Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Loja MË E FletË E Realitetit Hiper Virtual

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Një vajzë e bukur luftëtare dhe miku i saj i ri kiborg Pinocchio po luftojnë në realitetin virtual. Sigurisht, ata kanë luftëtarë shumë të lezetshëm që mund të çohen fjalë për fjalë në pafundësi dhe të luftojnë si luanesha, dhe gjithashtu të luftojnë të gjitha llojet e krijesave kozmike dhe magjike.

  LOJA MË E FLETË E REALITETIT HIPER VIRTUAL
  SHËNIM
  Një vajzë e bukur luftëtare dhe miku i saj i ri kiborg Pinocchio po luftojnë në realitetin virtual. Sigurisht, ata kanë luftëtarë shumë të lezetshëm që mund të çohen fjalë për fjalë në pafundësi dhe të luftojnë si luanesha, dhe gjithashtu të luftojnë të gjitha llojet e krijesave kozmike dhe magjike.
  . KAPITULLI Nr. 1.
  Veronica me një bikini ishte në një makinë transparente, që të kujtonte një gocë të rrafshuar. Dhe gjithashtu shkëlqeu hologrami i paneleve, i cili kontrollonte luftimin dhe, me sa duket, një makinë shumë e frikshme.
  Pranë saj ishte Pinoku, kiborgu. Ai tani dukej nga pamja e jashtme si një adoleshent katërmbëdhjetë a pesëmbëdhjetë vjeç në mbathjet e tij të notit, shumë muskuloz, me një fizionomi të bukur, të re, mbi të cilën nuk kishte asnjë qime dhe faqe rozë.
  Një djalë shumë i këndshëm, me flokë bjond dhe një prerje flokësh të rregullt nën gjysmë kuti. Dhe lëkura është e lëmuar, e nxirë, muskujt janë të hedhur. Mund ta xhironi në reklama, veçanërisht për gratë e moshuara. Epo, po, programi mund të marrë çdo formë. Nga rruga, dhe Veronica, nëse parametrat e saj pompohen.
  Dhe tani ajo po bën pikërisht këtë. Le të pompojmë parametrat e luftëtarit. Në veçanti, së pari, numri i armëve lazer u kontrollua dhe u dyfishua. Pastaj shtoni rrezen e qitjes, gjithashtu një vrapim. Rritni shpejtësinë e rrjedhës. Epo, niveli i mbrojtjes së fushës së forcës, në mënyrë që armiku të mos mund t'ju digjte menjëherë.
  Kështu e ka përballuar me energji vajza këtë.
  Epo, kiborgu Pinocchio gjithashtu u përmirësua. Dhe, natyrisht, ngriti parametrat e makinës. Por jo aq sa fitoret janë të lehta.
  Në fund të fundit, një fitore shumë e lehtë në një lojë kompjuterike nuk është interesante!
  Edhe pse këtu shumë varet nga natyra e luftëtarëve. Por në këtë rast gjithçka është në rregull me karakterin e këtij çifti.
  Veronica i puthi homologes së saj dhe shkroi në Twitter:
  - Një fitore e madhe na pret,
  Dreq, shpejt fqinj!
  Pas kësaj, ajo shtypi takën e saj të zhveshur, të rrumbullakët, rozë në butonin e levës dhe luftëtari i saj u përshpejtua ndjeshëm.
  Topi i yjeve u tërbua në rritje. Gjithnjë e më shumë shkërmoqet, të ngjashme me pulat transparente, modulet e shpëtimit dhe kapsulat metalike të lëngshme, duke u përpjekur të marrin një vëllim minimal. Sipas rregullave të pashkruara, ato nuk mund të shkatërroheshin me qëllim, por në rast rreziku për t'u kapur, kompjuteri magjik i integruar mund të jepte urdhër për vetëshkatërrim. Për më tepër, shumë module vdiqën aksidentalisht. Crossoyders , pasi kishte zhvilluar shpejtësinë maksimale, vazhdoi të shtypte flotën e armikut, ndërsa bënte dridhje anash, bomba termokuarke shpërthyen midis tyre, secila duke mbajtur disa miliarda ngarkesa të afta për të shkatërruar një qytet të mesëm. Natyrisht, me një goditje të drejtpërdrejtë, asnjë fushë e vetme e forcës, asnjë metal i vetëm më i rëndë nuk mund të përballojë.
  Veronica u përball me kundërshtarin e saj të parë. Në këtë rast, ishte një luftëtar me një vend, në kontrollet e të cilit ishte ulur një karamele në një mbështjellës të ndritshëm me këmbë. Dhe ajo kreu manovra të ndërlikuara.
  Vajza programuese këndoi:
  -Ah, dietë, mos ha këtë dhe atë,
  Dhe këmbët e vajzës nuk lodhen duke ecur ...
  Ah, dieta, sa e lodhur prej saj,
  Nga uria, vajzat skuqen dhe këndojnë!
  Pas kësaj, Veronica e mori atë dhe, siç do të vendoste nga armët e saj lazer armikut. Dhe luftëtari pinte duhan, ishte e qartë se produkti i kuzhinës, karamele me këmbë, ishte krejtësisht e pakëndshme.
  Sistemet e mbrojtjes hodhën dhjetëra mashtrime nga një anije e vetme, armë speciale qëlluan kapsula me gaz që shtrembëruan trajektoren e lazerëve dhe shkaktuan shpërthim të parakohshëm të raketave asgjësuese dhe dobësuan efektin e rrezatimit gama. Anijet e trollëve gjithashtu nuk zvarriteshin, gjithnjë e më shumë kurthe termike, elektronike dhe madje edhe graviteti mbaheshin në hapësirë . Në të vërtetë, armët e gravitetit, grisja e metaleve, përdredhja e strukturave dhe shkaktimi i shpërthimit, ishin më të rrezikshmet. Kurthi i gravitetit mund të dobësojë veprimin, ose të rrëzojë radarin për drejtimin e raketave, silurëve, minave. Disa anije yje, pasi kishin marrë dëmtime gravitacionale, devijuan drejt xhuxhit të bardhë dhe filluan të binin mbi këtë diell të zhdukur me densitet dhe gravitet kolosal.
   Crossoyders , pasi u rindërtuan përsëri, rrëzuan zjarrin e tyre në anijet më të mëdha të armikut - ultra-betejat. Këta mastodonë, që mund të përshtateshin me një qytet të tërë, kishin një sistem të fortë armësh dhe, natyrisht, një fushë të fuqishme force. Taktika e përdorur kundër tyre ishte granatimet e përqendruara nga armët e gravitetit , rrezatimi i tyre është shumë më i vështirë për t'u reflektuar me një fushë force, përveç kësaj, mund të përpiqeni të paktën të dëmtoni pjesërisht gjeneratorët. Në këtë rast, me fat, një bombë e tmerrshme termokuarku mund të funksionojë. Kryqzuesit ishin shumë të guximshëm, duke treguar guxim. Vakuumi dukej se po kumbonte nga mbingarkesa e energjisë, për të rritur efektivitetin e armës së gravitetit që duhej të mbyllnin distancën, e cila ishte e mbushur me rrezik të madh. Këtu njëri prej tyre u hodh, ndezi një pishtar asgjësimi, pastaj i dyti.
  - Ndoshta nuk ia vlen të marrësh rreziqe të tilla? - tha gjenerali.
  Vajza u përgjigj, duke shkëlqyer me një karficë diamanti me flokë të mrekullueshëm:
  - Jo, shoku im, duhet të shkatërrojmë të paktën një çift. Këto makina barbare janë të afta të bombardojnë planetët nga një distancë shumë e gjatë, që do të thotë se kur u afrohen botëve me popullsi të dendur, veçanërisht sferës sonë të kryeqytetit...
  Grumbullima në përgjigje:
  "Mendova se ato do të ishin më të vështirat për t'u shkatërruar, ose për të mbajtur në një distancë të sigurt kur forcat kryesore të bashkoheshin.
  Vajza shkeli në mënyrë sfiduese, duke nxjerrë tërbim:
  - Prandaj, shko! Dhe le të afrohen edhe më shumë, ultra-betejorja është projektuar posaçërisht për të thartuar armikun pa asnjë rrezik.
  Dhe vetë bukuroshja e zbathur dhe e lakuar Veronica ishte shumë e rrezikshme. Luftëtari, në të cilin luftoi karamele, mori dhe u copëtua. Dhe skara e djegur në çokollatë ra jashtë.
  Por Veronica u sulmua nga tre makina njëherësh. Dhe në to ëmbëlsirat nuk janë të thjeshta, por aces me pije alkoolike. Këtu, përpiquni t'i merrni të tilla me duar të zhveshura dhe aq më tepër me këmbë të zhveshura vajzërore.
  Veronika u detyrua të manovronte.
  Dhe partneri i saj kiborg Pinocchio gjithashtu luftoi me shumë entuziazëm. Dhe ishte, duhet të them, një pamje mbresëlënëse. Adoleshentja e lezetshme tregoi thjesht aftësi të jashtëzakonshme. Edhe kur një asi kaq i kalitur si një paketë cigare Camel hyri në betejë kundër tij.
  Epo, luftëtarët e tjerë luftuan shumë mirë.
  Platformat e sulmit, përkundrazi, u zhvendosën në distancën maksimale nga armiku, specifikat e armëve të tyre i bënë taktika të tilla optimale, ata qëlluan kryqëzorë dhe transportues me forca uljeje. Për shkak të një keqkuptimi, dikush zhvendosi anijet plot me robotë beteje, trollë dhe aleatët e tyre të racës së nënshtruar në vijën e betejës. Inferiore në manovrim dhe armatim ndaj anijeve konvencionale yje, transportuesit kishin mbrojtje të mirë, por megjithatë gjashtëdhjetë e pesë prej tyre shpërthyen dhe njëzet e tre të tjerë u dëmtuan rëndë. Duke marrë parasysh se secili prej tyre ka më shumë se një milion e gjysmë njësi luftarake në bord, kjo është një humbje e madhe.
  Gjatë betejës, Veronica kuptoi se ajo mund të ekzekutonte parametrat e saj. Në veçanti, fuqia depërtuese e armëve lazer. Kështu që ata hedhin energji në një minutë, si disa bomba atomike të hedhura në Hiroshima.
  Dhe ja ku është, dhe funksionoi. Rrezet vjollce të lazerit shpërthyen në luftëtarin më të afërt dhe shpuan mbrojtjen e tij vdekjeprurëse. Dhe karamele liker doli. Dy të tjerët tentuan të hynin nga krahu i luftëtarit të vajzës. Por bukuroshja bëri një pritje me një fuçi të grisur. Dhe si godet në mënyrë të pjerrët me një mini-raketë.
  Dhe tani luftëtari i dytë është bërë copë-copë.
  Vajza cicëroi:
  - Mos u mërzit, do të jetë një banzai !
  Luftëtari i ri vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke rrëzuar një tjetër, këtë herë një luftëtar me dy vende:
  - Në arkivol do të ketë një ushtri orkesh dhe ata që marrin me qira cigare, ëmbëlsira dhe lloj-lloj alkooli për ne!
  Veronica qeshi ndërsa qëlloi një luftëtar tjetër dhe bërtiti:
  - Lavdi Elfit të madh dhe mbretërisë së Ozit !
  Mirëpo, Rofoshki i mori parasysh shpejt gabimet, breshëritë e tyre gjithnjë e më shpesh arrinin te platformat dhe zherrikët depërtonin, rrëshqisnin nga sita e boshllëqeve, jepnin goditje të dhimbshme, madje shkonin për dash. Megjithatë, kur nuk rrezikon jetën tënde, është e lehtë të jesh i guximshëm. Disa shpirtra u përkisnin të vdekurve të pavendosur, të nxituar midis botëve, në të njëjtën kohë, duke mos u përpjekur të rrisnin numrin e tyre.
  "Shikoni, ultra-anija luftarake duket se po ndahet. bërtiti gjenerali
  Në të vërtetë, kryqëzorët , pasi ishin afruar jashtëzakonisht shumë, ishin në gjendje të dëmtonin gjeneratorët dhe më pas vendosën një bombë termokuarku në hendek. Tani një nga gjigantët yjor ka pushuar së ekzistuari.
  - Le të gjithë masivisht në të dytën, të rrahim të koncentruar, të mos spërkasim. - Bërtiti në kanalin e koduar Kent.
  Ai u dëgjua qartë nga kryqëzorët , duke u afruar edhe më shumë, pothuajse duke prekur fushën e forcës dhe duke mos harruar të manovrojë dhe të lëshojë kurthe në të njëjtën kohë. Njëra prej tyre shpërtheu menjëherë, por një tjetër ultra-luftarake me një ekuipazh miliona njerëz filloi të shpërbëhej.
  - Shkon mirë! - tha gjenerali kukudh. - Mundesh dhe i treti nasandalit.
  Marshalli i hapësirës, një mace e egër me një trung, ishte vetë në një nga ultra-betejat. Duke parë që kafshët e tij të dashura po dështonin, ai bërtiti:
  - Tërhiqni menjëherë të gjitha forcat në grushtin e goditjes, shkatërroni të gjithë kryqëzuesit! Dhe angazhoni menjëherë shpirtrat e nëntokës paralele!
  Ndërsa ai po bërtiste, ultra-kryqësori i gjashtë u dëmtua rëndë. Vërtetë, ai arriti të merrte me vete tre nga shkelësit e tij, më pas ai u hodh në mënyrë që kryqëzorët mezi kishin kohë të hidheshin prapa.
  Veronika nxori dhëmbët që shkëlqenin si diamante dhe këndoi:
  Shihni eklipsin në qiell
  Shfletim i tmerrshëm me kamxhik ...
  Kjo është një shenjë ferri
  Ulërima e kopesë në hapësirë!
  Dhe ajo, aspak e turpëruar, hyri në betejë me një paketë "Belomor" në një luftëtar hapësinor mjaft të fuqishëm.
  Ultra-kryqëzuesit filluan të tërhiqen dhe të grupohen. E megjithatë, faunët dhe kukudhët nuk menduan të dorëzoheshin, ata shtypën furishëm, duke nxituar pas armikut dhe anijet e tyre yje u rreshtuan me një kapelë me dy tehe. Sidoqoftë, nuk është e lehtë të kapërcesh formimin e mirë-koordinuar të anijeve të tilla të fuqishme, humbjet u rritën ndjeshëm dhe kryqëzorët hynë në betejë. Një nga një, shtatëmbëdhjetë kryqëzorë u rrëzuan, katër të tjerë të mbërthyer në një kurth graviteti që u modelua nga një magji e valëve. Vërtetë, katër të tjerë ultra-kryqësor u dëmtuan rëndë dhe u përfshinë nga zjarri. Tani faunët u detyruan të tërhiqeshin dhe rofoshkët më në fund gjetën taktikat e duhura, duke u përpjekur të shfrytëzonin sa më shumë avantazhin e tyre numerik.
  Veronika kreu një manovër shumë interesante dhe ishte në gjendje të lidhte një luftëtar, mbi të cilin kishte një pako Belomor, të cilën ajo e bëri me shumë zgjuarsi. Dhe pati një djegie të parëndësishme. Dhe tani, një pako me helm, e përfshirë nga flakët, fluturoi nga një makinë e thyer.
  Veronica shkroi në Twitter:
  - Le të ketë një luftë
  Elf është me mua!
  Cyborg Pinocchio fërshëlleu:
  - Ti vajza je e re! Vazhdo kështu!
  Dhe ai gjithashtu rrëzoi një makinë tjetër transparente nga prodhimi hapësinor, dhe ajo, ndërsa ndizet, si një fuçi baruti.
  Dhe çifti bërtiti në unison:
  - Një dy tre -
  Ti gris cigaret!
  Në një moment, të gjitha anijet e vogla të faunit u tërhoqën dhe filluan të mbulojnë platformat nga goditjet e zherrikëve .
  - Trupat tona e kanë humbur iniciativën. deklaroi Kent.
  - Atëherë ne duhet të hedhim në erë tërheqjen! sugjeroi Hett. "Unë do të flas drejtpërdrejt me Star Marshall."
  - Njoftoj rishpërndarjen! Marshalli leh. Fytyra e tij me brirë shprehte një përzierje kënaqësie dhe keqardhjeje. Rezultati i betejës mund të interpretohet në mënyra të ndryshme.
  Manovra, e quajtur me delikatesë një rivendosje, u përsërit shumë kohë më parë, e përdorur vazhdimisht në përleshje luftarake dhe ushtrime virtuale. Natyrisht, ishte e organizuar dhe e shpejtë. Dalja në hapësirën njëdimensionale u bë me një përshpejtim paraprak, fillimisht anije të mëdha dhe më pas ato më të vogla. Ata që mbuluan tërheqjen morën një rrezik të madh, por rofoshki, me sa duket, duke dyshuar për një kurth dinakë, nuk e shtyu në mënyrë aktive, duke u kufizuar në granatimet nga një distancë e gjatë. Më në fund, faunët hynë në shumëhapësirë, duke u bërë të paarritshëm.
  Dhe Veronica vazhdoi të luftonte fort. Ajo bëri manovra dinake. Në këtë rast, ajo u kundërshtua nga konjaku "Napoleon", dhe ky është një as shumë serioz. Dhe nuk është aq e lehtë të manovrosh kundër tij.
  Një kundërshtar jashtëzakonisht i rrezikshëm.
  Pinocchio-cyborg nxori dhëmbët, fizionominë e tij djaloshare dhe këndoi:
  -E di, duhet të kemi frikë nga vajza,
  Bërat e bukurosheve janë të pafundme...
  Sepse vajzat mund të luftojnë
  Një timon i fortë dhe një rrem i fuqishëm!
  Veronica tundi me kokë në shenjë dakordësie, duke kryer një manovër prerëse:
  - Po! Mund ta bej! Dhe unë mund të trajtoj edhe konjakun "Napoleon".
  Dhe vajza përsëri kreu manovrën e pikëpyetjes dhe ia doli shumë mirë.
  Dhe luftëtari që sapo kishte shpërthyer në flakë u nda papritmas në dysh, dhe tani një shishe konjak Napoleon po luftonte në një makinë tjetër.
  - Sa na ka kushtuar? Gjenerali Kent u përvëlua nga partneri i tij Hett ndërsa flota kaloi me sukses vrimën e zezë, duke rrëshqitur përgjatë orbitës së një njolle gjigante gazi aq të dendur sa krijoi një fushë gravitacionale të vetën.
  Vajza e bukur u përgjigj me një ton të gdhendur:
  - Shumë mirë! Më shumë se pesëmbëdhjetë mijë anije të vogla u humbën dhe mbi njëqind mijë luftëtarë. Pesëqind platforma goditjeje janë rrëzuar dhe tetëdhjetë e tre të tjera kërkojnë riparime të mëdha. Dyqind e nëntëdhjetë e gjashtë kapëse janë humbur dhe tetëmbëdhjetë të tjera kanë nevojë për riparim. Treqind e shtatëdhjetë e dy kryqëzorë, nëntëqind e tridhjetë e një transportues raketash, gjashtëdhjetë të dëmtuar rëndë, pa llogaritur stacionet gjurmuese dhe robotët e zbulimit dhe shkatërrimet e vogla.
  - Dhe rofoshkat i lanë gjak?
  Vajza qeshi, duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë.
  - Është e vështirë të llogaritet saktësisht, por rreth tre herë më shumë se e jona, nëse merrni anije të mëdha yje, përveç kësaj, pothuajse tetëdhjetë anije transporti dhe nëntë superanije luftarake u rrëzuan, dhe pesë duket se janë aq të dëmtuara sa që, në rastin më të mirë, , do të duhet të dërgohet në pjesën e pasme.
  - Epo, për këtë ne patjetër nuk do të zbritemi, por nuk jam i sigurt për shpërblimin. Në parim, ne ishim me fat që armiku nuk ishte gati. Në luftën e ardhshme, ai do të jetë shumë më i kujdesshëm.
  Vajza bërtiti:
  - Përfundim?
  - Shanset janë afërsisht të barabarta, dhe kompjuteri do të na japë një shtrirje më të detajuar.
  Ata shkëlqenin të zhveshur, të nxirë, me linja shumë të këndshme, një kthesë joshëse e thembrës së këmbëve të një luftëtari kukudh.
  Luftëtari tha ftohtë:
  - Pra shkarkoni informacionin përmbledhës.
  Një minutë më vonë, kompjuteri raportoi:
  - Shanset e palëve me sjellje optimale nga të dyja palët janë si më poshtë: fitorja e rofos është tetëdhjetë e katër përqind, fitorja e kukudhëve është njëmbëdhjetë përqind, barazimi është pesë përqind.
  - Jo mjaftueshem! Gjeneralit iu ul fytyra.
  - Sjellja optimale nuk ka gjasa, jepni një parashikim duke marrë parasysh se si armiku tregoi aftësinë e tij për të kontrolluar dhe çfarë jemi ne.
  Kompjuteri numëroi gjysmë minutë më shumë dhe lëshoi:
  Shanset e rofos për të fituar janë gjashtëdhjetë e katër përqind, shanset e kukudhëve janë njëzet e pesë përqind dhe barazimi është njëmbëdhjetë përqind.
  - Pra, atëherë ne humbasim, megjithëse jo aq shumë. Një shans në katër. Kjo eshte më mirë. - tha Marshalli Goognish.
  Veronica luftoi me konjakun e Napoleonit. Dhe nuk është për asgjë që shishja me tentakula kishte një emër kaq të frikshëm dhe kishte një etiketë të ndritshme. Ajo, në fakt, luftoi në lartësi.
  Dhe vajza programuese nuk mund ta fuste në kurth në asnjë mënyrë, ose ta rrëzonte përsëri.
  Jo vetëm kaq, dhe ajo u tërhoq nga rrezet.
  Veronika ndjeu trupin e saj muskuloz të mbuluar me djersë. Dhe vajza-programuese djeg këmbët e zhveshura dhe të dalta. Por luftëtari këndoi me guxim:
  Do ta mposhtim armikun, më besoni
  Shishet e mbrapshta, besoj, do t'i grisim copa...
  Tullac Fuhrer, bishë mishngrënëse,
  Por ne do t'i thyejmë shtyllën kurrizore, më besoni!
  Pas kësaj, vajza shtypi fort butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur. Dhe luftëtari u hodh ashpër, dhe tani të gjitha armët lëshuan shkarkime luftarake.
  Dhe ata hipën në makinë, ku ishte, siç dukej, një shishe e paprekshme. Dhe ajo u drodh dhe u shkri.
  Dhe pastaj konjaku shpërtheu dhe çokollatat dhe ëmbëlsirat u shpërndanë në të gjitha drejtimet. Dhe prej tyre ranë vanilje, rrush të thatë dhe shumë gjëra të tjera të shijshme.
  Veronica shkroi në Twitter:
  Oh çfarë bekimi
  Hani të gjitha ëmbëlsirat...
  Çokollatë, përtypni me shaka,
  Përtypni me kënaqësi!
  Pas kësaj, Veronika e mori dhe i shkeli përsëri syrin me sytë e saj smerald dhe, njëkohësisht, safir, që pulsonin si yje.
  Programi për të rinjtë thirri:
  - Hyperquasar ! Ju jeni një ultrapulsar !
  Veronica korrigjoi:
  - Është më mirë të thuash: ultrapulsar , ti je një Hyperquasar !
  Cyborg Pinocchio u përgjigj:
  - Imagjinata ime u godit,
  Imazhi juaj u ndez me bishtin e një komete ...
  Ti më shpove si rrufe -
  Me bukurinë e tij të qiellit plot yje!
  Vajza programuese konfirmoi:
  - Ju jeni si Pushkin! Super!
  Kiborgu Pinoku u përgjigj:
  - Jo! Unë nuk jam Pushkin, por një mijë herë më i ftohtë!
  Veronika cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Po, ku është Alexander Sergeevich para jush! Ju jeni një bir i elektronikës së fuqishme me hiperplazmë në procesorë!
  Dhe çifti luftarak përsëri u vërsul në betejë me tërbim të madh. E gatshme për të treguar nivelin e saj më të lartë të forcës dhe heroizmit vdekjeprurës.
  Imazhi filloi të zbehet, dhe më pas u zhduk plotësisht. Vajza-komandant u largua nga disku gjigant, më saktë hologrami i gravivisorit që bëri një mrekulli të pakuptueshme. Kukuku që qëndronte
  në distancë, gjithashtu e zmbrapsur, fytyra e saj u pikëllua, lotët i binin në sy.
  - E tmerrshme! - tha vajza-komandant.
  Elf tha:
  - Asgjë e tillë nuk mund të imagjinohet. Dhe befas atje, midis kukudhëve, babai im po lufton, dhe ndoshta i plagosur, ose i vrarë.
  - Kjo nuk mund të përjashtohet! Një tjetër kukudh psherëtiu. - Atdheu im është në prag të disfatës. Sëpata hiperplazmatike rri pezull mbi qytetërimin tim.
  Djali i programit u emocionua:
  - Hiperplazmatike, thoni ju, por çfarë është hiperplazma ? Unë e kam dëgjuar këtë shumë herë, por nuk e kuptoj.
  Një robot më i vjetër dhe më i sofistikuar, ai vendosi të bënte durim, Ai vetë nuk është fizikant nga arsimi, por përpiquni t'ia shpjegoni këtë, siç mendoi ai me një të egër, ndonëse të gjithëfuqishëm.
  Prandaj, ai vendosi të shmangej pak anash, për të filluar, sikur nga larg:
  u shfaq një mbret i tillë , ose, sipas mbretit tokësor, Trikhkh . Ai vendosi se ishte koha për t'i dhënë fund kaosit dhe obskurantizmit. Në këtë kohë, në vendin tonë tashmë po ndërtoheshin fabrika të mëdha, u shfaqën armë dhe topa. Luftërat u bënë gjithnjë e më të dhunshme dhe shkatërruese dhe magjia u shua. Për më tepër, në disa fe, magjia është shpallur një mëkat vdekjeprurës. Sa gjyqe kanë kaluar mbi ata që dyshoheshin për magji nuk mund të numërohen. Kalorësi , me këtë rast, fillimisht u vendos në të njëjtën mënyrë: magjistarët kanë një vend në zjarr ose në një kunj. Por ndodhi që kur ai organizoi një konkurs të luftëtarëve më të mirë të llojit të tij - një shfaqje luftarake të maskuar, fituesi ishte një luftëtar me pamje të brishtë. Kur i vunë kurora në kokë, Palladini që vizitoi hoqi maskën dhe fytyra e një vajze, ndryshe nga çdo priftëreshë tjetër e njerëzve, u zbulua për publikun.
  Të gjithë u mahnitën, ishte një kukudh femër, një racë legjendare, e kënduar në balada dhe legjenda. Ajo i zgjati dorën Trihkh dhe buzëqeshja e saj simpatike u kap nga artistët më të mirë.
   Mbreti ra në dashuri me të, një grua e një race aliene, me nofkën Rerra . Pasioni i tij ishte i zjarrtë, megjithëse jo i qartë për të gjithë, ne faunët dhe kukudhët jemi shumë të ndryshëm. Lloje të ndryshme, lloje të ndryshme. Epo, si e shpjegoni që një ujk e do një lopë. Por vajza, çuditërisht, iu kundërpërgjigj dhe së shpejti ata u martuan, përkundër faktit se kalorësit fqinjë ishin kundër kësaj. Filloi lufta, por më pas vajza kukudhë u tregua një diplomate delikate. Ajo ishte në gjendje të vendoste me dinakëri kundërshtarët e Trichkh kundër njëri-tjetrit . Ata shpejt, duke kujtuar ankesat e vogla, hynë në një luftë të tmerrshme mes tyre. Epo, ndërkohë, ushtria e Trihhasë po i godiste një nga një. Rerra doli të ishte një magjistare, pasi, në të vërtetë, shumë kukudhë janë të talentuar me magji, për më tepër, me një praktike. Siç mësuam më vonë, kjo vajzë, për shkak të mendimit të saj të pabesueshëm, nuk u kuptua nga shokët e saj, duke u kthyer në një të dëbuar. Por kjo është një e dëbuar mes tyre, por me ne ajo është bërë një sundimtare e vërtetë. Duke injoruar paragjykimet, Rerra prezantoi një fe të re që legalizonte praktikën e magjisë. Tani që nga djepi kërkonin foshnja të aftë për magji dhe më pas i mësonin në shkolla speciale. Pikërisht atëherë u shfaqën akademitë shkencore. Magjistarja e madhe Rerra u përpoq të ndërthurte magjinë dhe shkencën. Së shpejti perandoria pati një armë të re, të paparë deri më tani, dhe ajo pushtoi planetin. Trixh u plak dhe vdiq: kukudhët atëherë jetuan më gjatë se faunët. Dhe kishte shtatë herë më shumë kukudhë se kukudhët. Rerra u bë perandoresha sovrane. Ajo donte të shkonte në hapësirë. Faza e parë ishte fluturimi në sferë. Ai për të cilin tani po zhvillohet beteja. Pastaj u zbulua procesi i një shpërthimi atomik. Elementet tepër të rënda u copëtuan kur u grumbullua një masë kritike. Me ndihmën e magjisë, ishte e mundur për të forcuar këtë proces. Pastaj Rarra , me ndihmën e shkencëtarëve, mendoi se ishte e mundur të nxirrej energji nga procesi i shkrirjes së bërthamave të hidrogjenit, procese të tilla ndodhin në yje. Por ishte e mundur të krijohej një bombë hidrogjeni me ndihmën e magjive. Që nga ai moment filloi pushtimi i sferës.
  Veronica gjithashtu e pa këtë, dhe ajo është një luftëtare e lezetshme, ajo gjithashtu kujtoi diçka nga ekzistenca e saj në rolin e Hyjnisë së Plotfuqishme Femërore, në një nga jetët e mëparshme të shpirtit të pavdekshëm, tha:
  - A mund të na tregoni më shumë për metodën e marrjes së një bombe me hidrogjen, sepse ndoshta është më e fuqishme se një shpërthim baruti.
  Djali robot qeshi dhe fëmijët e tjerë të programit tundën me kokë në shenjë miratimi.
  - Sigurisht më i fuqishëm! Një bombë e vogël, si kulla jonë, është e aftë të shpërthejë si një fuçi baruti me një diametër prej një kilometri.
  - Uau! - fishkëlleu vajza e bukur Veronika. - Kolosale.
  Roboti më i kalitur vazhdoi të thoshte me ngazëllim:
  - Por për lëvizjen në hapësirë me shpejtësi më të madhe se drita, as kjo energji nuk mjafton. Rerra nga jashtë mbeti e re, por edhe vdekja iu afrua. Sidoqoftë, në fund të jetës së saj, ajo së bashku me studentët e saj e kuptuan energjinë e asgjësimit . Kjo është kur materia ndryshon në përgjegjësi, plus ose minus, minus ose plus. Natyrisht, edhe retë elektronike rrotullohen në drejtime të ndryshme dhe kur ato përplasen, lëshohen forca të panjohura.
  Veronica ishte e interesuar për këtë:
  - Na tregoni më shumë për retë elektronike.
  Djali kiborg, i cili vetë është nga epoka e hapësirës, vazhdoi:
  - Të gjithë atomet përbëhen nga një bërthamë dhe re elektronike që dalin nga rrotullimi i elektroneve dhe pozitroneve. Është disi si planetët rreth diellit, vetëm se shpejtësia e rrotullimit nuk është e krahasueshme më e lartë. Triliona rrotullime rreth bërthamës në sekondë.
  Dhe gjatë asgjësimit, elektronet përplasen, vetë bërthamat, të përbëra nga protone dhe neutrone, vijnë në kontakt me forcë të madhe. Dhe ka një shpërthim monstruoz, me lëshimin e energjisë së dhunshme më shumë se një mijë herë më të madhe se në shpërthimin e një bombe me hidrogjen.
  Veronica fishkëlleu.
  - Absolutisht i çmendur!
  Kiborgu Pinoku pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Djalli është i ftohtë - demonët do të frymëzojnë!
  Komandanti i programit vazhdoi për të:
  - Dhe për të ndryshuar polaritetin e ngarkesave, ju duhet magji. E ashtuquajtura magji e valës e krijuar nga Rarra . Kur nuk është thjesht lëkundje e ajrit në një rend të caktuar, por një sekuencë e caktuar në lëvizjen e valëve. Ndikon një sërë fushash në hapësirë, dhe ato, nga ana tjetër, në botën materiale. Një lloj efekti rezonance. Vala ngacmon vargjet e vogla, prej tyre tradhtohet tek ato të mëdha, si rezultat, muzika është aq e lartë sa shkëmbinjtë dridhen.
  - Dhe valët janë si valëzime, por jo në ajër, por në fusha hapësinore! - sqaroi Veronika.
  Komandanti i programit pohoi me kokë.
  Po, më keni kuptuar drejt!
  Djali kiborg konfirmoi, me sytë e tij shkëlqenin teksa mori njohuritë që nuk e kishte parë kurrë më parë:
  "Kjo është magji e nivelit më të lartë. Tani më tregoni më shumë për hiperplazmën.
  Komandanti i programit vazhdoi:
  - Quhet edhe Magik -Hiperplazmë. Natyrisht, energjia e asgjësimit u bë prologu i zbulimit të energjisë termokuarku. Dhe këtu kërkohej magji më e fuqishme. Kukudhët nuk sëmuren në pleqëri, janë të shëndetshëm dhe energjikë, në të njëjtën kohë ndjejnë afrimin e vdekjes. Kështu, Rerra , duke parë që nuk qëndroi shumë, ftoi pasardhësin e saj Zenna , magjistarja më e fuqishme e racës së kukudhëve. Në këtë kohë, faunët ishin vendosur tashmë në sferë dhe depërtuan në botë të tjera, u bënë një perandori e pasur. Pra, të jesh sundimtar i tyre është një nder edhe për kukudhët krenarë. Dhe së bashku me të, ata menduan hapin tjetër për të pushtuar universin.
  Në këtë moment, disk i gravivisorit qëndron në buzë të sallës
  u ndez përsëri, u dëgjuan tinguj karakteristikë.
  - Duke thirrur përsëri. Unë do t'ju tregoj këtë histori më vonë! - tha komandanti i programit.
  Veronica shtoi filozofikisht:
  "Përveç kësaj, nuk do të dëshiroja që ju të përdorni njohuritë tuaja të reja në dëm të qenieve të tjera.
  Fëmijët e programit dhe kiborgu qeshën.
  Cyborg Pinocchio qeshi.
  - Dhe si, ju njerëz, në antikitetin aktual në aspektin e zhvillimit në sfondin tonë, përfitoni nga kjo. Nuk keni marrë informacionin e saktë. Dhe programi i komandantit nuk ju tregon detaje të mjaftueshme se do të ishte e mundur të bëhej një bombë hidrogjeni, aq më pak një bombë asgjësuese .
  Programi i vajzave me pamjen e një njohësi vuri në dukje:
  - Asgjësimi është më i lehtë, pavarësisht fuqisë së tij të madhe. Përveç kësaj, reagimi ndryshon në forcë, në varësi të asaj se cila substancë përdoret në asgjësimin. Efektin më të madh e japin hekuri dhe elementët afër tij.
  Veronika dukej e habitur.
  - Dhe pse!?
  Komandanti i programit shpjegoi me durim:
  - Kombinimi optimal i valencës, ekuilibrit në bërthamat e protoneve dhe neutroneve. Kjo ju lejon të kryeni, përdorni numrin maksimal të grimcave. Në fund të fundit, fuqia e barutit varet nga ekuilibri i elementeve.
  Cyborg Pinocchio u hodh dhe bërtiti:
  - Dhe si! Por le të shohim se çfarë do të ndodhë më pas në këtë epikë interesante.
  Boltologjia ka mbaruar. Dhe ju duhet ta merrni atë dhe, pa u menduar dy herë, të ktheheni në betejë.
  Veronica pranoi me lehtësi:
  - Të luftosh në lojë është shumë më mirë sesa të dëgjosh leksione kuazi-shkencore për hiperplazmën dhe termokuarkët !
  Dhe tani çifti luftarak është rikthyer në lojë, e cila të kujton kaq shumë një betejë të vërtetë hapësinore, dhe është kaq e lezetshme.
  Veronica bëri një manovër të tërthortë si një piton kërcitës dhe u përplas me një makinë me dy ulëse, ku ishin ulur dy burra me xhenxhefil me çokollatë. Dhe ky luftëtar mjaft i fuqishëm mori dhe mori flakë.
  Dhe biskotat e xhenxhefilit u skuqën gjithashtu, të cilat u qëruan mirë.
  Veronica e mori dhe këndoi:
  - Këto janë disa të mira këtu .
  Ne jemi luftëtarë jo breshka!
  Cyborg Pinocchio gjithashtu i vuri flakën një makine tjetër me zjarrin e një magoplazme virtuale dhe fërshëlleu:
  Do të ketë porosi në numra,
  do jem i nderuar...
  Cyborg ka rima të mjaftueshme
  Cyborg ka rima të mjaftueshme
  Robotët kanë nevojë për një llogari!
  Ndërkohë disku i gravivisorit në holograme kolosale
  zgjeruar. Kurora vezulluese yjesh dhe konturet e shkathëta e të thjeshta të anijeve yje filluan të shfaqen. Disa prej tyre dukeshin si peshq, të tjerët ishin si gurë të gdhendur ashpër, të tjerët ngjanin me gracka.
  Flota e rofos grabitqare duket se ka marrë rimbushje në lëvizje. Ai ngadalësoi shpejtësinë, duke arritur një rrip pulsarësh të tërbuar, kur grumbuj plazme të mëdha, ndonjëherë me madhësi planeti, po lëvizin me shpejtësi përgjatë trajektoreve dredha-dredha dhe grimcat e materies nxitojnë furishëm midis tyre. Kjo zonë u quajt gjiri i ferrit kozmik. Armada e anijeve të fëmijëve të errësirës filloi të rindërtohej, duke kryer manovra komplekse. Qëllimi i mashtrimit ishte përgatitja për një përplasje të mundshme me anijet e armikut.
  Victoria luftoi në mënyrë agresive dhe kreu manovra në stilin e bejsbollit. Dhe kështu ajo u hodh dhe u përmbys, ishte thjesht rrëqethëse. Epo, gruaja është agresore. Epo, truket. Dhe kundër saj, një tufë Marlboro u hodh mbi një luftëtar, ka një fantazi kaq të egër të lojërave kompjuterike.
  Kjo është një përbërje artistike. Dhe vajza do ta marrë atë dhe do të shtypë butonin me kërthizën e saj.
  Dhe një lëshim energjie, makina me cigare digjet me një flakë të ndritshme. Dhe lëshon tym helmues.
  Pinocchio-cyborg mori dhe u hodh nga poli i meridianit. Si të hidheni jashtë, duke bërë salto. Dhe një luftëtar me dy vende ra nën goditjen e tij, i mbuluar drejtpërdrejt nga një zhytje me dy shishe birre bavareze. Ishte kaq e lezetshme.
  Kur shpërthyen, shkuma rozë u derdh si një zjarrfikës.
  Trollët ishin dukshëm më të mençur, kompjuterët e tyre plazma llogaritën qartë se kjo zonë mund të bëhej një pritë nga një armik shumë më dinak dhe më i sofistikuar sesa mendohej më parë. Tani ushtria po përgatitej për çdo surprizë. Marshalli i hapësirës dha urdhrat e duhura me një zë kërcitës. Rofoshki-t kanë kryer më parë manovra të ngjashme gjatë stërvitjeve, personeli i tyre është trajnuar intensivisht, duke fituar dhe konsoliduar aftësi.
  Për të kompensuar humbjet e shkaktuara, u rihapën depot e pajisjeve, lidhjet speciale të metaleve dhe rezervat e energjisë. Bazat e riparimit u bashkuan në fabrika që rregullonin anijet kozmike menjëherë në fluturim, madje krijuan të reja. Ato mund të shiheshin duke rrotulluar figurat e dëmtuara, masive të aeroplanmbajtësve dhe ultra-betejateve. Saldimi u ndez, rrezet e plazmës u derdhën, flukset gravitacionale shpërthyen , duke i dhënë metalit të spërkatur në jone çdo formë. Disa nga këto konglomerate u shkatërruan gjatë sulmit të faunëve, por jo pak mbetën. Përfshirë robotë që dukeshin si kallamarë me qindra krahë, si dhe magjistarë të veçantë që bënin magji të restaurimit strukturor. Në veçanti, ata punonin në grupe të mëdha, të grumbulluar rreth anijes së yjeve, duke mërmëritur përmes amplifikatorëve magjikë të ngjashëm me bririn.
  Veronica, pasi kishte bërë një ndërrim kaskadë dhe duke rrëzuar një tjetër luftëtar armik në një zhytje të sigurt, lëshoi:
  - Të mos e fusim mbretin në ngërç! Do të ketë një rreshtim të furishëm!
  Cyborg Pinocchio lidhi një aeroplan tjetër hapësinor dhe bërtiti:
  - Saktësia dhe e vërteta janë në anën tonë!
  Veronica, duke tundur këmbët e saj të zhveshura, të nxira, joshëse, muskuloze, hodhi jashtë:
  -Saktësia - mirësjellja e mbretërve!
  Dhe ajo luajti pak me muskujt e saj lehtësues të shtypit.
  Për më tepër, magjistarët vendas u përpoqën të sjellin diçka më serioze, të parashikuar në arsenalin e luftëtarëve magjikë.
  Këtu magjistarët filluan të hedhin disa kokrra. Kishte një vend të vogël, gradualisht u rrit. Magjistarët e rrethuan me një tufë. Çfarë bërtiste në brirë.
  - Qesharake! - tha Veronika. - Më kujton një ritual kanibal.
  Këtu ishte një syth, fillimisht madhësia e një fuçi birre, pastaj bëhej gjithnjë e më e madhe, fillimisht madhësia e një hambari, më pas një kështjellë mesjetare dhe më pas një anije luftarake ultra. Sythi filloi të lulëzojë, duke u kthyer në diçka midis një karafili dhe një tulipani. Petalet u trazuan, nxituan në drejtime të ndryshme, duke u shndërruar në qen me krahë që lëshonin plazma. Ata lëshuan valë gravionike , duke hedhur yjet rofoshka në drejtime të ndryshme.
  Goditja, megjithatë, nuk ishte veçanërisht e fortë. Veronika, duke tundur këmbët e saj me bukuri të mrekullueshme dhe duke luajtur me muskujt e barkut, ndërsa rrëzonte një luftëtare tjetër, u befasua:
  Cilat janë këto fantazma gjigante?
  - Kështu, vetëm më shumë material sesa duket në shikim të parë. - tha Cyborg Pinocchio, duke udhëhequr armikun, në këtë rast, një shishe verë Agdam në një luftëtar, zjarr dhe, në të njëjtën kohë, duke kafshuar një karamele çokollatë. - Ky është një nga llojet e hiperplazmës magjike, me një më të madh. komponent i magjisë sesa hiperenergjia e pastër . Domethënë, edhe këtu magjia përzihet me manifestimet fizike, por këto të fundit përfaqësohen në një masë më të vogël.
  Veronica vërejti ashpër, duke gërvishtur tastierën me një pirun të artë në guralecë dhe në të njëjtën kohë, duke shtypur butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur:
  - Është e qartë, më shumë magji - më pak shkencë!
  Pas kësaj, vajza do të zhbllokojë teknikën - një piton me dhëmbë saber dhe do ta shtrembërojë djallin nga kutia e thithjes.
  Dhe ulërima në majë të mushkërive të tij:
  - Vrit, vrit, ork i së keqes - një i degjeneruar,
  Vrit, vrit o aristokrat troll!
  Nugget është idhulli im, të dua vampir!
  Epo, goblinë në ferr, skuqni të majmurit në një kurvë!
  Dhe këtë herë luftarak fluturoi në tre pilotë, në këtë rast një donut dhe dy cheesecakes me këmbë.
  Nën ndikimin e komandave të magjistarëve fluturues, qentë, me sa duket nga raca e policëve, u rreshtuan, krijesa në dukje të bindur.
  Hipermarshalli i trollit murmuriti:
  - Rofoshka është më e zgjuar se qentë dhe do t'i detyrojë të binden. Nuk është krejtësisht e kotë që faunët kanë një natyrë qeni.
  Një gjenerale e bukur femër me një proboscis rrotullohej rreth hologramit dhe nxori frymë:
  - Dhe si të shkoni në një fushatë pa një dragua? Pra, do të përfundojmë si një tigër vigan pa fantazma.
  - Më shumë ngjall! Tashmë kam porositur! - Hipermarshalli hapësinor tundi dorën. Emituesi fluturoi në ajër dhe kërciti:
  - Çfarë do, zot?
  - Unë jam një hipermarshall! Grub kuti të plotë!
  Pranë rofoshkës së dinjitarit u shfaq një grumbull ushqimesh. Mes tyre binte në sy një tortë e derdhur në formën e një luftanijeje faun. Sidoqoftë, në kundërshtim me përmasat, astronautët me brirë kërcyen mbi të.
  - Ky është i preferuari im! - Hypermarshal filloi të gllabërojë figurina me krem dhe temjan.
  Gjeneralja femër tha:
  - Në rininë time të egër kam mbajtur një strofkë me vajza me virtyt të lehtë. Ata i shërbenin mafies vendase. Pra, ishte një kurvë, ajo grabiti vazhdimisht klientët. Në fund, ajo u përplas me shumë yje, dhe ajo u ngrënë.
  Hypermarshalli deklaroi:
  - Në disa objekte, kundrejt pagesës, mund të marrësh pjesë edhe në procesin e gatimit, qoftë bashkëkombësi që kushton më shumë, ose një lloj tjetër, është më lirë.
  Dhe vajza dinjitoze ka postuar përgjigjen e saj:
  - Tani janë në modë tortura të tjera, veçanërisht me përdorimin e mikrokompjuterëve.
  Dhe gjëmimi i një kafshe me rripa madhështor të shpatullave si përgjigje:
  - Kjo është pikërisht ajo që duhet të aplikojmë. Në betejat hapësinore, është më e vështirë të kapësh një të burgosur, por disa nga llojet që u arratisën në module dhe kapsula kanë çaktivizuar programin e vetë-shkatërrimit. Kështu arritëm t'i kapnim.
  Një fushë force fluturoi në zyrë. Mbante një kukudh simpatik. Këto krijesa jetuan më gjatë dhe u ngjitën më fort pas jetës.
  Hypermarshalli fërkoi duart e tij të yndyrshme, emetuesi lëshoi një valë që thith grimcën.
  - Epo, tani kemi një kukudh. Mund ta ndajmë shumë.
  Koloneli i zhveshur i ngjante një njeriu atletik, vetëm me një bel tepër të hollë dhe ijë të ngushtë. Një zotëri i padyshimtë, i pashëm, por në frizurën e tij tepër të harlisur kishte diçka si grua, flokë të artë dhe fytyrë vajze të lëmuar pa asnjë fije floku. Pra, nga pikëpamja njerëzore, kukudhi ishte tërheqës i diskutueshëm. Sidoqoftë, vajza programuese Veronica e pëlqeu atë. Luftëtarja femër, duke trokitur jashtë dhe duke lënë një bisht tymi nga një luftëtar me një qofte, e pyeti pa frymë, duke përplasur gishtat e saj të zhveshur në tastierë:
  - A do ta djegin vërtet këtë të ri të dashur?
  Komandanti vajza qeshi:
  - Ai nuk është një djalë i ri prej vitesh (vetëm kukudhët duken të gjithë si adoleshentë), dhe zjarri është shumë primitiv. Ata do të gjejnë tortura më të mira dhe më efektive.
  - Kjo përvojë mund të jetë e dobishme për ne! - tha Cyborg Pinocchio. - Arti në aftësinë për të kryer një marrje në pyetje, më i nevojshmi për një tiran.
  Në përgjigje, Veronica lëshoi me një buzëqeshje, para kësaj, duke dërguar një luftëtar tjetër me një çokollatë në renë e asgjësimit:
  - Është e neveritshme të torturosh, duhet marrë në pyetje!
  Koloneli u përpoq të ruante një pamje gjakftohtësie, por në të njëjtën kohë u drodh paksa. Me siguri në kokën time vërshonin mendimet se si të mos dhuroja asgjë, por në të njëjtën kohë të shpëtoja një jetë të çmuar.
  Hipermarshalli i bëri një pyetje:
  - Cilat janë planet e komandës suaj?
  I burgosuri Elf u përgjigj:
  "Unë jam një kolonel i thjeshtë dhe nuk di më shumë nga sa supozohet të di. Në momentin e fundit na jepen komanda dhe anija ime yje lëviz sipas porosisë së marrë.
  Hipermarshalli e anoi kokën.
  - Po, del se je edhe i zgjuar. Ti e di si të dalësh. Por nuk do t'ju ndihmojë aspak. Më trego si shfaqen dhe zhduken kaq menjëherë yjet tuaja.
  Kukuku u tendos dhe foli me një zë të dobët:
  - Nuk i di detajet teknike, pasi nga arsimi nuk jam fizikant. Në fakt, nuk kam nevojë për të. Unë jam një dhëmbëz në makinën e luftës, thjesht jap një komandë dhe marr një urdhër, dhe anija yll menjëherë hidhet në një pikë tjetër në hapësirë.
  Këtu një vajzë me një sulltan në kokë kërciti:
  Po inercia?
  Koloneli u përgjigj me një zë që dridhej:
  - Edhe në anijet e tua është shuar nga antigrav .
  Vajza qeshi dhe, dukshëm e kënaqur, tha:
  - Gjithçka është e qartë, aq më mirë, le të vazhdojmë me torturimin. Thirrni ultra-ekzekutuesin .
  Një robot i madh me shumë tentakula fluturoi në sallë, i ndjekur nga një troll i neveritshëm dhe shumë i trashë me hundë. Shihje se si ecte me përtesë me këmbët e tij të shkurtra.
  - Unë jam në shërbimin tuaj, gjigant hapësinor !
  - E shihni këtë " kukudh ", provoni nanoteknologjinë në të.
  Duke u dukur më shumë si një derr sesa një grabitqar, fanaci me hundë të madhe lëpiu buzët e tij të trasha jeshile dhe fërshëlleu:
  - Me kënaqësi.
  Trolli nxori telekomandën dhe filloi t'i bënte shenja robotit. Ai lëvizi, tentakulat u ngritën kundër ballit, qafës, kyçeve të këmbës dhe kyçeve të duarve të kukudhit.
  Mos harroni edhe flokët e tij! Ata janë kaq të harlisur dhe do të dërgojnë një sinjal të paimagjinueshëm dhimbjeje.
  - Dhe do! Trolli buzëqeshi zymtë.
  Rrezet rozë dolën nga tentakulat e robotit, ato hynë në pjesë të ndryshme të trupit të kukudhit. Ai u var aty, duke u strukur, fusha e forcës e pengonte të lëvizte, madje as të lëvizte asnjë centimetër. Megjithatë, edhe pse rrezet hynë në të, burri i pashëm nuk ka përjetuar dhimbje.
  Victoria vazhdoi të luftonte. Këtu është një kundërshtar tjetër. Në këtë rast, bëhej fjalë për një luftarakë me dy ndenjëse me gjel sheqeri dhe gjel sheqeri. Dhe këto ëmbëlsira gjithashtu u copëtuan në copa të vogla.
  Megjithatë, me një pjesë tjetër të trurit të saj të mbushur me elektronikë, vajza programuese po shikonte pjesë të tjera të lojës.
  - Dhe cili është thelbi i torturës? - pyeti, duke kryer një manovër tjetër, Veronica. - E djeg si lazer.
  Komandanti i programit tundi kokën.
  - Jo! Mikro-robotët hynë në trup. Ata tani do të bashkohen me organe të ndryshme në trup, kryesisht ato që kanë shumë mbaresa nervore dhe do të fillojnë të dërgojnë impulse dhimbjeje. Dhe disa nga patate të skuqura të vogla do të veprojnë drejtpërdrejt në tru, duke intensifikuar ankthet. Kjo do të thotë, do të jetë kuintesenca e një makthi.
  Vajza e largët e perëndive, duke bërë manovra të ndërlikuara, duke rrëzuar një makinë tjetër dhe këtë herë me disa orke, pjesërisht kujtoi diçka. Njohuritë e saj janë pothuajse të pafundme, por të kufizuara, megjithëse të pompuara nga nanoteknologjia , por ende trupi i njeriut. Dhe programuesi luftëtar mërmëriti:
  - Kompjuterë të vegjël!
  Komandanti vajza konfirmoi:
  - Imagjinoni që milingonat po zvarriten brenda trupit tuaj, të afta për të lëshuar acid të dhimbshëm. Vetëm në këtë rast do të jetë më keq.
  Troll ndezi hologramin, para tij u shfaq një projeksion tredimensional i trupit të një kukudhi muskuloz, me lëkurë të lëmuar, pa flokë, të nxirë dhe djaloshare.
  - Kaq, vogëlushja ime! - e ekzagjeroi sheqeri tha trolli. Le të menaxhojmë dhimbjen tuaj. Le të fillojmë me një të mijëtën e përqindjes. - Një gisht i mbërthyer kaloi mbi skaner.
  Vajza me sulltanin bërtiti:
  - Është bukur të mundosh një vogëlush kaq të lezetshëm!
  Kukudhi u grimas, ai filloi të dridhej. Ai madje filloi të përpëlitej pak.
  - Nuk të dhemb akoma, por tani do të dhemb, do të rrisim ngarkesën në veshka, tre i ke. - tha me tallje trolli.
  Pas kësaj, fytyra e kolonelit të kukudhit u shtrembërua, ai rënkoi fort.
  - Oh! Dhe unë sapo kam filluar. Si për palpimin e mëlçisë.
  Bojë në hologram u bë më e errët, kukudhi u shtrëngua, duke u përpjekur të kapte barkun me duar. Prangat e padukshme e mbanin fort.
  Trolli qeshi i kënaqur.
  - Dhe tani stomaku, janë edhe dy prej tyre, kështu që dhimbja do të jetë e dyfishtë.
  Ishte për të ardhur keq të shikoja kukudhën, ai rënkoi gjithnjë e më fort.
  - Dhe tani zemra, janë edhe dy prej tyre, këta kukudhët janë një popull kursimtar.
  Veronica gjatë përleshjes mund ta shihte atë. Ajo sapo qëlloi një luftëtar me një pjesë tjetër të helmit në formën e cigareve Java dhe i bëri ato të digjen si një pishtar. Por pamja e torturës së një të riu të pashëm ishte e pakëndshme për të.
  Veronika u largua.
  - Nuk dua ta shoh.
  - Unë gjithashtu mendoj se nuk ka asgjë interesante në torturë. - Dakord Pinocchio-cyborg.
  "Tani le të skuqim trurin..." filloi trolli dhe imazhi i tij u ndërpre, pothuajse menjëherë u shfaq kozmosi. Ai tregoi se si magjistarët që fluturonin me kostume hapësinore kryenin një ritual mbi një hardhucë.
  Dhe tani zvarraniku po rritet me shpejtësi në madhësi dhe ka krahë. Dhe koka, në fillim, fillon të ndahet në dysh. Së pari dy koka, pastaj një e treta rritet. Duket se kjo është një lodër e fryrë, e cila me shpejtësi fiton madhësi. Në të njëjtën kohë, i frikëson të gjithë.
  - Është një dragua! - Tha, duke vazhduar të digjte, këtë herë një makinë me një shishe pije alkoolike, në admirim të bukuroshes këmbëzbathur Veronika - Dhe e madhe sa një ultra-betejni. Dhe ku mund ta shihni.
  Pinocchio-cyborg, duke vazhduar të shkatërrojë armiqtë, në veçanti, duke rrëzuar një varkë të tërë me një ekip çokollatash me rrush të thatë, gërrmoi dhe u përgjigj:
  - Magjitë e valëve, fuqia e hiperplazmës dhe magjisë lindin përbindësha të tilla. Mund ta kuptoni! Është e pamundur të arrihet!
  Vajza programuese Veronica fërkoi tëmthët e saj dhe me admirim dhe pa shtirur tha:
  - Kam parë kaq shumë gjëra të mrekullueshme orët e fundit sa më rrotullohet koka.
  Ndërsa rrotullohet maja rrotulluese, kështu kumbon " drakosha ".
  Në të vërtetë, një flluskë e zjarrtë e ylbertë doli nga goja e dragoit. Ai u kthye. Përbindëshi kolosal mbylli gojën, topi fluturoi prapa.
  Veronica goditi një makinë me dy shishe Cola, e cila gjithashtu nxitoi duke spërkatur shkëndija smeraldi dhe fishkëlliu. Pëshpëritën magjistarët. Dragoi vazhdoi të lëvizte putrat.
  Pas tij u shfaq një shtrigë me flokë, padyshim jo nga raca e rofoshekut. Ajo mbante një kovë të madhe me vete. Ajo lëshoi katër duar, të cilat pa ceremoni hodhën figura të gdhendura në vakum. Ata u zhvendosën dhe, pas një periudhe të shkurtër kohe, trupat filluan të rriteshin.
  Ata dukeshin jashtëzakonisht të pazakonta në sfondin e yjeve ultramoderne. Imagjinoni një mesjetë tipike, lajmëtarë me brirë, i frynin. Linjat e çelikut u drejtuan. Filluan të shfaqen edhe dinosaurët. Jo njësoj si në tokë, megjithatë ndryshimi në faunën në planetë të ndryshëm është domethënës, por jo më pak i frikshëm. Kishte gjithashtu kulla rrethimi, ballistë të fuqishëm, katapulta të zbukuruara.
  Veronica, duke parë këtë pamje mahnitëse, bërtiti:
  - Uau , si mund të jetë kështu!
  Cyborg Pinocchio u përgjigj:
  - Është histori e gjatë! Më saktësisht, absolutisht gjithçka është e mundur në Hypernet . Ashtu si në një lojë kompjuterike!
  Vajza programuese tundi kokën, duke rrëzuar një makinë tjetër dhe tha:
  - Le të mos jetë loja sipas rregullave,
  Ne nuk ju dëshirojmë as push, as pendë,
  Dhe do të ketë argëtim deri në mëngjes -
  Le të kalojmë nëpër fraera!
  Edhe pse ushtria lëvizi në një vakum, luftëtarët, së bashku me kuajt dhe njëbrirëshit e tyre, dukej se po ecnin në tokë të fortë. U dëgjua edhe drithërima e vakumit dhe klithma e fushave gravitacionale.
  
  GULLIVER DHE Ushtria e vajzave
  SHËNIM
  Dhe tani Gulliver i guximshëm dhe i paimitueshëm, së bashku me vikonteshën, komandojnë një ushtri të tërë vajzash zbathur dhe magjepsëse. Dhe ata bëjnë mrekulli të vërteta dhe unike. Orkët me gëzof pësojnë disfatë pas disfate.
  . KAPITULLI 1
  Gulliver, ky djalë i përjetshëm dhe ekipi i tij i djemve, përsëri, kur dielli u fsheh pas horizontit, u ndaluan për të pushuar. Në fillim hëngrën me shumë dëshirë. Edhe pse ushqimi ishte i thjeshtë. Dhe ata shkuan në shtrat.
  Trupat e rinj të lodhur kontribuan në faktin që gjumi erdhi shumë shpejt.
  Dhe Gulliver pa diçka të re dhe të bukur;
  Nëpër fushë lëviznin vajza shumë të bukura. Ata ishin të rinj, të dobët, të gjatë dhe muskuloz. Një ushtri e tërë vajzash që shkëlqejnë me të zhveshura, rozë, me një përkulje të këndshme të takave.
  Vetëm gjokset e vajzave janë të mbuluara me pllaka të holla të blinduara, brekë mezi të dukshme në ijë, si gjethe fiku.
  Dhe në të njëjtën kohë ata kanë gjoks të lartë, ije luksoze dhe bel të hollë. Dhe barku i bukurosheve duket se është i veshur me pllaka çokollate.
  Vajza shumë të bukura që kanë muskuj dhe hir. Dhe flokët valëviten në erë si parulla shumëngjyrëshe.
  Ata janë të armatosur - disa me shpata, disa me harqe dhe shumë vajza me shigjeta. Ato janë pothuajse të zhveshura, dhe në të njëjtën kohë kaq femërore, me kurba dhe të fuqishme dhe të holla në të njëjtën kohë.
  Dhe mjekrat e vajzave janë të guximshme dhe hiri i tyre është unik kur bëjnë një hap të shpejtë me këmbë zbathur.
  Gulliver madje fishkëlliu:
  - Është mirë! Epo, gra!
  Ai vetë mbetet një djalë rreth dymbëdhjetë vjeç me asgjë tjetër veç pantallona të shkurtra, por me muskuj të fortë dhe të spikatur. Dhe shumë i bukur me bustin e tij të zhveshur - fëmija-Herkuli.
  Dhe përreth vajzat janë gjithashtu të bukura, dhe muskulare, me figura shumë seksi dhe ekspresive.
  Këmbësoria me bukuritë e pikturuara po ecën përpara.
  Dhe kalorësia nxiton nga pas: gjithashtu vajza pothuajse plotësisht të zhveshura, vetëm mbi kalë, dhe persona më fisnikë mbi njëbrirësh. Po mes bukurosheve ka komandante. Dhe këto vajza kanë byzylykë prej platini, argjendi, ari dhe të mbështjellë me gurë të çmuar në duar dhe këmbë.
  Konkretisht në kyçet e duarve dhe kyçet e këmbës. Ata gjithashtu kanë karfica të çmuara në flokët e tyre dhe vathë diamanti në veshët e tyre. Sa e mrekullueshme duket e gjitha.
  Të gjitha vajzat janë të rritura. Vetëm vikontesha tashmë e njohur, së bashku me Gulliverin, duket si një fëmijë.
  Por nga ana tjetër, ajo ka një kurorë në kokë që shkëlqen nga gurët si yje. Dhe djali këmbëzbathur Gulliver ndjeu kurorën mbretërore në kokë. Edhe nëse ai ka veshur vetëm pantallona të shkurtra, dhe një saber varet nga ana e tij në një hobe.
  Por atëherë, çfarë saber - të gjitha të shpërndara me bizhuteritë aq të ndritshme sa që edhe diamantet i dorëzohen.
  Epo, sigurisht, Gulliver është i vetmi njeri në gjithë këtë ushtri. Për më tepër, nëse është mjaft fëmijë, vetëm shumë i fortë me muskuj lehtësim.
  Dhe luftëtarët marshojnë ashtu, dhe viçat e tyre të zhveshur me damarë nën lëkurën e artë-ullirit dridhen.
  Epo, sigurisht, si të mos këndojmë, bukuroshet;
  Vajzat e guximshme po luftojnë për Elfian,
  Ata janë shumë krenarë dhe djemtë e Svarogut ....
  Bukuroshja jonë godet aq me vend me një mitraloz,
  Shërbëtorët e Satanit nuk do të mund të na thyejnë!
  
  Ne luftuam me guxim, luftuam kundër orkshizmit,
  Le të mposhtim Orkmachtin e lig, edhe pse armiku është i fortë...
  Së shpejti besoj se do të shohim komunizmin që dhamë,
  Gjeth i artë, i ndritshëm nga pema e panjeve!
  
  Nuk ka vend më të mirë, komunizmi është më i bukur,
  Që Atdheu ynë të lulëzojë me shkëlqim ...
  Lumturia me krahë të lehtë do të vijë në planet,
  Dhe ëndrra për një jetë më të mirë do të realizohet së shpejti!
  
  Besoni se Elfia jonë do të bëhet një lumturi e madhe,
  Maria do të sundojë, Lada nëna e perëndive...
  Ne do të ndalojmë sulmin e orkmaht të egër të skëterrës,
  Dhe nuk keni nevojë për fjalë shtesë dhe të memorizuara!
  
  Armiku nuk do të jetë në gjendje të shqyejë zemrën e vajzave,
  Ne luftëtarët mprehim një shpatë të mprehtë e të furishme...
  Zëri i bukurosheve e njeh shumë mirë thirrjen,
  Dhe ne do të jemi në gjendje të presim hordhitë Orkshiste!
  
  Dije se ne kukudhët nuk do të dorëzohemi kurrë,
  Ne do të shtrijmë të gjithë orkshistët me tehun më të mprehtë...
  Lërini fytyrat e vajzave tona të shkëlqejnë me ar,
  Dhe ne do ta godasim me grusht orkshistin në fytyrë!
  
  Një vajzë këmbëzbathur nxiton nëpër reshjet e ashpra të dëborës,
  Nga mitralozi, ai shkarravit në mënyrë aktive bubullimat e rrufesë ...
  Gjithçka që ju duhet të bëni orkët është të mbyteni veten,
  Sepse Atdheu është një kështjellë monolit!
  
  Ne do të shtypim orkët, megjithëse ata kanë fuqinë e botës,
  Xha Pham vendosi të luante së bashku me Fritz-in në këtë betejë..
  Ata e bënë veten idhull nga Adolf,
  Dhe tani ai ka një ushtri të lavdishme vajzash kundër tyre!
  
  Këtu po ziejnë betejat e liga, në betejën e këtij qumështi të kukudhit ,
  Ata i shtypin orcistët edhe në një luftë të pabarabartë...
  Zëri i një vajze nga argjendi është kaq i këndshëm,
  Bukuria nuk do t'i nënshtrohet Orcleru - Satanit!
  
  Pjesa jonë e dritës së kukudhëve është të fitojmë pandërprerë,
  Edhe pse armada orkshiste nuk njeh numër...
  Dhe ne e goditëm Orkdolph fort në nofull,
  Elfsqua i është nënshtruar goditjes !
  
  Tashmë ka shira dëbore, dhe vajzat janë zbathur,
  Ata dridhen me thembra të zhveshur, si një gjurmë lepuri ...
   Elfsomolki janë kaq të guximshëm në betejë,
  Besoni se armiku nuk do ta shohë agimin!
  
  Mos u jepni mëshirë orkeve në betejë,
  Ushtria e tyre do të jetë në ferr, si një djall në zjarr ...
  Ne do të marrim shpërblime nga duart e Elphisus ,
  Do të jetë shumë i egër, ariu kukudh!
  
  Nëse është e nevojshme, ne do të kthehemi, të gjitha malet janë të mbuluara me borë,
  Dhe ne do të qëndrojmë në universin e elfinizmit të parajsës së lehtë...
  Duke na hapur një goditje për fat të mirë nga armët e Aurora,
  Dhe Orkshizmi mizor u hodh në ferr!
  
  Elfingrad nuk u dorëzua, ne rezistuam nën të,
  Megjithëse një turmë shpërtheu nga çeliku dhe ferri...
  Vajzat, duke hedhur një granatë me këmbë të zhveshur,
  Sepse ka vetëm një atdhe të kukudhëve !
  
  Unë besoj se do të jemi në Orklin, edhe nëse është e vështirë,
  Orkshistët kanë "Panterat", "Tigrat", "Luanët", " Orkdinand "!
  Vajza tërhoqi zinxhirin mbi supet e saj,
  Sepse kukudhët janë një talent i egër në betejë!
  
  Zemra e vajzës së re i është dhënë Elphisus ,
  Elfnin dhe Fthalin gjithashtu jetojnë në besim të pasionuar...
  Kështu që të mos ketë më dyshime të afta,
  Le të themi me vendosmëri dhe fort se Orkdolf është kaput!
  
  Ne do ta shtypim presidentin e dragoit me shpata,
  Dhe ne do të shkatërrojmë bandën e tij për shekuj ...
  Do të shkelim me këmbë orcizizmin e turmës së vajzave,
  U plotësoftë drita, ëndërr e shenjtë!
  
  Jepuni njerëzve lirinë, mendimet dhe ndjenjat e tyre,
  Kështu që ylli të shkëlqejë si Dielli i elfinizmit ...
  Sepse do të kemi qull me gjalpë kaq të trashë,
  Rinia e përjetshme e motrës sonë do të bëhet ne përgjithmonë!
  
  Këtu do të vijë drita, Atdheu do të shkëlqejë ...
  Atdheu do të jetë në lavdi për ne për shekuj ...
  Ne do të qëndrojmë në krye, ju besoni në elfinizëm,
  Forca e shpirtit kukudhë, njohe luftëtarin, është e madhe!
  
  Këtu Elfiya është gati të bëhet më e sjellshme dhe më e bukur,
  Dhe ndihmoje gjithë botën të shkojë në lumturinë e parajsës...
  Ne jemi në gjendje të pushtojmë universin edhe skajet,
  Universi pa buzë në lumturinë e forcave për të sjellë!
  
  Por nuk do të ketë Elf nën thembër e orkut të lig,
  Sepse ai ka një talent të vërtetë për betejë ...
  Në vallen e vajzave tona, në atë orë,
  Çfarë do të marrë bukuroshja, besoni çdo rezultat!
  
  Së shpejti do të vijë epoka e diellit rrezatues,
  Kur do të lulëzojë lavdia e Atdheut...
  Ushtria jonë po lufton me orkmahtin e ferrit ,
  Dhe ai do të jetë në gjendje të fshijë turmën e orkëve të këqij!
  
  Përshëndes Lada e Shenjtë, Nëna jonë e Zotit,
  Ju lindi Perun, dhe Yarilin e shekujve ...
  Qull i pashpresë nuk do të marrë besim,
  Nëse shpenzoni shumë, nuk do t'i mbani fjalët!
  
  Sundimtari më i rëndësishëm është Elfin i madh,
  Atij Elnini i la trashëgim rrugën më të mençur për në Eden...
  Sepse Elfisif është zoti i dritës,
  Dhe në një moment, ideal për luftëtarët!
  
  Orkshistët nuk do të jenë në gjendje të mashtrojnë Atdheun,
  Dhe shkëputur nga Elfgi , nga Elfbeery Elfsqua...
  Unë besoj se do të jetojë - kukudhët-drita nën elfinizëm,
  Dhe fuqia e Orkdolph - Unë do ta fshij vajzën!
  
  Së shpejti do të ketë fitore, është e vërtetë si dielli,
  Së shpejti do të ketë një shkëlqim, si rrezet e një kuazari ...
  Dhe besoni kukudhët, elfinizmi do të zhvillohet,
  Epo, nëse nuk më besoni, më mirë heshtni!
  
  Të vdekurit së shpejti do të ringjallen nga shkenca e elfinizmit,
  Mençuria e saj është pa kufi, aq e madhe sa një kuazar...
  Ne do t'i mposhtim Orkshistët me shpirtrat tanë të mirë,
  Të mos i dorëzohemi tundimit të çantës së artë!
  
  Epo, me pak fjalë do të kalojë, është një kohë ferr
  Ne vajzat në Okrlin me të kuqe do të hyjmë ...
  Dhe barra jonë e pakufishme do të marrë fund,
  Sepse lumturinë tonë do ta marrim me një luftë!
  Vajzat, nëse këndojnë, atëherë me gjithë zemër. Gulliver, edhe pse një djalë në trup, është ende një burrë dhe i admiron shumë.
  Këto janë vajza vërtet të lezetshme.
  Djaloshi kapiteni këndoi:
  Ka gra në Elfia jonë,
  Ajo që ata ngasin, aeroplani duke bërë shaka ...
  Se të gjithë në univers janë më të bukur,
  Me shaka, kundërshtari do të rrihet!
  
  Ata kanë lindur për të fituar
  Për të lavdëruar Elfin për shekuj ...
  Në fund të fundit, stërgjyshërit tanë,
  Për ta mblodhën një ushtri menjëherë!
  Dhe djali, me këmbë, këmbëzbathur, fëmijëror, të nxirë, me këmbë të forta, si të fishkëllejë.
  Dhe nga zëri i tij ra një gungë dhe e goditi vajzën pikërisht në tabanin e zhveshur, rozë.
  Ajo qeshi dhe u përgjigj:
  Unë shtrëngova një gisht të bukur,
  Si të digjet në zjarr
  Më pret një djalë i fuqishëm,
  Në një kalë të artë!
  Gulliver i shkeli syrin vajzës dhe vuri në dukje:
  - Epo, të jem i sinqertë,
  Unë kam qenë tmerrësisht keq që nga fëmijëria!
  Atij i pëlqente të rrihte vajzat me shkop,
  Hiqni nervat e prindërve tuaj!
  Dhe djaloshi-kapiten mori dhe tregoi gjuhën e tij të gjatë.
  Vajza vikonteshë cicëroi:
  - Epo, ju jepni! Ju shkruani shkëlqyeshëm!
  Gulliver vuri në dukje:
  - Unë shkruaj mirë ndonjëherë - po!
  Dhe ai i shkeli syrin partneres. Në çdo rast, ai është një fëmijë me një goditje shumë dërrmuese.
  Dhe vajzat lëvizin me synimin për të luftuar, dhe disponimi i tyre është bërë jashtëzakonisht luftarak dhe agresiv.
  Djaloshi luftëtar këndoi:
  Edhe pse Zoti i ndaloi duelet,
  Por unë ndjej një talent për shpatën ...
  Unë luftoj shtatë herë në javë
  Edhe pse nuk jam duelist!
  Edhe pse nuk jam duelist!
  Vikontesha këndoi si përgjigje:
  Unë jam një vajzë, kam qartë pikëpamje,
  Dhe në luftë tregoi klasin më të lartë!
  Por të gjithë qanin nga pakënaqësia -
  Pse lindi vajzë!
  Luftëtaret femra vazhduan të marshonin, me trupat e tyre të hollë e muskuloz që përkulnin muskujt e tyre. Këto janë vërtet vajza femra.
  Gulliver pyeti partneren e tij vikonteshë:
  Ku po i çojmë ne trupat tona?
  Vajza qeshi dhe u përgjigj:
  - Le te shkojme diku! Dhe kjo betejë do të jetë shumë vendimtare për ne!
  Djaloshi kapiteni tha:
  - Kur hyra në një botë ku në vend të njerëzve kishte krijesat më inteligjente, kuajt, atëherë ... mendova, asgjë nuk mund të ishte më e mrekullueshme. Por më pas doli se ka edhe fëmijë të përjetshëm. Dhe jo aq budalla!
  Vajza kundërshtoi
  - Mund të zhvilloheshim më mirë teknologjikisht. Por e shihni, nuk ka asnjë nxitje. Për më tepër, për të sjellë në botën tonë të bukur, harmonike, edhe barut dhe armë, dhe topa, dhe ndoshta diçka më keq!
  Gulliver sipas hodhi:
  - Po, mund të jetë më keq! Dhe kështu ju keni një idil. Dhe edhe nëse bie një dhëmb, një i ri do të rritet këtu brenda disa orësh.
  Vikontesha pohoi me kokë dhe cicëroj:
  Unë dua që fëmijëria ime të mos mbarojë kurrë
  Kështu që ajo nxiton pas meje ...
  Duke mos ditur vite!
  Duke mos ditur asnjë problem!
  Djali kapiteni pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  Po, ndoshta është e mrekullueshme ...
  Vajzat që marshuan dhe mijëra prej tyre morën dhe kënduan në kor:
  Shiu nëpër qiell shpërndau copëza yjesh,
  Ne përgatitëm një kunj të mprehur për Orcschism !
  Tanket "Tigrat" janë thjesht mbeturina - një treg i ndyrë pleshtash,
  Wehrmacht pret një përplasje të furishme menjëherë!
  Wehrmacht pret një përplasje të furishme menjëherë!
  
  Shoku ynë Elfin udhëheqës është fuqia e miliona,
  Ai ka një grusht, një automatik graniti në dorë!
  Ne do të jemi në gjendje të mposhtim - rati nga Sodoma,
  Forca jonë është një monolit - për fat të mirë në Tokë!
  Forca jonë është një monolit - për fat të mirë në Tokë!
  
  Partia jonë nuk ka gjëra më të rëndësishme për të bërë,
  Si të shpëtojmë popullin, Atdheun e mirë!
  Febbels i demonizuar në ferr me marrëzi,
  Dhe fitorja do të jetë, më besoni, për të neveritur të gjithë djajtë!
  Dhe fitorja do të jetë, më besoni, për të neveritur të gjithë djajtë!
  
  Dijeni bukurinë e kukudhëve - drita është e famshme për fuqinë e saj,
  Ajo ka një gërshetë të rëndë bionde!
  Dhe në betejat me Orkshistët, rinia do të bëhet e famshme,
  Do të vijë në jetë, pasi u ngrit, vendi i Dritës!
  Do të vijë në jetë, pasi u ngrit, vendi i Dritës!
  
  Mos lejoni që Orkler - feçka te kukudhët të fusë hundët,
  Burri me mustaqe mendon se është një Zot i ftohtë!
  Ne do të marshojmë përgjatë rrugës Orklinskaya ,
  Jo, ai që është i pastër në shpirt nuk do të bëhet skllav!
  Jo, ai që është i pastër në shpirt nuk do të bëhet skllav!
  
  Flamuri ynë është i kuq, ngjyra e gjakut të tërbuar,
  Tashmë është sikur dielli do të ndriçojë Orkstagun !
  Nuk ka dhuratë më bujare për fëmijët tanë të dashur,
  Nëse zemra është e guximshme dhe e dërrmuar nga frika!
  Nëse zemra është e guximshme dhe e dërrmuar nga frika!
  Kjo është një këngë shumë frymëzuese. Dhe pas vajzave ishin katapultë dhe ballistë me ngarkesa të fuqishme predhash. Dhe ishte një forcë jashtëzakonisht vdekjeprurëse. Dhe vajzat gjithashtu vulosnin këmbët e tyre shumë joshëse dhe të forta.
  Gulliver i bëri një pyetje krejtësisht të natyrshme partneres së tij:
  - Pse nuk ka burra në mesin e luftëtarëve?
  Vikontesha qeshi në përgjigje, duke thënë:
  - Dhe atëherë duhen burra në ushtri? Ata janë me erë të keqe dhe të pakëndshme për t'u parë. Djemtë nuk janë asgjë, por burrat e rritur dhe veçanërisht burrat e moshuar janë thjesht të neveritshëm!
  Gulliver logjikisht tha:
  - Mosha, gjithsesi, nuk i prish vetëm meshkujt, por edhe femrat!
  Vikontesha tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Është e drejtë! Por prapëseprapë, femrat e humbin atraktivitetin e tyre kur duken më të vjetra se tridhjetë e pesë vjeç, dhe meshkujt kur duken më të vjetër se pesëmbëdhjetë! Këtu ka një ndryshim domethënës!
  Djaloshi kapiteni tha:
  - Disi nuk më intereson bukuria e djemve adoleshentë! Gjëja kryesore është që gratë të jenë të bukura, dhe më e rëndësishmja, të dashura dhe të zgjuara!
  Vajza qeshi dhe u përgjigj:
  - Ashtu është! Bukuria është, sigurisht, e mirë, madje edhe e mrekullueshme, por edhe inteligjenca ka rëndësi!
  Gulliver këndoi:
  Por pse,
  Është e pamundur të jetosh në mendje!
  Por pse,
  Nuk mund t'i besosh askujt!
  Por pse,
  Unë jam një klasë e parë!
  Por pse,
  Unë jam duke folur marrëzi gjatë gjithë kohës!
  Por pse,
  Jeta nuk na mëson asgjë!
  Por pse,
  Njerëzit janë memecë, nuk e kuptoj!
  Por pse!
  Por pse!
  Vajza Vikonteshë u përgjigj me besim:
  - Dhe për kokën e lakrës!
  Vajzat e bukura luftëtare u përplasën me të parën, madje edhe një shkëputje të vogël orkesh. Bukuroshet u ndalën menjëherë. Këmbët e tyre të zhveshura dhe të gdhendura filluan të tërhiqnin telat e harkut dhe të rrotullonin daullet e harqeve.
  Këtu ka vajza shumë të lezetshme dhe seksi me bikini që luftojnë pothuajse pa rroba dhe duhet të them thjesht bukuroshe. Dhe burrat, nëse i shohin, patjetër do të gjunjëzohen dhe do t'i puthin të zhveshur, rozë, pak të trashë, por kjo i bën ata edhe më tërheqës dhe joshëse të nuhasin aromën e trupave të shëndetshëm dhe të fortë të vajzave me një zjarr dhe emocion të madh.
  Këtu shigjetat dhe bulonat e harkut fluturuan në një hark të lartë dhe gërryen orkët, duke i goditur me shigjeta, si një iriq me hala. Dhe dukej shumë mbresëlënëse.
  Dhe vajza të tilla këtu janë thjesht një bukuri e madhe dhe unike, dhe muskujt e tyre janë shumë të fortë, dhe në të njëjtën kohë ato duken bukur.
  Dhe kështu shkëputja e parë e orkëve u shfaros dhe vajzat madhështore nuk morën asnjë gërvishtje.
  Gulliver - ky djalë i përjetshëm goditi këmbën e tij të zbathur dhe këndoi:
  - Ju vajza jeni të shkëlqyera,
  Thjesht supermena...
  Ne do të mbjellim tranguj
  Dhe pa ditur masën!
  Vikontesha i shkeli syrin homologes së saj dhe kërciti:
  - Besëlidhja juaj, kapiteni im,
  Mund ta shihni të copëtuar...
  Ik djalosh, je shumë i dehur
  Dhe pastaj do të përplasesh, do të shikosh do të hasësh!
  Vajzat marshuan, duke stampuar këmbët e tyre të hijshme, të bronzuara nga dielli dhe jashtëzakonisht joshëse.
  Dhe gjoksi i çdo bukurie është thjesht i bukur. Epo, si me vajza të tilla, por jo për të flirtuar.
  Gulliver shikoi vajzën vikonteshë që po ecte pranë tij dhe vuri re:
  Do të ishe më mirë si i rritur!
  Vajza qeshi dhe u përgjigj:
  - Çfarë ishte pas, shiko përreth,
  Njihuni si fëmijë, mos u turpëroni
  Unë do të ndihmoj që shumë vite, fluturova, vrapova,
  Buzëqesh Gulliver, buzëqesh!
  Djali kapiteni i shkeli syrin vajzës, e cila, me gjithë origjinën e saj fisnike, po i godiste këmbët e zhveshura e të hijshme në gurët e mprehtë të rrugës.
  Dhe, natyrisht, ajo dukej - pak e lezetshme. E veshur aq pasur dhe elegante, dhe këmbët e vajzës janë të zhveshur, sikur të ishte një lypës.
  Megjithatë, Gulliver vërejti:
  - Për një fëmijë, ju jeni të mrekullueshëm!
  Vikontesha nguli këmbën e saj të zbathur për të disatën herë dhe rënkoi:
  - Komplimentet e tua djalë me pantallona të shkurtra nuk vlejnë asgjë! Pra, nga kjo nuk mund të marr para specifike!
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Mjerisht! Të gjithë kanë probleme me paratë!
  Vajza kërciti e zhgënjyer dhe thembra e saj e zhveshur dhe e rrumbullakët e mori dhe e shtypi guralecin, duke e goditur me aq forcë. Është madje e habitshme që një fëmijë, dhe madje edhe një përfaqësues i seksit të drejtë, mund të ketë kaq shumë forcë. Kjo është një bukuri - e mrekullueshme!
  Dhe vikontesha kërciti:
  - Këndo një lule, mos ki turp!
  Gulliver, me habi të dukshme, pyeti:
  - Për çfarë të këndosh?
  Vajza deklaroi me vendosmëri, e inatosur duke vulosur edhe një herë këmbën e saj të zhveshur, të nxirë, paksa të ashpër duke ecur zbathur për një kohë të gjatë:
  - Për dashurinë, sigurisht! Çfarë tjetër për të kënduar!
  Djaloshi-kapiteni tundi kokën dhe këndoi me kënaqësi të dukshme, duke kënduar me zërin e tij djaloshar:
  Imagjinata ime goditi
  Gjithçka u bë e ndritshme, sikur në tetor!
  Dhe ne vendosëm pirunin në anët e demonit të keq,
  Dhe do të jetë kaq e bukur në Tokë!
  
  Yje të tillë në universin tonë -
  Disa janë rubin dhe të tjerët janë diamante!
  Ne mbledhim haraç nga të ligjtë -
  Një goditje si çekiç dhe jo në vetull, por në sy!
  
  Dritaret e dyqaneve ku ka kuazar
  Hipodromi rrezatues shkëlqen!
  Ka plagë të hapura në shpirtin tim -
  Sikur të kishte ndodhur një pogrom i madh në të!
  
  Kaçurrela si kaçurrelat e kometës,
  Shkëlqimi i deleve - shkëlqen rruga e qumështit!
  Për veprat e pavdekshme të kënduara,
  Frus qoftë përgjithmonë në lavdi!
  
  Çfarë mund të bëjë një person i trishtuar?
  Lëreni vetëm një lot nga sytë blu...
  Kur gjithçka përreth është gri, është e neveritshme,
  Kur prisni një stuhi në qershor me shpresë.
  
  Zgjat buzët fatkeqe me një buzëqeshje -
  Kuptoni që bota nuk është një kokrra të kuqe në pyll.
  Vajzë menjëherë, zhveshi dhëmbët ndaj teje,
  Do ta bëjë ëndrrën tuaj realitet!
  Kështu luftëtari i ri mori dhe këndoi. Dhe dukej jashtëzakonisht e bukur dhe më shumë se e mrekullueshme.
  Vikontesha tha:
  - Mund të këndosh mirë! Por a jeni në gjendje të krijoni diçka më serioze?
  Gulliver tha me një ton të përulur:
  - Dhe çfarë mund të jetë më serioze se këngët?
  Vajza nxori gjuhën dhe u përgjigj:
  - Diçka që sjell gëzim dhe plus edhe shëndet!
  Djaloshi kapiten kërceu lart e poshtë si lepur dhe këndoi:
  Ti je atdheu im i madh,
  Luftërat e cunamit hodhën dhunshëm -
  Në fund të fundit, ushtria është një familje e fuqishme,
  Le ta hedhim të keqen nga piedestali i tij në Gehena!
  
  Çfarë drite rrezatuese qiellore,
  Vjen nga zemrat e ushtarëve të Atdheut.
  Qoftë i lavdëruar bëma e kalorësve,
  Nuk do të pendohemi, besojmë jetën!
  
  Armiku mori një dhuratë të madhe,
  Dhe ai ka shumë armë të ndryshme ...
  Këtu vjen, imagjinoni një moment të tillë
  Tërbimi i Çernobogut u derdh dhunshëm !
  
  Kështu doli kalorësit e mi,
  Atdheu rrezatues vuan!
  Në raport, vetëm një shkoi zero,
  Dhe Kaini ferr triumfon përsëri!
  
  Orkshizmi është i fortë, turma që zhurmon,
  Por mos i gjunjëzo saksonët!
  Në fund të fundit, me ne Elfin i mençur përgjithmonë -
  Dhe teoricieni i drejtë Fenin!
  
  Ne menaxhojmë Wehrmacht - unë di të shtyp,
  Dhe pa marrë parasysh se si ky dragua nuk ishte dinak ...
  Ne do të presim me shpatat e tij,
  Unë jam një kalorës i përkushtuar ndaj Atdheut dhe zonjës!
  
  Le të jetë dinjiteti i madh
  Për të arritur kufijtë e Orklinit!
  Ne do të bëhemi të denjë për bëmat e etërve,
  Në fund të fundit, ushtria jonë është e pathyeshme në beteja!
  
  Kur të vijmë dhe të realizojmë ëndrrën
  Kauza e shenjtë - kauza e komunizmit!
  Unë do ta lë vajzën në rresht,
  Flamuri i pasardhësve: nder, altruizëm!
  Kështu këndoi me guxim dhe me ndjenjë djaloshi luftëtar Gulliver. Dhe vajzat që ecnin me ta duartrokitën duart. Dhe disa madje kërcyen dhe goditën në kërcim kur goditeshin me këmbë zbathur. E cila ishte jashtëzakonisht e lezetshme dhe në një shkallë të madhe.
  Gulliver pyeti partnerin e tij:
  - A kam kënduar mirë?
  Ajo u përgjigj e gëzuar:
  - Bilbili në sfond kalon! Mirëpo, nëse, për shembull, një dem ulërin, sidomos kur ai piqet i gjallë, atëherë do të jetë edhe më i lezetshëm dhe në shkallë të gjerë!
  Gulliver këndoi:
  Ne nuk jemi vetëm brejtësi
  Dhe dema me brirë!
  Ne i vrasim të gjitha lopët
  Dhe ne do t'i shqyejmë ujqërit menjëherë!
  . KAPITULLI #2
  Kështu vazhdoi ushtria. Një flutur e madhe fluturoi nëpër qiell, e cila madje mund të ngatërrohet me një dragua për shkak të pranisë së tre kokave.
  Dhe krahët e saj shkëlqenin me të gjitha ngjyrat e ylberit pranveror. Po, ishte një vogëlushe simpatike.
  Gulliver këndoi me kënaqësi:
  Krahët e një fluture
  Ishin shume te mire...
  Kam humbur qetësinë
  Dhe ai tha nga zemra!
  Vikontesha cicëroi me një buzëqeshje:
  - Mos bëni zhurmë dhe grindje,
  Një shtëpi si kjo apo jo si kjo...
  Të paktën duhet të ndërtojmë një hambar,
  Nga ajo që është në dorë!
  Dhe fëmijët e përjetshëm do ta marrin dhe do të qeshin, duke nxjerrë dhëmbët e tyre shumë të bukur dhe të mëdhenj përtej moshës së tyre.
  Gulliver e pyeti vikonteshën:
  "Pse po shkojmë në kampe?" Ne vetëm bluajmë dhe këndojmë lloj-lloj marrëzish!
  Tashmë ka vajza, dhe kishte mijëra prej tyre zbathur dhe të nxirë, dhe të gjitha janë kaq të bukura, joshëse dhe muskulare. Dhe nëse e marr dhe e këndoj, del shumë e shijshme;
  Mbreti na sundon me besnikëri,
  Nxjerrja e dekreteve, gjykimi i shërbëtorëve...
  Froni nuk toleron bujë dhe lehje,
  Dhe jo një metodë për të mposhtur frikën!
  Por këtu kënga e bukurosheve këmbëzbathur u ndërpre papritur. Përpara u shfaq një turmë e tërë orkesh të shumta, me erë të keqe dhe me fang. Dhe ata gjëmuan, tundnin shkopinj.
  Vajzat, megjithatë, nuk u turpëruan dhe filluan të riorganizohen me nxitim në formacionin e betejës.
  Dhe Gulliver e mori dhe këndoi, duke goditur këmbët e tij të zhveshura e fëminore;
  Unë jam sokoli i paqes dhe i luftës
  Lindur nën yllin më të ndritshëm...
  Bijtë besnikë të atdheut -
  Dashuria - e mrekullueshme, e vërtetë!
  
  Ne do të krijojmë një botë të bukur
  Në të cilën lumturia do të jetë tani ...
  Le të shkëlqejë dielli kerubin
  Elf i shenjtë, i lartësuar!
  
  Ne do të arrijmë ëndrrat tona
  Nuk do të jetë më e bukur në univers!
  Ngrije shpate djalin dhe ti
  Lëreni lumturinë të jetë vendi juaj!
  
  Dhe në univers bukuria,
  Është koha të shkëlqej për Atdheun tim të madh!
  Edhe pse vajza vrapon zbathur,
  Së shpejti do të jetojmë besim në komunizëm!
  
  Madhështia e bukurisë së maleve të larta,
  Dhe stepat e arta me një qilim aromatik!
  Ne do të fshijmë mbeturinat nga universi
  Besoni se nuk do të pendoheni për jetën!
  
  Dhe gjithçka do të jetë mirë në botë,
  Në fund të fundit, elfinizmi do të triumfojë kudo!
  Kush ka një daltë në duar,
  Kush preferon automatikun dhe plumbat!
  
  Ajo që bëjmë do të zgjasë përgjithmonë,
  Le të ndërtojmë qytete duke bërë shaka në Mars!
  e Britanisë është tmerrësisht e madhe -
  Ne do t'u themi njerëzve të botës - përshëndetje !
  
  Gjaku që rrjedh është për mbjellje,
  Tek e cila rriten farat e dashurisë!
  Qoftë mirë për të gjithë në botën nënlunare,
  Mos ji thjesht një kalorës papagall!
  Dhe vajzat, nën tingujt e këngëve madhështore, hapën zjarr mbi orkët si me harqe ashtu edhe me harqe. Dhe shigjetat e para goditën nga largësia e orkëve. Dhe bulonat e harkut doli të ishin vdekjeprurëse.
  Vajzat si të ulërijnë:
  - Të gjithë jemi bukuroshe të një familjeje,
  Le ta pastrojmë universin nga kalbëzimi!
  Nëse është e nevojshme, shpejt do t'i qetësojmë orkët,
  Dhe një kerubin i tërbuar rri pezull mbi ne!
  Vikontesha thirri:
  - Banzai!
  Luftëtarët goditën orkët nga një distancë e madhe, duke rrotulluar bateritë e pajisjeve të harkut me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe në të njëjtën kohë, ata nuk harruan të këndojnë duke qëlluar mbi arinjtë e qelbur, kanellë dhe fang;
  Bota ime është zhytur në errësirë -
  Peizazh i vdekur dhe errësirë e ftohtë.
  Dhe unë jam armiku juaj
  Dhe më besoni, ky rol nuk është i këndshëm për mua!
  
  Pranoje ofertën time
  Tek unë flet fort pasioni për ty.
  Përgjigja juaj nuk do të më vrasë
  Dhe ai do t'ju dënojë me vdekje!
  
  Bota po ndryshon,
  jeta përfundon
  Je i dënuar
  Dhe vendi juaj!
  Nuk ka opsione
  Sfera El Gilet
  Në një botë ku errësira dhe akulli
  Do të hapë hyrjen!
  
  Gjaku i kukudhit në hajmali
  Në Natën e Lidhjes, Deimos do të derdhet.
  E keqja, zilia, frika dhe mashtrimi
  Ai do të sjellë me vete në këtë botë.
  
  Bota juaj është e imja
  E kam në dorë çelësin e saj!
  Unë do t'ju siguroj paqen e përjetshme!
  
  Për çfarë shpreson shpirti juaj?
  Desmond nuk do të ketë kohë për t'ju shpëtuar.
  Aty ku është shtëpia ime, drita është fikur
  Toka jote e ngrohtë do të strehojë popullin tim.
  
  Unë do t'ju tregoj një sekret:
  Natën e Kombinimit, gjak kukudhë
  Duhet të njollosë amuletin
  Dhe dyert e botës do të hapen.
  
  Bota po ndryshon,
  jeta përfundon
  Je i dënuar
  Dhe vendi juaj!
  Nuk ka opsione
  Sfera El Gilet
  Në një botë ku errësira dhe akulli
  Do të hapë hyrjen!
  
  Gjaku i kukudhit në hajmali
  Në Natën e Lidhjes, Deimos do të derdhet.
  E keqja, zilia, frika dhe mashtrimi
  Ai do të sjellë me vete në këtë botë.
  
  Bota juaj është e imja
  E kam në dorë çelësin e saj!
  Unë do t'ju siguroj paqen e përjetshme!
  
  Ju jeni të çmendur dhe mizor
  Por koha juaj po mbaron
  Ju nuk do të sundoni botën
  Të mallkuar, profet i errësirës.
  Vdekja është më e mirë se shpëtimi
  Çfarë të jetë i pari ndër skllevër.
  A e dini vendimin tim -
  Përgjigja ime: "Vdes përgjithmonë!"
  
  Bota po ndryshon,
  Jeta mbaron
  Je i dënuar
  Dhe vendi juaj!
  Nuk ka opsione
  Sfera El Gilet
  Në një botë ku ka errësirë dhe akull
  Do të hapë hyrjen!
  
  Gjaku i kukudhëve në hajmali
  Në Natën e Lidhjes, Deimos do të derdhet.
  E keqja, zilia, frika dhe mashtrimi
  Ai do të sjellë në këtë botë me vete.
  
  Gjaku i kukudhit në hajmali
  Në Natën e Lidhjes, Deimos do të derdhet.
  E keqja, zilia, frika dhe mashtrimi
  Ai do të sjellë në këtë botë me vete.
  
  Bota juaj është e imja
  Unë kam çelësin për të!
  Unë do t'ju jap prehje të përjetshme!
  Kështu kanë kënduar vajzat, të cilat duken si kukudhë, por disi më shumë si njerëz. A është shumë e bukur. Dhe shumë muskuloz me trupat dhe figurat e tyre.
  Orkët nuk mund t'i ndalin vajza të tilla. Dhe ata takuan arinjtë e ashpër dhe me erë të keqe me goditje shpata, shkopinj dhe sëpata.
  Dhe vajzat gjithashtu i goditën orkët në mjekër me takat e tyre të zhveshura dhe rozë.
  Dhe ata gjithashtu hodhën gjilpëra helmuese, vdekjeprurëse me gishtat e tyre të zhveshur.
  Dhe orkët ranë dhe vdiqën.
  Vikontesha e pyeti Gulliverin:
  -A keni parë ndonjëherë një përballje kaq të gjallë mes së bukurës dhe shëmtisë?
  Djali kapiteni qeshi dhe u përgjigj:
  - Sigurisht që jo! Eshte e mrekullueshme!
  Vajza tundi kokën dhe vetë hodhi me këmbën e saj të zhveshur e të daltë një forcë vdekjeprurëse dhe një granatë shumë shkatërruese. Ai fluturoi në një hark dhe u përplas në trashësinë e orkeve, duke i shpërndarë ato në drejtime të ndryshme.
  Gulliver kërciti:
  - Ju jeni perfeksioni, nga buzëqeshja juaj te gjesti juaj! Por ju e dini, hedhja e granatave me këmbët tuaja është e lezetshme dhe e pazakontë!
  Vikontesha qeshi dhe tha:
  Po, këmbët e mia janë të adhurueshme! Dhe kalorësit fisnikë më puthnin thembra të zhveshura, rozë. Është veçanërisht bukur kur kukudhët e bëjnë atë. Por nëse orkët ju lëpin thembrat, atëherë është e neveritshme!
  Vajzat këtu morën dhe ekspozuan thithkat e tyre të kuqe flakë të gjoksit, duke hequr sutjenat e tyre. Dhe si do ta marrin dhe do të goditen nga rrufeja vdekjeprurëse. Dhe orkët do të digjen, dhe lëkurat e tyre do të tymosin dhe karbonin. Dhe këto kafshë vrumbullojnë tmerrësisht.
  Dhe vajzat do ta marrin dhe do t'i fusin gishtat e tyre të zhveshur në gojë. Dhe si fryhen. Dëgjohet një bilbil shurdhues Sorra të shumta që valëviten rreth e qark, sikur marrin një shkop në kokë. Dhe në të njëjtën kohë kanë edhe atak në zemër dhe dispepsi. Dhe ata bien të shtangur dhe të shtangur, duke përplasur kokat me sqepat e tyre te arinjtë orke.
  Kafkat e përbindëshave thyejnë dhe spërkasin gjak me ngjyrë helmi.
  Gulliver vuri në dukje me habi:
  - Është jashtëzakonisht e bukur dhe e mahnitshme! Mund të themi - ultrayjor !
  Vajza fisnike pohoi me kokë.
  - Po, djali im! Është jashtëzakonisht simpatike! Por as ju nuk duhet të rrini kot. Dhe ju duhet të goditni orkët me një valë vrasëse!
  Gulliver u përgjigj me një psherëtimë, duke ngritur supet e tij fëminore, megjithëse muskulare,:
  - Nuk është vërtet një detyrë e lehtë!
  Dhe djali hodhi një bizele në ajër dhe u asgjësua. Dhe ajo fluturoi, dhe si i përplasi orkët, duke i detyruar ata të digjen dhe të fluturojnë më lart në ajër. Dhe kthehu atje.
  Vikontesha tha:
  - Kësaj radhe hodhe mirë! Epo, ndoshta mund të tregosh diçka tjetër!
  Dhe vajzat e bukura përsëri, në mënyrë sinkronike, do ta nxjerrin nga thithkat e tyre rubin dhe do ta godasin me çekiç me rrufe. Dhe nga kërthizat pulsarët. Dhe ato janë aq shkatërruese sa orkët digjen të gjallë dhe shkatërrohen me mijëra.
  Gulliver vuri në dukje se ai përsëri hodhi një pako shpërthyese vdekjeje me këmbën e tij të zhveshur dhe fëminore:
  - Le të themi se është e mrekullueshme!
  Vikontesha tha:
  - Tani është koha që ju të këndoni! Epo, të mos kemi turp, madje do të na ndihmojë shumë.
  Gulliver pohoi me kokë dhe këndoi me shumë entuziazëm;
  Ne jemi pionierë - heronj të Atdheut,
  Të cilët kanë lindur në shenjën e nëntorit...
  Ne nuk do të pendohemi për jetën për Elfin,
  Të lavdërohesh me flamurin e kuq të mbretit!
  
  Ne duam dhe dimë të luftojmë fort,
  Orksistët që thyejnë me zell brirët ...
  Ne kemi granata në një çantë të gjerë,
  Jeta nuk është e shtrenjtë për ne pionierët!
  
  Ne e duam Atdheun tonë të shenjtë,
  Çfarë krijoi elfinizmi i frikshëm ...
  Këtu Elsomolka udhëhiqet zbathur nëpër dëborë,
  Dhe orkshisti dëshiron të na rrëzojë!
  
  Unë luftova me zell me orksizmin nën Elfsqua ,
  Dhe ne kositëm të gjithë armiqtë me një drapër ...
  Pse ky Orkmacht iu dha kukudhëve,
  Do ta godas me grusht!
  
  Unë jam një pionier dhe nën Elfin e Madh,
  Luftoi si një luftëtar gjigant...
  Orkshizma ndaloi sulmin e egër,
  Ne kemi një Zot Lloj Suprem!
  
  Nuk ka skaje në ringjalljen e Elfia,
  Elfin i madh , na ngriti nga gjunjët...
   Svarog i madhi, mesia më i lartë,
  Dhe ideali rrezatues i Ladës!
  
  Ne jemi pionierë, djem, vajza,
  Ne na pëlqen të luftojmë - ky është fati ynë ...
  Dhe zëri i mulli kukudh thërret,
  Edhe pse kaos i përgjakshëm mbretëron!
  
  Elfiya është vendlindja e Svarog,
  Dhe ajo ndezi rrugën për elfinizëm ...
  Pionierët nuk kanë nevojë për një Zot të keq,
  Armiku nuk do të mund të na përkulë në grusht!
  
  Ne kemi një tank të lezetshëm me forca të blinduara të pjerrëta,
  Është kaq e lehtë për orkët të mos depërtojnë,
  Me dashuri për Lada, vajzë fisnike,
  Për ta kthyer një grabitqar në lojë!
  
  Njerëzit që luftonin Elfskva mbroheshin,
  Dhe pastaj ishte Elfingradi i madh ....
  Së shpejti do të shohim efinizëm të dhënë,
  Kaloni nëpër Orklin di paradën!
  
  Po, Elfingrad është krenar me këtë fjalë,
  Ne jemi pionierë zbathur në një rrëshqitje dëbore...
  Ne do t'i thyejmë bririn një lope budallaqe
  Dhe ne do të përzënë Orctler direkt në arkivol!
  
  Dije se Atdheu nuk do të përkulet kurrë,
  Impulsi i saj nuk mund të frenohet...
  Le të shkëlqejë dielli në Elf përgjithmonë,
  Dhe hajduti i pabesë do të shtypet!
  
  pranë Elfingradit ,
  Ne ishim në gjendje të ndalonim orkshistët...
  Kukudhët kanë një paturpësi të tillë, e dini,
  Dhe armiqtë do të shkojnë vetëm zero!
  
  Elfia mund të fluturojë në Mars
  Dhe krijoni madhështi të ndryshme ...
  Dhe sigurisht gjithçka do të jetë shumë e lezetshme,
  Edhe pse jeta është e brishtë sa një fije mëndafshi!
  
  Fryma e kukudhëve nuk di në betejat e pengesës,
  Ai ka fuqinë e Perunit ...
  Ne presim shpërblime nga perënditë,
  Dhe elementi shkëlqen, besoni runën!
  
  Në çfarë mënyre shpirti i kukudhëve nuk njeh humbje?
  Më besoni, ai mund të shtypë gjithçka ...
  Ne pionierët duam kaq shumë hakmarrje...
  E pamposhtur, si ushtria e Atdheut!
  
  Ne pothuajse kemi fituar
  Le të ketë dritë në lavdinë e Elfinizmit...
  Gjyshërit tanë luftuan për Atdheun,
  Së shpejti do të takojmë gëzimin dhe agimin!
  
  Pa atdhe, nuk ka jetë për pionierët,
  Ata duan të luftojnë për të ...
  Dhe çfarë doni të keqen zotërinj?
  A duhet të sigurojmë një jetë skllavërie?
  
  Jo, Fuhreri do t'i çojë kukudhët në skllavëri,
  Ne do ta shtypim atë si një kukull ...
  Në fund të fundit, kalorësit Elven mund të luftojnë,
  Dhe kerubini me krahë të artë është me ne!
  
  Nuk ka fytyra të Atdheut tonë nën botë,
  Flakëron si ylli më i ndritshëm...
  Ti je bërë idhull për mua,
  Unë kurrë nuk do të ndahem me ju!
  
  Unë jam një pionier dhe një djalë zbathur
  Ajo me një thembër të zhveshur nxiton nëpër dëborë ...
  Dhe diku një lepur i bardhë, i lezetshëm po kërcen,
  Kush do t'i thyejë armikut!
  
  Pionieri në betejën e dyshimit nuk e di,
  Ai nuk është një klloun, por ju e dini terminatorin ...
  Orkët e egër do të vijnë, besoni hakmarrjen,
  Dhe do të ketë një parajsë të ndritshme të elfinizmit!
  
  Si do të vijë, njihni epokën,
  Në të cilën çdo luftëtar nga grazhdi...
  Luftoni deri në frymën tuaj të fundit
  Për t'u shkatërruar, njihni zuzarin e egër!
  
  Yjet e elfinizmit shkëlqejnë shkëlqyeshëm,
  Epoka e dritës, nuk ka më të bukur në botë....
  Ne do të shtypim zgjedhën e besimit të orcizmit ,
  Dhe Orctler do të jenë kukudhët për darkë!
  
  Ne besojmë se tanke të tilla çeliku,
  Që guaska e tyre e panterës nuk do të depërtojë ...
  Le të vendosim jod në plagët tona, djalë,
  Dhe përsëri pionieri nxiton me guxim në betejë!
  
  Epo, orkishistët e kuptuan mirë,
  Ata nuk menduan se thjesht mund të na mposhtin...
  Ne e shohim elfinizmin me kilometra të tëra,
  Dhe ne mund ta thyejmë Orkmacht me shaka!
  
  Në emër të Atdheut tonë të fuqishëm,
  Një pionier krenar shkon në sulm...
  Edhe pse retë varen mbi Atdhe,
  Ne do të japim një shembull fitimtar për të gjithë!
  
  Më besoni, armiku nuk do ta ndalë ëndrrën,
  Ne do t'i mposhtim të gjitha përpjekjet përsëri ...
  Nuk do të ketë asnjë të keqe, besoni të mbretërojë në fron,
  Ne do të krijojmë një botë të re të rendit!
  
  Gjithçka do të jetë mirë, në Atdhe ju e dini,
  Unë jam një djalë, por në betejë jam si Robin Hood,
  Në fillim thjesht gërvishta në tavolinë,
  Dhe tani, më besoni, është vërtet fantastike!
  
  Një kukudh mund ta shqyejë Orksin me një bajonetë,
  Ajo do të mundë çdo ushtri ...
  Dhe pionierët jetojnë nën elfinizëm ...
  Në fund të fundit, miqësia jonë është monolit i fortë!
  
  Në asgjë nuk do t'u dorëzohemi orkeve në betejë,
  Ne mund t'i mposhtim armiqtë duke bërë shaka...
  Dhe kështu ne mundëm orkistët me një shkop,
  Një stuhi zhurmë, duke e kthyer borën në vorbulla!
  
  Elf nuk njeh orksistë, di mëshirë,
  Ajo është e fortë e pamposhtur...
  Zvarranikët do të marrin një saber fort në qafë,
  Dhe Satani do të shkatërrohet!
  
  Mos besoni se Orkler është i pathyeshëm,
  Edhe nëse e keni mbledhur fuqinë e ferrit, merrni parasysh gjithçka...
  Kur populli dhe partia janë të bashkuar,
  Populli e copëtoi Orkmacht-in tonë!
  
  Elfia ka qenë e famshme për shekuj si një shenjtore,
  Ajo theu Tigrat si metal...
  Të shtrirë nga skaji në skaj,
  Ky ishte i vetmi vend që i riu ëndërronte!
  
  Ne fituam si gjigantë
  Ata i prenë kundërshtarët me shpatë...
  Ne jemi kukudhët e dritës, të pamposhtur në beteja,
  Kundërshtarët e Atdheut do t'i mundim!
  
  Na besoni, asgjë nuk do të na ndalojë,
  Dhe ju na njihni, asgjë nuk mund të na mposhtë...
  Ne do të varrosim Fyhrerin tullac,
  Ne kemi një shpatë të mprehtë dhe një mburojë çeliku!
  
  Në të gjithë universin nuk ka Elfi më të bukur,
  Do të ketë një epokë drite për shekuj...
  Të gjithë brezat do të jenë paqe dhe lumturi,
  Atdheut i duhet një dorë e fortë!
  
  Pra, kur luani Orklin,
  Le ta lyejmë orkmahtin si hi në gjak...
  Ajo do të jetë koha e kufirit të parajsës,
  Dhe së bashku me Lada mbretëron dashuria!
  Djali kapiten është kaq i lezetshëm, duke kënduar me zërin e tij të ëmbël. Dhe është vërtet simpatike dhe një përrua rrjedh në shpirt.
  Vikontesha tha me një buzëqeshje:
  - Po, kjo këngë na ndihmoi shumë!
  Vërtet, sorrat ranë në hutim dhe ranë të shtangur sikur të ishin të lëvizur me shkopinj në tru, e ndoshta diçka më të rëndë.
  Vajzat, natyrisht, të armatosura me shpata dhe sëpata, i prenë orkët në mënyrë shumë të famshme. Dhe spastrimi i tyre ishte i madh dhe shigjetat i rrëzuan arinjtë me efikasitet të madh. As, sigurisht, luftëtarët nuk mund të mos përdornin katapultë dhe ballistë. Dhe hodhën enë të mëdha me përzierje të djegshme, vaj dhe alkool. Dhe orke të djegura si salcice.
  Gulliver lëpiu buzët dhe tha:
  - Shumë e shijshme! Dhe aroma e mishit të djegur është krejtësisht e shijshme!
  Vikontesha i shkeli syrin homologes së saj dhe cicëroj:
  Mishi i qengjit është shumë lëng
  Klubi i vajzave është shumë i fuqishëm!
  Luftëtarët e morën dhe përsëri nga thithkat e kuqe të gjoksit u shkatërruan rrufeja vdekjeprurëse.
  Dhe kaq shumë orke të liga u dogjën dhe u dogjën. Këto janë arritjet e vërteta të ushtrisë së dritës.
  Dhe këmbëzbathur, vajza të bukura.
  Gulliver fërshëlleu:
  - Kjo është surrat ime! Do të ketë një penallti, do të ketë një penallti!
  Këtu doli një turp kaq agresiv.
  Epo, pse të mos merrni vajzat dhe të bërtisni:
  Një ork i keq zvarritet mbi shkëmbinj,
  Goditeni me napalm!
  Mos ki mëshirë për orkët
  Vritni të gjithë bastardët!
  Si të shtypni çimkat -
  Digjeni si kacabu!
  Vikontesha kërciti, duke shkelur syrin me sy safir.
  - Ky është një sharm i jashtëzakonshëm!
  Gulliver i ktheu syrin asaj dhe cicëroj:
  - Le të ketë dritë
  Unë nuk kam qenë në parajsë ...
  Do të vijë agimi -
  Dhe sigurisht që do të shkojmë në parajsë!
  Vikontesha qeshi dhe tha:
  - Po, sigurisht, le të shkojmë. Dhe ne do të vijmë përsëri!
  Djali kapiteni i shkeli syrin partneres dhe këndoi:
  Do të shkoja në qiell, do të shkoja në qiell
  Këtu isha, por nuk isha atje!
  Dhe fëmija terminator hodhi forcë vdekjeprurëse dhe një bizele shumë kompakte vdekjeje mbi orkët e armikut.
  Ajo fluturoi dhe nxitoi, duke shpërndarë armiqtë në të gjitha drejtimet. Dhe orkët rrotulluan kokën.
  Vikontesha leh:
  - Phasmagoria - standardi më i lartë!
  Gulliver bërtiti:
  - Është e drejtë! Jepni demokracinë në ferr me carizëm!
  Vajza qeshi dhe tha:
  - Mbreti duhet të jetë në kokë, jo në fron!
  Dhe sytë e saj prej safiri shkëlqenin si yje. Dhe doli të ishte mjaft e bukur.
  Djali bërtiti:
  - Për një botë të re, të drejtë!
  Vikontesha tha:
  Lufta është ndezur në univers
  Dhe sa mund të vuash ...
  Satani u lirua
  Dhe filloi të vriste furishëm!
  Gulliver bërtiti:
  - Po ai e bëri! Pyetja e vetme është kur? Gjithmonë ka pasur vrasje!
  Vajza pohoi me kokë.
  "Që nga koha e Kainit, do të thotë?
  Djali u përgjigj:
  - Vrasja e parë ishte në mendimet njerëzore! Edhe kur Adami nuk u krijua, por vetëm shpirti i tij ekzistonte!
  Vikontesha pyeti me një buzëqeshje:
  - Mendon se shpirti ishte i përjetshëm?
  Gulliver pohoi me kokë fuqishëm dhe vulosi këmbën e tij fëminore dhe të zhveshur:
  - Me shumë mundësi, ashtu është! Në çdo rast, Zoti Perëndi i fryu një personi me frymën e tij dhe e populloi atë me grimcën e tij të përjetshme, të pavdekshme, gjithmonë ekzistuese!
  Vajza këndoi me një buzëqeshje:
  Duaje Zotin me shpirtin tënd
  Jezusi qoftë me ju...
  Dhe nëse doni një djalë në parajsë,
  Ëndërroni vetëm Krishtin!
  
  TROLL DHE ELFI VS ORC
  SHËNIM
  Trolli dhe kukudhi, në krye të një ushtrie të madhe të përbërë ekskluzivisht nga vajza shumë të bukura, të lakuara dhe muskulare, hyjnë në betejë me një turmë orkesh. Dhe luftëtarët tregojnë klasën e tyre më të lartë!
  . KAPITULLI 1
  Djali troll dhe vajza kukudhë ishin tani në krye të një ushtrie shumë të madhe.
  Përpara tyre ishin vajza që marshonin në hap. Ata nuk mbanin gjë tjetër veç tunikave të tejdukshme që nxirrnin në pah trupin e tyre të bukur, të nxirë dhe muskuloz. Dhe këmbët e zhveshura dhe të forta të vajzave hapën një hap.
  Bukuroshet i tërhoqën gishtat e këmbëve dhe i drejtuan deri në fund trupat e tyre të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë të këndshëm me bel të hollë.
  Dhe sa ijë të fuqishme dhe luksoze kanë vajzat, skicat e të cilave nuk fshehin tunika të holla.
  Nga lart shkëlqenin katër yje të shndritshëm, të cilët jepnin një shkëlqim shumë të fortë.
  Vajzat në këmbësorinë janë të armatosur ndryshe. Kush ka harqe, kush ka harqe më të fuqishme me bulona. Ka luftëtarë me shpata dhe ata që hedhin shigjeta. Disa vajza të bukura dhe muskulare kanë gjithashtu sëpata të fuqishme pas tyre, të afta për të prerë në gjysmë çdo luftëtar më të madh.
  Përveç kësaj, kur troll dhe kukudhë shikuan përreth, ata panë vajza mbi kuaj, dhe mbi deve, madje edhe mbi elefantë! Vajzat, pa përjashtim, ishin shumë muskulare me gjoks të madh e të lartë, të nxirë, zbathur dhe mezi të mbuluara me veshje.
  Dhe flokët e tyre janë me ngjyra të ndryshme - jeshile dhe blu, dhe portokalli, të verdhë, të kuqe, të bardhë dhe madje edhe me pika. Por në përgjithësi, vajzat janë shumë shik. Dhe këmbët e tyre janë të zhveshura, topa muskujsh rrotullohen nën lëkurën e çokollatës.
  Ata që janë luftëtarë të zakonshëm nuk kanë dekorata, dhe vetë dekoratat. Por komandantët-luftëtarë janë zbukuruar me byzylykë në krahët dhe këmbët e tyre prej ari, argjendi, platini, të mbuluara me gurë të çmuar. Disa vajza kanë gjithashtu vathë dhe karfica në flokët e tyre të bëra me gurë të çmuar. Gjithçka duket shumë bukur. Fytyrat e vajzave janë të reja, të këndshme, aspak të liga, megjithëse mjekrat e tyre janë të guximshme. E megjithatë, shumë vajza kanë erë shumë të këndshme dhe erotike. Ka një aromë të dy parfumeve të shtrenjta dhe natyrale nga trupa shumë të fortë, muskuloz dhe, në të njëjtën kohë, joshëse.
  Djaloshi i trollit, duke i parë ata, ndjeu një ngazëllim aq të fortë sa për pak nuk shpërtheu.
  Rreth e rrotull kishte vetëm vajza. Dhe ka mijëra prej tyre. E gjitha mezi e mbuluar, shumë joshëse dhe ngjallëse e epshit mashkullor!
  Pranë Raptor-it, siç quhet troll i ri, shoku i tij kukudh, një vikonteshë fisnike, është duke hipur mbi një njëbrirësh. Erimiada është e vetmja përfaqësuese e seksit të bukur që ka këpucë - sandale, të zbukuruara me diamante dhe topaz. Ajo vetë është me një kostum luksoz dhe në kokën e saj shkëlqen nga gurë të çmuar rrezatues të panjohur në tokë, një kurorë. Dhe në gjoksin e lartë të rendit.
  Ashtu si Raptor. Ata duket se komandojnë një ushtri prej mijëra vajzash të bukura, të zbathura, gjysmë të zhveshura.
  Erimiada, duke parë këtë shkëlqim të vajzave kaq të bukura që marshojnë, duke goditur shputat e tyre të zhveshura, me një kthesë shumë të hijshme të thembra mbi gurët e mprehtë të rrugës, mori dhe këndoi;
  Mbi yjet do të fluturojmë mbi planet,
  Dielli i ndritshëm do të shkëlqejë ...
  Heroizmi i kukudhëve të dritës i kënduar,
  Shndërron një gjahtar në një lojë!
  
  Koha do të bëhet vërtet e mprehtë,
  Aty ku një stuhi shkëlqen në botë ...
  Molla lulëzon me shumicë,
  Sigurisht që po vjen pranvera!
  
  Do të ketë një epokë, besoni elfinizmin,
  Ku çdo person është një demiurg.
  Ne do të lajmë njollën nga fytyra, jemi orcizëm ,
  Nëse është e nevojshme, lëroni dhe lëroni!
  
  Zotat besnikë do të bëhen mbi botën,
  Ata do t'i sjellin gëzim dhe të qeshura kukudhit ...
  Do t'i lyejmë flokët me mirrë ,
  Për të qenë të suksesshëm në një biznes të lavdishëm!
  
  Po, Elfia është një vend botëror,
  Elfinizmi toka e shenjtë...
  Vajza këmbëzbathur vrapoi
  Ajo vjen nga një nuse e dhënë!
  
  Po, e dua bukuroshen Elfia,
  Çfarë krijoi metalin nga guri...
  Njerëzit do të bëhen, më besoni, më të lumtur
  Le të bjerë shi napalmi nga qielli!
  
  Mos kërkoni lumturinë pa Rod,
  Ai do t'ju japë dashuri përgjithmonë ...
  Nën thembra të betejës së Svarog,
  Gjaku i përbindëshave po derdhet!
  
  Nuk ka vend më të bukur gjigandësh,
  Ka trollë dhe gnome në radhët...
  Jemi të bashkuar përgjithmonë me Atdheun,
  Ne do të fitojmë në çdo, dijeni betejën!
  
  Pra, pse personi është kaq i trishtuar
  Në fund të fundit, ju e dinit fuqinë e Svarog ...
  ngjall ndjenja të mira,
  Lada jonë e dashuron idealin!
  
  Do të bëhet më i mirë se universi, më besoni
  Nëse elfinizmi fillon të sundojë...
  Ne jemi fëmijë të lumtur Svarog -
  Le ta zbërthejmë Orkshizmin në kuarkë!
  
  Së shpejti Toka do të bëhet rrezatuese,
  Së shpejti do të ketë sukses të madh...
  Dhe Yarilo do të lindë si një diell i lavdishëm,
  Dhe do t'u japë shkëlqim të gjithëve!
  
  Le të pimë në Atdhe, vajza,
  Kështu që Elfie mund të përparojë përgjithmonë...
  Kështu që paga të jetë e pafund -
  Që nuk është turp të ëndërrosh!
  
  Lëreni kukudhën të ngrihet mbi univers,
  Dhe ai do t'u tregojë të gjithëve buzëqeshjen e Zotit ...
  Me forcën e saj në beteja të padurueshme,
  Ne do të zbulojmë mashtrimin më dinakë!
  
  Së shpejti dielli do të shkëlqejë më shumë
  Hapësira do të bëhet si një oborr...
  Ndaj djeg zjarrin që je më i nxehtë,
  Mpreh një sëpatë prej çeliku!
  
  Dhe pastaj me këngën e Ladës së Madhe,
  Kjo lindi perëndi të fuqishme ...
  Ne do të jemi në gjendje të shfarosim fisin e egër,
   Bij të lavdishëm elf- shpatorë!
  Raptori qeshi dhe tha:
  - Vargu i fundit është disi i pakuptimtë. A doni t'i prisni bijtë e Elfëve , pra veten tuaj?!
  Erimiada u përgjigj me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Jo, fola pak gabim. Në fakt, doja të thosha se djemtë dhe vajzat kukudhët do të jenë në gjendje të shkatërrojnë një fis hordhish të egra. Në përgjithësi, është thjesht një këngë romantike!
  Raptor ishte gati të thoshte diçka, kur papritmas një vajzë e bukur me këmbë të zhveshura dhe të nxirë shpërtheu një bug. Në të njëjtën kohë, flokët e saj të kuq bakri fluturonin në erë, si një flamur beteje, proletar. Dhe luftëtari trumbetoi.
  Vajza të tjera, prej të cilave janë me mijëra, filluan të riorganizohen me nxitim nga marshimi në formacionin e betejës. Në pjesën e pasme të një ushtrie të madhe të shkruar, edhe pse muskulare, me shkëlqim nga djersa dhe erë parfumi dhe aromë e forcës femërore, mamuthët e luftës tërhiqnin katapulta dhe ballistë.
  Erimiada tha me një buzëqeshje, duke ndezur dhëmbët e saj perlë:
  - Duket se do të jetë shumë argëtuese!
  Raptor mori frymë thellë dhe u përgjigj:
  - Një gjë është e neveritshme për mua - sa bukuri të tilla të lezetshme dhe unike do të vdesin!
  Kukudhi foli me zemërim:
  - Lufta nuk është e plotë pa viktima, vetëm me seks mund të bësh pa orgazmë!
  Dhe të dy, kukudh dhe troll në kurora, duke nxjerrë dhëmbët me gëzim, qeshën.
  Pas kësaj, edhe ata filluan të japin komanda me zërat e tyre tingëllues, shumë gazmor dhe të zjarrtë.
  E mori Erimiada dhe përsëri me ndjenjë e shprehje të madhe, duke kërcyer mbi njëbrirëshin e saj të bardhë si bora, këndoi;
  Lavdi vendit që lulëzon në qiell,
  Lavdi Elfit të madh e të shenjtë...
  Jo, të mos jesh në heshtje të përjetshme -
  Të vaditur yjet e fushës së perlave!
  
  Svarog i madh i Plotfuqishëm është me ne ,
  Djali i Familjes së Madhërishme të Madhërishme...
  Kështu që ky Luftëtar të ndihmojë në betejë,
  Lavdëroni Zotin Elven!
  
  Vajzat nuk kanë dyshime, më besoni
  Me tërbim vajzat po sulmojnë turmën...
  Një bishë e çmendur do të copëtohet,
  Dhe armiku do të marrë një goditje në hundë!
  
  Jo, mos u përpiqni të thyeni kukudhët,
  Armiku nuk do të na gjunjëzojë...
  Ne do të mundim ty bir i keq,
  Elfin është me ne !
  
  Jo, mos u dorëzo kurrë para armiqve
  Vajzat zbathur luftuan nën Elfskvoy ...
  Ne nuk do të tregojmë dobësi dhe turp,
  Le të merremi me Satanin e madh!
  
  Zoti i mbaroftë betejat tuaja
  Dhe shkatërroni hordhitë e Wehrmacht në mënyrë të famshme ...
  Kështu që ata përfunduan me zero,
  Që të mos jetë qetësi në varreza!
  
  Jepni vajzat që dëshironi, luftëtarë,
  Kështu që kjo do të rregullohet për orkshistët...
  Etërit do të jenë krenarë për ne
  Ne, si lopët, kundërshtari nuk do të mjelë!
  
  Është e vërtetë që pranvera do të vijë së shpejti
  Do të ketë kallinj në ara...
  Besoj se ëndrra jonë do të realizohet
  Nëse duhet të luftoni për të vërtetën!
  
  Zot, kjo do të thotë që të gjithë njerëzit duan,
  Besnik, i fortë, i përjetshëm në gëzim ...
  Edhe pse derdhet gjak i dhunshëm,
  Shpesh vajza është e pakujdesshme!
  
  Ne shtypim armikun në betejë,
  Duke bërë diçka kaq të ajrosur ...
  Edhe pse një stuhi tërbohet mbi botë,
  Dhe eklipsi i errët po vjen!
  
  Jo, kukudhët do të qëndrojnë në varr,
  Dhe ata nuk do t'i nënshtrohen orkeve as edhe pak...
  Ju i shkruani djemtë në një fletore,
  Dhe mprehni të gjitha shpatat tuaja për qortim!
  
  Po, është e vërtetë që agimi do të jetë pa buzë,
  Më besoni, të gjithë do të kenë gëzim ...
  Ne hapim një tjetër, besoni botës
  Dora e vajzës shtrihet lart!
  
  A mund ta bëjmë ne kukudhët këtë, më besoni
  Fakti që ne as nuk guxojmë të ëndërrojmë ...
  Ne shohim qartë qëllimin më të ndritshëm,
  Jo, mos mbani luftëtarë të pakuptimtë!
  
  Do të fluturojmë në Mars për argëtim
  Le të hapim arat atje, të numërojmë rubinët...
  Dhe ne do t'i ngarkojmë orkët menjëherë në sy,
  Një luzmë kerubinësh fluturojnë mbi ne!
  
  Qoftë i famshëm vendi i kukudhëve,
  Çfarë i dha efinizmit popujve ...
  Ajo na është dhënë përgjithmonë nga lindja -
  Për Atdheun, për lumturinë, për lirinë!
  
  Në Elfia, çdo luftëtar nga grazhdi,
  Fëmija tërheq dorezën te arma...
  Prandaj, ju dridheni horr,
  Ne e thërrasim përbindëshin në llogari!
  
  Po, e jona do të jetë një familje miqësore,
  Çfarë do të ndërtojë elfinizmi në univers...
  Ne do të bëhemi, do të njohim miq të vërtetë,
  Dhe biznesi ynë do të jetë krijimi!
  
  Në fund të fundit, elfinizmi është dhënë përgjithmonë nga lindja,
  Kështu që të rriturit dhe fëmijët të jenë të lumtur ...
  Djali është ende duke lexuar në rrokje,
  Por flaka e demiurgut shkëlqen në sy!
  
  Qofshin njerëzit të lumtur përgjithmonë
  Se së bashku ata luftojnë për punët e Svarog ...
  Së shpejti do të shohim bregdetin Folgi,
  Dhe ne do të jemi në vendin e nderuar të Zotit!
  
  Po, kukuku nuk mund të thyhet nga armiqtë e Atdheut,
  Do të jetë më e fortë edhe çeliku ...
  Elfiya, ju jeni nënë për fëmijët,
  Dhe babai ynë, më besoni, nga distanca më e mençur!
  
  Nuk ka pengesa për Atdheun, më besoni,
  Vazhdon të ecë përpara...
  Mbreti i ferrit së shpejti do të mat
  Edhe pse ka tatuazhe në duar!
  
  Ne do të japim zemrën tonë për Atdheun tonë,
  Të ngjitemi në të gjitha malet, më besoni më lart...
  Ne vajzat kemi shumë forcë,
  Ndonjëherë ajo fryn edhe çatinë!
  
  Për Elf, djali dha gjithashtu një abonim,
  Ai tha se do të luftonte ashpër...
  Në sytë e tij, metal i shkëlqyeshëm,
  Dhe RPG është e fshehur fort në çantë!
  
  Pra, le të mos luajmë budallenj
  Dhe është më mirë që të qëndrojmë të gjithë së bashku si një mur ...
  Provimet, duke dorëzuar vetëm pesë,
  Kështu që Abeli të sundojë, dhe jo Kaini i keq!
  
  Me pak fjalë, do të ketë lumturi për njerëzit
  Dhe fuqia e Svarog mbi botën e shenjtë ...
  Orkshistët që i thyeni me lojëra,
  Le të jetë Lada lumturi dhe një idhull!
  Kjo ishte vërtet një këngë. Dhe përpara është duke sulmuar tashmë vajza të bukura, zbathur, të nxirë dhe shumë joshëse dhe me pamje të shijshme, një turmë e madhe orkesh.
  Dhe këto krijesa, në ndryshim nga kukudhët dhe trollët, janë shumë të neveritshëm me fytyra të shëmtuara. Orkët duken si arinj, vetëm pakrahasueshëm më të shëmtuar, dhe surrat e tyre janë kaq të tmerrshme, të neveritshme.
  Vajzat me harkë hapën zjarr të para. Në fund të fundit, harqet janë një mekanizëm i veçantë me bulona të rënda të njomur në helm, dhe ata godasin në një distancë më të madhe se shigjetat.
  Luftëtaret femra mbështetën fort këmbët e tyre të zhveshura e të forta, duke rrotulluar me shpejtësi daullet.
  Dhe tani bulonat e harkut fluturojnë me një bilbil të mprehtë. Dhe ata fjalë për fjalë depërtojnë, duke përplasur arinjtë orke. Dhe bukuroshet ende buzëqeshin me dhëmbët e tyre vezullues, si perlat më selektive nga thesari i Sulltanit.
  Dhe më pas u gjunjëzuan edhe bukuroshet me harqe. Një hark mund të qëllohet më shpesh sesa një hark. Dhe në të njëjtën kohë, vajzat e tërheqin kordonin me këmbët e tyre të zhveshura, të shkathëta dhe të hijshme. Dhe ata e bëjnë atë shumë zgjuar dhe të lezetshëm.
  Dhe shigjetat fluturojnë, rrëshqasin përgjatë një harku të prirur dhe mahniten me fuqinë e tyre të pabesueshme, shkatërruese të arinjve me erë të keqe dhe me flokë. Dhe duket jashtëzakonisht mbresëlënëse. Dhe spërkatën burime gjaku kafe të ndyrë të krijesave të vdekura.
  Dhe vajzat, mirë, ato janë kaq të bukura, dhe sa e këndshme është të shikosh lëvizjet e muskujve të tyre shumë të këndshëm dhe të vendosur në mënyrë harmonike.
  Por luftëtarë të tjerë vendosin ballistë dhe katapultë. Dhe kjo armë është gjithashtu shumë e fuqishme. Fuçi të tëra me kokteje molotov po fluturojnë në një hark të lartë. Dhe këtu është një dhuratë e tillë asgjësimi, se si do të marrë dhe do të godasë me çekiçin në thellësinë e turmës së orkëve. Dhe me të vërtetë do t'i copëtojë të gjithë dhe do t'i djegë. Dhe nëse jo të gjithë, atëherë ndoshta njëqind e mirë. Dhe kjo është një betejë epike.
  Orkët digjen të gjallë, si qirinjtë në një pemë në një shtëpi të pasur, gjatë kremtimit të Krishtlindjeve.
  Dhe era e mishit të djegur përhapet larg.
  Dhe vajzat filluan të hedhin hobe në orkët që përparonin. Dhe ata gjithashtu goditën me grusht një turmë të madhe arinjsh të tërbuar dhe leshtarë. Dhe ata, këto kafshë ranë dhe lëshuan burime lëngu të pakëndshëm.
  Vajzat deri më tani kanë shkatërruar turmën sulmuese në distancë dhe praktikisht nuk kanë pësuar humbje.
  Vërtetë, disa orke gjithashtu u përpoqën të gjuanin shigjeta dhe të gjuanin gurë.
  Këtu tabani i zhveshur i bukuroshes u godit nga një pikë. Dhe vajza bërtiti:
  - Dreqin, dhemb!
  Erimiada tha me një buzëqeshje:
  Po, bota është plot dhimbje! Por këmbët e vajzave po shërohen shumë mirë.
  Raptori këndoi, duke nxjerrë dhëmbët e tij të mëdhenj, si kali:
  - Oh, çfarë këmbësh,
  Kështu i bëjnë djemtë...
  Mos ki frikë fëmijë
  Më mirë vrit orkun!
  Vajzat luftuan, në përgjithësi, shkëlqyeshëm. Dhe tani fuçitë me një përzierje të djegshme bien përsëri mbi orkët. Dhe shigjeta, bulona me hark, dhe elementë goditës nga një hobe dhe shigjeta.
  Ajo që mungon është një mitraloz i mirë, i cili mund të kosit poshtë avancimin, si një valë cunami, orke. Dhe ky është me të vërtetë një problem serioz. Por në këtë botë nuk ka, mjerisht, armë zjarri. Dhe ndoshta edhe për fat që një pisllëk i tillë ende nuk është shpikur.
  Por ballistët dhe katapultat funksionojnë po aq mirë. Për më tepër, vajzat, duke hedhur fuçi thyes me diçka si napalm, përdorin gjithashtu energjinë e avullit. Për këtë kanë kursyer qymyrin. Dhe pastaj diapazoni i qitjes dhe shkalla e zjarrit të katapultave rritet me disa rend të madhësisë. Dhe luftëtarët këtu punojnë me shpejtësi të madhe. Dhe takat e tyre të zhveshura, rozë, të rrumbullakëta shkëlqejnë. Dhe shpejtësia është e mahnitshme.
  Këtu përsëri dhurata të reja të asgjësimit nxitojnë përgjatë harkut. Dhe sulme të tilla, si bomba të vogla bërthamore, shpërthejnë.
  Ja sa orke shkojnë në botën e krimit menjëherë. Dhe ju ende mund të përdorni disa armë që janë më vdekjeprurëse.
  Këtu, në veçanti, fuçi shpërthen në ajër mbi orkët, dhe hala helmuese dhe topa shpërthyes shpërndahen në anët.
  Dhe kaq shumë orke gjymtohen dhe vdesin. Dhe vetë vajzat gjithashtu marrin mavijosje dhe gërvishtje nga këto krijesa me flokë. Por deri më tani askush nuk është vrarë. Edhe pse njëra nga vajzat u plagos aq rëndë sa e morën dhe e morën me barelë.
  Po, kjo është vërtet një betejë shumë e rëndë dhe e përgjakshme. Dhe pastaj të shëmtuarit dhe magjepsësit duket se po luftojnë me njëri-tjetrin. Dhe gjithçka duket kaq e lezetshme dhe e lezetshme.
  Erimiada përsëri u ngrit dhe këndoi me shumë ndjenjë dhe forcë, me zërin e saj madhështor dhe të papërsëritshëm;
  Unë jam një vajzë dhi kukudhë,
  Ajo gjithashtu punonte në ara, lëronte me dashuri ...
  Por një stuhi e tmerrshme shpërtheu ...
   Orkshist sulmoi, se nuk i mjafton vend!
  
  Viti i përgjakshëm i njëzet e një i tmerrshëm.
  Me një masë të madhe Orcler sulmon ...
  Lëri kukudhët të shkojnë në tufa,
  Shpërthejnë predha - fishkëllenin plumbat!
  
  Jo, vendi është më i frikshëm, nuk mund të gjendet,
  Kur dhimbja dhe shkatërrimi janë kudo...
  Vajza nuk është as njëzet,
  Por sa dhimbje dhe privim përreth!
  
  E keqja sulmon orcizmin e mëmëdheut,
  Kaq i fuqishëm, kaq i egër...
  Por unë besoj se fituesi është elfinizmi,
  Kush qëndron pas Orkwolf , këto orke janë të verbër!
  
  Armiku është shumë i fortë, ju besoni në të,
  Presioni i tij është aktiv dhe mizor...
  Orcschism është thjesht një bishë e egër
  Dhe kundër vajzës, imazhi është me sy blu!
  
  Asnjë vajzë nuk do të tërhiqet
  Ata vrapojnë nëpër borë zbathur ...
  Provimet, duke dorëzuar vetëm pesë,
  Dhe vajzat tona po luftojnë me shumë guxim!
  
  Më kot Orcizmi sulmoi Elfin,
  Edhe pse një aleat i ndihmon orkët...
  Dhe përbindëshi me gëzof do të fluturojë poshtë,
  Edhe pse mishngrënësi vret kukudhët!
  
  Vajzat nuk e dinë fjalën - ka paqe,
  Ata janë të dëshpëruar për të fituar...
  Edhe pse Orcler është kaq i lezetshëm me fjalë,
  Çfarë është bërë thjesht një klloun!
  
  Le t'i dorëzojmë orkët së shpejti, vajza mat,
  Armiku është mjaft i trembur nën Elfskvoy ...
  Pastaj ishte Elfagradi legjendar,
  Ai u takua me një përballje të mprehtë !
  
  Epo, çfarë është "Tiger" për vajzat?
  Vërtet një makinë e fuqishme...
  Ne nuk kemi nevojë për të vrazhdë, bukuritë e lojërave,
  Ushtria e orksistëve të të cilëve e shtypi!
  
  Këtu ata i ndihmojnë fort orkët FSA,
  Ata japin avionë, tanke falas ...
  Ata duhet të jenë çmendur
  duke e tepruar me këpurdhë !
  
  Po, Orkler u qëllua si qen,
  Dhe Okring pushtoi hapësirën në fron ...
  Ndoshta ai nuk është mjaft i madh për të qenë i madh,
  Ai derri i trashë në kurorën mbretërore!
  
  Por FSA me Trolltania tani,
  Kështu ata filluan të ndihmonin me zell Orkët...
  Ushtria e humbjeve nuk mund të numërojë kukudhët,
  Dhe distancat e elfinizmit u zbehën!
  
  Kjo është thjesht një situatë djallëzore,
  Kur fuqia e kapitalit është në unitet...
  Dhe kërcënon të shembet ...
  Tokat për Orkshistët, e dini, nuk ka mjaft Fyanki!
  
  Më kot Sam i furnizon me një bombë,
  Mbret, çfarë dreqin dërgon ushqim ...
  Në fund të fundit, pasi fitoi EFSR në betejë,
  Orkdolph po sulmon shefat e vjetër!
  
  Humbjet, natyrisht, i mbajmë shumë,
  Vajzat janë zbathur edhe në të ftohtë...
  Por nëse është e nevojshme, ne do të shpëtojmë Elfsqua,
  Ne kemi gërsheta të tilla nga ari!
  
  Nëse ata mbronin Elfagradin,
  Më besoni, ne mund të arrijmë në Orklin ...
  Për kukudhët në ushtri, kjo rreshtim
  Kur populli dhe ushtria të jenë të bashkuar!
  
  Vajzat thjesht nuk i dinë fjalët, jo,
  Dhe ata luftojnë ashpër me orkët...
  Do të shohim, vajzat e besojnë agimin,
  Edhe pse sytë ndonjëherë janë si pjata!
  
  Unë besoj, mbret i drejtë kukudh,
  Do të jetë në gjendje ta bëjë vullnetin më të fortë se çeliku ...
  Le të ketë një sovran Elfislavny ,
  Kohl nuk ia doli të bënte gjithçka bukur Ftalin !
  
  Po, le të lulëzojë vendi i kukudhëve,
  Rruga do të jetë ndërtimi në dritën e elfinizmit ...
  Fiton hap një llogari të pakufizuar,
  Edhe pse fëmijët e revanshizmit nxorën dhëmbët!
  
  Epo, çfarë thua, xhaxha Sam i frikshëm,
  Ti e ngrite veten, konsidero vdekjen...
  Arriti të zmbrapsë orkshistët EFSR,
  Dhe kjo do të thotë vdekje e kapitalit!
  
  Çfarë ka, dhe më shumë se një herë, jo dy zënka,
  Ende do të shihet të gjëmojë mbi Elfe ...
  Që zerat të mos vijnë në atdheun e tyre,
  Ndoshta për të krijuar një mrekulli për Zotin!
  
  Aty ku Ftalin thjesht nuk mundi,
  Vajzat zbathur do të jenë në gjendje të bëjnë ...
  Për ta Zoti i fuqishëm, Svarog i shenjtë ,
  Dhe saktësi kur gjuan nga një mitraloz!
  
  Me pak fjalë, lufta nuk ka mbaruar fare,
  Ne kukudhët e dritës përpiqemi, e dini, për hakmarrje...
  Në betejë do të ketë një plak dhe një të ri,
  Ne nuk do t'i japim Orks një shans të madh!
  
  Me pak fjalë, ne jemi vajza zbathur,
  Përsëri ai kërkoi ashpër të sulmonte,
  Dhe një thembër të zhveshur, një grusht të fortë.
  Aq i ndyrë sa orkja e keqe u këput !
  
  Besoj se kukudhët nuk do të vërshohen me llum!
  Nën flamurin e Svarog-ut të madh...
  Luftoni për Atdheun dhe mos kini frikë,
  Sepse së shpejti do të ketë shumë lumturi!
  
  BIRI I ALEKSANDRI MAQEDONIT DHE POPADANETS
  SHËNIM
  Djaloshi luftëtar Vitaly Akulov përfundon në Babiloninë e Lashtë gjatë mbretërimit të Aleksandrit të Katërt, djalit dhe trashëgimtarit të Aleksandrit të Madh. Atje ai ndryshon vendet me mbretin e perandorisë së madhe - djemtë janë shumë të ngjashëm dhe fillojnë aventura shumë interesante dhe emocionuese.
  . KAPITULLI 1
  Djali papritmas u gjend në një qytet antik. Rreth e rrotull kishte ndërtesa mjaft të larta e të bardha. Edhe pse jashtë është pis. Vitalik fishkëlliu, duke vënë në dukje se këtu mund të shihen kohët e lashta. Duket si një qytet shumë i madh, përgjatë rrugës së të cilit lëviznin elefantët.
  Djali po ecte dhe pleh i freskët i fryu në fytyrë. Kishte njerëz përreth. Shumica janë me tunika të lehta, sandale dhe rroba. Por shumë, veçanërisht djemtë, ishin pothuajse të zhveshur dhe zbathur. Vërtet ngrohtë. Ka shumë fëmijë, dhe ata janë të nxirë, të zbehtë, por në mesin e të zinjve ndezin edhe kokat e bardha. Vajzat me tunika të lehta. Më të pasurit ende mbajnë sandale, ndërsa më të varfërit janë zbathur.
  Vetë Vitalik, duke bërë taekwondo, në të cilën ata godasin shumë dhe thyejnë objekte, përfshirë edhe për dorëzimin e një rripi. Dhe për këtë arsye, djalit nuk i pëlqenin këpucët. Ai u përpoq të vraponte zbathur sa më shumë që shputat e fëmijëve të mos ishin të buta dhe të mbuluara me kallo të fortë. Dhe tani ai e mori atë dhe u hodh në një lloj portali, duke vrapuar rreth Moskës. Dhe përfundoi në një qytet të lashtë. Fjalimi ishte i panjohur për njerëzit, por në të njëjtën kohë, Vitalik kuptonte gjithçka.
  Nën këmbët zbathur të djalit, kalldrëmet e nxehtë të trotuarit, por tabani i zhveshur e i fortë nuk dhemb. Tjetër gjë është se e shikojnë si skllav. Edhe pse Vitalik ka një bluzë të zgjuar me pantallona të shkurtra të reja. Dhe shumë djem nuk janë aspak të varfër, ata preferojnë të nxjerrin në pah takat e tyre të zhveshura, qoftë edhe për hir të ngurtësimit dhe për të treguar se nuk kanë frikë nga kalldrëmet e nxehtë të trotuarit.
  Vitalik eci nëpër qytetin antik. Dhe buzëqeshi, duke admiruar ndjesitë. Kishte statuja të mëdha dhe pallate madhështore. Dhe në të njëjtën kohë, ka shumë papastërti në qytet. Nuk ishte shumë argëtuese për djemtë skllevër që pastronin gjithçka këtu.
  Vitalik pyeti një djalë zbathur, me një mbathje:
  - Cili është ky qytet?
  Ai pa bluzën e ndritshme të Vitalikut dhe orën e bukur e të praruar në dorën e nxirë të djalit, u përkul me respekt dhe u përgjigj:
  - Qyteti i madh i Babilonisë është kryeqyteti i shtetit maqedonas!
  Vitalik qeshi dhe pyeti:
  - Dhe Aleksandri i Madh, shpresoj, është gjallë?
  Djali u përkul përsëri dhe u përgjigj:
  - Ai është përjetësisht i gjallë, duke qenë një zot në Olimp!
  Vitalik pohoi me kokë dhe këndoi:
  - Shkëlqen me një yll rrezatues,
  Përmes errësirës së errët...
  Heroi i madh Aleksandër,
  Nuk njeh dhimbje, pa frikë!
  Djaloshi skllavi donte të thoshte diçka, por u shfaq mbikëqyrësi me sandale dhe një mantel dhe e goditi me kamxhik skllavin e ri në shpinë. Ai bërtiti dhe filloi të fshinte rrugën me një hakmarrje.
  Vitalik bërtiti:
  - Të godasësh fëmijët nuk është mirë!
  Mbikëqyrësi e shikoi djalin. Këmbët e zhveshura, të nxira, por një bluzë e ndezur dhe një orë ari në duar. Ndoshta ky është djali i një personi fisnik.
  Dhe mbikëqyrësi u përgjigj:
  - Skllevërit duhet të mbahen të nënshtruar me kamxhik. Babai yt nuk të ka rrahur ndonjëherë?
  Vitalik u përgjigj sinqerisht:
  - Jo!
  Mbikëqyrësi u habit:
  - E çuditshme! Edhe djemtë fisnikë fshikullohen. Dhe fytyra jote më kujton dikë.
  Vitalik u përgjigj me një ton të ashpër:
  Dhe ju duhet të dini vendin tuaj!
  Burri u tërhoq, duke u ndjerë i ndrojtur. Djali goditi më tej këmbët e tij të zhveshura, të dalta, shumë të forta dhe këndoi:
  Spartaku është një luftëtar dhe hero i madh,
  Luftoi me guxim me një ushtri të madhe...
  Edhe pse ai ishte një skllav, por, dhe tani mbreti,
  Le të shkëlqejë fitorja!
  Vitalik donte të vazhdonte të këndonte, por frymëzimi e la djalin. Në fakt, doja aventura.
  Dhe kështu ai shkoi në qendër të Babilonisë. Ky qytet, më i madhi në antikitet, deri në ngritjen e Romës. Djali lëvizte lehtësisht, si një rrëqebull dhe disponimi i tij ishte si ai i një qeni nuhatës që merrte gjurmët.
  Jeta vërshonte përreth. Në të djathtë, në shesh, rrihej me kamxhik një djalë rreth katërmbëdhjetë vjeç, me flokë të gjata e bjonde.
  Adoleshenti ishte i trishtuar dhe eci me kokën ulur dhe duke mbuluar turpin me duar, ia hoqën ijën.
  Turma fishkëllinte dhe bërtiste, ishte interesante se si do të rrihnin një djalë të pashëm dhe muskuloz. Gratë ishin veçanërisht të etur për të parë. Ende larg Islamit, dhe ata ishin me fytyra të hapura, shumë me tunika të lehta, të shkurtra, që është më komode në vapë. Disa që janë më të varfër dhe më të rinj janë këmbëzbathur, ndërsa më të pasurit mbajnë sandale dhe byzylykë.
  Këtë spektakël e ka parë edhe Vitalik. Djali me një vështrim të trishtuar u shtri i bindur mbi dhitë. Ai u sigurua nga ndihmësit e xhelatit - gjithashtu adoleshentë të zhveshur deri në bel, por me pantallona dhe çizme. Dhe, sigurisht, vetë xhelati është një bandit shumë muskuloz.
  Kështu ai e nxori shufrën nga koshi dhe e lau me ujë.
  Lajmëtari lexoi akuzën:
  - Për mungesë respekti ndaj pleqve, paturpësi, një djalë katërmbëdhjetë vjeç Kir dënohet me pesëdhjetë goditje me kamxhik në shpinë dhe të pasme dhe njëzet e pesë goditje në thembra!
  Turma brohoriti në shenjë miratimi. Xhelati mori një kamxhik më të fortë dhe goditi në shpinë muskuloze dhe të djegur nga dielli të djalit. Ai nuk ishte në fuqinë e plotë, dhe lëkura vetëm u fry.
  Vitalik mendoi, a duhet të ndërhynte? Por cila do të ishte qëllimi? Aty qëndronin një duzinë burrash të gjatë të armatosur me roje. Dhe turma gjëmonte në shenjë miratimi. Përveç kësaj, ka mundësi që djali të jetë rrahur për shkak. Kohët e lashta janë të ashpra. Dhe vetë Zoti urdhëroi që djemtë të fshikulloheshin. Edhe në Bibël, në Dhiatën e Re humane, rekomandohej që fëmijët të fshikulloheshin me shufër.
  Djali po merrte frymë rëndë dhe, duke shtrënguar dhëmbët, heshti. Xhelati e rrahu me masë, dhe tashmë lëkura shpërtheu dhe gjaku rrodhi.
  Vitalik tha me një psherëtimë:
  - Një botë e tillë!
  Dhe adoleshenti vazhdoi të rrihej. Vitalik vazhdoi, ai nuk donte ta shikonte këtë. Edhe pse, sigurisht, shumë njerëz e pëlqejnë spektaklin. Vitalik vazhdoi.
  Iu kujtua filmi "Ishulli i thesarit", ende ai në tridhjetë e shtatë.
  Kishte një vajzë në vend të një djali. Dhe ata e kërcënuan se do t'i skuqnin takat.
  Po, kjo do të dëmtonte. Vitalik mendoi nëse vajza do të bërtiste apo do të heshtte, si një partizane.
  Sigurisht që pas këtij filmi e ka kontrolluar veten, thjesht për kuriozitet sesi zjarri i djeg takat. Dhe ai e bëri këtë duke përdorur një sobë me gaz . Isha i bindur se po, ishte shumë e dhimbshme. Dhe pastaj, thembra e djalit të vogël nuk ishte ende shumë e ashpër, por ato ishin shumë të ndjeshme.
  Dhe flluska mbi to u fryrë të dhimbshme. Vërtetë, ata u larguan shpejt. Po, një torturë e tillë do t'i lirojë gjuhën kujtdo. Por kishte pionierë në robërinë fashiste që heshtën. Edhe pse, ndoshta disa prej tyre i kishin pjekur takat me zjarr.
  Vërtetë, Vitaly nuk ka parë kurrë një film ku skuqen takat e djemve. Këtu me shkopinj, ndonjëherë, ndodhte të rrihej. Në një film amerikan, një oficer anglez madje goditi një djalë në shputën e tij të zhveshur me një zinxhir. Dhe ajo këmbë ishte enjtur dhe djali kishte dhimbje. Por kurrë me zjarr.
  Janë të paktë edhe filmat ku djemtë rrihen me shkopinj me taka.
  Vitalik u kthye për të parë. Nuk e sheh aq shpesh.
  Shpina e djalit u kthye në një rrëmujë të përgjakshme dhe xhelati tashmë po rrihte tabanin me shkop. Çuditërisht, djali i mbajti ulërimat dhe tregoi guxim. Sikur të ishte spartan.
  Vitalik vendosi që pas rrahjes do ta takonte patjetër këtë djalë. Për më tepër, qyteti është i panjohur dhe ai nuk di ku të shkojë. Kishte ndonjë ide për t'u bërë gladiator? Por kjo nuk është Roma e lashtë dhe nuk dihet nëse në shtetin maqedonas ka pasur gladiatorë gjatë sundimit të Aleksandrit të Katërt.
  Edhe pse, me shumë mundësi, kishte disa luftëtarë që argëtonin audiencën.
  Vitalik nuk e dinte ende nëse kishte ngecur këtu për një kohë të gjatë, apo kjo është vetëm një shëtitje nëpër Babiloni?
  Mënyra më e lehtë është të bashkohesh me ushtrinë. Do të ketë një çati, ushqim dhe para në rast lufte.
  Dhe Vitalik, taekwondoisti është shumë i fortë. Po, dhe ai ka një koncept të luftimit me shpata.
  se nuk doja të mbërthehesha në një botë pa kompjuterë, konzola lojërash, telefona inteligjentë, iPhone , TV dhe internet për një kohë të gjatë. Në të vërtetë, çfarë duhet bërë në këtë rast? Dua diçka për të luajtur.
  Vitalik ishte shumë i dhënë pas strategjive historike. Ku jeni, le të themi, në vendin e Carit rus Ivan i Tmerrshëm. Dhe ju fitoni luftën në Livonia kundër kompjuterit. Ju menaxhoni mijëra njësi. Dhe ju ndërtoni fabrika me topa, arkebus, stalla ose diçka edhe më mbresëlënëse. Por Ivan The Terrible është, natyrisht, primitiv, ashtu si loja "Kozakët". Por krijoni diçka më moderne me teknologjinë.
  Është veçanërisht interesante të luash nga sistemi primitiv te nanoteknologjia.
  Djali adoleshent mbaroi së rrahuri. Ai ishte shumë i fortë, kështu që mundi të ngrihej vetë pas një goditjeje. E megjithëse djalit i ishin fryrë këmbët, ai mezi bëri disa hapa mbi to.
  Pas kësaj, atij iu dha një këllëf. Dhe djali lëvizi i rrahur deri në gjak, por jo i thyer.
  Vitalik iu afrua dhe i zgjati dorën. Djali Cyrus e tundi dhe tha:
  -E shoh që nuk je skllav! As nuk do të pyes, çdo gjest yt flet për një person të lirë dhe të denjë.
  Vitalik pohoi me kokë:
  - Nuk jam skllav, sigurisht.
  Djali e shikoi dhe befas, duke ndryshuar fytyrën, e pyeti:
  - Më falni, sytë e mi janë të turbullt. Ose thjesht më duket mua, por ju .... Madhëria juaj Aleksandër...
  Vitalik tundi kokën.
  - Jo! Unë nuk jam Aleksandri! Si duket?
  Djali adoleshent pohoi me kokë.
  - Shumë!
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Po, është interesante. Por unë mendoj se ai tashmë është ...
  Djali pohoi me kokë.
  Po, dhjetë vjet. Por ai është një djalë i madh dhe i fortë. Çfarë jeni ju, më i vjetër?
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Po! Por ky nuk është problem. Është koha që unë të kontrolloj vëllain tim binjak.
  Djali tha logjikisht:
  - Për një ngjashmëri të tillë, ato mund të vendosen në një kunj.
  Djali i ri pohoi me kokë.
  - Ndoshta! Por m'u kujtua një histori zbavitëse, ndodhi gjithashtu kur djemtë janë të ngjashëm dhe mbase do të dalë, gjithçka është shumë interesante!
  Vitalik, natyrisht, nuk mund të mos kujtonte "Princi dhe i varfëri" të Mark Twain. Aty ku djemtë ndërronin vendet. Dhe kjo doli të ishte qesharake. Për më tepër, është e mundur që Aleksandri i Katërt të mos ketë mbetur shumë kohë. Në histori ka pasur shumë versione të ndryshme për vdekjen e djalit të Aleksandrit të Madh. Dhe në betejë, dhe nga helmimi, dhe gjoja edhe në burg. Kishte disa versione të ndryshme të vdekjes së djalit të mbretit legjendar. Ishte shumë kohë më parë dhe më pas erdhën kohë të trazuara.
  Perandoria e Aleksandrit të Madh u shemb. Për një kohë të gjatë, vetëm Perandoria Romake ekzistonte nga shtete kaq të mëdha.
  Vitaliy dhe Cyrus iu afruan pallatit të madh. Ajo u ndërtua nga Nebukadnetsari. Mjaft masiv dhe i harlisur. Rreth e rrotull plot mbrojtje, duke përfshirë kalin.
  Djemtë nuk dukeshin shumë të prezantueshëm. Cyrus në përgjithësi ka vetëm një mbathje dhe një shpinë të prerë me kamxhik. Po, dhe thembrat janë të fryra, duhet të shkelni gishtat e këmbëve. Vitalik madje u befasua që djali po mbahej dhe ishte në gjendje të ecte pas një ekzekutimi kaq brutal.
  Cyrus u shpreh:
  - Unë jam shumë si një skllav. Nuk më lejojnë të hyj.
  Vitalik pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Kupto! Por, me siguri, ata gjithashtu do të mbyllin aksesin tek unë.
  Cyrus sugjeroi:
  - Nxitoni në vrap dhe raportoni se keni një mesazh urgjent për mbretin. Pastaj ata do t'ju marrin për një lajmëtar, ose një vrapues, dhe ndoshta do t'ju lënë të kaloni.
  Vitalik vuri në dukje:
  - Kjo është një ide e mirë.
  Djali filloi të vraponte. Këmbët e tij të zhveshura, të nxira, shumë muskulare shkëlqenin si thundrat e një kalë i vogël.
  Cyrus tha me një buzëqeshje të trishtuar:
  - Kujt byrekët dhe donutët,
  Dhe kush përtyp dhe kone!
  Vitalik vrapoi te rojet. Ai bërtiti në majë të mushkërive:
  - Mesazh urgjent mbretit!
  Rojet pyetën njëzëri:
  - Nga kush?
  Djali u përgjigj me besim:
  - Nga Kratori !
  - Eja!
  Vitalik filloi më tej. Ai vrapoi dhe shikoi përreth pallatit. Luksi ishte i ashpër. Ka më shumë se treqind vjet para lindjes së Krishtit. Dhe në të njëjtën kohë, është mjaft i pastër. Vajzat dhe djemtë skllave pastrojnë dyshemenë. Vitalik u ngadalësua nga rojet disa herë.
  Derisa, më në fund, ai vrapoi në dhomën e fronit. Gjithçka shkëlqente fjalë për fjalë ari.
  Ishte një djalë i ulur në fron. Ai ishte me veshje luksoze dhe me këpucë të çmuara, dhe në kokë kishte një kurorë. Fytyra e fëmijës ishte vërtet shumë e ngjashme me Vitalik. Dhe përgjatë skajeve qëndronin roje me shtiza dhe harqe.
  Vitalik u përkul dhe tha:
  - Më vjen mirë që ju shërbej, madhëria juaj!
  Djali në fron pyeti me ankth:
  - Kush je ti? Dikush që më kujton?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Dua të flas vetëm me ty, i madh!
  Aleksandri i Katërt pohoi me kokë.
  - Mirë! Le të tërhiqemi në dhoma, më pëlqen të flas me bashkëmoshatarët e mi.
  Dhe djali-mbreti shkoi në dhomën e vogël të fronit. Dhe Vitalik, duke shkelur në heshtje këmbëzbathur, e ndoqi atë. Aleksandri, për shkak të këpucëve, dukej pak më i gjatë. Dhe sa muskuloz është ai nuk duket për shkak të rrobave.
  Ata dolën dhe qëndruan para pasqyrës. Aleksandri hoqi me kënaqësi këpucët e tij të urryera, duke e turpëruar djalin dhe tha:
  Tani jemi në të njëjtën lartësi!
  Vitaly sugjeroi:
  - Le të krahasojmë muskujt.
  Dhe hoqi këmishën. Muskujt e tij, me të vërtetë, ishin shumë të spikatur dhe të përcaktuar thellë.
  Edhe Aleksandri hoqi rrobat e tij mbretërore dhe mbeti pothuajse lakuriq. Djali ishte muskuloz, por më i zbehtë, dhe muskujt e tij nuk ishin aq të përcaktuar, por megjithatë të ngjashëm!
  Aleksandri vuri në dukje:
  - Nëna jonë nuk mund të na dallojë.
  Vitali pyeti me një buzëqeshje:
  - Dëshironi të ndërroni vendet me mua?
  Djali mbreti pohoi me kokë.
  - Sigurisht! Ëndërroj të shfaqem në qytet pa roje sigurie, duke vrapuar zbathur nëpër rrugë, duke u zhytur në baltë. Dhe në përgjithësi, bëni një pushim nga punët publike. Dhe ç'farë?
  Vitalik tha:
  - Me rroba mbretërore, askush nuk do të mendojë se unë jam ti. Dhe ti do të veshësh timen!
  Aleksandri pohoi me kokë.
  Kemi zëra të ngjashëm. Dëgjo, më pëlqen shumë ideja jote!
  Dhe djemtë filluan të ndërronin rrobat. Këpucët e mbretit ishin shumë të mëdha dhe jo shumë të rehatshme, por të veshura me gurë të çmuar. Dhe rrobat nuk janë shumë të rehatshme. Ishte e qartë se me çfarë kënaqësie Aleksandri veshi pantallona të shkurtra. Ai madje donte të qëndronte me gjoks të zhveshur. Por ishte e pakëndshme të mbante këmishën në duar dhe ai me ngurrim e tërhoqi atë. Kështu djemtë ndërruan vendet.
  Edhe Vitaly ndihej jashtë vendit. Edhe pse tani ai është sundimtari i perandorisë më të madhe, në atë kohë, në botë.
  Të dy djemtë u larguan nga dhoma e fronit. Aleksandri pëshpëriti:
  - Do të jesh në fronin tim. Dhe ndërsa unë eci nëpër qytet. Kur të lodhem nga vullneti i lirë, do të kthehem dhe do të ndryshojmë përsëri.
  Vitali pohoi me kokë.
  - E shkëlqyeshme!
  Djemtë hynë në sallën e mbretërisë. Vitalik shkoi në fron. Ai u ul me rëndësi dhe tha:
  - Jepi këtij djali dhjetë flori dhe le të shkojë në paqe!
  Pas kësaj, shërbëtoret e përcollën me mirësjellje mbretin e ri jashtë. Djali zbathur filloi të vraponte. Sa mirë pa këpucë - këmbët janë të lehta, dhe thembra e zhveshur ndjen lumturi.
  Aleksandri mori dhe këndoi:
  Liri, liri, më jep lirinë
  Do të fluturoj si zog!
  Për njerëzit, për njerëzit, për njerëzit,
  Dhe unë do të jetoj ashtu siç dua!
  Djaloshi-mbreti ishte plot entuziazëm. Megjithatë, sapo doli nga pallati, ndjeu me shputat e tij të zhveshura, jo shumë të vrazhda se sa të nxehtë ishin kalldrëmet e trotuarit. Dhe ishte një ndjenjë e pakëndshme. Dhe më duhej të shtrëngoja dhëmbët dhe të sforcohesha që të vazhdoja të vrapoja përsëri.
  Klima tropikale, dhe në verë, natyrisht, dielli ende digjet. Djemtë skllevër janë të njohur, por si mund të ecë një mbret zbathur, qoftë edhe si fëmijë.
  Dhe kjo dhemb shumë. Aleksandri u hodh lart - dogji thembrat, por duroi. Kështu ai vrapoi në hije, ku nuk është aq nxehtë, dhe vuri re:
  - O zot, nuk e kam menduar kurrë që gurët mund të jenë kaq të nxehtë!
  Djali shikoi duart e tij. Ato përmbanin dhjetë monedha ari. U ndez mendimi - a duhet të blej sandale?
  Por kjo është arsyeja pse ai u arratis nga pallati për të vrapuar zbathur për kënaqësinë e tij. Po, dhe nuk i takon djalit të një komandanti të madh të çalë. Babai i tij bëri gjëra të mëdha dhe djali i tij shpëtoi, vetëm sepse i digjen shputat e zhveshura.
  Aleksandri përsëri nxitoi të vraponte përgjatë kalldrëmit të djegur. Dielli ishte ende i shkëlqyeshëm.
  Papritur ai mori Cyrus. Një djalë i veshur me ijë dhe i prerë bërtiti:
  - Përshëndetje Vitalik!
  Aleksandri bërtiti në përgjigje:
  - Unë nuk jam Vitalik, por kush je ti?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Unë jam Cyrus! Çfarë, më ke harruar?
  Aleksandri perceptues u përgjigj:
  - E kuptoj! Mendon se jam djali me të cilin kemi ndërruar rrobat!?
  Kirk hodhi një vështrim më të afërt. Ishte e qartë se duart dhe këmbët e Aleksandrit nuk ishin aq të ngulitura dhe shputat e zhveshura të këmbëve të tij ishin kallo. Sidomos nëse shikoni nga afër.
  Cyrus u përkul dhe pyeti:
  "Pra, jeni ju, Madhëria juaj?"
  Aleksandri pohoi me kokë.
  - Dhe ju jeni mendjemprehtë! Pse jeni rrahur?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Për shaka!
  Djali i mbretit fërshëlleu:
  - Nëse më zemërove, do të të vënë në shtyllë!
  Kirk pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Po, zoti im! Unë dëgjoj dhe bindem!
  Aleksandri urdhëroi:
  - Eja, vrapo me mua!
  Dhe të dy djemtë nxituan. Djaloshi Car ishte natyrshëm i guximshëm dhe i fortë, por jo mjaftueshëm i stërvitur. Megjithatë, ata vrapuan shpejt.
  Aleksandri në arrati pyeti:
  - A je skllav?
  Cyrus u përgjigj me besim:
  - Jo!
  - Pse gjysmë lakuriq, i rrahur dhe zbathur?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Para se të godasësh, u zhvesh! Dhe në përgjithësi, djemtë shpesh ecin gjysmë lakuriq në vapë, edhe nëse prindërit e tyre nuk janë aq të varfër.
  Aleksandri pohoi me kokë.
  - E logjikshme!
  Dhe djali mbreti hoqi bluzën e tij. Ai ishte i nxirë mesatarisht. Kaq shumë kohë kaloi duke ecur me rroba mbretërore. Dhe shputat e zhveshura digjeshin, sikur nën to të ishte ndezur një mangall.
  Aleksandri madje filloi të ankohej.
  Cyrus pyeti:
  - Pse po rënkoni, madhëri?
  Djaloshi-mbreti u përgjigj:
  - Takat shumë djegëse!
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - E kuptoj që mbreti nuk ecën zbathur - nuk lejohet nga grada!
  Aleksandri bërtiti me zemërim:
  - E di! Këtu do t'ju bëj të gjunjëzoheni dhe të lëpini takat e mia të zhveshura dhe mjerë nëse nuk bindeni!
  Kirk pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Me gjithë vullnetin tuaj, në lidhje me të madhe!
  Djaloshi-mbreti u pendua:
  - Epo, le të shkojmë në hije, të bëjmë një pushim!
  Dhe të dy djemtë vrapuan në hije dhe u ulën në një stol. Aleksandri ngriti këmbët e tij fëminore, të mavijosura, të djegura për ta bërë të ndihej pak më e lehtë. Të ecësh zbathur në Babiloni gjatë verës është e ngjashme me torturën.
  Sundimtari i ri urdhëroi:
  - Më ble diçka për të ngrënë!
  Dhe i hodhi një monedhë ari Kirit!
  Djali u përkul dhe tha:
  - Unë dëgjoj dhe bindem.
  Pas kësaj, takat e tij, të rrëzuara nga shkopinj, shkëlqejnë dhe ai nxitoi në dyqanin më të afërt për ushqim.
  Dhe Vitali ndërkohë ishte ulur në fron. Në parim ai është një mbret, por nominal, pasi është vetëm dhjetë vjeç, dhe regjenti dhe sundimtari aktual, Kasandri . Duket se ai e vrau mbretin më vonë. Dhe kur, pikërisht historianët argumentojnë. Ekziston një version që Aleksandri vdiq në betejë.
  Në çdo rast, është koha për të hequr qafe Kasandrën - ai është një mbret, ose jo një mbret!
  Dhe djali pyeti me një marrëveshje:
  - Dhe ku është veziri suprem?
  Roja u përkul dhe u përgjigj:
  - Në dhomën tjetër të fronit pret një delegacion!
  Vitalik vuri në dukje:
  - Më thirrni për sy të ndritshëm!
  Roja pohoi me kokë dhe i dha urdhër një tjetri. Dhe mekanizmi shtetëror filloi të rrotullohej.
  Vitalik dëgjoi raportin e një prej vezirëve. Lajmi ishte se kishte trazira në provincën afgane. Njerëzit atje janë shumë liberalë. Besimi
  Nuk ka ende Allah, por ka mjaft fanatizëm.
  Djali sugjeroi:
  Le të arsyetojnë pretendimet e tyre. Kushdo që do drejtësi do ta marrë atë. Dhe kush nuk është, ka një shpatë!
  Pastaj, më në fund, u shfaq Kasandri . Ai ishte një burrë i madh, i gjatë dhe një shpatë i varej nga brezi. Ai pa dëshirë u përkul para mbretit të ri dhe e pyeti:
  - Çfarë dëshironi madhëria juaj?
  Vitalik u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Dua të luftoj me ty me shpata.
  Kasandri qeshi dhe u përgjigj:
  - Urime, Madhëria juaj! Por ju jeni ende një fëmijë, dhe unë jam një luftëtar i madh.
  Djali mbreti pohoi me kokë.
  - E di! Por ti ke harruar se çfarë luftëtar i madh ka qenë babai im.
  Kasandër pohoi me kokë.
  - Po, je i fortë dhe i shpejtë përtej viteve! Por ti je larg meje. Megjithatë, unë jam gati t'ju jap një mësim.
  Vitalik pohoi me kokë.
  - Do të luftoj zbathur!
  Djali i hoqi këto këpucë, të cilat duket se nuk janë në përmasat e duhura dhe vetëm se i pengojnë, edhe pse janë luksoze.
  Pastaj rrobat mbretërore, të mbetura vetëm në mbathje noti.
  Kasandri u befasua:
  - U nxi dhe u bëre më muskuloz!
  Vitalik konfirmoi:
  - Unë kam praktikuar!
  Kasandri nuk i hoqi çizmet dhe parzmoret e shtrenjta. Ai dukej se ishte i sigurt për fitoren.
  Shpata e tij ishte shumë më e madhe se ajo e mbretit djali dhe vetë komandanti i Aleksandrit të Madh ishte shumë më i gjatë dhe më i rëndë.
  Përleshja filloi me një të shtënë. Kasander goditi pa nxitim dhe Vitalik u devijua. Djali është një mjeshtër i madh në Taekwondo, por kishte edhe konceptin e shpatave. Ai tashmë kishte vendosur të vriste Kasandrin, i cili së shpejti do të përpiqej ta vriste. Ose më mirë, vritni edhe mbretin legjitim.
  Djali qetësoi rojet e Kasandrës duke u shtirur se ai thjesht po ushtronte.
  Dhe pastaj e mori dhe si kërcen. Dhe shpata e mprehtë e Vitaly Akulov nguli homologun e tij pikërisht në fyt. Kasandri u godit, u lëkund dhe më pas u shemb, një shatërvan me gjak të kuqërremtë i dilte nga fyti.
  Djali i emocionuar njoftoi:
  - Veziri suprem ka vdekur, tani do të sundoj unë!
  Kasandrën e morën. Vitalik urdhëroi ta varrosnin me nderimet që i takonin personit të dytë të shtetit. Nga rruga, Kasandri , me sa duket, vrau nënën e Aleksandrit të Katërt? Epo , e mora për këtë!
  Vitalik la disa gjurmë të bukura të këmbëve të tij fëminore, por të forta dhe të shkathëta në dyshemenë prej guri.
  Pas kësaj, ai këndoi:
  Dhe pse ju duhet të derdhni
  Në betejën e një rryme të furishme gjaku të stuhishëm ...
  Thyeni fillin e jetës me një shpatë, një shigjetë,
  Përgjithmonë e përgjithmonë nuk do ta tradhtojmë dashurinë!
  
  HISTORIA E MUTANIVE SI PËRDHUNIM
  SHËNIM
  Si rezultat i një rrjedhje aksidentale të një mutagjeni, një pilot gjerman bëhet i ngjashëm në pamje me një adoleshent dhe fiton superfuqi . Dhe ato janë aq të forta sa ndryshon e gjithë rrjedha e Luftës së Dytë Botërore!
  . KAPITULLI 1
  Në janar 1943, një ace mutant u shfaq midis gjermanëve. I riu gjithashtu iu nënshtrua modifikimit dhe fitoi superfuqi . Në fillim luftoi në frontin e Mesdheut me britanikët dhe amerikanët. Ai u bë piloti i parë i Luftwaffe që rrëzoi dyqind avionë - duke marrë Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Pasi rrëzoi treqind avionë, ai ishte i pari në Rajhun e Tretë që mori Kryqin e Meritës Ushtarake në ar dhe diamante. Më pas ai u transferua në Frontin Lindor.
  Atje ai mori pjesë në betejën epike të Kurskut. Një i ri mutant që dukej si një djalë biond, i cili nuk kishte as mustaqe dhe mjekër, i cili dukej si një adoleshent rreth katërmbëdhjetë vjeç, në këtë moment ishte bërë një luftëtar ajror tepër i fortë. Dhe ata nuk mund të futeshin në të, dhe ai vetë ndjeu intuitivisht akumulimin e avionëve armik.
  Edhe dhuntia edhe saktësia e tij u bënë të mbinatyrshme. Dhe ai rrëzoi aq shumë aeroplanët sovjetikë, saqë i vunë nofkën Djalli i bardhë dhe ai, duke u frikësuar si zjarri.
  Për më tepër, ai mori një luftëtar unik eksperimental ME-309, i cili kishte shtatë pika zjarri menjëherë - tre armë ajri dhe katër mitralozë, dhe askush nuk mund t'i rezistonte.
  Një djalë i quajtur Wolf, i cili i mbijetoi mutacionit, po grumbullonte me shpejtësi llogari. Dhe ai rrëzoi rreth pesëqind avionë në dy muaj të Kursk Bulge. Dhe pilotët e tjerë gjermanë e ndoqën atë. Nazistët ruajtën epërsinë e tyre ajrore. Dhe ata ishin në gjendje të shmangnin humbjen në tokë. E vërtetë, nuk pati asnjë fitore. Nazistët u tërhoqën në linjat e tyre origjinale dhe fituan një terren atje. Vija e përparme doli të ishte e qëndrueshme.
  Humbjet e BRSS ishin më të larta se në historinë reale. Nga rruga, aleatët gjithashtu shtynë zbarkimin në Siçili. Ata kishin frikë të transferonin luftimet në kontinent. Po, dhe Wolf Rommel, ky ishte emri i pilotit mutant, u solli atyre frikë.
  Përveç kësaj, Wolf arriti të rrëzojë një aeroplan me vetë Montgomery gjatë karrierës së tij të fluturimit në Mesdhe. Vdiq komandanti më i talentuar anglez. Dhe për shkak të kësaj, britanikët e shtynë zbarkimin në Siçili. Dhe më pas e braktisën fare. Po, dhe Roosevelt ishte gjithashtu më i interesuar për të mposhtur Japoninë sesa për t'u ngjitur në Evropë.
  Pra, Wolf Rommel luftoi me sukses dhe rrëzoi aeroplanët sovjetikë me shumë entuziazëm. Ai nuk është një mutant për asgjë.
  Ulja e bombardimeve të Rajhut të Tretë dhe fabrikave të tij. Kjo i lejoi gjermanët të lëshonin një tank të ri "Panther" -2 në seri, me armë dhe forca të blinduara më të fuqishme që në shtator 1943. Rezervuari kishte mbrojtje të mirë të ballit: 100 mm në byk dhe 120 mm në ballin e frëngjisë. Dhe anët janë 60 mm. Dhe gjithçka është e anuar. Kjo i lejoi "Panther" -2 të mbante goditjet e armëve më të vogla sovjetike. Plus atë dhe një armë 88 mm në 71EL, shumë të fuqishme dhe të shpejtë, duke shpuar automjetet sovjetike nga një distancë e gjatë. Në të njëjtën kohë, performanca e drejtimit të Panther-2 nuk ishte e keqe. Me peshë 53 tonë, ajo kishte një motor 900 kuajfuqi. Pra, ajo nuk mund të lëvizte më keq se tridhjetë e katër sovjetike. Për më tepër, "Tiger" -2 hyri në prodhim masiv më herët.
  Gjermanët mbajtën nën kontroll depozitën më të madhe të boksitit në Zaporozhye, dhe për këtë arsye tanket e tyre kishin forca të blinduara me cilësi të mirë.
  Në vjeshtë, trupat sovjetike u përpoqën pa sukses të përparonin në Ukrainë dhe në qendër.
  Wolf Rommel mori një çmim të ri për pesëqind avionë sovjetikë të rrëzuar: Kryqi i Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante. Dhe për shtatëqind e pesëdhjetë avionë, një çmim unik i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante. Dhe për një mijë avionë të rrëzuar, Hitleri miratoi një çmim special të Yllit të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Dhe kur piloti mutant deri në Vitin e Ri tejkaloi një mijë e gjysmë avionë të rrëzuar, ai mori një çmim tjetër - Yllin e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante.
  Dhe kështu llogaritë u rekrutuan në mënyrë aktive, si në një përrallë.
  Wolf Rommel u bë një fenomen që pilotët e tjerë të Luftwaffe-it e shikonin.
  Në janar, Ushtria e Kuqe u përpoq të përparonte pranë Leningradit, por nuk arriti të thyente mbrojtjen. Dhe në Ukrainë, trupat sovjetike nuk ishin të suksesshme. Për më tepër, tanket gjermane u prodhuan në sasi të mëdha. E sidomos "Pantera", ishte shumë mirë në mbrojtje.
  Në dy muaj, Wolf Rommel rrëzoi më shumë se pesëqind avionë të saj sovjetikë.
  Dhe mori Yllin e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante.
  Bërat e tij frymëzuan pilotët dhe pilotët e tjerë. Në veçanti, u shfaqën pilotët Adala dhe Agata, të cilët gjithashtu rrëzuan aeroplanët sovjetikë dhe shënuan me besim.
  Dimri ka kaluar. Gjermanët po ndërtonin forcë për ofensiva të reja. Ata morën një luftëtar të përsosur sulmues me shumë role TA-152 me vidë, superior ndaj automjeteve sovjetike. Dhe avionë reaktiv.
  Kështu që Stalini vendosi të merrej me të në mënyrë specifike. Vija e frontit deri më tani ishte e njëjtë si në verën e dyzet e tre.
  Por gjermanët po kursenin forcat për ofensivën. Numri i "Panterëve" -2 po rritej dhe ata mund të shkonin në një ofensivë vendimtare.
  Hitleri me të vërtetë mbështetej në këtë.
  Ndërkohë, Stalini po negocionte me Çurçillin dhe Ruzveltin. Ata deklaruan se një ulje në Francë ishte e pamundur dhe nuk kishte kuptim. Vetëm më kot ushtarët do të vdesin.
  Gjermanët janë ende të fortë. Vështirësitë lindën edhe në kurriz të Lend-Lease. Hitleri e zbuti disi politikën e tij ndaj hebrenjve dhe la të kuptohet se ai mund të braktiste plotësisht antisemitizmin nëse Perëndimi bën paqe me të dhe e ndihmonte.
  Stalini e kuptoi se ishte në një pozitë të vështirë. Vendi është i rraskapitur dhe i stresuar. Gjermanët i rezistuan humbjes në dimër, dhe në fund të pranverës dhe verës ata mund të marrin fitoret e tyre. Pra, është më mirë të mos përzieni me ta.
  Natyrisht, kishte shpresë për teknologjinë e re. Tanket T-34-85 dhe IS-2. Por ata, natyrisht, nuk janë aq të fortë sa "Panther"-2 dhe "Tiger"-2. Po, IS-2 është inferior në armatim, cilësi predhash dhe armaturë ballore. Vetëm se tanket e reja janë të paktën diçka më të mirë se ato të vjetra. Sidomos T-34-76, i cili nuk mund të depërtonte në "Tiger" -2 as në anë.
  Stalini mblodhi rrethin më të afërt. Bunkeri ishte nën tokë në Kremlin.
  Ndërsa gjermanët nuk bombarduan në mënyrë aktive Moskën. Por ata kishin raketa FAA në zhvillim, dhe natyrisht avion bombardues të frikshëm kundër të cilëve aviacioni dhe mbrojtja ajrore e BRSS ishin ende të pafuqishme.
  Përveç kësaj, nazistët kanë marrë tashmë avionë të rinj në seri. Dhe TA-152 që mund të mbante deri në dy tonë bomba. Dhe bombarduesi Yu-288, tashmë që mbante deri në gjashtë tonë dhe me rreze dhe shpejtësi më të madhe, si dhe armë mbrojtëse. Dhe këto janë ato në serial. Dhe ka zhvillime. Ky është kryesisht një Yu-488 me katër motorë, me një shpejtësi deri në shtatëqind kilometra në orë, që është shumë për një bombardues dhe mund të mbajë deri në dhjetë ton peshë. Dhe edhe më i frikshëm TA-400 me gjashtë motorë . Ata mbanin më shumë bomba dhe mbroheshin nga trembëdhjetë armë ajrore. Plus, mund të ketë edhe motorë avionësh.
  Ndaj është e kuptueshme që kryeqyteti nuk do të jetë i qetë për shumë kohë. Gjermanët lëshuan gjithashtu pushkën e sulmit MP-44, e cila në atë kohë ishte më e mira në botë. Dhe ata tashmë kishin tanke, seria E ishte në rrugë, e cila nuk kishte të barabartë.
  Pra, është e qartë se BRSS mund ta humbasë këtë luftë. Për më tepër, e gjithë Evropa punoi për Hitlerin. Dhe të huajt rekrutoheshin në këmbësorinë, në fabrika, e kështu me radhë. Në burimet njerëzore, duke marrë parasysh territoret e pushtuara, Rajhu i Tretë ka një avantazh të konsiderueshëm. Dhe cilësia e armëve është ndoshta edhe më e lartë.
  Edhe pse ME-262 nuk është ende perfekt dhe është shumë herët për ta lëshuar atë në një seri. Por ka TA-152 dhe ME-309, të cilat tashmë janë në seri, ata luftojnë mirë. Si shpejtësia ashtu edhe armët janë në maksimumin e tyre. Vërtetë, pesha e makinerive është e konsiderueshme, gjë që ndikon në manovrimin. Por armët e fuqishme ju lejojnë të rrëzoni me një vrap, shpejtësia kur zhytet të largohet kur Yak, për shembull, futet në bisht. Dhe në manovrimin vertikal, avionët gjermanë janë më të fortë dhe kanë shpejtësi më të madhe.
  Yakovlev informon Stalinin për Yak-3 në zhvillim, i cili është më i lehtë dhe më i manovrueshëm se Yak-9.
  Stalini e dëgjoi këtë, duke parë portretin e Aleksandër Suvorov. Ky komandant i Rusisë cariste ishte unik dhe jetoi gati shtatëdhjetë vjet, duke qenë i pathyeshëm. Edhe pse nuk iu dhanë ushtri të mëdha. Dhe fitoret më të zhurmshme ndaj francezëve nuk i sollën Rusisë as një centimetër tokë. Por ai dinte të fitonte, duke u dorëzuar në numra.
  Tani gjermanët filluan të formojnë legjione nga pothuajse e gjithë Evropa. Hitleri ndaloi terrorin kundër hebrenjve dhe ata madje filluan të rekrutojnë batalione vullnetarësh prej tyre.
  U shfaq edhe Ushtria Çlirimtare Polake, në kundërshtim me ushtrinë polake.
  Francezët, holandezët, belgët, danezët dhe evropianë të tjerë u rekrutuan në Rajhun e Tretë, veçanërisht në njësitë SS. Ndarjet bjelloruse dhe ukrainase u shfaqën gjithashtu në BRSS. Gjermanët gjatë luftës u bënë më të zgjuar dhe më fleksibël. Dhe tani kishte një Rada qendrore në Bjellorusi, dhe forcat lokale u përdorën kundër partizanëve. Formalisht, Bjellorusia mori autonomi dhe u shfaq një pamje e vetëqeverisjes. Si dhe në Ukrainë. Ku Bandera u lirua nga burgu . Dhe ata filluan të formojnë ndarje të reja nacionalistësh.
  Pra, BRSS nuk kishte një avantazh në fuqi punëtore. Dhe si teknikë, avantazhi u kaloi gjermanëve.
  Stalini vuri në dukje:
  - Prodhimi i Yak-3 kërkon një sasi të madhe duralumini me cilësi të lartë. Dhe furnizimet e saj nga SHBA dhe Britania kanë rënë ndjeshëm. Dhe aleatët tashmë kërkojnë me paturpësi që ne ta paguajmë këtë me ar!
  Yakovlev u përgjigj me një psherëtimë:
  - Po, ndërsa Yak-9 mbetet luftëtari kryesor! Dhe lirimi i tij duhet të rritet!
  Ilyushin tha:
  - Prodhimi i avionëve arriti në njëqind në ditë, duke përfshirë dyzet luftëtarë. Por cilësia e tyre ka rënë. Shumë makina peshojnë treqind, katërqind kilogramë më të rënda se ato shembullore, dhe për këtë shkak humbasin ndaj gjermanëve edhe në manovrim!
  Komandanti i ajrit pohoi me kokë.
  - Thjesht kemi një raport katastrofik të humbjeve në betejat ajrore - një me dhjetë në favor të gjermanëve. Dhe pilotët janë të trajnuar dobët. Aleatët kanë ndërprerë furnizimin me benzinë të aviacionit dhe nuk ka mjaft benzinë e tyre. Dhe makinat sovjetike nuk janë të ndryshme në cilësi. Plus, gjermanët kanë një galaktikë të tërë me ace të shkëlqyer. Ka edhe pilotë. Për shembull, Albina dhe Alvina, dy yje të rinj, kanë marrë tashmë Kryqet e Kalorësit me shpata me gjethe lisi argjendi dhe diamante, duke rrëzuar më shumë se treqind avionë secili.
  Dhe kjo është në një kohë të shkurtër!
  Stalini tundi kokën dhe tha:
  - Ujku nuk është i vetmi pilot-terminator!
  Komandanti pohoi me kokë.
  - Nëse vetëm një!
  Komandanti Suprem pyeti:
  - Dhe çfarë do të thotë Zhukov?
  Marshalli i BRSS përgjigjet me një vështrim të shurdhër:
  Ne kemi nevojë për armë të reja. Tank T-34-85 nuk është mjaft i fuqishëm. Arma e tij ende nuk depërton as Panther-2 në ballë dhe as në Tiger-2. Gjermanët zhvilluan një "Panter" -3 më të avancuar, i cili duhet të kishte një rezervim "Tiger" -2 me më pak peshë dhe një motor më të fuqishëm. Nëse një tank i tillë hyn në prodhim, ne do të jemi plotësisht të mbingarkuar!
  Stalini mërmëriti:
  - Dhe si është IS-2?
  Zhukov u përgjigj sinqerisht:
  - Armatura ballore e kullës është mjaft e dobët. Edhe një "Panterë" e thjeshtë e merr lehtësisht nga një distancë prej një kilometri, madje edhe më tej me një predhë nën tytë!
  Supreme vuri në dukje:
  - Dhe pse nuk iu bë armatura e ballit në 160 milimetra?
  Zhukov u përgjigj sinqerisht:
  - Sepse një armë e fuqishme tashmë është e rëndë. Dhe transmetimi thjesht do të bllokohet.
  Ne u detyruam ta braktisnim këtë dhe të kufizoheshim në 100 mm në ballë.
  Stalini buzëqeshi dhe dukej jo i sjellshëm. Pastaj pyeti:
  - Dhe nëse e zvogëloni armaturën e anëve në IS-2 nga nëntëdhjetë milimetra në pesëdhjetë, dhe forconi ballin për shkak të kësaj?
  Zhukov pohoi me kokë.
  - Është shumë e mundur shoku Stalin. Por duhet kohë për të zhvilluar një kullë të re dhe për ta vënë atë në prodhim!
  Marshalli Vasilevsky tha:
  - Gjermanët në këtë rast do të jenë në gjendje të shpojnë kullën IS-2 në anën e bazukës dhe faustpatronit dhe armëve më të lehta. Pra, është një pikë e diskutueshme!
  Supremi bërtiti:
  - Kudo që të hedhësh, kudo një pykë!
  Yakovlev vërejti:
  - Duhet të zhvillojmë avionë reaktivë! Gjermanët tashmë kanë ME-262 që luftojnë në qiell. Vërtet nuk janë shumë efektive, por koha kalon dhe nazistët ndoshta do të kenë diçka më të mirë.
  Beria pohoi me kokë dhe tha:
  - Sipas të dhënave të fundit, gjermanët po zhvillojnë një avion luftarak ME-1100, i cili mund të ngrihet në ajër qysh në këtë vjeshtë. Ka disa ide origjinale. Gjithashtu po zhvillohet edhe ME-262 X, i cili duhet të jetë më i fuqishëm dhe më i mirë se modelet e mëparshme dhe të jetë gati për përdorim luftarak.
  Stalini pyeti:
  - Cilat janë detajet?
  Komisari Popullor i Punëve të Brendshme u përgjigj me një psherëtimë:
  - Janë sekret dhe ne po punojmë! Por sipas thashethemeve, ME-262 duhet të ketë një shpejtësi mbi 1100 kilometra në orë.
  Shoqëria e Stalinit fishkëlleu në befasi.
  Supremi pohoi me kokë.
  - Uau! Atëherë ne jemi padyshim Khan! Dhe çfarë do të thotë Molotov?
  Komisari i Popullit për Punët e Jashtme u përgjigj me një psherëtimë:
  - Aleatët perëndimorë i vunë frenat luftës. Ata duket se zyrtarisht janë ende duke luftuar, por në realitet nuk po kryejnë operacione luftarake. Gjermanët gjithashtu ndaluan prodhimin e nëndetëseve dhe u përqëndruan në tanke dhe avionë. Përveç kësaj, në vend të raketave FAA, fabrikat do të prodhojnë avionët bombardues më të fundit. Dhe kjo do të thotë se do të bombardohemi pa mëshirë. Ne thjesht nuk do të jemi në gjendje të vazhdojmë me avionët reaktivë!
  Stalini mërmëriti:
  - Kjo është e keqe! Kjo do të thotë se nuk ka vend për të pritur ndihmë!
  Marshalli Vasilevsky u përgjigj:
  - Rusia ka vetëm dy aleatë: ushtrinë dhe marinën!
  Komandanti suprem pohoi me kokë:
  - Po është e vërtetë! Mirëpo, një gjë të tillë e tha edhe Cari jo fort i mirë Aleksandri i Tretë!
  Beria tha:
  - Nëse Car Aleksandri i Tretë do të kishte jetuar më gjatë, ai mund të ishte i madh. Ai mund ta kishte fituar luftën me Japoninë!
  Zhukov buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Nëse do të isha Kuropatkin, do të mundja japonezët. Dhe asgjë nuk do të më ndalonte!
  Stalini mërmëriti:
  - Ndaloni së foluri marrëzi! Ne nuk e kuptojmë AI këtu! Ne duhet të shpëtojmë vendin tonë. Së shpejti Hitleri do të na shkelë me gjithë forcën e tij dhe nuk do të tregohet pak. Dhe ne kemi nevojë për ide konkrete!
  Marshalli Vasilevsky, i cili njihej si një strateg i madh, sugjeroi:
  - Le të bastojmë për mbrojtjen në thellësi. Ne kemi nevojë për sa më shumë armë, përfshirë ato antitank. Si jemi me lirimin e tyre?
  Nikolai Voznesensky u përgjigj me besim:
  - Shume mire! Ne lëshojmë artileri pikërisht aq sa kërkon ushtria. Por nuk ia vlen më, nuk do të ketë njerëz të mjaftueshëm për ekuipazhet e armëve!
  Marshalli Vasilevsky vuri në dukje:
  - Ne kemi nevojë për më shumë, veçanërisht armë kundërajrore. Ky i fundit mund të përdoret si kundër avionëve ashtu edhe kundër objektivave tokësorë!
  Stalini tundi kokën e tij të thinjur:
  - Duhet të prodhojmë më shumë armë kundërajrore 100 mm. Ata mund të depërtojnë kokë më kokë në Panther-2, madje edhe në rrezen e pikës Tiger-2, dhe në të njëjtën kohë të rrëzojnë aeroplanët ndërhyrës gjermanë.
  Voznesensky vuri në dukje:
  - Për një top 100 mm, ju duhet ende të bëni predhën e duhur. Dhe kështu ekziston ideja e një arme vetëlëvizëse të bazuar në shasinë tridhjetë e katër. Bëni SU-100, i cili do të jetë më i lehtë për t'u prodhuar se T-34-85, por shumë më i fuqishëm në armatim.
  Komandanti suprem tundi kokën me kënaqësi.
  - Epo, ju jeni Voznesensky dhe kreu! Tani le të këndojmë!
  Dhe rrethimi këndoi në kor:
  Në pafundësinë e atdheut të mrekullueshëm,
  I kalitur në betejë dhe punë...
  Ne kompozuam një këngë të gëzueshme
  O mik dhe udhëheqës i madh!
  
  Stalini është lavdia e betejës,
  Stalini është fluturimi i rinisë...
  Duke luftuar dhe fituar me këngë,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  
  Duke luftuar dhe fituar me këngë,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  Epo, është nga ana e Perandorisë së Kuqe që forcat po mblidhen për të zmbrapsur sulmin. Por nga ana tjetër, Hitleri po përgatit një ofensivë. Prodhimi i armëve në Gjermani po rritet. "Panther"-2 është bërë më i mbrojtur në ballin e kullës, për shkak të mantelit të armës prej 150 mm në një kënd, dhe 100 mm të pjesës së përparme të bykut me një pjerrësi prej 45 gradë. Kjo është aq sa T-34-85 nuk e shpon makinën gjermane në ballë. Por ajo mund ta depërtojë atë nga tre kilometra e gjysmë.
  Kështu, Panther-2 është bërë rezervuari kryesor, dhe Panthers të thjeshtë tashmë po hiqen gradualisht. Ashtu si T-4. Por ato ende po prodhohen për të mos shembur vëllimin e prodhimit. Ashtu si "Tiger", pavarësisht lëshimit të "Tiger" -2 është ende duke u prodhuar.
  Nuk është e mundur të rindërtohet menjëherë i gjithë prodhimi në Panther-2. Edhe pse ky tank është shumë i mirë. Dhe në shpejtësi, dhe forca të blinduara, dhe veçanërisht në armë, ku ai nuk ka të barabartë.
  Në fillim të marsit, ndërsa rrugët ishin ende të lagura, gjermanët bënë përpjekjen e tyre të parë për të avancuar. Dhe ata goditën në drejtim të Voroshilovgrad dhe Krasnodonsk . Dhe gjithashtu Donetsk.
  Këto pjesë të Ukrainës u rimorën nga Ushtria e Kuqe gjatë pushimit të Stalingradit dhe gjermanët nuk patën kohë t'i kthejnë ato. Nazistët arritën të arrinin befasi taktike.
  Kështu ata hodhën dezinformata se duan të rrethojnë luftën sovjetike në Bulge Kursk. Por ata goditën në një drejtim tjetër, ku nuk pritej!
  Në beteja morën pjesë tanke të fuqishme të nazistëve, dhe Tiger-2, i cili, në krahasim me historinë reale, kishte një motor më të fuqishëm prej 1000 kuajfuqish, që do të thotë se lëvizte më shpejt dhe mund të shërbente si një tank i mirë përparimi.
  Gjermanët përparuan shpejt në fillim. Ata pushtuan Voroshilovgrad, Krasnodonsk dhe Donetsk, por më pas bora u shkri dhe tanket e rënda gjermane u thanë në baltë. Sidoqoftë, Fritz ishin në gjendje të merrnin plotësisht kontrollin e të gjithë Ukrainës. Dhe ata shpallën fitoren e tyre të re.
  Në beteja morën pjesë edhe tanket e para gjermane të serisë E. Në veçanti, arma vetëlëvizëse E-10. Kjo makinë kishte karakteristika shumë të avancuara. Së pari, lartësia e saj ishte vetëm 1.2 metra. Dhe ekuipazhi është vetëm dy persona të shtrirë. Motori dhe transmisioni ishin së bashku dhe përballë. Dhe vetë arma vetëlëvizëse është në madhësi të vogël, por me një motor katërqind kuajfuqi. Dhe dhjetë tonë arritën të vendosnin armaturën ballore prej 82 mm në një kënd të madh të prirjes racionale, dhe anët prej 52 mm, plus rula.
  E-10 është një makinë që është pothuajse e përsosur. Duke shpejtuar deri në njëqind kilometra në autostradë, dhe shtatëdhjetë në rokadë, është e vështirë ta godasësh dhe maskohet lehtësisht.
  Është gjithashtu i lirë dhe i lehtë për t'u prodhuar. E vetmja pengesë e armës është gjatësia e tytës, si në T-4 75 mm 48 EL. Por ajo shpon tanket sovjetike në ballë, megjithëse nga një distancë e shkurtër. Dhe ajo vetë mban goditjet e T-45-85 në ballë, dhe është gjithashtu pothuajse e pamundur ta godasësh.
  Dhe ekuipazhi është i pazakontë - dy vajza ujku nga SS. Gerda dhe Charlotte.
  Ata janë gati të luftojnë si monstra. Dhe ata kanë fuqi kolosale, shkatërruese.
  Vajzat, edhe pse ishte ende ftohtë në mars, u përleshën vetëm me bikini dhe zbathur.
  Dhe ata treguan master klasën e tyre luftarake.
  Por, sigurisht, nuk mund të flisni për to në detaje të tilla. Nga ana tjetër, vajzat sovjetike-komsomol po luftojnë.
  Dhe ata janë gjithashtu gjysmë të zhveshur dhe zbathur. Por ata tregojnë karakterin e tyre agresiv dhe të ftohtë. Ata gjuajnë me saktësi dhe duke përdorur thithkat e kuqe të gjoksit kur shtypin këmbëzën. Dhe në të njëjtën kohë ata këndojnë;
  Ne jemi bijat e Atdheut të dashur,
  Vendet e sovjetikëve nën flamurin e kuq!
  Shoku Stalin është një skifter i guximshëm,
  Kush do ta bëjë të bukur gjithë botën!
  
  Atdheu im dhe unë kemi lindur në lumturi,
  Për të rritur grurin dhe lirin e tekstilit...
  Njihni bij të tillë të Rusisë,
  Ai njeri do të jetë i gjithëfuqishëm!
  
  Një stuhi bubullon - na ka pushtuar fashizmi,
  Armadat e tankeve të frikshëm goditën...
  Por më mirë goditni kundërshtarin tuaj në sy,
  Ne nuk jemi foshnje që përqafojmë bollgur!
  
  Fuhreri me kalë depërtoi në Moskë,
  Në të bardhë dhe nga çeliku që bluajnë ...
  Adolf Hitlerin ia shiti Satanit
  Ai mendonte se plumbat nuk do ta ndalonin!
  
  Shoku Stalin është një hero i guximshëm,
  Ai u përplas me Hitlerin në lista...
  Dhe doli që Fuhrer nuk ishte i lezetshëm,
  Grushti i liderit ngeci në mollën e Adamit të tij!
  
  Tani fashisti po dridhet si gjethe
  Si e gjymtoi atë keq Stalini ...
  Ai më mirë do të luante bilbil në cirk,
  Epo, tani Adolf është thjesht një budalla tanin!
  
  Makthi i nazistëve të botës Stalingrad,
  Meqenëse djemtë tanë janë bërë më të fortë ...
  Ushtari i vendit të sovjetikëve është shumë i lumtur
  I dhamë brirët të gjithë kundërshtarëve!
  
  Berlini do të shembet në këmbët e një vajze, dije
  Vajzat do të ecin zbathur në mënyrë të famshme ...
  Le të ndërtojmë një parajsë në planet së shpejti,
  Dhe do të jetë shumë e gëzueshme dhe e qetë!
  
  Gjithçka do të bëhet e mirë në univers,
  Vajzat do të marrin një mantel të bërë nga diamante...
  Ndonjëherë është shumë e vështirë
  Por ne jemi një vend më i vjetër se Atlantida!
  
  Në Rusi ka një pionier dhe atë titan,
  Në Atdhe çdo luftëtar është nga pelenat...
  Adolf ju jeni një humbës dhe një tiran,
  Ju keni marrë një sy të zi nga këmbët e vajzave!
  
  Kur komunizmi është mbi univers,
  Ndërsa Nëna e Zotit përhap velin...
  Atëherë e gjithë hakmarrja do të mbyllet në kafaz,
  Dhe Jezus, Perëndia i Dritës, Emri!
  Vajzat e Komsomol kënduan aq bukur dhe me ndjenjë. E bënë me shumë entuziazëm. Dhe zërat dukeshin shumë të ylbertë.
  Dhe vajzat hodhën gishtat e tyre të zhveshur me forcë vdekjeprurëse, granata shkatërruese.
  Luftuan edhe pionierët. Të cilat, pavarësisht se ka ende borë, ishin vetëm me pantallona të shkurtra, me këmisha me pika dhe zbathur.
  Dhe megjithëse këmbët e zhveshura të fëmijëve u bënë të kuqe nga të ftohtit dhe ishin të kuqe të ndezura si rosat, ata lëvizën në mënyrë aktive dhe luftuan fort.
  Këta ishin vërtet djem të vërtetë, agresivë dhe shumë luftarak.
  Që qëlloi me granata, duke tërhequr telat e harkut dhe duke lëshuar dhurata vdekjeprurëse të vdekjes.
  Dhe në të njëjtën kohë ata edhe kënduan;
  Drita e Rusisë sime sublime -
  Vende që i dhanë jetë botës me shpirt!
  Është e pamundur ta gjesh këtë Atdhe më të bukur,
  Ajo e njeh universin - një ëndërr e shenjtë!
  
  Në çdo fije bari dhe çdo pikë vese,
  Dhe në pikat e shiut të ngrohtë të verës ...
  Flokët e borës luajnë me diamante
  Në to është fytyra e Jezusit - Zoti-Udhëheqës!
  
  Krijimi i Svarog rrezatues,
  Është e bukur në çdo lule misri.
  Kushdo që dëshiron paqen është si një bir i Perëndisë,
  Është e mrekullueshme për të të jetojë, më besoni kudo!
  
  Por i Plotfuqishmi na dha një vullnet të tillë,
  Kështu që çdo rrugë të jetë e lirë për të zgjedhur,
  Kështu që një luftëtar vendas e do atdheun e tij,
  Për të lavdëruar Rodin në vepra!
  
  Megjithatë, zgjedhja nuk ishte e mirë,
  Dhe tani një rrjedhë e keqe po derdhet në Tokë!
  Rusia po shkelet nga ferri nga tanket e turmës
  Mizor dhe i pamëshirshëm në betejën e shkëmbit!
  
  Por krah për krah luftëtarët do të mblidhen -
  Nën flamurin e Tetorit Sovjetik.
  Fytyrat do të japin hir nga ikona,
  Ata janë për ne përpara Zotit jo më kot!
  
  Edhe pse demonët kullosin pas Hitlerit,
  Dhe ai investoi shumë djaj në Gjermani!
  Por ne i rrëzojmë junkerët si disqe,
  Në fund të fundit, ju duhet të luftoni, duke nxjerrë gjakun nga venat tuaja!
  
  Armiku ka arritur në Moskë - gjithçka është në zjarr,
  Me dylbi sheh yjet e Kremlinit!
  Por përpara se të mundim turmën e Mamait,
  Zoti do t'u japë forcë bijve të dashur!
  
  Atdheu - Pëshpërit në lutje me dhimbje,
  Qytetet tona po digjen si pishtar!
  Ajo që u ngrit me djersë dhe dashuri,
  A është shkatërruar përgjithmonë?
  
  Por Rod nuk do ta lërë krijimin e tij -
  Ai do të japë forcë dhe kundërshtari do të bjerë!
  Siç është thënë në librin e urtë të Zotit -
  Rusia do të fitojë dhe do të marshojë në një fushatë drejt yllit!
  
  Mundi Wehrmacht, derdh gjak në një rrjedhë,
  Moska, dhe pas Stalingradit të lavdishëm!
  Dhe Atdheu do të japë lëng nga pemët e mollës,
  Të bëhesh i lehtë me një mitraloz granate!
  
  Ne do të jemi në Berlin - Stalini është udhëheqësi,
  Vikar i Zotit në tokë ku është mëkati!
  Vëllezërit nuk i kursejnë krijesat fashiste,
  Atëherë do të jetë - lumturi dhe sukses!
  Kështu këndojnë pionierët me ndjenjë dhe entuziazëm. Dhe zërat e tyre janë fëminorë, të pastër, të ëmbël.
  Edhe pse këmbët e tyre janë të zhveshura, të rrëzuara, të gërvishtura, të gjitha të mbuluara me gërvishtje dhe mavijosje, madje edhe gishtat e tyre janë blu nga të ftohtit, ka buzëqeshje të ndritshme në buzët e djemve dhe vajzave.
  Dhe është e qartë se ata nuk do të dorëzohen, por do të vazhdojnë të këndojnë dhe të luftojnë.
  Lenini na rriti për lumturinë e njerëzve,
  Dhe Stalini i madh na ndriçoi rrugën ...
  Ilyich solli lirinë e shenjtë për të gjithë,
  Armiqtë pasardhësi mësues fitoi!
  
  FATI I PUTINIT ME HITLERIN
  Hitleri mori fatin e presidentit rus Putin me ndihmën e një rituali magjik. Dhe kjo ndryshoi në mënyrë dramatike rrjedhën e historisë. Në fillim u fitua beteja ajrore për Britaninë. Vërtetë, Hitleri nuk guxoi të zbriste, por në qiell Luftwaffe fitoi dominimin. Franco në këto kushte ra dakord për sulmin ndaj Gjibraltarit. Gjermanët e pushtuan këtë kështjellë brenda dy ditësh. Dhe ata dërguan trupa në Afrikë.
  Lufta me BRSS u shty. Por nga kjo përfitoi vetëm nazistët, kështu që Kontinenti i Zi u pushtua.
  Epërsia numerike dhe organizimi më i mirë i fashistëve i lejoi ata të kapnin Afrikën, Lindjen e Mesme dhe Indinë brenda një viti.
  Dhe në nëntor 1942, nazistët papritmas zbarkuan dhe pushtuan Britaninë në njëmbëdhjetë ditë.
  Pas kësaj, filluan përgatitjet për një luftë kundër BRSS. Gjermanët vendosën tanke të reja: "Pantera", "Tigrat", "Luanët", gati për betejë. Dhe më 22 qershor 1943 filloi pushtimi.
  Sigurisht, BRSS arriti të përgatitej mirë për këtë kohë në dy vjet. Numri i tankeve u rrit në tridhjetë e tetë mijë e njëqind e njëzet divizione, numri i avionëve arriti në pesëdhjetë mijë. Numri i armëve dhe llojeve të tjera të armëve u rrit gjithashtu. Por Wehrmacht shtoi shumë. Numri i tankeve në Rajhun e Tretë u rrit nga gjashtë mijë në njëzet mijë në dy vjet. Dhe cilësia e tyre është përmirësuar dukshëm.
  Aviacioni në Rajhun e Tretë gjithashtu u ngrit. ME-309 i ri ishte një armë shumë e fuqishme dhe hyri në seri. Focke -Wulf, dhe Yu-288 dhe Yu-188 ishin më të fortë . Dhe ishte serioze. Fritz gjithashtu kishte lëshues gazi, dhe shumë më tepër. Përfshirë pushkën më të fuqishme MP-44.
  Më e rëndësishmja, gjermanët kishin një numër të madh këmbësorie. Ata mund të përdorin trupa koloniale dhe ushtarë nga Evropa.
  Por kishte edhe nuanca të tjera. Ushtria e Kuqe nuk ishte gati për mbrojtje. Ata nuk e mësuan atë se si të mbrohej. Dhe megjithëse fortifikimet në Linjën e Molotovit ishin të përfunduara, ato ishin shumë afër kufirit dhe jo aq të thella.
  Për më tepër, gjermanët mund të sulmonin nga Turqia, Irani dhe India. Plus, Japonia ka vendosur trupa për ofensivën.
  Po, ata shtypën fort.
  Dhe në tre muaj BRSS u mund dhe Moska ra. Dy muaj më vonë, Rusia u pushtua plotësisht.
  Pas së cilës Hitleri vendosi të sulmojë Amerikën. Dhe këtu fati kontribuoi për gjermanët.
  Tanket amerikane ishin të dobëta, avionët mbetën prapa. Por gjermanët kishin aeroplanë reaktivë të suksesshëm dhe u shfaqën disqe fluturuese që ishin plotësisht të paprekshme nga zjarri i armëve të vogla dhe nëndetëset nuk prekeshin nga peroksidi i hidrogjenit. Dhe tanke të serisë E. Ata dërrmuan Shtetet e Bashkuara, megjithëse me vështirësi, por më shumë për shkak të distancës më 30 janar 1946. Vetëm mbetjet e ushtrisë amerikane kapitulluan.
  Dhe më 20 prill 1951, Hitleri, nga frika se samurai po krijonte një bombë atomike, sulmoi edhe Japoninë ... Lufta zgjati një mënyrë. Nazistët kishin tanke piramidale më të avancuara, disqe të fuqishme fluturuese me lazer dhe armë tejzanor. Sisteme më të avancuara të raketave lëshuese të shumëfishta dhe shumë më tepër.
  Kjo do të thotë, Japonia zgjati jo më shumë se gjashtë muaj. Dhe lufta përfundoi me një fitore tjetër për Wehrmacht.
  Fati i Putinit e ndihmoi Hitlerin të pushtonte perandorinë e fundit substanciale në tokë.
  Dhe më 20 prill 1959 u mbajt një referendum botëror, i cili vendosi formën perandorake të qeverisjes së një fuqie botërore, të udhëhequr nga Adolf Hitleri.
  Tashmë në vitin 1949, gjermanët fluturuan në Hënë. Dhe më 20 Prill 1957, u zhvillua një fluturim për në Mars.
  Nazistët zotëruan sistemin diellor. Dhe në të gjithë botën tani ekzistonte një urdhër i hekurt, gjerman. Në moshën shtatëdhjetë vjeçare, Adolf Hitleri u bë perandor botëror, falë fatit të mirë të Vladimir Putin. Kjo është një arritje fenomenale.
  Pastaj mbetet për të eksploruar botë të tjera, dhe njerëzimi është i bashkuar. Megjithatë, sigurisht, shumë kantiere, të llojeve të ndryshme në mbarë botën. Përfshirë një tunel nëntokësor nga Chukotka në Alaska. Por më 1 maj 1959, Adolf Hitleri rrëzoi avionin e tij. Dhe mbretërimi fantastik i spikerit përfundoi. Me sa duket, Putini, me fatin e tij fenomenal, nuk ishte i destinuar të jetonte më shumë se shtatëdhjetë vjet.
  Por Hitleri kishte tashmë një trashëgimtar. Nga fëmijët e përftuar me inseminim artificial. Kështu vazhdoi dinastia e Adolf. Dhe njerëzimi vazhdoi ndërtimin në nivele të ndryshme.
  Edhe në Afrikë u ndërtuan rrugë dhe hekurudha dhe automobila, si dhe shumë qytete. Dhe zezakët punuan këtu dhe ngritën ekonominë e Kontinentit të Zi.
  Njerëzimi ka evoluar dhe është ngritur. Komunizmi po ndërtohej dhe jeta e njerëzve po bëhej gjithnjë e më e mirë.
  Pas Hitlerit, perandori drejtohej nga djali i tij Ujku i Parë. Ai ishte i ri, por i mençur dhe e ngriti njerëzimin në lartësi të mëdha. Një nga idetë ishte rritja e numrit të grave dhe eksperimentimi mbi gjenet. Në veçanti, u vendos që të rritet numri i femrave në mënyrë që ato të ishin pesë herë më shumë se meshkujt.
  Në të njëjtën kohë, në vitin 1961, astronautët e perandorisë fluturuan në Venus, dhe një vit më vonë, në Merkur. Nja dy vjet më vonë ne vizituam satelitët e Jupiterit. Vizitoi planetë të tjerë. Derisa, në vitin 1980, u vizitua planeti më i largët në sistemin diellor, Plutoni. Dhe ishte e mrekullueshme.
  Dhe në vitin 2000 filloi ekspedita e parë pa yje. Krimi pothuajse u zhduk në planetin Tokë, dhe sëmundjet dhe epidemitë mbaruan, njerëzit harruan urinë dhe mungesën e mallrave. Jeta u bë më e mirë dhe më e mirë.
  Dhe u ndërtua një parajsë e vërtetë. Dhe njerëzit nuk luftuan me njëri-tjetrin. Shkenca është zhvilluar me shpejtësi. Dhe sillni lumturi për njerëzit. Teknologjia gjithashtu ka evoluar. Kryevepra e kësaj, natyrisht, është disketa . Ata tashmë ishin në gjendje të fluturonin midis planeteve. Dhe Fritz ishin të pandalshëm.
  Në Rusi, lufta guerile u qetësua shpejt. Njerëzit vendosën se nuk kishte asnjë shans për të hedhur poshtë nazistët dhe se ata duhej të jetonin. Dhe jeta u bë gjithnjë e më e mirë. Perandoria po marshonte drejt komunizmit. Por pas vitit 2000, shumë mallra u bënë plotësisht falas. Nuk kishte të pastrehë, të gjithë kishin një punë. Dhe u ndërtuan shtëpi shumë të bukura. Dhe të gjithë kishin makina, dhe të gjithë kishin internet falas, dhe shumë më tepër.
  Jeta u ngrit. Ishte mirë për njerëzit. Dhe të gjithë gradualisht u mësuan të ishin një perandori e vetme. Dhe ka pasur asimilim.
  Rusët dhe sllavët e tjerë morën të drejta të barabarta me gjermanët. Dhe kombet e tjera jetuan mirë nën sundimin nazist.
  Ata që nuk luftuan, nuk ishin partizanë, jetuan me dinjitet. Gjermanët nuk kryen veprime ndëshkuese pa arsye.
  Dhe vërtet, sapo hoqëm qafe partizanët, represionet pushuan menjëherë.
  Politika pushtuese ishte fleksibël. Kishte edhe vetëqeverisje edhe përdorimin e personelit lokal. Dhe në vitin 2020, të gjithë njerëzit në planetin Tokë morën shtetësi dhe më në fund u vendos barazia ligjore.
  Në këtë kohë, shkenca ishte zhvilluar aq shumë saqë pleqëria u mposht dhe të gjithë u bënë përgjithmonë të rinj dhe të bukur.
  Dhe në planetët e tjerë të sistemit diellor, u shfaqën fshatra të Rajhut të Tretë. Dhe kështu u bë i madh në botë.
  Djemtë dhe vajzat në këtë botë filluan të përhapen në të gjithë galaktikën. Realiteti virtual tashmë është shfaqur në matricën e Hypernetit , dhe shumë nga çdo gjë e mrekullueshme, e re dhe e bukur. Çdo gjë mund të riprodhohej.
  Perandoria e Rajhut të Tretë u bë një perandori e mundësive të mëdha dhe pushtoi universin.
  Dhe gruaja në të u bë pesë herë më shumë se burrat. Dhe të gjitha janë të bukura, vajza të reja, dhe burrat janë të rinj që nuk kanë nevojë të rruajnë mjekrën. Në fakt, mjekra është vetëm një atavizëm primitiv, kafshëror.
  Dhe tani realiteti virtual lojëra të tilla interesante po tërbohen dhe digjen.
  Një nga Krijuesit e tillë të gjithëfuqishëm të Universeve, Friedrich Sfero, sapo organizoi " argëtimin " më të lezetshëm .
  Domethënë, një betejë hapësinore. Nga njëra anë, trupat e tij, që përfaqësojnë Gjermaninë krenare, nga ana tjetër, ushtria e yjeve të çdo të dashure, i njëjti krijues i gjithëfuqishëm i universeve të Harlequinade - Gjermania e tmerrshme. Pra, duke qenë se njerëzit e gjithëfuqishëm po luftojnë, do të jetë argëtuese, deri në pamundësi.
  Vija e ushtrisë së Gjermanisë së Tmerrshme ishte e ngjeshur në mënyrë të pashmangshme. Përqafimet hiperplazmatike u përpoqën të shtrëngonin më fort armikun e fuqishëm nga Gjermania krenare. Miliona e miliona anije yje gjetën dënimin e tyre këtu. Shpesh heroike, dhe ndonjëherë qesharake. Ata vdiqën, me një buzëqeshje në buzë, duke shpresuar të ringjallen me kalimin e kohës. Edhe pse dukej shumë rrëqethëse... Forma e efektshme si pika e kolosit digjet me një flakë të veçantë që përtyp fushat e hapësirës dhe vakumit. Flakët vërshojnë nëpër korridoret dhe boshtet e ventilimit të anijes kozmike. Miliona ushtarë të gjallë, njerëz dhe përfaqësues të racave të tjera me miliarda robotë në bord, po përpiqen të largohen nga nxehtësia gjithëpërfshirëse. Pothuajse të gjithë njerëzit që luftojnë janë vajzat më të bukura, të lyera me modele flokësh të përpunuar, avangarde, sikur të mbledhura jo për një betejë të ashpër, por për një top perandorak - një maskaradë. Këtu, njëra nga vajzat kishte një model flokësh në formën e një mulli me erë me tehe në formën e krahëve të palloit, dhe ajo bërtiste me zemër. Dhimbja është e paimagjinueshme e tmerrshme dhe lëkura e kokës thyhet fjalë për fjalë. Tehet e mullirit me erë shkëputen dhe më pas rrotullohen në një vorbull të lakimit kineshapësinor me nëntë renditje .
  Por orkët dhe kukudhët gjëmojnë veçanërisht kërcënues, për ta është me të vërtetë më makth të mos vijnë, flaka merr një formë ose një tjetër. Ose kjo është fizionomia buzëqeshëse e një shpirti mëkatar të thirrur nga një magjistar nekrofil nga humnerat më të ulëta të botës së krimit, ose një dritë që kërcen rreth kabinave dhe përdredh tytat e armëve në formën e një grabitqari të tmerrshëm, jashtëzakonisht të tërbuar. Dhe mund të jetë më e frikshme se surrealja në vizatimin e një lënde shkatërruese dhe djegëse.
  Dhe e gjithë kjo është në shkallën e një anijeje ylli që nuk është inferiore në përmasa ndaj Merkurit... Megjithatë, sipas standardeve të krijuesit të universit, nuk janë aq shumë. Po i njëjti krijues i një realiteti të tillë plotësisht material, vendosi të shkëputet plotësisht.
  Sfero Friedrich Katastrofov ndjeu emocion dhe në të njëjtën kohë kënaqësi: një zero në favor të tij. Krijuesi-terminator i ri bëri një kthesë, duke u larguar nga tufa e magoplazmës dhe, nën zhurmën e kërcitjes së rrezeve gravi-bërthamore që tundnin vakumin, goditi një magolë tjetër pas shpine . Nuk është e lehtë të hysh, mjetet luftarake galopojnë si thundrat e kuajve të vendosur në galop, madje të shtyra nga shejtani që ka mbledhur të gjithë fuqinë e botës së krimit. Dhe nuk ka ligje të fizikës dhe kozmologjisë të njohura për njerëzit e prapambetur të së kaluarës. Koncepti i inercisë është vetëm me kërkesë të krijuesit.
  Tani (i përbërë nga Hyper - princeps -mago-plazma e një lloji të tillë materie të pakuptueshme për perceptimin njerëzor, atëherë ju mund të merrni çdo formë dhe modifikim të ekzistencës, duke ndryshuar madhësitë nga bërthama e fotonit, kur vendosni lirshëm të gjithë universin prej trilionash parsek në diametër në pëllëmbën e dorës!) Sfero zgjodhi të mishërojë trupin e një djali të modifikuar biologjikisht, i cili ishte trajnuar në perandorinë e fuqishme dhe teknologjikisht të avancuar të Rusisë krenare, edhe kur po piqej si embrion në barkun e një inkubator-kompjuter.
  Që në momentin e konceptimit, kishte stërvitje në ëndërr, të ndërprerë nga impulse të dhimbshme, të një lufte speciale, kozmike. Dhe prapëseprapë kishte gabime, pasi trajektorja e mogulëve , të privuar nga inercia , ishte plotësisht e paparashikueshme. Por Sfero nuk është kompleks për këtë. Ai u kufizua qëllimisht për t'i bërë aftësitë e tij më interesante. Në fund të fundit, Gjermania krenare, e përhapur mbi miliarda galaktika dhe një kuadrilion botë të banuara, ky krijim është, natyrisht, një matricë virtuale. Dhe loja e luftës hapësinore duhet t'u bindet rregullave. Që të mos ketë fare kaos. Djalë krijues. qëlloi tre të tjera, duke humbur dy herë. Magoimpulset e sistemeve të armëve, përrallore në dizajn, e prenë vakumin dhe madje e bënë që të zhvishej, feta syrvelad mjalti , tashmë në një nivel tjetër të universit. Këtu Sfero u zhyt përsëri në vrimën në hapësirë, duke hyrë në modalitetin e sulmit. Në të njëjtën kohë, Creator-Boy zgjodhi momentin në mënyrë që ai të mos mund të fiksohej nga sistemet e mbikëqyrjes kibernetike, të cilat japin një përmbledhje të plotë të hapësirës përreth të modifikimeve të ndryshme të magoletes .
  - Magomatrix absorbohet nga kinezphoton ! - Filozofikisht, duke rrëzuar një luftëtar tjetër dhe duke iu shmangur tentakulave të thyera të principave - plazma, tha djaloshi Krijues.
  Ushtria e Julius Caesar, të cilit Sfero Frederick i besoi komandën e përgjithshme, vazhdoi të ushtrojë presion, duke përfituar nga epërsia numerike, duke mos lënë asnjë përpjekje të pasuksesshme për ta mbështjellë atë nga krahët. Njeri i Harlequinade, Hannibal, spërkati gjithnjë e më shumë trupa, duke u përpjekur të zgjasë disa parsekë (një parsek është distanca që një rreze drite përshkon në dy vjet e gjysmë) nën komandën e tij një armadë të madhe. Dendësia e formimit të trupave u ul, dhe roli i aftësive individuale u rrit. Këtu, të dyja palët u treguan të denjë, duke demonstruar aerobatikën dhe artin e manovrimit. Por humbjet ishin kolosale, më shumë se një milion anije yje u dogjën në pishtarin e pangopur të asgjësimit.
  Sfero papritmas ndryshoi vendin e përleshjes dhe u gjend pranë vajzës më madhështore. Djali Krijues dhe Valentina shtrënguan duart, djemtë e tjerë dhe vajzat shumë më të shumta shkëmbyen syrin. Ata sollën bateri dhe hapën një tornado hiperplazmatike uragani në varka, maglets me një vend , luftëtarë, brigantine, shkatërrues, shkatërrues dhe anije të tjera të vogla. Sytë e Sferos shkëlqenin fitimtar.
  Niveli i përgjithshëm i stërvitjes së luftëtarëve të stërvitur për luftë, edhe kur notonin si fetus në një lloj mediumi ushqyes, ishte shumë i lartë. Por ato jo gjithmonë binin nga shumë çarje dhe kolapse vakumi. Si kundërpërgjigje, armiku qëlloi gjithashtu zjarrin e tij të pamëshirshëm, duke poseduar edhe një matricë personale. Një lumë hiperplazme u dogj përmes mbrojtjes së dobësuar të matricës dhe, një fushë gjysmë hapësire depërtoi në forca të blinduara. Ja ku është, hapësira magjike nuk e duroi dot, u plas, një lumë shumëngjyrësh ultrazjarri ra mbi çiftin e qitjes. Sferoja u dogj menjëherë (është thjesht një ndjenjë super qesharake kur asgjësohet mishi!), krahu i vajzës-partner deri tek supi, këmba tek gjuri, busti te brinjët u avullua. Bukuroshja bërtiti dhe u tërhoq. porositi Valentina.
  - Aktivizo rigjenerimin kibernetik.
  Trupi i vajzës (si dhe njerëzve të tjerë) nuk ka qenë proteinë për një kohë të gjatë. Ky është mish i veçantë me përfshirje hiperplazmike , ndërsa vetë njerëzit fuqizohen nga super energji . Kështu mishi pasi u plagos filloi të rritet ngadalë. Relativisht ngadalë, vetë procesi është i dukshëm me sy të lirë, shkalla e rritjes së indeve është 0.9 centimetra në sekondë. Por beteja e ashpër ishte shumë e shkurtër; armatura u dogj në disa vende të tjera. Dy armë u avulluan, gjashtë ushtarë vdiqën, një i ri u dogj gjysmë dhe një vajzë humbi përkohësisht lëkurën e kokës dhe gishtat. Sfero, duke qeshur, u kthye duke thënë, sa keni arritur duke mposhtur bartësin e krijuesit të universit? Arriti për mrekulli të shmangte shpërthimin e predhave. Por dëmi është kolosal, sifonët e ajrit të nxjerrë ndezur në vakum. Sidoqoftë, djemtë përgjigjen në mënyrë adekuate. Vetë Sfero kreu një goditje me filigran, duke rrëzuar një aeroplan sulmi të trefishtë. Valentina, gjuha e zgjatur, lëpiu djalin në buzë.
  - Megaquasar !
  - Le të hiper-asgjësojmë ( super-shkatërruese ) shpërthimin e plazmës ! - leh Krijuesi i ri i universeve.
  Dy magoleta u qëlluan nga armë të tjera, tre kulla qitëse u rrëzuan në shkatërrues. Por ishte në atë moment që një kryqëzor rakete drejtoi armët e tij drejt tyre. Djaloshi-krijues, jo pa kënaqësi, me ndjesi të mprehta, ndjeu në fytyrë frymën e vdekjes. Një plakë e keqe gjigante me një kosë kërcënoi dhe kapiteni Sfero dha urdhër.
  - Tërheqje fleksibël! Lëvizni si një gjarpër, përmes një iriq!
  Bateria u kthye me nxitim, por pak vonë. Vakuumi dukej se dhembte nga dhimbja, një vorbull hiperplazmatike kaloi. Një goditje e tmerrshme e gravioplazmës e lidhi baterinë. Menjëherë pesë armë dhe dymbëdhjetë persona të ekipit rezultuan se ishin avulluar plotësisht. Sfero dhe vajzat e tjera u hodhën tutje nga një valë gravitacionale. Djali Krijues fluturoi sipër, duke goditur kokën në barkun e Valentinës atletike, por jashtëzakonisht të hijshme. Dhe kjo është e vështirë kur mishi në të cilin duhet të desh nuk është proteinë:
  - Uau, vrima e kolapsit të pulsarit ! Sferoja mërmëriti. Dhe ai buzeqeshi si nje hiperelektricitet qe e goditi permes tij .
  Kishte çarje të mëdha në armaturë. Ata prenë si lugina sipërfaqen e purpurt të metalit, më shumë se një milion herë më e fortë se titani. Çfarë fuqie kolosale fshihet tek hiperplazma apo versioni i saj edhe më i avancuar i plazmës princeps , i aftë për të lëvizur yjet dhe për të shuar kuazarët. Por vetëm e gjashta, e shtata, e kështu me radhë, gjendja e materies. Një oqean i tërë hiperplazmash mund të merret nga çdo molekulë. Teorikisht (kjo nuk është ende e disponueshme për njerëzit), një grimcë elementare do të riprodhojë të gjithë universin. Ose shkatërroni! Të tilla janë mundësitë thuajse hyjnore të hiperplazmës.
  Bateria rrëshqet përgjatë kolapsit fleksibël duke vibruar në hapësirën e lëvizjes , ushtari shtypet poshtë nga forca e dobësuar e inercisë. Pastaj susta lëshohet dhe bateria përsëri hap zjarr vetëm në një pikë tjetër në hapësirë.
  Friedrich Sfero urdhëron:
  - Goditni me një rreze të ngushtë, kaloni armët në modalitetin e koncentruar ramrod.
  Meqenëse kompjuterët janë të çaktivizuar, kjo duhet të bëhet me dorë. Rregulloni rrjedhën e hiperplazmës duke përdorur daulle. Por të bësh diçka të tillë nuk është as e lehtë, ajo që na shpëton është se programi i stërvitjes parashikon edhe këtë forcë madhore. Djemtë dhe vajzat përballen me këtë problem në modalitetin automatik. Sfero Friedrich kap një varkë rakete në sy, një goditje me një plumb të lehtë. Dëgjohet kërcitja më e hollë e vakumit të shkatërruar, anija bëhet copë-copë. Duke gjykuar nga fuqia e shpërthimit, ka një shpërthim municioni. Një pikë drite fryn makinën. Magolet është shkatërruar gjithashtu, vajza riprodhoi goditjen e saktë.
  Krahët fluturojnë veçmas, në të njëjtën kohë duke u rrotulluar në një vakum bishtash flakë.
  Brigantina armike merr dëme shtesë, por përgjigjet me breshëri të mëdha. Një përrua hyn përmes plasaritjes, duke e hedhur vajzën tutje, duke zbuluar gjoksin e artë me cinabar, thithka lumineshente.
  Sfero klith me kënaqësi:
  - E shihni sa bukur! Çernodyrno!
  lëkurë magoplastike .
  - Princeps-quasar ! Elipsi Zapulsar ! Ngrini topuzin e kalorësit më lart!
  Brigantina në formë loti ishte me breshëri. Pikat e vesës me gjemba të hiperplazmës u shpërndanë në të gjithë hapësirën luftarake.
  Friedrich Sfero fishkëlleu:
  - Jep një foton, në shembjen e humnerës!
  Një fregatë doli nga ana, në të njëjtën kohë bateria fqinje u tund. Duket se djemtë ishin të pafat, ata u përplasën me një raketë të rëndë ose një fushë Vibro që fshin metalin më të qëndrueshëm në pluhur.
  Djali u përpoq të rrotullonte platformën për t'i mbijetuar një sulmi të tillë. Por në fund të fundit, kundërshtarët janë profesionistë të klasit të lartë që kanë mbaruar pothuajse të njëjtën shkollë. Krijuesi i Harlequinade nuk është gjithashtu një mashtrues në Krijimin e Qytetërimeve!
  tempropreon është shembur . Ajo u copëtua në një grumbull pjesësh me gaz. Vajza dhe djali Krijues që shërbenin armën u hodhën mbrapa sikur të goditeshin nga një shkop. Ata u përplasën me armaturën me një përshpejtim kolosal, e gërvishtën pak dhe vetë u rrafshuan shumë, duke u dridhur nga tronditja me trupat e tyre shumë elastikë dhe të qëndrueshëm. Më pas filluan të zhvisnin veshjen e rëndë, duke i dhënë formë normale figurave të tyre të bukura, të ngulitura si statuja të perëndive të lashta.
  Sferoja ndjeu të ftohtë në pjesën e poshtme të barkut. Dendësia e shpërthimit të plazmës së armikut u intensifikua, duket se forca të reja u tërhoqën në betejë. Për shembull, vetë anija ultra-betejore ka madhësinë e një asteroidi të mirë, dhe forma e një kamë masive të mbushur me emetues lëshonte një zbukurim të tërë të pasur avionësh hiperplazmatikë . Një hibrid i lakuar, i përdredhur në formë të një matrioshka dhe një fizarmonikë, substanca ra në kryqëzorin e Gjermanisë Krenar. Përrenj të tjerë asgjësimi shtypën katër platformat e artilerisë në formë loti.
  Këmba e djathtë e Sferos deri në gju u avullua dhe pa pritur që ajo të rritej në mënyrë natyrale, ai e rriti menjëherë gjymtyrën e tij.
  Jul Cezari, me gjithë talentin e tij, po e humbiste betejën, epërsia numerike me një barazi të përafërt teknologjish, ishte në anën e armikut. E vetmja gjë që mbetej për të bërë në një situatë kaq të vështirë ishte të tërhiqesh, duke shmangur rrethimin. Sfero dëgjoi pa dridhje ndërgjegjeje princips -lidhjen, komandat që u jepeshin robotëve. Ata tingëlluan një optimizëm të pakufizuar, një etje për një fitore të hershme. Fregata e Julius Cezarit mori disa dëmtime dhe u ngadalësua. Sphero ndjeu tërbim, fuqia që ai krijoi duket se po humbet, ju duhet të shkatërroni sa më shumë armiq. Kjo do të thotë, ai ka një zgjedhje ose të fitojë ose të vdesë. Edhe pse është e qartë se shkatërrimi i disa muggles ; nuk do të ndryshojë pothuajse asgjë, por ky është thuajse heroizmi i pashembullt i individëve individualë që formohet në një rrymë që dërrmon çdo pengesë. Djali, duke përdorur kujtesën e transportuesit, por në fakt krijimin e tij (Si arrin të vulos personalitete dhe gjëra kaq komplekse në strukturë është një pyetje më vete!) kujtoi shpejt se çfarë ishte shtyrë në seancat e shumta stërvitore. Është e nevojshme që ju të mos vini re, qëndroni në radhët e përgjithshme të robotëve. Pra, është shumë më e vështirë për të arritur atje, por probabiliteti i ekspozimit është shumë më i ulët. Por nga ana tjetër, a ka të drejtë të ulet jashtë në këtë moment kritik? Në fund të fundit, një ushtar duhet: të kujdeset për shpëtimin e jetëve, pika e dytë: të zhdukë sa më shumë armiq. Në rast të një kontradikte - kjo është traditë, për të bërë një zgjedhje në favor të zgjidhjes së dytë. Këta janë amerikanët e kohëve të vjetra: ata mendojnë më shumë për të ruajtur lëkurën e tyre. Prandaj, Yankees humbën, përveç kësaj, propaganda e tyre është e dobët. Asaj i mungonte totaliteti dhe gjithëpërfshirja. Nëse kujtojmë historinë e lashtë të Tokës: në ato ditë kur njerëzimi ishte i lidhur me zinxhirë në një planet. Një botë e tmerrshme, e ndarë, ishte e nevojshme të mblidheshin të gjitha kombet dhe popujt në një grusht të vetëm. Disa perandori e kanë pretenduar atë. Para së gjithash, SHBA, Kina, Shoqëria Islame. Bota u bë multipolare dhe fjalë për fjalë u copëtua, numri i shteteve të pavarura u rrit, separatizmi i kombeve të vogla u shndërrua në një obsesion. Shtëpi e përbashkët Toka ishte në zjarr, njerëzimi fjalë për fjalë po binte në humnerë! Në kohët e vjetra, kishte sundimtarë të fuqishëm që donin të bashkonin njerëzimin. Ky është i pari Aleksandri i Madh, një nga komandantët më të shquar të të gjitha kohërave dhe popujve. Ai ishte i pathyeshëm, por providenca ishte e kënaqur t'i jepte një jetë shumë të shkurtër. Dhe kështu ai pati shanse të konsiderueshme, ai ndërtoi një perandori ndërkombëtare, solli kulturën e lartë helene në Azi. Edhe Kartagjena dhe Roma e lashtë i dërguan një haraç të madh maqedonasit, sllavit më të shquar të epokës antike! Para Aleksandrit, Persia e Madhe nën disa mbretër (sidomos Kiri) arriti pushtime serioze, nga India në Egjipt, por doktrina: ka një sundimtar për të gjithë botën, ishte ai që parashtroi i pari! Në Romë, Jul Cezari pretendoi rolin e sundimtarit botëror, por as jeta e tij nuk ishte e gjatë. Pas Cezarit midis perandorëve: nuk kishte komandantë mjaft të fortë. Agustini hyjnor ishte i sëmurë dhe fizikisht i dobët, Neroni karizmatik është përgjithësisht i tmerrshëm. Sundimtarët më të famshëm, Diolektani dhe Kostandini, luftuan më shumë për të ruajtur status quo-në pa menduar për pushtime të mëdha. Ka pasur komandantë të tjerë, pas rënies së Romës. Nga këta, personalitetet më të shquara: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleoni, Adolf Hitler, Stalini. Genghis Khan ishte shumë i suksesshëm. Ai pushtoi pothuajse të gjithë Kinën, Afganistanin, Khorezm, shkëputjet e avancuara arritën në Rusinë e Lashtë. Ai kishte shanse të shkëlqyera për të fituar, askush nuk mund t'i rezistonte trupave vazhdimisht në rritje të këtij komandanti dinak dhe të aftë. Por edhe jeta e tij mjaft e gjatë sipas standardeve të mesjetës nuk ishte e mjaftueshme për kapjen e botës. Genghis Khan themeloi një dinasti, por nuk kishte më një dinasti kaq të madhe si ai, i aftë për të mbledhur të gjithë nomadët. Ashtu si Tamerlani. Fitore pas fitoreje, një perandori e madhe dhe një ndarje, shkatërrimi i Timuratit , një grindje mes djemve dhe nipërve. Dhe nuk kishte pasardhës të denjë. Napoleoni dhe Hitleri, pasi pushtuan Evropën, thyen kurrizin kundër Rusisë. Fatkeqësisht, vetë Rusia nuk arriti të arrijë dominimin botëror. Me të vërtetë një sundimtar i madh ishte Stalini, i cili e ktheu një vend analfabet, që ecën me këpucë në një fuqi të fuqishme industriale.
  Dhe pastaj, tashmë në shekullin e njëzet e një, pushteti që nga fillimi mbi Gjermaninë, dhe më pas mbi botën, u mor nga një çift misterioz me fuqi të jashtëzakonshme hiper-intelektuale .
  Ata krijuan princat e fundit - armët magjike, dhe njerëzimi gradualisht u zhvillua në një gjendje të plotfuqishmërisë virtuale.
  Por lufta është luftë, veçanërisht lufta në hapësirë, këtu llogaritjet e gabuara dhe sakrificat janë të pashmangshme. Luftëtari Friedrich Sfero, i cili vendosi të rrezikojë , ishte me fat deri më tani, ai arriti të asgjësojë katër automjete luftarake pa tërhequr vëmendjen ndaj vetes.
  - Do të ketë qull thupër për njerëzit e vegjël! Përkundrazi, princeps është plazma!
  Po, lojëra të tilla interesante luhen nga qytetarët e perandorisë së Rajhut të Tretë, duke pushtuar universin.
  Dhe si do të përfundojë gjithçka dhe deri në cilat lartësi të plotfuqishmërisë mund të arrijë njerëzimi, qoftë edhe një fantazi e pafuqishme.
  
  
  COG DHE SHPUNTIK DHE RAJH I TRETË
  ndërhynë popadanët . Në këtë rast, konstruktorët e shkurtër Vintik dhe Shpuntik . Kur u shpërngulën, ata përfunduan në Berlin. Epo, meqë nuk dinin asgjë për politikën dhe planetin Tokë, kaluan në shërbim të gjermanëve. Dhe teknikët janë të nivelit të lartë. Dhe ata morën pjesë në zhvillimin e Panterës. Dizajnerët gjenialë e bënë kullën të ngushtë dhe të vogël, të mbrojtur më mirë, por më të lehtë. Motori dhe transmisioni u vendosën në një njësi, dhe kutia e ingranazhit ishte vendosur në vetë motorin. Është bërë gjithashtu një shasi më e thjeshtë dhe më e lehtë se në historinë reale. Dhe lartësia e "Panterës" ishte vetëm 1.8 metra. Si rezultat, armatura e ballit të bykut 80 mm u instalua në kënde të mëdha të prirjes racionale dhe u bë praktikisht e padepërtueshme. Balli i kullës ishte 120 milimetra me pjerrësi, dhe anët ishin gjashtëdhjetë milimetra të pjerrëta. Pika e dobët ishin anët e bykut - vetëm 40 mm. Por trupi ishte shumë kompakt dhe pjesa e sipërme ishte në një kënd të madh prirjeje, dhe mburoja 30 mm ishin vendosur në pjesën e poshtme që mbulonin rulat. Dhe gjithë kjo sharm peshonte vetëm 26 tonë, me një motor 650 kuaj fuqi. Dhe arma ishte me gjatësi tytë 75 mm 70 EL, që gjuante 15 fishekë në minutë.
  Plus, shikueshmëri dhe optikë e mirë.
  Ky tank udhëtoi me një shpejtësi prej 70 kilometrash në orë, ishte i padepërtueshëm në anën për armë të lehta, kryesisht dyzet e pesë, dhe pushkë antitank, mori tridhjetë e katër kilometra nga dy kilometra në ballë dhe praktikisht nuk u thye. Dhe pothuajse të gjitha armët antitank të BRSS nuk e depërtuan atë në ballë.
  Dhe "Pantera" e re në Betejën e Kurskut bëri bujë. Në të njëjtën kohë, ishte më e lehtë për t'u prodhuar, dhe iu desh pothuajse dy herë më pak metal se Panther në historinë reale.
  Si rezultat i përdorimit të këtij tanki, nazistët depërtuan në mbrojtjen e trupave sovjetike dhe mbyllën bojlerin, duke anashkaluar Kursk. Dhe kështu kapi iniciativën. Dhe duke zhvilluar sukses, ata morën Voronezh.
  Pas së cilës Hitleri urdhëroi trupat të ktheheshin në jug. Dhe armada e trupave u zhvendos në Stalingrad.
  Tanket gjermane janë në rritje. Dhe një ekip vajzash po lufton në Panther, duke thyer armët dhe automjetet sovjetike.
  Gjermanët depërtuan në Stalingrad ... Por kjo nuk është e gjitha. Në Afrikë, trupat e Rommel me tanke të reja fituan një seri fitoresh. Situata për aleatët u rëndua nga fakti se Vintik dhe Shpuntik shpikën edhe një avion luftarak. Për më tepër, është shumë i lehtë, i lehtë për t'u prodhuar, i manovrueshëm dhe i kontrolluar në mënyrë elementare.
  Dhe avioni i ri VSh-162 u bë avioni më i mirë në ajër dhe dëmtoi rëndë avionin aleat.
  Kështu nazistët filluan të përparojnë në Afrikë në Egjipt. Hitleri refuzoi të merrte Stalingradin me stuhi dhe ndaloi trupat e tij. Por Fritz filloi ofensivën kryesore duke anashkaluar me një depërtim në Detin Kaspik. Dhe situata u përshkallëzua.
  Dhe operacione të reja pasuan në veri. Nazistët sulmuan Suedinë. Dhe në pak ditë e detyruan të kapitullonte. Dhe doli të ishte e lezetshme.
  Gerda dhe Charlotte me "Panterën" udhëtuan në të gjithë Suedinë dhe i detyruan ushtarët e kapur të puthin këmbët e tyre zbathur, duke treguar klasin e tyre kolosal. Këto vajza janë vërtet të bukura këtu.
  Shumë nga burrat e betejës u dorëzuan para tyre. Dhe puthi thembra të zhveshura.
  Por tani ata ishin në Suedi, ku tashmë binte borë dhe ftohtë.
  Dhe gjermanët, të udhëhequr nga Rommel, mundën britanikët në Egjipt. Dhe tani ata depërtuan në Lindjen e Mesme dhe ata kanë sukses pas suksesi.
  Me këtë, fushata e luftëtarëve të bukur nuk u ndal ... Gerda tha me pasion, duke fërkuar këmbën e saj të zbathur në metal:
  - Epo, Tiger është, natyrisht, një tank që prodhon kryevepra dhe një makinë kolosale për sa i përket fuqisë. Dhe e thjeshtë në të njëjtën kohë!
  Charlotte tha me përtesë:
  - Unë personalisht preferoj "Lev". Meqenëse asgjë nuk mund të depërtojë në një makinë të tillë! Dhe ajo ka një formë më të përsosur!
  Magda kujtoi se si u shfaqën paradën e 7 nëntorit dhe cicëroj:
  - Dhe mua më pëlqeu Miu, është kaq i madh! Dhe me dy armë njëherësh!
  Christina qeshi dhe u rrotullua në transport:
  - Dy armë në një makinë - kjo është mirë!
  Gerda i ktheu këmbët në ajër dhe tha:
  - A është mirë të fluturosh kështu? A do të arrijmë në Australi së shpejti?
  Charlotte tundi kokën.
  - Jo! Jo së shpejti! Për të fluturuar atje nga Suedia - pothuajse në të gjithë globin!
  Avioni në fakt u ul për të furnizuar me karburant. Vajzat vrapuan jashtë. Ata përfunduan në Medinën e nxehtë, ku avioni bëri një ulje emergjente. Pavarësisht nga fundi i nëntorit, temperatura këtu ishte rreth tridhjetë gradë. Dhe në Suedi, sapo po largoheshin, goditi një ciklon i ftohtë dhe temperatura zbriti në minus tridhjetë.
  Vajzat vrapuan sa më shpejt që të mos ngrinin tek punonjësi i transportit dhe ngrica i këputi takat e zhveshura të vajzës. Nuk është e lehtë të mos vishni këpucë në parim, sidomos kur ecni.
  Por tani vajzat vrapuan nëpër rërën e nxehtë të Medinës. Arabët u trembën duke parë vajzat gjysmë të zhveshura, por kishin frikë të bënin ndonjë veprim. Sidoqoftë, gjermanët kanë një reputacion shumë të frikshëm. Në të vërtetë, ata perceptohen si një komb i mbinjerëzve , dhe për këtë arsye ata falin shaka të vogla. Ashtu si kur bukuroshet vishen vetëm me një bikini.
  Pas motit të ftohtë, kur këmbët vazhdimisht ftohen, është shumë e këndshme të vraponi përgjatë rërës së nxehtë. Vajzave u pëlqeu dhe u argëtuan duke i hedhur rërë njëra-tjetrës.
  Gerda, duke u hedhur nëpër shkretëtirë ashtu, mendoi se ishte ende e mrekullueshme të jetosh në një vend në të cilin kishte një verë të vazhdueshme. Dhe sa e mire eshte...
  Me diell dhe të pastër, ajër i pastër fryn në fytyrat tuaja. Ose jo shumë i freskët, por ajri i nxehtë i shkretëtirës.
  Charlotte tha me një buzëqeshje:
  - Tani këto toka i përkasin Rajhut të Tretë. Asnjëherë më parë njerëzimi nuk ka qenë kaq i bashkuar. Ose më mirë, të afërmit, tek uniteti si tani. Dhe e gjithë kjo është kryesisht falë gjeniut të Fuhrer-it.
  Magda vuri në dukje logjikisht:
  - Pjesërisht edhe sepse Hitleri është jashtëzakonisht me fat. Për shembull, britanikët ranë si bizele. Dhe hapësirat e Afrikës nuk u bënë pengesë. Po, gjithçka ishte në anën tonë. Edhe pse ndonjëherë kishte gabime!
  Christina u përgjigj:
  - Përsa i përket fatit, jo në të vërtetë! Ne nuk ishim me fat, për shembull, me dimrin në dyzet e një. Dhe kështu ata do të kishin marrë Moskën atëherë. Dhe lufta në lindje do të kishte përfunduar. Dhe kështu ju duhet ende të nxirrni gjembin stalinist.
  Gerda u pajtua me një psherëtimë:
  - Mendoj se do të më duhet! Është për të ardhur keq! Kaq shumë djem dhe vajza të mira do të vdesin!
  Magda qau pa dashje dhe tha:
  - Vdekja... Sa i padrejtë je! Dhe ndonjëherë arrini në kohën e gabuar!
  Gerda nxitoi të kundërshtojë:
  - Jo ndonjëherë! Dhe është gjithmonë në kohën e gabuar! Ti e di se si dëshiron të jetosh dhe sa ngurrues je të vdesësh!
  Christina vuri në dukje logjikisht:
  - Ne e duam këtë, sepse jemi të fortë dhe të shëndetshëm. Dhe gjyshja, e cila është njëqind vjeç dhe në të cilën gjithçka dhemb, ndoshta ka një qëndrim krejtësisht të ndryshëm ndaj vdekjes!
  Charlotte tundi kokën dhe tha me frikë:
  - O Zot na ruajt! Zoti na ruajtë që të plakeni ndonjëherë!
  Gerda e tundi atë dhe e goditi rërën me këmbën e saj të zbathur:
  - Le të mos flasim për këtë! Nëse filloni të mendoni se çfarë është pleqëria, do të çmendeni, ose do të shkatërroni jetën tuaj!
  Magda u përpoq të ngushëllonte vajzën bjonde:
  - Kur të vijë Jezusi, të gjithë të vdekurit do të ringjallen dhe kjo rini e përjetshme do të jetë përgjithmonë!
  Gerda buzëqeshi dhe tha me dashuri:
  - Zoti bekofte!
  Christina u përgjigj me zemërim:
  Dhe unë jam një ateist themelor. Dhe unë nuk besoj në Zot dhe nuk ju këshilloj!
  Gerda ngriti supet e saj të forta dhe të nxirë.
  - Nuk do ta quaj veten besimtar të fortë, por ... Ka shumë gjëra që materialistët dhe ateistët nuk mund t'i shpjegojnë. Përfshirë origjinën e universit!
  Charlotte, duke u zhytur në rërën e nxehtë, u përgjigj:
  - Por mua më pëlqen më shumë ideja - shumë perëndi. Se ata, këta perëndi Demiurge, krijuan kolektivisht universin dhe Tokën. Më pas mes tyre u zhvillua një luftë, e cila shkaktoi katastrofa dhe fatkeqësi natyrore. Kjo është arsyeja pse ndodhën të gjitha llojet e fatkeqësive. Lufta e perëndive shkakton luftëra midis njerëzve!
  Gerda u përgjigj me besim:
  - Por Zoti gjerman fiton gjithmonë!
  Charlotte tundi kokën.
  - Kjo nuk ka ndodhur gjatë Luftës së Parë Botërore. Edhe pse ishim pranë fitores!
  Christina pohoi me kokë fuqishëm.
  - Kjo eshte! Ishte e nevojshme të sakrifikohej përkohësisht Prusia Lindore, por jo të tërhiqeshin trupat nga Fronti Perëndimor. Atëherë ata do të kishin rrethuar dhe marrë Parisin. Franca kapitullon... Ajo është e mundur në fund të fundit. Dhe më tej... Unë mendoj se nëse Britania do të tregonte kokëfortësi, atëherë ne mund të biem mbi të së bashku me Italinë, Turqinë dhe Japoninë. Dhe do t'i shtypnin me nëndetëse dhe një veprim të vetëm të flotës!
  Magda u shpreh:
  - Keni harruar Rusinë!
  Christina u shërua.
  - Nuk harrova asgjë! Rusia do të ishte mposhtur pas dorëzimit të Francës. Për më tepër, Car Nikolla II nuk është Stalin. Monarku i Rusisë do të përfundonte një paqe të nxituar me ne, pasi kishte pësuar disfatë. Dhe ne do... Shkurt, Rusia e kohës cariste është edhe më e dobët se ajo komuniste!
  Charlotte qeshi.
  - Kështu është! Por, sigurisht, ne e humbëm rastin atëherë. Adolf Hitleri ishte më i zgjuar. Ai bëri një pakt mossulmimi me Stalinin dhe i goditi armiqtë e tij pjesë-pjesë. Kjo është urtësia politike!
  Christina tha:
  - Do të ishte edhe më logjike të hiqje Britaninë dhe vetëm atëherë të sulmonte Bashkimin Sovjetik!
  Charlotte tha me një buzëqeshje:
  - Jam dakord me këtë!
  Gerda, përkundrazi, kundërshtoi:
  - Nëse nuk do të kishim sulmuar BRSS në vitin e dyzet e një dhe nuk do të kishim mundur njësitë e Ushtrisë së Kuqe të papërgatitur për një luftë mbrojtëse, ata mund të kishin rënë mbi ne kur sulmuam Britaninë. Kështu që nuk kishim zgjidhje tjetër!
  Magda ngriti supet:
  - Stalini është një politikan i kujdesshëm! Ai mund të mos kishte rrezikuar një aventurë të tillë!
  Gerda tha në mënyrë racionale:
  - Përkundrazi, nga ana e Stalinit, një aventurë e madhe është të na japë mundësinë për të përhapur Britaninë. Në këtë rast, forcat superiore do të binin mbi të. Dhe ne do ta varrosnim. Dhe kështu, ndërsa Britania reziston, Rusia kishte ende një shans kundër nesh. Përndryshe, duhet të pranojmë se armiqtë tanë nuk kanë asnjë shans!
  Charlotte gjithashtu gjeti diçka për të kundërshtuar:
  - Derisa përbindëshat si BRSS dhe SHBA të mposhten, është jashtëzakonisht e parakohshme të thuhet se armiku nuk ka asnjë shans. Kemi bërë shumë dhe kemi bërë një rrugë të gjatë, por... Kemi ende shumë probleme përpara. Tani Australia. Një tjetër kufi për ushtrinë gjermane!
  Gerda u përgjigj me besim:
  - Le ta thyejmë edhe atë! Tashmë janë bërë dy shëtitje në Zvicër dhe Suedi, dhe të paktën në Australi është shumë më ngrohtë.
  Charlotte qeshi dhe tha me besim:
  - Unë besoj në fitoren tonë! Përndryshe, thjesht nuk ndodh!
  Vajzat duhej të ndalonin ngrohjen në shkretëtirë dhe të ktheheshin në transport. Furnizimi me karburant ishte i suksesshëm. Dhe vajzave iu bashkuan edhe shoqet e vjetra të batalionit "Tigresha".
  Vajzat e kësaj detashmenti të grave po kërkonin muxhahidë bosh. Të cilat, megjithatë, ishin të pakta. Dhe tani ata të lumtur u nisën për të pushtuar Australinë. Një tjetër kontinent kaq i dëshirueshëm për Wehrmacht-in.
  Gjermania po mblidhte forcat për kërcimin dhe po përgatitte uljen.
  Margaret takoi me respekt të njohurit e saj të vjetër Christina dhe Gerda. Megjithatë, jo të gjithë mund të marrin diamante për një kryq kalorësi! Pas kësaj kompanie, vajzat do të dërgoheshin për inseminim dhe në një kamp të veçantë për të lindur pasardhës. Pra, në kompaninë ruse, ata mund të mos kishin kohë për të marrë pjesë.
  Bukuroshet megjithatë dukeshin të gëzuara dhe luftarake. Nuk doja më të flija, dhe vajzat, pasi ishin mbyllur në një kabinë të veçantë, po bisedonin.
  Magda, e ulur në një kolltuk lëkure, tha:
  - Paganizmi, me gjithë logjikën e tij të jashtme, gjithashtu nuk mund t'i përgjigjet shumë pyetjeve. Për shembull, nga erdhën perënditë e shumta të demiurgëve?
  Charlotte qeshi dhe protestoi:
  - Në të njëjtën mënyrë si monoteizmi nuk është në gjendje t'i përgjigjet pyetjes, nga lindi i vetmi Zot që krijoi Universin?
  Magda ngriti supet.
  - Është çështja si të thuhet... Ne me besim e marrim si aksiomë që Zoti i Madhëruar ka ekzistuar gjithmonë. Dhe kjo është një aksiomë që nuk kërkon prova.
  Cristina tha duke tundur kokën:
  - Është e pamundur të imagjinohet ekzistuesja përjetësisht, dhe pafundësisht e fortë dhe pafundësisht e mençur. Kjo është kundër logjikës. Siç e shohim në Tokë, e thjeshta krijon kompleksin dhe ne vëzhgojmë evolucionin. Dhe pastaj nga më komplekset, e thjeshta shkoi. Që bie ndesh me realitetin e vëzhguar.
  Për shembull, njerëzimi po bëhet më i ndërlikuar, jo i thjeshtuar! Dhe ne nuk degradojmë fare, por bëhemi më të përsosur!
  Charlotte qeshi dhe tha:
  - E logjikshme! Evolucioni i perëndive çon në krijimin e Zotit të plotfuqishëm Demiurg!
  Magda tha ashpër:
  - Një filozofi e tillë mund të shkatërrojë shpirtin!
  Charlotte ngushtoi sytë dhe tha:
  - Por pyetja është, sa i vjetër është universi?
  Magda ngriti supet e saj të forta dhe të zhvilluara.
  - E panjohur! Dhe pse një pyetje e tillë?
  Charlotte u përgjigj në mënyrë racionale:
  - Ka të bëjë me rebelimin e Satanait. Satani është një nga engjëjt më të hershëm, nëse jo më i hershmi. Siç e quajnë - Biri i Agimit! Dhe nëse ai u rebelua, atëherë ndoshta nuk ka kaluar shumë kohë nga krijimi dhe rebelimi i tij. Dhe rezulton se për kaq shumë miliarda vjet ai u soll me qetësi dhe befas u mashtrua.
  Magda u vrenjos dhe guxoi:
  - Dhe çfarë?
  Smart Charlotte vërejti:
  - Dhe shkencëtarët thonë se universi ynë është miliarda vjet i vjetër! Duhet kaq shumë kohë që drita e yjeve të arrijë planetin Tokë! Dhe rezulton se sipas Biblës nuk mund të jenë miliarda!
  Magda u mendua për një moment dhe u përgjigj:
  - Zoti krijoi dritën e yjeve që tashmë ka zbritur tek ne. Adami dhe Eva ishin të rritur, jo foshnja. Dielli, hëna dhe yjet tashmë shkëlqenin mbi ta. Kjo do të thotë, Zoti e krijoi botën në zhvillim. Pra, të gjitha premtimet tuaja nuk vërtetojnë asgjë.
  Charlotte tha me kokëfortësi:
  - Apo ndoshta ata vërtetojnë se ka shumë perëndi? Ata perëndi që krijuan universin!
  Magda u përgjigj me njëfarë hezitimi:
  - Universi ynë është pak a shumë i unifikuar dhe i strukturuar, me të gjitha parregullsitë e tij. Dhe prania e shumë perëndive çon në faktin se universi do të ndahej në copa.
  Charlotte gjithashtu kundërshtoi mjaft logjikisht:
  - Luftanija po ndërtohet nga shumë njerëz! Sidoqoftë, luftanija është një makinë e fortë. Po, dhe Universi është ndërtuar nga shumë perëndi-demiurgë, por universi nuk bëhet më pak integral nga kjo!
  Magda shtriu fytyrën dhe guxoi:
  - Dhe kjo tingëllon logjike! Por kjo është logjikë e pastër njerëzore. Nuk ka asnjë lidhje me fuqinë hyjnore, e cila është e pakuptueshme!
  Charlotte qeshi.
  - Argumenti më i thjeshtë është se mendimet e Zotit janë të pakuptueshme! Dhe kjo mund të referohet dhe citohet në të gjitha rastet e jetës!
  Magda pëshpëriti:
  Dhe në çdo veçori të kësaj dege të Zotit,
  Unë shoh dëshirën në ëndrra për të mishëruar idealin ...
  Por çuditërisht, njerëzit tanë vuajnë pothuajse në botën e krimit,
  Dhe despoti i financave na shtrëngoi mizorisht krahët!
  Charlotte qeshi.
  - Ha mirë! Pse nuk përkulesh para trungut?
  Magda tundi grushtin.
  - Po ti!
  Vajzat filluan qartë të mërziteshin... Biseda për fenë nuk shkoi mirë. Për çfarë tjetër mund të flasim? Mendimet e luftëtarëve të batalionit SS ishin të kufizuara.
  Gerda preku tanket në bisedë:
  - "Luani" ynë është thjesht mishërimi i shpirtit gjerman! Kaq i madh dhe me armë!
  Magda tha, duke masazhuar shputën e saj të kruar me duar:
  - Dhe "Miu" është edhe më i madh - do të thotë më i fortë! Dhe armatura e tij është më e trashë! Dhe dy armë në të njëjtën kohë!
  Charlotte bërtiti me kënaqësi:
  - Miu i vogël simpatik! Ne do t'i shtypim të gjithë në pluhur!
  Magda e mori dhe këndoi:
  - I mallkuar dhe i lashtë, përsëri betohet armiku! Më bluaj, më bëj pluhur! Por engjëlli nuk fle, dhe gjithçka do të funksionojë ... Dhe gjithçka do të përfundojë mirë! Dhe gjithçka do të përfundojë mirë!
  Charlotte me mençuri tha:
  - Kush mbështetet në ndihmën e engjëjve, bie direkt në ferr!
  Magda u përgjigj:
  - Kush dreqin është në kokë, në të ardhmen një ferr!
  Gerda papritmas tha:
  - Kam pasur një njohje të ngushtë me T-34 me Charlottes kur ata po testonin! Dhe ju e dini, ky nuk është tanku më i keq në Tokë!
  Flokëkuqja tha me helmim:
  - Jo më i miri, por ... Dukshmëria e tij është mjaft e dobët. Në praktikë, është jashtëzakonisht e vështirë të futesh në armik nga një tank i tillë! Duhet ta pranojmë!
  Gerda tha logjikisht:
  - Armatura dhe frëngji me formë të mirë. Edhe pse "Tiger" -2, dhe "Luan" - mbrojtja e anëve do të jetë më e mirë.
  Christina kjo keqbërëse me flokë të kuqe vuri re:
  - "Luani" ka edhe një frëngji të mirë, për sa i përket pjerrësisë së ballit. Por balli i "Tiger"-2 pothuajse nuk është i prirur.
  Gerda u përgjigj:
  - Por trashësia e armaturës është 180 milimetra. Kjo kompenson këndin më të vogël të fletës. Për sa i përket kullës, Luani doli më i mirë se Tigri, por ky, natyrisht, nuk është kufiri. E di që dizajnerët tanë patjetër do të krijojnë diçka më të përsosur.
  Dhe vajza bukuroshe e goditi fletën e çelikut me këmbën e saj të zbathur, aq sa një trill muzikor përfshiu.
  Luftëtarët janë mërzitur. Ata donin të flinin. Mund të ketë diçka interesante ...
  Ndërkohë, ka një luftë në Kaukaz. Përveç Panterës, gjermanët përdorën edhe Tiger-2. Gjithashtu një tank i ngjashëm në formë, por pak më i madh, më i rëndë me një top 88 mm dhe armaturë më të trashë. Sigurisht, një peshë prej tridhjetë e pesë tonësh, më shumë, por ende jo kritike, mund të luftohet me një motor të vjetër 700 kuajfuqi. Megjithatë, Vintik dhe Shpuntik tashmë kanë bërë një motor me 1000 kuaj fuqi. Dhe "Tiger"-2 gjithashtu filloi të fluturojë fjalë për fjalë. U shfaq "Luani", me forca të blinduara edhe më të trasha, veçanërisht anash dhe armë 105 mm.
  Dhe me peshë dyzet e pesë tonë, u bë një problem kolosal për trupat sovjetike.
  Në dimrin e dyzet e tre - dyzet e katër, Kaukazi u kap nga trupat gjermane. Lufta filloi të shkonte ndryshe nga skenari i Stalinit.
  Nazistët pushtuan Indinë në mars dhe filluan të përparojnë drejt Australisë. Dhe në të njëjtën kohë ata pushtuan Afrikën.
  Stalini u ofroi atyre paqe me çdo kusht. Në pranverën e dyzet e katër, pasi kishte përfunduar pushtimin e Afrikës, Hitleri pranoi propozimin e Stalinit për paqe.
  Kushtet ishin të vështira, duke përfshirë pagesën e dëmshpërblimeve dhe furnizimin me lëndë të para dhe gjëra të tjera për Rajhun e Tretë.
  Në verën e vitit 1944 u bë një ulje në Britani dhe Londra ra në një javë. Pas kësaj filloi një ofensivë e madhe ndaj Amerikës. Vintik dhe Shpuntik bënë nëndetëse të reja që lundronin më shpejt se varkat dhe drejtonin silurët në radar. Dhe shumë gjëra të tjera janë shpikur.
  disketa u bë veçanërisht i fortë . Dhe ishte thjesht e mrekullueshme.
  Amerika qëndroi deri në korrik 1945 dhe kapitulloi. Ka ardhur periudha e paqes. E vërteta e përkohshme...
  Hitleri ishte i pakënaqur me faktin se Japonia pushtoi shumë territore. Dhe ai thjesht dëshironte hakmarrjen dhe pushtimin e tokës.
  Dhe më 20 prill 1953 filloi lufta me Japoninë. Pasardhësi i Stalinit, Beria, i ofroi Hitlerit ndihmën e tij.
  Fyhreri ra dakord, në disa kushte. Gjegjësisht, BRSS po lufton me forcë të plotë, por vetëm Sakhalin jugor dhe kurrizit Kuril kthehen.
  Beria, i cili vazhdoi t'i paguante Hitlerit një haraç kolosal, ra dakord edhe me këto kushte.
  Që nga fillimi, lufta ishte e pasuksesshme për japonezët. Ata ishin veçanërisht të shqetësuar nga disqet e tyre fluturuese, të cilat ishin të armatosura me armë lazer dhe rreze nxehtësie. Dhe gjithçka u dogj fjalë për fjalë në hi dhe u shkri në rroje metalike.
  Nga ana tjetër, BRSS hodhi në betejë tanket T-54 dhe IS-7, të cilët ishin gjithashtu më të fortë se japonezët, dhe avionët reaktivë.
  Lufta zgjati pesë muaj dhe përfundoi me fitoren dhe pushtimin e Japonisë. Ishte një fitore mbresëlënëse...
  Dhe ekuipazhi i tankeve të Alenka në IS-7 u dallua në beteja. Makina performoi mirë dhe përplasi shumë mastodona japonezë.
  Dhe vajzat qëlluan duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur, dhe mjaft saktë.
  Por këto janë detajet...
  BRSS rifitoi jugun e Sakhalin dhe kreshtën Kuril. Dhe kështu ai siguroi autoritet dhe toka të reja ...
  Hitleri, disa më shumë rrahën pjesën tjetër të botës nën të. Por BRSS ishte vazhdimisht në sy për të. Fuhreri donte pushtime të reja dhe heroizmin e Wehrmacht-it.
  Dhe më 20 prill 1958, filloi një luftë e re e madhe me një sulm ndaj Moskës.
  Vajzat gjermane po luftojnë në qiell. Albina dhe Alvina.
  Ata rrëzuan aeroplanët sovjetikë. Vajzat janë pothuajse të zhveshura, me një bikini dhe zbathur. Armët ajrore drejtohen kundër armikut.
  Albina rrëzon një makinë sovjetike dhe kërcit:
  - Është një tronditje për mendimin tonë!
  Alvina gjithashtu pret Yak Sovjetik dhe shton:
  Për lavdinë e perandorisë sonë!
  Dhe luftëtarët në një kohë gjithashtu luftuan dhe luftuan me armikun. Dhe ata duan të torturojnë njerëzit.
  Këtu anëtari i Komsomol u torturua. Vajza e zhveshur dhe e zhveshur është rrahur me kamxhik. Më pas, këmbët e zbathura të anëtarit të Komsomol u dogjën me një shufër të nxehtë. Dhe duhet të them që u pëlqeu.
  Më pas i kanë thyer gishtat e këmbëve të vajzës. Dhe më eleganti i torturës, i vuri flakën gjirit të Venusit me një pishtar. Dhe vajza humbi ndjenjat nga tronditja e dhimbjes.
  Albina, megjithatë, nuk u qetësua as për këtë. Ajo e solli pishtarin në gjoksin e zhveshur të vajzës. Dhe e skuqi atë. Pastaj ajo preu dhe hëngri mishin e butë, duke thirrur:
  - Sa e shijshme!
  Alvina e skuqi thithkën tjetër me flakë dhe tha:
  - Po, është shumë mirë!
  Dhe vajzave gjermane u pëlqeu shumë.
  Por jo të gjitha krijesat janë të tilla. Këtu Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova po luftojnë në qiell kundër shkabave gjermane.
  Dhe ata tregojnë aftësinë dhe mençurinë e tyre.
  Vajzat, natyrisht, luftojnë zbathur dhe me bikini. Dhe ata i drejtojnë armikut dhuratat e vdekjes.
  Dhe ata i këndojnë vetes;
  - Lavdi vendit të komunizmit,
  Lenini na frymëzoi të luftonim...
  Është thyer shtylla kurrizore e fashizmit,
  Le të ndërtojmë një botë të re!
  Anastasia qëlloi armikun duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, rrëzoi një aeroplan gjerman dhe bërtiti:
  - Për komunizmin e kuq!
  Akulina Orlova goditi me shkathtësi armikun duke përdorur këmbët e saj të zhveshura, e preu atë dhe leh:
  - Për fitoren e shpirtit rus!
  Dhe vajzat ulërinin në kor:
  - Për Atdheun dhe Stalinin!
  Kjo është një betejë kaq e vështirë që po zhvillohet në të gjithë frontin.
  Gjermanët janë padyshim të fortë. Dhe lëvizin, ndonëse ngadalë, me dëme të mëdha.
  Vajzat po luftojnë në këmbësorinë ...
  Vajzat Komsomol vetëm me brekë.
  Këtu Alenka jep një shpërthim nga një mitraloz, duke prerë nazistët dhe duke rrëzuar një linjë të tërë luftëtarësh.
  Pastaj ai thotë:
  - Lavdi Rusisë!
  Anyuta gjithashtu qëllon kundër armikut. Këtë e bën shumë mirë dhe qartë. Dhe shkatërroi nazistët. Pastaj ai hedh një granatë me gishtërinjtë e tij të zhveshur, duke thyer tankun e nazistëve dhe kërcit:
  - Për Rusinë e Shenjtë!
  Allahu gjuan edhe armiqtë. E bën shumë mjeshtërisht. Me takë të zhveshur, ai hedh një dhuratë vdekjeje, duke e bërë atë me mjeshtëri. Fritz me flokë të kuqe troket dhe bërtet:
  -Për epokën e komunizmit!
  Edhe Maria qëllon kundër armikut. Ajo kosit nazistët, gjë që e bën atë jashtëzakonisht agresiv dhe kërcit:
  - Për Rusinë, nëna jonë!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai përsëri hedh një granatë. Tanku gjerman, pasi ka marrë dëmtime, kthehet përmbys... Dhe kompleti luftarak është grisur.
  Marusya, duke shtypur nazistët. Dhe me takat e saj të zhveshura ajo hodhi një tufë të tërë granatash dhe tha:
  - Për mëmëdheun e madh!
  Këto janë vajzat këtu, thjesht luftëtare të forcës kolosale. Pra të gjithë shfarosen me radhë.
  Këtu është luftimi pesë. Dhe sa fashistë pret. Dhe luftëtarët e zinj po marrin pjesë në ofensivë. Duhet thënë se janë tipa jashtëzakonisht luftarakë.
  Por vajzat e tyre ruse kositin pa ceremoni.
  Një batalion i bukur kur luftëtarët janë pothuajse lakuriq. Dhe kaq e nxirë, çokollatë.
  Dhe në qiell mund të shihni makina të fuqishme gjermane Yu-888. Ata hodhën bomba në pozicionet sovjetike, duke shtypur armikun. Dhe ata veprojnë me shumë përkushtim.
  Eva, duke hedhur bomba, duke shtypur thembrën e saj të zhveshur, të rrumbullakët në pedale. Duke hedhur dhurata në qytetet sovjetike, gjëmon:
  - Rajhu i Tretë është i pathyeshëm!
  Agatha ra dakord me këtë, duke hedhur dhurata shkatërrimi:
  - Ne i kemi thyer tashmë të gjithë armiqtë tanë!
  Dhe nazistët tashmë po rrjedhin rreth Moskës nga anë të ndryshme.
  Pastaj Oleg dhe vajzat hynë përsëri në betejë, duke ndihmuar Rusinë, ose më saktë BRSS.
  Më pas iu bashkua vajza këmbëzbathur Margarita. Gjithashtu një grua e rritur, shkrimtarja u bë një vajzë rreth dymbëdhjetë vjeç në këmbim të pavdekësisë dhe po kryen një mision.
  Luftëtarët nga shekulli i njëzetë e një u përballën përsëri me nazistët e XX.
  Ka shumë ushtarë në perandorinë kafe fashiste. Ata rrjedhin si një lumë i pafund.
  Oleg Rybachenko, duke i prerë nazistët me shpata, gjëmonte si këmbësorinë ashtu edhe tanket:
  - Mos u dorëzo kurrë!
  Dhe një disk i mprehtë fluturoi nga këmba zbathur e djalit!
  Margarita, duke shtypur kundërshtarët, duke nxjerrë dhëmbët, gërmonte:
  - Ka një vend për feat në botë!
  Dhe hala helmuese u shpërndanë nga këmba e zbathur e vajzës, duke goditur nazistët dhe avionët dhe tanket e tyre.
  Natasha gjithashtu hodhi gishtat e saj të zhveshur, vrasëse dhe bërtiti:
  - Nuk do të harrojmë dhe nuk do të falim kurrë.
  Dhe shpatat e saj kaluan nëpër mulli kundër nazistëve.
  Zoya, duke i ndarë armiqtë, bërtiti:
  - Për një porosi të re!
  Dhe hala të reja u shpërndanë nga këmbët e saj zbathur. Dhe çfarë ka në sy, çfarë ka në fyt ushtarëve dhe avionëve nazistë.
  Po, ishte e qartë se luftëtarët po emocionoheshin dhe tërboheshin.
  Augustini, duke prerë ushtarët dhe tanket e bardhë, bërtiti:
  - Vullneti ynë i hekurt!
  Dhe një dhuratë e re, vdekjeprurëse fluturon nga këmba e saj e zbathur. Dhe bien takni dhe luftëtarët e bardhë.
  Svetlana pret mullirin, shpatat e saj janë si rrufe.
  Nazistët po bien si duaj.
  Vajza hedh gjilpëra me këmbët e saj zbathur dhe kërcit:
  - Për Nënën Rusia do të fitojë!
  Oleg Rybachenko përparon kundër nazistëve. Djali terminator që copëton trupat kafe.
  Dhe në të njëjtën kohë, gishtat e këmbëve të zhveshura të djalit hedhin gjilpëra me helm, grisin trungjet dhe rrëzojnë aeroplanët.
  Djali bërtet:
  - Lavdi Rusisë së Ardhshme!
  Dhe në lëvizje u pret kokën dhe surrat të gjithëve.
  Margarita shtyp edhe kundërshtarët.
  Këmbët e saj të zbathura po i rrahin. Nazistët po vdesin në numër të madh. Luftëtari bërtet:
  - Për kufij të rinj!
  Dhe pastaj vajza do të marrë dhe prerë ...
  Masa e kufomave të ushtarëve fashistë.
  Por Natasha është në ofensivë. Ai shkatërron nazistët së bashku me tanket dhe këndon:
  - Rusia është e mrekullueshme dhe rrezatuese,
  Unë jam një vajzë shumë e çuditshme!
  Dhe disqet fluturojnë nga këmbët e saj zbathur. Kush pa grykën e nazistëve. Po, kjo është një vajzë.
  Zoya është në ofensivë. Prerja e ushtarëve kafe me të dyja duart. Pështyrë nga një tub. Dhe hedh gjilpëra vdekjeprurëse me gishta të zhveshur - rrëzoni tanket dhe aeroplanët.
  Dhe në të njëjtën kohë ai i këndon vetes:
  - Eh, xhaketë le të shkojmë,
  Oh, e preferuara ime do të shkojë!
  Augustini, duke prerë nazistët dhe duke shfarosur ushtarët kafe, bërtet:
  - Të gjitha të pushtuara dhe në lëkurën e një kafshe,
  Ai nxitoi në polici me një shkop!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai do të nisë kundër armikut, diçka që do të vrasë një elefant, dhe aq më tepër një tank.
  Dhe pastaj kërcisni:
  - Ujqër!
  Svetlana në ofensivë. Prerje, prerje e nazistëve. Me këmbë të zbathur lëshon mbi to dhuratat e vdekjes.
  Drejton një mulli me shpata.
  Shkatërroi shumë luftëtarë dhe britma:
  - Një fitore e madhe po vjen!
  Dhe përsëri vajza është në lëvizje të egër.
  Dhe këmbët e saj zbathur lëshojnë gjilpëra vdekjeprurëse, duke shkatërruar tanke dhe avionë.
  Oleg Rybachenko u hodh. Djali bëri një salto. Ai preu shumë nazistë në një kërcim.
  Ai hodhi gjilpërat me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe gurgulloi:
  - Lavdi guximit tim të bukur!
  Dhe përsëri djali është në betejë.
  Margarita shkon në ofensivë. Prish të gjithë armiqtë me radhë. Shpatat e saj janë më të forta se tehet e mullinjve me erë. Dhe gishtat e zhveshur hedhin dhurata vdekjeje, tanket dhe avionët po digjen.
  Vajza është në ofensivë. Shfaros luftëtarët kafe pa ceremoni.
  Dhe kërcen herë pas here, dhe rrotullohen!
  Dhe dhuratat e asgjësimit fluturojnë prej saj.
  Dhe vetë nazistët bien të vdekur. Dhe tufa të tëra kufomash grumbullohen.
  Margarita kërcit:
  - Unë jam një kauboj amerikan!
  Dhe përsëri këmbët e saj të zbathura hodhën gjilpërën.
  Dhe pastaj një duzinë gjilpërash të tjera!
  Natasha në ofensivë është gjithashtu shumë e lezetshme.
  Dhe hedh me këmbë zbathur dhe pështyn nga një kashtë.
  Dhe bërtet në majë të mushkërive të tij:
  - Unë jam një vdekje e shkëlqyeshme! Gjithçka që duhet të bëni është të vdisni!
  Dhe përsëri bukuria në lëvizje.
  Zoya sulmon një bllokim të kufomave naziste. Dhe bumerangët e shkatërrimit fluturojnë gjithashtu nga këmbët e saj zbathur.
  Dhe luftëtarët kafe vazhdojnë të bien e të bien.
  Zoya bërtet:
  - Vajzë zbathur, do të fitosh!
  Dhe një duzinë hala fluturojnë nga thembra e zhveshur e vajzës. Të cilat direkt në fytin e nazistëve gërmojnë.
  Ata bien të vdekur.
  Ose më mirë, krejtësisht i vdekur.
  Agustini në sulm. Thërrmon trupat kafe. Shpatat e saj mbahen me dy duar. Dhe ajo është një luftëtare kaq e madhe.
  Një tornado përshkon trupat fashiste.
  Vajza me flokë të kuqe vrumbullon:
  - E ardhmja është e fshehur! Por do të jetë fitimtar!
  Dhe në sulm, një bukuroshe me flokë të zjarrtë .
  Agustini vrumbullon në ekstazë të egër:
  - Zotat e luftës do të grisin gjithçka!
  Dhe luftëtari në ofensivë.
  Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin shumë hala të mprehta, helmuese.
  Svetlana në betejë Dhe kaq shkëlqyes dhe luftarak. Këmbët e saj të zhveshura hedhin kaq shumë gjëra vdekjeprurëse. Jo burrë, por vdekje me flokë bjonde.
  Por nëse prishet, atëherë nuk mund ta ndaloni.
  Svetlana këndon:
  - Jeta nuk do të jetë mjaltë,
  Ajo kërcim në një valle të rrumbullakët!
  Le të realizohet ëndrra -
  Bukuria e kthen njeriun në skllav!
  Dhe në lëvizjen e vajzës zbathur ka gjithnjë e më shumë inat.
  Oleg në ofensivë po përshpejton gjithçka. Djali rreh nazistët.
  Këmbët e tij të zbathura hedhin gjilpëra të mprehta - grisjen e tankeve dhe avionëve.
  Luftëtari i ri bërtet:
  - Perandoria e çmendur do t'i copëtojë të gjithë!
  Dhe përsëri djali është në lëvizje.
  Margarita është një vajzë e stuhishme në aktivitetin e saj. Dhe godet armiqtë.
  Këtu ajo lëshoi me këmbën e saj të zhveshur, një bizele me eksploziv. Ajo do të shpërthejë dhe menjëherë do të hidhen njëqind nazistë dhe dhjetë tanke.
  Vajza bërtet:
  - Fitorja do të na vijë gjithsesi!
  Dhe ai do ta drejtojë mullirin me shpata - fuçitë e tankeve fluturojnë në drejtime të ndryshme.
  Natasha i përshpejtoi lëvizjet e saj. Vajza pret luftëtarët kafe. Dhe duke bërtitur:
  - Fitorja e pret perandorinë e Rusisë.
  Dhe le t'i shfarosim nazistët me një ritëm të përshpejtuar.
  Natasha është një vajzë terminatore.
  Ai nuk mendon të ndalojë dhe të ngadalësojë, dhe tanket dhe aeroplanët shkojnë në rrugë të gabuar.
  Zoya është në ofensivë. Shpatat e saj duket se presin mish dhe sallatë metalike. Vajza bërtet në majë të mushkërive:
  - Shpëtimi ynë është në fuqi!
  Dhe gishtat e zhveshur gjithashtu hedhin hala të tilla.
  Dhe një masë njerëzish me grykë të shpuar, të shtrirë në tufa kufomash, si dhe tanke të thyer dhe avionë të rrëzuar.
  Agustini është një vajzë e çmendur. Dhe i shtyp të gjithë sikur të jetë një robot nga hiperplazma.
  Ajo tashmë ka goditur jo njëqind nazistë. Por gjithçka merr ritmin. Dhe luftëtari ende vrumbullon.
  - Unë jam i pamposhtur! Më cool në botë!
  Dhe përsëri, bukuroshja në sulm.
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur, një bizele fluturon. Dhe treqind nazistë dhe një duzinë tanke u shqyen nga një shpërthim i fuqishëm.
  Agustini këndoi:
  - Nuk do të guxoni të na kapni tokën!
  Svetlana është gjithashtu në ofensivë. Dhe nuk jep një gram të vetëm afat. Vajza e Terminatorit të Egër.
  Dhe ai i preu armiqtë dhe i shfaros nazistët. Dhe masa e luftëtarëve kafe tashmë ka rënë në hendek dhe përgjatë rrugëve.
  Të gjashtë ishin tërbuar. Bëri një luftë të egër.
  Oleg Rybachenko është kthyer në aksion. Dhe ai përparon, duke tundur të dyja shpatat. Dhe djali terminator drejton mullirin. Nazistët e vdekur po bien.
  Masa kufomash. Male të tëra trupash të përgjakur.
  Djaloshi shkrimtar kujton një strategji të egër. Ku edhe kuajt dhe njerëzit përziheshin bashkë.
  Oleg Rybachenko kërcit:
  - Mjerë nga mendja!
  Dhe do të ketë shumë para!
  Dhe Terminator Boy në një lëvizje të re. Dhe këmbët e tij zbathur do të marrin diçka dhe do ta hedhin.
  Djali gjeniu bërtiti:
  - Master class dhe Adidas!
  Doli të ishte një shfaqje vërtet e lezetshme. Dhe sa nazistë u vranë? Dhe ata vranë numrin më të madh të luftëtarëve më të mëdhenj kafe.
  Në luftë është edhe Margarita. Shkatërron ushtritë dhe ulërimat e kanellës dhe çelikut:
  - Regjiment i madh shoku! Të gjithë futemi në arkivol!
  Dhe shpatat e saj janë hakuar tek nazistët. Masa e luftëtarëve kafe tashmë është shembur.
  Vajza bërtiti:
  - Unë jam edhe më cool se panterat! Provoni se të gjithë janë më të mirët!
  Dhe nga thembra e zhveshur e vajzës, si një bizele me eksploziv të fuqishëm, do të fluturojë jashtë.
  Dhe goditi armikun.
  Dhe ai do të marrë dhe do të shkatërrojë disa nga kundërshtarët, tanket dhe madje edhe avionët.
  Dhe Natasha është në autoritet. Dhe ajo mund kundërshtarët, dhe ajo vetë nuk do t'i japë askujt një prejardhje.
  Sa nazistë e kanë ndërprerë tashmë.
  Dhe dhëmbët e saj janë aq të mprehtë. Dhe sytë janë safir. Kjo është vajza - ekzekutuesi kryesor. Edhe pse ajo i ka të gjithë partnerët e saj - xhelatët!
  Natasha bërtet:
  - Unë jam i çmendur! Do të keni një penallti!
  Dhe përsëri, vajza do të presë shumë nazistë me shpata.
  Zoya është në lëvizje dhe ka prerë shumë luftëtarë kafe.
  Dhe këmbët zbathur hedhin gjilpëra. Çdo gjilpërë vret disa nazistë. Këto vajza janë vërtet të bukura.
  Agustini përparon dhe shtyp kundërshtarët e saj. Dhe në të njëjtën kohë ai nuk harron të bërtasë:
  - Nuk mund të shpëtosh nga arkivoli!
  Dhe vajza do t'i marrë dhëmbët dhe do t'i nxjerrë!
  Dhe një flokëkuqe e tillë... Flokët i valëviten në erë si një flamur proletar.
  Dhe gjithçka buron fjalë për fjalë nga zemërimi.
  Svetlana në lëvizje Këtu kam prerë shumë kafka dhe frëngji tankesh. Një luftëtare që nxjerr dhëmbët.
  Tregon gjuhën. Dhe pastaj pështyn nga tubi. Pastaj ai bërtet:
  - A do të jeni të vdekur!
  Dhe përsëri, gjilpërat vdekjeprurëse fluturojnë nga këmbët e saj zbathur, të cilat goditën këmbësorinë dhe avionët.
  Oleg Rybachenko kërcen dhe kërcen.
  Një djalë zbathur lëshon një tufë gjilpërash, rrëzon tanket dhe këndon:
  - Le të shkojmë në kamping, hapni një llogari të madhe!
  Luftëtari i ri është në më të mirën e tij.
  Ai është mjaft i vjetër, por duket si një fëmijë. Vetëm shumë i fortë dhe muskuloz.
  Oleg Rybachenko këndoi:
  - Lëreni që loja të mos jetë sipas rregullave - do të kalojmë fraerën!
  Dhe përsëri, gjilpërat vdekjeprurëse dhe goditëse fluturuan nga këmbët e tij të zbathura.
  Margarita këndoi me kënaqësi:
  - Asgje nuk eshte e pamundur! Besoj se liria do të lindë!
  Vajza përsëri hodhi një kaskadë vdekjeprurëse gjilpërash mbi nazistët dhe tanket e tyre, vazhdoi:
  - Errësira do të largohet! Mund të lulëzojnë trëndafilat!
  Dhe sapo luftëtarja hedh një bizele me gishtat e saj të zhveshur, një mijë nazistë fluturuan menjëherë në ajër. Po, ushtria e perandorisë kafe, djallëzore po shkrihet para syve tanë.
  Natasha në betejë. Kërcen si një kobër. Shpërthen armiqtë. Dhe kaq shumë nazistë po vdesin dhe aeroplanë po bien.
  Vajza e tyre dhe shpatat, kokrrat mbi qymyr dhe shtizat. Dhe hala.
  Në të njëjtën kohë, ajo gjithashtu gjëmon:
  - Besoj se fitorja do të vijë!
  Dhe lavdia e rusëve do të gjejë!
  Gishtërinjtë e zhveshur hedhin gjilpëra të reja, duke shpuar kundërshtarët.
  Zoya në një lëvizje të egër. Sulmon nazistët. I presim në copa të vogla.
  Luftëtarja hedh gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur. Godet me grusht kundër kundërshtarëve dhe më pas vrumbullon:
  Fitorja jonë e plotë është afër!
  Dhe ai kryen një mulli të egër me shpata, duke fshirë tanket. Kjo është me të vërtetë një vajzë si një vajzë!
  Por kobra e Agustinit shkoi në ofensivë. Kjo grua është një makth për të gjitha ankthet.
  Dhe nëse e pret, do të thotë se do ta presë.
  Pas kësaj, flokëkuqja do të marrë dhe do të këndojë:
  - Do t'i hap të gjitha kafkat! Unë jam një ëndërr e madhe!
  Dhe tani shpatat e saj janë në veprim dhe prenë mishin dhe metalin.
  Svetlana gjithashtu shkon në ofensivë. Kjo vajzë nuk ka frena. Sapo ata presin, kështu që masa e kufomave është e ndotur, dhe avionët dhe tanket po bien.
  Terminatorja bjonde ulërin:
  - Sa mirë do të jetë! Sa mirë do të jetë - e di!
  Dhe tani një bizele vrasëse fluturon prej saj.
  Oleg përsëri njëqind nga nazistët, duke mbajtur një meteor, u prenë. Dhe ai do të marrë një bombë dhe do ta hedhë.
  E vogël në përmasa, por vdekjeprurëse...
  Si të copëtoni në copa të vogla.
  Djali terminator bërtiti:
  - Rinia e stuhishme e makinave të tmerrshme!
  Margarita do ta bëjë këtë përsëri në betejë.
  Dhe shkurtoi shumë luftëtarë kafe. Dhe shkurton boshllëqet e mëdha.
  Vajza bërtet:
  - Lambada është vallja jonë në rërë!
  Dhe goditi me energji të përtërirë.
  Natasha në ofensivë është edhe më e furishme. Pra, duke shirë nazistët. Nuk është shumë mirë që ata t'u rezistojnë vajzave të tilla.
  Natasha e mori dhe këndoi:
  - Vrapimi në vend është një pajtues i zakonshëm!
  Dhe vajza luftëtare shpërtheu në kundërshtarë me një kaskadë të tillë goditjesh.
  Dhe ai do të hedhë disqe me këmbë zbathur.
  Këtu ajo drejtoi mullirin. Masa e krerëve të ushtrisë kafe u rrokullis dhe tanket po digjeshin.
  Ajo është një bukuroshe luftarake. Mundi vetes një armadë kaq të verdhë.
  Zoya është në lëvizje, duke shtypur të gjithë pa përjashtim. Dhe shpatat e saj janë si gërshërë vdekjeje.
  Vajza është thjesht e bukur. Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin hala shumë helmuese.
  Humbni kundërshtarët. Ata shpojnë fytin e tyre dhe bëjnë arkivole, bëjnë tanke dhe avionë të shpërthejnë.
  Zoya e mori dhe bërtiti:
  - Nëse nuk ka ujë në rubinet...
  Natasha bërtiti me kënaqësi:
  Pra, ju keni faj!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai hedh diçka që vret tërësisht. Kjo është me të vërtetë një vajzë vajzash.
  Dhe nga këmbët e saj të zhveshura, si do të fluturojë tehu. Dhe ai do të godasë shumë luftëtarë, duke prerë kullat nga tanket.
  Agustini në lëvizje. E shpejtë dhe unike në bukurinë e saj.
  Çfarë flokësh të shndritshëm ka. Si një flamur proletar që valëvitet. Kjo vajzë është një viks i vërtetë.
  Dhe ajo pret kundërshtarët - sikur të kishte lindur me shpata në duar.
  Flokëkuqe, bastard i mallkuar!
  Agustini e mori dhe fërshëlliti:
  - Do të ketë një kokë demi - luftëtarët nuk do të çmenden!
  Dhe këtu ajo përsëri shtypi shumë luftëtarë.
  Oleg Rybachenko u ankua:
  - Çfarë ju duhet! Çfarë vajze!
  Margarita, duke hedhur një kamë me këmbë të zbathur, duke thyer frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Vajzë e madhe dhe e lezetshme!
  Agustini u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Unë jam një luftëtar që do të kafshojë këdo!
  Dhe përsëri, me gishta të zhveshur, ai do të nisë një vrasës.
  Svetlana në betejë nuk është inferiore ndaj kundërshtarëve. Jo një vajzë, por për të përfunduar me një shtrigë të tillë në flakë.
  Dhe bërtet:
  - Çfarë qielli blu!
  Augustini, duke lëshuar një teh me këmbën e saj të zbathur, duke prerë frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Ne nuk jemi përkrahës të grabitjes!
  Svetlana, duke copëtuar armiqtë dhe duke rrëzuar aeroplanët, cicëroj:
  - Një budalla nuk ka nevojë për thikë ....
  Zoya kërciti, duke hedhur gjilpëra me këmbët e saj të zhveshura dhe të nxira:
  - Do ta gënjesh nga tre kuti!
  Natasha, duke prerë nazistët, shtoi:
  - Dhe bëj me të për një qindarkë!
  Dhe luftëtarët do të marrin dhe do të kërcejnë. Ata janë kaq të gjakosur dhe të ftohtë. Në përgjithësi, ata kanë shumë eksitim.
  Oleg Rybachenko duket shumë elegant në betejë.
  Margarita këndoi:
  - Goditja është e fortë, dhe djali ka një interes ...
  Djali gjenial lëshoi me këmbë atë që dukej si një helikë helikopteri. Ai preu nja dyqind koka nga nazistët dhe tanket, bërtiti:
  - Mjaft sportive!
  Dhe të dy - një djalë dhe një vajzë në punë të hapur.
  Oleg, duke copëtuar ushtarët kafe, gurgulloi:
  - Dhe do të ketë një fitore të madhe për ne!
  Margarita pëshpëriti në përgjigje:
  - Ne i vrasim të gjithë - me këmbë zbathur!
  Vajza është me të vërtetë një terminator kaq aktiv.
  Natasha këndoi në ofensivë:
  - Në një luftë të shenjtë!
  Dhe luftëtari lëshoi një disk të mprehtë-bumerang. Ai fluturoi në një hark, preu shumë nazistë dhe kulla tankesh.
  Zoya shtoi, duke vazhduar shfarosjen:
  - Do të jetë fitorja jonë!
  Dhe hala të reja fluturuan nga këmbët e saj të zbathura. Dhe ata goditën shumë luftëtarë dhe avionë.
  Vajza bjonde tha:
  - Le të mat armikun!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj.
  Augustini, duke tundur këmbët dhe duke hedhur svastika me tehe të mprehta, gurgulloi:
  - Flamuri perandorak përpara!
  Svetlana konfirmoi me lehtësi:
  - Lavdi heronjve të rënë!
  Dhe vajzat bërtitën në unison, duke shtypur nazistët:
  - Askush nuk do të na ndalojë!
  Dhe tani një disk po fluturon nga këmbët e zbathura të luftëtarëve. Mishi griset dhe kullat e tankeve po prishen.
  Dhe ulërini përsëri:
  - Askush nuk mund të na mundë!
  Natasha fluturoi në ajër. Shqyeu kundërshtarët dhe shkaba me krahë dhe lëshoi:
  - Ne jemi ujqër, skuq armikun!
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur do të fluturojë një disk shumë vdekjeprurës.
  Madje vajza përdridhet në ekstazë.
  Dhe pastaj ai mërmëritë:
  - Takat tona e duan zjarrin!
  Po, vajzat janë vërtet seksi.
  Oleg Rybachenko gurgulloi:
  - Oh, herët është, sigurimi e jep!
  Dhe ai u shkeli syrin luftëtarëve. Ata qeshin dhe nxjerrin dhëmbët si përgjigje.
  Natasha preu nazistët dhe bërtiti:
  - Në botën tonë nuk ka gëzim, pa luftë!
  Djali kundërshtoi:
  "Ndonjëherë edhe lufta nuk është argëtuese!"
  Natasha ra dakord:
  - Nëse nuk ke forcë, atëherë po...
  Por ne luftëtarët jemi gjithmonë të shëndetshëm!
  Vajza hodhi gjilpëra armikut me gishtërinjtë e saj të zhveshur, hodhi në erë një masë tankesh dhe këndoi:
  - Një ushtar është gjithmonë i shëndetshëm,
  Dhe gati për arritjen!
  Pas kësaj, Natasha përsëri preu armiqtë, duke shkatërruar kullat e tankeve.
  Zoya është një vjedhës shumë i shpejtë. Ajo nisi një fuçi të tërë në drejtim të nazistëve. Dhe grisi disa mijëra me një shpërthim.
  Pastaj ajo bërtiti:
  - Mos u ndal, po na shkëlqejnë takat!
  Dhe një vajzë me dantella luftarake!
  Agustini gjithashtu nuk është i dobët në betejë. Pra, duke shirë nazistët. Sikur të rrëzohej nga një demet me zinxhirë.
  Dhe duke copëtuar kundërshtarët - këndon:
  - Kujdes, do të jetë e dobishme
  Do të ketë një byrek në vjeshtë!
  Djalli me flokë të kuq lëron vërtet në betejë, si një krik në kuti.
  Por si lufton Svetlana. Dhe nazistët e marrin atë prej saj.
  Dhe nëse ajo godet, ajo godet.
  Prej saj fluturojnë spërkatje të përgjakshme.
  Svetlana vuri re ashpër kur spërkatjet metalike fluturuan nga këmba e saj e zhveshur, e cila shkriu kafkat dhe kullat e tankeve:
  - Lavdi Rusisë, shumë lavdi!
  Tanket nxitojnë përpara...
  Ndarjet me këmisha të kuqe -
  Përshëndetje populli rus!
  Këtu vajzat morën nazistët. Pra, ato priten dhe copëtohen. Jo luftëtarë, por me të vërtetë pantera që kanë thyer zinxhirin.
  Oleg është në betejë dhe sulmon nazistët. Ai i rrah ata pa mëshirë, pret tanket dhe bërtet:
  Ne jemi si dema!
  Margarita, duke shtypur ushtrinë kafe dhe duke prerë tanket, mori:
  Ne jemi si dema!
  Natasha e mori atë dhe bërtiti, duke prerë luftëtarët kafe së bashku me tanket:
  - Gënjeshtra është jashtë kontrollit!
  Zoya i copëtoi nazistët, bërtiti:
  - Jo, jo nga dora!
  Dhe ai gjithashtu do të marrë dhe lëshojë një yll me këmbë të zbathur dhe do të përfundojë shumë fashistë.
  Natasha e mori dhe bërtiti:
  - TV jonë është ndezur!
  Dhe një tufë vrasëse gjilpërash fluturon nga këmba e saj e zhveshur.
  Zoya, duke shkatërruar gjithashtu nazistët dhe tanket e tyre, bërtiti:
  - Miqësia jonë është një monolit!
  Dhe përsëri një hedhje e tillë që rrathët turbullohen në të gjitha drejtimet. Kjo është një vajzë - shfarosje e pastër e kundërshtarëve.
  Vajza me gishtat e saj të zhveshur do të marrë dhe do të lëshojë tre bumerang. Dhe kufomat nga kjo u bënë edhe më shumë.
  Pas kësaj, bukuroshja do të japë:
  - Nuk do t'i japim armikut mëshirë! Do të ketë një kufomë!
  Dhe përsëri gjëja vdekjeprurëse fluturon nga thembra e zhveshur.
  Agustini gjithashtu tha në mënyrë mjaft logjike:
  - Vetëm jo një kufomë, por shumë!
  Pas kësaj, vajza e mori dhe eci zbathur nëpër pellgjet e përgjakur. Dhe ajo vrau shumë nazistë.
  Dhe si gjëmon:
  - Vrasje masive!
  Dhe tani ai do t'i përplasë kokën gjeneralit nazist. Thyeni kafkën e tij dhe jepni:
  - Banzai! Ju do të shkoni në parajsë!
  Svetlana është shumë e tërbuar në ofensivë, veçanërisht duke rrëzuar tanket, ajo kërcit:
  - Nuk do të kurseheni!
  Dhe një duzinë gjilpërash fluturojnë nga gishtat e saj të zhveshur. Ndërsa ajo depërton të gjithë, aeroplanët shemben. Dhe shumë edhe luftëtari përpiqet të copëtojë dhe të vrasë.
  Oleg Rybachenko kërcit:
  - Çekiç i lavdishëm!
  Dhe djali gjithashtu hedh një yll kaq të lezetshëm në formën e një svastika me këmbën e tij të zhveshur. Hibrid i ndërlikuar.
  Dhe masa e nazistëve u shemb.
  Oleg bërtiti:
  - Banzai!
  Dhe djali është përsëri në sulm të egër. Jo, fuqia thjesht po vlon tek ai dhe vullkanet gurgullojnë!
  Margaret në lëvizje. Të gjithëve do t'ua shqye barkun.
  Vajza do të hedhë pesëdhjetë gjilpëra menjëherë me këmbën e saj. Dhe u vranë shumë lloje të ndryshme armiqsh, tanke dhe aeroplanë u rrëzuan.
  Margarita këndoi për nga gëzimi:
  - Nje dy! Hidhërimi nuk është problem!
  Nuk duhet të dekurajoheni kurrë!
  Mbani hundën dhe bishtin më lart me një tub.
  Dije që një mik i vërtetë është gjithmonë me ty!
  Kjo është një kompani kaq agresive. Vajza rrah dhe bërtet:
  - Presidenti i Dragoit do të bëhet kufomë!
  Natasha në betejë është vetëm një lloj terminatori. Dhe gjëmimi gurgulloi :
  - Banzai! Merre shpejt!
  Dhe një granatë i doli nga këmba e saj e zbathur. Dhe nazistët janë si gozhdë . Dhe do të shkatërrojë shumë mastodona dhe makina me krahë, skëterrë.
  Këtu është luftëtari! Për të gjithë luftëtarët - një luftëtar!
  Zoya është gjithashtu në ofensivë. Një kurvë kaq e furishme.
  Dhe ajo e mori dhe gurgulloi :
  - Babai ynë është vetë Zoti i Bardhë!
  Dhe ai do t'i godasë nazistët me një mulli të trefishtë!
  Dhe Agustini bërtiti përsëri:
  - Dhe Zoti im është i zi!
  Në të vërtetë, flokëkuqja është vetë mishërimi i mashtrimit dhe poshtërësisë. Për armiqtë, sigurisht. Dhe për miqtë, ajo është një e dashur.
  Dhe si me gishta të zhveshur do të marrë e do të hedhë. Dhe shumë grumbuj luftëtarësh të perandorisë kafe, si dhe tanket dhe avionët e tyre.
  Flokëkuqja bërtiti:
  - Rusia dhe Zoti i zi janë pas nesh!
  Një luftëtar me një potencial shumë të lartë luftarak. Jo, nën këtë është më mirë të mos përzieni. Ndërsa kullat e tankeve janë grisur dhe krahët e avionëve fashist.
  Augustini fërshëlleu:
  - Të gjithë tradhtarët do t'i shtypim në pluhur!
  Dhe u mbyll syrin partnerëve të tij. Po, kjo vajzë e zjarrtë nuk është saktësisht diçka që mund të japë paqe. Përveç nëse paqja është vdekjeprurëse!
  Svetlana, duke shtypur armiqtë, lëshoi:
  - Do të të fshijmë në radhë!
  Augustini konfirmoi:
  - Do t'i vrasim të gjithë!
  Dhe nga këmbët e saj zbathur fluturon sërish dhurata e asgjësimit total! Dhe kaq shumë tanke dhe aeroplanë shpërthyen në patate të skuqura të vogla menjëherë.
  Oleg këndoi si përgjigje:
  - Do të ketë një banzai të plotë !
  Agustini, duke i shqyer nazistët me duar të zhveshura, duke i copëtuar me shpata dhe duke hedhur gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur, duke shkatërruar tanke dhe aeroplanë menjëherë, lëshoi:
  - Shkurtimisht! Shkurtimisht!
  Natasha, duke shkatërruar luftëtarët kafe, bërtiti:
  - Me pak fjalë - banzai !
  Dhe le t'i presim kundërshtarët me hidhërim të egër.
  Oleg Rybachenko, duke ulur kundërshtarët, lëshoi:
  - Ky gambit nuk është kinez,
  Dhe debutimi, më besoni, është Thai!
  Dhe përsëri, një disk i mprehtë, metalprerës fluturoi nga këmba e zbathur e djalit. Ai preu si frëngjitë e tankeve, ashtu edhe bishtat e avionit.
  Margarita, duke prerë luftëtarët e perandorisë kafe dhe forca të blinduara të tankeve, këndoi:
  - Dhe kë do të gjejmë në betejë,
  Dhe kë do të gjejmë në betejë ...
  Le të mos bëjmë shaka me këtë -
  Le ta copëtojmë!
  Le ta copëtojmë!
  Ata bënë një punë të mirë atëherë me nazistët ... Dhe Rusia Sovjetike mundi perandorinë kafe gjatë sulmit të Moskës.
  Lufta nuk kishte përfunduar ende, por BRSS tashmë kishte një shans për të mposhtur vetë nazistët. Kështu që të gjashtëve iu desh të ndërprisnin përsëri ekzekutimin e misionit të tyre super dhe të lezetshëm.
  
  NJË BRSS ME UJQËR
  Ndërprerja ndodhi për shkak të një shpërthimi diellor, si rezultat i të cilit, më 22 qershor 1941, Shtetet e Bashkuara, Britania dhe kolonitë e saj u fikën. Në fillim, kjo nuk ndikoi veçanërisht në rrjedhën e luftës. Gjermanët përparuan në të njëjtën mënyrë si në historinë reale. Fuhrer gjithashtu u kthye në jug dhe Japonia mori një pozicion pritjeje dhe shikimi ... Dhe përsëri, një dimër i ftohtë e shpëtoi Ushtrinë e Kuqe nga disfata e plotë dhe e lejoi atë të shkonte në një kundërsulm pranë Moskës. Dhe Japonia, ndërkohë, kapi ato zotërime në Oqeanin Paqësor që më parë i përkisnin Britanisë dhe Shteteve të Bashkuara dhe në të cilat forcat shtesë nuk mund të hynin tani.
  Në frontin lindor në pranverë dhe në fillim të verës, gjermanët fituan një sërë fitoresh dhe përsëri filluan një ofensivë kundër Stalingradit. Megjithatë, këtu filloi divergjenca nga realiteti. Mungesa e një fronti të dytë i lejoi gjermanët të transferonin më shumë trupa nga Evropa dhe nga Libia, duke lënë vetëm garnizonet italiane atje.
  Dhe ofensiva filloi jo vetëm në Stalingrad, por edhe në Tikhvin. Dhe tani ata komandoheshin nga Rommel, të cilin Fuhrer e vlerësoi shumë për humbjen e britanikëve në Libi dhe kapjen e Tolbuk .
  Në beteja morën pjesë edhe tanket e para Tiger. Rommel nisi një ofensivë natën dhe arriti të merrte në befasi trupat sovjetike. Situata u rëndua nga fakti se gjermanët kishin një avantazh në aviacion, kështu që ata nuk e humbën forcën e tyre për të luftuar aleatët.
  Piloti Marseille po fitonte me shpejtësi llogari në frontin lindor. Në qershor 1942, ai tejkaloi numrin e avionëve të rrëzuar në njëqind e pesëdhjetë dhe mori Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Por ky ishte vetëm fillimi i një karriere.
  Në qiell, në fakt, ishte më e vështirë për Ushtrinë e Kuqe. Dhe gjermanët ishin në gjendje të merrnin Tikhvin, dhe më pas disa qytete të tjera dhe të prenë Leningradin me një unazë të dyfishtë, duke bllokuar përsëri këtë qytet.
  Komanda sovjetike u përpoq të depërtonte në Leningrad dhe të përparonte në qendër. Por nuk kishte forcë të mjaftueshme për të arritur sukses në këto fusha.
  I vetmi ngushëllim ishte se nazistët u bllokuan në Stalingrad, gjë që u dha atyre një shans për të mbledhur rezerva të reja.
  Por Leningradi mbeti i bllokuar. Deri më tani, Turqia dhe Japonia nuk kanë hyrë në luftë dhe BRSS pati një shans për të kthyer valën e betejave. Në nëntor 1942, trupat sovjetike filluan një ofensivë pranë Rzhev dhe Stalingrad.
  Nën Rzhev, suksesi nuk u arrit. Por afër Stalingradit, unaza ishte e mbyllur. Por siç doli me kohë. Rajhu i Tretë kishte shumë më tepër rezerva, dhe Rommel filloi një ofensivë ndaj Stalingradit nga veriu dhe Mainstein nga jugu.
  Situata u përkeqësua më tej nga hyrja e papritur e Japonisë në luftë. Samurai, pavarësisht se ishte i kufizuar nga beteja në Kinë, sulmoi Vladivostok.
  Hirohito ndoshta kishte frikë se Rajhu i Tretë do të humbiste dhe hyri në luftë.
  Për më tepër, Japonia kishte burime dhe këmbësorie të mjaftueshme për ofensiva në shkallë të plotë.
  Ushtria e Kuqe u bllokua dhe Rommel arriti të depërtonte nga veriu në Stalingrad. Mainstein u ndalua përkohësisht, por pasi mori përforcime dhe mbështetje shtesë nga Paulus, ai u lidh me trupat tashmë të zhbllokuar.
  Kështu, u ngrit një unazë tjetër, në të cilën u gjendën trupat sovjetike.
  Pas betejave kokëfortë, shumica e tyre u shkatërruan dhe u kapën. Pas kësaj, gjermanët përfunduan kapjen e Stalingradit. Dhe në mars 1943, Turqia gjithashtu hyri në luftë. Situata u ndërlikua edhe më shumë. Në ajër, gjermanët ruajtën epërsinë. Marseja tejkaloi numrin e treqind avionëve të rrëzuar dhe u bë gjermani i parë që mori një Kryq të dytë Kalorësi të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi, shpata dhe diamante.
  Në maj, gjermanët filluan një ofensivë të re, duke përdorur masivisht tanke të reja - "Tiger", "Panter" dhe "Luan". Dhe ata përparuan me sukses, megjithëse Ushtria e Kuqe mori një mbrojtje të fuqishme. Por forcat ishin tashmë të pabarabarta, pasi trupat sovjetike luftuan në tre fronte njëherësh - Kundër Rajhut të Tretë, satelitëve të tij, Japonisë dhe kolonive të saj dhe Turqisë. Situata u përkeqësua nga lufta totale e shpallur nga nazistët, e cila çoi në një rritje të prodhimit të armëve disa herë në mungesë të bombardimeve nga aleatët. Kështu që shanset e BRSS u ulën shpejt!
  Vërtetë, Fritz përparoi ngadalë, pasi kishte një mbrojtje në thellësi përpara tyre. Dhe trupat sovjetike, duke pasur përvojë, luftuan me shumë guxim. Por ata ende humbën.
  Megjithatë, ata luftuan me shumë guxim dhe disa luftëtarë treguan klasën më të lartë. Këtu, për shembull, ekuipazhi i tankeve të Elizabeth në T-34-76 më të zakonshëm po lufton nazistët.
  Dhe gjermanët po lëvizin ngadalë drejt trupave sovjetike, të rreshtuar në një pykë ose një derr. Përpara është tanku më i rëndë dhe më i mbrojtur "Lev". Ajo i ngjan Panterës, vetëm shumë më e madhe dhe peshon nëntëdhjetë tonë. Armatura ballore e bykut është 150 mm dhe e pjerrët si T-34, dhe anët janë 82 mm me pjerrësi. Balli i kullës është përgjithësisht i mbrojtur shumë mirë: 240 mm me pjerrësi, dhe anët janë gjithashtu më të dobëta se 82 mm, si byk. Dhe një armë e fuqishme 105 mm me një gjatësi të madhe tytë prej 70 EL. Ky është një tank i aftë për të goditur nga një distancë.
  Elizabeth e zhvendos kutinë e marsheve në majë me këmbën e saj të zbathur.
  Dhe tridhjetë e katër rrit shpejtësinë. Është e kotë të qëllosh në "Luanin" nga larg dhe duhet të afrohesh. Një makinë e fuqishme gjermane dërgon një predhë me forcë vdekjeprurëse. Ai vrapon përpara. Vajzat në tank qeshin me gëzim dhe lëvizin këmbët e tyre zbathur.
  Është nxehtë në Kaukazin verior në fund të majit dhe bukuroshet me bikini argëtohen shumë.
  Elena vëren me një bilbil:
  - Tani fashisti do të bëhet i madh në brirë!
  Ekaterina, duke tundur këmbën e saj të zhveshur dhe të nxirë, pajtohet:
  - Do ta godasim patjetër!
  T-34-76 vazhdon të përshpejtohet, por shpejtësia jashtë rrugës është e kufizuar. "Luani" mezi zvarritet fare, dhe "Panterat" dhe "Tigrat" më të shkathët ngadalësojnë shpejtësinë për të mos tërhequr përpara.
  Por këto makina janë të rrezikshme, veçanërisht Pantera, e aftë për të qëlluar pesëmbëdhjetë fishekë në minutë. Nga kjo mund të prisni një surprizë.
  Euphrasia , duke shtypur thembrën e saj të zhveshur në gaz, bërtet:
  - Le të luftojmë në mënyra virtuoze!
  Arma e tankut "Lion" ka një pengesë të konsiderueshme, qëllon vetëm pesë fishekë në minutë. Në përgjithësi, jo modeli më i suksesshëm. Shpimi i armaturës është i tepruar dhe nuk është e nevojshme të goditet nga një distancë shumë e madhe. "Tigrat" dhe "Panterat" depërtojnë nga dy kilometra, nga një distancë më e madhe është pothuajse e pamundur të futesh në një celular dhe të vogël tridhjetë e katër. Pra, a ia vlente pajisja e Luanit me një armë kaq të fuqishme? Tanket e tjera sovjetike janë edhe më të lehta, përveç KV-1S, por ky tank gjithashtu nuk ka përparësi në mbrojtje, dhe performanca e drejtimit është vetëm më e keqe.
  Elizabeta rrotullon trupin e saj dhe bërtet:
  - Unë marr frymë me gjoks, ajri është një valë e gjerë,
  Ajo shkëlqen shkëlqyeshëm, tapeti i pafund me yje ...
  Ndjenjat luajnë, vajzat zbathur janë të gjalla,
  Luaj në qiell, dua të fluturoj në diell përgjithmonë!
  Nuk është e lehtë të depërtosh tankun Lev, madje edhe në anën. Anët e frëngjisë, si ato të Panterës, janë të pjerrëta, dhe pjesa e sipërme e anëve të bykut gjithashtu. Në këto tanke, tashmë është adoptuar forma tipike "mace", duke dhënë mbrojtje më të mirë për shkak të pjerrësisë. Jo si "Tigri", gati katror. Por "Tiger" u zhvillua para luftës dhe dukej si një uniformë e KV. Por "Tiger" -2, një zhvillim i mëvonshëm, është gjithashtu në formën e një "maceje", dhe së shpejti ky tank do të hyjë në seri. "Luan" për të thyer në bord është gjithashtu pothuajse e pamundur. Vetëm pjesa e poshtme e bykut nuk ka një pjerrësi të blinduar, por është e mbuluar me rula. Kjo do të thotë, ju duhet të kaloni afër dhe të futeni saktësisht midis shesheve.
  Pra, vajzat kanë një detyrë të vështirë. Për më tepër, tridhjetë e katër në lëvizje dridhen aq shumë sa është pothuajse e pamundur të gjuash me saktësi.
  Elizabeta pyeti miqtë e saj:
  A mund ta mposhtim armikun?
  Elena u përgjigj me besim:
  - Kur vajzat nuk kanë këpucë, ato fitojnë një ndjeshmëri të tillë me këmbët e zbathura, saqë me siguri do të godasin armikun.
  Elizabeta u pajtua me këtë:
  - Po, takat e zhveshura të vajzave janë garanci e fitores!
  Dhe kështu, duke shmangur humbjen, tridhjetë e katër rrëshqasin në bord. Gjëja kryesore këtu është të shmangni gjithashtu armët Panther dhe Tiger. Ata janë të shpejtë dhe të saktë. Dhe as këto tanke nuk mund t'i godisni kokë më kokë.
  Elena qëllon gjermanin duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Por kalimi i sheshit të patinazhit gjatë lëvizjes është pothuajse i pamundur. Por sheshi i patinazhit të armikut është thyer dhe "Luani" ndalet.
  Tridhjetë e katër e kalon përsëri pranë tij. Dhe dërgon një predhë vdekjeprurëse në pjesën e poshtme të anës.
  Katerina vëren:
  - Topi ynë është i vjetëruar - "Luani" me të vërtetë nuk mund të merret!
  Por si e bezdisur, Elena goditi anën anësore të armikut dhe "Luanit" mori flakë.
  Vajzat nuk po ngadalësohen, përsëri ecin përpara. Tani ata kanë një objektiv më të dobët: "Panterën". Mjafton ta godasësh djathtas anash.
  Elizabeth vëren:
  - Mace praktike!
  Katerina tha duke qeshur:
  - Por mezi zvarritet për të mos dalë nga kopertina e "Luanit".
  Dhe Elena qëlloi nga një distancë në drejtim të Panterës, e cila doli të ishte shumë anash dhe hapi anën e saj. Ajo ka një të hollë - 40 milimetra, dhe nuk ka rëndësi që është e anuar.
  Tanku gjerman shpërthen me një zhurmë. Po, bukuroshet u qitën ashpër.
  Ata janë me hirin e tyre magjepsës të bukurive luftarake.
  Por predhat fishkëllen ndërsa kalojnë, pothuajse duke prekur armaturën.
  Tridhjetë e katër është shumë e rrezikshme, dhe ajo i ngjan një personi që kërcen midis rrjedhjeve.
  Elizabeth qëlloi përsëri duke përdorur këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  - Unë mund të bëj gjithçka, unë mund të bëj gjithçka, ne do të kthejmë Wehrmacht-in!
  Sigurisht, me vajza të tilla vetë djalli nuk ka frikë. Edhe pse nazistët po sulmojnë në mënyrë agresive, dhe ata kanë shumë tanke ...
  Forcat janë të pabarabarta. Edhe pse numri i makinave është afërsisht i barabartë, ato gjermane janë më të rënda. Shumë tanke sovjetike janë të lehta dhe jo mjaft të gatshme për luftim kundër përbindëshave naziste.
  Por ekuipazhi i Elizabeth bën mrekulli dhe qëllon një tjetër Panterë në lëvizje.
  Anëtarët e Komsomol gjithashtu luftojnë me armë. Ata gjuajnë me saktësi. Ata vrapojnë, duke ndezur këmbëzbathur, me taka të rrumbullakëta. Dhe goditi armikun pikërisht në shenjë.
  Alenka urdhëron me pasion:
  - Mos u dorëzoni vajza!
  Dhe tani topi nxjerr një predhë, pikërisht në T-4, duke shpuar këtë tank. Por këtu, natyrisht, "Luan", nuk është aq e lehtë për t'u marrë. Dhe këtu duhet të provoni.
  Anyuta tregon makinën me gishtat e saj të zhveshur dhe qëllon saktësisht nga fundi në fund, duke thënë:
  - Lavdi komunizmit!
  Alla gjithashtu gjuan shumë saktë dhe shton:
  - Lavdi heroizmit!
  Nuk mund të thuash asgjë për vajzat luftarake këtu - klasin më të lartë dhe aerobatikën!
  Maria, duke futur predhën në armë, këndoi:
  - Gjithnjë e më lart e më lart
  Kërkoni fluturimin e zogjve tanë...
  Dhe merr frymë në çdo helikë,
  Qetësia e kufijve tanë!
  Marusya shtoi, duke qëlluar në Fritz:
  - Patjetër që është....
  Heroizmi masiv i rusëve dhe jo vetëm i popullit rus u shfaq në gjithçka ...
  Tingujt e matur e të mbytur të qyqes, si një orë kumbuese, përfshinin llogore. Pemë të rralla, me një kurorë të gjelbër të dendur në shpërthimet e erës, si pionierë në një përshëndetje, përshëndesin ushtarët e lodhur. Për disa, kjo mund të duket edhe si një lloj paralajmërimi - ata thonë, ju do të shkoni në botën tjetër!
  Batalioni nën komandën e Vladimir Mikhailovsky, i goditur brutalisht në betejat e mëparshme, veçanërisht në humbjen e majit, tani është rimbushur me nxitim me rekrutët, duke u përgatitur për të mbuluar një nga zonat më të rrezikshme. Tre kilometra në lindje, ujërat e Donit vërshojnë përgjatë flakëve të luftës.
  Shumica e kallamishteve ishin djegur nga bombat ndezëse, uji u nxi nga bloza. Si shkrepëse të mëdha në turpin e zi, grumbujt e urës të shkatërruar nga vala e shpërthimit qëndrojnë të vetme, duke vepruar si mbështetëse.
  Në varka, pionierët vendas transportojnë dhuratat e fushave, si dhe kutitë e municioneve për ushtarët heroikë sovjetikë, të gatshëm për të hyrë në betejë vdekjeprurëse me hordhitë e tërbuara naziste.
  Kështu, katër prej tyre tërhoqën zvarrë një kuti të gjatë te një shkurre e mbuluar me manaferra ujku. Atje, një armë antitank e kamufluar me kujdes rrinte si një mohak në pritë. Tre ushtarë dhe gjuetari me sy të mprehtë Alesya po operojnë në armë. Një vajzë, shumë e hollë, por duart e saj janë të mprehta nga puna rraskapitëse. Ai gjithashtu përpiqet, së bashku me djemtë, të përgatisë një kurth në rast se një tank apo "makinë e blinduar" e tufës naziste tenton të anashkalojë kodrën natyrore.
  Ushtarët, në pjesën më të madhe, janë ende krejtësisht pa mjekër dhe nuk janë qëlluar ndaj tyre, të rinj që kanë përfunduar një kurs të shkurtuar rekrutimi prej një muaji e gjysmë, plus, natyrisht, trajnimin para-rekrutimit që ishte themeluar mirë në BRSS.
  Disa luftëtarë tashmë kanë përvojë. Ata ndryshojnë nga kafshët e reja në shpohet, mprehtësia e lëvizjeve, disa janë mbështjellë. Në veçanti, Ivani me një sy, i cili dukej si një pirat i vërtetë, la mjekrën e tij. Titulli i flamurtarit, dhe tashmë disa urdhra të marra në beteja të ndryshme, ose më saktë i pari pranë Moskës. Kur, dukej, ata bënë të pamundurën: ndaluan Fritz-in, madje i çuan kundërshtarët nja dy qindra kilometra, si rrahësit e qenve.
  Sa pajisje të braktisura kishte Fritz. Ndoshta jo aq shumë, dhe shpesh kishte tanke, por transportues të blinduar të personelit me topa dhe mitralozë që torturuan me aq dhimbje këmbësorinë sovjetike në verën dhe vjeshtën e dyzet e një - të paktën një qindarkë një duzinë!
  Por kur ngrica i kaloi tridhjetë gradë, të gjithë këta përbindësha teutonikë humbën aftësinë e tyre për të lëvizur thjesht ... Benzina ngriu dhe yndyrat ngriu.
  Fatkeqësisht, ata nuk arritën t'i përfundonin plotësisht nazistët. Pjesërisht për faj të komandës, e cila kërkoi forca të mëdha për të sulmuar qytetet ku ishin grumbulluar njësitë gjermane. Dhe shkrirja ka ardhur - dreqin...
  Në pranverë, Ivan fitoi gjithashtu një urdhër të dytë - ai ishte me fat që vrau një gjeneral dhe disa oficerë për shkak të një prite. Sidoqoftë, beteja ishte vetëm pjesërisht e suksesshme. Gjatë ndjekjes, një fragment endacak goditi Ivan Krasnov në fytyrë, duke i hequr atij një sy. Mjerisht, kjo është luftë, jo një film për fëmijë, ku personazhi kryesor godet të gjithë, por as njëqind mitralozë nuk mund ta godasin.
  Dhe tani ata duhet të bëjnë një punë të vështirë fizikisht: gërmimin e llogoreve, qelive dhe vrimave të kurtheve.
  Pionierët i ndihmojnë, ndërsa fushat janë të qeta dhe vetë djemtë dhe vajzat janë lutur të ndihmojnë vëllezërit e tyre më të mëdhenj. Ata madje punojnë me shumë zell, duke u përpjekur të bëjnë më shumë, duke mos llogaritur forcën. Kështu u frynë damarët dhe dolën në duart e nxira, të kallosuara dhe këmbët e zhveshura e të mavijosura të fëmijëve. Në të njëjtën kohë, ata ende arrijnë të këndojnë;
  Ne jemi pionierët e fëmijëve të komunizmit -
  Një zjarr, një tendë dhe një kumbues kumbues!
  Pushtimi i fashizmit të mallkuar -
  Kush pret një goditje të furishme!
  
  Çfarë humbëm në këto beteja?
  Apo e keni fituar në beteja me armikun?
  Dikur ishim vetëm fëmijë të botës -
  Dhe tani luftëtarët e tokës amtare!
  
  Por Hitleri bëri një hap drejt kryeqytetit tonë,
  Hodhi bomba pa llogaritur ujëvarën!
  Dhe për mua Atdheu është edhe më i bukur se qielli -
  Tani ka ardhur perëndimi i përgjakshëm i diellit!
  
  Ne do t'i përgjigjemi ashpër agresionit -
  Edhe pse ata vetë janë të gjatë, po, mjerisht, ata janë të vegjël!
  Por shpata në duart e një adoleshenti të brishtë -
  Më të fortë se legjionet e shejtanit!
  
  Lërini tanket të nxitojnë ortek pas orteku,
  Dhe pushkën e ndajmë në tre!
  Lëreni policinë të synojë në mënyrë të pasme,
  Por Zoti i Shenjtë do t'i ndëshkojë ashpër!
  
  Çfarë vendosëm? bëj punën e paqes
  Dhe për këtë, mjerisht, më duhej të qëlloja!
  Qetësia tashmë është e neveritshme.
  Ka edhe dhunë!
  
  Me vajzën ne vrapojmë zbathur së bashku -
  Edhe pse binte borë, një reshje dëbore digjet si qymyr!
  Por mos kini frikë, njihni fëmijët -
  Fashisti do të futet me guxim në arkivol nga një plumb!
  
  Këtu ata vendosën kompaninë e poshtër Fritz,
  Dhe pjesa tjetër e frikacakëve janë në arrati!
  Ne shtypim këmbësorinë si një kosë në betejë -
  Ne nuk jemi pengesë për verat e reja!
  
  Arritja e fitores, do të jetë në maj,
  Tani stuhia është borë me gjemba, e fortë!
  Djali është zbathur, motra e tij është zbathur,
  Në lecka, fëmijët takuan kulmin!
  
  Nga vijnë këto forca?
  Duro dhimbjen dhe të ftohtin, atë nevojë!
  Kur një mik mati fundin e varrit,
  Kur një mik rënkon - do të vdes!
  
  Krishti na bekoi ne pionierët,
  Ai tha, Atdheun ju dha Zoti!
  Ky është besimi i parë i të gjithëve,
  Sovjetik, vend i shenjtë!
  Ka një gjëmim të largët të tankeve që afrohen dhe avionët gumëzhinin në qiell. Dhe armët e fuqishme të rrethimit tashmë po gjëmojnë. Kur goditen nga predha me eksploziv të lartë, grumbuj dheu dhe terreni i shkrirë hidhen lart në qiell. Këtu ajo po lexon betejën. Majori Vladimir Mikhailovsky mban dylbi të kapur në duar, duke parë ortekun e çelikut fashist që po afrohej. Ata përpiqen t'i çojnë pionierët në pjesën e pasme, por nuk duan të largohen dhe kërkojnë pushkë për të luftuar.
  Nuk ka armë të mjaftueshme për të gjithë, megjithëse fëmijët vendas sollën pushkë gjuetie dhe madje edhe harqe sportive. Të gjithë duan të luftojnë me guxim dhe të fitojnë. Dhe nuk do të funksionojë të vdesësh me mendimin e fundit për Atdheun.
  Majori Mikhailovsky jep urdhrin:
  - Mos hap zjarr pa urdhër!
  Në të vërtetë, ata kanë vetëm dy " dyzet e pesë " për të gjithë batalionin, që do të thotë se shansi është që Fritz të afrohet më shumë.
  Përpara, siç është zakon mes nazistëve, makinat më të mbrojtura; tanke T-4 dhe armë vetëlëvizëse "Hunter". Ato duhet t'i hapin rrugë automjeteve më të lehta dhe këmbësorisë pak të mbetur.
  Makinat dhe motoçikletat e nazistëve herë pas here ngadalësojnë nga frika se mos ecin përpara....
  Por pionieri Julius Petrov dëshmon se ata nuk qëndruan këtu për asgjë. Një minë e pakët antitank, e lyer me ngjitës të bërë vetë dhe sipër terrenit që e bën të padukshëm me ndihmën e një teli, lëviz midis trungjeve, pikërisht nën vemjen T-4.
  Pllakat e çelikut të vemjes shtrihen mbi një dhuratë vdekjeprurëse. Shpërthimi nuk duket shumë i fortë, por vemja është shqyer dhe tanku nazist fillon të pijë tym dhe qarkullon rreth kullës.
  Djem të tjerë përdorin pajisje të ngjashme. Meqenëse këmbësoria gjermane është frikacake, dhe tanket dhe armët vetëlëvizëse janë të pambrojtura përpara, atëherë ata do të ndëshkohen për këtë.
  "Gjuetari" i famshëm, me një siluetë të ulët dhe armaturë të fortë, duket si një breshkë e rrafshuar. Këto armë vetëlëvizëse u shfaqën kohët e fundit në frontin sovjeto-gjerman. Për shkak të karakteristikave të mira të drejtimit, topit të tij, i cili mund të depërtojë në një distancë të mirë dhe mbijetesës së tij në betejë, "Gjuetari" u bë menjëherë biseda e qytetit.
  Por gjurmët e saj janë ende të zakonshme, ndonëse të gjera... Megjithatë, do të ishte edhe më mirë të hidhni në erë pjesën e poshtme të makinës dhe ta bëni atë të pështyjë nga brenda me pjesë këmbimi.
  Këtu "Gjuetari" i dëmtuar, si një fregatë pirate me timon të thyer, rrëshqet anash dhe përplaset me T-4. Dhe të dy arkivolet e çelikut në vemjet fillojnë të shkëlqejnë dhe pas disa çastesh ato shpërthejnë për shkak të municioneve shpërthyese.
  Tashmë një duzinë automjetesh me peshë të mesme ishin ndalur të thyera dhe të pafuqishme.
  Por pas tyre pjesa tjetër e shufrës, veçanërisht ato të blinduara të shumta. Këtu arma vetëlëvizëse "Hunter" shton shpejtësinë dhe ... Bie në një gropë të maskuar. Vetëm vemjet dalin nga lart dhe lëvizin të pafuqishëm.
  Pionierët gëzohen. Diku në gropa të hapura eksplozivë të bërë vetë. Është bërë në mënyrë artizanale. Sigurisht, më i dobët se dinamiti, por për të çaktivizuar karrocën mjafton.
  Fritz pëson viktima të rënda, transportuesit e blinduar të personelit dështojnë, disa kalojnë nëpër zona të rrezikshme, por ata përballen duke hedhur granata dhe eksplozivë.
  Këtu, edhe luftëtarët e rinj, mendjemprehtë, ndërtonin katapulta të vogla. Ata hedhin një qese të veçantë me alkool të distiluar të drurit të përzier me elementë baruti.
  Kur goditet, armatura më e hollë e mjeteve naziste i lëshon rrugë, duke bërë që ekuipazhet të digjen me flakë blu. I çmendur nga dhimbja, Fritz-i bërtet me zemër dhe shpërndahet me fytyra të përdredhura nga tmerri.
  Disa prej tyre madje po braktisin pajisjet e tyre...
  E vetmja keqardhje është se ka shumë armiq, disa automjete, duke përmbytur gjithçka me mitraloz, u afrohen llogoreve.
  Dhe ata pengohen te iriqët ... Alesya, ndërkohë, drejton dyzet e pesë . Sigurisht, ju nuk do të merrni T-4 dhe "Hunter" kokë më kokë, por mund të provoni anët. Nuk ka asgjë për të thënë për transportuesit e personelit të blinduar. Të gjithë do të depërtojnë dhe do të bëjnë dysheme me gjak pështymë metalike të nxehtë!
  Një armë e kalibrit të vogël ka shumë përparësi ndaj një të madhe - shpejtësia e zjarrit, lehtësia e kamuflimit. Dhe ata dinë të zgjedhin qëllimet.
  Nazistët gërhasin, egërsisht si hienat. Dhe midis djemve sovjetikë ka të vdekur dhe të plagosur. Është veçanërisht tragjike kur vdesin luftëtarët e rinj që sapo kanë filluar të jetojnë. Këtu është një vajzë pioniere shumë e re, që mezi ka ngritur një paketë shpërthyese, nxiton me të nën gjurmët e një tanku të mesëm T-3. Një kuti e shëmtuar me një trung të gjatë, por në dukje të hollë hidhet lart dhe heq një kullë katrore prej saj.
  Dhe luftëtarët po hedhin përsëri granata, dhe mitralozat filluan të gozhdojnë motoçikletat zvarritëse. Dhe kokat e ushtarëve nazistë shpërthyen si qershi të pjekura të rrëzuara nga një breshër.
  Dhe rezervuarët e gazit të motoçikletave të mëdha shpërthejnë, duke hedhur rryma zjarri të dhunshëm. Ndjehet sikur po ndodh një trazirë e xhindeve skëterrë. Këtu janë disa transportues të blinduar të personelit që u bashkohen gjithashtu kolegëve të tyre fatkeq.
  Alesya duke treguar "Gjuetarin" synon pjesën e poshtme të bykut. Është e vështirë të arrish atje, por kjo është e vetmja mundësi për të thyer armën e pamëshirshme vetëlëvizëse. Lëvizja e butë e gishtit dhe më pas kthehu.
  Arma jep një zmbrapsje të butë dhe makina fashiste ndahet në gjysmë. Dhe flamuri me svastikë bie në baltën e përgjakur.
  Alesya pëshpërit:
  - Drejtësia kërkon sakrificë, bamirësia kërkon donacione, dhe suksesi i një kauze të drejtë kërkon sakrificë!
  Me një kthesë, vajza gjuajtëse pushon lakuriq për të ndjerë më mirë bioritmet e Tokës, dhe frymën e barit me thembra dhe gjuan përsëri, duke goditur T-3 tinëzare në nyje.
  Shihet se pothuajse të gjitha tanket e mesme të armatës naziste tashmë janë vënë jashtë funksionit. Këtu ky i fundit u shkatërrua nga një djalë pionier, pavarësisht plagosjes, ai shtyu një fuçi, me një përzierje karabit shpërthyes, pluhur qymyri, tallash me një sasi të vogël fosfori. Fëmija heroik nuk kishte më forcë të shtynte tytën pas një plage të rëndë, dhe shoku i tij Andrey, duke u kryqëzuar në arrati, shtyu një armë vetëlëvizëse dyzet tonëshe Shmel nën rrota. Një top i mprehtë i kalibrit 150 milimetra qëlloi dhe mbeti i ngritur. Dhe shpirtrat e pionierëve, duke u valëvitur nga trupat e tyre të grisur, nxituan drejt një mbretërie të lumtur qiellore, ku nuk ka kurrë dhunë dhe dhimbje.
  Transportuesit fashistë të mbijetuar, pasi kishin humbur mbështetjen e kolegëve të tyre më të rëndë, filluan të ktheheshin pas ... Zhurma e muzikës së Wagner pushoi dhe filloi një fluturim i përgjithshëm.
  Vladimir Mikhailovsky, duke fshirë gjakun nga balli, tha:
  - Një luftëtar rus mund të vdesë në këmbë, por ai kurrë nuk do të jetojë në gjunjë! Rusia mund të rrjedhë gjak, por asnjë gjak nuk do ta bëjë të rrjedhë guximin dhe besnikërinë tonë ndaj Atdheut!
  Dhe pionierët e mbijetuar e konfirmojnë këtë... Edhe pse shumë prej tyre tashmë janë djegur dhe plagosur.
  Dhe Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova po luftojnë në qiell, ata janë gati të konkurrojnë me Marsejën e lavdëruar, e cila tashmë ka shënuar më shumë se katërqind avionë të rrëzuar, për të cilët ai mori shkallën e pestë të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me të artë gjethe lisi, shpata dhe diamante.
  Por vajzat janë qartazi të vendosura për të luftuar me zell. Këtu ata janë me të njëjtat bikini dhe duke luftuar zbathur. Dhe shponi aeroplanët e Luftwaffe.
  Anastasia, me gishtat e saj të zhveshur, drejton armën në objektiv, rrëzon fashistin dhe thotë:
  Besimi ynë është i madh
  Do të zgjasë përgjithmonë!
  Dhe i shkel syrin partneres. Akulina gjithashtu rrëzon fashistin, e godet, duke përdorur me shumë saktësi këmbët e saj të zhveshura dhe ulërimat:
  - Për madhështinë e ideve të komunizmit!
  Dhe nxjerr dhëmbët e tij perla. Kjo është një vajzë kaq luftarake dhe e arsimuar.
  Dhe shkëlqen me dhëmbët e tij.
  Anastasia, duke rrëzuar një aeroplan tjetër gjerman me Yak-9 të saj, kërcit në mënyrë agresive:
  - Shqiponja ruse mbi planetin,
  Duke hapur krahët, do të ngrihet...
  Armiku do të përgjigjet
  Do të mposhtet, do të thyhet!
  Akulina e konfirmon me lehtësi këtë, duke rrëzuar kundërshtarët e saj:
  - Do të thyhet!
  Edhe pse, natyrisht, vajzat e bukura të asit u shfaqën edhe nga gjermanët. Albina dhe Alvina luftojnë në ME-309 më të ri. Luftëtarë të tillë luftarakë vodhën.
  Dhe ata rrëzuan aeroplanët sovjetikë me shkathtësi të mahnitshme. ME-309 është një avion shumë i fuqishëm i armatosur me tre topa ajri 30 mm dhe katër mitralozë. Makinat ruse nuk mund t'i rezistojnë një përbindëshi të tillë.
  Nëse gjuajnë, qëllojnë pa mëshirë.
  Albina, me gishtat e saj të zhveshur , këndoi një top avioni në objektiv. Goditi armikun dhe bërtiti:
  - Për fitoren e Rajhut të Tretë!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj.
  Alvina e goditi edhe armikun. Ajo preu Yak-9 sovjetike dhe bërtiti:
  - Për kufijtë e mëdhenj të ushtrisë sonë!
  Dhe u shkeli syrin miqve të saj.
  Lufton, fiton fatura dhe Huffman. Ai nuk është ende një nga aset e mëdhenj, por po përparon me shpejtësi. Dhe mund të thuash edhe përbindëshi i ferrit.
  Gjermanët, ndonëse ngadalë dhe me humbje të mëdha, po lëvizin përgjatë bregut të Vollgës, duke iu afruar Detit Kaspik.
  . KAPITULLI #2
  Forcat ishin qartësisht të pabarabarta. Aviacioni fashist ishte veçanërisht i bezdisshëm. Focke -Wulf hyri në front në numër të madh dhe armët e tij të fuqishme dhe shpejtësia u bënë problem për Ushtrinë e Kuqe. Përveç kësaj, kjo makinë ishte shumë e vështirë për t'u rrëzuar. Ajo është e qëndrueshme dhe e blinduar rëndë.
  ME-309 doli gjithashtu të ishte një surprizë e pakëndshme për pilotët sovjetikë si me shpejtësi ashtu edhe me armë. Dhe ai i copëtoi pak a shumë njësitë sovjetike.
  Bombarduesi i ri Yu-288, një makinë shumë e fuqishme, bombardoi edhe pozicionet sovjetike. Mbajti katër ton bomba nën ngarkesë normale dhe gjashtë tonë në versionin e rimbushjes. Dhe ai u hoq pak nga njësitë sovjetike.
  Rommel gjithashtu tregoi klasën e tij si komandant, ashtu si Mainstein.
  Gjermanët po i afroheshin gjithnjë e më shumë Astrakanit. Dhe, papritur për komandën sovjetike, Fritz shkoi në ofensivë përgjatë Vollgës në drejtim të Kamyshin. Ishte një lëvizje e guximshme, por e fuqishme. Dhe deri më tani ka qenë e vështirë t'i ndalosh.
  Por mbrojtja e Ushtrisë së Kuqe është ende e fortë ... Brenda një jave, nazistët përparuan pesëdhjetë kilometra dhe u ndaluan.
  Ata u pritën me kundërsulme, njësitë sovjetike ....
  Në të njëjtën kohë, japonezët u përpoqën të zhvillonin një ofensivë kundër Alma-Ata. Dhe pastaj betejat e ashpra ishin në lëvizje të plotë.
  Vajzat luftuan në të njëjtin nivel me burrat, dhe ndoshta edhe më mirë se ata.
  Margarita Magnitnaya dhe Tatyana Bulatnaya - vajza të bukura, të qëlluara nga mitralozët.
  Ata qëlluan samurai dhe kënduan:
  - Të mos i ndahemi ëndrrës
  Hapi i parë në jetë është...
  Ju shikoni përsëri mbi tokë,
  Vorbullat e sulmeve të furishme!
  Margarita hodhi një granatë vrasëse me gishtat e saj të zhveshur, grisi japonezët dhe këndoi:
  - Askush nuk do të na ndalojë
  Askush nuk do të na mundë...
  do ta varrosim Wehrmacht-in në tokë ,
  Miqësia jonë është një monolit!
  Tatyana, duke qëlluar kundër armikut, ra dakord:
  - Vërtet një monolit!
  Japonezët po përparojnë në Alma-Ata. Ata kanë shumë ushtarë dhe lloje të ndryshme rezervash. Këta janë djemtë që luftojnë. Por vajzat i kositin ato. Ata luftojnë në mënyrë të dëshpëruar.
  Tatyana Bulatnaya hodhi një granatë tjetër, grisi samurai dhe këndoi:
  - Për arritjen time të madhe!
  Dhe sytë e shkelur syrin, ngjyrën e safirit. Vajzë e gëzuar, mos thuaj asgjë.
  Dhe Margarita, me takën e saj të zhveshur, do të marrë dhe do të hedhë një dhuratë vdekjeje, duke shqyer ushtarët japonezë.
  Dhe këndoni:
  - Gjithçka është e përzier, e ndërthurur, në një vorbull hallesh të vuajtura!
  Dhe përsëri ai hedh gishtat e tij të zhveshur, një limon drejt japonezëve ...
  Një luftëtare e zhveshur deri në bel dhe këmbëzbathur Oksana zvarritet drejt tyre dhe shtyn nëpër një kuti granatash, duke pëshpëritur:
  - Do të jenë të bukura vajza!
  Dhe të tre luftëtarët kënduan:
  - Samurai fluturoi në tokë, nën presionin e çelikut dhe zjarrit!
  Dhe bukuroshet luftojnë me tërbim të madh. Ata kaluan nëpër zjarr, ujë dhe tuba bakri jo më kot.
  Këtu Oksana hedh një granatë me këmbën e saj të zbathur, duke goditur tankun e lehtë japonez Chikha. Epo, ky është një qëllim i madh.
  Margarita, duke qëlluar mbi armikun, këndoi:
  - Mund të besosh në mungesën e besimit! Ju mund të bëni mungesën e rastit!
  Tatyana logjikisht vërejti:
  - Kjo që thua është një paradoks!
  Margarita hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe tha logjikisht:
  "A nuk është gjeniu një mik i paradokseve?"
  Tatyana dha një kthesë, kosi samurai dhe ra dakord:
  - Sigurisht, mik!
  Dhe luftëtarët e morën dhe shpërthyen duke qeshur ... Ata po luftojnë vajza, dhe thonë çfarë tjetër ... Mos kot Rusia kujton se si luftuan vajzat!
  Natyrisht, Oksana lufton në nivelin më të lartë. Dhe gjuan nga pika të ndryshme, dhe vajza rrotullohet si një majë.
  Këto janë bukuroshe, nuk do t'i japin asgjë askujt. Dhe nxirrni tradhtinë, së bashku me samurain.
  Drejton zjarrin dhe Angela. Vajza është gjithashtu agresive dhe flokëkuqe. Luftëtarët preferojnë të luftojnë zbathur dhe të kryejnë bëma me përmasa kolosale.
  Anxhela jep një kthesë dhe thotë me të qeshur:
  - Ne do të shkojmë me guxim në betejë,
  Për pushtetin e sovjetikëve!
  Dhe me gishtat e tij të zhveshur hedh një limon vrasës.
  Luftimet po vazhdojnë dhe tani sulmi japonez po përfundon....
  Tashmë është fundi i korrikut dyzet e tre. Nazistët iu afruan vetë deltës së Vollgës dhe atje filluan betejat.
  Elizabeta dhe ekuipazhi i saj luftojnë në mënyrë të dëshpëruar. Tanket e para Tiger-2 gjithashtu filluan të mbërrinin në front. Ata janë të ngjashëm me "Panterën" dhe "Luanin", por diçka në mes. Gjithashtu me këndet e prirjes racionale të armaturës dhe një armë me tytë të gjatë të kalibrit 88 mm 71 EL. Peshojnë gjashtëdhjetë e tetë tonë, dhe afër tankut "Lion", për sa i përket armaturës, por pak më i vogël në madhësi.
  Tanke të mëdha, nuk do të thuash asgjë.
  Elizabeta dhe vajzat po gjuajnë për gjermanët. Ata thyejnë T-4 dhe bërtasin:
  - Lavdi ideve të viteve të ndritshme,
  Britma e pionierëve është gjithmonë gati!
  Le të themi se luftëtarët janë të klasit të parë. Dhe ata jo vetëm luftojnë me lavdi, por edhe këndojnë;
  Bashkimi është i pathyeshëm, popujt e lirë,
  Nuk ishte forca brutale dhe frika që u mblodhën ...
  Dhe vullneti i mirë i njerëzve të shkolluar,
  Dhe miqësia, drita, arsyeja dhe guximi në ëndrra!
  
  Lavdi Atdheut tonë të lirë,
  Fuqia e krijimit është një mbështetje përgjithmonë!
  Forca e ligjshme, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, për unitet - një njeri i thjeshtë!
  
  Nëpër stuhive na shkëlqeu dielli i përparimit,
  Përmes stuhive dhe stuhive ne nxituam përpara ...
  Ne lëvizim malet, sikur pa peshë,
  Po vjen e gjithë bota, e ndezur drejt komunizmit!
  
  Lavdi Atdheut tonë të lirë,
  Fuqia e krijimit është një mbështetje përgjithmonë!
  Forca e ligjshme, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, për unitet - një njeri i thjeshtë!
  
  Popujt e planetit janë të bashkuar si vëllezër,
  Budistë, miq myslimanë përgjithmonë!
  Lëreni lavdinë e arsyes, një emër të madh,
  Të gjitha kombet e botës janë një familje!
  
  Lavdi Atdheut tonë të lirë,
  Fuqia e krijimit është një mbështetje përgjithmonë!
  Forca e ligjshme, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, për unitet - një njeri i thjeshtë!
  Vajzat këndojnë mirë, madje edhe më mirë luftojnë dhe kryejnë bëma të tilla. Edhe pse historia shkruhet nga fitimtarët dhe nuk dihet nëse do të mbahen mend nëse lufta humbet?
  Alenka me bateritë e saj, me një ekip vajzash, po përpiqet të frenojë armiqtë në Deltën e Vollgës. Dhe ajo tregon se çfarë janë të afta në parim bukuroshet.
  Dhe ata vërtet mund të bëjnë shumë.
  Anyuta qëllon me këmbët e saj zbathur dhe gjëmon:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Dhe kështu e gjithë bateria e mori dhe këndoi njëzëri, me zëra të plotë;
  Ne luftojmë për një fat më të mirë
  Për ta bërë jetën më të lehtë të njerëzve...
  Dhe shtypi turmën e mallkuar
  Kështu që të ketë më pak kundërshtarë të këqij!
  
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Për lavdinë e nënës sonë Rusi...
  Populli rus beson të pathyeshëm,
  Dhe do t'i bëjë të gjithë në Tokë më të bukur!
  
  Na jepet mundësia të luftojmë për Atdheun tonë,
  Duke mbrojtur madhështinë e Atdheut ...
  Dhe ndonjëherë jeta është vetëm një film,
  Edhe pse duhet të jetë një pasqyrim i parajsës!
  
  Të gjithë duhet të arrijnë ëndrrat e tyre,
  Më besoni me mençuri, komunizmi...
  Kështu që të ketë më shumë lumturi në Tokë,
  Dhe zjarret e revanshizmit nuk erdhën!
  
  Mbreti ynë është gjeniu i madh Pugaçev,
  Ai i ngriti fshatarët në një luftë të shenjtë...
  Çdo biznes do të jetë mbi supe,
  Dhe duaje vajzën djalin zbathur!
  
  Ne do të bëhemi edhe më të fortë djalli,
  Kur zhvendosim horizontet e shkencës...
  Idhulli është shtypur nën thundra,
  Edhe pse gjaku rrjedh nga një aortë e grisur!
  
  Po, janë miqtë tanë të drejtë,
  Ne mund ta bëjmë Atdheun më të lumtur ...
  Popujt besojnë të gjithë një familje,
  e madhe rrezatuese !
  
  Shikoni njerëzit me guxim në horizont,
  Mos lejoni që retë e liga të mbulojnë qiellin...
  Ne do t'i japim armikut një rezultat fitues,
  Dhe do të jesh hero me fat në betejë!
  
  Nuk e di fjalën frikacak
  Ne rusët nuk jemi aspak inferiorë ...
  Ne Svarog kemi një Jezus të Bardhë,
  Dhe përgjithmonë do ta shijoni majin!
  
  Vajzat dhe djemtë në një vallëzim të rrumbullakët,
  Ne vajzat zbathur hyjmë ...
  Për ne, në fund të fundit, Zoti i plotfuqishëm Rod,
  Mos u bej papagall pa tru!
  
  Dhe Lenini na frymëzoi të luftonim,
  Stalini i mençur e bekoi arritjen ...
  Një kerubin i fuqishëm do të hapë krahët,
  Dhe muskujt tanë janë bërë thjesht prej çeliku!
  
  Madhështia e Atdheut do të jetë brenda
  Se ne jemi kaq luftëtarë me Zotin...
  Këtu do të konfirmojmë lavdinë me një shpatë çeliku,
  Cila mburojë u farkëtua në Svarog!
  
  Me pak fjalë, jini besnikë ndaj Zotit,
  Për lavdinë e Rusisë më rrezatuese ...
  Ne njohim vetëm kalorës shqiponja,
  Pas nesh është Zoti i Bardhë Krishti Mesia!
  Këtu, nga një goditje e saktë nga një armë, "Luani" ndizet. Po, nazistët e marrin atë në mënyrë specifike në brirë.
  Ndërsa betejat po vazhdojnë, atëherë fëmijët nuk humbasin kohë.
  Dasha dhe Vaska enden në pjesën e pasme të trupave gjermane. Ata shikojnë se si lëvizin pajisjet në kolona. Motoçikletat nxitojnë, armët vetëlëvizëse po zvarriten. Ka shumë trupa, duke përfshirë SS dhe njësi të tjera.
  Vaska vuri re lëvizjen e Ferdinandit, armës së fuqishme vetëlëvizëse gjermane që shkatërron tanket.
  Djali i pëshpëriti vajzës:
  - Duket sikur Fritz po lëvizin forca shtesë në veri të Stalingradit.
  Dasha vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Tanët do t'i bluajnë gjithsesi!
  Nemtsev nga kamioni u bërtet me zemërim djemve. Fëmijët ngrihen dhe vrapojnë, dridhje, gri me pluhur, taka të zhveshura, të rrumbullakëta. Ata gjithashtu mund të japin një radhë për ta.
  Djali dhe vajza vrapuan drejt shkurreve dhe u hodhën brenda. Dasha tha me entuziazëm:
  - Partizanët mund të bëjnë gjithçka!
  Vaska u pajtua me këtë:
  - Sigurisht... Do të fitojmë patjetër!
  Dasha këndoi me entuziazëm:
  - Në pritje të fitores! Në pritje të fitores! Ata që dëshirojnë të thyejnë prangat! Në pritje të fitores, në pritje të fitores! Ne do të mund ta mposhtim fashizmin!
  Vaska u pajtua menjëherë me këtë dhe e shtypi vemjen me gishtat e këmbëve të fëmijëve të tij të zhveshur:
  - Ne mundemi! Ne kemi lindur për të bërë realitet një përrallë!
  Dasha shkeli syrin dhe vuri në dukje:
  - Dhe ç'farë? Unë mendoj se do ta bëjmë realitet përrallën dhe Wehrmacht do të bëhet pluhur!
  Dhe fëmijët kënduan në kor në krye të mushkërive të tyre;
  Në emër të vendit tonë të drejtë,
  Çfarë do t'i japë komunizmi universit...
  Ne do të jemi besnikë ndaj Atdheut tonë,
  Le të hapim rrugën drejt suksesit dhe krijimit!
  
  Putini e drejtoi Rusinë si një hero
  Por shqiponja e la atë në fluturim ...
  Sigurisht që Fuhreri ka hemorroide të mëdha,
  Por Stalin do të thotë edhe një emër!
  
  Besoj se do të fitojmë Rajhun e Tretë
  Nuk është çudi që Putin u zhvendos në Stalin ...
  Mbi botë është një kerubin me krahë të artë,
  Dhe Satan-Adolf tani është çmendur!
  
  Gjermanët kanë të gjithë Evropën në majë të gishtave të tyre,
  Dhe Afrika, dhe Azia, dhe shtetet ...
  Dhe Adolf mendon se është i lezetshëm
  Por Fyhreri do të ndëshkohet!
  
  Për Hitlerin, Rusia është si një hambar,
  Ai dëshiron të bëjë të tijën...
  Por do të jetë, besoj se komunizmi është një parajsë,
  Luleshtrydhet do të mbijnë, duke mbjellë shtretër!
  
  Mos beso, populli ynë nuk është aspak i dobët,
  Por shumë Fritz kapën ...
  Dhe sllavin nuk e njeh fare skllav,
  Në emër të nënës sonë Rusi!
  
  Dhe Lenini na frymëzoi për një bëmë,
  Ai më tregoi se si t'i bëj gjërat ...
  Meqenëse Zoti është në të vërtetë një,
  Por në komunizëm duhet të besojmë me guxim!
  
  Jo, mos u dorëzoni para armikut rus ,
  Në fund të fundit, Zoti i Bardhë është me ne - Krijuesi i universit ...
  Unë do ta ndihmoj atdheun në betejë,
  Të jesh në suksesin e jetës i pandryshuar!
  
  Deri ku mund të vrasësh të dashurit?
  Fatkeqësisht, lufta nuk ka fund...
  Aq i rralluar në betejat e ushtrisë sonë,
  Bëni diçka për të cilën nuk do të keni turp!
  Kjo është një këngë e mirë për luftëtarët e rinj. Ata e kënduan atë dhe lëvizën përsëri, duke grumbulluar pluhurin përgjatë shtegut me takat e tyre të zhveshura dhe me kallo.
  Fëmijët ishin të gëzuar dhe nga jashtë të kënaqur me jetën. Ndonëse e hollë, fytyrat e saj janë të nxira si çokollatë, kurse flokët përkundrazi janë të drejta. Djem të shkëlqyeshëm.
  Një nga gjermanët me motor i thirri me butësi. Dhe ofroi çokollatë. Dasha e uritur zgjati duart, por Vaska e tërhoqi mëngën:
  - Mos e poshtëroni veten!
  Një vajzë e zgjuar u gjet
  - Le të bashkojmë më mirë nazistët!
  Vaskës, i cili vetë është lëkurë e kocka, i pëlqeu kjo ide. Dhe ai gjithashtu kërkoi çokollatë.
  Hitleri pohoi me kokë dhe fryu në rusisht të thyer:
  - Këndo djalë!
  Vaska pohoi me kokë dhe këndoi me shumë frymëzim;
   Partia mblodhi gjithë Rusinë,
  Mbron fusha të pafundme...
  Në fund të fundit, njerëzit besojnë një forcë të tillë
  Lavdi tokës sovjetike!
  
  Stalini është çmimi më i lartë,
  Stalini është fluturimi i mençurisë ...
  Ne duhet të luftojmë me guxim për të,
  I gjithë populli po ndjek Stalinin!
  
  Na janë dhënë krahë të gëzuar,
  Ne kemi një vullnet të madh...
  Stalini është gëzimi i bollëkut,
  Lavdi, vend i madh!
  
  Stalini është më i madhi në univers,
  Stalini, kerubini me krahë të artë,
  Populli ynë me fat të pandryshueshëm,
  Besoni, ne jemi përgjithmonë të pathyeshëm!
  
  Stalini u dha shpëtim njerëzve
  Shqiponja me e madhe ne bote...
  Për atdheun dhe lirinë tonë,
  Ai hapi krahët mbi tokë!
  
  Nuk ka më të lartë se Stalini rrezatues,
  Ai është i madh si një Zot i bardhë...
  Duke luftuar me shkumë dhe duke fituar,
  Fyhreri së shpejti do të futet në një arkivol!
  
  Duke i dhënë nder Atdheut tonë,
  Njihni atë më të bukur për të mos gjetur ...
  Së shpejti do të jetojmë në komunizëm,
  Dhe nuk kemi rrugë tjetër!
  
  Stalini është krenaria e të gjithë planetit,
  Komunizmi i pakufishëm i Stalinit...
  Veprat e tij do të këndohen
  Fashisti është shkatërruar plotësisht!
  
  Stalini i bëri lavdi Rusisë,
  Stalini e ngriti atë mbi yjet ...
  Ai e ngriti perandorinë deri në buzë,
  Stalini është thjesht një ideal!
  
  Stalini pushton universin
  Ai ka një flotë të madhe yjesh...
  Provat do të jenë për ndërtim
  Stalini do të çojë në komunizëm!
  
  Për Rusinë, Stalini është dielli,
  Ajo shkëlqen ashpër në errësirë ...
  Zëri i vajzës është i lartë
  Nuk ka udhëheqës më të bukur në tokë!
  
  Stalini është mishërimi i Svarog,
  Stalini krijoi fuqinë e Rusisë...
  Ai gjen Rodin në zemër -
  Mjeshtri më i madh!
  
  Nuk ka udhëheqës më të bukur në të gjithë Tokën,
  Stalini është njeriu më i madh...
  Le të krijojmë lumturi në universin tonë,
  Hurri i tërbuar është shkatërruar!
  
  Djemtë e mi dhe anëtarët e Komsomol,
  Për Atdheun, qëndroni bashkë në formacion...
  Në fund të fundit, ju vajza jeni më të forta se tigrat,
  I dashur gjeni, Stalin është me ne!
  
  Arritjet nuk mund të numërohen,
  Le të fluturojmë si një shigjetë ...
  Rusia jonë rrezatuese,
  mëmëdheu po shkon drejt komunizmit!
  Dasha këndoi së bashku me Vaskën dhe fëmijët morën gjithçka kaq të këndshme dhe të bukur.
  Dhe ata ende po kërcenin, duke shkelur fëmijët e tyre të nxirë e pa këpucë dhe tashmë po shkelnin nëpër borë në mars, me këmbët e tyre zbathur.
  Kënga i pëlqeu gjermanit, i cili nuk e kuptonte vërtet rusishten, dhe ai nxori nga çanta mish derri të konservuar dhe ua dha fëmijëve.
  Dhe tundi me kokë në shenjë miratimi.
  - Zer Gut!
  Djali dhe vajza u përkulën dhe vazhduan. Ata janë vetëm njëmbëdhjetë vjeç, por janë të zgjuar dhe me kujtesë të fortë. Mblidhni informacion të saktë. Dhe një herë Daria me flokë të bukur, edhe në një shportë, u solli një minierë gjermanëve. Ajo është një vajzë e zgjuar dhe e di mirë gjuhën e tyre. Ata as që menduan se një fëmijë kaq i bukur me flokë të bardhë dhe sy blu mund të sillte vdekjen.
  Dhe kjo funksionoi ...
  Këtu ata shkojnë përsëri, duke shijuar çokollata gjermane, dhe disponimi i tyre është i gëzuar ...
  Daria vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Nëse i mposhtim nazistët, do të ndërtoj një shtëpi trekatëshe, prej mermeri dhe me shatërvan!
  Vaska qeshi.
  - Do të bëhesh borgjez?
  Vajza u përgjigj:
  -Jo! Unë do të kem vetëm komunizmin tim!
  Vaska qeshi dhe këndoi përsëri;
  Kur borgjezi shkoi në tokën time,
  Shtëpitë u dogjën, vajzat u prenë ...
  Dukej se zerat numëroheshin
  Flokët e djemve u rruheshin si zero!
  
  Kibalchish mori pushkën ,
  Dhe ai u bashkua me ushtrinë popullore ...
  Por të gjitha planet u hodhën poshtë nga Bad Boy ,
  Kush hoqi dorë nga një fuçi reçel!
  
  Dhe ja ku jam i varur në raft, djalë,
  Më torturojnë me kamxhik dhe hala...
  Si përgjigje, unë qesh në fytyrë, ekzekutoj -
  Dhe besoj se Atdheu do të bëhet parajsë!
  
  Kafshët më dogjën thembrat me zjarr,
  Fëmija është goditur rëndë...
  Por më besoni, nuk më intereson mundimi,
  Që borgjezia e kuqe t'i mundë!
  
  Ata thyejnë kockat, metali i keq gërmon,
  Xhelatët më tundin në raft...
  Por më besoni, djali ëndërroi për të,
  Për të vrapuar nëpër Berlin në maj!
  
  Unë besoj se shoku Lenin do të udhëheqë,
  Çlironi Varshavën, Pragën, Londrën!
  Së shpejti do të lëshojmë faturën fituese,
  Dhe flamuri i kuq qëndron me krenari mbi Berlin!
  
  Tani thembra e fëmijës po digjen,
  Një taban që është pothuajse gjithmonë i zhveshur...
  Dhe kamxhiku më goditi fort në shpinë,
  Me siguri je tashmë me flokë gri, mami!
  
  Por unë nuk do t'u dorëzohem këtyre xhelatëve,
  Unë nuk do të kërkoj besim, dije mëshirë ...
  Lëreni katën të fshikullojë nga supi,
  E di që Lenini do të japë, besoni shpërblimin!
  
  Kibalchish qeshi nën tortura ,
  Nuk i zbuloi sekretet, vdes me krenari...
  Në ferr përgjithmonë kështu bërtet Djali i keq ,
  Demonët po i derdhin rrëshirë në fyt!
  
  Lenini është me ne, ju mund të shihni përgjithmonë,
  Dhe një flakë digjet në zemrën time ...
  Ëndrra e madhe u bë realitet
  Do të ketë një flamur të kuq në të gjithë planetin!
  Daria fishkëlleu dhe goditi këmbën e saj të zbathur:
  - E bukur! E keni kompozuar vetë?
  Vaska pohoi me kokë.
  - Po! Historia e tij më bëri një përshtypje të madhe!
  Daria tundi me kokë dhe tha:
  - A të kujtohet sesi policët na kapën mua dhe ty dhe na përzuan këmbëzbathur në të ftohtë nëpër borë, dhe pastaj na fshikulluan dhe na vunë degëza të holla në thembra.
  Vaska konfirmoi me lehtësi:
  - Kështu ishte.... Ju dhembin thembrat dhe ju dhembin shpatullat kur vareni në raft. Por nuk kishte asnjë provë kundër nesh dhe....
  Daria tha me një psherëtimë:
  - Po, por policët donin që të ngrinim deri në vdekje. Por kur më goditën me shishe në kokë, me këmbë të zbathur e kapja një fragment. Dhe më pas ajo e kaloi në duart e saj. Pastaj e preva litarin për vete dhe për ty.
  Vaska pohoi me kokë.
  - Po, ishte... Megjithatë, tmerrësisht. Por ju e dini, në të ftohtë, fshikëzat e shputave të djegura nuk dëmtojnë! Dhe kur dolëm më vonë, gjithçka u shërua mbi ne si te qentë!
  Daria konfirmoi me lehtësi:
  - Po na shëron mirë! I kam mbushur thembra aq të vrazhda sa nuk kam frikë të eci mbi qymyr!
  Vaska, duke u fryrë, tha:
  - Edhe unë! Jemi pionierë, fëmijët e komunizmit!
  Daria konfirmoi:
  Dhe ne do të fitojmë patjetër!
  Djali dhe vajza kënduan:
  Në fitoren e ideve të pavdekshme të komunizmit,
  ne shohim të ardhmen e vendit tonë...
  Dhe flamuri i kuq, Atdheu ynë,
  Ne do të jemi gjithmonë besnikë vetëmohues!
  . KAPITULLI # 3
  Në fillim të gushtit 1943, gjermanët megjithatë dolën, duke kapërcyer rezistencën kokëfortë të trupave sovjetike në Detin Kaspik. Kjo është me të vërtetë një arritje e madhe për Fritz-in. E cila ka arritur dividentët më të mëdhenj. Tani Kaukazi u shkëput nga toka nga kontinenti kryesor.
  Sukses arritën edhe turqit, të cilët, pas betejave kokëfortë, më në fund morën Batumin dhe përfunduan rrethimin e Jerevanit. Kështu, duke i shtyrë plotësisht trupat sovjetike në Transkaukaz.
  Pozicioni i BRSS u bë shumë i vështirë. Dhe Stalini urdhëroi të fillonte një ofensivë në veri për të thyer korridorin për të uriturit, që po vdisnin, por ende nuk e kishin dorëzuar Leningradin.
  Filloi sulmi në Tikhvin. Aty u hodhën forca të konsiderueshme, megjithëse shtabi nuk kishte rezerva të mjaftueshme. Situata u ndërlikua nga ardhja e divizioneve suedeze, gjoja vullnetare në front, të cilat forcuan pozicionet e tyre.
  Po, dhe gjermanët forcuan seriozisht ...
  Betejat u shpalosën nga dhjetë gushti, trupat sovjetike përparuan dhjetë kilometra në tre ditët e para të betejës. Këtu, më katërmbëdhjetë gusht, tanku gjerman Maus hyri në betejë për herë të parë. Një zhvillim jo shumë i suksesshëm që peshon njëqind e tetëdhjetë e tetë tonë. Vërtetë, makina drejtohej nga një ekuipazh serioz, vajza naziste shumë luftarake.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afërdita - pesë bukuritë e Rajhut të Tretë me shkronjën "A". Dhe si luftojnë në Maus dhe qëllojnë nga dy armë menjëherë.
  Predhat e fragmentimit me eksploziv të lartë qëllohen nga një top me tytë të shkurtër 75 mm, dhe ato më të rënda nga një top 128 mm, duke demonstruar fuqi goditëse.
  Agnesa qëllon me gishtat e saj të zhveshur dhe këmbët e dalta. Ai godet makinën sovjetike, duke shqyer fjalë për fjalë kullën e saj dhe bërtet:
  - Unë jam një vajzë hapësinore!
  Adala dërgon një goditje me një minë tokësore dhe kërcit:
  - Dhe unë jam aerobatikë, grisni të gjithë ekuipazhin!
  Dhe gjithashtu vajza përdor gishtërinjtë e zhveshur. Predhat e tridhjetë e katër sovjetikëve goditën Mausin, por kërcejnë si bizele. Makina eshte e mbrojtur mire. Dhe nuk mund ta godasësh lehtë. Predhat fluturojnë prej saj si topa tenisi, dhe madje edhe me një kalibër të madh të një përbindëshi të tillë nuk mund të depërtosh.
  Dhe vajza është qëlluar nga një armë kundërajrore, duke mos e lënë armikun të afrohet.
  Agatha gjithashtu qëlloi me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe rënkoi:
  - Të godasë shpata ime, do t'i fshikullojmë armiqtë!
  Adala konfirmoi në mënyrë agresive, duke gjuajtur me shumë saktësi:
  Ne jemi luftëtarë të dritës dhe tokës!
  Angelina goditi me gishtërinjtë e saj të zhveshur, theu tankun sovjetik T-34-76 dhe bërtiti:
  - Për fitore të mëdha!
  Afërdita goditi gjithashtu me një predhë, e cila ishte e rëndë si një grumbull, shtypi T-60 sovjetik dhe kërciti:
  - Lufta e shenjtë do të jetë fitorja jonë!
  Agnes e goditi, duke përdorur thembrën e saj të zhveshur, duke thyer parzmoren ballore të armikut dhe lëshoi:
  - Flamuri perandorak përpara - lavdi heronjve të rënë!
  Këto vajza këtu janë goxha të këqija dhe vrastare. Dhe jo më kot nuk mund t'i kaloni. Falë këmbëve të zbathura dhe bikinit të trupit, ata qëllojnë pa humbur. Që do të thotë se ata nuk mund të mposhten aq lehtë.
  "Miu" i tmerrshëm, i goditur me një armë vdekjeprurëse dhe nuk i dha askujt një shans.
  Përfshirë serinë KV.
  Por nëse ka gra gjermane që luftojnë me kaq kokëfortësi dhe sukses, atëherë ka vajza të nivelit sovjetik - heronj.
  Këtu, për shembull, Natasha me partnerët e saj. Ata thjesht kanë një armë modeste, vetëlëvizëse-85 që sapo ka mbërritur në front. Dhe vajzat tashmë po i rrahin me forcë dhe kryefashistët.
  Sigurisht që bukuroshet janë zbathur dhe me bikini. Dhe ata i shtypin fashistët tërësisht, si një vare që thyen copa xhami.
  Dhe është shumë e paharrueshme kur vajza të tilla demonstrojnë nivelin më të lartë të fluturimit të shqiponjës.
  Natasha qëllon me gishtat e saj të zhveshur dhe godet Panterën, pas së cilës ajo bërtet:
  - Për Atdheun e madh!
  Dhe ai do të tregojë gjuhën e tij!
  Zoya gjithashtu godet armikun. E goditi shumë fort. Do të thyejë armaturën dhe do të bërtasë:
  - Për lavdi të komunizmit!
  Edhe Augustina lufton fort dhe nëse e shtyp armikun, e bën me shumë kujdes. Thyerje dhe ulërima:
  - Lavdi botës komuniste!
  Dolbanet dhe Svetlana. Dhe gjithashtu shumë me vend. Me gishtat e këmbëve të zhveshura. Thërrmoni forca të blinduara të armikut dhe kërcitni:
  - Për madhështinë e botës komuniste!
  Dhe tregoni gjuhën e tij ...
  Këtu vajzat, duke u ndjerë të frymëzuara, këndonin, kompozonin menjëherë në lëvizje;
  Bukuroshet sulmojnë zbathur
  Vajza të tilla të bukura vrapojnë ...
  Nëse është e nevojshme të godasësh Fritz-in me grusht,
  Ose prerë atë me një mitraloz!
  
  Vajzat nuk kanë asnjë dyshim
  Ata do të varrosin nazistët të vdekur...
  Dhe do ta rrahin fort nga këmbët,
  Dhe diku ulërin ujqërit mishngrënës!
  
  Rusia është një fjalë për ushtarë
  Kur beson se nuk behet me mire...
  Edhe pse ndonjëherë një shtrirje e zymtë,
  Aty ku triumfon Kaini i zi i keq!
  
  Mos besoni, anëtarët e Komsomol nuk kandidojnë,
  Dhe nëse vrapojnë, atëherë vetëm në sulm ...
  Dhe të gjithë nazistët do të vriten menjëherë,
  Dhe Fuhrer do të ngrejë gjithçka në bllokun e prerjes!
  
  Rusia është atdheu im
  Ajo është rrezatuese, thjesht e bukur ...
  Kush është frikacak nuk vlen as një rubla,
  Dhe është e rrezikshme të debatosh me një luftëtar!
  
  Por dijeni se ne do t'i mposhtim nazistët,
  Asnjë e keqe nuk do të mbretërojë në fron...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Dhe Zoti Svarog me madhështi në kurorë!
  
  Kush është frikacak, më besoni, një skllav i dobët,
  Fati i tij është një - të durojë fyerjet ...
  Sot bravandreqës, nesër je kryepunëtor,
  Dhe ju vetë mund të rrahni kurrizin e të tjerëve!
  
  Vajzat kanë forcë, vetëm një vullkan,
  Ajo ndonjëherë, dhe fuqishëm shkatërron malet ...
  Lufta tërbon një uragan të keq,
  Dhe vdekja e racës njerëzore, sinqerisht kosit poshtë!
  
  Kështu që unë do t'ju them sinqerisht kalorës,
  Ne jemi të fortë kur ne rusët jemi të bashkuar...
  Keni nevojë për një meze të lehtë për një pirun dhe thikë
  Ne jemi kalorës në beteja të pamposhtur!
  
  Cili është besimi ynë në Zotin Krisht,
  Edhe pse Lada është gjithashtu e nderuar ...
  Shoku Stalin është si një baba për ne,
  Dhe vendi i komunizmit do të jetë parajsa!
  
  Ai që ishte kur vdiq, do të ringjallet,
  Dhe ne do të bëhemi më të bukur dhe më të mençur ...
  Dhe sigurisht që njeriu është shumë krenar,
  Edhe pse ndonjëherë mbart marrëzi!
  
  Në dashuri, Atdheu ynë është si një yll,
  Më besoni, ajo nuk do të dalë kurrë ...
  Ëndrra e madhe u bë realitet
  Do të ketë paqe dhe lumturi në të gjithë universin!
  
  Unë e dua Maria, e nderoj Ladën,
  Svarog është i bukur dhe Perun është i mrekullueshëm....
  Unë e dua Jezusin dhe Stalinin
  Fytyrat e shenjta të ikonave janë të dashura për mua!
  
  Kur do të jetë parajsa e vërtetë
  Do të realizohet, më besoni, të gjitha shpresat ...
  Ti ia jep zemrën atdheut,
  Gjithçka do të jetë mirë, më e fortë se më parë!
  Vajzat bënë një luftë të mirë dhe bënë një punë të shkëlqyer. Epo, me luftëtarë të tillë, asnjë Hitler nuk ka frikë nga Rusia.
  Sidoqoftë, trupat sovjetike, pas dhjetë ditë luftimesh kokëfortë, megjithatë depërtuan në Tikhvin.
  Luftimet shpërthyen për vetë qytetin. Forcat janë, natyrisht, shumë të pabarabarta.
  Gjermanët kanë kapur epërsinë ajrore dhe po bombardojnë pa pushim. Situata është rënduar nga divizionet e huaja që po luftojnë në anën e Wehrmacht. Sidomos shumë pjesë italiane.
  Ata po përpiqen të largojnë Ushtrinë e Kuqe nga Tikhvin. Por njësitë ruse po luftojnë fort. Ky është shansi i tyre i vetëm, i vërtetë për të shpëtuar Leningradin e rrethuar, të vdekur nga uria. Ushqimi mund të hidhet atje vetëm nga ajri, por gjermanët kanë avionë të fortë luftarakë dhe është shumë e vështirë për ta bërë këtë.
  Dhe në gjysmën e dytë të gushtit, nazistët sulmuan Astrakhan. Dhe në këtë qytet vajzat sovjetike luftuan me heroizëm dhe guxim të madh.
  Një batalion vajzash zbathur mbulon këtë qytet heroik.
  Alenka hedh një granatë me këmbën e saj të zbathur, pastaj lëshon një breshëri, duke kositur nazistët dhe thotë:
  - Nëse një grua është epshore si macja, atëherë burri i saj ka minj në kokë!
  Anyuta, duke qëlluar në Fritz, dhe gjithashtu duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, cicëroj:
  - Idetë më të ndritura janë të zymta nga politika në hije, kur zbatohen!
  Alla, duke qëlluar në Fritz, dhe duke hedhur një granatë, duke rrëzuar një tank me gishtat e saj të zhveshur, rënkoi:
  - Gruaja është dinake si dhelpra, madje sundon luanin nëse burri ka inteligjencën e gjelit!
  Maria, duke qëlluar nga një armë dhe duke e rrëzuar Fritz-in, ulëriti:
  - Zoti mund të bëjë gjithçka, vetëm ta tejkalojë një grua në kërkesa, Ai është i pafuqishëm!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur një dhuratë vrastare të vdekjes me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Për të mos gëlltitur nga një burrë si një boas, një grua duhet të ketë thumbin e një kobre!
  Alenka, duke vazhduar të qëllonte ndaj nazistëve, vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Njeriu mund të jetë si Krijuesi në çdo gjë, por imitimi si majmuni nuk e bën të duket mirë!
  Anyuta qëlloi në drejtim të armikut, më pas rrëzoi një tank me një gjuajtje të mirë të një granate dhe tha:
  - Njeriu mund ta kalojë Zotin e Plotfuqishëm vetëm në mendjemadhësi, madje edhe atëherë nëse është krijuar intelektualisht nga një Pithekanthropus!
  Alla, duke vazhduar të gjuante me shumë saktësi në Fritz, lëshoi:
  - Një grua nuk dëshiron të jetë pulë, por mashkulli i saj ideal është një gjel!
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët dhe me një gjuajtje të saktë të këmbës së saj të zbathur, duke goditur Panterën, vuri në dukje:
  - Një grua dhelpër me të vërtetë ka një shtrëngim të ujkut mbi kastorët meshkuj!
  Marusya, duke qëlluar gjithashtu një shpërthim zjarri ndaj fashistëve dhe duke përdorur thembrën e saj të zhveshur për të shtypur pakon me eksploziv, tha:
  -Në politikë është si në pyll, nëse ha një lis, do ta hajë një derr, nëse një lepur do ta hajë dhelpra, po je gomar, tre lëkura do të hiqen!
  Alenka, duke vazhduar të gjuante furishëm dhe duke bërë dush këmbësorinë me copëza limoni, tha:
  - Sa më e ndritshme të jetë gruaja, aq më shumë është dhelpër!
  Anyuta gjithashtu qëlloi një breshëri mbi fashistët, i kosi ata dhe hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Njerëzit gri nuk kanë mjaftueshëm lëndë gri në tru, personalitete të ndritura, ka shumë gri në kokë!
  Alla, duke qëlluar në drejtim të armikut, duke shtypur pakon shpërthyese me thembër të zhveshur, tha me zgjuarsi:
  - Njeriu gri është i vetmuar si ujku dhe si lepur nuk ka pushim!
  Maria duke kositur Fritz-in, tha me zgjuarsi:
  - Nëse politikani është një dhelpër e madhe, atëherë pjesa e luanit i jepet atij!
  Marusya gjuajti një granatëhedhës dhe hodhi një limon me gishtat e saj të zhveshur, duke kërcitur:
  - Dhelpra-politikan i heq mundësinë votuesit-korrës të hipë si djathi në gjalpë!
  Alenka, duke vazhduar të gjuante nga një armë dhe me takën e saj të zhveshur duke dhënë një pako shpërthyese, bërtiti:
  - Ka më pak yje në qiell sesa interpretime të Shkrimeve të Shenjta!
  Anyuta, duke qëlluar mbi nazistët, lëshoi:
  - Një xhelat me mantel të kuq, më i drejtë, një politikan me elokuencë!
  Alla, duke vazhduar të gjuajë, logjikisht vuri në dukje:
  - Xhelati ka sëpatë të mprehur, politikani ka fjalën e mprehtë, i pari i bie kokës, i dyti pikon në tru!
  Maria, duke vazhduar të mposhtte me saktësi Fritz-in dhe duke hedhur një dhuratë tjetër vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Prerja e kokave ndonjëherë është më humane sesa të pikojë në tru!
  Matrena, duke prerë nazistët dhe duke hedhur një granatë me thembër të zhveshur, lëshoi:
  - Po të lini politikanë të pikojnë në tru, do t"i grisni flokët nga inat!
  Alenka, duke qëlluar mbi gjeneralin gjerman dhe duke e thyer atë, tha në mënyrë kërcënuese:
  - Fjalimet e politikanit janë si uji për shpëlarje truri!
  Anyuta, duke kryer të shtëna me qëllim të mirë ndaj armikut dhe duke lëshuar një limon me gishtat e saj të zhveshur, lëshoi:
  - Cili është Zoti më i madh në politikë, çfarë krijon paligjshmëri!
  Alla, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, lëshoi:
  - Një politikan e shikon gjithmonë votuesin si gomar me vështrimin e dhelprës për të lëruar!
  Maria, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe me gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur një granatë me fuqi vdekjeprurëse, tha:
  - Një gruaje pëlqen të ekspozojë trupin e saj të varfër në mënyrë që të vishet më pasur!
  Marusya lëshoi një breshëri të gjatë, duke prerë linjën e Fritz-it dhe duke purpur:
  - Një grua këmbëzbathur vesh më shpejt një burrë, edhe nëse ai nuk është aq çizme!
  Alenka, duke kryer zjarr të saktë mbi nazistët, vuri në dukje:
  - Me një takë femër të zhveshur, është më e lehtë të rrotullosh një mashkull me çizme në modë!
  Anyuta qëlloi nga një granatëhedhës dhe lëshoi:
  - Për të marrë këpucë në modë, një grua duhet të "mbathë" siç duhet një mashkull!
  Alla, duke goditur nazistët me shpërthime zjarri dhe duke hedhur një granatë në gishtat e saj të zhveshur, u përgjigj:
  - Një grua që nuk di të zhveshë këmbën në kohë, do të mbetet përgjithmonë e "mbathur"!
  Maria, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur një pako shpërthyese me takën e saj të rrumbullakët, tha:
  - Shumë shpesh duke parë këmbët e zhveshura të një gruaje, një burrë rrezikon "të futet me këpucë" në gjendjen e një endacaki!
  Marusya, duke drejtuar zjarr të saktë ndaj armikut dhe duke iu dorëzuar granatës me gjurin e saj të zhveshur, u përgjigj:
  - Për të mos mbetur përgjithmonë këmbëzbathur, duhet të jeni në gjendje t'i hidhni këpucët në kohë!
  Alenka, duke vazhduar të qëllonte mbi nazistët dhe duke rrëzuar erën prej tyre, tha me zgjuarsi:
  - Këmba e zbathur e një vajze është më e mirë se një çizme pëlhure e pushtuesit!
  Anyuta, duke vazhduar të gjuante me saktësi të pashuar, vuri në dukje:
  - Armatura më e fortë nuk mund t'i rezistojë lëkurës delikate dhe thembra simpatike vajzërore!
  Alla, duke qëlluar mbi pushtuesit gjermanë, lëshoi:
  - Gratë me shumë zgjuarsi ngjiten në portofolin e një burri me këmbë zbathur!
  Maria qëlloi mbi nazistët, me saktësi të madhe dhe duke goditur kokën e tyre, vuri në dukje:
  - Pjesa më ngjitëse e trupit të femrës për monedha floriri, këmbë zbathur dhe gjoks të zhveshur!
  Marusya, duke vazhduar të qëllojë, pa mëshirë për nazistët, lëshoi:
  - Një grua duhet të heqë ndonjëherë këpucët për të mos u gjunjëzuar para nevojës!
  Alenka, duke shkruar me vend mbi nazistët dhe duke i grumbulluar në grumbuj, vuri në dukje logjikisht:
  - Është më e lehtë për të vënë një burrë në gjunjë me këmbë të zbathur!
  Anyuta, duke qëlluar mbi armikun, vërejti në mënyrë agresive:
  - Zbathur në kohë, kurrë këmbëzbathur!
  Alla, duke goditur armiqtë dhe duke i prerë kundërshtarët, ulëriti:
  - Është më e lehtë për një grua të ngjitet në një majë të artë me këmbë zbathur!
  Maria gjithashtu goditi nazistët dhe bërtiti:
  - Ti je burrë me çizme, nëse nuk të pëlqejnë këmbët e grave!
  Marusya, duke qëlluar ndaj nazistëve dhe duke hedhur me gishta të zhveshur një paketë me eksploziv të bërë në shtëpi, nga e cila Tigri u kthye, ulëriti:
  - Një grua me këmbë të holla do ta bëjë një burrë të përkulet me nderim!
  Alenka i goditi nazistët, i kosi dhe u dha:
  - Gishtërinjtë e zhveshur janë më të shkathët se duart kur një grua nxjerr monedha nga xhepi i një burri "të veshur"!
  Anyuta preu Fritz-in dhe bërtiti:
  - Gjëja më e shkathët është një grua që shtyn një burrë nën thembër, me këmbën e saj të zbathur!
  Alla, duke qëlluar kundër kundërshtarëve dhe duke hedhur një limon me thembër të zhveshur, lëshoi:
  - Rruga për në zemrën e një burri është më e lehtë për një bukuri të shkelur me këmbë zbathur!
  Maria theu një tank gjerman, duke hedhur një granatë, kërciti:
  - Këmbët e zbathura të vajzave, më këmbëngulëse kur ngjiten në Everestin e zemrës së një burri!
  Edhe Matryona qëlloi vdekjeprurëse dhe dha:
  - Duke hequr këpucët, është më e lehtë për një grua të kalojë shkretëtirën e indiferencës mashkullore!
  Alenka e goditi armikun me një bazukë të kapur dhe kërciti:
  - Do të jesh memece si çizme, do të godasësh thembër edhe të zbathur!
  Edhe Anyuta dha një kthesë dhe kërciti, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Një këmbë femër e zhveshur e bën një burrë të bjerë në një fëmijëri zbathur!
  Alla me flokë të kuq, pasi kishte kositur nazistët, cicëroj:
  -Më shpesh çizmet e veshura bien në një fëmijëri zbathur!
  Maria i ra një shuplakë nazistëve dhe u tha:
  - Nëse një vajzë ka këmbë të bukura, atëherë ajo nuk është një endacak në jetë!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke i prerë nazistët si duaj gruri, leh:
  - Një vajzë këmbëzbathur është më e mirë se një plakë e veshur, një mace e re është më argëtuese se një luan i vjetër!
  Alenka, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur dhurata vdekjeprurëse të vdekjes, lëshoi:
  - Është më mirë që një grua të fitojë një çmim me gjoksin e saj të zhveshur, dhe këpucët në modë me këmbët e saj zbathur!
  Anyuta gjithashtu rrahu nazistët, i kosi ata dhe me këmbët e saj zbathur hodhi granata dhe bërtiti:
  - Nga gjembat e indiferencës mashkullore, mënyra më e mirë për të mbrojtur një grua është taka e zhveshur!
  Alla, duke qëlluar mbi kundërshtarët dhe duke i prerë ata me breshëri automatike, vuri në dukje:
  - Taka më e qëndrueshme për një mashkull nga një këmbë femër e zhveshur!
  Maria, duke goditur kundërshtarët dhe duke goditur nga një granatëhedhës , lëshoi:
  - Taka femër zbathur, çizma më e djegur e veshur me gjilpëra!
  Matryona, duke rrëzuar nazistët, u shpreh me zgjuarsi:
  - Nuk do të mund t'i heqësh këpucët me kohë - do të bëhesh zbathur!
  Alenka, duke shkruar për nazistët, vuri në dukje:
  -Nëse je një mendje e çuditshme, atëherë mund të ngrohesh mirë, vetëm veten!
  Anyuta vuri në dukje logjikisht, duke goditur armikun dhe duke hedhur një pako me eksploziv me këmbën e saj të zbathur:
  - Është mirë të kesh një klub, është keq të jesh klub!
  Alla, duke rrahur nazistët dhe duke dhënë një granatë me thembër të zhveshur, bërtiti:
  - Grushtet prej gize mund t'ju ndihmojnë të mbijetoni, por një kokë lisi do të çojë në vdekje!
  Maria vuri në dukje mjaft logjike, duke kositur nazistët:
  - Kur sundimtari nuk ka mbret në kokë, në vend mbretëron anarkia dhe shesin kot!
  Matryona, duke mposhtur nazistët në mënyrë racionale, vuri në dukje:
  - Kurora nuk është për kokë se kapelja!
  Alenka, duke shtypur Fritz-in, vuri në dukje logjikisht:
  - Mbi kokën e lisit dhe kurora rri e pasigurt!
  Anyuta, duke qëlluar me shumë saktësi mbi nazistët, lëshoi:
  - Pa marrë parasysh se sa i fortë është lisi, por materiali për kokën prej tij është më i brishtë!
  Alla, duke qëlluar me shpejtësi në drejtim të armikut, konkludoi logjikisht:
  - Kush është krye klubi, i bie në kokë me shkop!
  Kundërshtarët e ndyrë Maria, lëshuar:
  - Politikani mban një portofol dhe një shkop në duar, vetëm paratë e tij janë prej druri, dhe shkopi i tij është letër!
  Marusya vuri në dukje logjikisht, duke hedhur një limon me këmbën e saj të zbathur:
  - Një kokë e ndritshme, së paku i referohet flokëve gri!
  Matrona, duke shtypur nazistët, vërejti:
  - Mund të mos jesh bjonde, por është bukur të jesh shpirt i ndritur, vajzat mund të mundin të ligat që të tjerët të jetojnë të lumtur!
  Alenka, duke qëlluar mbi nazistët, bërtiti:
  - Nuk mund të ndërtosh një mbrojtje të fortë nga lisi vetëm në trungje!
  Anyuta, duke gjuajtur, vuri në dukje logjikisht:
  - Nëse politikani nuk është qukapiku, atëherë do të heqë patate të skuqura, jo vetëm nga trungu i votuesve!
  Alla deklaroi në mënyrë agresive, duke rrëzuar gjermanët:
  - Edhe pse politikani nuk është shqiponjë, ai i konsideron votuesit si sorra dhe qukapiku!
  Maria, duke prerë armiqtë, vuri në dukje:
  - Nëse lejoni që politikanët t'ju heqin ashkël, atëherë ju jeni padyshim qukapiku!
  Matrena, duke kositur nazistët, u shpreh:
  - Një politikan me votues është dhelpër, por me veten e tij, një lloj brejtësi është një lloj brejtësi!
  Marusya hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Një politikan i zgjuar është si një dhelpër në një kotec pulash, dhe një budalla është si një elefant në një dyqan porcelani!
  Alenka, duke shtypur Fritz, lëshoi:
  - Urdhri vihet në heshtje, politikani krijon rrëmujë duke folur!
  Anyuta, duke shpërndarë nazistët me një granatë, kërciti:
  - Politikani flet shumë, sidomos kur dëshiron të mbyllë gojën!
  Alla vuri në dukje në mënyrë agresive, duke goditur nazistët:
  - Të grindesh me një politikan se të rrahësh ujë në llaç, po të mos thyesh muskulin e gjuhës, është fitim!
  Maria, duke shtypur armiqtë dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Politikani është një përzierje dhelpre me ujkun, por derron shumë!
  Matrena, duke qëlluar mbi nazistët, gërmonte:
  - Sa më shumë politikan të jetë dhelpra, aq më shumë derrat!
  Marusya, duke kositur Fritz, lëshoi:
  - Në politikë ka një menagjeri të vazhdueshme, ujqër, lepuj, pula, gjel dhe qukapika, vetëm një dhelpër zgjidhet gjithmonë për mbret!
  Alenka, duke shtypur nazistët, bërtiti:
  - Një diktator që shtiret si luan është një derr i vërtetë!
  Anyuta vuri në dukje në mënyrë agresive, duke rrëzuar armiqtë me të shtëna:
  - Politikani do të kalojë për luan vetëm nëse votuesi është gomar i përsosur!
  Alla, duke rrëzuar nazistët si pluhur nga qilimat, dha:
  - Politikani ve lekuren e deles, por vetem gjakmarrja e ben te lidhur me ujkun, dhe nje dash solid me zgjuarsi!
  Maria, duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, cicëroi:
  - Më mirë kur sundimtari është një ujk në petkun e deleve sesa një dash me petkun e luanit!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun, me saktësinë e Robin Hood, lëshoi:
  - Një politikan fryn për paqen si një dele, por fylli i ujkut që tund luftën!
  Marusya, duke qëlluar kundër armikut, bërtiti:
  - Një politikan për të marrë votën e votuesve derdhet si bilbil, por i mban për qukapikët!
  Alenka, duke qëlluar mbi nazistët, lëshoi:
  - Nëse fjalimi i politikanit ju duket si trill bilbili, mos u bëni sorrë në këtë rast!
  Anyuta vuri në dukje me zgjuarsi, duke rrëzuar nazistët:
  - Nëse një politikan këndon si bilbil, atëherë ai të konsideron një lojë të përshtatshme!
  Alla, duke prerë nazistët, vuri në dukje:
  - Gjuetia e votuesve ndryshon nga gjuetia në pyll në atë që gjahtari bën sa më shumë zhurmë!
  Maria, duke qëlluar mbi armikun, bërtiti:
  - Politikani, ndryshe nga xhepi hajdut, kur vjedh, bën shumë zhurmë dhe kur vjedh, merr me lajka!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun, gurgulloi:
  - Edhe politikani është në njëfarë kuptimi zot, por më mirë të mos besosh në të!
  Maria konfirmoi:
  - Politikani pëlqen t'u premtojë votuesve Hënën, por harron të shtojë se atje nuk ka jetë përveç rërës!
  Alenka, duke i prerë kundërshtarët, bërtiti:
  - Mjerimi nuk është nga mendja, por nga mungesa e zgjuarsisë praktike!
  Anyuta, duke qëlluar mbi armikun, bërtiti:
  - Të gjitha problemet e botës nuk janë nga paratë, por nga mungesa e tyre në sasinë e duhur!
  Alla, duke qëlluar mbi armikun, lëshoi:
  - Gjuha i jepet politikanit për të fshehur mendimet e tij, por sado elokuent politikani mund të fshehë mjerimin e tij gri!
  Maria tha me energji teksa qëlloi në Fritz:
  - Nëse hekuri shkon në zinxhirë, nuk do të mbetet për shpata, nëse derdhet argjendi në fjalime, atëherë nuk do të ketë asgjë për të paguar pagat!
  Matryona, duke qëlluar kundër armikut, bërtiti:
  - A ka një politikan një dhunti për të mbajtur premtimet? Posedon, por jo më kot!
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje:
  - Elefanti imponon një grumbull të madh muti, dhe politikani-dhelpra, një mal edhe më i madh me diarre verbale!
  Alenka vuri në dukje me zgjuarsi, duke shtypur nazistët:
  - Politikani derdh me bollëk mjaltin e ëmbël të fjalimeve, duke i mbytur votuesit në diarre verbale!
  Anyuta, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, lëshoi:
  - Fjala e ëmbël e një politikani është si një përrua mjalti, vetëm ju e notoni atë në grumbullin e plehrave!
  Alla, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje:
  - Një politikan mund të përmbushë atë që premton, vetëm për ta bërë votuesin të besojë në të pamundurën!
  Maria, duke udhëhequr një zjarr shumë të saktë, lëshoi:
  - Ka shumë politikanë në zgjedhje, por nuk ka kush të zgjedhë, kush është trung, kush është bllok, kush është dhelpër, kush është derr, kush është arush - nga zhgënjimi është vetëm një. gjë që ka mbetur për të bërë - të ulërimë!
  Matryona qëlloi nazistët dhe tha:
  - Një politikan që i gris shpesh fytin, duhet t'i godasësh veshët siç duhet!
  Marusya preu nazistët, tha:
  - Një politikan, ndryshe nga bilbili, nuk këndon kurrë kot, dhe ka një dhuratë dhelpre!
  Alyonka cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Politikani kërkon të bëhet shqiponjë, por votuesi nuk ka gjithmonë të drejtë zogu!
  Anyuta guxoi, duke qëlluar gjermanët me një snajper :
  - Pse je në të drejtën e zogut, se mendja e qukapikut!
  Alla fërshëlleu me agresionin e një pitoni:
  - Politikani ka shumë këngë të ndryshme, por të gjitha me një motiv: më zgjidhni mua!
  Maria, duke i prerë nazistët, bërtiti:
  - Zgjedhësi si simite e lë lepurin, ujkun, ariun, por gjithsesi dhelpra politike e gllabëron!
  Matrena vuri në dukje, duke prerë nazistët:
  - Një politikan do të përdorë fjalime të ëmbla për t'iu përshtatur intelektit të një mize, trillit të bilbilit, inteligjencës së qukapikut, por thelbi i tij i derrit është i dukshëm për syrin e një skifteri!
  Marusya, duke luftuar nazistët, shton me një buzëqeshje:
  - Një grua është gjithashtu një politikane e mirë, dhe të paktën ajo jep një shans që ajo të përmbushë premtimin e saj për besnikëri dhe të japë kënaqësi!
  Pra, vajzat mbrojnë heroikisht qytetin dhe japin shpresë të madhe.
  . KAPITULLI # 4
  Në fund të shtatorit dhe në fillim të tetorit, betejat për Astrakhan ishin ende në vazhdim, dhe nazistët po lëviznin në jug përgjatë bregut të Detit Kaspik. Pati një përparim të paepur të nazistëve ... Në jug, nazistët pushtuan qytetin e Ordzhonikidze dhe vazhduan të sulmojnë Grozny.
  Në këtë qytet u zhvilluan heroikisht edhe luftërat sovjetike.
  Batalioni i vajzave, i drejtuar nga Tamara, tregoi vendosmëri dhe guxim të dëshpëruar.
  Tamara ka qëlluar me një breshëri automatiku dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur ka hedhur granata duke thënë:
  - Lavdi Atdheut tonë BRSS!
  Anna, duke qëlluar me saktësi mbi nazistët dhe duke hedhur gjithashtu një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, bërtiti:
  - Lavdi heroizmit!
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut, bërtiti:
  - Për Atdheun dhe nderin!
  Viktoria, duke qëlluar në Fritz dhe duke hedhur një granatë me forcë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur, ulëriti:
  - Shkatërroni Wehrmacht-in me heroizëm!
  Olimpia, një vajzë e shëndoshë, u dha një rresht armiqve, rrëzoi Fritz-in dhe fali:
  - Në luftën e shenjtë do të jetë fitorja jonë!
  Tamara, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur përsëri një granatë me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Ushtari duhet të ketë forcën e lisit, por jo edhe të kokës së lisit!
  Vajzat qëlluan. Rreth masës së rrënojave, rrënojat tymosin. Pason shpërthim pas shpërthimi. Tymi ngrihet në qiell. Gjithçka përreth është në zjarr.
  Shkatërrim në shkallë masive.
  Biondja e bukur, këmbëzbathur Anna, teksa hedh një granatë, duke shqyer nazistët, bërtet kështu:
  - Në çdo lis ka një zgavër, në çdo kokë lisi ka një vrimë nga rrjedh truri!
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të hijshme, të nxirë, të zhveshur, kërciti:
  - Nëse je i zgjuar si lisi, atëherë do të përkulesh si aspen!
  Viktoria, kjo vajzë me flokë të kuqe, po ashtu me këmbë të zhveshura, të nxira, të dalta, cicëroj:
  - Nëse nuk keni dinakërinë e dhelprës, atëherë do t'ju dalin tre lëkura!
  Olimpiada, një bjonde e shëndoshë, e gjatë, e madhe, muskulare, dha një kthesë, hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Nëse je memec si lisi, do të të shqyejnë si ngjitës!
  Një djalë kaloi pranë tyre. Ai shkëlqeu me taka të zeza dhe hodhi një pako shpërthyese në drejtim të nazistëve. Pastaj ai bërtiti:
  - Një ushtar i ri, më mirë se një gjeneral i zhveshur!
  Tamara përsëri dha radhë. Ajo hodhi një granatë me një forcë vdekjeprurëse me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Për secilin kostum të ri, politikani u nxjerr tre lëkurë votuesve!
  Akulina, duke qëlluar në drejtim të armiqve dhe duke buzëqeshur në mënyrë agresive, bërtiti:
  - Do të jesh i zgjuar si lisi, do ta shqyejnë si ngjitës e lepur!
  Anna, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur granata me këmbën e saj të zbathur duke minuar tanket, cicëroj:
  - Një dhelpër dinake do t'i shkëpusë edhe tri lëkura luanit, po të jetë dash me mendje!
  Victoria, duke qëlluar në drejtim të nazistëve dhe duke hedhur një dhuratë vrastare me thembër të zhveshur, lëshoi:
  - Nëse nuk do të bëhesh dhelpër, do të ankohesh si qen i uritur!
  Lojërat Olimpike kositën Fritz-in. Pastaj ajo hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe cicëroj:
  - Politikani është dhelpër, pastaj i bën zorrë votuesve-pulave në dritë!
  Zhurma e topave rritet. " Sturmtigers " të frikshëm shkojnë në betejë . Ata gjuajnë bomba me raketa. Dhe ata shkatërrojnë ndërtesa të tëra, duke dërrmuar shtëpitë menjëherë. Dhe stuhitë po qarkullojnë në qiell. Ata lëshojnë raketa në pozicionet sovjetike. Ata hedhin bomba. Panther-2 është tashmë i dukshëm, një makinë më e avancuar se Panther, me një top të fuqishëm 88 mm.
  Makina gjermane ka një frëngji më të ngushtë dhe më të vogël, si dhe një byk squat. Një përbindësh i tillë, nëse godet, atëherë shkel. Dhe më e rëndësishmja, jo shumë i rëndë, me një motor më të fuqishëm prej 900 kuajfuqish.
  Tamara hodhi një granatë në Panther-2 me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Do të jesh budalla si cung, do ta shqyejnë si dhelpra ngjitëse, jo vetëm dinake, por edhe lepuj frikacakë!
  Anna, duke qëlluar në drejtim të nazistëve dhe duke kositur kundërshtarët, duke hedhur limon me këmbët e saj zbathur, doli:
  - Edhe një shqiponjë, një dhelpër dinake, mund të ekspozojë një pulë të lagur!
  Akulina, duke i prerë armiqtë dhe duke i goditur me grushte, me të shtëna të sakta, lëshoi:
  - Një njeri që ëndërron rolin e një luani bëhet shpesh një gomar i lëruar nga një dhelpër!
  Victoria, duke i prerë kundërshtarët me breshëri, dhe duke hedhur diçka vdekjeprurëse me këmbët e saj të zbathura, bërtiti:
  - Një burrë ka ambicie si luani, kokëfortësi gomari, ngathtësi të ariut, hirin e elefantit, por dhelpra e tij është gjithmonë në gjendje ta joshë!
  Lojërat Olimpike i dhanë një kthesë armikut. Ajo e kosi si një kositës bari dhe rënkoi:
  - Një dhelpër me ngjyrë të kuqe, një politikan me kostum gjakatar!
  Intensiteti i betejës vazhdoi të rritej. Qyteti u shkatërrua nga nazistët nga topat e gazit, të cilët ishin superiorë në fuqi ndaj Katyushës. Dhe ishte shumë e vështirë t'u rezistosh nazistëve. Por batalioni i vajzave këmbëzbathur e gjysmë të zhveshura luftoi me entuziazëm kolosal. Dhe vajzat pothuajse nuk vdiqën, burrat morën më shumë.
  Tamara, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur granata me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Një grua mposht burrat e fortë, duke luajtur me dobësitë e tyre, një politikan bind votuesit e dobët, padyshim duke e tepruar!
  Anna, duke i prerë armiqtë dhe duke i kositur me plumba, duke dhënë në të njëjtën kohë një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, lëshoi:
  - Gruaja është politikania më dinake, nuk ka nevojë të studiojë për të qenë dhelpër, por duhet të jetë në gjendje të veshë këpucë duke qëndruar zbathur!
  Akulina, duke i prerë kundërshtarët me breshëri të sakta dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, leh:
  - Një grua e do edhe rininë, por jeshilja e dollarit është më e dashur për të se mosha e gjelbër e patronit!
  Viktoria, ajo kurvë me flokë të kuqe, dha një breshëri vdekjeprurëse, e rrëzoi linjën dhe kërciti:
  - Gjelbërimi i rinisë së një vajze tërheq kartëmonedhat jeshile të burrave që janë majmur nga paratë!
  Olimpia, duke qëlluar mbi armiqtë dhe duke hedhur një dhuratë tjetër me këmbën e saj të zbathur, bërtiti:
  - Mos e ndiq dollarin jeshil, telashet kanë edhe sy të gjelbër, dhe guaska është krokante!
  Beteja po bëhet gjithnjë e më e ashpër. Predha vdekjeprurëse po nxitojnë. Ata plasën dhe copëtuan pozicionet sovjetike, duke përmbysur armët e baterive. Dhe aeroplanët e rinj nxitojnë dhe armët e sulmit gjëmojnë. Retë e pluhurit ngrihen në qiell.
  Tamara, duke qëlluar pa mëshirë ndaj nazistëve, mori dhe dha një perlë, para së cilës hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur:
  - Duke besuar në Zot, mos u zhyt në nivelin e një kafshe: njeriu nuk është dele e nënshtruar dhe jo dhi e qelbur!
  Anna, duke luftuar me armikun dhe duke hedhur dhuratat e vdekjes me këmbët e saj zbathur, vuri në dukje:
  - Të bësh para në besimin e njerëzve është njësoj si të derdhësh pleh organik mbi ar, do të mbijë mosbesimi!
  Akulina, duke shkatërruar Panterën, shpërtheu në mënyrë agresive :
  - Duke besuar të dielën, mos shkoni në shtatë të premte në javë!
  Victoria, duke qëlluar me shumë saktësi mbi nazistët dhe duke i kositur në mënyrë agresive, vuri në dukje:
  - Besimi në flakën e përjetshme të skëterrës zien qumështin e besëtytnisë, prej të cilit hiqet shkuma, mashtrues nga feja!
  Olimpia, heroi femër, duke vrarë nazistët dhe duke hedhur granata me fuqi shkatërruese kolosale me këmbët e saj të zbathura, vuri në dukje:
  - Vetëm trungjet dhe lisat besojnë në zjarrin skëterrë të flakës së përjetshme, duke e lejuar veten të qërohet si ngjitës!
  Tamara qëlloi nga një bazukë e kapur, ndezi takat e zhveshura dhe cicëroj:
  - Si shkëlqen flaka e zjarrit të përjetshëm të ferrit? Shkëlqimi i monedhave të arit në xhepat e mashtruesve nga feja!
  Anna, duke qëlluar mbi armikun dhe duke i prerë nazistët me saktësi kolosale, tha:
  - Mashtruesit përdorin Zotin për të rreshtuar xhepat e tyre dhe ata i nënshtrohen mashtrimit jo vetëm me kokën bosh!
  Akulina i dha një kthesë armikut. Ajo hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Të poshtër fetarë i grisin tre lëkurat e deleve, i thyejnë brirët e dhive, u intereson vetëm fitimi, dhe besimi është për hajdutë!
  Victoria hodhi një bombë tallash me thembër të zhveshur, shpërtheu armikun dhe bërtiti:
  - Një prift i ndershëm është si një ujk vegjetarian, vetëm besimi është gjithmonë i ndershëm, dhe përdorimi i tij është egoist!
  Olimpia shpërtheu armikun nga një mitraloz. Ajo kosi armikun dhe dha një tufë granatash me thembër të zhveshur, të cilat përmbysën tankun Lev. Pastaj ajo bërtiti:
  - Çdo fe është një përrallë, vetëm fitime bëhen nga kjo fantazi në përmasa vërtet përrallore!
  Kështu luftojnë vajzat me guxim në qytetin e Groznit. Dhe ata e tregojnë veten nga pikëpamja më e lartë e trimërisë.
  Dhe vajzat e tjera mbrojnë Astrakhan me gjithë guximin e tyre. Dhe ata gjithashtu demonstrojnë aerobatikën dhe qëndrueshmërinë më të lartë.
  Vajzat po luftojnë shumë mirë.
  Alenka hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur, i copëtoi nazistët dhe bërtiti, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Kush ju lejon të varni petë në vesh, do të jetë përgjithmonë i uritur!
  Anyuta, duke mposhtur nazistët me këtë, ra dakord:
  - Nuk do të mbushesh me petë në vesh!
  Alla gjuajti një breshëri mbi nazistët, hodhi një granatë me forcë vdekjeprurëse me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Petë në veshë është një pjatë e minutës së fundit që shkakton të përziera!
  Maria vuri në dukje me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke hedhur një pako shpërthyese me gishtërinjtë e saj të zhveshur:
  - Nëse askush nuk e di nëse është Zoti, por njerëzit kryqëzohen vazhdimisht sikur të ishte ngjashmëria e Krishtit!
  Marusya, duke ndyrë Fritz-in, e mori dhe bërtiti, duke buzëqeshur në mënyrë agresive:
  - Një person përpiqet të zotërojë fuqinë e Zotit, por deri më tani merr vetëm një kryqëzim jo sipas Zotit!
  Matryona, dha një kthesë, kosi nazistët dhe tradhtoi, duke u shkelur syrin miqve të saj:
  - Zemra e njeriut përpiqet për të mirën, mendja e tij për fitim, dhe stomaku i tij për grykësi, dhe përfundimisht duke i tërhequr këmbët në gropë!
  Dhe betejat e ashpra gjëmojnë në Astrakhan. Qyteti në Vollgë është një pikë kyçe e mbrojtjes sovjetike. Dhe këtu beteja të tilla ziejnë furishëm. Si një kazan po fryn.
  Dhe aeroplanët e rëndë, vdekjeprurës po nxitojnë. Yu-288 është një makinë shumë e fuqishme. Dhe hedh bomba me këmbëngulje kolosale.
  Alenka bërtet, duke i dhënë një kthesë nazistëve dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur:
  - Nëse njeriu ka inteligjencën e gorillave, do të lërojë si kali dhe do të hajë si një qen!
  Anyuta nisi dhuratën vrastare të vdekjes me këmbën e saj të zbathur, goditi nazistët dhe tha:
  - Njeriu lejon që t'i vihet në jakë, por për të lëruar duhet goditur me kamxhik shtrëngimi!
  Alla lëshoi një limon me takën e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Politikani ka xhep të madh, por është thjesht një hajdut i parëndësishëm!
  Maria, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, fërshëlleu:
  - Një politikan që u premton votuesve hënën nga parajsa, me ardhjen në pushtet, largohet nga peizazhi hënor, dhe ankohet nga uria te ndriçuesi!
  Matryona, duke qeshur shurdhuese, tha:
  - Djalli në çdo politikë inkurajon të zërë vendin e Zotit të Madhërishëm, vetëm politikani ka shumë pak talent!
  Marusya, duke qëlluar mbi armiqtë dhe duke i kositur me besim, vuri në dukje:
  - Një person përpiqet të bëhet i gjithëfuqishëm, por përparimi i tij moral nuk e bën atë më të mirë!
  Vajzat me sa duket janë të mprehta në shkallën më të lartë.
  Dhe lufta po shkon në një rrugë të zhdrejtë. Avionët reaktivë po testohen në Rajhun e Tretë. Dhe ky është gjithashtu një argument mjaft serioz në një mosmarrëveshje me BRSS.
  Hitleri, natyrisht, nuk është shumë i kënaqur. Lufta zvarritet dhe Rusia reziston me kokëfortësi, megjithëse edhe ajo dorëzohet. Betejat po ziejnë, si në grykën e një vullkani.
  Fundi i tetorit. Kalmykia është kapur plotësisht dhe nazistët po përparojnë nëpër Dagestan.
  Sukseset e nazistëve, edhe pse modeste, por të vazhdueshme. Flota e Detit të Zi është në prag të shkatërrimit.
  Këtu është një ekip i tërë në shkatërrues përbëhet nga vajza. Ekuipazh i mirë për të thënë të paktën. Vajza është me jelek dhe vrapon zbathur, duke dridhur me taka të rrumbullakëta.
  Alice, komandanti i shkatërruesit, urdhëron me besim të sulmojë kryqëzorin fashist. Lëshon një silur dhe vëren:
  - Në luftë, si në një teatër të mirë, veprimi i radhës është i paparashikueshëm, lotët do të derdhen me siguri!
  Andriana është partnerja e saj, e cila komandon një pjellë të tërë vajzash. Ata vrapuan duke u dridhur lakuriq, me taka të rrumbullakëta dhe kërcitnin. Ata vendosën një pajisje minierash.
  Andriana bërtiti:
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë
  Ndriçimi i rrugës për komunizmin!
  Veronika, pasi qëlloi nazistët nga një top, bërtiti:
  - Në luftë, si në një film: veprimi magjeps, nuk mërzitet kurrë, vetëm, mjerisht, vret vërtet!
  Një shkatërrues me vajza këmbëzbathur, të nxirë, të holla, shumë të bukura kërcen nga njëra anë në tjetrën. Ai është hedhur si një pendë.
  Alice, duke shtypur këmbët e saj të dalta, të zbathura, bërtiti:
  - Nëse nuk jeni të lehtë, toka do të pushojë në paqe në luftë!
  Andriana, duke gjuajtur me saktësi nga një top, vuri në dukje:
  - Një vajzë që mund të luftojë është një kalorës!
  Alice e korrigjoi veten ndërsa gjuajti:
  - Jo, ajo është një hero!
  Dhe luftëtarët shpërthyen duke qeshur. Dhe tregoi gjuhët. Dhe këmbët e bukurosheve, aq të hijshme, dhe gjurmë gjaku kanë mbetur në kuvertë. Vajzat e fuqishme.
  Dhe të zhveshura, takat e tyre janë kaq të rrumbullakëta dhe të hijshme.
  Alice-s iu kujtua se si e kishin zënë rob dhe nazistët ia ledhatuan shputat me një kamxhik të hollë e të nxehtë. Këtu ju jeni pothuajse lakuriq varur në raft. Këmbët tuaja të zbathura janë futur në një stok. Dhe ata ju gudulisin me shufra të ndezur. Këtu dhe te thithi i kuq, hekuri i kuq kauterizohet.
  Alice u torturua dhe u torturua për disa ditë. Por vajza mundi të shpëtonte.
  Ajo i tha oficerit të rojes se e dinte vendin në det, ku hodhën një enë me flori që u evakuua nga Sevastopoli. Fashisti i ra.
  Epo, Alice, me gjithë torturat, ruajti guximin e saj. E zgjidhën zinxhirin dhe me duar të lidhura e futën në një varkë. Dhe me këmbët e saj të zbathura, pak të djegura në raft, ajo mundi të merrte një pistoletë dhe të qëllonte dy fashistë. Pastaj ajo zgjidhi litarët dhe u largua me not. Ajo e kontrolloi me zgjuarsi. Dhe fitoi respektin e vajzave.
  Nga departamenti special ata u përpoqën të kapeshin pas saj , por Alice kërcënoi oficerët specialë të organizonin një aksident, dhe gjithashtu ta varnin në një kurvë. Ata u trembën.
  Alice është një vajzë shumë luftarake ...
  Madje ajo konkludoi me mendje:
  - Xhelati e do një sëpatë nga një armë, por në betejë ai ka një aftësi të ngathët!
  Andriana u pajtua me këtë, duke goditur këmbët e saj të gdhendura:
  - Ju ende mund të gatuani supë nga sëpata, por ajo që është shkruar me stilolaps heroik nuk mund të pritet me sëpatë xhelati!
  Juliana është një vajzë shumë e bukur. Ajo ka vetëm një pëlhurë të hollë me vija në gjoks dhe brekë. Por ajo është kaq e mrekullueshme dhe e bukur. Këmbët e të gjitha vajzave në shkatërrues janë të zhveshura dhe shumë joshëse.
  Kur gjermanët kapen, ata detyrohen të puthin takat e rrumbullakëta dhe të zhveshura të vajzave. Dhe të burgosurit e bëjnë këtë me bindje. Dhe ata lëpin takat e vajzave dhe i puthin me shumë kënaqësi.
  Juliana këndoi:
  - Ne nuk jemi hajdutë të këqij,
  Ne nuk duam të vrasim ...
  Por takat e zhveshura dhembin,
  Dua t'i godas të gjithëve në fytyrë!
  Vajzat, natyrisht, janë të afta të shijojnë çdo sukses.
  Andriana duke shtypur takat e saj të zhveshura tha:
  - Eh, kufij të rinj, mos më bëni të qesh!
  Alice ra dakord:
  - Mundësi të pakufishme për ata që nuk i vendosin kufij vetes!
  Veronica goditi këmbët e saj të zbathura, kërciti takat e saj të zhveshura dhe vuri në dukje, duke hapur dhëmbët:
  - Personi më i fortë nuk do të jetë në gjendje të përballojë ambiciet e padurueshme!
  Andriana vuri në dukje me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke gjuajtur nga një top:
  - Njeriu është larg Zotit, sepse nuk i është larguar makakut në imitimin e natyrës!
  Veronica, duke shtypur rrymat e nazistëve që përparonin me të shtëna të sakta, gërmonte:
  - Politikani në ambicie është zot, në metodat e fytyrës së tij, dhe në përdorimin e rezultateve është një derr i plotë!
  Vajzat sovjetike luftojnë mirë. Por sigurisht që ka edhe ato gjermane, por edhe bukuroshet me bikini dhe zbathur.
  Për shembull, Gerda është një luftëtare e rrallë.
  Ajo dhe partnerët e saj u ulën në tankun më të ri "Panther" -2.
  Vajzat qëllojnë mbi trupat sovjetike dhe gjëmojnë.
  Ne jemi ujqër të këqij, tërhiqemi, jo mirë!
  Dhe ata shkelin syrin...
  Gerda, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, goditi ushtarët rusë dhe kërciti me kënaqësi:
  - Kush s'është ujk në jetë, i janë ulur tre lëkura, kush s'është dhelpër në mendje, i ka nxjerrë zorrët si pulë!
  Charlotte gjithashtu goditi me një predhë të saktë, duke thyer një tank sovjetik, shtypi armaturën dhe bërtiti:
  - Ujku është gjithmonë i uritur, njeriu është gjithmonë i pakënaqur dhe politikani nuk mund të thotë asnjë fjalë të vërtetë!
  Christina, duke qëlluar me shumë saktësi mbi armikun dhe duke goditur tanket ruse me një predhë vdekjeprurëse, vuri në dukje:
  - Dhelpra ka lesh të vlefshëm, por garancitë e dhelprave të politikanëve nuk vlejnë asgjë!
  Magda mori dhe i drejtoi një armë armikut, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, të rrahur dhe gërmuar:
  - Më shumë qumësht ka nga një dhi se një politikan që është dash me mendje!
  Gerda, duke vazhduar të qëllojë me saktësi në automjetet sovjetike, vuri në dukje:
  - Në zgjedhje, politikanët janë si mes murtajës dhe kolerës, megjithëse politikanët janë shumë më ngjitës në skizofreninë e tyre!
  Charlotte goditi tridhjetë e katër, dhe duke grisur kullën, tha:
  - Politikani e ka hundën e ujkut për fitim, por ai vetë është një derr i gatshëm për gërvishtje!
  Christina hodhi me shkathtësi predhën me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur dhe dha:
  - Politikani është një dash që nxiton në fronin e luanit dhe kur arrin në majë, shndërrohet në një dhelpër që gllabëron votuesit e pulave!
  Magda vuri në dukje në mënyrë agresive, duke i dërguar armës vetëlëvizëse sovjetike një dhuratë vdekjeje me gishtërinjtë e tij të zhveshur:
  - Ata nuk u besojnë politikanëve, por votojnë, nuk kuptojnë muzikë, por dëgjojnë me dëshirë, nuk hanë petë, por me dëshirë u ngjiten për veshët!
  Dhe "Pantera" -2 e tyre është shumë aktive. Dhe predha dërgon me shumë saktësi.
  Makina gjermane shtyp të gjitha tanket sovjetike me shumë besim.
  Gerda qëllon dhe këndon:
  - Një, dy, tre - thyej këshillën!
  Charlotte qëllon shumë saktë, godet kundërshtarët dhe bilbil:
  - Ne jemi më të fortët në botë!
  Christina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur për të gjuajtur përmes tridhjetë e katër, shtoi:
  - Armiqtë të gjithë zhyten në tualet!
  Magda i shpërtheu armikut dhe tha:
  - Atdheu nuk u beson lotëve!
  Gerda bërtiti:
  - Dhe ne do t'i japim oligarkët e këqij në tru!
  Charlotte vuri në dukje me zgjuarsi, duke goditur një obus sovjetik me një predhë:
  - Ari vetëm duket bukur, në fakt këtë metal, njerëzimi e ka vuajtur gjithmonë, është bërë arrogant!
  Kristina, duke qëlluar mbi armikun, u shpreh mendjemprehtë:
  - Duke zhveshur gjoksin, është më e lehtë për një grua t'i shkëpusë tre lëkura një burri!
  Magda, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, fillimisht u shpreh:
  - Këmbët zbathur vajzash, futini burrat në galoshe!
  Sigurisht, vajzat në tank janë të këndshme. Dhe pilotët janë më të lezetshëm në mesin e Fritz.
  Albina dhe Alvina janë aset më të frikshëm në univers. Këtu ata tashmë kanë arritur numrin e pesëqind avionëve të rrëzuar secili. Para tyre është vetëm Marseja. Atij iu dha Kryqi i Madh i Kryqit të Hekurt për aeroplanin e 500-të të flotës Sovjetike. Por Albina dhe Alvina filluan të luftojnë shumë më vonë, dhe për këtë arsye ata së shpejti do të kapërcejnë Marsejën.
  Albina dhe Alvina morën Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante për avionin e tyre të 500-të.
  Dhe tani ata po luftojnë me pilotët e kuq.
  Albina shtyp butonat me gishtat e saj të zhveshur, rrëzon pesë avionë sovjetikë menjëherë dhe bërtet:
  - Nëse një mashkull ka çizme të zgjuara, atëherë uluni gjithmonë në një galosh!
  Alvina, duke qëlluar mbi aeroplanët rusë dhe duke i rrëzuar me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Këmba e zhveshur e gruas me kohë do të futë çdo çizme në një galosh!
  Albina, duke kryer zjarr me qëllim shumë të mirë mbi automjetet sovjetike, u përgjigj me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Një burrë që shikon shpesh këmbët e zhveshura, femërore, ulu në një galosh!
  Dhe të dyja vajzat, duke rrëzuar disa Yaks të tjerë, bërtisnin:
  - Një këmbë femër e zhveshur, ecën mirë nën thembër dhe ulet në mënyrë perfekte në një galosh!
  Luftëtarët këtu mund të shihen në një lartësi të madhe.
  Por nëse ka pilotë të mrekullueshëm gjermanë, atëherë ka edhe vajza të bukura sovjetike - anëtarë të Komsomol.
  të cilët luftojnë me vrull të madh. Dhe ata gjithashtu rrëzuan me sukses hordhitë e Rajhut të Tretë.
  Anastasia Vedmakova, e mori atë dhe me gishtat e saj të zhveshur e rrëzoi gjermanin dhe kërciti:
  - Një burrë është gati të kthehet nga brenda për t'i shqyer këpucët një vajze!
  Akulina Orlova, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Mund të ktheni çdo çizme nga brenda me një takë femër të zhveshur!
  Anastasia gjithashtu goditi Fritz-in dhe kërciti:
  - Këmba e zbathur e një gruaje do ta kthejë çdo mashkull nga brenda, edhe nëse ai është çizma e fundit!
  Akulina Orlova, rrëzoi ujkun Focke -Ulf dhe fërshëlleu duke nxjerrë dhëmbët e saj të bukur;
  - Nëse doni ta ktheni një burrë nga brenda - hiqni këpucët, nëse doni ta fusni në një galosh, ekspozoni thembrën tuaj!
  Dhe vajzat kënduan në unison:
  Një luftë po shpërthen në univers,
  Për të shtypur për të vrarë pa arsye ...
  Satani u lirua
  Dhe vdekja erdhi me të!
  
  Dhe kush do ta ndalojë rrjedhën
  Lumenjtë e përgjakshëm dhe të çmendur...
  Rrezja lazer do të futet në tempull,
  Dhe blic u zhduk njeri!
  
  Dhe një kaos i tillë
  Përmbyti universin...
  Fati i trishtuar i njerëzimit
  Duro dhimbjen, vuajtjen!
  Vajzat mund të kenë pjesërisht të drejtë. Lufta nuk është lumturi. Por në të njëjtën kohë, argëtim.
  Dy pilotë gjermanë fillestarë Eva dhe Gertrude po luftojnë në modifikimet e sulmit Focke -Wulf. Ata sulmojnë objektivat tokësorë sovjetikë nga ajri.
  Eva, duke gjuajtur dhe hedhur një raketë, vëren:
  - Pse fëmijëria është zbathur, se një këmbë e zhveshur e femrës i bën burrat të humbasin kokën, sikur të ishin djem!
  Gertruda shpërtheu me një raketë, duke shtypur pedalin me thembër të zhveshur dhe duke thyer bunkerin e ushtrisë sovjetike dhe bërtiti:
  - Dëshira për të parë një grua të zhveshur e bën një burrë të kthehet nga brenda!
  Eva goditi përsëri, goditi tridhjetë e katër, duke thyer kullat dhe, me zgjuarsi tha:
  - Për të zhveshur një grua, fillimisht duhet të veshësh këpucët e saj të mira!
  Gertruda e goditi kundërshtarin e saj duke përdorur thembrën e zhveshur dhe të rrumbullakët të këmbës së saj të hijshme dhe tha:
  - Duke u zhveshur në kohën e duhur, një grua biznesi do t'i shkëpusë tre lëkurë një burri!
  Eva gjuajti një raketë në bunkerët sovjetikë dhe bërtiti:
  - Gruaja që ekspozohet në kohë nuk do të bëhet endacak dhe do t'i vejë shumë këpucë një burri!
  Gertrude, pasi vrau trupat sovjetike, konfirmoi:
  - Një grua këmbëzbathur do t'i veshë çizmet një burri, dhe do ta fusë në galloshe, dhe do ta kthejë brenda jashtë dhe do ta bëjë atë të fundit zbathur!
  Këtu, natyrisht, logjika e vajzave është se nuk mund të debatosh kundër saj. Dhe vajzat luftojnë zbathur dhe me bikini.
  Dhe ata i duan të rinjtë e bukur, dhe në përgjithësi të tillë që janë thjesht super.
  Dhe nëse këndojnë, atëherë do të vriten njëqind burra!
  Ja vajzat, nga të dyja anët të denja dhe shumë të bukura, që në fakt burrat të kthehen nga brenda!
  . KAPITULLI #5
  Qyteti i Grozny, i rrethuar plotësisht nga trupat naziste, ra në fillim të nëntorit 1943. Batalioni me vajzat doli nga kazani dhe u tërhoq në Shali.
  Tashmë kishte male, terren të ashpër dhe u bë më i përshtatshëm për të mbajtur mbrojtjen. Tanket gjermane peshonin mjaft, veçanërisht Maus, dhe ishte krejtësisht e papërshtatshme të luftosh me ta në male. Tanku T-3 tashmë ishte ndërprerë, por T-4 në një version të modernizuar ishte ende i prodhuar. Edhe pse e vjetëruar moralisht. Por ai ende mund të luftonte kundër T-34-76. Dhe luftoni mirë. Topi i tij ishte edhe më i fuqishëm dhe kishte një shpejtësi më të madhe grykë se ajo e tridhjetë e katër.
  Tamara dhe vajzat u përleshën në Shali. Vajzat u përpoqën ta mbanin këtë fshat shumë të madh malor - një qytet të vërtetë.
  Bukuroshet luftuan me shumë guxim.
  Tamara hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur, qëlloi një breshëri dhe bërtiti:
  - Për Atdheun e BRSS!
  Anna hapi zjarr ndaj nazistëve. T-4 më i lehtë u përpoq të ngjitej në shpat. Vajza, duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, rrëzoi makinën naziste dhe kërciti:
  - Për mëmën tonë Atdhe!
  Akulina, duke qëlluar në Fritz dhe me takën e saj të zhveshur, pasi kishte dorëzuar gjënë vrasëse të mbështjellë me fletë metalike, bërtiti:
  - Atdheu është gjithmonë i shenjtë!
  Veronica, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur limon me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Për gjigantët e Rusisë!
  Olimpia, kjo grua gjigante, gjithashtu hodhi një granatë mbi nazistët me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Për komunizmin!
  Tamara, duke drejtuar zjarr me qëllim të mirë ndaj nazistëve dhe duke i prerë ata si rroje nga një pemë, lëshoi:
  - Sa më shumë lis në ushtri, aq më e fortë është mbrojtja jonë!
  Anna vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke qëlluar mbi nazistët me saktësi dhe tërbim kolosal:
  - Unë do t'ju shkatërroj të gjithëve.
  Tank "Lion", mjet i madh me tytë të gjatë arme. Këtu ai ka armën më të fundit 105 mm, gjatësia e tytës 100 EL. Dhe rezulton të jetë një armë shumë e gjatë. Dhe ky trung del jashtë me forcë vdekjeprurëse.
  Akulina qëllon nga një bazukë drejt nazistëve dhe bërtet:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Victoria gjithashtu ndez dhe gjëmon:
  - Lavdi Heronjve të Rusisë!
  Olimpiada konfirmon duke qëlluar në drejtim të nazistëve dhe duke hedhur një granatë me gishtërinjtë e tij të zhveshur:
  - Lavdia më e madhe!
  Vajzat, duhet theksuar, janë fenomenale dhe shumë të këndshme. Dhe freskia e tyre është kolosale.
  Tamara, duke qëlluar mbi armikun dhe duke nxjerrë dhëmbët, thotë:
  - Për Rusinë dhe lirinë deri në fund!
  Anna, duke qëlluar kundër armikut, thotë në mënyrë agresive, duke hedhur një granatë me gishtat e saj të zhveshur:
  Le të bëjmë që zemrat tona të rrahin në unison!
  Dhe u mbyll syrin partnerëve të tij.
  Edhe Akulina do të japë një kthesë, se si do të kosit kundërshtarët dhe do të ulërijë:
  - Për fitoret e mia përmes çatisë!
  Akulina Petrovskaya nuk është një vajzë e thjeshtë. Ajo duhej të kalonte shumë. Në veçanti, ajo u kap duke vjedhur dhe u arrestua. Ajo gjithashtu kaloi nëpër një koloni fëmijësh -të rinj. Epo, asgjë, ajo mbijetoi. Zbathur ecte nëpër borë, por ajo vetëm u bë më e shëndetshme dhe më e fortë.
  Victoria lufton me tërbim të tërbuar. I dha një kthesë armikut. Fritz rrëzoi rënien. Më pas ajo hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur. Motoçikleta është përmbysur.
  Vajza guxoi:
  - Përtej kufijve të fuqishëm!
  Lojërat Olimpike luftojnë me një ndjenjë tërbimi shumë të egër. Goditjet e saj janë të forta dhe dërrmuese. Ajo është me të vërtetë një vajzë përbindësh. Dhe kështu ai godet kundërshtarët e tij. Kështu që ai shfaros në mënyrë aktive fashistët. Nuk u jep as shansin më të vogël.
  Lojërat Olimpike zhurmojnë në majë të mushkërive të saj:
  - Lavdi komunizmit kozmik!
  Tamara, duke qëlluar mbi nazistët, vrumbullon:
  - Lavdi komunizmit të Leninit!
  Anna qëllon kundër kundërshtarëve dhe kërcit:
  - Për BRSS!
  Akulina, duke kositur armiqtë dhe duke u ulëritur, bërtet:
  - Për aerobatikën më të lartë!
  Victoria, duke qëlluar mbi nazistët, tha:
  - Për fitoret më fenomenale!
  Olimpia, duke shtypur tankun nazist, gërmonte:
  - Për komunizmin e BRSS!
  Po qëllon edhe Tamara. Ai gjuan me shumë saktësi, duke mbuluar kundërshtarët me breshëri të sakta. Kosit si kosë dhe kërcit:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Anna, duke qëlluar mbi fashistët dhe duke i prerë ata me goditje të sakta të kosës, thërret:
  - Lavdi e madhe heronjve!
  Dhe hedh granata me gishta të zhveshur. Këtu është një gjyshe.
  Akulina duke prerë Fritz-in, bërtet në mënyrë agresive:
  - Për komunizmin!
  Dhe dridhjet me një trup muskuloz.
  Viktoria i rreh edhe fashistët. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur u hedh dhurata vrastare kundërshtarëve të tij dhe ulërin:
  - Për madhështinë e botës!
  Lojërat Olimpike qëllojnë edhe armiqtë. I rrëzon si një shkop dhe gjëmon:
  - Lavdi komunizmit të madh!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai hedh një granatë me forcë vdekjeprurëse, duke i shqyer armiqtë.
  Kështu i morën të pestët armiqtë, le t'i kositim, t'i shfarosim dhe t'i bluajmë.
  Gjermanët u ndaluan dhe u zhytën plotësisht. Këtu u bë e vështirë dhe ata u grindën.
  Këtu janë hedhësit e gazit dhe ata veprojnë në mënyrë agresive. Dhe shkatërroni pozicionet sovjetike.
  Rrah dhe " Sturmtigr " nga një distancë, mbi armikun - Ushtrinë e Kuqe.
  Vajzat gjermane drejtojnë dhe vetëlëvizës armët "Bear" dhe si godasin armikun me të. Dhe ata janë me të vërtetë dhe tërësisht të ndyrë. Dhe një predhë që peshon një cent e gjysmë thyen llogore dhe bunkerë sovjetikë.
  Luftëtarja Frida bërtet:
  - Për Rajhun tonë të Tretë më të madh!
  Dhe u mbyll syrin partnerëve të tij. Pas kësaj, vajzat fashiste me këmbë zbathur do të qëllojnë përsëri.
  Dhe mizat vrumbulluese dhe shkatërruese. Dhe ndërsa shpërthen, atëherë formohet një gyp i tërë me tokë që zien nga nxehtësia.
  Po, gjermanët i marrin trupat sovjetike tërësisht. Një nga avionët e parë TA-152 fluturon në qiell. Makinë me shumë qëllime, si Focke -Wulf, por më e avancuar, e shpejtë, e manovrueshme me armë dhe forca të blinduara të fuqishme. Mund të përdoret si avion luftarak ashtu edhe si avion sulmues.
  Për trupat sovjetike, makina, sinqerisht, mund të bëhet një problem i madh.
  Helga fluturon me një TA-152 dhe sulmon disa tanke sovjetike që po përpiqen t'i afrohen Shalit. Vajza qëllon mirë. Thye çatinë e kullës së tridhjetë e katër të parëve dhe gjëmon:
  - Unë jam një bukuroshe luftarake!
  Dhe më pas sulmon makinën e dytë, e cila po përpiqet të përshpejtojë. Por ndërrimi i marsheve nuk është aq i lehtë.
  TA-152 e shpon këtë viktimë me një top 37 mm.
  Helga u përgjigj dhe këndoi:
  - Rrëshqita, më rrëshqiti diku, më rrëshqiti!
  Dhe ajo i shkeli syrin vetes ... Këtu ajo po përpiqet të sulmojë Yak-9. Vajza gjermane e rrëzon lehtësisht duke shtypur këmbëzën me këmbën e saj të zbathur dhe i shkel syrin me siguri duke i thënë:
  - Unë jam vërtet i shkëlqyeshëm!
  Helga duket të jetë një vajzë me entuziazëm të madh. Dhe kryen eksperimente të përgjakshme me armiqtë.
  Dhe nëse fryn, atëherë askujt nuk do t'i duket pak.
  Helga qëllon mbi automjetet sovjetike dhe kërcit:
  - Epo, pse, është e pamundur të jetosh sipas mendjes!
  Dhe me taka të zhveshura si të godasësh timonin. Kjo është një vajzë - për të gjitha vajzat, vajzë.
  Dhe nëse fillon të zhurmojë...
  Albina dhe Alvina në qiell janë gjithashtu luftëtare shumë aktive dhe luftarake.
  Dhe vajzat, avionët e Rusisë, mendojnë, duke shkatërruar se jeta është e mirë dhe se jeta është e mirë.
  Dhe me gishta të zhveshur ata drejtojnë armët e avionëve drejt objektivave. Makinat sovjetike nuk do të mbijetojnë. Dhe vajzat i rrahën ashtu. Nuk të japin as më të voglin mundësi.
  Po, kishte vajza që luftonin,
  Po ata thonë çfarë tjetër...
  Ata sulmuan me guxim Rusinë,
  Fjalë për fjalë Satanai!
  Albina është një luftëtare në formacionin e betejës dhe ulërin me vete në majë të mushkërive:
  - Do të jem super, do të ndryshoj ! Super Kampion!
  Dhe me takë të zhveshur , si dhe goditja e tastierës dhe grisja e kundërshtarëve në copa të vogla.
  Alvina, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, gjëmon në majë të mushkërive:
  - Dhe kë do të gjejmë në pyll,
  Dhe kë do të gjejmë në pyll ...
  Ne nuk do të bëjmë shaka me këtë,
  do ta copëtojmë!
  Le ta copëtojmë!
  Dhe me takë të zhveshur, si do ta shtojë armikun në një përqafim vdekjeprurës. Kjo është një vajzë - të gjitha vajzat janë vajza më e lezetshme!
  Luftëtari i hakut më luftarak. Dhe kaq militante dhe agresive si një panterë.
  Dhe macet e mëdha gjermane janë në sulm. Astrakhani po sulmohet. Dhe shkatërroni në sasi të mëdha shtëpitë e ushtarëve sovjetikë.
  Dhe ata vdesin, por nuk dorëzohen. Të tilla luftime janë të ndezura.
  Gerda, natyrisht, është në ballë të sulmit dhe gati për të luftuar. Kështu që ajo qëllon, shumë si një femër Robin Hood me bikini. Dhe kjo është e gjithë gruaja e lezetshme.
  Dhe nëse ai gjithashtu i vendos një thithkë të kuqërremtë në gojën e djalit.
  "Pantera"-2 e saj po funksionon. Nga rruga, një modifikim paksa i ndryshëm i rezervuarit u shalua nga vajzat me një top 75 mm 100 EL. Është i fortë dhe më i shpejtë. Po, dhe furnizimi i predhave është më i madh se në armën 88 mm.
  Gerda qëllon me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtet:
  - Një, dy, tre... Gris me napalm!
  Edhe Charlotte qëlloi pas saj dhe bërtiti:
  - Katër, tetë, pesë - le të luajmë më shpejt!
  Kristina u përplas, depërtoi tankun sovjetik dhe cicëroj:
  - Ne do të shkojmë me guxim në betejë, për fuqinë e nazistëve ...
  Magda qëlloi me këmbët e saj zbathur dhe cicëroj në mënyrë agresive:
  - Dhe ne do t'i vrasim të gjithë - të gjithë komunistët!
  Vajzat veprojnë në ekstrem dhe çmendurisht agresive. Dhe "Pantera" e tyre -2 me një gjuajtje të saktë përmbys obusin sovjetik.
  Vajzat qeshin dhe këndojnë:
  - Lavdi botës sonë ...
  Dhe Elizabeta në moshën tridhjetë e katër, nga ana tjetër, kryen një sulm të egër. Dhe me takën e tij të zhveshur shtyp këmbëzën. Dhe rrëzon armikun, duke bërtitur:
  - Le të ketë komunizëm!
  Katerina me gishtat e saj të zhveshur dërgon një predhë me forcë vdekjeprurëse, shpon armikun dhe kërcit në majë të mushkërive të saj:
  - Për Rusinë e madhe!
  Elena qëlloi në drejtim të nazistëve. Predha goditi ballin e Panterës dhe u rrëzua.
  Vajza leh:
  - Komunizmi do të jetë me ne!
  Euphrasia gjithashtu goditi armikun duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Ajo shpoi T-4 dhe bërtiti:
  - Lavdi komunizmit!
  Këto janë vajzat që luftojnë. Dhe si qëllojnë, predhat fluturojnë shumë bukur, dhe vetë tridhjetë e katër është në lëvizje. Dhe provoni, të vini në lëvizje nga një makinë e tillë. Kjo është jashtëzakonisht e vështirë.
  Por vajzat futen brenda dhe zihen me bikini dhe përdorin këmbë zbathur. Luftëtarët janë të mrekullueshëm dhe të mrekullueshëm.
  Dhe nëse ata ndyhen, atëherë askujt nuk do t'i duket pak. Dhe ata dërgojnë predha me tërbim të egër.
  Elizabeta, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke rrëzuar armiqtë, cicëroj:
  - Lavdi ideve të komunizmit! Lavdi Atdheut tonë!
  Ekaterina qëlloi gjithashtu, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke goditur Fritz-in dhe duke bërtitur:
  - Për Atdhe dhe fitore deri në fund!
  Elena, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, u përgjigj në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë dhe duke shkelur syrin, me sy safir:
  - Komunizmi ynë hapësinor është i famshëm!
  Euphrasia , duke qëlluar në drejtim të armikut, duke e goditur atë me saktësi kolosale, fenomenale, lëshoi:
  - Për Atdheun dhe Stalinin - gëzuar!
  Vajzat janë padyshim të guximshme dhe të gjithë mund të ...
  Dhjetori 1943 tashmë ka ardhur.
  Alenka dhe ekipi i saj gjithashtu luftojnë në Astrakhan dhe ende qëndrojnë atje. Heroina lufton.
  Alenka jep një kthesë, kosit poshtë vijën e nazistëve, pastaj hedh një dhuratë vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur dhe gjëmon:
  - Një burrë është i ngjashëm me një gibon, vetëm, për fat të keq, më shpesh në intelekt sesa në fuqi!
  Anyuta, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke i prerë armiqtë, dha një pako shpërthyese me thembër e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Burri ka kokëfortësi gomari, ambicie luani, por në të vërtetë është dhi!
  Alla, duke qëlluar me saktësi në Fritz, kërciti:
  - Një burrë për një grua është si një vend i pjerrët për një lopë, nuk mund të bësh pa të, por është e neveritshme të afrohesh!
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët, u përgjigj me zgjuarsi:
  - Çfarë është e përbashkët mes një burri dhe një tualeti në dhomën e grave - fakti që gratë blejnë vetëm burrat!
  Marusya, duke prerë nazistët dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, vyaknula:
  - Një grua është një dhelpër dinake që mund të gllabërojë çdo luan si një lepur!
  Matryona, duke kositur nazistët dhe me gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur mercenarët, mërmëriti:
  - Një grua ka nevojë për një burrë si një djalë me kamxhik, ai nuk e rrah një burrë, atëherë nuk do të ketë jetë!
  Alenka, duke qëlluar në Fritz, bërtiti:
  - Një grua ka nevojë për burra si brirët e derrit, vetëm një peliçe e dhuruar nga burrat është e shtrenjtë!
  Dhe skuadra e vajzave këmbëzbathur si për të qeshur, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke hedhur granata me gishtat e tyre të zhveshur.
  Vajzat luftëtare janë të guximshme. Është natyra e tyre të luftojnë, është natyra e tyre të luftojnë!
  Duket se ata nuk do të heqin dorë nga Astrakhani. Vajzat këtu po zihen vërtet.
  Forcat ushtarake të Rajhut të Tretë janë kolosale. Divizionet e reja të tankeve janë kaq të fuqishme këtu. Prodhimi i tankeve po rritet. Nuk ka bombardime, është e mundur të sigurohet punë nga zotërimet italiane, franceze, belge dhe holandeze në Afrikë.
  Dhe gjithashtu nga Afrika për të nxjerrë naftë, tungsten, shumë elementë, duke përfshirë uraniumin.
  Kjo është, tanket e reja janë stampuar. Në veçanti, shfaqja e "Panterës" -2, e mbrojtur më mirë dhe e armatosur më rëndë, me një motor më të fuqishëm, ka një ndikim të konsiderueshëm në rrjedhën e luftës.
  Ka gjithnjë e më shumë tanke dhe avionë. Puna tashmë po përfundon në Yu-488. Avioni i parë i prodhimit të Rajhut të Tretë me katër motorë. Shumë i fuqishëm dhe i shpejtë. Pika kryesore e tij është zona relativisht e vogël e krahëve, kjo është arsyeja pse bombarduesi mund të fluturojë me një shpejtësi prej 700 kilometrash në orë. Kjo do të thotë që luftëtarët sovjetikë definitivisht nuk do ta arrijnë atë.
  Pra, BRSS ka një problem të ri në përgatitjen e tij. Forca e Ushtrisë së Kuqe është me të vërtetë e varfëruar. Nxënësit e shkollës vendosen në makineri. Adoleshentët nga mosha katërmbëdhjetë vjeçare kanë qenë duke u grindur, pothuajse zyrtarisht. Djemtë, natyrisht, janë të shkathët dhe në përgjithësi luftëtarë të mirë. Në një moshë të re, është edhe më e lehtë të fshihesh dhe të ngjitesh në një pemë. Dhe aftësitë ushtarake përvetësohen më shpejt. Adoleshentët luftojnë po aq mirë sa të rriturit; ata janë më të vështirë për t'u goditur. Dhe është psikologjikisht më e vështirë për të qëlluar fëmijët.
  Gjermanët kanë mjaft snajperiste femra, dhe luftëtarët shumë të rinj nuk janë të përshtatshëm për çdo femër për të qëlluar, të turpëruar ...
  Po, ata filluan të thërrasin në BRSS që në moshën katërmbëdhjetë vjeç. Dhe gjithashtu vënë nën armë dhe pensionistët. Në ushtri kishte gjithnjë e më shumë gra. Veçanërisht me dëshirë pranoi seksin e drejtë në trupat e tankeve dhe aviacionit, dhe në snajperë. Gratë janë snajpere të mira . Dhe meqenëse ata janë zakonisht më të vegjël se burrat, është më e përshtatshme për ta të luftojnë në tanke, por edhe në aviacion. Shpesh adoleshentët luftonin edhe në tanke. Duhet të theksohet se djemtë dhe gratë janë më të ndjeshëm me lëkurën e tyre, dhe avionët dhe tanket e tyre kanë më pak gjasa të rrëzohen sesa burrat e rritur. Adoleshentët jo të këqij dhe në rolin e snajperit. Një djalë mund të zvarritet në një hendek më të ngushtë, të maskohet ose të ngjitet në një pemë. Shpesh në ushtri filluan të hasnin luftëtarë nën moshën katërmbëdhjetë vjeç.
  Lufta gllabëron burimet njerëzore. Dhe territori po bëhet gjithnjë e më pak nën kontrollin e BRSS. Dhe ende duhet të luftojmë këmbësorinë e shumtë të Japonisë. Po, dhe ka tanke të mira samurai, dhe veçanërisht armë vetëlëvizëse. Ata gjithashtu u shfaqën në një seri me një tank të mesëm, të krahasueshëm në forcë me T-34, dhe edhe më të fortë në forca të blinduara ballore.
  Pra, Japonia është e rrezikshme të nënvlerësohet. Dhe për luftën me të duhen ushtarë.
  Stalini është nervoz dhe gjithnjë e më shpesh bie në inat. Më 25 dhjetor 1943 u dha një urdhër që familjarët e të dorëzuarve të pushkatoheshin, mes të cilëve edhe fëmijë nga mosha dymbëdhjetë vjeç dhe më të rinjtë të dërgoheshin në kolonitë e punës.
  Detashmentet e breshërisë përdoreshin gjithnjë e më shpesh. Dhe ata qëlluan në mënyrë më aktive dhe përdorën tortura.
  Stalini u bë thjesht i padurueshëm. Beria ishte i pari që u përpoq të negocionte një paqe të veçantë me nazistët. Por Hitleri nuk donte paqe. Ai dëshironte të pushtonte plotësisht BRSS. Sidomos kur aleatët janë jashtë kontrollit të tij dhe të paarritshëm.
  Avionët reaktivë u zhvilluan në Rajhun e Tretë. Para së gjithash, ME-262, por ky luftëtar kishte nevojë për motorë më të besueshëm në mënyrë që të mos rrëzohej shumë shpesh.
  Arado ashtu edhe projekti Yu-287 dukeshin premtues .
  TA-152 më i ri u tregua mirë në praktikë, si një makinë shumëfunksionale dhe shumë e shpejtë. Në përgjithësi, ushtria gjermane ishte akoma më e fortë në ajër. Për më tepër, Yaks dhe Laggies Sovjetike , për shkak të mungesës së aluminit, doli të ishin më të rënda dhe më pak të manovrueshme se makinat referente. Kështu që cilësia e aviacionit sovjetik ra në një nivel kritik. ME-309 me armatimin e tij të fuqishëm, edhe duke marrë parasysh problemet me manovrimin, u përball mirë me automjetet sovjetike, duke zhvendosur ME-109. Dhe TA-152 duhet të kishte zëvendësuar Focke -Wulf.
  Pra, për gjermanët gjithçka është pak a shumë hokej... Por puna për teknologjinë ishte duke u zhvilluar.
  Për shembull, rezervuari i parë me një plan urbanistik të ri u premtua të ishte Lev-2. Duke vendosur transmisionin dhe motorin në një bllok përpara rezervuarit dhe duke e zhvendosur frëngjinë në pjesën e pasme, gjermanët kursyen në boshtin e kadiut dhe ulën lartësinë e automjetit. Si rezultat, "Lion"-2 doli të ishte shumë më i lehtë, dhe për këtë arsye më i shpejtë.
  Për shkak të vështirësive të kohës së luftës, prodhimi i tankeve të rënda në BRSS pothuajse u ndal, në seri pothuajse gjithçka u unifikua sipas T-34-76. Pra, nazistët, në projektin për të krijuar një tank të ri kryesor, nuk do ta bënin më armaturën anësore shumë të trashë. Dhe "Luani" mund të futej në pesëdhjetë e pesë ton, me një motor 1200 kuajfuqi. Sidoqoftë, pesha e rezervuarit Lev-2 mund të ishte zvogëluar më tej duke zvogëluar kalibrin e armës. E para është bërë qartësisht e tepërt. Për më tepër, tridhjetë e katër kishin forca të blinduara me cilësi të ulët dhe madje një top gjerman 37 mm i vjetëruar tashmë kishte filluar të depërtonte në to.
  Stalini ishte qartë i trembur ... Dhe ai po hidhte bubullima dhe vetëtima ... Por ai nuk mund të bënte asgjë ...
  Në natën e Vitit të Ri, gjermanët filluan një sulm në pjesën ende të papushtuar të Astrakhan, Delta e Vollgës. Prania e shumë pengesave të lumenjve, terreni i vështirë, afërsia e Detit Kaspik i lejoi Ushtrisë së Kuqe të shtrëngonte mbrojtjen e Astrakhanit dhe ta mbante atë edhe më mirë se Stalingrad. Për më tepër, vajzat sovjetike treguan heroizëm të pashembullt.
  Dhe në Kaukaz, veçanërisht në dimër, është shumë e vështirë të lëvizësh nëpër male. Vërtetë, gjermanët po lëviznin përgjatë bregdetit më të përshtatshëm të Detit Kaspik. Makhachkala, u bë kufiri, ku trupat sovjetike, pasi mblodhën të gjitha forcat e tyre në një grusht, u përpoqën të ndalonin nazistët.
  Por municioni, i cili u dorëzua vetëm nga deti, nuk ishte i mjaftueshëm ...
  Tamara luftoi dëshpërimisht me batalionin e saj të vajzave zbathur.
  Luftëtaret femra luftuan me kokëfortësi dhe treguan heroizëm të pashoq dhe guxim të madh.
  Dhe pothuajse të zhveshur ata luftuan në dimër dhe acar.
  Tamara hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe bëri një breshëri, duke kositur kundërshtarët dhe bërtiti:
  - Për BRSS!
  Anna gjithashtu hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Për komunizmin!
  Akulina lëshoi një breshëri të synuar mirë, rrëzoi armiqtë dhe bërtiti:
  - Për madhështinë e Rusisë!
  Victoria goditi armikun, filloi të kositte armikun, duke i prerë mjekrën si brisk dhe mërmëriti:
  - BRSS do të qëndrojë!
  Olimpia, duke qëlluar kundër armikut dhe duke hedhur një pako shpërthyese me gishtat e saj të zhveshur, vyaknula:
  - Për Atdhe dhe fitore deri në fund!
  Kështu luftojnë vajzat. Ata veprojnë në mënyrë të dëshpëruar dhe me vendosmëri kolosale.
  Tamara, duke qëlluar, vuri në dukje:
  - Nuk do t'i marrë djalli dhe pastaj do t'i marrim!
  Lufta këtu është brutale dhe në të njëjtën kohë konstruktive....
  Anastasia Vedmakova lufton në qiell ... Fytyra e saj madje përdridhet nga inati, dhe ajo klith:
  - Përshëndetje epoka e komunizmit!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai drejton një top avioni në objektiv dhe rrëzon aeroplanët e armikut, pas së cilës ai bërtet:
  - Për suksesin e punës!
  Akulina Orlova, duke rrëzuar kundërshtarët, zhurmon me besim, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Për një komunizëm kaq të madh, në të gjithë planetin!
  Piloti bërtet:
  - Edhe fëmijët na njohin!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai drejton armën e avionit në shënjestër, dhe godet armikun dhe kërcit:
  - Në emër të epokës së komunizmit!
  Le ta pranojmë, vajza është një terminator dhe një flakë djegëse. Asnjë vullkan nuk mund të krahasohet me të.
  Akulina Orlova këndoi:
  - Unë tashmë, çfarë dite, ëndrra e besimit në Zot, jam aq dembel, nuk dua të lutem!
  Dhe bukuroshet i shkelnin syrin në mënyrë agresive.
  Këtu janë përleshjet...
  Dhe avionët e vajzave janë të vjetruara. Dhe ky është minusi i tyre i fortë. Dhe gjithashtu e rëndë dhe jo shumë e manovrueshme ...
  Një nga djemtë që luftuan u qëllua dhe ai nuk pati kohë të hidhej me parashutë. Dhe kjo, sigurisht, është bëma e tij kolosale.
  Vajzat zihen në ajër dhe argëtohen...
  Albina dhe Alvina po luftojnë me luftëtarë të mirë ME-309 dhe, natyrisht, ata po fitojnë në mënyrë aktive rezultate.
  Vajzat janë shumë krenare për suksesin e tyre...
  Albina rrëzoi një aeroplan sovjetik, me ndihmën e një këmbë elegante, të zbathur dhe kërciti:
  - Për shqiponjat tona!
  Alvina kosi tre makina ruse me një shpërthim dhe bërtiti:
  - Për skifterët tanë!
  Vajzat filluan të bëjnë biznes në mënyrë të famshme ... Por atyre u pëlqen gjithashtu të torturojnë ushtarët rusë.
  Këtu u kap një djalë-pilot katërmbëdhjetë vjeç. Dhe bukuritë e takave të rrumbullakëta të fëmijëve u skuqën për të. Dhe pastaj ata filluan të lajnë lakuriqët me ujë akulli .... Pastaj ujë të vluar, dhe përsëri ujë akull.
  Të tilla janë bukuroshet luftarake....
  Albina këndoi:
  -Për këllqet, kthetrat, dhëmbët, grushtat tanë!
  Alvina bërtiti në majë të mushkërive:
  - Pra, ata duan një luftë të mirë!
  Dhe vajzat vazhduan të bënin mrekulli me gishtat e tyre të zhveshur dhe të rrëzonin aeroplanët sovjetikë.
  Megjithatë, atyre iu përgjigjën edhe pilotët rusë. Alice dhe Angela sapo janë transferuar në Yak-9. Dhe le t'i shijojmë gjermanët dhe të këndojmë akoma në të njëjtën kohë;
  Ju jeni mishërimi i një vendi trim,
  Shoku Lenin dhe shoku Stalin...
  Në BRSS, të gjithë njerëzit janë vërtet të barabartë,
  Dhe grushtat janë prej hekuri dhe çeliku!
  
  Për Leninin, bisha Adolf nuk ka frikë,
  Tani Vladimir është udhëheqës shoku Stalin...
  E goditëm Fritz-in në sy jo në vetull,
  Të gjithë nazistët u copëtuan menjëherë!
  
  Rusia është atdheu im
  Mëmëdheu i madh e i pakufi...
  Të gjitha kombet janë një familje,
  Së shpejti do të jetojmë në komunizëm!
  
  Le ta bëjmë vendin tonë më të fortë
  Lëreni Rusinë të bëhet e gjelbër shpejt ...
  Ne do ta godasim fashistin në ballë, përkundrazi,
  Dhe më besoni, fuqia jonë nuk bëhet gur!
  
  Dhe Jezusi si udhëheqës është shumë i madh,
  Ai është Zoti ynë dhe Zoti i Bardhë i Gjithësisë...
  Dhe Fyhreri do të rrihet shumë keq,
  Në fund të fundit, aftësia jonë ka mbetur e pandryshuar!
  
  Po, për hir të Atdheut tonë, i shenjtë,
  Ne do të luftojmë ashpër me Fritz-in...
  Një vajzë po vrapon zbathur në dëborë,
  Ajo dëshiron të luftojë në zemërim të tërbuar!
  
  Po, Stalini tani është bërë udhëheqësi sovjetik,
  Kaq i madh, i guximshëm dhe i zoti...
  prek Rusinë ,
  Edhe pse fuqia e Luciferit është me ju!
  
  Mund ta kapim Hitlerin, më besoni,
  Edhe pse ai është i pajisur me fuqi demonike...
  Vetëm Hitleri është një kafshë grabitqare,
  Edhe pse, le ta pranojmë, Krautët nuk janë budallenj!
  
  Me pak fjalë, ne do të hyjmë në Berlin si luftëtarë,
  Atje Lenini, i njohur ndryshe si Stalini, do të jetë me ne...
  Ne lehtë mund t'i shqyejmë fashistët si këlyshë,
  Dhe na besoni, forca jonë nuk do të pakësohet!
  . KAPITULLI Nr. 6.
  Ka ardhur viti i ri 1944 ... Pavarësisht situatës shumë të vështirë në fronte, në BRSS po punohej për të krijuar teknologji të re. Në veçanti, shpresat e mëdha ishin të lidhura me tankun IS-2 dhe armët e tij të fuqishme. Një top 122 milimetrash mund të bëhet një argument i fuqishëm në luftën kundër nazistëve. Shpresat u lidhën edhe te T-34-85 me një armë më të fuqishme, një frëngji të madhe, por të njëjtën byk dhe karrige.
  Situata ishte më e keqe me avionët. Yak-3 nuk mund të vihej në prodhim për shkak të mungesës së duraluminit me cilësi të lartë, dhe LAGG-7, për shkak të motorit të ri, nuk mund të lëshohej pa një rënie të prodhimit.
  Kështu që Stalini vendosi që për momentin luftarak kryesor sovjetik të ishte Yak-9 dhe LAGG-5, dhe avioni sulmues IL-2 ishte i lehtë për t'u prodhuar dhe këmbëngulës. Dhe në tanke, një kalim gradual në T-34-85 dhe IS-2.
  Edhe pse në mënyrë që të mos ketë rënie të prodhimit ...
  Dhe pjesa e përparme po shpërtheu në qepje, gjermanët pushtuan Kaukazin. Makhachkala ra, dhe ata tashmë po i afroheshin kufijve të Azerbajxhanit!
  Këtu Tamara luftoi me batalionin e saj të grave. Përsëri vajzat me lecka nga tunikat dhe këmbëzbathur luftuan me forcat superiore të armikut.
  Tamara gjuajti një vijë ndaj nazistëve, duke prerë disa nga armiqtë. Dhe më pas, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, ajo hodhi një granatë me forcë vdekjeprurëse dhe cicëroj:
  - Lavdi BRSS!
  Anna qëlloi nazistët me shumë saktësi. Dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur, ajo hodhi granata me forcë vdekjeprurëse, duke shqyer kundërshtarët.
  Pastaj ajo bërtiti:
  - Lavdi komunizmit!
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut, preu këmbësorinë fashiste. Ajo preu Fritz-in, duke hedhur një granatë me këmbët e saj zbathur dhe bërtiti:
  - Për Rusinë, nëna jonë e madhe!
  Victoria, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur granata ndaj tij me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Për mëmëdheun e madh!
  Lojërat Olimpike, gjithashtu duke gjuajtur nga një mitraloz, turbulluan:
  - Lavdi kohëve të komunizmit të madh!
  Vajzat luftëtare janë të mrekullueshme...
  Ata luftojnë ashtu siç duhet të bukurat...
  Tamara, duke luftuar, kujtoi fillimin e luftës. Si duhej të shpëtonte nga trupat gjermane. Më pas ajo dëgjoi goditjen zhurmuese të armëve. Vajza u largua nga kanonada. Miku i saj Tatiana, gjermanët kapën dhe morën këpucë të reja, grisën bizhuteri dhe vathë. Dhe ata e çuan atë zbathur në robëri ... Tatyana ishte e bija e sekretarit të komitetit rajonal, dhe ajo shpesh nuk duhej të ecte pa këpucë. Ky është një poshtërim i krenarisë, të ecësh zbathur si një njeri i zakonshëm dhe të dhemb për shputat delikate. Vajza i përplasi këmbët në gjak dhe rënkonte në çdo hap.
  Tamara kishte veshur edhe çizmet e reja që i kishin dhënë dhe fërkoi takat nga ecja e gjatë. Dhe ajo hoqi këpucët, shkoi zbathur. Ajo është një vajzë nga fshati, e cila ka kryer detyrën në Ukrainë. Këmbët e saj në fëmijëri ecnin përgjatë pjerrësive të malit. Dhe kjo sigurisht nuk krahasohet me rrugët e fushës. Vërtetë, kallot e saj tashmë janë hequr nga tabani, dhe nuk është aq e rehatshme për të ecur. Por këmbët u ngurtësuan përsëri shpejt. Dhe ajo pothuajse nuk vuajti.
  Por Tatyana shpejt i rrëzoi këmbët aq shumë sa nuk mund të ecte më. Gjermanët do ta kishin qëlluar, por u dhimbsën për bukuroshen. Më hipën në një karrocë, por në këmbim më bënë të këndoj. Tatyana kishte një zë të këndshëm dhe u këndoi atyre disa këngë politikisht neutrale.
  Çfarë i ndodhi më pas, Tamara nuk e dinte. Ajo vetë ecte nëpër pyll, ndjeu me këmbët e saj të zbathura, tuberkulat, gunga, degëza dhe madje ishte e kënaqur. Pikërisht atëherë ecën përgjatë gurëve të mprehtë të maleve, pastaj edhe shputave të kallozave, nëse ecën për një kohë të gjatë, bëhet e mprehtë dhe e dhimbshme. Dhe akoma më e pakëndshme të ecësh mbi gjemba. Kur këto ngjiten në shputa, bëhet shumë më e dhimbshme, edhe për shputat e vrazhda të vajzës.
  Tamara në fushatë u mposht nga lodhja dhe uria. Vajza hëngri manaferrat dhe kjo nuk mjaftoi. Dhe gjermanët po përparonin me shpejtësi. Në pyjet e Ukrainës, Tamara, e mësuar të jetonte në male, nuk e njihte shumë mirë rrugën e saj. U humba dhe përfundova në pjesën e pasme.
  Dhe tani, si një mace e gjuajtur në pyll. Më pas vajza kapi gjermanët me motor. Ata ndaluan makinën me karrocë për të marrë ujë. Dhe Tamara u zvarrit deri te mitralozi, dhe si e pret armikun prej tij. Dhe prerë në mënyrë të pasigurt, por me saktësi. Dhe nazistët bien dhe përpëliten në agoni. Tamara i përfundon. Ajo lëvizi një thembër të zhveshur në mjekër, ai ra. Dhe vajza e mori atë.
  Pas kësaj, bukuroshja hipi në motoçikletë dhe duke shtypur pedalin me këmbën e saj të zbathur, u tërhoq.
  Pra, lëvizja përreth është shumë më argëtuese sesa ecja dhe zbathur.
  Tamara gjatë rrugës këndoi:
  - Mirë o vëllezër, bukur është, bukur o vëllezër të jetosh! Nuk ke pse të pikëllohesh me atamanin tonë!
  Kështu lindi fusha e betejës.
  Dhe tani ajo po lufton nazistët si një terminator i Komsomol. Por forcat janë të pabarabarta dhe batalioni i vajzave detyrohet të tërhiqet. Betejat po ziejnë këtu, si uji në një kazan gjigant mbi një vullkan.
  Anna, duke qëlluar dhe duke hedhur një granatë me forcë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Në luftë të gjitha mjetet janë të mira, përveç atyre vetëvrasëse!
  Akulina, duke qëlluar mbi armikun, duke rrëzuar nazistët, vuri në dukje:
  - Në gjithçka do të jemi të parët!
  Dhe thembra e zhveshur e vajzës i dha dhuratën e shkatërrimit.
  Victoria, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke i prerë armiqtë me breshëri automatike, bërtiti:
  - Nuk do të ketë mëshirë për armiqtë!
  Dhe u shkeli syrin shokëve të saj.
  Olimpia hodhi këmbët e saj të zhveshura, të dalta, një tufë granatash me peshë dhe kërciti:
  - Për madhështinë e gjykatës më humane në botë dhe komunizmit!
  Luftëtarët këtu janë vërtet të lavdishëm dhe duket se janë nga epoka e hapësirës.
  Ata luftojnë me egërsi kolosale.
  Por nazistët vazhdojnë të përparojnë në Kaukaz. Në shkurt 1944, gjermanët dhe turqit u bashkuan, duke i ndarë trupat sovjetike në dy pjesë të pabarabarta.
  Fuhreri kërkoi të përfundonte BRSS. Astrakhani qëndroi ende. Nazistët, si gjithmonë, me uniformë luftarake ... ME-262-të e parë po luftojnë në ajër. Duhet të theksohet se ato nuk prodhonin ndjesi. Me shpejtësi të lartë, nuk është shumë i përshtatshëm për të goditur nga armët e avionëve 30 mm. Po, kjo duhet marrë seriozisht. ME-262 gjithashtu ka disa probleme për shkak të peshës së tij të madhe. Me manovrim në veçanti.
  Më i suksesshëm në përdorimin e TA-152, i cili ra në dashuri me pilotët dhe u bë një kalë pune. Në fakt, një makinë dhe një bombardues i vijës së parë, dhe një avion luftarak dhe sulmues. Madje kishte ide për transferimin e plotë të aviacionit gjerman në këtë avion. Ndër avantazhet e tij, duhet të theksohet mbijetesa dhe shpejtësia, dhe armët e fuqishme, të përshtatshme si për një avion sulmi ashtu edhe për një luftëtar.
  ME-309, i cili po modernizohet, po përdoret gjithashtu gjithnjë e më aktivisht. ME-109 është ende në shërbim, i cili nuk po hiqet për shkak të mosreduktimit të prodhimit. Edhe një modifikim i ri i ME-109 "K" u shfaq me një motor më të fuqishëm, të armatosur me pesë armë ajri menjëherë. Ju nuk mund ta mposhtni një makinë të tillë kaq lehtë.
  ME-309 gjithashtu mori një motor më të fuqishëm dhe krahë të fshirë. Një makinë shumë e rrezikshme. Pilotët sovjetikë ende po fluturojnë me avionë të vjetër dhe cilësia e tyre vetëm po bie. Sidoqoftë, deri më tani, Yak-9 nuk është aq i keq, është mjaft i manovrueshëm dhe nuk ka nevojë për shpejtësi të tepruar.
  Trupat gjermane janë të forta ... Kishte mosmarrëveshje për tankun T-34-85. A ia vlen ta bësh armaturën e frëngjisë më të trashë? Në fund të fundit, në këtë rast, pesha do të rritet. Dhe duhet të theksohet se cilësia e armaturës sovjetike ka rënë. Elementet aliazh janë në mungesë dhe cilësia e saldimit ose derdhjes ka rënë në një nivel kritik.
  Por vajzat luftojnë si heroina...
  Pastaj tanku i Elizabeth është thyer dhe vajzat largohen. Të zbathur dhe të veshur me bikini, ata vrapojnë nëpër borë, duke lënë gjurmë të këndshme.
  Katerina vuri në dukje me një vështrim të keq:
  - Jemi të mbytur tërësisht!
  Elena vuri në dukje me zemërim:
  Por ne do të fitojmë përsëri!
  Elizabeth qëlloi pistoletën e saj, duke goditur një motoçiklist gjerman dhe mërmëriti:
  - Kam goditur një gjerman! Si do të largohet nga unë!
  Euphrasia vuri në dukje energjikisht:
  - Aty e mbyllin jetën, dhe nuk shpëtojnë më!
  Katerina ishte një vajzë agresive dhe këndoi:
  - Në tërbimin tonë, ne këndojmë himnet e perandorisë!
  Vajzat vrapojnë për veten e tyre dhe takat e tyre të zhveshura të rrumbullakëta shkëlqejnë.
  Djali, duke parë vajzat, i pyeti me frikë:
  - Dhe nga erdhe zbathur?
  Elizabeta u përgjigj:
  - Le të bëjmë një manovër taktike!
  Djali cicëroj:
  - Një, dy - pikëllimi nuk është problem,
  Nuk duhet të tërhiqeni kurrë!
  Mbani hundën dhe bishtin më lart me një tub,
  Dije që një mik i vërtetë është gjithmonë me ty!
  Katerina cicëroi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Dije se një mik i vërtetë është gjithmonë me ty!
  Elena bërtiti:
  - Mos ki frikë! Ne do të kthehemi....
  Dhe të katër vajzat bërtitën njëzëri;
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë
  Rruga, që ndriçon komunizmin!
  Luftëtarët janë gati të grisin çdo gjerman... Dhe të zbathur në dëborë janë kaq seksi dhe të bukur. Sa të bukura janë këto vajza, si trëndafila të lulëzuar dhe të pashuar.
  Epo, Hitleri nuk bën shaka, dhe ai po rrotullohet rreth Atdheut tonë në re. Ajo i zhyt dhëmbët në zemrën e saj dhe i kullon gjakun!
  Dhe vajzat lënë pas tyre gjurmë shumë të bukura. Gjermanët ndjekin këto shtigje dhe godasin gjunjët dhe shikojnë me lakmi. Këta janë luftëtarët e egër. Dhe gjermanët puthin gjurmët e vajzave.
  Dhe Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova po luftojnë në qiell. Dy vajza të mrekullueshme.
  Anastasia, duke qëlluar nazistët dhe duke e kthyer avionin duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, këndoi:
  Ne do të luftojmë për një të nesërme më të ndritshme!
  Akulina, duke prerë bishtat e nazistëve, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, cicëroj:
  - Le të puthemi!
  Dhe vajzat përsëri shihin gjermanët pa asnjë mëshirë dhe ceremoni. Ja sa të zgjuar janë.
  Anastasia, përsëri ktheu Yak-9 e saj dhe, duke kërcitur, vyaknula:
  - Ky është emri i komunizmit!
  Akulina u pajtua me këtë:
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet ...
  Anastasia, duke rrëzuar gjermanët, bërtiti:
  - Mëmëdheu është dielli ynë!
  Dhe të tilla janë vajzat luftarake këtu, klasa më e lartë sovjetike.
  Dhe gjermanët e kuptojnë, shumë vështirë. Dhe operacionet ushtarake po zhvillohen ...
  Në mars, nazistët filluan të sulmojnë Baku. Ka një sulm në një qytet të madh plot me naftë. Betejat janë të ashpra.
  Gjermanët granatojnë Baku duke përdorur artileri të rëndë.
  Dhe bombarduar nga stuhitë. Por bombat hidhen edhe nga Yu-488-të e parë, më të rinj, të cilët dallohen nga fuqia kolosale. Këto makina janë thjesht kafshë.
  Njëra prej tyre tregon Gertrudën, Evën dhe Fridën. Vajzat e bukura, me një pamje të shkëlqyer, po hedhin bomba në pozicionet sovjetike. Dhe ata vrasin ushtarë të Ushtrisë së Kuqe dhe civilë.
  Baku është në zjarr... Tymi ngrihet në shtylla. Puset e naftës po digjen, gjithçka është në zjarr.
  Gertruda thotë me një buzëqeshje:
  - Zoti e do Gjermaninë!
  Eva, duke shtypur thembrën e saj të zhveshur në levë dhe duke hedhur bomba, pajtohet:
  - Sigurisht! Ne jemi raca e zgjedhur!
  Frida këndoi në mënyrë agresive:
  - Njerëzit tanë janë të zgjedhurit e qiellit!
  Dhe u shkeli syrin shokëve të saj. Këto janë vajzat këtu dhe luftojnë, vetëm mishërim i agresivitetit. Dhe fuqia luftarake.
  Gertruda dha një breshëri armësh me ajër dhe cicëroj:
  - Për madhështinë e Atdheut tonë!
  Eva, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, konfirmoi:
  - Për madhështinë kolosale!
  Vajzat mund të shihen të zotëruara shpejt aeroplanët. Këto janë të dashurat që luftojnë.
  Dhe nuk mund t'i fitosh ato vetëm me letra. Dhe ata i thyejnë armiqtë me një furi të egër.
  Frida vuri në dukje:
  - Unë jam një grua me ëndrra dhe bukuri të mëdha!
  Pas së cilës ajo gjuajti përsëri nga topat e avionëve, duke rrëzuar luftëtarët sovjetikë që po përpiqeshin të sulmonin përbindëshin gjerman.
  Po, kundër nazistëve ekziston një ndjenjë se ata nuk mund të rezistojnë.
  Baku është nën sulm.
  Tamara dhe batalioni i saj po luftojnë për këtë qytet. Vajzat luftojnë të dëshpëruara dhe tregojnë heroizëm të pashoq.
  Tamara dha një kthesë, hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur, duke shpërndarë gjermanët dhe mercenarët e tyre, kërciti:
  - Për Atdheun tim të pakufi!
  Dhe u shkeli syrin shokëve të saj. Ajo është një luftëtare e nivelit më të lartë, që nuk ka të barabartë.
  Edhe pse, natyrisht, vajzat e tjera nuk janë të këqija. Le të themi se ata luftojnë shumë mirë.
  Anna, për shembull, mori, shtriu nazistët, sikur me një goditje drapëri.
  Dhe cicëroj:
  - Për BRSS!
  Dhe me takën e saj të zhveshur dha një dhuratë vdekjeprurëse.
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut, kërciti:
  - Për Atdheun tim!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të nisni prezantime asgjësuese që shfarosin të gjithë me radhë.
  Victoria lufton me armiqtë, duke vepruar në mënyrë të dëshpëruar dhe me vendosmëri. Nokauton kundërshtarët në breshëri. Më pas, me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai hedh granata me forcë vdekjeprurëse. Dhe klith:
  - Për idetë e komunizmit!
  Lojërat Olimpike gjithashtu luftojnë. Dhe kjo vajzë heroike do të hedhë një kuti të tërë eksplozivi me këmbët e saj të zhveshura dhe muskulare. Dhe tanku "Luan" do të rrokulliset.
  Luftëtari thërret:
  - Por pasaran !
  Vajza luftarake dhe shume te bukura. Kurrë mos u dorëzo dhe kurrë mos u dorëzo. Ata kanë fuqinë e terminatorëve.
  Dhe forcat janë shumë të pabarabarta ... Baku është përfshirë nga zjarret. Trupat sovjetike nuk kanë municion të mjaftueshëm. Dhe ky është problemi kryesor.
  Shumë dorëzohen në dëshpërim.
  Gerda dhe ekipi i saj i detyrojnë skllevërit meshkuj të puthin thembra të zhveshura. Ata e bëjnë atë me përkushtim dhe lëpijnë thembrat e tyre.
  Pastaj vajzat ngjiten përsëri në Panther-2 dhe qëllojnë. Duke rrëzuar armët sovjetike...
  Pothuajse i gjithë Kaukazi tashmë është pushtuar. Por Jerevani po qëndron ende. Qyteti i Potit po lufton heroikisht - porti i fundit në të cilin ende qëndrojnë mbetjet e Flotës së Detit të Zi.
  Dhe atje vajza të kombësive të ndryshme luftojnë. Dhe një detashment i Gulnazit këmbëzbathur po lufton . Një grua e bukur gjeorgjiane, dhe ajo ka një ekip për një vajzë.
  Gulnazi hedh me këmbë të zbathur një pako me eksploziv, i shqyen nazistët dhe kërcit:
  - Lavdi madhështisë së komunizmit botëror!
  Partneri i saj Tamil gjithashtu hedh një granatë me forcë vdekjeprurëse me këmbën e saj të zbathur, duke i copëtuar turqit dhe duke bërtitur:
  - Për Atdheun!
  Masha, një vajzë nga Rusia, shpërthen dhe hedh fuqinë shpërthyese me gishtat e saj të zhveshur, dhe thyen fashistët, bërtet:
  - Lavdi kohëve të komunizmit botëror!
  Edhe Margarita jep një kthesë të synuar mirë. Ajo kosi fashistët dhe me takën e saj të zhveshur dërgoi një dhuratë vdekjeje vrastare, duke shtypur kundërshtarët e saj dhe duke bërtitur:
  - Për fitoren tonë!
  Kështu luftojnë vajzat heroikisht. Dhe ata me të vërtetë nuk mund të ndalen dhe nuk mund të kthehen prapa. Ato janë thjesht femra luftëtare dhe super. Dhe nëse ata luftojnë, atëherë si heronj dhe supermen !
  Por, mjerisht, është e vështirë t'u rezistosh nazistëve dhe forcave të tyre superiore. Në qiell, Albina dhe Alvina po fitojnë llogari të sigurta. Dhe aq shumë aeroplanë janë rrëzuar, saqë është e qartë e pamundur t'i ndalosh.
  Albina, duke rrëzuar një aeroplan tjetër sovjetik me gishtërinjtë e saj të zhveshur, këndoi:
  - Nuk mundemi, gjahtari kthehet në lojë!
  Alvina, duke prerë kundërshtarët e saj dhe duke e përdredhur fuqishëm kokën në një qafë të fuqishme, cicëroj:
  - Lavdi epokës së rendit të ri arian!
  Dhe gjithashtu jep një thembër të zhveshur ...
  Vajzat tashmë kanë rrëzuar më shumë se pesëqind avionë secila dhe kanë marrë Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante.
  Këto janë thjesht bukuri të pabesueshme. Dhe nëse armiqtë e Rajhut të Tretë tashmë janë duke u rrahur, atëherë këta djaj nuk mund të ndalen. Më shumë se 500 avionë të rrëzuar vetëm afër Marsejës. Ky fenomen është, natyrisht, në krye. Hitleri madje vendosi të miratojë shkallën e gjashtë të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante.
  Do të merret nga ai që i pari kalon një mijë avionë të rrëzuar. Dhe do të jetë një rezultat fenomenal.
  Albina preu menjëherë pesë avionë sovjetikë me një breshëri armësh të kalibrit 30 mm dhe, duke shtypur këmbëzat me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Lavdi forcës sonë!
  Alvina, duke kositur makinat sovjetike dhe duke prerë armiqtë me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, vyaknula:
  - Lavdi e madhe heroizmit!
  Dhe luftëtarët i shkelën syrin njëri-tjetrit!
  Ata luftojnë si gjithmonë me bikini dhe zbathur dhe kjo është forca e tyre. Vajzat janë thjesht super-femra. Edhe pse i shërbejnë një kauze të keqe. Dhe ata duan të skuqin thembrat e pionierëve të kapur me një shkëndijë. Këtu janë vajzat këtu. Brutal por i lezetshëm.
  Albina një herë tha:
  - Nuk ka mirësi në botë, ka vetëm dobësi!
  Dhe me takën e saj të zhveshur ajo hodhi disa bomba në pozicionet sovjetike, duke rrëzuar tre armë.
  Këta janë luftëtarët që nuk i japin absolutisht asnjë mëshirë askujt! Por goditjet e tyre janë thjesht dërrmuese.
  Alvina vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Nuk ka vend për të dobëtit, nën diell!
  Dhe ajo i shkeli syrin partnerit të saj.
  Luftëtarë që nuk tregojnë dobësi dhe nuk dorëzohen kurrë. Ata janë vërtet kampionë kampionësh. Edhe pse me një shenjë minus, pasi ato i shërbejnë një force të keqe.
  Por në të njëjtën kohë qesharake dhe simpatike.
  Albina, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke dërguar predha vrastare avioni në drejtim të kundërshtarëve të saj, cicëroj:
  - Fjala naziste është e shenjtë - do të shkatërrojmë përgjithmonë!
  Alvina vuri re në mënyrë agresive, duke rrëzuar kundërshtarët:
  - Ne jemi vërtet piratë!
  Albina, duke i prerë armiqtë, konfirmoi:
  - Gjithçka tjetër është një ëndërr!
  Dhe luftëtarët u bënë aq dërrmues dhe duke i rrëzuar të gjithë, si të shënonin toptha me shkopinj.
  Alvina cicëronte teksa shtypte aeroplanët rusë:
  - Po luftojmë shqiponjat e Hitlerit!
  Dhe u shkeli syrin shokëve të saj.
  Luftëtarët këtu, në fakt, lenë guximin e armiqve. Ushtria e Kuqe merr kapital prej tyre.
  Vajzat luftarake me kaq zell trokasin trupat ruse.
  Por Helga në TA-152 shkatërron forcat tokësore sovjetike. E rrëzon SAU-85 dhe bërtet:
  - Për madhështinë e Gjermanisë dhe bijve dhe bijave të saj!
  Por luftimet vazhdojnë ende për Astrakhan.
  Vajzat me forcën e fundit për të mbajtur.
  Alenka hedh një bombë me eksploziv me këmbë të zbathur. Thye nazistët dhe bërtet:
  - Për komunizmin e shenjtë!
  Anyuta, duke qëlluar mbi nazistët, dhe gjithashtu duke hedhur një granatë me gishtat e saj të zhveshur, bërtet:
  - Dhe shpëtim për vendin!
  Alla, duke rrëzuar kundërshtarët dhe duke i kositur ata pa ceremoni të panevojshme dhe duke hedhur një granatë me thembër të zhveshur, kërciti:
  - Kështu tingëllon lavdia jonë!
  Maria, duke shkatërruar armiqtë, duke hedhur dhuratat e vdekjes me gishtërinjtë e saj të zhveshur, gjëmon:
  - Ne jemi të mëdhenj në lavdinë tonë!
  Marusya, duke kositur mercenarët arabë që përparojnë në radhë dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, bërtet:
  - Për ndryshime, që çmimet të bien menjëherë!
  Matrona, duke shuar nazistët nga një mitraloz, e mori atë dhe bërtiti:
  - Atdheu ynë BRSS! Do të shtypet zotëri!
  Luftëtarët këtu veprojnë me agresivitet të madh. Dhe presioni i tyre luftarak është kolosal.
  Në përgjithësi, ata tregojnë aerobatikën e tyre kolosale. Dhe me të vërtetë presion i pandalshëm.
  Luftëtarët këmbëzbathur, por të lumtur...
  Në prill, në fund të fundit, nazistët pushtuan Bakun. Mungesa e municioneve bëri të vetën. Në të njëjtën kohë, pothuajse në të njëjtën kohë ra edhe Poti. Vetëm Jerevani, i vendosur në shpatet e maleve, qëndroi jashtë. Por ai ishte gjithashtu i dënuar. Aty po përfundonin edhe municionet dhe ushqimet. Vetëm se turqit nuk e kanë pushtuar ende këtë qytet dhe po mbledhin pluhur për të vdekur nga uria.
  Vajzat nga batalioni i Tamarës u zhdukën pjesërisht në mesin e nëntokës, dhe një pjesë, së bashku me komandantin, u zhvendosën nga pjesa e pasme në pjesën e përparme ... Ata donin të depërtonin në të tyren.
  Kaukazi tashmë është pushtuar pothuajse plotësisht, por lufta vazhdon. Edhe pse BRSS humbi fushën e saj më të madhe të naftës në atë kohë. Por Ushtria e Kuqe nuk është e thyer në shpirt. Dhe ka ende naftë në rajonin e Vollgës, në Siberi dhe në shumë vende të tjera.
  Hitleri urdhëroi të përfundonin rusët në Astrakhan deri më 20 prill. Dhe luftimet u zhvilluan në një shkallë kolosale. Dhe bombardimet u intensifikuan ndjeshëm.
  BRSS ishte nën presion të fortë. Luftimet vazhduan për Alma-Ata, e cila u sulmua nga japonezët. Qyteti ishte pothuajse plotësisht i rrethuar.
  Samurai, sapo u ngroh pak, u përpoq të zhvillonte ofensivën dhe në drejtim të Magadan.
  Veronika luftoi në Alma-Ata dhe luftoi sulmin e samurait me batalionin e saj të vajzave.
  Dhe ka shumë prej tyre. Kinezët e rekrutuar nga metodat e kolapsit po luftojnë gjithashtu.
  Japonezët po hedhin ushtarë të verdhë në betejë ... Ata po përparojnë dhe fjalë për fjalë hedhin pozicionet sovjetike me kufomat e tyre.
  Veronica është në zjarr. Dhe ai kosit kinezët dhe samurai në radhë. Ai hedh granata me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe kërcit:
  - Lavdi shpirtit rus!
  Marfa gjithashtu qëllon, pret kundërshtarët dhe kërcit:
  - Për Atdheun tonë!
  Natasha, duke qëlluar mbi ushtarët japonezë dhe kinezë të rekrutuar për rolin e ushqimit të topave, bërtet:
  - Për komunizmin e madh!
  Alina, duke qëlluar mbi samurai dhe luftëtarët kinezë, duke i kositur me pasion të madh dhe duke i dhënë dhuratën e vdekjes me thembër të zhveshur, bërtiti:
  - Për kufijtë e rinj të komunizmit!
  Veronica gjuan armikun me saktësi të madhe dhe thyen kokat e kinezëve dhe në të njëjtën kohë klith:
  - Lavdi tokës sovjetike!
  Dhe me këmbën e saj të zhveshur, ajo dërgon një forcë kolosale granate, e cila i shqyen të gjithë armiqtë.
  Marfa, duke copëtuar armikun dhe duke hedhur dhuratën e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur, bërtet:
  - Sundoni epokën e komunizmit!
  Natashka grisi, duke hedhur një pako shpërthyese me këmbën e saj të zbathur, një masë kineze, vyaknula:
  - Për rendin e ri sovjetik!
  Alina, duke qëlluar me shumë saktësi mbi armikun, bërtiti:
  - Për kufijtë e rinj të komunizmit do të luftojmë!
  Dhe thembra e saj e zhveshur iu nënshtrua bombës së shkatërrimit.
  Vajzat luftarake, sikur nga sytë e tyre u derdhin shkëndija.
  Jo, japonezët nuk mund të pushtojnë njerëz të tillë, qoftë edhe së bashku me forcat kineze. Dhe samurai nxiton të sulmojë.
  Dhe përsëri hedhin kufoma në të gjitha afrimet. Por ka shumë prej tyre dhe batalioni i bukurosheve zbathur duhet të tërhiqet.
  Dhe ka vajza japoneze ninja. Dhe është shumë e vështirë të luftosh kundër tyre.
  Ata janë kaq të shkëlqyeshëm, luftarak dhe të bukur. Dhe ata i hedhin këmbët me gishtat e tyre të zhveshur, dhurata me fuqi të madhe shkatërruese.
  Një vajzë ninja me flokë blu pret ushtarët sovjetikë me shpata dhe klithma:
  - Për epokën e mbretërimit të perandorit!
  Një vajzë ninja me flokë të verdhë drejton një mulli me erë, shtyp ushtrinë ruse dhe kërcit:
  - Lavdi epokës së banzait !
  Një vajzë ninja me flokë të kuqe përdori një teknikë helikopteri, preu një oficer sovjetik dhe bërtiti:
  - Ne gjithmonë fitojmë!
  Një vajzë ninja me flokë të bardha përdori një teknikë fluture, preu tre ushtarë rusë dhe hodhi një bizele me gishtat e saj të zhveshur. Ai shpërtheu dhe ktheu tridhjetë e katër.
  Luftëtari bërtiti:
  - Për porosinë e re japoneze!
  Vajza të tilla këtu janë të mrekullueshme dhe vërtet të lezetshme... Dhe Ushtria e Kuqe në Lindjen e Largët takoi një armik serioz.
  Por këtu në qendër, trupat sovjetike japin një goditje të papritur në drejtim të Rzhev.
  Këtu ekuipazhi i Elizabeth lufton për herë të parë në tankun e ri IS-2. Një makinë me të cilën lidhen disa shpresa. Zakonisht ka pesë anëtarë të ekuipazhit në të, por këtu luftëtarët përballen me katër.
  Elizabeth gjuan një armë 122 mm. Një predhë shkatërruese fluturon me forcë vrasëse. Përshkruan një hark dhe godet nga një distancë e gjatë T-4.
  Elizabeth thërret:
  - Ja çfarë bëra mirë!
  Ekaterina, në përgjigje, akuzon, përdor gishtat e saj të zhveshur dhe vëren me bezdi:
  - Dhe arma nuk është shumë e shpejtë!
  Elizabeta u pajtua me këtë:
  - Aspak një shkatërrues i përsosur tankesh!
  Elena, e cila ndihmoi me këmbë të zbathura për të ngarkuar armën, vuri në dukje:
  - Por vrasës!
  Dhe pastaj Katerina qëlloi. Dhe predha goditi Panterën në bord nga një distancë e gjatë. Po, armë vrasëse...
  Katerina vuri në dukje:
  - Kemi shumë energji dhe emocione!
  Elena u pajtua me këtë:
  - Shumë! Lavdi Rusisë!
  Euphrasia gjithashtu vuri në dukje:
  - Dukshmëria e kësaj makine është vajza e dobët. Si e qëlloni?
  Elena vuri në dukje logjikisht:
  - Dhe ky është syri ynë i stërvitur! Nëse rrahim, atëherë mundëm!
  Dhe luftëtarët kënduan në kor:
  - Nuk do të kemi frikë dhe do të luftojmë gjithmonë!
  . KAPITULLI 7
  Më 21 prill Astrakhani ishte ende pjesërisht nën kontrollin sovjetik. Gjermani nuk u kap plotësisht prej tij.
  Terreni bëri të mundur mbrojtjen e mirë këtu. Dhe gjermanët vendosën të ndryshojnë taktikat. Në vend të sulmeve, ata kaluan në bombardime dhe granatime.
  Alenka dhe ekipi i saj u fshehën në një bunker dhe prisnin granatimet masive.
  Vajzat ishin vetëm gjashtë prej tyre, duke luajtur letra. Ata mbanin kuvertën me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe patën një diskutim.
  Anyuta tha me inat:
  - Në Kaukaz, vetëm Jerevani nuk u mor. Ky është vetëm ishulli ynë i fundit në këtë rajon. Ç'pritet më tej?
  Alenka sugjeroi logjikisht:
  - Me shumë mundësi ata do të shkojnë në Moskë. Kjo është kredo e tyre!
  Allahu tha me një psherëtimë:
  - Forcat janë shumë të pabarabarta ... Ne vërtet po e humbim luftën, dhe nuk kemi ushtarë të mjaftueshëm!
  Maria vuri në dukje logjikisht:
  - Dhe nazistët po humbasin! Ata nuk mund të na rezistojnë!
  Matrena shprehu mendimin e saj, duke hedhur një hartë me gishtat e saj të zhveshur:
  - Ne kemi lindur për të fituar, dhe sigurisht që do të fitojmë, e di!
  Marusya ra dakord, duke mposhtur kundërshtarin e saj me gishtat e saj të zhveshur:
  - Sigurisht, nuk ka dyshim!
  Alenka nuk do të ishte aq optimiste, duke hedhur një kartë me këmbën e saj të zhveshur dhe të nxirë:
  "Ne vajzat mund të na duhet të jetojmë nën pushtim, por besoj se do të fitojmë patjetër!"
  Anyuta tha prerazi:
  - Mund të luftosh me metoda partizane, dhe do të jetë shumë bukur kur të luftosh me kaq shumë cool!
  Allahu vuri në dukje në mënyrë agresive:
  - Duhet të luftosh më aktivisht!
  Vajzat e mbyllën bisedën. Më pas kaluan në një temë tjetër.
  Marusya vërejti me bezdi:
  - Numri i besimtarëve po rritet. Kundër çdo logjike!
  Anyuta e kundërshtoi këtë:
  Askush nuk e ka provuar ende se nuk ka Zot. Dhe ai nuk mund të provojë të kundërtën. Pra, këtu mund të argumentoni deri në pafundësi.
  Alenka konfirmoi:
  - Dhe të debatosh këtu është marrëzi dhe e kotë!
  Alla u pajtua me këtë:
  - Po, kjo bisedë është e kotë. Për më tepër, nëse ekziston një Zot, atëherë Ai është i tillë që është më mirë për të të mos jetë!
  Matryona qeshi dhe tha:
  - Është më mirë që një Zot i tillë të mos ekzistojë! Ndërkohë, le të këndojmë!
  Dhe vajzat kënduan në kor;
  Ne jemi vajza, duke u bashkuar me Komsomol,
  Ata u betuan me besim se do të jenë Atdheu ...
  Kështu që një humbje e furishme i priste nazistët,
  Epo, le të jetojmë në Rusi nën komunizëm!
  
  Në fund të fundit, Lenini është me ne, sikur si metal,
  Nga bronzi që është më i fortë se çdo çelik...
  Kam ëndërruar të kthej botën
  Siç la trashëgim gjeniu i madh Stalini!
  
  Ne do ta bëjmë Atdheun më të freskët,
  Dhe ne do ta ngremë Atdheun mbi yje...
  Le të ketë sukses me anëtarët e Komsomol,
  Edhe pse këmbët tona të vogla janë krejtësisht të zhveshura!
  
  Fashisti sulmoi atdheun tim,
  Samurai po vijnë paturpësisht nga lindja...
  Unë e dua Jezusin dhe Stalinin
  Dhe besoj kundërshtarin, do ta bëjmë copë-copë!
  
  Svarog është me ne ,
  Që me shaka do të ndërtojë komunizmin...
  Më e forta nga të gjitha në univers është Familja e lavdishme,
  Do të shtojë ndërgjegjen dhe vullnetin!
  
  Unë besoj se nuk do të dorëzohemi kurrë,
  Atdheu nuk mund të gjunjëzohet...
  Shoku Stalin është një yll i ndritshëm,
  Dhe mësuesi ynë është gjeniu i mençur Lenini!
  
  Ne do ta bëjmë Atdheun tonë,
  Më e bukur dhe rrezatuese në planet...
  Dhe do të jetë, njihni armën vdekjeprurëse,
  Lërini të rriturit dhe fëmijët të argëtohen!
  
  Djeg Svarog , mos digje në zemrën tënde,
  Ju jeni mbrojtësi i të gjitha shpatave të Rusisë ...
  Së shpejti do të ndërtojmë, besoj një parajsë të fortë,
  Jezusi do të vijë misioni i shenjtë!
  
  Mos u beso miqve të bandës së Hitlerit
  Se ajo do të fitojë lehtë dhe kërcënuese ...
  Gjithçka që ju nevojitet është një familje -
  Dhe besoni se nuk është vonë për të dashur Atdheun!
  
  Zoti i Plotfuqishëm na ruaj të gjithëve,
  Ngrini flamurin trengjyrësh mbi tokë ...
  Dhe grabitqari i keq do të kthehet në një lojë,
  Ne do të jemi në gjendje të përballemi me Satanin!
  
  Unë e dua Atdheun e Madh
  Në gjithë universin nuk ka më të bukur ti
  Ne nuk do ta shesim Rusinë për rubla,
  Le të ndërtojmë paqen dhe lumturinë në univers!
  
  Në emër të Atdheut tonë, një ëndërr,
  Rusia e Madhe do të ngrihet ...
  Çdo gjë tjetër është thjesht kotësi
  Dhe një mesia i ri do të jetë me ne!
  
  O Lada ime e plotfuqishme,
  Ju do t'i jepni dashuri dhe paqe ruse ...
  Unë kthehem tek ju, prandaj lutem,
  Dhe nëse është e nevojshme, goditni me rrufe!
  
  Maria Nëna e Zotit të Qiellit,
  Universi i dha Jezusit...
  Për hirin tënd u ngrit i madhi Zot,
  Njerëzit nuk e kanë humbur shijen e vërtetë!
  
  Vini re se anëtarët e Komsomol janë
  Zotat e Rusisë janë shumë të respektuar ...
  Ne jemi bijtë e mëdhenj të Atdheut,
  Rusët fitojnë gjithmonë!
  
  Miqtë duhet t'i luten Atdheut,
  Perun, Yarilo dhe Svarog janë të fuqishëm ...
  Ne do të jemi burra shumë të fortë
  Dhe ne do të fryjmë edhe retë në qiell!
  
  Tani armiku tashmë është larguar nga Moska,
  Ju lëndoni shumë fashistët...
  Ne jemi besnikë ndaj Jezusit dhe Stalinit,
  Do të ketë mjaft tanke me armë!
  
  Jo, armiku nuk do të jetë në gjendje të frenojë rusët,
  Meqenëse luftëtarët tanë janë të gjithëfuqishëm...
  Kalimi i provimeve, vetëm pesë,
  Kështu që çdo djalë do të ishte shumë i fortë!
  
  Më besoni, Stalingrad do të jetë i lavdishëm,
  Dhe ne do ta mbajmë atë nga sulmi ...
  Rreshtimi fitimtar i kalorësve do të vijë,
  Edhe pse gjaku rrjedh në një rrjedhë të pakontrolluar!
  
  Vajzat zbathur në të ftohtë,
  Ata vrapojnë, me thembra të ndezura ...
  Dhe ata do të godasin fashistët me grushte,
  Kaini i pashoqërueshëm do të rrafshohet!
  
  Gjithçka do të jetë mirë, njerëzit e dinë mirë,
  Ne jemi në hapësirë, ne do të hapim yjësitë ...
  Në fund të fundit, është mëkat të dyshosh për trimërinë,
  Dhe do të ketë një njeri në fronin e Zotit!
  
  Shkenca së shpejti do t'i ringjallë të vdekurit,
  Ne do të jemi në gjendje të bëhemi më të rinj dhe më të bukur ...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Për nënën time të bukur Rusi!
  Vajzat kënduan mirë një poezi të tërë dhe vazhduan të luanin letra me këmbë të zbathura ...
  22 prilli ishte ditëlindja e Leninit. Vajzat pinin alkool të holluar me ujë dhe kafe dhe gërvishteshin nën zë...
  Ushtria e Kuqe kreu një tjetër operacion Rzhev- Sychevsk në qendër. Gjermanët u ulën në mbrojtje dhe u kundërpërgjigjën. Tanket e reja sovjetike T-34-85 dhe IS-2 luftuan. Makina e fundit shpesh ngecte në baltë. Dhe nuk mori forca të blinduara të Tiger-2 dhe macet më të rënda ballë për ballë. "Panther"-2 gjithashtu mund të depërtohej vetëm nga afër.
  Makina më gjermane depërtoi në atë sovjetike nga një distancë më e madhe.
  Hitleri në përgjithësi ishte i kënaqur me "Panterën" -2, e cila është e mbrojtur në mënyrë të kënaqshme, dhe performanca e mirë e drejtimit dhe armët. Por ai kërkoi të krijonte një tank që do të mbrohej më mirë, dhe në të njëjtën kohë do të drejtonte me tolerancë ...
  "Mouse" në këtë rast u tregua si një makinë joefikase. E-100 u zhvillua në mënyrë aktive si pjesë e serisë E. Vendndodhja e motorit dhe transmetimit supozohej të bëheshin së bashku, dhe kulla ishte më e ngushtë dhe më e prirur, si byk. Trashësia e armaturës mbeti e krahasueshme me Maus-in, ashtu si armatimi, por pesha duhej reduktuar në 130 tonë për shkak të lartësisë. Motori, përkundrazi, duhet të ishte bërë më i fortë me 1500 kuaj fuqi, dhe rezervuari kishte lëvizshmëri të kënaqshme.
  Në përgjithësi, seria "E" supozohej të ishte një gjeneratë e re tankesh. Me silueta më të ulëta, me kënde të mëdha të prirjes racionale, armë dhe motorë të fuqishëm, plan urbanistik të dendur.
  Sidoqoftë, ndërsa gjermanët tashmë kishin makina të mira. "Panther" -2 zëvendësoi modelin e mëparshëm. Kishte gjithashtu një "Tiger" të ri -2 me një motor më të fuqishëm, një kullë të ngushtë. Më mirë i mbrojtur dhe më i lehtë në peshë.
  Kështu që nazistët nuk u ulën ende.
  Më 24 prill 1944, aeroplani i parë gjerman bombardues Arado goditi Moskën me një dhuratë vdekjeje. Ai hodhi një bombë nga një lartësi e madhe dhe i kapërceu lehtësisht luftëtarët sovjetikë.
  Hitleri tha se tani BRSS nuk ka asnjë shans, dhe fundi i Ushtrisë së Kuqe së shpejti do të jetë.
  Më 25 prill filloi një sulm i ri në Astrakhan. Në betejë mori pjesë edhe makina e parë lëvizëse e tokës: një tank nëntokësor.
  Dy vajza gjermane u përleshën në të: Mercedes dhe Dora. Luftëtarët provuan një model nëntokësor që lëvizte në tokë.
  Ndërsa mjaft i lehtë aq me një top 75 milimetrash me tyta të shkurtra dhe katër mitralozë.
  Vajzat tërheqin makinat në tokë. Stërvitjet rrotullohen, duke prerë shkëmbin. Lëvizja është mjaft e ngadaltë shtatë kilometra në orë, për automjetet, nën tokë kjo nuk është keq.
  Mercedes shtyp gishtat e zhveshur në levë të parë në ushtrinë gjermane. Është shumë i përshtatshëm për të vepruar dhe shqipton:
  - Këtu është shkenca jonë gjermane e suksesshme!
  Dora u pajtua me këtë:
  - Po, tashmë mund të bëjmë shumë! Fuqia jonë është shumë e madhe!
  Ai gjithashtu kontrollon me një levë. Vajzat po testojnë një makinë speciale me një radar.
  Këtu është një bateri sovjetike përpara dhe ju mund të zhyteni nën të.
  Mercedes, duke nxjerrë dhëmbët, vëren:
  - Do të ndërtojmë një urdhër të ri!
  Dhe tani shfaqet makina e nazistëve. Një predhë me fragmentim me eksploziv të lartë godet armët sovjetike. Dhe godet ushtarët e Ushtrisë së Kuqe.
  Dora thotë duke qeshur:
  - Përshëndetje revanshizëm i madh!
  Dhe me gishta të zhveshur, ai bën goditje të sakta. Godet armikun dhe kërcit:
  - Lavdi ëndrrës së re!
  Mercedesi shkarravit nga mitralozat dhe ulërima thotë:
  - Për epokën e ëndrrave të mëdha!
  Vajzat qeshin dhe duartrokasin vetë. Këta janë luftëtarët agresivë dhe shumë të shkathët që janë.
  Dona vëren në mënyrë agresive:
  - Ka shumë gjëra të mira në botë!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai shtyp butonat dhe qëllon përsëri, në gjuajtësit sovjetikë.
  Mercedes konfirmon me buzëqeshje:
  - Dhe do të jetë edhe më e bukur!
  Dhe ai gjithashtu gjuan me gishtat e zhveshur. Kështu qëllojnë këto vajza luftarake.
  Epo, cila është një pajisje tjetër për luftë ...
  Sulmi i nazistëve në Astrakhan po rritet ...
  Të gjitha afrimet u ndërprenë... Dhe trupat sovjetike u detyruan të dorëzoheshin më 1 maj 1944, pasi kishin përfunduar mbrojtjen e gjatë heroike të qytetit. Ra edhe kjo fortesë.
  Nazistët festuan rënien e Astrakhanit me fishekzjarre. Megjithatë, mbrojtja nuk ishte e kotë. Dhe Fritz-it iu desh ca kohë për të rimbushur trupat dhe për të tërhequr rezervat ...
  Fuhrer planifikoi të përparonte në drejtim të Saratovit dhe më tej përgjatë Vollgës me një anashkalim të thellë të Moskës.
  Por ndërsa gjermanët po rigruponin forcat e tyre, ata po tërhiqnin rezervat. Dhe betejat ishin në ajër.
  Aviacioni gjerman u përpoq të konsolidonte epërsinë e tij. Testet luftarake të ME-262 zbuluan mungesën e besueshmërisë së kësaj makine dhe aksidentet e saj të shpeshta, si dhe probleme me manovrimin. Pra, ndërsa nuk kishte asnjë ide për zëvendësimin e plotë të njësive gjermane me këtë avion. TA-152, përkundrazi, u dëshmua të ishte një makinë e shkëlqyer për kohën e saj dhe po prezantohej gjithnjë e më shumë. ME-309 dhe ME-109 mbetën në shërbim.
  Raketa ME-163 rezultoi të ishte një luftëtar i mirë për luftim, por koha shumë e vogël e fluturimit e bëri pothuajse të pamundur përdorimin e tij në luftime.
  Më i suksesshëm doli avioni bombardues Arado , i cili, për shkak të shpejtësisë së tij të lartë, ishte pothuajse i pamundur të rrëzohej me armë kundërajrore, dhe luftëtarët sovjetikë nuk mund ta kapnin atë. Skautët reagues ishin mjaft të mirë. Gjermanët po zhvillonin edhe makina të tjera. Për shembull, XE-162, një luftëtar më i lehtë se ME-262, i lehtë për t'u prodhuar, i lirë dhe i manovrueshëm për t'u bërë kryesisht prej druri. Dhe luftëtarë të tjerë. Dhe ME-1010 dhe TA-183 ... Dhe modifikimi më i avancuar dhe më i besueshëm i ME-262 X. Dhe luftëtarët Gotha pa bisht, dhe shumë më tepër.
  Sidoqoftë, deri më tani luftëtarët gjermanë me helikë ishin shumë më të fortë se makinat sovjetike. Të cilat ranë në cilësi dhe ishin mjaft të dobëta si në motorë ashtu edhe në armë. Për më tepër, Yak-9 u thjeshtua më tej dhe tani mbi të u vendos vetëm një top aviacioni 20 mm, duke braktisur mitralozin. Kjo zvogëloi koston dhe thjeshtoi prodhimin dhe lejoi uljen e peshës.
  Gjithsesi, mitralozi kundër avionëve gjermanë është mjaft i dobët. Deri më tani, BRSS nuk mund të përballonte të prodhonte modele më të avancuara makinash dhe kalimesh me shpejtësi dhe armë përpara nazistëve. Pesha më e madhe e makinerive krijoi gjithashtu probleme me manovrimin.
  Dhe mungesa e karburantit zvogëloi stërvitjen e fluturimit të personelit me krahë.
  Alvina dhe Albina, pasi kishin zotëruar armët e fuqishme të ME-309 me një shpejtësi të mirë, nuk donin të uleshin në ME-262, i cili u rrëzua vetë shumë shpesh. Dhe në shpejtësi ata tashmë janë më të fortë se rusët.
  Alvina, duke prerë makinën sovjetike, vuri në dukje:
  - Lufta në qiell është interesante!
  Albina, me ndihmën e këmbëve të zbathura, duke e drejtuar luftëtarin në shënjestër dhe duke e shtypur atë, ra dakord:
  - Po, ne jemi në thelb më të fortët në botë!
  Dhe vajzat qeshën si të çmendura.
  May doli të ishte relativisht i qetë. Ushtria e Kuqe ishte ende duke u përpjekur për të prerë Rzhev të spikatur.
  Elizaveta qëlloi nga IS-2 në drejtim të kundërshtarëve të saj ... Makina sovjetike kishte mbrojtje të mirë vetëm në pjesën e sipërme të ballit të bykut. Balli i kullës nuk është mjaftueshëm i mbrojtur. Dhe është shpuar edhe në distancë të afërt nga armët T-4. Megjithatë, tanku i fundit më në fund u ndërpre në maj, siç ishin Panther dhe Lion dhe Maus i rregullt. Tani në serinë "Patera" -2 dhe "Tiger" -2 janë maksimalisht të unifikuar dhe me armë të ngjashme.
  Këto makina janë të mbrojtura mirë në ballë, mjaft të dobëta në anët dhe ndryshojnë më shumë në peshë. Karakteristikat e tyre drejtuese me motorë të rinj janë të pranueshme për ushtrinë. Por edhe këto tanke janë të përkohshme... Ata po përgatiten t'i zëvendësojnë me "Panther"-3 dhe "Tiger"-3 nga seria "E". Me një plan urbanistik më të dendur, me vendndodhjen e motorit dhe transmisionit në një bllok dhe përtej, me një karrocë të lehtë, të thjeshtuar dhe në të njëjtën kohë të kalueshme dhe lehtësisht të riparueshme.
  Makinat e reja duhet të mbrohen më mirë, por pa rritur, në asnjë rast, peshën e dukshme.
  Në kurriz të armëve këtu nuk ka unitet. Armatura e tankeve sovjetike nuk është shumë e trashë dhe me cilësi të dobët. Dhe nuk ka kuptim të vendosësh një kalibër të madh armësh. Topi 88 mm i ushtrisë është në rregull. Ajo merr tridhjetë e katër nga katër kilometra, dhe është -2 pak më afër. Kështu që zhvillimi është duke u zhvilluar...
  BRSS duhet t'i përgjigjet kësaj me diçka. Por ja çfarë, nuk është ende e qartë... Ka plane për të krijuar SU-100. Kjo armë vetëlëvizëse është thjesht efektive dhe me një veprim depërtues. Disa shpresa lidhen me të, për luftën kundër tankeve të rënda në rritje të Rajhut të Tretë. Por ende duhet të bëhet, si predha për një përbindësh të tillë, dhe duhet të vendoset prodhimi serial i armës, gjë që në kushte lufte nuk është shumë realiste.
  Por ekuipazhi i tankeve të Elizabeth po lufton në T-34-85. Dhe vajzat me këmbë të zbathura dhe me bikini luftojnë me guxim.
  Elizabeta qëllon me gishtat e saj të zhveshur mbi nazistët dhe shpon Panterën në krah, duke thënë:
  - Për komunizmin e madh!
  Dhe tridhjetë e katër e tyre kërcejnë lart dhe shpejt kthehen, duke qëlluar.
  Edhe Ekaterina qëllon me shumë saktësi në drejtim të armikut. Rezervuari i vjetëruar T-4 e thyen atë në anë dhe bërtet:
  - Lavdi kalorësve të BRSS!
  Dhe u bën përsëri syrin miqve të saj. Një vajzë e tillë militante doli.
  Edhe Elena qëllon kundër armikut. Ai e shpon atë me shumë saktësi, në këtë rast duke thyer pistën e patinazhit Tiger-2 dhe gjëmon në majë të mushkërive të tij:
  - Për Rusinë e Shenjtë!
  Eufrasia qëllon me saktësi mbi armikun. Bën një gjuajtje të saktë në anën e armikut, depërton metalin dhe bërtet:
  - Për komunizmin e shenjtë!
  Dhe vajzat vendosin tankun e tyre me besim dhe devijojnë nga predhat. Nuk është e lehtë të rrahësh vajzat.
  Këtu u shfaq kundër tyre "Luani" -2 më i ri dhe i frikshëm. Mundohuni të depërtoni një tank të tillë dhe ai përpiqet të godasë tridhjetë e katër.
  Dhe gjuan nga distanca.
  Elizabeth u përgjigj duke postuar në Twitter:
  - Nuk do ta marrësh!
  Dhe dërgon një predhë në tank "Lev" -2 nga një distancë e gjatë. E godet në ballë.
  Hitleritët këputen.
  Pastaj Katerina qëllon përsëri, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur ndaj armikut, dhe këtë herë, predha, duke përshkruar harkun, sapo goditi fashistin në tytën e gjatë të topit.
  Katerina guxoi:
  - Një sy i mprehtë, duar të pjerrëta, kjo nuk është për ne!
  Gjermani, pasi humbi bagazhin e tij, filloi të kthehej shpejt dhe të largohej. "Lion"-2 është rezervuari i parë gjerman në të cilin transmetimi dhe motori ndodhen në pjesën e përparme në një njësi, dhe kutia e shpejtësisë është në vetë motorin.
  Kjo bëri të mundur uljen e gjatësisë dhe uljen e peshës, duke rritur ndjeshëm shpejtësinë e tij. Dhe kështu "Lev" -2 u largua, dhe pati një shans për të thyer distancën ...
  Elena, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, drejtoi armën, e mori dhe qëlloi në drejtim të armikut. Predha goditi pjesën e pasme të bykut të Luanit, por u rrëzua me rikoset....
  Elena bërtiti:
  - Dreqin, distanca është e madhe. Ne nuk do ta marrim atë!
  Katerina gurgulloi , duke nxjerrë dhëmbët:
  - "Luan", vajza, ky është "Luan", sa nuk jemi ofenduar! Së shpejti e di ju miq, do të turpëroheni!
  Dhe tanku i tyre goditi T-3, ky tank sapo u kthye anash, dhe mund të goditet nga një distancë e gjatë.
  Dhe vajza qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Lavdi epokës së komunizmit në tokë!
  Euphrasia vuri në dukje me bezdi, duke gjuajtur kundër armikut dhe duke përdorur takat e saj të zhveshura:
  - Atdheu ynë është i fortë, ai mbron botën!
  Elizabeta cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët dhe këndoi, duke kompozuar një poezi të tërë ndërsa shkonte:
  Ne nuk do të mundemi nga Satani
  Atdheu im është më i bukuri në botë,
  Lavdi vendit te bukur....
  Të rriturit dhe fëmijët do të jenë të lumtur në të!
  
  Le të lulëzojnë zambakët e luginës në të,
  Dhe një himn i denjë luhet nga kerubinët...
  Fuhreri do të vijë kaput
  Rusët janë të pamposhtur në beteja!
  
  Anëtarët e Komsomol vrapojnë zbathur,
  Ata shkelin borën me taka të zhveshura...
  Hitler vetëm dukesh i lezetshëm
  Unë do të të lëviz në një tank!
  
  A mund t'i mposhtim nazistët?
  Si gjithmonë, ne jemi vajza zbathur ...
  Kalorësi më i frikshëm është ariu ynë,
  Ai do t'i vrasë të gjithë me automatik!
  
  Jo, ne vajzat jemi tashmë shumë të lezetshme,
  Ne fjalë për fjalë i copëtojmë të gjithë armiqtë ...
  Kthetrat, dhëmbët, grushtat tanë...
  Ne do të ndërtojmë një vend në një parajsë të mrekullueshme!
  
  Unë besoj se do të ketë komunizëm të ftohtë,
  Vendi lulëzon në të, besoni këshillat ...
  Dhe nazizmi i mjerë do të zhduket,
  Ata, besoj, do të këndohen bëmat!
  
  Do të lulëzojë, besoj se skaji është i stuhishëm,
  Nga fitorja përsëri jemi te fitorja...
  Mundni Nikollën japoneze
  Samurai do të përgjigjet për poshtërsi!
  
  Ne nuk do ta lëmë veten të anuar,
  Shkatërroni armiqtë tanë me një goditje...
  Lëreni gjahtarin të kthehet në lojë
  Ne e shtypëm Wehrmacht-in për një arsye të mirë!
  
  
  Mos na beso që të dorëzohemi,
  Rusët gjithmonë kanë ditur të luftojnë...
  Ne i mprehim bajonetat me çelik,
  Fuhreri do të bëhet imazhi i një kllouni!
  
  Ky është atdheu im
  Në të luan fizarmonika ruse...
  Të gjithë popujt janë një familje miqësore,
  Triumfon Abeli, jo Kaini!
  
  Së shpejti do të jetë në lavdinë e BRSS,
  Edhe pse armiku ynë është mizor dhe i pabesë...
  Ne do të japim një shembull për trimërinë,
  Shpirti rus do të lavdërohet në beteja!
  . KAPITULLI #8
  Maji 1944 fluturoi shpejt... Albina dhe Alvina mblidhnin faturat në avionë.
  Janë vajza që duket se fluturojnë mbi krahët e kerubinëve.
  Albina rrëzon një aeroplan rus me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtet:
  - Për Rajhun e Tretë!
  Edhe Alvina është zbathur dhe me bikini rrëzon një avion sovjetik, e ndan në copa dhe bërtet:
  - Për komunizmin arian!
  Pas kësaj, vajzat, duke përdorur një top 37 mm, filluan të qëllojnë në tanket sovjetike.
  Ata rrëzojnë tridhjetë e katër dhe bërtasin:
  - Ne jemi shumë të lezetshëm!
  Albina shtyp pedalin me thembër të zhveshur, të rrumbullakët dhe cicërima:
  - Le të jetë i famshëm komunizmi!
  Dhe depërton në makinën sovjetike.
  Edhe Alvina qëllon me saktësi në drejtim të armikut, e troket dhe bërtet duke nxjerrë dhëmbët:
  - E vërteta jonë është në grusht!
  Vajza të tilla mendjemprehta... Dhe shkatërrojnë regjimentet sovjetike... Për shembull, ata morën IS-2. Kështu ata e sulmuan atë nga ajri dhe si e gozhduan atë nga një armë avioni. Ata depërtuan përmes metalit dhe bënë që rezervuari të digjej. Dhe shpërtheni komplet luftarake.
  Albina cicëroi në majë të mushkërive:
  - Vajzës i pëlqen të vrasë! Çfarë vajze!
  Alvina fërshëlleu duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë:
  - Lavdi Atdheut tonë! Për komunizmin!
  Tashmë vajzat kanë marrë përsipër shfarosjen totalitare të kundërshtarëve.
  Dhe Ushtria e Kuqe u thye me besim.
  Dhe Gerda luftoi në ekuipazhin e saj "Panther" -2 dhe u përfshi në shkatërrim total.
  Vajza e drejtoi topin me gishtat e saj të zhveshur. Ajo rrëzoi një tridhjetë e katër dhe bërtiti:
  - Për madhështinë e komunizmit në mënyrën ariane!
  Charlotte gjithashtu gjuajti me gishtat e saj të zhveshur në tankun sovjetik, shkatërroi armaturën dhe bërtiti:
  - Për sukses të madh në botë!
  I ndyrë pa shumë ceremoni dhe Christina. Po, ajo e bëri kaq me vend, trokiti tridhjetë e katër sovjetikët me thembër të zhveshur dhe bërtiti:
  - Për kufijtë e mëdhenj!
  Magda gjithashtu gjuajti një predhë me radhë dhe bërtiti:
  - Për rendin e ri arian!
  Pastaj vajzat e morën dhe kënduan në unison:
  - Të gjithë jemi adhurues të lirisë, po luftojmë për një rend të ri! Së shpejti popujt do të bëhen arianë, ne luftojmë me zjarr dhe shpatë!
  Luftëtarët, duhet të them, doli të ishin shumë luftarak. Dhe nëse ata rrëzojnë armikun, atëherë deri në fund.
  Bashkimi Sovjetik është nën sulmin e forcave superiore. Japonia po futet nga lindja.
  Dy pilotë japonezë, Toshiba dhe Toyota, sulmojnë pozicionet sovjetike nga ajri.
  Të dyja femrat japoneze janë shumë të bukura dhe zbathur dhe me bikini.
  Toshiba bën një afrim ajror, depërton në çatinë e një tanku sovjetik dhe vrumbullon:
  - Unë jam një përbindësh nga ferri japonez!
  Toyota, duke shtypur gishtat e këmbës së tij të zbathur në pedale dhe duke prerë armikun, bërtet:
  - Për madhështinë e ideve të Japonisë!
  Këto vajza janë të mahnitshme. Dhe ata shtypin armiqtë në mënyrë shumë aktive.
  Dhe BRSS me të vërtetë humbet nga samurai. Dhe është e kuptueshme pse. Ku t'i rezistosh një fanatizmi dhe teknologjie të tillë.
  Vajzat japoneze këtu në dritë, por tanke të shkathët depërtojnë dhe Ushtria e Kuqe është goditur në mënyrë specifike.
  Njësitë e tankeve nuk janë shaka.
  Toshiba hodhi bomba mbi pozicionet sovjetike nga ajri, dhe një palë topa fluturuan lart dhe cicërimën:
  - Për komunizmin e madh!
  Pas kësaj do të qeshë...
  Toyota në fluturim vuri në dukje:
  - Zotat rusë janë të çuditshëm. Ata adhurojnë njeriun e kryqëzuar në kryq dhe e konsiderojnë atë Zot. Madje disi bëhet qesharake!
  Toshiba qeshi në përgjigje, duke thënë:
  - Dhe ne vetë së shpejti do të bëhemi perëndi dhe do të vazhdojmë evolucionin e Hyjnisë sonë!
  Dhe vajzat do të qeshin me shumë dëshirë.
  Toyota qeshi:
  - Forca jonë është në unitet!
  Toshiba e konfirmoi në mënyrë agresive këtë:
  - Forca jonë, grushti ynë!
  Dhe përsëri, nga qielli, ata do të rrëzojnë një rrymë predhash avionësh mbi armikun, duke thyer tridhjetë e katër.
  Këto janë vajza që luftojnë dhe thonë çfarë tjetër. Japonia do të gllabërojë dhe djegë të gjithë.
  Dhe kur një pionier torturohet, ai rezulton të jetë jashtëzakonisht agresiv.
  Sidomos nëse takat e djalit janë të skuqura. Ky është absolutisht veprimi më super ...
  Dhe vajzat bërtasin në majë të mushkërive të tyre ...
  Dhe vajzat sovjetike gjithashtu luftojnë me guxim dhe rrëzojnë kundërshtarët e tyre. Dhe ata veprojnë me pritje dhe përplasje.
  Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova janë bukuroshe shumë aktive në qiell.
  Dhe rrëzojnë nazistët, edhe pse kanë avionë më të fortë.
  Anastasia shtyp këmbëzat me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe këndon:
  - Nuk është keq të jesh i fortë, të jesh i sigurt!
  Akulina shtyp këmbëzën me thembër të zhveshur dhe konfirmon:
  - Nazistët do t'i mundim fort!
  Dhe të dy vajzat kënduan:
  - I fortë, i fortë, shumë i vështirë për t'u mposhtur! E fortë, e fortë, shumë e vështirë për t'u mposhtur!
  Pas kësaj, luftëtarët filluan të lexojnë aforizma me krahë që galoponin si kuaj, ose më mirë hamshorë të rinj;
  Një politikan shpesh ngacmon për të vënë një zgjedhë mbi votuesit!
  Një politikan gjel i shtyp votuesit si pula!
  Politikani ëndërron të hipë në kalë të bardhë për t'i vënë zgjedhën votuesit!
  Dhelpra është e vogël me fantazma, dhe duke dashur t'i gëlltisë, përgjithësisht i fsheh!
  Një politikan që flet shumë për njerëzimin është një kanibal tipik!
  Dhe një ari mund të përgjumet me fjalime të ëmbla!
  Për një alkoolist, vodka e hidhur është më e ëmbël se mjalti!
  Rrobaqepësi do të gënjejë dhe nuk do të skuqet, një politikan do të "squhet" dhe do të gënjejë!
  Një grua, pasi i ka hedhur këpucët, vesh një burrë, në nivelin e një endacaki!
  Nëse doni t'i afroheni Zotit, shkurtoni lakminë tuaj!
  Edhe në indiferencën e dukshme të të Plotfuqishmit qëndron dashuria - në fund të fundit, fëmijët para së gjithash duan të shpërthejnë nën kujdesin e prindërve të tyre!
  Zoti e vonon dënimin e së keqes për t'i dhënë një shans mëkatarit!
  Talenti dhe zelli si burrë e grua lindin sukses vetëm në çift!
  Edhe mjalti është i hidhur - nëse mbytesh në të!
  Mashtrimi është si vera, është i neveritshëm dhe i ëmbël dhe është i vështirë të ndalosh!
  Dashuria është si një guaskë - gris zemrën, tund trurin, del xhepat, del anash!
  Njeriu është i barabartë me Zotin në disa mënyra - i Plotfuqishmi krijoi universin dhe njeriu lindi marrëzinë: të dyja janë të pafundme!
  Kushdo që e ndërton suksesin mbi gjak do të përballet me fatin e një derri të therur. Ata do të hanë shokët e tyre - rezultati është i trishtuar dhe i zemëruar!
  Ndonjëherë mënyra më e mirë për të ruajtur një reputacion është një lak rreth qafës! Gjithsesi, mos e lini të bjerë!
  Ju nuk mund të shtriheni nën një ari për një kohë të gjatë - do t'ju shtypë!
  Ndonjëherë një grua është si një vigan në vend të një batanije!
  Një shkrimtar që përpiqet të korrë kartëmonedha - nuk do të mbjellë të mira, të përjetshme!
  Një vend pa ligj është si një trup pa skelet! Vetëm për të mos u kockëzuar - duhen zgjedhje!
  Nëse doni të krijoni një kryevepër - harroni tarifën!
  Mashtrimi më i shkathët është kur nuk gënjen, por askush nuk të beson!
  Sigurisht, humbja premton telashe të mëdha, por kjo është vetëm një reflektim i një fitoreje të ardhshme!
  Në betejë, ajo sjell fitore - trimëri dhe inteligjencë të mirë.
  Për të rrahur, së pari duhet të shihni se ku!
  Skauti është farkëtari i fitores!
  Çdo budalla mund të sakatojë - jo çdo i zgjuar mund të shërojë!
  Shumë xhelatë të vrazhdë - pak mjekë!
  Kujt janë mjekët, e kujt xhelatët!
  Pa dhimbje nuk ka trimëri - pa trimëri nuk ka fitore!
  Idetë e komunizmit janë kufiri i idiotizmit: nëse kokat e nxehta dhe zemrat e ftohta marrin përsipër t'i zbatojnë!
  Komunizmi është i lehtë, por ata që janë shumë të yndyrshëm digjen!
  Nëse nuk keni durim, të kënduarit ju ndihmon!
  Populli është si hekuri - derisa të ftohet, jepi formën e dëshiruar!
  Nëse doni të bëheni të njohur - përdorni forcën më shpesh!
  Vlerësimi është si bari djallëzor - rritet kur e ujit me lot dhe gjak!
  Njerëzit janë si barërat e këqija - sa më shumë të shkelësh, aq më lart shtrihet!
  Uniteti është çelësi i fitores!
  Disiplina është një mjet për fitore! Mendja luan me të!
  Uniteti, guximi, vetëmohimi - çelësat e fitores, lirisë, lumturisë! Pa disiplinë nuk ka ushtri dhe pa ushtri nuk mund të gjendet liria!
  Puna na ka bërë më të fortë, shumëzuar me mendjen do të japë liri, dhe së bashku me fat do të sjellë lumturi!
  Komandanti është si maja e një piramide - duhet të ketë vetëm një, përndryshe edhe një strukturë kaq e fortë do të shembet!
  Fisnikëria e familjes ka të njëjtën lidhje me guximin, sa gjatësia e flokëve me mendjen!
  Asnjë trimëri e të parëve nuk do ta ndihmojë frikacakin!
  Një teh prej çeliku më të fortë ndryshket në duart e një folësi dhe një frikacak!
  Arma më e tmerrshme është Bibla në duart e një të poshtër!
  Pasuria kryesore e një njeriu: fuqia, është edhe shkaku kryesor i rrënimit!
  Profesioni më i mirë është prostitucioni, ju kombinoni biznesin me kënaqësinë dhe keni një partner të ri çdo herë - pa rutinë!
  Ju mund të mburreni për origjinën e heroit për shekuj me radhë, por kur e gjeni veten në fushën e betejës, ju frikacakisht nxitoni në pjesën e pasme!
  Një shishe vodka është si një granatë - të rrëzon nga këmbët, të rrëzon trurin, të shtyp të brendshmet!
  Kur zemra është e mbushur me mëshirë, për ndonjë arsye kuleta bëhet bosh!
  Një person vërtet i lirë i nënshtrohet tre gjërave - arsyes, dashurisë, Zotit!
  Dashuria është si një trëndafil - nuk lulëzon për shumë kohë, por dhemb!
  Një rob në shpirtin e tij është i nënshtruar - ndaj pasioneve, epshit, robërve të Zotit!
  Fati është i paqëndrueshëm si rëra - vetëm zelli do ta lidhë atë me çimento!
  Një filxhan verë është si një oqean - nëse rrëmbehesh, humbet tokën nën këmbë!
  Femrat e duan fuqinë mashkullore, por jo në rastin kur e përjetojnë vetë!
  Dashuria është si një varkë, nëse vozitni shumë shpejt ajo përmbyset dhe fundoset!
  Në momentin e duhur prezanton një artikull - joshje të të rriturve nga të mitur!
  Nuk mund t'i vësh pranga dashurisë!
  Ajo që është e natyrshme nuk është kriminale!
  Dashuria është një ndjenjë e butë, por prangat më të trasha nuk mund ta mbajnë atë!
  Po të funksiononin të gjitha ligjet, vendi do të kthehej në një burg ku sigurimi rekrutohet nga jashtë!
  Parimi i pashmangshmërisë së dënimit nuk funksionon sepse nuk mund të arrestoni veten!
  Mjekët nuk duhet të kalojnë nëpër një rrugë me pengesa. Pas saj, duart do të dridhen, dhe gjuha do të lëkundet dhe një gotë vodka, ndryshe nga një hangover, nuk do të ndihmojë!
  Nuk ka asgjë më të lodhshme se përtacia e zgjatur!
  Zbulimi shkencor: konceptuar në mënyrë progresive - zbatuar në mënyrë agresive!
  Jo një vend për të menduar, por një vend për grindje dhe çmenduri!
  Të gjitha problemet e njerëzimit vijnë nga egoizmi, prosperiteti është i mundur vetëm me përpjekje të përbashkëta!
  Një person pa një ekip është si një prush, pa zjarr - jep pak dritë dhe shuhet shpejt!
  Atdheu ngroh - më mirë se një zjarr!
  Dhe kafsha është më e mirë në tufë!
  Logjika nuk duhet t'i shërbejë instinkteve - mendjes së epshit!
  Do të ketë një luftë - do të ketë një bëmë!
  Muskujt pa tru, ky është një grusht mish - mbi të cilin po qan një tigan!
  Prej dy duelistëve njëri është budalla, tjetri i poshtër!
  Sa më lart të fluturojë një person, aq më shumë është i pakënaqur me pozicionin e tij!
  I mbetur vetëm, qenit i mungon shkopi i pronarit të tij!
  Krahë kanë vetëm ata që nuk e kanë mendjen me gërvishtje!
  Është keq kur je vetëm si snob!
  Ju jeni vetëm, dhe armiqtë tuaj janë legjion!
  Edhe një elefant mund të hahet nga një insekt!
  Nëse ka më shumë se një milion çimka!
  Kreu i vendit duhet të jetë vëlla me popullin, jo vëlla!
  . Është më e lehtë të gjesh një shkëmb të thatë në oqean sesa një shpikje që nuk është përdorur për qëllime ushtarake!
  Fitorja si grua - tërheq me shkëlqim, por frikëson me një çmim!
  Zjarri zot i luftës dhe si perënditë e tjera kërkon vëmendje dhe sakrificë!
  Një shpatë, si një pikë shiu, do të bjerë e do të shpërndahet dhe kur të ketë shumë, do të lindë fitorja!
  Vetëm mos këndoni - për paqe!
  Zemra ime është e trishtuar - stomaku im është bosh!
  Fillimisht tasi, pastaj mendimet!
  Fitorja ia vlen nderimi!
  Nderi është një koncept relativ dhe duhet të zbatohet kryesisht për ushtarët tuaj!
  Ata që pinë para një zënke do të kenë hangover në ferr!
  Tubat janë të heshtur sepse tehet këndojnë - çeliku është më i fortë dhe më i zhurmshëm se bakri!
  Një ushtri pa komandant është si një tufë delesh pa bari, nëse një ujk nuk ha, atëherë do të trembë!
  Të ikësh është më shumë marrëzi sesa frikacak! Në fund të fundit, shumica e ushtarëve nuk vdesin në betejë, por gjatë ndjekjes!
  Lufta është si një lojë domino, vetëm kockat e thyera nuk mund të mblidhen më - toka mban!
  Përndjekja e kthen luftëtarin në xhelat, frikacakun në trim, njeriun e përulur në të pafytyrë!
  Fantazia është një garë absurditeti dhe absurditeti! Në të njëjtën kohë, nuk ka më zhanër shkencor dhe logjik!
  Në luftë, si në një opera - secili këndon të tijën, vetëm një sufler mund të jetë spiun!
  Gratë moderne i falin burrit gjithçka - përveç varfërisë!
  A e dini ndryshimin midis spiunëve dhe skautëve?
  E di! Kemi vetëm skautët - të huajt kanë spiunë solidë!
  Çfarë është më mirë me një kokë bosh apo një portofol bosh? Sigurisht, me një kokë bosh - nuk është aq e dukshme!
  Mendja është mbledhësi më i mirë i pasurisë!
  Mendje dhe fat: një çift i dashuruar - lind sukses, pasuri, pozicion, por shpejt shpërndahu!
  Është më e lehtë për burrat krenarë të dëgjojnë këshillat kur ato jepen nga një grua - përveç nëse është grua!
  Një grua e mençur vlen një pasuri! Dhe një grua sipërmarrëse mund ta padisë atë!
  Kush vlerëson personalitetin e një personi dhe kush vlerëson paratë!
  Njerëzimi mund të shkatërrohet nga dy gjëra - kompjuterët dhe shkencëtarët kompjuterikë. E para do të atrofizojë mendjen, e dyta nuk do të mund të përfitojë prej saj!
  Shoku në luftë dhe një granatë!
  Në përgjithësi, një shegë që tregon shaka është si një vezë Faberge e përdorur për të thyer arra!
  Talenti është si një shpirt: është e pamundur të hiqet, por mund të shkatërrohet!
  Hakmarrja nuk ia vlen nderimi - ndëshkimi i mirësjelljes!
  Zilia është mikrob i krimit, interesi vetjak është lotim, përtacia është ushqim!
  Përtacia është më e keqja nga të gjitha krimet!
  Është më mirë të vdesësh me një shpatë me dinjitet - sesa të jetosh një ka të shtyrë nga një kamxhik në një stallë!
  Në luftë, guximi mund ta mposhtë dinakërinë, por dinakëria nuk mund ta mundë kurrë guximin!
  Lufta e bën jetën të tmerrshme, dhe vdekja e denjë dhe e bukur!
  Modestia është një cilësi e rrallë për një komandant, por kjo e bën atë edhe më të vlefshëm!
  - Çakalli është në bashkëtingëllore me fjalën feçe!
  Luani ka vetëm një avantazh ndaj çakalit - aftësinë për të vdekur me dinjitet!
  Teknika është xhelati i trimërisë!
  - Por nuk është e vërtetë! Në fakt, sa më i lartë niveli i teknologjisë, aq më shumë inteligjencë dhe shkathtësi kërkohet në fushën e betejës!
  Aty ku fillojnë interesat e Atdheut, mbaron mirëqenia personale!
  Liria duhet të kombinohet me disiplinën. Anarkia është e kundërta e lirisë!
  Një kujtesë e fortë është mentori më i mirë! Në përgjithësi, liria mund të fitohet me shpatë, por vetëm me ndihmën e arsyes mund të mbahet!
  - Kur një luftëtar i fortë shpëton një tjetër, nuk nevojitet nder i veçantë për këtë!
  Në fund të fundit, kur trimëria të digjet në zemrën tënde, do të ngresh mburojën në mbrojtje të skllevërve!
  Poshtërsia e një bastard nuk është një justifikim për një të ndershëm, pasi prania e pisllëkut nuk justifikon një të pistë!
  Dashuria nuk është kurrë e lirë - veçanërisht nëse nuk paguani me portofolin tuaj, por me shpirtin tuaj!
  E vetmja gjë që mund të justifikojë gjakun e derdhur është nëse lotët ndalojnë të rrjedhin si rezultat!
  Ata që shërbejnë për para nuk do të mund të përputhen kurrë në betejë me ata që udhëhiqen nga një zemër e guximshme dhe dëshira për liri!
  Loti i një fëmije është i rrezikshëm sepse kthehet në një përrua të furishëm që lan qytetërimet!
  Pozicioni i komandantit nuk është një saldim shtesë, por një përgjegjësi shtesë dhe një barrë e rëndë!
  Nuk dihet se çfarë është më e rëndësishme - të ushqesh të gjithë të uriturit apo të fshish një lot për një fëmijë!
  Ari është më i butë se çeliku, por më tepër godet zemrën!
  Nuk është arma që e bën ushtarin të fortë, por arma e ushtarit!
  Vajzat duken të mprehta me aforizmat e mjeshtrave. Dhe nëse ata fillojnë të shkatërrojnë armikun, atëherë ai nuk mund të shpëtohet prej tyre.
  Në fund të majit 1944 filloi ofensiva naziste në drejtim të Saratovit.
  Shturmlev mori pjesë në beteja , një makinë në shasinë e ish-Luanit, me një bombë-hedhës edhe më të fuqishëm me një kalibër 450 mm, i cili fjalë për fjalë shtyp dhe shkatërron gjithçka, duke shqyer dhe thyer forcën kolosale të hinkës. .
  Dhe një raketë e tillë do të marrë menjëherë një bllok të tërë dhe do ta rrëzojë atë.
  " Shturmlev " nën kontrollin e një ekipi vajzash gjermane, që qëllonin në pozicionet sovjetike.
  Xhejn ua bën syrin miqve të saj dhe duke goditur këmbët zbathur, ajo thotë:
  - Ne i fshijmë tërësisht armiqtë dhe i kthejmë në arkivole tipike!
  Gringeta i shkel syrin si përgjigje, shtyp levën me këmbën e saj të zbathur dhe bërtet:
  - Ne do të luajmë dhe do të mposhtim armiqtë!
  Malanya vuri në dukje:
  - Kundër makinës Shturmlev , çdo fortifikim sovjetik është i pafuqishëm!
  Monika, duke goditur thembrën e saj, konfirmoi:
  - Ne jemi vërtet të lindur për të fituar!
  Jane nxori jashtë:
  - Lufta nuk ka fytyrë gruaje, por fizionomi që tërheq emocionet!
  Gringeta , duke qëlluar në njësitë sovjetike me një mitraloz, lëshoi:
  - Një grua është një pëllumb që kafshon një burrë qukapiku si një qift!
  Monika, duke qëlluar mbi ushtarët rusë, vuri në dukje:
  - Një grua ka gjithmonë shtatë të premte në javë dhe pa dhuratë të dielën nga borxhi bashkëshortor, ajo ka gjithmonë një ditë pushimi!
  Malanya, duke qeshur, u përgjigj:
  - Zoti nuk është i plotfuqishëm në çdo gjë, ai është i pafuqishëm të debatojë një grua!
  Jane u pajtua me këtë, duke qëlluar me gishtat e saj të zhveshur:
  - Edhe pse Zoti është i Plotfuqishëm, nuk është në gjendje t'ia mbyllë gojën gruas, dhe të ndalë politikën!
  Gringeta vërejti logjikisht, duke qëlluar me thembër të zhveshur, duke shtypur:
  - Politikani nuk ka ndërgjegje, gruaja ka ndjenjën e masës dhe gruaja politikane i ka të gjitha ndjenjat pa masë!
  Monika, duke qëlluar mbi trupat sovjetike dhe duke i goditur për vdekje, vuri në dukje:
  - Gruaja është një lule, me gjemba si trëndafili, por aroma e saj e ëmbël tërheq dhitë dhe dronët!
  Malanya, duke rrahur ushtarët sovjetikë dhe duke shkatërruar bunkerët, bërtiti:
  - Zgjedhësi bie në fëmijëri, voton lisat e vjetër të urryer me zgavra!
  Vajzat treguan zgjuarsinë e tyre dhe vazhduan me makinë.
  Dhe nga lart u zhytën edhe avionët sulmues. Dhe kështu trupat sovjetike shiheshin pa asnjë problem.
  Gjermanët janë bërë kaq të lezetshëm. Dhe aftësia e tyre operacionale u përmirësua.
  teletanke të kontrolluara nga radio , vazhduan .
  Dhe ky ishte një problem për ushtarët sovjetikë. Dhe nazistët mundën Ushtrinë e Kuqe.
  Por vajzat sovjetike gjithashtu luftuan me shumë guxim.
  Luftimet u zhvilluan për Kamyshin. Këtu përsëri Alenka është në betejë.
  Dhe batalioni i saj i rrahur, por jo i dorëzuar.
  Alenka tha me një buzëqeshje:
  - Në çdo luftë, jeta e ushtarit është e vlefshme!
  Dhe si ai hedh një granatë me gishtat e zhveshur.
  Këta janë luftëtarë - klasi më i lartë ...
  Anyuta, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje:
  - Një ushtar rus mund të bëhet të rrëzohet si një trung i prerë, por jo të vihet në gjunjë dhe të tundet si një aspen!
  Alla, duke qëlluar dhe duke dhënë një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, kërciti:
  - Nëse nuk doni të respektoni disiplinën ushtarake, do të përkulni kurrizin si i burgosur!
  Maria, duke qëlluar kundërshtarët, duke lëshuar një bumerang vrasës me gishtërinjtë e saj të zhveshur, lëshoi:
  - Ka shumë pisllëk në botën tonë, vetëm princa të rrallë në të!
  Matryona, duke qëlluar mbi kundërshtarët dhe duke i prerë ata me breshëri, dhe më pas duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Politikani e ka gjuhën të gjatë, por për të kryer atë që ka dërrmuar - duart i ka të shkurtra!
  Marusya, duke qëlluar kundër armikut dhe duke ulur radhët e ushtarëve gjermanë dhe të huaj, vyaknula:
  - Politikani është i shpejtë në premtim, i ngadalshëm në përmbushje, kërkon lëmoshë, dhe falje për mashtrim!
  Vajzat janë të mira dhe luftojnë. Por forcat janë shumë të pabarabarta. Shumë shkatërrime.
  Tanku gjerman "Maus", ndonëse jo mjaft serial, ende haset në fronte. Dhe topat e tij vrumbullojnë dhe qëllojnë. Dhe ngriti shkatërrimin në llogore të pabesueshme.
  Por vajzat qëllojnë nga topat kundër Miut. Edhe pse guaskat kërcejnë si bizele. Por gjermanët vazhdojnë të shtyjnë dhe shtyjnë.
  Dhe qëllojnë me shumë saktësi.
  Vajzat e Komsomol vrapojnë përreth, duke ndezur takat e tyre të zhveshura dhe kërcasin:
  - Për lavdinë e mëmëdheut të shenjtorit!
  Viola, duke qëlluar mbi këmbësorinë gjermane, kërciti:
  - Kur gruas nuk i mjaftojnë këpucët, e vë burrin në këmbë zbathur!
  Dhe vajza do të qeshë dhe do të tregojë gjuhën e saj.
  Luftëtarët duhet thënë se janë qesharak. Dhe nëse i rrahin, i rrahën për vdekje.
  Viola dhe Margarita, thuajse të zhveshura vetëm me brekë, zihen duke sjellë predha dhe duke gjuajtur me saktësi. Dhe ata thjesht nuk mund të ndalen.
  Margarita, duke kërcitur, thotë:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Viola konfirmon në mënyrë agresive:
  - Lavdi e madhe për epokën e ndryshimit!
  Luftëtarët, duhet theksuar, dolën të ishin vajza jashtëzakonisht agresive.
  Veronica sjell gjithashtu guaska, që dridhen me taka të zhveshura, të rrumbullakëta dhe klithma:
  - Lavdi komunizmit!
  Ky është depërtimi i tyre luftarak. Dhe sa ashpër dhe furishëm luftojnë.
  Dhe gjunjët e zhveshur e të nxirë dridhen.
  Lufton edhe Tamara. Ajo doli nga Kaukazi i kapur nga nazistët dhe përsëri në radhët. Lufton me ndjesinë mishngrënëse të gjakut. Lufton me agresion kolosal.
  Tamara hedh një granatë me gishtat e saj të zhveshur, gris nazistët dhe kërcit:
  - Komunizmi do të jetë me ne!
  Dhe jep një shpërthim të synuar mirë nga makina ...
  Vajzat mund të shihen duke bërë mrekulli kolosale. Dhe ata kanë një zjarr që kërcënon të djegë universin.
  Veronica, qëllon, këndon:
  Do të jetë interesante, pa dyshim
  Çdo gjë në botë do të sigurojë një orar!
  Dhe shkel syrin me sytë e tij safir.
  Tamara, të shtënat, ulërimat:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heronjtë e Rusisë mbledh alarmin!
  Dhe dha një kthesë nga mitralozi. Ajo e preu Fritz-in dhe bërtiti:
  - Një grua është kryesisht një dhelpër që dëshiron të lakojë një luan, por zakonisht gomarët bien në lasonin e saj!
  Victoria, duke qëlluar dhe me gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur një dhuratë tjetër vdekjeje, lëshoi:
  - Një grua është një pulë që i do vezët e arta, duke i sjellë vetëm një humbje bartësit të tyre!
  Dhe vajzat shpërthyen duke qeshur. Ata luftojnë në mënyrë të admirueshme me presion kolosal.
  Tamara vuri në dukje ndërsa qëllonte ndaj divizioneve të huaja:
  - Gruaja është pulë, vetëm ajo mund t'i sjellë vezë të arta atij burri, që është një dhelpër e vërtetë!
  Veronica, duke gjuajtur dhe duke nxjerrë dhëmbët, shtoi:
  - Një dhelpër e vërtetë dhe një gjel do t'ju bëjnë të bëni vezë të artë!
  Margarita, duke gjuajtur dhe hedhur granata me këmbë të zbathura, vuri në dukje:
  - Kthetrat e dhelprës nuk janë të luanit, por ajo do t'i shkëpusë tre lëkurat mbretit të kafshëve!
  Viola, duke nxjerrë dhëmbët në mënyrë agresive, tha:
  - Ai që nuk është dhelpër me mendjen e tij, nuk është as luan!
  Luftëtarët shihen me ambicie të mëdha të një luftëtari. Dhe nëse fillojnë.
  Olympias, duke qëlluar dhe duke marrë këmbë të fuqishme, ngriti një kuti të tërë me eksploziv dhe e lëshoi atë. Masa e nazistëve është copëtuar dhe vajza e bukur ulëritës:
  - Sundoni BRSS dhe këndojini një këngë Luciferit! Ne do të fitojmë të gjithë!
  Sidoqoftë, Olimpia nuk harroi dhe, pasi qëlloi, foli:
  - Një grua dhelpër është në gjendje të bindë çdo burrë se ai është një luan, që rritet si një gomar i thjeshtë!
  Margarita, duke qëlluar, u pajtua me këtë:
  - Një luaneshë femër vetëm me mendje dhelpre dhe kapje ujku!
  Serafimi vuri në dukje, duke kositur kundërshtarët:
  - Luani nuk është ai që ulërin, por ai që gris shumë gjelbërim!
  Viola, duke drejtuar zjarr drejt armikut dhe duke e kositur, vuri re:
  - Kur një politikan nuk është dhelpër, atëherë i këputen tre lëkura dhe i vendosen jaka!
  Viktoria, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke shkelur syrin, dhe më pas duke hedhur dhuratën e vdekjes me forcë vrastare me këmbën e saj të zbathur, tha:
  - Politikani ka bythë të gjerë për t"u ulur në dy karrige, por gjerësinë e shpirtit e ka vetëm në fjalë!
  Olimpia, duke i lënë vendin fuçisë me këmbët e saj të zhveshura dhe muskulare dhe duke shpërthyer tankun e Luanit, mërmëriti:
  - Një tank depërtohet nga një predhë me një bërthamë uraniumi, një politikan shkon drejt majës pa zemër, por me një portofol floriri!
  . KAPITULLI #9
  Kamyshin u braktis. Dhe në fillim të qershorit 1944, luftimet u shpalosën për Saratov.
  Këtu betejat janë kaq aktive. Dhe gjithashtu vajzat, si gjithmonë, në beteja. Dhe luftëtarë kaq të lezetshëm.
  Alenka lufton dhe kosit kundërshtarët me breshëri automatike dhe radhë të tëra.
  Vajza hedh një granatë me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtet:
  - Fitorja ime po vjen!
  Dhe përsëri qëllon kundër armikut.
  Anyuta gjithashtu qëllon kundër armikut. E bën me saktësi dhe saktësi. Mitralozët e saj janë kaq të vrullshëm. Dhe gishtat e zhveshur hedhin pako shpërthyese me forcë kolosale. Ata shqyejnë nazistët dhe vajza kërcit në majë të mushkërive.
  - Për komunizmin!
  Alla, duke qëlluar kundër armikut me saktësi kolosale dhe duke kositur armiqtë, kërcit:
  - Për Atdheun e pakufi!
  Dhe me gishtërinjtë e zhveshur, vajza përsëri hedh një granatë. Duhet thënë lufta e luftimit.
  Dhe vetë flokëkuqja dhe me të njëjtat pantallona të shkurtra. Dhe ai qëllon aq saktë dhe saktë, dhe Fritz shtrihen.
  Maria gjithashtu qëllon shumë saktë. Dhe ajo është një vajzë kaq e bukur dhe me gishtat e saj të zhveshur hedh një pako shpërthyese, duke shqyer kundërshtarët e saj.
  Pastaj ai bërtet:
  - Sundoni perandorinë e BRSS!
  Marusya gjithashtu gjuan me saktësi, godet armiqtë dhe gjëmon:
  - Nga tajga në detet britanike, ushtria jonë është më e forta nga të gjitha!
  Dhe gjithashtu gjuan me këmbë të zbathur.
  Më pas, Matryona do të gjuajë një predhë vdekjeprurëse ndaj armikut. Dhe e goditi me një saktësi prej njëqind për qind. Takë e zhveshur natyrisht.
  Këto janë vajza sovjetike që punojnë, por ato gjermane nuk janë shumë prapa.
  Christina, Magda, Margaret dhe Schella duke luftuar në Panther. Makina, ndonëse jo ideale, por me një armë zjarri të shpejtë, me rreze të gjatë, mesatarisht të shkathët dhe armaturë të mirë ballore.
  Vajzat gjermane janë zbathur dhe me bikini, pavarësisht vapës së verës, ose më mirë falë saj.. Dhe po zhvillojnë një betejë të manovrueshme.
  Këtu Kristina bën një goditje... Predha godet frëngjinë T-34-76 dhe e shpon atë. Tanket sovjetike u rrëzuan.
  Vajzat po bërtasin në majë të mushkërive:
  - E kemi marrë!
  Pastaj Magda qëllon. Bukuroshja me flokë floriri u përplas gjithashtu.
  Po, pra kulla u shkul në orën tridhjetë e katër.
  Vajzat tigër qëllojnë me radhë. Dhe shumë me vend. Këtu ata goditën një tank tjetër sovjetik.
  Më pas erdhi Margaret. Dhe goditi armët vetëlëvizëse SU-76. I ndyrë me shkathtësi. Dhe ajo këndoi:
  - Gjermania jonë skëterre është e fortë, ajo mbron botën!
  Dhe si do të tregojë gjuha!
  Më pas ajo qëlloi nga topi i Shell. Ai goditi tankun sovjetik KV-1S. Edhe vajza bëri një punë të mirë.
  Po, katër luftëtarët me bikini po luftojnë dhe nuk i tremben të ftohtit. Pasi gratë filluan të luftojnë, gjërat shkuan shumë më mirë për Rajhun e Tretë.
  Këtu janë pilotët Albina dhe Alvina në qiell. Të dyja bukuroshet me bikini dhe zbathur. Ata luftojnë për veten e tyre në Focke -Wulfs. Dhe kjo makinë është shumë serioze.
  Albina, duke gjuajtur nga topat e ajrit, thotë:
  - Kroket aktiv! Mos u vjen keq për fjalën!
  Dhe si ajo ndez një buzëqeshje verbuese! Dhe ai do të rrëzojë dy avionë sovjetikë menjëherë.
  Alvina gjithashtu preu tre me topa ajri dhe cicëroj:
  - Hyrja ime do të jetë vdekjeprurëse dhe mat!
  Pas së cilës vajza nxori dhëmbët dhe tregoi dhëmbët! Ajo është e gjitha sharm, dhe plot sharm fenomenal.
  Albina pret një avion tjetër Yak-9 dhe kërcit:
  - Pse duhen pilotët sovjetikë?
  Alvina rrëzon LAGG-5 dhe me besim thotë:
  - Që ne gjermanët të mbledhim faturat!
  Çift i mrekullueshëm vajzash. Si u nisën për të mbledhur çmime për veten e tyre. Ju vërtet nuk mund të debatoni kundër bukurive të tilla. Ata rrëzojnë aeroplanë dhe nxjerrin dhëmbët.
  Dhe sekreti kryesor është në të ftohtë, vajzat duhet të jenë zbathur dhe me bikini. Pastaj do të vijnë faturat.
  Dhe mos vishu kurrë. Dhe shkundni gjoksin tuaj të zhveshur dhe ai do të mbahet gjithmonë me nderim të lartë!
  Albina preu një aeroplan tjetër të Ushtrisë së Kuqe dhe këndoi:
  - Në lartësi të mëdha dhe pastërti yjore!
  Dhe ajo i shkeli syrin, duke u kërcyer dhe duke tundur këmbët e saj zbathur, duke zhurmuar:
  - Në valën e detit dhe zjarrin e furishëm! Dhe në një zjarr të furishëm dhe të furishëm!
  Dhe përsëri vajza rrëzon avionin me një qasje energjike.
  Dhe më pas Alvina sulmon armikun. Ai e bën atë nga një kthesë, nxjerr dhëmbët dhe kërcit:
  - Unë do të jem super kampion i botës!
  Dhe sërish makina e goditur nga vajza bie. Po, Ushtria e Kuqe po bëhet shumë keq.
  Dhe Albina vrumbullon me ekstazë të egër:
  - Tani jam xhelat, jo pilot!
  Rrëzon një aeroplan tjetër sovjetik dhe fërshëllehet:
  - Përkulem mbi pamjen dhe raketat nxitojnë drejt objektivit, ka një tjetër vrapim përpara!
  Luftëtari është jashtëzakonisht agresiv.
  Këtu janë të dyja vajzat që sulmojnë objektivat tokësore. Albina godet tridhjetë e katërt dhe klith:
  - Ky do të jetë fundi!
  Alvina godet SU-76 dhe pëshpërit:
  - Për shkatërrimin e plotë!
  Dhe si e tund këmbën e tij zbathur!
  Vajzat po luftojnë këtu, dhe nga ana e BRSS, vajzat po luftojnë gjithashtu, duke u përpjekur të mbrojnë Guryev, ku edhe trupat naziste po shtyjnë, si pjesa më e madhe e një akrepi.
  Alenka luftoi për Guryev, i cili u sulmua nga nazistët. Bukuroshja e dëshpëruar hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Lavdi Rusisë dhe partisë vendase!
  Pastaj Natashka lëshoi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe fërshëlleu:
  - E mbrojmë vajzën zbathur!
  Pasi Anyuta, gjithashtu, me gishtat e këmbëve të saj të zhveshura, dërgoi një dhuratë vdekjeje dhe fryu :
  - Do të jetë një goditje e mrekullueshme!
  Agustini me flokë të kuqe mori dhe dërgoi një dhuratë asgjësimi me gjymtyrën e poshtme të zhveshur dhe kërciti:
  - Duke drejtuar radarin në qiell!
  Dhe më pas Maria me flokë të artë u dha vdekjen nazistëve me këmbët e saj të zhveshura.
  Dhe ajo këndoi:
  - Në Madagaskar, në shkretëtirë dhe në Sahara! Kudo ishte, pashë dritë të bardhë!
  Dhe tani Marusya me shputat e saj të zhveshura do të hedhë një tufë të tërë dhe do të këndojë:
  - Në Finlandë, Greqi dhe në Australi, Suedi, do t'ju thonë se nuk ka më vajza të bukura!
  Po, gjashtë vajzat luftuan shumë mirë. Por Fritz mori Kursk gjithsesi ...
  Jo, për të mos u rezistuar forcave të tilla superiore. Fashistët rrinë pas vetes dhe shufrës.
  Dhe çfarë ndikon në përgatitjen e monstrave.
  Adolf Hitleri ishte thjesht i çmendur: duke u ndjerë si një despot i vërtetë, të cilit të gjithë i binden dhe dridhen. Po, nëse doni suksese staliniste, atëherë duhet të jeni si Stalini, pa mëshirë dhe kërkues ndaj të tjerëve dhe vetes (kështu ka menduar në këtë sekuencë Iosif Vissarionovich!). Tani shushurima është e mirë dhe makina do të fillojë të lëvizë. Në përgjithësi, Gjermania, duke marrë parasysh satelitët, ka një avantazh të madh ndaj BRSS në sasinë e pajisjeve industriale, në një fuqi punëtore të kualifikuar dhe në numrin e inxhinierëve në të gjitha nivelet. Ky është një fakt, por prodhimi i armëve ende nuk është në nivelin e duhur! Gjermania mbeti pas BRSS gjatë gjithë luftës, pavarësisht nga të gjitha shkatërrimet në Rusi. Dhe nga çfarë? Sigurisht, për shkak të një rrëmuje të caktuar që mbretëronte në departamente të ndryshme, dhe veçanërisht në industrinë ushtarake. Për më tepër, një rol negativ luajti mungesa e lëndëve të para, si dhe nënvlerësimi i potencialit të armikut. Në veçanti, në vitin 1940, prodhimi i armëve në Gjermani ishte më i ulët se në vitin 1939 (nëse llogarisim boshtin, duke marrë parasysh municionet), dhe kjo përkundër faktit se lufta tashmë po vazhdonte, dhe Rajhu i Tretë mori kontrollin e territore të mëdha me rezerva të mëdha të kapacitetit prodhues. Epo, çfarë mund të themi për aftësitë organizative të Hitlerit? Jo shumë, pastaj u ndez, në fushën e industrisë ushtarake.
  Fyhreri deklaroi në një fjalim të gjatë:
  - Në rastin e mbikëqyrjes së aviacionit, kompetencat emergjente i jepen Sauer-it . Ai do të monitorojë nga afër sasinë e pajisjeve të prodhuara dhe, jo më pak e rëndësishme, cilësinë. Përveç kësaj, shumë nga miqtë tuaj Goering, edhe pse dikur kanë qenë asë të mirë, nuk janë të aftë të udhëheqin punën. Jo çdo ushtar i mirë është gjithashtu një gjeneral i shquar, kështu që në vend të Erikut të varur, sfera teknike do të drejtohet nga një person nga radhët e sipërmarrësve profesionistë që është në gjendje të reformojë dhe ripajis forcat e aviacionit. Në fund të fundit, Britania nuk fle, po rrit si sasinë, ashtu edhe cilësinë e forcave të saj të armatosura, dhe veçanërisht të aviacionit. Duhet të jemi përpara armikut me dy koka, me një duzinë hapash, përndryshe do të humbasim plotësisht epërsinë ndaj armikut. Prandaj, nevojiten hapa cilësorë.
  Goering kundërshtoi me druajtje:
  - Miqtë e mi, njerëz të dëshmuar që kanë dëshmuar efektivitetin e tyre luftarak dhe profesionalizmin.
  Diktatori demoniak u tërbua:
  - Apo ndoshta unë, sipas jush, harrova se kush e humbi betejën për Britaninë? Apo kush dështoi planin katërvjeçar për zhvillimin e ekonomisë kombëtare. Apo dëshironi të të fshikullojnë, madje edhe në publik. Ndaj mbylle gojën dhe hesht derisa të të vënë në shtyllë!
  Goering madje u ul i frikësuar. Mjerisht, Fuhrer-i nuk është për t'u hutuar. Pastaj zhurma u dëgjua përsëri, një tjetër avion ME-262 u ngrit në qiell. Makina ishte masive dhe kishte dy motorë. Krahët janë fshirë pak, vetë luftëtari duket mjaft kërcënues. Karakteristikat e tij të shpejtësisë, për vitin 1941, janë përgjithësisht të mira, madje edhe rekord për standardet botërore. Vërtetë, vetë makina nuk është ende plotësisht e besueshme dhe kërkon korrigjimin e gabimeve. Diktatori fashist, megjithatë, ka dhënë tashmë karakteristikat e luftëtarëve të rinj, më të avancuar ... ME-262 peshon më shumë se gjashtë tonë, që është një lloj mbingarkesë. Një avion luftarak duhet të jetë i vogël, i lirë dhe i shkathët. Në këtë drejtim, ME-163 mund të jetë mjaft i mirë, por motori i tij raketor është shumë i detyruar dhe funksionon vetëm për gjashtë minuta (ose më mirë, do të funksionojë akoma!), Që do të thotë se rrezja është vetëm në një rreze prej njëqind kilometrash. . Si një bombardues i stilit Blitz ose si një luftëtar mbulues për sulmet e armadës në Angli, sigurisht që nuk është mirë.
  Por ME-262 mund të mbajë një ton bomba, domethënë po aq sa avioni sovjetik Pe-2 i vijës së parë. Kjo do të thotë, një zgjidhje e shkëlqyeshme si për fshirjet luftarake ashtu edhe për trupat mbështetëse. Sidoqoftë, pse të mos krijoni një luftëtar të stilit kometë ME-163, por pa një motor rakete, por me një motor turbojet? Ata u përpoqën të përmirësonin kometën dhe dukej se e kishin çuar kohën e fluturimit në 15 minuta (ky është një distancë deri në 300 kilometra), gjë që është përgjithësisht e pranueshme për Betejën e Britanisë. Mund ta marrësh ende Londrën nga Normandia... Edhe pse jo gjithçka është aq e dukshme, duhet të bombardosh dhe të kthehesh mbrapa, dhe pesëmbëdhjetë minuta nuk ishin në një mënyrë kaq të detyruar. Në të ardhmen, luftëtarët me raketa dhe avionë u njohën si një rrugë pa krye në aviacion. Por dizajni i "Cometës" është shumë interesant, për madhësinë dhe lehtësinë e saj të vogël, që do të thotë çmim i lirë dhe manovrim.
  Për më tepër, ka ende luftëtarë shumë premtues që peshojnë në përgjithësi 800 kilogramë, avionë të tillë që mund të përdoren në beteja ajrore. Vërtetë, për shkak të distancës së shkurtër, fluturimet mbi to mund të luftohen vetëm në beteja mbrojtëse, ose të dërgohen në Londër në ... Transporte, dhe më pas të lidhen me pilotët. Këtu duhet të mendoni. Në historinë reale, aeroplanët nuk kishin kohë për të bërë luftë, dhe për disa arsye, gjeneralët e aviacionit sovjetik nuk guxuan ta provonin këtë ide në Kore. Në përgjithësi, nuk është e trishtueshme, por gjatë Luftës së Koresë, një pilot amerikan ishte i pari që hapi llogarinë e fitoreve. Pra, Yankees nuk duhet të nënvlerësohen.
  Pas përfundimit të fluturimit, një vajzë e re me flokë të hapur u hodh nga kabina dhe vrapoi me shpejtësi të plotë drejt Fuhrer-it.
  Nazisti numër një i pushtuar i zgjati dorën asaj për një puthje. Ajo që është e bukur është kur vajzat të duan, dhe Fyhreri, me sa duket, është idhulluar sinqerisht nga të gjithë gjermanët, ose më saktë, pothuajse të gjithë, përveç disa të burgosurve të kampeve të përqendrimit. Piloti tha me entuziazëm:
  - Është thjesht një aeroplan i mrekullueshëm, ka kaq shpejtësi dhe fuqi. Le t'i grisim të gjithë këlyshët si një ngrohës nga një zëvendësues!
  Fuhrer miratoi impulsin e vajzës:
  - Sigurisht, ne do ta thyejmë atë, por ... Debugimi i makinës duhet të kryhet me një ritëm më të shpejtë, dhe kjo vlen veçanërisht për motorët. Këtu, natyrisht, do të nevojiten masa radikale për t'i përmirësuar ato, por nëse udhëheqësi-projektues ndihmon!
  Të gjithë lehin në kor:
  - Lavdi Fuhrerit të madh! Na ndihmoftë Providenca!
  Himni i Rajhut të Tretë filloi të luhej dhe një kolonë luftëtarësh të rinj nga Rinia Hitleriane vazhdoi . Djemtë nga katërmbëdhjetë deri në shtatëmbëdhjetë vjeç hynë nën daulle në një formacion të veçantë. Dhe pastaj ishte gjëja më interesante: vajzat adoleshente nga bashkimi i grave të Gjermanisë po marshonin. Ishin me funde të shkurtra, këmbët e zhveshura dhe të zhveshura të bukurosheve tërhiqnin sytë e meshkujve. Vajzat u përpoqën të ngrinin këmbët më lart, por në të njëjtën kohë tërhoqën gishtin e këmbës, vendosën me kujdes thembra. Një spektakël argëtues bukuroshesh me figura të patëmetë... Vërtetë, fytyrat ishin të ndryshme, dhe disa nga të rejat fashiste ishin disi të pasjellshme, pothuajse mashkullore dhe veç kësaj, i përdredhnin. Sidomos kur i bashkonin vetullat.
  Esthete Adolf vuri në dukje:
  - Është e nevojshme që djemtë dhe vajzat të marrin më masivisht stërvitje fizike. Dhe e di që po bëhet shumë me këtë rast, veçanërisht në Jungvolk , por ajo që nevojitet është gjithëpërfshirja dhe adoptimi i metodave spartane. Natyrisht, përveç inkurajimit të vjedhjes... Të rinjtë dhe të rejat tona duhet të rriten si njerëz të denjë dhe në të njëjtën kohë të pamëshirshëm.
  Komandanti suprem ndaloi. Gjeneralët heshtën, ndoshta kishin frikë të kundërshtonin, por nuk donin të konfirmonin të dukshmen. Fyhreri vazhdoi:
  - Lufta nuk është shaka, por pamëshirshmëria ndaj armiqve duhet të kombinohet me ndihmën e ndërsjellë dhe ndjenjën e vëllazërisë ndaj shokëve. Kjo është ajo që duhet t'i rrënjosim të gjithëve... Mbinjeriu i ri është i pamëshirshëm ndaj të tjerëve, por aq më tepër duhet të jetë i pamëshirshëm ndaj vetes. Sepse inferioriteti fillimisht duhet të çrrënjoset në shpirtin e dikujt dhe më pas do të ngrihet trupi i dobët i njeriut!
  Një pauzë tjetër... Gjeneralët dhe dizajnerët papritmas e kuptuan dhe filluan të duartrokasin fuqishëm. Fuhreri dukej i kënaqur:
  - Tashmë është më mirë, por tani do të doja të shihja një imitim të luftimeve ajrore. Një e tillë e frikshme dhe gjithëshkatërruese ...
  Heinkel pyeti me ndrojtje:
  - Me municion të vërtetë apo me predha, Fyhreri im?
  Nazisti numër një pohoi me kokë.
  - Sigurisht me luftime. Përveç kësaj, unë do të doja të merrja në konsideratë efektin e pajisjes së nxjerrjes. Në fund të fundit, ju po punoni për të ... - Fuhreri tundi grushtat. - Kur, më në fund, të jetë gati dhe të hidhet në prodhim masiv. Në fund të fundit, një pilot me përvojë është një pilot me përvojë që duhet të mbrohet për betejat e ardhshme!
  Fuhrer-terminator megjithatë vendosi t'u tregojë projektuesve një skemë më moderne të pajisjes së nxjerrjes. Ky sistem duhet të jetë më pak i rëndë, më i thjeshtë dhe më i lehtë. Se kutia e lirë dhe tashmë e zotëruar nga industria gjermane është mjaft e përshtatshme për këtë qëllim.
  Më duhej ta vizatoja diagramin në lëvizje, por Hitleri ishte një artist vërtet i mirë, dhe vizatonte qartë, shpejt, linjat e diagrameve dhe kthesat ishin të njëtrajtshme dhe të qarta pa asnjë vizore dhe busull. Terminatorët-popadanet menduan se ishte e çuditshme, natyrisht, që gjermanët, duke pasur në përgjithësi, një ideologji kaq të fortë dhe deri diku të avancuar si nacional-socializmi dhe një sistem totalitar, ua nxirrnin luftën rusëve. Ndoshta kjo për faktin se ushtarët rusë ishin më të fortë dhe më të qëndrueshëm se ata gjermanë dhe mësuan të luftonin më shpejt.
  Në përgjithësi, nëse shikoni rrjedhën e luftës në tërësi, atëherë rusët, ose më mirë ushtarakët sovjetikë, mësuan të luftonin, por gjermanët dukej se kishin harruar se si... Komanda e tyre merrte vendime në nivelin e parë. - nxënësit e klasës, dhe ndoshta edhe më të ulëta nëse nxënësi i klasës së parë ka përvojë në kryerjen e operacioneve ushtarake në strategji në kohë reale. Dhe fakti që ndonjëherë fëmijët e gjashtë vjeç tashmë udhëheqin me kaq shkathtësi ushtritë virtuale është diçka nga e cila ata dhe Zhukovi dhe Mainstein mund të mësojnë. Sidoqoftë, disa studiues i konsiderojnë si Zhukov ashtu edhe Mainstein mediokër. Ekzistojnë gjithashtu kontradikta në lidhje me numrin e pajisjeve, veçanërisht pajisjet franceze të kapura. Kujtesa e Hitlerit (një kujtim i mirë, veçanërisht kur ai ishte ende i shëndetshëm!) sugjeronte se kishte 3600 tanke të kapur nga francezët, një shifër shumë mbresëlënëse... Disa modele, si SiS -35, ishin superiore në armaturën e tyre ndaj T-34 vetëm në forca të blinduara ballore. Pra, ky tank mund të prodhohet lehtësisht në fabrikat franceze, përveç ndoshta duke zëvendësuar armën 47 mm me një armë me tytë të gjatë 75 mm. Në fakt, kjo mund të mos jetë e mjaftueshme. Britania dhe Shtetet e Bashkuara në përgjithësi kanë vlerësuar gjithmonë armaturën mbi të gjitha në tanket e tyre. Për shembull, Churchill prej 40 tonësh kishte forca të blinduara prej 152 milimetrash kundrejt 120 për tankun e rëndë IS-2.
  Fuhreri u tha diçka tjetër projektuesve:
  - Kemi mjaftueshëm tunele ere, ndaj kërkoni një model më optimal të avionit dhe krijoni forma të thjeshta, pa e çuar në prova të shtrenjta, ku humbasin edhe aset tona më të mira. Për shembull, një model avioni me krahë fluturues është shumë efektiv, veçanërisht nëse trashësia dhe këndi i prirjes mund të ndryshohen. Unë tashmë ju dhashë vizatimin, kështu që pa bisht duhet të jetë gati. Shpejtësia e parashikuar e tij do të jetë e barabartë me motorin Yumo deri në 1100 kilometra në orë. Pra, vazhdo, por mos shko!
  Më pas pasoi dreka në ajër të pastër, shërbëtoret rregulluan tavolina e karrige. E bukur... Por çfarë reformash në Nacional-Socializëm duhet bërë? Të tilla për të minimizuar numrin e armiqve dhe për të bërë miq. Për shembull, mos e lartësoni racën gjermane në çdo hap dhe madje mund të ndaloni ndarjen e popujve në klasa. Megjithatë, ndarja e kombeve në kombe inferiore dhe ariane ende nuk është legalizuar zyrtarisht. Kjo i thjeshton gjërat.
  Një vajzë e bukur nga mesi i shërbëtorëve u ul pranë Fuhrer-it dhe vuri dorën e tij në gjurin e saj të zhveshur. guxuar:
  - Po mendon për diçka, Fyhreri im?
  Filloi diktatori nazist dhe në të njëjtën kohë një lojtar virtual. Vuri re se ende nuk e kishte mbaruar supën me perime dhe sallatën e frutave. Fuhreri e puthi vajzën në buzë, duke ndjerë aromën e saj rinore, të ëmbël dhe tha:
  - Do të hipësh në makinë me mua. Dhe të gjithë shkoni në punë, koha për të ngrënë ka mbaruar.
  Dhe përsëri ingranazhet e shtetit, jo plotësisht, megjithatë, mekanizmi i vajosur mirë filloi të rrotullohej. Në rrugën e kthimit, Fyhreri bëri dashuri me bukuroshen, madje pyeti veten se nga kishte kaq shumë energji dhe forcë. Në fund të fundit, ata thanë se Fyhreri ishte i pafuqishëm dhe, në përgjithësi, gjoja i paaftë, i cili kishte qenë i sëmurë me sifiliz (gënjeshtër) dhe i tredhur (përgjithësisht trillim!).
  Sidoqoftë, jo gjithçka po shkon mirë tashmë më 22 qershor 1944, lufta me BRSS ka tre vjet që po vazhdon. Por fitorja nuk është e dukshme, dhe Saratov ende po qëndron. Stalini urdhëroi të mbrohej ky qytet me çdo kusht.
  Pavarësisht nga të gjitha humbjet, prodhimi i pajisjeve ushtarake është mjaft i lartë. Tanket e reja IS-2 doli të ishin mjaft efektive. Edhe pa i goditur me grusht automjetet individuale gjermane, ata i çaktivizuan ato nga një distancë mjaft e gjatë.
  Kështu që nazistët kishin një kohë mjaft të vështirë. Por ata kishin një avantazh të madh. Tashmë kishte mjaft avionë reaktivë ME-262 që luftonin në qiell. Dhe ai është një kundërshtar serioz.
  TA-152, megjithatë, u dëshmua të ishte një lloj arme përgjithësisht i shquar.
  Ndërkohë Stalini zhvilloi edhe një takim ndërlidhës në përvjetorin e tretë të fillimit të luftës dhe filloi të pyeste krerët ushtarakë se çfarë mendonin ata dhe si të përmirësonin situatën në fronte.
  Zhukov i sugjeroi udhëheqësit:
  - Nëse thjesht mbrohemi dhe luftojmë kërcënimet, atëherë padyshim që do të humbasim. Duhet të përparojmë!
  Stalini tundi kokën fuqishëm.
  - Dakord! Por ku!
  Marshall Zhukov sugjeroi:
  - Derisa Leningradi të dorëzohet, duhet të lirohet!
  Marshall Vasilevsky ra dakord:
  - Po, mendoj se kjo do të jetë alternativa më e mirë!
  Stalini ngriti supet dhe vuri në dukje:
  - Nëse do të godasim përsëri Tikhvin, ata do të na presin atje, dhe ne do të bllokohemi ose do të biem në një kurth!
  Marshalli Zhukov pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Ashtu është shoku Stalin! Por unë propozoj që trupat finlandeze në Petrozavodsk të sulmohen. Ata nuk janë aq të fortë dhe ne mund ta marrim armikun në befasi!
  Stalini u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Logjikisht shoku Zhukov. Pra, përparoni në Petrozavodsk. Dhe na sillni fitoren!
  Pas këtyre fjalëve, hynë disa vajza me funde të shkurtra të bardha dhe këmbëzbathur. Ata sollën shishe verë të kuqe dhe gota sanduiçe dhe havjar të zi. Stalini mori një sanduiç të tillë dhe u la, tha:
  - Pra, le të pimë për të siguruar që aftësitë tona të përkojnë gjithmonë me nevojat tona.
  Voznesensky vërejti:
  - Cilësia e armaturës së tankeve tona është mjaft e ulët. Dhe unë propozoj që IS-2 dhe T-34-85 të bëhen më të lehta, më të shpejta dhe më të manovrueshme duke zvogëluar forca të blinduara. Kjo do të na japë kursime në metal dhe do t'i bëjë këto makina më praktike.
  Stalini ngriti supet dhe tha:
  - Ndoshta ... Por unë nuk jam një mbështetës i prodhimit të tankeve nga kompensatë!
  Voznesensky vërejti me një vështrim serioz:
  - Por ndoshta është një ide e mirë për të bërë disa nga tanket pothuajse tërësisht prej druri. Ju mund të kontrolloni se si do të duket në praktikë!
  Zhukov tundi kokën në shenjë dakordësie dhe shpërtheu në një fjalim:
  - Tridhjetë e katër mund të bëhen më të lehta, ato janë ende shumë të brishta dhe një rritje në shpejtësi dhe manovrim mund të shtojë mbijetesën e tyre. Përveç kësaj, kutia e shpejtësisë është bërë më e mirë dhe kjo kompenson uljen e ergonomisë nga rritja e peshës. Por cilësia e ulët e çelikut, 90 milimetra kundër armëve të fuqishme gjermane, kthehet në asgjë. Për më tepër, gjermanët po heqin nga prodhimi Panterën e thjeshtë dhe T-4, dhe në Rajhun e Tretë, përveç tankeve të zbulimit, vetëm Panther-2 me një top 88 mm do të bëhet serial. Dhe tanket tona nuk tërhiqen kundër tij nga një distancë e gjatë. Dhe aq më tepër është e nevojshme të rritet shpejtësia e tyre!
  Stalini pohoi me kokë.
  - Lëshoni një pjesë të T-34-85 dhe IS-2 vetëm me mbrojtje antiplumb, dhe më pas kontrolloni dhe gjurmoni se si kjo do të ndikojë në efektivitetin e tyre luftarak. Dhe puna në SU-100 duhet të përshpejtohet. Ndoshta ne do të braktisim tridhjetë e katër dhe IS-2 në favor të kësaj arme vetëlëvizëse ekskluzivisht.
  Marshalli Vasilevsky tha:
  - Është një ide interesante. Por SU-100 mund të godasë armiqtë në bord vetëm duke u kthyer plotësisht ...
  Stalini bërtiti:
  - Bëni atë më të shkurtër në mënyrë që të mund të hedhë dhe të kthehet më shpejt ... Dhe mundësisht një siluetë më të ulët. Por ne kemi nevojë për këtë armë vetëlëvizëse si ajri!
  Zhukov pyeti:
  - Shkëlqësia Juaj.... Saratov ende po qëndron, por së shpejti do të bjerë. Do të ishte e nevojshme të hartohej një plan për evakuimin nga Kuibyshev të asaj që u mor nga Moska. Çfarë mendoni ju personalisht?
  Stalini u përgjigj ashpër:
  - Në Sverdlovsk, me sa duket, do të duhet të evakuoheni. Por është ende e mundur të punosh në Moskë. Këtu kemi një qytet të tërë nëntokësor. Ne jemi seriozisht të aftë ta mbajmë atë.
  Vasilevsky bërtiti:
  - Moska duhet të mbahet me çdo kusht, ashtu si Saratov!
  Stalini urdhëroi:
  - Kundërsulmoni gjermanët në hendekun midis Donit dhe Vollgës. Ne duhet të devijojmë forcat. Saratov të mbajë me çdo kusht, deri në pikën e fundit të gjakut. Përdorni të gjitha mjetet, madje edhe kamikazin.
  Zhukov konfirmoi:
  - Kështu qoftë, i madh!
  Stalini iu drejtua Yakovlevit:
  - Epo, stilist, ndonjë ide?
  Zëvendëskomisar iu përgjigj me një psherëtimë:
  - Do të ishte e nevojshme të krijohej aviacioni reaktiv, por kjo ende nuk është realiste. Dhe Yak-3 kërkon duralumin me cilësi të lartë, të cilën ne nuk e kemi!
  Stalini pohoi me kokë.
  - E di! Yak-9 duhet të jetë në radhët tona. Dhe duhet të lirohet sa më shumë! Dhe të rrisë prodhimin e luftëtarëve.
  Yakovlev vuri në dukje:
  - TA-152 gjerman është një avion sulmi, një bombardues i vijës së përparme dhe një luftëtar. Do të ishte mirë që ne të krijonim një makinë të ngjashme me nivele shumëfunksionale!
  Stalini mbështeti projektuesin:
  - Kjo është një ide e mirë, shoku Yakovlev! Për shembull, nëse e përmirësoni pak LAGG-7, ai mund të shndërrohet në një përzierje të një avioni sulmi dhe një luftëtar të vijës së përparme!
  Yakovlev konfirmoi me lehtësi:
  - Shoku Stalin është e mundur... Por duhet kohë. Po, dhe avioni mund të jetë i shtrenjtë.
  Komandanti Suprem përplasi me zemërim grushtin mbi tavolinë dhe rënkoi:
  - Bëjeni më të lirë! Dhe në përgjithësi, sa mund të spekuloni për këtë temë. Ne kemi nevojë për një avion universal për ta prodhuar vetëm atë. Dhe kjo mund të jetë një rrugëdalje.
  Yakovlev vërejti:
  - IL-2 është mjaft i thjeshtë për t'u prodhuar dhe skema e tij është përpunuar. Për sa kohë që ju nuk e hiqni atë. Është një avion mjaft i qëndrueshëm, megjithëse për momentin karakteristikat e tij të fluturimit janë të vjetruara. Por nuk ka të keqe pa të mirë. Ne jemi të mirë në bombardimin e automjeteve të armikut.
  Zhdanov vuri në dukje me zemërim:
  - Aviacioni ynë duhet të jetë së paku më i forti!
  Yakovlev pohoi me kokë.
  -Duhet! Por tani për tani, pilotët tanë janë më të mirët në botë: Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova!
  Stalini tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Këto vajza nuk kanë të barabarta dhe, për njëzet e pesë avionët e ardhshëm të rrëzuar të armikut, unë u caktoj atyre një yll tjetër të heroit të BRSS!
  Zhukov sugjeroi me entuziazëm:
  - Për këtë duhet të pini!
  Beria këndoi me kënaqësi:
  - Ne, duke kujtuar gjithçka, do të gjykojë historia,
  Radha e gjykatës do të vijë...
  Si nga një parmendë te armët atomike,
  Ai e drejtoi vendin përpara me besim!
  Ndërsa anëtarët e këshillit ushtarak diskutonin, vajzat luftuan.
  Dhe me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur, ata rrëzojnë nazistët dhe bëjnë bëmat, këto bukuroshe këmbëzbathur.
  Dhe ata këndojnë:
  Ne besojmë se e gjithë bota do të zgjohet
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë
  Rruga, që ndriçon komunizmin!
  . KAPITULLI # 10
  Deri në fund të qershorit, gjermanët ndërprenë Saratovin dhe më 1 korrik 1944, Sturmmaus i frikshëm u përdor për herë të parë . Kjo makinë me një bombë raketore 650 milimetrash lëshoi një forcë vdekjeprurëse raketash që ndanë lagje të tëra.
  Vajzat që drejtonin këtë makinë nuk kishin veshur asgjë përveç brekëve dhe lëshonin dhurata vdekjeje jashtëzakonisht shkatërruese.
  Vajzat këmbëzbathur kishin brekë në ngjyrë të kuqe, të zezë dhe të bardhë. Dhe ata sollën dhurata vdekjeprurëse të vdekjes.
  Faina, që i urdhëroi, tundi thithkat e kuqe të gjirit dhe këndoi:
  - Lavdi epokës së kalorësve të kryqit!
  Ne do të arrijmë në fund të universit!
  Dhe luftëtarët bërtisnin dhe kërcyen.
  Njëra prej tyre, Margaret, tha:
  - Zoti i Plotfuqishëm është me ne!
  Faina u pajtua me këtë:
  - Sigurisht! Dhe Rajhu i Tretë me siguri do të fitojë!
  Vajza shtypi këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  -Kur jemi të bashkuar jemi të pamposhtur! Kur jemi të bashkuar, jemi të pamposhtur!
  Kështu luftëtarët qëlluan, shkelën dhe galopuan me këmbët e tyre zbathur. Luftëtarë të klasës më të lartë.
  Irma gjithashtu jep një predhë këtu përmes një makine automatike dhe gjëmon:
  -Na pret një fitore e madhe!
  Vajzat, natyrisht, janë ndër ato që nuk do të dorëzohen kurrë. Dhe ata shtypin pozicionet sovjetike me një entuziazëm të jashtëzakonshëm.
  Albina dhe Alvina si gjithmonë janë në maksimumin e tyre dhe tregojnë dhuntinë e tyre agresive. Janë vajza, le të themi: super!
  Albina, duke rrëzuar një makinë sovjetike me gishtat e saj të zhveshur, thotë:
  - Unë kam një vajzë super!
  Alvina, duke rrëzuar një objektiv tjetër me thembër të zhveshur, hidhet lart dhe duke luajtur me muskujt e barkut, bërtet:
  - Unë jam një luftëtar i tillë që i vrava çdo gjë fort!
  Kështu u ndanë rrugët e luftëtarëve.
  Gerda, së bashku me Charlotte, vendosën të testonin një tjetër risi gjermane.
  Deri më tani, vetëm armët vetëlëvizëse E-25 mund të shfaqen, në një numër mjaft të madh - është mjaft e thjeshtë për t'u prodhuar dhe e lirë. Edhe pse ky model është një nga të parët. Këtu në të shtrihen dy vajza me bikini. Makina është më pak se një metër e gjysmë më e ulët dhe falë kësaj është aq mirë e mbrojtur dhe e armatosur me një peshë relativisht të vogël.
  Dy vajzat Charlotte dhe Gerda, të shtrira, qëlluan mbi armët sovjetike. Përpara tyre, makina të rrënuara, të kontrolluara me radio, lëviznin dhe pastronin fushat e minuara.
  Red Charlotte gjuajti topin e saj. Ajo rrëzoi armën sovjetike dhe tundi gjoksin e saj, i mbuluar mezi nga një rrip i hollë pëlhure. Dhe ajo guxoi:
  - Hiperplazma e zjarrtë e tërbuar!
  Dhe pastaj Gerda do ta godasë edhe atë, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Dhe cicërima:
  - Unë jam një vajzë shumë e lezetshme dhe jo e keqe ...
  Arma vetëlëvizëse lëviz vetë. Dhe ndalon herë pas here. Armatura e saj ballore është shumë e pjerrët, dhe kjo i jep mbrojtje të mirë. Në armët sovjetike, predhat janë të ndjeshme ndaj rikoseve. Dhe asgjë nuk kërcënon një armë të tillë vetëlëvizëse në ballë. Këtu ata ende mund të depërtojnë në tabelë. Por vajzat nuk janë me nxitim. Një armë vetëlëvizëse efektive për sa i përket shpimit të blindave tejkalon SU-100, i cili është ende në zhvillim, dhe gjithashtu është më i mbrojtur, më i lëvizshëm dhe në të njëjtën kohë më i lehtë.
  Dhe Ushtria e Kuqe ka pak tharëse, më saktë, është ende vetëm në fazën e projektimit. Në thelb, tanku T-34-85, i cili nuk është mjaft i fuqishëm me një armë, dhe forca të blinduara është mjaft e dobët. Dhe arma vetëlëvizëse gjermane E-25, nga rruga, është më e lehtë, shumë më e fortë se armatura dhe arma e saj.
  Vajzat po luftojnë... Shumë të bukura dhe të reja. Dhe armët e tyre vetëlëvizëse bombardojnë dhe hedhin ...
  Korriku është i nxehtë dhe trupat e vajzave në makinën e nxehtë shkëlqejnë nga djersa. Ata nuk mund të dorëzohen dhe të tërhiqen.
  Gerda vëren:
  - Zotat e Wehrmacht janë me sa duket të fortë,
  Por ata nuk i ndihmojnë të dobëtit...
  Nëse shkaku i Adolf është i vërtetë -
  Krijo një fuqi botërore!
  Charlotte këndoi me entuziazëm:
  - Po, magjia ka nevojë për "Panterën" dhe "Tigrin",
  Derdh më shumë gjak me gjithë fatin...
  Dhe nuk ka nevojë për dyshime dhe lojëra të çmendura,
  Le të bjerë në gjunjë e gjithë raca në Tokë!
  Por këto janë vajza gjermane, dhe nga ana tjetër, vajzat sovjetike po luftojnë.
  Pra, lufta do të jetë më e rënda. Natasha dhe Anyuta qëllojnë nga një armë e fuqishme e anijes dhe kërcitin:
  - Do të jetë flamuri ynë mbi Berlin!
  Dhe zhveshën dhëmbët e tyre të bardhë e perlë. Dhe mos i ndalni vajzat me minat.
  Dy predha goditën armaturën ballore të pjesës së sipërme të bykut ... Ata rikoset. Jo, IS-2 është një makinë serioze dhe nuk është aq e lehtë për ta marrë atë.
  Por IS-1 që lëviz në të djathtë të vajzave, duket se e ka marrë nga një armë me presion të lartë, ka goditur dhe është ndalur. Dëmtoi bukurinë.
  Alenka, duke luajtur me muskujt e saj të barkut, këndon:
  - Çdo gjë e pamundur është e mundur në botën tonë, Njutoni zbuloi se dy herë dy bëjnë katër!
  Luftimet vazhdojnë ende të pandërprera. Topi sovjetik godet gjermanët. Marusya e madhe fut predha në këllëf. I tillë është jeta dhe fati i vajzave. Dhe ata këndojnë:
  Askush nuk do të na ndalojë, askush nuk do të na mundë! Ujqërit rusë shtypin armikun, ujqërit rusë përshëndesin heronjtë!
  Augustini duke shkarravitur nga mitralozët, thotë:
  - Në një luftë të shenjtë! Do të jetë fitorja jonë! Flamuri i Rusisë përpara, lavdi heronjve të rënë!
  Dhe përsëri topi vdekjeprurës gjëmon dhe tingëllon:
  Askush nuk do të na ndalojë, askush nuk do të na mundë! Ujqërit rusë po shtypin armikun, ju e dini se ata kanë një dorë të ftohtë!
  Maria kjo vajzë me flokë të artë drejton tankun dhe kërcit:
  - Le të shtypim fashistët!
  Gjermanët e kanë të vështirë, betejat po zhvillohen edhe në qiell. Por deri më tani, Yak-9 është shumë inferior në shpejtësi dhe armatim ndaj markave gjermane. Beteja është e pabarabartë për një poet.
  Marseille, ky pilot i mrekullueshëm asi bëri një karrierë të mirë gjatë viteve të luftës. Më shumë si e mahnitshme dhe fantastike. Pasi arritën në njëqind e pesëdhjetë avionët morën Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me shpata me gjethe lisi argjendi dhe diamante. Me të arritur katërqind avionët e rrëzuar, ai mori Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante. Për pesëqind avionë ai mori Urdhrin e Shqiponjës Gjermane me diamante, dhe pas shtatëqind e pesëdhjetë Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante. Dhe pasi arriti një mijë avionë, ai mori Kryqin e Madh të Kryqit të Kalorësit.
  Piloti unik ishte në gjendje të bënte shumë fitore ajrore. Dhe sa ishte ende gjallë. Marseja u gradua së fundmi në gradën e gjeneralit. Por ai ende fluturoi si një pilot i zakonshëm.
  Siç thonë ata, nuk digjet në zjarr dhe nuk fundoset në ujë. Gjatë shumë viteve të luftës, Marseja fitoi instinktin e një gjahtari. Ai u bë një pilot super legjendar dhe shumë popullor.
  . Por ai kishte edhe një konkurrente të fortë - Agava dhe Albina dhe Alvina, të cilët gjithashtu tejkaluan shifrën e një mijë makinave të rrëzuara secila. Dhe Agave e kapi Marsejën shumë shpejt. Por ajo është ende shumë e re, dhe nuk ka humbur ende një luftëtar të vetëm.
  Vajza shtypi pedalet me këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta, qëlloi një breshëri pistolete. Dhe këtu janë katër automjete sovjetike IL-2 të rrëzuara.
  Agava qesh dhe thotë:
  Deri diku, të gjithë jemi kurva! Por unë kam nerva prej çeliku!
  Dhe përsëri vajza kthehet. Ai rrëzon shtatë avionë sovjetikë me një shpërthim - gjashtë PE-2 dhe një TU-3, dhe kërcit:
  - Në përgjithësi, nëse jo super, atëherë hiper !
  Agave, natyrisht, është një kurvë. Pilot nga Luciferi. Shumë e bukur bjonde mjaltë.
  Këtu ai jep një shpërthim tjetër dhe rrëzon tetë avionë sovjetikë Yak-9 menjëherë dhe kërcit:
  - Unë jam më krijuesi dhe më reagues!
  Vajza nuk është vërtet budallaqe. Gjithçka është e mundur, dhe gjithçka është e mundur. Mos e quani private.
  Dhe këmbët janë aq të nxira, aq të këndshme ...
  Por Mirabela po lufton kundër saj... Për një kohë të gjatë, asi më i mirë sovjetik ishte Pokryshkin . Ai mblodhi pesë yje ari të heroit të BRSS, duke rrëzuar njëqind e njëzet e shtatë avionë. Por më pas ai vdiq. Atëherë askush nuk mund ta mposhtte rekordin e tij. Përveç Anastasia Vedmakova , dhe Akulina Orlova. Dhe vetëm kohët e fundit, Mirabela gjithashtu tejkaloi Yak-9 T në një të copëtuar, tejkaluar Kozhedub . Dhe pasi rrëzoi mbi njëqind e tetëdhjetë avionë, ajo u bë një heroinë shtatë herë të BRSS.
  Kjo është vajza terminator! Të tilla si ajo do të ndalojë një kalë galopant dhe do të hyjë në një kasolle të djegur.
  Dhe madje edhe më i freskët.
  Mirabela pati një fat të vështirë. Përfundova në një koloni për fëmijë, të punës. E zbathur dhe e veshur me një mantel gri, ajo preu dru dhe sharronte trungjet. Ajo ishte aq e fortë dhe e shëndetshme. Në ngrica të forta ajo shkonte zbathur, dhe në pizhame në burg. Dhe të paktën një herë do të teshtija.
  Natyrisht, një fenomen i tillë u vu re edhe në fronte. Për një kohë të gjatë, Mirabela luftoi në këmbësorinë, dhe më pas u bë pilot. Mirabela mori pagëzimin e saj të parë me zjarr në betejën e Moskës, ku shkoi menjëherë pas kolonisë. Dhe aty ai u tregua i ftohtë.
  Ajo luftoi zbathur dhe pothuajse e zhveshur në të ftohtin e hidhur, i cili fjalë për fjalë paralizoi Wehrmacht-in. Ishte një vajzë kaq e mallkuar dhe e pamposhtur. Dhe ajo ia doli plotësisht.
  Mirabela besonte në fitoren e afërt të BRSS. Por koha kalon. Ka gjithnjë e më shumë viktima, por fitorja nuk vjen. Dhe bëhet vërtet rrëqethëse .
  Mirabela ëndërron fitore dhe arritje. Ajo ka shtatë yje të BRSS - kjo është më shumë se kushdo tjetër! Dhe dreqin, ajo i meriton çmimet e saj! Dhe do të mbajë kryqin e armëve dhe më gjerë. Edhe nëse Stalini vritet më vonë, kauza e tij vazhdon!
  Vajza hyn dhe ngrin ... Ajo rrëzon XE-162 më të fundit gjerman dhe kërcit:
  - Aerobatikë! Dhe një ekuipazh i ri i mallkuar!
  Vërtet, ajo është një vajzë e shkëlqyer. Një kobër e vërtetë është gjithashtu e aftë për shumë.
  Mirabela është një yll i ri....
  Luftimet vazhdojnë për disa ditë, derisa vjen një javë e re dhe më 8 korrik 1944 ... Sovjetik IS-2 mori dëmtime në rulat dhe gjurmët - po riparohet. Po, një luftë kaq mizore dhe e pamëshirshme. Dhe sa do të zgjasë?
  Dhe tani Gerda anashkaloi Kniesel dhe Wittmann për sa i përket numrit të tankeve të shkatërruar.
  Si mund ta shmangin atë? Ata luftojnë zbathur dhe me bikini. Vajzat bënë një pauzë tjetër, duke torturuar përsëri fëmijët sovjetikë. Dhe tani ata po i afroheshin numrit prej 300 tankesh të shkatërruar. Dhe ata mund të mbështeteshin në një shpërblim të paparë: yllin e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Këtu janë vajzat!
  Gerda qëllon në makinën sovjetike. E shqyen kullën dhe bërtet:
  - Unë jam një gjë e mallkuar!
  Dhe qëllon përsëri. Depërton T-34-85. Dhe kërcit:
  - Mëmëdheu Gjermani!
  Vajza shtrëngon veten. Dhe ajo është shumë aktive ... Po, ajo ka një brez kaq strategjik. Tashmë është mesi i korrikut 1944... Lufta vazhdon e vazhdon... Duke mos dashur të ndalet. Ushtria e Kuqe po përpiqet të përparojë në vende të ndryshme. Por me shumë kujdes, pasi kanë mbetur pak burime njerëzore.
  Dhe Rusia rrjedh gjak.
  Për shembull, Hans Feuer . Marrësi më i ri i Urdhrit të Kryqit të Hekurt, Klasi i Parë. Dhe më pas ai u bë më i riu i vlerësuar për kapjen e një gjenerali sovjetik me Urdhrin e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt.
  Po, kjo është në të vërtetë shumë e lezetshme.
  Dhe djemtë tregohen jashtëzakonisht të lezetshëm.
  Hans Feuer është një luftëtar i dëshpëruar. Djali lufton si gjigant, në mot të ftohtë dhe të nxehtë, në verë dhe në dimër, i veshur vetëm me pantallona të shkurtra.
  Me gishta të zhveshur, fëmija hedh granata dhe u bë legjendar.
  Kjo është vërtet shumë e lezetshme!
  Hansi u bë i famshëm me shekuj! Edhe si antihero!
  Dhe në përgjithësi, një luftë kaq e pabesueshme dhe e tensionuar po ndodh këtu ... Çdo AI zbehet.
  Agave është kthyer në qiell dhe qëllon makinat sovjetike. Ajo është një gjahtare dhe grabitqare. Godet armikun.
  Makinat që ajo goditi po bien. Dhe më pas vajza qëllon në forcat tokësore. Ndani IS-2. Dhe ai dëshiron:
  - Unë jam më i miri! Unë jam vajza që vret armiqtë!
  Dhe përsëri transferohet në objektivat ajrore. Ky është një shkatërrues tankesh dhe të gjitha makinat që fluturojnë dhe qëllojnë.
  Por këtu është një tank i vogël E-5. Makinë me peshë shtatë tonë. Kalimi i testeve luftarake. Dhe gërryen dhe gërryen armikun.
  Dhe është koha për të kënduar - askush nuk do të na ndalojë dhe askush nuk do të fitojë!
  E-5 nxiton drejt vetes dhe qëllon në lëvizje. Dhe mos e ndaloni një tank të tillë. Dhe predhat bëjnë rikoshet.
  Dhe brenda makinës ulet një djalë dhjetë vjeçar, Friedrich, dhe kërcit:
  - Dhe unë do të jem një super luftëtar i vërtetë!
  Dhe përsëri, si qëlloi ... Dhe ai godet në qendër të kullës. Dhe forca e tij vdekjeprurëse, edhe pse një kalibër të vogël, është kolosale.
  Dhe në qiell, Helga lufton. Një vajzë zbathur me bikini po mbledh faturat. Dhe gëzohet për sukseset e tij fantastike.
  Me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai tregon makinën sovjetike dhe i vë zjarrin posaçërisht dhe bën të shpërthejë një komplet i tërë luftimi me predha.
  Kjo është e lezetshme dhe e çmendur.
  Dhe Agave ecën përpara ... Dhe gjithashtu lufton.
  Tashmë është gushti i vitit 1944... Ushtria e Kuqe nuk ka arritur dot askund. Por edhe gjermanët nuk mund të avancojnë ndjeshëm. Tanke të frikshme nëntokësore po shkojnë në betejë. Por ato janë thjesht taktike.
  Vajzat fshinë nën tokë, vranë baterinë e armëve sovjetike dhe u kthyen.
  Në të njëjtën kohë, ata kapën disa pionierë. Vajzat që kapën djemtë u zhveshën dhe u torturuan. Ata i rrahën pionierët me tela, më pas i pjekën me zjarr takat e tyre të zhveshura. Pastaj ata filluan t'i thyejnë gishtat e këmbëve me darë të nxehtë. Djemtë ulërinin me dhimbje torturuese. Në fund, vajzat dogjën yjet në gjoks me hekur të ndezur dhe dërrmuan përsosuritë mashkullore me çizmet e tyre. Pionierët e fundit përfunduan dhe ata u përkulën nga një tronditje e dhimbshme.
  Me pak fjalë vajzat treguan ekstra klas. Por përsëri, gjermanët nuk arritën asgjë domethënëse.
  Armë të fuqishme vetëlëvizëse: " Sturmaus ", qëlluan në pozicionet sovjetike. Ata bënë shumë shkatërrime dhe shkatërrime. Por një avion sulmues sovjetik rrëzoi një nga automjetet dhe Krauts u kthyen.
  Saratov ishte ende duke qëndruar në gusht 1944. Vërtetë, gjermanët ishin në gjendje të kapnin qytetin e Uralsk në Kazakistan dhe u zhvendosën drejt Orenburgut.
  Këtu përsëri Albina dhe Alvina janë në ajër, por një herë në një disk fluturues eksperimental. Ata tregojnë me gishtat e zhveshur, duke shtypur butonat e levës dhe e bëjnë atë jashtëzakonisht me shkathtësi.
  Vajzat, natyrisht, demonstrojnë aerobatikën më të lartë. Këtu ata tërhoqën disketën e tyre dhe një duzinë makina fluturuese sovjetike u rrëzuan.
  Albina cicëron:
  - Ekipi i tërbuar i ndërtimit! Do të ketë një rënie të yjeve!
  Dhe ai e kthen përsëri makinën e tij. Dhe vajzat shkatërrojnë Ushtrinë e Kuqe. Për më tepër, tërësisht...
  Alvina gjithashtu rrëzon një duzinë avionësh sovjetikë dhe kërcit:
  - Vajza të çmendura, dhe aspak të virgjëra!
  Kjo e fundit është e vërtetë. Çifti është argëtuar shumë me meshkujt. Dhe ajo bëri të gjitha llojet e gjërave. Vajzat i donin burrat - u kënaqën! Dhe veçanërisht nëse punoni me gjuhën tuaj.
  Një vajzë e rangut më të lartë ... Këtu ata torturuan një pionier ... Së pari, e zhveshën dhe i derdhën nja dy kova ujë në fyt. Pastaj një hekur i nxehtë u soll në stomakun e fryrë. Dhe si u dogjën! Pionieri bërtiti nga dhimbja e egër ... I vinte erë djegie.
  Alvina e goditi në krah me një tel të ndezur. Dhe sa doni të qeshni ... Është shumë qesharake.
  Pastaj ajo këndoi:
  - Jam lodhur duke turbulluar të pasmet - dua të ngacmoj lumturinë time!
  Dhe sa qesh! Dhe zhveshi dhëmbët e tij perla! Vajza pëlqen të vrasë, kjo është vajza!
  Dhe këmbët e vajzës janë të gjitha të zhveshura dhe të hijshme. Ajo pëlqen të ecë zbathur mbi qymyr. Dhe për të përzënë pionierët e kapur. Ata klithin aq shumë kur i skuqen takat. Edhe Alvina është shumë qesharake. Dhe Albina është gjithashtu një vajzë, sinqerisht - super! Si ta lëvizni armikun me një bërryl në mjekër. Dhe kërcit:
  - Unë jam një vajzë e klasit më të lartë!
  Dhe zhveshi dhëmbët e tij perla. Që shkëlqejnë si të rrahur. Luftëtari është i mrekullueshëm! Mund të jetë diçka që nuk mund të thuhet në përrallë, as të përshkruhet me stilolaps!
  Të dy luftëtarët Sovjetikë Yaks, Laggi , Pawns, Ily rrëzojnë në qiell. Bukuroshet janë aktive. Nuk ka as dyshimin më të vogël në to. Dhe një bukuri kaq e egër dhe e furishme.
  Luftëtarët kontrollojnë levë me këmbë të zbathura dhe sulmojnë makinat ruse. Ndërsa shtypin , ata do të shtypin luftëtarët, sikur të godasin kristal me një shkop. Vajzat janë të pamëshirshme dhe të pamëshirshme. Ato përmbajnë fuqinë e zemërimit dhe flakën e pasionit. Dhe besimi në fitore. Edhe nëse lufta ka vetëm katër vjet që po vazhdon me BRSS. Por as ajo nuk dëshiron të përfundojë. Albina dhe Alvina janë në kulmin e popullaritetit të tyre. Dhe ata nuk duan të tërhiqen ose të ndalen për asnjë moment. Dhe ata lëvizin drejt vetes dhe godasin armikun.
  Albina, duke rrëzuar aeroplanët sovjetikë, bërtet:
  - U lodha vajza që qan, më mirë t'i mbyt këpucët bast!
  Dhe si ai buzëqesh dhe shkëlqen me dhëmbë perla. Dhe tani ajo dëshiron një burrë. Ajo pëlqen të përdhunojë burrat. Kjo është shumë e këndshme për të. Këtu ai do të marrë dhe përdhunojë.
  Albina vrumbullon:
  Vajza seksi është seksi
  Për një përparim të madh të këndimit!
  Dhe luftëtari do të shpërthejë duke qeshur... Dhe le t'i vrasim përsëri të gjithë armiqtë tanë. Ajo ka shumë energji. Dhe forcë të plotë të muskujve.
  Dhe Alvina si të ulërijë:
  - Të dërrmojmë armikun në tuma!
  Dhe luftëtari do të fillojë të qeshë në mënyrë aktive! Dhe ajo imagjinoi se si djemtë e saj u hodhën me putra. Por është mirë të thuash të paktën.
  Shtatori është vetëm afër... Dielli po shkëlqen gjithnjë e më pak. Në ditën e parë të vjeshtës, djemtë rusë vrapojnë zbathur mbi borën që sapo ka rënë në rajonet veriore të Rusisë. Ata qeshin me vete, zhveshin fytyrat dhe u tregojnë gjermanëve fiq.
  Pionierë me kravata të kuqe, prerje flokësh të shkurtër, disa prej tyre edhe më të shkurtra. Ata vrapojnë dhe kërcejnë. Këmbët e tyre të zbathura vështirë se ftohen. Janë bërë shumë të vrazhda. Po vrapojnë edhe vajzat, edhe ato pa këpucë. Takat rozë e të rrumbullakëta shkëlqejnë në diell. Vajzat e mrekullueshme sovjetike. I hollë, atletik, i mësuar të mjaftohet me pak.
  Dhe të gjithë kërcejnë e përqeshin dhëmbët... Dita e parë e vjeshtës është gëzim dhe etje e vërtetë për dritë dhe krijim!
  Dhe në qiell një betejë ajrore. Mirabela, ky është piloti numër një sovjetik që rrëzon një aeroplan tjetër gjerman. Dhe si gjithmonë, vajza ka veshur vetëm bikini. Përgjithmonë i ri dhe i pashuar. E tillë është forca shpirtërore e fshehur në të.
  Mirabela, megjithatë, i pëlqen edhe kur e prekin burrat. Ajo me të vërtetë e pëlqen atë. Prandaj është pilot... Kur trupi i zhveshur dhe muskuloz i një vajze brumoset nga duart e meshkujve, është një kënaqësi e vërtetë. Dhe argëtim i madh!
  Mirabela godet një tjetër makinë naziste dhe fërshëllehet:
  - Unë jam një kurvë e blinduar!
  Madje vajza godet panelin e kontrollit me takat e saj të zhveshura dhe të rrumbullakëta. Ajo eshte e mrekullueshme. Dhe e paimitueshme.
  Mirabella është e përdredhur. Dhe Agave fluturon drejt saj. Këtu, më në fund, u takuan dy luftëtare-pilotet femra pothuajse më produktive. Ata qëllojnë njëri-tjetrin nga pas. Ata po përpiqen ta marrin atë nga distanca. Por nuk funksionon shumë mirë. Të dyja bukuroshet fluturojnë jashtë vijës së qitjes. Dhe ata zhveshën dhëmbët në mënyrë agresive. Epo, gratë janë kurva. Ata shikojnë fort në sy njëri-tjetrin. Më saktësisht kokë më kokë dhe qëlloni sërish. ME-262 X gjerman është akoma më i armatosur se Yak-9 T, dhe automjeti sovjetik u rrëzua ...
  Por Mirabela arrin të tërhiqet, duke humbur avionin e saj për herë të parë në karrierën e saj fluturuese. Gjëja më e keqe është se ajo përfundoi në territorin e armikut. Dhe kjo është e keqe. Po, kthesa të tilla unike të fatit. Dhe më 1 shtator 1944, tashmë viti i pestë i Luftës së Dytë Botërore, bota ndryshon, por sundimi i Fuhrer-it në lojën e historisë alternative mbetet.
  Saratov braktiset përfundimisht nga trupat sovjetike dhe ushtria e Wehrmacht i afrohet Kuibyshev.
  Beteja të ashpra po zhvillohen edhe për Orenburgun.
  Tamara zbathur lufton atje, duke hedhur pako shpërthyese mbi armiqtë, duke i shtyrë ata me takat e saj të zhveshura dhe duke bërtitur:
  - Lavdi vendit të komunizmit!
  Veronica gjuan kundër kundërshtarëve. Ai hedh një pako shpërthyese me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe bërtet:
  - Për idetë e komunizmit!
  Victoria, duke qëlluar kundër kundërshtarëve dhe duke e bërë atë si Robin Hood me bikini, cicërima, duke hedhur bomba kundër armikut me gishtat e saj të zhveshur dhe duke bërtitur:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Olya, duke qëlluar mbi armikun dhe duke i kositur me një drapër, e mori atë dhe cicëroj:
  - Për madhështinë e shtetit Sovjetik dhe lavdinë e madhe!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai përsëri do të hedhë një pako shpërthyese me fuqi kolosale, shkatërruese.
  Larisa, duke qëlluar mbi nazistët, bërtiti:
  - Vendi im është Rusia, ju jeni dhënë përgjithmonë nga Zoti nën qiellin blu!
  Dhe u mbyll syrin partnerëve të tij ...
  Agafya, duke qëlluar mbi nazistët, bërtiti:
  - Orenburgu nuk do të dorëzohet kurrë! Ne do të jemi kundër armiqve të Atdheut!
  Vajzat janë solide dhe synojnë të luftojnë me të vërtetë deri në pikën e fundit të gjakut.
  Orenburgu vazhdon ende. Por më 3 shtator 1944 filloi sulmi ndaj Kuibyshev. Dhe BRSS, natyrisht, nuk është i mirë.
  Alenka qëllon mbi nazistët dhe bërtet:
  - Për komunizmin e vendit të sovjetikëve!
  Dhe përsëri, me këmbë të zbathur, ai do të lëshojë një granatë me fuqi shkatërruese.
  Anyuta qëllon kundër kundërshtarëve të saj dhe bërtet:
  - Le të mbrojmë Kuibyshev!
  Dhe me gishtërinjtë tuaj të zhveshur një pako shpërthyese do të hidhet me forcë të madhe vdekjeprurëse.
  Dhe grisni shumë armiq.
  Alla, duke qëlluar në Krauts, cicëron dhe tund gjoksin e saj:
  - Për lartësitë kozmike të Polesie!
  Dhe me takën e tij të zhveshur do t'i dorëzohet granatës për shkatërrimin dhe vdekjen totale të të gjithë agresorëve Fritz.
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët dhe me këmbën e saj të zbathur duke hedhur fuqinë që paralizoi Fritz-in, bërtiti:
  - Në bord!
  Dhe vajza do të qeshë në majë të mushkërive!
  Marusya, duke qëlluar në zinxhirët fashist dhe duke hedhur një granatë shkatërruese me gishtat e saj të zhveshur, cicëroj:
  - Lavdi komunizmit dhe fitoreve!
  Matryona tha me një buzëqeshje, duke dërguar një tjetër shpërthim vdekjeprurës dhe kosi Fritz-in:
  - Atdheu është i shenjtë!
  Vajzat luftojnë si heronj.
  Testi i disqeve fluturuese ishte vetëm fillimisht i suksesshëm dhe më pas dështoi.
  Kështu që Albina dhe Alvina po luftonin sërish me ME-309, një mjet shumë komod për stilin e tyre.
  Vajzat qëlluan drejt avionëve sovjetikë dhe bërtisnin:
  - Park i jashtëzakonshëm dhe spageti elektronike!
  Albina qëlloi me një breshëri të synuar mirë mbi armikun, goditi një makinë sovjetike, duke treguar këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Lëvizja ime e parë do të jetë fatale për armikun!
  Alvina ka qëlluar edhe kundër armikut. Ajo e preu tërësisht dhe nxori dhëmbët dhe tha:
  - Komunizmi është fati im!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo goditi një objektiv tjetër.
  Vajzat po zihen ende në makinën e vjetër. Luftëtarët me vidhos nuk janë nxjerrë ende nga prodhimi. Për më tepër, ne ende duhet të mësohemi me makinat jet dhe të zhvillojmë një infrastrukturë të tërë për to. Dhe kjo nuk është aq e lehtë për t'u bërë.
  Albina, duke qëlluar në automjetet sovjetike, vuri në dukje logjikisht:
  - Do të krijoj epokën e komunizmit dhe do ta çoj perandorinë drejt yjeve!
  Dhe me takën e tij të zhveshur, ai shtyp pedalet.
  Alvina, duke qëlluar në drejtim të automjeteve ruse, duke i goditur ato me grusht, kërciti:
  - Qëllimi ynë është komunizmi arian!
  Dhe përsëri, luftëtarja përdori gishtat e saj të zhveshur. Dhe ajo veproi shumë shpejt.
  Kur të dyja vajzat u kthyen, pasi kishin konsumuar të gjithë kompletin e luftimit, ato lejuan që trupat e tyre të laheshin në banjë. Djemtë e pashëm i shihnin me fshesa. Albina, duke u ngrohur, tha:
  Ne kemi ende nevojë për burra!
  Alvin u pajtua me këtë:
  - Duhet patjetër! Edhe pse këtu jemi femra shumë më të bukura!
  Albina shpërtheu duke qeshur dhe cicëroj:
  - Pse një grua ka nevojë për një burrë që të ketë dikë që të rrahë!
  Vajzat, natyrisht, pajtohen me këtë.
  Helga nga TA-152 qëlloi mbi tanket sovjetike dhe i shpoi ato, duke buzëqeshur:
  - Lavdi komunizmit Kaizer!
  Dhe vajza qeshi.
  Agave është në qiell për të gjuajtur për avionë sovjetikë. Gjithnjë e më shumë, Yak-9 shihet në qiell, i cili është më i lehtë për t'u prodhuar. Megjithatë, kjo makinë nuk është aq e dobët. Në modifikimin T, ai është i armatosur me një top 37 mm dhe mund të thumbojë një Fritz me dhimbje.
  Agave godet nga një distancë në ME-262 dhe këndon përmes hundës:
  -Unë jam më i mençuri në botë, i vras armiqtë në tualet!
  Dhe u bën sy qiellit engjëjve të tij.
  Por këtu sërish Mirabela është në ajër. Kjo vajzë, me gjithë humbjet, nuk e humb zemrën.
  Dhe madje fillon të këndojë, duke kompozuar në lëvizje;
  Unë u bashkua me Komsomol, duke luajtur
  vajzë e bukur e ëndrrave...
  Mendova se bota do të ishte maji i përjetshëm,
  Çdo ditë është lindja e pranverës!
  
  Por për disa arsye nuk funksionoi.
  Disi nuk mund të dashurohem...
  Epo, thuaju djemve në mëshirën time,
  Jeta është vozis shumë i qëndrueshëm!
  
  Papritur lufta papritmas bubulloi,
  Dhe një uragan nxitoi drejt vdekjes ...
  Dhe vajzat e mia trup të fortë
  Mund të goditeni menjëherë!
  
  Nuk dua, më besoni, unë heq dorë,
  Luftoni për Atdheun deri në fund...
  Ne mbajmë granata në një çantë të fortë,
  Stalini zëvendësoi babanë e tij në zemra!
  
  Luftëtarët janë të mëdhenj në Rusi.
  Ne mund ta mbrojmë botën...
  Yjet e qiellit vadisnin kadifenë,
  Dhe gjahtari u shndërrua në lojë!
  
  Unë jam një vajzë zbathur që luftoj
  Plot joshje dhe dashuri...
  Uill, unë njoh një vend në këtë parajsë,
  Nuk mund ta ndërtosh lumturinë mbi gjak!
  
  Luftëtarët e Atdheut të madh,
  Ne do të luftojmë fort pranë Moskës ...
  Dhe pastaj ëndrra në komunizëm
  Kundër ferrit me Satanin!
  
  Djem të guximshëm rusë,
  Se ata luftojnë me ndershmëri deri në fund ...
  Ata rrahën nga një mitraloz,
  Nëse është e nevojshme, me një kurorë ari!
  
  As një plumb nuk na ndalon dot
  Jezusi, Zoti i madh është ringjallur...
  Ditët e dragoit të gjahut kanë kaluar,
  U bë edhe më e ndritshme nga qielli!
  
  Të dua e dashur Lada,
  Svarog do të jetë në lavdi ...
  Ne duhet të luftojmë për Rusinë
  Zoti më i mirë i Bardhë është me ne!
  
  Mos i gjunjëzo rusët
  Na besoni, mishi ynë nuk mund të frenohet ...
  Stalini dhe Lenini i madh janë me ne,
  Edhe ky provim duhet kaluar!
  
  Dhimbja e Atdheut është edhe në zemrën tonë,
  Ne besojmë në madhështinë e saj...
  Ne hapim derën e hapësirës me shpejtësi,
  Do të jetë një jetë shumë e ëmbël!
  
  Zbathur jemi vajza të bukura,
  Ne vrapojmë me shpejtësi nëpër reshjet e dëborës ...
  Ne nuk kemi nevojë për këtë vodka të hidhur,
  Kerubini hap krahët!
  
  Për Atdheun, ne vajzat do të qëndrojmë,
  Dhe ne do t'i përgjigjemi Fritz-it, jo të keqe,
  Kaini i Ferrit do të shkatërrohet,
  Dhe përshëndetje Krishtit Shpëtimtar!
  
  Do të ketë një epokë - nuk bëhet më mirë,
  Të vdekurit do të ringjallen përgjithmonë...
  Universi do të bëhet një parajsë e gjallë,
  Ëndrra e të gjithë njerëzve u realizua!
  . KAPITULLI # 11
  Shtatori i vitit 1944 kaloi në beteja të ashpra ... Fritz ishin në gjendje të rrethonin Kuibyshev dhe Orenburg dhe për këtë arsye këto qytete ishin të dënuara, por pavarësisht nga të gjitha vështirësitë ata luftuan.
  Vajzat treguan një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme... Në fillim të tetorit, nazistët nuk kishin marrë ende Kuibyshev dhe sulmuan Penzën. Dhe betejat filluan të ziejnë për këtë qytet.
  Natasha dhe ekipi i saj luftuan atje.
  Vajza hodhi një granatë me këmbën e saj të zhveshur dhe të hijshme dhe bërtiti:
  - Për frymën ruse.
  Pas kësaj, Zoya qëlloi nga një bazukë. Dhe rrëzoi tankun gjerman "Lion" -2.
  Gjermanët ngadalësuan pak lëvizjen ... Panterat dhe T-4 u hoqën nga shërbimi. Por ndërsa këto makina janë ende në shërbim. Në fakt, Panther është një shkatërrues i mirë tankesh dhe është mjaft i mbrojtur nga përpara. Por anët janë problemi i saj. Megjithatë, "Pantera" -2 është e mbrojtur nga anët, jo shumë mirë. Por shumica e armëve janë mbajtur.
  Zhvillimi i serisë E është duke u zhvilluar ... Tanki E-75 premton të bëhet një automjet i gjeneratës së re me anët e mbuluara në mënyrë perfekte. Gjermanët po përfitojnë nga kjo. Detyra është të merrni një tank që nuk është shumë i rëndë, i shpejtë dhe i mbrojtur mirë. Përpjekja e parë e këtij lloji ishte Miu, por praktika tregoi peshën e tepërt të këtij rezervuari. Në vend të kësaj, E-100 tashmë ishte duke u përpunuar. Ky tank kishte një plan urbanistik më të ngushtë dhe një siluetë më të ulët. Në përgjithësi, pesha e tij, krahasuar me Miun, është ulur në njëqind e tridhjetë - njëqind e dyzet ton. Anët u instaluan në kënde racionale. Trashësia e anëve, së bashku me ekranet, arrinte në 210 mm. Armatimi është i njëjtë me atë të Maus, një armë 128 mm dhe 75 mm me një tytë të shkurtër. Gjermanët instaluan një motor më të fuqishëm me 1500 kuaj fuqi dhe tanku lëvizte me dyzet kilometra në orë në autostradë.
  E cila është përgjithësisht e kënaqshme. E-100 është ende një tank shumë i rëndë gjithsesi. Por me armë dhe mbrojtje të shkëlqyer.
  Cilësitë e tij luftarake mund të mos ishin të këqija, por transporti i tankut dhe transporti i tij mbetën problematik. Përvoja reale tregoi se një tank mund të peshonte jo më shumë se tetëdhjetë tonë për një transferim relativisht të arsyeshëm përgjatë rrugëve dhe urave.
  Pra, Hitleri i dha një kufi E-75 për të përmbushur këtë peshë, por për të krijuar një makinë të besueshme përsa i përket mbrojtjes. Pse u vendos që të braktiset topi 75 milimetrash. Dhe bëni paraqitjen sa më të ngushtë të jetë e mundur: në një bllok, motori dhe transmisioni në të gjithë dhe kutia e marsheve në motor. Atëherë ndoshta ai do të marrë një tank, të mbrojtur nga të gjitha anët dhe jo shumë të rëndë.
  Hitleri, në përgjithësi, nuk ishte plotësisht i kënaqur me makinat gjermane. Megjithëse Lev-2 ishte ndoshta më i avancuar, topi i tij 105 mm ishte i tepërt për të luftuar tanket sovjetike dhe i pamjaftueshëm për të qëlluar në objektiva të paarmatosur. "Panter" -2 në përgjithësi mund t'i përshtatej ushtarakëve me armë dhe mbrojtje frontale, por ana tjetër nuk mjaftonte, por performanca e drejtimit është e kënaqshme.
  Fuhrer kërkoi të krijonte një tank që mund t'i përshtatej ushtrisë në të gjitha aspektet.
  Por kjo nuk është aq e lehtë për t'u arritur. A është e mundur të kompaktoni paraqitjen në maksimum dhe të lehtësoni shasinë me ndihmën e karrocave dhe sustave speciale dhe të nxirrni diçka nga trupi. Dhe ekuipazhi organizon prirjen aktuale.
  Një zhvillim i tillë mund të jetë mjaft premtues. Tanku i parë E-75, i bashkuar me E-50, mund të peshonte jo më shumë se shtatëdhjetë tonë, dhe kjo është një makinë e frikshme.
  Nga ana tjetër, Elizabeth luftoi në tankun T-34-85 dhe nuk ishte plotësisht e kënaqur me mbrojtjen e tij. I brishtë për shkak të mungesës së elementeve aliazh, armatura nuk e mbrojti shumë tankin.
  Elizabeta qëlloi me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe gjëmonte, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Unë jam një viks i hapësirës.
  Katerina goditi armikun, goditi armikun në anë dhe fërshëlleu, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Për komunizmin në BRSS!
  Elena gjithashtu qëlloi në mënyrë shumë aktive duke synuar armikun dhe e goditi atë me forcë vdekjeprurëse dhe duke pasur parasysh se këmbët i kishte të zhveshura, ajo kërciti:
  - Për kushtetutën e fitores!
  Euphrasia qëlloi në drejtim të armikut, duke përdorur pikërisht gishtat e saj të zhveshur dhe duke bërtitur:
  - Ne i jemi besnikë Svarogut dhe Stalinit për madhështinë e vendit!
  Të tilla janë vajzat që luftojnë këtu. Ata kanë ekipin më të spikatur.
  Disa tanke T-34-85 u shfaqën me mbrojtje kundër plumbave, gjë që uli ndjeshëm peshën e tyre. Shpejtësia dhe manovrimi i makinës është rritur. Por tani ajo mund të merret me një pushkë antitank, një mitraloz të kalibrit të madh dhe shumë lloje granatash. Dhe armët me ajër janë shpuar plotësisht. Vërtetë, një rezervuar i tillë është edhe më i lehtë për t'u prodhuar, më i lirë dhe shton shpejtësinë e lëvizjes.
  Tani, nëse vajzat e ngasin këtë makinë, ato nuk i lënë në asnjë mënyrë të futen në të.
  Elizabeth, një vajzë e shpejtë e një elementi kolosal shkatërrues, vuri në dukje logjikisht:
  - Nuk mund ta zëvendësosh trimërinë me armaturë!
  Katerina u pajtua me këtë:
  - Po, ashtu është, kështu që nuk do të ndizni!
  Dhe si qesh...
  Vajzat me sharm të madh. Dhe nëse armiqtë shihen, atëherë ata e bëjnë atë në mënyrë agresive dhe tërësisht.
  Elena, pasi tanku i tyre kishte përdorur kompletin e luftimit dhe u nis për të rimbushur furnizimet, pyeti miqtë e saj:
  - Kështu mendojnë vajzat, a kemi mundësi të mposhtim Rajhun e Tretë?
  Katerina u përgjigj me besim:
  - Siç tha Vasily Terkin ... Erdhëm për të rrahur, jo për të numëruar!
  Elizabeth korrigjoi:
  - Kështu tha Suvorov!
  Dhe vajza, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, mori dhe shtrembëroi një copë gazetë në një cigare. Është qesharake për të.
  Euphrasia këndoi duke tundur trupin e tij:
  - Unë jam një vajzë kozmike-terminator,
  Do të jetë shumë e dhimbshme për Fritz - kultivues!
  Dhe si do të qeshë luftëtari!
  Vajzat vendosën të luanin letra. Eshte qesharake. Dhe humbësit bëjnë shtytje dhe mbledhje.
  Elena gjatë lojës vuri re:
  - Por seriozisht, ne nuk kemi shanse reale për të fituar! Kaukazi ka rënë dhe ne po humbasim!
  Katerina hodhi një kartë me këmbën e saj të zbathur, duke rrahur armikun dhe bërtiti:
  - Por ne kemi një armë sekrete!
  Luftëtarja shpërtheu duke qeshur dhe hodhi edhe një kartë me gishtat e saj të zhveshur.
  Elizabeta tha me një psherëtimë:
  - Vërtet na mbetet vetëm një shpresë për një armë të re sekrete!
  Euphrasia ankoi, duke hedhur kartën me gishtat e saj të zhveshur të këmbëve të këndshme:
  - Po, nuk mund të bëjmë pa një armë sekrete!
  Dhe vajzat kënduan në unison:
  - Shpata na digjet në zjarr, do t'i presim armiqtë! Ne jemi ushtarët e BRSS!
  Luftëtarët janë të sintonizuar dhe me të vërtetë në luftime.
  Por forcat janë shumë të pabarabarta ... Në mes të tetorit, Kuibyshev megjithatë ra ...
  Gjermanët arritën të kapnin një objekt të rëndësishëm mbrojtës. Por shirat ranë... Kishte shpresë për një pauzë si pasojë e vjeshtës.
  Megjithatë, luftimet vazhduan në qiell.
  Tre pilotë sovjetikë: Mirabela, Anastasia, Akulina luftuan me entuziazëm të egër.
  Mirabela, duke rrëzuar një nazist në fluturim, në Yak-9 T-në e saj të vjetëruar, por të frikshëm, këndoi:
  - Do të vijë një epokë, epoka e komunizmit!
  Anastasia, duke shtypur gishtat e saj të zhveshur në këmbëzën, konfirmoi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Do të fluturoj në parajsë me një këngë!
  Dhe u shkeli syrin miqve të saj.
  Akulina, duke shtypur një gjermane tjetër duke shtypur thembrën e saj të zhveshur dhe të rrumbullakët në pedale, dha:
  - Për lavdinë e BRSS!
  Vajzat duhet thënë konkretisht duke luftuar.
  Mirabela qëlloi fashist ME-262 nga një top 37 milimetrash, shkroi në Twitter:
  - Lavdi komunizmit!
  Anastasia, duke prerë nazistin me një qasje të synuar mirë dhe duke sharrë armikun, tha:
  - Lavdi universit të kuq!
  Akulina është një vajzë shumë luftarake, rrëzoi një makinë gjermane dhe, duke fishkëllyer, rënkoi:
  - Për komunizmin e vendit të sovjetikëve!
  Luftëtarët duhet të dallohen për qëndrueshmërinë e tyre kolosale.
  Albina, Alvina, Agave nga ana tjetër po fitojnë hesapet e tyre. Dhe vajzat gjithashtu luftojnë zbathur dhe me bikini.
  Sa qesharake është kur vajzat janë pothuajse të zhveshura dhe në aeroplan.
  Albina me gishtat e saj të zhveshur rrëzon një breshëri, disa makina sovjetike menjëherë dhe kërcit:
  -Për vëllazërinë ariane!
  Alvina lufton edhe Ushtrinë e Kuqe dhe e bën me guxim. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai drejton topat e ajrit dhe pret makinat sovjetike, duke bërtitur:
  - Për ide të ndritshme!
  Agave gjithashtu rrëzon luftëtarët sovjetikë dhe avionët e sulmit, fjalë për fjalë i shtyp ata dhe gjëmon:
  - Për fitoret e Rajhut të Tretë!
  Dhe vajzat nuk e shqetësojnë dhe e nënshtrojnë armikun në tortura të rënda. Sidomos djemtë e bukur.
  Albina, duke skuqur takat e pionierit në kunj, vuri në dukje një herë:
  - Djemtë në formë të skuqur dhe me piper janë kaq të shijshëm!
  Dhe si ai qesh. Dhe tregoni gjuhën e tij!
  Alvina e vuri re këtë duke nxjerrë dhëmbët:
  - Djali është i skuqur në furrë, shumë i shijshëm me hudhër!
  Agave, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, rrëzoi disa luftëtarë sovjetikë dhe bërtiti:
  - Ne jemi maja hapësinore!
  Dhe u shkeli syrin miqve të saj. Ajo është një vajzë me natyrë të rrallë luftarake.
  Albina, duke rrëzuar aeroplanët me këmbët e saj të zhveshura dhe të këndshme, vuri në dukje:
  - Nuk mund ta kuptosh Rusinë me mendjen tënde, si mund të zgjedhësh sundues si Stalini!
  Alvina vuri në dukje në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke gjuajtur me gishtat e saj të zhveshur:
  - Dhe Hitleri ynë nuk është më i mirë!
  Agave qeshi, duke rrëzuar makinat sovjetike me gishtat e saj të zhveshur dhe vuri në dukje:
  - Adolf, sigurisht, i poseduar! Por në të njëjtën kohë, sa ka arritur të fitojë tashmë nuk matet!
  Vajzat janë jashtëzakonisht luftarake dhe agresive.
  Dhe pastaj në një farë mënyre i pjekën të gjallë dy djem në kunj. Ashtu, ata u shpuan në një shtyllë çeliku, dhe ata filluan të skuqen, dhe ata bërtisnin dhe përpëliten. Pastaj, kur djemtë nuk ishin qetësuar ende, të gjitha vajzat e skuadriljes filluan të vrapojnë drejt pionierëve të skuqur, t'u prenë copa mishi dhe të hanin.
  Dhe ishte shumë e shijshme, veçanërisht nëse djemtë e gjallë u piperuan gjatë skuqjes.
  Agave, për shembull, hëngri kofshën e djalit me shumë kënaqësi. Vajzat bënë një punë të shkëlqyer atëherë. Dhe nga të dy djemtë mbetën vetëm eshtra dhe gjilpëra. Mëlçia e re ishte veçanërisht e shijshme. Vajzat e saj hanin me shumë kënaqësi.
  Dhe tani ata po luftojnë në qiell ...
  Orenburgu ra në fund të tetorit...
  Gjermanët iu afruan Ufës. Tashmë është shumë ftohtë dhe po bie borë.
  Tamara dhe ekipi i saj në periferi të Ufa po luftojnë me nazistët. Këmbësoria gjermane po sulmon nga ushtarët e zinj që ata rekrutuan në kolonitë franceze dhe belge.
  Ata fjalë për fjalë hedhin kufoma në të gjitha afrimet.
  Tamara jep një kthesë dhe hedh një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërcit:
  - Epoka e komunizmit do të jetë e famshme me shekuj, besoj se Stalini do të jetë dora jonë e fortë.
  Veronica, duke qëlluar, thotë:
  - Mos e prishni BRSS!
  Dhe me takën e tij të zhveshur hedh një pako shpërthyese.
  Anfisa, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një mesazh tjetër vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur, vëren:
  - Madhështia e komunizmit është me ne!
  Victoria, duke qëlluar mbi armikun dhe duke kositur nazistët, duke hedhur një granatë me këmbët e saj zbathur, kërcit:
  - U lavdëroftë mëmëdheu i madh!
  Olimpiada është në zjarr. Dhe pastaj kjo vajzë-hero do të hedhë një kuti të tërë eksplozivi mbi nazistët dhe do të ulërijë:
  - Lavdi mëmëdheut tonë hapësirë!
  Dhe vajzat bërtasin të gjitha në unison.
  - Për BRSS! Do të ketë një pionier!
  Luftëtarët e Ushtrisë së Kuqe që luftojnë vjedhin. Dhe kur binte borë, ata ende luftonin zbathur dhe me bikini.
  Në fillim të nëntorit, nazistët filluan sulmin në Ulyanovsk. Qyteti në të cilin lindi Lenini dhe në të cilin u plagos rëndë Stenka Razin. Ky është një moment historik i madh për qytetet ruse.
  Alenka lufton nazistët. Dhe ai i këndon vetes, duke hedhur granata mbi nazistët me këmbët e tij të zbathura:
  - Lavdi Rusisë, lavdi...
  Tanket po nxitojnë përpara...
  Ndarja me këmisha të kuqe,
  Përshëndetje populli rus!
  Anyuta, duke qëlluar mbi armiqtë, duke i kositur ata, dhe më pas duke lëshuar pako shpërthyese me tallash me gishtat e saj të zhveshur, vyaknula:
  - Për komunizmin e Stalinit!
  Dhe ajo i dha një kthesë një vargu të tërë luftëtarësh të zinj, duke i kositur ata.
  Alla, duke qëlluar mbi kundërshtarët dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur një granatë vdekjeprurëse, kërciti:
  - Për Rusinë amtare!
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, ndërsa i hidhte dhuratat e vdekjes armikut, këputi, vuri në dukje:
  - Për komunizmin hapësinor!
  Matryona, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke kositur armikun, tha:
  - Për ndryshime në betejë!
  Marusya, duke goditur Fritz-in dhe duke i goditur për vdekje, e mori atë dhe blasfemoi në mënyrë agresive, duke e fshirë atë në pluhur:
  - Për fitoren e standardit më të lartë!
  Dhe me këmbën e saj të zbathur ajo hodhi një granatë vdekjeprurëse.
  Vajzat këtu janë kaq të lezetshme dhe të gjalla.
  Alenka, duke gjuajtur dhe kositur armiqtë, dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Madhështia e komunizmit qoftë me ne!
  Dhe vajza e mori atë dhe rrëzoi një tank gjerman me një entuziazëm të madh.
  Dhe këtu është një modifikim tjetër i rezervuarit Lev-2 me një top 88 milimetrash. Kulla është më e ngushtë , dhe rezervuari është më i vogël dhe peshon pesëdhjetë e pesë ton, dhe motori është 1200 kuaj fuqi kur është i përforcuar. Makinë e shpejtë gjermane.
  Por ai nuk e shqetëson luftëtarin.
  Alla hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Për komunizmin!
  Anyuta hodhi dhuratën vrastare të vdekjes me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Për kufij të rinj!
  Dhe vajza do të fishkëllojë. Dhe tanku gjerman "Lion" -2 do të marrë dhe do të kthehet, dhe rrotullat fjalë për fjalë fluturuan.
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët, këndoi:
  Dhe lufta vazhdon përsëri
  Dhe zemra është e shqetësuar në gjoks ...
  Dhe Lenini është kaq i ri -
  Dhe tetori i ri është përpara!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke prerë radhët, hodhi një granatë me këmbën e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Hapi i parë në jetë është i rëndësishëm!
  Marusya, duke rrëzuar nazistët, bërtiti:
  - Shihni përsëri mbi Tokë, vorbulla sulmesh të furishme!
  Dhe të tillë janë luftëtarët jo fleksibël.
  Por gjithsesi forcat janë të pabarabarta. Penza tashmë ka rënë. Dhe nazistët po sulmojnë Saransk.
  Tani nuk ka mbetur aq shumë në qytetin e Gorky.
  Më 7 nëntor 1944, Stalini mbajti një tjetër paradë në Moskë. Edhe nëse nuk është një fitore.
  Fritz, megjithatë, qëlloi në Moskë për herë të parë me raketa balistike V-2. Dhe në të njëjtën kohë qyteti u bombardua nga avionë reaktivë, përfshirë bombarduesit Arado . Ky veprim i tronditi të gjithë. Raketat V-2 fluturuan përgjatë një trajektoreje të lartë dhe ranë papritur, madje as radarët nuk i panë siç duhet.
  Pati shumë shkatërrime dhe fatkeqësi. Ushtarët sovjetikë u vranë gjatë paradës.
  Stalini mbajti një takim urgjent në një bunker nëntokësor që mund të përballonte edhe një goditje të drejtpërdrejtë nga një bombë atomike.
  Shefi i shtabit të përgjithshëm, Vasilevsky, vuri në dukje me shqetësim:
  - Gjermanët kanë një armë të re me fuqi të madhe shkatërruese. Dhe radarët tanë nuk e panë atë ...
  Stalini bërtiti, i zemëruar duke shtypur thembrat e tij:
  - Ja ku jeni budallenj! Një surprizë e tillë nuk mund të shihej!
  Marshalli Vasilevsky vuri në dukje:
  - Diçka ishte shoku Stalin ....
  Beria tha menjëherë:
  - Këto janë raketa të klasit A-5. Mos u shqetëso shoku Stalin. Ata mbajnë vetëm tetëqind kilogramë aminolone dhe qëndrojnë si një avion bombardues i mirë. Gjermanët hodhën nja dy duzina raketa, por ky dizajn nuk hyri në seri, pasi bombardimi me avionë reaktivë është edhe më i lirë dhe më praktik.
  Stalini, pasi u qetësua, tha:
  - Pra, nuk është një armë efektive? Shume mire!
  Beria vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Por avionët bombardues, ky është një problem serioz. Shoku Stalin duhet ta luftojë këtë!
  Marshall Zhukov sugjeroi:
  - Ndoshta do ta marrim dhe do të bëjmë vetë raketa. Dua të them ajrin tokësor. Çfarë, kontrollimi i tyre me radio për të rrëzuar aeroplanë!
  Voznesensky vuri në dukje:
  - Duhet kohë për të krijuar raketa të tilla! Është shumë më e lehtë të bësh aeroplanë shumë të lirë nga druri, t'i mbushësh me eksploziv dhe të godasësh armikun. Ky do të ishte stil kamikaze!
  Stalini tundi me kokë në shenjë dakordësie.
  - Po, duhet të përdoren avionë kamikaze. Ky është shansi ynë, megjithëse në realitet kjo vetëm sa zgjat agoninë e Ushtrisë sonë të Kuqe.
  Duhet të gjeni diçka më efektive!
  Yakovlev u përgjigj me një psherëtimë:
  - Shoku Stalin është duke punuar në avionë të rinj. Por tani për tani, ne jemi të fokusuar në ruajtjen e prodhimit maksimal të makinave. Të gjitha rezervat janë shfrytëzuar dhe ne i vendosim fëmijët nga mosha dhjetë vjeç në makineri. Mobilizim i plotë, total dhe supertotal .
  Stalini bërtiti:
  - Duhet bërë shumë më tepër! Kjo që po bëni është shumë pak!
  Molotov tha me një psherëtimë:
  - Kontakti me aleatët nuk është i mundur. Duket sikur jemi vetëm. U përpoq të negocionte me japonezët... Ata kërkojnë territor deri në Urale, gjë që është e papranueshme.
  Stalini bërtiti:
  - Është e nevojshme të godasësh Japoninë në dimër, por ç'të themi për Leningradin?
  Zhukov tha duke nxjerrë dhëmbët:
  - Sulmi në Petrozavodsk nuk ishte aq i suksesshëm sa pritej. Suedia hyri në luftë në anën e Rajhut të Tretë dhe ne duhej të merreshim me forca të mëdha. Kështu që nuk ishte e mundur të zhvillonim menjëherë ofensivën, dhe armiku, duke tërhequr pjesë të Wehrmacht, zmbrapsi sulmin tonë. Qyteti i Leningradit është në unazën e plotë të bllokadës dhe është mbyllur tërësisht. Unë mendoj se deri në pranverë për shkak të urisë totale, e gjithë popullsia do të vdesë. Dhe rënia e Leningradit do të jetë e pashmangshme.
  Është praktikisht e pamundur të furnizohet me ajër. Armiku dominon plotësisht qiellin. Gjermanët edhe tani japin një kryq kalorësi, vetëm për njëqind avionë të rrëzuar.
  Stalini bërtiti me zemërim:
  - Sulmi i dështuar!
  Zhukov pohoi me kokë.
  - Shumë hekurudha janë prishur dhe ne kemi përqendruar shumë pak forca. Dhe ne duhet t'u bëjmë haraç finlandezëve dhe suedezëve, ata janë këmbëngulës në mbrojtje. Por kjo nuk është e gjitha. Gjermanët gjithashtu anashkaluan Murmanskun. Tani ky qytet është i rrethuar. Nuk dimë çfarë të bëjmë!
  Stalini bërtiti:
  - Zhblloko!
  Zhukov u përgjigj:
  - Nuk ka forcë për këtë! Dhe armiku mund të kapë të gjithë Gadishullin Karelian!
  Stalini urdhëroi:
  - Tërhiq forcat dhe lëshohu! Në dimër, gjermanët nuk janë aq të fortë. Do të jetë e mundur t'i shtypni ato me kapital!
  Vasilevsky vuri në dukje:
  - Është e nevojshme të parandalohen përparime të thella, dhe atje forca jonë do t'i çojë armiqtë!
  Stalini bërtiti:
  Ne do të luftojmë për komunizmin!
  Voznesensky dha një lajm më të gëzuar:
  - SU-100 është tashmë i mishëruar, në metal dhe gati për prodhim masiv. Shasia e bazuar në T-34. Mjaft e lehtë për t'u prodhuar. Predha është pothuajse gati për armën e re. Pra, SU-100 do të shfaqet tashmë në frontet. Nesër makina e parë për të shkuar në front!
  Stalini tundi me kokë në shenjë miratimi.
  - Të paktën më bëri të lumtur! Por T-34-85 nuk është hequr ende nga prodhimi. Jo vetëm kaq, bëjeni armaturën më të hollë dhe ulni peshën në njëzet tonë. Betejat treguan se nuk mund të bëhej më keq!
  Voznesensky vuri në dukje:
  - Ju mund të bëni forca të blinduara nga druri! Ne prodhojmë qindra tanke të tillë në ditë, madje më shumë se nazistët. Por automjetet tona qëllojnë lehtësisht Fritz-in edhe me armë të lehta antitank.
  Zhukov vuri në dukje:
  - Gerda është atje. Një grua kaq e lezetshme! Ajo rrëzoi shumë nga tanket dhe armët tona.
  Stalini pohoi me kokë.
  - Duhet ta kapim dhe t'i skuqim takat e saj të zhveshura. Kjo vajzë është vërtet e lezetshme!
  Zhukov ra dakord:
  - Duhet ta kapim! Dhe ne do të shkatërrojmë fashistët!
  Beria pohoi me kokë dhe gurgulloi:
  Le të bëjmë një operacion special!
  Stalini vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Kjo është një ide e mrekullueshme, por ... Ne ende duhet të përfundojmë diçka!
  Beria bërtiti:
  - Le t'i kapim të gjithë!
  Stalini tundi kokën:
  - Jo... Vrasja e heronjve nuk është mirë! Dua që Gerda të më sjellë! Kjo është urgjente!
  Beria vuri në dukje:
  - Jetoj?
  Stalini konfirmoi me lehtësi:
  - Sigurisht, unë jam gjallë!
  Beria gurgulloi, duke fryrë faqet:
  - Të gjitha të pamundurat, ndoshta e di me siguri!
  Disa vajza u shfaqën me funde të shkurtra dhe me këmbë të zhveshura. Ata mbanin gota verë dhe u bënin syrin anëtarëve të GKO-së.
  Zhdanov vuri në dukje:
  - Na duhen më shumë vajza në ushtri! Ata do ta rregullojnë atë atje!
  Stalini deklaroi:
  I shpërblej Anastasia, Mirabela , Akulina me "Yllin e Urdhrit të Lavdisë" me diamante! Lavdi BRSS!
  Të gjithë bërtisnin njëzëri:
  - Lavdi heronjve!
  Dhe ata duartrokitën.
  Njëra nga vajzat u përkul dhe u gjunjëzua, duke puthur çizmet e Stalinit.
  Komandanti Suprem derdhi verë mbi të dhe bërtiti:
  - Forca jonë është grushti ynë!
  Beria cicëroj:
  Hitleri është budalla!
  Stalini kundërshtoi:
  - Jo një budalla, por mishërim i mashtrimit!
  Dhe të gjithë duartrokitën përsëri.
  . KAPITULLI # 12
  Qyteti i Ulyanovsk ishte i rrethuar plotësisht, por deri më tani u mbajt në .... Tashmë është fundi i nëntorit dhe bie borë me ngrica. Gjermanët nuk janë shumë të etur për të sulmuar dhe deri më tani po gjuajnë.
  Në ajër, moti nuk është shumë i qetë. Por vajzat ende luftojnë dhe tregojnë mrekulli guximi.
  Gerda me ekuipazhin e saj në Panther-2. Por tanku Panther-3 duhet të shfaqet së shpejti dhe luftëtari me të vërtetë dëshiron të luftojë mbi të.
  Ndërkohë, ajo qëllon në pozicionet sovjetike.
  Me këmbën e saj të zbathur, ajo drejtoi topin drejt objektivit dhe qëlloi. Ajo theu sovjetikën tridhjetë e katër dhe cicëroj:
  - Për Prusinë e shenjtë!
  Charlotte gjithashtu gjuajti nga topi, shpoi obusin sovjetik dhe kërciti:
  - Lumturia jonë për shekuj!
  Edhe Christina qëlloi duke goditur armikun me këmbë të zbathura dhe duke kërcitur:
  - Për djem të tillë që janë të denjë për ne!
  Magda gjithashtu qëlloi me shumë saktësi, duke cicëruar:
  - Për madhështinë e Perandorisë!
  Dhe në SU-100 më të ri, të katërt e Elizabeth po luftojnë.
  Vajzat kanë zotëruar armën e re vetëlëvizëse dhe qëllojnë.
  Elizabeta qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe këndoi;
  Xhelati fashist shqyen supet,
  Këtu është rafti, darët, stërvitjet në dorë!
  Ai dëshiron të gjymtojë trupin e shpirtit,
  Përbindësh i parëndësishëm, por duket i lezetshëm!
  
  Ai premton para, anije në det,
  Çfarë mund të japë edhe një titull!
  Vërtet të vë në linjë,
  Në fund të fundit, për të ju jeni vetëm një kufomë dhe lojë!
  
  Ai dëshiron të dijë për biznesin tonë,
  Çfarë ka të re në zinxhirin e të varfërve për të prangosur!
  Prandaj, unë do të ngas bujarisht,
  Të harrojë babanë e madje edhe nënën e tij!
  
  Por ne do t'i shërbejmë Atdheut me vendosmëri,
  Nuk na thyen dot mizoria e xhelatit!
  Një degë do të përkulet nga një shpërthim ere,
  Dhe bebet lakuriq qajnë!
  
  Po, humba raundin e parë të vështirë,
  Por i Plotfuqishmi do të japë një shans për të rikuperuar!
  Dhe atëherë unë vetë do ta dërgoj armikun në nokaut,
  Grushti im do ta prekë fort zvarranikën!
  
  Atdheu më jep një forcë të tillë
  Se është e mundur të kapërcesh dhimbjen e të gjitha torturave!
  Dhe dil nga ky varr pa fund,
  Për të mos u gllabëruar, ariu i zemëruar!
  
  Pak më shumë dhe shpëtimi është afër -
  Do të arrijmë fitoren ndaj armikut!
  Të jetosh nën mbulesën e dritës së komunizmit,
  Kështu që Dielli e vërshon shtëpinë me ar!
  Dhe vajzat kënduan dhe qëlluan nga një top i ri, vdekjeprurës. Ata janë luftëtarë jashtëzakonisht të frikshëm.
  Elena vuri në dukje duke qeshur:
  - Komunizmi do të ndërtohet, ne besojmë në të!
  Katerina u pajtua me këtë deklaratë:
  - Të ndërtojmë komunizmin dhe do të ketë triumf!
  Euphrasia e mori atë dhe gurgulloi , duke gjuajtur me gishtat e saj të zhveshur dhe duke goditur Panterën.
  Pastaj luftëtari bërtiti:
  - O komunizëm, komunizëm! Sofizmi do të shtypet fort!
  Dhe "Pantera", goditi në ballë dhe nga larg.
  Këto janë vajzat që nuk mund t'i thyesh kaq lehtë.
  Tani po vjen dhjetori... Japonezët thuajse pushuan së luftuari në kushtet e motit të ftohtë.
  Por në qiell, pavarësisht motit të dimrit, ka ende zënka.
  Këtu janë Toshiba dhe Toyota, dy pilotë japonezë që luftojnë si vjedhës të dëshpëruar.
  Toshiba rrëzon aeroplanët sovjetikë me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe bërtet në majë të mushkërive:
  - Unë kam një vajzë super!
  Toyota, duke rrëzuar një luftëtar rus dhe duke zhveshur dhëmbët e saj perla, konfirmon me besim:
  - Dhe ka një grua hiper !
  Gratë japoneze, natyrisht, janë luftëtare të fuqisë kolosale fillestare. Nderit të një samurai nuk mund t'i rezistohet.
  Por sido që të jetë, qiejt janë ende në lulëzim të plotë.
  Dhe në tokë, katër vajza ninja morën shfarosjen e ushtarëve sovjetikë.
  Vajza blu ninja mbajti një pritje në mulli, preu disa luftëtarë rusë dhe me gishtat e saj të zhveshur lëshoi një bizele me eksploziv me fuqi shkatërruese kolosale.
  Ajo e grisi dhe shkroi në Twitter:
  - Përshëndetje Japoni!
  Vajza e verdhë ninja këndoi edhe teknikën e fluturës me shpata. Ajo preu një numër rivalësh dhe bërtiti:
  - Për hakmarrje komuniste!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të nisni një dhuratë shkatërruese të asgjësimit.
  Pastaj ai mërmëriti:
  - Për madhështinë e Japonisë!
  Vajza e kuqe ninja mbajti një pritje me helikopter me shpata. Me gishtërinjtë e zhveshur, ajo hodhi një dhuratë vdekjeprurëse të vdekjes dhe bërtiti:
  - Për dashurinë time!
  Dhe pastaj ajo vërejti:
  - Dhe ku hakmerret komunisti?
  Vajza e verdhë ninja, duke copëtuar ushtarët rusë dhe duke hedhur përsëri një granatë me thembër të zhveshur, lëshoi:
  - Dhe pavarësisht se do të ketë supë me një mace!
  Vajza e bardhë ninja, duke i prerë rivalët e saj dhe duke hedhur një dhuratë vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur, lëshoi:
  - Do të fitojmë për idetë e komunizmit!
  Dhe të katër luftëtarët do të qeshin në kor dhe do të tregojnë dhëmbët e tyre perlë.
  Dhjetori shkoi shpejt... Pas rrethimit, gjermanët morën Ufa dhe Saransk. Por Ulyanovsk ende qëndroi në një bllokadë të plotë.
  Stalini urdhëroi Vitin e Ri të mbante me çdo kusht qytetin ku lindi Lenini.
  Sidoqoftë, gjermanët, megjithë ngricat, tashmë po i afroheshin Kazanit. Pra, BRSS ishte në prag të një kolapsi të plotë.
  Çfarë duhet bërë në BRSS nuk ka qenë ende e qartë dhe idetë.
  Stalini festoi Vitin e Ri në Moskë dhe në bunker. Vështrimi i tij ishte i zymtë, por dëshira për të luftuar nuk u dobësua.
  Ndërkohë Hitleri vendosi të organizonte një farsë për vete, në Libi, ku është ngrohtë.
  Dhe aty shijoi spektaklin e luftimit të vajzave gladiatore.
  Asgjë nuk ndodhi shumë në natën e Vitit të Ri, përveç bombardimit të Moskës.
  Dhe publikimi i serisë së parë "Panther" -3. Ky tank kishte trashësinë e armaturës së "Tigrit" -2, por me pjerrësi të madhe dhe peshonte vetëm dyzet e pesë tonë. Dhe lartësia e saj është ulur me më pak se dy metra. Një motor i fuqishëm me 1200 kuaj fuqi është i vendosur në një bllok dhe përballë transmisionit. Vetë makina doli të ishte e armatosur në mënyrë të përsosur dhe me optikë të shkëlqyer dhe me një stabilizues hidraulik . Dhe në frëngjinë e ngushtë kishte një top 88 mm në 100 EL, shumë i saktë dhe blindues.
  Gerda dhe ekipi i saj u larguan me këtë makinë. Pajisjet e përsosura dhe më të lehta të vrapimit, kaluan në mënyrë të përsosur nëpër dëborë. Ky tank është i përsosur në përgjithësi. Dhe armatura e tij me shpate të mëdha mbron në mënyrë të përkryer ballin e makinës. Pjesa e sipërme e kutisë 150 milimetrash është veçanërisht e mbrojtur fort në një kënd prej 40 gradë nga horizontali. Dhe kjo është rreth 330 milimetra forca të blinduara në një kënd prej nëntëdhjetë gradë. Asnjë top i vetëm sovjetik nuk do të depërtojë në majën e bykut të Panther-3. Fundi zë një të tretën e sipërfaqes së ballit të trupit në 120 mm dhe në të njëjtin kënd, dhe gjithashtu pothuajse i padepërtueshëm.
  Balli i kullës është 185 milimetra i trashë dhe në një kënd prej 50 gradë, gjithashtu i padepërtueshëm për armët sovjetike.
  Por këtu anët janë më të dobëta në 82 mm me pjerrësi, dhe ato mund të merren. Sidomos SU-100, një armë e re vetëlëvizëse sovjetike që fitoi shpejt popullaritet në mesin e trupave për shkak të lehtësisë së prodhimit dhe topit të blinduar.
  Gerda gjuajti të parën në trupat sovjetike. Ajo shpoi tankun IS-2 dhe u shpreh:
  - Ky është një luftëtar i mirë!
  Charlotte vuri në dukje, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke thyer makinën sovjetike duke shtypur butonin me thembër të zhveshur:
  - Kjo teknikë është pothuajse e përsosur!
  Kristina, duke synuar një top gjerman me gjuajtje të shpejtë automatike me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Armatura në bord është mjaft e dobët! Do të kishim një makinë më të fuqishme!
  Magda gjithashtu qëlloi duke përdorur këmbën e saj të zhveshur dhe e tërbuar e mori atë dhe bërtiti:
  - Do të kishte vetëm një trojkë, por një gëzueshëm trojkës!
  Dhe vajzat qeshën në unison ... Rezervuari është vërtet i mirë, veçanërisht performanca e tij e drejtimit.
  Ka kaluar testet luftarake dhe makina E-100. Megjithatë ajo është e rëndë. Por i mbrojtur mirë. Dhe armët e saj nuk mund të merren aq lehtë.
  Dhe në të, gjithashtu, janë ulur vajza gjermane. Dhe pavarësisht të ftohtit zbathur dhe me bikini.
  Adala, duke qëlluar kundër kundërshtarëve dhe duke goditur armikun, u shpreh logjikisht:
  Ne do të jetojmë në komunizëm!
  Dhe me një thembër të zhveshur, si të shtypni ....
  Agatha, duke qëlluar në pozicionet sovjetike, duke goditur kundërshtarët me gishtat e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Dhe madhështia e fitores sonë do të jetë me shekuj!
  Agnesa qëlloi gjithashtu predha ndaj këmbësorisë sovjetike, sigurisht me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Jo, ne nuk do t'i dorëzohemi Fuhrer-it!
  Vajza në tank, Athena, goditi armikun duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Për Fyhrer-in, jo Fyhrer-in!
  Agnes qeshi dhe tha:
  Ne jemi një fis supermenash!
  Andriana, duke qëlluar në baterinë sovjetike dhe duke shkatërruar pozicionet e armikut, tregoi gjuhën e saj dhe lëshoi:
  - Madhështia e gjermanëve e njeh planetin!
  Dhe me gjurin e tij të zhveshur, sikur do të bënte presion mbi armikun.
  Agatha, duke udhëhequr zjarrin, vuri në dukje:
  - Do ta bëjmë copa dragoin...
  Tanku E-75 nuk ishte ende gati. Fyhreri kërkoi që pesha të ishte gjashtëdhjetë e pesë ton dhe motori 1500 kuaj fuqi për lëvizshmëri të lartë, me forca të blinduara anësore prej të paktën 170 mm në shpatet e larta. Dhe u desh kohë.
  Por ndërsa nazistët po fitojnë gjithsesi ... Në janar, Ulyanovsk më në fund ra. Fritz filloi të sulmonte Gorky dhe Kazan.
  Deri më tani ata u ngjitën përtej Moskës.
  Stalini ishte i tërbuar, por nuk mund të bënte asgjë. Në fakt, çfarë po bëni këtu, një dështim i plotë ...
  Por vajzat po luftojnë në qiell dhe në tokë ...
  Kështu që SU-100 i Natashkas shkatërroi një avion sulmues gjerman me një sulm ajror. Doli goxha e lezetshme. Edhe pse jo mjaft i zgjuar dhe i shkathët. Sidoqoftë, Natasha nuk është aspak një nxënëse e klasës së parë dhe si do të shkojë.
  . Tani vajze doli qe ishte V tashmë i njohur tank T -34. Vetëm Pak mik . Kulla më i madh dhe _ mjet kalibrit në 85 milimetra në vend të 76. Shasi Pjesë ish .
  vajzat i rrotulluar në vend . Ata të tilla si _ Dhe para , në një bikini . A këtu makinë sovjetike prodhimi . Hani Dhe predha në vend .
  Supermen Natasha Me i kënaqur pamje buzëqeshi :
  - A Ku fashistët ?
  U shfaq brenda tank imazh kontakt i ri . djalë postoi në Twitter :
  - Këtu Kjo tank , i cili u shfaq në fronte e dyta botë luftërat V katërdhjetë e katërta vit Dhe përpara këto që atëherë e vendosur në armët E kuqe ushtri _ ndaj tij kundërshton , E -25. Armë vetëlëvizëse me 88 mm top dhe 120 mm ballore forca të blinduara _ E bukur luftoni !
  Vërtet V në distancë Me i madh punës Mund konsideroni gjermanisht armë vetëlëvizëse Squat , me gjatë trungu _ Të panjohura vajzat qe _ Kështu që herët majtas fronte E madhe Patriotike luftërat . Por Superman-Natasha menjëherë njëjtë vuri në dukje :
  - Ajo ne Ndoshta merrni . Në saj gjatësia në 71 EL .
  Zoya këtu njëjtë sugjeroi :
  - Duhet shko V lëvizje për _ Jo goditi !
  Angelica futuriste V bezdi vuri re :
  - Këtu dreqin ! Menjëherë njëjtë rrëshqiti epror ne makinë !
  Kuratori-oficer i tyre i ri me inat deklaroi :
  - A Kjo më shumë asgjë ! E-75 ishte do më shumë me keq ! Ju do e tij as nën një këndi do Jo shpuar . A Kështu që guxoj !
  Supermen Natasha u kryqëzua Dhe fërshëlleu :
  - Si e vërtetë komunist , d.m.th unë them për ju - për ferr !
  Futurist-Angelica leh , duke shkelur zbathur këmbë :
  - Le të performojmë !
  sovjetike makinë disa ngushtë filloi dhe _ gumëzhitur . shpoj gjermanisht V ballin joreale Dhe duhet hyr brenda fritz V bord . Por provoni Kjo për të bërë ? Ai nga e tij me tytë të gjatë armët Si dreq ... Mbetet vetëm numëroj në shpejtësi .
  Supermen Natasha zemërohem . E thjeshtë gjermane ACS po më shumë më e lehtë tridhjetë e katër kështu që saj tejkalon V karakteristikat . Këtu Ju në mënyrë të pavullnetshme do të çmendesh .
  sovjetike makinë shkon në afrim . Mirë kuti marsh më mirë ish .
  Svetlana pushon lakuriq takat Dhe cicërima :
  - Fuhrer shpejtë ne kthehu !
  Futurist-Angelica konfirmon si :
  - Hitleri ne le të shkatërrojmë !
  me flokë të artë Zoya i brohoritur :
  - Jepni ndaj tij nxito Nga erizipelë !
  NË kjo moment me peshë predhë e Hitlerit armët i kënaqur drejtpërdrejt V bazë kullat . vajzat i ngritur Dhe vuajtur V i shqyer metal .
  DHE më vonë më jep një sekondë Të gjitha katër doli të jetë pothuajse absolutisht lakuriq me brekë dhe i varur në raft . Nën zbathur këmbët bukuroshet i flakëruar zjarr . Flaka lëpihej lakuriq , i këndshëm thembra vajzat .
  Supermen Natasha u përpoq dridhe por _ saj këmbët doli qe ishte në mënyrë të vendosur i mbërthyer V pads , dhe Shumë i sëmurë shtrirë venat . Kjo ishte klasike raft , me tradicionale dolli takat . A në vajzat këmbët Shumë madje seksi , dhe shuplaka zjarri _ thembra bën e tyre më shumë më tërheqëse .
  Por me dhimbje bukuroshet . Ata duke u përpjekur merrni falas . Por pads Shumë të qëndrueshme . A atij më shumë Dhe vajzat janë valkirë mbyll telefonin peshat .
  Njësoj luftëtare femra V i shkurtër funde , me zbathur këmbët , lakuriq duart , por trupi mbuluar e argjendtë postë zinxhir . Ata grabujë pokers zjarret , dhe vjell prush te _ takat i pjekur më të fortë .
  Këtu Dhe raft rezulton nyje , dhe zjarrit patate të skuqura fund . A këtu më shumë Dhe princi nga dinastia e mbretit William u shfaq . NË duart në gusht djemtë , princi-demiurg që shkëmbyen e dyta milion dollarë për një pozicion në SS kamxhik nga me gjemba tel . A më shumë Dhe saj Valkiritë ngrohu nga flakëhedhës .
  Princi Hyjni i shkeli syrin dhe _ Si goditi Supermen Natasha Nga muskuloz mbrapa . edhe pse vajze Dhe e guximshme por _ saj nga takat përpara zverku goditur të tilla dhimbje qe _ i mrekullueshëm në mënyrë të egër bërtiti .
  Tjetra goditi djalë - princ u rrëzua në Zoya . Ta Edhe pse Dhe i shtrydhur fort dhëmbë , jo mbajtur në nga bërtas . A në mbrapa u shfaq të përgjakshme vija Dhe djeg _
  Barbarossa Jr. Me buzëqeshje tha :
  - Mësoni ju më shumë duhet !
  Tjetra goditi ra Nga Futurist Angelica . DHE kjo grua e re Jo mbajtur jashtë nga bërtas . djalë i shtyrë fëmijët e mi janë zbathur këmbën V zjarr . E nxjerrë i shkathët gishtat prush Dhe i hedhur flokëkuqe kafshët V fytyrë . Ta bërtiti më shumë më e fortë , dhemb !
  Barbarossa Jr. Me i kënaqur pamje tha :
  - Por Ju njëjtë i kërkuar Me gjermanët !
  Pas pushuar dhe _ Svetlana . Si se Jo i shtrydhur nofulla por _ Njësoj bërtiti . Të gjitha njëjtë kamxhik nga e kuqe e nxehtë , me gjemba tel ishte më shumë më shumë e dhimbshme , si flakë nën zbathur këmbët . Tem mbi atë _ vajzat tashmë e mesuar me për vite menaxhuar pa këpucë , dhe e tyre thembra këmbët , shumë elastike Dhe e qëndrueshme _
  Por zjarrit Dhe e tyre piqet . Valkiritë tashmë V duart po mbajnë dhe kamzhik nga të kuqe të nxehtë tel .
  Supermen Natasha në të gjitha fyt bërtiti :
  - Po Çfarë Kjo është kjo ?!
  Barbarossa Jr. thotë:
  - Marrja në pyetje e zonjave rebele! Ju jeni në robëri dhe do të përgjigjeni për gjithçka!
  Natasha vuri në dukje:
  Ne nuk duam të vdesim kështu! Hajde, le të shkojmë dhe ne do të vazhdojmë të luftojmë!
  Barbarossa Jr bërtiti:
  - Pse të lë të shkosh?
  Angelica u përgjigj:
  - Ne jemi shtriga dhe mund t'i japim njeriut që do të na shpëtojë dhuratën më të vlefshme nga të gjitha të mundshme!
  Barbarossa Bock u befasua:
  - Po, dhe çfarë do të më japësh?
  Natasha tha me besim:
  - Ne do të bëjmë një rini të përjetshme dhe nuk do të plakesh kurrë!
  Djali i vogël pohoi me kokë.
  - Po, mund të të lë të shkosh! Por si mund ta vërtetoni këtë!
  Natasha tha:
  - Fute dorën në zjarr dhe nuk do të të bëjë keq! Do të shihni që ne mund të bëjmë magji!
  Barbarossa Jr me kujdes futi dorën në zjarr, rrotulloi dhe u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Po ti mundesh! Po liria jote në këmbim të pavdekësisë sime!
  Dhe vajzat kanë një shans të ri. Por lufta vazhdon ende... Në janar, Gorky dhe Kazan u morën.
  Në fillim të shkurtit, gjermanët, finlandezët dhe suedezët pushtuan Karelian dhe vazhduan të sulmojnë Arkhangelsk. Situata është përshkallëzuar në mënyrë dramatike.
  Elizabeth u transferua në SU-100 në këtë qytet.
  Ajo po luftonte atje. Shkurt dhe ngrica. Por vajzat ende luftojnë zbathur.
  SU-100 peshon vetëm tetëmbëdhjetë tonë me mbrojtje antiplumb. Ajo është e pambrojtur, por e lëvizshme. Dhe ajo nuk duhet të qëndrojë në pritë, ajo duhet të lëvizë që të mos goditet.
  Kur lëviz, tanku nxehet dhe vajzat me këmbë të zbathura dhe me bikini nuk janë aq të ftohta.
  Elizabeth, duke qëlluar mbi nazistët, këndoi:
  - Por ato janë kushtet! Dhe ja ku është e mërkurë! Megjithatë, i ftohti është i mirë për shëndetin tuaj! Moti i ftohtë është i mirë për shëndetin tonë!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të ngarkoni nazistët. Dhe T-4 ky tank i vogël është thyer.
  Luftëtarët duhet të dallohen luftëtarët e një klase kolosale.
  Edhe Ekaterina gjuan me këmbë të zbathura dhe klith:
  - Komunizmi të jetë!
  Elena, gjithashtu duke qëlluar mbi armikun dhe duke e goditur me grusht, qeshi shurdhues:
  - Një fitore e çmendur na pret!
  Efrasia duke goditur me grusht tanket e Wehrmacht, me këmbët e saj të zhveshura, blu nga të ftohtit, u përgjigj me besim:
  - Asgjë nuk do të na ndalojë!
  Këta luftëtarë janë thjesht super!
  Por, mjerisht, heroizmi i tyre është jashtëzakonisht i vogël... Ra edhe Arkhangelsk... Është e qartë se nuk ka municion të mjaftueshëm....
  Gjermanët po lëvizin drejt Moskës nga prapa. Në mars, betejat u shpalosën për Ryazan. Hordhitë e Hitlerit vërshojnë nga lindja...
  Duhen disa hapa urgjent.
  Moska ende po reziston dhe Stalini ka mbledhur një këshill sigurie. Diskutimi ishte nervoz. Nuk kishte ide të reja.
  Vetëm Beria sugjeroi:
  "Ndoshta duhet t'i ofrojmë realisht paqe Rajhut të Tretë me çdo kusht, për sa kohë që ata nuk na prekin!"
  Stalini u përgjigj me zemërim:
  - Kjo nuk është një qasje konstruktive, shoku Beria! Na duhen lëvizje të forta!
  Marshalli Vasilevsky u përgjigj sinqerisht:
  - Shkëlqesia juaj nuk ka rezerva! Pothuajse të gjithë u rrëzuan në beteja të pabarabarta. Përveç SU-100, nuk ka lloje të tjera të armëve të reja në seri. Vërtetë, IS-3 do të jetë gati së shpejti, por ky tank është i vështirë për t'u prodhuar dhe do të jetë e vështirë ta lëshojë atë në një seri në kushtet aktuale.
  Marshalli Zhukov vuri në dukje me zemërim:
  - Nëse nuk mund të fitosh, atëherë ka mbetur vetëm një gjë - të vdesësh me dinjitet!
  Stalini donte të thoshte diçka, por u shfaq një vajzë zbathur me një fund të shkurtër. Duke ndezur takat e saj të zhveshura, ajo solli një dërgesë.
  Stalini vrapoi me sytë mbi të dhe bërtiti me inat:
  - Leningradi, i paaftë për t'i bërë ballë urisë dhe ra bllokada shumëmujore! Tani qyteti ynë i dytë është pushtuar nga Fritz!
  Marshalli Zhukov shtriu duart dhe vuri në dukje:
  - Oh, Stalini i madh... Është e tmerrshme!
  Beria sugjeroi:
  - Ndoshta për nder të kësaj qëlloni një mijë njerëz?
  Komandanti Suprem bërtiti:
  - Hesht, idiot tullac! Diçka duhet vendosur!
  Molotov sugjeroi, duke belbëzuar dhe duke i përkëdhelur me nervozizëm gjunjët e zhveshur të vajzave:
  - Le t'u ofrojmë gjermanëve një armëpushim të përkohshëm dhe vetëm atëherë të fillojmë negociatat e paqes me çdo kusht.
  Stalini bërtiti:
  - Provo! Por nuk do të ketë asnjë kapitullim. Moska do të bjerë, ne do të bëjmë një luftë guerile!
  Beria vuri në dukje me një buzëqeshje lajkatare:
  - Por kjo vetëm sa do të rrisë shkallën e vuajtjes së njerëzve, shoku Stalin. Ndoshta...
  Stalini përplasi me vendosmëri grushtin në tryezë:
  - Jo! Le të propozojë Molotov negociata! Dhe asgjë tjetër, mut deri në fund!
  Gjermanët rrethuan Ryazanin në mes të marsit. Duke përjetuar mungesë municionesh, trupat sovjetike bënë një përparim nga qyteti.
  Alenka dhe ekipi i saj po vrapojnë, zbathur duke dridhur mbi borën e shkrirë të pranverës.
  Vajza qëllon mbi nazistët dhe këndon:
  - Lavdi shpirtit tonë, lavdi vendit të madh!
  Dhe me këmbën e tij të zbathur do të hedhë një dhuratë vdekjeprurëse. Dhe shpërndani nazistët në të gjitha drejtimet.
  Anyuta, duke qëlluar kundër kundërshtarëve, lëshoi:
  - Dhe goditja jonë, një dhuratë e shenjtë dhe një tarifë!
  Alla gjithashtu vrapon, qëllon mbi nazistët, hedh një pako shpërthyese qymyr me këmbën e saj të zbathur dhe fërshëllehet:
  - Nuk do të dorëzohemi kurrë!
  Dhe tani Maria e shkëlqyeshme, duke qëlluar mbi nazistët, duke i kositur plotësisht, dhe duke gërvitur me kërcitjet e dhëmbëve, bërtet:
  - Askush nuk do të na ndalojë!
  Dhe thembra e saj e zhveshur dërgoi një pako shkatërruese vdekjeje dhe dërrmimi.
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët, shënon mjaft logjikisht:
  - Komunizmi nuk do të shuhet kurrë!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke ulur radhët, vëren në mënyrë mjaft logjike dhe racionale:
  - Dhe besimi në parti do të mbetet në shekuj!
  Dhe gishtat e zhveshur do të hedhin një dhuratë asgjësimi.
  Vajzat u arratisën nga ring. Por situata është ende e tensionuar.
  Dhe nuk kanë ku të shkojnë.
  Shkrirja e pranverës vonoi pak përparimin e gjermanëve. Për më tepër, nazistët u bashkuan me Japoninë dhe vazhduan me pushtimin e Azisë Qendrore.
  Edhe kjo i shpërqendroi dhe prilli kaloi relativisht i qetë. Dhe në maj, më në fund u lëshua tanku i parë sovjetik IS-3. Dhe ai mund të dorëzohej në paradën e 1 majit.
  Stalini i plakur dhe i dobësuar e shikoi këtë, i përkulur. Shprehja e tij ishte e lodhur për vdekje.
  IS-3, në funksion të mundimit në prodhim, ende nuk mund të bëhej serial.
  Dallimi i saj thelbësor nga të dyja ishte vetëm forma e kullës. Ajo ishte si një disk fluturues dhe balli i saj ishte si sqepi i vinçit. Sigurisht, këndi i rritur i prirjes e mbrojti mirë pjesën ballore, por prodhimin e ndërlikuar. Për më tepër, pjesa e poshtme e ballit ishte e prekshme, dhe nëse një predhë godiste atje, atëherë ajo nuk rikoshetonte më.
  Stalini tundi dorën dhe u zhduk në bunker, filloi bastisja tjetër naziste. TA-400 dhe Yu-287 me një krah të mbrapsht morën pjesë në sulmet ajrore.
  Dhe përsëri ata gjuanin raketa balistike me krahë të drejtuar nga radio.
  Kremlini mori dëme të konsiderueshme.
  Stalini po mendonte seriozisht të ikte nga Moska.
  Në mesin e majit, pasi përfunduan rishpërndarjen e Azisë Qendrore, nazistët filluan një ofensivë kundër Moskës nga lindja dhe perëndimi. Një tjetër betejë e ashpër u ndez.
  Trupat sovjetike luftuan heroikisht. Por forcat janë shumë të pabarabarta. Në beteja u shfaqën edhe tanket E-75 Tiger-3. Dhe masivisht "Panter" -3. Të tilla luftime, le të themi, janë të jashtëzakonshme.
  Nga fundi i majit në fillim të qershorit, nazistët përfunduan rrethimin praktikisht të plotë të Moskës.
  Stalini njoftoi solemnisht se do të qëndronte në kryeqytet dhe do të qëndronte atje deri në vdekje.
  Moska u granatua dhe u bombardua. Ajo ishte e rrethuar nga linja mbrojtëse shumë të fuqishme që nuk ishin aq të lehta për t'u kapërcyer. Në kryeqytet u përqendruan rezerva të mëdha municioni dhe ushqimi.
  Dhe Stalini ishte relativisht i sigurt në qytetin e nëndheshëm .
  Hitleri më 22 qershor 1945, kur kishin kaluar saktësisht katër vjet nga fillimi i Luftës së Madhe Patriotike, urdhëroi të ndalonte sulmin ndaj kryeqytetit, duke e shkatërruar atë sistematikisht me artileri dhe avionë. Dhe vazhdoni të bombardoni me besim.
  Një ofensivë e bazuar u zhvendos në Siberi. Ishte e nevojshme të merreshin Sverdlovsk dhe Chelyabinsk derisa këto qytete të mbulonin borën ... Në fund të qershorit në fillim të korrikut, të dy qytetet kryesore u morën pas betejave kokëfortë ... Gjermanët po lëviznin nëpër Siberi. Fshatrat sovjetikë ranë një nga një.
  Këtu nazistët në shtator 1945 iu afruan Novosibirskut. Luftimet shpërthyen edhe për këtë vendbanim.
  Ushtria e Kuqe luftoi së bashku me milicitë lokale. Tamara luftoi këtu si një heroinë.
  Është fundi i shtatorit, bie borë dhe bën acar. Dhe batalioni i vajzave lufton zbathur dhe tregon heroizëm të mrekullueshëm.
  Dhe luftëtarët luftojnë si pantera.
  Tamara dha një kthesë, hodhi një pako shpërthyese me qymyr me këmbë të zbathur dhe kërciti:
  - Askush nuk do të na ndalojë! Askush nuk mund të na mposht!
  Vajzat e tjera ulërijnë në mënyrë të dëshpëruar:
  - Do të vdesim, por nuk do të dorëzohemi!
  Dhe beteja vazhdon...
  Vetëm në fillim të nëntorit ra Novosibirsku... Lufta vazhdoi. Bashkimi Sovjetik ende nuk kishte kapitulluar. Moska ishte e bllokuar dhe nën zjarr.
  Në qytetin nëntokësor, u ruajt një furnizim strategjik me ushqime dhe municione, në mënyrë që të ishte e mundur të qëndronte për mjaft kohë.
  Gjermanët vazhdimisht bombarduan dhe granatuan qytetin.
  U shfaq gjithashtu një tank i ri super i rëndë "Rat". Ky mjet peshonte dy mijë tonë dhe ishte i armatosur me disa armë.
  Një automjet me forca të blinduara 400 mm u përdor si tank depërtues... Kaloi një provë luftarake....
  Por u mbërthye mbi iriq dhe u shkatërrua nga një pilot kamikaz që e përplasi.
  Sidoqoftë, një tank i ri "Rat" -2 u shfaq edhe më i madh dhe më i rëndë ...
  Stalini festoi Vitin e Ri 1946 në Moskë, i cili ende nuk ishte marrë. Udhëheqësi i madh i BRSS mbështetej në një mrekulli. Moska është bërë një qytet i vërtetë kala.
  Furnizimi me ushqim mund të zgjasë edhe për disa vite të tjera, dhe duke pasur parasysh rënien e popullsisë për shkak të bombardimeve dhe granatimeve, për më gjatë. Por municioni varej nga shpejtësia dhe intensiteti i sulmeve.
  Beria megjithatë vuri në dukje:
  - Ndoshta, shoku Stalin, mund të arrijmë një marrëveshje me Hitlerin për lirinë tonë?
  Komandanti i Përgjithshëm Suprem, deklaroi me vendosmëri, duke përplasur grushtin fort në tryezë:
  - Nuk flas me kanibalë, Lavrenty! A e kuptoni!
  Beria tha me një psherëtimë:
  - Le të shpresojmë për një mrekulli, o i madh!
  Stalini tha duke kërcitur:
  -Durim dhe pak mundim!
  . EPILOG
  Viti i ri 1946 u zhvillua në betejat lokale. Gjermanët dhe japonezët gradualisht pushtuan të gjitha qytetet kryesore. Verkhoyansk ishte i fundit që ra në gusht. Gjermanët kanë tanke të reja AG-50 në formën e një piramide.
  Tamara dhe ekipi i saj luftuan në mënyrë të dëshpëruar në Verkhoyansk.
  Vajzat, si gjithmonë, ishin zbathur dhe me bikini.
  Ata qëndruan deri në vdekje. Dhe me gishtat e tyre të zhveshur ata hodhën pako shpërthyese me forcë vdekjeprurëse.
  Dhe më pas, kur municioni mbaroi, ata ishin në gjendje të kalonin nëpër bodrume dhe tunele në taiga.
  Ata ishin gati të merrnin armët dhe të bënin përsëri luftë, edhe sikur të ishte një luftë guerile.
  Zonat partizane u ngritën në BRSS dhe u shpalos një luftë nëntokësore.
  Kryeqyteti ishte ende në këmbë, kështu që Hitleri donte ta vriste urie dhe të shpëtonte ushtarët e tij, prej të cilëve shumë kishin vdekur tashmë.
  Dhe vajzat, ndërkohë, shfarosën nazistët dhe japonezët, në mënyra dhe metoda të ndryshme.
  Sidomos Natasha dhe ekipi i saj.
  DHE doli qe ishte përsëri V T -34-85. Makina , sigurisht njëjtë , jo e re . DHE për fundin e dyzet i gjashti i vitit i vjetëruar .
  A Këtu Dhe AG -50. kujton të ulëta piramidale Me Shumë gjatë fuçi . Makinë e gjitha gjashtëdhjetë pesë ton . Trashësia forca të blinduara bashkë të gjitha kënde 250 mm nën anim . Për predha T -34 absolutisht i padepërtueshëm .
  Supermen Natasha V bezdi fërshëlleu :
  - Kjo Si detyrë ! Merr mal !
  Futurist-Angelica shikoi përreth . Tani Ata ishin V e tij tradicionale bikini . DHE dicka __ _ bukuri erdhi në mendje .
  A Svetlana e shtypur në levave zbathur takat Dhe ngarë tank . Ajo fërshëlleu :
  - Manovro ! Vetëm manovrim !
  AG -50 eshte i pajisur me i fuqishëm 105 mm top Me gjatësia trungu në 100 EL . Ai në gjendje goditi në i madh distanca . Tem mbi , y tridhjetë e katër Me cilësisë forca të blinduara nuk ka rëndësi . Një goditi Dhe fund .
  Svetlana fillon lëkundje sovjetike tank . Këtu armik gjuan . predhë madje pak shqetësimet forca të blinduara _ Por te për fat të mirë rrëshqet . A pas te gjithave pushtet kolosale - uranium bërthamë .
  Supermen Natasha pëshpëriti e tyre e kuqe flakë buzët :
  - Në ikona Me trishtim fytyrat perseri _ perandoria të lindë !
  Futurist-Angelica qëlloi duke përdorur _ zbathur gishtat këmbët . predhë i kënaqur V ende në këmbë piramidale tank . DHE rrëshqiti Me forca të blinduara V rikoshet . Tashmë Shumë ajo i zhdrejtë Dhe i çimentuar .
  gjermanisht tank sigurisht _ i njëjtë , i padepërtueshëm , me të gjitha kënde madje Për IS -7. A tashmë Ku përpara atij T -34-85.
  Përsëri gjermanisht gjuan ... Svetlana e shtypur lakuriq thembra në frenat . DHE mund shmangen tank nga disfatë . Edhe pse fatale dhuratë rrëshqiti fare afër .
  Supermen Natasha V tërbim tha :
  - Po ne Dhe mbërthyer !
  Futurist-Angelica qeshi . Ajo ftohtë të këputur Me veten time sytjena . ekspozuar lartë gjirit Me luleshtrydhe thithat . Zbuloi dhëmbët e tyre perla dhëmbët . DHE postoi në Twitter :
  - Frikacak Jo luan V hokej !
  DHE e shtypur e kuqe flakë thithka në shkas _ Të tillë Këtu ajo trim Dhe vezullues ajo- djall A Ndoshta i sjellshëm , rus engjëlli mishëroj _
  predhë fluturoi jashtë nga Jo shume gjatë surrat . Kaluar nga ... Dhe i kënaqur drejtpërdrejt V trungu gjermanisht makina AG . i refuzuar e tij si goditje krisur .
  DHE Të gjitha katër vajzat kor , leh :
  - Një , dy - Unë goditi ! Fritz Nga brirët Kështu që dha !
  DHE Si shkund Ata e tyre zbathur këmbët . Këtu Kjo vajza ! A Kur në të shtënat përdorni lakuriq gjoksi eshte _ V njeqind një herë më efikas .
  Supermen Natasha Me buzëqeshje vuri re :
  - Kjo tank Tani Për ne i sigurt . Por Si e tij shkatërroj ?
  Zoya Me buzëqeshje sugjeroi :
  - A V betejë kauboj stil , ne e tij Le të fshijmë !
  Svetlana i përshpejtuar lëvizjes e tij tank . Por kundërshtar , papritmas u kthye Dhe nxituan në arrati . Ai i përshpejtuar i mrekullueshëm shpejtë : të gjitha njëjtë turbinë me gaz motorri . DHE ishte qartë me shpejt se _ T -34-85.
  sikur elefant iku nga Pugs . Të gjitha do asgjë . Por elefantët di si lëvizin madje Shumë shpejt .
  Supermen Natasha me inat lëvizur Nga forca të blinduara zbathur këmbë Dhe i brohoritur :
  - Këtu ! Epo Si të gjithë njësoj ne ngeli prapa nga fashistë !
  Zoya Me trishtim V zëri , këndoi :
  - Të gjitha e pamundur , e mundur V tonë bota !
  DHE tronditi e tij flokët , ngjyrat fletë ari _
  Futurist-Angelica Me kënaqësi këndoi dhe _ liruar një tjetër guaskë . Se goditi V të blinduara i ashpër Dhe thyen .
  - Shko nëse ëndrrat i paparë ... Endje nëse kurora lulesh i vonuar ... memec ishte Gerasim dikur ! __ _ Tani Ai betohet paturpësi !
  Svetlana në mënyrë rigoroze vuri re :
  - mat qortimi është _ vulgare !
  Supermen Natasha doja dicka ___ _ _ thuaj mendjemprehtë . Por Këtu u shfaq një tjetër fashiste tank . Aktiv kjo një herë E -75. Njësoj Mirë të mbrojtura V balli , por shumë më keq Me dërrasat . A është e vërtetë, tridhjetë e katër e tij Të gjitha barazohet Jo shpoj .
  Aktiv kjo herë , Zoya hodhi jashtë Me veten time sytjena . DHE ekspozuar e kuqe flakë thithka .
  e mora Dhe e shtypur gjinjtë në shkas _ armë funksionoi ...
  predhë përsëri i kënaqur drejtpërdrejt V trungu masive armë . DHE njeqind pesë milimetrike një armë doli nga ndërtim .
  DHE kjo gjermanisht nxituan në arrati . Mirë mënyrë prodhimit nga ndërtesë më së shumti të mbrojtura makinat jane _ zhvishem Nga trungjet .
  Supermen Natasha i gëzuar pa masë deklaroi :
  - Këtu shiko ! ne ne fitojmë !
  A Këtu Dhe e treta tank . Aktiv kjo kohe " mbreterore" luani ." Në atij armë , bombardues kalibrit në 450 milimetra . Të tillë Nëse dreq atëherë _ pak fare Jo do të duket .
  Supermen Natasha në kjo një herë vendosi gjuaj veten e saj . u ngrit sytjena . E cila në saj të gjithë njësoj lartë dhe _ elastike gjoks . I freskët si _ në vajzat . DHE luftëtar Si do të marrë Dhe presa rubin thithka .
  predhë fluturoi jashtë ... Dhe " Royal luani " mori drejtpërdrejt V trungu _ DHE i madh makinë Si do të shpërthejë . Çfarë Dhe çift në këmbë Nga skajet tanke fluturoi në disa qindra metra _
   po Dhe tridhjetë e katër tronditi . Makinë mezi Jo rrokulliset dhe _ doli i shqyer nga tokë .
  Angelica futuriste madje goditi në ulje balli , duke bërtitur :
  - sikur kuajt gomarët !
  DHE kërcënuar Fritz grusht .
  Supermen Natasha ishte i kënaqur dhe _ buzëqeshi perla , shumë i madh dhëmbët :
  - Këtu ne dha Nga armik ! Si supozohet të !
  Zoya këndoi , me kënaqësi :
  - Dashuri Dhe vdekje ! Mirë Dhe e keqe ! Çfarë i shenjtë Çfarë mëkatar ... A për mua e di Të gjitha e barabartë !
  DHE vajze lëvizur zbathur këmbën Nga metal .
  Tjetra armik E -100. Makinë e rrezikshme . ME bombahedhës dhe 75 mm _ top Me Shumë gjatë fuçi . Të tillë sulmi modifikim , dhe në gjendje përmbushin rol Dhe luftëtar tanke . A shtatëdhjetë e pesë milimetra armët Për sovjetike tank mjaft mjaftueshëm .
   A trungu bombardues mbuluar kapak .
  Supermen Natasha u kryqëzua në ndihmë zbathur këmbët , dhe postoi në Twitter :
  - Epo , le të e tij mundi ?
  Zoya , duke u lëkundur dhëmbët , ranë dakord _
  - Sigurisht që do ta bëjmë !
  Angelica futuriste e kuqe flakë thithka e shtypur në shkas . armë punuar . pështyu jashtë vrastare ngarkoj . DHE i ndërprerë relativisht e holle por _ por gjatë trungu gjermanisht armë .
  Svetlana me entuziazëm postoi në Twitter :
  - E shkëlqyeshme ! A Tani jap zjarr mua !
  DHE luftëtar Njësoj ekspozuar e imja bust . Në të gjitha katërshe gjoks në lartësi . DHE Shumë madje e bukur , seksi , joshëse . Kështu që Me të tilla vajzat unë dua të për të bërë dashuri . po cfare _ Ndoshta të jetë më mirë ata ? Ndoshta vetëm _ tjera vajza !
  DHE Këtu grua e re kapur momenti kur _ kapak filloi hapur . DHE duke përdorur e imja e kuqe flakë thithka si _ do të lëshojë predhë Nga gjermanisht bombardues .
  A Fritz Jo menaxhuar madje Dhe syri pulsoj ... si do të marrë Dhe do të shpërthejë ... Në Të gjitha anët të shpërndara pirja e duhanit metal _
  Svetlana fërkuar veten të fortë duart Dhe kërciti :
  - Unë shtroj autentike dragua !
  DHE Si qesh ! DHE merr po _ Do te shfaqet gjuha !
  Supermen Natasha mori Dhe me entuziazëm këndoi :
  - Patriot ! sovjetike patriot ! Sa shume Krauts i vrarë ju !
  Zoya kapur një këngë , dhe duke u tundur lakuriq gjoks , vazhdoi :
  - Patriot ! E kuqe patriot ! DHE në vajzat Të gjitha tuajat ëndrrat !
  DHE Njësoj luftëtar Si do të marrë Dhe qesh me zë të lartë ! DHE uvula do të tregojë ! DHE buzëqeshje dhëmbë - fangs !
  DHE zbathur këmbët do të lëvizë levë ...
  Vajzat këtu janë padyshim në më të mirën e tyre, edhe pse kanë një tank të vjetëruar. Dhe vazhdojnë të partizohen.
  Por më 20 prill 1947 filloi një sulm i ri në Moskë. Në të morën pjesë japonezët, turqit dhe gjithë ushtria e huaj.
  Hitlerit, në fund, i mbaroi durimi dhe ai vendosi t'i jepte fund BRSS. Dhe personalisht me Stalinin, duke lidhur me të luftën guerile që ende po ndez në territorin e Rusisë.
  Si, nëse Moska bie, atëherë lufta pa dyshim do të përfundojë.
  Dhe filloi një sulm vendimtar, i përgjithshëm.
  Në sulm shkuan edhe tanket super të rënda "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 dhe të tjerë.
  Së pari, qyteti u qëllua me raketa balistike.
  u përdorën gjithashtu disketat luftarake, të paprekshme të Rajhut të Tretë . E tillë është armada.
  Alenka dhe ekipi i saj u takuan me guxim me gjermanët dhe u grindën.
  Alyonka hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur, shkrepi një breshëri dhe gjëmonte:
  - Për shpirtin rus!
  Anyuta, duke qëlluar kundër kundërshtarëve dhe duke kositur radhët e armiqve, cicëriu me thembër të zhveshur, duke iu dorëzuar paketës së vdekjes:
  - Për madhështinë e komunizmit!
  Alla, duke qëlluar mbi armiqtë e BRSS dhe duke hedhur një bombë me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Për Nënën Rusi në komunizëm!
  Maria, duke drejtuar zjarr me qëllim të mirë ndaj armikut dhe duke e kositur me besim, vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Rusia ka nevojë për një udhëheqës të ri!
  Matryona vuri në dukje, duke qëlluar dhe shkatërruar me siguri kundërshtarët e saj, dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo dha një dhuratë tjetër vdekjeje:
  - Sigurisht, është e nevojshme!
  Dhe nga hedhja e saj, e cila ra në shesh patinazhi, dy tanke gjermane u përplasën.
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje energjikisht:
  - Gjithçka ishte në BRSS, por armiku e mori numrin!
  Dhe me takën e tij të zhveshur, si do të nisë vrastare dhe të paepur!
  Alenka inkurajoi miqtë e saj:
  - Mos nxitoni të varrosni Rusinë! Kemi edhe gjëra për të bërë!
  Dhe me gishtat e këmbës së tij zbathur do të hedhë një dhuratë shkatërruese të asgjësimit.
  Anyuta, duke qëlluar mbi nazistët, u pajtua me këtë:
  - Armiqtë do t'i mundim ashpër, lumi i Atdheut nuk do të thahet!
  Dhe me një thembër të zhveshur, të rrumbullakët , vajza do të marrë energjikisht dhe do t'i nënshtrohet armikut.
  Alla, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke lëshuar një copë eksplozivi nga një llastiqe, duke tërhequr fijen me gishtat e saj të zhveshur, lëshoi:
  - Do të jetë thjesht një supernjeri - që do të zëvendësojë Stalinin!
  Maria, duke qëlluar me saktësi të mahnitshme dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, foli:
  - Çdo gjë që nuk ndryshon, gjithçka është për mirë!
  Matryona, duke rrëzuar Fritz-in me të shtëna të drejtuara mirë. Dhe më pas, pasi dëmtoi rezervuarin me këmbën e saj të zbathur, ajo vuri në dukje:
  - Ne me vullnetin tonë të pandryshueshëm e heroik!
  Marusya hodhi një tufë të tërë granatash me këmbët e saj zbathur. Pra, arma vetëlëvizëse e nazistëve u kthye dhe kërciti:
  - Unë do të jem më i forti!
  Alla, pasi rrëzoi një transportues nga nazistët me një hedhje të një granate me thembër të zhveshur, vërejti dhe korrigjoi:
  - Jo unë, por ne! Gjithçka është më e fortë!
  Alyonka këndoi për të ngritur humorin e saj luftarak, duke kompozuar në lëvizje. Dhe pjesa tjetër e vajzave, duke qëlluar në drejtim të nazistëve, morën;
  Ne jemi vajzat e vendit të BRSS,
  E cila është një pishtar për të gjithë botën ...
  Le të tregojmë, njohim madhështinë e një shembulli,
  Ja ku këndohen vepra heroike!
  
  Vajzat kanë lindur nën flamurin e kuq,
  Dhe këmbëzbathur nxitojnë nëpër acar ...
  Vajzat dhe djemtë luftojnë për Rusinë,
  Ndonjëherë nusja i jep djalit një trëndafil!
  
  Do të ketë një flamur të kuq mbi univers,
  Shkëlqen aq shkëlqyeshëm si një flakë pishtari ...
  Në fund të fundit, ne kemi një lëkundje heroike,
  Dhe flamuri ynë shkëlqen si një çantë e kuqe!
  
  Mos besoni, fashisti i mallkuar nuk do të kalojë,
  Dhe shpirti rus nuk do të shuhet kurrë ...
  Fitorja do të hapë një llogari të pafund,
  Le të themi përshëndetje për të gjithë !
  
  Rusia është një vend i mrekullueshëm
  Ju dhatë komunizmin popujve...
  Përgjithmonë e dhënë bujarisht nga Zoti,
  Për Atdheun, për lumturinë dhe lirinë!
  
  Armiku nuk do të jetë në gjendje të mundë Atdheun,
  Dhe sado mizor ishte dinak ...
  Ariu ynë i pathyeshëm rus,
  Ushtari i Rusisë është kaq i famshëm për fitoren e tij!
  
  Vendi i bukur sovjetik
  Vajzat në të janë krenare që janë të bukura ...
  Ajo na është dhënë përgjithmonë nga lindja,
  Dhe le të jemi të drejtë anëtarët e Komsomol!
  
  Ne luftojmë në periferi të Moskës,
  Një stuhi dëbore, dhe vajzat janë zbathur ...
  Të mos ia japim Atdheun shejtanit,
  Bile qëllojmë saktë me kosë!
  
  Kështu të zemëruar vajzat janë të etur për të luftuar,
  Dhe ata hedhin një pako të zhveshur shpërthimi me thembër ...
  Ai është thjesht një fashist sepse duket i lezetshëm,
  Në fakt, vetëm një Kain i keq!
  
  Armiqtë nuk mund t'i mposhtin vajzat,
  Ata kanë lindur nën një yll të tillë...
  Përbindëshi i pathyeshëm është ariu ynë,
  Kush e bëri mëmëdheun grua!
  
  Ne vajzat ruse jemi të mira
  Ne nuk kemi frikë nga torturat dhe ngricat ...
  Dhe zmbrapsni, besoni sulmin e turmës së keqe,
  Armiku do të nxehet nga doza!
  
  Armiku ishte në gjendje të tërhiqej nga Moska,
  Edhe pse ka shumë pushtet...
  Ne vajzat jemi shumë krenare për veten tonë
  Kundërshtarët zhduken të gjithë në varre!
  
  Mos besoni, Rusia nuk mund të mposhtet nga armiqtë,
  Meqenëse çdo kalorës nga pelenat ...
  Gjuetari është kthyer në pre,
  Dhe kundërshtari është ende një fëmijë!
  
  Por shpirti rus, besoni shpirtin e madh,
  Në të, ju e dini, forca të tilla janë të fshehura ...
  Do t'i shtypet armikut në push,
  Në fund të fundit, kalorësit janë të pathyeshëm në beteja!
  
  Hiqni dyshimet vajza
  Ne jemi njohësit më të guximshëm në botë...
  Le të hedhim turmat e Satanait në ferr,
  Le të thithim kundërshtarët e të gjithëve në tualet!
  
  Lufta e shenjtë do të marrë fund
  Do të ketë paqe dhe mëngjes mbi planetin....
  Ajo është përgjithmonë me diellin e dhënë,
  Për të ndezur përgjithmonë verën!
  
  Dhe komunizmi i përjetshëm në lavdi,
  Dhe Lenini dhe Stalini i madh janë me ne ...
  Në një film të përgjakshëm, vetëm tani është fashizmi,
  Dhe vullneti ynë besoj është më i fortë se çeliku!
  
  Rusia ime sundon me shekuj
  Dhe i dha lumturi të gjithë universit ....
  Duhet forca prej çeliku e një grushti
  Dhe aftësi, por një derdhje e arsyeshme!
  
  
  
  SHGJARAT QË KRIJONIN ARMË TË MREKULLUESHME
  Gerda, Charlotte, Magda dhe Christina, të cilët u testuan nga Tigri në atë kohë, po zhvillonin gjithashtu një model premtues: Panthers -2. Vajzat vendosën motorin dhe transmisionin në një bllok - përtej, dhe e bënë kullën të ngushtë dhe më të vogël. Dhe kutia e ingranazhit u instalua në vetë motorin. Si rezultat, "Panther" -2 doli të ishte një siluetë nën dy metra, dhe numri i anëtarëve të ekuipazhit u reduktua në tre persona. Trashësia e armaturës së ballit të bykut u rrit në 120 mm nën shpate të mëdha, dhe anët në 82 mm nën shpate. Dhe kullat janë deri në 150 mm ballë dhe 82 mm anët, nën shpate. Në të njëjtën kohë, i gjithë automjeti u zvogëlua në 35 tonë, gjë që bëri të mundur kalimin me një motor 700 kuajfuqi dhe rriti shpejtësinë dhe manovrimin e rezervuarit. Në të njëjtën kohë, kalueshmëria e makinës është përmirësuar gjithashtu, dhe shasia është bërë më e lehtë dhe shumë më e lehtë për t'u riparuar dhe mirëmbajtur. Gjithsej janë gjashtë rula, gjë që është praktike dhe e përshtatshme. Hitlerit i pëlqeu "Panther" -2 dhe hyri në seri nga shtatori dyzet e tre. Makina është e suksesshme, me një armë të mirë, depërtuese dhe të shpejtë. Ajo punonte dhe lëvizte shpejt, me ergonomi të shkëlqyer.
  Dhe më e rëndësishmja, ishte më e lehtë për t'u prodhuar dhe kërkonte më pak metal. Dhe në të njëjtën kohë u dallua nga mbijetesa e kapitalit. Nuk është aq e lehtë të depërtosh një makinë të tillë me pjerrësi të mëdha forca të blinduara.
  Trupat sovjetike patën një problem serioz. Për më tepër, gjermanët, në vend të programit Fau , investuan në zhvillimin e një luftëtari popullor dhe krijuan XE-162, të thjeshtë dhe të lirë për t'u prodhuar dhe shumë të lehtë dhe të manovrueshëm.
  Kjo makinë doli të zhvillohej në kushte më të favorshme dhe relativisht e lehtë për t'u përdorur. Dhe nuk është aq e lehtë për të që ta përballojë.
  I imponova trupave sovjetike dhe aleate, beteja të ashpra ajrore. Luftëtari peshonte vetëm një ton e gjysmë kur ishte bosh dhe përbëhej pothuajse tërësisht nga druri. Kështu që makina doli të ishte jashtëzakonisht efikase.
  Situata u përkeqësua nga fakti që vajzat gjermane filluan të hyjnë në mënyrë aktive në njësitë e aviacionit.
  Albina dhe Alvina filluan të fitojnë në mënyrë aktive rezultate, duke luftuar, si rregull, zbathur dhe vetëm me bikini. Dhe këto vajza nuk mund të rrëzoheshin. Dhe ata vetë e prenë në mënyrë aktive armikun. Dhe sa të bukura ishin këto bionde: thjesht arianë të vërtetë!
  Albina shtyp këmbëzën me një këmbë të këndshme dhe pret disa avionë sovjetikë dhe bërtet:
  - Lavdi Rajhut të Tretë!
  Alvina shtyp këmbëzën me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe godet tre makina sovjetike dhe gjëmon:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Vajzat që luftojnë - nuk mund të thuash se janë të dobëta. Jo, ata janë shumë agresivë dhe mund t'i bëjnë të gjithë copa-copa.
  E mprehtë në tërësi, kjo ushtri. Dhe në dimër vija e frontit u stabilizua. Mainstein filloi një kundërsulm dhe arriti të mposhtë trupat sovjetike përtej Dnieper, duke krijuar një palë kaldajash të mëdhenj. Gjermanët ishin gjithashtu në gjendje të zmbrapsnin ofensivën pranë Leningradit. Këtu ata u mbështetën në një linjë të fuqishme mbrojtjeje. Plus, pas humbjes në Ukrainë, Stalini hoqi disa divizione nga ky drejtim dhe i lejoi gjermanët të zmbrapsnin sulmet. Fronti zgjati dhe gjermanët ishin në gjendje të qëndronin në dimër përgjatë gjithë perimetrit të sulmit.
  Gerda ka luftuar personalisht në "Panterën" -2, së bashku me vajzat. E pavarësisht dimrit, bukuroshet luftuan këmbëzbathur dhe vetëm me një bikini.
  Gerda shtypi butonat e levës me gishtërinjtë e saj të zhveshur, goditi armikun dhe kërciti:
  - Lavdi perandorisë sonë!
  Charlotte gjithashtu shtypi levën me gishtat e saj të zhveshur, shkatërroi kullën tridhjetë e katër dhe konfirmoi me agresion:
  - Lavdi heronjve!
  Kristina u përplas duke shtypur butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe, duke goditur makinën sovjetike, kërciti:
  - Dhe lavdi për ne!
  Magda qëlloi me katër mitralozë, preu këmbësorinë sovjetike me gishtat e saj të zhveshur dhe lëshoi:
  - Lavdi e përjetshme, fitimtare!
  Pra, vajzat janë të këqija dhe të zhveshura, takat e tyre të rrumbullakëta shkëlqejnë.
  Dhe në afrimin e "Tiger" -2, ky tank, me një peshë prej pesëdhjetë e pesë tonësh, premton të ketë mbrojtje 250 mm në ballë, dhe anët 170 mm.
  Atë me një armë 88 mm në 71 EL, një makinë shumë e denjë.
  Dhe në pranverë, gjermanët tashmë po përparojnë në Itali dhe po shtypin me besim aleatët.
  Ata marrin Napolin dhe pushtojnë Sicilinë.
  Dhe qindra mijëra trupa aleate dorëzohen. Dhe thyejini ato tërësisht. Panterat gjermane janë të pandalshme.
  Dhe vajzat i bëjnë anglezët të bien në gjunjë dhe të puthin këmbët e tyre të zhveshura e të dalta dhe të lëpijnë me gjuhë takat e rrumbullakëta të bukurosheve.
  Në qershor, aleatët përpiqen të përparojnë duke zbarkuar trupa në Normandi. Por ata pësojnë një disfatë dërrmuese atje. Përsëri, qindra mijëra të burgosur dhe shumë pajisje të kapur.
  Roosevelt merr një atak në zemër dhe bëhet i paaftë. Shtetet e Bashkuara po përpiqen të kufizojnë një luftë kaq të vështirë. Britania po shqyrton opsionet për pajtim me Fritz. Situata është rënduar nga bombardimet më të fuqishme të qyteteve angleze duke përdorur avionë reaktivë. Dhe luftëtarët britanikë nuk mund të arrijnë aeroplanë të tillë.
  Kështu Churchill fillon të kërkojë paqe. Por Fyhreri është i pamëshirshëm. Ai po shpërthen nga vetëdija për forcën e tij.
  Por britanikët ende janë dakord për paqen. Dhe kjo e shqetëson Stalinin, i cili i ofron Fuhrer-it një armëpushim. Hitleri pranon të ndalojë armiqësitë për tre vjet, me kusht që të mos ketë sabotime partizane, dhe palët të mbeten në kufijtë e tyre, dhe BRSS do t'u shesë naftë dhe bukë gjermanëve.
  Stalini ra dakord për këtë ... Dhe Fritz zgjidhi duart e tyre.
  Goditja e parë, natyrisht, është Gjibraltari. Pasi të keni kapur këtë fortesë, ju mund të transferoni trupa në Afrikë në distancën më të shkurtër. Kur sulmuan kështjellën, gjermanët përdorën pushkët më të fundit MP-44, vajzat gjithashtu i përmirësuan ato: i bënë ato shumë më të lehta dhe më të besueshme.
  Dhe Albina dhe Alvina luftuan në qiell, vajzat që i bënë avionët gjermanë shumë më praktikë dhe të shpejtë.
  Dhe ata i shtypën aleatët djathtas e majtas. Gjibraltari do të ishte marrë në lëvizje. Franko u detyrua të pranonte ultimatumin e Hitlerit. Mos lejoni që nazistët të pushtojnë vendin tuaj.
  Gjermanët u përshpejtuan në tanke dhe hynë në vendndodhjen e armikut.
  Pas rënies së Gjibraltarit, Krautët hynë në Marok. Dhe ata lëvizën, duke kapur territore. Sidomos tanket Fritz lëviznin nëpër Algjeri. "Panther" 2 shpejt rrëshqet përgjatë rërës. U modernizua me një motor më të fuqishëm dhe u ngrit. Panther-2 e kënaqi plotësisht ushtrinë me mbrojtjen e ballit, dhe Tiger-2 ishte përgjithësisht një tank i mahnitshëm. Aleatët ranë si të vrarë.
  Vajzat gjermane luftuan në shkretëtirë, zakonisht zbathur dhe të veshura me bikini. Ata thjesht e lyenin lëkurën me një krem të veçantë mbrojtës që të mos digjej.
  Pastaj bukuroshet e anglezëve të kapur u gjunjëzuan dhe i lëpinë takat e vajzës. Dhe ata e pëlqejnë atë, veçanërisht afrikanët, të cilët e bëjnë këtë me entuziazëm.
  Viti i dyzet e pestë ishte shumë i suksesshëm për gjermanët, ata pushtuan pjesën më të madhe të Afrikës, Lindjes së Mesme. Dhe në gjysmën e parë të vitit të dyzet e gjashtë ata pushtuan gjithashtu Indinë, Birmaninë dhe pjesën tjetër të Afrikës. Dhe kishte më shumë probleme me furnizimin e trupave, shtrirjen e komunikimeve, terrenin sesa me rezistencën e njësive britanike dhe amerikane. Për më tepër, trupat koloniale nuk donin vërtet të luftonin. Në teknologji, gjermanët kanë një epërsi dërrmuese në cilësi. Për shembull, ME-262 X, dhe ka një shpejtësi deri në 1200 kilometra në orë, dhe është i armatosur me pesë armë avionësh. Dhe Shtetet e Bashkuara dhe Britania, megjithëse pak a shumë të përshtatshme për përdorim luftarak, nuk kanë avionë luftarakë, dhe bombardues aq më tepër.
  Për më tepër, gjermanët kishin disko , duke zhvilluar shpejtësinë e rendit të katër zërit. Ata ishin plotësisht të paprekshëm ndaj armëve të vogla, falë avionit laminar që rridhte rreth makinave. Por për shkak të kësaj ata vetë nuk mundën të qëllonin. Por nga ana tjetër, ishte e mundur të hidhej një bombë nga një lartësi dhe ta përdorte atë në zbulim, dhe më e rëndësishmja, të përplaseshin mjetet e armikut duke i rrëzuar me avionë.
  Disqet fluturuese janë armë efektive me rreze të gjatë dhe janë të afta të fluturojnë nga Evropa në Shtetet e Bashkuara. Dhe ndonjëherë ato drejtoheshin nga vajza shumë të bukura që preferonin të luftonin zbathur dhe me bikini.
  Këtu janë Gertruda dhe Eva në fluturim. Dy bukuroshe kaq të mrekullueshme. Për shembull, një amerikan i zi u kap. Lidhur në një trung. Dhe kështu me radhë përsosmërinë e tij mashkullore ata hipën për një kohë të gjatë sa i burgosuri humbi vetëdijen, i mbingarkuar.
  Dhe tani Gertruda, me gishtat e saj të zhveshur, mori dhe drejtoi disketën në objektiv, duke rrëzuar avionët amerikanë. Këtu është një vajzë që lufton.
  Dhe Eva, gjithashtu, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, drejton një makinë drejt armikut me forcë vdekjeprurëse.
  Dhe përplas me furi armikun dhe bien makinat e Anglisë dhe të SHBA-së.
  Zbarkimi i gjermanëve ishte planifikuar për në fund të nëntorit. Së pari, askush nuk po pret në këtë moment. Në fakt, moti nuk është shumë i mirë dhe është e rrezikshme të mbijetosh. Por në ditët e qeta ju mund të notoni përgjatë Kanalit Anglez dhe të zbrisni. Për më tepër, ka avantazhe në uljen e natës, pasi është shumë më e vështirë të mbrohet natën.
  Gjermanët në këtë kohë kishin vrarë shumë flotën angleze dhe amerikane.
  Pra ulja pritej pa asnjë problem. Një forcë goditëse e fuqishme supozohej të ishin batalionet speciale të vajzave, të cilat edhe në acarin e fundit të nëntorit ishin zbathur vetëm me një bikini.
  Zbarkimi filloi më 26 nëntor 1946. Në përvjetorin e zgjedhjeve në Reichstag, pas së cilës Hitleri mori postin e Kancelarit të Rajhut.
  Nuk kishte njeri që ta pengonte uljen. Dhe në ofensivë morën pjesë masa të mëdha këmbësorie dhe madje edhe tanket e fundit piramidale. Të cilat nuk mund të depërtohen nga asnjë kënd.
  Vajzat sigurisht që luftojnë brenda tyre dhe veprojnë me guxim.
  Dhe disa luftëtarë tashmë janë zbathur duke thyer skajin e akullit në pellgje të ngrira gjatë natës. Dhe ata luftojnë shumë. Dhe ata bëjnë mrekulli të mahnitshme. Dhe kur ata hedhin granata me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe i shqyejnë britanikët, bëhet jashtëzakonisht e lezetshme ...
  Gerda, nga ana tjetër, lufton në një tank "Tiger" -4 piramidale me një top dhe një bombahedhës , dhe me shumë guxim. Dërgon predhë pas predhash dhe shqyen armiqtë.
  Duke vepruar jo duke u larë, pra duke u rrotulluar, duke shtypur butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur, vajza bërtet:
  - I zhveshim dhëmbët në mënyrë aktive, shfarosim shumë fort!
  Charlotte përdor një thithkë të kuqërremtë kur gjuan, duke e shtypur atë në butonin e levës dhe duke goditur armikun, duke cicëruar:
  - Ekipi ynë universal i ndërtimit!
  Lupanula me një raketë hedhëse dhe Christina duke përdorur gishtat e zhveshur. Ajo goditi shumë kundërshtarë dhe rënkoi:
  - Për madhështinë e Rajhut të Tretë!
  Magda bërtiti pas saj. Këtë herë me një thithë luleshtrydhe. E grisi armikun dhe bërtiti:
  - Për komunizmin arian!
  Këtu janë vajzat e nivelit super! Dhe si këmbësoria e vajzave vrapon me këmbë zbathur, duke hedhur granata në lëvizje. Dhe sa e madhe dhe vdekjeprurëse është.
  Vajzat janë kaq luftarake dhe të bukura.
  Dhe ata po shtypin britanikët djathtas dhe majtas. Nuk është për t'u habitur që me një ofensivë dhe ulje të tillë si nga Franca ashtu edhe nga Norvegjia, Anglia qëndroi vetëm dhjetë ditë. Kjo eshte fantastike!
  Metropoli ra. Dhe faza tjetër është një udhëtim në Amerikë. Në shkurt, gjermanët, pavarësisht dimrit, kryen një ulje në Islandë: Operacionin Icarus dhe pushtuan këtë territor të rëndësishëm.
  Dhe përsëri, vajza zbathur nga batalione të ndryshme SS morën pjesë në beteja.
  Dhe ata ia dolën duke ndezur takat e tyre të zhveshura nëpër dëborë.
  Stalini i propozoi Hitlerit në mars 1947, një luftë të përbashkët kundër Shteteve të Bashkuara. Fyhreri pranoi këtë, por me kushtin që BRSS do t'i kthehej vetëm Alaskës, në një farë mënyre territor ligjor. Dhe nuk do të kërkojë më shumë.
  Stalini u pajtua me këtë ... Dhe filloi pushtimi i trupave sovjetike përmes Alaskës. Kaq shpejt dhe brutal.
  Tanket e reja sovjetike po lëviznin.
  Ekuipazhi i Elizabeth luftoi në tankun e parë, eksperimental dhe jo mjaft të kompletuar T-54. Prill 1947. Në Alaskë ka ende borë, por vajzat ruse luftojnë zbathur dhe me bikini. Dhe vajza kaq të bukura.
  Elizabeta qëllon me gishtat e saj të zhveshur në drejtim të armikut. Godet amerikani " Sherman ". Dhe duke nxjerrë dhëmbët, luftëtarja thotë:
  - Lavdi ideve të komunizmit të madh!
  Ekaterina gjithashtu gjuan duke përdorur gishtat e zhveshur të këmbëve të gdhendura dhe klithmat:
  - Lavdi rezultateve fitimtare të ushtrisë sonë!
  Elena qëlloi gjithashtu, këtë herë duke përdorur thithkën e kuqe të gjoksit, duke e goditur armikun me një shenjë shumë të mirë dhe ulëriti:
  - Lavdi fitoreve të reja vendimtare!
  Euphrasia , goditi kundërshtarët duke përdorur një thithë luleshtrydhe dhe duke goditur "Pershing" leh::
  - Dhe ne do të fitojmë!
  Luftëtarët me sa duket u shpërndanë si shaka. Dhe kështu amerikanët shihen.
  Këtu një predhë godet ballin e rezervuarit, por menjëherë del me rikoshet. Elizabeta vrumbullon dhe kërcen:
  - Lavdi ideve të komunizmit!
  Dhe ai gjithashtu dërgon një predhë si përgjigje, me ndihmën e gishtërinjve të tij të zhveshur. Kjo është një vajzë që është në një mision të vërtetë.
  Të tilla janë bukuritë e luftimeve.
  Trupat sovjetike qëndruan në Alaskë. Dhe në maj, mbërriti i pari IS-7 i mishëruar në metal.
  Dhe mbi të është ekuipazhi i tankeve të Alenkës.
  Këtu është një vajzë e tillë luftarake. Teksa qëlloi kundër armikut, e godet me saktësi jashtëzakonisht të madhe.
  Dhe arma, sa e fuqishme: 130 mm. Ajo godet armikun nga një distancë e gjatë. Amerikanët kanë ende tankun kryesor " Sherman ", i cili është i mirë vetëm për të shënuar ace të tankeve gjermanë dhe sovjetikë. Ka një Pershing pak më të mirë, me një armë më të fuqishme se kalibri 90 mm. Dhe " Superpershing " shumë i vogël, arma e të cilit është 90 mm në kalibër dhe ka një gjatësi tytë prej 73 EL, është në gjendje të shkaktojë një plagë të rrezikshme në makinën sovjetike IS-7 në bord dhe afër . Armët amerikane nuk marrin fare tanke piramidale gjermane nga të gjitha këndvështrimet. IS-7 është goditur me grusht në anë. T-54 - " Super Pershing ", mund t'ju çojë afër kokë më kokë, dhe anash në distancë. Por tani për tani, BRSS ka tankun kryesor T-34-85, i cili ende nuk është nxjerrë nga prodhimi dhe po lufton me amerikanët. Është afërsisht i barabartë me Sherman dhe më i dobët se Pershing.
  Kështu që ushtarët sovjetikë e kanë të vështirë. Dhe ata shikojnë me zili tankun e vetëm, të parë eksperimental IS-7.
  Kjo makinë është krenare dhe e lezetshme.
  IS-2 dhe IS-3 po luftojnë gjithashtu. Automjeti i fundit nuk mund të depërtohet kokë më kokë, përveç Super-Pershing . Epo, IS-3 gjithashtu mund të depërtohet në pjesën e poshtme të bykut.
  IS-2 është disi i dobët në armaturën ballore të frëngjisë.
  Vajzat Natashka dhe ekipi i saj po luftojnë në këtë tank. Bukuroshet luftarake. Dhe ata nga IS-2 japin goditje dërrmuese, me predha vdekjeprurëse.
  Natashka shtypi këmbët e saj me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe e hodhi vrasësin, duke thyer amerikanin dhe vyaknula:
  - Lavdi ideve të komunizmit të mirë!
  Zoya shtypi thithkën e saj të kuqe të ndezur kundër levës së vrasësit dhe bërtiti:
  - Për paqen dhe rendin arian!
  Agustini gjithashtu shpërtheu me një fshirje me thembër të zhveshur, duke goditur armikun dhe leh:
  - Për fitore vendimtare!
  Dhe së fundi, Svetlana hedh këmbët me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, pret armikun dhe kërcit:
  - Për forcë të madhe!
  Luftëtarët e Ushtrisë së Kuqe përparuan në të gjithë Alaskën. Erdhi vera dhe ishte e ngrohtë, dhe ishte e këndshme për vajzat me bikini dhe këmbëzbathur mbi tanke. Gjermanët, pasi mposhtën Grenlandën, zbarkuan në Kanada. Dhe nga jugu ata filluan të lëvizin nga Argjentina. Në Brazil, pati një ndarje në fraksione pro-gjermane dhe pro-amerikane. Gjermanët, me një goditje të fuqishme nga divizionet e tyre më të gatshme luftarake, vendosën çështjen në favor të tyre.
  Nazistët kishin një karabinë sulmi më të fuqishme dhe më efektive, e cila gjuante nga një distancë e gjatë dhe shumë shpejt. Yankees pësuan disfatë pas disfate.
  Një ekip i ri vajzash angleze, të udhëhequr nga Jane Armstrong , po përparonte nga jugu... Luftëtari luftoi në Brazil gjatë verës... Forcat pro-amerikane rezistuan në mënyrë të ngadaltë.
  Por në Venezuelë, luftëtaret femra u përballën me trupat amerikane. Ata luftuan në "Panterën" -2 të vjetëruar, e cila tashmë është ndërprerë praktikisht në favor të modeleve piramidale të pajisjeve.
  Por britanikët edhe me këto tanke ishin më të fortë se amerikanët. Ata qëlluan nga arma në Shermans , të cilët tashmë ishin të vjetëruar pa shpresë, ata mund të luftonin vetëm në kushte të barabarta me tridhjetë e katër sovjetikët.
  Jane qëlloi nga një distancë duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Ajo goditi armikun dhe cicëroj:
  - Kjo është madhështia e Britanisë - nuk do të zbehet!
  Gringeta përplasi këmbët e saj të dalta në armik me gishtat e saj të zhveshur. Ajo përplasi Sherman-in dhe bërtiti:
  - Mbretëria jonë do të jetë e lezetshme!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj!
  Pastaj Monika qëlloi, goditi armikun pikërisht në shenjë me këmbët e saj të zbathura dhe bërtiti:
  - Për shpëtimin e shpirtit!
  Dhe pas tyre lupanula dhe Malanya. Goditi me saktësi Pershingun më të rrezikshëm, duke thyer bykun e tij.
  Natyrisht, me gishta të zhveshur, ajo guxoi:
  - Lavdi ideve të forcave mbretërore!
  Vajzat luftuan në mënyrë shumë agresive dhe konstruktive.
  Dhe në Kanada, njësi të zgjedhura gjermane po lëviznin. Gerda në tank "Tiger" -4 piramidale shtypi Amerikën dhe zotërimet e saj. Dhe ata u thyen nën goditjet dërrmuese të armikut.
  Gerda qëlloi me gishtat e saj të zhveshur, goditi armikun dhe bërtiti:
  - Për komunizmin arian!
  Charlotte gjithashtu goditi, këtë herë me thithkën e kuqe të gjoksit, shpoi makinën amerikane dhe gurgulloi:
  - Për madhështinë e Gjermanisë!
  Kristina goditi edhe armikun. Ajo e shtypi armaturën e tij, me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur të këmbëve të dalta, si një lëvozhgë veze, dhe gurgulloi :
  - Për arritjet tona fenomenale!
  Magda gjithashtu gjëmonte, duke e shtypur armikun si balta dhe gjëmonte:
  - Për burime të tilla që është e pamundur të thuash në një përrallë, të mos përshkruash me stilolaps!
  Duhet theksuar se vajzat janë jashtëzakonisht luftarake dhe shumë të lëvizshme. Është vërtet argëtuese edhe me ta.
  Dhe më pas ranë qytetet kryesore të Kanadasë: Quebec dhe Toronto. Dhe jeta u bë më e mirë, Fritz dhe më argëtuese ...
  Hitleri deklaroi se Amerika do të kishte përfunduar!
  Me zhvillimin e bombës atomike, Shtetet e Bashkuara nuk patën sukses. Me sa duket fati u largua nga Amerika në favor të Wehrmacht-it në këtë rast. Edhe çfarë? Ka baza të tjera për fitore dhe sukses. Pra, është shumë herët për të rënë në dëshpërim.
  Por Fritz me regjimentet e tyre të huaja janë shumë më superiorë se Shtetet e Bashkuara si trupa. Dhe ata janë të aftë të bëjnë shumë për të shkatërruar armikun.
  Këtu Gerda, për shembull, kapi një luftëtar të zi. Dhe e munduan aq shumë, duke e detyruar të bënte dashuri, sa i ra thundrat. Dhe në fakt është shumë e lezetshme.
  Në vjeshtën e dyzet e shtatë, Fritz hyri në territorin e duhur të Shteteve të Bashkuara. Trupat sovjetike ishin ende duke luftuar në Kanada.
  Alenka në IS-7 luftoi me një brigadë të tërë Shermans dhe Pershings. Shermanët këtu ishin të klasës Firefly, me një top me tytë të gjatë 76 mm, i cili është i rrezikshëm për IS-7 kur gjuan në anë. Kështu vajzat u gjendën në një situatë të rëndë. IS-7, me të gjitha meritat e tij, ka një top me municion të kufizuar dhe jo shumë të shpejtë.
  Këtu Alenka qëlloi me gishtat e saj të zhveshur, goditi amerikanin dhe kërciti:
  - Në rrugën time të luftës!
  Anyuta u përplas nga ana e tij, me ndihmën e një thithi të kuq, goditi Sherman dhe bërtiti:
  - Për fitoren e BRSS!
  Alla gjithashtu goditi me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur. Ai shpoi makinën amerikane dhe bërtiti:
  - Për idetë e komunizmit!
  Maria gjithashtu goditi me grusht, me ndihmën e një thithi luleshtrydhe, e copëtoi kundërshtarin dhe fërshëlleu:
  - Për dorëshkrimet e mëdha të Leninit!
  Dhe Matryona u nënshtrua me thembër e saj të zhveshur, duke shkatërruar armaturën e Sherman dhe kërciti në majë të mushkërive të saj:
  - Për kalorësit e mi të dritës!
  Këto janë pesë, këto janë vajzat - nuk mund të gjesh më të freskët! Dhe ata janë të gjithë kaq të rinj dhe të freskët. Dhe vajzat erë si mjaltë. Nuk është çudi që ushtarët me një kënaqësi të tillë lëpijnë gjirin e Venusit me gjuhët e tyre. Dhe ata janë ende duke lëpirë.
  Po, IS-7 u dorëzua në mënyrë që të mos copëtohej. Kjo është arsyeja pse ky është një tank, të gjitha tanket janë një tank.
  Ndoshta përveç gjermanit piramidal ...
  Por shumica e Shermanëve janë vrarë dhe pjesa tjetër po tërhiqen.
  Kështu prenë vajzat sovjetike.
  Dhe në qiell, Anastasia Vedmakova dhe Alenka Sokolovskaya po shijojnë Fritz-in. Pokryshkin nuk i përshtatet këtyre vajzave. Dhe bukuroshet luftojnë zbathur dhe me bikini. Dhe thithkat e kuqe të ndezura të gjinjve përdoren gjatë gjuajtjes, gjë që rrit efektivitetin luftarak të qitjes.
  Por ai i kupton më mirë Albinën dhe Alvinin. Vajzat arritën të merrnin gjashtë gradë të Kryqit të Kalorësit. Klasa e gjashtë më e lartë e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante iu dha atyre pasi ata rrëzuan më shumë se një mijë avionë secili.
  Këtu janë vajzat - vajza për të gjitha vajzat ...
  Por si Anastasia Vedmakova ashtu edhe Alenka Sokolovskaya mblodhën secila më shumë se dyqind avionë. Dhe ata tashmë kishin tetë yje të heroit të BRSS.
  Anastasia shtypi gishtat e saj të zhveshur mbi butonin e qitjes së armës së avionit dhe rrëzoi një makinë amerikane, duke kërcitur:
  - Unë kam një vajzë super!
  Alenka Sokolovskaya goditi armikun me ndihmën e thithkës së kuqe të gjoksit, rrëzoi tre avionë dhe leh:
  - Dhe unë jam edhe më i ftohtë!
  Këto janë vajza, vajza të tilla!
  Dhe të shkatërrojë Amerikën.
  Epo, sigurisht, Alvina dhe Albina e bëjnë edhe më argëtuese dhe më të lezetshme.
  Alvina përdor thithkat e kuqe të ndezura kur gjuan ...
  Dhe luleshtrydhet Albina...
  Dhe të dy vajzat janë shumë të dashur për të punuar me gjuhën me shufra të lodhit, pulsuese. Ata kanë një pasion të tillë dhe një kredo agresioni!
  Albina shtypi gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Dhe ata shkojnë në det, vajza të guximshme!
  Alvina, duke pushuar, konfirmoi:
  - Element i lezetshëm, element vrasës!
  Dhe tani gjermanët, sovjetikët dhe japonezët u futën më thellë në territorin amerikan.
  Japonezët kanë luftëtarët e tyre: vajzat ninja. Shumë i guximshëm dhe luftarak.
  Ja një vajzë ninja blu, si lëshon briskun me gishtërinjtë e saj të zhveshur, duke u prerë kokat amerikanëve dhe shakave:
  - Ata nuk do të kalojnë!
  Dhe mullirin e pret me shpata.
  Dhe vajza e verdhë ninja do të mbajë një tifoz të vërtetë me shpata. Dhe më pas, me gishtërinjtë e zhveshur, ai do të hedhë hala helmuese dhe do t'i lëshojë ato me vrasjen e trupave Yankee, duke goditur kundërshtarët.
  Dhe ulërijë në majë të mushkërive të tij:
  - Me gjithë lavdinë japoneze!
  Dhe vajza me flokë të kuqe, siç do të mbajë mulliri i pjerrët, dhe i pret armiqtë.
  Dhe pastaj ai do ta marrë atë me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe do të përplaset mbi ta dhe do t'i shpërndajë Yankees në drejtime të ndryshme. Kjo është bukuria e betejës.
  Dhe ulërima:
  - Ne jemi ninja!
  Dhe pastaj një vajzë me flokë të bardha ninja do të mbajë një pritje me helikopter me shpata. Pritini kundërshtarët, shtypini ata. Dhe nga thithka e kuqe flakë nga vetëtima, duke gjëmuar:
  - Për fitoren e Japonisë!
  Epo, askush nuk mund t'i rezistojë hajdutëve të tillë! Këtu janë vajzat, të gjitha vajzat...
  Dhe ata janë aq agresivë.
  Por këtu betejat gjëmojnë me intensitet kolosal. Forcat e boshtit po lëvizin nga veriu dhe jugu, duke e shtrënguar fjalë për fjalë Amerikën me darë gjigante.
  Ja një klip i vendit dikur të lavdishëm që trondit imagjinatën.
  Nga fundi i vjeshtës, Fritz tashmë ishte futur pak a shumë në territorin e Shteteve të Bashkuara.
  Këtu Gerda po lufton në tankun Tiger-4 dhe gjatë rrugës kujton ish-in e saj,
  Gjithashtu bëmat shumë të lavdishme.
  Gerda ishte paksa e mbuluar me gjak, por ajo ishte e kënaqur. Por humori u prish nga erë e keqe e tmerrshme që buronte nga barku i prerë i vampirës dhe frika se njëqind, nëse jo më shumë, nga të njëjtat krijesa do të vinin me vrap.
  Charlotte, ndërkohë, e kapi kundërshtarin e saj këmbëngulës nga koka dhe kreu një teknikë vdekjeprurëse "double Nelson", duke i përdredhur qafën krijesës. Luftëtari i zjarrtë këtu doli të ishte në rolin e një lloji të nënës Terezë - për sa i përket mëshirës ndaj grykës së rrahur brutalisht. Shprehur:
  - Unë jam i sjellshëm, i sjellshëm, dhe nëna ime është e mirë - si një buf i mençur!
  Gerda ishte e shqetësuar:
  - A nuk kupton?
  Charlotte u befasua.
  - Çfarë duhet të kuptoj?
  "A nuk do të dëgjojnë dinosaurët apo hibridet e minjve dhe buburrecave?" - Gerda zgjati buzët.
  Charlotte qeshi:
  - Nuk e prisja të ishe kaq kurvë ! Po, ne do të vrasim të paktën një mijë prej tyre!
  - Të kanë goditur me shkop në kokë!
  - Jo. Më beso, megagnoma mund të na dëgjojë. - Këtu u çalua vajza. "Nëse Sulltani i Xhuxhëve nuk e merrte, domethënë nuk e thërriste në shërbim, atëherë ai nuk mund të kishte shkuar shumë larg nesh.
  Gerda pyeti me besim shumë të dobët:
  "Dhe xhuxhët e tjerë, kukudhët, annihobitët ?"
  Charlotte shpejt me pamëshirshmërinë mashkullore e shua shpresën e saj të fundit:
  "Të tjerët mund ta dëgjojnë atë, por çfarë u intereson atyre?" Vetëm megagnoma Kiy-Dar e di.
  Gerda filloi të fshinte këmbën e saj të njollosur me gjak në një gjethe të madhe të harlisur. Gjethi vetëm nga jashtë dukej i butë, por në fakt ishte me gjemba. Biondja këmbëzbathur dha një moral:
  - Jo çdo gjë është flori që shkëlqen, por gjithçka që erëson - del gjithmonë mut! Ka aq shumë pisllëk në botë sa është e pamundur të besosh në pastërtinë e krijuesit, edhe pasi të bësh disa hapa në tokë!
  Si përgjigje, Djalli i Zjarrit fërshëlleu përsëri me ajër në tubin e saj plastik. Pastaj vajzat dëgjuan natën për një kohë të gjatë. Por megagnoma Kiy-Dar nuk dëgjoi, ose as nuk mund të dëgjonte. Dhe qartë nuk kishte asnjë gnome tjetër këtu.
  Gerda këndoi:
  - Nëse një mik papritmas doli të ishte as mik, as armik, por një gnome ... Kjo do të thotë që ne jemi duke pritur për një çmendinë!
  Charlotte e ndërpreu shoqen e saj:
  - Epo, a do që të na mbulojë një legjion fantazmash? Ejani me këmbët tuaja dhe shpejt!
  Edhe një herë, ata vazhduan vrapimin e tyre rraskapitës, megjithëse të dy luftëtarët ishin tashmë të sëmurë nga lodhja. Ndonjëherë Gerda binte në gjumë në lëvizje, në momente të shkurtra të ëmbla dukej se ai ishte shtrirë, duke pushuar (një lloj gjumi në ëndërr - është thjesht tepër i lezetshëm!). Por vizionet u shkatërruan si një gungë balte që ra në tokë - lehtësisht dhe pa përpjekje, vetëm trupi dridhej me nervozizëm. Dhe pastaj gjithçka filloi përsëri, sikur një lavjerrës i padukshëm po lëkundet. Kishte një lloj gjysmë realiteti dhe gjysmë realiteti përreth , më duhej të fryja qepallat e mia në mënyrë që ato, të rënda , të mos mbylleshin. Këmbët e zbathura të vajzave u shpuan egërsisht, por ishte kjo dhimbje e tmerrshme që nuk i la të harronin plotësisht dhe të humbnin ndjenjën e realitetit. Dhe peizazhi ndryshoi gradualisht .... Muret e larta dukeshin qartë në errësirën përreth, luftëtarja bjonde e lodhur ishte si në një korridor prej guri të zi. U dëgjuan tinguj, jehona e rëndë e vrapimit të tij. Dhe kishte diçka tjetër të tmerrshme dhe të palëvizshme përpara. Diçka e gjallë, ajo, e padukshme, i priste vajzat dhe ato vrapuan atje. Natyrisht, ata nuk donin të binin në ferr, por gjithsesi vraponin si dele të ndjekura nga një tigër. Nuk është as e qartë pse, ata filluan të ëndërrojnë për mbeturina të tilla, ndoshta për shkak të sforcimit fizik ekstrem të javëve të fundit të luftës në shkretëtirën e Afrikës dhe malet e Azisë ...
  Gerda pëshpëriti:
  - Dhe edhe parajsa është në gjendje të jetë ferr, se nuk duhet të notosh në ferr për një kohë të gjatë!
  Diçka e kapi dorën e vajzës. Vetëdija iu kthye luftëtarit. Ajo papritmas e gjeti veten duke qëndruar në këmbë. Toka pjerrët lehtë përpara. Dhe pati një spërkatje të lehtë uji. Freski dhe lagështi fryn në fytyrën e rraskapitur të vajzës.
  Gerda bërtiti:
  - Uau, mund të vraposh edhe në parajsë!
  - Viry ! Charlotte psherëtiu nga ndjenja. - Vendi ku bekohen ushtarët e rënë të Gjermanisë së Madhe. - Zëri i saj i zhurmshëm luftëtar ishte plot gëzim të vërtetë.
  Gerda nuk e ndau këtë optimizëm:
  - Përkundrazi, fusha e përparme e Virias .
  Charlotte tha me entuziazëm:
  - Ku ka arë, ka arë!
  Gerda kujtoi legjendën, kujtoi se si, gjatë rrugës për në Rajh-Saray, ata kaluan një lumë të vogël me ujë argjendi . Nga lartësia e kalit mbretëror, kalimi dukej argëtues i lehtë dhe i shpejtë. Luftëtarja bjonde madje ndihej si sulltane, apo sulltaneshë, që meqë ra fjala, është edhe më mirë! Por është një gjë të ulesh mbi një kalë gjigant elitar dhe tjetër gjë të udhëtosh mbi këmbët e tua të një perëndeshe. Pyes veten se sa i thellë dhe i pabesë është ky lumë?
  Gerda tha me dinakëri, por në mënyrë figurative:
  - Dhe fusha e përparme është e imja!
  - A mund të notosh? Vajza flokëkuqe u kthye nga ajo.
  Gerda ngriti supet.
  - Çfarë pyetje marrëzie. Ku e patë një përfaqësues të batalionit elitar SS që nuk dinte të notonte.
  Charlotte tundi me vendosmëri kaçurrelat e saj flakëruese.
  - Harrojeni elitën SS. Ekziston një botë krejtësisht e ndryshme apo edhe një univers i pafund me mijëra botë. Jo gjithçka është ashtu siç ishte me ne!
  "A mundem?" Pyeti veten Gerda, duke parë përsëri boshllëkun që ishte brenda luftëtarit.
  Charlotte mërmëriti:
  - Epo, lindi shpejt! Koha po mbaron!
  "Sigurisht që duhet të jem në gjendje të notoj!" - tha e gëzuar luftëtarja bjonde, duke parë dyshimin në fytyrën e butë dhe në të njëjtën kohë të frikshme të shoqes së saj.
  Flutura me madhësinë e një albatrosi, me krahë të njollosur blu-verdhë, tundi antenat e saj si shenjë konfirmimi se biondja këmbëzbathur po thoshte të vërtetën.
  "Kjo është ajo që unë mendoj gjithashtu, ose pothuajse kështu," u përgjigj Charlotte në mënyrë të paqëndrueshme. - Edhe pse e dini fjalën e urtë: gjeli u mendua dhe u fut në supë, sorra nuk u mendua dhe përfundoi në një zhurmë! Sido që të jetë, është më mirë nëse e dini se si, sepse nuk mund t'ju nxjerr jashtë. Dhe ne kemi vetëm një rrugë - në anën tjetër.
  Gerda shtrëngoi fort grushtat.
  - Natyrisht, i ftohti notoi!
  Charlotte paralajmëroi:
  "Mund të kemi probleme me shpatën!"
  Luftëtarët magjepsës iu afruan skajit të bregut dhe u futën në ujin e natës së zezë. Gerda ndjeu presionin e ujit - përrua kishte një rrymë të lehtë. Biondja këmbëzbathur u gjunjëzua dhe me lakmi u deh, pas së cilës e spërkati atë në fytyrën e saj të lodhur dhe të pluhurosur. Përgjumja u zhduk menjëherë. Uji ishte i freskët dhe i butë, doja të shtrihesha në të dhe të relaksoja muskujt e dhembur të trupit të femrës ...
  Gerda tha me entuziazëm:
  - Dhe minat në ballë janë të padukshme!
  - Prit një minutë! Pëshpëriti Charlotte.
  Gerda u befasua:
  - Dhe cilat janë kurthe këtu përsëri?
  Luftëtari i zjarrtë siguroi:
  - Jo, por ... mendoj se kemi ende një shans!
  Luftëtarja e zjarrit e puthi përsëri plastikën e bardhë me sfungjerët e saj. Ajo dëgjoi, duke shikuar përreth me kujdes.
  Gerda, nga ana tjetër, u qetësua dhe dukej se ushqehej me energji hyjnore nga uji. Charlotte e pyeti:
  - Dhe e shihni, e kam të vështirë të përqendrohem në këtë vend.
  Biondja këmbëzbathur gjithashtu shikoi prapa. Më dukej sikur do të bëhej dritë së shpejti. Errësira pushoi së qeni e zezë, pasi kohët e fundit u shfaqën boshllëqe të paqëndrueshme në padepërtueshmërinë e saj - dukej, vetëm pak më shumë, dhe mbulesa e natës do të binte. Pra, ndjekja do të fillojë shumë shpejt. Mirë që arritën në lumë. Gerda, duke vidhosur vetullat e saj, shikoi nga afër: uji dukej qartë në këmbët e saj që i çmendi burrat, në mënyrë të paqartë - në qendër të rrymës. Ana tjetër pothuajse ishte mbytur në errësirë.
  Luftëtari i bardhë borë tha:
  - Sikur vetëm tani duart e burrave të përkëdhelnin trupat tanë të rraskapitur me venat që dalin nga tensioni. Si do ta shijonim? O mish i vuajtur i vajzave të pafajshme. Gjiri im i perëndeshës Venus, kështu dëshiron dashurinë dhe lumturinë, atë që dëshiron çdo grua!
  Charlotte mori përsëri tubin e saj. Këtë herë Gerdit iu duk se, qoftë në ajër, qoftë në tokë, diçka dridhej si përgjigje. Dhe në thembër e zhveshur të luftëtares bjonde, diçka ishte fërkuar me thumba dhe në të njëjtën kohë aq e butë. Ajo deklaroi:
  - Kjo është kënaqësia e boa constrictor.
  - A dëgjuat? Djalli i ri i zjarrtë e kapi dorën e emocionuar. - Hapat e një megagnome ! Oh, a e nuhati femra e bardhë si bora? Kiy-Dar u përgjigj. Charlotte e puthi shoqen e saj në vesh. - Më besoni, fitorja jonë është afër, Ai është diku këtu!
  Gerda vuri në dukje:
  - Po, mbylle ... Si Hëna për një booger!
  Charlotte filloi të frynte më fort në bilbilin e saj të bërë nga plastika magjike e krijuar nga kukudhët ( megjithëse tekniko-magjike !), më pas duke e shtypur veshin në tokë. Këtë herë, lëkundjet reciproke të dheut ranë shumë më në sy.
  Gerda tha në mënyrë filozofike:
  - Ekziston një shenjë e tillë që sa më gjatë të jesh i pafat në fillim, aq më i suksesshëm do të jetë fundi!
  - Po ... - Sytë e smeraldit të vajzës më të bukur u gëlltitën të gëzuar, - erdhi në thirrje! Key-Dar!
  Gerda vuri gishtin te buzët e saj:
  - Bej kujdes. Ndoshta kjo nuk është aspak e njëjta megagnomë , ose një krijesë e një rendi krejtësisht të ndryshëm!
  Ata ngrinë, duke dëgjuar. Dridhjet e tokës u bënë më uniforme dhe të rënda. Diku aty pranë, mes "ishujve" të shkurreve, po bënte rrugën një lloj i madh. Ishte si një xhind gjigant, që kërkonte me bindje një mjeshtër, edhe sikur të ishte rinia e fundit pa mjekër...
  Charlotte deklaroi:
  -Me siguri as që mund t'i imagjinoni të gjitha fuqitë e megagnomave . Këto janë krijesa aq të fuqishme sa që edhe zjarri i ferrit tërhiqet para tyre!
  Gerda kundërshtoi menjëherë:
  - Jo, pse nuk mund ta imagjinoj ... Nëse një gnome është një krijesë e fortë, atëherë një megagnomë duhet të jetë një rend i madhësisë më i fortë. Në fund të fundit, vetë fjalët mega, janë një milion herë më shumë!
  Charlotte me dëshirë, si një vajzë në një takim me një yll pop, ra dakord:
  - Po, mirë mendon, mik! Pikërisht në një milion, kjo është një ushtri e tërë e pamposhtur!
  Gerda u befasua:
  - Pse nuk e thirre më herët dhe na la të vdesin miqtë?
  Në vend që të përgjigjej, djalli i ri dhe me flokë të kuqe e puthi përsëri bilbilin e saj, duke ikur me një fërshëllimë të lehtë nga gryka e lakuar. Dhe papritmas Charlotte ngriu me një gjysmë psherëtimë , me sytë e saj të vegjël smeraldi të rrumbullakosura. Ujku i zjarrtë u ul në ujë, duke prekur dorën e Gerdës. Doja aq shumë, doja t'i përgjigjesha, kur papritmas ...
  Këmbët e zbathura të vajzës u dogjën befas nga një dhimbje aq e mprehtë, saqë u hodhën menjëherë dhe ... më në fund u zgjuan. Madeleine mbante një klub me një tel elektrik të lidhur me të. Një flluskë shkarkimi elektrike u shfaq në rozë, madje pak e keratinizuar nga vrapimi në rërë të nxehtë dhe gurë të mprehtë mali .
  Kapiteni SS bërtiti:
  - Po, ngrihu, shpejt bëhu gati, vesh uniformën e fustanit! Nuk mund të shfaqesh para fushë marshallit vetëm me bikini! Shiko, zemër, do të shpërblehesh, por nëse e hedh jashtë budallallëkun, atëherë unë do të bëj që rrota Conan të rrotullohet për një ditë , dhe në të njëjtën kohë do t'ju bëj një goditje elektrike. - Madeleine bëri një fytyrë më të keqe këtu. - Edhe pse jo, jo një ditë, por një javë të tërë, pa asnjë minutë pushim. Kemi ende kohë.
  Vajzat filluan të mblidheshin shpejt .... Dhe në një kontinent tjetër ndodhën edhe ngjarje interesante dhe të ngjashme.
  Po, dhe tani beteja është kthyer, dhe luftëtarja Gerda, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, dërgon një predhë me forcë vdekjeprurëse. Pershingu i shkatërruar ndaloi.
  Diçka më e madhe dhe më e ngathët zvarritet këtu. Zhvillimi më i fundit amerikan, një armë vetëlëvizëse me një kalibër të një arme 155 milimetra të gjatë dhe një trashësi armaturë prej 305 milimetra. Ai peshon njëqind e njëzet tonë dhe lëviz shumë ngadalë. Mezi zvarritet...
  Gerda e goditi Shermanin me një goditje të mirë dhe vuri në dukje:
  - Na shkon në shpirt!
  Charlotte qëlloi duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, e goditi armikun në copa metali të grisura dhe kërciti:
  - Për nder dhe Atdhe!
  Christina tha me shqetësim:
  - A mund ta futësh atë me një bombardues?
  Magda tha me besim:
  - Më lini mua këtë!
  Dhe vajza i drejtoi një top armikut, me gishtat e saj këmbëngulës dhe e goditi.
  Dhe përbindëshi amerikan ndaloi dhe shpërtheu.
  Këto janë vajzat nga Rajhu i Tretë - bravo!
  Ka ardhur dimri dhe IS-7 po lëviz nëpër borë. Luftimet po zhvillohen në Amerikë. Bukuroshet nga BRSS po luftojnë furishëm.
  Alenka qëlloi në Pershing me gishtat e saj të zhveshur dhe goditi kundërshtarin.
  Dhe ajo guxoi:
  - Lavdi komunizmit rus!
  Anyuta gjithashtu goditi me një predhë. Ajo aplikoi teknikën me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur dhe guxoi:
  - Unë do të them vajzë Superman!
  Alla gjithashtu mori dhe qëlloi dhe goditi një tank tjetër Patton . Dhe kaq i lezetshëm.
  Çfarë lloj perimesh është ky tank më i ri Patton ? Është një " Mbipeshë ", vetëm me një motor më të fuqishëm 810 kuajfuqi dhe më shumë pjerrësi të blinduar.
  Çfarë makinerie mbresëlënëse që mund të bëhet problem për T-34-85. Por IS-7 e mund atë si nga një distancë. Dhe tanku sovjetik, pasi mori një predhë në armaturën ballore, e dërgon atë në një rikoset. Këtu është një automjet luftarak. Dhe si kundërpërgjigje, me një spastrim e shemb amerikanin.
  Pastaj Maria qëllon, godet me saktësi armikun. Ai e shpon atë dhe bërtet:
  - Ushtria jonë është e fortë, ajo mbron botën!
  Dhe ai gjithashtu përdor gishtat e zhveshur.
  Dhe atëherë Marusya do të ndyhet. Dhe shtypni forca të blinduara të armikut në patate të skuqura. Me ndihmën në këtë rast të një thembra të zhveshur.
  Dhe ulërima:
  - Për reformat e reja të Stalinit!
  Ajo është një bukuri e tillë luftarake dhe dëshiron t'i kënaqë të gjithë.
  Kështu funksionon ekipi në IS-7, i cili është i sëmurë për ferr.
  Por ja ku vijnë vajzat.
  Elizaveta po lufton me një T-54. Dhe vepron në mënyrë të dëshpëruar. Një kurvë kaq agresive.
  Dhe vajzat kanë një makinë shumë të mirë. Dhe ata qëllojnë prej saj jashtëzakonisht saktë.
  Për shembull, ata morën dhe goditën " Superpershing ", dhe ata bërtasin:
  - Komunizmi ynë i shenjtë!
  Elizabeth e drejtoi armën me gishtat e saj të zhveshur. Lupanula në shenjë dhe kërciti:
  - Fitorja ime do të jetë e madhe!
  Dhe u shkeli syrin shokëve të saj.
  Ekaterina goditi me ndihmën e një thithi të kuq dhe bërtiti:
  - Për fitoret tona të mëdha!
  Dhe si të qeshë në majë të mushkërive.
  Dhe Elena, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, do të përplaset me armikun. Ajo theu armaturën e fuqishme, ndau metalin dhe bërtiti:
  - I fuqishëm kombi ynë!
  Dhe ulërima në majë të mushkërive të tij...
  - Hora!
  Dhe Euphrasia gjithashtu godet armikun, këtë herë me një thithë luleshtrydhe. Shtypni armikun dhe shani:
  - Për madhështinë e komunizmit në të gjithë planetët e galaktikës!
  Këto janë vajzat më të bukura në botë. Dhe nuk ka asgjë për t'i ndaluar apo frenuar ato.
  Ekaterina klith dhe tund gjoksin:
  - Unë kam një vajzë super!
  Dhe thithkat e saj janë të derdhura me rubin ... Ajo njëherë i shtyu ato në fytyrën e një burri të zi dhe i detyroi ata të lëpijnë. Pastaj ajo lëpiu përsosmërinë e tij mashkullore me gjuhën e saj. Çfarë shije e këndshme.
  Sa bukur është për një vajzë - të mos përshkruaj kënaqësinë më të madhe në botë.
  Kështu e shkatërrojnë armikun vajzat. Dhe ata ndjejnë kënaqësi nga fitoret e tyre të lavdishme dhe arritjet kolosale.
  Dhe Anastasia Vedmakova dhe Alenka Sokolovskaya janë përgjithësisht vajza të mahnitshme. Ata thjesht vlojnë nga valët e pasionit dhe një cunami epshi.
  Anastasia gjuan thithkën e saj të kuqe të ndezur drejt armikut, godet aeroplanin Yankee dhe bërtet në majë të mushkërive të saj:
  - Unë jam një supermen i bukur!
  Alenka Sokolovskaya, duke vazhduar të shtypë armikun, me ndihmën e thithkave dhe zhurmave të luleshtrydheve:
  - Dhe unë jam më e gjatë se vajza e gjithë botës!
  Të tillë janë luftëtarët luftarakë, dhe duhet të them që vodhën edhe disa! Askush nuk mund t'i rezistojë atyre.
  Edhe Amerika ... dhe secila tashmë ka fituar dhjetë yje ari të heroit të BRSS ...
  Për një arritje kaq fenomenale, ata morën një çmim të veçantë: yllin e diamantit të heroit të BRSS. Kjo në vetvete është shumë e nderuar dhe e lezetshme.
  Kalofshi bukuroshet!
  Më e mira, sigurisht, nuk ka ardhur ende!
  Oleg Rybachenko kreu një tjetër operacion në Arabinë Saudite.
  Ushtria cariste e Nikollës II zgjeroi territorin rus. Së bashku me Oleg, vajza Margarita Korshunova tani po luftonte. Gjithashtu një mutant - një luftëtar që mori pavdekësinë.
  Epo, fëmijët e përjetshëm i sollën në bindje të gjitha këto banda të muxhahidëve. Dhe ata i mundën - duke i detyruar t'i betoheshin Carit Rus.
  Në të njëjtën kohë, Oleg Rybachenko nuk është kundër shkrimit të një vazhdimi të bukur dhe paksa të ndryshëm të aventurave të vajzave;
  Pas vitit të ri, gjermanët dhe koalicioni përparuan ndjeshëm në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Amerikanët, duke u përballur me një armik më të avancuar teknologjikisht, po humbnin.
  Nga fundi i marsit, Wehrmacht iu afrua Uashingtonit dhe filloi të sulmonte kryeqytetin amerikan.
  Betejat ishin të pabarabarta dhe ishte e qartë se vajzat po fitonin këtu ... Sidomos tanku piramidal, Gerda është e mirë, si kompozimet e saj.
  Gerda, gjatë granatimeve të Shtëpisë së Bardhë, kur tanku i saj u godit nga zjarri i drejtpërdrejtë, e zuri gjumi dhe ajo ëndërroi kështu ...
  Ajo pa partizanen Lara Mikheyko të kapur nga nazistët. Një vajzë katërmbëdhjetë vjeçe u qëllua nga nazistët. Dy nga shokët e saj u vranë. Dhe ajo vetë u fsheh në kasolle.
  Gjyshja donte ta kalonte si mbesë, por nazistët nuk e besuan. Dhe ata më morën... Kërkimi po fillon.
  Dhe pastaj Lara kapi një granatë, nazistët ranë. Vajza i tha mendërisht lamtumirë kësaj drite dhe e hodhi ... Por granata nuk shpërtheu.
  Nuk ishte e mundur të arratisesh heroikisht.
  Ata e rrëzuan Larën, e goditën disa herë dhe i vunë një mavijosje nën sy. Por ata nuk goditën fort, me sa duket kishin frikë të sakatoheshin!
  Kur e sollën në kasolle për t'u marrë në pyetje, Lara u soll me paturpësi.
  Duke parë me guxim në sytë e kolonelit të SS, ajo tha:
  - Fritz do t'ju shkatërrojë së shpejti! Dëgjo gjëmimin e armëve, vdekja po vjen nga Ushtria e Kuqe!
  Koloneli u përgjigj:
  - Vajzë e guximshme, do të njihesh me kamxhikun!
  Lara me guxim bërtiti:
  - Dhimbja nuk më tremb!
  Koloneli urdhëroi:
  - Nxirre këtë bastard jashtë me poster: partizan dhe trego gjithë fshatin!
  Polici shpejtoi të thoshte:
  - Në rrugë ka rënë borë, dhe është acar ... A nuk duhet nxjerrë vajzën zbathur që të ftohet aromën e saj!
  Koloneli SS pohoi me kokë në shenjë dakordësie.
  - E drejte! Le të jetë si këmbëzbathur në acar, ndoshta të vjen në vete !
  Larës i është grisur palltoja, po ashtu edhe xhupi. E mbetur vetëm me një fustan pambuku. Ata hoqën këpucët e tyre të ashpra dhe çorapet e zeza. Vajza mbeti zbathur me një fustan të lehtë.
  I kanë varur në qafë një pllakë me mbishkrimin: "Unë jam partizane". Dhe, pasi ia lidhën duart nga pas, e nxorën jashtë në hajat. Këmbët e zbathura të vajzës ndjeheshin të ftohta dhe me borë.
  Lara buzëqeshi. Ajo ishte shumë e turpëruar nga mavijosja në fytyrë, mënyra se si dukej. Dhe ju mund të ecni zbathur në dëborë. Thutat e saj ishin bërë shumë të vrazhda gjatë verës, nga shumë kalime zbathur. Ajo ka veshur këpucët e saj së fundmi dhe nuk është hera e parë që i duhet të durojë të ftohtin dhe urinë.
  Lara shkoi vetë dhe vazhdoi të buzëqeshte. Frynte era, duke i fryrë flokët e saj të kuq bakri dhe bora u kris nën këmbët e saj zbathur.
  Vajza ecte me një pamje të tillë, si një princeshë në fron. Dhe la pas gjurmë elegante, të vogla, këmbë gati fëminore.
  Njerëzit e shikonin me simpati.
  Një nga gjyshet me një pallto leshi murmuriti:
  - Tmerr! Ata e çojnë vajzën zbathur!
  Moti ishte me diell dhe shputat e ngurtësuara dhe të kallozuara të Larës mezi vuajtën nga i ftohti. Ajo eci drejt vetes dhe nxori dhëmbët.
  Këtu ajo u dogj nga një goditje kamxhiku. Vajza bërtiti dhe kafshoi buzën.
  Ajo u godit edhe disa herë me forcë. Lara mezi qëndronte në këmbë dhe me një përpjekje vullneti e përmbajti të qarën.
  Vajza kokëfortë u dërgua në një kasolle të veçantë, ku kishte pajisje për torturë.
  Këtu ata e vendosën atë në një raft dhe filluan t'i djegin thembrat me një hekur të nxehtë ...
  Dhe dy xhelatët e fshikulluan Larën me kamxhik. Fillimisht, vajza i mbajti të bërtiturat me një përpjekje titanike, por kur shirita të gjerë hekuri, të kuq nga nxehtësia, u vendosën në shputat e zhveshura të fëmijës, ajo bërtiti dhe humbi ndjenjat. Ajo u soll...
  Tmerr...
  Gerda u zgjua .... Dreqin, duhet ta ëndërrosh kur janë në prag të fitores, tanku i tyre po bombardon Shtëpinë e Bardhë.
  Dhe pastaj ndodhin gjëra të tilla të këqija ...
  Superpershing "-it duke dalë nga shtëpia , e shpoi atë dhe bërtiti:
  - Paqe, punë dhe dashuri!
  Pastaj ajo nxori gjuhën.
  Charlotte gjithashtu goditi armikun, duke përdorur gishtat e zhveshur të këmbëve të saj dhe bërtiti:
  - Unë jam një vajzë super!
  Kristina u përplas gjithashtu, duke fërshëllyer me një gjarpër dhe duke shtypur butonin e levës me thithin e saj të kuq, duke goditur armikun:
  - Ne jemi supermen!
  Dhe Magda do të godasë armikun, do të shtypë tankun, do të bëjë që kompleti luftarak të shpërthejë dhe do të lëshojë:
  - Jep aerobatikë!
  Më pas ai i shkel syrin partnerëve të tij. Këtu është një vajzë - konsideroni gjuajtësin e klasit më të lartë.
  Luftëtaret femra po shkatërrojnë Yankees dhe po fitojnë pikë... Albina dhe Alvina tashmë kanë shënuar dy mijë makina të rrëzuara secila. Për këtë ata morën një çmim të ri: Yllin e Diamantit të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Kështu u dalluan vajzat duke u bërë ace të super klasit. Dhe askush nuk mund t'i ndalte dhe t'i mposhte.
  Anastasia Vedmakova dhe Akulina Sokolovskaya dhe Orlova morën secila një çmim të ri: Urdhrin e Lavdisë së shkallës më të lartë me diamante, për të cilën ata ishin shumë të lumtur. Këto janë disa vajza të lezetshme.
  Dhe lufta po i vjen fundi... Amerikanët më 20 prill 1948 kapitullojnë. Dhe një histori tjetër e Luftës së Dytë Botërore u kthye përmbys.
  Këtë herë duket se ka një periudhë paqeje të zgjatur. BRSS e ktheu Alaskën dhe të gjithë ishin të lumtur. Dhe vendet e kontinentit amerikan u ndanë nga Japonia dhe Rajhu i Tretë. Kështu përfundoi rindarja e përkohshme e botës.
  Gjermanët janë të lodhur nga lufta.
  Hitleri lejoi poligaminë në Rajhun e Tretë - deri në katër gra secila dhe vendosi taksa drakoniane për çiftet që nuk kanë fëmijë ose më pak se tre. Kjo ishte një lëvizje e fortë për të inkurajuar politikën e popullsisë.
  Veç kësaj, vetë Hitleri kishte shumë fëmijë të marrë me inseminim artificial. Dhe midis tyre ishte e nevojshme të zgjidhej trashëgimtari i fronit.
  Nuk kishte trishtim, Rajhu i Tretë po trette të pushtuarin bashkë me Japoninë.
  Por më 5 mars 1953, Stalini vdiq. Dhe Beria erdhi në pushtet. Pse Beria? Në historinë reale, ai gjithashtu kishte shanse të mira për fronin, por një aksident e pengoi: një revoltë në RDGJ, gjatë shtypjes së së cilës u pjekur një kundërkomplot kundër Beria. Dhe këtu RDGJ, natyrisht, nuk është.
  Përveç kësaj, Hitleri donte që pas Stalinit të sundonte i parashikuari dhe i njohur për gjermanët, Beria, i cili ishte gjermanofile. Dhe Stalini, kur shëndeti i tij u përkeqësua, bëri një testament në favor të Beria.
  Kështu që gjithçka u vendos në favor të kreut të sekretit dhe jo vetëm të policisë sekrete.
  Epo, Beria sugjeroi që Hitleri të merrej me Japoninë përpara se ajo të merrte armë bërthamore.
  Asnjëherë nuk e dini se çfarë mund të mendojë një samurai.
  Beria dhe Hitleri ranë dakord për një luftë të përbashkët me Japoninë dhe ndarjen e territorit të saj.
  Më 20 prill 1954, filloi një luftë e përbashkët kundër perandorisë së madhe koloniale të samurajve.
  Çfarë faqe e re po kthehet në histori. Trupat sovjetike po përparojnë në Japoni.
  Dhe ato gjermane gjithashtu... Këtu përsëri Gerda dhe Charlotte po luftojnë në një tank piramidal. Makina e tyre është një dyvendëshe me peshë pesëdhjetë tonë dhe ka një motor kompakt me turbinë me gaz prej 2500 kuajfuqish. Mund ta imagjinoni sa shpejt është një makinë gjermane. Dhe armatura është e veçantë, e përzier me plastikë. Dhe shumë e qëndrueshme, e padepërtueshme nga të gjitha këndvështrimet. Arma ka një kalibër të vogël 75 mm, por me një shpejtësi fillestare shumë të lartë të predhave në një armë me presion të lartë. Ajo ka rritur depërtimin e armaturës . Dhe stoku i predhave dhe shkalla e zjarrit janë të larta. Përçueshmëria është e lartë.
  Vetë tanku është thjesht super... Kështu që Gerda e di se për çfarë të luftojë.
  Makinat sovjetike janë më të dobëta. Tanku kryesor është akoma T-54, një makinë e mirë, relativisht e lirë, por shumë inferiore ndaj asaj gjermane në gjithçka. IS-7 ende nuk u bë masiv. Ai u vu re nga IS-10, i cili mori një top 122 mm, por me një tytë më të gjatë dhe armaturë të mirë ballore, me anët më të dobëta. Por e gjithë kjo përshtatet në peshën e pesëdhjetë e tre tonëve, gjë që nuk është keq.
  Gerda qëllon tankun e saj Panther-6 drejt japonezëve, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe duke shtypur butonat e levës, ndërsa gjëmon:
  - Lavdi ideve të vëllazërisë ariane!
  Charlotte shtyp butonat e levës, me thithkën e saj të kuqe të ndezur, një varg prej shtatë mitralozash dhe bërtet:
  - Lumturia jonë është në komunizmin e ëndrrës ariane!
  Dhe vajza qesh përsëri ...
  Kristina dhe Magda luftojnë në një tjetër "Panterë" piramidale-6.
  Christina shtyp butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur dhe godet armikun nga Japonia dhe vrumbullon:
  - Lavdi të dashurit tim!
  Magda gjithashtu hap zjarr dhe duke qeshur shurdhuese, thotë ajo, duke shtypur butonin e levës me thithin e saj rubin:
  - Lavdi të rinjve tanë!
  Dhe si do të qeshin në majë të mushkërive. Le ta pranojmë, këto janë vajzat që janë të mrekullueshme në eksitimin e luftës.
  Po, duket sikur ka ardhur fundi i botës për Japoninë. Por gjithçka po shkon sipas planit të deritanishëm.
  Elizaveta dhe ekuipazhi i saj luftojnë në një tank T-54 pak të modernizuar. Por ndryshimi është i vogël. Shpejtësia e zjarrit të armës është bërë pak më e shpejtë dhe predha është më depërtuese. Ky është ndryshimi.
  Dhe motori është i njëjti motor dizel me 520 kuaj fuqi... Japonezët përdorin tanke të dizajnit të tyre dhe të licencuar gjermanë. Makinat janë përgjithësisht të mira gjithashtu. Sidomos makina Hirohito-3, me peshë pesëdhjetë e tetë tonë, me një armë 105 mm me gjatësi tytë 70 EL, superiore ndaj T-54 në armatim, dhe jo inferiore në forca të blinduara dhe performancë të drejtimit, përveç rezervës së fuqisë.
  Ky tank japonez është një problem për BRSS. Por ka edhe makina më të lehta të Tokës së Diellit që po lind.
  Është më e lehtë të përballesh me ta.
  Elizabeth qëllon me gishtat e saj të zhveshur dhe godet tanket e samurait. Ajo e bën atë me shumë zgjuarsi dhe bërtet:
  - Lavdi Atdheut tonë të lirë!
  Ekaterina përsëri qëllon, duke përdorur një thithkë të kuqe të ndezur, dhe duke goditur një makinë japoneze, bërtet:
  - Sepse Zoti e ka dhënë Rusinë!
  Elena gjithashtu godet armikun, thyen tankun e armikut me ndihmën e thembrës së saj të zhveshur dhe gjëmon:
  - Për madhështinë e ideve të komunizmit!
  Euphrasia gjithashtu gjuan dhe e bën atë me ndihmën e thithit të dredhëzës së gjoksit të saj elastik, dhe klith:
  - Lavdi fitoreve të komunizmit të lartë!
  Kjo është mënyra se si ata e lëvizin tankun e tyre me shkathtësi dhe shmangin humbjen. Tanku Hirohito-3 mund të klasifikohet si i rëndë, por është mjaft masiv. Është mjaft e vështirë të depërtosh në një makinë të tillë .
  Dhe kështu ai shkon pas vajzave. Arma është më e madhe në kalibër dhe ka një shpejtësi fillestare më të lartë të predhës. Armatura e ballit të kullës së japonezëve është edhe më e trashë se ajo sovjetike 240 mm, dhe balli i bykut është gjithashtu më i trashë në pjesën e sipërme prej 150 mm dhe 120 mm në pjesën e poshtme. Dhe shpejtësia e japonezëve është edhe më e lartë, motori i turbinës me gaz prodhon 1500 kuaj fuqi. Po, ky tank është më i miri i Japonisë. Nuk mund të bësh shaka me të.
  Por Elizabeta, me ndihmën e një thithi të kuq, dërgon një predhë drejt e në prapanicë dhe tanku japonez shpërthen, duke mos arritur të godasë makinën sovjetike.
  Katerina cicëroi dhe puthi thembrën e shoqes së saj:
  - Je e zgjuar Lisa!
  Elizabeth nuk u pajtua:
  - Unë jam thjesht një gjeni!
  Dhe si do të qeshë në majë të mushkërive. Kjo është vajza.
  Dhe ata ulërijnë shumë ... Ekaterina, për shembull, kujton dyzet e një vjet se si më pas u largua. Këpucët u thyen pas disa ditësh dhe më duhej të shkelja këmbëzbathur. Dhe nga zakoni për një vajzë qyteti, dhemb, çdo përplasje, çdo degëz, çdo përplasje ndihet. Dhe ajo i rrëzoi këmbët në gjak, kur çdo hap shpërthen nga dhimbja.
  Ajo kurrë nuk e kishte menduar se ecja zbathur mund të ishte kaq e dhimbshme. Nuk është çudi që Hugo simpatizoi vajzën zbathur Closet. Nëse edhe në verë këmbë të tilla vajzërore, atëherë çfarë lloj dimri.
  Sidoqoftë, Katerina u mësua shpejt me të, trupi i ri përshtatet shpejt, shputa e plagosur është e tejmbushur me kallo dhe e trashë. Dhe ishte bukur të ecje zbathur. Ekaterina nuk i veshi as këpucët derisa e goditi ngrica. Megjithatë, më pas u formuan të katërtat e tyre dhe Euphrasinia u mësoi atyre artin e shtrigave. Dhe shtrigat shpesh vrapojnë zbathur në dëborë për të zgjatur rininë e tyre. Dhe me pak fjalë, vajzat kishin zotëruar njohuritë sekrete dhe dukeshin njëzet vjeç, dhe zbathur dhe me bikini nuk ngrinin në të ftohtë. Këtu janë bukuroshet. Dhe nuk ka më të ftohta, përveç, natyrisht, Alenka. Ajo luftoi në IS-10 në një modifikim me një fuçi të zgjatur. Tanku u shfaq në seri kohët e fundit. Dhe ende e rrallë. IS-7 nuk u fut kurrë në një seri të madhe. Me sa duket për shkak të kostos së lartë dhe vështirësive në prodhim.
  Kështu që ekuipazhi i Alenka i shkatërron këta japonezë dhe i këndon këngë vetes.
  Fluturoni si zjarri netët blu
  Ne jemi fëmijë pionierë të punëtorëve...
  Epoka e viteve të dritës po afron,
  Britma e pionierëve është gjithmonë gati!
  Kur vajzat merren me punë, nuk mund t'i rezistosh. Ky është në fakt një krijim i përsosur i luftës.
  Luftimet po shkojnë mirë dhe Japonia po humbet.
  Këtu trupat sovjetike morën Sakhalinin jugor në maj. Dhe ata vepruan me shumë kujdes.
  Por batalionet e vajzave sovjetike tregojnë një klasë të mrekullueshme luftimesh.
  Nga llojet e tyre të armëve, natyrisht, filloi të përdoret AK. Më keq se gjermanishtja, por e thjeshtë dhe e besueshme. Dhe kosit kundërshtarët, megjithëse synimi në distancë është më i ulët se ai i karabinës sulmuese gjermane.
  Vajzat sovjetike të të burgosurve japonezë i bëjnë këmbët e tyre të zhveshura dhe të pluhurosura të puthen, takat e zhveshura lëpijnë. Kjo është taktika e tyre.
  Luftëtarë luftarakë, klasa më e lartë.
  Në verën e vitit 1954, gjermanët e kishin pastruar kryesisht Amerikën nga trupat japoneze.
  Veçanërisht bukur luftoi batalioni i vajzave zbathur, me në krye Margaretën. Vajza u shpërnda nga samurai, dhe i riu i kapur u detyrua të puthte thembrat e tij dhe të lëpijë gjirin e Venusit.
  Gerda dhe ekipi i saj në Panthers-6 bënë një punë të mirë dhe dërguan shumë japonezë në ferr dhe disa në parajsë.
  Katër vajza ninja luftuan me trupat sovjetike që po përparonin në Mançuria.
  Një vajzë ninxha me flokë blu u hakua me shpata dhe drejtoi një mulli me erë, duke rrëzuar ushtarët sovjetikë. Pastaj ajo hodhi një bizele me eksploziv me gishtërinjtë e saj, duke përmbysur tankun sovjetik T-54 dhe leh:
  - Vendi më i lezetshëm është Japonia!
  Një vajzë ninja me flokë të verdhë gjithashtu do të godasë armikun me tehe dhe do të japë një bumerang me thembër të zhveshur, duke bërtitur:
  - Për fitoret tona të samurait!
  Një vajzë ninxha me flokë të kuqe do të kryejë pa asnjë problem një tavolinë agresive me shpata, duke prerë ushtarët sovjetikë. Pastaj gishtat e saj të zhveshur do të lëshojnë një bombë. Tanku i BRSS do të copëtohet dhe luftëtari do të kërcëjë:
  - Në emër të ideve të komunizmit!
  Vajza ninxha me flokë të bardhë mori dhe preu kundërshtarët, sikur vrapoi një tifoz nëpër fushë, duke prerë përsëri ushtarët rusë dhe me gishtat e saj të zhveshur, sikur të lëshonte një vdekjeprurës që do të bënte copë-copë dy tanke të tëra sovjetike.
  Dhe do të ulërijë:
  - Për madhështinë e vendit!
  Vajzave u pëlqen të vrasin dhe aq më tepër u pëlqen të përdhunojnë të burgosurit. Po, kështu që burrat humbën vetëdijen nga mbingarkesa. Dhe kështu u pëlqen vajzave ninja. Duke kërcyer mbi burrat e lidhur dhe në të njëjtën kohë duke i rrahur me kamxhik.
  Por, megjithë heroizmin e japonezëve, ata humbasin ndaj teknologjisë më të mirë dhe më të avancuar.
  Sidomos në qiellin e super-klasit, aset Anastasia Vedmakova dhe Akulina Sokolovskaya, të cilët shtypin japonezët si mullinjtë e erës.
  Anastasia, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, pret gjashtë avionë japonezë në të njëjtën kohë me një shpërthim dhe kërcit:
  - Lavdi ideve të komunizmit në Rusi!
  Akulina, duke shtypur një buton me thithkën e saj të kuqe të ndezur, preu shtatë avionë japonezë menjëherë dhe gjëmonte:
  - Lavdi Heronjve të Rusisë!
  Luftëtarët hakmerren ndaj Japonisë për ankesat e tyre të mëparshme. Dhe veçanërisht për humbjen në luftën e kohës së Car Nikollës II. Jo, ata nuk do të harrojnë kurrë, dhe brezat nuk do të falin.
  Anastasia, duke shtypur thithin e saj rubin, dha një shpërthim tjetër, duke rrëzuar aeroplanët japonezë dhe duke zhurmuar:
  - Lavdi epokës së komunizmit Beria!
  Akulina shtypi këmbët me gishtat e saj të zhveshur, goditi avionët samurai dhe bërtiti:
  - Për fitore të mëdha!
  Dhe Albina dhe Alvina po fitojnë llogari rekord. Për tre mijë avionë të rrëzuar, atyre iu dha urdhri: Ylli i Diamantit i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt dhe gjethet e arta të lisit, shpata dhe diamante.
  Albina, me ndihmën e një thithi të kuq, dha një kthesë. Ajo preu një duzinë avionësh japonezë menjëherë dhe bërtiti:
  - Për gjoksin tim!
  Dhe ajo e imagjinonte veten në krahët e një luftëtari të zi.
  Alvina goditi me gishtërinjtë e saj të zhveshur, rrëzoi një duzinë e gjysmë avionësh japonezë dhe bërtiti:
  - Për fitore të mëdha!
  Vajzat gjermane janë shumë luftarake dhe të bukura. Djemtë e zinj janë shumë të dhënë pas, dhe gjuhët e tyre janë gjithmonë të gatshme për të lustruar përsosmërinë e zezakëve të burrave.
  Albina, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, përsëri goditi samurai dhe rrëzoi aeroplanët e tyre.
  Dhe ajo guxoi:
  - Unë jam Superman!
  Alvina shtypi thithin e saj me luleshtrydhe, kosi një masë avionësh japonezë dhe kërciti:
  - Unë jam një viks i hapësirës!
  Vajza është shumë luftarake dhe aktive në hiperseksualitetin e saj .
  Arianët e vërtetë - thjesht super! Dhe në përgjithësi bukuri të tilla të klasit më të lartë!
  Trupat gjermane dhe sovjetike, duke mposhtur armikun, po përparojnë nëpër Kinë.
  Gjatë sulmit në Singapor, u dalluan luftëtarët e divizionit ajror dhe njësia e vajzave zbathur Barracuda. Vajzat, duke spërkatur takat e tyre të zhveshura në pellgjet e shiut tropikal të rrëmbyeshëm, u futën në pozicionet e fortifikuara të japonezëve dhe i futën me bajonetë.
  Të tilla janë bukuroshet luftarake.
  Japonia u drodh nga goditjet dërrmuese të një ekipi kaq agresiv.
  Në vjeshtën e vitit 1954, pjesa më e madhe e Kinës u pushtua nga fuqitë e Boshtit. Dhe situata u bë shumë më e ndërlikuar për Tokën e Diellit në rritje.
  Hitleri vërejti:
  - Dy zogj në një strofull nuk mund të shkojnë së bashku!
  Dhe luftëtarët Albina dhe Alvina rrëzuan një mijë avionët e katërt. Japonia prodhonte avionë të lirë, por me cilësi të ulët në sasi shumë të mëdha, kështu që ishte shumë i përshtatshëm për të mbledhur faturat.
  Albina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, preu një samurai tjetër dhe kërciti:
  - Kjo është bota jonë e bukur!
  Alvina, me ndihmën e një thithi të kuq, rrëzoi një duzinë makina japoneze dhe shkroi në Twitter:
  - Lavdi epokës së komunizmit, në gjithë universin!
  Albina, duke përdorur gjithashtu një thithë luleshtrydhe dhe duke rrëzuar samurain, u befasua dhe bërtiti:
  E ke fjalen per komunizmin?
  Alvina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe duke prerë një duzinë avionësh japonezë, raportoi:
  - Rendi i ri arian është komunizmi!
  Vajzat qeshën ... Për të katërtën mijë avionë atyre iu dha Ylli Diamanti i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante. Se edhe një çmim shumë i lartë është rekord për bukuroshet.
  Këto janë vajzat që duhen parë....
  Sidoqoftë, Anastasia Vedmakova dhe Akulina Sokolovskaya nuk janë inferiore dhe tejkaluan rezultatin e pesëqind avionëve të rrëzuar.
  Dhe ata morën çmime të reja që ishin shumë të larta, dhe ata mblodhën një koleksion të tërë yjesh për vete.
  Anastasia e drejton armën me këmbët e saj të zbathura dhe rrëzon armikun, duke e prerë armikun dhe duke kërcitur:
  - Për komunizmin në të gjithë planetin!
  Akulina duke copëtuar armikun duke shtypur thithkën e kuqe të ndezur, bërtet në mënyrë agresive:
  - Edhe fëmijët na njohin!
  Në dimër, Japonia humbi pothuajse të gjitha kolonitë e saj dhe luftimet u zhvendosën në vetë metropol.
  Ka ardhur viti 1955, kur betejat janë të stuhishme dhe nuk shohin fund e skaj.
  Japonia po dorëzohet, ngadalë por me siguri. Dhe gradualisht humbet luftën.
  Por samurai lufton në mënyrë të dëshpëruar dhe të vështirë.
  Alyonka dhe ekuipazhi i saj u zhvendosën në tankun eksperimental IS-11. Kjo makinë është e pajisur me një armë 130 mm dhe ka gjurmë të forta në pjesën e poshtme.
  Alenka qëllon me gishtërinjtë e saj të zhveshur, shpon armikun dhe gjëmon:
  - Lavdi komunizmit me taka vajzash!
  Anyuta qëlloi gjithashtu me ndihmën e një thithi të kuq, duke shtypur nëntë prej tyre në këmbëzat e mitralozëve dhe bërtiti:
  - Ne vajzat jemi shumë të lezetshme!
  Alla gjithashtu grushtoi duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke shtypur armikun dhe bërtiti:
  - Epo, nga vida!
  Maria u ndy, me ndihmën e një thembra të zhveshur. Ajo e shpoi armikun përmes e përtej dhe bërtiti, duke hapur dhëmbët:
  - Për arritje të reja!
  Marusya goditi me grusht me ndihmën e një thithi luleshtrydhe, duke përplasur armiqtë me një kapje vdekjeprurëse dhe duke cicëruar:
  - Për komunizmin e madh!
  Alenka qëlloi përsëri dhe bërtiti:
  - Që të vdesë presidenti i fermës kolektive dhe diktatori cigan Sashka!
  Dhe goditi këmbën e tij të zbathur në parzmore.
  Kështu u ndanë vajzat, thjesht super. Ata janë përgjithësisht luftëtarë të mahnitshëm.
  Këtu ata këndojnë në unison:
  Jo, vigjilenti nuk do të zbehet,
  Vështrimi i një skifteri, shqiponja ...
  Zëri i popullit është i zhurmshëm -
  Pëshpëritja do ta shtypë gjarpërin!
  
  Stalini jeton në zemrën time
  Që të mos e njohim trishtimin ...
  Hapi derën e hapësirës
  Yjet shkëlqenin mbi ne!
  
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë
  Rruga, që ndriçon komunizmin!
  Elizaveta po lufton edhe me tankun e saj T-54, një vajzë e tillë luftarake shtrigë.
  Dhe bukuroshet rrëzohen nga makinat japoneze me këmbët e tyre të zbathura.
  Elizabeta shtypi butonin e levës me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe cicëroj:
  - Lavdi ideve të komunizmit sovjetik!
  Dhe sa do të qeshë kjo bukuroshe! Dhe do të shkëlqejë me dhëmbë perla.
  Ekaterina e mori dhe gjithashtu tregoi me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Në fitoren e ideve të pavdekshme të komunizmit,
  Ne e shohim të ardhmen e vendit tonë...
  Elena goditi kundërshtarin e saj me thithin e saj rubin dhe nxori dhëmbët, duke bërtitur:
  - Dhe flamurit të kuq të Atdheut tonë,
  Ne do të jemi gjithmonë besnikë vetëmohues!
  Efrasia e shkelmoi thembrën e saj të zhveshur dhe fërshëlleu:
  - Përshëndetje Atdheu, i liri ynë,
  Miqësia e popujve, mbështetje e përjetshme!
  Dhe të gjitha vajzat, duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur, kënduan në kor:
  - Pushteti legjitim, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, një person i thjeshtë qëndron për unitetin!
  Luftëtaret femra, duhet thënë, dallohen nga agresioni i jashtëzakonshëm luftarak.
  Dhe këtu Gerda po lufton ...
  "Panther"-6 i saj është si një super tank, duke copëtuar pozicionet e samurai.
  Gerda qëllon me një thithkë të kuqe të ndezur, duke shtypur butonin e levës dhe gjëmon:
  - Për botën ariane!
  Charlotte gjithashtu do të godasë, me gishtat e saj të zhveshur, ajo do të copëtojë një masë japonezesh dhe do të shajë:
  - Për kufijtë e mëdhenj!
  Kristina dhe Magda po zihen gjithashtu. Vajzat janë tejet luftarake, dhe shumë të bukura, thuajse të zhveshura me bikini.
  Christina qëlloi me thithkën e saj rubin, thyen tankun japonez Hirohito-4 dhe bërtiti:
  - Lavdi vendit tim!
  Magda gjithashtu goditi me këmbë, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, goditi samurajin dhe bërtiti:
  - Lavdi arritjeve të mëdha!
  Këto vajza janë të nivelit të lartë!
  Tokio ra në fund të marsit. Dhe më 20 prill 1955, Japonia kapitulloi dhe kështu i dha fund luftës së madhe.
  Vajza Albina dhe Alvina kaluan pesë mijë avionë të rrëzuar. Dhe për këtë ata morën një çmim special: Ylli i Madh Diamanti i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata diamanti.
  Lufta nuk ka përfunduar ende. Ajo thjesht u fsheh për një kohë. Por Hitleri pushtoi pothuajse të gjithë botën.
  Beria mori përsëri Sakhalinin jugor, kurrizin Kuril dhe Mançurinë së bashku me Port Arthur.
  BRSS u bë një vend i fortë që lëpiu plagët e tij. Për ca kohë, Gjermania naziste pushtoi vende të tjera, duke shtypur rezistencën e tyre të vogël.
  Lufta zgjati për shkatërrim dhe dominim botëror. Por një tjetër konfrontim global po shpërtheu.
  Ndërkohë mbi BRSS po mblidheshin retë. Dhe në vitin 1959, në ditën e ditëlindjes së tij të shtatëdhjetë, Adolf Hitler vendosi të sulmonte Rusinë Sovjetike, ku sundonte Beria. Në anën e Fuhrer ishte pothuajse e gjithë bota.
  Por BRSS u bë një fuqi e fortë industriale. Kështu gjeta një kosë mbi një gur.
  Të dy vendet zotëronin armë bërthamore, por Gerda dhe Albina ishin në gjendje të krijonin një gjenerator në të cilin rrezatimi mbulonte të gjithë planetin Tokë, duke e bërë të pamundur përdorimin e këtij lloji të shkatërrimit.
  Dhe Hitleri vendosi të merrte pushtetin e fundit sovran në botë. Kufiri në perëndim shkonte përgjatë Dnieper, dhe më pas Bjellorusisë, dhe shteteve baltike nën gjermanët. Nazistët ishin në gjendje të mbanin Krimenë pas tyre. Nëse BRSS nuk merrte me qira një bazë për Flotën e Detit të Zi në Sevastopol.
  Përveç pjesës tjetër të territorit, Rusia ishte pjesë e Kinës - Mançuria. Pra, popullsia e BRSS, ku u ndoq një politikë shumë aktive për nxitjen e lindjeve dhe poligamia u legalizua nga regjimi komunist, ateist, tashmë ka tejkaluar shifrat e paraluftës të vitit 1941, pavarësisht humbjeve edhe territoriale, dhe është rritur me tre. për qind çdo vit.
  Beria ndaloi si abortin ashtu edhe kontraceptivët. Dhe futi taksa të egra për familjet me më pak se katër fëmijë.
  Sipas planit dhe metodave të shkopit, BRSS u zhvillua me shpejtësi dhe fuqia e saj ushtarake u rrit.
  Hitleri, duke ndjerë një kërcënim të mundshëm, pasi kishte mbaruar mbledhjen e botës në një Rajh të Tretë të vetëm, vendosi të fillonte luftën e tij të fundit në këtë planet.
  Cila është lufta e fundit? Nuk ka asgjë më shumë për të pushtuar në Tokë. Një vit më parë, gjermanët fluturuan në Hënë, dhe epoka e zgjerimit të hapësirës është e hapur. Por a do të jetojë Hitleri për të parë periudhën e Star Wars dhe pushtimin e galaktikave? Pavarësisht një stili jetese të shëndetshëm, një diete vegjetariane, ushtrimeve të rregullta dhe aktivitetit fizik të matur, ishte e qartë se Fuhrer po plaket. Një njollë tullac po depërton gjithnjë e më shumë në kokë, flokët po thijnë dhe pamja është e lodhur. Edhe pse Fyhreri po përpiqet të gëzojë.
  Sido që të jetë, ju duhet të përfundoni misionin tuaj të fundit dhe të pushtoni BRSS. Dhe kështu, edhe nëse Fuhreri vdes, atëherë ai ka rreth një mijë djem të fituar me inseminim natyror. Dhe njëri prej tyre do të njihet si më i miri, më i afti dhe do të marrë fronin e diktatorit më të madh në historinë e planetit Tokë.
  Në çdo rast, vonesa është shumë e rrezikshme dhe për sa kohë që armët bërthamore nuk funksionojnë, Hitleri hodhi më shumë se pesëdhjetë milionë ushtarë në BRSS vetëm në skalonin e parë. Ka gjithashtu një numër të madh tankesh, avionësh dhe disqe fluturues . Dhe kjo është një fuqi kolosale.
  BRSS vazhdoi të modernizonte armët. U shfaq tanku T-64, më i rëndë dhe me një armë të fuqishme 125 mm, i aftë për të depërtuar me predha pupla dhe automjete piramidale gjermane. Vërtetë, T-64 sapo ka filluar të hyjë në prodhim. Tanku kryesor ishte ende T-54, jo mjaftueshëm i fortë kundër modeleve gjermane. Kjo është edhe një nga arsyet pse Hitleri nxitonte me agresion kundër Rusisë.
  IS-11 nuk u kap... IS-12 u krijua nga një makinë me një top 203 mm, por doli të ishte shumë i shtrenjtë, i rëndë dhe i madh. IS-15 ishte një kompromis në armën me tytë të gjatë 152 mm. Kjo makinë i ngjante një T-64 të zgjeruar dhe gjithashtu sapo filloi të hynte në prodhim.
  Tanku kryesor gjerman, Panther-6, ishte në formë piramide dhe u modernizua pak në Panther-7, duke rritur kalibrin e armës në 88 mm për të prodhuar më shumë shkatërrim. Dhe motori, pasi ka instaluar një fuqi më të fuqishme prej 3000 kuajsh, duke dhënë shpejtësi dhe manovrim të jashtëzakonshëm duke ruajtur një peshë prej pesëdhjetë tonësh dhe duke përmirësuar cilësinë e armaturës.
  Edhe T-64 më i ri sovjetik ishte dukshëm inferior ndaj gjermanit në performancën e drejtimit dhe mbrojtjen e anëve, si dhe të ballit. Por T-64 mund të paktën të depërtonte gjermanin, megjithëse nga një distancë e shkurtër.
  Në qiell, gjermanët ishin gjithashtu më të fortë në sasinë dhe cilësinë e makinerive. Por BRSS nuk ishte kurrë në gjendje të krijonte disketat e veta. Dhe gjermanët instaluan rrezet e nxehtësisë në disqet Belontsi - të tilla si lazer, dhe mund të kryenin granatime më efektive.
  Dhe nazistët fluturuan disko me një shpejtësi prej dhjetë shpejtësi zëri. Dhe në fakt është i madh. E tillë është ushtria e Rajhut të Tretë është e fortë.
  Dhe ata kanë tanke nëntokësore. Dhe shumë gjëra të tjera të lezetshme. Me pak fjalë, Beria praktikisht nuk ka asnjë shans.
  Por trupat sovjetike kanë fuqi mbrojtëse kolosale. Dhe pushtimi filloi me një ofensivë ajrore. Forcat janë të pabarabarta dhe gjermanët po dërrmojnë qytetet sovjetike. Dhjetë mijë lëvizin nëpër Rusi dhe marrin Smolensk.
   Natasha mori një vendim:
  - Është e nevojshme të detyrosh Hitlerin dhe bandën e tij të largojnë trupat nga BRSS dhe të lirojnë fëmijët e robëruar!
  Zoya lozonjare u pajtua me këtë:
  - Sigurisht që duhet! Dhe shpëtoni paraardhësit tuaj nga fashizmi!
  Agustini tha, duke goditur këmbët e saj zbathur:
  Ne do ta bëjmë pa asnjë dyshim!
  Svetlana konfirmoi me lehtësi:
  - Ne i kemi të gjitha mjetet për këtë!
  Jo më shpejt se u bë, dhe katër luftëtaret femra po sulmojnë hordhitë fashiste.
  Luftëtarët nga shekulli rus i Zotit dhe shtrigat mutante u ndeshën përsëri me nazistët e shekullit të njëzetë.
  Ka shumë ushtarë në perandorinë kafe fashiste. Ata rrjedhin si një lumë i pafund.
  Sigurisht, katër vajza morën shkatërrimin e tankeve dhe avionëve të Wehrmacht në mënyrë shumë të famshme. Që në fillim i shtypën me duar e këmbë duke u mbuluar nga një fushë force. Por...
  Si nga nën tokë, u shfaq Oleg Rybachenko dhe vajza më e vogël e Natasha, Margarita Korshunova.
  Ata morën shpata me drita dhe u ngarkuan me nanobota . Ata u nisën për të shkatërruar fashistët e urryer. Kështu të katërt u kthyen në gjashtë.
  Natasha Korshunova, duke këputur këmbët e saj të zhveshura dhe të gdhendura, tha:
  - Kështu? Epo, cili është fati ynë, nuk mund ta mundim ndryshe!
  agresive me flokë të artë , duke vazhduar të shtypë gjermanët, vuri në dukje logjikisht:
  - Le ta bëjmë më shpejt! Le të shpëtojmë BRSS!
  Oleg Rybachenko, një djalë zbathur jo më shumë se dymbëdhjetë vjeç, gjëmonte nazistët me shpata, si këmbësoria ashtu edhe tanket:
  - Mos u dorëzo kurrë!
  Dhe një disk i mprehtë fluturoi nga këmba zbathur e djalit, i cili preu tre avionë fashistë përnjëherë!
  E shkëlqyeshme me takat e saj të zhveshura, Margarita Korshunova, duke shtypur kundërshtarët, si tanket ashtu edhe këmbësorët, duke hapur dhëmbët, gërmonte:
  - Ka një vend për feat në botë!
  Dhe hala helmuese u shpërndanë nga këmba e zbathur e vajzës, duke goditur nazistët dhe avionët dhe tanket e tyre.
  Natasha Korshunova gjithashtu hodhi gishtat e saj të zhveshur, në mënyrë vrastare dhe bërtiti:
  - Nuk do të harrojmë dhe nuk do të falim kurrë.
  Dhe shpatat e saj të dritës kaluan nëpër mullirin e nazistëve. Më pas, sulmuesit goditën tanket, duke i prerë gërvishtjet. E morën edhe avionët.
  Agustini flokëkuq, duke prerë armiqtë, bërtiti:
  - Për një porosi të re!
  Dhe hala të reja u shpërndanë nga këmbët e saj zbathur. Dhe çfarë ka në sy, çfarë ka në fyt ushtarëve dhe avionëve nazistë.
  Po, ishte e qartë se luftëtarët po emocionoheshin dhe tërboheshin.
  Zoya e lezetshme, duke prerë ushtarët e bardhë, kafe dhe tanket me avionë, bërtiti:
  - Vullneti ynë i hekurt!
  Dhe një dhuratë e re, vdekjeprurëse fluturon nga këmba e saj e zbathur. Dhe tanket dhe luftëtarët e bardhë po bien, dhe bishtat po digjen nga avionët.
  Svetlana Borëbardha pret mullirin, shpatat e saj janë si rrufe.
  Nazistët po bien si duaj.
  Vajza hedh gjilpëra me këmbë të zbathura, rrëzon aeroplanët e armikut dhe kërcit:
  - Për Nënën Rusi do të ketë një perandori hapësinore njerëzore, fitoni!
  Oleg Rybachenko përparon kundër nazistëve. Djali terminator që copëton trupat kafe.
  Dhe në të njëjtën kohë, gishtat e këmbëve të zhveshura të djalit hedhin gjilpëra me helm, grisin trungjet dhe rrëzojnë aeroplanët.
  Djali bërtet:
  - Lavdi Rusisë së Ardhshme!
  Dhe në lëvizje, ai pret kokat dhe surrat të gjithëve, dhe në të njëjtën kohë kullat e tankeve.
  Vajza terminatore Margarita gjithashtu shkatërron kundërshtarët, avionët dhe tanket.
  Këmbët e saj të zbathura po i rrahin. Nazistët po vdesin në numër të madh. Luftëtari bërtet:
  - Për kufij të rinj!
  Dhe pastaj vajza do të marrë dhe prerë ...
  Masa e kufomave të ushtarëve fashistë.
  Dhe këtu është Natasha Korshunova në ofensivë. Ai i preu nazistët për vete së bashku me tanke, aeroplanë dhe këndon:
  - Rusia është e mrekullueshme dhe rrezatuese,
  Unë jam një vajzë shumë e çuditshme!
  Dhe disqet fluturojnë nga këmbët e saj zbathur. Kush pa grykën e nazistëve. Po, kjo është një vajzë që shkatërron tanke.
  Zoya Angelskaya në ofensivë. Prerja e ushtarëve kafe me të dyja duart. Pështyrë nga një tub. Dhe ai hedh gjilpëra vdekjeprurëse me gishtat e zhveshur - ai qëllon tanke dhe aeroplanë.
  Dhe në të njëjtën kohë ai i këndon vetes:
  - Eh, xhaketë le të shkojmë,
  Oh, e preferuara ime do të shkojë!
  Agustini, duke i prerë nazistët me shpata lazer dhe duke shfarosur ushtarët kafe, së bashku me tanket, bërtet:
  - Të gjitha të pushtuara dhe në lëkurën e një kafshe,
  Ai nxitoi në polici me një shkop!
  Dhe me gishta të zhveshur, si të hidhet në armik, diçka që do të vrasë një elefant, dhe aq më tepër një tank.
  Dhe pastaj kërcisni:
  - Ujqër! Shekulli i njëzet e dytë!
  Svetlana Borëbardha në ofensivë. Prerje, prerje e nazistëve. Me këmbë të zbathur lëshon mbi to dhuratat e vdekjes.
  Drejton një mulli me shpata.
  Ajo shtypi shumë luftëtarë, së bashku me tanke dhe aeroplanë, dhe klithma:
  - Një fitore e madhe po vjen!
  Dhe përsëri vajza është në lëvizje të egër.
  Dhe këmbët e saj zbathur lëshojnë gjilpëra vdekjeprurëse, duke shkatërruar tanke dhe avionë.
  Oleg Rybachenko u hodh. Djali bëri një salto. Ai preu shumë nazistë në një kërcim.
  Ai hodhi gjilpëra me gishta të zhveshur, duke rrëzuar tanke dhe aeroplanë, gurgullonte:
  - Lavdi guximit tim të bukur!
  Dhe përsëri djali është në betejë.
  Vajza e ashpër Margarita Korshunova shkon në ofensivë. Prish të gjithë armiqtë me radhë. Shpatat e saj janë më të forta se tehet e mullinjve me erë. Dhe gishtat e zhveshur hedhin dhurata vdekjeje, tanket dhe avionët po digjen.
  Vajza është në ofensivë. Shfaros luftëtarët kafe pa ceremoni.
  Dhe kërcen herë pas here, dhe rrotullohen!
  Dhe dhuratat e asgjësimit fluturojnë prej saj.
  Dhe vetë nazistët bien të vdekur. Dhe tufa të tëra kufomash grumbullohen.
  Margarita kërcit në mënyrë agresive:
  - Unë jam një kauboj amerikan!
  Dhe përsëri këmbët e saj të zbathura hodhën gjilpërën.
  Dhe pastaj një duzinë gjilpërash të tjera!
  Natasha Korshunova është gjithashtu shumë e lezetshme në ofensivë.
  Dhe hedh me këmbë zbathur, dhe pështyn nga një kashtë, rrëzon tanke dhe aeroplanë.
  Dhe bërtet në majë të mushkërive të tij:
  - Unë jam një vdekje e shkëlqyeshme! Gjithçka që duhet të bëni është të vdisni!
  Dhe përsëri bukuria në lëvizje.
  Zoya Angelskaya sulmon një bllokim të kufomave naziste. Dhe bumerangët e shkatërrimit fluturojnë gjithashtu nga këmbët e saj zbathur.
  Dhe luftëtarët kafe po bien dhe po bien, së bashku me tanket dhe avionët.
  Vajza Zoya bërtet:
  - Vajzë zbathur, do të fitosh!
  Dhe një duzinë hala fluturojnë nga thembra e zhveshur e vajzës. Të cilat direkt në fytin e nazistëve gërmojnë.
  Ata bien të vdekur.
  Ose më mirë, krejtësisht i vdekur, një vend me tanke dhe aeroplanë.
  Agustini në sulm. Thërrmon trupat kafe. Shpatat e saj mbahen me dy duar. Dhe ajo është një luftëtare kaq e madhe.
  Një tornado përshkon trupat fashiste - bien avionë dhe tanke.
  Vajza me flokë të kuqe vrumbullon:
  - E ardhmja është e fshehur! Por do të jetë fitimtar!
  Dhe në sulm, një bukuroshe me flokë të zjarrtë .
  Agustini, në ekstazën e egër të ëndrrave, dërgon një pulsar me thembër të zhveshur dhe gjëmon:
  - Zotat e luftës do të grisin gjithçka!
  Dhe luftëtari në ofensivë.
  Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin shumë hala të mprehta, helmuese që rrëzojnë aeroplanët dhe shpojnë armaturën e tankeve.
  Svetlana Borëbardha në betejë. Dhe kaq shkëlqyes dhe luftarak. Këmbët e saj të zhveshura hedhin kaq shumë gjëra vdekjeprurëse. Jo burrë, por vdekje me flokë bjonde.
  Por nëse prishet, atëherë nuk mund ta ndaloni.
  Svetlana Borëbardha këndon:
  - Jeta nuk do të jetë mjaltë,
  Ajo kërcim në një valle të rrumbullakët!
  Le të realizohet ëndrra -
  Bukuria e kthen njeriun në skllav!
  Dhe në lëvizjen e vajzës zbathur ka gjithnjë e më shumë inat. Dhe të gjitha tanket dhe avionët e tjerë të shkatërruar.
  Oleg Rybachenko në ofensivë, gjithçka po përshpejtohet. Djali rreh nazistët.
  Këmbët e tij të zbathura hedhin gjilpëra të mprehta - grisjen e tankeve dhe avionëve.
  Luftëtari i ri bërtet:
  - Perandoria e çmendur do t'i copëtojë të gjithë!
  Dhe përsëri djali është në lëvizje.
  Margarita është një nxënëse e stuhishme dhe një terminator total në aktivitetin e saj. Dhe godet armiqtë.
  Këtu ajo lëshoi me këmbën e saj të zhveshur, një bizele me eksploziv. Ajo do të shpërthejë dhe menjëherë do të hidhen njëqind nazistë dhe dhjetë tanke.
  Vajza bërtet:
  - Fitorja do të na vijë gjithsesi!
  Dhe ai do ta drejtojë mullirin me shpata - fuçitë e tankeve fluturojnë në drejtime të ndryshme.
  Këtu Natasha Korshunova përshpejtoi lëvizjet. Vajza pret luftëtarët kafe. Dhe duke bërtitur:
  - Fitorja e pret perandorinë e Rusisë.
  Dhe le t'i shfarosim nazistët me një ritëm të përshpejtuar, së bashku me tanket dhe avionët.
  Natasha Korshunova është një vajzë terminatore.
  Ai nuk mendon të ndalojë dhe të ngadalësojë, dhe tanket dhe aeroplanët shkojnë në rrugë të gabuar.
  Zoya Angelskaya në ofensivë. Shpatat e saj duket se presin mish dhe sallatë metalike. Vajza bërtet në majë të mushkërive:
  - Shpëtimi ynë është në fuqi!
  Dhe gishtat e zhveshur gjithashtu hedhin hala të tilla.
  Dhe një masë njerëzish me grykë të shpuar, të shtrirë në tufa kufomash, si dhe tanke të thyer dhe avionë të rrëzuar.
  Agustini është një vajzë e çmendur. Dhe i shtyp të gjithë sikur të jetë një robot nga hiperplazma.
  Tashmë nuk ka shkatërruar as njëqind nazistë dhe shumë tanke me avionë. Por gjithçka merr ritmin. Dhe luftëtari ende vrumbullon.
  - Unë jam i pamposhtur! Më cool në botë!
  Dhe përsëri, bukuroshja në sulm.
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur, një bizele fluturon. Dhe treqind nazistë dhe një duzinë tanke u shqyen nga një shpërthim i fuqishëm.
  Agustini, duke luajtur me muskujt e barkut dhe duke tundur gjoksin me thithkat e kuqe të ndezura, këndoi:
  - Nuk do të guxoni të na kapni tokën!
  Svetlana Borëbardha është gjithashtu në ofensivë. Dhe nuk jep një gram të vetëm afat. Vajza e Terminatorit të Egër.
  Dhe ai i preu armiqtë dhe i shfaros nazistët. Dhe masa e luftëtarëve kafe tashmë ka rënë në hendek dhe përgjatë rrugëve, së bashku me tanket dhe avionët e thyer.
  Të gjashtë ishin tërbuar. Bëri një luftë të egër.
  Djali i karatesë Oleg Rybachenko është rikthyer në aksion. Dhe ai përparon, duke tundur të dyja shpatat. Dhe djali terminator drejton mullirin. Nazistët e vdekur po bien.
  Masa kufomash. Male të tëra trupash të përgjakur, një tufë makinash të thyera me avionë.
  Djali shpikësi kujton një strategji të egër. Ku edhe kuajt dhe njerëzit përziheshin bashkë.
  Vrasësi i fëmijëve Oleg Rybachenko kërcit:
  - Mjerë nga mendja!
  Dhe do të ketë shumë para!
  Dhe Terminator Boy në një lëvizje të re. Dhe këmbët e tij zbathur do të marrin diçka dhe do ta hedhin.
  Djali gjeniu bërtiti:
  - Master class dhe Adidas!
  Doli të ishte një shfaqje vërtet e lezetshme. Dhe sa nazistë u vranë? Dhe numri më i madh i më të mëdhenjve vrau luftëtarët kafe, së bashku me tanket dhe avionët.
  Në betejë është edhe vajza këmbëzbathur Margarita. Shkatërron ushtritë dhe ulërimat e kanellës dhe çelikut:
  - Regjiment i madh shoku! Të gjithë futemi në arkivol!
  Dhe shpatat e saj janë hakuar tek nazistët. Masa e luftëtarëve kafe tashmë është shembur. Dhe me ta tanke dhe aeroplanë.
  Vajza bërtiti:
  - Unë jam edhe më cool se panterat! Provoni se të gjithë janë më të mirët!
  Dhe nga thembra e zhveshur e vajzës, si një bizele me eksploziv të fuqishëm, do të fluturojë jashtë.
  Dhe goditi armikun.
  Dhe ai do të marrë dhe do të shkatërrojë disa nga kundërshtarët dhe tanket, madje edhe avionët.
  Dhe Natasha Korshunova është në autoritet. Dhe ajo mund kundërshtarët, dhe ajo vetë nuk do t'i japë askujt një prejardhje.
  Sa nazistë tashmë janë vrarë bashkë me tanke dhe avionë.
  Dhe dhëmbët e saj janë aq të mprehtë. Dhe sytë janë safir. Kjo është vajza - ekzekutuesi kryesor. Edhe pse ajo i ka të gjithë partnerët e saj - xhelatët!
  Natasha Korshunova bërtet:
  - Unë jam i çmendur! Do të keni një penallti! Ju nuk do të merrni as një rubla!
  Dhe përsëri, vajza do të presë shumë nazistë me shpata.
  Zoya Angelskaya është në lëvizje dhe ka prerë shumë luftëtarë kafe.
  Dhe këmbët zbathur hedhin gjilpëra. Çdo gjilpërë vret disa nazistë ose rrëzon një aeroplan me një tank. Këto vajza janë vërtet të bukura.
  Agustini përparon dhe shtyp kundërshtarët e saj. Dhe në të njëjtën kohë ai nuk harron të bërtasë:
  - Nuk mund të shpëtosh nga arkivoli!
  Dhe vajza do t'i marrë dhëmbët dhe do t'i nxjerrë!
  Dhe një flokëkuqe e tillë... Flokët i valëviten në erë si një flamur proletar.
  Dhe gjithçka buron fjalë për fjalë nga zemërimi.
  Svetlana Borëbardha në lëvizje. Këtu kam prerë shumë kafka dhe frëngji tankesh. Një luftëtare që nxjerr dhëmbët.
  Tregon gjuhën. Dhe pastaj pështyn nga një kashtë - rrëzon aeroplanët. Pastaj ai bërtet:
  - A do të jeni të vdekur!
  Dhe përsëri, gjilpërat vdekjeprurëse fluturojnë nga këmbët e saj zbathur, të cilat goditën këmbësorinë dhe avionët.
  Oleg Rybachenko kërcen dhe kërcen.
  Një djalë zbathur lëshon një tufë gjilpërash, rrëzon tanket dhe këndon:
  - Le të shkojmë në kamping, hapni një llogari të madhe!
  Luftëtari i ri është në më të mirën e tij.
  Ai tashmë është mjaft vjeç, të gjithë janë në aventura me Natashën dhe shoqërinë, por ai duket si një fëmijë. Vetëm shumë i fortë dhe muskuloz.
  Oleg Rybachenko këndoi:
  - Lëreni që loja të mos jetë sipas rregullave - do të kalojmë fraerën!
  Dhe përsëri, gjilpërat vdekjeprurëse dhe goditëse fluturuan nga këmbët e tij të zbathura. Si avionë ashtu edhe tanke.
  E shkëlqyeshme me taka të zhveshura e të rrumbullakëta, Margarita Korshunova këndoi me kënaqësi:
  - Asgje nuk eshte e pamundur! Besoj se liria do të lindë!
  Vajza përsëri hodhi një kaskadë vdekjeprurëse gjilpërash mbi nazistët dhe tanket dhe avionët e tyre, vazhdoi:
  - Errësira do të largohet! Mund të lulëzojnë trëndafilat!
  Dhe sapo luftëtarja hedh një bizele me gishtat e saj të zhveshur, një mijë nazistë fluturuan menjëherë në ajër. Po, ushtria e perandorisë kafe, djallëzore po shkrihet para syve tanë.
  Natasha Korshunova në betejë. Kërcen si një kobër. Shpërthen armiqtë. Dhe kaq shumë nazistë po vdesin dhe aeroplanët po bien.
  Vajza e tyre dhe shpatat, kokrrat mbi qymyr dhe shtizat. Dhe hala.
  Në të njëjtën kohë, ajo gjithashtu gjëmon:
  - Besoj se fitorja do të vijë!
  Dhe lavdia e rusëve do të gjejë!
  Gishtërinjtë e zhveshur hedhin gjilpëra të reja, duke shpuar kundërshtarët.
  Zoya Angelskaya në lëvizje të egër. Sulmon nazistët. I presim në copa të vogla.
  Luftëtarja hedh gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur. Shpërton kundërshtarët, së bashku me tanke dhe aeroplanë, ndërsa gjëmon:
  Fitorja jonë e plotë është afër!
  Dhe ai kryen një mulli të egër me shpata, duke fshirë tanket. Kjo është me të vërtetë një vajzë si një vajzë!
  Por kobra e Agustinit shkoi në ofensivë. Kjo grua është një makth për të gjitha ankthet.
  Dhe nëse e pret, do të thotë se do ta presë.
  Pas kësaj, flokëkuqja do të marrë dhe do të këndojë:
  - Do t'i hap të gjitha kafkat! Unë jam një ëndërr e madhe!
  Dhe tani shpatat e saj janë në veprim dhe prenë mish dhe metal me avion duralumin.
  Svetlana Borëbardha gjithashtu shkon në ofensivë. Kjo vajzë nuk ka frena. Sapo ata presin, kështu që masa e kufomave është e ndotur, dhe avionët dhe tanket po bien.
  Terminatorja bjonde ulërin:
  - Sa mirë do të jetë! Sa mirë do të jetë - e di!
  Dhe tani një bizele vrasëse fluturon prej saj.
  Djali këmbëzbathur i pashëm, muskuloz Oleg përsëri njëqind prej nazistëve, duke mbajtur një meteor, të prerë në mënyrë të famshme. Dhe ai do të marrë një bombë dhe do ta hedhë.
  E vogël në përmasa, por vdekjeprurëse...
  Si të thyeni në copa të vogla një masë avionësh në qiell.
  Djali terminator bërtiti:
  - Rinia e stuhishme e makinave të tmerrshme!
  Vajza këmbëzbathur Margarita do ta bëjë këtë sërish në betejë.
  Dhe shkurtoi shumë luftëtarë kafe. Dhe ai shkurton hapësira të mëdha midis tankeve dhe avionëve.
  Vajza bërtet:
  - Lambada është vallja jonë në rërë!
  Dhe goditi me energji të përtërirë.
  Natasha Korshunova është edhe më e furishme në ofensivë. Pra, duke shirë nazistët. Nuk është shumë mirë që ata t'u rezistojnë vajzave të tilla.
  Natasha Korshunova e mori dhe këndoi:
  - Goditja ime zbathur më verbon!
  Vrapimi në vend është përgjithësisht pajtim!
  Dhe vajza luftëtare shpërtheu në kundërshtarë me një kaskadë të tillë goditjesh.
  Dhe ai do të hedhë disqe me këmbë zbathur.
  Këtu ajo drejtoi mullirin. Masa e krerëve të ushtrisë kafe u rrokullis, dhe tanket po digjeshin, avionët u ndezën.
  Ajo është një bukuroshe luftarake. Ai e rreh veten një armadë kaq kafe.
  Zoya Angelskaya është në lëvizje, duke shtypur të gjithë pa përjashtim. Dhe shpatat e saj janë si gërshërë vdekjeje.
  Vajza është thjesht e bukur. Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin hala shumë helmuese.
  Humbni kundërshtarët. Ata shpojnë fytin e tyre dhe bëjnë arkivole, bëjnë tanke dhe avionë të shpërthejnë.
  Zoya Angelskaya e mori atë, tundi thithkat e kuqe të gjirit të saj të plotë dhe bërtiti:
  - Nëse nuk ka ujë në rubinet...
  Natasha Korshunova bërtiti me kënaqësi:
  Pra, ju keni faj!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai hedh diçka që vret tërësisht. Kjo është me të vërtetë një vajzë vajzash.
  Dhe nga këmbët e saj të zhveshura, si do të fluturojë tehu. Dhe ai do të godasë shumë luftëtarë, duke prerë kullat nga tanket.
  Agustini këmbëzbathur në lëvizje. E shpejtë dhe unike në bukurinë e saj.
  Çfarë flokësh të shndritshëm ka. Si një flamur proletar që valëvitet. Kjo vajzë është një viks i vërtetë.
  Dhe ajo pret kundërshtarët - sikur të kishte lindur me shpata në duar.
  Flokëkuqe, bastard i mallkuar! Me të, ajo hyri në betejë me dritën natyrale, pa bojë.
  Agustini e mori dhe fërshëlliti:
  - Do të ketë një kokë demi - luftëtarët nuk do të çmenden!
  Dhe këtu ajo përsëri shtypi shumë luftëtarë.
  Djaloshi i terminatorit Oleg Rybachenko rënkoi:
  - Çfarë ju duhet! Çfarë vajze!
  Margarita Korshunova, duke hedhur një kamë me këmbën e saj të zbathur, duke thyer frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Vajzë e madhe dhe e lezetshme!
  Agustini u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Unë jam një luftëtar që do të kafshojë këdo!
  Dhe përsëri, me gishta të zhveshur, ai do të nisë një aeroplan vdekjeprurës, duke rrëzuar.
  Natasha Korshunova në betejë nuk është inferiore ndaj kundërshtarëve të saj. Jo një vajzë, por për të përfunduar me një shtrigë të tillë në flakë. Dhe nazistët e kanë të vështirë: aeroplanët dhe tanket po bien.
  Dhe bërtet:
  - Çfarë qielli blu!
  Augustini, duke lëshuar një teh me këmbën e saj të zbathur, duke prerë frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Ne nuk jemi përkrahës të grabitjes!
  Svetlana Borëbardha, duke i prerë armiqtë dhe duke rrëzuar aeroplanët, cicëroj:
  - Një budalla nuk ka nevojë për thikë ....
  Zoya Angelskaya kërciti, duke hedhur gjilpëra me këmbët e saj të zbathura dhe duke rrëzuar tanke dhe aeroplanë me këmbët e saj të nxira:
  - Do ta gënjesh nga tre kuti!
  Natasha Korshunova, duke prerë nazistët, shtoi:
  - Dhe bëj me të për një qindarkë!
  Dhe luftëtarët do të marrin dhe do të kërcejnë. Ata janë kaq të gjakosur dhe të ftohtë. Në përgjithësi, ata kanë shumë eksitim.
  Oleg Rybachenko, një djalë pothuajse i zhveshur, i pashëm, muskuloz vetëm me pantallona të shkurtra, duket shumë elegant në betejë.
  Vajza e bukur Margarita, me gishtat e saj të zhveshur, hodhi këmbët e saj, një copë antimaterie dhe këndoi:
  - Goditja është e fortë, dhe djali ka një interes ...
  Djali gjenial lëshoi me këmbë atë që dukej si një helikë helikopteri. Ai preu nja dyqind koka nga nazistët dhe tanket, bërtiti:
  - Mjaft sportive!
  Dhe të dy - një djalë dhe një vajzë në punë të hapur.
  Djali terminator Oleg, duke copëtuar ushtarët kafe, gurgulloi:
  - Dhe do të ketë një fitore të madhe për ne!
  Margarita pëshpëriti në përgjigje:
  - Ne i vrasim të gjithë - me këmbë zbathur!
  Vajza është me të vërtetë një terminator kaq aktiv.
  Natasha Korshunova këndoi në ofensivë:
  - Në një luftë të shenjtë!
  Dhe luftëtari lëshoi një disk të mprehtë-bumerang. Ai fluturoi në një hark, preu shumë nazistë dhe kulla tankesh.
  Zoya Angelskaya shtoi, duke vazhduar shfarosjen:
  - Do të jetë fitorja jonë!
  Dhe hala të reja fluturuan nga këmbët e saj të zbathura. Dhe ata goditën shumë luftëtarë dhe avionë.
  Vajza bjonde tha:
  - Le të mat armikun!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj.
  Zbathur dhe i zjarrtë, Agustini, duke tundur këmbët dhe duke hedhur svastika me tehe të mprehta, gurgulloi:
  - Flamuri perandorak përpara!
  Svetlana Borëbardha, me takën e saj të zhveshur hodhi një top hiperplazme, konfirmoi me lehtësi:
  - Lavdi heronjve të rënë!
  Dhe vajzat bërtitën në unison, duke shtypur nazistët:
  - Askush nuk do të na ndalojë!
  Dhe tani një disk po fluturon nga këmbët e zbathura të luftëtarëve. Mishi është grisur dhe kullat e tankeve dhe bishtat e avionëve janë shkatërruar.
  Dhe ulërini përsëri:
  - Askush nuk mund të na mundë!
  Natasha Korshunova fluturoi në ajër. Shqyeu kundërshtarët dhe shkaba me krahë dhe lëshoi:
  - Ne jemi ujqër, skuq armikun!
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur do të fluturojë një disk shumë vdekjeprurës.
  Madje vajza përdridhet në ekstazë.
  Dhe pastaj ai mërmëritë:
  - Takat tona e duan zjarrin!
  Po, vajzat janë vërtet seksi.
  Oleg Rybachenko, një djalë i pashëm, muskuloz me pantallona të shkurtra, gurgulloi:
  - Oh, herët, u jep mbrojtje brirëve!
  Dhe ai u shkeli syrin luftëtarëve. Ata qeshin dhe nxjerrin dhëmbët si përgjigje.
  Natasha Korshunova i preu nazistët dhe bërtiti:
  - Në botën tonë nuk ka gëzim, pa luftë!
  Djali terminator me një thembër të zhveshur, të rrumbullakët, fëminore, duke iu dorëzuar pulsarit dhe duke shkatërruar nazistët, kundërshtoi:
  "Ndonjëherë edhe lufta nuk është argëtuese!"
  Natasha Korshunova u pajtua:
  - Nëse nuk ke forcë, atëherë po...
  Por ne luftëtarët jemi gjithmonë të shëndetshëm!
  Vajza hodhi gjilpëra armikut me gishtat e saj të zhveshur, hodhi në erë një masë tankesh me avionë dhe këndoi:
  - Një ushtar është gjithmonë i shëndetshëm,
  Dhe gati për arritjen!
  Pas kësaj, Svetlana Borëbardha përsëri preu armiqtë, duke shkatërruar kullat e tankeve dhe bishtat e avionëve.
  Zoya Angelskaya është një vogëlushe shumë e shpejtë. Ajo nisi një fuçi të tërë në drejtim të nazistëve. Dhe grisi disa mijëra me një shpërthim.
  Pastaj ajo bërtiti:
  - Mos u ndal, po na shkëlqejnë takat!
  Dhe një vajzë me dantella luftarake!
  Agustini gjithashtu nuk është i dobët në betejë. Pra, duke shirë nazistët. Sikur të rrëzohej nga një demet me zinxhirë.
  Dhe duke copëtuar kundërshtarët - këndon:
  - Kujdes, do të jetë mirë,
  Do të ketë një byrek në vjeshtë!
  Djalli me flokë të kuq lëron vërtet në betejë, si një krik në kuti. Dhe si digjen tanket dhe digjen avionët.
  Por vajza këmbëzbathur me tunikë, Margarita Korshunova, si lufton. Dhe nazistët e marrin atë prej saj.
  Dhe nëse ajo godet, ajo godet.
  Prej saj fluturojnë spërkatje të përgjakshme.
  Natasha Korshunova vërejti ashpër kur spërkatjet metalike fluturuan nga këmba e saj e zhveshur, të cilat shkrinë kafkat dhe kullat e tankeve:
  - Lavdi Rusisë, shumë lavdi!
  Tanket nxitojnë përpara...
  Ndarjet me këmisha të kuqe -
  Përshëndetje populli rus!
  Këtu vajzat morën nazistët. Pra, ato priten dhe copëtohen. Jo luftëtarë, por me të vërtetë pantera që kanë thyer zinxhirin.
  Djali i lezetshëm Oleg Rybachenko në betejë dhe sulmon nazistët. Ai i rrah ata pa mëshirë, pret tanket dhe bërtet:
  Ne jemi si dema!
  Margarita Korshunova, duke shtypur ushtrinë kafe dhe duke prerë tanket dhe bishtat e avionëve, mori:
  Ne jemi si dema!
  Natasha Korshunova e mori dhe ulëriti, duke prerë luftëtarët kafe së bashku me tanket:
  - Gënjeshtra është jashtë kontrollit!
  Zoya Angelskaya i copëtoi nazistët, bërtiti:
  - Jo, jo nga dora!
  Dhe ai gjithashtu do të marrë dhe lëshojë një yll me këmbë të zbathur dhe do të përfundojë shumë fashistë.
  Natasha Korshunova e mori dhe e lëshoi jashtë, duke tronditur rrufenë nga thithka e kuqe e ndezur dhe kërciti:
  - TV jonë është ndezur!
  Dhe një tufë vrasëse gjilpërash fluturon nga këmba e saj e zhveshur.
  Zoya Angelskaya, duke shkatërruar gjithashtu nazistët dhe tanket e tyre me avionë, bërtiti:
  - Miqësia jonë është një monolit!
  Dhe përsëri një hedhje e tillë që rrathët turbullohen në të gjitha drejtimet. Kjo është një vajzë - shfarosje e pastër e kundërshtarëve.
  Vajza me gishtat e saj të zhveshur do të marrë dhe do të lëshojë tre bumerang. Dhe kufomat nga kjo u bënë edhe më shumë.
  Pas kësaj, bukuroshja do të japë:
  - Nuk do t'i japim armikut mëshirë! Do të ketë një kufomë!
  Dhe përsëri gjëja vdekjeprurëse fluturon nga thembra e zhveshur.
  Agustini me flokë të kuqe gjithashtu tha në mënyrë mjaft logjike:
  - Vetëm jo një kufomë, por shumë!
  Pas kësaj, vajza e mori dhe eci zbathur nëpër pellgjet e përgjakur. Dhe ajo vrau shumë nazistë.
  Dhe si gjëmon:
  - Vrasje masive!
  Dhe tani ai do t'i përplasë kokën gjeneralit nazist. Thyeni kafkën e tij dhe jepni:
  - Banzai! Ju do të shkoni në parajsë!
  Svetlana Borëbardha është shumë e tërbuar në ofensivë, veçanërisht duke rrëzuar tanket dhe aeroplanët gjithashtu, ajo kërcit:
  - Nuk do të kurseheni!
  Dhe një duzinë gjilpërash fluturojnë nga gishtat e saj të zhveshur. Ndërsa ajo depërton të gjithë, aeroplanët shemben. Dhe shumë edhe luftëtari përpiqet të copëtojë dhe të vrasë.
  Fëmija muskuloz, me reliev në pantallona të shkurtra Oleg Rybachenko, duke rrëzuar sorrat me një bilbil, kërcit:
  - Çekiç i lavdishëm!
  Dhe djali gjithashtu hedh një yll kaq të lezetshëm në formën e një svastika me këmbën e tij të zhveshur. Hibrid i ndërlikuar.
  Dhe masa e nazistëve u shemb.
  Oleg Rybachenko bërtiti:
  - Banzai!
  Dhe djali është përsëri në sulm të egër. Jo, fuqia thjesht po vlon tek ai dhe vullkanet gurgullojnë!
  Margarita e mrekullueshme në lëvizje. Të gjithëve do t'ua shqye barkun.
  Vajza do të hedhë pesëdhjetë gjilpëra menjëherë me këmbën e saj. Dhe u vranë shumë lloje të ndryshme armiqsh, tanke dhe aeroplanë u rrëzuan.
  E shkëlqyeshme me takat e saj të zhveshura, Margarita Korshunova këndoi për nga gëzimi:
  - Nje dy! Hidhërimi nuk është problem!
  Nuk duhet të dekurajoheni kurrë!
  Mbani hundën dhe bishtin më lart me një tub.
  Dije që një mik i vërtetë është gjithmonë me ty!
  Kjo është një kompani kaq agresive. Vajza rrah dhe bërtet:
  - Presidenti i Dragoit do të bëhet kufomë!
  Natasha Korshunova në betejë është vetëm një lloj terminatori. Dhe gjëmimi gurgulloi :
  - Banzai! Merre shpejt! Dhe fundi i diktatorit!
  Dhe një granatë i doli nga këmba e saj e zbathur. Dhe nazistët janë si gozhdë . Dhe do të shkatërrojë shumë mastodona dhe makina me krahë, skëterrë.
  Këtu është luftëtari! Për të gjithë luftëtarët - një luftëtar!
  Zoya Angelskaya është gjithashtu në ofensivë. Një kurvë kaq e furishme.
  Dhe ajo e mori dhe gurgulloi :
  - Babai ynë është vetë Zoti i Bardhë!
  Dhe ai do t'i godasë nazistët me një mulli të trefishtë!
  Dhe flokëkuqja, që shkëlqente me taka të zhveshura dhe thithkat rubin të gjoksit të Agustinit, gjëmonte si përgjigje:
  - Dhe Zoti im është i zi!
  Në të vërtetë, flokëkuqja është vetë mishërimi i mashtrimit dhe poshtërësisë. Për armiqtë, sigurisht. Dhe për miqtë, ajo është një e dashur.
  Dhe si me gishta të zhveshur do të marrë e do të hedhë. Dhe shumë grumbuj luftëtarësh të perandorisë kafe, si dhe tanket dhe avionët e tyre.
  Flokëkuqja bërtiti:
  - Rusia dhe Zoti i zi janë pas nesh!
  Një luftëtar me një potencial shumë të lartë luftarak. Jo, nën këtë është më mirë të mos përzieni. Ndërsa kullat e tankeve janë grisur dhe krahët e avionëve fashist.
  Augustini, duke shtypur kundërshtarët, fërshëlleu:
  - Të gjithë tradhtarët do t'i shtypim në pluhur!
  Dhe u mbyll syrin partnerëve të tij. Po, kjo vajzë e zjarrtë nuk është saktësisht diçka që mund të japë paqe. Përveç nëse paqja është vdekjeprurëse!
  Svetlana Borëbardha, duke shtypur armiqtë, lëshoi:
  - Do të të fshijmë në radhë!
  Augustini flokëkuq konfirmoi:
  - Do t'i vrasim të gjithë!
  Dhe nga këmbët e saj të zhveshura e të dalta fluturon sërish e tashmja e asgjësimit total! Dhe kaq shumë tanke dhe aeroplanë shpërthyen në patate të skuqura të vogla menjëherë.
  Dhe pastaj vajza, sikur nga një thithka e kuqe e ndezur, godet me rrufe.
  Duke dërguar dhuratat e vdekjes me takat e tij të zhveshura, Oleg Rybachenko këndoi si përgjigje:
  - Do të ketë një banzai të plotë !
  Agustini, duke i shqyer nazistët me duar të zhveshura, duke i copëtuar me shpata dhe duke hedhur gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur, duke shkatërruar tanke dhe aeroplanë menjëherë, lëshoi:
  - Shkurtimisht! Shkurtimisht!
  Natasha Korshunova, duke shkatërruar luftëtarët kafe, së bashku me tanket dhe aeroplanët, bërtiti:
  - Me pak fjalë - banzai !
  Dhe le t'i presim kundërshtarët me hidhërim të egër.
   Zbathur , i pashëm, një djalë me pantallona të shkurtra Oleg Rybachenko, duke i prerë kundërshtarët, lëshoi:
  - Ky gambit nuk është kinez,
  Dhe debutimi, më besoni, është Thai!
  Dhe përsëri, një disk i mprehtë, metalprerës fluturoi nga këmba e zbathur e djalit. Ai preu si frëngjitë e tankeve, ashtu edhe bishtat e avionit.
  Margarita, një vajzë luftarake metal-dërrmuese, këndoi luftëtarët e perandorisë kafe dhe armaturën e tankeve, duke prerë:
  - Dhe kë do të gjejmë në betejë,
  Dhe kë do të gjejmë në betejë ...
  Le të mos bëjmë shaka me këtë -
  Le ta copëtojmë!
  Le ta copëtojmë!
  Ata bënë një punë të mirë me nazistët atëherë ...
  Këtu Hitleri dhe ekipi i tij ranë në gjunjë para vajzave dhe fëmijëve.
  Natasha Korshunova para së gjithash e detyroi numrin një nazist që t'i puthte këmbët zbathur.
  Pastaj Hitleri dhe i gjithë rrethimi i tij puthi shputat dhe takat e zhveshura edhe të vajzave të tjera. Dhe ata lëpinin thembrat e tyre me gjuhë. Dhe një djalë biond shumë i pashëm Oleg Rybachenko u puth nga këmbët e zbathura të vajzës.
  Pasi u kënaq shumë me poshtërimin e parazitëve meshkuj, Natashka urdhëroi:
  - Tani, ndërsa nuk ju kemi vrarë të gjithëve, nënshkruani urdhrin për dorëzimin e plotë dhe të pakushtëzuar të Rajhut të Tretë në Bashkimin Sovjetik!
  Gjithçka është mirë që përfundon mirë. Rajhu i Tretë kapitulloi dhe Wehrmacht-i i fuqishëm u çarmatos. Hitleri dhe ekipi i tij shkuan në birucat e Beria.
  Gjykimi ishte i shpejtë, por i drejtë. Më 22 qershor 1959, Hitleri u var pikërisht në Sheshin e Kuq!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"