška ja akordioni kumer, keerdunud kujuga hübriid, aine kukkus Uhke Saksamaa ristlejale. Teised hävitamise voolud purustasid neli pisarakujulist suurtükiplatvormi.
  Sphero põlveni ulatuv parem jalg aurustus ja ootamata, et see loomulikul teel kasvaks, suurendas ta hetkega oma jäset.
  Julius Caesar oli kogu oma andekusest hoolimata lahingus kaotamas, arvuline ülekaal oli ligikaudu võrdse tehnoloogiaga vaenlase poolel. Ainus, mida sellises keerulises olukorras teha, oli taandumine, vältides ümberpiiramist. Sphero kuulas südametunnistuse piinata läbi princepsi ühenduse robotitele antud käsklusi. Need kõlasid piiramatu optimismina, kiire võidujanu. Julius Caesari fregatt sai mitmeid vigastusi ja selle kiirus vähenes. Sfero tundis raevu, tema loodud jõud näis kaotavat, ta pidi hävitama võimalikult palju vaenlasi. See tähendab, et tal on valida, kas võita või surra. Kuigi on ilmne, et mitmete Magoleti hävitamine ; ei muuda peaaegu midagi, kuid see on peaaegu see võrratu üksikisikute kangelaslikkus, mis kujuneb ojaks, mis purustab kõik takistused. Poisil, kasutades kandja mälu ja tegelikult ka enda loomingut (Kuidas tal õnnestub tembeldada isiksusi ja selliseid struktuurselt keerulisi asju, on omaette küsimus!) meenus kiiresti, mis temasse arvukatel treeningutel puuriti. Peate vältima märkamist ja püsima robotite üldistes ridades. Sel viisil on palju keerulisem siseneda, kuid kokkupuute tõenäosus on palju väiksem. Aga teisest küljest, kas tal on õigus sel kriitilisel hetkel välja istuda? Sõdur peab ju: hoolitsema elu säilitamise eest, punkt kaks: hävitama võimalikult palju vaenlasi. Vastuolude korral on tavaks teha valik teise lahenduse kasuks. Need on vanad ameeriklased: nad mõtlevad rohkem oma naha päästmisele. Sellepärast kaotasid jänkid ja pealegi on nende propaganda nõrk. Tal puudus terviklikkus ja kaasatus. Kui meenutada Maa iidset ajalugu: neil aegadel, mil inimkond oli aheldatud ühe planeedi külge. Kohutavalt lõhestunud maailm, oli vaja koondada kõik rahvad ja rahvad ühte rusikasse. Sellele pretendeerisid mitmed impeeriumid. Esiteks USA, Hiina, Islami Selts. Maailm muutus multipolaarseks ja rebenes sõna otseses mõttes laiali, kasvas iseseisvate riikide arv, väikerahvaste separatism muutus kinnisideeks. Ühine kodu Maa põles, inimkond langes sõna otseses mõttes kuristikku! Varasematel aegadel olid võimsad valitsejad, kes tahtsid inimkonda ühendada. See on ennekõike Aleksander Suur, üks kõigi aegade ja rahvaste silmapaistvamaid komandöre. Ta oli võitmatu, kuid ettehooldusel oli hea meel anda talle liiga lühike elu. Ja nii oli tal märkimisväärseid võimalusi, ta ehitas üles rahvusvahelise impeeriumi, tõi Aasiasse kõrge Kreeka kultuuri. Isegi Kartaago ja Vana-Rooma saatsid suure austusavalduse Makedooniale, iidse ajastu silmapaistvaimale slaavlasele! Enne Aleksandrit saavutas Suur Pärsia mitme kuninga (eriti Kyrose) juhtimisel tõsiseid vallutusi Indiast Egiptuseni, kuid õpetus: kogu maailma jaoks on üks valitseja, tema oli see, kes esimesena esitas! Roomas pretendeeris Julius Caesar maailmavalitseja rolli, kuid ka tema eluiga polnud piisavalt pikk. Pärast Caesari polnud keisrite seas piisavalt tugevaid komandöre. Jumalik Augustinus oli haiglaselt ja füüsiliselt nõrk, karismaatiline Nero on üldiselt kohutav. Kuulsaimad valitsejad Diolektan ja Constantinus võitlesid rohkem status quo säilitamise nimel, suurematele vallutustele mõtlemata. Pärast Rooma langemist oli ka teisi kindraleid. Neist silmapaistvamad isiksused: Tšingis-khaan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Tšingis-khaan oli väga edukas. Ta vallutas peaaegu kogu Hiina, Afganistani, Horezmi, arenenud üksused jõudsid Vana-Venemaale. Tal olid suurepärased võiduvõimalused, keegi ei suutnud vastu panna selle kavala ja osava komandöri pidevalt kasvavatele vägedele. Kuid isegi tema üsna pikast elust keskaja standardite järgi ei piisanud maailma hõivamiseks. Tšingis-khaan asutas dünastia, kuid seal polnud enam nii suurt kui tema, kes oleks võimeline koondama kõik nomaadid. Täpselt nagu Tamerlane. Võit võidu järel, tohutu impeerium ja lõhenemine, Timurati hävitamine , tüli poegade ja lastelaste vahel. Ja väärilist järglast polnud. Euroopa vallutanud Napoleon ja Hitler murdsid Venemaa vastu selja. Kahjuks ei suutnud Venemaa ise saavutada maailma domineerimist. Tõeliselt suur valitseja oli Stalin, kes muutis kirjaoskamatu, jalatsites kõndiva riigi võimsaks tööstusriigiks.
  Ja siis, kahekümne esimesel sajandil, saavutas võimu esmalt Saksamaa ja seejärel kogu maailma üle salapärane paar, kellel oli uskumatu hüperintellektuaalne võim.
  Nad lõid uusimad princeps -maagilised relvad ja inimkond arenes järk-järgult virtuaalse kõikvõimsuse seisundisse.
  Aga sõda on sõda, eriti kosmosesõda, siin on valearvestused ja ohvrid vältimatud. Riskida otsustanud sõdalasel Friedrich Sferol vedas seni, ta suutis endale tähelepanu tõmbamata hävitada neli lahingumasinat.
  - Väikestele inimestele tuleb kasepuder! Pigem on princeps plasma!
  Jah, selliseid huvitavaid mänge mängivad universumit vallutades Kolmanda Reichi impeeriumi kodanikud.
  Ja kuidas see kõik lõpeb ja millistele kõikvõimsuse kõrgustele võib inimkond, isegi jõuetu fantaasia, ulatuda.
  
  
  COG JA SHPUNTIK JA KOLMAS REICH
  sekkusid popadlased . Sel juhul lühikesed konstruktorid Vintik ja Shpuntik . Kolides sattusid nad Berliini. Noh, kuna nad ei teadnud poliitikast ja planeedist Maa midagi, läksid nad sakslaste teenistusse. Ja tehnikud on tipptasemel. Ja nad osalesid Pantheri väljatöötamises. Leidlikud disainerid muutsid torni kitsaks ja väikeseks, paremini kaitstuks, kuid kergemaks. Mootor ja käigukast paigutati ühte plokki ning käigukast mootori enda külge. Valmistati ka tegelikust ajaloost lihtsam ja kergem šassii. Ja "Pantri" kõrgus oli vaid 1,8 meetrit. Selle tulemusel paigaldati kere 80 mm otsmiku soomus suurte ratsionaalse kaldenurkade alla ja muutus peaaegu läbimatuks. Torni otsaesine oli kaldega 120 millimeetrit ja küljed kuuekümne millimeetri kaldega. Nõrk koht oli kere küljed - ainult 40 mm. Aga kere oli väga kompaktne ja ülaosa suure kaldenurga all ning alla olid pandud 30 mm kilbid, mis katsid rullid. Ja kogu see võlu kaalus 650 hobujõulise mootoriga vaid 26 tonni. Ja relv oli 75 mm 70 EL toruga, tulistades 15 lasku minutis.
  Lisaks hea nähtavus ja optika.
  See tank sõitis kiirusega 70 kilomeetrit tunnis, oli kergrelvade (peamiselt nelikümmend viis) ja tankitõrjepüssi jaoks küljelt läbitungimatu, võttis kahe kilomeetri kauguselt otsaesist kolmkümmend neli ega purunenud praktiliselt. Ja peaaegu kõik NSV Liidu tankitõrjerelvad ei tunginud selle otsaesist läbi.
  Ja uus "Panter" Kurski lahingus tegi oma silmad ette. Samal ajal oli seda lihtsam valmistada ja selleks kulus peaaegu kaks korda vähem metalli kui Pantheril reaalses ajaloos.
  Selle tanki kasutamise tulemusena murdsid natsid läbi Nõukogude vägede kaitse ja sulgesid katla, minnes Kurskist mööda. Ja haaras sellega initsiatiivi. Ja edu arendamisel võtsid nad Voroneži.
  Pärast seda käskis Hitler vägedel lõunasse pöörata. Ja vägede armaad kolis Stalingradi.
  Saksa tankid on tõusuteel. Ja tüdrukute meeskond võitleb Pantheril, tungides läbi Nõukogude relvadest ja sõidukitest.
  Sakslased murdsid läbi Stalingradi ... Kuid see pole veel kõik. Aafrikas võitis Rommeli korpus uutel tankidel mitmeid võite. Liitlaste olukorra raskendas asjaolu, et Vintik ja Shpuntik leiutasid ka reaktiivhävitaja. Lisaks on see väga kerge, kergesti valmistatav, manööverdatav ja elementaarselt juhitav.
  Ja uuest lennukist VSh-162 sai parim õhusõiduk ja see kahjustas tõsiselt liitlaste lennukit.
  Nii hakkasid natsid Aafrikast Egiptusesse edenema. Hitler keeldus Stalingradi tormiliselt vallutamast ja peatas oma väed. Kuid Fritz alustas peamist pealetungi, möödudes läbimurdest Kaspia merele. Ja olukord eskaleerus.
  Ja põhjas järgnesid uued operatsioonid. Natsid ründasid Rootsit. Ja mõne päeva pärast sundisid nad teda kapituleeruma. Ja see osutus lahedaks.
  Gerda ja Charlotte "Pantril" reisisid mööda Rootsit ja sundisid vangi võetud sõdureid nende paljaid jalgu suudlema, näidates oma kolossaalset klassi. Need tüdrukud on siin tõesti lahedad.
  Paljud lahingumehed alistusid neile. Ja suudles paljaid taldu.
  Aga nüüd olid nad Rootsis, kus juba sadas lund ja külm.
  Ja sakslased Rommeli juhtimisel alistasid Egiptuses britid. Ja nüüd murdsid nad läbi Lähis-Itta ja neil on edu edu järel.
  Sellega ilusate sõdalaste kampaania ei peatunud ... Gerda ütles kirglikult, hõõrudes oma palja jalaga metalli:
  - No muidugi "Tiiger", meistriteoseid andev tank ja võimsuselt kolossaalne masin. Samas lihtne!
  Charlotte märkis laisalt:
  - Isiklikult eelistan Leot. Kuna sellisest autost pole midagi läbi murda! Ja ta on vormilt täiuslik!
  Magda meenutas, kuidas neile 7. novembri paraadi näidati ja säutsus:
  - Ja mulle meeldis Hiir, see on nii suur! Ja kahe relvaga korraga!
  Christina itsitas ja veeres transpordis ümber:
  - Kaks relva ühes autos - see on lahe!
  Gerda keerutas jalgu õhku ja märkis:
  - Kas niimoodi lennata on hea? Kas jõuame varsti Austraaliasse?
  Charlotte raputas pead.
  - Ei! Mitte niipea! Lennata sinna Rootsist - peaaegu üle kogu maakera!
  Lennuk maandus tegelikult tankima. Tüdrukud jooksid õue. Nad sattusid kuuma Medinasse, kus lennuk tegi hädamaandumise. Hoolimata novembri lõpust oli siin sooja umbes kolmkümmend kraadi. Ja Rootsis tabas just lahkumisel külm tsüklon ja temperatuur langes miinus kolmekümneni.
  Tüdrukud jooksid nii kiiresti kui suutsid, et mitte transporditöölisele ära külmuda ja pakane näris tüdruku paljaid kontsi. Jalatseid pole põhimõtteliselt lihtne mitte kanda, eriti kõndides.
  Nüüd aga jooksid tüdrukud üle Medina kuuma liiva. Araablased ehmusid poolalasti tüdrukuid vaadates, kuid kartsid midagi ette võtta. Sellest hoolimata on sakslastel väga hirmuäratav maine. Tõepoolest, neid peetakse üliinimeste rahvaks ja seetõttu annavad nad andeks väikesed vempud. Nagu siis, kui iludusi kantakse ainult ühes bikiinis.
  Peale külma ilma, kui jalad pidevalt külmetavad, on väga mõnus mööda kuuma liiva joosta. Tüdrukutele see meeldis ja nad lõbustasid üksteist liivaga loopides.
  Niimoodi läbi kõrbe hüpates arvas Gerda, et maal, kus on pidev suvi, on ikka imeline elada. Ja kui hea see on...
  Päikeseline ja puhas, värske õhk puhub näkku. Või mitte liiga värske, vaid kuum kõrbeõhk.
  Charlotte märkis naeratades:
  - Nüüd kuuluvad need maad Kolmandale Reichile. Kunagi varem pole inimkond olnud nii ühtne. Pigem lähedal, ühtsusele, nagu see praegu on. Ja kõik see tänu paljuski füüreri geeniusele.
  Magda märkis loogiliselt:
  - Osaliselt ka sellepärast, et Hitleril on tohutult vedanud. Näiteks britid kukkusid nagu herned. Ja Aafrika avarused ei osutunud takistuseks. Jah, kõik oli meie poolt. Kuigi vahel tuli ka vigu ette!
  Christina vastas:
  - Mis puutub õnne, siis mitte! Meil ei vedanud näiteks talvega neljakümne esimeses. Ja nii oleksid nad siis Moskva võtnud. Ja sõda idas oleks lõppenud. Ja nii tuleb ikka stalinistlik okas välja tõmmata.
  Gerda nõustus ohates:
  - Ilmselt peab! Kahju! Nii palju häid poisse ja tüdrukuid sureb!
  Magda puhkes tahtmatult nutma ja ütles:
  - Surm... Kui ebaõiglane sa oled! Ja mõnikord tulete valel ajal!
  Gerda kiirustas vastu:
  - Mitte mõnikord! Ja alati valel ajal! Sa tead, kuidas sa tahad elada ja kui vastumeelne on surra!
  Christina märkis loogiliselt:
  Me tahame seda, sest oleme tugevad ja terved. Ja vanaema, kes on saja-aastane ja kelles kõik valutab, suhtub surmasse ilmselt hoopis teistmoodi!
  Charlotte raputas pead ja ütles hirmunult:
  - Oh jumal hoidku! Annaks jumal, et te kunagi vanaks jääte!
  Gerda lehvitas sellega ja lõi palja jalaga vastu liiva:
  - Ärme sellest räägi! Kui hakkate mõtlema, mis on vanadus, lähete hulluks või rikute oma elu ära!
  Magda püüdis blondi tüdrukut lohutada:
  -Kui Jeesus tuleb, tõusevad kõik surnud üles ja see igavene noorus jääb igaveseks!
  Gerda naeratas ja ütles hellitavalt:
  - Jumal õnnistagu!
  Christina vastas vihaselt:
  Ja ma olen põhimõtteline ateist. Ja ma ei usu jumalasse ega anna teile nõu!
  Gerda kehitas oma tugevaid, päevitunud õlgu.
  - Ma ei hakka end nimetama tugevaks usklikuks, kuid ... On palju asju, mida materialistid ja ateistid ei suuda seletada. Sealhulgas universumi päritolu!
  Kuuma liiva sisse sukeldunud Charlotte vastas:
  - Aga mulle meeldib see idee rohkem - palju jumalaid. Et need demiurgi jumalad lõid ühiselt universumi ja Maa. Seejärel toimus nende vahel võitlus, mis põhjustas kataklüsme ja looduskatastroofe. Sellepärast juhtus igasuguseid õnnetusi. Jumalate võitlus ja põhjustab sõdu inimeste vahel!
  Gerda vastas enesekindlalt:
  - Aga saksa jumal võidab alati!
  Charlotte raputas pead.
  - Esimeses maailmasõjas seda ei juhtunud. Kuigi olime võidule lähedal!
  Christina noogutas jõuliselt:
  - See on kõik! Ida-Preisimaa oli vaja ajutiselt ohverdada, kuid mitte vägesid läänerindelt välja tuua. Siis nad piirasid ümber ja võtsid Pariisi. Prantsusmaa kapituleerub... Lõppude lõpuks on ta võidetud. Ja edasi... Ma arvan, et kui Suurbritannia oleks üles näidanud kangekaelsust, oleksime võinud seda rünnata koos Itaalia, Türgi ja Jaapaniga. Ja nad purustaksid selle allveelaevade ja laevastike ühtse tegevusega!
  Magda märkis:
  - Sa unustasid Venemaa!
  Christina paranes.
  - Ma ei unustanud midagi! Venemaa oleks Prantsusmaa alistumise järel lüüa saanud. Pealegi pole tsaar Nikolai II Stalin. Venemaa monarh sõlmiks meiega kiirustades rahu, olles saanud lüüa. Ja me oleks... Ühesõnaga, tsaariaegne Venemaa on veel nõrgem kui kommunistlik!
  Charlotte itsitas.
  - Niimoodi! Aga loomulikult jätsime siis võimaluse kasutamata. Adolf Hitler oli targem. Ta sõlmis Staliniga mittekallaletungilepingu ja purustas oma vaenlasi tükkide kaupa. Selles seisnebki poliitiline tarkus!
  Christina märkis:
  - Veelgi loogilisem oleks Suurbritannia lõpetada ja alles siis rünnata Nõukogude Liitu!
  Charlotte ütles naeratades:
  - Olen sellega nõus!
  Gerda aga vaidles vastu:
  - Kui me poleks 1941. aastal rünnanud NSV Liitu ega alistanud Punaarmee üksusi, kes polnud kaitsesõjaks ette valmistatud, oleksid nad võinud meid rünnata, kui me Suurbritanniale tormi tungisime. Nii et meil polnud muud valikut!
  Magda kehitas õlgu:
  - Stalin on ettevaatlik poliitik! Ta poleks võib-olla sellise seiklusega riskinud!
  Gerda märkis ratsionaalselt:
  - Pigem on Stalini jaoks suur seiklus anda meile võimalus Suurbritannia turule toomiseks. Sel juhul langeksid tema peale kõrgemad jõud. Ja me mataksime selle maha. Ja nii et kuigi Suurbritannia osutab vastupanu, oli Venemaal meie vastu siiski võimalus. Vastasel juhul peame tunnistama, et meie vaenlastel pole võimalust!
  Charlotte leidis ka midagi, millele vastu vaielda:
  - Kuni selliseid koletisi nagu NSV Liit ja USA pole võidetud, on äärmiselt ennatlik väita, et vaenlasel pole mingit võimalust. Oleme palju ära teinud ja kaugele jõudnud, aga... Meil on veel palju probleeme ees. Nüüd Austraalia. Veel üks piir Saksa armeele!
  Gerda vastas enesekindlalt:
  - Teeme ka selle katki! Šveitsis ja Rootsis on juba kaks jalutuskäiku tehtud ja Austraalias on vähemalt palju soojem.
  Charlotte itsitas ja ütles enesekindlalt:
  - Ma usun meie võitu! Muidu seda lihtsalt ei juhtu!
  Tüdrukud pidid kõrbes soojendamise lõpetama ja tagasi transpordi juurde liikuma. Tankimine õnnestus. Ja tüdrukutele lisandusid vanad sõbrad pataljonist "Tiigrid".
  Selle naiskonna tüdrukud jahtisid tühje mudžaheide. Mida aga oli vähe. Ja nüüd asusid nad rõõmsalt Austraaliat vallutama. Veel üks Wehrmachti jaoks nii ihaldusväärne kontinent.
  Saksamaa kogus hüppeks jõude ja valmistas ette maandumist.
  Margaret kohtus oma vanade tuttavate Christina ja Gerdaga lugupidamisega. Ometi ei saa igaüks rüütliristi eest teemante! Pärast seda seltskonda kavatseti tüdrukud saata seemendusele ja spetsiaalsesse laagrisse järglaste sünnitamiseks. Nii et Venemaa seltskonnas poleks neil võib-olla olnud aega osaleda.
  Kaunitarid nägid aga välja rõõmsad ja võitluslikud. Ma ei tahtnud enam magada ja tüdrukud, kes olid lukustunud eraldi kajutisse, lobisesid.
  Magda, istudes nahast tugitooli, märkis:
  - Ka paganlus kogu oma välise loogikaga ei suuda vastata paljudele küsimustele. Näiteks kust tulid arvukad demiurgijumalad?
  Charlotte itsitas ja protestis:
  - Samamoodi nagu monoteism ei suuda vastata küsimusele, kust on pärit ainus Jumal, kes lõi universumi?
  Magda kehitas õlgu.
  - Küsimus on selles, kuidas öelda... Usu kaudu võtame seda aksioomina, et Kõigeväeline Jumal on alati olemas olnud. Ja see on aksioom, mis ei vaja tõestust.
  Cristina märkis pead raputades:
  - On võimatu ette kujutada igavesti eksisteerivat ja lõputult tugevat ja lõputult tarka. See on loogika vastane. Nagu me Maal näeme, sünnib lihtsast keeruline ja me jälgime evolutsiooni. Ja siis läks keerulisemast lihtsamaks. Mis on vastuolus vaadeldud tegelikkusega.
  Näiteks inimkond muutub keerulisemaks, mitte lihtsustatuks! Ja me ei degradeeru sugugi, vaid pigem muutume täiuslikumaks!
  Charlotte itsitas ja märkis:
  - Loogiliselt! Jumalate areng viib kõikvõimsa Demiurgi Jumala loomiseni!
  Magda märkis karmilt:
  - Selline filosoofia võib hinge hävitada!
  Charlotte tõmbas silmi kitsaks ja lausus:
  - Aga küsimus on selles, kui vana on universum?
  Magda kehitas oma tugevaid, arenenud õlgu.
  - Tundmatu! Ja miks selline küsimus?
  Charlotte vastas ratsionaalselt:
  - See on seotud Saatana mässuga. Saatan on üks esimesi ingleid, kui mitte kõige varasem. Nagu nad teda kutsuvad - Koidu Poeg! Ja kui ta mässas, siis ilmselt pole tema loomisest ja mässust ülemäära palju aega möödas . Ja selgub, et nii mõnegi miljardi aasta jooksul käitus ta rahulikult ja läks järsku lolliks.
  Magda kortsutas kulmu ja kostis:
  - Ja mis siis?
  Smart Charlotte märkis:
  - Ja teadlased ütlevad, et meie universum on miljardeid aastaid vana! Tähtede valguse jõudmine planeedile Maa võtab nii palju aega! Ja selgub, et Piibli järgi ei saa see olla miljardeid!
  Magda mõtles hetke ja vastas:
  - Jumal lõi tähtede valguse, mis on juba meieni alla tulnud. Aadam ja Eeva olid täiskasvanud, mitte imikud. Päike, kuu ja tähed särasid neile juba. See tähendab, et Issand lõi maailma arengus. Nii et kõik teie lubadused ei tõesta midagi.
  Charlotte märkis kangekaelselt:
  - Või äkki nad tõestavad, et jumalaid on palju? Need jumalad, kes lõid universumi!
  Magda vastas veidi kõhklevalt:
  - Meie universum on enam-vähem ühtne ja struktureeritud koos kõigi oma ebakorrapärasustega. Ja paljude jumalate olemasolu viib selleni, et universum jaguneb tükkideks.
  Charlotte vaidles ka üsna loogiliselt vastu:
  - Lahingulaev ehitab palju inimesi! Sellest hoolimata on lahingulaev ühes tükis masin. Jah, ja universumi ehitavad paljud jumalad-demiurgid, kuid universum ei muutu sellest vähem lahutamatuks!
  Magda sirutas nägu ja kostis:
  - Ja see kõlab - loogiline! Aga see on puhtalt inimlik loogika. Sellel pole midagi pistmist jumaliku jõuga, mis on arusaamatu!
  Charlotte itsitas.
  - Lihtsaim argument - Issanda mõtted on arusaamatud! Ja sellele võib viidata ja tuua igaks juhuks!
  Magda sosistas:
  Ja selle Issanda haru igas joones,
  Ma näen unenägudes soovi kehastada ideaali ...
  Kuid kummalisel kombel kannatavad meie inimesed peaaegu allilmas,
  Ja rahanduse despoot piiras julmalt meie tiibu!
  Charlotte naeratas.
  - Hästi süüa! Miks sa ei kummarda kännu poole?
  Magda raputas rusikat.
  - Jah sina!
  Tüdrukutel hakkas selgelt igav ... Vestlus religioonist ei läinud hästi. Millest veel rääkida? SS-pataljoni sõdalaste mõtted olid piiratud.
  Gerda puudutas vestluses tanke:
  - Siin on meie "Lõvi" vaid saksa vaimu kehastus! Nii suur ja relvaga!
  Magda märkis, masseerides kätega oma sügelevat talda:
  - Ja "Hiir" on veelgi suurem - see tähendab tugevamat! Ja tema soomus on paksem! Ja kaks relva korraga!
  Charlotte hüüdis rõõmuga:
  - Võluv hiireke! Purustame kõik pulbriks!
  Magda võttis selle ja laulis:
  - Neetud ja iidne, vaenlane vannub jälle! Jahvata mind, jahvata pulbriks! Kuid ingel ei maga ja kõik saab korda ... Ja kõik lõpeb hästi! Ja kõik lõpeb hästi!
  Charlotte märkis targalt:
  - Kes loodab inglite abile, langeb otse põrgusse!
  Magda vastas:
  - Kes kurat on peas, tulevikus üks põrgu!
  Gerda märkis äkki:
  - Mul oli T-34-ga lähedane tuttav Charlottesiga, kui nad katsetasid! Ja teate, see pole kõige hullem tank Maal!
  Punapea märkis mürgiselt:
  - Mitte parim, aga ... Tema nähtavus on üsna nõrk. Praktikas on sellisest tankist äärmiselt raske vaenlasele pääseda! Peame seda tunnistama!
  Gerda märkis loogiliselt:
  - Hästi kujundatud soomus ja torn. Kuigi "Tiger" -2 ja "Lion" - on külgede kaitse parem.
  See punajuukseline ulakas Christina märkas:
  - "Lõvil" on ka lauba kalde osas hea torn. Kuid "Tiger"-2 otsmik pole peaaegu kaldu.
  Gerda vastas:
  - Aga soomuse paksus on 180 millimeetrit. See kompenseerib väiksema lehe nurga. Torni osas osutus Lõvi Tiigrist paremaks, kuid see pole muidugi piir. Tean, et meie disainerid loovad kindlasti midagi täiuslikumat.
  Ja kaunis neiu lõi palja jalaga vastu terasplekki, nii et muusikaline trill pühkis.
  Sõdalastel on igav. Nad tahtsid magama jääda. Midagi huvitavat võib olla...
  Vahepeal käib Kaukaasias sõda. Lisaks Pantherile kasutasid sakslased ka Tiger-2. Ka kujult sarnane tankiga, aga veidi suurem, 88mm kahuriga raskem ja paksema soomus. Muidugi, kolmekümne viie tonnise massiga, rohkem, kuid siiski mitte kriitilise tähtsusega, saab võidelda vana 700 hobujõulise mootoriga. Vintik ja Shpuntik on aga teinud juba 1000 hobujõulise mootori. Ja ka "Tiger"-2 hakkas sõna otseses mõttes lendama. Ilmus "Lõvi", veelgi paksema, eriti külgsoomuse ja 105-millimeetriste relvadega.
  Ja kaaludes nelikümmend viis tonni, sai sellest Nõukogude vägede jaoks kolossaalne probleem.
  Neljakümne kolme - neljakümne nelja aasta talvel vallutasid Saksa väed Kaukaasia. Sõda hakkas kulgema mitte stalinliku stsenaariumi järgi.
  Natsid vallutasid India märtsis ja hakkasid liikuma Austraalia poole. Ja samal ajal rehitses Aafrikat.
  Stalin pakkus neile rahu mis tahes tingimustel. 1944. aasta kevadel, olles Aafrika vallutanud, võttis Hitler vastu Stalini rahupakkumise.
  Tingimused olid rasked, sealhulgas reparatsioonide maksmine ning tooraine ja muude asjade tarnimine Kolmandale Reichile.
  1944. aasta suvel maanduti Suurbritannias ja London langes ühe nädalaga. Pärast seda algas suur pealetung Ameerika vastu. Vintik ja Shpuntik tegid uued allveelaevad, mis sõitsid kiiremini kui paadid ja suunasid torpeedod radarile. Ja nad ei leiutanud palju muid asju.
  Eriti võimsaks on muutunud lasersüsteem diskettidel . Ja see oli lihtsalt suurepärane.
  Ameerika pidas vastu kuni juulini 1945 ja kapituleerus. Rahuaeg on kätte jõudnud. Ajutine tõde...
  Hitler oli õnnetu, et Jaapan oli võtnud liiga palju territooriume. Ja ta lihtsalt ihkas kättemaksu ja maa hõivamist.
  Ja 20. aprillil 1953 algas sõda Jaapaniga. Stalini järglane Beria pakkus Hitlerile oma abi.
  Führer nõustus teatud tingimustel. Nimelt sõdib NSVL täisjõus, kuid tagasi pääsevad vaid Lõuna-Sahhalin ja Kuriili seljandik.
  Beria, kes jätkas Hitlerile kolossaalse austusavaldusega, nõustus ka nende tingimustega.
  Sõda läks jaapanlastele algusest peale halvasti. Eriti häirisid neid nende lendavad taldrikud, mis olid relvastatud laserrelvade ja kuumakiirtega. Ja kõik põletati sõna otseses mõttes tuhaks ja sulatati metallilaastudeks.
  NSV Liit aga viskas lahingusse tankid T-54 ja IS-7, mis olid samuti jaapanlastest tugevamad, ning reaktiivlennukid.
  Sõda kestis viis kuud ja lõppes Jaapani võidu ja okupeerimisega. See osutus kõlavaks võiduks...
  Ja lahingutes eristus IS-7 Alenka tankimeeskond. Auto toimis hästi ja purustas palju Jaapani mastodoneid.
  Ja tüdrukud lasid paljaid varbaid kasutades ja üsna täpselt.
  Aga need on detailid...
  NSV Liit sai tagasi Sahhalini lõunaosa ja Kuriili seljandiku. Ja nii sai ta endale võimu ja uued maad ...
  Hitler, mõned veel rehasid ülejäänud maailma tema alluvuses. Kuid NSVL oli talle pidevalt silmavalu. Fuhrer soovis uusi vallutusi ja Wehrmachti kangelaslikkust.
  Ja 20. aprillil 1958 algas uus suur sõda rünnakuga Moskvale.
  Saksa tüdrukud võitlevad taevas. Albina ja Alvina.
  Nad tulistavad alla Nõukogude lennukeid. Tüdrukud on peaaegu alasti, ühes bikiinides ja paljajalu. Õhurelvad on suunatud vaenlasele.
  Albina kukutab alla nõukogude auto ja kriuksub:
  - See on meie arvates šokk!
  Alvina lõikab ära ka Nõukogude jaki ja lisab:
  Meie impeeriumi auks!
  Ja sõdalased omal ajal ka võitlesid ja võitlesid vaenlasega. Ja neile meeldib inimesi piinata.
  Siin piinati komsomoli liiget. Riietatud ja alasti tüdrukut peksti piitsaga. Seejärel põletati komsomolimehe paljad jalad tulipunase vardaga. Ja ma pean ütlema, et neile see meeldis.
  Siis murdsid nad tüdrukul varbad. Ja piinamise kõige šikim süüdake tõrvikuga Veenuse rüppe. Ja tüdruk kaotas valušokist teadvuse.
  Albina aga ei rahunenud ka selle peale. Ta tõi tõrviku tüdruku alasti rinnale. Ja praadis ära. Siis ta katkestas ja sõi pehme liha, hüüdes:
  - Kui maitsev!
  Alvina praadis teise nibu leegiga ja märkis:
  - Jah, see on suurepärane!
  Ja saksa tüdrukutele see väga meeldis.
  Kuid mitte kõik olendid pole sellised. Siin võitlevad Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova taevas saksa raisakotkaste vastu.
  Ja nad näitavad oma oskusi ja tarkust.
  Tüdrukud võitlevad loomulikult paljajalu ja bikiinides. Ja tooge vaenlasele surma kingitusi.
  Ja laulavad omaette;
  - Au kommunismi riigile,
  Lenin inspireeris meid võitlema...
  Murtud hari tea fašismi
  Ehitame uut maailma!
  Anastasia tulistas vaenlase pihta, kasutades paljaid varbaid, tulistas alla Saksa lennuki ja karjus:
  - Punase kommunismi eest!
  Akulina Orlova lõi osavalt vaenlast, kasutades paljaid jalgu, lõikas ta maha ja haukus:
  - Vene vaimu võidu eest!
  Ja tüdrukud urisesid kooris:
  - Isamaa ja Stalini eest!
  See on nii raske lahing, mis käib kogu rindel.
  Sakslased on kindlasti tugevad. Ja nad liiguvad, kuigi aeglaselt, suurte kahjustustega.
  Tüdrukud võitlevad jalaväes ...
  Komsomolitüdrukud üksi aluspükstes.
  Siin annab Alenka kuulipildujast löögi, lõigates natsid ära ja lööb välja terve rea võitlejaid.
  Siis ta ütleb:
  - Au Venemaale!
  Anyuta tulistab ka vaenlast. See teeb seda väga hästi ja selgelt. Ja raius maha natsid. Siis viskab ta paljaste varvastega granaadi, lõhub natside tanki ja kriuksub:
  - Püha Venemaa eest!
  Allah tulistab ka vaenlaste pihta. See teeb seda väga korralikult. Palja kannaga viskab ta surma kingituse, tehes seda meisterlikult. Punajuukseline Fritz koputab välja ja kiljatab:
  - Kommunismi ajastu jaoks!
  Maria tulistab ka vaenlast. See niidab natsid maha, mis muudab selle äärmiselt agressiivseks ja kriuksub:
  - Rusi jaoks, meie ema!
  Ja paljaste varvastega viskab jälle granaati. Kahju saanud Saksa tank veereb ümber ... Ja lahingukomplekt on rebenenud.
  Marusya, purustades natsid. Ja paljaste kontsadega viskas ta terve hunniku granaate ja ütles:
  - Suurele isamaale!
  Need on siinsed tüdrukud, lihtsalt kolossaalse jõuga võitlejad. Seega hävitatakse kõik järjest välja.
  Siin on võitlusviis. Ja kui palju fašiste pret. Ja mustad sõdalased osalevad rünnakus. Peab ütlema, et nad on äärmiselt võitluslikud poisid.
  Kuid nende vene tüdrukud niidavad ilma tseremooniata.
  Ilus pataljon, kui sõdalased on peaaegu alasti. Ja nii pargitud, šokolaad.
  Ja taevas on näha võimsaid Saksa autosid Yu-888. Nad heitsid Nõukogude positsioonidele pomme, purustades vaenlase. Ja nad tegutsevad suure pühendumusega.
  Eva, viskab pomme, vajutab paljast ümarat kontsa pedaalile. Nõukogude linnadele kingituste loopimine, möirgab:
  - Kolmas Reich on võitmatu!
  Agatha nõustus sellega, jagades hävitavaid kingitusi:
  - Oleme juba kõik oma vaenlased maha murdnud!
  Ja natsid voolavad juba Moskvas ringi erinevatest külgedest.
  Siis astusid Oleg ja tüdrukud uuesti lahingusse, aidates Venemaad või õigemini NSV Liitu.
  Siis liitus nendega paljajalu neiu Margarita. Ka täiskasvanud naiskirjanik sai surematuse eest umbes kaheteistaastaseks tüdrukuks ja täidab missiooni.
  Kahekümne esimese sajandi sõdalased maadlesid taas kahekümnenda sajandi natsidega.
  Fašistlikus pruunide impeeriumis on liiga palju sõdureid. Nad voolavad nagu lõputu jõgi.
  Oleg Rõbatšenko, raius natse mõõkadega, möirgas nii jalaväge kui ka tanke:
  - Ära kunagi anna alla!
  Ja poisi paljast jalast lendas terav ketas!
  Margarita, muserdades vastaseid, paljastades hambaid, nurises:
  - Maailmas on koht saavutuseks!
  Ja tüdruku paljajalust lendasid laiali mürgised nõelad, mis tabasid natse ning nende lennukeid ja tanke.
  Nataša viskas ka mõrvarlikult paljaid varbaid ja ulgus:
  Me ei unusta kunagi ega andesta.
  Ja tema mõõgad käisid veskis fašistide käest läbi.
  Zoya, lõigates vaenlasi, kilkas:
  - Uue tellimuse jaoks!
  Ja tema paljaste jalgade vahelt paiskusid laiali uued nõelad. Ja mis on silmas, mis natsisõduritel ja lennukitel kurgus.
  Jah, oli selge, et sõdalased olid erutunud ja raevutsemas.
  Augustinus valgeid sõdureid ja tanke maha raiudes kilkas:
  - Meie raudne tahe!
  Ja tema paljajalu lendab uus surmav kingitus. Ja sügisel takni ja valged võitlejad.
  Svetlana lõikab möldrile otsa, tema mõõgad on nagu välk.
  Natsid kukuvad nagu vihud.
  Tüdruk viskab paljaste jalgadega nõelu ja kriuksub:
  - Sest ema Venemaa võidab!
  Oleg Rõbatšenko tungib natside vastu. Terminaatoripoiss pruune vägesid tükeldamas.
  Ja samal ajal viskavad poisi paljaste jalgade varbad mürgiga nõelu välja, rebivad tüvesid ja tulistavad lennukeid alla.
  Poiss möirgab:
  - Au tulevasele Venemaale!
  Ja liikumises lõikab igaühe pead ja koonu.
  Margarita purustab ka vastaseid.
  Ta paljad jalad lehvivad. Natsid surevad suurel hulgal. Sõdalane karjub:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja siis tüdruk võtab ja lõikab ...
  Fašistlike sõdurite laipade mass.
  Kuid Nataša on rünnakul. Ta raiub koos tankidega maha natsid ja laulab:
  - Rus' on suurepärane ja särav,
  Ma olen väga imelik tüdruk!
  Ja tema paljastest jalgadest lendavad kettad. Kes nägi natside kõri. Jah, see on tüdruk.
  Zoya on rünnakul. Kahe käega pruunide sõdurite tükeldamine. Torust välja sülitamine. Ja viskab paljaste varvastega surmavaid nõelu - tulista alla tanke ja lennukeid.
  Ja samal ajal laulab ta endale:
  - Eh, plika, lähme
  Oh, mu lemmik läheb!
  Natside maha raiudes ja pruunid sõdureid hävitav Augustinus kiljatab:
  - kõik karvas ja loomanahas,
  Ta tormas nuiaga märulipolitseisse!
  Ja paljaste varvastega laseb ta vaenlase pihta - midagi, mis tapab elevandi ja veelgi enam tanki.
  Ja siis kriuksuge:
  - Hundid!
  Svetlana ründab. Lõikad, natside mahalõikamine. Paljaste jalgadega laseb ta neile peale surmakingitusi.
  Ajab mõõkadega veskit.
  Ta purustas palju võitlejaid ja kiljatab:
  - Suur võit on tulemas!
  Ja jälle on tüdruk metsikus liikumises.
  Ja tema paljad jalad lasevad välja surmavaid nõelu, hävitades tanke ja lennukeid.
  Oleg Rybachenko hüppas püsti. Poiss keerles saltos. Tükeldas palju natse hüppel.
  Ta viskas paljaste sõrmedega nõelu ja urises:
  - Ole kuulus mu kauni julguse poolest!
  Ja jälle on poiss lahingus.
  Margarita läheb rünnakule. Hakib kõik vaenlased järjest. Tema mõõgad on kõvemad kui tuuleveski terad. Ja paljad varbad loobivad surmaande, tankid ja lennukid põlevad.
  Tüdruk on rünnakul. Hävitab pruunid sõdalased ilma tseremooniata.
  Ja hüppab aeg-ajalt ja keerleb!
  Ja temalt lendavad hävitamise kingitused.
  Ja natsid ise langevad surnuks. Ja terved surnukehad kuhjuvad.
  Margarita kriuksub:
  - Ma olen Ameerika kauboi!
  Ja jälle viskasid tema paljad jalad nõela.
  Ja siis veel kümmekond nõela!
  Rünnakul olev Nataša on samuti väga lahe.
  Ja viskab palja jalaga ja sülitab kõrrest.
  Ja karjub täiest kõrist:
  - Ma olen sädelev surm! Kõik, mida pead tegema, on surra!
  Ja jälle ilu liikumises.
  Zoya ründab natside surnukehade ummistust. Ja ka tema paljastest jalgadest lendavad hävingubumerangid.
  Ja pruunid sõdalased muudkui langevad ja kukuvad.
  Zoya karjub:
  - Paljajalu tüdruk, sa võidad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab kümmekond nõela. Mis otse natside kurku kaevavad.
  Nad kukuvad surnuks.
  Õigemini, täiesti surnud.
  Augustine rünnakul. Purustab pruunid väed. Tema mõõku kantakse kahes käes. Ja ta on nii suur sõdalane.
  Tornaado pühib läbi fašistide vägede.
  Punaste juustega tüdruk möirgab:
  - Tulevik on peidetud! Aga see saab olema võidukas!
  Ja rünnakul tulise juustega kaunitar.
  Augustinus möirgab metsikus ekstaasis:
  - Sõjajumalad rebivad kõik!
  Ja sõdalane rünnakul.
  Ja tema paljad jalad viskavad palju teravaid mürgiseid nõelu.
  Svetlana lahingus Ja nii sädelev ja võitluslik. Tema paljad jalad viskavad välja nii palju surmavaid asju. Mitte mees, vaid surm blondide juustega.
  Aga kui see katki läheb, ei saa te seda peatada.
  Svetlana laulab:
  - Elu ei ole kallis,
  See hüpe ümartantsus!
  Las unistus täitub -
  Ilu muudab mehe orjaks!
  Ja paljajalu tüdruku liikumises on üha rohkem raevu.
  Rünnakul olev Oleg kiirendab kõike. Poiss peksab natse.
  Tema paljad jalad viskavad teravaid nõelu - rebivad tanke ja lennukeid.
  Noor sõdalane kriuksub:
  - Hullunud impeerium rebib kõik laiali!
  Ja jälle on poiss liikvel.
  Margarita on oma tegevuses tormiline tüdruk. Ja peksab vaenlasi.
  Siin tulistas ta palja jalaga, hernes lõhkeainega. Ta plahvatab ja korraga visatakse õhku sada natsi ja kümme tanki.
  Tüdruk karjub:
  - Võit tuleb meile niikuinii!
  Ja ta hakkab veskit juhtima mõõkadega - tankide tünnid lendavad eri suundades.
  Nataša kiirendas oma liigutusi. Tüdruk lõikab pruunid sõdalased maha. Ja karjudes:
  - Venemaa impeeriumit ootab võit.
  Ja hävitagem natsid kiirendatud tempos.
  Nataša on terminaatortüdruk.
  Ta ei mõtlegi peatuda ja hoo maha võtta ning tankid ja lennukid eksivad.
  Zoya on rünnakul. Tundub, et tema mõõgad lõikavad liha ja metallist salatit. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Meie pääste on jõus!
  Ja paljad varbad viskavad ka selliseid nõelu.
  Ja mass läbisurutud kõriga inimesi, kes lebavad laibamägedes, samuti katkised tankid ja alla kukkunud lennukid.
  Augustine on hull tüdruk. Ja see purustab kõiki nagu hüperplasmast pärit robot.
  See on juba purustanud mitte sada natsi. Aga kõik võtab hoo sisse. Ja sõdalane möirgab endiselt.
  - Ma olen võitmatu! Maailma lahedaim!
  Ja jälle kaunitar rünnakul.
  Ja tema paljaste varvaste vahelt lendab välja hernes. Ja kolmsada natsi ja kümmekond tanki rebis võimas plahvatus laiali.
  Augustine laulis:
  - Sa ei julge meie maad haarata!
  Svetlana on ka rünnakul. Ja ei anna grammigi hingetõmbeaega. Metsik Terminaatori tüdruk.
  Ja ta lõikab vaenlasi ja hävitab natsid. Ja pruunide võitlejate mass on juba kukkunud kraavi ja mööda teid.
  Kuus olid maruvihased. Tegi metsiku võitluse.
  Oleg Rybachenko on taas mängus. Ja ta liigub mõlema mõõgaga vehkides edasi. Ja terminaatoripoiss juhib veskit. Surnud natsid langevad.
  Laipade mass. Terved mäed veriste kehade.
  Kirjanikupoisile meenub metsik strateegia. Kus ka hobused ja inimesed segunesid.
  Oleg Rybachenko kriuksub:
  - Häda mõistusest!
  Ja raha saab olema palju!
  Ja terminaatoripoiss uues liikumises. Ja tema paljad jalad võtavad midagi ja viskavad selle.
  Poisigeenius möirgas:
  - Meistriklass ja firma "Adidas"!
  Väga lahe etendus osutus lahedaks. Ja kui palju natse tappis. Ja kõige suurem arv suurimaid tappis pruunid võitlejad.
  Margarita on samuti võitluses. Purustab kaneeli- ja terasarmeed ning möirgab:
  - Suur šokirügement! Me kõik sõidame kirstu!
  Ja tema mõõgad on natside pihta häkitud. Pruunide võitlejate mass on juba kokku varisenud.
  Tüdruk urises:
  - Ma olen isegi lahedam kui pantrid! Tõesta, et kõik on parimad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab välja nagu hernes võimsate lõhkeainetega.
  Ja lööb vaenlase pihta.
  Ja ta võtab ja purustab mõned vastased, tankid ja isegi lennukid.
  Ja Nataša on autoriteet. Ja ta võidab vastaseid ja ta ise ei anna kellelegi laskumist.
  Kui paljud natsid on juba katkestanud.
  Ja ta hambad on nii teravad. Ja silmad on safiir. See on tüdruk - peamine timukas. Kuigi tal on kõik tema partnerid - timukad!
  Nataša karjub:
  - Ma olen hull! Sa saad karistuse!
  Ja jälle raiub tüdruk mõõkadega maha palju natse.
  Zoya on liikvel ja lõiganud palju pruune sõdalasi.
  Ja paljad jalad viskavad nõelu. Iga nõel tapab mitu natsi. Need tüdrukud on tõesti ilusad.
  Augustinus tungib edasi ja purustab vastased. Ja samal ajal ei unusta ta karjuda:
  - Sa ei pääse kirstust!
  Ja tüdruk võtab hambad ja paljastab hambad!
  Ja punapea on nii ... Juuksed lehvimas tuules, nagu proletaarne bänner.
  Ja kõik tuleb sõna otseses mõttes vihast.
  Svetlana liikvel Siin lõikas ta palju pealuid ja tankitorne. Sõdalane, kes paljastab hambad.
  Näitab keelt. Ja siis sülitab kõrrest. Siis ta hüüab:
  - Kas te olete surnud!
  Ja jälle lendavad ta paljaste jalgade vahelt surmavad nõelad, mis tabasid jalaväge ja lennukeid.
  Oleg Rybachenko hüppab ja hüppab.
  Paljajalu poiss viskab välja hunniku nõelu, lööb tankid maha ja laulab:
  - Lähme telkima, avage suur konto!
  Noor sõdalane on oma parimas vormis.
  Ta on üsna vana, aga näeb välja nagu laps. Ainult väga tugev ja lihaseline.
  Oleg Rybachenko laulis:
  - Mäng ei tohi olla reeglite järgi - me murrame fraerast läbi!
  Ja jälle lendasid ta paljajalu maha surmavad ja purustavad nõelad.
  Margarita laulis mõnuga:
  - Miski pole võimatu! Usun, et vabadus koidab!
  Tüdruk viskas taas natsidele ja nende tankidele surmava nõelte kaskaadi, jätkas:
  - Pimedus kaob! Las roosid õitsevad!
  Ja niipea, kui sõdalane paljaste varvastega herne viskab, lendas tuhat natsi kohe õhku. Jah, pruuni põrguliku impeeriumi armee sulab otse meie silme all.
  Nataša lahingus. Hüppab nagu kobra. Plahvatab vaenlasi. Ja nii paljud natsid surevad ja lennukid kukuvad.
  Nende tüdruk ja mõõgad, terad söel ja odad. Ja nõelad.
  Samal ajal müriseb ka:
  - Usun, et võit tuleb!
  Ja venelaste au leiab!
  Paljad varbad viskavad uusi nõelu, lüües vastaseid.
  Zoya metsikus käigus. Ründab natse. Lõika need väikesteks tükkideks.
  Sõdalane viskab nõelu paljaste sõrmedega. Läbimurded vastastest ja kuidas möirgada:
  Meie täielik võit on käes!
  Ja ta teostab mõõkadega metsikut veskit, pühkides tanke. See on tõesti tüdruk nagu tüdruk!
  Kuid Augustine'i kobra läks rünnakule. See naine on õudusunenägu kõigile õudusunenägudele.
  Ja kui see lõikab, tähendab see, et see lõikab seda.
  Pärast seda võtab punapea ja laulab:
  - Ma avan kõik pealuud! Ma olen suurepärane unistus!
  Ja nüüd on tema mõõgad töös ja lõikavad läbi liha ja metalli.
  Svetlana läheb ka rünnakule. Sellel tüdrukul pole pidureid. Niipea, kui nad tükeldavad, on laipade mass risustatud ning lennukid ja tankid langevad.
  Blond terminaator möirgab:
  - Kui hea see saab olema! Kui hea see saab olema - ma tean seda!
  Ja nüüd lendab tema juurest tapjahernes.
  Oleg jälle sadakond meteoori kandvat natsi lõigati ära. Ja ta võtab pommi ja viskab selle.
  Suuruselt väike, aga surmav...
  Kuidas murda väikesteks tükkideks.
  Terminaatoripoiss ulgus:
  - Kohutavate masinate tormiline noorus!
  Margarita teeb seda lahingus uuesti.
  Ja lõikas maha palju pruune võitlejaid. Ja lõikab suuri vahesid.
  Tüdruk karjub:
  - Lambada on meie tants liival!
  Ja tabas uue jõuga.
  Rünnakul olev Nataša on veelgi raevukas. Nii natside peksmine. Neil pole eriti hea sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Kohapeal jooksmine on tavaline lepitaja!
  Ja sõjatüdruk purskas sellise löökide kaskaadiga vastaste sekka.
  Ja ta viskab kettaid paljaste jalgadega.
  Siin juhtis ta veskit. Pruuni armee peade mass veeres tagasi ja tankid põlesid.
  Ta on võitlev kaunitar. Lööge endale selline kollane armada.
  Zoya on liikvel, purustades eranditult kõiki. Ja tema mõõgad on nagu surmakäärid.
  Tüdruk on lihtsalt armas. Ja tema paljad jalad viskavad väga mürgiseid nõelu.
  Võita vastaseid. Nad läbistavad oma kõri ja teevad kirste, panevad tankid ja lennukid plahvatama.
  Zoya võttis selle ja kilkas:
  - Kui kraanist pole vett...
  Nataša hüüdis rõõmuga:
  Nii et see on teie süü!
  Ja paljaste varvastega viskab midagi, mis tapab põhjalikult. See on tõesti tüdrukute tüdruk.
  Ja tema paljastest jalgadest, kuidas tera lendab. Ja ta lööb palju hävitajaid, lõigates tankidelt tornid ära.
  Augustine liikvel. Kiire ja ainulaadne oma ilu poolest.
  Millised heledad juuksed tal on. Nagu proletaarse lipu lehvimas. See tüdruk on tõeline viks.
  Ja ta lõikab vastaseid - nagu oleks ta sündinud, mõõgad käes.
  Punapea, neetud pätt!
  Augustine võttis selle ja sosistas:
  - Tuleb härjapea - võitlejad ei lähe hulluks!
  Ja siin purustas ta taas palju võitlejaid.
  Oleg Rybachenko nurises:
  - Mida sa vajad! Siin on tüdruk!
  Margarita, visates palja jalaga pistoda, purustades tankitorni, kinnitas:
  - Suur ja lahe tüdruk!
  Augustinus nõustus sellega:
  - Ma olen sõdalane, kes hammustab kedagi!
  Ja jälle laseb ta paljaste varvastega mõrvarliku välja.
  Svetlana pole lahingus vastastest halvem. Mitte tüdruk, aga sellise leekides nõiaga lõpetada.
  Ja karjub:
  - Milline sinine taevas!
  Augustine, vabastades tera palja jalaga ja lõigates maha tanki torni, kinnitas:
  - Me ei poolda röövimist!
  Svetlana, tükeldades vaenlasi ja tulistades alla lennukeid, säutsus:
  -Loll ei vaja nuga ...
  Zoya piiksus, visates oma paljaste päevitunud jalgadega nõelu:
  - Sa valetad talle kolmest kastist!
  Nataša, natse maha lõigates, lisas:
  - Ja tee temaga ühe sendi eest!
  Ja sõdalased võtavad ja hüppavad. Nad on nii verised ja lahedad. Üldiselt on neil põnevust palju.
  Oleg Rybachenko näeb lahingus väga stiilne välja.
  Margarita laulis:
  - Löök on tugev ja mehel on huvi ...
  Geniaalne poiss lasi jalaga õhku kopteri propelleri moodi väljanägemise. Ta lõikas natsidel ja tankidel paarsada pead maha, kilkas:
  - Päris sportlik!
  Ja mõlemad - poiss ja tüdruk täiesti ažuurselt.
  Pruuni sõdureid tükeldav Oleg urgitses:
  - Ja meie jaoks tuleb suur võit!
  Margarita sosistas vastuseks:
  - Me tapame kõik - paljaste jalgadega!
  Tüdruk on tõepoolest selline aktiivne terminaator.
  Nataša laulis ründes:
  - Püha sõda!
  Ja sõdalane lasi välja terava ketas-bumerangi. Ta lendas kaarega, raius maha palju natse ja tankitorne.
  Zoya lisas hävitamist jätkates:
  - See on meie võit!
  Ja tema paljastest jalgadest lendasid uued nõelad. Ja nad tabasid palju hävitajaid ja lennukeid.
  Blond tüdruk ütles:
  - Matitame vaenlast!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Augustine, vehkides jalgadega ja visates teravate servadega haakristi, urgitses:
  - Keiserlik lipp edasi!
  Svetlana kinnitas kergesti:
  - Au langenud kangelastele!
  Ja tüdrukud karjusid üksmeelselt, purustades natsid:
  - Keegi ei peata meid!
  Ja nüüd lendab sõdalaste paljaste jalgade alt ketas. Liha rebitakse ja tankitorne lammutatakse.
  Ja jälle ulguda:
  - Keegi ei saa meid võita!
  Nataša lendas õhku. Rebis vastased ja tiibadega raisakotkad laiali ning andis välja:
  - Me oleme hundid, praadige vaenlane!
  Ja tema paljaste sõrmede vahelt lendab välja väga surmav ketas.
  Tüdruk väänab lausa ekstaasis.
  Ja siis ta pomiseb:
  - Meie kontsad armastavad tuld!
  Jah, tüdrukud on tõesti seksikad.
  Oleg Rybachenko urises:
  - Oh, varajane, annab turvalisuse!
  Ja pilgutas sõdalastele silma. Nad naeravad ja paljastavad vastuseks hambad.
  Nataša lõikas natsid maha ja kiljus:
  - Meie maailmas pole rõõmu, ilma võitluseta!
  Poiss vastas:
  "Mõnikord pole ka tülitsemine lõbus!"
  Nataša nõustus:
  - Kui jõudu pole, siis jah ...
  Aga meie, sõdalased, oleme alati terved!
  Tüdruk viskas vaenlast paljaste varvastega nõeltega, lasi õhku hulga tanke ja laulis:
  - Sõdur on alati terve,
  Ja valmis tegutsema!
  Pärast seda lõikas Nataša uuesti vaenlased maha, lammutades tankide tornid.
  Zoya on väga kiire beebi. Siin lasi ta natside pihta terve tünni. Ja rebis ühest plahvatusest paar tuhat.
  Siis ta hüüdis:
  - Ärge lõpetage, meie kontsad sädelevad!
  Ja võitluspitsis tüdruk!
  Augustinus lahingus pole samuti nõrk. Nii natside peksmine. Justkui ketiharust koputab välja.
  Ja vastaste tükeldamine - laulab:
  - Ettevaatust, see on kasulik
  Sügisel tuleb pirukas!
  Punajuukseline kurat künnab tõesti lahingus nagu kurat nuusktubakas.
  Ja siin on, kuidas Svetlana võitleb. Ja natsid saavad selle temalt.
  Ja kui ta lööb, siis ta lööb.
  Sellest lendavad välja verised pritsmed.
  Svetlana märkas karmilt, kui tema paljast jalast lendasid metallipritsmed, mis sulatasid tankide pealuud ja tornid:
  - Au Venemaale, väga isegi au!
  Tankid kihutavad edasi...
  Punastes särkides diviisjonid -
  Tervitused vene rahvale!
  Siin võtsid tüdrukud natsid üles. Nii et need lõigatakse ja hakitakse. Mitte sõdalased, vaid tõesti pantrid, kes on keti katkestanud.
  Oleg on lahingus ja ründab natse. Ta peksab neid haletsemata, lõikab paagid läbi ja kiljub:
  Oleme nagu pullid!
  Margarita, purustades pruuni armee ja lõikades läbi tankid, võttis üles:
  Oleme nagu pullid!
  Nataša võttis selle ja ulgus, lõigates maha pruunid sõdurid koos tankidega:
  - Sa ei tohi valetada!
  Zoya rebis natsid lõhki ja kilkas:
  - Ei, mitte käest ära!
  Ja ka tema võtab ja laseb palja jalaga tärni lahti ja teeb palju fašiste.
  Nataša võttis selle ja kilkas:
  - Meie teler on sisse lülitatud!
  Ja tema paljast jalast lendab tapja nõelakimp.
  Zoya, kes hävitas samuti natse ja nende tanke, kilkas:
  - Meie sõprus on monoliit!
  Ja jälle selline vise, et ringid hägustuvad igas suunas. See on tüdruk - puhas vastaste hävitamine.
  Paljaste varvastega tüdruk võtab ja laseb kolm bumerangi. Ja laipu sellest sai veelgi rohkem.
  Pärast seda annab kaunitar välja:
  - Me ei anna vaenlasele armu! Tuleb laip!
  Ja jälle lendab surmav asi paljalt kannalt minema.
  Augustinus märkis ka üsna loogiliselt:
  - Ainult mitte üks surnukeha, vaid palju!
  Pärast seda võttis neiu selle kätte ja kõndis paljajalu läbi veriste lompide. Ja ta tappis palju natse.
  Ja kuidas see müriseb:
  - Massimõrv!
  Ja nüüd lööb ta pea natsikindrali pihta. Murra tema kolju ja anna välja:
  - Banzai! Sa lähed taevasse!
  Svetlana on rünnakul väga raevukas, eriti tankide mahalöömisel, ta kriuksub:
  - Sind ei säästa!
  Ja tema paljastelt sõrmedelt lendab maha kümmekond nõela. Kui ta kõigist läbi tungib, kukuvad lennukid kokku. Ja väga palju isegi sõdalane püüab purustada ja tappa.
  Oleg Rybachenko kriuksub:
  - Kuulsusrikas vasar!
  Ja sellist lahedat tähte haakristi näol viskab poiss ka palja jalaga. Keeruline hübriid.
  Ja natside mass varises kokku.
  Oleg möirgas:
  - Banzai!
  Ja poiss on jälle metsikul rünnakul. Ei, temas lihtsalt kihab jõud ja vulkaanid vulisevad!
  Margarita liikvel. Ta rebib kõigil kõhud lahti.
  Tüdruk viskab jalaga korraga välja viiskümmend nõela. Ja tapeti palju erinevaid vaenlasi, löödi välja tankid ja lennukid.
  Margarita laulis rõõmsalt:
  - Üks kaks! Lein ei ole probleem!
  Te ei tohiks kunagi heituda!
  Hoia nina ja saba toruga kõrgemal.
  Tea, et tõeline sõber on alati sinuga!
  See on nii agressiivne ettevõte. Tüdruk peksab ja karjub:
  "Lohe presidendist saab laip!"
  Nataša lahingus on lihtsalt mingi terminaator. Ja möirgas urisedes :
  - Banzai! Hankige kiiresti!
  Ja granaat lendas tal palja jala pealt maha. Ja natsid on nagu naelad . Ja see purustab palju mastodoneid ja tiivulisi põrgumasinaid.
  Siin on sõdalane! Kõigile sõdalastele - sõdalane!
  Zoya on samuti rünnakul. Selline raevukas lits.
  Ja ta võttis selle ja urgitses :
  - Meie isa on Valge Jumal ise!
  Ja ta lõikab natside juures kolmekordset veskit!
  Ja Augustine hüüdis vastu:
  - Ja mu jumal on must!
  Tõepoolest, punapea on pettuse ja alatuse kehastus. Muidugi vaenlaste jaoks. Ja oma sõprade jaoks on ta kallis.
  Ja kuidas ta selle võtab ja paljaste varvastega viskab. Ja seal oli palju pruuni impeeriumi sõdalasi, samuti nende tanke ja lennukeid.
  Punapea hüüdis:
  - Venemaa ja must jumal on meie selja taga!
  Väga suure lahingupotentsiaaliga sõdalane. Ei, parem on mitte ühesse neist sekkuda. Nagu tankide tornid, rebitakse ära ka fašistlike lennukite tiivad.
  Augustine sosistas:
  - Purustame kõik reeturid pulbriks!
  Ja pilgutab oma partneritele silma. Jah, see tuline tüdruk ei ole just selline, mis võiks rahu anda. Kui just rahu pole surmav!
  Svetlana, purustades vaenlased, andis välja:
  - Me tapame su järjekorraga!
  Augustinus kinnitas:
  - Me tapame kõik!
  Ja tema paljastest jalgadest lendab taas täieliku hävitamise kingitus! Ja nii mõnigi tank ja lennuk plahvatas korraga väikesteks kildudeks.
  Oleg laulis vastuseks:
  - Sellest saab täielik banzai !
  Augustinus, kes rebis natse paljaste kätega tükkideks, hakkis neid mõõkadega ja viskas paljaste varvastega nõelu, hävitades korraga tanke ja lennukeid, avaldas:
  - Lühidalt! Lühidalt!
  Nataša, hävitades pruunid sõdalased, kilkas:
  - Lühidalt - banzai !
  Ja raiugem teie vastased metsiku ägedusega maha.
  Oleg Rybachenko, kes kärpis vastaseid, andis välja:
  - See gambiit ei ole hiina,
  Ja debüüt, uskuge mind, on Tai!
  Ja jälle lendas poisi paljast jalast terav metallist lõikeketas. Ta lõikas ära nii tankide tornid kui ka lennuki sabad.
  Margarita, lõikades maha pruuni impeeriumi sõdalased ja tankide soomust, laulis:
  - Ja keda me lahingus leiame,
  Ja keda me lahingus leiame ...
  Ärgem tehkem sellega nalja -
  Rebime selle laiali!
  Rebime selle laiali!
  Nad tegid siis natsidega head tööd ... Ja Nõukogude Venemaa alistas Moskva tormirünnaku ajal pruuni impeeriumi.
  Sõda polnud veel lõppenud, kuid NSV Liidul oli juba võimalus natsid ise võita. Nii pidid kuused taas oma super ja laheda missiooni täitmise katkestama.
  
  ÜKS NSVL HUNTIDE SEAS
  Katkestus toimus päikesepõletuse tõttu, mille tagajärjel lülitati 22. juunil 1941 välja USA, Suurbritannia ja selle kolooniad. Alguses see sõja kulgu eriti ei mõjutanud. Sakslased edenesid samamoodi nagu pärisajaloos. Fuhrer pöördus ka lõunasse ja Jaapan asus äraootavale positsioonile ... Ja jälle päästis pakaseline talv Punaarmee täielikust lüüasaamisest ja võimaldas tal Moskva lähedal vastupealetungile minna. Ja Jaapan võttis vahepeal enda kätte need valdused Vaikses ookeanis, mis varem kuulusid Suurbritanniale ja USA-le ning kuhu lisajõud nüüd ei pääsenud.
  Sakslased saavutasid kevadel ja suve alguses idarindel rea võite ja alustasid taas pealetungi Stalingradi vastu. Siit sai aga alguse lahknemine tegelikkusest. Teise rinde puudumine võimaldas sakslastel üle viia rohkem vägesid Euroopast ja Liibüast, jättes sinna ainult Itaalia garnisonid.
  Ja pealetung algas mitte ainult Stalingradile, vaid ka Tihvinile. Ja nüüd juhtis neid Rommel, keda Fuhrer hindas kõrgelt brittide lüüasaamise eest Liibüas ja Tolbuki hõivamise eest .
  Lahingutest võtsid osa ka esimesed Tiger tankid. Rommel alustas öösel pealetungi ja suutis Nõukogude vägesid üllatada. Olukorda raskendas asjaolu, et sakslastel oli lennunduses eelis, mistõttu nad ei raisanud oma jõudu liitlaste vastu võitlemisele.
  Piloot Marseille kogus idarindel kiiresti kontosid. Veel 1942. aasta juunis ületas ta allatulnud lennukite arvu saja viiekümnega ja sai Raudristi Rüütliristi hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Kuid see oli alles karjääri algus.
  Taevas oli Punaarmee jaoks tegelikult raskem. Ja sakslased suutsid vallutada Tihvini ja seejärel veel mitmed linnad ning lõikasid kahekordse rõngaga Leningradi ära, blokeerides selle linna uuesti.
  Nõukogude väejuhatus üritas läbi murda Leningradi ja sealt keskuses edasi liikuda. Kuid neil aladel edu saavutamiseks ei jätkunud jõudu.
  Ainus lohutus oli see, et natsid jäid Stalingradi kinni, mis andis võimaluse koguda uusi varusid.
  Kuid Leningrad jäi blokeerituks. Siiani pole Türgi ja Jaapan sõtta astunud ning NSV Liidul oli võimalus lahingute käik ümber pöörata. Novembris 1942 alustasid Nõukogude väed pealetungi Rževi ja Stalingradi lähedal.
  Rževi ajal edu ei saavutatud. Kuid Stalingradi lähedal oli ring suletud. Aga nagu aja jooksul selgus. Kolmandal Reichil oli palju rohkem reserve ja Rommel alustas pealetungi põhjast Stalingradi ja lõunast Mainsteini suunas.
  Olukorda raskendas Jaapani ootamatu astumine sõtta. Vaatamata sellele, et Hiina lahing neid piiras, ründas samuraid Vladivostokit.
  Tõenäoliselt kartis Hirohito, et Kolmas Reich kaotab ja astus sõtta.
  Pealegi oli Jaapanil piisavalt ressursse ja jalaväge täiemahulisteks pealetungideks.
  Punaarmee suruti kinni ja Rommel suutis põhjast läbi murda Stalingradi. Mainstein peatati ajutiselt, kuid olles saanud Pauluselt täiendavaid abivägesid ja toetust, ühendas ta juba blokeerimata vägedega.
  Nii tekkis veel üks ring, kuhu sattusid Nõukogude väed.
  Pärast kangekaelseid lahinguid enamik neist hävitati ja vangistati. Pärast seda lõpetasid sakslased Stalingradi vallutamise. Ja 1943. aasta märtsis astus sõtta ka Türkiye. Olukord muutus veelgi keerulisemaks. Õhus säilitasid sakslased paremuse. Marseille ületas kolmesaja allatulnud lennuki arvu ja sai esimese sakslasena teise tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi.
  Mais alustasid sakslased uut pealetungi, kasutades massiliselt uusi tanke - "Tiger", "Panther" ja "Lion". Ja nad edenesid edukalt, kuigi Punaarmee asus võimsale kaitsele. Kuid jõud olid juba ebavõrdsed, kuna Nõukogude väed võitlesid korraga kolmel rindel - Kolmanda Reichi, selle satelliitide, Jaapani ja selle kolooniate ning Türgi vastu. Olukorda raskendas natside kuulutatud totaalne sõda, mis viis liitlaste pommitamise puudumisel relvade tootmise mitu korda suurenemiseni. Nii et NSV Liidu võimalused vähenesid kiiresti!
  Tõsi, Fritz edenes aeglaselt, kuna nende ees oli sügav kaitse. Ja Nõukogude väed, kellel oli kogemusi, võitlesid väga vapralt. Kuid nad kaotasid ikkagi.
  Siiski võitlesid nad suure julgusega ja mõned sõdalased näitasid kõrgeimat klassi. Siin võitleb näiteks Elizabethi tankimeeskond kõige tavalisemal T-34-76-l natsidega.
  Ja sakslased liiguvad aeglaselt nõukogude vägede poole, reastud kiilu ehk sea sisse. Ees on raskeim ja kõige paremini kaitstud tank "Lev". See meenutab Pantrit, ainult palju suurem ja kaalub üheksakümmend tonni. Kere esisoomus on 150 mm ja kaldu nagu T-34-l ning küljed on kaldega 82 mm. Torni otsmik on üldiselt väga hästi kaitstud: kaldega 240 mm ja küljed on samuti nõrgemad kui 82 mm, nagu kere. Ja võimas 105 mm püstol suure toru pikkusega 70 EL. See on tank, mis suudab kaugelt lüüa.
  Elizabeth lükkab paljajalu käigukasti üles.
  Ja kolmkümmend neli võtab hoogu. "Lõvi" distantsilt tulistada on kasutu ja tuleb läheneda. Võimas Saksa masin saadab surmava jõu mürsu. Ta tormab mööda. Tüdrukud tankis naeravad rõõmsalt ja liigutavad paljaid jalgu.
  Põhja-Kaukaasias on mai lõpus palav ja bikiinides kaunitaridel on palju nalja.
  Elena märgib vilega:
  - Nüüd saab fašist sarvi suurepäraseks!
  Ekaterina, raputades oma paljast pargitud jalga, nõustub:
  - Me lööme teda kindlasti!
  T-34-76 jätkab kiirendamist, kuid maastikukiirus on piiratud. "Lõvi" roomab vaevu üldse ning väledamad "Pantrid" ja "Tiigrid" võtavad hoogu maha, et mitte ette tõmmata.
  Kuid need masinad on ohtlikud, eriti Panther, mis on võimeline tulistama viisteist lasku minutis. Sellest võib oodata üllatust.
  Euphasia , surudes oma kanna gaasile, kiljatab:
  - Võidelgem virtuoosselt!
  Tanki "Lion" relval on märkimisväärne puudus, see tulistab vaid viis lasku minutis. Üldiselt mitte kõige edukam mudel. Soomuste läbistamine on ülemäärane ja liiga kaugelt pole vaja lüüa. "Tiigrid" ja "Pantrid" murravad läbi kahe kilomeetri pealt, suuremalt distantsilt on mobiilsesse ja väikesesse kolmekümne nelja sisse peaaegu võimatu pääseda. Nii et kas oli seda väärt varustada Lõvi nii võimsa relvaga? Teised Nõukogude tankid on veelgi kergemad, välja arvatud KV-1S, kuid ka sellel tankil pole kaitses eeliseid ja sõiduomadused on ainult halvemad.
  Elizabeth keerutab keha ja kiljatab:
  - Ma hingan rinnaga sisse, õhk on laine,
  See sädeleb eredalt, lõputu täheline vaip ...
  Tunded mängivad, paljajalu tüdrukud on elus,
  Mängige taevas, ma tahan lennata igavesti päikese poole!
  Levi paagist pole lihtne läbi murda, isegi küljele. Torni küljed, nagu ka Pantheril, on kaldus, samuti kere külgede ülemine osa. Nendes mahutites on tüüpiline "kassi" kuju juba omaks võetud, pakkudes kallakute tõttu paremat kaitset. Mitte nagu "Tiiger", peaaegu kandiline. Kuid "Tiger" töötati välja enne sõda ja nägi välja nagu KV vormiriietus. Aga "Tiger" -2, hilisem arendus, on ka "kassi" kujul ja varsti läheb see tank seeriasse. "Lõvi" pardal on samuti peaaegu võimatu. Ainult kere alumisel osal pole soomuskallet, vaid seda katavad rullid. See tähendab, et peate lähedalt läbi murdma ja jõudma täpselt liuväljade vahele.
  Nii et tüdrukutel on raske ülesanne. Pealegi raputab liikuv kolmkümmend neli nii palju, et täpselt tulistada on peaaegu võimatu.
  Elizabeth küsis oma sõpradelt:
  Kas suudame vaenlast võita?
  Elena vastas enesekindlalt:
  - Kui tüdrukutel pole kingi, omandavad nad paljaste jalgadega sellise tundlikkuse, et tabavad vaenlast kindlasti.
  Elizabeth nõustus sellega:
  - Jah, tüdrukute paljad kontsad on võidu tagatis!
  Ja nüüd, vältides kaotust, libiseb kolmkümmend neli lauale. Peamine on siin vältida "Pantrite" ja "Tiigrite" relvi. Need on kiired ja täpsed. Ja nendest tankidest ei saa ka otsaesist läbi murda.
  Elena tulistab sakslase pihta, kasutades tema paljaid varbaid. Kuid liikvel olles on liuväljast mööda pääsemine peaaegu võimatu. Kuid vaenlase jäähall on katki ja "Lõvi" peatub.
  Kolmkümmend neli kõnnib temast jälle mööda. Ja saadab surmava mürsu külje alumisse ossa.
  Catherine märgib:
  - Meie kahur on aegunud - "Lõvi" ei saa tõesti võtta!
  Kuid nagu pahameeles, tabas Elena vaenlase kõrvalosa ja "Lõvi" süttis põlema.
  Tüdrukud ei võta hoogu maha, jälle ridvad edasi. Nüüd on neil nõrgem sihtmärk: "Panther". Piisab, kui lüüa teda paremale küljele.
  Elizabeth märgib:
  - Praktiline kass!
  Catherine märkis naerdes:
  - Aga see roomab vaevu, et mitte "Lõvi" kaanest välja pääseda.
  Ja Elena tulistas eemalt Pantri pihta, mis osutus kaugele küljele ja avas oma külje. Tal on õhuke - 40 millimeetrit ja pole vahet, et see on kallutatud.
  Saksa tank plahvatab pauguga. Jah, kaunitarid said teravalt persse.
  Nad on oma kütkestava armuga võitluskunstide kaunitarid.
  Kuid mürsud vilistavad möödudes, puudutades peaaegu soomust.
  Kolmkümmend neli on väga ohtlik ja ta meenutab inimest, kes hüppab tilkade vahel.
  Elizabeth tulistas uuesti palja jalaga ja laulis:
  - Ma saan kõike teha, me tabame Wehrmachti alistumisega!
  Muidugi pole selliste tüdrukutega kurat ise kohutav. Kuigi natside pealetung on agressiivne ja neil on palju tanke ....
  Jõud on ebavõrdsed. Kuigi autosid on ligikaudu võrdne, on Saksa omad raskemad. Paljud Nõukogude tankid on kerged ja mitte päris lahinguvalmis natside koletiste vastu.
  Kuid Elizabethi meeskond teeb imet ja pildistab liikvel olles veel ühe "Panteri".
  Komsomoli liikmed võitlevad relvadega. Nad tulistavad täpselt. Nad jooksevad, välguvad paljajalu, ümarad kontsad. Ja tabas vaenlast otse sihtmärki.
  Alenka kamandab kirglikult:
  - Tüdrukud, ärge andke alla!
  Ja nüüd sülitab kahur välja mürsu, täpselt T-4 pihta, läbistades selle tanki. Aga siin muidugi "Lõvi", seda pole nii lihtne võtta. Ja siin peate proovima.
  Anyuta osutab paljaste varvaste abil autole ja laseb täpselt otsast lõpuni, öeldes:
  - Au kommunismile!
  Alla laseb ka väga täpselt ja lisab:
  - Au kangelaslikkusele!
  Võitlevate tüdrukute kohta ei oska siin midagi öelda - kõrgeim klass ja vigurlend!
  Maria, söötes mürsku püssi, laulis:
  - Kõrgemale ja kõrgemale ja kõrgemale
  Otsige meie lindude lendu...
  Ja hingab sisse iga propelleri,
  Meie piiride rahu!
  Marusya lisas Fritzi tulistades:
  - Kindlasti on....
  Venelaste ja mitte ainult vene inimeste massiline kangelaslikkus avaldus kõiges ...
  Kägu mõõdetud summutatud helid, nagu kella helin, pühkisid üle kaevikute. Väsinud sõdureid tervitavad haruldased puud, tuuleiilide ajal tiheda rohelise võraga, nagu pioneerid saluudil. Mõnele võib see tunduda isegi hoiatusena - nad ütlevad, et sa lähed järgmisse maailma!
  Varasemates lahingutes, eriti maikuises lüüasaamises, jõhkralt löödud Vladimir Mihhailovski juhitav pataljon täiendatakse nüüd kiiruga värbatutega, valmistudes katma üht kõige ohtlikumat piirkonda. Kolm kilomeetrit idas tormavad Doni veed mööda sõjaleeke.
  Enamik pilliroogu oli süütepommidest söestunud, vesi muutus tahmast mustaks. Nagu tohutud tikud leinavas häbis, seisavad lööklaine poolt lammutatud silla vaiad üksinda, toimides tugede rollis.
  Kohalikud pioneerid kannavad paatidel põldude kingitusi, aga ka kastid laskemoonaga kangelaslikele Nõukogude sõduritele, kes on valmis astuma võitlusesse raevunud natsihordidega.
  Nii tirisid nad neljakesi pika kasti hundimarjadega kaetud põõsa juurde. Seal varitses hoolikalt maskeeritud tankitõrjekahur. Püssi juures tegutsevad kolm sõdurit ja silmatorkav laskur Alesya. Tüdruk, väga sale, aga käed on kurnavast tööst kõõlused. Samuti üritab ta koos kuttidega valmistada lõksu juhuks, kui Hitleri karja tank või "soomusmees" üritab looduslikust künkast mööda minna.
  Sõdurid on enamasti ikka täiesti habemeta ja tulistamata, noored mehed, kes on läbinud lühendatud värbamiskursuse - poolteist kuud, millele lisandub muidugi NSV Liidus väljakujunenud ajateenistuseelne väljaõpe.
  Mõnel sõdalasel on juba kogemusi. Noorloomadest erinevad nad harjaste, liigutuste teravuse poolest, mõned on tagasi keritud. Eelkõige lasi habemest lahti ühesilmne Ivan, kes nägi välja nagu tõeline mereröövel. Lipniku tiitel ja juba paar erinevates lahingutes saadud ordenit, õigemini esimene Moskva lähistel. Kui tundus, et nad tegid võimatut: peatasid Fritzi ja sõidutasid vastaseid isegi paarsada kilomeetrit nagu koerapeksjad.
  Kui palju Fritzil oli mahajäetud seadmeid. Võib-olla mitte nii palju ja sageli olid tankid, vaid kahuritega soomustransportöörid ja kuulipildujad, mis neljakümne ühe aasta suvel ja sügisel Nõukogude jalaväge nii valusalt piinasid - vähemalt peenraha tosin!
  Aga kui pakane ületas kolmekümne kraadi, kaotasid kõik need teutooni koletised lihtsalt liikumisvõime... Bensiin külmus ja rasv külmus.
  Kahjuks ei õnnestunud neil natsid lõpuni lõpetada. Osaliselt väejuhatuse süül, kes palus suuri vägesid tungida linnadesse, kus Saksa üksused tunglesid. Jah, ja sula on saabunud - olgu see siis valesti ...
  Kevadel pälvis Ivan ka teise ordeni - tal oli õnn varitsuse tõttu tappa kindral ja mitu ohvitseri. Lahing õnnestus aga vaid osaliselt. Tagaajamise käigus tabas Ivan Krasnovit eksinud kild näkku, jättes ta silmast ilma. Paraku on see sõda, mitte lastefilm, kus peategelane peksab kõiki ja isegi sada kuulipildujat ei suuda teda tabada.
  Ja nüüd peavad nad tegema füüsiliselt rasket tööd: kaevama kaevikuid, rakke ja lõkse.
  Pioneerid aitavad neid, samal ajal kui põllud on rahulikud ning poisid ja tüdrukud ise on palunud oma vanemaid vendi aidata. Nad töötavad isegi liiga innukalt, üritavad rohkem teha, mitte ei arvuta jõudu. Nii paisusidki veenid välja ja hüppasid välja laste päevitunud, kalgistunud kätel ja paljastel muljutud jalgadel. Samas jõuavad nad veel laulda;
  Oleme kommunismi laste teerajajad -
  Tuli, telk ja helisev lukk!
  Neetud fašismi sissetung -
  Keda ootab raevukas maru!
  
  Mida oleme nendes lahingutes kaotanud?
  Ja siis lahingutes vaenlasega omandatud?
  Me olime lihtsalt maailma lapsed -
  Ja nüüd kodumaa sõdalased!
  
  Kuid Hitler astus sammu meie pealinna poole,
  Viskas pomme, ilma juga kokku lugemata!
  Ja minu jaoks on Isamaa veelgi ilusam kui taevas -
  Nüüd on saabunud verine päikeseloojang!
  
  Me reageerime agressioonile karmilt -
  Kuigi nad ise on pikad, jah, paraku on nad väikesed!
  Kuid mõõk hapra teismelise käes -
  Tugevam kui saatana leegionid!
  
  Las tankid kihutavad laviini laviini järel,
  Ja me jagame püssi kolmeks!
  Las politsei sihiku sihikule taha,
  Kuid Püha Jumal karistab neid ägedalt!
  
  Mida me otsustasime? teha rahutööd
  Ja selleks pidin paraku tulistama!
  Rahulikkus on juba vastik.
  On ka vägivalda!
  
  Tüdrukuga jookseme koos paljajalu -
  Kuigi lund sadas, põleb lumehang nagu kivisüsi!
  Aga ära karda, tunne lapsi -
  Fašist aetakse uljalt kuuliga kirstu!
  
  Siia nad panid alatu Fritzi seltskonna,
  Ja ülejäänud argpüksid jooksevad!
  Me purustame jalaväge nagu vikat lahingus -
  Me ei ole noortele suvedele takistuseks!
  
  Võidu saavutamine toimub mais,
  Nüüd on tuisk kipitav, kõva lumi!
  Poiss on paljajalu, õde on paljajalu,
  Kaltsukates kohtusid lapsed hiilgeaegadega!
  
  Kust need jõud tulevad?
  Talu valu ja külma, see vajadus!
  Kui sõber haua põhja mõõtis,
  Kui sõber oigab - ma suren!
  
  Kristus õnnistas meid, pioneere,
  Ta ütles: Isamaa on teile antud Jumala poolt!
  See on esimene usk üldse,
  Nõukogude, püha riik!
  Kaugelt kostab lähenevate tankide mürinat ja taevas sumisevad lennukid. Ja võimsad piiramisrelvad juba mürisevad. Suure plahvatusohtlike mürskude tabamustest paiskuvad kõrgele taevasse maaklombid ja sulanud muru. Siin ta loeb lahingut. Major Vladimir Mihhailovski hoiab käes trofeebinoklit ja jälgib terasfašistliku laviini lähenemist. Püüavad pioneerid taha ajada, kuid nad ei taha lahkuda ja paluvad võitluseks püssi käes.
  Kõigile relvi ei jätku, kuigi kohalikud lapsed tõid kaasa jahipüsse ja isegi sportvibu. Kõik tahavad vapralt võidelda ja võita. Ja viimase mõttega isamaale surra ei õnnestu.
  Major Mihhailovski annab käsu:
  - Ärge avage tuld ilma käsuta!
  Tõepoolest, neil on kogu pataljoni kohta ainult kaks " nelikümmend viis ", mis tähendab, et võimalus on lasta Fritz lähemale.
  Ees, nagu natside seas kombeks, kõige kaitstud autod; T-4 tankid ja iseliikuvad relvad "Okhotnik". Need peaksid andma teed kergematele sõidukitele ja veidi mahajäänud jalaväele.
  Natside autod ja mootorrattad aeglustavad aeg-ajalt, kartes edasi pääseda...
  Kuid pioneer Julius Petrov tõestab, et nad ei jäänud siia asjata. Napp tankitõrjemiin, mis on kaetud isetehtud liimiga ja peal selle nähtamatuks muutev muru, liigutatakse traadi abil kändude vahele otse T-4 raja alla.
  Rööviku terasplaadid lebavad surmava kingituse peal. Plahvatus ei tundu liiga tugev, kuid röövik rebitakse ära ning natside tank hakkab suitsema ja tiirutab ümber torni.
  Teised poisid kasutavad sarnaseid seadmeid. Kuna Saksa jalavägi on argpükslik ning tankid ja iseliikuvad relvad on ees kaitsetud, siis karistatakse neid selle eest.
  Kuulus "Hunter", madala silueti ja tugevate soomustega, näeb välja nagu lapik kilpkonn. Need iseliikuvad relvad ilmusid üsna hiljuti Nõukogude-Saksa rindel. Oma heade sõiduomaduste, korraliku kaugusega läbistava kahuri ja lahingus ellujäämise tõttu sai "Hunter" kohe kõneaineks.
  Aga selle roomikud on ikka tavalised, kuigi laiad... Veel parem oleks aga auto põhi õhku lasta ja varuosadega seest välja sülitada.
  Siin on avariiline "Hunter", nagu katkise rooliga piraadifregatt, libiseb külili ja surub selle vastu T-4. Ja mõlemad röövikute teraskirstud hakkavad hõõguma ja mõne hetke pärast plahvatavad detoneeriva laskemoona tõttu.
  Juba kümmekond keskmise kaaluga sõidukit oli katki ja abituna seisma jäänud.
  Aga nende taga ülejäänud ritv, eriti arvukad soomustatud. Siin lisab iseliikuv relv "Hunter" kiirust ja ... Kukub varjatud auku. Ainult röövikud paistavad ülalt välja ja liiguvad abitult.
  Pioneerid rõõmustavad. Kuskil kaevatud šahtidesse omatehtud lõhkekehad. See on valmistatud käsitööna. Muidugi nõrgem kui dünamiit, aga veermiku väljalülitamiseks piisab.
  Fritz kannatab suuri kaotusi, soomustransportöörid ebaõnnestuvad, mõned läbivad ohtlikke tsoone, kuid neile vastatakse granaatide ja lõhkeainete viskamisega.
  Siin ehitasid isegi nobedad noored võitlejad väikseid katapulte. Nad viskavad minema spetsiaalse koti püssirohuelementidega segatud destilleeritud puidupiiritust.
  Löögi korral annab natside transpordivahendite õhem soomus järele, mistõttu meeskonnad süttivad siniste leekidega. Valust hullunud Fritz karjub südantlõhestavalt ja hajub õudusest väänatud nägudega.
  Mõned neist loobuvad isegi oma varustusest...
  Kahju ainult, et vaenlasi on palju, kaevikutele lähenevad mõned sõidukid, mis kõik kuulipildujatulega üle ujutavad.
  Ja nad komistavad siilide otsa ... Alesya juhib samal ajal nelikümmend viis . Muidugi ei võta te T-4 ja "Hunterit" otse ette, kuid võite proovida külgi. Soomustransportööride kohta pole midagi öelda. Kõik murravad läbi ja teevad põrandad kuuma metallist sülitatud verega!
  Väikese kaliibriga relval on palju eeliseid suure ees - tulekiirus, kamuflaaži lihtsus. Ja nad teavad, kuidas eesmärke valida.
  Natsid urisevad metsikult nagu hüäänid. Ja nõukogude poiste seas on surnuid ja haavatuid. Eriti traagiline on see, kui surevad noored võitlejad, kes on just elama hakanud. Siin on väga noor pioneeritüdruk, kellel on raskusi lõhkepaki ülesvõtmisega ja keskmise tanki T-3 roomikute alla viskumisega. Pika, kuid pealtnäha peenikese tüvega kole kast hüppab püsti ja rebib maha kandilise torni.
  Ja sõdurid viskasid jälle granaate ja kuulipildujad hakkasid roomavaid mootorrattaid tulistama. Ja natsisõdurite pead lõhkesid nagu rahe maha löödud küpsed kirsid.
  Ja suurte mootorrataste bensiinipaagid plahvatavad, paiskades välja ägedaid tulevooge. Tundub, et käimas on põrguliste džinnide mäss. Siin on ka mõned soomustransportöörid, kes ühinevad oma õnnetute kolleegidega.
  Alesya osutab "Jahimehele" ja sihib keha alumist osa. Sinna on raske pääseda, kuid see on ainus võimalus tungida läbi halastamatu iseliikuva püssi. Sõrme sujuv liikumine ja seejärel pööre.
  Relv annab pehme tagasilöögi ja fašistlik masin jaguneb pooleks. Ja haakristiga lipp kukub verisesse pori.
  Alesya sosistab:
  -Õiglus nõuab ohvreid, heategevus nõuab annetusi ja õiglase eesmärgi edu nõuab ohverdamist!
  Pööre, laskuritüdruk puhkab alasti, et paremini tunnetada Maa biorütme ja muru hingust taldadega ja tulistab taas, tabades salakavalat T-3 liigendit.
  On näha, et peaaegu kõik natside armaad keskmised tankid on juba invaliidistunud. Viimase hävitas pioneeripoiss, hoolimata oma vigastusest, lükates tünni plahvatusohtliku karbiidi, söetolmu, saepuru vähese fosforisisaldusega seguga. Kangelaslapsel ei jätkunud pärast läbivat haava enam toru toru lükkamiseks ja tema seltsimees Andrei, kes jooksis risti, lükkas ta neljakümnetonnise ründerelva "Bumblebee" rataste alla . Tundlik 150-millimeetrise kaliibriga relv paiskus püsti ja jäi püsti. Ja pioneeride hinged, olles oma rebenenud kehadest välja lehvinud, tormasid õnnelikku Taevariiki, kus pole kunagi vägivalda ja valu.
  Ellujäänud fašistlikud transportijad, olles kaotanud raskemate kolleegide toetuse, hakkasid tagasi pöörama... Wagneri muusika mürin lakkas ja algas üldine lend.
  Vladimir Mihhailovski lausus laubalt verd pühkides:
  - Vene sõdalane võib surra seistes, kuid ta ei ela kunagi põlvili! Venemaa võib veritseda, aga ükski veri ei pane meie julgust ja truudust Isamaale veritsema!
  Ja ellujäänud pioneerid kinnitavad seda... Kuigi paljud neist olid juba põlenud ja vigastatud.
  Ja Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova võitlevad taevas, nad on valmis võistlema ülistatud Marseille'ga, kes on saavutanud juba üle neljasaja allakukkunud lennuki, mille eest sai ta Raudristi Rüütliristi viienda järgu kuldsega. tammelehed, mõõgad ja teemandid.
  Kuid tüdrukud on selgelt otsustanud tõsiselt võidelda. Siin on nad samades bikiinides ja kaklevad paljajalu. Ja läbistada Luftwaffe lennukid.
  Anastasia sihib paljaste varvaste abil relva sihtmärki, lööb fašisti maha ja ütleb:
  Meie usk on suur
  Kestab igavesti!
  Ja pilgutab oma partnerile silma. Akulina lööb ka fašisti maha, lööb teda, paljaste jalgade ja kriiskamise abil väga täpselt:
  - Kommunismi ideede suuruse eest!
  Ja paljastab oma pärlhambad. Selline tüdruk on võitlev ja haritud.
  Ja särab hammastega.
  Anastasia, tulistades oma Yak-9-l alla teist Saksa lennukit, kriuksub agressiivselt:
  - Vene kotkas planeedi kohal,
  tiibu sirutades tõuseb õhku ...
  Vaenlane võetakse vastutusele
  Saab lüüa, murtud!
  Akulina kinnitab seda meelsasti, kukutades vastased:
  - Murdetakse!
  Kuigi loomulikult ilmus sakslaste sekka ka ilusaid ässade tüdrukuid. Albina ja Alvina võitlevad uusimal ME-309-l. Sellised võitlevad sõdalased varastasid.
  Ja nad löövad hämmastava väledusega alla Nõukogude lennukeid. ME-309 on väga võimas lennuk, mis on relvastatud kolme 30 mm õhukahuri ja nelja kuulipildujaga. Sellise koletise vastu ei suuda Vene autod vastu panna.
  Kui nad tulistavad alla, lasevad nad alla haletsemata.
  paljaste varvaste abil sihtmärgi pihta lennukikahurit. Lööb vaenlast ja vingus:
  - Kolmanda Reichi võitude eest!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Alvina peksis ka vaenlast. Ta lõikas Nõukogude Jak-9-d maha ja kostis:
  - Meie armee suurte piiride eest!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma.
  Võitlused, arvete saamine ja Huffman. Ta ei kuulu veel suurte ässade hulka, kuid edeneb kiiresti. Ja võite ka öelda, et põrgu koletis.
  Sakslased, ehkki aeglaselt ja suurte kaotustega, liiguvad mööda Volga rannikut, lähenedes Kaspia merele.
  . 2. PEATÜKK
  Jõud olid selgelt ebavõrdsed. Eriti tüütu oli fašistlik lennundus. Focke -Wulf saabus rindele suurel hulgal ning selle võimsad relvad ja kiirus muutusid Punaarmeele probleemiks. Lisaks oli see auto alla tulistamiseks liiga raske. Ta on visa ja tugevalt soomustatud.
  Samuti osutus ME-309 Nõukogude pilootidele ebameeldivaks üllatuseks nii kiiruse kui ka relvastuse poolest. Ja ta purustas Nõukogude üksused päris palju.
  Pommitati Nõukogude positsioone ja uut Yu-288 pommitajat, väga võimas masin. Kandis normaalkoormusel neli tonni pomme, ümberlaadimisversioonis kuus tonni. Ja ta sai Nõukogude üksused õiglaselt kätte.
  Rommel näitas oma klassi ka komandörina, nagu Mainstein.
  Üha lähemale lähenesid sakslased Astrahanile. Ja Nõukogude väejuhatuse jaoks ootamatult läks Fritz rünnakule mööda Volgat Kamõšini suunas. See oli julge, kuid võimas samm. Ja kuigi neid oli raske peatada.
  Kuid Punaarmee kaitse on endiselt tugev ... Nädalaga edenesid natsid viiskümmend kilomeetrit ja peatati.
  Neid tabasid vasturünnakud, Nõukogude üksused ....
  Samal ajal püüdsid jaapanlased arendada pealetungi Alma-Ata vastu. Ja siis olid ägedad lahingud täies hoos.
  Tüdrukud võitlesid meestega võrdselt ja võib-olla isegi paremini kui nemad.
  Margarita Magnitnaja ja Tatjana Bulatnaja - ilusad tüdrukud, tulistati kuulipildujatest.
  Nad tulistasid samurai maha ja laulsid:
  - Ärme lahku unenäost
  Esimene samm elus on...
  Sa näed taas Maa kohal,
  Raevukate rünnakute keerised!
  Margarita viskas paljaste varvastega mõrvarlikku granaati, rebis jaapanlasi ja laulis:
  - Keegi ei peata meid
  Keegi ei võida meid...
  Matame Wehrmachti maa alla ,
  Meie sõprus on monoliit!
  Tatjana, tulistades vaenlast, nõustus:
  - Tõesti monoliit!
  Jaapanlased liiguvad edasi Alma-Ata suunas. Neil on palju sõdureid ja mitmesuguseid reserve. Need on sellised kaklevad poisid. Tüdrukud aga niidavad need maha. Nad võitlevad meeleheitlikult.
  Tatjana Bulatnaja viskas veel ühe granaadi, rebis samurai laiali ja laulis:
  - Minu suurepärase saavutuse eest!
  Ja ta pilgutas oma safiirivärvi silmadega. Rõõmsameelne tüdruk, sa ei oska midagi öelda.
  Ja Margarita, palja kannaga, võtab ja viskab surmakingi, rebides laiali Jaapani sõdurid.
  Ja ta laulab:
  - Kõik on segamini, läbi põimunud, kannatuste hädade keerises!
  Ja jälle viskab ta paljaste varvastega, sidruniga jaapanlastele ...
  Vööni alasti ja paljajalu sõdalane Oksana roomab nende juurde ja surub läbi granaadikarbi, sosistades:
  - See saab olema lahe, tüdrukud!
  Ja kõik kolm sõdalast laulsid:
  - Samurai lendas terase ja tule surve all maapinnale!
  Ja kaunitarid võitlevad suure raevuga. Nad läksid läbi tule ja vee ning vasktorude mitte asjata.
  Siin viskab Oksana palja jalaga granaati, tabades Jaapani Chikha kergetanki. Noh, see on suurepärane eesmärk.
  Margarita, tulistades vaenlast, laulis:
  - Usu puudumisel võite uskuda! Juhtumi puudumisel saate hakkama!
  Tatjana märkis loogiliselt:
  - See, mida sa ütled, on paradoks!
  Margarita viskas paljaste varvastega granaati ja märkis loogiliselt:
  "Kas geenius pole paradokside sõber?"
  Tatjana andis pöörde, niitis samurai maha ja nõustus:
  - Muidugi, sõber!
  Ja sõdalased võtsid selle vastu ja puhkesid naerma ... Nad võitlevad tüdrukute vastu ja nad ütlevad, mida veel ... Pole asjata, et Venemaa mäletab, kuidas tüdrukud võitlesid!
  Oksana võitleb loomulikult kõrgeimal tasemel. Ja tulistab erinevatest punktidest ja neiu keerleb nagu top.
  Need on iludused, nad ei anna kellelegi midagi. Ja närige välja riigireetmine koos samuraidega.
  Angela tulistab ka. Tüdruk on ka agressiivne ja punaste juustega. Sõdalased eelistavad võidelda paljajalu ja demonstreerida kolossaalseid saavutusi.
  Angela annab pöörde ja ütleb naerdes:
  - Me läheme julgelt lahingusse,
  Nõukogude võimu eest!
  Ja paljaste varvastega viskab mõrvarlikku sidrunit.
  Lahingud käivad ja nüüd on jaapanlaste pealetung aegumas ....
  On juba neljakümne kolmanda juuli lõpp. Natsid lähenesid Volga deltale ja sellel algasid lahingud.
  Elizabeth ja tema meeskond võitlevad meeleheitlikult. Rindele hakkasid saabuma ka esimesed tankid Tiger-2. Need on sarnased "Pantrile" ja "Lõvile", kuid midagi vahepealset. Samuti soomuki ja pika toruga 88 mm kaliibriga 71 EL-i ratsionaalse kaldenurkadega. Kaalub kuuskümmend kaheksa tonni ja on soomuse poolest tanki "Lion" lähedal, kuid mõõtmetelt pisut väiksem.
  Suured tankid, te ei ütle midagi.
  Elizabeth ja tüdrukud jahivad sakslasi. Nad murravad läbi T-4 ja kiljuvad:
  - Au helgete aastate ideedele,
  Pioneeride hüüd olge alati valmis!
  Oletame, et sõdalased on esmaklassilised. Ja nad mitte ainult ei võitle hiilgavalt, vaid ka laulavad;
  Liit on hävimatu, vabad rahvad,
  See ei olnud toore jõud ja hirm, mis kogusid ...
  Ja valgustatud inimeste hea tahe,
  Ja unistustes sõprust, valgust, mõistust ja julgust!
  
  Au meie vabale isamaale,
  Loomise jõud on igaveseks toeks!
  Seaduslik jõud, rahva tahe,
  Lõppude lõpuks, ühtsuse eest - lihtne mees!
  
  Läbi tormide säras meile progressi päike,
  Läbi tormide ja tormide tormasime edasi ...
  Liigume mägesid, justkui ilma kaaluta,
  Kogu maailm, mis särab kommunismi poole, tuleb!
  
  Au meie vabale isamaale,
  Loomise jõud on igaveseks toeks!
  Seaduslik jõud, rahva tahe,
  Lõppude lõpuks, ühtsuse eest - lihtne mees!
  
  Planeedi rahvad on ühendatud kui vennad,
  Budistid, moslemitest sõbrad igavesti!
  Olgu mõistus ülistatud, suur nimi,
  Kõik maailma rahvad on perekond!
  
  Au meie vabale isamaale,
  Loomise jõud on igaveseks toeks!
  Seaduslik jõud, rahva tahe,
  Lõppude lõpuks, ühtsuse eest - lihtne mees!
  Tüdrukud laulavad hästi ja veel paremini võitlevad ja teevad selliseid tegusid. Kuigi ajalugu kirjutavad võitjad ja pole teada, kas neid mäletatakse ka sõja kaotamisel?
  Alenka oma patareidega ja tüdrukute meeskonnaga üritab vaenlasi Volga deltal tagasi hoida. Ja ta näitab, milleks kaunitarid on põhimõtteliselt võimelised.
  Ja nad saavad tõesti palju ära teha.
  Anyuta tulistab paljajalu ja möirgab:
  - Au kommunismi aegadele!
  Ja nii võttiski kogu patarei selle kätte ja laulis üksmeelselt, täiskõlaliste häältega;
  Võitleme parema saatuse nimel
  Et inimeste elu lihtsamaks teha...
  Ja purustada neetud hord
  Et kurje vastaseid vähem oleks!
  
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Meie ema Venemaa auks...
  Venemaa inimesed usuvad võitmatusse,
  Ja muutke kõik maa peal ilusamaks!
  
  Meile on antud võidelda kodumaa eest,
  Isamaa suurust kaitsta ...
  Ja mõnikord on elu lihtsalt film
  Kuigi see peaks olema paradiisi peegeldus!
  
  Kõik inimesed peavad saavutama unistuse,
  Mõistlik uskuda kommunismi...
  Et maa peal oleks rohkem õnne,
  Ja revanšismi tuld ei tulnud!
  
  Meie tsaar, suur geenius Pugatšov,
  Ta tõstis talupojad pühale võitlusele ...
  Iga äri jääb õlale,
  Ja armasta tüdrukut paljajalu poissi!
  
  Me saame veelgi tugevamaks kui kurat
  Kui me nihutame teaduse horisonte...
  Kurja kabja alla lamedaks tehtud,
  Kuigi veri purskas rebenenud aordist!
  
  Jah, need on meie õiged sõbrad,
  Me saame muuta kodumaa õnnelikumaks ...
  Rahvad usuvad ühte perekonda,
  Suurepärane särav Venemaa!
  
  Vaata inimesi vapralt silmapiirile,
  Ära lase kurjadel pilvedel taevast katta...
  Anname vaenlasele võiduka hinde,
  Ja sinust saab lahingus õnnelik kangelane!
  
  Ma ei tea sõna argpüks
  Meie, venelased, pole sugugi kehvemad ...
  Meil Svarogil on valge Jeesus,
  Ja igavesti naudib maikuud!
  
  Tüdrukud ja poisid ümmarguses tantsus,
  Meie, paljajalu tüdrukud siseneme ...
  Lõppude lõpuks, meie jaoks, kõikvõimas Jumal Rod,
  Ära ole ajuvaba papagoipoiss!
  
  Ja Lenin inspireeris meid võitlema,
  Tark Stalin õnnistas saavutuse ...
  Võimas keerub sirutab oma tiivad,
  Ja meie lihased on lihtsalt terasest!
  
  Isamaa Majesteet tuleb sisse
  Et me oleme sellised sõdalased Jumalaga...
  Siin kinnitame hiilgust terasmõõgaga,
  Milline kilp sepistati Svarogis!
  
  Lühidalt, olge Issandale ustavad,
  Kõige säravama Venemaa auks ...
  Me lihtsalt teame rüütlikotkaid,
  Meie selja taga on Valge Jumal Messias Kristus!
  Siin süttib "Lõvi" pärast täpset relva tabamust. Jah, natsid saavad selle konkreetselt sarvede peale.
  Kuni lahingud käivad, siis lapsed aega ei raiska.
  Daša ja Vaska rändavad Saksa vägede tagalas. Nad jälgivad, kuidas varustus kolonnides liigub. Mootorrattad kihutavad, iseliikuvad relvad roomavad. Seal on palju vägesid, sealhulgas SS ja muud üksused.
  Vaska märkas tanke hävitava võimsa Saksa iseliikuva relva Ferdinandi liikumist.
  Poiss sosistas tüdrukule:
  - Paistab, et Fritz liigutab lisajõude Stalingradist põhja poole.
  Dasha märkis naeratades:
  - Meie omad jahvatavad nad niikuinii!
  Nemtsev veokist karjub vihaselt kuttide peale. Lapsed tõusevad ja jooksevad, värelevad, tolmust hallid, paljad, ümarad kontsad. Nad võivad neile ka järjekorra anda.
  Poiss ja tüdruk jooksid põõsaste juurde ja hüppasid sisse. Dasha märkis entusiastlikult:
  - Partisanid saavad kõike teha!
  Vaska nõustus sellega:
  - Muidugi... Võidame kindlasti!
  Dasha laulis entusiastlikult:
  - Ootan võitu! Võitu oodates! Need, kes igatsevad köidikud murda! Ootan võitu, ootan võitu! Me suudame fašismi võita!
  Vaska nõustus sellega ja purustas rööviku oma paljaste laste jalgade sõrmedega:
  - Me saame! Oleme sündinud selleks, et muinasjutt teoks teha!
  Dasha pilgutas silma ja märkis:
  - Ja mida? Ma arvan, et teeme muinasjutu teoks ja Wehrmacht muutub tolmuks!
  Ja lapsed laulsid kooris täiel rinnal;
  Meie õiglase riigi nimel,
  Mida kommunism universumile annab...
  Jääme ustavaks oma kodumaale,
  Sillutame teed edule ja loomingule!
  
  Putin valitses Venemaad nagu kangelane,
  Kuid siis jättis kotkas ta lendu...
  Muidugi on füüreril suured hemorroidid,
  Aga Stalin tähendab ka nime!
  
  Ma usun, et me alistame Kolmanda Reichi,
  Pole ime, et Putin kolis Stalinisse...
  Maailma kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Ja Saatan-Adolf on nüüd hulluks läinud!
  
  Sakslastel on kogu Euroopa käeulatuses,
  Ja Aafrika, Aasia ja osariigid...
  Ja Adolf arvab, et ta on lahe
  Aga füürer saab karistuse!
  
  Hitleri jaoks on Venemaa nagu ait,
  Ta tahab teha oma...
  Aga see saab olema, ma usun, et kommunism on paradiis,
  Maasikad tärkavad, külvipeenrad!
  
  Ärge uskuge, meie inimesed pole üldse nõrgad,
  Kuid liiga palju Fritzi tabati ...
  Ja slaavlast ei tunne te üldse orja,
  Meie ema Venemaa nimel!
  
  Ja Lenin inspireeris meid vägiteoks,
  Ta näitas mulle, kuidas asju teha...
  Kuna Jumal on tegelikult üks,
  Aga kommunismi tuleb julgelt uskuda!
  
  Ei, ärge alistuge Vene vaenlasele ,
  Lõppude lõpuks on Valge Jumal meiega - universumi Looja ...
  Ma aitan neid isamaad lahingus,
  Olla muutumatu elu edus!
  
  Kui kaugele saate lähedasi tappa?
  Kahjuks pole sõjal lõppu...
  Meie armee lahingutes nii hõrenenud,
  Tehke midagi, mida te ei häbene!
  See on noorte sõdalaste hea laul. Nad laulsid seda ja liikusid uuesti minema, korjates oma paljaste jämedate kontsadega teed mööda tolmu.
  Lapsed olid rõõmsad ja väliselt eluga rahul. Kuigi nad on kõhnad, on nende näod pargitud nagu šokolaad ja juuksed, vastupidi, heledad. Imelised poisid.
  Üks mootorrattaga sõitnud sakslastest kutsus neid hellitavalt. Ja ta pakkus mulle šokolaadi. Näljane Daša sirutas käed välja, aga Vaska tiris teda varrukast:
  - Ära alanda ennast!
  Leiti tark tüdruk:
  - Ühendame parem natsid!
  Vaskale, kes ise on luust ja nahast, see idee meeldis. Ja ta küsis ka šokolaadi.
  Hitlerlane noogutas ja pahvis murtud vene keeles:
  - Laula poiss!
  Vaska noogutas ja laulis suure inspiratsiooniga;
   Partei koondas kogu Venemaa,
  Kaitseb lõputuid põlde...
  Inimesed ju usuvad sellist jõudu
  Au nõukogude maale!
  
  Stalin on kõrgeim autasu,
  Stalin on tarkuse lend...
  Tema eest tuleb vapralt võidelda.
  Kõik inimesed järgivad Stalinit!
  
  Meile antakse juubeldavad tiivad,
  Meil on suur tahe...
  Stalin on külluse rõõm,
  Au, suur riik!
  
  Stalin on universumi suurim,
  Stalini kuldtiivaline keerub,
  Meie inimesed muutumatu õnnega,
  Uskuge, igavesti võitmatu!
  
  Stalin andis inimestele pääste,
  Maailma suurim kotkas...
  Meie isamaa ja vabaduse eest,
  Ta sirutas oma tiivad üle maa!
  
  Pole kõrgemat kui särav Stalin,
  Ta on suur nagu valge jumal...
  Võitlemine ja võitmine,
  Varsti ajame füüreri kirstu!
  
  Andes au meie isamaale,
  Tea, et te ei leia teda ilusamana ...
  Varsti elame kommunismi all,
  Ja meil pole muud võimalust!
  
  Stalin on kogu planeedi uhkus,
  Stalini piiramatu kommunism...
  Tema vägitegusid lauldakse,
  Fašist on täielikult hävitatud!
  
  Stalin tegi Venemaale au,
  Stalin tõstis ta tähtedest kõrgemale ...
  Ta tõstis impeeriumi ääreni,
  Stalin on lihtsalt ideaal!
  
  Stalin vallutab universumi
  Tal on suurepärane tähelaevastik...
  Katsed toimuvad harimise eesmärgil
  Stalin viib kommunismi!
  
  Venemaa jaoks on Stalin päike,
  See särab pimeduses ägedalt...
  Tüdruku hääl on vali
  Pole ilusamat juhti maa peal!
  
  Stalin on Svarogi kehastus,
  Stalin lõi Venemaa vägevuse...
  Ta leiab Rodi südamest -
  Suurim Meister!
  
  Kogu Maal pole ilusamat juhti,
  Stalin on meestest suurim...
  Loome oma universumis õnne,
  Raevunud kaabakas on hävitatud!
  
  Minu pojad ja komsomoli liikmed,
  Kodumaa eest seiske koos moodustamisel ...
  Lõppude lõpuks, te, tüdrukud, olete tugevamad kui tiigrid,
  Kallis geenius Stalin on meiega!
  
  Ma ei suuda oma saavutusi üles lugeda,
  Lendame nagu nool...
  Meie särav Venemaa,
  kodumaa liigub kommunismi poole!
  Daša laulis Vaskaga kaasa ja lapsed tegid kõike nii kõvasti ja kaunilt.
  Ja nad tantsisid kaasa, trampides oma päevitunud lapsi, kes polnud külmast saadik kingi näinud, ja juba märtsikuus paljajalu läbi lume trampides.
  Sakslasele, kes vene keelest eriti aru ei saanud, laul meeldis ja ta võttis kotist sealihakonservi ja ulatas selle lastele.
  Ja noogutas tunnustavalt.
  - Zer Gut!
  Poiss ja tüdruk kummardasid ja liikusid edasi. Nad on vaid üheteistkümneaastased, kuid targad ja tugeva mäluga. Koguge täpset teavet. Ja kord tõi heledajuukseline Daria sakslastele miini isegi korvis. Ta on tark tüdruk ja oskab hästi nende keelt. Nad isegi ei arvanud, et nii ilus valgete juuste ja siniste silmadega laps võib surma tuua.
  Ja see töötas...
  Siin nad lähevad jälle, maitsevad Saksa šokolaadi ja nende tuju on rõõmsameelne ...
  Daria märkis naeratades:
  - Kui alistame natsid, ehitan endale kolmekorruselise marmorist ja purskkaevuga maja!
  Vaska naeratas.
  - Kas sinust saab kodanlane?
  Tüdruk vastas:
  - Ei! Mul on lihtsalt oma kommunism!
  Vaska naeris ja laulis jälle;
  Kui kodanlased läksid minu maale,
  Majad põlesid, tüdrukud raiuti maha ...
  Tundus, et nullid loeti,
  Poistel aeti juuksed nulli!
  
  Kibalchish võttis püssi ,
  Ja astus Rahvaarmeesse...
  Malchish-Bad plaanid ,
  Kes loobus tünnist moosi eest!
  
  Ja siin ma ripun nagi küljes poiss,
  Nad piinavad mind piitsa ja nõeltega ...
  Vastuseks naeran näkku, ma olen timukas -
  Ja ma usun, et Isamaast saab paradiis!
  
  Loomad röstisid mu kontsi tulega,
  Laps sai vooluga tugevalt peksa ...
  Kuid uskuge mind, jahu pole midagi,
  Nii et punane kodanlane võitis!
  
  Nad murravad luid, kuri metall on sisse kaevanud,
  Riiulil koperdavad timukad mind ...
  Aga ma usun seda, unistas poiss
  Maikuus Berliinis ringi joosta!
  
  Usun, et seltsimees Lenin juhib
  Tasuta, Varssavi, Praha, London!
  Peagi postitame võiduskoori
  Ja üle Berliini punane bänner uhkelt!
  
  Nüüd lapse kontsad ikka põlevad,
  Tald, mis on peaaegu alati paljajalu ...
  Ja piits lõi kõvasti selga,
  Tõenäoliselt oled sa juba hallipäine, ema!
  
  Kuid ma ei alistu neile timukatele,
  Ma ei küsi usku, tunne halastust ...
  Las kass piitsutab õlast järsult,
  Ma tean, et Lenin annab, uskuge tasu!
  
  Kibalchish naeris piinamise all ,
  Ei avaldanud saladusi, sureb uhkelt...
  Põrgus igavesti, nii karjub Bad Boy ,
  Deemonid valavad talle vaiku kurku!
  
  Lenin on meiega, näete igavesti,
  Ja mu südames põleb leek...
  Suur unistus täitus
  Kogu planeedil on punane bänner!
  Daria vilistas ja trampis palja jalaga:
  - Lahe! Kas sa koostasid selle ise?
  Vaska noogutas.
  - Jah! Tema lugu jättis mulle tohutu mulje!
  Daria noogutas ja märkis:
  - Kas sa mäletad, kuidas politseinikud püüdsid sind ja mind kinni ja ajasid meid paljajalu külma käes läbi lume ning siis nad piitsutasid meid ja panid meie kandadele õhukesed oksad.
  Vaska kinnitas julgelt:
  - See oli nii... Teie kontsad valutavad ja õlad valutavad nagi küljes rippudes. Kuid meie vastu polnud tõendeid ja....
  Daria märkis ohates:
  - Jah, aga võmmid tahtsid, et me surnuks külmuksime. Aga kui nad mulle pudeliga pähe lõid, sain palja jalaga killu kinni. Ja siis andis ta selle oma kätele. Siis lõikasin nööri enda ja sinu jaoks.
  Vaska noogutas.
  - Jah, see oli... Kohutavalt siiski. Aga teate, külmaga põlenud taldade villid ei valuta! Ja kui me hiljem välja saime, paranes meil kõik nagu koertel!
  Daria kinnitas kergesti:
  - Jah, see ravib meid hästi! Olen toppinud nii karedad tallad, et ei karda sütel käia!
  Vaska ütles punnitades:
  - Mina ka! Oleme pioneerid, kommunismi lapsed!
  Daria kinnitas:
  Ja me võidame kindlasti!
  Poiss ja tüdruk laulsid:
  Kommunismi surematute ideede võidus
  näeme oma riigi tulevikku...
  Ja punane lipp, meie isamaa,
  Jääme alati ennastsalgavalt ustavaks!
  . PEATÜKK #3
  1943. aasta augusti alguses tulid sakslased siiski välja, ületades Nõukogude vägede visa vastupanu Kaspia merele. See on Fritzi jaoks tõepoolest suurepärane saavutus. Mis on saavutanud suurimaid dividende. Nüüd lõigati Kaukaasia peakontinendist maismaaga ära.
  Edu saavutasid ka türklased, kes pärast kangekaelseid lahinguid lõpuks Batumi vallutasid ja Jerevani piiramise lõpetasid. Seega, olles Taga-Kaukaasias Nõukogude vägedele põhjalikult peale surunud.
  NSV Liidu olukord muutus väga raskeks. Ja Stalin käskis alustada pealetungi põhjas, et murda läbi koridori näljase, sureva, kuid veel loovutamata Leningradi poole.
  Algas rünnak Tihvini vastu. Sinna saadeti märkimisväärsed jõud, kuigi staabil polnud piisavalt reserve. Olukorra tegi keeruliseks Rootsi, väidetavalt vabatahtlike diviiside saabumine rindele, mis tugevdas positsiooni.
  Ja sakslased on end tõsiselt tugevdanud...
  Lahingud algasid 10. augustil, kui Nõukogude väed edenesid lahingu esimese kolme päevaga kümme kilomeetrit. Siin astus neljateistkümnendal augustil esimest korda lahingusse Saksa tank Maus. Mitte just väga edukas sada kaheksakümmend kaheksa tonni kaaluv arendus. Tõsi, autot juhtis tõsine meeskond, väga sõjakad natsitüdrukud.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - viis Kolmanda Reichi kaunitari, mis algavad tähega "A". Ja kuidas nad võitlevad hiire peal ja tulistavad kahest relvast korraga.
  Tugeva plahvatusohtlikkusega killukestad tulistatakse lühikese toruga 75 mm kahurist ja raskemad 128 mm kahurist, demonstreerides löögijõudu.
  Agnes tulistab paljaste varvaste ja meislitud jalgadega. See tabab nõukogude autot, rebides selle torni sõna otseses mõttes maha ja kiljatab:
  - Ma olen kosmosetüdruk!
  Adala saadab maamiiniga lasu ja kriuksub:
  - Ja ma olen vigurlendur, rebige kogu meeskond!
  Ja neiu kasutab ka oma paljaid varbaid. Nõukogude kolmkümmend neli kesta tabasid Hiirt, kuid põrkuvad maha nagu herned. Auto on üsna hästi kaitstud. Ja sa ei saa teda lihtsalt lüüa. See saadab mürske lendama nagu tennisepallid ja isegi suure kaliibriga ei saa sellist koletist tabada.
  Ja tüdrukut tulistatakse õhutõrjerelvast, laskmata vaenlast lähemale.
  Agatha tulistas ka paljaste varvaste abil ja urises:
  - Las mu mõõk lööb, me piitsutame vaenlasi!
  Adala kinnitas agressiivselt, tulistades väga täpselt:
  Oleme valguse ja maa sõdalased!
  Angelina peksis paljaste varvastega jalgu, purustas Nõukogude tanki T-34-76 ja röökis:
  - Suurte võitude jaoks!
  Aphrodite tabas ka mürsku, mis oli raske kui hunnik, purustas Nõukogude T-60 ja vingus:
  - Püha sõda on meie võit!
  Agnes lõi jalaga, kasutades paljast kannast, purustades vaenlase esisoomuse ja ütles:
  - Keiserlik lipp edasi - au langenud kangelastele!
  Need tüdrukud siin on üsna vastikud ja mõrvarlikud. Ja pole asjata, et te ei saa neist mööda minna. Tänu paljastele jalgadele ja kehaga bikiinidele tulistavad nad ilma möödalaskmisteta. Mis tähendab, et neid ei saa nii lihtsalt peksa.
  Kohutav "Hiir", peksti surmava relvaga ja ei andnud kellelegi võimalust.
  Kaasa arvatud KV seeria.
  Aga kui on saksa naisi, kes võitlevad nii visalt ja edukalt, siis on olemas nõukogude taseme tüdrukud - kangelased.
  Siin näiteks Nataša koos oma partneritega. Neil on lihtsalt äsja rindele saabunud tagasihoidlik iseliikuv relv-85. Ja tüdrukud peksavad natse juba jõuliselt.
  Loomulikult on kaunitarid paljajalu ja bikiinides. Ja nad purustavad natsid põhjalikult, nagu klaashaamer lööb vastu klaasitükke.
  Ja see on väga meeldejääv, kui sellised tüdrukud demonstreerivad kotkalennu kõrgeimat taset.
  Nataša tulistab paljaste varvastega ja lööb Pantri puruks, mille peale ta hüüab:
  - Suure Isamaa eest!
  Ja ta näitab oma keelt!
  Zoya peksab ka vaenlast. Löö teda väga kõvasti. Murrab soomuse ja plärab:
  - Kommunismi auks!
  Augustina võitleb ka kõvasti ja kui ta vaenlasele peale surub, teeb seda väga põhjalikult. Katkestused ja müristamine:
  - Au kommunistlikule maailmale!
  Dolbanet ja Svetlana. Ja väga tabavalt ka. Paljaste varvastega. Purusta vaenlase raudrüü ja kriuksu:
  - Kommunistliku maailma suuruse nimel!
  Ja näita oma keelt...
  Siin tüdrukud, tundes end inspireerituna, laulsid, komponeerides otse liikvel olles;
  Kaunitarid ründavad paljajalu
  Nii toredad tüdrukud jooksevad...
  Kui on vaja Fritzi rusikaga lüüa,
  Või pühkige teda kuulipildujaga!
  
  Tüdrukud ei kahtle
  Nad matavad natsid surnuks...
  Ja nad peksavad teda kõvasti jalgadest,
  Ja kuskil uluvad lihasööjad hundid!
  
  Venemaa on sõna sõdurite jaoks
  Kui usud, et paremaks ei lähe...
  Kuigi kohati on joondumine hägune,
  Kus võidutseb kuri must Kain!
  
  Ärge uskuge, komsomoli liikmed ei põgene,
  Ja kui nad jooksevad, siis ainult ründamiseks...
  Ja kõik natsid tapetakse korraga,
  Ja füürer tõstetakse tükeldamisele!
  
  Venemaa on minu kodumaa
  Ta on särav, lihtsalt ilus...
  Kes on argpüks, kes pole isegi rubla väärt?
  Ja teate, sõdalasega vaidlemine on ohtlik!
  
  Kuid tea, et me võidame fašistid,
  Kurjus ei valitse troonil...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Ja jumal Svarog suursugususega kroonis!
  
  Kes on argpüks, uskuge mind, nõrk ori,
  Tema saatus on üks - taluda solvanguid ...
  Täna lukksepp, homme töödejuhataja,
  Ja sina ise võid teiste inimeste selga lüüa!
  
  Tüdrukutel on jõudu, lihtsalt vulkaan,
  Ta lammutab mõnikord ja võimsalt mägesid ...
  Sõda möllab kurja orkaani,
  Ja inimkonna surm, ausalt öeldes niidab!
  
  Nii et ma ütlen teile ausalt, rüütlid,
  Oleme tugevad, kui meie, venelased, oleme ühtsed...
  Vajad näksi kahvli ja noa jaoks
  Oleme rüütlid võitmatutes lahingutes!
  
  Mis on meie usk Issandasse Kristusesse,
  Kuigi Ladat austatakse ka ...
  Seltsimees Stalin on meile nagu isa,
  Ja kommunismi paigaks saab paradiis!
  
  See, kes oli, kui ta suri, tõuseb üles,
  Ja me saame ilusamaks ja targemaks ...
  Ja muidugi on mees väga uhke,
  Kuigi mõnikord kannab jama!
  
  Armastuses on meie isamaa nagu täht,
  Uskuge mind, ta ei lähe kunagi välja ...
  Suur unistus täitus
  Kogu universumis valitseb rahu ja õnn!
  
  Ma armastan Mariat, ma austan Ladat,
  Svarog on ilus ja Perun on suurepärane ....
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit
  Ikoonide pühad näod on mulle kallid!
  
  Millal tuleb tõeline paradiis
  See saab teoks, uskuge mind, kõik lootused ...
  Sa annad oma südame kodumaale,
  Kõik saab korda, tugevam kui varem!
  Tüdrukud võitlesid hästi ja komponeerisid hästi. Mis selliste sõdalastega, ükski Hitler pole Venemaa jaoks kohutav.
  Sellest hoolimata tungisid Nõukogude väed pärast kümme päeva kestnud visa võitlust Tihvini.
  Võitlus arenes linna enda pärast. Jõud muidugi väga isegi ebavõrdsed.
  Sakslased on haaranud õhu ülemvõimu ja pommitavad vahetpidamata. Olukorda raskendavad Wehrmachti poolel sõdivad välisdiviisid. Eriti palju Itaalia osi.
  Nad üritavad Punaarmeed Tihvinist eemale tõrjuda. Kuid Vene üksused võitlevad visalt. See on nende ainus reaalne võimalus päästa ümberpiiratud Leningrad, kes sureb nälga. Toitu saab sinna loopida vaid õhuga, aga sakslastel on tugevad hävitajad ja seda on väga raske teha.
  Ja augusti teisel poolel alustasid natsid Astrahani rünnakut. Ja selles linnas võitlesid nõukogude tüdrukud suure kangelaslikkuse ja julgusega.
  Paljajalu tüdrukute pataljon katab seda kangelaslikku linna.
  Alenka viskab palja jalaga granaati, tulistab siis fašistid maha niites vallandu ja ütleb:
  - Kui naine on ihar nagu kass, siis mehel on hiired peas!
  Anyuta, tulistades Fritzi ja visates ka palja jalaga granaati, säutsus:
  - Kõige eredamad ideed on varjupoliitikast sünged, kui neid ellu viia!
  Alla, tulistades Fritzese pihta ja visates granaati, lüües tanki paljaste sõrmedega välja, pomises:
  - Naine on kaval nagu rebane ja valitseb isegi lõvi, kui mehel on kuke mõistus!
  Maria, tulistades püssist ja lükates Fritzi alla, urises:
  - Jumal võib kõike teha, ületab naise ainult taotlustes, Ta on jõuetu!
  Matryona, tulistades vaenlase pihta ja visates paljaste varvastega mõrvarlikku surmakingitust, märkis:
  - Naisel peab olema kobra nõelamine, et mees teda mitte alla neelaks nagu boakonstriktor!
  Alenka, jätkates natside pihta tulistamist, märkis vaimukalt:
  -Inimene võib olla nagu Looja kõiges, ainult ahvi moodi jäljendamine ei tee teda ilusaks!
  Anyuta tulistas vaenlase pihta, lõi siis hästi sihitud granaadiviskega tanki välja ja ütles:
  - Inimene saab ületada Kõikvõimsat Jumalat ainult edevuses ja isegi siis, kui ta on intellektuaalselt loodud Pithecanthropuse!
  Alla, jätkates Fritzi pihta väga täpselt laskmist, väljastas:
  - Naine ei taha olla kana, kuid tema ideaalne mees on kukk!
  Maria, tulistades fašiste ja tabades Pantrit täpse palja jala viskega, märkis:
  - Rebanenaisel on isaskobras tõesti hundihaare!
  Marusya, kes samuti lõhkes natside pihta ja andis palja kannaga lõhkepaketi, andis välja:
  - Poliitikas on nagu metsas, kui tamme õgib sea, kui jänes õgib rebase, kui eesel - kolm nahka läheb maha!
  Alenka, kes jätkab meeletu tulistamist ja külvab jalaväge killustatud sidrunitega, vyaknula:
  - Mida säravam naine, seda rohkem on ta rebane!
  Anyuta tulistas ka natside pihta, niitis nad maha ja viskas paljaste varvastega granaati ja sikutas:
  - Hallil inimestel puudub ajus hallollus, säravad isiksused, suurtes kogustes hallid peas!
  Alla tulistades vaenlase pihta, andes palja kannaga lõhkepaki, lausus vaimukalt:
  -Hall mees on üksildane nagu hunt ja nagu jänes pole tal puhkust!
  Maria Fritzi niites märkis vaimukalt:
  - Kui poliitik on suur rebane, siis on lõviosa talle ette nähtud!
  Marusya tulistas granaadiheitjast ja viskas paljaste varvastega sidrunit piiksudes:
  - Rebane-poliitik võtab valija-vareselt võimaluse sõita nagu juust võis!
  Alenka, jätkates relvast tulistamist ja palja kannaga lõhkepaketile alla andnud, karjus:
  - Taevas on vähem tähti kui Pühakirja tõlgendusi!
  Natside pihta tulistanud Anyuta andis välja:
  - Punases rüüs timukas, õiglasem, sõnaosavusega poliitik!
  Alla, jätkates tulistamist, märkis loogiliselt:
  - Timukal on terav kirves, poliitikul terav sõna, esimene puhub peast, teine tilgub ajudele!
  Maria, jätkates Krautide täpset löömist ja visates paljaste sõrmedega järjekordset surmakingitust, märkis:
  - Peade raiumine on mõnikord inimlikum kui ajudele tilkumine!
  Matrena, lõigates natsid ära ja visates palja kannaga granaati, avaldas:
  - Kui lasete poliitikutel endale ajudele tilkuda, rebite pahameelest juukseid!
  Saksa kindralit tulistades ja temast läbi murdes ütles Alenka ähvardavalt:
  - Poliitiku kõned on nagu vesi ajupesuks!
  Anyuta, kes sooritas vaenlase pihta sihipärase tulistamise ja lasi paljaste varvastega sidrunit välja, andis välja:
  - Mis on suurim jumal poliitikas, mis loob seadusetust!
  Natside pihta tulistanud ja palja kannaga lõhkepakki loopinud Alla väljastas:
  - Poliitik vaatab valijat alati nagu eesli rebasepilguga, et künda!
  Maria, tulistades vaenlase pihta ja paljaste varvastega, visates surmava jõu granaati, pahvatas:
  - Naine armastab paljastada oma kehva keha, et riietuda rikkalikumalt!
  Marusya tegi pika valangu, lõigates Fritzi liini maha ja nurrudes:
  - Paljajalu naine paneb mehe kiiremini selga, isegi kui ta pole päris saabas!
  Alenka, kes tegi natsidele täpset tuld, märkis:
  - Palja naiskontsaga on lihtsam meest moekate saabaste jalas keerutada!
  Anyuta tulistas granaadiheitjast ja väljastas:
  - Et saada moekaid kingi, peab naine meest korralikult "kinnitama"!
  Alla, peksis natse löökidega ja viskas granaadi paljaste varvaste pihta, vastas:
  - Naine, kes ei tea, kuidas oma jalga õigel ajal paljastada, jääb igaveseks "kinnituks"!
  Vaenlase pihta tulistanud ja ümmarguse kannaga lõhkepakki visanud Maria väljastas:
  - Liiga sageli riskib mees paljaid naisejalgu vaadates end trampi olekusse "kinnitada"!
  Marusya, tulistades täpselt vaenlase pihta ja andes palja põlvega granaadi, vastas:
  - Et mitte jääda igavesti paljajalu, peate suutma kingad õigel ajal jalast visata!
  Alenka, kes jätkas natside pihta tulistamist ja lõi neil hinge kinni, ütles vaimukalt:
  - Tüdruku paljas jalg on parem kui sissetungija presendisaabas!
  Kustumatu täpsusega tulistamist jätkav Anyuta märkis:
  - Tugevaim soomus ei pea vastu, õrna naha ees, võluvad tütarlapselikud tallad!
  Alla, tulistades Saksa sissetungijate pihta, andis välja:
  - Naised sirutavad väga nutikalt paljaste jalgadega mehe rahakotti!
  Maria, tulistades fašiste suure täpsusega ja lüües neile päid, märkis:
  - Naise kleepuvaim kehaosa kuldmüntide, paljaste jalgade ja paljaste rindade jaoks!
  Marusya, jätkates tulistamist, fašistide peale haletsemata, ütles:
  - Mõnikord peab naine kingad jalast võtma, et mitte põlvitada vajaduse ees!
  Fašiste tabavalt kritseldades ja neid virnadesse ladudes märkis Alenka loogiliselt:
  - Palja jalaga on lihtsam meest põlvili panna!
  Anyuta, tulistades vaenlast, märkis agressiivselt:
  - Paljajalu õigel ajal, mitte kunagi paljajalu!
  Vaenlasi torkav ja vastaseid maha lõiganud Alla nurises:
  - Naisel on lihtsam ronida paljaste jalgadega kuldsesse tippu!
  Maria peksas ka natse ja nurrus:
  - Sa oled saabaste mees, kui sulle ei meeldi naiste jalad!
  Natside pihta tulistanud Marusya urises paljaste sõrmedega isetehtud lõhkeainepakki, millest Tiiger ümber keeras:
  - Sihvakate jalgadega naine paneb mehe kummardama!
  Alenka lõi fašiste, niitis nad maha ja ütles:
  - Paljad varbad on osavamad kui käed, kui naine võtab münte "kintsutatud" mehe taskust!
  Anyuta lõikas Krauts ära ja kilkas:
  - Kõige osavam, mida naine teha saab, on mehe palja jalaga kanna alla lükata!
  Vastaseid tulistav ja palja kannaga sidrunit loopinud Alla väljastas:
  - Teed mehe südamesse on kaunitaril lihtsam palja jalaga tallata!
  Maria purustas Saksa tanki, visates granaati, kilkas:
  - Tüdrukute paljad jalad, meessüdame Everesti ronimisel sitkemad!
  Matryona tulistas ka surmavalt ja ütles:
  - Olles kingad jalast võtnud, on naisel lihtsam ületada meeste ükskõiksuse kõrbe!
  Alenka purustas vaenlase vallutatud bazookaga ja kilkas:
  - Oled loll nagu saabas, lööd isegi paljajalu kanna!
  Anyuta andis ka pöörde ja siples hambaid paljastades:
  - Paljas naise jalg paneb mehe langema paljajalu lapsepõlve!
  Punajuukseline Alla, olles natsid maha niitnud, säutsus:
  -Enamasti langevad jalasaapad paljajalu lapsepõlve!
  Maria andis natsidele laksu ja kilkas:
  - Kui tüdrukul on ilusad jalad, siis ta pole elus tramp!
  Matryona, tulistades vaenlase pihta ja lõigates maha natsid, nagu viljavihmad, haukus:
  - Paljajalu tüdruk on parem kui kingitud vana naine, noor kass, lõbusam kui vana lõvi!
  Alenka, tulistades natse ja visates surmavaid surmakingitusi, andis välja:
  - Mis kõige parem, naine saab auhinna paljaste rindadega ja moodsad kingad paljaste jalgadega!
  Anyuta peksis ka natse, niitis nad maha ning viskas paljaste jalgadega granaate ja sikutas:
  - Meeste ükskõiksuse okaste eest on parim viis naist kaitsta paljas konts!
  Alla, tulistades vastaste pihta ja lõigates neid automaatsete purskudega maha, märkis:
  - Paljast naisejalast kõige vastupidavam konts mehele!
  Maria, tabades vastaseid ja tabades granaadiheitjast , väljastas:
  - Paljajalu naiskonts, enim põlenud sisemustega saapaking!
  Natsid maha löönud Matryona lausus vaimukalt:
  - Sa ei saa õigel ajal kingi jalast visata - sinust saab paljajalu!
  Alenka, kirjutades natsidest, märkis:
  -Kui sa oled kaisu mõistus, siis saad end hästi soojendada, ainult iseennast!
  Anyuta märkis loogiliselt, lüües vaenlast ja visates palja jalaga kotti lõhkeainega:
  - Hea on omada klubi, halb on olla klubi!
  Alla, peksis natse ja andis palja kannaga granaadi, karjus:
  - Malmist rusikad aitavad teil ellu jääda, kuid tammepea viib surma!
  Maria märkis üsna loogiliselt, niites natse:
  -Kui valitsejal pole peas kuningat, valitseb riigis anarhia ja nad müüvad asjata!
  Matryona, kes peksis natse ratsionaalselt, märkis:
  - kroon ei ole pea jaoks, kui müts!
  Alenka, purustades Fritzi, märkis loogiliselt:
  - Tamme peas ja kroon istub ebakindlalt!
  Natside pihta väga täpselt tulistanud Anyuta andis välja:
  - Olenemata sellest, kui tugev tamm on, kuid pea materjal on sellest kõige õrnem!
  Alla, tulistades vaenlast reipalt, järeldas loogiliselt:
  - Kes on nuiapea, see saab nuiaga pähe!
  Maria kuradi vastased, välja antud:
  - Poliitik hoiab käes rahakotti ja nuia, ainult tema raha on puust ja taktikepp paberist!
  Marusya märkis loogiliselt, visates palja jalaga sidrunit:
  - Hele pea viitab vähemalt hallidele juustele!
  Matrona, purustades natsid, märkis:
  - Sa ei pruugi olla blond, kuid ilus on olla särav hing, tüdrukud saavad kurjadest võita, et teised saaksid õnnelikult elada!
  Natside pihta tulistanud Alenka kilkas:
  - Tammepuudest ei saa ainult kändudele tugevat kaitset ehitada!
  Anyuta, tulistamine, märkis loogiliselt:
  - Kui poliitik pole rähn, siis ta eemaldab laastud, mitte ainult valijakännult!
  Alla teatas agressiivselt, kukutades sakslased:
  - Kuigi poliitik pole kotkas, peab ta valijaid varesteks ja rähnideks!
  Maria märkis vaenlasi maha raiudes:
  - Kui lubate poliitikutel endalt laaste eemaldada, siis olete kindlasti rähn!
  Matrena, kes niitis natse, väljendas end:
  - Poliitik valijatega on rebane, aga iseendaga on hamster hamster!
  Marusya viskas palja jalaga granaadi ja kilkas:
  - Tark poliitik on nagu rebane kanakuuris ja loll on nagu elevant portselanipoes!
  Fritzi purustav Alenka andis välja:
  - Käsk pannakse vaikides, poliitik tekitab rääkimisega segadust!
  Natse granaadiga laiali ajanud Anyuta kilkas:
  - Poliitik räägib palju, eriti kui ta tahab suu kinni panna!
  Alla märkis agressiivselt natse pekstes:
  - Vaidledes poliitikuga, et uhmris vee kloppimine, kui just keelelihast ei murra, on kasum!
  Maria, purustades vaenlased ja visates palja jalaga granaati, märkis:
  - Poliitik on segu rebasest ja hundist, aga seab palju!
  Natside pihta tulistav Matrena urises:
  - Mida poliitikum on rebane, seda rohkem ta seab!
  Fritzi niitmas Marusya andis välja:
  - Poliitikas on pidev loomaaed, hundid, jänesed, kanad, kukk ja rähnid, kuningaks valitakse alati ainult rebane!
  Alenka, purustades natsid, nurises:
  - Diktaator, kes teeskleb lõvi, on tõeline siga!
  Anyuta märkis agressiivselt, lüües vaenlasi laskudega:
  - Poliitik läheb lõvi vastu ainult siis, kui valija on täiuslik eesel!
  Alla, koputades natse nagu tolmu vaipadelt, lausus:
  - Poliitik paneb selga lambanahad, kuid hundiga on tal ühist ainult verejanu ja tema leidlikkus on täielik lammas!
  Maria palja jalaga granaati visates siristas:
  - Parem on, kui valitseja on hunt lambanahas kui jäär lõvi näos!
  Matryona, tulistades vaenlast Robin Hoodi täpsusega, andis välja:
  - Poliitik hõiskab rahust nagu lammas, aga hundihambad sõdivad!
  Marusya, tulistades vaenlast, karjus:
  - Valijate häält koguv poliitik valab välja nagu ööbik, aga hoiab neid rähnidele!
  Natside pihta tulistanud Alenka andis välja:
  - Kui poliitiku jutt tundub sulle ööbikutrillis, siis ära ole sel juhul vares!
  Anyuta märkis vaimukalt, kukutades natse:
  - Kui poliitik laulab nagu ööbik, siis ta peab sind sobivaks mänguks!
  Alla, natse maha lõigates, märkis:
  - Valijatele mõeldud jaht erineb metsajahist selle poolest, et jahimees teeb võimalikult palju müra!
  Maria, tulistades vaenlast, hüüdis:
  - Poliitik, erinevalt taskuvargast, tekitab vargustel palju kära ja röövimisel võtab meelitusi!
  Matryona, tulistades vaenlast, urises:
  - Poliitik on ka teatud mõttes jumal, aga parem on temasse mitte uskuda!
  Maria kinnitas:
  - Poliitikule meeldib valijana Kuud lubada, ainult et ta unustab lisada, et peale liiva seal elu pole!
  Vastaseid ära lõiganud Alenka nurises:
  - Häda pole mõistusest, vaid praktilise leidlikkuse puudumisest!
  Anyuta, tulistades vaenlast, kilkas:
  - Kõik maailma hädad ei tulene rahast, vaid selle puudumisest vajalikus koguses!
  Alla ütles vaenlast tulistades:
  - Keel on antud poliitikule oma mõtete varjamiseks, aga ükskõik kui kõnekas suudab poliitik oma halli räpasust varjata!
  Maria märkis krautide pihta tulistades energiliselt:
  - Kui raud kettide külge läheb, siis seda mõõkadele ei jäeta, kui kõnedes hõbedat maha pudeneb, siis pole enam palka maksta!
  Matryona, tulistades vaenlase pihta, röögatas:
  - Kas poliitikul on annet lubadusi pidada? Omab, aga mitte asjata!
  Natside pihta tulistanud Marusya märkis:
  - Elevant ajab peale suure hunniku paska ja poliitik-rebane veel suurema verbaalse kõhulahtisuse mäe!
  Alenka märkis vaimukalt natse purustades:
  - Poliitik valab ohtralt magusat kõnemett, uputades valijad verbaalsesse kõhulahtisusse!
  Anyuta, tulistades vastaste pihta, väljastas:
  - Poliitiku magus jutt on nagu meeoja, ainult sina ujud mööda seda prügikasti!
  Natside pihta tulistanud Alla märkis:
  - Poliitik suudab lubaduse täita, ainult selleks, et panna valija uskuma võimatusse!
  Maria, kes juhtis väga täpset tuld, andis välja:
  - Valimistel on palju poliitikuid, aga valida pole kedagi, kes on känd, kes on tekk, kes on rebane, kes on siga, kes on karu - tüütusest jääb ainult üks asi - kuni möirgama!
  Matryona tulistas natside pihta ja märkis:
  - Poliitik, kes rebib sageli kurku, peaks korralikult kõrvu lööma!
  Marusya lõikas natsid maha, ütles:
  - Erinevalt ööbikust ei laula poliitik kunagi asjata ja tal on rebase kingitus!
  Alyonka siristas hambaid paljastades:
  - Poliitik tahab saada kotkaks, aga valijal pole alati linnuõigusi!
  Anyuta kakerdas, tulistades sakslasi snaipriga :
  - Miks sa oled linnuloaga, sest sul on rähni mõistus!
  Alla susises püütoni agressiivsusega:
  - Poliitikul on palju erinevaid laule, kuid neil kõigil on üks motiiv: vali mind!
  Maria, fašistid ära lõigates, pomises:
  - Valija on nagu kukkel, ta kõnnib jänese, hundi, karu juurest minema, aga poliitrebane õgib ta ikkagi ära!
  Matryona märkis fašiste maha raiudes:
  - Poliitik loeb magusate sõnavõttudega kärbse mõistuse, ööbiku trilli, rähni kaalumise kohta, kuid tema sea olemus on kullisilmaga nähtav!
  Natsidega võitlev Marusya lisab muigega:
  - Naine on ka hea poliitik ja annab vähemalt võimaluse, et ta täidab truuduse lubaduse ja pakub naudingut!
  Nii et tüdrukud kaitsevad kangelaslikult linna ja annavad suurt lootust.
  . PEATÜKK #4
  Septembri lõpus ja oktoobri alguses lahingud Astrahani pärast veel kestsid ja natsid liikusid mööda Kaspia mere rannikut lõunasse. Toimus natside vääramatu edasitung ... Lõunas vallutasid natsid Ordzhonikidze linna ja asusid Groznõi tormi ründama.
  Ka nõukogude sõjad käisid selles linnas kangelaslikult.
  Tüdrukute pataljon Tamara juhtimisel näitas üles meeleheitlikku sihikindlust ja julgust.
  Tamara tulistas kuulipildujast valangu ja viskas paljaste varvastega granaate, öeldes:
  - Au meie kodumaale NSV Liidule!
  Anna, tulistades täpselt natside pihta ja visates ka palja kannaga lõhkepaketti, karjus:
  - Au kangelaslikkusele!
  Akulina, tulistades vaenlast, karjus:
  - Isamaa ja au eest!
  Fritzi tulistades ja paljaste varvastega surmava jõuga granaati visates urises:
  - Purustage Wehrmacht kangelaslikkusega!
  Terve tüdruk Olympias andis vaenlastele joone, lõi Fritzi välja ja andestas:
  - Pühas sõjas tuleb meie võit!
  Tamara, tulistades natse ja visates taas palja jalaga granaati, märkis:
  - Sõduril peab olema tamme tugevus, aga mitte tammepea!
  Tüdrukud tulistasid. Varememassi ümber varemed suitsevad. Järgneb plahvatus plahvatuse järel. Suits tõuseb taevasse. Kõik ümberringi põleb.
  Hävitamine massiliselt.
  Kaunis, paljajalu blond Anna, natse rebides granaati viskamas, pläriseb nii:
  - Igas tammes on lohk, igas tammepeas on auk, millest ajud voolavad!
  Akulina, tulistades vaenlase pihta ja visates graatsilise, pargitud, palja jalaga granaati, kilkas:
  - Kui sa oled tark kui tamm, siis paindud nagu haab!
  Victoria, see punajuukseline tüdruk, samuti paljaste, pargitud, meislitud jalgadega, säutsus:
  - Kui sul pole rebase kavalust, siis tuleb sul kolm nahka maha!
  Olimpiada, terve, pikk, suur, lihaseline blondiin, andis pöörde, viskas palja jalaga granaadi ja kilkas:
  - Kui sa oled loll nagu tamm, kisuvad nad sind maha nagu kleepuvad!
  Üks poiss roomas neist mööda. Ta välgutas oma musti kontsi ja viskas natsidele lõhkepaketi. Siis ta kilkas:
  - Noor sõdur on parem kui vaoshoitud kindral!
  Tamara andis uuesti pöörde. Ta viskas palja jalaga surmava jõuga granaadi ja lausus:
  - Iga uue ülikonna eest võtab poliitik valijatelt kolm nahka!
  Akulina, tulistades oma vaenlasi ja irvitades agressiivselt, urises:
  - Sa oled tark nagu tamm ja sind nülitakse nagu jänest!
  Anna, tulistades vaenlast ja visates palja jalaga granaate, õhku tanke, säutsus:
  - Kaval rebane võtab lõvilt isegi kolm nahka, kui tal on oina mõistus!
  Victoria, tulistades natside pihta ja visates palja kannaga mõrvarit kohale, ütles:
  - Kui sa ei taha rebaseks saada, vingud nagu näljane koer!
  Olümpia niitis Krautsid maha. Siis viskas ta palja jalaga granaadi ja karjus:
  - Poliitik on rebane, ta rookib päevavalguses kanavalijaid!
  Kanonaadi mürin kasvab. Võimsad " Sturmtigerid " lähevad lahingusse . Nad tulistavad rakettpomme. Ja nad hävitavad terveid hooneid, purustades korraga maju. Ja tormiväelased tiirlevad taevas. Nad tulistavad rakettidega Nõukogude Liidu positsioone. Nad viskavad pomme. Panther-2 on juba nähtav, Pantherist arenenum masin, millel on võimas 88-mm kahur.
  Saksa autol on kitsam ja väiksem torn, samuti kükitav kere. Selline koletis, kui peksab, siis peksab. Ja mis kõige tähtsam, mitte liiga raske, võimsama 900 hobujõulise mootoriga.
  Tamara viskas granaadi Panther-2 pihta palja jalaga ja kakutas:
  - Oled rumal nagu känd, nad rebivad selle ära nagu kleepuvad, mitte ainult kavalad rebased, vaid ka argpüksid jänesed!
  Anna, tulistades natside pihta ja niites vastaseid maha, loopides paljajalu sidruneid, järeldas:
  - Kaval rebane suudab kotkast isegi märja kana sarnaseks teha!
  Akulina vaenlasi ära lõigates ja täpsete laskudega läbi löödes ütles:
  - Lõvi rollist unistavast inimesest saab sageli rebastega kaetud eesel!
  Victoria, saagides oma vastaseid tulehoogudega maha ja visates paljajalu midagi surmavat, pahvatas:
  - Inimesel on lõvi ambitsioonid, eesli kangekaelsus, karu kohmakus, elevandi graatsilisus, kuid rebane suudab ta alati kinni pigistada!
  Olümpiamängud andsid pöörde vaenlasele. Ta niitis seda maha nagu muruniiduk ja urises:
  - Punast värvi rebane, verise ülikonnaga poliitik!
  Lahingu intensiivsus aina kasvas. Natsid purustasid linna gaasikahuritest, mis olid Katjušast võimsamad. Ja natsidele oli väga raske vastu seista. Paljajalu poolpaljaste tüdrukute pataljon aga võitles kolossaalse entusiasmiga. Ja tüdrukud peaaegu ei surnud, mehed said rohkem.
  Natside pihta tulistanud ja paljaste varvastega granaate loopinud Tamara karjus:
  - Naine võidab tugevaid mehi, mängides nende nõrkustele, poliitik veenab nõrku valijaid, ilmselgelt üle mängides!
  Anna, lõigates ära vaenlased ja niites neid kuulidega, andes samal ajal palja kannaga lõhkepaki, väljastas:
  - Naine on kõige kavalam poliitik, tal pole vaja rebaseks õppida, vaid ta peab saama paljajalu jäädes jalanõusid jalga panna!
  Akulina, lõigates vastaseid täpsete löökide abil maha ja kasutades paljaid varbaid, haukus:
  - Naine armastab ka noorust, kuid dollari roheline on talle kallim kui patrooni roheline ajastu!
  Victoria, see punajuukseline emane, tegi surmava paugu, lõi liini välja ja kilkas:
  - Tüdruku nooruse rohelus meelitab taaladest paksuks kasvanud meeste rohelisi rahatähti!
  Olympias, tulistades vaenlasi ja visates palja jalaga järjekordset kingitust, karjus:
  - Ärge ajage taga rohelist dollarit, ka hädal on rohelised silmad ja kest on krõbe!
  Lahing läheb aina ägedamaks. Surmavad mürsud tormavad. Nad lõhkusid ja purustasid Nõukogude positsioonid, lükates ümber patareide püssid. Ja uued lennukid tormavad ja ründerelvad mürisevad. Taevasse kerkivad tolmupilved.
  Tamara, tulistades halastamatult natside pihta, võttis ja andis välja pärli, mille ette ta viskas palja jalaga granaadi:
  - Jumalasse uskudes ärge vajuge looma tasemele: inimene ei ole allaheitlik lammas ega haisev kits!
  Anna, võitles vaenlasega ja loopis paljaste jalgadega surmakingitusi, märkis:
  - Inimeste usu pealt raha teenimine on sama, mis sõnnikut kulla peale valada, umbusaldus tärkab!
  Panterit hävitav Akulina puhus agressiivselt :
  - Pühapäeva uskudes ärge jõudke nädalas seitsme reedeni!
  Victoria, tulistades natside pihta väga täpselt ja niites neid agressiivselt maha, märkis:
  - Usk igavesesse põrgulikku leeki keedab ebausu piima, millest eemaldatakse vaht, religioonist pärit petturid!
  Naiskangelane Olympias, kes lõikas maha natsid ja viskab paljaste jalgadega kolossaalse hävitava jõuga granaate, märkis:
  - Ainult kännud ja tammed usuvad igavese leegi põrgulikku lõkkesse, lasevad end kleepuvana koorida!
  Tamara tulistas kinnipüütud bazookast, välgutas paljaid kontsi ja säutsus:
  - Kuidas särab igavese põrgutule leek? Kuldmüntide sära religioonist pärit kelmide taskutes!
  Anna, tulistades vaenlase pihta ja raius natse kolossaalse täpsusega, andis välja:
  - Petturid kasutavad oma taskute täitmiseks Jumalat ja neid ei peteta ainult tühja peaga!
  Akulina andis pöörde vaenlasele. Ta viskas paljaste varvastega granaadi ja kilkas:
  - Religioonist pärit petturid rebivad lammastelt kolm nahka, murravad kitsede sarved, neile on kallis ainult kasum ja usk on häkkimise jaoks!
  Victoria viskas palja kannaga saepurupommi, lasi vaenlase õhku ja kilkas:
  - Aus preester on nagu taimetoitlane hunt, ainult usk on alati aus ja selle kasutamine isekas!
  Olympias lõhkas vaenlase kuulipildujast. Ta niitis vaenlase maha ja andis palja kannaga hunniku granaate, mis lükkasid Levi tanki ümber. Siis ta hüüdis:
  - Igasugune religioon on muinasjutt, sellest fantaasiast teenitakse ainult kasumit tõeliselt vapustavates proportsioonides!
  Nii võitlevad tüdrukud Groznõi linnas vapralt. Ja nad näitavad end vapruse kõrgeimast vaatepunktist.
  Ja teised tüdrukud kaitsevad Astrahani kogu oma julgusega. Ja nad demonstreerivad ka kõrgeimat vigurlendu ja meelekindlust.
  Tüdruk võitleb väga hästi.
  Alenka viskas palja jalaga granaadi, rebis natsid lõhki ja urgitses hambaid paljastades:
  - Kes lubab inimestel nuudleid kõrva külge riputada, on alati näljane!
  Anyuta, niites sellega fašiste, nõustus:
  - Sa ei saa nuudleid kõrvu täis!
  Alla tulistas natside pihta, viskas palja jalaga surmavat granaati ja karjus:
  - Nuudlid kõrvadele on viimase hetke iiveldust tekitav roog!
  Maria märkis vaimukalt hambaid paljastades ja paljaste varvastega lõhkepakki visates:
  - Kas see on Jumal, ei tea keegi, kuid nad löövad inimese pidevalt risti, justkui oleks ta Kristuse sarnasus!
  Marusya, kuradi Fritzi, võttis selle ja karjus agressiivselt irvitades:
  - Inimene püüab Jumala väge valitseda, kuid saab seni ainult ristilöömise, mitte Jumala järgi!
  Matryona andis pöörde, niitis natsid maha ja reetis, pilgutades agressiivselt oma sõpradele:
  -Inimese süda püüdleb headuse poole, mõistus kasumi poole ja kõht ahnuse poole ning lõpuks tõmbab jalad auku!
  Ja Astrahanis möllavad ägedad lahingud. Volga-äärne linn on nõukogude kaitse võtmepunkt. Ja siin keevad sellised lahingud meeletult. Nagu veekeetja mullitaks.
  Ja rasked surmavad lennukid kihutavad. Yu-288 on väga võimas masin. Ja viskab kolossaalse visadusega pomme.
  Alenka kiljatab, annab natsidele pöörde ja viskab palja jalaga granaati:
  - Kui inimesel on gorilla intelligentsus, siis ta künnab nagu hobune ja sööb nagu koer!
  Anyuta lasi palja jalaga teele mõrvarliku surmakingituse, lõi natsid puruks ja karjus:
  - Mees laseb endale krae külge panna, aga selleks, et künd, tuleb teda sundpiitsaga lüüa!
  Alla lasi palja kannaga sidrunit käiku ja urises:
  - Poliitikul on suur tasku, aga ta on lihtsalt tühine taskuvaras!
  Maria vastaste pihta tulistades susises:
  - Poliitik, kes lubab valijatele taevast kuud, võimule tulles lahkub kuumaastikult ja viriseb näljast tähe peale!
  Matryona märkis kõrvulukustavalt naerdes:
  - Kurat igas poliitikas julgustab asuma Kõigeväelise Jumala kohale, ainult poliitikul on väga vähe annet!
  Marusya, tulistades vaenlasi ja niites neid enesekindlalt, märkis:
  -Inimene püüab saada kõikvõimsaks, kuid tema moraalne progress ei muuda seda paremaks!
  Tüdrukud on ilmselt ülimalt vaimukad.
  Ja sõda läheb rihvel. Kolmandas Reichis katsetatakse reaktiivlennukeid. Ja see on ka üsna tõsine argument vaidluses NSV Liiduga.
  Hitler pole muidugi eriti rahul. Sõda venib ja Venemaa osutab visa vastupanu, kuigi ka alistub. Lahingud käivad otsekui vulkaani suudmes.
  Oktoobri lõpp. Kalmõkkia on täielikult vallutatud ja natsid tungivad üle Dagestani.
  Fašistide edu, kuigi tagasihoidlik, on pidev. Musta mere laevastik on hävimise äärel.
  Kogu hävitaja meeskond koosneb tüdrukutest. Ilus meeskond, kui aus olla. Tüdrukul on vestid seljas ja jookseb paljajalu, ümarad kontsad vilkumas.
  Alice, hävitaja komandör annab enesekindlalt käsu rünnata fašistliku ristleja. Laseb välja torpeedo ja teeb märkuse:
  - Sõjas, nagu heas teatris, on järgmine tegevus ettearvamatu, pisaraid valatakse kindlasti!
  Tema elukaaslane Andriana kamandas tervet tüdrukute pesakonda. Nad jooksid välkudes paljalt, ümarate kontsadega ja siplesid. Nad sihtisid miiniaparaadi.
  Andriana möirgas:
  - Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab -
  Valgustage teed kommunismile!
  Natside kahuriga lööv Veronica nurrus:
  - Sõjas nagu filmis: tegevus köidab, ei hakka kunagi igav, ainult, paraku, see tõesti tapab!
  Paljaste jalgadega, pargitud, saledate, väga ilusate tüdrukutega hävitaja hüppab küljelt küljele. Teda visatakse nagu sulge.
  Alice, trampides oma meislitud paljaid jalgu, lausus:
  - Kui te pole kergekäeline, puhkate sõjas rahus!
  Andriana, tulistades kahurist täpselt, märkis:
  - Tüdruk, kes suudab võidelda, on rüütel!
  Alice parandas end tulistades:
  - Ei, ta on kangelane!
  Ja sõdalased puhkesid naerma. Ja näitas keeli. Ja kaunitaride jalad, nii graatsilised, ja verejäljed jäävad tekile. Võimsad tüdrukud.
  Ja alasti, nende kontsad on nii ümarad ja graatsilised.
  Alice'ile meenus, kuidas ta vangi võeti ja natsid silitasid ta taldu peenikese kuuma piitsaga. Siin sa oled, peaaegu alasti, riiulil rippumas. Teie paljad jalad on ploki külge kinnitatud. Ja nad kõditavad sind hot rodidega. Nii põletatakse punane raud punakaspunase nibuni.
  Alice'i piinati ja piinati mitu päeva. Kuid tüdruk suutis põgeneda.
  Ta ütles valvurile, et tunneb kohta mere ääres, kuhu nad Sevastopolist evakueeritud kullakonteineri viskasid. Fašist langes selle peale.
  Noh, Alice säilitas kogu piinamisele vaatamata julguse. Nad vabastasid ta ketist ja panid ta kinniseotud kätega paati. Ja paljaste jalgadega, mis oli nagil kergelt põlenud, suutis ta püstoli kätte võtta ja kahte fašisti tulistada. Siis tõmbas ta köied lahti ja ujus minema. Ta kontrollis seda nutikalt. Ja pälvis tüdrukute lugupidamise.
  Eriosakonnast üritati tema külge klammerduda , kuid Alice ähvardas eriametnikke õnnetuse korraldada ja ta ka litale riputada. Nad hakkasid kartma.
  Alice on väga võitluslik tüdruk ...
  Ta tegi isegi vaimukad järeldused:
  - Timukas armastab relvast kirvest, kuid lahingus on tal kohmakas oskus!
  Andriana nõustus sellega, lüües oma meislitud jalgu:
  - Kirvest saab ikka suppi keeta, aga kangelasliku pastakaga kirjutatut timukakirvega maha raiuda ei saa!
  Juliana on väga ilus tüdruk. Tal on ainult õhuke triibuline kangas rinnal ja aluspüksid. Aga ta on nii imeline ja ilus. Kõigi hävitaja tüdrukute jalad on paljad ja väga võrgutavad.
  Kui sakslased vangi satuvad, on nad sunnitud tüdrukuid suudlema ümaraid, paljaid kontsi. Ja vangid teevad seda kohusetundlikult. Ja nad lakuvad tüdrukute kontsi ja suudlevad suure mõnuga.
  Juliana laulis:
  - Me ei ole kurjad röövlid,
  Me ei taha tappa...
  Aga paljad kontsad valutavad,
  Ma tahan kõigile rusikaga näkku lüüa!
  Tüdrukud saavad loomulikult nautida igasugust edu.
  Andriana, tembeldades oma paljaid kontsi, andis välja:
  - Oh, uued piirid, ärge ajage mind naerma!
  Alice nõustus:
  - Piiramatud võimalused neile, kes endale piire ei sea!
  Veronica lõi paljaid jalgu, kõlistas paljaid kontsi ja märkis hambaid paljastades:
  - Tugevaim inimene ei tõmba väljakannatamatuid ambitsioone!
  Andriana märkis vaimukalt, hambaid paljastades ja kahurist tulistades:
  -Inimene on jumalast kaugel, sest ta pole oma loodust matkides makaagist kaugele jõudnud!
  Veronica, purustades täpsete laskudega edasitungivate natside vooge, nurises:
  - Ambitsioonides poliitik on oma näo meetodite poolest jumal ja tulemuste kasutamisel otsene siga!
  Nõukogude tüdrukud võitlevad hästi. Aga on muidugi saksa omad ja ka bikiinides ja paljajalu kaunitarid.
  Näiteks Gerda on haruldane võitleja.
  Ta ja ta partnerid istusid uusimale tankile "Panther" -2.
  Tüdrukud tulistavad Nõukogude vägede pihta ja möirgavad.
  Oleme kurjad hundid, taganeme, pole head!
  Ja nad pilgutavad silmi...
  Gerda peksis paljaste varvaste abil vene sõdureid ja kilkas mõnuga:
  - Kes ei ole elus hunt, sellelt lastakse kolm nahka alla, kes ei ole mõttes rebane, see on roogitud nagu kana!
  Charlotte tabas ka täpse mürsuga, murdes läbi Nõukogude tankist, purustas soomuki ja karjus:
  - Hunt on alati näljane, mees on alati rahulolematu ja poliitik ei saa sõnagi tõtt öelda!
  Vaenlase pihta väga täpselt tulistades ja surmava mürsuga Vene tanke tabanud Christina märkis:
  - Rebasel on väärtuslik karusnahk, kuid poliitikute rebase kinnitused pole midagi väärt!
  Magda võttis ja suunas relvaga vaenlase poole, paljaste varvastega, peksles ja urises:
  - Kitselt saab piima rohkem kui mõistusega jäär poliitikult!
  Gerda, jätkates Nõukogude sõidukite täpset tulistamist, märkis:
  - Valimistel on poliitikud nagu katku ja koolera vahel, kuigi poliitikud on oma skisofreenias palju nakkavamad!
  Charlotte tabas kolmkümmend neli ja rebis torni, ütles:
  - Poliitikul on hundinina kasumi pärast, aga ta ise on rookimiseks valmis sea!
  Christina lasi paljaste varvaste abil mürsu osavalt välja ja lausus:
  - Poliitik on jäär, kes tormab lõvitroonile ja muutub tippu jõudes rebaseks, kes rookib kanavalijaid!
  Magda märkis agressiivselt, saates Nõukogude iseliikuvale relvale paljaste varvastega surma kingituse:
  - Nad ei usu poliitikuid, kuid hääletavad, nad ei mõista muusikat, kuid kuulavad meelsasti, nad ei söö nuudleid, kuid hoiavad meelsasti kõrvade külge!
  Ja nende "Panther" -2 on väga aktiivne. Ja mürsk saadab väga täpselt.
  Saksa masin purustab kõik Nõukogude tankid väga enesekindlalt.
  Gerda tulistab ja laulab:
  - Üks, kaks, kolm - murda nõu!
  Charlotte tulistab väga täpselt, lööb vastaseid ja vilistab:
  - Oleme maailma tugevaimad!
  Christina, tulistades paljaste varvastega, murdes läbi kolmekümne nelja, lisas:
  - Kõik vaenlased leotavad tualetis!
  Magda ründas vaenlast ja ütles:
  - Isamaa ei usu pisaraid!
  Gerda kilkas:
  - Ja me anname kurjad oligarhid ajus!
  Charlotte märkis vaimukalt, lüües mürsuga Nõukogude haubitsat:
  - Kuld näeb ainult ilus välja, tegelikult see metall, inimkond on alati kannatanud, on muutunud ülbeks!
  Vaenlase pihta tulistanud Christina väljendas end vaimukalt:
  - Olles rinna paljastanud, on naisel lihtsam mehelt kolm nahka ära rebida!
  Vastaseid tulistades märkis Magda algselt:
  - Tüdrukute paljad jalad, pange mehed kalossidesse!
  Muidugi on tüdrukud tankil graatsilised. Ja piloodid on Fritzide seas lahedamad.
  Albina ja Alvina on universumi kõige hirmuäratavamad ässad. Siin on nad juba jõudnud viiesaja lennuki allatulistamisele. Neist edestab vaid Marseille. Teda autasustati Nõukogude laevastiku 500. lennuki eest Raudristi suurristiga. Kuid Albina ja Alvina hakkasid võitlema palju hiljem ja seetõttu mööduvad nad peagi Marseille'st.
  Albina ja Alvina 500. lennuki eest said Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Ja nüüd võitlevad nad punaste lenduritega.
  Albina vajutab paljaste varvastega nuppe, laseb korraga alla viis Nõukogude lennukit ja kilkab:
  - Kui mees on targad saapad, siis istu alati kalossis!
  Vene lennukite pihta tulistades ja neid paljaste varvastega maha löönud Alvina märkis:
  - Naise paljas jalg ajab iga saapa kalossi!
  Albina, kes sooritas väga hästi sihipärast tuld Nõukogude sõidukite pihta, vastas vaimukalt, hambaid paljastades:
  - Mees, kes vaatab sageli paljaid naise jalgu, istuge kalossi sisse!
  Ja mõlemad tüdrukud, kes lõid maha veel paar jaki, kriuksusid:
  - Paljas naiste jalg, sõidab hästi kanna alla ja istub suurepäraselt kalossi sisse!
  Sõdalasi võib siin näha suurel kõrgusel.
  Aga kui on uhked Saksa lendurid, siis on ka ilusad nõukogude tüdrukud-komsomolid.
  kes võitlevad suure hooga. Ja nad tulistavad edukalt alla ka Kolmanda Reichi horde.
  Anastasia Vedmakova, võttis selle ja lõi paljaste varvaste abil sakslase maha ja kilkas:
  - Mees on valmis pahupidi pöörama, et tüdruku kingad jalast rebida!
  Natside pihta tulistanud Akulina Orlova märkis vaimukalt:
  - Palja naiseliku kontsaga saab iga saapa pahupidi keerata!
  Anastasia peksis ka Fritzi ja kilkas:
  - Naise paljas jalg pöörab iga mehe pahupidi, isegi kui ta on viimane saabas!
  Akulina Orlova, lõi välja Focke -Wulfi ja susises, paljastades oma kaunid hambad;
  - Kui tahad mehe pahupidi keerata - võta kingad jalast, kui tahad ta kalossi sisse panna, paljasta oma konts!
  Ja tüdrukud laulsid üheskoos:
  Universumis käib sõda,
  purustada, et tappa ilma põhjuseta ...
  Saatan pääses lahti
  Ja surm tuli temaga kaasa!
  
  Ja kes voolu peatab
  Verised ja hullud jõed...
  Laserkiir tungib templisse,
  Ja välk kadus mees!
  
  Ja selline kaos
  Üleujutanud universumi...
  Inimkonna kurb saatus
  Kannata valu, kannatust!
  Tüdrukutel võib osaliselt õigus olla. Sõda pole õnn. Aga samas ka meelelahutus.
  Kaks Saksa algajat pilooti Eva ja Gertrude võitlevad Focke -Wulfi rünnaku modifikatsioonide kallal. Nad ründavad maapealseid Nõukogude sihtmärke õhust.
  Eva, tulistades ja tulistades raketti, märgib:
  - Miks on lapsepõlv paljajalu, sest paljas naise jalg ajab mehed peast ilma, nagu oleksid nad poisid!
  Gertrud pahvatas raketiga, vajutades palja kannaga pedaali ja lõhkudes Nõukogude armee punkri ja vingus:
  - Soov naist alasti näha paneb mehe pahupidi pöörama!
  Eva lõi uuesti, tabas kolmkümmend neli, purustas tornid ja märkis vaimukalt:
  - Naise lahti riietamiseks peate kõigepealt talle jalga panema head kingad!
  Gertrude peksis vastast oma graatsilise jala palja ümara kannaga ja märkis:
  - Olles õigel ajal lahti riietanud, rebib ärinaine mehelt kolm nahka!
  Eve tulistas Nõukogude punkrite pihta raketiga ja karjus:
  - Naisest, kes saab õigel ajal alasti, ei saa paljajalu ja põhjalikult jalatunud meest!
  Nõukogude väed tapnud Gertrud kinnitas:
  - Paljajalu naine paneb mehele saapa selga, paneb ta kalossi, pöörab ta pahupidi ja teeb temast viimase paljajalu!
  Siin on tüdrukute loogika muidugi see, et te ei saa talle vastu vaielda. Ja tüdrukud võitlevad paljajalu ja bikiinides.
  Ja nad armastavad ilusaid noormehi ja üldiselt selliseid, et nad on lihtsalt super.
  Ja kui nad laulavad, siis tapetakse sada meest!
  Siin on tüdrukud, mõlemalt poolt väärilised ja väga ilusad, nii et tegelikult keeravad mehed pahupidi!
  . PEATÜKK #5
  Natsivägedest täielikult ümbritsetud Groznõi linn langes 1943. aasta novembri alguses. Pataljon koos tüdrukutega murdis katlast välja ja taganes Shalisse.
  Seal olid juba mäed, konarlik maastik ja kaitset oli mugavam hoida. Saksa tankid kaalusid üsna palju, eriti Maus, ja nendega oli mägedes üsna ebamugav võidelda. Tank T-3 oli juba tootmisest maha võetud, kuid T-4 moderniseeritud versiooni toodeti veel. Kuigi moraalselt aegunud. Kuid ta võis siiski võidelda T-34-76 vastu. Ja võitle hästi. Selle kahur oli veelgi võimsam ja selle koonukiirus oli suurem kui kolmekümne neljal.
  Tamara ja tüdrukud võitlesid Shalis. Tüdrukud püüdsid hoida seda väga suurt mägiküla - tõelist linna.
  Kaunitarid võitlesid väga julgelt.
  Tamara viskas palja jalaga granaadi, lasi paugu ja kostis:
  - NSVLi kodumaa eest!
  Anna avas natside pihta tule. Kergem T-4 üritas nõlval ronida. Tüdruk, visates palja jalaga granaati, lõi natsimasina välja ja kriuksus:
  - Meie ema isamaa eest!
  Akulina, tulistades Fritzi ja palja kannaga, teenides fooliumisse mähitud surmavat, vjaknula:
  - Kodumaa on alati püha!
  Vaenlase pihta tulistades ja paljaste varvastega sidruneid loopinud Veronica lausus:
  - Venemaa hiiglaste jaoks!
  Olympias, see hiiglaslik naine, viskas samuti paljaste varvastega natsidele granaadi ja kilkas:
  - Kommunismi eest!
  Tamara, kes juhtis natside pihta hästi sihitud tuld ja lõikas need maha nagu laastud puult, teatas:
  - Mida rohkem tammepuid sõjaväes, seda tugevam on meie kaitse!
  Anna märkis hambaid paljastades ning kolossaalse täpsuse ja raevuga natside pihta tulistades:
  - Ma hävitan teid kõik.
  Tank "Lõvi", suur sõiduk pika kahuritoruga. Siin on tal uusim 105 mm relv, toru pikkus on 100 EL. Ja see osutub väga pikaks relvaks. Ja see pagasiruum paistab surmava jõuga välja.
  Akulina laseb natside pihta bazooka ja karjub:
  - Au kommunismi ajastule!
  Victoria tulistab ja möirgab ka:
  - Au Venemaa kangelastele!
  Olimpiada kinnitab natside pihta tulistades ja paljaste varvastega granaati visates:
  - Suurim au!
  Tuleb märkida, et tüdrukud on fenomenaalsed ja väga toredad. Ja nende järsus on kolossaalsete mõõtmetega.
  Tamara, tulistades vaenlast ja paljastades hambaid, ütleb:
  - Venemaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Anna, vaenlast tulistades, ütleb agressiivselt, visates paljaste varvastega granaati:
  - Paneme südamed üheskoos põksuma!
  Ja pilgutage oma partneritele silma.
  Ka Akulina annab pöörde, kuidas ta vastaseid maha niidab ja möirgab:
  - Minu võitude eest läbi katuse!
  Akulina Petrovskaja pole lihtne tüdruk. Ta pidi palju läbi elama. Eelkõige tabati ta vargusega ja arreteeriti. Ta läbis ka lastekoloonia -noored. No ei midagi, ta jäi ellu. Paljajalu kõndis läbi lumehangede, kuid ta muutus ainult tervemaks ja tugevamaks.
  Victoria võitleb meeletu raevuga. Andis pöörde vaenlasele. Fritz kukkus alla. Siis viskas ta paljaste varvastega granaadi. Mootorratas paiskus ümber.
  Tüdruk kostis:
  - Võimsate piiride eest!
  Olümpia võitleb väga metsiku raevutundega. Tema löögid on tugevad ja muserdavad. Ta on tõesti koletistüdruk. Ja nii see lööb vastaseid. Seega hävitab ta aktiivselt fašiste. Ei anna neile vähimatki võimalust.
  Olümpiamängud mühavad täiel rinnal:
  - Au kosmilisele kommunismile!
  Natside pihta tulistav Tamara möirgab:
  - Au Lenini kommunismile!
  Anna tulistab vastaste pihta ja kriuksub:
  - NSV Liidu jaoks!
  Akulina, niites vaenlasi maha ja uriseb, kiljub:
  - Kõrgeima vigurlennu jaoks!
  Natside pihta tulistanud Victoria pahvatas:
  - Kõige fenomenaalsemate võitude eest!
  Olympias, purustades natside tanki, nurises:
  - NSV Liidu kommunismi eest!
  Tamara laseb samuti. See laseb väga täpselt, kattes vastaseid täpsete löökidega. Niidab nagu vikat ja kriuksub:
  - Au kommunismi aegadele!
  Anna, tulistades fašiste ja lõikades nad oma vikati täpsete löökidega maha, hüüatab:
  - Suur au kangelastele!
  Ja loobib paljaste varvastega granaate. Siin on vanaema.
  Akulina lõikab Fritzi maha, möirgab agressiivselt:
  - Kommunismi eest!
  Ja tõmbleb lihaselise kehaga.
  Victoria võidab ka natse. Ja paljaste varvastega loobib ta vastastele mõrvarlikke kingitusi ja kiljub:
  - Maailma suuruse nimel!
  Olympias tulistab ka vaenlasi. Koputab nad nagu nuia kohevaks ja möirgab:
  - Au suurele kommunismile!
  Ja paljaste varvastega viskab ta surmava jõuga granaati, rebides vaenlased laiali.
  Nii võtsid need viis vaenlased üles ja niidame nad maha, hävitame ja jahvatame ära.
  Sakslased peatati ja uputati põhjalikult. Siin läks raskeks ja nad kaklevad.
  Siin on gaasiviskajad ja nad tegutsevad agressiivselt. Ja hävitada Nõukogude positsioonid.
  Löögib ja " Sturmtigr " eemalt, vaenlasele - Punaarmeele.
  Saksa tüdrukud sihiku- ja iseliikuvad relvad "Karu" ja kuidas nad sellega vaenlast tabasid. Ja nad on tõesti ja põhjalikult perses. Ja poolteist sentimeetrit kaaluv mürsk lõhub Nõukogude kaevikuid ja punkreid.
  Sõdalane Frida möirgab:
  - Meie suurimale Kolmandale Reichile!
  Ja pilgutage oma partneritele silma. Pärast seda lasevad fašistlikud tüdrukud paljajalu uuesti.
  Ja kärbsed möirgavad ja hävitavad. Ja kui lõhkeb, siis tekib terve lehter kuumusest keeva mullaga.
  Jah, sakslased saavad Nõukogude väed põhjalikult kätte. Üks esimesi TA-152 lennukeid lendab taevas. Mitmeotstarbeline masin, nagu Focke -Wulf, kuid arenenum, kiire, manööverdatav võimsate relvade ja soomustega. Seda saab kasutada nii hävitajana kui ka ründelennukina.
  Nõukogude vägede jaoks võib auto ausalt öeldes saada suureks probleemiks.
  Helga lendab TA-152-ga ja ründab paari Nõukogude tanki, mis üritavad Shalile lähedale pääseda. Tüdruk tulistab hästi. Murrab esimese kolmekümne nelja torni katuse ja möirgab:
  - Ma olen võitluslik kaunitar!
  Ja siis ründab teist autot, mis üritab kiirendada. Kuid käikude vahetamine pole nii lihtne.
  TA-152 läbistab selle ohvri 37-millimeetrise kahuriga.
  Helga vastas ja laulis:
  - libises, libistas mind kuhugi, libistas mind!
  Ja ta pilgutas endale silma... Siin üritab ta rünnata Yak-9. Saksa tüdruk lööb ta palja jalaga päästikule vajutades kergelt maha ja pilgutab enesekindlalt, öeldes:
  - Ma olen tõesti suurepärane!
  Helga näib olevat tüdruk, kellel on hea meel. Ja viib läbi veriseid katseid vaenlastega.
  Ja kui see puhub, siis ei tundu see kellelegi vähe.
  Helga tulistab nõukogude sõidukite pihta ja sipleb:
  - No miks, mõistuse järgi elada on võimatu!
  Ja paljaste kontsadega kuidas tüüri lüüa. See on tüdruk - kõigile tüdrukutele, tüdruk.
  Ja kui see müriseb....
  Albina ja Alvina taevas on samuti väga aktiivsed ja võitlevad sõdalased.
  Ja tüdrukud, Venemaa lennukid, mõtlevad, hävitades, et elu on hea ja elu on hea.
  Ja paljaste varvastega suunavad nad lennukirelvad sihtmärkidele. Nõukogude autod ei jää ellu. Ja tüdrukud peksid neid niimoodi. Nad ei anna sulle vähimatki võimalust.
  Jah, seal olid kaklevad tüdrukud,
  Jah, nad ütlevad, mida veel ...
  Nad ründasid julgelt Venemaad,
  Sõna otseses mõttes saatan!
  Albina on lahingurivistuses sõdalane ja möirgab omaette:
  - Ma olen super, ma muutun ! Supermeister!
  Ja palja kannaga , samuti klaviatuuri löömisega ja vastaste väikesteks tükkideks rebimisega.
  Vastaseid tulistav Alvina möirgab täiel rinnal:
  - Ja keda me metsast leiame,
  Ja keda me metsast leiame ...
  Me ei tee sellega nalja, vaid
  rebime selle laiali!
  Rebime selle laiali!
  Ja palja kannaga, kuidas ta lisab vaenlase surmavasse embusse. See on tüdruk - kõik tüdrukud on kõige lahedamad tüdrukud!
  Kõige võitluslikuma häkkimise sõdalane. Ja nii sõjakas ja agressiivne nagu panter.
  Ja suured saksa kassid on rünnakul. Torm Astrahanis. Ja hävitada suurtes kogustes Nõukogude sõdurite maju.
  Ja nad surevad, kuid ei anna alla. Sellised kaklused käivad.
  Gerda on loomulikult rünnaku eesotsas ja võitlusvalmis. Nii et ta tulistab, nagu bikiinides naissoost Robin Hood. Ja see kõik on lahe naine.
  Ja kui ta tüübile ka sarlakpunase nibu suhu paneb.
  Tema "Panther"-2 töötab. Muide, veidi teistsuguse tanki modifikatsiooni sadulasid tüdrukud 75 mm 100 EL kahuriga. See on terav ja kiirem. Jah, ja kestade pakkumine on suurem kui 88-mm relval.
  Gerda tulistab paljaste varvastega ja karjub:
  - Üks, kaks, kolm... Rebi napalmiga!
  Ka Charlotte tulistas talle järele ja karjus:
  - Neli, kaheksa, viis - mängime kiiresti!
  Kristina peksles, tungides läbi Nõukogude tankist ja säutsus:
  - Me läheme julgelt lahingusse natside võimu nimel ...
  Magda tulistas paljaste jalgadega ja säutsus agressiivselt:
  - Ja me tapame nad kõik - kõik kommunistid!
  Tüdrukud käituvad äärmuseni ja meeletult agressiivselt. Ja nende "Panter" -2 lükkab täpse lasuga ümber Nõukogude haubitsa.
  Tüdrukud itsitavad ja laulavad:
  - Au meie maailmale ...
  Ja kolmekümne neljane Elizabeth korraldab omakorda metsiku rünnaku. Ja oma palja kannaga vajutab päästikule. Ja lööb vaenlase maha, karjudes:
  - Olgu kommunism!
  Katariina paljaste varvastega saadab surmava jõu mürsu, läbistab vaenlase ja sipleb täiest kõrist:
  - Suure Venemaa eest!
  Elena tulistas fašiste. Kest tabas Pantri otsaesist ja rikošeti.
  Tüdruk haukus:
  - Kommunism on meiega!
  Euphasia peksis vaenlast ka oma paljaste varvastega. Ta läbistas T-4 ja karjus:
  - Au kommunismile!
  Need on võitlevad tüdrukud. Ja kuidas nad tulistavad, karbid lendavad väga ilusti ja kolmkümmend neli ise on liikvel. Ja proovi, hakka sellisest autost liikuma. See on äärmiselt raske.
  Kuid tüdrukud saavad sisse ja nad võitlevad bikiinides ja kasutavad paljajalu. Sõdalased on imelised ja imelised.
  Ja kui nad persse lähevad, ei tundu see kellelegi vähe. Ja nad saadavad metsiku raevuga karpe.
  Elizabeth, paljaste varvaste abil vaenlast tulistades ja vaenlasi maha lüües, siristas:
  - Au kommunismi ideedele! Au meie isamaale!
  Ka Ekaterina tulistas, kasutades paljaid varbaid, tabas Fritzi ja kiljus:
  - Isamaa eest ja võidu lõpuni!
  Vastaseid tulistav Elena vastas pärlhambaid paljastades ja safiirsilmadega pilgutades agressiivselt:
  - Meie kosmosekommunism on kuulus!
  Eufraasia , tulistas vaenlast, tabas teda kolossaalse, fenomenaalse täpsusega, väljastas:
  - Kodumaa ja Stalini jaoks - terviseks!
  Tüdrukud on ilmselgelt tormakad ja kõik saavad ...
  1943. aasta detsember on juba kätte jõudnud.
  Alenka ja tema meeskond võitlevad ka Astrahanis ja peavad seal endiselt vastu. Kangelanna võitleb.
  Alenka annab pöörde, niidab natside rivi maha, viskab siis paljaste varvastega ja möirgab surma kingitust:
  - Mees sarnaneb giboniga, kuid kahjuks sagedamini intellekti kui võimsuse poolest!
  Anyuta, tulistades vaenlast ja lõigates vaenlased ära, andis palja kannaga lõhkepaki ja säutsus:
  - Mehel on eesli kangekaelsus, lõvi ambitsioonid, aga tegelikult on ta kits!
  Alla, tulistades täpselt Fritzi pihta, kilkas:
  - Mees naise jaoks on nagu lehma jaoks läpakas koht, ilma selleta ei saa, aga vastik on läheneda!
  Fašiste tulistades vastas Maria vaimukalt:
  - Mis on ühist meeste ja naiste toa tualettruumi vahel - see, et naised plärisevad ainult meeste peale!
  Marusya, lõikab natsid ära ja loobib paljaste varvastega granaate, vjaknula:
  - Naine on kaval rebane, kes suudab iga lõvi õgida nagu jänes!
  Matryona, niites natse maha ja paljaste varvastega palgasõdureid maha visates, pomises:
  - Naine vajab meest nagu piitsupoissi, ta ei peksa meest, siis pole elu!
  Alenka, tulistades Fritzi, karjus:
  - Naine vajab mehi nagu sea sarvi, kallis on ainult meeste kingitud kasukas!
  Ja paljaste jalgadega tüdrukute seltskond, kuidas naerda, hambaid paljastades ja paljaste sõrmedega granaate loopida.
  Sõdalased tüdrukud hoogsalt. Nende loomuses on võidelda, nende loomuses on võidelda!
  Näib, et nad ei kavatse Astrahanist loobuda. Tüdrukud siin tõesti võitlevad.
  Kolmanda Reichi sõjalised jõud on kolossaalsed. Uued tankidivisjonid on siin nii võimsad. Tankide tootmine suureneb. Pommirünnakuid ei toimu, tööjõudu on võimalik tarnida Itaalia, Prantsusmaa, Belgia ja Hollandi valdustest Aafrikas.
  Ja ka Aafrikast nafta, volframi ja paljude elementide, sealhulgas uraani, kaevandamiseks.
  See tähendab, et toodetakse uusi tanke. Eelkõige mõjutab sõja kulgu oluliselt paremini kaitstud ja tugevamini relvastatud, võimsama mootoriga "Panther" -2 välimus.
  Tanke ja lennukeid tuleb aina juurde. Tööd Yu-488 kallal juba lõpetatakse. Kolmanda Reichi esimene nelja mootoriga tootmislennuk. Väga võimas ja kiire. Selle tipphetk on suhteliselt väike tiibade pindala, mistõttu suudab pommitaja lennata kiirusega 700 kilomeetrit tunnis. See tähendab, et Nõukogude võitlejad talle kindlasti järele ei jõua.
  Seega on NSVL-il tekkimas uus probleem. Punaarmee jõud on tõesti ammendunud. Koolilapsed on paigutatud masinate juurde. Peaaegu ametlikult on kaklenud teismelised alates neljateistkümnendast eluaastast. Poisid on muidugi väledad ja üldiselt head võitlejad. Noores eas on veelgi lihtsam peitu pugeda ja puu otsa ronida. Ja sõjalised oskused omandatakse kiiremini. Teismelised võitlevad sama hästi kui täiskasvanud, neid on raskem lüüa. Ja lapsi on psühholoogiliselt keerulisem tulistada.
  Sakslastel on üsna palju naissnaipereid ja liiga noortel võitlejatel on häbi, et igal naisel on ebamugav tulistada ...
  Jah, nad hakkasid NSV Liitu helistama alates neljateistkümnendast eluaastast. Ja ka kaenla alla ja pensionärid. Naisi oli sõjaväes järjest rohkem. Eriti meelsasti aktsepteeris õiglast sugu tanki- ja lennuvägedes ning snaiprites. Naised on head snaiprid . Ja kuna nad on tavaliselt meestest väiksemad, on neil mugavam sõdida tankides ja ka lennunduses. Tihti sõdisid tankides ka teismelised. Tuleb märkida, et poisid ja naised on oma naha suhtes tundlikumad ning nende lennukid ja tankid saavad pihta väiksema tõenäosusega kui täiskasvanud mehed. Pole pahad teismelised ja snaipri rollis. Poiss võib pugeda kitsamasse pilusse, maskeerida end või ronida puu otsa. Sageli hakkasid sõjaväes kokku puutuma alla neljateistkümneaastased võitlejad.
  Sõda kulutab inimressursse. Ja territoorium jääb üha vähem NSV Liidu kontrolli alla. Ja peate võitlema ka arvukate Jaapani jalaväelastega. Ja samurai tankid on päris head, eriti iseliikuvad relvad. Neid ilmus ka seerias keskmise tankiga, mis oli tugevuselt võrreldav T-34-ga ja veelgi tugevam esisoomuse poolest.
  Seega on Jaapanit ohtlik alahinnata. Ja sellega sõdimiseks on vaja sõdureid.
  Stalin muutub närviliseks ja muutub üha vihasemaks. 25. detsembril 1943 anti välja korraldus, et allaandnute pereliikmed, sealhulgas lapsed alates kaheteistkümnendast eluaastast, lastakse maha ja nooremad saadetakse töökolooniatesse.
  Üha sagedamini kasutati paisude üksusi. Ja nad tulistasid aktiivsemalt ja kasutasid piinamist.
  Stalin muutus lihtsalt väljakannatamatuks. Beria oli esimene, kes püüdis natsidega eraldi rahu sõlmida. Kuid Hitler ei tahtnud rahu. Ta tahtis NSV Liitu täielikult vallutada. Eriti siis, kui liitlased on tema kontrolli alt väljas ja kättesaamatud.
  Reaktiivlennukid töötati välja Kolmandas Reichis. Esiteks ME-262, kuid see hävitaja vajas töökindlamaid mootoreid, et mitte liiga sageli kokku kukkuda.
  Arado pommitaja kui ka Yu-287 projekt tundusid paljulubavad .
  Uusim TA-152 näitas end praktikas hästi, mitmeotstarbelise ja väga kiire masinana. Üldiselt oli Saksa sõjavägi õhus ikka tugevam. Pealegi osutusid Nõukogude Yaks ja Laggies alumiiniumipuudust silmas pidades raskemateks ja vähem manööverdatavateks kui võrdlusmasinad. Nii langes Nõukogude lennunduse kvaliteet kriitilisele tasemele. Võimsa relvastusega ME-309, isegi kui võtta arvesse probleeme manööverdusvõimega, tuli Nõukogude sõidukitega hästi toime, tõrjudes välja ME-109. Ja TA-152 oleks pidanud Focke -Wulfi välja vahetama.
  Nii et sakslased on enam-vähem hoki... Kuid töö tehnika kallal tehti.
  Näiteks Lev-2 lubas olla esimene uue paigutusskeemiga tank. Paigutades käigukasti ja mootori ühte plokki paagi ette ning nihutades torni taha, hoidsid sakslased kokku karbivõlli pealt ja alandasid sõiduki kõrgust. Selle tulemusena osutus "Lion" -2 palju kergemaks ja seetõttu ka kiiremaks.
  Sõjaaja raskusi silmas pidades peatus NSV Liidus raskete tankide tootmine peaaegu, seerias oli T-34-76 järgi peaaegu kõik ühtne. Nii et natsid ei kavatsenud uue põhitanki loomise projektis enam külgsoomust liiga paksuks teha. Ja "Lõvi" mahtus viiskümmend viis tonni, 1200 hobujõulise mootoriga. Lev-2 tanki kaalu oleks saanud aga veelgi vähendada, vähendades relva kaliibrit. Esimene on selgelt üleliigseks muutunud. Veelgi enam, kolmekümne neljadel olid madala kvaliteediga soomused ja isegi 37-mm vananenud Saksa kahur oli juba hakanud neisse tungima.
  Stalin oli selgelt ehmunud ... Ja ta viskas äikest ja välku ... Aga ta ei saanud midagi teha ...
  Vana-aastaõhtul alustasid sakslased rünnakut Astrahani veel okupeerimata piirkonnale, Volga deltale. Paljude jõetõkete olemasolu, keeruline maastik, Kaspia mere lähedus võimaldasid Punaarmeel tugevdada Astrahani kaitset ja hoida seda veelgi paremini kui Stalingradi. Veelgi enam, nõukogude tüdrukud näitasid üles võrratut kangelaslikkust.
  Ja Kaukaasias, eriti talvel, on mägedest väga raske liikuda. Tõsi, sakslased liikusid mööda Kaspia mere mugavamat rannikut. Mahhatškalast sai piir, kus Nõukogude väed, kogunud kõik oma jõud rusikasse, püüdsid natse peatada.
  Kuid laskemoonast, mida tarniti ainult meritsi, ei piisanud ...
  Tamara võitles meeleheitlikult oma paljajalu tüdrukute pataljoniga.
  Naissõdalased võitlesid visalt ning näitasid üles võrratut kangelaslikkust ja suurt julgust.
  Ja peaaegu alasti võitles talvel ja pakasega.
  Tamara viskas palja jalaga granaadi ja andis löögi, niites vastaseid maha ja kiljunud:
  - NSV Liidu jaoks!
  Anna viskas ka paljaste varvastega granaati ja siristas:
  - Kommunismi eest!
  Akulina tegi hästi sihitud löögi, lõi vaenlased välja ja karjus:
  - Venemaa suuruse eest!
  Victoria lõi vaenlase pihta, hakkas vaenlast maha niitma, lõikas tal habeme nagu habemenuga maha ja pomises:
  - NSVL jääb püsti!
  Olympias, tulistab vaenlast ja viskab paljaste varvastega lõhkepaketti, vyaknula:
  - Isamaa eest ja võidu lõpuni!
  Nii kaklevad tüdrukud. Nad tegutsevad meeleheitlikult ja kolossaalse sihikindlusega.
  Tamara, tulistamine, märkis:
  - Kurat ei võta neid ja siis me võtame!
  Võitlus siin on jõhker ja samal ajal konstruktiivne ....
  Anastasia Vedmakova võitleb taevas ... Ta nägu väänab isegi vihast ja ta kiljatab:
  - Tervitage kommunismi ajastut!
  Ja paljaste varvastega sihib ta lennukikahuri sihtmärgile ja kukutab alla vaenlase lennukid, mille peale ta karjub:
  - Tööedu eest!
  Akulina Orlova, kes kukutab vastaseid, möirgab enesekindlalt, hambaid paljastades:
  - Nii suure kommunismi eest kogu planeedil!
  Piloot karjub:
  Isegi lapsed teavad meid!
  Ja paljaste varvastega suunab ta lennukipüstoli sihtmärgile ja purustab vaenlase ja kriuksub:
  - Kommunismiajastu nimel!
  Olgem ausad, tüdruk on terminaator ja põlev leek. Ükski vulkaan ei saa sellega võrrelda.
  Akulina Orlova laulis:
  - Ma juba, mis päev, usk jumalasse unistan, ma olen nii laisk, ma ei taha palvetada!
  Ja pilgutas agressiivselt iludusi.
  Siin on kaklused...
  Ja tüdrukute lennukid on aegunud. Ja see on nende kindel miinus. Ja ka raske ja mitte eriti manööverdatav ...
  Üks kaklevatest poistest tulistati alla ja tal polnud aega langevarjuga välja hüpata. Ja see on muidugi tema kolossaalne saavutus.
  Tüdrukud kaklevad õhus ja on rõõmsad...
  Albina ja Alvina võitlevad headel ME-309 hävitajatel ja loomulikult koguvad nad aktiivselt punkte.
  Tüdrukud on oma edu üle väga uhked...
  Albina tulistas oma graatsilise, palja jalaga Nõukogude lennuki alla ja kilkas:
  - Meie kotkaste jaoks!
  Alvina niitis kolm Vene autot ühe hooga maha ja pahvatas:
  - Meie pistrikutele!
  Tüdrukud asusid vapralt asja kallale... Aga nad armastavad ka piinata Vene sõdureid.
  Siin tabati umbes neljateistaastane pilootpoiss. Ja ilusad laste ümarad kontsad praadisid teda. Ja siis hakati alasti meest jääveega üle kastma... Siis keev vesi ja jälle jäävesi.
  Need on võitlevad kaunitarid...
  Albina laulis:
  -Meie kihvade, küüniste, hammaste, rusikate eest!
  Alvina karjus täiest kõrist:
  - Nii et nad tahavad head võitlust!
  Ja tüdrukud jätkasid paljaste varvastega imesid ja tulistasid alla Nõukogude lennukeid.
  Kuid neile vastasid ka Vene piloodid. Alisa ja Angela läksid just Yak-9-le. Ja peksame sakslasi ja laulame samal ajal;
  Olete vapra riigi kehastus,
  Seltsimees Lenin ja seltsimees Stalin...
  NSV Liidus on kõik inimesed tõeliselt võrdsed,
  Ja rusikad on rauast ja terasest!
  
  Lenin ei karda metsalist Adolfit,
  Nüüd on Vladimir juht, seltsimees Stalin...
  Me tabasime Fritzi silma, mitte kulmu,
  Kõik natsid lõhuti korraga!
  
  Venemaa on minu kodumaa
  Suur, piiritu kodumaa...
  Kõik rahvad on üks perekond,
  Varsti elame kommunismi all!
  
  Teeme oma riigi tugevamaks
  Las Venemaa muutub kiiresti roheliseks ...
  Pigem lööme fašistile otsaesist,
  Ja uskuge mind, meie jõud ei muutu kiviks!
  
  Ja Jeesus juhina on üsna suur,
  Ta on meie isand ja universumi valge jumal...
  Ja füürer saab väga kõvasti peksa,
  Lõppude lõpuks on meie osavus muutunud muutumatuks!
  
  Jah, meie kodumaa huvides, pühak,
  Me võitleme Fritziga ägedalt ...
  Tüdruk jookseb paljajalu lumes
  Ta tahab raevust võidelda!
  
  Jah, Stalinist on nüüd saanud Nõukogude juht,
  Nii vahva, julge ja osav...
  Kommunismi Venemaa, ära puuduta vaenlast ,
  Kuigi Luciferi jõud on teiega!
  
  Me saame Hitleri kätte, uskuge mind
  Kuigi talle on antud deemonlik jõud...
  Hitler üksi on röövloom,
  Kuigi, olgem ausad, Krautid pole debiilikud!
  
  Lühidalt, me siseneme Berliini võitlejatena,
  Seal on meiega Lenin ehk Stalin...
  Me võime fašiste kergesti rebida nagu kutsikaid,
  Ja uskuge meid, meie jõud ei vähene!
  . PEATÜKK 6
  Kätte on jõudnud uus aasta 1944... Vaatamata väga keerulisele olukorrale rinnetel, tehti NSV Liidus tööd uue tehnika loomisel. Eelkõige pandi suuri lootusi tankile IS-2 ja selle võimsatele relvadele. 122-mm kahur võib saada võimsaks argumendiks sõjas natside vastu. Lootusi panid T-34-85 peale ka võimsam püss, suurem torn, kuid sama kere ja šassii.
  Lennukitega oli olukord hullem. Jak-3 ei saanud kvaliteetse duralumiiniuma puudumise tõttu tootmisse panna ja LAGG-7 ei saanud uue mootori tõttu käivitada ilma tootmismahu vähenemiseta.
  Nii otsustas Stalin, et praegu on Nõukogude peamiseks hävitajaks Yak-9 ja LAGG-5 ning IL-2 ründelennukit oli lihtne valmistada ja visa. Ja tankides järkjärguline üleminek T-34-85-le ja IS-2-le.
  Kuigi selleks, et tootmine ei langeks ...
  Ja rinne lõhkes, sakslased vallutasid Kaukaasia. Mahhatškala kukkus ja nad lähenesid juba Aserbaidžaani piiridele!
  Siin võitles Tamara oma naispataljoniga. Taas võitlesid tuunikates ja paljajalu tüdrukud ülemate vaenlase jõududega.
  Tamara tulistas natside pihta rivi, lõigates maha mõned vaenlased. Ja siis viskas ta paljaste varvastega surmava jõuga granaadi ja siristas:
  - Au NSV Liidule!
  Anna tulistas natside pihta väga täpselt. Ja paljaste varvastega viskas ta surmava jõu granaate, rebides vastaseid laiali.
  Siis ta hüüdis:
  - Au kommunismile!
  Akulina, tulistades vaenlast, lõikas fašistliku jalaväe ära. Ta lõikas Fritzi maha, viskas paljaste jalgadega granaati ja kriuksus:
  - Venemaa jaoks, meie suurepärane ema!
  Victoria, tulistades vaenlast ja visates teda palja jalaga granaate, märkis:
  - Suurele isamaale!
  Olümpiamängud, samuti kuulipildujast tulistades, pahvatas:
  - Au suure kommunismi aegadele!
  Tüdrukute võitlejad on suurepärased...
  Nad võitlevad nagu kaunitarid peavad...
  Võideldav Tamara mäletas sõja algust. Kuidas ta pidi Saksa vägede eest põgenema. Seejärel kuulis ta relvade mürisevat lööki. Tüdruk lahkus kahurist. Tema sõbranna Tatjana püüdsid sakslased kinni ja viisid ära uued kingad, rebisid ära ehted ja kõrvarõngad. Ja nad ajasid ta paljajalu vangistusse ... Tatjana oli piirkondliku komitee sekretäri tütar ja ta ei pidanud sageli ilma kingadeta kõndima. See on uhkuse alandamine, tavainimese kombel paljajalu käimine ja õrnade taldade puhul on see valus. Tüdruk lõi jalad verre ja oigas igal sammul.
  Ka Tamaral olid kingitud uued saapad jalas ja ta hõõrus pikast jalutuskäigust kontsad. Ja ta võttis kingad jalast, läks paljajalu. Ta on külatüdruk, kes on Ukrainas oma kohust täitnud. Tema jalad kõndisid lapsepõlves mööda mäejärku. Ja seda ei anna kindlasti võrrelda tasandiku teedega. Tõsi, tal on kallused juba talla küljest lahti tulnud ja kõndida pole nii mugav. Aga jalad muutusid kiiresti jälle kõvaks. Ja ta peaaegu ei kannatanud.
  Kuid Tatjana lõi varsti jalad nii maha, et ei saanud enam kõndida. Sakslased oleksid ta maha lasknud, kuid neil hakkas kaunitari peale kahju. Nad panid mind käru peale, aga vastutasuks panid mind laulma. Tatjana oli meeldiva häälega ja laulis neile mitmeid poliitiliselt neutraalseid laule.
  Mis temaga edasi sai, Tamara ei teadnud. Ta ise kõndis läbi metsa, katsus paljaste jalgadega, muhke, muhke, oksi ja oli isegi rahul. See on siis, kui kõnnid mööda mägede teravaid kive, siis isegi kaljuseid taldu, kui kaua käia, läheb teravaks ja valusaks. Ja veel ebameeldivam on okastel kõndida. Kui need taldadesse kleepuvad, muutub see isegi tüdruku karedate taldade jaoks palju valusamaks.
  Kampaanias osalenud Tamara sai võitu väsimusest ja näljast. Tüdruk sõi marju ja sellest ei piisanud. Ja sakslased edenesid kiiresti. Ukraina metsades ei teadnud mägedes elama harjunud Tamara oma teed kuigi hästi. Ma eksisin ära ja sattusin taha.
  Ja nüüd nagu kütitud kass metsas. Siis püüdis neiu sakslased mootorrattaga kinni. Nad peatasid auto koos käruga, et vett saada. Ja Tamara hiilis kuulipilduja juurde ja kuidas see sellest vaenlase pihta lõikab. Ja lõika ebakindlalt, aga täpselt. Ja natsid kukuvad ja väänlevad piinades. Tamara lõpetab need. Ta liigutas ühe palja kanna lõua poole, mees kukkus. Ja tüdruk sai ta kätte.
  Pärast seda ronis kaunitar mootorrattale, vajutas palja jalaga pedaali ja startis.
  Seega on ringi liikumine palju lõbusam kui kõndimine ja paljajalu.
  Tamara laulis teel:
  - Tore on, vennad, tore, tore, vennad, elada! Sa ei pea koos meie atamaniga kurvastama!
  Nii tekkis lahinguväli.
  Ja nüüd võitleb ta natsidega nagu komsomoliterminaator. Kuid jõud on ebavõrdne ja tüdrukute pataljon on sunnitud taganema. Lahingud keevad siin nagu vesi hiiglaslikus veekeetjas vulkaani kohal.
  Anna tulistades ja paljaste varvastega surmava jõuga granaati visates märkis:
  - Sõjas on kõik vahendid head, välja arvatud enesetapuvahendid!
  Akulina, tulistades vaenlast, kukutades natsid, märkis:
  - Kõiges oleme esimesed!
  Ja tüdruku paljas kand andis hävingu kingituse.
  Natside pihta tulistades ja vaenlasi automaatsete purskudega maha raiudes hüüdis Victoria:
  - Vaenlastele ei anta halastust!
  Ja pilgutas kaaslastele silma.
  Olympias viskas oma paljad, meislitud jalad, kaaluka hunniku granaate ja kilkas:
  - Maailma humaanseima õukonna ja kommunismi suuruse eest!
  Sõdalased on siin tõeliselt kuulsusrikkad ja nagu kosmoseajastu.
  Nad võitlevad väga ägedalt.
  Kuid natsid liiguvad Kaukaasias endiselt edasi. 1944. aasta veebruaris ühinesid sakslased ja türklased, tükeldades Nõukogude väed kaheks ebavõrdseks osaks.
  Fuhrer nõudis NSV Liidu lõpetamist. Astrahan pidas endiselt vastu. Natsid, nagu alati, lahinguvormis ... Esimesed ME-262-d võitlevad õhus. Tuleb märkida, et need ei tekitanud sensatsioone. Suurel kiirusel pole eriti mugav 30-mm lennukikahuritest tabada. Jah, seda tuleks tõsiselt tähele panna. ME-262-l on ka oma suure kaalu tõttu probleeme. Eelkõige manööverdusvõimega.
  Edukamalt kasutati TA-152, mis armus lenduritesse ja sai tööhobuseks. Tegelikult auto ja rindepommitaja ning hävitaja ja ründelennuk. Oli isegi ideid Saksa lennundus täielikult sellele lennukile üle kanda. Selle eeliste hulgas tuleb märkida vastupidavust ja kiirust ning võimsaid relvi, mis sobivad nii ründelennukile kui ka hävitajale.
  Üha aktiivsemalt on kasutusel ka ME-309, mida moderniseeritakse. ME-109 on samuti endiselt kasutuses, kuid seda ei eemaldata, et tootmist mitte vähendada. ME-109 "K" oli isegi võimsama mootoriga uus modifikatsioon, mis oli relvastatud korraga viie õhukahuriga. Sellist masinat ei saa nii lihtsalt lüüa.
  ME-309 sai ka võimsama mootori ja pühitud tiivad. Väga ohtlik auto. Nõukogude piloodid lendavad endiselt vanade lennukitega ja nende kvaliteet ainult langeb. Esialgu aga Yak-9 nii hull ei ole, on üsna manööverdatav ega vaja liigset kiirust.
  Saksa väed on tugevad ... T-34-85 tanki üle oli vaidlusi. Kas tornisoomust tasub paksemaks teha? Lõppude lõpuks, sel juhul kaal tõuseb. Ja tuleb märkida, et Nõukogude soomukite kvaliteet on langenud. Legeerelemente napib, keevitamise või valamise kvaliteet on langenud kriitilise piirini.
  Aga tüdrukud võitlevad nagu kangelannad...
  Siis on Elizabethi tank katki ja tüdrukud lahkuvad. Paljajalu ja bikiinides jooksevad nad läbi lume, jättes maha graatsilised jalajäljed.
  Catherine märkis kurja pilguga:
  - Me oleme põhjalikult kägistatud!
  Elena märkis vihaga:
  Aga me võidame ikkagi!
  Elizabeth tulistas püstolist, tabades saksa mootorratturit ja pomises:
  - Ma tabasin sakslast! Kuidas ta minust sobivaks saab!
  Euphrasia märkis energiliselt:
  - Seal nad lõpetavad oma elu ega põgene tagasi!
  Catherine oli agressiivne tüdruk ja laulis:
  - Meie raevukas laulame impeeriumi hümne!
  Tüdrukud jooksevad enda eest ja nende paljad ümarad kontsad välguvad.
  Tüdrukuid nähes küsis poiss neilt hirmunult:
  - Ja kust sa paljajalu tulid?
  Elizabeth vastas:
  - Teeme taktikalise manöövri!
  Poiss siristas:
  - Üks, kaks - lein pole probleem,
  Te ei tohiks kunagi taganeda!
  Hoia oma nina ja saba piibuga kõrgemal,
  Tea, et tõeline sõber on alati sinuga!
  Catherine siristas hambaid paljastades:
  - Tea, et tõeline sõber on alati sinuga!
  Elena karjus:
  - Ära karda! Tuleme tagasi....
  Ja kõik neli tüdrukut karjusid kooris;
  Usun, et kogu maailm ärkab
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Tee, valgustav kommunism!
  Sõdalased on valmis rebima kõiki sakslasi ... Ja paljajalu lumes on nad nii seksikad ja ilusad. Kui ilusad need tüdrukud on, nagu õitsevad ja kaduvad roosid.
  Noh, Hitler ei tee nalja ja meie kodumaa ümber keerutab ta pilvi. Ta lööb hambad südamesse ja joob tema verd!
  Ja tüdrukud jätavad endast maha väga ilusad jäljed. Sakslased järgivad neid jälgi ja langevad põlvili ja vaatavad näljaselt. Need on metsikud sõdalased. Ja sakslased suudlevad tüdrukute jalajälgi.
  Ja Anastasia Witchakova ja Akulina Orlova võitlevad taevas. Kaks imelist tüdrukut.
  Anastasia, tulistades natsid alla ja pöörates oma lennukit paljaste varvastega, laulis:
  - Me võitleme helgema homse eest!
  Akulina, kes lõikas natside sabad paljaste varvastega maha, säutsus:
  - Suudleme!
  Ja tüdrukud peksavad jälle sakslasi ilma haletsuse ja tseremooniata. Nii targad nad on.
  Anastasia pööras oma Jak-9 uuesti ümber ja räuskas piiksudes:
  - See on kommunismi nimi!
  Akulina nõustus sellega:
  - Usun, et kogu maailm ärkab...
  Anastasia, kes sakslasi maha lõi, pomises:
  - Kodumaa on meie päike!
  Ja need on siin võitlevad tüdrukud, nõukogude kõrgeim klass.
  Ja sakslased saavad sellest aru, väga halvasti. Ja vaenutegevus areneb ...
  Märtsis alustasid natsid Bakuu tormirünnakuga. Toimub rünnak suurele naftat täis linnale. Lahingud on ägedad.
  Sakslased tulistavad Bakuut raskekahurväe abil.
  Ja pommitasid tormiväelased. Kuid esimesed, uusimad Yu-488, mis eristuvad oma kolossaalse võimsuse poolest, viskavad ka pomme. Need autod on lihtsalt metsalised.
  Ühes neist on Gertrude, Eva ja Frida. Ilusad tüdrukud, kellel on suurepärane vaade, viskavad Nõukogude positsioonidele pomme. Ja nad tapavad Punaarmee sõdureid ja tsiviilisikuid.
  Bakuu põleb... Suits tõuseb sammastes. Põlevad ka naftapuurkaevud, kõik põleb.
  Gertrud ütleb muigega:
  - Jumal armastab Saksamaad!
  Eva, palja kannaga kangi vajutades ja pomme viskamas, nõustub:
  - Muidugi! Meie oleme valitud rass!
  Frida laulis agressiivselt:
  - Meie inimesed on taeva valitud!
  Ja ta pilgutas oma partneritele silma. Need on siin sellised kaklevad tüdrukud, lihtsalt agressiivsuse kehastus. Ja survega võitlemine.
  Gertrude tulistas õhukahurist paugu ja säutsus:
  - Meie isamaa suuruse eest!
  Vastaseid tulistades kinnitas Eve:
  - Kolossaalse ülevuse eest!
  Ilmselt said tüdrukud lennukid kiiresti selgeks. Need on võitlussõbrad.
  Ja te ei saa neid nii lihtsalt kaartidega võita. Ja nad peksavad oma vaenlasi metsiku meeletusega.
  Frida märkis:
  - Olen suurte unistuste ja ilu naine!
  Pärast seda tulistas ta uuesti lennukikahuritest, tulistades alla Nõukogude hävitajaid, mis üritasid Saksa koletist rünnata.
  Jah, tundub, et te ei suuda natsidele vastu seista.
  Bakuu on rünnaku all.
  Tamara ja tema pataljon võitlevad selle linna eest. Tüdrukud võitlevad meeleheitlikult ja näitavad üles võrratut kangelaslikkust.
  Tamara tulistas paugu, viskas paljaste varvastega granaadi, pillutades sakslased ja nende palgasõdurid, ning kilkas:
  "Minu piiritu isamaa eest!"
  Ja ta pilgutas oma partneritele silma. Ta on kõrgeima taseme sõdalane, kellel pole võrdset.
  Kuigi loomulikult pole ka teised tüdrukud pahad. Ütleme isegi, et nad võitlevad väga hästi.
  Anna näiteks võttis ja tappis natsid nagu sirbilöögiga.
  Ja ta piiksus:
  - NSV Liidu jaoks!
  Ja palja kannaga andis ta ära mõrvarliku surmakingi.
  Vaenlase pihta tulistanud Akulina kilkas:
  - Minu isamaa eest!
  Ja paljaste varvastega, kuidas käivitada hävitamise esitlusi, mis hävitavad kõik järjest.
  Victoria võitleb vaenlastega, tegutsedes meeleheitlikult ja otsustavalt. Nokauteerib vastased rünnakutes. Seejärel viskab ta paljaste varvastega surmava jõuga granaate. Ja kiljub:
  - Kommunismiideede eest!
  Olümpial ka võitleb. Ja see kangelaslik tüdruk viskab oma paljaste lihaseliste jalgadega terve kasti lõhkeainet. Ja tank "Lõvi" läheb ümber.
  Sõdalane hüüab:
  - Aga pasaran !
  Võitlevad tüdrukud ja väga ilusad. Ära kunagi anna alla ega anna alla. Neil on terminaatorite jõud.
  Ja jõud on väga ebavõrdsed ... Bakuu on põlenud. Nõukogude vägedel pole piisavalt laskemoona. Ja see on peamine probleem.
  Paljud alistuvad meeleheitel.
  Gerda ja tema meeskond sunnivad meesorje nende paljaid taldu suudlema. Need teevad seda kohusetundlikult ja lakuvad oma kontsi.
  Siis ronivad tüdrukud uuesti Panther 2-sse ja tulistavad. Nõukogude relvad löövad välja...
  Peaaegu kogu Kaukaasia on juba vallutatud. Kuid Jerevan peab endiselt vastu. Poti linn, viimane sadam, kus Musta mere laevastiku jäänused endiselt vastu peavad, võitleb kangelaslikult.
  Ja seal võitlevad erinevatest rahvustest tüdrukud. Ja salk paljajalu Gulnazi võitleb . Kaunis grusiinlanna ja tal on tüdrukule käsk.
  Gulnazi viskab palja jalaga kotti lõhkeainega, rebib natsid laiali ja kriuksub:
  - Au maailma kommunismi suurusele!
  Ka tema tamilist elukaaslane viskab palja jalaga surmava jõuga granaati, rebides türklased laiali ja karjudes:
  - Isamaa eest!
  Venemaalt pärit tüdruk Maša teeb paugu ja viskab paljaste varvastega plahvatusjõudu ning murrab fašiste, karjub:
  - Au maailma kommunismi aegadele!
  Margarita annab ka hästi sihitud pöörde. Ta niitis fašistid maha ja saatis palja kannaga mõrvarliku surma kingituse, purustades vastased ja karjudes:
  - Meie võidu eest!
  Nii võitlevad tüdrukud kangelaslikult. Ja neid ei saa tõesti peatada ega tagasi pöörata. Nad on lihtsalt naisvõitlejad ja super. Ja kui nad kaklevad, siis nagu kangelased ja supermehed !
  Kuid paraku on raske natsidele ja nende kõrgematele jõududele vastu seista. Taevas saavad Albina ja Alvina enesekindlaid kontosid. Ja nii palju lennukeid kukutatakse alla, et neid on ilmselgelt võimatu peatada.
  Albina, tulistades paljaste varvastega alla järjekordset Nõukogude lennukit, laulis:
  - Meid ei saa lüüa, jahimees muutub ulukiks!
  Alvina, lõigates oma vastased ära ja keerates oma pead jõuliselt võimsale kaelale, säutsus:
  - Au uue aaria korra ajastule!
  Ja annab ka palja kannaga järele...
  Tüdrukud on juba kumbki alla tulistanud üle viiesaja lennuki ning saanud Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja briljantidega.
  Need on lihtsalt uskumatud iludused. Ja kui Kolmanda Reichi vaenlasi juba pekstakse, siis ei saa neid kuradeid peatada. Rohkem kui 500 lennukit kukkus alla ainult Marseille'i lähedal. See nähtus on muidugi peal. Hitler otsustas isegi kinnitada plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi kuuenda järgu.
  Selle saab kätte see, kes ületab esimesena tuhande allatulistatud lennuki piiri. Ja tulemus on lihtsalt fenomenaalne.
  Albina lõikas ühe 30-millimeetrise kaliibriga lennukirelvadega korraga maha viis Nõukogude lennukit ja, vajutades paljaste varvastega päästikule, kostis:
  - Au meie tugevusele!
  Alvina, niidab nõukogude autosid ja raiub vaenlasi paljaste varvaste abil, vjaknula:
  - Suur au kangelaslikkusele!
  Ja sõdalased pilgutasid üksteisele silma!
  Nad võitlevad nagu alati bikiinides ja paljajalu ning see on nende tugevus. Tüdrukud on lihtsalt naissoost supermehed. Isegi kui nad teenivad kurja eesmärki. Ja neile meeldib vangistuses pioneeride kontsi tulega röstida. Need on tüdrukud siin. Julm aga armas.
  Albina ütles kord:
  -Maailmas pole lahkust, on ainult nõrkus!
  Ja palja kannaga viskas ta paar pommi Nõukogude Liidu positsioonidele, löödes välja kolm relva.
  Need on sõdalased, kes ei halasta kellelegi! Kuid nende löögid on lihtsalt muserdavad.
  Alvina märkis muigega:
  - Nõrkadele pole kohta päikese all!
  Ja ta pilgutas oma partnerile silma.
  Sõdalased, kes ei näita nõrkust ega anna alla. Nad on tõeliselt meistrite meistrid. Kuigi miinusmärgiga, kuna need teenivad kurja jõudu.
  Aga samas rõõmsameelne ja võluv.
  Albina, hambaid paljastades ja vastastele surmavaid õhukarpe saates, säutsus:
  - Natsisõna on püha - me hävitame selle igaveseks!
  Alvina märkis agressiivselt, kukutades vastaseid:
  - Me oleme tõesti piraadid!
  Albina kinnitas vaenlasi ära lõigates:
  - Kõik muu on unistus!
  Ja sõdalased muutusid nii muserdavaks ja löövad kõik maha, nagu lööksid kaikatega litreid.
  Alvina säutsus Vene lennukeid purustades:
  - Oleme Hitleri võitluskotkad!
  Ja pilgutas kaaslastele silma.
  Siinsed sõdalased lasevad tegelikult vaenlaste sisikonda. Punaarmee saab neilt kapitali.
  Võitlevad tüdrukud löövad nii innukalt välja Vene väed.
  Kuid Helga TA-152 peal hävitab Nõukogude maaväed. Lööb SAU-85 välja ja vingub:
  - Saksamaa ja tema poegade ja tütarde suuruse eest!
  Kuid võitlus Astrahani pärast jätkub.
  Tüdrukud, kellel on viimast jõudu vastu pidada.
  Alenka viskab lõhkeainega pommi palja jalaga. Murrab natse ja vingub:
  - Püha kommunismi eest!
  Natside pihta tulistades ja ka paljaste varvastega granaati viskamas Anyuta kiljatab:
  - Ja pääste riigile!
  Alla, lööb vastased maha ja niitis neid ilma tarbetute tseremooniateta ning viskas palja kannaga granaati, kriuksus:
  - Nii kõlab meie hiilgus!
  Maria, hävitades vaenlasi, loopides paljaste varvastega surmakingitusi, möirgab:
  - Oleme oma hiilguses suurepärased!
  Marusja, kes niidab ridades edasitungivaid araabia palgasõdureid ja viskab palja jalaga granaati, hõikab:
  - Muudatusteks, et hinnad korraga langeksid!
  Matryona, kustutades natsid kuulipildujaga, võttis selle ja kriuksus:
  - Meie kodumaa NSVL! Purustatud härra!
  Siinsed sõdalased tegutsevad suure agressiivsusega. Ja nende võitlussurve on kolossaalne.
  Üldiselt demonstreerivad nad oma kolossaalset vigurlendu. Ja tõeliselt ohjeldamatu surve.
  Sõdalased on paljajalu, kuid õnnelikud...
  Aprillis vallutasid natsid Bakuu. Laskemoona puudus võttis omajagu. Samal ajal kukkus peaaegu üheaegselt ka Poti. Vaid mäenõlvadel asuv Jerevan pidas vastu. Kuid ta oli ka hukule määratud. Seal hakkasid lõppema ka laskemoon ja toit. Asi on selles, et türklased pole sellesse linna veel tunginud ja nad koguvad tolmu, et nälgida.
  Tamara pataljoni tüdrukud kadusid osaliselt maa-aluste sekka ja osa liikus koos komandöriga mööda tagalat ette ... Nad tahtsid läbi murda omade juurde.
  Kaukaasia on juba peaaegu täielikult vallutatud, kuid sõda jätkub. Kuigi NSVL kaotas toona oma suurima naftavälja. Kuid Punaarmee pole hingelt murtud. Ja veel on naftat Volga piirkonnas, Siberis ja paljudes teistes kohtades.
  Hitler andis käsu lõpetada venelased Astrahanis 20. aprilliks. Ja võitlus arenes kolossaalses ulatuses. Ja pommitamine intensiivistus järsult.
  NSV Liit oli tugeva surve all. Lahingud käisid Alma-Ata pärast, mille jaapanlased tormasid. Linn oli peaaegu täielikult ümber piiratud.
  Samurai, niipea kui veidi soojemaks läks, püüdis rünnakut edasi arendada ja Magadani suunas.
  Veronika võitles Alma-Atas ja võitles oma tüdrukute pataljoniga samuraide pealetungi vastu.
  Ja neid on palju. Ka kollapsimeetoditega värvatud hiinlased võitlevad.
  Jaapanlased viskavad kollaseid sõdureid lahingusse ... Nad edenevad ja sõna otseses mõttes viskavad oma laipadega Nõukogude positsioone.
  Veronica põleb. Ja ta niidab ridamisi hiinlasi ja samuraid. Ta viskab paljaste varvastega granaate ja kriuksub:
  - Au vene vaimule!
  Marfa tulistab ka, lõikab vastased ära ja kriuksub:
  - Meie isamaa eest!
  Nataša, tulistades kahuriliha rolliks värvatud Jaapani ja Hiina sõdureid, kiljatab:
  - Suure kommunismi eest!
  Alina, tulistades samuraid ja Hiina võitlejaid, niites neid suure kirega ja kinkinud oma palja kannaga surma, kilkas:
  - Kommunismi uute piiride eest!
  Veronica tulistab vaenlase pihta suure täpsusega ja murrab läbi hiinlaste peade ja samal ajal kiljub:
  - Au nõukogude maale!
  Ja palja jalaga saadab ta kolossaalse granaadijõu, mis rebib kõik vaenlased.
  Vaenlase maha raiudes ja paljaste sõrmedega surmaanni loopis Martha kiljatab:
  - Valitsege kommunismi ajastu!
  Nataša, rebis palja jalaga lõhkepaki laiali, rebis laiali massiliselt hiinlasi, pahvatas:
  - Uue nõukogude korra eest!
  Alina, tulistades vaenlase pihta väga täpselt, kilkas:
  - Me võitleme kommunismi uute piiride eest!
  Ja tema paljas kand alistus hävingupommile.
  Tüdrukud kaklevad, justkui voolaks nende silmadest sädemeid.
  Ei, jaapanlased ei suuda selliseid inimesi vallutada isegi koos Hiina vägedega. Ja samurai varras rünnata.
  Ja jälle viskavad nad laipu igale poole. Kuid neid on liiga palju ja paljasjalgsete kaunitaride pataljon peab taanduma.
  Ja seal on Jaapani ninja tüdrukud. Ja nende vastu on väga raske võidelda.
  Nad on nii sädelevad, võitluslikud ja ilusad. Ja nad viskavad oma jalgu paljaste varvastega, kingitusi, millel on suur hävitav jõud.
  Siniste juustega ninjatüdruk lõikab nõukogude sõdureid mõõkadega maha ja kiljub:
  - Keisri valitsemisaja jaoks!
  Kollaste juustega ninjatüdruk jookseb tuulikut, purustab Vene sõjaväelasi ja sipleb:
  - Au banzai ajastule !
  Punaste juustega ninjatüdruk kasutas helikopteritehnikat, lõikas otsast Nõukogude ohvitseri ja karjus:
  - Me võidame alati!
  Valgete juustega ninjatüdruk kasutas liblikatehnikat, lõikas maha kolm Vene sõdurit ja viskas paljaste varvastega hernest. See plahvatas ja kummutas kolmkümmend neli.
  Sõdalane kilkas:
  - Uue Jaapani tellimuse jaoks!
  Sellised tüdrukud siin on imelised ja tõeliselt lahedad... Ja Punaarmee Kaug-Idas kohtas tõsist vaenlast.
  Kuid siin kesklinnas annavad Nõukogude väed äkilise löögi Rževi suunas.
  Siin võitleb Elizabethi meeskond esimest korda uue tanki IS-2 peal. Masin, millega on seotud mingid lootused. Tavaliselt on selles viis meeskonnaliiget, kuid siin tulevad sõdalased toime neljaga.
  Elizabeth tulistab 122 mm relvast. Hävitav mürsk lendab mõrvarliku jõuga. Kirjeldab kaare ja tabab kaugelt T-4.
  Elizabeth hüüab:
  - Seda ma tegin hästi!
  Jekaterina süüdistab vastuseks, kasutab paljaid varbaid ja märgib nördinult:
  - Ja relv ei ole liiga kiiresti tulistav!
  Elizabeth nõustus sellega:
  - Üldse pole täiuslik tankihävitaja!
  Elena, kes aitas paljajalu relva laadida, märkis:
  - Aga tapja!
  Ja siis Catherine tulistas. Ja mürsk tabas pardal olnud Pantherit kaugelt. Jah, tapjarelv...
  Catherine märkis:
  - Meil on palju energiat ja põnevust!
  Elena nõustus sellega:
  - Palju! Au Venemaale!
  Euphasia märkis ka:
  - Selle auto nähtavus on nõrgad tüdrukud. Kuidas sa seda tulistad?
  Elena märkis loogiliselt:
  - Ja see on meie koolitatud silm! Kui võidame, siis võidame!
  Ja sõdalased laulsid kooris:
  - Me ei karda ja võitleme alati!
  . 7. PEATÜKK
  21. aprillil oli Astrahan veel osaliselt Nõukogude kontrolli all. Sakslane polnud sellest täielikult haaratud.
  Maastik võimaldas siin hästi kaitsta. Ja sakslased otsustasid taktikat muuta. Rünnakute asemel mindi üle pommitamisele ja mürskudele.
  Alenka ja tema meeskond peitsid end punkris ja ootasid massilist mürsku.
  Neid tüdrukuid mängis kaarte kuus. Nad hoidsid paljaste varvastega tekki ja arutasid.
  Anyuta ütles vihaselt:
  - Kaukaasias jäi vallutamata ainult Jerevan. See on meie viimane saar selles piirkonnas. Mis järgmiseks?
  Alenka soovitas loogiliselt:
  - Tõenäoliselt lähevad nad Moskvasse. See on nende kreedo!
  Alla märkis ohates:
  - Jõud on väga ebavõrdsed... Me tõesti kaotame sõja ja meil pole piisavalt sõdureid!
  Maria märkis loogiliselt:
  - Ja natsid kaotavad! Nad ei suuda meile vastu panna!
  Matrena avaldas oma arvamust, visates paljaste varvastega kaarti:
  - Oleme sündinud võitma ja kindlasti võidame, ma tean seda!
  Marusya nõustus, lüües vastast paljaste varvastega:
  - Muidugi pole kahtlust!
  Alenka poleks nii optimistlik, visates kaarti palja, pargitud jalaga:
  "Meil, tüdrukutel, peame võib-olla elama okupatsiooni all, aga ma usun, et võidame kindlasti!"
  Anyuta ütles kindlalt:
  - Võite võidelda partisanlike meetoditega ja see on väga ilus, kui võitlesite selliste väga lahedate meetoditega!
  Allah märkis agressiivselt:
  - Peaksime aktiivsemalt võitlema!
  Tüdrukud lõpetasid jutu. Siis läksid nad üle teisele teemale.
  Marusya märkis nördinult:
  - Usklike arv kasvab. Vastu igasugust loogikat!
  Anyuta vaidles sellele vastu:
  - Keegi pole veel tõestanud, et Jumalat pole olemas. Ja ta ei saa tõestada vastupidist. Nii et siin võime lõputult vaielda.
  Alenka kinnitas:
  - Ja siin vaidlemine on rumal ja kasutu!
  Alla nõustus sellega:
  - Jah, see vestlus on kasutu. Pealegi, kui Jumal on olemas, siis ta on selline, et tal on parem mitte eksisteerida!
  Matryona itsitas ja märkis:
  - Parem, kui sellist jumalat poleks olemas! Seniks aga laulame!
  Ja tüdrukud laulsid kooris;
  Oleme tüdrukud, ühineme komsomoliga,
  Nad andsid vande olla ustavad isamaale...
  Nii et natse ootab raevukas lüüasaamine,
  No elagem Venemaal kommunismi all!
  
  Lõppude lõpuks on Lenin meiega nagu metall,
  Pronks on tugevam kui ükski teras...
  Unistasin maailma tagurpidi pööramisest,
  Nagu suur geenius Stalin pärandas!
  
  Muudame isamaa lahedamaks,
  Ja me tõstame Isamaa tähtedest kõrgemale...
  Olgu komsomoliliikmetega edu,
  Kuigi meie jalad on paljad!
  
  Fašist ründas mu kodumaad,
  Idast ronige jultunult samuraid ...
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit
  Ja ma usun vastast, me rebime tükkideks!
  
  Svarog meiega ,
  Millise kommunismi naljalt ehitab ...
  Kuulsusrikas varras on tugevam kui kõik universumis,
  Lisab teadvusele ja tahtele!
  
  Usume, et me ei anna kunagi alla
  Ära pane isamaad põlvili ...
  Seltsimees Stalin on särav täht,
  Ja meie õpetaja on tark geenius Lenin!
  
  Me teeme oma isamaa,
  Ilusam ja säravam planeedil ...
  Ja see saab olema, tead surmavat relva,
  Laske täiskasvanutel ja lastel lõbutseda!
  
  Põleta Svarog , ära põle oma südames,
  Olete kõigi Venemaa mõõkade patroon ...
  Me ehitame varsti, ma usun, et tugev paradiis,
  Jeesus tuleb pühale missioonile!
  
  Ärge usaldage Hitleri jõugu sõpru
  Et ta võidab kergesti ja ähvardavalt ...
  Kõik, mida vajate, on üks perekond -
  Ja uskuge, et pole veel hilja kodumaad armastada!
  
  Kõigeväeline Issand kaitse meid kõiki,
  Tõstke kolmevärviline lipp üle maa ...
  Ja kuri kiskja muutub mänguks,
  Me saame saatanaga hakkama!
  
  Ma armastan Suurt Isamaad
  Kogu universumis pole ilusamat sind
  Me ei müü Venemaad rubla eest,
  Ehitame universumis rahu ja õnne!
  
  Meie kodumaa nimel unistus,
  Suur Venemaa tõuseb...
  Kõik muu on lihtsalt edevus
  Ja uus messias on meiega!
  
  Oh mu kõikvõimas Lada,
  Sa kingid venelastele armastuse ja rahu...
  Ma pöördun sinu poole niimoodi, anudes,
  Ja vajadusel löö välguga!
  
  Maarja, taeva Jumalaema,
  Universum andis Jeesusele...
  Sinu pärast on suur Jumal tõusnud,
  Inimesed pole tegelikult oma maitset kaotanud!
  
  Pange tähele, et komsomoli liikmed on sellised,
  Venemaa jumalad on kõrgelt austatud...
  Oleme isamaa suured pojad,
  Venelased võidavad alati!
  
  Sõbrad peavad palvetama kodumaa poole,
  Perun, Yarilo ja Svarog on võimsad ...
  Meist saavad väga tugevad abikaasad
  Ja me puhume isegi pilved taevasse!
  
  Nüüd on vaenlane juba Moskvast tagasi visatud,
  Sa tegid fašistidele palju haiget...
  Oleme ustavad Jeesusele ja Stalinile,
  Püssidega tanke jätkub!
  
  Ei, vaenlane ei suuda venelasi ohjeldada,
  Kuna meie sõdalased on kõikvõimsad...
  Eksamid, üleandmine, ainult viiele,
  Et iga poiss oleks väga tugev!
  
  Uskuge mind, Stalingrad saab olema kuulsusrikas,
  Ja me hoiame teda rünnaku eest ...
  Tuleb võidukas rüütlijoonistus,
  Kuigi veri voolab ohjeldamatult!
  
  Paljajalu tüdrukud külma käes
  Nad jooksevad kontsadega väreledes ...
  Ja nad löövad fašiste rusikaga,
  Ebaseltskondlik Kain tehakse tasaseks!
  
  Kõik saab olema, inimesed teavad hästi
  Oleme kosmoses, avame tähtkujud ...
  Lõppude lõpuks on patt vapruses kahelda,
  Ja Jumala troonile tuleb mees!
  
  Teadus äratab surnud peagi ellu,
  Saame saada nooremaks ja ilusamaks ...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Minu kaunile emale Venemaale!
  Tüdrukud laulsid hästi terve luuletuse ja jätkasid paljaste jalgadega kaarte mängimist ...
  22. aprillil oli Lenini sünnipäev. Tüdrukud jõid vee ja kohviga lahjendatud alkoholi ning nurrusid hinge all ...
  Punaarmee viis keskuses läbi järjekordse Rževi- Sõtševski operatsiooni. Sakslased asusid kaitsele ja võitlesid tagasi. Võitlesid uued Nõukogude tankid T-34-85 ja IS-2. Viimane auto jäi tihti mudasse kinni. Ja see ei võtnud vastu Tiger-2 ja raskemate kasside soomust. Ka "Panther"-2 sai tungida ainult lähedalt.
  Kõige sakslikum auto tungis nõukogude autosse juba kaugemalt.
  Hitler oli üldiselt rahul "Panther" -2-ga, mis on rahuldavalt kaitstud, ning heade sõiduomadustega ja relvadega. Kuid ta nõudis tanki loomist, mis oleks paremini kaitstud ja samas sõidaks talutavalt...
  "Hiir" näitas end sel juhul ebaefektiivse masinana. E-100 arendati aktiivselt E-seeria osana. Mootori ja käigukasti asukoht pidi olema koos tehtud ning torn oli kitsam ja kaldega nagu kere. Soomuk paksus jäi võrreldavaks Mausiga, nagu ka relvastus, kuid kaalu tuli kõrguse tõttu vähendada 130 tonnini. Mootor, vastupidi, oleks pidanud 1500 hobujõu juures tugevamaks muutuma ja paagi liikuvus oli rahuldav.
  Üldiselt pidi "E" seeria olema uue põlvkonna tankid. Madalamate siluettidega, suurte ratsionaalse kaldenurkadega, võimsate relvade ja mootoritega, tiheda paigutusega.
  Samas kui sakslastel olid juba head autod. "Panther" -2 asendas eelmise mudeli. Oli ka uus võimsama mootoriga "Tiger" -2, kitsas torn. Paremini kaitstud ja kaalult kergem.
  Nii et natsid ei istunud paigal.
  24. aprillil 1944 tabas Moskvat esimene Saksa reaktiivpommitaja Arado surmakingiga. Ta viskas pommi suurelt kõrguselt ja möödus kergesti Nõukogude hävitajatest.
  Hitler ütles, et nüüd pole NSV Liidul mingit võimalust ja Punaarmee lõpp on varsti käes.
  25. aprill algas uus rünnak Astrahanile. Lahingus osales ka esimene pinnase teisaldamismasin: maa-alune tank.
  Sellel võitlesid kaks sakslannat: Mercedes ja Dora. Warriors proovis maa-alust mudelit, mis maa sees liikus.
  Kuigi üsna kerge nii lühikese toruga 75-millimeetrise kahuri ja nelja kuulipildujaga.
  Tüdrukud tõmbavad autosid maas. Puurid pöörlevad, lõikavad läbi kivi. Liikumine on üsna aeglane seitse kilomeetrit tunnis, sõidukite jaoks pole see maa all halb.
  Mercedes surub oma paljad varbad Saksa sõjaväe esimesele juhtkangile. See on väga mugav kasutada ja hääldab:
  - Siin on meie saksa teadus nagu õnnestunud!
  Dora nõustus sellega:
  - Jah, me saame juba palju ära teha! Meie jõud on väga suur!
  Seda saab juhtida ka juhtkangiga. Tüdrukud katsetavad spetsiaalset radariga masinat.
  Siin on ees nõukogude aku ja selle alla saab sukelduda.
  Mercedes ütleb hambaid paljastades:
  - Ehitame uue tellimuse!
  Ja siis ilmub natside auto. Tugev plahvatusohtlik kildmürsk tabab Nõukogude relvi. Ja see tabab Punaarmee sõdureid.
  Dora ütleb naerdes:
  - Olgu suur revanšism tähistatud!
  Ja paljaste varvastega teeb täpseid lööke. Lööb vaenlast ja kriuksub:
  - Au uuele unistusele!
  Mercedes tulistab kuulipildujatest ja ulutab:
  - Suurte unistuste ajastu jaoks!
  Tüdrukud naeravad ja plaksutavad end. Need on agressiivsed ja väga väledad sõdalased.
  Dona märgib agressiivselt:
  - Maailmas on palju häid asju!
  Ja paljaste varvastega vajutab nuppe ja laseb uuesti, nõukogude püssimeeste pihta.
  Mercedes kinnitab naeratades:
  - Ja see saab olema veelgi ilusam!
  Ja laseb ka paljaste varvastega. Nii need võitlevad tüdrukud tulistavad.
  Noh, mis on veel üks sõjaseade ...
  Natside pealetung Astrahanile kasvab ...
  Kõik lähenemised katkestati... Ja Nõukogude väed olid sunnitud 1. mail 1944 alistuma, olles lõpetanud linna pika kangelasliku kaitsmise. Ka see kindlus langes.
  Natsid tähistasid Astrahani langemist ilutulestikuga. Kuid kaitse polnud asjatu. Ja Fritzil kulus vägede täiendamiseks ja reservide kogumiseks veidi aega ...
  Fuhrer kavatses sügava ümbersõiduga Moskvast edasi liikuda Saratovi suunas ja edasi mööda Volgat.
  Kuid samal ajal kui sakslased oma vägesid ümber koondasid, tõmbasid nad varusid. Ja lahingud olid õhus.
  Saksa lennundus püüdis oma paremust kindlustada. ME-262 lahingutestid näitasid selle masina töökindluse puudumist ja selle sagedasi õnnetusi, samuti probleeme manööverdusvõimega. Nii et kuigi polnud ideid Saksa üksuste täieliku asendamise kohta selle lennukiga. TA-152, vastupidi, osutus oma aja kohta suurepäraseks masinaks ja seda võeti üha enam kasutusele. ME-309 ja ME-109 jäid teenistusse.
  Raketimootoriga ME-163 osutus lahingus heaks võitlejaks, kuid liiga väike lennuaeg muutis selle kasutamise lahingutegevuses peaaegu võimatuks.
  Edukamaks osutus Arado reaktiivpommitaja , mida suure kiiruse tõttu oli õhutõrjerelvadega peaaegu võimatu alla tulistada ja Nõukogude hävitajad ei jõudnud sellele järele. Reaktiivsed skaudid olid päris tublid. Sakslased töötasid välja ka muid masinaid. Näiteks XE-162, kergem hävitaja kui ME-262, lihtne valmistada, odav ja manööverdatav, et olla valmistatud peamiselt puidust. Ja teised võitlejad. Ja ME-1010 ja TA-183 ... Ja ME-262 X täiustatud ja töökindlam modifikatsioon. Ja Gotha sabata hävitajad ja palju muud.
  Kuid seni olid sõukruviga juhitavad Saksa hävitajad palju tugevamad kui Nõukogude masinad. Mille kvaliteet langes ja olid üsna nõrgad nii mootorite kui relvade osas. Veelgi enam, Yak-9 lihtsustati veelgi ja nüüd pandi sellele ainult üks 20-mm lennukahur, loobudes kuulipildujast. See vähendas kulusid ja lihtsustas tootmist ning võimaldas vähendada kaalu.
  Samas on kuulipilduja Saksa lennukite vastu üsna nõrk. Seni ei saanud NSV Liit endale lubada natside ees täiustatud automudelite ning kiiruse ja relvade läbisõitu. Masinate suurem kaal tekitas probleeme ka manööverdusvõimega.
  Ja kütusepuudus vähendas tiivulise personali lennuväljaõpet.
  Alvina ja Albina, omandanud korraliku kiirusega ME-309 võimsaid relvi, ei tahtnud maanduda ME-262 peale, mis ise liiga sageli alla kukkus. Ja kiiruselt on nad juba tugevamad kui venelased.
  Nõukogude autot maha lõigates märkis Alvina:
  - Taevas on huvitav võidelda!
  Albina, paljaste jalgadega võitleja sihtmärgile suunates ja selle purustades nõustus:
  - Jah, me oleme sisuliselt maailma tugevaimad!
  Ja tüdrukud naersid nagu hullud.
  Mai osutus suhteliselt rahulikuks. Punaarmee üritas ikka veel Rževi astangut ära lõigata.
  Elizaveta tulistas IS-2-st vastaste pihta ... Nõukogude autol oli hea kaitse ainult kere otsmiku ülemises osas. Torni otsmik pole piisavalt kaitstud. Ja seda läbistavad isegi lähedalt T-4 relvad. Viimase tanki tootmine lõpetati aga lõpuks mais, nagu ka Panther ning tavaline Lion ja Maus. Nüüd on sarjas "Patera" -2 ja "Tiger" -2 maksimaalselt ühtsed ja sarnaste relvadega.
  Need masinad on otsmikul hästi kaitstud, külgedelt üsna nõrgad ja erinevad kaalu poolest rohkem. Nende sõiduomadused uute mootoritega on sõjaväele vastuvõetavad. Aga need tankid on ka ajutised... Panther-3 ja Tiger-3 E-seeriast valmistatakse ette asendama. Tihedama paigutusega, ühes plokis ja risti paikneva mootori ja käigukastiga, kerge, lihtsustatud ja samas läbitava ning kergesti remonditava veermikuga.
  Uued masinad peaksid olema paremini kaitstud, kuid ilma olulise kaalutõusuta.
  Relvade arvelt pole siin ühtsust. Nõukogude tankide soomus ei ole liiga paks ja halva kvaliteediga. Ja pole mõtet panna suure kaliibriga relvi. Sõjaväe 88 mm kahur on korras. Ta võtab nelja kilomeetri pealt kolmkümmend neli ja veidi lähemalt IS -2. Seega arendus käib...
  NSV Liidus tuleb midagi vastata. Aga mis siin, pole veel selge... Plaanis on luua SU-100. See iseliikuv relv on lihtsalt tõhus ja läbitungiva toimega. Temaga on seotud mõned lootused võitluseks Kolmanda Reichi kasvavate rasketankide vastu. Kuid see tuleb ikkagi ära teha, nagu sellise koletise kestad, ja tuleks luua relva masstootmine, mida sõjatingimustes pole liiga palju, see on tõeline.
  Kuid Elizabethi tankimeeskond võitleb T-34-85 peal. Ja paljajalu ja bikiinides tüdrukud võitlevad vapralt.
  Elizabeth tulistab paljaste varvastega natse ja torkab Pantri külge, öeldes:
  - Suure kommunismi eest!
  Ja nende kolmkümmend neli hüppavad püsti ja pööravad kiiresti ümber, tulistades.
  Ka Ekaterina tulistab vaenlast väga täpselt. Vananenud tank T-4 murrab selle küljele ja kriiskab:
  - Au NSV Liidu rüütlitele!
  Ja pilgutab uuesti oma sõpradele. Selgus selline sõjakas tüdruk.
  Elena tulistab ka vaenlast. See torkab selle väga täpselt läbi, lõhkudes antud juhul Tiger-2 uisuväljaku ja müristab täiest kõrist:
  - Püha Venemaa eest!
  Efrasia tulistab täpselt vaenlase pihta. Teeb täpse lasu vaenlase poolele, murrab metallist läbi ja kilkab:
  - Püha kommunismi eest!
  Ja tüdrukud kasutavad oma tanki enesekindlalt ja kalduvad mürskudest kõrvale. Tüdrukuid pole nii lihtne võita.
  Siin ilmus nende vastu uusim ja hirmuäratav "Lõvi" -2. Proovige sellisest tankist läbi murda ja ta püüab tabada kolmekümne nelja.
  Ja tulistab eemalt.
  Elizabeth vastas säutsuga:
  - Sa ei võta seda!
  Ja saadab mürsu tanki "Lev" -2 kaugelt. See tabab teda otsaesist.
  Hitlerlane napsab.
  Seejärel tulistab Katariina uuesti, kasutades paljaid varbaid vaenlase pihta, ja seekord tabas kaare kirjeldanud mürsk fašisti just pikka kahuritoru.
  Catherine kostis:
  - Terav silm, viltused käed, see ei puuduta meid!
  Relva kaotanud sakslane hakkas kiiresti ümber pöörama ja lahkuma. "Lion" -2 on esimene Saksa tank, milles käigukast ja mootor asuvad ees ühes plokis ning käigukast on mootoril endal.
  See võimaldas tal vähendada pikkust ja kaalu, suurendades oluliselt kiirust. Ja nii "Lev"-2 lahkus ja tal oli võimalus distants murda ...
  Elena, kasutades oma paljaid varbaid, suunas relva, võttis selle ja tulistas vaenlase pihta. Kest tabas Lõvi kere ahtrit, kuid paiskus maha ....
  Elena urises:
  - Kurat, vahemaa on suur. Me ei saa teda kätte!
  Catherine urises hambaid paljastades:
  - "Lõvi", tüdrukud, see on "Lõvi", kuidas me ei ole solvunud! Varsti tunnen teid sõbrad, häbi on väga!
  Ja nende tank tabas T-3, see tank pöördus lihtsalt külili ja seda saab tabada kaugelt.
  Ja neiu tulistas paljaste varvastega ja kostis:
  - Au kommunismi ajastule maa peal!
  Euphrasia märkis nördinult, tulistades vaenlase pihta ja kasutades oma paljaid kontsi:
  - Meie kodumaa on tugev, see kaitseb maailma!
  Elizabeth siristas hambaid paljastades ja laulis, komponeerides samal ajal terve luuletuse:
  Saatan ei saa meist võitu
  Minu kodumaa on maailma ilusaim,
  Au kaunile riigile....
  Täiskasvanud ja lapsed tunnevad sellest rõõmu!
  
  Las maikellukesed õitsevad selles,
  Ja korraliku hümni mängivad keerubid...
  Fuhrer tuleb kaput
  Venelased on lahingutes võitmatud!
  
  Komsomoli liikmed jooksevad paljajalu,
  Nad trampivad paljaste kontsadega lund...
  Hitler, sa näed lihtsalt lahe välja
  Ma viin sind tanki!
  
  Kas suudame natsid võita
  Nagu alati, oleme paljajalu tüdrukud ...
  Kõige hirmuäratavam rüütel on meie karu,
  Ta tapab kõik kuulipildujaga!
  
  Ei, meie, tüdrukud, oleme juba väga lahedad,
  Rebime sõna otseses mõttes kõik vaenlased laiali...
  Meie küünised, hambad, rusikad...
  Ehitame koha imelisse paradiisi!
  
  Usun, et tuleb lahe kommunism,
  Riik õitseb selles, uskuge nõuandeid...
  Ja kurb natsism kaob,
  Usun, et teie tegudele austatakse!
  
  Ma usun, et maa õitseb metsikult,
  Võidust oleme tagasi võidu juurde...
  Lüüa jaapanlane Nikolai,
  Samurai vastab alatuse eest!
  
  Me ei lase end kallutada,
  Purusta meie vaenlased ühe hoobiga...
  Las jahimees muutub ulukiks
  Purustasime Wehrmachti mõjuval põhjusel!
  
  
  Uskuge, et me ei anna alla käsitsi,
  Venelased on alati suutnud võidelda ...
  Teritasime oma täägid terasest,
  Fuhrerist saab päti kuju!
  
  Selline on minu kodumaa
  Selles mängib vene akordion ...
  Kõik rahvad on sõbralik perekond,
  Aabel võidab, mitte Kain!
  
  Varsti on see NSV Liidu hiilguses,
  Kuigi meie vaenlane on julm, reetlik ...
  Näitame vapruse eeskuju,
  Vene vaim saab au lahingutes!
  . PEATÜKK #8
  1944. aasta mai möödus kiiresti... Albina ja Alvina kogusid lennukite eest arveid.
  Need on tüdrukud, kes otsekui keerubite tiibadel tormavad.
  Albina tulistab paljaste varvastega alla Vene lennuki ja kilkab:
  - Kolmanda Reichi jaoks!
  Alvina on samuti paljajalu ja kukutab bikiinides alla nõukogude lennuki, lõhestab selle tükkideks ja kiljatab:
  - Aaria kommunismi eest!
  Pärast seda hakkasid tüdrukud 37-mm kahuri abil Nõukogude tanke tulistama.
  Nad löövad kolmkümmend neli välja ja kiljuvad:
  - Me oleme nii lahedad!
  Albina vajutab palja ümara kannaga pedaalile ja piiksub:
  - Olgu kommunism ülistatud!
  Ja sõidab läbi nõukogude auto.
  Alvina tulistab ka täpselt vaenlase pihta, lööb ta välja ja kiljatab hambaid paljastades:
  - Meie tõde on rusikas!
  Sellised vaimukad tüdrukud... Ja hävitavad Nõukogude rügemente... Näiteks said nad IS-2. Nii ründasid nad teda õhust ja kuidas nad selle lennukirelvast naelutasid . Nad murdsid metallist läbi ja panid paagi põlema. Ja detoneerige lahingukomplekte.
  Albina siristas täiel rinnal:
  - Tüdrukule meeldib tappa! Siin on tüdruk!
  Alvina susises pärlmutterhambaid paljastades:
  - Au meie kodumaale! Kommunismi eest!
  Tüdrukud on juba asunud totalitaarsele vastaste hävitamisele.
  Ja Punaarmee purustati enesekindlalt.
  Ja Gerda võitles oma "Panther" -2 meeskonnas ja tegeles täieliku hävitamisega.
  Tüdruk näitas paljaste varvastega kahurit. Ta lõi maha kolmkümmend neli ja möirgas:
  - Kommunismi suuruse eest aaria viisil!
  Charlotte tulistas ka oma paljaste varvastega Nõukogude tanki, purustas soomuki ja karjus:
  - Suure edu eest maailmas!
  Persis ilma suurema tseremooniata ja Christina. Jah, ta tegi seda nii tabavalt, koputas palja kannaga läbi Nõukogude kolmekümne nelja ja karjus:
  - Suurte piiride eest!
  Magda lasi ka kordamööda mürsku ja kostis:
  - Uue aaria korra eest!
  Siis võtsid tüdrukud selle ja laulsid üheskoos:
  - Me kõik oleme skinheadide vabaduse fännid, võitleme uue korra eest! Varsti muutuvad rahvad aarialasteks, me võitleme tule ja mõõgaga!
  Pean ütlema, et sõdalased osutusid väga võitluslikeks. Ja kui nad tulistavad vaenlase maha, siis lõpuni.
  Nõukogude Liit on kõrgemate jõudude rünnaku all. Jaapan tungib idast sisse.
  Kaks Jaapani pilooti, Toshiba ja Toyota, ründavad Nõukogude positsioone õhust.
  Mõlemad jaapanlannad on väga ilusad ja paljajalu ning bikiinides.
  Toshiba läheneb õhule, murrab läbi Nõukogude tanki katuse ja möirgab:
  - Ma olen koletis Jaapani põrgust!
  Toyota paljaste jalgade varbaid pedaalile vajutades ja vaenlast maha raiudes kiljatab:
  - Jaapani ideede ülevuse eest!
  Need tüdrukud on nii ilusad. Ja nad hävitavad vaenlasi väga aktiivselt.
  Kuid NSVL on tõesti samuraidele kaotamas. Ja on selge, miks. Kus saab sellisele fanatismile ja tehnoloogiale vastu panna?
  Jaapani tüdrukud siin kergel, kuid väledad tankid murravad läbi ja Punaarmee on spetsiaalselt pekstud.
  Tankiüksused pole naljaasi.
  Toshiba viskas õhust Nõukogude positsioonidele pomme ja paar püssi lendas õhku ja siristas:
  - Suure kommunismi eest!
  Pärast seda naerab...
  Toyota lennu ajal märkis:
  - Vene jumalad on kummalised. Nad kummardavad ristil risti löödud meest ja peavad teda Jumalaks. Isegi kuidagi naljakaks läheb!
  Toshiba naeratas vastuseks ja märkis:
  - Ja me ise saame varsti jumalateks ja jätkame oma jumalikkuse arengut!
  Ja tüdrukud on väga valmis naerma.
  Toyota naeris:
  - Meie tugevus on ühtsuses!
  Toshiba kinnitas seda agressiivselt:
  - Meie jõud, meie rusikas!
  Ja jälle, nad toovad taevast alla lennukimürske voo vaenlasele, murdes läbi kolmekümne nelja.
  Need on kaklevad tüdrukud ja nad räägivad, mida muud. Jaapan õgib ja põletab kõik.
  Ja kui pioneeri piinatakse, osutub see äärmiselt agressiivseks.
  Eriti kui poisi kontsad on praetud. See on kõige rohkem, et kumbki pole superaktsioon ...
  Ja tüdrukud karjuvad täiest kõrist...
  Ja ka nõukogude tüdrukud võitlevad julgelt ja tulistavad vastaseid maha. Ja nad tegutsevad enne tähtaega ja rammivad.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova on taevas väga aktiivsed kaunitarid.
  Ja nad tulistavad natsid alla, kuigi need lennukid on tugevamad.
  Anastasia vajutab paljaste varvastega päästikule ja laulab:
  - Pole paha olla tugev, see on kindel!
  Akulina vajutab palja kannaga päästikule ja kinnitab:
  - Me peksame fašiste väga kõvasti!
  Ja mõlemad tüdrukud laulsid:
  - Löö kõvasti, kõvasti, väga kõvasti! Löö kõvasti, kõvasti, väga kõvasti!
  Pärast seda hakkasid sõdalased lugema tiivulisi aforisme, mis kappasid nagu hobused, õigemini noored täkud;
  kiusavad sageli, et valijatele kaelarihma panna!
  Kukepoliitik muserdab valijaid nagu kanad!
  Poliitik unistab valgel hobusel ratsutamisest, et valijale ike peale panna!
  Rebane on väike kihvadega ja kui ta tahab neid alla neelata, siis ta üldiselt peidab need ära!
  Poliitik, kes räägib palju inimlikkusest, on tüüpiline kannibal!
  Ja karu saab mesimagusate kõnedega uinutada!
  Alkohooliku jaoks on mõru viin magusam kui mesi!
  Rätsep valetab ja ei punasta, poliitik "punastab" ja valetab!
  Naine, olles kingad jalast visanud, paneb mehe jalga, trampi tasemele!
  Kui tahad Jumalale lähemale jõuda, lühenda oma ahnust!
  Isegi Kõigevägevama näilises ükskõiksuses peitub armastus - lapsed tahavad ju ennekõike oma vanemate hoole alt välja murda!
  Jumal viivitab kurjuse karistamisega, et anda patusele võimalus!
  Mehe ja naise anne ja töökus sünnitavad edu vaid paarikaupa!
  Isegi mesi on mõru - kui selle sisse uputad!
  Pettus on nagu vein ja haige ja magus ja raske peatada!
  Armastus on nagu killustunud mürsk - see murrab südame, raputab aju, ajab taskuid välja, läheb külili!
  Inimene on mõnes mõttes võrdne Jumalaga - Kõikvõimas lõi universumi ja inimene sünnitas rumaluse: mõlemad on lõpmatud!
  Edu, kes toetub verele - ootab torkepõrsa saatust. Nad söövad oma võitluskaaslased ära - viha tagajärg on kurb!
  Mõnikord on parim viis mainet hoida silmus kaelas! Igatahes, ära lase kukkuda!
  Sa ei saa pikka aega karu all lamada - see muserdab sind!
  Mõnikord on naine teki asemel nagu mammut!
  Kirjanik, kes püüab rahatähti lõigata - ta ei külva head, igavest!
  Seadusteta riik on nagu keha ilma luustikuta! Ainult selleks, et mitte luustuda - valimisi on vaja!
  Kui soovite luua meistriteost - unustage tasu!
  Kõige osavam petmine on see, kui sa ei valeta, aga keegi ei usu sind!
  Muidugi tõotab lüüasaamine suuri probleeme, kuid see on ainult tulevase võidu peegeldus!
  Lahingus toob see võidu - vapruse ja hea intelligentsuse.
  Et võita, pead esmalt vaatama, kuhu!
  Skaut on võidu sepp!
  Iga loll võib sandiks jääda - iga tark ei saa ravida!
  Palju ebaviisakaid timukaid - vähe arste!
  Kellele on arstid ja kellele timukad!
  Ilma valuta pole vaprust - ilma vapruseta pole võitu!
  Kommunismiideed on idiootsuse piir: kui kuumad pead ja külmad südamed võtavad ette neid ellu viia!
  Kommunism on kerge, kuid see põletab neid, kes on liiga õlised!
  Kui kannatust napib, aitab laulmine!
  Inimesed on nagu raud - enne jahtumist andke talle soovitud kuju!
  Kui tahad populaarseks saada, kasuta sagedamini jõudu!
  Hinne on nagu põrgulik rohi - pisarate ja verega kastes kasvab!
  Inimesed on nagu umbrohi - mida rohkem neid tallata, seda kõrgemaks nad kasvavad!
  Ühtsus on võidu võti!
  Distsipliin on võidu tööriist! Mõistus mängib sellel!
  Ühtsus, julgus, isetus on võidu, vabaduse, õnne võtmed! Ilma distsipliinita pole armeed ja ilma sõjaväeta ei saa te vabadust!
  Töö on meid tugevamaks teinud, mõistusega korrutatud annab vabaduse ja koos hea õnnega toob õnne!
  Komandör on nagu püramiidi tipp - neid peab olema ainult üks, muidu kukub isegi selline soliidne konstruktsioon kokku!
  Perekonna aadlil on julgusega sama suhe kui juuste pikkusel intelligentsusega!
  Ükski meie esivanemate vaprus ei aita argpüksi!
  Kõige tugevamast terasest valmistatud tera roostetab lobiseja ja argpüksi käes!
  Kõige kohutavam relv on piibel kaabaka käes!
  Mehe peamine rikkus: potents, mis on ka hävingu peamine põhjus!
  Parim elukutse on prostitutsioon, sa ühendad äri naudinguga ja iga kord, kui uus partner - ei mingit rutiini!
  Kangelase sugupuu - võite kiidelda sajand, kuid sattus lahinguväljale - tormab arglikult taha!
  Pudel viina on nagu granaat - see lööb su maha, lööb su ajud ära, purustab su sisemuse!
  Kui süda on halastusega täidetud, on rahakott millegipärast tühi!
  Tõeliselt vaba inimene allub kolmele asjale - mõistusele, armastusele, Jumalale!
  Armastus on nagu roos - ta ei õitse kaua, aga teeb valusalt haiget!
  Ori oma hinges allub - kirgedele, ihale, Jumala sulastele!
  Õnn on ebakindel nagu liiv - ainult usinus seob selle tsemendiga!
  Kruus veini on nagu ookean - kui sa end ära viid, kaotad maa oma jalge alt!
  Naised armastavad mehelikku jõudu, kuid mitte siis, kui nad seda ise kogevad!
  Armastus on nagu paat, kui sa liiga kiiresti sõudad, läheb see ümber ja upub!
  Õigel ajal tutvustab ta artiklit - täiskasvanute võrgutamine noorte poolt!
  Armastusele ei saa käeraudu panna!
  See, mis on loomulik, ei ole kuritegelik!
  Armastus on õrn tunne, kuid kõige jämedamad köidikud ei pea vastu!
  Kui kõik seadused toimiksid, muutuks riik vanglaks, kuhu värvatakse valvureid välismaalt!
  Karistuse vältimatuse põhimõte ei tööta, sest sa ei saa ennast kinni võtta!
  Arstid ei tohi takistusrada läbida. Pärast seda värisevad käed ja keel kõigub ja klaasist viinast, erinevalt pohmellist, ei aita!
  Pole midagi väsitavamat - pikk jõudeolek!
  Teaduslik avastus: eostatud järk-järgult - kehastatud agressiivselt!
  Mitte mõtisklemise, vaid tülide ja hulluse koht!
  Kõik inimkonna hädad tulenevad isekusest, õitseng on võimalik ainult ühisel jõul!
  Inimene ilma meeskonnata on nagu süsi, ilma tuleta - annab vähe valgust ja kustub kiiresti!
  Kodumaa soojendab - parem kui tuli!
  Ja loomal on karjas parem!
  Loogika ei tohiks teenida instinkte - iha mõistust!
  Tuleb sõda - tuleb vägitegu!
  Lihased ilma ajudeta, see on peotäis liha - mille peal pann nutab!
  Kahest kahevõitlejast on üks loll, teine kaabakas!
  Mida kõrgemale inimene lendab, seda rohkem pole ta oma positsiooniga rahul!
  Üksi jäetud koer igatseb peremehe pulka!
  Ainult tal on tiivad - kelle mõistus pole roomama harjunud!
  Halb on, kui oled üksi nagu snoob!
  Sa oled üksi ja vaenlased on leegion!
  Isegi elevandi võib putukas ära süüa!
  Kui vead ei ole üks miljon!
  Riigijuht peaks olema inimestele vend, mitte vend!
  . Lihtsam on leida ookeanist kuiva kivi kui leiutist, mida pole sõjalistel eesmärkidel kasutatud!
  Naise võit meelitab oma säraga, kuid tõrjub oma hinnaga!
  Tuli on sõja jumal ja nõuab nagu teisedki jumalad tähelepanu ja ohvreid!
  Üks mõõk on nagu vihmapiisk, see langeb ja hajub ja kui neid on palju, sünnib võit!
  Lihtsalt ära laula - rahu pärast!
  Mu hing on kurb - kõht on tühi!
  Kõigepealt kauss, siis mõtted!
  Võit on au väärt!
  Au on suhteline mõiste ja seda tuleks rakendada eelkõige oma sõdurite puhul!
  Kes joob enne võitlust - pohmell allilmas!
  Torud on vaiksed, sest labad laulavad - teras on tugevam ja valjem kui vask!
  Armee ilma komandörideta on nagu lambakari ilma karjaseta, kui üks hunt ei söö, siis hirmutab!
  Lend on rohkem rumalus kui argus! Lõppude lõpuks sureb enamik sõdureid mitte lahingus, vaid jälitamise ajal!
  Sõda on nagu doominomäng, ainult murtud luid ei saa enam kokku koguda - maa hoiab!
  Tagakiusamine muudab sõdalase timukaks, argpüksist vapra, tagasihoidlikust jultunuks!
  Ulme on absurdide ja absurdide võistlus! Samas pole enam teaduslikku ja loogilist žanri!
  Sõjas on nagu ooperis - igaüks laulab oma, ainult suflöör saab olla spioon!
  Kaasaegsed naised andestavad mehele kõik - peale vaesuse!
  Kas teate, mille poolest spioonid luureohvitseridest erinevad?
  Ma tean! Meil on ainult luureohvitserid - välismaalased on kõik spioonid!
  Mis on parem tühja peaga või tühja rahakotiga? Muidugi tühja peaga - see pole nii märgatav!
  Mõistus on parim rikkuse koguja!
  Intelligentsus ja õnn: armunud paar - nad sünnitavad edu, rikkust, positsiooni, kuid lähevad kiiresti lahku!
  Uhketel meestel on lihtsam nõuandeid kuulda võtta, kui selle annab naine - välja arvatud juhul, kui see on tema naine!
  Tark naine on väärt varandust! Ja ettevõtlik naine võib ta kohtusse kaevata!
  Kes hindab inimeses isikupära ja kes raha!
  Inimkonda võivad hävitada kaks asja - arvutid ja arvutiteadlased. Esimene atrofeerib mõistuse, teine ei saa seda ära kasutada!
  Seltsimees sõjas ja granaat!
  Üldiselt on nalju rääkiv granaatõun nagu Faberge'i muna, mida kasutatakse pähklite purustamiseks!
  Talent on nagu hing: seda on võimatu ära võtta, kuid seda saab hävitada!
  Kättemaks ei ole au väärt - sündsuse kättemaks!
  Kadedus on kuritegevuse idu, omakasu joob, jõudeolemine toidab!
  Laiskus on kõigist kuritegudest halvim!
  Parem väärikalt surra mõõgaga - kui elada härga, keda vitsa aetakse boksi!
  Sõjas võidab julgus kavalusest, aga kavalus ei saa kunagi julgusest jagu!
  Sõda teeb elu kohutavaks ning surma vääriliseks ja ilusaks!
  Tagasihoidlikkus on komandöri jaoks haruldane omadus, kuid see muudab selle veelgi väärtuslikumaks!
  - Šaakal on kooskõlas sõnaga fekaal!
  Lõvil on šaakali ees vaid üks eelis - võime väärikalt surra!
  Tehnika on vapruse timukas!
  - Aga see pole tõsi! Tegelikult, mida kõrgem on tehnoloogia tase, seda rohkem intelligentsust ja leidlikkust lahinguväljal nõutakse!
  Seal, kus algavad Isamaa huvid, lõpeb isiklik heaolu!
  Vabadus tuleb ühendada distsipliiniga. Anarhia on vabaduse vastand!
  Tugev mälu on parim mentor! Üldiselt võib vabaduse võita mõõgaga, kuid ainult mõistuse abil saab seda hoida!
  - Kui tugev sõdalane päästab teise, pole selleks erilist au vaja!
  Lõppude lõpuks, kui vaprus põleb su südames, tõstad sa oma kilbi orjade kaitseks!
  Mõtja alatus ei ole ausale vabandus, sest mustuse olemasolu ei õigusta räpast!
  Armastus pole kunagi odav - eriti kui maksad mitte rahakotiga, vaid hingega!
  Ainus asi, mis võib lekkinud verd õigustada, on see, kui pisarad lakkavad selle tagajärjel voolamast!
  Need, kes teenivad raha pärast, ei saa kunagi lahingus võrrelda nendega, keda juhib vapper süda ja vabadusiha!
  Lapse pisar on ohtlik, sest see muutub märavaks ojaks, mis uhub minema tsivilisatsioone!
  Ülema amet ei ole lisajootmine, vaid lisavastutus ja raske koorem!
  Pole teada, mis on tähtsam - kas toita kõik näljased või pühkida ühe lapse pisaraid!
  Kuld on pehmem kui teras, kuid lööb pigem südamesse!
  Mitte relv ei tee sõduri tugevaks, vaid sõduri relv!
  Tüdrukud näivad olevat vaimukad meistrite aforismidega. Ja kui nad hakkavad vaenlast hävitama, ei saa teda nende käest päästa.
  1944. aasta mai lõpus algas natside pealetung Saratovi suunal.
  Sturmlev ", eelmise "Lõvi" šassiil asuv sõiduk veelgi võimsama, 450-millimeetrise kaliibriga pommiheitjaga, mis sõna otseses mõttes purustab ja hävitab kõike, rebib ja lööb kolossaalse jõuga kraatreid. .
  Ja selline rakett võtab kohe terve ploki ja lööb selle maha.
  " Sturmlev ", mida juhib Saksa tüdrukute meeskond, tulistab Nõukogude Liidu positsioone.
  Jane pilgutab oma sõpradele silma ja ütleb paljaid jalgu trampides:
  - Pühime vaenlased põhjalikult minema ja muudame need tüüpilisteks kirstudeks!
  Gringeta pilgutab vastuseks silma, vajutab palja jalaga kangile ja kiljatab:
  - Me mängime ja alistame vaenlased!
  Malania märkis:
  - Shturmlevi masina vastu on kõik Nõukogude kindlustused jõuetud!
  Monica, kes lõi paljast kannast, kinnitas:
  - Oleme tõesti sündinud võitma!
  Jane tõi välja:
  - Sõjal ei ole naise nägu, vaid füsiognoomia, mis meelitab põnevuseotsijaid!
  Kuulipildujast Nõukogude üksuste pihta tulistanud Gringeta väljastas:
  - Naine on tuvi, kes hammustab rähni meest nagu tuulelohe!
  Vene sõdureid tulistades märkis Monica:
  - Naisel on nädalas alati seitse reedet ja ilma abielukohustuse pühapäevase kingituseta on tal alati vaba päev!
  Malanya vastas itsitades:
  - Jumal ei ole kõiges kõikvõimas, ta on jõuetu naise vastu vaidlema!
  Jane nõustus sellega, tulistades paljaste varvastega:
  - Kuigi Jumal on kõikvõimas, ei suuda ta naise suud kinni panna ja poliitikat lõpetada!
  Gringeta märkis loogiliselt, tulistades palja kannaga, vajutades:
  -Poliitikul puudub südametunnistus, naisel on mõõdutunne ja naispoliitikul on kõik tunded mõõtmatult!
  Monica, tulistades Nõukogude vägesid ja löönud neid surnuks, märkis:
  - Naine on lill, kipitav nagu roos, kuid tema magus aroom meelitab ligi kitsi ja drone!
  Malanya, pekstes Nõukogude sõdureid ja hävitades punkrid, kriuksus:
  - Valija langeb lapsepõlve, hääletades vihkavate vanade lohkudega tammede poolt!
  Tüdrukud näitasid oma tarkust ja sõitsid edasi.
  Ja ülalt sukeldusid ka ründelennukid. Ja nõnda pekssid Nõukogude väed probleemideta.
  Sakslased on nii lahedaks muutunud. Ja nende töövõime paranes.
  läksid edasi "Chess Horse" süsteemid, raadio teel juhitavad teletankid .
  Ja see oli probleem Nõukogude sõduritele. Ja natsid peksid Punaarmeed.
  Kuid ka nõukogude tüdrukud võitlesid väga julgelt.
  Võitlus läks Kamõšini jaoks lahti. Siin on Alenka jälle lahingus.
  Ja tema pekstud, kuid mitte alla antud pataljon.
  Alenka ütles naeratades:
  - Igas sõjas on sõduri elu väärtuslik!
  Ja kuidas ta paljaste varvastega granaati viskab.
  Need on sõdalased - kõrgeim klass ...
  Natside pihta tulistanud Anyuta märkis:
  - Vene sõduri võib panna kokku kukkuma nagu niidetud palgi, aga mitte põlvili suruda, ja värisema panna nagu haaba!
  Alla tulistades ja palja kannaga lõhkepakki andes kilkas:
  - Kui sa ei taha järgida sõjaväelist distsipliini, painutad selja nagu vang!
  Maria, tulistades oma vastaseid ja tulistades paljaste varvastega tapvat bumerangi, ütles:
  - Meie maailmas on palju mustust, ainult haruldased printsid!
  Matryona, tulistades vastaste pihta ja lõigates need maha ning visates seejärel palja jalaga granaati, märkis:
  - Poliitiku keel on pikk, aga peksu teostamiseks on tal käed lühikesed!
  Marusya, tulistades vaenlast ja niitmas Saksa ja välismaiste sõdurite ridu, vyaknula:
  - Poliitik on kiire lubama, aeglane täitma, palub almust ja andestust pettuse eest!
  Tüdrukud on tublid ja võitlevad. Kuid jõud on väga ebavõrdne. Palju hävingut.
  Saksa tank "Maus", kuigi mitte päris seeriaviisiline, satub rindel siiski vastu. Ja tema kahurid mürisevad ja tulistavad. Ja tõsta kaevikute hävingut uskumatuks.
  Tüdrukud aga tulistavad kahuritest Hiire vastu. Kuigi kestad põrkuvad nagu herned. Aga sakslased muudkui trügivad ja trügivad.
  Ja nad tulistavad väga täpselt.
  Komsomolitüdrukud jooksevad ringi, paljaid kontsi välgutades ja kriuksuvad:
  - Pühaku kodumaa auks!
  Viola, tulistades Saksa jalaväe pihta, kilkas:
  - Kui naisel ei jätku kingadest, paneb ta mehe paljastele jalgadele!
  Ja tüdruk naerab ja näitab keelt.
  Tuleb öelda, et sõdalased on naljakad. Ja kui nad peksid neid, peksid nad neid surmavalt.
  Viola ja Margarita, peaaegu alasti ainult aluspükstes, kaklevad, toovad mürske ja tulistavad täpselt. Ja neid ei saa lihtsalt peatada.
  Margarita ütleb piiksudes:
  - Au kommunismi ajastule!
  Viola kinnitab agressiivselt:
  - Suur au muutuste ajastule!
  Tuleb märkida, et sõdalased osutusid äärmiselt agressiivseteks tüdrukuteks.
  Ka Veronica toob karpe, väreleb paljaste ümarate kontsadega ja kilkab:
  - Au kommunismile!
  See on nende võitlusülevaade. Ja kui ägedalt ja raevukalt nad kaklevad.
  Ja paljad, pargitud põlved virvendavad.
  Tamara kakleb ka. Ta pääses Kaukaasiast välja natside poolt vangistatud ja taas auastmetes. Võitleb lihasööja veretundega. Võitleb kolossaalse agressiooniga.
  Tamara viskab paljaste varvastega granaati, rebib natsid lahti ja kriuksub:
  - Kommunism on meiega!
  Ja annab masinast hästi sihitud spurdi ...
  Tüdrukuid võib näha tegemas kolossaalseid imesid. Ja neil on tuli, mis ähvardab universumi põletada.
  Veronica, tulistab, laulab:
  See saab olema huvitav, kahtlemata
  Kõik maailmas pakub ajakava!
  Ja pilgutab oma safiirsilmadega.
  Tamara, tulistab, möirgab:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heroes of Russian kogub häiret!
  Ja andis kuulipildujast pöörde. Ta lõikas Fritzi ära ja kilkas:
  - Naine on eelkõige rebane, kes tahab lõvi lasseerida, kuid tavaliselt kukuvad tema lassosse eeslid!
  Victoria tulistades ja paljaste varvastega järjekordset surmakingitust visates andis välja:
  - Naine on kana, kes armastab kuldmune, tuues nende kandjale ainult kahju!
  Ja tüdrukud puhkesid naerma. Nad võitlevad nii imetlusväärselt kolossaalse survega.
  Tamara märkis välisdivisjone tulistades:
  - Naine on kana, ainult tema võib tuua kuldmune sellele mehele, kes on tõeline rebane!
  Tulistades ja hambaid paljastades lisas Veronica:
  - Tõeline rebane ja kukk panevad sind munema kuldmune!
  Margarita, tulistades ja visates granaate paljajalu, märkis:
  - Rebase küünised pole lõvi omad, kuid ta rebib metsaliste kuningalt kolm nahka!
  Viola, agressiivselt hambaid paljastades, märkis:
  - Kes pole mõistusega rebane, see pole ka lõvi!
  Sõdalasi nähakse võitleja suurte ambitsioonidega. Ja kui nad hakkavad.
  Olümpial tulistati ja võeti võimsate jalgadega terve kast lõhkeainet ja kuidas seda lasta. Natside mass on lõhki rebitud ja kaunis tüdruk möirgab:
  - Valitsege NSV Liitu ja laulge Luciferile laulu! Me võidame kõik!
  Olympias aga ei unustanud ja pärast tulistamist rääkis:
  - Rebanenaine suudab iga meest veenda, et ta on lõvi, kasvatades teda nagu lihtsat eeslit!
  Tulistav Margarita nõustus sellega:
  - Emane lõvi, kellel on ainult rebase mõistus ja hundi haare!
  Serafim märkis vastaseid niites:
  - Lõvi ei ole see, kes möirgab, vaid see, kes rebib palju rohelust!
  Viola, kes tegi vaenlase pihta hästi sihitud tuld ja niitis teda, märkas:
  - Kui poliitik pole rebane, siis rebitakse tal kolm nahka maha ja pannakse krae peale!
  Hambaid paljastades ja silma pilgutades ning seejärel palja jalaga surmava jõuga surmakingitust visates lausus:
  - Poliitikul on kahel toolil istumiseks lai tagumik, aga hinge laius on ainult sõnades!
  Paljaste lihaseliste jalgadega tünnile teed andes ja Lõvi tanki plahvatades pomises Olympias:
  - Tanki tungib läbi uraanisüdamikuga kest, poliitik astub tippu ilma südameta, aga kuldse rahakotiga!
  . PEATÜKK nr 9.
  Kamõšin jäeti maha. Ja 1944. aasta juuni alguses puhkesid lahingud Saratovi pärast.
  Siin on lahingud nii aktiivsed. Ja ka tüdrukud, nagu alati, lahingutes. Ja nii armsad sõdalased.
  Alenka võitleb ja niidab vastaseid kuulipildujahoogude ja tervete ridadega.
  Tüdruk viskab paljaste varvastega granaati ja kiljatab:
  - Las mu võit tuleb!
  Ja jälle tulistab vaenlast.
  Anyuta tulistab ka vaenlast. Ta teeb seda täpselt ja täpselt. Tema masinad on nii meeldejäävad. Ja paljad varbad loobivad kolossaalse jõu plahvatuslikke pakette. Natsid rebitakse laiali ja tüdruk sipleb täiega.
  - Kommunismi eest!
  Alla, tulistades vaenlast kolossaalse täpsusega ja niites vaenlasi maha, kriuksub:
  - Piiramatu Isamaa eest!
  Ja paljaste varvastega viskab neiu jälle granaadi. Tuleb öelda, et lahingu võitlus.
  Ja punapea ise ja samades lühikestes pükstes. Ja ta tulistab nii täpselt ja täpselt ning Fritz heidab pikali.
  Maria laseb ka väga täpselt. Ja ta on nii ilus tüdruk ja viskab paljaste varvastega lõhkepaki, rebides vastased laiali.
  Siis ta möirgab:
  - Valitse NSVL impeerium!
  Marusya tulistab ka täpselt, tabab vaenlasi ja möirgab:
  - Taigast Briti mereni on meie armee kõige tugevam!
  Ja ta tulistab ka paljaste jalgadega.
  Järgmisena tulistab Matryona vaenlase pihta surmava mürsu. Ja see tabab teda sajaprotsendilise täpsusega. Loomulikult paljas konts.
  Need on nõukogude tüdrukud, kes töötavad, kuid saksa tüdrukud ei jää palju maha.
  Christina, Magda, Margaret ja Schella võitlevad Pantris. Masin, ehkki mitte ideaalne, kuid kiirtulega kaugpüstoliga, mõõdukalt väle ja hea esisoomusega.
  Saksa tüdrukud on hoolimata suvekuumusest või õigemini tänu sellele paljajalu ja bikiinides .. Ja nad peavad manööverdatavat lahingut.
  Siin teeb Christina lasu... Mürsk tabab T-34-76 torni ja läbistab selle. Nõukogude tanki peatused löödi välja.
  Tüdrukud karjuvad täiest kõrist:
  - Meie võttis!
  Siis tulistab Magda. Kuldsete juustega kaunitar põrutas ka.
  Jah, nii et torn rebiti maha kell kolmkümmend neli.
  Tiigritüdrukud lasevad kordamööda. Ja väga tabavalt. Siin tabasid nad teist Nõukogude tanki.
  Järgmisena tuli Margaret. Ja tabas iseliikuvaid relvi SU-76. Osavalt perses. Ja ta laulis:
  - Meie põrgulik Saksamaa on tugev, see kaitseb maailma!
  Ja kuidas keel näitab!
  Siis tulistas ta Shelli kahurist. See tabas Nõukogude tanki KV-1S. Tüdruk tegi ka head tööd.
  Jah, neli bikiinides sõdalast võitlevad ega karda külma. Pärast seda, kui naised hakkasid kaklema, läks Kolmanda Reichi jaoks palju paremini.
  Siin on piloodid Albina ja Alvina taevas. Mõlemad kaunitarid bikiinides ja paljajalu. Nad võitlevad enda eest Focke -Wulfsil. Ja see auto on väga tõsine.
  Õhukahuritest tulistav Albina ütleb:
  - Aktiivne krokett! Ärge kahetsege seda sõna!
  Ja kuidas ta välgutab silmipimestavat naeratust! Ja ta tulistab kaks Nõukogude lennukit korraga alla.
  Alvina lõikas ka kolm õhukahuritega maha ja siristas:
  - Minu sisenemine on surmav ja igav!
  Siis paljastas neiu hambad ja näitas hambaid! Ta on ise võlu ja täis fenomenaalset võlu.
  Albina katkestab järjekordse Yak-9 lennuki ja kriuksub:
  - Miks me vajame Nõukogude piloote?
  Alvina tulistab LAGG-5 alla ja ütleb enesekindlalt:
  - Et meie, sakslased, saaksime arveid!
  Imeline tüdrukute paar. Kuidas nad asusid endale auhindu koguma. Sellistele kaunitaridele ei saa tõesti vastu vaielda. Nad tulistavad lennukeid alla ja paljastavad hambad.
  Ja peamine saladus on külmas, tüdrukud peavad olema paljajalu ja bikiinides. Siis tulevad arved.
  Ja ei pane kunagi riidesse. Ja raputage oma paljast rinda ja seda peetakse alati kõrgelt au sees!
  Albina lõikas maha veel ühe Punaarmee lennuki ja laulis:
  - Suures kõrguses ja tähepuhtuses!
  Ja ta pilgutas silma, hüppas püsti ja tõmbles paljaid jalgu, möirgades:
  - Merelaines ja raevukas tules! Ja raevukas ja raevukas tules!
  Ja jälle tulistab neiu energilise lähenemisega lennuki alla.
  Ja siis ründab Alvina vaenlast. Ta teeb seda pöördest, paljastab hambad ja kriuksub:
  - Minust saab maailma supermeister!
  Ja jälle kukub tüdrukule löögi saanud auto. Jah, Punaarmee läheb päris halvaks.
  Ja Albina möirgab metsikust ekstaasist:
  - Ma olen nüüd timukas, mitte lendur!
  Tulistab alla teise Nõukogude lennuki ja susiseb:
  - Kummardan sihiku kohale ja raketid kihutavad sihtmärgi poole, ees on veel üks jooks!
  Sõdalane on äärmiselt agressiivne.
  Siin on mõlemad tüdrukud, kes ründavad maapealseid sihtmärke. Albina lööb rusikaga kolmkümmend neli ja kiljatab:
  - See on lõpp!
  Alvina tabab SU-76 ja sosistab:
  - Täielikule hävitamisele!
  Ja kuidas ta raputab palja jalaga!
  Tüdrukud võitlevad siin ja NSV Liidu poolelt võitlevad ka tüdrukud, püüdes kaitsta Gurjevit, kuhu ka natsiväed trügivad, nagu skorpioni põhiosa.
  Alenka võitles Gurjevi eest, kellele natsid tungisid. Meeleheitel kaunitar viskas paljaste varvastega granaadi ja siristas:
  - Au Venemaale ja põliserakonnale!
  Siis lasi Nataška paljaste varvastega granaadi ja susises:
  - Me kaitseme tüdrukut paljajalu!
  Pärast saatis Anyuta ka oma paljaste jalgade varvastega surma kingituse ja kuivas :
  - See saab olema suurepärane löök!
  Punajuukseline Augustine võttis ja saatis oma palja alajäsemega hävitamiskingi ning kilkas:
  - Suunab radari taevasse!
  Ja siis andis kullakarvaline Maria oma paljaste jalgadega natsidele surma.
  Ja ta laulis:
  - Madagaskaril, kõrbes ja Saharas! Kõikjal käinud, maailma näinud !
  Ja nüüd viskab Marusya paljaste jalataldadega terve kamba ja laulab:
  - Soomes, Kreekas ja Austraalias, Rootsis öeldakse teile, et ilusaid tüdrukuid pole enam!
  Jah, kuus tüdrukut võitlesid väga hästi. Kuid Fritz võttis Kurski ikkagi ...
  Ei, mitte sellistele kõrgematele jõududele vastu seista. Fašistid jäävad enda ja varda külge.
  Ja mis mõjutab koletiste ettevalmistamist.
  Adolf Hitler oli lihtsalt hull: tundis end tõelise despootina, kellele kõik kuuletuvad ja värisevad. Jah, kui tahad stalinistlikke õnnestumisi, siis pead olema nagu Stalin, haletsemata ja nõudlik nii teiste kui ka enda suhtes (just nii Iosif Vissarionovitš selles jadas arvas!). Nüüd on kahin korralik ja auto hakkab liikuma. Üldiselt on Saksamaal satelliite arvesse võttes NSV Liidu ees tohutu eelis tööstusseadmete hulga, kvalifitseeritud tööjõu ja kõikide tasemete inseneride arvu poolest. See on tõsiasi, kuid relvade tootmine ei ole ikka veel tasemel! Saksamaa jäi kogu sõja vältel NSV Liidust maha, vaatamata kogu Venemaal toimunud hävingule. Ja millest? Muidugi teatud segaduse tõttu, mis valitses erinevates osakondades ja eriti sõjatööstuses. Lisaks mängis negatiivset rolli tooraine puudus, aga ka vaenlase potentsiaali alahindamine. Eelkõige oli 1940. aastal Saksamaal relvade tootmine madalam kui 1939. aastal (kui arvestada võlli, võttes arvesse laskemoona) ja seda hoolimata asjaolust, et sõda juba käis ja Kolmas Reich võttis oma kontrolli alla. suured territooriumid tohutute tootmisvõimsuse reservidega. Noh, mida me saame öelda Hitleri organisatoorsete võimete kohta? Mitte liiga palju, ta säras sõjatööstuses.
  Führer teatas pikas kõnes:
  - Lennundusjärelevalve puhul antakse Sauerile erakorralised volitused . Ta jälgib hoolikalt toodetud seadmete kogust ja, mis pole vähem oluline, kvaliteeti. Lisaks pole paljud teie sõbrad Goering, kuigi nad olid kunagi head ässad, võimelised tööd juhtima. Iga hea sõdur ei ole ka silmapaistev kindral, nii et ülespootud Ericu asemel hakkab tehnikasfääri juhtima inimene professionaalsete ettevõtjate hulgast, kes suudab lennuvägesid reformida ja ümber varustada. Suurbritannia ju ei maga, ta tõstab nii oma relvajõudude ja eriti lennunduse kvantiteeti ja kvaliteeti. Peame olema vaenlasest kahe pea, tosina sammu võrra ees, muidu kaotame vaenlase üle täielikult. Ja seetõttu on vaja kvaliteetseid samme.
  Goering vaidles arglikult vastu:
  - Mu sõbrad, end tõestanud inimesed, kes on tõestanud oma võitlustõhusust ja professionaalsust.
  Deemonlik diktaator sai maruvihaseks:
  - Või äkki ma unustasin teie arvates, kes kaotas lahingu Suurbritannia pärast? Või kellel kukkus läbi rahvamajanduse arengu nelja aasta plaan. Või tahad ka, et sind piitsutaks ja isegi avalikult. Nii et pane oma suu kinni ja ole vait, kuni nad sind löövad!
  Göring kükitas isegi hirmust. Paraku, füüreriga ei tasu nalja teha. Siis oli müra uuesti kuulda ja teine reaktiiv ME-262 tõusis taevasse. Auto oli massiivne ja sellel oli kaks mootorit. Tiivad on kergelt pühitud, võitleja ise näeb üsna ähvardav välja. Selle 1941. aasta kiirusnäitajad on üldiselt korralikud ja maailma standardite järgi isegi rekordilised. Tõsi, masin ise pole veel täiesti töökindel ja vajab silumist. Fašistlik diktaator on aga juba andnud uute, arenenumate hävitajate omadused ... ME-262 kaalub üle kuue tonni, mis on omamoodi ülekoormus. Hävituslennuk peab olema väike, odav ja krapsakas. Sellega seoses võiks ME-163 olla päris hea, kuid selle rakettmootor on liiga sunnitud ja töötab vaid kuus minutit (õigemini töötab ikka!), Mis tähendab, et laskeulatus on vaid saja kilomeetri raadiuses. . Blitz-stiilis pommitajana või kattevõitlejana Inglismaa vastu löövate armadarünnakute jaoks pole see muidugi hea.
  Kuid ME-262 suudab kanda tonni pomme, see tähendab sama palju kui Nõukogude rindelennuk Pe-2. See tähendab, et suurepärane lahendus nii hävitajate pühkijateks kui ka vägede toetamiseks. Siiski, miks mitte luua ME-163 Comet stiilis hävitaja, kuid ilma rakettmootorita, kuid turboreaktiivmootoriga? Nad üritasid komeeti täiustada ja näis olevat viinud lennuaja 15 minutini (see on vahemik kuni 300 kilomeetrit), mis on Suurbritannia lahingu jaoks üldiselt vastuvõetav. Normandiast Londoni ikka saab... Kuigi kõik pole nii ilmne, on vaja ka pommitada ja tagasi minna ja viisteist minutit ei olnud nii sunnitud režiimis. Tulevikus tunnistati raketi- ja reaktiivhävitajad lennunduses ummikteeks. Kuid "Comeedi" disain on väga huvitav oma väiksuse ja kerguse poolest, mis tähendab odavust ja manööverdusvõimet.
  Lisaks on veel väga perspektiivikaid hävitajaid, mis kaaluvad üldiselt 800 kilogrammi, selliseid purilennukeid, mida saab kasutada õhulahingutes. Tõsi, nende peal saab lende lühikese kauguse tõttu pidada vaid kaitselahingutes või toimetada Londonisse ... Transpordiga ja seejärel haakida tagasi pilootide külge. Siin on vaja mõelda. Päris ajaloos polnud purilennukitel aega sõda pidada ja millegipärast ei julgenud Nõukogude lennukindralid seda ideed Koreas proovida. Üldiselt pole see kurb, kuid Korea sõja ajal avas Ameerika piloot esimesena võitude konto. Seega ei tasu jänkisid alahinnata.
  Pärast lennu lõppu hüppas kokpitist välja noor heledapäine tüdruk, kes jooksis täiskiirusel füüreri juurde.
  Vajutud nats number üks ulatas talle suudluseks käe. Mis on tore, kui tüdrukud sind armastavad ja füürerit, näib, jumaldavad siiralt kõik sakslased või õigemini peaaegu kõik, välja arvatud mõned koonduslaagrite vangid. Piloot ütles entusiastlikult:
  - See on lihtsalt suurepärane lennuk, sellel on selline kiirus ja võimsus. Rebigem kõik pojad nagu küttepadi surrogaadilt!
  Führer kiitis tüdruku impulsi heaks:
  - Muidugi rikume selle, kuid ... Masina silumine peaks toimuma kiiremas tempos ja see kehtib eriti mootorite kohta. Siin on muidugi vaja radikaalseid meetmeid nende parandamiseks, kuid kui juht-disainer aitab!
  Kõik haukusid kooris:
  - Au suurele füürerile! Aidaku meid Providence!
  Hakkas mängima Kolmanda Reichi hümn ja Hitlerjugendi noorte võitlejate kolonn liikus edasi . Neljateistkümne kuni seitsmeteistkümneaastased poisid läksid trummi alla spetsiaalses koosseisus. Ja siis oli kõige huvitavam: Saksamaa naisliidu teismelised tüdrukud marssisid. Nad olid lühikestes seelikutes, kaunitaride paljad jalad tõmbasid meeste pilke. Tüdrukud üritasid jalgu kõrgemale tõsta, kuid samal ajal tõmbasid varvast, panid ettevaatlikult kanna. Meelelahutuslik vaatemäng laitmatute figuuridega kaunitaridest ... Tõsi, näod olid erinevad ja mõned noored fašistlikud naised olid mõnevõrra ebaviisakad, peaaegu mehelikud ja isegi väänasid neid. Eriti kui nad oma kulmud kokku tõid.
  Esthete Adolf märkis:
  - On vaja, et poisid ja tüdrukud saaksid suuremas mahus füüsilist ettevalmistust. Ja ma tean, et sel puhul tehakse palju, eriti Jungvolkis , kuid vaja on kaasamist ja Sparta meetodite kasutuselevõttu. Muidugi lisaks vargustele julgustamisele ... Meie noormehed ja neiud peaksid kasvama korralike ja samas halastamatute inimestena.
  Ülemjuhataja peatus. Kindralid vaikisid, ilmselt kartsid vastulauset esitada, kuid ei tahtnud ilmselget kinnitada. Fuhrer jätkas:
  -Sõda ei ole nali, vaid halastamatus vaenlaste suhtes tuleb ühendada vastastikuse abistamise ja vendlustundega seltsimeeste suhtes. See on see, mida me peame kõigisse sisendama ... Uus superinimene on halastamatu teiste suhtes, kuid veelgi suuremal määral peab ta olema halastamatu iseenda vastu. Sest alaväärsus tuleb kõigepealt oma hingest välja juurida ja siis tõuseb nõrk inimkeha!
  Järjekordne paus... Kindralid ja disainerid said järsku aru ning hakkasid hoogsalt aplodeerima. Fuhrer näis olevat rahul:
  - See on parem, kuid nüüd tahaksin näha õhulahingu imitatsiooni. Nii hirmuäratav ja kõikehõlmav...
  Heinkel küsis arglikult:
  - Kas laskemoona või mürskudega, mu füürer?
  Nats number üks noogutas:
  - Muidugi, lahingutega. Lisaks tahaksin kaaluda väljutusseadme tööd. Lõppude lõpuks, sa töötad selle kallal... - Fuhrer raputas rusikaid. - Millal see lõpuks valmis saab ja masstootmisse pannakse. Kogenud piloot on ju kogenud piloot, keda tuleb tulevaste lahingute jaoks kaitsta!
  Fuhrer-terminaator otsustas siiski näidata disaineritele väljaviskeseadme moodsamat skeemi. See süsteem peaks olema vähem tülikas, lihtsam ja kergem. Et odav ja juba Saksa tööstuse poolt meisterdatud squib on selleks otstarbeks üsna sobiv.
  Skeemi pidin liikvel olles joonistama, aga Hitler oli tõesti hea kunstnik ja ta joonistas selgelt, kiiresti, diagrammide jooned ja pöörded olid ühtlased ja selged ilma joonlaudade ja kompassideta. Terminaator-popadanetid arvasid, et on muidugi imelik, et sakslased, kellel oli üldiselt nii tugev ja mingil määral arenenud ideoloogia nagu natsionaalsotsialism ja totalitaarne süsteem, lekitasid sõja venelasteni. Võib-olla on see tingitud sellest, et vene sõdurid olid tugevamad ja vastupidavamad kui Saksa sõdurid ning õppisid kiiremini võitlema.
  Üldiselt, kui vaadata sõja kulgu tervikuna, siis jah, venelased või õigemini Nõukogude sõjaväelased õppisid sõdima ja sakslased nagu unustasid, kuidas ... Nende väejuhatus tegi otsuseid kl. klassi õpilaste tase ja võib-olla isegi madalam, kui esimese klassi õpilasel on kogemusi sõjaliste operatsioonide läbiviimisel reaalajas strateegiates. Ja et mõnikord juhivad juba kuueaastased lapsed nii osavalt virtuaalarmeed, siis pole patt neil, Žukovil ja Mainsteinil õppida. Mõned uurijad peavad aga nii Žukovit kui Mainsteini keskpärasteks. Vastuolusid on ka varustuse, eriti tabatud prantsuse varustuse arvu osas. Hitleri mälu (hea mälu, eriti kui ta oli veel terve!) andis mõista, et prantslastelt oli tabatud 3600 tanki, väga muljetavaldav näitaja ... Mõned mudelid, näiteks SiS -35, olid paremad kui T- 34 oma turvises, kuigi ainult esisoomuses . Nii et seda tanki saab toota ka Prantsusmaa tehastes, välja arvatud juhul, kui 47-millimeetrine relv asendatakse 75-millimeetrise toruga . Tegelikult ei pruugi sellest piisata. Suurbritannia ja USA üldiselt on alati hinnanud oma tankides kõige rohkem soomust. Siin oli näiteks neljakümnetonnisel Churchillil raske tanki IS-2 jaoks reservatsioon 152 - millimeetrit versus 120.
  Fuhrer ütles disaineritele veel midagi:
  - Meil on piisavalt tuuletunneleid, seega otsige lennukist optimaalsemat mudelit ja looge voolujoonelised vormid, viimata seda kallitele katsetele, kus hukkuvad ka meie parimad ässad. Näiteks lendava tiivaga lennukimudel on väga tõhus, eriti kui saaks muuta paksust ja kaldenurka. Ma andsin teile juba joonise, nii et sabata peaks valmis olema. Selle hinnanguline kiirus on Yumo mootoriga isegi kuni 1100 kilomeetrit tunnis. Nii et mine edasi, aga ära mine!
  Sellele järgnes lõunasöök vabas õhus, sulasetüdrukud sättisid lauad ja toolid. Ilus ... Aga milliseid reforme natsionaalsotsialismis teha? Näiteks vaenlaste arvu minimeerimiseks ja sõprade leidmiseks. Siin näiteks ärge ülendage sakslaste rassi igal sammul ja võite isegi lõpetada rahvaste klassidesse jagamise. Kuid formaalselt pole rahvaste jagamist alamateks ja aarialasteks veel seadustatud. See lihtsustab asju.
  Üks ilus tüdruk teenijate hulgast istus füüreri juurde ja pani käe tema paljale põlvele. Hääksutatud:
  - Kas sa mõtled millegi peale, mu füürer?
  Alustas natsidiktaatorit ja samal ajal ka virtuaalset mängijat. Ta märkas, et ta ei olnud oma köögiviljasuppi ja puuviljasalatit valmis saanud. Fuhrer suudles tüdrukut huultele, tundes tema nooruslikku, magusat lõhna ja teatas:
  - Sa sõidad minuga autosse. Ja asute kõik tööle, söömise aeg on läbi.
  Ja jälle hakkas riigi hammasrattad, mitte päris, hästi õlitatud mehhanism pöörlema. Tagasiteel armus Fuhrer kaunitariga ja isegi imestas, kust ta nii palju energiat ja jõudu sai. Nad ju ütlesid, et füürer oli impotent ja üldiselt väidetavalt puudega, kes oli haigestunud süüfilisesse (vale) ja kastreeritud (üldiselt väljamõeldis!).
  Kõik ei lähe aga libedalt juba 22. juunil 1944, sõda NSV Liiduga on kestnud juba kolm aastat. Kuid võitu pole näha ja Saratov peab endiselt vastu. Stalin käskis seda linna iga hinna eest kaitsta.
  Kõigist kaotustest hoolimata on sõjavarustuse tootmine üsna kõrge. Uued tankid IS-2 osutusid üsna tõhusateks. Isegi ilma üksikutest Saksa sõidukitest otsaesist läbi murdmata panid nad need üsna pikalt distantsilt välja.
  Nii et natsidel oli üsna raske. Kuid neil oli suur eelis. Reaktiivlennuk ME-262 võitles juba palju taevas. Ja ta on tõsine vastane.
  TA-152 osutus aga üldiselt imeliseks relvatüübiks.
  Stalin pidas vahepeal ka sõja alguse kolmandal aastapäeval sidekoosoleku ja hakkas väejuhtidelt küsima, mida nad arvavad ja kuidas olukorda rinnetel parandada.
  Žukov soovitas juhile:
  -Kui me lihtsalt kaitseme ennast ja tõrjume ähvardusi, siis me kahtlemata kaotame. Peame edasi liikuma!
  Stalin noogutas jõuliselt.
  - Nõus! Aga kuhu!
  Marssal Žukov soovitas:
  - Kuni Leningrad alla andis, tuleks see vabastada!
  Marssal Vasilevski nõustus:
  - Jah, ma arvan, et see on parim variant!
  Stalin kehitas õlgu ja ütles:
  - Kui me Tihvini uuesti tabame, siis nad ootavad meid seal ja me jääme kinni või langeme lõksu!
  Marssal Žukov noogutas nõustuvalt:
  - See on õige, seltsimees Stalin! Aga ma pakun välja, et Soome väed Petroskois tuleks pihta. Nad ei ole nii tugevad ja me võime vaenlase üllatusena võtta!
  Stalin vastas naeratades:
  - Loogiliselt seltsimees Žukov. Nii et astuge Petroskoi poole. Ja tooge meile võit!
  Nende sõnade peale sisenesid mitu lühikeste valgete seelikute ja paljajalu tüdrukut. Nad tõid pudelid punast veini ja klaasid võileibu ja musta kaaviari. Stalin võttis sellise võileiva ja ütles seda juues:
  - Nii et joogem, et meie võimalused langeksid alati kokku meie vajadustega.
  Voznesenski märkis:
  - Meie tankide soomuste kvaliteet on üsna madal. Ja ma teen ettepaneku muuta IS-2 ja T-34-85 soomust vähendades kergemaks, kiiremaks ja manööverdatavamaks. See säästab meile metalli ja muudab need masinad praktilisemaks.
  Stalin kehitas õlgu ja ütles:
  - Võib-olla... Aga ma ei poolda vineerist tankide tegemist!
  Voznesenski märkis tõsise pilguga:
  - Aga võib-olla on hea mõte teha mõned mahutid peaaegu täielikult puidust. Saate vaadata, kuidas see praktikas välja näeb!
  Žukov noogutas nõustuvalt ja puhkes kõnesse:
  - Kolmkümmend nelja saab teha kergemaks, need on endiselt liiga haprad ning kiiruse ja manööverdusvõime suurendamine võib nende vastupidavust suurendada. Lisaks on käigukast muutunud paremaks ja see kompenseerib ergonoomika vähenemist kaalu suurenemisest. Kuid terase madal kvaliteet, 90 millimeetrit võimsate Saksa relvade vastu, ei muutu mitte millekski. Veelgi enam, sakslased eemaldavad tootmisest lihtsa Pantheri ja T-4 ning Kolmandas Reichis saab lisaks luuretankidele seeriaviisiliseks vaid 88-millimeetrise kahuriga Panther-2. Kuid meie tankid ei suuda selle vastu kaugelt võidelda. Ja veelgi enam, nende kiirust tuleks suurendada!
  Stalin noogutas:
  - Vabastage osa T-34-85 ja IS-2 ainult kuulikindla kaitsega ning seejärel kontrollige ja jälgige, kuidas see mõjutab nende lahingutõhusust. Ja tööd SU-100 kallal tuleks kiirendada. Võib-olla loobume kolmekümne neljast ja IS-2-st ainult selle iseliikuva relva kasuks.
  Marssal Vasilevski märkis:
  - See on huvitav idee. Kuid SU-100 suudab pardal olevaid vaenlasi tabada ainult kogu kere pööramisega...
  Stalin urises:
  - Tehke see lühemaks, et see saaks kiiremini visata ja pöörata ... Ja eelistatavalt madalam siluett. Aga me vajame seda iseliikuvat relva nagu õhku!
  Žukov küsis:
  - Teie kõrgeausus.... Saratov peab endiselt vastu, kuid kukub peagi. Kuibõševist oleks vaja välja töötada plaan Moskvast äravõetu evakueerimiseks. Mida sa isiklikult arvad?
  Stalin vastas karmilt:
  - Ilmselt peate Sverdlovskis evakueeruma. Aga Moskvas on siiski võimalik töötada. Meil on siin terve maa-alune linn. Oleme tõsiselt võimelised sellest kinni pidama.
  Vasilevski urises:
  - Moskvat tuleb iga hinna eest hoida, nagu Saraatovigi!
  Stalin käskis:
  - Vasturünnak sakslastele Doni ja Volga vahelises lõhes. Peame jõud mujale suunama. Saratov hoida iga hinna eest, viimse veretilgani. Kasutage kõiki vahendeid, isegi kamikazet.
  Žukov kinnitas:
  - Olgu nii, suurepärane!
  Stalin pöördus Jakovlevi poole:
  - Noh, disainer, on teil ideid?
  Komissari asetäitja vastas ohates:
  - Vaja oleks luua reaktiivlennundus, kuid see pole veel võimalik. Ja Jak-3 vajab kvaliteetset duralumiiniumist, mida meil pole!
  Stalin noogutas.
  - Ma tean! Jak-9 peaks olema meie ridades. Ja seda tuleks vabastada nii palju kui võimalik! Ja suurendage võitlejate tootmist.
  Jakovlev märkis:
  - Saksa TA-152 on nii ründelennuk, rindepommitaja kui ka hävitaja. Meil oleks tore luua samasugune mitmeotstarbeline tasapinnaline masin!
  Stalin toetas disainerit:
  - See on hea mõte, seltsimees Jakovlev! Näiteks LAGG-7 saab, kui seda veidi täiustada, muuta nii ründelennuki kui ka rindehävitaja seguks!
  Jakovlev kinnitas kergesti:
  - Seltsimees Stalin on võimalik... Aga see võtab aega. Jah, ja lennuk võib olla kallis.
  Ülemjuhataja lõi vihaselt rusikaga vastu lauda ja urises:
  - Tehke see odavamaks! Ja üleüldse, kui palju saab sellel teemal spekuleerida. Ainult selle tootmiseks vajame universaalset lennukit. Ja see võib olla väljapääs.
  Jakovlev märkis:
  - IL-2 on üsna lihtne valmistada ja selle skeem on läbi töötatud. Kuni sa seda ära ei võta. Tegemist on üsna visa lennukiga, kuigi hetkel on selle lennuomadused aegunud. Kuid pole kurjust ilma heata. Oleme head vaenlase sõidukite pommitamises.
  Ždanov märkis vihaselt:
  - Meie lennundus peaks olema vähemalt kõige tugevam!
  Jakovlev noogutas.
  - Peab! Aga praegu on meie piloodid maailma parimad: Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova!
  Stalin noogutas nõustuvalt.
  - Neil tüdrukutel pole võrdset ja järgmise kahekümne viie allatulistatud vaenlase lennuki jaoks määran neile veel ühe NSV Liidu kangelase tähe!
  Žukov soovitas entusiastlikult:
  - Selleks peaksite jooma!
  Beria laulis mõnuga:
  - Meie, kõike mäletades, mõistab ajalugu kohut,
  Tema kohtu kord tuleb...
  Nagu adrast aatomirelvadeni,
  Ta juhtis riiki enesekindlalt edasi!
  Sel ajal, kui sõjaväenõukogu liikmed nõu pidasid, võitlesid tüdrukud.
  Ja paljaste varvaste abil löövad nad maha natsid ja sooritavad vägitegusid, neid paljasjalgseid kaunitare.
  Ja nad laulavad:
  Usume, et kogu maailm ärkab
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab -
  Tee, valgustav kommunism!
  . PEATÜKK #10
  Juuni lõpuks lõikasid sakslased Saraatovi ära ja 1. juulil 1944 võeti esimest korda kasutusele võimas Sturmmaus . See 650-millimeetrise rakettpommiga masin käivitas surmava raketijõu, mis lõhestas terveid linnaosasid.
  Seda autot juhtinud tüdrukud ei kandnud peale aluspükste midagi ja andsid välja ülimalt hävitava surma kingitusi.
  Paljaste säärtega tüdrukutel olid aluspüksid punast, musta ja valget värvi. Ja nad tõid surmavaid surmaande.
  Neid käskinud Faina raputas oma rindade helepunaseid nibusid ja laulis:
  - Au ristirüütlite ajastule!
  Me jõuame universumi lõppu!
  Ja sõdalased kiljusid ja hüppasid.
  Üks neist, Margaret, märkis:
  - Kõikvõimas Jumal on meiega!
  Faina nõustus sellega:
  - Muidugi! Ja Kolmas Reich võidab kindlasti!
  Tüdruk trampis palja jalaga ja laulis:
  -Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud! Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud!
  Nii tulistasid sõdalased ja trampisid ning galoppisid paljajalu. Kõrgeima klassi sõdalased.
  Irma toimetab siia ka mürsku läbi automaatsõidu ja möirgab:
  - Meid ootab suur võit!
  Tüdrukud kuuluvad loomulikult nende hulka, kes kunagi alla ei anna. Ja nad purustavad Nõukogude positsioonid tohutu entusiasmiga.
  Albina ja Alvina, nagu alati, on tipus ja näitavad oma agressiivseid kellasid ja vilesid. Nad on tüdrukud, ütleme nii: super!
  Nõukogude autot paljaste varvastega maha lüües ütleb Albina:
  - Mul on super tüdruk!
  Alvina, kes lööb palja kannaga teise sihtmärgi alla, hüppab püsti ja kõhulihastega mängides hüüatab:
  - Ma olen nii sõdalane, et lõin kõik kõvasti maha!
  Nii läksid sõdalaste teed lahku.
  Gerda otsustas koos Charlotte'iga katsetada veel üht Saksa uudsust.
  Siiani võib ilmuda ainult iseliikuvaid relvi E-25, piisavalt suurel hulgal - see on üsna lihtne valmistada ja odav. Kuigi see mudel on üks esimesi. Siin lebavad kaks bikiinides tüdrukut. Auto on vähem kui poolteist meetrit madalam ja tänu sellele on see nii hästi kaitstud ja suhteliselt väikese kaaluga relvastatud.
  Kaks tüdrukut Charlotte ja Gerda lamades tulistasid Nõukogude relvade pihta. Nende ees liikusid ja puhastasid miinivälju lagunenud autod, raadio teel.
  Punane Charlotte tulistas kahurist. Ta ületas Nõukogude relva ja raputas oma rinda, mida kattis vaevu õhuke kangariba. Ja ta kostis:
  - Marutule hüperplasma!
  Ja siis annab Gerda talle ka laksu, kasutades tema paljaid varbaid. Ja piiksub:
  - Ma olen väga lahe tüdruk ja pole paha ...
  Iseliikuv relv liigub ise. Ja aeg-ajalt peatub. Tema esisoomus on tugevalt kaldu ja see annab hea kaitse. Nõukogude relvades on mürsud rikošeti suhtes tundlikud. Ja miski ei ähvarda sellist iseliikuva püssi otsaesist. Siin saavad nad ikka lauast läbi murda. Aga tüdrukutel pole kiiret. Tõhus iseliikuv relv ületab soomuse läbistamisel veel väljatöötamisel oleva SU-100 ning on ka paremini kaitstud, mobiilsem ja samas kergem.
  Ja kuivateid on Punaarmeel vähe, täpsemalt on see alles projekteerimise staadiumis. Põhimõtteliselt on tank T-34-85, mis ei ole relvaga piisavalt võimas, ja soomus on üsna nõrk. Ja Saksa iseliikuv relv E-25, muide, on kergem, palju tugevam kui selle soomus ja relv.
  Tüdrukud kaklevad... Väga ilus ja noor. Ja nende iseliikuvad relvad pommitavad ja viskavad ...
  Juuli on palav ja kuumas autos olevate tüdrukute kehad läigivad higist. Nad ei saa alla anda ja taganeda.
  Gerda märgib:
  - Wehrmachti jumalad on ilmselt tugevad,
  Aga nõrgemaid nad ei aita...
  Kui Adolfi põhjus on tõsi -
  Looge maailmajõud!
  Charlotte laulis entusiastlikult:
  - Jah, maagia vajab "Pantrit" ja "Tiigrit",
  Valake rohkem verd, et hoolimata saatusest...
  Ja pole vaja kahtlusi ja meeletuid mänge,
  Las kogu rass Maal langeb põlvili!
  Kuid need on saksa tüdrukud ja Nõukogude tüdrukud võitlevad teisel poolel.
  Nii et eesolev võitlus on kõige tõsisem. Nataša ja Anyuta tulistavad võimsast laevarelvast ja kiljuvad:
  - Meie lipp on Berliini kohal!
  Ja nad paljastasid oma valged pärlmutterhambad. Ja te ei saa tüdrukuid miinidega peatada.
  Kaks mürsku tabasid kere ülemise osa eesmist soomust... Nad rikošetavad. Ei, IS-2 on tõsine auto ja te ei saa seda nii kergelt võtta.
  Kuid näib, et tüdrukutest paremale liikuv IS-1 sai kõrgsurverelvast, tabas ja peatus. Kahjustanud kaunitari.
  Alenka, mängides oma kõhulihastega, laulab:
  - Meie maailmas on kõik võimatu, avastas Newton, et kaks korda kaks teeb neli!
  Võitlused kestavad endiselt lakkamatult. Nõukogude kahur tabab sakslasi. Suur Marusya sisestab kestad põlvpüksi. Selline on tüdrukute elu ja saatus. Ja nad laulavad:
  Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid! Vene hundid purustavad vaenlase, vene hundid tervitavad kangelasi!
  Kuulipildujatest kritseldav Augustine ütleb:
  - Püha sõda! Seal tuleb meie võit! Venemaa lipp edasi, au langenud kangelastele!
  Ja jälle müriseb surmav kahur ja kõlab:
  Keegi ei peata meid, keegi ei alista meid! Vene hundid purustavad vaenlase, teate, et neil on lahe käsi!
  Maria, see kuldsete juustega tüdruk juhib tanki ja kriuksub:
  - Purustame fašistid!
  Sakslastel on raske, ka lahingud on taevas täies hoos. Kuid siiani on Yak-9 kiiruselt ja relvastuselt Saksa markadele liiga palju alla jäänud. Võitlus on luuletaja jaoks ebavõrdne.
  Marseille, see imeline ässapiloot tegi sõja-aastatel head karjääri. Pigem hämmastav ja fantastiline. Pärast saja viiekümne lennukini jõudmist pälvis Raudristi Rüütliristi hõbedast tammelehest mõõkade ja teemantidega. Neljasaja allatulnud lennukini jõudes sai ta Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Viiesaja lennuki eest sai ta teemantidega Saksa Kotka ordeni ning seitsmesaja viiekümne pärast Raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja jõudes tuhande lennukini, sai ta Rüütliristi suurristi.
  Unikaalne piloot suutis saavutada palju õhuvõitu. Ja kui ta veel elus oli. Marseille sai hiljuti kindrali auastme. Kuid ta lendas ikkagi nagu tavaline piloot.
  Nagu öeldakse, see ei põle tules ega vaju vette. Paljude sõja-aastate jooksul omandas Marseille jahimehe instinkti. Temast sai ülilegendaarne piloot ja väga populaarne.
  . Kuid tal oli ka tugev konkurent - Agava ja Albina ja Alvina, kes samuti ületasid kumbki tuhande allakukkunud auto arvu. Ja Agave jõudis Marseille'le väga kiiresti järele. Kuid ta on endiselt väga noor ega ole veel kaotanud ühtegi võitlejat.
  Tüdruk vajutas paljaste meislitud jalgadega pedaale, lasi õhkrelvadest paugu. Ja siin on neli Nõukogude IL-2 sõidukit, mis tulistati alla.
  Agave itsitab ja ütleb:
  Mingil määral oleme me kõik litsid! Aga mul on terasest närvid!
  Ja jälle pöördub tüdruk ümber. See tulistab ühe hooga alla seitse Nõukogude lennukit - kuus PE-2 ja üks TU-3 ning kriuksub:
  - Üldiselt, kui mitte super, siis hüper !
  Agave on muidugi lits. Piloot Luciferist. Väga ilus mesiblond.
  Siin annab ta veel ühe paugu ja tulistab korraga alla kaheksa Nõukogude Jak-9 lennukit ja kriuksub:
  - Olen kõige loomingulisem ja reageerivam!
  Tüdruk pole tõesti loll. Kõik on võimalik ja kõik on võimalik. Ära kutsu teda privaatseks.
  Ja jalad on nii pargitud, nii graatsilised ...
  Aga Mirabela võitleb tema vastu... Pikka aega oli Pokrõškin parim Nõukogude äss . Ta kogus viis NSV Liidu kangelase kuldtähte, tulistades alla sada kakskümmend seitse lennukit. Aga siis ta suri. Siis ei suutnud keegi tema rekordit ületada. Lisaks Anastasia Witchakovale ja Akulina Orlovale. Ja alles hiljuti edestas Mirabela Kozhedubi räbaldunud Yak-9 T-l. Ja olles tulistanud alla üle saja kaheksakümne lennuki, sai temast seitsmekordne NSV Liidu kangelane.
  See on Terminaatori tüdruk! Keegi temasugune peatab kappava hobuse ja siseneb põlevasse onni.
  Ja veelgi karmim.
  Mirabelal oli raske saatus. Sattusin laste töökolooniasse. Paljajalu ja hallis rüüs raius ta metsa ja saagis tüvesid. Ta oli nii tugev ja terve. Tugeva külmaga kõndis ta paljajalu ja vanglapidžaamas. Ja vähemalt korra aevastaks.
  Loomulikult märgiti sellist nähtust ka rindel. Pikka aega võitles Mirabela jalaväes ja sai seejärel piloodiks. Mirabela sai oma esimese tuleristimise lahingus Moskva lähedal, kuhu ta läks kohe pärast kolooniat. Ja seal näitas ta end lahedana.
  Ta võitles paljajalu ja peaaegu alasti kibeda külma käes, mis sõna otseses mõttes halvas Wehrmachti. Selline neetud ja võitmatu tüdruk oli. Ja see õnnestus tal tohutult.
  Mirabela uskus NSV Liidu peatsesse võitu. Aga aeg läheb. Ohvreid tuleb aina juurde, aga võitu ei tule. Ja see muutub tõesti kohutavaks .
  Mirabela unistab võitudest ja saavutustest. Tal on seitse NSV Liidu tähte - seda on rohkem kui kellelgi teisel! Ja kurat, ta väärib oma auhindu! Ja kannab relvaristi ja kaugemalegi. Isegi kui Stalin hiljem tapetakse, elab tema eesmärk edasi!
  Tüdruk tuleb sisse ja tardub ... Ta kukutab alla uusima Saksa XE-162 ja kriuksub:
  - Vigurlendur! Ja kuradi uus meeskond!
  Tõesti, ta on suurepärane tüdruk. Ka päris kobra on paljuks võimeline.
  Mirabela on uus täht....
  Lahingud kestavad mitu päeva, kuni tuleb uus nädal ja 8. juulil 1944 ... Nõukogude IS-2 sai rullidele ja roomikutele kahjustusi - seda parandatakse. Jah, selline julm ja halastamatu sõda. Ja kaua see kestab?
  Ja nüüd läks Gerda hävitatud tankide arvu poolest Knieselist ja Wittmannist mööda.
  Kuidas nad saavad seda vältida? Nad võitlevad paljajalu ja bikiinides. Tüdrukud tegid taas pausi, piinades taas nõukogude lapsi. Ja nüüd lähenesid nad 300 hävitatud tanki arvule. Ja nad võisid loota enneolematule tasule: hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi täht.
  Siin on tüdrukud!
  Gerda tulistab Nõukogude autot. Rebib torni maha ja kilkab:
  - Ma olen kuradi värk!
  Ja tulistab jälle. Tungib läbi T-34-85. Ja kriuksub:
  - Kodumaa Saksamaa!
  Tüdruk tõmbleb ise. Ja ta on väga aktiivne... Jah, tal on selline strateegiline jada. Käes on juba 1944. aasta juuli keskpaik... Sõda kestab ja kestab... Ei taha peatuda. Punaarmee püüab erinevates kohtades edasi liikuda. Aga pigem ettevaatlikult, kuna inimressurssi on vähe alles.
  Ja Venemaa veritseb.
  Näiteks Hans Feuer . Noorim Raudristi I klassi ordeni saaja. Ja siis sai temast noorim, keda autasustatud Nõukogude kindrali tabamise eest Raudristi Rüütliristi ordeniga.
  Jah, see on tegelikult päris lahe.
  Ja poisid näitavad end ülilahedalt.
  Hans Feuer on meeleheitel võitleja. Poiss võitleb nagu hiiglane, külma ja kuuma ilmaga, suvel ja talvel, jalas ainult lühikesed püksid.
  Paljaste varvastega viskab laps granaate ja sai legendaarseks.
  See on tõesti väga lahe!
  Hans sai kuulsaks sajandeid! Isegi kui antikangelane!
  Ja üldse, siin käib selline uskumatu ja pingeline sõda... Igasugune tehisintellekt hääbub.
  Agave on tagasi taevas ja tulistab alla Nõukogude autosid. Ta on jahimees ja kiskja. Lööb vaenlast.
  Autod, millele ta otsa sõitis, kukkusid alla. Ja siis tulistab tüdruk maavägede pihta. Lööb IS-2 välja. Ja ta naerab:
  - Ma olen parim! Ma olen tüdruk, kes tapab vaenlasi!
  Ja jälle kantakse see üle õhusihtmärkidele. See on tankihävitaja ja kõik masinad, mis lendavad ja tulistavad.
  Aga siin on väike tank E-5. Seitse tonni kaaluv masin. Lahingutestide läbimine. Ja närib ja närib vaenlast.
  Ja on aeg laulda - keegi ei peata meid ja keegi ei võida!
  E-5 tormab enda juurde ja tulistab liikvel olles. Ja ärge peatage sellist tanki. Ja karbid rikošetivad.
  Ja masina sees istub kümneaastane poiss Friedrich ja kriuksub:
  - Ja minust saab tõeline supervõitleja!
  Ja jälle, kuidas ta tulistas ... Ja ta tabab torni keskpunkti. Ja tema surmav jõud, kuigi väikese kaliibriga, on kolossaalne.
  Ja taevas võitleb Helga. Bikiinides paljajalu neiu valib arveid. Ja tunneb rõõmu oma fantastiliste õnnestumiste üle.
  Paljaste varvastega osutab ta nõukogude autole ja paneb selle spetsiaalselt põlema ning paneb plahvatama terve lahingukomplekti mürskudega.
  See on lahe ja hull.
  Ja Agave tõmbab ette ... Ja ka võitleb.
  Käes on juba august 1944... Punaarmee pole suutnud kusagil edu saavutada. Kuid ka sakslased ei saa oluliselt edasi liikuda. Hirmuäratavad maa-alused tankid lähevad lahingusse. Kuid need on puhtalt taktikalised.
  Tüdrukud pühkisid maa alla, tapsid Nõukogude relvade patarei ja pöördusid tagasi.
  Samal ajal tabasid nad paar pioneeri. Poisid kinni püüdnud tüdrukud riietati lahti ja neid piinati. Nad peksid pioneere traadiga, seejärel röstisid oma paljaid kontsi tulega. Siis hakkasid nad tulikuumenevate tangidega oma varbaid murdma. Poisid ulgusid piinavast valust. Lõppkokkuvõttes põletasid tüdrukud tulikuuma rauaga rinnal olevad tähed maha ja purustasid saabastega meeste täiuslikkust. Viimased pioneerid lõpetasid ja nad paindusid valusast šokist.
  Ühesõnaga, tüdrukud näitasid lisaklassi. Kuid jällegi ei saavutanud sakslased midagi märkimisväärset.
  Võimsad iseliikuvad relvad: " Sturmmaus ", tulistati Nõukogude Liidu positsioonide pihta. Hävitamist ja hävingut oli palju. Kuid Nõukogude ründelennuk lõi ühe sõiduki välja ja Fritz naasis.
  Saratov pidas vastu veel 1944. aasta augustis. Tõsi, sakslased suutsid Kasahstanis Uralski linna vallutada ja kolisid Orenburgi.
  Siin on jälle Albina ja Alvina õhus, kuid kord eksperimentaalsel lendava taldriku peal. Nad osutavad paljaste varvaste abil, vajutades juhtkangi nuppe ja teevad seda ülimalt osavalt.
  Tüdrukud demonstreerivad muidugi kõrgeimat vigurlendu. Siin tõmbasid nad oma disketi ja kümmekond Nõukogude lennumasinat tulistati alla.
  Albina piiksab:
  - Raevukas ehitusmeeskond! Tuleb tähelangus!
  Ja pöörab oma auto uuesti ringi. Ja tüdrukud purustavad Punaarmee. Veelgi enam, suur...
  Alvina kukutab alla ka kümmekond Nõukogude lennukit ja sipleb:
  - Hullud tüdrukud ja üldse mitte neitsid!
  Viimase kohta õige. Nende paar jalutas meestega. Ja mis lihtsalt ei tõusnud. Tüdrukud armastasid mehi - see on nende jaoks tore! Ja eriti kui töötate keelega.
  Kõrgeima auastmega tüdruk... Siin nad piinasid pioneeri... Esiteks riietasid nad ta lahti ja valasid talle paar ämbrit vett kurku. Siis toodi paistes kõhtu kuuma triikrauda. Ja kuidas nad põlesid! Pioneer karjus metsikust valust ... See lõhnas põlemise järele.
  Alvina lõi talle kuuma traadiga külje peale. Ja kuidas sa tahad naerda ... See on väga naljakas.
  Siis ta laulis:
  - Ma olen väsinud tagaosa ahistamast - ma tahan oma õnne õrritada!
  Ja kuidas ta naerab! Ja paljastas oma pärlhambad! Tüdrukule meeldib tappa, see on tüdruk!
  Ja tüdruku jalad on kõik paljad ja graatsilised. Talle meeldib käia paljajalu söel. Ja kinnipüütud pioneeride sõidutamiseks. Nad krigisevad nii palju, kui nende kontsad on praetud. Isegi Alvina on väga naljakas. Ja Albina on ka tüdruk, ausalt öeldes - super! Kuidas liigutada vaenlast küünarnukiga lõua poole. Ja kriuks:
  - Ma olen kõrgeima klassi tüdruk!
  Ja paljastas oma pärlhambad. Mis sädelevad nagu löödud. Sõdalane on hämmastav! See võib olla midagi, mida ei saa öelda muinasjutus ega kirjeldada pastakaga!
  Mõlemad sõdalased Nõukogude jakid, Laggi , Etturid ja Ily kukuvad taevasse. Kaunitarid on aktiivsed. Neis pole vähimatki kahtlust. Ja selline metsik ja meeletu kaunitar.
  Naissõdalased juhivad paljaste varvastega juhtkangi ja ründavad Vene autosid. Kui nad purustavad , purustavad nad võitlejad, nagu nui kristallil. Tüdrukud on halastamatud ja halastamatud. Neis on viha jõud ja kire leek. Ja usaldust võidu vastu. Isegi kui sõda käib NSV Liiduga alles neljandat aastat. Kuid see ei taha ka lõppeda. Albina ja Alvina on oma populaarsuse tipus. Ja nad ei taha taanduda ega hetkeks peatuda. Ja nad liiguvad enda juurde ja rammivad vaenlast.
  Nõukogude lennukeid alla kukutav Albina kiljatab:
  - Ma olen tüdinenud tüdruku nutmisest, ma parem uputaks jalanõud ära!
  Ja kuidas ta muigab ja särab pärlhammastega. Ja nüüd ta tahab meest. Talle meeldib mehi vägistada. See on tema jaoks väga meeldiv. Siin ta võtab ja vägistab.
  Albina möirgab:
  Sekstüdruk on seks
  Suureks lauluedenemiseks!
  Ja sõdalane puhkeb naerma... Ja tapame jälle kõik oma vaenlased. Tal on palju energiat. Ja täielik lihasjõud.
  Ja Alvina möirgab:
  - Lööme vaenlase küngasse!
  Ja sõdalane hakkab aktiivselt naerma! Ja ta kujutas ette, kuidas tema poisid käppasid. Aga pehmelt öeldes on tore.
  September on kohe-kohe käes... Päike paistab üha vähem. Sügise esimesel päeval jooksevad vene poisid paljajalu Venemaa põhjapiirkondades äsja maha sadanud lumel. Nad naeravad omaette, paljastavad näo ja näitavad sakslastele viigimarju.
  Punaste lipsudega pioneerid, lühikeste soengutega, mõned isegi nullini. Nad jooksevad hüpates. Nende paljad jalad ei külme peaaegu kunagi. Väga jäme. Tüdrukud jooksevad ka, samuti ilma jalanõudeta. Alates roosast säravad päikese käes ümarad kontsad. Imelised nõukogude tüdrukud. Sihvakas, sportlik, väikeste asjadega harjunud.
  Ja kõik muigavad ja irvitavad hambaid ... Sügise esimene päev on tõeline rõõm ja janu valguse ja loomingu järele!
  Ja taevas õhulahing. Mirabela, see on Nõukogude piloot number üks, kes tulistab alla teise Saksa lennuki. Ja nagu ikka ühes bikiinitüdrukus. Igavesti noor ja ei kustu kunagi. Selline on tema hinge tugevus.
  Mirabela armastab aga ka seda, kui mehed teda puudutavad. See meeldib talle väga. Sellepärast on ta piloot ... Kui tüdruku alasti lihaseline keha kortsutavad meeste käed - see on tõeline nauding. Ja väga lõbus!
  Mirabela kukutab alla teise natsiauto ja susiseb:
  - Ma olen soomustatud lits!
  Tüdruk lööb isegi paljaste ümarate kontsadega vastu juhtpaneeli. Ta on imeilus. Ja jäljendamatu.
  Mirabella on väändunud. Ja Agave lendab tema poole. Siin kohtusid lõpuks kaks peaaegu kõige produktiivsemat naissõdalast-pilooti. Nad tulistavad üksteist tagant. Nad üritavad seda kaugelt kätte saada. Kuid see ei tööta liiga hästi. Mõlemad kaunitarid lendavad tulejoonelt maha. Ja nad paljastasid agressiivselt hambaid. No naised on litsid. Nad vaatavad üksteisele kõvasti silma. Täpsemalt pea vastu ja uuesti tulistada. Saksa ME-262 X on endiselt paremini relvastatud kui Yak-9 T ja Nõukogude sõiduk tulistati alla ...
  Kuid Mirabelal õnnestub lennukist väljuda, kaotades esimest korda oma lennukarjääri jooksul lennuki. Kõige jaburam on see, et ta sattus vaenlase territooriumile. Ja see on halb. Jah, sellised ainulaadsed saatuse keerdkäigud. Ja 1. septembril 1944, juba Teise maailmasõja viiendal aastal, maailm muutub, kuid füüreri valitsemine alternatiivajaloolises mängus jääb alles.
  Nõukogude väed jätavad Saraatovi lõpuks maha ja Wehrmachti armee läheneb Kuibõševile.
  Ägedad lahingud käivad ka Orenburgi pärast.
  Paljajalu Tamara võitleb seal, loobib oma vaenlasi lõhkepakke, lükkab neid paljaste kontsadega ja kiljub:
  - Au kommunismimaale!
  Veronica tulistab oma vastaseid. Ta viskab lõhkepaketti paljaste varvastega ja karjub:
  - Kommunismi ideede eest!
  Victoria, tulistab vastaste pihta ja teeb seda nagu bikiinides Robin Hood, siristab, viskab vaenlast paljaste varvastega pomme ja ulutab:
  - Au kommunismi aegadele!
  Olya, tulistades vaenlast ja niites neid sirbiga, võttis selle ja säutsus:
  - Nõukogude riigi suuruse ja suure hiilguse eest!
  Ja paljaste varvastega viskab ta jälle kolossaalse hävitava jõu plahvatusliku paki.
  Natside pihta tulistanud Larisa kilkas:
  - Minu kodumaa on Venemaa, teid on igavesti jumal sinise taeva all andnud!
  Ja pilgutage oma partneritele ...
  Natside pihta tulistanud Agafya nurrus:
  - Orenburg ei anna kunagi alla! Oleme Isamaa vaenlaste vastu!
  Tüdrukud on soliidsed ja kavatsevad tõeliselt võidelda viimse veretilgani.
  Orenburg peab endiselt vastu. Kuid 3. septembril 1944 algas rünnak Kuibõševile. Ja NSVL pole muidugi hea.
  Alenka tulistab natside pihta ja kiljub:
  - Nõukogude riigi kommunismi eest!
  Ja jälle laseb ta palja jalaga välja hävitava jõu granaadi.
  Anyuta tulistab vastaste pihta ja kiljub:
  - Kaitskem Kuibõševit!
  Ja paljaste varvastega viskab ta suure surmava jõuga lõhkepaki.
  Ja rebige laiali palju vaenlasi.
  Fritzi pihta tulistav Alla piiksub ja raputab rinda:
  - Polissya kosmiliste kõrguste eest!
  Ja palja kannaga alistub granaat kõigi Fritzi agressorite hävitamisele ja täielikule surmale.
  Maria, tulistades natside pihta ja visates palja jalaga Fritzi halvavat jõudu, kilkas:
  - Pardale!
  Ja tüdruk naerab täiest kõrist!
  Fašistlike kettide pihta tulistav ja paljaste varvastega hävitavat granaati loopinud Marusja säutsus:
  - Au kommunismile ja võitudele!
  Matryona märkis naeratades, saates järjekordse surmava plahvatuse ja niites Fritzi maha:
  - Kodumaa on püha!
  Tüdrukud võitlevad nagu kangelased.
  Lendava taldriku katsetus õnnestus alles alguses ja siis ebaõnnestus.
  Nii et Albina ja Alvina võitlesid nüüd uuesti ME-309 peal, mis on nende stiili jaoks väga mugav masin.
  Tüdrukud tulistasid Nõukogude lennukite pihta ja kiljusid:
  - silmapaistev park ja elektroonilised spagetid!
  Albina tulistas vaenlase pihta hästi sihitud plahvatuse, ajas palja jalaga näpuga näpuga alla nõukogude auto ja kilkas:
  - Minu esimene käik saab vaenlasele saatuslikuks!
  Alvina tulistas ka vaenlase pihta. Ta lõikas teda põhjalikult ja hambad paljastas:
  - Kommunism on minu saatus!
  Ja paljaste varvastega tabas ta teist sihtmärki.
  Tüdrukud kaklevad endiselt vanas autos. Kruvivõitlejaid pole veel tootmisest välja võetud. Lisaks peate ikkagi reaktiivmasinatega harjuma ja nende jaoks kogu infrastruktuuri kasutusele võtma. Ja seda pole nii lihtne teha.
  Nõukogude sõidukite pihta tulistav Albina märkis loogiliselt:
  - Ma loon kommunismi ajastu ja viin impeeriumi tähtedesse!
  Ja palja kannaga vajutab pedaale.
  Alvina, tulistades vene sõidukeid, lüües neist otse läbi, kilkas:
  - Meie eesmärk on aaria kommunism!
  Ja jälle kasutas sõdalane oma paljaid varbaid. Ja ta tegutses väga kiiresti.
  Kui mõlemad tüdrukud naasisid, olles kogu lahingukomplekti ära kasutanud, lasid nad oma kehad vannis pesta. Ilusad tüübid peksisid neid luudadega. Albina, soojendades, märkis:
  Mehi on ikka vaja!
  Alvin nõustus sellega:
  - Kindlasti on vaja! Kuigi siin oleme naised palju ilusamad!
  Albina puhkes naerma ja säutsus:
  - Miks on naisel vaja mehi, et tal oleks kedagi peksa!
  Tüdrukud on sellega muidugi nõus.
  Helga TA-152-ga tulistas Nõukogude tankide pihta ja põrutas neist läbi muiates:
  - Au keisri kommunismile!
  Ja tüdruk naeris.
  Agave jahib taevas Nõukogude lennukeid. Yak-9, mida on kõige lihtsam toota, on taevas järjest enam näha. See auto pole aga nii nõrk. T modifikatsioonis on see relvastatud 37 mm kahuriga ja võib Fritzi valusalt nõelata.
  Agave tulistab eemalt oma ME-262-le ja laulab läbi nina:
  -Ma olen maailma targem, tapan vaenlasi tualetis!
  Ja pilgutab oma inglitele taevas.
  Aga siin on Mirabela jälle õhus. See tüdruk, hoolimata kõigist kaotustest, ei kaota südant.
  Ja ta hakkab isegi laulma, komponeerib nagu ta läheb;
  Astusin komsomoli mängides,
  Kaunis unistuste tüdruk...
  Ma arvasin, et maailm on igavene mai,
  Iga päev on kevade sünd!
  
  Kuid millegipärast see ei õnnestunud.
  Kuidagi ei suuda ma armuda...
  Noh, ütle poistele minu armust,
  Elu on väga vastupidav mõla!
  
  Äkitselt müristas sõda,
  Ja orkaan tormas surnuks ...
  Ja mu tüdrukud tugeva kehaga
  Võite kohe pihta saada!
  
  Ei taha, usu mind, ma annan alla,
  Võitle kodumaa eest lõpuni...
  Me kanname granaate tugevas kotis,
  Stalin asendas isa südametes!
  
  Sõdalased on Venemaal suurepärased.
  Me saame kaitsta maailmakorda ...
  Taevatähed niisutasid sametit,
  Ja jahimees muutus mänguks!
  
  Olen paljajalu tüdruk, kes võitleb
  Täis võrgutamist ja armastust...
  Will, ma tean kohta selles paradiisis,
  Sa ei saa ehitada õnne verele!
  
  Suure isamaa sõdalased,
  Me võitleme kindlalt Moskva lähedal ...
  Ja siis unistus kommunismi ajal
  Saatanaga põrgu vastu!
  
  Vaprad vene poisid,
  Et nad võitlevad ausalt lõpuni ...
  Nad peksid kuulipildujast,
  Vajadusel kullast krooniga!
  
  Isegi kuul ei suuda meid peatada
  Jeesus, suur Jumal, on üles tõusnud...
  Röövlohe päevad on möödas,
  Taevast läks veelgi heledamaks!
  
  Ma armastan sind kallis Lada,
  Svarog on au sees ...
  Peame võitlema Venemaa eest
  Parim valge jumal on meiega!
  
  Ärge ajage venelasi põlvili
  Uskuge meid, meie liha ei saa ohjeldada ...
  Stalin ja suur Lenin on meiega,
  Ka see eksam tuleb sooritada!
  
  Isamaa valu on ka meie südames,
  Me usume tema suursugususse...
  Avame hoogsalt ukse kosmosesse,
  See saab olema väga armas elu!
  
  Paljajalu oleme ilusad tüdrukud,
  Jooksime reipalt läbi lumehangede ...
  Me ei vaja seda kibedat viina,
  Kerub sirutab tiivad!
  
  Isamaa eest seisame meie, tüdrukud,
  Ja me vastame Fritzile, pole kurja,
  Infernal Kain hävitatakse,
  Ja tere Päästja Kristusele!
  
  Tuleb ajastu - see ei lähe paremaks,
  Surnud tõusevad igavesti...
  Universumist saab elav paradiis,
  Kõigi inimeste unistus täitub!
  . PEATÜKK #11
  September 1944 möödus ägedates lahingutes ... Fritzid suutsid Kuibõševi ja Orenburgi ümber piirata ja seetõttu olid need linnad hukule määratud, kuid hoolimata kõigist raskustest nad võitlesid.
  Tüdrukud demonstreerisid äärmist vastupidavust... Oktoobri alguses ründasid natsid, kes ei võtnud Kuibõševit veel kätte, Penzat. Ja lahingud hakkasid selle linna pärast keema.
  Nataša ja tema meeskond võitlesid seal.
  Tüdruk viskas palja, graatsilise jalaga granaadi ja kostis:
  - Vene vaimu jaoks.
  Pärast seda tulistas Zoya bazookast. Ja koputasin Saksa tanki "Lion" -2.
  Sakslased aeglustasid liikumist veidi ... Pantherid ja T-4 eemaldati teenistusest. Kuid seni, kuni need masinad veel kasutuses on. Tõepoolest, Panther on hea tankihävitaja ja on otsmikus üsna talutavalt kaitstud. Aga lauad on tema probleem. "Panther" -2 on aga külgede poolt kaitstud, mitte eriti hästi. Kuid suurem osa relvi hoitakse alles.
  E-seeria arendus on käimas ... E-75 tankist tõotab saada uue põlvkonna sõiduk, millel on täiuslikult kaetud küljed. Sakslased kasutavad seda ära. Ülesanne on hankida tank, mis ei oleks liiga raske, kiire ja hästi kaitstud. Esimene selline katse oli Hiir, kuid praktika näitas selle tanki liigset kaalu. Selle asemel töötati juba E-100 välja. Sellel tankil oli tihedam paigutus ja madalam siluett. Üldiselt on selle kaal hiirega võrreldes langenud saja kolmekümne - saja neljakümne tonnini. Küljed paigaldati ratsionaalse nurga all. Külgede paksus koos ekraanidega ulatus 210 mm-ni. Relvastus on sama, mis Mausel, lühikese toruga 128 mm ja 75 mm püstol. Sakslased paigaldasid võimsama, 1500 hobujõulise mootori ja tank liikus maanteel nelikümmend kilomeetrit tunnis.
  Mis on üldiselt rahuldav. E-100 on igatahes liiga raske tank. Aga suurepäraste relvade ja kaitsega.
  Selle võitlusomadused ei saanud olla halvad, kuid tanki transport ja selle transport jäid problemaatiliseks. Tegelik kogemus näitas, et suhteliselt mõistliku ülekande jaoks mööda teid ja sildu võib tank kaaluda mitte rohkem kui kaheksakümmend tonni.
  Nii et Hitler andis E-75-le piirangu, et see vastaks sellele kaalule, kuid et luua kaitse mõttes usaldusväärne masin. Miks otsustati 75-millimeetrisest kahurist loobuda. Ja tehke paigutus võimalikult tihedaks: ühes plokis mootor ja käigukast risti ning käigukast mootoril. Siis saab ehk igast küljest kaitstud ja mitte liiga raske tanki.
  Hitler ei olnud üldiselt Saksa masinatega täiesti rahul. Kuigi Lev-2 oli arvatavasti arenenum, oli selle 105 mm suurtükk Nõukogude tankidega võitlemiseks ülemäärane ja soomustamata sihtmärkide tulistamiseks ebapiisav. "Panther"-2 suutis sõjaväelasi üldiselt rahuldada relvade ja esikaitsega, kuid külgkaitsest siiski ei piisanud, kuid sõiduomadused olid rahuldavad.
  Fuhrer nõudis tanki loomist, mis suudaks sõjaväge igas mõttes rahuldada.
  Kuid seda pole nii lihtne saavutada. Kas on võimalik paigutust maksimaalselt tihendada ja šassiid spetsiaalsete pöördvankrite ja vedrude abil kergendada ning kerest midagi välja tuua. Ja meeskond on tegelikult pikali.
  Selline areng võib osutuda üsna paljulubavaks. Esimene E-75 tank, mis oli ühendatud E-50-ga, ei võinud kaaluda rohkem kui seitsekümmend tonni ja see on tohutu masin.
  Elizabeth seevastu võitles tankil T-34-85 ega olnud selle kaitsega päris rahul. Legeerelementide puudumise tõttu habras, ei kaitsnud soomus tanki liiga palju.
  Elizabeth tulistas paljaste varvaste abil ja möirgas hambaid paljastades:
  - Ma olen kosmoseviks.
  Jekaterina peksis vaenlast, lõi vaenlast küljele ja susises, hambaid paljastades:
  - Kommunismi eest NSV Liidus!
  Elena tulistas ka väga aktiivselt, sihtides vaenlast ja tabas teda surmava jõuga ning arvestades asjaolu, et ta jalad olid paljad, krooksus:
  - Võidu põhiseaduse eest!
  Efrasia tulistas vaenlase pihta, kasutades täpselt oma paljaid varbaid ja kilkas:
  - Oleme riigi suuruse eest lojaalsed Svarogile ja Stalinile!
  Need on siin võitlevad tüdrukud. Neil on kõige silmapaistvam meeskond.
  Mõned tankid T-34-85 ilmusid kuulikaitsega, mis vähendas oluliselt nende kaalu. Sõiduki kiirus ja manööverdusvõime on suurenenud. Kuid nüüd võis selle vastu võtta tankitõrjepüss, suurekaliibriline kuulipilduja ja mitut tüüpi granaadid. Ja õhukahurid tungivad isegi otse läbi. Tõsi, sellist paaki on veelgi lihtsam valmistada, odavam ja see lisab liikumiskiirust.
  Nüüd, kui tüdrukud selle autoga sõidavad, ei lase nad mul sellesse siseneda.
  Elizabeth, kolossaalse hävitava elemendi kiire tüdruk, märkis loogiliselt:
  - Sa ei saa asendada vaprust soomustega!
  Catherine nõustus sellega:
  - Jah, see on õige, nii et sa ei sütti!
  Ja kuidas sa naerad...
  Suure võluga tüdrukud. Ja kui vaenlasi pekstakse, siis teevad nad seda agressiivselt ja põhjalikult.
  Elena küsis pärast seda, kui nende tank oli lahingukomplekti ära kasutanud ja varusid täiendama kolinud, oma sõpradelt:
  - Nii arvavad tüdrukud, kas meil on võimalus alistada Kolmas Reich?
  Katariina vastas enesekindlalt:
  - Nagu Vassili Terkin ütles ... Tulime lööma, mitte arvestama!
  Elizabeth parandas:
  - Seda ütles Suvorov!
  Ja tüdruk, paljaste varvastega, võttis ja keeras ajalehetüki sigaretiks. See on tema jaoks naljakas.
  Euphasia laulis oma keha kiigutades:
  - Ma olen kosmosetüdruk-terminaator,
  See on Fritz - kultivaatorile väga valus!
  Ja kuidas sõdalane naerab!
  Tüdrukud otsustasid kaarte mängida. See on naljakas. Ja kaotajad teevad kätekõverdusi ja kükke.
  Elena märkis mängu ajal:
  - Tõsiselt, meil pole reaalset võiduvõimalust! Kaukaasia on langenud ja me kaotame!
  Katariina viskas palja jalaga kaarti, lüües vastast ja kilkas:
  - Aga meil on salarelv!
  Sõdalane naeris ja viskas kaarti ka paljaste varvastega.
  Elizabeth märkis ohates:
  - Meil on tõesti ainult üks lootus jäänud - uus salarelv!
  Efrasia virises, visates kaarti oma graatsiliste jalgade paljaste varvastega:
  - Jah, me ei saa ilma salarelvata hakkama!
  Ja tüdrukud laulsid üheskoos:
  - Meie mõõk põleb tulega, me lõikame oma vaenlased maha! Oleme NSV Liidu sõdurid!
  Sõdalased on tõeliselt ja tõeliselt võitluslikud.
  Aga jõud on liiga ebavõrdsed... Oktoobri keskel Kuibõšev ikkagi kukkus...
  Sakslased suutsid vallutada olulise kaitserajatise. Aga vihma hakkas sadama... Kukkumise tagajärjel oli lootust pausile.
  Võitlused taevas aga jätkusid.
  Kolm Nõukogude pilooti: Mirabela, Anastasia, Akulina võitlesid metsiku entusiasmiga.
  Mirabela, kes kukutas lendu natsi oma vananenud, kuid hirmuärataval Yak-9 T-l, laulis:
  - Tuleb ajastu, kommunismi ajastu!
  Anastasia, vajutades oma varbad päästikule, kinnitas hambaid paljastades:
  - Ma lendan lauldes taevasse!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma.
  Akulina, purustades teist sakslast, vajutades pedaalile oma paljast ümarat kontsa, lausus:
  - NSV Liidu auks!
  Peab ütlema, et tüdrukud võitlevad konkreetselt.
  Mirabela tulistas fašistliku ME-262 37-millimeetrisest kahurist alla, säutsus:
  - Au kommunismile!
  Anastasia, lõigates natsid hästi sihipärase lähenemisega ära ja saagides vaenlast, pahvatas:
  - Au punasele universumile!
  Akulina on väga võitlushimuline tüdruk, lõi saksa auto välja ja urises vilistades:
  - Nõukogude riigi kommunismi eest!
  Sõdalasi tuleks ära tunda nende kolossaalse sitkuse poolest.
  Albina, Alvina, Agave seevastu saavad oma kontosid. Ja tüdrukud kaklevad ka paljajalu ja bikiinides.
  Kui naljakas see on, kui tüdrukud on peaaegu alasti ja lennukis.
  Albina põrutab paljaste varvastega maha paugu, mitu nõukogude autot korraga ja kriuksub:
  -Aaria vennaskonna jaoks!
  Alvina võitleb ka Punaarmee vastu ja teeb seda julgelt. Ja paljaste varvastega sihib õhukahureid ja lõikab maha nõukogude sõidukeid, kiljudes:
  - Erksate ideede jaoks!
  Agave tulistab alla ka Nõukogude hävitajaid ja ründelennukeid, hävitab need sõna otseses mõttes ja möirgab:
  - Kolmanda Reichi võitude eest!
  Ja tüdrukud ei ole vastu oma vastase julmale piinamisele. Eriti ilusad poisid.
  Albina, röstides tuleriidal pioneeri kontsi, märkis kord:
  - Poisid praetud kujul ja pipraga on nii maitsvad!
  Ja kuidas ta naerab. Ja näita oma keelt!
  Alvina märkas seda hambaid paljastades:
  - Poiss on ahjus praetud, väga maitsev küüslauguga!
  Paar Nõukogude võitlejat lõi Agave paljaste varvaste abil pikali ja hüüdis:
  - Me oleme kosmosepüüdjad!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma. Ta on haruldase võitlusliku iseloomuga tüdruk.
  Albina, kes tulistas oma paljaste, graatsiliste meislitud jalgadega lennukeid alla, märkis:
  - Venemaast ei saa mõistusega aru, kuidas saab valida selliseid valitsejaid nagu Stalin!
  Alvina märkis agressiivselt, hambaid paljastades ja paljaste varvastega tulistades:
  - Ja meie Hitler pole parem!
  Agave itsitas, põrutas paljaste varvastega Nõukogude autosid maha ja märkis:
  - Adolf, muidugi, valdas! Kuid samas ei mõõdeta, kui palju on juba õnnestunud võita!
  Tüdrukud on äärmiselt võitluslikud ja agressiivsed.
  Ja siis nad praadisid kaks poissi tuleriidal kuidagi elusalt läbi. Niisama torgati need terasvaiaga läbi ja nad hakkasid neid karjuma ja väänledes praadima. Siis, kui poisid polnud veel maha rahunenud, hakkasid kõik eskadrilli tüdrukud praetud pioneeride juurde jooksma, neilt lihatükke ära lõikama ja sööma.
  Ja see oli väga maitsev, eriti kui poisid olid praadimise ajal veel elus ja pipraga.
  Agave näiteks sõi poisi reie suure mõnuga. Tüdrukud said siis suurepäraselt hakkama. Ja mõlemast poisist jäid alles vaid luud ja sisikond. Eriti maitsev oli noor maks. Tema tüdrukud sõid suure heameelega.
  Ja nüüd nad võitlevad taevas ...
  Orenburg langes oktoobri lõpus...
  Sakslased lähenesid Ufale. Juba päris külm on ja lund sajab.
  Tamara ja tema meeskond Ufa äärelinnas võitlevad natsidega. Saksa jalavägi ründab mustanahalisi sõdureid, kelle nad värvasid Prantsusmaa ja Belgia kolooniates.
  Nad viskavad sõna otseses mõttes laipu igale lähenemisele.
  Tamara annab pöörde, viskab palja jalaga granaati ja kriuksub:
  - Kommunismi ajastu on kuulus sajandeid, usun, et Stalin on meie kindel käsi.
  Tulistav Veronica ütleb:
  - Ärge purustage NSV Liitu!
  Ja oma palja kannaga viskab õhku lõhkepaki.
  Natside pihta tulistav ja paljaste varvastega järjekordset surmasõnumit viskamas Anfisa märgib:
  - Kommunismi suurus on meiega!
  Victoria, tulistades vaenlase pihta ja niites natse maha, visates paljaste jalgadega granaati, kriuksub:
  - Olgu ülistatud suur kodumaa!
  Olümpiamängud põlevad. Ja siis viskab see tüdruk-kangelane natside pihta terve kasti lõhkeainet ja möirgab:
  - Au meie kosmosele kodumaa!
  Ja tüdrukud karjuvad kõik ühest suust.
  - NSV Liidu jaoks! Tuleb pioneer!
  Võitlevad Punaarmee sõdalased varastavad. Ja kui lumi sadas, siis kaklevad nad ikka paljajalu ja bikiinides.
  Novembri alguses alustasid natsid Uljanovski rünnakut. Linn, kus sündis Lenin ja kus Stenka Razin sai raskelt haavata. See on Venemaa linnade pealinna piir.
  Alenka võitleb natsidega. Ja ta laulab omaette, visates natside pihta paljaste jalgadega granaate:
  - Au Venemaale, au ...
  Tankid tormavad edasi...
  Punastes särkides diviis,
  Tervitused vene rahvale!
  Anyuta, tulistab vaenlasi ja niidab neid ning laseb seejärel paljaste varvastega plahvatusohtlikke saepurupakke, vyaknula:
  - Stalini kommunismi eest!
  Ja ta andis pöörde tervele reale mustanahalistele sõdalastele, kes niideti maha.
  Alla, tulistades vastaste pihta ja kasutades paljaid varbaid, visates surmavat granaati, kilkas:
  - Kodumaa Venemaale!
  Maria, tulistades natside pihta ja kasutades oma paljaid varbaid, visates vaenlasele surmakingitusi, napsas ja märkis:
  - Kosmosekommunismi eest!
  Matryona, tulistades natse ja niites vaenlase maha, andis välja:
  - Muutuste eest lahingus!
  Marusya, torkas Fritzi ja lõi nad surnuks, võttis selle ja röögatas agressiivselt, pühkides selle pulbriks:
  - Kõrgeima standardi võidu eest!
  Ja palja jalaga viskas ta surmava granaadi.
  Need tüdrukud siin on lahedad ja vinged.
  Alenka, tulistades ja niites vaenlasi maha ning loopides paljaste varvastega granaate, kilkas:
  - Kommunismi suurus olgu meiega!
  Ja tüdruk võttis selle kätte ja lõi suure aplombiga välja Saksa tanki.
  Ja siin on veel üks Lev-2 tanki modifikatsioon 88-millimeetrise kahuriga. Torn on kitsam , paak on väiksem ja kaalub viiskümmend viis tonni ning mootor on võimendatud 1200 hobujõudu. Kiire Saksa auto.
  Kuid ta ei sega sõdalast.
  Alla viskas palja jalaga granaadi ja kilkas:
  - Kommunismi eest!
  Anyuta viskas paljaste varvastega mõrvarliku surmaanni ja kostis:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja tüdruk vilistab. Ja Saksa tank "Lion" -2 võtab ja pöördub ümber ning rullid lendasid sõna otseses mõttes.
  Natside pihta tulistanud Maria laulis:
  Ja võitlus jätkub jälle
  Ja süda on rinnus ärevil ...
  Ja Lenin on nii noor -
  Ja ees ootab noor oktoober!
  Matryona, tulistades vaenlase pihta ja kärpis ridu, viskas palja jalaga granaadi ja siristas:
  - Esimene samm elus on oluline!
  Natsid välja löönud Marusya kilkas:
  - Näete taas Maa kohal, raevukate rünnakute keeristormid!
  Ja sellised on sõdalased paindumatud.
  Kuid ikkagi on jõud ebavõrdsed. Penza on juba langenud. Ja natsid tungivad Saranskisse.
  Nüüd pole Gorki linnale enam nii palju jäänud.
  7. novembril 1944 korraldas Stalin Moskvas järjekordse paraadi. Isegi kui see pole võit.
  Fritz tulistas aga esimest korda ballistiliste rakettidega V-2 Moskva suunas. Ja samal ajal pommitasid linna reaktiivlennukid, sealhulgas Arado pommitajad . See tegevus šokeeris kõiki. Raketid V-2 lendasid mööda kõrget trajektoori ja kukkusid ootamatult, isegi radarid ei näinud neid korralikult.
  Oli palju hävinguid ja õnnetusi. Paraadil hukkusid Nõukogude sõdurid.
  Stalin pidas kiireloomulise koosoleku maa-aluses punkris, mis talus isegi aatomipommi otsetabamust.
  Kindralstaabi juht Vasilevski märkis murega:
  - Sakslastel on uus suure hävitava jõuga relv. Ja meie radarid ei näinud teda ...
  Stalin hüüdis vihaselt kandadele trampides:
  - Siin te olete lollid! Sellist üllatust polnud näha!
  Marssal Vasilevski märkis:
  - Midagi oli seltsimees Stalin ...
  Beria ütles kohe:
  - Need on A-5 klassi raketid. Ärge muretsege, seltsimees Stalin. Nad kannavad vaid kaheksasada kilogrammi aminolooni ja seisavad nagu hea reaktiivpommitaja. Sakslased tulistasid välja paarkümmend raketti, kuid see konstruktsioon ei jõudnud seeriasse, kuna reaktiivlennukitega pommitamine on nii odavam kui ka praktilisem.
  Rahunenud Stalin märkis:
  - Nii et see pole tõhus relv? Väga hea!
  Beria märkis ohates:
  - Aga reaktiivpommitajad, see on tõsine probleem. Seltsimees Stalin peab selle vastu võitlema!
  Marssal Žukov soovitas:
  - Võib-olla võtame selle ja teeme ise rakette. Pean silmas maa-õhku. Mis, nende juhtimine raadio teel, et lennukeid alla tulistada!
  Voznesenski märkis:
  - Selliste rakettide loomine võtab aega! Palju lihtsam on teha puidust väga odavaid lennukeid, täita need lõhkeainega ja rammida vaenlast. See oleks kamikaze stiil!
  Stalin noogutas nõustuvalt.
  - Jah, tuleks kasutada kamikaze lennukeid. See on meie võimalus, kuigi tegelikult see ainult pikendab meie Punaarmee agooniat.
  Peaksite leidma midagi tõhusamat!
  Jakovlev vastas ohates:
  - Seltsimees Stalin töötab uute lennukite kallal. Kuid praegu oleme keskendunud autode maksimaalse võimsuse hoidmisele. Kõik tagavarad on kasutatud ja masinate juurde paneme lapsed alates kümnendast eluaastast. Täielik mobilisatsioon, nii täielik kui ka supertotaalne .
  Stalin möirgas:
  - Palju rohkem on vaja ära teha! See, mida sa teed, on liiga vähe!
  Molotov ütles ohates:
  - Kontakt liitlastega pole võimalik. Tundub, et oleme üksi. Proovis jaapanlastega läbi rääkida... Nad nõuavad territooriumi kuni Uuraliteni, mis on vastuvõetamatu.
  Stalin urises:
  - Talvel on vaja Jaapanis streikida, aga kuidas on lood Leningradiga?
  Žukov ütles hambaid paljastades:
  - Rünnak Petroskoile ei olnud ootuspäraselt edukas. Rootsi astus sõtta Kolmanda Reichi poolel ja meil tuli toime tulla suurte jõududega. Seega ei olnud võimalik koheselt pealetungi välja töötada ja vaenlane, kes tõmbas osa Wehrmachtist üles, tõrjus meie rünnaku. Leningradi linn on täielikus blokaadis ja on põhjalikult kinni surutud. Arvan, et kuni kevadeni sureb totaalse näljahäda tõttu kogu elanikkond välja. Ja Leningradi langemine on vältimatu.
  Selle tarnimine õhu kaudu on praktiliselt võimatu. Vaenlane valitseb taevast täielikult. Sakslased annavad nüüd isegi rüütliristi, ainult saja allatulistatud lennuki eest.
  Stalin urises vihaselt:
  - Meil ebaõnnestus rünnak!
  Žukov noogutas.
  - Paljud raudteed on katki ja oleme koondanud liiga vähe jõude. Ja me peame au andma soomlastele ja rootslastele, nad on kaitses visad. Kuid see pole veel kõik. Sakslased läksid ka Murmanskist mööda. Nüüd on see linn ümbritsetud. Me ei tea, mida teha!
  Stalin urises:
  - Deblokeerige!
  Žukov vastas:
  - Selleks pole jõudu! Ja vaenlane võib vallutada kogu Karjala poolsaare!
  Stalin käskis:
  - Tõmmake jõud üles ja vabastage! Talvel sakslased nii tugevad ei ole. Saab neid kapitaalselt pressida!
  Vasilevsky märkis:
  - On vaja vältida sügavaid läbimurdeid ja seal viib meie jõud vaenlased!
  Stalin möirgas:
  Me võitleme kommunismi eest!
  Voznesenski edastas rõõmsamaid uudiseid:
  - SU-100 on juba kehastatud, metallist ja valmis masstootmiseks. Šassii T-34 baasil. Üsna lihtne valmistada. Mürsk on uueks relvaks peaaegu valmis. Nii et SU-100 ilmub juba rinnetele. Homme läheb esimene masin ette!
  Stalin noogutas tunnustavalt.
  - Vähemalt rõõmustas see mind! Kuid T-34-85 pole veel tootmisest eemaldatud. Vähe sellest, tehke soomus õhemaks ja vähendage kaalu kahekümne tonnini. Lahingud näitasid, et hullemaks enam minna ei saa!
  Voznesenski märkis:
  - Ja sa saad puidust soomust teha! Toodame neid tanke päevas sadu, isegi rohkem kui natsid. Aga meie sõidukid suudavad Krautsid kergesti alla tulistada isegi kergete tankitõrjepüssidega.
  Žukov märkis:
  - Gerda on seal. Nii lahe naine! Ta lõi välja paljud meie tankid ja relvad.
  Stalin noogutas:
  "Peame ta kinni püüdma ja tal paljaid kontsi praadima." See tüdruk on tõesti lahe!
  Žukov nõustus:
  - Peame selle jäädvustama! Ja me hävitame fašistid!
  Beria noogutas ja urises:
  Teeme erioperatsiooni!
  Stalin märkis ohates:
  - See on suurepärane idee, kuid ... Peame ikkagi midagi lõpetama!
  Beria möirgas:
  - Püüame nad kõik kinni!
  Stalin raputas pead.
  - Ei... Kangelaste tapmine pole hea! Ma tahan, et Gerda tuuakse minu juurde! See on kiireloomuline!
  Beria märkis:
  - Elada?
  Stalin kinnitas kergesti:
  - Muidugi, ma olen elus!
  Beria urises põski välja pahvides:
  - Kõik on võimatu, ma tean kindlalt!
  Mitu tüdrukut ilmus lühikeste seelikute ja paljaste säärtega. Nad kandsid veiniklaase ja pilgutasid GKO liikmetele.
  Ždanov märkis:
  - Me vajame sõjaväkke rohkem tüdrukuid! Nad panevad seal asjad korda!
  Stalin ütles:
  Annan Anastasiale, Mirabelale , Akulinale teemantidega "Hiilguse ordeni tähe"! Au NSV Liidule!
  Kõik karjusid üheskoos:
  - Au kangelastele!
  Ja nad plaksutasid käsi.
  Üks tüdrukutest kummardus ja põlvitas, suudles Stalini saapaid.
  Ülemjuhataja valas talle veini ja möirgas:
  - Meie tugevus on meie rusikas!
  Beria säutsus:
  Hitler on loll!
  Stalin vaidles vastu:
  - Mitte loll, vaid pettuse kehastus!
  Ja kõik plaksutasid jälle.
  . PEATÜKK #12
  Uljanovski linn oli täielikult ümber piiratud, kuid seni peetud ... On novembri lõpp ja sajab pakasega lund. Sakslased pole eriti innukad ründama ja seni tulistavad.
  Õhus pole ilm väga lennukas. Kuid tüdrukud võitlevad ja näitavad julguse imesid endiselt.
  Gerda koos meeskonnaga Panther-2-l. Kuid tank Panther-3 peaks varsti ilmuma ja sõdalane tahab tõesti sellel võidelda.
  Vahepeal tulistab ta Nõukogude positsioonide pihta.
  Palja jalaga suunas ta kahuri sihtmärgile ja tulistas. Ta murdis Nõukogude kolmkümmend neli ja säutsus:
  - Püha Preisimaa eest!
  Charlotte tulistas ka kahurist, läbistas nõukogude haubitsa ja piiksus:
  - Meie õnn läbi aegade!
  Christina tulistas ka, lüües vaenlast paljaste jalgadega ja krooksutades:
  - Sellistele meestele, kes on meid väärt!
  Magda lasi ka väga täpselt, säutsus:
  - Impeeriumi suuruse nimel!
  Ja uusimal SU-100-l võitlevad neli Elizabethi.
  Tüdrukud on uue iseliikuva püssi selgeks saanud ja lasevad.
  Elizabeth tulistas paljaste varvastega ja hakkas laulma;
  Fašistlik timukas tõmbab õlad välja,
  Siin on hammaslatt, tangid, puurid käepärast!
  Ta tahab sandistada oma keha ja hinge,
  Tühine koletis, aga näeb lahe välja!
  
  Ta lubab raha, aurulaevu merel,
  Mida võib isegi tiitel anda!
  Tegelikult maksab see teile raha
  Lõppude lõpuks oled sa tema jaoks vaid laip ja mäng!
  
  Ta tahab meie äri kohta teada,
  Mida uut vaeste ketis köidita!
  Seetõttu sõidan ma heldelt, saage läbi,
  Unustama oma isa ja isegi ema!
  
  Kuid me teenime kindlalt kodumaad,
  Meid ei saa murda timuka julmus!
  Oks paindub tuulepuhangust,
  Ja alasti beebid nutavad!
  
  Jah, ma kaotasin esimese raske vooru,
  Kuid Kõigevägevam annab võimaluse tagasi saada!
  Ja siis saadan ma ise vaenlase nokauti,
  Mu rusikas lõugab roomaja kindlalt lõua!
  
  Isamaa annab mulle sellise jõu
  Et kõigi piinamiste valust on võimalik üle saada!
  Ja väljuge sellest põhjatust hauast,
  Et mitte ahmida, vihane karu!
  
  Veel veidi ja pääste on lähedal -
  Saavutame võidu vaenlase üle!
  Elada kommunismivalguse varjus,
  Et Päike maja kullaga üle ujutaks!
  Ja tüdrukud laulsid ja tulistasid uuest surmavast kahurist. Nad on äärmiselt hirmuäratavad sõdalased.
  Elena märkis naerdes:
  - Kommunism ehitatakse üles, me usume sellesse!
  Catherine nõustus selle väitega:
  - Ehitame üles kommunismi ja tuleb triumf!
  Euphrasia võttis selle ja urgitses , tulistades paljaste varvastega ja tabas Pantrit.
  Siis hüüdis sõdalane:
  - Oh, kommunism, kommunism! Sofism purustatakse tugevalt!
  Ja "Panter", löödud otsmikku ja eemalt.
  Need on tüdrukud, keda te ei saa nii kergesti murda.
  Nüüd tuleb detsember... Jaapanlased peaaegu lõpetasid võitluse külma ilmaga.
  Kuid taevas, vaatamata talveilmale, käib ikka kaklusi.
  Siin on Toshiba ja Toyota, kaks Jaapani pilooti, kes võitlevad nagu meeleheitel röövlid.
  Toshiba kukutab paljaste varvastega alla Nõukogude lennukeid ja hüüab täiel rinnal:
  - Mul on super tüdruk!
  Toyota, kes lööb välja Vene hävitaja ja paljastab pärlhambad, kinnitab enesekindlalt:
  - Ja seal on hüpernaine !
  Jaapanlannad on muidugi kolossaalse stardijõuga võitlejad. Sa ei saa vastu seista samuraide aule.
  Kuid igal juhul on lahingud taevas endiselt käimas.
  Ja maal asusid neli ninjatüdrukut Nõukogude sõdureid hävitama.
  Sinine ninjatüdruk pidas veski vastuvõtu, lõikas maha mitu Vene hävitajat ja lasi paljaste varvastega välja kolossaalse hävitava jõuga lõhkeaine herne.
  Ta rebis selle katki ja säutsus:
  - Tere Jaapan!
  Kollane ninjatüdruk laulis ka mõõkadega liblikatehnikat. Ta lõikas ära mitmed konkurendid ja kilkas:
  - Kommunistliku kättemaksu eest!
  Ja paljaste varvastega, kuidas käivitada hävitav annihilatsiooni kingitus.
  Siis ta pomiseb:
  - Jaapani suuruse nimel!
  Punane ninjatüdruk pidas mõõkadega helikopteri vastuvõttu. Paljaste varvastega viskas ta surmava kingituse surma ja kiljus:
  - Minu armsamale!
  Ja siis ta märkis:
  - Ja kus maksab kommunist kätte?
  Kollane ninjatüdruk Vene sõdureid maha raiudes ja taas palja kannaga granaati visates väljastas:
  - Ja hoolimata sellest, et kassiga tuleb supp!
  Valge ninjatüdruk, tükeldades oma rivaale ja visates paljaste varvastega surma kingitust, andis välja:
  - Me võidame kommunismi ideede eest!
  Ja kõik neli sõdalast naeravad kooris ja näitavad oma pärlhambaid.
  Detsember läks kiiresti... Pärast piiramist võtsid sakslased nii Ufa kui Saranski. Kuid Uljanovsk pidas siiski täielikus blokaadis vastu.
  Stalin käskis uusaastal iga hinna eest pidada linna, kus Lenin sündis.
  Sakslased olid aga vaatamata pakasele juba lähenemas Kaasanile. Seega oli NSVL täieliku kokkuvarisemise äärel.
  Mida NSV Liidus teha, pole veel selge ja ideid olnud.
  Stalin tähistas uut aastat Moskvas ja punkris. Tema pilk oli nukker, kuid võitlussoov ei nõrgenenud.
  Vahepeal otsustas Hitler korraldada endale farsi Liibüas, kus on soe.
  Ja seal nautis ta vaatemängu gladiaatoritüdrukutega võitlemisest.
  Vana-aastaõhtul ei juhtunud suurt midagi peale Moskva pommitamise.
  Ja esimese "Panther" -3 seeria ilmumine. See tank oli Tiger-2 soomuse paksusega, kuid suuremate kaldega ja kaalus vaid nelikümmend viis tonni. Ja selle kõrgus on vähenenud vähem kui kahe meetri võrra. Võimas 1200 hobujõuline mootor asub ühes plokis ja üle käigukasti. Sõiduk ise osutus hästi relvastatud, suurepärase optika ja hüdraulilise stabilisaatoriga . Ja kitsas tornis oli 88 mm suurtükk 100 EL-is, väga täpne ja soomust läbistav.
  Gerda ja tema meeskond lahkusid selle autoga. Ideaalne ja kergem veermik, jooksis ideaalselt läbi lume. See paak on üldiselt ideaalne. Ja tema suurte kallakutega soomus kaitseb suurepäraselt auto otsaesist. 150-millimeetrise korpuse ülemine osa on eriti tugevalt kaitstud horisontaaltasapinna suhtes 40-kraadise nurga all. Ja see on umbes 330 millimeetrit soomust üheksakümne kraadise nurga all. Mitte ükski Nõukogude suurtükk ei tungi Panther-3 kere tippu. Põhi hõivab kolmandiku keha otsmiku pindalast 120 mm ja sama nurga all ning peaaegu läbimatu.
  Torni otsmik on 185 millimeetrit paks ja 50 kraadise nurga all, samuti nõukogude relvadele läbimatu.
  Kuid siin on küljed 82 mm kallakutega nõrgemad ja neid saab võtta. Eriti SU-100, uus Nõukogude iseliikuv relv, mis saavutas oma tootmislihtsuse ja soomust läbistava relva tõttu sõjaväe hulgas kiiresti populaarsust.
  Gerda tegi esimese lasu Nõukogude vägede pihta. Ta läbistas IS-2 tanki ja ütles:
  - See on hea võitleja!
  Charlotte märkis vaenlast tulistades ja palja kannaga nuppu vajutades Nõukogude masinast läbi murdes:
  - See tehnika on peaaegu veatu!
  Christina osutas paljaste varvastega Saksa kiirlaskuvale automaatkahurile ja märkis:
  - Pardasoomus on üsna nõrk! Soovime, et meil oleks võimsam auto!
  Magda tulistas ka paljajalu, võttis raevust kätte ja karjus:
  - Oleks ainult troika, aga troika hullamine!
  Ja tüdrukud naersid üksmeelselt... Tank on tõesti hea, eriti selle sõiduomadused.
  Läbis lahingutestid ja auto E-100. Ta on siiski raske. Kuid see on hästi kaitstud. Ja tema relvi ei saa nii lihtsalt võtta.
  Ja ka selles istuvad saksa tüdrukud. Ja seda vaatamata külmale paljajalu ja bikiinides.
  Vastaseid tulistades ja vaenlast tabades väljendas Adala end loogiliselt:
  Elame kommunismi all!
  Ja palja kannaga, kuidas vajutada ....
  Agatha, tulistades Nõukogude positsioone, lüües vastaseid paljaste varvastega, kilkas:
  - Ja meie võidu suursugusus kestab sajandeid!
  Agnes tulistas ka Nõukogude jalaväe pihta, loomulikult palja jalaga, ja karjus:
  - Ei, me ei anna füürerile järele!
  Tüdruk tankis, Athena, peksis vaenlast paljaste varvastega ja karjus:
  - Füürerile, mitte füürerile!
  Agnes naeris ja märkis:
  Oleme supermeeste hõim!
  Andriana, tulistades Nõukogude patareid ja hävitades vaenlase positsioone, näitas keelt ja lausus:
  - Sakslaste suurus tunneb planeedi ära!
  Ja palja põlvega, justkui survestaks ta vaenlast.
  Agatha, kes juhtis tuld, märkis:
  - Me rebime draakoni tükkideks ...
  Tank E-75 polnud veel valmis. Führer nõudis suure liikuvuse tagamiseks, et kaal oleks kuuskümmend viis tonni ja mootor 1500 hobujõudu, külgsoomustega kõrgetel kallakutel vähemalt 170 mm. Ja see võttis aega.
  Aga kui natsid võidavad niikuinii ... Jaanuaris Uljanovski lõpuks langes. Fritz hakkas Gorkit ja Kaasanit tormama.
  Siiani ronisid nad Moskvast kaugemale.
  Stalin oli raevukas, kuid ta ei saanud midagi teha. Tegelikult, mida sa siin teed, täielik läbikukkumine ...
  Kuid tüdrukud võitlevad taevas ja maas ...
  Niisiis purustas Nataška SU-100 õhurünnakuga Saksa ründelennuki. Päris lahe tuli välja. Kuigi mitte päris tark ja leidlik. Nataša pole aga sugugi esimese klassi õpilane ja kuidas ta kaob.
  . Nüüd tüdruk osutus V juba tuttav tank T -34. Ainult Natuke sõber . Torn suurem ja _ tööriist kaliibriga 85 millimeetris _ asemel 76. Šassii osa endine .
  Tüdrukud ümber keerdunud peal koht . Nad nagu _ _ Ja varem , sisse üks bikiinid_ _ A siin auto Nõukogude tootmine . Sööma Ja kestad peal koht .
  Superman Nataša Koos rahuldatud vaade naeratas :
  - A Kus fašistid ?
  Ilmus sees tank pilt noor kontakt . poiss säutsus :
  - Siin See tank , mis ilmunud peal esiküljed teiseks maailmas sõjad V nelikümmend neljas aastal Ja enne nüüd aastast asub peal relvastatud Punane armee . Talle on vastu , E -25. iseliikuv relv 88 mm -ga kahur ja 120 mm eesmine raudrüü . Tore võitlema !
  Tõesti V kauge Koos suur töö Saab kaaluma saksa keel iseliikuv relv . kükitama , koos pikk tünn . võõras tüdrukud , kes _ Niisiis vara vasakule esiküljed Suurepärane Isamaaline sõjad . Aga Supermees Nataša kohe sama märkis :
  - Ta meie Võib olla saada . Kell teda pikkus aadressil 71 EL .
  Zoya siin sama soovitas :
  - Peaks mine V liikumine _ _ Mitte tabas !
  Futurist-Angelica V tüütust märganud :
  - Siin kurat ! Kohe sama libises ülemus meie auto !
  Nende noor kuraator-ametnik vihaselt kuulutanud :
  - A See rohkem mitte midagi ! E-75 oli oleks rohkem hullem ! Sina oleks tema ei kumbagi all üks nurk oleks Mitte augustatud . A Niisiis julge !
  Supermees Nataša ristis ennast Ja susises :
  - Kuidas tõsi kommunist , st ma ütlen teile - teile pagan !
  Futurist-Angelica haukus , trampis paljajalu jalg :
  - Esineme !
  Nõukogude auto mõned tihe käivitus ja _ sumises . läbista saksa keel V otsaesine ebareaalne Ja peaks tule sisse fritz V juhatus . Aga proovi See teha ? Tema alates tema pika toruga relvad Kuidas kurat ... Jääb ainult loendama peal kiirus .
  Supermees Nataša vihastama _ Regulaarne saksa keel iseliikuvad relvad Jah rohkem lihtsam 34 nii teda ülemus V omadused . Siin Sina tahtmatult sa lähed hulluks .
  Nõukogude auto tulemas peal lähenemine _ Hea kasti hammasrattad parem endine .
  Svetlana puhkab alasti kontsad Ja säutsud :
  - Fuhrer kiire Meie pööra ümber !
  Futurist-Angelica kinnitab nagu :
  - Hitler Meie hävitame !
  kullakarvaline Zoya hüüdis :
  - Anna talle kiirusta Kõrval erysipelas !
  IN see hetk kaalukas mürsk Hitleri oma relvad rahul otse V alus tornid . Tüdrukud tõstetud Ja kannatanud V välja rebitud metallist .
  JA hiljem anna mulle hetk Kõik neli osutus peaaegu absoluutselt alasti aluspükstes ja rippuvad peal hammas . Under paljajalu jalad kaunitarid leegitses tulekahju . Leek lakkus alasti , graatsiline tallad tüdrukud .
  Supermees Nataša proovis tõmblema aga _ teda jalad osutus kindlalt klammerdatud V padjad ja _ Väga haige venitatud veenid . See oli klassikaline hammas , koos traditsiooniline röstimine kontsad . A juures tüdrukud jalad Väga isegi seksikas ja _ tule lakkumine _ tallad teeb nende rohkem atraktiivsemaks .
  Aga valusalt kaunitarid . Nad proovides saada vabaks . Aga padjad Väga vastupidav . A tema rohkem Ja tüdrukud on valküürid toru ära kaalud .
  Sama sõdalased V lühike seelikud , koos paljajalu jalad , paljad käed , aga keha kaetud hõbedane kettpost _ Nad riisumine pokkerid lõkked ja _ oksendama söed _ _ kontsad röstitud tugevam .
  Siin Ja hammas tuleb välja liigesed , ja tulekahju friikartulid põhja . A siin rohkem Ja prints kuningas Williami dünastiast ilmus . IN käed juures august poisid , prints-demiurg, kes vahetas teiseks miljonit dollarit positsiooni eest SS-is vahustama alates kipitav traat . A rohkem Ja teda Valküürid soojendama alates leegiheitja .
  Prints Jumalus pilgutas silma ja _ Kuidas tabas Supermees Nataša Kõrval lihaseline tagasi . Kuigi tüdruk Ja julge aga _ teda alates kontsad enne kuklaluu tabas selline valu, mis _ uhke metsikult hüüdis .
  Edasi tabas poiss prints_ _ alla toodud peal Zoya . Ta Kuigi Ja pigistatakse kindlalt hambad , mitte sirutanud alates karjuda . A peal tagasi ilmunud verine triibud Ja põletused .
  Barbarossa Jr. Koos muigama ütles :
  - Õpetage sina rohkem vaja !
  Edasi tabas kukkus Kõrval Futurist Angelica . JA see noor naine Mitte sirutanud alates karjuda . poiss lükkas teie laps on paljajalu jalg V tulekahju . Ekstraheeritud krapsakas sõrmed süsi Ja visatud punapea metsalised V nägu . Ta karjus rohkem tugevam , see teeb haiget !
  Barbarossa Jr. Koos rahuldatud vaade ütles :
  - Aga Sina sama tahtis Koos sakslased !
  Pärast vallandati ja _ Svetlana . Kuidas et Mitte pigistatakse lõualuu aga_ _ Sama karjus . Kõik sama vahustama alates tulikuum , kipitav traat oli rohkem rohkem valus , kuidas leek all paljajalu jalad . Tem üle selle _ tüdrukud juba harjunud aastaid hallata ilma kingad ja _ nende tallad jalad , väga elastne Ja vastupidav .
  Aga tulekahju Ja nende küpsetab . Valküürid juba V käed hoiavad ja _ piitsad alates punane kuum traat .
  Supermees Nataša sisse kõik kurgus karjus :
  - Jah Mida See kas see on ?!
  Barbarossa Jr. ütleb:
  - Tõrksate daamide ülekuulamine! Olete vangistuses ja vastate kõige eest!
  Nataša märkis:
  Me ei taha niimoodi surra! Laske meil minna ja me jätkame võitlust!
  Barbarossa Jr urises:
  - Miks sa lahti lasid?
  Angelica vastas:
  -Me oleme nõiad ja me saame anda mehele, kes meid päästab, kõige väärtuslikuma kingituse kõigist võimalikest!
  Barbarossa Bock oli üllatunud:
  - Ja mida sa mulle annad?
  Nataša ütles enesekindlalt:
  - Teeme sinust igavese nooruse ja sa ei vanane kunagi!
  Väike poiss noogutas.
  - Jah, ma võin sul selle pärast lahti lasta! Aga kuidas saate seda tõestada?
  Nataša ütles:
  "Pane käsi tulle ja sa ei saa viga!" Näete, et oskame võluda!
  Barbarossa juunior pani käe ettevaatlikult tulle, keris ja vastas naeratades:
  - Jah, sa saad! No mis on teie vabadus vastutasuks minu surematuse eest!
  Ja tüdrukutel on uus võimalus. Ja sõda käib ikka veel ... Jaanuaris võeti Gorki ja Kaasan.
  Veebruari alguses vallutasid sakslased, soomlased ja rootslased Karjala ja asusid Arhangelski tormile. Olukord on dramaatiliselt halvenenud.
  Elizabeth viidi sellesse linna SU-100-le.
  Ta võitles seal. Veebruar ja pakane. Aga tüdrukud kaklevad ikka paljajalu.
  SU-100 kaalub koos kuulikindla kaitsega vaid kaheksateist tonni. Ta on haavatav, kuid liikuv. Ja ta ei tohiks varitsuses seista, ta peab liikuma, et ta pihta ei saaks.
  Liikudes paak kuumeneb ning paljajalu ja bikiinides tüdrukutel pole nii külm.
  Natside pihta tulistanud Elizabeth laulis:
  - Aga need on tingimused! Ja käes on kolmapäev! Külm on aga tervisele kasulik! Külmad ilmad on meie tervisele kasulikud!
  Ja paljaste varvastega, kuidas natse laadida. Ja T-4 see väike tank on katki.
  Sõdalased peaksid olema kolossaalse klassi võitlejad.
  Ekaterina tulistab ka paljaste jalgadega ja kiljub:
  - Kommunism olema!
  Elena, kes tulistas samuti vaenlast ja lõi temast läbi, naeris kõrvulukustavalt:
  - Meid ootab meeletu võit!
  Ephrasia tormas läbi Wehrmachti tankide, paljaste, külmast siniste jalgadega, vastas enesekindlalt:
  - Miski ei saa meid peatada!
  Need sõdalased on lihtsalt super!
  Aga paraku on nende kangelaslikkus üliväike... Arhangelsk langes ka... Ilmselgelt ei jätku laskemoona....
  Sakslased liiguvad tagant Moskva poole. Märtsis arenesid lahingud Rjazani pärast. Hitleri hordid voolavad idast ringi...
  Vaja on mõningaid kiireloomulisi samme.
  Moskva peab endiselt vastu ja Stalin on kokku pannud julgeolekunõukogu. Arutelu oli närviline. Uusi ideid polnud.
  Ainult Beria soovitas:
  "Võib-olla peaksime tõesti pakkuma rahu Kolmandale Reichile mis tahes tingimustel, kuni nad meid ei puuduta!"
  Stalin vastas vihaselt:
  - See ei ole konstruktiivne lähenemine, seltsimees Beria! Vajame tugevaid liigutusi!
  Marssal Vasilevski vastas ausalt:
  - Teie Ekstsellentsil pole reserve! Peaaegu kõik neist olid ebavõrdsetes lahingutes jahvatatud. Lisaks SU-100-le pole seerias ühtegi teist tüüpi uut tüüpi relvi. Tõsi, IS-3 saab varsti valmis, kuid seda tanki on raske valmistada ja seda on praegustes tingimustes raske seeriasse lasta.
  Marssal Žukov märkis vihaselt:
  - Kui te ei saa võita, siis jääb üle ainult üks asi - surra väärikalt!
  Stalin tahtis midagi öelda, kuid ilmus lühikese seelikuga paljajalu tüdruk. Paljaid kontsi välgutades tõi ta saadetise.
  Stalin jooksis selle pilguga üle ja möirgas vihaselt:
  - Leningrad, kes ei talunud nälga ja mitu kuud kestnud blokaad langes! Nüüd on meie teise linna Fritz vallutanud!
  Marssal Žukov laiutas käed ja märkis:
  - Oh, suur Stalin... See on kohutav!
  Beria soovitas:
  - Võib-olla selle tulistamise auks tuhat inimest?
  Ülemjuhataja hüüdis:
  - Ole vait, kiilas idioot! Midagi on vaja ette võtta!
  Molotov soovitas kogeldes ja närviliselt tüdrukute paljaid põlvi silitades:
  - Pakugem sakslastele ajutist relvarahu ja alles siis alustame rahuläbirääkimisi mis tahes tingimustel.
  Stalin kähises:
  - Proovi! Aga allaandmist ei tule. Moskva kukub, me peame sissisõda!
  Beria märkis meelitava muigega:
  - Aga see ainult suurendab inimeste kannatusi, seltsimees Stalin. Võib olla...
  Stalin lõi otsustavalt rusikaga vastu lauda:
  - Ei! Las Molotov teeb ettepaneku läbirääkimisteks! Ja ei midagi muud, kurat lõpuni!
  Sakslased piirasid Rjazani märtsi keskel ümber. Kogedes laskemoona puudust, tegid Nõukogude väed linnast läbimurde.
  Alenka ja tema meeskond jooksevad, paljajalu väreledes kevadiselt sulanud lumel.
  Tüdruk tulistab natside pihta ja laulab:
  - Au meie vaimule, au suurele riigile!
  Ja palja jalaga viskab ta mõrvarliku surmakingituse. Ja natsid igas suunas laiali.
  Anyuta, tulistades vastaste pihta, väljastas:
  - Ja meie löök, püha kingitus ja tasu!
  Alla jookseb ka, laseb natside pihta, viskab palja jalaga plahvatusohtlikku söepakki ja susiseb:
  - Me ei anna kunagi alla!
  Ja nüüd sädelev Maarja, kes tulistab natside pihta ja niidab neid põhjalikult ning uriseb hambaid irvitades, kiljatab:
  - Keegi ei peata meid!
  Ja tema paljas kand saatis hävitava surma ja hävingu paki.
  Natside pihta tulistav Marusya märgib üsna loogiliselt:
  - Kommunism ei kustu kunagi!
  Matryona, tulistades vaenlast ja kärpides ridu, märgib üsna loogiliselt ja ratsionaalselt:
  - Ja usk parteisse püsib sajandeid!
  Ja paljad varbad annavad annihilatsiooni.
  Tüdrukud murdsid ringist välja. Kuid olukord on endiselt pingeline.
  Ja neil pole kuhugi minna.
  Kevadine sula lükkas sakslaste edasitungi veidi edasi. Lisaks ühinesid natsid Jaapaniga ja asusid okupeerima Kesk-Aasiat.
  Ka see tõmbas nende tähelepanu kõrvale ja aprill möödus suhteliselt rahulikult. Ja mais lasti lõpuks välja esimene Nõukogude tank IS-3. Ja ta saaks maiparaadile toimetada.
  Vananenud ja nõrgenenud Stalin vaatas seda küürus. Tema ilme oli surmavalt väsinud.
  Tootmise töömahukuse tõttu ei saanud IS-3 siiski tootmisse minna.
  Selle oluline erinevus nendest kahest oli ainult torni kuju. Ta oli nagu lendav taldrik ja tema otsmik nagu kraana nokk. Suurenenud kaldenurk kaitses esiosa muidugi hästi, kuid keeruline tootmine. Lisaks oli lauba alumine osa haavatav ja kui sinna mõni mürsk tabas, siis see enam rikošeti ei teinud.
  Stalin viipas käega ja kadus punkrisse, algas järgmine natside haarang. Õhulöökides osalesid TA-400 ja Yu-287 tagurpidi tiivaga.
  Ja jälle tulistasid nad raadiost tiibadega juhitud ballistilisi rakette.
  Kreml sai märkimisväärset kahju.
  Stalin mõtles tõsiselt nende Moskva väljalennule.
  Mai keskel, olles lõpetanud Kesk-Aasia ümberjagamise, alustasid natsid Moskva vastu pealetungi idast ja läänest. Järgnes järjekordne äge lahing.
  Nõukogude väed võitlesid kangelaslikult. Kuid jõud on liiga ebavõrdsed. Lahingutesse ilmusid ka tankid E-75 Tiger-3. Ja massiliselt "Panther" -3. Ütleme nii, et sellised kaklused on erakordsed.
  Mai lõpuks juuni alguses lõpetasid natsid Moskva praktiliselt täieliku ümberpiiramise.
  Stalin teatas pidulikult, et jääb pealinna ja seisab seal surmani.
  Moskvat tulistati ja pommitati. Teda ümbritsesid väga võimsad kaitseliinid, millest ei ole nii lihtne üle saada. Pealinna koondati tohutud laskemoona ja toiduvarud.
  Ja Stalin maa-aluses linnas oli suhteliselt turvaline.
  Hitler andis 22. juunil 1945, mil möödus täpselt neli aastat Suure Isamaasõja algusest, korralduse peatada pealetung pealinnale, hävitades selle asemel süstemaatiliselt suurtükiväe ja lennukitega. Ja jätka enesekindlalt pommitamist.
  Põhiline pealetung liikus Siberisse. Oli vaja võtta Sverdlovsk ja Tšeljabinsk, kuni need linnad katsid lund ... Juuni lõpus juuli alguses võeti mõlemad võtmelinnad pärast kangekaelseid lahinguid ... Sakslased liikusid üle Siberi. Nõukogude külad langesid ükshaaval.
  Siin lähenesid natsid 1945. aasta septembris Novosibirskile. Ka selle asunduse pärast puhkesid võitlused.
  Punaarmee võitles koos kohalike miilitsatega. Tamara võitles siin nagu kangelanna.
  On juba septembri lõpp, sajab lund ja külm on. Ja tüdrukute pataljon võitleb paljajalu ja näitab imelist kangelaslikkust.
  Ja sõdalased võitlevad nagu pantrid.
  Tamara andis pöörde, viskas palja jalaga plahvatusohtlikku söepaki ja sikutas:
  - Keegi ei peata meid! Keegi ei saa meid võita!
  Teised tüdrukud möirgavad meeleheitlikult:
  - Me sureme, kuid me ei alistu!
  Ja lahing jätkub...
  Novosibirsk langes alles novembri alguses... Sõda jätkus. Nõukogude Liit ei alistunud ikka veel. Moskva oli blokeeritud ja tule all.
  Maa-aluses linnas hoiti strateegiline toidu- ja laskemoonavaru, nii et see sai vastu pidada üsna pikka aega.
  Sakslased pommitasid ja tulistasid linna pidevalt.
  Seal oli ka uus rasketank "Rat". See masin kaalus kaks tuhat tonni ja oli relvastatud mitme relvaga.
  Läbimurdetankina kasutati 400 mm soomukiga sõidukit... Läbis lahingutesti....
  Kuid ta jäi siilide külge kinni ja teda rammis kamikaze piloot hävitas.
  Sellegipoolest ilmus uus tank "Rat"-2, veelgi suurem ja raskem...
  Stalin tähistas Moskvas 1946. aasta uut aastat, mida siiski ei võetud. NSV Liidu suur juht lootis imele. Moskvast on saanud tõeline kindluslinn.
  Toiduvarud võivad kesta veel paariks aastaks ja arvestades pommitamise ja pommirünnakute tõttu rahvaarvu vähenemist, kauemaks. Kuid laskemoon sõltus rünnakute kiirusest ja intensiivsusest.
  Beria märkis siiski:
  - Võib-olla lepib seltsimees Stalin Hitleriga meie vabaduses kokku?
  Kõrgeim ülemjuhataja teatas resoluutselt, lüües rusikaga kindlalt vastu lauda:
  - Ma ei räägi kannibalidega Lavrenty! Kas sa saad aru!
  Beria märkis ohates:
  Loodame imele!
  Stalin märkis krooksudes:
  - Kannatlikkust ja natuke vaeva!
  . EPILOOG
  Uus 1946 toimus kohalikes lahingutes. Sakslased ja jaapanlased vallutasid järk-järgult kõik suuremad linnad. Verhojansk langes augustis viimasena. Sakslastel olid uued tankid AG-50 püramiidi kujul.
  Tamara ja tema meeskond võitlesid Verhojanskis meeleheitlikult.
  Tüdrukud, nagu ikka, olid paljajalu ja bikiinides.
  Nad seisid surnuks. Ja paljaste varvastega viskasid nad surmava jõu lõhkepakette.
  Ja siis, kui laskemoon sai otsa, said nad läbi keldrite ja tunnelite taigasse minna.
  Nad olid valmis uuesti relvi haarama ja sõda pidama, isegi kui see oli sissisõda.
  NSV Liidus tekkisid partisanitsoonid ja puhkes maa-alune sõda.
  Pealinn pidas endiselt vastu, nii et Hitler tahtis selle näljutada ja päästa oma sõdurid, kellest liiga palju oli juba surnud.
  Tüdrukud hävitasid vahepeal natse ja jaapanlasi erinevatel viisidel ja meetoditel.
  Eriti Natasha ja tema meeskond.
  JA osutus uuesti V T -34-85. auto muidugi _ sama , ei uus . JA hiliste neljakümne jaoks kuues aasta aegunud _
  A Siin Ja AG -50. Tuletab mulle meelde madal püramiid Koos Väga pikk pagasiruum _ Auto kõik kuuskümmend viis tonni _ Paksus raudrüü koos kõik nurgad 250 mm all kallutada _ Sest kestad T -34 absoluutselt läbitungimatu .
  Supermees Nataša V tüütust susises :
  - See Kuidas ülesanne ! Korja üles mägi !
  Futurist-Angelica vaatas ringi . Nüüd Nad olid V tema traditsiooniline bikiinid . JA midagi __ _ ilu tuli peal mõistus .
  A Svetlana vajutatud peal hoovad paljajalu kontsad Ja lähme tank _ Ta susises :
  - Manööver ! Ainult manööverdada !
  AG -50 varustatud võimas 105 mm kahur Koos pikkus pagasiruumi aastal 100 EL . Tema võimeline tabas peal suur vahemaad _ Nemad rohkem , y kolmkümmend neli Koos kvaliteet raudrüü kordagi . Üks tabas Ja lõpp .
  Svetlana algab kiik Nõukogude tank . Siin vaenlane võrsed . mürsk isegi natuke muresid raudrüü . Aga To õnneks libiseb maha . A Pealegi võimsus kolossaalne - uraan tuum .
  Superman-Nataša sosistas nende helepunane huuled :
  - Sees ikoonid Koos kurbust jälle näod _ impeerium sündima !
  Futurist-Angelica tulistati kasutades _ paljajalu sõrmed jalad . mürsk rahul V ikka veel seistes püramiidne tank . JA libises maha Koos raudrüü V rikošett . juba Väga ta kaldus Ja tsementeeritud .
  saksa keel tank muidugi _ sama , läbimatu , koos kõik nurgad isegi Sest IS -7. A tõesti Kus enne tema T -34-85.
  Jällegi saksa keel tulistab ... Svetlana vajutatud alasti kand peal pidurid . JA võiks kõrvale hiilima tank alates lüüasaamine . Kuigi Tappev kingitus lipsas läbi üleüldse lähedal .
  Superman Nataša V raev ütles :
  - Jah Meie Ja kinni jäänud !
  Futurist-Angelica muigas . Ta lahedalt petetud Koos mina ise rinnahoidja _ paljastatud kõrge rind Koos maasikas nibud _ Ta paljastas hambad nende pärl hambad_ _ JA säutsus :
  - Argpüks Mitte mängib V hoki !
  JA vajutatud helepunane nibu peal päästik . Sellised Siin ta julge Ja sädelev ta-kurat . A Võib olla lahke , venelane ingel kehastama .
  mürsk lendas välja alates Mitte liiga palju pikk koon . Möödus ... Ja rahul otse V pagasiruumi saksa keel autod AG . tõrjutud tema meeldib löök kreekerid .
  JA Kõik neli tüdrukud koor , haukus :
  - Üks , kaks - mina tabas ! Fritz Kõrval sarved Niisiis andis !
  JA Kuidas raputama Nad nende paljajalu jalad . Siin See tüdrukud ! A Millal juures tulistamist kasutada alasti rind on _ V sada üks kord tõhusam .
  Supermees Nataša Koos naerata märganud :
  - See tank Nüüd Sest meie ohutu . Aga Kuidas tema hävitada ?
  Zoya Koos naerata soovitas :
  - A V võidelda kauboi stiil , meie tema Pühime minema !
  Svetlana kiirendatud liikumine tema tank . Aga vastane , äkki pöördus ümber Ja tormasid jooksu pealt . Tema kiirendatud imeline kiire : kõik sama gaasiturbiin mootor . JA oli selgelt kiiremini kui _ T -34-85.
  justkui elevant jooksis ära alates Mopsid . Kõik oleks mitte midagi . Aga elevandid tead kuidas liigutada isegi Väga kiiresti .
  Supermees Nataša vihaselt liigutatud Kõrval raudrüü paljajalu jalg Ja hüüdis :
  - Siin ! Noh Kuidas kõik sama _ Meie maha jäänud alates fašistid !
  Zoya Koos kurbust V hääl , laulis :
  - Kõik võimatu , võimalik V meie maailm !
  JA raputas tema juuksed , värvid leht kuld .
  Futurist-Angelica Koos nauding laulis ja _ vabastatud teine mürsk _ See tabas V soomustatud ahtri Ja katki .
  - Mine kas unistused enneolematu ... Weave kas pärjad hilinenud ... vaim oli Gerasim millalgi ! __ _ Nüüd Tema vannub roppused !
  Svetlana rangelt märganud :
  - Matt sõimamine on _ labane !
  Supermees Nataša tahtsin midagi _ _ _ öelda vaimukas . Aga Siin ilmunud teine fašistlik tank . Peal see üks kord E -75. Sama Hästi kaitstud V otsmik , aga palju halvem Koos lauad . Kas see on tõsi, 34 tema Kõik võrdub Mitte läbista .
  Peal see korda , Zoya ära viskas Koos mina ise rinnahoidja . JA paljastatud helepunane nibu .
  Võttis Ja vajutatud rinnaga toitmine peal päästik . relv töötas ...
  Mürsk uuesti rahul otse V pagasiruumi massiivne relvad_ _ JA sada viis millimeeter püstol tuli välja alates hoone .
  JA see saksa keel tormasid jooksu pealt . Hea tee väljund alates hoone kõige kaitstud masinad on_ _ koorida Kõrval pagasiruumid .
  Supermees Nataša üliõnnelik märkis :
  - Siin vaata ! Meie me võidame !
  A Siin Ja kolmandaks tank . Peal see korda " kuninglik" lõvi ." Kell tema relv , pommitaja kaliibriga 450 millimeetris . _ Sellised Kui kurat siis _ vähe üleüldse Mitte hakkab tunduma .
  Supermees Nataša peal see üks kord otsustanud tulistada ise . lahkus rinnahoidja . Milline juures teda kõik sama _ kõrge ja _ elastne rindkere . Värske nagu _ juures tüdrukud . JA sõdalane Kuidas võtab Ja pressid rubiin nibu .
  mürsk lendas välja ... Ja " Royal lõvi " sai otse V pagasiruumi . JA tohutu auto Kuidas plahvatada . Mida Ja paar seistes Kõrval servad tankid lendas minema peal mõned sadu meetrit .
   Jah Ja 34 raputas . Auto vaevu Mitte veeres ümber ja selgus küljest rebitud alates maa .
  Futurist-Angelica isegi tabas juures maandumine otsaesine , karjub :
  - justkui hobused eeslid !
  JA ähvardatud Fritz rusikas .
  Supermees Nataša oli rahul ja _ muigas pärl , väga suur hambad :
  - Siin Meie andis Kõrval vaenlane ! Kuidas peaks !
  Zoya laulis , koos rõõmuga :
  - Armastus Ja surm ! Hea Ja kuri ! Mida püha Mida patune ... A mulle tea Kõik võrdub !
  JA tüdruk liigutatud paljajalu jalg Kõrval metallist .
  Edasi vaenlane E -100. Auto ohtlik . KOOS pommiheitja ja 75 mm _ kahur Koos Väga pikk tünn . Sellised rünnak modifikatsioon ja _ võimeline täita rolli Ja võitleja tankid . A seitsekümmend viis millimeetrit relvad Sest Nõukogude tank päris piisavalt .
   A pagasiruumi pommitaja kaetud kork .
  Supermees Nataša ristis ennast juures abi paljajalu jalad ja _ säutsus :
  - Noh , lähme tema lööma ?
  Zoya , kivi hambad , nõus _
  - Muidugi teeme ! _
  Futurist-Angelica helepunane nibu vajutatud peal päästik . relv töötas . sülitas välja mõrvarlik tasu . JA katkestatud suhteliselt õhuke aga_ _ aga pikk pagasiruumi saksa keel relvad .
  Svetlana entusiastlikult säutsus :
  - Suurepärane ! A Nüüd anda Tulekahju mina !
  JA sõdalane Sama paljastatud minu oma torso . Kell kõik neljakesi rind peal kõrgus . JA Väga isegi ilus , seksikas , võrgutav . Niisiis Koos nagu nii tüdrukud ma tahan teha armastus . no mis _ Võib olla olla parem neid ? Tõenäoliselt ainult _ muud tüdrukud !
  JA Siin noor naine püüdis mind kinni hetk , mil kork algas avage . JA kasutades minu oma helepunane nibu nagu _ vabastab mürsk Kõrval saksa keel pommiheitja .
  A Fritz Mitte juhitud isegi Ja silma vilkuma ... Kuidas võtab Ja plahvatab ... Sisse Kõik küljed hajutatud suitsetamine metall_ _
  Svetlana hõõrutud iseendale tugev käed Ja vingus :
  - Mina tüdruk autentne draakon !
  JA Kuidas naera ! JA võta jah _ hakkab näitama keel !
  Supermees Nataša võttis Ja entusiastlikult laulis :
  - Patrioot ! Nõukogude patrioot ! Kui palju Fritz tapetud sina !
  Zoya üles korjatud laul ja _ raputades alasti rind , jätkas :
  - Patrioot ! Punane patrioot ! JA peal tüdrukud Kõik sinu unistused !
  JA Sama sõdalane Kuidas võtab Ja naera valjusti ! JA uvula näitab ! JA muigama hambad - kihvad !
  JA paljajalu jalad hakkab liikuma kang ...
  Siinsed tüdrukud on selgelt oma parimas vormis, kuigi neil on vananenud paak. Ja nad jätkavad partisaneerimist.
  Kuid 20. aprillil 1947 algas uus pealetung Moskvale. Sellel osalesid jaapanlased, türklased ja kogu välismaa armee.
  Lõpuks sai Hitleril kannatus otsa ja ta otsustas NSV Liidule lõpu teha. Ja isiklikult Staliniga, sidudes temaga veel Venemaa territooriumil lõõmavat sissisõda.
  Näiteks kui Moskva kukub, siis sõda kahtlemata lõpeb.
  Ja algas otsustav üldine rünnak.
  Rünnakule läksid ka ülirasked tankid "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 jt.
  Esiteks tulistati linna ballistiliste rakettidega.
  kasutati ka Kolmanda Reichi võitluslikke, haavamatuid diskette . Selline on armada.
  Alenka ja tema meeskond kohtusid vapralt sakslastega ja andsid neile võitluse.
  Alyonka viskas paljaste varvastega granaadi, lasi paugu ja möirgas:
  - Vene vaimu eest!
  Anyuta, tulistades vastaseid ja niites vaenlaste ridu, siristas palja kannaga, alistudes surmapakile:
  - Kommunismi suuruse eest!
  Alla, tulistades NSV Liidu vaenlasi ja visates oma varvastega pommi, karjus:
  - Ema Venemaa eest kommunismis!
  Maria, andes vaenlase pihta hästi sihitud tuld ja niites teda enesekindlalt maha, märkis hambaid paljastades:
  - Venemaa vajab uut juhti!
  Matrena märkis, tulistades ja enesekindlalt vastaseid hävitades ning paljaste varvastega järjekordse surmakingituse andes:
  - Muidugi, see on vajalik!
  Ja tema viskest, mis kukkus väljakule, põrkasid kokku kaks Saksa tanki.
  Natside pihta tulistanud Marusya märkis energiliselt:
  - Kõik oli NSV Liidus, kuid vaenlane võttis numbri!
  Ja oma palja kannaga, kuidas ta mõrvarliku ja vääramatu käivitab!
  Alenka julgustas oma sõpru:
  - Ärge kiirustage Rusi matma! Meil on ka tegemisi!
  Ja oma palja jala varvastega viskab ta hävitava annihilatsiooni.
  Natside pihta tulistanud Anyuta nõustus sellega:
  - Me peksame vaenlasi raevukalt, Isamaa jõgi ei kuiva!
  Ja palja ümara kannaga võtab tüdruk energiliselt vaenlase vastu ja alistub.
  Alla, tulistades natside pihta ja vabastades kada lõhkekeha, tõmmates nöörist paljaste varvastega, väljastas:
  - See on lihtsalt supermees - kes asendab Stalinit!
  Hämmastava täpsusega tulistav ja paljaste varvastega granaate loopiv Maria rääkis:
  - Kõik, mis ei muutu, on paremuse poole!
  Matryona, lüües Fritzi hästi sihitud löökidega maha. Ja siis, kahjustades paaki palja jalaga, märkis ta:
  - Oleme oma muutumatu ja kangelasliku tahtega!
  Marusya viskas paljaste jalgadega terve hunniku granaate. Nii pöördus natside iseliikuv relv ümber ja kiljatas:
  - Ma olen kõige tugevam!
  Alla, lõi viskega natside käest transportija, palja kannaga granaadid, märkas ja parandas:
  - Mitte mina, vaid meie! Kõik on tugevam!
  Alyonka laulis võitlustuju tõstmiseks, komponeerides liikvel olles. Ja ülejäänud tüdrukud, tulistades natse, tõusid üles;
  Oleme NSV Liidu riigi tüdrukud,
  Mis on tõrvik kogu maailmale ...
  Näitame, tunneme näite ülevust,
  Siin on kangelastegusid lauldud!
  
  Tüdrukud sündisid punase lipu all,
  Ja paljajalu tormavad läbi pakase ...
  Tütred ja pojad võitlevad Rusi eest,
  Mõnikord kingib pruut mehele roosi!
  
  Universumi kohal on punane lipp,
  Sära nii eredalt, nagu tõrviku leek...
  Lõppude lõpuks on meil kangelaslik kiiks,
  Ja meie bänner sädeleb nagu punane!
  
  Ärge uskuge, neetud fašist ei lähe mööda,
  Ja vene vaim ei kustu kunagi...
  Võidud avavad lõputu konto,
  Ütleme tere ja tere kõigile !
  
  Venemaa on imeline riik,
  Sa andsid kommunismi rahvastele...
  Jumalalt igavesti heldelt antud,
  Isamaa eest, õnne ja vabaduse eest!
  
  Vaenlane ei suuda Isamaad võita,
  Ja ükskõik kui julm ta oli kaval ...
  Meie võitmatu vene karu,
  Venemaa sõdur on oma võidu poolest nii kuulus!
  
  Ilus nõukogude riik
  Selles olevad tüdrukud on uhked, et nad on ilusad ...
  Ta on meile igaveseks sünniga kaasa antud,
  Ja olgem ausad komsomolilased!
  
  Me võitleme Moskva äärelinnas,
  Tuisk lumehange ja tüdrukud on paljajalu ...
  Ärme anna Isamaad saatana kätte,
  laseme isegi vikatitega täpselt!
  
  Nii et raevus on tüdrukud innukad võitlema,
  Ja nad viskavad kannaga palja plahvatuspaketi ...
  Ta on lihtsalt fašist, sest ta näeb lahe välja,
  Tegelikult lihtsalt kuri Kain!
  
  Vaenlased ei suuda tüdrukuid võita,
  Nad on sündinud sellise tähe all...
  Võitmatu koletis on meie karu,
  Kes tegi isamaa naiseks!
  
  Meie, vene tüdrukud, oleme tublid
  Me ei karda piinamist ja külma ...
  Ja tõrjuda, uskuda kurja hordi rünnakut,
  Vaenlane saab annusest marru!
  
  Vaenlane suutis Moskvast tagasi tõrjuda,
  Kuigi tal on palju jõudu ...
  Meie, tüdrukud, oleme enda üle nii uhked
  Vastased kaovad kõik hauda!
  
  Ärge uskuge, Venemaad ei saa vaenlased lüüa,
  Kuna iga rüütel mähkmetest ...
  Jahimees on muutunud mänguks,
  Ja vastane on alles laps!
  
  Aga vene vaim, uskuge suurt vaimu,
  Teate, selles on sellised jõud peidetud ...
  See purustatakse kohevaks vaenlasele,
  Lõppude lõpuks on rüütlid lahingutes võitmatud!
  
  Tüdrukud, loobuge oma kahtlustest
  Oleme maailma julgeimad teadjad...
  Heidame saatana hordid põrgusse,
  Leotagem kõigi vastased tualetis!
  
  Püha sõda saab läbi
  Planeedil on rahu ja hommik....
  Ta on igavesti päikese käes,
  Et suvi igavesti leegitseks!
  
  Ja hiilguses igavene kommunism,
  Ja Lenin ja suur Stalin on meiega ...
  Verises filmis on fašism alles nüüd,
  Ja meie tahe uskuda on tugevam kui teras!
  
  Minu Venemaa valitseb sajandeid
  Ja andis õnne kogu universumile ....
  Vajad rusika terast jõudu
  Ja osavus, kuid mõistlik mahavool!
  
  
  
  NÕIAD LOOMAVAD IMERELVE
  Ka Gerda, Charlotte, Magda ja Christina, keda Tiiger toona testis, töötasid välja paljulubavat mudelit: Panthers -2. Tüdrukud paigutasid mootori ja käigukasti ühte plokki - risti ning muutsid torni kitsaks ja väiksemaks. Ja käigukast paigaldati mootorile endale. Selle tulemusel osutus "Panther"-2 siluetiks alla kahe meetri ja meeskonnaliikmete arv vähenes kolmele inimesele. Kere esiosa soomuse paksus suurenes suurte nõlvade korral 120 millimeetrini ja kallakutel külgede paksus 82 millimeetrini. Ja tornid on kuni 150 mm otsaesine ja 82 mm külgedega, nõlvade all. Samal ajal vähendati kogu sõidukit 35 tonnini, mis võimaldas hakkama saada 700-hobujõulise mootoriga ning suurendas paagi kiirust ja manööverdusvõimet. Samal ajal on paranenud ka sõiduki manööverdusvõime ning šassii on muutunud kergemaks ning palju lihtsam remontida ja hooldada. Rulle on kokku kuus, mis on praktiline ja mugav. Hitlerile meeldis "Panther" 2 ja ta alustas tootmist 1943. aasta septembris. Auto on edukas, hea soomust läbistava ja kiirlaskega püssiga. Ta töötas ja liikus kiiresti, suurepärase ergonoomikaga.
  Ja mis kõige tähtsam, seda oli lihtsam valmistada ja see nõudis vähem metalli. Ja samal ajal eristas seda kapitali ellujäämisvõime. Sellisest suurte soomuskaldega autost polegi nii lihtne läbi murda.
  Nõukogude vägedel tekkis tõsine probleem. Lisaks investeerisid sakslased Fau programmi asemel rahvahävitaja arendamisse ja lõid XE-162, mis on lihtne ja odav ning väga kerge ja manööverdatav.
  See masin osutus välja töötatud soodsamates tingimustes ja suhteliselt hõlpsasti kasutatavaks. Ja tal pole nii lihtne hakkama saada.
  Sundisin Nõukogude ja liitlasvägedele peale ägedaid õhulahinguid. Võitleja kaalus tühjana vaid poolteist tonni ja koosnes peaaegu täielikult puidust. Seega osutus masin äärmiselt tõhusaks.
  Olukorda raskendas asjaolu, et saksa tüdrukud hakkasid aktiivselt lennuüksustesse sisenema.
  Albina ja Alvina hakkasid aktiivselt skoori lööma, võideldes reeglina paljajalu ja ühes bikiinides. Ja neid tüdrukuid ei saanud maha lüüa. Ja nad ise lõikasid vaenlase nii aktiivselt ära. Ja kui ilusad need blondiinid olid: lihtsalt tõelised aarialased!
  Albina vajutab graatsilise jalaga päästikule ja lõikab maha paar nõukogude lennukit ning kiljatab:
  - Au Kolmandale Reichile!
  Alvina vajutab oma helepunase nibuga päästikule, lööb kolme Nõukogude autot ja möirgab:
  - Au meie kodumaale!
  Tüdrukutega võitlemine - ei saa öelda, et nad on nõrgad. Ei, nad on väga agressiivsed ja võivad kõik tükkideks rebida.
  Üldiselt on see armee tormiline. Ja talvel rindejoon stabiliseerus. Mainstein alustas vasturünnakut ja suutis alistada Nõukogude väed Dnepri taga, luues paar suurt pada. Sakslased suutsid pealetungi Leningradi lähedal ka tagasi lüüa. Siin toetusid nad võimsale kaitseliinile. Lisaks tõmbas Stalin pärast lüüasaamist Ukrainas mitu diviisi sellest suunast välja ja lubas sakslastel rünnakud tõrjuda. Rinne pidas vastu ja sakslased suutsid talvel vastu pidada kogu rünnaku perimeetri ulatuses.
  Gerda võitles isiklikult "Panther" -2 peal koos tüdrukutega. Ja vaatamata talvele võitlesid kaunitarid paljajalu ja ainult ühes bikiinides.
  Gerda vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe, tabas vaenlast ja sikutas:
  - Au meie impeeriumile!
  Charlotte vajutas ka paljaste varvastega kangile, lammutas kolmekümne nelja torni ja kinnitas agressiivselt:
  - Au kangelastele!
  Kristina peksas oma helepunase nibuga nuppu vajutades ja nõukogude masinat lüües kilkas:
  - Ja au meile!
  Magda tulistas neljast kuulipildujast, lõikas paljaste varvaste abil Nõukogude jalaväe maha ja andis välja:
  - Igavene, võidukas au!
  Nii on tüdrukud ulakad ja alasti, ümarad kontsad sätendavad.
  Ja "Tiger" -2 lähenemisel lubab see viiskümmend viis tonni kaaluv paak kaitsta 250 mm otsmikut ja 170 mm külge.
  Et 88-mm püstoliga 71 EL-s, väga korralik auto.
  Ja kevadel tungivad sakslased juba Itaalias edasi ja purustavad enesekindlalt liitlasi.
  Nad vallutavad Napoli ja tungivad Sitsiiliasse.
  Ja sajad tuhanded liitlasväed alistuvad. Ja purustage need põhjalikult. Saksa pantrid on pidurdamatud.
  Ja tüdrukud panevad inglased põlvili kukkuma ja nende paljaid, peitlitud jalgu suudlema ning kaunitaride ümaraid kontsi keelega lakkuma.
  Juunis üritavad liitlased Normandias vägede maabumisega edasi liikuda. Kuid nad saavad seal purustava kaotuse. Jällegi sadu tuhandeid vange ja palju tabatud varustust.
  Roosevelt saab südameataki ja muutub töövõimetuks. USA üritab nii rasket sõda lõpetada. Suurbritannia kaalub võimalusi Krautidega rahu sõlmimiseks. Olukorda raskendab Inglismaa linnade võimsam pommitamine reaktiivlennukite abil. Ja Briti hävitajad ei suuda sellistele lennukitele järele jõuda.
  Nii hakkab Churchill rahu paluma. Kuid füürer on järeleandmatu. Ta pakatab teadvusest omaenda jõust.
  Kuid britid on siiski rahuga nõus. Ja see teeb muret Stalinile, kes pakub füürerile vaherahu. Hitler nõustub vaenutegevuse peatama kolmeks aastaks tingimusel, et partisanide sabotaaži ei toimu ja osapooled jäävad oma piiridele ning NSV Liit müüb sakslastele õli ja leiba.
  Stalin nõustus sellega ... Ja Fritz vabastas oma käed.
  Esimene löök on loomulikult Gibraltar. Pärast selle kindluse vallutamist saate väed Aafrikasse üle viia lühima vahemaa tagant. Sakslased kasutasid kindlusesse tungides uusimaid MP-44 rünnakrelse, tüdrukud täiustasid neid ka: muutsid need palju lihtsamaks ja töökindlamaks.
  Ja Albina ja Alvina võitlesid taevas, tüdrukud, kes muutsid Saksa lennukid palju praktilisemaks ja kiiremaks.
  Ja nad purustasid liitlased paremale ja vasakule. Gibraltar oleks liikvele võetud. Franco oli sunnitud Hitleri ultimaatumiga nõustuma. Ärge laske natsidel oma riiki okupeerida.
  Sakslased kiirendasid tankidel ja tungisid vaenlase asukohta.
  Pärast Gibraltari langemist sisenesid Fritz Marokosse. Ja nad liikusid, vallutades territooriume. Fritzi tankid liikusid eriti Alžeerias. "Panther" -2 libiseb kiiresti liival. Seda täiustati võimsama mootoriga ja see kihutas. Panther-2 rahuldas sõjaväelasi oma laubakaitsega täielikult ja Tiger-2 oli üldiselt hämmastav tank. Liitlased kukkusid nagu maha löödud.
  Saksa tüdrukud võitlesid kõrbes, tavaliselt paljajalu ja bikiinides. Nad määrisid nahka ainult spetsiaalse kaitsekreemiga, et see ei põleks.
  Siis panid tabatud inglaste kaunitarid põlvili ja panevad tüdruku kontsad lakkuma. Ja see meeldib neile, eriti aafriklastele, kes teevad seda entusiastlikult.
  Neljakümne viies aasta oli sakslastele väga edukas, nad vallutasid suurema osa Aafrikast, Lähis-Idast. Ja neljakümne kuuenda aasta esimesel poolel vallutasid nad ka India, Birma ja ülejäänud Aafrika. Ja rohkem oli probleeme vägede varustamise, side venitamise, maastikuga kui Briti ja Ameerika üksuste vastupanuga. Pealegi ei olnud koloniaalväed eriti valmis võitlema. Tehnoloogias on sakslastel ülekaalukas kvaliteedieelis. Näiteks ME-262 X ja selle kiirus on kuni 1200 kilomeetrit tunnis ja see on relvastatud viie lennukirelvaga . Ja USA-l ja Suurbritannial, kuigi need sobivad enam-vähem lahingutegevuseks, puuduvad reaktiivhävitajad ja pommitajad veelgi enam.
  Veelgi enam, sakslastel olid diskod , mis arenesid nelja helikiirusega. Tänu laminaarsele joale, mis autode ümber voolas, olid nad käsirelvade suhtes täiesti haavamatud. Kuid seetõttu ei saanud nad ise tulistada. Kuid teisest küljest oli võimalik pommi kõrgelt alla visata ja seda luuretegevuses kasutada, ja mis kõige tähtsam - vaenlase sõidukeid reaktiivlennukitega maha lüües.
  Lendavad taldrikud on tõhusad pika laskekaugusega relvad, mis on võimelised lendama Euroopast Ameerika Ühendriikidesse. Ja neid juhtisid mõnikord väga ilusad tüdrukud, kes eelistasid võidelda paljajalu ja bikiinides.
  Siin on Gertrude ja Eve lennus. Need on kaks imelist nunnu. Näiteks tabati mustanahaline ameeriklane. Seotud palgi külge. Ja nii ratsutasid nad tema meheliku täiuslikkusega pikka aega, nii et vang kaotas teadvuse, tegi ületöötamist.
  Ja nüüd võttis Gertrude paljaste varvastega ja suunas disketi märklauale, tulistades alla Ameerika lennukeid. Siin on võitlev tüdruk.
  Ja ka Eve suunab oma paljaste varvaste abil surmava jõuga auto vaenlasele.
  Ja rammib raevukalt vaenlast ning Inglismaa ja USA autod kukuvad alla.
  Sakslaste dessant planeeritud novembri lõppu. Esiteks ei oota praegu keegi. Tegelikult pole ilm ellujäämiseks kuigi riskantne. Kuid rahulikel päevadel võib ujuda üle La Manche'i väina ja maanduda. Lisaks on öisel maandumisel eeliseid, kuna öösel on seda palju keerulisem kaitsta.
  Selleks ajaks olid sakslased Inglise ja Ameerika laevastikud suuresti hävitanud.
  Nii et maandumist oodati probleemideta. Võimsaks löögijõuks pidid olema tüdrukute eripataljonid, kes isegi novembri lõpu pakases olid paljajalu vaid ühes bikiinis.
  Maandumine algas 26. novembril 1946. aastal. Reichstagi valimiste aastapäeval, mille järel sai Hitler riigikantsleri ametikoha.
  Polnud kedagi, kes maandumist peataks. Ja pealetungist võtsid osa suured jalaväe massid ja isegi uusimad püramiidtankid. Millest ei saa läbi tungida ühegi nurga alt.
  Tüdrukud muidugi võitlevad nende sees ja tegutsevad vapralt.
  Ja mõni sõdalane murrab juba paljajalu öösel külmunud lompidel jääserva. Ja nad võitlevad väga kõvasti. Ja nad teevad hämmastavaid imesid. Ja kui nad paljaste varvastega granaate loobivad ja britid laiali rebivad, muutub see äärmiselt lahedaks ...
  Gerda aga võitleb kahuri ja pommiheitjaga tankil "Tiger" -4 püramiidil ja seda väga vapralt. Saadab mürsku mürsu järel ja rebib vaenlased laiali.
  Tegutsedes mitte pestes, vaid rullides, paljaste varvastega juhtkangi nuppe vajutades möirgab tüdruk:
  - Me paljastame aktiivselt hambaid, hävitame väga!
  Charlotte kasutab tulistamisel helepunast nibu, vajutades seda juhtkangi nupule ja tabades vaenlast, säutsus:
  - Meie universaalne ehitusmeeskond!
  Christina tabas ka raketiheitjaga, kasutades paljaid varbaid. Ta purustas palju vaenlasi ja pomises:
  - Kolmanda Reichi suuruse eest!
  Magda möirgas talle järele. Seekord maasika nänniga. Rebis vaenlast ja möirgas:
  - Aaria kommunismi eest!
  Siin on supertaseme tüdrukud! Ja kuidas tüdrukute jalavägi jookseb paljajalu, visates käigu pealt granaate. Ja kui suurepärane ja surmav see on.
  Tüdrukud on nii võitluslikud ja ilusad.
  Ja nad purustavad britid vasakule ja paremale. Pole üllatav, et Inglismaa pidas sellise pealetungi ja maandumisega nii Prantsusmaalt kui Norrast vastu vaid kümme päeva. See on hea!
  Metropol langes. Ja järgmine etapp on marss Ameerikasse. Veebruaris sooritasid sakslased hoolimata talvest Islandil dessandi: operatsiooni Icarus ja vallutasid selle tähtsa territooriumi.
  Ja jälle osalesid lahingutes paljajalu tüdrukud erinevatest SS-pataljonidest.
  Ja see neil õnnestus, välgutades oma paljaid kontsi läbi lume.
  Stalin tegi 1947. aasta märtsis Hitlerile ettepaneku ühiseks sõjaks USA vastu. Füürer nõustus sellega, kuid tingimusel, et NSVL saab tagasi ainult Alaska, mingil moel legaalse territooriumi. Ja rohkem ei küsi.
  Stalin nõustus sellega ... Ja algas Nõukogude vägede sissetung läbi Alaska. Nii kiire ja jõhker.
  Uued Nõukogude tankid liikusid.
  Elizabethi meeskond võitles kõige esimesel, eksperimentaalsel ja veel mitte valminud tankil T-54. aprill 1947. Alaskal on veel lund, kuid vene tüdrukud võitlevad paljajalu ja bikiinides. Ja nii ilusad tüdrukud.
  Elizabeth tulistab paljaste varvastega vaenlast. Lööb Ameerika " Shermani ". Ja hambaid paljastades ütleb sõdalane:
  - Au suure kommunismi ideedele!
  Ekaterina pildistab ka paljaid varbaid kasutades ja piiksub:
  - Au meie armee võidukatele tulemustele!
  Elena tulistas ka, kasutades seekord oma rinna helepunast nibu, tabades vaenlast väga hästi ja urises:
  - Au uutele otsustavatele võitudele!
  Euphraasia , lõi maasika nänniga vastastele pihta ja rusikaga "Pershing" haukus::
  - Ja me võidame!
  Nähtavasti läksid sõdalased laiali nagu viksid. Ja nii ameeriklasi pekstakse.
  Siin tabab mürsk tanki otsaesist, kuid kohe rikošett läheb. Elizabeth möirgab ja hüppab:
  - Au kommunismi ideedele!
  Ja vastuseks saadab ta ka mürsu, paljaste varvaste abiga. See on tüdruk, kes on tõelisel missioonil.
  Sellised on võitluse kaunitarid.
  Nõukogude väed pidasid Alaskal vastu. Ja mais saabus esimene metallis kehastatud IS-7.
  Ja sellel on Alenka tanki meeskond.
  See on selline võitlev tüdruk. Nii nagu ta tulistas vaenlase pihta, tabas ta teda ülitäpselt.
  Ja relv, kui võimas: 130 mm. Ta lööb vaenlast kaugelt. Ameeriklastel on endiselt põhitank " Sherman ", mis sobib ainult Saksa ja Nõukogude tankiässade löömiseks. On veidi parem Pershing, võimsama relv kui 90 mm kaliibriga. Ja väga väike " Superpershing ", mille relv on 90 mm kaliibriga ja mille toru pikkus on 73 EL, on võimeline tekitama ohtliku haava Nõukogude IS-7 masinale pardal ja selle läheduses. Ameerika relvad ei võta püramiidseid Saksa tanke üldse igast küljest. IS-7 on löödud küljele. T-54 - " Superpershing ", võib asuda otsmiku lähedal ja pardal kaugel. Kuid praegu on NSV Liidul põhitank T-34-85, mida pole veel tootmisest maha võetud ja mis võitleb ameeriklaste vastu. See on ligikaudu võrdne Shermaniga ja nõrgem kui Pershing.
  Nii et Nõukogude sõduritel on raske. Ja nad vaatavad kadedusega ainsat, kõige esimest eksperimentaalset tanki IS-7.
  See auto on uhke ja lahe.
  Ka IS-2 ja IS-3 võitlevad. Viimast autot otsaesisesse ei tungita, välja arvatud " Superpershing ". Noh, IS-3 saab ka kere alumisse ossa torgata.
  IS-2 on torni esisoomuses mõnevõrra nõrk.
  Tüdrukud Nataša ja tema meeskond võitlevad sellel tankil. Võitlevad kaunitarid. Ja IS-2-lt annavad nad purustavaid lööke surmavate mürskudega.
  Nataška surus paljaste varvastega jalgu ja viskas mõrvari välja, murdes läbi ameeriklasest ja vjaknulast:
  - Au hea kommunismi ideedele!
  Zoya surus oma helepunase nibu tapjakangile ja röögatas:
  - Aaria rahu ja korra eest!
  Augustine lõi ka palja kannaga hävitamise, tabades vaenlast ja haukus:
  - Otsustavate võitude eest!
  Ja lõpuks viskab Svetlana paljaste varvaste abil jalad välja, lõikab vaenlase maha ja sipleb:
  - Suureks jõuks!
  Punaarmee naissõdalased edenesid läbi Alaska. Tuli suvi ja oli soe ning bikiinides ja paljajalu tüdrukud olid mõnusad. Gröönimaa ületanud sakslased maabusid Kanadas. Ja lõunast hakkasid nad lähenema Argentina poolt. Brasiilias jagunes Saksamaa-meelseteks ja Ameerika-meelseteks fraktsioonideks. Sakslased otsustasid oma lahinguvalmis diviiside võimsa löögiga asja enda kasuks.
  Natsidel oli võimsam ja tõhusam rünnakkarabiin, mis tulistas kaugelt ja väga kiiresti. Jänkid said kaotuse kaotuse järel.
  Uus inglise tüdrukute meeskond eesotsas Jane Armstrongiga liikus lõunast edasi ... Sõdalane võitles suvel Brasiilias ... Ameerika-meelsed väed osutasid loiult vastupanu.
  Kuid Venezuelas põrkasid sõdalased Ameerika vägedega kokku. Nad võitlesid vananenud "Panther" -2 peal, mille tootmine on juba praktiliselt lõpetatud püramiidsete seadmete mudelite kasuks.
  Kuid britid olid isegi nende tankidega tugevamad kui ameeriklased. Nad tulistasid relvast Shermanide pihta , mis olid juba lootusetult vananenud, nad võisid sõdida ainult võrdsetel tingimustel Nõukogude kolmekümne neljaga.
  Jane tulistas eemalt, kasutades paljaid varbaid. Ta tabas vaenlast ja säutsus:
  - See on Suurbritannia suurus - see ei tuhmu!
  Gringeta lõi oma meislitud jalad paljaste varvastega vaenlase vastu. Ta põrutas Shermani alla ja kilkas:
  - Meie kuningriik saab olema lahe!
  Ja ta näitas oma keelt!
  Siis tulistas Monica, tabas vaenlast paljaste jalgadega otse sihtmärki ja kostis:
  - Hinge päästmiseks!
  Ja pärast neid tabas ka Malanya. See tabas täpselt ohtlikumat Pershingit, purustades selle kere.
  Muidugi, paljaste varvastega kostis ta:
  - Au kuninglike vägede ideedele!
  Tüdrukud võitlesid väga agressiivselt ja konstruktiivselt.
  Ja valitud Saksa üksused liikusid Kanadas. Gerda püramiidtankil Tiger-4 purustas Ameerika ja selle valdused. Ja nad murdusid vaenlase purustavate löökide all.
  Gerda tulistas paljaste varvaste abil, tabas vaenlast ja karjus:
  - Aaria kommunismi eest!
  Ka Charlotte tuksis, seekord helepunase rinnanibuga, augustas Ameerika autot ja urises:
  - Saksamaa suuruse eest!
  Christina tabas ka vaenlast. Ta purustas mehe soomusrüü, paljaste meislitud jalgade sõrmede abil, nagu munakoor, ja urises :
  - Meie fenomenaalsete saavutuste eest!
  Magda müristas ka, purustades vaenlase kui savi ja möirgas:
  - Selliste ressursside eest, mida on võimatu muinasjutus öelda, isegi mitte pastakaga kirjeldada!
  Tuleb märkida, et tüdrukud on äärmiselt võitluslikud ja väga aktiivsed. Nendega on ka päris lõbus.
  Ja siis langesid Kanada peamised linnad: Quebec ja Toronto. Ja elu muutus paremaks, Fritz ja lõbusamaks ...
  Hitler kuulutas, et Ameerika saab läbi!
  Aatomipommi väljatöötamisega USA-l edu ei õnnestunud. On näha, et õnn pöördus sel juhul Ameerikast ära Wehrmachti kasuks. Mis siis? Võidu ja edu alused on teised. Seega on veel vara meelt heita.
  Kuid Fritzid oma välisriikide rügementidega on vägede poolest palju paremad kui USA. Ja nad on vaenlase hävitamisel palju võimelised.
  Siin püüdis Gerda näiteks musta võitleja kinni. Ja nad piinasid teda nii palju, sundides teda armatsema, et ta kukkus kabjad maha. Ja see on tegelikult päris lahe.
  Neljakümne seitsme aasta sügisel sisenes Fritz Ameerika Ühendriikide territooriumile. Nõukogude väed võitlesid endiselt Kanadas.
  Shermanide ja Pershingide brigaadiga . Siinsed Shermanid olid Firefly klassist, pika toruga 76mm kahuriga, mis on IS-7-le ohtlik külili tulistades. Seega olid tüdrukud tõsises olukorras. IS-7-l on kõigi eeliste juures kahur, millel on piiratud laskemoona ja mitte liiga kiire tulistamine.
  Siin tulistas Alenka paljaste varvaste abil, lõi ameeriklast ja kilkas:
  - Minu sõjateel!
  Anyuta peksas omakorda helepunase nibu abil, lõi Shermani ja karjus:
  - NSV Liidu võidu eest!
  Alla tuksis ka paljaste varvaste abil. See tungis Ameerika autosse ja karjus:
  - Kommunismi ideede eest!
  Maria lõi ka maasikanänni abil rusikaga, purustas vastase puruks ja susis:
  - Lenini suurte käsikirjade eest!
  Ja Matryona alistus palja kannaga, purustades Shermani soomusrüü ja kriuksus ülevalt:
  - Minu valguse rüütlitele!
  Need on viis, need on tüdrukud - te ei leia lahedamat! Ja nad kõik on nii noored ja värsked. Ja tüdrukud lõhnavad nagu mesi. Pole ime, et sõdurid lakuvad sellise mõnuga keelega Veenuse rüppe. Ja nad lakuvad siiani.
  Jah, IS-7 andis alla, et seda tükkideks ei rebiks. Sellepärast on see tank, kõik tankid on tankid.
  Võib-olla välja arvatud püramiidne saksa keel ...
  Kuid enamik Shermaneid on tapetud ja ülejäänud taganevad.
  Nii lõikasid nõukogude tüdrukud.
  Ja taevas peksavad Fritzi Anastasia Vedmakova ja Alenka Sokolovskaja. See Pokrõškin ei sobi neile tüdrukutele. Ja kaunitarid võitlevad paljajalu ja bikiinides. Ja tulistamisel kasutatakse rindade helepunaseid nibusid, mis suurendab tulistamise võitlustõhusust.
  Aga ta mõistab Albinat ja Alvinit paremini. Tüdrukutel õnnestus saada kuus Rüütliristi kraadi. Kõrgeima kuuenda klassi raudristi Rüütliristi plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega omistati neile pärast seda, kui nad tulistasid igaüks alla üle tuhande lennuki.
  Siin on tüdrukud - tüdrukud kõigile tüdrukutele ...
  Kuid nii Anastasia Vedmakova kui ka Alenka Sokolovskaja kogusid kumbki üle kahesaja lennuki. Ja neil oli juba kaheksa NSV Liidu kangelase tähte.
  Anastasia vajutas paljaste varvastega lennukipüstoli laskenupule ja kukutas kriuksudes alla Ameerika auto:
  - Mul on super tüdruk!
  Alenka Sokolovskaja lõi rindkere helepunase nibu abil vaenlasele vastu, kukutas kolm lennukit alla ja haukus:
  - Ja ma olen veelgi lahedam!
  Need on tüdrukud, sellised tüdrukud!
  Ja hävitada Ameerika.
  No muidugi, Alvina ja Albina teevad asja veelgi lõbusamaks ja lahedamaks.
  Alvina kasutab pildistamisel punaseid nibusid ...
  Ja Albina maasikas ...
  Ja mõlemale tüdrukule meeldib väga töötada keelega jade, pulseerivate varrastega. Neil on selline kirg ja agressiivsuse usutunnistus!
  Albina surus paljaid varbaid ja siristas:
  - Ja nad lähevad merele, tormakad tüdrukud!
  Alvina, tulistas, kinnitas:
  - Lahe element, tappev element!
  Ja nüüd kiilusid sakslased, nõukogud ja jaapanlased sügavamale Ameerika territooriumile.
  Jaapanlastel on oma võitlejad: ninjatüdrukud. Väga julge ja võitluslik.
  Siin on üks sinine ninjatüdruk, kuidas ta paljaste varvastega žiletitera lahti laseb, ameeriklastel päid maha raiudes ja plärisedes:
  - Nad ei pääse läbi!
  Ja ta raiub mõõkadega veskit.
  Ja kollane ninjatüdruk hoiab käes tõelist mõõkadega lehvikut. Ja siis viskab ta paljaste varvastega mürginõelu ja laseb need käima jänki vägede tapmisega, lüües vastaseid.
  Ja ulgub ta kopsudes:
  - Kogu Jaapani hiilguses!
  Ja punaste juustega tüdruk, nagu kaldus veski peab, ja lõikab vaenlasi.
  Ja siis ta võtab selle paljaste varvastega ja lööb neile otsa ning pillutab jänkid eri suundadesse. See on lahingu ilu.
  Ja see möirgab:
  - Me oleme ninjad!
  Ja siis peab valgete ninjajuuste tüdruk mõõkadega helikopteri vastuvõtu. Tükeldage vastased, purustage nad. Ja helepunasest nibust lööb see välguga möirgades:
  - Jaapani võidu eest!
  No sellistele varastele ei saa keegi vastu! Siin on tüdrukud, kõik tüdrukud ...
  Ja nad on nii agressiivsed.
  Kuid siin möllavad lahingud kolossaalse intensiivsusega. Teljeväed liiguvad sisse põhjast ja lõunast, pigistades Ameerikat sõna otseses mõttes hiiglaslike tangidega.
  Siin on klipp kunagisest kuulsusrikkast riigist, mis vapustab kujutlusvõimet.
  Sügise lõpuks olid Fritzid end juba päris palju USA territooriumile kiilunud.
  Siin võitleb Gerda tankis Tiger-4 ja mäletab oma endist,
  Samuti väga uhked saavutused.
  Gerda oli kergelt verine, kuid ta oli rahul. Kuid tuju rikkus õudne hais, mis tuli vaiba lõigatud kõhust, ja hirm, et jookseb veel sada, kui mitte rohkem sama elukat.
  Charlotte võttis samal ajal visa vastasel peast kinni ja sooritas surmava "topelt-Nelsoni" tehnika, väänades olendi kaela. Siinne tuline sõdalane osutus omamoodi ema Teresa rolliks - halastuse mõttes jõhkralt läbipekstud ghoulile. Väljendas:
  - Ma olen lahke, lahke ja mu ema on lahke - nagu tark öökull!
  Gerda oli mures:
  - Kas sa ei mõista?
  Charlotte oli üllatunud.
  - Mida ma peaksin mõistma?
  "Kas dinosaurused või rottide ja prussakate hübriidid ei kuule?" Gerda surus huuled kokku.
  Charlotte itsitas.
  "Ma ei oodanud, et sa nii lits oled !" Jah, me tapame neist vähemalt tuhat!
  - Nad lõid sulle nuiaga pähe!
  - Ei. Usu mind, megagnoom kuuleb meid. - Siis tüdruk kokutas. "Kui päkapikkude sultan teda ei võtnud ehk teenistusse ei kutsunud, poleks ta saanud meist liiga kaugele minna.
  Gerda küsis väga nõrga enesekindlusega:
  "Ja teised päkapikud, päkapikud, annihobbitid ?"
  Charlotte kustutas kiiresti meheliku halastamatusega oma viimase lootuse:
  - Teised, võib-olla kuulevad, aga mis neid see huvitab? Teab ainult megagnoom Kiy-Dari.
  Gerda hakkas pühkima oma vereplekilist jalga tohutule lopsakale lehele. Leht tundus ainult väliselt pehme, kuid tegelikult oli see torkiv. Paljasjalgne blondiin andis moraali:
  - Mitte kõik pole kuld, mis sädeleb, aga kõik, mis haiseb - osutub alati jamaks! Maailmas on nii palju mustust, et looja puhtusse on võimatu uskuda isegi pärast paari sammu maas astumist!
  Vastuseks tulekurat susises uuesti õhuga tema plasttorus. Siis kuulasid tüdrukud kaua ööd. Kuid megagnoom Kiy-Dar ei kuulnud või isegi ei kuulnud. Ja teist gnoomi siin selgelt polnud.
  Gerda laulis:
  - Kui sõber osutus ootamatult ei sõbraks ega vaenlaseks, vaid päkapikuks ... See tähendab, et me ootame hullumaja!
  Charlotte katkestas oma sõbra:
  - Noh, kas sa tahad, et meid kataks leegion kummitusi? Tule jalgadega ja kiiresti!
  Taas jätkasid nad oma kurnavat jooksu, kuigi mõlemad sõdalased olid juba väsimusest haiged. Mõnikord jäi Gerda liikvel olles magama, armsatel lühikestel hetkedel tundus, et ta on pikali, puhkab (omamoodi unes magamine - see on lihtsalt uskumatult lahe!). Kuid nägemused murenesid nagu savikamakas, mis maapinnale kukkus - kergelt ja ilma pingutuseta värises närviliselt ainult keha. Ja siis algas kõik otsast peale, justkui õõtsuks nähtamatu pendel. Ümberringi oli mingi poolreaalsus ja poolreaalsus , pidin silmalauge punnitama, et need, rasked , kinni ei vajuks. Tüdrukute paljad jalad olid metsikult läbi torgatud, kuid just see kohutav valu ei lasknud neil täielikult unustada ja kaotada reaalsustaju. Ja maastik muutus tasapisi .... Läbi pimeduse paistsid ümberringi selgelt kõrged seinad, väsinud blond sõdalane oli justkui mustas kivikoridoris. Kõlas helid, tema jooksmise raske kaja. Ja ees ootas veel midagi kohutavat ja liikumatut. Midagi elavat, see, kuigi nähtamatu, ootas tüdrukuid ja nad jooksid sinna. Muidugi ei tahtnud nad põrgusse langeda, kuid siiski jooksid nagu lambad, keda tiiger taga ajas. Pole isegi selge, miks nad hakkasid sellisest prügist unistama, võib-olla sõja viimaste nädalate äärmise füüsilise koormuse tõttu Aafrika kõrbes ja Aasia mägedes ...
  Gerda sosistas:
  - Ja isegi taevas võib olla põrgu, nii et te ei pea jälle pikka aega põrgusse ujuma!
  Miski tiris tüdruku käest. Teadvus tõmbles tagasi sõdalase poole. Ta leidis end järsku liikumatult seismas. Eespool asuv maa kaldus õrnalt allapoole. Ja seal oli nõrk veeprits. Värskuse ja niiskuse hingus hingas tüdruku kurnatud näole.
  Gerda hüüdis:
  - Vau, tuleb välja, et sa võid taevasse joosta!
  - Viry ! Charlotte ohkas tundega. - Koht, kus Suur-Saksamaa langenud sõdurid õnnistavad. - Tema kõlav sõdalasehääl oli täis ehtsat rõõmu.
  Gerda seda optimismi ei jaganud:
  - Pigem Viria eesväli .
  Charlotte ütles entusiastlikult:
  - Kus on põld, seal on põld!
  Gerda mäletas legendi, mäletas, kuidas nad teel Reich-Saraysse ületasid väikese hõbeveelise jõe. Kuningliku hobuse kõrguselt tundus ületamine lihtne ja kiire lõbus. Blond sõdalane tundis end isegi sultani või sultanina, mis, muide, on veelgi parem! Kuid üks asi on istuda hiiglasliku eliithobuse seljas ja teine asi on reisida omal jumalanna jalgadel. Huvitav, kui sügav ja reetlik see jõgi on?
  Gerda märkis kavalalt, kuid piltlikult:
  - Ja esiväli on minu!
  - Kas sa oskad ujuda? - Punajuukseline tüdruk pöördus tema poole.
  Gerda kehitas õlgu:
  - Milline loll küsimus. Kus sa nägid SS-pataljoni eliitpataljoni esindajat, kes ei osanud ujuda?
  Charlotte raputas otsustavalt oma leegitsevaid lokke:
  - Unustage SS-i eliit. Siin on täiesti teistsugune maailm või isegi piiritu universum lugematute maailmadega. Kõik pole nii nagu meiega!
  "Kas ma saan?" küsis Gerda endalt, vaadates uuesti sõdalase sees asuvasse tühjusse.
  Charlotte pomises:
  - No sünnita ruttu! Aeg saab otsa!
  "Muidugi peaksin ma ujuda saama!" ütles blond sõdalane rõõmsalt, nähes kahtlust oma sõbra õrnal ja samas hirmuärataval näol.
  Albatrossisuurune sini-kollaste täpiliste tiibadega liblikas lehvitas oma antenne kinnituseks, et paljasjalgne blondiin räägib tõtt.
  "Seda ma arvan ka või peaaegu nii," vastas Charlotte ebakindlalt. - Kuigi teate vanasõna: kalkun mõtles ja läks supi sisse, vares ei mõelnud ja sattus kõrist! Igal juhul on parem, kui sa tead, kuidas, sest ma ei saa sind välja. Ja meil on ainult üks tee - teisele poole.
  Gerda surus käed tugevalt kokku.
  - Muidugi, lahe ujus!
  Charlotte hoiatas:
  "Meil võib mõõgaga probleeme olla!"
  Glamuursed sõdalased lähenesid päris kalda servale ja astusid musta öövette. Gerda tundis vee survet - ojas oli kerge hoovus. Paljasjalgne blondiin laskus põlvili ja jõi ahnelt purju, misjärel puistas seda oma väsinud tolmusele näole. Uimasus kadus kohe. Vesi oli jahe ja õrn, ma tahtsin selles pikali heita ja lõdvestada naise keha valutavaid lihaseid ...
  Gerda ütles entusiastlikult:
  - Ja miinid esiväljal on nähtamatud!
  - Oota hetk! sosistas Charlotte.
  Gerda oli üllatunud:
  - Ja mis lõksud siin jälle on?
  Tuline sõdalane rahustas:
  - Ei, aga... ma arvan, et meil on veel võimalus!
  Tulesõdalane suudles käsnadega uuesti tema valget plastikut. Ta kuulas ja vaatas hoolikalt ringi.
  Gerda omakorda lõdvestus ja näis toituvat veest saadavast jumalikust energiast. Charlotte küsis temalt:
  - Ja näete, mul on raske selles kohas keskenduda.
  Tagasi vaatas ka paljasjalgne blondiin. Tundus, et varsti läheb heledaks. Pimedus lakkas olemast kottmust, sest üsna hiljuti tekkisid selle läbimatusesse ebakindlad lüngad - tundus, et veel natuke ja öökate langeb. Niisiis, tagaajamine algab varsti. Hea, et nad jõe äärde jõudsid. Kulmud kruttides vaatas Gerda tähelepanelikult: tema jalgade juurest oli selgelt näha vett, mis ajas mehed hulluks, ebamääraselt - hoovuse keskel. Teine pool oli peaaegu pimedusse uppunud.
  Lumivalge sõdalane märkis:
  - Kui nüüd vaid paitaks meie kurnatud kehasid, mille veenid paistavad pingest läbi. Kuidas me seda naudiksime? Oo, süütute tüdrukute ihu. Minu jumalanna Veenuse rüpp tahab nii armastust ja õnne, mida iga naine ihkab!
  Charlotte võttis uuesti piibu. Seekord tundus Gerdile, et kas õhus või maas värises midagi vastuseks. Ja blondi sõdalase paljal kannal oli miski naelu hõõrutud ja samas nii hell. Ta teatas:
  - See on boa ahendaja rõõm.
  - Kas sa kuulsid? Noor tuline saatan haaras erutatult tal käest. - Megagnoomi sammud ! Oh, kas lumivalge emane lõhnas seda? Kiy-Dar vastas. Charlotte suudles oma sõpra kõrva. - Uskuge mind, meie võit on lähedal, Ta on kuskil siin!
  Gerda märkis:
  - Jah, sulgege ... Nagu Kuu päti jaoks!
  Charlotte hakkas kõvemini puhuma oma päkapikkude loodud maagilisest plastist vilet ( tehnomaagia küll!), seejärel surus kõrva vastu maad. Seekord oli pinnase vastastikune raputamine palju rohkem märgatav.
  Gerda märkis filosoofiliselt:
  - On selline märk, et mida kauem sul alguses ei vea, seda edukam on lõpp!
  - Jah ... - Kõige ilusama tüdruku smaragdisilmad kissitasid rõõmsalt, - ta tuli kõnele! Võti-Dar!
  Gerda pani sõrme huultele:
  - Jah, ole ettevaatlik. Võib-olla pole see üldse see megagnoom või hoopis teist tüüpi olend!
  Nad tardusid, kuulates. Maa värisemine muutus ühtlasemaks, raskemaks. Kusagil lähedal, põõsaste "saarte" vahel tegi teed tohutu tegelane. Ta oli nagu hiiglaslik džinn, kes otsis kuulekalt peremeest, isegi kui ta oli viimane habemeta nooruk...
  Charlotte ütles:
  - Tõenäoliselt ei kujuta te isegi megagnoomide kõiki jõude ette . Need on nii võimsad olendid, et isegi põrgutuli taandub nende ees!
  Gerda vaidles kohe vastu:
  - Ei, miks ma ei kujuta ette ... Kui päkapikk on tugev olend, siis megagnoom peaks olema suurusjärgu võrra tugevam. Sõnad mega tähendavad ju miljon korda rohkem!
  Charlotte nõustus tüdrukuna meelsasti kohtingul popstaariga:
  - Jah, sa arvad õigesti, sõber! Täpselt miljonis on see terve võitmatu armee!
  Gerda oli üllatunud:
  - Miks sa ei helistanud talle varem ja ei lasknud meie sõpradel surra?
  Vastamise asemel suudles noor ja punajuukseline naiskurat taas tema vilet, õhk pääses kõverast otsikust kerge kahinaga välja. Ja järsku tardus Charlotte pooleldi ohkamisel , tema väikesed smaragdsed silmad olid ümarad. Tuline hunt istus vette ja puudutas Gerda kätt. Tahtsin nii palju, et pidin talle vastama, kui äkki ...
  Tüdruku paljad jalad põlesid järsku nii teravast valust, et nad hüppasid korraga ja ... ärkasid lõpuks üles. Madeleine hoidis käes nuia, mille külge oli ühendatud elektrijuhe. Roosale tekkis elektrilahenduse vill, mis oli kuumal liival ja teravatel mäekividel jooksmisest isegi kergelt keratiniseerunud .
  SS-i kapten urises:
  - Tõuse püsti ja ole valmis vormiriietust selga panema! Sa ei saa ühes bikiinides uhkeldada feldmarssali ees! Vaata, kullake, sind premeeritakse, aga kui sa lolluse välja viskad, siis panen Conani ratta päevaks ringi käima ja annan sulle samal ajal elektrilöögi. - Madeleine tegi siin kohutavat nägu. - Kuigi ei, mitte päeva, vaid terve nädala, ilma ainsagi hingetõmbe minutita. Meil on veel aega.
  Tüdrukud hakkasid kiiresti kogunema .... Ja teisel kontinendil toimusid ka huvitavad üritused ja sarnased.
  Jah, ja nüüd on lahing tagasi ning sõdalane Gerda saadab oma paljaid varbaid kasutades surmava jõu mürsu. Katkine Pershing peatus.
  Siia roomab midagi suuremat ja kohmakamat. Ameerika uusim arendus, iseliikuv relv, mille püstoli kaliiber on 155 mm pikk ja soomuse paksus 305 mm. See kaalub sada kakskümmend tonni ja on väga aeglaselt liikuv. Vaevalt roomab...
  Gerda hävitas Shermani hästi sihitud lasuga ja märkis:
  - See käib meie hingest läbi!
  Charlotte tulistas paljaste varvastega, purustas vaenlase rebitud metallitükkideks ja vingus:
  - Au ja isamaa eest!
  Christina märkis kohkunult:
  - Kas sa saad teda pommitajaga kinnistada?
  Magda ütles enesekindlalt:
  - Jätke see minu hooleks!
  Ja neiu osutas oma sitkete varvastega kahuriga vaenlase poole ja peksas.
  Ja Ameerika koletis peatus ja plahvatas.
  Need on tüdrukud Kolmandast Reichist - hästi tehtud!
  Talv on kätte jõudnud ja IS-7 liigub läbi lume. Ameerikas käivad kaklused. NSV Liidust pärit kaunitarid võitlevad raevukalt.
  Alenka tulistas paljaste varvastega Pershingit ja purustas vastase.
  Ja ta kostis:
  - Au vene kommunismile!
  Anyuta tabas ka kestaga. Ta rakendas tehnikat paljaste varvaste abil ja kakutas:
  - Ma ütlen Supermani tüdruk!
  Alla võttis ka ja tulistas ja tabas teist Pattoni tanki . Ja nii lahe.
  Mis köögivili see Pattoni uusim paak on ? See on " ülekaaluline ", ainult võimsama 810 hobujõulise mootoriga ja rohkemate soomuskaldega.
  Milline muljetavaldav masin, mis võib saada T-34-85 jaoks probleemiks. Kuid IS-7 võidab teda nagu eemalt. Ja Nõukogude tank, olles saanud mürsu esisoomusesse, saadab selle rikošeti. Siin on lahingumasin. Ja vastuseks ühe pühkimisega lammutab see ameeriklase.
  Siis Maria tulistab, tabab vaenlast täpselt. See torkab ta läbi ja kiljub:
  - Meie armee on tugev, see kaitseb maailma!
  Ja ta kasutab ka paljaid varbaid.
  Ja siis on Marusya perses. Ja purustage vaenlase soomused laastudeks. Abiga sel juhul palja kanna.
  Ja möirgab:
  - Stalini uute reformide eest!
  Ta on selline võitlev kaunitar ja ta tahab kõigile meeldida.
  Nii töötab IS-7 meeskond, mis on pagana haige.
  Aga siin tulevad tüdrukud.
  Elizaveta võitleb lennukil T-54. Ja tegutseb meeleheitlikult. Selline agressiivne lits.
  Ja tüdrukutel on väga hea auto. Ja nad tulistavad sellest ülitäpselt.
  Näiteks nad võtsid ja vajutasid " Superpershing " ja karjuvad:
  - Meie püha kommunism!
  Elizabeth sihtis relva paljaste varvastega. Lupanula sihikule ja kilkas:
  - Minu võit saab olema suurepärane!
  Ja pilgutas kaaslastele silma.
  Ekaterina peksis sarlakpunase nibu abil ja kilkas:
  - Meie suurte võitude eest!
  Ja kuidas naerda täiel rinnal.
  Ja Elena põrutab oma paljaste varvaste abil vaenlasele vastu. Ta lõhkus võimsa soomuse, lõhkus metalli ja kilkas:
  - Vägev meie rahvas!
  Ja mühata täiest kõrist...
  - Hurraa!
  Ja Euphraasia peksab ka vaenlast, seekord maasikanibuga. Purustage vaenlane ja lobisege:
  - Kommunismi suuruse eest galaktika kõigil planeetidel!
  Need on maailma lahedamad tüdrukud. Ja miski ei takista ega ohjelda neid.
  Ekaterina kiljub ja raputab rinda:
  - Mul on super tüdruk!
  Ja tema rinnanibud on üle valatud rubiinidega ... Ta lükkas need kunagi ühele mustale mehele näkku ja sundis neid lakkuma. Siis lakkus ta keelega tema mehelikku täiuslikkust. Milline meeldiv maitse.
  Kui tore see tüdruku jaoks on - mitte kirjeldada maailma suuremat naudingut.
  Nii purustavad tüdrukud vaenlase. Ja nad naudivad oma hiilgavaid võite ja kolossaalseid saavutusi.
  Ja Anastasia Vedmakova ja Alenka Sokolovskaja on üldiselt hämmastavad tüdrukud. Kirelained ja iha tsunami on neis lihtsalt kihamas.
  Anastasia tulistab oma helepunase nibu vaenlase pihta, tabab jänki lennukit ja kiljub täiest kõrist:
  - Ma olen ilus supermees!
  Alenka Sokolovskaja, kes jätkab vaenlase purustamist maasikanibude ja möirgamise abil:
  - Ja ma olen maailma kõrgeim tüdruk!
  Sellised on võitlevad sõdalased ja ma pean ütlema, et nad varastasid veel mõned! Keegi ei saa neile vastu panna.
  Isegi Ameerika... ja igaüks neist on NSV Liidu kangelasena teeninud juba kümme kuldtähte...
  Sellise fenomenaalse saavutuse eest said nad eriauhinna: NSV Liidu kangelase teemanttäht. Mis on iseenesest väga auväärne ja lahe.
  Lõbusaid kaunitare!
  Parim on muidugi alles ees!
  Oleg Rõbatšenko viis Saudi Araabias läbi järjekordse operatsiooni.
  Tsaari Nikolai II armee laiendas Venemaa territooriumi. Tüdruk Margarita Koršunova võitles nüüd Olegiga koos. Samuti mutant - surematuse saanud sõdalane.
  Noh, igavesed lapsed viisid kõik need mudžaheidide jõugud alistumisele. Ja nad võitsid neid - sundides andma vande Vene tsaarile.
  Samas ei ole Oleg Rõbatšenko vastu ka tüdrukute seikluste ilusa ja veidi teistsuguse jätku kirjutamisele;
  Pärast uut aastat jõudsid sakslased ja koalitsioon Ameerika Ühendriikides märkimisväärselt edasi. Ameeriklased, kes tegelesid tehnoloogiliselt arenenuma vaenlasega, olid kaotamas.
  Märtsi lõpuks lähenes Wehrmacht Washingtonile ja alustas tormirünnakuga USA pealinna.
  Lahingud olid ebavõrdsed ja oli näha, et tüdrukud võitsid siin ... Eriti püramiidne tank, Gerda on hea, nagu tema kompositsioonid.
  Gerda jäi Valge Maja tulistamise ajal, kui tema tanki otsetuli tabas, magama ja unistas nii ...
  natside poolt tabatud partisani Lara Mikheykot . Neljateistkümneaastane tüdruk tulistas natside eest tagasi. Kaks tema kaaslast tapeti. Ja ta ise peitis onnis.
  Vanaema tahtis teda pidada lapselapseks, kuid natsid ei uskunud teda. Ja nad viisid mu... Otsingud algavad.
  Ja siis haaras Lara granaadi, natsid kukkusid. Tüdruk jättis selle tulega vaimselt hüvasti ja viskas selle minema ... Kuid granaat ei plahvatanud.
  Kangelaslikult põgeneda polnud võimalik.
  Nad lõid Lara maha, lõid teda paar korda ja panid talle silma alla sinika. Kuid nad ei löönud kõvasti, ilmselt kartsid nad sandiks jääda!
  Kui ta onni ülekuulamisele toodi, käitus Lara jultunult.
  Vaadates vapralt SS-koloneli silmadesse, ütles ta:
  - Fritz hävitab su varsti! Kuulake relvade mürinat, Punaarmee poolt tuleb surm!
  Kolonel vastas:
  - Julge tüdruk, sa saad piitsaga tuttavaks!
  Lara hüüdis julgelt:
  Valu ei hirmuta mind!
  Kolonel andis käsu:
  - Viige see pätt plakatiga õue: partisan ja näidake kogu küla!
  Politseinik ütles kiiresti:
  - Tänaval sadas lund ja oli pakane ... Kas tüdrukut ei tohiks paljajalu välja viia, et ta oma tulihinge jahutaks!
  SS-kolonel noogutas nõustuvalt.
  - Õige! Olgu see nagu paljajalu pakases, ehk tule mõistusele !
  Laral rebiti ära mantel, samuti kampsun. Alles ainult ühes puuvillases kleidis. Nad tõmbasid jalast oma karedad kingad ja mustad sukad. Tüdruk jäi paljajalu ühes heledas kleidis.
  Nad riputasid ta kaela tahvli, millel oli kiri: "Ma olen partisan." Ja nad sidusid ta käed tagant kinni ja viisid ta välja verandale. Tüdruku paljad jalad tundusid külmad ja lumised.
  Lara naeratas. Tal oli tõesti piinlik sinikas tema näol, tema välimus. Ja lumes saab käia paljajalu. Tema tallad olid suve jooksul paljude paljajalu üleminekute tõttu muutunud väga karmiks. Ta pani hiljuti kingad jalga ning see pole esimene kord, kui ta peab taluma külma ja nälga.
  Lara läks ise ja naeratas edasi. Tuul puhus, puhus ta vaskpunaseid juukseid ja lumi krõbises ta paljaste jalgade all.
  Tüdruk kõndis sellise pilguga, nagu printsess troonil. Ja maha jäid elegantsed väikesed jalajäljed, peaaegu lapselikud jalad.
  Inimesed vaatasid teda kaastundega.
  Üks kasukas vanaema pomises:
  - Õudus! Nad juhivad tüdrukut paljajalu!
  Ilm oli päikesepaisteline ja Lara kõvaks muutunud tallad kannatasid vaevu külma käes. Ta kõndis enda juurde ja paljastas hambad.
  Siin põletati ta piitsalöögiga. Tüdruk karjus ja hammustas huuli.
  Teda löödi veel paar korda jõuga. Lara suutis vaevu jalul seista ja tahtepingutustega hoidis ta nutu tagasi.
  Kangekaelne tüdruk saadeti spetsiaalsesse onni, kus olid piinamisseadmed.
  Siin panid nad ta nagile ja hakkasid ta kontsi kuuma rauaga põletama ...
  Ja kaks timukat virutasid Larat piitsadega. Algul hoidis tüdruk titaanliku pingutusega oma karjeid tagasi, kuid kui lapse paljastele taldadele kanti laiad, kuumast punased raua ribad, karjus ja kaotas teadvuse. Ta toodi sisse...
  Õudus...
  Gerda ärkas... Kurat, sa pead sellest unistama, kui nad on võidu eelõhtul, nende tank tulistab Valget Maja.
  Ja siis tulevad sellised vastikud asjad välja...
  majast lahkuva " Superpershingi " pihta , torkas selle läbi ja kostis:
  - Rahu, töö ja armastus!
  Siis ajas ta keele välja.
  Charlotte lõi ka paljaste jalgade sõrmedega vaenlast ja karjus:
  - Ma olen super tüdruk!
  Ka Christina lõi sisse, siblis maoga ja vajutas oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu, lüües läbi vaenlase:
  - Me oleme supermehed!
  Ja Magda annab vaenlasele laksu, purustab tanki, paneb lahingukomplekti plahvatama ja väljastab:
  - Andke vigurlendu!
  Siis pilgutab ta oma partneritele silma. Siin on tüdruk - pidage kõrgeima klassi laskurit.
  Naissõdalased hävitavad jänke ja koguvad punkte... Albina ja Alvina on mõlemad juba löönud kaks tuhat alla kukkunud autot. Selle eest said nad uue autasu: Raudristi Rüütliristi Teemanttähe hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Nii paistsid tüdrukud silma superklassi ässaks saamisega. Ja keegi ei suutnud neid peatada ega võita.
  Anastasia Vedmakova ning Akulina Sokolovskaja ja Orlova said kumbki uue autasu: kõrgeima astme Au ordeni teemantidega, mille üle neil oli väga hea meel. Need on nii lahedad tüdrukud.
  Ja sõda hakkab lõppema... Ameeriklased kapituleeruvad 20. aprillil 1948. aastal. Ja järjekordne Teise maailmasõja ajalugu pöördus pea peale.
  Seekord paistab pika rahuperioodina. NSVL sai Alaska tagasi ja kõik olid rahul. Ja Ameerika mandri riigid jagasid Jaapan ja Kolmas Reich. Nii lõppes maailma ajutine ümberjagamine.
  Sakslased on sõjast väsinud.
  Hitler lubas Kolmandas Reichis polügaamiat - kummalgi oli kuni neli naist, ning kehtestas karmid maksud paaridele, kellel ei ole lapsi või vähem kui kolm last. See oli jõuline samm rahvastikupoliitika soodustamiseks.
  Lisaks oli Hitleril endal palju kunstliku viljastamise teel saadud lapsi. Ja nende hulgast oli vaja valida troonipärija.
  Kurbust polnud, Kolmas Reich seedis vallutatut koos Jaapaniga.
  Kuid 5. märtsil 1953 Stalin suri. Ja Beria tuli võimule. Miks Beria? Reaalses ajaloos olid tal ka head võimalused troonile saada, kuid õnnetus takistas teda: mäss SDV-s, mille mahasurumise käigus küpses vastuplaan Beria vastu. Ja siin SDV muidugi ei ole.
  Lisaks soovis Hitler ka, et Stalini järel valitseks hästi etteaimatav ja tuntud Beria, kes oli germanofiil. Ja Stalin, kui tema tervis halvenes, tegi testamendi Beria kasuks.
  Seega otsustati kõik salapolitsei ja mitte ainult salapolitsei juhi kasuks.
  Noh, Beria pakkus Hitlerile, et ta tegeleks Jaapaniga, kuni see omandab tuumarelvad.
  Kunagi ei tea, mida samurai mõelda võib.
  Beria ja Hitler leppisid kokku ühises sõjas Jaapaniga ja selle territooriumi jagamises.
  20. aprillil 1954 algas ühine sõda tohutu samuraide koloniaalimpeeriumi vastu.
  Noh, ajaloos pööratakse uus lehekülg. Nõukogude väed tungivad Jaapani poole.
  Ja sakslased ka... Siin võitlevad jälle Gerda ja Charlotte püramiidtankis. Neil on viiskümmend tonni kaaluv kaheistmeline auto ja kompaktne 2500 hobujõuline gaasiturbiinmootor. Võite ette kujutada, milline kiire Saksa auto. Ja soomus on eriline, plastiseguga. Ja väga tugev läbimatu iga nurga alt. Väikese kaliibriga 75 mm relv, kuid kõrgsurvepüstolis mürskude koonukiirus on väga suur. See on suurendanud soomust läbistamist . Ja mürskude varu ja tulekiirus on suured. Juhtivus on kõrge.
  Tank ise on lihtsalt super ... Nii et Gerda teab, mille kallal võidelda.
  Nõukogude autod on nõrgemad. Põhipaak on ikka T-54, auto pole paha, suhteliselt odav, aga kõiges sakslasele kõvasti alla. IS-7 ei muutunud ikka veel massiliseks. Teda märkas IS-10, mis sai 122-millimeetrise kahuri, kuid pikema toru ja hea otsmikusoomuse, nõrgemate külgedega. Kuid see kõik mahub viiekümne kolme tonni kaalusse, mis pole halb.
  Gerda tulistab oma Panther-6 tankist jaapanlaste pihta, kasutades paljaid varbaid ja vajutades juhtkangi nuppe, samal ajal möirgades:
  - Au aaria vennaskonna ideedele!
  Charlotte vajutab oma helepunase nibu, seitsme kuulipilduja riviga juhtkangi nuppe ja kiljub:
  - Meie õnn on aaria unistuse kommunismis!
  Ja tüdruk naerab jälle...
  Christina ja Magda võitlevad järjekordsel püramiidikujulisel "Panther"-6 peal.
  Christina vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe, tabab Jaapanist pärit vaenlast ja möirgab:
  - Au mu poiss-sõbrale!
  Magda avab ka tule ja ütleb kõrvulukustavalt naerdes, vajutades juhtkangi nupule rubiinnibu:
  - Au meie noortele meestele!
  Ja kuidas nad naeravad täiel rinnal. Sellised on ausalt öeldes imelised tüdrukud sõja elevuses.
  Jah, Jaapani jaoks tundub, et kohtupäev on kätte jõudnud. Aga kõik läheb plaanipäraselt.
  Elizabeth ja tema meeskond võitlevad T-54 tankil, mis on mõnevõrra moderniseeritud. Kuid vahe on väike. Relv on muutunud veidi kiiremaks ja mürsk on soomust läbistavam. See on erinevus.
  Ja mootoriks on seesama diiselmootor 520 hobujõuga... Jaapanlased kasutavad enda disainitud ja litsentseeritud Saksa tanke. Autod on ka üldiselt head. Eriti Hirohito-3 masin, mis kaalub viiskümmend kaheksa tonni, 105 mm püstoliga, mille toru pikkus on 70 EL, mis on relvastuselt parem kui T-54 ning pole soomuse ja sõiduomaduste poolest halvem, välja arvatud jõuvaru.
  See Jaapani tank on NSV Liidu probleem. Kuid on ka tõusva päikese maa kergemaid autosid.
  Nendega on lihtsam toime tulla.
  Elizabeth tulistab paljaste varvastega ja tabab samuraide tanke. Ta teeb seda väga nutikalt ja kilkab:
  - Au meie vabale isamaale!
  Catherine tulistab uuesti, kasutades helepunast nibu ja purustades Jaapani auto, kiljatab:
  - Jumala poolt antud Venemaale!
  Elena peksab ka vaenlast, hävitab vaenlase tanki, kasutades oma paljast kannast ja möirgab:
  - Kommunismi ideede suuruse eest!
  Euphasia tulistab ka ja teeb seda oma elastse rinnakorvi maasika nibu abil ning kiljub:
  - Au kõrgema kommunismi võitudele!
  Nii et nad liigutavad osavalt oma tanki ja väldivad lüüasaamist. Hirohito-3 tanki võib samuti liigitada raskete hulka, kuid see on üsna massiivne. Sellist masinat on raske ületada .
  Ja siin ta läheb tüdrukute juurde. Relv on suurema kaliibriga ja suurem kui mürsu koonu kiirus. Jaapanlaste torni otsmiku soomus on isegi paksem kui nõukogude 240 mm, samuti on kere otsmik ülemises osas 150 mm ja alumises 120 mm paksem. Ja jaapanlaste kiirus on veelgi suurem, gaasiturbiinmootor on 1500 hobujõudu. Jah, see tank on Jaapani parim. Ära tee temaga nalja.
  Kuid Elizabeth saadab helepunase nibu abil mürsu otse tagumikku ja Jaapani tank plahvatab, tabamata Nõukogude autot.
  Ekaterina säutsus ja suudles sõbrannat palja kanna peale:
  Sa oled tark Liisa!
  Elizabeth ei nõustunud.
  - Ma olen lihtsalt geenius!
  Ja kuidas ta täiest kõrist naerab. Siin on tüdruk.
  Ja nad uluvad palju ... Ekaterina näiteks mäletab nelikümmend üks aastat, kuidas ta siis ära voolas. Kingad läksid paari päeva pärast katki ja ma pidin paljajalu trampima. Ja linnatüdruku harjumusest on see valus, iga konar, iga oks, iga konar on tunda. Ja ta lõi jalad verre, kui iga samm valust plahvatab.
  Ta poleks kunagi arvanud, et paljajalu kõndimine võib nii valus olla. Pole ime, et Hugo tundis kaasa paljajalu tüdrukule Closetile. Kui isegi suvel sellised tütarlapselikud jalad, siis talv missugune.
  Katariina aga harjus kiiresti, noor keha kohaneb kiiresti, haavatud tald on kallustesse kasvanud ja jämenenud. Ja paljajalu oli mõnus käia. Ekaterina ei pannud isegi kingi jalga enne, kui pakane tabas. Siis aga tekkis nende nelik ja Euphrasinia õpetas neile nõidade kunsti. Ja sageli jooksevad nõiad paljajalu lumes, et noorust pikendada. Ja ühesõnaga, tüdrukud olid omandanud salateadmised ja nägid välja kahekümneaastased ning paljajalu ja bikiinides ei külmunud külma käes. Siin on kaunitarid. Ja lahedamaid pole, välja arvatud muidugi Alenka. Ta võitles IS-10-l pikendatud tünniga modifikatsioonis. Tank ilmus seeriasse üsna hiljuti. Ja ikka haruldane. IS-7 ei kuulunud kunagi suurde seeriasse. Ilmselt kõrge hinna ja tootmisraskuste tõttu.
  Nii hävitab Alenka meeskond need jaapanlased ja laulab omaette laule.
  Lendavad nagu tuled sinised ööd
  Oleme tööliste pioneerilapsed...
  Valgusaastate ajastu läheneb,
  Pioneeride hüüd olge alati valmis!
  Kui tüdrukud asja kallale lähevad, ei saa te neile vastu panna. See on tegelikult täiuslik sõjalooming.
  Võitlused lähevad hästi ja Jaapan on kaotamas.
  Siin vallutasid Nõukogude väed mais Lõuna-Sahhalini. Ja nad tegutsesid äärmise ettevaatusega.
  Nõukogude tüdrukute pataljonid näitavad aga imelist võitlusklassi.
  Nende relvaliikidest hakati muidugi kasutama AK-d. Halvem kui saksa keel, kuid lihtne ja usaldusväärne. Ja niidab vastaseid maha, kuigi kauguse sihtimine on madalam kui sakslaste rünnakkarbiinil.
  Jaapani vangidest pärit nõukogude tüdrukud suudlevad oma paljaid tolmuseid jalgu, lakuvad paljaid kontsi. See on nende taktika.
  Võitlevad sõdalased, kõrgeim klass.
  1954. aasta suvel olid sakslased Ameerika suures osas Jaapani vägedest puhastanud.
  Eriti kaunilt võitles Margareti juhitud paljasjalgsete tüdrukute pataljon. Samuraid ajasid tüdruku laiali ning vangistatud noormees oli sunnitud tema kontsi suudelma ja Veenuse rindu lakkuma.
  Gerda ja tema meeskond Panthers-6-l tegid head tööd ja saatsid palju jaapanlasi põrgusse ja mõned taevasse.
  Neli ninjatüdrukut võitlesid Mandžuurias edasi tunginud Nõukogude vägedega.
  Siniste juustega ninjatüdruk häkkis mõõkadega ja jooksis tuulikut, raius Nõukogude sõdureid. Siis viskas ta varvastega lõhkeainega hernest, lükates ümber Nõukogude tanki T-54 ja haukus:
  - Kõige lahedam riik on Jaapan!
  Kollaste juustega ninjatüdruk lööb ka vaenlasele teradega vastu ja annab palja kannaga bumerangi, karjudes:
  - Meie samuraide võitude eest!
  Punajuukseline ninjatüdruk viib probleemideta läbi mõõkadega agressiivse plaadimängija, raiudes maha Nõukogude sõdurid. Siis löövad tema paljad varbad pommi. NSVL tank rebitakse laiali ja sõdalane kriuksub:
  - Kommunismi ideede nimel!
  Valgejuukseline ninjatüdruk võttis ja lõi vastaseid, justkui lehvikuga üle põllu ajades Vene sõdureid taas maha lõigates ja paljaste näppudega otsekui laseb välja surmava, mis rebib tükkideks kaks Nõukogude tanki.
  Ja möirgab:
  - Riigi suuruse eest!
  Tüdrukud armastavad tappa ja veelgi enam armastavad nad vange vägistada. Nii palju, et mehed kaotaksid ülepingest teadvuse. Ja nii see ninjatüdrukutele meeldib. Sõitke seotud meeste peal ja samal ajal piitsutage neid.
  Kuid hoolimata jaapanlaste kangelaslikkusest kaotavad nad paremale ja arenenumale tehnoloogiale.
  Eriti superklassi taevas ässad Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaja, kes purustavad jaapanlasi nagu tuuleveskid.
  Anastasia lõikab paljaste varvaste abil korraga maha kuus Jaapani lennukit ja kriuksub:
  - Au kommunismi ideedele Venemaal!
  Akulina lõikas helepunase nibuga nuppu vajutades korraga maha seitse Jaapani lennukit ja möirgas:
  - Au Venemaa kangelastele!
  Sõdalased maksavad Jaapanile oma varasemate kaebuste eest kätte. Ja eriti tsaar Nikolai II aegse sõja lüüasaamise eest. Ei, nad ei unusta kunagi ja põlvkonnad ei andesta.
  Anastasia, vajutades oma rubiinist nibu, andis uue hoo, tulistades alla Jaapani lennukeid ja möirgades:
  - Au kommunismi ajastule Beria!
  Akulina surus paljaste varvastega jalgu, põrutas samurai lennukid alla ja kostis:
  - Suurepäraste võitude eest!
  Ja Albina ja Alvina saavad rekordkontosid. Kolme tuhande allatulnud lennuki eest anti neile orden: Raudristi Rüütliristi Teemanttäht ja kuldsed tammelehed, mõõgad ja teemandid.
  Albina andis helepunase nibu abil pöörde. Ta katkestas korraga kümmekond Jaapani lennukit ja kostis:
  - Minu rinna eest!
  Ja ta kujutas end ette musta sõdalase käte vahel.
  Alvina lõi paljaste varvaste abil jalaga, kukutas kümmekond Jaapani lennukit alla ja kilkas:
  - Suurepäraste võitude eest!
  Saksa tüdrukud on väga võitluslikud ja ilusad. Mustad poisid on väga kiindunud ja nende keel on alati valmis meeste eebenipuu täiuslikkust lihvima.
  Albina tabas paljaste varvaste abil uuesti samuraid ja tulistas nende lennukid alla.
  Ja ta kostis:
  - Ma olen Superman!
  Alvina vajutas maasikanibule, niitis maha hulga Jaapani lennukeid ja kilkas:
  - Ma olen kosmoseviks!
  Tüdruk on väga sõjakas ja aktiivne oma hüperseksuaalsuses .
  Tõelised aarialased on lihtsalt super! Ja üldse sellised kõrgeimast klassist kaunitarid!
  Saksa ja Nõukogude väed, alistades vaenlase, liiguvad edasi üle Hiina.
  Rünnakul Singapurile paistsid silma dessantdiviisi hävitajad ja paljajalu tüdrukuteüksus "Barracuda". Tüdrukud, laksutades oma paljaid kontsi läbi laustroopilise vihma lompide, tungisid jaapanlaste kindlustatud positsioonidesse ja torkasid neid tääkidega läbi.
  Sellised on võitlevad kaunitarid.
  Jaapan värises nii agressiivse meeskonna purustavatest löökidest.
  1954. aasta sügisel võtsid suurema osa Hiinast üle teljeriigid. Ja tõusva päikese maa jaoks muutus olukord palju keerulisemaks.
  Hitler märkis:
  - Kaks lindu ühes pesas ei saa läbi!
  Ja sõdalased Albina ja Alvina lasid alla neljanda tuhande lennuki. Jaapan tootis odavaid, kuid ebakvaliteetseid lennukeid väga suurtes kogustes, nii et arveid oli väga mugav koguda.
  Albina lõikas paljaste varvaste abil maha teise samurai ja kilkas:
  - See on meie ilus maailm!
  Alvina lõi sarlakpunase nänni abil alla kümmekond Jaapani autot ja säutsus:
  - Au kommunismi ajastule kogu universumis!
  Albina, kes samuti maasikanibu kasutas ja samuraid maha lõi, oli üllatunud ja hüüdis:
  Kas sa räägid kommunismist?
  Alvina, kasutades oma paljaid varbaid ja lõikades maha kümmekond Jaapani lennukit, teatas:
  - Uus aaria kord on kommunism!
  Tüdrukud naersid ... Neljanda tuhande lennuki eest pälvisid nad Raudristi Rüütliristi Teemanttähe plaatina tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Et isegi väga kõrge autasu on kaunitaride rekord.
  Need on tüdrukud, kellele tuleb alt üles vaadata....
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaja pole aga sugugi kehvemad ning ületasid viiesaja allatulnud lennuki skoori.
  Ja nad said uusi auhindu, mis olid väga kõrged, ja kogusid enda jaoks terve kollektsiooni tähti.
  Anastasia sihib oma relva paljaste jalgadega ja lööb vaenlase maha, lõigates vaenlase ja kriuksub:
  - Kommunismi eest kogu planeedil!
  Akulina lõikab vaenlase maha, vajutades punast nibu, karjub agressiivselt:
  Isegi lapsed teavad meid!
  Talvel kaotas Jaapan peaaegu kõik oma kolooniad ja võitlused kandusid metropoli endasse.
  Kätte on jõudnud 1955. aasta, mil lahingud on tormilised ja ei näe lõppu ega serva.
  Jaapan annab aeglaselt, kuid kindlalt järele. Ja kaotab järk-järgult sõja.
  Kuid samuraid võitlevad meeleheitlikult ja kõvasti.
  Alyonka ja tema meeskond kolisid katsetanki IS-11. See masin on varustatud 130 mm püstoliga ja selle põhjas on tugevad roomikud.
  Alenka tulistab paljaste varvastega, torkab vaenlase läbi ja möirgab:
  - Au kommunismile tüdrukute paljaste kontsadega!
  Anyuta tulistas ka helepunase nibu abil, vajutades üheksa neist kuulipildujate päästikutele ja karjus:
  - Meie, tüdrukud, oleme väga lahedad!
  Alla lõi ka paljaste varvastega, purustades vaenlase ja möirgas:
  - Noh, kruvist!
  Maria perses, palja kanna abiga. Ta torkas vaenlast läbi ja lõhki ning urgitses hambaid paljastades:
  - Uute saavutuste eest!
  Marusya lõi maasikanibu abil, rammides vaenlasi surmava haardega ja säutsates:
  - Suure kommunismi eest!
  Alenka tulistas uuesti ja möirgas:
  - Nii et kolhoosi president ja mustlasdiktaator Sashka surevad!
  Ja lööb palja jalaga vastu soomust.
  Nii läksid tüdrukud lahku, lihtsalt super. Üldiselt on nad hämmastavad sõdalased.
  Siin nad laulavad üheskoos:
  Ei, valvsus ei kao,
  Pistriku, kotka pilk ...
  Rahva hääl on kõlav -
  Sosin purustab mao!
  
  Stalin elab mu südames
  Nii et me ei tea kurbust ...
  Avas ukse kosmosesse
  Tähed särasid meie kohal!
  
  Usun, et kogu maailm ärkab
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab
  Tee, valgustav kommunism!
  Elizaveta võitleb ka oma T-54 tankiga, selline võitlustüdruk-nõid.
  Ja kaunitarid löövad Jaapani autod palja jalaga maha.
  Elizabeth vajutas oma helepunase nibuga juhtkangi nuppu ja siristas:
  - Au nõukogude kommunismi ideedele!
  Ja kuidas see kaunitar naerab! Ja sära pärlihammastega.
  Ekaterina võttis selle ja lasi ka paljaste varvastega ning säutsus:
  - Kommunismi surematute ideede võidus,
  Näeme oma riigi tulevikku...
  Elena lõi oma vastast rubiinist nibuga, paljastas hambad ja kiljatas:
  - Ja meie isamaa punane lipp,
  Jääme alati ennastsalgavalt ustavaks!
  Ephrasia tuksis palja kannaga ja susises:
  - Au isamaale, meie vabale,
  Rahvaste sõprus, toetus igavesti!
  Ja kõik tüdrukud, kasutades oma paljaid varbaid, laulsid üheskoos:
  - Seaduse võim, rahva tahe,
  Lihtsa inimese ühtsuse nimel ju!
  Pean ütlema, et sõdalastel on uskumatu võitlusagressioon.
  Ja siin võitleb Gerda ...
  Tema "Panther"-6 on nagu supertank, mis purustab samuraide positsioone.
  Gerda tulistab helepunase nibuga, vajutab juhtkangi nuppu ja möirgab:
  - Aaria maailma jaoks!
  Charlotte lööb ka laksu, paljaste varvaste abil rebib lahti massi jaapanlasi ja plärab:
  - Suurte piiride eest!
  Christina ja Magda kaklevad ka. Tüdrukud on äärmiselt võitluslikud ja väga ilusad, bikiinides peaaegu alasti.
  Christina tulistas oma rubiinnipliga, purustas Jaapani tanki Hirohito-4 ja kostis:
  - Au minu riigile!
  Magda lõi ka jalaga, kasutades paljaid varbaid, purustas samurai haubitsat ja karjus:
  - Au suurte saavutuste eest!
  Need tüdrukud on tipptasemel!
  Tokyo kukkus märtsi lõpus. Ja 20. aprillil 1955 Jaapan kapituleerus ja sellega lõppes suur sõda.
  Tüdruk Albina ja Alvina ületasid viie tuhande allatulnud lennuki piiri. Ja selle eest said nad eriauhinna: Raudristi Rüütliristi suur teemanttäht hõbedaste tammelehtedega, teemantmõõgad.
  Sõda pole veel lõppenud. Ta lihtsalt peitis mõnda aega. Kuid Hitler vallutas peaaegu kogu maailma.
  Beria sai tagasi Lõuna-Sahhalini, Kuriili seljandiku ja Mandžuuria koos Port Arturiga.
  NSV Liidust sai tugev riik, mis lakkus oma haavu. Natsi-Saksamaa vallutas mõnda aega teisi riike, surudes maha nende tähtsusetu vastupanu.
  Sõda kestis hävitamise ja maailmavalitsemise pärast. Kuid kujunemas oli veel üks ülemaailmne vastasseis.
  Samal ajal kogunesid NSV Liidu kohale pilved. Ja 1959. aastal, oma seitsmekümnendal sünnipäeval, otsustas Adolf Hitler rünnata Nõukogude Venemaad, kus valitses Beria. Fuhreri poolel oli peaaegu kogu maailm.
  Kuid NSV Liidust sai tugev tööstusriik. Niisiis leidsin kivi pealt vikati.
  Mõlemal riigil oli tuumarelvi, kuid Gerda ja Albina suutsid luua generaatori, milles kiirgus kattis kogu planeedi Maa, muutes seda tüüpi hävitamise võimatuks.
  Ja Hitler otsustas haarata enda kätte maailma viimase suveräänse võimu. Piir läänes kulges piki Dneprit ja seejärel Valgevenet ja Balti riike sakslaste alluvuses. Natsid suutsid Krimmi enda selja taga hoida. Kui just NSVL just Musta mere laevastikule Sevastopolis baasi ei rentis.
  Lisaks ülejäänud territooriumile oli Venemaa osa Hiinast - Mandžuuriast. Nii et NSV Liidu elanikkond, kus viidi läbi väga aktiivne sündimuse soodustamise poliitika ja kommunistlik, ateistlik režiim legaliseeris polügaamia, oli vaatamata territoriaalsetele kaotustele juba ületanud sõjaeelse 1941. aasta näitajad ja iga aasta oli lisandus kolm protsenti.
  Beria keelustas nii abordi kui ka rasestumisvastased vahendid. Ja kehtestas metsikud maksud peredele, kus on vähem kui neli last.
  Plaani- ja pulgameetodite kohaselt arenes NSV Liit kiiresti, sõjaline jõud suurenes.
  Hitler, tundes potentsiaalset ohtu, olles lõpetanud maailma koondamise ühtseks Kolmandaks Reichiks, otsustas alustada oma viimast sõda sellel planeedil.
  Mis on viimane sõda? Maal pole enam midagi vallutada. Aasta tagasi lendasid sakslased Kuule ja avatud on kosmosepaisumise ajastu. Kuid kas Hitler elab Tähesõdade perioodi ja galaktikate vallutamiseni? Vaatamata tervislikule eluviisile, taimetoidule, regulaarsele treeningule ja mõõdetavale füüsilisele aktiivsusele oli selge, et füürer vananeb. Peast murrab aina enam läbi kiilas laik, juuksed lähevad halliks, pilk on väsinud. Kuigi füürer üritab tuju tõsta.
  Olgu kuidas on, peaksite täitma oma viimase missiooni ja vallutama NSV Liidu. Ja isegi kui Fuhrer sureb, on tal umbes tuhat poega, kes on saadud loodusliku viljastamise teel. Ja üks neist tunnistatakse parimaks, võimekamaks ja võtab planeedi Maa ajaloo suurima diktaatori troonile.
  Igal juhul on viivitamine liiga riskantne ja seni, kuni tuumarelvad ei tööta, viskas Hitler ainuüksi esimeses ešelonis NSV Liidule üle viiekümne miljoni sõduri. Samuti on tohutul hulgal tanke, lennukeid ja lendavaid kettaid . Ja see on kolossaalne jõud.
  NSV Liit jätkas relvade moderniseerimist. Tank T-64 ilmus raskema ja võimsa 125 mm püstoliga, mis oli võimeline tungima sulgede kestade ja püramiidsete Saksa sõidukitega. Tõsi, T-64 on alles alustanud tootmist. Põhitank oli endiselt T-54, mis ei olnud piisavalt tugev Saksa mudelite vastu. See on ka üks põhjusi, miks Hitler kiirustas Venemaa-vastase agressiooniga.
  IS-11 ei saanud peale... IS-12 loodi 203 mm kahuriga masinaga, kuid osutus liiga kalliks, raskeks ja suureks. IS-15 oli kompromiss 152 mm pika toruga relvaga. See masin sarnanes suurendatud T-64-ga ja hakkas ka just tootmisse minema.
  Saksa põhitank Panther-6 oli püramiidikujuline ja seda täiustati veidi Panther-7-ks, suurendades relva kaliibrit 88 mm-ni, et tekitada rohkem hävingut. Ja mootor, mis on paigaldanud võimsama 3000 hobujõu, annab tohutu kiiruse ja manööverdusvõime, säilitades samal ajal viiekümne tonni kaalu ning parandades soomuse kvaliteeti.
  Isegi uusim Nõukogude T-64 jäi sakslasele märgatavalt alla sõiduomaduste ja külgede ning ka otsmiku kaitse poolest. Kuid T-64 suutis vähemalt sakslasest läbi tungida, kuigi väikese vahemaa tagant.
  Taevas olid ka sakslased tugevamad ning masinate kvantiteet ja kvaliteet. Ja neil ei õnnestunud NSV Liidus oma diskosid luua. Ja sakslased paigaldasid Belontsi ketastele soojuskiired , näiteks laserid, ja suutsid tõhusamalt kestada.
  Ja natside seas lendasid diskod kümne helikiirusega. Ja see on tegelikult tohutu. Selline on Kolmanda Reichi armee tugev.
  Ja neil on maa-alused tankid. Ja palju muud lahedat. Ühesõnaga, Berial pole praktiliselt mingit võimalust.
  Nõukogude vägedel on aga kolossaalne kaitsejõud. Ja invasioon algas õhurünnakuga. Jõud on ebavõrdsed ja sakslased purustavad Nõukogude linnad. Kümme tuhat liigub üle Venemaa ja vallutab Smolenski.
   Nataša tegi otsuse:
  - On vaja sundida Hitlerit ja tema jõuku vägesid NSV Liidust välja viima ja vangistatud lapsed vabastama!
  Mänguline Zoya nõustus sellega:
  - Muidugi pead! Ja päästke oma esivanemad fašismi eest!
  Augustine märkis paljaid jalgu trampides:
  Teeme seda ilma igasuguse kahtluseta!
  Svetlana kinnitas kergesti:
  - Meil on selleks kõik vahendid!
  Varsti öeldud ja neli naissõdalast ründavad fašistlikke horde.
  Jumala Vene sajandi sõdalased ja mutantnõiad maadlesid taas kahekümnenda sajandi natsidega.
  Fašistlikus pruunide impeeriumis on liiga palju sõdureid. Nad voolavad nagu lõputu jõgi.
  Muidugi võtsid neli tüdrukut Wehrmachti tankide ja lennukite hävitamise väga kuulsaks. Kohe alguses purustasid nad neid käte ja jalgadega, olles kaetud jõuväljaga. Aga...
  Justkui maa alt ilmusid välja Oleg Rõbatšenko ja Nataša noorim tütar Margarita Koršunova.
  Nad haarasid valgusmõõgad ja laadisid nanoboteid . Nad asusid hävitama vihatud fašiste. Nii sai neljast kuus.
  Nataša Koršunova märkis oma paljaid, raiutud jalgu napsutades:
  - Niimoodi? Noh, mis on meie saatus, me ei saa seda teisiti ületada!
  Agressiivne kullakarvaline Zoya, kes jätkas sakslaste purustamist, märkis loogiliselt:
  - Teeme selle kiiremini valmis! Kiiremini, päästkem NSV Liit!
  Oleg Rõbatšenko, mitte vanem kui 12-aastane paljajalu poiss, möirgas natse mõõkadega, nii jalaväe kui ka tankidega:
  - Ära kunagi anna alla!
  Ja poisi paljast jalast lendas terav ketas, mis lõikas korraga maha kolm fašistlikku lennukit!
  Margarita Koršunova, kes sädeles paljaste kontsadega, purustades vastaseid, nii tanke kui ka jalaväelasi, paljastas hambad ja nurises:
  - Maailmas on koht saavutuseks!
  Ja tüdruku paljajalust lendasid laiali mürgised nõelad, mis tabasid natse ning nende lennukeid ja tanke.
  Nataša Koršunova viskas ka paljaid varbaid, mõrvarlikult ja ulgus:
  Me ei unusta kunagi ega andesta.
  Ja tema valgusmõõgad käisid veskis fašistide käest läbi. Seejärel lõid lõhkajad tanke, lõigates tornid maha. Ka lennukid said selle kätte.
  Punajuukseline Augustinus vaenlasi laiali lõikades kiljus:
  - Uue tellimuse jaoks!
  Ja tema paljaste jalgade vahelt paiskusid laiali uued nõelad. Ja mis on silmas, mis natsisõduritel ja lennukitel kurgus.
  Jah, oli selge, et sõdalased olid erutunud ja raevutsemas.
  Lahe Zoya, lõhkudes lennukitega valgeid ja pruune sõdureid ja tanke, kriuksus:
  - Meie raudne tahe!
  Ja tema paljajalu lendab uus surmav kingitus. Ja tankid ja valged hävitajad kukuvad ning lennukite sabad põlevad.
  Svetlana Lumivalgeke raiub möldri maha, tema mõõgad on nagu välk.
  Natsid kukuvad nagu vihud.
  Tüdruk viskab paljaste jalgadega nõelu, tulistab alla vaenlase lennukeid ja kriuksub:
  - Ema Venemaa jaoks saab olema inimeste kosmoseimpeerium, võida!
  Oleg Rõbatšenko tungib natside vastu. Terminaatoripoiss pruune vägesid tükeldamas.
  Ja samal ajal viskavad poisi paljaste jalgade varbad mürgiga nõelu välja, rebivad tüvesid ja tulistavad lennukeid alla.
  Poiss möirgab:
  - Au tulevasele Venemaale!
  Ja liikumises lõikab see kõigil päid ja koonu ning samal ajal tankitorne.
  Terminaatoritüdruk Margarita hävitab ka vastaseid ning lennukeid ja tanke.
  Ta paljad jalad lehvivad. Natsid surevad suurel hulgal. Sõdalane karjub:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja siis tüdruk võtab ja lõikab ...
  Fašistlike sõdurite laipade mass.
  Ja siin on Nataša Koršunova rünnakul. Ta lõikab enda jaoks maha natsid koos tankide, lennukite ja laulab:
  - Rus' on suurepärane ja särav,
  Ma olen väga imelik tüdruk!
  Ja tema paljastest jalgadest lendavad kettad. Kes nägi natside kõri. Jah, see on tüdruk, kes lammutab tanke.
  Zoja Angelskaja ründes. Kahe käega pruunide sõdurite tükeldamine. Torust välja sülitamine. Ja ta viskab paljaste varvastega surmavaid nõelu - tulistab alla tanke ja lennukeid.
  Ja samal ajal laulab ta endale:
  - Eh, plika, lähme
  Oh, mu lemmik läheb!
  Augustinus, lõikab lasermõõkadega maha natse ja hävitab pruunid sõdurid koos tankidega, kiljatab:
  - kõik karvas ja loomanahas,
  Ta tormas nuiaga märulipolitseisse!
  Ja paljaste varvastega, kuidas vaenlasele pihta lasta, midagi, mis tapab elevandi ja veelgi enam tanki.
  Ja siis kriuksuge:
  - Hundid! Kahekümne teine sajand!
  Svetlana Lumivalgeke ründes. Lõikad, natside mahalõikamine. Paljaste jalgadega laseb ta neile peale surmakingitusi.
  Ajab mõõkadega veskit.
  Ta purustas palju hävitajaid koos tankide ja lennukitega ning kiljatab:
  - Suur võit on tulemas!
  Ja jälle on tüdruk metsikus liikumises.
  Ja tema paljad jalad lasevad välja surmavaid nõelu, hävitades tanke ja lennukeid.
  Oleg Rybachenko hüppas püsti. Poiss keerles saltos. Tükeldas palju natse hüppel.
  Ta viskas paljaste sõrmedega nõelu, lõi alla tanke ja lennukeid, urgitses:
  - Ole kuulus mu kauni julguse poolest!
  Ja jälle on poiss lahingus.
  Karm tüdruk Margarita Koršunova läheb rünnakule. Hakib kõik vaenlased järjest. Tema mõõgad on kõvemad kui tuuleveski terad. Ja paljad varbad loobivad surmaande, tankid ja lennukid põlevad.
  Tüdruk on rünnakul. Hävitab pruunid sõdalased ilma tseremooniata.
  Ja hüppab aeg-ajalt ja keerleb!
  Ja temalt lendavad hävitamise kingitused.
  Ja natsid ise langevad surnuks. Ja terved surnukehad kuhjuvad.
  Margarita kriuksub agressiivselt:
  - Ma olen Ameerika kauboi!
  Ja jälle viskasid tema paljad jalad nõela.
  Ja siis veel kümmekond nõela!
  Natasha Koršunova on ka ründes väga lahe.
  Ja viskab palja jalaga ja sülitab kõrrest, lööb alla tanke ja lennukeid.
  Ja karjub täiest kõrist:
  - Ma olen sädelev surm! Kõik, mida pead tegema, on surra!
  Ja jälle ilu liikumises.
  Zoja Angelskaja tungib natside surnukehade ummistusse. Ja ka tema paljastest jalgadest lendavad hävingubumerangid.
  Ja pruunid sõdalased kukuvad ja kukuvad koos tankide ja lennukitega.
  Zoya tüdruk karjub:
  - Paljajalu tüdruk, sa võidad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab kümmekond nõela. Mis otse natside kurku kaevavad.
  Nad kukuvad surnuks.
  Õigemini täiesti surnud, tankide ja lennukitega koht.
  Augustine rünnakul. Purustab pruunid väed. Tema mõõku kantakse kahes käes. Ja ta on nii suur sõdalane.
  Tornaado pühib läbi fašistide vägede - lennukid ja tankid kukuvad alla.
  Punaste juustega tüdruk möirgab:
  - Tulevik on peidetud! Aga see saab olema võidukas!
  Ja rünnakul tulise juustega kaunitar.
  Unistuste metsikus ekstaasis saadab Augustine palja kannaga pulsari ja möirgab:
  - Sõjajumalad rebivad kõik!
  Ja sõdalane rünnakul.
  Ja tema paljad jalad viskavad palju teravaid mürgiseid nõelu, mis tulistavad alla lennukeid ja läbistavad tankide soomust.
  Svetlana Lumivalgeke lahingus. Ja nii sädelev ja võitluslik. Tema paljad jalad viskavad välja nii palju surmavaid asju. Mitte mees, vaid surm blondide juustega.
  Aga kui see katki läheb, ei saa te seda peatada.
  Svetlana Lumivalgeke laulab:
  - Elu ei ole kallis,
  See hüpe ümartantsus!
  Las unistus täitub -
  Ilu muudab mehe orjaks!
  Ja paljajalu tüdruku liikumises on üha rohkem raevu. Ja veel kõik purustatud tankid ja lennukid.
  Oleg Rybachenko ründes, kõik kiireneb. Poiss peksab natse.
  Tema paljad jalad viskavad teravaid nõelu - rebivad tanke ja lennukeid.
  Noor sõdalane kriuksub:
  - Hullunud impeerium rebib kõik laiali!
  Ja jälle on poiss liikvel.
  Margarita on tormiline koolitüdruk ja oma tegevuses täielik terminaator. Ja peksab vaenlasi.
  Siin tulistas ta palja jalaga, hernes lõhkeainega. Ta plahvatab ja korraga visatakse õhku sada natsi ja kümme tanki.
  Tüdruk karjub:
  - Võit tuleb meile niikuinii!
  Ja ta hakkab veskit juhtima mõõkadega - tankide tünnid lendavad eri suundades.
  Siin kiirendas Nataša Koršunova liigutusi. Tüdruk lõikab pruunid sõdalased maha. Ja karjudes:
  - Venemaa impeeriumit ootab võit.
  Ja hävitagem kiirendatud tempos natsid koos tankide ja lennukitega.
  Nataša Koršunova on terminaatortüdruk.
  Ta ei mõtlegi peatuda ja hoo maha võtta ning tankid ja lennukid eksivad.
  Zoja Angelskaja ründes. Tundub, et tema mõõgad lõikavad liha ja metallist salatit. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Meie pääste on jõus!
  Ja paljad varbad viskavad ka selliseid nõelu.
  Ja mass läbisurutud kõriga inimesi, kes lebavad laibamägedes, samuti katkised tankid ja alla kukkunud lennukid.
  Augustine on hull tüdruk. Ja see purustab kõiki nagu hüperplasmast pärit robot.
  See on juba lennukitega purustanud mitte ainsatki sada natsi ja palju tanke. Aga kõik võtab hoo sisse. Ja sõdalane möirgab endiselt.
  - Ma olen võitmatu! Maailma lahedaim!
  Ja jälle kaunitar rünnakul.
  Ja tema paljaste varvaste vahelt lendab välja hernes. Ja kolmsada natsi ja kümmekond tanki rebis võimas plahvatus laiali.
  Augustina, mängides ajakirjanduse lihastega ja raputades oma rinda helepunaste nibudega, laulis:
  - Sa ei julge meie maad haarata!
  Rünnakul on ka Svetlana Lumivalgeke. Ja ei anna grammigi hingetõmbeaega. Metsik Terminaatori tüdruk.
  Ja ta lõikab vaenlasi ja hävitab natsid. Ja juba oli kraavi ja mööda teid kukkunud mass pruune hävitajaid koos katkiste tankide ja lennukitega.
  Kuus olid maruvihased. Tegi metsiku võitluse.
  Karatelaps Oleg Rõbatšenko on taas mängus. Ja ta liigub mõlema mõõgaga vehkides edasi. Ja terminaatoripoiss juhib veskit. Surnud natsid langevad.
  Laipade mass. Terved mäed veriseid kehasid, hunnik katkisi autosid lennukitega.
  Leiutajapoiss mäletab metsik strateegia. Kus ka hobused ja inimesed segunesid.
  Lapsemõrvar Oleg Rõbatšenko kriuksub:
  - Häda mõistusest!
  Ja raha saab olema palju!
  Ja terminaatoripoiss uues liikumises. Ja tema paljad jalad võtavad midagi ja viskavad selle.
  Poisigeenius möirgas:
  - Meistriklass ja firma "Adidas"!
  Väga lahe etendus osutus lahedaks. Ja kui palju natse tappis. Ja kõige rohkem tapeti pruune hävitajaid koos tankide ja lennukitega.
  Lahingus on ka paljasjalgne tüdruk Margarita. Purustab kaneeli- ja terasarmeed ning möirgab:
  - Suur šokirügement! Me kõik sõidame kirstu!
  Ja tema mõõgad on natside pihta häkitud. Pruunide võitlejate mass on juba kokku varisenud. Ja koos nendega tankid ja lennukid.
  Tüdruk urises:
  - Ma olen isegi lahedam kui pantrid! Tõesta, et kõik on parimad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab välja nagu hernes võimsate lõhkeainetega.
  Ja lööb vaenlase pihta.
  Ja ta võtab ja purustab mõned vastased ja tankid ja isegi lennukid.
  Ja võimul on Nataša Koršunova. Ja ta võidab vastaseid ja ta ise ei anna kellelegi laskumist.
  Kui palju natse on koos tankide ja lennukitega juba tapetud.
  Ja ta hambad on nii teravad. Ja silmad on safiir. See on tüdruk - peamine timukas. Kuigi tal on kõik tema partnerid - timukad!
  Nataša Koršunova hüüab:
  - Ma olen hull! Sa saad karistuse! Ärge võtke isegi rubla!
  Ja jälle raiub tüdruk mõõkadega maha palju natse.
  Zoja Angelskaja on liikvel ja lõikab palju pruune sõdalasi.
  Ja paljad jalad viskavad nõelu. Iga nõel tapab mitu natsi või tulistab tankiga lennuki alla. Need tüdrukud on tõesti ilusad.
  Augustinus tungib edasi ja purustab vastased. Ja samal ajal ei unusta ta karjuda:
  - Sa ei pääse kirstust!
  Ja tüdruk võtab hambad ja paljastab hambad!
  Ja punapea on nii ... Juuksed lehvimas tuules, nagu proletaarne bänner.
  Ja kõik tuleb sõna otseses mõttes vihast.
  Svetlana Lumivalgeke liikumises. Siin lõikas ta palju pealuid ja tankitorne. Sõdalane, kes paljastab hambad.
  Näitab keelt. Ja siis sülitab õlekõrrest - lennukeid maha löödes. Siis ta hüüab:
  - Kas te olete surnud!
  Ja jälle lendavad ta paljaste jalgade vahelt surmavad nõelad, mis tabasid jalaväge ja lennukeid.
  Oleg Rybachenko hüppab ja hüppab.
  Paljajalu poiss viskab välja hunniku nõelu, lööb tankid maha ja laulab:
  - Lähme telkima, avage suur konto!
  Noor sõdalane on oma parimas vormis.
  Ta on juba päris mitu aastat vana, kõik seiklevad Nataša ja seltskonnaga, aga ta näeb välja nagu laps. Ainult väga tugev ja lihaseline.
  Oleg Rybachenko laulis:
  - Mäng ei tohi olla reeglite järgi - me murrame fraerast läbi!
  Ja jälle lendasid ta paljajalu maha surmavad ja purustavad nõelad. Nii lennukid kui tankid.
  Paljaste ümarate kontsadega sädelev Margarita Koršunova laulis mõnuga:
  - Miski pole võimatu! Usun, et vabadus koidab!
  Tüdruk viskas taas natside ning nende tankide ja lennukite pihta surmava nõelte kaskaadi, jätkas:
  - Pimedus kaob! Las roosid õitsevad!
  Ja niipea, kui sõdalane paljaste varvastega herne viskab, lendas tuhat natsi kohe õhku. Jah, pruuni põrguliku impeeriumi armee sulab otse meie silme all.
  Nataša Koršunova lahingus. Hüppab nagu kobra. Plahvatab vaenlasi. Ja nii palju natse sureb ja lennukid kukuvad.
  Nende tüdruk ja mõõgad, terad söel ja odad. Ja nõelad.
  Samal ajal müriseb ka:
  - Usun, et võit tuleb!
  Ja venelaste au leiab!
  Paljad varbad viskavad uusi nõelu, lüües vastaseid.
  Zoja Angelskaja metsikus liikumises. Ründab natse. Lõika need väikesteks tükkideks.
  Sõdalane viskab nõelu paljaste sõrmedega. See murrab vastastest koos tankide ja lennukitega läbi nagu mürin:
  Meie täielik võit on käes!
  Ja ta teostab mõõkadega metsikut veskit, pühkides tanke. See on tõesti tüdruk nagu tüdruk!
  Kuid Augustine'i kobra läks rünnakule. See naine on õudusunenägu kõigile õudusunenägudele.
  Ja kui see lõikab, tähendab see, et see lõikab seda.
  Pärast seda võtab punapea ja laulab:
  - Ma avan kõik pealuud! Ma olen suurepärane unistus!
  Ja nüüd on tema mõõgad töös ja lõikavad õhusõiduki duralumiiniumist liha ja metalli.
  Rünnakule läheb ka Svetlana Lumivalgeke. Sellel tüdrukul pole pidureid. Niipea, kui nad tükeldavad, on laipade mass risustatud ning lennukid ja tankid langevad.
  Blond terminaator möirgab:
  - Kui hea see saab olema! Kui hea see saab olema - ma tean seda!
  Ja nüüd lendab tema juurest tapjahernes.
  Paljajalu ilus, lihaseline poiss Oleg jälle natside sadakond, kandes meteoori, kuulsalt ära lõigatud. Ja ta võtab pommi ja viskab selle.
  Suuruselt väike, aga surmav...
  Kuidas purustada õhusõidukite mass taevas väikesteks tükkideks.
  Terminaatoripoiss ulgus:
  - Kohutavate masinate tormiline noorus!
  Paljajalu tüdruk Margarita teeb seda lahingus uuesti.
  Ja lõikas maha palju pruune võitlejaid. Ja ta lõikab läbi suurte lagendike, tankide ja lennukite vahel.
  Tüdruk karjub:
  - Lambada on meie tants liival!
  Ja tabas uue jõuga.
  Natasha Koršunova on ründes veelgi raevukas. Nii natside peksmine. Neil pole eriti hea sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Nataša Koršunova võttis selle ja laulis:
  - Minu löök teeb paljajalu pimestavaks!
  Kohapeal jooksmine on tavaline lepitus!
  Ja sõjatüdruk purskas sellise löökide kaskaadiga vastaste sekka.
  Ja ta viskab kettaid paljaste jalgadega.
  Siin juhtis ta veskit. Pruuni armee peade mass veeres tagasi ja tankid põlesid, lennukid põlesid leekides.
  Ta on võitlev kaunitar. Ta lööb endale sellise pruuni armada.
  Zoja Angelskaja on liikvel, purustades eranditult kõiki. Ja tema mõõgad on nagu surmakäärid.
  Tüdruk on lihtsalt armas. Ja tema paljad jalad viskavad väga mürgiseid nõelu.
  Võita vastaseid. Nad läbistavad oma kõri ja teevad kirste, panevad tankid ja lennukid plahvatama.
  Zoja Angelskaja võttis selle, raputas oma täisrindade helepunaseid nibusid ja kilkas:
  - Kui kraanist pole vett...
  Nataša Koršunova hüüdis rõõmust:
  Nii et see on teie süü!
  Ja paljaste varvastega viskab midagi, mis tapab põhjalikult. See on tõesti tüdrukute tüdruk.
  Ja tema paljastest jalgadest, kuidas tera lendab. Ja ta lööb palju hävitajaid, lõigates tankidelt tornid ära.
  Paljajalu Augustinus liikumises. Kiire ja ainulaadne oma ilu poolest.
  Millised heledad juuksed tal on. Nagu proletaarse lipu lehvimas. See tüdruk on tõeline viks.
  Ja ta lõikab vastaseid - nagu oleks ta sündinud, mõõgad käes.
  Punapea, neetud pätt! Temaga läks ta lahingusse loomuliku valgusega, ilma värvita.
  Augustine võttis selle ja sosistas:
  - Tuleb härjapea - võitlejad ei lähe hulluks!
  Ja siin purustas ta taas palju võitlejaid.
  Terminaatoripoiss Oleg Rõbatšenko nurises:
  - Mida sa vajad! Siin on tüdruk!
  Margarita Koršunova kinnitas palja jalaga pistoda visates ja tankitorni maha murdes:
  - Suur ja lahe tüdruk!
  Augustinus nõustus sellega:
  - Ma olen sõdalane, kes hammustab kedagi!
  Ja jälle, paljaste varvastega, laseb ta õhku surmava, kukutava lennuki.
  Nataša Koršunova ei jää lahingus oma vastastele alla. Mitte tüdruk, aga sellise leekides nõiaga lõpetada. Ja natsidel on raske: lennukid ja tankid kukuvad.
  Ja karjub:
  - Milline sinine taevas!
  Augustine, vabastades tera palja jalaga ja lõigates maha tanki torni, kinnitas:
  - Me ei poolda röövimist!
  Svetlana Lumivalgeke, saagis vaenlasi maha ja tulistades alla lennukeid, säutsus:
  -Loll ei vaja nuga ...
  Zoja Angelskaja piiksus, visates palja jalaga nõelu ning löönud pargitud jalgadega alla tanke ja lennukeid:
  - Sa valetad talle kolmest kastist!
  Natside maharaiumine Nataša Koršunova lisas:
  - Ja tee temaga ühe sendi eest!
  Ja sõdalased võtavad ja hüppavad. Nad on nii verised ja lahedad. Üldiselt on neil põnevust palju.
  Ainuüksi lühikestes pükstes olev peaaegu alasti, nägus ja lihaseline poiss Oleg Rõbatšenko näeb lahingus väga stiilne välja.
  Ilus neiu Margarita paljaste varvastega viskas jalgu, antiainet ja laulis:
  - Löök on tugev ja mehel on huvi ...
  Geniaalne poiss lasi jalaga õhku kopteri propelleri moodi väljanägemise. Ta lõikas natsidel ja tankidel paarsada pead maha, kilkas:
  - Päris sportlik!
  Ja mõlemad - poiss ja tüdruk täiesti ažuurselt.
  Terminaatoripoiss Oleg pruune sõdureid tükeldades urgitses:
  - Ja meie jaoks tuleb suur võit!
  Margarita sosistas vastuseks:
  - Me tapame kõik - paljaste jalgadega!
  Tüdruk on tõepoolest selline aktiivne terminaator.
  Nataša Koršunova laulis ründes:
  - Püha sõda!
  Ja sõdalane lasi välja terava ketas-bumerangi. Ta lendas kaarega, raius maha palju natse ja tankitorne.
  Zoja Angelskaja lisas hävitamist jätkates:
  - See on meie võit!
  Ja tema paljastest jalgadest lendasid uued nõelad. Ja nad tabasid palju hävitajaid ja lennukeid.
  Blond tüdruk ütles:
  - Matitame vaenlast!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Paljajalu ja tuline Augustine, vehkides jalgadega ja visates teravate servadega haakristi, urgitses:
  - Keiserlik lipp edasi!
  Svetlana Lumivalgeke, kes viskas palja kannaga hüperplasmapalli, kinnitas kergesti:
  - Au langenud kangelastele!
  Ja tüdrukud karjusid üksmeelselt, purustades natsid:
  - Keegi ei peata meid!
  Ja nüüd lendab sõdalaste paljaste jalgade alt ketas. Liha rebitakse, tankide tornid ja lennukite sabad lammutatakse.
  Ja jälle ulguda:
  - Keegi ei saa meid võita!
  Nataša Koršunova lendas õhku. Rebis vastased ja tiibadega raisakotkad laiali ning andis välja:
  - Me oleme hundid, praadige vaenlane!
  Ja tema paljaste sõrmede vahelt lendab välja väga surmav ketas.
  Tüdruk väänab lausa ekstaasis.
  Ja siis ta pomiseb:
  - Meie kontsad armastavad tuld!
  Jah, tüdrukud on tõesti seksikad.
  Oleg Rõbatšenko, ilus, lihaseline lühikeste pükstega poiss, urgitses:
  - Oh, vara, annab sarvedele kaitset!
  Ja pilgutas sõdalastele silma. Nad naeravad ja paljastavad vastuseks hambad.
  Nataša Koršunova raius natsid maha ja kiljus:
  - Meie maailmas pole rõõmu, ilma võitluseta!
  Pulsarile järele andev ja natse hävitav alasti ümara lapsekannaga terminaatoripoiss vaidles vastu:
  "Mõnikord pole ka tülitsemine lõbus!"
  Nataša Koršunova nõustus:
  - Kui jõudu pole, siis jah ...
  Aga meie, sõdalased, oleme alati terved!
  Tüdruk viskas vaenlast paljaste varvastega nõeltega, lasi lennukitega õhku hulga tanke ja laulis:
  - Sõdur on alati terve,
  Ja valmis tegutsema!
  Pärast seda raius Svetlana Lumivalgeke taas vaenlased maha, lammutades tankide tornid ja lennukite sabad.
  Zoya Angelskaya on väga kiire neiu. Siin lasi ta natside pihta terve tünni. Ja rebis ühest plahvatusest paar tuhat.
  Siis ta hüüdis:
  - Ärge lõpetage, meie kontsad sädelevad!
  Ja võitluspitsis tüdruk!
  Augustinus lahingus pole samuti nõrk. Nii natside peksmine. Justkui ketiharust koputab välja.
  Ja vastaste tükeldamine - laulab:
  - Ettevaatust, see on hea,
  Sügisel tuleb pirukas!
  Punajuukseline kurat künnab tõesti lahingus nagu kurat nuusktubakas. Ja kuidas põlevad tankid ja põlevad lennukid.
  Aga paljajalu tuunikas tüdruk Margarita Koršunova, kuidas ta kakleb. Ja natsid saavad selle temalt.
  Ja kui ta lööb, siis ta lööb.
  Sellest lendavad välja verised pritsmed.
  Nataša Koršunova märkis karmilt, kui tema paljast jalast lendasid metallipritsmed, mis sulatasid tankide pealuud ja tornid:
  - Au Venemaale, väga isegi au!
  Tankid kihutavad edasi...
  Punastes särkides diviisjonid -
  Tervitused vene rahvale!
  Siin võtsid tüdrukud natsid üles. Nii et need lõigatakse ja hakitakse. Mitte sõdalased, vaid tõesti pantrid, kes on keti katkestanud.
  Lahe poiss Oleg Rõbatšenko lahingus ja ründab natse. Ta peksab neid haletsemata, lõikab paagid läbi ja kiljub:
  Oleme nagu pullid!
  Margarita Koršunova, purustades pruuni armee ning lõikades läbi tankide ja lennukite sabad, võttis üles:
  Oleme nagu pullid!
  Nataša Koršunova võttis selle ja ulgus, lõigates maha pruunid hävitajad koos tankidega:
  - Sa ei tohi valetada!
  Zoja Angelskaja rebis natsid lõhki ja kilkas:
  - Ei, mitte käest ära!
  Ja ka tema võtab ja laseb palja jalaga tärni lahti ja teeb palju fašiste.
  Nataša Koršunova võttis selle ja lasi välja, põrutas välku helepunasest nibust ja kilkas:
  - Meie teler on sisse lülitatud!
  Ja tema paljast jalast lendab tapja nõelakimp.
  Zoja Angelskaja, kes hävitas samuti lennukitega natse ja nende tanke, kilkas:
  - Meie sõprus on monoliit!
  Ja jälle selline vise, et ringid hägustuvad igas suunas. See on tüdruk - puhas vastaste hävitamine.
  Paljaste varvastega tüdruk võtab ja laseb kolm bumerangi. Ja laipu sellest sai veelgi rohkem.
  Pärast seda annab kaunitar välja:
  - Me ei anna vaenlasele armu! Tuleb laip!
  Ja jälle lendab surmav asi paljalt kannalt minema.
  Punajuukseline Augustinus märkis ka üsna loogiliselt:
  - Ainult mitte üks surnukeha, vaid palju!
  Pärast seda võttis neiu selle kätte ja kõndis paljajalu läbi veriste lompide. Ja ta tappis palju natse.
  Ja kuidas see müriseb:
  - Massimõrv!
  Ja nüüd lööb ta pea natsikindrali pihta. Murra tema kolju ja anna välja:
  - Banzai! Sa lähed taevasse!
  Svetlana Lumivalgeke on rünnakul väga raevukas, eriti tankide ja ka lennukite mahalöömisel, kriuksub:
  - Sind ei säästa!
  Ja tema paljastelt sõrmedelt lendab maha kümmekond nõela. Kui ta kõigist läbi tungib, kukuvad lennukid kokku. Ja väga palju isegi sõdalane püüab purustada ja tappa.
  Lihaseline, reljeefne lühikeste pükstega poiss Oleg Rõbatšenko, kukutab vilega vareseid, kriuksub:
  - Kuulsusrikas vasar!
  Ja sellist lahedat tähte haakristi näol viskab poiss ka palja jalaga. Keeruline hübriid.
  Ja natside mass varises kokku.
  Oleg Rybachenko möirgas:
  - Banzai!
  Ja poiss on jälle metsikul rünnakul. Ei, temas lihtsalt kihab jõud ja vulkaanid vulisevad!
  Imeilus Margarita liikumises. Ta rebib kõigil kõhud lahti.
  Tüdruk viskab jalaga korraga välja viiskümmend nõela. Ja tapeti palju erinevaid vaenlasi, löödi välja tankid ja lennukid.
  Paljaste kontsadega sädelev Margarita Koršunova laulis rõõmsalt:
  - Üks kaks! Lein ei ole probleem!
  Te ei tohiks kunagi heituda!
  Hoia nina ja saba toruga kõrgemal.
  Tea, et tõeline sõber on alati sinuga!
  See on nii agressiivne ettevõte. Tüdruk peksab ja karjub:
  "Lohe presidendist saab laip!"
  Nataša Koršunova lahingus on lihtsalt mingi terminaator. Ja möirgas urisedes :
  - Banzai! Hankige kiiresti! Ja diktaatori lõpp!
  Ja granaat lendas tal palja jala pealt maha. Ja natsid on nagu naelad . Ja see purustab palju mastodoneid ja tiivulisi põrgumasinaid.
  Siin on sõdalane! Kõigile sõdalastele - sõdalane!
  Zoja Angelskaja on samuti ründes. Selline raevukas lits.
  Ja ta võttis selle ja urgitses :
  - Meie isa on Valge Jumal ise!
  Ja ta lõikab natside juures kolmekordset veskit!
  Ja punapea, sädelev paljaste kontsade ja Augustinuse rindade rubiinnibudega, möirgas vastuseks:
  - Ja mu jumal on must!
  Tõepoolest, punapea on pettuse ja alatuse kehastus. Muidugi vaenlaste jaoks. Ja oma sõprade jaoks on ta kallis.
  Ja kuidas ta selle võtab ja paljaste varvastega viskab. Ja seal oli palju pruuni impeeriumi sõdalasi, samuti nende tanke ja lennukeid.
  Punapea hüüdis:
  - Venemaa ja must jumal on meie selja taga!
  Väga suure lahingupotentsiaaliga sõdalane. Ei, parem on mitte ühesse neist sekkuda. Nagu tankide tornid, rebitakse ära ka fašistlike lennukite tiivad.
  Vastaseid purustav Augustinus susises:
  - Purustame kõik reeturid pulbriks!
  Ja pilgutab oma partneritele silma. Jah, see tuline tüdruk ei ole just selline, mis võiks rahu anda. Kui just rahu pole surmav!
  Svetlana Lumivalgeke, purustades vaenlased, andis välja:
  - Me tapame su järjekorraga!
  Punapea Augustine kinnitas:
  - Me tapame kõik!
  Ja tema paljaste, meislitud jalgade vahelt lendab taas täieliku hävingu olevik! Ja nii mõnigi tank ja lennuk plahvatas korraga väikesteks kildudeks.
  Ja siis lööb neiu välguga otsekui helepunasest nibust.
  Paljaste kontsadega surmakinke saates laulis Oleg Rõbatšenko vastuseks:
  - Sellest saab täielik banzai !
  Augustinus, kes rebis natse paljaste kätega tükkideks, hakkis neid mõõkadega ja viskas paljaste varvastega nõelu, hävitades korraga tanke ja lennukeid, avaldas:
  - Lühidalt! Lühidalt!
  Nataša Koršunova, hävitades pruune sõdalasi koos tankide ja lennukitega, kilkas:
  - Lühidalt - banzai !
  Ja raiugem teie vastased metsiku ägedusega maha.
   Paljajalu , nägus, lühikeste pükstega poiss Oleg Rõbatšenko, kes hakib vastaseid, andis välja:
  - See gambiit ei ole hiina,
  Ja debüüt, uskuge mind, on Tai!
  Ja jälle lendas poisi paljast jalast terav metallist lõikeketas. Ta lõikas ära nii tankide tornid kui ka lennuki sabad.
  Võitlev metallipurustaja Margarita, tükeldades pruuni impeeriumi sõdalasi ja tankide soomust, laulis:
  - Ja keda me lahingus leiame,
  Ja keda me lahingus leiame ...
  Ärgem tehkem sellega nalja -
  Rebime selle laiali!
  Rebime selle laiali!
  Nad tegid siis natsidega head tööd ...
  Siin langesid Hitler ja tema meeskond tüdrukute ja laste ees põlvili.
  Nataša Koršunova sundis ennekõike natside esinumbrit oma paljaid jalgu suudlema.
  Siis suudles Hitler koos kogu saatjaskonnaga ka teiste tüdrukute paljaid taldu ja kontsi. Ja nad lakkusid keelega oma kontsi. Ja tüdruku paljaste jalgadega suudlesid väga nägusat blondi poissi Oleg Rybachenkot.
  Olles väga rahul isasparasiitide alandamisega, käskis Natashka:
  - Nüüd, kui me pole teid kõiki tapnud, allkirjastage korraldus Kolmanda Reichi täielikuks ja tingimusteta alistumiseks Nõukogude Liidule!
  Kõik on hästi, mis hästi lõpeb. Kolmas Reich kapituleerus ja võimas Wehrmacht desarmeeriti. Hitler ja tema meeskond läksid Beria koopasse.
  Kohtuotsus oli kiire, kuid õige. 22. juunil 1959 poodi Hitler otse Punasel väljakul!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"