Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Ən YaxŞi Hİper Vİrtual Realliq Oyunu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gözəl döyüşçü qız və onun yeni kiborq dostu Pinokkio virtual reallıqda döyüşür . Əlbəttə ki, onların sözün həqiqi mənasında sonsuzluğa sürülə bilən və aslanlar kimi döyüşə bilən, həmçinin hər cür kosmik və sehrli varlıqlarla mübarizə apara bilən çox sərin döyüşçüləri var.

  ƏN YAXŞI HİPER VİRTUAL REALLIQ OYUNU
  ANNOTASİYA
  Gözəl döyüşçü qız və onun yeni kiborq dostu Pinokkio virtual reallıqda döyüşür . Əlbəttə ki, onların sözün həqiqi mənasında sonsuzluğa sürülə bilən və aslanlar kimi döyüşə bilən, həmçinin hər cür kosmik və sehrli varlıqlarla mübarizə apara bilən çox sərin döyüşçüləri var.
  . FƏSİL Љ1
  Bir bikinili Veronika yastı bir stingrayı xatırladan şəffaf avtomobildə idi. Həm də döyüşü idarə edən və yəqin ki, çox nəhəng bir maşın olan panellərin holoqramı parladı.
  Onun yanında kiborq Pinocchio var idi. İndi o, zahiri olaraq üzgüçülük belində on dörd-on beş yaşlı bir yeniyetməyə bənzəyirdi, çox əzələli, yaraşıqlı, cavan fizioqnomiyaya malik, bircə tükü və çəhrayı yanaqları yox idi.
  Çox gözəl oğlan, sarı saçlı və yarım qutunun altında səliqəli saç düzümü. Və dəri hamar, aşılanmış, əzələlər tökülür. Xüsusilə yaşlı qadınlar üçün reklamda çəkə bilərsiniz. Bəli, proqram istənilən formada ola bilər. Yeri gəlmişkən, və Veronika, əgər onun parametrləri pompalanırsa.
  İndi o, məhz bunu etdi. Gəlin qırıcının parametrlərini təkmilləşdirək. Xüsusilə, ilk növbədə lazer toplarının sayı və ikiqat artırılması. Sonra atış məsafəsini, həmçinin bir qaçış əlavə edin. Axın intensivliyini artırın. Yaxşı, güc sahəsinin qorunma səviyyəsi, düşmən sizi dərhal yandıra bilməsin.
  Qız enerjili şəkildə bununla belə məşğul oldu.
  Kiborq Pinocchio da təkan verdi. Və əlbəttə ki, maşının parametrlərini qaldırdı. Amma o qədər də yox ki, qələbələr asanlıqla verilib.
  Axı, kompüter oyununda çox asan qələbə maraqlı deyil!
  Baxmayaraq ki, burada çox şey döyüşçülərin təbiətindən asılıdır. Ancaq bu vəziyyətdə hər şey bu cütlüyün xarakterinə uyğundur.
  Veronika həmkarını öpdü və tvit etdi:
  - Bizi böyük qələbə gözləyir,
  Sikdir, tez qonşu!
  Bundan sonra o, çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanını joystik düyməsinə basdı və qırıcısı kəskin sürətləndi.
  Ulduz topları yüksəlməyə başladı. Şəffaf tadpoles, xilasetmə modulları və maye metal kapsullara bənzər, getdikcə daha çox parçalanır, minimal həcm almağa çalışır. Yazılmamış qaydalara görə, onları qəsdən məhv etmək mümkün deyildi, lakin tutulma təhlükəsi yaranarsa, quraşdırılmış sehrli kompüter özünü məhv etmək əmri verə bilərdi. Bundan əlavə, bir çox modul təsadüfən öldü. Maksimum sürəti inkişaf etdirən Crossoyders, düşmən donanmasını sıxışdırmağa davam etdi, tərəflərə zərbələr endirərkən, onların arasında hər biri orta ölçülü bir şəhəri məhv edə bilən bir neçə milyard yük daşıyan termokvark bombaları partladı . Təbii ki, birbaşa zərbə ilə heç bir güc sahəsi, heç bir ən ağır metal dayana bilməz.
  Veronika ilk rəqibi ilə qarşılaşıb. Bu vəziyyətdə, bu, tək oturacaqlı bir döyüşçü idi, idarəetmədə ayaqları olan parlaq bir qablaşdırmada bir konfet oturdu. Və o, mürəkkəb manevrlər etdi.
  Proqramçı qız oxudu:
  -Ah, pəhriz, bunu-filan yemə,
  Və qızın ayaqları gəzməkdən yorulmur ...
  Ah, pəhriz, nə qədər xəstədir ,
  Aclıqdan qızlar qızarır və oxuyurlar!
  Bundan sonra Veronika onu götürdü və lazer silahlarından düşmənə əkdiyi kimi. Və döyüşçü siqaret çəkdi, kulinariya məhsulunun, ayaqları olan konfetin tamamilə narahat olduğu aydın idi.
  məhvedici raketlərin vaxtından əvvəl partlamasına səbəb olan və qamma şüalarının təsirini zəiflədən qazla kapsul atdı . Trolların gəmiləri də əsnəmədi, kosmosda getdikcə daha çox termal, elektron və hətta cazibə tələləri geyildi . Həqiqətən, cazibə silahları, metal qoparmaq, konstruksiyaları bükmək və partlayışa səbəb olmaq ən təhlükəli idi. Cazibə tələsi hərəkəti zəiflədə bilər və ya raketləri, torpedaları, minaları idarə etmək üçün radarı aşağı sala bilər. Qravitasiya zədəsi alan bir neçə ulduz gəmisi ağ cırtdana tərəf sapdı və bu sönmüş günəşin üzərinə böyük sıxlıq və cazibə qüvvəsi ilə düşməyə başladı.
   Crossoyders yenidən quraraq düşmənin ən böyük gəmilərinə - ultra-döyüş gəmilərinə atəş açdılar. Bütöv bir şəhərə sığdıra bilən bu mastodonların güclü silah sistemi və təbii ki, güclü qüvvə meydanı var idi. Onlara qarşı istifadə edilən taktika cazibə silahlarından cəmlənmiş atəş idi , onların radiasiyasını güc sahəsi ilə əks etdirmək daha çətindir, əlavə olaraq generatorlara ən azı qismən zərər verməyə cəhd etmək olar. Bu vəziyyətdə, şanslı, dəhşətli bir termokvark bombası işləyə bilər. Krossoiderlər çox cəsarətli, cəsarət nümayiş etdirdilər. Vakuum enerji yüklənməsi ilə səslənirdi, cazibə silahının effektivliyini artırmaq üçün böyük risklə dolu olan məsafəni bağlamalı oldular. Burada onlardan biri silkələdi, məhv məşəlini yandırdı, sonra ikincisi.
  Bəlkə risk etməyə dəyməz? - general dedi.
  Qız möhtəşəm saçlarında almaz broş ilə parıldayaraq cavab verdi:
  - Yox, dostum, heç olmasa bir cütü məhv etmək lazımdır. Bu vəhşi maşınlar çox uzaq məsafədən planetləri bombalamağa qadirdir, bu o deməkdir ki, onlar sıx məskunlaşan dünyalara, xüsusən də paytaxt sferamıza yaxınlaşdıqda...
  Cavabında gurultu ilə:
  "Mən düşündüm ki, onları məhv etmək ən çətin olacaq və ya əsas qüvvələr birləşəndə təhlükəsiz məsafədə saxlanılacaq.
  Qız əsəbiləşərək meydan oxudu:
  - Ona görə də get! Qoy daha da yaxınlaşsınlar, ultra-döyüş gəmisi heç bir risk olmadan düşməni turşutmaq üçün xüsusi olaraq hazırlanmışdır.
  Ayaqyalın və əyri bədənli gözəl Veronikanın özü də çox riskli idi. Konfetin döyüşdüyü döyüşçü götürüb dağıldı. Və şokoladda yanmış qril düşdü.
  Lakin Veronika eyni anda üç avtomobilin hücumuna məruz qalıb. Və onlarda şirniyyat sadə deyil, içki ilə aces var. Budur, çılpaq əllərinizlə və daha çox çılpaq qız ayaqları ilə götürməyə çalışın.
  Veronika manevr etmək məcburiyyətində qaldı.
  Və onun kiborq partnyoru Pinocchio da böyük həvəslə döyüşürdü. Və deməliyəm ki, təsirli bir mənzərə idi. Şirin yeniyetmə sadəcə inanılmaz bacarıq nümayiş etdirdi. Hətta bir qutu Camel siqareti kimi təcrübəli ace ona qarşı döyüşə girəndə belə.
  Yaxşı, digər döyüşçülər çox yaxşı döyüşdülər.
  Hücum platformaları, əksinə, düşməndən maksimum məsafədə sürükləndi, silahlarının xüsusiyyətləri bu cür taktikaları optimal etdi, desant qüvvələri ilə kreyserləri və nəqliyyat vasitələrini vurdular. Anlaşılmazlıq ucbatından kimsə döyüş robotları, trollar və onların tabe irqi müttəfiqləri ilə dolu gəmiləri döyüş xəttinə köçürdü. Manevr qabiliyyəti və silahlanması baxımından adi ulduz gəmilərindən aşağı olan nəqliyyat vasitələri layiqli mühafizəyə malik idi, lakin yenə də onlardan altmış beşi partladı, digər iyirmi üçü isə ciddi zədələndi. Nəzərə alsaq ki, onların hər birinin göyərtəsində bir milyon yarımdan çox döyüş bölməsi var, bu, böyük itkidir.
  Döyüş zamanı Veronika parametrlərini işlədə biləcəyini başa düşdü. Xüsusilə, lazer silahlarının nüfuzetmə gücü. Belə ki, onlar Xirosimaya atılan bir neçə atom bombası kimi bir dəqiqə ərzində enerjini atsınlar.
  Və budur və işlədi. Lazerlərin bənövşəyi şüaları ən yaxın qırıcıya düşdü və onun ölümcül müdafiəsini deşdi. Və likör konfet atdı. Digər ikisi isə qızın döyüşçüsü tərəfdən içəri girməyə çalışıb. Ancaq gözəllik cırıq barel ilə bir qəbul etdi. Və mini-raketlə necə əyri şəkildə vurur.
  İndi isə ikinci döyüşçü parçalanıb.
  Qız qışqırdı:
  - Əsnəməyin, banzai olacaq !
  Gənc döyüşçü dişlərini açıb digərini, bu dəfə iki yerlik döyüşçünü yıxaraq qeyd etdi:
  - Tabutda orklar ordusu və bizə siqaret, şirniyyat və hər cür spirt kirayə verənlər olacaq!
  Veronika başqa bir döyüşçünü vuraraq güldü və qışqırdı:
  Oz səltənətinə həmd olsun !
  Lakin Rofoşki səhvləri tez bir zamanda nəzərə aldı, yaylımları getdikcə daha tez-tez platformalara çatdı və zerriklər boşluqların ələkindən sürüşərək, ağrılı zərbələr vurdu və hətta qoç üçün getdilər. Ancaq öz həyatını riskə atmadıqda, cəsarətli olmaq asandır. Bəzi ruhlar qərarsız ölülərə aid idi, dünyalar arasında qaçdı, eyni zamanda öz sayını artırmağa qarşı deyildi.
  "Bax, ultra-döyüş gəmisi sanki parçalanır. - deyə general qışqırdı
  Həqiqətən də, çox yaxınlaşan krossoiderlər generatorları zədələyə bildilər və sonra boşluğa termokvark bombası qoydular. İndi ulduz nəhənglərindən biri mövcud olmağı dayandırıb.
  - Hamımız ikinciyə kütləvi şəkildə, konsentrasiyalı vuruşaq, nazik yayma. - Kent şifrəli kanala qışqırdı.
  krossoiderlər aydın eşidirdilər , daha da yaxınlaşırdılar, az qala güc sahəsinə toxunurdular və eyni zamanda manevr etməyi və tələləri atmağı unutmadılar. Onlardan biri dərhal partladı, lakin milyonluq heyəti olan başqa bir ultra-döyüş gəmisi dağılmağa başladı.
  - Yaxşı gedir! - elf general dedi. - Siz və üçüncü nasandalit edə bilərsiniz.
  Kosmik marşal, gövdəsi olan vəhşi pişik, ultra-döyüş gəmilərindən birində idi. Sevimli ev heyvanlarının uğursuzluqla üzləşdiyini görüb qışqırdı:
  - Dərhal bütün qüvvələri şok yumruğa çəkin, bütün krossoidləri məhv edin! Və dərhal paralel yeraltı dünyasının ruhlarını cəlb edin!
  O, qışqırarkən altıncı ultra-kreyserə ciddi ziyan dəyib. Düzdür, o, üç cinayətkarını apara bildi, sonra krossoiderlərin geri tullanmağa çətinliklə vaxt tapması üçün sarsıldı.
  Veronika almaz kimi parıldayan dişlərini göstərdi və oxudu:
  Göydəki tutulmaya baxın
  Dəhşətli sörf...
  Bu cəhənnəm əlamətidir
  Sürü kosmik fəryad!
  Və o, heç utanmadı, kifayət qədər güclü bir kosmik qırıcıda bir dəstə "Belomor" ilə döyüşə girdi.
  Ultra-kreyserlər geri çəkilməyə və qruplaşmağa başladılar. Yenə də faunlar və elflər təslim olmaq fikrində deyildilər, qəzəblə basaraq düşmənin arxasınca qaçdılar və onların ulduz gəmiləri ikitərəfli balta ilə düzüldü. Bununla belə, bu cür güclü ulduz gəmilərinin yaxşı əlaqələndirilmiş formalaşmasını aradan qaldırmaq asan deyil, itkilər kəskin şəkildə artdı və kreyserlər döyüşə girdi. On yeddi krossoider bir-bir vuruldu, daha dördü dalğa sehri ilə modelləşdirilmiş cazibə tələsinə yapışdı. Düzdür, daha dörd ultra-kreyser ciddi zədələndi və yanğına qərq oldu. İndi faunlar geri çəkilmək məcburiyyətində qaldılar və rofoşki nəhayət, öz say üstünlüyündən maksimum istifadə etməyə çalışaraq düzgün taktika tapdı.
  Veronika çox maraqlı bir manevr etdi və çox ağıllı şəkildə etdiyi Belomor paketi olan bir döyüşçünü bağlaya bildi. Və cüzi bir yanma oldu. İndi isə sınıq-salxaq maşından alova bürünmüş zəhər paketi uçub çıxdı.
  Veronika tweet etdi:
  - Qoy dava olsun
  Elf mənimlədir!
  Cyborg Pinocchio fısıldadı:
  - Sən, qız sadəcə cavansan! Davam et!
  Və o, başqa bir şəffaf maşını da kosmik istehsaldan çıxardı və o, barıt çəlləyi kimi alovlandı.
  Və cütlük bir ağızdan qışqırdı:
  - Bir iki üç -
  Siqaretinizi cırırsınız!
  zerriklərin zərbələrindən platformaları örtməyə başladı .
  - Qoşunlarımız təşəbbüsü itirib. Kent bildirib.
  - Onda geri çəkilməyi partlatmalıyıq! Hett təklif etdi. "Mən birbaşa Ulduz Marşalla danışacağam."
  - Yenidən yerləşdirməni elan edirəm! Marşal hürüdü. Onun buynuzlu üzündə məmnunluq və təəssüf qarışığı ifadə olunurdu. Döyüşün nəticəsini müxtəlif yollarla şərh etmək olar.
  Zərif şəkildə yenidən yerləşdirmə adlandırılan manevr çoxdan məşq edilmiş, döyüş toqquşmalarında və virtual təlimlərdə dəfələrlə istifadə edilmişdir. Təbii ki, mütəşəkkil və sürətli idi. Bir ölçülü kosmosa çıxış ilkin sürətlənmə ilə baş verdi, əvvəlcə böyük gəmilər, sonra isə kiçik gəmilər. Geri çəkilməyi əhatə edənlər böyük bir risk aldılar, lakin fırıldaqçı tələdən şübhələnən rofoşki, özlərini uzaq məsafədən atəşə tutmaqla fəal şəkildə basmadılar. Nəhayət, faunlar əlçatmaz hala gələrək multikosmosa daxil oldular.
  Və Veronika gərgin mübarizəni davam etdirdi. O, hiyləgər manevrlər etdi. Bu vəziyyətdə o, "Napoleon" konyakına qarşı çıxdı və bu, çox ciddi bir ace. Və ona qarşı manevr etmək o qədər də asan deyil.
  Çox təhlükəli rəqib.
  Pinocchio-cyborg dişlərini, oğlan fizioqnomiyasını göstərdi və oxudu:
  -Qızdan qorxmalıyıq, bilməliyik,
  Gözəllərin istismarı saysız-hesabsızdır...
  Çünki qızlar döyüşə bilirlər
  Sükan güclüdür, avar isə güclüdür!
  Veronika kəsici manevr edərək razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli! Mən bunu edə bilərəm! Mən hətta "Napoleon" konyakını da idarə edə bilirəm.
  Və qız yenə sual işarəsi manevrini yerinə yetirdi və çox yaxşı etdi.
  Və yenicə alovlanan qırıcı birdən ikiyə bölündü və indi bir şüşə Napoleon konyakı başqa maşında vuruşurdu.
  - Bizə neçəyə başa gəldi? Donanma qara dəliyi uğurla keçərək, nəhəng bir qaz parçasının orbiti boyunca sürüşərək özünə məxsus bir qravitasiya sahəsi yaratdıqda, general Kent partnyoru Hettə qaşqabaqla baxdı.
  Gözəl qız kəsikli tonda cavab verdi:
  - Çox yaxşı! On beş mindən çox kiçik gəmi və yüz mindən çox döyüşçü itirildi. Beş yüz zərbə platforması vurulub, daha səksən üçü isə əsaslı təmir tələb edir. İki yüz doxsan altı çəngəl itib, daha on səkkizinin təmirə ehtiyacı var. Üç yüz yetmiş iki kreyser, doqquz yüz otuz bir raket daşıyıcısı, altmış ağır zədələnmiş, bu, izləmə stansiyaları, kəşfiyyat robotları və kiçik dağıntıları saymaz.
  - Bəs rofoşkaların qanamasına icazə verdilər?
  Qız mirvari dişlərini göstərərək güldü.
  - Dəqiq hesablamaq çətindir, amma bizdən təxminən üç dəfə çox, böyük ulduz gəmilərini götürsəniz, əlavə olaraq, səksənə yaxın nəqliyyat və doqquz ultra döyüş gəmisi vuruldu və beşi o qədər zədələndi ki, ən yaxşı halda, , arxaya göndərilməli olacaq.
  - Yaxşı, bunun üçün biz mütləq aşağı düşməyəcəyik, amma mükafatdan əmin deyiləm. Prinsipcə, bəxtimiz gətirdi ki, düşmən hazır deyildi. Növbəti döyüşdə o, daha diqqətli olacaq.
  Qız qışqırdı:
  - Nəticə?
  - Şanslar təxminən bərabərdir və kompüter bizə daha ətraflı məlumat verəcəkdir.
  Onlar çılpaq, aşılanmış, çox zərif xətlərlə, bir elf döyüşçünün ayaqlarının dabanının cazibədar əyilməsi ilə parıldadılar.
  Döyüşçü soyuqqanlılıqla dedi:
  - Beləliklə, xülasə məlumatını endirin.
  Bir dəqiqə sonra kompüter xəbər verdi:
  - Hər iki tərəfdən optimal davranışa malik olan tərəflərin şansları belədir: rofosun qələbəsi səksən dörd faiz, elflərin qələbəsi on bir faiz, heç-heçə beş faizdir.
  - Kifayət deyil! Generalın üzü aşağı düşdü.
  - Optimal davranış ehtimalı azdır, düşmənin idarə etmək qabiliyyətini necə göstərdiyini və bizim nə olduğumuzu nəzərə alaraq proqnoz verin.
  Kompüter yarım dəqiqə daha çox saydı və verdi:
  Rofoların qalib gəlmə şansı altmış dörd faiz, elflərin şansı iyirmi beş faiz, heç-heçə isə on bir faizdir.
  - Deməli, o qədər də olmasa da, uduzuruq. Dörddə bir şans. Bu daha yaxşıdır. - Marşal Quqniş dedi.
  Veronika Napoleon konyakı ilə döyüşdü. Və boş yerə deyil ki, çadırları olan şüşə belə nəhəng bir ada sahib idi və parlaq bir etiketə sahib idi. O, həqiqətən zirvədə mübarizə apardı.
  Proqramçı qız isə onu tələyə sala və ya yenidən aşağı sala bilmədi.
  Üstəlik, onu da şüalar tutdu.
  Veronika əzələli bədəninin tərlə örtüldüyünü hiss etdi. Proqramçı qızın çılpaq, kəsikli ayaqları istidir. Ancaq döyüşçü cəsarətlə oxudu:
  Düşməni məğlub edəcəyik, inan mənə,
  İnanıram ki, pis butulkaları parçalayacağıq...
  Keçəl Fürer, ətyeyən heyvan,
  Amma biz onun belini qıracağıq, inanın!
  Bundan sonra qız çılpaq barmaqları ilə coystikin düymələrini kəskin şəkildə basıb. Və qırıcı kəskin şəkildə sarsıldı və sonra bütün silahlar döyüş boşalmalarını buraxdı.
  Və onlar sanki toxunulmaz bir şüşə olan bir maşına mindilər. Və o, titrədi və əridi.
  Sonra konyak partladı, şokoladlar və şirniyyatlar hər tərəfə səpələnib. Onlardan vanil, kişmiş və bir çox başqa iştahaaçan şeylər töküldü.
  Veronika tweet etdi:
  Oh, nə xeyir
  Bütün konfetləri yeyin ...
  Şokolad, zarafatla çeynəmək,
  Zövqlə çeynəyin!
  Bundan sonra Veronika onu götürdü və zümrüd və eyni zamanda ulduzlar kimi çırpınan sapfir gözləri ilə yenidən göz qırpdı.
  Gənclər proqramı səsləndi:
  - Hiperkvazar ! Sən ultrapulsarsan !
  Veronika düzəliş etdi:
  - Demək daha yaxşıdır: ultrapulsar , sən Hiperkvazarsan !
  Cyborg Pinocchio cavab verdi:
  - Təsəvvürümə vuruldu,
  Şəkiliniz kometin quyruğu ilə parladı ...
  Sən məni ildırım kimi deşdin -
  Ulduzlu səma gözəlliyi ilə!
  Proqramçı qız təsdiqlədi:
  - Sən Puşkin kimisən! Super!
  Kiborq Pinokkio cavab verdi:
  - Yox! Mən Puşkin deyiləm, amma min dəfə soyuqqanlıyam!
  Veronika dişlərini çıxardaraq ciyildədi:
  - Bəli, Aleksandr Sergeyeviç sizin qarşınızda haradadır! Siz prosessorlarda hiperplazma olan güclü elektronikanın oğlusunuz!
  Və döyüşçü cütlük yenidən böyük qəzəblə döyüşə girdi. Ən yüksək səviyyəli ölümcül güc və qəhrəmanlıq göstərməyə hazırdır.
  Görüntü solmağa başladı, sonra isə tamamilə yox oldu. Komandir qız nəhəng nəlbəkidən, daha doğrusu, anlaşılmaz möcüzə yaradan qravivizorun holoqramından uzaqlaşdı. Dayanan elf
  uzaqlarda da geri çəkildi, üzü kədərləndi, gözləri yaşlandı.
  - Dəhşətli! - komandir qız dedi.
  Elf dedi:
  - Belə bir şey təsəvvür edilə bilməz. Və birdən orada, elflər arasında atam döyüşür və bəlkə də yaralanır və ya öldürülür.
  - Bunu istisna etmək olmaz! Başqa bir elf ah çəkdi. - Mənim vətənim məğlubiyyətin astanasındadır. Sivilizasiyamın üstündə hiperplazmik balta dolandı.
  Proqram oğlan ayağa qalxdı:
  - Hiperplazma, deyirsən, hiperplazma nədir ? Bunu dəfələrlə eşitmişəm, amma başa düşmürəm.
  Yaşlı və daha mükəmməl bir robot, səbirli olmağa qərar verdi, Özü də təhsili ilə fizik deyil, amma hər şeyə qadir olsa da, bir vəhşiyə düşündüyü kimi bunu izah etməyə çalışın.
  Ona görə də bir az yan tərəfə yayınmaq, sanki uzaqdan başlamaq qərarına gəldi:
  bir padşah meydana çıxdı , ya da yer padşahına görə Trixx . O qərara gəldi ki, xaosa və qaranlıqlığa son qoymağın vaxtıdır. Bu zaman artıq ölkəmizdə böyük zavodlar tikilir, silahlar, toplar peyda olurdu. Müharibələr getdikcə daha şiddətli və dağıdıcı oldu və sehrbazlıq yox oldu. Üstəlik, bir sıra dinlərdə sehrbazlıq ölümcül günah elan edilmişdir. Cadugərlikdə şübhəli bilinənlərin üzərindən nə qədər sınaqlar keçdiyini saymaq olmur. Bu münasibətlə cəngavər əvvəlcə eyni şəkildə quruldu: sehrbazların odda və ya dirəkdə yeri var. Ancaq belə oldu ki, o, öz növünün ən yaxşı döyüşçülərinin müsabiqəsini - maskalı döyüş şousunu təşkil edəndə, qalib kövrək görünüşlü bir döyüşçü oldu. Başına tac qoyulduqda, ziyarətə gələn Palladin maskasını çıxardı və insanların digər keşişlərindən fərqli olaraq bir qızın üzü ictimaiyyətə açıldı.
  Hamı heyrətləndi, bu, baladalarda və əfsanələrdə oxunan əfsanəvi bir irq olan dişi elf idi. O, əlini Trihxə uzatdı və onun füsunkar təbəssümü ən yaxşı sənətkarlar tərəfindən tutuldu.
   Kral ona, yadplanetli irqdən olan Rerra ləqəbli qadına aşiq oldu . Onun ehtirası alovlu idi, hər kəs üçün aydın olmasa da, biz faunlar və elflər çox fərqliyik. Fərqli növlər, müxtəlif növlər. Yaxşı, canavarın inəyi sevdiyini necə izah edərsən? Ancaq qız, qəribə də olsa, qarşılıq verdi və qonşu cəngavərlərin buna qarşı olmasına baxmayaraq, tezliklə evləndilər . Müharibə başladı, lakin sonra elf qızı incə bir diplomat olduğunu göstərdi. O, hiyləgərliklə Triçxin rəqiblərini bir-birinə qarşı qoya bildi . Xırda inciklikləri tez xatırlayanlar öz aralarında dəhşətli döyüşə girdilər. Yaxşı, bu arada Trihhanın ordusu onları bir-bir vururdu. Rerra bir sehrbaz oldu, çünki həqiqətən bir çox elflər sehrli, üstəlik, praktiki ilə istedadlıdırlar. Sonradan öyrəndiyimiz kimi, bu qız inanılmaz düşüncəsinə görə həmyaşıdları tərəfindən başa düşülmədi və kənara çıxdı. Ancaq bu, onların arasında xaricdir, amma bizimlə o, əsl hökmdar oldu. Qərəzlərə məhəl qoymayan Rerra sehr tətbiqini qanuniləşdirən yeni bir din təqdim etdi. İndi beşikdən sehrli körpələr axtarırdılar, sonra xüsusi məktəblərdə onlara dərs deyirdilər. Məhz o zaman elmi akademiyalar yarandı. Böyük sehrbaz Rerra sehrli və elmi birləşdirməyə çalışdı. Tezliklə imperiya yeni, indiyədək görünməmiş bir silaha sahib oldu və o, planeti fəth etdi. Trixh qocaldı və öldü: elflər faunlardan daha uzun yaşadılar. Və elflərdən yeddi dəfə çox elf var idi. Rerra suveren imperator oldu. O, kosmosa uçmaq istəyirdi. Birinci mərhələ kürəyə uçuş idi. Uğrunda döyüş indi gedir. Sonra atom partlayışı prosesi kəşf edildi. Çox ağır elementlər kritik kütlə yığıldıqda parçalandı. Sehrinin köməyi ilə bu prosesi gücləndirmək mümkün idi. Sonra Rarra , alimlərin köməyi ilə, hidrogen nüvələrinin birləşməsi prosesindən enerji çıxarmağın mümkün olduğunu təxmin etdi, belə proseslər ulduzlarda baş verir. Ancaq sehrlərin köməyi ilə əslində hidrogen bombası yaratmaq mümkün idi. Həmin andan etibarən kürənin fəthi başladı.
  Veronika da bunu gördü və o, soyuqqanlı bir döyüşçüdür, ölməz ruhun keçmiş həyatlarından birində Uca Qadın İlahi rolunda varlığından bir şey xatırladı, dedi:
  - Hidrogen bombasının əldə edilməsi üsulu haqqında ətraflı məlumat verə bilərsiniz, çünki o, yəqin ki, barıt partlamasından daha güclüdür.
  Robot oğlan güldü, digər proqram uşaqları isə başlarını tərpətdi.
  - Əlbəttə, daha güclü! Bizim qüllə kimi kiçik bir bomba da diametri bir kilometr olan barıt çəlləyi kimi partlamağa qadirdir.
  - Heyrət! Vay! - gözəl qız Veronika fit çaldı. - Nəhəng.
  Daha təcrübəli robot həvəslə deməyə davam etdi:
  - Amma kosmosda işıqdan yüksək sürətlə hərəkət etmək üçün bu enerji belə kifayət etmir. Rerra zahirən gənc qaldı, amma ölüm ona da yaxınlaşdı. Buna baxmayaraq, həyatının sonunda o, tələbələri ilə birlikdə məhvetmə enerjisini dərk etdi. Bu, maddənin üstəlik və ya mənfi, mənfi və ya müsbət olaraq fərqləndiyi zamandır. Təbii ki, hətta elektron buludlar da müxtəlif istiqamətlərdə fırlanır və onlar toqquşduqda naməlum qüvvələr sərbəst buraxılır.
  Veronika bununla maraqlandı:
  - Elektron buludlar haqqında ətraflı məlumat verin.
  Özü də kosmos əsrindən olan kiborq oğlan sözünə davam etdi:
  - Bütün atomlar nüvədən və elektronların və pozitronların fırlanmasından yaranan elektron buludlarından ibarətdir. Günəş ətrafındakı planetlərə bənzəyir, yalnız fırlanma sürəti müqayisə oluna bilməz. Nüvə ətrafında saniyədə trilyonlarla inqilab.
  Annigilyasiya zamanı elektronlar toqquşur, proton və neytronlardan ibarət nüvələrin özləri böyük qüvvə ilə təmasda olurlar. Və dəhşətli bir partlayış var, şiddətli enerjinin buraxılması hidrogen bombasının partlamasından min dəfə çoxdur.
  Veronika fit çaldı.
  - Tamamilə dəli!
  Cyborg Pinocchio razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Şeytan sərindir - cinlər ruhlandıracaq!
  Proqram komandiri onun üçün davam etdi:
  - Və ittihamların polaritesini dəyişdirmək üçün sehr lazımdır. Rarra tərəfindən yaradılan sözdə dalğa sehri . Bu, yalnız müəyyən bir qaydada havanı silkələmək deyil, dalğaların hərəkətində müəyyən bir ardıcıllıq olduqda. Bu, kosmosdakı bir sıra sahələrə və öz növbəsində maddi dünyaya təsir göstərir. Bir növ rezonans effekti. Dalğa kiçik simləri həyəcanlandırır, onlardan böyüklərə xəyanət edir, nəticədə musiqi o qədər ucadır ki, daşlar titrəyir.
  - Dalğalar isə dalğalara bənzəyir, amma havada deyil, məkan sahələrində! Veronika aydınlıq gətirdi.
  Proqram komandiri başını tərpətdi.
  Bəli, məni düzgün başa düşdün!
  Kiborq oğlan görünməmiş bilik alaraq gözləri parıldadığını təsdiqlədi:
  - Bu, daha yüksək səviyyəli sehrdir. İndi bizə hiperplazma haqqında daha çox məlumat verin.
  Proqram komandiri davam etdi:
  Magik -Hiperplazma da deyirlər . Təbii ki, məhvetmə enerjisi termokvark enerjisinin kəşfinin proloqu oldu. Və burada daha güclü sehr tələb olunurdu. Elflər qocalıqda xəstələnmir, sağlam və enerjilidirlər, eyni zamanda ölümün yaxınlaşdığını hiss edirlər. Beləliklə, Rerra çox qalmadığını görərək, elf irqinin ən güclü sehrbazı olan varisi Zennanı dəvət etdi. Bu zaman faunlar artıq sferada məskunlaşaraq başqa aləmlərə nüfuz etmiş, zəngin bir imperiyaya çevrilmişdilər. Beləliklə, onların hökmdarı olmaq hətta qürurlu elflər üçün də şərəfdir. Və onunla birlikdə kainatı fəth etmək üçün növbəti addımı düşündülər.
  Bu zaman zalın kənarında dayanan qravivizorun nəlbəkisi
  yenidən alovlandı, xarakterik səslər eşidildi.
  - Yenidən ünsiyyətə çağırır. Bu hekayəni sizə sonra danışacağam! - proqram komandiri dedi.
  Veronika fəlsəfi şəkildə əlavə etdi:
  "Bundan başqa, mən istəməzdim ki, yeni biliklərinizdən başqa varlıqların zərərinə istifadə edəsiniz.
  Proqramın uşaqları və kiborq güldü.
  Cyborg Pinocchio güldü.
  - Bəs siz insanlar, bizim fonumuzda əslində qədimdə inkişaf baxımından bundan necə istifadə edirsiniz? Siz düzgün məlumat əldə etmədiniz. Və komandir proqramı sizə hidrogen bombası, daha çox məhvedici bomba hazırlamağın mümkün olacağı barədə kifayət qədər təfərrüat izah etmir .
  Bir bilici görünüşü ilə qız proqramı qeyd etdi:
  - Nəhəng gücünə baxmayaraq, məhv etmək daha asandır. Bundan əlavə, annigilyasiyada hansı maddənin istifadə olunduğundan asılı olaraq reaksiya gücü ilə fərqlənir. Ən böyük təsiri dəmir və ona yaxın olan elementlər verir.
  Veronika təəccübləndi.
  - Bəs niyə!?
  Proqram komandiri səbirlə izah etdi:
  - Valentliyin optimal birləşməsi, proton və neytronların nüvələrində balans. Bu, maksimum sayda hissəcikləri yerinə yetirməyə və istifadə etməyə imkan verir. Axı barıtın gücü elementlərin tarazlığından asılıdır.
  Kiborq Pinokkio yerindən sıçrayıb qışqırdı:
  - Və necə! Amma gəlin görək bu maraqlı dastanda bundan sonra nə baş verir.
  Boltologiya bitdi. Və onu götürməli və iki dəfə düşünmədən döyüşə qayıtmalısınız.
  Veronika asanlıqla razılaşdı:
  - Oyunda döyüşmək hiperplazma və termokuarklar haqqında kvazi-elmi mühazirələrə qulaq asmaqdan daha yaxşıdır !
  İndi döyüş cütlüyü əsl kosmik döyüşü xatırladan oyuna qayıdır və çox gözəldir.
  Veronika xırıltılı piton kimi dönmə manevri etdi və iki şokoladlı zəncəfilli adamın oturduğu iki nəfərlik avtomobilə çırpıldı. Və bu olduqca güclü döyüşçü götürdü və alovlandı.
  Zəncəfilli peçenyelər də qızardıldı, onlar yaxşıca soyulmuşdu.
  Veronika onu götürdü və oxudu:
  - Bunlar burada bir neçə gözəl şeydir .
  Biz tısbağalar deyil, döyüşçüyük!
  Cyborg Pinocchio da virtual magoplazma atəşi ilə başqa bir avtomobili yandırdı və fısıldadı:
  Nömrələrdə sıra olacaq,
  fəxr edəcəm...
  Cyborg kifayət qədər qafiyələrə malikdir
  Cyborg kifayət qədər qafiyələrə malikdir
  Robotlara hesab lazımdır!
  Bu vaxt, nəhəng holoqramlarda qravivisorun nəlbəkisi
  genişlənmişdir. Ulduzların parıldayan çələngləri və ulduz gəmilərinin çevik, rasional konturları görünməyə başladı. Onlardan bəziləri balığa, bəziləri kobud yonulmuş daşlara, bəziləri tıxaclara bənzəyirdi.
  Yırtıcı rofos donanması, görünür, yolda doldurulmuşdur. Nəhəng, bəzən planet ölçüsündə, plazma yığınları dolama trayektoriyaları ilə sürətlə hərəkət edərkən və maddə hissəcikləri onların arasında çılğıncasına tələskən, qəzəblənmiş pulsarlar kəmərinə çataraq yavaşladı. Bu ərazi kosmik cəhənnəmin qoynu adlanırdı. Qaranlıq uşaqlarının gəmilərinin armadası mürəkkəb manevrlər edərək yenidən qurulmağa başladı. Hiylənin məqsədi düşmən ulduz gəmiləri ilə mümkün toqquşmaya hazırlaşmaq idi.
  Viktoriya aqressiv döyüşdü və beysbol taxtası tərzində manevrlər etdi. Və beləliklə ayağa qalxdı və çevrildi, sadəcə dəhşət. Yaxşı, qadın təcavüzkardır. Yaxşı, fəndlər. Və ona qarşı bir dəstə Marlboro döyüşçünün üzərinə atıldı, kompüter oyunlarının belə bir vəhşi fantaziyası var.
  Bu heyrətamiz bir kompozisiyadır. Qız isə onu götürən kimi göbəyi ilə düyməni sıxır.
  Və enerjinin sərbəst buraxılması, bir siqaret maşını parlaq bir alovla yanır. Və zəhərli tüstü buraxır.
  Pinocchio-cyborg götürdü və meridian dirəyindən atladı. Salto ataraq necə tullanmaq olar. Onun zərbəsi altında iki oturacaqlı döyüşçü düşdü, iki şüşə Bavariya pivəsi ilə dalışdan birbaşa örtüldü. Bu çox gözəl idi.
  Onlar partlayanda yanğınsöndürən kimi çəhrayı köpük töküldü.
  Trollar nəzərəçarpacaq dərəcədə müdrik idilər, onların plazma kompüterləri bu ərazinin əvvəllər düşünüldüyündən daha hiyləgər və mürəkkəb bir düşmənin pusqusunun yerinə çevrilə biləcəyini dəqiq hesablayırdılar. İndi ordu istənilən sürprizə hazırlaşırdı. Kosmik marşal cırtıltılı səslə müvafiq əmrləri verdi. Rofoşki əvvəllər də təlimlər zamanı oxşar manevrlər həyata keçirib, onların şəxsi heyəti intensiv təlim keçib, bacarıqlar əldə edib və möhkəmləndirib.
  Dəymiş itkiləri ödəmək üçün avadanlıq anbarları, xüsusi metal ərintiləri və enerji ehtiyatları yenidən açılıb. Təmir bazaları kosmos gəmilərini birbaşa uçuş zamanı tənzimləyən və hətta yenilərini yaradan fabriklərə birləşdirildi. Onların zədələnmiş, nəhəng təyyarədaşıyan fiqurlarının və ultra döyüş gəmilərinin ətrafında dövrə vurduğunu görmək olardı. Qaynaq alovlandı, plazma şüaları töküldü, qravitasiya axınları püskürdü , ionlara səpilən metal istənilən forma verdi. Bu konqlomeratların bəziləri faunların hücumu zamanı məhv edildi, lakin bir neçəsi qalmadı. O cümlədən yüz silahlı kalamar kimi görünən robotlar, həmçinin struktur bərpası sehrləri edən xüsusi sehrbazlar. Xüsusilə, onlar böyük qruplar halında işləyir, ulduz gəmisinin ətrafında sıxışaraq buynuza bənzər sehrli gücləndiricilərlə mızıldanırdılar.
  Veronika, kaskad dəyişikliyi edərək və inamlı bir dalışda başqa bir düşmən qırıcısını nokaut etdi:
  - Şahı çıxılmaz vəziyyətə salmayaq! Qəzəbli bir uyğunlaşma olacaq!
  Cyborg Pinocchio başqa bir kosmik təyyarəni tutdu və xırıltı ilə dedi:
  - Dəqiqlik və həqiqət bizim tərəfimizdədir!
  Veronika çılpaq, qaralmış, cazibədar, əzələli ayaqlarını sığallayaraq dilləndi:
  -Dəqiqlik - şahların nəzakəti!
  Və mətbuatın relyef əzələləri ilə bir az oynadı.
  Bundan əlavə, yerli sehrbazlar sehrli döyüşçülərin arsenalında nəzərdə tutulmuş daha ciddi bir şey yaratmağa çalışdılar.
  Burada sehrbazlar bir az taxıl atmağa başladılar. Kiçik bir ləkə var idi, getdikcə böyüdü. Sehrbazlar onu bir dəstə ilə əhatə etdilər. Buynuzlara nə qışqırdı.
  - Bu gülməlidir! - Veronika dedi. - Mənə adamyeyənlik ritualını xatırladır.
  Budur, əvvəlcə pivə çəlləyinin ölçüsündə bir qönçə var idi, sonra getdikcə böyüdü, əvvəlcə anbar ölçüsündə, sonra orta əsr qalası , sonra isə ultra-döyüş gəmisi. Qönçə qərənfil və lalə arasında bir şeyə çevrilərək çiçək açmağa başladı. Ləçəklər tərpəndi, müxtəlif istiqamətlərə qaçdı, plazma püskürən qanadlı itlərə çevrildi. Onlar rofoshka ulduz gəmilərini müxtəlif istiqamətlərə ataraq qravionik dalğalar buraxdılar.
  Lakin şok o qədər də güclü deyildi. Möhtəşəm gözəllikdə ayaqlarını bulandıran və qarın əzələləri ilə oynayan Veronika başqa bir döyüşçünü yerə yıxarkən təəccübləndi:
  Bu nəhəng fantomlar nədir?
  - Beləcə, ilk baxışdan göründüyündən daha çox material. - Kiborq Pinokkio düşmənə rəhbərlik edərək dedi ki, bu halda döyüşçüdə bir şüşə "Ağdam" şərabını atəşə tutur və eyni zamanda şokoladlı konfeti dişləyir.- Bu sehrli-hiperplazmanın növlərindən biridir. sırf hiperenerjidən daha çox sehrli komponentlə . Yəni burada da sehr fiziki təzahürlərlə qarışır, lakin ikincilər daha az dərəcədə təmsil olunur.
  Veronika çınqıllarda qızılı çəngəl ilə klaviaturanı qaşıyaraq və eyni zamanda çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini basaraq sərt şəkildə qeyd etdi:
  - Aydındır ki, daha çox cadu - daha az elm!
  Bundan sonra, qız texnikanı - qılınc dişli pitonu açacaq və şeytanı enfiye qutusundan çıxaracaq.
  Və ciyərlərinin üstündə uğultu:
  - Öldür, öldür, pis degenerasiya orkunu,
  Öldür, öldür, ey trol aristokratı!
  Nugget mənim kumirimdir, mən səni sevirəm vampir!
  Yaxşı, cəhənnəmdəki goblinlər, piyləri bir qadına qızardın!
  Və bu dəfə qırıcı üç pilota uçdu, bu vəziyyətdə bir pişi və ayaqları olan iki cheesecakes.
  Uçan cadugərlərin əmrlərinin təsiri altında, görünür, polis cinsindən olan itlər, görünür, itaətkar canlılar düzülür.
  Trol hipermarşal gileyləndi:
  - Rofoshka itlərdən daha ağıllıdır və onları itaət etməyə məcbur edəcək. Faunların it təbiətinə sahib olması tamamilə boş yerə deyil.
  Başında burnu olan yaraşıqlı qadın general holoqramın ətrafında fırlandı və nəfəsini verdi:
  - Əjdahasız necə gəzintiyə çıxmaq olar? Beləliklə, biz dişləri olmayan mamont pələng kimi olacağıq.
  - Daha çox sehr! Mən artıq sifariş verdim! - Kosmik hipermarşal əlini yellədi. Emitent havaya uçdu və cızıltı ilə dedi:
  - Nə istəyirsən, ağa?
  - Mən hipermarşalam! Qutusu doludur!
  Hörmətli şəxsin rofoşkasının yanında bir qalaq yemək peyda oldu. Onların arasında faun döyüş gəmisi şəklində qəliblənmiş bir tort seçildi. Bununla belə, nisbətlərin əksinə olaraq, buynuzlu astronavtlar onun üzərində rəqs edirdilər.
  - Bu mənim sevimlidir! - Hipermarşal qaymaqdan və buxurdan hazırlanmış heykəlcikləri yeməyə başladı.
  Qadın general dedi:
  - Çətin gəncliyimdə asan fəzilətli qızlarla fahişəxana saxlamışam. Onlar yerli mafiyaya xidmət edirdilər. Beləliklə, bir qadın var idi, o, daim müştəriləri qarət edirdi. Sonda o, çox ulduzla rastlaşdı və o, yeyildi.
  Hipermarşal dedi:
  - Bəzi müəssisələrdə ödənişli olaraq hətta yemək bişirmə prosesində də iştirak edə bilərsiniz, ya həmyerliniz bahadır, ya da başqa növü daha ucuzdur.
  Və möhtərəm qız cavabı cıvıldadı:
  - İndi başqa işgəncələr dəbdədir, xüsusən də mikrokompüterlərdən istifadə etməklə.
  Və cavab olaraq möhtəşəm çiyin qayışlarında bir heyvanın nəriltisi:
  - Məhz bunu tətbiq etməliyik. Kosmik döyüşlərdə məhbusu ələ keçirmək daha çətindir, lakin modul və kapsullarda qaçan bir neçə növ özünü məhvetmə proqramını dayandırıb. Beləliklə, biz onları tuta bildik.
  Ofisə bir qüvvə sahəsi uçdu. Bu cazibədar elf tutdu. Bu canlılar həm daha uzun yaşadılar, həm də həyata daha möhkəm yapışdılar.
  Hipermarşal yağlı əllərini ovuşdurdu, emitent hissəciyi udan dalğa buraxdı.
  - Yaxşı, indi bir elfimiz var. Onu böyük bölə bilərik.
  Çılpaq polkovnik atletik kişiyə bənzəyirdi, yalnız çox nazik beli və dar ombası ilə. Şübhəsiz bir centlmen, yaraşıqlı, lakin çox təmtəraqlı saç düzümündə bir qadın, qızıl saçlar və bir tükü olmayan hamar bir qız üzü var idi. Beləliklə, insan nöqteyi-nəzərindən, elf mübahisəli bir cəlbedici idi. Proqramçı qız Veronika isə ondan xoşu gəlirdi. Döyüşçü qız, küftə ilə döyüşçünün tüstü quyruğunu döyüb, nəfəssizcəsinə klaviaturada çılpaq barmaqlarını döyəclə soruşdu:
  - Bu əziz gənci yandıracaqlarmı?
  Komandir qız güldü.
  - İllərlə gənc deyil (sadəcə elflərin hamısı yeniyetmələrə bənzəyir) və yanğın çox primitivdir. Onlar daha yaxşı və təsirli işgəncə tapacaqlar.
  - Bu təcrübə bizim üçün faydalı ola bilər! - Cyborg Pinocchio dedi. - Zalım üçün ən zəruri olan sorğu-sual aparmaq bacarığında sənət.
  Cavab olaraq, Veronika təbəssümlə çıxış etdi, ondan əvvəl şokolad çubuğu ilə başqa bir döyüşçünü məhv buluduna göndərdi:
  - İşgəncə vermək iyrəncdir, sorğu-sual etmək lazımdır!
  Polkovnik özünü təmkinli saxlamağa çalışdı, lakin eyni zamanda bir qədər titrədi. Düşüncələr yəqin ki, beynimdə dolanırdı, necə heç nə verməyim, eyni zamanda qiymətli bir həyatı xilas edim.
  Hipermarşal ona sual verdi:
  - Komandanızın hansı planları var?
  Elf məhbus cavab verdi:
  "Mən sadə bir polkovnikəm və bilməli olduğum qədər çox bilmirəm. Son anda bizə əmrlər verilir və mənim ulduz gəmim alınan əmrə uyğun hərəkət edir.
  Hipermarşal başını əydi.
  - Bəli, belə çıxır ki, siz də ağıllısınız. Çıxmağı bilirsən. Amma bu sizə kömək etməyəcək. Ulduz gəmilərinizin necə göründüyünü və dərhal yoxa çıxdığını söyləyin.
  Elf gərginləşdi və zəif səslə danışdı:
  - Təhsilim fizik olmadığım üçün texniki detalları bilmirəm. Əslində buna ehtiyacım yoxdur. Mən döyüş maşınında dişliyəm, sadəcə əmr verirəm və əmr alıram və ulduz gəmisi dərhal kosmosda başqa bir nöqtəyə tullanır.
  Budur, başında sultan olan bir qız cırıldadı:
  - Bəs ətalət?
  Polkovnik titrək səslə cavab verdi:
  - Hətta gəmilərinizdə də antiqrav ilə söndürülür .
  Qız güldü və açıqca sevinərək dedi:
  - Hər şey aydındır, nə qədər yaxşıdır, keçək işgəncəyə. Ultra-cəlladı çağırın .
  Çoxlu tentacles olan böyük bir robot salona uçdu, ardınca iyrənc və çox kök burunlu trol gəldi. Onun qısa ayaqları ilə tənbəlcəsinə addımladığını görərdin.
  - Mən sənin xidmətindəyəm, kosmos nəhəngi!
  - Siz bu " elf "i görürsünüz, nanotexnologiyanı sınayın.
  Yırtıcıdan daha çox qabana oxşayan iriburunlu qəribə qalın yaşıl dodaqlarını yaladı və fısıldadı:
  - Məmnuniyyətlə.
  Trol pultu çıxarıb robota işarələr etməyə başladı. Hərəkət etdi, çadırlar elfin alnına, boynuna, topuqlarına və biləklərinə qalxdı.
  Onun saçını da unutma! Onlar çox sulu və ağlasığmaz bir ağrı siqnalı göndərəcəklər.
  - Və olacaq! Trol acıqla gülümsədi.
  Robotun çadırlarından çəhrayı şüalar uçdu, elfin bədəninin müxtəlif hissələrinə daxil oldu. Orada asıldı, qorxa-qorxa, güc sahəsi onun hərəkət etməsinə mane olurdu, hətta bir qarış belə tərpənmədi. Buna baxmayaraq, şüalar ona daxil olsa da, yaraşıqlı kişi ağrı hiss etmədi.
  Viktoriya mübarizəni davam etdirdi. Budur başqa düşmən. Bu vəziyyətdə, lolipop və lolipop olan iki oturacaqlı döyüşçü idi . Və bu şirniyyatlar da xırda-xırda doğranırdı.
  Bununla belə, beyninin başqa bir hissəsi elektronika ilə pompalanan proqramçı qız oyunun digər hissələrini izləyirdi.
  - Bəs işgəncənin mahiyyəti nədir? - başqa manevr edərək soruşdu, Veronika. - Onu lazer kimi yandırır.
  Proqram komandiri başını buladı.
  - Yox! Mikro robotlar bədənə daxil oldu. Onlar indi bədənin müxtəlif orqanlarına, ilk növbədə çoxlu sinir uclarına malik olanlara qoşulacaq və ağrı impulsları göndərməyə başlayacaqlar. Və bəzi kiçik çiplər birbaşa beyinə təsir edərək kabusları gücləndirəcək. Yəni kabusun kvintessensi olacaq.
  Tanrıların uzaq qızı, mürəkkəb manevrlər edərək, başqa bir maşını yıxaraq və bu dəfə bir neçə orkla birlikdə nəyisə qismən xatırladı. Onun biliyi demək olar ki, sonsuzdur, lakin məhduddur, baxmayaraq ki, nanotexnologiya ilə vurulur , lakin yenə də insan bədəni. Və döyüşçü proqramçı mızıldandı:
  - Kiçik kompüterlər!
  Qız komandir təsdiqlədi:
  - Təsəvvür edin ki, qarışqalar ağrılı turşu buraxmağa qadir olan bədəninizin içində sürünürlər. Yalnız bu halda, daha pis olacaq.
  Trol holoqramı yandırdı, qarşısında əzələli, hamar, tüksüz, aşılanmış, oğlan dərisi olan bir elfin üçölçülü proyeksiyası göründü.
  - Budur, balaca! - şişirdilmiş şəkərli dedi trol. Gəlin ağrınızı idarə edək. Faizin mində biri ilə başlayaq. - Qarmaqlı barmaq skanerin üstündən keçdi.
  Sultanın yanında olan qız cığal çəkdi:
  - Belə şirin bir balacaya əzab vermək gözəldir!
  Elf qaşqabağını çəkdi, qıvrılmağa başladı. Hətta bir az da qıvrılmağa başladı.
  - Hələ ağrımır, amma indi ağrıyacaq, böyrəklərə yükü artıracağıq, üçü də var. - trol istehza ilə dedi.
  Bundan sonra elf polkovnikin üzü büküldü, yüksək səslə inlədi.
  - Oh! Və mən təzəcə başlamışam. Qaraciyəri palpasiya etmək necədir.
  Holoqramdakı boya qaraldı, elf seğirərək qarnını əlləri ilə tutmağa çalışdı. Gözəgörünməz buxovlar onu möhkəm tutdu.
  Trol məmnunluqla güldü.
  - İndi mədə, ikisi də var, ona görə də ağrı ikiqat olacaq.
  Elfə baxmaq heyf idi, getdikcə ucadan inildədi.
  - İndi də ürək, ikisi də var, bu elflər qənaətcil insanlardır.
  Veronika döyüş zamanı bunu görə bildi. O, sadəcə Java siqareti şəklində zəhərin başqa bir hissəsi ilə döyüşçünü vurdu və onları məşəl kimi yandırdı. Ancaq yaraşıqlı bir gəncin işgəncəsini görmək onun üçün xoşagəlməz idi.
  Veronika üz çevirdi.
  - Görmək istəmirəm.
  - Mən də hesab edirəm ki, işgəncədə maraqlı heç nə yoxdur. - Razılaşdı Pinocchio-cyborg.
  "İndi beyni qızardaq..." Troll başladı və onun təsviri kəsildi, demək olar ki, dərhal kosmos göründü. Kosmik geyimlərdə uçan sehrbazların kərtənkələ üzərində necə ritual yerinə yetirdikləri nümayiş etdirilirdi.
  İndi sürünən sürətlə böyüyür və qanadları var. Və baş, ilk növbədə, ikiyə bölünməyə başlayır. Əvvəlcə iki baş, sonra üçüncü böyüyür. Deyəsən, bu şişmə oyuncaqdır, o qədər sürətlə böyüyür. Eyni zamanda hamını qorxudur.
  - Bu əjdahadır! - dedi, yanmağa davam edərək, bu dəfə bir şüşə içki ilə bir avtomobil, heyranlıqla ayaqyalın gözəl Veronika - Və ultra-döyüş gəmisi kimi böyük. Və harada görmək olar.
  Düşmənləri soymağa davam edən, xüsusən də kişmişli şokolad komandası ilə bütöv bir qayığı yıxmağa davam edən Pinocchio-cyborg, hırıldadı və cavab verdi:
  - Dalğa sehrləri, hiperplazmanın və sehrin gücü belə canavarları dünyaya gətirir. Bunu başa düşə bilərsiniz! Çatmaq mümkün deyil!
  Proqramçı qız Veronika məbədlərini ovuşdurdu və heyranlıqla və təvazökarlıqla dedi:
  - Son saatlarda o qədər gözəl şeylər görmüşəm ki, başım fırlanır.
  Fırlanan top fırlandıqca " drakosha " da çalır.
  Doğrudan da, əjdahanın ağzından odlu parıldayan qabarcıq uçdu. O çevrildi. Nəhəng canavar ağzını bağladı, top geri uçdu.
  Veronika iki şüşə Cola ilə avtomobili vurdu, o da zümrüd qığılcımları püskürdü və fit çaldı. Sehrbazlar pıçıldadılar. Əjdaha pəncələrini tərpətməyə davam etdi.
  Onun ardınca açıq-aydın rofoşek irqindən olmayan tüklü bir ifritə peyda oldu. O, özü ilə böyük bir vedrə apardı. O, dörd əlini işə saldı, bu da təntənəli surətdə kəsilmiş fiqurları vakuuma atdı. Onlar köçdülər və qısa müddətdən sonra qoşunlar artmağa başladı.
  Onlar ultra müasir ulduz gəmilərinin fonunda olduqca qeyri-adi görünürdülər. Tipik bir orta əsrləri təsəvvür edin, buynuzlu müjdəçilər, onları üfürdülər. Polad xətlər düzəldi. Dinozavrlar da görünməyə başladı. Yerdəki kimi deyil, lakin müxtəlif planetlərdə faunadakı fərq əhəmiyyətlidir, lakin daha az qorxulu deyil. Mühasirə qüllələri, qüdrətli ballistalar, bəzəkli katapultlar da var idi.
  Veronika bu heyrətamiz mənzərəyə baxaraq qışqırdı:
  - Vay , bu necə ola bilər!
  Cyborg Pinocchio cavab verdi:
  - Uzun hekayədir! Daha doğrusu, Hypernet- də tamamilə hər şey mümkündür . Kompüter oyununda olduğu kimi!
  Proqramçı qız başını tərpətdi, başqa bir maşını yıxdı və verdi:
  - Oyun qaydalara uyğun olmasın,
  Sizə lələk arzulayırıq,
  Səhərə qədər əyləncə olacaq -
  Gəlin fraeradan keçək!
  Ordu boşluqda hərəkət etsə də, döyüşçülər atları və təkbuynuzlu atları ilə sanki möhkəm yerdə gedirdilər. Hətta vakuumun titrəməsi və qravitasiya sahələrinin cingiltisi eşidilirdi.
  
  QULLİVER VƏ QIZLAR ORDUSU
  ANNOTASİYA
  İndi cəsur və təkrarolunmaz Qulliver vikontessa ilə birlikdə ayaqyalın və cazibədar qızlardan ibarət bütöv bir orduya əmr verir. Və onlar əsl və unikal möcüzələr yaradırlar. Tüklü orklar məğlubiyyətdən sonra məğlub olurlar.
  . FƏSİL Љ 1
  Qulliver, bu əbədi oğlan və onun oğlanlar komandası yenə günəş üfüqün arxasında gizlənəndə dincəlmək üçün dayandırıldı. Əvvəlcə çox ürəkdən yedilər. Baxmayaraq ki, yemək sadə idi. Və yatağa getdilər.
  Gənc yorğun bədənlər yuxunun çox tez gəlməsinə kömək etdi.
  Və Qulliver yeni və gözəl bir şey gördü;
  Çox gözəl qızlar tarlada hərəkət edirdilər. Onlar cavan, qamətli, hündür və əzələli idilər. Çılpaq, çəhrayı, dabanların zərif bir əyilməsi ilə parıldayan bütün qızlar ordusu.
  Yalnız qızların döşləri nazik zirehli plitələrlə örtülmüşdür, əncir yarpaqları kimi ombalarında çətinliklə nəzərə çarpan qısa tumanlar.
  Və eyni zamanda hündür döşləri, dəbdəbəli ombaları və nazik belləri var. Və gözəllərin qarın nahiyələri sanki şokolad plitələri ilə örtülmüşdür.
  Əzələləri və lütfü olan çox gözəl qızlar. Saçlar isə çoxrəngli pankartlar kimi küləkdə dalğalanır.
  Onlar silahlıdırlar - bəziləri qılınclı, bəziləri yaylı, qızların çoxu dartlıdır. Onlar demək olar ki, çılpaq və eyni zamanda çox qadın, əyri və eyni zamanda güclü və incədirlər.
  Qızların çənələri cəsarətlidir və lütfləri yalın ayaqları ilə sürətli bir addım atdıqda bənzərsizdir.
  Qulliver hətta fit çaldı:
  - Əla! Yaxşı, qadınlar!
  Özü də şortdan başqa heç bir şey geyinməyən, lakin güclü və görkəmli əzələləri olan təxminən on iki yaşında bir oğlan olaraq qalır. Çılpaq gövdəsi ilə çox gözəl - uşaq Herkules.
  Qızların ətrafında da gözəl və əzələli, çox seksual və ifadəli fiqurları var.
  Boyalı gözəllikləri olan piyadalar irəliləyir.
  Və süvarilər arxadan qaçır: həm də demək olar ki, tamamilə çılpaq qızlar, yalnız atlı və təkbuynuzlu daha nəcib insanlar. Bəli, gözəllər arasında komandirlər də var. Və bu qızların əllərində və ayaqlarında platin, gümüş, qızıldan hazırlanmış və qiymətli daşlarla işlənmiş bilərziklər var.
  Daha doğrusu biləklərdə və ayaq biləklərində. Həmçinin saçlarında qiymətli broşlar, qulaqlarında brilyant sırğalar var. Hamısı necə də gözəl görünür.
  Bütün qızlar böyüklərdir. Yalnız artıq tanış olan Vikontessa Qulliverlə birlikdə uşaq kimi görünür.
  Ancaq onun başında ulduzlar kimi daşlarla parıldayan bir tacı var. Ayaqyalın oğlan Qulliver isə başındakı kral tacını hiss etdi. Yalnız şortik geyinsə belə və sapandda böyründən qılınc sallanır.
  Amma sonra, nə qılınc - bütün brilyant hətta brilyant verir ki, parlaq daş-qaş ilə strewn.
  Əlbəttə, Qulliver bütün bu orduda yeganə adamdır. Üstəlik, əgər kifayət qədər uşaq, yalnız relyef əzələləri ilə çox güclüdür.
  Döyüşçülər də belə yürüş edir və onların qızılı-zeytun dərisi altında damarlı çılpaq buzovları titrəyir.
  Yaxşı, əlbəttə, necə oxumaq olmaz, gözəllər;
  Cəsarətli qızlar Elfia üçün döyüşür,
  Onlar çox qürurludurlar və Svaroqun oğulları ....
  Gözəlliyimiz pulemyotla o qədər uyğun gəlir ki,
  Şeytanın bəndələri bizi sındıra bilməyəcəklər!
  
  Cəsarətlə vuruşduq, orkşizmlə vuruşduq,
  Düşmən güclü olsa da, pis Orkmacht-ı məğlub edək...
  İnanıram ki, biz tezliklə kommunizmi görəcəyik,
  Qızıl yarpaqlar, ağcaqayın ağacından parlaq!
  
  Ölkəmizdən yaxşısı yoxdur, kommunizm daha gözəldir,
  Beləliklə, Vətənimiz parlaq şəkildə çiçəklənsin ...
  Yüngül qanadlı xoşbəxtlik planetə gələcək,
  Və daha yaxşı həyat arzusu tezliklə gerçəkləşəcək!
  
  İnanın bizim Elfia böyük xoşbəxtliyə çevriləcək,
  Maria idarə edəcək, Tanrıların anası Lada...
  Vəhşi orkmahtın hücumunu dayandıracağıq,
  Və əlavə və yadda qalan sözlərə ehtiyac yoxdur!
  
  Düşmən qızların ürəyini qopara bilməyəcək,
  Biz döyüşçülər iti, qəzəbli bir qılınc itiləyirdik...
  Gözəllərin səsi zəngi çox yaxşı bilir,
  Və biz orkşist qoşunlarını kəsə biləcəyik!
  
  Bilin ki, biz elflər heç vaxt təslim olmayacağıq,
  Bütün orkşistləri ən iti bıçaqla yerə qoyacağıq...
  Qızlarımızın üzü qızılla parlasın,
  Və orkşistin üzünə yumruqla vuracağıq !
  
  Ayaqyalın qız sərt qar yağışlarının arasından qaçır,
  Pulemyotdan o, ildırım ildırımlarını aktiv şəkildə yazır ...
  Orkların etməli olduğunuz tək şey özünüzü boğmaqdır,
  Çünki Vətən monolit qaladır!
  
  Dünyanın gücünə sahib olsalar da, orkları əzəcəyik,
  Pham əmi bu döyüşdə Fritz ilə birlikdə oynamaq qərarına gəldi ..
  Adolfdan özlərini büt etdilər,
  İndi də onlara qarşı şanlı qızlar ordusu var!
  
  elf südünün döyüşündə ,
  Onlar qeyri-bərabər mübarizədə belə orkistləri əzirlər...
  Gümüşdən bir qızın səsi o qədər gurdur,
  Orcleru -Şeytana boyun əyməz !
  
  Elflərin işığından bizim payımız durmadan qazanmaqdır,
  Orkşist armada heç bir rəqəm bilməsə də...
  Və biz Orkdolfun çənəsinə sərt vurduq ,
  Elfsqua zərbəyə tab gətirdi !
  
  Artıq qar yağışları var və qızlar ayaqyalındır,
  Çılpaq dabanları ilə dovşan izi kimi çırpınırlar ...
   Elfsommolki döyüşdə çox cəsarətlidir,
  İnanın ki, düşmən səhəri görməyəcək!
  
  Döyüşdə orklara mərhəmət verməyin,
  Onların ordusu cəhənnəmdə od içində şeytan kimi olacaq...
  Elfisin əlindən mükafat alacağıq ,
  Çox vəhşi olacaq, elf ayı!
  
  Lazım olsa dönərdik, bütün dağlar qarlı,
  Biz isə işıqlı cənnət elfinizm kainatında dayanacağıq...
  Xoşbəxtlikdən Aurora silahlarından bizə bir atəş açaraq,
  Və qəddar orkşizm cəhənnəmə atıldı!
  
  Elfinqrad təslim olmadı, biz onun altında müqavimət göstərdik,
  Bir dəstə poladdan və cəhənnəmdən çıxsa da...
  Qızlar, yalın ayaqla qumbara atır,
  elflərin yalnız bir vətəni var !
  
  İnanıram ki, çətin də olsa, Orklində olacağıq.
  Orkşistlərin "Panteraları", "Pələngləri", "Şirlər", " Orkdinand "ları var!
  Qız çiyinlərindəki zənciri çəkdi,
  Çünki elflər döyüşdə şiddətli bir istedaddır!
  
  Gənc qızın ürəyi Elfisə verilir ,
  Elfnin və Fthalin də ehtiraslı imanla yaşayırlar...
  Daha bacarıqlı şübhələrin olmaması üçün,
  Qəti və qətiyyətlə deyək ki, Orkdolf kaputdur!
  
  Əjdaha prezidentini qılıncla əzəcəyik,
  Onun dəstəsini əsrlər boyu məhv edəcəyik...
  Qızlar dəstəsinin orkizmini ayaqlarımızla tapdalayacağıq ,
  İşıq yerinə yetsin, müqəddəs arzu!
  
  İnsanlara, onların düşüncə və hisslərinə azadlıq verin,
  Ulduzun elfinizm Günəşi kimi parlaması üçün ...
  Çünki o qədər qalın yağlı sıyıq alacağıq,
  Bacımızın əbədi gəncliyi əbədi olaraq bizə çevriləcəkdir!
  
  Burada işıq gələcək, Vətən parıldayacaq ...
  Vətən bizim üçün əsrlər boyu şöhrət içində olacaq ...
  Biz zirvədə dayanacağıq, elfinizmə inanırsınız,
  Elf ruhunun gücü, döyüşçünü tanıyın, böyükdür!
  
  Burada Elfiya daha mehriban və gözəl olmağa hazırdır,
  Və bütün dünyanın cənnət xoşbəxtliyinə getməsinə kömək et...
  Biz kainatı fəth edə bilirik hətta kənarları,
  Qüvvələr xoşbəxtlik gətirmək üçün kənar olmadan kainat!
  
  Ancaq pis orkun dabanı altında heç bir Elf olmayacaq,
  Çünki onun əsl döyüş qabiliyyəti var...
  Qızlarımızın rəqsində, o saat mexanizminə,
  Gözəllik nə əldə edəcək, istənilən nəticəyə inanın!
  
  Tezliklə parlaq günəşin dövrü gələcək,
  Vətənin şöhrəti nə vaxt çiçəklənəcək...
  Ordumuz cəhənnəm orkmaht ilə məşhur döyüşür ,
  Və o, pis orkların dəstəsini süpürə biləcək!
  
  Salam olsun Müqəddəs Lada, Allahın Anamız,
  əsrlərin Yarilini dünyaya gətirdin ...
  Ümidsiz sıyıq iman almayacaq,
  Çox xərcləsəniz, sözləri geridə qoymayacaqsınız!
  
  Ən mühüm hökmdar böyük Elfindir ,
  Elnin ona Cənnətə gedən ən ağıllı yolu vəsiyyət etdi...
  Çünki Elfisif nurun ağasıdır,
  Və bir nöqtədə, döyüşçülər üçün idealdır!
  
  Orkşistlər Vətəni aldada bilməyəcəklər ,
  Elfgidən , Elfbeery Elfsquadan kəsildi ...
  İnanıram ki, yaşayacaq - elflər - elfinizm altında işıq,
  Və Orkdolfun gücü - qızı siləcəyəm!
  
  Tezliklə qələbə olacaq, günəş kimi doğrudur,
  Tezliklə bir kvazarın şüaları kimi bir parıltı olacaq ...
  Və Elflərə inanın, elfinizm inkişaf edəcək,
  Yaxşı, əgər mənə inanmırsansa, sussan yaxşı olar!
  
  Ölülər tezliklə elfinizm elmi ilə diriləcək,
  Onun müdrikliyi hüdudsuzdur, kvazar kimi böyükdür...
  Biz orkşistləri yaxşı ruhumuzla məğlub edəcəyik,
  Qızıl çantanın vəsvəsəsinə təslim olmayaq!
  
  Yaxşı, bir sözlə, keçəcək, cəhənnəm vaxtıdır
  Okrlinli qızlar girəcəyik ...
  Və sonsuz yükümüz bitəcək,
  Çünki xoşbəxtliyimizi mübarizə ilə alacağıq!
  Qızlar, oxuyurlarsa, bütün ürəkləri ilə. Qulliver bədəncə oğlan olsa da, hələ də kişidir və onlara çox heyrandır.
  Bunlar həqiqətən gözəl qızlardır.
  Oğlan kapitan oxudu:
  Elfiyamızda qadınlar var,
  Nə sürdükləri, zarafatlaşan təyyarə...
  Kainatdakı hər kəs daha gözəldir,
  Zarafatla, rəqib döyüləcək!
  
  Onlar qazanmaq üçün doğulurlar
  Elfi əsrlər boyu izzətləndirmək üçün ...
  Axı ulu babalarımız,
  Onlar üçün dərhal ordu topladılar!
  Və oğlan, ayaqyalın, ayaqyalın, uşaqcasına, qaralmış, güclü ayaqları, necə fit çalmaq.
  Və onun səsindən bir qabar düşdü və qızın düz çılpaq, çəhrayı altlığına dəydi.
  O, güldü və cavab verdi:
  Mən gözəl bir barmağı sıxdım
  Alovda yanmaq kimi
  Məni bir güclü oğlan gözləyir,
  Qızıl atda!
  Qulliver qıza göz vurdu və qeyd etdi:
  - Düzünü desəm,
  Mən uşaqlıqdan çox pis olmuşam!
  Qızları çubuqla döyməyi sevirdi,
  Valideynlərinizin əsəblərini sındırın!
  Oğlan kapitan isə onu götürüb uzun dilini göstərdi.
  Vikontesya qız qışqırdı:
  - Yaxşı, verirsən! Əla yazırsan!
  Gulliver qeyd etdi:
  - Mən bəzən yaxşı yazıram - bəli!
  Və o, yoldaşına göz qırpdı. Hər halda çox sarsıdıcı zərbə alan uşaqdır.
  Qızlar isə döyüşmək məqsədi ilə hərəkət edirlər və onların əhval-ruhiyyəsi son dərəcə mübariz və aqressivləşib.
  Döyüşçü oğlan oxudu:
  Allah duelləri qadağan etsə də,
  Ancaq qılınc üçün bir istedad hiss edirəm ...
  Həftədə yeddi dəfə döyüşürəm,
  Baxmayaraq ki, mən duelist deyiləm!
  Baxmayaraq ki, mən duelist deyiləm!
  Vikontessa cavab olaraq mahnı oxudu:
  Mən qızam, açıq-aydın baxışlarım var,
  Və mübarizədə ən yüksək səviyyəni göstərdi!
  Ancaq hamı inciklikdən ağladı -
  Niyə qız doğuldu!
  Qadın döyüşçülər incə, əzələli bədənləri əzələlərini bükərək yürüşlərini davam etdirirdilər. Bu həqiqətən qadın qızlardır.
  Qulliver vikontess yoldaşından soruşdu:
  Biz qoşunlarımızı hara aparırıq?
  Qız güldü və cavab verdi:
  - Bir yerə gedək! Və bu mübarizə bizim üçün çox həlledici olacaq!
  Oğlan kapitan dedi:
  - İnsanların əvəzinə ən ağıllı məxluqların, atların olduğu bir dünyaya girəndə... düşündüm ki, bundan gözəl heç nə ola bilməz. Amma sonra məlum oldu ki, əbədi uşaqlar da var. Və o qədər də axmaq deyil!
  Qız etiraz etdi
  - Texnoloji cəhətdən daha yaxşı inkişaf edə bilərdik. Amma görürsən, heç bir stimul yoxdur. Üstəlik, gözəl, ahəngdar dünyamıza barıt və silahlar, toplar və bəlkə də daha pis bir şey gətirmək üçün!
  Gulliver atdığına görə:
  - Bəli, bundan da pis ola bilər! Və beləliklə, bir idiliniz var. Bir diş yıxılsa belə, bir neçə saatdan sonra burada yenisi çıxacaq.
  Vikontesya başını tərpətdi və cik-cik dedi:
  Çox istəyirəm uşaqlığım heç bitməsin
  Elə ki, arxamca qaçsın...
  İlləri bilmədən!
  Problemləri bilmədən!
  Oğlan kapitan gülümsəyərək başını tərpətdi:
  Bəli, yəqin ki, əladır...
  Yürüş edən qızlar və minlərlə qız onları götürüb xorla oxudu:
  Göyə yağan yağış ulduz parçalarını səpələdi,
  Orkşizm üçün kəskin bir pay hazırladıq !
  "Pələnglər" tankları sadəcə zibildir - çirkli bir bit bazarı,
  Wehrmacht dərhal qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyir!
  Wehrmacht dərhal qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyir!
  
  Yoldaşımız Elfin lider milyonların gücüdür,
  Əlində yumruğu, qranit pulemyotu var!
  Sodomdan rati məğlub edə biləcəyik,
  Gücümüz monolitdir - xoşbəxtlikdən Yer üzündə!
  Gücümüz monolitdir - xoşbəxtlikdən Yer üzündə!
  
  Partiyamızın bundan vacib işi yoxdur,
  Xalqı, Vətəni necə xilas etmək olar!
  Febbels cəfəngiyatla cəhənnəmə iblisdir,
  Qələbə, inan mənə, bütün şeytanlara rəğmən!
  Qələbə, inan mənə, bütün şeytanlara rəğmən!
  
  Elflərin gözəlliyini bilin - işıq gücü ilə məşhurdur,
  Onun ağır sarışın hörükləri var!
  Orkşistlərlə döyüşlərdə gənclər məşhurlaşacaq,
  Qalxaraq canlanacaq, İşıq ölkəsi!
  Qalxaraq canlanacaq, İşıq ölkəsi!
  
  Orklerin - elflərə burnunu soxmasına imkan verməyin ,
  Bığlı adam özünü sərin Tanrı hesab edir!
  Orklinskaya küçəsi ilə yürüş edəcəyik ,
  Yox, ruhu pak olan qul olmaz!
  Yox, ruhu pak olan qul olmaz!
  
  Bayraqımız qırmızıdır, qəzəbli qan rəngidir,
  Orkstagı işıqlandıracaq kimidir !
  Əziz uşaqlarımız üçün bundan səxavətli hədiyyə yoxdur,
  Ürək cəsarətli və qorxudan əzilmişsə!
  Ürək cəsarətli və qorxudan əzilmişsə!
  Bu çox ruhlandırıcı mahnıdır. Qızların arxasında isə güclü, mərmi yüklü katapultlar və ballistlər var idi. Və bu, son dərəcə öldürücü bir qüvvə idi. Qızlar da çox cazibədar və güclü ayaqlarına möhür vurdular.
  Qulliver tərəfdaşına tamamilə təbii sual verdi:
  - Niyə döyüşçülər arasında kişi yoxdur?
  Vikontessa cavab olaraq güldü və dedi:
  - Bəs o zaman orduda kişilər lazımdır? Onlar iy verir və baxmaq xoşagəlməzdir. Oğlanlar heç bir şey deyil, böyüklər və xüsusilə yaşlı kişilər sadəcə iyrəncdirlər!
  Qulliver məntiqlə qeyd etdi:
  - Yaş ancaq kişiləri deyil, qadınları da korlayır!
  Vikontessa razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Düzdü! Amma yenə də qadınlar otuz beşdən, kişilər isə on beşdən yuxarı görünəndə öz cəlbediciliyini itirirlər! Burada əhəmiyyətli bir fərq var!
  Kapitan qeyd etdi:
  - Yeniyetmə oğlanların gözəlliyini fənərə qədər xoşlayıram! Əsas odur ki, qadınlar gözəl, ən əsası isə mehriban və ağıllıdırlar!
  Qız gülərək cavab verdi:
  - Düzdür! Gözəllik, əlbəttə ki, yaxşıdır, hətta gözəldir, amma ağıl da vacibdir!
  Gulliver oxudu:
  Bəs niyə,
  Ağılda yaşamaq mümkün deyil!
  Bəs niyə,
  Heç kimə etibar edə bilməzsən!
  Bəs niyə,
  Mən birinci sinif şagirdiyəm!
  Bəs niyə,
  Mən həmişə boş-boş danışıram!
  Bəs niyə,
  Həyat bizə heç nə öyrətmir!
  Bəs niyə,
  İnsanlar axmaqdır, başa düşmürəm!
  Bəs niyə!
  Bəs niyə!
  Vikontesya qız əminliklə cavab verdi:
  - Kələm başı!
  Gözəl döyüşçü qızlar ilk, hətta kiçik bir ork dəstəsinə rast gəldilər. Gözəllər dərhal dayandılar. Onların çılpaq, kəsikli ayaqları kamanların iplərini çəkməyə və arbaletlərin nağaralarını çevirməyə başladı.
  Burada bikinili çox yaraşıqlı və seksual qızlar var, onlar demək olar ki, heç bir paltarla döyüşmürlər və mən sadəcə sevimli deməliyəm. Kişilər, əgər onları görsələr, mütləq diz çöküb çılpaq, çəhrayı, bir qədər qaba şəkildə öpəcəklər, lakin bu, onları daha da cazibədar edir və qızların sağlam və güclü bədənlərinin ətirini böyük şövq və həyəcanla daha da cazibədar edir.
  Burada oxlar və arbalet boltlar yüksək bir qövsdə uçdu və orkları iynəli kirpi kimi oxlarla döyəclədi. Və çox təsir edici görünürdü.
  Və buradakı belə qızlar sadəcə olaraq böyük və bənzərsiz bir cazibədir və əzələləri çox güclüdür və eyni zamanda gözəl görünürlər.
  Beləliklə, orkların ilk dəstəsi məhv edildi və möhtəşəm qızlar bir cızıq belə almadılar.
  Qulliver - bu əbədi oğlan yalın ayağını möhürləyib oxudu:
  - Qızlar əlasınız
  Sadəcə supermenlər...
  Biz xiyar əkəcəyik
  Həm də sərhədləri bilmədən!
  Vikontesya həmkarına göz vurdu və qışqırdı:
  - Əhdiniz, kapitanım,
  Parçalara bölündüyünü görə bilərsiniz ...
  Get get oğlan, çox sərxoşsan
  Və sonra qaçacaqsan, baxacaqsan!
  Qızlar zərif, günəşdən bürünmüş və qeyri-adi cazibədar ayaqlarını möhürləyərək yürüş edirdilər.
  Və hər gözəlin döşləri sadəcə sevimlidir. Yaxşı, belə qızlarda olduğu kimi, amma flört etmək üçün deyil.
  Qulliver onun yanında gedən vikontessa qıza baxdı və gördü:
  Yetkin kimi daha yaxşı olardın!
  Qız gülərək cavab verdi:
  - Arxada nə vardı, ətrafa bax,
  Özünüzü uşaq kimi tanıyın, utanmayın
  Mən kömək edəcəm ki, çox illər keçdi, qaçdı,
  Gülümsə Gülliver, gülümsə!
  Oğlan kapitan nəcib doğulmasına baxmayaraq, çılpaq, zərif ayaqlarını yolun iti daşlarına möhürləyən qıza gözünü zillədi.
  Və, əlbəttə, o, baxdı - bir az sərin. O qədər zəngin və zərif geyinib, qızın ayaqları yalındır, sanki dilənçidir.
  Bununla belə, Qulliver qeyd etdi:
  - Bir uşaq üçün sən heyrətamizsən!
  Vikontessa çılpaq ayağını 1-ci dəfə möhürlədi və hönkürdü:
  - Şortlu oğlan sənin təriflərinin heç bir dəyəri yoxdur! Buna görə də mən konkret pul ala bilmirəm!
  Oğlan başını tərpətdi:
  - Vay! Hər kəsin pul problemi var!
  Qız məyus halda cırıldadı və onun çılpaq, yuvarlaq dabanı çınqıl daşı götürüb əzdi, onu elə bir qüvvə ilə vurdu. Bir uşağın, hətta zərif cinsin nümayəndəsinin də bu qədər gücə sahib ola bilməsi təəccüblüdür. Bu gözəllikdir - super!
  Və viskontesya cızıltı ilə dedi:
  - Bir çiçək oxu, utanma!
  Qulliver təəccüblə soruşdu:
  - Nə oxumaq?
  Qız qətiyyətlə, qəzəblə uzun müddət ayaqyalın yeriməkdən bir qədər kobudlaşmış çılpaq, qaralmış ayağını bir daha möhürlədi:
  - Əlbəttə, sevgi haqqında! Daha nə haqqında mahnı oxumaq lazımdır!
  Oğlan kapitan başını tərpətdi və açıq-aydın məmnuniyyətlə oxudu, gur, oğlan səsi ilə oxudu:
  Təsəvvürümü vurdu
  Hər şey parlaq oldu, sanki oktyabrda!
  Çəngəli pis şeytanın tərəflərinə qoyduq,
  Və yer üzündə çox gözəl olacaq!
  
  Kainatımızdakı belə ulduzlar -
  Bəziləri yaqut, digərləri isə brilyantdır!
  Pislərdən xərac yığırıq -
  Çəkic kimi bir zərbə və qaşda deyil, gözdə!
  
  Kvazarlı vitrinlər,
  Parlaq hipodrom parıldayır!
  Ruhumda açılan yaralar var -
  Sanki orada böyük bir soyğunçuluq var idi!
  
  Kometin qıvrımları kimi qıvrılacaqlar,
  Quzu parıltısı - Süd yolu parlayır!
  Ey ölməz şücaətlər oxunur,
  Frus əbədi olaraq şöhrət içində qalsın!
  
  Kədərli insan nə edə bilər?
  Mavi gözlərindən bir damla yaş axsın...
  Ətrafdakı hər şey boz və iyrənc olduqda,
  İyun ayında tufan qopacağını ümidlə gözlədiyiniz zaman.
  
  Bədbəxt dodaqlarınızı təbəssümlə uzatın -
  Anlayın ki, dünya meşədəki giləmeyvə deyil.
  Qız dərhal sizə dişlərini açacaq,
  Orada ağlabatan bir xəyalı gerçəkləşdirəcəksiniz!
  Beləliklə, gənc döyüşçü onu götürdü və oxudu. Və son dərəcə gözəl və sərindən daha çox görünürdü.
  Vikontesya qeyd etdi:
  - Yaxşı oxuya bilirsən! Bəs siz daha ciddi bir şey yaratmağa qadirsinizmi?
  Qulliver təvazökar bir tonda dedi:
  - Mahnılardan ciddi nə ola bilər?
  Qız ona dilini çıxarıb cavab verdi:
  - Nə sevinc və üstəlik sağlamlıq gətirir!
  Oğlan kapitan dovşan kimi sıçrayıb oxudu:
  Sən mənim böyük Vətənimsən,
  Sunami müharibələri şiddətlə atıldı
  Axı ordu güclü bir ailədir,
  Gəlin pisliyi öz kürsüsündən Cəhənnəmə ataq!
  
  Nə səmavi işıq saçır,
  Vətən döyüşçülərinin qəlbindən gələn.
  Cəngavərlərin şücaəti izzətlənsin,
  Peşman olmayacağıq, həyata inanırıq!
  
  Düşmən böyük bir hədiyyə aldı,
  Və onun çoxlu müxtəlif silahları var...
  İndi an gəldi, bunu təsəvvür edin,
  Çernoboqun qəzəbi şiddətlə töküldü !
  
  Belə oldu, mənim cəngavərlərim,
  Nurlu vətən əziyyət çəkir!
  Hesabatda yalnız biri sıfıra düşdü,
  Və cəhənnəm Qabil yenidən qalib gəlir!
  
  Orkşizm güclüdür, gurultulu ordu,
  Amma saksonları diz çökdürməyin!
  Axı, əbədi olaraq bizimlə Elfin müdrik -
  Və ədalətli nəzəriyyəçi Fenin!
  
  Wehrmacht-ı idarə edirik - əzməyi bilirəm,
  Və bu əjdaha nə qədər hiyləgər olmasa da ...
  Onun qılıncları ilə kəsəcəyik,
  Mən Vətənə və xanıma bağlı cəngavərəm!
  
  Qüdrətli ləyaqət olsun
  Orklinin sərhədlərinə çatmaq üçün!
  Ataların istismarına layiq olacağıq,
  Axı bizim ordumuz döyüşlərdə yenilməzdir!
  
  Gəlib arzumuzu gerçəkləşdirəndə,
  Müqəddəs iş - kommunizm davası!
  Mən qızı koridorda buraxacağam,
  Nəsil banneri: şərəf, altruizm!
  Döyüşçü Qulliver belə cəsarətlə və hisslə oxudu. Onlarla gedən qızlar isə əl çaldılar. Bəziləri hətta çılpaq ayaqları ilə vurulduqda tullanmada atladı və şılpaqladı. Bu son dərəcə sərin və böyük miqyasda idi.
  Qulliver yoldaşından soruşdu:
  - Yaxşı oxumuşam?
  O, sevinclə cavab verdi:
  - Fonunuzda bülbül keçir! Ancaq, məsələn, bir öküz, xüsusən də diri-diri qovrulan zaman nərə çəkirsə, o zaman daha da sərin və irimiqyaslı olacaq!
  Gulliver oxudu:
  Biz sadəcə hamster deyilik
  Və buynuzlu öküzlər!
  Bütün inəkləri ovladıq
  Və canavarları bir anda parçalayacağıq!
  . FƏSİL #2
  Ordu beləcə irəlilədi. Nəhəng bir kəpənək səmada uçdu, hətta üç başın olması səbəbindən əjdaha ilə səhv salına bilər.
  Və onun qanadları yaz göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldadı. Bəli, o, cazibədar bir kraliça idi.
  Qulliver ləzzətlə oxudu:
  O kəpənəyin qanadları
  O qədər yaxşı idilər ki...
  dincliyimi itirdim
  Və ürəkdən dedi!
  Vikontessa təbəssümlə cik-pələng etdi:
  - Səs-küy salmağı və mübahisə etməyi dayandırın,
  Ev belə olsun, olmaz...
  Heç olmasa anbar tikməliyik,
  Əlinizdə olandan!
  Əbədi övladlar isə yaşlarından çox gözəl və iri dişlərini göstərərək güləcək və güləcəklər.
  Qulliver vikontesyadan soruşdu:
  - Niyə biz hətta gəzintiyə çıxırıq? Sadəcə üyüdün və hər cür cəfəngiyat yeyin!
  Artıq qızlar var və onların minlərlə ayaqyalın və qaralmış qızları var idi və hamısı çox gözəl, cazibədar və əzələlidir. Mən onu götürüb oxusam, çox dadlı çıxır;
  Padşah bizə sədaqətlə hökm edir,
  Fərmanlar vermək, qulluqçuları mühakimə etmək...
  Taxt təlaşa və hürməyə dözmür,
  Və qorxunu yatırmaq üçün bir üsul deyil!
  Amma burada ayaqyalın gözəllərin mahnısı qəfil kəsildi. Qarşıda çoxsaylı, iyli və dişli orklardan ibarət bütöv bir dəstə peyda oldu. Və gurladılar, gürzləri çırpdılar.
  Qızlar isə utanmadılar və tələsik döyüş formasında yenidən qurulmağa başladılar.
  Qulliver isə onu götürüb çılpaq, uşaq ayaqlarını möhürləyərək oxudu;
  Mən sülhün və müharibənin şahiniyəm
  Ən parlaq ulduzun altında doğulub...
  Vətənin sadiq oğulları -
  Sevgi - əla, real!
  
  Biz gözəl bir dünya yaradacağıq
  İndi hansı xoşbəxtlik olacaq ...
  Kerub Günəşi parlasın
  Müqəddəs, uca Elf!
  
  Arzularımıza çatacağıq
  Kainatda daha gözəl bir şey olmayacaq!
  Qılınc oğlan və siz qaldırın
  Qoy xoşbəxtlik sizin yeriniz olsun!
  
  Və kainatdakı gözəllik
  Böyük Vətənim üçün parlamağın vaxtı gəldi!
  Baxmayaraq ki, qız ayaqyalın qaçır
  Biz tezliklə kommunizm altında yaşayacağıq!
  
  Uca dağların gözəlliyinin əzəməti,
  Və ətirli xalçalı qızıl çöllər!
  Biz kainatın zibilini süpürüb atacağıq
  Həyatınızdan peşman olmayacağınıza inanın!
  
  Və dünyada hər şey yaxşı olacaq,
  Axı, elfinizm hər yerdə qalib gələcək!
  Ürəkdə kəsik əlində kim,
  Kim pulemyotu və gülləni sevir!
  
  Etdiklərimiz əbədi olaraq qalacaq
  Marsda zarafat edərək şəhərlər salaq!
  Britaniyanın gücü çox böyükdür -
  Dünya xalqına salam deyəcəyik !
  
  Dökülən qan əkmək üçündür,
  Sevgi toxumları böyüyür!
  Hər kəsə sublunarda yaxşı olsun,
  Əgər siz sadəcə bir tutuquşu cəngavər olmasaydınız!
  Qızlar isə möhtəşəm mahnıların sədaları altında həm kaman, həm də arbaletlə orklara atəş açdılar. Və ilk oxlar orkların məsafəsindən dəydi. Və çarpaz boltlar ümumiyyətlə ölümcül oldu.
  Qızlar necə qışqırır:
  - Hamımız bir ailə gözəliyik,
  Gəlin kainatı çürümədən təmizləyək!
  Lazım gələrsə, orkları tez bir zamanda sakitləşdirəcəyik,
  Üstümüzdə qəzəbli bir keruv uçur!
  Vikontesya qışqırdı:
  - Banzai!
  Uzaq məsafədən döyüşçülər çılpaq barmaqları ilə arbalet qurğularının nağaralarını fırlataraq orkları vururlar. Və eyni zamanda, üfunətli, darçınlı və dişli ayılara atəş açarkən mahnı oxumağı da unutmadılar;
  Mənim dünyam qaranlığa qərq olub
  Ölü mənzərə və soyuq duman.
  Mən də istər-istəməz sənin düşməninəm
  Və bu rol, inanın, şirin deyil!
  
  Təklifimi qəbul et
  Sənə olan ehtiras içimdə yüksək səslə danışır.
  Cavabın məni öldürməyəcək
  Və ölümə məhkum olacaqsan!
  
  Dünya dəyişir,
  həyat bitir
  Sən məhkumsan
  Və sənin ölkən!
  Seçim yoxdur
  Sfera El Gilet
  Qaranlığın və buzun olduğu bir dünyaya
  Girişi açacaq!
  
  Talisman üzərində elf qanı
  Qovuşma gecəsində Deimos töküləcək.
  Pislik, paxıllıq, qorxu və hiylə
  Özü ilə bu dünyaya gətirəcək.
  
  Sənin dünyan mənimdir
  Bunun açarı məndədir!
  Mən sizə əbədi istirahət verəcəyəm!
  
  Ruhunuz nəyə ümid edir?
  Desmond sizi xilas edə bilməyəcək.
  Evim haradadır - işıq söndü
  Sənin isti torpağın mənim xalqıma sığınacaq.
  
  Sizə bir sirr deyim:
  Birləşmə gecəsində elf qanı
  Amuleti ləkələməlidir
  Və dünyanın qapıları açılacaq.
  
  Dünya dəyişir,
  həyat bitir
  Sən məhkumsan
  Və sənin ölkən!
  Seçim yoxdur
  Sfera El Gilet
  Qaranlığın və buzun olduğu bir dünyaya
  Girişi açacaq!
  
  Talisman üzərində elf qanı
  Qovuşma gecəsində Deimos töküləcək.
  Pislik, paxıllıq, qorxu və hiylə
  Özü ilə bu dünyaya gətirəcək.
  
  Sənin dünyan mənimdir
  Bunun açarı məndədir!
  Mən sizə əbədi istirahət verəcəyəm!
  
  Sən dəli və qəddarsan
  Ancaq vaxtınız tükənir
  Sən dünyanı idarə etməyəcəksən
  Lənət olsun sənə, Qaranlıq peyğəmbər.
  Qurtuluş kimi ölüm daha yaxşıdır
  Qullar arasında birinci olmaqdan daha çox.
  Qərarımı bilirsiniz
  Cavabım: "Əbədi məhv ol!"
  
  Dünya dəyişir,
  həyat bitir
  Sən məhkumsan
  Və sənin ölkən!
  Seçim yoxdur
  Sfera El Gilet
  Qaranlığın və buzun olduğu bir dünyaya
  Girişi açacaq!
  
  Talisman üzərində elf qanı
  Qovuşma gecəsində Deimos töküləcək.
  Pislik, paxıllıq, qorxu və hiylə
  Özü ilə bu dünyaya gətirəcək.
  
  Talisman üzərində elf qanı
  Qovuşma gecəsində Deimos töküləcək.
  Pislik, paxıllıq, qorxu və hiylə
  Özü ilə bu dünyaya gətirəcək.
  
  Sənin dünyan mənimdir
  Bunun açarı məndədir!
  Mən sizə əbədi istirahət verəcəyəm!
  Elf kimi görünən, amma bir növ insanlara daha çox bənzəyən qızlar belə oxudular. Çox gözəldir. Və bədənləri və fiqurları ilə çox əzələlidir.
  Orklar belə qızların qarşısını ala bilməz. Və tüklü və iyli ayıları qılınc, dəyənək və balta zərbələri ilə qarşıladılar.
  Qızlar da çılpaq, çəhrayı dabanları ilə orkların çənəsinə vururdular.
  Həm də çılpaq ayaq barmaqları ilə zəhərli, öldürücü iynələr atırdılar.
  Və orklar yıxıldı və öldü.
  Vikontessa Qulliverdən soruşdu:
  Siz heç gözəllik və çirkinlik arasında belə canlı qarşıdurma görmüsünüzmü?
  Oğlan kapitan gülərək cavab verdi:
  - Əlbəttə yox! Bu heyranedicidir!
  Qız başını tərpətdi və özü çılpaq, kəsikli ayağı ilə ölümcül bir qüvvə və çox dağıdıcı qumbara atdı. O, bir qövsdə uçdu və orkların qalınlığına çarparaq onları müxtəlif istiqamətlərə səpələdi.
  Qulliver hıçqırdı:
  - Siz təbəssümdən jestədək mükəmməlsiniz! Ancaq bilirsiniz ki, ayaqlarınızla qumbara atmaq sərin və qeyri-adi bir şeydir!
  Vikontessa güldü və dedi:
  Bəli, ayaqlarım gözəldir! Və nəcib cəngavərlər çılpaq, çəhrayı ayaqlarımdan öpdülər. Elflərin bunu etməsi xüsusilə gözəldir. Amma orklar sizin dabanlarınızı yalayırsa, bu, iyrəncdir!
  Buradakı qızlar büstqalterlərini çıxararaq sinəsinin al-qırmızı döşlərini götürüb açırdılar. Onu necə alacaqlar və ölümcül ildırım vuracaqlar. Və orklar yanacaq, dəriləri tüstülənəcək və qızaracaq. Və bu heyvanlar dəhşətli dərəcədə nəriltilər.
  Qızlar isə onu götürüb çılpaq barmaqlarını ağızlarına qoyacaqlar. Və necə şişirdilər. Qulağı kəsən fit səsi eşidilir.Başlarına bir dəyənək almış kimi ətrafda çırpınan çoxsaylı qarğalar. Və eyni zamanda onlar da infarkt və həzmsizlik keçirirlər. Onlar məəttəl və çaşmış halda yerə yıxılır, dimdiklə başlarını ork ayılarına çırpırlar.
  Canavarların kəllələri parçalanır və zəhərli qan sıçrayır.
  Qulliver təəccüblə qeyd etdi:
  - Çox gözəl və heyrətamizdir! Deyə bilərik - ultrastellar !
  Soylu qız başını tərpətdi.
  - Bəli, oğlum! Bu, son dərəcə cazibədardır! Amma siz də boş qalmamalısınız. Və orkları öldürücü dalğa ilə vurmalısan!
  Qulliver uşaqcasına, əzələli olsa da, çiyinlərini çəkərək ah çəkərək cavab verdi:
  - Bu, həqiqətən də asan iş deyil!
  Oğlan isə bir noxudu havaya atıb məhv etdi. Və o, uçdu və orkları necə vurdu, onların yanmasına və havaya daha yüksəklərə uçmasına səbəb oldu. Və ora dön.
  Vikontesya qeyd etdi:
  - Bu dəfə yaxşı atdın! Yaxşı, bəlkə başqa bir şey göstərə bilərsiniz!
  Gözəl qızlar yenə sinxron şəkildə yaqut məmələrindən çıxarıb ildırım vuracaqlar. Və göbəklərdən pulsarlar. Və bunlar o qədər dağıdıcıdır ki, orklar diri-diri yandırılır və minlərlə adam tərəfindən məhv edilir.
  Qulliver çılpaq, uşaq ayağı ilə yenidən partlayıcı ölüm paketi atdığını qeyd edib:
  - Deyək ki, əladır!
  Vikontesya qeyd etdi:
  - İndi sənin oxumağın vaxtıdır! Yaxşı, utanmayaq, hətta bizə çox kömək edəcək.
  Qulliver başını tərpətdi və böyük həvəslə oxudu;
  Biz pionerlərik - Vətən qəhrəmanları,
  Noyabr bürcü altında doğulanlar...
  Elf üçün həyatdan peşman olmayacağıq,
  Padşahın qırmızı bayrağı ilə izzətlənmək üçün!
  
  Biz necə mübarizə aparmağı sevirik və bilirik,
  Orkşistlər qeyrətlə buynuzlarını qırdılar...
  Geniş bir çantada qumbaralarımız var,
  Həyat biz pionerlər üçün baha deyil!
  
  Biz müqəddəs Vətənimizi sevirik,
  Möhtəşəm elfinizm nə etdi...
  Burada Elsomolkanı ayaqyalın qarda aparırlar,
  Və orkist bizi aşağı salmaq istəyir!
  
  Elfskvada Orksizmlə canfəşanlıqla mübarizə apardım .
  Biz isə bütün düşmənləri oraqla biçdik...
  Bu Orkmacht niyə elflərə verildi?
  Mən onu yumruqla vuracağam!
  
  Mən pionerəm və böyük Elfskvanın altındayam,
  Nəhəng bir döyüşçü kimi döyüşdü...
  Orkshizmin vəhşi hücumunu dayandırdı ,
  Uca Rəbbimiz Ailə birdir!
  
  Elfiyanın dirçəlişində heç bir sərhəd yoxdur,
  Böyük Elfin , bizi dizlərimizdən qaldırdı...
   Svarog böyük, ən yüksək Məsih,
  Və Lada-nın parlaq idealı!
  
  Biz pionerik, oğlanlar, qızlar,
  Biz döyüşməyi sevirik - bu bizim taleyimizdir ...
  elf dəyirmanın səsi çağırır,
  Qanlı xaos hökm sürsə də!
  
  Elfiya Svaroqun doğulduğu yerdir,
  Və o, elfinizmə yol açdı ...
  Pionerlərin pis Allaha ehtiyacı yoxdur,
  Düşmən bizi yumruq kimi bükə bilməyəcək!
  
  Yamaclı zirehli sərin tankımız var,
  Orklar onu asanlıqla keçə bilməz,
  Nəcib qız Ladaya sevgi ilə,
  Beləliklə, yırtıcı sadəcə oyuna çevrilir!
  
  İnsanlar döyüşərək Elfskvanı müdafiə etdilər,
  Və sonra böyük Elfinqrad var idi ....
  Tezliklə elfinizm görəcəyik,
  Orklindən keçin, paradı bilin!
  
  Bəli, Elfinqrad bu sözlə fəxr edir,
  Biz qar yağışında ayaqyalın pionerlərik...
  Axmaq inəyin buynuzunu qıracağıq
  Və biz Orctleri birbaşa tabuta aparacağıq!
  
  Bil ki, Vətən heç vaxt əyilməyəcək,
  Onun impulsunu cilovlamaq olmur...
  Günəş əbədi olaraq Elf üzərində parlasın,
  Xəyanətkar oğru isə əziləcək!
  
  Elfinqrad yaxınlığında igidlik göstərdilər ,
  Orkşistləri dayandıra bildik...
  Elflərin belə həyasızlığı var, bilirsiniz,
  Və düşmənlər yalnız sıfıra gedəcəklər!
  
  Elfia Marsa uça bilir
  Və fərqli böyüklük yaradın...
  Və əlbəttə ki, hər şey çox gözəl olacaq,
  Həyat ipək sapı kimi kövrək olsa da!
  
  Elflərin ruhu maneə döyüşlərində bilmir,
  O, Perun gücünə malikdir ...
  Tanrılardan mükafat gözləyirik,
  Və element parlayır, rune inanın!
  
  Elflərin ruhu hansı şəkildə məğlubiyyət bilmir?
  İnanın, o, hər şeyi əzməyə qadirdir...
  Biz pionerlər qisas almağı çox istəyirik...
  Yenilməz, Vətən ordusu kimi!
  
  Demək olar ki, qalib gəldik
  Elfinizmin izzətində nur olsun...
  Babalarımız Vətən uğrunda döyüşüb,
  Tezliklə sevinc və şəfəqlə qarşılaşacağıq!
  
  Vətən olmadan öncüllər üçün həyat yoxdur,
  Onun üçün döyüşmək istəyirlər...
  Bəs siz bəylər nə istəyirsiniz?
  Biz kölə həyatı təmin etməliyikmi?
  
  Xeyr, fürer elfləri köləliyə çevirəcək,
  Onu kukla kimi əzəcəyik...
  Axı, Elven cəngavərləri döyüşə bilər,
  Və qızıl qanadlı keruv bizimlədir!
  
  Dünyanın altında Vətənimizin üzü yoxdur,
  Ən parlaq ulduz kimi parlayır...
  Sən mənim üçün kumir oldun,
  Mən heç vaxt səninlə ayrılmayacağam!
  
  Mən pioner və ayaqyalın oğlanam,
  Çılpaq dabanla qarda qaçır ...
  Və haradasa şirin bir ağ dovşan atlayır,
  Düşmənin buynuzunu kim qıracaq!
  
  Şübhə döyüşündə qabaqcıl bilmir,
  O, təlxək deyil, amma terminatoru bilirsiniz ...
  Şiddətli orklar gələcək, intiqam alacaqlar,
  Və bir elfinizm parlaq cənnət olacaq!
  
  Necə gələcək, dövrünü bil,
  Hansı ki, axurdan hər bir döyüşçü...
  Son nəfəsinizə qədər mübarizə aparın
  Məhv edilmək üçün şiddətli yaramazı tanıyın!
  
  Elfinizmin ulduzları parlayır,
  İşıq dövrü, dünyada daha gözəl yoxdur ....
  orsizmin boyunduruğunu əzəcəyik ,
  Və Orctler nahar üçün elflər olacaq!
  
  Biz belə polad çənlərə inanırıq,
  Onların panter qabığının nüfuz etməyəcəyi ...
  Oğlumuzun yarasına yod yelləyək,
  Və yenə də pioner cəsarətlə döyüşə qaçır!
  
  Orkşistlər çətin anlar yaşadılar ,
  Onlar bizim sadəcə qalib gələcəyimizi düşünmürdülər.
  Elfinizmin millərlə bildiyini görürük,
  Və biz Orkmacht-ı zarafatla darmadağın edə biləcəyik!
  
  Qüdrətli vətənimiz adına,
  Qürurlu bir pioner hücuma keçir...
  Buludlar dolsa da Vətənin üstündə,
  Gəlin hər kəs üçün qalibiyyət nümunəsi yaradaq!
  
  İnanın, düşmən xəyalını dayandırmayacaq,
  Yenə bütün orkları məğlub edəcəyik...
  Heç bir pislik olmayacaq, inanın mənə, taxtda hökmranlıq etmək,
  Biz yeni dünya nizamı yaradacağıq!
  
  Vətəndə hər şey yaxşı olacaq
  Mən oğlanam, amma Robin Hud kimi döyüşdə,
  Əvvəlcə masanı cızdım,
  Və indi çox sərin inanıram!
  
  Elfia orkşistləri süngü edə bilər,
  İstənilən ordunu məğlub edəcək...
  Pionerlərin elfinizm altında yaşaması üçün...
  Axı bizim dostluğumuz möhkəm monolitdir!
  
  Döyüşdə orklara heç nə verməyəcəyik,
  Düşmənlərimizi zarafatla məğlub edə bilərik...
  Beləliklə, Orkları bir dəyənəklə döydük,
  Çovğun uğuldayır, qarı qasırğalara çevirir!
  
  Elf orkları tanımır, mərhəmət bilir,
  O, yenilməz güclüdür...
  Sürünənlər boynunda möhkəm bir qılınc alacaq,
  Şeytan isə məhv olacaq!
  
  Orclerin yenilməz olduğuna inanma,
  Cəhənnəmin gücünü toplasanız belə, hər şeyi düşünün...
  Xalq və partiya bir olanda,
  Xalq bizim Orkmacht-ımızı parça-parça etdi!
  
  Elfia əsrlər boyu bir müqəddəs kimi məşhurdur,
  Pələngləri metal kimi sındırdı...
  Kənardan kənara uzanan,
  Bu, gəncin xəyal etdiyi yeganə ölkə idi!
  
  Nəhənglər kimi qalib gəldik
  Düşmənləri qılıncla qırdılar...
  Biz yüngül elflərik, döyüşlərdə yenilməzik,
  Biz Vətənin düşmənlərini məğlub edəcəyik!
  
  Bizə inanın, heç nə bizə mane olmayacaq
  Və bizi tanıyırsan, heç nə qazanmayacaq ...
  Keçəl Fuhreri basdıracağıq,
  Bizim iti qılıncımız və polad qalxanımız var!
  
  Bütün kainatda daha gözəl Elfi yoxdur,
  Onun əsrlər boyu işıqlı bir dövrü olacaq...
  Bütün nəsillər sülh və xoşbəxtlik içində olacaq,
  Vətənə möhkəm əl lazımdır!
  
  Beləliklə, Orklin oynayarkən,
  Orkmachtı kül kimi qana bulayaq...
  Cənnət sərhəddinin vaxtı olacaq,
  Və Lada ilə birlikdə sevgi hökm sürür!
  Kapitan oğlan çox gözəldir, şirin balaca səsi ilə oxuyur. Və həqiqətən də cazibədardır və ruhda bir axın axır.
  Vikontessa təbəssümlə dedi:
  - Bəli, bu mahnı bizə çox kömək etdi!
  Doğrudan da, qarğalar stupor vəziyyətinə düşdülər və sanki beyinlərində dəyənəklərlə və bəlkə də daha ağır bir şeylə hərəkətə keçən kimi heyrətə gəldilər.
  Qızlar, əlbəttə ki, qılınc və balta ilə silahlanmış, çox məşhur orkları doğradılar. Onların süpürgələri böyük idi və oxlar ayıları böyük səmərəliliklə yıxdı. Əlbəttə ki, döyüşçülər katapultlardan və ballistlərdən istifadə etməyə kömək edə bilmədilər. Və onlar yanar qarışıq, yağ və spirtdən ibarət böyük qablar atdılar. Və kolbasa kimi orkları yandırdı.
  Qulliver dodaqlarını yaladı və dedi:
  - Çox iştahaaçan! Və yandırılmış ətin qoxusu tamamilə dadlıdır!
  Vikontesya həmkarına gözünü zilləyərək dedi:
  Quzu əti çox şirəli olur
  Qızlar klubu çox güclüdür!
  Döyüşçülər onu götürdülər və yenidən sinənin qırmızı məmələrindən ölümcül ildırım çaxdı.
  Və çoxlu pis orklar yandı və yandı. Bunlar nur ordusunun əsl nailiyyətləridir.
  Və ayaqyalın, gözəl qızlar.
  Qulliver fısıldadı:
  - Bu mənim ağzımdır! Penalti olacaq, penalti olacaq!
  Burada belə bir aqressiv qəribəlik ortaya çıxdı.
  Yaxşı, niyə götürmürsən və qızlar qışqırmırlar:
  Pis ork qayalar üzərində sürünür,
  Onu napalm ilə vurun!
  Orklara mərhəmət etməyin
  Bütün əclafları öldürün!
  Çarpayıları necə əzmək olar -
  Tarakan kimi yandırın!
  Vikontesya sapfir gözlərini qırparaq sızladı.
  - Bu, qeyri-adi bir cazibədir!
  Qulliver ona gözünü zilləyib cıvıldadı:
  - Qoy işıq olsun
  Cənnətə getməmişəm...
  Sübh gələcək -
  Və əlbəttə ki, cənnətə gedəcəyik!
  Vikontesya güldü və dedi:
  - Hə, əlbəttə, gedək. Və yenə gələcəyik!
  Oğlan kapitan yoldaşına göz vurdu və mahnı oxudu:
  Göylərə gedəcəkdim, göyə gedəcəkdim
  Burada idim, amma orada deyildim!
  Və terminator uşaq düşmən orklarına ölümcül güc və çox yığcam ölüm noxudu atdı.
  Uçdu və qaçdı, düşmənləri hər tərəfə səpələdi. Və orklar başlarını yuvarladılar.
  Vikontesya hürdü:
  - Phasmagoria - ən yüksək standart!
  Qulliver hönkürdü:
  - Düzdü! Demokratiyanı çarizmlə cəhənnəmə ver!
  Qız güldü və dedi:
  - Padşah başda olmalıdır, taxtda yox!
  Və onun sapfir gözləri ulduzlar kimi parıldayırdı. Və olduqca sevimli olduğu ortaya çıxdı.
  Oğlan qışqırdı:
  - Yeni, ədalətli dünya üçün!
  Vikontesya qeyd etdi:
  Kainatda müharibə gedir
  Və nə qədər əziyyət çəkə bilərsiniz ...
  Şeytan boşaldı
  Və qəzəblə öldürməyə başladı!
  Qulliver hönkürdü:
  - Bəli, oldu! Tək sual nə vaxtdır? Qətllər həmişə olub!
  Qız başını tərpətdi.
  "Qabilin vaxtından, demək istəyirsən?
  Oğlan cavab verdi:
  - İlk qətl insan düşüncələrində olub! Hətta Adəm yaradılmayanda, ancaq onun ruhu mövcud idi!
  Vikontessa təbəssümlə soruşdu:
  - Sizcə, ruh əbədi idi?
  Qulliver şiddətlə başını tərpətdi və uşaq yalın ayağını möhürlədi:
  - Çox güman ki, düzdür! Hər halda, Rəbb Allah insana nəfəsi ilə üfürdü və onu əbədi, ölməz, həmişə mövcud olan zərrə ilə doldurdu!
  Qız təbəssümlə oxudu:
  Rəbbi canınla sevin
  İsa sizinlə olsun...
  Bir oğlanın cənnətə getməsini istəyirsənsə,
  Yalnız Məsihin xəyalını!
  
  TROLL VƏ ELFI VS ORC
  ANNOTASİYA
  Yalnız çox gözəl, əyri və əzələli qızlardan ibarət böyük bir ordunun başında trol və elf bir ork dəstəsi ilə döyüşə girirlər. Və döyüşçülər ən yüksək səviyyələrini nümayiş etdirirlər!
  . FƏSİL Љ 1
  Troll oğlan və elf qız indi çox böyük bir ordunun başında idi.
  Onların qabağında addımlayan qızlar var idi. Onlar gözəl, qaralmış, əzələli bədənlərini nümayiş etdirən şəffaf tunikalardan başqa heç nə geyinmirdilər. Qızların çılpaq, güclü ayaqları bir addım atdı.
  Gözəllər ayaq barmaqlarını geri çəkərək, qüdrətli, eyni zamanda zərif, nazik bədənlərini son həddə qədər düzəltməyə başladılar.
  Konturları nazik tunikaları gizlətməyən qızların nə qədər güclü və dəbdəbəli kalçaları var.
  Dörd parlaq ulduz yuxarıdan parladı ki, bu da çox güclü bir parıltı verdi.
  Piyadalardakı qızlar fərqli silahlanırlar. Kimin yayları var, kimin boltlarla daha güclü yayları var. Qılınclı döyüşçülər və dart atanlar var. Bəzi yaraşıqlı və əzələli qızların da arxasında hər hansı, ən böyük döyüşçünü yarıda kəsməyə qadir olan güclü baltaları var.
  Bundan əlavə, trol və elf ətrafa baxanda atlarda, dəvələrdə və hətta fillərdə qızlar gördülər! Qızlar, istisnasız olaraq, böyük, hündür döşləri, qaralmış, ayaqyalın və paltarla demək olar ki, örtülməmiş çox əzələli idi.
  Onların saçları isə müxtəlif rəngdədir - yaşıl və mavi, narıncı, sarı, qırmızı, ağ və hətta xallı. Amma ümumilikdə qızlar çox qəşəngdirlər. Ayaqları isə çılpaqdır, əzələ topları şokolad dərisinin altında yuvarlanır.
  Adi döyüşçü olanların bəzəkləri yox, özlərinin bəzəkləri var. Amma döyüşçü-komandirlərin qollarında və ayaqlarında qızıldan, gümüşdən, platindən hazırlanmış, qiymətli daşlarla örtülmüş bilərziklər bəzədilmişdir. Bəzi qızların saçlarında qiymətli daşlardan hazırlanmış sırğalar və broşlar da var. Hamısı çox gözəl görünür. Qızların üzləri gənc, xoş, heç də pis deyil, çənələri cəsarətli olsa da. Bununla belə, bir çox qızlar çox xoş və erotik qoxuya malikdirlər. Çox güclü, əzələli və eyni zamanda cazibədar bədənlərdən həm bahalı, həm də təbii ətirlərin ətri var.
  Onlara baxan trol oğlan elə güclü bir həyəcan hiss etdi ki, az qala partlayacaqdı.
  Ətrafda ancaq qızlar var idi. Və onlardan minlərlə var. Hamısı çətinliklə örtülmüş, çox cazibədar və oyandıran kişi şəhvəti!
  Raptorun yanında, gənc trol deyildiyi kimi, onun elf dostu, nəcib bir vikontesya, təkbuynuzlu bir at sürür. Erimiada , almaz və topazlarla bəzədilmiş ayaqqabıları olan zərif cinsin yeganə nümayəndəsidir . Özü də dəbdəbəli kostyumdadır və başında yer üzündə naməlum parlaq qiymətli daşlardan, tacdan parıldayır. Və ordenin yüksək sinəsində.
  Raptor kimi. Onlar minlərlə gözəl, ayaqyalın, yarıçılpaq qızlardan ibarət bir orduya rəhbərlik edirlər.
  Erimiada çılpaq ayaqlarını şılpaqlayaraq, dabanını çox zərif əyərək yolun iti daşlarına şillə vuraraq yürüş edən belə gözəl qızların bu əzəmətinə baxaraq, qaldırıb oxuyur;
  Ulduzların üstündə planetin üzərində uçacağıq,
  Parlaq günəş parlayacaq ...
  İşıq elflərinin qəhrəmanlığı oxunur,
  Ovçunu oyuna çevirir!
  
  Zaman həqiqətən cəld olacaq,
  Dünyada tufan parıldadığı yerdə ...
  Alma toplu halda çiçək açır,
  Əlbəttə ki, bahar gəlir!
  
  Bir dövr olacaq, inan elfinizm,
  Hər hansı bir insanın demiurge olduğu yerdə.
  Ləkəni üzdən yuyarıq, orkizmik ,
  Lazım gələrsə, şumlayın və şumlayın!
  
  Sadiq tanrılar dünyanı bürüyəcək,
  Elfə sevinc və gülüş gətirəcəklər ...
  mirra ilə məsh edəcəyik ,
  Şanlı bir işdə uğur qazanmaq üçün!
  
  Bəli, Elfia bir dünya ölkəsidir,
  Elfinizm müqəddəs torpaq...
  Ayaqyalın qız qaçdı
  O, verilən gəlindən gəlir!
  
  Bəli, Elfiyanın gözəlliklərini sevin,
  Daşdan metal nə yaratdı ...
  İnsanlar, inanın, daha xoşbəxt olacaqlar
  Qoy napalm göydən tökülsün!
  
  Rod olmadan xoşbəxtlik axtarma,
  O, əbədi sevgi verəcək ...
  Svarog döyüşündə daban altında,
  Canavarların qanı töküldü!
  
  Daha gözəl nəhənglər ölkəsi yoxdur,
  Onun sıralarında trollar və gnomlar var...
  Biz Vətənlə əbədi birləşmişik,
  İstəniləndə qalib gələcəyik, döyüşü bil!
  
  Bəs insan niyə belə kədərlidir?
  Axı siz Svarogun gücünü bilirdiniz ...
  xoş hisslər oyatmaq,
  Bizim Lada sevgi idealı!
  
  Kainatdan daha yaxşı olacaq, inanın
  Elfinizm hökm sürməyə başlasa...
  Biz Svarog xoşbəxt uşaqlarıq -
  Gəlin orkşizmi kvarklara parçalayaq!
  
  Tezliklə yer üzü parlayacaq,
  Tezliklə böyük uğurlar...
  Yarilo şanlı günəş kimi çıxacaq,
  Və hamıya parlaqlıq verəcəkdir!
  
  Gəlin Vətən üçün içək, qızlar,
  Elfinin əbədi olaraq çiçəklənməsi üçün...
  Sonsuz maaşa sahib olmaq -
  Bu barədə xəyal etmək ayıb deyil!
  
  Qoy Elf kainatın üstündən qalxsın,
  Və hamıya Allahın təbəssümünü göstərin...
  Ölməz döyüşlərdə gücü ilə,
  Ən hiyləgər hiyləni ortaya çıxaracağıq!
  
  Tezliklə günəş daha parlaq parlayacaq
  Kosmos həyətə çevriləcək...
  Odur ki, daha isti olan odu yandır,
  Poladdan balta itiləyin!
  
  Və sonra Böyük Ladanın mahnısı ilə,
  Bu qüdrətli tanrıları doğurdu ...
  Vəhşi tayfanı kəsə biləcəyik,
   Elf-şanlı qılınc tutan oğullar!
  Yırtıcı güldü və dedi:
  - Son misra bir növ mənasızdır. Elf oğullarını, yəni özünüzü kəsmək istəyirsiniz ?!
  Erimiada şirin təbəssümlə cavab verdi:
  - Yox, bir az səhv danışmışam. Əslində, mən demək istəyirdim ki, elf oğulları və qızları vəhşi qoşunlar qəbiləsini qıra biləcəklər. Ümumiyyətlə, bu sadəcə romantik bir mahnıdır!
  Raptor nəsə deyəcəkdi ki, qəfildən çılpaq, qaralmış ayaqları olan gözəl bir qız çılpaq çaldı. Eyni zamanda onun mis-qırmızı saçları döyüş, proletar bayrağı kimi küləkdə dalğalanırdı. Və döyüşçü şeypur çaldı.
  Minlərlə olan digər qızlar tələsik yürüşdən döyüş quruluşuna qədər yenidən qurulmağa başladılar. Əzələli, tərlə parıldayan, ətir qoxusu və qadın gücünün ətri ilə parıldayan nəhəng bir yazılı ordunun arxa tərəfində döyüş mamontları katapult və ballistləri çəkdi.
  Erimiada mirvari dişlərini çırparaq təbəssümlə qeyd etdi:
  - Deyəsən, çox əyləncəli olacaq!
  Raptor dərindən nəfəs aldı və cavab verdi:
  - Mənə bir şey iyrənc gəlir - belə ləzzətli və bənzərsiz nə qədər gözəllər öləcək!
  Elf təmkinlə danışdı:
  - Müharibə qurbanlar olmadan tamamlanmır, yalnız sekslə orqazm olmadan edə bilərsiniz!
  Və hər ikisi, elf və taclı trol, şən dişlərini nümayiş etdirərək güldülər.
  Bundan sonra onlar da gur və çox şən və qızğın səsləri ilə əmrlər verməyə başladılar.
  Erimiada onu təkrar-təkrar böyük hiss və ifadə ilə götürdü, qar kimi ağ təkbuynuzunun üstündə rəqs etdi, oxudu;
  Səmada çiçək açan məmləkətin izzəti,
  Böyük, müqəddəs Elfə izzət...
  Xeyr, əbədi sükut içində olmamaq -
  İnci tarlasının ulduzları suvarıldı!
  
  Böyük Uca Svarog bizimlədir ,
  Uca nəhəng Ailənin Oğlu...
  Bu Döyüşçünün döyüşdə kömək etməsi üçün,
  Elf Tanrısına həmd olsun!
  
  Qızların heç bir şübhəsi yoxdur, inanın
  Qızlar qəzəblə dəstəyə hücum edirlər...
  Dəli heyvan parçalanacaq,
  Düşmən isə burnundan bir zərbə alacaq!
  
  Xeyr, elfləri qırmağa çalışmayın,
  Düşmən bizi diz çökdürməz...
  Pis oğul səni məğlub edəcəyik,
  Böyük baba Elfin bizimlədir !
  
  Xeyr, heç vaxt düşmənlərinə təslim olma,
  Ayaqyalın qızlar Elfskva yaxınlığında döyüşdülər ...
  Biz zəiflik və utanc göstərməyəcəyik,
  Gəlin böyük Şeytanla məşğul olaq!
  
  Allah döyüşləriniz bitsin
  Və Wehrmacht qoşunlarını uzaqlaşdırın ...
  Beləliklə, sıfırlarla başa çatdılar,
  Qəbiristanlıqda sakitlik olmasın deyə!
  
  İstədiyiniz qızlara verin, döyüşçülər,
  Bu orkşistlər üçün təşkil olunacaq...
  Atalar bizimlə fəxr edəcəklər
  Biz, inəklər kimi, düşmən də sağmayacaq!
  
  Düzdür, bahar tezliklə gələcək
  Tarlalarda qızıl qulaqlar olacaq ...
  İnanıram ki, arzumuz gerçəkləşəcək
  Əgər həqiqət üçün döyüşməlisənsə!
  
  İlahi, bu, bütün insanların sevdiyi deməkdir,
  Sadiq, güclü, sevinc içində əbədi ...
  Zorakı qan tökülsə də,
  Çox vaxt qız diqqətsizdir!
  
  Döyüşdə düşməni darmadağın edirik,
  O qədər havalı bir şey etmək...
  Dünyalar üzərində tufan qopsa da,
  Və qaranlıq tutulma gəlir!
  
  Xeyr, elflər məzara dayanacaq,
  Onlar orklara azacıq da olsa boyun əyməyəcəklər...
  Oğlanları dəftərə yazırsan,
  Və danlamaq üçün bütün qılınclarınızı itiləyin!
  
  Bəli, düzdür, sübh kənarsız olacaq,
  İnanın ki, hamı sevinəcək...
  Başqasını açırıq, dünyaya inanırıq
  Qızın əli uzanır!
  
  Biz elflər bunu edə bilərikmi, inanın mənə
  Xəyal qurmağa belə cəsarət etmədiyimiz fakt...
  Ən parlaq məqsədi aydın görürük,
  Xeyr, cəfəng döyüşçüləri daşımayın!
  
  Əylənmək üçün Marsa uçacağıq
  Orda tarlaları açaq, yaqutları sayaq...
  Və orkları gözümüzə yükləyəcəyik,
  Üstümüzdə keruv qoşunları uçur!
  
  Qoy elf ölkəsi məşhur olsun,
  Elfinizmi xalqlara nə verdi ...
  O, əbədi olaraq bizə doğuşla verildi -
  Vətən üçün, xoşbəxtlik üçün, azadlıq üçün!
  
  Elfiada, axurdan hər bir döyüşçü,
  Körpə silahın sapını çəkir...
  Buna görə də titrəyirsən cani,
  Canavarı hesaba çağırırıq!
  
  Bəli, bizim mehriban bir ailə olacaq,
  Kainatda hansı elfinizm quracaq...
  Biz əsl dost olacağıq, bilirsiniz,
  Və işimiz yaradıcılıq olacaq!
  
  Axı, elfinizm həmişə doğuşla verilir,
  Böyüklərin və uşaqların xoşbəxt olması üçün...
  Oğlan hələ də hecalarla oxuyur,
  Ancaq demiurjun alovu gözlərdə parlayır!
  
  Qoy insanlar əbədi olaraq xoşbəxt olsunlar
  Svarogun işləri üçün birlikdə mübarizə apardıqları üçün ...
  Tezliklə Folgi sahillərini görəcəyik,
  Biz isə Allahın şərəfli yerində olacağıq!
  
  Bəli, Elf Vətən düşmənləri tərəfindən sındırıla bilməz,
  Hətta poladdan da möhkəm olacaq...
  Elfiya, sən uşaq anasısan,
  Və atamız, inanın mənə, ən ağıllı məsafədən!
  
  Vətən üçün heç bir maneə yoxdur, inanın,
  Davamlı irəliləyir...
  Cəhənnəm padşahı tezliklə mat olacaq
  Əllərində döymə olmasına baxmayaraq!
  
  Vətən üçün ürəyimizi verəcəyik,
  Gəlin bütün dağlara qalxaq, inanın daha yüksəklərə...
  Biz qızların çox gücü var,
  Bəzən hətta damı uçurur!
  
  Elf üçün oğlan da abunə verdi,
  Şiddətli mübarizə aparacağını söylədi...
  Gözlərində parıldayan metal,
  Və RPG çantada möhkəm gizlənir!
  
  Odur ki, axmaq oynamayaq
  Və hamımızın bir divar kimi dayanmağımız daha yaxşıdır ...
  İmtahanlar, yalnız beşi təhvil verir,
  Beləliklə, pis Qabil deyil, Habil hökmranlıq edir!
  
  Bir sözlə, insanlar üçün xoşbəxtlik olacaq
  Və Svaroqun müqəddəs dünya üzərindəki gücü...
  Oynayaraq darmadağın etdiyiniz orkşistlər,
  Qoy Lada xoşbəxtlik və büt olsun!
  Bu həqiqətən mahnı idi. Qarşıda isə artıq gözəl, ayaqyalın, qaralmış və çox cazibədar və iştahaaçan görünən qızlara, böyük bir ork dəstəsinə hücum edir.
  Və bu canlılar, elflərdən və trollardan fərqli olaraq, çirkin üzləri ilə çox iyrəncdirlər. Orklar ayıya bənzəyir, ancaq müqayisə olunmayacaq dərəcədə daha çirkindir və ağızları çox qorxunc, iyrəncdir.
  İlk olaraq arbaletli qızlar atəş açıblar. Axı, çarpaz yaylar zəhərlə isladılmış ağır boltlar olan xüsusi mexanizmdir və oxlardan daha çox məsafədə vururlar.
  Qadın döyüşçülər çılpaq, aşılanmış, güclü ayaqlarına möhkəm dayaq verdilər, təbilləri sürətlə fırladılar.
  İndi arbalet cıvataları xırıltılı bir fitlə uçur. Və onlar sanki ork ayılarını vuraraq deşirlər. Gözəllər isə hələ də sultan xəzinəsinin ən seçmə inciləri kimi parıldayan dişləri ilə gülümsəyir.
  Sonra yaylı gözəllər də diz çökdülər. Yayı arbaletdən daha tez-tez atmaq olar. Və eyni zamanda, qızlar çılpaq, çevik, zərif ayaqları ilə ipi çəkirlər. Və bunu çox ağıllı və sərin edirlər.
  Və oxlar uçur, meylli bir qövs boyunca sürüşür və iyli və tüklü ayıların inanılmaz, dağıdıcı gücü ilə heyran qalır. Və son dərəcə təsir edici görünür. Və ölü məxluqların çirkli qəhvəyi qanının sıçrayan fəvvarələri.
  Qızlar isə çox gözəldirlər və onların çox zərif və ahəngdar şəkildə yerləşmiş əzələlərinin hərəkətlərinə baxmaq necə də xoşdur.
  Lakin digər döyüşçülər ballistae və katapultları yerləşdirirlər. Və bu da çox güclü silahdır. Budur, yüksək qövsdə uçan yandırıcı qarışığın bütün çəlləkləri. Və burada belə bir məhv hədiyyəsi var, o, orcların ordusunun çox qalınlığına necə girəcək və çəkiclə vuracaq. Və həqiqətən hər şey cırılır və yanır. Hamısı deyilsə, mütləq yaxşı yüz. Və bu epik döyüşdür.
  Orklar Milad bayramı zamanı zəngin bir evdə ağacdakı şamlar kimi diri-diri yanır.
  Yanmış ətin qoxusu isə uzaqlara yayılır.
  Qızlar isə irəliləyən orklara sapandlar atmağa başladılar. Onlar həmçinin quduz və tüklü ayılardan ibarət böyük bir izdihamı yumruqladılar. Və onlar, bu heyvanlar düşdü və xoşagəlməz mayenin bulaqlarını buraxdılar.
  Qızlar indiyədək hücum edən qoşunu uzaqdan məhv ediblər və praktiki olaraq itki verməyiblər.
  Düzdür, bəzi orklar da dart atmağa və daş atmağa cəhd edirdilər.
  Burada gözəlin çılpaq dabanına bir nöqtə dəydi. Və qız qışqırdı:
  - Lənət olsun, acıyor!
  Erimiada təbəssümlə qeyd etdi:
  Bəli, dünya ağrılarla doludur! Amma qızların ayaqları çox yaxşı sağalır.
  Yırtıcı iri, at kimi dişlərini göstərərək oxudu:
  - Oh, nə ayaqları,
  Oğlanları belə düzəldirlər...
  Qorxma balam
  Orku öldürmək daha yaxşıdır!
  Qızlar bütövlükdə əla mübarizə apardılar. İndi yanan qarışıqların çəlləkləri yenidən orkların üzərinə düşür. Və oxlar, arbalet boltlar və sapanlardan və dartlardan vuran elementlər.
  Çatışmayan şey sunami dalğası, orklar kimi irəliləyənləri biçə bilən yaxşı pulemyotdur. Və bu, həqiqətən də ciddi problemdir. Amma bu dünyada, təəssüf ki, odlu silah yoxdur. Və bəlkə də xoşbəxtlikdən belə çirkinlik hələ icad edilməmişdir.
  Ancaq ballistalar və katapultlar eyni dərəcədə işləyir. Üstəlik, napalm kimi bir şeylə çəlləkləri parçalayan qızlar da buxarın enerjisindən istifadə edirlər. Bunun üçün kömürləri saxladılar. Və sonra katapultların atəş məsafəsi və atəş sürəti bir neçə miqyasda artır. Döyüşçülər isə burada böyük sürətlə işləyirlər. Və onların çılpaq, çəhrayı, dəyirmi dabanları yanıb-sönür. Və sürət heyrətamizdir.
  Burada yenidən qövs boyunca yeni məhv hədiyyələri qaçır. Və belə zərbələr, kiçik nüvə bombaları kimi partlayır.
  Bir anda nə qədər ork yeraltı dünyasına gedir. Və hələ də daha ölümcül olan bəzi silahlardan istifadə edə bilərsiniz.
  Burada, xüsusən, lülə orkların üstündəki havada partlayır və zəhərli iynələr və partlayıcı toplar yanlara səpələnir.
  Və bir çox ork şikəst olur və ölür. Qızların özləri də bu tüklü canlılardan qançırlar və cızıqlar alırlar. Amma indiyədək heç kim öldürülməyib. Baxmayaraq ki, qızlardan biri o qədər ağır yaralanıb ki, onu götürüb xərəyə ilə aparıblar.
  Bəli, bu, həqiqətən də çox ciddi və qanlı döyüşdür. Və sonra çirkin və cazibədarlar bir-biri ilə döyüşürlər. Və hər şey çox gözəl və gözəl görünür.
  Erimiada yenidən öz əzəmətli və bənzərsiz səsi ilə böyük hiss və güclə oxudu və oxudu;
  Mən elf keçi qızıyam,
  O, tarlalarda da işləyirdi, məhəbbətlə şumlayırdı ...
  Ancaq dəhşətli bir fırtına qopdu ...
   Orkşist hücum etdi, çünki onun üçün yer yoxdur!
  
  Qanlı iyirmi birinci dəhşətli il.
  Orkler çox sayda hücum edir...
  Qoy elflər dəstə-dəstə boş yerə getsin,
  Mərmilər partlayır - güllələr fit çalır!
  
  Xeyr, burada daha qorxulu bir yer var,
  Ağrı və dağıntı hər yerdə olanda...
  Qızın iyirmi yaşı da yoxdur
  Ancaq ətrafda nə qədər ağrı və məhrumiyyət var!
  
  Şeytan vətən orkşizminə hücum edir,
  O qədər güclü, sadəcə vəhşi...
  Amma inanıram ki, qalib elfinizmdir,
  Orkwolfun arxasında kim var , bu orklar kordur!
  
  Düşmən çox güclüdür, ona inanırsan,
  Onun təzyiqi aktiv və qəddardır...
  Orkşizm sadəcə vəhşi heyvandır
  Və qıza qarşı, görüntü mavi gözlüdür!
  
  Xeyr, qızlar geri çəkilməyəcəklər
  Ayaqyalın qarda qaçırlar ...
  İmtahanlar, yalnız beşi təhvil verir,
  Qızlarımız isə çox cəsarətlə döyüşürlər!
  
  Boş yerə orkizm Elfə hücum etdi,
  Müttəfiq orklara kömək etsə də...
  Tüklü canavar aşağı uçacaq,
  Baxmayaraq ki, ətyeyənlər elfləri öldürür!
  
  Qızlar sözü bilmir - sülh var,
  Onlar qalib gəlməyə can atırlar...
  Orcler sözdə çox sərin olsa da,
  Nə sadəcə bir təlxək oldu!
  
  Tezliklə orkları çatdıraq, mat qızlar,
  Düşmən Elfskvoyun altında olduqca darmadağın edilmişdir ...
  Sonra əfsanəvi Elfaqrad var idi,
  hesablaşma ilə qarşılaşdı !
  
  Yaxşı, qızlar üçün "Tiger" nədir?
  Həqiqətən güclü maşın...
  Bizə kobud, oyun gözəllikləri lazım deyil,
  Kimin orksist ordusu əzildi!
  
  Burada orklara FSA güclü şəkildə kömək edirlər,
  Pulsuz təyyarələr, tanklar verirlər ...
  Onlar yəqin ki, dəli olublar
  henbane ilə həddindən artıq yediyini görə bilərsiniz !
  
  Bəli, Orcler it kimi vuruldu
  Və Okrinq taxtda yer tutdu...
  Bəlkə böyük biri üçün kifayət qədər yetkin deyil,
  Kral tacındakı o kök donuz!
  
  Ancaq indi Trolltaniya ilə FSA,
  Beləliklə, onlar orkşistlərə canfəşanlıqla kömək etməyə başladılar...
  İtki ordusu elfləri saymayacaq,
  Və sönük elfinizm verdi!
  
  Bu sadəcə cəhənnəm uyğunlaşmasıdır,
  Kapitalın gücü birlikdə olduqda...
  Və çökməklə təhdid edir...
  Orkşistlər üçün torpaqlar, bilirsiniz, Fyanki çatışmır!
  
  Sam onları boş yerə bomba ilə təmin edir,
  Kral, nə cəhənnəm yemək göndərir ...
  Axı döyüşdə EFSR-ni qazanaraq,
  Orkdolph köhnə patronlara hücum edir!
  
  Zərərlər, əlbəttə ki, çox çəkirik,
  Qızlar soyuqda da ayaqyalın...
  Ancaq lazım olsa, Elfskvanı xilas edəcəyik,
  Qızıldan belə örgülərimiz var!
  
  Elfaqradı müdafiə etsəydilər,
  İnanın, biz Orklinə çata bilərik...
  Ordudakı elflər üçün bu uyğunlaşma
  Xalqla ordu bir olanda!
  
  Qızlar sadəcə sözləri bilmir, yox,
  Və orklarla şiddətlə döyüşürlər...
  Görəcəyik, qızlar səhərə inanırlar,
  Baxmayaraq ki, gözlər bəzən nəlbəki kimidir!
  
  İnanıram, ədalətli elf kralı,
  İradəni poladdan daha güclü edə biləcək...
  Bir Elfislavnıy Suveren olsun ,
  Kohl hər şeyi gözəl edə bilmədi Ftalin !
  
  Bəli, elf ölkəsi çiçək açsın,
  Yol elfinizm işığında tikinti olacaq ...
  Limitsiz hesab açmağı qazanır,
  Baxmayaraq ki, revanşizm uşaqları dişlərini çılpaq!
  
  Yaxşı, nə deyirsən, nəhəng Sam əmi,
  Sən özünü böyütdün, ölümü düşün...
  EFSR orkşistlərini dəf etməyi bacardı,
  Bu isə kapitalın ölümü deməkdir!
  
  Yaxşı, nə var və təkcə bir dəfə deyil, iki dəfə deyil,
  Elf üzərində göy gurultusu görəcəklər ...
  Sıfırlar vətənlərinə gəlməsin deyə,
  Bəlkə Allah üçün bir möcüzə yaradın!
  
  Ftalinin sadəcə bacarmadığı yerdə ,
  Ayaqyalın qızlar bunu edə bilər...
  Onlar üçün qüdrətli Tanrı, Müqəddəs Svarog ,
  Pulemyotdan atəş açarkən dəqiqlik!
  
  Bir sözlə, döyüş heç də son deyil,
  Biz, yüngül elflər, intiqam almağa çalışırıq, bilirik ...
  Döyüşdə bir qoca və bir gənc olacaq,
  Biz orklara dəhşətli şans verməyəcəyik!
  
  Bir sözlə, biz ayaqyalın qızlarıq,
  Yenə şiddətlə hücum etməyə çalışdı,
  Və çılpaq bir daban, güclü bir yumruq.
  O qədər pis ork gözlərini qıydı !
  
  İnanıram ki, elflər çöküntü ilə su altında qalmayacaq!
  Böyük Svaroqun bayrağı altında...
  Vətən uğrunda vuruşun və qorxmayın,
  Çünki tezliklə çoxlu xoşbəxtlik olacaq!
  
  Makedoniyalı İsgəndərin və POPADANETLƏRİN OĞLU
  ANNOTASİYA
  Oğlan döyüşçü Vitali Akulov Makedoniyalı İskəndərin oğlu və varisi Dördüncü İskəndərin hakimiyyəti dövründə Qədim Babildə başa çatır. Orada o, böyük imperiyanın şahı ilə yerlərini dəyişir - oğlanlar çox oxşardırlar və onlar çox maraqlı və həyəcanlı macəralara başlayırlar.
  . FƏSİL Љ1
  Uşaq qəfildən özünü qədim qədim şəhərdə tapdı. Ətrafda kifayət qədər hündür, ağ binalar vardı. Çöldə çirkli olsa da. Vitalik fit çalaraq qeyd edib ki, burada qədim dövrlər müşahidə olunur. Bu, çox böyük bir şəhərə bənzəyir, küçə boyu fillər gəzirdi.
  Oğlan yeriyirdi, üzünə təzə peyin üfürülürdü. Ətrafda insanlar var idi. Əksəriyyəti yüngül tunika, sandal və xalatdadır. Amma çoxları, xüsusən də oğlanlar, demək olar ki, çılpaq və ayaqyalın idi. Həqiqətən isti. Çoxlu uşaqlar var və onlar qaralmış, qara rəngdədir, lakin qara olanlar arasında ağ başlar da yanıb-sönür. Yüngül tunikalı qızlar. Varlılar hələ də sandal geyinir, kasıblar isə ayaqyalındır.
  Vitalik özü taekvondo ilə məşğul olur, çoxlu təpik vurur və əşyaları qırır, o cümlədən kəməri təslim edir. Buna görə də, oğlan ayaqqabıları sevmirdi. O, bacardıqca ayaqyalın qaçmağa çalışırdı ki, uşaqların dabanları yumşaq olmasın və sərt kalluslarla örtülməsin. İndi onu götürdü və Moskva ətrafında qaçaraq bir növ portala atladı. Və qədim bir şəhərdə sona çatdı. Çıxış insanlara tanış deyildi, amma eyni zamanda Vitalik hər şeyi başa düşdü.
  Oğlanın yalın ayaqları altında səkilərin isti daş daşları, amma çılpaq, sərt altlığı ağrımır. Başqa bir şeydir ki, ona qul kimi baxırlar. Baxmayaraq ki, Vitalikdə yeni şortlarla ağıllı köynək var. Bir çox oğlanlar isə heç də kasıb deyillər, yalın dabanlarını nümayiş etdirməyə üstünlük verirlər, əgər sərtləşmək xatirinə və səkilərin isti daş daşlarından qorxmadıqlarını göstərmək üçün.
  Vitalik qədim şəhəri gəzdi. Və hisslərə heyranlıqla gülümsədi. Böyük heykəllər və möhtəşəm saraylar var idi. Və eyni zamanda, şəhərdə çoxlu kir var. Burada hər şeyi təmizləyən qul oğlanlar üçün çox da əyləncəli deyildi.
  Vitalik ayaqyalın, bir bel paltarında olan oğlandan soruşdu:
  - Bu hansı şəhərdir?
  O, Vitalikin parlaq köynəyinə və oğlanın qaralmış əlindəki gözəl, qızılı saata baxdı, hörmətlə baş əydi və cavab verdi:
  - Böyük Babil şəhəri Makedoniya dövlətinin paytaxtıdır!
  Vitalik güldü və soruşdu:
  - Bəs Makedoniyalı İskəndər, inşallah, sağdır?
  Oğlan yenə təzim etdi və cavab verdi:
  - O, Olimpdə tanrı olmaqla əbədi olaraq yaşayır!
  Vitalik başını tərpətdi və oxudu:
  - Parlaq bir ulduzla parıldayır,
  Qaranlıq qaranlığın içindən...
  Böyük qəhrəman İskəndər
  Acı bilmir, qorxu yoxdur!
  Qul oğlan nəsə demək istədi, ancaq sandallı və plaşlı nəzarətçi peyda oldu və gənc qulun kürəyinə qamçı ilə vurdu. O, qışqırdı və intiqamla küçəni süpürməyə başladı.
  Vitalik qışqırdı:
  - Uşaqları döymək yaxşı deyil!
  Nəzarətçi oğlana baxdı. Çılpaq, qaralmış ayaqları, amma parlaq köynək və əlində qızıl saat. Bəlkə də bu, nəcib bir insanın oğludur.
  Və nəzarətçi cavab verdi:
  - Qulları qamçı ilə itaətdə saxlamaq lazımdır. Atan səni heç döyməyibmi?
  Vitalik səmimi cavab verdi:
  - Yox!
  Nəzarətçi təəccübləndi:
  - Qəribə! Hətta nəcib oğlanlar da şallaqlanır. Və sənin üzün mənə kimisə xatırladır.
  Vitalik sərt tonda cavab verdi:
  Və yerinizi bilməlisiniz!
  Kişi qorxaq hiss edərək geri çəkildi. Oğlan çılpaq, kəsikli, çox güclü ayaqlarını daha da sillələyib oxudu:
  Spartak böyük döyüşçü və qəhrəmandır,
  Böyük bir ordu ilə cəsarətlə vuruşdu...
  Baxmayaraq ki, o, qul idi, amma indi padşah,
  Qələbə parlaq olsun!
  Vitalik oxumağa davam etmək istədi, amma ilham oğlanı tərk etdi. Əslində mən macəra istəyirdim.
  Beləliklə, o, Babilin tam mərkəzinə getdi. Antik dövrün ən böyük şəhəri olan bu şəhər, Roma yüksələnə qədər. Oğlan vaşaq kimi rahat tərpənirdi, əhvalı da cığır çəkən iyləyən itin əhvalı idi.
  Ətrafda həyat dolu idi. Sağda, meydanda, təxminən on dörd yaşında, uzun, sarı saçlı bir oğlanı qamçılayırdılar.
  Yeniyetmə kədərləndi və başını aşağı salıb getdi və ayıbını əlləri ilə örtdü, belini qopardılar.
  Camaat fit çalıb qışqırdı, yaraşıqlı və əzələli oğlanı necə döyəcəkləri maraqlı idi. Qadınlar xüsusilə həvəslə baxırdılar. Hələ İslamdan uzaq idilər və üzləri açıq idi, çoxları yüngül tunikalarda, qısa, istidə daha rahat idi. Daha kasıb və gənc olanların bəziləri ayaqyalın, varlılar isə sandal və bilərzik taxırlar.
  Vitalik də bu tamaşaya baxdı. Kədərli baxışlı oğlan itaətkarcasına keçilərin üstünə uzandı. Onu cəlladın köməkçiləri - həm də belinə qədər çılpaq, lakin şalvar və çəkmə geyinmiş yeniyetmələr müdafiə edirdi. Və təbii ki, cəlladın özü çox əzələli quldurdur.
  O, zənbildən bir çubuq götürüb su ilə nəmləndirdi.
  Xəbərçi ittihamı oxuyub:
  - Böyüklərə hörmət etmədiyinə, həyasızlığına görə, on dörd yaşında bir oğlan olan Kirə əlli kürəyinə və ombasına, iyirmi beş dabanına zərbə vurmaq cəzası verilir!
  Camaat alqışlarla alqışladı. Cəllad daha güclü bir qamçı götürdü və oğlanın əzələli, gündən yanmış kürəyinə zərbə endirdi. O, tam gücündə deyildi və dəri yalnız şişirdi.
  Vitalik fikirləşdi ki, o, müdaxilə etməlidir? Amma mənası nə olardı? Orada mühafizəçilərlə silahlanmış onlarla uzun boylu kişi dayanmışdı. Və izdiham təsdiqlə qışqırdı. Bundan əlavə, oğlanın bu səbəbdən döyülməsi də mümkündür. Qədim dövrlər sərtdir. Və Allah özü oğlanları şallaqlamağı əmr etdi. Hətta İncildə, insanpərvər Əhdi-Cədiddə uşaqları çubuqla döymək tövsiyə olunurdu.
  Oğlan ağır-ağır nəfəs alırdı və dişlərini qıcayaraq susurdu. Cəllad onu ölçülü-biçili döydü və artıq dəri partladı, qan axdı.
  Vitalik ah çəkərək qeyd etdi:
  - Belə bir dünya!
  Və yeniyetmə oğlan döyülməkdə davam edirdi. Vitalik davam etdi, buna baxmaq istəmədi. Baxmayaraq ki, təbii ki, çoxları tamaşanı bəyənirlər. Vitalik davam etdi.
  O, hələ otuz yeddi yaşında olan "Xəzinə adası" filmini xatırladı.
  Oğlan yerinə qız var idi. Və dabanlarını qızartmaqla hədələdilər.
  Bəli, bu zərər verərdi. Vitalik fikirləşdi ki, qız qışqıracaqmı, yoxsa partizan kimi susacaqmı?
  Təbii ki, o, bu filmdən sonra sırf maraqdan özünü yoxladı ki, atəş dabanları necə yandırır. Və bunu qaz kamforası ilə etdi . Əminəm ki, bəli, çox ağrılıdır. Və sonra, hələ çox kobud deyil, kiçik oğlanın altlığı çox həssas idi.
  Və onların üzərindəki qabarcıqlar ağrılı şəkildə şişirdi. Düzdür, tez getdilər. Bəli, belə işgəncələr kiminsə dilini boşaldar. Amma faşist əsirliyində səssiz qalan pionerlər var idi. Baxmayaraq ki, bəlkə də bəzilərinin dabanları odla qovrulmuşdu.
  Düzdür, Vitali heç vaxt oğlanların dabanlarının qızardıldığı filmə baxmayıb. Burada çubuqlarla bəzən döyülürdü. Amerika filmlərinin birində ingilis zabiti hətta zəncirlə uşağın çılpaq dabanına vurmuşdu. Və o ayaq şişdi və oğlan ağrıyırdı. Amma heç vaxt odla.
  Oğlanların dabanlarına dəyənəklə döyüldüyü filmlər də çox azdır.
  Vitalik dönüb baxdı. Bunu tez-tez görmürsən.
  Oğlanın kürəyi qanlı bir qarışıqlığa çevrildi, cəllad da artıq çubuqla altını döyürdü. Təəccüblüdür ki, oğlan qışqırıqlarını saxlayaraq cəsarət göstərdi. Sanki spartalı idi.
  Vitalik şillədən sonra bu uşağı mütləq tanımağa qərar verdi. Üstəlik, şəhər tanış deyil və o, hara gedəcəyini bilmir. Qladiator olmaq fikrin var idi? Amma bu, Qədim Roma deyil və Dördüncü İskəndərin dövründə Makedoniya dövlətində qladiatorların olub-olmadığı məlum deyil.
  Baxmayaraq ki, çox güman ki, camaatı əyləndirən döyüşçülər var idi.
  Vitalik hələ bilmirdi, o, uzun müddət burada qaldı, yoxsa sadəcə Babil ətrafında gəzinti idi?
  Ən asan yol orduya getməkdir. Müharibə olarsa dam, yemək, pul da olacaq.
  Taekvondoçu Vitalik isə çox güclüdür. Bəli və onun qılıncla döyüşmək anlayışı var.
  iPhone , televizor və internetsiz bir dünyada qalmaq istəmirdim . Doğrudan da, bu halda nə etmək lazımdır? Mən oynamaq üçün bir şey istəyirəm.
  Vitalik tarixi strategiyaları çox sevirdi. Siz hardasınız, məsələn, rus çarı İvan Qroznının yerində. Və Livoniyada kompüterə qarşı müharibədə qalib gəlirsən. Siz minlərlə vahidə nəzarət edirsiniz. Siz isə toplar, cığırçılar, tövlələr və ya daha da təsir edici bir şey olan fabriklər tikirsiniz. Ancaq İvan Dəhşətli, əlbəttə ki, kazakların oyunu kimi primitivdir. Ancaq texnologiya ilə yaratmaq üçün daha müasir bir şey.
  İbtidai sistemdən nanotexnologiyaya qədər oynamaq xüsusilə maraqlıdır.
  Yeniyetmə oğlan döyməyi bitirdi. O, çox güclü idi, ona görə də tək başına bir şillədən sonra ayağa qalxa bildi. Və oğlanın ayaqları şişsə də, çətinliklə onların üzərinə bir neçə addım atdı.
  Bundan sonra ona bel bağı verildi. Və oğlan döyülərək qana köçdü, amma qırılmadı.
  Vitalik ona yaxınlaşıb əlini uzatdı. Oğlan Kir onu silkələdi və dedi:
  -Görürəm qul deyilsən! Heç soruşmayacağam, sizin hər jestiniz azad və layiqli bir insandan danışır.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Mən təbii ki, qul deyiləm.
  Oğlan ona baxdı və birdən üzünü dəyişərək soruşdu:
  - Bağışlayın, gözlərim bulanıqdır. Ya da mənə elə gəlir, amma sən .... Əlahəzrət İskəndər...
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Yox! Mən İskəndər deyiləm! Nə kimi görünür?
  Yeniyetmə oğlan başını tərpətdi.
  - Çox!
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Bəli, maraqlıdır. Amma məncə o artıq...
  Oğlan başını tərpətdi.
  Bəli, on il. Amma o, böyük və güclü oğlandır. sən nə böyüksən?
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Bəli! Amma bu problem deyil. Mənim əkiz qardaşımı yoxlamağın vaxtıdır.
  Oğlan məntiqlə dedi:
  - Belə bir oxşarlığa görə onları dirəyə qoymaq olar.
  Gənc oğlan başını tərpətdi.
  - Ola bilər! Ancaq bir əyləncəli hekayəni xatırladım, bu da oğlanlar oxşar olanda baş verdi və bəlkə də çıxacaq, hər şey çox maraqlıdır!
  Vitalik, təbii ki, Mark Tvenin "Şahzadə və kasıb" əsərini xatırlamağa bilməzdi. Oğlanların yerlərini dəyişdiyi yer. Və bunun gülməli olduğu ortaya çıxdı. Üstəlik, ola bilsin ki, Dördüncü İsgəndər çox keçməyib. Tarixdə Makedoniyalı İsgəndərin oğlunun ölümünün müxtəlif versiyaları olub. Həm döyüşdə, həm zəhərlənmədən, həm də guya həbsxanada. Əfsanəvi padşahın oğlunun ölümünün bir neçə fərqli versiyası var idi. Çox keçmişdi, sonra çətin vaxtlar gəldi.
  Makedoniyalı İsgəndərin imperiyası dağıldı. Uzun müddət belə böyük dövlətlər arasında yalnız Roma imperiyası mövcud idi.
  Vitali və Kir nəhəng saraya yaxınlaşdılar. Navuxodonosor tərəfindən tikilmişdir. Kifayət qədər kütləvi və sulu. Ətrafında at da daxil olmaqla mühafizə ilə doludur.
  Oğlanlar çox yaraşıqlı görünmürdülər. Cyrus, ümumiyyətlə, yalnız beli və arxası qamçı ilə kəsilmişdir. Bəli və dabanlar şişir, ayaq barmaqlarına basmaq lazımdır. Vitalik hətta oğlanın belə amansız edamdan sonra ayaq saxlamasına və yeriyə bilməsinə təəccübləndi.
  Cyrus qeyd etdi:
  - Mən çox qul kimiyəm. Məni içəri buraxmayacaqlar.
  Vitalik gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Anla! Amma yəqin ki, onlar da mənə girişi bağlayacaqlar.
  Cyrus təklif etdi:
  - Qaçmağa tələsin və krala təcili xəbərin olduğunu bildir. Sonra səni carçı və ya qaçışçı kimi qəbul edəcəklər və bəlkə də səni buraxacaqlar.
  Vitalik qeyd etdi:
  - Yaxşı fikirdir.
  Oğlan qaçmağa başladı. Onun çılpaq, qaralmış, çox əzələli ayaqları poni dırnaqları kimi parıldayırdı.
  Cyrus kədərli təbəssümlə dedi:
  - Kimə tortlar və donutlar,
  Və kim çeynəyir və konuslar!
  Vitalik mühafizəçilərin yanına qaçdı. O, ağlının başında qışqırdı:
  - Krala təcili xəbər!
  Mühafizəçilər bir ağızdan soruşdular:
  - Kimdən?
  Oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Kratordan !
  - Buyurun!
  Vitalik daha da davam etdi. Qaçıb sarayın ətrafına baxdı. Lüks kobud idi. Məsihin doğulmasına üç yüz ildən çox vaxt var. Və eyni zamanda, olduqca təmizdir. Qul qızlar və oğlanlar döşəməni ovuşdururlar. Mühafizəçilər Vitalikin sürətini bir neçə dəfə azaltdılar.
  Nəhayət, taxt otağına qaçana qədər. Hər şey sözün əsl mənasında qızıl kimi parıldayırdı.
  Taxtda bir oğlan oturmuşdu. O, dəbdəbəli geyimdə və qiymətli ayaqqabılarda idi və başında tac vardı. Uşağın siması həqiqətən də Vitalikə çox oxşayırdı. Və kənarlarda nizə və yaylı mühafizəçilər dayanırdı.
  Vitalik baş əydi və dedi:
  - Sizə xidmət etməkdən məmnunam, əlahəzrət!
  Taxtda oturan oğlan həyəcanla soruşdu:
  - Sən kimsən? Mənə xatırladın kimsə?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Səninlə tək danışmaq istəyirəm, əla!
  Dördüncü İsgəndər başını tərpətdi.
  - Yaxşı! Palatalara təqaüdə çıxaq, yaşıdlarımla danışmağı xoşlayıram.
  Və oğlan-padşah kiçik taxt otağına getdi. Vitalik isə səssizcə ayaqyalın addımlarla onun ardınca getdi. Ayaqqabıya görə İskəndər bir az hündür görünürdü. Onun nə qədər əzələli olduğu isə geyimə görə görünmür.
  Çölə çıxıb güzgünün qarşısında dayandılar. İsgəndər sevinə-sevinə nifrət etdiyi ayaqqabılarını çıxarıb, oğlanı biabır edib dedi:
  İndi eyni boydayıq!
  Vitali təklif etdi:
  - Gəlin əzələləri müqayisə edək.
  Və köynəyini çıxardı. Əzələləri, əslində, dərin rəsmlə çox naxışlı idi.
  İskəndər də kral paltarlarını çıxardı, demək olar ki, çılpaq qaldı. Oğlan əzələli, lakin daha solğun idi və əzələləri müəyyən edilmiş kimi deyildi, lakin buna baxmayaraq, oxşar idi!
  Aleksandr qeyd etdi:
  - Öz anamız bizi fərqləndirməyəcək.
  Vitali təbəssümlə soruşdu:
  "Mənimlə yer dəyişdirmək istərdinizmi?"
  Oğlan padşah başını tərpətdi:
  - Əlbəttə! Mən şəhərdə mühafizəçilərsiz görünmək, küçələrdə ayaqyalın qaçmaq, palçıqda yalvarmaq arzusundayam. Və ümumiyyətlə, ictimai işlərə ara verin. Və nə?
  Vitalik qeyd etdi:
  - Kral paltarında, heç kim mənim sən olduğumu düşünməyəcək. Və mənimkini geyinəcəksən!
  İskəndər başını tərpətdi.
  Bənzər səslərimiz var. Dinlə, fikrini çox bəyəndim!
  Və oğlanlar paltar dəyişməyə başladılar. Kralın ayaqqabıları çox böyük idi və çox rahat deyildi, lakin qiymətli daşlarla işlənmişdi. Paltar isə çox rahat deyil. İskəndərin şortiki hansı zövqlə geyindiyi bəlli idi. O, hətta sinəsi açıq qalmaq istəyirdi. Amma köynəyi əlində gəzdirmək narahat idi və o, köynəyi könülsüz çəkdi. Beləliklə, oğlanlar yerlərini dəyişdilər.
  Vitali də özünü yersiz hiss edirdi. Baxmayaraq ki, indi o, o dövrdə dünyanın ən böyük imperiyasının hökmdarıdır.
  Hər iki oğlan taxt otağından köçdü. İskəndər pıçıldadı:
  - Sən mənim taxtımda olacaqsan. Bu arada şəhəri gəzəcəm. Azad iradədən yorulanda qayıdacağam, yenə dəyişəcəyik.
  Vitali başını tərpətdi:
  - Əla!
  Oğlanlar padşahlıq salonuna girdilər. Vitalik taxta çıxdı. Əhəmiyyətli oturub dedi:
  - Bu oğlana on qızıl ver, rahat getsin!
  Bundan sonra qulluqçular nəzakətlə gənc şahı yola saldılar. Ayaqyalın oğlan qaçmağa başladı. Ayaqqabısız necə yaxşıdır - ayaqları yüngül və çılpaq altlıqlar xoşbəxtlik hiss edir.
  İsgəndər onu götürüb oxudu:
  Azadlıq, azadlıq, mənə azadlıq ver
  Bir quş kimi yüksəklərə uçacağam!
  Xalqa, xalqa, xalqa,
  Və mən istədiyim kimi yaşayacağam!
  Oğlan-padşah şövqlə dolu idi. Ancaq saraydan çıxan kimi çılpaq, çox da kobud olmayan altlığı ilə səki daşlarının nə qədər isti olduğunu hiss etdi. Və bu xoşagəlməz hiss idi. Və yenidən qaçmağa davam etmək üçün dişlərimi sıxıb gərginləşməli oldum.
  Tropik iqlim və yayda, əlbəttə ki, günəş hələ də yanır. Qul oğlanlar tanışdır, amma padşah necə uşaq kimi ayaqyalın gəzə bilər.
  Və bu çox ağrıyır. İskəndər ayağa qalxdı - dabanlarını yandırdı, amma dözdü. Beləliklə, o, o qədər də isti olmayan kölgəyə qaçdı və gördü:
  - Aman tanrılar, daşların bu qədər isti ola biləcəyini heç düşünməzdim!
  Oğlan onun əllərinə baxdı. Onların içində on qızıl sikkə var idi. Fikir parladı - sandalet almalıyam?
  Amma buna görə də doyunca ayaqyalın qaçmaq üçün saraydan qaçıb. Bəli, böyük bir sərkərdə oğlunun axsaması da yaraşmaz. Atası böyük işlər gördü, oğlu isə ancaq çılpaq ayaqları yandığı üçün xilas etdi.
  İskəndər yenidən yanan daş daşları ilə qaçmağa tələsdi. Günəş hələ də parlaq şəkildə parlayırdı.
  Birdən o, Kiri aldı. Bel paltarında və kəsilmiş bir oğlan ucadan dedi:
  - Salam Vitalik!
  İskəndər cavab olaraq hönkürdü:
  - Mən Vitalik deyiləm, bəs sən kimsən?
  Oğlan gülümsəyərək cavab verdi:
  - Mən Cyrus! Nə, məni unutmusan?
  Ağıllı İskəndər cavab verdi:
  - Mən başa düşürəm! Sizcə mən paltar dəyişdiyimiz oğlanam!?
  Kirk daha yaxından baxdı. İsgəndərin əl-ayaqlarının o qədər də naxışlı olmadığı, ayaqlarının çılpaq altlıqlarının nazal olduğu bəlli idi. Xüsusilə yaxından baxsanız.
  Kir əyilib soruşdu:
  - Deməli, sizsiniz, əlahəzrət?
  İskəndər başını tərpətdi.
  - Və sən çeviksən! Niyə döyülmüsən?
  Oğlan gülümsəyərək cavab verdi:
  - Zarafat üçün!
  Kral oğlan fısıldadı:
  - Məni qəzəbləndirsən, səni dirəyəcəklər!
  Kirk gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Bəli, ağam! Mən qulaq asıram və itaət edirəm!
  İskəndər əmr etdi:
  - Hadi, mənimlə qaç!
  Və hər iki oğlan qaçdı. Çar Kid təbii olaraq dözümlü və güclü idi, lakin yaxşı təlim keçməmişdi. Bununla belə, sürətlə qaçdılar.
  İskəndər qaçaraq soruşdu:
  - Sən qulsan?
  Cyrus əminliklə cavab verdi:
  - Yox!
  - Bəs niyə yarıçılpaq, döyülüb, ayaqyalın?
  Oğlan gülümsəyərək cavab verdi:
  - Şılpaqlamadan əvvəl soyundu! Və ümumiyyətlə, oğlanlar çox vaxt istidə yarıçılpaq gedirlər, hətta valideynləri o qədər də kasıb deyillər.
  İskəndər başını tərpətdi.
  - Məntiqlə!
  Və oğlan-kral köynəyini çıxardı. O, orta dərəcədə qaralmışdı. Çox vaxt kral paltarında gəzdi. Çılpaq altlıqları isə sanki altlarında manqal yandırılmış kimi yanırdı.
  İskəndər hətta inildəməyə də başladı.
  Cyrus soruşdu:
  - Niyə inildəyirsiniz, əlahəzrət?
  Oğlan padşah cavab verdi:
  - Çox yanan dabanlar!
  Oğlan başını tərpətdi:
  - Başa düşürəm ki, padşah ayaqyalın gəzmir - rütbə ilə icazə verilmir!
  İsgəndər qəzəblə hönkürdü:
  - Bilirəm! Burada səni diz çökdürəcəm və çılpaq dabanlarımı yalayacağam və itaət etməsən vay!
  Kirk gülümsəyərək başını tərpətdi.
  - Bütün istəyinizlə, əla haqqında!
  Oğlan padşah razılaşdı:
  - Yaxşı, kölgəyə gedək, bir az ara verək!
  Və hər iki oğlan kölgəyə qaçıb skamyada oturdular. İskəndər uşaqcasına yıxılan, yanmış ayaqlarını bir az da asanlaşdırmaq üçün qaldırdı. Yayda Babildə ayaqyalın gəzmək işgəncəyə bənzəyir.
  Gənc hökmdar əmr etdi:
  - Mənə yeməyə bir şey al!
  Və Kirə qızıl sikkə atdı!
  Oğlan baş əyib dedi:
  - Dinləyirəm və itaət edirəm.
  Bundan sonra çubuqlarla yıxılan dabanlar parıldadı və o, yemək üçün ən yaxın mağazaya qaçdı.
  Vitali isə taxtda oturmuşdu. Prinsipcə o, padşahdır, lakin nominaldır, çünki onun cəmi on yaşı var və əsl regent və hökmdar Kassandr . Deyəsən padşahı sonradan öldürüb. Və nə vaxt, dəqiq tarixçilər mübahisə edirlər. İskəndərin döyüşdə öldüyü versiyaları var.
  Hər halda, Kassandradan qurtulmağın vaxtıdır - o, padşahdır, yoxsa kral deyil!
  Və oğlan aranjimanla soruşdu:
  - Böyük Vəzir haradadır?
  Mühafizəçi əyilib cavab verdi:
  - Növbəti taxt otağında nümayəndə heyəti qəbul edir!
  Vitalik qeyd etdi:
  - Parlaq gözlər üçün onu mənə çağırın!
  Mühafizəçi başını tərpətdi və başqasına əmr verdi. Və dövlət mexanizmi fırlanmağa başladı.
  Vitalik vəzirlərdən birinin məruzəsini dinlədi. Xəbər Əfqanıstan əyalətində iğtişaşların olması idi. Oradakı insanlar çox liberaldır. İnam
  Hələ Allah yoxdur, amma kifayət qədər fanatizm var.
  Oğlan təklif etdi:
  İddialarını əsaslandırsınlar. Kim ədalət istəyirsə, onu əldə edəcək. Və kim yoxdur, qılınc var!
  Sonra, nəhayət, Kassander peyda oldu . O, iri, hündür bir kişi idi və kəmərindən qılınc asılmışdı. O, könülsüz gənc padşaha baş əyib soruşdu:
  - Əlahəzrət nə istəyirsiniz?
  Vitalik təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən səninlə qılıncla döyüşmək istəyirəm.
  Cassander güldü və cavab verdi:
  - Xoşbəxtlik arzulayıram, Əlahəzrət! Amma sən hələ uşaqsan, mən isə böyük döyüşçüyəm.
  Oğlan padşah başını tərpətdi.
  - Bilirəm! Amma atamın necə böyük döyüşçü olduğunu unutmusan.
  Kassander başını tərpətdi.
  - Bəli, yaşlarınızdan da güclü və sürətlisiniz! Amma sən məndən uzaqsan. Bununla belə, mən sizə dərs verməyə hazıram.
  Vitalik başını tərpətdi.
  - Ayaqyalın döyüşəcəm!
  Oğlan açıq-aydın ölçülərinə uyğun olmayan, dəbdəbəli olsa da, yoluna mane olan bu ayaqqabıları çıxartdı.
  Sonra yalnız üzgüçülük sandıqlarında qalan kral paltarları.
  Cassander təəccübləndi:
  - Qaraldınız və daha əzələli oldunuz!
  Vitalik təsdiqlədi:
  - Məşq etdim!
  Kassander bahalı çəkmələrini və zirehlərini çıxarmadı. Deyəsən, o, qələbəyə əmin idi.
  Onun qılıncı oğlan padşahdan çox böyük idi, Makedoniyalı İskəndərin sərkərdəsi isə daha uzun və ağır idi.
  Döyüş atışma ilə başlayıb. Kassander tələsmədən vurdu, Vitalik isə yan keçdi. Oğlan Taekvondoda böyük ustadır, lakin onun da qılınc anlayışı var idi. O, tezliklə onu öldürməyə çalışacaq Kassanderi öldürməyə artıq qərar vermişdi. Daha doğrusu, hətta qanuni padşahı öldürün.
  Oğlan Cassandranın mühafizəçisini sadəcə məşq edirmiş kimi göstərərək susdurdu.
  Sonra götürdü və necə atladı. Və Vitali Akulovun iti qılıncı həmkarının düz boğazına yapışdı. Cassander vuruldu, səndələndi və sonra yıxıldı, boğazından al qan bulaqı axdı.
  Oğlan həyəcanla elan etdi:
  - Ali vəzir öldü, indi hökmranlıq edəcəm!
  Kassandranı apardılar. Vitalik onu dövlətin ikinci şəxsinə layiq görülən şərəflərlə dəfn etməyi əmr etdi. Yeri gəlmişkən, Kassandr , görünür, Dördüncü İskəndərin anasını öldürdü? Yaxşı , bunun üçün aldım!
  Vitalik daş döşəmədə uşaq, lakin güclü və çevik ayaqlarının bir neçə gözəl izlərini buraxdı.
  Bundan sonra o, mahnı oxudu:
  Və tökmək məcburiyyətində olsan da
  Fırtınalı qan axınının döyüşündə ...
  Qılıncla, oxla həyatın ipini qır,
  Əbədi və əbədi olaraq sevgiyə xəyanət etməyəcəyik!
  
  TARİXİ ZORLAMA KİMİ MUTANT
  ANNOTASİYA
  Bir mutagenin təsadüfən sızması nəticəsində bir alman pilot zahirən bir yeniyetməyə bənzəyir və super güclər əldə edir . Və o qədər güclüdürlər ki, İkinci Dünya Müharibəsinin bütün gedişatı dəyişir!
  . FƏSİL Љ 1
  1943-cü ilin yanvarında almanlar arasında bir mutant ace peyda oldu. Gənc də modifikasiyadan keçdi və super güclər qazandı . Əvvəlcə cəbhənin Aralıq dənizi sektorunda ingilislər və amerikalılarla vuruşdu. O, iki yüz təyyarəni vuran ilk Luftwaffe pilotu oldu - gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçını aldı.
  Üç yüz təyyarəni vurduqdan sonra o, Üçüncü Reyxdə qızıl və brilyantlarla Hərbi Xidmət Xaçını alan ilk şəxs oldu. Sonra Şərq Cəbhəsinə köçürüldü.
  Orada Kursk epik döyüşündə iştirak etdi. Sarışın oğlana oxşayan, bığ-saqqalı belə olmayan, təqribən on dörd yaşlı yeniyetmə kimi görünən mutant gənc bu dəqiqə inanılmaz dərəcədə güclü hava döyüşçüsünə çevrilmişdi. Və ona girə bilmədilər və o, düşmən təyyarələrinin yığılmasını intuitiv olaraq hiss etdi.
  Həm istedadı, həm də dəqiqliyi fövqəltəbii oldu. Və o, sovet təyyarələrini o qədər məşhur etdi ki, od kimi qorxaraq ona ağ İblis və ona ləqəb verdilər.
  Üstəlik, o, eyni anda yeddi atəş nöqtəsi olan unikal eksperimental qırıcı ME-309 aldı - üç pnevmatik silah və dörd pulemyot və heç kim ona müqavimət göstərə bilmədi.
  Mutasiyadan sağ çıxan Wolf adlı oğlan sürətlə hesab toplayırdı. Və iki ay ərzində Kursk Bulgesində beş yüzə yaxın təyyarəni vurdu. Digər alman pilotları da onun ardınca getdilər. Nasistlər hava üstünlüyünü qoruyub saxladılar. Və quruda məğlubiyyətdən qaça bildilər. Düzdür, qələbə yox idi. Nasistlər ilkin cərgələrinə geri çəkildilər və orada möhkəmləndilər. Cəbhə xəttinin sabit olduğu ortaya çıxdı.
  SSRİ-nin itkiləri real tarixdən çox idi. Yeri gəlmişkən, müttəfiqlər də Siciliyaya enişi təxirə saldılar. Onlar döyüşü qitəyə köçürməkdən qorxurdular. Bəli, mutant pilotun adı belə olan Volf Rommel onlara qorxu gətirdi.
  Bundan əlavə, Wolf Aralıq dənizində uçuş karyerası zamanı Montqomerinin özü ilə birlikdə təyyarəni vurmağı bacarıb. Ən istedadlı ingilis komandiri öldü. Və buna görə də ingilislər Siciliyaya enişi təxirə saldılar. Və sonra tamamilə tərk etdilər. Bəli və Ruzvelt də Avropaya dırmaşmaqdansa Yaponiyanı məğlub etməkdə maraqlı idi.
  Beləliklə, Wolf Rommel uğurla döyüşdü və Sovet təyyarələrini böyük həvəslə vurdu. O, boş yerə mutant deyil.
  Üçüncü Reyxin və onun fabriklərinin bombardmanını azaldın. Bu, almanlara 1943-cü ilin sentyabrında daha güclü silah və zirehlərə malik yeni "Pantera" -2 tankını buraxmağa imkan verdi. Tankın yaxşı alın müdafiəsi var idi: gövdədə 100 mm, qüllənin alnında isə 120 mm. Və tərəflər 60 mm-dir. Və hər şey əyilmişdir. Bu, "Pantera" -2-yə Sovet kiçik silahlarının zərbələrini saxlamağa imkan verdi. Üstəlik, 71EL-də 88 mm-lik bir silah, çox güclü və tez atan, Sovet maşınlarını uzaq məsafədən deşib. Eyni zamanda Panther-2-nin sürmə göstəriciləri pis deyildi. Çəkisi 53 ton olan onun 900 at gücünə malik mühərriki var idi. Beləliklə, o, Sovet otuz dördündən daha pis hərəkət edə bilməzdi. Bundan əlavə, "Tiger" -2 daha əvvəl kütləvi istehsala girdi.
  Almanlar Zaporojyedəki ən böyük boksit yatağını nəzarətdə saxlayırdılar və buna görə də onların tankları keyfiyyətli zirehlərə malik idi.
  Payızda sovet qoşunları Ukraynada və mərkəzdə irəliləməyə uğursuz cəhd etdilər.
  Wolf Rommel, vurulan beş yüz sovet təyyarəsinə görə yeni bir mükafat aldı: qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı. Yeddi yüz əlli təyyarə üçün platin palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının unikal mükafatı. Vurulan min təyyarə üçün Hitler, gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı Ulduzunun xüsusi mükafatını təsdiqlədi.
  Yeni ilə qədər mutant pilot bir yarım min enmiş təyyarəni ötdükdə, başqa bir mükafat aldı - qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı Ulduzu.
  Beləliklə, hesablar nağıldakı kimi aktiv şəkildə yığılırdı.
  Wolf Rommel, digər Luftwaffe pilotlarının baxdığı bir fenomen oldu.
  Yanvarda Qırmızı Ordu Leninqrad yaxınlığında irəliləməyə çalışdı, lakin müdafiəni yarıb keçə bilmədi. Ukraynada isə sovet qoşunları uğur qazana bilmədi. Üstəlik, Alman tankları böyük miqdarda istehsal edildi. Xüsusilə də "Pantera" müdafiədə çox yaxşı idi.
  İki ay ərzində Wolf Rommel onun beş yüzdən çox sovet təyyarəsini vurdu.
  Və platin palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı Ulduzu aldı.
  Onun istismarları digər pilotları və pilotları ruhlandırdı. Xüsusilə, pilotlar Adala və Agata meydana çıxdı, onlar da Sovet təyyarələrini vurdular və inamla qol vurdular.
  Qış keçdi. Almanlar yeni hücumlar üçün güc toplayırdılar. Sovet maşınlarından üstün olan mükəmməl vintli çoxfunksiyalı hücum qırıcısı TA-152 aldılar. Və reaktiv təyyarə.
  Beləliklə, Stalin bununla xüsusi məşğul olmaq qərarına gəldi. İndiyə qədər cəbhə xətti qırx üçünün yayındakı kimi idi.
  Lakin almanlar hücum üçün qüvvə yığırdılar. "Panteralar" -2-nin sayı artırdı və onlar həlledici hücuma keçə bilirdilər.
  Hitler həqiqətən də buna ümid edirdi.
  Bu arada Stalin Çörçill və Ruzveltlə danışıqlar aparırdı. Onlar Fransaya enişin qeyri-mümkün olduğunu və heç bir mənası olmadığını bəyan etdilər. Yalnız əbəs yerə əsgərlər öləcək.
  Necə ki, almanlar hələ də güclüdür. Lend-Lease hesabına da çətinliklər yarandı. Hitler yəhudilərə münasibətdə siyasətini bir qədər yumşaldaraq, Qərbin onunla barışıb kömək edəcəyi təqdirdə antisemitizmdən tamamilə imtina edə biləcəyinə eyham vurdu.
  Stalin çətin vəziyyətdə olduğunu başa düşdü. Ölkə yorğun və həddindən artıq gərgindir. Almanlar qışda məğlubiyyətə müqavimət göstərdilər və yazın sonunda və yayın sonunda qələbələrini ala bilərlər. Ona görə də onlara qarışmamaq daha yaxşıdır.
  Təbii ki, yeni texnikaya ümid var idi. T-34-85 və IS-2 tankları. Amma onlar, təbii ki, "Pantera" -2 və "Pələng" -2 qədər güclü deyillər. Bəli, İS-2 silahlanma, mərmi keyfiyyəti və frontal zireh baxımından daha aşağıdır. Sadəcə olaraq, yeni tanklar ən azı köhnələrdən daha yaxşı bir şeydir. Xüsusilə T-34-76, "Tiger" -2-yə hətta yan tərəfə də keçə bilmədi.
  Stalin ən yaxın dairəni topladı. Bunker Kremldə yerin altında idi.
  Almanlar Moskvanı aktiv şəkildə bombalamadılar. Lakin onların inkişaf mərhələsində olan FAA raketləri və əlbəttə ki, SSRİ-nin aviasiya və hava hücumundan müdafiəsi hələ də gücsüz olan nəhəng reaktiv bombardmançılar var idi.
  Bundan əlavə, nasistlər artıq seriyada yeni təyyarələr alıblar. Və iki tona qədər bomba daşıya bilən TA-152. Yu-288 bombardmançısı, artıq altı tona qədər və daha böyük məsafə və sürətə və müdafiə silahlarına malikdir. Və bunlar serialda olanlardır. Və inkişaflar var. Bu, ilk növbədə dörd mühərrikli Yu-488-dir, sürəti saatda yeddi yüz kilometrə qədərdir, bu, bir bombardmançı üçün çox böyükdür və on tona qədər çəki daşıya bilər. Və daha nəhəng altı mühərrikli TA-400. Onlar daha çox bomba daşıyırdılar və on üç pnevmatik silahla qorunurdular. Bundan əlavə, reaktiv mühərrikləri də ola bilər.
  Deməli, paytaxtda uzun müddət sakitlik olmayacağını başa düşmək olar. Almanlar o vaxt dünyanın ən yaxşısı olan MP-44 avtomatını da işə saldılar. Onların artıq tankları var idi, E seriyası yolda idi, onun tayı-bərabəri yox idi.
  Beləliklə, aydındır ki, SSRİ bu müharibəni çox yaxşı uduzdura bilər. Üstəlik, bütün Avropa Hitlerə işləyirdi. Xaricilər isə piyadalara, fabriklərə və s. İnsan resurslarında, işğal olunmuş əraziləri nəzərə alsaq, Üçüncü Reyx əhəmiyyətli üstünlüyə malikdir. Və silahların keyfiyyəti yəqin ki, daha yüksəkdir.
  Baxmayaraq ki, ME-262 hələ mükəmməl deyil və onu seriyaya salmaq hələ tezdir. Amma artıq seriyada olan TA-152 və ME-309 var, yaxşı döyüşürlər. Həm sürət, həm də silahlar ən yaxşı səviyyədədir. Düzdür, maşınların çəkisi kifayət qədərdir, bu da manevr qabiliyyətinə təsir göstərir. Ancaq güclü silahlar bir qaçışla vurmağa imkan verir, məsələn, Yak quyruğuna girəndə dalma sürəti uzaqlaşır. Şaquli manevrlərdə isə alman təyyarələri daha güclü və yüksək sürətə malikdir.
  Yakovlev Stalinə hazırlanmaqda olan, Yak-9-dan daha yüngül və manevr qabiliyyəti olan Yak-3 haqqında məlumat verir.
  Stalin Aleksandr Suvorovun portretinə baxaraq buna qulaq asdı. Çar Rusiyasının bu sərkərdəsi bənzərsiz idi və yenilməz olmaqla yetmiş ilə yaxın yaşadı. Baxmayaraq ki, ona böyük ordular verilməmişdi. Fransızlar üzərində ən səs-küylü qələbələr Rusiyaya bir qarış torpaq belə gətirmədi. Amma o, qazanmağın yollarını bilirdi.
  İndi almanlar demək olar ki, bütün Avropadan legionlar yaratmağa başladılar. Hitler yəhudilərə qarşı terroru dayandırdı və hətta onlardan könüllülərdən ibarət batalyonlar yığmağa başladılar.
  Polşa Azadlıq Ordusu da Polşa ordusuna qarşı çıxdı.
  Fransızlar, hollandlar, belçikalılar, danimarkalılar və digər avropalılar Üçüncü Reyxə, xüsusən də SS bölmələrinə cəlb edildi. SSRİ-də Belarus və Ukrayna bölmələri də meydana çıxdı. Almanlar müharibənin gedişində daha ağıllı və daha çevik oldular. İndi də Belarusda mərkəzi Rada var idi və yerli qüvvələr partizanlara qarşı istifadə olunurdu. Formal olaraq Belarus muxtariyyət aldı və özünüidarəetmə siması meydana çıxdı. Eynilə Ukraynada olduğu kimi. Bandera həbsxanadan çıxdığı yer . Və millətçilərin yeni bölgüləri yaratmağa başladılar.
  Deməli, SSRİ-nin işçi qüvvəsində üstünlüyü yox idi. Və bir texnika olaraq üstünlük almanlara keçdi.
  Stalin qeyd etdi:
  - Yak-3-ün istehsalı böyük miqdarda yüksək keyfiyyətli duralumin tələb edir. Və onun ABŞ və İngiltərədən tədarükü kəskin şəkildə azalıb. Müttəfiqlər isə artıq həyasızcasına tələb edirlər ki, bunun əvəzini qızılla ödəyək!
  Yakovlev ah çəkərək cavab verdi:
  - Bəli, Yak-9 əsas qırıcı olaraq qalır! Və onun buraxılışı artırılmalıdır!
  İlyuşin dedi:
  - Təyyarə istehsalı qırx qırıcı da daxil olmaqla gündə yüzə çatdı. Amma onların keyfiyyəti aşağı düşüb. Bir çox avtomobil nümunəvilərdən üç yüz, dörd yüz kiloqram ağırdır və buna görə də manevr qabiliyyətində almanlara uduzurlar!
  Hava komandiri başını tərpətdi.
  - Bizdə sadəcə olaraq hava döyüşlərində itkilərin fəlakətli nisbəti var - almanların xeyrinə birə on. Pilotlar isə zəif hazırlanıb. Müttəfiqlər aviasiya benzini tədarükünü dayandırdılar və özlərininki kifayət qədər deyil. Sovet avtomobilləri isə keyfiyyət baxımından fərqlənmir. Üstəlik, almanların da əla aslardan ibarət bütöv qalaktikası var idi. Pilotlar da var. Məsələn, iki yeni ulduz olan Albina və Alvina, hər biri üç yüzdən çox təyyarə vuraraq, gümüş palıd yarpağı qılıncları və brilyantlarla Cəngavər Xaçlarını artıq aldılar.
  Və bu qısa müddətdə!
  Stalin başını tərpətdi və dedi:
  - Wolf yeganə pilot-terminator deyil!
  Komandir başını tərpətdi.
  - Bircə!
  Ali Baş Komandan soruşdu:
  - Bəs Jukov nə deyəcək?
  SSRİ marşalı sönük bir baxışla cavab verir:
  Bizə yeni silahlar lazımdır. T-34-85 tankı kifayət qədər güclü deyil. Onun silahı hələ də alnından nə Panther-2-yə, nə də Tiger-2-yə nüfuz etmir. Almanlar daha təkmil "Pantera" -3 hazırladılar ki, bu da daha az çəki və daha güclü mühərriklə "Tiger" -2 rezervasiyasına malik olmalıdır. Belə bir tank istehsala girsə, biz tamamilə batacağıq!
  Stalin mızıldandı:
  - Bəs IS-2 necədir?
  Jukov səmimi cavab verdi:
  - Qalanın ön zirehləri kifayət qədər zəifdir. Hətta sadə bir "Pantera" onu asanlıqla bir kilometr məsafədən, hətta lülənin altındakı mərmi ilə də götürür!
  Ali qeyd etdi:
  - Bəs niyə onun alın zirehi 160 millimetrdə hazırlanmayıb?
  Jukov səmimi cavab verdi:
  - Çünki güclü silah onsuz da ağırdır. Və ötürmə sadəcə tıxanacaq.
  Biz bundan imtina etməyə və alnında 100 mm-ə qədər məhdudlaşdırmağa məcbur olduq.
  Stalin gülümsədi və xoşagəlməz göründü. Sonra soruşdu:
  - Bəs IS-2-də tərəflərin zirehini doxsan millimetrdən əlliyə endirib, buna görə alnınızı gücləndirsəniz?
  Jukov başını tərpətdi.
  - Tamamilə mümkündür yoldaş Stalin. Ancaq yeni bir qüllə hazırlamaq və onu istehsala qoymaq üçün vaxt lazımdır!
  Marşal Vasilevski qeyd etdi:
  - Almanlar bu vəziyyətdə IS-2 qülləsini bazuka və faustpatron və daha yüngül silahların yan tərəfinə deşə biləcəklər. Beləliklə, mübahisəli bir nöqtə var!
  Ali hönkürdü:
  - Hara atsan, hər yerə paz!
  Yakovlev qeyd etdi:
  - Biz reaktiv təyyarə inkişaf etdirməliyik! Almanların artıq göydə döyüşən ME-262-ləri var. Onlar həqiqətən çox təsirli deyillər, amma vaxt keçir və nasistlər yəqin ki, daha yaxşı bir şeyə sahib olacaqlar.
  Beriya başını tərpətdi və dedi:
  - Son məlumatlara görə, almanlar hələ bu ilin payızında havaya qalxa bilən ME-1100 reaktiv qırıcı təyyarəsi hazırlayırlar. Bəzi orijinal fikirləri var. ME-262 X də hazırlanır ki, bu da əvvəlki modellərdən daha güclü və daha yaxşı olmalı və döyüş istifadəsinə hazır olmalıdır.
  Stalin soruşdu:
  - Təfərrüatlar nədir?
  Xalq Daxili İşlər Komissarı ah çəkərək cavab verdi:
  - Onlar gizlidir və biz işləyirik! Lakin şayiələrə görə, ME-262 saatda 1100 kilometrdən çox sürətə malik olmalıdır.
  Stalinin ətrafı təəccüblə fit çaldı.
  Ali başını tərpətdi.
  - Heyrət! Vay! O zaman biz mütləq Xanıq! Bəs Molotov nə deyəcək?
  Xalq Xarici İşlər Komissarı ah çəkərək cavab verdi:
  - Qərb müttəfiqləri müharibəyə əyləc basdılar. Onlar formal olaraq hələ də döyüşürlər, amma əslində hərbi əməliyyatlar aparmırlar. Almanlar da sualtı qayıqların istehsalını dayandırıb, diqqətlərini tank və təyyarələrə yönəltdilər. Bundan əlavə, fabriklər FAA raketlərinin əvəzinə ən son reaktiv bombardmançı təyyarələr istehsal edəcək. Bu isə o deməkdir ki, bizi rəhm etmədən bombalayacaqlar. Biz əhəmiyyətsiz olaraq reaktiv təyyarələrlə ayaqlaşa bilməyəcəyik!
  Stalin mızıldandı:
  - Pisdir! Beləliklə, kömək heç bir yerdə yoxdur!
  Marşal Vasilevski cavab verdi:
  - Rusiyanın cəmi iki müttəfiqi var: ordu və donanma!
  Ali Baş Komandan başını tərpətdi.
  - Bəli bu doğrudur! Ancaq çox yaxşı olmayan Çar Üçüncü İskəndər bunu söylədi!
  Beriya qeyd etdi:
  - Çar Üçüncü İskəndər daha çox yaşasaydı, o, böyük ola bilərdi. O, Yaponiya ilə müharibədə qalib gələ bilərdi!
  Jukov gülümsədi və cavab verdi:
  - Kuropatkinin yerində olsaydım, yaponlara qalib gələrdim. Və heç nə məni dayandıra bilməz!
  Stalin mızıldandı:
  - Boş boş danışma! Biz burada AI-ni başa düşmürük! Vətənimizi xilas etməliyik. Tezliklə Hitler bütün gücü ilə bizi tapdalayacaq, özünü bir az da göstərməyəcək. Və bizə konkret ideyalar lazımdır!
  Böyük strateq kimi tanınan marşal Vasilevski belə təklif edirdi:
  - Gəlin, müdafiəyə dərindən bel bağlayaq. Tank əleyhinə olanlar da daxil olmaqla, mümkün qədər çox silaha ehtiyacımız var. Onların sərbəst buraxılması ilə bağlı işimiz necədir?
  Nikolay Voznesenski əminliklə cavab verdi:
  - Çox yaxşı! Biz ordunun tələb etdiyi qədər artilleriya buraxırıq. Ancaq artıq buna dəyməz, silah ekipajları üçün kifayət qədər insan olmayacaq!
  Marşal Vasilevski qeyd etdi:
  - Bizə daha çox, xüsusən də zenit silahlarına ehtiyacımız var. Sonuncu həm təyyarələrə, həm də yer hədəflərinə qarşı istifadə edilə bilər!
  Stalin ağarmış başını tərpətdi:
  - Daha çox 100 mm-lik zenit silahları istehsal etməliyik. Onlar "Panter-2"yə, hətta "Tiger-2" nöqtə-boş məsafəsinə də keçə və eyni zamanda müdaxilə edən alman təyyarələrini vura bilərlər.
  Voznesenski qeyd etdi:
  - 100 mm-lik bir top üçün hələ də düzgün mərmi hazırlamalısınız. Beləliklə, otuz dörd şassiyə əsaslanan özüyeriyən silah ideyası var. T-34-85-dən daha asan istehsal ediləcək, lakin silahlanma baxımından daha güclü olan SU-100 hazırlayın.
  Ali Baş Komandan məmnunluqla başını tərpətdi.
  - Yaxşı, sən Voznesensky və başsan! İndi mahnı oxuyaq!
  Və ətrafdakılar xorda oxudular:
  Gözəl vətənin genişliyində,
  Döyüşdə və əməkdə dözümlü...
  Şən mahnı bəstələdik
  Ey böyük dost və lider!
  
  Stalin döyüşün şöhrətidir,
  Stalin gəncliyin uçuşudur ...
  Mahnılarla mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  
  Mahnılarla mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  Bəli, Qırmızı İmperiya tərəfdən qüvvələr hücumu dəf etmək üçün toplanır. Amma digər tərəfdən Hitler hücuma hazırlaşır. Almaniyada silah istehsalı artır. "Panther"-2, 150 mm bucaq altında silah örtüyü və 45 dərəcə yamaclı gövdənin ön hissəsinin 100 mm olması səbəbindən qüllənin alnında daha yaxşı qorundu. Bu, o qədərdir ki, T-34-85 alman maşınının alnını deşmir. Ancaq o, üç kilometr yarımdan keçə bilər.
  Beləliklə, Panther-2 əsas tanka çevrildi və sadə Panterlər artıq mərhələli şəkildə ləğv edilir. T-4 kimi. Amma istehsalın həcminin çökməməsi üçün hələ də istehsal olunur. "Tiger" kimi, "Tiger" -2 buraxılmasına baxmayaraq hələ də istehsal olunur.
  Panther-2-də bütün istehsalı dərhal yenidən qurmaq mümkün deyil. Baxmayaraq ki, bu tank çox yaxşıdır. Sürətdə, zirehdə, xüsusən də silahlarda, tayı-bərabəri olmayan yerdə.
  Martın əvvəlində, yollar hələ nəm olsa da, almanlar irəliləmək üçün ilk cəhdlərini etdilər. Və onlar Voroşilovqrad və Krasnodonsk istiqamətində vurdular . Həm də Donetsk.
  Ukraynanın bu hissələri Stalinqrad fasiləsi zamanı Qırmızı Ordu tərəfindən geri alındı və almanların onları geri qaytarmağa vaxtı olmadı. Nasistlər taktiki sürprizə nail ola bildilər.
  Beləliklə, onlar dezinformasiyaya başladılar ki, onlar Kursk bulgesində Sovet müharibəsini mühasirəyə almaq istəyirlər. Amma onlar gözlənilməyən başqa istiqamətə vurdular!
  Döyüşlərdə nasistlərin güclü tankları iştirak edirdi və real hekayə ilə müqayisədə 1000 at gücündə daha güclü mühərrikə malik Tiger-2, yəni daha sürətli hərəkət edirdi və yaxşı sıçrayış tankı rolunu oynaya bilərdi.
  Almanlar əvvəlcə sürətlə irəlilədilər. Voroşilovqrad, Krasnodonsk və Donetski ələ keçirdilər , lakin sonra qar əridi və ağır alman tankları palçıqda qurudu. Buna baxmayaraq, krautlar bütün Ukraynaya nəzarəti tamamilə ələ keçirə bildilər. Və onlar yeni qələbələrini elan etdilər.
  Döyüşlərdə E seriyalı ilk alman tankları da iştirak edib.Xüsusən də E-10 özüyeriyən top. Bu maşın çox inkişaf etmiş xüsusiyyətlərə malik idi. Birincisi, onun hündürlüyü cəmi 1,2 metr idi. Ekipaj isə yalnız iki nəfərdir. Mühərrik və transmissiya bir yerdə və yan tərəfdə idi. Özüyeriyən silahın özü kiçik ölçülüdür, lakin dörd yüz at gücündə bir mühərrikə malikdir. Və on ton, 82 mm-lik ön zirehləri böyük bir rasional meyl bucağında və 52 mm-lik tərəflərdə, üstəgəl rulonlarda qoymağı bacardı.
  E-10 demək olar ki, mükəmməl bir maşındır. Magistral yolda yüz kilometrə, rokada isə yetmiş kilometrə qədər sürətlənərək onu vurmaq çətindir və asanlıqla maskalanır.
  Həm də ucuzdur və istehsalı asandır. Silahın yeganə çatışmazlığı, T-4 75 mm 48 EL-də olduğu kimi lülənin uzunluğudur. Ancaq o, qısa məsafədən də olsa, sovet tanklarını alnından deşir. Özü də T-45-85-in zərbələrini alnında saxlayır və onu vurmaq da demək olar ki, mümkün deyil.
  Ekipaj qeyri-adidir - SS-dən iki canavar qızı. Gerda və Şarlotta.
  Canavarlar kimi döyüşməyə hazırdırlar. Və onların nəhəng, dağıdıcı gücü var.
  Qızlar mart ayında hələ soyuq olsa da, yalnız bikinidə və ayaqyalın döyüşürdülər.
  Və döyüş ustad dərslərini göstərdilər.
  Amma təbii ki, onlar haqqında bu qədər ətraflı danışmaq olmaz. Digər tərəfdən, sovet qızları-komsomolçular döyüşür.
  Həm də yarıçılpaq və ayaqyalındırlar. Amma onlar aqressiv və soyuqqanlı xarakterlərini nümayiş etdirirlər. Dəqiq vururlar və tətiyə basarkən sinənin qırmızı məmələrindən istifadə edirlər. Və eyni zamanda oxuyurlar;
  Biz əziz Vətənin qızlarıyıq,
  Qırmızı bayraq altında Sovet ölkələri!
  Yoldaş Stalin cəsarətli şahindir,
  Kim bütün dünyanı gözəl edəcək!
  
  Vətənim və mən xoşbəxtlik içində doğulmuşuq,
  Taxıl və tekstil kətan yetişdirmək üçün...
  Rusiyanın belə oğullarını tanıyın,
  O adam hər şeyə qadir olacaq!
  
  Göy gurultulu tufan - faşizm bizi işğal etdi,
  Nəhəng tankların armadaları vuruldu...
  Ancaq düşmənin gözünə daha yaxşı vur,
  Biz irmik yuyan körpələr deyilik!
  
  Fürer at belində Moskvaya çatdı,
  Ağ və cilalanmış poladdan...
  Adolf Hitler özünü şeytana satdı,
  Düşünürdü ki, güllələr ona mane olmayacaq!
  
  Yoldaş Stalin cəsarətli bir qəhrəmandır,
  Siyahılarda Hitlerlə toqquşdu...
  Və məlum oldu ki, Fuhrer sərin deyil,
  Liderin yumruğu Adəm almasına ilişdi!
  
  İndi faşist yarpaq kimi titrəyir
  Stalin onu necə pis şikəst etdi ...
  Sirkdə fit çalmağı üstün tuturdu,
  Yaxşı, indi Adolf sadəcə bir tannik serseridir!
  
  Dünya faşistlərinin kabusu Stalinqrad,
  Oğlanlarımız gücləndiklərindən...
  Sovetlər ölkəsinin əsgəri çox xoşbəxtdir
  Biz bütün düşmənlərə buynuz verdik!
  
  Berlin bir qızın ayağına yıxılacaq, bil
  Qızlar ayaqyalın gəzəcəklər...
  Tezliklə planetdə bir cənnət quraq,
  Və çox şən və sakit olacaq!
  
  Kainatda hər şey yaxşı olacaq,
  Qızlar brilyantlı plaş alacaqlar ...
  Bəzən çox çətindir
  Ancaq biz qədim bir ölkəyik və Atlantisliyik!
  
  Rusiyada bir pioner və o titan,
  Vətəndə uşaq bezlərindən olan hər bir döyüşçü ...
  Adolf, sən itirən və tiransan,
  Qızların ayaqlarından qara göz çıxardın !
  
  Kommunizm kainatın üzərində olduqda,
  Allahın Anası kimi örtük yayılacaq ...
  Hər hansı bir revanşizm qəfəsdə olacaq,
  Və İsa İşıq Adı Allahı!
  Komsomol qızları elə gözəl və hisslə oxuyurdular. Onlar bunu böyük həvəslə etdilər. Və səslər çox parlaq səslənirdi.
  Qızlar isə çılpaq ayaq barmaqlarını ölümcül güclə, dağıdıcı qumbaraatanlarla atdılar.
  Pionerlər də döyüşürdülər. Hansı ki, hələ də qar olmasına baxmayaraq, tək şortda, xallı köynəklərdə və ayaqyalın idilər.
  Uşaqların çılpaq ayaqları soyuqdan qızarsa da, ördək kimi al-qırmızı olsa da, onlar aktiv şəkildə hərəkət edir və şiddətlə vuruşurdular.
  Bunlar həqiqətən real, aqressiv və çox döyüşkən uşaqlar idi.
  Hansı ki, qumbaraatanlarla atəş açır, kamanları geri çəkir və ölümcül ölüm hədiyyələri verir.
  Eyni zamanda onlar da oxuyurdular;
  Mənim əzəmətli Rusiyamın işığı -
  Dünyaya can verən ölkələr!
  Bu Vətəni daha gözəl tapmaq mümkün deyil,
  O, kainatı bilir - müqəddəs yuxu!
  
  İstənilən ot və hər hansı bir şeh damcısında,
  Və isti yay yağışının damcılarında ...
  Qar dənələri brilyantlarla oynayır
  Onlarda İsanın üzü var - Rəhbər Rəhbər!
  
  Parlaq Svarogun yaradılması,
  Hər qarğıdalıda gözəldir.
  Kim sülh istəyirsə, Allahın oğlu kimidir,
  Onun yaşaması gözəldir, hər yerdə inan mənə!
  
  Amma Uca Allah bizə belə bir iradə verdi,
  Beləliklə, hər bir yol seçməkdə azaddır,
  Doğma döyüşçünün vətənini sevməsi üçün,
  Rodu əməllərdə izzətləndirmək üçün!
  
  Ancaq seçim yaxşı olmadı,
  İndi yer üzünə pis bir axın tökülür!
  Rusiya cəhənnəmdən kütlə tankları tərəfindən tapdalanır
  Taleyin döyüşündə qəddar və amansız!
  
  Ancaq döyüşçülər çiyin-çiyinə toplanacaq -
  Sovet Oktyabrının bayrağı altında.
  Üzlər ikonadan lütf verəcək,
  Onlar Rəbbin hüzurunda bizim üçün boş yerə deyil!
  
  Cinlər Hitlerin arxasında otlasa da,
  Və Almaniyaya çox şeytan sərmayə qoydu!
  Ancaq biz Yunkerləri nəlbəki kimi vururuq,
  Axı damarlarından qanı qoparıb döyüşmək lazımdır!
  
  Düşmən Moskvaya çatdı - hər şey yanır,
  Durbinlə o, Kremlin ulduzlarını görür!
  Ancaq Mamay ordusunu məğlub etməzdən əvvəl,
  Rəbb sevən oğullara güc verəcək!
  
  Vətən - Ağrı ilə duada pıçıldayıram,
  Şəhərlərimiz məşəl kimi yanır!
  Nə tər və sevgi ilə ucaldı,
  O, əbədi olaraq məhv edilibmi?
  
  Ancaq Rod yaradılışını tərk etməyəcək -
  O, güc verəcək və düşmən düşəcək!
  Allahın hikmət kitabında deyildiyi kimi -
  Rus qalib gələcək və ulduza doğru yürüş edəcək!
  
  Wehrmacht'ı məhv etdi, bir axın içində qan tökdü,
  Moskva və şanlı Stalinqraddan sonra!
  Vətən alma ağacından şirə verəcək,
  Qumbara pulemyotu ilə asan olmaq!
  
  Biz Berlində olacağıq - Stalin liderdir,
  Günah haradadır yer üzündə Allahın vicar!
  Qardaşlar faşist məxluqlarına aman vermir,
  Sonra olacaq - xoşbəxtlik və uğur!
  Pionerlər duyğu və həvəslə belə oxuyurlar. Səsləri isə uşaq, saf, şirindir.
  Qoy ayaqları çılpaq, yıxılmış, cızılmış, hamısı sıyrıq və əzilmiş, hətta barmaqları soyuqdan göyərmiş olsa da, həm oğlanların, həm də qızların dodaqlarında parlaq təbəssümlər var.
  Və aydındır ki, onlar təslim olmayacaqlar, oxumağa və mübarizəyə davam edəcəklər.
  Lenin bizi xalqın xoşbəxtliyi üçün böyüdü,
  Böyük Stalin isə yolumuzu işıqlandırdı...
  İliç hər kəsə müqəddəs azadlıq gətirdi,
  Xələf müəllim düşmənləri məğlub etdi!
  
  PUTİNİN HITLER İLƏ BƏXTİ
  Hitler Rusiya prezidenti Putinin bəxtini sehrli ritualın köməyi ilə əldə edib. Və tarixin gedişatını kökündən dəyişdirdi. Əvvəlcə Britaniya üçün hava döyüşü qalib gəldi. Düzdür, Hitler yerə enməyə cəsarət etmədi, amma səmada Luftwaffe üstünlük qazandı. Franko bu şərtlərlə Cəbəllütariqə hücuma razı oldu. Almanlar bu qalanı iki günə ələ keçirdilər. Və Afrikaya qoşun göndərdilər.
  SSRİ ilə müharibə təxirə salındı. Ancaq bu, yalnız nasistlərə fayda verdi, ona görə də Qara Qitə fəth edildi.
  Nasistlərin say üstünlüyü və daha yaxşı təşkilatlanması onlara bir il ərzində Afrikanı, Yaxın Şərqi və Hindistanı ələ keçirməyə imkan verdi.
  Və 1942-ci ilin noyabrında nasistlər qəfil yerə endi və on bir gündə Britaniyanı ələ keçirdilər.
  Bundan sonra SSRİ-yə qarşı müharibəyə hazırlıq başladı. Almanlar yeni tanklar yerləşdirdilər: "Panteralar", "Pələnglər", "Şirlər", döyüşə hazır. Və 22 iyun 1943-cü ildə işğal başladı.
  Təbii ki, SSRİ iki il ərzində bu vaxta yaxşı hazırlaşmağı bacardı. Tankların sayı otuz səkkiz min yüz iyirmi diviziyaya, təyyarələrin sayı əlli minə çatdı. Silahların və digər silah növlərinin sayı da artdı. Lakin Wehrmacht çox şey əlavə etdi. Üçüncü Reyxdəki tankların sayı iki il ərzində altı mindən iyirmi minə qədər artdı. Və onların keyfiyyəti nəzərəçarpacaq dərəcədə yaxşılaşmışdır.
  Üçüncü Reyxdə aviasiya da yüksəldi. Yeni ME-309 çox güclü silah idi və seriyaya girdi. Focke -Wulf, Yu-288 və Yu-188 daha güclü idi . Və ciddi idi. Fritz-də qaz qurğuları da var idi və daha çox. Daha güclü MP-44 hücum tüfəngi də daxil olmaqla.
  Ən əsası almanların çoxlu sayda piyada qoşunu var idi. Onlar müstəmləkə qoşunlarından və Avropadan gələn əsgərlərdən istifadə edə bilərdilər.
  Amma başqa nüanslar da var idi. Qırmızı Ordu müdafiəyə hazır deyildi. Bəli, ona özünü müdafiə etməyi öyrətməyiblər. Molotov xəttində istehkamları tamamlaya bilsələr də, sərhədə çox yaxın idilər və kifayət qədər dərin deyildilər.
  Bundan əlavə, almanlar Türkiyə və İrandan, Hindistandan da hücum edə bilərdilər. Üstəlik, Yaponiya hücum üçün qoşun yerləşdirib.
  Bəli, bərk basdılar.
  Və üç ayda SSRİ məğlub oldu və Moskva süqut etdi. İki ay sonra Rusiya tamamilə işğal olundu.
  Bundan sonra Hitler Amerikaya hücum etmək qərarına gəldi. Və burada almanların bəxti gətirdi.
  Amerika tankları zəif idi, təyyarələr geridə qaldı. Almanların uğurlu reaktiv təyyarələri var idi və uçan boşqablar kiçik silahlara tamamilə toxunulmaz görünürdü və sualtı qayıqlar hidrogen peroksid deyildi. Və E seriyalı tanklar 1946-cı il yanvarın 30-da ABŞ-ı çətinliklə də olsa, məsafəyə görə əzdilər. Sadəcə ABŞ ordusunun qalıqları təslim oldu.
  20 aprel 1951-ci ildə isə samurayların atom bombası yaratmasından qorxan Hitler Yaponiyaya da hücum etdi... Müharibə bir cür davam etdi. Nasistlərin daha təkmil piramidal tankları, lazerli güclü uçan boşqabları və ultrasəs silahları var idi. Daha təkmil çoxsaylı buraxılış raket sistemləri və daha çox.
  Yəni Yaponiya altı aydan çox çəkmədi. Və müharibə Wehrmacht üçün növbəti qələbə ilə başa çatdı.
  Putinin bəxti Hitlerə yer üzündə sonuncu mühüm imperiyanı fəth etməyə kömək etdi.
  Və 1959-cu il aprelin 20-də Adolf Hitlerin başçılıq etdiyi dünya dövlətinin imperiya idarəetmə formasını təyin edən dünya referendumu keçirildi.
  Artıq 1949-cu ildə almanlar Aya uçdular. Və 20 aprel 1957-ci ildə Marsa uçuş baş verdi.
  Nasistlər Günəş sistemini mənimsədilər. Və bütün dünyada indi dəmir, alman nizamı var idi. Yetmiş yaşında Adolf Hitler Vladimir Putinin bəxti sayəsində dünya imperatoru oldu. Bu fenomenal nailiyyətdir.
  Sonra başqa dünyaları araşdırmaq qalır və insanlıq birləşir. Ancaq təbii ki, bütün dünyada müxtəlif növ tikinti layihələri var. O cümlədən Çukotkadan Alyaskaya yeraltı tunel. Lakin 1959-cu il mayın 1-də Adolf Hitler təyyarədə qəzaya uğradı. Və diktorun fantastik səltənəti sona çatdı. Görünür, Putin öz fenomenal bəxti ilə yetmiş ildən artıq yaşamaq qismətində deyildi.
  Lakin Hitlerin artıq varisi var idi. Süni mayalanma yolu ilə əldə edilən uşaqlardan. Beləliklə, Adolf sülaləsi davam etdi. Və bəşəriyyət müxtəlif səviyyələrdə tikintini davam etdirdi.
  Hətta Afrikada da yollar, dəmir yolları və avtomobillər, eləcə də bir çox şəhərlər tikilmişdir. Qaralar isə burada işləyirdilər və Qara Qitənin iqtisadiyyatını qaldırırdılar.
  Bəşəriyyət inkişaf edib, yüksəlib. Kommunizm qurulurdu, insanların həyatı getdikcə yaxşılaşırdı.
  Hitlerdən sonra imperatoru oğlu Birinci Wolf idarə edirdi. O, gənc, lakin müdrik idi və insanlığı yüksək zirvələrə qaldırdı. Fikirlərdən biri qadınların sayını artırmaq və genlər üzərində təcrübə aparmaq idi. Xüsusilə, dişilərin sayının kişilərdən beş dəfə çox olması qərara alındı.
  Eyni zamanda, 1961-ci ildə imperiyanın astronavtları Veneraya, bir il sonra isə Merkuriyə uçdular. Bir neçə il sonra biz Yupiterin peyklərini ziyarət etdik. Digər planetləri ziyarət etdi. 1980-ci ilə qədər Günəş sisteminin ən uzaq planeti Plutona səfər edilirdi. Və əla idi.
  Və 2000-ci ildə ilk ulduzsuz ekspedisiya başladı. Yer planetində cinayət demək olar ki, yox oldu, xəstəliklər və epidemiyalar sona çatdı, insanlar aclığı və əmtəə qıtlığını unutdular. Həyat getdikcə yaxşılaşdı.
  Və əsl cənnət tikildi. Və insanlar bir-biri ilə döyüşmürdülər. Elm sürətlə inkişaf etmişdir. Və insanlara xoşbəxtlik gətirin. Texnologiya da inkişaf edib. Bunun şah əsəri, əlbəttə ki, disketdir . Onlar artıq planetlər arasında uça bilirdilər. Və Fritz qarşısıalınmaz idi.
  Rusiyada partizan müharibəsi sürətlə səngidi. İnsanlar nasistləri atmaq şansının olmadığını və yaşamalı olduqlarına qərar verdilər. Və həyat getdikcə yaxşılaşdı. İmperiya kommunizmə doğru irəliləyirdi. Lakin 2000-ci ildən sonra bir çox mallar tamamilə pulsuz oldu. Evsiz yox idi, hamının işi var idi. Və çox gözəl evlər tikildi. Və hamının avtomobili, hər kəsin pulsuz interneti və daha çoxu var idi.
  Həyat yüksəldi. İnsanlar üçün yaxşı idi. Və hamı yavaş-yavaş tək bir imperiya olmağa alışdı. Və assimilyasiya var idi.
  Ruslar və digər slavyanlar almanlarla bərabər hüquqlar aldılar. Bəli, digər xalqlar da nasistlərin nəzarəti altında yaxşı yaşayırdılar.
  Mübarizə aparmayan, partizan olmayan, ləyaqətlə yaşayıb. Almanlar heç bir səbəb olmadan cəza tədbirləri həyata keçirmədilər.
  Və doğrudan da, biz partizanlardan qurtulan kimi repressiyalar dərhal dayandı.
  Çevik işğal siyasəti quruldu. Özünüidarəetmə və yerli kadrlardan istifadə var idi. Və 2020-ci ildə Yer planetindəki bütün insanlar vətəndaşlıq aldılar və nəhayət hüquqi bərabərlik bərqərar oldu.
  Bu zaman elm o qədər inkişaf etmişdi ki, qocalığa məğlub olmuş, hamı əbədi cavan və gözəl olmuşdur.
  Günəş sisteminin digər planetlərində Üçüncü Reyxin yaşayış məntəqələri meydana çıxdı. Və beləliklə, dünyada böyük oldu.
  Bu dünyadakı oğlanlar və qızlar bütün qalaktikaya yayılmağa başladılar. Virtual reallıq artıq Hypernet matrisində peyda olub və hər şey gözəl, gənc və gözəldir. Onsuz da hər şeyi təkrarlamaq mümkün idi.
  Üçüncü Reyx İmperiyası böyük imkanlar imperiyasına çevrildi və kainatı fəth etdi.
  Qadınlar isə kişilərdən beş dəfə çox idi. Hamısı gözəl, gənc qızlardır, kişilər isə saqqallarını qırxmağa ehtiyacı olmayan cavan oğlanlardır. Əslində saqqal sadəcə primitiv, heyvani atavizmdir.
  İndi isə virtual reallıqda belə maraqlı oyunlar qızışır və yanır.
  Kainatların belə hər şeyə qadir Yaradıcılarından biri olan Fridrix Sfero ən gözəl " əyləncə " təşkil etdi.
  Daha doğrusu, kosmik döyüş. Bir tərəfdən, Qürurlu Almaniyanı təmsil edən qoşunları, digər tərəfdən, hər hansı bir qız yoldaşının ulduz ordusu, Harlequinade kainatlarının eyni qüdrətli yaradıcısı - Dəhşətli Almaniya. Beləliklə, hər şeyə qadir insanlar mübarizə apardıqları üçün, qeyri-mümkünlük nöqtəsinə qədər əyləncəli olacaq.
  Qroznı Almaniyası ordusunun gücü sarsılmaz şəkildə azalırdı. Hyperplasma qucaqları Qürurlu Almaniyadan gələn güclü düşməni daha sıx sıxmağa çalışdı . Milyonlarla və milyonlarla ulduz gəmisi ölümlərini burada tapdı. Çox vaxt qəhrəmanlıq, bəzən isə gülünc. Dodaqlarında təbəssümlə, zamanla dirilmək ümidi ilə öldülər. Baxmayaraq ki, çox ürpertici görünürdü... Təmizlənmiş damcı formalı nəhəng kosmos və vakuum sahələrini çeynəyən xüsusi işıqla parlayır. Alovlar kosmik gəminin dəhlizləri və ventilyasiya şaftlarından keçir. Milyonlarla canlı əsgər, həm insan, həm də digər irqlərin nümayəndələri, göyərtəsində milyardlarla robotlar, hər şeyi istehlak edən istidən qaçmağa çalışırlar. Döyüşən insanların demək olar ki, hamısı gözəl, avanqard üslublu saç düzümləri ilə boyanmış gözəl qızlardır, sanki amansız döyüş üçün deyil, imperiya maskarad topu üçün toplanıblar. Qızların tovuz quşu qanadları şəklində bıçaqları olan yel dəyirmanı formasında saç düzümü alovlandı və o, ürəkbulandırıcı qışqırdı. Ağrı ağlasığmaz dərəcədə dəhşətlidir və baş dərisi sözün əsl mənasında qopar. Dəyirmanın bıçaqları çıxır və sonra kinespatial təhriflərin doqquz nizamlı burulğanında fırlanır .
  Ancaq orklar və elflər xüsusilə qorxunc bir şəkildə gurlayırlar, onlar üçün ağlına gəlməmək həqiqətən daha qorxuludur, alov bu və ya digər formada olur. Ya bu, yeraltı dünyasının ən aşağı uçurumlarından bir nekrofil sehrbaz tərəfindən çağırılan günahkar bir ruhun gülən fizioqnomiyası, ya da kabinələrin ətrafında rəqs edən və dəhşətli, son dərəcə qəzəbli bir yırtıcı şəklində silahların lülələrini fırladan işıqdır. Və dağıdıcı və yanan bir maddənin rəsmində sürrealizm daha qorxulu ola bilər.
  Bütün bunlar isə ölçüsünə görə Merkuridən geri qalmayan bir ulduz gəmisi miqyasındadır... Halbuki, kainatı yaradanın standartlarına görə, o qədər də çox deyil. Belə bir tamamilə maddi reallığın yaradıcısı özü bir partlayışa qərar verdi.
  Sfero Friedrich Katastrofov həyəcan və eyni zamanda məmnunluq yaşadı: bir sıfır onun xeyrinə. Gənc yaradıcı-terminator maqoplazma şüasını tərk edərək U-dönüşünü etdi və qravi-nüvə şüalarının çıtırtısı adı altında vakuumu yelləyərək onu başqa bir maqoletin arxasına vurdu . İçəri girmək asan deyil, döyüş maşınları çapan atların nalları kimi çapır və hətta yeraltı dünyasının bütün gücünü toplayan şeytan tərəfindən idarə olunur. Keçmişin geridə qalmış insanlara tanış olan fizika və kosmologiya qanunları da yoxdur. Ətalət anlayışı yalnız yaradıcının istəyi ilə olur.
  Hyper - princeps -maqo-plazma belə bir maddənin insan qavrayışı üçün anlaşılmaz bir növündən ibarətdir, onda siz trilyonlarla bütün kainatı sərbəst yerləşdirdiyiniz zaman foton nüvəsindən ölçüləri dəyişən, mövcudluğun istənilən formasını və modifikasiyasını ala bilərsiniz . avuç içində parsek diametrli!) Sfero, qürurlu Rusiyanın qüdrətli və texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş imperiyasında təlim keçmiş bioloji cəhətdən dəyişdirilmiş bir oğlanın bədənini təcəssüm etdirməyi seçdi, hətta o, bir rüşeym kimi yetkinləşdiyi zaman belə inkubator-kompüter.
  Konsepsiya anından bəri ağrılı impulslarla kəsilən yuxuda xüsusi, kosmik müharibənin məşqi var idi. Hələ də itkilər var idi, çünki ətalətdən məhrum olan Moğolların trayektoriyası tamamilə gözlənilməz idi. Lakin Sfero bu barədə mürəkkəb deyil. Qabiliyyətlərini daha maraqlı etmək üçün qəsdən məhdudlaşdırırdı. Axı, milyardlarla qalaktikaya və bir katrilyon insanın yaşadığı dünyaya yayılmış Qürurlu Almaniya, bu yaradılış, əlbəttə ki, virtual bir matrisdir. Kosmik müharibə oyunu isə qaydalara tabe olmalıdır. Yəni heç bir xaos olmasın. Yaradan oğlan. daha üçünü vurdu, iki dəfə itkin düşdü. Dizayn baxımından inanılmaz olan silah sistemlərinin Maqoimpulsları vakuumu kəsdi və hətta onu soymağa məcbur etdi, bal syrvelad dilimləri , artıq kainatın başqa bir səviyyəsində. Burada Sfero yenidən hücum rejiminə keçərək kosmosdakı dəliyə daldı. Eyni zamanda, Yaradıcı-Oğlan anı elə seçdi ki, kibernetik müşahidə sistemləri onu düzəldə bilməsin, müxtəlif modifikasiyaların ətrafdakı məkana tam icmalı təqdim etdi .
  - Kinezisfoton maqomatrisi udur ! - Fəlsəfi olaraq, başqa bir döyüşçünü vuraraq və princeps-plazmanın çarpıcı çadırlarından yayınmaq , Yaradan oğlan dedi.
  Sfero Frederikin ümumi komandanlığını həvalə etdiyi Yuli Sezarın ordusu say üstünlüyündən istifadə edərək geri çəkilməyə davam etdi, eyni zamanda onu cinahlardan örtmək üçün uğursuz cəhdlər etdi. Harlequinade-nin himayəsi altında olan Hannibal getdikcə daha çox qoşun səpələyərək, komandanlığı altında olan nəhəng armadanı bir neçə parsek (parsek işıq şüasının iki il yarım ərzində qət etdiyi məsafədir) uzadmağa çalışdı. Qoşun birləşmələrinin sıxlığı azaldı və fərdi bacarıqların rolu artdı. Burada hər iki tərəf akrobatika və manevr sənətini nümayiş etdirərək layiqincə özünü göstərdi. Lakin itkilər çox böyük idi; bir milyondan çox ulduz gəmisi artıq məhv olmaq üçün acgöz məşəldə yandırılmışdı.
  Sfero birdən döyüş yerini dəyişdi və özünü ən möhtəşəm qızın yanında tapdı. Yaradıcı oğlan və Valentina bir-birinin əllərini qucaqladılar, digər uşaqlar və daha çox qızlar bir-birlərinə göz vurdular. Batareyaları gətirdilər və qayıqlarda, tək oturacaqlı maqletlərdə , qırıcılarda, briqantinlərdə, esmineslərdə, esmineslərdə və digər kiçik gəmilərdə qasırğa hiperplazmik tornado açdılar . Sferonun gözləri zəfərlə parladı.
  Müharibə üçün hazırlanmış döyüşçülərin, hətta bir növ qida mühitində döl kimi üzəndə də ümumi hazırlıq səviyyəsi çox yüksək idi. Lakin onlar həmişə bir çox çatlardan və vakuum çökmələrindən düşmürdülər. Cavab olaraq düşmən də öz amansız atəşini atdı, hətta şəxsi matrisə də sahib idi. Hiperplazma axını zəifləmiş matrisin müdafiəsini yandırdı və yarım boşluq sahəsi zirehə deşildi. Budur, sehrli məkan buna dözə bilmədi, çatladı, atəş cütlüyünə çox rəngli ultra-atəş axını düşdü. Sfero dərhal yandı (bu, əti məhv olanda sadəcə super gülməli hissdir!), Qız yoldaşının qolu çiyninə, ayağı dizinə, gövdəsi qabırğalarına qədər buxarlandı. Gözəllik qışqırdı və geri çəkildi. Valentina əmr etdi.
  - Kiber regenerasiyanı aktivləşdirin.
  Qızın cəsədi (eləcə də digər insanlar) uzun müddətdir ki, zülal deyil. Bu, hiperplazmik daxilolmalara malik xüsusi ətdir , insanların özləri isə super enerji ilə işləyirlər . Beləliklə, yaralanandan sonra ət yavaş-yavaş böyüməyə başladı. Nisbətən yavaş-yavaş, prosesin özü çılpaq gözlə görünür, toxumaların böyümə sürəti saniyədə 0,9 santimetrdir. Lakin şiddətli döyüş çox qısa sürdü, zireh daha bir neçə yerdə yandırıldı. İki silah buxarlandı, altı əsgər öldü, bir gənc yarı yandı, bir qız isə müvəqqəti olaraq baş dərisini və barmaqlarını itirdi. Sfero gülərək geri qayıdıb dedi ki, kainatı yaradanın daşıyıcısını məğlub etməklə nə qədər nail oldun? Möcüzəvi şəkildə mərmilərin partlamasından qaça bildi. Lakin ziyan böyükdür, hava sifonlar , vakuuma çırpılır. Bununla belə, uşaqlar adekvat cavab verirlər. Sfero özü üçlü hücum təyyarəsini sıradan çıxararaq telsiz atəşi həyata keçirdi. Dili uzanan Valentina oğlanın dodaqlarını yaladı.
  - Meqaquasar !
  hiper məhvedici ( super məhvedici ) plazma püskürməsi edək ! - kainatların gənc Yaradanı hürüdü.
  İki maqolet digər silahlarla vuruldu, üç atəş qülləsi məhv edəndə vuruldu. Lakin elə həmin an raket kreyseri silahlarını onlara tuşladı. Oğlan-yaradıcı həzzsiz deyil, kəskin hisslərlə onun üzündə ölümün nəfəsini hiss edirdi. Dırpaqlı pis nəhəng yaşlı qadın təhdid etdi və kapitan Sfero əmr verdi.
  - Çevik geri çəkilmə! Bir kirpi vasitəsilə ilan kimi hərəkət edin!
  Batareya geri qayıtdı, amma bir az gec. Boşluq sanki ağrıdan ağrıyırdı, hiperplazmik bir qasırğa keçdi. Qravioplazmanın dəhşətli zərbəsi batareyanı bağladı. Dərhal beş silah və komandanın on iki nəfəri tamamilə buxarlandı. Sfero və digər qızları qravitasiya dalğası atıb. Yaradan Oğlan başını atletik, lakin son dərəcə zərif Valentinanın qarın nahiyəsinə vuraraq uçdu. Qoç verməli olduğunuz ət zülal olmadığı zaman bu çətin olur:
  - Vay, pulsar-yıxılan dəlik! Sfero mızıldandı. Və o, hiperelektrik onu vurduqca gülümsədi .
  Zirehdə böyük çatlar var idi. Onlar titandan bir milyon dəfə güclü olan metalın bənövşəyi səthini yarğanlar kimi kəsirlər. Ulduzları hərəkət etdirməyə və kvazarları söndürməyə qadir olan hiperplazmada və ya onun daha təkmil versiyasında nə böyük güc gizlənir . Ancaq yalnız altıncı, yeddinci və s., maddənin vəziyyəti. İstənilən molekuldan bütöv bir hiperplazma okeanı əldə etmək olar. Nəzəri olaraq (bu, hələ insanlar üçün mövcud deyil) bir elementar hissəcik bütün kainatı çoxaldacaq. Ya da məhv et! Hiperplazmanın kvazi-ilahi imkanları bunlardır .
  Batareya kiness məkanında titrəyən çevik çökmə ilə sürüşür , əsgər zəifləmiş ətalət qüvvəsi ilə aşağı basılır. Sonra yay atılır və batareya yenidən yalnız kosmosda başqa bir nöqtədə atəş açır.
  Fridrix Sfero əmr edir:
  - Dar bir şüa ilə vurun, silahları cəmlənmiş ramrod rejiminə keçirin.
  Kompüterlər əlil olduğundan, bu əl ilə edilməlidir. Tamburdan istifadə edərək hiperplazmanın axını tənzimləyin. Ancaq bunu etmək asan deyil, bu, bu fors-majorun təlim proqramında da nəzərdə tutulduğunu saxlayır. Oğlanlar və qızlar avtomatik rejimdə bu problemin öhdəsindən gəlirlər. Sfero Fridrix gözə çarpan bir raket qayığını tutur, bir az irəliləyişlə atış. Dağılmış vakuumun ən incə xırıltısı eşidilir, qayıq parça-parça olur. Partlayışın gücünə görə, sursatın partlaması var. İşıq nöqtəsi maşını uçurur. Magolet də məhv edilir, qız dəqiq vuruşu təkrarlayır.
  Qanadlar ayrı-ayrılıqda uçur, eyni zamanda alovlu quyruqların vakuumunda fırlanır.
  Düşmən brigantinası əlavə zərər alır, lakin kütləvi yaylım atəşi ilə cavab verir. Çatlaqdan bir axın içəri girir, qızı atıb, cinnabar, luminescent məmələri olan qızıl döşləri ortaya qoyur.
  Sfero məmnuniyyətlə qışqırır:
  - Görürsən necə də gözəl! Çernodyrno!
  magoplast dərili dizinə bir sillə vurdu.
  - Princeps-quasar ! Zapulsar ellipsi! Cəngavər topuzunu daha yüksəklərə qaldırın!
  Göz yaşı damlası formalı briqantin yaylım atəşləri ilə tükənirdi. Hiperplazmanın tikanlı şeh damcıları bütün döyüş sahəsinə səpilirdi.
  Fridrix Sfero fit çaldı:
  - Uçurumun çöküşünə bir foton verin!
  Yan tərəfdən bir freqat çıxdı, eyni zamanda qonşu batareya da sürüşdü. Deyəsən, uşaqlar bəxtsiz idilər, ağır raket və ya ən davamlı metalı toz halına salan Vibro sahəsinə rast gəldilər.
  Uşaq belə bir hücumdan sağ çıxmaq üçün platformanı fırlamağa çalışdı. Amma axı rəqiblər demək olar ki, eyni məktəbi bitirmiş yüksək səviyyəli mütəxəssislərdir. Harlequinade yaradıcısı da Sivilizasiyaların Yaradılmasında fırıldaqçı deyil!
  Tempropreon topu çökdü . O, parıldayan hissələr yığınına çevrildi. Qız və tüfəngə xidmət edən Yaradan-oğlan sanki yarasa ilə vurulmuş kimi atıldılar. Onlar böyük sürətlənmə ilə zirehə çırpıldılar, onu bir qədər əydilər və özləri də çox elastik və güclü bədənləri ilə şokdan titrəyərək güclü şəkildə yastılaşdılar. Daha sonra qədim tanrıların heykəlləri kimi naxışlanmış gözəl fiqurlarına normal forma verərək, ağır örtükləri soymağa başladılar.
  Sfero qarnının aşağı hissəsində soyuqluq hiss etdi. Düşmənin plazma püskürməsinin sıxlığı gücləndi, görünür, döyüşə təzə qüvvələr cəlb olundu. Məsələn, ultra-döyüş gəmisinin özü layiqli bir asteroid ölçüsündədir və emitentlərlə bəzədilmiş nəhəng bir xəncərin forması hiperplazmik reaktivlərin bütün zəngin ornamentini yayırdı . Matryoshka və akkordeonun əyri, burulmuş formalı hibrid olan maddə Proud Germany kreyserinə düşdü. Digər məhv selləri gözyaşardıcı dörd artilleriya platformasını əzdi.
  Sferonun dizinə qədər olan sağ ayağı buxarlandı və onun təbii şəkildə böyüməsini gözləmədən bir anda əzasını böyüdü.
  Julius Sezar, bütün istedadına baxmayaraq, döyüşü uduzurdu, texnologiyaların təxmini bərabərliyi ilə say üstünlüyü düşmənin tərəfində idi. Belə çətin vəziyyətdə yalnız mühasirəyə düşməyərək geri çəkilmək qalırdı. Sfero princeps -bağlantı, robotlara verilən əmrləri vicdan əzabı çəkmədən dinləyirdi . Onlar qeyri-məhdud nikbinlik, erkən qələbə üçün susuzluq səsləndirdilər. Julius Sezarın freqatı bir qədər zədələndi və sürəti azaldı. Sfero qəzəbləndi, yaratdığı güc itirmək kimi görünür, mümkün qədər çox düşməni məhv etməlisən. Yəni ya qalib gəlmək, ya da ölmək seçimi var. Bir neçə muğlanın məhv olduğu aydın olsa da ; demək olar ki, heç nəyi dəyişməyəcək, lakin bu, ayrı-ayrı şəxslərin demək olar ki, misilsiz qəhrəmanlığıdır ki, istənilən maneəni darmadağın edən bir axına çevrilir. Daşıyıcının yaddaşından istifadə edən, lakin əslində özünün yaradıcılığı (O, şəxsiyyətlərə və quruluşca bu qədər mürəkkəb şeylərə necə möhür vurmağı bacarır, ayrı bir sualdır!) Oğlan, çoxsaylı məşqlərdə nəyi idarə etdiyini tez xatırladı. Bu robotların ümumi sıralarında qalmaq, qeyd deyil ki, lazımdır. Beləliklə, ora çatmaq daha çətindir, lakin məruz qalma ehtimalı daha aşağıdır. Amma digər tərəfdən onun bu kritik anda oturub-durmağa haqqı varmı? Axı, bir əsgər: həyatını xilas etmək üçün qayğı göstərməlidir, ikinci nöqtə: mümkün qədər çox düşməni məhv etməlidir. Bir ziddiyyət halında - bu, ikinci həllin lehinə seçim etmək ənənəsidir. Bunlar köhnə günlərin amerikalılarıdır: onlar öz dərilərini qorumaq haqqında daha çox düşünürlər. Buna görə də, yankilər itirdilər, üstəlik, təbliğatları zəifdir. Onun bütünlük və əhatəlilik yox idi. Yerin qədim tarixini xatırlasaq: bəşəriyyətin bir planetə zəncirləndiyi o günlərdə. Dəhşətli, parçalanmış dünya, bütün millətləri və xalqları bir yumruqda toplamaq lazım idi. Bir neçə imperiya buna iddia edib. İlk növbədə ABŞ, Çin, İslam Cəmiyyəti. Dünya çoxqütblü oldu və sözün əsl mənasında parçalandı, müstəqil dövlətlərin sayı artdı, kiçik xalqların separatizmi vəsvəsə çevrildi. Ümumi ev Yer od tutub yanırdı, insanlıq sözün əsl mənasında uçuruma yuvarlanırdı! Qədim dövrlərdə bəşəriyyəti birləşdirmək istəyən qüdrətli hökmdarlar var idi. Bu, ilk olaraq bütün dövrlərin və xalqların ən görkəmli sərkərdələrindən biri olan Makedoniyalı İskəndərdir. O, məğlubedilməz idi, lakin təqdir ona çox qısa ömür verməkdən məmnun idi. Beləliklə, onun kifayət qədər şansları var idi, beynəlxalq imperiya qurdu, yüksək Ellin mədəniyyətini Asiyaya gətirdi. Hətta Karfagen və qədim Roma da qədim dövrün ən görkəmli slavyanı olan Makedoniyaya böyük xərac göndərdi! İsgəndərdən əvvəl, bir neçə padşahın (xüsusən Kir) altında Böyük Fars Hindistandan Misirə qədər ciddi fəthlər əldə etdi, lakin doktrina: bütün dünya üçün bir hökmdar var, onu ilk ortaya qoyan o idi! Romada Julius Sezar dünya hökmdarı rolunu iddia etdi, lakin onun həyatı da kifayət qədər uzun olmadı. İmperatorlar arasında Sezardan sonra: kifayət qədər güclü sərkərdələr yox idi. İlahi Avqustin xəstə və fiziki cəhətdən zəif idi, xarizmatik Neron ümumiyyətlə dəhşətlidir. Ən məşhur hökmdarlar Diolektan və Konstantin böyük fəthlər haqqında düşünmədən status-kvonu saxlamaq üçün daha çox mübarizə aparırdılar. Romanın süqutundan sonra başqa komandirlər də var idi. Bunlardan ən görkəmli şəxsiyyətləri: Çingiz xan, Tamerlan, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Çingiz xan çox uğurlu idi. O, demək olar ki, bütün Çini, Əfqanıstanı, Xorəzmi fəth etdi, qabaqcıl dəstələr Qədim Rusiyaya çatdı. Onun qalib gəlmək üçün əla şansları var idi, heç kim bu hiyləgər və bacarıqlı komandirin daim artan qoşunlarına müqavimət göstərə bilməzdi. Lakin onun orta əsrlər standartlarına görə kifayət qədər uzun ömrü belə dünyanı ələ keçirmək üçün kifayət etmədi. Çingiz xan bir sülalə qurdu, lakin onun kimi bütün köçəriləri bir araya gətirə biləcək böyük bir sülalə artıq yox idi. Tamerlan kimi. Qələbədən sonra qələbə, böyük bir imperiya və parçalanma, Timuratın məhvi , oğullar və nəvələr arasında mübahisə. Və layiqli davamçısı yox idi. Avropanı fəth edən Napoleon və Hitler Rusiyaya qarşı kürəyini qırdılar. Təəssüf ki, Rusiyanın özü dünya hökmranlığına nail ola bilmədi. Həqiqətən də böyük bir hökmdar Stalin idi, o, savadsız, şalvar ölkəsini güclü sənaye dövlətinə çevirdi.
  Və sonra, artıq iyirmi birinci əsrdə, əvvəldən Almaniya üzərində, sonra bütün dünyada gücü inanılmaz hiper-intellektual gücə malik olan sirli bir cüt aldı.
  Onlar ən son şahzadələri - sehrli silahları yaratdılar və bəşəriyyət tədricən virtual hər şeyə qadirlik vəziyyətinə gəldi.
  Ancaq müharibə müharibədir, xüsusən də kosmik müharibədir, burada səhv hesablamalar və qurbanlar qaçılmazdır. Risk etmək qərarına gələn döyüşçü Fridrix Sferonun bəxti gətirdi, o, diqqəti cəlb etmədən dörd döyüş maşını məhv etməyi bacardı.
  - Balaca insanlar üçün ağcaqayın sıyığı olacaq! Əksinə, princeps plazmadır!
  Bəli, belə maraqlı oyunları kainatı fəth edən Üçüncü Reyx İmperiyasının vətəndaşları oynayır.
  Bütün bunların sonu necə olacaq və bəşəriyyət, hətta gücsüz bir fantaziya belə, qüdrətin hansı zirvələrinə çata bilər.
  
  
  COG VƏ ŞPUNTİK VƏ ÜÇÜNCÜ REYX
  Popadalılar müdaxilə etdi . Bu vəziyyətdə, qısa konstruktorlar Vintik və Shpuntik . Köçərkən Berlinə çatdılar. Yaxşı, siyasətdən və Yer planetindən heç nə bilmədiklərindən almanların xidmətinə keçdilər. Və texniki işçilər yüksək səviyyədədir. Və Panteranın inkişafında iştirak etdilər. Dahi dizaynerlər qülləni dar və kiçik, daha yaxşı qorunan, lakin daha yüngül hala gətirdilər. Mühərrik və transmissiya bir blokda, sürət qutusu isə motorun özündə yerləşdirildi. Real tarixdən daha sadə və yüngül şassi də hazırlanıb. Və "Pantera" nın hündürlüyü cəmi 1,8 metr idi. Nəticədə, 80 mm-lik gövdənin alnının zirehləri rasional meylin böyük bucaqlarında quraşdırıldı və demək olar ki, keçilməz oldu. Qalanın alnı yamaclarla 120 millimetr, yanları isə altmış millimetr maili idi. Zəif nöqtə gövdənin yan tərəfləri idi - cəmi 40 mm. Amma gövdə çox yığcam idi və üstü böyük bir meyl bucağında idi və silindrləri əhatə edən dibinə 30 mm qalxanlar yerləşdirildi. Və bütün bu cazibədarlığın çəkisi cəmi 26 ton idi, mühərriki 650 at gücündə idi. Silah 75 mm 70 EL lülə uzunluğunda idi, dəqiqədə 15 mərmi atırdı.
  Üstəlik, yaxşı görünürlük və optika.
  Bu tank saatda 70 kilometr sürətlə getdi, yüngül silahlar, ilk növbədə qırx beş və tank əleyhinə tüfənglər üçün yan keçilməz idi, alından iki kilometrdən otuz dörd götürdü və praktiki olaraq qırılmadı. SSRİ-nin demək olar ki, bütün tank əleyhinə silahları onun alnına nüfuz etmədi.
  Kursk döyüşündə yeni "Pantera" sıçrayış etdi. Eyni zamanda, istehsal etmək daha asan idi və real tarixdə Pantherdən demək olar ki, iki dəfə az metal götürdü.
  Bu tankın istifadəsi nəticəsində nasistlər sovet qoşunlarının müdafiəsini yardılar və Kurskdan yan keçərək qazanı bağladılar. Və beləliklə təşəbbüsü ələ keçirdi. Uğur qazanaraq Voroneji götürdülər.
  Bundan sonra Hitler qoşunlara cənuba dönməyi əmr etdi. Və qoşunların armadası Stalinqrada köçdü.
  Alman tankları yüksəlir. Qızlardan ibarət komanda isə sovet silahlarını və maşınlarını sındıraraq Panterada döyüşür.
  Almanlar Stalinqrada çatdılar ... Ancaq bu, hamısı deyil. Afrikada Rommelin yeni tanklardakı korpusu bir sıra qələbələr qazandı. Müttəfiqlər üçün vəziyyət Vintik və Şpuntikin də reaktiv qırıcı ixtira etmələri ilə ağırlaşdı. Üstəlik, çox yüngül, istehsalı asan, manevr və idarə etmək asandır.
  Və yeni VSh-162 təyyarəsi havada ən yaxşı maşın oldu və Müttəfiq aviasiyasına böyük ziyan vurdu.
  Beləliklə, nasistlər Afrikada Misirə doğru irəliləməyə başladılar. Hitler Stalinqradı fırtına ilə almaqdan imtina etdi və qoşunlarını dayandırdı. Lakin Fritz əsas hücuma Xəzər dənizinə doğru irəliləyişlə başladı. Və vəziyyət gərginləşdi.
  Və şimalda yeni əməliyyatlar başladı. Nasistlər İsveçə hücum etdilər. Və bir neçə gündən sonra onu təslim olmağa məcbur etdilər. Və sərin olduğu ortaya çıxdı.
  Gerda və Şarlotta "Pantera" ilə bütün İsveçi gəzdilər və əsir düşən əsgərləri nəhəng siniflərini göstərərək yalın ayaqlarını öpməyə məcbur etdilər. Bu qızlar burada çox gözəldirlər.
  Döyüş adamlarının çoxu onlara təslim oldu. Və çılpaq ayaqlarını öpdü.
  Amma indi onlar İsveçdə idilər, orada artıq qar yağırdı və soyuq idi.
  Rommel başda olmaqla almanlar Misirdə ingilisləri məğlub etdilər. İndi onlar Yaxın Şərqə keçdilər və uğurdan sonra uğur qazandılar.
  Bununla da gözəl döyüşçülərin yürüşü dayanmadı... Gerda çılpaq ayağını metala sürtərək ehtirasla dedi:
  - Yaxşı, "Tiger" əlbəttə ki, şah əsərlər verən tank və güc baxımından nəhəng maşındır. Hələ sadə!
  Şarlotta tənbəlliklə qeyd etdi:
  - Şəxsən mən Leo-ya üstünlük verirəm. Belə bir avtomobili qırmaq üçün heç bir şey olmadığı üçün! Və o, mükəmməl formadadır!
  Maqda onlara noyabrın 7-də paradın necə göstərildiyini xatırladı və cıvıldadı:
  - Və Siçanı bəyəndim, çox böyükdür! Və eyni anda iki silahla!
  Kristina gülümsədi və nəqliyyatda yuvarlandı:
  - Bir maşında iki silah - bu gözəldir!
  Gerda ayaqlarını havada bükürdü və dedi:
  - Belə uçmaq yaxşıdır? Tezliklə Avstraliyaya çatacağıq?
  Şarlotta başını tərpətdi.
  - Yox! Tezliklə deyil! İsveçdən oraya uçmaq - demək olar ki, bütün dünya üzrə!
  Təyyarə əslində yanacaq doldurmaq üçün yerə enib. Qızlar çölə qaçdılar. Onlar təyyarənin təcili eniş etdiyi isti Mədinəyə çatdılar. Noyabrın sonu olmasına baxmayaraq, burada temperatur otuz dərəcəyə yaxın idi. İsveçdə isə onlar yola düşərkən soyuq bir siklon vurdu və temperatur mənfi otuz dərəcəyə düşdü.
  Qızlar nəqliyyat işçisinə donmamaq üçün bacardıqları qədər qaçırdılar və şaxta qızın yalın dabanlarını dişləyirdi. Prinsipcə ayaqqabı geyinməmək asan deyil, xüsusən də gəzinti zamanı.
  Amma indi qızlar Mədinənin isti qumu ilə qaçırdılar. Yarıçılpaq qızlara baxan ərəblər qorxdular, amma heç bir tədbir görməyə qorxdular. Buna baxmayaraq, almanların çox böyük bir nüfuzu var. Həqiqətən, onlar fövqəlbəşər bir millət kimi qəbul edilirlər və buna görə də kiçik zarafatları bağışlayırlar. Gözəllərin yalnız bir bikinidə geyindiyi kimi.
  Soyuq havalardan sonra, ayaqlar daim soyuyanda, isti qum boyunca qaçmaq çox xoşdur. Qızların xoşuna gəldi və bir-birlərinə qum ataraq əyləndilər.
  Gerda beləcə səhradan tullanaraq fikirləşdi ki, daimi yay olan bir ölkədə yaşamaq hələ də gözəldir. Və nə qədər yaxşıdır ...
  Günəşli və təmiz, təmiz hava üzə üfürür. Və ya çox təzə deyil, amma isti səhra havası.
  Şarlotta təbəssümlə qeyd etdi:
  - İndi bu torpaqlar Üçüncü Reyxə məxsusdur. Əvvəllər heç vaxt bəşəriyyət bu qədər bir olmamışdı. İndiki kimi birliyə daha yaxındır. Və bütün bunlar bir çox cəhətdən Fuhrer dahisinə təşəkkür edir.
  Maqda məntiqlə qeyd etdi:
  - Qismən ona görə ki, Hitler çox şanslıdır. Məsələn, ingilislər noxud kimi düşdülər. Və Afrikanın genişlikləri bir maneə ola bilmədi. Bəli, hər şey bizim tərəfimizdə idi. Baxmayaraq ki, bəzən səhvlər olurdu!
  Christina cavab verdi:
  - Bəxt baxımından, əslində yox! Məsələn, qırx birincidə qış bizə qismət olmadı. Və beləliklə, Moskvanı o vaxt alacaqdılar. Və şərqdəki müharibə bitəcəkdi. Və buna görə də siz hələ də Stalin tikanını çıxartmalısınız.
  Gerda ah çəkərək razılaşdı:
  - Yəqin ki, məcburdur! Təəssüf ki! O qədər yaxşı oğlan və qız öləcək!
  Maqda qeyri-ixtiyari göz yaşlarına boğuldu və dedi:
  - Ölüm... Nə qədər haqsızsan! Və bəzən yanlış zamanda gəlirsən!
  Gerda etiraz etməyə tələsdi:
  - Bəzən yox! Və həmişə yanlış zamanda! Sən necə yaşamaq istədiyini və ölməyə nə qədər həvəssiz olduğunu bilirsən!
  Kristina məntiqlə qeyd etdi:
  Biz bunu güclü və sağlam olduğumuz üçün istəyirik. Yüz yaşı olan və içində hər şeyin ağrıdığı nənənin, yəqin ki, ölümə münasibəti tamam başqadır!
  Şarlotta başını tərpətdi və qorxa-qorxa dedi:
  - Aman Allah eləməsin! Allah səni heç qocaltmasın!
  Gerda onu yellədi və yalın ayağı ilə qumu təpiklədi:
  - Gəl bu haqda danışmayaq! Əgər qocalığın nə olduğunu düşünməyə başlasanız, ya dəli olacaqsınız, ya da həyatınızı məhv edəcəksiniz!
  Maqda sarışın qıza təsəlli verməyə çalışdı:
  - İsa gələndə bütün ölülər diriləcək və bu əbədi gənclik əbədi olacaq!
  Gerda gülümsədi və mehribanlıqla dedi:
  - Allah qorusun!
  Kristina qəzəblə cavab verdi:
  Və mən fundamental ateistəm. Mən Allaha inanmıram və sizə məsləhət də vermirəm!
  Gerda güclü, qaralmış çiyinlərini çəkdi.
  - Mən özümü güclü mömin deməyəcəyəm, amma... Materialistlərin və ateistlərin izah edə bilmədiyi çox şeylər var. Kainatın mənşəyi də daxil olmaqla!
  Şarlotta isti qumun içinə girərək cavab verdi:
  - Amma mənim fikrim daha çox xoşuma gəlir - çoxlu tanrılar. Bu demiurge Tanrıların birlikdə kainatı və Yeri yaratdığını. Sonra onların arasında kataklizmlərə və təbii fəlakətlərə səbəb olan mübarizə baş verdi. Ona görə də hər cür müsibətlər baş verirdi. Tanrıların döyüşü və insanlar arasında müharibələrə səbəb olur!
  Gerda əminliklə cavab verdi:
  - Ancaq Alman Tanrısı həmişə qalib gəlir!
  Şarlotta başını tərpətdi.
  - Birinci Dünya Müharibəsində bu baş vermədi. Baxmayaraq ki, qələbəyə yaxın idik!
  Kristina şiddətlə başını tərpətdi.
  - Bu belədir! Şərqi Prussiyanı müvəqqəti qurban vermək lazım idi, lakin qoşunları Qərb Cəbhəsindən çıxarmaq yox. Onda Parisi mühasirəyə alacaqdılar. Fransa təslim olur... Axı o, məğlub olur. Və daha da irəli... Düşünürəm ki, İngiltərə inadkarlıq göstərsəydi, biz İtaliya, Türkiyə və Yaponiya ilə birlikdə bunun üzərinə düşə bilərik. Onları sualtı qayıqlarla və donanmaların tək hərəkəti ilə əzəcəkdilər!
  Magda qeyd etdi:
  - Rusiyanı unutmusan!
  Kristina sağaldı.
  - Heç nə unutmadım! Fransanın təslim olmasından sonra Rusiya məğlub olacaqdı. Üstəlik, çar II Nikolay Stalin deyil. Rusiya monarxı məğlubiyyətə uğrayaraq bizimlə tələsik sülh bağlayacaqdı. Biz isə... Bir sözlə, çar dövrünün Rusiyası kommunist Rusiyasından da zəifdir!
  Şarlotta güldü.
  - Belədir! Amma təbii ki, o zaman şansı əldən verdik. Adolf Hitler daha ağıllı idi. Stalinlə hücum etməmək haqqında müqavilə bağladı, düşmənlərini parça-parça etdi. Siyasi müdriklik budur!
  Kristina qeyd etdi:
  - İngiltərəni yox edib, yalnız bundan sonra Sovet İttifaqına hücum etmək daha məntiqli olardı!
  Şarlotta gülümsəyərək dedi:
  - Mən bununla razıyam!
  Gerda, əksinə, etiraz etdi:
  - Əgər biz qırx birinci ildə SSRİ-yə hücum etməsəydik və müdafiə müharibəsinə hazır olmayan Qırmızı Ordu hissələrini məğlub etməsəydik, İngiltərəyə hücum edəndə onlar bizim üzərimizə düşə bilərdilər. Yəni bizim başqa seçimimiz yox idi!
  Magda çiyinlərini çəkdi.
  - Stalin ehtiyatlı siyasətçidir! O, belə bir macəraya risk etməzdi!
  Gerda rasional olaraq qeyd etdi:
  - Əksinə, Stalinin böyük macərası bizə Britaniyanı yaymaq imkanı verməkdir. Belə olan halda üstün qüvvələr onun üzərinə düşərdi. Və biz onu basdırardıq. Beləliklə, İngiltərə müqavimət göstərsə də, Rusiyanın bizə qarşı şansı var idi. Əks halda, düşmənlərimizin heç bir şansının olmadığını etiraf etməliyik!
  Charlotte etiraz edəcək bir şey də tapdı:
  - SSRİ və ABŞ kimi canavarlar məğlub olana qədər düşmənin şansının olmadığını söyləmək çox tezdir. Biz çox iş görmüşük və uzun yol qət etmişik, amma... Qarşıda hələ də çoxlu problemlər var. İndi Avstraliya. Alman ordusu üçün daha bir sərhəd!
  Gerda əminliklə cavab verdi:
  - Gəl onu da sındıraq! Artıq İsveçrədə və İsveçdə iki gəzinti olub, Avstraliyada isə ən azı daha istidir.
  Şarlotta gülümsədi və əminliklə dedi:
  - Qələbəmizə inanıram! Əks təqdirdə, bu, sadəcə baş vermir!
  Qızlar səhrada isinməyi dayandırıb nəqliyyata qayıtmalı oldular. Yanacaq doldurma uğurlu oldu. Qızlara isə "Pələng" batalyonundan olan köhnə dostları qoşuldu.
  Bu qadın dəstəsinin qızları boş mücahidləri ovlayırdılar. Hansı ki, az idi. İndi də onlar xoşbəxtliklə Avstraliyanı fəth etmək üçün yola düşdülər. Wehrmacht üçün çox arzu olunan başqa bir qitə.
  Almaniya tullanmaq üçün qüvvə toplayır və desant hazırlayırdı.
  Marqaret köhnə tanışları Kristina və Gerda ilə hörmətlə görüşdü. Yenə də hər kəs cəngavər xaçı üçün brilyant ala bilməz! Bu şirkətdən sonra qızları mayalanmaya və övlad dünyaya gətirmək üçün xüsusi düşərgəyə göndərilməli idi. Beləliklə, Rusiya şirkətində iştirak etməyə vaxtları olmaya bilərdi.
  Gözəllər isə şən və döyüşkən görünürdülər. Artıq yatmaq istəmirdim və qızlar özlərini ayrı kabinəyə bağlayaraq söhbət edirdilər.
  Dəri kresloda əyləşən Maqda dedi:
  - Bütpərəstlik bütün zahiri məntiqi ilə də bir çox suala cavab verə bilmir. Məsələn, çoxsaylı demiurq tanrıları haradan gəldi?
  Şarlotta gülümsədi və etiraz etdi:
  - Tövhidin suala cavab verə bilmədiyi kimi, Kainatı yaradan yeganə Tanrı haradan gəldi?
  Magda çiyinlərini çəkdi.
  - Söhbət necə deməkdən gedir... Biz inancımızla Uca Allahın həmişə mövcud olduğunu aksioma kimi qəbul edirik. Bu isə sübut tələb etməyən aksiomadır.
  Kristina başını yelləyərək qeyd etdi:
  - Əbədi mövcud olanı və sonsuz güclü və sonsuz müdrikliyi təsəvvür etmək mümkün deyil. Bu məntiqə ziddir. Yer üzündə gördüyümüz kimi sadə olan kompleksi yaradır və biz təkamülü müşahidə edirik. Və sonra daha mürəkkəbdən sadə getdi. Hansı ki, müşahidə olunan reallığa ziddir.
  Məsələn, bəşəriyyət sadələşmir, mürəkkəbləşir! Və biz heç də alçaltmırıq, əksinə daha mükəmməl oluruq!
  Şarlotta gülümsədi və dedi:
  - Məntiqlə! Tanrıların təkamülü qüdrətli Demiurge Tanrının yaradılmasına gətirib çıxarır!
  Magda sərt şəkildə dedi:
  - Belə bir fəlsəfə ruhu məhv edə bilər!
  Şarlotta gözlərini qıyaraq susdu:
  - Bəs sual budur ki, kainatın neçə yaşı var?
  Maqda güclü, inkişaf etmiş çiyinlərini çəkdi.
  - Naməlum! Və niyə belə bir sual?
  Charlotte rasional cavab verdi:
  - Şeytanın üsyanı ilə bağlıdır. Şeytan ən erkən mələklərdən biridir, hətta ən erkəndir. Onu necə çağırırlar - Şəfəq Oğlu! Əgər üsyan edibsə, yəqin ki , onun yaradılmasından və üsyanından çox vaxt keçməyib . Və belə çıxır ki, o, bu qədər milyardlarla il ərzində özünü sakit aparıb və birdən-birə aldadıb.
  Magda qaşqabağını gərdi və susdu:
  - Bəs nə?
  Ağıllı Şarlotta qeyd etdi:
  - Və alimlər deyirlər ki, bizim kainat milyardlarla ildir! Ulduzların işığının Yer planetinə çatması çox vaxt aparır! Amma Müqəddəs Kitaba görə, bu, milyardlarla ola bilməz!
  Maqda bir müddət düşündü və cavab verdi:
  - Artıq bizə çatan ulduzların işığını Allah yaradıb. Adəm və Həvva körpə deyil, böyüklər idi. Artıq günəş, ay və ulduzlar onlar üçün parlayırdı. Yəni Rəbb dünyanı inkişafda yaratmışdır. Beləliklə, bütün vədləriniz heç nəyi sübut etmir.
  Şarlotta inadla qeyd etdi:
  - Yoxsa, bəlkə də çoxlu tanrıların olduğunu sübut edirlər? Kainatı yaradan o tanrılar!
  Maqda bir qədər tərəddüdlə cavab verdi:
  - Kainatımız bütün nizamsızlıqları ilə az-çox vahid və strukturlaşdırılmışdır. Çoxlu tanrıların olması isə kainatın parçalanacağına gətirib çıxarır.
  Şarlotta da olduqca məntiqli şəkildə etiraz etdi:
  - Döyüş gəmisi çoxlu insanlar tərəfindən tikilir! Buna baxmayaraq, döyüş gəmisi möhkəm bir maşındır. Bəli və Kainat bir çox demiurq tanrıları tərəfindən qurulmuşdur, lakin bu, Kainatı daha az inteqral etmir!
  Maqda üzünü uzadıb qışqırdı:
  - Və bu səslənir - məntiqlidir! Amma bu, sırf insan məntiqidir. Bunun İlahi qüdrətlə heç bir əlaqəsi yoxdur, bu anlaşılmazdır!
  Şarlotta güldü.
  - Ən sadə arqument - Rəbbin fikirləri anlaşılmazdır! Və bu, bütün hallarda istinad edilə və gətirilə bilər!
  Magda pıçıldadı:
  Və Rəbbin bu budaqının hər xüsusiyyətində,
  Mən xəyallarda idealı təcəssüm etdirmək arzusunu görürəm ...
  Amma qəribədir ki, insanlarımız az qala cəhənnəmdə əziyyət çəkir,
  Və maliyyə despotu qanadlarımızı amansızcasına bağladı!
  Şarlotta güldü.
  - Yaxşı yeyin! Niyə kötükün qarşısında baş əymirsən?
  Magda yumruğunu silkələdi.
  - Hə sən!
  Qızlar açıq-aydın darıxmağa başladılar... Dinlə bağlı söhbət yaxşı getmədi. Başqa nə danışa bilərsən? SS batalyonunun döyüşçülərinin düşüncələri məhdud idi.
  Gerda söhbətdə tanklara toxundu:
  - Budur bizim "Aslan" sadəcə alman ruhunun təcəssümüdür! O qədər böyük və silahla!
  Maqda əlləri ilə onun qaşınan dabanlarını masaj edərək gördü:
  - Və "Siçan" daha çox - daha güclü deməkdir! Və onun zirehləri daha qalındır! Və eyni anda iki silah!
  Şarlotta sevinclə qışqırdı:
  - Cazibədar balaca siçan! Hamını toz halına gətirəcəyik!
  Magda götürdü və oxudu:
  - Lənətə gəlmiş və qədim, düşmən yenə and içir! Məni əz, toz halına gətir! Ancaq mələk yatmır və hər şey düzələcək ... Və hər şey yaxşı bitəcək! Və hər şey yaxşı bitəcək!
  Şarlotta müdrikcəsinə qeyd etdi:
  - Mələklərin köməyinə arxalanan, birbaşa cəhənnəmə düşər!
  Magda cavab verdi:
  - Kimin başında cəhənnəm var, gələcəkdə bir cəhənnəm!
  Gerda birdən qeyd etdi:
  - Mənim T-34-lə Charlottes ilə yaxından tanışlığım var idi! Və bilirsiniz ki, bu, yer üzündəki ən pis tank deyil!
  Qızılbaş hirslə dedi:
  - Ən yaxşısı deyil, amma ... Onun görmə qabiliyyəti olduqca zəifdir. Praktikada belə bir tankdan düşmənə girmək olduqca çətindir! Biz bunu etiraf etməliyik!
  Gerda məntiqlə qeyd etdi:
  - Yaxşı formalı zireh və qüllə. Baxmayaraq ki, "Tiger" -2 və "Lion" - tərəflərin qorunması daha yaxşı olacaq.
  Bu qırmızı saçlı yaramaz Kristina fərq etdi:
  - "Aslan"ın hələ də alnının meyli baxımından yaxşı qalası var. Ancaq "Pələng" -2 alnı demək olar ki, meylli deyil.
  Gerda cavab verdi:
  - Amma zirehin qalınlığı 180 mm-dir. Bu, təbəqənin daha kiçik meyl açısını kompensasiya edir. Qüllə baxımından Aslan Pələngdən daha yaxşı çıxdı, amma bu, əlbəttə ki, hədd deyil. Bilirəm ki, bizim dizaynerlər mütləq daha mükəmməl bir şey yaradacaqlar.
  Gözəl qız isə çılpaq ayağı ilə polad təbəqəyə elə vurdu ki, bir musiqi səsi uçdu.
  Döyüşçülər cansıxıcıdır. Onlar yatmaq istəyirdilər. Maraqlı nəsə ola bilər...
  Bu arada Qafqazda müharibə gedir. Almanlar "Pantera" ilə yanaşı, "Pələng" -2 də istifadə edirdilər. Formaya görə də tanka bənzəyir, lakin bir qədər böyük, 88 mm-lik topla daha ağır və daha qalın zireh. Əlbəttə ki, otuz beş ton ağırlığında, daha çox, lakin hələ də kritik deyil, 700 at gücündə köhnə mühərriklə mübarizə aparmaq olar. Bununla belə, Vintik və Şpuntik artıq 1000 at gücünə malik mühərrik hazırlayıb. Və "Pələng" -2 də sözün əsl mənasında uçmağa başladı. Daha qalın, xüsusilə də yan zirehləri və 105 millimetrlik silahları olan "Aslan" peyda oldu.
  Qırx beş ton ağırlığında bu, sovet qoşunları üçün böyük bir problemə çevrildi.
  Qırx üç - qırx dörd ilin qışında Qafqaz alman qoşunları tərəfindən tutuldu. Müharibə Stalinist ssenari üzrə getməməyə başladı.
  Nasistlər mart ayında Hindistanı ələ keçirdilər və Avstraliyaya doğru irəliləməyə başladılar. Və eyni zamanda Afrikanı yıxdı.
  Stalin onlara istənilən şərtlərlə sülh təklif edirdi. 1944-cü ilin yazında Afrikanın fəthini başa çatdıran Hitler Stalinin sülh təklifini qəbul etdi.
  Şərtlər, təzminatların ödənilməsi və Üçüncü Reyxə xammal və digər şeylərin verilməsi də daxil olmaqla, kölə idi.
  Qırx dördün yayında Britaniyaya eniş baş tutdu və London bir həftə içində düşdü. Bundan sonra Amerikaya böyük bir hücum başladı. Vintik və Şpuntik gəmilərdən daha sürətli üzən yeni sualtı qayıqlar və radarla idarə olunan torpedalar yaratdılar. Və daha çox şey icad edilmişdir.
  Disketlərdə lazer quraşdırılması xüsusilə güclü oldu . Və sadəcə əla idi.
  Amerika 1945-ci ilin iyuluna qədər dözdü və təslim oldu. Sülh dövrü gəldi. Müvəqqəti həqiqət...
  Hitler Yaponiyanın çoxlu ərazi ələ keçirməsindən narazı idi. Və o, sadəcə olaraq qisas almaq və torpağı işğal etmək arzusunda idi.
  Və 20 aprel 1953-cü ildə Yaponiya ilə müharibə başladı. Stalinin varisi Beriya Hitlerə kömək təklif etdi.
  Fürer müəyyən şərtlərlə razılaşdı. Məhz, SSRİ tam gücü ilə döyüşür, lakin yalnız Cənubi Saxalin və Kuril silsiləsini geri alır.
  Hitlerə böyük xərac verməyə davam edən Beriya bu şərtlərlə də razılaşdı.
  Müharibə əvvəldən yaponlar üçün uğursuz oldu. Xüsusilə lazer silahları və istilik şüaları ilə silahlanmış uçan boşqabları onları narahat edirdi. Və hər şey sözün əsl mənasında yanıb külə çevrildi və metal yonqarlara əridi.
  SSRİ isə yaponlardan da güclü olan T-54 və İS-7 tanklarını və reaktiv təyyarələri döyüşə atdı.
  Müharibə beş ay davam etdi və Yaponiyanın qələbəsi və işğalı ilə başa çatdı. Bu parlaq qələbə idi...
  Döyüşlərdə isə IS-7-də Alenkanın tank heyəti fərqlənirdi. Avtomobil yaxşı çıxış etdi və bir çox Yapon mastodonunu qırdı.
  Qızlar isə çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək və olduqca dəqiqliklə vurdular.
  Amma təfərrüatlar bunlardır...
  SSRİ Saxalinin cənubunu və Kuril silsiləsini geri aldı. Beləliklə, o, hakimiyyəti və yeni torpaqları təmin etdi ...
  Hitler, bəziləri dünyanın qalan hissəsini onun altına saldı. Lakin SSRİ daim onun gözündə idi. Fürer yeni fəthlər və Wehrmacht qəhrəmanlığı istəyirdi.
  Və 20 aprel 1958-ci ildə Moskvaya hücumla yeni böyük müharibə başladı.
  Alman qızları səmada döyüşür. Albina və Alvina.
  Sovet təyyarələrini vururlar. Qızlar demək olar ki, çılpaq, bir bikinidə və ayaqyalındırlar. Hava silahları düşmənə yönəldilir.
  Albina sovet maşınını yıxır və xırıltı ilə deyir:
  - Bizcə, şokdur!
  Alvina da Sovet Yakının qabağını kəsir və əlavə edir:
  İmperiyamızın şöhrəti üçün!
  Döyüşçülər də bir vaxtlar düşmənlə vuruşub vuruşurdular. Və insanlara işgəncə verməyi sevirlər.
  Burada komsomolçuya işgəncə verilib. Soyulmuş və çılpaq qızı qamçı ilə döyüblər. Sonra komsomolçunun yalın ayaqlarını qızarmış çubuqla yandırdılar. Və deməliyəm ki, bəyəndilər.
  Daha sonra qızın ayaq barmaqlarını sındırıblar. Və işgəncənin ən qəşəngi, məşəllə Veneranın sinəsini yandır. Və qız ağrı şokundan huşunu itirib.
  Albina isə bununla da sakitləşmədi. O, məşəli qızın çılpaq sinəsinə gətirdi. Və qovurdu. Sonra ətini kəsdi və yedi:
  - Necə dadlı!
  Alvina o biri məmə ucunu alovla qovurdu və dedi:
  - Bəli, əladır!
  Və alman qızlarının çox xoşuna gəldi.
  Ancaq bütün canlılar belə deyil. Burada Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova səmada alman quşlarına qarşı döyüşürlər.
  Onlar öz bacarıq və müdrikliklərini nümayiş etdirirlər.
  Qızlar, təbii ki, ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər. Və düşmənə ölüm hədiyyələri gətirin.
  Və özlərinə mahnı oxumaq;
  - Kommunizm ölkəsinə şöhrət,
  Lenin bizi mübarizəyə ruhlandırdı...
  Sınıq silsiləsi faşizmi bilir
  Gəlin yeni bir dünya quraq!
  Anastasiya yalın ayaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə atəş açıb, alman təyyarəsini vurub qışqırdı:
  - Qırmızı kommunizm üçün!
  Akulina Orlova çılpaq ayaqlarından istifadə edərək düşməni məharətlə vurdu, onu kəsdi və hürdü:
  - Rus ruhunun qələbəsi üçün!
  Qızlar xorla hönkürdülər:
  - Vətən və Stalin üçün!
  Cəbhənin hər yerində belə ağır döyüş gedir.
  Almanlar mütləq güclüdür. Və onlar yavaş-yavaş da olsa, böyük ziyanla hərəkət edirlər.
  Qızlar piyadada döyüşürlər...
  Komsomol qızları tək qalstukda.
  Burada Alenka pulemyotdan bir partlayış verir, nasistləri kəsir və bütün döyüşçüləri sıradan çıxarır.
  Sonra deyir:
  - Rusiyaya şöhrət!
  Anyuta da düşmənə atəş açır. Bunu çox yaxşı və aydın şəkildə edir. Və nasistləri məhv etdi. Sonra yalın ayaq barmaqları ilə qumbara atır, faşistlərin tankını sındırır və xırıltı ilə deyir:
  - Müqəddəs Rus üçün!
  Allah da düşmənlərə atəş açır. Çox səliqəli edir. Çılpaq dabanla ölüm hədiyyəsini atır, bunu ustalıqla edir. Qırmızı saçlı Fritz döyür və qışqırır:
  - Kommunizm dövrü üçün!
  Mariya da düşmənə atəş açır. Nasistləri biçir, bu da onu son dərəcə aqressiv edir və cığırdayır:
  - Rus üçün, anamız!
  Və çılpaq barmaqları ilə yenidən qumbara atacaq. Zərər alan Alman tankı yuvarlanır ... Və döyüş dəsti cırılır.
  Marusya, nasistləri əzmək. Çılpaq dabanları ilə bir dəstə qumbara atdı, verdi:
  - Böyük Vətən üçün!
  Burada belə qızlar, sadəcə böyük döyüşçülər. Beləliklə, hamı ardıcıl olaraq məhv edilir.
  Budur döyüş beşliyi. Və nə qədər faşist iddia edir. Hücumda qaradərili döyüşçülər də iştirak edir. Deməliyəm ki, onlar son dərəcə mübariz uşaqlardır.
  Amma onların rus qızları mərasimsiz biçirlər.
  Döyüşçülər demək olar ki, çılpaq olduqda gözəl bir batalyon. Və belə ki, aşılanmış, şokolad.
  Göydə isə Yu-888 güclü alman avtomobillərini görə bilərsiniz. Sovet mövqelərinə bombalar ataraq düşməni darmadağın etdilər. Və böyük fədakarlıqla hərəkət edirlər.
  Eva, bombalar ataraq, çılpaq, yuvarlaq dabanını pedala basaraq. Sovet şəhərlərinə hədiyyələr ataraq uğultu:
  - Üçüncü Reyx yenilməzdir!
  Aqata bununla razılaşaraq məhvedici hədiyyələr səpdi:
  - Biz artıq bütün düşmənlərimizi qırmışıq!
  Nasistlər isə artıq müxtəlif tərəfdən Moskvanın ətrafına axışırlar.
  Sonra Oleq və qızlar yenidən Rusiyaya, daha doğrusu SSRİ-yə kömək edərək döyüşə girdilər.
  Sonra ayaqyalın qız Marqarita onlara qoşuldu. Həm də yetkin bir qadın olan yazıçı ölümsüzlük müqabilində təxminən on iki yaşında bir qız oldu və bir missiyanı yerinə yetirir.
  İyirmi birinci əsrin döyüşçüləri yenidən iyirminci illərin nasistləri ilə mübarizə apardılar.
  Faşist qəhvəyi imperiyasında çoxlu əsgər var. Onlar sonsuz bir çay kimi axır.
  Faşistləri qılıncla kəsən Oleq Rıbaçenko həm piyadaları, həm də tankları gurladı:
  - Heç vaxt təslim olma!
  Və oğlanın yalın ayağından iti disk uçdu!
  Marqarita rəqiblərini əzərək dişlərini açaraq hönkürdü:
  - Dünyada şücaət üçün yer var!
  Və qızın yalın ayağından səpilən zəhərli iynələr faşistlərə və onların təyyarələrinə, tanklarına dəyirdi.
  Nataşa da çılpaq ayaq barmaqlarını ataraq öldürdü və qışqırdı:
  Biz heç vaxt unutmayacağıq və heç vaxt bağışlamayacağıq.
  Və onun qılıncları dəyirmanda faşistlərin arasından keçdi.
  Zoya düşmənləri kəsərək qışqırdı:
  - Yeni sifariş üçün!
  Və çılpaq ayaqlarından yeni iynələr səpildi. Nasist əsgərlərinin və təyyarələrinin gözündə, boğazında nə var.
  Bəli, döyüşçülərin həyəcanlandığı və hiddətləndiyi aydın idi.
  Avqustin ağ əsgərləri və tankları kəsərək xırıltı ilə dedi:
  - Bizim dəmir iradəmiz!
  Və onun yalın ayağından yeni, ölümcül bir hədiyyə uçur. Və takni və ağ döyüşçülər düşür.
  Svetlana dəyirmanı kəsir, qılıncları ildırım kimidir.
  Nasistlər dərə kimi yerə yıxılır.
  Qız çılpaq ayaqları ilə iynələr atır və xırıldayır:
  - Ana üçün Rusiya qalib gələcək!
  Oleq Rıbaçenko nasistlərə qarşı irəliləyir. Terminator oğlan qəhvəyi qoşunları doğrayır.
  Və eyni zamanda, oğlanın çılpaq ayaqlarının barmaqları zəhərli iynələr atır, gövdələri cırıb təyyarələri vururlar.
  Oğlan qışqırır:
  - Gələcək Rusiyaya şöhrət!
  Və hərəkətdə hər kəsin başını və ağzını kəsir.
  Marqarita həm də rəqiblərini əzib.
  Onun yalın ayaqları titrəyir. Nasistlər çoxlu sayda ölür. Döyüşçü qışqırır:
  - Yeni sərhədlər üçün!
  Və sonra qız götürüb kəsəcək ...
  Faşist əsgərlərinin cəsədlərinin kütləsi.
  Ancaq Nataşa hücumdadır. O, faşistləri tanklarla birlikdə qırır və oxuyur:
  - Rus böyük və parlaqdır,
  Mən çox qəribə qızam!
  Onun yalın ayaqlarından disklər uçur. Faşistlərin boğazını kim görüb. Bəli, bu qızdır.
  Zoya hücumdadır. Qəhvəyi əsgərləri iki əllə doğramaq. Borudan tüpürmək. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül iynələr atır - tankları və təyyarələri vur .
  Və eyni zamanda özünə mahnı oxuyur:
  - Eh, kürəkən gedək,
  Oh, mənim sevimli gedəcək!
  Nasistləri məhv edən və qəhvəyi əsgərləri məhv edən Avqustin qışqırır:
  - Hamısı tüklü və heyvan dərisində,
  O, dəyənəklə çevik qüvvət polisinə qaçdı!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə atılacaq, bir fili və daha çox tankı öldürəcək.
  Və sonra qışqır:
  - Canavarlar!
  Svetlana hücumda. Nasistləri kəsir, qırır. Çılpaq ayaqları ilə onların üzərinə ölüm hədiyyələri atır.
  Qılınclarla dəyirman işlədir.
  O, bir çox döyüşçünü əzdi və qışqırdı:
  - Böyük qələbə gəlir!
  Və yenə qız vəhşi bir hərəkətdədir.
  Və onun çılpaq ayaqları ölümcül iynələr vurur, tankları və təyyarələri məhv edir.
  Oleq Rıbaçenko ayağa qalxdı. Oğlan saltoda fırlandı. Atlamada nasistlərin çoxunu doğradı.
  O, çılpaq barmaqları ilə iynələri atıb gurultu ilə dedi:
  - Mənim gözəl cəsarətimlə məşhur ol!
  Və oğlan yenə döyüşdədir.
  Marqarita hücuma keçir. Ardıcıl olaraq bütün düşmənləri parçalayır. Onun qılıncları yel dəyirmanının bıçaqlarından daha sərtdir. Çılpaq ayaq barmaqları isə ölüm hədiyyələri atır, tanklar və təyyarələr yanır.
  Qız hücumdadır. Qəhvəyi döyüşçüləri mərasimsiz məhv edir.
  Və hərdən tullanır və bükülür!
  Və ondan məhv hədiyyələri uçur.
  Nasistlərin özləri də ölürlər. Və bütöv kurqanlar yığılır.
  Marqarita qışqırır:
  - Mən amerikalı kovboyam!
  Və yenə yalın ayaqları iynəni atdı.
  Və sonra daha bir çox iynə!
  Hücumdakı Nataşa da çox sərindir.
  Və yalın ayaqları ilə atır və samandan tüpürür.
  Və ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Mən parıldayan bir ölüməm! Etməli olduğunuz tək şey ölməkdir!
  Və yenə gözəllik hərəkətdədir.
  Zoya nasist cəsədlərinin blokadasına hücum edir. Onun yalın ayaqlarından məhv bumeranqları da uçur.
  Qəhvəyi döyüşçülər isə yıxılmağa davam edir.
  Zoya qışqırır:
  - Ayaqyalın qız, qalib gələcəksən!
  Və qızın çılpaq dabanından onlarla iynə uçur. Hansı ki, birbaşa nasistlərin boğazına qazırlar.
  Onlar ölür.
  Daha doğrusu, tamamilə ölü.
  Augustine hücumda. Qəhvəyi qoşunları əzir. Onun qılıncları iki əldə aparılır. Və o, belə böyük bir döyüşçüdür.
  Bir tornado faşist qoşunlarını süpürür.
  Qırmızı saçlı qız qışqırır:
  - Gələcək gizlidir! Ancaq qalib gələcək!
  Hücumda isə odlu saçlı bir gözəllik.
  Avqustin vəhşi vəcd içində uğuldayır:
  - Müharibə tanrıları hər şeyi parçalayacaq!
  Və hücumda olan döyüşçü.
  Və onun çılpaq ayaqları çoxlu iti, zəhərli iynələr atır.
  Svetlana döyüşdə. Və belə parlaq və döyüş. Onun çılpaq ayaqları çoxlu ölümcül şeylər atır. Kişi deyil, sarı saçlı ölüm.
  Ancaq qırılırsa, onu dayandıra bilməzsən.
  Svetlana oxuyur:
  - Həyat bal olmayacaq,
  Beləliklə, yuvarlaq bir rəqsə atlayın!
  Xəyalınız gerçəkləşsin -
  Gözəllik insanı kölə çevirir!
  Ayaqyalın qızın hərəkətində isə getdikcə daha çox hiddət var.
  Hücumdakı Oleq hər şeyi sürətləndirir. Oğlan nasistləri döyür.
  Çılpaq ayaqları iti iynələr atır - tankları və təyyarələri cırır.
  Gənc döyüşçü qışqırır:
  - Dəli imperiya hamını parçalayacaq!
  Və yenə oğlan hərəkətdədir.
  Marqarita fəaliyyətində fırtınalı bir qızdır. Və düşmənləri döyür.
  Burada o, çılpaq ayağı ilə partlayıcı ilə bir noxud atdı. O, partlayacaq və bir anda yüz nasist və on tank atılacaq.
  Qız qışqırır:
  - Onsuz da qələbə bizə gələcək!
  Və o, dəyirmanı qılıncla idarə edəcək - tankların çəlləkləri müxtəlif istiqamətlərə uçur.
  Nataşa hərəkətlərini sürətləndirdi. Qız qəhvəyi döyüşçüləri kəsir. Və qışqırarkən:
  - Rusiya imperiyasını qələbə gözləyir.
  Gəlin nasistləri sürətlə məhv edək.
  Nataşa terminator qızdır.
  Dayanıb sürəti azaltmağı düşünmür, tanklar, təyyarələr yoldan çıxır.
  Zoya hücumdadır. Onun qılıncları sanki ət və metal salatı kəsir. Qız ağciyərinin üstündə qışqırır:
  - Bizim xilasımız qüvvədədir!
  Və çılpaq ayaq barmaqları da belə iynələri atır.
  Boğazı deşilmiş çoxlu adamlar, meyit təpələri, eləcə də sınmış tanklar və endirilmiş təyyarələr ətrafda yatıb.
  Avqustin dəli qızdır. Və o, hiperplazmadan robot kimi hamını əzir.
  Artıq yüz faşisti darmadağın edib. Amma hər şey sürətlə gedir. Döyüşçü də nərə çəkir.
  - Mən yenilməzəm! Dünyanın ən gözəli!
  Və yenə hücumdakı gözəllik.
  Və onun çılpaq barmaqlarından bir noxud uçur. Üç yüz nasist və onlarla tank güclü bir partlayışla parçalandı.
  Augustine oxudu:
  - Torpağımızı zəbt etməyə cəsarət etməyəcəksiniz!
  Svetlana da hücumdadır. Və bir qram da möhlət vermir. Vəhşi Terminator Qız.
  Və düşmənləri kəsir və nasistləri məhv edir. Və qəhvəyi döyüşçülərin kütləsi artıq xəndəyə və yolların kənarına düşüb.
  Altı hirsləndi. Vəhşi döyüş etdi.
  Oleq Rıbaçenko yenidən fəaliyyətə başlayıb. Və hər iki qılıncını yelləyərək irəliləyir. Və terminator oğlan dəyirmanı idarə edir. Ölən nasistlər yıxılır.
  Kütləvi meyitlər. Qanlı bədənlərin bütöv dağları.
  Yazıçı oğlanın yadına vəhşi strategiya düşür. Orada da atlar və insanlar bir-birinə qarışıb.
  Oleq Rıbaçenko qışqırır:
  - Vay ağıldan!
  Və çoxlu pul olacaq!
  Və yeni hərəkatdakı terminator oğlan. Və yalın ayaqları bir şey götürüb atacaq.
  Dahi oğlan qışqırdı:
  - Master-klass və "Adidas" firması!
  Həqiqətən gözəl bir şou gözəl çıxdı. Və nə qədər nasist öldürdü. Ən çoxu isə qəhvəyi döyüşçüləri öldürdü.
  Marqarita da mübarizədədir. Darçın və polad ordularını əzir və gurlayır:
  - Böyük şok alayı! Hamımız tabuta giririk!
  Və onun qılıncları nasistlərə hücum edir. Qəhvəyi döyüşçülərin kütləsi artıq dağılıb.
  Qız hönkürdü:
  - Mən panteralardan belə soyuqqanlıyam! Hər kəsin ən yaxşısı olduğunu sübut et!
  Və qızın çılpaq dabanından, güclü partlayıcıları olan noxud kimi uçacaq.
  Və düşmənə zərbə endir.
  Və o, bəzi rəqibləri, tankları və hətta təyyarələri götürüb darmadağın edəcək.
  Və Nataşa hakimiyyətdədir. O, rəqiblərini döyür və özü də heç kimə eniş verməyəcək.
  Artıq nə qədər nasist sözünü kəsib.
  Və dişləri çox itidir. Və gözlər sapfirdir. Bu qızdır - əsas cəllad. Baxmayaraq ki, onun bütün ortaqları var - cəlladlar!
  Nataşa qışqırır:
  - Mən dəliyəm! Sizə cəza olacaq!
  Və yenə qız çoxlu nasisti qılıncla qıracaq.
  Zoya hərəkətdədir və çoxlu qəhvəyi döyüşçüləri kəsib.
  Və çılpaq ayaqları iynələr atır. Hər iynə bir neçə nasisti öldürür. Bu qızlar həqiqətən gözəldir.
  Avqustin rəqiblərini irəliləyir və əzməkdədir. Və eyni zamanda qışqırmağı da unutmur:
  - Tabutdan qaça bilməzsən!
  Və qız dişlərini götürəcək və dişlərini açacaq!
  Qırmızı saçlı isə elədir... Saçlar proletar bayrağı kimi küləkdə çırpınır.
  Və hər şey sözün əsl mənasında qəzəbdən yaranır.
  Svetlana hərəkətdədir Burada o, çoxlu kəllə və tank qüllələrini kəsdi. Dişlərini açan döyüşçü.
  Dil göstərir. Və sonra bir samandan tüpürür. Sonra qışqırır:
  - Uşaqlar, öləcəksiniz!
  Və yenə ölümcül iynələr piyada və təyyarələrə dəyən yalın ayaqlarından uçur.
  Oleq Rıbaçenko tullanır və tullanır.
  Ayaqyalın oğlan bir dəstə iynə buraxır, tankları yıxır və oxuyur:
  - Düşərgəyə gedək, böyük hesab aç!
  Gənc döyüşçü ən yaxşı vəziyyətdədir.
  O, kifayət qədər qocadır, amma uşaq kimi görünür. Yalnız çox güclü və əzələlidir.
  Oleq Rıbaçenko oxudu:
  - Qoy oyun qaydalara uyğun olmasın - biz fraeradan keçəcəyik!
  Yenə də çılpaq ayaqlarından ölümcül və parçalayıcı iynələr uçdu.
  Marqarita ləzzətlə oxudu:
  - Mümkün olmayan şey yoxdur! İnanıram ki, azadlıq doğacaq!
  Qız yenə nasistlərə və onların tanklarına ölümcül iynələr atdı, davam etdi:
  - Qaranlıq gedəcək! Qoy güllər çiçək açsın!
  Döyüşçü çılpaq barmaqları ilə noxud atan kimi, min nasist dərhal havaya uçdu. Bəli, qəhvəyi, cəhənnəm imperiyasının ordusu gözümüzün qabağında əriyir.
  Nataşa döyüşdə. Kobra kimi tullanır. Düşmənləri partladır. Və o qədər nasist ölür, təyyarələr düşür.
  Onların qızı və qılıncları, kömür üzərində taxıllar və nizələr. Və iynələr.
  Eyni zamanda o da gurlayır:
  - Qələbənin gələcəyinə inanıram!
  Və rusların izzəti tapılacaq!
  Çılpaq ayaq barmaqları yeni iynələr atır, rəqibləri yumruqlayır.
  Zoya vəhşi hərəkətdə. Nasistlərə hücum edir. Onları kiçik parçalara ayırır.
  Döyüşçü qadın çılpaq barmaqları ilə iynələr atır. Rəqibləri qırır və necə guruldamaq olar:
  Tam qələbəmiz yaxındır!
  Və o, qılınclarla vəhşi dəyirman aparır, tankları süpürür. Bu həqiqətən qız kimi qızdır!
  Lakin Avqustinin kobrası hücuma keçdi. Bu qadın bütün kabuslar üçün kabusdur.
  Əgər kəsirsə, kəsəcək deməkdir.
  Bundan sonra qırmızı saçlı götürüb oxuyacaq:
  - Bütün kəllələri açacağam! Mən böyük bir xəyalam!
  İndi onun qılıncları hərəkətdədir və ət və metalı kəsir.
  Svetlana da hücuma keçir. Bu qızın əyləci yoxdur. Onlar doğrayan kimi cəsədlərin kütləsi zibillənir, təyyarələr və tanklar düşür.
  Sarışın terminator qışqırır:
  - Nə yaxşı olacaq! Nə yaxşı olacaq - mən bunu bilirəm!
  İndi də ondan bir qatil noxud uçur.
  Oleq yenə bir meteor daşıyan yüzlərlə nasistin yolunu kəsdi. Və o, bomba götürüb atacaq.
  Ölçüsü kiçik, lakin ölümcül...
  Kiçik parçalara necə parçalamaq olar.
  Terminator oğlan qışqırdı:
  - Dəhşətli maşınların fırtınalı gəncliyi!
  Marqarita döyüşdə bunu yenə edəcək.
  Və bir çox qəhvəyi döyüşçünü kəsdi. Və böyük boşluqları kəsir.
  Qız qışqırır:
  - Lambada bizim qumdakı rəqsimizdir!
  Və yenilənmiş güclə vuracaq.
  Nataşa hücumda daha da qəzəblənir. O, nasistləri belə darmadağın edir. Belə qızlara müqavimət göstərmək onlar üçün o qədər də asan deyil.
  Nataşa onu götürdü və oxudu:
  - Yerində qaçmaq ümumi barışıqdır!
  Və döyüşçü rəqiblərinə belə bir zərbələr vurdu.
  Və yalın ayaqları ilə disklər atır.
  Burada dəyirmanı idarə etdim. Qəhvəyi ordu başlarının kütləsi yuvarlandı və tanklar yandı.
  O, döyüşən gözəldir. Özünüzü belə sarı armada ilə döyün.
  Zoya istisnasız hamını əzərək hərəkətdədir. Onun qılıncları isə ölüm qayçısı kimidir.
  Qız sadəcə sevimlidir. Və onun yalın ayaqları çox zəhərli iynələr atır.
  Rəqibləri məğlub edin. Boğazlarını deşib tabut düzəldirlər, tankları, təyyarələri partlatdırırlar.
  Zoya onu götürdü və cızıltı ilə dedi:
  - Kranda su yoxdursa...
  Nataşa sevinclə qışqırdı:
  Deməli, günah sənindir!
  Və çılpaq barmaqları ilə hərtərəfli öldürən bir şey atır. Bu, həqiqətən qızların qızıdır.
  Və onun çılpaq ayaqlarından, bıçağın necə uçacağı. Və o, çoxlu döyüşçünü vuracaq, qüllələri tanklardan kəsəcək.
  Avqustin hərəkətdədir. Sürətli və gözəlliyi ilə bənzərsiz.
  Nə parlaq saçları var. Dalğalanan proletar bayrağı kimi. Bu qız əsl cadugərdir.
  Və o, rəqiblərini kəsir - sanki əlində qılıncla doğulub.
  Qırmızı saçlı, lənətə gəlmiş piç!
  Avqustin onu götürdü və fısıldadı:
  - Öküz başı olacaq - döyüşçülər dəli olmayacaq!
  Və burada yenə bir çox döyüşçünü əzdi.
  Oleq Rıbaçenko gileyləndi:
  - Nə lazımdır! Budur qız!
  Marqarita, yalın ayağı ilə xəncər ataraq, tank qülləsini qıraraq təsdiqlədi:
  - Böyük və sərin qız!
  Avqustin bununla razılaşdı:
  - Mən hər kəsi dişləyəcək döyüşçüyəm!
  Və yenə də çılpaq ayaq barmaqları ilə qatilini işə salacaq.
  Döyüşdə Svetlana rəqiblərdən geri qalmır. Qız deyil, alov içində belə bir ifritə ilə bitirmək.
  Və qışqırır:
  - Nə mavi səma!
  Avqustin, yalın ayağı ilə bıçağı buraxaraq, tank qülləsini kəsərək təsdiqlədi:
  - Biz soyğunçuluğun tərəfdarı deyilik!
  Düşmənləri qırıb təyyarələri vuran Svetlana qışqırdı:
  - Axmağa bıçağa ehtiyac yoxdur...
  Zoya çılpaq, qaralmış ayaqları ilə iynələr ataraq sızladı:
  - Üç qutudan ona yalan danışacaqsan!
  Nasistləri məhv edən Nataşa əlavə etdi:
  - Və bir qəpik üçün onunla məşğul ol!
  Və döyüşçülər götürüb tullanacaqlar. Çox qanlı və soyuqqanlıdırlar. Ümumiyyətlə, onlarda çox həyəcan var.
  Oleq Rıbaçenko döyüşdə çox qəşəng görünür.
  Marqarita oxudu:
  - Zərbə güclüdür və oğlanın marağı var ...
  Dahi oğlan ayağı ilə helikopter pərvanəsinə bənzəyən şeyi atdı. Nasistlərdən və tanklardan bir neçə yüz başı kəsdi, xırıltı ilə dedi:
  - Olduqca idman!
  Və hər ikisi - tam açıq işdə bir oğlan və bir qız.
  Qəhvəyi əsgərləri doğrayan Oleq qışqırdı:
  - Və bizim üçün böyük bir qələbə olacaq!
  Marqarita cavab olaraq hıçqırdı:
  - Hamını öldürürük - ayaqyalın!
  Qız həqiqətən belə aktiv terminatordur.
  Nataşa hücumda oxudu:
  - Müqəddəs müharibə!
  Və döyüşçü kəskin disk-bumeranqı işə saldı. Bir qövsdə uçdu, çoxlu nasistləri və tank qüllələrini kəsdi.
  Zoya məhvi davam etdirərək əlavə etdi:
  - Bu, bizim qələbəmiz olacaq!
  Və onun yalın ayaqlarından yeni iynələr uçurdu. Və çoxlu qırıcıları və təyyarələri vurdular.
  Sarışın qız dedi:
  - Rəqibi mat edin!
  Və dilini göstərdi.
  Avqustin ayaqlarını yelləyərək və iti uclu svastikalar ataraq gurultu ilə dedi:
  - İmperator bayrağı irəli!
  Svetlana asanlıqla təsdiqlədi:
  - Ölən qəhrəmanlara həmd olsun!
  Qızlar bir ağızdan nasistləri əzərək qışqırdılar:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq!
  İndi də döyüşçülərin yalın ayaqlarından disk uçur. Ət cırılır, çən qüllələri sökülür.
  Və yenə ulama:
  - Bizi heç kim məğlub edə bilməz!
  Nataşa havaya uçdu. Rəqibləri və qanadlı quşları parçaladı və verdi:
  - Biz dişi canavarıq, düşməni qızardın!
  Və onun çılpaq barmaqlarından çox ölümcül bir disk uçacaq.
  Qız hətta vəcd içində bükülür.
  Və sonra mızıldanır:
  - Dabanlarımız atəşi sevir!
  Bəli, qızlar həqiqətən seksualdırlar.
  Oleq Rıbaçenko qışqırdı:
  - Oh, tezdir, mühafizə onu verir!
  Və o, döyüşçülərə göz vurdu. Onlar gülür və cavab olaraq dişlərini açırlar.
  Nataşa faşistləri kəsdi və cızıltı ilə dedi:
  - Bizim dünyamızda mübarizəsiz sevinc yoxdur!
  Oğlan cavab verdi:
  "Bəzən döyüşmək də əyləncəli deyil!"
  Nataşa razılaşdı:
  - Güc yoxdursa, bəli ...
  Ancaq biz döyüşçülər həmişə sağlamıq!
  Qız çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə iynələr atdı, çoxlu tankları partlatdı və oxudu:
  - Əsgər həmişə sağlamdır,
  Və hərəkətə hazırdır!
  Bundan sonra Nataşa tankların qüllələrini sökərək düşmənləri yenidən kəsdi.
  Zoya çox sürətli oğurluq edir. O, nasistlərə bütöv bir barel atdı. Və bir partlayışla bir neçə mini parçaladı.
  Sonra qışqırdı:
  - Dayanma, dabanlarımız parıldayır!
  Və döyüş krujevasında bir qız!
  Avqustin döyüşdə də zəif deyil. Beləliklə, nasistləri döyürlər. Sanki onu zəncirli bir demetdən qoparırlar.
  Və rəqibləri doğramaq - oxuyur:
  - Ehtiyatlı olun, faydalı olacaq
  Payızda tort olacaq!
  Qırmızı saçlı şeytan, həqiqətən də, qutudakı jak kimi döyüşdə şumlayır.
  Amma Svetlana necə döyüşür. Nasistlər bunu ondan alırlar.
  Və vurursa, vurur.
  Ondan qanlı sıçrayışlar çıxır.
  Svetlana çılpaq ayaqlarından metal sıçrayışları uçaraq tankların kəllələrini və qüllələrini əridəndə sərt şəkildə dedi:
  - Rusiyaya şöhrət, çox izzət!
  Tanklar irəliləyir...
  Qırmızı köynəklərdə bölmələr -
  Salam rus xalqı!
  Burada qızlar nasistləri ələ keçirdilər. Beləliklə, onlar kəsilir və parçalanır. Döyüşçülər deyil, həqiqətən zənciri qırmış panterlər.
  Oleq döyüşdədir və nasistlərə hücum edir. Onları rəhm etmədən döyür, çənləri yarıb çığırır:
  Biz öküz kimiyik!
  Qəhvəyi ordunu darmadağın edən və tankları kəsən Marqarita götürdü:
  Biz öküz kimiyik!
  Nataşa onu götürdü və tanklarla birlikdə qəhvəyi döyüşçüləri kəsərək qışqırdı:
  - Yalan danışmağı bacarmır!
  Zoya nasistləri parçaladı, cırladı:
  - Yox, əlimdən düşmür!
  O da yalın ayağı ilə ulduzu götürüb buraxacaq və çoxlu faşistləri bitirəcək.
  Nataşa onu götürdü və cırladı:
  - Televizorumuz açıqdır!
  Və onun çılpaq ayağından öldürücü bir iynə dəstəsi uçur.
  Nasistləri və onların tanklarını da məhv edən Zoya hıçqırdı:
  - Bizim dostluğumuz monolitdir!
  Və yenə elə bir atış ki, dairələr bütün istiqamətlərdə bulansın. Bu bir qızdır - rəqiblərin təmiz məhvi.
  Çılpaq ayaq barmaqları olan qız üç bumeranq götürüb işə salacaq. Və bundan meyitlər daha da artdı.
  Bundan sonra gözəllik verəcəkdir:
  - Düşmənə rəhm etməyəcəyik! Bir cəsəd olacaq!
  Və yenə ölümcül şey çılpaq dabandan uçur.
  Avqustin də olduqca məntiqli şəkildə qeyd etdi:
  - Yalnız bir meyit yox, çoxlu!
  Bundan sonra qız onu götürdü və qanlı gölməçələrin arasından ayaqyalın gəzdi. Və çoxlu nasistləri öldürdü.
  Və necə qışqırır:
  - Kütləvi qətl!
  İndi də başını nasist generalına vuracaq. Onun kəlləsini sındır və ver:
  - Banzai! Cənnətə gedəcəksən!
  Svetlana hücumda çox qəzəblənir, xüsusən də tankları yıxır, qışqırır:
  - Sənə aman verilməyəcək!
  Və çılpaq barmaqlarından onlarla iynə uçur. O, hər kəsi yarıb keçərkən, təyyarələr çökür. Və hətta döyüşçü də parçalamağa və öldürməyə çalışır.
  Oleq Rıbaçenko qışqırır:
  - Şanlı çəkic!
  Və oğlan da yalın ayağı ilə svastika şəklində belə sərin ulduz atır. Mürəkkəb hibrid.
  Və nasistlərin kütləsi dağıldı.
  Oleq qışqırdı:
  - Banzai!
  Və oğlan yenə vəhşi hücuma keçir. Xeyr, güc onda qaynayır və vulkanlar guruldayır!
  Marqaret hərəkətdədir. Hər kəsin qarnını parçalayacaq.
  Qız ayağı ilə birdən-birə əlli iynə atacaq. Və çoxlu müxtəlif düşmənlər öldürüldü, tanklar və təyyarələr sıradan çıxarıldı.
  Marqarita şənlik baxımından oxudu:
  - Bir iki! Kədər problem deyil!
  Heç vaxt ruhdan düşməməlisən!
  Burun və quyruğu boru ilə daha yüksək tutun.
  Bilin ki, əsl dost həmişə sizinlədir!
  Bu, çox aqressiv bir şirkətdir. Qız döyünür və qışqırır:
  "Əjdaha prezidenti cəsəd olacaq!"
  Döyüşdə Nataşa sadəcə bir növ terminatordur. Və uğultu gurultu ilə :
  - Banzai! Tez alın!
  Və onun yalın ayağından qumbara uçdu. Nasistlər isə mismar kimidirlər . Və bir çox mastodonları və qanadlı, cəhənnəm maşınlarını əzəcək.
  Budur döyüşçü! Bütün döyüşçülərə - bir döyüşçü!
  Zoya da hücumdadır. Belə qəzəbli qancıq.
  Və onu götürüb gurultu ilə dedi :
  - Atamız Ağ Tanrının özüdür!
  Və o, nasistlərdə üçlü dəyirman kəsir!
  Avqustin geri qışqırdı:
  - Və mənim Allahım qaradır!
  Həqiqətən, qırmızı saç hiylə və alçaqlığın təcəssümüdür. Təbii ki, düşmənlər üçün. Dostlar üçün isə o, sevgilidir.
  Və necə çılpaq barmaqları ilə götürüb atacaq. Qəhvəyi imperiyanın çoxlu döyüşçüləri, eləcə də onların tankları və təyyarələri.
  Qızılbaş qışqırdı:
  - Rusiya və qara Tanrı arxamızdadır!
  Çox yüksək döyüş potensialına malik döyüşçü. Xeyr, bunun altında qarışmamaq daha yaxşıdır. Tankların qüllələri və faşist təyyarələrinin qanadları qopduğu kimi.
  Avqustin qışqırdı:
  - Bütün satqınları toz halına salacağıq!
  Və tərəfdaşlarına göz qırpın. Bəli, bu alovlu qız tam olaraq dinclik verə biləcək bir şey deyil. Sülh ölümcül olmasa!
  Svetlana, düşmənləri darmadağın edərək verdi:
  - Səni sıraya çəkəcəyik!
  Avqustin təsdiqlədi:
  - Hamını öldürəcəyik!
  Və onun yalın ayaqlarından tamamilə məhv olmaq hədiyyəsi yenidən uçur! Və o qədər tank və təyyarə bir anda kiçik çiplərə çevrildi.
  Oleq cavab olaraq mahnı oxudu:
  banzai olacaq !
  Nasistləri yalın əli ilə parçalayan, qılıncla doğrayan, çılpaq barmaqları ilə iynələr atan Avqustin tankları və təyyarələri bir anda məhv etdi:
  - Qısa! Qısa!
  Qəhvəyi döyüşçüləri məhv edən Nataşa qışqırdı:
  - Bir sözlə - banzai !
  Gəlin rəqiblərinizi vəhşi vəhşiliklə məhv edək.
  Oleq Rıbaçenko rəqiblərini bir-birindən ayıraraq dedi:
  - Bu gambit çinli deyil,
  Və debüt, inanın, Taylanddır!
  Və yenə də oğlanın yalın ayağından iti, metal kəsən disk uçdu. O, həm tankların qüllələrini, həm də təyyarənin quyruqlarını kəsdi.
  Qəhvəyi imperiyanın döyüşçülərini və tankların zirehlərini qıran Marqarita oxuyurdu:
  - Və döyüşdə kimi tapacağıq,
  Və döyüşdə kimi tapacağıq ...
  Bununla zarafat etməyək -
  Gəlin onu parçalayaq!
  Gəlin onu parçalayaq!
  Onda faşistlərlə yaxşı işləyirdilər... Sovet Rusiyası isə Moskvaya hücum zamanı qəhvəyi imperiyanı məğlub etdi.
  Müharibə hələ bitməyib, lakin SSRİ-nin artıq nasistləri özlərinin məğlub etmək şansı var. Beləliklə, altılıq yenə də super və sərin missiyalarını dayandırmalı oldular.
  
  KURTLAR ARASINDA BİR SSRİ
  Kəskinlik günəşin partlaması səbəbindən baş verdi, nəticədə 22 iyun 1941-ci ildə ABŞ, İngiltərə və onun koloniyaları söndürüldü. Əvvəlcə bu, müharibənin gedişatına xüsusi təsir göstərmədi. Almanlar real tarixdə olduğu kimi irəlilədilər. Fürer də cənuba üz tutdu və Yaponiya gözləmə mövqeyi tutdu... Və yenə də şaxtalı qış Qırmızı Ordunu tam məğlubiyyətdən xilas etdi və Moskva yaxınlığında əks hücuma keçməyə imkan verdi. Yaponiya isə Sakit Okeanda əvvəllər Britaniya və ABŞ-a məxsus olan və indi əlavə qüvvələrin girə bilmədiyi əraziləri ələ keçirdi.
  Şərq cəbhəsində yazda və yayın əvvəlində almanlar bir sıra qələbələr qazandılar və yenidən Stalinqrada qarşı hücuma keçdilər. Bununla belə, reallıqdan uzaqlaşma buradan başladı. İkinci cəbhənin olmaması almanlara Avropadan və Liviyadan daha çox qoşun köçürməyə imkan verdi və orada yalnız İtaliya qarnizonlarını buraxdı.
  Hücum təkcə Stalinqraddan deyil, Tixvindən də başladı. İndi onlara Fürerin Liviyadakı ingilislərin məğlubiyyəti və Tolbukun tutulması üçün yüksək qiymətləndirdiyi Rommel əmr verdi .
  İlk Tiger tankları da döyüşlərdə iştirak edirdi. Rommel gecə hücuma keçdi və sovet qoşunlarını təəccübləndirə bildi. Almanların aviasiyada üstünlüyə malik olması vəziyyəti daha da ağırlaşdırdı, ona görə də onlar öz güclərini müttəfiqlərlə döyüşməyə sərf etmədilər.
  Pilot Marsel şərq cəbhəsində sürətlə hesablar qazanırdı. Hələ 1942-ci ilin iyununda o, vurulan təyyarələrin sayını yüz əlli aşdı və gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldı.
  Ancaq bu, karyeranın yalnız başlanğıcı idi.
  Göydə, əslində, Qırmızı Ordu üçün daha çətin idi. Almanlar Tixvini, sonra daha bir neçə şəhəri ələ keçirə bildilər və Leninqradı qoşa halqa ilə kəsərək yenidən bu şəhəri bağladılar.
  Sovet komandanlığı Leninqrada keçməyə və mərkəzdə irəliləməyə çalışdı. Amma bu sahələrdə uğur qazanmaq üçün kifayət qədər güc yox idi.
  Yeganə təsəlli o idi ki, faşistlər Stalinqradda bataqlığa düşmüşdülər və bu, onlara yeni ehtiyatlar toplamaq şansı verdi.
  Lakin Leninqrad blokadada qaldı. Türkiyə və Yaponiya hələ müharibəyə girməmişdilər və SSRİ-nin döyüşün gedişatını dəyişmək şansı var idi. 1942-ci ilin noyabrında sovet qoşunları həm Rjevdə, həm də Stalinqradda hücuma keçdilər.
  Rjev yaxınlığında uğur qazanmaq mümkün olmadı. Ancaq Stalinqradda üzük bağlandı. Ancaq bir müddət olduğu kimi. Üçüncü Reyxin daha çox ehtiyatı var idi və Rommel şimaldan Stalinqrad, cənubdan isə Mainstein istiqamətində hücuma keçdi.
  Yaponiyanın gözlənilmədən müharibəyə girməsi vəziyyəti daha da gərginləşdirdi. Samuraylar, Çindəki döyüşdə çətinlik çəksələr də, Vladivostoka hücum etdilər.
  Xirohito yəqin ki, Üçüncü Reyxin məğlub olacağından qorxdu və müharibəyə girdi.
  Üstəlik, Yaponiyanın genişmiqyaslı hücumlar üçün kifayət qədər resursu və piyada qoşunu var idi.
  Qırmızı Ordu darmadağın edildi və Rommel şimaldan Stalinqrada keçə bildi. Mainstein müvəqqəti olaraq dayandırıldı, lakin Paulusdan əlavə gücləndirmə və dəstək alaraq, artıq blokdan çıxmış qoşunlarla əlaqə qurdu.
  Beləliklə, Sovet qoşunlarının tapıldığı başqa bir üzük yarandı.
  İnadkar döyüşlərdən sonra onların əksəriyyəti məhv edilib əsir götürüldü. Bundan sonra almanlar Stalinqradın tutulmasını başa çatdırdılar. Və 1943-cü ilin martında Türkiyə də müharibəyə girdi. Vəziyyət daha da mürəkkəbləşdi. Havada almanlar üstünlüyünü qorudular. Marsel üç yüz vurulan təyyarənin sayını aşdı və palıd yarpaqları, qılıncları və brilyantları ilə ikinci Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı alan ilk Alman oldu.
  May ayında almanlar kütləvi şəkildə yeni tanklardan - "Tiger", "Panther" və "Lion"dan istifadə edərək yeni bir hücuma başladılar. Qırmızı Ordu güclü müdafiəyə qalxsa da, uğurla irəlilədilər. Lakin qüvvələr onsuz da qeyri-bərabər idi, çünki Sovet qoşunları eyni anda üç cəbhədə - Üçüncü Reyxə, onun peyklərinə, Yaponiyaya və müstəmləkələrinə və Türkiyəyə qarşı vuruşurdular. Vəziyyət nasistlərin elan etdiyi ümumi müharibə ilə daha da ağırlaşdı və bu, müttəfiqlər tərəfindən bombardman edilmədikdə silah istehsalının bir neçə dəfə artmasına səbəb oldu. Beləliklə, SSRİ-nin şansları sürətlə azaldı!
  Düzdür, Fritz yavaş-yavaş irəliləyirdi, çünki onların qarşısında dərin bir müdafiə var idi. Sovet qoşunları isə təcrübə qazanaraq çox cəsarətlə döyüşürdülər. Ancaq yenə də məğlub oldular.
  Bununla belə, onlar böyük şücaətlə vuruşdular və bəzi döyüşçülər ən yüksək səviyyəni göstərdilər. Burada, məsələn, Elizabetin tank heyəti ən adi T-34-76-da nasistlərə qarşı döyüşür.
  Almanlar isə yavaş-yavaş paz və ya donuz kimi düzülmüş sovet qoşunlarına doğru irəliləyirlər. Qarşıda ən ağır və ən yaxşı qorunan "Lev" tankıdır. O, Panteraya bənzəyir, yalnız daha böyükdür və doxsan ton ağırlığındadır. Korpusun ön zirehləri 150 mm və T-34 kimi maili, yanları isə yamaclarla 82 mm-dir. Qüllənin alnı ümumiyyətlə çox yaxşı qorunur: yamaclarla 240 mm, tərəflər də gövdə kimi 82 mm-dən zəifdir. Və böyük bir lülə uzunluğu 70 EL olan 105 mm güclü bir silah. Bu, uzaqdan vurmağa qadir bir tankdır.
  Elizabet yalın ayağı ilə sürət qutusunu yuxarıya keçir.
  Və otuz dörd sürət yığır. Uzaqdan "Aslan"a atəş açmaq faydasızdır və yaxınlaşmaq lazımdır. Güclü bir Alman maşını ölümcül güc mərmisi göndərir. O, ötüb keçir. Tankdakı qızlar şən gülərək yalın ayaqlarını tərpətirlər.
  Mayın sonunda Şimali Qafqazda isti olur və bikinili gözəllər çox əylənirlər.
  Elena fit çalaraq qeyd edir:
  - İndi faşist buynuzlarda böyük olacaq!
  Çılpaq, qaralmış ayağını silkələyən Yekaterina razılaşır:
  - Biz onu mütləq vuracağıq!
  T-34-76 sürətlənməyə davam edir, lakin yolsuzluq sürəti məhduddur. "Aslan" demək olar ki, sürünür, daha çevik "Panterlər" və "Pələnglər" irəli çəkilməmək üçün sürətini azaldırlar.
  Lakin bu maşınlar təhlükəlidir, xüsusən də dəqiqədə on beş mərmi atmağa qadir olan Panther. Bundan bir sürpriz gözləmək olar.
  Euphrasia çılpaq dabanını qaza basaraq qışqırır:
  - Gəlin virtuoz üsullarla mübarizə aparaq!
  Lev tankının topunun əhəmiyyətli çatışmazlığı var: o, dəqiqədə cəmi beş atəş açır. Ümumiyyətlə, ən uğurlu model deyil. Zirehli pirsinq həddindən artıqdır və çox uzaq məsafədən vurmağa ehtiyac yoxdur. "Pələnglər" və "Panterlər" iki kilometr məsafədən keçir, daha böyük bir məsafədən mobil və kiçik otuz dördə girmək demək olar ki, mümkün deyil. Beləliklə, "Aslan"ı belə güclü bir topla təchiz etməyə dəyərdimi? KV-1S istisna olmaqla, digər sovet tankları daha yüngüldür, lakin bu tankın da müdafiədə heç bir üstünlüyü yoxdur və sürücülük performansı yalnız daha pisdir.
  Elizabet bədənini fırladıb qışqırır:
  - Sinəmlə nəfəs alıram, hava geniş dalğadır,
  Parlaq parıldayır, ulduz xalçası sonsuzdur ...
  Hisslər oynayır, ayaqyalın qızlar yaşayır,
  Göydə oyna, əbədi olaraq günəşə uçmaq istəyirəm!
  Lev tankını, hətta yan tərəfə də keçmək asan deyil. Qüllənin yan tərəfləri, Panteranın tərəfləri kimi, maili, gövdənin yanlarının yuxarı hissəsi də. Bu tanklarda, yamaclara görə daha yaxşı qorunma təmin edən tipik "pişik" forması artıq qəbul edilmişdir. "Pələng" kimi deyil, demək olar ki, kvadrat. Ancaq "Pələng" müharibədən əvvəl hazırlanmışdı və KV formasına bənzəyirdi. Amma sonrakı inkişaf olan "Tiger" -2 də "pişik" formasındadır və tezliklə bu tank seriyaya düşəcək. "Aslan"ın lövhəyə girməsi də demək olar ki, mümkün deyil. Korpusun yalnız aşağı hissəsində zirehli yamac yoxdur, lakin o, rulonlarla örtülmüşdür. Yəni, yaxından keçmək və meydançalar arasında dəqiq olmaq lazımdır.
  Beləliklə, qızların çətin işi var. Üstəlik, hərəkətdə olan otuz dörd o qədər titrəyir ki, dəqiq vurmaq demək olar ki, mümkün deyil.
  Elizabet dostlarından soruşdu:
  Düşməni məğlub edə bilərikmi?
  Elena inamla cavab verdi:
  - Qızların ayaqqabısı olmayanda yalın ayaqları ilə elə həssaslıq əldə edirlər ki, düşməni mütləq vuracaqlar.
  Elizabeth bununla razılaşdı:
  - Bəli, qızların yalın dabanları qələbənin qarantıdır!
  Beləliklə, məğlubiyyətdən qaçaraq, otuz dörd gəmidə sürüşür. Burada əsas şey Panther və Tiger silahlarından da qaçmaqdır. Onlar sürətli atəş və dəqiqdir. Siz də bu tankları baş-başa vura bilməzsiniz.
  Yelena çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək almaniyalıya atəş açır. Ancaq hərəkət edərkən konkisürmə meydançasından keçmək demək olar ki, mümkün deyil. Ancaq düşmənin konkisürmə meydançası qırıldı və "Aslan" dayandı.
  Otuz dördlük yenə onun yanından keçir. Və yan tərəfin aşağı hissəsinə ölümcül mərmi göndərir.
  Ekaterina qeyd edir:
  - Topumuz köhnəlib - "Aslan" həqiqətən alına bilməz!
  Amma əsəbiləşdiyi kimi, Yelena düşmənin yan hissəsinə dəydi və "Aslan" alovlandı.
  Qızlar yavaşlamırlar, yenə irəli çubuqlar. İndi onların daha zəif hədəfi var: "Pantera". Onu sağ tərəfdən vurmaq kifayətdir.
  Elizabeth qeyd edir:
  - Praktik pişik!
  Ketrin gülərək dedi:
  - Amma "Aslan"ın örtüyündən çıxmamaq üçün güclə sürünür.
  Yelena uzaqdan yan tərəfə çıxan və yan tərəfini açan Panteraya atəş etdi. Onun incəsi var - 40 millimetr və onun əyilmiş olmasının əhəmiyyəti yoxdur.
  Alman tankı gurultu ilə partlayır. Bəli, gözəllər kəskin şəkildə sikildilər.
  Onlar döyüş gözəlliklərinin cazibədar lütfü ilədirlər.
  Lakin mərmilər ötdükcə fit çalır, az qala zirehə toxunur.
  Otuz dörd çox təhlükəlidir və o, damcılar arasında tullanan bir insana bənzəyir.
  Elizabet yalın ayağı ilə yenidən atəş açıb oxudu:
  - Mən hər şeyi edə bilərəm, Wehrmacht-ı təslimliklə vuracağıq!
  Təbii ki, belə qızlarla şeytanın özü dəhşətli deyil. Nasistlərin hücumu aqressiv olsa da, onların çoxlu tankları var ....
  Qüvvələr qeyri-bərabərdir. Avtomobillərin sayı təxminən bərabər olsa da, almanlar daha ağırdır. Sovet tanklarının çoxu yüngüldür və nasist canavarlarına qarşı döyüşə tam hazır deyil.
  Lakin Elizabetin heyəti möcüzələr yaradır və hərəkətdə başqa bir "Pantera" çəkir.
  Komsomolçular da silah üstündə döyüşürlər. Dəqiq vururlar. Ayaqyalın, yuvarlaq dabanlarda yanıb-sönən qaçırlar. Və düşməni düz hədəfə vurdular.
  Alenka ehtirasla əmr edir:
  - Qızlar, təslim olmayın!
  İndi top bu tankı deşən T-4-ə bir mərmi tökür. Ancaq burada, əlbəttə ki, "Aslan", onu götürmək o qədər də asan deyil. Və burada cəhd etməlisiniz.
  Anyuta çılpaq barmaqlarının köməyi ilə maşına işarə edir və ucdan uca atəş açır və deyir:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Alla da çox dəqiq vurur və əlavə edir:
  - Qəhrəmanlığa izzət!
  Burada döyüşən qızlar haqqında heç nə deyə bilməzsiniz - ən yüksək səviyyəli və akrobatika!
  Mərmi silaha bəsləyən Maria oxudu:
  - Daha yüksək və daha yüksək və daha yüksək
  Quşlarımızın uçuşunu axtarın...
  Və hər pərvanə ilə nəfəs alır,
  Sərhədlərimizin əmin-amanlığı!
  Marusya Fritzə atəş açaraq əlavə etdi:
  - Mütləq belədir...
  Rusların, nəinki rus xalqının kütləvi qəhrəmanlığı hər şeydə özünü büruzə verdi...
  Ququun cingiltili saat kimi ölçülü, boğuq səsləri səngərləri süpürdü. Nadir ağaclar, küləyin əsməsində sıx yaşıl tacı olan, salam verən pionerlər kimi, yorğun əsgərləri qarşılayır. Bəziləri üçün bu, hətta bir növ xəbərdarlıq kimi görünə bilər - deyirlər, o biri dünyaya gedəcəksən!
  Əvvəlki döyüşlərdə, xüsusən də may məğlubiyyətində vəhşicəsinə döyülən Vladimir Mixaylovskinin komandanlığı altında olan batalyon indi tələm-tələsik yeni çağırışçılarla doldurularaq ən təhlükəli ərazilərdən birini əhatə etməyə hazırlaşır. Üç kilometr şərqdə Donun suları müharibə alovu ilə axır.
  Qamışların çoxu yandırıcı bombalardan kömürləşdi, su hisdən qaraldı. Qəmli rüsvayçılıq içində nəhəng kibritlər kimi, partlayış dalğası ilə dağıdılan körpünün qalaqları da dayaq rolunu oynayaraq tək dayanır.
  Qayıqlarda yerli pionerlər qəzəblənmiş nasist qoşunları ilə ölümcül döyüşə hazır olan tarlaların hədiyyələrini, eləcə də qəhrəman sovet əsgərləri üçün döyüş sursatı qutularını aparırlar.
  Beləliklə, onlardan dördü uzun bir qutunu canavar giləmeyvə ilə örtülmüş bir kolun yanına sürüklədilər. Orada diqqətlə kamuflyaj edilmiş tank əleyhinə silah pusquda olan mohawk kimi gizlənirdi. Silahda üç əsgər və cəsur gözlü topçu Alesya işləyir. Qız, çox incə, lakin əlləri yorucu işdən zərifdir. O, həmçinin uşaqlarla birlikdə nasist sürünün tankı və ya "zirehli maşını" təbii təpədən yan keçməyə cəhd edəcəyi təqdirdə tələ hazırlamağa çalışır.
  Əsgərlər, əksər hallarda, hələ də tamamilə saqqalsızdırlar və atəşə tutulmurlar, qısaldılmış çağırış kursunu bitirmiş gənclərdir - bir ay yarım, üstəlik, əlbəttə ki, SSRİ-də çağırışaqədərki hazırlıq.
  Bəzi döyüşçülərin artıq təcrübəsi var. Onlar gənc heyvanlardan tüklər, hərəkətlərin kəskinliyi ilə fərqlənir, bəziləri geri sarılır. Xüsusən də əsl pirat kimi görünən təkgözlü İvan saqqalını buraxıb. gizir titulu və artıq müxtəlif döyüşlərdə alınan bir neçə orden, daha doğrusu Moskva yaxınlığında birinci. Göründüyü kimi, onlar mümkün olmayanı etdilər: Fritsi dayandırdılar və hətta düşmənləri it döyənlər kimi bir neçə yüz kilometr sürdülər.
  Fritzdə nə qədər tərk edilmiş avadanlıq var idi? Bəlkə o qədər də çox deyildi və tez-tez tanklar var idi, ancaq qırx bir ilin yayında və payızında sovet piyadalarını o qədər ağrılı şəkildə əzablandıran topları və pulemyotları olan zirehli transportyorlar - ən azı bir qəpik!
  Lakin şaxta otuz dərəcəni keçəndə bütün bu Tevtonik canavarlar sadəcə hərəkət etmək qabiliyyətini itirdilər... Benzin dondu və yağ dondu.
  Təəssüf ki, nasistləri sona qədər bitirə bilmədilər. Qismən komandanlığın günahı üzündən, alman hissələrinin sıxışdırıldığı şəhərlərə hücum etmək üçün böyük qüvvələr istədi. Bəli və ərimə gəldi - səhvdir ...
  Yazda İvan da ikinci bir orden qazandı - pusquya görə generalı və bir neçə zabiti öldürmək şansı oldu. Ancaq döyüş yalnız qismən uğurlu oldu. Təqib zamanı küçə parçası İvan Krasnovun sifətinə dəyib, onu gözündən məhrum edib. Heyf, bu müharibədir, uşaq filmi deyil, burada baş qəhrəman hamını döyür, hətta yüz pulemyot belə onu vura bilmir.
  İndi isə onlar fiziki cəhətdən ağır iş görməlidirlər: xəndəklər, hücrələr və çuxur tələləri qazmalıdırlar.
  Pionerlər onlara kömək edir, tarlalar sakitdir və oğlanlar və qızlar özləri böyük qardaşlarına kömək etmək üçün yalvarırlar. Hətta həddən artıq canfəşanlıqla işləyirlər, daha çox şey etməyə çalışırlar, gücü hesablamırlar. Uşaqların qaralmış, qısqanc əllərində, çılpaq, əzilmiş ayaqlarında damarlar beləcə şişib çıxdı. Eyni zamanda, onlar hələ də oxumağı bacarırlar;
  Biz kommunizm övladlarının öncüləriyik -
  Yanğın, çadır və səs-küy!
  Lənətə gəlmiş faşizmin işğalı -
  Kim qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyir!
  
  Bu döyüşlərdə nə itirdik?
  Və sonra düşmənlə döyüşlərdə əldə edildi?
  Biz sadəcə dünyanın uşaqları idik -
  İndi də doğma torpağın döyüşçüləri!
  
  Lakin Hitler paytaxtımıza doğru bir addım atdı,
  Şəlaləni saymadan bomba atdı!
  Və mənim üçün Vətən göydən də gözəldir -
  İndi qanlı gün batımı gəldi!
  
  Biz təcavüzə sərt cavab verəcəyik -
  Özləri hündür olsalar da, bəli, heyf, balacadırlar!
  Ancaq kövrək bir yeniyetmənin əlində qılınc -
  Şeytanın legionlarından daha güclü!
  
  Qoy tanklar uçqundan sonra uçqunu vursun,
  Və tüfəngi üçə bölürük!
  Qoy polis arxadan nişan alsın,
  Ancaq Müqəddəs Allah onları şiddətlə cəzalandıracaq!
  
  Nə qərar verdik? sülh işini gör -
  Və bunun üçün, təəssüf ki, vurmalı oldum!
  Sakitlik artıq nifrət doğurur.
  Zorakılıq və lütf də var!
  
  Qızla mən ayaqyalın qaçırıq -
  Qar yağsa da, kömür kimi qar uçqunu yandırır!
  Ancaq qorxma, uşaqları tanı -
  Faşist güllə ilə cəsarətlə tabuta sürüləcək!
  
  Bura rəzil Fritz şirkətini qoydular,
  Qalan qorxaqlar isə qaçır!
  Döyüşdə piyadaları oraq kimi əzrik -
  Biz gənc yaylara mane deyilik!
  
  Qələbə nailiyyəti, may ayında olacaq,
  İndi çovğun, sərt qardır!
  Oğlan ayaqyalın, bacısı ayaqyalın,
  Cır-cındırda uşaqlar çiçəklənmə ilə qarşılaşdılar!
  
  Bu qüvvələr haradan gəlir?
  Ağrıya və soyuğa döz, bu lazımdır!
  Bir dost qəbrin dibini ölçəndə,
  Bir dost inləyəndə - mən öləcəyəm!
  
  Məsih biz pionerlərə xeyir-dua verdi,
  Dedi, Vətəni sənə Allah verib!
  Bu, hamının ilk imanıdır,
  Sovet, müqəddəs ölkə!
  Uzaqdan yaxınlaşan tankların gurultusu eşidilir, səmada təyyarələr vızıldayır. Və güclü mühasirə silahları artıq guruldayır. Yüksək partlayıcı mərmilərin zərbələrindən torpaq parçaları və ərimiş çəmənlər göyə atılır. Burada döyüşü oxuyur. Mayor Vladimir Mixaylovski əlində kubok durbinini tutaraq polad faşist uçqunun yaxınlaşmasını seyr edir. Onlar pionerləri arxa tərəfə sürməyə çalışırlar, amma getmək istəmirlər və döyüşmək üçün əllərində tüfəng istəyirlər.
  Yerli uşaqlar ov tüfəngləri və hətta idman yayları gətirsələr də, silahlar hamıya çatmır. Hər kəs cəsarətlə mübarizə aparıb qalib gəlmək istəyir. Vətənin son fikri ilə ölmək isə işə yaramayacaq.
  Mayor Mixaylovski əmr verir:
  - Əmr vermədən atəş açmayın!
  qırx beş " var , bu da Fritsi daha da yaxınlaşdırmaq şansının olduğunu göstərir.
  Qarşıda, nasistlər arasında adət olduğu kimi, ən çox qorunan avtomobillər; tanklar T-4 və özüyeriyən silah "Hunter". Onlar daha yüngül maşınlara və bir qədər geridə qalan piyadalara yol verməlidirlər.
  Nasistlərin avtomobilləri və motosiklləri hərdən-birə qabağa düşmək qorxusundan yavaşlayır...
  Ancaq pioner Julius Petrov sübut edir ki, onlar burada boş yerə qalmadılar. Evdə hazırlanmış yapışqanla bulaşmış və onu məftillə görünməz edən çəmənliyin üstündə qıt olan tank əleyhinə mina, T-4 tırtılının düz altında kötüklər arasında hərəkət edir.
  Tırtılın polad lövhələri ölümcül bir hədiyyə üzərində uzanır. Partlayış o qədər də güclü görünmür, lakin tırtıl qopar, nasist tankı tüstüləməyə və qüllənin ətrafında dövrə vurmağa başlayır.
  Digər oğlanlar oxşar cihazlardan istifadə edirlər. Alman piyadaları qorxaq olduğundan, tanklar və özüyeriyən silahlar isə öndə müdafiəsiz olduğundan, buna görə cəzalandırılacaqlar.
  Alçaq siluet və güclü zirehli məşhur "Ovçu" yastı tısbağaya bənzəyir. Bu özüyeriyən silah Sovet-Alman cəbhəsində bu yaxınlarda ortaya çıxdı. Yaxşı sürücülük performansı, layiqli məsafəni qət edə bilən bir top və döyüşdə sağ qalma qabiliyyəti sayəsində Ovçu dərhal dillərdə bir məsəl halına gəldi.
  Ancaq onun tırtılları geniş olsa da, hələ də adidir ... Bununla belə, maşının altını zədələmək və ehtiyat hissələri ilə içərisini tüpürmək daha yaxşıdır.
  Budur, qəzaya uğramış "Ovçu", sükanı sınmış pirat freqatı kimi yan tərəfə sürüşür və onu T-4-ə qarşı itələyir. Tırtılların üzərindəki polad tabutların hər ikisi parıldamağa başlayır və bir neçə dəqiqədən sonra partlayan sursatlar səbəbindən partlayır.
  Artıq onlarla ortaçəkili maşın xarab və köməksiz vəziyyətdə dayanmışdı.
  Ancaq onların arxasında qalan çubuqlar, xüsusən də çoxsaylı zirehlilər. Burada özüyeriyən tapança "Ovçu" sürəti artırır və ... maskalanmış çuxura düşür. Yalnız tırtıllar yuxarıdan çıxır və köməksiz hərəkət edir.
  Pionerlər sevinir. Bir yerdə qazılmış çuxurlarda evdə hazırlanmış partlayıcılar. Əl işi üsulu ilə hazırlanır. Əlbəttə ki, dinamitdən daha zəifdir, lakin alt korpusu sıradan çıxarmaq üçün kifayətdir.
  Fritz ağır itkilər verir, zirehli transportyorlar sıradan çıxır, bəziləri təhlükəli zonalardan keçir, lakin onlar qumbara və partlayıcı atmaqla qarşılanır.
  Burada hətta çevik, gənc döyüşçülər də kiçik katapultlar düzəldirdilər. Barıt elementləri ilə qarışdırılmış xüsusi distillə edilmiş ağac ruhu torbasını atırlar.
  Vurulan zaman nasist nəqliyyat vasitələrinin daha nazik zirehləri boşalır və ekipajlar mavi alovla alovlanır. Ağrıdan dəli olan Fritz ürəkbulandırıcı qışqırır və dəhşətdən burulmuş üzləri ilə dağılır.
  Bəziləri hətta avadanlıqlarını da atırlar...
  Yeganə heyif odur ki, çoxlu düşmənlər var, bəzi maşınlar hər şeyi pulemyot atəşi ilə basıb səngərlərə yaxınlaşır.
  Və kirpilərə rast gəlirlər... Bu arada Alesya qırx beşi göstərir . Əlbəttə ki, siz T-4 və Hunter-i baş-başa götürə bilməzsiniz, ancaq tərəfləri sınaya bilərsiniz. Zirehli transportyorlar haqqında deyiləcək heç nə yoxdur. Hamını döyəcək və isti metal döşəmələrdə qan öskürəcəklər!
  Kiçik çaplı silahın böyük bir silahdan bir çox üstünlüyü var - atəş dərəcəsi, kamuflyaj asanlığı. Və hədəfləri necə seçəcəklərini bilirlər.
  Nasistlər vəhşicəsinə hyena kimi hırıldayırlar. Sovet oğlanları arasında ölülər və yaralılar var. Yaşamağa təzəcə başlayan gənc döyüşçülərin ölməsi xüsusilə faciəvi olur. Budur, çox gənc bir pioner qız, partlayıcı paketi çətinliklə qaldıraraq, T-3 orta tankının izləri altına qaçır. Uzun, lakin nazik görünən gövdəsi olan eybəcər bir qutu sıçrayır və ondan kvadrat qülləni qoparır.
  Döyüşçülər yenidən qumbaraatan atırlar və pulemyotlar sürünən motosikletləri mismarlamağa başladı. Hitler əsgərlərinin başları dolu ilə yıxılan yetişmiş albalı kimi partladı.
  Böyük motosikllərin qaz çənləri partlayaraq qəzəbli alov axınları atır. Sanki cəhənnəm cinlərinin üsyanı baş verir. Budur, bəzi zirehli personal daşıyıcıları da bədbəxt həmkarlarına qoşulur.
  "Ovçu"ya işarə edən Alesya gövdənin aşağı hissəsini nişan alır. Oraya çatmaq çətindir, lakin bu, amansız özüyeriyən silahı sındırmaq üçün yeganə şansdır. Barmağın hamar hərəkəti, sonra çevirin.
  Silah yumşaq bir geri çəkilmə verir və faşist maşını yarıya bölünür. Və svastika olan bayraq qanlı palçığa düşür.
  Alesya pıçıldayır:
  - Ədalət qurban, sədəqə və ədalətli qurbanın uğurunu tələb edir!
  Bir növbəsində, topçu qız Yerin bioritmlərini və otun nəfəsini daha yaxşı hiss etmək üçün çılpaq istirahət edir və məkrli T-3-ü birləşmədə vuraraq yenidən atəş açır.
  Görünür ki, faşist armadasının demək olar ki, bütün orta tankları artıq sıradan çıxarılıb. Burada sonuncu bir pioner oğlan tərəfindən məhv edildi, yaralanmasına baxmayaraq, partlayıcı karbid, kömür tozu, az miqdarda fosfor ilə yonqar qarışığı ilə bir barel itələdi. Qəhrəman uşağın lüləni itələməyə artıq gücü çatmırdı və onun yoldaşı Andrey qaçaraq qaçaraq qırx tonluq Şmel özüyeriyən silahını təkərlərin altına itələdi . 150 millimetr kalibrli ədəbsiz bir top havaya qalxdı və yuxarı qalxdı. Pionerlərin ruhları cırıq bədənlərindən çırpınaraq, heç vaxt zorakılığın və ağrının olmadığı xoşbəxt səmavi səltənətə qaçdı.
  Sağ qalan faşist daşıyıcıları daha ağır həmkarlarının dəstəyini itirərək geri dönməyə başladılar... Vaqnerin musiqisinin gurultusu kəsildi və ümumi uçuş başladı.
  Vladimir Mixaylovski alnındakı qanı silərək dedi:
  - Rus döyüşçüsü ayaq üstə ölə bilər, amma heç vaxt diz üstə yaşamayacaq! Rusiya qana bilər, amma heç bir qan bizim mərdliyimizi, Vətənə sədaqətimizi qana bilməz!
  Sağ qalan pionerlər isə bunu təsdiqləyirlər... Baxmayaraq ki, onların çoxu artıq yanmış və yaralanmışdır.
  Və Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova səmada döyüşürlər, artıq dörd yüzdən çox vurulmuş təyyarə vurmuş, qızıl medalla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının beşinci dərəcəsini almış tərifli Marsel ilə rəqabət aparmağa hazırdırlar. palıd yarpaqları, qılınclar və almazlar.
  Ancaq qızlar ciddi şəkildə mübarizə aparmağa qərarlıdırlar. Burada onlar eyni bikinidə və ayaqyalın döyüşürlər. Və Luftwaffe təyyarələrini deşin.
  Anastasiya yalın ayaq barmaqlarının köməyi ilə tapançanı hədəfə tuşlayır, faşisti yerə yıxır və deyir:
  İnancımız böyükdür
  Əbədi davam edəcək!
  Və yoldaşına göz vurur. Akulina da faşisti yıxır, çılpaq ayaqları və qışqırıqları ilə çox dəqiqliklə vurur:
  - Kommunizm ideyalarının böyüklüyünə görə!
  Və mirvari dişlərini açır. Belə bir qız döyüşür və təhsillidir.
  Və dişləri ilə parıldayır.
  Yak-9-da başqa bir alman təyyarəsini vuran Anastasiya aqressiv şəkildə qışqırır:
  - Planet üzərində rus qartalı,
  Qanadlarını açıb uçacaq...
  Düşmən hesaba çəkiləcək
  Məğlub olacaq, qırılacaq!
  Akulina bunu həvəslə rəqiblərini yıxaraq təsdiqləyir:
  - Qırılacaq!
  Baxmayaraq ki, əlbəttə ki, almanlar arasında gözəl aces qızları da meydana çıxdı. Albina və Alvina ən yeni ME-309-da döyüşürlər. Belə döyüşən döyüşçülər oğurladılar.
  Və heyrətamiz çevikliklə sovet təyyarələrini vururlar. ME-309 üç 30 mm-lik hava topu və dörd pulemyotla silahlanmış çox güclü bir təyyarədir. Belə bir canavara qarşı rus avtomobilləri müqavimət göstərə bilməz.
  Vurarlarsa, rəhm etmədən vururlar.
  çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə hədəfə doğru təyyarə topunu oxuyub. Düşməni vurub qışqırdı:
  - Üçüncü Reyxin qələbəsi üçün!
  Və dilini göstərdi.
  Alvina da düşməni darmadağın etdi. O, sovet Yak-9-larını kəsib dedi:
  - Ordumuzun böyük sərhədləri naminə!
  Və dostlarına göz qırdı.
  Döyüşlər, hesablar və Huffman qazanır. O, hələ böyük aslardan biri deyil, lakin sürətlə irəliləyir. Həm də cəhənnəm canavarı deyə bilərsiniz.
  Almanlar yavaş-yavaş da olsa, böyük itkilərlə Volqa sahili ilə hərəkət edərək Xəzər dənizinə yaxınlaşırlar.
  . FƏSİL #2
  Qüvvələr açıq-aşkar qeyri-bərabər idi. Faşist aviasiyası xüsusilə bezdirici idi. Focke -Wulf çoxlu sayda cəbhəyə girdi və onun güclü silahları və sürəti Qırmızı Ordu üçün problemə çevrildi. Bundan əlavə, bu avtomobili yerə endirmək çox çətin idi. O, davamlı və ağır zirehlidir.
  ME-309 həm sürəti, həm də silahı ilə sovet pilotları üçün xoşagəlməz sürpriz oldu. Və o, Sovet bölmələrini demək olar ki, parçaladı.
  Sovet mövqelərini bombaladı və yeni Yu-288 bombardmançı, çox güclü maşın. Normal yük altında dörd ton, yenidən yükləmə versiyasında isə altı ton bomba daşıdı. Və o, sovet hissələrini ədalətlə aldı.
  Rommel də öz sinfini Mainstein kimi komandir kimi göstərdi.
  Almanlar getdikcə Həştərxana yaxınlaşırdılar. Və gözlənilmədən Sovet komandanlığı üçün Fritz Volqa boyunca Kamışin istiqamətində hücuma keçdi. Bu cəsarətli, lakin güclü bir hərəkət idi. Və indiyə qədər onları dayandırmaq çətin olub.
  Amma Qırmızı Ordunun müdafiəsi hələ də güclüdür... Bir həftə ərzində nasistlər əlli kilometr irəlilədilər və dayandırıldılar.
  Onları əks-hücumlarla qarşıladılar, sovet bölmələri ....
  Eyni zamanda yaponlar Alma-Ataya qarşı hücumu inkişaf etdirməyə çalışdılar. Və sonra şiddətli döyüşlər getdi.
  Qızlar kişilərlə bərabər döyüşürdülər, bəlkə də onlardan daha yaxşı.
  Marqarita Magnitnaya və Tatyana Bulatnaya - pulemyotlardan atəş açan gözəl qızlar.
  Samurayları vurdular və oxudular:
  - Arzudan ayrılmayaq
  Həyatda ilk addım...
  Yerin üstündə yenə görürsən,
  Qəzəbli hücumların qasırğaları!
  Marqarita çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü qumbara atdı, yaponları parçaladı və oxudu:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq
  Bizi heç kim məğlub etməyəcək...
  Wehrmacht'ı torpağa basdıracağıq ,
  Dostluğumuz monolitdir!
  Düşmənə atəş açan Tatyana razılaşdı:
  - Həqiqətən monolit!
  Yaponlar Alma-Ataya doğru irəliləyirlər. Onların çoxlu əsgərləri və müxtəlif növ ehtiyatları var. Bunlar döyüşən uşaqlardır. Ancaq qızlar onları biçirlər. Onlar ümidsiz mübarizə aparırlar.
  Tatyana Bulatnaya daha bir qumbara atdı, samurayları parçaladı və oxudu:
  - Böyük nailiyyətimə görə!
  Və göz qırpdı, sapfir rəngi. Şən qız, heç nə demə.
  Marqarita isə çılpaq dabanı ilə ölüm hədiyyəsini götürüb atacaq, yapon əsgərlərini parçalayacaq.
  Və oxuyun:
  - Hər şey qarışıb, bir-birinə qarışıb, əzab-əziyyət burulğanında!
  Və yenə çılpaq ayaq barmaqlarını, limonu yaponlara atır ...
  Belinə qədər çılpaq və ayaqyalın döyüşçü Oksana onlara yaxınlaşır və qumbara qutusunu itələyərək pıçıldayır:
  - Gözəl qızlar olacaq!
  Və hər üç döyüşçü oxudu:
  - Samuray polad və atəşin təzyiqi altında yerə uçdu!
  Gözəllər isə böyük qəzəblə döyüşürlər. Boş yerə oddan, sudan, mis borulardan keçdilər.
  Burada Oksana yalın ayağı ilə qumbara atır, Yaponiyanın Çikha yüngül tankına dəyir. Yaxşı, bu, əla məqsəddir.
  Düşmənə atəş açan Marqarita oxudu:
  - İmanın yoxluğuna inanmaq olar! Davanın yoxluğunu edə bilərsiniz!
  Tatyana məntiqlə qeyd etdi:
  - Dedikləriniz paradoksdur!
  Marqarita çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı və məntiqlə dedi:
  - Dahi paradoksların dostu deyilmi?
  Tatyana növbə verdi, samurayları biçdi və razılaşdı:
  - Əlbəttə, dostum!
  Döyüşçülər onu götürdülər və güldülər ... Qızlarla döyüşürlər və başqa nə deyirlər ... Rusiyanın qızların necə döyüşdüyünü xatırlaması boş yerə deyil!
  Oksana təbii ki, ən yüksək səviyyədə döyüşür. Və müxtəlif nöqtələrdən tumurcuqlar atır və qız top kimi fırlanır.
  Bunlar gözəlliklərdir, heç kimə heç nə verməyəcəklər. Və samurayla birlikdə xəyanəti gəmir.
  Yanğına və Angelaya rəhbərlik edir. Qız da aqressiv və qırmızı saçlıdır. Döyüşçülər ayaqyalın döyüşməyə və nəhəng nisbətdə döyüşməyə üstünlük verirlər.
  Angela növbəni verir və gülərək deyir:
  - Cəsarətlə döyüşə girəcəyik,
  Sovet hakimiyyəti üçün!
  Və çılpaq barmaqları ilə öldürücü limon atır.
  Döyüşlər davam edir və indi yaponların hücumu başa çatır ....
  Artıq qırx üçüncü iyulun sonudur. Nasistlər Volqa deltasının özünə yaxınlaşdılar və orada döyüşlər başladı.
  Elizabeth və onun ekipajı ümidsizcə mübarizə aparır. İlk Tiger-2 tankları cəbhəyə gəlməyə başladı. Onlar Pantera və Aslana bənzəyirlər, lakin aralarında bir yerdədirlər. Həm də zirehin rasional meylinin açıları və 88 mm kalibrli 71 EL uzun lüləli silah. Çəkisi altmış səkkiz tondur və zireh baxımından "Lion" tankına yaxındır, lakin ölçüsündən bir qədər kiçikdir.
  Böyük tanklar, heç nə deyə bilməzsiniz.
  Elizabet və qızlar almanları ovlayırlar. Onlar T-4-ü sındırıb qışqırırlar:
  - Parlaq illərin ideyalarına şöhrət,
  Pionerlərin fəryadı həmişə hazır olsun!
  Deyək ki, döyüşçülər birinci dərəcəlidirlər. Onlar nəinki şan-şöhrətlə döyüşürlər, həm də oxuyurlar;
  Birlik sarsılmazdır, azad xalqlar,
  Toplanan kobud güc və qorxu deyildi ...
  Və maariflənmiş insanların xoş niyyəti,
  Və xəyallarda dostluq, işıq, ağıl və cəsarət!
  
  Azad Vətənimizə şöhrət,
  Yaradılış gücü əbədi bir dayaqdır!
  Qanuni qüvvə, xalqın iradəsi,
  Axı, birlik üçün - sadə insan!
  
  Fırtınalar vasitəsilə tərəqqi günəşi bizim üçün parladı,
  Fırtınalar və fırtınalar vasitəsilə irəli qaçdıq ...
  Dağları tərpətdiririk, sanki çəkisiz,
  Kommunizmə doğru işıq saçan bütün dünya gəlir!
  
  Azad Vətənimizə şöhrət,
  Yaradıcılığın gücü əbədi bir dayaqdır!
  Qanuni qüvvə, xalqın iradəsi,
  Axı, birlik üçün - sadə insan!
  
  Planetin xalqları qardaş kimi birləşib,
  Buddist, müsəlman dostlar əbədi!
  Qoy ağılın şöhrəti, böyük bir ad,
  Dünyanın bütün xalqları bir ailədir!
  
  Azad Vətənimizə şöhrət,
  Yaradılış gücü əbədi bir dayaqdır!
  Qanuni qüvvə, xalqın iradəsi,
  Axı, birlik üçün - sadə insan!
  Qızlar yaxşı oxuyurlar, daha yaxşı döyüşürlər və bu cür şücaətlər göstərirlər. Baxmayaraq ki, tarixi qaliblər yazır və müharibə uduzsa, onların xatırlanıb-qalmayacağı bilinmir?
  Alenka batareyaları ilə, qızlardan ibarət komanda ilə Volqa deltasında düşmənləri saxlamağa çalışır. Və o, prinsipcə gözəlliklərin nəyə qadir olduğunu göstərir.
  Və həqiqətən çox şey edə bilərlər.
  Anyuta çılpaq ayaqları ilə vurur və uğuldayır:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Və beləliklə, bütün batareya onu götürdü və bir ağızdan, dolğun səslərlə oxudu;
  Biz daha yaxşı tale üçün mübarizə aparırıq
  İnsanların həyatını asanlaşdırmaq üçün...
  Və lənətlənmiş qoşunu əzmək
  Beləliklə, pis düşmənlər daha az olsun!
  
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Anamız Rusiyanın şöhrəti üçün...
  Rus xalqı yenilməz hesab edir,
  Və yer üzündəki hər kəsi daha gözəl et!
  
  Bizə Vətən uğrunda döyüşmək verilir,
  Vətənin əzəmətini qorumaq...
  Və bəzən həyat sadəcə bir filmdir
  Baxmayaraq ki, bu, cənnətin əksi olmalıdır!
  
  Bütün insanlar bir arzuya çatmalıdır,
  Kommunizmə məntiqli inanmaq...
  Yer üzündə daha çox xoşbəxtlik olması üçün,
  Və revanşizm odları gəlmədi!
  
  Çarımız, böyük dahi Puqaçov,
  Kəndliləri müqəddəs mübarizəyə qaldırdı ...
  İstənilən iş çiynində olacaq,
  Və qızın ayaqyalın oğlanı sevin!
  
  Biz şeytandan da güclü olacağıq
  Elmin üfüqlərini dəyişdiyimiz zaman...
  Bədxahın dırnaqları altında yastı,
  Cırıq aortadan qan fışqırsa da!
  
  Bəli, bu bizim doğru dostlarımızdır,
  Biz Vətəni daha xoşbəxt edə bilərik...
  Xalqlar bütün bir ailəyə inanır,
  Böyük parlaq Rusiya!
  
  İnsanlara üfüqdə cəsarətlə baxın,
  Pis buludların səmanı örtməsinə imkan verməyin...
  Düşmənə qələbə xalını verəcəyik,
  Və döyüşdə şanslı cəngavər olacaqsan!
  
  Mən qorxaq sözünü bilmirəm
  Biz ruslar heç də aşağı deyilik...
  Bizdə Svarog, Ağ İsa,
  Maydan əbədi həzz alacaq!
  
  Dəyirmi rəqsdə qızlar və oğlanlar,
  Biz ayaqyalın qızlar giririk...
  Axı, Uca Tanrı Çubuğu bizim üçündür,
  Beyinsiz tutuquşu olma, bala!
  
  Və Lenin bizi döyüşməyə ruhlandırdı,
  Müdrik Stalin şücaətə xeyir-dua verdi ...
  Güclü keruv qanadlarını açacaq,
  Və əzələlərimiz sadəcə poladdan hazırlanmışdır!
  
  Vətənin əzəməti içində olacaq
  Biz Allah yanında belə döyüşçüyük...
  Burada şöhrəti polad qılıncla təsdiq edəcəyik,
  Svarogda hansı qalxan düzəldilmişdir!
  
  Bir sözlə, Rəbbə sadiq ol,
  Ən parlaq Rusiyanın şöhrətinə ...
  Biz sadəcə cəngavər qartallarını tanıyırıq,
  Arxamızda Ağ Tanrı Məsih Məsihdir!
  Burada, tapançanın dəqiq vuruşundan "Aslan" yanır. Bəli, nasistlər bunu xüsusi olaraq buynuzlarda alırlar.
  Döyüşlər davam edərkən, uşaqlar vaxt itirmirlər.
  Dasha və Vaska alman qoşunlarının arxasında gəzirlər. Avadanlığın sütunlarda necə hərəkət etdiyini izləyirlər. Motosikllər tələsir, özüyeriyən silahlar sürünür. SS və digər birliklər də daxil olmaqla çoxsaylı qoşunlar var.
  Vaska, tankları məhv edən qüdrətli Alman özüyeriyən silahı olan Ferdinandın hərəkətini gördü.
  Oğlan qıza pıçıldadı:
  - Deyəsən, fritzlər Stalinqraddan şimala əlavə qüvvələr yeridirlər.
  Dasha təbəssümlə qeyd etdi:
  - Onsuz da bizimkilər onları üyüdəcək!
  Yük maşınından gələn Nemtsev hirslə uşaqlara qışqırır. Uşaqlar uçur və qaçır, titrəyir, tozla boz, çılpaq, yuvarlaq dabanlar. Onlar üçün növbə də verə bilərlər.
  Oğlanla qız kollara tərəf qaçıb içəri cumdular. Daşa həvəslə qeyd etdi:
  - Partizanlar hər şeyi edə bilər!
  Vaska bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə... Biz mütləq qalib gələcəyik!
  Dasha həvəslə oxudu:
  - Qələbə gözləyir! Qələbə gözləyir! Buxovları qırmaq istəyənlər! Qələbə gözləyirik, qələbə gözləyirik! Biz faşizmi məğlub edə biləcəyik!
  Vaska bununla asanlıqla razılaşdı və çılpaq uşaq ayaqlarının barmaqları ilə tırtılı əzdi:
  - Biz bunu edə bilərik! Biz nağılı gerçəkləşdirmək üçün doğulmuşuq!
  Dasha gözünü qırparaq qeyd etdi:
  - Və nə? Düşünürəm ki, biz nağılı reallığa, Vermaxtı isə toza çevirəcəyik!
  Uşaqlar isə xorla oxuyurdular.
  Saleh ölkəmiz adına,
  Kommunizm kainata nə verəcək...
  Vətənimizə sadiq qalacağıq,
  Gəlin uğura, yaradıcılığa yol açaq!
  
  Putin Rusiyanı qəhrəman kimi idarə edirdi
  Ancaq qartal onu uçuşda buraxdı ...
  Böyük Fuhrer, əlbəttə ki, hemoroid,
  Ancaq Stalin həm də ad deməkdir!
  
  Üçüncü Reyxi qazanacağımıza inanıram
  Təəccüblü deyil ki, Putin Stalinə köçdü ...
  Dünyanın üstündə qızıl qanadlı keruv var,
  Və Şeytan-Adolf indi dəlidir!
  
  Almanlar bütün Avropanı parmaklarının ucunda,
  Afrika, Asiya və dövlətlər ...
  Və Adolf özünü yaxşı hesab edir
  Ancaq fürer cəzalandırılacaq!
  
  Hitler üçün Rusiya anbar kimidir,
  Özünü yaratmaq istəyir...
  Amma olacaq, kommunizmin cənnət olduğuna inanıram,
  Çiyələk cücərəcək, çarpayı əkəcək!
  
  İnanmayın xalqımız heç də zəif deyil
  Ancaq çoxlu Fritz tutuldu ...
  Və slavyanı ümumiyyətlə qul tanımırsan,
  Anamız Rusiyanın adı ilə!
  
  Və Lenin bizi bir şücaətə ruhlandırdı,
  O, mənə hər şeyi necə edəcəyimi göstərdi...
  Çünki Allah əslində birdir,
  Ancaq kommunizmə cəsarətlə inanmaq lazımdır!
  
  rus düşməninə boyun əyməyin ,
  Axı Ağ Tanrı bizimlədir - kainatın Yaradanı ...
  Döyüşdə o vətənə kömək edəcəyəm,
  Həyatın uğurunda dəyişməz olmaq!
  
  Yaxınlarınızı nə qədər öldürə bilərsiniz?
  Təəssüf ki, müharibənin sonu yoxdur...
  Ordumuzun döyüşlərində belə arıqladıq,
  Utanmayacağın bir şey et!
  Bu gənc döyüşçülərin yaxşı mahnısıdır. Onlar onu oxudular və çılpaq, çılpaq dabanları ilə yol boyu toz səpərək yenidən hərəkət etdilər.
  Uşaqlar şən və zahirən həyatdan razı idilər. Arıq olsa da, üzü şokolad kimi qaralmış, saçları isə əksinə, zərifdir. Əla uşaqlar.
  Motosiklet sürən almanlardan biri onları mehribanlıqla çağırdı. Və şokolad təklif etdi. Ac Daşa əllərini uzatdı, lakin Vaska onun qolundan dartdı:
  - Özünüzü alçaltmayın!
  Ağıllı qız tapıldı
  - Nasistləri daha yaxşı birləşdirək!
  Özü də dəri-sümük olan Vaskanın bu fikri xoşuna gəlib. Və o, şokolad da istədi.
  Hitlerçi başını tərpətdi və qırıq-qırıq rusca dilləndi:
  - Oğlan oxu!
  Vaska başını tərpətdi və böyük ilhamla oxudu;
   Partiya bütün Rusiyanı topladı,
  Sonsuz sahələri qoruyur...
  Axı insanlar belə bir qüvvəyə inanırlar
  Sovet torpağına şöhrət!
  
  Stalin ən yüksək mükafatdır
  Stalin müdrikliyin uçuşudur...
  Onun üçün cəsarətlə mübarizə aparmalısan.
  Bütün insanlar Stalini izləyir!
  
  Bizə şən qanadlar verilir,
  Bizim böyük iradəmiz var...
  Stalin bolluğun sevincidir,
  Şöhrət, böyük ölkə!
  
  Stalin kainatın ən böyüyüdür,
  Stalin qızıl qanadlı kerub,
  Dəyişməz şanslı xalqımız,
  İnanın, əbədi olaraq yenilməz!
  
  Stalin xalqa nicat verdi,
  Dünyanın ən böyük qartalı...
  Vətənimiz və azadlığımız üçün
  O, qanadlarını yer üzünə açdı!
  
  Parlaq Stalindən yüksək yoxdur,
  O, sadəcə ağ Tanrı kimi böyükdür...
  Köpüklə mübarizə və qalib gəlmək,
  Fuhrer tezliklə tabuta sürüləcək!
  
  Vətənimizə şərəf verərək,
  Onu tapa bilməyəcək qədər gözəl bil...
  Biz tezliklə kommunizm altında yaşayacağıq,
  Və başqa yolumuz yoxdur!
  
  Stalin bütün planetin qürurudur,
  Stalin sərhədsiz kommunizm...
  Onun əməlləri oxunacaq
  Faşist tamamilə məhv edildi!
  
  Stalin Rusiyanı şöhrətləndirdi,
  Stalin onu ulduzların üstündə qaldırdı ...
  O, imperiyanı ağzına qədər qaldırdı,
  Stalin sadəcə idealdır!
  
  Stalin kainatı fəth edir
  Onun böyük ulduz donanması var...
  Sınaqlar tərbiyə üçün olacaq
  Stalin kommunizmə aparacaq!
  
  Rusiya üçün Stalin günəşdir,
  Qaranlıqda şiddətlə parlayır...
  Qızın səsi yüksəkdir
  Yer üzündə bundan gözəl lider yoxdur!
  
  Stalin Svaroqun təcəssümüdür,
  Stalin Rusiyanın qüdrətini yaratdı...
  O, ürəyində Rodu tapır -
  Ən Böyük Ustad!
  
  Bütün yer üzündə daha gözəl lider yoxdur,
  Stalin insanların ən böyüyüdür...
  Gəlin kainatımızda xoşbəxtlik yaradaq,
  Quduz yaramaz məhv edildi!
  
  Oğullarım və komsomolçularım,
  Vətən üçün, birləşərək birləşin...
  Axı siz qızlar pələnglərdən güclüsünüz,
  Əziz dahi Stalin bizimlədir!
  
  Nailiyyətləri saymaq olmaz,
  Gəlin ox kimi uçaq...
  Nurlu Rusiyamız,
  Vətən kommunizmə doğru gedir!
  Dasha Vaska ilə birlikdə mahnı oxudu və uşaqlar hər şeyi o qədər səsli və gözəl aldılar.
  Onlar hələ də rəqs edir, qaralmış, ayaqqabısı olmayan uşaqlarını ayaq üstə döyür və artıq mart ayında yalın ayaqları ilə qarın arasından keçirdilər.
  Rus dilini tam başa düşməyən almanın mahnını bəyəndiyi üçün çantasından konservləşdirilmiş donuz əti çıxarıb uşaqlara uzatdı.
  Və təsdiqləyərək başını tərpətdi.
  - Zer Qut!
  Oğlanla qız baş əyib irəli getdilər. Onların cəmi on bir yaşı var, amma ağıllı və güclü yaddaşa sahibdirlər. Dəqiq məlumat toplayın. Bir dəfə ağ saçlı Daria, hətta bir səbətdə də almanlara mina gətirdi. Ağıllı qızdır və onların dilini yaxşı bilir. Ağ saçlı, mavi gözlü belə yaraşıqlı bir uşağın ölüm gətirə biləcəyini heç düşünmürdülər.
  Və bu işə yaradı...
  Budur, onlar yenə də Alman şokoladlarından dadaraq gedirlər və əhvalları şəndir ...
  Daria gülümsəyərək qeyd etdi:
  - Faşistləri məğlub etsək, mən özümə mərmərdən, fəvvarə ilə üç mərtəbəli ev tikəcəm!
  Vaska güldü.
  - Burjua olacaqsınız?
  Qız cavab verdi:
  -Yox! Sadəcə öz kommunizmim olacaq!
  Vaska güldü və yenidən oxudu;
  Burjua torpağıma gedəndə,
  Evlər yandırıldı, qızlar kəsildi ...
  Deyəsən sıfırlar sayılır,
  Oğlanların saçları sıfıra qədər qırxılmışdı!
  
  Kibalçış tüfəngi aldı ,
  Və Xalq Ordusuna qoşuldu...
  , Malchish-Bad bütün planlarını həyata keçirdi ,
  Kim mürəbbə üçün bir bareldən imtina etdi!
  
  Və burada rəfdə asılıram oğlan,
  Mənə qamçı və iynə ilə əzab verirlər ...
  Cavabında üzümə gülürəm, cəllad mənəm -
  Və inanıram ki, Vətən cənnətə çevriləcək!
  
  Heyvanlar dabanlarımı odda qovurdu,
  Uşağı cərəyan güclü döydü...
  Amma inanın, un bir şey deyil,
  Beləliklə, qırmızı burjua qalib gəldi!
  
  Sümükləri qırdılar, pis metal qazdı,
  Rəfdə cəlladlar məni səndələyirlər ...
  Amma inanıram ki, oğlan yuxu görüb
  May ayında Berlin ətrafında qaçmaq üçün!
  
  Mən inanıram ki, yoldaş Lenin rəhbərlik edəcək
  Pulsuz, Varşava, Praqa, London!
  Tezliklə qalib hesabını dərc edəcəyik
  Və Berlin üzərində qırmızı bayraq qürurla!
  
  İndi də uşağın dabanları yanır,
  Demək olar ki, həmişə ayaqyalın olan altlıq ...
  Və qamçı kürəyinə möhkəm dəydi,
  Yəqin ki, ana, sən artıq boz saçlısan!
  
  Amma mən bu cəlladlara təslim olmaram,
  İnam istəməyəcəyəm, rəhmət bil...
  Kat qamçı çiynindən dik qalsın,
  Bilirəm Lenin verəcək, mükafata inanın!
  
  Kibalçış işgəncə altında güldü ,
  Sirləri açmadı, qürurla ölür...
  Cəhənnəmdə əbədi olaraq belə qışqırır Bad Boy ,
  Cinlər onun boğazına qatran tökür!
  
  Lenin bizimlədir, əbədi olaraq görə bilərsiniz,
  Və ürəyimdə bir alov yanır...
  Böyük xəyal gerçəkləşdi
  Bütün planet üzərində qırmızı bayraq olacaq!
  Daria fit çaldı və yalın ayağını möhürlədi:
  - Əla! Özünüz bəstələmisiniz?
  Vaska başını tərpətdi.
  - Bəli! Onun hekayəsi məndə böyük təəssürat yaratdı!
  Daria başını tərpətdi və dedi:
  - Yadınızdadırmı, polislər sizi də, məni də yaxalayıb soyuqda ayaqyalın qarda sürdülər, sonra şallaqladılar, dabanlarımıza nazik budaqlar vurdular.
  Vaska asanlıqla təsdiqlədi:
  -Belə idi... Rafdan asdığınız zaman dabanlarınız və çiyinləriniz ağrıyır. Amma bizə qarşı heç bir sübut yox idi və...
  Daria ah çəkərək qeyd etdi:
  - Bəli, amma polislər donub ölməyimizi istəyirdilər. Amma başıma butulka ilə vurduqlarında yalın ayağımla bir parça tutdum. Və sonra onu əllərinə ötürdü. Sonra ipi özüm üçün də, sənin üçün də kəsdim.
  Vaska başını tərpətdi.
  - Bəli, bu idi ... Dəhşətli, lakin. Ancaq bilirsiniz, soyuqda, yanmış altlıqların qabarcıqları zərər vermir! Daha sonra çölə çıxanda hər şey itlərdəki kimi sağaldı!
  Daria asanlıqla təsdiqlədi:
  - Bəli, bizə yaxşı şəfa verir! O qədər kobud altlığı doldurmuşam ki, kömürlə gəzməkdən qorxmuram!
  Vaska şişərək dedi:
  - Mən də həmçinin! Biz pionerlərik, kommunizmin övladlarıyıq!
  Daria təsdiqlədi:
  Və biz mütləq qalib gələcəyik!
  Oğlanla qız oxudular:
  Ölməz kommunizm ideyalarının qələbəsində,
  Ölkəmizin gələcəyini görürük...
  Və qırmızı bayraq, Vətənimiz,
  Biz həmişə fədakarcasına sadiq qalacağıq!
  . FƏSİL #3
  1943-cü il avqustun əvvəlində almanlar sovet qoşunlarının Xəzər dənizinə qarşı inadkar müqavimətini dəf edərək döyüşə çıxdılar. Bu, həqiqətən də Fritz üçün böyük nailiyyətdir. Hansı ki, ən böyük dividentləri əldə edib. İndi Qafqaz əsas qitədən quru ilə kəsilmişdi.
  İnadkar döyüşlərdən sonra nəhayət Batumu ələ keçirən və İrəvanın mühasirəsini tamamlayan türklər də uğur qazandılar. Beləliklə, Zaqafqaziyada Sovet qoşunlarını hərtərəfli sıxışdıraraq.
  SSRİ-nin vəziyyəti çox çətinləşdi. Stalin ac, ölən, lakin hələ təslim olmamış Leninqrada dəhlizdən keçmək üçün şimalda hücuma keçməyi əmr etdi.
  Tixvinə hücum başladı. Qərargahın kifayət qədər ehtiyatı olmasa da, ora əhəmiyyətli qüvvələr atıldı. Cəbhəyə isveçli, guya könüllü diviziyaların gəlməsi, onların mövqelərini gücləndirməsi ilə vəziyyət çətinləşdi.
  Bəli və almanlar ciddi şəkildə gücləndilər ...
  Avqustun onuncu günündən başlayaraq döyüşlər başladı, sovet qoşunları döyüşün ilk üç günündə on kilometr irəlilədilər. Burada, avqustun on dördündə alman Maus tankı ilk dəfə döyüşə girdi. Yüz səksən səkkiz ton ağırlığında çox uğurlu inkişaf deyil. Düzdür, maşını ciddi ekipaj, çox döyüşkən nasist qızları idarə edirdi.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodite - "A" hərfi ilə Üçüncü Reyxin beş gözəlliyi. Mausda necə döyüşürlər və eyni anda iki silahdan atəş açırlar.
  Yüksək partlayıcı parçalanma mərmiləri qısa lüləli 75 mm-lik topdan, daha ağır olanlar isə 128 mm-lik topdan atılır, zərbə gücü nümayiş etdirir.
  Aqnes çılpaq barmaqları və kəsilmiş ayaqları ilə atəş açır. Sovet maşınına çırpılır, sözün həqiqi mənasında qülləsini qoparır və qışqırır:
  - Mən kosmos qızıyam!
  Adala mina ilə atəş açır və xırıltı ilə qışqırır:
  - Və mən akrobatikayam, bütün ekipajı parçala!
  Həm də qız çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edir. Sovet otuz dördünün mərmiləri Mausa dəydi, lakin noxud kimi sıçrayır. Maşın yaxşı qorunur. Və onu asanlıqla vura bilməzsən. Mərmilər ondan tennis topları kimi uçur və belə bir canavarın böyük kalibrli olsa belə, keçə bilməzsiniz.
  Qız isə düşmənin yaxınlaşmasına imkan verməyərək zenit silahından vurulur.
  Aqata da çılpaq barmaqlarının köməyi ilə atəş açıb hönkürdü:
  - Qılıncım vursun, düşmənləri qamçılayacağıq!
  Adala aqressiv şəkildə təsdiqlədi, çox dəqiq vurdu:
  Biz işığın və yerin döyüşçüləriyik!
  Angelina çılpaq barmaqları ilə döydü, Sovet T-34-76 tankını parçaladı və qışqırdı:
  - Böyük qələbələr üçün!
  Afrodita da qalaq kimi ağır olan mərmi ilə vurdu, Sovet T-60-ı əzdi və xırıltı ilə dedi:
  - Müqəddəs müharibə bizim qələbəmiz olacaq!
  Aqnes çılpaq dabanından istifadə edərək düşmənin ön zirehini qıraraq döydü və verdi:
  - İmperator bayrağı irəli - həlak olan qəhrəmanlara şöhrət!
  Buradakı bu qızlar olduqca murdar və qatildirlər. Və onların yanından keçə bilməyəcəyiniz boş yerə deyil. Çılpaq ayaqları və bədən bikiniləri sayəsində qaçırmadan çəkirlər. Bu o deməkdir ki, onları asanlıqla məğlub etmək olmaz.
  Dəhşətli "Siçan", ölümcül silahla döyüldü və heç kimə şans vermədi.
  KV seriyası da daxil olmaqla.
  Amma bu qədər inadla və uğurla mübarizə aparan alman qadınları varsa, sovet səviyyəli qızlar da var - qəhrəmanlar.
  Burada, məsələn, Nataşa tərəfdaşları ilə. Onların sadəcə cəbhəyə gələn təvazökar, özüyeriyən top-85 var. Qızlar isə artıq nasistləri qüdrətlə döyürlər.
  Təbii ki, gözəllər ayaqyalın və bikinidədirlər. Və faşistləri şüşə parçalarına dəyən balyoz kimi hərtərəfli əzirlər.
  Belə qızlar qartal uçuşunun ən yüksək səviyyəsini nümayiş etdirəndə bu çox yaddaqalan olur.
  Nataşa çılpaq barmaqları ilə atəş açır və Panteranı parçalayır, sonra qışqırır:
  - Böyük Vətən üçün!
  Və dilini göstərəcək!
  Zoya da düşməni darmadağın edir. Onu çox sərt vur. Zirehi sındıracaq və döyəcək:
  - Kommunizmin şöhrəti naminə!
  Avqustina da şiddətlə döyüşür və düşməni sıxırsa, bunu çox əsaslı edir. Fasilələr və nəriltilər:
  - Kommunist dünyasına şöhrət!
  Dolbanet və Svetlana. Həm də çox uyğun. Çılpaq ayaq barmaqlarınızla. Düşmənin zirehini əzmək və cığırlamaq:
  - Kommunist dünyasının böyüklüyü üçün!
  Və dilini göstər...
  Burada qızlar ilhamlanaraq mahnı oxuyurdular, bəstələyirlər;
  Gözəllər ayaqyalın hücum edir
  Belə gözəl qızlar qaçır ...
  Fritsi yumruqla vurmaq lazımdırsa,
  Ya da pulemyotla onu vur!
  
  Qızların heç bir şübhəsi yoxdur
  Nasistləri ölü basdıracaqlar...
  Onu ayaqlarından bərk döyəcəklər,
  Və haradasa ətyeyən canavarlar ulayır!
  
  Rusiya əsgərlər üçün bir sözdür
  Daha yaxşı olmayacağına inananda...
  Baxmayaraq ki, bəzən qaranlıq bir uyğunlaşma,
  Pis qara Qabilin qalib gəldiyi yerdə!
  
  İnanmayın, komsomolçular qaçmır,
  Əgər qaçarlarsa, yalnız hücumda ...
  Və bütün nasistlər bir anda öldürüləcək,
  Və Fuhrer hər şeyi doğrama blokuna qaldıracaq!
  
  Rusiya mənim vətənimdir
  O, parlaqdır, sadəcə gözəldir ...
  Qorxaq olanın bir rubla belə dəyməz,
  Və döyüşçü ilə mübahisə etmək təhlükəlidir!
  
  Ancaq bilin ki, biz nasistləri məğlub edəcəyik,
  Taxtda heç bir pislik hökm sürməyəcək...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Və tacda böyüklüklə Allah Svarog !
  
  Kim qorxaqdır, inan mənə, zəif qul,
  Onun taleyi birdir - təhqirlərə dözmək ...
  Bu gün çilingər, sabah ustasan,
  Özünüz də başqalarının kürəyini döyə bilərsiniz!
  
  Qızların gücü var, sadəcə bir vulkan,
  O, bəzən və güclü şəkildə dağları yıxır ...
  Müharibə pis qasırğadır,
  Və bəşər övladının ölümü, düzünü desək, biçilir!
  
  Odur ki, cəngavərlər, səmimi deyirəm,
  Biz ruslar bir olanda güclüyük...
  Çəngəl və bıçaq üçün qəlyanaltı lazımdır
  Biz yenilməz döyüşlərdə cəngavərlərik!
  
  Rəbb Məsihə imanımız nədir?
  Lada da hörmətli olsa da ...
  Yoldaş Stalin bizim üçün ata kimidir,
  Kommunizmin yeri isə cənnət olacaq!
  
  Öldüyü zaman olan kəs diriləcək
  Və biz daha gözəl və müdrik olacağıq...
  Və təbii ki, adam çox qürurludur,
  Baxmayaraq ki, bəzən cəfəngiyyat aparır!
  
  Sevgidə Vətənimiz ulduz kimidir,
  İnanın, o heç vaxt çölə çıxmayacaq...
  Böyük xəyal gerçəkləşdi
  Bütün kainatda sülh və xoşbəxtlik olacaq!
  
  Mən Mariyanı sevirəm, Ladaya müqəddəs şəkildə hörmət edirəm,
  Svarog gözəldir və Perun əladır ....
  Mən İsanı və Stalini sevirəm
  İkonların müqəddəs üzləri mənim üçün əzizdir!
  
  Əsl cənnət nə vaxt olacaq
  Bu gerçəkləşəcək, inanın mənə, bütün ümidlər ...
  Ürəyini verirsən vətənə,
  Hər şey yaxşı olacaq, əvvəlkindən daha güclü olacaq!
  Qızlar yaxşı mübarizə apardılar və yaxşı bəstələdilər. Belə döyüşçülərlə nə var ki, heç bir Hitler Rusiya üçün dəhşətli deyil.
  Buna baxmayaraq, sovet qoşunları on günlük inadkar döyüşlərdən sonra Tixvinə keçdilər.
  Döyüş şəhərin özü üçün getdi. Qüvvələr əlbəttə ki, çox qeyri-bərabərdir.
  Almanlar hava üstünlüyünü ələ keçiriblər və dayanmadan bombalayırlar. Vəziyyəti Wehrmacht tərəfində vuruşan xarici diviziyalar daha da gərginləşdirir. Xüsusilə bir çox italyan hissələri.
  Onlar Qızıl Ordunu Tixvindən uzaqlaşdırmağa çalışırlar. Lakin rus bölmələri şiddətlə döyüşür. Bu, mühasirəyə alınmış, aclıqdan ölən Leninqradı xilas etmək üçün onların yeganə, real şansıdır. Yeməkləri ora ancaq hava ilə atmaq olar, amma almanların güclü qırıcı təyyarələri var və bunu etmək çox çətindir.
  Və avqustun ikinci yarısında faşistlər Həştərxana basqın etdilər. Və bu şəhərdə sovet qızları böyük qəhrəmanlıq və şücaətlə döyüşürdülər.
  Ayaqyalın qızlardan ibarət batalyon bu qəhrəman şəhəri əhatə edir.
  Alenka yalın ayağı ilə qumbara atır, sonra nasistləri biçərək partlayır və deyir:
  - Qadın pişik kimi şəhvətlidirsə, ərinin başında siçan var!
  Fritzə atəş açan və yalın ayağı ilə qumbara atan Anyuta qışqırdı:
  - Ən parlaq ideyalar həyata keçirilən zaman kölgə siyasətindən tutqun olur!
  Alla, Fritzə atəş açıb qumbara ataraq, çılpaq barmaqları ilə tankı döyərək hönkürdü:
  - Qadın tülkü kimi hiyləgərdir, kişidə xoruz ağlı varsa, şiri belə idarə edir!
  Silahdan atəş açan və Fritsi yıxan Maria hönkürdü:
  - Allah hər şeyə qadirdir, yalnız istəkdə qadını üstələyir, O acizdir!
  Düşmənə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə öldürücü ölüm hədiyyəsi atan Matryona qeyd etdi:
  - Qadın, boa ilanı kimi kişi tərəfindən udulmamaq üçün kobra sancması olmalıdır!
  Nasistlərə atəş açmağa davam edən Alenka hazırcavabca qeyd etdi:
  - İnsan hər şeydə Yaradan kimi ola bilər, ancaq meymun kimi təqlid onu gözəlləşdirməz!
  Anyuta düşmənə atəş açdı, sonra yaxşı məqsədli qumbara atan tankı vurdu və dedi:
  - İnsan Uca Allahı ancaq təkəbbürlə ötüb keçə bilər, hətta o zaman da əqli olaraq pitekantrop kimi yaradılmışdırsa!
  Alla, Fritzdə çox dəqiq atəş açmağa davam edərək dedi:
  - Qadın toyuq olmaq istəmir, amma onun ideal kişisi xoruzdur!
  Faşistlərə atəş açan və yalın ayağının dəqiq atışı ilə Panteranı vuran Maria qeyd etdi:
  - Tülkü qadının qunduz kişiləri həqiqətən də canavarcasına yapışır!
  Marusya da faşistləri partladıb, çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket verərək belə bir açıqlama verdi:
  - Siyasətdə meşədəki kimidir, palıdı yeyərsən donuz, dovşan tülkü, eşşək yeyərsə üç dəri tökülər!
  Alenka, qəzəbli atışmalara davam edir və piyadaları parçalanmış limonlarla yağdırır, vyaknula:
  - Qadın nə qədər parlaqdırsa, bir o qədər də tülküdür!
  Anyuta da faşistlərə atəş açıb, onları biçdi və çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atıb xırıltı ilə dedi:
  - Boz insanların beynində boz maddə, parlaq şəxsiyyətlər, böyük miqdarda başda boz yoxdur!
  Alla, düşmənə atəş açaraq, çılpaq dabanı ilə partlayıcı bir paket verərək, hazırcavabcasına dedi:
  - Boz adam canavar kimi tənhadır, dovşan kimi rahatlığı yoxdur!
  Maria Fritz biçərək, hazırcavabca qeyd etdi:
  - Siyasətçi iri tülküdürsə, aslan payı ona verilir!
  Marusya qumbaraatandan atəş açıb , çılpaq ayaq barmaqları ilə limon ataraq çığırdı:
  - Tülkü-siyasətçi qarğa seçicidən yağda pendir kimi sürmək fürsətini əlindən alır!
  Silahından atəş açmağa davam edən və çılpaq dabanı ilə partlayıcı paketə təslim olan Alenka susdu:
  - Göydə ulduzlar Müqəddəs Yazıların təfsirlərindən azdır!
  Faşistlərə atəş açan Anyuta dedi:
  - Qırmızı xalatlı cəllad, daha insaflı, bəlağətlə siyasət!
  Alla atəşə davam edərək məntiqlə qeyd etdi:
  - Cəlladın baltası iti var, siyasətçinin sözü var, birincinin başına üfürür, ikincisi beyinlərə damcılayır!
  Krautları dəqiq bir şəkildə döyməyə davam edən və çılpaq barmaqları ilə başqa bir ölüm hədiyyəsi atan Maria qeyd etdi:
  - Baş doğramaq bəzən beyinlərə damcılamaqdan daha humanistdir!
  Matrena nasistləri kəsərək çılpaq dabanı ilə qumbara ataraq dedi:
  - Siyasətçilərin beyninizə damcısını buraxsanız, zəhlətökəndən saçınızı qopararsınız!
  Alenka alman generalına atəş açıb onu yarıb hədələyərək dedi:
  - Siyasətçinin çıxışları beynini yumaq üçün su kimidir!
  Düşmənə sərrast atəş açan və çılpaq barmaqları ilə limonu işə salan Anyuta dedi:
  - Siyasətdə ən böyük Allah nədir, qanunsuzluq yaradan nədir!
  Nasistlərə atəş açan və çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket atan Alla dedi:
  - Siyasətçi həmişə seçiciyə şumlamaq üçün tülkü baxışı olan eşşək kimi baxır!
  Düşmənə atəş açan Maria və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül gücə malik qumbara ataraq səsini kəsdi:
  - Qadın daha zəngin geyinmək üçün kasıb bədənini ifşa etməyi sevir!
  Marusya uzun cərgə atdı, Fritzlərin cərgəsini biçdi və mırıldandı:
  - Ayaqyalın qadın kişi tam çəkmə olmasa belə daha tez ayaqqabı taxacaq!
  Nasistlərə dəqiq atəş açan Alenka qeyd etdi:
  - Çılpaq qadın dabanı ilə kişini dəbli çəkmələr geyinməyə inandırmaq daha asandır!
  Anyuta qumbaraatandan atəş açıb :
  - Dəbli ayaqqabılar əldə etmək üçün qadın kişini düzgün "qalxmalıdır"!
  Alla nasistləri çılpaqlıqla döyərək, çılpaq ayaq barmaqlarına qumbara ataraq cavab verdi:
  - Vaxtında ayağını çılpaq bilməyən qadın əbədi olaraq "qalxmaq" olaraq qalacaq!
  Düşmənə atəş açan və yuvarlaq dabanı ilə partlayıcı paket atan Mariya dedi:
  - Çox tez-tez, çılpaq qadın ayaqlarına baxanda, bir kişi özünü avara vəziyyətinə "qalxmaq" riski ilə üzləşir!
  Düşmənə dəqiq atəş açan və çılpaq dizi ilə qumbara verən Marusya cavab verdi:
  - Həmişə ayaqyalın qalmamaq üçün ayaqqabını vaxtında atmağı bacarmalısan!
  Nasistlərə atəş açmağa davam edən və onların nəfəsini kəsən Alenka hazırcavabcasına dedi:
  - Qızın yalın ayağı işğalçının brezent çəkməsindən yaxşıdır!
  Sönməz dəqiqliklə vurmağa davam edən Anyuta qeyd etdi:
  - Ən güclü zireh müqavimət göstərməyəcək, zərif dəri, cazibədar qız tabanları qarşısında!
  Alla, alman işğalçılarına atəş açaraq dedi:
  - Qadınlar çox ağıllı bir şəkildə kişinin pulqabısına ayaqyalın dırmaşırlar!
  Mariya nasistlərə çox dəqiqliklə atəş açdı və başlarına yumruq vuraraq qeyd etdi:
  - Qızıl sikkələr, yalın ayaqlar və çılpaq döşlər üçün qadın bədəninin ən yapışqan hissəsi!
  Marusya, faşistlərə acımadan atəş açmağa davam edərək verdi:
  - Qadın hərdən ayaqqabılarını çıxarmalıdır ki, ehtiyac qarşısında diz çökməsin!
  Alenka, nasistlərin üzərinə düzgün cızma-qara yazaraq və onları qalaqlara yığaraq məntiqlə qeyd etdi:
  - Ayaqyalın adamı diz üstə qoymaq daha asandır!
  Düşmənə atəş açan Anyuta aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Zamanında ayaqyalın, heç vaxt ayaqyalın!
  Alla, düşmənləri oyaraq və rəqiblərini kəsərək, hönkürdü:
  - Qadın üçün yalın ayaqla qızıl zirvəyə qalxmaq daha asandır!
  Mariya da nasistləri darmadağın etdi və mırıldandı:
  - Çəkməli adamsan, qadın ayaqlarını sevmirsən!
  Marusya, nasistlərə atəş açıb və pələngin çevrildiyi çılpaq barmaqları ilə partlayıcı ilə evdə hazırlanmış bir paket ataraq hönkürdü:
  - Qamətli ayaqlı qadın kişini ehtiramla əyəcək!
  Alenka nasistləri darmadağın etdi, onları biçdi və verdi:
  - Qadın "şalka" kişinin cibindən sikkə götürəndə yalın ayaq barmaqları əllərdən daha çevik olur!
  Anyuta Fritz-in sözünü kəsdi və çığırdı:
  - Ən bacarıqlısı qadının kişini dabanının altına, yalın ayağı ilə itələməsidir!
  Rəqiblərinə atəş açan və çılpaq dabanı ilə limon atan Alla dedi:
  - Kişinin ürəyinə gedən yol gözəlin ayaqyalın tapdalamaqdan asandır!
  Mariya bir alman tankını sındırdı, qumbara atdı, çığırdı:
  - Qızların yalın ayaqları, Everest zirvəsinə qalxarkən daha mətanətli kişi ürəyi!
  Matryona da ölümcül atəş açdı və çıxdı:
  - Ayaqqabılarını çıxaran qadın üçün kişi laqeydliyi səhrasını keçmək daha asandır!
  Alenka ələ keçirilən bazuka ilə düşməni darmadağın etdi və çığırdı:
  - Çəkmə kimi lal olacaqsan, ayaqyalın belə dabanını vuracaqsan!
  Anyuta da dönüb dişlərini açaraq cığal çəkdi:
  - Çılpaq qadın ayağı kişini ayaqyalın uşaqlığa düşürür!
  Qırmızı saçlı Alla nasistləri biçərək qışqırdı:
  -Çox vaxt çəkmələr ayaqyalın uşaqlığa düşür!
  Mariya nasistlərə bir sillə vurdu və cığal çəkdi:
  - Qızın gözəl ayaqları varsa, o, həyatda avara deyil!
  Düşmənə atəş açan və faşistləri taxıl dəmləri kimi kəsən Matryona hürdü:
  - Ayaqyalın qız ayaqqabılı yaşlı qadından, cavan pişikdən yaxşıdır, qoca şirdən daha əyləncəlidir!
  Nasistlərə atəş açan və ölümcül ölüm hədiyyələri atan Alenka dedi:
  - Ən yaxşısı, qadın çılpaq döşlə mükafat alır, ayaqyalın dəbli ayaqqabılar!
  Anyuta da faşistləri döydü, onları biçdi və yalın ayaqları ilə qumbara atdı və çığırdı:
  - Kişi laqeydliyinin tikanlarından, qadını qorumağın ən yaxşı yolu çılpaq dabandır!
  Rəqiblərə atəş açan və onları avtomatik zərbələrlə kəsən Alla qeyd etdi:
  - Çılpaq qadın ayağından kişi üçün ən davamlı daban!
  Rəqibləri vuran və qumbaraatandan vuran Maria :
  - Ayaqyalın qadın daban, ən çox yanmış saqqallı çəkmə!
  Nasistləri darmadağın edən Matryona ağılla dedi:
  - Ayaqqabılarını vaxtında atıb ata bilməyəcəksən - ayaqyalın olacaqsan!
  Nasistlər haqqında yazan Alenka qeyd etdi:
  -Əgər sən şıltaq fikirlisənsə, yaxşı isinmək olar, ancaq özün!
  Anyuta məntiqlə qeyd etdi, düşməni döydü və yalın ayağı ilə partlayıcı ilə bir paket atdı:
  - Klubun olması yaxşıdır, klub olmaq pisdir!
  Alla nasistləri döyərək çılpaq dabanı ilə qumbara verərək qışqırdı:
  - Çuqun yumruqlar sağ qalmağınıza kömək edə bilər, amma palıd başı ölümlə nəticələnəcək!
  Maria nasistləri biçərək olduqca məntiqlə qeyd etdi:
  - Hökmdarın başında padşah olmayanda ölkədə anarxiya hökm sürür, boş yerə satırlar!
  Nasistləri rasional şəkildə döyən Matryona qeyd etdi:
  - Tac baş üçün deyil ki, papaq olsun!
  Alenka, Fritz-i əzərək, məntiqlə qeyd etdi:
  - Palıdın başında və tacında təhlükəli oturur!
  Nasistlərə çox dəqiq atəş açan Anyuta verdi:
  - Palıd ağacı nə qədər möhkəm olsa da, ondan baş üçün material ən kövrəkdir!
  Düşmənə sürətlə atəş açan Alla məntiqi nəticə çıxardı:
  - Klub rəhbəri kimdir, dəyənəklə başına gəlir!
  Maria lanet rəqibləri, buraxıldı:
  - Siyasətçinin əlində pul kisəsi və dəyənək var, yalnız pulu taxta, dəyənək isə kağızdır!
  Marusya yalın ayağı ilə limon ataraq məntiqlə qeyd etdi:
  - Parlaq bir baş, ən azı boz saçlara aiddir!
  Nasistləri darmadağın edən Matrona qeyd etdi:
  - Sarışın olmaya bilərsən, amma parlaq ruh olmaq gözəldir, qızlar pisləri məğlub edə bilər ki, başqaları xoşbəxt yaşaya bilsinlər!
  Nasistlərə atəş açan Alenka qışqırdı:
  - Yalnız kötüklərdə palıd ağaclarından güclü müdafiə qura bilməzsiniz!
  Anyuta, atəş, məntiqlə qeyd etdi:
  - Siyasətçi ağacdələn deyilsə, o, nəinki seçici kötüyündən çipləri çıxaracaq!
  Alla almanları yıxaraq aqressiv şəkildə bəyan etdi:
  - Siyasətçi qartal olmasa da, seçiciləri qarğa, ağacdələn hesab edir!
  Düşmənləri məhv edən Maria qeyd etdi:
  - Siyasətçilərə səndən qırxı çıxarmağa icazə verirsənsə, deməli, sən mütləq ağacdələnsən!
  Nasistləri biçən Matrena özünü belə ifadə etdi:
  - Seçiciləri olan siyasətçi tülküdür, özü ilə hamster hamsterdir!
  Marusya çılpaq ayağı ilə qumbara atdı və çığırdı:
  - Ağıllı siyasətçi toyuq hinidəki tülküyə, axmaq isə çini dükanında filə bənzəyir!
  Alenka, Fritz-i əzərək verdi:
  - Sifariş susdurulur, siyasətçi danışıb ortalıq yaradır!
  Nasistləri qumbara ilə səpələyən Anyuta çığırdı:
  - Siyasətçi çox danışır, xüsusən də ağzını bağlamaq istəyəndə!
  Alla aqressiv şəkildə nasistləri döyərək qeyd etdi:
  - Siyasətçi ilə mübahisə etmək ki, minaatanla su döymək, dil əzələsini qırmadıqca, qazancdır!
  Düşmənləri əzərək və yalın ayağı ilə qumbara atan Maria qeyd etdi:
  - Siyasətçi tülkü ilə canavar qarışığıdır, amma çox donuz edir!
  Nasistlərə atəş açan Matrena hönkürdü:
  - Tülkü nə qədər siyasətçidirsə, bir o qədər də donuz olur!
  Fritz biçən Marusya verdi:
  - Siyasətdə davamlı heyvandarlıq, canavar, dovşan, toyuq, xoruz və ağacdələn var, həmişə kral seçilən yalnız tülkü var!
  Nasistləri darmadağın edən Alenka hönkürdü:
  - Özünü aslan kimi göstərən diktator əsl donuzdur!
  Anyuta aqressiv şəkildə qeyd etdi, düşmənləri atəşlə məhv etdi:
  - Siyasətçi şirə o zaman keçər ki, seçici kamil eşşək olsun!
  Alla, faşistləri xalçaların tozu kimi döyərək dedi:
  - Siyasətçi qoyun paltarı geyir, amma onun canavarla ortaq cəhəti qaniçənlik, ixtiraçılıq isə tam qoyundur!
  Çılpaq ayağı ilə qumbara atan Mariya qışqırdı:
  - Hökmdarın qoyun dərisinə bürünmüş canavar olması şir qiyafəsindəki qoçdan yaxşıdır!
  Robin Qudun dəqiqliyi ilə düşmənə atəş açan Matryona:
  - Siyasətçi sülhdən qoyun kimi ağlayır, amma canavar dişləri savaşı cingildəyir!
  Düşmənə atəş açan Marusya qışqırdı:
  - Siyasətçi seçicilərin səsini almaq üçün bülbül kimi tökülür, amma ağacdələnlər üçün tutur!
  Nasistlərə atəş açan Alenka verdi:
  - Siyasətçinin çıxışı sizə bülbül tril kimi görünürsə, bu işdə qarğa olmayın!
  Anyuta faşistləri darmadağın edərək hazırcavab qeyd etdi:
  - Siyasətçi bülbül kimi oxuyursa, deməli, sizi uyğun oyun hesab edir!
  Alla nasistləri qıraraq qeyd etdi:
  - Seçicilərin ovlanması meşə ovundan onunla fərqlənir ki, ovçu mümkün qədər səs-küy salır!
  Düşmənə atəş açan Mariya qışqırdı:
  - Siyasətçi cibgirdən fərqli olaraq oğurluq edəndə hay-küy salır, qarət edəndə yaltaqlıq edir!
  Düşmənə atəş açan Matryona qışqırdı:
  - Siyasətçi də müəyyən mənada tanrıdır, amma ona inanmamaq daha yaxşıdır!
  Maria təsdiqlədi:
  - Siyasətçi seçici kimi Aya söz verməyi xoşlayır, ancaq əlavə etməyi unudur ki, orada qumdan başqa həyat yoxdur!
  Rəqiblərini kəsən Alenka hönkürdü:
  - Vay ağıldan deyil, əməli ixtiraçılıqdan yox!
  Düşmənə atəş açan Anyuta qışqırdı:
  - Dünyanın bütün bəlaları puldan deyil, lazımi miqdarda olmamasındandır!
  Düşmənə atəş açan Alla dedi:
  - Dil siyasətçiyə fikrini ört-basdır etmək üçün verilir, amma siyasətçi hansı bəlağətlə boz şərbətini gizlədə bilmir!
  Maria Fritzə atəş açarkən enerjili şəkildə qeyd etdi:
  - Dəmir zəncirlərə getsə, qılınclara qalmaz, nitqlərdə gümüş tökülsə, maaş verməyə heç nə qalmayacaq!
  Düşmənə atəş açan Matryona hönkürdü:
  - Siyasətçinin vədinə əməl etmək istedadı varmı? Sahibdir, amma boş yerə deyil!
  Nasistlərə atəş açan Marusya qeyd etdi:
  - Fil böyük bir bok yığını qoyur, siyasətçi-tülkü isə daha böyük şifahi diareya dağı!
  Alenka faşistləri darmadağın edərək ağıllıca qeyd etdi:
  - Siyasətçi nitqlərinə bol-bol şirin bal tökür, seçiciləri şifahi ishalda boğur!
  Rəqiblərə atəş açan Anyuta:
  - Siyasətçinin şirin danışığı bal dərəsinə bənzəyir, ancaq sən onun boyu zibilliyə üzürsən!
  Nasistlərə atəş açan Alla qeyd etdi:
  - Siyasətçi vədi yerinə yetirə bilər, ancaq seçicini qeyri-mümkünə inandırmaq üçün!
  Çox dəqiq bir atəşə rəhbərlik edən Maria:
  - Seçkilərdə çox siyasətçi var, amma seçəcək biri yoxdur, kim kötük, kim göyərtə, kim tülkü, kim donuz, kim ayı - inciməkdən bircə şey qalır - nərilti!
  Matryona nasistlərə atəş açıb dedi:
  - Boğazını tez-tez cıran siyasətçi, qulağına düzgün təpik vurmalısan!
  Marusya nasistləri kəsərək dedi:
  - Siyasətçi bülbüldən fərqli olaraq heç vaxt boşuna oxumaz, tülkü hədiyyəsi var!
  Alyonka dişlərini çıxardaraq cıvıldadı:
  - Siyasətçi qartal olmaq istəyir, amma seçicinin həmişə quş haqqı yoxdur!
  snayperlə almanları güllələyib :
  - Niyə quşların haqqına girirsən, çünki ağacdələn ağlı!
  Alla pitonun təcavüzü ilə fısıldadı:
  - Siyasətçinin çoxlu müxtəlif mahnıları var, amma hamısının bir səbəbi var: məni seçin!
  Nasistləri kəsən Mariya hönkürdü:
  - Seçici çörək kimi dovşan, canavar, ayı qoyur, amma siyasi tülkü onu hər halda yeyir!
  Matrena nasistləri qıraraq qeyd etdi:
  - Siyasətçi şirin nitqlərlə milçək intellektinə, bülbülün trilinə, ağacdələn fikrinə sayar, amma onun donuz mahiyyəti şahin gözünə görünür!
  Nasistlərlə döyüşən Marusya təbəssümlə əlavə edir:
  - Qadın həm də yaxşı siyasətçidir və heç olmasa, vəfa vədini yerinə yetirmək, zövq vermək şansı verir!
  Beləliklə, qızlar şəhəri qəhrəmancasına qoruyur və böyük ümid verir.
  . 4-cü FƏSİL.
  Sentyabrın sonu və oktyabrın əvvəllərində Həştərxan uğrunda döyüşlər hələ də davam edirdi və nasistlər Xəzər dənizi sahili ilə cənuba doğru irəliləyirdilər. Nasistlər amansız irəlilədilər... Cənubda nasistlər Orconikidze şəhərini tutdular və Qroznıya hücuma başladılar.
  Sovet müharibələri də bu şəhərdə qəhrəmancasına döyüşüb.
  Tamaranın başçılıq etdiyi qız batalyonu çıxılmaz qətiyyət və cəsarət nümayiş etdirdi.
  Tamara pulemyotundan partladı və çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara ataraq dedi:
  - Vətənimiz SSRİ-yə şöhrət!
  Nasistlərə dəqiq atəş açan və çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket atan Anna qışqırdı:
  - Qəhrəmanlığa izzət!
  Düşmənə atəş açan Akulina qışqırdı:
  - Vətən və şərəf naminə!
  Fritzə atəş açan və çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə qumbara atan Viktoriya hönkürdü:
  - Wehrmacht'ı qəhrəmanlıqla darmadağın edin!
  Olympias, sağlam bir qız, düşmənlərə bir xətt verdi, Fritz-i döydü və bağışladı:
  - Müqəddəs müharibədə bizim qələbəmiz olacaq!
  Tamara nasistlərə atəş açıb yenə yalın ayağı ilə qumbara ataraq qeyd etdi:
  - Əsgərdə palıd gücü olmalıdır, palıd başı yox!
  Qızlar atəş açdılar. Dağıntılar kütləsinin ətrafında xarabalıqlar tüstülənir. Partlayışdan sonra partlayış baş verir. Tüstü səmaya qalxır. Ətrafda hər şey yanır.
  Kütləvi miqyasda məhv.
  Gözəl, ayaqyalın sarışın Anna, qumbara atan, nasistləri parçalayarkən belə qışqırır:
  - Hər palıdda bir çuxur, hər palıd başında bir çuxur var, ondan beyinlər axır!
  Akulina düşmənə atəş açıb, zərif, qaralmış, yalın ayağı ilə qumbara atan Akulina hıçqırdı:
  - Əgər palıd kimi ağıllısansa, o zaman ağcaqovaq kimi əyiləcəksən!
  Viktoriya, bu qırmızı saçlı qız, həm də çılpaq, qaralmış, kəsikli ayaqları ilə, cik-cik dedi:
  - Əgər tülkü hiyləgərliyiniz yoxdursa, onda sizdən üç dəri çıxacaq!
  Sağlam, hündürboy, iri, əzələli sarışın Olimpiada növbə verdi, yalın ayağı ilə qumbara atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Əgər palıd kimi lalsansa, səni yapışqan kimi qopararlar!
  Onların yanından bir oğlan süründü. O, qara daban ayaqqabılarla parıldadı və nasistlərə partlayıcı paket atdı. Sonra hıçqırdı:
  - Gənc əsgər, köhnəlmiş generaldan yaxşıdır!
  Tamara yenə növbə verdi. O, yalın ayağı ilə ölümcül bir qumbara atdı və qışqırdı:
  - Siyasətçi hər yeni kostyumuna görə seçicilərdən üç dəri çəkir!
  Düşmənlərə atəş açan və aqressiv şəkildə gülümsəyən Akulina hönkürdü:
  - Palıd ağacı kimi ağıllı olacaqsan, onu yapışqan və dovşan kimi qoparacaqlar!
  Düşmənə atəş açan və çılpaq ayağı ilə qumbaraatanları tankları alt-üst edən Anna qışqırdı:
  - Hiyləgər tülkü, ağlı olan qoçdursa, şirdən üç dəri belə çəkər!
  Nasistlərə atəş açan və çılpaq dabanı ilə öldürücü bir hədiyyə atan Viktoriya dedi:
  - Tülkü olmaq istəmirsənsə, ac it kimi sızıldayacaqsan!
  Olimpiada Fritz'i biçdi. Sonra yalın ayağı ilə qumbara atdı və cik-cik dedi:
  - Siyasətçi tülküdür, onda gündüz seçici-cücələri bağırsaqlayır!
  Topun gurultusu böyüyür. Nəhəng " Sturmtigers " döyüşə girir . Onlar reaktiv bombalar atırlar. Və bütöv binaları dağıtırlar, evləri bir anda yıxırlar. Fırtınalılar isə səmada dövrə vururlar. Sovet mövqelərini raket atəşinə tuturlar. Bomba atırlar. Panther-2 artıq görünür, 88 mm-lik güclü topla Pantherdən daha təkmil maşındır.
  Alman avtomobilinin daha dar və kiçik qülləsi, həmçinin çömbəlmiş gövdəsi var. Belə bir canavar, səni döyürsə, səni döyür. Ən əsası isə o qədər də ağır deyil, 900 at gücündə daha güclü mühərriklə.
  Tamara yalın ayağı ilə "Panter 2"yə qumbara atdı və qışqırdı:
  - Bir kötük kimi axmaq olacaqsan, onu yapışqan kimi qoparacaqlar, təkcə hiyləgər tülkülər deyil, qorxaq dovşanlar da!
  Nasistlərə atəş açan və rəqiblərini biçən, yalın ayaqları ilə limon atan Anna belə nəticəyə gəldi:
  - Qartal, hiyləgər tülkü belə, yaş toyuğu ifşa edə bilər!
  Akulina, düşmənləri kəsərək, onları dəqiq atışlarla vuraraq verdi:
  - Aslan rolunu xəyal edən adam çox vaxt tülkü tərəfindən şumlanan eşşəyə çevrilir!
  Viktoriya, rəqiblərini tələsik şəkildə kəsir və yalın ayaqları ilə ölümcül bir şey atır, qışqırdı:
  - İnsanın şir kimi ambisiyaları, eşşək inadkarlığı, ayı kimi yöndəmsizliyi, filin lütfü var, amma tülkü onu həmişə şirnikləndirməyi bacarır!
  Olimpiada düşmənə növbə verdi. O, otbiçən kimi onu biçdi və hönkürdü:
  - Qırmızı rəngli tülkü, qanlı kostyumlu siyasətçi!
  Döyüşün intensivliyi getdikcə artırdı. Şəhər faşistlər tərəfindən Katyuşadan üstün olan qaz toplarından darmadağın edildi. Və nasistlərə müqavimət göstərmək çox çətin idi. Amma ayaqyalın, yarıçılpaq qızlardan ibarət batalyon böyük həvəslə döyüşürdü. Qızlar isə demək olar ki, ölmədilər, kişilər daha çox aldılar.
  Tamara nasistlərə atəş açıb, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbaraatanları atır, qışqırdı:
  - Qadın güclü kişiləri məğlub edir, onların zəif tərəfləri ilə oynayır, siyasətçi zəif seçiciləri inandırır, açıq-aşkar ifrat edir!
  Düşmənləri kəsən və güllələrlə biçən Anna, eyni zamanda çılpaq dabanı ilə partlayıcı bir paket verdi:
  - Qadın ən hiyləgər siyasətçidir, tülkü olmaq üçün oxumağa ehtiyac yoxdur, ancaq ayaqyalın qalaraq ayaqqabı geyinməyi bacarmalıdır!
  Akulina, rəqiblərini dəqiq zərbələrlə kəsərək, çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək hürürdü:
  - Qadın da cavanlığı sevir, amma dolların yaşılı ona himayəçinin yaşıl yaşından əzizdir!
  Viktoriya, o qırmızı saçlı qancıq, ölümcül bir partlayış verdi, xətti yıxdı və cırladı:
  - Qız gəncliyinin yaşıllığı puldan kökəlmiş kişilərin yaşıl əskinaslarını çəkir!
  Düşmənlərə atəş açan və yalın ayağı ilə başqa bir hədiyyə atan Olympias qışqırdı:
  - Yaşıl dolları təqib etməyin, bəlaların da yaşıl gözləri var, qabığı da xırtıldayandır!
  Döyüş getdikcə daha şiddətli olur. Ölümcül mərmilər tələsir. Sovet mövqelərini partladıb parçaladılar, batareyaların silahlarını aşdılar. Və yeni təyyarələr tələsir, hücum silahları guruldayır. Toz buludları səmaya qalxır.
  Nasistlərə amansızcasına atəş açan Tamara bir mirvari götürdü və verdi, bundan əvvəl yalın ayağı ilə qumbara atdı:
  - Allaha inanaraq, heyvan səviyyəsinə batmayın: insan müti qoyun deyil, üfunətli keçi də deyil!
  Düşmənlə döyüşən və yalın ayaqları ilə ölüm hədiyyələri atan Anna qeyd etdi:
  - İnsanların inancından pul qazanmaq qızılın üstünə peyin tökməklə eynidir, inamsızlıq cücərəcək!
  Panteranı məhv edən Akulina aqressiv şəkildə üfürdü :
  - Bazar gününə inanaraq, həftənin yeddi cüməsinə getməyin!
  Viktoriya, nasistlərə çox dəqiq atəş açaraq onları aqressiv şəkildə biçərək qeyd etdi:
  - Əbədi cəhənnəm oduna inam mövhumatın südü qaynadır, din fırıldaqçıları ondan köpük çıxarır!
  Olympias adlı qadın qəhrəman, nasistləri qıraraq, yalın ayaqları ilə böyük dağıdıcı gücə malik qumbaraatanları ataraq qeyd etdi:
  - Yalnız kötüklər və palıdlar əbədi alovun cəhənnəm tonqalına inanaraq, yapışqan kimi soyulmağa imkan verir!
  Tamara ələ keçirilən bazukadan atəş açıb, çılpaq dabanlarını yelləyərək cıvıldadı:
  - Əbədi cəhənnəm atəşinin alovu necə parlayır? Dindən fırıldaqçıların cibində qızıl sikkələrin parıltısı!
  Düşmənə atəş açan və nasistləri böyük bir dəqiqliklə məhv edən Anna dedi:
  - Yaramazlar ciblərini doldurmaq üçün Allahdan istifadə edir, nəinki boş başla aldanırlar!
  Akulina düşmənə növbə verdi. O, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı və çığırdı:
  - Dindən olan yaramazlar qoyunun üç dərisini soyar, keçilərin buynuzunu sındırar, onlara ancaq qazanc əzizdir, iman isə işgəncədir!
  Viktoriya çılpaq dabanı ilə yonqar bombası atdı, düşməni havaya uçurdu və xırıltı ilə dedi:
  - Vicdanlı keşiş vegetarian qurd kimidir, yalnız iman həmişə dürüstdür və ondan istifadə eqoistdir!
  Olimpiada düşməni avtomatla vurdu. O, düşməni biçdi və çılpaq dabanı ilə bir dəstə qumbara atdı, bu da Lion tankını aşdı. Sonra qışqırdı:
  - İstənilən din nağıldır, yalnız bu fantaziyadan həqiqətən inanılmaz nisbətlərdə qazanc əldə edilir!
  Qroznı şəhərində qızlar belə cəsarətlə döyüşürlər. Və özlərini şücaət baxımından ən yüksək nöqtədən göstərirlər.
  Digər qızlar isə bütün cəsarətləri ilə Həştərxanı müdafiə edirlər. Həm də ən yüksək akrobatika və möhkəmlik nümayiş etdirirlər.
  Qızlar çox yaxşı mübarizə aparırlar.
  Alenka yalın ayağı ilə qumbara atdı, nasistləri parçaladı və dişlərini göstərərək qışqırdı:
  - Qulaqlarınıza əriştə asmağa kim icazə verirsə, əbədi ac qalacaq!
  Bununla faşistləri biçən Anyuta razılaşdı:
  - Qulağınız əriştə ilə dolmayacaq!
  Alla nasistlərə atəş açdı, yalın ayağı ilə ölümcül güclə qumbara atdı və qışqırdı:
  - Qulaqlarda əriştə ürək bulanmasına səbəb olan ən son təravətli yeməkdir!
  Mariya dişlərini açıb çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayıcı paket ataraq hazırcavabcasına qeyd etdi:
  - Allah olub-olmadığını heç kim bilmirsə, amma insanlar Məsihin bənzəri kimi daim çarmıxa çəkilirsə!
  Marusya, lənətə gəlmiş Krauts, onu götürdü və aqressiv şəkildə gülümsədi:
  - İnsan Allahın qüdrətinə yiyələnməyə çalışır, lakin indiyə qədər yalnız ilahi olmayan çarmıxa çəkilir!
  Matryona növbə verdi, faşistləri biçdi və aqressiv şəkildə dostlarına göz vuraraq dedi:
  - İnsan ürəyi ilə yaxşılığa, ağlı ilə qazanc üçün, qarnı ilə qarınqululuğa can atır, axırda ayaqları qarışıb çuxura sürüklənir!
  Və Həştərxanda şiddətli döyüşlər gedir. Volqa sahilindəki şəhər Sovet müdafiəsinin əsas nöqtəsidir. Və burada belə döyüşlər çılğın qaynayır. Sanki çaydan qaynar.
  Və ağır, ölümcül təyyarələr qaçır. Yu-288 çox güclü maşındır. Və o, böyük mətanətlə bombalar atır.
  Alenka qışqırır, nasistlərə atəş açır və yalın ayağı ilə qumbara atır:
  - İnsanda qorilla zəkası varsa, at kimi şumlayar, it kimi yeyər!
  Anyuta yalın ayağı ilə ölümcül ölüm hədiyyəsini işə saldı, nasistləri darmadağın etdi və küsdü:
  - İnsan özünü yaxalamağa icazə verir, amma şumlamaq üçün onu məcbur qamçı ilə vurmaq lazımdır!
  Alla çılpaq dabanı ilə limonu işə saldı və hönkürdü:
  - Siyasətçinin böyük cibi var, amma o, sadəcə olaraq əhəmiyyətsiz cibgirdir!
  Rəqiblərə atəş açan Maria fısıldadı:
  - Seçicilərə cənnətdən ay vəd edən siyasətçi hakimiyyətə gələrək Ay mənzərəsini tərk edir, ulduzda aclıqdan sızlayır!
  Matryona qulaq asaraq gülərək dedi:
  - Hər siyasətdə şeytan Uca Tanrının yerini tutmağa təşviq edir, yalnız siyasətçinin istedadı çox azdır!
  Düşmənlərə atəş açan və inamla biçən Marusya qeyd etdi:
  - İnsan hər şeyə qadir olmağa çalışır, amma onun mənəvi tərəqqisi onu yaxşılaşdırmır!
  Qızlar ən yüksək dərəcədə hazırcavabdırlar.
  Və müharibə qarmaqarışıq bir yolda gedir. Üçüncü Reyxdə reaktiv təyyarələr sınaqdan keçirilir. Bu da SSRİ ilə mübahisədə kifayət qədər ciddi arqumentdir.
  Hitler, təbii ki, çox da məmnun deyil. Müharibə uzanır və Rusiya da təslim olsa da, inadla müqavimət göstərir. Döyüşlər qaynar, sanki vulkanın ağzında.
  Oktyabrın sonu. Kalmıkiya tamamilə ələ keçirilir və nasistlər Dağıstanda irəliləyirlər.
  Nasistlərin uğurları təvazökar olsa da, daimidir. Qara dəniz donanması məhv olmaq ərəfəsindədir.
  Burada destroyer bütün komanda qızlardan ibarətdir. Ən azı desək, gözəl heyət. Qız jiletdədir və ayaqyalın qaçır, yuvarlaq dabanları ilə titrəyir.
  Qatarın komandiri Alisa inamla faşist kreyserinə hücum etməyi əmr edir. Torpedonu işə salır və deyir:
  - Müharibədə, yaxşı teatrda olduğu kimi, növbəti hərəkət gözlənilməz olur, göz yaşları mütləq töküləcək!
  Andriana onun tərəfdaşıdır, bütün qızlara əmr verir. Onlar çılpaq, yuvarlaq dabanlarda titrəyərək qaçırdılar və cızıltı ilə səslənirdilər. Onlar mina aparatını nişan aldılar.
  Andriana qışqırdı:
  - İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq,
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq
  Kommunizmə gedən yolu işıqlandırın!
  Faşistlərə topdan atəş açan Veronika mırıldandı:
  - Müharibədə filmdəki kimidir: hərəkət cazibədardır, heç vaxt darıxdırıcı deyil, amma təəssüf ki, sözün əsl mənasında öldürür!
  Ayaqları çılpaq, qaralmış, arıq, çox gözəl qızları olan esmines o yan-bu yana tullanır. O, tük kimi atılır.
  Elis çılpaq, yalın ayaqlarını möhürləyərək qışqırdı:
  - Asan deyilsənsə, müharibədə yer üzü dinc qalacaq!
  Topdan dəqiq atəş açan Andriana qeyd etdi:
  - Döyüşməyi bacaran qız cəngavərdir!
  Alisa atəş açarkən özünü düzəltdi:
  - Yox, o, qəhrəmandır!
  Və döyüşçülər gülməyə başladılar. Və dilləri göstərdi. Və gözəllərin ayaqları, o qədər zərif və qan izləri göyərtədə qalır. Güclü qızlar.
  Və çılpaq, onların dabanları çox yuvarlaq və zərifdir.
  Alisa necə əsir düşdüyünü xatırladı və nasistlər nazik, qızarmış qamçı ilə onun ayaqlarını sığalladılar. Burada sən demək olar ki, çılpaq rəfdə asılısan. Çılpaq ayaqlarınız bir anbara yapışdırılır. Və səni qızarmış çubuqlarla qıdıqlayırlar. Burada və qırmızı məmə üçün qırmızı dəmir yandırılır.
  Alisa bir neçə gün işgəncə və işgəncələrə məruz qaldı. Lakin qız qaça bilib.
  O, gözətçi zabitinə Sevastopoldan təxliyə edilmiş qızıl qabı atdıqları yerin dənizdə olduğunu bildiyini söylədi. Faşist bunun üstünə düşdü.
  Yaxşı, Alisa, bütün işgəncələrə baxmayaraq, cəsarətini saxladı. Onun zəncirini açdılar və əlləri bağlı halda qayığa mindirdilər. Və çılpaq ayaqları ilə, rəfdə bir az yanmış, tapança götürüb iki faşisti vura bildi. Sonra ipləri açıb üzərək uzaqlaşdı. O, ağılla yoxladı. Və qızların hörmətini qazandı.
  Xüsusi şöbədən ona yapışmağa çalışdılar , lakin Alice xüsusi zabitləri qəza təşkil etməklə hədələdi, həm də onu qancığa assın. Qorxdular.
  Alisa çox döyüşkən qızdır ...
  O, hətta hazırcavab nəticə çıxardı:
  - Cəllad silahdan baltanı sevir, amma döyüşdə yöndəmsiz bir bacarığı var!
  Andriana kəsilmiş ayaqlarını döyəcləyərək bununla razılaşdı:
  - Hələ baltadan şorba bişirmək olar, amma qəhrəmanlıq qələmi ilə yazılanı cəllad baltası ilə kəsmək olmaz!
  Yuliana çox gözəl qızdır. Sinəsində ancaq nazik zolaqlı zolaqlı parça və qısa tuman var. Amma o, çox gözəl və gözəldir. Destroyerdəki bütün qızların ayaqları çılpaqdır və çox cazibədardır.
  Almanlar əsir düşəndə qızları yuvarlaq, çılpaq dabanları ilə öpməyə məcbur olurlar. Və məhbuslar bunu layiqincə yerinə yetirirlər. Onlar isə qızların dabanlarını yalayır, böyük məmnuniyyətlə öpüşürlər.
  Juliana oxudu:
  - Biz pis quldur deyilik,
  Öldürmək istəmirik...
  Ancaq çılpaq dabanlar ağrıyır,
  Hamının üzünə yumruq vurmaq istəyirəm!
  Qızlar, əlbəttə ki, istənilən uğurun dadını çıxara bilirlər.
  Andriana çılpaq dabanlarını möhürləyərək dedi:
  - Ay yeni sərhədlər, güldürmə məni!
  Alice razılaşdı:
  - Özünə sərhəd qoymayanlar üçün qeyri-məhdud imkanlar!
  Veronika çılpaq ayaqlarına bir şillə vurdu, çılpaq dabanlarını çırpdı və dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  - Ən güclü insan dözülməz ambisiyaları çəkməz!
  Andriana dişlərini açıb topundan atəş açaraq hazırcavabcasına dedi:
  - İnsan Allahdan uzaqdır, çünki təbiəti təqlid etməkdə makakadan da uzağa getməyib!
  İrəliləyən nasistlərin axınlarını dəqiq atışlarla darmadağın edən Veronika hönkürdü:
  - Siyasətçi ambisiyalarında tanrıdır, sifətinin üsullarında, nəticələrdən istifadə etməkdə isə açıq donuzdur!
  Sovet qızları yaxşı döyüşür. Amma təbii ki, almanlar da var, bikinili və ayaqyalın gözəllər də.
  Məsələn, Gerda nadir döyüşçüdür.
  O və tərəfdaşları ən yeni "Pantera" -2 tankına oturdular.
  Qızlar sovet qoşunlarına atəş açıb uğuldayırlar.
  Biz pis qurduq, geri çəkilirik, xeyri yoxdur!
  Və gözlərini qırpırlar...
  Gerda çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə rus əsgərlərini döydü və məmnuniyyətlə qışqırdı:
  - Həyatda canavar olmayan, ondan üç dəri endirilən, ağlında tülkü olmayan, toyuq kimi bağırsaqları soyulmuş!
  Şarlotta da dəqiq bir mərmi vurdu, sovet tankını yarıb, zirehləri əzdi və qışqırdı:
  - Canavar həmişə ac, kişi həmişə narazı, siyasətçi isə bir söz deyə bilməz!
  Düşmənə çox dəqiq atəş açan və öldürücü mərmi ilə rus tanklarını vuran Kristina qeyd etdi:
  - Tülkünün qiymətli kürkü var, amma siyasətçilərin tülkü vədlərinin heç bir dəyəri yoxdur!
  Maqda çılpaq ayaq barmaqları ilə silahı götürüb düşmənə tuşladı, döyüldü və hönkürdü:
  - Ağıllı qoç olan siyasətçidən keçidən süd çoxdur!
  Sovet maşınlarına dəqiq atəş açmağa davam edən Gerda qeyd etdi:
  - Seçkilərdə siyasətçilər vəba ilə vəba arasındadırlar, halbuki siyasətçilər şizofreniyasında daha çox yoluxucudurlar!
  Charlotte otuz dördü vurdu və qülləni yırtdı, dedi:
  - Siyasətçinin qazanc üçün qurd burnu var, özü də bağırsaqları tökmək üçün hazır donuzdur!
  Kristina çılpaq barmaqlarının köməyi ilə mərmi məharətlə atdı və çıxdı:
  - Siyasətçi aslan taxtına qaçan qoçdur, zirvəyə çatanda toyuq seçiciləri bağırsaqdan çıxaran tülküyə çevrilir!
  Maqda aqressiv şəkildə qeyd etdi və çılpaq barmaqları ilə Sovet özüyeriyən silahına ölüm hədiyyəsi göndərdi:
  - Siyasətçilərə inanmırlar, amma səs verirlər, musiqi başa düşmürlər, amma həvəslə dinləyirlər, əriştə yemirlər, amma həvəslə qulaqlarından yapışırlar!
  Və onların "Pantera" -2 çox aktivdir. Və mərmi çox dəqiq göndərir.
  Alman maşını bütün sovet tanklarını çox inamla darmadağın edir.
  Gerda vurur və oxuyur:
  - Bir, iki, üç - məsləhəti poz!
  Şarlotta çox dəqiq atəş açır, rəqibləri vurur və fit çalır:
  - Biz dünyanın ən güclüləriyik!
  Çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə atəş açan Kristina otuz dördü yararaq əlavə etdi:
  - Düşmənlərin hamısı tualetdə islanır!
  Maqda düşmənin üstünə atıldı və susdu:
  - Vətən göz yaşlarına inanmaz!
  Gerda qışqırdı:
  - Biz isə beynində şər oliqarxları verəcəyik!
  Şarlotta hazırcavabcasına qeyd etdi, sovet haubitsasını mərmi ilə vurdu:
  - Qızıl ancaq gözəl görünür, əslində bu metal, insanlıq həmişə əziyyət çəkib, təkəbbürlü olub!
  Düşmənə atəş açan Kristina özünü hazırcavabcasına ifadə etdi:
  - Sinəsini açan qadın üçün kişidən üç dəri qoparmaq daha asandır!
  Rəqiblərə atəş açan Magda əvvəlcə qeyd etdi:
  - Ayaqyalın qızlar, kişiləri qaloş geyindirin!
  Təbii ki, tankdakı qızlar zərifdirlər. Pilotlar isə Fritzlər arasında ən yaxşısıdır.
  Albina və Alvina kainatın ən qorxulu aslarıdır. Burada artıq hər biri vurulan beş yüz təyyarənin sayına çatıblar. Onlardan yalnız Marsel öndədir. Sovet donanmasının 500-cü təyyarəsi üçün Dəmir Xaç Böyük Xaçı ilə təltif edilmişdir. Lakin Albina və Alvina çox gec döyüşməyə başladılar və buna görə də tezliklə Marseli keçəcəklər.
  500-cü təyyarə üçün Albina və Alvina qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldılar.
  İndi də qırmızı pilotlarla mübarizə aparırlar.
  Albina çılpaq barmaqları ilə düymələri sıxır, birdən beş sovet təyyarəsini vurur və qışqırır:
  - Kişi çəkmədə ağıllıdırsa, deməli, həmişə qaloş geyinir!
  Rusiya təyyarələrinə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə onları yerə yıxan Alvina qeyd etdi:
  - Qadının çılpaq ayağı zamanla istənilən çəkməni qaloşa soxacaq!
  Sovet maşınlarına çox sərrast atəş açan Albina dişlərini açaraq ağılla cavab verdi:
  - Tez-tez çılpaq, qadın ayaqlarına baxan kişi, qaloşda otur!
  Və hər iki qız, daha bir neçə Yaksı yıxaraq, qışqırdı:
  - Çılpaq qadın ayağı, daban altında yaxşı sürür və mükəmməl bir qaloşda oturur!
  Buradakı döyüşçüləri böyük hündürlükdə görmək olar.
  Amma möhtəşəm alman pilotları varsa, deməli, gözəl sovet qızları-komsomolçular da var.
  böyük şövqlə döyüşən. Həm də Üçüncü Reyxin qoşunlarını uğurla vurdular.
  Anastasiya Vedmakova, onu götürdü və çılpaq barmaqlarının köməyi ilə almanları yerə yıxdı və cırladı:
  - Kişi qızın ayaqqabısını cırmaq üçün içəri çevrilməyə hazırdır!
  Nasistlərə atəş açan Akulina Orlova hazırcavabca qeyd etdi:
  - Çılpaq qadın dabanı ilə istənilən çəkməni içəriyə çevirə bilərsiniz!
  Anastasiya da Fritsi döydü və cırladı:
  - Qadının yalın ayağı istənilən kişini son çəkmə olsa belə içəridən çıxarar!
  Focke -Wulf-u döydü və gözəl dişlərini göstərərək fısıldadı;
  - Kişini içəriyə çevirmək istəyirsənsə - ayaqqabını çıxar, onu qaloşa soxmaq istəyirsənsə, dabanını aç!
  Qızlar bir ağızdan oxudular:
  Kainatda müharibə gedir,
  Səbəbsiz öldürmək üçün əzmək...
  Şeytan boşaldı
  Və ölüm onunla gəldi!
  
  Və axını kim dayandıracaq
  Qanlı və dəli çaylar...
  Lazer şüası məbədə daxil olacaq,
  Və flaş itdi adam!
  
  Və belə xaos
  Kainatı su basdı...
  Bəşəriyyətin kədərli taleyi
  Ağrıya, əziyyətə döz!
  Qızlar qismən haqlı ola bilər. Müharibə xoşbəxtlik deyil. Ancaq eyni zamanda, əyləncə.
  Focke -Wulf hücum modifikasiyası üzərində vuruşurlar . Onlar havadan sovet yerüstü hədəflərinə hücum edirlər.
  Eva, raket ataraq, qeyd edir:
  - Uşaqlıq niyə ayaqyalın keçir, çünki çılpaq qadın ayağı kişilərin başını itirir, elə bil oğlan!
  Gertrude raketlə partladı, çılpaq dabanı ilə pedalı basdı və sovet ordusunun bunkerini sındırdı və xırıltı ilə dedi:
  - Qadını çılpaq görmək istəyi kişini içəri çevirər!
  Eva yenidən vurdu, otuz dördü vurdu, qüllələri sındırdı və hazırcavabcasına dedi:
  - Qadını soyunmaq üçün ilk növbədə ayaqqabılarını düzgün geyinməlisən!
  Gertrude zərif ayağının çılpaq, yumru dabanından istifadə edərək rəqibini döydü və dedi:
  - Vaxtında soyunan iş qadını kişidən üç dəri qoparacaq!
  Eva sovet bunkerlərini raketlə vurdu və qışqırdı:
  - Zamanla çılpaqlaşan qadın ayaqyalın olub, kişini başdan-başa geyindirməz!
  Gertrude Sovet qoşunlarını qıraraq təsdiqlədi:
  - Ayaqyalın qadın kişinin başına çəkmə geyindirib, onu qaloşa soxub, içəriyə çevirib, sonuncu ayaqyalın edəcək!
  Burada, əlbəttə ki, qızların ona qarşı tapdalaya bilməyəcəyiniz məntiqi var. Qızlar isə ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər.
  Onlar yaraşıqlı gəncləri sevirlər və ümumiyyətlə, onlar sadəcə superdirlər.
  Əgər oxumağa başlasalar, yüz adam öldürəcəklər!
  Budur qızlar, hər iki tərəfdən layiqli və çox gözəldirlər ki, əslində kişilər içəri çevrilsin!
  . FƏSİL Љ 5.
  Nasist qoşunları tərəfindən tamamilə mühasirəyə alınan Qroznı şəhəri 1943-cü il noyabrın əvvəllərində süqut etdi. Qızlarla batalyon qazandan qaçaraq Şalıya çəkildi.
  Artıq dağlar, kobud ərazilər var idi və müdafiəni saxlamaq daha rahat oldu. Alman tanklarının, xüsusən də Mausun çəkisi olduqca böyük idi və dağlarda onlarla döyüşmək olduqca əlverişsiz idi. T-3 tankı artıq istehsaldan çıxarılmışdı, lakin T-4-ün modernləşdirilmiş versiyası hələ də istehsal olunurdu. Baxmayaraq ki, mənəvi cəhətdən köhnəlmişdir. Ancaq yenə də T-34-76-ya qarşı döyüşə bilərdi. Və yaxşı mübarizə aparın. Onun topu daha güclü idi və otuz dörddən daha yüksək ağız sürətinə sahib idi.
  Tamara və qızlar Şalidə vuruşdular. Qızlar bu çox böyük dağ kəndini - əsl şəhəri saxlamağa çalışırdılar.
  Gözəllər çox cəsarətlə döyüşüblər.
  Tamara yalın ayağı ilə qumbara atdı, atəş açıb qışqırdı:
  - SSRİ Vətəni naminə!
  Anna nasistlərə atəş açdı. Daha alışqan T-4 yamaca qalxmağa çalışdı. Çılpaq ayağı ilə qumbara atan qız nasist aparatını söküb cığırdadı:
  - Ana Vətənimiz üçün!
  Akulina, Fritzə atəş açır və çılpaq dabanı ilə folqa ilə bükülmüş ölümcül birinə xidmət edir, vyaknula:
  - Vətən həmişə müqəddəsdir!
  Düşmənə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə limon atan Veronika dedi:
  - Rusiya nəhəngləri üçün!
  Olympias, bu nəhəng qadın da yalın ayaq barmaqları ilə nasistlərə qumbara atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Kommunizm üçün!
  Tamara nasistlərə qarşı sərrast atəş açaraq, onları ağac qırıntıları kimi kəsərək dedi:
  - Orduda nə qədər palıd ağacları varsa, müdafiəmiz bir o qədər güclüdür!
  Anna dişlərini qabardaraq, böyük dəqiqliklə və qəzəblə nasistlərə atəş açaraq qeyd etdi:
  - Hamınızı məhv edəcəm.
  Tank "Lion", uzun top lüləsi olan böyük bir vasitə. Burada onun ən son 105 mm silahı var, lülə uzunluğu 100 EL-dir. Və çox uzun bir silah olduğu ortaya çıxdı. Və bu gövdə ölümcül güclə çıxır.
  Akulina nasistlərə bazuka atır və qışqırır:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Viktoriya da atəş açır və gurlayır:
  - Rusiya Qəhrəmanlarına həmd olsun!
  Olimpiada nasistlərə atəş açaraq və çılpaq barmaqları ilə qumbara ataraq təsdiqləyir:
  - Ən böyük şöhrət!
  Qızlar, qeyd etmək lazımdır, fenomenal və çox gözəldirlər. Və onların soyuqqanlılığı böyükdür.
  Düşmənə atəş açan Tamara dişlərini çılpaq edir:
  - Rusiya və sona qədər azadlıq üçün!
  Düşmənə atəş açan Anna çılpaq barmaqları ilə qumbara ataraq aqressiv şəkildə deyir:
  Ürəklərimizin bir ağızdan döyünməsinə səbəb olaq!
  Və tərəfdaşlarına göz qırpın.
  Akulina da növbə verəcək, rəqiblərini necə biçəcək və qışqıracaq:
  - Damdan keçən qələbələrimə görə!
  Akulina Petrovskaya sadə qız deyil. O, çox keçməli idi. Xüsusilə, o, oğurluq edərkən tutuldu və həbs edildi. O, həmçinin uşaq koloniyasından-gənclərdən keçdi. Yaxşı, heç nə, o sağ qaldı. Ayaqyalın qar yığınları arasından keçdi, ancaq o, daha sağlam və güclü oldu.
  Viktoriya qəzəbli qəzəblə döyüşür. Düşmənə növbə verdi. Fritz aşağı düşdü. Sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı. Motosiklet aşıb.
  Qız qışqırdı:
  - Möhtəşəm sərhədlər üçün!
  Olimpiada çox vəhşi bir qəzəb hissi ilə mübarizə aparır. Onun zərbələri güclü və sarsıdıcıdır. O, həqiqətən də canavar qızdır. Və beləliklə, rəqibləri darmadağın edir. Beləliklə, o, faşistləri fəal şəkildə məhv edir. Onlara ən kiçik şans da vermir.
  Olimpiada ağ ciyərlərinin üstündə guruldayır:
  - Kosmik kommunizmə şöhrət!
  Nasistlərə atəş açan Tamara qışqırır:
  - Lenin kommunizminə şöhrət!
  Anna rəqiblərinə atəş açır və qışqırır:
  - SSRİ üçün!
  Akulina, düşmənləri biçərək və hönkürərək qışqırır:
  - Ən yüksək akrobatika üçün!
  Nasistlərə atəş açan Viktoriya danışdı:
  - Ən fenomenal qələbələr üçün!
  Nasist tankını darmadağın edən Olympias hönkürdü:
  - SSRİ kommunizmi naminə!
  Tamara da atəş açır. Rəqibləri dəqiq partlayışlarla əhatə edərək çox dəqiq vurur. O, dəyirman kimi biçir və xırıldayır:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Anna faşistlərə atəş açıb, dərzanının dəqiq zərbələri ilə onları kəsərək deyir:
  - Qəhrəmanlara böyük şöhrət!
  Və çılpaq barmaqları ilə qumbara atır. Budur nənə.
  Akulina Fritsi kəsərək aqressiv şəkildə qışqırır:
  - Kommunizm üçün!
  Və əzələ bədəni ilə seğirmələr.
  Viktoriya da nasistləri məğlub edir. Və çılpaq barmaqları ilə rəqiblərinə öldürücü hədiyyələr atır və qışqırır:
  - Dünyanın böyüklüyü üçün!
  Olympias da düşmənlərə atəş açır. Bir dəyənək tükü kimi onları döyür və gurlayır:
  - Böyük kommunizmə həmd olsun!
  Və çılpaq barmaqları ilə düşmənləri parçalayaraq öldürücü qüvvə ilə qumbara atır.
  Beş nəfər düşmənləri belə götürdü, gəlin onları biçək, məhv edək, əzək.
  Almanlar dayandırıldı və tamamilə bataqlığa düşdü. Burada çətinləşdi və onlar dalaşdılar.
  Budur qaz atıcılar və onlar aqressiv hərəkət edirlər. Sovet mövqelərini məhv edin.
  Döyülür və " Şturmtigr " uzaqdan, düşmənə - Qırmızı Orduya.
  Alman qızları "Ayı" özüyeriyən silahları və onunla düşməni necə vurduqlarını göstərir. Və onlar həqiqətən və hərtərəfli sikilmişlər. Və bir yarım sentner ağırlığında bir mərmi sovet xəndəklərini və bunkerlərini qırır.
  Döyüşçü Frida qışqırır:
  - Ən böyük Üçüncü Reyximiz üçün!
  Və tərəfdaşlarına göz qırpın. Bundan sonra ayaqyalın faşist qızları yenidən atəş açacaqlar.
  Və nəriltili və dağıdıcı milçəklər. Və partladıqca, istidən qaynayan torpaq ilə bütöv bir huni meydana gəlir.
  Bəli, almanlar sovet qoşunlarını hərtərəfli alırlar. İlk TA-152 təyyarələrindən biri səmada uçur. Focke -Wulf kimi çoxməqsədli maşın , lakin daha təkmil, sürətli, güclü silah və zirehlərlə manevr edə bilir. Həm qırıcı, həm də hücum təyyarəsi kimi istifadə oluna bilər.
  Sovet qoşunları üçün avtomobil, açığı, böyük problemə çevrilə bilər.
  Helga TA-152 ilə uçur və Şaliyə yaxınlaşmağa çalışan bir neçə sovet tankına hücum edir. Qız yaxşı atəş açır. İlk otuz dördün qülləsinin damını sındırıb gurlayır:
  - Mən döyüş gözəliyəm!
  Və sonra sürətlənməyə çalışan ikinci avtomobilə hücum edir. Ancaq dişliləri dəyişdirmək o qədər də asan deyil.
  TA-152 bu qurbanı 37 mm-lik topla deşir.
  Helga cavab verdi və oxudu:
  - Sürüşdü, məni harasa sürüşdürdü, sürüşdürdü!
  Və o, özünə göz vurdu ... Burada Yak-9-a hücum etməyə çalışır. Alman qızı yalın ayağı ilə tətiyə basaraq onu asanlıqla yerə yıxır və arxayınlıqla göz qırparaq deyir:
  - Mən həqiqətən əlayam!
  Helqa böyük cəsarətli bir qız kimi görünür. Və düşmənlərlə qanlı təcrübələr aparır.
  Və əssə, heç kimə bir az görünməyəcək.
  Helqa sovet maşınlarına atəş açır və qışqırır:
  - Yaxşı, niyə, ağlına görə yaşamaq mümkün deyil!
  Və çılpaq dabanlarla sükanı necə vurmaq olar. Bu qızdır - bütün qızlara, qız.
  Və uğuldayırsa...
  Göydəki Albina və Alvina da çox aktiv və döyüşkən döyüşçülərdir.
  Qızlar isə Rusiyanın təyyarələri həyatın yaxşı olduğunu, həyatın gözəl olduğunu düşünərək məhv edirlər.
  Və çılpaq barmaqları ilə təyyarə silahlarını hədəflərə yönəldirlər. Sovet avtomobilləri sağ qalmayacaq. Qızlar isə onları belə döyürdülər. Onlar sizə zərrə qədər şans vermirlər.
  Bəli, döyüşən qızlar var idi,
  Bəli, başqa nə deyirlər...
  Cəsarətlə Rusiyaya hücum etdilər,
  Sözün əsl mənasında Şeytan!
  Albina döyüş formasında bir döyüşçüdür və ağciyərinin zirvəsində öz-özünə qışqırır:
  - Super olacağam, dəyişəcəm ! Super Çempion!
  Həm də çılpaq dabanla , həm də klaviaturaya vurmaq və rəqibləri kiçik parçalara ayırmaq.
  Rəqiblərinə atəş açan Alvina ağciyərinin üstündə uğultu:
  - Bəs meşədə kimi tapacağıq,
  Meşədə kimi tapacağıq ...
  Bununla zarafat etməyəcəyik,
  onu parçalayacağıq!
  Gəlin onu parçalayaq!
  Və çılpaq dabanla, düşməni ölümcül bir qucağına necə qatacaq. Bu qızdır - bütün qızlar ən gözəl qızdır!
  Ən döyüş hackinin döyüşçüsü. Və pantera kimi döyüşkən və aqressiv.
  Böyük alman pişikləri isə hücumdadır. Həştərxana hücumu. Və külli miqdarda sovet əsgərlərinin evlərini dağıdın.
  Və ölürlər, amma təslim olmurlar. Belə döyüşlər gedir.
  Gerda, təbii ki, hücumun ön cərgəsindədir və döyüşə hazırdır. Beləliklə, o, bikinili qadın Robin Qud kimi çox çəkir. Və bunların hamısı sərin qadındır.
  Həm də oğlanın ağzına qırmızı məmə qoysa.
  Onun "Pantera"-2 əsəri. Yeri gəlmişkən, tankın bir qədər fərqli modifikasiyası 75 mm 100 EL topu ilə qızlar tərəfindən yəhərlənmişdir. Bu yumruq və daha sürətli atəşdir. Bəli və mərmi təchizatı 88 mm-lik silahdan daha çoxdur.
  Gerda çılpaq barmaqları ilə vurur və qışqırır:
  - Bir, iki, üç... Napalma ilə yırtın!
  Şarlotta da onun arxasınca atəş açıb qışqırdı:
  - Dörd, səkkiz, beş - gəlin daha sürətli oynayaq!
  Kristina sovet tankını sındıraraq döydü və qışqırdı:
  - Nasistlərin gücü üçün cəsarətlə döyüşə girəcəyik ...
  Maqda yalın ayaqları ilə atəş açdı və aqressiv bir şəkildə cıvıldadı:
  - Və biz onların hamısını - bütün kommunistləri öldürəcəyik!
  Qızlar həddindən artıq və çılğıncasına aqressiv davranırlar. Və onların "Pantera" -2 dəqiq bir vuruşla sovet haubitsasını alt-üst edir.
  Qızlar gülür və oxuyurlar:
  - Dünyamıza şöhrət...
  Otuz dörddə Elizabeth də öz növbəsində vəhşi bir hücum edir. Və çılpaq dabanı ilə tətiyə basır. Və düşməni yıxır, qışqırır:
  - Qoy kommunizm olsun!
  Ketrin çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güc mərmisi göndərir, düşməni deşir və ciyərlərinin zirvəsində çığırır:
  - Böyük Rusiya üçün!
  Elena nasistlərə atəş açdı. Mərmi Panteranın alnına dəydi və səkildi.
  Qız qışqırdı:
  - Kommunizm bizimlə olacaq!
  Euphrasia da çılpaq barmaqları ilə düşməni darmadağın etdi. O, T-4-ü deşdi və qışqırdı:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Bunlar döyüşən qızlardır. Və necə vururlar, mərmilər çox gözəl uçur və otuz dördün özü hərəkətdədir. Və cəhd edin, belə bir avtomobildən hərəkətə keçin. Bu son dərəcə çətindir.
  Amma qızlar içəri girir və onlar bikinidə döyüşür və ayaqyalın istifadə edirlər. Döyüşçülər gözəl və gözəldir.
  Əgər onlar əsəbiləşsələr, bu, heç kimə bir az görünməyəcək. Və vəhşi qəzəblə mərmi göndərirlər.
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənə atəş açıb, düşmənləri yerə yıxaraq qışqırdı:
  - Kommunizm ideyalarına şöhrət! Vətənimizə şöhrət!
  Yekaterina da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək, Fritsi vuraraq ciyildəyərək atəş etdi:
  - Vətən və sona qədər qələbə üçün!
  Rəqiblərinə atəş açan Yelena mirvari dişlərini açıb, sapfir gözləri ilə göz qırparaq aqressiv cavab verdi:
  - Bizim kosmik kommunizm məşhurdur!
  Düşmənə atəş açan Euphrasia , onu böyük, fenomenal dəqiqliklə vuraraq verdi:
  - Vətən və Stalin üçün - alqışlar!
  Qızlar açıqca cəsarətlidir və hər kəs edə bilər ...
  1943-cü ilin dekabrı artıq gəlib çatmışdır.
  Alenka və onun komandası da Həştərxanda döyüşür və hələ də orada dayanır. Qəhrəman döyüşür.
  Alenka növbə verir, nasistlərin xəttini biçir, sonra çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsi atır və uğultu:
  - Kişi gibbona bənzəyir, ancaq təəssüf ki, gücdən çox intellektdə!
  Düşmənə atəş açan və düşmənləri kəsən Anyuta çılpaq dabanı ilə partlayıcı bir paket verdi və cik-cik dedi:
  - Adamda eşşək inadkarlığı, şir ambisiyaları var, amma əslində keçidir!
  Fritzə dəqiq atəş açan Alla çığırdı:
  - Qadın üçün kişi bir inək üçün çuxura bənzəyir, onsuz edə bilməzsən, amma yaxınlaşmaq iyrəncdir!
  Faşistlərə atəş açan Mariya hazırcavabcasına cavab verdi:
  - Qadın otağında kişi ilə tualet arasında ortaq olan şey - qadınların ancaq kişiləri ağlaması!
  Marusya, nasistləri kəsərək, çılpaq barmaqları ilə qumbara atır, vyaknula:
  - Qadın hiyləgər tülküdür ki, dovşan kimi istənilən aslanı yeyib- yeyə bilər!
  Nasistləri biçən Matryona, çılpaq ayaq barmaqları ilə muzdluları yerə ataraq mızıldandı:
  - Qadına qamçılayan oğlan kimi kişi lazımdır, kişi döyməz, onda həyat olmayacaq!
  Fritzə atəş açan Alyonka qışqırdı:
  - Qadına kişilər donuz buynuzları kimi lazımdır, ancaq kişilərin bağışladığı kürk bahadır!
  Ayaq çılpaq qızlar komandası necə gülür, dişlərini açır və çılpaq barmaqları ilə qumbara atırlar.
  Cəsarətli döyüşçü qızlar. Mübarizə etmək onların təbiətidir, döyüşmək onların təbiətidir!
  Deyəsən, Həştərxandan əl çəkməyəcəklər. Burada qızlar həqiqətən döyüşürlər.
  Üçüncü Reyxin hərbi qüvvələri nəhəngdir. Yeni tank bölmələri burada çox güclüdür. Tankların istehsalı artır. Heç bir partlayış yoxdur, Afrikadakı İtalyan, Fransız, Belçika və Hollandiya mülklərindən işçi qüvvəsi təmin etmək mümkündür.
  Həm də Afrikadan neft, volfram, bir çox element, o cümlədən uran çıxarmaq üçün.
  Yəni yeni tanklara möhür vurulur. Xüsusilə, daha yaxşı qorunan və daha güclü silahlanmış, daha güclü mühərrikə malik "Pantera" -2-nin meydana çıxması müharibənin gedişinə xeyli təsir edir.
  Getdikcə daha çox tank və təyyarə var. Yu-488 üzərində işlər artıq yekunlaşmaq üzrədir. Üçüncü Reyxin dörd mühərrikli ilk istehsal təyyarəsi. Çox güclü və sürətli. Onun diqqət çəkən məqamı qanad sahəsinin nisbətən kiçik olmasıdır, buna görə də bombardmançı saatda 700 kilometr sürətlə uça bilir. Bu o deməkdir ki, sovet döyüşçüləri mütləq ona çatmayacaqlar.
  Beləliklə, SSRİ-nin yeni bir problemi var. Qırmızı Ordunun qüvvələri əslində tükənib. Məktəbliləri maşınlara qoyurlar. On dörd yaşından etibarən yeniyetmələr, demək olar ki, rəsmi olaraq artıq döyüşürlər. Oğlanlar, əlbəttə ki, ağıllıdırlar və ümumiyyətlə, yaxşı döyüşçülərdir. Gənc yaşda ağaca dırmaşmaq və gizlənmək daha asandır. Və hərbi bacarıqlar daha tez mənimsənilir. Yeniyetmələr böyüklər kimi döyüşürlər, onları vurmaq daha çətindir. Bəli və psixoloji cəhətdən uşaqlara atəş açmaq daha çətindir.
  Almanların kifayət qədər qadın snayperləri var və çox gənc döyüşçülər hər hansı bir qadının vurması üçün əlverişsizdir, utanırlar ...
  Bəli, on dörd yaşından SSRİ-yə zəng etməyə başladılar. Həm də silah və təqaüdçülər altına qoyun. Orduda daha çox qadın var idi. Xüsusilə tank və aviasiya qoşunlarında və snayperlərdə zərif cinsi həvəslə qəbul etdi. Qadınlar yaxşı snayperdirlər . Adətən kişilərdən kiçik olduqları üçün tanklarda və aviasiyada döyüşmək onlar üçün daha rahatdır. Çox vaxt yeniyetmələr də tanklarda döyüşürdülər. Qeyd etmək lazımdır ki, oğlan və qadınlar dəriləri ilə daha həssasdırlar və onların təyyarələri və tankları yetkin kişilərə nisbətən daha az vurulur. Pis yeniyetmələr və snayper rolunda deyil. Oğlan daha dar boşluğa sürünə bilər, maskalana bilər və ya ağaca dırmaşa bilər. Çox vaxt orduda on dörd yaşından kiçik döyüşçülərə rast gəlməyə başladı.
  Müharibə insan resurslarını yeyir. Ərazi isə getdikcə SSRİ-nin nəzarəti altında olur. Və hələ də Yaponiyanın çoxsaylı piyadaları ilə döyüşmək lazımdır. Bəli, yaxşı samuray tankları və xüsusilə özüyeriyən silahlar var. Onlar həmçinin T-34 ilə müqayisə edilən orta tankı olan və ön zirehdə daha da güclü olan bir seriyada göründülər.
  Beləliklə, Yaponiyanı qiymətləndirməmək təhlükəlidir. Və onunla müharibə üçün əsgərlər lazımdır.
  Stalin əsəbidir və getdikcə daha tez-tez qəzəblənir. 1943-cü il dekabrın 25-də təslim olanların ailə üzvlərinin, o cümlədən on iki yaşından yuxarı uşaqların güllələnməsi, kiçiklərinin isə əmək koloniyalarına göndərilməsi haqqında sərəncam verildi.
  Baraj dəstələri getdikcə daha tez-tez istifadə olunurdu. Və daha aktiv şəkildə atəş açdılar, işgəncələrdən istifadə etdilər.
  Stalin sadəcə dözülməz oldu. Beriya ilk olaraq nasistlərlə ayrıca sülh danışıqları aparmağa cəhd etdi. Lakin Hitler sülh istəmirdi. O, SSRİ-ni tamamilə fəth etmək istəyirdi. Xüsusən də müttəfiqlər onun nəzarətindən kənarda və əlçatmaz olduqda.
  Reaktiv təyyarələr Üçüncü Reyxdə hazırlanmışdır. Əvvəla, ME-262, lakin bu qırıcı çox tez-tez qəzaya uğramamaq üçün daha etibarlı mühərriklərə ehtiyac duyurdu.
  Arado bombardmançısı , həm də Yu-287 layihəsi perspektivli görünürdü .
  Ən yeni TA-152 çoxməqsədli və çox sürətli maşın kimi özünü praktikada yaxşı göstərdi. Ümumiyyətlə, alman ordusu hələ də havada daha güclü idi. Üstəlik, Sovet Yaks və Laggies , alüminiumun olmaması səbəbindən, istinad maşınlarından daha ağır və daha az manevr qabiliyyətinə malik olduğu ortaya çıxdı. Beləliklə, Sovet aviasiyasının keyfiyyəti kritik səviyyəyə düşdü. Güclü silahlanması ilə ME-309, hətta manevr qabiliyyəti ilə bağlı problemləri nəzərə alaraq, ME-109-u yerindən çıxararaq sovet maşınlarının öhdəsindən yaxşı gəldi. Və TA-152 Focke -Wulf-u əvəz etməli idi.
  Deməli, almanlar az-çox xokkeydir... Ancaq texnika üzərində iş aparıldı.
  Məsələn, Lev-2 yeni yerləşdirmə sxemi olan ilk tank olacağını vəd etdi. Transmissiya və mühərriki tankın qarşısında bir blokda yerləşdirməklə və qülləni arxaya keçirməklə almanlar kassa şaftına qənaət edərək avtomobilin hündürlüyünü aşağı saldılar. Nəticədə "Lion" -2 daha yüngül və buna görə də daha sürətli oldu.
  Müharibə dövrünün çətinliklərini nəzərə alaraq, SSRİ-də ağır tankların istehsalı demək olar ki, dayandırıldı, seriyada demək olar ki, hər şey T-34-76-a uyğun olaraq birləşdirildi. Beləliklə, nasistlər yeni bir əsas tank yaratmaq layihəsində artıq yan zirehləri çox qalın etmək fikrində deyildilər. Və "Lion" 1200 at gücünə malik mühərriklə əlli beş tona sığdıra bilərdi. Bununla belə, Lev-2 tankının çəkisini silahın kalibrini azaltmaqla daha da azaltmaq olardı. Birincisi açıq şəkildə lazımsız hala gəldi. Üstəlik, otuz dördün keyfiyyətsiz zirehləri var idi və hətta 37 mm-lik köhnəlmiş Alman topu artıq onlara nüfuz etməyə başlamışdı.
  Stalin açıqca çaşqın idi ... Və ildırım və şimşək çaxırdı ... Ancaq heç nə edə bilmədi ...
  Yeni il ərəfəsində almanlar Həştərxanın hələ də işğal olunmamış hissəsinə, Volqa deltasına hücuma keçdilər. Çoxlu çay maneələrinin olması, çətin relyefi, Xəzər dənizinin yaxınlığı Qırmızı Orduya Həştərxanın müdafiəsini gücləndirməyə və onu Stalinqraddan da yaxşı saxlamağa imkan verdi. Üstəlik, sovet qızları misilsiz qəhrəmanlıqlar göstərdilər.
  Qafqazda isə xüsusilə qışda dağların arasından keçmək çox çətindir. Düzdür, almanlar Xəzərin daha əlverişli sahili ilə hərəkət edirdilər. Mahaçqala sovet qoşunlarının bütün qüvvələrini bir yumruğa toplayaraq nasistlərin qarşısını almağa çalışdığı bir sərhəd oldu.
  Ancaq yalnız dəniz yolu ilə gətirilən sursat kifayət etmədi ...
  Tamara qızlardan ibarət ayaqyalın batalyonu ilə çıxılmaz döyüşdü.
  Döyüşçülər inadla vuruşaraq, misilsiz qəhrəmanlıq və ən böyük şücaət göstərdilər.
  Və demək olar ki, çılpaq qışda və şaxtada döyüşdü.
  Tamara yalın ayağı ilə qumbara atdı və rəqiblərini biçərək partladı və qışqırdı:
  - SSRİ üçün!
  Anna da çılpaq barmaqları ilə qumbara atdı və cik-ciklə dedi:
  - Kommunizm üçün!
  Akulina məqsədyönlü bir zərbə vurdu, düşmənləri darmadağın etdi və qışqırdı:
  - Rusiyanın böyüklüyü üçün!
  Viktoriya düşmənə çırpıldı, düşməni biçməyə başladı, saqqalını ülgüc kimi kəsdi və mızıldandı:
  - SSRİ dayanacaq!
  Olympias, düşmənə atəş açır və çılpaq barmaqları ilə partlayıcı bir paket atır, vyaknula:
  - Vətən və sona qədər qələbə üçün!
  Qızlar belə döyüşür. Onlar ümidsiz və böyük qətiyyətlə hərəkət edirlər.
  Tamara, atəş, qeyd etdi:
  - Şeytan onları almaz, sonra biz də apararıq!
  Buradakı döyüşlər qəddar və eyni zamanda konstruktivdir...
  Anastasiya Vedmakova səmada döyüşür ... Üzü hətta qəzəbdən burulur və qışqırır:
  - Salam olsun kommunizm dövrü!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə təyyarə topunu hədəfə doğru istiqamətləndirir və düşmən təyyarələrini vurur, bundan sonra qışqırır:
  - Əmək uğurlarına görə!
  Akulina Orlova, rəqiblərini yerə yıxaraq, inamla uğultu, dişlərini çıxarır:
  - Belə böyük kommunizm üçün, bütün planetdə!
  Pilot qışqırır:
  Hətta uşaqlar da bizi tanıyır!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə təyyarənin topunu hədəfə doğru yönəldir və düşməni məhv edir və çığırır:
  - Kommunizm dövrü adına!
  Gəlin etiraf edək ki, qız terminator və yanan alovdur. Heç bir vulkan onunla müqayisə edilə bilməz.
  Akulina Orlova oxudu:
  - Onsuz da, nə gündə, Allaha iman yuxuda, çox tənbələm, namaz qılmaq istəmirəm!
  Və aqressiv göz qırptı gözəllər.
  Budur döyüşlər...
  Qızların təyyarələri isə köhnəlib. Və bu onların ciddi mənfi cəhətləridir. Həm də ağır və çox manevr edə bilməyən ...
  Döyüşən oğlanlardan biri vuruldu və o, paraşütlə tullanmağa vaxtı olmadı. Və bu, əlbəttə ki, onun böyük şücaətidir.
  Qızlar havada döyüşüb əylənirlər...
  Albina və Alvina yaxşı ME-309 qırıcılarında döyüşürlər və təbii ki, aktiv şəkildə xallar qazanırlar.
  Qızlar uğurlarından çox qürur duyurlar...
  Albina zərif, çılpaq ayağının köməyi ilə sovet təyyarəsini vurdu və xırıltı ilə dedi:
  - Qartallarımız üçün!
  Alvina bir partlayışda üç rus avtomobilini biçdi və qışqırdı:
  - Şahinlərimiz üçün!
  Qızlar məşhur şəkildə işə başladılar ... Ancaq rus əsgərlərinə işgəncə verməyi də sevirlər.
  Burada on dörd yaşlı pilot oğlan ələ keçirildi. Uşaqların yumru dabanlarının gözəllikləri isə onun üçün qızardılmışdı. Və sonra çılpaqları buzlu su ilə yumağa başladılar ... Sonra qaynar su və yenidən buzlu su.
  Döyüşən gözəllər belədir...
  Albina oxudu:
  -Dişlərimiz, caynaqlarımız, dişlərimiz, yumruqlarımız üçün!
  Alvina ağciyərinin üstündə qışqırdı:
  - Deməli, yaxşı mübarizə istəyirlər!
  Qızlar isə çılpaq barmaqları ilə möcüzələr yaratmağa və sovet təyyarələrini vurmağa davam etdilər.
  Lakin rus pilotları da onlara cavab verib. Alice və Angela yenicə Yak-9-a keçdilər. Gəlin almanları döyək və eyni zamanda oxuyaq;
  Sən igid ölkənin təcəssümüsən,
  Yoldaş Lenin və yoldaş Stalin...
  SSRİ-də bütün insanlar həqiqətən bərabərdir,
  Və yumruqlar dəmir və poladdan hazırlanır!
  
  Lenin üçün Adolf heyvan qorxmur,
  İndi Vladimir yoldaş Stalindir...
  Fritz'i qaşına deyil, gözünə vurduq,
  Bütün nasistlər bir anda parçalandı!
  
  Rusiya mənim vətənimdir
  Böyük, sərhədsiz Vətən...
  Bütün millətlər bir ailədir,
  Biz tezliklə kommunizm altında yaşayacağıq!
  
  Gəlin ölkəmizi daha da gücləndirək
  Qoy Rusiya tez yaşıllaşsın ...
  Faşistin alnından vuracağıq, daha doğrusu,
  Və inanın ki, bizim gücümüz daşa dönmür!
  
  Və bir lider kimi İsa olduqca böyükdür,
  O, bizim Rəbbimiz və Kainatın Ağ Tanrısıdır...
  Və Fuhrer çox sərt döyüləcək,
  Axı bizim şücaətimiz dəyişməz qaldı!
  
  Bəli, Vətənimiz naminə, müqəddəs,
  Fritzlə şiddətlə mübarizə aparacağıq ...
  Qız ayaqyalın qarda qaçır
  O, qəzəblə döyüşmək istəyir!
  
  Bəli, Stalin indi Sovet lideri oldu,
  Belə böyük, cəsur və bacarıqlı...
  Kommunizm Rusiyası, düşmənə toxunma ,
  Luciferin gücü sizinlə olsa da!
  
  Hitlerə gələ bilərik, inanın
  Şeytani gücə malik olsa da...
  Bir Hitler yırtıcı bir heyvandır,
  Fritzlərin axmaq olmadığını etiraf etsə də!
  
  Bir sözlə, biz Berlin döyüşçülərinə girəcəyik,
  Orada Lenin, aka Stalin, bizimlə olacaq ...
  Faşistlər balaları çox sevirlər,
  Və inanın ki, gücümüz azalmayacaq!
  . FƏSİL #6
  Yeni 1944-cü il gəldi... Cəbhələrdə vəziyyətin çox çətin olmasına baxmayaraq, SSRİ-də yeni texnologiyanın yaradılması istiqamətində işlər gedirdi. Xüsusilə İS-2 tankı və onun güclü silahlarına böyük ümidlər bağlanırdı. 122 millimetrlik top nasistlərə qarşı müharibədə güclü arqument ola bilərdi. Ümidlər də T-34-85-ə daha güclü silah, böyük bir qüllə, lakin eyni gövdə və alt araba ilə bağlandı.
  Təyyarələrdə vəziyyət daha pis idi. Yak-3 yüksək keyfiyyətli duralumin çatışmazlığı səbəbindən istehsala çıxa bilmədi, LAGG-7 isə yeni mühərrikə görə istehsalda azalma olmadan istehsal oluna bilmədi.
  Beləliklə, Stalin qərara gəldi ki, hələlik əsas sovet qırıcısı YAK-9 və LAGG-5 olaraq qalır və İL-2 hücum təyyarəsini istehsal etmək asan və sağ qala bilər. Və tanklarda T-34-85 və IS-2-yə tədricən keçid var.
  Baxmayaraq ki, istehsalda azalma olmasın...
  Və cəbhə dikişləri ilə partlayırdı, almanlar Qafqazı tuturdular. Mahaçqala yıxıldı və onlar artıq Azərbaycanın sərhədlərinə yaxınlaşırdılar!
  Burada Tamara qadın batalyonu ilə döyüşürdü. Yenə tunikadan cır-cındır geyinmiş, ayaqyalın qızlar üstün düşmən qüvvələri ilə vuruşurdular.
  Tamara faşistlərə atəş açaraq, düşmənlərin bir hissəsini məhv etdi. Sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül bir qumbara atdı və cik-ciklə dedi:
  - SSRİ-yə şöhrət!
  Anna nasistlərə çox dəqiq atəş etdi. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə o, öldürücü gücə malik qumbara ataraq rəqiblərini parçaladı.
  Sonra qışqırdı:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Düşmənə atəş açan Akulina faşist piyadalarının qarşısını kəsdi. O, çılpaq ayaqları ilə qumbara ataraq Fritz-i kəsdi və xırıltı ilə dedi:
  - Rusiya üçün, bizim böyük anamız!
  Düşmənə atəş açan və yalın ayağı ilə ona qumbara atan Viktoriya qeyd etdi:
  - Böyük Vətən üçün!
  Olimpiada da pulemyotdan atəş açıb:
  - Böyük kommunizm zamanlarına şöhrət!
  Qız döyüşçüləri möhtəşəmdir...
  Gözəllər kimi döyüşürlər...
  Tamara döyüşərkən müharibənin başlanğıcını xatırladı. Alman qoşunlarından necə qaçmalı oldu. Daha sonra o, silahların uğultusunu eşitdi. Qız topdan ayrıldı. Onun dostu Tatyana, almanlar tutdular və yeni ayaqqabıları götürdülər, zərgərlik və sırğaları cırıblar. Və onu ayaqyalın əsirə sürdülər... Tatyana vilayət komitəsi katibinin qızı idi və o, tez-tez ayaqqabısız gəzməli deyildi. Bu, qürurun alçaldılmasıdır, adi bir adam kimi ayaqyalın getməkdir və zərif dabanları ağrıdır. Qız ayaqlarını qana çırpıb hər addımda inildəyirdi.
  Tamara da ona verilən təzə çəkmələri geyinmişdi, uzun yerişdən dabanlarını ovuşdurdu. Və ayaqqabılarını çıxardı, ayaqyalın getdi. Ukraynada vəzifə borcunu yerinə yetirmiş kənd qızıdır. Uşaqlıqda ayaqları dağın yamaclarında gəzirdi. Bu, əlbəttə ki, düzənlik yolları ilə müqayisə olunmur. Düzdür, onun cızıqları artıq dibindən çıxıb və yerimək o qədər də rahat deyil. Ancaq ayaqlar tez bir zamanda yenidən sərtləşdi. Və o, çətinliklə əziyyət çəkdi.
  Lakin Tatyana tezliklə ayaqlarını o qədər yerə yıxdı ki, daha yeriyə bilmədi. Almanlar onu vuracaqdı, amma gözəlliyə yazığı gəldi. Məni arabaya mindirdilər, amma əvəzində mahnı oxutdurdular. Tatyana xoş səsə sahib idi və onlara bir neçə siyasi neytral mahnı oxudu.
  Sonra onun başına nə gəldi, Tamara bilmədi. Özü də meşəni gəzdi, yalın ayaqları, tüberkülləri, qabarları, budaqları ilə hiss etdi və hətta məmnun oldu. Məhz o zaman dağların iti daşları ilə, sonra hətta kalluslu ayaqları ilə gəzirsən, uzun müddət gəzsən, iti və ağrılı olur. Və tikanlarda gəzmək daha da xoşagəlməzdir. Bunlar dabanlara yapışdıqda, hətta qızın kobud dabanları üçün də çox ağrılı olur.
  Kampaniyada Tamara yorğunluq və aclıqdan əziyyət çəkdi. Qız giləmeyvə yedi və bu kifayət etmədi. Almanlar isə sürətlə irəliləyirdilər. Ukrayna meşələrində dağlarda yaşamağa öyrəşmiş Tamara öz yolunu yaxşı bilmirdi. Mən azdım və arxada qaldım.
  İndi isə meşədə ovlanmış pişik kimi. Sonra qız almanları motosikletdə tutdu. Su almaq üçün uşaq arabası ilə maşını saxladılar. Tamara isə pulemyotun yanına süründü və onun düşməndən necə kəsildiyi. Və qeyri-müəyyən, lakin dəqiq şəkildə kəsin. Nasistlər isə əzab içində yıxılıb qıvrılırlar. Tamara onları bitirir. O, bir çılpaq dabanını çənəyə apardı, o yıxıldı. Və qız onu tutdu.
  Bundan sonra gözəllik motosikletin üzərinə çıxıb və yalın ayağı ilə pedala basaraq yerindən çəkilib.
  Beləliklə, gəzmək gəzmək və ayaqyalın olmaqdan daha əyləncəlidir.
  Tamara yol boyu oxudu:
  - Gözəldir, qardaşlar, gözəldir, gözəldir, yaşasın qardaşlar! Bizim atamanla kədərlənməyə ehtiyac yoxdur!
  Döyüş meydanı belə yarandı.
  İndi o, komsomol terminatoru kimi nasistlərlə vuruşur. Amma qüvvələr qeyri-bərabərdir və qızlardan ibarət batalyon geri çəkilməyə məcbur olur. Burada vulkan üzərində nəhəng çaydandakı su kimi döyüşlər qaynayır.
  Çılpaq barmaqları ilə ölümcül güclə qumbara atan Anna qeyd etdi:
  - Müharibədə intihardan başqa bütün vasitələr yaxşıdır!
  Düşmənə atəş açan, nasistləri darmadağın edən Akulina qeyd etdi:
  - Hər şeydə birinci olacağıq!
  Qızın çılpaq dabanı isə məhv olmaq hədiyyəsini verdi.
  Viktoriya faşistlərə atəş açıb və düşmənləri avtomatik zərbələrlə məhv edərək qışqırdı:
  - Düşmənlərə mərhəmət olmayacaq!
  Və yoldaşlarına göz vurdu.
  Olympias çılpaq, kəsikli ayaqlarını, ağır bir dəstə qumbara atdı və xırıltı ilə dedi:
  - Dünyanın ən humanist məhkəməsinin və kommunizmin əzəmətinə görə!
  Buradakı döyüşçülər həqiqətən də şanlıdırlar və sanki kosmos dövründəndirlər.
  Onlar böyük vəhşiliklə döyüşürlər.
  Amma faşistlər hələ də Qafqazda irəliləyirlər. 1944-cü ilin fevralında almanlar və türklər birləşərək sovet qoşunlarını iki qeyri-bərabər hissəyə böldülər.
  Fürer SSRİ-ni bitirməyi tələb etdi. Həştərxan hələ də dayanırdı. Nasistlər həmişəki kimi döyüş geyimində... İlk ME-262-lər havada döyüşür. Qeyd etmək lazımdır ki, onlar sensasiya yaratmayıblar. Yüksək sürətlə 30 mm-lik təyyarə silahlarından vurmaq çox rahat deyil. Bəli, buna ciddi yanaşmaq lazımdır. ME-262-nin də ağır çəkisi ilə əlaqədar bəzi problemləri var. Xüsusilə manevr qabiliyyəti ilə.
  Pilotların aşiq olduğu TA-152-nin istifadəsində daha müvəffəqiyyətli oldu və işgüzar oldu. Əslində, bir avtomobil və bir cəbhə bombardmançısı, həm də qırıcı və hücum təyyarəsi. Hətta alman aviasiyasını tamamilə bu təyyarəyə köçürmək ideyaları var idi. Üstünlükləri arasında həm hücum təyyarəsi, həm də qırıcı üçün uyğun olan sağ qalma qabiliyyəti və sürəti və güclü silahları qeyd etmək lazımdır.
  Modernləşdirilməkdə olan ME-309-dan da getdikcə daha fəal istifadə olunur. ME-109 hələ də xidmətdədir, istehsalı azaltmadığı üçün çıxarılmır. Hətta ME-109 "K" nın yeni modifikasiyası eyni anda beş hava silahı ilə silahlanmış daha güclü mühərriklə ortaya çıxdı. Belə bir maşını belə asanlıqla məğlub edə bilməzsiniz.
  ME-309 daha güclü mühərrik və süpürgə qanadları da aldı. Çox təhlükəli maşın. Sovet pilotları hələ də köhnə təyyarələri idarə edirlər və onların keyfiyyəti yalnız azalır. Hələlik isə Yak-9 o qədər də pis deyil, kifayət qədər manevr qabiliyyətinə malikdir və onun həddindən artıq sürətə ehtiyacı yoxdur.
  Alman qoşunları güclüdür... T-34-85 tankı ilə bağlı mübahisələr var idi. Qüllənin zirehini qalınlaşdırmağa dəyərmi? Axı, bu vəziyyətdə çəki artacaq. Və qeyd etmək lazımdır ki, sovet zirehlərinin keyfiyyəti aşağı düşüb. Alaşımlı elementlər azdır, qaynaq və ya tökmə keyfiyyəti kritik səviyyəyə düşüb.
  Amma qızlar qəhrəman kimi döyüşürlər...
  Sonra Elizabetin tankı qırılır və qızlar ayrılır. Ayaqyalın və bikini geyinərək qarda qaçaraq zərif ayaq izləri buraxırlar.
  Ketrin pis bir baxışla qeyd etdi:
  - Bizi yaxşıca boğduq!
  Elena qəzəblə qeyd etdi:
  Ancaq yenə də qalib gələcəyik!
  Elizabeth tapançasını atəşə tutaraq alman motosikletçini vurdu və mızıldandı:
  - Almanı vurdum! O, məndən necə alışacaq!
  Euphrasia enerjili şəkildə qeyd etdi:
  - Orada həyatlarını bitirirlər və geri qaçmırlar!
  Ketrin aqressiv bir qız idi və oxudu:
  - Qəzəbimizdə imperiyanın himnlərini oxuyuruq!
  Qızlar özləri üçün qaçır və çılpaq yuvarlaq dabanları parıldayır.
  Qızları görən oğlan qorxaraq onlardan soruşdu:
  - Bəs sən ayaqyalın hardan gəlmisən?
  Elizabeth cavab verdi:
  - Gəlin bir taktiki manevr edək!
  Oğlan qışqırdı:
  - Bir, iki - kədər problem deyil,
  Heç vaxt geri çəkilməməlisən!
  Bir boru ilə burnunuzu və quyruğunuzu daha yüksək tutun,
  Bilin ki, əsl dost həmişə sizinlədir!
  Ketrin dişlərini çılpaq cızırdadı:
  - Bil ki, əsl dost həmişə səninlədir!
  Elena qışqırdı:
  - Qorxma! Biz qayıdacayıq...
  Və dörd qızın hamısı xorla qışqırdı;
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq
  Kommunizmi işıqlandıran yol!
  Döyüşçülər istənilən Almanı yırtmağa hazırdırlar ... Və qarda ayaqyalın onlar çox seksual və gözəldirlər. Bu qızlar necə də gözəldir, çiçək açan və solmayan güllər kimi.
  Yaxşı, Hitler zarafat etmir və Vətənimizin ətrafında buludları fırladır. Dişlərini ürəyinə batırır, qanını içir!
  Qızlar isə arxalarında çox gözəl izlər qoyurlar. Almanlar bu cığırlarla gedir və dizlərinə çırpılır və acgözlüklə baxırlar. Bunlar vəhşi döyüşçülərdir. Almanlar isə qızların ayaq izlərini öpürlər.
  Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova isə səmada döyüşürlər. İki gözəl qız.
  Nasistləri vuran və çılpaq ayaq barmaqları ilə təyyarəsini döndərən Anastasiya oxudu:
  Daha parlaq sabahlar üçün mübarizə aparacağıq!
  Nasistlərin quyruğunu kəsən Akulina çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək cıvıldadı:
  - Gəl öpüşək!
  Qızlar isə yenə də heç bir mərhəmət və mərasim olmadan almanları döyürlər. Nə qədər ağıllıdırlar.
  Anastasiya yenidən Yak-9-u çevirdi və cızıltı ilə vyaknula:
  - Kommunizmin adı budur!
  Akulina bununla razılaşdı:
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq...
  Almanları darmadağın edən Anastasiya hönkürdü:
  - Vətən bizim günəşimizdir!
  Burada döyüşçü qızlar belədir, ən yüksək sovet sinfi.
  Almanlar isə bunu çox pis başa düşürlər. Və hərbi əməliyyatlar inkişaf edir ...
  Mart ayında faşistlər Bakıya basqın etməyə başladılar. Neftlə dolu böyük bir şəhərə hücum var. Döyüşlər şiddətlidir.
  Almanlar ağır artilleriyadan istifadə etməklə Bakını atəşə tutur.
  Və stormtroopers tərəfindən bombalandı. Lakin bombalar həm də böyük gücü ilə seçilən ilk, ən yeni Yu-488-lər tərəfindən atılır. Bu maşınlar sadəcə heyvanlardır.
  Onlardan birində Gertrude, Eva və Frida. Gözəl mənzərələri olan gözəl qızlar sovet mövqelərinə bombalar atırlar. Qırmızı Ordunun əsgərlərini və mülki insanları öldürürlər.
  Bakı yanır... Sütunlarda tüstü qalxır. Neft quyuları yanır, hər şey yanır.
  Gertrude təbəssümlə deyir:
  - Allah Almaniyanı sevir!
  Eva çılpaq dabanını qoluna basıb bomba ataraq razılaşır:
  - Əlbəttə! Biz seçilmiş irqik!
  Frida aqressiv oxudu:
  - Bizim xalq cənnətin seçilmişləridir!
  Və yoldaşlarına göz vurdu. Bunlar burada və döyüşən qızlardır, sadəcə aqressivliyin təcəssümüdür. Və döyüş gücü.
  Gertrude pnevmatik silahları partladıb cıvıldadı:
  - Vətənimizin böyüklüyü üçün!
  Rəqiblərə atəş açan Həvva təsdiqlədi:
  - Böyük böyüklük üçün!
  Qızların təyyarələri tez mənimsədiyini görmək olar. Bunlar döyüşən qız yoldaşlarıdır.
  Onları sadəcə kartlarla qazana bilməzsən. Və vəhşi bir qəzəblə düşmənləri döyürlər.
  Frida qeyd etdi:
  - Mən böyük arzuları və gözəlliyi olan qadınam!
  Bundan sonra o, alman canavarına hücum etməyə çalışan sovet qırıcılarını vuraraq yenidən təyyarə silahlarından atəş açdı.
  Bəli, nasistlərə qarşı belə bir hiss var ki, onlar müqavimət göstərə bilmirlər.
  Bakı hücuma məruz qalır.
  Tamara və onun batalyonu bu şəhər uğrunda döyüşür. Qızlar ümidsizcəsinə döyüşür, misilsiz qəhrəmanlıqlar göstərirlər.
  Tamara növbə verdi, çılpaq barmaqları ilə qumbara atdı, almanları və onların muzdlularını pərən-pərən saldı, çığırdı:
  - Sərhədsiz Vətənim üçün!
  Və yoldaşlarına göz vurdu. O, tayı-bərabəri olmayan ən yüksək səviyyəli döyüşçüdür.
  Baxmayaraq ki, əlbəttə ki, digər qızlar pis deyil. Deyək ki, çox yaxşı mübarizə aparırlar.
  Anna, məsələn, oraq zərbəsi ilə nasistləri götürdü, yerə qoydu.
  Və qışqırdı:
  - SSRİ üçün!
  Və çılpaq dabanı ilə ölümcül bir hədiyyə verdi.
  Düşmənə atəş açan Akulina qışqırdı:
  - Vətənim üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, hər kəsi ardıcıl olaraq məhv edən məhv təqdimatlarını necə başlatmaq olar.
  Viktoriya çarəsiz və qətiyyətlə hərəkət edərək düşmənlərlə döyüşür. Partlayışlarda rəqibləri nokaut edir. Sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü qüvvə ilə qumbara atır. Və qışqırır:
  - Kommunizm ideyaları uğrunda!
  Olimpiada da mübarizə aparır. Və bu qəhrəman qız çılpaq, əzələli ayaqları ilə bütöv bir qutu partlayıcı atacaq. Və "Lion" tankı yuvarlanacaq.
  Döyüşçü qışqırır:
  - Amma pasaran !
  Döyüşən qızlar və çox gözəl. Heç vaxt təslim olmayın və heç vaxt təslim olmayın. Onlar terminator gücünə malikdirlər.
  Qüvvələr isə çox qeyri-bərabərdir... Bakı yanğınlara qərq olub. Sovet qoşunlarının kifayət qədər döyüş sursatı yoxdur. Və bu əsas problemdir.
  Çoxları ümidsizlik içində təslim olurlar.
  Gerda və komandası kişi qulları çılpaq ayaqlarını öpməyə məcbur edir. O kəslər bunu layiqincə yerinə yetirir və dabanlarını yalayırlar.
  Sonra qızlar yenidən "Panter-2"yə qalxır və atəş açır. Sovet silahlarını sökmək...
  Artıq demək olar ki, bütün Qafqaz ələ keçirilib. Lakin İrəvan hələ də dözür. Poti şəhəri qəhrəmancasına döyüşür - Qara dəniz donanmasının qalıqlarının hələ də saxladığı son liman.
  Orada isə müxtəlif millətlərdən olan qızlar döyüşür. Ayaqyalın Gülnazinin bir dəstəsi isə döyüşür . Gözəl gürcü qadını və onun bir qız üçün komandası var.
  Gülnazi yalın ayağı ilə partlayıcı paketi atır, faşistləri parçalayır və çığırır:
  - Dünya kommunizminin əzəmətinə həmd olsun!
  Onun partnyoru Tamila da yalın ayağı ilə ölümcül qumbara atır, türkləri parçalayır və qışqırır:
  - Vətən üçün!
  Maşa rusiyalı qızdır, növbə verib yalın ayaq barmaqları ilə partlayıcı güc atır və nasistləri sındırır, qışqırır:
  - Dünya kommunizmi zamanlarına şöhrət!
  Marqarita da yaxşı məqsədli dönüş verir. O, nasistləri biçdi və çılpaq dabanı ilə öldürücü ölüm hədiyyəsi göndərdi, rəqiblərini əzdi və qışqırdı:
  - Qələbəmiz üçün!
  Qızlar belə qəhrəmancasına döyüşürlər. Və onlar həqiqətən dayandırıla bilməz və geri qaytarıla bilməzlər. Onlar sadəcə qadın döyüşçülər və superdirlər. Əgər döyüşsələr, qəhrəmanlar və supermenlər kimi döyüşürlər !
  Amma təəssüf ki, faşistlərə və onların üstün qüvvələrinə qarşı durmaq çətindir. Göydə Albina və Alvina inamlı xallar qazanırlar. Və o qədər təyyarə vurulur ki, onları dayandırmaq mümkün deyil.
  Ayaq barmaqları ilə başqa bir sovet təyyarəsini vuran Albina oxuyurdu:
  - Biz məğlub ola bilmərik, ovçu oyuna çevrilir!
  Rəqiblərini kəsən və başını güclü bir boynuna bükən Alvina cıvıldadı:
  - Yeni Aryan nizamının erasına şöhrət!
  Həm də çılpaq bir daban verir ...
  Qızlar artıq hər biri beş yüzdən çox təyyarə vurdular və qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldılar.
  Bunlar sadəcə inanılmaz gözəlliklərdir. Üçüncü Reyxin düşmənləri artıq döyülürsə, bu şeytanların qarşısını almaq mümkün deyil. Yalnız Marsel yaxınlığında 500-dən çox təyyarə vuruldu. Bu fenomen, əlbəttə ki, yuxarıdadır. Hitler hətta platin palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının altıncı dərəcəsini təsdiqləməyə qərar verdi.
  Düşmüş təyyarələrin mindən çoxunu ilk keçən şəxs alacaq. Və bu fenomenal bir nəticə olacaq.
  Albina 30 mm çaplı təyyarə silahlarının bir partlayışı ilə beş sovet təyyarəsini bir anda kəsdi və çılpaq barmaqları ilə tətiklərə basaraq qışqırdı:
  - Gücümüzə şöhrət!
  Sovet maşınlarını biçən və çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənləri kəsən Alvina, vyaknula:
  - Qəhrəmanlığa böyük şöhrət!
  Və döyüşçülər bir-birlərinə gözlərini zillədilər!
  Onlar həmişə olduğu kimi bikinidə və ayaqyalın döyüşürlər və bu onların gücüdür. Qızlar sadəcə supermen-qadınlardır. Baxmayaraq ki, onlar pis işə xidmət edirlər. Onlar isə əsir düşən pionerlərin dabanlarını qığılcımla qızartmağı çox sevirlər. Qızlar burdadır. Qəddar amma şirin.
  Albina bir dəfə dedi:
  - Dünyada xeyirxahlıq yoxdur, yalnız zəiflik var!
  Və çılpaq dabanı ilə Sovet mövqelərinə bir neçə bomba atdı, üç silahı vurdu.
  Bunlar heç kimə mərhəmət etməyən döyüşçülərdir! Lakin onların zərbələri sadəcə sarsıdıcıdır.
  Alvina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Zəiflərə yer yoxdur, günəşin altında!
  Və partnyoruna göz vurdu.
  Heç bir zəiflik göstərməyən və heç vaxt təslim olmayan döyüşçülər. Onlar həqiqətən çempionların çempionudurlar. Mənfi işarə ilə olsa da, onlar pis qüvvəyə xidmət edirlər.
  Amma eyni zamanda gülməli və cazibədar.
  Dişlərini açıb rəqiblərinə ölümcül hava mərmiləri göndərən Albina qışqırdı:
  - Nasist sözü müqəddəsdir - biz əbədi olaraq məhv edəcəyik!
  Alvina rəqiblərini yıxaraq aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Biz həqiqətən dəniz qulduruyuq!
  Düşmənləri kəsən Albina təsdiqlədi:
  - Qalan hər şey xəyaldır!
  Döyüşçülər gürzlərlə şayba vurmaq kimi hamını əzərək yerə yıxdılar.
  Alvina rus təyyarələrini əzərkən qışqırdı:
  - Biz Hitlerin döyüşən qartallarıyıq!
  Və yoldaşlarına göz vurdu.
  Buradakı döyüşçülər, əslində, düşmənlərin bağırsaqlarını buraxırlar. Qırmızı Ordu onlardan kapital alır.
  Döyüşən qızlar rus qoşunlarını belə canfəşanlıqla döyürlər.
  Lakin TA-152-dəki Helga Sovet quru qoşunlarını məhv edir. SAU-85-i nokaut edir və qışqırır:
  - Almaniyanın və onun oğul və qızlarının böyüklüyünə görə!
  Amma Həştərxan uğrunda döyüşlər hələ də davam edir.
  Tutmaq üçün son gücü olan qızlar.
  Alenka yalın ayağı ilə partlayıcı ilə bomba atır. Nasistləri qırır və qışqırır:
  - Müqəddəs kommunizm naminə!
  Anyuta nasistlərə atəş açıb, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atan da qışqırır:
  - Və ölkə üçün qurtuluş!
  Rəqibləri yerə yıxaraq, lazımsız mərasimlər olmadan biçən və çılpaq dabanı ilə qumbara atan Alla qışqırdı:
  - Bizim şöhrətimiz belə səslənir!
  Düşmənləri məhv edən Mariya, çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyələri atır, nərilti çəkir:
  - Biz şöhrətimizdə böyükük!
  İrəliləyən ərəb muzdlularını sıra ilə biçərək, yalın ayağı ilə qumbara atan Marusya fəryad edir:
  - Dəyişikliklər üçün, qiymətlər bir anda düşsün!
  Nasistləri pulemyotdan söndürən Matrona onu götürdü və xırıltı ilə dedi:
  - Bizim vətənimiz SSRİ! Əziləcək cənab!
  Buradakı döyüşçülər böyük aqressivliklə hərəkət edirlər. Və onların döyüş təzyiqi çox böyükdür.
  Ümumiyyətlə, onlar nəhəng akrobatikalarını nümayiş etdirirlər. Və həqiqətən də qarşısıalınmaz təzyiq.
  Döyüşçülər ayaqyalın, amma xoşbəxt...
  Apreldə faşistlər Bakını tutdular. Sursat çatışmazlığı öz təsirini göstərdi. Eyni zamanda, Poti demək olar ki, eyni vaxtda düşdü. Yalnız dağ yamaclarında yerləşən İrəvan dayanırdı. Amma o da məhkum idi. Oradakı sursat və ərzaq da tükənirdi. Sadəcə, türklər hələ bu şəhərə hücum etməyiblər və toz-torpaq acından ölür.
  Tamara batalyonunun qızları qismən yeraltı arasında itdilər və bir hissəsi komandirlə birlikdə arxadan cəbhəyə keçdilər ... Onlar özlərini sındırmaq istədilər.
  Qafqaz artıq demək olar ki, tamamilə ələ keçirilib, lakin müharibə davam edir. Baxmayaraq ki, SSRİ o zaman ən böyük neft yatağını itirib. Ancaq Qırmızı Ordu ruhən qırılmayıb. Volqa bölgəsində, Sibirdə və bir çox başqa yerlərdə hələ də neft var.
  Hitler aprelin 20-dək Həştərxandakı rusları bitirməyi əmr etdi. Və döyüş böyük miqyasda inkişaf etdi. Və bombalama kəskin şəkildə gücləndi.
  SSRİ güclü təzyiq altında idi. Yaponların basqın etdiyi Alma-Ata uğrunda döyüşlər davam etdi. Şəhər demək olar ki, tamamilə mühasirəyə alınmışdı.
  Samuray, bir az istiləşən kimi, hücumu və Maqadan istiqamətində inkişaf etdirməyə çalışdı.
  Veronika Alma-Atada döyüşdü və qızlardan ibarət batalyonu ilə samurayların hücumu ilə mübarizə apardı.
  Və onların çoxu var. Dağılma üsulları ilə işə götürülən çinlilər də mübarizə aparır.
  Yaponlar sarı əsgərləri döyüşə atırlar... Onlar irəliləyirlər və meyitləri ilə sözün əsl mənasında sovet mövqelərini atırlar.
  Veronika yanır. O, çinliləri və samurayları sıra ilə biçir. O, çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbaraatanları atır və çığırır:
  - Rus ruhuna şöhrət!
  Marfa da atəş açır, rəqiblərin qabağını kəsir və cığal çəkir:
  - Vətənimiz üçün!
  Nataşa, top yemi roluna cəlb edilmiş Yapon və Çin əsgərlərinə atəş açaraq qışqırır:
  - Böyük Kommunizm naminə!
  Samuraylara və çinli döyüşçülərə atəş açan, onları böyük ehtirasla biçən və çılpaq dabanı ilə ölüm hədiyyəsi verən Alina hıçqırdı:
  - Kommunizmin yeni sərhədləri üçün!
  Veronika düşmənə böyük dəqiqliklə atəş açır və çinlilərin başını yarıb, eyni zamanda cığal çəkir:
  - Sovet torpağına şöhrət!
  Və çılpaq ayağı ilə bütün düşmənləri parçalayan böyük bir qumbaraatan göndərir.
  Düşməni doğrayan və ölüm hədiyyəsini çılpaq barmaqları ilə atan Marfa qışqırır:
  - Kommunizm dövrünü idarə edin!
  Nataşka çılpaq ayağı ilə partlayıcı paket ataraq cırıldı, bir kütlə çinli vyaknula:
  - Yeni sovet nizamı üçün!
  Düşmənə çox dəqiq atəş açan Alina qışqırdı:
  - Kommunizmin yeni sərhədləri uğrunda mübarizə aparacağıq!
  Və onun çılpaq dabanı məhv bombasına tab gətirdi.
  Döyüşən qızlar, sanki gözlərindən qığılcımlar tökülür.
  Xeyr, yaponlar Çin qüvvələri ilə birlikdə belə insanları fəth edə bilməzlər. Və hücum etmək üçün samuray çubuğu.
  Yenə də bütün yanaşmalara meyit atırlar. Amma onların sayı həddən artıq çoxdur və ayaqyalın gözəllər batalyonu geri çəkilməli olur.
  Yaponların isə ninja qızları var. Və onlarla mübarizə aparmaq çox çətindir.
  Onlar çox parlaq, döyüşkən və gözəldirlər. Və çılpaq barmaqları ilə ayaqlarını atırlar, böyük dağıdıcı güc hədiyyələri.
  Mavi saçlı ninja qız qılıncla sovet əsgərlərini kəsir və qışqırır:
  - İmperatorun hakimiyyəti dövrü üçün!
  Sarı saçlı nindzza qız yel dəyirmanı işlədir, rus hərbçilərini əzir və cığırdayır:
  - Banzai dövrünə şöhrət !
  Qırmızı saçlı ninja qız helikopter texnikasından istifadə edərək sovet zabitinin sözünü kəsərək qışqırdı:
  - Biz həmişə qalib gəlirik!
  Ağ saçlı nindza qız kəpənək texnikasından istifadə edərək üç rus əsgərini kəsib və çılpaq barmaqları ilə noxud atıb. O, partladı və otuz dördü aşdı.
  Döyüşçü qışqırdı:
  - Yeni Yapon sifarişi üçün!
  Buradakı belə qızlar gözəl və həqiqətən də gözəldirlər... Uzaq Şərqdə Qırmızı Ordu ciddi düşmənlə qarşılaşdı.
  Amma burada mərkəzdə sovet qoşunları Rjev istiqamətində qəfil zərbə endirirlər.
  Burada Elizabetin ekipajı ilk dəfə yeni İS-2 tankında döyüşür. Bəzi ümidlərin əlaqəli olduğu bir maşın. Adətən beş ekipaj üzvü olur, amma burada döyüşçülər dördünün öhdəsindən gəlirlər.
  Elizabeth 122 mm-lik silahdan atəş açır. Dağıdıcı mərmi öldürücü qüvvə ilə uçur. Bir qövsü təsvir edir və uzun məsafədən vurur T-4.
  Elizabeth qışqırır:
  - Mən yaxşı eləmişəm!
  Yekaterina cavab olaraq ittiham edir, yalın ayaq barmaqlarından istifadə edir və əsəbiliklə deyir:
  - Və silah çox sürətli atəş deyil!
  Elizabeth bununla razılaşdı:
  - Heç də mükəmməl tank məhv edən deyil!
  Silahı doldurmağa yalın ayaqla kömək edən Yelena qeyd edib:
  - Amma qatil!
  Və sonra Ketrin atəş etdi. Və mərmi uzun məsafədən göyərtədəki Panteraya dəydi. Bəli, qatil silahı...
  Catherine qeyd etdi:
  - Çox enerjimiz və həyəcanımız var!
  Elena bununla razılaşdı:
  - Çox! Rusiyaya şöhrət!
  Euphrasia da qeyd etdi:
  - Bu maşının görmə qabiliyyəti zəif qızlardır. Necə çəkirsən?
  Elena məntiqlə qeyd etdi:
  - Bu da bizim öyrədilmiş gözümüzdür! Döyürsək, deməli, döyürük!
  Və döyüşçülər xorda oxudular:
  - Biz qorxmayacağıq və həmişə mübarizə aparacağıq!
  . FƏSİL 7
  Aprelin 21-də Həştərxan hələ də qismən Sovet nəzarəti altında idi. Alman onu tamamilə qəbul etmədi.
  Ərazi burada yaxşı müdafiə olunmağa imkan verirdi. Almanlar isə taktikanı dəyişməyə qərar verdilər. Hücum əvəzinə bombalamaya, top atəşinə keçdilər.
  Alenka və onun komandası bir bunkerdə gizləndi və kütləvi atəşi gözlədi.
  Qızlar yalnız altı nəfər idi, kart oynayırdılar. Onlar göyərtələri çılpaq ayaq barmaqları ilə tutub müzakirə etdilər.
  Anyuta qəzəblə dedi:
  - Qafqazda təkcə İrəvan alınmadı. Bu, bu bölgədəki son adamızdır. Sonra nə var?
  Alenka məntiqlə təklif etdi:
  - Böyük ehtimalla Moskvaya gedəcəklər. Bu onların kredosudur!
  Allah bir ah çəkərək buyurdu:
  - Qüvvələr çox qeyri-bərabərdir... Biz həqiqətən müharibəni uduzuruq, əsgərlərimiz isə çatışmır!
  Maria məntiqlə qeyd etdi:
  - Və nasistlər uduzurlar! Onlar bizə müqavimət göstərə bilməzlər!
  Matrena çılpaq barmaqları ilə xəritə ataraq fikrini bildirdi:
  - Biz qalib gəlmək üçün doğulmuşuq və mütləq qalib gələcəyik, bunu bilirəm!
  Marusya yalın ayaq barmaqları ilə rəqibini döyərək razılaşdı:
  - Əlbəttə, heç bir şübhə yoxdur!
  Alenka çılpaq, qaralmış ayağı ilə kart ataraq o qədər də optimist olmazdı:
  "Biz qızlar işğal altında yaşamalı ola bilərik, amma inanıram ki, mütləq qalib gələcəyik!"
  Anyuta qətiyyətlə dedi:
  - Partizan üsulları ilə döyüşə bilərsiniz və belə çox sərin üsullarla döyüşəndə çox gözəl olacaq!
  Allah şiddətlə qeyd etdi:
  - Daha fəal mübarizə aparmalısan!
  Qızlar söhbəti kəsdilər. Sonra başqa mövzuya keçdilər.
  Marusya hirslə dedi:
  - Dindarların sayı getdikcə artır. Bütün məntiqə qarşı!
  Anna buna cavab verdi:
  Tanrının olmadığını hələ heç kim sübut etməyib. Və əksini sübut edə bilməz. Beləliklə, burada sonsuz mübahisə edə bilərsiniz.
  Elena təsdiqlədi:
  - Və burada mübahisə etmək axmaqlıq və faydasızdır!
  Allah bununla razılaşdı:
  - Bəli, bu söhbətin heç bir faydası yoxdur. Üstəlik, əgər Allah varsa, O, elədir ki, onun olmaması daha yaxşıdır!
  Matryona güldü və dedi:
  - Belə bir Tanrının olmaması daha yaxşıdır! O vaxta qədər gəlin mahnı oxuyaq!
  Qızlar xorla oxudular;
  Biz qızlarıq, komsomola giririk,
  Vətən olmağa imanla and içdilər...
  Beləliklə, nasistləri qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyirdi,
  Yaxşı, və Rusiya kommunizm altında yaşasın!
  
  Axı Lenin bizimlədir, sanki metal kimi,
  İstənilən poladdan güclü olan bürüncdən...
  Mən dünyaları döndərməyi xəyal edirdim
  Böyük dahi Stalinin vəsiyyət etdiyi kimi!
  
  Vətəni sərinləşdirəcəyik
  Və biz Vətəni ulduzların üstünə qaldıracağıq ...
  Uğurlar olsun komsomolçularla,
  Ayaqlarımız çılpaq olsa da!
  
  Faşist vətənimə hücum etdi,
  Şərqdən həyasızcasına samuraylara qalxın ...
  Mən İsanı və Stalini sevirəm
  Mən düşmənə inanıram, biz parçalayacağıq!
  
  Svarog bizimlədir ,
  Zarafatla hansı kommunizm quracaq...
  Şanlı Çubuq kainatdakı hər şeydən güclüdür,
  Şüur və iradə əlavə edəcək!
  
  İnanırıq ki, heç vaxt təslim olmayacağıq
  Vətəni diz çökdürməyin...
  Yoldaş Stalin parlaq ulduzdur,
  Müəllimimiz isə müdrik dahi Lenindir!
  
  Biz Vətənimizi edəcəyik,
  Planetdə daha gözəl və parlaq ...
  Və olacaq, öldürücü silahı bil,
  Qoy böyüklər və uşaqlar əylənsin!
  
  Svarogu yandır , ürəyində yanma,
  Sən Rusiyanın bütün qılınclarının himayədarısan ...
  Tezliklə quracağıq, güclü cənnət inanıram,
  İsa müqəddəs missiya gələcək!
  
  Hitlerin dəstə dostlarına etibar etməyin
  Asanlıqla və hədə-qorxu ilə qalib gələcəyini...
  Sizə yalnız bir ailə lazımdır -
  Və inanın ki, Vətəni sevmək hələ də gec deyil!
  
  Uca Rəbbim hamımızı qorusun
  Üçrəngli bayrağı yer üzünə qaldır...
  Və pis yırtıcı bir oyuna çevriləcək,
  Biz Şeytanın öhdəsindən gələ biləcəyik!
  
  Mən Böyük Vətəni sevirəm
  Bütün kainatda səndən gözəl yoxdur
  Rusiyanı rubla satmayacağıq,
  Gəlin kainatda sülh və xoşbəxtlik quraq!
  
  Vətənimizin adına bir arzu,
  Böyük Rusiya yüksələcək...
  Qalan hər şey sadəcə boş şeydir
  Və yeni bir Məsih bizimlə olacaq!
  
  Ey qüdrətli Lada,
  Ruslara sevgi və sülh verəcəksiniz ...
  Sənə üz tuturam ki, dua edirəm,
  Lazım gələrsə, şimşəklə vurun!
  
  Cənnət Tanrısının anası Məryəm,
  Kainat İsaya verdi...
  Uca Tanrı sənin naminə dirildi,
  İnsanlar əsl dadını itirməyiblər!
  
  Diqqət yetirin komsomolçular
  Rusiyanın tanrıları çox hörmətlidir ...
  Biz Vətənin böyük oğullarıyıq,
  Ruslar həmişə qalib gəlir!
  
  Dostlar Vətənə dua etmək lazımdır,
  Perun, Yarilo və Svarog güclüdür ...
  Biz çox güclü ər olacağıq
  Və hətta səmada buludları da uçuracağıq!
  
  İndi düşmən Moskvadan geri atıldı,
  Faşistləri çox incitdin...
  Biz İsaya və Stalinə sadiqik,
  Silahları olan kifayət qədər tank olacaq!
  
  Xeyr, düşmən rusları cilovlaya bilməyəcək,
  Döyüşçülərimiz hər şeyə qadir olduğundan...
  İmtahanlar, təhvil verilir, yalnız beş,
  Beləliklə, hər oğlan çox güclü olsun!
  
  İnanın, Stalinqrad şanlı olacaq,
  Və onu hücumdan qoruyacağıq ...
  Qalib bir cəngavər düzülüşü gələcək,
  Baxmayaraq ki, qan maneəsiz axır!
  
  Soyuqda ayaqyalın qızlar
  Dabanları ilə titrəyərək qaçırlar ...
  Və faşistləri yumruqla vuracaqlar,
  Ünsiyyətsiz Qabil düzlənəcək!
  
  Hər şey olacaq, insanlar yaxşı bilir
  Biz kosmosdayıq, bürclər kəşf edəcəyik...
  Axı şücaətdən şübhələnmək günahdır,
  Və Allahın taxtında bir adam olacaq!
  
  Tezliklə ölüləri elmlə dirildəcəyik,
  Biz daha gənc və gözəl ola bilərik...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Mənim gözəl anam Rusiya!
  Qızlar bütün şeiri yaxşı oxudular və ayaqyalın kart oynamağa davam etdilər...
  Leninin doğum günü aprelin 22-də qeyd olundu. Qızlar su və qəhvə ilə seyreltilmiş və nəfəsləri altında purred spirt içdilər ...
  mərkəzdə daha bir Rjev- Sıçevsk əməliyyatı keçirdi . Almanlar müdafiəyə keçdilər və geri çəkildilər. Yeni Sovet tankları T-34-85 və İS-2 döyüşdü. Sonuncu maşın tez-tez palçığa ilişib. Bəli və "Pələng" -2 və daha ağır "pişiklərin" zirehləri alnına getmədi. "Pantera" -2 də yalnız yaxından deşilə bilərdi.
  Ən alman maşını Sovet avtomobilini daha uzaq məsafədən deşdi.
  Hitler, ümumiyyətlə, kifayət qədər qorunan "Pantera" -2-dən, yaxşı idarəetmə performansından və silahlardan məmnun idi. Lakin o, daha yaxşı qorunacaq bir tank yaratmağı və eyni zamanda dözümlü şəkildə sürməyi tələb etdi ...
  "Siçan" bu halda özünü səmərəsiz maşın kimi göstərdi. E-100 E seriyasının bir hissəsi kimi fəal şəkildə hazırlanmışdır. Mühərrikin və transmissiyanın yeri birlikdə aparılmalı idi və qüllə gövdə kimi daha dar və daha meylli idi . Zirehin qalınlığı, silahlanma kimi Maus ilə müqayisə edilə bilərdi, lakin hündürlüyə görə çəkisi 130 tona endirilməli idi. Mühərrik, əksinə, 1500 at gücündə güclənməli idi və tank qənaətbəxş hərəkətliliyə sahib idi.
  Ümumiyyətlə, "E" seriyası yeni nəsil tanklar olmalı idi. Aşağı siluetlər, böyük rasional meyl bucaqları, güclü silahlar və mühərriklər, sıx düzülmə ilə.
  Halbuki, almanların artıq yaxşı avtomobilləri var idi. "Panther" -2 əvvəlki modeli əvəz etdi. Daha güclü mühərriki, dar qülləsi olan yeni "Tiger" -2 də var idi. Daha yaxşı qorunur və çəkisi daha yüngüldür.
  Beləliklə, nasistlər sakit oturmadılar.
  24 aprel 1944-cü ildə ilk Alman Arado reaktiv bombardmançısı Moskvanı ölüm hədiyyəsi ilə vurdu. O, böyük hündürlükdən bomba atdı və asanlıqla sovet döyüşçülərini qabaqladı.
  Hitler deyirdi ki, indi SSRİ-nin şansı yoxdur və Qırmızı Ordunun sonu tezliklə olacaq.
  Aprelin 25-də Həştərxana yeni hücum başladı. Döyüşdə ilk yerüstü maşın da iştirak etdi: yeraltı tank.
  Onun üstündə iki alman qızı döyüşdü: Mersedes və Dora. Döyüşçülər yerdə hərəkət edən yeraltı modeli sınaqdan keçirdilər .
  Qısa lüləli 75 millimetrlik top və dörd pulemyotla kifayət qədər yüngül olsa da.
  Qızlar maşınları yerə çəkirlər. Buruqlar qayanı kəsərək fırlanır. Hərəkət saatda yeddi kilometr olduqca yavaşdır, yeraltı avtomobillər üçün bu pis deyil.
  Mercedes Alman ordusunda ilk coystikdə çılpaq ayaq barmaqlarını sıxır. İşləmək çox rahatdır və tələffüz edir:
  - Budur, bizim alman elmimiz uğur qazandı!
  Dora bununla razılaşdı:
  - Bəli, biz artıq çox şey bilirik! Bizim gücümüz çox böyükdür!
  O, həmçinin joystick ilə idarə edir. Qızlar radarı olan xüsusi maşını sınaqdan keçirirlər.
  Qarşıda sovet akkumulyatoru var və onun altına dalmaq olar.
  Mersedes dişlərini açaraq deyir:
  - Yeni bir sifariş quracağıq!
  Və sonra nasistlərin maşını ortaya çıxır. Yüksək partlayıcı parçalanmış mərmi sovet silahlarına dəydi. Və Qırmızı Ordu əsgərlərini vurur.
  Dora gülərək deyir:
  - Böyük revanşizm qeyd olunsun!
  Və çılpaq barmaqları ilə dəqiq vuruşlar edir. Düşməni vurur və qışqırır:
  - Yeni xəyala şöhrət!
  Mercedes pulemyotlardan atəş açır və qışqırır:
  - Böyük arzular dövrü üçün!
  Qızlar gülüb özlərini alqışlayırlar. Bunlar aqressiv və çox çevik döyüşçülərdir.
  Dona aqressiv şəkildə qeyd edir:
  - Dünyada çoxlu yaxşı şeylər var!
  Və çılpaq barmaqları ilə düymələri basıb yenidən sovet topçularına atəş açır.
  Mercedes təbəssümlə təsdiqləyir:
  - Və daha da gözəl olacaq!
  Həm də çılpaq barmaqları ilə atəş açır. Bu döyüşçü qızlar beləcə atəş açır.
  Yaxşı, müharibə üçün başqa bir cihaz nədir ...
  Nasistlərin Həştərxana hücumu artır ...
  Bütün yanaşmalar kəsildi... Sovet qoşunları isə şəhərin uzun, qəhrəmancasına müdafiəsini başa vuraraq 1944-cü il mayın 1-də təslim olmağa məcbur oldular. Bu qala da yıxıldı.
  Faşistlər Həştərxanın süqutunu atəşfəşanlıqla qeyd etdilər. Lakin müdafiə nəticəsiz qalmadı. Qoşunları doldurmaq və ehtiyatları toplamaq üçün Fritz bir müddət çəkdi ...
  Fürer Moskvanın dərin dolama yolu ilə Saratov istiqamətində və daha da Volqa boyunca irəliləməyi planlaşdırırdı.
  Lakin almanlar öz qüvvələrini yenidən qruplaşdırarkən ehtiyatları yığırdılar. Və döyüşlər havada idi.
  Alman aviasiyası öz üstünlüyünü möhkəmləndirməyə çalışdı. ME-262-nin döyüş sınaqları bu maşının etibarlılığını və tez-tez qəzalarını, habelə manevr qabiliyyəti ilə bağlı problemləri aşkar etdi. Beləliklə, Alman bölmələrinin bu təyyarə ilə tamamilə dəyişdirilməsi barədə heç bir fikir yox idi. TA-152, əksinə, öz dövrü üçün əla maşın olduğunu sübut etdi və getdikcə daha çox təqdim olunurdu. ME-309 və ME-109 xidmətdə qaldı.
  Raket daşıyan ME-163 döyüş üçün yaxşı qırıcı olduğunu sübut etdi, lakin çox az uçuş vaxtı ondan döyüşdə istifadəni demək olar ki, qeyri-mümkün etdi.
  Arado reaktiv bombardmançısı daha uğurlu oldu , yüksək sürətinə görə zenit silahları ilə vurmaq demək olar ki, mümkün deyildi və sovet qırıcıları ona çata bilmədilər. Reaktiv kəşfiyyatçılar olduqca yaxşı idi. Almanlar başqa maşınlar da hazırlayırdılar. Məsələn, XE-162, ME-262-dən daha yüngül qırıcıdır, istehsalı asan, ucuz və manevr qabiliyyəti əsasən ağacdan hazırlanır. Və digər döyüşçülər. Və ME-1010 və TA-183 ... Və ME-262 X-in daha təkmil və etibarlı modifikasiyası. Və Gotha quyruqsuz döyüşçüləri və daha çox.
  Ancaq indiyə qədər pərvanə ilə idarə olunan alman qırıcıları Sovet maşınlarından qat-qat güclü idi. Hansı ki, keyfiyyəti aşağı düşdü və həm mühərriklərdə, həm də silahlarda olduqca zəif idi. Üstəlik, Yak-9 daha da sadələşdirildi və indi pulemyotdan imtina edərək üzərinə yalnız bir 20 mm-lik aviasiya topu yerləşdirildi. Bu, istehsalı daha ucuz və asanlaşdırdı və çəkisini azaltdı.
  Bununla belə, pulemyot Alman təyyarələrinə qarşı kifayət qədər zəifdir. SSRİ indiyə qədər faşistlərin qarşısında sürət və silahlarda daha təkmil avtomobil modelləri və ötürmələr istehsal edə bilməzdi. Maşınların daha çox çəkisi manevr imkanlarında problemlər yaradırdı.
  Yanacağın olmaması isə qanadlı heyətin uçuş hazırlığını azaldıb.
  ME-309-un güclü silahlarını layiqincə sürətlə mənimsəmiş Alvina və Albina tez-tez qəzaya uğrayan ME-262-yə enmək istəmirdilər. Və sürət baxımından onlar artıq ruslardan güclüdürlər.
  Sovet avtomobilini kəsən Alvina qeyd etdi:
  - Göydə döyüşmək maraqlıdır!
  Albina yalın ayaqlarının köməyi ilə döyüşçünü hədəfə doğru istiqamətləndirərək onu əzərək razılaşdı:
  - Bəli, biz mahiyyətcə dünyanın ən güclüləriyik!
  Qızlar isə dəli kimi güldülər.
  May nisbətən sakit keçdi. Qırmızı Ordu hələ də Rjev çıxıntısını kəsməyə çalışırdı.
  Yelizaveta İS-2-dən rəqiblərinə atəş açdı... Sovet avtomobili yalnız gövdənin alnının yuxarı hissəsində yaxşı müdafiəyə malik idi. Qalanın alnı kifayət qədər qorunmur. Və hətta T-4 silahları ilə yaxın məsafədən deşilir. Bununla belə, sonuncu tank nəhayət may ayında dayandırıldı, Panther və adi Lion və Maus kimi. İndi "Patera" seriyasında -2 və "Tiger" -2 maksimum dərəcədə birləşdirilir və oxşar silahlarla.
  Bu maşınlar alnında yaxşı qorunur, yan tərəfdən kifayət qədər zəifdir və çəkisi ilə daha çox fərqlənir. Onların yeni mühərriklərlə sürmə performansı hərbçilər üçün məqbuldur. Amma bu tanklar da müvəqqətidir... E seriyasından Panther-3 və Tiger-3 onları əvəz etmək üçün hazırlanır. Daha sıx tərtibatla, mühərrikin və transmissiyanın bir blokda və enində yerləşməsi ilə, yüngül, sadələşdirilmiş və eyni zamanda keçə bilən və asanlıqla təmir edilə bilən alt hissəsi ilə.
  Yeni maşınlar daha yaxşı qorunmalıdır, lakin çəkidə əhəmiyyətli bir artım olmadan.
  Silah hesabına burada birlik yoxdur. Sovet tanklarının zirehləri çox qalın deyil və keyfiyyətsizdir. Və böyük bir kalibrli silah qoymağın mənası yoxdur. Hərbçilərin 88 mm-lik topları yaxşıdır. O, dörd kilometrdən otuz dörd, bir az yaxından isə -2 məsafəni qət edir. Beləliklə, inkişaf gedir ...
  SSRİ-də nəyəsə cavab vermək lazımdır. Amma budur, hələ bəlli deyil... SU-100-ün yaradılması planları var. Bu özüyeriyən silah sadəcə təsirli və nüfuzedici bir hərəkətə malikdir. Onunla, Üçüncü Reyxin artan ağır tanklarına qarşı mübarizə üçün bəzi ümidlər bağlanır. Ancaq belə bir canavar üçün mərmi kimi hələ də etmək lazımdır və silahın kütləvi istehsalı qurulmalıdır, müharibə şəraitində bu, çox deyil, realdır.
  Lakin Elizabetin tank heyəti T-34-85-də döyüşür. Ayaqyalın və bikinili qızlar isə cəsarətlə döyüşürlər.
  Elizabet yalın ayaq barmaqları ilə nasistlərə atəş açır və Panteranı böyründən deşərək deyir:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Və onların otuz dördü sıçrayır və sürətlə dönür, atəş açır.
  Yekaterina da düşmənə çox dəqiq atəş açır. Köhnəlmiş T-4 tankı onu yan tərəfə parçalayır və qışqırır:
  - SSRİ cəngavərlərinə şöhrət!
  Və yenə dostlarına göz vurur. Belə bir döyüşkən qız çıxdı.
  Yelena da düşmənə atəş açır. Onu çox dəqiqliklə deşir, bu halda Tiger-2 konkisürmə meydançasını sındırır və ciyərlərinin üstündə uğuldayır:
  - Müqəddəs Rus üçün!
  Euphrasia düşmənə dəqiq atəş açır. Düşmənin tərəfinə sərrast atəş açır, metalı yarıb qışqırır:
  - Müqəddəs kommunizm naminə!
  Qızlar isə öz tanklarını inamla yerləşdirir və mərmilərdən yayınırlar. Qızları döymək asan deyil.
  Burada onlara qarşı ən yeni və nəhəng "Lion"-2 peyda oldu. Belə bir tanka nüfuz etməyə çalışın və o, otuz dördü vurmağa çalışacaq.
  Və uzaqdan vurur.
  Elizabeth cavab olaraq tweet etdi:
  - Almayacaqsan!
  Və uzaq məsafədən Lev-2 tankına mərmi göndərir. Alnına vurur.
  Hitlerçi vurur.
  Sonra Ketrin çılpaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə yenidən atəş açır və bu dəfə qövsü təsvir edən mərmi topun uzun lüləsindəki faşistə dəydi.
  Ketrin qışqırdı:
  - Kəskin göz, əyilmiş əllər, bu bizə aid deyil!
  Baqajını itirən alman tez dönüb getməyə başladı. "Lion" -2, transmissiya və mühərrikin bir blokda öndə yerləşdiyi və sürət qutusunun mühərrikin özündə olduğu ilk Alman tankıdır.
  Bu, ona hündürlüyünü azaltmağa və çəkisini azaltmağa, sürətini əhəmiyyətli dərəcədə artırmağa imkan verdi. Beləliklə, "Lev" -2 ayrıldı və məsafəni qırmaq şansı qazandı ...
  Yelena çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək silahı doğrultdu, götürdü və düşmənə atəş etdi. Mərmi Aslanın gövdəsinin arxa hissəsinə dəydi, lakin səkildi...
  Elena hönkürdü:
  - Lənət olsun, məsafə böyükdür. Biz onu almayacağıq!
  Ketrin dişlərini açaraq gurultu ilə dedi :
  - "Şir", qızlar bu "Şir"dir, inciməyək! Tezliklə sizi tanıyıram dostlar, çox utanc verici olacaq!
  Onların tankı T-3-ə dəydi, bu tank sadəcə yan tərəfə çevrildi və onu uzaq məsafədən vurmaq olar.
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açıb qışqırdı:
  - Yer üzündə kommunizm dövrünə şöhrət!
  Euphrasia əsəbiliklə, düşmənə atəş açaraq və çılpaq dabanlarından istifadə edərək qeyd etdi:
  - Vətənimiz güclüdür, dünyanı qoruyur!
  Elizabet dişlərini çılpaq cıvıldatdı və oxuyaraq bütöv bir şeir bəstələdi:
  Şeytan bizə qalib gəlməyəcək
  Mənim vətənim dünyanın ən gözəlidir,
  Gözəl ölkəyə izzət....
  Böyüklər və uşaqlar bundan xoşbəxt olacaqlar!
  
  Qoy orada çiçək açsın dərənin zanbaqları,
  Və keruvlar layiqli himn çalırlar...
  Fuhrer kaput gələcək
  Ruslar döyüşlərdə məğlubedilməzdir!
  
  Komsomolçular ayaqyalın qaçırlar,
  Çılpaq dabanları ilə qarda ayaqlayırlar...
  Hitler sən ancaq gözəl görünürsən
  Mən səni tanka salacağam!
  
  Nasistləri məğlub edə bilərikmi?
  Həmişəki kimi biz ayaqyalın qızlarıq...
  Ən nəhəng cəngavər ayımızdır,
  Pulemyotla hamını öldürəcək!
  
  Xeyr, biz qızlar onsuz da çox gözəlik
  Bütün düşmənləri sözün əsl mənasında parçalayırıq ...
  Pəncələrimiz, dişlərimiz, yumruqlarımız...
  Gözəl cənnətdə bir yer tikəcəyik!
  
  İnanıram ki, sərin kommunizm olacaq,
  Ölkə orada çiçək açır, məsləhətə inanın ...
  Və bədbəxt nasizm yox olacaq,
  İnanıram ki, şücaətlər oxunacaqlar!
  
  Çiçəklənəcək, kənarın fırtınalı olduğuna inanıram,
  Yenə qələbədən qələbəyə doğru...
  Yapon Nikolayı məğlub edin
  Samuray alçaqlığa görə cavab verəcək!
  
  Biz özümüzü əyilməyə qoymayacağıq,
  Bir zərbə ilə düşmənlərimizi darmadağın edin...
  Qoy ovçu oyuna çevrilsin
  Biz Wehrmacht-ı yaxşı bir səbəbdən əzdik!
  
  
  İnanın ki, əlimizdən əl çəkməyək,
  Ruslar həmişə döyüşməyi bacarıblar...
  Süngülərimizi poladdan itilədik,
  Fuhrer bir camış obrazına çevriləcək!
  
  Mənim vətənim budur
  Orada rus akkordeonu çalır ...
  Bütün xalqlar mehriban bir ailədir,
  Habil qalib gəlir, Qabil yox!
  
  Tezliklə SSRİ-nin şöhrətində olacaq,
  Düşmənimiz qəddar və xain olsa da...
  Şücaət üçün nümunə göstərəcəyik,
  Rus ruhu döyüşlərdə izzətlənəcək!
  . FƏSİL #8
  1944-cü ilin mayı sürətlə keçdi... Albina və Alvina təyyarələrdə hesab yığırdılar.
  Onlar sanki kerubların qanadlarında uçan qızlardır.
  Albina yalın ayaq barmaqları ilə rus təyyarəsini vurur və qışqırır:
  - Üçüncü Reyx üçün!
  Alvina da ayaqyalındır və bikinidə sovet təyyarəsini vurur, onu parçalara ayırır və qışqırır:
  - Aryan kommunizmi üçün!
  Bundan sonra qızlar 37 mm-lik topdan istifadə edərək sovet tanklarına atəş açmağa başladılar.
  Otuz dördü döyüb qışqırırlar:
  - Biz çox gözəlik!
  Albina çılpaq, yuvarlaq dabanı ilə pedalı basır və cik-cikləyir:
  - Qoy kommunizm məşhur olsun!
  Və sovet avtomobilini qırır.
  Alvina da düşmənə sərrast atəş açır, onu yerə yıxır və dişlərini çılpaq edir:
  - Bizim həqiqətimiz yumruqdadır!
  Belə hazırcavab qızlar... Və sovet polklarını məhv edirlər... Məsələn, İS-2 aldılar. Beləliklə, ona havadan hücum etdilər və onu təyyarə silahından necə mismarladılar . Metalı sındırdılar və tankı yandırdılar. Və döyüş dəstlərini partlatmaq.
  Albina ağlının başından cıxdı:
  - Qız öldürməyi sevir! Budur qız!
  Alvina mirvari dişlərini göstərərək hıçqırdı:
  - Vətənimizə şöhrət! Kommunizm üçün!
  Qızlar artıq rəqiblərin totalitar məhvinə əl atıblar.
  Və Qırmızı Ordu inamla darmadağın edildi.
  Və Gerda "Pantera" -2-nin ekipajında döyüşdü və tamamilə məhv edildi.
  Qız çılpaq barmaqları ilə topu göstərdi. O, otuz dördü yıxıb qışqırdı:
  - Aryan yolunda kommunizmin böyüklüyünə görə!
  Şarlotta da çılpaq ayaq barmaqlarını sovet tankına atəş etdi, zirehləri sındırdı və qışqırdı:
  - Dünyada böyük uğur üçün!
  Çox mərasim və Christina olmadan sikilmiş. Bəli, o, bunu çox düzgün etdi, çılpaq dabanı ilə sovet otuz dördünü döydü və qışqırdı:
  - Böyük sərhədlər üçün!
  Maqda da növbə ilə mərmi atdı və qışqırdı:
  - Yeni Aryan ordeni üçün!
  Sonra qızlar onu götürüb bir ağızdan oxudular:
  - Biz hamımız azadlığın skinhed pərəstişkarlarıyıq, yeni nizam üçün mübarizə aparırıq! Tezliklə xalqlar ari olacaq, biz odla və qılıncla vuruşuruq!
  Döyüşçülərin, demək lazımdır ki, çox döyüşkən olduğu ortaya çıxdı. Əgər düşməni vursalar, sona qədər.
  Sovet İttifaqı üstün qüvvələrin hücumu altındadır. Yaponiya şərqdən irəliləyir.
  İki yapon pilotu, Toshiba və Toyota havadan sovet mövqelərinə hücum edir.
  Hər iki yapon qızı həm ayaqyalın, həm də bikinidə çox gözəldir.
  Toshiba havadan yaxınlaşır, sovet tankının damını qırır və gurlayır:
  - Mən Yapon cəhənnəmin canavarıyam!
  Toyota yalın ayağının barmaqlarını pedala basaraq düşməni kəsərək qışqırır:
  - Yaponiyanın ideyalarının böyüklüyünə görə!
  Bu qızlar heyrətamizdir. Və düşmənləri çox fəal şəkildə əzirlər.
  SSRİ isə həqiqətən samuraylara uduzur. Və bunun səbəbi aydındır. Bu cür fanatizmə və texnologiyaya harda müqavimət göstərmək olar.
  Yapon qızları burada işıqlıdır, lakin çevik tanklar yarılır və Qırmızı Ordu xüsusi olaraq döyülür.
  Tank bölmələri zarafat deyil.
  Toshiba havadan sovet mövqelərinə bombalar atdı və bir neçə silah havaya qalxaraq cıvıldadı:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Bundan sonra o, gülməyə başlayır...
  Toyota uçuşda qeyd etdi:
  - Rus tanrıları qəribədir. Onlar çarmıxa çəkilmiş insana səcdə edir və onu Allah hesab edirlər. Hətta nədənsə gülməli olur!
  Toshiba cavab olaraq gülərək qeyd etdi:
  - Və biz özümüz də tezliklə tanrılara çevriləcəyik və İlahiyyatımızın təkamülünü davam etdirəcəyik!
  Qızlar isə çox həvəslə güləcəklər.
  Toyota güldü:
  - Bizim gücümüz birlikdədir!
  Toshiba aqressiv şəkildə bunu təsdiqlədi:
  - Gücümüz, yumruğumuz!
  Və yenə göydən, otuz dördündən keçərək düşmənin üstünə bir təyyarə mərmisi endirəcəklər.
  Bunlar döyüşən qızlardır və başqa nə deyirlər. Yaponiya hamını yeyib yandıracaq.
  Pioner işgəncəyə məruz qalanda isə son dərəcə aqressiv olur.
  Xüsusilə oğlanın dabanları qızardılırsa. Bu, heç də super bir hərəkət olmayan ən çox şeydir ...
  Qızlar isə ağciyərlərinin üstündə qışqırırlar...
  Və sovet qızları da cəsarətlə döyüşür və rəqiblərini gülləbaran edirlər. Və onlar vaxtından əvvəl hərəkət edir və döyürlər.
  Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova səmada çox aktiv gözəllərdir.
  Və faşistləri vururlar, halbuki o təyyarələr daha güclüdür.
  Anastasiya çılpaq ayaq barmaqları ilə tətiyə basır və oxuyur:
  - Güclü olmaq, əmin olmaq pis deyil!
  Akulina çılpaq dabanı ilə tətiyə basır və təsdiqləyir:
  - Nasistləri çox güclü məğlub edəcəyik!
  Və hər iki qız oxudu:
  - Güclü, güclü, məğlub etmək çox çətindir! Güclü, güclü, döymək çox çətindir!
  Bundan sonra döyüşçülər atlar, daha doğrusu cavan ayğırlar kimi çapan qanadlı aforizmləri oxumağa başladılar;
  Siyasətçi tez-tez seçiciləri boyunduruq etmək üçün zorakılıq edir !
  Xoruz siyasətçi seçiciləri toyuq kimi əzir!
  Siyasətçi seçiciyə boyunduruq salmaq üçün ağ at minmək arzusundadır!
  Tülkü dişləri ilə kiçikdir və onları udmaq istəyir, ümumiyyətlə onları gizlədir!
  İnsanlıqdan çox danışan siyasətçi tipik adamyeyəndir!
  Ayını isə ballı nitqlərlə sakitləşdirmək olar!
  Alkoqolik üçün acı araq baldan şirindir!
  Dərzi yalan danışacaq, qızarmayacaq, siyasətçi "qızıldayacaq", yalan danışacaq!
  Ayaqqabılarını soyunan qadın kişini geydirir, avara səviyyəsinə!
  Əgər Allaha yaxınlaşmaq istəyirsənsə, tamahını qısalt!
  Uca Yaradanın zahiri laqeydliyində belə məhəbbət yatır - axı, uşaqlar ilk növbədə valideynlərinin himayəsi altından çıxmaq istəyirlər!
  Allah günahkara şans vermək üçün şərin cəzasını gecikdirir!
  Ər və arvad kimi istedad və çalışqanlıq yalnız cütlükdə uğur doğurur!
  Bal da acıdır - içində boğulursan!
  Aldatma şərab və xəstələndirici və şirin və dayandırılması çətin kimidir!
  Eşq parçalanma mərmisi kimidir - ürəyi sındırır, beyni silkələyir, cibləri çıxarır, yana gedir!
  İnsan müəyyən mənada Allaha bərabərdir - Uca Yaradan kainatı yaratdı, insan isə axmaqlıq doğurdu: hər ikisi sonsuzdur!
  Qan üzərində qurulan uğur - bıçaqlı donuzun taleyini gözləyir. Döyüş yoldaşlarını yeyəcəklər - qəzəbin nəticəsi kədərlidir!
  Bəzən reputasiyanı qorumağın ən yaxşı yolu boynunuzdakı ilgəkdir! Hər halda, yıxılmasına imkan verməyin!
  Uzun müddət bir ayının altında yata bilməzsən - səni əzəcək!
  Bəzən arvad yorğan əvəzinə mamonta bənzəyir!
  Əskinas biçməyə can atan yazıçı - yaxşılıq əkməz, əbədi!
  Qanunsuz ölkə skeletsiz bədən kimidir! Yalnız sümükləşməmək üçün - seçki lazımdır!
  Bir şah əsər yaratmaq istəyirsinizsə - haqqı unutun!
  Ən bacarıqlı aldatma, yalan danışmadığınız zamandır, amma heç kim sizə inanmır!
  Əlbəttə ki, məğlubiyyət böyük bəlalar vəd edir, lakin bu yalnız gələcək qələbənin əksidir!
  Döyüşdə o, qələbə gətirir - şücaət və yaxşı zəka.
  Döymək üçün əvvəlcə harada görməlisiniz!
  Kəşfiyyatçı qələbənin dəmirçisidir!
  Hər bir axmaq şikəst edə bilər - hər ağıllı müalicə edə bilməz!
  Çox kobud cəlladlar - az həkim!
  Kimə həkim, kimə cəllad!
  Ağrı olmadan şücaət yoxdur - şücaət olmadan qələbə yoxdur!
  Kommunizm ideyaları axmaqlığın həddidir: əgər onları həyata keçirməyi isti başlar və soyuq ürəklər öhdəsinə götürürsə!
  Kommunizm yüngüldür, amma çox yağlı olanlar yandırılır!
  Səbriniz yoxdursa, mahnı oxumaq kömək edir!
  Xalq dəmir kimidir - soyuyana qədər ona istədiyiniz formanı verin!
  Populyar olmaq istəyirsinizsə - daha tez-tez güc tətbiq edin!
  Reytinq cəhənnəm otu kimidir - onu göz yaşı və qanla sulayanda böyüyür!
  Xalq alaq otlarına bənzəyir - nə qədər tapdalasan, o qədər uzadar!
  Birlik qələbənin açarıdır!
  İntizam qələbə üçün bir vasitədir! Ağıl onunla oynayır!
  Birlik, cəsarət, fədakarlıq - qələbənin, azadlığın, xoşbəxtliyin açarları! Nizam-intizam olmadan ordu olmaz, ordusuz isə azadlıq tapa bilməz!
  Əmək bizi daha güclü etdi, ağılla çoxaltmaq azadlıq verəcək və uğurlarla birlikdə xoşbəxtlik gətirəcək!
  Komandir piramidanın zirvəsinə bənzəyir - yalnız bir olmalıdır, əks halda belə möhkəm bir quruluş belə dağılacaq!
  Ailənin nəcibliyi cəsarətlə, saç uzunluğunun ağılla əlaqəsi var!
  Ataların heç bir şücaəti qorxağa kömək etməz!
  Ən möhkəm poladdan hazırlanmış bıçaq danışanın və qorxağın əlində paslanır!
  Ən dəhşətli silah əclafın əlindəki İncildir!
  İnsanın əsas sərvəti: potensiya, həm də xarabanın əsas səbəbidir!
  Ən yaxşı peşə fahişəlikdir, siz biznesi məmnuniyyətlə birləşdirirsiniz və hər dəfə yeni tərəfdaş - rutin yoxdur!
  Qəhrəmanın nəsli - bir əsrdir öyünə bilərsən, amma döyüş meydanına çıxdın - qorxaqcasına arxaya qaçır!
  Bir şüşə araq qumbara kimidir - səni yıxır, beynini yıxır, içini əzir!
  Ürək mərhəmətlə dolanda nədənsə pul kisəsi boşdur!
  Əsl azad insan üç şeyə təslim olur - ağla, sevgiyə, Allaha!
  Sevgi qızılgül kimidir - uzun müddət çiçək açmır, amma acıdır!
  Bəndə ruhunda mütidir - ehtiraslara, şəhvətə, Allah bəndələrinə!
  Şans qum kimi qeyri-sabitdir - yalnız çalışqanlıq onu sementlə bağlayacaqdır!
  Bir stəkan şərab okeana bənzəyir - daşınsan, ayağın altında torpaq itirsən!
  Qadınlar kişi gücünü sevirlər, amma bunu özləri yaşadıqları halda deyil!
  Sevgi qayığa bənzəyir, çox sürətlə avar çəksən batacaq və batar!
  Doğru zamanda bir məqalə təqdim edir - böyüklərin gənclər tərəfindən şirnikləndirilməsi!
  Sevgiyə qandal taxmaq olmaz!
  Təbii olan cinayət deyil!
  Sevgi incə bir hissdir, amma ən qalın qandallar tutmaz!
  Bütün qanunlar işləsəydi, ölkə xaricdən mühafizəçilərin cəlb olunduğu həbsxanaya çevrilərdi!
  Cəzanın qaçılmazlığı prinsipi işləmir, çünki sən özünü həbs edə bilmirsən!
  Həkimlər maneə kursundan keçməməlidirlər. Bundan sonra əllər titrəyəcək və dil titrəyəcək və asmadan fərqli olaraq bir stəkan araq kömək etməyəcək!
  Daha yorucu bir şey yoxdur - uzun boşluq!
  Elmi kəşf: mütərəqqi olaraq düşünülür - aqressiv şəkildə təcəssüm olunur!
  Düşünmək üçün düşüncə yeri deyil, çəkişmə və dəlilik yeri!
  Bəşəriyyətin bütün bəlaları eqoizmdən qaynaqlanır, firavanlıq yalnız birgə səylə mümkündür!
  Komandası olmayan insan köz kimidir, odsuzdur - az işıq verir və tez sönür!
  Vətən isinir - oddan yaxşıdır!
  Heyvan sürüdə daha yaxşıdır!
  Məntiq instinktlərə - şəhvət ağlına xidmət etməməlidir!
  Müharibə olacaq - bir şücaət olacaq!
  Beyinsiz əzələlər, bu bir ovuc ətdir - üzərində bir tava ağlayır!
  İki duelistdən biri axmaq, biri əclaf!
  İnsan nə qədər yüksəklərə uçarsa, bir o qədər vəzifəsindən narazı olar!
  Tək qalan it sahibinin dəyənəyindən darıxır!
  Yalnız ağlı ovlamağa öyrəşməyənlərin qanadları var!
  Snob kimi tək olanda pisdir!
  Sən təksən, düşmənlərin isə legiondur!
  Hətta bir fili böcək yeyə bilər!
  Bir milyondan çox bedbug varsa!
  Ölkə rəhbəri xalqa qardaş yox, qardaş olmalıdır!
  . Okeanda quru qaya tapmaq hərbi məqsədlər üçün istifadə olunmamış ixtiradan daha asandır!
  Bir qadın kimi qələbə - parlaqlıqla cəlb edir, lakin bir qiymətə qorxudur!
  Müharibə allahı və digər tanrılar kimi diqqət və qurban tələb edir!
  Yağış damcısı kimi bir qılınc düşəcək və səpələnəcək və onların sayı çox olanda zəfər doğulacaq!
  Sadəcə oxumayın - sülh üçün!
  Ürəyim qəmli - mədəm boşdur!
  Əvvəlcə qab, sonra düşüncələr!
  Qələbə şərəfə dəyər!
  Şərəf nisbi anlayışdır və ilk növbədə əsgərlərinizə aid edilməlidir!
  Döyüşdən əvvəl kim içir - yeraltı dünyasında asma!
  Borular səssizdir, çünki bıçaqlar oxuyur - polad misdən daha güclü və daha yüksəkdir!
  Komandirsiz ordu çobansız qoyun sürüsü kimidir, bir canavar yeməsə, qorxur!
  Uçuş qorxaqlıqdan daha axmaqlıqdır! Axı əsgərlərin çoxu döyüşdə yox, təqib zamanı ölür!
  Müharibə domino oyununa bənzəyir, yalnız sınıq sümükləri toplamaq mümkün deyil - yer tutur!
  Zülm döyüşçünü cəllada, qorxaqı igidə, təvazökarı həyasıza çevirir!
  Fantaziya absurdluq və absurdluq yarışmasıdır! Eyni zamanda, daha elmi və məntiqli janr yoxdur!
  Müharibədə, operada olduğu kimi - hər kəs öz mahnısını oxuyur, yalnız suflyor casus ola bilər!
  Müasir qadınlar kişiyə hər şeyi bağışlayır - yoxsulluqdan başqa!
  Casuslarla kəşfiyyatçılar arasındakı fərqi bilirsinizmi?
  Bilirəm! Bizdə ancaq kəşfiyyatçılar var - əcnəbilərin möhkəm casusları var!
  Boş baş və ya boş pul kisəsi ilə nə daha yaxşıdır? Əlbəttə ki, boş bir başla - o qədər də nəzərə çarpan deyil!
  Ağıl ən yaxşı sərvət yığandır!
  Ağıl və şans: aşiq bir cüt - uğur, sərvət, mövqe doğur, amma tez dağılsın!
  Məğrur kişilər üçün məsləhəti qadın verəndə dinləmək daha asandır - arvad deyilsə!
  Ağıllı arvad bir sərvətə dəyər! Təşəbbüskar arvad isə onu məhkəməyə verə bilər!
  İnsandakı şəxsiyyəti kim qiymətləndirir, pulu kim qiymətləndirir!
  Bəşəriyyəti iki şey məhv edə bilər - kompüterlər və kompüter alimləri. Birincisi zehni atrofiya edər, ikincisi bundan istifadə edə bilməyəcək!
  Müharibədə yoldaş və qumbara!
  Ümumiyyətlə, narın zarafat etməsi qoz-fındıq sındırmaq üçün istifadə edilən Faberj yumurtasına bənzəyir!
  İstedad ruh kimidir: onu götürmək mümkün deyil, amma məhv etmək olar!
  İntiqam şərəfə dəyməz - ədəb cəzası!
  Paxıllıq cinayətin cücərtisidir, şəxsi maraqlar sulamaqdır, avaralıq bəsləməkdir!
  Tənbəllik bütün cinayətlərin ən pisidir!
  Qılıncla ləyaqətlə ölmək yaxşıdır - qamçı ilə sürülmüş öküzü tövlədə yaşamaqdansa!
  Müharibədə cəsarət hiyləgərliyə qalib gələ bilər, amma hiyləgərlik heç vaxt cəsarətə qalib gələ bilməz!
  Müharibə həyatı dəhşətli, ölümü isə layiqli və gözəl edir!
  Təvazökarlıq komandir üçün nadir keyfiyyətdir, lakin bu, onu daha da qiymətli edir!
  - Çaqqal nəcis sözü ilə samitdir!
  Aslanın çaqqaldan yalnız bir üstünlüyü var - ləyaqətlə ölmək qabiliyyəti!
  Texnika şücaətin cəlladıdır!
  - Amma doğru deyil! Əslində, texnologiya səviyyəsi nə qədər yüksək olarsa, döyüş meydanında bir o qədər çox ağıl və bacarıq tələb olunur!
  Vətən mənafeyinin başladığı yerdə şəxsi rifah bitər!
  Azadlıq intizamla birləşdirilməlidir. Anarxiya azadlığın əksidir!
  Güclü yaddaş ən yaxşı mentordur! Ümumiyyətlə, azadlığı qılıncla qazanmaq olar, ancaq ağlın köməyi ilə onu saxlamaq olar!
  - Güclü bir döyüşçü digərini xilas etdikdə, bunun üçün xüsusi şərəfə ehtiyac yoxdur!
  Axı ürəyində şücaət yananda, qulların müdafiəsi üçün qalxanını qaldıracaqsan!
  Pis adamın alçaqlığı namuslu üçün bəhanə deyil, çünki çirkin olması çirkin adama haqq qazandırmaz!
  Sevgi heç vaxt ucuz deyil - xüsusən də pul kisənizlə deyil, ruhunuzla ödəyirsinizsə!
  Tökülən qana haqq qazandıra biləcək yeganə şey, nəticədə göz yaşlarının axmasının dayanmasıdır!
  Pul üçün xidmət edənlər cəsur ürək və azadlıq arzusu ilə idarə olunanlarla döyüşdə heç vaxt bərabər ola bilməyəcəklər!
  Uşağın göz yaşı ona görə təhlükəlidir ki, sivilizasiyaları yuyub aparan coşqun bir axına çevrilir!
  Komandir vəzifəsi əlavə lehim deyil, əlavə məsuliyyət və ağır yükdür!
  Nəyin daha vacib olduğu bilinmir - bütün acları doyurmaq və ya bir uşaq üçün göz yaşını silmək!
  Qızıl poladdan daha yumşaqdır, əksinə ürəyi vurur!
  Əsgəri güclü edən silah deyil, əsgərin silahıdır!
  Qızlar ustaların aforizmləri ilə hazırcavab görünürlər. Əgər düşməni məhv etməyə başlasalar, o, onlardan xilas ola bilməz.
  1944-cü il may ayının sonunda faşistlərin Saratov istiqamətində hücumu başladı.
  Shturmlev döyüşlərdə iştirak etdi , keçmiş Aslanın şassisindəki bir maşın, 450 mm kalibrli daha güclü bir bomba işə salan, sözün əsl mənasında hər şeyi əzdi və məhv etdi, huninin nəhəng qüvvəsini yırtdı və qırdı. .
  Və belə bir raket dərhal bütün bloku götürəcək və onu yıxacaq.
  " Şturmlev " alman qızlarından ibarət komandanın nəzarəti altında sovet mövqelərini atəşə tuturdu.
  Ceyn dostlarına göz vurur və yalın ayaqlarını möhürləyir, deyir:
  - Düşmənləri hərtərəfli süpürür və onları tipik tabutlara çeviririk!
  Qrinqeta cavab olaraq gözünü qırpır, yalın ayağı ilə qolu sıxır və qışqırır:
  - Biz oynayacağıq və düşmənləri məğlub edəcəyik!
  Malaniya qeyd etdi:
  - Şturmlev maşınına qarşı istənilən sovet istehkamları gücsüzdür!
  Çılpaq dabanını vuran Monika təsdiqlədi:
  - Biz həqiqətən qələbə üçün doğulmuşuq!
  Jane çıxardı:
  - Müharibənin qadın siması yox, həyəcan axtaranları cəlb edən fizioqnomiya var!
  Sovet bölmələrinə pulemyotla atəş açan Qrinqeta :
  - Qadın ağacdələn adamı uçurtma kimi dişləyən göyərçindir!
  Rus əsgərlərinə atəş açan Monika qeyd etdi:
  - Qadının həmişə həftədə yeddi cümə günü olur və evlilik borcundan bazar günü hədiyyəsi olmayanda həmişə istirahət günü olur!
  Malanya gülümsədi və cavab verdi:
  - Allah hər şeyə qadir deyil, qadınla mübahisə etməkdə acizdir!
  Ceyn çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açaraq bununla razılaşdı:
  - Allah qüdrətli olsa da, qadının ağzını bağlamağa, siyasəti dayandırmağa qadir deyil!
  Qrinqeta çılpaq dabanı ilə atəş açaraq məntiqlə qeyd etdi:
  - Siyasətçinin vicdanı yoxdur, qadının nisbət hissi, qadın siyasətçinin bütün hissləri ölçüsüzdür!
  Sovet qoşunlarına atəş açan Monika onları öldürərək qeyd etdi:
  - Qadın güldür, gül kimi tikanlıdır, amma şirin ətri keçiləri, dronları özünə çəkir!
  Malanya sovet əsgərlərini döyərək, bunkerləri dağıdaraq xırıltı ilə dedi:
  - Seçici uşaqlıq çağına düşür, çuxurlu mənfur qoca palıdlara səs verir!
  Qızlar ağıllarını göstərdilər və sürməyə davam etdilər.
  Və yuxarıdan hücum təyyarələri də daldı. Beləliklə, sovet qoşunları heç bir problem olmadan döyüldü.
  Almanlar çox sərinləşiblər. Və onların əməliyyat qabiliyyəti yaxşılaşdı.
  teletanklar hərəkətdə idi .
  Bu isə sovet əsgərləri üçün problem idi. Və nasistlər Qırmızı Orduya qalib gəldilər.
  Amma sovet qızları da çox cəsarətlə döyüşürdülər.
  Kamışin uğrunda döyüşlər başladı. Burada Alenka yenə döyüşdədir.
  Və onun döyülmüş, lakin təslim olmamış batalyonu.
  Alenka təbəssümlə dedi:
  - İstənilən müharibədə əsgərin həyatı qiymətlidir!
  Bir də çılpaq barmaqları ilə necə qumbara atır.
  Bunlar döyüşçülərdir - ən yüksək səviyyəli ...
  Nasistlərə atəş açan Anyuta qeyd etdi:
  - Rus əsgərini əyilmiş kündə kimi yıxmaq olar, amma diz çökdürmək olmaz, ağcaqovaq kimi silkələmək olar!
  Alla atəş açıb, çılpaq dabanı ilə partlayıcı bir paket verərək cığal çəkdi:
  - Hərbi intizama riayət etmək istəmirsənsə, məhbus kimi belini əyəcəksən!
  Rəqiblərini güllələyən Maria, çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü bumeranq ataraq:
  - Dünyamızda çoxlu kir var, orada yalnız nadir şahzadələr var!
  Matryona, rəqiblərinə atəş açıb, onları partladaraq kəsib, sonra yalın ayağı ilə qumbara ataraq qeyd etdi:
  - Siyasətçinin dili uzundur, amma döydüyünü həyata keçirmək üçün - əlləri qısadır!
  Marusya, düşmənə atəş açıb, alman və xarici əsgərlərin sıralarını biçərək, vyaknula:
  - Siyasətçi tez söz verir, yerinə yetirməkdə gecikir, sədəqə diləyir, hiylə üçün bağışlanma!
  Qızlar yaxşı və döyüşürlər. Amma qüvvələr çox qeyri-bərabərdir. Çoxlu məhv.
  Alman tankı "Maus", kifayət qədər seriyalı olmasa da, hələ də cəbhələrdə rast gəlinir. Və onun topları uğuldayaraq atəşə tutulub. Və səngərlərdəki dağıntıları inanılmaz dərəcədə qaldırın.
  Amma qızlar Siçan üzərinə toplardan atəş açır. Baxmayaraq ki, qabıqlar noxud kimi sıçrayır. Ancaq almanlar itələməkdə davam edirlər.
  Və çox dəqiq vururlar.
  Komsomol qızları çılpaq dabanlarını yelləyərək ətrafa qaçır və cığırdayırlar:
  - Müqəddəsin vətəninin şöhrəti üçün!
  Alman piyadalarına atəş açan Viola qışqırdı:
  - Qadının ayaqqabısı çatmayanda kişini ayaqyalın üstə qoyur!
  Qız isə gülüb dilini göstərəcək.
  Döyüşçülərin gülməli olduğunu söyləmək lazımdır. Əgər onları döyürlərsə, ölümcül döyürlər.
  Viola və Marqarita, demək olar ki, yalnız qısa tumanda çılpaq, döyüşür, mərmi gətirir və dəqiq atəş açır. Və onları sadəcə dayandırmaq olmaz.
  Marqarita hıçqıraraq deyir:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Viola aqressiv şəkildə təsdiqləyir:
  - Dəyişiklik dövrünə böyük şöhrət!
  Döyüşçülərin, qeyd etmək lazımdır ki, son dərəcə aqressiv qızlar olduğu ortaya çıxdı.
  Veronika həm də çılpaq, yuvarlaq dabanları və çığırtıları ilə titrəyən qabıqlar gətirir:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Bu, onların döyüş anlayışıdır. Və necə şiddətli və şiddətlə döyüşürlər.
  Və çılpaq, qaralmış dizlər titrəyir.
  Tamara da döyüşür. O, faşistlər tərəfindən ələ keçirilən Qafqazdan çıxdı və yenidən sıralarda oldu. Qanın ətyeyən hissi ilə mübarizə aparır. Böyük aqressiya ilə mübarizə aparır.
  Tamara çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atır, nasistləri göz yaşları ilə cırır və çığırır:
  - Kommunizm bizimlə olacaq!
  Və maşından yaxşı məqsədyönlü bir partlayış verir ...
  Qızların böyük möcüzələr etdiyini görmək olar. Onlarda kainatı yandırmaq təhlükəsi yaradan yanğın var.
  Veronika, atəş açır, oxuyur:
  Maraqlı olacaq, şübhəsiz
  Dünyadakı hər şey bir cədvəl təmin edəcək!
  Və sapfir gözləri ilə göz qırpır.
  Tamara, atəş açır, qışqırır:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Rus Qəhrəmanları həyəcan yığır!
  Və pulemyotdan növbə verdi. O, Fritz-in sözünü kəsdi və çığırdı:
  - Qadın ilk növbədə aslanı kəməndləmək istəyən tülküdür, amma onun kəməndisinə adətən eşşəklər düşür!
  Viktoriya, atəş açaraq və çılpaq barmaqları ilə başqa bir ölüm hədiyyəsi atır:
  - Qadın qızıl yumurtaları sevən, daşıyıcısına ancaq itki verən toyuqdur!
  Və qızlar gülməyə başladılar. Onlar böyük təzyiqlə heyranedici şəkildə mübarizə aparırlar.
  Tamara xarici bölmələrə atəş açarkən qeyd etdi:
  - Qadın toyuqdur, ancaq o kişiyə qızıl yumurta gətirə bilər ki, bu da əsl tülküdür!
  Veronika atəş açıb dişlərini açaraq əlavə etdi:
  - Əsl tülkü və xoruz səni qızıl yumurta qoyacaq!
  Çılpaq ayaqları ilə qumbara atan və atan Marqarita qeyd etdi:
  - Tülkünün caynaqları aslan deyil, amma heyvanlar padşahının üç dərisini qoparacaq!
  Viola aqressiv şəkildə dişlərini qaldıraraq qeyd etdi:
  - Ağlı ilə tülkü olmayan, şir də deyil!
  Döyüşçülər döyüşçünün böyük ambisiyaları ilə görünür. Və əgər başlasalar.
  Olympias, atəş və güclü ayaqları alaraq, bütün partlayıcı qutunu qaldırdı və işə saldı. Nasistlərin kütləsi parçalanır və gözəl qız nərə çəkir:
  - SSRİ-ni idarə et və Lüsiferə mahnı oxu! Hər kəsə qalib gələcəyik!
  Olimpiada isə unutmadı və atəş açaraq dilləndi:
  - Tülkü qadın sadə eşşək kimi çoxalaraq istənilən kişini onun aslan olduğuna inandıra bilir!
  Marqarita atəş açaraq bununla razılaşdı:
  - Yalnız tülkü ağlı və canavar ovucu olan dişi aslan!
  Seraphim rəqiblərini biçərək qeyd etdi:
  - Aslan nərə çəkən deyil, çox yaşıllığı qoparandır!
  Düşmənə sərrast atəş açan və onu biçən Viola gördü:
  - Siyasətçi tülkü olmayanda ondan üç dəri qoparıb yaxasına taxırlar!
  Dişlərini açıb gözünü qırparaq, sonra ölümcül bir qüvvə ilə yalın ayağı ilə ölüm hədiyyəsi atan Viktoriya:
  - Siyasətçinin iki kresloda oturmaq üçün götünün genişliyi var, ancaq sözdə ruhunun genişliyi var!
  Çılpaq, əzələli ayaqları ilə lüləyə təslim olan və Lion tankını partlayan Olympias hönkürdü:
  - Tank uran nüvəli mərmi ilə deşilir, siyasətçi ürəksiz, amma qızıl pul kisəsi ilə deşilir!
  . FƏSİL #9
  Kamışin tərk edildi. 1944-cü il iyunun əvvəlində Saratov uğrunda döyüşlər başladı.
  Burada döyüşlər çox aktivdir. Həm də qızlar, həmişə olduğu kimi, döyüşlərdə. Və belə şirin döyüşçülər.
  Alenka avtomatik partlamalar və bütün sıralarla rəqiblərini döyür və biçir.
  Qız çılpaq barmaqları ilə qumbara atır və qışqırır:
  - Mənim qələbəm gəlir!
  Və yenə düşmənə atəş açır.
  Anyuta da düşmənə atəş açır. Bunu dəqiq və dəqiq edir. Onun pulemyotları çox gözəldir. Və çılpaq ayaq barmaqları nəhəng qüvvənin partlayıcı paketlərini atır. Nasistləri parçalayırlar və qız ciyərlərinin üstündə xırıldayır.
  - Kommunizm üçün!
  Düşmənə böyük dəqiqliklə atəş açan və düşmənləri biçən Alla qışqırır:
  - Sərhədsiz Vətən üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə qız yenidən qumbara atır. Döyüşün döyüşü demək lazımdır.
  Qırmızı saçlı özü və eyni şortda. Və o qədər dəqiq və dəqiq atəş açır və Fritz uzanır.
  Mariya da çox dəqiq atəş açır. Və o, elə gözəl qızdır ki, çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayıcı paket ataraq rəqiblərini parçalayır.
  Sonra qışqırır:
  - SSRİ imperiyasını idarə et!
  Marusya da sərrast atəş açır, düşmənləri vurur və qışqırır:
  - Taigadan Britaniya dənizlərinə qədər bizim ordumuz hamıdan güclüdür!
  Həm də yalın ayağı ilə vurur.
  Sonra Matryona düşmənə ölümcül mərmi atacaq. Və onu yüz faiz dəqiqliklə vur. Təbii çılpaq daban.
  Bunlar işləyən sovet qızlarıdır, amma almanlar heç də geri qalmır.
  Kristina, Maqda, Marqaret və Şella Panterada döyüşürlər. Maşın, ideal olmasa da, sürətli atəş, uzun mənzilli silah, orta çevik və yaxşı ön zireh ilə.
  Alman qızları yayın istisinə baxmayaraq, daha doğrusu bunun sayəsində ayaqyalın və bikinidə olurlar.. Və manevr edə bilən döyüş aparırlar.
  Burada Kristina atəş açır... Mərmi T-34-76 qülləsinə dəyir və onu deşir. Sovet tanklarının dayanacaqları sıradan çıxdı.
  Qızlar ağciyərlərinin üstündə qışqırırlar:
  - Bizim götürdük!
  Sonra Magda vurur. Qızıl saçlı gözəllik də darmadağın oldu.
  Bəli, qüllə otuz dörddə söküldü.
  Pələng qızları növbə ilə atəş açır. Və çox uyğun. Burada başqa bir sovet tankı vurdular.
  Sonra Marqaret gəldi. Və SU-76 özüyeriyən silahları vurdu. Məharətlə sikilmiş. Və mahnı oxudu:
  - Bizim cəhənnəm Almaniyamız güclüdür, dünyanı qoruyur!
  Dil necə göstərəcək!
  Sonra Shellin topundan atəş açdı. Sovet KV-1S tankını vurdu. Qız da yaxşı iş gördü.
  Bəli, bikinili dörd döyüşçü döyüşür və soyuqdan qorxmur. Qadınlar döyüşməyə başladıqdan sonra Üçüncü Reyx üçün işlər daha yaxşı getdi.
  Budur səmada pilotlar Albina və Alvina. Həm bikinili, həm də ayaqyalın gözəllər. Focke -Wulfs -də özləri üçün döyüşürlər . Və bu maşın çox ciddidir.
  Hava toplarından atəş açan Albina deyir:
  - Aktiv kroket! Sözə görə peşman olmayın!
  Və necə də parlaq bir təbəssümlə parıldayır! Və o, bir anda iki sovet təyyarəsini vuracaq.
  Alvina da hava topları ilə üç nəfəri kəsdi və cik-cik dedi:
  - Mənim girişim ölümcül və darıxdırıcı olacaq!
  Sonra qız dişlərini açıb dişlərini göstərdi! O, cazibənin özüdür və fenomenal cazibə ilə doludur.
  Albina başqa bir Yak-9 təyyarəsini kəsir və xırıltı ilə deyir:
  - Sovet pilotlarına niyə ehtiyacımız var?
  Alvina LAGG-5-i vurur və əminliklə deyir:
  - Beləliklə, biz almanlar hesab açaq!
  Gözəl qız cütlüyü. Özləri üçün mükafatlar toplamağa necə başladılar. Həqiqətən belə gözəlliklərə qarşı mübahisə etmək olmaz. Təyyarələri vururlar, dişlərini açırlar.
  Əsas sirr isə soyuqdadır, qızların ayaqyalın və bikinidə olması lazımdır. Sonra hesablar öz-özünə gələcək.
  Və heç vaxt geyinməyin. Və çılpaq sinənizi silkələyin və o, həmişə yüksək hörmətlə qarşılanacaq!
  Albina Qırmızı Ordunun başqa bir təyyarəsini kəsərək oxudu:
  - Böyük yüksəkliklərdə və ulduz saflığında!
  Və göz qırpdı, sıçrayaraq çılpaq ayaqlarını silkələdi, uğultu:
  - Dəniz dalğasında və qəzəbli atəşdə! Və qəzəbli və qəzəbli bir atəşdə!
  Və yenə qız enerjili bir yanaşma ilə təyyarəni vurur.
  Və sonra Alvina düşmənə hücum edir. O, döngədən bunu edir, dişlərini çılpaq edir və cığırdayır:
  - Dünyanın super çempionu olacağam!
  Və yenə qızın vurduğu maşın düşür. Bəli, Qırmızı Ordu çox pis vəziyyətə düşür.
  Və Albina vəhşi vəcdlə gurlayır:
  - Mən indi cəlladam, pilot yox!
  Başqa bir sovet təyyarəsini vurur və fısıldayır:
  - Mən mənzərənin üstündə əyilirəm və raketlər hədəfə doğru tələsir, qarşıda daha bir yaxınlaşma var!
  Döyüşçü son dərəcə aqressiv hərəkət edir.
  Burada hər iki qız yer hədəflərinə hücum edir. Albina otuz dördü yumruqlayır və qışqırır:
  - Bu son olacaq!
  Alvina SU-76-nı vurur və pıçıldayır:
  - Tam məhv olana qədər!
  Və yalın ayağını necə silkələyir!
  Qızlar burada döyüşür, SSRİ tərəfdən qızlar da döyüşür, faşist qoşunlarının da əqrəb kimi itələdiyi Quryevi qorumağa çalışırlar.
  Alenka faşistlərin hücumuna məruz qalan Quryev uğrunda vuruşurdu. Çarəsiz gözəllik çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atıb cik-cik dedi:
  - Rusiya və yerli partiya üçün şöhrət!
  Sonra Nataşka çılpaq barmaqları ilə qumbara atdı və fısıldadı:
  - Qızı ayaqyalın qoruyuruq!
  Anyuta da çılpaq ayaqlarının barmaqları ilə ölüm hədiyyəsi göndərdi və üfürdü :
  - Bu gözəl zərbə olacaq!
  Qırmızı saçlı Avqustin çılpaq alt ətrafı ilə məhv hədiyyəsini götürdü və göndərdi və çığırdı:
  - Radarı göyə yönəldir!
  Və sonra qızıl saçlı Mariya çılpaq ayaqları ilə nasistlərə ölüm verdi.
  Və mahnı oxudu:
  - Madaqaskarda, səhrada və Saharada! Hər yerdə ağ işıq gördüm !
  İndi Marusya çılpaq ayaqları ilə bir dəstə atıb oxuyacaq:
  - Finlandiyada, Yunanıstanda və Avstraliyada, İsveçdə daha gözəl qızların olmadığını söyləyəcəklər!
  Bəli, altı qız çox yaxşı döyüşdü. Ancaq Fritz hər halda Kurski götürdü ...
  Yox, belə üstün qüvvələrə müqavimət göstərmək deyil. Faşistlər özlərinə və çubuqlarına yapışırlar.
  Və canavarların hazırlanmasına nə təsir edir.
  Adolf Hitler sadəcə dəli idi: özünü hamının tabe olduğu və titrədiyi əsl despot kimi hiss edirdi. Bəli, əgər Stalinist uğurlar istəyirsənsə, o zaman sən də Stalin kimi olmalısan, başqalarına və özünə mərhəmət etmədən, tələbkar olmamalısan (İosif Vissarionoviç bu ardıcıllıqla məhz belə düşünürdü!). İndi xışıltı layiqli və avtomobil hərəkət etməyə başlayacaq. Ümumiyyətlə, Almaniya peykləri nəzərə alsaq, sənaye avadanlıqlarının miqdarına, ixtisaslı işçi qüvvəsinə və bütün səviyyələrdə mühəndislərin sayına görə SSRİ-dən böyük üstünlüyə malikdir. Bu faktdır, lakin silah istehsalı hələ də lazımi səviyyədə deyil! Almaniya Rusiyadakı bütün dağıntılara baxmayaraq, bütün müharibə boyu SSRİ-dən geri qaldı. Bəs nədən? Əlbəttə ki, müxtəlif şöbələrdə, xüsusən də hərbi sənayedə hökm sürən müəyyən bir qarışıqlıq səbəbindən. Bundan əlavə, xammal çatışmazlığı, eləcə də düşmənin potensialının lazımi səviyyədə qiymətləndirilməməsi mənfi rol oynadı. Xüsusilə, 1940-cı ildə Almaniyada silah istehsalı 1939-cu ilə nisbətən aşağı idi (sursat nəzərə alınmaqla şaftı hesablasaq) və bu, müharibənin artıq getməsinə və Üçüncü Reyxin nəzarəti ələ keçirməsinə baxmayaraq. böyük istehsal gücü ehtiyatlarına malik böyük ərazilər. Yaxşı, Hitlerin təşkilatçılıq bacarığı haqqında nə deyə bilərik? Çox deyil, sonra hərbi sənaye sahəsində parladı.
  Fürer uzun nitqində bəyan etdi:
  - Aviasiya nəzarəti vəziyyətində fövqəladə səlahiyyətlər Sauerə verilir . O, istehsal olunan avadanlığın kəmiyyətinə və daha az əhəmiyyət kəsb etməyən keyfiyyətinə yaxından nəzarət edəcək. Bundan əlavə, bir çox dostlarınız Goering, bir vaxtlar yaxşı eyslər olsalar da, işə rəhbərlik etmək iqtidarında deyillər. Hər yaxşı əsgər də görkəmli general deyil, buna görə də asılmış Erikin əvəzinə texniki sahəyə aviasiya qüvvələrini islahat və yenidən təchiz etməyə qadir olan peşəkar sahibkarlar arasından bir şəxs rəhbərlik edəcək. Axı Britaniya yatmır, o, silahlı qüvvələrinin, xüsusən də aviasiyasının həm kəmiyyətini, həm də keyfiyyətini artırır. Düşməndən iki baş, on addım öndə olmaq lazımdır, əks halda düşmən üzərində üstünlüyü tamamilə itirəcəyik. Və buna görə də keyfiyyətli addımlar lazımdır.
  Goering cəsarətlə etiraz etdi:
  - Dostlarım, öz döyüş effektivliyini və peşəkarlığını sübut etmiş sübut edilmiş insanlar.
  Şeytani diktator qəzəbləndi:
  - Yoxsa mən, sizcə, Britaniya uğrunda döyüşdə kimin uduzduğunu unutmuşam? Yaxud xalq təsərrüfatının inkişafının dörd illik planını kim iflasa uğratdı. Yoxsa sən də qamçılanmaq istəyirsən, hətta ictimaiyyət arasında. Odur ki, ağzını bağla və səni dirəyə dirəyənə qədər sus!
  Goering hətta qorxu içində oturdu. Təəssüf ki, fürerlə xırdalanmaq olmaz. Sonra yenidən səs-küy eşidildi, başqa bir ME-262 reaktiv təyyarəsi səmaya qalxdı. Avtomobil nəhəng idi və iki mühərrikə sahib idi. Qanadlar bir az süpürülüb, qırıcının özü olduqca qorxulu görünür. Onun sürət xüsusiyyətləri, 1941-ci il üçün, ümumiyyətlə, layiqli və hətta dünya standartlarına görə rekord qırır. Doğrudur, maşının özü hələ tam etibarlı deyil və ayıklama tələb edir. Faşist diktatoru isə artıq yeni, daha qabaqcıl döyüşçülərin xüsusiyyətlərini verib... ME-262-nin çəkisi altı tondan artıqdır, bu da müəyyən qədər yüklənmənin olması deməkdir. Reaktiv qırıcı kiçik, ucuz və çevik olmalıdır. Bu baxımdan, ME-163 olduqca yaxşı ola bilərdi, lakin onun raket mühərriki çox məcburidir və yalnız altı dəqiqə işləyir (daha doğrusu, hələ də işləyəcək!), Bu o deməkdir ki, məsafə yalnız yüz kilometr radiusdadır. . Blitz tipli bombardmançı və ya İngiltərəyə armada hücumları üçün örtük qırıcısı olaraq, əlbəttə ki, uyğun deyil.
  Ancaq ME-262 bir ton bomba daşıya bilər, yəni Pe-2 Sovet cəbhə təyyarəsi qədər. Yəni həm döyüşçü süpürgələri, həm də qoşunları dəstəkləmək üçün əla həlldir. Ancaq niyə ME-163 Kometa tipli qırıcı yaratmayaq, ancaq raket mühərriki olmadan, lakin turbojet mühərriki ilə? Onlar Kometi təkmilləşdirməyə çalışdılar və görünürdü ki, uçuş müddətini 15 dəqiqəyə çatdırdılar (bu, 300 kilometrə qədər məsafədir), bu, ümumiyyətlə Britaniya döyüşü üçün məqbuldur. Siz hələ də Normandiyadan Londonu ala bilərsiniz... Hər şey o qədər də aydın olmasa da, bombalayıb geri qayıtmaq da lazımdır və on beş dəqiqə belə məcburi rejimdə deyildi. Gələcəkdə raket və reaktiv qırıcılar aviasiyada çıxılmaz nöqtə kimi tanınırdı. Amma "Kometa"nın dizaynı çox maraqlıdır, kiçik ölçüləri və yüngülliyi ilə ucuzluq və manevr qabiliyyəti deməkdir.
  Bundan əlavə, ümumi çəkisi 800 kiloqram olan çox perspektivli döyüşçülər, elə planerlər var ki, onlardan hava döyüşlərində istifadə oluna bilər. Düzdür, onların uçuş məsafəsi az olduğuna görə, onlarda uçuşlar ancaq müdafiə döyüşlərində həyata keçirilə bilər və ya Londona çatdırıla bilər... Daşıma, sonra isə pilotları geri tut. Burada bu barədə düşünməli olacaqsınız. Real tarixdə planerlərin heç vaxt döyüşməyə vaxtı olmayıb və nədənsə Koreyada sovet aviasiya generalları bu ideyanı sınamağa cəsarət etmirdilər. Ümumiyyətlə, kədərli deyil, amma Koreya Müharibəsi zamanı amerikalı pilot qələbə qazanan ilk şəxs idi. Beləliklə, Yankees-i qiymətləndirməmək olmaz.
  Uçuş başa çatdıqdan sonra gənc bir ağ saçlı qız kokpitdən tullandı və tam sürətlə Fuhrerə tərəf qaçdı.
  Bir nömrəli nasist öpmək üçün əlini ona uzatdı. Qızların səni sevməsi gözəldir və Fürer, görünür, bütün almanlar, daha doğrusu, bir neçə konsentrasiya düşərgəsi məhbusundan başqa, demək olar ki, hamısı tərəfindən səmimi şəkildə bütləşir. Pilot həvəslə dedi:
  - Bu sadəcə əla təyyarədir, belə sürəti və gücü var. Gəlin bütün balaları bir surroqatdan istilik yastığı kimi qoparaq!
  Fürer qızın impulsunu təsdiqlədi:
  - Əlbəttə, biz onu pozacağıq, amma ... Maşının sazlanması daha sürətli bir sürətlə aparılmalıdır və bu, xüsusilə mühərriklərə aiddir. Burada, əlbəttə ki, onları təkmilləşdirmək üçün radikal tədbirlərə ehtiyac olacaq, amma əgər lider-dizayner kömək edərsə!
  Hamı xorla hürdü:
  - Böyük Fürerə həmd olsun! Providence bizə kömək etsin!
  Üçüncü Reyxin himni çalınmağa başladı və Hitler Gəncliyindən olan gənc döyüşçülərdən ibarət kolonna irəlilədi . On dörd yaşından on yeddi yaşına qədər olan oğlanlar xüsusi formada nağara önünə keçdilər. Və sonra ən maraqlısı oldu: Alman Qadınlar Birliyinin yeniyetmə qızları yürüş etdilər. Qısa ətəkdə idilər, gözəllərin çılpaq, yalın ayaqları kişilərin nəzərini cəlb edirdi. Qızlar ayaqlarını yuxarı qaldırmağa çalışdılar, lakin eyni zamanda barmaqlarını geri çəkdilər və dabanlarını ehtiyatla yerləşdirdilər. Qüsursuz fiqurlu gözəllərin əyləncəli mənzərəsi... Sifətlər həqiqətən də fərqli idi və bəzi gənc faşistlər bir qədər kobud, demək olar ki, kişi xarakteri daşıyırdılar və onları da təhrif edirdilər. Xüsusilə də qaşlarını bir yerə gətirəndə.
  Esthete Adolf qeyd etdi:
  - Oğlan və qızların daha kütləvi şəkildə bədən tərbiyəsi almaları lazımdır. Mən bilirəm ki, bu münasibətlə, xüsusən də Jungvolkda çox şey edilir , lakin lazım olan şey inklüzivlik və Spartan üsullarının qəbul edilməsidir. Təbii ki, oğurluğa həvəsləndirməkdən əlavə... Gənc oğlan və qızlarımız ləyaqətli və eyni zamanda amansız insanlar kimi yetişməlidirlər.
  Ali Baş Komandan ara verdi. Generallar susdular, yəqin etiraz etməkdən qorxdular, amma aşkar olanı təsdiqləmək istəmədilər. Fürer davam etdi:
  - Müharibə zarafat deyil, düşmənlərə qarşı amansızlıq qarşılıqlı yardım və yoldaşlara qarşı qardaşlıq hissi ilə birləşdirilməlidir. Bunu hər kəsə aşılamalıyıq... Yeni supermen başqalarına qarşı amansızdır, lakin daha çox özünə qarşı amansız olmalıdır. Çünki alçaqlıq əvvəlcə ruhunuzda yox edilməlidir, sonra zəif, insan bədəni yüksələcək!
  Daha bir pauza... Generallar və dizaynerlər birdən bunu başa düşdülər və şiddətlə alqışlamağa başladılar. Fürer məmnun görünürdü:
  - Artıq yaxşıdı, amma indi hava döyüşünün imitasiyasını görmək istərdim. Belə nəhəng və hər şeyi məhv edən ...
  Heynkel qorxa-qorxa soruşdu:
  - Canlı sursatla, yoxsa mərmi ilə, mənim fürerim?
  Bir nömrəli nasist başını tərpətdi.
  - Təbii ki, döyüşlə. Bundan əlavə, ejeksiyon cihazının işini nəzərdən keçirmək istərdim. Axı sən bunun üzərində işləyirsən... - Fürer yumruqlarını silkələdi. - Nəhayət, nə vaxt hazır olacaq və kütləvi istehsala buraxılacaq. Axı təcrübəli pilot gələcək döyüşlər üçün qorunmalı olan təcrübəli pilotdur!
  Fuhrer-terminator buna baxmayaraq, dizaynerlərə ejeksiyon qurğusunun daha müasir sxemini göstərmək qərarına gəldi. Bu sistem daha az çətin, daha sadə və yüngül olmalıdır. Ucuz və artıq Alman sənayesi tərəfindən mənimsənilmiş squib bu məqsəd üçün olduqca uyğundur.
  Mən yolda diaqramı çəkməli idim, lakin Hitler həqiqətən yaxşı rəssam idi və o, aydın, tez çəkirdi, diaqramların xətləri və döngələri heç bir hökmdar və kompas olmadan bərabər və aydın idi. Terminator-popadanets hesab edirdilər ki, almanların, ümumiyyətlə, nasional-sosializm kimi güclü və müəyyən dərəcədə təkmil ideologiyaya və totalitar sistemə malik olaraq, müharibəni ruslara sızdırması təbii ki, qəribədir. Bəlkə də bu, rus əsgərlərinin almanlardan daha güclü və dözümlü olması və daha sürətli döyüşməyi öyrənməsi ilə bağlıdır.
  Ümumiyyətlə, bütövlükdə müharibənin gedişinə nəzər salsanız, o zaman ruslar, daha doğrusu, sovet hərbçiləri döyüşməyi öyrəniblər, amma almanlar necə olduğunu unudublar deyəsən... Onların komandanlığı birincilər səviyyəsində qərarlar verib. - sinif şagirdləri və birinci sinif şagirdinin real vaxt strategiyalarında hərbi əməliyyatlar aparmaq təcrübəsi varsa, bəlkə də daha aşağıdır. Bəzən altı yaşlı uşaqların virtual orduları belə bacarıqla idarə etmələri Jukov və Mainstein ilə birlikdə öyrənə biləcəkləri bir şeydir . Bununla belə, bəzi tədqiqatçılar həm Jukovu, həm də Mainstein- i orta adamlar hesab edirlər. Avadanlıqların, xüsusən də ələ keçirilən fransız avadanlıqlarının sayı ilə bağlı da ziddiyyətlər var. Hitlerin yaddaşı (xüsusən də hələ sağlam olanda yaxşı bir yaddaş!) fransızlardan əsir götürülmüş 3600 tankın olduğunu göstərirdi, çox təsir edici bir rəqəm... SiS -35 kimi bəzi modellər zireh baxımından daha üstün idi . T-34 yalnız ön zirehdə. Beləliklə, bu tank 47 mm-lik silahı uzun lüləli 75 mm-lik silahla əvəz etmək istisna olmaqla, Fransız fabriklərində asanlıqla istehsal edilə bilər . Əslində, hətta bu kifayət etməyə bilər. Böyük Britaniya və ümumiyyətlə ABŞ həmişə tanklarında zirehləri ən çox qiymətləndiriblər. Məsələn, qırx ton ağırlığında olan Çörçill IS-2 ağır tankı üçün 120 millimetrə qarşı 152 millimetrlik zirehə malik idi.
  Fürer dizaynerlərə başqa bir şey dedi:
  - Kifayət qədər külək tunelimiz var, ona görə də ən yaxşı eyslərimizin də öldüyü bahalı sınaqlara getmədən təyyarənin daha optimal modelini axtarın və sadələşdirilmiş formalar yaradın. Məsələn, bir təyyarənin uçan qanad modeli, xüsusilə qalınlığı və meyl bucağı dəyişdirilə bilsə, çox təsirli olur. Mən sizə artıq rəsm vermişəm, ona görə də quyruqsuz hazır olmalıdır. Onun təxmin edilən sürəti hətta Yumo mühərriki ilə saatda 1100 kilometrə qədər olacaq . Buna görə də davam et, amma getmə!
  Bunun ardınca təmiz havada nahar oldu, qulluqçu qızlar stol-stul düzdülər. Gözəl... Bəs Milli Sosializmdə hansı islahatlar aparılmalıdır? Mümkün qədər düşmən sayını azaltmaq və dostluq etmək kimi. Məsələn, alman irqini hər addımda ucaltmayın və hətta xalqları siniflərə bölməyi dayandıra bilərsiniz. Lakin xalqların aşağı və ari millətlərə bölünməsi hələ də formal olaraq qanuniləşdirilməmişdir. Bu, işləri asanlaşdırır.
  Xidmətçilərin arasından bir gözəl qız fürerin yanında oturdu və əlini onun çılpaq dizinə qoydu. Cooed:
  - Nəsə fikirləşirsən, fürerim?
  Nasist diktatoru və eyni zamanda virtual oyunçu ayağa qalxdı. Tərəvəz şorbasını və meyvə salatını hələ də bitirmədiyini gördü. Fürer qızı dodaqlarından öpdü, onun gənc, şirin ətrini hiss etdi və dedi:
  - Mənimlə maşına minəcəksən. Və hamınız işə başlayın, yemək vaxtı bitdi.
  Və yenə də dövlətin dişliləri, tam deyil, yaxşı yağlanmış mexanizm fırlanmağa başladı. Geri dönərkən fürer gözəlliklə sevişdi və hətta bu qədər enerji və gücü haradan aldığına görə də fikirləşdi. Axı, dedilər ki, fürer sifilis (yalan) xəstəsi olan və axtalanmış (ümumiyyətlə uydurma!) olan impotent və ümumiyyətlə, əlildir.
  Ancaq 1944-cü il iyunun 22-də hər şey rəvan getmir, SSRİ ilə müharibə üç ildir ki, davam edir. Ancaq qələbə görünmür və Saratov hələ də dayanır. Stalin nəyin bahasına olursa olsun bu şəhəri müdafiə etməyi əmr etdi.
  Bütün itkilərə baxmayaraq, hərbi texnikanın istehsalı kifayət qədər yüksəkdir. Yeni İS-2 tanklarının kifayət qədər effektiv olduğu ortaya çıxdı. Ayrı-ayrı alman maşınlarını yumruqlamadan belə , kifayət qədər uzaq məsafədən onları sıradan çıxardılar.
  Beləliklə, nasistlər olduqca çətin anlar yaşadılar. Amma onların böyük üstünlüyü var idi. Artıq səmada bir neçə ME-262 reaktiv təyyarəsi döyüşürdü. Və o, ciddi rəqibdir.
  Bununla belə, TA-152, ümumiyyətlə, diqqətəlayiq bir silah növü olduğunu sübut etdi.
  Bu arada Stalin də müharibənin başlanmasının 3-cü ildönümündə əlaqə yığıncağı keçirdi və hərbi rəhbərlərdən nə düşündüklərini və cəbhələrdə vəziyyəti necə yaxşılaşdıracağını soruşmağa başladı.
  Jukov liderə təklif etdi:
  - Sadəcə özümüzü müdafiə etsək və təhdidlərə qarşı mübarizə aparsaq, şübhəsiz ki, uduzacağıq. Biz irəli getməliyik!
  Stalin şiddətlə başını tərpətdi.
  - Razılaşmaq! Ancaq harada!
  Marşal Jukov təklif etdi:
  - Leninqrad təslim olana qədər azad edilməlidir!
  Marşal Vasilevski razılaşdı:
  - Bəli, məncə, bu, variantlardan ən yaxşısı olacaq!
  Stalin çiyinlərini çəkərək dedi:
  - Yenə Tixvini vursaq, o zaman bizi orada gözləyəcəklər, ya ilişib qalacağıq, ya da tələyə düşəcəyik!
  Marşal Jukov razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Düzdür, yoldaş Stalin! Amma mən təklif edirəm ki, Petrozavodskdakı fin qoşunları vurulsun. Onlar o qədər də güclü deyillər və biz düşməni təəccübləndirə bilərik!
  Stalin təbəssümlə cavab verdi:
  - Məntiqlə yoldaş Jukov. Beləliklə, Petrozavodska addımlayın. Və bizə qələbə gətir!
  Bu sözlərdən sonra qısa ağ ətəkli, ayaqyalın bir neçə qız içəri girdi. Qırmızı şərab şüşələri və stəkan sendviçlər və qara kürü gətirdilər. Stalin belə bir sendviç götürdü və yuyunaraq dedi:
  - Beləliklə, imkanlarımızın həmişə ehtiyaclarımızla üst-üstə düşməsini təmin etmək üçün içək.
  Voznesenski qeyd etdi:
  - Bizim tankların zirehinin keyfiyyəti kifayət qədər aşağıdır. Və mən zirehi azaltmaqla İS-2 və T-34-85-i daha yüngül, daha sürətli və daha manevrli etməyi təklif edirəm. Bu, bizə metala qənaət edəcək və bu maşınları daha praktik edəcək.
  Stalin çiyinlərini çəkərək dedi:
  - Bəlkə də... Amma mən fanerdən çən düzəltməyin tərəfdarı deyiləm!
  Voznesenski ciddi bir baxışla qeyd etdi:
  - Amma bəlkə də bəzi çənləri demək olar ki, bütünlüklə ağacdan hazırlamaq yaxşı fikirdir. Praktikada necə görünəcəyini yoxlaya bilərsiniz!
  Jukov razılaşaraq başını tərpətdi və sözə başladı:
  - Otuz dördlər yüngülləşdirilə bilər, onlar hələ də çox kövrəkdirlər və sürət və manevr qabiliyyətinin artması onların sağ qalma qabiliyyətini artıra bilər. Bundan əlavə, sürət qutusu daha yaxşı hala gəldi və bu, çəki artımından erqonomikanın azalmasını kompensasiya edir. Ancaq güclü Alman silahlarına qarşı 90 millimetrlik aşağı keyfiyyətli polad heç bir şeyə çevrilmir. Üstəlik, almanlar sadə Panther və T-4-ü istehsaldan çıxarırlar və Üçüncü Reyxdə kəşfiyyat tanklarına əlavə olaraq, yalnız 88 mm-lik top olan Panther-2 seriyalı olacaq. Bizim tanklar isə uzaq məsafədən ona qarşı çəkilmir. Və daha çox onların sürətini artırmaq lazımdır!
  Stalin başını tərpətdi.
  - T-34-85 və IS-2-nin yalnız gülləkeçirməz mühafizəsi olan bir hissəsini buraxın və bunun onların döyüş effektivliyinə necə təsir edəcəyini yoxlayın və izləyin. Və SU-100 üzərində işlər sürətləndirilməlidir. Ola bilsin ki, biz yalnız bu özüyeriyən silahın xeyrinə otuz dörd və IS-2-dən imtina edəcəyik.
  Marşal Vasilevski qeyd etdi:
  - Maraqlı fikirdir. Ancaq SU-100 yalnız tamamilə dönərək göyərtədəki düşmənləri vura bilər ...
  Stalin hönkürdü:
  - Onu qısaltın ki, daha sürətli fırlana bilsin ... Və daha yaxşısı daha aşağı siluet. Amma bu özüyeriyən silah bizə hava kimi lazımdır!
  Jukov soruşdu:
  - Zati-aliləri... Saratov hələ də dayanır, lakin tezliklə yıxılacaq. Moskvadan götürülənlərin Kuybışevdən təxliyəsi üçün plan hazırlamaq lazım idi. Siz şəxsən nə düşünürsünüz?
  Stalin sərt cavab verdi:
  - Sverdlovskda, görünür, evakuasiya etməli olacaqsınız. Amma yenə də Moskvada işləmək mümkündür. Bizim burada bütöv bir yeraltı şəhərimiz var. Biz bunu ciddi şəkildə davam etdirməyə qadirik.
  Vasilevski hönkürdü:
  - Moskva nəyin bahasına olursa olsun, Saratov kimi saxlanmalıdır!
  Stalin əmr etdi:
  - Don və Volqa arasındakı boşluqda almanlara əks-hücum edin. Biz qüvvələri yayındırmalıyıq. Saratovu nəyin bahasına olursa olsun, son damla qanına qədər saxlamaq. Bütün vasitələrdən istifadə edin, hətta kamikadze də.
  Jukov təsdiqlədi:
  - Elə olsun, əla!
  Stalin Yakovlevə üz tutdu:
  - Yaxşı, dizayner, fikriniz varmı?
  Komissar müavini ah çəkərək cavab verdi:
  - Reaktiv aviasiya yaratmaq lazım olardı, lakin bu, hələlik real deyil. Yak-3 isə bizdə olmayan yüksək keyfiyyətli duralumin tələb edir!
  Stalin başını tərpətdi.
  - Bilirəm! Yak-9 bizim sıralarımızda olmalıdır. Və mümkün qədər sərbəst buraxılmalıdır! Və döyüşçülərin istehsalını artırın.
  Yakovlev qeyd etdi:
  - Alman TA-152 həm hücum təyyarəsidir, həm ön xətt bombardmançısı, həm də qırıcıdır. Bənzər çoxməqsədli səviyyəli maşın yaratmaq bizim üçün yaxşı olardı!
  Stalin dizayneri dəstəklədi:
  - Bu, yaxşı fikirdir, yoldaş Yakovlev! Məsələn, LAGG-7, bir az təkmilləşdirilsə, həm hücum təyyarəsinin, həm də cəbhə qırıcısının qarışığına çevrilə bilər!
  Yakovlev asanlıqla təsdiqlədi:
  - Yoldaş Stalin mümkündür... Amma vaxt lazımdır. Bəli və təyyarə bahalı ola bilər.
  Ali Baş Komandan hirslə yumruğunu masaya çırpıb hönkürdü:
  - Daha ucuz edin! Və ümumiyyətlə, bu mövzuda nə qədər spekulyasiya edə bilərsiniz. Bizə yalnız onu istehsal etmək üçün universal təyyarə lazımdır. Və bu çıxış yolu ola bilər.
  Yakovlev qeyd etdi:
  - İL-2-nin istehsalı olduqca sadədir və onun sxemi işlənib hazırlanmışdır. Nə qədər ki, onu götürməsən. Bu, kifayət qədər davamlı bir təyyarədir, baxmayaraq ki, hazırda uçuş xüsusiyyətləri köhnəlmişdir. Ancaq yaxşılıq olmadan pislik yoxdur. Biz düşmən maşınlarını bombalamaqda yaxşıyıq.
  Jdanov qəzəblə qeyd etdi:
  - Bizim aviasiya ən azı ən güclü olmalıdır!
  Yakovlev başını tərpətdi.
  -Mütləq! Ancaq hələlik pilotlarımız dünyanın ən yaxşısıdır: Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova!
  Stalin razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bu qızların tayı-bərabəri yoxdur və növbəti iyirmi beş vurulan düşmən təyyarəsi üçün onlara SSRİ qəhrəmanının daha bir ulduzunu verirəm!
  Jukov həvəslə təklif etdi:
  - Bunun üçün içməlisən!
  Beriya ləzzətlə oxudu:
  - Biz, hər şeyi xatırlayaraq, tarix mühakimə edəcək,
  Məhkəmənin növbəsi gələcək...
  Şumdan atom silahlarına qədər,
  O, ölkəni inamla irəli apardı!
  Hərbi şura üzvləri məsləhətləşərkən qızlar döyüşürdülər.
  Və yalın ayaq barmaqlarının köməyi ilə faşistləri yerə yıxır və qəhrəmanlıqlar göstərirlər, bu ayaqyalın gözəllər.
  Və mahnı oxuyurlar:
  İnanırıq ki, bütün dünya oyanacaq
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq
  Kommunizmi işıqlandıran yol!
  . FƏSİL #10
  İyunun sonunda almanlar Saratovu kəsdilər və 1 iyul 1944-cü ildə nəhəng Şturmmaus ilk dəfə istifadə edildi . 650 millimetrlik raket daşıyıcı bombası olan bu maşın bütün məhəllələri parçalayan ölümcül raket qüvvəsini işə saldı.
  Bu maşını idarə edən qızlar qısa tumanlarından başqa heç nə geyinmirdilər və son dərəcə dağıdıcı ölüm hədiyyələri buraxırdılar.
  Çılpaq ayaqlı qızların qırmızı, qara və ağ rəngli qısa tumanları vardı. Və ölümcül ölüm hədiyyələri gətirdilər.
  Onlara əmr edən Faina sinəsinin qırmızı döşlərini silkələyib oxudu:
  - Çarmıx cəngavərləri dövrünə şöhrət!
  Biz kainatın sonuna çatacağıq!
  Döyüşçülər isə qışqırıb atladılar.
  Onlardan biri Marqaret qeyd etdi:
  - Uca Allah bizimlədir!
  Faina bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə! Və Üçüncü Reyx mütləq qalib gələcək!
  Qız yalın ayağını möhürləyib oxudu:
  -Biz bir olanda yenilməz oluruq! Biz bir olanda yenilməz oluruq!
  Beləliklə, döyüşçülər yalın ayaqları ilə atəş açıb tapdaladılar və atladılar. Ən böyük sinfin döyüşçüləri.
  İrma həmçinin avtomatik sürücü və uğultu vasitəsilə bir qabıq verir:
  - Bizi böyük qələbə gözləyir!
  Qızlar, təbii ki, heç vaxt təslim olmayanlar arasındadır. Onlar sovet mövqelərini böyük həvəslə məhv edirlər.
  Albina və Alvina həmişə olduğu kimi ən yaxşı vəziyyətdədirlər və aqressiv qabiliyyətlərini nümayiş etdirirlər. Onlar qızlardır, gəlin etiraf edək: super!
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə sovet avtomobilini vuran Albina deyir:
  - Mənim super qızım var!
  Çılpaq dabanı ilə başqa bir hədəfi vuran Alvina ayağa qalxır və qarın əzələləri ilə oynayaraq qışqırır:
  - Mən elə döyüşçüyəm ki, hər şeyi bərk-bərk öldürmüşəm!
  Döyüşçülərin yolları beləcə ayrıldı.
  Gerda, Charlotte ilə birlikdə daha bir Alman yeniliyini sınaqdan keçirmək qərarına gəldi.
  İndiyə qədər yalnız E-25 özüyeriyən silahlar kifayət qədər çox sayda görünə bilər - istehsalı olduqca sadədir və ucuzdur. Baxmayaraq ki, bu model ilklərdən biridir. Burada bikinili iki qız yatır. Avtomobil bir yarım metrdən az aşağıdır və bunun sayəsində o qədər yaxşı qorunur və nisbətən kiçik bir çəki ilə silahlanır.
  İki qız Charlotte və Gerda uzanmış vəziyyətdə sovet silahlarına atəş açdılar. Onların qabağında dağılmış, radio ilə idarə olunan maşınlar hərəkət edir, mina sahələrini təmizləyirdi.
  Red Charlotte topu atəşə tutdu. O, sovet silahını yerə yıxdı və nazik bir parça zolağı ilə güclə örtülmüş sinəsini silkələdi. Və o, qışqırdı:
  - Hiperplazmanın şiddətli atəşi!
  Sonra Gerda çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək onu sillələyəcək. Və cik-cik:
  - Mən çox gözəl qızam və pis deyiləm...
  Özüyeriyən silah özü hərəkət edir. Və vaxtaşırı dayanır. Onun ön zirehləri çox əyilmişdir və bu, yaxşı qorunma təmin edir. Sovet silahlarında mərmilər səkdirmələrə həssasdır. Və heç bir şey alnında belə özüyeriyən silahı təhdid etmir. Burada onlar hələ də lövhədən keçə bilərlər. Amma qızlar tələsmirlər. Zirehli pirsinq baxımından effektiv özüyeriyən silah, hələ də işlənməkdə olan SU-100-ü üstələyir, həm də daha yaxşı qorunur, daha mobil və eyni zamanda daha yüngüldür.
  Qırmızı Ordunun bir neçə quruducusu var, daha doğrusu, hələ yalnız dizayn mərhələsindədir. Əsasən, silahla kifayət qədər güclü olmayan T-34-85 tankı və zireh olduqca zəifdir. Alman özüyeriyən silahı E-25, yeri gəlmişkən, zirehindən və silahından daha yüngül, daha güclüdür.
  Qızlar döyüşür... Çox gözəl və gəncdir. Və onların özüyeriyən silahları bombalayır və atır ...
  İyul ayı isti keçir, qızmar maşında olan qızların bədənləri tərdən parıldayır. Onlar təslim ola və geri çəkilə bilməzlər.
  Gerda qeyd edir:
  - Wehrmacht tanrıları görünür güclüdür,
  Amma zəiflərə kömək etmirlər...
  Adolfun səbəbi doğrudursa -
  Dünya gücü yaradın!
  Şarlotta həvəslə oxudu:
  - Bəli, sehrin "Pantera" və "Pələng"ə ehtiyacı var,
  Bütün taleyə rəğmən daha çox qan tökmək...
  Və şübhələrə və qəzəbli oyunlara ehtiyac yoxdur,
  Yer üzündəki bütün irq diz çöksün!
  Amma bunlar alman qızlarıdır, digər tərəfdən isə sovet qızları döyüşür.
  Beləliklə, mübarizə ən ciddi olacaq. Nataşa və Anyuta güclü gəmi silahından atəş açır və çığırdılar:
  - Berlin üzərində bayrağımız olacaq!
  Və ağ, mirvari dişlərini açdılar. Və minalarla qızları dayandırmayın.
  İki mərmi gövdənin yuxarı hissəsinin ön zirehinə dəydi ... Onlar səkdirdilər. Xeyr, IS-2 ciddi avtomobildir və onu götürmək o qədər də asan deyil.
  Amma qızların sağında hərəkət edən İS-1, deyəsən, yüksək təzyiqli tapançadan alınıb, vurub dayanıb. Gözəlliyə xələl gətirdi.
  Qarın əzələləri ilə oynayan Alenka oxuyur:
  - Bizim dünyamızda mümkün olmayan hər şey mümkündür, Nyuton kəşf etdi ki, iki dəfə iki dörd edir!
  Döyüşlər hələ də aramsız davam edir. Sovet topları almanları vurur. Böyük Marusya mərmiləri arxaya daxil edir. Qızların həyatı və taleyi belədir. Və mahnı oxuyurlar:
  Heç kim bizə mane olmayacaq, heç kim bizi məğlub etməyəcək! Rus canavarları düşməni darmadağın edir, rus canavarları qəhrəmanları salamlayır!
  Avqustin pulemyotlardan yazı yazaraq deyir:
  - Müqəddəs müharibə! Qələbəmiz olacaq! Rusiyanın bayrağı irəli, həlak olan qəhrəmanlara şöhrət!
  Və yenə ölümcül top gurultusu gəlir və səslənir:
  Heç kim bizə mane olmayacaq, heç kim bizi məğlub etməyəcək! Rus canavarları düşməni darmadağın edir, bilirsən ki, onların sərin əli var!
  Maria qızıl saçlı bu qız tankı istiqamətləndirir və xırıltı ilə deyir:
  - Gəlin faşistləri darmadağın edək!
  Almanlar çətin anlar yaşayır, səmada da döyüşlər gedir. Ancaq indiyə qədər Yak-9 sürət və silahlanma baxımından Alman markalarından çox aşağıdır. Döyüş şair üçün qeyri-bərabərdir.
  Marsel, bu gözəl ace pilot müharibə illərində yaxşı karyera qurdu. Daha çox heyrətamiz və fantastik kimi. Yüz əlli təyyarəyə çatdıqdan sonra gümüş palıd yarpağı qılıncları və almazları ilə Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldı. Dörd yüz yerə enən təyyarəyə çatdıqdan sonra o, qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldı. Beş yüz təyyarə üçün almazlarla Alman Qartalı ordenini, yeddi yüz əllidən sonra platin palıd yarpaqları, qılınclar və almazlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı aldı. Və min təyyarəyə çatdıqdan sonra Cəngavər Xaçının Böyük Xaçını aldı.
  Unikal pilot havada bir çox qələbələr qazana bildi. Və hələ sağ ikən. Marselə bu yaxınlarda general rütbəsi verilib. Amma yenə də adi pilot kimi uçurdu.
  Necə deyərlər, odda yanmaz, suda batmaz. Uzun illər müharibə illərində Marsel ovçuluq instinktini qazandı. O , super əfsanəvi pilot oldu və çox məşhur oldu.
  . Ancaq onun güclü rəqibi də var idi - Aqava, Albina və Alvina, o da hər biri min vurulan avtomobilin rəqəmini aşdı. Və Agave çox tez Marseli tutdu. Ancaq o, hələ çox gəncdir və hələ bir döyüşçünü itirməyib.
  Qız çılpaq, kəsikli ayaqları ilə pedallara basdı, pnevmatik tüfəngdən atəş açdı. Və burada vurulmuş dörd Sovet İL-2 maşını var.
  Agave gülür və deyir:
  Müəyyən dərəcədə biz hamımız qancıqıq! Amma mənim polad əsəblərim var!
  Və qız yenə dönür. Bir partlayışda yeddi sovet təyyarəsini vurur - altı PE-2 və bir TU-3 və xırıltılar:
  - Ümumiyyətlə, super deyilsə, hiper !
  Agave, əlbəttə ki, bir qadındır. Luciferdən olan pilot. Çox gözəl bal sarışın.
  Burada o, daha bir partlayış verir və bir anda səkkiz sovet Yak-9 təyyarəsini vurur və xırıltı verir:
  - Mən ən yaradıcı və reaktivəm!
  Qız həqiqətən axmaq deyil. Hər şey mümkündür və hər şey mümkündür. Ona özəl deməyin.
  Ayaqları isə o qədər qaralmış, o qədər zərifdir ki...
  Ancaq Mirabela ona qarşı mübarizə aparır ... Uzun müddət Pokrışkin ən yaxşı sovet ace idi . SSRİ qəhrəmanının beş qızıl ulduzunu topladı, yüz iyirmi yeddi təyyarəni vurdu. Amma sonra öldü. Sonra heç kim onun rekordunu qıra bilmədi. Bundan əlavə, Anastasiya Vedmakova , və Akulina Orlova. Və yalnız bu yaxınlarda Mirabela da Yak-9 T-ni cırıq-cırıq bir şəkildə üstələdi, Kozhedub-u keçdi . Yüz səksəndən çox təyyarəni vuraraq yeddi dəfə SSRİ qəhrəmanı oldu.
  Bu terminator qızdır! O, çapan atı dayandırıb yanan daxmaya girəcək.
  Və daha da sərt.
  Mirabelanın taleyi çətin idi. Mən uşaq, əmək koloniyasına düşdüm. Ayaqyalın və boz xalat geyinmiş o, odun doğrayıb, gövdələri mişarlamış. O, çox güclü və sağlam idi. Şiddətli şaxtalarda o, ayaqyalın və həbsxanada pijama ilə getdi. Və heç olmasa bir dəfə asqırırdı.
  Təbii ki, belə bir hadisə cəbhələrdə də qeyd olunurdu. Mirabela uzun müddət piyadada döyüşdü, sonra pilot oldu. Mirabela koloniyadan dərhal sonra getdiyi Moskva yaxınlığındakı döyüşdə ilk atəş vəftizini aldı. Və orada özünü sərin göstərdi.
  O, Wehrmacht-ı sanki iflic edən acı soyuqda ayaqyalın və demək olar ki, çılpaq döyüşdü. Belə lənətə gəlmiş və yenilməz bir qız idi. Və o, kütləvi şəkildə uğur qazandı.
  Mirabela SSRİ-nin tezliklə qələbə çalacağına inanırdı. Amma vaxt keçir. Qurbanlar daha çox olur, amma qələbə gəlmir. Və həqiqətən qorxunc olur .
  Mirabela qələbələr və nailiyyətlər arzulayır. Onun SSRİ-nin yeddi ulduzu var - bu, hamıdan çoxdur! Və lənətə gəlsin, o, mükafatlarına layiqdir! Və silahların xaçını və kənarını daşıyacaq. Stalin sonradan öldürülsə belə, onun işi davam edir!
  Qız içəri girir və donub qalır... Ən son alman XE-162-ni yıxıb cığırdayır:
  - Akrobatika! Və lənətə gəlmiş yeni ekipaj!
  Həqiqətən, o, əla qızdır. Əsl kobra da çox şeyə qadirdir.
  Mirabela yeni ulduzdur...
  Döyüşlər bir neçə gün davam edir, yeni həftə gələnə qədər və 8 iyul 1944-cü ildə... Sovet İS-2-nin çarxları və relsləri zədələnib - təmir olunur. Bəli, belə qəddar və amansız müharibə. Və nə qədər davam edəcək?
  İndi Gerda məhv edilən tankların sayına görə Kniesel və Wittmann- dan yan keçdi.
  Bundan necə qaça bilərlər? Onlar ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər. Qızlar yenidən sovet uşaqlarına əzab verərək bir daha fasilə verdilər. İndi isə məhv edilmiş 300 tankın sayına yaxınlaşırdılar. Və onlar görünməmiş bir mükafata arxalana bilərdilər: gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının ulduzu.
  Budur qızlar!
  Gerda sovet maşınına atəş açır. Qülləni qoparıb qışqırır:
  - Mən lənətə gəlmişəm!
  Və yenidən atəş açır. T-34-85-ə nüfuz edir. Və qışqırır:
  - Vətən Almaniya!
  Qız özünü bükür. Və o, çox aktivdir ... Bəli, onun belə bir strateji xətti var. Artıq 1944-cü il iyulun ortalarıdır... Müharibə davam edir... Dayanmaq istəmir. Qırmızı Ordu müxtəlif yerlərdə irəliləməyə çalışır. Ancaq çox diqqətli olun, çünki insan resursları azdır.
  Və Rusiya qana bulaşır.
  Məsələn, Hans Feuer . Birinci dərəcəli Dəmir Xaç ordeninin ən gənc sahibi. Və sonra o, Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı ordeni ilə sovet generalının ələ keçirilməsinə görə mükafatlandırılan ən gənc oldu.
  Bəli, bu, həqiqətən çox gözəldir.
  Və oğlanlar özlərini son dərəcə sərin göstərirlər.
  Hans Feuer çıxılmaz döyüşçüdür. Oğlan nəhəng kimi döyüşür, soyuq-isti havada, yay-qış ancaq şortik geyinib.
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə uşaq qumbara atır və əfsanəvi oldu.
  Bu, həqiqətən çox gözəldir!
  Hans əsrlər boyu məşhur oldu! Yalnız bir anti-qəhrəman kimi olsa belə!
  Və ümumiyyətlə, burada belə inanılmaz və gərgin müharibə gedir... İstənilən AI sönür.
  Agave yenidən səmadadır və sovet maşınlarını vurur. O, ovçu və yırtıcıdır. Düşməni vurur.
  Onun vurduğu maşınlar aşağı düşür. Və sonra qız quru qoşunlarına atəş açır. IS-2-ni sıradan çıxarır. Və o istəyir:
  - Mən ən yaxşıyam! Mən düşmənləri öldürən qızam!
  Və yenidən hava hədəflərinə ötürülür. Bu, bir tank məhv edən və uçan və atəş edən bütün maşınlardır.
  Ancaq burada kiçik bir E-5 tankı var. Yeddi ton ağırlığında maşın. Döyüş sınaqlarından keçmək. Və düşməni dişləyir və dişləyir.
  Və mahnı oxumaq vaxtıdır - heç kim bizə mane olmayacaq və heç kim qalib gəlməyəcək!
  E-5 özünə qaçır və hərəkətdə atır. Və belə bir tankı dayandırmayın. Və mərmilər səkilir.
  Maşının içində isə Fridrix adlı on yaşlı bir uşaq oturur və xırıltı ilə deyir:
  - Və mən əsl super döyüşçü olacağam!
  Yenə də necə vurdu... Və qüllənin tam ortasına dəydi. Və onun öldürücü gücü, kiçik kalibrli olsa da, nəhəngdir.
  Göydə isə Helga döyüşür. Bikinili ayaqyalın qız hesabı yığır. Və onun fantastik uğurlarına sevinir.
  O, çılpaq ayaq barmaqları ilə sovet maşınına işarə edərək onu xüsusi olaraq yandırır və mərmiləri olan bütöv bir döyüş dəstini partladır.
  Bu sərin və dəlidir.
  Və Agave irəliləyir ... Həm də döyüşür.
  Artıq 1944-cü ilin avqust ayıdır... Qızıl Ordu heç yerdə uğur qazana bilməyib. Amma almanlar da ciddi irəliləyə bilmirlər. Nəhəng yeraltı tanklar döyüşə gedir. Ancaq bunlar sırf taktiki xarakter daşıyır.
  Qızlar yeraltını süpürdülər, sovet silahlarının batareyasını öldürdülər və geri qayıtdılar.
  Eyni zamanda bir-iki pioner tutdular. Oğlanları tutan qızlar soyunaraq işgəncələrə məruz qalıblar. Onlar pionerləri məftillə döydülər, sonra çılpaq dabanlarını odla qovurdular. Sonra qırmızı-isti maşa ilə ayaq barmaqlarını qırmağa başladılar. Oğlanlar dözülməz ağrıdan fəryad etdilər. Sonda qızlar sinələrindəki ulduzları qızarmış dəmirlə yandırdılar, çəkmələri ilə kişi kamilliklərini əzdilər. Sonuncu pionerlər sona çatdı və onlar ağrılı bir şokdan əyildilər.
  Qızlar, bir sözlə, əlavə dərs göstərdilər. Ancaq yenə də almanlar əhəmiyyətli bir şey əldə edə bilmədilər.
  Güclü özüyeriyən silahlar: Sovet mövqelərinə atəş açan " Şturmmaus ". Çoxlu dağıntılar və dağıntılar oldu. Lakin sovet hücum təyyarəsi maşınlardan birini sıradan çıxardı və Fritz geri qayıtdı.
  Saratov hələ 1944-cü ilin avqustunda dayanırdı. Düzdür, almanlar Qazaxıstanın Uralsk şəhərini tuta bildilər və Orenburqa köçdülər.
  Burada yenə Albina və Alvina havada, lakin bu dəfə eksperimental uçan boşqabda. Onlar coystik düymələrini basaraq çılpaq ayaq barmaqları ilə işarə edir və bunu son dərəcə bacarıqla edirlər.
  Qızlar, əlbəttə ki, ən yüksək akrobatika nümayiş etdirirlər. Disklərini çəkdilər və onlarla Sovet uçan aparatı vuruldu.
  Albina qışqırır:
  - Qəzəbli tikinti heyəti! Bir ulduz düşəcək!
  Və maşını yenidən döndərir. Qızlar isə Qırmızı Ordunu darmadağın edirlər. Üstəlik, mayor...
  Alvina da onlarla sovet təyyarəsini yerə yıxır və xırıltı ilə qışqırır:
  - Dəli qızlar, heç bakirə yox!
  Sonuncu haqqında düzgün. Onların cütlüyü kişilərlə birlikdə gəzintiyə çıxıb. Və nə sadəcə qalxmadı. Qızlar kişiləri sevirdi - onlar üçün xoşdur! Və xüsusən də dillə işləyirsinizsə.
  Ən yüksək rütbəli qız... Burada bir pionerə işgəncə verdilər... Əvvəlcə soyundular, boğazına bir-iki vedrə su tökdülər. Sonra şişmiş mədəyə isti dəmir gətirildi. Və necə də yandılar! Pioner vəhşi ağrıdan qışqırdı ... Yanma iyi gəlirdi.
  Alvina qızarmış məftillə onun böyrünə vurdu. Və necə gülmək istəyirsən ... Çox gülməli.
  Sonra mahnı oxudu:
  - Arxa tərəfi döyməkdən yoruldum - xoşbəxtliyimə sataşmaq istəyirəm!
  Və necə gülür! Və mirvari dişlərini açdı! Qız öldürməyi sevir, o qızdır!
  Qızın ayaqları isə çılpaq və zərifdir. O, kömürlərin üzərində ayaqyalın gəzməyi sevir. Həm də əsir götürülmüş pionerləri qovmaq. Dabanları qızaranda o qədər cırıldayırlar. Hətta Alvina bunu çox gülməli hesab edir. Albina da qızdır, gəlin etiraf edək - super! Rəqibi çənədə necə dirsəkləmək olar. Və cırıltı:
  - Mən ən yüksək səviyyəli bir qızam!
  Və mirvari dişlərini açdı. Hansı parıldamaq sanki cilalanmışdır. Döyüşçü heyrətamizdir! Bu, nağılda deyiləsi, qələmlə təsvir olunmayan bir şey ola bilər!
  Hər iki döyüşçü Sovet Yaks, Laggi , Piyonlar, İly səmada yıxılır. Gözəllər aktivdir. Onlarda zərrə qədər də şübhə yoxdur. Və belə bir vəhşi və çılğın gözəllik.
  Qadın döyüşçülər çılpaq barmaqları ilə coystikə nəzarət edir və rus avtomobillərinə hücum edirlər. Onlar əzdikcə döyüşçüləri büllur üzərində bir dəyənək kimi əzəcəklər. Qızlar amansız və amansızdırlar. Onların qəzəb gücü və ehtiras alovu var. Və qələbəyə inam. Dördüncü ildir ki, müharibə ancaq SSRİ ilə gedirsə belə . Amma o, bitmək istəmir. Albina və Alvina populyarlıqlarının zirvəsindədir. Və geri çəkilmək və ya bir anlıq dayanmaq istəmirlər. Onlar özlərinə tərəf hərəkət edərək düşmənə hücum edirlər.
  Sovet təyyarələrini vuran Albina qışqırır:
  - Qızın ağlamasından bezmişəm, daha yaxşısı bast ayaqqabını boğardım!
  Və necə gülümsəyir və mirvari dişləri ilə parıldayır. İndi o, kişi istəyir. O, kişiləri zorlamağı sevir. Bu onun üçün çox xoşdur. Burda aparıb zorlayacaq.
  Albina qışqırır:
  Seks qız seksdir
  Böyük bir mahnı tərəqqi üçün!
  Döyüşçü isə gülərək güləcək... Gəlin bütün düşmənlərimizi yenidən öldürək. Onun çox enerjisi var. Və tam əzələ gücü.
  Və Alvina necə qışqırır:
  - Gəlin düşməni kurqanlara qədər darmadağın edək!
  Və döyüşçü aktiv şəkildə gülməyə başlayacaq! Və oğlanlarının necə pəncə vurduğunu təsəvvür etdi. Ancaq ən azı demək xoşdur.
  Sentyabr az qalır... Günəş getdikcə daha az parlayır. Payızın ilk günü rus oğlanları Rusiyanın şimal vilayətlərində yenicə yağan qar üzərində ayaqyalın qaçırlar. Öz-özünə gülür, üzlərini açır, almanlara əncir göstərirlər.
  Qırmızı qalstuklu, qısa saç kəsimi olan, bəziləri hətta sıfıra enən pionerlər. Onlar atlayaraq qaçırlar. Onların yalın ayaqları demək olar ki, heç vaxt soyuq olmur. Çox kobud. Qızlar da ayaqqabısız qaçırlar. Çəhrayı rəngli, dəyirmi dabanlar günəşdə parıldayır. Gözəl sovet qızları. İncə, atletik, xırda işlər görməyə öyrəşib.
  Və hər kəs dişlərini gurlayır və gurlayır ... Payızın ilk günü əsl sevinc və işıq və yaradılış susuzluğudur!
  Və səmada hava döyüşü. Mirabela, bu, başqa bir alman təyyarəsini vuran bir nömrəli sovet pilotudur. Həmişə olduğu kimi bir bikinili qızda. Həmişə gənc və heç vaxt solmayan. Onun ruhunun gücü belədir.
  Mirabela da kişilər tərəfindən toxunulmağı sevir. O, həqiqətən bunu bəyənir. Ona görə də o, pilotdur... Qızın çılpaq, əzələli bədəni kişilərin əlləri ilə qırışdıqda - bu, əsl zövqdür. Və böyük əyləncə!
  Mirabela başqa bir nasist maşınını yıxır və fısıldayır:
  - Mən zirehli qancığam!
  Qız hətta çılpaq, yumru dabanları ilə idarəetmə panelinə də vurur. O, qəşəngdir. Və təkrarolunmaz.
  Mirabella bükülmüşdür. Və Agave ona tərəf uçur. Burada, nəhayət, demək olar ki, ən məhsuldar iki qadın döyüşçü-pilot görüşdü. Arxadan bir-birinə atəş açırlar . Uzaqdan əldə etməyə çalışırlar. Amma çox yaxşı işləmir. Hər iki gözəllik atəş xəttindən uçur. Və aqressiv şəkildə dişlərini qaldırdılar. Yaxşı, qadınlar qancıqdır. Bir-birlərinin gözlərinin içinə möhkəm baxırlar. Daha doğrusu, baş-başa və yenidən vur. Alman ME-262 X hələ də Yak-9 T-dən daha yaxşı silahlanmışdır və Sovet maşını vuruldu ...
  Lakin Mirabela uçuş karyerasında ilk dəfə təyyarəni itirərək havaya qalxmağı bacarır. Ən pisi odur ki, o, düşmən ərazisinə düşüb. Və bu pisdir. Bəli, taleyin bənzərsiz döngələri belədir. Və 1 sentyabr 1944-cü ildə, artıq İkinci Dünya Müharibəsinin beşinci ili, dünya dəyişir, lakin alternativ tarixi oyunda Fuhrerin hökmranlığı qalır.
  Saratov nəhayət Sovet qoşunları tərəfindən tərk edilir və Wehrmacht ordusu Kuybışevə yaxınlaşır.
  Orenburq uğrunda da şiddətli döyüşlər gedir.
  Ayaqyalın Tamara orada döyüşür, düşmənlərin üstünə partlayıcı paketlər atır, onları yalın dabanları ilə itələyir və qışqırır:
  - Kommunizm ölkəsinə şöhrət!
  Veronika rəqibinə zərbə endirir. O, çılpaq barmaqları ilə partlayıcı paket atıb qışqırır:
  - Kommunizm ideyaları uğrunda!
  Viktoriya, rəqiblərinə atəş açır və bunu bikinidə Robin Qud kimi edir, cıvıldayır, çılpaq barmaqları ilə düşmənə bomba atır və ulayır:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Düşmənə atəş açıb, onları oraqla biçən Olya onu götürüb cıvıldadı:
  - Sovet dövlətinin böyüklüyünə və böyük şöhrətinə görə!
  Və çılpaq barmaqları ilə o, yenidən böyük, dağıdıcı gücün partlayıcı paketini atacaq.
  Nasistlərə atəş açan Larisa qışqırdı:
  - Mənim ölkəm Rusiyadır, səni əbədi olaraq mavi səma altında Tanrı verib!
  Və tərəfdaşlarına göz qırpın ...
  Nasistlərə atəş açan Aqafya mırıldandı:
  - Orenburq heç vaxt təslim olmayacaq! Biz Vətən düşmənlərinə qarşı olacağıq!
  Qızlar möhkəmdirlər və son damla qanlarına qədər döyüşmək niyyətindədirlər.
  Orenburq hələ də davam edir. Lakin 3 sentyabr 1944-cü ildə Kuybışevə hücum başladı. SSRİ isə təbii ki, yaxşı deyil.
  Alenka nasistlərə atəş açır və qışqırır:
  - Sovetlər ölkəsinin kommunizmi naminə!
  Və yenə yalın ayaqla dağıdıcı güc qumbarasını atacaq.
  Anyuta rəqiblərinə atəş açır və qışqırır:
  - Gəlin Kuybışevi müdafiə edək!
  Və çılpaq barmaqları ilə böyük bir ölümcül qüvvə ilə partlayıcı bir paket atacaq.
  Və çoxlu düşmənləri parçalayın.
  Fritzə atəş açan Alla cingildəyir və sinəsini silkələyir:
  - Polissyanın kosmik yüksəklikləri üçün!
  Çılpaq bir daban ilə bir qumbara bütün Fritz təcavüzkarlarının məhvinə və tamamilə ölümünə tab gətirəcəkdir.
  Nasistlərə atəş açan və çılpaq ayağı ilə Fritsi iflic edən gücə sahib olan Maria çığırdı:
  - Gəmidə!
  Və qız ağciyərinin üstündə güləcək!
  Faşist zəncirlərinə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə dağıdıcı qumbara atan Marusya qışqırdı:
  - Kommunizmə və qələbələrə şöhrət!
  Matrena təbəssümlə qeyd etdi, başqa bir ölümcül partlayış göndərdi və Fritz'i biçdi:
  - Vətən müqəddəsdir!
  Qızlar qəhrəman kimi döyüşürlər.
  Uçan boşqabın sınağı yalnız əvvəlcə uğurlu oldu, sonra isə uğursuz oldu.
  Beləliklə, Albina və Alvina indi öz üslublarına görə çox rahat avtomobil olan ME-309-da yenidən döyüşürdülər.
  Qızlar sovet təyyarələrinə atəş açıb qışqırdılar:
  - Görkəmli park və elektron spagetti!
  Albina düşmənə sərrast atəş açdı, sovet avtomobilini yıxdı, yalın ayağı ilə işarə etdi və xırıltı ilə dedi:
  - İlk addımım düşmən üçün ölümcül olacaq!
  Alvina da düşmənə atəş açıb. O, onu yaxşıca kəsdi və dişlərini açaraq çıxdı:
  - Kommunizm mənim taleyimdir!
  Və çılpaq barmaqları ilə başqa bir hədəfi vurdu.
  Qızlar hələ də köhnə maşında döyüşürlər. Vida qırıcıları hələ istehsaldan çıxarılmayıb. Üstəlik, siz hələ də reaktiv maşınlara öyrəşməli və onlar üçün bütün infrastrukturu yerləşdirməlisiniz. Və bunu etmək o qədər də asan deyil.
  Sovet maşınlarına atəş açan Albina məntiqlə qeyd etdi:
  - Kommunizm dövrünü yaradacağam və imperiyanı ulduzlara doğru aparacağam!
  Və çılpaq dabanı ilə pedalları sıxır.
  Rus maşınlarına atəş açan Alvina onları yumruqla vuraraq qışqırdı:
  - Bizim məqsədimiz ari kommunizmidir!
  Və yenə də döyüşçü yalın ayaq barmaqlarından istifadə etdi. Və çox tez hərəkət etdi.
  Hər iki qız bütün döyüş dəstini istifadə edərək geri qayıdanda bədənlərinin hamamda yuyulmasına icazə verdilər. Yaraşıqlı oğlanlar onları süpürgələrlə döydülər. Albina isinərək qeyd etdi:
  Bizə hələ də kişi lazımdır!
  Alvin bununla razılaşdı:
  - Mütləq lazımdır! Baxmayaraq ki, biz qadınlar daha gözəlik!
  Albina qəhqəhə çəkdi və qışqırdı:
  - Qadına niyə kişi lazımdır ki, döyəcək biri olsun!
  Qızlar, təbii ki, bununla razılaşırlar.
  Helqa TA-152 ilə sovet tanklarına atəş açıb, onları yumruqla vuraraq gülümsəyərək:
  - Kayzer kommunizminə izzət!
  Və qız güldü.
  Agave səmada sovet təyyarələri üçün ovlanır. Ən asan istehsal olunan Yak-9 səmada getdikcə daha çox görünür. Lakin bu avtomobil o qədər də zəif deyil. T modifikasiyasında o, 37 mm-lik topla silahlanıb və Fritsi ağrılı şəkildə sancmağı bacarır.
  Agave ME-262-də uzaqdan vurur və burnundan oxuyur:
  -Mən dünyanın ən müdrikiyəm, düşmənləri tualetdə öldürürəm!
  Və mələklərinə səmaya göz vurur.
  Amma burada yenə Mirabela havadadır. Bu qız bütün itkilərə baxmayaraq ruhdan düşmür.
  Və hətta mahnı oxumağa başlayır, yolda bəstələyir;
  Oynayaraq komsomola keçdim
  gözəl yuxu qız...
  Düşündüm ki, dünya əbədi olacaq May,
  Hər gün baharın doğuşudur!
  
  Amma nədənsə alınmadı.
  Nədənsə aşiq ola bilmirəm...
  Yaxşı, uşaqlar, mənə deyin, zəhmət olmasa,
  Həyat çox davamlı avardır!
  
  Birdən müharibə birdən gurladı,
  Və bir qasırğa ölümə qaçdı ...
  Qızlarımın güclü bədəni var,
  Dərhal özünüzü hücuma məruz qoya bilərsiniz!
  
  İnanın, imtina etmək istəmirəm,
  Vətən uğrunda sona qədər vuruşun...
  Qumbaraları güclü bir çantada daşıyırıq,
  Stalin ürəklərdə atasını əvəz etdi!
  
  Rusiyada döyüşçülər böyükdür.
  Biz dünyanı qoruya bilərik...
  Göyün ulduzları məxməri suladı,
  Və ovçu oyuna çevrildi!
  
  Mən döyüşən ayaqyalın bir qızam
  Cazibə və sevgi ilə dolu...
  Will, mən bu cənnətdə bir yer bilirəm,
  Xoşbəxtliyi qan üzərində qura bilməzsən!
  
  Böyük Vətən döyüşçüləri,
  Moskva yaxınlığında möhkəm vuruşacağıq ...
  Və sonra kommunizm dövründə yuxu
  Şeytanla cəhənnəmə qarşı!
  
  Cəsur rus oğlanları,
  Onlar sona qədər vicdanla mübarizə aparırlar ...
  Pulemyotdan vurdular,
  Lazım gələrsə, qızıl tacla!
  
  Bir güllə belə bizi dayandıra bilməz
  Böyük Allah İsa dirildi...
  Yırtıcı əjdahanın günləri keçdi,
  Göydən daha da parlaq oldu!
  
  Mən səni sevirəm əziz Lada,
  Svarog izzət içində olacaq ...
  Biz Rusiya üçün mübarizə aparmalıyıq
  Ən yaxşı Ağ Tanrı bizimlədir!
  
  Rusları diz çökdürməyin
  İnanın ki, bizim ətimiz cilovlana bilməz...
  Stalin və böyük Lenin bizimlədir,
  Bu imtahan da keçməlidir!
  
  Vətən dərdi bizim də ürəyimizdədir,
  Biz onun böyüklüyünə inanırıq...
  Kosmosa qapını sürətlə açırıq,
  Çox şirin bir həyat olacaq!
  
  Ayaqyalın biz gözəl qızlarıq,
  Qar yığınlarından sürətlə qaçırıq ...
  Bizə bu acı araq lazım deyil,
  Keruv qanadlarını açır!
  
  Vətən üçün biz qızlar dayanacağıq,
  Fritzə cavab verəcəyik, pislik yoxdur,
  Cəhənnəm Qabil məhv olacaq,
  Xilaskar Məsihə salam!
  
  Bir dövr olacaq - yaxşılaşmır,
  Ölülər əbədi olaraq diriləcək...
  Kainat canlı cənnət olacaq,
  Bütün insanların arzusu gerçəkləşir!
  . FƏSİL Љ 11.
  1944-cü ilin sentyabrı şiddətli döyüşlərdə keçdi ... Fritzlər Kuybışevi və Orenburqu əhatə edə bildilər və buna görə də bu şəhərlər məhv edildi, lakin bütün çətinliklərə baxmayaraq vuruşdular.
  Qızlar qeyri-adi mətanət nümayiş etdirdilər... Oktyabrın əvvəllərində nasistlər hələ Kuybışevi götürməmişdilər və Penzaya hücum etdilər. Və bu şəhər uğrunda döyüşlər qaynamağa başladı.
  Nataşa və komandası orada döyüşdü.
  Qız çılpaq, zərif ayağı ilə qumbara atıb qışqırdı:
  - Rus ruhu üçün.
  Bundan sonra Zoya bazukadan atəş açıb. Və Alman tankı "Lion"u -2 nokaut etdi.
  Almanlar hərəkəti bir az ləngitdilər... Panthers və T-4-lər xidmətdən çıxarıldı. Ancaq bu maşınlar hələ də xidmətdədir. Həqiqətən, Panther yaxşı bir tank məhv edəndir və alında olduqca dözümlü şəkildə qorunur. Amma lövhələr onun problemidir. Bununla belə, "Panther" -2 tərəflər tərəfindən qorunur, çox yaxşı deyil. Lakin silahların çoxu saxlanılır.
  E seriyasının inkişafı davam edir ... E-75 tankı mükəmməl örtülmüş tərəfləri olan yeni nəsil bir vasitə olmağı vəd edir. Almanlar bundan istifadə edirlər. Vəzifə çox ağır olmayan, sürətli və yaxşı qorunan bir tank əldə etməkdir. Bu cür ilk cəhd siçan idi, lakin təcrübə bu tankın həddindən artıq ağırlığını göstərdi. Əvəzində E-100 artıq hazırlanırdı. Bu tank daha sıx bir quruluşa və daha aşağı siluetə malik idi. Ümumiyyətlə, onun çəkisi, Mouse ilə müqayisədə, yüz otuz - yüz qırx tona qədər azaldı. Yan tərəflər rasional açılarda quraşdırılmışdır. Yanların qalınlığı ekranlarla birlikdə 210 mm-ə çatdı. Silah Mausun silahı ilə eynidir, qısa lüləli 128 mm və 75 mm silah. Almanlar 1500 at gücündə daha güclü mühərrik quraşdırdılar və tank şossedə saatda qırx kilometr sürətlə hərəkət etdi.
  Hansı ki, ümumiyyətlə, qənaətbəxşdir. E-100 hələ də çox ağır bir tankdır. Amma əla silah və müdafiə ilə.
  Onun döyüş keyfiyyətləri pis ola bilməzdi, lakin tankın daşınması və daşınması problemli olaraq qaldı. Həqiqi təcrübə göstərdi ki, bir tank yollar və körpülər boyunca nisbətən məqbul bir keçid üçün səksən tondan çox çəkə bilməz.
  Beləliklə, Hitler E-75-ə bu çəkiyə cavab vermək üçün, lakin qorunma baxımından etibarlı bir maşın yaratmaq üçün bir limit verdi. Niyə 75 millimetrlik topdan imtina etmək qərara alındı. Və sxemi mümkün qədər sıx edin: bir blokda, mühərrik və ötürücü qutu və mühərrikdəki sürət qutusu. O zaman bəlkə hər tərəfdən qorunan və çox ağır olmayan bir tank alacaq.
  Hitleri, ümumiyyətlə, alman maşınları tam qane etmirdi. Lev-2, ehtimal ki, daha təkmil olsa da, onun 105 mm-lik topu sovet tankları ilə döyüşmək üçün lazımsız, zirehli olmayan hədəflərə atəş açmaq üçün isə kifayət deyildi. "Panther" -2 ümumiyyətlə hərbçilərə silah və ön müdafiə ilə uyğunlaşa bilərdi, lakin yan tərəf hələ də kifayət deyildi, lakin sürücülük performansı qənaətbəxşdir.
  Fürer hər cəhətdən hərbçilərə yaraşan bir tank yaratmağı tələb etdi.
  Ancaq buna nail olmaq o qədər də asan deyil. Xüsusi arabaların və yayların köməyi ilə planı maksimum dərəcədə sıxlaşdırmaq və şassiləri yüngülləşdirmək və bədəndən bir şey çıxarmaq mümkündürmü? Və ekipaj faktiki meylli təşkil edir.
  Belə bir inkişaf olduqca perspektivli ola bilər. E-50 ilə birləşdirilən ilk E-75 tankının çəkisi yetmiş tondan çox deyildi və bu, nəhəng maşındır.
  Elizabet isə T-34-85 tankında döyüşürdü və onun müdafiəsi tam qane etmirdi. Alaşımlı elementlərin olmaması səbəbindən kövrək, zireh tankı çox qoruya bilmədi.
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə atəş açdı və dişlərini göstərərək gurladı:
  - Mən kosmos canavarıyam.
  Yekaterina düşməni darmadağın etdi, düşməni böyrünə vurdu və dişlərini açaraq fısıldadı:
  - SSRİ-də kommunizm naminə!
  Yelena da çox fəal şəkildə düşməni hədəfə aldı və onu öldürücü qüvvə ilə vurdu və ayaqlarının çılpaq olduğunu nəzərə alaraq hıçqırdı:
  - Qələbə konstitusiyasına!
  Euphrasia çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək və qışqıraraq düşmənə atəş etdi:
  - Biz ölkənin böyüklüyü üçün Svaroqa və Stalinə sadiqik!
  Burada döyüşən qızlar belədir. Onların ən görkəmli komandası var.
  Bəzi T-34-85 tankları güllələrdən qorunma ilə meydana çıxdı, bu da çəkisini əhəmiyyətli dərəcədə azaldır. Maşının sürəti və manevr qabiliyyəti artdı. Amma indi onu tank əleyhinə tüfəng, iri çaplı pulemyot və bir çox növ qumbaraatan götürmək olardı. Və pnevmatik silahlar tamamilə deşilir. Doğrudur, belə bir tank istehsal etmək daha asandır, daha ucuzdur və hərəkət sürətini artırır.
  İndi bu maşını qızlar sürürsə, heç bir şəkildə onlara minməyə icazə vermirlər.
  Nəhəng dağıdıcı elementin çevik qızı Elizabeth məntiqi olaraq qeyd etdi:
  - Şücaəti zirehlə əvəz edə bilməzsən!
  Ketrin bununla razılaşdı:
  - Bəli, belədir, ona görə də yanmayacaqsan!
  Və necə gülürsən...
  Böyük cazibədar qızlar. Düşmənlər döyülürsə, bunu aqressiv və hərtərəfli edirlər.
  Yelena, onların tankı döyüş dəstini bitirdikdən və ehtiyatı doldurmağa getdikdən sonra dostlarından soruşdu:
  - Qızlar belə düşünür, bizim Üçüncü Reyxi məğlub etmək şansımız varmı?
  Ketrin əminliklə cavab verdi:
  - Vasili Terkinin dediyi kimi... Biz saymağa yox, döyməyə gəlmişik!
  Elizabeth düzəliş etdi:
  - Suvorov belə dedi!
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə qəzet parçasını götürüb siqaretə bükdü. Ona gülməli gəlir.
  Euphrasia bədənini yelləyərək oxudu:
  - Mən kosmik qız-terminatoram,
  Fritz - kultivator üçün çox ağrılı olacaq!
  Və döyüşçü necə güləcək!
  Qızlar kart oynamağa qərar verdilər. Bu gülməlidir. Uduzanlar isə təkan və çömbəlmə hərəkətləri edir.
  Oyun zamanı Elena fərq etdi:
  - Amma ciddi desəm, qalib gəlmək üçün real şansımız yoxdur! Qafqaz yıxıldı, biz isə itiririk!
  Ketrin yalın ayağı ilə bir kart atdı, düşməni döydü və qışqırdı:
  - Amma bizim gizli silahımız var!
  Döyüşçü güldü və çılpaq barmaqları ilə də bir kart atdı.
  Elizabet ah çəkərək dedi:
  - Həqiqətən, yeni gizli silah üçün yalnız bir ümidimiz qalıb!
  Euphrasia zərif ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə kartı ataraq sızladı:
  - Bəli, gizli silah olmadan edə bilmərik!
  Qızlar bir ağızdan oxudular:
  - Qılıncımız odla yanır, düşmənləri kəsəcəyik! Biz SSRİ əsgərləriyik!
  Döyüşçülər köklənib və həqiqətən döyüşdədirlər.
  Ancaq qüvvələr çox qeyri-bərabərdir ... Oktyabrın ortalarında Kuybışev yenə də düşdü ...
  Almanlar mühüm müdafiə obyektini ələ keçirə bildilər. Yağışlar yağdı... Payız fəsli ilə bağlı fasiləyə ümid var idi.
  Lakin səmada döyüşlər davam edirdi.
  Üç sovet pilotu: Mirabela, Anastasiya, Akulina vəhşi həvəslə döyüşdülər.
  Mirabela, köhnəlmiş, lakin nəhəng Yak-9 T-də uçarkən nasisti vuraraq oxudu:
  - Bir dövr olacaq, kommunizm dövrü!
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə tətiyə basan Anastasiya dişlərini göstərərək təsdiqlədi:
  - Bir mahnı ilə cənnətə uçacağam!
  Və dostlarına göz qırdı.
  Çılpaq yuvarlaq dabanını pedala basaraq başqa bir almanı əzən Akulina dedi:
  - SSRİ-nin şöhrəti naminə!
  Qızların xüsusilə döyüşdüyünü söyləmək lazımdır.
  Mirabela faşist ME-262-ni 37 millimetrlik topdan vuraraq tvit etdi:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Məqsədli bir yanaşma ilə nasisti kəsən və düşməni mişarlamış Anastasiya ağzını açıb:
  - Qırmızı kainata şöhrət!
  Olduqca döyüşçü olan Akulinanın qızı bir alman avtomobilini vurdu və fit çalaraq qışqırdı:
  - Sovetlər ölkəsinin kommunizmi naminə!
  Döyüşçülər nəhəng sərtlikləri ilə qeyd edilməlidir.
  Albina, Alvina, Agave isə hesablarını qazanırlar. Qızlar da ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər.
  Təyyarədə qızların az qala çılpaq olması nə qədər gülməlidir.
  Albina çılpaq barmaqları ilə bir neçə sovet avtomobilini yıxır və qışqırır:
  - Aryan qardaşlığı üçün!
  Alvina da Qırmızı Orduya qarşı döyüşür və bunu cəsarətlə edir. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə pnevmatik topları nişan alır və sovet maşınlarını kəsir, qışqırır:
  - Parlaq ideyalar üçün!
  Agave həmçinin sovet qırıcılarını və hücum təyyarələrini vurur, sözün əsl mənasında onları məhv edir və gurlayır:
  - Üçüncü Reyxin qələbəsi üçün!
  Qızlar isə rəqibini amansız işgəncələrə məruz qoymağın əleyhinə deyillər. Xüsusilə gözəl oğlanlar.
  Albina, bir pionerin dabanlarını dirəkdə qovuraraq bir dəfə qeyd etdi:
  - Qızardılmış formada və bibərli oğlanlar çox dadlıdır!
  Və necə gülür. Və dilini göstər!
  Alvina dişlərini açaraq bunu gördü:
  - Oğlan sobada qızardılır, sarımsaqla çox dadlıdır!
  Aqave çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə bir neçə sovet döyüşçünü yerə yıxıb qışqırdı:
  - Biz kosmos fəryadlarıyıq!
  Və dostlarına göz qırdı. Nadir, döyüşkən bir qızdır.
  Çılpaq, zərif kəsilmiş ayaqları ilə təyyarələri vuran Albina qeyd etdi:
  - Rusiyanı ağlınla başa düşə bilmirsən, Stalin kimi hökmdarları necə seçə bilərsən!
  Alvina aqressiv şəkildə dişlərini açıb çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açaraq qeyd etdi:
  - Və bizim Hitler daha yaxşı deyil!
  Aqave çılpaq barmaqları ilə sovet maşınlarını yıxaraq gülümsədi və qeyd etdi:
  - Adolf, əlbəttə ki, sahibdir! Ancaq eyni zamanda, artıq nə qədər qazanmağı bacardığı ölçülmür!
  Qızlar son dərəcə mübariz və aqressivdirlər.
  Sonra birtəhər iki oğlan uşağı diri-diri diri diri diri-diri qovurdular. Elə beləcə, onları polad dirəyə deşdilər və qızartmağa başladılar, qışqırıb qıvrıldılar. Sonra oğlanlar hələ sakitləşməmiş eskadronun bütün qızları qızardılmış pionerlərin yanına qaçmağa, onlardan ət parçaları kəsib yeməyə başladılar.
  Və çox dadlı idi, xüsusən də hələ də yaşayan oğlanlar qızartma zamanı bibərlənsəydi.
  Məsələn, Aqave oğlanın budunu böyük məmnuniyyətlə yedi. Qızlar o zaman əla iş gördülər. Və hər iki oğlandan yalnız sümüklər və sakatlar qaldı. Gənc qaraciyər xüsusilə dadlı idi. Qızları böyük məmnuniyyətlə yemək yeyirdilər.
  İndi isə səmada döyüşürlər...
  Orenburq oktyabrın sonunda düşdü...
  Almanlar Ufaya yaxınlaşdılar. Artıq kifayət qədər soyuqdur və qar yağır.
  Tamara və onun komandası Ufanın kənarında nasistlərlə vuruşur. Alman piyadaları Fransa və Belçika koloniyalarında topladıqları qaradərili əsgərlərdən hücum edir.
  Bütün yanaşmalara sözün əsl mənasında meyit atırlar.
  Tamara növbə verir və yalın ayağı ilə qumbara atır və çığırır:
  - Kommunizm dövrü əsrlər boyu məşhur olacaq, inanıram ki, Stalin bizim möhkəm əlimiz olacaq.
  Veronika atəş açaraq deyir:
  - SSRİ-ni parçalamayın!
  Və çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket atır.
  Nasistlərə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə başqa bir ölüm xəbəri verən Anfisa qeyd edir:
  - Kommunizmin böyüklüyü bizimlədir!
  Düşmənə atəş açan və nasistləri biçən, yalın ayaqları ilə qumbara atan Viktoriya qışqırır:
  - Ulu Vətən şöhrətlənsin!
  Olimpiada yanır. Və sonra bu qəhrəman qız faşistlərə bütöv bir qutu partlayıcı atır və qışqırır:
  - Kosmik Vətənimizə şöhrət!
  Və qızlar hamısı bir ağızdan qışqıracaqlar.
  - SSRİ üçün! Bir pioner olacaq!
  Qırmızı Ordunun qadın döyüşçüləri döyüşlərdə oğurluq etdilər. Qar yağanda isə onlar hələ də ayaqyalın və bikinidə döyüşürdülər.
  Noyabrın əvvəlində nasistlər Ulyanovska hücuma başladılar. Leninin doğulduğu və Stenka Razinin ağır yaralandığı şəhər. Bu, Rusiya şəhərləri üçün mühüm mərhələdir.
  Alenka nasistlərlə döyüşür. Və yalın ayaqları ilə nasistlərə qumbara ataraq öz-özünə oxuyur:
  - Rusiyaya şöhrət, şöhrət ...
  Tanklar irəliləyir...
  Qırmızı köynəklərdə diviziya,
  Salam rus xalqı!
  Anyuta, düşmənlərə atəş açır və onları biçir və sonra çılpaq barmaqları ilə partlayıcı mişar paketlərini işə salır, vyaknula:
  - Stalin kommunizmi üçün!
  Və o, biçilmiş bütün qara döyüşçülərə növbə verdi.
  Rəqiblərinə atəş açan və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək ölümcül qumbara atan Alla qışqırdı:
  - Doğma Rusiya üçün!
  Faşistlərə atəş açan və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə ölüm hədiyyələri atan Maria çırtıldadı, qeyd etdi:
  - Kosmik kommunizm üçün!
  Faşistlərə atəş açan və düşməni biçən Matryona verdi:
  - Döyüşdə dəyişikliklər üçün!
  Marusya, Fritzləri oyaraq öldürdü, onu götürdü və aqressiv şəkildə toz halına gətirərək sildi:
  - Ən yüksək standartın qələbəsi üçün!
  Və yalın ayağı ilə ölümcül qumbara atdı.
  Buradakı bu qızlar sərin və yaraşıqlıdır.
  Düşmənləri güllələyən, biçən və çılpaq barmaqları ilə qumbara atan Alenka çığırdı:
  - Kommunizmin əzəməti bizimlə olsun!
  Qız onu götürdü və böyük bir cəsarətlə bir Alman tankını vurdu.
  Və burada Lev-2 tankının 88 millimetrlik topla başqa bir modifikasiyası var. Qüllə daha dar , çəni isə daha kiçik, çəkisi əlli beş ton, mühərrik gücləndirildikdə isə 1200 at gücünə malikdir. Sürətli alman maşını.
  Lakin o, döyüşçünü narahat etmir.
  Alla yalın ayağı ilə qumbara atdı və çığırdı:
  - Kommunizm üçün!
  Anyuta çılpaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyəsini atıb qışqırdı:
  - Yeni sərhədlər üçün!
  Və qız fit çalacaq. Alman tankı "Lion" -2 götürüb çevriləcək və rulonlar sanki uçdu.
  Nasistlərə atəş açan Mariya oxudu:
  Və mübarizə yenidən davam edir
  Və ürək sinə içində narahatdır ...
  Və Lenin çox gəncdir -
  Və gənc oktyabr qarşıdadır!
  Düşmənə atəş açan və sıralarını kəsən Matryona yalın ayağı ilə qumbara atdı və qışqırdı:
  - Həyatda ilk addım vacibdir!
  Nasistləri darmadağın edən Marusya qışqırdı:
  - Yenə Yerin üstündə, qəzəbli hücumların burulğanlarını görürsən!
  Və belə döyüşçülər əyilməzdirlər.
  Amma yenə də qüvvələr qeyri-bərabərdir. Penza artıq düşmüşdür. Nasistlər isə Saranska basqın edirlər.
  İndi Qorki şəhərinə o qədər də çox şey qalmayıb.
  7 noyabr 1944-cü ildə Stalin Moskvada növbəti parad keçirdi. Qələbə olmasa belə.
  Fritz isə ilk dəfə V-2 ballistik raketləri ilə Moskvanı vurdu. Və eyni zamanda şəhər Arado bombardmançıları da daxil olmaqla reaktiv təyyarələr tərəfindən bombalandı . Bu hərəkət hər kəsi şoka salıb. V-2 raketləri yüksək trayektoriya ilə uçdu və qəfil düşdü, hətta radarlar belə onları düzgün görmürdü.
  Çoxlu dağıntılar və bədbəxtliklər oldu. Parad zamanı sovet əsgərləri həlak oldular.
  Stalin, hətta atom bombasının birbaşa zərbəsinə tab gətirə bilən yeraltı bunkerdə təcili iclas keçirdi.
  Baş qərargah rəisi Vasilevski narahatlıqla qeyd etdi:
  - Almanların böyük dağıdıcı gücə malik yeni silahı var. Və radarlarımız onu görmədi ...
  Stalin qəzəblə dabanlarını möhürləyərək qışqırdı:
  - Budur axmaqlar! Belə bir sürpriz görünə bilməzdi!
  Marşal Vasilevski qeyd etdi:
  - Bir şey yoldaş Stalin idi ...
  Beriya dərhal dedi:
  - Bunlar A-5 sinif raketləridir. Narahat olmağa dəyməz, yoldaş Stalin. Onlar cəmi səkkiz yüz kiloqram aminolonu daşıyırlar və yaxşı reaktiv bombardmançı kimi dayanırlar. Almanlar bir neçə onlarla raket atdılar, lakin bu dizayn seriyaya daxil olmadı, çünki reaktiv təyyarə ilə bombardman etmək həm daha ucuz, həm də daha praktikdir.
  Stalin sakitləşərək dedi:
  - Yəni təsirli silah deyil? Çox yaxşı!
  Beriya ah çəkərək qeyd etdi:
  - Amma reaktiv bombardmançılar, bu ciddi problemdir. Yoldaş Stalin bununla mübarizə aparmalıdır!
  Marşal Jukov təklif etdi:
  - Bəlkə götürüb özümüz raketlər düzəldərik. Mən yer-hava nəzərdə tuturam. Nə, təyyarələri vurmaq üçün onları radio ilə idarə etmək!
  Voznesenski qeyd etdi:
  - Belə raketlərin yaradılması üçün vaxt lazımdır! Taxtadan çox ucuz təyyarələr düzəltmək, onları partlayıcı maddələrlə doldurmaq və düşməni vurmaq daha asandır. Bu kamikaze tərzi olardı!
  Stalin razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Bəli, kamikadze təyyarələrdən istifadə etmək lazımdır. Bu, bizim şansımızdır, baxmayaraq ki, əslində bu, Qırmızı Ordumuzun əzabını uzadır.
  Daha təsirli bir şey tapmalıyıq!
  Yakovlev ah çəkərək cavab verdi:
  - Yoldaş Stalin yeni təyyarələr üzərində işləyir. Ancaq hələlik biz avtomobillərin maksimum məhsuldarlığını saxlamağa yönəlmişik. Bütün ehtiyatlardan istifadə olunur və on yaşından uşaqları maşınlara qoyuruq. Tam səfərbərlik, həm ümumi, həm də supertotal .
  Stalin qışqırdı:
  - Daha çox şey etmək lazımdır! Etdiyiniz şey çox azdır!
  Molotov ah çəkərək dedi:
  - Müttəfiqlərlə əlaqə mümkün deyil. Deyəsən, biz təkik. Yaponlarla danışıq aparmağa çalışdılar... Urala qədər ərazi tələb edirlər, bu, qəbuledilməzdir.
  Stalin hönkürdü:
  - Qışda Yaponiyaya zərbə endirmək lazımdır, bəs Leninqrad?
  Jukov dişlərini göstərərək dedi:
  - Petrozavodska hücum gözlənildiyi qədər uğurlu alınmadı. İsveç müharibəyə Üçüncü Reyxin tərəfində girdi və biz böyük qüvvələrlə qarşılaşmalı olduq. Beləliklə, hücumu dərhal inkişaf etdirmək mümkün olmadı və düşmən Wehrmacht-ın hissələrini çəkərək bizim hücumumuzu dəf etdi. Leninqrad şəhəri blokadanın tam halqasındadır və hərtərəfli sıxışdırılır. Düşünürəm ki, yaza qədər tam aclıq üzündən bütün əhali məhv olacaq. Və Leninqradın süqutu qaçılmaz olacaq.
  Onu hava ilə təmin etmək praktiki olaraq mümkün deyil. Düşmən tamamilə səmaya hakimdir. Almanlar indi də cəngavər xaçı verirlər, yalnız yüz vurulan təyyarə üçün.
  Stalin qəzəblə hönkürdü:
  - Uğursuz hücum!
  Jukov başını tərpətdi.
  - Çoxlu dəmir yolları pozulub və biz çox az qüvvə cəmləşdirmişik. Və biz finlərə və isveçlilərə xərac verməliyik, onlar müdafiədə israrlıdırlar. Ancaq bu, hamısı deyil. Almanlar Murmanskdan da yan keçdilər. İndi bu şəhər mühasirəyə alınıb. Nə edəcəyimizi bilmirik!
  Stalin hönkürdü:
  - Blokdan çıxarın!
  Jukov cavab verdi:
  - Bunun üçün güc yoxdur! Və düşmən bütün Kareliya yarımadasını ələ keçirə bilər!
  Stalin əmr etdi:
  - Qüvvələri yuxarı çəkin və buraxın! Qışda almanlar o qədər də güclü deyillər. Onları kapitalla basmaq mümkün olacaq!
  Vasilevski qeyd etdi:
  - Dərin sıçrayışların qarşısını almaq lazımdır və orada bizim gücümüz düşmənləri alacaq!
  Stalin qışqırdı:
  Biz kommunizm uğrunda mübarizə aparacağıq!
  Voznesenski daha şən xəbərlər verdi:
  - SU-100 artıq metalda təcəssüm olunub və kütləvi istehsala hazırdır. T-34-ə əsaslanan şassi. İstehsal etmək olduqca asandır. Mərmi yeni silah üçün demək olar ki, hazırdır. Beləliklə, SU-100 artıq cəbhələrdə görünəcək. Sabah ilk maşın cəbhəyə gedəcək!
  Stalin razılıqla başını tərpətdi.
  - Ən azından bu məni xoşbəxt etdi! Lakin T-34-85 hələ də istehsaldan çıxarılmayıb. Yalnız bu deyil, zirehi daha incə edin və çəkisini iyirmi tona qədər azaldın. Döyüşlər göstərdi ki, daha da pisləşə bilməz!
  Voznesenski qeyd etdi:
  - Ağacdan zireh düzəldə bilərsiniz! Biz gündə yüzlərlə belə tank istehsal edirik, hətta faşistlərdən də çox. Lakin bizim maşınlarımız yüngül tank əleyhinə silahlarla belə Fritsi asanlıqla vurur.
  Jukov qeyd etdi:
  - Gerda var. Bu, belə sərin xanımdır! O, çoxlu tanklarımızı və silahlarımızı sıradan çıxardı.
  Stalin başını tərpətdi.
  - Onu tutmaq və çılpaq dabanlarını qızartmaq lazımdır. Ağrılı sərin qız!
  Jukov razılaşdı:
  - Tutmalısan! Və biz nasistləri məhv edəcəyik!
  Beriya başını tərpətdi və qışqırdı:
  Gəlin xüsusi əməliyyat edək!
  Stalin ah çəkərək qeyd etdi:
  - Bu, əla ideyadır, amma... Hələ bir şeyi bitirməliyik!
  Beriya qışqırdı:
  - Gəlin onların hamısını tutaq!
  Stalin başını tərpətdi.
  - Yox... Qəhrəmanları öldürmək yaxşı deyil! Gerdanı yanıma gətirməsini istəyirəm! Bu təcilidir!
  Beriya qeyd etdi:
  - Canlı?
  Stalin asanlıqla təsdiqlədi:
  - Əlbəttə, sağam!
  Beriya gurultu ilə yanaqlarını şişirdi:
  - Hamısı qeyri-mümkündür, bəlkə də dəqiq bilirəm!
  Qısa ətəkli, ayaqları açıq bir neçə qız göründü. Onlar əllərində stəkan şərab götürüb GKO üzvlərinə göz vurdular.
  Jdanov qeyd etdi:
  - Bizə orduda daha çox qız lazımdır! Orada düzəldəcəklər!
  Stalin dedi:
  Anastasiya, Mirabela , Akulinanı brilyantlarla "Şöhrət Ordeninin Ulduzu" ilə təltif edirəm ! SSRİ-yə şöhrət!
  Hamı bir ağızdan qışqırdı:
  - Qəhrəmanlara həmd olsun!
  Və əl çaldılar.
  Qızlardan biri əyilib diz çökərək Stalinin çəkmələrini öpdü.
  Ali Baş Komandan onun üstünə şərab töküb uğuldadı:
  - Gücümüz yumruğumuzdur!
  Beriya qışqırdı:
  Hitler axmaqdır!
  Stalin etiraz etdi:
  - Axmaq deyil, hiylənin təcəssümü!
  Və hamı yenidən alqışladı.
  . FƏSİL #12
  Ulyanovsk şəhəri tamamilə mühasirəyə alınmışdı, lakin bu günə qədər ... Noyabrın axırıdır və şaxtalı qar yağır. Almanlar hücuma o qədər də həvəsli deyillər və hələlik atəş açır.
  Havada, hava çox da havalı deyil. Ancaq qızlar hələ də döyüşür və cəsarət möcüzələri göstərirlər.
  Gerda öz heyəti ilə Panther-2-də. Ancaq Panther-3 tankı tezliklə görünməlidir və döyüşçü həqiqətən onun üzərində vuruşmaq istəyir.
  Bu vaxt o, sovet mövqelərinə atəş açır.
  O, yalın ayağı ilə topu hədəfə tuşlayıb atəş açdı. O, sovet otuz dördünü sındırdı və cıvıldadı:
  - Müqəddəs Prussiya üçün!
  Şarlotta da topdan atəş açdı, sovet haubitsasını deşdi və xırıltı ilə dedi:
  - Əsrlər boyu xoşbəxtliyimiz!
  Kristina da yalın ayaqları ilə düşməni vuraraq atəş açdı:
  - Bizə layiq olan oğlanlar üçün!
  Magda da çox dəqiq atəş açıb cik-cik:
  - İmperatorluğun böyüklüyü üçün!
  Ən yeni SU-100-də isə dörd Elizabeth döyüşür.
  Qızlar yeni özüyeriyən silahı mənimsəyiblər.
  Elizabet yalın ayaq barmaqları ilə atəş açıb oxudu;
  Faşist cəllad çiyinlərini qoparır,
  Budur rəf, maşa, matkaplar əlinizdədir!
  Ruhun bədənini şikəst etmək istəyir,
  Əhəmiyyətsiz canavar, lakin sərin görünür!
  
  Pul vəd edir, dənizdə gəmilər,
  Hətta bir başlıq nə verə bilər!
  Həqiqətən səni xəttə qoydu,
  Axı sən onun üçün sadəcə meyit və oyunsan!
  
  Bizim işimiz haqqında bilmək istəyir,
  Kasıbları zəncirləmək üçün nə yeni şeylər!
  Buna görə də səxavətlə sürəcək,
  Atanızı və hətta ananızı unutmaq üçün!
  
  Amma biz Vətənimizə möhkəm xidmət edəcəyik,
  Bizi cəlladın zülmü sındıra bilməz!
  Bir budaq küləkdən əyiləcək,
  Və çılpaq körpələrin ağladığını eşidə bilərsiniz!
  
  Bəli, ilk çətin raundda məğlub oldum,
  Amma Uca Allah sizə geri qazanmaq şansı verəcək!
  Və sonra düşməni özüm darmadağın edəcəm,
  Mənim yumruğum sürünənləri möhkəm çənələyəcək!
  
  Vətən mənə belə bir güc verir
  Ki, bütün işgəncələrin dərdinə qalib gəlmək mümkündür!
  Və çıx bu dibsiz məzardan,
  Yutulmamaq üçün, qəzəbli ayı!
  
  Bir az daha və qurtuluş yaxındır -
  Düşmən üzərində qələbə qazanacağıq!
  Kommunizm işığı pərdəsi altında yaşamaq,
  Beləliklə, Günəş evi qızılla doldursun!
  Qızlar isə mahnı oxuyub yeni, öldürücü topdan atəş açdılar. Onlar son dərəcə nəhəng döyüşçülərdir.
  Yelena gülərək dedi:
  - Kommunizm qurulacaq, biz buna inanırıq!
  Ketrin bu ifadə ilə razılaşdı:
  - Gəlin kommunizm quraq, zəfər olacaq!
  Euphrasia onu götürdü və qışqırdı , çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə atəş etdi və Panteranı vurdu.
  Sonra döyüşçü qışqırdı:
  - Oh, kommunizm, kommunizm! Sofizm güclü şəkildə əziləcək!
  Və "Panther", alnına və uzaqdan vurdu.
  Bunlar elə qızlardır ki, asanlıqla qıra bilməyəcəksiniz.
  İndi qarşıdan dekabr ayı gəlir... Yaponlar soyuq hava şəraitində demək olar ki, döyüşü dayandırdılar.
  Amma səmada qış havasına baxmayaraq hələ də döyüşlər gedir.
  Budur Toshiba və Toyota, iki yapon pilotu, çarəsiz oğrular kimi döyüşürlər.
  Toshiba çılpaq ayaq barmaqları ilə sovet təyyarələrini vurur və ağlının başında belə deyir:
  - Mənim super qızım var!
  Toyota rus qırıcısını nokaut edərək və mirvari dişlərini göstərərək əminliklə təsdiqləyir:
  hiper var !
  Yapon qadınları, əlbəttə ki, böyük başlanğıc gücünə sahib döyüşçülərdir. Samurayın şərəfinə qarşı durmaq olmaz.
  Ancaq hər halda, səma hələ də tam sürətlənir.
  Quruda isə dörd ninja qız sovet əsgərlərinin məhv edilməsini öz üzərinə götürdü.
  Mavi ninja qızı dəyirman qəbulu keçirdi, bir neçə rus döyüşçünü kəsdi və çılpaq barmaqları ilə böyük dağıdıcı gücə malik partlayıcı bir noxud buraxdı.
  O, onu cırıb tvit etdi:
  - Salam Yaponiya!
  Sarı ninja qız qılıncla kəpənək texnikasını da oxuyub. O, bir sıra rəqiblərini kəsdi və qışqırdı:
  - Kommunist qisası üçün!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə məhvedici bir hədiyyəni necə işə salmaq olar.
  Sonra mızıldanır:
  - Yaponiyanın böyüklüyü üçün!
  Qırmızı ninja qız qılınclarla helikopter qəbulu keçirdi. Çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül bir ölüm hədiyyəsi atdı və qışqırdı:
  - Sevgim üçün!
  Və sonra o qeyd etdi:
  - Bəs kommunist intiqamını haradan alır?
  Rus əsgərlərini doğrayan və çılpaq dabanı ilə yenidən qumbara atan sarı nindza qız dedi:
  - Və bir pişik ilə şorba olacağına baxmayaraq!
  Rəqiblərini doğrayan və çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsi atan ağ ninja qızı:
  - Kommunizm ideyaları uğrunda qalib gələcəyik!
  Və dörd döyüşçü də xorla güləcək və mirvari dişlərini göstərəcək.
  Dekabr tez keçdi... Mühasirədən sonra almanlar həm Ufanı, həm də Saranskı aldılar. Ancaq Ulyanovsk hələ də tam blokadada qaldı.
  Stalin nəyin bahasına olursa olsun Yeni ili Leninin doğulduğu şəhərdə keçirməyi əmr etdi.
  Lakin almanlar şaxtalara baxmayaraq, artıq Kazana yaxınlaşırdılar. Beləliklə, SSRİ tam dağılmaq ərəfəsində idi.
  SSRİ-də nə ediləcəyi hələ aydın və fikir deyildi.
  Stalin Yeni ili Moskvada və bunkerdə qeyd etdi. Baxışları tutqun idi, amma döyüşmək həvəsi zəifləmədi.
  Bu arada Hitler havanın isti olduğu Liviyada özü üçün bir fars təşkil etmək qərarına gəldi.
  Və orada qladiator qızlarla döyüşmək tamaşasından həzz alırdı.
  Yeni il ərəfəsində Moskvanın bombalanmasından başqa heç nə baş vermədi.
  Və ilk "Pantera"-3-ün buraxılışı. Bu tank "Tiger" zirehinin qalınlığına -2, lakin böyük yamaclara malik idi və cəmi qırx beş ton ağırlığında idi. Hündürlüyü isə iki metrdən də az oldu. 1200 at gücünə malik güclü mühərrik bir blokda və transmissiya ilə qarşı-qarşıya yerləşir. Avtomobilin özü mükəmməl silahlanmış və əla optika və hidravlik stabilizatorla olduğu ortaya çıxdı . Dar qüllədə çox dəqiq və zirehli pirsinqli 88 mm-lik 100 EL topu var idi.
  Gerda və komandası bu maşında getdi. Mükəmməl və daha yüngül qaçış qurğusu, qarda mükəmməl qaçdı. Bu tank ümumilikdə mükəmməldir. Və onun böyük yamaclı zirehləri avtomobilin alnını mükəmməl şəkildə qoruyur. 150 millimetrlik korpusun yuxarı hissəsi üfüqi tərəfdən 40 dərəcə bucaq altında xüsusilə güclü şəkildə qorunur. Və bu, doxsan dərəcə bucaq altında təxminən 330 millimetr zirehdir. Heç bir sovet topu Panther-3 gövdəsinin yuxarı hissəsinə nüfuz etməyəcək. Dibi 120 mm və eyni bucaq altında bədənin alın sahəsinin üçdə birini tutur və demək olar ki, keçilməzdir.
  Qüllənin alnının qalınlığı 185 millimetrdir və 50 dərəcə bucaq altındadır, bu da sovet silahları üçün keçilməzdir.
  Ancaq burada tərəflər yamaclarla 82 mm-də daha zəifdir və onlar götürülə bilər. Xüsusilə yeni Sovet özüyeriyən silahı olan SU-100 istehsalı asanlığı və zirehdələn top sayəsində qoşunlar arasında tez bir zamanda populyarlıq qazandı.
  Gerda sovet qoşunlarına ilk gülləni vurdu. O, IS-2 tankını deşdi və özünü bildirdi:
  - Bu yaxşı döyüşçüdür!
  Şarlotta qeyd etdi ki, düşmənə atəş açıb və çılpaq dabanı ilə düyməni basaraq sovet maşınını yarıb:
  - Bu texnika demək olar ki, qüsursuzdur!
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə sürətli, avtomatik Alman topunu hədəf alan Kristina qeyd etdi:
  - Bort zirehləri olduqca zəifdir! Daha güclü maşınımız olardı!
  Maqda da yalın ayağından atəş açdı və qəzəblə ayağını götürüb qışqırdı:
  - Yalnız üçlük olardı, amma üçlük əyləncəli!
  Qızlar isə bir ağızdan güldülər... Tank həqiqətən yaxşıdır, xüsusən də sürmə qabiliyyəti.
  Döyüş sınaqlarından və E-100 avtomobilindən keçdi. O, ağır olsa da. Amma yaxşı qorunur. Və onun silahları belə asanlıqla alına bilməz.
  Orada da alman qızları oturur. Ayaqyalın və bikinidə soyuq olmasına baxmayaraq.
  Rəqiblərə atəş açıb, düşməni vuran Adala məntiqlə özünü belə ifadə etdi:
  Biz kommunizm altında yaşayacağıq!
  Çılpaq dabanla necə basmaq olar ....
  Sovet mövqelərinə atəş açan, çılpaq ayaq barmaqları ilə rəqiblərini vuran Aqata hıçqırdı:
  - Qələbəmizin böyüklüyü isə əsrlərlə olacaq!
  Aqnes də təbii ki, çılpaq ayağı ilə sovet piyadalarına qəlpə atdı və qışqırdı:
  - Yox, biz fürerə boyun əyməyəcəyik!
  Tankda olan qız Afina çılpaq barmaqları ilə düşməni təpiklədi və ağzını kəsdi:
  - Fürer üçün deyil, Fürer üçün!
  Aqnes güldü və qeyd etdi:
  Biz supermen tayfasıyıq!
  Sovet batareyasına atəş açan və düşmən mövqelərini məhv edən Andriana dilini göstərib dedi:
  - Almanların böyüklüyü planeti tanıyır!
  Və çılpaq dizi ilə, sanki düşmənə təzyiq edəcəkdi.
  Yanğına rəhbərlik edən Aqata qeyd etdi:
  - Əjdahanı parçalayacağıq ...
  E-75 tankı hələ hazır deyildi. Führer yüksək hərəkətlilik üçün çəkisinin altmış beş ton və mühərrikin 1500 at gücü, yüksək yamaclarda ən azı 170 mm yan zireh olmasını tələb etdi. Və vaxt apardı.
  Ancaq nasistlər hər halda qalib gələrkən... Yanvarda Ulyanovsk nəhayət ki, düşdü. Fritz Qorki və Kazana hücum etməyə başladı.
  İndiyə qədər Moskvadan kənara çıxdılar.
  Stalin qəzəbləndi, amma heç nə edə bilmədi. Əslində, burada nə edirsən, tam bir uğursuzluq ...
  Ancaq qızlar göydə və yerdə vuruşurlar ...
  Beləliklə, Nataşkanın SU-100 təyyarəsi hava zərbəsi ilə bir Alman hücum təyyarəsini darmadağın etdi. Olduqca sərin çıxdı. Çox ağıllı və bacarıqlı olmasa da. Ancaq Nataşa ümumiyyətlə birinci sinif şagirdi deyil və o, necə oyacaq.
  . İndi qız olduğu ortaya çıxdı V artıq tanış tank T -34. Yalnız Bir az dost . Qüllə daha böyük və _ alət kalibrli 85 millimetrdə _ əvəzinə 76. Şassi Hissə keçmiş .
  Qızlar fırlandı haqqında yer . Onlar _ kimi _ Və əvvəl , içində bir bikini . A burada avtomobil sovet istehsal . Yemək Və mərmilər haqqında yer .
  Supermen Nataşa ilə razı görünüşü gülümsədi :
  - Ə Harada faşistlər ?
  Göründü içəri tank şəkil gənc əlaqə . oğlan tvit etdi :
  - Budur Bu tank , hansı meydana çıxdı haqqında cəbhələr ikinci dünya müharibələr V qırx dördüncü il Və əvvəl İndi ildən yerləşir haqqında silahlı Qırmızı ordu . Ona qarşı çıxır , E -25. özüyeriyən silah 88 mm ilə top və 120 mm frontal zireh . gözəl döyüş !
  Həqiqətən V uzaq ilə böyük əmək Bacarmaq nəzərə alın alman özüyeriyən silah . çömbəlmək , ilə uzun barel . qərib qızlar olan _ Belə ki erkən sol cəbhələr Əla Vətənpərvər müharibələr . Amma Supermen Nataşa dərhal eyni qeyd etdi :
  - O bizə Ola bilər almaq . At onun uzunluq 71 EL -də .
  Zoya burada eyni təklif etdi :
  - Olmalıdır get V hərəkət _ _ yox vur !
  Futurist-Anjelika V qıcıqlanma diqqət çəkdi :
  - Budur lənət ! Dərhal eyni sürüşdü üstün bizə avtomobil !
  Onların gənc kurator-zabiti qəzəblə elan etdi :
  - Ə Bu daha çox heç nə ! E-75 idi olardı daha çox daha pis ! Sən olardı onun nə də altında bir bucaq olardı yox deşilmiş . A Belə ki cəsarət et !
  Supermen Nataşa özünü keçdi Və fısıldadı :
  - Necə doğru kommunist , i Mən deyirəm sənə - üçün cəhənnəm !
  Futurist-Anjelika hürdü , ayaq üstə ayaqyalın ayaq :
  - Gəlin çıxış edək !
  sovet avtomobil bəziləri bir az sıx başladı və _ vızıldadı . Punch vasitəsilə alman V alın qeyri-real Və olmalıdır daxil ol Fritz V lövhə . Amma cəhd edin Bu et ? O -dan onun uzun lüləli silahlar Necə sikildi ... Qalır yalnız saymaq haqqında sürət .
  Supermen Nataşa hirslənmək . Düz alman ACS Bəli daha çox daha asan otuz dörd belə ki onun üstələyir V xüsusiyyətləri . Budur Sən istər-istəməz dəli olacaqsan .
  sovet avtomobil gedir haqqında yaxınlaşma . Yaxşı Qutu dişli daha yaxşı keçmiş .
  Svetlana istirahət edir çılpaq daban Və tvitlər :
  - Fürer sürətli Biz dönün !
  Futurist-Anjelika təsdiq edir kimi :
  - Hitler Biz məhv edək !
  qızıl saçlı Zoya qışqırdı :
  - Ver ona Tələs By üz !
  IN bu an ağır mərmi Hitlerin silahlar məmnun birbaşa V əsas qüllələr . Qızlar qaldırıldı Və əziyyət çəkdi V qoparıb metal .
  VƏ sonra mənə bir saniyə verin Hamısı dörd demək olar ki, olduğu ortaya çıxdı tamamilə qısa tumanda çılpaq və asmaq haqqında rəf . Altında ayaqyalın təpiklər gözəllər alovlandı tonqal _ Alov yaladı çılpaq , zərif altlıq qızlar .
  Supermen Nataşa cəhd etdi seğir ama _ onun ayaqları olduğu ortaya çıxdı möhkəm sıxılmış V yastıqlar və _ Çox xəstə uzandı damarlar . Bu idi klassik rəf , ilə ənənəvi qızartma daban . A saat qızlar ayaqları Çox hətta seksual və _ od yalama _ altlıq edir onların daha çox daha cəlbedici .
  Amma ağrılı gözəllər . Onlar cəhd pulsuz alın . Amma yastıqlar Çox davamlı . A Ona daha çox Və qızlar vəhşidir _ asmaq çəkilər .
  Eyni qadın döyüşçülər V qısa ətəklər , ilə ayaqyalın ayaq , çılpaq əllər , amma bədən əhatə edir gümüşü zəncir poçtu . Onlar dırmıq pokerlər yanğınlar və _ qusmaq köz _ _ daban qovrulmuş daha güclü .
  Budur Və rəf çıxır oynaqlar və _ yanğın kartof qızartması alt . A burada daha çox Və şahzadə Kral Uilyamın sülaləsindən meydana çıxdı . IN əllər saat avqust oğlanlar , mübadilə edən şahzadə-demiurj ikinci milyon SS-də bir mövqe üçün dollar qamçı -dan tikanlı tel . A daha çox Və onun Valkyries isinmək -dan alov qurğusu .
  Şahzadə İlahi göz vurdu və _ Necə vurmaq Supermen Nataşa By əzələli geri . Baxmayaraq ki qız Və cəsarətli amma _ onun -dan daban əvvəl oksiput vurdu bu cür ağrı ki _ qəşəng vəhşicəsinə qışqırdı .
  Sonrakı vurmaq oğlan - şahzadə endirdi haqqında Zoya . Ta Baxmayaraq ki Və sıxılmış möhkəm dişlər , yox keçirdi -dan qışqırmaq . A haqqında geri meydana çıxdı qanlı zolaqlar Və yanır .
  Barbarossa Jr. ilə təbəssüm dedi :
  - öyrət Sən daha çox lazımdır !
  Sonrakı vurmaq düşdü By Futurist Angelica . VƏ bu gənc qadın yox keçirdi -dan qışqırmaq . oğlan itələdi uşaqlarımın ayaqyalın ayaq V yanğın . Çıxarılıb çevik barmaqlar köz Və atdı qırmızı saçlı heyvanlar V üz . Ta qışqırdı daha çox daha güclüdür , ağrıyır !
  Barbarossa Jr. ilə razı görünüşü dedi :
  - Amma Sən eyni istədi ilə Almanlar !
  sonra bir partlayış var və Svetlana . Necə ki yox sıxılmış çənə amma _ Eyni qışqırdı . Hamısı eyni qamçı -dan qırmızı-isti , tikanlı tel idi daha çox daha çox ağrılı , Necə alov altında ayaqyalın ayaqlarınla . Tem bundan da çox qızlar artıq öyrəşmişdi illərdir etmək olmadan ayaqqabı və _ onların altlıq ayaqları , çox elastik Və davamlı _
  Amma yanğın Və onların bişirir . Valkyries artıq V əllər tuturlar və _ qamçı -dan qırmızı-isti məftil _
  Supermen-Nataşa in hamısı boğaz qışqırdı :
  - Bəli Nə Bu bu ?!
  Barbarossa Jr deyir:
  - İnadkar xanımların dindirilməsi! Siz əsirlikdəsiniz və hər şeyə cavab verəcəksiniz!
  Nataşa qeyd etdi:
  Biz belə ölmək istəmirik! Gəlin, gedək və biz mübarizəyə davam edəcəyik!
  Barbarossa Jr hönkürdü:
  - Niyə getməyə icazə verirsən?
  Angelica cavab verdi:
  - Biz cadugərik və bizi xilas edəcək adama mümkün olan ən qiymətli hədiyyəni verə bilərik!
  Barbarossa Bock təəccübləndi:
  - Bəli və mənə nə verəcəksən?
  Nataşa əminliklə dedi:
  - Biz səni əbədi gənclik edəcəyik, sən isə heç vaxt qocalmayacaqsan!
  Oğlan başını tərpətdi:
  - Bəli, səni buraxa bilərəm! Amma bunu necə sübut edə bilərsən!
  Nataşa dedi:
  "Əlini odun içinə qoy, inciməzsən!" Görəcəksiniz ki, biz sehr edə bilərik!
  Barbarossa kiçik ehtiyatla əlini atəşə qoydu, sürüşdü və gülümsəyərək cavab verdi:
  - Bəli sən bacararsan! Yaxşı, mənim ölməzliyimin müqabilində sənin azadlığın nədir!
  Qızların isə yeni şansı var. Və müharibə hələ də davam edir... Yanvarda Qorki və Kazan alındı.
  Fevralın əvvəlində almanlar, finlər və isveçlilər Kareliyanı tutdular və Arxangelskə hücuma keçdilər. Vəziyyət kəskin şəkildə pisləşdi.
  Elizabet bu şəhərə SU-100-ə köçürüldü.
  O, indi orada döyüşürdü. Fevral və şaxtalar. Amma qızlar hələ də ayaqyalın döyüşürlər.
  SU-100-ün çəkisi gülləkeçirməz qoruma ilə cəmi on səkkiz tondur. O, həssasdır, lakin mobildir. Və o, pusquda durmamalı, hərəkət etməlidir ki, vurulmasın.
  Hərəkət edəndə tank qızır və qızlar ayaqyalın və bikinidə o qədər də soyuq deyil.
  Nasistlərə atəş açan Elizabet oxudu:
  - Və burada şərtlər var! Və budur, çərşənbə günüdür! Amma yeri gəlmişkən, soyuq hava sağlamlığınız üçün yaxşıdır! Soyuq havalar sağlamlığımız üçün yaxşıdır!
  Və çılpaq barmaqları ilə nasistlərə hücum edəcək. Və T-4, bu kiçik tank vuruldu.
  Döyüşçüləri nəhəng sinif döyüşçüləri kimi qeyd etmək lazımdır.
  Yekaterina da yalın ayağı ilə atəş açır və qışqırır:
  - Kommunizm olacaq!
  Yelena da düşmənə atəş açıb, onu yumruqla vuraraq, qulaq asaraq güldü:
  - Bizi çılğın qələbə gözləyir!
  Soyuqdan mavi çılpaq ayaqları ilə Wehrmacht tanklarını yumruqlayan Efraziya əminliklə cavab verdi:
  - Bizi heç nə dayandıra bilməz!
  Bu döyüşçülər sadəcə superdir!
  Amma heyf ki, onların qəhrəmanlığı hədsiz dərəcədə azdır... Arxangelsk də düşdü... Açığı, sursat çatışmır....
  Almanlar arxadan Moskvaya doğru irəliləyirlər. Mart ayında Ryazan uğrunda döyüşlər başladı. Hitlerin qoşunları şərqdən ətrafa axır...
  Bəzi təcili addımlara ehtiyac var.
  Moskva hələ də dayanır və Stalin təhlükəsizlik şurasını toplayıb. Müzakirə əsəbi idi. Yeni ideyalar təqdim olunmayıb.
  Yalnız Beriya təklif etdi:
  - Bəlkə həqiqətən də Üçüncü Reyxə hər hansı bir şərtlə sülh təklif etməliyik ki, bizə toxunmasınlar!
  Stalin qəzəblə cavab verdi:
  - Bu, konstruktiv yanaşma deyil, yoldaş Beriya! Bizə güclü hərəkətlər lazımdır!
  Marşal Vasilevski vicdanla cavab verdi:
  - Ehtiyat yoxdur, Zati-aliləri! Demək olar ki, hamısı qeyri-bərabər döyüşlərdə məhv edildi. Serialda SU-100-dən başqa yeni silah növləri yoxdur. Düzdür, IS-3 tezliklə hazır olacaq, lakin bu tankı istehsal etmək çətindir və indiki şəraitdə onu seriyaya buraxmaq çətin olacaq.
  Marşal Jukov qəzəblə qeyd etdi:
  - Əgər qalib gələ bilmirsənsə, onda bircə şey qalır - ləyaqətlə ölmək!
  Stalin nəsə demək istədi, ancaq qısa ətəkli ayaqyalın bir qız göründü. Çılpaq dabanlarını yelləyərək bir göndəriş gətirdi.
  Stalin gözlərini onun üzərində gəzdirdi və hirslə qışqırdı:
  - Aclığa tab gətirə bilməyən Leninqrad, aylarla blokadaya düşdü! İndi ikinci şəhərimiz Fritz tərəfindən tutuldu!
  Marşal Jukov əllərini açıb qeyd etdi:
  - Oh, böyük Stalin... Dəhşətdir!
  Beriya təklif etdi:
  -Bəlkə bu şərəfinə min adam vursun?
  Ali Baş Komandan qışqırdı:
  - Sus ey keçəl axmaq! Bir şey etmək lazımdır!
  Molotov kəkələyərək və əsəbi halda qızların çılpaq dizlərini sığallayaraq təklif etdi:
  - Gəlin almanları müvəqqəti atəşi dayandırmağa dəvət edək və yalnız bundan sonra istənilən şərtlərlə sülh danışıqlarına başlayaq.
  Stalin hıçqırdı:
  - Çalışın! Amma təslim olmayacaq. Moskva yıxılacaq, partizan müharibəsi aparacağıq!
  Beriya yaltaq təbəssümlə qeyd etdi:
  - Amma bu, yalnız insanların əzabını artıracaq, yoldaş Stalin. Ola bilər...
  Stalin qətiyyətlə yumruğunu masaya çırpdı:
  - Yox! Qoy, Molotov danışıqları təklif etsin! Və başqa heç nə, sona qədər bok!
  Almanlar martın ortalarında Ryazanı mühasirəyə aldılar. Sursat qıtlığı yaşayan sovet qoşunları şəhərdən sıçrayış etdi.
  Alenka və komandası baharın ərimiş qarında yalın ayaqları titrəyərək qaçır.
  Qız faşistlərə atəş açıb oxuyur:
  - Ruhumuza şöhrət, əzəmətli yurdumuza!
  O, yalın ayağı ilə ölümcül hədiyyəni atacaq. Və nasistləri hər tərəfə səpələyəcək.
  Rəqiblərinə atəş açan Anyuta dedi:
  - Və bizim zərbəmiz, müqəddəs hədiyyəmiz və qonorarımız!
  Alla da qaçır, faşistlərə atəş açır, yalın ayağı ilə partlayıcı bir paket kömür atır və fısıldayır:
  - Biz heç vaxt təslim olmayacağıq!
  Beləliklə, parıldayan Maria, faşistlərə atəş açıb, onları yaxşıca biçərək və dişlərini hırıltı ilə qışqırır:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq!
  Və onun çılpaq dabanı dağıdıcı bir ölüm və məhv paketi göndərdi.
  Nasistlərə atəş açan Marusya tamamilə məntiqlə qeyd edir:
  - Kommunizm heç vaxt sönməyəcək!
  Düşmənə atəş açan və sıralarını biçən Matryona olduqca məntiqli və rasional olaraq qeyd edir:
  - Partiyaya inam isə əsrlərlə qalacaq!
  Və çılpaq ayaq barmaqları məhv olmaq hədiyyəsini atacaq.
  Qızlar rinqdən çıxdılar. Amma vəziyyət hələ də gərgindir.
  Və onların getməyə yeri yoxdur.
  Baharın əriməsi almanların irəliləməsini bir qədər ləngitdi. Bundan əlavə, faşistlər Yaponiya ilə birləşərək Orta Asiyanın işğalına doğru irəlilədilər.
  Bu da onların fikrini yayındırdı və aprel ayı nisbətən sakit keçdi. May ayında ilk sovet tankı IS-3 nəhayət buraxıldı. Və onu 1 May paradına çatdırmaq olardı.
  Yaşlı və zəifləmiş Stalin əyilmiş halda buna baxdı. Onun ifadəsi ölümcül yorğun idi.
  IS-3, istehsaldakı zəhmətkeşliyi nəzərə alaraq, hələ də seriyalı ola bilmədi.
  Onun ikisindən əsas fərqi yalnız qüllənin forması idi. O, uçan nəlbəki kimi, alnı isə durna dimdiyi kimi idi. Əlbəttə ki, artan meyl bucağı ön hissəni yaxşı qorudu, lakin istehsalı çətinləşdirdi. Bundan əlavə, alnın aşağı hissəsi həssas idi və mərmi oraya dəydisə, o, artıq səkilmədi.
  Stalin əlini yellədi və bunkerdə gözdən itdi, növbəti nasist basqını başladı. Hava zərbələrində əks qanadlı TA-400 və Yu-287 iştirak edib.
  Və yenə radioda qanadları ilə idarə olunan ballistik raketləri atdılar.
  Kremlə ciddi ziyan dəyib.
  Stalin Moskvanın uçuşu haqqında ciddi düşündü.
  Mayın ortalarında Orta Asiyanın yenidən bölüşdürülməsini başa çatdıran nasistlər şərqdən və qərbdən Moskvaya qarşı hücuma keçdilər. Daha bir şiddətli döyüş baş verdi.
  Sovet qoşunları qəhrəmancasına döyüşürdülər. Amma qüvvələr çox qeyri-bərabərdir. Döyüşlərdə E-75 Tiger-3 tankları da meydana çıxdı. Və kütləvi şəkildə "Pantera" -3. Belə döyüşlər, deyək ki, qeyri-adi olur.
  Mayın sonu, iyunun əvvəlində faşistlər Moskvanın demək olar ki, tam mühasirəsini başa vurdular.
  Stalin təntənəli şəkildə paytaxtda qalacağını və ölənə kimi orada dayanacağını bildirdi.
  Moskva atəşə tutuldu və bombalandı. O, çox güclü müdafiə xətləri ilə əhatə olunmuşdu ki, onları dəf etmək o qədər də asan deyildi. Paytaxtda böyük sursat və ərzaq ehtiyatları cəmləşmişdi.
  Stalin isə yeraltı şəhərdə nisbətən təhlükəsiz idi .
  Hitler 1945-ci il iyunun 22-də, Böyük Vətən Müharibəsinin başlanmasından düz dörd il keçəndə, paytaxta hücumu dayandırmağı, əvəzində onu sistemli şəkildə artilleriya və aviasiya ilə məhv etməyi əmr etdi. Və inamla bombalamağa davam edin.
  Əsaslı hücum Sibirə köçdü. Sverdlovsk və Çelyabinski bu şəhərlər qarı örtənə qədər götürmək lazım idi... İyunun sonunda, iyulun əvvəlində inadkar döyüşlərdən sonra hər iki əsas şəhər alındı... Almanlar Sibir boyu hərəkət edirdilər. Sovet kəndləri bir-bir dağıldı.
  Burada nasistlər 1945-ci ilin sentyabrında Novosibirskə yaxınlaşdılar. Bu qəsəbə uğrunda da döyüşlər gedirdi.
  Qırmızı Ordu yerli milislərlə bərabər döyüşürdü. Tamara burada qəhrəman kimi döyüşürdü.
  Artıq sentyabrın sonu, qar yağır, şaxta var. Qız batalyonu isə ayaqyalın döyüşür və heyrətamiz qəhrəmanlıqlar göstərir.
  Və döyüşçülər pantera kimi döyüşürlər.
  Tamara partladı, çılpaq ayağı ilə partlayıcı bir paket kömür atdı və cırladı:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq! Bizi heç kim məğlub edə bilməz!
  Digər qızlar naəlaclıqla qışqırırlar:
  - Öləcəyik, amma təslim olmayacağıq!
  Və döyüş davam edir...
  Novosibirsk ancaq noyabrın əvvəlində düşdü... Müharibə davam etdi. Sovet İttifaqı hələ də təslim olmadı. Moskva blokadada və atəş altında idi.
  Yeraltı şəhərdə strateji ərzaq və sursat ehtiyatı saxlanılırdı ki, kifayət qədər uzun müddət dayanmaq mümkün oldu.
  Almanlar şəhəri daim bombalayır və top atəşinə tuturlar.
  Yeni ağır tank "Rat" da var idi. Bu maşın iki min ton ağırlığında və bir neçə silahla silahlanmışdı.
  Sıçrayış tankı kimi 400 mm zirehli maşından istifadə edilib... Döyüş sınağından keçdi....
  Lakin kirpilərə ilişib və onu vuran kamikadze pilotu tərəfindən məhv edilib.
  Buna baxmayaraq, yeni bir tank "Rat" -2 daha böyük və daha ağır göründü ...
  Stalin hələ alınmamış 1946-cı ili Moskvada qeyd etdi. SSRİ-nin ulu öndəri möcüzə ilə hesablaşırdı. Moskva əsl qala şəhərinə çevrilib.
  Ərzaq tədarükü daha bir neçə il davam edə bilər və bombardmanlar və mərmilər səbəbindən əhalinin azalması nəzərə alınarsa, daha uzun müddət davam edə bilər. Lakin döyüş sursatları hücumların sürətindən və intensivliyindən asılı idi.
  Beriya buna baxmayaraq qeyd etdi:
  - Bəlkə yoldaş Stalin bizim azadlığımızla bağlı Hitlerlə razılaşar?
  Ali Baş Komandan yumruğunu möhkəmcə stola çırparaq qətiyyətlə bildirdi:
  - Mən adamyeyənlərlə danışmıram Lavrenti! Başa düşürsən!
  Beriya ah çəkərək dedi:
  Gəlin bir möcüzəyə ümid edək!
  Stalin qışqıraraq qeyd etdi:
  -Səbir və bir az səy!
  . EPİLOQ
  Yeni 1946 yerli döyüşlərdə baş verdi. Almanlar və yaponlar tədricən bütün böyük şəhərləri ələ keçirdilər. Verxoyansk sonuncu dəfə avqustda düşdü. Almanların piramida şəklində yeni AG-50 tankları var idi.
  Tamara və komandası Verxoyanskda ümidsizcəsinə döyüşdü.
  Qızlar həmişə olduğu kimi ayaqyalın və bikinidə idilər.
  Ölümə qədər dayandılar. Və çılpaq ayaqları ilə ölümcül gücə malik partlayıcı paketlər atdılar.
  Və sonra, döyüş sursatları bitdikdə, zirzəmilərdən və tunellərdən keçərək taigaya gedə bildilər.
  Partizan müharibəsi olsa belə, əllərinə silah alıb yenidən müharibə aparmağa hazır idilər.
  SSRİ-də partizan zonaları yarandı və yeraltı müharibə başladı.
  Paytaxt hələ də dayanırdı, ona görə də Hitler onu aclıqdan qurtarmaq və çoxları ölmüş əsgərlərini xilas etmək istəyirdi.
  Bu vaxt qızlar nasistləri və yaponları müxtəlif üsul və üsullarla məhv etdilər.
  Xüsusilə Nataşa və onun komandası.
  VƏ olduğu ortaya çıxdı yenidən V T -34-85. maşın əlbəttə _ eyni , yox yeni . VƏ qırxın sonu üçün altıncı ilin köhnəlmiş .
  A Budur Və AG -50. xatırladır aşağı piramida ilə Çox uzun barel . Avtomobil bütün altmış beş ton . Qalınlıq zireh co hamısı açılar 250 mm altında əymək . üçün mərmilər T -34 tamamilə keçilməz .
  Supermen Nataşa V qıcıqlanma fısıldadı :
  - Bu Necə tapşırıq ! götür dağ !
  Futurist-Anjelika ətrafa baxdı . İndi Onlar idi V onun ənənəvi bikini . VƏ bir şey _ _ gözəllik gəldi haqqında ağıl .
  A Svetlana basdı haqqında rıçaq ayaqyalın daban Və sürdü tank . O fısıldadı :
  - Manevr ! Yalnız manevr !
  AG -50 ilə təchiz edilmişdir güclü 105 mm top ilə uzunluq gövdə 100 EL -də . O bacarır vurmaq haqqında böyük məsafələr _ Tem daha çox , y otuz dörd ilə keyfiyyət zireh zehmet olmasa . bir vurmaq Və son .
  Svetlana başlayır yelləncək sovet tank . Budur düşmən vurur . mərmi hətta bir az narahat edir zireh . Amma Kimə xoşbəxtlikdən sürüşür . A hər şeydən sonra güc böyük - uran əsas .
  Supermen Nataşa pıçıldadı onların qırmızı dodaqlar :
  - Açıq nişanlar ilə kədər yenidən üzlər _ imperiya doğulsun !
  Futurist-Anjelika _ istifadə edərək çəkiliş ayaqyalın barmaqlar ayaqları . mərmi məmnun V hələ duran piramidal tank . VƏ sürüşüb ilə zireh V səkdirmə . Artıq Çox o əyri Və sementlənmişdir .
  alman tank , əlbəttə eyni , keçilməz , ilə hamısı bucaqlar hətta üçün IS -7. A artıq Harada əvvəl Ona T -34-85.
  Yenidən alman tumurcuqları ... Svetlana basdı çılpaq daban haqqında əyləclər . VƏ bilər qaçmaq tank -dan məğlubiyyət . Baxmayaraq ki ölümcül hədiyyə sürüşüb keçdi bütün yaxın .
  Supermen Nataşa V qəzəb dedi :
  - Bəli Biz Və ilişib !
  Futurist-Anjelika güldü . O soyuqqanlılıqla qoparılıb ilə özüm büstqalter . məruz yüksək döş ilə çiyələk məmə ucları . Dişlərini göstərdi onların inci dişlər . VƏ tvit etdi :
  - Qorxaq yox oynayır V xokkey !
  VƏ basdı qırmızı məmə haqqında tetikleyici . Bu cür Budur o qalın Və parıldayan qadın şeytan . A Ola bilər mehriban , rus mələk təcəssüm etdirir .
  mərmi uçdu -dan yox həddindən artıq çox uzun ağızlıq . Yanından keçdi ... Və məmnun birbaşa V gövdə alman avtomobillər AG . rədd etdi onun kimi zərbə krakerlər .
  VƏ Hamısı dörd qızlar xor , hürdü :
  - Bir , iki - mən vur ! Fritz By buynuzlar Belə ki verdi !
  VƏ Necə silkələmək Onlar onların ayaqyalın ayaqları . Budur Bu qızlar ! A Nə vaxt saat çəkiliş istifadə edin çılpaq sinə _ _ V yüz bir dəfə daha səmərəli .
  Supermen Nataşa ilə gülümsəmək diqqət çəkdi :
  - Bu tank İndi üçün bizə təhlükəsiz . Amma Necə onun məhv etmək ?
  Zoya ilə gülümsəmək təklif etdi :
  - Ə V döyüş kovboy üslub , biz onun süpürmək !
  Svetlana sürətləndirdi hərəkat onun tank . Amma düşmən , gözlənilmədən ətrafında dönüb Və tələsdi qaçışda . O sürətləndirdi ecazkar sürətli : hamısı eyni qaz turbin mühərrik . VƏ idi aydın _ daha sürətli T -34-85.
  sanki fil qaçıb -dan Pugs . Hamısı olardı heç nə . Amma fillər necə bilmək hərəkət hətta Çox tez .
  Supermen-Nataşa qəzəblə köçdü By zireh ayaqyalın ayaq Və qışqırdı :
  - Budur ! Yaxşı Necə axırda _ _ Biz geridə qaldı -dan faşistlər !
  Zoya ilə kədər V səs , oxudu :
  - Hamısı qeyri -mümkün , mümkün V bizim dünya !
  VƏ silkələdi onun saçlar , rənglər yarpaq qızıl _
  Futurist-Anjelika ilə ləzzət oxudu və _ sərbəst buraxıldı başqa qabıq . Bu vurmaq V zirehli sərt Və qırıldı .
  - Gəlirlər istər xəyallar görünməmiş ... Örgü istər çələnglər gecikmiş ... Səssiz idi Gerasim bir gün ! _ _ İndi O and içir söyüş !
  Svetlana ciddi şəkildə diqqət çəkdi :
  - Şah mat danlamaq _ _ vulqar !
  Supermen Nataşa bir şey istədim _ _ _ demək hazırcavab . Amma Budur meydana çıxdı başqa faşist tank . Aktiv bu bir dəfə E -75. Eyni Yaxşı qorunur V alın , amma çox daha pis ilə lövhələr . Doğrudurmu, otuz dörd onun Hamısı bərabərdir yox deşmək .
  Aktiv bu dəfə , Zoya atdı ilə özüm büstqalter _ VƏ məruz qırmızı məmə _
  aldı Və basdı ana südü ilə qidalanma haqqında tetikleyici . silah işlədi ...
  mərmi yenidən məmnun birbaşa V gövdə kütləvi silahlar . VƏ yüz beş millimetrik silah çıxdı -dan bina .
  VƏ bu alman tələsdi qaçdı _ Yaxşı yol çıxarmaq -dan bina ən çox qorunur maşınlar _ _ qabığı By gövdələr .
  Supermen Nataşa hədsiz sevindi bildirdi :
  - Budur bax ! Biz qazanırıq !
  A Budur Və üçüncü tank . Aktiv bu dəfə " kral" aslan ." At Ona silah , bombardmançı kalibrli 450 millimetrdə . _ Bu cür Əgər sikin o zaman az bütün yox görünəcək .
  Supermen Nataşa haqqında bu bir dəfə qərar verdi vur özü . çıxardı büstqalter . Hansı saat onun hamısı eyni _ yüksək və _ elastik sinə . Təzə kimi _ saat qızlar . VƏ döyüşçü Necə alacaq Və preslər yaqut məmə .
  mərmi uçdu ... Və " Royal şir " aldı birbaşa V gövdə . VƏ böyük avtomobil Necə partlatmaq . Nə Və cüt duran By kənarları tanklar uçdu haqqında bəziləri yüzlərlə metr .
   Bəli Və otuz dörd silkələdi . Avtomobil çətinliklə yox yuvarlandı və _ bəlli oldu qoparıb -dan torpaq .
  Futurist-Anjelika hətta vurmaq saat eniş alın , qışqıraraq :
  - sanki atlar eşşəklər !
  VƏ təhdid etdi Fritz yumruq .
  Supermen Nataşa idi razı və _ gülümsədi mirvari , çox böyük dişlər :
  - Budur Biz verdi By düşmən ! Necə olmalı !
  Zoya ilə birlikdə oxudu ləzzət :
  - Sevgi Və ölüm ! Yaxşı Və pis ! Nə müqəddəs Nə günahkar ... A mənə bilmək Hamısı bərabərdir !
  VƏ qız köçdü ayaqyalın ayaq By metal .
  Sonrakı düşmən E -100. Avtomobil təhlükəli . İLƏ bomba atan və 75 mm _ top ilə Çox uzun barel . Bu cür basqın modifikasiya və _ bacarır yerinə yetirmək rolu Və döyüşçü tanklar . A yetmiş beş millimetr silahlar üçün sovet tank olduqca bu kifayətdir .
   A gövdə bombardmançı əhatə edir papaq .
  Supermen Nataşa özünü keçdi saat kömək ayaqyalın ayaqları və _ tvit etdi :
  - Yaxşı , gedək onun döymək ?
  Zoya , qaya dişlər , razılaşdılar :
  - Əlbəttə edəcəyik ! _
  Futurist-Anjelika qırmızı məmə basdı haqqında tetikleyici . silah işləyib . tüpürdü qatil doldurmaq . VƏ kəsildi nisbətən nazik amma _ Amma uzun gövdə alman silahlar .
  Svetlana həvəslə tvit etdi :
  - Əla ! A İndi vermək Yanğın mən !
  VƏ döyüşçü Eyni məruz mənim gövdə . At hamısı dördlük sinə haqqında hündürlük . VƏ Çox hətta gözəl , seksual , cazibədar . Belə ki ilə bunun kimi qızlar Mən istəyirəm etmək sevgi . Yaxşı nə _ Ola bilər olmaq daha yaxşı onlar ? Yəqin ki, yalnız _ digər qızlar !
  VƏ Budur gənc qadın məni tutdu olan an _ qapaq başladı açmaq . VƏ istifadə edərək mənim qırmızı _ kimi məmə azad edəcək mərmi By alman bombardmançı .
  A fritz yox idarə etdi hətta Və göz göz qırp ... necə alacaq Və partlayır ... In Hamısı tərəflər səpələnmiş siqaret metal .
  Svetlana ovuşdurdu özünüz güclü əllər Və qışqırdı :
  - İ cadugər orijinal əjdaha !
  VƏ Necə gülmək ! VƏ götür bəli _ göstərəcək dil !
  Supermen Nataşa aldı Və həvəslə oxudu :
  - Patriot ! sovet patriot ! Nə qədər Fritz öldürüldü sən !
  Zoya götürdü mahnı və _ titrəmək çılpaq sinə , davam etdi :
  - Patriot ! Qırmızı patriot ! VƏ haqqında qızlar Hamısı sənin xəyallar !
  VƏ Eyni döyüşçü Necə alacaq Və yüksək səslə gülmək ! VƏ uvula göstərəcək ! VƏ təbəssüm dişlər - dişlər !
  VƏ ayaqyalın ayaqları hərəkət edəcək qol ...
  Buradakı qızlar köhnəlmiş bir tanka sahib olsalar da, açıq şəkildə ən yaxşı vəziyyətdədirlər. Və onlar partizanlığa davam edirlər.
  Lakin 20 aprel 1947-ci ildə Moskvaya yeni bir hücum başladı. Orada yaponlar, türklər və bütün xarici ordu iştirak edirdi.
  Hitlerin sonda səbri tükəndi və SSRİ-ni bitirmək qərarına gəldi. Və şəxsən Stalinlə, onunla əlaqəli partizan müharibəsi hələ də Rusiya ərazisində.
  Necə ki, Moskva yıxılsa, o zaman müharibə şübhəsiz bitəcək.
  Və qəti, ümumi hücum başladı.
  "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 və s. super ağır tanklar da hücuma keçdi.
  Birincisi, şəhər ballistik raketlərlə atəşə tutulub.
  disketləri də istifadə edildi . Armada belədir.
  Alenka və komandası cəsarətlə almanlarla qarşılaşdı və onlara döyüş verdi.
  Alyonka çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı, partladı və gurladı:
  - Rus ruhu üçün!
  Rəqiblərə atəş açan və düşmən cərgələrini biçən Anyuta ölüm paketinə tab gətirərək çılpaq dabanı ilə qışqırdı:
  - Kommunizmin böyüklüyü üçün!
  SSRİ düşmənlərinə atəş açıb, çılpaq barmaqları ilə bomba atan Alla qışqırdı:
  - Kommunizmdə Ana Rus üçün!
  Düşmənə məqsədyönlü atəş açan və inamla onu biçən Mariya dişlərini çılpaqlıqla qeyd etdi:
  - Rusiyaya yeni lider lazımdır!
  Matryona qeyd etdi, vurdu və rəqiblərini inamla məhv etdi və çılpaq barmaqları ilə başqa bir ölüm hədiyyə etdi:
  - Əlbəttə, lazımdır!
  Və meydançaya düşən onun atışından iki alman tankı toqquşub.
  Nasistlərə atəş açan Marusya enerji ilə qeyd etdi:
  - Hər şey SSRİ-də idi, amma düşmən nömrəni götürdü!
  Və çılpaq dabanı ilə, o, necə də qatil və amansızlığı işə salacaq!
  Alenka dostlarını həvəsləndirdi:
  - Rusu dəfn etməyə tələsməyin! Bizim də görüləsi işlərimiz var!
  Və çılpaq ayağının barmaqları ilə o, məhvedici bir hədiyyə atacaq.
  Nasistlərə atəş açan Anyuta bununla razılaşdı:
  - Düşmənləri şiddətlə məğlub edəcəyik, Vətən çayı qurumayacaq!
  Çılpaq, yuvarlaq bir daban ilə qız enerjili şəkildə düşmənə tab gətirəcək və təslim olacaq.
  Alla nasistlərə atəş açıb və azmışdan partlayıcı parça çıxararaq ipi çılpaq barmaqları ilə çəkərək dedi:
  - Bu, sadəcə supermen olacaq - Stalini kim əvəz edəcək!
  Heyrətamiz dəqiqliklə atəş açan və çılpaq barmaqları ilə qumbara atan Maria danışdı:
  - Dəyişməyən hər şey, hər şey yaxşılığa doğrudur!
  Matryona, Fritz-i yaxşı nişanlı zərbələrlə yerə yıxdı. Və sonra çılpaq ayağı ilə tankı zədələyərək qeyd etdi:
  - Biz dəyişməz və qəhrəman iradəmizlə!
  Marusya yalın ayaqları ilə bütöv bir dəstə qumbara atdı. Beləliklə, nasistlərin özüyeriyən silahı çevrildi və çığırdı:
  - Mən ən güclü olacağam!
  Alla, daşıyıcını nasistlərdən bir atışla, çılpaq dabanlı qumbaraatanlarla vuraraq, düzəliş etdi:
  - Mən yox, biz! Hər şey daha güclüdür!
  Alyonka döyüşkən əhval-ruhiyyəni yüksəltmək üçün mahnı oxuyurdu, yolda bəstələyirdi. Qalan qızlar isə faşistlərə atəş açaraq yerlərini qaldırdılar;
  Biz SSRİ ölkəsinin qızlarıyıq,
  Bütün dünya üçün məşəl olan ...
  Nümunənin böyüklüyünü göstərək, bilək,
  Budur qəhrəmanlıqlar tərənnüm olunur!
  
  Qızlar qırmızı bayraq altında doğulub,
  Ayaqyalınlar şaxtada qaçır ...
  Qızlar və oğullar Rusiya üçün döyüşür,
  Bəzən gəlin oğlana gül verir!
  
  Kainatın üzərində qırmızı bayraq olacaq,
  Məşəl alovu kimi parıldayın ...
  Axı bizdə qəhrəmancasına yelləncək var,
  Və pankartımız qırmızı çanta kimi parıldayır!
  
  İnanma, lənətə gəlmiş faşist keçməyəcək,
  Və rus ruhu heç vaxt sönməyəcək...
  Qələbə sonsuz hesab açacaq,
  Hər kəsə salam deyək !
  
  Rusiya gözəl ölkədir
  Xalqlara kommunizm verdin...
  Allah tərəfindən sonsuza qədər səxavətlə verilmiş,
  Vətən üçün, xoşbəxtlik və azadlıq üçün!
  
  Düşmən Vətəni məğlub edə bilməyəcək,
  Və nə qədər qəddar hiyləgər olsa da ...
  Yenilməz rus ayımız,
  Rusiya əsgəri qələbəsi ilə çox məşhurdur!
  
  Gözəl sovet ölkəsi
  İçindəki qızlar gözəl olduqları ilə fəxr edirlər ...
  O, bizə doğumla əbədi olaraq verilir,
  Gəlin ədalətli komsomolçu olaq!
  
  Moskvanın kənarında döyüşürük,
  Qar yağışı və qızlar ayaqyalındır ...
  Vətəni şeytana verməyək,
  Dəyirmanla belə dəqiq vururuq!
  
  Qızlar qəzəb içində döyüşməyə can atırlar,
  Və dabanı ilə çılpaq bir partlayış paketi atırlar ...
  O, sadəcə faşistdir, çünki havalı görünür,
  Əslində, sadəcə bir pis Qabil!
  
  Düşmənlər qızları məğlub edə bilməz,
  Onlar elə bir ulduzun altında doğulublar...
  Yenilməz canavar bizim ayımızdır,
  Vətəni kim arvad etdi!
  
  Biz rus qızları yaxşıyıq
  İşgəncə və şaxtadan qorxmuruq ...
  Və dəf et, pis qoşunun hücumuna inan,
  Düşmən dozadan əsəbləşəcək!
  
  Düşmən Moskvadan geri çəkilə bildi,
  Baxmayaraq ki, onun çoxlu gücü var...
  Biz qızlar özümüzlə fəxr edirik
  Müxaliflər hamısı məzarlarda yox olur!
  
  İnanmayın, Rusiya düşmənlərə qalib gələ bilməz,
  Bezi olan hər cəngavərdən bəri ...
  Ovçu ova çevrildi,
  Və düşmən hələ uşaqdır!
  
  Ancaq rus ruhu, böyük ruha inanın,
  Bunun içində, bilirsiniz, belə qüvvələr gizlənir ...
  Tük içində düşmənə əziləcək,
  Axı cəngavərlər döyüşlərdə yenilməzdir!
  
  Qızlar şübhələrinizi buraxın
  Biz dünyanın ən cəsarətliləriyik...
  Gəlin şeytanın qoşunlarını cəhənnəmə ataq,
  Hamının düşmənlərini tualetdə islataq!
  
  Müqəddəs müharibə bitəcək
  Planetdə sülh və səhər olacaq...
  O, əbədi olaraq günəşin verdiyi bilinir,
  Yayı əbədi olaraq yandırmaq üçün!
  
  Və kommunizm izzətdə əbədi,
  Lenin və böyük Stalin bizimlədir ...
  Qanlı bir filmdə, yalnız indi faşizm,
  Və bizim iradəmiz poladdan güclü olduğuna inanır!
  
  Mənim Rusiyam əsrlər boyu hökm sürür
  Və bütün kainata xoşbəxtlik bəxş etdi ....
  Bir yumruğun polad gücü lazımdır
  Və şücaət, lakin ağlabatan bir dağılma!
  
  
  
  MÖCÜZƏLƏR SİLAHLAR YARADIR
  O zaman Tiger tərəfindən sınaqdan keçirilmiş Gerda, Şarlotta, Maqda və Kristina da perspektivli bir model hazırlayırdılar: Panthers -2. Qızlar mühərriki və transmissiyanı bir bloka - eninə yerləşdirdilər və qülləni dar və kiçik etdilər. Və sürət qutusu motorun özünə quraşdırılmışdır. Nəticədə "Panther" -2 iki metrdən aşağı bir siluet oldu və ekipaj üzvlərinin sayı üç nəfərə endirildi. Gövdənin alnının zirehinin qalınlığı böyük yamaclarda 120 mm-ə, yamaclarda isə yan tərəflər 82 mm-ə qədər yüksəldi. Və qüllələr 150 mm alnına və 82 mm yanlara qədər, yamacların altındadır. Eyni zamanda, bütün avtomobil 35 tona endirildi ki, bu da 700 at gücünə malik mühərriklə getməyə imkan verdi və tankın sürətini və manevr qabiliyyətini artırdı. Eyni zamanda, avtomobilin keçiriciliyi də yaxşılaşdı və şassi daha yüngülləşdi və təmiri və saxlanması daha asan oldu. Ümumilikdə altı rulon var, bu praktik və rahatdır. Hitler "Pantera" -2-ni bəyəndi və qırx üçüncü sentyabrdan seriala daxil oldu. Maşın yaxşı, zirehli və sürətli atəş silahı ilə uğurludur. Əla erqonomika ilə tez işləyir və hərəkət edirdi.
  Və ən əsası, istehsal etmək daha asan idi və daha az metal tələb olunurdu. Və eyni zamanda kapitalın sağ qalma qabiliyyəti ilə seçilirdi. Böyük zireh yamacları olan belə bir avtomobili sındırmaq o qədər də asan deyil.
  Sovet qoşunları ciddi problemlə üzləşdi. Bundan əlavə, almanlar Fau proqramının əvəzinə xalq qırıcısının inkişafına sərmayə qoydular və istehsalı üçün sadə və ucuz, çox yüngül və manevr edə bilən XE-162 yaratdılar.
  Bu maşın daha əlverişli şəraitdə hazırlanmış və nisbətən asan işlədildiyi ortaya çıxdı. Və onun öhdəsindən gəlmək o qədər də asan deyil.
  Sovet və müttəfiq qoşunlarına şiddətli, hava döyüşlərini tətbiq etdim. Qırıcı boş olduqda cəmi bir ton yarım ağırlığında idi və demək olar ki, tamamilə ağacdan ibarət idi. Beləliklə, maşın olduqca səmərəli olduğu ortaya çıxdı.
  Alman qızlarının aviasiya bölmələrinə fəal şəkildə girməyə başlaması vəziyyəti daha da ağırlaşdırdı.
  Albina və Alvina, bir qayda olaraq, ayaqyalın və yalnız bikinidə döyüşərək fəal şəkildə xal qazanmağa başladılar. Və bu qızları güllələmək mümkün deyildi. Özləri də düşməni o qədər fəal şəkildə kəsirdilər. Və bu sarışınlar necə də gözəl idi: sadəcə əsl Aryanlar!
  Albina zərif ayağı ilə tətiyə basır və bir neçə sovet təyyarəsini kəsir və qışqırır:
  - Üçüncü Reyxə həmd olsun!
  Alvina qırmızı məmə ucunu tətiyə basır, üç sovet maşınına çırpılır və uğultu:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Döyüşən qızlar - onların zəif olduğunu söyləmək olmaz. Xeyr, onlar çox aqressivdirlər və hər kəsi parçalaya bilirlər.
  Bütövlükdə bu ordu cəsarətli. Qışda isə cəbhə xətti sabitləşdi. Mainstein əks hücuma keçdi və Dnepr boyunca sovet qoşunlarını məğlub edərək bir cüt böyük qazan yaratdı. Almanlar Leninqrad yaxınlığındakı hücumu də dəf edə bildilər. Burada onlar güclü müdafiə xəttinə arxalanırdılar. Üstəlik, Ukraynadakı məğlubiyyətdən sonra Stalin bir neçə diviziyanı bu istiqamətdən uzaqlaşdırdı və almanlara hücumları dəf etməyə imkan verdi. Cəbhə dayandı və almanlar qışda hücumun bütün perimetri boyunca dayana bildilər.
  Gerda şəxsən qızlarla birlikdə "Pantera" -2-də döyüşdü. Və qışa baxmayaraq, gözəllər ayaqyalın və yalnız bir bikinidə döyüşdülər.
  Gerda çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini basdı, düşməni vurdu və xırıltı ilə dedi:
  - İmperiyamıza şöhrət!
  Şarlotta da çılpaq barmaqları ilə qolu sıxdı, otuz dörd qülləni yıxdı və aqressivliklə təsdiqlədi:
  - Qəhrəmanlara həmd olsun!
  Kristina qırmızı məmə ilə düyməni basaraq döydü və sovet maşınına vuraraq çığırdı:
  - Və bizə izzət!
  Maqda dörd pulemyotdan atəş açdı, yalın ayaq barmaqları ilə sovet piyadalarını kəsdi və verdi:
  - Əbədi, qalib şöhrət!
  Beləliklə, qızlar yaramaz və çılpaqdırlar, yuvarlaq dabanları parıldayır.
  Və "Tiger" -2 yaxınlaşarkən, əlli beş ton ağırlığında olan bu tank 250 mm alın və 170 mm yan qoruma vəd edir.
  Bu, 71 EL-də 88 mm-lik silahla, çox layiqli bir avtomobildir.
  Yazda isə almanlar artıq İtaliyada irəliləyir və müttəfiqləri inamla darmadağın edirlər.
  Neapolu alıb Siciliyanı işğal edirlər.
  Və yüz minlərlə Müttəfiq qoşunu təslim olur. Və onları hərtərəfli parçalayın. Alman Panterləri qarşısıalınmazdır.
  Qızlar isə ingilisləri diz üstə çökdürür və onların çılpaq, kəsikli ayaqlarından öpür, dilləri ilə gözəllərin yumru dabanlarını yalayırlar.
  İyun ayında müttəfiqlər Normandiyaya qoşun yeridərək irəliləməyə çalışırlar. Amma orada sarsıdıcı məğlubiyyət alırlar. Yenə yüz minlərlə məhbus və çoxlu texnika ələ keçirildi.
  Ruzvelt infarkt keçirir və əlil olur. Birləşmiş Ştatlar belə çətin müharibənin qarşısını almağa çalışır. Britaniya Fritzlə barışıq variantlarını nəzərdən keçirir. Vəziyyəti reaktiv təyyarələrdən istifadə edərək ingilis şəhərlərinin daha güclü bombalanması ilə daha da ağırlaşdırır. Britaniya qırıcıları isə belə təyyarələrə çata bilmirlər.
  Beləliklə, Çörçill sülh istəməyə başlayır. Ancaq fürer amansızdır. O, öz gücünün fərqindədir.
  Lakin ingilislər hələ də sülhə razıdırlar. Bu isə fürerə barışıq təklif edən Stalini narahat edir. Hitler partizan təxribatı olmaması, tərəflərin öz sərhədlərində qalması, SSRİ isə almanlara neft və çörək satması şərti ilə üç il müddətinə hərbi əməliyyatları dayandırmağa razılaşır.
  Stalin bununla razılaşdı... Və Fritzlər əllərini açdılar.
  İlk zərbə, təbii ki, Cəbəllütariqdir. Bu qalanı ələ keçirərək, qoşunları Afrikaya ən qısa məsafəyə köçürə bilərsiniz. Qalaya hücum edərkən almanlar ən son MP-44 hücum tüfənglərindən istifadə etdilər, qızlar da onları təkmilləşdirdilər: onları daha yüngül və daha etibarlı etdilər.
  Alman təyyarələrini daha praktik və sürətli edən qızlar Albina və Alvina isə səmada döyüşürdülər.
  Və müttəfiqləri sağa-sola əzdilər. Cəbəllütariq hərəkətə keçəcəkdi. Franko Hitlerin ultimatumu ilə razılaşmaq məcburiyyətində qaldı. Nasistlərin ölkənizi işğal etməsinə imkan verməyin.
  Almanlar tanklarla sürətlənərək düşmənin olduğu yerə soxuldular.
  Cəbəllütariqin süqutundan sonra Fritzlər Mərakeşə daxil oldular. Və əraziləri ələ keçirərək köçdülər. Fritz tankları xüsusilə Əlcəzairdə hərəkət edirdi. "Pantera" -2 sürətlə qumda sürüşür. Daha güclü mühərriklə təkmilləşdi və yarışdı. Panther-2 alnının qorunması ilə hərbçiləri tamamilə qane etdi və Tiger-2 ümumiyyətlə heyrətamiz bir tank idi. Müttəfiqlər yıxılmış kimi düşdülər.
  Alman qızları səhrada, adətən ayaqyalın və bikinidə döyüşürdülər. Dərini yalnız xüsusi qoruyucu kremlə yağlayırdılar ki, yanmasın.
  Sonra əsir düşən ingilislərin gözəlləri diz çökdürür, qızın dabanlarını yalayır. Və bunu çox sevirlər, xüsusən də bunu həvəslə edən afrikalılar.
  Qırx beşinci il almanlar üçün çox uğurlu oldu, Afrikanın, Yaxın Şərqin çox hissəsini tutdular. Və qırx altıncı ilin birinci yarısında Hindistanı, Birmanı və Afrikanın qalan hissəsini də tutdular. Qoşunların tədarükü, kommunikasiyaların uzadılması, ərazi ilə bağlı problemlər ingilis və amerikalı birləşmələrin müqavimətindən daha çox idi. Üstəlik, müstəmləkə qoşunları döyüşməyə o qədər də həvəsli deyildilər. Texnologiyada almanların keyfiyyət baxımından böyük üstünlüyü var. Məsələn, ME-262 X və saatda 1200 kilometrə qədər sürətə malikdir və beş təyyarə silahı ilə silahlanmışdır . Birləşmiş Ştatlar və Böyük Britaniyada isə döyüşdə istifadə üçün az-çox uyğun olsa da, reaktiv qırıcılar, daha çox bombardmançı təyyarələri yoxdur.
  Üstəlik, almanların diskotekaları var idi , inkişaf edən, dörd səsin sürəti. Maşınların ətrafında dolaşan laminar reaktiv sayəsində onlar atıcı silahlara qarşı tamamilə toxunulmaz idilər. Amma buna görə özləri də ata bilmədilər. Amma digər tərəfdən də hündürlükdən bomba atıb kəşfiyyatda istifadə etmək, ən əsası isə düşmən maşınlarını reaktiv təyyarələrlə sıradan çıxararaq vurmaq mümkün idi.
  Uçan boşqablar geniş diapazonlu effektiv silahlardır və Avropadan ABŞ-a uçmaq qabiliyyətinə malikdirlər. Və bəzən ayaqyalın və bikinidə döyüşməyə üstünlük verən çox gözəl qızlar tərəfindən idarə olunurdu.
  Budur Gertrude və Həvva uçuşda. Belə iki gözəl şirinlər. Məsələn, qaradərili bir amerikalı tutuldu. Bir loga bağlandı. Beləliklə, uzun müddət onun kişi kamilliyinə mindilər ki, məhbus özünü çox işlətərək huşunu itirdi.
  İndi isə Gertruda çılpaq ayaq barmaqları ilə diski götürdü və hədəfə tuşladı və Amerika təyyarələrini vurdu. Bu döyüşçü qızdır.
  Eva da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə ölümcül güc maşını hədəfləyir.
  Və qəzəblə düşməni döyür, İngiltərə və ABŞ-ın maşınları düşür.
  Almanların enişi noyabrın sonuna planlaşdırıldı. Birincisi, bu anda heç kim gözləmir. Əslində hava çox yaxşı deyil və sağ qalmaq risklidir. Ancaq sakit günlərdə Manş boğazını üzərək quruya çıxa bilərsiniz. Bundan əlavə, gecə enişində üstünlüklər var, çünki gecə müdafiə etmək daha çətindir.
  Almanlar bu vaxta qədər İngilis və Amerika donanmalarını çox öldürdülər.
  Beləliklə, heç bir problem olmadan eniş gözlənilirdi. Güclü bir zərbə qüvvəsi, hətta noyabrın sonlarında şaxtada yalnız bikinidə ayaqyalın olan qızların xüsusi batalyonları olmalı idi.
  Eniş 26 noyabr 1946-cı ildə başladı. Reyxstaq seçkilərinin ildönümündə, bundan sonra Hitler Reyx kansleri postunu aldı.
  Enişin qarşısını alan olmayıb. Hücumda böyük piyada kütləsi və hətta ən son piramida tankları iştirak etdi. Hansı ki, heç bir bucaqdan nüfuz etmək mümkün deyil.
  Qızlar təbii ki, içlərində döyüşür və cəsarətlə hərəkət edirlər.
  Bəzi döyüşçülər isə artıq ayaqyalın olaraq gecələr donmuş gölməçələrdə buzun kənarını qırırlar. Və çox cəsarətlə döyüşürlər. Və heyrətamiz möcüzələr göstərirlər. Çılpaq barmaqları ilə qumbara atıb ingilisləri tikə-tikə parçalayanda isə son dərəcə sərin olur...
  Gerda "Tiger"-4 piramidal tankında top və bombaatanla döyüşür və olduqca cəsarətlə döyüşür. Mərmi ardınca mərmi göndərir və düşmənləri parçalayır.
  Qız yuyunmaqla deyil, yuvarlanaraq, çılpaq barmaqları ilə coystikin düymələrini basaraq, uğuldayır:
  - Dişlərimizi aktiv şəkildə çılpaq edirik, çox güclü şəkildə məhv edirik!
  Charlotte atəş açarkən qırmızı məmə istifadə edir, joystik düyməsini sıxır və düşməni vurur, cik-cik:
  - Bizim universal tikinti komandamız!
  Lupanula raketatan və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edən Kristina. O, bir çox rəqibini darmadağın etdi və hönkürdü:
  - Üçüncü Reyxin böyüklüyünə görə!
  Magda onun ardınca qışqırdı. Bu dəfə çiyələk məmə ilə. Düşməni parçaladı və qışqırdı:
  - Aryan kommunizmi üçün!
  Budur super səviyyəli qızlar! Qızların piyadaları yolda qumbara ataraq yalın ayaqla necə qaçırlar. Və nə qədər böyük və ölümcüldür.
  Qızlar çox döyüşkən və gözəldirlər.
  Onlar isə ingilisləri sağa-sola əzirlər. Həm Fransadan, həm də Norveçdən belə bir hücum və enişlə İngiltərənin cəmi on gün dayanması təəccüblü deyil. Bu əladı!
  Metropolis çökdü. Və növbəti mərhələ Amerikaya səyahətdir. Fevralda almanlar qışa baxmayaraq İslandiyaya eniş etdi: İkar əməliyyatı və bu mühüm ərazini ələ keçirdilər.
  Və yenə də döyüşlərdə müxtəlif SS batalyonlarından ayaqyalın qızlar iştirak edirdi.
  Onlar çılpaq dabanlarını qarın arasından keçirərək uğur qazandılar.
  Stalin 1947-ci ilin martında Hitlerə ABŞ-a qarşı birgə müharibə təklif etdi. Fürer bununla razılaşdı, lakin SSRİ-nin yalnız Alyaskanı, hansısa şəkildə qanuni ərazisini geri alması şərti ilə. Və daha çox tələb etməyəcək.
  Stalin bununla razılaşdı... Və sovet qoşunlarının Alyaskadan işğalı başladı. O qədər sürətli və qəddar.
  Yeni sovet tankları hərəkət edirdi.
  Elizabeth'in ekipajı ilk, eksperimental və tam tamamlanmamış T-54 tankında döyüşdü. 1947-ci ilin apreli. Alyaskada hələ də qar var, amma rus qızları ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər. Və belə gözəl qızlar.
  Elizabet çılpaq barmaqları ilə düşmənə atəş açır. Amerikalı " Şerman "ı vurur. Döyüşçü dişlərini açıb deyir:
  - Böyük kommunizm ideyalarına izzət!
  Yekaterina həmçinin kəsilmiş ayaqların çılpaq barmaqları ilə vurur və qışqırır:
  - Ordumuzun zəfər nəticələrinə şöhrət!
  Yelena da atəş açdı, bu dəfə sinəsinin qırmızı məmə ucundan istifadə edərək düşməni çox yaxşı işarələrlə vurdu və hönkürdü:
  - Yeni həlledici qələbələrə şöhrət!
  Euphrasia , bir çiyələk məmə istifadə edərək rəqiblərini döydü və yumruqla "Pershing" hürüdü::
  - Və biz qalib gələcəyik!
  Döyüşçülər, görünür, fırıldaqçılar kimi dağıldılar. Beləliklə, amerikalılar döyülür.
  Burada mərmi tankın alnına dəyir, lakin dərhal səkdirir. Elizabet qışqırır və tullanır:
  - Kommunizm ideyalarına şöhrət!
  O da cavab olaraq çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə mərmi göndərir. Bu, əsl missiyada olan bir qızdır.
  Döyüşün gözəllikləri belədir.
  Sovet qoşunları Alyaskada dayandı. May ayında isə metalda təcəssüm olunmuş ilk IS-7 gəldi.
  Və onun üzərində Alenkanın tank heyəti var.
  Budur belə döyüşən qız. Düşmənə atəş açarkən onu son dərəcə dəqiq vurur.
  Və silah, nə qədər güclü: 130 mm. Düşməni uzaq məsafədən yumruqlayır. Amerikalıların hələ də əsas tankı " Şerman " var ki, bu da yalnız alman və sovet tank acelərini vurmaq üçün yaxşıdır. Bir az daha yaxşı Pershing var, 90 mm kalibrdən daha güclü silahla. Silahı 90 mm çaplı və lüləsinin uzunluğu 73 EL olan çox kiçik " Superpershing ", bortda və yaxınlığında Sovet IS-7 maşınına təhlükəli yara vurmağa qadirdir. Amerika silahları piramidal alman tanklarını hər tərəfdən qəbul etmir. IS-7 yan tərəfə vurulur. T-54 - " Superpershing ", alnına yaxın və məsafədə göyərtədə götürə bilər. Ancaq hələ ki, SSRİ-nin əsas tankı T-34-85 var, o, hələ istehsaldan çıxarılmamış və amerikalılarla vuruşur. O, təxminən Şermana bərabərdir və Perşinqdən daha zəifdir.
  Beləliklə, sovet əsgərləri çətin anlar yaşayırlar. Və yeganə, ilk eksperimental tank IS-7-yə həsədlə baxırlar.
  Bu avtomobil qürurlu və sərindir.
  İS-2 və İS-3 də döyüşür. Alnındakı son avtomobil " Superpershing " istisna olmaqla, nüfuz etmir. Yaxşı, IS-3 gövdənin aşağı hissəsinə də deşilə bilər.
  IS-2 qüllənin ön zirehində bir qədər zəifdir.
  Qızlar Nataşka və onun komandası bu tankda döyüşür. Döyüşən gözəllər. Və IS-2-dən ölümcül mərmilərlə sarsıdıcı zərbələr endirirlər.
  Nataşka çılpaq barmaqları ilə ayaqlarını sıxdı və amerikalı və vyaknuladan keçərək qatili atdı:
  - Yaxşı kommunizm ideyalarına şöhrət!
  Zoya qırmızı məməsini qatil qoluna basıb qışqırdı:
  - Aryan sülh və asayiş üçün!
  Avqustin də çılpaq dabanı ilə məhv edərək düşməni vurdu və hürdü:
  - Həlledici qələbələr üçün!
  Və nəhayət, Svetlana çılpaq barmaqlarının köməyi ilə ayaqlarını çölə atır, düşməni kəsir və çığırır:
  - Böyük güc üçün!
  Qırmızı Ordunun döyüşçüləri Alyaska boyunca irəlilədilər. Yay gəldi və isti idi, bikinili qızlar üçün və tanklarda ayaqyalın olmaq üçün gözəl idi. Qrenlandiyanı məğlub edən almanlar Kanadaya endi. Cənubdan isə Argentinadan köçməyə başladılar. Braziliyada almanpərəst və amerikapərəst fraksiyalar bölündü. Daha döyüşə hazır diviziyalarından güclü zərbə alan almanlar məsələni öz xeyrinə həll etdilər.
  Nasistlərin uzaq məsafədən və çox sürətlə atan daha güclü və təsirli hücum karabini var idi. Yankilər məğlubiyyətdən sonra məğlubiyyət yaşadılar.
  Armstronqun başçılığı ilə ingilis qızlarından ibarət yeni komanda cənubdan irəliləyirdi... Döyüşçü yayda Braziliyada döyüşdü... Amerikapərəst qüvvələr ləng müqavimət göstərdilər.
  Lakin Venesuelada qadın döyüşçülər Amerika qoşunları ilə qarşılaşdılar. Onlar artıq praktiki olaraq dayandırılmış köhnəlmiş "Panther" -2 üzərində döyüşdülər, bu da piramidal avadanlıq modellərinin xeyrinədir.
  Ancaq ingilislər, hətta bu tankda da, amerikalılardan daha güclü idilər. Onsuz da ümidsizcə köhnəlmiş Şermanlara silahdan atəş açdılar , yalnız sovet otuz dördləri ilə bərabər şəraitdə döyüşə bildilər.
  Ceyn çılpaq ayaq barmaqları ilə uzaqdan atəş açdı. Düşməni vurub qışqırdı:
  - Britaniyanın böyüklüyü budur - sönməyəcək!
  Qrinqeta kəsilmiş ayaqlarını çılpaq barmaqları ilə düşmənə çırpdı. O, Şermanı sındırıb çığırdı:
  - Krallığımız sərin olacaq!
  Və dilini göstərdi!
  Sonra Monika atəş açıb, yalın ayaqları ilə düşməni düz hədəfə vurdu və qışqırdı:
  - Ruhun xilası üçün!
  Və onlardan sonra lupanula və Malanya. Daha təhlükəli Perşinqin gövdəsini sındıraraq dəqiqliklə vurdu.
  Əlbətdə ki, çılpaq ayaq barmaqları ilə qışqırdı:
  - Kral qüvvələrinin ideyalarına həmd olsun!
  Qızlar çox aqressiv və konstruktiv mübarizə apardılar.
  Kanadada isə seçilmiş Alman bölmələri hərəkət edirdi. Gerda "Tiger" tankında -4 piramidalı Amerika və onun hökmranlıqlarını əzdi. Və düşmənin sarsıdıcı zərbələri altında sındılar.
  Gerda çılpaq barmaqlarının köməyi ilə atəş açıb, düşməni vurub qışqırdı:
  - Aryan kommunizmi üçün!
  Şarlotta da döydü, bu dəfə sinəsinin qırmızı məmə ucu ilə Amerika avtomobilini deşdi və gurultu ilə dedi:
  - Almaniyanın böyüklüyü üçün!
  Kristina da düşməni vurdu. Yumurta qabığı kimi kəsilmiş ayaqların çılpaq barmaqlarının köməyi ilə onun zirehlərini əzdi və gurultu ilə dedi :
  - Fenomenal nailiyyətlərimizə görə!
  Maqda da guruldadı, düşməni gil kimi əzdi və gurladı:
  - Elə resurslara görə ki, nağılda demək mümkün deyil, qələmlə təsvir etmək mümkün deyil!
  Qeyd etmək lazımdır ki, qızlar son dərəcə mübariz və çox hərəkətlidirlər. Onlarla da çox əyləncəlidir.
  Və sonra Kanadanın əsas şəhərləri düşdü: Kvebek və Toronto. Və həyat daha yaxşı oldu, Fritz və daha əyləncəli oldu ...
  Hitler Amerikanın bitəcəyini bəyan etdi!
  Atom bombasının inkişafı ilə ABŞ uğur qazana bilmədi. Görünür ki, bəxt bu işdə Amerikadan Wehrmacht-ın xeyrinə döndü. Nə olsun? Qələbə və uğur üçün başqa əsaslar da var. Deməli, ümidsizliyə qapılmaq hələ tezdir.
  Lakin fritzlər öz xarici alayları ilə qoşunların sayına görə ABŞ-dan qat-qat üstündürlər. Və onlar düşməni məhv etməkdə çox şeyə qadirdirlər.
  Burada Gerda, məsələn, qara döyüşçünü tutdu. Və ona o qədər əzab verdilər, sevişməyə məcbur etdilər ki, dırnaqlarını yerə qoydular. Və əslində olduqca sərindir.
  Qırx yeddinci ilin payızında Fritz ABŞ ərazisinə lazımi şəkildə daxil oldu. Sovet qoşunları hələ də Kanadada döyüşürdülər.
  Şermanlar və Perşinqlər briqadası ilə döyüşdü . Buradakı Şermanlar Atəşböcəyi sinfindən idilər, uzun lüləli 76 mm-lik topa malik idilər ki, bu da IS-7 üçün yan tərəfə atəş açarkən təhlükəlidir. Beləliklə, qızların vəziyyəti ağır idi. IS-7, bütün üstünlüklərinə baxmayaraq , məhdud sursatı olan və çox sürətli atəş etməyən bir topa malikdir.
  Burada Alenka çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə atəş açdı, amerikalıya vurdu və cırladı:
  - Müharibə yolumda!
  Anyuta növbə ilə döyüldü, qırmızı məmə köməyi ilə Şermanı vurdu və qışqırdı:
  - SSRİ-nin qələbəsi üçün!
  Alla da çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə döyürdü. Amerika avtomobilini deşdi və qışqırdı:
  - Kommunizm ideyaları uğrunda!
  Mariya da çiyələk məməsinin köməyi ilə yumruq vurdu, rəqibini parçaladı və fısıldadı:
  - Leninin böyük əlyazmalarına görə!
  Matryona isə çılpaq dabanı ilə Şermanın zirehini parçaladı və ciyərlərinin üstündə cırıldadı:
  - İşıq cəngavərlərim üçün!
  Bu beş, bu qızlar - daha sərin tapa bilməzsiniz! Və onların hamısı çox gənc və təzədir. Qızlardan isə bal qoxusu gəlir. Təəccüblü deyil ki, əsgərlər belə bir zövqlə Veneranın sinəsini dilləri ilə yalayırlar. Və hələ də yalayırlar.
  Bəli, IS-7 parçalanmamaq üçün geri döndü. Ona görə də bu tankdır, bütün tanklar tankdır.
  Bəlkə piramidal Alman istisna olmaqla ...
  şermanların əksəriyyəti öldürülüb, qalanları geri çəkilir.
  Sovet qızları belə kəsirdilər.
  Göydə Anastasiya Vedmakova və Alenka Sokolovskaya Fritzləri döyürlər. O Pokrışkin bu qızlara uyğun gəlmir. Gözəllər isə ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər. Və sinələrin qırmızı məmələri atəş zamanı istifadə olunur ki, bu da atəşin döyüş effektivliyini artırır.
  Amma o, Albina və Alvini daha yaxşı başa düşür. Qızlar Cəngavər Xaçının altı dərəcəsini almağı bacardılar. Platin palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının ən yüksək altıncı dərəcəsi, hər biri mindən çox təyyarəni vurduqdan sonra onlara verildi.
  Budur qızlar - qızlar bütün qızlara ...
  Ancaq həm Anastasiya Vedmakova, həm də Alenka Sokolovskaya hər biri iki yüzdən çox təyyarə topladı. Onlarda artıq SSRİ qəhrəmanının səkkiz ulduzu var idi.
  Anastasiya çılpaq ayaq barmaqlarını təyyarə silahının atəş düyməsinə basdı və cızıltı ilə Amerika avtomobilini vurdu:
  - Mənim super qızım var!
  Alenka Sokolovskaya sinəsinin qırmızı məmə ucu ilə düşmənə zərbə vurdu, üç təyyarəni yerə yıxdı və hürdü:
  - Və mən daha soyuqqanlıyam!
  Bunlar qızlardır, belə qızlar!
  Və Amerikanı məhv edin.
  Əlbəttə ki, Alvina və Albina bunu daha da əyləncəli və sərin edir.
  Alvina çəkiliş zamanı qırmızı məmələrdən istifadə edir ...
  Və Albina çiyələyi ...
  Və hər iki qız dil ilə jade, pulsasiya edən çubuqlarla işləməyi çox sevir. Onların belə bir ehtiras və təcavüz əqidəsi var!
  Albina çılpaq ayaq barmaqlarını sıxıb cik-cik dedi:
  - Və dənizə gedirlər, cəsarətli qızlar!
  Alvina, atəş açaraq təsdiqlədi:
  - Sərin element, öldürücü element!
  İndi almanlar, sovetlər və yaponlar Amerika ərazisinə daha da sıxışdılar.
  Yaponların öz döyüşçüləri var: ninja qızları. Çox cəsur və mübariz.
  Budur, mavi ninja qız, çılpaq ayaq barmaqları ilə ülgüc bıçağını necə buraxır, amerikalıların və bıçağın başlarını kəsir:
  - Onlar keçməyəcəklər!
  Və dəyirmanı qılıncla kəsir.
  Və sarı ninja qız qılıncla əsl pərəstişkarını tutacaq. Və sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə zəhərli iynələr atacaq və onları Yanki qoşunlarını öldürməklə, rəqiblərini yumruqla vuracaq.
  Və ciyərlərinin üstündə ulayır:
  - Bütün Yapon şöhrətində!
  Və qırmızı saçlı qız, maili dəyirman tutacaq və düşmənləri kəsəcək.
  Və sonra onu çılpaq barmaqları ilə götürüb onlara çırpacaq və Yankiləri müxtəlif istiqamətlərə səpələyəcək. Bu döyüşün gözəlliyidir.
  Və qışqıracaq:
  - Biz ninjayıq!
  Sonra ağ ninja saçlı bir qız qılınclarla vertolyot qəbulu keçirəcək. Rəqibləri doğrayın, onları əzmək . Qırmızı məmə ucundan şimşək çaxır, gurlayır:
  - Yaponiyanın qələbəsi üçün!
  Yaxşı, heç kim belə oğrulara müqavimət göstərə bilməz! Budur qızlar, bütün qızlar qızlar ...
  Və çox aqressivdirlər.
  Ancaq burada döyüşlər nəhəng intensivliklə gedir. Ox qüvvələri şimaldan və cənubdan daxil olur, Amerikanı nəhəng maşalarla sanki sıxır.
  Budur, bir zamanlar şanlı ölkənin təsəvvürlərini çaşdıran klipi.
  Payızın sonuna qədər Fritz artıq Amerika Birləşmiş Ştatlarının ərazisinə daxil olmuşdu.
  Burada Gerda Tiger-4 tankında döyüşür və yol boyu keçmişini xatırlayır,
  Həm də çox şanlı şücaətlər.
  Gerda bir az qan içində idi, amma o, məmnun idi. Amma qüllənin kəsilmiş qarnından yayılan dəhşətli üfunət qoxusu və eyni məxluqlardan daha yüz, daha çox olmasa da, qaçaraq gələcək qorxusu əhval-ruhiyyəni pozdu.
  Şarlotta isə mətanətli rəqibinin başından tutaraq, məxluqun boynunu bükərək ölümcül "ikiqat Nelson" texnikasını yerinə yetirdi. Burada odlu döyüşçü bir növ ana Teresa rolunda - vəhşicəsinə döyülmüş qüllə mərhəmət baxımından çıxdı. İfadə etdi:
  - Mən mehribanam, mehribanam, anam isə mehribandır - müdrik bayquş kimi!
  Gerda narahat idi:
  - Başa düşmürsən?
  Charlotte təəccübləndi.
  - Nə başa düşməliyəm?
  "Dinozavrlar və ya siçovulların və tarakanların hibridləri eşitməyəcəkmi?" Gerda dodaqlarını büzdü.
  Şarlotta güldü.
  qəddar olacağını gözləmirdim !" Bəli, onlardan ən azı minini öldürəcəyik!
  - Başınıza dəyənəklə vurdular!
  - Yox. İnanın, meqaqnom bizi eşidə bilər. - Sonra qız kəkələdi. "Cırtdanlar sultanı onu götürməsə, yəni xidmətə çağırmasaydı, bizdən çox da uzağa gedə bilməzdi.
  Gerda çox zəif inamla soruşdu:
  "Bəs digər cırtdanlar, elflər, annihobbitlər ?"
  Şarlotta kişi amansızlığı ilə tez son ümidini söndürdü:
  - Başqaları, bəlkə eşidirlər, bəs bunun nə vecinədir? Yalnız Kiy-Dar meqaqnomunu bilir .
  Gerda qana bulaşmış ayağını nəhəng yamyaşıl yarpağa silməyə başladı. Yarpaq yalnız zahirən yumşaq görünürdü, amma əslində tikanlı idi. Ayaqyalın sarışın əxlaq verdi:
  - Parıldayan hər şey qızıl deyil, iy verən hər şey - həmişə bok olur! Dünyada o qədər çirkab var ki, yerdə bir neçə addım atdıqdan sonra da yaradanın paklığına inanmaq mümkün deyil!
  Buna cavab olaraq Atəş İblisi yenidən plastik borusunda hava ilə fısıldadı. Sonra qızlar uzun müddət gecəyə qulaq asdılar. Lakin meqaqnom Kiy-Dar eşitmədi, hətta eşidə bilmədi. Və burada açıq-aydın başqa gnom yox idi.
  Gerda oxudu:
  - Əgər birdən dost nə dost, nə də düşmən deyil, gnome kimi çıxsa... Bu o deməkdir ki, biz dəlixana gözləyirik!
  Şarlotta dostunun sözünü kəsdi:
  - Yaxşı, sən istəyirsən ki, bizim üzərimizə bir legion ghouls düşsün? Ayaqlarınla gəl və tez!
  Hər iki döyüşçü artıq yorğunluqdan xəstə olsalar da, yenə yorucu qaçışlarını davam etdirdilər. Bəzən Gerda gəzərkən yuxuya gedirdi, şirin qısa anlarda uzanmış, dincəldiyi görünürdü (bir növ yuxuda yatmaq - inanılmaz dərəcədə sərindir!). Ancaq görüntülər yerə düşən gil parçası kimi çökdü - asanlıqla və səy göstərmədən yalnız bədən əsəbi şəkildə titrədi. Və sonra hər şey yenidən başladı, sanki görünməz sarkaç yellənirdi. Ətrafda bir növ yarı reallıq və yarı reallıq var idi ; göz qapaqlarımı şişirtməli oldum ki, onlar ağır , bağlanmasınlar. Qızların yalın ayaqlarını vəhşicəsinə deşmişdilər, lakin məhz bu dəhşətli ağrı onlara özlərini tamamilə unutmağa, reallıq hissini itirməyə imkan vermirdi. Və mənzərə tədricən dəyişdi .... Ətrafdakı qaranlığın arasından hündür divarlar aydın görünürdü; yorğun sarışın döyüşçü qara daş dəhlizdə görünürdü. Səslər gəldi, qaçışının ağır əks-sədası. Qarşıda başqa dəhşətli və hərəkətsiz bir şey var idi. Canlı bir şey, görünməz olsa da, qızları gözləyirdi və onlar ora qaçdılar. Təbii ki, onlar yeraltı dünyasına düşmək istəmirdilər, amma yenə də pələngin qovduğu qoyunlar kimi qaçırdılar. Niyə belə başa düşülmür, onlar bu cür zibil haqqında xəyal qurmağa başladılar, bəlkə də Afrika səhrasında və Asiyanın dağlarında müharibənin son həftələrində həddindən artıq fiziki gərginliyə görə...
  Gerda pıçıldadı:
  - Və hətta cənnət də cəhənnəm olmağa qadirdir ki, uzun müddət cəhənnəmə üzmək lazım deyil!
  Qızın əlindən nəsə tutdu. Şüur döyüşçüyə geri çəkildi. O, birdən özünü yerində tapdı. Yer yavaş-yavaş irəli əyildi. Və zəif bir su sıçraması oldu. Qızın yorğun üzünə təravət və rütubət nəfəsi gəldi.
  Gerda qışqırdı:
  - Vay, hətta cənnətə də qaça bilərsən!
  - Viri ! Şarlotta hisslə ah çəkdi. - Böyük Almaniyanın həlak olmuş əsgərlərinin xoşbəxt olduğu yer. - Onun gur döyüşçü səsi əsl sevinclə dolu idi.
  Gerda bu optimizmi bölüşmür:
  - Daha doğrusu, Viriyanın ön sahəsi .
  Şarlotta həvəslə dedi:
  - Harada tarla varsa, tarla da var!
  Gerda əfsanəni xatırladı, Reyx-Saray yolunda kiçik bir gümüş su çayını necə keçdiklərini xatırladı. Kral atının hündürlüyündən keçid asan və sürətli əyləncəli görünürdü. Sarışın döyüşçü hətta özünü sultan və ya sultan kimi hiss edirdi, yeri gəlmişkən, bu daha yaxşıdır! Ancaq nəhəng elit atın üstündə oturmaq bir şeydir, bir ilahənin öz ayaqları ilə səyahət etmək başqa bir şeydir. Maraqlıdır, bu çay nə qədər dərin və xaindir?
  Gerda hiyləgər, lakin obrazlı şəkildə dedi:
  - Və ön sahə mənimdir!
  - Üzmək bilirsən? Qırmızı saçlı qız ona tərəf döndü.
  Gerda çiyinlərini çəkdi.
  - Nə axmaq sualdır. Elit SS batalyonunun üzə bilməyən nümayəndəsini harada görmüsən?
  Şarlotta alovlu qıvrımlarını qətiyyətlə silkələdi.
  - SS elitasını unut. Tamamilə fərqli bir dünya və hətta saysız-hesabsız dünyaları olan sonsuz bir kainat var. Hər şey bizdə olduğu kimi deyil!
  "Mən edə bilərəmmi?" Gerda döyüşçünün içindəki boşluğa yenidən baxaraq öz-özünə soruşdu.
  Şarlotta mızıldandı:
  - Yaxşı, tez doğul! Vaxt tükənir!
  "Əlbəttə mən üzməyi bacarmalıyam!" sarışın döyüşçü dostunun mülayim və eyni zamanda qorxulu sifətindəki şübhəni görüb şən dedi.
  Albatros boyda, mavi-sarı ləkəli qanadlı kəpənək çılpaq ayaqlı sarışının həqiqəti söylədiyini təsdiqləmək üçün antenalarını çırpdı.
  "Mən də belə düşünürəm, ya da demək olar ki, belədir" Şarlotta qeyri-sabit cavab verdi. - Atalar sözünü bilsəniz də: hinduşka fikirləşib şorbaya girdi, qarğa düşünmədi və çınqıldadı! Hər halda, necə olduğunu bilsən daha yaxşıdır, çünki səni çıxara bilmərəm. Bizim isə yalnız bir yolumuz var - o biri tərəfə.
  Gerda yumruqlarını bərk-bərk sıxdı.
  - Əlbəttə, sərin üzdü!
  Charlotte xəbərdarlıq etdi:
  "Qılıncla bağlı problemimiz ola bilər!"
  Cazibədar döyüşçülər sahilin lap kənarına yaxınlaşıb qara gecə suyuna addımladılar. Gerda suyun təzyiqini hiss etdi - çayda yumşaq bir axın var idi. Çılpaq ayaqlı sarışın diz çöküb acgözlüklə içdi, sonra onu yorğun, tozlu üzünə səpdi. Yuxusuzluq dərhal yox oldu. Su sərin və zərif idi, mən onun içində uzanıb qadın bədəninin ağrıyan əzələlərini rahatlatmaq istəyirdim...
  Gerda həvəslə dedi:
  - Və minalar ön sahədə görünməzdir!
  - Bir dəqiqə gözlə! Şarlotta pıçıldadı.
  Gerda təəccübləndi:
  - Bəs yenə burada tələlər nədir?
  Alovlu döyüşçü arxayınlaşdı:
  - Yox, amma... məncə hələ şansımız var!
  Atəş döyüşçüsü süngərləri ilə yenidən onun ağ plastiğini öpdü. O, diqqətlə ətrafa baxaraq qulaq asdı.
  Gerda da öz növbəsində rahatlaşır və sanki sudan gələn ilahi enerji ilə qidalanırdı. Şarlotta ondan soruşdu:
  - Bir də görürsən, mənim fikrimi bu yerə cəmləmək çətindir.
  Ayaqlı sarışın da arxaya baxdı. Hiss olunurdu ki, tezliklə səhər açılacaq. Qaranlıq, bu yaxınlarda olduğu kimi, artıq qara deyildi; onun keçilməzliyində qeyri-sabit boşluqlar meydana çıxdı - deyəsən, bir az daha artacaq və gecənin örtüyü düşəcək. Bu o deməkdir ki, təqib çox tezliklə başlayacaq. Nə yaxşı ki, çaya çatdılar. Gerda qaşlarını qıyaraq diqqətlə baxdı: su onun ayaqları altında aydın görünürdü, kişiləri dəli edirdi və qeyri-müəyyən şəkildə cərəyanın mərkəzində idi. O biri sahil az qala qaranlıqda boğulurdu.
  Qar kimi ağ döyüşçü qeyd etdi:
  - Kaş indi kişi əlləri gərginlikdən çıxan damarlarla yorğun bədənimizi sığallayaydı. Bundan necə həzz alacaqdıq? Ey günahsız qızların əziyyət çəkən əti. Tanrıça Veneranın sinəm, hər hansı bir qadının istədiyi sevgi və xoşbəxtliyi istəyir!
  Şarlotta yenidən tütək götürdü. Bu dəfə Gerdə elə gəldi ki, istər havada, istərsə də yerdə nəsə cavab olaraq titrəyir. Sarışın döyüşçünün çılpaq dabanına bir şey sünbüllərlə sürtüldü və eyni zamanda çox incə idi. O bildirib:
  - Budur o, bir boa ilanı ləzzətidir.
  - Eşitdin? Gənc alovlu şeytan həyəcanla onun əlindən tutdu. - Meqaqnomun addımları ! Oh, qar kimi ağ diş qoxusu gəldi? Kiy-Dar cavab verdi. Şarlotta dostunun qulağından öpdü. - İnanın, qələbəmiz yaxındır, O, hardasa buradadır!
  Gerda qeyd etdi:
  - Bəli, yaxın ... Bir booger üçün Ay kimi!
  Şarlotta elflərin yaratdığı sehrli plastikdən hazırlanmış fitini daha da bərk çalmağa başladı ( texno-sehrli olsa da!), sonra qulağını yerə basdı. Bu dəfə torpağın qarşılıqlı silkələnməsi daha çox nəzərə çarpırdı.
  Gerda fəlsəfi olaraq qeyd etdi:
  - Elə bir işarə var ki, başlanğıcda bəxtiniz nə qədər uzun olsa, sonu bir o qədər uğurlu olacaq!
  - Hə... - Ən gözəl qızın zümrüd gözləri sevinclə qıyıldı, - zəngə gəldi! Key-Dar!
  Gerda barmağını dodaqlarına qoydu:
  - Hə, ehtiyatlı ol. Ola bilsin ki, bu, ümumiyyətlə, eyni meqaqnom deyil və ya tamamilə fərqli bir məxluqdur!
  Donub qaldılar, qulaq asdılar. Yerin təkanları daha vahid və ağırlaşdı. Yaxınlıqda, kolların "adaları" arasında nəhəng bir növ yol alırdı. O, nəhəng cin kimi idi, itaətkarlıqla sahibini axtarırdı, sonuncusu hələ saqqalsız gənc olsa da...
  Charlotte bildirib:
  meqaqnomların bütün güclərini təsəvvür belə edə bilməzsiniz . Bunlar elə qüdrətli varlıqlardır ki, hətta cəhənnəm odu belə onların qarşısında geri çəkilir!
  Gerda dərhal etiraz etdi:
  - Xeyr, niyə təsəvvür edə bilmirəm ... Əgər gnome güclü bir məxluqdursa, meqaqnom daha güclü bir miqyasda olmalıdır. Axı, meqa sözləri, milyon dəfə çoxdur!
  Şarlotta, pop ulduzu ilə görüşdə olan bir qız kimi həvəslə razılaşdı:
  Bəli, düz deyirsən dostum! Məhz bir milyonda, bu, bütöv bir yenilməz ordudur!
  Gerda təəccübləndi:
  "Niyə əvvəllər ona zəng edib dostlarımızın ölməsinə imkan vermədin?"
  Cavab vermək əvəzinə, gənc və qırmızı saçlı dişi şeytan yenidən onun fitini öpdü, hava əyri burundan yüngül bir fısıltı ilə qaçdı. Və birdən Şarlotta yarım ah çəkərək donub qaldı , zümrüd kimi kiçik gözləri yuvarlandı. Alovlu canavar Gerdanın əlinə toxunaraq suyun içində oturdu. Mən çox istəyirdim, ona cavab verməliydim, birdən...
  Qızın yalın ayaqları qəfildən elə kəskin ağrıdan yandı ki, bir anda hoppandı və... nəhayət ayıldı. Madlen əlində elektrik naqili olan bir dəyənək tutmuşdu. Çəhrayı üzərində elektrik boşalma blisteri göründü, hətta isti qum və iti dağ daşları üzərində qaçmaqdan bir az keratinləşdi .
  SS kapitanı hönkürdü:
  - Hə, qalx, tez hazırlaş, paltarını geyin! Siz sadəcə bikinidə feldmarşalın qarşısında özünü göstərə bilməzsiniz! Bax, balam, mükafat alacaqsan, amma axmaq bir şey etsən, səni bir günə Konanın təkərini fırladacağam və eyni zamanda sənə elektrik şoku verəcəm. - Madlen burada daha pis bir üz etdi. - Baxmayaraq ki, yox, bir gün deyil, bir dəqiqəlik möhlət olmadan tam bir həftə. Hələ vaxtımız var.
  Qızlar tez hazırlaşmağa başladılar... Başqa bir qitədə də maraqlı hadisələr baş verdi və buna bənzər hadisələr.
  Bəli, indi döyüş qayıdır və döyüşçü Gerda çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək ölümcül güc mərmisi göndərir. Dağılmış Perşinq dayandı.
  Burada daha böyük və yöndəmsiz bir şey sürünür. Ən son Amerika inkişafı, 155 mm uzunluğunda bir silahın kalibrli və 305 mm zireh qalınlığı olan özüyeriyən silah. Onun çəkisi yüz iyirmi tondur və çox yavaş hərəkət edir. Az sürünür...
  Gerda sərrast zərbə ilə Şermanı darmadağın etdi və qeyd etdi:
  - Ruhumuza gedir!
  Şarlotta çılpaq ayaq barmaqlarından atəş açır, düşməni cırıq metal parçalarına parçalayır və xırıltı ilə deyir:
  - Şərəf və Vətən naminə!
  Kristina təşvişlə qeyd etdi:
  - Onu bombardmançı ilə yerləşdirə bilərsinizmi?
  Magda əminliklə dedi:
  - Bunu mənə buraxın!
  Qız isə mətanətli ayaq barmaqları ilə düşmənə bir top istiqamətləndirdi və döydü.
  Və Amerika canavarı dayandı və partladı.
  Bunlar Üçüncü Reyxdən olan qızlardır - yaxşı!
  Qış gəldi və İS-7 qarda hərəkət edir. Amerikada döyüşlər gedir. SSRİ-dən gələn gözəllər qızğın mübarizə aparır.
  Alenka çılpaq barmaqları ilə "Perşinq"ə atəş açıb, rəqibi darmadağın etdi.
  Və o, qışqırdı:
  - Rus kommunizminə şöhrət!
  Anyuta da mərmi ilə vurdu. O, çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə texnikanı tətbiq edib:
  - Supermen qızı deyəcəm!
  Alla da götürdü və atəş etdi və başqa bir Patton tankını vurdu . Və belə sərin.
  Patton tankı hansı tərəvəzdir ? Bu , yalnız daha güclü 810 at gücünə malik mühərriki və daha çox zireh yamacları olan " Artıq Çəki " dir .
  T-34-85 üçün problem yarada biləcək nə qədər təsir edici bir vasitə. Lakin IS-7 onu uzaqdan vuracaq. Sovet tankı, ön zirehində bir mərmi alaraq onu səkdirməyə göndərir. Budur döyüş maşını. Və cavab olaraq o, amerikalını bir zərbə ilə yıxır.
  Sonra Mariya atəş açır və düşməni dəqiqliklə vurur. Bir yumruqla onu döyür və qışqırır:
  - Ordumuz güclüdür, dünyanı qoruyur!
  Və çılpaq ayaq barmaqlarından da istifadə edir.
  Və sonra Marusya sikiləcək. Və düşmənin zirehlərini çiplərə parçalayın. Bu vəziyyətdə çılpaq daban köməyi ilə.
  Və nərilti:
  - Stalinin yeni islahatları üçün!
  O, çox döyüşkən gözəldir və hamını sevindirmək istəyir.
  İS-7-də olan komanda belə işləyir və bu, cəhənnəmə qədər xəstədir.
  Amma bura qızlar gəlir.
  Elizaveta T-54-də döyüşür. Və ümidsiz hərəkət edir. Belə aqressiv qancıq.
  Qızların isə çox yaxşı maşını var. Və ondan son dərəcə dəqiq vururlar.
  Məsələn, götürüb vurdular " Superpershing " və qışqırırlar:
  - Bizim müqəddəs kommunizmimiz!
  Elizabet çılpaq barmaqları ilə silahı nişan aldı. Hədəfdə Lupanula və cızıltı ilə dedi:
  - Qələbəm əla olacaq!
  Və yoldaşlarına göz vurdu.
  Yekaterina qırmızı məmə ucu ilə döydü və qışqırdı:
  - Böyük qələbələrimizə görə!
  Və ciyərlərinin üstündə necə gülmək olar.
  Yelena isə çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə düşmənə çırpılacaq. Güclü zirehləri sındırdı, metalı parçaladı və çığırdı:
  - Qüdrətli millətimiz!
  Və ciyərlərinin üstündə uğultu...
  - Yaşasın!
  Və Euphrasia da düşməni döyür, bu dəfə çiyələk məmə ilə. Düşməni əzmək və küsmək:
  - Qalaktikanın bütün planetlərində kommunizmin böyüklüyü üçün!
  Bunlar dünyanın ən gözəl qızlarıdır. Və onları dayandırmaq və ya cilovlamaq üçün heç bir şey yoxdur.
  Yekaterina qışqırır və sinəsini silkələyir:
  - Mənim super qızım var!
  Döşləri isə yaqutlarla tökülüb... Bir dəfə onları qaradərili kişinin üzünə itələyərək onu yalamağa məcbur edib. Sonra onun kişi kamilliyini dili ilə yaladı. Nə xoş daddır.
  Bir qız üçün necə də gözəldir - dünyada daha böyük zövqü təsvir etməmək.
  Qızlar düşməni belə əzirlər. Və onlar öz şanlı qələbələrindən və böyük nailiyyətlərindən həzz alırlar.
  Anastasiya Vedmakova və Alenka Sokolovskaya ümumiyyətlə heyrətamiz qızlardır. Ehtiras dalğaları və şəhvət sunamisi onların içində qaynayır.
  Anastasiya qırmızı məməsini düşmənə atır, Yanki təyyarəsini vurur və ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Mən gözəl supermenəm!
  Alenka Sokolovskaya, çiyələk məmələri və uğultuların köməyi ilə düşməni əzməyə davam edir:
  - Mən isə dünyanın bütün qızlarından hündürəm!
  Bunlar döyüşən qadınlardır və deməliyəm ki, daha bir neçəsini oğurladılar! Onlara heç kim müqavimət göstərə bilməz.
  Hətta Amerika ... və hər biri artıq SSRİ qəhrəmanının on qızıl ulduzunu qazanıb ...
  Belə bir fenomenal nailiyyətə görə onlar xüsusi bir mükafat aldılar: SSRİ qəhrəmanının almaz ulduzu. Bunun özü də çox şərəfli və sərindir.
  Əylən, gözəllər!
  Ən yaxşısı, əlbəttə ki, hələ qarşıdadır!
  Oleq Rıbaçenko Səudiyyə Ərəbistanında növbəti əməliyyat keçirib.
  II Nikolayın çar ordusu Rusiya ərazisini genişləndirdi. Oleqlə birlikdə qız Marqarita Korşunova indi döyüşürdü. Həm də mutant - ölümsüzlük almış bir döyüşçü.
  Əbədi övladlar bütün bu mücahid dəstələrini itaətə gətirdilər. Və onları məğlub etdilər - onları rus çarına and içməyə məcbur etdilər.
  Eyni zamanda, Oleq Rıbaçenko qızların macəralarının gözəl və bir qədər fərqli davamını yazmağa qarşı deyil;
  Yeni ildən sonra almanlar və koalisiya ABŞ-da əhəmiyyətli dərəcədə irəlilədilər. Texnoloji cəhətdən daha inkişaf etmiş bir düşmənlə qarşılaşan amerikalılar uduzurdular.
  Martın sonunda Wehrmacht Vaşinqtona yaxınlaşdı və ABŞ paytaxtına hücum etməyə başladı.
  Döyüşlər qeyri-bərabər idi və qızların burada qalib gəldiyi açıq-aydın görünürdü... Xüsusilə piramidal tank, Gerda yaxşı, onun əsərləri kimi.
  Gerda, Ağ Evin atəşə tutulması zamanı, tankı birbaşa atəşə tutulduqda yuxuya getdi və o, belə xəyal etdi ...
  O, partizan Lara Mixeykonun nasistlər tərəfindən tutulduğunu gördü. On dörd yaşında bir qız faşistlərdən geri çəkildi. Onun iki yoldaşı öldürülüb. Və özü də daxmada gizləndi.
  Nənə onu nəvəsi kimi ötürmək istəyirdi, lakin nasistlər ona inanmadılar. Məni də apardılar... Axtarışlar başlamaq üzrədir.
  Sonra Lara qumbara aldı, nasistlər yıxıldı. Qız zehni olaraq bu işıqla vidalaşaraq onu atıb... Amma qumbara partlamadı.
  Qəhrəmancasına qaçmaq mümkün olmadı.
  Laranı yıxdılar, bir-iki vurdular, gözünün altına qançır vurdular. Ancaq güclü zərbə vurmadılar, görünür, şikəst olmaqdan qorxdular!
  Dindirilmək üçün daxmaya gətiriləndə Lara özünü həyasız apardı.
  Cəsarətlə SS polkovnikinin gözlərinə baxaraq dedi:
  - Fritz sizi tezliklə məhv edəcək! Silahların gurultusunu eşidin, Qırmızı Ordudan ölüm gəlir!
  Polkovnik cavab verdi:
  - Cəsarətli qız, qamçı ilə tanış olacaqsan!
  Lara cəsarətlə qışqırdı:
  Ağrı məni qorxutmur!
  Polkovnik əmr etdi:
  - Bu əclafı plakatla çölə çıxarın: partizan və bütün kəndi göstərin!
  Polis tələsik dedi:
  - Küçəyə qar yağdı, şaxtalı... Qızı ayaqyalın çıxarmaq olmazmı ki, ehtirası soyusun!
  SS polkovniki razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Düzdür! Qoy şaxtada ayaqyalın kimi olsun, bəlkə özünə gəlsin !
  Laranın paltosu da, sviteri də cırılıb. Yalnız bir pambıq paltarda qalıb. Kobud ayaqqabılarını və qara corablarını çıxartdılar. Qız bir, yüngül paltarda ayaqyalın qaldı.
  Onun boynuna üzərində "Mən partizanam" yazılmış lövhə asdılar. Əllərini arxadan bağlayıb eyvana çıxardılar. Qızın yalın ayaqları soyuq və qarlı idi.
  Lara gülümsədi. Üzündəki qançırdan, görünüşündən həqiqətən utanırdı. Və qarda ayaqyalın gəzə bilərsiniz. Bir çox ayaqyalın keçidlərdən yayda onun ayaqları çox kobud olmuşdu. O, bu yaxınlarda ayaqqabılarını geyindi və ilk dəfə deyil ki, soyuğa və aclığa dözür.
  Lara özü getdi və gülümsəməyə davam etdi. Külək onun mis-qırmızı saçlarını sovurur, yalın ayaqları altında qar xırıldayırdı.
  Qız taxtda bir şahzadə kimi belə bir baxışla yeridi. Və geridə zərif, kiçik ayaq izləri, az qala uşaq ayaqları qaldı.
  İnsanlar ona rəğbətlə baxırdılar.
  Xəz paltolu nənələrdən biri mızıldandı:
  - Dəhşət! Qızı ayaqyalın aparırlar!
  Hava günəşli idi və Laranın bərkimiş, kallus ayaqları soyuqdan çətinliklə əziyyət çəkirdi. Öz-özünə getdi və dişlərini göstərdi.
  Burada o, qamçı zərbəsi ilə yanıb. Qız qışqıraraq dodağını dişlədi.
  Daha bir neçə dəfə güclə vuruldu. Lara çətinliklə ayaq üstə dura bildi və iradə səyi ilə fəryadını cilovladı.
  İnadkar qız işgəncə alətləri olan xüsusi daxmaya göndərilib.
  Burada onu bir çarxın üstünə qoydular və dabanlarını qızdırılan dəmirlə yandırmağa başladılar ...
  Və iki cəllad Laranı qamçı ilə qamçıladı. Qız əvvəlcə titanik bir səylə qışqırıqlarını saxlaya bilsə də, uşağın çılpaq dabanına istidən qızarmış enli dəmir zolaqlar vurulduqda qışqıraraq huşunu itirib. Özünə gəldi...
  Dəhşət...
  Gerda oyandı... Lənət olsun, onlar qələbə ərəfəsində olanda, onların tankı Ağ Evi gülləbaran edəndə bunu xəyal etmək lazımdır.
  Və sonra belə pis şeylər çıxır ...
  evdən çıxan " Superşinq "ə atəş açıb , onu deşib və qışqırdı:
  - Sülh, iş və sevgi!
  Sonra dilini göstərdi.
  Şarlotta da ayaqlarının çılpaq barmaqlarından istifadə edərək düşməni döydü və qışqırdı:
  - Mən super sinif qızıyam!
  Kristina da yumruqla içəri girdi, ilanla fısıldadı və qırmızı məmə ilə joystik düyməsini basaraq düşməni yumruqladı:
  - Biz supermenik!
  Və Magda düşməni sillələyəcək, tankı əzəcək, döyüş dəstini partlatacaq və verəcəkdir:
  - Mənə akrobatika ver!
  Sonra partnyorlarına göz vurur. Budur bir qız - ən yüksək dərəcəli topçu hesab edin.
  Qadın döyüşçülər Yankiləri məhv edir və xallar qazanırlar... Albina və Alvina artıq hərəyə iki min vurulmuş avtomobil vurublar. Bunun üçün onlar yeni bir mükafat aldılar: gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının Almaz Ulduzu.
  Beləliklə, qızlar super sinfin eysləri olmaqla fərqləndilər. Və heç kim onları dayandıra və məğlub edə bilməzdi.
  Anastasiya Vedmakova və Akulina Sokolovskaya və Orlovanın hər biri yeni mükafat aldılar: almazlarla bəzədilmiş ən yüksək dərəcəli Şöhrət ordeni, bundan çox sevindilər. Bunlar çox gözəl qızlardır.
  Və müharibə başa çatmaq üzrədir... Amerikalılar 20 aprel 1948-ci ildə təslim olurlar. Və İkinci Dünya Müharibəsinin başqa bir hekayəsi alt-üst oldu.
  Bu dəfə uzun bir sülh dövrü kimi görünür. SSRİ Alyaskanı geri qaytardı və hamı sevindi. Amerika qitəsinin ölkələri isə Yaponiya və Üçüncü Reyx tərəfindən bölündü. Beləliklə, dünyanın müvəqqəti yenidən bölüşdürülməsi başa çatdı.
  Almanlar müharibədən yorulublar.
  Hitler Üçüncü Reyxdə çoxarvadlılığa - hər biri dörd arvad almağa icazə verdi və uşağı olmayan və ya üçdən az olan cütlüklərə sərt vergilər tətbiq etdi. Bu, əhali siyasətini təşviq etmək üçün güclü bir addım idi.
  Bundan əlavə, Hitlerin özünün də süni mayalanma yolu ilə əldə etdiyi çoxlu uşaqları var idi. Və onların arasında taxtın varisini seçmək lazım idi.
  Kədər yox idi, Üçüncü Reyx Yaponiya ilə birlikdə fəth edilənləri həzm edirdi.
  Lakin 5 mart 1953-cü ildə Stalin vəfat etdi. Və Beriya hakimiyyətə gəldi. Niyə Beriya? Əsl tarixdə onun da taxt-tac üçün yaxşı şansları var idi, lakin qəza ona mane oldu: GDR-də üsyan, onun yatırılması zamanı Beriyaya qarşı əks plan yetişdi. Və burada GDR, əlbəttə ki, deyil.
  Bundan əlavə, Hitler Stalindən sonra germanofil olan, yaxşı proqnozlaşdırıla bilən və tanınmış Beriyanın da hökm sürməsini istəyirdi. Və Stalin səhhəti pisləşəndə Beriyanın xeyrinə vəsiyyət etdi.
  Beləliklə, hər şey yalnız məxfi polisin deyil, sirrin rəhbərinin xeyrinə həll edildi.
  Yaxşı, Beriya Hitlerə Yaponiya nüvə silahına sahib olana qədər onunla məşğul olmağı təklif etdi.
  Bir samurayın nə düşünə biləcəyini heç vaxt bilmirsən.
  Beriya və Hitler Yaponiya ilə birgə müharibə və onun ərazisinin bölünməsi barədə razılığa gəldilər.
  20 aprel 1954-cü ildə samurayların geniş müstəmləkə imperiyasına qarşı birgə müharibə başladı.
  Tarixdə nə yeni səhifə açılır. Sovet qoşunları Yaponiyaya doğru irəliləyir.
  Almanlar da... Burada yenə də Gerda ilə Şarlotta piramida tipli tankda döyüşürlər. Onların əlli ton ağırlığında iki yerlik avtomobili və 2500 at gücünə malik kompakt qaz turbinli mühərriki var. Təsəvvür edə bilərsiniz ki, Alman avtomobili nə qədər sürətlidir. Və zireh xüsusi, plastik qarışığı ilə. Və hər tərəfdən çox güclü keçilməzdir. 75 mm-lik kiçik çaplı bir silah, lakin yüksək təzyiqli silahda mərmilərin çox yüksək ağız sürəti ilə. Zirehli pirsinq artırdı . Mərmi ehtiyatı və atəş sürəti böyükdür. Keçiricilik yüksəkdir.
  Tankın özü sadəcə superdir... Deməli, Gerda nə ilə döyüşəcəyini bilir.
  Sovet avtomobilləri daha zəifdir. Əsas tank hələ də T-54-dür, avtomobil pis deyil, nisbətən ucuzdur, lakin hər şeydə Almanlardan çox aşağıdır. IS-7 heç vaxt geniş yayılmadı. O, 122 mm-lik top alan, lakin daha uzun lüləsi və yaxşı alın zirehi olan, zəif tərəfləri olan IS-10 tərəfindən diqqət çəkdi. Ancaq bütün bunlar əlli üç ton çəkiyə uyğundur, bu da pis deyil.
  Gerda çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək və coystik düymələrinə basaraq, uğultu zamanı Panther-6 tankını yaponlara atəş edir:
  - Aryan qardaşlığının ideyalarına şöhrət!
  Şarlotta qırmızı məmə cərgəsi, yeddi pulemyot xətti ilə joystickin düymələrini sıxır və qışqırır:
  - Bizim xoşbəxtliyimiz ari xəyalının kommunizmindədir!
  Və qız yenə gülür...
  Kristina və Maqda başqa bir piramidal Panther-6 üzərində döyüşürlər.
  Kristina çılpaq ayaq barmaqları ilə joystikin düymələrini sıxır və düşməni Yaponiyadan vurur və qışqırır:
  - Sevgilimə həmd olsun!
  Maqda da atəş açır və qulaqbatırıcı şəkildə gülərək yaqut məmə ilə joystik düyməsini basaraq deyir:
  - Gənclərimizə şöhrət!
  Həm də ağciyərlərinin üstündə necə güləcəklər. Gəlin etiraf edək ki, bunlar müharibə həyəcanında gözəl olan qızlardır.
  Bəli, deyəsən, Yaponiya üçün qiyamət qopub. Amma indiyə qədər hər şey plan üzrə gedir.
  Elizabeth və ekipajı bir qədər modernləşdirilmiş T-54 tankında döyüşür. Amma fərq azdır. Silah bir az daha sürətli oldu və mərmi daha zirehli deşici oldu. Bu fərqdir.
  Mühərrik isə 520 at gücünə malik eyni dizel mühərrikidir... Yaponlar öz dizaynlı və lisenziyalı alman tanklarından istifadə edirlər. Maşınlar da ümumiyyətlə yaxşıdır. Xüsusilə əlli səkkiz ton ağırlığında olan Hirohito-3 maşını, lülə uzunluğu 70 EL olan 105 mm-lik silahla, silahlanma baxımından T-54-dən üstündür və güc ehtiyatı istisna olmaqla, zireh və sürücülük performansından aşağı deyil.
  Bu Yapon tankı SSRİ üçün problemdir. Amma Çıxan Günəş Ölkəsinin daha yüngül avtomobilləri də var.
  Onlarla məşğul olmaq daha asandır.
  Elizabet çılpaq barmaqları ilə atəş açır və samuray tanklarına zərbələr endirir. O, bunu çox ağıllı edir və qışqırır:
  - Azad Vətənimizə şöhrət!
  Yekaterina qırmızı məmə ilə yenidən atəş açır və Yapon avtomobilini sındıraraq qışqırır:
  - Tanrının Rusiyaya verdiyi üçün!
  Yelena da düşməni darmadağın edir, çılpaq dabanının köməyi ilə düşmən tankını darmadağın edir və qışqırır:
  - Kommunizm ideyalarının böyüklüyünə görə!
  Euphrasia da vurur və elastik sinəsinin çiyələk nipelinin köməyi ilə edir və qışqırır:
  - Ali kommunizmin qələbələrinə şöhrət!
  Beləliklə, onlar tanklarını məharətlə hərəkət etdirərək məğlubiyyətdən qaçırlar. Hirohito-3 tankı da ağır kimi təsnif edilə bilər, lakin kifayət qədər kütləvidir. Belə bir maşını döymək çətindir .
  Və burada qızların yanına gedir. Silah çapa görə daha böyükdür və mərminin ağız sürətindən yüksəkdir. Yaponların qülləsinin alnının zirehləri sovet 240 mm-dən daha qalındır və gövdənin alnı da yuxarı hissədə 150 mm və aşağı hissədə 120 mm qalındır. Yaponların sürəti isə daha yüksəkdir, qaz turbinli mühərrik 1500 at gücünə malikdir. Bəli, bu tank Yaponiyada ən yaxşısıdır. Onunla zarafat etmə.
  Lakin Elizabet qırmızı məmə köməyi ilə mərmi düz gövdəsinə göndərir və yapon tankı sovet avtomobilini vura bilməyib partlayır.
  Yekaterina rəfiqəsini çılpaq dabanından öpdü:
  Sən ağıllısan Lisa!
  Elizabet bununla razılaşmadı.
  - Mən sadəcə dahiyəm!
  Və ciyərlərinin üstündə necə gülür. Budur qız.
  Və onlar çox ağlayırlar ... Məsələn, Yekaterina qırx bir il sonra necə qaçdığını xatırlayır. Ayaqqabılar bir-iki gündən sonra qırıldı və mən ayaqyalın ayaq basmalı oldum. Və vərdişdən şəhər qızı üçün ağrıyır, hər qabar, hər budaq, hər qabar hiss olunur. Və hər addımı ağrıdan partlayanda ayaqlarını qan içində döydü.
  Ayaqyalın gəzməyin bu qədər ağrılı ola biləcəyini heç düşünməmişdi. Təəccüblü deyil ki, Hüqo ayaqyalın qız Closet-a rəğbət bəsləyirdi. Əgər yayda belə qız ayaqları varsa, o zaman hansı qışdır.
  Lakin Ketrin buna tez öyrəşdi, gənc bədən tez uyğunlaşır, yaralı daban kalluslarla böyüyür və qabalaşır. Və ayaqyalın gəzmək gözəl idi. Yekaterina şaxta vurana qədər ayaqqabısını belə geyinmədi. Ancaq sonra onların dördü formalaşdı və Euphrasinia onlara cadugərlik sənətini öyrətdi. Cadugərlər isə tez-tez gəncliklərini uzatmaq üçün qarda ayaqyalın qaçırlar. Bir sözlə, qızlar gizli biliklərə yiyələnmişdilər və iyirmi yaşında görünürdülər və ayaqyalın və bikinidə soyuqda donmurlar. Budur gözəllər. Əlbəttə ki, Alenkadan başqa daha soyuq olanlar yoxdur. O, uzadılmış barel ilə modifikasiyada IS-10-da döyüşdü. Tank seriyada olduqca yaxınlarda ortaya çıxdı. Və hələ də nadirdir. IS-7 heç vaxt böyük bir seriyaya daxil edilməmişdir. Görünür, yüksək qiymətə və istehsaldakı çətinliklərə görə.
  Beləliklə, Alenkanın heyəti bu yaponları məhv edir və özünə mahnı oxuyur.
  Odlar kimi uçun mavi gecələr
  Biz işçilərin pioner övladlarıyıq...
  İşıq illərinin dövrü yaxınlaşır,
  Pionerlərin fəryadı həmişə hazır olsun!
  Qızlar işə başlayanda onlara müqavimət göstərmək olmaz. Bu, əslində mükəmməl bir müharibə əsəridir.
  Döyüşlər yaxşı gedir və Yaponiya uduzur.
  Burada sovet qoşunları mayda Saxalinin cənubunu ələ keçirdi. Və son dərəcə ehtiyatla hərəkət etdilər.
  Ancaq sovet qızlarından ibarət batalyonlar gözəl döyüş sinfi nümayiş etdirirlər.
  Onların silah növlərindən təbii ki, AK istifadə olunmağa başladı. Alman dilindən daha pis, lakin sadə və etibarlı. Uzaqdan hədəf alma Alman hücum karabinindən daha aşağı olsa da, rəqibləri biçir .
  Yapon məhbuslarının sovet qızları çılpaq, tozlu ayaqlarını öpür, yalın dabanlarını yalayırlar. Bu onların taktikasıdır.
  Döyüşən döyüşçülər, ən yüksək sinif.
  1954-cü ilin yayında almanlar Amerikanı yapon qoşunlarından böyük ölçüdə təmizlədilər.
  Marqaretin başçılıq etdiyi ayaqyalın qızlardan ibarət batalyon xüsusilə gözəl döyüşürdü. Qızı samuray səpələdi, əsir düşən gənc isə onun dabanlarını öpməyə və Veneranın sinəsini yalamağa məcbur oldu.
  Gerda və onun Panthers-6-dakı komandası yaxşı iş gördü və çoxlu yaponları cəhənnəmə, bəzilərini isə cənnətə göndərdi.
  Dörd ninja qız Mançuriyada irəliləyən Sovet qoşunları ilə vuruşdu.
  Mavi saçlı bir ninja qızı qılıncla sındırdı və yel dəyirmanı idarə edərək sovet əsgərlərini doğradı. Sonra o, ayaq barmaqları ilə partlayıcı ilə noxud atdı, Sovet T-54 tankını aşdı və hürdü:
  - Ən gözəl ölkə Yaponiyadır!
  Sarı saçlı bir ninja qızı da düşmənə bıçaqla vuracaq və çılpaq dabanı ilə bumeranq verərək qışqıracaq:
  - Samurayların qələbələrimizə görə!
  Qırmızı saçlı ninja qız, sovet əsgərlərini kəsərək, qılınclarla aqressiv döngəni heç bir problem olmadan həyata keçirəcək. Sonra onun çılpaq ayaq barmaqları bomba atacaq. SSRİ tankı parçalanacaq və döyüşçü cığırdayacaq:
  - Kommunizm ideyaları naminə!
  Ağ saçlı ninja qız rəqiblərini götürüb kəsirdi, sanki meydançada yelçəkən gəzdirir, yenidən rus əsgərlərinin qabağını kəsir və çılpaq barmaqları ilə iki bütöv sovet tankını parça-parça edəcək ölümcül bir atəş açır.
  Və qışqıracaq:
  - Ölkənin böyüklüyü üçün!
  Qızlar öldürməyi, hətta məhbusları zorlamağı daha çox sevirlər. Bəli, kişilər həddindən artıq gərginlikdən huşunu itirdilər. Və bu, ninja qızlarının xoşuna gəlir. Bağlı adamların üzərinə tullanmaq və eyni zamanda onları qamçı ilə çırpmaq.
  Lakin yaponların qəhrəmanlıqlarına baxmayaraq, daha yaxşı və qabaqcıl texnologiyaya uduzurlar.
  Xüsusilə super səviyyəli səmada yaponları yel dəyirmanları kimi əzən eyslər Anastasiya Vedmakova və Akulina Sokolovskaya.
  Anastasiya çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə bir anda altı Yapon təyyarəsini kəsir və xırıltı ilə səslənir:
  - Rusda kommunizm ideyalarına şöhrət!
  Akulina, qırmızı məmə ilə düyməni basaraq, yeddi Yapon təyyarəsini bir anda kəsdi və gurladı:
  - Rusiya Qəhrəmanlarına həmd olsun!
  Döyüşçülər əvvəlki şikayətlərinə görə Yaponiyadan qisas alırlar. Xüsusilə Çar II Nikolayın dövründəki müharibədəki məğlubiyyətə görə. Yox, onlar heç vaxt unutmayacaqlar, nəsillər də bağışlamayacaq.
  Anastasiya yaqut məmə ucunu sıxaraq, Yapon təyyarələrini vuraraq gurladı:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət Beriya!
  Akulina çılpaq barmaqları ilə ayaqlarını sıxdı, samuray təyyarələrini vurdu və qışqırdı:
  - Böyük qələbələr üçün!
  Albina və Alvina rekord hesablar əldə edirlər. Düşmüş üç min təyyarə üçün onlar ordenlə təltif edildilər: Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının Almaz Ulduzu və qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və almazlar.
  Albina, qırmızı məmə köməyi ilə bir növbə verdi. O, bir anda onlarla Yapon təyyarəsini kəsdi və qışqırdı:
  - Sinəm üçün!
  Və özünü qara bir döyüşçünün qucağında təsəvvür etdi.
  Alvina çılpaq barmaqları ilə təpiklədi, onlarla yapon təyyarəsini yerə endirdi və xırıltı ilə dedi:
  - Böyük qələbələr üçün!
  Alman qızları çox döyüşkən və gözəldirlər. Qara oğlanları çox sevirlər və onların dilləri kişilərin qara mükəmməlliyini cilalamağa həmişə hazırdır.
  Albina çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə yenə samurayları vurdu və onların təyyarələrini vurdu.
  Və o, qışqırdı:
  - Mən Supermenəm!
  Alvina çiyələk məmə ucunu sıxdı, bir çox Yapon təyyarəsini biçdi və çığırdı:
  - Mən kosmos canavarıyam!
  Qız hiperseksuallığında çox döyüşkən və aktivdir .
  Əsl Aryanlar sadəcə superdir! Və ümumiyyətlə, ən yüksək səviyyəli gözəlliklər!
  Düşməni məğlub edən Alman və Sovet qoşunları Çin boyunca irəliləyirlər.
  Sinqapura hücum zamanı hava-desant diviziyasının döyüşçüləri və "Barracuda" ayaqyalın qız bölməsinin döyüşçüləri fərqləndilər. Yağan tropik yağışın gölməçələrindən çılpaq dabanlarını şillələyən qızlar yaponların möhkəmləndirilmiş mövqelərinə soxularaq onları süngü ilə deşdilər.
  Döyüşən gözəllər belədir.
  Yaponiya belə aqressiv komandanın sarsıdıcı zərbələrindən titrədi.
  1954-cü ilin payızında Çinin çox hissəsi Axis dövlətləri tərəfindən ələ keçirildi. Və Doğan Günəş ölkəsi üçün vəziyyət daha da mürəkkəbləşdi.
  Hitler qeyd etdi:
  - Bir yuvada iki quş anlaşa bilməz!
  Döyüşçülər Albina və Alvina dördüncü min təyyarəni vurdular. Yaponiya çox böyük miqdarda ucuz, lakin keyfiyyətsiz təyyarələr istehsal etdi, ona görə də hesabları toplamaq çox rahat idi.
  Albina çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək başqa bir samurayı kəsdi və xırıltı ilə dedi:
  - Bu bizim gözəl dünyamızdır!
  Alvina, qırmızı məmə köməyi ilə onlarla Yapon avtomobilini yıxdı və tvit etdi:
  - Bütün kainatda kommunizm dövrünə şöhrət!
  Albina da çiyələk məməsindən istifadə edərək samurayları yıxaraq təəccübləndi və qışqırdı:
  Siz kommunizmdən danışırsınız?
  Alvina, çılpaq barmaqlarından istifadə edərək və onlarla Yapon təyyarəsini kəsərək bildirdi:
  - Yeni Aryan nizamı kommunizmdir!
  Qızlar güldülər... Dördüncü min təyyarəyə görə onlara platin palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının Brilyant Ulduzu verildi. Çox yüksək mükafat belə gözəllər üçün rekorddur.
  Baxmalı qızlar bunlardır...
  Bununla belə, Anastasiya Vedmakova və Akulina Sokolovskaya heç də aşağı deyillər və beş yüz vurulmuş təyyarənin balını aşdılar.
  Və çox yüksək olan yeni mükafatlar aldılar və özləri üçün bütöv bir ulduz kolleksiyası topladılar.
  Anastasiya silahını çılpaq ayaqları ilə nişan alır və düşməni yerə yıxır, düşməni kəsir və çığırır:
  - Bütün planetdə kommunizm naminə!
  Akulina qırmızı məmə basaraq düşməni parçalayaraq aqressiv şəkildə qışqırır:
  Hətta uşaqlar da bizi tanıyır!
  Qışda Yaponiya demək olar ki, bütün koloniyalarını itirdi və döyüşlər metropolun özünə keçdi.
  Döyüşlərin fırtınalı olduğu və sonu və ya kənarı görünməyən 1955-ci il gəldi.
  Yaponiya yavaş-yavaş, lakin əminliklə təslim olur. Və tədricən müharibəni uduzur.
  Ancaq samuraylar çarəsiz və sərt mübarizə aparırlar.
  Alyonka və ekipajı IS-11 eksperimental tankına keçdi. Bu maşın 130 mm-lik silahla təchiz olunub və dibində möhkəm izlər var.
  Alenka çılpaq barmaqları ilə atəş açır, düşməni deşir və uğuldayır:
  - Qızların çılpaq dabanları ilə kommunizmə şöhrət!
  Anyuta da qırmızı məmə ilə atəş açdı, doqquzunu pulemyotların tətiklərinə basaraq qışqırdı:
  - Biz qızlar çox gözəlik!
  Alla da çılpaq ayaq barmaqları ilə yumruq vuraraq düşməni əzdi və qışqırdı:
  - Yaxşı, vidadan!
  Maria çılpaq dabanının köməyi ilə sikilib. O, düşməni bir-birindən deşdi və dişlərini göstərərək səsləndi:
  - Yeni nailiyyətlər üçün!
  Marusya çiyələk məməsinin köməyi ilə yumruq vurdu, düşmənləri ölümcül bir tutuşla döydü və cik-cik etdi:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Alenka yenidən atəş açıb qışqırdı:
  - Belə ki, kolxoz sədri və qaraçı diktatoru Saşka ölsün!
  Və çılpaq ayağını zirehinə çırpın.
  Qızlar belə ayrıldı, sadəcə super. Onlar ümumiyyətlə heyrətamiz döyüşçülərdir.
  Burada onlar bir ağızdan oxuyurlar:
  Xeyr, sayıq sönməz,
  Şahin, qartalın baxışı...
  Xalqın səsi ucadandır -
  Pıçıltı ilanı əzəcək!
  
  Stalin ürəyimdə yaşayır
  Kədəri bilməməyimiz üçün ...
  Kosmosa qapını açdı
  Ulduzlar üstümüzdə parlayırdı!
  
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq
  Kommunizmi işıqlandıran yol!
  Elizabeth də T-54 tankı ilə döyüşür, belə bir döyüşçü cadugər qız.
  Gözəl yapon maşınları isə yalın ayaqları ilə yıxılır.
  Elizabet qırmızı məmə ilə joystik düyməsini basdı və cik-cik dedi:
  - Sovet kommunizmi ideyalarına şöhrət!
  Və bu gözəllik necə güləcək! Və mirvari dişləri ilə parıldayın.
  Yekaterina onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə vurdu və cik-ciklə dedi:
  - Kommunizmin ölməz ideyalarının qələbəsində,
  Ölkəmizin gələcəyini görürük...
  Yelena rəqibini yaqut məmə ilə sillələdi, dişlərini açıb qışqırdı:
  - Və Vətənimizin qırmızı bayrağı,
  Biz həmişə fədakarcasına sadiq qalacağıq!
  Efraziya çılpaq dabanı ilə döyəclədi və fısıldadı:
  - Sağ olsun Vətən, azad olanımız,
  Xalqlar dostluğu, əbədi dəstək!
  Və bütün qızlar çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək xorla oxudular:
  - Qanuni hakimiyyət, xalqın iradəsi,
  Axı sadə insan birliyə dayanır!
  Qadın döyüşçülər, demək lazımdır ki, inanılmaz döyüş təcavüzü ilə seçilir.
  Və burada Gerda döyüşür...
  Onun "Panther"-6 samuray mövqelərini parçalayan super tanka bənzəyir.
  Gerda qırmızı məmə ilə vuracaq, joystik düyməsini basıb nərilti çəkəcək:
  - Aryan dünyası üçün!
  Şarlotta da çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə bir sillə vuracaq, o, yapon kütləsini parçalayacaq və çırpınacaq:
  - Böyük sərhədlər üçün!
  Kristina və Maqda da döyüşür. Qızlar son dərəcə döyüşkəndirlər və çox gözəldirlər, bikinidə demək olar ki, çılpaqdırlar.
  Kristina yaqut məmə ilə atəş açdı, Yapon Hirohito-4 tankını parçaladı və qışqırdı:
  - Ölkəmə şöhrət!
  Maqda da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək təpik atdı, samuray qaubitsasını parçaladı və qışqırdı:
  - Böyük nailiyyətlərə şükür!
  Bu qızlar yüksək səviyyədədir!
  Martın sonunda Tokio çökdü. Və 20 aprel 1955-ci ildə Yaponiya təslim oldu və bununla da böyük müharibə başa çatdı.
  Qız Albina və Alvina beş mindən çox düşmüş təyyarəni keçdi. Və bunun üçün xüsusi mükafat aldılar: gümüş palıd yarpaqları, almaz qılıncları olan Dəmir Xaç Cəngavər Xaçının Böyük Brilyant Ulduzu.
  Müharibə hələ bitməyib. Sadəcə bir müddət gizləndi. Lakin Hitler demək olar ki, bütün dünyanı fəth etdi.
  Beriya Port Arturla birlikdə Saxalin cənubunu, Kuril silsiləsi və Mançuriyanı geri aldı.
  SSRİ yaralarını yalayan güclü bir ölkə oldu. Bir müddət faşist Almaniyası digər ölkələri fəth etdi, onların əhəmiyyətsiz müqavimətini boğdu.
  Müharibə məhv olmaq və dünyaya hökmranlıq etmək üçün davam etdi. Lakin başqa bir qlobal qarşıdurma yaranırdı.
  Bu vaxt SSRİ-nin üzərinə buludlar yığılırdı. Və 1959-cu ildə, yetmişinci doğum günündə Adolf Hitler Beriyanın hökm sürdüyü Sovet Rusiyasına hücum etmək qərarına gəldi. Demək olar ki, bütün dünya Fürerin tərəfində idi.
  Lakin SSRİ güclü, sənaye gücünə çevrildi. Beləliklə, daşın üstündə dərən tapdım.
  Hər iki ölkənin nüvə silahı var idi, lakin Gerda və Albina radiasiyanın bütün Yer planetini əhatə etdiyi bir generator yarada bildi və bu cür məhvetmədən istifadəni qeyri-mümkün etdi.
  Və Hitler dünyada sonuncu suveren hakimiyyəti ələ keçirməyə qərar verdi. Qərbdəki sərhəd Dnepr, sonra Belarusiya və almanların tabeliyində olan Baltikyanı dövlətlər boyunca uzanırdı. Nasistlər Krımı arxalarında saxlaya bildilər. Əgər SSRİ Sevastopolda Qara dəniz donanması üçün baza icarəyə götürməsə.
  Ərazinin qalan hissəsi ilə yanaşı, Rusiya Çinin - Mancuriyanın bir hissəsi idi. Belə ki, kommunist, ateist rejim tərəfindən çox fəal doğum səviyyəsinin təşviqi siyasətinin aparıldığı və çoxarvadlılığın qanuniləşdirildiyi SSRİ əhalisi ərazi itkilərinə baxmayaraq, artıq 1941-ci ilin müharibədən əvvəlki göstəricilərini keçmişdi və hər il üç faiz əlavə edildi.
  Beriya həm abort, həm də kontraseptivləri qadağan etdi. Və dörddən az uşağı olan ailələrə vəhşi vergilər tətbiq etdi.
  Plan və çubuq üsullarına görə SSRİ sürətlə inkişaf etdi, hərbi qüdrəti artdı.
  Potensial təhlükə hiss edən Hitler dünyanı vahid Üçüncü Reyxdə toplamaqdan sonra bu planetdə son müharibəsinə başlamaq qərarına gəldi.
  Son müharibə nədir? Yer üzündə fəth ediləcək başqa heç nə yoxdur. Bir il əvvəl almanlar Aya uçdular və kosmosun genişlənməsi erası açıqdır. Bəs Hitler Ulduz Döyüşləri dövrünü və qalaktikaların fəthini görəcəkmi? Sağlam həyat tərzinə, vegetarian pəhrizinə, müntəzəm idmana və ölçülü fiziki fəaliyyətə baxmayaraq, Fürerin qocalması aydın idi. Başda keçəl ləkə getdikcə daha çox parçalanır, saçlar ağarır və görünüş yorğunlaşır. Baxmayaraq ki, fürer şadlanmağa çalışır.
  Nə olursa olsun, son missiyanı yerinə yetirməli və SSRİ-ni fəth etməlisən. Beləliklə, Fuhrer ölsə belə, təbii mayalanma ilə əldə edilən minə yaxın oğlu var. Və onlardan biri ən yaxşı, ən bacarıqlı kimi tanınacaq və Yer planetinin tarixində ən böyük diktatorun taxtını tutacaq.
  Hər halda, gecikmə çox risklidir və nüvə silahı işləmədikcə, Hitler təkcə birinci eşelonda SSRİ-yə əlli milyondan çox əsgər atdı. Çoxlu sayda tanklar, təyyarələr və uçan disklər var . Və bu nəhəng bir gücdür.
  SSRİ silahları modernləşdirməyə davam etdi. T-64 tankı daha ağır və 125 mm-lik güclü bir silahla, tük qabıqları və piramidal Alman maşınları ilə nüfuz edə bilən göründü. Düzdür, T-64 yenicə istehsala başlayıb. Əsas tank hələ də Alman modellərinə qarşı kifayət qədər güclü olmayan T-54 idi. Hitlerin Rusiyaya qarşı təcavüzü ilə tələsməsinin səbəblərindən biri də budur.
  IS-11 tutmadı... IS-12 203 mm-lik top olan bir maşın tərəfindən yaradıldı, lakin çox bahalı, ağır və böyük olduğu ortaya çıxdı. IS-15 152 mm, uzun lüləli silahda kompromis idi. Bu maşın böyüdülmüş T-64-ə bənzəyirdi və yenicə istehsala başlamışdır.
  Alman əsas tankı Panther-6, piramida şəklində idi və daha çox məhv etmək üçün silahın kalibrini 88 mm-ə qədər artıraraq Panther-7-yə bir qədər təkmilləşdirildi. Və mühərrik, daha güclü 3000 at gücü quraşdıraraq, əlli ton çəkisini qoruyarkən böyük sürət və manevr imkanı verir və zireh keyfiyyətini artırır.
  Hətta ən yeni sovet T-64-ü sürücülük qabiliyyətinə və yanların və alının qorunmasına görə Almanlardan nəzərəçarpacaq dərəcədə aşağı idi. Ancaq T-64, ən azı, qısa məsafədən də olsa, Almanlara nüfuz edə bildi.
  Göydə almanlar da maşınların sayı və keyfiyyəti baxımından daha güclü idi. SSRİ-də öz diskotekalarını yarada bilmədilər . Və almanlar Belontsi disklərinə istilik şüaları - lazerlər kimi yerləşdirdilər və daha təsirli atəşlər apara bildilər.
  Nasistlər arasında diskotekalar on səs sürətlə uçurdu. Və əslində böyükdür. Üçüncü Reyxin ordusu belə güclüdür.
  Onların yeraltı tankları da var. Və bir çox başqa gözəl şeylər. Bir sözlə, Beriyanın praktiki olaraq şansı yoxdur.
  Lakin sovet qoşunlarının böyük müdafiə gücü var. Və işğal hava hücumu ilə başladı. Qüvvələr qeyri-bərabərdir və almanlar sovet şəhərlərini darmadağın edir. 10 min nəfər Rusiyanı gəzib Smolenski götürür.
   Nataşa qərar verdi:
  - Hitleri və onun dəstəsini SSRİ-dən qoşun çıxarmağa, əsir uşaqları isə azad etməyə məcbur etmək lazımdır!
  Oynaq Zoya bununla razılaşdı:
  - Əlbəttə lazımdır! Və əcdadlarınızı faşizmdən xilas edin!
  Avqustin yalın ayaqlarını möhürləyərək qeyd etdi:
  Heç bir şübhə etmədən bunu edəcəyik!
  Svetlana asanlıqla təsdiqlədi:
  - Bunun üçün bütün imkanlarımız var!
  Daha tez deyildi və dörd qadın döyüşçü faşist qoşunlarına hücum edir.
  Tanrının rus əsrindən döyüşçülər və mutant cadugərlər yenidən iyirminci illərin nasistləri ilə boğuşdular.
  Faşist qəhvəyi imperiyasında çoxlu əsgər var. Onlar sonsuz bir çay kimi axır.
  Əlbəttə ki, dörd qız Wehrmacht tanklarının və təyyarələrinin məhv edilməsini çox məşhur etdi. Onları lap əvvəldən güc sahəsi əhatə edərək əlləri və ayaqları ilə əzdilər. Amma...
  Sanki yerin altından Oleq Rıbaçenko və Nataşanın kiçik qızı Marqarita Korşunova peyda oldular.
  Onlar işıq qılınclarını tutdular və nanobotlarla yükləndilər . Onlar mənfur faşistləri məhv etmək üçün yola çıxdılar. Beləliklə, dördü altıya çevrildi.
  Nataşa Korşunova çılpaq, kəsilmiş ayaqlarını çırparaq dedi:
  - Belədir? Yaxşı, taleyimiz necədir, başqa cür məğlub edə bilmərik!
  Almanları əzməyə davam edən təcavüzkar qızıl saçlı Zoya məntiqlə qeyd etdi:
  - Gəlin bunu daha tez edək! SSRİ-ni xilas edək!
  Yaşı on ikidən çox olmayan ayaqyalın oğlan Oleq Rıbaçenko faşistləri həm piyada, həm də tanklarla qılıncla gurladı:
  - Heç vaxt təslim olma!
  Və oğlanın yalın ayağından üç faşist təyyarəsini bir anda kəsən iti disk uçdu!
  Çılpaq dabanları ilə parıldayan, rəqiblərini, həm tankları, həm də piyadaları darmadağın edən Marqarita Korşunova dişlərini açıb hönkürdü:
  - Dünyada şücaət üçün yer var!
  Və qızın yalın ayağından səpilən zəhərli iynələr faşistlərə və onların təyyarələrinə, tanklarına dəyirdi.
  Nataşa Korşunova da çılpaq ayaq barmaqlarını çıxartdı, öldürdü və qışqırdı:
  Biz heç vaxt unutmayacağıq və heç vaxt bağışlamayacağıq.
  Və onun işıq qılıncları faşistlərin dəyirmanından keçdi. Sonra partlayıcılar çənlərə zərbə endirib, zərbələri kəsiblər. Təyyarələr də aldı.
  Qırmızı saçlı Avqustin düşmənlərin arasından keçərək qışqırdı:
  - Yeni sifariş üçün!
  Və çılpaq ayaqlarından yeni iynələr səpildi. Nasist əsgərlərinin və təyyarələrinin gözündə, boğazında nə var.
  Bəli, döyüşçülərin həyəcanlandığı və hiddətləndiyi aydın idi.
  Sərin Zoya, ağ, qəhvəyi əsgərləri və tankları təyyarələrlə kəsərək qışqırdı:
  - Bizim dəmir iradəmiz!
  Və onun yalın ayağından yeni, ölümcül bir hədiyyə uçur. Və tanklar və ağ qırıcılar düşür, quyruqlar isə təyyarələrdən yanır.
  Svetlana Snow White dəyirmanı kəsir, qılıncları ildırım kimidir.
  Nasistlər dərə kimi yerə yıxılır.
  Qız çılpaq ayaqları ilə iynələr atır, düşmən təyyarələrini vurur və çığırır:
  - Ana Rusiya üçün insan kosmik imperiyası olacaq, qalib gəl!
  Oleq Rıbaçenko nasistlərə qarşı irəliləyir. Terminator oğlan qəhvəyi qoşunları doğrayır.
  Və eyni zamanda, oğlanın çılpaq ayaqlarının barmaqları zəhərli iynələr atır, gövdələri cırıb təyyarələri vururlar.
  Oğlan qışqırır:
  - Gələcək Rusiyaya şöhrət!
  Hərəkətdə isə hamının başını və ağzını kəsir, eyni zamanda tank qüllələri.
  Terminator qız Marqarita da rəqibləri, təyyarələri və tankları məhv edir.
  Onun yalın ayaqları titrəyir. Nasistlər çoxlu sayda ölür. Döyüşçü qışqırır:
  - Yeni sərhədlər üçün!
  Və sonra qız götürüb kəsəcək ...
  Faşist əsgərlərinin cəsədlərinin kütləsi.
  Və burada Natasha Korshunova hücumdadır. Tankları, təyyarələri ilə birlikdə faşistləri özü üçün kəsir və oxuyur:
  - Rus böyük və parlaqdır,
  Mən çox qəribə qızam!
  Onun yalın ayaqlarından disklər uçur. Faşistlərin boğazını kim görüb. Bəli, bu, tankları sökən qızdır.
  Zoya Angelskaya hücumda. Qəhvəyi əsgərləri iki əllə doğramaq. Borudan tüpürmək. Və çılpaq barmaqları ilə ölümcül iynələr atır - tankları və təyyarələri vurur.
  Və eyni zamanda özünə mahnı oxuyur:
  - Eh, kürəkən gedək,
  Oh, mənim sevimli gedəcək!
  Nasistləri lazer qılıncları ilə kəsən və qəhvəyi əsgərləri tanklarla birlikdə məhv edən Avqustin qışqırır:
  - Hamısı tüklü və heyvan dərisində,
  O, dəyənəklə çevik qüvvət polisinə qaçdı!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə, düşmənə necə atılacaq, bir fili və hətta bir tankı öldürəcək bir şey.
  Və sonra qışqır:
  - Canavarlar! İyirmi ikinci əsr!
  Svetlana Snow White hücumda. Nasistləri kəsir, qırır. Çılpaq ayaqları ilə onların üzərinə ölüm hədiyyələri atır.
  Qılınclarla dəyirman işlədir.
  O, tanklar və təyyarələrlə birlikdə bir çox döyüşçünü əzdi və qışqırdı:
  - Böyük qələbə gəlir!
  Və yenə qız vəhşi bir hərəkətdədir.
  Və onun çılpaq ayaqları ölümcül iynələr vurur, tankları və təyyarələri məhv edir.
  Oleq Rıbaçenko ayağa qalxdı. Oğlan saltoda fırlandı. Atlamada nasistlərin çoxunu doğradı.
  O, çılpaq barmaqları ilə iynələr ataraq, tankları və təyyarələri yerə yıxır, uğuldayırdı:
  - Mənim gözəl cəsarətimlə məşhur ol!
  Və oğlan yenə döyüşdədir.
  Sərt qız Marqarita Korşunova hücuma keçir. Ardıcıl olaraq bütün düşmənləri parçalayır. Onun qılıncları yel dəyirmanının bıçaqlarından daha sərtdir. Çılpaq ayaq barmaqları isə ölüm hədiyyələri atır, tanklar və təyyarələr yanır.
  Qız hücumdadır. Qəhvəyi döyüşçüləri mərasimsiz məhv edir.
  Və hərdən tullanır və bükülür!
  Və ondan məhv hədiyyələri uçur.
  Nasistlərin özləri də ölürlər. Və bütöv kurqanlar yığılır.
  Marqarita aqressiv şəkildə qışqırır:
  - Mən amerikalı kovboyam!
  Və yenə yalın ayaqları iynəni atdı.
  Və sonra daha bir çox iynə!
  Nataşa Korşunova həm də hücumda çox soyuqqanlıdır.
  Və yalın ayaqları ilə atır və samandan tüpürür, tankları və təyyarələri yıxır.
  Və ciyərlərinin üstündə qışqırır:
  - Mən parıldayan bir ölüməm! Etməli olduğunuz tək şey ölməkdir!
  Və yenə gözəllik hərəkətdədir.
  Zoya Angelskaya nasist cəsədlərinin blokadasına hücum edir. Onun yalın ayaqlarından məhv bumeranqları da uçur.
  Qəhvəyi döyüşçülər isə tanklar və təyyarələrlə birlikdə yıxılıb düşürlər.
  Zoya qız qışqırır:
  - Ayaqyalın qız, qalib gələcəksən!
  Və qızın çılpaq dabanından onlarla iynə uçur. Hansı ki, birbaşa nasistlərin boğazına qazırlar.
  Onlar ölür.
  Daha doğrusu, tamamilə ölü, tanklar, təyyarələr olan bir yer.
  Augustine hücumda. Qəhvəyi qoşunları əzir. Onun qılıncları iki əldə aparılır. Və o, belə böyük bir döyüşçüdür.
  Bir tornado faşist qoşunlarını süpürür - təyyarələr və tanklar düşür.
  Qırmızı saçlı qız qışqırır:
  - Gələcək gizlidir! Ancaq qalib gələcək!
  Hücumda isə odlu saçlı bir gözəllik.
  Avqustin xəyalların vəhşi vəcdində, çılpaq dabanı ilə pulsar göndərir və uğuldayır:
  - Müharibə tanrıları hər şeyi parçalayacaq!
  Və hücumda olan döyüşçü.
  Və onun çılpaq ayaqları təyyarələri vuran və tankların zirehlərini deşən çoxlu iti, zəhərli iynələr atır.
  Svetlana Snow White döyüşdə. Və belə parlaq və döyüş. Onun çılpaq ayaqları çoxlu ölümcül şeylər atır. Kişi deyil, sarı saçlı ölüm.
  Ancaq qırılırsa, onu dayandıra bilməzsən.
  Svetlana Snow White oxuyur:
  - Həyat bal olmayacaq,
  Beləliklə, yuvarlaq bir rəqsə atlayın!
  Xəyalınız gerçəkləşsin -
  Gözəllik insanı kölə çevirir!
  Ayaqyalın qızın hərəkətində isə getdikcə daha çox hiddət var. Və daha çox dağılmış tanklar və təyyarələr.
  Oleq Rıbaçenko hücumda, hər şey sürətlənir. Oğlan nasistləri döyür.
  Çılpaq ayaqları iti iynələr atır - tankları və təyyarələri cırır.
  Gənc döyüşçü qışqırır:
  - Dəli imperiya hamını parçalayacaq!
  Və yenə oğlan hərəkətdədir.
  Marqarita fırtınalı məktəbli qızdır və fəaliyyətində tam bir terminatordur. Və düşmənləri döyür.
  Burada o, çılpaq ayağı ilə partlayıcı ilə bir noxud atdı. O, partlayacaq və bir anda yüz nasist və on tank atılacaq.
  Qız qışqırır:
  - Onsuz da qələbə bizə gələcək!
  Və o, dəyirmanı qılıncla idarə edəcək - tankların çəlləkləri müxtəlif istiqamətlərə uçur.
  Burada Nataşa Korşunova hərəkətləri sürətləndirdi. Qız qəhvəyi döyüşçüləri kəsir. Və qışqırarkən:
  - Rusiya imperiyasını qələbə gözləyir.
  Və gəlin tanklar və təyyarələrlə birlikdə nasistləri sürətlə məhv edək.
  Natasha Korshunova terminator qızdır.
  Dayanıb sürəti azaltmağı düşünmür, tanklar, təyyarələr yoldan çıxır.
  Zoya Angelskaya hücumda. Onun qılıncları sanki ət və metal salatı kəsir. Qız ağciyərinin üstündə qışqırır:
  - Bizim xilasımız qüvvədədir!
  Və çılpaq ayaq barmaqları da belə iynələri atır.
  Boğazı deşilmiş çoxlu adamlar, meyit təpələri, eləcə də sınmış tanklar və endirilmiş təyyarələr ətrafda yatıb.
  Avqustin dəli qızdır. Və o, hiperplazmadan robot kimi hamını əzir.
  Artıq yüz faşisti və çoxlu tankı təyyarələrlə darmadağın etdi. Amma hər şey sürətlə gedir. Döyüşçü də nərə çəkir.
  - Mən yenilməzəm! Dünyanın ən gözəli!
  Və yenə hücumdakı gözəllik.
  Və onun çılpaq barmaqlarından bir noxud uçur. Üç yüz nasist və onlarla tank güclü bir partlayışla parçalandı.
  Mətbuatın əzələləri ilə oynayan və qırmızı məmələri ilə sinəsini silkələyən Augustina oxudu:
  - Torpağımızı zəbt etməyə cəsarət etməyəcəksiniz!
  Svetlana Snow White da hücumdadır. Və bir qram da möhlət vermir. Vəhşi Terminator Qız.
  Və düşmənləri kəsir və nasistləri məhv edir. Artıq çoxlu qəhvəyi qırıcılar qırılmış tanklar və təyyarələrlə birlikdə xəndəyə və yollara düşmüşdü.
  Altı hirsləndi. Vəhşi döyüş etdi.
  Karate üzrə uşaq Oleq Rıbaçenko yenidən fəaliyyətə başlayıb. Və hər iki qılıncını yelləyərək irəliləyir. Və terminator oğlan dəyirmanı idarə edir. Ölən nasistlər yıxılır.
  Kütləvi meyitlər. Qanlı cəsədlərin bütöv dağları, təyyarələri olan bir dəstə qırıq maşın.
  İxtiraçı oğlan vəhşi bir strategiyanı xatırlayır. Orada da atlar və insanlar bir-birinə qarışıb.
  Uşaq qatili Oleq Rıbaçenko qışqırır:
  - Vay ağıldan!
  Və çoxlu pul olacaq!
  Və yeni hərəkatdakı terminator oğlan. Və yalın ayaqları bir şey götürüb atacaq.
  Dahi oğlan qışqırdı:
  - Master-klass və "Adidas" firması!
  Həqiqətən gözəl bir şou gözəl çıxdı. Və nə qədər nasist öldürdü. Və ən çoxu tanklar və təyyarələrlə birlikdə qəhvəyi döyüşçüləri öldürdü.
  Ayaqyalın qız Marqarita da döyüşdədir. Darçın və polad ordularını əzir və gurlayır:
  - Böyük şok alayı! Hamımız tabuta giririk!
  Və onun qılıncları nasistlərə hücum edir. Qəhvəyi döyüşçülərin kütləsi artıq dağılıb. Onlarla birlikdə tanklar və təyyarələr.
  Qız hönkürdü:
  - Mən panteralardan belə soyuqqanlıyam! Hər kəsin ən yaxşısı olduğunu sübut et!
  Və qızın çılpaq dabanından, güclü partlayıcıları olan noxud kimi uçacaq.
  Və düşmənə zərbə endir.
  O, bəzi rəqibləri və tankları, hətta təyyarələri də götürüb darmadağın edəcək.
  Və Natasha Korshunova avtoritetdədir. O, rəqiblərini döyür və özü də heç kimə eniş verməyəcək.
  Artıq tanklarla, təyyarələrlə birlikdə nə qədər nasist öldürülüb.
  Və dişləri çox itidir. Və gözlər sapfirdir. Bu qızdır - əsas cəllad. Baxmayaraq ki, onun bütün ortaqları var - cəlladlar!
  Natasha Korshunova qışqırır:
  - Mən dəliyəm! Sizə cəza olacaq! Bir rubl belə götürməyin!
  Və yenə qız çoxlu nasisti qılıncla qıracaq.
  Zoya Angelskaya hərəkətdədir və çoxlu qəhvəyi döyüşçüləri kəsdi.
  Və çılpaq ayaqları iynələr atır. Hər iynə bir neçə nasisti öldürür və ya tankla bir təyyarəni vurur. Bu qızlar həqiqətən gözəldir.
  Avqustin rəqiblərini irəliləyir və əzməkdədir. Və eyni zamanda qışqırmağı da unutmur:
  - Tabutdan qaça bilməzsən!
  Və qız dişlərini götürəcək və dişlərini açacaq!
  Qırmızı saçlı isə elədir... Saçlar proletar bayrağı kimi küləkdə çırpınır.
  Və hər şey sözün əsl mənasında qəzəbdən yaranır.
  Svetlana Snow White hərəkətdə. Burada o, çoxlu kəllə və tank qüllələrini kəsdi. Dişlərini açan döyüşçü.
  Dil göstərir. Və sonra bir samandan tüpürür - təyyarələri yıxır. Sonra qışqırır:
  - Uşaqlar, öləcəksiniz!
  Və yenə ölümcül iynələr piyada və təyyarələrə dəyən yalın ayaqlarından uçur.
  Oleq Rıbaçenko tullanır və tullanır.
  Ayaqyalın oğlan bir dəstə iynə buraxır, tankları yıxır və oxuyur:
  - Düşərgəyə gedək, böyük hesab aç!
  Gənc döyüşçü ən yaxşı vəziyyətdədir.
  Onun artıq bir neçə yaşı var, hamı Nataşa və şirkətlə sərgüzəştlərdədir, amma uşaq kimi görünür. Yalnız çox güclü və əzələlidir.
  Oleq Rıbaçenko oxudu:
  - Qoy oyun qaydalara uyğun olmasın - biz fraeradan keçəcəyik!
  Yenə də çılpaq ayaqlarından ölümcül və parçalayıcı iynələr uçdu. Həm təyyarələr, həm də tanklar.
  Çılpaq, yuvarlaq dabanları ilə parıldayan Marqarita Korşunova ləzzətlə oxudu:
  - Mümkün olmayan şey yoxdur! İnanıram ki, azadlıq doğacaq!
  Qız yenə nasistlərə, onların tanklarına və təyyarələrinə ölümcül iynələr atdı, davam etdi:
  - Qaranlıq gedəcək! Qoy güllər çiçək açsın!
  Döyüşçü çılpaq barmaqları ilə noxud atan kimi, min nasist dərhal havaya uçdu. Bəli, qəhvəyi, cəhənnəm imperiyasının ordusu gözümüzün qabağında əriyir.
  Nataşa Korşunova döyüşdə. Kobra kimi tullanır. Düşmənləri partladır. Və o qədər nasist ölür, təyyarələr düşür.
  Onların qızı və qılıncları, kömür üzərində taxıllar və nizələr. Və iynələr.
  Eyni zamanda o da gurlayır:
  - Qələbənin gələcəyinə inanıram!
  Və rusların izzəti tapılacaq!
  Çılpaq ayaq barmaqları yeni iynələr atır, rəqibləri yumruqlayır.
  Zoya Angelskaya vəhşi hərəkətdə. Nasistlərə hücum edir. Onları kiçik parçalara ayırır.
  Döyüşçü qadın çılpaq barmaqları ilə iynələr atır. Rəqibləri tanklar və təyyarələrlə birlikdə nərilti kimi keçir:
  Tam qələbəmiz yaxındır!
  Və o, qılınclarla vəhşi dəyirman aparır, tankları süpürür. Bu həqiqətən qız kimi qızdır!
  Lakin Avqustinin kobrası hücuma keçdi. Bu qadın bütün kabuslar üçün kabusdur.
  Əgər kəsirsə, kəsəcək deməkdir.
  Bundan sonra qırmızı saçlı götürüb oxuyacaq:
  - Bütün kəllələri açacağam! Mən böyük bir xəyalam!
  İndi onun qılıncları hərəkətdədir və ət və metalı təyyarə duralumini ilə kəsir.
  Svetlana Snow White da hücuma keçir. Bu qızın əyləci yoxdur. Onlar doğrayan kimi cəsədlərin kütləsi zibillənir, təyyarələr və tanklar düşür.
  Sarışın terminator qışqırır:
  - Nə yaxşı olacaq! Nə yaxşı olacaq - mən bunu bilirəm!
  İndi də ondan bir qatil noxud uçur.
  Ayaqyalın yaraşıqlı, əzələli oğlan Oleq yenə yüzlərlə nasist, meteor daşıyan məşhur şəkildə kəsildi. Və o, bomba götürüb atacaq.
  Ölçüsü kiçik, lakin ölümcül...
  Göydəki bir təyyarə kütləsini kiçik parçalara necə parçalamaq olar.
  Terminator oğlan qışqırdı:
  - Dəhşətli maşınların fırtınalı gəncliyi!
  Ayaqyalın qız Marqarita döyüşdə yenə bunu edəcək.
  Və bir çox qəhvəyi döyüşçünü kəsdi. Və o, tanklar və təyyarələr arasında böyük boşluqları kəsir.
  Qız qışqırır:
  - Lambada bizim qumdakı rəqsimizdir!
  Və yenilənmiş güclə vuracaq.
  Nataşa Korşunova hücumda daha da hiddətlənir. Beləliklə, nasistləri döyürlər. Belə qızlara müqavimət göstərmək onlar üçün o qədər də asan deyil.
  Nataşa Korşunova onu götürüb oxudu:
  - Mənim zərbəm ayaqyalın gözləri kor edir!
  Yerində qaçmaq ümumi bir barışdırıcıdır!
  Və döyüşçü rəqiblərinə belə bir zərbələr vurdu.
  Və yalın ayaqları ilə disklər atır.
  Burada dəyirmanı idarə etdim. Qəhvəyi ordunun baş kütləsi geriyə yuvarlandı və tanklar yanır, təyyarələr alovlanırdı.
  O, döyüşən gözəldir. Özünü belə bir qəhvəyi armada döyür.
  Zoya Angelskaya hər kəsi istisnasız əzərək hərəkətdədir. Onun qılıncları isə ölüm qayçısı kimidir.
  Qız sadəcə sevimlidir. Və onun yalın ayaqları çox zəhərli iynələr atır.
  Rəqibləri məğlub edin. Boğazlarını deşib tabut düzəldirlər, tankları, təyyarələri partlatdırırlar.
  Zoya Angelskaya onu götürdü, dolu döşlərinin qırmızı məmələrini silkələdi və sızladı:
  - Kranda su yoxdursa...
  Nataşa Korşunova sevinclə qışqırdı:
  Deməli, günah sənindir!
  Və çılpaq barmaqları ilə hərtərəfli öldürən bir şey atır. Bu, həqiqətən qızların qızıdır.
  Və onun çılpaq ayaqlarından, bıçağın necə uçacağı. Və o, çoxlu döyüşçünü vuracaq, qüllələri tanklardan kəsəcək.
  Ayaqyalın Avqustin hərəkətdədir. Sürətli və gözəlliyi ilə bənzərsiz.
  Nə parlaq saçları var. Dalğalanan proletar bayrağı kimi. Bu qız əsl cadugərdir.
  Və o, rəqiblərini kəsir - sanki əlində qılıncla doğulub.
  Qırmızı saçlı, lənətə gəlmiş piç! Onunla təbii işıqla, boyasız döyüşə girdi.
  Avqustin onu götürdü və fısıldadı:
  - Öküz başı olacaq - döyüşçülər dəli olmayacaq!
  Və burada yenə bir çox döyüşçünü əzdi.
  Terminator oğlan Oleq Rıbaçenko qışqırdı:
  - Nə lazımdır! Budur qız!
  Marqarita Korşunova, yalın ayağı ilə xəncər ataraq, tankın qülləsini qıraraq təsdiqlədi:
  - Böyük və sərin qız!
  Avqustin bununla razılaşdı:
  - Mən hər kəsi dişləyəcək döyüşçüyəm!
  Və yenə çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül, yıxılan təyyarələri işə salacaq.
  Döyüşdə Nataşa Korşunova rəqiblərindən geri qalmır. Qız deyil, alov içində belə bir ifritə ilə bitirmək. Nasistlər isə çətin anlar yaşayır: təyyarələr, tanklar düşür.
  Və qışqırır:
  - Nə mavi səma!
  Avqustin, yalın ayağı ilə bıçağı buraxaraq, tank qülləsini kəsərək təsdiqlədi:
  - Biz soyğunçuluğun tərəfdarı deyilik!
  Svetlana Snow White, düşmənləri kəsib təyyarələri vuraraq qışqırdı:
  - Axmağa bıçağa ehtiyac yoxdur...
  Zoya Angelskaya çılpaq ayaqları ilə iynələr atır, aşılanmış ayaqları ilə tankları və təyyarələri yerə yıxırdı:
  - Üç qutudan ona yalan danışacaqsan!
  Nasistləri məhv edən Nataşa Korşunova əlavə etdi:
  - Və bir qəpik üçün onunla məşğul ol!
  Və döyüşçülər götürüb tullanacaqlar. Çox qanlı və soyuqqanlıdırlar. Ümumiyyətlə, onlarda çox həyəcan var.
  Oleq Rıbaçenko, demək olar ki, çılpaq, yaraşıqlı, əzələli oğlan tək şortda, döyüşdə çox qəşəng görünür.
  Gözəl qız Marqarita, çılpaq barmaqları ilə ayaqlarını, bir antimater parçası atdı və oxudu:
  - Zərbə güclüdür və oğlanın marağı var ...
  Dahi oğlan ayağı ilə helikopter pərvanəsinə bənzəyən şeyi atdı. Nasistlərdən və tanklardan bir neçə yüz başı kəsdi, xırıltı ilə dedi:
  - Olduqca idman!
  Və hər ikisi - tam açıq işdə bir oğlan və bir qız.
  Qəhvəyi əsgərləri doğrayan terminator oğlan Oleq qışqırdı:
  - Və bizim üçün böyük bir qələbə olacaq!
  Marqarita cavab olaraq hıçqırdı:
  - Hamını öldürürük - ayaqyalın!
  Qız həqiqətən belə aktiv terminatordur.
  Nataşa Korşunova hücumda oxudu:
  - Müqəddəs müharibə!
  Və döyüşçü kəskin disk-bumeranqı işə saldı. Bir qövsdə uçdu, çoxlu nasistləri və tank qüllələrini kəsdi.
  Zoya Angelskaya məhvi davam etdirərək əlavə etdi:
  - Bu, bizim qələbəmiz olacaq!
  Və onun yalın ayaqlarından yeni iynələr uçurdu. Və çoxlu qırıcıları və təyyarələri vurdular.
  Sarışın qız dedi:
  - Rəqibi mat edin!
  Və dilini göstərdi.
  Ayaqyalın və odlu Avqustin ayaqlarını yelləyərək iti uclu svastikalar ataraq gurultu ilə dedi:
  - İmperator bayrağı irəli!
  Svetlana Snow White, çılpaq dabanı ilə hiperplazma topu ataraq asanlıqla təsdiqlədi:
  - Ölən qəhrəmanlara həmd olsun!
  Qızlar bir ağızdan nasistləri əzərək qışqırdılar:
  - Heç kim bizə mane olmayacaq!
  İndi də döyüşçülərin yalın ayaqlarından disk uçur. Əti cırılır, tankların qüllələri, təyyarələrin quyruqları sökülür.
  Və yenə ulama:
  - Bizi heç kim məğlub edə bilməz!
  Nataşa Korşunova havaya uçdu. Rəqibləri və qanadlı quşları parçaladı və verdi:
  - Biz dişi canavarıq, düşməni qızardın!
  Və onun çılpaq barmaqlarından çox ölümcül bir disk uçacaq.
  Qız hətta vəcd içində bükülür.
  Və sonra mızıldanır:
  - Dabanlarımız atəşi sevir!
  Bəli, qızlar həqiqətən seksualdırlar.
  Şort geyinmiş yaraşıqlı, əzələli oğlan Oleq Rıbaçenko hönkürdü:
  - Oh, erkən, buynuzları qoruyur!
  Və o, döyüşçülərə göz vurdu. Onlar gülür və cavab olaraq dişlərini açırlar.
  Nataşa Korşunova nasistləri doğrayıb qışqırdı:
  - Bizim dünyamızda mübarizəsiz sevinc yoxdur!
  Çılpaq, yuvarlaq, uşaq dabanlı, pulsara təslim olan və nasistləri məhv edən terminator oğlan etiraz etdi:
  "Bəzən döyüşmək də əyləncəli deyil!"
  Natasha Korshunova razılaşdı:
  - Güc yoxdursa, bəli ...
  Ancaq biz döyüşçülər həmişə sağlamıq!
  Qız çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə iynələr atır, çoxlu tankları təyyarələrlə partladır və oxuyur:
  - Əsgər həmişə sağlamdır,
  Və hərəkətə hazırdır!
  Bundan sonra Svetlana Snow White yenidən düşmənləri kəsdi, tankların qüllələrini və təyyarələrin quyruqlarını dağıtdı.
  Zoya Angelskaya çox çevik bir körpədir. O, nasistlərə bütöv bir barel atdı. Və bir partlayışla bir neçə mini parçaladı.
  Sonra qışqırdı:
  - Dayanma, dabanlarımız parıldayır!
  Və döyüş krujevasında bir qız!
  Avqustin döyüşdə də zəif deyil. Beləliklə, nasistləri döyürlər. Sanki onu zəncirli bir demetdən qoparırlar.
  Və rəqibləri doğramaq - oxuyur:
  - Diqqət et, yaxşı olacaq,
  Payızda tort olacaq!
  Qırmızı saçlı şeytan, həqiqətən də, qutudakı jak kimi döyüşdə şumlayır. Və tanklar necə yanır, təyyarələr necə yanır.
  Amma tunikli ayaqyalın qız Marqarita Korşunova necə döyüşür. Nasistlər bunu ondan alırlar.
  Və vurursa, vurur.
  Ondan qanlı sıçrayışlar çıxır.
  Nataşa Korşunova tankların kəllələrini və qüllələrini əridən yalın ayağından metal sıçrayışları uçanda sərt şəkildə dedi:
  - Rusiyaya şöhrət, çox izzət!
  Tanklar irəliləyir...
  Qırmızı köynəklərdə bölmələr -
  Salam rus xalqı!
  Burada qızlar nasistləri ələ keçirdilər. Beləliklə, onlar kəsilir və parçalanır. Döyüşçülər deyil, həqiqətən zənciri qırmış panterlər.
  Sərin oğlan Oleq Rıbaçenko döyüşdə və nasistlərə hücum edir. Onları rəhm etmədən döyür, çənləri yarıb çığırır:
  Biz öküz kimiyik!
  Marqarita Korşunova qəhvəyi ordunu darmadağın edərək, tankları və təyyarələrin quyruqlarını kəsərək götürdü:
  Biz öküz kimiyik!
  Nataşa Korşunova onu götürdü və tanklarla birlikdə qəhvəyi döyüşçüləri kəsərək qışqırdı:
  - Yalan danışmağı bacarmır!
  Zoya Angelskaya nasistləri parçaladı, xırıltı ilə dedi:
  - Yox, əlimdən düşmür!
  O da yalın ayağı ilə ulduzu götürüb buraxacaq və çoxlu faşistləri bitirəcək.
  Nataşa Korşunova onu götürdü və buraxdı, qırmızı məmə ucundan ildırım vurdu və çığırdı:
  - Televizorumuz açıqdır!
  Və onun çılpaq ayağından öldürücü bir iynə dəstəsi uçur.
  Nasistləri və onların tanklarını təyyarələrlə məhv edən Zoya Angelskaya da xırıltı ilə dedi:
  - Bizim dostluğumuz monolitdir!
  Və yenə elə bir atış ki, dairələr bütün istiqamətlərdə bulansın. Bu bir qızdır - rəqiblərin təmiz məhvi.
  Çılpaq ayaq barmaqları olan qız üç bumeranq götürüb işə salacaq. Və bundan meyitlər daha da artdı.
  Bundan sonra gözəllik verəcəkdir:
  - Düşmənə rəhm etməyəcəyik! Bir cəsəd olacaq!
  Və yenə ölümcül şey çılpaq dabandan uçur.
  Qırmızı saçlı Avqustin də olduqca məntiqli şəkildə qeyd etdi:
  - Yalnız bir meyit yox, çoxlu!
  Bundan sonra qız onu götürdü və qanlı gölməçələrin arasından ayaqyalın gəzdi. Və çoxlu nasistləri öldürdü.
  Və necə qışqırır:
  - Kütləvi qətl!
  İndi də başını nasist generalına vuracaq. Onun kəlləsini sındır və ver:
  - Banzai! Cənnətə gedəcəksən!
  Svetlana Snow White hücumda çox qəzəblənir, xüsusən də tankları və təyyarələri vurur, qışqırır:
  - Sənə aman verilməyəcək!
  Və çılpaq barmaqlarından onlarla iynə uçur. O, hər kəsi yarıb keçərkən, təyyarələr çökür. Və hətta döyüşçü də parçalamağa və öldürməyə çalışır.
  Şortikli əzələli, naxışlı uşaq Oleq Rıbaçenko fit ilə qarğaları yerə yıxaraq xırıldayır:
  - Şanlı çəkic!
  Və oğlan da yalın ayağı ilə svastika şəklində belə sərin ulduz atır. Mürəkkəb hibrid.
  Və nasistlərin kütləsi dağıldı.
  Oleq Rıbaçenko qışqırdı:
  - Banzai!
  Və oğlan yenə vəhşi hücuma keçir. Xeyr, güc onda qaynayır və vulkanlar guruldayır!
  Möhtəşəm Marqarita hərəkətdədir. Hər kəsin qarnını parçalayacaq.
  Qız ayağı ilə birdən-birə əlli iynə atacaq. Və çoxlu müxtəlif düşmənlər öldürüldü, tanklar və təyyarələr sıradan çıxarıldı.
  Çılpaq dabanları ilə parıldayan Marqarita Korşunova şənliyi ilə oxudu:
  - Bir iki! Kədər problem deyil!
  Heç vaxt ruhdan düşməməlisən!
  Burun və quyruğu boru ilə daha yüksək tutun.
  Bilin ki, əsl dost həmişə sizinlədir!
  Bu, çox aqressiv bir şirkətdir. Qız döyünür və qışqırır:
  "Əjdaha prezidenti cəsəd olacaq!"
  Natasha Korshunova döyüşdə sadəcə bir növ terminatordur. Və uğultu gurultu ilə :
  - Banzai! Tez alın! Və diktator bitdi!
  Və onun yalın ayağından qumbara uçdu. Nasistlər isə mismar kimidirlər . Və bir çox mastodonları və qanadlı, cəhənnəm maşınlarını əzəcək.
  Budur döyüşçü! Bütün döyüşçülərə - bir döyüşçü!
  Zoya Angelskaya da hücumdadır. Belə qəzəbli qancıq.
  Və onu götürüb gurultu ilə dedi :
  - Atamız Ağ Tanrının özüdür!
  Və o, nasistlərdə üçlü dəyirman kəsir!
  Avqustinin döşlərinin çılpaq dabanları və yaqut məmələri ilə parıldayan qırmızı saçlı, cavab olaraq qışqırdı:
  - Və mənim Allahım qaradır!
  Həqiqətən, qırmızı saç hiylə və alçaqlığın təcəssümüdür. Təbii ki, düşmənlər üçün. Dostlar üçün isə o, sevgilidir.
  Və necə çılpaq barmaqları ilə götürüb atacaq. Qəhvəyi imperiyanın çoxlu döyüşçüləri, eləcə də onların tankları və təyyarələri.
  Qızılbaş qışqırdı:
  - Rusiya və qara Tanrı arxamızdadır!
  Çox yüksək döyüş potensialına malik döyüşçü. Xeyr, bunun altında qarışmamaq daha yaxşıdır. Tankların qüllələri və faşist təyyarələrinin qanadları qopduğu kimi.
  Avqustin rəqiblərini əzərək fısıldadı:
  - Bütün satqınları toz halına salacağıq!
  Və tərəfdaşlarına göz qırpın. Bəli, bu alovlu qız tam olaraq dinclik verə biləcək bir şey deyil. Sülh ölümcül olmasa!
  Svetlana Snow White, düşmənləri əzərək verdi:
  - Səni sıraya çəkəcəyik!
  Redhead Augustine təsdiqlədi:
  - Hamını öldürəcəyik!
  Və onun çılpaq, kəsilmiş ayaqlarından tamamilə məhv olma hədiyyəsi yenidən uçur! Və o qədər tank və təyyarə bir anda kiçik çiplərə çevrildi.
  Və sonra qız, sanki qırmızı məmə ucundan, ildırım vurur.
  Çılpaq dabanları ilə ölüm hədiyyələri göndərən Oleq Rıbaçenko cavab olaraq mahnı oxudu:
  banzai olacaq !
  Nasistləri yalın əli ilə parçalayan, qılıncla doğrayan, çılpaq barmaqları ilə iynələr atan Avqustin tankları və təyyarələri bir anda məhv etdi:
  - Qısa! Qısa!
  Qəhvəyi döyüşçüləri, tankları və təyyarələri məhv edən Nataşa Korşunova qışqırdı:
  - Bir sözlə - banzai !
  Gəlin rəqiblərinizi vəhşi vəhşiliklə məhv edək.
   Ayaqyalın , yaraşıqlı, şortikli oğlan Oleq Rıbaçenko, rəqiblərini doğrayaraq verdi:
  - Bu gambit çinli deyil,
  Və debüt, inanın, Taylanddır!
  Və yenə də oğlanın yalın ayağından iti, metal kəsən disk uçdu. O, həm tankların qüllələrini, həm də təyyarənin quyruqlarını kəsdi.
  Döyüşən, metal qıran qız Marqarita qəhvəyi imperiyanın döyüşçülərini və tankların zirehlərini tərənnüm edərək, kəsirdi:
  - Və döyüşdə kimi tapacağıq,
  Və döyüşdə kimi tapacağıq ...
  Bununla zarafat etməyək -
  Gəlin onu parçalayaq!
  Gəlin onu parçalayaq!
  O zaman nasistlərlə yaxşı iş gördülər ...
  Burada Hitler və komandası qızların və uşaqların qarşısında diz çökdü.
  Nataşa Korşunova ilk növbədə bir nömrəli nasisti yalın ayaqlarını öpməyə məcbur edib.
  Sonra Hitler və bütün ətrafı digər qızların da çılpaq və dabanlarını öpdülər. Onlar dabanlarını dilləri ilə yalayırdılar. Və çox yaraşıqlı sarışın oğlan Oleq Rıbaçenko qızın yalın ayaqları ilə öpüldü.
  Kişi parazitlərin alçaldılmasından çox məmnun olan Nataşka əmr etdi:
  - İndi hamınızı öldürmədiyimiz halda, Üçüncü Reyxin Sovet İttifaqına tam və qeyd-şərtsiz təslim olması haqqında əmri imzalayın!
  Hər şey yaxşıdır, yaxşı bitər. Üçüncü Reyx təslim oldu və qüdrətli Wehrmacht tərksilah edildi. Hitler və komandası Beriyanın zindanlarına getdi.
  Hökm tez, lakin ədalətli idi. 22 iyun 1959-cu ildə Hitler Qızıl Meydanda asıldı!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"