Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Най-Добрата Игра За Хипер Виртуална Реалност

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Красиво момиче войн и нейният нов приятел киборг Пинокио се бият във виртуална реалност. Разбира се, те имат много готини бойци, които могат да бъдат карани буквално до безкрайност и да се бият като лъвици, а също и да се бият с всякакви космически и магически създания.

  НАЙ-ДОБРАТА ИГРА ЗА ХИПЕР ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ
  АНОТАЦИЯ
  Красиво момиче войн и нейният нов приятел киборг Пинокио се бият във виртуална реалност. Разбира се, те имат много готини бойци, които могат да бъдат карани буквално до безкрайност и да се бият като лъвици, а също и да се бият с всякакви космически и магически създания.
  . ГЛАВА 1
  Вероника в едно бикини беше в прозрачна кола, напомняща на сплескан скат. И също така блестеше холограмата на панелите, която контролираше битката и, очевидно, много страхотна машина.
  До нея беше киборгът Пинокио. Сега изглеждаше външно като юноша на четиринадесет-петнадесет години по бански, много мускулест, с хубава млада физиономия, по която нямаше нито една коса и румени бузи.
  Много хубаво момче, с руса коса и спретната прическа под полубокс. И кожата е гладка, загоряла, мускулите са излети. Можете да го снимате в реклама, особено за възрастни жени. Е, да, програмата може да приеме всякаква форма. Между другото, и Вероника, ако нейните параметри се изпомпват.
  И сега тя прави точно това. Нека изпомпваме параметрите на боеца. По-специално, първо, броят на лазерните оръдия беше проверен и удвоен. След това добавете обхвата на стрелба, също и пробег. Увеличете скоростта на потока. Е, нивото на защита на силовото поле, така че врагът да не може да ви изгори веднага.
  Ето как момичето енергично се справи с това.
  Е, киборгът Пинокио също направи тласък. И, разбира се, повиши параметрите на машината. Но не толкова, че победите се даваха лесно.
  В крайна сметка твърде лесната победа в компютърна игра не е интересна!
  Въпреки че тук много зависи от характера на бойците. Но в този случай всичко е наред с характера на тази двойка.
  Вероника изпрати целувка на колегата си и туитна:
  - Очаква ни голяма победа,
  Мамка му, бързо съседе!
  След това тя натисна с голата си кръгла розова пета бутона на джойстика и боецът й рязко ускори.
  Звездната канонада бушува нагоре. Все повече и повече се разпадат, подобни на прозрачни попови лъжички, спасителни модули и течни метални капсули, опитвайки се да заемат минимален обем. По неписани правила те не можеха да бъдат унищожени нарочно, но при опасност от залавяне вграденият магически компютър можеше да издаде заповед за самоунищожение. Освен това много модули загинаха случайно. Crossoyders , след като развиха максимална скорост, продължиха да притискат вражеската флота, като същевременно правеха ритници настрани, термокваркови бомби експлодираха между тях, всяка от които носеше няколко милиарда заряда, способни да унищожат средно голям град. Естествено, при пряк удар нито едно силово поле, нито един най-тежък метал не може да издържи.
  Вероника се изправи срещу първия си противник. В този случай това беше едноместен боец, на чието управление седеше бонбон в ярка обвивка с крака. И тя извършваше сложни маневри.
  Програмистката пееше:
  -А, диета, не яж това и онова,
  И краката на момичето не се уморяват от ходене ...
  Ах, диетата, колко писна от нея,
  От глад момичетата се изчервяват и пеят!
  След това Вероника го взе и, както щеше да стреля от лазерните си оръдия срещу врага. И боецът пушеше, ясно беше, че кулинарният продукт, бонбоните с крака, беше напълно неудобен.
  Системите за отбрана хвърляха десетки примамки от един космически кораб, специални оръжия изстрелваха капсули с газ, който изкривяваше траекторията на лазерите и причиняваше преждевременна детонация на унищожаващи ракети и отслабваше ефекта на гама лъчение. Корабите на троловете също не се прозяха, все повече термични, електронни и дори гравитационни капани бяха носени в космоса . Наистина, гравитационните оръжия, разкъсващи метала, усукващи конструкции и предизвикващи детонация, бяха най-опасните. Гравитационният капан може да отслаби действието или да свали радара за насочване на ракети, торпеда, мини. Няколко звездни кораба, след като получиха гравитационни щети, се отклониха към бялото джудже и започнаха да падат върху това изчезнало слънце с колосална плътност и гравитация.
   Crossoyders , след като се възстановиха отново, свалиха огъня си върху най-големите кораби на врага - ултра-бойни кораби. Тези мастодонти, които можеха да поберат цял град, имаха силна оръжейна система и, разбира се, мощно силово поле. Срещу тях беше използвана тактиката на концентриран обстрел от гравитационни оръдия , тяхното излъчване е много по-трудно да се отрази със силово поле, освен това може да се опита поне частично да повреди генераторите. В този случай, с късмет, ужасяваща термокваркова бомба може да работи. Кросоидите бяха много дръзки, показвайки смелост. Вакуумът сякаш кънтеше от енергийно претоварване, за да увеличат ефективността на гравитационното оръжие , те трябваше да намалят разстоянието, което беше изпълнено с голям риск. Тук единият се дръпна, блесна факел на унищожение, после вторият.
  Може би не си струва риска? - каза генералът.
  Момичето отговори, искрящо с диамантена брошка в великолепна коса:
  - Не, приятелю, трябва да унищожим поне една двойка. Тези варварски машини са способни да бомбардират планети от много голямо разстояние, което означава, че когато се доближат до гъсто населени светове, особено нашата столична сфера...
  Къркане в отговор:
  "Прецених, че ще бъде най-трудно да ги унищожим или да ги държим на безопасно разстояние, когато основните сили се сближат.
  Момичето тропна смело, излъчвайки ярост:
  - Затова, дерзайте! И нека се приближат още повече, ултра-боен кораб е специално проектиран да ферментира врага без никакъв риск.
  А самата боса и закръглена красавица Вероника пое доста рискове. Боецът, в който се биеше бонбонът, се разпадна. И изгорялата скара, покрита с шоколад, изпадна.
  Но Вероника беше нападната от три коли наведнъж. И в тях сладките не са прости, а аса с алкохол. Ето, опитайте се да вземете такива с голи ръце и още повече с боси момичешки крака.
  Вероника беше принудена да маневрира.
  И нейният партньор киборг Пинокио също се бори с голям ентусиазъм. И това беше, трябва да кажа, впечатляваща гледка. Симпатичният тийнейджър показа просто невероятни умения. Дори когато в битката срещу него влезе такъв опитен ас като пакет цигари Camel.
  Е, други воини се биеха много добре.
  Атакувателните платформи, напротив, се движеха на максимално разстояние от врага, спецификата на техните оръжия направи тази тактика оптимална, те застреляха крайцери и транспорти с десантни сили. Поради недоразумение някой премести кораби, пълни с бойни роботи, тролове и техните покорени расови съюзници в бойната линия. Отстъпващи по маневреност и въоръжение на конвенционалните космически кораби, транспортните средства имаха прилична защита, но въпреки това шестдесет и пет от тях експлодираха, а други двадесет и три бяха сериозно повредени. Като се има предвид, че на борда на всеки от тях има повече от милион и половина бойни единици, това е голяма загуба.
  По време на битката Вероника осъзна, че може да управлява параметрите си. По-специално пробивната сила на лазерните оръдия. Така че те изхвърлят енергия за една минута, като няколко атомни бомби, пуснати над Хирошима.
  И ето го и проработи. Виолетови лъчи от лазери взривиха най-близкия изтребител и пробиха смъртоносната му защита. И бонбоните с ликьор пукнаха. Другите двама се опитаха да влязат от страната на боеца на момичето. Но красавицата направи прием със скъсана цев. И как удря косо с миниракета.
  И сега вторият боец е разкъсан на парчета.
  Момичето изчурулика:
  - Не се прозявай, ще е банзай !
  Младият воин отбеляза, оголвайки зъби и събаряйки друг, този път двуместен боец:
  - В ковчега ще има армия от орки и онези, които наемат цигари, сладкиши и всякакъв алкохол за нас!
  Вероника се засмя, докато сваляше друг боец и изгука:
  - Слава на великия елф и кралство Оз !
  Рофошките обаче бързо се съобразяваха с грешките, залповете им все по-често стигаха до площадките, а жериците пробиха, промъкваха се през ситото на пролуките, нанасяха болезнени удари и дори отиваха на таран. Въпреки това, когато не рискувате собствения си живот, е лесно да бъдете смели. Някои духове принадлежаха към нерешителните мъртви, които се втурнаха между световете, в същото време, без да имат нищо против да увеличат собствения си брой.
  "Вижте, ултра-боен кораб изглежда се разпада. - извика генералът
  Наистина, кросоидерите , след като се приближиха изключително много, успяха да повредят генераторите и след това заложиха термокваркова бомба в пролуката. Сега един от звездните гиганти престана да съществува.
  - Хайде всички масово на второ, да бием концентрирано, да не пръскаме. - извика в кодирания канал Кент.
  Той беше ясно чут от кросоидърите , приближавайки се още по-близо, почти докосвайки силовото поле, и не забравяйки да маневрира и да пуска капани едновременно. Един от тях веднага избухна, но друг ултра-боен кораб с милионен екипаж започна да се разпада.
  - Върви добре! - каза генералът на елфите. - Можете и третия nasandalit.
  Космическият маршал, жестока котка с хобот, самият той беше на един от ултрабойните кораби. Виждайки, че любимите му домашни любимци се провалят, той извика:
  - Незабавно изтеглете всички сили към ударния юмрук, унищожете всички напречни страни! И веднага ангажирайте духовете от паралелния подземен свят!
  Докато той викаше, шестият ултракрайцер получи тежки повреди. Той обаче успя да отнесе трима от нарушителите си, след което се втурна толкова силно, че напречните едва успяха да отскочат.
  Вероника оголи зъбите си, които искряха като диаманти, и запя:
  Виждате ли затъмнение в небето?
  Ужасният прибой се блъска...
  Това е знак за Ада
  Ята космически вой!
  И тя, без никакво смущение, влезе в битка с пакет Беломор на доста мощен космически изтребител.
  Ултракрайцерите започнаха да отстъпват и да се групират. И въпреки това фавните и елфите не мислеха да се поддават, те яростно натискаха, втурвайки се след врага, а звездолетите им се подреждаха с двуостра брадва. Въпреки това не е лесно да се преодолее добре координираната формация на толкова мощни звездни кораби, загубите рязко се увеличиха и крайцерите влязоха в битката. Един по един седемнадесет кросоидъра бяха свалени, още четири останаха в гравитационен капан , моделиран от вълново заклинание. Вярно е, че още четири ултракрайцера са сериозно повредени и са обхванати от пожар. Сега фавните бяха принудени да отстъпят, а рофошките най-накрая намериха правилната тактика, опитвайки се да се възползват максимално от численото си предимство.
  Вероника извърши много интересна маневра и успя да хване боец, който имаше пакет Беломор върху него, което направи много хитро. И се получи тривиално запалване. И тогава от потрошената кола излетя пакет с отрова, обхванат от огъня.
  Вероника туитна:
  - Нека има битка,
  Elfie да с мен!
  Киборгът Пинокио изсъска:
  - Ти момиче си просто страхотна! Продължавай така!
  И още една прозрачна машина от космическото производство нокаутира и тя, както пламва, като буре с барут.
  И двойката извика в унисон:
  - Едно две три -
  Късаш си цигарите!
  В един момент всички малки фавнови кораби се отдръпнаха и започнаха да покриват платформите от ударите на zherriks .
  - Нашите войски са загубили инициативата. - заяви Кент.
  - Тогава трябва да озвучим отстъплението! - предложи Хет. - Ще се свържа директно със звездния маршал.
  - Обявявам пренасочване! - излая маршалът. Рогатото му лице изразяваше смесица от задоволство и съжаление. Резултатът от битката може да се тълкува по различни начини.
  Маневрата, деликатно наречена предислокация, е отработена отдавна, използвана многократно в бойни сблъсъци и виртуални учения. Естествено беше организирано и бързо. Изходът в едномерното пространство се осъществи с предварително ускорение, първо големи кораби, а след това по-малки. Онези, които прикриваха отстъплението, поеха голям риск, но рофошките, очевидно подозирайки хитър капан, не продължиха активно, ограничавайки се до обстрел от голямо разстояние. Накрая фавните навлязоха в многопространството, като станаха недостъпни.
  И Вероника продължи да се бори упорито. Тя направи хитри маневри. В този случай тя се противопостави на коняк "Наполеон", а това е много сериозен ас. И не е толкова лесно да се маневрира срещу него.
  Изключително опасен противник.
  Киборгът Пинокио оголи зъби в момчешкото си лице и запя:
  - Знаеш ли, трябва да се страхуваме от момичето,
  Подвизите на красавиците са безкрайни...
  Защото момичетата могат да се бият
  Здрав волан и мощно гребло!
  Вероника кимна в знак на съгласие, като изпълни режеща маневра:
  - Да! Мога да го направя! И дори мога да се справя с коняк "Наполеон".
  И момичето отново изпълни маневрата с въпросителен знак и се справи много добре.
  И изтребителят, който току-що беше избухнал в пламъци, внезапно се разцепи на две и сега бутилка коняк Наполеон се биеше на друга машина.
  - Колко ни струваше? Генерал Кент се намръщи на партньора си Хет, когато флотата успешно премина през черната дупка, плъзгайки се по орбитата на гигантско петно газ, толкова плътно, че създаде собствено гравитационно поле.
  Красивото момиче отговори с премерен тон:
  - Много добре! Бяха изгубени повече от петнадесет хиляди малки кораба и над сто хиляди бойци. Петстотин ударни платформи са били свалени, а други осемдесет и три се нуждаят от основен ремонт. Двеста деветдесет и шест грайфера са изгубени, а още осемнадесет се нуждаят от ремонт. Триста седемдесет и два крайцера, деветстотин тридесет и един ракетоносача, шестдесет тежко повредени, без да се броят станциите за проследяване и разузнавателните роботи и дребните разрушения.
  - А пуснаха ли рофошките да кървят?
  Момичето се засмя, оголвайки перлените си зъби.
  - Трудно е да се изчисли точно, но около три пъти повече от нашите, ако вземете големи звездни кораби, освен това бяха свалени почти осемдесет транспортни и девет ултрабойни суперкораба, а пет изглеждат толкова повредени, че в най-добрия случай , ще трябва да бъдат изпратени в тила.
  - Е, за това определено няма да бъдем понижени, но не съм сигурен за наградата. По принцип имахме късмет, че врагът не беше готов. В следващата битка той ще бъде много по-внимателен.
  Момичето изкрещя:
  - Заключение?
  - Шансовете са приблизително равни, а компютърът ще ни даде по-подробна подредба.
  Бляскаха голи, загорели, с много изящни линии, съблазнителна извивка на петата на краката на елф воин.
  Воинът каза студено:
  - Така че изтеглете обобщената информация.
  Минута по-късно компютърът съобщи:
  - Шансовете на страните с оптимално поведение и от двете страни са следните: победата на rofos е осемдесет и четири процента, победата на елфите е единадесет процента, равенството е пет процента.
  - Не достатъчно! - Лицето на генерала внезапно помръкна.
  - Оптималното поведение е малко вероятно, дайте прогноза, като вземете предвид как врагът показа способността си да контролира и какви сме ние.
  Компютърът отброи още половин минута и издаде:
  Шансовете на rofos да спечелят са шестдесет и четири процента, шансовете на елфите са двадесет и пет процента, а равенството е единадесет процента.
  - Значи губим, макар и не толкова много. Един шанс на четири. Това е по-добре. - каза маршал Гугниш.
  Вероника също се бори с коняк "Наполеон". И не напразно бутилката с пипала имаше толкова страхотно име и имаше ярък етикет. Тя всъщност се бори на височина.
  И момичето програмист не можа да я хване в капан или да я събори отново.
  Не само това, и тя беше закачена от лъчите.
  Вероника почувства мускулестото си тяло покрито с пот. И момичето-програмист изгаря голи, изсечени крака. Но воинът смело пееше:
  Ще победим врага, повярвайте ми
  Порочни бутилки, вярвам, ще разкъсаме на парчета ...
  Плешив фюрер, месояден звяр,
  Но ще му счупим гръбнака, повярвай ми!
  След това момичето рязко натисна бутоните на джойстика с боси пръсти. И изтребителят рязко дръпна и сега всички оръдия издадоха бойни изстрели.
  И те се качиха в колата, където имаше, изглежда, неуязвима бутилка. И тя потръпна и се стопи.
  И тогава конякът гръмна, а шоколадите и сладките се разпръснаха във всички посоки. И ванилия, и стафиди, и още куп апетитни неща се лееха от тях.
  Вероника туитна:
  О, каква благословия
  Изяж всички бонбони...
  Шоколад, шеговито дъвчете,
  Дъвчете с удоволствие!
  След това Вероника го взе и отново намигна с изумрудените си и едновременно сапфирени очи, които пулсираха като звезди.
  Младежката програма възкликна:
  - Хиперквазар ! Ти си ултрапулсар !
  Вероника коригира:
  - По-добре е да кажете: ultrapulsar , вие сте Hyperquasar !
  Киборгът Пинокио изчурулика в отговор:
  - Въображението ми беше поразено,
  Вашият образ проблесна с опашката на комета ...
  Ти ме прониза като светкавица -
  С красотата на звездното небе!
  Програмистката потвърди:
  - Ти си като Пушкин! Супер!
  Киборгът Пинокио отвърна:
  - Не! Не съм Пушкин, но хиляди пъти по-готин!
  Вероника изчурулика, оголвайки зъби:
  - Да, къде е Александър Сергеевич преди вас! Ти си син на могъща електроника с хиперплазма в процесорите!
  И бойната двойка отново се втурна в битка с голяма ярост. Готова да покаже най-високото си ниво на смъртоносна сила и героизъм.
  Изображението започна да избледнява и след това напълно изчезна. Момичето-командир се отдалечи от гигантската чиния, по-точно от холограмата на гравивизора, която направи непонятно чудо. Елфът, който стоеше
  в далечината, също отдръпната, лицето й стана тъжно, в очите й имаше сълзи.
  - Ужасен! - каза момичето-командир.
  Елф каза:
  - Нищо подобно не може да се измисли. И изведнъж там, сред елфите, баща ми се бие и може би е ранен или убит.
  - Това не може да се изключи! Друг елф въздъхна. - Родината ми е на ръба на поражението. Хиперплазмената брадва надвисна над моята цивилизация.
  Програмистът се оживи:
  - Хиперплазма, ще кажете, но какво е хиперплазма ? Чувал съм това много пъти, но не разбирам.
  По-стар и по-сложен робот, той реши да прояви търпение. Самият той не е физик по образование, но се опитайте да обясните това, както си мислеше, на един дивак, макар и всемогъщ.
  Затова той реши да се отклони малко встрани, да започне, сякаш отдалеч:
  е появил такъв рицар , или на земен език, крал Трикх . Той реши, че е време да сложи край на хаоса и мракобесието. По това време в нашата страна вече се строят големи фабрики, появяват се пушки и оръдия. Войните ставали все по-жестоки и разрушителни, а магьосничеството изчезнало. Освен това в няколко религии магьосничеството е обявено за смъртен грях. Невъзможно е да се преброи колко процеси са се състояли над онези, които са били заподозрени в магьосничество. По този повод кралят първоначално беше на същото мнение: мястото на магьосниците е на клада или на клада. Но се случи така, че когато организираше състезание за най-добрите бойци, нещо като маскирано бойно шоу, победителят беше един на пръв поглед крехък воин. Когато короната беше поставена на главата му, гостуващият Паладин свали маската си и лицето на момиче, което не приличаше на никоя човешка жрица, беше разкрито пред обществеността.
  Всички бяха изумени, това беше женски елф, легендарна раса, възпята в балади и легенди. Тя подаде ръка на Trihkh , а нейната очарователна усмивка беше уловена от най-добрите артисти.
   Кралят се влюбил в нея, жена от извънземна раса, по прякор Рера . Неговата страст беше пламенна, макар и не ясна за всички, ние, фавните и елфите, сме твърде различни. Различни видове, различни видове. Е, как ще обясниш, че вълкът обича крава. Но момичето, колкото и да е странно, отвърна и скоро те се ожениха, въпреки факта, че съседните рицари бяха против. Войната започна, но тогава момичето елф се показа като тънък дипломат. Тя умееше хитро да настройва противниците на Трикх един срещу друг . Тези бързо, спомняйки си дребните оплаквания, влязоха в ужасна битка помежду си. Е, междувременно армията на Триха ги удряше един по един. Рера се оказа магьосница, тъй като наистина много елфи са надарени с магия, освен това с практична магия. Както разбрахме по-късно, това момиче, поради невероятната си мисъл, не беше разбрано от своите събратя, оказвайки се изгнаник. Но това е изгнаник сред тях, но при нас тя е станала истински владетел. Пренебрегвайки предразсъдъците, Рера въвежда нова религия, която легализира практикуването на магия. Сега, от люлката, те търсеха бебета, способни на магия, а след това ги учеха в специални училища. Тогава се появиха научните академии. Великата магьосница Рера се опита да съчетае магическото и научното. Скоро империята разполага с ново, невиждано дотогава оръжие и то завладява планетата. Трикс остаряла и умряла: тогава елфите живели по-дълго от фавните. И имаше седем пъти повече елфи от елфи. Рера става суверенна императрица. Тя искаше да отиде в космоса. Първият етап беше полетът до сферата. Точно този, за който сега се води битката. Тогава беше открит процесът на атомна експлозия. Свръхтежките елементи бяха разкъсани, когато се натрупа критична маса. С помощта на магия беше възможно да се засили този процес. Тогава Рара , с помощта на учени, предположи, че е възможно да се извлече енергия от процеса на сливане на водородни ядра, такива процеси се случват в звездите. Но наистина беше възможно да се създаде водородна бомба с помощта на заклинания. От този момент нататък започва завладяването на сферата.
  Вероника също видя това и тя е готин воин, тя също си спомни нещо от съществуването си в ролята на Всемогъщото женско божество, в един от предишните животи на безсмъртната душа, каза:
  - Бихте ли разказали нещо повече за начина на получаване на водородна бомба, защото тя може би е по-мощна от взрив на барут.
  Момчето робот се засмя, а другите деца от програмата кимнаха одобрително.
  - Разбира се, че по-мощен! Малка бомба, като нашата кула, може да експлодира като буре с барут с диаметър един километър.
  - Еха! - подсвирна красивото момиче Вероника. - Гозила.
  По-опитният робот продължи да разказва с възторг:
  - Но за движение в пространството със скорост, по-висока от светлинната, дори тази енергия не е достатъчна. Рера външно остана млада, но смъртта се приближи и до нея. Въпреки това, в края на живота си, тя, заедно със своите ученици, разбра енергията на унищожението . Това е, когато материята се различава по заряд, плюс или минус, минус или плюс. Естествено, дори електронните облаци се въртят в различни посоки и когато се сблъскат, се освобождават непознати сили.
  Вероника се интересуваше от това:
  - Разкажете ни повече за електронните облаци.
  Момчето киборг, което самото е от космическата ера, продължи:
  - Всички атоми се състоят от ядро и електронни облаци, възникващи от въртенето на електрони и позитрони. Това е нещо като планетите около слънцето, само че скоростта на въртене не е сравнимо по-висока. Трилиони обороти около ядрото в секунда.
  И по време на анихилация електроните се сблъскват, самите ядра, състоящи се от протони и неутрони, влизат в контакт с голяма сила. И има чудовищна експлозия, с освобождаване на яростна енергия повече от хиляда пъти по-голяма, отколкото при експлозията на водородна бомба.
  Вероника подсвирна.
  - Съвсем луд!
  Киборгът Пинокио кимна в знак на съгласие.
  - Дяволът е готин - демоните ще вдъхновяват!
  Командирът на програмата продължи вместо него:
  - А за да промените полярността на зарядите, ви трябва магия. Така нареченото вълново заклинание, създадено от Rarra . Когато не е просто разклащане на въздуха в определен ред, а определена последователност в движението на вълните. Той въздейства върху набор от полета в пространството, а тези от своя страна върху материалния свят. Един вид резонансен ефект. Вълната възбужда малки струни, от тях се предава на големи, в резултат на което музиката е толкова силна, че скалите се разклащат.
  - И вълните са като вълнички, но не във въздуха, а в пространствени полета! Вероника изясни.
  Командирът на програмата кимна.
  Да, правилно ме разбра!
  Момчето киборг потвърди, очите му блестяха, когато получи знанието, което не беше виждал никога преди:
  "Това е магия от по-високо ниво. Сега ми кажете повече за хиперплазмата.
  Командирът на програмата продължи:
  - Нарича се още Magik -Hyperplasm. Естествено, енергията на анихилация стана пролог към откриването на енергията на термокварка. И тук беше необходима по-мощна магия. Елфите не се разболяват в напреднала възраст, те са здрави и енергични, но в същото време усещат приближаването на смъртта. И така, Рера , като видя, че тя не остава твърде дълго, покани своя наследник Зена , най-могъщият магьосник на расата на елфите. По това време фавните вече са се заселили в сферата и са проникнали в други светове, превърнали се в богата империя. Така че да бъдеш техен владетел е чест дори за гордите елфи. И заедно с нея обмисляха следващата стъпка към завладяването на Вселената.
  В този момент чинийката на гравивизора стои на ръба на залата
  отново светна, чуха се характерни звуци.
  - Обаждам се отново. Ще ви разкажа тази история по-късно! - каза командирът на програмата.
  Вероника добави философски:
  - Освен това не бих искал да използваш новите си знания в ущърб на други същества.
  Децата от програмата и киборгът се засмяха.
  Киборгът Пинокио се засмя.
  - И как вие, в реална древност по развитие на фона на нас, се възползвате от това. Не сте получили правилната информация. И програмата на командира не ви казва достатъчно подробности, че би било възможно да се направи водородна бомба, още по-малко анихилираща бомба .
  Момичето-програма с вид на познавач отбеляза:
  - Унищожаването е по-лесно, въпреки огромната си сила. Освен това реакцията се различава по сила в зависимост от това кое вещество се използва при анихилацията. Най-голям ефект дава желязото и близките до него елементи.
  Вероника изглеждаше изненадана.
  - И защо!?
  Командирът на програмата търпеливо обясни:
  - Оптималната комбинация от валентност, баланс в ядрата на протони и неутрони. Това ви позволява да изпълнявате, да използвате максималния брой частици. В крайна сметка силата на барута зависи от баланса на елементите.
  Киборгът Пинокио скочи и извика:
  - И как! Но нека видим какво ще се случи по-нататък в този интересен епос.
  Болтологията свърши. И трябва да го вземете и без да мислите два пъти, да се върнете в битката.
  Вероника с готовност се съгласи:
  - Битката в играта е много по-добра от слушането на квази-научни лекции за хиперплазма и термокварки !
  И сега бойната двойка се завръща в играта, която толкова много напомня на истинска космическа битка и е толкова готина.
  Вероника направи заобиколна маневра като писклив питон и се блъсна в двуместна кола, където седяха двама шоколадови меденки. И този доста мощен боец взе и се запали.
  И джинджифиловите сладки също бяха изпържени, които бяха старателно обелени.
  Вероника го взе и запя:
  - Това са някои екстри тук .
  Ние сме бойци, а не костенурки!
  Киборгът Пинокио също подпали друга кола с огъня на виртуална магоплазма и изсъска:
  Ще има ред в числата,
  Ще бъда чест...
  Cyborg има достатъчно рими
  Cyborg има достатъчно рими
  Роботите се нуждаят от акаунт!
  Междувременно, чинийката на гравивизора в колосални холограми
  разширена. Започнаха да се появяват блестящи гирлянди от звезди и пъргави, опростени контури на звездни кораби. Някои от тях приличаха на риби, други приличаха на грубо издялани камъни, трети приличаха на корази.
  Флотът от хищни rofos изглежда е получил попълване в движение. Той се забави, достигайки пояс от бясни пулсари, когато огромни, понякога с размерите на планета, плазмени струпвания бързо се движат по криволичещи траектории и частици материя трескаво се втурват между тях. Тази област се наричаше лоното на космическия ад. Армадата от кораби на децата на мрака започна да се възстановява, извършвайки сложни маневри. Целта на трика беше да се подготви за евентуален сблъсък с вражески звездни кораби.
  Виктория се биеше агресивно и изпълняваше маневри в стил бейзболна дъска. И така скочи и се обърна, направо ужас. Ами жената е агресора. Е, трикове. И срещу нея пакет Marlboro скочи на боец, има такава дива фантазия на компютърните игри.
  Това е невероятна композиция. И момичето, като го вземе, натиска копчето с пъпа.
  И освобождаването на енергия, машина за цигари гори с ярък пламък. И изпуска отровен дим.
  Пинокио-киборг взе и скочи от полюса на меридиана. Как да изскочите, правейки салта. И двуместен боец падна под удара му, покрит директно от гмуркане с две бутилки баварска бира. Това беше толкова готино.
  При избухването им се изля розова пяна като от пожарогасител.
  Троловете бяха значително по-мъдри, техните плазмени компютри съвсем ясно изчислиха, че тази област може да се превърне в място за засада от враг, много по-хитър и изтънчен, отколкото се смяташе досега. Сега армията се подготвяше за всяка изненада. Космическият маршал даде съответните заповеди с писклив глас. "Рофошки" и преди са изпълнявали подобни маневри по време на учения, личният им състав е тренирал интензивно, придобивайки и затвърждавайки умения.
  За компенсиране на понесените загуби отново бяха отворени складове за оборудване, специални метални сплави и енергийни резерви. Базите за ремонт бяха обединени във фабрики, които настройваха космически кораби направо в полет и дори създаваха нови. Виждаха се да кръжат около повредените масивни фигури на самолетоносачи и ултрабойни кораби. Заваряването проблесна, плазмените лъчи се изляха, гравитационните потоци изригнаха , придавайки на метала, напръскан в йони, всякаква форма. Някои от тези конгломерати са били унищожени по време на атаката на фавните, но не са останали малко. Включително роботи, които приличаха на сторъки калмари, както и специални магьосници, които правеха заклинания за структурно възстановяване. По-специално, те работеха в големи групи, скупчени около звездния кораб, мърморейки през подобни на клаксони магически усилватели.
  Вероника, след като направи каскадно превключване и нокаутира друг вражески боец в уверено пикиране, издаде:
  - Да не поставяме царя в безизходица! Ще има бясно подравняване!
  Киборгът Пинокио закачи друг космически самолет и изписка:
  - Точността и истината са на наша страна!
  Вероника, дръпвайки голите си, загорели, съблазнителни, мускулести крака, издаде:
  -Точност - учтивостта на кралете!
  И тя си поигра малко с релефните си мускули на пресата.
  Освен това местните магьосници се опитаха да измислят нещо по-сериозно, предвидено в арсенала на магически бойци.
  Тук магьосниците започнаха да хвърлят няколко зърна. Имаше малко петно, постепенно се разрасна. Магьосниците го заобиколиха с глутница. Какво извика в клаксоните.
  - Забавен! - каза Вероника. - Напомня ми на канибалски ритуал.
  Ето една пъпка, първо с размерите на бирено буре, след това ставаше все по-голяма и по-голяма, първо с размерите на хамбар, след това на средновековен замък и след това на ултрабоен кораб. Пъпката започна да цъфти, превръщайки се в нещо средно между карамфил и лале. Венчелистчетата се раздвижиха, втурнаха се в различни посоки, превръщайки се в бълващи плазма крилати кучета. Те пуснаха гравионни вълни , хвърляйки рофошки звездни кораби в различни посоки.
  Шокът обаче не беше особено силен. Вероника, потрепвайки краката си с чудна красота и играейки с коремните си мускули, докато събаряше друг боец, беше изненадана:
  Какви са тези гигантски фантоми?
  - Така, само че повече материал, отколкото изглежда на пръв поглед. - Киборгът Пинокио каза, водейки врага, в този случай, бутилка вино "Агдам" в боец, огън и в същото време отхапвайки шоколадов бонбон. - Това е един от видовете магическа хиперплазма, с по-голям компонент на магия, отколкото на чиста хиперенергия . Тоест и тук магията е примесена с физически проявления, но последните са застъпени в по-малка степен.
  Вероника грубо отбеляза, драскайки клавиатурата със златна вилица в камъчета и в същото време натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти:
  - Ясно е, че повече магьосничество - по-малко наука!
  След това момичето ще развие техниката - саблезъб питон и ще извие дявола от табакера.
  И изрева с пълно гърло:
  - Убий, убий, орк на злото - дегенерат,
  Убий, убий, трол аристократ!
  Нагет е моят идол, обичам те, вампире!
  Е, гоблини в ада, пържете дебели на кучка!
  И този път изтребителят влетя в три пилота, в случая една поничка и две чийзкейки с бутчета.
  Под влияние на командите на летящите магьосници, кучетата, очевидно от породата ченгета, се наредиха в редица, очевидно послушни същества.
  Тролският хипермаршал измърмори:
  - Рофошка е по-умен от кучетата и ще ги принуди да се подчиняват. Не е съвсем за нищо, че фавните имат кучешка природа.
  Хубава генералка с хобот се завъртя около холограмата и издъхна:
  - А как се тръгва на поход без дракон? Така ще бъдем като тигър мамут без зъби.
  - Още магия! Вече поръчах! Космическият хипермаршал махна с ръка. Излъчвателят полетя във въздуха и изписка:
  - Какво искате, господарю?
  - Аз съм хипермаршал! Изхвърлете пълната кутия!
  До рофошката на сановника се появи купчина храна. Сред тях се открои торта, излята във формата на боен кораб фавн. Въпреки това, противно на пропорциите, рогати астронавти танцуваха върху него.
  - Това ми е любимото! - Хипермаршал започна да поглъща фигурки от сметана и тамян.
  Жената генерал каза:
  - В бурната си младост държах публичен дом с момичета с лекота. Обслужваха местната мафия. Имаше една кучка, постоянно крадеше от клиенти. В крайна сметка тя попадна на един, който беше твърде звезден и беше изяден.
  Хипермаршал заяви:
  - В някои заведения можете срещу заплащане дори да участвате в процеса на готвене, както на ваш сънародник, което струва повече, така и на друго, което е по-евтино.
  И високопоставеното момиче туитна отговора си:
  - Сега са на мода други изтезания, по-специално с използването на микрокомпютри.
  И ревът на животно с великолепни презрамки в отговор:
  - Точно това трябва да приложим. В космическите битки е по-трудно да се хване пленник, но няколко от видовете, избягали на модули и капсули, са деактивирали програмата за самоунищожение. Така успяхме да ги хванем.
  Силово поле влетя в офиса. Съдържаше очарователен елф. Тези същества живееха по-дълго и се придържаха към живота по-силно.
  Хипермаршалът потърка мазните си ръце, излъчвателят изпусна вълна, погълнала частицата.
  - Е, сега имаме елф. Можем да го разделим на голяма част.
  Голият полковник приличаше на атлетичен мъж, само с твърде тънка талия и тесни бедра. Безспорен джентълмен, красив, но в прекалено буйната му прическа имаше нещо женско, златиста коса и гладко момичешко лице без косъм. Така че от човешка гледна точка елфът беше спорна привлекателност. Програмистката Вероника обаче го харесала. Жената воин, нокаутирайки и оставяйки димна опашка от боец с кюфте, задъхано попита, барабанейки с боси пръсти по клавиатурата:
  - Ще бъде ли изгорен този скъп младеж?
  Командирското момиче се засмя.
  - Той не е млад мъж на години (просто всички елфи изглеждат като тийнейджъри), а огънят е твърде примитивен. Те ще намерят по-добро и по-ефективно мъчение.
  - Този опит може да ни бъде полезен! - каза киборгът Пинокио. - Изкуството в способността да се води разпит, най-необходимото за един тиранин.
  В отговор Вероника издаде с усмивка, преди това изпрати друг боец с шоколадово блокче в облака на унищожението:
  - Отвратително е да се мъчи, трябва да се разпитва!
  Полковникът се опита да запази привидно самообладание, но в същото време леко потръпна. Вероятно в главата ми се роят мисли как да не раздавам нищо, но в същото време да спася един ценен живот.
  Хипермаршалът му зададе въпрос:
  - Какви са плановете на вашето командване?
  Затворникът елф отговори:
  "Аз съм обикновен полковник и не знам повече, отколкото трябва да знам. В последния момент ни се дават команди и моят звезден кораб се движи според получената заповед.
  Хипермаршалът наклони глава.
  - Да, ти, оказва се, също си умен. Знаеш как да се измъкнеш. Но това няма да ви помогне. Кажете ми как вашите космически кораби се появяват и изчезват толкова мигновено.
  Елфът се напрегна и каза със слаб глас:
  - Не знам технически подробности, тъй като не съм физик по образование. Всъщност не ми трябва. Аз съм зъбно колело във военната машина, просто давам команда и получавам заповед, а звездолетът моментално скача в друга точка в космоса.
  Тук едно момиче със султан на главата изписка:
  Ами инерцията?
  Полковникът отговори с треперещ глас:
  - Дори на вашите кораби се гаси от антигравитация .
  Момичето се засмя и видимо зарадвано каза:
  - Всичко е ясно, толкова по-добре, нека продължим с мъченията. Призовете ултра екзекутора .
  Голям робот с много пипала влетя в залата, последван от отвратителен и много дебел нос трол. Виждаше се как лениво пристъпва с късите си крака.
  - На твоите услуги съм, космически гиганте!
  - Виждате ли този " елф ", опитайте нанотехнологията върху него.
  Приличащ повече на глиган, отколкото на хищник, изродът с големия нос облиза дебелите си зелени устни и изсъска:
  - С удоволствие.
  Тролът извади дистанционното и започна да прави знаци на робота. Той се раздвижи, пипалата се изправиха върху челото, шията, глезените и китките на елфа.
  Не забравяйте и косата му! Те са толкова буйни и ще изпратят немислим сигнал за болка.
  - И ще стане! Тролът се усмихна мрачно.
  Розови лъчи изхвърчаха от пипалата на робота и навлязоха в различни части на тялото на елфа. Той висеше, сви се, силовото поле не му позволяваше да помръдне, да помръдне дори сантиметър. Въпреки че лъчите навлезли в него обаче, красавецът не изпитал болка.
  Виктория продължи да се бие. Ето още един противник. В случая това беше двуместен боец с близалка и близалка. И тези деликатеси също се разпаднаха на малки парченца.
  Въпреки това, с друга част от мозъка си, напомпана с електроника, момичето програмист наблюдаваше други части от играта.
  - А каква е същността на мъчението? - попита Вероника, изпълнявайки друга маневра. - Изгаря го като лазери.
  Командирът на програмата поклати глава.
  - Не! Микророботи влязоха в тялото. Сега те ще се присъединят към различни органи по тялото, предимно тези, които имат много нервни окончания, и ще започнат да изпращат болкови импулси. А някои от малките чипове ще действат директно върху мозъка, засилвайки кошмарите. Тоест ще бъде квинтесенцията на кошмара.
  Далечната дъщеря на боговете, правейки сложни маневри, събаряйки друга кола и този път с няколко орки, частично си спомни нещо. Нейните знания са почти безкрайни, но ограничени, макар и напомпани от нанотехнологиите , но все пак човешкото тяло. И програмистът воин измърмори:
  - Малки компютри!
  Момичето командир потвърди:
  - Представете си, че в тялото ви пълзят мравки, способни да отделят болезнена киселина. Само в този случай ще бъде по-лошо.
  Тролът включи холограмата и пред него се появи триизмерна проекция на тялото на мускулест, гладък, без коса, загорял момчешки елф.
  - Това е, малката ми! - преувеличено захаросано каза тролът. Нека управляваме болката ви. Да започнем с хилядна от процента. - Закачен пръст премина през скенера.
  Момичето със султана изписка:
  - Хубаво е да измъчваш такъв сладък!
  Елфът трепна и започна да се гърчи. Дори започна леко да се гърчи.
  - Още не боли, но сега ще боли, ще увеличим натоварването на бъбреците, имате три. - каза подигравателно тролът.
  След това лицето на елфския полковник се изкриви, той изстена силно.
  - О! А аз едва започнах. Какво ще кажете за палпиране на черния дроб.
  Боята върху холограмата стана по-тъмна, елфът потрепна, опитвайки се да хване корема си с ръце. Невидими окови го държаха здраво.
  Тролът се засмя доволно.
  - А сега стомаха, те също са два, така че болката ще е двойна.
  Беше жалко да гледам елфа, той стенеше все по-силно и по-силно.
  - А сега сърцето, те също са две, тези елфи са пестелив народ.
  Вероника можеше да го види по време на битката. Тя току-що свали боец с друга порция отрова под формата на цигари Java и ги накара да горят като факла. Но гледката на мъченията на красив младеж й беше неприятна.
  Вероника се обърна.
  - Не искам да го виждам.
  - Аз също смятам, че в мъченията няма нищо интересно. - съгласи се Пинокио-киборг.
  "Сега да изпържим мозъка..." - започна тролът и изображението му беше прекъснато, почти веднага се появи космосът. Той показа как магьосници, летящи в космически костюми, извършват ритуал върху гущер.
  И сега влечугото бързо нараства по размер и има крила. И главата, отначало една, започва да се цепи на две. Първо две глави, после трета израства. Изглежда, че това е надуваема играчка, която толкова бързо набира размери. В същото време плаши всички.
  - Това е дракон! - каза, продължавайки да гори, този път кола с бутилка алкохол, във възхищение боса красавица Вероника - И огромна като ултра-боен кораб. И къде можете да го видите.
  Пинокио-киборг, продължавайки да кълчи враговете, по-специално, събаряйки цяла лодка с екип от шоколадови бонбони със стафиди, изръмжа и отговори:
  - Вълновите магии, силата на хиперплазмата и магията пораждат такива чудовища. Можете да го разберете! Невъзможно е да се достигне!
  Програмистката Вероника потърка слепоочията си и с възхищение, непресторено каза:
  - Видях толкова много прекрасни неща през последните часове, че главата ми се завива.
  Както се върти въртящият се връх, така и " дракошата " звъни.
  И наистина, от устата на дракона излетя огнено преливащо се мехурче. Той се обърна. Колосалното чудовище затвори устата си, топката полетя назад.
  Вероника удари кола с две бутилки кола, която също се втурна, пръскайки изумрудени искри, и изсвири. Магьосниците прошепнаха. Драконът продължи да движи лапите си.
  След него се появи космата вещица, очевидно не от расата на rofoshek. Носеше със себе си огромна кофа. Тя пусна четири ръце, които безцеремонно хвърлиха изсечени фигури във вакуума. Те се преместиха и след кратък период от време войските започнаха да нарастват.
  Те изглеждаха изключително необичайно на фона на ултрамодерни звездни кораби. Представете си едно типично средновековие, глашатаи с рогове, те ги надуваха. Стоманените линии се изправиха. Динозаврите също започнаха да се появяват. Не същите като на земята, разликите във фауната на различните планети все още са значителни, но не по-малко плашещи от това. Имаше и обсадни кули, мощни балисти и сложни катапулти.
  Вероника, гледайки тази зашеметяваща гледка, възкликна:
  - Леле , как може това!
  Киборг Пинокио отговори:
  - Това е дълга история! По-точно, абсолютно всичко е възможно в Hypernet . Точно като в компютърна игра!
  Момичето програмист кимна, събаряйки друга кола, и издаде:
  - Нека играта не е по правилата,
  Пожелаваме ви нито пух, нито пера,
  И ще има забавления до сутринта -
  Да пробием през фраера!
  Въпреки че армията се движеше във вакуум, изглеждаше, че воините, както и техните коне и еднорози, вървят по твърда повърхност. Чуваше се дори тръпката на вакуума и писъкът на гравитационните полета.
  
  ГЪЛИВЕР И АРМИЯТА ОТ МОМИЧЕТА
  АНОТАЦИЯ
  И сега смелият и неподражаем Гъливер, заедно с виконтеса, командва цяла армия от боси и бляскави момичета. И правят истински и уникални чудеса. Рошавите орки търпят поражение след поражение.
  . ГЛАВА Љ1
  Гъливер, това вечно момче, и неговият екип от момчета отново, когато слънцето се скри зад хоризонта, бяха спрени за почивка. Отначало ядоха доста обилно. Въпреки че храната беше проста. И си легнаха.
  Младите уморени тела допринесоха за това, че сънят дойде много бързо.
  И Гъливер видя нещо ново и красиво;
  Много красиви момичета се движеха по полето. Бяха млади, стройни, високи и мускулести. Цяла армия от момичета, които блестят боси, розови, с изящни извити токчета.
  Само гърдите на момичетата са покрити с тънки бронирани плочки, едва забележими бикини на бедрата, като смокинови листа.
  И в същото време те имат високи гърди, луксозни бедра и тънки талии. А коремните мускули на красавиците сякаш са облицовани с шоколадови плочки.
  Много красиви момичета, които имат мускули и грация. И косите се веят на вятъра като разноцветни знамена.
  Въоръжени са - кой с мечове, кой с лъкове, а много момичета със стрелички. Те са почти голи, а същевременно толкова женствени, закръглени, мощни и стройни едновременно.
  И брадите на момичетата са смели, и изяществото им е неповторимо, когато правят бърза крачка с боси крака.
  Гъливер дори подсвирна:
  - Това е яко! Е, жени!
  Самият той си остава момче на около дванадесет години само по шорти, но със силни и изпъкнали мускули. И много красив с голото си тяло - детето Херкулес.
  И около момичетата също са красиви и мускулести, с много секси и изразителни фигури.
  Напред върви пехотата с нарисувани красавици.
  И кавалерията се втурва отзад: също почти напълно голи момичета, само на кон, и по-благородни лица на еднорози. Да, сред красавиците има командири. И тези момичета имат гривни от платина, сребро, злато и обсипани със скъпоценни камъни на ръцете и краката си.
  По-специално на китките и глезените. Те също имат скъпоценни брошки в косите си и диамантени обеци в ушите си. Колко страхотно изглежда всичко.
  Всички момичета са възрастни. Само вече познатата виконтеса, заедно с Гъливер, изглежда като дете.
  Но за сметка на това има корона на главата си, която блести от камъни като звезди. И босото момче Гъливер усети кралската корона на главата си. Дори ако е само по къси панталони и сабя виси отстрани в прашка.
  Но тогава каква сабя - цялата обсипана с толкова ярки скъпоценни камъни, че дори диамантите й отстъпват.
  Е, разбира се, Гъливер е единственият човек в цялата тази армия. Освен това, ако е съвсем дете, само много силно с релефни мускули.
  И така маршируват воините, а голите им прасци с вени под златисто-маслиновата кожа трептят.
  Е, разбира се, как да не пеете, красавици;
  Бързите момичета се борят за Елфия,
  Те са много горди и синовете на Сварог ....
  Нашата красота удря толкова умело с картечница,
  Слугите на Сатаната няма да могат да ни пречупят!
  
  Борихме се смело, борихме се срещу оркшизма,
  Нека победим злия Orkmacht, въпреки че врагът е силен...
  Вярвам, че скоро ще видим комунизъм,
  Златна зеленина, ярка от кленово дърво!
  
  Няма нашата страна по-добра, комунизмът е по-красив,
  За да цъфти сияещо Отечеството ни ...
  Лекокрилото щастие ще дойде на планетата,
  И мечтата за по-добър живот ще се сбъдне скоро!
  
  Вярвайте, че нашата Елфия ще стане голямо щастие,
  Мария ще управлява, Лада майка на боговете...
  Ние ще спрем настъплението на адския оркмахт див,
  И не се нуждаете от допълнителни и заучени думи!
  
  Врагът няма да може да изтръгне сърцето на момичетата,
  Ние бойците наточихме остър, яростен меч...
  Гласът на красавиците много добре познава призива,
  И ще можем да посечем оркшистките орди!
  
  Знайте, че ние, елфите, никога няма да се предадем,
  Ще унищожим всички оркшисти с най-острия нож...
  Нека лицата на нашите момичета да блестят със злато,
  И ще ударим оркшиста в лицето с юмрук!
  
  Босо момиче се втурва през суровите снежни преспи,
  От картечницата той активно драска гръм от мълния ...
  Всичко, което трябва да направите, орките, е да се удавите,
  Защото Отечеството е монолитна крепост!
  
  Ние ще смажем орките, въпреки че те имат силата на света,
  Чичо Фам реши да играе заедно с Фриц в тази битка ..
  Те си направиха идол от Адолф,
  И сега той има славна армия от момичета срещу тях!
  
  Тук кипят зли битки, в битката на това елфско мляко ,
  Те смазват орксите дори в неравна битка...
  Гласът на момиче от сребро е толкова звучен,
  Красотата няма да се поддаде на Орклеру - Сатаната!
  
  Нашият дял от светлината на елфите е да печелим непрестанно,
  Въпреки че оркшистката армада не знае брой...
  И ударихме якия Оркдолф в челюстта силно,
  Elfsqua се поддаде на удара !
  
  Вече има снежни преспи, а момичетата са боси,
  Те трептят с голата си пета, като следа от заек ...
   Elfsommolki са толкова смели в битка,
  Вярвайте, че врагът няма да види зората!
  
  Не давайте милост на орките в битката,
  Войската им ще бъде в жегата, като дявол гори...
  Ще получим награди от ръцете на Елфис ,
  Ще бъде много свирепо, мечо момичета елфи!
  
  Ако трябва да се обърнем, всички планини са покрити със сняг,
  И ще стоим във вселената на светлия райски елфинизъм...
  Откриване на изстрел към нас за щастие от оръдията на Аврора,
  И жестокият оркшизъм беше хвърлен в ада!
  
  Елфинград не се поддаде, ние устояхме под него,
  Въпреки че орда избухна от стомана и ад...
  Момичета, хвърлящи граната с бос крак,
  Защото има само една родина на елфските млека !
  
  Вярвам, че ще бъдем в Орклин, дори и да е трудно,
  Оркшистите имат "Пантери", "Тигри", "Лъвове", " Оркдинанд "!
  Момичето дръпна верижната поща на раменете си,
  Защото елфите са свиреп талант в битка!
  
  Сърцето на младото момиче е дадено на Елфис ,
  Също така Елфнин и Фталин живеят в страстна вяра...
  За да няма повече умели съмнения,
  Нека кажем твърдо и силно, че Оркдолф е капут!
  
  Ще смажем драконовия президент с мечове,
  И ние ще унищожим бандата му от векове ...
  Оркската орда от момичета ще стъпчем под краката си,
  Нека се сбъдне светлината, свята мечта!
  
  Дайте на хората свобода, техните мисли и чувства,
  Така че звездата да блести като Слънцето на елфинизма ...
  Защото ще имаме толкова гъста каша с масло,
  Вечната младост на нашата сестра ще ни стане завинаги!
  
  Тук ще дойде светлината, Отечеството ще искри ...
  Отечеството ще бъде в слава за нас през вековете ...
  Ние ще застанем на върха, ти вярваш в елфинизма,
  Силата на елфическия дух, знай боеца, е велика!
  
  Тук Елфия е готова да стане по-добра и по-красива,
  И помогни на целия свят да отиде в щастието на рая...
  Ние сме в състояние да завладеем равните ръбове на вселената,
  Вселената без край на щастието на силите да донесе!
  
  Но няма да има елф под петата на злия орк,
  Защото има истински талант за битка...
  В танца на нашите момичета, до този часовников механизъм,
  Какво ще получи красотата, повярвайте на всеки резултат!
  
  Скоро ще дойде ерата на лъчезарното слънце,
  Когато славата на Отечеството ще цъфти...
  Нашата армия се бие прочуто с адския оркмахт ,
  И той ще може да помете ордата от зли орки!
  
  Здравей Света Лада, наша Богородица,
  Ти роди Перун и Ярил от векове ...
  Безнадеждната каша няма да получи вяра,
  Ако харчите много, няма да сдържате думи!
  
  Най-важният владетел е Елфин Велики,
  На него Елнин завеща най-мъдрия път към Едем...
  Защото Елфисиф е господарят на светлината,
  И в един момент идеален за бойци!
  
  Оркшистите няма да могат да заблудят Отечеството,
  И отрязан от Elfgi , от Elfbeery Elfsqua...
  Вярвам, че ще живее - елфи-светлина под елфинизма,
  И силата на Оркдолф - ще изтрия момичето!
  
  Скоро ще има победа, истина е като слънцето,
  Скоро ще има сияние, като лъчите на квазар ...
  И повярвайте на елфите, елфинизмът ще се развие,
  Е, ако не ми вярвате, по-добре млъкнете!
  
  Мъртвите скоро ще бъдат възкресени от науката за елфинизма,
  Нейната мъдрост е безгранична, голяма като квазар...
  Ще победим оркшистите с нашия добър дух,
  Нека не се поддаваме на изкушението на златната чанта!
  
  Е, накратко ще мине, адски време е
  Ние, момичетата в Окрлин в червено, ще влезем ...
  И нашето безгранично бреме ще свърши,
  Защото щастието си ще вземем с бой!
  Момичета, ако пеят, тогава с цялото си сърце. Гъливер, макар и момче по тяло, все още е мъж и много им се възхищава.
  Това са наистина готини момичета.
  Момчето капитан изпя:
  В нашата Елфия има жени,
  Какво карат, майтап самолет...
  Че всеки във Вселената е по-красив,
  На шега, противникът ще бъде бит!
  
  Те са родени да побеждават
  За да прославя елфа от векове ...
  В крайна сметка нашите прадядовци,
  За тях събраха войска наведнъж!
  А момчето, тропащо, босо, детинско, загоряло, яки крака, как да свирне.
  И от звука му падна подутина и удари момичето право в голата, розова подметка.
  Тя се засмя и отговори:
  Щипнах красив пръст,
  Като горя в огън
  Там ме чака едно могъщо момче,
  На златен кон!
  Гъливер намигна на момичето и отбеляза:
  - Ами честно казано,
  От дете съм ужасно зле!
  Той обичаше да бие момичетата с пръчка,
  Лази по нервите на родителите си!
  И момчето-капитан взе и показа дългия си език.
  Момичето виконтеса изчурулика:
  - Ами даваш! Пишеш страхотно!
  Гъливер отбеляза:
  - Пиша добре понякога - да!
  И намигна на партньора си. Във всеки случай той е дете с много смазващ удар.
  А момичетата се движат с цел бой и настроението им е станало изключително борбено и агресивно.
  Момчето воин пееше:
  Въпреки че Бог забрани дуелите,
  Но чувствам талант за меча...
  Бия се седем пъти седмично
  Въпреки че не съм дуелист!
  Въпреки че не съм дуелист!
  Виконтесата запя в отговор:
  Аз съм момиче, явно имам възгледи,
  И в боя показа най-висока класа!
  Но всички ридаеха от негодувание -
  Защо се е родила момиче!
  Жените воини продължиха да маршируват, а стройните им, мускулести тела извиваха мускули. Това са наистина женски момичета.
  Гъливер попита партньорката си виконтеса:
  Къде водим нашите войски?
  Момичето се изкикоти и отговори:
  - Да отидем някъде! И тази битка ще бъде много решаваща за нас!
  Момчето капитан отбеляза:
  - Когато попаднах в свят, където вместо хора имаше най-интелигентните същества, конете, тогава... си помислих, че нищо не може да бъде по-прекрасно. Но после се оказа, че има и вечни деца. И не толкова глупав!
  Момичето възрази
  - Бихме могли да се развиваме по-добре технологично. Но видите ли, няма стимул. Освен това да внесем в нашия красив, хармоничен свят и барут, и пушки, и оръдия, а може би и нещо по-лошо!
  Гъливер според хвърли:
  - Да, може и по-лошо! И така имате идилия. И дори да се избие зъб, тук след няколко часа ще израсне нов.
  Виконтесата кимна и изчурулика:
  Искам детството ми никога да не свършва
  Така че да се втурне след мен ...
  Непознати години!
  Не познавайки проблемите!
  Момчето капитан кимна с усмивка.
  Да, вероятно е страхотно...
  Момичетата, които маршируваха, и много хиляди от тях взеха и пееха в хор:
  Дъждът по небето разпръсна звездни фрагменти,
  Приготвихме наточен кол за Orcschism !
  Танковете "Тигри" са просто боклук - мръсен битпазар,
  Вермахтът очаква яростен разгром веднага!
  Вермахтът очаква яростен разгром веднага!
  
  Нашият другар Елфин лидерът е силата на милиони,
  Има юмрук, гранитен автомат в ръка!
  Ще можем да победим - рати от Содом,
  Нашата сила е монолит - за щастие на Земята!
  Нашата сила е монолит - за щастие на Земята!
  
  Нашата партия няма по-важни неща за вършене,
  Как да спасим хората, Родината добро!
  Febbels демоничен по дяволите с глупости,
  И победата ще бъде, повярвайте ми, напук на всички дяволи!
  И победата ще бъде, повярвайте ми, напук на всички дяволи!
  
  Познайте красотата на елфите - светлината е известна със своята сила,
  Тя има тежка руса плитка!
  И в битките с оркшистите младежите ще станат известни,
  Ще оживее, възкръсвайки, Светлата страна!
  Ще оживее, възкръсвайки, Светлата страна!
  
  Не позволявайте на Орклер - те ще забият муцуната си в елфите,
  Мустакатият се мисли за готин Бог!
  Ще маршируваме по улица Орклинская ,
  Не, чистият по душа няма да стане роб!
  Не, чистият по душа няма да стане роб!
  
  Нашето знаме е червено, цветът на бясна кръв,
  Слънцето вече грее на Orkstag !
  Няма по-щедър подарък за нашите мили деца,
  Ако сърцето е смело и смазано от страх!
  Ако сърцето е смело и смазано от страх!
  Това е много вдъхновяваща песен. А зад момичетата имаше катапулти и балисти с мощни метателни заряди. И беше изключително смъртоносна сила. А момичетата също тропнаха с много съблазнителните си и силни крака.
  Гъливер зададе напълно естествен въпрос на партньора си:
  - Защо няма мъже сред воините?
  Виконтесата се засмя в отговор, като отбеляза:
  - И тогава в армията трябват мъже? Миризливи са и неприятни за гледане. Момчетата са нищо, но възрастните мъже и особено възрастните са просто отвратителни!
  Гъливер логично отбеляза:
  - Възрастта обаче разглезва не само мъжете, но и жените!
  Виконтесата кимна в знак на съгласие.
  - Правилно е! Но въпреки това жените губят своята привлекателност, когато изглеждат на повече от тридесет и пет, а мъжете, когато изглеждат на повече от петнадесет! Тук има съществена разлика!
  Капитанът отбеляза:
  - Харесвам красотата на тийнейджърите до фенера! Основното е, че жените са красиви и най-важното - нежни и умни!
  Момичето се засмя и отговори:
  - Това е вярно! Красотата, разбира се, е добра и дори красива, но умът също има значение!
  Гъливер пееше:
  Но защо,
  Невъзможно е да се живее в ума!
  Но защо,
  Не можеш да вярваш на никого!
  Но защо,
  Аз съм първокласник!
  Но защо,
  Постоянно говоря глупости!
  Но защо,
  Животът не ни учи на нищо!
  Но защо,
  Не разбирам колко са глупави хората!
  Но защо!
  Но защо!
  Момичето виконтеса отговори уверено:
  - Глава зеле!
  Красиви момичета войни се натъкнаха на първия, дори малък отряд орки. Красавиците веднага спряха. Техните боси, изсечени крака започнаха да дърпат тетивите и да въртят барабаните на арбалетите.
  Тук има много сладки и секси момичета по бикини, които се бият почти без дрехи и трябва да кажа просто прекрасни. И мъжете, ако ги видят, те непременно ще коленичат и ще целунат техните голи, розови, леко загрубели, но това ги прави още по-привлекателни и съблазнително ухаещи на аромата на здрави и силни тела на момичета с голям плам и вълнение.
  Тук стрели и арбалетни стрели летяха във висока дъга и пронизваха орките, пробождайки ги със стрели, като таралеж с игли. И изглеждаше много впечатляващо.
  И такива момичета тук са просто страхотен и уникален чар, и мускулите им са много силни, и в същото време изглеждат красиви.
  И така първият отряд орки беше унищожен, а великолепните момичета не получиха нито една драскотина.
  Гъливер - това вечно момче тропаше с бос крак и пееше:
  - Страхотни сте момичета,
  Просто супермени...
  Ще засадим краставици
  И без да знаете мярката!
  Виконтесата намигна на колегата си и изписка:
  - Вашият завет, капитане мой,
  Можете да видите, че се разпада на парчета...
  Махай се момче, много си пиян
  И тогава ще се натъкнете, изглеждате ще се натъкнете!
  Девойките маршируваха, тропайки с изящните си, бронзови от слънцето и необичайно съблазнителни крака.
  А гърдите на всяка красавица са просто прекрасни. Е, като с такива момичета, но не и да флиртува.
  Гъливер погледна виконтесата, която вървеше до него, и забеляза:
  Ще бъдеш по-добър като възрастен!
  Момичето се засмя и отговори:
  - Какво беше отзад, огледай се,
  Познай себе си като дете, не се срамувай
  Ще помогна, че много години летяха, тичаха,
  Усмихни се, Гъливер, усмихни се!
  Момчето-капитан намигна на момичето, което въпреки благородния си произход тропаше с босите си изящни крака по острите камъни на пътя.
  И, разбира се, тя изглеждаше - малко хладно. Толкова богато и елегантно облечена, а краката на момичето са боси, сякаш е просякиня.
  Гъливер обаче отбеляза:
  - За дете вие сте невероятни!
  Виконтесата тропна с бос крак за кой ли път и изръмжа:
  - Комплиментите ти момче по къси панталони не струват нищо! Така че от това не мога да получа конкретни пари!
  Малкото момче кимна.
  - Уви! Всеки има проблеми с парите!
  Момичето изписка раздразнено, а голата й кръгла пета пое и смачка камъчето, като го удари с такава сила. Дори е изненадващо, че толкова много сила може да бъде в едно дете и дори в нежния пол. Това е красота - супер!
  И виконтесата изкрещя:
  - Пей цвете, не се срамувай!
  Гъливер, с видима изненада, попита:
  - За какво да пея?
  Момичето решително заяви, отново гневно тропайки с голия си загорял крак, леко вдървен от дългото ходене бос:
  - За любовта, разбира се! За какво друго да се пее!
  Момчето-капитан кимна и запя с видимо удоволствие, пеейки със своя звучен, момчешки глас:
  Въображението ми порази
  Всичко стана светло, сякаш през октомври!
  И ние забихме вилата в страните на злия демон,
  И ще бъде толкова красиво на Земята!
  
  Такива звезди в нашата вселена -
  Някои са рубини, а други са диаманти!
  Ние събираме данък от нечестивите -
  Удар като с чук и то не във веждата, а в окото!
  
  Витрини където квазари
  Сияйният хиподрум блести!
  Има зейнали рани в душата ми -
  Сякаш в него е станал голям погром!
  
  Къдри като къдрици на комета,
  Овце свети - млечният път свети!
  За безсмъртни дела възпяти,
  Нека Фрус е вечно в слава!
  
  Какво може да направи тъжен човек?
  Пусни една сълза от сините очи...
  Когато всичко наоколо е сиво, това е отвратително,
  Когато очаквате гръмотевична буря през юни с надежда.
  
  Опънете нещастни устни с усмивка -
  Разберете, че светът не е зрънце в гората.
  Момиче веднага, оголи зъбите си към теб,
  Ще сбъдне мечтата ви!
  Така че младият войн взе и запя. И изглеждаше изключително красиво и повече от страхотно.
  Виконтесата отбеляза:
  - Можеш да пееш добре! Но можете ли да създадете нещо по-сериозно?
  Гъливер каза със смирен тон:
  - А какво по-сериозно от песните?
  Момичето изплези език и отвърна:
  - Нещо, което носи радост и плюс дори здраве!
  Момчето-капитан подскачаше като заек и пееше:
  Ти си моята велика родина,
  Войните цунами яростно хвърлиха -
  В крайна сметка армията е мощно семейство,
  Нека свалим злото от пиедестала му в геената!
  
  Каква небесна лъчиста светлина,
  Идва от сърцата на войниците на Отечеството.
  Да бъде прославен подвигът на рицарите,
  Няма да съжаляваме, вярваме в живота!
  
  Врагът получи голям подарък,
  И той има много различни оръжия ...
  Ето, представете си такъв момент
  Яростта на Чернобог се изля яростно !
  
  Така се оказа, моите рицари,
  Светла родина страда!
  В отчета само една е нула,
  И адският Каин триумфира отново!
  
  Оркшизмът е силен, ревящата орда,
  Но не поставяйте саксонците на колене!
  В края на краищата, с нас елфински мъдър завинаги -
  И справедливият теоретик Фенин!
  
  Ние управляваме Вермахта - знам да смажа,
  И без значение как този дракон не беше хитър ...
  Ще сечем с неговите мечове,
  Аз съм рицар предан на Родината и дамата!
  
  Нека бъде могъщото достойнство
  За да достигнеш границите на Орклин!
  Ще станем достойни за подвизите на бащите,
  Все пак нашата армия е непобедима в битки!
  
  Когато дойдем и реализираме мечтата
  Свята кауза - кауза на комунизма!
  Ще пусна момичето по пътеката,
  Знаме на потомството: чест, алтруизъм!
  Така смело и с чувство пееше момчето-воин Гъливер. И момичетата, които вървяха с тях, пляскаха с ръце. А някои дори скачаха и пляскаха в скока, когато бяха ударени с боси крака. Което беше изключително яко и с голям размах.
  Гъливер попита партньора си:
  - Добре ли пеех?
  Тя отговори весело:
  - Славей на твой фон минава! Обаче ако например бик реве, особено като е опечен жив, тогава ще е още по-готино и мащабно!
  Гъливер пееше:
  Ние не сме просто хамстери
  И рогати бикове!
  Ние боцваме всички крави
  И веднага ще разкъсаме вълците!
  . ГЛАВА 2
  Ето как армията продължи напред. По небето летеше огромна пеперуда, която дори можеше да бъде сбъркана с дракон поради наличието на три глави.
  И крилете й блестяха с всички цветове на пролетната дъга. Да, беше очарователно маце.
  Гъливер запя с наслада:
  Крилата на пеперуда
  Бяхме толкова добри...
  Загубих спокойствието си
  И каза от сърце!
  Виконтесата изчурулика с усмивка:
  - Спрете да вдигате шум и да се карате,
  Къща като тази или не като тази...
  Трябва да построим поне плевня,
  От това, което е под ръка!
  И вечните деца ще го вземат и ще се смеят, оголвайки своите много красиви и големи зъби извън възрастта си.
  Гъливер попита виконтеса:
  "Защо изобщо отиваме на къмпинг?" Само мелим и пеем всякакви глупости!
  Вече има и момичета, и то хиляди, боси и загорели, и всички са толкова красиви, съблазнителни и мускулести. И като го взема и го изпея, става много вкусно;
  Царят ни управлява вярно,
  Издаване на укази, съдене на слуги...
  Тронът не търпи суетене и лай,
  А не метод за овладяване на страха!
  Но тук песента на босоногите красавици беше рязко прекъсната. Отпред се появи цяла орда от многобройни миризливи орки с зъби. И те реваха, размахваха бухалки.
  Момичетата обаче не се смутиха и започнаха набързо да се подреждат в боен строй.
  И Гъливер го взе и запя, тропайки с босите си детски крака;
  Аз съм соколът на мира и войната
  Роден под най-ярката звезда...
  Верни синове на родината -
  Любов - велика, истинска!
  
  Ще създадем красив свят
  В което ще бъде щастието сега ...
  Нека херувимското слънце да свети
  Свят, възвишен елф!
  
  Ще постигнем мечтите си
  Няма да е по-красиво във Вселената!
  Вдигнете меча момче и вие
  Нека щастието е вашето място!
  
  И красота във Вселената
  Време е да блесна за моето велико Отечество!
  Въпреки че момичето тича босо
  Скоро ще живеем вярвайте при комунизма!
  
  Величието на красотата на високите планини,
  И златни степи с ароматен килим!
  Ние ще изметем боклука от Вселената
  Вярвайте, че няма да съжалявате за живота!
  
  И всичко ще бъде наред в света,
  В крайна сметка елфинизмът ще тържествува навсякъде!
  Който е в ръцете на длето в сърцето,
  Кой обича картечница и куршуми!
  
  Това, което правим, ще бъде завинаги
  Да строим градове, шегувайки се на Марс!
  на Великобритания е ужасно голяма -
  Ще кажем здравей на хората по света !
  
  Кръвта, която се лее, е за сеитба,
  Към което растат семената на любовта!
  Нека бъде добре в подлуната на всички,
  Ако не беше просто папагал рицар!
  И момичетата, под звуците на великолепни песни, откриха огън по орките с лъкове и арбалети. И първите стрели поразиха от далечината на орките. А болтовете на арбалета изобщо се оказаха смъртоносни.
  Момичета как се реве:
  - Ние всички сме красавици едно семейство,
  Да изчистим Вселената от гниене!
  Ако е необходимо, бързо ще умиротворим орките,
  И над нас кръжи яростен херувим!
  Виконтесата изрева:
  - Банзай!
  Воините от голямо разстояние удрят орките, въртейки барабаните на арбалетите с боси пръсти. И в същото време не забравиха, когато стреляха по вонящи, канелени и зъбни мечки, да пеят;
  Моят свят е потънал в мрак
  Мъртъв пейзаж и студена мъгла.
  И волю-неволю съм твой враг
  И тази роля, повярвайте ми, не е сладка!
  
  Приеми предложението ми
  Страстта към теб говори силно в мен.
  Вашият отговор няма да ме убие
  И ще бъдеш осъден на смърт!
  
  светът се променя,
  животът свършва
  Ти си обречен
  И вашата страна!
  Без опции
  Сфера Ел Жилет
  Към свят, в който има мрак и лед
  Ще отвори входа!
  
  Елфска кръв върху талисман
  В нощта на съединяването Деймос ще се пролее.
  Зло, завист, страх и измама
  Той ще донесе на този свят със себе си.
  
  Твоят свят е мой
  Имам ключа за него!
  Ще ти осигуря вечен покой!
  
  На какво се надява вашият дух?
  Дезмънд няма да може да те спаси.
  Къде е моят дом - светлината угасна
  Твоята топла земя ще приюти моя народ.
  
  Ще ви кажа една тайна:
  В нощта на Комбинацията, елфическа кръв
  Трябва да оцвети амулета
  И вратите на света ще се отворят.
  
  светът се променя,
  животът свършва
  Ти си обречен
  И вашата страна!
  Без опции
  Сфера Ел Жилет
  Към свят, в който има мрак и лед
  Ще отвори входа!
  
  Елфска кръв върху талисман
  В нощта на съединяването Деймос ще се пролее.
  Зло, завист, страх и измама
  Той ще донесе на този свят със себе си.
  
  Твоят свят е мой
  Имам ключа за него!
  Ще ти осигуря вечен покой!
  
  Ти си луд и жесток
  Но времето ви изтича
  Ти няма да управляваш света
  Проклет да си, тъмен пророк.
  По-добре смъртта като избавление
  Отколкото да си пръв сред робите.
  Знаеш решението ми
  Моят отговор: "Загинете завинаги!"
  
  светът се променя,
  животът свършва
  Ти си обречен
  И вашата страна!
  Без опции
  Сфера Ел Жилет
  Към свят, в който има мрак и лед
  Ще отвори входа!
  
  Елфска кръв върху талисман
  В нощта на съединяването Деймос ще се пролее.
  Зло, завист, страх и измама
  Той ще донесе на този свят със себе си.
  
  Елфска кръв върху талисман
  В нощта на съединяването Деймос ще се пролее.
  Зло, завист, страх и измама
  Той ще донесе на този свят със себе си.
  
  Твоят свят е мой
  Имам ключа за него!
  Ще ти осигуря вечен покой!
  Така пееха момичетата, които изглеждат като елфи, но някак повече като хора. Прекалено красиво ли е. И много мускулести с телата и фигурите си.
  Орките не могат да спрат такива момичета. И те посрещнаха косматите и миризливи мечки с удари на мечове, бухалки и брадви.
  И момичетата също биеха орките в брадата с помощта на голи, розови токчета.
  И те също хвърляха отровни, смъртоносни игли с босите си пръсти.
  И орките паднаха и умряха.
  Виконтесата попита Гъливер:
  Виждали ли сте някога толкова ярка конфронтация между красотата и грозотата?
  Момчето капитан се засмя и отговори:
  - Разбира се, че не! Невероятно е!
  Момичето кимна и сама хвърли с босите си изсечени крака смъртоносна сила и много разрушителна граната. Тя полетя в дъга и се блъсна в гъстотата на орките, разпръсквайки ги в различни посоки.
  Гъливер изписка:
  - Ти си съвършенство, от усмивка до жест! Но знаете ли, хвърлянето на гранати с крака е готино и необичайно!
  Виконтесата се изкиска и отбеляза:
  Да, краката ми са очарователни! И благородни рицари целуваха босите ми розови подметки. Особено хубаво е, когато го правят елфите. Но ако орките ти лижат петите, значи е отвратително!
  Момичетата тук взеха и разкриха алените си зърна на гърдите, като свалиха сутиените си. И как ще го вземат, и ще бъдат забити със смъртоносни светкавици. И орките ще горят, а кожите им ще димят и ще се овъгляват. И тези животни реват ужасно.
  И момичетата ще го вземат и ще сложат босите си пръсти в устата си. И как пуфкат. Чува се оглушително свирене, многобройни гарвани, които пърхат наоколо, сякаш получават тояга по главата. И в същото време те също имат инфаркт и лошо храносмилане. И те падат смаяни и зашеметени, удряйки глави с човките си в мечките орки.
  Черепите на чудовищата се раздробяват и пръскат кръв с цвят на отрова.
  Гъливер отбеляза с изненада:
  - Това е изключително готино и невероятно! Можем да кажем - ултразвезден !
  Благородното момиче кимна.
  - Да, момчето ми! Изключително очарователно е! Но и вие не трябва да бездействате. И трябва да ударите орките с убийствена вълна!
  Гъливер отговори с въздишка, свивайки детските си, макар и мускулести рамене:
  - Наистина не е лесна задача!
  И момчето хвърли грахово зърно във въздуха и го унищожи. И тя полетя и как удряше орките, принуждавайки ги да горят и да летят по-високо във въздуха. И след това обърнете.
  Виконтесата отбеляза:
  - Този път хвърли добре! Е, може би можете да ми покажете нещо друго!
  И красивите момичета отново, както синхронно, ще го извадят от рубинените си зърна и ще го забият със светкавица. И от пъповете с пулсари. И те са толкова разрушителни, че орките са изгорени живи и унищожени от хиляди.
  Гъливер отбеляза, че отново е хвърлил експлозивен пакет на смъртта с босите си детски крака:
  - Да кажем, че е страхотно!
  Виконтесата отбеляза:
  - Сега е време да пеете! Е, нека не се срамуваме, дори ще ни помогне много.
  Гъливер кимна и запя с голям ентусиазъм;
  Ние сме пионери - герои на Отечеството,
  Които са родени под знака на ноември...
  Няма да съжаляваме за живота на елфа,
  За слава с червеното знаме на царя!
  
  Ние обичаме и знаем как да се борим здраво,
  Оркшистите ревностно си отчупиха рогата...
  Имаме гранати в просторна раница,
  Животът не е скъп за нас, пионерите!
  
  Ние обичаме нашата свята родина,
  Какво направи страховитият елфинизъм...
  Тук Елсомолка се води боса през снега,
  И оркистистът иска да ни събори!
  
  Борих се ревностно с орксизма в Elfskva ,
  И всички врагове покосихме със сърп...
  Защо този Orkmacht беше даден на елфите?
  Ще го ударя с юмрук!
  
  Аз съм пионер и под великата Елфсква,
  Той се биеше като гигантски воин...
  Спря дивата атака на оркшизма ,
  Нашият Господ Всемогъщ Семейство е едно!
  
  Няма граници във възраждането на Elfia,
  Велик елфин , вдигна ни от колене...
   Сварог великият, най-висшият месия,
  И лъчистия идеал на Лада!
  
  Ние сме пионери, момчета, момичета,
  Ние обичаме да се бием - това е нашата съдба ...
  И гласът на мелницата на елфа вика,
  Въпреки че цари кървав хаос!
  
  Елфия е родното място на Сварог,
  И тя освети пътя за елфинизма ...
  Пионерите нямат нужда от зъл Бог,
  Врагът няма да може да ни свие в юмрук!
  
  Имаме готин танк с наклонена броня,
  Орките не могат да го пробият толкова лесно,
  С любов към Лада, благородната девойка,
  Така че хищникът просто се превръща в игра!
  
  Хората защитиха Elfskva чрез битки,
  И тогава имаше великият Елфинград ....
  Ще видим елфинизма скоро,
  Минете през Орклин познайте парада!
  
  Да, Елфинград се гордее с тази дума,
  Ние сме боси пионери в снежна преспа...
  Ще счупим рога на глупава крава
  И ще закараме Orctler направо в ковчега!
  
  Знай, че Отечеството никога няма да се огъне,
  Импулсът й не може да бъде обуздан...
  Нека слънцето грее над Елф завинаги,
  И коварният крадец ще бъде смазан!
  
  При Елфинград те показаха смелост,
  Успяхме да спрем орките...
  Елфите имат такава дързост, нали знаете,
  И враговете ще имат само нули!
  
  Елфия може да лети до Марс,
  И създайте различно величие...
  И разбира се всичко ще бъде много готино,
  Въпреки че животът е крехък като копринена нишка!
  
  Духът на елфите не знае в битките на бариерата,
  Той има силата на Перун...
  Чакаме награди от боговете,
  И стихията свети, повярвай на руната!
  
  По какъв начин духът на елфите не познава поражение?
  Повярвайте ми, той може да смаже всичко ...
  Ние, пионерите, толкова много искаме отмъщение...
  Непобедими, като армията на Отечеството!
  
  Почти спечелихме
  Нека бъде светлина в славата на елфинизма...
  Нашите деди са се борили за Родината,
  Скоро ще срещнем радостта и зората!
  
  Без родина няма живот за пионерите,
  Искат да се бият за нея...
  И какво искахте, зли господа?
  Трябва ли да осигурим робски живот?
  
  Не, фюрерът ще вземе елфите като роби,
  Ще го смачкаме като кукла...
  В крайна сметка рицарите на Елфия могат да се бият,
  И златокрилият херувим е с нас!
  
  Няма страни на нашата родина под света,
  Гори като най-ярката звезда...
  Ти стана идол на любовта за мен,
  Никога няма да се разделя с теб!
  
  Аз съм пионер и босо момче
  Това с гола пета се втурва през снега ...
  И някъде бяло, сладко зайче скача,
  Кой ще счупи рога на врага!
  
  Пионерът в битката на съмнението не знае,
  Той не е клоун, но знаете терминатора ...
  Свирепи орки ще дойдат, вярвай в отмъщението,
  И ще има елфинизъм светъл рай!
  
  Как ще дойде, знайте ерата,
  В която всеки войн от яслата...
  Бори се до последния си дъх,
  Нека бъде унищожен, нали знаеш свирепия злодей!
  
  Звездите на елфинизма блестят ярко,
  Няма по-светла, по-красива епоха в света....
  Ще счупим игото на оркшизма , повярвай ми ,
  А Orctler ще бъдат елфите за вечеря!
  
  Повярвайте ми, имаме такива стоманени резервоари,
  Че пантерата им няма да проникне...
  Да размахаме йод в раните на нашето момче,
  И отново пионерът смело се втурва в битка!
  
  Е, на оркшистите им беше трудно,
  Те не мислеха, че можем просто да спечелим.
  Виждаме елфинизъм познат от мили,
  И на шега ще можем да разбием Оркмахта!
  
  В името на нашата могъща родина,
  Горд пионер тръгва в атака...
  Въпреки че облаци надвисват над Родината,
  Нека дадем печеливш пример за всички!
  
  Повярвайте ми, врагът няма да спре мечтата,
  Ще победим всички орки отново...
  Няма да има зло, вярвайте, че царувате на трона,
  Ще създадем нов световен ред!
  
  Всичко ще бъде наред, в Отечеството знаят
  Аз съм момче, но в битка като Робин Худ,
  В началото само драсках по бюрото,
  И сега много дори вярвам готино!
  
  Elfia може да нанесе щик на оркшисти,
  Тя ще победи всяка армия...
  И пионерите живеят под елфинизъм ...
  Все пак нашето приятелство е силен монолит!
  
  В нищо няма да отстъпим на орките в битка,
  Можем да победим враговете, като се шегуваме...
  И така бием орксистите с тояга,
  Виелица бучи, върти сняг във вихри!
  
  Елфът не познава орксистите, познай милостта,
  Тя е непобедима силна...
  Влечугите ще получат сабя здраво във врата,
  И Сатана ще бъде унищожен!
  
  Не вярвайте, че Orcler е непобедим,
  Въпреки силата на ада, помислете за всичко, събрано ...
  Когато народът и партията са единни,
  Хората от нашия Orkmacht разкъсаха на парчета!
  
  Елфия е известна от векове като светица,
  Тя счупи тигрите като метал...
  Разпръснати от край до край,
  Само млад човек е мечтал за такава държава!
  
  Спечелихме като гиганти
  Насечените противници познават с меч ...
  Ние сме леки елфи, ние сме непобедими в битки,
  Ще победим противниците на Отечеството!
  
  Повярвайте ни, нищо няма да ни спре
  И вие ни знаете, нищо не може да ни победи...
  Ще погребем плешивия фюрер,
  Имаме остър меч и стоманен щит!
  
  В цялата вселена няма по-красив Elfie,
  Ще има ера на светлината за векове...
  Ще има мир и щастие за всички поколения,
  Отечеството има нужда от твърда ръка!
  
  Така че, когато играете Orklin,
  Да размажем оркмахта като пепел в кръв...
  Това ще бъде времето на границата на рая,
  А заедно с Лада любовта царува!
  Капитанът е толкова готин, пее със сладкия си глас. И наистина е очарователно и в душата тече ручей.
  Виконтесата каза с усмивка:
  - Да, тази песен ни помогна много!
  Наистина, гарваните изпаднаха в ступор и паднаха зашеметени, сякаш бяха раздвижени с тояги в мозъка, а може би и с нещо по-тежко.
  Момичетата, разбира се, въоръжени с мечове и брадви, много известно насякоха орките. И техният удар беше страхотен и стрелите нокаутираха мечките с голяма ефективност. Нито, разбира се, воините не можеха да не използват катапулти и балистите. И изхвърлиха големи казани с горима смес, олио и спирт. И изгорени орки като колбаси.
  Гъливер облиза устни и отбеляза:
  - Много апетитно! А миризмата на изгоряло месо е наистина вкусна!
  Виконтесата намигна на колегата си и изчурулика:
  Агнешкото месо е много сочно
  Клубът за момичета е много мощен!
  Войните го взеха и отново от алените зърна на гърдите бяха издълбани със смъртоносна светкавица.
  И толкова много зли орки горяха и горяха. Това са истинските постижения на армията на светлината.
  И боси, красиви момичета.
  Гъливер изсъска:
  - Това е моята муцуна! Ще има дузпа, ще има дузпа!
  Ето такава агресивна странност се оказа.
  Е, защо не го вземете и момичетата не викат:
  Зъл орк пълзи по скалите,
  Удряйте го с напалм!
  Нямай милост към орките
  Убийте всички копелета!
  Как да смачкаме дървеници -
  Горете като хлебарки!
  Виконтесата изписка, намигайки със сапфирените си очи.
  - Това е необикновен чар!
  Гъливер й намигна в отговор и изчурулика:
  - Нека бъде светлина
  Не съм бил в рая...
  Ще дойде зората -
  И разбира се, че ще отидем в рая!
  Виконтесата се засмя и отбеляза:
  - Да, разбира се, ще тръгнем. И пак ще дойдем!
  Момчето капитан намигна на партньора си и запя:
  Бих искал да отида в рая, бих искал да отида в рая,
  Тук бях, но там ме нямаше!
  И детето терминатор хвърли много компактно грахово зърно на смъртта към враговете на орките със смъртоносна сила.
  Летеше и се втурваше, разпръсквайки врагове във всички посоки. И главите на орките се претърколиха.
  Виконтесата излая:
  - Phasmagoria е от най-висок стандарт!
  Гъливер измърмори:
  - Правилно е! Дайте демокрацията по дяволите с царизма!
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  - Царят трябва да е в главата, а не на трона!
  А сапфирените й очи блестяха като звезди. И се оказа доста красиво.
  Момчето изкрещя:
  - За нов, справедлив свят!
  Виконтесата отбеляза:
  Във Вселената бушува война
  И колко можете да страдате ...
  Сатаната се освободи
  И започна да убива бясно!
  Гъливер изръмжа:
  - Да, така беше! Единственият въпрос е кога? Винаги е имало убийства!
  Момичето кимна.
  "От времето на Каин, имаш предвид?
  Момчето отговорило:
  - Първото убийство беше в човешките мисли! Дори когато Адам не е бил създаден, а е съществувал само духът му!
  Виконтесата попита с усмивка:
  - Мислите ли, че душата е била вечна?
  Гъливер кимна енергично и тропна с детски бос крак:
  - Най-вероятно е така! Във всеки случай, Господ Бог духна в човека с дъха си и го насели със своята вечна, безсмъртна, винаги съществуваща частица!
  Момичето запя с усмивка:
  Обичай Господа с душата си
  Нека Исус да бъде с теб...
  И ако искаш момче в рая,
  Мечтайте само за Христос!
  
  ТРОЛ И ЕЛФИ СРЕЩУ ОРЦ
  АНОТАЦИЯ
  Тролът и елфът, начело на огромна армия, състояща се изключително от много красиви, извити и мускулести момичета, влизат в битката с орда от орки. А воините показват най-високата си класа!
  . ГЛАВА Љ1
  Момчето трол и момичето елф сега бяха начело на много голяма армия.
  Пред тях вървяха момичета, които маршируваха в крачка. Те не носеха нищо друго освен полупрозрачни туники, които показваха красивите им, загорели, мускулести тела. И босите, силни крака на момичетата направиха крачка.
  Красавиците дръпнаха пръстите си назад и изправиха до краен предел мощните си и в същото време грациозни тела с тънка талия.
  И какви мощни и луксозни бедра имат момичетата, чиито очертания не крият тънки туники.
  Отгоре блестяха четири ярки звезди, които дадоха много силен блясък.
  Момичетата в пехотата са въоръжени по различен начин. Кой има лъкове, кой има по-мощни арбалети с болтове. Има воини с мечове и такива, които хвърлят стрелички. Някои красиви и мускулести момичета също имат мощни брадви зад себе си, способни да разрежат всеки, най-големия боец наполовина.
  Освен това, когато тролът и елфът се огледаха, видяха момичета на коне, на камили и дори на слонове! Момичетата без изключение бяха много мускулести с големи високи гърди, загорели, боси и едва прикрити с дрехи.
  И косите им са различни по цвят - зелени и сини, и оранжеви, жълти, червени, бели и дори на петна. Но като цяло момичетата са много шик. И краката им са боси, топки от мускули се търкалят под шоколадовата кожа.
  Тези, които са обикновени бойци, нямат отличия, а самите отличия. Но воините-командири са украсени с гривни на ръцете и краката от злато, сребро, платина, покрити със скъпоценни камъни. Някои момичета също имат обеци и брошки в косите си от скъпоценни камъни. Всичко изглежда много хубаво. Лицата на момичетата са млади, приятни, съвсем не зли, въпреки че брадичките им са смели. И все пак много момичета миришат много приятно и еротично. Има аромат както на скъпи парфюми, така и на естествени от много силни, мускулести и в същото време съблазнителни тела.
  Момчето трол, като ги гледаше, изпита такова силно вълнение, че едва не избухна.
  Наоколо имаше само момичета. А те са хиляди. Цялата едва прикрита, много съблазнителна и възбуждаща мъжка похот!
  До Раптора, както наричат младия трол, неговата приятелка елф, благородна виконтеса, язди еднорог. Еримиада е единствената представителка на нежния пол, която има обувки - сандали, украсени с диаманти и топази. Самата тя е в луксозен костюм, а на главата й блести от сияйни скъпоценни камъни, непознати на земята, корона. И на високата ракла на ордена.
  Като Раптора. Те сякаш командват многохилядна армия от красиви, боси, полуголи момичета.
  Еримиада, като гледаше това великолепие на толкова красиви момичета, които маршируват, удряйки босите си подметки, с много изящно огъване на петата по острите камъни на пътя, взе го и започна да пее;
  Ще летим над звездите над планетата,
  Слънцето ще грее ярко...
  Героизмът на елфите на светлината е прославен,
  Превръща ловеца в играта!
  
  Ще бъде наистина трудно време,
  Където гръмотевична буря искри над света...
  Ябълката е разцъфнала,
  Разбира се, пролетта идва!
  
  Ще има епоха, вярвай в елфинизма,
  Където всеки човек е демиург.
  Ще измием петното от лицето, ние сме оркизъм ,
  Ако трябва, оре и оре!
  
  Верните богове ще станат над света,
  Те ще донесат радост и смях на елфа ...
  Ще помажем косите със смирна ,
  Да бъдеш успешен в славен бизнес!
  
  Да, Елфия е световна страна,
  Свещената земя на елфинизма...
  Тичаше босо момиче
  Тя идва от дадена булка!
  
  Да, обичам красотите на Елфия,
  Какво създаде метал от камък...
  Хората ще станат, повярвайте ми, по-щастливи
  Нека напалм се излее от небето!
  
  Не търсете щастие без Род,
  Той ще дава вечна любов...
  Под петата в битката на Сварог,
  Пролята чудовищна кръв!
  
  Няма по-красива страна на великани,
  Има тролове и гноми в редиците...
  Ние сме завинаги съединени с Отечеството,
  Ние ще победим във всяка, познайте битката!
  
  Така че защо човекът е толкова тъжен
  В края на краищата вие познавахте силата на Сварог ...
  предизвикват добри чувства,
  Нашата Lada love ideal!
  
  Ще стане по-добро от Вселената, повярвайте ми
  Ако елфинизмът започне да властва...
  Ние сме Сварог щастливи деца -
  Нека разбием оркшизма на кварки!
  
  Скоро земята ще бъде сияйна,
  Голям успех скоро...
  И Ярило ще изгрее като славно слънце,
  И ще даде блясък на всички!
  
  Да пием за Отечеството, момичета,
  За да процъфтява Elfie завинаги...
  Да имаш безкрайна заплата -
  За което не е срамно да мечтаете!
  
  Нека елфът се издигне над вселената,
  И покажи на всички Божията усмивка...
  Със своята сила в непреходни битки,
  Ще разкрием най-хитрата измама!
  
  Скоро слънцето ще грее по-ярко
  Пространството ще стане като двор...
  Така че запали огъня, ти си по-горещ,
  Наточете брадва от стомана!
  
  И тогава с песента на Великата Лада,
  Това роди могъщи богове...
  Ще можем да изсечем дивото племе,
   Славни на елфи синове, владеещи мечове!
  Раптър се засмя и отбеляза:
  - Последният стих е някак безсмислен. Искаш ли да посечеш елфически славните синове, тоест себе си?!
  Еримиада отвърна със сладка усмивка:
  - Не, малко се обърках. Всъщност исках да кажа, че славните синове и дъщери на елфите ще успеят да посекат племето на дивите орди. Като цяло, това е просто романтична песен!
  Рапторът се канеше да каже нещо, когато изведнъж красиво момиче с голи, загорели крака засвири с бъг. В същото време медночервената й коса се вееше на вятъра като бойно пролетарско знаме. И воинът затръби.
  Други момичета, които са много хиляди, набързо започнаха да се преустройват от марш в боен строй. В самия тил на огромна армия от писани, макар и мускулести, лъскави от пот и ухаещи на парфюм и аромат на женска сила, военни мамути теглеха катапулти и балисти.
  Еримиада отбеляза с усмивка, блеснайки с перлените си зъби:
  - Изглежда, че ще бъде много забавно!
  Раптор си пое дълбоко дъх и отговори:
  - Едно нещо ми е отвратително - колко толкова възхитителни и уникални красавици ще умрат!
  Елфът заговори с апломб:
  - Войната не е пълна без жертви, само със секс може да се мине без оргазъм!
  И двамата, елфът и тролът с корони, оголили весело зъби, се засмяха.
  След което и те започнаха да дават команди със своите звънливи и много весели и заядливи гласове.
  Еримиада го взе и отново, с много чувство и изражение, танцувайки върху своя снежнобял еднорог, тя запя;
  Слава на страната, която цъфти в небето,
  Слава на великия, свещен елф...
  Не, да не бъда във вечната тишина -
  Звездите на полето от перли напоени!
  
  Великият Всемогъщ Сварог е с нас ,
  Син на Всемогъщото страховито семейство...
  Така че този воин помага в битката,
  Слава на Бога на елфите!
  
  Момичетата нямат съмнения, повярвайте ми
  Яростно момичетата атакуват ордата...
  Луд звяр ще бъде разкъсан на парчета,
  И врагът ще получи удар в носа!
  
  Не, не се опитвай да пречупиш елфите,
  Врагът няма да ни постави на колене...
  Ще победим злия сине,
  Елфин е с нас !
  
  Не, никога не се предавайте на врагове
  Боси момичета се биеха под Elfskvoy ...
  Няма да покажем слабост и срам,
  Да се справим с големия Сатана!
  
  Нека Бог сложи край на вашите битки
  И разбийте ордите на Вермахта знаменито ...
  Така че да завършат с нули,
  За да не е тихо на гробищата!
  
  Дайте на момичетата, бойци,
  Така че това ще бъде уредено за оркшистите...
  Бащите ще се гордеят с нас
  Ние, като крави, противникът няма да дои!
  
  Вярно е, че скоро ще дойде пролетта
  Ще има златни класове в нивите ...
  Вярвам, че нашата мечта ще се сбъдне
  Ако трябва да се бориш за истината!
  
  Боже, това означава, че всички хора обичат,
  Верен, силен, вечен в радостта...
  Въпреки че се пролива жестока кръв,
  Момичето често е небрежно!
  
  Ние смазваме врага в битка,
  Правейки нещо толкова ефирно...
  Въпреки че буря бушува над световете,
  И идва задушно затъмнение!
  
  Не, елфите ще стоят до гроба,
  И те няма да отстъпят нито малко на орките...
  Вие, момчета, запишете го в бележника си,
  И наточете всичките си мечове за битка!
  
  Да, вярно е, че зората ще бъде без ръбове,
  Повярвайте ми, всеки ще получи радост ...
  Ние отваряме друг, вярвайте на света
  Ръката на момичето се протяга високо!
  
  Можем ли ние елфите да направим това, повярвайте ми
  Фактът, за който дори не смеем да мечтаем...
  Виждаме ясно най-ярката цел,
  Не, не носете безсмислени бойци!
  
  Ще летим до Марс за забавление
  Да отворим нивите там, да преброим рубините...
  И ще заредим орките право в окото,
  Орди от херувими се реят над нас!
  
  Нека страната на елфите бъде известна,
  Какво даде елфинизма на народите ...
  Тя ни е дадена завинаги по рождение -
  За Родината, за щастието, за свободата!
  
  В Елфия, всеки войн от яслите,
  Бебето дърпа дръжката на пистолета...
  Затова трепери злодей,
  Търсим отговорност на чудовището!
  
  Да, нашето ще бъде приятелско семейство,
  Какво ще изгради елфинизмът във Вселената...
  Ще станем, знаете ли, истински приятели,
  И нашият бизнес ще бъде създаване!
  
  В крайна сметка елфинизмът е завинаги даден по рождение,
  За да са щастливи възрастни и деца...
  Момчето също чете срички,
  Но пламъкът на демиурга свети в очите!
  
  Нека има вечна радост за хората,
  Че те се борят заедно за делата на Сварог...
  Скоро ще видим брега на Фолги,
  И ние ще бъдем на почетното място на Бога!
  
  Да, елфът не може да бъде счупен от враговете на Отечеството,
  Ще бъде по-здрав дори от стомана ...
  Елфия, ти си майка на деца,
  И баща ни, повярвайте ми, от най-мъдра дистанция!
  
  За Отечеството прегради няма, повярвайте ми,
  Продължава напред...
  Кралят на ада скоро ще матира
  Въпреки че има татуировки на ръцете си!
  
  Ще дадем сърцата си за нашата родина,
  Нека изкачим всички планини, повярвайте ми по-високо...
  Ние, момичетата, имаме много сила,
  Понякога дори отвява покрива!
  
  Момчето даде и абонамент за Elf,
  Той каза, че ще се бие яростно...
  В очите му искрящ метал,
  А РПГ-то е скрито плътно в раницата!
  
  Така че нека не се правим на глупак
  И е по-добре всички да стоим заедно като стена ...
  Изпити, предаване само на пет,
  За да управлява Авел, а не злият Каин!
  
  Накратко, ще има щастие за хората
  И властта на Сварог над свещения свят...
  Orkshists, които игриво разбиваш,
  Нека Лада бъде щастие и идол!
  Това наистина беше песента. А отпред вече атакува красиви, боси, загорели и много съблазнителни и апетитни момичета, огромна орда от орки.
  И тези същества, за разлика от елфите и троловете, са много гадни с грозни лица. Орките приличат на мечки, само че несравнимо по-грозни, а лицата им са толкова страшни и отблъскващи.
  Първи откриха огън момичетата с арбалети. Все пак арбалетите са специален механизъм с тежки болтове, напоени с отрова, и удрят на по-голямо разстояние от стрелите.
  Воините стъпиха здраво босите си, загорели, силни крака и бързо завъртяха барабаните.
  И сега болтовете на арбалета летят с пронизителен свист. И те буквално пробиват, набивайки мечки орки. А красавиците все още се усмихват с искрящите си зъби, като най-отбрани бисери от султанската съкровищница.
  И тогава коленичиха и красавиците с лъкове. С лък може да се стреля по-често от арбалет. И в същото време момичетата дърпат връвта с босите си, пъргави, изящни крака. И го правят много умно и готино.
  И стрелите летят, плъзгат се по наклонена дъга и удивляват с невероятната си, разрушителна сила миризливи и космати мечки. И изглежда изключително ефектно. И пръски фонтани от мръсна кафява кръв на мъртви същества.
  А момичетата, добре, те са толкова красиви и колко е приятно да гледате движенията на техните много грациозни и хармонично разположени мускули.
  Но други воини разполагат с балисти и катапулти. И това също е много мощно оръжие. Ето цели варели със запалителна смес летят по висока дъга. И ето такъв дар на унищожение, как той ще те вземе и ще те разбие в самата гъстота на ордата от орки. И наистина всички разкъсват и горят. И ако не всички, то със сигурност стотина. И сега това е епична битка.
  Орките горят живи като свещи на коледна елха в богата къща по време на коледните тържества.
  И миризмата на изгоряло месо се разнася надалеч.
  И момичетата започнаха да хвърлят прашки по настъпващите орки. И те също пробиха огромна тълпа от бесни и космати мечки. И те, тези зверове паднаха и пуснаха фонтани от неприятна течност.
  Момичетата досега са унищожили атакуващата орда от разстояние и практически не са претърпели загуби.
  Вярно, някои орки също се опитаха да хвърлят стрели и камъни.
  Тук голото ходило на красавицата беше ударено в точка. И момичето извика:
  - По дяволите, боли!
  Еримиада отбеляза с усмивка:
  Да, светът е пълен с болка! Но краката на момичетата заздравяват много добре.
  Грабливата птица пееше, оголвайки големите си зъби като на кон:
  - О, какви крака,
  Така правят момчета...
  Не се страхувай бебе
  По-добре убийте орка!
  Като цяло момичетата се бориха отлично. И сега варели с горима смес отново падат върху орките. И стрели, и арбалетни болтове, и поразителни елементи от прашка, и стрелички.
  Това, което липсва, е добра картечница, която да покоси настъпващите като вълна цунами орки. И това наистина е сериозен проблем. Но на този свят няма, уви, огнестрелни оръжия. И може би дори за щастие, че такава мръсотия все още не е измислена.
  Но балистите и катапултите работят също толкова добре. Освен това момичетата, хвърляйки разбиващи бъчви с нещо като напалм, също използват енергията на парата. За това са спестили въглищата. И тогава обхватът на стрелба и скоростта на огън на катапултите се увеличават с няколко порядъка. И воините работят тук с голяма скорост. И техните боси, розови, кръгли пети проблясват. И скоростта е невероятна.
  Тук отново нови дарове на унищожение се втурват по дъгата. И такива удари, като малки, ядрени бомби експлодират.
  Толкова много орки отиват в подземния свят наведнъж. И все още можете да използвате някои оръжия, които са по-смъртоносни.
  Тук по-специално цевта експлодира във въздуха над орките, а отровни игли и експлозивни топки летят отстрани.
  И толкова много орки осакатяват и умират. И самите момичета също получават синини и драскотини от тези космати създания. Но досега няма убити. Въпреки че едно от момичетата беше толкова тежко ранено, че я взеха и я изнесоха на носилка.
  Да, това наистина е много сериозна и кървава битка. И тук сякаш грозното и бляскавото се бият помежду си. И всичко изглежда толкова готино и весело.
  Еримиада отново подхвана и запя с голямо чувство и сила, с великолепния си и уникален глас;
  Аз съм елфическа коза,
  Тя работеше на нивата, ореше с любов...
  Но се разрази страшна гръмотевична буря...
   Орксистът е атакуван, няма достатъчно място за него!
  
  Кървава двадесет и първа ужасна година.
  С голяма маса Orcler атаки ...
  Нека елфите да вървят на глутници,
  Пукат снаряди - свистят куршуми!
  
  Не, мястото е по-страшно, не се намира,
  Когато болката и разрушението са навсякъде...
  Момичето няма дори двадесет,
  Но колко болка и лишения наоколо!
  
  Злото напада Родината оркизъм,
  Толкова мощен, толкова свиреп...
  Но аз вярвам, че победителят е елфинизмът,
  Кой стои зад Orkwolf , тези орки са слепи!
  
  Врагът е много силен, вярваш в него,
  Натискът му е активен и жесток...
  Оркшизмът е просто див звяр
  И срещу момичето образът е синеок!
  
  Не, момичетата няма да отстъпят
  Те се втурват през снега боси ...
  Изпити, предаване само на пет,
  И нашите момичета се борят много смело!
  
  Напразно оркшизмът атакува елфа,
  Въпреки че съюзникът на орките помага...
  И косматото чудовище ще полети надолу,
  Поне той убива елфи месоядни!
  
  Момичетата не знаят думите - има мир,
  Те яростно се борят за победа...
  Въпреки че Орклер е толкова готин на думи,
  Че просто се превърна в клоун!
  
  Нека скоро матираме орките, момичета,
  Врагът е доста разбит под Elfskva ...
  Тогава беше легендарният Елфаград,
  Срещна го остра разправа !
  
  Е, какво е "Тигър" за момичета?
  Наистина мощна машина...
  Нямаме нужда от груби, красиви игри,
  Чия армия от орксисти смаза!
  
  Тук те помагат на орките силно FSA,
  Дават безплатни самолети, танкове...
  Сигурно са полудели
  преяждат с кокошка !
  
  Да, Orcler беше застрелян като куче
  И Окринг завзе място на трона...
  Може би не е достатъчно зрял за голямо,
  Този дебел глиган в царската корона!
  
  Но FSA с Trolltaniya сега,
  Така те ревностно започнаха да помагат на оркшистите...
  Армията на загубите няма да брои елфите,
  И затъмнен елфинизъм даде!
  
  Това е просто адско подреждане,
  Когато силата на капитала е в единство...
  И колапс просто заплашва...
  Земя за орките, знайте, че финландците не са достатъчни!
  
  Напразно Сам им доставя бомба,
  На царя, защо дяволът изпраща храна...
  В крайна сметка, след като спечели EFSR в битка,
  Оркдолф атакува предишните босове!
  
  Разбира се, ние търпим много загуби,
  Момичетата са боси дори в студа...
  Но ако е необходимо, ще спасим Elfskva,
  Нашите плитки се къдрят като злато!
  
  Ако защитиха Елфаград,
  Повярвайте ми, можем да стигнем до Орклин...
  За елфите в армията това подравняване
  Когато народът и армията са единни!
  
  Момичетата просто не знаят думите, не,
  И те се бият яростно с орките...
  Ще видим, момичетата вярват на зората,
  Въпреки че очите понякога са като чинийки!
  
  Вярвам, справедлив крал на елфи,
  Ще може да направи волята по-силна от стомана ...
  Нека има суверен Елфиславни ,
  Кол не успя да направи всичко добре, Фталин !
  
  Да, нека страната на елфите цъфти,
  Пътят ще бъде построен в светлината на елфинизма ...
  Печелившите отварят неограничен акаунт,
  Въпреки че децата на реваншизма си оголиха зъбите!
  
  Е, какво ще кажеш, страхотен чичо Сам,
  Ти се отгледа, помисли за смъртта ...
  Успява да отблъсне EFSR orkshists,
  А това означава смърт на капитала!
  
  Какво става, и повече от веднъж, не две битки,
  Все още ще се види да гърми над Elfe ...
  За да не дойдат нули в родината си,
  Може би, за да сътвори чудо за Бог!
  
  Където Фталин просто не можеше,
  Босите момичета ще могат да правят ...
  За тях могъщият Бог, светият Сварог ,
  И точност при стрелба от картечница!
  
  Накратко, битката изобщо не е краят,
  Ние, светлите елфи, се стремим, знайте, към отмъщение ...
  В битка ще има старец и младеж,
  Няма да дадем ужасен шанс на орките!
  
  Накратко, ние сме боси момичета,
  Отново той яростно се опита да атакува,
  И гола пета, силен юмрук.
  Толкова шибано, че злият орк присви очи !
  
  Вярвам, че елфите няма да бъдат залети с утайка!
  Под знамето на великия Сварог...
  Борете се за Родината и не се страхувайте,
  Защото скоро ще има много щастие!
  
  СИН НА АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ И ПОПАДАНЕЦ
  АНОТАЦИЯ
  Момчето боец Виталий Акулов се озовава в Древен Вавилон по време на управлението на Александър Четвърти, син и наследник на Александър Велики. Там той сменя местата си с краля на великата империя - момчетата много си приличат и започват много интересни и вълнуващи приключения.
  . ГЛАВА 1
  Момчето изведнъж се озова в древен древен град. Наоколо имаше доста високи бели сгради. Въпреки че навън е мръсно. Виталик подсвирна, отбелязвайки, че тук могат да се видят древни времена. Изглежда като много голям град, по улицата на който крачат слонове.
  Момчето вървеше и в лицето му духаше прясна тор. Наоколо имаше хора. Повечето са в леки туники, сандали и халати. Но много, особено момчета, бяха почти голи и боси. Наистина топло. Децата са много и те са загорели, мургави, но между черните проблясват и бели глави. Момичета в леки туники. По-богатите все още носят сандали, а по-бедните са боси.
  Самият Виталик практикува таекуондо, в което има много ритане и чупене на предмети, включително за предаване на колана. И затова момчето не обичаше обувки. Опитваше се да тича колкото може повече бос, за да не омекнат подметките на децата му и да се покрият с твърди мазоли. И сега го взе и скочи в някакъв портал, тичайки из Москва. И се озова в древен град. Речта беше непозната за хората, но в същото време Виталик разбираше всичко.
  Под босите крака на момчето горещите павета на тротоара, но босата твърда подметка не боли. Друго е, че го гледат като роб. Въпреки че Виталик има елегантна тениска с нови шорти. И много момчета изобщо не са бедни, те предпочитат да парадират с боси пети, макар и само за да се втвърдят, а и за да покажат, че не се страхуват от горещите павета на тротоара.
  Виталик се разходи из древния град. И се усмихна, възхищавайки се на усещанията. Имаше големи статуи и грандиозни дворци. И в същото време в града има много мръсотия. Не беше много забавно за момчетата-роби, които чистеха всичко тук.
  Виталик попита едно от босите, с една превръзка на кръста момче:
  - Какъв е този град?
  Той погледна ярката тениска на Виталик и красивия позлатен часовник на загорялата ръка на момчето, поклони се почтително и отговори:
  - Великият град Вавилон е столица на македонската държава!
  Виталик се засмя и попита:
  - А Александър Велики, надявам се, е жив?
  Момчето отново се поклони и отговори:
  - Той е вечно жив, като бог на Олимп!
  Виталик кимна и запя:
  - Искри с лъчиста звезда,
  През тъмния мрак...
  Велик герой Александър
  Не познава болка, страх!
  Робът искаше да каже нещо, но се появи надзирателът в сандали и наметало и удари младия роб с камшик по гърба. Той изпищя и започна да мете улицата с отмъщение.
  Виталик възкликна:
  - Да биеш деца не е хубаво!
  Надзирателят погледна момчето. Голи, загорели крака, но ярка тениска и златен часовник на ръцете. Може би това е син на благороден човек.
  И надзирателят отговори:
  - Робите трябва да се държат в подчинение с камшик. Баща ти никога ли не те е биел?
  Виталик честно отговори:
  - Не!
  Надзирателят беше изненадан:
  - Странно! Дори благородните момчета биват бичувани. И лицето ти ми напомня за някого.
  Виталик отговори със строг тон:
  И трябва да си знаеш мястото!
  Мъжът отстъпи назад, чувствайки се плах. Момчето плесна още повече босите си, изсечени, много силни крака и запя:
  Спартак е велик войн и герой,
  Биех се смело с огромна армия...
  Въпреки че беше роб, но сега царят,
  Нека победата е лъчезарна!
  Виталик искаше да продължи да пее, но момчето загуби вдъхновение. Всъщност исках приключение.
  И така той се насочил към самия център на Вавилон. Този град, най-големият в древността, се издига едва в Рим. Момчето се движеше леко, като рис, а настроението му беше като на подушено куче.
  Наоколо кипеше живот. Вдясно, на площада, водеха към бичуване момче на около четиринадесет години, с дълга руса коса.
  Юношата беше тъжна, ходеше с наведена глава и прикривайки срама си с ръце, разкъсаха препаската му.
  Публиката освиркваше и крещеше, интересно как ще победят красиво и мускулесто момче. Жените бяха особено нетърпеливи за гледане. Все още далеч от исляма и те бяха с открити лица, много в леки туники, къси, които са по-удобни в жегата. Някои по-бедни и по-млади са боси, а по-богатите носят сандали и гривни.
  Виталик също погледна този спектакъл. Момчето с тъжен поглед послушно легна върху козите. Обезопасявали го помощници на палача - също тийнейджъри, голи до кръста, но с панталони и ботуши. И, разбира се, самият палач е много мускулест главорез.
  Затова той взе една пръчка от кошницата и я намокри с вода.
  Вестителят прочете обвинението:
  - Заради липса на уважение към по-възрастните, наглост, около четиринадесетгодишно момче Сайръс е осъдено на петдесет удара с камшик по гърба и задните части и двадесет и пет удара по петите!
  Тълпата извика одобрително. Палачът взе по-силен камшик и нанесе удар по мускулестия, загорял от слънцето гръб на момчето. Не беше в пълна сила и кожата само се подуваше.
  Виталик помисли, трябва ли да се намеси? Но какъв би бил смисълът? Там стояха дузина високи мъже, въоръжени с охрана. И тълпата изрева одобрително. Освен това е възможно момчето да бъде бито заради каузата. Древните времена са сурови. И сам Бог заповяда момчетата да бъдат бичувани. Дори в Библията, в хуманния Нов завет се препоръчваше децата да бъдат бичувани с тояга.
  Момчето дишаше тежко и скърцайки със зъби, мълчеше. Палачът го биел премерено и кожата вече се спукала и потекла кръв.
  Виталик отбеляза с въздишка:
  - Такъв свят!
  А тийнейджърът продължил да бъде бит. Виталик продължи, не искаше да гледа това. Въпреки че, разбира се, много хора харесват спектакъла. Виталик продължи.
  Спомни си филма "Островът на съкровищата", все още този през трийсет и седма.
  Вместо момче имаше момиче. И я заплашиха, че ще й изпържат петите.
  Да, това би навредило. Виталик се чудеше дали момичето щеше да изпищи или да мълчи като партизанка.
  Разбира се, той се провери след този филм, чисто от любопитство, как огънят изгаря петите. И го направи с газ камфор . Убеден, че да, много е болезнено. И тогава, все още не твърде груби, подметките на малкото момче бяха много чувствителни.
  И мехурите по тях се подуха болезнено. Вярно, бързо си тръгнаха. Да, такова мъчение ще развърже езика на всеки. Но имаше пионери във фашистки плен, които мълчаха. Въпреки че може би на някои от тях петите им са били опърлени с огън.
  Вярно, Виталий никога не е гледал филм, в който петите на момчетата са пържени. Тук с тояги, понякога, се е случвало да бъде бит. В един американски филм английски офицер дори удари с верига едно момче по голото ходило. И този крак беше подут и момчето изпитваше болка. Но никога с огън.
  Има и много малко филми, в които момчета бият по петите с пръчки.
  Виталик се обърна да погледне. Не се вижда толкова често.
  Гърбът на момчето се превърна в кървава каша, а палачът вече удряше подметката с пръчка. Изненадващо момчето сдържа виковете си и показа смелост. Все едно беше спартанец.
  Виталик реши, че след пляскането със сигурност ще се запознае с това дете. Освен това градът е непознат и той не знае къде да отиде. Имахте ли идея да станете гладиатор? Но това не е Древен Рим и не е известно дали е имало гладиатори в македонската държава по време на управлението на Александър Четвърти.
  Въпреки че най-вероятно имаше бойци, които забавляваха публиката.
  Виталик още не знаеше дали е останал тук за дълго време или просто беше разходка из Вавилон?
  Най-лесният начин е да се присъедините към армията. Ще има и покрив, и храна, и пари в случай на война.
  А Виталик, таекуондистът е много силен. Да, и той има концепция за битка с мечове.
  , че не исках да остана дълго време в свят без компютри, игрови конзоли, смартфони, iPhone , телевизори и интернет. Всъщност какво трябва да се направи в този случай? Искам нещо за игра.
  Виталик много обичаше историческите стратегии. Къде си ти, да речем, на мястото на руския цар Иван Грозни. И печелите войната в Ливония срещу компютъра. Вие управлявате хиляди единици. И строите фабрики с оръдия, аркебузи, конюшни или нещо още по-впечатляващо. Но Иван Грозни е, разбира се, примитивен, точно като играта "казаци". Но създайте нещо по-модерно с технологията.
  Особено интересно е да се играе от примитивната система до нанотехнологиите.
  Тийнейджър свърши с побоя. Той беше много силен, така че успя да се изправи сам след напляскване. И въпреки че краката на момчето бяха подути, той почти не направи няколко крачки по тях.
  След това му дадоха набедрена препаска. И момчето се размърда пречукано до кръв, но не счупено.
  Виталик се приближи до него и протегна ръка. Момчето Сайръс го разтърси и отбеляза:
  -Виждам, че не си роб! Дори няма да питам, всеки твой жест говори за свободен и достоен човек.
  Виталик кимна.
  - Не съм роб, разбира се.
  Момчето го погледна и внезапно, променяйки лицето си, попита:
  - Съжалявам, очите ми са замъглени. Или само на мен ми се струва, но ти.... Ваше Величество Александър...
  Виталик поклати глава.
  - Не! Аз не съм Александър! Как изглежда?
  Тийнейджърът кимна.
  - Много!
  Виталик отговори с усмивка:
  - Да, интересно е. Но мисля, че той вече е...
  Момчето кимна.
  Да, десет години. Но той е голямо и силно момче. Какво си, по-стар?
  Виталик кимна.
  - Да! Но това не е проблем. Време е да проверя как е брат ми близнак.
  Момчето логично отбеляза:
  - За такава прилика могат да бъдат набити на клада.
  Младото момче кимна.
  - Може би! Но си спомних една забавна история, случи се и когато момчетата са подобни и може би ще се окаже, всичко е много интересно!
  Виталик, разбира се, не можеше да не си спомни "Принцът и просякът" на Марк Твен. Където момчетата си смениха местата. И това се оказа смешно. Освен това е възможно на Александър Четвърти да не му е останало много време. В историята има много различни версии за смъртта на сина на Александър Велики. И в битка, и от отравяне, и уж дори в затвора. Имаше няколко различни версии за смъртта на сина на легендарния крал. Беше твърде отдавна и тогава настъпиха смутни времена.
  Империята на Александър Велики се разпада. Дълго време от толкова големи държави съществува само Римската империя.
  Виталий и Сайръс се приближиха до огромния дворец. Построен е от Навуходоносор. Доста масивна и пищна. Наоколо пълно със защита, включително кон.
  Момчетата не изглеждаха особено представителни. Сайръс обикновено има само набедрена превръзка и гръб, нарязан с камшик. Да, и петите са подути, трябва да стъпите на пръсти. Виталик дори беше изненадан, че момчето успя да ходи след такава жестока екзекуция.
  Сайръс отбеляза:
  - Много съм като роб. Не ме пускат.
  Виталик кимна с усмивка.
  - Разбери! Но вероятно и те ще затворят достъпа до мен.
  Сайръс предложи:
  - Бягайте и докладвайте, че имате спешно съобщение до краля. Тогава ще те вземат за глашатай или бегач и може би ще те пропуснат.
  Виталик отбеляза:
  - Това е добра идея.
  Момчето започна да бяга. Голите му, загорели, много мускулести крака блестяха като копита на пони.
  Сайръс каза с тъжна усмивка:
  - На кого пайове и понички,
  И който дъвче и шишарки!
  Виталик изтича при пазачите. Той извика с пълно гърло:
  - Спешно съобщение до краля!
  Стражите попитаха в един глас:
  - От кого?
  Момчето отговори уверено:
  - От Кратор !
  - Хайде!
  Виталик започна по-нататък. Той тичаше и оглеждаше двореца. Луксът беше груб. Има повече от триста години преди раждането на Христос. И в същото време е доста чисто. Момичетата и момчетата роби търкат пода. Виталик беше забавен от охраната няколко пъти.
  Докато накрая не изтича в тронната зала. Всичко буквално блестеше от злато.
  На трона седеше момче. Той беше в луксозно облекло и в скъпи обувки, а на главата му имаше корона. Лицето на детето наистина приличаше много на Виталик. А по краищата стояха стражи с копия и лъкове.
  Виталик се поклони и каза:
  - Радвам се да ви служа, ваше величество!
  Момчето на трона попита разтревожено:
  - Кой си ти? Някой, на когото ми напомняш?
  Виталик отговори с усмивка:
  - Искам да говоря с теб насаме, страхотно!
  Александър Четвърти кимна.
  - Глоба! Да се оттеглим в стаите, обичам да говоря с връстниците си.
  И момчето-цар отиде в малката тронна зала. И Виталик, мълчаливо стъпвайки бос, го последва. Александър, заради обувките, изглеждаше малко по-висок. А колко е мускулест не си личи по дрехите.
  Излязоха и застанаха пред огледалото. Александър с радост събу омразните си обувки, засрамвайки момчето, и отбеляза:
  Вече сме еднакви на ръст!
  Виталий предложи:
  - Нека сравним мускулите.
  И той свали ризата си. Мускулите му всъщност бяха много релефни с дълбока рисунка.
  Александър също съблече царските си одежди, остана почти гол. Момчето беше мускулесто, до по-бледа точка, и мускулите му не бяха толкова изпъкнали, но все пак подобни!
  Александър отбеляза:
  - Собствената ни майка няма да ни различи.
  Виталий попита с усмивка:
  "Искаш ли да си сменим местата с мен?"
  Момчето крал кимна.
  - Със сигурност! Мечтая да се появя в града без охрана, да тичам бос по улиците, да се търкалям в калта. И като цяло, вземете почивка от обществените дела. И какво?
  Виталик каза:
  - В царски одежди никой няма да си помисли, че съм ти. И ти ще носиш моите!
  Александър кимна.
  Имаме подобни гласове. Слушай, много ми харесва идеята ти!
  И момчетата започнаха да се преобличат. Обувките на краля бяха твърде големи и не съвсем удобни, но бяха обсипани със скъпоценни камъни. И дрехите не са съвсем удобни. Личеше си с какво удоволствие Александър обу шортите. Дори искаше да остане с голи гърди. Но носенето на тениската в ръцете му е неудобно и той неохотно я навлече. Така че момчетата си размениха местата.
  Виталий също се чувстваше не на място. Въпреки че сега той е владетел на най-голямата империя по това време в света.
  И двете момчета се изнесоха от тронната зала. Александър прошепна:
  - Ти ще бъдеш на моя трон. И докато се разхождам из града. Когато ми омръзне свободната воля, ще се върна и пак ще се променим.
  Виталий кимна.
  - Страхотен!
  Момчетата влязоха в залата на царството. Виталик отиде на трона. Той седна важно и каза:
  - Дайте на това момче десет жълтици и го пуснете с мир!
  След това прислужниците учтиво изпроводиха младия крал. Босото момче започна да бяга. Колко добре без обувки - краката са леки, а босите подметки са блажени.
  Александър взе и запя:
  Свобода, свобода, дай ми свобода
  Ще полетя като птица!
  На хората, на хората, на хората,
  И ще живея както си искам!
  Момчето-цар беше изпълнено с ентусиазъм. Но щом излезе от двореца, той усети с босите си, не много грапави подметки колко горещи са паветата на паважа. И беше неприятно чувство. И трябваше да стискам зъби и да се напрягам, за да продължа да бягам отново.
  Тропически климат, а през лятото, разбира се, слънцето все още пече. Момчетата роби са познати, но как може крал да ходи бос, дори като дете.
  И това много боли. Александър скочи - изгори петите си, но издържа. Така той изтича на сянка, където не е толкова горещо, и забеляза:
  - О, богове, никога не съм предполагал, че камъните могат да бъдат толкова горещи!
  Момчето погледна ръцете си. Те съдържаха десет златни монети. Мисълта проблесна - трябва ли да купя сандали?
  Но затова пък избягал от двореца, за да тича бос до насита. Да, и не е подходящо синът на велик командир да стане куц. Баща му направи големи неща, а синът му спаси, само защото босите му подметки горят.
  Александър отново се втурна да тича по горящите павета. Слънцето все още грееше ярко.
  Изведнъж той хвана Сайръс. Момче с препаска на кръста и насечено извика:
  - Здравей Виталик!
  Александър изръмжа в отговор:
  - Аз не съм Виталик, но кой си ти?
  Момчето отвърна с усмивка:
  - Аз съм Сайръс! Какво, забрави ли ме?
  Проницателният Александър отговорил:
  - Разбирам! Мислиш ли, че съм момчето, с което си разменихме дрехите!?
  Кърк погледна по-отблизо. Личеше си, че ръцете и краката на Александър не бяха толкова релефни, а босите му стъпала бяха мазоли. Особено ако се вгледате внимателно.
  Сайръс се поклони и попита:
  - Значи вие сте, Ваше Величество?
  Александър кимна.
  - И ти си бърз! Защо си бил бит?
  Момчето отвърна с усмивка:
  - За майтапи!
  Момчето-цар изсъска:
  - Ако ме ядосаш, ще те набият на кол!
  Кърк кимна с усмивка.
  - Да, господарю! Слушам и се подчинявам!
  Александър нареди:
  - Хайде, бягай с мен!
  И двете момчета се втурнаха. Царското хлапе беше естествено издръжливо и силно, но не беше добре обучено. Те обаче бягаха бързо.
  Александър в бягство попита:
  - Ти си роб?
  Сайръс отговори с увереност:
  - Не!
  - А защо полуголи, бити и боси?
  Момчето отвърна с усмивка:
  - Съблечете се преди пляскането! И като цяло момчетата често се разхождат полуголи в жегите, дори родителите им да не са толкова бедни.
  Александър кимна:
  - Логично!
  И момчето крал свали тениската си. Беше умерено загорял. Толкова много време, прекарано в разходки в кралски одежди. А босите подметки горяха, сякаш под тях беше запален мангал.
  Александър дори започна да стене.
  Сайръс попита:
  - Защо стенете, Ваше Величество?
  Момчето цар отговорило:
  - Наистина ти гори петите!
  Малкото момче кимна.
  - Разбирам, че кралят не ходи бос - това не е неговият ранг!
  Александър изръмжа ядосано:
  - Знам! Ще те накарам да коленичиш и да оближеш босите ми пети и горко, ако не се подчиниш!
  Сайръс кимна с усмивка:
  - Всичко е по твоя воля, о, страхотно!
  Момчето крал омекна:
  - Е, добре, да отидем на сянка и да си починем!
  И двете момчета изтичаха на сянка и седнаха на една пейка. Александър вдигна детските си, съборени, изгорени крака, за да му е по-лесно. Ходенето бос във Вавилон през лятото е като мъчение.
  Младият владетел наредил:
  - Купи ми нещо за ядене!
  И хвърли златна монета на Сайръс!
  Момчето се поклони и каза:
  - Слушам и се подчинявам.
  След това петите, съборени от пръчки, блеснаха и той се втурна към най-близкия магазин за храна.
  А Виталий междувременно седеше на трона. По принцип той е крал, но номинален, тъй като е само на десет години, и де факто регент и владетел Касандър . Изглежда, че той е убил краля по-късно. А кога точно, спорят историците. Има версия, че Александър е загинал в битка.
  Във всеки случай е време да се отървете от Касандра - той е крал или не е крал!
  И момчето попита с уговорка:
  - А къде е върховният везир?
  Пазачът се поклони и отговори:
  - В следващата тронна зала приема делегация!
  Виталик каза:
  - Извикай го при мен за светли очи!
  Пазачът кимна и даде заповед на друг. И държавният механизъм започна да се върти.
  Виталик изслуша доклада на един от везирите. Новината беше, че има вълнения в афганистанската провинция. Хората там са много либерални. вяра
  Все още няма Аллах, но има достатъчно фанатизъм.
  Момчето предложи:
  Нека обосноват претенциите си. Който иска справедливост ще я получи. А който не е, има меч!
  Тогава най-накрая се появи Касандър . Беше едър, висок мъж и на пояса му висеше меч. Той неохотно се поклони на младия цар и попита:
  - Какво искате ваше величество?
  Виталик отговори с усмивка:
  - Искам да се бия с теб с мечове.
  Касандър се засмя и отговори:
  - Добро пожелание, Ваше Величество! Но ти си още дете, а аз съм велик воин.
  Момчето крал кимна.
  - Знам! Но ти забрави какъв велик боец беше баща ми.
  Касандър кимна.
  - Да, ти си силен и бърз отвъд годините си! Но ти си далеч от мен. Въпреки това съм готов да ви дам урок.
  Виталик кимна.
  - Ще се бия бос!
  Момчето събу тези обувки, които явно не са точния номер и само пречат, въпреки че са луксозни.
  След това кралските одежди, останали само по бански гащи.
  Касандър беше изненадан:
  - Ти почерня и стана по-мускулест!
  Виталик потвърди:
  - Тренирал съм!
  Касандър не свали скъпите си ботуши и броня. Изглеждаше уверен в победата.
  Неговият меч беше много по-голям от този на момчето цар, а самият командир на Александър Велики беше много по-висок и по-тежък.
  Боят започнал с изстрел. Касандър без да бърза удари и Виталик отклони. Момчето е голям майстор на таекуон-дото, но имаше понятие и от мечове. Той вече беше решил да убие Касандър, който скоро щеше да се опита да го убие. Или по-скоро дори да убие законния крал.
  Момчето приспи охраната на Касандра, като се престори, че просто се упражнява.
  И тогава го взе и как скача. А острият меч на Виталий Акулов заби двойника му право в гърлото. Касандър беше ударен, залитна и след това рухна, а фонтан от пурпурна кръв бликна от гърлото му.
  Момчето развълнувано обяви:
  - Върховният везир почина, сега аз ще управлявам!
  Касандра беше отнесена. Виталик нареди да бъде погребан с почестите, дължими на втория човек в държавата. Между другото, Касандър , изглежда, е убил майката на Александър Четвърти? Е , получих го!
  Виталик остави няколко красиви отпечатъка на своите детски, но силни и пъргави крака върху каменния под.
  След това той изпя:
  И въпреки че трябва да го разлееш,
  В яростна битка, бурен поток от кръв...
  Прекъснете нишката на живота с меч, стрела,
  Завинаги няма да предадем любовта!
  
  ИСТОРИЯ НА ИЗНАСИЛВАНИЯТА MUTANT-AS
  АНОТАЦИЯ
  В резултат на случайно изтичане на мутаген един немски пилот става външно подобен на тийнейджър и придобива суперсили . И те са толкова силни, че целият ход на Втората световна война се променя!
  . ГЛАВА Љ1
  През януари 1943 г. германците се сдобиха с мутант ас. Младият мъж също претърпя модификация и придоби суперсили . Отначало той се бие на средиземноморския фронт с британците и американците. Той стана първият пилот на Луфтвафе, който свали двеста самолета - получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  След като сваля триста самолета, той пръв в Третия райх получава кръста за военни заслуги в злато и диаманти. След което е прехвърлен на Източния фронт.
  Там той участва в епичната битка при Курск. Млад рус мутант, който приличаше на момче, който дори нямаше мустаци или брада, изглеждаше като тийнейджър на около четиринадесет години, по това време се беше превърнал в невероятно силен въздушен боец. И те не можаха да го ударят, но самият той интуитивно усети групи от вражески самолети.
  И усетът, и точността му станаха свръхестествени. И той толкова прочуто нокаутира съветските самолети, че го наричат белия дявол и него, страх като огън.
  Освен това той получи уникален експериментален изтребител ME-309, който имаше седем огневи точки наведнъж - три въздушни оръдия и четири картечници, и никой не можеше да му устои.
  Едно момче на име Вълк, което оцеля след мутацията, бързо печелеше сметки. И свали около петстотин самолета за два месеца от Курската издутина. И други немски пилоти се изтеглиха след него. Нацистите запазиха превъзходство във въздуха. И успяха да избегнат поражението на сушата. Вярно, победа нямаше. Нацистите се оттеглиха на първоначалните си позиции и се укрепиха там. Фронтовата линия беше стабилна.
  Загубите на СССР бяха по-големи, отколкото в реалната история. Между другото, съюзниците също отложиха десанта в Сицилия. Те се страхуваха да пренесат битката на континента. Да, и Улф Ромел, това беше името на пилота-мутант, им донесе страх.
  Освен това Улф успя да свали самолет, превозващ самия Монтгомъри по време на средиземноморската си летателна кариера. Най-талантливият английски командир почина. И поради това британците отлагат десанта в Сицилия. И тогава те го изоставиха напълно. И Рузвелт също беше по-заинтересован да победи Япония, отколкото да влезе в Европа.
  Така Улф Ромел успешно се бие и сваля самолети на СССР с голямо удоволствие. Той не е мутант за нищо.
  Намалете бомбардировките на Третия райх и неговите фабрики. Това позволява на германците да пуснат нов танк "Пантера" -2 в серията, с по-мощно оръжие и броня още през септември 1943 г. Танкът имаше добра защита на челото: 100 mm в корпуса и 120 mm в челото на кулата. А страните са 60 мм. И всичко е наклонено. Това позволи на "Пантера" -2 да удържи ударите на съветските по-малки оръдия. Плюс това и оръдие от 88 mm в 71EL, много мощно и бързострелящо, пробиващо съветски превозни средства от голямо разстояние. В същото време характеристиките на шофиране на Panther-2 не бяха лоши. С тегло 53 тона, тя имаше двигател от 900 конски сили. Така че тя можеше да се движи не по-зле от съветските тридесет и четири. В допълнение, "Тигър" -2 влезе в масово производство по-рано.
  Германците държат под контрол най-голямото находище на боксит в Запорожие и затова танковете им имат качествена броня.
  През есента съветските войски неуспешно се опитаха да настъпят в Украйна и в центъра.
  Волф Ромел получи нова награда за петстотинте свалени съветски самолета: Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. А за седемстотин и петдесет самолета уникална награда е Рицарският кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. А за хиляда свалени самолета Хитлер одобри специална награда: Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И когато пилотът-мутант надхвърли хиляди и половина свалени самолети до Нова година, той получи друга награда: Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Така че сметките се трупаха активно, като в приказка.
  Волф Ромел се превръща във феномен, който другите пилоти на Луфтвафе гледат нагоре.
  През януари Червената армия се опита да настъпи близо до Ленинград, но не успя да пробие отбраната. И в Украйна съветските войски не постигнаха успех. Освен това германските танкове се произвеждат в големи количества. И особено "Пантера", беше много добър в защита.
  За два месеца Улф Ромел свали повече от петстотин съветски самолета.
  И получи Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти.
  Неговите подвизи вдъхновяват други пилоти и пилоти. По-специално се появиха пилотите Адала и Агата, които също свалиха съветски самолети и уверено отбелязаха.
  Зимата отмина. Германците трупаха сили за нови офанзиви. Те получиха перфектен винтов многоцелеви атакуващ изтребител ТА-152, превъзхождащ съветските превозни средства. И реактивни самолети.
  Така че Сталин решава да се заеме специално с това. Линията на фронта досега беше същата като през лятото на четиридесет и трета.
  Но германците трупаха сили за настъпление. Броят на "Пантерите"-2 нарастваше и те можеха да преминат в решителна офанзива.
  Хитлер наистина разчиташе на това.
  Междувременно Сталин преговаря с Чърчил и Рузвелт. Те обявиха, че кацането във Франция е невъзможно и няма смисъл. Само напразно ще умрат войниците.
  Все едно германците са все още силни. Трудности възникнаха и за сметка на Lend-Lease. Хитлер донякъде смекчи политиката си спрямо евреите и намекна, че може напълно да изостави антисемитизма, ако Западът сключи мир с него и му помогне.
  Сталин разбира, че е в трудно положение. Страната е изтощена и пренапрегната. Германците устояха на поражението през зимата, а в края на пролетта и лятото могат да вземат своите победи. Така че е по-добре да не се месите с тях.
  Имаше, разбира се, надежда за нова техника. Танкове Т-34-85 и ИС-2. Но те, разбира се, не са толкова силни, колкото "Пантера" -2 и "Тигър" -2. Да, ИС-2 отстъпва по въоръжение, качество на снаряда и челната броня. Просто новите танкове са поне с нещо по-добри от старите. Особено Т-34-76, който не можа да пробие "Тигър" -2 дори встрани.
  Сталин събра най-близкия кръг. Бункерът е бил под земята в Кремъл.
  Докато германците не бомбардираха активно Москва. Но те имаха ракети на FAA в процес на разработка и разбира се страхотни реактивни бомбардировачи, срещу които авиацията и противовъздушната отбрана на СССР бяха все още безсилни.
  Освен това нацистите вече са получили нови самолети от поредицата. И TA-152, който можеше да носи до два тона бомби. И бомбардировачът Ю-288, вече носещ до шест тона и с по-голям обсег и скорост, и отбранителни оръжия. И това са тези от сериала. И има развитие. Това е преди всичко четиримоторен Yu-488, който развива скорост до седемстотин километра в час, което е много за бомбардировач и може да носи до десет тона тегло. И още по-страховит TA-400 с шест двигателя . Носеха повече бомби и бяха защитени от тринадесет въздушни оръдия. Освен това може да има и реактивни двигатели.
  Така че е разбираемо, че столицата няма да бъде спокойна за дълго. Германците пуснаха и щурмова пушка MP-44, която по това време беше най-добрата в света. И те вече имаха танкове, идваше серията Е, която нямаше равна.
  Така че е ясно, че СССР може да загуби тази война. Освен това цяла Европа е работила за Хитлер. И чужденците бяха набирани и в пехотата, и във фабриките, и т.н. В човешките ресурси, като се вземат предвид окупираните територии, Третият райх има значително предимство. И качеството на оръжията вероятно е дори по-високо.
  Въпреки че ME-262 все още не е съвършен и е твърде рано да се пусне в серия. Но има TA-152 и ME-309, които вече са в серията, бият се добре. И скоростта, и оръжията са в най-добрия си вид. Вярно е, че теглото на машините е значително, което се отразява на маневреността. Но мощните оръжия ви позволяват да стреляте с едно бягане, скоростта при гмуркане да изчезне, когато якът например влезе в опашката. А при вертикално маневриране немските самолети са по-силни и имат по-висока скорост.
  Яковлев информира Сталин за разработвания Як-3, който е по-лек и маневрен от Як-9.
  Сталин слуша това, гледайки портрета на Александър Суворов. Този командир на царска Русия беше уникален и живя почти седемдесет години, като беше непобедим. Въпреки че не му бяха дадени големи армии. И най-шумните победи над французите не донесоха на Русия дори педя земя. Но той знаеше как да печели, отстъпвайки в численост.
  Сега германците започнаха да формират легиони от почти цяла Европа. Хитлер спря терора срещу евреите и те дори започнаха да набират батальони от доброволци от тях.
  Появява се и Полската освободителна армия, в опозиция на полската армия.
  Французи, холандци, белгийци, датчани и други европейци са вербувани в Третия райх, особено частите на СС. Беларуски и украински дивизии също се появяват в СССР. Германците станаха по време на войната по-умни и по-гъвкави. И сега в Беларус имаше централна Рада и срещу партизаните бяха използвани местни сили. Формално Беларус получи автономия и се появи подобие на самоуправление. Както и в Украйна. Където Бандера беше освободен от затвора . И започнаха да формират нови националистически подразделения.
  Така че СССР не е имал предимство в жива сила. И като техника предимството премина у немците.
  Сталин отбелязва:
  - Производството на Як-3 изисква голямо количество висококачествен дуралуминий. А доставките му от САЩ и Великобритания рязко намаляха. И съюзниците вече нагло искат да платим за това в злато!
  Яковлев отговори с въздишка:
  - Да, докато Як-9 остава основният боец! И освобождаването му трябва да се увеличи!
  Илюшин каза:
  - Производството на самолети достигна сто на ден, включително четиридесет изтребителя. Но качеството им е спаднало. Много автомобили тежат с триста, четиристотин килограма по-тежки от образцовите и поради това губят на германците дори в маневреността!
  Командирът на авиацията кимна.
  - Просто имаме катастрофално съотношение на загубите във въздушните битки - едно към десет в полза на германците. А пилотите са зле обучени. Съюзниците спряха доставките на авиационен бензин, а техният собствен не достига. И съветските автомобили не се различават по качество. Плюс това, германците също имаха цяла плеяда от отлични аса. Има и пилоти. Например Албина и Алвина, две нови звезди, вече получиха Рицарски кръстове с мечове от сребърни дъбови листа и диаманти, като всяка свали повече от триста самолета.
  И това е за кратко време!
  Сталин кимна и отбеляза:
  - Вълкът не е единственият пилот-терминатор!
  Командирът кимна.
  - Ако само един!
  Върховният главнокомандващ попита:
  - И какво ще каже Жуков?
  Маршалът на СССР отговаря с тъп поглед:
  Имаме нужда от нови оръжия. Танк Т-34-85 не е достатъчно мощен. Пистолетът му все още не прониква нито в челото на Пантера-2, нито в Тигър-2. Германците разработиха по-модерна "Пантера" -3, която трябваше да има резервация "Тигър" -2 с по-малко тегло и по-мощен двигател. Ако такъв танк влезе в производство, ще бъдем тотално замазани!
  Сталин измърмори:
  - А как е ИС-2?
  Жуков честно отговори:
  - Челната броня на кулата е доста слаба. Дори обикновена "Пантера" лесно го превзема от километър разстояние, а дори и по-далеч с подцевния снаряд!
  Върховният отбеляза:
  - А защо не му направиха челната броня 160 милиметра?
  Жуков честно отговори:
  - Защото мощният пистолет вече е тежък. И предаването просто ще задръсти.
  Бяхме принудени да се откажем от това и да се ограничим до 100 мм в челото.
  Сталин се ухили и погледна нелюбезно. Тогава той попита:
  - И ако намалите бронята на страните в IS-2 от деветдесет милиметра на петдесет и укрепите челото поради това?
  Жуков кимна.
  - Напълно възможно е другарю Сталин. Но отнема време, за да се разработи нова кула и да се пусне в производство!
  Маршал Василевски отбеляза:
  - Германците в този случай ще могат да пробият кулата IS-2 в страната на базуката и faustpatron, и по-леките оръдия. Така че това е спорен въпрос!
  Върховният изръмжа:
  - Където хвърлиш, навсякъде клин!
  Яковлев отбеляза:
  - Трябва да разработваме реактивни самолети! Германците вече имат МЕ-262, които се бият в небето. Те наистина не са много ефективни, но времето минава и нацистите вероятно ще имат нещо по-добро.
  Берия кимна и каза:
  - По последни данни немците разработват реактивен изтребител ME-1100, който може да се вдигне във въздуха още тази есен. Има някои оригинални идеи. Разработва се и ME-262 X, който трябва да бъде по-мощен и по-добър от предишните модели и да е готов за бойна употреба.
  Сталин попита:
  - Какви са подробностите?
  Народният комисар на вътрешните работи отговори с въздишка:
  - Те са секретни и ние работим! Но според слуховете ME-262 трябва да има скорост над 1100 километра в час.
  Антуражът на Сталин подсвирна изненадано.
  Върховният кимна.
  - Еха! Тогава определено сме хан! И какво ще каже Молотов?
  Народният комисар на външните работи отговори с въздишка:
  - Западните съюзници спряха войната. Те формално изглеждат все още воюващи, но всъщност не водят военни действия. Германците също спират производството на подводници и се фокусират върху танкове и самолети. Освен това, вместо ракети на FAA, заводите ще произвеждат най-новите реактивни бомбардировачи. А това означава, че ще ни бомбардират безжалостно. Тривиално няма да можем да се справим с реактивните самолети!
  Сталин измърмори:
  - Това е лошо! Така че помощ няма откъде!
  Маршал Василевски отговори:
  - Русия има само два съюзника: армия и флот!
  Върховният главнокомандващ кимна:
  - Да, това е вярно! Такова нещо обаче е казал не особено добрият цар Александър Трети!
  Берия отбеляза:
  - Ако цар Александър Трети беше живял по-дълго, може би щеше да е велик. Можеше да спечели войната с Япония!
  Жуков се ухили и отговори:
  - Ако бях Куропаткин, щях да победя японеца. И нищо нямаше да ме спре!
  Сталин измърмори:
  - Спри да говориш глупости! Ние нямаме изкуствен интелект, за да разберем нещата тук! Трябва да спасим родината си. Скоро Хитлер ще ни стъпче с всички сили и няма да изглежда много. И имаме нужда от конкретни идеи!
  Маршал Василевски, който беше известен като велик стратег, предложи:
  - Да разчитаме на защита в дълбочина. Имаме нужда от възможно най-много оръдия, включително и противотанкови. Как се справяме с освобождаването им?
  Николай Вознесенски уверено отговори:
  - Много добре! Пускаме артилерия точно толкова, колкото армията изисква. Но вече не си струва, няма да има достатъчно хора за оръжейни екипажи!
  Маршал Василевски отбеляза:
  - Имаме нужда от повече, особено от противовъздушни оръдия. Последният може да се използва както срещу самолети, така и срещу наземни цели!
  Сталин кимна с побелялата си глава:
  - Трябва да произвеждаме повече 100 мм противовъздушни оръдия. Те могат да проникнат в "Пантера-2" челно и дори в "Тигър-2" от упор и в същото време да свалят натрапчиви германски самолети.
  Вознесенски отбеляза:
  - За 100-милиметрово оръдие все пак трябва да направите правилния снаряд. И така възниква идеята за самоходно оръдие, базирано на тридесет и четири шаси. Направете СУ-100, който ще бъде по-лесен за производство от Т-34-85, но много по-мощен като въоръжение.
  Върховният главнокомандващ кимна със задоволство.
  - Е, ти си Вознесенски и главата! Сега да пеем!
  И антуражът пееше в хор:
  В необятността на прекрасната родина,
  Калени в бой и труд...
  Композирахме весела песен
  О, страхотен приятел и лидер!
  
  Сталин е славата на битката,
  Сталин е полетът на младостта ...
  Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  
  Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  Е, именно от страната на Червената империя се събират сили, за да отблъснат настъплението. Но от друга страна Хитлер готви офанзива. Производството на оръжие в Германия расте. "Пантера"-2 е станала по-добре защитена в челото на кулата, благодарение на 150 mm наклонена манка на оръдието и 100 mm на предната част на корпуса с наклон от 45 градуса. Това е толкова много, че Т-34-85 не пробива немската кола в челото. Но тя може да го пробие от три километра и половина.
  Така "Пантера"-2 стана основният танк, а обикновените "Пантери" вече са прекратени. Като Т-4. Но те все още се произвеждат, за да не се сринат производствените обеми. Подобно на "Тигър", въпреки освобождаването на "Тигър"-2 все още се произвежда.
  Не е възможно незабавно да се възстанови цялата продукция на Panther-2. Въпреки че този танк е много добър. И в скоростта, и в бронята, и особено в оръжията, където няма равен.
  В началото на март, докато пътищата бяха още мокри, германците направиха първия си опит да настъпят. И удариха в посока Ворошиловград и Краснодонск . А също и Донецк.
  Тези части на Украйна бяха превзети от Червената армия по време на пробива в Сталинград и германците нямаха време да ги върнат. Нацистите успяха да постигнат тактическа изненада.
  Така те пуснаха дезинформация, че искат да заобиколят съветската война на Курската издутина. Но те удариха в друга посока, където не ги очакваха!
  В битките участваха мощни танкове на нацистите и "Тигър"-2, който в сравнение с реалната история имаше по-мощен двигател от 1000 конски сили, което означава, че се движи по-бързо и може да служи като добър танк за пробив.
  Отначало германците напредват бързо. Те превзеха Ворошиловград, Краснодонск и Донецк, но след това снегът се стопи и тежките немски танкове изсъхнаха в калта. Въпреки това Краутите успяха напълно да поемат контрола над цяла Украйна. И обявиха новата си победа.
  В битките участват и първите немски танкове от серия Е. По-специално самоходното оръдие Е-10. Тази машина имаше много напреднали функции. Първо, височината му беше само 1,2 метра. А екипажът е само от двама легнали. Двигателят и трансмисията бяха заедно и напречно. А самият самоходен пистолет е малък по размер, но с двигател от четиристотин конски сили. И десет тона успяха да опаковат 82 mm челна броня при голям ъгъл на рационален наклон и 52 mm странична броня, плюс ролки.
  E-10 е машина, която е почти перфектна. Ускорявайки до сто километра по магистралата и седемдесет по рокадата, трудно е да го ударите и лесно се прикрива.
  Освен това е евтин и лесен за производство. Единственият недостатък на пистолета е дължината на цевта, като в Т-4 75 mm 48 EL. Но тя пробива съветски танкове в челото, макар и от близко разстояние. И самата тя държи ударите на Т-45-85 в челото и също е почти невъзможно да я удариш.
  И екипажът е необичаен - две момичета вълци от SS. Герда и Шарлот.
  Те са готови да се бият като чудовища. И имат колосална, разрушителна сила.
  Момичетата, въпреки че все още беше студено през март, се биеха само по бикини и боси.
  И показаха своя боен майсторски клас.
  Но, разбира се, не можете да говорите за тях толкова подробно. От друга страна се бият съветски момичета-комсомолки.
  И те също са полуголи и боси. Но те показват своя агресивен и хладен характер. Те стрелят точно и използват алените зърна на гърдите при натискане на спусъка. И в същото време пеят;
  Ние сме дъщери на Отечеството мили,
  Държавите на Съветите под червеното знаме!
  Другарят Сталин е дързък сокол,
  С които целият свят ще стане красив!
  
  Ние сме родени с Родината за щастие,
  За отглеждане на хляб и текстилен лен ...
  Познайте такива синове на Русия,
  Че човек ще бъде всемогъщ!
  
  Гръмотевична буря гърми - фашизмът ни качи,
  Армади от страховити танкове удариха...
  Но по-добре преместете противника в очите,
  Ние не сме бебета, които хапват грис!
  
  Фюрерът проби до Москва на кон,
  В бяло и от полирана стомана...
  Адолф Хитлер се продаде на Сатаната,
  Мислех, че куршумите не могат да го спрат!
  
  Другарят Сталин е дързък рицар,
  Той се сблъска с Хитлер в списъците...
  И се оказа, че фюрерът не е готин,
  Юмрукът на лидера се заби в адамовата му ябълка!
  
  Сега фашистът се тресе като лист
  Как Сталин го осакати тежко...
  Той предпочита да играе вист в цирка,
  Е, сега Адолф е просто таничен скитник!
  
  Кошмарът на нацистите по света Сталинград,
  Тъй като нашите момчета станаха по-силни ...
  Войникът на страната на Съветите е много щастлив
  Дадохме рога на всички противници!
  
  Берлин ще се срине в краката на едно момиче, знай
  Момичетата ще ходят боси известно ...
  Нека построим скоро рай на планетата,
  И ще бъде много радостно и тихо!
  
  Всичко ще стане добро във Вселената,
  Момичетата ще получат наметало с диаманти...
  Понякога е твърде трудно
  Но ние сме древна държава и атланти!
  
  В Русия, пионер и този титан,
  В отечеството всеки воин от пелени ...
  Адолф, ти си загубеняк и тиранин,
  Имаш насинено око от краката на момичетата!
  
  Когато комунизмът е над вселената,
  Корицата като Богородица ще се разпростре ...
  Това ще бъде в клетка всеки реваншизъм,
  И името на Исус Бог на Светлината!
  Комсомолките пееха толкова красиво и с чувство. Те го направиха с голям ентусиазъм. И гласовете звучаха много преливащо.
  И момичетата хвърляха босите си пръсти със смъртоносна сила, унищожителни гранати.
  Пионерите също се бориха. Които въпреки факта, че все още има сняг, бяха сами по къси панталони, по тениски на петна и боси.
  И въпреки че босите крака на децата почервеняха от студ и бяха алени като патета, те активно се движеха и се бореха.
  Това бяха наистина истински, агресивни и много борбени момчета.
  Които стреляха с гранати, изтегляха тетивите и изстрелваха убийствени дарове на смъртта.
  И в същото време те също пееха;
  Светлината на моята възвишена Русия -
  Държави, дали живот на света с душа!
  Невъзможно е да се намери това отечество по-красиво,
  Тя познава вселената - свята мечта!
  
  Във всяко стръкче трева и всяка капка роса,
  И в капки топъл летен дъжд...
  Снежинките играят с диаманти
  В тях е лицето на Исус - Господаря-Вожд!
  
  Създаването на сияйния Сварог,
  Красиво е във всяка метличина.
  Който иска мир, е като син на Бога,
  Чудесно му е да живее, вярвай ми навсякъде!
  
  Но Всемогъщият ни даде такава воля,
  Така че всеки път е свободен за избор,
  Така че роден борец обича родината си,
  Да прославя Род с дела!
  
  Изборът обаче не беше добър,
  И сега зъл поток се излива върху Земята!
  Русия е тъпкана от ада от масови танкове
  Жесток и безмилостен в битката на рока!
  
  Но рамо до рамо бойците ще се сплотят -
  Под знамето на съветския октомври.
  Лицата ще дадат благодат от иконата,
  Те са за нас пред Господа не напразно!
  
  Въпреки че демоните пасат зад Хитлер,
  И той инвестира много дяволи в Германия!
  Но ние сваляме Юнкерс като чинии,
  В края на краищата трябва да се биете, разкъсвайки кръвта от вените си!
  
  Врагът стигна до Москва - всичко гори,
  С бинокъл той вижда звездите на Кремъл!
  Но преди да победим ордата на Мамай,
  Господ ще даде сила на любящите синове!
  
  Отечество - шепна в молитва с болка,
  Градовете ни горят като факла!
  Това, което е издигнато с пот и любов,
  Унищожен ли е завинаги?
  
  Но Род няма да напусне своето творение -
  Той ще даде сила и противникът ще падне!
  Както е казано в Божията мъдра книга -
  Рус ще победи и ще тръгне на поход към звездата!
  
  Победи Вермахта, проля кръв в поток,
  Москва, а след това и славния Сталинград!
  И Родината ще даде сок от ябълкови дървета,
  Да стане лесно с картечница с граната!
  
  Ние ще бъдем в Берлин - Сталин е лидер,
  Наместник на Бог на Земята, където е грехът!
  Братята не щадят фашистките твари,
  Тогава ще бъде - щастие и успех!
  Така с чувство и ентусиазъм пеят пионерите. И гласовете им са детски, чисти, сладки.
  И нека краката им са боси, съборени, одраскани, целите в ожулвания и натъртвания и дори пръстите им са посинели от студ, но по устните и на момчетата, и на момичетата има светли усмивки.
  И е ясно, че няма да се предадат, а ще продължат да пеят и да се борят.
  Ленин ни отгледа за щастието на народа,
  И великият Сталин ни освети пътя ...
  Илич донесе свята свобода на всички,
  Учителят наследник на Enemies спечели!
  
  КЪСМЕТЪТ НА ПУТИН С ХИТЛЕР
  Хитлер получи късмета на руския президент Путин с помощта на магически ритуал. И драматично промени хода на историята. Отначало е спечелена въздушната битка за Великобритания. Вярно, Хитлер не посмя да кацне, но в небето Луфтвафе спечели господство. При тези условия Франко се съгласи с нападение над Гибралтар. Германците превзеха тази крепост за два дни. И изпратиха войски в Африка.
  Войната със СССР беше отложена. Но това беше от полза само за нацистите, така че Черният континент беше завладян.
  Численото превъзходство на нацистите и по-добрата организация им позволиха да превземат Африка, Близкия изток и Индия за една година.
  И през ноември 1942 г. нацистите внезапно кацат и превземат Великобритания за единадесет дни.
  След това започва подготовката за война срещу СССР. Германците разположиха нови танкове: "Пантери", "Тигри", "Лъвове", готови за битка. И на 22 юни 1943 г. започва нахлуването.
  Разбира се, СССР успя да се подготви добре за това време за две години. Броят на танковете се увеличи до тридесет и осем хиляди сто и двадесет дивизии, броят на самолетите достигна петдесет хиляди. Увеличава се и броят на пушките и другите видове оръжия. Но Вермахтът добави много. Броят на танковете в Третия райх нараства от шест хиляди на двадесет хиляди за две години. И качеството им се е подобрило значително.
  Подемна е и авиацията в Третия райх. Новият ME-309 беше много мощно оръжие и влезе в серията. Focke -Wulf и Yu-288 и Yu-188 бяха по-силни . И беше сериозно. Фриц също имаше газови пускови установки и много други. Включително по-мощната щурмова пушка MP-44.
  Най-важното е, че германците разполагат с голям брой пехота. Те биха могли да използват колониални войски и войници от Европа.
  Но имаше и други нюанси. Червената армия не беше готова за защита. Да, не са я учили да се защитава. И въпреки че успяха да завършат укрепленията на линията Молотов, те бяха твърде близо до границата и не достатъчно дълбоки.
  В допълнение, германците могат да атакуват от Турция и Иран, и Индия. Освен това Япония е разположила войски за офанзивата.
  Да, натискаха силно.
  И за три месеца СССР беше победен и Москва падна. Два месеца по-късно Русия е напълно окупирана.
  След което Хитлер решава да атакува Америка. И тук късметът допринесе за германците.
  Американските танкове бяха слаби, самолетите изостанаха. И германците имаха успешни реактивни самолети, и летящите чинии изглеждаха напълно неуязвими за малките оръжия, а подводниците не бяха водороден прекис. И танкове от серия E. Те смазаха САЩ, макар и трудно, но повече поради разстоянието на 30 януари 1946 г. Само останките от американската армия капитулираха.
  И на 20 април 1951 г. Хитлер, страхувайки се, че самураите създават атомна бомба, атакува и Япония ... Войната продължи еднопосочно. Нацистите имаха по-модерни пирамидални танкове, мощни летящи чинии с лазери и ултразвукови оръжия. По-усъвършенствани ракетни системи за многократно изстрелване и много повече.
  Тоест Япония просъществува не повече от шест месеца. И войната завършва с нова победа за Вермахта.
  Късметът на Путин помогна на Хитлер да завладее последната значима империя на земята.
  А на 20 април 1959 г. се провежда световен референдум, който установява имперската форма на управление на световна сила, начело с Адолф Хитлер.
  Още през 1949 г. германците летят до Луната. И на 20 април 1957 г. се състоя полет до Марс.
  Нацистите овладяха слънчевата система. И по целия свят сега имаше железен, немски ред. На седемдесет години Адолф Хитлер става световен император благодарение на късмета на Владимир Путин. Това е феноменално постижение.
  След това остава да изследваме други светове и човечеството е обединено. Въпреки това, разбира се, много строителни обекти, от различни видове по целия свят. Включително подземен тунел от Чукотка до Аляска. Но на 1 май 1959 г. Адолф Хитлер разбива самолета си. И фантастичното управление на диктора приключи. Очевидно Путин, с неговия феноменален късмет, не е предопределен да живее повече от седемдесет години.
  Но Хитлер вече имаше наследник. От децата, получени чрез изкуствено осеменяване. Така династията на Адолф продължи. И човечеството продължи строителството на различни нива.
  Дори в Африка са построени пътища, железопътни линии и автомобили, както и много градове. А чернокожите работеха тук и вдигнаха икономиката на Черния континент.
  Човечеството се разви и издигна. Строежът на комунизма вървеше и животът на хората ставаше все по-добър и по-добър.
  След Хитлер императорът е управляван от неговия син Волф Първи. Той беше млад, но мъдър и издигна човечеството до големи висоти. Една от идеите беше да се увеличи броят на жените и да се експериментира с гени. По-специално, беше решено да се увеличи броят на женските, така че да са пет пъти повече от мъжете.
  По същото време, през 1961 г., космонавтите на империята летят до Венера, а година по-късно до Меркурий. Няколко години по-късно посетихме спътниците на Юпитер. Посетихме и други планети. Докато през 1980 г. не беше посетена най-външната планета в Слънчевата система - Плутон. И беше страхотно.
  И през две хиляди години започва първата беззвездна експедиция. На планетата Земя престъпността почти е изчезнала, а болестите и епидемиите са сложени край, хората са забравили за глада и недостига на стоки. Животът стана по-добър и по-забавен.
  И се построи истински рай. И хората не се биеха помежду си. Науката се развива бързо. И да носи щастие на хората. Технологиите също се развиха. Шедьовърът в това, разбира се, е дискетата . Те вече бяха способни да летят между планетите. А Фриц бяха неудържими.
  В Русия партизанската война бързо затихва. Хората решиха, че няма шанс да изхвърлят нацистите и че трябва да живеят. И животът ставаше все по-добър и по-добър. Империята вървеше към комунизма. Но след 2000 г. много стоки станаха напълно безплатни. Нямаше бездомни, всеки имаше работа. И се построиха много красиви къщи. И всички имаха коли, и всички имаха безплатен интернет, и много повече.
  Животът тръгна нагоре. Беше добре за хората. И всички постепенно свикнаха да бъдат една империя. И имаше асимилация.
  Руснаците и другите славяни получават равни права с германците. Да, и други нации са живели добре под контрола на нацистите.
  Който не се е борил, не е партизан, живял е достойно. Германците не са провеждали наказателни акции, без причина.
  И наистина, щом се отървахме от партизаните, репресиите веднага спряха.
  Изградена е гъвкава окупационна политика. Имаше самоуправление и използване на местен персонал. И през 2020 г. всички хора на планетата Земя получиха гражданство и най-накрая беше установено законово равенство.
  По това време науката се беше развила толкова много, че старостта беше победена и всички станаха вечно млади и красиви.
  И на други планети от Слънчевата система се появиха селища на Третия райх. И така стана велико в света.
  Момчетата и момичетата в този свят започнаха да се разпространяват из цялата галактика. Виртуалната реалност вече се появи в Hypernet матрицата и много от всичко прекрасно, младо и красиво. Всичко можеше да бъде възпроизведено.
  Империята на Третия райх се превърна в империя на големите възможности и завладя вселената.
  И жената в него стана пет пъти повече от мъжете. И всички са красиви, млади момичета, а мъжете са млади мъже, които нямат нужда да си бръснат брадите. Всъщност брадата е само примитивен, животински атавизъм.
  А във виртуалната реалност такива интересни игри бушуват и горят.
  Един от тези всемогъщи Създатели на вселените, Фридрих Сферо, току-що организира най-готиното " забавление ".
  А именно космическа битка. От една страна, неговите войски, представляващи Горда Германия, от друга страна, звездната армия на всяка приятелка, същият всемогъщ създател на вселените на Арлекинада - Ужасна Германия. Това означава, че след като се бият всемогъщи хора, ще бъде забавно и готино, до невъзможност.
  Хватката на армията на Грозни в Германия неумолимо се свиваше. Хиперплазмените прегръдки се опитаха да притиснат по-силно могъщия враг от Гордата Германия. Милиони и милиони космически кораби намериха смъртта си тук. Често героични, а понякога смехотворни. Умряха с усмивка на устни, надявайки се след време да възкръснат. Въпреки че изглеждаше много зловещо... Обтекаемата капкообразна форма на колоса гори със специален пламък, дъвчещ полетата на пространството и вакуума. Пламъците бързат през коридорите и вентилационните шахти на космическия кораб. Милиони живи войници, както хора, така и представители на други раси с милиарди роботи на борда, се опитват да избягат от всепоглъщащата жега. Почти всички борбени хора са най-красивите момичета, облечени в сложни, авангардни прически, сякаш събрани не за ожесточена битка, а за императорски бал - маскарад. Тук едно от момичетата беше с прическа във формата на вятърна мелница с остриета във формата на паунови крила и изкрещя сърцераздирателно. Болката е невъобразимо ужасна и скалпа буквално се разкъсва. Остриетата на вятърната мелница се отделят и след това се въртят във вихър от девет порядъка на кинепространствена кривина.
  Но орките и елфите реват особено заплашително, за тях наистина е по-кошмарно да не измислят, пламъкът приема една или друга форма. Или това е ухилената физиономия на грешен дух, призован от магьосник-некрофил от най-долните бездни на подземния свят, или светлинен танц, който танцува из кабините и върти дулата на пушките под формата на ужасен, изключително яростен хищник. И може да бъде по-страшно от сюрреалистичното в рисунката на разрушителна и изгаряща субстанция.
  И всичко това е в мащаба на звезден кораб, който не отстъпва по размери на Меркурий... По стандартите на създателя на Вселената обаче не са толкова много. Същият създател на такава напълно материална реалност, реши да излезе напълно.
  Сферо Фридрих Катастрофов изпита вълнение и същевременно удовлетворение: една нула в негова полза. Младият създател-терминатор направи обратен завой, напусна лъча магоплазма и под прикритието на пукането на гравиоядрените лъчи, люлеещи вакуума, го пъхна в гърба на друг маголет . Влизането не е лесно, бойните машини галопират като копита на препускащи коне и дори водени от шайтана, събрал цялата мощ на подземния свят. И никакви закони на физиката и космологията, познати на изостаналите хора от миналото. Концепцията за инерция е само по желание на създателя.
  Сега (състоящ се от Хипер - принцепс - маго-плазма от такъв неразбираем вид материя за човешкото възприятие, тогава можете да приемете всякаква форма и модификация на съществуването, променяйки размерите от ядрото на фотон, когато свободно поставите цялата вселена в трилиони парсеци в диаметър в дланта ви!) Сферо избра да се въплъти в тялото на биологично модифицирано момче, което беше обучено в могъщата и технически напреднала империя на Горда Русия, дори когато съзряваше като ембрион в утробата на инкубатор -компютър.
  От момента на зачеването е имало обучение в сън, прекъсван от болезнени импулси, на специална, космическа война. И все пак имаше пропуски, тъй като траекторията на моглите , лишена от инерция , беше напълно непредвидима. Но Сферо не е комплексиран за това. Той съзнателно ограничи, за да направи способностите си по-интересни. В края на краищата, Горда Германия, разпръсната в милиарди галактики и квадрилион обитаеми светове, това творение е, разбира се, виртуална матрица. И играта на космическа война трябва да се подчинява на правилата. За да няма никакъв хаос. Момче създател. свали още трима, два пъти пропусна. Магоимпулси на оръжейни системи, страхотни по дизайн, нарязаха вакуума и дори го накараха да се отлепи, парчета мед сирвелад , вече на друго ниво на вселената. Тук Сферо отново се гмурна в дупката в космоса, влизайки в режим на атака. В същото време Момчето-Създател избра момента, така че кибернетичните системи за наблюдение да не могат да го коригират, давайки пълен преглед на околното пространство на различни модификации на маголетите .
  - Magomatrix абсорбира чрез кинезфотон ! - Философски, поваляйки друг боец и избягвайки смазващите пипала на принцепс -плазмата, каза момчето-Създател.
  Армията на Юлий Цезар, на когото Сферо Фридрих поверява общото командване, продължава да натиска, възползвайки се от численото превъзходство, без да оставя неуспешни опити да я обхване от фланговете. Привърженикът на Арлекинада Ханибал пръска все повече и повече войски, опитвайки се да разтегне няколко парсека (парсек е разстоянието, което лъч светлина изминава за две години и половина) под негово командване на огромна армада. Плътността на формирането на войските намалява и ролята на индивидуалните умения се увеличава. Тук и двете страни се оказаха достойни, демонстрирайки висш пилотаж и изкуство на маневриране. Но загубите бяха колосални, повече от един милион звездни кораби изгоряха в алчния факел на унищожението.
  Сферо внезапно промени мястото на битката и се озова до най-великолепното момиче. Момчето-Създател и Валентина си хванаха ръцете, останалите момчета и доста по-многобройните момичета си размениха намигвания. Те донесоха батерии и отвориха ураганно хиперплазмено торнадо върху лодки, едноместни маглети , изтребители, бригантини, разрушители, разрушители и други малки кораби. Очите на Сферо блеснаха победоносно.
  Общото ниво на подготовка на бойците, които са били обучени за война, дори когато са плували като зародиши в своеобразна хранителна среда, е било много високо. Но те не винаги са изпадали от много пукнатини и вакуумни колапси. В отговор врагът изстреля безмилостния си огън, дори притежаваше лична матрица. Поток от хиперплазма прогори отслабената защита на матрицата и полупространствено поле се прониза в бронята. Ето го, магическото пространство не издържа, напукано, многоцветен поток от ултра-огън падна върху стрелящата двойка. Sphero изгоря веднага (просто е супер смешно усещане, когато плътта е унищожена!), ръката на момичето-партньор до рамото, крака до коляното, торса до ребрата се изпариха. Красавицата изпищя и се отдръпна. - нареди Валентина.
  - Активиране на кибер регенерация.
  Тялото на момичето (както и на други хора) отдавна не е протеиново. Това е специална плът с хиперплазмени включвания, докато самите хора се хранят със суперенергия . Така че плътта след раняването започна бавно да расте. Сравнително бавно, самият процес се вижда с просто око, скоростта на растеж на тъканта е 0,9 сантиметра в секунда. Но най-ожесточената битка е много мимолетна, бронята е изгорена на още няколко места. Две пушки се изпариха, шестима войници загинаха, един млад мъж беше изгорен до половината, момичето временно загуби скалпа и пръстите си. Сферо, смеейки се, се върна обратно, казвайки, колко постигнахте, като победихте носителя на създателя на вселената? По чудо успя да избегне детонацията на снаряди. Но пораженията са огромни, въздушните сифони , изхвърлени светкавично във вакуума. Момчетата обаче реагират адекватно. Самият Сферо извърши филигранен изстрел от ръка, нокаутирайки троен щурмовик. Валентина, с удължен език, облиза мъжа по устните.
  - Мегаквазар !
  - Нека хипер-анихилация ( супер-унищожаващо ) плазмено изригване ! - излая младият Създател на Вселената.
  Два маголета бяха свалени от други оръдия, три огневи кули бяха свалени на разрушителя. Но точно в този момент един ракетен крайцер насочва оръдията си към тях. Момчето-творец, не без удоволствие, с остри усещания, усети дъха на смъртта в лицето си. Една зла гигантска старица с коса се закани и капитан Сферо даде заповед.
  - Гъвкаво отстъпление! Движи се като змия, през таралеж!
  Батерията се върна, но малко късно. Вакуумът сякаш болеше от болка, хиперплазмен вихър профуча. Ужасен удар от гравиоплазма закачи батерията. Веднага пет оръдия и дванадесет души от екипа се оказаха напълно изпарени. Сферо и другите момичета бяха изхвърлени от гравитационна вълна. Момчето Създател прелетя, удряйки главата си в корема на атлетичната, но изключително грациозна Валентина. И това е трудно, когато плътта, в която трябваше да набиете, не е протеин:
  - Леле, ти пулсар-колапс дупка! - промърмори Сферо. И той се ухили, когато го прониза хиперелектричество .
  Имаше големи пукнатини по бронята. Те се врязват като дерета в лилавата повърхност на метал, повече от милион пъти по-здрав от титан. Каква колосална сила се крие в хиперплазмата или нейната още по- съвършена разновидност на принцепса - плазма, способна да движи звезди и да гаси квазари. Но само шестото, седмото и така нататък състоянието на материята. От всяка молекула може да се получи цял океан от хиперплазма. Теоретично (докато това не стане достъпно за хората), една елементарна частица ще възпроизведе цялата вселена. Или унищожи! Такива са квази-божествените възможности на хиперплазмата.
  Батерията се плъзга през гъвкавия колапс, вибриращ в кинеспространството , войникът е притиснат надолу от отслабената сила на инерцията. След това пружината се изхвърля и батерията отново отваря огън само в друга точка в пространството.
  Фридрих Сферо командва:
  - Ударете с тесен лъч, превключете оръжията в режим на концентриран шомпол.
  Тъй като компютрите са деактивирани, това трябва да се направи ръчно. Регулирайте потока от хиперплазма с помощта на барабана. Но да направите това дори не е лесно, спестява факта, че този форсмажор също е предвиден в програмата за обучение. Момчетата и момичетата се справят с този проблем в автоматичен режим. Сферо Фридрих хваща ракетна лодка на място, изстрел с лека преднина. Чува се най-тънкото скърцане на разрушения вакуум, лодката се разкъсва на парчета. Съдейки по силата на взрива, има детонация на боеприпаси. Светлинно петно обдухва колата. Маголет също е унищожен, момичето възпроизвежда точния изстрел.
  Крилата излитат отделно, като в същото време се въртят във вакуум от пламтящи опашки.
  Вражеската бригантина понася допълнителни щети, но отговаря с масирани залпове. През процепа нахлува струя, която отхвърля момичето, разкрива златни гърди с цинобър, луминисцентни зърна.
  Сферо изписква от наслада:
  - Виждате ли колко готино! Чернодирно!
  одраното му от магопласт коляно.
  - Принцепс-квазар ! Пулсарна елипса! Вдигнете боздугана на рицаря по-високо!
  Бригантината във формата на сълза настръхна от залпове. Бодливи капки роса от хиперплазма се пръскаха из цялото бойно пространство.
  Фридрих Сферо подсвирна:
  - Дайте фотон, в колапса на бездната!
  Отстрани изскочи фрегата, в същото време съседната батарея се дръпна. Изглежда, че момчетата не са имали късмет, те са се натъкнали на тежка ракета или вибро поле, което изтрива най-издръжливия метал на прах.
  Момчето се опита да завърти платформата, за да оцелее при такава атака. Но в крайна сметка опонентите са професионалисти от висок клас, завършили почти същото училище. Създателят на Арлекинада също не е измамник в Сътворението на цивилизациите!
  Темпропреоновото оръдие се е сринало . Беше натрошен на купчина искрящи части. Момичето и момчето-Създател, обслужващи пистолета, бяха изхвърлени като от удар с бухалка. Те се блъснаха в бронята с колосално ускорение, леко я вдлъбнаха и сами силно се сплескаха, потръпвайки от удара с много еластичните си и силни тела. След това те започнаха да отлепват тежкото покритие, придавайки нормална форма на красивите си фигури, релефни като статуи на древни богове.
  Сферо почувства студ в долната част на корема. Плътността на плазменото изригване на врага се засили, изглежда, че в битката са привлечени свежи сили. Например, самият ултра-боен кораб е с размерите на приличен астероид, а формата на масивна кама, осеяна с емитери, излъчва цяла богата украса от хиперплазмени струи. Извит, усукан във форма хибрид на матрьошка и акордеон, веществото падна върху крайцера на Горда Германия. Други порои от унищожение смазаха четирите капковидни артилерийски платформи.
  Дълбокият до коляното десен крак на Сферо се изпари и без да чака да израсне по естествен начин, той моментално увеличи крайника си.
  Юлий Цезар, въпреки целия си талант, губеше битката, численото превъзходство с приблизително равенство на технологиите беше на страната на врага. Единственото, което оставаше да се направи в такава трудна ситуация, беше да се отстъпи, избягвайки обкръжението. Сферо слушаше без угризения на съвестта връзката на принцепса , командите, дадени на роботите. Те звучаха неограничен оптимизъм, жажда за ранна победа. Фрегатата на Юлий Цезар получи известна повреда и забави. Sphero почувства ярост, силата, която създаде, изглежда се губи, трябва да унищожите възможно най-много врагове. Тоест, той има избор или да спечели, или да умре. Въпреки че е очевидно, че унищожаването на няколко Magolet ; няма да промени почти нищо, но това е почти несравнимият героизъм на отделните индивиди, който се оформя в поток, който смазва всяко препятствие. Момчето, използващо паметта на превозвача, а всъщност собственото си творение (Как успява да щампова личности и толкова сложни по структура неща е отделен въпрос!) бързо си спомни какво го е вкарвало на многобройни тренировки. Трябва да избягвате да бъдете забелязани и да останете в общите редици на роботите. Много по-трудно е да влезете по този начин, но вероятността от излагане е много по-малка. Но от друга страна, има ли право да седи в този критичен момент? В края на краищата войникът трябва: да се грижи за спасяването на животи, точка втора: да унищожи колкото се може повече врагове. В случай на противоречие, това е традицията, да се направи избор в полза на второто решение. Това са американците от миналото: те мислят повече за спасяването на собствената си кожа. Ето защо янките загубиха, а освен това пропагандата им е слаба. Липсваше й цялост и всеобхватност. Ако си спомним древната история на Земята: в онези дни, когато човечеството беше приковано към една планета. Ужасно разделен свят, беше необходимо да се съберат всички нации и народи в един юмрук. Няколко империи предявяват претенции към него. На първо място САЩ, Китай, Ислямското общество. Светът стана многополюсен и буквално разкъсан, броят на независимите държави нарасна, сепаратизмът на малките нации се превърна в мания. Общ дом Земята гореше, човечеството буквално падаше в бездната! В старите времена е имало могъщи владетели, които са искали да обединят човечеството. Това е първият Александър Велики, един от най-забележителните командири на всички времена и народи. Той беше непобедим, но провидението искаше да му даде твърде кратък живот. И така той имаше значителни шансове, той изгради международна империя, пренесе високата елинска култура в Азия. Дори Картаген и древен Рим отдадоха голяма почит на македонеца, най-забележителния славянин от античната епоха! Преди Александър, Велика Персия при няколко царе (особено Кир) постигна сериозни завоевания, от Индия до Египет, но доктрината: има един владетел за целия свят, той беше първият, който изложи! В Рим Юлий Цезар претендира за ролята на световен владетел, но животът му не беше достатъчно дълъг. След Цезар сред императорите нямаше достатъчно силни командири. Божественият Августин беше болнав и физически слаб, харизматичният Нерон беше като цяло ужасен. Най-известните владетели Диолектан и Константин се борят повече за запазване на статуквото, без да мислят за сериозни завоевания. Имаше и други генерали след падането на Рим. От тях най-видните личности са: Чингис хан, Тамерлан, Наполеон, Адолф Хитлер, Сталин. Чингис хан беше много успешен. Той завладява почти цял Китай, Афганистан, Хорезм, а напреднали отряди достигат до Древна Рус. Той имаше отлични шансове за победа; никой не можеше да устои на непрекъснато нарастващите войски на този хитър и умел командир. Но дори неговият доста дълъг живот по стандартите на Средновековието не беше достатъчен за световно завладяване. Чингис хан основал династия, но нямало велик като него, способен да обедини всички номади. Точно като Тамерлан. Победа след победа, огромна империя и разцепление, унищожаването на Тимурат , разправии между синове и внуци. И нямаше достоен наследник. Наполеон и Хитлер, след като завладяха Европа, счупиха гърба си срещу Русия. За съжаление самата Русия не успя да постигне световно господство. Наистина велик владетел беше Сталин, който превърна една неграмотна страна, ходеща с лапти обувки, в мощна индустриална сила.
  И тогава, вече през двадесет и първи век, властта от самото начало над Германия, а след това и над света, беше получена от мистериозна двойка с невероятна свръхинтелектуална мощ.
  Те създадоха най-новите принцепси - магически оръжия и човечеството постепенно се разви до състояние на виртуално всемогъщество.
  Но войната си е война, особено космическата война, тук грешките и жертвите са неизбежни. Воинът Фридрих Сферо, който реши да поеме рискове , имаше късмет досега, той успя да унищожи четири бойни превозни средства, без да привлече вниманието към себе си.
  - Ще има брезова каша за малки хора! По-скоро принцепс е плазма!
  Да, такива интересни игри играят гражданите на империята на Третия райх, завладявайки вселената.
  И как ще свърши всичко това и до какви върхове на всемогъщество може да достигне човечеството, дори и една безсилна фантазия.
  
  
  КОГ И ШПУНТИК И ТРЕТИЯ РАЙХ
  се намесват попаданите . В този случай къси конструктори Vintik и Shpuntik . При преместване се озоваха в Берлин. Е, понеже нищо не разбираха от политика и планетата Земя, преминаха в услуга на германците. И техниците са на първо ниво. И те участваха в разработването на Panther. Гениалните дизайнери направиха кулата тясна и малка, по-добре защитена, но по-лека. Двигателят и трансмисията бяха поставени в един блок, а скоростната кутия на самия мотор. Направено е и по-просто и по-леко шаси, отколкото в реалната история. А височината на "Пантерата" беше само 1,8 метра. В резултат на това бронята на челото на корпуса от 80 мм беше монтирана под големи ъгли на рационален наклон и стана почти непроницаема. Челото на кулата беше 120 милиметра с наклони, а страните бяха с наклон шестдесет милиметра. Слабото място бяха страните на корпуса - само 40 мм. Но тялото беше много компактно и горната част беше под голям ъгъл на наклон, а на дъното бяха поставени 30 мм щитове, покриващи ролките. И целият този чар тежи само 26 тона, с двигател от 650 конски сили. И пистолетът беше с дължина на цевта 75 mm 70 EL и изстрелваше 15 изстрела в минута.
  Освен това добра видимост и оптика.
  Този танк се движеше със скорост от 70 километра в час, беше непроницаем отстрани за леки оръдия, предимно четиридесет и пет, и противотанкови пушки, взе тридесет и четири челно от два километра и практически не се развали. И почти всички противотанкови оръжия на СССР не го пробиха в челото.
  И новата "Пантера" в битката при Курск направи фурор. В същото време беше по-лесен за производство и изискваше почти наполовина по-малко метал от Panther в реалната история.
  В резултат на използването на този танк нацистите пробиха отбраната на съветските войски и затвориха котела, заобикаляйки Курск. И по този начин превзе инициативата. И развивайки успех, те превзеха Воронеж.
  След което Хитлер нарежда на войските да се обърнат на юг. И армадата от войски се премести в Сталинград.
  Германските танкове се увеличават. И екип от момичета се бие на Пантера, пробивайки съветски оръдия и превозни средства.
  Германците пробиха до Сталинград ... Но това не е всичко. В Африка корпусът на Ромел на нови танкове спечели серия от победи. Ситуацията за съюзниците се утежнява от факта, че Винтик и Шпунтик също изобретяват реактивен изтребител. Освен това е много лек, лесен за производство, маневрен и лесен за управление.
  А новият самолет VSh-162 стана най-добрата машина във въздуха и нанесе големи щети на съюзническата авиация.
  Така нацистите започнаха да напредват в Африка до Египет. Хитлер отказва да превземе Сталинград с щурм и спира войските си. Но Фриц започна основната офанзива, заобикаляйки с пробив към Каспийско море. И ситуацията ескалира.
  И последваха нови операции на север. Нацистите нападнаха Швеция. И след няколко дни я принуждават да капитулира. И се оказа готино.
  Герда и Шарлот на "Пантерата" обиколиха цяла Швеция и принудиха пленените войници да целуват босите им крака, показвайки огромната си класа. Тези момичета тук са много готини.
  Много от мъжете в битката им се предадоха. И целува боси подметки.
  Но сега бяха в Швеция, където вече валеше сняг и студ.
  И германците, водени от Ромел, победиха британците в Египет. И сега те пробиха в Близкия изток и имат успех след успех.
  Походът на красивите воини не спря дотук... Герда каза страстно, търкайки бос крак в метала:
  - Ами "Тигър" разбира се, танк, който дава шедьоври и колосална като мощност машина. И все пак просто!
  Шарлот отбеляза мързеливо:
  - Лично аз предпочитам Лео. Тъй като няма какво да пробие такава кола! И е в перфектна форма!
  Магда си спомни как им показаха парада на 7 ноември и изчурулика:
  - И на мен Мишката ми хареса, толкова е голяма! И то с две пушки едновременно!
  Кристина се изкиска и се обърна в транспорта:
  - Две пушки в една кола - това е страхотно!
  Герда изви крака във въздуха и отбеляза:
  - Хубаво ли е да летиш така? Ще стигнем ли скоро Австралия?
  Шарлот поклати глава.
  - Не! Не скоро! Да летя дотам от Швеция - почти през цялото земно кълбо!
  Самолетът всъщност кацна за зареждане с гориво. Момичетата изтичаха навън. Те се озоваха в горещата Медина, където самолетът кацна аварийно. Въпреки края на ноември температурата тук беше около тридесет градуса. А в Швеция, точно когато тръгваха, удари студен циклон и температурата падна до минус трийсет.
  Момичетата тичаха възможно най-бързо, за да не замръзнат към транспортния работник, а скрежът ухапа босите пети на момичето. Не е лесно да не носиш обувки по принцип, особено когато ходиш.
  Но сега момичетата тичаха по горещия пясък на Медина. Арабите се уплашиха, гледайки полуголите момичета, но се страхуваха да предприемат каквото и да било. Въпреки това германците имат много страхотна репутация. Всъщност те се възприемат като нация от свръхчовеци и затова прощават малките шеги. Както когато красавиците се носят само по едни бикини.
  След студеното време, когато краката постоянно изстиват, е много приятно да тичате по горещия пясък. На момичетата им хареса и те се забавляваха, като си хвърляха пясък.
  Герда, скачайки през пустинята така, си помисли, че все пак е прекрасно да живееш в страна, в която е постоянно лято. И колко е хубаво...
  Слънчево и чисто, чист въздух лъха в лицата ви. Или не твърде свеж, а по-скоро горещ пустинен въздух.
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  - Сега тези земи принадлежат на Третия райх. Никога досега човечеството не е било толкова обединено. Или по-скоро близки, до единство като сега. И всичко това е до голяма степен благодарение на гения на фюрера.
  Магда логично отбеляза:
  - Отчасти и защото Хитлер е изключителен късметлия. Например британците паднаха като грах. И просторите на Африка не се оказаха пречка. Да, всичко беше на наша страна. Въпреки че понякога имаше грешки!
  Кристина отговори:
  - По отношение на късмета, не много! Нямахме късмет, например, със зимата през четиридесет и първа. И тогава щяха да превземат Москва. И войната на изток щеше да свърши. И така все пак трябва да извадите сталинския трън.
  Герда се съгласи с въздишка:
  - Сигурно трябва! Жалко! Толкова много добри момчета и момичета ще умрат!
  Магда неволно се разплака и каза:
  - Смърт... Колко си несправедлив! И понякога идвате в неподходящ момент!
  Герда побърза да възрази:
  - Понякога не! И винаги в неподходящ момент! Знаеш как искаш да живееш и колко неохотно да умреш!
  Кристина логично отбеляза:
  Искаме това, защото сме силни и здрави. А бабата, която е на сто години и в която всичко я боли, сигурно има съвсем друго отношение към смъртта!
  Шарлот поклати глава и каза с трепет:
  - О, дай Боже! Дай Боже някога да остарееш!
  Герда го махна и ритна пясъка с бос крак:
  - Нека не говорим за това! Ако започнеш да мислиш какво е старост, ще полудееш или ще си съсипеш живота!
  Магда се опита да утеши русата девойка:
  - Когато Исус дойде, всички мъртви ще възкръснат и тази вечна младост ще бъде завинаги!
  Герда се усмихна и каза нежно:
  - Бог да благослови!
  Христина отговори ядосано:
  И съм фундаментален атеист. И аз не вярвам в Бог и не те съветвам!
  Герда сви силните си загорели рамене.
  - Няма да се нарека силно вярващ, но ... Има много неща, които материалистите и атеистите не могат да обяснят. Включително произхода на Вселената!
  Шарлот, гмуркайки се в горещия пясък, отговори:
  - Но на мен повече ми харесва идеята - много богове. Че тези богове демиурзи колективно са създали Вселената и Земята. Тогава между тях се разигра борба, която предизвика катаклизми и природни бедствия. Затова се случиха всякакви нещастия. Борбата на боговете и поражда войни между хората!
  Герда уверено отговори:
  - Но немският Бог винаги побеждава!
  Шарлот поклати глава.
  - Това не се случи в Първата световна война. Въпреки че бяхме близо до победата!
  Кристина кимна енергично.
  - Това е! Беше необходимо временно да се пожертва Източна Прусия, но не и да се изтеглят войски от Западния фронт. Тогава щяха да обкръжат и превземат Париж. Франция капитулира... Все пак е победена. И по-нататък... Мисля, че ако Великобритания прояви инат, тогава бихме могли да се натоварим с нея заедно с Италия, Турция и Япония. И щяха да ги смачкат с подводници и едно действие на флотите!
  Магда отбеляза:
  - Забравихте за Русия!
  Кристина се възстанови.
  - Нищо не съм забравил! Русия щеше да бъде победена след капитулацията на Франция. Още повече, че цар Николай II не е Сталин. Руският монарх би сключил прибързан мир с нас, претърпял поражение. И бихме... Накратко, Русия от царско време е по-слаба дори от комунистическата!
  Шарлот се изкиска.
  - Ето как! Но тогава, разбира се, пропуснахме шанса. Адолф Хитлер беше по-умен. Той сключи пакт за ненападение със Сталин и разби враговете си парче по парче. Това е политическата мъдрост!
  Кристина отбеляза:
  - Още по-логично би било да се премахне Великобритания и чак тогава да се напада Съветския съюз!
  Шарлот каза с усмивка:
  - Съгласен съм с това!
  Герда, напротив, възрази:
  - Ако не бяхме нападнали СССР през четиридесет и първата година и не бяхме победили частите на Червената армия, неподготвени за отбранителна война, те можеха да ни нападнат, когато щурмувахме Великобритания. Така че нямахме друг избор!
  Магда сви рамене.
  - Сталин е предпазлив политик! Може би не би рискувал такова приключение!
  Герда рационално отбеляза:
  - По-скоро това е голям риск от страна на Сталин да ни даде възможност да смажем Великобритания. В този случай по-висши сили биха се стоварили върху него. И щяхме да го заровим. И така, докато Великобритания се съпротивлява, Русия все още има шанс срещу нас. Иначе трябва да признаем, че враговете ни нямат шанс!
  Шарлот също намери нещо, срещу което да възрази:
  - Докато не бъдат победени чудовища като СССР и САЩ, е изключително рано да се твърди, че врагът няма шанс. Направихме много и извървяхме дълъг път, но... Предстоят ни още много проблеми. Сега Австралия. Още една граница за германската армия!
  Герда уверено отговори:
  - Да го счупим и него! Вече има две разходки в Швейцария и Швеция, а в Австралия поне е доста по-топло.
  Шарлот се изкиска и каза уверено:
  - Вярвам в нашата победа! Иначе просто не става!
  Момичетата трябваше да спрат да се затоплят в пустинята и да се върнат в транспорта. Зареждането с гориво беше успешно. А към момичетата се присъединиха старите им приятелки от батальон "Тигрица".
  Момичетата от този женски отряд бяха на лов за празни муджахидини. Които обаче бяха малко. И сега те щастливи тръгнаха да завладеят Австралия. Още един толкова желан за Вермахта континент.
  Германия събираше сили за скока и подготвяше кацането.
  Маргарет се срещна с уважение към старите си познати Кристина и Герда. Все пак не всеки може да получи диаманти срещу рицарски кръст! След тази компания момичетата трябваше да бъдат изпратени за осеменяване и в специален лагер за раждане на потомство. Така че в руската компания може да не са имали време да участват.
  Красавиците обаче изглеждаха весели и борбени. Вече не исках да спя, а момичетата, затворили се в отделна кабина, бърбореха.
  Магда, седнала в коженото кресло, отбеляза:
  - Езичеството, при цялата си външна логика, също не може да отговори на много въпроси. Например, откъде идват многобройните богове демиурзи?
  Шарлот се изкиска и протестира:
  - Точно както монотеизмът не е в състояние да отговори на въпроса откъде е дошъл единственият Бог, създал Вселената?
  Магда сви рамене.
  - Това е въпрос как да кажа... С вяра приемаме като аксиома, че Всевишният Бог винаги е съществувал. И това е аксиома, която не изисква доказателство.
  Кристина отбеляза, поклащайки глава:
  - Невъзможно е да си представим вечно съществуващото, и безкрайно силно, и безкрайно мъдро. Това е против логиката. Както виждаме на Земята, простото поражда сложното и наблюдаваме еволюция. И тогава от по-сложното тръгна простото. Което противоречи на наблюдаваната реалност.
  Например човечеството става все по-сложно, а не опростено! И изобщо не деградираме, а ставаме по-съвършени!
  Шарлот се изкиска и отбеляза:
  - Логично! Еволюцията на боговете води до създаването на всемогъщия Бог Демиург!
  Магда отбеляза грубо:
  - Такава философия може да погуби душата!
  Шарлот присви очи и изтърси:
  - Но въпросът е на колко години е Вселената?
  Магда сви силните си развити рамене.
  - Неизвестен! И защо такъв въпрос?
  Шарлот рационално отговори:
  - Това е свързано с бунта на Сатана. Сатана е един от най-ранните ангели, ако не и най-ранният. Както го наричат - Синът на зората! И ако се е разбунтувал, тогава вероятно не е минало много време от неговото създаване и бунт. И се оказва, че толкова много милиарди години той се е държал спокойно и изведнъж се е побъркал.
  Магда се намръщи и изгука:
  - И какво от това?
  Смарт Шарлот отбеляза:
  - А учените казват, че нашата Вселена е на милиарди години! Толкова много време отнема светлината на звездите да достигне планетата Земя! И се оказва, че според Библията не може да са милиарди!
  Магда се замисли за момент и отговори:
  - Бог създаде светлината на звездите, която вече е слязла до нас. Адам и Ева са били възрастни, а не бебета. Слънцето, луната и звездите вече ги огряваха. Тоест Господ е създал света в развитие. Така че всичките ви обещания не доказват нищо.
  Шарлот отбеляза упорито:
  - Или може би те доказват, че има много богове? Тези богове, които създадоха вселената!
  Магда отговори с известно колебание:
  - Нашата вселена е повече или по-малко единна и структурирана, с всичките си нередности. А наличието на много богове води до факта, че вселената ще бъде разделена на парчета.
  Шарлот също възрази съвсем логично:
  - Боен кораб изгражда много хора! Въпреки това бойният кораб е машина от една част. Да, и Вселената е изградена от много богове-демиурзи, но Вселената не става по-малко интегрална от това!
  Магда протегна лице и изгука:
  - И това звучи - логично! Но това е чисто човешка логика. Няма нищо общо с Божествената сила, което е непонятно!
  Шарлот се изкиска.
  - Най-простият аргумент - мислите на Господа са неразбираеми! И това може да бъде споменато и донесено във всички случаи!
  Магда прошепна:
  И във всеки ред от този клон на Господ,
  Виждам желанието в мечтите да реализирам идеала...
  Но странно нашите хора страдат почти в ада,
  А деспотът на финансите ни окова жестоко крилете!
  Шарлот се засмя.
  - Яж добре! Защо не се поклониш на пъна?
  Магда разклати юмрук.
  - Да ти!
  Момичетата явно започнаха да се отегчават... Разговорът за религията не вървеше добре. За какво друго да говорим? Мислите на воините от батальона на СС бяха ограничени.
  Герда засегна танковете в разговора:
  - Нашият "Лъв" е просто въплъщение на немския дух! Толкова голям и с пистолет!
  Магда отбеляза, като масажираше сърбящата си подметка с ръце:
  - А "Мишка" още повече - значи по-силен! И бронята му е по-дебела! И две пушки наведнъж!
  Шарлот възкликна с радост:
  - Очарователна малка мишка! Ще смачкаме всички на прах!
  Магда го взе и запя:
  - Проклет и древен, врагът пак кълне! Стрий ме, стрий ме на прах! Но ангелът не спи и всичко ще се получи ... И всичко ще свърши добре! И всичко ще свърши добре!
  Шарлот мъдро отбеляза:
  - Който разчита на помощта на ангелите, пада директно в ада!
  Магда отвърна:
  - Кой, по дяволите, е в главата, в бъдеще един ад!
  Герда внезапно отбеляза:
  - Имах близко запознанство с Т-34 с Шарлот, когато тестваха! И знаете ли, това не е най-лошият танк на Земята!
  Червенокосият отбеляза злобно:
  - Не е най-добрият, но... Видимостта му е доста слаба. На практика е изключително трудно да се влезе във врага от такъв танк! Трябва да си признаем!
  Герда логично отбеляза:
  - Добре оформена броня и купол. Въпреки че "Тигър" -2 и "Лъв" - защитата на страните ще бъде по-добра.
  Кристина тази червенокоса палавница забеляза:
  - "Лъвът" все още има добра кула, що се отнася до наклона на челото. Но челото на "Тигър" -2 почти не е наклонено.
  Герда отговори:
  - Но дебелината на бронята е 180 мм. Това компенсира по-малкия ъгъл на наклон на листа. По отношение на кулата Лъвът се оказа по-добър от Тигъра, но това, разбира се, не е границата. Знам, че нашите дизайнери определено ще създадат нещо по-съвършено.
  И красивото момиче удари стоманения лист с бос крак, така че музикална трел се разнесе.
  Воините скучаят. Искаха да заспят. Може да има нещо интересно...
  Междувременно в Кавказ се води война. Германците, в допълнение към "Пантерата", също използваха "Тигър" -2. Също подобен по форма на танк, но малко по-голям, по-тежък с 88 мм оръдие и по-дебела броня. Разбира се, тегло от тридесет и пет тона, повече, но все още не критично, може да се бори със стар двигател от 700 конски сили. Винтик и Шпунтик обаче вече са направили двигател с мощност 1000 конски сили. И "Тигър" -2 също започна буквално да лети. Появи се "Лъвът" с още по-дебела, особено странична броня, и 105-милиметрови оръдия.
  И с тегло четиридесет и пет тона, той се превърна в колосален проблем за съветските войски.
  През зимата на четиридесет и трета - четиридесет и четвърта година Кавказ е превзет от германските войски. Войната започна да върви не според сталинския сценарий.
  Нацистите превзеха Индия през март и започнаха да се придвижват към Австралия. И в същото време заграби Африка.
  Сталин им предложи мир при всякакви условия. През пролетта на четиридесет и четвърта, след като завърши завладяването на Африка, Хитлер прие мирното предложение на Сталин.
  Условията са тежки, включително плащането на репарации и доставката на суровини и други неща на Третия райх.
  През лятото на 1944 г. е извършен десант във Великобритания и Лондон пада за една седмица. След това започна голяма офанзива срещу Америка. Винтик и Шпунтик направиха нови подводници, които плаваха по-бързо от лодки и насочваха торпеда към радара. И още много неща са измислени.
  Особено силна стана лазерната инсталация на дискети . И беше просто страхотно.
  Америка издържа до юли 1945 г. и капитулира. Настъпи периодът на мир. Временната истина...
  Хитлер беше недоволен от факта, че Япония завзе твърде много територия. И той просто копнееше за отмъщение и окупация на земята.
  И на 20 април 1953 г. започва войната с Япония. Наследникът на Сталин, Берия, предлага помощта си на Хитлер.
  Фюрерът се съгласи при определени условия. А именно СССР воюва с пълна сила, но се връщат само Южен Сахалин и Курилския хребет.
  Берия, който продължава да плаща на Хитлер колосална почит, се съгласява и с тези условия.
  От самото начало войната е неуспешна за японците. Те бяха особено притеснени от техните летящи чинии, които бяха въоръжени с лазерни оръжия и топлинни лъчи. И всичко беше буквално изпепелено и претопено в метални стружки.
  СССР пък хвърли в битка танковете Т-54 и ИС-7, които също бяха по-силни от японските и реактивните самолети.
  Войната продължава пет месеца и завършва с победа и окупация на Япония. Беше гръмка победа...
  И в битките се отличи танковият екипаж на Аленка на ИС-7. Колата се представи добре и разби много японски мастодонти.
  А момичетата стреляха с боси пръсти и то доста точно.
  Но това са толкова подробности...
  СССР си върна южната част на Сахалин и Курилския хребет. И така си осигури власт и нови земи...
  Хитлер, някои повече заграбиха останалия свят под него. Но СССР непрекъснато му беше болно в очите. Фюрерът искаше нови завоевания и героизма на Вермахта.
  И на 20 април 1958 г. с атака срещу Москва започва нова голяма война.
  Германски момичета се бият в небето. Албина и Алвина.
  Те свалят съветски самолети. Момичетата са почти голи, по едни бикини и боси. Въздушните оръдия са насочени към врага.
  Албина събаря съветска кола и скърца:
  - Това е шок според нас!
  Алвина също отрязва съветския Як и добавя:
  За славата на нашата империя!
  И воините по едно време също се биеха и се биеха с врага. И обичат да измъчват хората.
  Тук комсомолският член е бил измъчван. Съблеченото и голо момиче било бито с камшик. Тогава босите крака на комсомолеца бяха изгорени с нажежен прът. И трябва да кажа, че им хареса.
  Тогава счупиха пръстите на краката на момичето. И най-шикозното мъчение, подпалете лоното на Венера с факла. И момичето загубило съзнание от болковия шок.
  Албина обаче не се успокои и на това. Тя доближи факлата до голите гърди на момичето. И го изпържи. Тогава тя отряза и изяде крехкото месо, като възкликна:
  - Колко вкусно!
  Алвина изпържи другото зърно с пламък и отбеляза:
  - Да, страхотно е!
  И немските момичета много го харесаха.
  Но не всички същества са такива. Тук Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето срещу немски лешояди.
  И показват своите умения и мъдрост.
  Момичетата, разбира се, се бият боси и по бикини. И донесе дарове на смъртта на врага.
  И пеят на себе си;
  - Слава на страната на комунизма,
  Ленин ни вдъхнови да се борим...
  Счупен хребет познай фашизма
  Да изградим нов свят!
  Анастасия стреля по врага с боси пръсти, свали немски самолет и извика:
  - За червения комунизъм!
  Акулина Орлова ловко удари врага с боси крака, отряза го и излая:
  - За победата на руския дух!
  И момичетата изреваха в един глас:
  - За Родината и Сталин!
  Това е толкова тежка битка, която се води по целия фронт.
  Германците със сигурност са силни. И те се движат, макар и бавно, но с големи щети.
  Момичетата се бият в пехотата ...
  Комсомолки сами по гащи.
  Тук Аленка изстрелва изстрел от картечница, отрязвайки нацистите и нокаутирайки цяла линия бойци.
  Тогава той казва:
  - Слава на Русия!
  Анюта също стреля по врага. Прави това много добре и ясно. И съсече нацистите. След това хвърля граната с боси пръсти, разбивайки танка на нацистите и изписква:
  - За светата Рус!
  Аллах стреля и по враговете. Прави го много спретнато. С гола пета той хвърля подарък на смъртта, като го прави майсторски. Червенокосият Фриц чука и изкрещява:
  -За времето на комунизма!
  Мария също стреля по врага. Коси нацистите, което го прави изключително агресивен и скърца:
  - За Русия, нашата майка!
  И с боси пръсти пак ще хвърли граната. Германският танк, след като е получил повреда, се преобръща ... И бойният комплект е разкъсан.
  Маруся, смазвайки нацистите. И с босите си пети тя хвърли цял куп гранати и издаде:
  - За великата Родина!
  Такива момичета тук, просто колосални бойци. Така всички се изтребват подред.
  Ето бойната петица. И колко много фашисти прет. И черни воини участват в офанзивата. Трябва да кажа, че са изключително борбени момчета.
  Но техните руски момичета косят без церемонии.
  Красив батальон, когато воините са почти голи. И толкова загорял, шоколадов.
  А в небето можете да видите мощни немски коли Yu-888. Те хвърлиха бомби върху съветските позиции, смазвайки врага. И действат с голяма отдаденост.
  Ева, хвърляща бомби, натискайки голата си кръгла пета върху педала. Хвърлят подаръци по съветските градове, реве:
  - Третият райх е непобедим!
  Агата се съгласи с това, бълвайки дарове на унищожение:
  - Вече разбихме всичките си врагове!
  А нацистите вече обикалят Москва от различни страни.
  Тогава Олег и момичетата отново влязоха в битката, помагайки на Русия или по-скоро на СССР.
  Тогава към тях се присъедини и босото момиче Маргарита. Също така една възрастна писателка става момиче на около дванадесет години в замяна на безсмъртие и изпълнява мисия.
  Воини от двадесет и първи век отново се борят с нацистите от двадесети.
  Във фашистката кафява империя има твърде много войници. Те текат като безкрайна река.
  Олег Рибаченко, посичайки нацистите с мечове, изрева и пехота, и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск!
  Маргарита, смазвайки опонентите си, оголвайки зъби, изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се пръснаха отровни игли, удряйки нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли босите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И сабите й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, нарязвайки враговете, изписка:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво е в очите, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Августин, посичайки бели войници и танкове, изписка:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на мелничаря, мечовете й са като мълния.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - Защото Майка Русия ще победи!
  Олег Рибаченко настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор, което нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, разкъсват стволове и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главата и муцуната на всеки.
  Маргарита също смазва противниците.
  Босите й крака се клатят. Нацистите умират в големи количества. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в офанзива. Той посича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Кой е видял гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в офанзива. Нарязване на кафяви войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време пее на себе си:
  - Ех, тояга да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Августин, изсичайки нацистите и унищожавайки кафявите войници, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И ако хвърли босите си пръсти към врага, това ще убие слон и още повече танк.
  И тогава изскърца:
  - Вълкодави!
  Светлана в офанзива. Съкращава, порязва нацистите. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много от нацистите в скока.
  Хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Мечовете й са по-здрави от остриетата на вятърни мелници. И боси хвърлят дарове на смъртта, горят танкове и самолети.
  Момичето е в офанзива. Унищожава кафявите воини без церемония.
  И подскача от време на време, и се извива!
  И от нея летят дарове на унищожение.
  И самите нацисти падат мъртви. И се натрупват цели могили от трупове.
  Маргарита изписква:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И след това още дузина игли!
  Наташа в офанзива също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълно гърло:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокада от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И дузина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик войн.
  Торнадо помита фашистките войски.
  Момиче с червена коса реве:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в офанзива красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И воинът в настъпление.
  И босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящи и борбени. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да бъде мед,
  Този скок в кръгъл танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босото момиче има все повече ярост.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият войн изписква:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И бие враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак грахово зърно с експлозиви. Тя ще избухне и веднага ще бъдат изхвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Така или иначе победата ще дойде при нас!
  И ще пусне мелницата с мечове - дулата на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато крещи:
  - Победата очаква империята на Русия.
  И да унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и забавя, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в офанзива. Нейните мечове сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Нашето спасение е в сила!
  И боси пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с пробити гърла, лежащи наоколо в купища трупове, както и разбити танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не сто нацисти. Но всичко набира скорост. А воинът все още реве.
  - Аз съм непобедим! Най-готините на света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти изхвърча грахово зърно. И триста нацисти и дузина танкове бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пее:
  - Няма да посмеете да заграбите земята ни!
  Светлана също е в настъпление. И не дава нито грам отдих. Диво момиче Терминатор.
  И той сече враговете и унищожава нацистите. И масата от кафяви бойци вече е паднала в канавката и покрай пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи див бой.
  Олег Рибаченко се завръща в игра. И той напредва, размахвайки и двата меча. А момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от окървавени тела.
  Момчето писател напомня за една дива стратегия. Където също конете и хората са се смесили заедно.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и Adidas!
  Получи се много яко шоу. И колко нацисти са убити? И те убиха най-много от най-големите кафяви бойци.
  Маргарита също е в битката. Унищожава армии от канела и стомана и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И нейните мечове са насечени на нацистите. Масата от кафяви бойци вече е рухнала.
  Момичето изръмжа:
  - Дори съм по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грах с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя бие противниците, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всичките си партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш наказание!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е изрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време не забравя да извика:
  - Не можете да избягате от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова ... Косата се вее на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко идва буквално от яд.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголва зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той извика:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче хвърля куп игли, събаря танкове и пее:
  - Хайде на къмпинг, отвори си голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрата си форма.
  Той е доста възрастен, но изглежда като дете. Само много силен и мускулест.
  Олег Рибаченко пее:
  - Дори ако играта не следва правилата, нека пробием братството!
  И отново от босите му крака излетяха смъртоносни и поразителни игли.
  Маргарита запя с възторг:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че ще дойде зората на свободата!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Тъмнината ще си отиде! Да цъфтят рози!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Взривява врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време също реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, удряйки противниците.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Натрошава ги на малки парчета.
  Жената войн хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Нашата пълна победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го реже.
  След това червенокосата ще вземе и ще изпее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм голяма мечта!
  И сега нейните мечове са в действие и разрязват месо и метал.
  Светлана също преминава в настъпление. Това момиче няма спирачки. Щом кълцат, така масата от трупове е осеяна, падат самолети и танкове.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега грахово зърно убиец лети от нея.
  Олег отново сто от нацистите, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да се натроши на малки парчета.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И изсече много кафяви бойци. И намалява големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в атака е още по-бесна. Така вършит нацистите. Не е много добре за тях да се съпротивляват на такива момичета.
  Наташа го взе и запя:
  - Бягането на място е обикновен помирител!
  И момичето-воин избухна в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се претърколи назад и танковете горяха.
  Тя е борбена красавица. Бийте си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, смазва всички без изключение. А мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. И босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да се взривяват.
  Зоя го взе и изписка:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с радост:
  Значи ти си виновен!
  И с босите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче на момичетата.
  И от босите й крака как ще хвърчи острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в красотата си.
  Каква светла коса има. Като пролетарско знаме се вее. Това момиче е истинска лисица.
  И сече противници - сякаш се е родила с мечове в ръце.
  Червенокоса, проклето копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има бича глава - бойците няма да полудеят!
  И ето, че тя отново смачка много бойци.
  Олег Рибаченко измърмори:
  - Точно това, което ви трябва! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, счупвайки купола на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин лесно се съгласи с това:
  - Аз съм войн, който ще ухапе всеки!
  И пак с боси пръсти ще пусне убийствена.
  Светлана в битка не отстъпва на противниците. Не е момиче, но да приключи с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки купола на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, изчурулика:
  - На глупака нож не му трябва....
  Зоя изписка, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посягайки нацистите, добави:
  - И правете с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло вълнението им е много.
  Олег Рибаченко изглежда много стилен в битка.
  Маргарита пееше:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изкрещя:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пееше в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът изстреля остър диск-бумеранг. Той летеше в дъга, повали много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки изтреблението:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли хвърчаха от босите й крака. И те удариха много изтребители и самолети.
  Русото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, махайки с крака и хвърляйки остри свастики, избълбука:
  - Имперското знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на падналите герои!
  И момичетата извикаха в унисон, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск лети от босите крака на воините. Месото се разкъсва и кулите на танковете се разрушават.
  И пак вой:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъса противници и крилати лешояди и издаде:
  - Ние сме вълчици, изпържете врага!
  И от голите й пръсти ще изхвърчи много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огън!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко избълбука:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа съсече нацистите и изкрещя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да ...
  Но ние, воините, сме винаги здрави!
  Момичето хвърляше игли по врага с боси пръсти, взривяваше маса танкове и пееше:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готов за действие!
  След това Наташа отново покоси враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бързо маце. Тук тя изстреля цяла цев срещу нацистите. И разкъса няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирай, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така вършит нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И кълцане на противници - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Наесен баница ще има!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка, като джак в кутията.
  Но как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И удари ли, удари.
  От него хвърчат кървави пръски.
  Светлана отбеляза рязко, когато от босите й крака полетяха метални пръски, които разтопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски хора!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така че те се нарязват и настъргват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Олег е в битка и атакува нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и пищи:
  Като бикове сме!
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, подхвана:
  Като бикове сме!
  Наташа го взе и извика, посягайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса нацистите, изписка:
  - Не, не от ръка!
  И той ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа го взе и изписка:
  - Телевизорът ни е включен!
  И убийствен сноп игли лети от голия й крак.
  Зоя, която също унищожаваше нацистите и техните танкове, изписка:
  - Приятелството ни е монолитно!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с боси пръсти ще вземе и изстреля три бумеранга. И това предизвика още повече трупове.
  След което красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем милост на врага! Ще има труп!
  И пак убийственото нещо излита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбелязва:
  - Не само един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало босо през кървавите локви. И тя уби много нацисти.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си блъска главата на нацисткия генерал. Счупете му черепа и издайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана е много бясна в офанзивата, особено като събаря танкове, тя изписква:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли хвърчат от голите й пръсти. Докато тя пробива през всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Олег Рибаченко изписква:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата от нацисти рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто силата кипи в него и вулканите клокочат!
  Маргарита в движение. Ще разпори коремите на всички.
  Момичето ще изхвърли петдесет игли наведнъж с крака си. И много различни видове врагове бяха убити, танкове и самолети бяха нокаутирани.
  Маргарита пееше по отношение на веселието:
  - Едно две! Мъката не е проблем!
  Никога не трябва да се обезсърчавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще стане труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев бълбукаше :
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И една граната излетя от босите й крака. А нацистите са като гвоздеи . И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Какъв войн! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава бясна кучка.
  И тя го взе и избълбука :
  - Отец наш е самият Белобог!
  И ще удари нацистите с тройна мелница!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измама и подлост. За врагове, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с боси пръсти ще вземе и хвърли. И много купища воини на кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосият извика:
  - Русия и черния бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин изсъска:
  - Ще стрием всички предатели на прах!
  И намига на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще ви помете в опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще избием всички!
  И от босите й крака отново лети дарът на пълното унищожение! И толкова много танкове и самолети се пръснаха на малки парчета наведнъж.
  Олег изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай !
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с босите си пръсти, унищожавайки наведнъж танкове и самолети, издаде:
  - Накратко! Накратко!
  Наташа, унищожавайки кафявите воини, изписка:
  - Накратко - банзай !
  И нека нарежем противниците с дива горчивина.
  Олег Рибаченко, съкращавайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново от босия крак на момчето излетя остър, режещ диск. Той отряза както куполите на танковете, така и опашките на самолетите.
  Маргарита, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка ...
  Нека не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Те свършиха добра работа тогава с нацистите ... И Съветска Русия победи кафявата империя по време на щурма на Москва.
  Войната още не беше приключила, но СССР вече имаше шанс да победи самите нацисти. Така шестимата отново трябваше да прекъснат изпълнението на супер готината си мисия.
  
  ЕДИН СССР СРЕД ВЪЛЦИТЕ
  Прекъсването се случи поради слънчево изригване, в резултат на което на 22 юни 1941 г. САЩ, Великобритания и нейните колонии бяха изключени. Отначало това не повлия особено на хода на войната. Германците напредват почти по същия начин, както в реалната история. Фюрерът също се обърна на юг и Япония зае позиция на изчакване ... И отново мразовитата зима спаси Червената армия от пълно поражение и й позволи да премине в контранастъпление близо до Москва. Междувременно Япония завзе тези владения в Тихия океан, които преди това принадлежаха на Великобритания и Съединените щати и в които сега не можеха да влязат допълнителни сили.
  На източния фронт през пролетта и началото на лятото германците печелят серия от победи и отново започват офанзива срещу Сталинград. Оттук обаче започна разминаването с реалността. Липсата на втори фронт позволява на германците да прехвърлят повече войски от Европа и от Либия, оставяйки там само италианските гарнизони.
  И офанзивата започна не само на Сталинград, но и на Тихвин. И сега те бяха командвани от Ромел, когото фюрерът високо оцени за поражението на британците в Либия и превземането на Толбук .
  В битките участват и първите танкове Тигър. Ромел започва офанзива през нощта и успява да изненада съветските войски. Ситуацията се утежнява от факта, че германците имат предимство в авиацията, така че не губят силата си за борба със съюзниците.
  Пилот Марсилия бързо набираше сметка на източния фронт. Още през юни 1942 г. той надхвърля броя на свалените самолети на сто и петдесет и получава Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Но това беше само началото на една кариера.
  В небето всъщност беше по-трудно за Червената армия. И германците успяха да превземат Тихвин, а след това още няколко града и отрязаха Ленинград с двоен пръстен, блокирайки отново този град.
  Съветското командване се опита да пробие Ленинград и да напредне в центъра. Но нямаше достатъчно сила за постигане на успех в тези области.
  Единствената утеха беше, че нацистите бяха затънали в Сталинград, което им даде шанс да съберат нови резерви.
  Но Ленинград остава блокиран. Досега Турция и Япония не са влизали във войната, а СССР имаше шанс да обърне хода на битките. През ноември 1942 г. съветските войски започват настъпление край Ржев и Сталинград.
  При Ржев успехът не беше постигнат. Но близо до Сталинград пръстенът беше затворен. Но както се оказа с времето. Третият райх има много повече резерви и Ромел започва офанзива към Сталинград от север и Майнщайн от юг.
  Ситуацията се влошава от неочакваното влизане на Япония във войната. Самураите, въпреки че са ограничени от битката в Китай, атакуват Владивосток.
  Вероятно Хирохито се страхуваше, че Третият райх ще загуби и влезе във войната.
  Освен това Япония имаше достатъчно ресурси и пехота за пълномащабни офанзиви.
  Червената армия е притисната и Ромел успява да пробие от север към Сталинград. Майнщайн беше временно спрян, но след като получи допълнителни подкрепления и подкрепа от Паулус, той се свърза с вече деблокираните войски.
  Така възниква още един пръстен, в който се озовават съветските войски.
  След упорити битки повечето от тях са унищожени и пленени. След това германците завършват превземането на Сталинград. А през март 1943 г. Турция също влиза във войната. Ситуацията стана още по-сложна. Във въздуха германците поддържат превъзходство. Марсилия надхвърли триста свалени самолета и стана първият германец, получил втори Рицарски кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти.
  През май германците започнаха нова офанзива, използвайки масово нови танкове - "Тигър", "Пантера" и "Лъв". И те напреднаха успешно, въпреки че Червената армия зае мощна защита. Но силите вече бяха неравностойни, тъй като съветските войски се биеха на три фронта едновременно - срещу Третия райх, неговите сателити, Япония и нейните колонии и Турция. Ситуацията се влоши от тоталната война, обявена от нацистите, което доведе до увеличаване на производството на оръжия няколко пъти при липса на бомбардировки от страна на съюзниците. Така че шансовете на СССР бързо намаляха!
  Вярно, фрицовете напредваха бавно, тъй като пред тях имаше защита в дълбочина. И съветските войски, имайки опит, се биеха много смело. Но все пак загубиха.
  Въпреки това те се биеха с голяма смелост, а някои воини показаха най-висока класа. Ето, например, танковият екипаж на Елизабет на най-обикновения Т-34-76 се бие с нацистите.
  И германците бавно се придвижват към съветските войски, подредени в клин или прасе. Отпред е най-тежкият и добре защитен танк "Лев". Прилича на Пантерата, само че е много по-голям и тежи деветдесет тона. Челната броня на корпуса е 150 мм и наклонена като на Т-34, а бордовете са 82 мм с наклони. Челото на кулата като цяло е много добре защитено: 240 мм с наклони, а бордовете също са по-слаби от 82 мм, като корпуса. И мощен пистолет от 105 mm с голяма дължина на цевта от 70 EL. Това е танк, способен да поразява от разстояние.
  Елизабет превключва скоростната кутия догоре с бос крак.
  И тридесет и четирите набира скорост. Безполезно е да стреляте по "лъва" от разстояние и трябва да се приближите. Мощна немска машина изпраща снаряд със смъртоносна сила. Той бърза покрай него. Момичетата в резервоара се смеят весело и движат босите си крака.
  В края на май в Северен Кавказ е горещо и красавиците по бикини се забавляват много.
  Елена отбелязва с подсвирване:
  - Сега фашистът ще получи велик в рогата!
  Екатерина, поклащайки голия си загорял крак, се съгласява:
  - Със сигурност ще го ударим!
  Т-34-76 продължава да ускорява, но скоростта извън пътя е ограничена. "Лъвът" обикновено едва пълзи, а по-пъргавите "Пантери" и "Тигри" забавят, за да не изпреварят.
  Но тези превозни средства също са опасни, особено Panther, който е в състояние да изстреля петнадесет изстрела в минута. Можете да очаквате изненада от този.
  Ефрасия , натискайки газта с боса си пета, изписква:
  - Ще се бием майсторски!
  Оръдието на танк Лев има съществен недостатък: изстрелва само пет изстрела в минута. Като цяло не е най-успешният модел. Бронебойността е прекомерна и няма нужда да се удря от твърде голямо разстояние. "Тигри" и "Пантери" стрелят от два километра, от по-голямо разстояние е почти невъзможно да се удари мобилният и малък тридесет и четири. Така че струваше ли си да оборудваме "Лъва" с толкова мощно оръдие? Други съветски танкове са дори по-леки, с изключение на KV-1S, но този танк няма предимства в защитата и неговите ходови характеристики са само по-лоши.
  Елизабет се върти и изписква:
  - Вдишвам с гърдите си, въздухът е широка вълна,
  Той блести ярко, звездният килим е безкраен ...
  Чувствата играят, босите момичета са живи,
  Играй в небето, искам да летя към слънцето завинаги!
  Не е лесно да пробиеш танк Лев, дори и встрани. Страните на купола, подобно на тези на Panther, са наклонени, както и горната част на бордовете на корпуса. Тези резервоари вече имат типична "котешка" форма, която осигурява по-добра защита поради накланяне. Не като Тигъра, почти квадратен. Но "Тигър" е разработен преди войната и приличаше на KV по форма. Но "Тигър"-2, по-късна разработка, също е танк с форма на "котка" и скоро този танк също ще влезе в производство. Освен това е почти невъзможно да се удари "Лъвът" на борда. Само долната част на корпуса няма брониран наклон, но е покрита с ролки. Тоест, трябва да пробиете близо и да стигнете точно между ролките.
  Така че момичетата имат трудна задача. Освен това тридесет и четирите в движение се тресе толкова много, че е почти невъзможно да се стреля точно.
  Елизабет попита приятелите си:
  Можем ли да победим врага?
  Елена уверено отговори:
  - Когато момичетата нямат обувки, те придобиват такава чувствителност с босите си крака, че непременно ще ударят врага.
  Елизабет се съгласи с това:
  - Да, голите токчета на момичетата са гаранция за победа!
  И така, избягвайки поражението, тридесет и четирите се подхлъзват на борда. Основното тук е да избягвате оръжията на "Пантерите" и "Тигрите". Те са бързострелящи и точни. И не можете да пробиете тези танкове в челото.
  Елена стреля по германеца с боси пръсти. Но преминаването през пързалката в движение е почти невъзможно. Но ледената пързалка на врага е счупена и "Лъвът" спира.
  Тридесет и четири отново минава покрай него. И изпраща смъртоносен снаряд в долната част на страната.
  Екатерина отбелязва:
  - Нашето оръдие е остаряло - "Лъвът" наистина не може да бъде взет!
  Но като от раздразнение, Елена удари страничната част на врага и "Лъвът" се запали.
  Момичетата не намаляват скоростта, отново прът напред. Сега те имат по-слаба цел: "Пантера". Достатъчно е да я ударите точно отстрани.
  Елизабет отбелязва:
  - Практична котка!
  Катрин отбеляза със смях:
  - Но едва пълзи, за да не излезе от корицата на "Лъвчето".
  И Елена стреля от разстояние по Пантерата, която се оказа далеч встрани и отвори страната си. Тя има тънък - 40 милиметра и нищо че е наклонен.
  Германският танк експлодира с гръм и трясък. Да, красавиците бяха рязко прецакани.
  Те са със своята завладяваща грация на бойни красавици.
  Но снарядите свистят, докато минават, почти докосвайки бронята.
  Тридесет и четири е много опасно и тя прилича на човек, който скача между струйки.
  Елизабет отново стреля с бос крак и запя:
  - Всичко мога, ще ударим Вермахта с капитулация!
  Разбира се, с такива момичета самият дявол не е страшен. Въпреки че офанзивата на нацистите е агресивна и те имат много танкове ....
  Силите са неравностойни. Въпреки че броят на колите е приблизително равен, немските са по-тежки. Много съветски танкове са леки и не съвсем боеспособни срещу нацистките чудовища.
  Но екипажът на Елизабет прави чудеса и заснема друга "Пантера" в движение.
  Комсомолци се бият с пушки. Те стрелят точно. Те тичат, мигат боси, кръгли пети. И ударете врага право в целта.
  Аленка заповядва със страст:
  - Не се отказвайте момичета!
  И сега оръдието избълва снаряд точно по Т-4, пробива този танк. Но тук, разбира се, "Лъв", не е толкова лесно да се вземе. И тук трябва да опитате.
  Анюта сочи към колата с помощта на босите си пръсти и стреля точно от край до край, казвайки:
  - Слава на комунизма!
  Алла също стреля много точно и добавя:
  - Слава на героизма!
  Бойните момичета тук са нищо друго освен висш пилотаж!
  Мария, подавайки снаряд в пистолета, пееше:
  - По-високо и по-високо и по-високо,
  Стремете се към полета на нашите птици...
  И всяко витло диша,
  Мир на нашите граници!
  Маруся добави, стреляйки по Краутс:
  - Това определено е вярно...
  Масовият героизъм на руснаците и не само на руснаците беше демонстриран във всичко...
  Отмерените, приглушени звуци на кукувицата като звън на часовник се носеха над окопите. Редки дървета, с гъста зелена корона при пориви на вятъра, като пионери в поздрав, поздравяват уморените войници. За някои това дори може да изглежда като вид предупреждение - казват, ще отидете в другия свят!
  Батальонът под командването на Владимир Михайловски, тежко разрушен в предишни битки, особено при поражението през май, сега набързо се попълва с новобранци и се готви да покрие една от най-опасните зони. Три километра на изток водите се плискат по Дон, обхванат от пламъците на войната.
  Повечето тръстики бяха овъглени от запалителни бомби, водата почерня от сажди. Като огромни кибритени клечки в печален позор стоят самотни купчините на моста, съборен от взривната вълна, играейки ролята на опори.
  На лодки местни пионери пренасят даровете на нивите, както и кутии с амуниции за героичните съветски войници, готови да се впуснат в смъртна битка с разярените нацистки орди.
  Така че четирима от тях замъкнаха дълга кутия до един храст, покрит с вълчи плодове. Там грижливо замаскирано противотанково оръдие дебнеше като ирокез в засада. Трима войници и стрелецът с дръзки очи Алеся управляват оръдието. Момичето е много стройно, но ръцете й са жилави от изтощителна работа. Той също така се опитва, заедно с момчетата, да подготви капан, в случай че танк или "бронирана машина" на нацисткото стадо се опита да заобиколи естествения хълм.
  Войниците, в по-голямата си част, все още са напълно голи и не са обстрелвани, млади мъже, които са завършили съкратен наборен курс - месец и половина, плюс, разбира се, подготовка преди набор, добре установена в СССР.
  Някои воини вече имат опит. Те се различават от младите животни по четина, острота на движенията, някои са пренавити. По-конкретно, едноокият Иван, който изглеждаше като истински пират, пусна брада. Титлата прапорщик и вече няколко заповеди, получени в различни битки, или по-скоро първата близо до Москва. Когато, изглежда, направиха невъзможното: спряха Фриц и дори прогониха противниците на няколкостотин километра, като биячи на кучета.
  Колко изоставено оборудване имаше Фриц. Може би не толкова много и често имаше танкове, но бронетранспортьори с оръдия и картечници, които толкова болезнено измъчваха съветската пехота през лятото и есента на четиридесет и първа - поне стотинка дузина!
  Но когато студът надхвърли тридесет градуса, всички тези тевтонски чудовища загубиха способността си да се движат просто ... Бензинът замръзна и мазнината замръзна.
  За съжаление не успяха да довършат нацистите докрай. Отчасти по вина на командването, което поиска големи сили, за да щурмуват градовете, където са се скупчили немските части. Да, и размразяването дойде - било то грешно ...
  През пролетта Иван заслужи и втори орден - имаше късмета да убие генерал и няколко офицери от засада. Битката обаче беше само частично успешна. По време на преследването отломка попада в лицето на Иван Краснов и го лишава от окото. Уви, това е война, а не детски филм, където главният герой вършее всички и дори сто картечници не могат да го ударят.
  И сега те трябва да вършат физически тежка работа: да копаят окопи, клетки и капани за ями.
  Пионерите им помагат, докато нивите са спокойни и самите момчета и момичета са се помолили да помогнат на по-големите си братя. Те дори работят твърде ревностно, опитвайки се да направят повече, без да изчисляват силата. Така се издуха и изскочиха вените по загорелите, мазоли ръце и босите, ожулени крака на децата. В същото време те все още успяват да пеят;
  Ние сме пионерите на децата на комунизма -
  Огън, палатка и звънтяща бухалка!
  Нашествието на проклетия фашизъм -
  Който го чака яростен разгром!
  
  Какво загубихме в тези битки?
  И след това в битки с врага, придобити?
  Ние бяхме просто деца на света -
  А сега воините на родната земя!
  
  Но Хитлер направи крачка към нашата столица,
  Пуснати бомби, без да броим водопада!
  И за мен Отечеството е по-красиво от небето -
  Сега кървавият залез дойде!
  
  На агресията ще отговорим сурово -
  Въпреки че самите те са високи, да, уви, те са малки!
  Но мечът в ръцете на крехък тийнейджър -
  По-силен от легионите на Сатаната!
  
  Нека танковете се втурват лавина след лавина,
  И разделяме пушката на три!
  Нека полицията подло се цели в гърба,
  Но Святият Бог ще ги накаже жестоко!
  
  Какво решихме? върши делото на мира
  И за това, уви, трябваше да стрелям!
  Спокойствието вече е отвратително.
  Има и насилие!
  
  С момичето тичаме боси заедно -
  Въпреки че валеше сняг, преспа гори като въглен!
  Но не се страхувайте, знайте децата -
  Фашистът смело ще бъде забит в ковчега с куршум!
  
  Тук поставиха подлата компания Fritz,
  А останалите страхливци бягат!
  Ние смазваме пехотата като коса в битка -
  Ние не сме пречка за младите лета!
  
  Постижението на победата ще бъде през май,
  Сега виелицата е бодлив, твърд сняг!
  Момчето е босо, сестра му е боса,
  В парцали, децата срещнаха разцвета!
  
  Откъде идват тези сили?
  Изтърпете болка и студ, тази нужда!
  Когато един приятел измери дъното на гроба,
  Когато приятел стене - ще умра!
  
  Христос ни благослови пионерите,
  Каза, Отечеството ти е дадено от Господ!
  Това е първата вяра от всички,
  Съветска, свещена страна!
  Чува се далечен тътен на приближаващи танкове и самолети бръмчат в небето. И вече гърмят мощните обсадни оръжия. От удари на високоексплозивни снаряди, буци пръст и разтопена трева се хвърлят високо в небето. Тук започва битката. Майор Владимир Михайловски държи в ръцете си трофеен бинокъл, наблюдавайки приближаването на стоманена фашистка лавина. Те се опитват да прогонят пионерите в тила, но те не искат да си тръгнат и искат пушки в ръцете си, за да се бият.
  Оръжията не стигат за всички, но местните деца донесоха ловни пушки и дори спортни лъкове. Всеки иска да се бори смело и да победи. И няма да работи да умреш с последната мисъл за Родината.
  Майор Михайловски дава заповед:
  - Не откривайте огън без команда!
  Всъщност те имат само две " четиридесет и пет " за целия батальон, което означава, че шансът е да допуснат Фриц по-близо.
  Напред, както е обичайно сред нацистите, най-защитените автомобили; танкове Т-4 и самоходни оръдия "Хънтър". Те трябва да направят път за по-леки превозни средства и леко изостанала пехота.
  Колите и мотоциклетите на нацистите от време на време забавят от страх да не пробият напред ....
  Но пионерът Юлий Петров доказва, че не са останали напразно тук. Между пъновете, точно под гъсеницата Т-4, се движи оскъдна противотанкова мина, намазана с домашно лепило и върху тревата, която я прави невидима с помощта на тел.
  Стоманените плочи на гъсеницата лежат върху смъртоносен подарък. Експлозията не изглежда твърде силна, но гъсеницата е откъсната и нацисткият танк започва да пуши и да кръжи около кулата.
  Други момчета използват подобни устройства. Тъй като немската пехота е страхлива, а танковете и самоходните оръдия са беззащитни отпред, тогава те ще бъдат наказани за това.
  Известният "Хънтър", с нисък силует и здрава броня, прилича на сплескана костенурка. Това самоходно оръдие се появи съвсем наскоро на съветско-германския фронт. Благодарение на доброто шофиране, оръдие, което може да проникне на прилично разстояние и оцеляване в битка, Хънтърът веднага се превърна в притча на езиците.
  Но гъсениците му все още са обикновени, макар и широки ... Въпреки това е още по-добре да подкопаете дъното на колата и да я накарате да изплюе вътрешностите си с резервни части.
  Ето един разбит "Хънтър", като пиратска фрегата със счупен рул, се плъзга настрани и го избутва срещу Т-4. И двата стоманени ковчега на гъсеници започват да светят и след няколко минути експлодират поради детониращи боеприпаси.
  Вече дузина средно тежки коли бяха спрели разбити и безпомощни.
  Но зад тях останалата част от пръта, особено многобройните бронирани. Тук самоходното оръдие "Хънтър" добавя скорост и ... Пада в прикрита яма. Само гъсениците стърчат отгоре и се движат безпомощно.
  Пионерите се радват. Някъде в изкопани ями самоделни експлозиви. Изработена е по занаятчийски начин. Разбира се, по-слаб от динамита, но за да деактивирате ходовата част е достатъчно.
  Фриц понася тежки загуби, бронетранспортьорите се провалят, някои преминават през опасни зони, но са посрещнати с хвърляне на гранати и експлозиви.
  Тук дори бързите, млади бойци построиха малки катапулти. Те изхвърлят специална торба с дестилиран дървесен спирт, смесен с барутни елементи.
  При попадение по-тънката броня на нацистките транспортни средства отстъпва, което кара екипажите да пламтят със сини пламъци. Обезумели от болка, фрицовете викат сърцераздирателно и се разпръсват с изкривени от ужас лица.
  Някои от тях дори се отказват от технологиите...
  Единственото жалко е, че има много врагове, някои превозни средства, заливайки всичко с картечен огън, се приближават до окопите.
  И те се натъкват на таралежи ... Междувременно Алеся режисира четиридесет и пет . Разбира се, няма да вземете T-4 и "Hunter" челно, но можете да опитате отстрани. За бронетранспортьорите няма какво да се каже. Всеки ще пробие и ще направи подове с нажежен метал, изплюта кръв!
  Пистолетът с малък калибър има много предимства пред големия - скорост на стрелба, лекота на камуфлаж. И знаят как да избират цели.
  Нацистите ръмжат свирепо като хиени. И сред съветските момчета има убити и ранени. Особено трагично е, когато умират млади войници, които току-що са започнали да живеят. Ето едно много младо момиче-пионер, едва вдигнало експлозивен пакет, се втурва с него под гусениците на среден танк Т-3. Грозна кутия с дълъг, но привидно тънък ствол изскача и откъсва от нея квадратна кула.
  И бойците отново хвърлят гранати, а картечниците започнаха да забиват пълзящите мотоциклети. И главите на нацистките войници се пръснаха като зрели череши, съборени от градушка.
  И газовите резервоари на големите мотоциклети експлодират, изхвърляйки потоци от яростен огън. Усещането е като бунт от адски джинове. Ето някои бронетранспортьори също се присъединяват към нещастните си колеги.
  Алеся, сочеща към "Хънтър", цели долната част на корпуса. Трудно е да се стигне до там, но това е единственият шанс да пробиете безмилостното самоходно оръдие. Плавно движение на пръста и след това завъртете.
  Пистолетът дава мек откат и фашистката машина се разделя наполовина. И знамето със свастиката пада в кървавата кал.
  Алеся прошепва:
  - Справедливостта изисква жертва, дарения за благотворителност и успехът на една справедлива кауза на жертва!
  Завой, момичето-стрелец почива голо, за да усети по-добре биоритмите на Земята, а дъхът на тревата с подметките и отново стреля, улучвайки коварния Т-3 в ставата.
  Вижда се, че почти всички средни танкове на нацистката армада вече са изведени от строя. Тук последният беше унищожен от момче-пионер, въпреки нараняването, той бутна варел със смес от експлозивен карбид, въглищен прах, дървени стърготини с малко количество фосфор. Героичното дете вече нямаше сили да бута цевта след проходна рана, а неговият другар Андрей, прекръствайки се на бягство, бутна под колелата четиридесеттонна щурмова самоходна установка "Шмел" . Покорно оръдие с калибър 150 милиметра се изстреля нагоре и остана вдигнато. И душите на пионерите, изхвърчали от разкъсаните си тела, се втурнаха към щастливото небесно царство, където никога няма насилие и болка.
  Оцелелите фашистки превозвачи, загубили подкрепата на по-тежките си колеги, започнаха да се връщат назад ... Ревът на музиката на Вагнер спря и започна общ полет.
  Владимир Михайловски, изтривайки кръвта от челото си, каза:
  - Руски воин може да умре прав, но никога няма да живее на колене! Русия може да кърви, но никаква кръв няма да кърви нашата смелост и вярност към Отечеството!
  И оцелелите пионери потвърждават това... Въпреки че много от тях вече са обгорени и ранени.
  А Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето, те са готови да се състезават с прехвалената Марсилия, която вече има повече от четиристотин свалени самолета, за което получи петата степен на Рицарския кръст на Железния кръст със злато дъбови листа, мечове и диаманти.
  Но момичетата явно са в настроение да се бият сериозно. Ето ги само по бикини и се бият боси. И пробийте самолетите на Луфтвафе.
  Анастасия с помощта на боси пръсти насочва пистолета в целта, поваля фашиста и казва:
  Вярата ни е голяма
  Ще продължи вечно!
  И намига на партньора си. Акулина също поваля фашиста, удря го, много точно използвайки босите си крака и писъци:
  - За величието на идеите на комунизма!
  И оголва перлените си зъби. Такова момиче е борбено и възпитано.
  И блести със зъби.
  Анастасия, сваляйки друг немски самолет, на своя Як-9, агресивно изписква:
  - Руски орел над планетата,
  Разпервайки криле ще излети...
  Врагът ще бъде призован за сметка
  Ще бъде победен, разбит!
  Акулина охотно потвърждава това, като събаря опонентите си:
  - Ще се счупи!
  Въпреки че, разбира се, сред германците се появиха и красиви момичета аса. Албина и Алвина се бият на най-новия ME-309. Такива бойни воини откраднаха.
  И събарят съветски самолети с удивителна ловкост. ME-309 е много мощен самолет, въоръжен с три 30 мм въздушни оръдия и четири картечници. Срещу такова чудовище руските автомобили не могат да устоят.
  Ако стрелят, стрелят без жал.
  Албина, с помощта на босите си пръсти, пееше самолетно оръдие в целта. Удари врага и изкрещя:
  - За победата на Третия райх!
  И тя си показа езика.
  Алвина също победи врага. Тя отряза съветските Як-9 и изгука:
  - За великите граници на нашата армия!
  И намигна на приятелките си.
  Битки, печелене на сметки и Хъфман. Все още не е сред големите асове, но напредва бързо. И можете също да кажете чудовището на ада.
  Германците, макар и бавно и с тежки загуби, се придвижват по брега на Волга, приближавайки се до Каспийско море.
  . ГЛАВА 2
  Силите явно бяха неравностойни. Особено досадна беше фашистката авиация. Focke -Wulf навлиза на фронта в големи количества и неговите мощни оръжия и скорост се превръщат в проблем за Червената армия. Освен това тази кола беше твърде трудна за сваляне. Тя е издръжлива и силно бронирана.
  МЕ-309 също се оказва неприятна изненада за съветските пилоти както със скорост, така и с оръжие. И той доста раздробява съветските части.
  Бомбардира съветските позиции и новия бомбардировач Ю-288, много мощна машина. Носеше четири тона бомби при нормален товар и шест тона във версия за презареждане. И той получи съветските части справедливо.
  Ромел също показа класата си като командир, но подобно на Майнщайн.
  Все по-близо и по-близо германците се приближиха до Астрахан. И неочаквано за съветското командване Фриц премина в настъпление по Волга в посока Камишин. Това беше смел, но мощен ход. И докато беше трудно да ги спрем.
  Но отбраната на Червената армия все още е силна ... За една седмица нацистите напреднаха петдесет километра и бяха спрени.
  Те бяха посрещнати с контраатаки, съветските части ....
  В същото време японците се опитаха да развият офанзива срещу Алма-Ата. И тогава ожесточените битки бяха в разгара си.
  Момичетата се биеха наравно с мъжете и може би дори по-добре от тях.
  Маргарита Магнитная и Татяна Булатная - красиви момичета, стреляни от картечници.
  Свалиха самураи и пееха:
  - Да не се разделяме с мечтата
  Първата стъпка в живота е...
  Виждаш отново над земята,
  Вихри от яростни атаки!
  Маргарита хвърли убийствена граната с боси пръсти, разкъса японците и пее:
  - Никой няма да ни спре
  Никой няма да ни победи...
  Ще заровим Вермахта в земята ,
  Приятелството ни е монолит!
  Татяна, стреляйки по врага, се съгласи:
  - Наистина монолит!
  Японците настъпват към Алма-Ата. Те имат много войници и различни видове резерви. Това са бойните момчета. Но момичетата ги косят. Борят се отчаяно.
  Татяна Булатная хвърли още една граната, разкъса самурая и запя:
  - За голямото ми постижение!
  И намигнали очи с цвят на сапфир. Весело момиче, не казвай нищо.
  И Маргарита с голата си пета ще вземе и ще хвърли подарък на смъртта, разкъсвайки японските войници.
  И пей:
  - Всичко е объркано, преплетено, във вихър от изстрадани неволи!
  И отново хвърля босите си пръсти, лимон към японците ...
  Гол до кръста и бос воин Оксана пълзи до тях и избутва кутия с гранати, шепнейки:
  - Ще бъде готино момичета!
  И тримата воини запяха:
  - Самураят полетя към земята, под натиска на стомана и огън!
  И красавиците се бият с голяма ярост. Не напразно минаха през огън и вода и медни тръби.
  Тук Оксана хвърля граната с бос крак, удряйки японския лек танк Chikha. Е, това е страхотен гол.
  Маргарита, стреляйки по врага, пееше:
  - Можете да вярвате в липсата на вяра! Можете да направите липсата на случая!
  Татяна логично отбеляза:
  - Това, което казвате, е парадокс!
  Маргарита хвърли граната с боси пръсти и отбеляза логично:
  "Не е ли геният приятел на парадоксите?"
  Татяна се обърна, покоси самурая и се съгласи:
  - Разбира се, приятелю!
  И воините го взеха и избухнаха в смях ... Те се бият момичета и казват какво друго ... Не напразно Русия помни как се биеха момичетата!
  Разбира се, Оксана се бори на най-високо ниво. И стреля от различни точки, а момичето се върти като топ.
  Това са красавици, няма да отстъпят нищо на никого. И изгриза предателството, заедно със самураите.
  Води огъня и Анджела. Момичето също е агресивно и червенокосо. Воините предпочитат да се бият боси и да извършват подвизи с колосални размери.
  Анджела дава ред и казва през смях:
  - Ще влезем смело в битка,
  За властта на Съветите!
  И с боси пръсти хвърля убийствен лимон.
  Битките продължават и сега настъплението на японците изтича ....
  Вече е краят на юли четирийсет и трета. Нацистите се приближиха до самата делта на Волга и на нея започнаха битки.
  Елизабет и нейният екипаж се бият отчаяно. Първите танкове Тигър-2 също започнаха да пристигат на фронта. Те са подобни на "Пантера" и "Лъв", но нещо по средата. Също така с ъглите на рационалния наклон на бронята и дългоцевно оръдие с калибър 88 mm 71 EL. Тежи шестдесет и осем тона и е близо до танка "Лъв", по отношение на бронята, но малко по-малък по размер.
  Големи танкове няма да кажеш нищо.
  Елизабет и момичетата са на лов за германците. Те пробиват Т-4 и крещят:
  - Слава на идеите на светлите години,
  Викът на пионерите винаги бъдете готови!
  Да кажем, че воините са първокласни. И те не само се бият славно, но и пеят;
  Съюзът е неразрушим, народите на свободата,
  Не беше груба сила и страх, които се събраха ...
  И добрата воля на просветените хора,
  И приятелство, светлина, разум и смелост в мечтите!
  
  Слава на нашето свободно отечество,
  Силата на сътворението е опора завинаги!
  Законна сила, волята на народа,
  Все пак за единението - прост човек!
  
  През бурите слънцето на прогреса грееше за нас,
  През бурите и бурите се втурнахме напред ...
  Преместваме планини, сякаш без тежест,
  Целият свят, сияещ към комунизма, идва!
  
  Слава на нашето свободно отечество,
  Силата на сътворението е опора завинаги!
  Законна сила, волята на народа,
  Все пак за единението - прост човек!
  
  Народите на планетата са обединени като братя,
  Будистки, мюсюлмански приятели завинаги!
  Нека славата на разума, голямо име,
  Всички народи по света са едно семейство!
  
  Слава на нашето свободно отечество,
  Силата на сътворението е опора завинаги!
  Законна сила, волята на народа,
  Все пак за единението - прост човек!
  Момичетата пеят добре, а още по-добре се бият и правят такива подвизи. Въпреки че историята се пише от победителите и не се знае дали ще бъдат запомнени, ако войната бъде загубена?
  Аленка с батериите си, с екип от момичета, се опитва да задържи враговете на делтата на Волга. И тя показва на какво по принцип са способни красавиците.
  И наистина могат много.
  Анюта стреля с боси крака и реве:
  - Слава на времето на комунизма!
  И така цялата батарея го взе и запя в унисон, с пълно звучене на гласове;
  Борим се за по-добра съдба
  За да улесним живота на хората...
  И смаже проклетата орда
  За да има по-малко зли противници!
  
  Над нас е златокрил херувим,
  За слава на майка ни Русия...
  Народът на Русия вярва, че е непобедим,
  И направи всички на Земята по-красиви!
  
  Дадено ни е да се бием за Родината,
  Защита на величието на Отечеството ...
  А понякога животът е просто филм
  Въпреки че трябва да е отражение на рая!
  
  Всички хора трябва да постигнат мечта,
  Разумно да се вярва на комунизма...
  За да има повече щастие на Земята,
  И пожарите на реваншизма не дойдоха!
  
  Нашият цар, великият гений Пугачов,
  Той вдигна селяните на свещената борба ...
  Всеки бизнес ще бъде на рамото,
  И обичай момичето босо момче!
  
  Ще станем дори по-силни от дявола
  Когато изместим хоризонтите на науката...
  Сплескани под копитата на злодея,
  Въпреки че кръвта блика от разкъсана аорта!
  
  Да, това са нашите правилни приятели,
  Можем да направим Родината по-щастлива ...
  Хората вярват, че всички са едно семейство,
  Велика светла Русия!
  
  Гледайте хората смело в хоризонта,
  Не позволявайте на злите облаци да покрият небето...
  Ще дадем на врага победен резултат,
  И ще бъдеш, щастлив герой в битка!
  
  Не знам думата страхливец
  Ние, руснаците, изобщо не сме по-ниски ...
  Ние , Сварог, имаме Бял Исус,
  И завинаги ще се наслаждавате на май!
  
  Момичета и момчета в кръгъл танц,
  Ние боси момичета влизаме...
  За нас, в крайна сметка, всемогъщият Бог Род,
  Не бъди безмозъчен папагал!
  
  И Ленин ни вдъхнови да се борим,
  Мъдрият Сталин благослови подвига ...
  Силен херувим ще разпери крилата си,
  А нашите мускули са просто направени от стомана!
  
  Величието на Отечеството ще влезе
  Че ние сме такива войни с Бога...
  Тук ще потвърдим славата със стоманен меч,
  Кой щит е изкован при Сварог!
  
  Накратко, бъдете верни на Господа,
  За слава на светлата Русия...
  Ние просто познаваме рицарите орли,
  Зад нас е Белобог Христос Месия!
  Тук от точно попадение от пистолет светва "Лъвът". Да, нацистите го получават специално по рогата.
  Докато текат битките, тогава децата не губят време.
  Даша и Васка бродят в тила на немските войски. Гледат как техниката се движи в колони. Мотоциклети бързат, самоходни оръдия пълзят. Има много войски, включително SS и други части.
  Васка забелязва движението на "Фердинанд", мощно немско самоходно оръдие, унищожаващо танкове.
  Момчето прошепнало на момичето:
  - Изглежда, че Фриц премества допълнителни сили на север от Сталинград.
  Даша отбеляза с усмивка:
  - Нашите така или иначе ще ги смелят!
  Немцев от камиона ядосано крещи на момчетата. Децата излитат и тичат, мъждукащи, сиви от прах, боси, кръгли пети. Могат да дадат и опашка за тях.
  Момчето и момичето се затичаха към храстите и скочиха вътре. Даша отбеляза с ентусиазъм:
  - Партизаните могат всичко!
  Васка се съгласи с това:
  - Разбира се... Със сигурност ще спечелим!
  Даша пееше с ентусиазъм:
  - В очакване на победа! В очакване на победа! Тези, които копнеят да счупят оковите! В очакване на победа, в очакване на победа! Ще успеем да победим фашизма!
  Васка с готовност се съгласи с това и смачка гъсеницата с пръстите на босите си детски крака:
  - Ние можем! Родени сме, за да сбъднем една приказка!
  Даша намигна и отбеляза:
  - И какво? Мисля, че ще сбъднем приказката, а Вермахта ще стане на прах!
  И децата пееха в хор с пълно гърло;
  В името на нашата праведна страна,
  Какво ще даде комунизмът на Вселената...
  Ще бъдем верни на родината си,
  Нека проправим пътя към успеха, творчеството!
  
  Путин управляваше Русия като герой
  Но орелът я остави в полет ...
  Големият фюрер, разбира се, хемороиди,
  Но Сталин означава и име!
  
  Вярвам, че ще спечелим Третия райх
  Нищо чудно, че Путин се премести в Сталин ...
  Над света е златокрил херувим,
  И Сатана-Адолф вече е луд!
  
  Германците имат цяла Европа на една ръка разстояние,
  И Африка, и Азия, и държавите ...
  А Адолф си мисли, че е готин
  Но фюрерът ще бъде наказан!
  
  За Хитлер Русия е като хамбар,
  Той иска да направи своя собствена...
  Но ще бъде, вярвам, че комунизмът е рай,
  Ягодите ще поникнат, сеят лехи!
  
  Не вярвайте, нашият народ изобщо не е слаб,
  Но твърде много Фриц заловени ...
  И славянинът изобщо не е роб,
  В името на нашата майка Русия!
  
  И Ленин ни вдъхнови за подвиг,
  Той ми показа как да правя нещата...
  Тъй като Бог всъщност е един,
  Но в комунизма смело трябва да вярваме!
  
  Не, не се поддавайте на руския враг,
  В края на краищата Белобогът е с нас - Създателят на Вселената ...
  Ще помогна на отечеството в битка,
  Да бъдеш в успеха на живота непроменен!
  
  Докъде можете да убиете близки?
  За съжаление войната няма край...
  Така изтъняла в битките на нашата армия,
  Направете нещо, от което няма да се срамувате!
  Това е добра песен на млади воини. Те я изпяха и се размърдаха отново, загребвайки праха по пътеката с босите си мазолести пети.
  Децата бяха весели и външно доволни от живота. Макар и слаби, лицата й са загорели като шоколад, а косите й, напротив, са светли. Прекрасни момчета.
  Един от германците на мотоциклет ги нарече галено. И той ми предложи шоколад. Гладната Даша протегна ръце, но Васка я дръпна за ръкава:
  - Не се унижавайте!
  Намери се умно момиче:
  - Нека по-добре да обединим нацистите!
  Васка, който самият е кожа и кости, хареса тази идея. И той също поиска шоколад.
  Хитлеристът кимна и изпуфка на развален руски:
  - Пей, момче!
  Васка кимаше и пееше много вдъхновено;
   Партията събра цяла Русия,
  Защитава безкрайни полета...
  В крайна сметка хората вярват в такава сила
  Слава на съветската земя!
  
  Сталин е най-високата награда
  Сталин е полетът на мъдростта ...
  Трябва да се бориш смело за него.
  Всички хора следват Сталин!
  
  Дадени са ни ликуващи криле,
  Имаме голяма воля...
  Сталин е радостта от изобилието,
  Слава, велика страна!
  
  Сталин е най-великият във вселената,
  Сталин златокрил херувим,
  Нашите хора с неизменен късмет,
  Вярвай, завинаги непобедим!
  
  Сталин даде спасението на хората,
  Най-големият орел в света...
  За нашето отечество и свобода,
  Той разпери крилата си над земята!
  
  Няма по-висок от светлия Сталин,
  Той е велик като просто бял бог...
  Борба с пяна и победа,
  Скоро фюрера ще го забият в ковчег!
  
  Отдавайки чест на нашето отечество,
  Познайте я по-красива, за да не я намерите ...
  Скоро ще живеем при комунизъм,
  И нямаме друг начин!
  
  Сталин е гордостта на цялата планета,
  Сталин безграничен комунизъм...
  Делата му ще бъдат възпети
  Фашистът е напълно унищожен!
  
  Сталин прослави Русия,
  Сталин я издигна над звездите...
  Той издигна империята до ръба,
  Сталин е просто идеал!
  
  Сталин завладява Вселената
  Той има страхотен звезден флот...
  Изпитанията ще са за назидание
  Сталин ще доведе до комунизъм!
  
  За Русия Сталин е слънцето,
  Свети яростно в мрака...
  Гласът на момичето е силен
  Няма по-красив лидер на земята!
  
  Сталин е въплъщение на Сварог,
  Сталин създаде мощта на Русия...
  Той намира Род в сърцето -
  Най-великият майстор!
  
  Няма лидер на цялата земя по-красив,
  Сталин е най-великият човек...
  Нека създадем щастие в нашата вселена,
  Бесният злодей е унищожен!
  
  Моите синове и комсомолци,
  За Родината, застанете заедно във формация ...
  В крайна сметка вие, момичета, сте по-силни от тигрите,
  Скъпи гений Сталин е с нас!
  
  Постиженията не могат да бъдат преброени,
  Да летим като стрела...
  Нашата светла Русия,
  Родината върви към комунизма!
  Даша пя заедно с Васка и децата получиха всичко толкова звучно и красиво.
  А те още танцуваха, тъпчеха загорелите си необути деца и вече газеха през мартенския сняг с боси крака.
  Немецът, който не разбираше много руски, хареса песента и той извади свинска консерва от чантата си и я даде на децата.
  И кимна одобрително.
  - Зер Гут!
  Момчето и момичето се поклониха и продължиха. Те са само на единадесет години, но са умни и имат силна памет. Съберете точна информация. И веднъж светлокосата Дария, дори в кошница, донесе мина на германците. Тя е умно момиче и знае добре техния език. Те дори не предполагаха, че такова хубаво дете с бяла коса и сини очи може да донесе смърт.
  И това проработи...
  Ето ги пак, хапват немски шоколади и настроението им е весело...
  Дария отбеляза с усмивка:
  - Ако победим нацистите, ще си построя триетажна къща, мраморна и с фонтан!
  Васка се засмя.
  - Ще станеш ли буржоа?
  Момичето отговорило:
  -Не! Просто ще имам собствен комунизъм!
  Васка пак се засмя и запя;
  Когато буржоата отиде в моята земя,
  Къщите бяха изгорени, момичетата бяха изсечени ...
  Изглеждаше, че нулите са преброени,
  Момчетата бяха обръснати до нула!
  
  Кибалчиш взе пушката ,
  И се присъедини към Народната армия...
  Но той издаде всички планове Malchish-Bad ,
  Кой даде буре за сладко!
  
  И ето ме вися на стелажа момче,
  Мъчат ме с камшик и игли...
  В отговор се смея в лицето, аз съм палачът -
  И вярвам, че Отечеството ще стане рай!
  
  Животните опекоха петите ми с огън,
  Детето е било ударено тежко от ток ...
  Но повярвайте ми, не ми пука за мъките,
  Така че червените буржоа спечелиха!
  
  Чупят кости, злият метал се е вкопчил,
  Палачите ме залитат на стойката...
  Но повярвайте ми, момчето мечтаеше за това,
  Да тичам из Берлин през май!
  
  Вярвам, че другарят Ленин ще води,
  Освободете Варшава, Прага, Лондон!
  Скоро ще издадем печелившата фактура,
  И червеното знаме стои гордо над Берлин!
  
  Сега петите на детето горят,
  Подметката, която почти винаги е боса ...
  И камшикът удари силно по гърба,
  Вероятно мамо вече си побеляла!
  
  Но няма да се предам на тези палачи,
  Няма да питам за вяра, знай милост ...
  Нека кат камшик стръмен от рамото,
  Знам, че Ленин ще даде, вярвайте наградата!
  
  Кибалчиш се смееше под мъченията ,
  Не разкри тайни, умира гордо...
  В ада завинаги така крещи Лошо момче ,
  Демони му наливат смола в гърлото!
  
  Ленин е с нас, явно завинаги,
  И в сърцето ми гори горещ пламък...
  Голяма мечта ще се сбъдне,
  Над цялата планета ще има червен флаг!
  Дария подсвирна и тропна с бос крак:
  - Готино! Сам ли го композираше?
  Васка кимна:
  - Да! Историята му ми направи огромно впечатление!
  Дария кимна и отбеляза:
  - Помните ли как полицаите хванаха вас и мен и ни караха боси в студа през снега, а след това ни бичуваха и ни налагаха с тънки клонки петите.
  Васка с готовност потвърди:
  - Беше толкова.... Петите ви болят и ставите на раменете ви болят, когато висите на стелажа. Но нямаше доказателства срещу нас и...
  Дария отбеляза с въздишка:
  - Да, но полицията искаше да измръзнем до смърт. Но когато ме удариха с бутилка по главата, хванах отломката с бос крак. И тогава тя го сложи в ръцете си. След което прерязах въжето и за себе си, и за вас.
  Васка кимна.
  - Да, беше... Ужасно обаче. Но знаете ли, в студа мехурите от изгорели подметки не болят! И когато излязохме по-късно, всичко ни зарасна като на кучета!
  Дария с готовност потвърди:
  - Да ни лекува добре! Такива груби подметки съм набил, че не ме е страх да ходя по въглени!
  Васка, надувайки се, каза:
  - Аз също! Ние сме пионери, деца на комунизма!
  Дария потвърди:
  И със сигурност ще спечелим!
  Момчето и момичето запяха:
  В победата на безсмъртните идеи на комунизма
  Ние виждаме бъдещето на нашата страна...
  И на червеното знаме, нашето отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  . ГЛАВА #3
  В началото на август 1943 г. германците все пак излязоха, преодолявайки упоритата съпротива на съветските войски към Каспийско море. Това наистина е голямо постижение за Краутс. Които постигнаха най-големи дивиденти. Сега Кавказ беше отрязан от основния континент по суша.
  Успех постигат и турците, които след упорити битки най-накрая превземат Батуми и завършват обкръжението на Ереван. По този начин, след като напълно притисна съветските войски в Закавказието.
  Позицията на СССР стана много трудна. И Сталин заповяда да започне офанзива на север, за да пробие коридора към гладния, умиращ, но все още непредадения Ленинград.
  Атаката срещу Тихвин започна. Там са хвърлени значителни сили, въпреки че щабът не разполага с достатъчно резерви. Ситуацията се усложнява от пристигането на шведски, уж доброволчески дивизии на фронта, които укрепват позициите си.
  Да, и германците сериозно се засилиха ...
  Битките се разиграха от десети август, съветските войски напреднаха десет километра през първите три дни на битката. Тук на четиринадесети август германският танк Maus влезе в битката за първи път. Не много успешна разработка с тегло сто осемдесет и осем тона. Вярно, че колата беше управлявана от сериозен екипаж, много борбени нацистки момичета.
  Агнес, Адала, Анджелина, Агата, Афродита - пет красавици на Третия райх с буквата "А". И как се бият на Маус и стрелят от две оръдия наведнъж.
  Осколочно-фугасните снаряди се изстрелват от късоцевно 75-мм оръдие, а по-тежките от 128-мм оръдие, демонстрирайки поразителна мощ.
  Агнес стреля с боси пръсти и изсечени крака. Той удря съветската кола, буквално откъсвайки кулата й и изписква:
  - Аз съм космическо момиче!
  Адала изпраща изстрел с противопехотна мина и изписква:
  - И аз съм висш пилотаж, разкъсайте целия екипаж!
  И също така момичето използва голи пръсти. Съветските тридесет и четири снаряда удрят Мауса, но отскачат като грах. Колата е добре защитена. И не можеш лесно да я удариш. Снаряди летят от нея като топки за тенис и дори с голям калибър на такова чудовище не можете да пробиете.
  И момичето е застреляно от противовъздушно оръдие, не позволявайки на врага да се приближи.
  Агата също стреля с помощта на босите си пръсти и изръмжа:
  - Нека мечът ми удари, ще набием враговете!
  Адала потвърди агресивно, стреляйки много точно:
  Ние сме воини на светлината и земята!
  Анджелина се блъска с боси пръсти, разбива съветския танк Т-34-76 и вика:
  - За големи печалби!
  Афродита също удари със снаряд, който беше тежък като купчина, смачка съветския Т-60 и изписка:
  - Свещената война ще бъде нашата победа!
  Агнес се блъсна, използвайки голата си пета, счупи предната броня на врага и издаде:
  - Имперското знаме напред - слава на падналите герои!
  Тези момичета тук са доста гадни и убийствени. И не е за нищо, че не можете да ги подминете. Благодарение на босите си крака и бикините по телата си, те снимат, без да пропускат нито един момент. Това означава, че те не могат да бъдат победени толкова лесно.
  Страховитият "Мишка" удари със смъртоносно оръжие и не даде шанс на никого.
  Включително серията KV.
  Но ако има германки, които се борят толкова упорито и успешно, тогава има момичета от съветско ниво - герои.
  Ето, например, Наташа с нейните партньори. Те просто имат скромно самоходно оръдие-85, което току-що е пристигнало на фронта. И момичетата вече бият нацистите с мощ и сила върху него.
  Разбира се, красавиците са боси и по бикини. И те смазват нацистите напълно, както чук удря парчета стъкло.
  И това е много запомнящо се, когато такива момичета демонстрират най-високо ниво на полет на орел.
  Наташа стреля с боси пръсти и разбива Пантерата, след което извиква:
  - За великото Отечество!
  И ще си покаже езика!
  Зоя също удря врага. Удари го много силно. Ще счупи бронята и ще бърбори:
  - За слава на комунизма!
  Августина също се бори усилено и ако притисне врага, го прави много старателно. Паузи и ревове:
  - Слава на комунистическия свят!
  Долбанет и Светлана. И много уместно. С боси пръсти. Смачкайте бронята на врага и скърцайте:
  - За величието на комунистическия свят!
  И да си покаже езика...
  Тук момичетата, чувствайки се вдъхновени, пееха, композирайки в движение;
  Красавиците нападат боси
  Такива хубави момичета тичат...
  Ако е необходимо да ударите Фриц с юмрук,
  Или го нарежете с картечница!
  
  Момичетата нямат съмнения
  Ще погребат мъртвите нацисти...
  И те ще го бият силно от краката му,
  А някъде вият вълци месоядни!
  
  Русия е дума за войници
  Когато вярваш, че не става по-добре...
  Макар и понякога мрачно подреждане,
  Където злият черен Каин триумфира!
  
  Не вярвайте, комсомолците не бягат,
  И ако бягат, тогава само в атака ...
  И всички нацисти ще бъдат избити наведнъж,
  И Фюрерът ще вдигне всичко на сакъл!
  
  Русия е моята родина
  Тя е лъчезарна, просто красива...
  Който е страхливец, не струва дори рубла,
  И е опасно да спориш с воин!
  
  Но знайте, че ще победим нацистите,
  Никакво зло няма да царува на трона...
  Над нас е златокрил херувим,
  И Бог Сварог с величие в короната!
  
  Кой е страхливец, повярвай ми, слаб роб,
  Съдбата му е една - да търпи обиди...
  Днес шлосер, утре си бригадир,
  И вие сами можете да биете гърбовете на други хора!
  
  Момичетата имат сила, просто вулкан,
  Тя понякога и мощно разрушава планини ...
  Войната бушува като зъл ураган,
  И смъртта на човешкия род, честно казано покосява!
  
  Така че ще ви кажа честно рицари,
  Ние сме силни, когато ние руснаците сме единни...
  Имате нужда от лека закуска за вилица и нож
  Ние сме рицари в битки непобедими!
  
  Каква е нашата вяра в Господ Христос,
  Въпреки че Лада също е почитана ...
  Другарят Сталин ни е като баща,
  И мястото на комунизма ще бъде рай!
  
  Този, който беше, когато умря, ще възкръсне,
  И ще станем по-красиви и по-мъдри ...
  И разбира се човекът е много горд,
  Въпреки че понякога носи глупости!
  
  В любовта Отечеството ни е като звезда,
  Повярвайте ми, тя никога няма да излезе ...
  Голяма сбъдната мечта
  Ще има мир и щастие в цялата вселена!
  
  Обичам Мария, почитам свято Лада,
  Сварог е красив и Перун е велик ....
  Обичам Исус и Сталин,
  Скъпи са ми светите ликове на иконите!
  
  Кога ще се появи истинският рай
  Ще се сбъдне, повярвайте ми, всички надежди ...
  Отдаваш сърцето си на родината,
  Всичко ще бъде наред, по-силно от преди!
  Момичетата се бориха добре и композираха добре. Какво с такива воини, никакъв Хитлер не е страшен за Русия.
  Въпреки това съветските войски, след десет дни упорити битки, все пак пробиха до Тихвин.
  Боевете се разиграха за самия град. Силите разбира се много дори неравностойни.
  Германците са завзели господство във въздуха и бомбардират без прекъсване. Ситуацията се влошава от чуждестранни дивизии, които се бият на страната на Вермахта. Особено много италиански части.
  Те се опитват да изтласкат Червената армия от Тихвин. Но руските части водят тежък бой. Това е единственият им реален шанс да спасят обсадения Ленинград, умиращ от глад. Храната може да се пусне там само по въздух, но германците имат силна изтребителна авиация и е много трудно да се направи това.
  И през втората половина на август нацистите щурмуваха Астрахан. И в този град съветските момичета се биеха с голям героизъм и смелост.
  Батальон от боси момичета покрива този героичен град.
  Аленка хвърля граната с бос крак, след което стреля, покосява нацистите и изрича:
  - Ако една жена е похотлива като котка, значи мъжът й има мишки в главата!
  Анюта, стреляйки по Фриц и също хвърляйки граната с бос крак, изчурулика:
  - Най-ярките идеи са мрачни от политиката в сянка, когато се реализират!
  Алла, стреляйки по Фриц и хвърляйки граната, нокаутирайки танк с голи пръсти, изсумтя:
  - Жената е хитра като лисица, а и владее лъв, ако мъжът има ум на петел!
  Мария, стреляйки от пистолет и събаряйки фрица, изръмжа:
  - Господ може всичко, само да надмине жената в исканията, Той е безсилен!
  Матриона, стреляйки по врага и хвърляйки с боси пръсти убийствен подарък на смъртта, отбеляза:
  - Една жена, за да не я глътне мъж като боа, трябва да има жило от кобра!
  Аленка, продължавайки да стреля по нацистите, остроумно отбеляза:
  - Човек може да бъде като Създателя във всичко, само подражанието като на маймуна не го прави красив!
  Анюта стреля по врага, след това нокаутира танк с добре насочено хвърляне на граната и каза:
  - Човек може да надмине Всемогъщия Бог само по самонадеяност, и то ако е интелектуално създаден от питекантроп!
  Алла, продължавайки да стреля много точно по Фриц, каза:
  - Жената не иска да бъде пиле, но нейният идеал за мъж е петел!
  Мария, стреляйки по нацистите и с точно хвърляне на бос крак, удряйки Пантерата, отбеляза:
  - Жената лисица наистина има вълча хватка върху мъжете бобри!
  Маруся, която също гръмна срещу нацистите със залп и даде експлозивен пакет с голата си пета, издаде:
  - В политиката е като в гората, ако ядеш дъб - прасе, ако заек - лисица, ако магаре - три кожи ще се свалят!
  Аленка, продължавайки да води неистова стрелба и обсипвайки пехотата с фрагментирани лимони, вякнула:
  - Колкото по-ярка е жената, толкова повече е лисица!
  Анюта също стреля по нацистите, покоси ги и хвърли граната с боси пръсти и изписка:
  - На сивите хора им липсва сиво вещество в мозъка, ярки личности, сиво в главата в големи количества!
  Алла, стреляйки по врага, давайки експлозивен пакет с голата си пета, остроумно издаде:
  - Сив човек е самотен като вълк и като заек няма почивка!
  Мария, косейки Фриц, остроумно отбеляза:
  - Ако политикът е голяма лисица, значи лъвският пай е осигурен на него!
  Маруся стреля от гранатомет и хвърли лимон с боси пръсти, скърцайки:
  - Лисица-политик лишава избирателя-врана от възможността да язди като кашкавал в масло!
  Аленка, продължавайки да стреля от оръжие и с боса си пета, подаваща експлозивен пакет, изкрещя:
  - Има по-малко звезди на небето, отколкото тълкуванията на Светото писание!
  Анюта, стреляйки по нацистите, издаде:
  - Палач в червена роба, по-справедлив, политик с красноречие!
  Алла, продължавайки да стреля, логично отбеляза:
  - Палачът е с наточена брадва, политикът с остра дума, първият му блъска главата, вторият капе на мозъка!
  Мария, продължавайки точно да побеждава Фриц и хвърляйки още един дар на смъртта с голи пръсти, отбеляза:
  - Реженето на глави понякога е по-хуманно от капенето на мозъци!
  Матрена, отрязвайки нацистите и хвърляйки граната с голата си пета, издаде:
  - Ако оставяте политиците да ви капят на мозъка, ще си скубете косите от яд!
  Аленка, стреляйки по германския генерал и пробивайки го, каза заплашително:
  - Изказванията на политиците са като вода за промиване на мозъци!
  Анюта, водейки добре насочена стрелба по врага и хвърляйки лимон с боси пръсти, издаде:
  - Кой е най-големият Бог в политиката, какво създава беззаконието!
  Алла, стреляйки по нацистите и хвърляйки експлозивен пакет с голата си пета, издаде:
  - Един политик винаги гледа избирателя като магаре с лисичи поглед да оре!
  Мария, стреляйки по врага и с боси пръсти, хвърляйки граната със смъртоносна сила, избухна:
  - Една жена обича да разголва бедното си тяло, за да се облича по-богато!
  Маруся изстреля дълъг залп, прекъсна линията на Фриц и измърка:
  - Босата жена по-бързо обува мъжа, дори и да не е чак ботуш!
  Аленка, водейки точен огън по нацистите, отбеляза:
  - С гола женска пета е по-лесно да завъртите мъж на модерни ботуши!
  Анюта стреля от гранатомет и издаде:
  - За да се сдобие с модни обувки, жената трябва правилно да "обуе" мъжа!
  Алла, биейки нацистите със залпове и хвърляйки граната до босите си пръсти, отговори:
  - Жена, която не умее да си оголи крака навреме, ще остане "обута" завинаги!
  Мария, стреляйки по врага и хвърляйки експлозивен пакет с кръглата си пета, издаде:
  - Твърде често, гледайки босите женски крака, мъжът рискува да се "обуе" до състояние на клошар!
  Маруся, стреляйки точно по врага и давайки граната с голото си коляно, отговори:
  - За да не останеш скитник завинаги, трябва да можеш да си събуеш обувките навреме!
  Аленка, продължавайки да стреля по нацистите и спирайки дъха им, остроумно издаде:
  - Босият крак на момиче е по-добър от брезентовата обувка на нашественик!
  Анюта, продължавайки да стреля с неугасима точност, отбеляза:
  - Най-здравата броня няма да устои, пред нежна кожа, очарователни момичешки подметки!
  Алла, стреляйки по германските нашественици, издаде:
  - Жените много хитро се качват в портфейла на мъжа с боси крака!
  Мария стреля по нацистите с голяма точност и удряйки главите им, отбеляза:
  - Най-лепкавата част от женското тяло за златни монети, боси крака и голи гърди!
  Маруся, продължавайки да стреля, без съжаление към нацистите, издаде:
  - Жената трябва понякога да си събуе обувките, за да не коленичи пред нужда!
  Аленка, уместно драскайки нацистите и подреждайки ги на купчини, логично отбеляза:
  - По-лесно е да поставиш човек на колене с бос крак!
  Анюта, стреляйки по врага, агресивно отбеляза:
  - Бос навреме, никога бос!
  Алла, издълбавайки врагове и отрязвайки противниците, изсумтя:
  - По-лесно е жената да изкачи златен връх с боси крака!
  Мария също биеше нацистите и измърка:
  - Ти си мъж на ботушите, щом не харесваш женските крака!
  Маруся, стреляйки по нацистите и хвърляйки с голи пръсти домашно направен пакет с експлозиви, от който Тигърът се обърна, изръмжа:
  - Жена със стройни крака ще накара мъжа да се огъне в благоговение!
  Аленка разби нацистите, покоси ги и издаде:
  - Босите пръсти са по-сръчни от ръцете, когато жената вади монети от джоба на "обутия" мъж!
  Анюта прекъсна фрица и изписка:
  - Най-сръчно е жена да бута мъж под петата, с бос крак!
  Алла, стреляйки по опонентите си и хвърляйки лимон с голата си пета, издаде:
  - Пътят до сърцето на мъжа е по-лесен за утъпкване на красавицата с боси крака!
  Мария разби немски танк, хвърляйки граната, изписка:
  - Боси крака на момичета, по-упорити при изкачване на Еверест на сърцето на мъжа!
  Матрьона също стреля смъртоносно и се раздаде:
  - Събувайки обувките си, за жената е по-лесно да прекоси пустинята на мъжкото безразличие!
  Аленка разби врага с пленена базука и изписка:
  - Ще станеш тъп като ботуш, ще удариш петата и на бос!
  Анюта също се обърна и изписка, оголвайки зъби:
  - Гол женски крак кара мъжа да изпада в босо детство!
  Червенокосата Алла, след като покоси нацистите, изчурулика:
  -Най-често подкованите ботуши попадат в босото детство!
  Мария удари шамар на нацистите и изписка:
  - Ако едно момиче има красиви крака, значи не е скитница в живота!
  Матриона, стреляйки по врага и отрязвайки нацистите като снопове зърно, излая:
  - Босо момиче е по-добро от подкована старица, млада котка по-забавна от стар лъв!
  Аленка, стреляйки по нацистите и хвърляйки смъртоносни подаръци на смъртта, издаде:
  - Най-хубавото е, че жената получава награда с голи гърди и модни обувки с боси крака!
  Анюта също биеше нацистите, косеше ги и с боси крака хвърляше гранати и скърцаше:
  - От тръните на мъжкото безразличие, най-добрият начин за защита на жената е голата пета!
  Алла, стреляйки по противниците и отрязвайки ги с автоматични залпове, отбеляза:
  - Най-издръжливата пета за мъж от бос женски крак!
  Мария, удряйки противници и удряйки от гранатомет , издаде:
  - Боса женска пета, най-изгорял ботуш, подкован с вътрешности!
  Матриона, събаряйки нацистите, издаде с остроумие:
  - Няма да можеш да си събуеш обувките навреме - ще станеш бос!
  Аленка, пишейки за нацистите, отбеляза:
  -Ако си ум на тояга, тогава можеш да се стоплиш добре, само себе си!
  Анюта логично отбеляза, удряйки врага и хвърляйки пакет с експлозиви с бос крак:
  - Хубаво е да имаш клуб, лошо е да си клуб!
  Алла, биейки нацистите и давайки граната с голата си пета, извика:
  - Чугунените юмруци могат да ви помогнат да оцелеете, но дъбова глава ще доведе до смърт!
  Мария съвсем логично отбеляза, косейки нацистите:
  - Когато владетелят няма цар в главата си, в страната цари анархия, а те продават напразно!
  Матрьона, удряйки рационално нацистите, отбеляза:
  - Короната не е за главата, а шапката!
  Аленка, унищожителят на Краутите, логично отбеляза:
  - Дори короната не стои здраво на дъбова глава!
  Анюта, стреляйки много точно по фашистите, каза:
  - Колкото и да е здрав дъбът, материалът за главата от него е най-крехкият!
  Алла, стреляйки бързо по врага, логично заключи:
  - Който е бухалка, с бухалка се качва!
  Шибаните противници на Мария, издаде:
  - Политикът държи кесия и палка в ръцете си, само че парите му са дървени, а палката е хартиена!
  Маруся логично отбеляза, хвърляйки лимон с бос крак:
  - Светла глава, най-малкото се отнася до сивата коса!
  Матрона, смазвайки нацистите, отбеляза:
  - Може да не си блондинка, но е красиво да си светла душа, момичетата могат да победят злите, за да могат другите да живеят щастливо!
  Аленка, стреляйки по нацистите, изписка:
  - Не можете да изградите силна защита от дъбови дървета само върху пънове!
  Анюта, стрелба, логично отбеляза:
  - Ако политикът не е кълвач, той ще извади чиповете, не само от пъна на избирателя!
  Алла агресивно заяви, събаряйки германците:
  - Въпреки че политикът не е орел, той смята избирателите за врани и кълвачи!
  Мария, посягайки враговете, отбеляза:
  - Щом позволяваш на политиците да ти свалят талаш, значи определено си кълвач!
  Матриона, косейки фашистите, се изрази:
  - Политикът е лисица с избирателите, но със себе си хамстерът си е хамстер!
  Маруся хвърли граната с бос крак и изписка:
  - Умният политик е като лисица в кокошарник, а глупавият е като бик в магазин за порцелан!
  Аленка, смачквайки Фриц, каза:
  - Редът се установява с мълчание, политиците създават хаос с говорене!
  Анюта, след като разпръсна фашистите с хвърляне на граната, изписка:
  - Политиците много говорят, особено когато искат да си затворят устата!
  Алла агресивно отбеляза, биейки нацистите:
  - Да спориш с политик, че да чукаш вода в хаванче, освен ако не счупиш мускула на езика, е лъжа с печалба!
  Мария, смазвайки враговете и хвърляйки граната с бос крак, отбеляза:
  - Политикът е смесица от лисица и вълк, но много свине!
  Матрена, стреляйки по нацистите, изръмжа:
  - Колкото по-политик е лисицата, толкова повече свине!
  Маруся, косейки фрица, издаде:
  - В политиката има непрекъсната менажерия, вълци, зайци, кокошки, петел и кълвачи, само лисица винаги се избира за цар!
  Аленка, смазвайки нацистите, изсумтя:
  - Диктатор, който се прави на лъв, е истинска свиня!
  Анюта агресивно отбеляза, поваляйки врагове с изстрели:
  - Един политик ще мине за лъв само ако избирателят е перфектно магаре!
  Алла, нокаутирайки нацистите като прах от килими, издаде:
  - Политик облича овча кожа, но само кръвожадността го сродява с вълк, а солиден овен с изобретателност!
  Мария, хвърляйки граната с бос крак, изчурулика:
  - По-добре, когато владетелят е вълк в овча кожа, отколкото овен в образа на лъв!
  Матриона, стреляйки по врага, с точността на Робин Худ, издаде:
  - Политик блее за мир като овца, а на вълк зъбите тракат за война!
  Маруся, стреляйки по врага, извика:
  - Политик, за да вземе вота на избирателите, се излива като славей, но ги държи за кълвачи!
  Аленка, стреляйки по нацистите, каза:
  - Ако речта на един политик ви изглежда като треп на славей, не бъдете врана в случая!
  Анюта остроумно отбеляза, събаряйки нацистите:
  - Ако един политик пее като славей, значи те смята за подходяща игра!
  Алла, изсичайки фашистите, отбеляза:
  - Това, което отличава лова на гласоподаватели от горския е, че ловецът вдига колкото се може повече шум!
  Мария, стреляйки по врага, извика:
  - Политикът, за разлика от джебчийката, вдига много шум, когато краде, и приема ласкателства, когато обира!
  Матриона, стреляйки по врага, избълбука:
  - Политикът също е в известен смисъл бог, но е по-добре да не вярваме в него!
  Мария потвърди:
  - Политикът обича да обещава Луната като избирател, само забравя да добави, че там няма живот освен пясък!
  Аленка, отрязвайки противниците, изсумтя:
  - Горкото не е от ума, а от липсата на практическа изобретателност!
  Анюта, стреляйки по врага, изписка:
  - Всички беди на света не идват от парите, а от липсата им в необходимото количество!
  Алла, стреляйки по врага, каза:
  - Езикът е даден на политика, за да крие мислите си, но колкото и да е красноречив, политикът може да скрие сивата си мизерия!
  Мария отбеляза енергично, стреляйки по Краутс:
  - Ако желязото отиде във вериги, няма да остане за мечове, ако сребро се разлее в речи, тогава няма да има с какво да се плащат заплати!
  Матриона, стреляйки по врага, изсумтя:
  - Един политик има ли дарба да изпълнява обещания? Притежава, но не за нищо!
  Маруся, стреляйки по нацистите, отбеляза:
  - Слонът налага голяма купчина лайна, а политикът-лисица още по-голяма планина от словесна диария!
  Аленка остроумно отбеляза, смазвайки нацистите:
  - Политикът лее обилно сладък мед от речи, давещи избирателите в словесна диария!
  Анюта, стреляйки по противниците, издаде:
  - Сладката реч на един политик е като поток от мед, само ти плуваш по него в кофата за боклук!
  Алла, стреляйки по нацистите, отбеляза:
  - Един политик може да изпълни обещанието, само за да накара избирателя да повярва в невъзможното!
  Мария, водеща много точен огън, издаде:
  - Има много политици на изборите, но няма кой да избере, кой пън, кой блок, кой лисица, кой прасе, кой мечка - от разочарование е само един. нещо останало - да реве!
  Матрьона стреля по нацистите и отбеляза:
  - Политик, който често го боли гърлото, трябва да му разкъсат ушите!
  Маруся, представител на фашистите, отбеляза:
  - Политикът, за разлика от славея, никога не пее напразно и има лисича дарба!
  Альонка изчурулика и оголи зъби:
  - Политикът иска да стане орел, но избирателят винаги няма птичи права!
  Анюта изгука, стреляйки по германците със снайпер :
  - Защо си на птичи права, защото ум на кълвач!
  Алла изсъска с агресията на питон:
  - Политикът има много различни песни, но всичките са само с един мотив: изберете мен!
  Мария, отрязвайки нацистите, изсумтя:
  - Избирателят, като кифла, оставя заека, вълка, мечката, но политическата лисица все пак го изяде!
  Матрена отбеляза, посягайки нацистите:
  - Политикът ще разчита със сладки речи на акъла на муха, на трел на славей, на съобразителност на кълвач, но свинската му същност е видима за ястребово око!
  Маруся, която се бори с нацистите, добавя с усмивка:
  - Жената е и добър политик, и поне дава шанс да изпълни обещанието за вярност и да достави удоволствие!
  Така момичетата героично защитават града и дават голяма надежда.
  . ГЛАВА #4
  В края на септември и началото на октомври битките за Астрахан все още продължават и нацистите се придвижват на юг по крайбрежието на Каспийско море. Имаше неумолим напредък на нацистите ... На юг нацистите превзеха град Орджоникидзе и продължиха да щурмуват Грозни.
  Съветските войни също се бият героично в този град.
  Батальонът от момичета, воден от Тамара, показа отчаяна решителност и смелост.
  Тамара стреля от картечница и с боси пръсти хвърляше гранати, казвайки:
  - Слава на нашата родина СССР!
  Анна, стреляйки точно по нацистите и също хвърляйки експлозивен пакет с голата си пета, извика:
  - Слава на героизма!
  Акулина, стреляйки по врага, извика:
  - За Родината и честта!
  Виктория, стреляйки по фрица и хвърляйки граната със смъртоносна сила с боси пръсти, изръмжа:
  - Смажете Вермахта с героизъм!
  Олимпиада, здраво момиче, даде реплика на враговете, нокаутира фрица и прости:
  - В свещената война ще бъде нашата победа!
  Тамара, стреляйки по нацистите и отново хвърляйки граната с бос крак, отбеляза:
  - Войникът трябва да има силата на дъб, но не и на дъбова глава!
  Момичетата стреляха. Около масата от руини, руините димят. Следват взрив след взрив. Дим се издига към небето. Всичко наоколо гори.
  Унищожение в огромен мащаб.
  Красива, боса блондинка Анна, докато хвърля граната, разкъсвайки нацистите, бърбори така:
  - Във всеки дъб има хралупа, във всяка дъбова глава има дупка, от която изтичат мозъци!
  Акулина, стреляйки по врага и хвърляйки граната с изящния си, загорял, бос крак, изписка:
  - Ако си умен като дъб, тогава ще се огънеш като трепетлика!
  Виктория, това червенокосо момиче, също с боси, загорели, изсечени крака, изчурулика:
  - Ако нямаш лисича хитрост, три кожи ще ти свалят!
  Олимпиада, здрава, висока, едра, мускулеста блондинка, се обърна, хвърли граната с бос крак и изписка:
  - Ако си тъп като дъб, ще те окъсат като лепкав!
  Покрай тях пропълзя момче. Блесна с черни токчета и хвърли експлозивен пакет по нацистите. Тогава той изписка:
  - Млад войник, по-добър от грохнал генерал!
  Тамара отново се обърна. Тя хвърли граната със смъртоносна сила с бос крак и извика:
  - За всеки свой нов костюм политикът дърпа по три кожи от избирателите!
  Акулина, стреляйки по враговете и ухилена агресивно, изръмжа:
  - Ще бъдеш умен като дъб, ще го откъснат като клечки и зайци!
  Анна, стреляйки по врага и хвърляйки гранати с бос крак, взривявайки танкове, изчурулика:
  - Хитра лисица и три кожи ще смъкне от лъва, ако е овен с ум!
  Виктория, стреляйки по нацистите и хвърляйки подарък на убиец с голата си пета, каза:
  - Ако не искаш да станеш лисица, ще скимтиш като гладно куче!
  Олимпиадата покоси Краутс. Тогава тя хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Политикът е лисица, после изкормва избиратели-кокошки на бял ден!
  Тътенът на канонадата нараства. Страхотните " Sturmtigers " влизат в битка . Изстрелват ракетни бомби. И те унищожават цели сгради, смазвайки къщи наведнъж. И щурмовици кръжат в небето. Обстрелват с ракети съветските позиции. Пускат бомби. Вече се вижда Panther-2, машина, по-модерна от Panther, с мощно 88-мм оръдие.
  Германското превозно средство има по-тясна и малка кула, както и по-клекнал корпус. Такова чудовище, ако се тръшка, значи се бие. И най-важното, не много тежък, с по-мощен двигател от 900 конски сили.
  Тамара хвърли граната по Пантера-2 с бос крак и изгука:
  - Ще бъдеш глупав като пън, ще те откъснат като пръчка, не само от хитри лисици, но и от страхливи зайци!
  Анна, стреляйки по фашистите и косейки противници, хвърляйки лимони с боси крака, написа:
  - Дори орел, хитра лисица, може да изложи мокро пиле!
  Акулина, отрязвайки враговете и пробивайки ги с точни изстрели, издаде:
  - Човек, мечтаещ за ролята на лъв, често става магаре, разорано от лисица!
  Виктория, посягайки опонентите си в изблици и хвърляйки нещо смъртоносно с босите си крака, изкрещя:
  - Човек има лъвски амбиции, магарешки инат, непохватност на мечка, грациозност на слон, но лисицата му винаги може да го примами!
  Олимпиадата даде обрат на врага. Тя го покоси като косачка и изръмжа:
  - Лисица с червен цвят, политик с кървав костюм!
  Интензивността на битката продължаваше да нараства. Градът беше разбит от нацистите с газови оръдия, които превъзхождаха по мощност Катюшата. И беше много трудно да се устои на нацистите. Но батальонът от боси, полуголи момичета се биеше с колосален ентусиазъм. И момичетата почти не умряха, мъжете получиха повече.
  Тамара, стреляйки по нацистите и хвърляйки гранати с боси пръсти, извика:
  - Жена побеждава силните мъже, играейки със слабостите им, политик убеждава слаби избиратели, явно преигравайки!
  Анна, отрязвайки враговете и ги косейки с куршуми, като в същото време дава експлозивен пакет с голата си пета, издава:
  - Жената е най-хитрият политик, не е нужно да учи за лисица, но трябва да може да се обува и да стои боса!
  Акулина, отрязвайки опонентите си с точни залпове и с боси пръсти, излая:
  - Жената също обича младостта, но зеленото на долара й е по-скъпо от зелената възраст на нейния покровител!
  Виктория, тази червенокоса кучка, стреля смъртоносно, прекъсна въдицата и изпищя:
  - Зеленината на младостта на момичето привлича зелени сметки от мъже, дебели от пари!
  Олимпиада, стреляйки по враговете и хвърляйки още един подарък с бос крак, избухна:
  - Не преследвайте зеления долар, бедата също има зелени очи, а черупката е хрупкава!
  Битката става все по-ожесточена. Бързат смъртоносни снаряди. Разбиват и раздробяват съветските позиции, преобръщайки оръдията на батареите. И нови самолети бързат, и щурмови оръдия гърмят. Облаци прах се издигат в небето.
  Тамара, стреляйки безмилостно по нацистите, взе и раздаде перла, пред която хвърли граната с бос крак:
  - Вярвайки в Бога, не падайте до нивото на животно: човекът не е покорна овца и не е воняща коза!
  Анна, биейки се с врага и хвърляйки дарове на смъртта с босите си крака, отбеляза:
  - Да правиш пари от вярата на хората е все едно да наливаш тор върху златото, недоверието ще поникне!
  Акулина, унищожавайки Пантерата, издуха агресивно :
  - Вярвайки в неделя, не стигайте до седем петъка в седмицата!
  Виктория, стреляйки много точно по нацистите и агресивно ги косейки, отбеляза:
  - Вярата във вечния адски пламък сварява млякото на суеверието, от което се маха пяната, мошеници от религията!
  Олимпиада, жената герой, посягаща нацистите и хвърляща гранати с колосална разрушителна сила с босите си крака, отбеляза:
  - Само пъновете и дъбовете вярват в адския огън на вечния пламък, оставяйки се да бъдат олющени като лепкав!
  Тамара стреля от уловена базука, блесна с боси пети и изчурулика:
  - Как свети пламъкът на вечния адски огън? Блясъкът на златните монети в джобовете на мошениците от религията!
  Анна, стреляйки по врага и посягайки нацистите с колосална точност, каза:
  - Мошениците използват Бог, за да си напълнят джобовете, а на измамата се поддават не само с празна глава!
  Акулина даде обрат на врага. Тя хвърли граната с боси пръсти и изписка:
  - Религиозни негодници дерат три кожи от овцете, чупят рогата на козите, интересуват ги само печалбата, а вярата е за халтура!
  Виктория хвърли бомба с дървени стърготини с голата си пета, взриви врага и изписка:
  - Честният свещеник е като вълк вегетарианец, само вярата винаги е честна, а използването й е егоистично!
  Олимпиас взриви врага от картечница. Тя покоси врага и даде куп гранати с голата си пета, която преобърна танка Лев. Тогава тя извика:
  - Всяка религия е приказка, само от тази фантазия се печелят в наистина баснословни размери!
  Ето как момичетата смело се бият в град Грозни. И те се показват от най-високата гледна точка на доблестта.
  А другите момичета защитават Астрахан с цялата си смелост. И те също демонстрират висш пилотаж и сила на духа.
  Момичетата се борят много добре.
  Аленка хвърли граната с бос крак, разкъса нацистите и изгука, оголвайки зъби:
  - Който ви позволява да висите юфка на ушите си, ще бъде вечно гладен!
  Анюта, косейки нацистите с това, се съгласи:
  - Няма да си пълен с фиде на ушите!
  Алла стреля по нацистите, хвърли смъртоносна граната с бос крак и извика:
  - Юфката на ушите е ястие, което предизвиква гадене в последния момент!
  Мария остроумно отбеляза, оголвайки зъби и хвърляйки с боси пръсти взривен пакет:
  - Това дали е Бог, никой не знае, но постоянно разпъват човек, все едно е Христово подобие!
  Маруся, шибаната фриц, го взе и изкрещя, ухилен агресивно:
  - Човек се стреми да овладее Божията сила, но засега получава само разпъване не според Бога!
  Матрьона се обърна, покоси нацистите и предаде, намигайки агресивно на приятелите си:
  - Сърцето на човек се стреми към доброто, умът му към печалбата, а стомахът му към лакомията и накрая завлича краката му в ямата!
  И ожесточени битки тътнят в Астрахан. Градът на Волга е ключов пункт на съветската отбрана. И тук кипят неистови битки. Като чайник клокочи.
  И препускат тежки, смъртоносни самолети. Ю-288 е много мощна машина. И хвърля бомби с колосална упоритост.
  Аленка изкрещява, обръщайки се към нацистите и хвърляйки граната с бос крак:
  - Ако човек има интелекта на горила, той ще оре като кон и ще яде като куче!
  Анюта хвърли убийствен подарък на смъртта с бос крак, разби нацистите и извика:
  - Човек си позволява да му сложат яка, но за да оре, трябва да бъде бит с принудителен камшик!
  Алла пусна лимон с голата си пета и изсумтя:
  - Политикът има голям джоб, но е просто един незначителен джебчия!
  Мария, стреляйки по противниците, изсъска:
  - Политик, който обещава на избирателите луната от небето, като дойде на власт, напуска лунния пейзаж и хленчи от глад на звездата!
  Матриона, смеейки се оглушително, отбеляза:
  - Дяволът във всяка политика насърчава да заеме мястото на Всемогъщия Бог, само политикът има много малък талант!
  Маруся, стреляйки по враговете и уверено ги косейки, отбеляза:
  - Човек се стреми да стане всемогъщ, но моралният му прогрес не го прави по-добър!
  Момичетата явно са остроумни до най-висока степен.
  И войната върви по назъбени релси. Реактивни самолети се тестват в Третия райх. И това също е доста сериозен аргумент в спора със СССР.
  Хитлер, разбира се, не е много доволен. Войната се проточва, а Русия упорито се съпротивлява, макар и да отстъпва. Битките кипят, сякаш в устата на вулкан.
  Края на октомври. Калмикия е напълно превзета и нацистите напредват през Дагестан.
  Успехите на нацистите, макар и скромни, но постоянни. Черноморският флот е на ръба на унищожението.
  Ето цял екип на разрушителя, който се състои от момичета. Меко казано приятен екип. Момичето е с жилетки и тича босо, трептящо с кръгли токчета.
  Алис, командирът на разрушителя уверено заповядва атака на фашисткия крайцер. Изстрелва торпедо и отбелязва:
  - На война, като в добър театър, следващият екшън е непредсказуем, сълзи непременно ще се пролеят!
  Андриана, партньорът й, командваше цяла група момичета. Те тичаха трептящи голи, кръгли пети и скърцаха. Поставят минно устройство.
  Андриана извика:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Вероника, удряйки нацистите с оръдие, измърка:
  - На война е като във филм: действието е завладяващо, никога не е скучно, но, уви, буквално убива!
  Разрушител с голи крака, загорели, стройни, много красиви момичета скача от една страна на друга. Той е хвърлен като перце.
  Алис, тропайки с изсечените си боси крака, извика:
  - Ако не си лесен, земята ще почива в мир във войната!
  Андриана, стреляйки точно от оръдие, отбеляза:
  - Момиче, което може да се бие, е рицар!
  Алис се коригира, докато стреля:
  - Не, тя е герой!
  И воините избухнаха в смях. И показа езици. И краката на красавиците, толкова грациозни, и следи от кръв са останали по палубата. Силни момичета.
  И голи, петите им са толкова кръгли и изящни.
  Алис си спомни как е била заловена и нацистите я погалиха по подметката с тънък, нажежен камшик. Тук сте почти гол, висящ на стелажа. Босите ви крака са прибрани в чорап. И те гъделичкат с нажежени пръти. Тук и до аленото зърно се каутира червено желязо.
  Алис беше измъчвана и измъчвана няколко дни. Но момичето успя да избяга.
  Тя казала на офицера от охраната, че знае мястото в морето, където са изхвърлили контейнер със злато, евакуиран от Севастопол. Фашистът си падна.
  Е, Алис, въпреки всички мъчения, запази смелостта си. Те я откопчават и с вързани ръце я качват в лодка. И с босите си крака, леко изгорени на стелажа, тя успя да вземе пистолет и да застреля двама фашисти. След това тя развърза въжетата и отплува. Тя хитро го провери. И спечели уважението на момичетата.
  да я преследват , но Алиса заплашила специалните служители , че ще предизвикат катастрофа, а също и че ще я обесят като кучка. Те се разсърдиха.
  Алис е много борбено момиче...
  Тя дори остроумно заключи:
  - Палачът обича брадва от оръжие, но в битка има тромаво умение!
  Андриана се съгласи с това, пляскайки изсечените си крака:
  - От брадва супа още можеш да готвиш, но това, което е написано с юнашка писалка, не може да бъде посечено с брадва на палача!
  Юлияна е много красиво момиче. Тя има само плат на тънки райета на гърдите си и бикини. Но тя е толкова прекрасна и красива. Краката на всички момичета на разрушителя са голи и много съблазнителни.
  Когато германците са взети в плен, те са принудени да целуват момичетата с кръгли, боси пети. И затворниците прилежно го правят. И облизват петите на момичетата, и се целуват с голямо удоволствие.
  Джулиана запя:
  - Ние не сме зли разбойници,
  Не искаме да убиваме...
  Но боли пети,
  Искам да ударя всички в лицето!
  Момичетата, разбира се, могат да се насладят на всеки успех.
  Андриана, тропайки с босите си пети, издаде:
  - О, нови граници, не ме карайте да се смея!
  Алис се съгласи:
  - Неограничени възможности за тези, които не си поставят граници!
  Вероника плесна босите си крака, изтрака с боси пети и отбеляза, оголвайки зъби:
  - Най-силният човек няма да тегли непоносими амбиции!
  Андриана отбеляза остроумно, оголвайки зъби и стреляйки с топа:
  - Човек е далеч от Бога, защото не е отишъл далеч от макака в подражанието си на природата!
  Вероника, смазвайки потоците на настъпващите нацисти с точни изстрели, изсумтя:
  - Политикът по амбиции е бог, по методи на лицето си, а по използване на резултатите е откровена свиня!
  Съветските момичета се бият добре. Но има, разбира се, немски, а също и красавици по бикини и боси.
  Например, Герда е рядък боец.
  Тя и нейните партньори седнаха на най-новия танк "Пантера" -2.
  Момичетата стрелят по съветските войски и реват.
  Ние сме зли вълци, отстъпваме, нищо добро!
  И намигат с очи...
  Герда с помощта на боси пръсти се блъсна по руските войници и изписка от удоволствие:
  - Който не е вълк в живота, три кожи му свалят, който не е лисица в ума си, той е изкормен като пиле!
  Шарлот също удари с точен снаряд, пробивайки съветски танк, смачка бронята и изкрещя:
  - Вълкът винаги е гладен, човекът винаги е недоволен, а политикът не може да каже нито дума истина!
  Кристина, много точно стреляйки по врага и удряйки руски танкове със смъртоносен снаряд, отбеляза:
  - Лисицата има ценна козина, но лисичите уверения на политиците не струват нищо!
  Магда взе и насочи пистолет към врага, с боси пръсти, блъскаше се и изсумтя:
  - От коза има повече мляко, отколкото от политик, който е овен с акъл!
  Герда, продължавайки да стреля точно по съветски превозни средства, отбеляза:
  - На изборите политиците са като между чума и холера, макар че политиците са много по-заразни в своята шизофрения!
  Шарлот удари трийсет и четири и разкъса кулата, каза:
  - Политикът има вълчи нос за печалба, но самият той е готово прасе за изкормване!
  Кристина ловко изстреля снаряда с помощта на босите си пръсти и издаде:
  - Политикът е овен, който се втурва към лъвския трон, а когато стигне до върха, се превръща в лисица, изкормваща кокошки избиратели!
  Магда отбеляза агресивно, изпращайки на съветската самоходка подарък на смъртта с босите си пръсти:
  - На политиците не вярват, но гласуват, от музика не разбират, но с охота слушат, фиде не ядат, но с охота се лепят за ушите!
  И тяхната "Пантера" -2 е много активна. И снарядът изпраща много точно.
  Германската машина смазва всички съветски танкове много уверено.
  Герда стреля и пее:
  - Едно, две, три - пречупи съвета!
  Шарлот стреля много точно, удря опонентите и свири:
  - Ние сме най-силните в света!
  Кристина, стреляйки с помощта на босите си пръсти, пробивайки тридесет и четирите, добави:
  - Всички врагове се накисват в тоалетната!
  Магда се нахвърли върху врага и избухна:
  - Отечеството на сълзи не вярва!
  Герда изписка:
  - И ние ще дадем на злите олигарси в мозъка!
  Шарлот остроумно отбеляза, удряйки съветска гаубица със снаряд:
  - Златото само изглежда красиво, всъщност този метал, човечеството винаги е страдало, станало е арогантно!
  Кристина, стреляйки по врага, се изрази остроумно:
  - Разголила гърдите си, по-лесно е жената да откъсне три кожи от мъжа!
  Магда, стреляйки по противниците, първоначално отбеляза:
  - Боси крака на момичета, слагайте мъжете в галоши!
  Разбира се, момичетата на резервоара са грациозни. А пилотите са най-готините сред фрицовете.
  Албина и Алвина са най-страхотните аса във Вселената. Тук те вече са достигнали числото от петстотин свалени самолета всеки. Пред тях е само Марсилия. Награден е с Големия кръст на Железния кръст за 500-ия самолет на съветския флот. Но Албина и Алвина започнаха да се бият много по-късно и затова скоро ще изпреварят Марсилия.
  Албина и Алвина за 500-ия самолет получиха Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И сега се бият с червени пилоти.
  Албина натиска копчетата с боси пръсти, сваля пет съветски самолета наведнъж и пищи:
  - Ако човек има умни ботуши, тогава винаги седи в галош!
  Алвина, стреляйки по руски самолети и ги събаряйки с боси пръсти, отбеляза:
  - Голият крак на жената навреме ще сложи всеки ботуш в галош!
  Албина, водейки много добре насочен огън по съветските превозни средства, остроумно отговори, оголвайки зъби:
  - Човек, който често гледа голи, женски крака, седнете в галош!
  И двете момичета, събаряйки още няколко яки, изпискаха:
  - Гол женски крак, добре се движи под петата и идеално седи в галоша!
  Воините тук могат да се видят на голяма височина.
  Но ако има великолепни немски пилоти, тогава има и красиви съветски момичета-комсомолки.
  които се борят с голяма сила. И също така успешно свалят ордите на Третия райх.
  Анастасия Ведмакова го взе и с помощта на боси пръсти събори германеца и изписка:
  - Човек е готов да се обърне наопаки, за да скъса обувките на момиче!
  Акулина Орлова, стреляйки по нацистите, остроумно отбеляза:
  - Можете да обърнете всяка обувка навън с гол женски ток!
  Анастасия също тупна фрица и изписка:
  -Босият крак на жената ще обърне всеки мъж отвътре, дори и да е последният ботуш!
  Акулина Орлова, нокаутира Фоке -Вулф и изсъска, оголвайки красивите си зъби;
  - Ако искаш да обърнеш мъжа отвътре, събуй си обувките, ако искаш да го сложиш в галоша, разголи петата си!
  И момичетата запяха в хор:
  Война бушува във вселената,
  Да смажеш, за да убиеш без причина...
  Сатана се освободи -
  И смъртта дойде с него!
  
  И кой ще спре потока
  Кървави и луди реки...
  Лазерният лъч ще влезе в храма,
  И светкавицата изчезна човече!
  
  И такъв хаос
  Наводни вселената...
  Тъжната съдба на човечеството
  Търпи болка, страдание!
  Момичетата може и да са отчасти прави. Войната не е щастие. Но в същото време и забавление.
  Две немски начинаещи пилоти Ева и Гертруд се бият на щурмови модификации на Focke -Wulf. Те атакуват наземни съветски цели от въздуха.
  Ева, стреляща и стреляща с ракета, отбелязва:
  - Защо детството е босо, защото бос женски крак кара мъжете да губят главата си, като за момчета!
  Гертруда гръмна с ракета, натисна педала с боса си пета и разби бункера на съветската армия и изписка:
  - Желанието да видиш жена гола кара мъжа да се обръща с главата надолу!
  Ева удари отново, удари тридесет и четирите, счупвайки кулите и остроумно отбеляза:
  - За да събуеш една жена, първо трябва да й обуеш хубавите обувки!
  Гъртруд блъсна противника си с голата кръгла пета на грациозния си крак и отбеляза:
  - След като се съблече в точното време, бизнес жена ще откъсне три кожи от мъж!
  Ив изстреля ракета по съветските бункери и изкрещя:
  - Жена, която се разголи навреме, няма да стане бос и старателно обут мъж!
  Гертруда, след като изби съветските войски, потвърди:
  - Боса жена ще обуе мъжа, и ще го сложи в галоша, и ще го обърне наопаки, и ще го направи последен бос!
  Тук, разбира се, логиката на момичетата е, че не можете да спорите срещу нея. А момичетата се бият боси и по бикини.
  И те обичат красиви млади мъже и въобще такива, че са просто супер.
  И ако пеят, тогава сто души ще бъдат убити!
  Ето ги момичетата и от двете страни достойни и много красиви, та всъщност мъжете се обръщат наопаки!
  . ГЛАВА #5
  Град Грозни, напълно обкръжен от нацистките войски, пада в началото на ноември 1943 г. Батальонът с момичетата се измъкна от казана и се оттегли към Шали.
  Вече имаше планини, неравен терен и стана по-удобно да се поддържа защитата. Германските танкове тежаха доста, особено Maus, и беше доста неудобно да се бият с тях в планините. Танкът Т-3 вече беше свален от производство, но модернизираната версия на Т-4 все още се произвеждаше. Макар и морално остаряла. Но той все още можеше да се бие срещу Т-34-76. И се бийте добре. Оръдието му беше още по-мощно и имаше по-висока начална скорост от тридесет и четирите.
  Тамара и момичетата се биеха в Шали. Момичетата се опитаха да запазят това много голямо планинско село - истински град.
  Красавиците се биеха много смело.
  Тамара хвърли граната с бос крак, даде залп и изгука:
  - За Родината СССР!
  Анна откри огън по нацистите. По-лекият Т-4 се опита да изкачи склона. Момичето, хвърляйки граната с бос крак, нокаутира нацистката машина и изскърца:
  - За майка ни Отечество!
  Акулина, стреляйки по фрица и с боса си пета, подала убийственото нещо, увито във фолио, измърмори:
  - Родината винаги е свята!
  Вероника, стреляйки по врага и хвърляйки лимони с боси пръсти, каза:
  - За Русия на великаните!
  Олимпиада, тази гигантска жена, също хвърли граната по нацистите с боси пръсти и изписка:
  - За комунизма!
  Тамара, стреляйки точно по нацистите и ги отрязвайки като стърготини от дърво, каза:
  - Колкото повече дъбове в армията, толкова по-силна е защитата ни!
  Анна отбеляза, оголвайки зъби и стреляйки по нацистите с колосална точност и ярост:
  - Ще ви унищожа всички.
  Танк "Лъв", голямо превозно средство с дълга цев. Тук той има най-новия пистолет 105 mm, дължина на цевта 100 EL. И се оказва, че е много дълъг пистолет. И този ствол стърчи с убийствена сила.
  Акулина стреля от базука по нацистите и изкрещява:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Виктория също стреля и реве:
  - Слава на героите на Русия!
  Олимпиада потвърждава, като стреля по нацистите и хвърля граната с босите си пръсти:
  - Най-голямата слава!
  Момичетата, трябва да се отбележи, са феноменални и много мили. А хладнокръвието им е колосално.
  Тамара, стреляйки по врага и оголвайки зъбите си, казва:
  - За Русия и свободата докрай!
  Анна, стреляйки по врага, казва агресивно, хвърляйки граната с боси пръсти:
  Нека накараме сърцата ни да бият в унисон!
  И намига на партньорите си.
  Акулина също ще даде обрат, как ще коси противници и ще изреве:
  - За моите победи през покрива!
  Акулина Петровская не е просто момиче. Трябваше да мине през много. По-специално, тя беше хваната да краде и беше арестувана. Преминала е и през детска колония-юноши. Е, няма значение, оцелях. Боса минаваше през снежните преспи, но тя само ставаше по-здрава и по-силна.
  Виктория се бори с неистова ярост. Дадоха обрат на врага. Фриц падна. След това с боси пръсти тя хвърли граната. Моторът се е преобърнал.
  Момичето изгука:
  - За могъщи граници!
  Олимпиас се бие с много диво чувство на ярост. Ударите й са силни и смазващи. Тя наистина е момиче-чудовище. И така разбива опонентите. Така че нацистите активно унищожават. Не им дава ни най-малък шанс.
  Олимпия изрева с пълно гърло:
  - Слава на този космически комунизъм!
  Тамара, стреляйки по нацистите, реве:
  - Слава на ленинския комунизъм!
  Анна стреля по опонентите и изписква:
  - За СССР!
  Акулина, косейки враговете и ръмжейки, пищи:
  - За висш пилотаж!
  Виктория, стреляйки по нацистите, избухна:
  - За най-феноменалните победи!
  Олимпиас, смазвайки нацисткия танк, изсумтя:
  - За комунизма на СССР!
  Тамара също стреля. Стреля много точно, покривайки опонентите с точни залпове. Коси като коса и скърца:
  - Слава на времето на комунизма!
  Анна, стреляйки по фашистите и отсичайки ги с точни удари на ятагана, възкликва:
  - Велика слава на героите!
  И хвърля гранати с боси пръсти. Ето една баба.
  Акулина прекъсва фрица, агресивно изрева:
  - За комунизма!
  И потрепва с мускулесто тяло.
  Виктория бие и нацистите. И с боси пръсти хвърля убийствени подаръци по противниците си и крещи:
  - За величието на света!
  Олимпиас също стреля по врагове. Нокаутира ги като пух с палка и реве:
  - Слава на великия комунизъм!
  И с босите си пръсти той хвърля граната със смъртоносна сила, разкъсвайки враговете.
  Така петимата взеха враговете, и да ги косим, и да ги изтребим, и да ги смелим.
  Германците бяха спрени и напълно затънали. Тук стана трудно и се карат.
  Ето ги газохвъргачите и те действат агресивно. И унищожи съветските позиции.
  Бие и " Sturmtigr " от разстояние, на врага - Червената армия.
  Немските момичета насочват и самоходни оръдия "Мечка" и как удрят врага с него. И те са наистина и напълно прецакани. И снаряд с тегло един и половина центнера разбива съветските окопи и бункери.
  Воинът Фрида реве:
  - За нашия най-велик Трети райх!
  И намига на партньорите си. След което фашистките момичета с боси крака ще стрелят отново.
  И лети, ревящо и унищожително. И щом удари, се образува цял кратер с вряща от топлина земя.
  Да, германците превземат добре съветските войски. Един от първите самолети TA-152 лети в небето. Многоцелева машина, като Focke -Wulf, но по-модерна, бърза, маневрена с мощни оръжия и броня. Може да се използва както като изтребител, така и като атакуващ самолет.
  За съветските войски колата, честно казано, може да се превърне в голям проблем.
  Хелга лети с TA-152 и атакува няколко съветски танка, които се опитват да се доближат до Шали. Момичето стреля добре. Разбива покрива на кулата на първите тридесет и четири и реве:
  - Аз съм бойна красавица!
  И тогава атакува втората кола, която се опитва да ускори. Но превключването на предавките не е толкова лесно.
  TA-152 пробива тази жертва с 37-мм оръдие.
  Хелга отговори и запя:
  - Буксува, буксува ме някъде, буксува ме!
  И намигна на себе си... Тук Як-9 се опитва да я атакува. Германката лесно го поваля, като натиска спусъка с бос крак и намига уверено, казвайки:
  - Наистина съм супер!
  Хелга изглежда момиче с голям апломб. И провежда кървави експерименти с враговете си.
  И ако той се прецака, това няма да изглежда много на никого.
  Хелга стреля по съветски превозни средства и скърца:
  - Защо, невъзможно е да живееш според ума си!
  И с боси пети как да ударя кормилото. Това е момиче - за всички момичета, момиче.
  И ако реве....
  Албина и Алвина в небето също са много активни и борбени воини.
  И момичетата, самолетите на Русия, мислят, унищожавайки, че животът е добър и че животът е добър.
  И с боси пръсти насочват самолетни оръдия към целите. Съветските коли няма да оцелеят. И момичетата ги бият така. Не ти дават и най-малкия шанс.
  Да, имаше бойни момичета,
  Да, казват какво друго ...
  Те смело нападнаха Русия,
  Буквално Сатаната!
  Албина е воин в боен строй и реве на себе си с пълно гърло:
  - Ще бъда страхотен, ще бъда аз ! Супер шампион!
  И с гола пета , както и с удряне на клавиатурата и разкъсване на опонентите на малки парчета.
  Алвина, стреляйки по опонентите си, реве с цяло гърло:
  - Кого ще намерим в гората?
  И кого ще намерим в гората...
  Няма да се шегуваме с това,
  ще го разкъсаме на парчета!
  Да го разкъсаме!
  И с гола пета как ще добави врага в смъртоносна прегръдка. Това е момиче - всички момичета са най-готините!
  Воинът на най-бойния хак. И толкова войнствен и агресивен като пантера.
  И големите немски котки са в атака. Щурмът на Астрахан. И унищожават в големи количества къщите на съветските войници.
  И те умират, но не се предават. Такива битки се водят.
  Герда, разбира се, е в челните редици на атаката и е готова за битка. Така че тя стреля, много като женски Робин Худ в бикини. И това е цялата готина жена.
  И ако той също сложи алено зърно в устата на човека.
  Нейната "Пантера"-2 работи. Между другото, малко по-различна модификация на танка беше оседлана от момичета със 75 мм оръдие 100 EL. Той е ударен и има по-бърза скорост на стрелба. А запасът от снаряди е по-голям от този на 88-мм оръдие.
  Герда стреля с боси пръсти и пищи:
  - Едно, две, три... Счупи го с напалм!
  Шарлот също стреля след нея и изкрещя:
  - Четири, осем, пет - да играем по-бързо!
  Кристина се блъсна, пробивайки съветския танк и изчурулика:
  - Ние смело ще влезем в битка, за силата на нацистите ...
  Магда стреля с боси крака и изчурулика агресивно:
  - И ще ги избием всички - всичките комунисти!
  Момичетата се държат крайно и безумно агресивно. И тяхната "Пантера" -2 с точен изстрел преобръща съветската гаубица.
  Момичетата се кикотят и пеят:
  - Слава на нашия свят ...
  А Елизабет на тридесет и четири на свой ред провежда дива атака. И с боса си пета натиска спусъка. И поваля врага, крещейки:
  - Да бъде комунизъм!
  Катрин с боси пръсти изпраща снаряд със смъртоносна сила, пронизва врага и изписква с пълно гърло:
  - За велика Русия!
  Елена стреля по нацистите. Снарядът удари челото на Пантерата и рикошира.
  Момичето излая:
  - Комунизмът ще бъде с нас!
  Евфрасия също удря врага с босите си пръсти. Тя проби Т-4 и изкрещя:
  - Слава на комунизма!
  Това са борбените момичета. И как стрелят, снарядите летят много красиво, а самата тридесет и четири е в движение. И пробвай, раздвижи се от такава кола. Това е изключително трудно.
  Но момичетата влизат и се бият по бикини и боси крака. Воините са прекрасни и прекрасни.
  И ако те прецакат, това няма да изглежда много на никого. И изпращат снаряди с дива ярост.
  Елизабет, с помощта на босите си пръсти, стреляйки по врага и събаряйки враговете, изчурулика:
  - Слава на идеите на комунизма! Слава на Отечеството ни!
  Екатерина също стреля с боси пръсти, удряйки фрица и изпищявайки:
  - За Отечеството и победа докрай!
  Елена, стреляйки по опонентите, отговори агресивно, оголи перлените си зъби и намигна със сапфирени очи:
  - Прочут е нашият космически комунизъм!
  Евфрасия , стреляйки по врага, улучвайки го с колосална, феноменална точност, издаде:
  - За Родината и Сталин - наздраве!
  Момичетата явно са смели и всеки може да...
  Декември 1943 вече е настъпил.
  Аленка и екипът й също се бият в Астрахан и все още издържат там. Героинята се бие.
  Аленка дава обрат, коси линията на нацистите, след това хвърля дар на смъртта с боси пръсти и изревава:
  - Човек прилича на гибон, само че, за съжаление, по-често по интелект, отколкото по потентност!
  Анюта, стреляйки по врага и отрязвайки враговете, даде експлозивен пакет с голата си пета и изчурулика:
  - Човекът има магарешки инат, амбиция на лъв, но реално е козел!
  Алла, стреляйки точно по Фриц, изписка:
  - Мъж за жена е като помия за крава, не можете без него, но е отвратително да се приближите!
  Мария, стреляйки по нацистите, остроумно отговори:
  - Общото между мъжа и тоалетната в женската стая - това, че жените блеят само на мъжете!
  Маруся, отрязвайки нацистите и хвърляйки гранати с боси пръсти, вякнула:
  - Жената е хитра лисица, която може да погълне всеки лъв като заек!
  Матриона, косейки нацистите и с боси пръсти, изхвърляйки наемниците, промърмори:
  - Една жена има нужда от мъж като момче за бичуване, ако не бие мъж, няма да има живот!
  Аленка, стреляйки по Фриц, извика:
  - Една жена има нужда от мъже като рога на прасе, само шуба, дарена от мъже, е скъпа!
  И екипът от момичета с голи крака как да се смеят, оголвайки зъби и хвърляйки гранати с голи пръсти.
  Момичета-воини смели. Техният елемент за борба, техният елемент за борба!
  Астрахан, изглежда, няма да се откаже. Що се отнася до момичетата тук, наистина се борят.
  Военните сили на Третия райх са колосални. Новите танкови дивизии са толкова мощни тук. Производството на танкове се увеличава. Няма бомбардировки, възможно е да се доставя работна ръка от италианските, френските, белгийските и холандските владения в Африка.
  А също и от Африка за добиване на петрол, волфрам, много елементи, включително уран.
  Тоест щамповат се нови резервоари. По-специално, появата на "Пантера" -2, по-добре защитена и по-тежко въоръжена, с по-мощен двигател, оказва значително влияние върху хода на войната.
  Има все повече и повече танкове и самолети. Работата по Ю-488 вече е завършена. Първият сериен самолет на Третия райх с четири двигателя. Много мощен и бърз. Неговият акцент е сравнително малката площ на крилото, поради което бомбардировачът може да лети със скорост от 700 километра в час. Това означава, че съветските бойци определено няма да го настигнат.
  Така че СССР има нов проблем. Силите на Червената армия са фактически изчерпани. Учениците са поставени пред машините. Тийнейджъри от четиринадесет години вече се бият, почти официално. Момчетата, разбира се, са умни и като цяло добри бойци. В млада възраст е още по-лесно да се скриеш и да се покатериш на дърво. И военните умения се усвояват по-бързо. Тийнейджърите се бият, както и възрастните, те са по-трудни за удар. Да, и психологически е по-трудно да се стреля по деца.
  Германците имат доста жени снайперисти, а твърде младите бойци са неудобни за всяка жена да стреля, срам ...
  Да, те започнаха да се обаждат в СССР от четиринадесетгодишна възраст. И също така пуснати под оръжие и пенсионери. В армията имало все повече жени. Особено охотно приеха нежния пол в танкови и авиационни войски и в снайперисти. Жените са добри снайперисти . И тъй като те обикновено са по-малки от мъжете, за тях е по-удобно да се бият в танкове, а също и в авиацията. Често тийнейджъри също се биеха в танкове. Трябва да се отбележи, че момчетата и жените са по-чувствителни с кожата си и техните самолети и танкове са по-малко склонни да бъдат нокаутирани, отколкото възрастните мъже. Не са лоши тийнейджъри и в ролята на снайперист. Едно момче може да пропълзи в по-тесен процеп, да се маскира или да се покатери на дърво. Често в армията започнаха да се срещат бойци под четиринадесет години.
  Войната поглъща човешки ресурси. И територията става все по-малко под контрола на СССР. И все още трябва да се бори с многобройната пехота на Япония. Да, и има добри самурайски танкове и особено самоходни оръдия. Те също се появиха в серия със среден танк, сравним по сила с Т-34 и дори по-силен в предната броня.
  Така че Япония е опасна за подценяване. А за войната с него са необходими войници.
  Сталин е нервен и все по-често изпада в ярост. На 25 декември 1943 г. е издадена заповед, че членовете на семействата на предалите се ще бъдат разстреляни, включително деца от дванадесет години, а по-младите ще бъдат изпратени в трудови колонии.
  Все по-често се използват баражни отряди. И те стреляха по-активно, и използваха мъчения.
  Сталин стана просто непоносим. Берия беше първият, който се опита да договори сепаративен мир с нацистите. Но Хитлер не иска мир. Той искаше напълно да завладее СССР. Особено докато съюзниците са извън неговия контрол и недостъпни.
  Реактивните самолети са разработени в Третия райх. На първо място, ME-262, но този боец се нуждаеше от по-надеждни двигатели, за да не се разбива твърде често.
  Arado , така и проектът Yu-287 изглеждаха обещаващи .
  Най-новата TA-152 се показа добре на практика, като многоцелева машина и много бърза. Като цяло германските военни все още бяха по-силни във въздуха. Освен това съветските Якове и Лаги , поради липсата на алуминий, се оказаха по-тежки и по-малко маневрени от еталонните машини. Така качеството на съветската авиация падна до критично ниво. ME-309 с мощното си въоръжение, дори като се вземат предвид проблемите с маневреността, се справи добре със съветските превозни средства, измествайки ME-109. И TA-152 трябваше да замени Focke -Wulf.
  Така че германците са повече или по-малко хокей... Но работата по техниката беше извършена.
  Например Лев-2 обеща да бъде първият танк с нова схема на разположение. Чрез поставянето на трансмисията и двигателя в един блок пред танка и преместването на купола назад, германците спестяват от вала на кедито и намаляват височината на превозното средство. В резултат на това "Лъв" -2 се оказа много по-лек и следователно по-бърз.
  С оглед на трудностите на военното време производството на тежки танкове в СССР почти спря, в серията почти всичко беше унифицирано според Т-34-76. Така че нацистите, в проекта за създаване на нов основен танк, вече нямаше да направят страничната броня твърде дебела. И "Лъвът" можеше да се побере в петдесет и пет тона, с двигател от 1200 конски сили. Теглото на танка Lev-2 обаче можеше да бъде допълнително намалено чрез намаляване на калибъра на оръдието. Първото явно е станало излишно. Освен това тридесет и четирите имаха нискокачествена броня и дори 37-милиметрово остаряло немско оръдие вече беше започнало да ги пробива.
  Сталин явно беше полудял ... И хвърляше гръмотевици и светкавици ... Но не можеше да направи нищо ...
  В навечерието на Нова година германците започват нападение срещу все още неокупираната част на Астрахан, делтата на Волга. Наличието на много речни бариери, трудният терен, близостта на Каспийско море позволиха на Червената армия да затегне защитата на Астрахан и да я запази дори по-добре от Сталинград. Освен това съветските момичета показаха несравним героизъм.
  А в Кавказ, особено през зимата, е много трудно да се движиш през планините. Вярно е, че германците се движеха по по-удобния бряг на Каспийско море. Махачкала стана границата, където съветските войски, събрали всичките си сили в юмрук, се опитаха да спрат нацистите.
  Но боеприпасите, които бяха доставени само по море, не бяха достатъчни ...
  Тамара се биеше отчаяно със своя бос батальон от момичета.
  Жените воини се биеха упорито и показаха несравним героизъм и голяма смелост.
  И почти гол се биеше през зимата и слана.
  Тамара хвърли граната с бос крак и избухна, покоси противниците и изписка:
  - За СССР!
  Анна също хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - За комунизма!
  Акулина даде добре насочен изстрел, нокаутира враговете и извика:
  - За величието на Русия!
  Виктория се нахвърли върху врага, започна да коси врага, отряза брадата му като бръснач и измърмори:
  - СССР ще устои!
  Олимпиас, стреляйки по врага и хвърляйки експлозивен пакет с босите си пръсти, vyaknula:
  - За Отечеството и победа докрай!
  Ето как се бият момичетата. Те действат отчаяно и с колосална решителност.
  Тамара, докато снима, отбеляза:
  - Дяволът да не ги вземе, а после ние ще ги вземем!
  Борбата тук е брутална и в същото време градивна....
  Анастасия Ведмакова се бие в небето ... Лицето й дори се изкривява от гняв и тя крещи:
  - Честита епохата на комунизма!
  И с боси пръсти насочва авиационно оръдие към целта и събаря вражески самолети, след което изкрещява:
  - За трудов успех!
  Акулина Орлова, събаряйки опонентите си, реве уверено, оголвайки зъби:
  - За такъв велик комунизъм, на цялата планета!
  Пилотът вика:
  - Дори децата ни познават!
  И с боси пръсти той насочва самолетното оръдие към целта, и разбива врага, и пищи:
  - В името на ерата на комунизма!
  Нека си признаем, момичето е терминатор и горящ пламък. Нито един вулкан не може да се сравни с него.
  Акулина Орлова пее:
  - Аз вече, кой ден, вяра в Господ мечтая, толкова ме мързи, не искам да се моля!
  И агресивно намигаха красавици.
  Ето битките...
  И самолетите на момичетата са остарели. И това е солидният им минус. И също тежък и не много маневрен ...
  Едно от момчетата, които се биеха, беше свалено и той нямаше време да скочи с парашут. И това, разбира се, е неговият колосален подвиг.
  Момичетата се бият във въздуха и се забавляват...
  Албина и Алвина се бият на добри изтребители ME-309 и, разбира се, активно печелят резултати.
  Момичетата са много горди от успеха си...
  Албина свали съветски самолет с помощта на елегантен, бос крак и изписка:
  - За нашите орли!
  Алвина покоси три руски коли наведнъж и извика:
  - За нашите соколи!
  Момичетата се захванаха за работа известно ... Но те също обичат да измъчват руски войници.
  Тук беше заловено момче-пилот на четиринадесет години. И за него се изпържиха красотите на детски кръгли токчета. И тогава те започнаха да поливат голите с ледена вода .... След това вряща вода и отново ледена вода.
  Такива са бойните красавици....
  Албина пееше:
  -За нашите зъби,нокти,зъби,юмруци!
  Алвина изкрещя с пълно гърло:
  - Значи искат добър бой!
  А момичетата продължиха да правят чудеса с боси пръсти и да свалят съветски самолети.
  На тях обаче отговориха и руски пилоти. Алиса и Анджела току-що се прехвърлиха на Як-9. И да вършеем немците и да пеем в същото време;
  Вие сте въплъщение на доблестна страна,
  Другарю Ленин и Другарю Сталин...
  В СССР всички хора са наистина равни,
  А юмруците са от чугун и стомана!
  
  Ленин не се страхува от звяра Адолф,
  Сега Владимир е лидер, другарю Сталин...
  Ударихме Фриц в окото, не във веждата,
  Всички нацисти бяха разкъсани наведнъж!
  
  Русия е моята родина
  Велика, необятна Родина...
  Всички народи са едно семейство,
  Скоро ще живеем при комунизъм!
  
  Нека направим страната ни по-силна
  Нека Русия бързо да позеленее ...
  По-скоро ще ударим фашиста в челото,
  И повярвайте ми, нашата сила не се превръща в камък!
  
  И Исус като водач е доста велик,
  Той е нашият Господ и Белият Бог на Вселената...
  И фюрерът ще бъде бит много силно,
  В края на краищата нашата мощ е непроменена!
  
  Да, в името на нашата родина, светец,
  Ще се борим яростно с Фриц...
  Момиче тича босо в снега
  Тя иска да се бие в ярост!
  
  Да, сега Сталин стана съветски лидер,
  Такъв велик, смел и умел...
  Русия на комунизма, не пипай врага ,
  Въпреки че силата на Луцифер е с вас!
  
  Можем да вземем Хитлер, повярвайте ми
  Макар и надарен с демонична сила...
  Един Хитлер е хищен звяр,
  Макар да призная, че Фриц не са малоумници!
  
  Накратко, ще влезем в берлинските бойци,
  Там Ленин, известен още като Сталин, ще бъде с нас ...
  Фашистите като кученца лесно се разкъсват,
  И вярвайте, че силата ни няма да намалее!
  . ГЛАВА #6
  Дойде новата 1944 г. ... Въпреки много трудната ситуация на фронтовете, в СССР се работи за създаване на нова технология. По-специално, големи надежди бяха свързани с танка IS-2 и неговите мощни оръжия. 122-мм оръдие може да се превърне в мощен аргумент във войната срещу нацистите. Надеждите се възлагаха и на Т-34-85 с по-мощен оръдие, голяма кула, но същите корпус и ходова част.
  По-лошо беше положението със самолетите. Як-3 не може да бъде пуснат в производство поради липса на висококачествен дуралуминий, а LAGG-7, поради новия двигател, не може да бъде пуснат без спад в производството.
  Така Сталин решава, че за момента основният съветски изтребител е Як-9 и ЛАГГ-5, а щурмовият самолет Ил-2 е лесен за производство и издръжлив. А при танковете постепенен преход към Т-34-85 и ИС-2.
  Въпреки че, за да няма спад в производството ...
  И фронтът се пукаше по шевовете, германците превзеха Кавказ. Махачкала падна, а те вече наближаваха границите на Азербайджан!
  Тук Тамара се бие с женския си батальон. Отново момичета в дрипи от туники и боси се биеха с превъзхождащи вражески сили.
  Тамара стреля на линия срещу нацистите, посягайки някои от враговете. И тогава, с боси пръсти, тя хвърли граната със смъртоносна сила и изчурулика:
  - Слава на СССР!
  Анна стреля по нацистите много точно. И с босите си пръсти тя хвърляше гранати със смъртоносна сила, разкъсвайки противниците.
  Тогава тя извика:
  - Слава на комунизма!
  Акулина, стреляйки по врага, отряза фашистката пехота. Тя съсече Фриц, хвърляйки граната с боси крака и изписка:
  - За Русия, нашата велика майка!
  Виктория, стреляйки по врага и хвърляйки гранати по него с бос крак, отбеляза:
  - За великата Родина!
  Олимпиас, също стреляща от картечница, изкрещя:
  - Слава на времето на великия комунизъм!
  Жените бойци са невероятни...
  Борят се, както трябва да бъде за красавици ...
  Тамара, бореща се, си спомни началото на войната. Как трябваше да избяга от германските войски. Тогава тя чу ревящия удар на оръжията. Момичето напусна канонадата. Нейната приятелка Татяна, германците хванаха и отнеха нови обувки, скъсаха бижута и обеци. И я караха боса в плен ... Татяна беше дъщеря на секретаря на регионалния комитет и не й се налагаше често да ходи без обувки. Това е унижение на гордостта, да ходиш бос като простолюдие и боли за нежните подметки. Момичето пъшкаше краката си в кръв и пъшкаше на всяка крачка.
  Тамара също беше с подарените й нови ботуши и протри петите си от дългото ходене. И тя събу обувките си и тръгна боса. Тя е момиче от село, изпълнило дълга си в Украйна. Краката й в детството вървяха по планинските стръмнини. И това със сигурност не може да се сравни с пътищата в равнината. Вярно е, че нейните мазоли вече са излезли от подметката и не е толкова удобно да ходи. Но краката бързо отново се втвърдиха. И почти не е страдала.
  Но Татяна скоро събори краката си толкова много, че вече не можеше да ходи. Германците биха я застреляли, но се смилиха над красавицата. Качиха ме на каруца, но в замяна ме накараха да пея. Татяна имаше приятен глас и им изпя няколко политически неутрални песни.
  Какво се случи с нея след това, Тамара не знаеше. Самата тя вървеше през гората, опипваше с босите си крака, туберкули, подутини, клонки и дори беше доволна. Това е, когато вървите по острите камъни на планината, тогава дори мазолести подметки, ако вървите дълго време, става остро и болезнено. И още по-неприятно да ходиш на тръни. Когато те се забият в подметките, става много по-болезнено, дори и за грубите подметки на момичето.
  Тамара в кампанията беше преодоляна от умора и глад. Момичето яде горски плодове и това не беше достатъчно. А германците напредваха бързо. В украинските гори Тамара, свикнала да живее в планината, не познаваше пътя си много добре. Изгубих се и се озовах отзад.
  И сега, като преследвана котка в гората. Тогава момичето хвана германците на мотоциклет. Спрели колата с количката, за да си налеят вода. И Тамара се промъкна към картечницата и как сече от нея на врага. И реже несигурно, но точно. А нацистите падат и се гърчат в агония. Тамара ги довършва. Тя премести една гола пета към брадичката, той падна. И момичето го хвана.
  След това красавицата се качи на мотоциклета и натискайки педала с бос крак, потегли.
  Така че движението е много по-забавно от ходенето и босите.
  Тамара пееше по пътя:
  - Хубаво е, братя, хубаво е, хубаво е, братя да се живее! Не е нужно да скърбите с нашия атаман!
  Така възникна бойното поле.
  И сега тя се бори с нацистите като комсомолски терминатор. Но силите са неравни и батальонът от момичета е принуден да отстъпи. Тук кипят битки като вода в гигантски чайник над вулкан.
  Анна, стреляйки и хвърляйки граната със смъртоносна сила с боси пръсти, отбеляза:
  - На война всички средства са добри, с изключение на самоубийствените!
  Акулина, стреляйки по врага, събаряйки нацистите, отбеляза:
  - Във всичко ще бъдем първи!
  И голата пета на момичето даде дар на унищожение.
  Виктория, стреляйки по нацистите и посягайки враговете с автоматични залпове, извика:
  - Няма да има милост за враговете!
  И намигна на спътниците си.
  Олимпиада хвърли с босите си изсечени крака тежък куп гранати и изписка:
  - За величието на най-хуманния съд в света и комунизма!
  Воините са наистина славни тук и като в космическата ера.
  Бият се с голяма ярост.
  Но нацистите все още напредват в Кавказ. През февруари 1944 г. германците и турците се обединяват, разрязвайки съветските войски на две неравни части.
  Фюрерът поиска да се довърши СССР. Астрахан все още издържа. Нацистите, както винаги, в бойна униформа ... Първите ME-262 се бият във въздуха. Трябва да се отбележи, че те не предизвикаха сензации. При висока скорост не е много удобно да се удря от 30 мм самолетни оръдия. Да, това трябва да се вземе на сериозно. ME-262 също има някои проблеми поради голямото си тегло. По-специално с маневреността.
  По-успешен в използването на TA-152, който се влюби в пилотите и се превърна в работен кон. Всъщност кола и фронтов бомбардировач, и изтребител, и атакуващ самолет. Имаше дори идеи за пълно прехвърляне на немската авиация на този самолет. Сред предимствата му трябва да се отбележи оцеляването и скоростта и мощните оръжия, подходящи както за атакуващ самолет, така и за изтребител.
  Все по-активно се използва и модернизираният МЕ-309. Все още е в експлоатация ME-109, който не се премахва поради липса на намаляване на производството. Дори се появи нова модификация на ME-109 "K" с по-мощен двигател, въоръжен с пет въздушни оръдия наведнъж. Не можете да победите машина като тази толкова лесно.
  ME-309 също получи по-мощен двигател и стреловидни крила. Много опасна кола. Съветските пилоти все още летят на стари самолети и качеството им само пада. Засега обаче Як-9 не е толкова лош, той е доста маневрен и не се нуждае от прекомерна скорост.
  Германските войски са силни ... Имаше спорове за танка Т-34-85. Струва ли си да направя бронята на кулата по-дебела? В крайна сметка в този случай теглото ще се увеличи. И трябва да се отбележи, че качеството на съветската броня е паднало. Легиращите елементи са в недостиг, а качеството на заваряването или леенето е паднало до критично ниво.
  Но момичетата се бият като героини...
  Тогава резервоарът на Елизабет е счупен и момичетата си тръгват. Боси и по бикини, те тичат през снега, оставяйки изящни отпечатъци.
  Катрин отбеляза със зъл поглед:
  - Ние сме напълно удушени!
  Елена отбеляза с гняв:
  Но все пак ще спечелим!
  Елизабет стреля с пистолета си, улучвайки немски мотоциклетист и измърмори:
  - Ударих германец! Как ще стане подходящ от мен!
  Евфрасия отбеляза енергично:
  - Там завършват живота си и не бягат обратно!
  Катрин беше агресивно момиче и пееше:
  - В яростта си пеем химните на империята!
  Момичетата тичат сами, а босите им кръгли пети проблясват.
  Момчето, като видяло момичетата, уплашено ги попитало:
  - А ти откъде си бос?
  Елизабет отговори:
  - Да направим тактическа маневра!
  Момчето изчурулика:
  - Едно, две - мъката не е проблем,
  Никога не трябва да отстъпвате!
  Дръжте носа и опашката си по-високо с тръба,
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Катрин изчурулика, оголвайки зъби:
  - Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Елена извика:
  - Не бой се! Ще се върнем....
  И четирите момичета извикаха в хор;
  Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее -
  Пътят осветяващ комунизма!
  Воините са готови да разкъсат всеки германец ... И боси в снега те са толкова секси и красиви. Колко са красиви тези момичета, като цъфнали и неувяхнали рози.
  Ами Хитлер не се шегува и около Родината ни върти облаци. Забива зъби в самото сърце и пие кръвта й!
  И момичетата оставят много красиви следи след себе си. Германците вървят по тези следи и тропат на колене и зяпат алчно. Това са дивите воини. И германците целуват стъпките на момичета.
  А Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето. Две прекрасни момичета.
  Анастасия, сваляйки нацистите и обръщайки самолета си с боси пръсти, пееше:
  Ще се борим за едно по-светло утре!
  Акулина, отрязвайки опашките на нацистите, използвайки босите си пръсти, изчурулика:
  - Нека се целунем!
  И момичетата отново млатят немците без никаква жалост и церемония. Ето колко са умни.
  Анастасия отново завъртя своя Як-9 и, скърцайки, вякнула:
  - Това е името на комунизма!
  Акулина се съгласи с това:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди...
  Анастасия, събаряйки германците, изсумтя:
  - Родината е нашето слънце!
  А такива са бойните момичета тук, най-висшата съветска класа.
  И германците го получават, много трудно. И военните действия се развиват ...
  През март нацистите започнаха да щурмуват Баку. Има атака срещу голям град, пълен с петрол. Битките са жестоки.
  Германците обстрелват Баку с тежка артилерия.
  И бомбардират със щурмоваци. Но бомбите се хвърлят и от първите, най-новите Ю-488, които се отличават с колосална мощност. Тези машини са просто зверове.
  На една от тях Гертруд, Ева и Фрида. Красиви момичета с отличен изглед хвърлят бомби върху съветските позиции. И убиват войници от Червената армия и цивилни.
  Баку гори... Димът се издига на стълбове. Петролните кладенци горят, всичко гори.
  Гертруд казва с усмивка:
  - Бог обича Германия!
  Ева, натискайки голата си пета върху лоста и пускайки бомби, се съгласява:
  - Разбира се! Ние сме избраната раса!
  Фрида запя агресивно:
  - Нашите са избраници на небето!
  И намигна на спътниците си. Това са момичетата тук и се бият, просто въплъщение на агресивността. И бойна мощ.
  Гертруд изстреля въздушни пушки и изчурулика:
  - За величието на нашето Отечество!
  Ив, стреляйки по противниците, потвърди:
  - За колосално величие!
  Вижда се, че момичетата бързо усвояват самолетите. Това са бойните приятелки.
  И не можете просто да ги спечелите на карти. И те вършеят врагове с дива ярост.
  Фрида отбеляза:
  - Аз съм жена с големи мечти и красота!
  След това тя отново стреля от самолетни оръдия, сваляйки съветски бойци, които се опитваха да атакуват немското чудовище.
  Да, срещу нацистите има чувството, че те не могат да устоят.
  Баку е атакуван.
  Тамара и нейният батальон се бият за този град. Момичетата се бият отчаяно и проявяват несравним героизъм.
  Тамара се обърна, хвърли граната с боси пръсти, разпръсна германците и техните наемници, изписка:
  - За моето безгранично отечество!
  И намигна на спътниците си. Тя е войн от най-високо ниво, който няма равен.
  Въпреки че, разбира се, другите момичета не са лоши. Да кажем, че се бият много добре.
  Анна, например, взе, положи нацистите, сякаш с удар на сърп.
  И изчурулика:
  - За СССР!
  И с голата си пета даде убийствен подарък на смъртта.
  Акулина, стреляйки по врага, изписка:
  - За моята Родина!
  И с боси пръсти, как да стартирате анихилационни презентации, които унищожават всички подред.
  Виктория се бори с врагове, действайки отчаяно и решително. Нокаутира противниците в изблици. След това с боси пръсти хвърля гранати със смъртоносна сила. И изписква:
  - За идеите на комунизма!
  Олимпиадата също се бори. И това героично момиче ще хвърли цяла кутия с експлозиви с босите си мускулести крака. И танкът "Лъв" ще се преобърне.
  Воинът възкликва:
  - Ама пасаран !
  Борбени момичета и много красиви. Никога не се предавай и не се предавай. Те имат силата на терминатори.
  И силите са много неравностойни ... Баку е обхванат от пожари. Съветските войски нямат достатъчно боеприпаси. И това е основният проблем.
  Мнозина се предават в отчаяние.
  Герда и нейният екип принуждават робите да целуват босите им подметки. Тези прилежно го правят и си облизват петите.
  Тогава момичетата отново се качват в Panther-2 и стрелят. Избиване на съветски оръдия...
  Почти целият Кавказ вече е превзет. Но Ереван все още издържа. Героично се бие град Поти - последното пристанище, в което все още се задържат останките от Черноморския флот.
  И там се бият момичета от различни националности. И един отряд боси гюлнази се бие . Красива грузинка и има екип за момиче.
  Гулнази хвърля пакет с експлозиви с бос крак, разкъсва нацистите и изписква:
  - Слава на величието на световния комунизъм!
  Нейният партньор тамил също хвърля граната със смъртоносна сила с бос крак, разкъсвайки турците и крещейки:
  - За Родината!
  Маша, момиче от Русия, изстрелва и хвърля взривна сила с боси пръсти и разбива фашистите, крещи:
  - Слава на времето на световния комунизъм!
  Маргарита също дава добре насочен обрат. Тя покоси фашистите и с боса си пета изпрати дар на убийствена смърт, смазвайки противниците си и крещейки:
  - За нашата победа!
  Ето как момичетата се бият героично. И те наистина не могат да бъдат спрени и не могат да бъдат върнати назад. Те са просто женски бойци и супер. И ако се бият, тогава като герои и супермени !
  Но, уви, трудно е да се устои на нацистите и техните превъзходни сили. В небето Албина и Алвина печелят уверени сметки. И толкова много самолети са съборени, че явно е невъзможно да бъдат спрени.
  Албина, сваляйки друг съветски самолет с боси пръсти, пееше:
  - Не можем да бъдем победени, ловецът се превръща в игра!
  Алвина, прекъснала опонентите си и енергично завъртяла глава на мощен врат, изчурулика:
  - Слава на ерата на новия арийски ред!
  И също така дава гола пета ...
  Момичетата вече са свалили повече от петстотин самолета всяка и са получили Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Това са просто невероятни красавици. И ако враговете на Третия райх вече са бити, тогава тези дяволи не могат да бъдат спрени. Над 500 свалени самолета само край Марсилия. Това явление е, разбира се, на върха. Хитлер дори решава да одобри шестата степен на Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти.
  Ще го получи този, който пръв надхвърли хиляда свалени самолета. И резултатът ще бъде просто феноменален.
  Албина отсече пет съветски самолета наведнъж с един изстрел от 30-милиметрови авиационни оръдия и, натискайки спусъците с боси пръсти, изгука:
  - Слава на нашата сила!
  Алвина, косейки съветски коли и посягайки враговете с помощта на босите си пръсти, вякнула:
  - Велика слава на героизма!
  И воините си намигнаха!
  Бият се както винаги по бикини и боси и в това е силата им. Момичетата са просто жени супермени. Въпреки че служат на зла кауза. И обичат да пекат петите на пленените пионери с огън. Това са момичетата тук. Брутално, но сладко.
  Албина веднъж каза:
  - В света няма доброта, има само слабост!
  И с голата си пета тя хвърли чифт бомби върху съветските позиции, нокаутирайки три оръдия.
  Това са воини, които не дават абсолютно никаква милост на никого! Но техните удари са просто съкрушителни.
  Алвина отбеляза с усмивка:
  - За слабите няма място под слънцето!
  И намигна на партньора си.
  Воини, които не показват слабост и никога не се предават. Те наистина са шампиони на шампионите. Макар и със знак минус, тъй като служат на зла сила.
  Но в същото време весел и чаровен.
  Албина, оголвайки зъби и изпращайки убийствени авиационни снаряди срещу опонентите си, изчурулика:
  - Нацистката дума е свещена - ще я унищожим завинаги!
  Алвина отбеляза агресивно, събаряйки опонентите си:
  - Наистина сме пирати!
  Албина, отрязвайки враговете, потвърди:
  - Всичко друго е мечта!
  И воините станаха толкова смазващи и събарящи всички, сякаш удряха шайби с пръчки.
  Алвина изчурулика, докато смазваше руските самолети:
  - Ние сме бойните орли на Хитлер!
  И намигна на спътниците си.
  Воините тук всъщност оставят червата на враговете. Червената армия получава капитали от тях.
  Бойните момичета толкова ревностно нокаутират руските войски.
  Но Хелга на TA-152 унищожава съветските сухопътни сили. Нокаутира SAU-85 и пищи:
  - За величието на Германия и нейните синове и дъщери!
  Но битката за Астрахан все още продължава.
  Момичета с последни сили да се държат.
  Аленка хвърля с бос крак бомба с експлозив. Счупва нацистите и пищи:
  - За свещения комунизъм!
  Анюта, стреляйки по нацистите и също хвърляйки граната с боси пръсти, изкрещява:
  - И спасение за страната!
  Алла, събаряйки опонентите си, покосявайки ги без излишни церемонии и хвърляйки граната с голата си пета, изписка:
  - Ето как звучи нашата слава!
  Мария, унищожавайки враговете си, хвърляйки подаръци на смъртта с боси пръсти, реве:
  - Ние сме велики в нашата слава!
  Маруся, покосявайки напредващите арабски наемници в редици и хвърляйки граната с бос крак, вие:
  - За промени, за да паднат цените веднага!
  Матрона, гасейки нацистите от картечница, я взе и изскърца:
  - Нашата родина СССР! Ще бъде смазан сър!
  Воините тук действат с голяма агресивност. А бойният им натиск е колосален.
  Изобщо показват колосалния си пилотаж. И наистина неудържим натиск.
  Войни боси, но щастливи...
  През април все пак нацистите превзеха Баку. Липсата на боеприпаси взе своето. В същото време почти едновременно падна и Поти. Само Ереван, разположен на планинските склонове, издържа. Но и той беше обречен. Там също свършваха боеприпасите и храната. Само дето турците още не са щурмували този град и трупат прах да умрат от глад.
  Момичетата от батальона на Тамара частично изчезнаха сред ъндърграунда, а част, заедно с командира, се преместиха отзад към фронта ... Искаха да пробият към своите.
  Кавказ вече е почти напълно превзет, но войната продължава. Въпреки че СССР загуби най-голямото си нефтено находище по това време. Но Червената армия не е сломена духом. И все още има петрол в района на Волга, в Сибир и на много други места.
  Хитлер нарежда да се довършат руснаците в Астрахан до 20 април. И боевете се разгърнаха в колосален мащаб. И бомбардировките рязко се засилиха.
  СССР беше под силен натиск. Боевете продължават за Алма-Ата, която е щурмувана от японците. Градът беше почти напълно обкръжен.
  Самураите, веднага щом стана малко по-топло, се опитаха да развият офанзивата и в посока Магадан.
  Вероника се би в Алма-Ата и се пребори с атаката на самураите със своя батальон от момичета.
  И има много от тях. Воюват и китайците, вербувани по методите на колапса.
  Японците хвърлят жълти войници в битка ... Те настъпват и буквално хвърлят съветските позиции с труповете си.
  Вероника гори. И той коси китайците и самураите в редици. Хвърля гранати с боси пръсти и скърца:
  - Слава на руския дух!
  Марфа също стреля, отрязва опонентите и скърца:
  - За нашето Отечество!
  Наташа, стреляйки по японските и китайските войници, наети да действат като пушечно месо, изкрещява:
  - За великия комунизъм!
  Алина, стреляйки по самураите и китайските бойци, покосявайки ги с голяма страст и давайки дар на смъртта с боса си пета, изписка:
  - За нови граници на комунизма!
  Вероника стреля по врага с голяма точност и пронизва главите на китайците и в същото време крещи:
  - Слава на съветската земя!
  И с голия си крак тя изпраща колосална сила на граната, която разкъсва всички врагове.
  Марта, посичайки врага и хвърляйки дара на смъртта с голи пръсти, крещи:
  - Управлявайте ерата на комунизма!
  Наташа, разкъсвайки експлозивния пакет с бос крак, разкъса маса китайски, избухна:
  - За новия съветски ред!
  Алина, стреляйки много точно по врага, изписка:
  - За новите граници на комунизма ще се борим!
  И голата й пета се поддаде на бомбата на разрушението.
  Борбени момичета, сякаш искри леят от очите им.
  Не, японците не могат да завладеят такива хора, дори заедно с китайските сили. И самурайската пръчка за нападение.
  И отново хвърлят трупове на всички подходи. Но те са твърде много и батальонът от боси красавици трябва да отстъпи.
  И японците имат момичета нинджи. И е много трудно да се борим с тях.
  Те са толкова искрящи, борбени и красиви. И хвърлят с боси пръсти дарове с голяма разрушителна сила.
  Момиче нинджа със синя коса посича съветски войници с мечове и писъци:
  - За епохата на царуването на императора!
  Момиче нинджа с жълта коса върти мелница, смазва руските военни и пищи:
  - Слава на ерата на Банзай !
  Момиче нинджа с червена коса използва хеликоптерна техника, отряза съветски офицер и извика:
  - Ние винаги печелим!
  Момиче нинджа с бяла коса използва техника на пеперуда, посяче трима руски войници и хвърли грахово зърно с боси пръсти. Той избухна и преобърна тридесет и четиримата.
  Воинът изкрещя:
  - За новия японски ред!
  Момичетата тук са прекрасни и много готини... А Червената армия в Далечния изток срещна сериозен враг.
  Но в центъра съветските войски започват внезапна атака в посока Ржев.
  Тук екипажът на Елизабет се бие за първи път на новия танк ИС-2. Кола, с която се възлагат надежди. Обикновено има петима членове на екипажа, но тук воините се справят с четирима.
  Елизавета стреля със 122 мм оръдие. Разрушителен снаряд лети със смъртоносна сила. Описва дъга и удря Т-4 от голямо разстояние.
  Елизабет възкликва:
  - Този го уцелих добре!
  Екатерина напада в отговор, използва босите си пръсти и отбелязва с досада:
  - И пистолетът не е много бързострелящ!
  Елизабет се съгласи с това:
  - Изобщо не е идеален разрушител на танкове!
  Елена, която помогна с боси крака да зареди оръжието, отбеляза:
  - Но е убийствено!
  И тогава Катрин стреля. И снарядът уцели Пантера на борда от голямо разстояние. Да, убийствен пистолет...
  Екатерина отбеляза:
  - Имаме много енергия и вълнение!
  Елена се съгласи с това:
  - Много! Слава на Русия!
  Ефрасия също отбеляза:
  - Видимостта на тази кола е слаба момичета. Как го снимате?
  Елена логично отбеляза:
  - И това е нашето тренирано око! Ако бием, значи бием!
  И воините запяха в хор:
  - Няма да се страхуваме и винаги ще се борим!
  . ГЛАВА 7
  На 21 април Астрахан все още е частично под съветски контрол. Германецът не беше напълно увлечен от това.
  Теренът позволяваше добра защита тук. И германците решиха да променят тактиката. Вместо атаки те преминаха към бомбардировки и обстрели.
  Аленка и нейният екип се скриха в бункер и изчакаха масирания обстрел.
  Момичетата бяха само шест от тях и играеха карти. Те държаха палубите с боси пръсти и водеха дискусия.
  Анюта каза ядосано:
  - В Кавказ само Ереван не е превзет. Това е само последният ни остров в този регион. Какво следва?
  Аленка логично предложи:
  - Най-вероятно ще отидат в Москва. Това е тяхното кредо!
  Аллах отбеляза с въздишка:
  - Силите са много неравностойни... Ние наистина губим войната, а нямаме достатъчно войници!
  Мария логично отбеляза:
  - И нацистите търпят загуби! Те не могат да ни устоят!
  Матрена изрази мнението си, хвърляйки карта с боси пръсти:
  - Родени сме да побеждаваме и със сигурност ще победим, знам го!
  Маруся се съгласи, биейки противника си с боси пръсти:
  - Разбира се, няма съмнение!
  Аленка не би била толкова оптимистична, хвърляйки карта с голия си, загорял крак:
  "Ние, момичетата, може да се наложи да живеем под окупация, но вярвам, че несъмнено ще спечелим!"
  Анюта заяви решително:
  - Можете да се биете с помощта на партизански методи и ще бъде много красиво, когато се биете с такива хора, много е готино!
  Алла агресивно отбеляза:
  - Трябва да се борите по-активно!
  Момичетата замълчаха разговора. След това преминаха към друга тема.
  Маруся отбеляза с досада:
  - Броят на вярващите расте. Противно на всякаква логика!
  Анна отговори на това:
  Все още никой не е доказал, че няма Бог. И не може да докаже обратното. Така че тук можете да спорите до безкрайност.
  Елена потвърди:
  - И да се спори тук е глупаво и безполезно!
  Аллах се съгласи с това:
  - Да, този разговор е безполезен. Освен това, ако има Бог, то Той е такъв, че е по-добре да го няма!
  Матрьона се изкикоти и отбеляза:
  - По-добре е такъв Бог да го няма! А дотогава да пеем!
  И момичетата пееха в хор;
  Ние сме момичета, влизаме в Комсомола,
  Те се заклеха с вяра да бъдат Отечеството...
  Така че яростно поражение очакваше нацистите,
  Е, и Русия да живее при комунизъм!
  
  В крайна сметка Ленин е с нас, сякаш като метал,
  От бронз, който е по-здрав от всяка стомана...
  Мечтаех да обърна световете
  Както е завещал великият гений Сталин!
  
  Ще направим Отечеството по-хладно
  И ние ще издигнем Отечеството над звездите ...
  Нека има успех с комсомолците,
  Въпреки че краката ни са боси!
  
  Фашистът нападна моята родина,
  От изток нагло се изкачват самураи ...
  Обичам Исус и Сталин,
  И вярвам, че противникът ще го разкъсаме!
  
  Сварог е с нас ,
  Кой комунизъм, на шега, ще построи...
  Славният Род е по-силен от всичко във вселената,
  Ще добави към съзнанието и волята!
  
  Вярваме, че никога няма да се откажем
  Не поставяйте отечеството на колене...
  Другарят Сталин е ярка звезда,
  А нашият учител е мъдрият гений Ленин!
  
  Ние ще направим нашето Отечество,
  По-красива и лъчезарна на планетата...
  И ще бъде, познайте смъртоносното оръжие,
  Нека възрастни и деца се забавляват!
  
  Гори Сварог , не гори в сърцето си,
  Вие сте покровител на всички мечове на Русия ...
  Скоро ще построим, вярвам, силен рай,
  Исус ще дойде свята мисия!
  
  Не вярвайте на приятелите от бандата на Хитлер
  Че ще победи лесно и заплашително...
  Всичко, от което се нуждаете, е едно семейство -
  И вярвайте, че не е късно да обикнете Родината!
  
  Всемогъщият Господ пази всички нас,
  Повдигнете трикольорното знаме над земята ...
  И злият хищник ще се превърне в игра,
  Ще можем да се справим със Сатаната!
  
  Обичам великото отечество
  В цялата вселена няма по-красива от теб
  Няма да продадем Русия за рублата,
  Нека изградим мир и щастие във Вселената!
  
  В името на нашата Родина, мечта,
  Велика Русия ще възкръсне...
  Всичко останало е само суета
  И нов месия ще бъде с нас!
  
  О, моя всемогъща Лада,
  Вие ще дадете любов и мир на руския ...
  Обръщам се към теб, така че се моля,
  И ако трябва, удряйте със светкавица!
  
  Мария Небесна Майко Божия,
  Вселената даде на Исус...
  Заради вас великият Бог възкръсна,
  Хората не са загубили истинския вкус!
  
  Забележете, комсомолците са
  Боговете на Русия са много уважавани ...
  Ние сме великите синове на Родината,
  Руснаците винаги печелят!
  
  Приятелите трябва да се молят на Родината,
  Перун, Ярило и Сварог са могъщи ...
  Ще бъдем много силни съпрузи
  И дори ще издухаме облаците в небето!
  
  Сега врагът вече е изхвърлен от Москва,
  Много си наранил фашистите...
  Ние сме верни на Исус и Сталин,
  Ще има достатъчно танкове с оръдия!
  
  Не, врагът няма да може да обуздае руснаците,
  Тъй като нашите воини са всемогъщи...
  Изпити, предаване, само за пет,
  За да бъде всяко момче много силно!
  
  Повярвайте ми, Сталинград ще бъде славен,
  И ние ще го пазим от нападението ...
  Ще дойде победоносен рицарски ред,
  Въпреки че кръвта тече необуздано!
  
  Боси момичета в студа
  Те бягат, трептят с петите си ...
  И ще ударят фашистите с юмрук,
  Необщителният Каин ще бъде сплескан!
  
  Всичко ще бъде, хората знаят добре
  Ние сме в космоса, ще откриваме съзвездия...
  В края на краищата е грях да се съмнявате в храбростта,
  И на Божия трон ще има човек!
  
  Скоро ще възкресим мъртвите с наука,
  Можем да станем по-млади и по-красиви...
  Над нас е златокрил херувим,
  Моята прекрасна майка Русия!
  Момичетата изпяха добре цялото стихотворение и продължиха да играят карти с боси крака...
  Рожденият ден на Ленин се чества на 22 април. Момичетата пиеха алкохол, разреден с вода и кафе и мъркаха под нос...
  Червената армия провежда друга Ржевско- Сичевска операция в центъра. Германците бяха в отбрана и отвърнаха на удара. Воюваха новите съветски танкове Т-34-85 и ИС-2. Последната кола често затъваше в калта. Да, и бронята на "Тигър" -2 и по-тежките "котки" не поеха челото. "Пантера" -2 също можеше да бъде пробита само отблизо.
  Най-немската кола проби съветската от по-голямо разстояние.
  Като цяло Хитлер е доволен от Panther 2, който е задоволително защитен и има добри характеристики и въоръжение. Но той поиска да се създаде танк, който да бъде по-добре защитен и в същото време да се движи поносимо...
  "Мишката" в този случай се оказа неефективна машина. E-100 е активно разработен като част от серията "E". Подреждането на двигателя и трансмисията трябваше да бъдат направени заедно, а купола беше по-тесен и по-наклонен, като корпуса. Дебелината на бронята остава сравнима с тази на Mouse, както и оръжията, но теглото трябва да бъде намалено до 130 тона поради височината. В този случай двигателят, напротив, ще трябва да стане по-силен с 1500 конски сили, а резервоарът ще има задоволителна подвижност.
  Като цяло, серията "E" трябваше да бъде ново поколение танкове. С по-ниски силуети, с големи ъгли на рационален наклон, мощни оръдия и двигатели, плътно оформление.
  Въпреки това, докато германците вече имаха добри коли. "Пантера" -2 замени предишния модел. Имаше и нов "Тигър" -2 с по-мощен двигател, тясна кула. По-добре защитен и по-лек.
  Така че нацистите не седяха мирно.
  На 24 април 1944 г. първият германски реактивен бомбардировач Arado удари Москва с подарък на смъртта. Той хвърли бомба от голяма височина и лесно изпревари съветските бойци.
  Хитлер каза, че сега СССР няма шанс и краят на Червената армия скоро ще бъде.
  25 април започна ново нападение срещу Астрахан. В битката участва и първата земекопна машина: подземен танк.
  На него се биеха две немски момичета: Мерцедес и Дора. Воините тестваха подземен модел, който се движеше в земята.
  Все още е доста лек с късоцевно 75-мм оръдие и четири картечници.
  Момичета дърпат коли по земята. Свредлата се въртят, разрязвайки скалата. Движението е доста бавно, седем километра в час, което не е лошо за подземно оборудване.
  Мерцедес натиска боси пръсти на първия джойстик в германската армия. Много е удобен за работа и произнася:
  - Ето нашата немска наука като успя!
  Дора се съгласи с това:
  - Да, вече знаем много! Силата ни е много голяма!
  Управлява се и с джойстик. Момичетата тестват специална машина с радар.
  Ето една съветска батарея отпред и можете да се гмурнете под нея.
  Мерцедес, оголил зъби, отбелязва:
  - Ще изградим нов ред!
  И тогава се появява колата на нацистите. Осколочно експлозивен снаряд удря съветски оръдия. И удря войниците на Червената армия.
  Дора казва през смях:
  - Браво на големия реваншизъм!
  И с боси пръсти прави точни удари. Удря врага и скърца:
  - Слава на новата мечта!
  Мерцедес драска от автомати и вие казва:
  - За ерата на големите мечти!
  Момичетата се смеят и аплодират. Това са агресивните и много пъргави воини.
  Дона агресивно отбелязва:
  - Има много хубави неща на света!
  И с боси пръсти натиска копчетата и стреля отново по съветските артилеристи.
  Mercedes потвърждава с усмивка:
  - И ще бъде още по-красиво!
  И също така стреля с боси пръсти. Така се запалват тези борбени момичета.
  Е, какво е друго устройство за война ...
  Настъплението на нацистите над Астрахан нараства ...
  Всички подходи бяха прекъснати... И съветските войски бяха принудени да отстъпят на 1 май 1944 г., след като завършиха дългата, героична отбрана на града. Падна и тази крепост.
  Нацистите отпразнуваха падането на Астрахан с фойерверки. Все пак защитата не беше напразна. И на Фриц отне известно време, за да попълни войските и да събере резерви ...
  Фюрерът планира да напредне в посока Саратов и по-нататък по Волга с дълбок обход на Москва.
  Но докато германците прегрупират силите си, те изтеглят резерви. И битките бяха във въздуха.
  Германската авиация се опита да затвърди превъзходството си. Бойните тестове на ME-262 разкриха липсата на надеждност на тази машина и честите й аварии, както и проблеми с маневреността. Така че докато не е имало идеи за пълната замяна на германските единици с този самолет. TA-152, напротив, се оказа страхотна машина за времето си и се внедряваше все повече. ME-309 и ME-109 останаха в експлоатация.
  Ракетата ME-163 се оказа добър изтребител за битка, но твърде малкото полетно време направи почти невъзможно използването му в битка.
  Arado се оказа по-успешен , който поради високата си скорост беше почти невъзможно да бъде свален със зенитни оръдия и съветските изтребители не успяха да го настигнат. Реактивните скаути бяха доста добри. Германците разработват и други машини. Например XE-162, по-лек изтребител от ME-262, лесен за производство, евтин и маневрен, направен предимно от дърво. И други бойци. И ME-1010 и TA-183 ... И по-модерната и надеждна модификация на ME-262 X. И изтребителите без опашка Gotha и много повече.
  Засега обаче немските витлови изтребители бяха много по-силни от съветските самолети. Които паднаха като качество и бяха доста слаби и като двигатели, и като оръжия. Освен това Як-9 беше допълнително опростен и вече беше оборудван само с едно 20-мм самолетно оръдие, изоставяйки картечницата. Това намали цената и опрости производството и позволи намаляване на теглото.
  Все пак картечницата срещу немски самолети е доста слаба. Досега СССР не можеше да си позволи да произвежда по-модерни модели автомобили и преминава по скорост и оръжие пред нацистите. По-голямото тегло на машините също създаде проблеми с маневреността.
  А липсата на гориво намали летателната подготовка на крилатия персонал.
  Алвина и Албина, усвоили мощните оръжия на ME-309 с прилична скорост, не искаха да кацнат на ME-262, който се разбиваше твърде често. И по скорост те вече са по-силни от руснаците.
  Алвина, прекъсвайки съветската кола, отбеляза:
  - Битката в небето е интересна!
  Албина, с помощта на боси крака, насочвайки боеца към целта и я смачквайки, се съгласи:
  - Да, по същество сме най-силните в света!
  А момичетата се смееха като луди.
  Май се оказа относително спокоен. Червената армия все още се опитваше да отреже Ржевския издатък.
  Елизавета стреля от ИС-2 по противниците ... Съветската кола имаше добра защита само в горната част на челото на корпуса. Челото на кулата не е достатъчно защитено. И е пробит дори от близко разстояние от оръдия Т-4. Последният танк обаче беше окончателно преустановен през май, както и Panther и обикновените Lion и Maus. Сега в поредицата "Патера" -2 и "Тигър" -2 са максимално унифицирани и със сходни оръжия.
  Тези машини са добре защитени на челото, доста слаби отстрани и се различават повече по тегло. Техните ходови качества с нови двигатели са приемливи за военните. Но и тези танкове са временни... За тяхна замяна се подготвят Пантера-3 и Тигър-3 от серията Е. С по-плътно разположение, с разположение на двигателя и трансмисията в един блок и напречно, с лека, опростена и в същото време проходима и лесно ремонтируема ходова част.
  Новите машини трябва да бъдат по-добре защитени, но без значително увеличаване на теглото.
  За сметка на оръжията тук няма единство. Бронята на съветските танкове не е твърде дебела и с лошо качество. И няма смисъл да се слага голям калибър оръжия. Военното 88 мм оръдие е добре. Тя взема тридесет и четири от четири километра, а IS -2 малко по-близо. Така че развитието е в ход...
  В СССР нещо трябва да се отговори. Но ето какво, все още не е ясно ... Има планове за създаване на SU-100. Това самоходно оръдие е просто ефективно и с пробивно действие. С нея са свързани някои надежди за борба с нарастващите тежки танкове на Третия райх. Но все още трябва да се направи, подобно на снарядите за такова чудовище, и трябва да се установи масово производство на пистолета, което във военно време не е твърде много, реално е.
  Но екипажът на танка на Елизабет се бие на Т-34-85. И момичета боси и по бикини се бият смело.
  Елизабет стреля с боси пръсти по нацистите и пронизва Пантерата отстрани, казвайки:
  - За велик комунизъм!
  И техните трийсет и четири скачат и бързо се обръщат, стреляйки.
  Екатерина също стреля много точно по врага. Остарелият танк Т-4 го счупва встрани и скърца:
  - Слава на рицарите на СССР!
  И отново намига на приятелите си. Такова войнствено момиче се оказа.
  Елена също стреля по врага. Пробива го много точно, в този случай разбива пързалката Тигър-2 и реве с цяло гърло:
  - За светата Рус!
  Euphrasia стреля точно по врага. Прави точен изстрел отстрани на врага, пробива метала и изкрещява:
  - За свещения комунизъм!
  И момичетата разгръщат уверено танка си и се отклоняват от снаряди. Не е лесно да победиш момичета.
  Тук срещу тях се появи най-новият и страшен "Лъв" -2. Опитайте се да пробиете такъв танк и той се опитва да удари тридесет и четирите.
  И стреля от дистанция.
  Елизабет отговори с туитване:
  - Няма да приемете лъжи!
  И изпраща снаряд към танк "Лев" -2 от голямо разстояние. Ще го удари в челото.
  Хитлеристът щраква.
  Тогава Катрин стреля отново, използвайки босите си пръсти по врага, и този път снарядът, описал дъгата, просто уцели фашиста в дългата цев на оръдието.
  Катрин изгука:
  - Остро око, полегати ръце, това не е за нас!
  Германецът, загубил багажника си, започна бързо да се обръща и да си тръгва. "Лъв" -2 е първият немски танк, в който трансмисията и двигателят са разположени отпред в един блок, а скоростната кутия е на самия двигател.
  Това му позволи да намали височината си и да намали теглото си, повишавайки значително скоростта си. И така "Лев" -2 си тръгна и имаше шанс да прекъсне дистанцията ...
  Елена, използвайки пръстите на босите си крака, насочи пистолета, взе го и стреля по врага. Снарядът е ударил кърмата на корпуса на Lion, но е рикоширал ....
  Елена изръмжа:
  - По дяволите, разстоянието е голямо. Няма да го хванем!
  Катрин избълбука , оголвайки зъби:
  - "Лъв", момичета, това е "Лъв", как не се обиждаме! Скоро познайте приятелите си, ще се срамувате много!
  И танкът им удари Т-3, този танк просто се обърна настрани и може да се удари от голямо разстояние.
  А момичето се стрелна с боси пръсти и изгука:
  - Слава на ерата на комунизма на земята!
  Евфрасия отбеляза с досада, стреляйки по врага и използвайки босите си пети:
  - Родината ни е силна, тя пази света!
  Елизабет изчурулика, оголи зъби, и запя, съчинявайки цяла поема, докато вървеше:
  Няма да бъдем победени от Сатана
  Моята родина е най-красивата на света,
  Слава на една красива страна....
  Възрастни и деца ще бъдат щастливи в него!
  
  Нека момините сълзи цъфтят в него,
  И един приличен химн се изпълнява от херувими...
  Фюрерът ще дойде капут
  Руснаците са непобедими в битки!
  
  Комсомолците тичат боси,
  С боси пети газят снега...
  Хитлер само изглеждаш готин
  Ще те преместя в резервоар!
  
  Можем ли да победим нацистите
  Както винаги, ние сме боси момичета ...
  Най-страхотният рицар е нашата мечка,
  Ще избие всички с автомат!
  
  Не, момичетата вече сме много готини,
  Ние буквално разкъсваме всички врагове ...
  Нашите нокти, зъби, юмруци...
  Ще построим място в прекрасен рай!
  
  Вярвам, че ще има готин комунизъм,
  Страната цъфти в нея, повярвайте на съвета ...
  И горкият нацизъм ще изчезне,
  Те ще, вярвам, подвизи се пеят!
  
  Ще цъфти, вярвам, че ръбът е бурен,
  От победа пак към победа...
  Победете японеца Николас
  Самураите ще отговарят за подлост!
  
  Няма да се оставим да бъдем наклонени,
  Смажете враговете ни с един удар...
  Нека ловецът се превърне в дивеч
  Смазахме Вермахта с добра причина!
  
  
  Повярвайте ни, че не се отказваме от ръка,
  Руснаците винаги са умеели да се бият...
  Наточихме щиковете си от стомана,
  Фюрерът ще стане образ на шут!
  
  Това е моята родина
  В него свири руски акордеон ...
  Всички народи са приятелско семейство,
  Авел триумфира, не Каин!
  
  Скоро ще бъде в славата на СССР,
  Въпреки че нашият враг е жесток, коварен ...
  Ще дадем пример за храброст,
  Руският дух ще се прослави в битки!
  . ГЛАВА Љ 8.
  Май 1944 г. мина бързо... Албина и Алвина събираха сметки на самолети.
  Те са момичета, които като на криле на херувими се втурват.
  Албина сваля руски самолет с боси пръсти и изкрещява:
  - За Третия райх!
  Алвина също е боса и по бикини събаря съветски самолет, разцепва го на парчета и пищи:
  - За арийския комунизъм!
  След това момичетата, използвайки 37-милиметрово оръдие, започнаха да стрелят по съветски танкове.
  Чукат трийсет и четирите и крещят:
  - Много сме готини!
  Албина натиска педала с голата си кръгла пета и чурулика:
  - Да се слави комунизмът!
  И пробива съветската кола.
  Алвина също стреля точно по врага, нокаутира го и изкрещява, оголвайки зъби:
  - Нашата истина е в юмрука!
  Такива остроумни момичета... И те унищожават съветските полкове... Например, те се сдобиха с ИС-2. Така го атакуваха от въздуха и как го забиха от самолетен пистолет. Те пробиха метала и запалиха резервоара. И взривяване на бойни комплекти.
  Албина изчурулика с пълно гърло:
  - Момичето обича да убива! Ето го момичето!
  Алвина изсъска, оголвайки перлените си зъби:
  - Слава на нашето отечество! За комунизма!
  Момичетата вече са се заели с тоталитарното изтребление на опонентите.
  И Червената армия беше уверено разбита.
  И Герда се биеше в екипажа на своята "Пантера" -2 и беше ангажирана с пълно унищожение.
  Момичето насочи оръдието с боси пръсти. Тя свали тридесет и четири и изрева:
  - За величието на комунизма по арийски!
  Шарлот също стреля с боси пръсти по съветския танк, разби бронята и извика:
  - За голям успех в света!
  Прецака без много церемонии и Кристина. Да, тя го направи толкова уместно, удари съветската тридесет и четири с голата си пета и изкрещя:
  - За великите граници!
  Магда също изстреля снаряд на свой ред и изгука:
  - За новия арийски ред!
  Тогава момичетата го взеха и запяха в унисон:
  - Всички сме скинхед фенове на свободата, борим се за нов ред! Скоро народите ще станат арийски, бием се с огън и меч!
  Воините, трябва да кажа, се оказаха много борбени. И ако свалят врага, тогава до края.
  Съветският съюз е атакуван от превъзхождащи сили. Япония настъпва от изток.
  Двама японски пилоти, Toshiba и Toyota, атакуват съветски позиции от въздуха.
  И двете японки са много красиви и боси и по бикини.
  Toshiba прави въздушен подход, пробива покрива на съветски танк и изревава:
  - Аз съм чудовище от японския ад!
  Тойота, натискайки пръстите на босите си крака върху педала и посягайки врага, изкрещява:
  - За величието на идеите на Япония!
  Тези момичета са невероятни. И те смачкват враговете много активно.
  И СССР наистина губи от самураите. И е разбираемо защо. Къде да устоиш на такъв фанатизъм и технологии.
  Японски момичета тук на леки, но пъргави танкове пробиват и Червената армия е специално разбита.
  Танковите части не са шега работа.
  Toshiba хвърли бомби върху съветските позиции от въздуха и няколко оръдия излетяха нагоре и изчуруликаха:
  - За велик комунизъм!
  След това ще се смее...
  Toyota в полет отбеляза:
  - Странни са руските богове. Те се покланят на човека, разпънат на кръста, и го смятат за Бог. Даже някак си става смешно!
  Toshiba се засмя в отговор, като отбеляза:
  - И ние самите скоро ще станем богове и ще продължим еволюцията на нашата Божественост!
  И момичетата са много склонни да се смеят.
  Тойота се засмя:
  - Нашата сила е в единството!
  Toshiba агресивно потвърди това:
  - Нашата сила, нашият юмрук!
  И отново от небето те ще свалят поток от самолетни снаряди върху врага, пробивайки тридесет и четирите.
  Това са борбени момичета и какво ли още не говорят. Япония ще погълне и изгори всички.
  И когато един пионер е изтезаван, той се оказва изключително агресивен.
  Особено ако петите на момчето са изпържени. Това е най-много супер действие ...
  А момичетата крещят с цяло гърло...
  И съветските момичета също се борят смело и свалят противници. И те действат предсрочно и трамбоване.
  Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова са много активни красавици в небето.
  И те свалят нацистите, въпреки че тези самолети са по-яки.
  Анастасия натиска спусъка с боси пръсти и пее:
  - Не е лошо да си силен, за да си сигурен!
  Акулина натиска спусъка с боса си пета и потвърждава:
  - Ще бием много здраво нацистите!
  И двете момичета запяха:
  - Силен, силен, много труден за победа! Силен, силен, много труден за победа!
  След това воините започнаха да четат крилати афоризми, които галопираха като коне или по-скоро млади жребци;
  Един политик често тормози, за да сложи хомот на избирателите!
  Политик петел мачка избирателите като кокошки!
  Политикът мечтае да яхне бял кон, за да сложи хомот на избирателя!
  Лисицата е малка със зъби и като иска да ги погълне, обикновено ги крие!
  Политик, който много говори за човещина е типичен човекоядец!
  И мечка може да бъде приспивана със сладки като мед речи!
  За алкохолика горчивата водка е по-сладка от меда!
  Шивачът ще излъже и няма да се изчерви, политикът ще се "изчерви" и ще излъже!
  Една жена, събула обувките си, облича мъж, до нивото на скитник!
  Ако искате да се доближите до Бога, съкратете алчността си!
  Дори в привидното безразличие на Всемогъщия се крие любовта - все пак децата преди всичко искат да се измъкнат от грижите на родителите си!
  Бог отлага наказанието на злото, за да даде шанс на грешника!
  Талантът и трудолюбието като съпруг и съпруга раждат успех само по двойки!
  Дори медът е горчив - ако се удавиш в него!
  Измамата е като вино и отвратителна, сладка и трудна за спиране!
  Любовта е като раздробяващ снаряд - разбива сърцето, разтърсва мозъка, извива джобове, отива настрани!
  Човекът в някои отношения е равен на Бог - Всевишният е създал Вселената, а човекът е родил глупостта: и двете са безкрайни!
  Успехът, който гради върху кръв - очаква съдбата на прободено прасе. Ще изядат бойните си другари - тъжен е резултатът от гнева!
  Понякога най-добрият начин да запазите репутацията си е примка около врата! Във всеки случай няма да ви позволи да паднете!
  Не можете да лежите под мечка дълго - тя ще ви смаже!
  Понякога съпругата е като мамут вместо като одеяло!
  Писател, който се стреми да жъне банкноти, няма да сее добро, вечно!
  Държава без закон е като тяло без скелет! За да не закостенее трябват избори!
  Ако искате да създадете шедьовър, забравете за таксата!
  Най-умелата измама е когато не лъжеш, но никой не ти вярва!
  Разбира се, поражението обещава големи неприятности, но това е само отражение на бъдеща победа!
  В битката доблестта и доброто разузнаване носят победа.
  За да удариш, първо трябва да видиш къде!
  Скаутът е ковачът на победата!
  Всеки глупак може да осакати, но не всеки умен може да лекува!
  Има много груби палачи - малко лекари лечители!
  Някои са лекари, други са палачи!
  Без болка няма доблест - без доблест няма победа!
  Идеите на комунизма са границата на идиотизма: ако горещи глави и студени сърца се заемат да ги реализират!
  Комунизмът е лек, но мазните ги изгарят!
  Ако нямате търпение, пеенето помага!
  Народът е като желязото - докато изстине, му придайте желаната форма!
  Ако искате да станете популярни - използвайте сила по-често!
  Рейтингът е като адската трева - расте, когато я поливаш със сълзи и кръв!
  Народът е като бурена - колкото повече тъпчеш, толкова по-високо се простира!
  Единството е ключът към победата!
  Дисциплината е инструмент за победа! Умът играе върху него!
  Единство, смелост, безкористност - ключът към победата, свободата, щастието! Без дисциплина няма армия, а без армия не може да се намери свобода!
  Трудът ни направи по-силни, умножен по ума ще даде свобода и заедно с късмета ще донесе щастие!
  Командирът е като върха на пирамида - трябва да е само един, иначе и такава солидна конструкция ще рухне!
  Благородството на семейството има същото отношение към смелостта, както дължината на косата към ума!
  Никаква доблест на предците няма да помогне на страхливеца!
  Острие от най-здрава стомана ръждясва в ръцете на приказлив и страхливец!
  Най-страшното оръжие е Библията в ръцете на негодник!
  Основното богатство на мъжа: силата, тя е и основната причина за разрухата!
  Най-добрата професия е проституцията, съчетаваш бизнеса с удоволствието и всеки път нов партньор - без рутина!
  Родословието на героя - можете да се похвалите от век, но се качите на бойното поле - страхливо се втурва в тила!
  Бутилка водка е като граната - поваля те, изважда ти мозъка, смазва ти вътрешностите!
  Когато сърцето е изпълнено с милост, по някаква причина портфейлът е празен!
  Истински свободният човек се подчинява на три неща - разум, любов, Бог!
  Любовта е като розата - не цъфти дълго, но боли!
  Робът в душата си е покорен - на страстите, похотта, Божиите служители!
  Късметът е неустойчив като пясъка - само трудът ще го скрепи с цимент!
  Халба вино е като океан - когато се увлечеш, губиш почва под краката си!
  Жените обичат мъжката сила, но не и когато я изпитват върху себе си!
  Любовта е като лодка, ако я гребеш твърде бързо, тя ще се преобърне и ще се удави!
  В подходящия момент той въвежда статия - съблазняване на възрастни от младежи!
  Не можеш да сложиш белезници на любовта!
  Естественото не е престъпно!
  Любовта е нежно чувство, но и най-дебелите окови не издържат!
  Ако всички закони работеха, страната щеше да се превърне в затвор, в който пазачите се набират от чужбина!
  Принципът на неизбежността на наказанието не работи, защото не можете да се арестувате!
  Лекарите не трябва да преминават през писта с препятствия. След него ръцете ще се разклатят, а езикът ще се клати и чаша водка, за разлика от махмурлука, няма да помогне!
  Няма нищо по-уморително от продължителното безделие!
  Научно откритие: замислено прогресивно - прилагано агресивно!
  Не място за мислене, а място за дрязги и лудници!
  Всички беди на човечеството идват от егоизма, просперитетът е възможен само с общи усилия!
  Човек без екип е като жарава, без огън - дава малко светлина и бързо гасне!
  Родината топли - по-добре от огън!
  И животното е по-добро в стадото!
  Логиката не трябва да служи на инстинктите - умът на похотта!
  Ще има война - ще има и подвиг!
  Мускули без мозък, това е шепа месо - на което тиган плаче!
  От двамата дуелисти единият е глупак, другият е подлец!
  Колкото по-високо лети човек, толкова повече е недоволен от позицията си!
  Оставено само, кучето пропуска пръчката на собственика!
  Само онзи има крила - чийто ум не е свикнал да пълзи!
  Лошо е, когато си сам като сноб!
  Ти си сам, а враговете са легион!
  Дори слонът може да бъде изяден от буболечка!
  Ако бъговете не са един милион!
  Лидерът на държавата трябва да бъде брат на хората, а не брат!
  . По-лесно е да намериш сух камък в океана, отколкото изобретение, което не е използвано за военни цели!
  Победата като жена привлича с блясъка си, но отблъсква с цената си!
  Огънят е богът на войната и, подобно на другите богове, изисква внимание и жертви!
  Един меч е като капка дъжд, ще падне и ще се разпръсне, а когато са много, победата ще се роди!
  Само не пейте - за мир!
  Душата ми е тъжна - стомахът ми е празен!
  Първо купата, после мислите!
  Победата заслужава чест!
  Честта е относително понятие и трябва да се прилага предимно към вашите войници!
  Който пие преди боя - махмурлук в подземния свят!
  Тръбите мълчат, защото остриетата пеят - стоманата е по-здрава и по-шумна от медта!
  Армия без командири е като стадо овце без пастир, ако един вълк не яде, тогава ще уплаши!
  Бягството е по-скоро глупост, отколкото страхливост! В крайна сметка повечето войници умират не в битка, а по време на преследване!
  Войната е като игра на домино, само счупени кости вече не могат да се събират - земята държи!
  Преследването превръща воина в палач, страхливеца в смел човек, смирения човек в нагъл!
  Фентъзито е състезание на абсурда и абсурда! В същото време няма по-научен и логичен жанр!
  На война, като в опера - всеки пее своето, само суфльорът може да бъде шпионин!
  Съвременните жени прощават на мъжа всичко - освен бедността!
  Знаете ли разликата между шпиони и скаути?
  Знам! Имаме само разузнавачи - чужденците имат солидни шпиони!
  Какво е по-добре с празна глава или празен портфейл? Разбира се с празна глава - не толкова забележимо!
  Умът е най-добрият събирач на богатство!
  Ум и късмет: влюбена двойка - ражда успех, богатство, позиция, но бързо се разпръсва!
  За гордите мъже е по-лесно да се вслушват в съвети, когато ги дава жена - освен ако не е съпруга!
  Една мъдра съпруга струва цяло състояние! И една предприемчива съпруга може да го съди!
  Кой цени личността в един човек и кой цени парите!
  Човечеството може да бъде унищожено от две неща - компютри и компютърни учени. Първите ще атрофират ума, вторите няма да могат да се възползват от това!
  На война гранатата е другар!
  Изобщо, нарът, който разказва вицове, е като яйце на Фаберже, с което се чупят орехи!
  Талантът е като душата: не може да се отнеме, но може да се унищожи!
  Отмъщението не струва чест - възмездието на благоприличието!
  Завистта е зародишът на престъпността, егоизмът пои, безделието храни!
  Мързелът е най-лошото от всички престъпления!
  По-добре да умреш с меч с достойнство - отколкото да живееш вол, закаран с камшик в обора!
  Във война смелостта може да победи хитростта, но хитростта никога не може да победи смелостта!
  Войната прави живота ужасен, а смъртта - достойна и красива!
  Скромността е рядко качество за един командир, но това го прави още по-ценно!
  - Чакал е съзвучно с думата изпражнения!
  Лъвът има само едно предимство пред чакала - способността да умре с достойнство!
  Техниката е палачът на доблестта!
  - Но не е вярно! Всъщност, колкото по-високо е нивото на технологията, толкова повече интелигентност и находчивост са необходими на бойното поле!
  Там, където започват интересите на Родината, свършва личното благополучие!
  Свободата трябва да се комбинира с дисциплина. Анархията е обратното на свободата!
  Силната памет е най-добрият ментор! Изобщо свободата се печели с меч, но само с помощта на разума може да се запази!
  - Когато силен войн спасява друг, не е необходима специална чест за това!
  В края на краищата, когато доблестта гори в сърцето ти, ще вдигнеш щита си в защита на робите!
  Подлостта на копелето не е извинение за честния, тъй като наличието на мръсотия не оправдава мръсния!
  Любовта никога не е евтина - особено ако плащаш не с портфейла си, а с душата си!
  Единственото нещо, което може да оправдае пролятата кръв, е ако в резултат сълзите спрат да текат!
  Тези, които служат за пари, никога няма да могат да се мерят в битка с онези, които са водени от смело сърце и желание за свобода!
  Детската сълза е опасна, защото се превръща в буен поток, който отмива цивилизациите!
  Командирската длъжност не е допълнителна спойка, а допълнителна отговорност и тежко бреме!
  Не се знае кое е по-важно - да нахраниш всички гладни или да избършеш сълза за едно дете!
  Златото е по-меко от стоманата, но по-скоро поразява сърцето!
  Не оръжието прави войника силен, а оръжието на войника!
  Момичетата изглеждат остроумни с афоризми на майстори. И ако започнат да унищожават врага, тогава той не може да бъде спасен от тях.
  В края на май 1944 г. нацистката офанзива започва в посока Саратов.
  В боевете участва "Щурмлев", превозно средство на шасито на предишния "Лъв", с още по-мощен бомбомет с калибър 450 мм, който буквално мачка и унищожава всичко, разкъсвайки и пробивайки кратери с колосална сила .
  И такава ракета веднага ще вземе цял блок и ще го събори.
  " Sturmlev ", контролиран от екип от немски момичета, стреля по съветски позиции.
  Джейн намига на приятелите си и тропайки с боси крака, казва:
  - Ние старателно помитаме враговете и ги превръщаме в типични ковчези!
  Грингета намига в отговор, натиска лоста с бос крак и изписква:
  - Ще играем и ще побеждаваме врагове!
  Малания отбеляза:
  - Срещу машината Щурмлев всякакви съветски укрепления са безсилни!
  Моника, удряйки голата си пета, потвърди:
  - Ние наистина сме родени да побеждаваме!
  Джейн извади:
  - Войната няма женско лице, а физиономия, която привлича търсачите на силни усещания!
  Грингета , стреляйки по съветските части с картечница, издаде:
  - Жената е гълъб, който хапе мъжа-кълвач като хвърчило!
  Моника, стреляйки по руски войници, отбеляза:
  - Жената винаги има седем петъка в седмицата и без неделен подарък от брачния дълг винаги има почивен ден!
  Малания се изкикоти и отговори:
  - Бог не е всемогъщ във всичко, той е безсилен да спори една жена!
  Джейн се съгласи с това, стреляйки с боси пръсти:
  - Въпреки че Бог е всемогъщ, той не може да затвори устата на една жена и да спре политиката!
  Грингета логично отбеляза, стреляйки с боса си пета, натискайки:
  - Политикът няма съвест, жената има чувство за мярка, а жената политик има всички чувства без мярка!
  Моника, стреляйки по съветските войски и удряйки ги до смърт, отбеляза:
  - Жената е цвете, бодлива като роза, но сладкият й аромат привлича кози и търтеи!
  Маланя, биейки съветските войници и унищожавайки бункерите, изскърца:
  - Избирателят изпада в детството, гласувайки за омразните стари дъбове с хралупи!
  Момичетата показаха остроумието си и продължиха.
  И отгоре се гмурнаха и щурмови самолети. И така съветските войски вършееха без проблеми.
  Немците са станали много готини. И тяхната оперативна мощ се подобри.
  телетанкове , управлявани по радиото , продължиха .
  И това беше проблем за съветските войници. И нацистите победиха Червената армия.
  Но съветските момичета също се биеха много смело.
  Боевете се разгърнаха за Камишин. Тук отново Аленка е в битка.
  И нейният очукан, но непредаден батальон.
  Аленка каза с усмивка:
  - Във всяка война животът на войника е ценен!
  И как хвърля граната с боси пръсти.
  Това са воини - най-висок клас ...
  Анюта, стреляйки по нацистите, отбеляза:
  - Руският войник може да бъде накаран да рухне като скосен дънер, но не и да бъде поставен на колене, а да се тресе като трепетлика!
  Алла, стреляйки и подавайки експлозивен пакет с голата си пета, изписка:
  - Ако не искаш да спазваш военна дисциплина, ще извиеш гръб като пленник!
  Мария, стреляйки по противници, изстрелвайки убийствен бумеранг с боси пръсти, издаде:
  - Има много мръсотия в нашия свят, само редки принцове в него!
  Матриона, стреляйки по опонентите си и ги отрязвайки с изстрели, а след това хвърляйки граната с бос крак, отбеляза:
  - Политикът има дълъг език, но има къси ръце, за да направи каквото му се каже!
  Маруся, стреляйки по врага и косейки редиците на немски и чужди войници, избухна:
  - Политикът бърза да обещава, бавен да изпълнява, проси милостиня, а измамата му се прощава!
  Момичетата са добри и борбени. Но силите са много неравностойни. Много разрушения.
  Германският танк "Маус", макар и не съвсем сериен, все още се среща по фронтовете. И оръдията му гърмят и стрелят. И вдигнете невероятни разрушения в окопите.
  Но момичетата стрелят от оръдия срещу Мишка. Въпреки че черупките отскачат като грах. Но германците продължават да натискат и натискат.
  И стрелят много точно.
  Комсомолките тичат наоколо, блестят с боси пети и писукат:
  - За слава на родината на светеца!
  Виола, стреляйки по немската пехота, изписка:
  - Когато на жената не й стигат обувките, тя качва мъжа на бос крак!
  И момичето ще се смее и ще покаже езика си.
  Warriors трябва да се каже, че са смешни. И ако ги бият, ги бият смъртоносно.
  Виола и Маргарита, почти голи само по бикини, се бият, поднасят снаряди и стрелят точно. И те не могат просто да бъдат спрени.
  Маргарита, скърцайки, казва:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Виола агресивно потвърждава:
  - Голяма слава на ерата на промяната!
  Воините, трябва да се отбележи, се оказаха изключително агресивни момичета.
  Вероника също носи раковини, проблясва с босите си кръгли пети и писъци:
  - Слава на комунизма!
  Това е тяхното бойно прозрение. И колко яростно и яростно се бият.
  И трептят голи, загорели колене.
  Тамара също се бие. Тя излезе от Кавказ, заловен от нацистите, и отново в редиците. Бори се с месоядното усещане за кръв. Бори се с колосална агресия.
  Тамара хвърля граната с боси пръсти, разкъсва нацистите и скърца:
  - Комунизмът ще бъде с нас!
  И дава добре насочен изблик от машината ...
  Вижда се как момичетата правят колосални чудеса. И те имат огън, който заплашва да изгори вселената.
  Вероника, стреляйки, пее:
  Ще бъде интересно, без съмнение
  Всичко в света е насрочено!
  И намига със сапфирените си очи.
  Тамара, стрелба, рев:
  - Коловрат ! Евпатий Коловрат ! Героите на Русия бият тревога!
  И тя даде залп от картечница. Тя прекъсна краутите и изписка:
  - Жената е преди всичко лисица, която иска да хване с ласо лъва, но обикновено магаретата се хващат в нейното ласо!
  Виктория, стреляйки и с боси пръсти, хвърляйки още един подарък на смъртта, издаде:
  - Жената е пиле, което обича златни яйца, носейки на носителя си само загуба!
  И момичетата избухнаха в смях. Те се борят толкова възхитително с колосален натиск.
  Тамара отбеляза, докато стреля по чужди дивизии:
  - Жената е пиле, само тя може да носи златни яйца на онзи мъж, който е истинска лисица!
  Вероника, стреляйки и оголвайки зъби, добави:
  - Истинска лисица и петел ще ви накарат да снасяте златни яйца!
  Маргарита, стреляйки и хвърляйки гранати с боси крака, отбеляза:
  - Ноктите на лисицата не са лъвски, но тя ще откъсне три кожи от царя на животните!
  Виола, оголвайки агресивно зъби, отбеляза:
  - Който не е лисица с ума си, не е и лъв!
  Воините се виждат с големи амбиции на боец. И ако започнат.
  Олимпиадата изстреля и отнесе с мощни крака цял сандък експлозив и как да го изстреля. Масата на нацистите е разкъсана, а красивото момиче реве:
  - Управлявайте СССР и пейте песен на Луцифер! Ще победим всички!
  Олимпиада обаче не забрави и след като стреля, каза:
  - Жената лисица е в състояние да убеди всеки мъж, че е лъв, като го отгледа като обикновено магаре!
  Маргарита, стрелба, се съгласи с това:
  - Жена лъвица само с лисичи ум и вълча хватка!
  Серафим отбеляза, косейки противниците:
  - Лъвът не е този, който реве, а този, който къса много зеленина!
  Виола, водейки добре насочен огън по врага и го косейки, забеляза:
  - Когато един политик не е лисица, тогава му дерат три кожи и му слагат яката!
  Виктория, оголвайки зъби и намигайки, а след това хвърляйки с бос крак дара на смъртта с убийствена сила, каза:
  - Политикът има широко дупе да седи на два стола, но има широтата на душата само на думите!
  Олимпиас, поддавайки се на цевта с босите си мускулести крака и взривявайки резервоара на лъва, изръмжа:
  - Пробиват танк със снаряд с ураново ядро, политик пробива без сърце, но със златна кесия!
  . ГЛАВА #9
  Камишин беше изоставен. И в началото на юни 1944 г. битката се разгръща за Саратов.
  Тук битките са толкова активни. А също и момичета, както винаги, в битки. И такива сладки воини.
  Аленка се бие и покосява противниците с картечни залпове и цели редици.
  Момичето хвърля граната с боси пръсти и пищи:
  - Нека победата ми дойде!
  И отново стреля по врага.
  Анюта също стреля по врага. Прави го точно и прецизно. Нейните машини са толкова закачливи. И боси пръсти хвърлят експлозивни опаковки с колосална сила. Нацистите се разкъсват, а момичето пищи с пълно гърло.
  - За комунизма!
  Алла, стреляйки по врага с колосална точност и покосявайки враговете, изписква:
  - За безбрежното Отечество!
  И с боси пръсти момичето отново хвърля граната. Трябва да се каже битката на битката.
  И самата червенокоса и в същите шорти. И той стреля толкова точно и точно, и фрицът лежи.
  Мария също стреля много точно. И тя е толкова красиво момиче и с боси пръсти хвърля експлозивен пакет, разкъсвайки опонентите си.
  Тогава той изрева:
  - Управлявайте империята на СССР!
  Маруся също стреля точно, удря врагове и реве:
  - От тайгата до британските морета нашата армия е най-силната от всички!
  И също стреля с бос крак.
  След това Матрьона ще изстреля смъртоносен снаряд по врага. И го удари със стопроцентова точност. Естествено гола пета.
  Това са съветски момичета, които работят, но немските не остават по-назад.
  Кристина, Магда, Маргарет и Шела се бият в Пантерата. Превозното средство, макар и не идеално, има бързострелящо оръдие с голям обсег, умерено пъргаво и има добра предна броня.
  Германките са боси и по бикини, въпреки летните горещини или по-скоро благодарение на тях... И водят маневрена битка.
  Тук Христина дава изстрел... Снарядът попада в купола на Т-34-76 и го пробива. Съветски танк спира, свален.
  Момичетата крещят с пълно гърло:
  - Нашите взеха!
  Тогава Магда стреля. Красавицата със златни коси също се разби.
  Да, така че кулата беше откъсната на тридесет и четири.
  Момичетата тигри се редуват да стрелят. И много уместно. Тук удариха друг съветски танк.
  Следващата дойде Маргарет. И удари самоходните оръдия SU-76. Ловко прецакан. И тя запя:
  - Силна е нашата пъклена Германия, тя пази света!
  И как ще си покаже езика!
  Тогава тя стреля от оръдието на Шел. Той удари съветския танк КВ-1С. Момичето също се справи добре.
  Да, четиримата воини по бикини се бият и не се страхуват от студа. След като жените започват да се бият, нещата вървят много по-добре за Третия райх.
  Ето пилотите Албина и Алвина в небето. И двете красавици по бикини и боси. Те се борят за себе си на Фоке -Вулф. А тази кола е много сериозна.
  Албина, стреляща от въздушни оръдия, казва:
  - Активен крокет! Не съжалявайте за думата!
  И как блести с ослепителна усмивка! И ще свали два съветски самолета наведнъж.
  Алвина също посече трима с въздушни оръдия и изчурулика:
  - Влизането ми ще бъде убийствено и скучно!
  Тогава момичето оголи зъбите си и си показа зъбите! Самата тя е очарователна и пълна с феноменален чар.
  Албина прекъсва друг самолет Як-9 и изписква:
  - Защо са ни нужни съветските пилоти?
  Алвина сваля LAGG-5 и уверено казва:
  - Така че ние, германците, да вкарваме сметки!
  Прекрасна двойка момичета. Как са се заели да събират награди за себе си. Наистина не можете да спорите срещу такива красавици. Свалят самолети и оголват зъби.
  И основната тайна е в студа, момичетата трябва да са боси и по бикини. Тогава ще дойдат сметките.
  И никога не се обличай. И разклатете голите си гърди и винаги ще бъдете на почит!
  Албина отряза друг самолет на Червената армия и изпя:
  - В големи висини и звездна чистота!
  И тя намигна, скочи и дръпна босите си крака, като изрева:
  - В морската вълна и яростен огън! И в яростен и яростен огън!
  И отново момичето сваля самолета с енергичен подход.
  И тогава Алвина атакува врага. Прави го от завой, оголва зъби и изписква:
  - Ще бъда супер шампион на света!
  И отново ударената от момичето кола пада. Да, Червената армия става доста лоша.
  И Албина реве с див екстаз:
  - Вече съм палач, а не пилот!
  Сваля друг съветски самолет и изсъска:
  - Навеждам се над мерника и ракетите се втурват към целта, предстои още едно бягане!
  Воинът е изключително агресивен.
  Ето и двете момичета, атакуващи наземни цели. Албина удря трийсет и четиримата и изписква:
  - Това ще е краят!
  Алвина удря СУ-76 и прошепва:
  - До пълно унищожение!
  И как клати бос крак!
  Момичетата се бият тук, а от страната на СССР момичетата също се бият, опитвайки се да защитят Гуриев, където нацистките войски също натискат, като голяма част от скорпион.
  Аленка се бори за Гуриев, който беше щурмуван от нацистите. Отчаяната красавица хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на Русе и родната партия!
  Тогава Наташка хвърли граната с боси пръсти и изсъска:
  - Защитаваме момичето босо!
  След това и Анюта с пръстите на босите си крака изпрати смъртен подарък и издуха :
  - Ще бъде прекрасен удар!
  Червенокосата Августин взе и изпрати дар на унищожение с голия си долен крайник и изписка:
  - Насочване на радара към небето!
  И тогава златокосата Мария даде смърт на нацистите с босите си крака.
  И тя запя:
  - В Мадагаскар, в пустинята и Сахара! Навсякъде беше, видях бяла светлина!
  И сега Маруся с босите си стъпала ще хвърли цял куп и ще пее:
  - Във Финландия, Гърция, и в Австралия, Швеция ще ви кажат, че няма по-красиви момичета!
  Да, шестте момичета се бориха много добре. Но Фриц все пак превзе Курск...
  Не, не за съпротива срещу такива превъзходни сили. Фашистите държат на себе си и тоягата.
  И какво влияе на подготовката на чудовища.
  Адолф Хитлер беше просто луд: чувстваше се като истински деспот, на когото всички се подчиняват и треперят. Да, ако искате сталински успехи, тогава трябва да бъдете като Сталин, без жалост и взискателност към другите и към себе си (точно така разсъждаваше Йосиф Висарионович в тази последователност!). Сега шумоленето е прилично и колата ще започне да се движи. Като цяло Германия, като се вземат предвид сателитите, има огромно предимство пред СССР в количеството промишлено оборудване, в квалифицираната работна сила и в броя на инженерите на всички нива. Това е факт, но производството на оръжия все още не е на ниво! Германия изоставаше от СССР през цялата война, въпреки всички разрушения в Русия. И от какво? Разбира се, поради известна бъркотия, която цареше в различни отдели и особено във военната индустрия. Освен това отрицателна роля играеше липсата на суровини, както и подценяването на потенциала на противника. По-специално, през 1940 г. производството на оръжия в Германия е по-ниско, отколкото през 1939 г. (ако броим вала, като вземем предвид боеприпасите), и това въпреки факта, че войната вече е в ход и Третият райх пое контрола над големи територии с огромни резерви от производствен капацитет. Е, какво можем да кажем за организационните умения на Хитлер? Не много, тогава той блесна, в областта на военната индустрия.
  Фюрерът заявява в дълга реч:
  - В случай на надзор на авиацията извънредни правомощия се предоставят на Sauer . Той ще следи отблизо количеството на произведеното оборудване и, не по-малко важно, качеството. Освен това много от вашите приятели Гьоринг, въпреки че някога са били добри аса, не са способни на лидерска работа. Не всеки добър войник е и изключителен генерал, така че вместо обесения Ерик, техническата сфера ще бъде ръководена от човек сред професионалните предприемачи, който е в състояние да реформира и превъоръжи авиационните сили. Все пак Великобритания не спи, тя увеличава и количеството, и качеството на въоръжените си сили и най-вече авиацията. Трябва да сме пред врага с две глави, с дузина стъпки, в противен случай напълно ще загубим превъзходство над врага. И следователно са необходими качествени стъпки.
  Гьоринг плахо отговори:
  - Приятели, доказани хора, които са доказали своята боеспособност и професионализъм.
  Демоничният диктатор побесня:
  - Или може би аз, според вас, забравих кой загуби битката за Великобритания? Или кой провали четиригодишния план за развитие на националната икономика. Или и вие искате да ви ударят с пръти, та дори и публично. Затова си затворете устата и мълчете преди да се набиете на кол!
  Гьоринг дори седна от страх. Уви, фюрерът не е за шега. След това шумът се чу отново, друг самолет ME-262 излетя в небето. Колата беше масивна и имаше цели два мотора. Крилата са леко размахнати, самият боец изглежда доста заплашителен. Скоростните му характеристики за 1941 г. като цяло са прилични и дори рекордни за световните стандарти. Вярно е, че самата машина все още не е напълно надеждна и изисква отстраняване на грешки. Фашисткият диктатор обаче вече е дал характеристиките на нови, по-модерни изтребители ... ME-262 тежи повече от шест тона, което е някакъв вид претоварване. Реактивният изтребител трябва да е малък, евтин и пъргав. В това отношение ME-163 може да бъде доста добър, но неговият ракетен двигател е твърде форсиран и работи само шест минути (или по-скоро ще работи!), Което означава, че обхватът е само в радиус от сто километра . Като блиц бомбардировач или боец за прикритие за армадни удари срещу Англия, това, разбира се, не е добро.
  Но МЕ-262 може да носи един тон бомби, тоест колкото съветския фронтов самолет Пе-2. Това е отлично решение както за изтребители, така и за поддръжка на войски. Защо обаче да не създадем изтребител тип ME-163 Comet, но без ракетен двигател, но с турбореактивен двигател? Те се опитаха да подобрят Кометата и изглежда доведоха времето за полет до 15 минути (това е обхват до 300 километра), което като цяло е приемливо за битката за Великобритания. Все още можете да получите Лондон от Нормандия... Въпреки че не всичко е толкова очевидно, вие също трябва да бомбардирате и да се върнете обратно, а петнадесет минути не бяха в такъв принудителен режим. В бъдеще ракетните и реактивни изтребители бяха признати за задънена улица в авиацията. Но дизайнът на "Комета" е много интересен, поради малкия си размер и лекота, което означава евтиност и маневреност.
  Освен това все още има много обещаващи изтребители с общо тегло 800 килограма, такива планери, които могат да се използват във въздушни битки. Вярно е, че поради малкия обхват, полетите на тях могат да се водят само в отбранителни битки или да бъдат доставени до Лондон на ... Транспорти и след това да бъдат закачени обратно към пилотите. Ще трябва да помислите за това тук. В реалната история планерите не са имали време да воюват и по някаква причина съветските авиационни генерали не са посмели да изпробват тази идея в Корея. Като цяло не е тъжно, но по време на Корейската война американският пилот беше първият, който постигна победи. Така че янките не трябва да се подценяват.
  След като полетът приключи, младо светлокосо момиче изскочи от пилотската кабина и се затича с пълна скорост към фюрера.
  Обсебен нацист номер едно й протегна ръка за целувка. Какво е хубаво, когато момичетата те обичат, а фюрерът, изглежда, е съвсем искрено идолизиран от всички германци или по-скоро от почти всички, с изключение на няколко затворници от концентрационните лагери. Пилотът каза с ентусиазъм:
  - Това е просто страхотен самолет, има такава скорост и мощност. Нека разкъсаме всички малки като грейка от сурогат!
  Фюрерът одобри импулса на момичето:
  - Разбира се, че ще го счупим, но ... Отстраняването на грешки в машината трябва да се извършва с по-бързи темпове и това се отнася особено за двигателите. Тук, разбира се, ще са необходими радикални мерки за подобряването им, но ако водачът-дизайнер помогне!
  Всички излаяха в хор:
  - Слава на великия фюрер! Нека Провидението ни помогне!
  Засвири химнът на Третия райх и колона от млади бойци от Хитлерюгенд продължи напред . Момчета от четиринадесет до седемнадесет години минаха под тъпана в специална формация. И тогава имаше най-интересното: дефилираха тийнейджърки от женския съюз на Германия. Те бяха с къси полички, разголените, боси крака на красавиците привличаха мъжките погледи. Момичетата се опитаха да вдигнат краката си по-високо, но в същото време издърпаха пръста, внимателно поставиха петата. Забавен спектакъл от красавици с безупречни фигури ... Вярно, лицата бяха различни, а някои от младите фашистки жени бяха някак груби, почти мъжествени и дори ги изкривиха. Особено когато събраха веждите си.
  Естет Адолф отбеляза:
  - Необходимо е по-мащабно момчетата и момичетата да получават физическа подготовка. И знам, че се прави много по този въпрос, особено в Jungfolk , но това, което е необходимо, е приобщаване и възприемане на спартански методи. Разбира се, освен да насърчаваме кражбите... Нашите момчета и момичета трябва да израснат почтени и в същото време безмилостни хора.
  Върховният главнокомандващ направи пауза. Генералите мълчаха, вероятно се страхуваха да възразят, но не искаха да потвърдят очевидното. Фюрерът продължи:
  - С войната шега не бива, но безпощадността към враговете трябва да се съчетава с взаимопомощ и братско чувство към другарите. Това трябва да внушим на всички... Новият свръхчовек е безмилостен към другите, но в още по-голяма степен трябва да бъде безмилостен към себе си. Защото низостта първо трябва да се изкорени в душата ти, и тогава слабото, човешко тяло ще се издигне!
  Още една пауза... Генералите и конструкторите внезапно се усетиха и започнаха бурно да ръкопляскат. Фюрерът изглеждаше доволен:
  - Това е по-добре, но сега бих искал да видя имитация на въздушен бой. Толкова страховит и всеразрушителен...
  Хайнкел плахо попита:
  - С бойни патрони или снаряди, мой фюрер?
  Нацист номер едно кимна:
  - Разбира се, че с бой. Освен това бих искал да разгледам работата на устройството за изхвърляне. В края на краищата, вие работите върху това ... - Фюрерът разклати юмруци. - Кога най-накрая ще бъде готов и пуснат в масово производство. В крайна сметка опитният пилот е опитен пилот, който трябва да бъде защитен за бъдещи битки!
  Фюрерът-терминатор все пак реши да покаже на дизайнерите по-модерна схема на устройството за изхвърляне. Тази система трябва да бъде по-малко тромава, по-проста и по-лека. Че евтиният и вече овладян от германската индустрия шпион е напълно подходящ за тази цел.
  Трябваше да начертая диаграмата в движение, но Хитлер беше наистина добър художник и рисуваше ясно, бързо, линиите на диаграмите и завоите бяха равномерни и ясни без линийки и пергели. Терминаторът-попаданец смяташе, че е странно, разбира се, че германците, като цяло имат толкова силна и до известна степен напреднала идеология като националсоциализма и тоталитарната система, изпуснаха войната на руснаците. Може би това се дължи на факта, че руските войници бяха по-силни и издръжливи от немските и се научиха да се бият по-бързо.
  Като цяло, ако погледнете хода на войната като цяло, тогава да, руснаците, или по-скоро съветските военни, се научиха да се бият, а германците, като че ли, забравиха как ... Тяхното командване взе решения на нивото на първокласниците и може би дори по-ниско, ако първокласникът има опит в провеждането на военни операции в стратегии в реално време. И че понякога деца на шест години вече толкова ловко водят виртуални армии, тогава не е грях и Жуков, и Майнщайн да се научат. Някои изследователи обаче смятат и Жуков, и Майнщайн за посредствени. Противоречия има и по отношение на броя на техниката, по-специално пленената, френска. Паметта на Хитлер (добра памет, особено когато беше все още здрав!), предполагаше, че има 3600 пленени танка от французите, много впечатляваща цифра ... Някои модели, като SiS -35, бяха по-добри от T- 34 в тяхната броня, макар и само в предна броня . Така че този танк може да се произвежда и във френски заводи, освен като се замени 47-милиметровото оръжие с 75-милиметрова цев . Всъщност това може да не е достатъчно. Великобритания и САЩ като цяло винаги са ценяли най-много бронята в своите танкове. Ето, например, четиридесеттонният "Чърчил" имаше резерв от 152 - милиметра срещу 120 - за тежкия танк IS-2.
  Фюрерът каза нещо друго на дизайнерите:
  - Имаме достатъчно аеродинамични тунели, така че потърсете по-оптимален модел на самолета и създайте рационализирани форми, без да го довеждате до скъпи тестове, където загиват и най-добрите ни асове. Например моделът на самолет с летящо крило е много ефективен, особено ако дебелината и ъгълът на наклон могат да се променят. Вече ви дадох чертежа, така че безопашката трябва да е готова. Очакваната му скорост ще бъде равномерна с двигателя Yumo до 1100 километра в час. Така че давай, но не тръгвай!
  Последва обяд на чист въздух, прислужничките подредиха маси и столове. Красиво... Но какви реформи трябва да се направят в националсоциализма? Такива, които да намалят броя на враговете доколкото е възможно и да се сприятеляват. Например, не превъзнасяйте германската раса на всяка крачка и може дори да спрете да разделяте народите на класи. Въпреки това, разделянето на народите на низши и арийски все още не е официално узаконено. Това опростява нещата.
  Красиво момиче от слугите седна до фюрера и сложи ръката му на голото й коляно. гукаше:
  - Мислите ли за нещо, мой фюрер?
  Нацисткият диктатор и в същото време виртуален играч стартира. Забеляза, че не е довършил зеленчуковата си супа и плодовата салата. Фюрерът целуна момичето по устните, усещайки младежкия й, сладък аромат, и заяви:
  - Ще се возиш в колата с мен. И всички се захващайте за работа, времето за ядене свърши.
  И пак започнаха да се въртят зъбните колела на държавния, не съвсем, обаче, добре смазан механизъм. На връщане фюрерът се люби с красавицата и дори се чудеше откъде има толкова енергия и сила. В крайна сметка те казаха, че фюрерът е импотентен и като цяло уж инвалид, който е бил болен от сифилис (лъжа) и кастриран (като цяло измислица!).
  Не всичко обаче върви гладко още на 22 юни 1944 г., войната със СССР продължава вече три години. Но победата не се вижда, а Саратов все още издържа. Сталин заповядва да защитават този град на всяка цена.
  Въпреки всички загуби, производството на военна техника е доста високо. Новите танкове ИС-2 се оказаха доста ефективни. Дори без да пробиват отделни немски превозни средства в челото, те ги извеждат от действие от доста голямо разстояние.
  Така че на нацистите им беше доста трудно. Но имаха голямо предимство. Реактивните самолети ME-262 вече се бориха много в небето. А той е сериозен противник.
  TA-152 обаче се оказа като цяло прекрасен тип оръжие.
  Междувременно Сталин също провежда комуникационна среща на третата годишнина от началото на войната и започва да пита военните лидери за какво мислят и как да подобрят ситуацията на фронтовете.
  Жуков предложи на лидера:
  - Ако просто се защитаваме и отблъскваме заплахи, несъмнено ще загубим. Трябва да атакуваме!
  Сталин кимна енергично:
  - Съгласен! Но къде!
  Маршал Жуков предложи:
  - Докато Ленинград не е капитулирал, трябва да се освободи!
  Маршал Василевски се съгласи:
  - Да, мисля, че ще е най-добрият от вариантите!
  Сталин сви рамене и каза:
  - Ако отново ударим Тихвин, тогава те ще ни чакат там и ние ще заседнем или ще попаднем в капан!
  Маршал Жуков кимна в знак на съгласие:
  - Точно така другарю Сталин! Но аз предлагам да бъдат ударени финландските войски в Петрозаводск. Те не са толкова силни и можем да изненадаме врага!
  Сталин отговори с усмивка:
  - Логично другарю Жуков. Така че стъпете на Петрозаводск. И ни донесе победа!
  След тези думи влязоха няколко момичета с къси бели поли и боси крака. Донесоха бутилки червено вино и чаши сандвичи и черен хайвер. Сталин взе такъв сандвич и изми, каза:
  - Така че нека пием, за да гарантираме, че нашите възможности винаги съвпадат с нашите нужди.
  Вознесенски отбеляза:
  - Качеството на бронята на нашите танкове е доста ниско. Предлагам ИС-2 и Т-34-85 да бъдат по-леки, по-бързи и по-маневрени чрез намаляване на бронята. Това ще ни даде спестявания от метал и ще направи тези машини по-практични.
  Сталин сви рамене и каза:
  - Може би ... Но аз не съм привърженик на правенето на танкове от шперплат!
  Вознесенски със сериозен вид отбеляза:
  - Но може би е добра идея някои от резервоарите да са почти изцяло дървени. Можете да проверите как ще изглежда на практика!
  Жуков кимна в знак на съгласие и избухна в реч:
  - Тридесет и четирите могат да бъдат направени по-леки, те все още са твърде крехки и увеличаването на скоростта и маневреността може да допринесе за тяхната оцеляване. В допълнение, скоростната кутия е станала по-добра и това компенсира намаляването на ергономията от увеличаването на теглото. Но ниското качество на стоманата, 90 милиметра срещу мощни немски оръдия, се превръща в нищо. Освен това германците премахват от производството обикновените Panther и T-4, а в Третия райх, в допълнение към разузнавателните танкове, само Panther-2 с 88-mm оръдие ще стане сериен. И нашите танкове не го дърпат от голямо разстояние. И още повече е необходимо да се увеличи скоростта им!
  Сталин кимна:
  - Пуснете някои от Т-34-85 и ИС-2 само с бронирана защита и след това проверете и проследете как това ще се отрази на тяхната бойна ефективност. И работата по SU-100 трябва да се ускори. Може би ще се откажем от тридесет и четирите и IS-2 в полза изключително на това самоходно оръдие.
  Маршал Василевски отбеляза:
  - Това е интересна идея. Но SU-100 може да удря врагове на борда само като завърти цялото си тяло...
  Сталин изръмжа:
  - Направете го по-къс, за да се движи по-бързо... И за предпочитане с по-нисък силует. Но това самоходно оръдие ни трябва като въздух!
  Жуков попита:
  - Ваше Превъзходителство... Саратов засега се държи, но скоро ще падне. Ще бъде необходимо да се разработи план за евакуацията от Куйбишев на това, което е взето от Москва. Вие лично какво мислите?
  Сталин отговори рязко:
  - Явно ще трябва да се евакуираме в Свердловск. Но все още можете да работите в Москва. Тук имаме цял подземен град. Ние сме сериозно способни да го задържим.
  Василевски изръмжа:
  - Москва трябва да се запази на всяка цена, както и Саратов!
  Сталин заповяда:
  - Контраатака на германците в пропастта между Дон и Волга. Трябва да отклоним силите. Саратов да удържи на всяка цена, до последната капка кръв. Използвайте всички средства, дори камикадзе.
  Жуков потвърди:
  - Така да бъде, страхотно!
  Сталин се обърна към Яковлев:
  - Е, дизайнере, някакви идеи?
  Заместник-комисарят отвърна с въздишка:
  - Би било необходимо да се създадат реактивни самолети, но това все още не е реалистично. А Як-3 изисква висококачествен дуралуминий, който ние нямаме!
  Сталин кимна.
  - Знам! Як-9 трябва да бъде в нашите редици. И трябва да се пусне колкото се може повече! И увеличаване на производството на изтребители.
  Яковлев отбеляза:
  - Германският TA-152 е едновременно щурмов самолет, фронтов бомбардировач и изтребител. Би било хубаво за нас да създадем подобна многофункционална машина за ниво!
  Сталин подкрепи дизайнера:
  - Това е добра идея, другарю Яковлев! Например, LAGG-7, ако се подобри малко, може да бъде превърнат в смес от атакуващ самолет и фронтов изтребител!
  Яковлев с готовност потвърди:
  - Другарю Сталин може... Но трябва време. Да, и самолетът може да бъде скъп.
  Върховният главнокомандващ ядосано удари с юмрук по масата и изръмжа:
  - Направете го по-евтино! И изобщо колко може да се спекулира по тази тема. Имаме нужда от универсален самолет, за да произвеждаме само него. И това може да е изходът.
  Яковлев отбеляза:
  - Ил-2 е доста прост за производство и схемата му е отработена. Стига да не го свалиш. Това е доста издръжлив самолет, въпреки че в момента летателните му характеристики са остарели. Но няма зло без добро. Добри сме в бомбардирането на вражески превозни средства.
  Жданов гневно отбеляза:
  - Нашата авиация трябва да е най-силната в най-малкото!
  Яковлев кимна.
  -Трябва да! Но досега нашите пилоти са най-добрите в света: Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова!
  Сталин кимна в знак на съгласие.
  - Тези момичета нямат равни и за следващите двадесет и пет свалени вражески самолета им давам още една звезда на героя на СССР!
  Жуков ентусиазирано предложи:
  - За това трябва да пиеш!
  Берия запя с наслада:
  - Ние, помним всичко, историята ще съди,
  Ще дойде ред и на нейния съд...
  Като от плуг до атомни оръжия,
  Той поведе страната уверено напред!
  Докато членовете на военния съвет се съвещаваха, момичетата се биеха.
  И с помощта на боси пръсти те събарят нацистите и извършват подвизи, тези боси красавици.
  И пеят:
  Вярваме, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят осветяващ комунизма!
  . ГЛАВА #10
  До края на юни германците отрязват Саратов и на 1 юли 1944 г. за първи път е използван страховитият Sturmmaus . Тази машина с 650-милиметрова ракетна бомба изстреля смъртоносна сила от ракети, които разцепиха цели квартали.
  Момичетата, които караха тази кола, не носеха нищо освен бикините си и пускаха дарове на изключително разрушителна смърт.
  Голокраките момичета бяха с гащички в червено, черно и бяло. И донесоха смъртоносни дарове на смъртта.
  Фаина, която ги командваше, разтърси алените зърна на гърдите си и запя:
  - Слава на ерата на рицарите на кръста!
  Ще стигнем до края на Вселената!
  А воините изпищяха и подскочиха.
  Една от тях, Маргарет, отбеляза:
  - Всемогъщият Бог е с нас!
  Фаина се съгласи с това:
  - Разбира се! И Третият райх със сигурност ще спечели!
  Момичето тропна с бос крак и запя:
  -Когато сме обединени сме непобедими! Когато сме обединени сме непобедими!
  Така воините стреляха, тропаха и препускаха с боси крака. Воини от най-висок клас.
  Ирма също доставя снаряд тук чрез автоматично задвижване и реве:
  - Чака ни голяма победа!
  Момичетата, разбира се, са сред тези, които никога няма да се откажат. И те смазват съветските позиции с огромен ентусиазъм.
  Албина и Алвина, както винаги, са на върха и показват своите агресивни звънци и свирки. Те са момичета, нека просто кажем: супер!
  Албина, събаряйки съветска кола с боси пръсти, казва:
  - Имам супер момиче!
  Алвина, събаряйки друга мишена с голата си пета, скача и, играейки с коремните си мускули, възкликва:
  - Такъв воин съм, че всичко здраво избих!
  Така пътищата на воините се разделиха.
  Герда, заедно с Шарлот, решиха да тестват друга немска новост.
  Засега могат да се появят само самоходни оръдия Е-25, в достатъчно голям брой - те са доста прости за производство и евтини. Въпреки че този модел е един от първите. Тук в него лежат две момичета по бикини. Колата е по-ниска от по-малко от метър и половина и благодарение на това е толкова добре защитена и въоръжена със сравнително малко тегло.
  Две момичета Шарлот и Герда, легнали, стреляха по съветските оръдия. Пред тях се движеха разбити коли, управлявани по радиото, и разчистваха минни полета.
  Червената Шарлот стреля с оръдието си. Тя надви съветския пистолет и разтърси гърдите си, едва покрити с тънка ивица плат. И тя изгука:
  - Бясна огнена хиперплазма!
  И тогава Герда ще удари и нея, използвайки босите й пръсти. И чуруликане:
  - Аз съм много готино момиче и не съм лоша ...
  Самоходното оръдие се движи само. И спира от време на време. Предната й броня е силно наклонена и това осигурява добра защита. В съветските оръдия снарядите са чувствителни към рикошети. И нищо не заплашва такъв самоходен пистолет в челото. Тук те все още могат да пробият отстрани. Но момичетата не бързат. Ефективното самоходно оръдие по отношение на бронебойността превъзхожда SU-100, който все още се разработва, а също така е по-добре защитен, по-мобилен и в същото време по-лек.
  И Червената армия има малко сушилни, по-точно все още е само на етап проектиране. По принцип танкът Т-34-85, който не е достатъчно мощен с оръдие, а бронята е доста слаба. И германското самоходно оръдие E-25, между другото, е по-леко, много по-здраво от бронята и пистолета.
  Момичетата се карат... Много красиви и млади. И техните самоходни оръдия бомбардират и хвърлят...
  Юли е горещ, а телата на момичетата в нагорещената кола са лъскави от пот. Те не могат да се предадат и да отстъпят.
  Герда отбелязва:
  - Боговете на Вермахта очевидно са силни,
  Но те не помагат на слабите...
  Ако причината за Адолф е вярна -
  Създайте световна сила!
  Шарлот запя ентусиазирано:
  - Да, магията се нуждае от "Пантера" и "Тигър",
  Пролейте повече кръв въпреки цялата съдба ...
  И няма нужда от съмнения и луди игри,
  Нека цялата раса на Земята падне на колене!
  Но това са немски момичета, а от друга страна съветските момичета се бият.
  Така битката ще е най-сериозната. Наташа и Анюта стрелят от мощно корабно оръдие и скърцат:
  - Ще има нашето знаме над Берлин!
  И оголи белите си, перлени зъби. И не спирайте момичетата с мини.
  Два снаряда удариха челната броня на горната част на корпуса ... Те рикошираха. Не, IS-2 е сериозна кола и не е толкова лесно да я вземете.
  Но ИС-1, който се движи вдясно от момичетата, изглежда, получен от пистолет с високо налягане, ударен и спрял. Наруши красотата.
  Аленка, играейки с коремните си мускули, пее:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят, Нютон откри, че два пъти две прави четири!
  Боевете все още продължават с неотслабваща сила. Съветското оръдие удря немското. Голяма Маруся вкарва снаряди в затвора. Такъв е животът и съдбата на момичетата. И пеят:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци смазват врага, руските вълци поздравяват героите!
  Августин, драскайки от картечници, казва:
  - Свещена война! Ще бъде нашата победа! Знамето на Русия напред, слава на падналите герои!
  И отново гърми смъртоносното оръдие и звучи:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци мачкат врага, знаете, че имат хладна ръка!
  Мария това момиче със златна коса насочва резервоара и изскърца:
  - Да смажем фашистите!
  На германците им е трудно, битките също са в разгара си в небето. Но засега Як-9 твърде много отстъпва по скорост и въоръжение на германските марки. Битката е неравна за един поет.
  Марсел, този прекрасен пилот-ас, направи добра кариера през годините на войната. По-точно, прекрасно и фантастично. След достигане на сто и петдесет самолета получиха Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа и диаманти. При достигане на четиристотин свалени самолета той получи Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. За петстотин самолета той получава Ордена на германския орел с диаманти, а след седемстотин и петдесет Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. И след като достигна хиляда самолета, той получи Големия кръст на Рицарския кръст.
  Уникалният пилот успя да направи много въздушни победи. И то докато беше още жив. Наскоро Марсилия беше повишен в чин генерал. Но все пак летеше като обикновен пилот.
  Както се казва, не гори в огън и не потъва във вода. През дългите години на война Марсилия придобива инстинкт на ловец. Той стана суперлегендарен пилот и много популярен.
  . Но той имаше и силен конкурент - Агава и Албина и Алвина, които също надхвърлиха цифрата от хиляда свалени коли. И Agave много бързо настигна Марсилия. Но тя все още е много млада и все още не е загубила нито един боец.
  Момичето натисна педалите с босите си изсечени крака и стреля с въздушни пушки. И сега четири съветски Ил-2 бяха свалени.
  Агаве се кикоти и казва:
  До известна степен всички сме кучки! Но имам стоманени нерви!
  И отново момичето се обръща. Той сваля седем съветски самолета с един залп - шест ПЕ-2 и един ТУ-3, и изскърца:
  - Като цяло, ако не супер, то хипер !
  Агаве, разбира се, е кучка. Пилот от Луцифер. Много красива медена блондинка.
  Ето, той дава нов изстрел и сваля осем съветски самолета Як-9 наведнъж и изписква:
  - Аз съм най- креативният и реактивен!
  Момичето наистина не е глупаво. Всичко е възможно и всичко е възможно. Не я наричай лично.
  И краката са толкова загорели, толкова грациозни ...
  Но Мирабела се бори срещу нея ... Дълго време Покришкин беше най-добрият съветски ас . Той събра пет златни звезди на героя на СССР, сваляйки сто двадесет и седем самолета. Но след това той умря. Тогава никой не можеше да бие неговия рекорд. Освен Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова. И едва наскоро Мирабела също надмина Як-9 Т на окъсан, надмина Кожедуб . И след като свали над сто и осемдесет самолета, тя стана седемкратен герой на СССР.
  Това е момиче от Терминатор! Някой като нея ще спре препускащ кон и ще влезе в горяща колиба.
  И още по-готино.
  Мирабела имаше трудна съдба. Попаднах в детска, трудова колония. Боса и облечена в сива роба, тя цепеше дърва и режеше дънери. Беше толкова силна и здрава. При тежки студове тя ходеше боса и в затворническа пижама. И поне веднъж бих кихнал.
  Разбира се, такова явление беше отбелязано и на фронтовете. Дълго време Мирабела се бие в пехотата, а след това става пилот. Мирабела получи първото си бойно кръщение в битката край Москва, където отиде веднага след колонията. И там се показа готин.
  Тя се бие боса и почти гола в лютия студ, който буквално парализира Вермахта. Такова проклето и непобедимо момиче беше. И тя успя напълно.
  Мирабела вярваше в предстоящата победа на СССР. Но времето минава. Жертвите стават все повече, но победата не идва. И става наистина зловещо .
  Мирабела мечтае за победи и постижения. Тя има седем звезди на СССР - това е повече от всеки друг! И по дяволите, тя си заслужава наградите! И ще носи оръжейния кръст и отвъд него. Дори Сталин да бъде убит по-късно, каузата му продължава да живее!
  Момичето влиза и замръзва ... Тя събаря най-новия немски XE-162 и скърца:
  - Висш пилотаж! И проклет нов екип!
  Наистина, тя е страхотно момиче. Истинската кобра също е способна на много.
  Мирабела е нова звезда...
  Боевете продължават няколко дни, докато дойде нова седмица и на 8 юли 1944 г. ... Съветският IS-2 получи повреда на ролките и релсите - ремонтира се. Да, толкова жестока и безпощадна война. И колко дълго ще продължи?
  И сега Герда заобиколи Книзел и Витман по отношение на броя на унищожените танкове.
  Как могат да го избегнат? Бият се боси и по бикини. Момичетата направиха нова пауза, измъчвайки отново съветските деца. И сега те наближаваха цифрата от 300 унищожени танка. И можеха да разчитат на безпрецедентна награда: звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Ето ги и момичетата!
  Герда стреля по съветската кола. Откъсва кулата и пищи:
  - Аз съм проклето нещо!
  И отново стреля. Пробива Т-34-85. И изскърца:
  - Родина Германия!
  Момичето потрепва. И тя е много активна ... Да, тя има такава стратегическа жилка. Вече е средата на юли 1944... Войната продължава и продължава... Без да иска да спре. Червената армия се опитва да напредне на различни места. Но доста внимателно, тъй като остават малко човешки ресурси.
  И Русия кърви.
  Например Ханс Фойер . Най-младият носител на орден "Железен кръст" първа степен. И тогава той стана най-младият, награден за залавянето на съветски генерал с Ордена на Рицарския кръст на Железния кръст.
  Да, това всъщност е страхотно.
  А момчетата се показват изключително готино.
  Ханс Фойер е отчаян боец. Момчето се бие като великан, в студено и горещо време, лете и зиме, само по шорти.
  С боси пръсти детето хвърля гранати и стана легендарно.
  Това наистина е страхотно!
  Ханс стана известен от векове! Дори като антигерой!
  И като цяло тук се води такава невероятна и напрегната война ... Всеки AI избледнява.
  Агаве се завръща в небето и сваля съветски коли. Тя е ловец и хищник. Удря врага.
  Колите, които е ударила, падат. И тогава момичето стреля по сухопътните сили. Нокаутира ИС-2. И той иска:
  - Аз съм най-добрият! Аз съм момичето, което убива врагове!
  И отново се прехвърля на въздушни цели. Това е разрушител на танкове и всички машини, които летят и стрелят.
  Но ето един малък танк Е-5. Машина с тегло седем тона. Преминаване на бойни изпитания. И гризе и гризе врага.
  И е време да пеем - никой няма да ни спре и никой няма да спечели!
  E-5 се втурва към себе си и стреля в движение. И не спирайте такъв танк. И снарядите рикошират.
  А вътре в машината седи десетгодишно момче Фридрих и изписква:
  - И ще бъда истински супер боец!
  И отново как стреля ... И той улучва самия център на кулата. А смъртоносната му сила, макар и малък калибър, е колосална.
  И в небето Хелга се бие. Босо момиче в бикини набира сметките. И се радва на фантастичните си успехи.
  С боси пръсти той сочи към съветската кола и я запалва специално и кара цял боен комплект със снаряди да избухне.
  Това е готино и лудо.
  И Agave дърпа напред ... И също се бори.
  Вече е август 1944 г.... Червената армия никъде не успява да постигне успех. Но германците също не могат да напреднат значително. Страхотни подземни танкове влизат в битка. Но те са чисто тактически.
  Момичетата пометеха под земята, убиха батерията от съветски оръдия и се върнаха обратно.
  В същото време те заловиха няколко пионери. Момичетата, които хванали момчетата, били съблечени и измъчвани. Били са пионерите с тел, после са им изпекли босите пети с огън. Тогава започнаха да им чупят пръстите на краката с нажежени клещи. Момчетата виеха от неистова болка. Накрая момичетата изгоряха звездите на гърдите си с нажежено желязо и смазаха мъжките съвършенства с ботушите си. Последните пионери завършиха и се превиха от болезнен шок.
  Накратко, момичетата показаха изключителна класа. Но отново германците не постигнаха нищо съществено.
  Мощни самоходни оръдия: " Sturmmaus ", обстрелвани по съветски позиции. Те извършиха много разрушения и разрушения. Но съветски щурмови самолет нокаутира една от превозните средства и Краутите се връщат.
  През август 1944 г. Саратов все още издържа. Вярно е, че германците успяха да превземат град Уралск в Казахстан и се преместиха в Оренбург.
  Тук отново Албина и Алвина са във въздуха, но веднъж на експериментална летяща чиния. Те сочат с босите си пръсти, натискайки бутоните на джойстика и го правят изключително сръчно.
  Момичетата, разбира се, демонстрират висш пилотаж. Те дръпнаха диска си и дузина съветски летателни машини бяха свалени.
  Албина чурулика:
  - Яростен строителен екип! Ще има звездопад!
  И отново обръща колата си. И момичетата смазват Червената армия. Освен това, основни...
  Алвина също събаря дузина съветски самолети и изскърца:
  - Луди момичета, а не девици!
  Правилно за последното. Двойката им се разходи с мъжете. И какво само не стана. Момичетата обичаха мъжете - хубаво им е! И особено ако работите с език.
  Момиче от най-висок ранг ... Тук измъчваха пионер ... Първо го съблякоха и изляха няколко кофи вода в гърлото му. След това нагорещено желязо беше донесено до подутия стомах. И как горяха! Пионерът извика от дива болка ... Миришеше на изгоряло.
  Алвина го удари отстрани с нажежена тел. И как искате да се смеете ... Това е много смешно.
  Тогава тя изпя:
  - Омръзна ми да мъча задните части - искам да си подразня щастието!
  И как се смее! И оголи бисерните си зъби! Момичето обича да убива, това е момичето!
  А краката на момичето са голи и грациозни. Тя обича да ходи боса по въглища. И да кара пленените пионери. Толкова много пищят, когато им изпържат петите. Дори Алвина е много забавна. И Албина също е момиче, честно казано - супер! Как да преместите врага с лакът до брадичката. И изскърца:
  - Аз съм момиче от най-висок клас!
  И оголи бисерните си зъби. Които блестят като истукани. Воинът е невероятен! Може да е нещо, което не може да се каже в приказка, нито да се опише с писалка!
  И двамата съветски воини, Якове, Лаги , Пешки и Или, се събарят в небето. Красавиците са активни. В тях няма ни най-малко съмнение. И такава дива и екстатична красота.
  Жените воини управляват джойстика с боси пръсти и атакуват руски автомобили. Докато мачкат , ще смачкат и бойците като тояга върху кристал. Момичетата са безпощадни и безмилостни. Те имат силата на гнева и пламъка на страстта. И увереността за победа. Дори войната да се води вече четвърта година само със СССР. Но той не иска да свършва. Албина и Алвина са на върха на своята популярност. И не искат да се отдръпнат или да спрат за момент. И те се придвижват към себе си и удрят врага.
  Албина, събаряйки съветски самолети, изписква:
  - Писна ми момичето да плаче, по-скоро бих удавил пантофите!
  И как се ухили, и блести с перлени зъби. И сега иска мъж. Тя обича да изнасилва мъже. Това е много приятно за нея. Тук ще вземе и ще изнасили.
  Албина изрева:
  Секс момичето си е секс
  За голям прогрес в пеенето!
  И воинът ще избухне в смях... И пак да избием всичките си врагове. Тя има много енергия. И пълна мускулна сила.
  И Алвина как да реве:
  - Да разбием врага до могилите!
  И воинът ще започне да се смее активно! И тя си представи как нейните момчета лапат. Но е меко казано приятно.
  Септември е точно зад ъгъла... Слънцето грее все по-слабо. В първия ден на есента руските момчета тичат боси по току-що падналия сняг в северните райони на Русия. Те се смеят на себе си, разголват лицата си и показват смокини на германците.
  Пионери с червени връзки, с къси прически, някои дори до нула. Те тичат подскачайки. Босите им крака почти никога не са студени. Много грубо. Момичетата също тичат, също без обувки. От розови кръгли токчета искрят на слънце. Прекрасни съветски момичета. Строен, атлетичен, свикнал да прави малки неща.
  И всеки се хили и хили през зъби... Първият ден на есента е истинска радост и жажда за светлина и съзидание!
  А в небето въздушна битка. Мирабела, това е съветският пилот номер едно, който сваля друг немски самолет. И както винаги, момичето е само по бикини. Вечно млад и никога не избледняващ. Такава е духовната сила, скрита в нея.
  Мирабела обаче обича и мъжете да я докосват. Тя наистина харесва това. Затова е пилот... Когато голото, мускулесто тяло на едно момиче е омесено от мъжки ръце, е истинско удоволствие. И страхотно забавление!
  Мирабела събаря друга нацистка кола и изсъска:
  - Аз съм бронирана кучка!
  Момичето дори удря контролния панел с голите си кръгли пети. Тя е великолепна. И неподражаем.
  Мирабела е усукана. И Агаве лети към нея. Тук най-накрая се срещнаха две почти най-продуктивни жени воини-пилоти. Стрелят се отзад. Те се опитват да го получат от разстояние. Но не работи много добре. И двете красавици излитат от огневата линия. И оголват зъбите си агресивно. Е, жените са кучки. Двамата се взират здраво в очите. По-точно глава в глава и стреляйте отново. Германският ME-262 X все още е по-добре въоръжен от Як-9 Т, а съветското превозно средство беше свалено ...
  Но Мирабела успява да катапултира, губейки самолета за първи път в летателната си кариера. Най-гадното е, че се озова във вражеска територия. И това е лошо. Да, такива са уникалните обрати на съдбата. И на 1 септември 1944 г., вече петата година от Втората световна война, светът се променя, но управлението на фюрера в алтернативната историческа игра остава.
  Саратов най-накрая е изоставен от съветските войски и армията на Вермахта се приближава до Куйбишев.
  Ожесточени битки се водят и за Оренбург.
  Босата Тамара се бие там, хвърляйки експлозивни опаковки по враговете, блъскайки ги с босите си пети и пищейки:
  - Слава на страната на комунизма!
  Вероника стреля по противниците. Хвърля с боси пръсти взривен пакет и крещи:
  - За идеите на комунизма!
  Виктория, стреляща по опонентите и правейки го като Робин Худ в бикини, чурулика, хвърля бомби по врага с боси пръсти и вие:
  - Слава на времето на комунизма!
  Оля, стреляйки по врага и косейки ги със сърп, взе го и изчурулика:
  - За величието на съветската държава и велика слава!
  И с босите си пръсти той отново ще хвърли експлозивен пакет с колосална, разрушителна сила.
  Лариса, стреляйки по нацистите, изписка:
  - Моята страна е Русия, ти си завинаги даден от Бога под синьото небе!
  И намигва на партньорите си ...
  Агафия, стреляйки по нацистите, измърка:
  - Оренбург никога няма да се предаде! Ще бъдем срещу враговете на Отечеството!
  Момичетата са стабилни и възнамеряват да се борят истински до последната капка кръв.
  Оренбург все още издържа. Но на 3 септември 1944 г. започва нападението над Куйбишев. И СССР, разбира се, не е добър.
  Аленка стреля по нацистите и пищи:
  - За комунизма на страната на Съветите!
  И отново с бос крак ще изстреля граната с разрушителна сила.
  Анюта стреля по опонентите си и крещи:
  - Да защитим Куйбишев!
  И с босите ви пръсти ще бъде хвърлен експлозивен пакет с голяма смъртоносна сила.
  И ще разкъса много врагове.
  Алла, стреляйки по Фриц, чурулика и поклаща гърдите си:
  - За космическите висини на Полисия!
  И с боса си пета ще се предаде на граната за унищожаване и тотална смърт на всички фриц-агресори.
  Мария, стреляйки по нацистите и с бос крак хвърляйки силата, която парализира Фриц, изписка:
  - На борда!
  И момичето ще се смее с цяло гърло!
  Маруся, стреляйки по фашистките вериги и хвърляйки с боси пръсти опустошителна граната, изчурулика:
  - Слава на комунизма и победите!
  Матрьона отбеляза с усмивка, изпрати нов смъртоносен изстрел и покоси фрица:
  - Родината е свята!
  Момичетата се бият като герои.
  Тестът на летящата чиния беше само първоначално успешен, а след това се провали.
  Така че Албина и Алвина сега се биеха отново в ME-309, много удобно превозно средство за техния стил.
  Момичетата стреляха по съветските самолети и крещяха:
  - Изключителен парк и електронни спагети!
  Албина стреля с добре насочен залп по врага, удари съветска кола, посочи бос крак и изписка:
  - Първият ми ход ще бъде фатален за врага!
  Алвина също стреля по врага. Тя го сряза старателно и оголи зъбите си:
  - Комунизмът е моята съдба!
  И с босите си пръсти попадна в друга цел.
  Момичетата още се бият в старата кола. Винтовите бойци все още не са свалени от производство. Освен това все още трябва да свикнем с реактивните машини и да разработим цяла инфраструктура за тях. А това не е толкова лесно да се направи.
  Албина, стреляйки по съветски превозни средства, логично отбеляза:
  - Аз ще създам ерата на комунизма и ще поведа империята към звездите!
  И с боса си пета натиска педалите.
  Алвина, стреляйки по руски превозни средства, пробивайки ги право през тях, изписка:
  - Нашата цел е арийският комунизъм!
  И отново воинът използва босите си пръсти. И тя действаше много бързо.
  Когато и двете момичета се върнаха, изразходвайки целия боен комплект, те позволиха телата им да бъдат измити във ваната. Красиви момчета ги млатиха с метли. Албина, загрявайки, отбеляза:
  Все още имаме нужда от мъже!
  Алвин се съгласи с това:
  - Определено трябва! Въпреки че тук сме жените много по-красиви!
  Албина избухна в смях и изчурулика:
  - Защо й трябва на една жена мъж, за да има кого да бие!
  Момичетата, разбира се, са съгласни с това.
  Хелга от ТА-152 стреля по съветски танкове и ги пробива, ухилена:
  - Слава на кайзер комунизма!
  И момичето се засмя.
  Агаве е в небето, за да търси съветски самолети. Все по-често в небето се вижда Як-9, който е най-лесният за производство. Тази машина обаче не е толкова слаба. В модификацията Т е въоръжен с 37 мм оръдие и може да ужили болезнено фриц.
  Agave удря от дистанция своя ME-262 и пее през носа му:
  -Аз съм най-мъдрият на света, убивам врагове в тоалетната!
  И намига към небето на своите ангели.
  Но тук отново Мирабела е във въздуха. Това момиче, въпреки всички загуби, не пада сърце.
  И дори започва да пее, композирайки в движение;
  Влязох в комсомола, играех
  красиво момиче мечта...
  Мислех, че светът ще бъде вечен май,
  Всеки ден е раждането на пролетта!
  
  Но по някаква причина не се получи.
  Някак си не мога да се влюбя...
  Е, кажете на момчетата в моя милост,
  Животът е много издръжливо гребло!
  
  Изведнъж войната внезапно гръмна,
  И ураган се втурна към смъртта ...
  И моите момичета силно тяло
  Можете да получите удар веднага!
  
  Не искам, повярвай ми, предавам се,
  Борба за Родината докрай...
  Носим гранати в здрава чанта,
  Сталин замени баща си в сърцата!
  
  Воините са страхотни в Русия.
  Можем да защитим световния ред...
  Звездите на небето напояваха кадифето,
  И ловецът се превърна в игра!
  
  Аз съм босо момиче, което се бие
  Пълен със съблазън и любов...
  Уил, знам място в този рай,
  Не можеш да изградиш щастие с кръв!
  
  Воини на великото отечество,
  Ще се борим здраво близо до Москва ...
  И тогава мечтата при комунизма
  Срещу ада със Сатаната!
  
  Храбри руски момчета,
  Че се борят честно докрай...
  Те бият от картечница,
  Ако трябва и със златна корона!
  
  Дори куршум не може да ни спре
  Исус великият Бог възкръсна...
  Дните на хищния дракон отминаха,
  От небето стана още по-ярко!
  
  Обичам те мила Лада,
  Сварог ще бъде в слава ...
  Трябва да се бием за Русия
  Най-добрият Белобог е с нас!
  
  Не поставяйте руснаците на колене
  Повярвайте ни, нашата плът не може да бъде обуздана...
  С нас са Сталин и великият Ленин,
  Този изпит също трябва да бъде положен!
  
  Болката по Отечеството е и в сърцето ни,
  Вярваме в нейното величие...
  Отваряме бързо вратата към космоса,
  Ще бъде много сладък живот!
  
  Боси сме красиви момичета,
  Тичаме бързо през снежните преспи ...
  Нямаме нужда от тази горчива водка,
  Херувимът разперва крилата си!
  
  За отечеството ние, момичетата, ще стоим,
  И ние ще отговорим на Фриц, без зло,
  Адският Каин ще бъде унищожен,
  И здравейте на Христос Спасителя!
  
  Ще има епоха - няма да стане по-добре,
  Мъртвите ще възкръснат завинаги...
  Вселената ще се превърне в жив рай,
  Сбъдната мечта на всички!
  . ГЛАВА #11
  Септември 1944 г. премина в ожесточени битки ... Фриц успяха да обкръжат Куйбишев и Оренбург и затова тези градове бяха обречени, но въпреки всички трудности, с които се бориха.
  Момичетата показаха изключителна издръжливост... В началото на октомври нацистите все още не бяха превзели Куйбишев и атакуваха Пенза. И започнаха да кипят битките за този град.
  Наташа и нейният екип се биеха там.
  Момичето хвърли граната с босото си изящно стъпало и изгука:
  - За руския дух.
  След това Зоя стреля от базука. И нокаутира немския танк "Лъв" -2.
  Немците се забавиха малко... Пантерите и Т-4 бяха свалени от въоръжение. Но засега тези машини все още са в експлоатация. Всъщност Panther е добър унищожител на танкове и е доста добре защитен отпред. Но страните са неин проблем. "Пантера"-2 обаче не е много добре защитена от бордовете си. Но повечето от оръжията са задържани.
  Разработването на серията E е в ход ... Резервоарът E-75 обещава да се превърне в превозно средство от ново поколение с перфектно покрити страни. Германците се възползват от това. Задачата е да получите танк, който не е много тежък, бърз и добре защитен. Първият опит от този вид беше Мишката, но практиката показа прекомерното тегло на този танк. Вместо това E-100 вече се разработваше. Този танк имаше по-стегнато оформление и по-нисък силует. Като цяло теглото му в сравнение с мишката е намаляло до сто и тридесет - сто и четиридесет тона. Страните са монтирани под рационални ъгли. Дебелината на страните, заедно с екраните, достигна 210 мм. Въоръжението е същото като на Маус, 128 mm и 75 mm оръдие с къса цев. Германците инсталираха по-мощен двигател от 1500 конски сили и резервоарът се движеше с четиридесет километра в час по магистралата.
  Което като цяло е задоволително. И без това Е-100 е твърде тежък танк. Но с отлично оръжие и защита.
  Бойните му качества може да не са лоши, но транспортирането на танка и транспортирането му остават проблематични. Реалният опит показа, че един танк може, при сравнително разумно прехвърляне по пътища и мостове, да тежи не повече от осемдесет тона.
  Така че Хитлер е дал ограничение на Е-75 да отговаря на това тегло, но да създаде надеждна машина по отношение на защитата. Защо беше решено да се откаже от 75-милиметровото оръдие. И направете оформлението възможно най-стегнато: в един блок, двигателят и трансмисията напречно и скоростната кутия на двигателя. Тогава може би ще получи резервоар, защитен от всички страни и не много тежък.
  Като цяло Хитлер не е напълно доволен от немските машини. Въпреки че Lev-2 вероятно е бил по-напреднал, неговото 105 mm оръдие е излишно за борба със съветски танкове и недостатъчно за стрелба по небронирани цели. "Пантера" -2 като цяло може да отговаря на военните с оръжия и предна защита, но страната все още не е достатъчна, но характеристиките на шофиране са задоволителни.
  Фюрерът поиска да се създаде танк, който да отговаря на военните във всички отношения.
  Но това не се постига толкова лесно. Възможно ли е да се уплътни максимално оформлението и да се олекоти шасито с помощта на специални талиги и пружини и да се извади нещо от тялото. И екипажът организира действителния склон.
  Подобно развитие може да бъде доста обещаващо. Първият танк E-75, обединен с E-50, може да тежи не повече от седемдесет тона и това е страхотна машина.
  Елизабет, от друга страна, се биеше на танка Т-34-85 и не беше напълно доволна от защитата му. Чуплива поради липсата на легиращи елементи, бронята не защитаваше твърде много танка.
  Елизабет стреля с помощта на босите си пръсти и изрева, оголвайки зъби:
  - Аз съм космическа лисица.
  Екатерина блъсна врага, удари го отстрани и изсъска, оголвайки зъби:
  - За комунизма в СССР!
  Елена също стреля много активно, като се прицели във врага, и го удари със смъртоносна сила и предвид факта, че краката й бяха голи, тя изграчи:
  - За конституцията на победата!
  Евфразия стреля по врага, като използваше точно босите си пръсти и пищеше:
  - Ние сме верни на Сварог и Сталин за величието на страната!
  Такива са бойните момичета тук. Имат най-забележителния отбор.
  Някои танкове Т-34-85 се появиха със защита срещу куршуми, което значително намали теглото им. Скоростта и маневреността на машината се увеличиха. Но сега можеше да бъде превзет от противотанкова пушка, картечница с голям калибър и много видове гранати. И въздушните оръжия са напълно пробити. Вярно е, че такъв резервоар е още по-лесен за производство, по-евтин и увеличава скоростта на движение.
  Сега, ако момичетата карат тази кола, те не им позволяват да се качат в нея по никакъв начин.
  Елизабет, бързо момиче с колосална разрушителна стихия, логично отбеляза:
  - Не можеш да замениш храбростта с броня!
  Катрин се съгласи с това:
  - Да, така е, значи няма да светнеш!
  И как се смееш...
  Момичета с голям чар. И ако враговете се овършават, те го правят агресивно и старателно.
  Елена, след като техният танк изчерпа бойния комплект и тръгна да попълва запасите, попита приятелите си:
  - Така си мислят момичетата, имаме ли шанс да победим Третия райх?
  Катрин отговори уверено:
  - Както каза Василий Теркин ... Дойдохме да бием, а не да броим!
  Елизабет коригира:
  - Така е казал Суворов!
  И момичето с боси пръсти взе и усука парче вестник на цигара. Смешно й е.
  Евфрасия пееше, люлеейки тялото му:
  - Аз съм космическо момиче-терминатор,
  Ще бъде много болезнено за култиватора Fritz!
  И как ще се смее воинът!
  Момичетата решили да играят карти. Забавно е. А губещите правят лицеви опори и клякания.
  Елена по време на играта забеляза:
  - Но сериозно, нямаме реални шансове за победа! Кавказ падна и ние губим!
  Катрин хвърли карта с бос крак, победи врага и изписка:
  - Но ние имаме тайно оръжие!
  Воинът избухна в смях и също хвърли карта с боси пръсти.
  Елизабет отбеляза с въздишка:
  - Наистина ни остава само една надежда за ново тайно оръжие!
  Ефрасия изхленчи, хвърляйки картата с голи пръсти на изящните си крака:
  - Да, не можем без тайно оръжие!
  И момичетата запяха в унисон:
  - Мечът ни гори с огън, ще посечем враговете! Ние сме войниците на СССР!
  Войните са настроени и наистина в битка.
  Но силите са твърде неравни ... В средата на октомври Куйбишев все пак падна ...
  Германците успяха да превземат важен отбранителен обект. Но дъждовете се изляха... Имаше надежда за пауза в резултат на есента.
  Боевете в небето обаче продължават.
  Трима съветски пилоти: Мирабела, Анастасия, Акулина се биеха с див ентусиазъм.
  Мирабела, събаряйки нацист в полет, на своя остарял, но страхотен Як-9 Т, пееше:
  - Ще има епоха, ерата на комунизма!
  Анастасия, натискайки с боси пръсти спусъка, потвърди, оголвайки зъби:
  - С песен ще полетя до небето!
  И намигна на приятелките си.
  Акулина, смачквайки друг германец, като натискаше голата си кръгла пета върху педала, издаде:
  - За славата на СССР!
  Момичетата трябва да се кажат специално бойни.
  Мирабела свали фашисткия ME-262 от 37-милиметрово оръдие, туитна:
  - Слава на комунизма!
  Анастасия, отрязвайки нациста с добре насочен подход и виждайки врага, избухна:
  - Слава на червената вселена!
  Акулина е много бойно момиче, нокаутира немска кола и, подсвирквайки, изръмжа:
  - За комунизма на страната на Съветите!
  Воините трябва да бъдат отбелязани с огромната си издръжливост.
  Албина, Алвина, Агаве пък печелят своите сметки. И момичетата също се бият боси и по бикини.
  Колко смешно е, когато момичетата са почти голи и в самолети.
  Албина с боси пръсти събаря взрив, няколко съветски коли наведнъж и скърца:
  -За арийското братство!
  Алвина също се бие с Червената армия и го прави смело. И с боси пръсти насочва въздушни оръдия и посича съветски коли, пищейки:
  - За ярки идеи!
  Agave също сваля съветски изтребители и щурмови самолети, буквално ги мачка и реве:
  - За победата на Третия райх!
  И момичетата нямат нищо против и подлагат врага на тежки мъчения. Особено красиви момчета.
  Албина, пържейки петите на пионера на кладата, веднъж отбеляза:
  - Момчетата в пържена форма и с черен пипер са толкова вкусни!
  И как се смее. И да си покаже езика!
  Алвина забеляза това, оголвайки зъби:
  - Момчето е пържено на фурна, много е вкусно с чесън!
  Агаве с помощта на босите си пръсти повали няколко съветски бойци и изкрещя:
  - Ние сме космически ловци!
  И намигна на приятелките си. Тя е момиче с рядък, борбен характер.
  Албина, сваляйки самолети с голи, изящни изсечени крака, отбеляза:
  - Не можете да разберете Русия с ума си, как можете да избирате управници като Сталин!
  Алвина отбеляза агресивно, оголвайки зъби и стреляйки с боси пръсти:
  - И нашият Хитлер не е по-добър!
  Агаве се изкиска, събаряйки съветски коли с боси пръсти и отбеляза:
  - Адолф, разбира се, обладан! Но в същото време не се измерва колко вече е успял да спечели!
  Момичетата са изключително борбени и агресивни.
  И тогава по някакъв начин изпекоха две момчета живи на клада. Точно така ги пронизаха със стоманен кол и започнаха да ги пържат, а те крещяха и се гърчеха. Тогава, когато момчетата още не се бяха успокоили, всички момичета от ескадрилата започнаха да тичат към пържените пионери, да отрежат парчета месо от тях и да ядат.
  И беше много вкусно, особено ако все още живите момчета бяха поръсени с черен пипер по време на пържене.
  Агавето например с голямо удоволствие изяде бутчето на момчето. Тогава момичетата се справиха страхотно. И от двете момчета останаха само кости и вътрешности. Младият дроб беше особено вкусен. Нейните момичета ядоха с голямо удоволствие.
  И сега те се бият в небето ...
  Оренбург падна в края на октомври...
  Германците наближиха Уфа. Вече е доста студено и вали сняг.
  Тамара и нейният екип в покрайнините на Уфа се бият с нацистите. Германската пехота, съставена от чернокожи войници, наети във френските и белгийските колонии, тръгва в атака.
  Те буквално хвърлят трупове на всички подходи.
  Тамара се обръща, хвърля граната с бос крак и изписква:
  - Ерата на комунизма ще се прославя с векове, вярвам, че Сталин ще бъде нашата твърда ръка.
  Вероника, стрелба, казва:
  - Не разбивайте СССР!
  И с боса си пета хвърля взривен пакет.
  Анфиса, стреляйки по нацистите и хвърляйки поредното съобщение за смъртта с боси пръсти, отбелязва:
  - Величието на комунизма е с нас!
  Виктория, стреляйки по врага и косейки нацистите, хвърляйки граната с боси крака, изписква:
  - Да се слави великото Отечество!
  Олимпиадата е в пламъци. И тогава това героично момиче хвърля цяла кутия с експлозиви по нацистите и реве:
  - Слава на нашата космическа Родина!
  И всички момичета ще крещят в унисон.
  - За СССР! Ще има пионер!
  Жените воини от Червената армия откраднаха битки. И когато валеше сняг, те пак се биеха боси и по бикини.
  В началото на ноември нацистите започнаха нападение над Уляновск. Градът, в който е роден Ленин и в който Стенка Разин е тежко ранен. Това е важен момент за руските градове.
  Аленка се бори с нацистите. И пее на себе си, хвърляйки гранати по нацистите с боси крака:
  - Слава на Русия, слава ...
  Танковете се втурват напред...
  Дивизия в червени фланелки,
  Поздрави руски хора!
  Анюта, стреляйки по враговете и ги косейки, а след това пускайки експлозивни пакети от дървени стърготини с босите си пръсти, vyaknula:
  - За комунизма на Сталин!
  И тя даде ред на цяла линия черни воини, покосени.
  Алла, стреляйки по противниците и използвайки босите си пръсти, хвърляйки смъртоносна граната, изписка:
  - За родна Русия!
  Мария, стреляйки по фашистите и използвайки босите си пръсти, докато хвърляше дарове на смъртта по врага, сопна и отбеляза:
  - За космическия комунизъм!
  Матриона, стреляйки по нацистите и косейки врага, каза:
  - За промени в битката!
  Маруся, чукайки краутите и ги удряйки до смърт, взе го и измърмори агресивно, разбивайки на прах:
  - За победи от най-висок клас!
  И с бос крак тя хвърли смъртоносна граната.
  Момичетата тук са толкова готини и жизнени.
  Аленка, стреляйки и косейки врагове и хвърляйки гранати с боси пръсти, изписка:
  - Да бъде с нас величието на комунизма!
  И момичето го взе и с голям апломб нокаутира немски танк.
  А ето и друга модификация на танк Лев-2 с 88-мм оръдие. Кулата е по-тясна , а танкът е по-малък и тежи петдесет и пет тона, а двигателят е 1200 конски сили, когато е форсиран. Бърза немска кола.
  Но той не притеснява воина.
  Алла хвърли граната с бос крак и изписка:
  - За комунизма!
  Анюта хвърли убийствения дар на смъртта с боси пръсти и изгука:
  - За нови граници!
  И момичето ще подсвирне. А немският танк "Лев"-2 щеше да се преобърне и ролките буквално да излетят.
  Мария, стреляйки по нацистите, пееше:
  - И битката продължава отново,
  И сърцето ми се чувства тревожно в гърдите...
  А Ленин е толкова млад -
  И младият октомври е напред!
  Матриона, стреляйки по врага и съкращавайки редиците, хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Първата стъпка в живота е важна!
  Маруся, нокаутирайки нацистите, изкрещя:
  - Виждате отново над земята, вихри от яростни атаки!
  И такива са воините неподатливи.
  Но въпреки това силите са неравни. Пенза вече падна. И нацистите щурмуват Саранск.
  Сега не е останало толкова много до град Горки.
  На 7 ноември 1944 г. Сталин провежда нов парад в Москва. Дори и да не е победа.
  Фриц обаче за първи път стреля по Москва с балистични ракети Фау-2. И в същото време градът беше бомбардиран от реактивни самолети, включително бомбардировачи Arado . Това действие силно шокира всички. Ракетите Фау-2 летят по висока траектория и внезапно падат, дори радарите не ги виждат добре.
  Имаше много разрушения и неприятности. Съветски войници загинаха по време на парада.
  Сталин провежда спешна среща в подземен бункер, който може да издържи дори директно попадение от атомна бомба.
  Началникът на генералния щаб Василевски отбеляза със загриженост:
  - Германците имат ново оръжие с голяма разрушителна сила. И нашите радари не го видяха ...
  Сталин изрева, тропайки гневно с пети:
  - Ето ви глупаци! Такава изненада не можеше да се види!
  Маршал Василевски отбеляза:
  - Нещо беше другарят Сталин....
  Берия веднага каза:
  - Това са ракети клас А-5. Няма място за безпокойство, другарю Сталин. Те носят само осемстотин килограма аминолон и струват колкото добър реактивен бомбардировач. Германците изстреляха няколко дузини ракети, но този дизайн не влезе в производство, тъй като бомбардирането с реактивни самолети е едновременно по-евтино и по-практично.
  Сталин, след като се успокои, отбеляза:
  - Значи не е ефективно оръжие? Много добре!
  Берия отбеляза с въздишка:
  - Но реактивните бомбардировачи, това е сериозен проблем. Другарят Сталин трябва да се бори с това!
  Маршал Жуков предложи:
  - Може би ще го вземем и сами ще направим ракети. Имам предвид земя-въздух. Какво, да ги управляват по радиото да свалят самолети!
  Вознесенски отбеляза:
  - За създаването на такива ракети е необходимо време! Много по-лесно е да направиш много евтини самолети от дърво, да ги напълниш с експлозиви и да тарануваш врага. Това би било стил камикадзе!
  Сталин кимна в знак на съгласие.
  - Да, трябва да се използват самолети камикадзе. Това е нашият шанс, но в действителност това само удължава агонията на нашата Червена армия.
  Трябва да намерите нещо по-ефективно!
  Яковлев отговори с въздишка:
  - Другарят Сталин работи върху нови самолети. Но засега сме фокусирани върху запазването на максималната производителност на автомобилите. Използват се всички резерви и поставяме на машините деца от десетгодишна възраст. Пълна мобилизация, както тотална, така и супертотална .
  Сталин изрева:
  - Трябва да се направи още много! Това, което правите е твърде малко!
  Молотов каза с въздишка:
  - Контакт със съюзниците не е възможен. Изглежда, че сме сами. Опитах се да се договоря с японците... Те искат територия до Урал, което е недопустимо.
  Сталин изръмжа:
  - Трябва да се удари Япония през зимата, но какво да кажем за Ленинград?
  Жуков каза, оголвайки зъби:
  - Атаката срещу Петрозаводск не беше толкова успешна, колкото се очакваше. Швеция влезе във войната на страната на Третия райх и трябваше да се справим с големи сили. Така че не беше възможно незабавно да се развие офанзивата и врагът, издърпвайки части от Вермахта, отблъсна нашия натиск. Град Ленинград е в пълния пръстен на блокадата и е напълно стегнат. Мисля, че до пролетта, поради тоталния глад, цялото население ще измре. И падането на Ленинград ще бъде неизбежно.
  На практика е невъзможно да се достави по въздуха. Врагът напълно доминира в небето. Германците и сега дават рицарски кръст само за сто свалени самолета.
  Сталин изръмжа ядосано:
  - Провалихме офанзивата!
  Жуков кимна.
  - Много железопътни линии са разбити, а ние сме концентрирали твърде малко сили. И трябва да отдадем дължимото на финландците и шведите, те са упорити в защита. Но това не е всичко. Германците също заобиколиха Мурманск. Сега този град е обкръжен. Не знаем какво да правим!
  Сталин изръмжа:
  - Отблокирай!
  Жуков отговори:
  - Няма сили за това! И врагът може да превземе целия Карелски полуостров!
  Сталин заповяда:
  - Издърпайте сили и освободете! През зимата германците не са толкова силни. Ще бъде възможно да ги натиснете капитално!
  Василевски отбеляза:
  - Необходимо е да предотвратим дълбоки пробиви и там нашата сила ще вземе враговете!
  Сталин изрева:
  Ще се борим за комунизма!
  Вознесенски съобщи още весели новини:
  - СУ-100 вече е изпълнен, в метал и готов за масово производство. Шаси на базата на Т-34. Доста лесен за производство. Снарядът е почти готов за новото оръдие. Така че SU-100 вече ще се появи на фронтовете. Утре първата машина отива на фронта!
  Сталин кимна одобрително.
  - Поне мен ме зарадва! Но Т-34-85 все още не е свален от производство. Не само това, направете бронята по-тънка и намалете теглото до двадесет тона. Битките показаха, че по-лошо не може да стане!
  Вознесенски отбеляза:
  - Можете да направите броня от дърво! Ние произвеждаме стотици такива танкове на ден, дори повече от нацистите. Но нашите превозни средства лесно свалят Фриц дори с леки противотанкови оръдия.
  Жуков отбеляза:
  - Има Герда. Това е толкова готина дама! Тя нокаутира много от нашите танкове и оръдия.
  Сталин кимна.
  - Трябва да я заловим и да изпържим босите й пети. Болезнено готино момиче!
  Жуков се съгласи:
  - Трябва да го хванеш! И ние ще унищожим нацистите!
  Берия кимна и избълбука:
  Да направим специална операция!
  Сталин отбеляза с въздишка:
  - Това е страхотна идея, но ... Все още трябва да довършим нещо!
  Берия изрева:
  - Да ги хванем всички!
  Сталин поклати глава.
  - Не... Да убиваш герои не е добре! Искам да ми доведат Герда! Това е спешно!
  Берия отбеляза:
  - На живо?
  Сталин с готовност потвърди:
  - Разбира се, жив съм!
  Берия избълбука, издувайки бузи:
  - Всичко е невъзможно, знам със сигурност!
  Няколко момичета се появиха с къси поли и голи крака. Носеха чаши с вино и намигаха на членовете на Държавния комитет по отбрана.
  Жданов отбеляза:
  - Имаме нужда от повече момичета в армията! Там ще сложат ред!
  Сталин заявява:
  Награждавам Анастасия, Мирабела , Акулина със "Звездата на Ордена на славата" с диаманти! Слава на СССР!
  Всички извикаха в един глас:
  - Слава на героите!
  И те плеснаха с ръце.
  Едно от момичетата се поклони и коленичи, целувайки ботушите на Сталин.
  Върховният главнокомандващ наля виното и изрева:
  - Нашата сила е нашият юмрук!
  Берия туитна:
  - Хитлер е глупак!
  Сталин възрази:
  - Не глупак, а въплъщение на измама!
  И всички отново аплодираха.
  . ГЛАВА Љ 12
  Град Уляновск беше напълно обкръжен, но досега се удържаше на .... Вече е краят на ноември и вали сняг със скреж. Германците не са много настървени да атакуват и засега стрелят.
  Във въздуха времето не е много летящо. Но момичетата все още се борят и показват чудеса от храброст.
  Герда с нейния екипаж на Пантера-2. Но танкът Panther-3 трябва да се появи скоро и воинът наистина иска да се бие на него.
  Междувременно тя стреля по съветските позиции.
  С бос крак тя насочи оръдието към целта и стреля. Тя счупи съветската тридесет и четири и изчурулика:
  - За свещената Прусия!
  Шарлот също стреля от оръдието, прониза съветската гаубица и изписка:
  - Нашето щастие за вековете!
  Кристина също стреля, удряйки врага с боси крака и крякайки:
  - За такива момчета, които са достойни за нас!
  Магда също стреля много точно, чуруликайки:
  - За величието на империята!
  И на най-новия SU-100 четиримата Елизабет се бият.
  Момичетата усвоиха новата самоходна пушка и стреляха.
  Елизабет стреля с боси пръсти и пее;
  Фашисткият палач разкъсва раменете си,
  Ето ви под ръка стелажа, машата, бормашината!
  Той иска да осакати тялото на душата,
  Незначително чудовище, но изглежда готино!
  
  Той обещава пари, кораби в морето,
  Какво може да даде дори едно заглавие!
  Наистина те поставям на линия,
  Все пак за него ти си просто труп и игра!
  
  Той иска да знае за нашия бизнес,
  Какви нови неща за оковаване на бедните!
  Следователно той ще кара щедро,
  Да забравиш баща си и дори майка си!
  
  Но ние ще служим твърдо на нашата родина,
  Не можем да бъдем сломени от жестокостта на палача!
  Клон ще се огъне от порив на вятъра,
  И плачат голи бебета!
  
  Да, загубих първия труден рунд,
  Но Всемогъщият ще даде шанс да се възстанови!
  И тогава аз самият ще изпратя врага в нокаут,
  Моят юмрук здраво ще разбие влечугото!
  
  Родината ми дава такава сила
  Че е възможно да се преодолее болката от всяко мъчение!
  И излезте от този бездънен гроб,
  За да не бъдеш погълнат, сърдита мечко!
  
  Още малко и спасението е близо -
  Ще постигнем победа над врага!
  Да живееш под прикритието на светлината на комунизма,
  Така че слънцето наводнява къщата със злато!
  А момичетата пееха и стреляха от ново, смъртоносно оръдие. Те са изключително страховити воини.
  Елена отбеляза през смях:
  - Комунизмът ще бъде построен, ние вярваме в него!
  Катрин се съгласи с това твърдение:
  - Да построим комунизма, и ще има триумф!
  Еуфразия го взе и избълбука , стреляйки с помощта на босите си пръсти и улучвайки Пантерата.
  Тогава воинът изписка:
  - О, комунизъм, комунизъм! Софизмът ще бъде силно смазан!
  И "Пантера", поразена в челото и от дистанция.
  Това са момичетата, които не можете да пречупите толкова лесно.
  Сега идва декември... Японците почти спряха да се бият в условията на студено време.
  Но в небето, въпреки зимното време, все още има битки.
  Ето ги Toshiba и Toyota, двама японски пилоти, които се бият като отчаяни крадци.
  Toshiba събаря съветски самолети с боси пръсти и възкликва с пълно гърло:
  - Имам супер момиче!
  Toyota, нокаутирайки руски боец и оголвайки перлените си зъби, уверено потвърждава:
  - И има жена хипер !
  Японките, разбира се, са бойци с колосална стартова сила. На честта на самурая не може да се устои.
  Но във всеки случай небето все още е в разгара си.
  И на сушата четири момичета нинджи се заеха с унищожаването на съветски войници.
  Синята нинджа момиче устрои мелничен прием, отряза няколко руски бойци и с боси пръсти изстреля грах от експлозиви с колосална разрушителна сила.
  Тя го скъса и туитна:
  - Здравей Япония!
  Жълтата нинджа изпя и техниката пеперуда с мечове. Тя отряза редица съперници и изпищя:
  - За комунистическо отмъщение!
  И с боси пръсти, как да стартирате опустошително настояще на унищожение.
  Тогава той мърмори:
  - За величието на Япония!
  Червеното момиче нинджа устрои прием с хеликоптер с мечове. С боси пръсти тя хвърли смъртоносен дар на смъртта и изкрещя:
  - За моята любов!
  И тогава тя отбеляза:
  - А къде е комунистическият реванш?
  Жълтото момиче нинджа, посягайки руски войници и отново хвърляйки граната с голата си пета, издаде:
  - И въпреки факта, че ще има супа с котка!
  Бялото момиче нинджа, нарязвайки своите съперници и хвърляйки дар на смъртта с боси пръсти, издаде:
  - Ще победим за идеите на комунизма!
  И четиримата воини ще се смеят в хор и ще покажат перлените си зъби.
  Декември мина бързо... След обсадата немците превзеха Уфа и Саранск. Но Уляновск все още издържа в пълна блокада.
  Сталин заповядва Новата година да се задържи на всяка цена в града, в който е роден Ленин.
  Германците обаче, въпреки студовете, вече наближаваха Казан. Така че СССР беше на ръба на пълен разпад.
  Какво да правим в СССР все още няма яснота и идеи.
  Сталин празнува Нова година в Москва и в бункера. Погледът му беше мрачен, но желанието за битка не отслабна.
  Междувременно Хитлер реши да си спретне фарс, в Либия, където е топло.
  И там той се наслади на спектакъла на борбата с гладиаторски момичета.
  Нищо особено не се случи на Нова година, освен бомбардировката на Москва.
  И излизането на първата серия "Пантера" -3. Този резервоар имаше дебелината на бронята на "Тигър" -2, но с големи наклони и тежеше само четиридесет и пет тона. А височината му е намаляла с по-малко от два метра. Мощен двигател от 1200 конски сили е разположен в един блок и напречно на трансмисията. Самата кола се оказа отлично въоръжена и с отлична оптика и с хидравличен стабилизатор . А в тясната кула имаше оръдие 88 мм в 100 EL, много точно и бронебойно.
  Герда и нейният екип тръгнаха с тази кола. Перфектна и по-лека ходова част, вървеше перфектно през снега. Този резервоар е перфектен като цяло. И бронята му с големи наклони перфектно защитава челото на колата. Горната част на 150-милиметровия корпус е особено силно защитена под ъгъл от 40 градуса спрямо хоризонталата. И това е около 330 милиметра броня под ъгъл от деветдесет градуса. Нито едно съветско оръдие няма да пробие горната част на корпуса на Пантера-3. Дъното заема една трета от площта на челото на тялото на 120 mm и под същия ъгъл и също е почти непроницаемо.
  Челото на кулата е с дебелина 185 милиметра и под ъгъл 50 градуса, също непробиваемо за съветските оръдия.
  Но тук страните са по-слаби на 82 мм с наклони и могат да се вземат. Особено SU-100, ново съветско самоходно оръдие, което бързо набира популярност сред военните поради лекотата на производство и бронебойния си пистолет.
  Герда изстреля първия изстрел по съветските войски. Тя проби танка ИС-2 и се изрази:
  - Това е добър боец!
  Шарлот отбеляза, стреляйки по врага и пробивайки съветската машина, като натискаше бутона с голата си пета:
  - Тази техника е почти безупречна!
  Кристина, насочвайки се към бързострелящо автоматично немско оръдие с боси пръсти, отбеляза:
  - Бордовата броня е доста слаба! Щяхме да имаме по-мощна кола!
  Магда също стреля с бос крак и вбесена го взе и извика:
  - Щеше да има само тройка, ама тройка лудория!
  И момичетата се засмяха в един глас... Танкът наистина е добър, особено ходовите му качества.
  Преминали бойни изпитания и колата E-100. Все пак е тежка. Но добре защитени. И оръжията й не могат да бъдат взети толкова лесно.
  И в него също седят немски момичета. И въпреки студа боса и по бикини.
  Адала, стреляйки по противниците и удряйки врага, логично се изрази:
  Ще живеем при комунизъм!
  А с гола пета как се натиска....
  Агата, стреляйки по съветски позиции, удряйки опонентите си с боси пръсти, изписка:
  - И величието на нашата победа ще бъде за векове!
  Агнес също стреля с шрапнел по съветската пехота, разбира се, с бос крак, и изрева:
  - Не, няма да отстъпим на фюрера!
  Момичето на танка, Атина, удари врага с босите си пръсти и изкрещя:
  - За фюрера, не за фюрера!
  Агнес се засмя и отбеляза:
  Ние сме племе от супермени!
  Андриана, стреляйки по съветската батарея и унищожавайки вражески позиции, изплези език и каза:
  - Величието на германците е признато от планетата!
  И с голото си коляно ще окаже натиск върху опонента си.
  Агата, стреляйки, отбеляза:
  - Ще разкъсаме дракона на парчета ...
  Резервоарът E-75 все още не беше готов. Фюрерът изисква теглото да бъде шестдесет и пет тона и двигател от 1500 конски сили за висока мобилност, със странична броня от най-малко 170 милиметра при големи наклони. И отне време.
  Но докато нацистите печелят така или иначе ... През януари Уляновск най-накрая падна. Фриц започна да щурмува Горки и Казан.
  Досега те се изкачиха отвъд Москва.
  Сталин беше бесен, но не можеше да направи нищо. Всъщност какво правиш тук, пълен провал...
  Но момичетата се борят в небето и на земята ...
  Така СУ-100 на Наташка разби с въздушен удар немски щурмовик. Получи се доста яко. Макар и не съвсем умен и находчив. Наташа обаче изобщо не е първокласничка и как ще се издъни.
  . Сега момиче се оказа V вече познат резервоар Т -34. само Малко приятел . Кула по-голям и _ инструмент калибър през 85 милиметра вместо 76. Шаси Част бивш .
  момичета завъртя се На място . Те като _ _ И преди , в един бикини . А тук кола съветски производство . Яжте И черупки На място .
  Супермен Наташа с удовлетворен изглед ухили се :
  - А Където фашисти ?
  Появи се вътре резервоар изображение млад контакт . момче туитна :
  - Тук Това резервоар , който се появи На фронтове второ свят войни V четиридесет четвърто година И преди сега от разположен На въоръжен червен армия . На него противопоставя се , E -25. самоходно оръдие с 88 мм оръдие и 120 мм челен броня . хубаво бой !
  Наистина ли V отдалечен с голям труд Мога обмисли Немски самоходно оръдие . клякам , с дълго варел . непознат момичета , които _ Така рано наляво фронтове Страхотен Патриотичен войни . Но Супермен Наташа незабавно един и същ отбеляза :
  - Тя нас Може би получи . При нея дължина в 71 ЕЛ .
  Зоя тук един и същ предложи :
  - Трябва отивам V движение към _ Не удари !
  Футурист-Анжелика V раздразнение забелязах :
  - Тук по дяволите ! Незабавно един и същ подхлъзна превъзхождащ нас кола !
  Техният млад уредник-офицер гневно деклариран :
  - А Това Повече ▼ нищо ! Е-75 беше би се Повече ▼ по-лошо ! Вие би се неговият нито едно под един ъгъл би се Не прободен . А Така дерзай !
  Супермен Наташа се прекръсти И изсъска :
  - Как вярно комунист , т.е казвам на вас - на по дяволите !
  Футурист-Анжелика лаеше , тропаше бос крак :
  - Да изпълним !
  съветски кола някои малко стегнато стартира и _ бръмча . Пробийте Немски V челото нереално И Трябва Влез Фриц V дъска _ Но опитвам Това правя ? Той от неговият дългоцев пушки как прецакан ... Остава само броя На скорост .
  Супермен Наташа ядосвам се . Обикновен Немски ACS да Повече ▼ по-лесно тридесет и четири така нея надминава V характеристики . Тук Вие неволно ще полудееш .
  съветски кола отива На сближаване . добре кутия съоръжения По-добре бивш .
  Светлана почива гол обувки на токчета И туитове :
  - Фюрер бърз Ние обърни се !
  Футурист-Анжелика потвърждава като :
  - Хитлер Ние да унищожим !
  златокоса Зоя изрева :
  - Дай на него побързай от еризипел !
  IN това момент тежък снаряд на Хитлер пушки доволен директно V база кули . момичета повдигнати И претърпени V изтръгнати метал .
  И по късно дай ми секунда всичко четири се оказа почти абсолютно гол по бикини и обесване На стелаж . Под бос крака красавици пламнал огън . Пламък облизани гол , грациозен подметки момичета _
  Супермен Наташа опитах потрепвам но _ нея крака се оказа твърдо захванат V подложки и _ Много болен разтегнат вени . Това беше класически багажник , с традиционен препичане токчета . А при момичета крака Много дори секси и _ ближе огън _ подметки прави техен Повече ▼ по-привлекателна .
  Но болезнено красавици . Те опитвайки освободи се . Но подложки Много издръжлив . А него Повече ▼ И момичетата са валкирии затварям тежести .
  Един и същ жени воини V къс поли , с бос крака , голи ръце , но тяло покрита сребрист верижна поща . Те рейк покери пожари и _ повръщам жарава до _ обувки на токчета печени по-силен .
  Тук И багажник оказа се ставите и _ огън пържени картофи дъно . А тук Повече ▼ И принц от династията на крал Уилям се появи . IN ръце при Август момчета , принцът-демиург, който размени второ милиона долара за позиция в SS камшик от бодлив тел . А Повече ▼ И нея Валкирии загрявка от огнехвъргачка .
  Принц Божество намигна и _ как удари Супермен Наташа от мускулест назад . Въпреки това момиче И смело, но _ нея от обувки на токчета преди тила ударен такива болка , че _ великолепен диво извика .
  Следващия удари момче принц _ свален На Зоя . Та Макар че И изстискани твърдо зъби , не протегна от крясък . А На обратно се появи кървав ивици И изгаряния _
  Барбароса младши с усмивка каза :
  - Преподавайте Вие Повече ▼ трябва да !
  Следващия удари трябваше да от Футурист Анджелика . И това млада жена Не протегна от крясък . момче блъснат децата ми са боси крак V огън . Извлечено пъргав пръсти жарава И хвърлен червенокоса зверове V лице . Та изкрещя Повече ▼ по-силно , боли !
  Барбароса младши с удовлетворен изглед каза :
  - Но Вие един и същ издирва се с германци !
  След уволнен и _ Светлана . как че Не изстискани челюст но _ Един и същ изкрещя . всичко един и същ камшик от горещ , бодлив тел беше Повече ▼ Повече ▼ болезнено , как пламък под бос крака . Тем над това _ момичета вече използван за в продължение на години управлявам без обувки , и техен подметки крака , много еластична И издръжлив .
  Но огън И техен пече . Валкирии вече V ръце задръжте и _ камшици от нажежен до червено тел _
  Супермен Наташа в всичко гърлото извика :
  - да Какво Това това ли е ?!
  Барбароса младши казва:
  - Разпит на непокорни дами! Вие сте в плен и ще отговаряте за всичко!
  Наташа отбеляза:
  Не искаме да умрем така! Хайде, пуснете ни и ние ще продължим да се борим!
  Барбароса младши изръмжа:
  - Защо да те пусна?
  Анджелика отговори:
  - Ние сме вещици и можем да дадем на човека, който ще ни спаси, най-ценния подарък от всички възможни!
  Барбароса Бок беше изненадан:
  - Да, и какво ще ми дадеш?
  Наташа уверено заяви:
  - Ще те направим вечна младост и никога няма да остарееш!
  Малкото момче кимна.
  - Да, мога да те пусна! Но как да го докажеш!
  Наташа каза:
  - Сложи си ръката в огъня и няма да пострадаш! Ще видите, че можем да магьосваме!
  Барбароса младши предпазливо пъхна ръката си в огъня, превъртя и отговори с усмивка:
  - Да, можеш! Е, каква е твоята свобода в замяна на моето безсмъртие!
  И момичетата имат нов шанс. И войната все още продължава ... През януари бяха превзети Горки и Казан.
  В началото на февруари германците, финландците и шведите превзеха Карелия и продължиха да щурмуват Архангелск. Ситуацията се влоши драстично.
  Елизабет беше прехвърлена на SU-100 в този град.
  Тя се биеше там. Февруари и мраз. Но момичетата все още се бият боси.
  SU-100 тежи само осемнадесет тона с бронирана защита. Тя е уязвима, но подвижна. И не трябва да стои в засада, трябва да се движи, за да не бъде ударена.
  Когато се движите, резервоарът се загрява и момичетата не са толкова студени боси и по бикини.
  Елизабет, стреляйки по нацистите, пееше:
  - Но те са условията! И ето, че е сряда! Студът обаче е полезен за здравето! Студеното време е полезно за нашето здраве!
  И с боси пръсти как да атакува нацистите. И Т-4 този малък танк е счупен.
  Воините трябва да бъдат отбелязани бойци от колосална класа.
  Екатерина също стреля с боси крака и пищи:
  - Комунизъм да бъде!
  Елена, която също стреля по врага и го пробива, се засмя оглушително:
  - Чака ни луда победа!
  Ефрасия , пробиваща танковете на Вермахта, с боси крака, посинели от студ, отговори уверено:
  - Нищо няма да ни спре!
  Тези воини са просто супер!
  Но, уви, героизмът им е изключително малък... Архангелск също падна... Явно няма достатъчно боеприпаси....
  Германците се придвижват към Москва от тил. През март се разиграха битките за Рязан. Ордите на Хитлер текат от изток...
  Необходими са някои спешни стъпки.
  Москва все още се държи, а Сталин е събрал съвет за сигурност. Дискусията беше нервна. Нямаше нови идеи.
  Само Берия предложи:
  "Може би наистина трябва да предложим мир на Третия райх при всякакви условия, стига да не ни докосват!"
  Сталин ядосано отговори:
  - Това не е градивен подход другарю Берия! Имаме нужда от силни движения!
  Маршал Василевски честно отговори:
  - Няма резерви, ваше превъзходителство! Почти всички бяха повалени в неравни битки. Освен SU-100, в серията няма други видове нови оръжия. Вярно е, че ИС-3 скоро ще бъде готов, но този танк е труден за производство и ще бъде трудно да се пусне в серия при сегашните условия.
  Маршал Жуков гневно отбеляза:
  - Ако не можеш да победиш, остава само едно - да умреш с достойнство!
  Сталин искаше да каже нещо, но се появи босо момиче с къса пола. Блестяйки с босите си пети, тя донесе пратка.
  Сталин го пробяга с очи и изрева ядосано:
  - Ленинград, неспособен да издържи на глад и многомесечна блокада, падна! Сега нашият втори град е превзет от Краутите!
  Маршал Жуков разпери ръце и отбеляза:
  - О, велики Сталин... Това е ужасно!
  Берия предложи:
  - Може би трябва да разстреляме хиляда души в чест на това?
  Върховният главнокомандващ извика:
  - Млъкни плешив идиот! Трябва да се направи нещо!
  Молотов предложи, заеквайки и нервно галейки голите колене на момичетата:
  - Нека предложим на германците временно прекратяване на огъня и едва след това да започнем мирни преговори при всякакви условия.
  Сталин изграчи:
  - Опитвам! Но няма да има капитулация. Москва ще падне, ще водим партизанска война!
  Берия отбеляза с ласкава усмивка:
  - Но това само ще увеличи страданията на хората, другарю Сталин. Може би...
  Сталин решително удари с юмрук по масата:
  - Не! Нека Молотов предложи преговори! И нищо повече, борим се докрай!
  Германците обкръжиха Рязан в средата на март. Изпитвайки недостиг на боеприпаси, съветските войски се опитаха да избягат от града.
  Аленка и екипът й тичат, босите им пети проблясват върху разтопения пролетен сняг.
  Момиче стреля по нацистите и пее:
  - Слава на нашия дух, слава на великата страна!
  И с бос крак ще хвърли убийствен дар на смъртта. И разпръснете нацистите във всички посоки.
  Анюта, стреляйки по противниците, издаде:
  - И нашия удар, свещен дар, и такса!
  Алла също тича, стреля по нацистите, хвърля с бос крак експлозивен пакет с въглища и съска:
  - Никога няма да се откажем!
  И сега искрящата Мери, стреляйки по нацистите и старателно ги косейки, и ръмжейки с усмивки на зъбите си, изписква:
  - Никой няма да ни спре!
  А голата й пета изпрати опустошителен пакет от смърт и смазване.
  Маруся, стреляйки по нацистите, съвсем логично отбелязва:
  - Комунизмът никога няма да избледнее!
  Матриона, стреляйки по врага и съкращавайки редиците, съвсем логично и рационално отбелязва:
  - И вярата в партията ще остане във вековете!
  И босите пръсти ще хвърлят подарък на унищожение.
  Момичетата избягаха от ринга. Но ситуацията все още е напрегната.
  И няма къде да отидат.
  Пролетното размразяване забави малко напредването на германците. Освен това нацистите се обединиха с Япония и пристъпиха към окупацията на Централна Азия.
  Това също ги разсея и април премина относително спокойно. И през май най-накрая беше пуснат първият съветски танк IS-3. И той може да бъде доставен на първомайския парад.
  Възрастният и отслабнал Сталин гледаше това прегърбен. Изражението му беше смъртно уморено.
  IS-3, поради трудоемкостта на производството, все още не може да стане сериен.
  Съществената му разлика от двете беше само формата на кулата. Тя беше като летяща чиния, а челото й беше като клюн на жерав. Разбира се, увеличеният ъгъл на наклон защитава добре предната част, но усложнява производството. Освен това долната част на челото беше уязвима и ако снаряд удари там, той вече не рикошира.
  Сталин махна с ръка и изчезна в бункера и започна нов нацистки набег. Във въздушните удари са участвали ТА-400 и Ю-287 с крило с предна стреловидност.
  И пак изстреляха балистични ракети с радиоуправляеми крила.
  Кремъл получи значителни щети.
  Сталин сериозно обмислял да избяга от Москва.
  В средата на май, след като завършиха преразпределението на Централна Азия, нацистите от изток и запад започнаха атака срещу Москва. Последва нова ожесточена битка.
  Съветските войски се биеха героично. Но силите са твърде неравностойни. В битките се появиха и танковете E-75 Tiger-3. И масово "Пантера" -3. Такива битки, да кажем, са необикновени.
  До края на май - началото на юни нацистите завършиха почти пълното обкръжение на Москва.
  Сталин тържествено обявява, че ще остане в столицата и ще стои там до смърт.
  Москва беше обстрелвана и бомбардирана. Тя беше заобиколена от много мощни защитни линии, които не са толкова лесни за преодоляване. В столицата бяха съсредоточени огромни запаси от боеприпаси и храна.
  А Сталин в подземния град беше сравнително безопасен.
  Хитлер на 22 юни 1945 г., когато са изминали точно четири години от началото на Великата отечествена война, заповядва да спре щурма на столицата, вместо това систематично да я унищожава с артилерия и авиация. И продължават уверено да бомбардират.
  Основната офанзива се премества в Сибир. Трябваше да се вземат Свердловск и Челябинск, докато тези градове покрият снега ... В края на юни в началото на юли и двата ключови града бяха превзети след упорити битки ... Германците се придвижваха през Сибир. Съветските села падаха едно по едно.
  Тук нацистите през септември 1945 г. се приближиха до Новосибирск. За това селище също се водят боеве.
  Червената армия се бие заедно с местните милиции. Тамара се бори тук като героиня.
  Краят на септември е, вали сняг и е студено. А батальонът от момичета се бие бос и проявява удивителен героизъм.
  И воините се бият като пантери.
  Тамара гръмна, хвърли с бос крак взривен пакет с въглища и изпищя:
  - Никой няма да ни спре! Никой не може да ни победи!
  Други момичета отчаяно реват:
  - Ще умрем, но няма да се предадем!
  И битката продължава...
  Новосибирск падна едва в началото на ноември... Войната продължи. Съветският съюз все още не капитулира. Москва беше блокирана и обстрелвана.
  В подземния град бяха складирани стратегически запаси от храна и боеприпаси, така че беше възможно да се издържи доста време.
  Германците непрекъснато бомбардират и обстрелват града.
  Имаше и нов тежък танк "Плъх". Тази машина тежеше две хиляди тона и беше въоръжена с няколко оръдия.
  Автомобил с 400 mm броня е използван като танк за пробив... Издържал боен тест....
  Но остана на таралежи и беше унищожен от пилот камикадзе, който я блъсна.
  Въпреки това, нов танк "Rat" -2 се появи още по-голям и по-тежък ...
  Сталин празнува Новата 1946 г. в Москва, която още не е превзета. Великият лидер на СССР разчиташе на чудо. Москва се превърна в истински град-крепост.
  Хранителните запаси биха могли да стигнат за още няколко години, а като се има предвид намаляването на населението поради бомбардировки и обстрели, за по-дълго. Но боеприпасите зависеха от скоростта и интензивността на щурмовете.
  Берия обаче отбеляза:
  - Може би другарят Сталин ще се съгласи с Хитлер за нашата свобода?
  Върховният главнокомандващ решително заяви, удряйки здраво с юмрук по масата:
  - Не говоря с човекоядци Лаврентий! Разбираш ли!
  Берия отбеляза с въздишка:
  Да се надяваме на чудо!
  Сталин забеляза, грачейки:
  -Търпение и малко усилия!
  . ЕПИЛОГ
  Нова 1946 г. се проведе в местни битки. Германците и японците постепенно превзеха всички големи градове. Верхоянск падна последен през август. Германците имаха нови танкове AG-50 във формата на пирамида.
  Тамара и нейният екип се биеха отчаяно във Верхоянск.
  Момичетата както винаги бяха боси и по бикини.
  Те стояха до смърт. И с боси пръсти хвърляха взривни опаковки със смъртоносна сила.
  И тогава, когато боеприпасите свършиха, те успяха да минат през мазета и тунели в тайгата.
  Бяха готови да вземат оръжие и да започнат отново война, дори и да е партизанска.
  В СССР възникват партизански зони и се разгръща нелегална война.
  Столицата все още се издържа, така че Хитлер иска да я умори от глад и да спаси войниците си, от които твърде много вече са загинали.
  А момичетата междувременно унищожиха нацистите и японците по най-различни начини и методи.
  Особено Наташа и нейния екип.
  И се оказа отново V Т -34-85. Колата разбира се същото , не нов . И за края на четирийсетте шесто на годината остарял _
  А Тук И АГ -50. Напомня ми ниско пирамида с Много дълго багажник _ Кола всичко шестдесет пет тона _ Дебелина броня с всеки ъгли 250 мм под наклон _ За черупки T -34 абсолютно непроницаем .
  Супермен Наташа V раздразнение изсъска :
  - Това как задача ! Вдигни планина !
  Футурист-Анжелика огледа се наоколо . Сега Те бяха V неговият традиционен бикини . И нещо _ _ красота дойде На ум .
  А Светлана натиснат На ливъридж бос обувки на токчета И карах резервоар . Тя изсъска :
  - Маневра ! само маневра !
  AG -50 оборудван мощен 105 мм оръдие с дължина багажник в 100 ЕЛ . Той способен удари На голям разстояния _ тях още , y тридесет и четири с качество броня няма значение един удари И край .
  Светлана започва люлка съветски резервоар . Тук враг издънки . снаряд дори малко опасения броня . Но Да се за щастие изплъзва се . А след всичко мощност колосален - уран сърцевина .
  Супермен Наташа прошепнат техен червен цвят устни :
  - Включено икони с тъга лица отново _ империя раждай се !
  Футурист-Анжелика заснет с _ бос пръсти крака . снаряд доволен V все още стоящ пирамидален резервоар . И изплъзна се с броня V рикошет . Вече Много тя косо И циментиран .
  Немски резервоар разбира се същото , непроницаемо , със всичко ъгли дори За Е -7. А наистина ли Където преди него Т -34-85.
  Отново Немски стреля ... Светлана натиснат гол пета На спирачки . И бих могъл избягвам резервоар от поражение . Макар че фатален подарък се промъкна изобщо близо до .
  Супермен Наташа V ярост каза :
  - да Ние И заседнал !
  Футурист-Анжелика ухили се . Тя хладно откъснат с себе си сутиен _ изложени Високо гърди с ягода зърна _ Тя оголи зъби техен перла зъби _ И туитна :
  - Страхливец Не играе V хокей !
  И натиснат червен цвят зърното На спусък . Такива Тук тя удебелен И пенливо дяволицата . А Може би любезен , руски ангел въплъщавам .
  снаряд излетя от Не твърде много дълго муцуна . Мина покрай ... И доволен директно V багажник Немски автомобили АГ . отхвърлен неговият като удар бисквити .
  И всичко четири момичета в унисон те излаяха :
  - Едно , две - аз разбрах го ! Фриц от рога Така даде !
  И как клатя Те техен бос крака . Тук Това момичета ! А Кога при стрелба използване гол гърдите са _ V сто веднъж по-ефективен .
  Супермен Наташа с Усмихни се забелязах :
  - Това резервоар Сега За нас безопасно . Но как неговият унищожи ?
  Зоя с Усмихни се предложи :
  - А V битка каубой стил , ние неговият изметете !
  Светлана ускорено движение неговият резервоар _ Но враг , неочаквано обърнах И втурна се избяга _ Той ускорено прекрасно бързо : всичко един и същ газова турбина двигател . И беше очевидно по-бързо от _ Т -34-85.
  сякаш слон Избягах от Мопсове . всичко би се нищо _ Но слонове знаеш как ход дори Много бързо .
  Супермен Наташа гневно преместен от броня бос крак И изрева :
  - Тук ! добре как все едно и също Ние изоставаше от фашисти !
  Зоя с тъга V глас , пееше :
  - Всички невъзможно , възможно V нашият светът !
  И разтърси неговият коса , цветове листо злато .
  Футурист-Анжелика с наслада пееше и _ освободен друг черупка . Че удари V бронирани кърма И счупен _
  - Върви дали мечти безпрецедентно ... Weave дали венци закъсняло ... без звук беше Герасим някой път ! _ _ Сега Той псува безобразия !
  Светлана строго забелязах :
  - Мат мъмренето е _ вулгарен !
  Супермен Наташа исках нещо _ _ _ казвам остроумен . Но Тук се появи друг фашист резервоар . На това веднъж Е -75. Един и същ Глоба защитени V челото , но много по-лошо с дъски . Вярно ли е, тридесет и четири неговият всичко равно на Не пробивам .
  На това пъти , Зоя изхвърли с себе си сутиен . И изложени червен цвят зърното .
  Взеха И натиснат кърмене На спусък . пистолет работеше ...
  снаряд отново доволен директно V багажник масивна пушки . И сто пет милиметричен пистолет излезе от сграда .
  И това Немски втурна се в бягство . добре начин изход от сграда повечето защитени машините са _ кора от стволове .
  Супермен Наташа извънредно щастлив заяви :
  - Тук виж ! Ние ние печелим !
  А Тук И трети резервоар . На това времена " кралски" лъв ." При него оръжие , бомбардировач калибър през 450 милиметра . Такива Ако мамка му тогава малцина изобщо Не ще изглежда .
  Супермен Наташа На това веднъж реши стреля себе си . излетя сутиен . Който при нея все едно и също високо и _ еластична гръдния кош . Свеж като _ при момичета _ И войн как ще взема И преси рубин зърното .
  снаряд излетя ... И " Royal лъв " получи директно V багажник . И огромен кола как експлодирам . Какво И двойка стоящ от ръбове резервоари излетя На някои стотици метра .
   да И тридесет и четири разтърси . Кола едва Не претърколи се и се оказа разкъсан от земя _
  Футурист-Анжелика дори удари при кацане чело , викайки :
  - сякаш коне магарета !
  И застрашена Фриц юмрук .
  Супермен Наташа беше доволен и _ ухили се перла , много голям зъби :
  - Тук Ние даде от враг ! как би трябвало да !
  Зоя пееше , с наслада :
  - любов И смърт ! добре И зъл ! Какво свят Какво грешен ... А на мен зная всичко равно !
  И момиче преместен бос крак от метал .
  Следващия враг Е -100. Кола опасно . СЪС бомбохвъргач и 75 mm _ оръдие с Много дълго варел . Такива нападение модификация и _ способен изпълнявам роля И боец танкове . А седемдесет и пет милиметра пушки За съветски резервоар доста достатъчно .
   А багажник бомбардировач покрита капачка .
  Супермен Наташа се прекръсти при помогне бос крака , и туитна :
  - Е , нека неговият победи ?
  Зоя , рок зъби , съгласни _
  - Разбира се, че ще го направим !
  Футурист-Анжелика червен цвят зърното натиснат На спусък . пистолет работеше . изплю убийствен такса _ И прекъснат относително тънък но _ но дълго багажник Немски пушки .
  Светлана ентусиазирано туитна :
  - Страхотно ! А Сега дайте огън аз !
  И войн Един и същ изложени моята торс . При всичко четворки гръден кош На височина . И Много дори красива , секси , съблазнителна . Така с такива момичета искам да да направя любов . Е какво _ Може би бъда По-добре тях ? Вероятно само _ друго момичета !
  И Тук млада жена уловен моментът , когато шапка с козирка започна отворено _ И използвайки моята червен цвят зърно като _ ще освободи снаряд от Немски бомбардировач .
  А фриц Не управлявана дори И око мига ... как ще взема И експлодира ... В всичко страни разпръснати пушене метал .
  Светлана протрити себе си силен ръце И изписка :
  - аз момиченце автентичен дракон !
  И как смей се ! И вземи да _ ще покаже език !
  Супермен Наташа взеха И ентусиазирано изпя :
  - Патриот ! съветски патриот ! Колко Краутс убит ти !
  Зоя вдигнати песен и _ разклащане гол гърдите , продължение :
  - Патриот ! червен патриот ! И На момичета всичко твоя мечти !
  И Един и същ войн как ще взема И смей се на глас ! И увула ще покаже ! И усмивка зъби - зъби !
  И бос крака ще се движи лост ...
  Момичетата тук очевидно са в най-добрия си вид, въпреки че имат остарял танк. И продължават да партизанстват.
  Но на 20 април 1947 г. започва ново нападение над Москва. В него участваха и японци, и турци, и цялата чужда армия.
  В крайна сметка търпението на Хитлер се изчерпа и той реши да сложи край на СССР. И лично със Сталин, свързвайки с него партизанската война, която все още гори на руска територия.
  Например, ако Москва падне, войната без съмнение ще свърши.
  И започна решителен, общ щурм.
  В атака преминаха и свръхтежките танкове "Плъх"-2, "Чудовище", Е-200, Е-500 и др.
  Първо, градът беше обстрелван с балистични ракети.
  Използвани са и бойните, неуязвими дискови самолети на Третия райх . Такава е армадата.
  Аленка и нейният екип смело посрещнаха германците и им дадоха битка.
  Аленка хвърли граната с боси пръсти, даде залп и изрева:
  - За руския дух!
  Анюта, стреляйки по противниците и покосявайки редиците на враговете, изчурулика с голата си пета, поддавайки се на пакета на смъртта:
  - За величието на комунизма!
  Алла, стреляйки по враговете на СССР и хвърляйки бомба с боси пръсти, извика:
  - За Майка Рус в комунизма!
  Мария, водейки добре насочен огън по врага и уверено го косеше, отбеляза, оголвайки зъби:
  - Русия има нужда от нов лидер!
  Матрена отбеляза, стреляйки и уверено унищожавайки противниците и с боси пръсти, давайки още един дар на смъртта:
  - Разбира се, че е необходимо!
  И от хвърлянето й, което падна в пързалката, се сблъскаха два немски танка.
  Маруся, стреляйки по нацистите, енергично отбеляза:
  - Всичко беше в СССР, но врагът взе номера!
  И с боса си пета как ще изстреля убийственото и неумолимото!
  Аленка насърчи приятелите си:
  - Не бързайте да погребвате Рус! Ние също имаме неща за вършене!
  И с пръстите на босите си крака той ще хвърли опустошителен дар на унищожение.
  Анюта, стреляйки по нацистите, се съгласи с това:
  - Ще бием люто враговете, реката на Отечеството няма да пресъхне!
  И с гола, кръгла пета, момичето енергично ще вземе и ще се поддаде на врага.
  Алла, стреляйки по нацистите и изпускайки парче експлозив от прашка, дърпайки въжето с боси пръсти, издаде:
  - Ще бъде просто супермен - който ще замести Сталин!
  Мария, стреляйки с невероятна точност и хвърляйки гранати с боси пръсти, проговори:
  - Всичко, което не се променя, всичко е за добро!
  Матрьона, поваляйки Фриц с добре насочени изстрели. И тогава, след като повреди резервоара с бос крак, тя отбеляза:
  - Ние с нашата неизменна и героична воля!
  Маруся хвърли цяла връзка гранати с боси крака. И така, самоходното оръдие на нацистите се обърна и изскърца:
  - Аз ще бъда най-силният!
  Алла, нокаутирайки транспортера от нацистите с хвърляне, гранати с гола пета, забеляза, коригирайки:
  - Не аз, а ние! Всичко е по-силно!
  Альонка пееше, за да повдигне бойното си настроение, композирайки в движение. И останалите момичета, стрелящи по нацистите, се вдигнаха;
  Ние сме момичета от страната на СССР,
  Което е факла за целия свят...
  Нека покажем, познаем величието на примера,
  Тук се възпяват юнашки дела!
  
  Момичетата са родени под червен флаг,
  И босите бързат през слана ...
  Дъщери и синове се бият за Рус,
  Понякога булката дава роза на момчето!
  
  Ще има червен флаг над вселената,
  Свети толкова ярко като пламък на факла...
  В края на краищата имаме героичен замах,
  И нашият банер блести като червена торба!
  
  Не вярвайте, проклетият фашист няма да мине,
  И руският дух никога няма да изчезне...
  Победата ще отвори безкрайна сметка,
  Да кажем здравей на всички !
  
  Русия е прекрасна страна
  Ти даде комунизма на народите...
  Завинаги даден от Бог щедро,
  За Родината, за щастието и свободата!
  
  Врагът няма да може да победи Отечеството,
  И колкото и жесток и коварен да беше...
  Нашата непобедима руска мечка,
  Руският войник е толкова славен с победата си!
  
  Красива съветска страна,
  Момичетата в него се гордеят, че са красиви...
  Тя ни е дадена по рождение завинаги,
  И ние комсомолците да бъдем справедливи!
  
  Ние се бием в покрайнините на Москва,
  Виелица от снежни преспи, а момичетата са боси ...
  Да не даваме Отечеството на Сатаната,
  Дори и с ятагани стреляме точно!
  
  Така че в ярост момичетата са нетърпеливи да се бият,
  И те хвърлят гол взривен пакет с петата ...
  Той е просто фашист, защото изглежда готин,
  Всъщност просто един зъл Каин!
  
  Враговете не могат да победят момичета,
  Те са родени под такава звезда...
  Непобедимото чудовище е нашата мечка,
  Кой направи Родината съпруга!
  
  Ние руските момичета сме добри
  Не се страхуваме от мъчения и студ ...
  И отблъснете, повярвайте настъплението на злата орда,
  Врагът ще се ядоса от дозата!
  
  Врагът успя да се отдръпне от Москва,
  Въпреки че има много сила...
  Ние, момичетата, сме толкова горди със себе си
  Противниците изчезват всички в гробовете!
  
  Не вярвайте, Русия не може да бъде победена от врагове,
  Тъй като всеки рицар от пелени ...
  Ловецът се превърна в плячка,
  А противникът е още дете!
  
  Но руският дух, повярвайте на великия дух,
  В него, знаете ли, се крият такива сили ...
  Ще бъде смачкан на врага на пух,
  Все пак рицарите са непобедими в битки!
  
  Зарежете съмненията момичета
  Ние сме най-смелите познати в света...
  Нека хвърлим ордите на Сатана в ада,
  Да накиснем противниците на всички в тоалетната!
  
  Свещената война ще свърши
  Ще има мир и утро над планетата...
  Тя е завинаги със слънцето знае, дадено,
  Да пламти вечно лято!
  
  И комунизмът вечен в славата,
  И Ленин и великият Сталин са с нас ...
  В кървав филм само сега е фашизмът,
  И волята ни е по-здрава от стомана!
  
  Моята Русия управлява от векове
  И даде щастие на цялата вселена ....
  Нуждаете се от стоманената сила на юмрук
  И мъжество, но разумно разливане!
  
  
  
  ВЕЩИЦИ, СЪЗДАВАЩИ ЧУДЕСНИ ОРЪЖИЯ
  Герда, Шарлот, Магда и Кристина, които по това време бяха тествани от Тигъра, също разработваха обещаващ модел: Panthers -2. Момичетата поставиха двигателя и трансмисията в един блок - напречно, и направиха кулата тясна и по-малка. А скоростната кутия беше монтирана на самия двигател. В резултат на това "Пантера" -2 се оказа силует под два метра, а броят на членовете на екипажа беше намален до трима души. Дебелината на бронята на челото на корпуса се увеличи до 120 мм при големи наклони, а страните до 82 мм при наклони. А кулите са до 150 мм отпред и 82 мм отстрани, при наклони. В същото време цялото превозно средство е намалено до 35 тона, което позволява да се работи с двигател от 700 конски сили и увеличава скоростта и маневреността на резервоара. В същото време се подобри и проходимостта на автомобила, а ходовата част стана по-лека и много по-лесна за ремонт и поддръжка. Има общо шест ролки, което е практично и удобно. Хитлер хареса "Пантера" -2 и влезе в поредицата от септември четиридесет и трета. Превозното средство е успешно, с добро, бронебойно и скорострелно оръдие. Работеше и се движеше бързо, с отлична ергономия.
  И най-важното беше по-лесно за производство и изискваше по-малко метал. И в същото време се отличаваше с оцеляване на капитала. Не е толкова лесно да се пробие такава кола с големи наклони на бронята.
  Съветските войски имаха сериозен проблем. Освен това германците, вместо програмата Fau , инвестираха в разработването на народен изтребител и създадоха XE-162, прост и евтин за производство и много лек и маневрен.
  Тази машина се оказа разработена при по-благоприятни условия и сравнително лесна за работа. И не й е толкова лесно да се справи.
  Това наложи жестоки въздушни битки на съветските и съюзническите войски. Изтребителят тежеше само един и половина тона, когато беше празен и се състоеше почти изцяло от дърво. Така машината се оказа изключително ефективна.
  Ситуацията се влоши от факта, че германските момичета започнаха активно да влизат в авиационните части.
  Албина и Алвина започнаха активно да вкарват, биейки се, като правило, боси и в едни бикини. И тези момичета не можеха да бъдат съборени. И те самите толкова активно отрязват врага. И колко красиви бяха тези блондинки: просто истински арийци!
  Албина натиска спусъка с грациозен крак и поваля няколко съветски самолета и изписква:
  - Слава на Третия райх!
  Алвина натиска спусъка с аленото си зърно и удря три съветски коли и реве:
  - Слава на нашата Родина!
  Бойни момичета - не можете да кажете, че са слаби. Не, те са много агресивни и могат да разкъсат всеки на парчета.
  Като цяло тази армия е страхотна. А през зимата фронтовата линия се стабилизира. Майнщайн предприе контраатака и успя да победи съветските войски през Днепър, създавайки чифт големи котли. Германците също успяха да отблъснат офанзивата край Ленинград. Тук те разчитаха на мощна отбранителна линия. Плюс това, след поражението в Украйна, Сталин премахна няколко дивизии от тази посока и позволи на германците да отблъснат атаките. Фронтът издържа и германците успяха да издържат през зимата по целия периметър на атаката.
  Герда лично се биеше на Пантера 2, заедно с момичетата. И въпреки зимата красавиците се биеха боси и само по бикини.
  Герда натисна бутоните на джойстика с боси пръсти, удари врага и изписка:
  - Слава на нашата империя!
  Шарлот също натисна лоста с боси пръсти, събори кулата тридесет и четири и потвърди с агресия:
  - Слава на героите!
  Кристина се блъсна, като натисна копчето с аленото си зърно и, удряйки съветската машина, изписка:
  - И слава ни!
  Магда стреля с четири картечници, разсече съветската пехота с помощта на босите си пръсти и издаде:
  - Вечна, победна слава!
  Така че момичетата са палави и разголени, кръглите им пети блестят.
  И при подхода на "Тигър"-2, този танк, с тегло от петдесет и пет тона, обещава да има защита от 250 мм чело и бордове от 170 мм.
  Това с 88 мм оръдие в 71 ЕЛ, много прилична кола.
  И през пролетта германците вече напредват в Италия и уверено смазват съюзниците.
  Те превземат Неапол и нахлуват в Сицилия.
  И стотици хиляди съюзнически войници се предават. И ги смачкайте старателно. Германските пантери са неудържими.
  А момичетата карат англичаните да падат на колене и да целуват босите им, изсечени крака, и да ближат с език закръглените пети на красавиците.
  През юни съюзниците се опитват да настъпят, като разтоварят войски в Нормандия. Но там претърпяват съкрушително поражение. Отново стотици хиляди затворници и много заловено оборудване.
  Рузвелт получава инфаркт и става недееспособен. Съединените щати се опитват да ограничат такава трудна война. Великобритания обмисля варианти за помирение с Фриц. Ситуацията се влошава от по-мощни бомбардировки на английски градове с реактивни самолети. А британските изтребители не могат да настигнат такива самолети.
  Така Чърчил започва да моли за мир. Но фюрерът е неумолим. Избухва от съзнание за собствената си сила.
  Но британците все още са съгласни на мир. И това тревожи Сталин, който предлага на фюрера примирие. Хитлер се съгласява да спре военните действия за три години, при условие че няма партизански саботаж и страните остават на границите си, а СССР ще продава петрол и хляб на германците.
  Сталин се съгласи с това ... И Фриц развърза ръцете им.
  Първият удар, разбира се, е Гибралтар. След като превземете тази крепост, можете да прехвърлите войски в Африка на най-краткото разстояние. Когато щурмуваха крепостта, германците използваха най-новите щурмови пушки MP-44, момичетата също ги подобриха: направиха ги много по-лесни и по-надеждни.
  И Албина и Алвина се биеха в небето, момичетата, които направиха немските самолети много по-практични и бързи.
  И те смазаха съюзниците надясно и наляво. Гибралтар щеше да бъде превзет в движение. Франко е принуден да се съгласи с ултиматума на Хитлер. Не позволявайте на нацистите да окупират страната ви.
  Германците ускориха танковете и нахлуха в местоположението на врага.
  След падането на Гибралтар краутите навлязоха в Мароко. И те се преместиха, завладявайки територии. Особено танковете Fritz се движеха през Алжир. "Пантера" 2 бързо се плъзга по пясъка. Той беше модернизиран с по-мощен двигател и излетя. Panther-2 напълно задоволи военните със своята защита на челото, а Tiger-2 като цяло беше невероятен танк. Съюзниците паднаха като унищожени.
  Германските момичета се биеха в пустинята, обикновено боси и облечени в бикини. Те просто намазаха кожата със специален защитен крем, за да не се изгори.
  Тогава красавиците на пленените англичани се слагат на колене и карат момичето да оближе петите. И те го харесват, особено африканците, които го правят с ентусиазъм.
  Четиридесет и петата година беше много успешна за германците, те завладяха по-голямата част от Африка, Близкия изток. И през първата половина на четиридесет и шестата година те също превзеха Индия, Бирма и останалата част от Африка. И имаше повече проблеми с доставката на войски, разтягането на комуникациите, терена, отколкото със съпротивата на британските и американските части. Освен това колониалните войски всъщност не искаха да се бият. В технологиите немците имат смазващо превъзходство в качеството. Например ME-262 X, а скоростта е до 1200 километра в час, а въоръжението е пет самолетни оръдия. А САЩ и Великобритания, макар и повече или по-малко годни за бойна употреба, нямат реактивни изтребители и още повече бомбардировачи.
  Освен това германците имаха дискотеки , развиващи се със скорост от порядъка на четири звука. Те бяха напълно неуязвими за стрелково оръжие, благодарение на ламинарната струя, която течеше около колите. Но поради това самите те не можеха да стрелят. Но от друга страна, беше възможно да се пусне бомба от височина и да се използва в разузнаването, и най-важното, да се набият вражески превозни средства, като ги съборят с реактивни самолети.
  Летящите чинии са ефективни оръжия с голям обсег и могат да летят от Европа до Съединените щати. И понякога ги управляваха много красиви момичета, които предпочитаха да се бият боси и по бикини.
  Ето Гертруд и Ева в полет. Това са две прекрасни сладури. Например, хванат е чернокож американец. Завързан за дънер. И така върху неговото мъжко съвършенство те яздиха дълго време, че затворникът загуби съзнание, преуморен.
  И сега Гертруд с боси пръсти взе и насочи дискетата към целта, сваляйки американски самолети. Ето едно борбено момиче.
  И Ева също с помощта на босите си пръсти насочва кола към врага със смъртоносна сила.
  И яростно блъска врага, а колите на Англия и САЩ падат.
  Кацането на германците е планирано за края на ноември. Първо, никой не чака в този момент. Всъщност времето не е много добро и е рисковано да оцелееш. Но в спокойни дни можете да преплувате Ламанша и да се приземите. Освен това има предимства при нощното кацане, тъй като е много по-трудно да се защитава през нощта.
  По това време германците са унищожили много английския и американския флот.
  Така че кацането се очакваше без проблеми. Специални батальони от момичета трябваше да бъдат мощна ударна сила, която дори в студа в края на ноември беше боса само в един бикини.
  Десантът започва на 26 ноември 1946 г. На годишнината от изборите за Райхстага, след които Хитлер получи поста райхсканцлер.
  Нямаше кой да спре десанта. И в настъплението участваха големи маси от пехота и дори най-новите пирамидални танкове. В които не може да се проникне от никакъв ъгъл.
  Момичетата разбира се се борят вътре в себе си и действат смело.
  И някои воини вече боси чупят ръба на леда върху замръзнали през нощта локви. И те се борят много здраво. И те извършват невероятни чудеса. И когато хвърлят гранати с боси пръсти и разкъсват британците, става изключително готино...
  Герда, от друга страна, се бие на танк "Тигър" -4 пирамидален с оръдие и бомба , и то много смело. Изпраща снаряд след снаряд и разкъсва враговете.
  Действайки не с пране, а с търкаляне, натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, момичето реве:
  - Зъбим се активно, унищожаваме много силно!
  Шарлот използва алено зърно, когато стреля, натискайки го върху бутона на джойстика и удряйки врага, изчурулика:
  - Нашият универсален строителен екип!
  Лупанула с ракетна установка и Кристина с боси пръсти. Тя разби много противници и изсумтя:
  - За величието на Третия райх!
  Магда изрева след нея. Този път с ягодово зърно. Разкъса врага и изрева:
  - За арийския комунизъм!
  Ето ги момичетата на супер ниво! И как пехотата на момичетата тича с боси крака, хвърляйки гранати в движение. И колко страхотно и смъртоносно е.
  Момичетата са много борбени и красиви.
  И те мачкат британците отдясно и отляво. Не е изненадващо, че при такава офанзива и десант както на Франция, така и на Норвегия, Англия издържа само десет дни. Това е страхотно!
  Метрополията падна. И следващият етап е пътуване до Америка. През февруари германците, въпреки зимата, извършиха десант в Исландия: операция Икар и превзеха тази важна територия.
  И отново в битките участваха боси момичета от различни батальони на СС.
  И те успяха, като пробляснаха с босите си пети през снега.
  Сталин предлага на Хитлер през март 1947 г. съвместна война срещу Съединените щати. Фюрерът се съгласява с това, но при условие, че СССР ще си върне само Аляска, по някакъв начин законна територия. И няма да иска повече.
  Сталин се съгласи с това ... И започна нахлуването на съветските войски през Аляска. Толкова бързо и брутално.
  Движеха се нови съветски танкове.
  Екипажът на Елизабет се бие на първия, експериментален и не съвсем завършен танк Т-54. април 1947 г. В Аляска все още има сняг, но руските момичета се бият боси и по бикини. И такива красиви момичета.
  Елизабет стреля с боси пръсти по врага. Удря американския " Шърман ". И оголвайки зъбите си, воинът казва:
  - Слава на идеите на великия комунизъм!
  Екатерина също стреля с голи пръсти на изсечени крака и писъци:
  - Слава на победните резултати на нашата армия!
  Елена също стреля, този път използвайки аленото зърно на гърдите си, улучвайки врага с много добри точки и изръмжа:
  - Слава на нови решителни победи!
  Euphrasia , удряше опоненти с ягодово зърно и удряше "Pershing" излая::
  - И ние ще спечелим!
  Воините очевидно се разпръснаха като земеровки. И така американците са овършати.
  Тук снаряд попада в челото на танка, но веднага рикошира. Елизабет реве и подскача:
  - Слава на идеите на комунизма!
  И той също изпраща снаряд в отговор, с помощта на босите си пръсти. Това е момиче, което е на истинска мисия.
  Такива са красотите на битката.
  Съветските войски устояха в Аляска. И през май пристигна първият IS-7, въплътен в метал.
  А на него е екипажът на танка на Аленка.
  Ето такова борбено момиче. Докато стреля по врага, той го улучва изключително точно.
  И пистолетът колко е мощен: 130 мм. Тя удря врага от голямо разстояние. Американците все още имат основния танк " Шерман ", който е добър само за немски и съветски танкови асове. Има малко по-добър Пършинг, с по-мощен пистолет от 90 мм калибър. А съвсем малкият " Суперпершинг ", чието оръдие е с калибър 90 мм и дължина на цевта 73 EL, е в състояние да нанесе опасна рана на съветската машина ИС-7 на борда и в близост. Американските оръдия изобщо не вземат пирамидални немски танкове от всички ъгли. ИС-7 е пробит отстрани. Т-54 - " Суперпершинг ", може да вземе близо до челото, а на борда на разстояние. Но засега СССР разполага с основния танк Т-34-85, който все още не е свален от производство и воюва с американците. Той е приблизително равен на Sherman и по-слаб от Pershing.
  Така че на съветските войници им е трудно. И гледат със завист единствения засега, най-първия експериментален танк ИС-7.
  Тази кола е горда и готина.
  ИС-2 и ИС-3 също се бият. Последното превозно средство не може да бъде проникнато челно, с изключение на Super-Pershing . Е, ИС-3 може да се пробие и в долната част на корпуса.
  ИС-2 е малко слаб в челната броня на купола.
  Момичетата Наташка и нейният екип се бият на този танк. Бойни красавици. А те от ИС-2 нанасят съкрушителни удари, със смъртоносни снаряди.
  Наташка притисна краката си с боси пръсти и изхвърли убиеца, пробивайки американеца и вякнула:
  - Слава на идеите на добрия комунизъм!
  Зоя притисна аленото си зърно към лоста убиец и изкрещя:
  - За арийския мир и ред!
  Августин също взриви с облитерация с голата си пета, удряйки врага и излая:
  - За категорични победи!
  И накрая, Светлана изхвърля краката си с помощта на босите си пръсти, посича врага и скърца:
  - За голяма сила!
  Воини от Червената армия напредват през Аляска. Лятото дойде и беше топло и беше приятно за момичета по бикини и боси по танкове. Германците, след като преодоляха Гренландия, кацнаха в Канада. И от юг те започнаха да се движат от Аржентина. В Бразилия имаше разделение на прогермански и проамерикански фракции. Германците с мощен удар от своите по-боеспособни дивизии решават въпроса в своя полза.
  Нацистите имаха по-мощна и ефективна щурмова карабина, която стреляше от голямо разстояние и много бързо. Янките търпяха поражение след поражение.
  Нов екип от английски момичета, водени от Джейн Армстронг , настъпваше от юг ... Воинът се биеше в Бразилия през лятото ... Проамериканските сили се съпротивляваха бавно.
  Но във Венецуела жените воини се сблъскаха с американски войски. Те се биеха на остарялата "Пантера" -2, която вече е практически прекратена в полза на пирамидални модели на оборудване.
  Но британците дори и с тези танкове бяха по-силни от американците. Те стреляха с оръдията си по "Шерман" , които вече бяха безнадеждно остарели и можеха да се бият само на равни начала със съветските тридесет и четири.
  Джейн стреля от разстояние, използвайки босите си пръсти. Тя удари врага и изчурулика:
  - Това е величието на Великобритания - няма да увехне!
  Грингета блъсна изсечените си крака във врага с боси пръсти. Тя разби Шърмана и изписка:
  - Нашето кралство ще бъде готино!
  И тя си показа езика!
  Тогава Моника стреля, уцели врага право в целта с боси крака и изгука:
  - За спасение на душата!
  А след тях лупанула и Маланя. Точно удари по-опасния Pershing, счупвайки корпуса му.
  Разбира се, с боси пръсти, тя изгука:
  - Слава на идеите на кралските сили!
  Момичетата се бориха много агресивно и градивно.
  А в Канада се движеха избрани немски части. Герда на танка "Тигър" -4 пирамидален смаза Америка и нейните владения. И те се счупиха под съкрушителните удари на врага.
  Герда стреля с помощта на босите си пръсти, удари врага и извика:
  - За арийския комунизъм!
  Шарлот също тупна, този път с аленото зърно на гърдите си, прониза американската кола и избълбука:
  - За величието на Германия!
  Кристина също удари врага. Тя смачка бронята му, използвайки босите си пръсти, издълбани крака, като черупки от яйца, и избълбука :
  - За нашите феноменални постижения!
  Магда също изръмжа, смачка врага като глина и изрева:
  - За такива ресурси, които е невъзможно да се каже в приказка, а не да се опише с химикалка!
  Трябва да се отбележи, че момичетата са изключително борбени и много подвижни. И с тях е много забавно.
  И тогава главните градове на Канада паднаха: Квебек и Торонто. И животът стана по-добър, Фриц и по-забавен ...
  Хитлер обяви, че Америка ще бъде довършена!
  С разработването на атомната бомба САЩ не успяха. Вижда се, че късметът в този случай се обърна от Америка в полза на Вермахта. Какво от това? Има други основи за победа и успех. Така че е твърде рано да се отчайваме.
  Но Краутите с техните чуждестранни полкове далеч превъзхождат Съединените щати по отношение на войските. И те са способни на много в унищожаването на врага.
  Тук Герда, например, хвана черен боец. И така го измъчваха, принуждавайки го да прави любов, че той изпусна копитата си. И всъщност е доста готино.
  През есента на четирийсет и седма Фриц навлезе на територията на същинските Съединени щати. Съветските войски все още воюваха в Канада.
  Аленка на ИС-7 се биеше с цяла бригада Шърмани и Першинги. Шерманите тук бяха от клас Firefly, с дългоцевно 76 мм оръдие, опасно за ИС-7 при стрелба встрани. Така че момичетата бяха в сериозна ситуация. IS-7, въпреки всичките си достойнства, има оръдие с ограничени боеприпаси и не много бързострелящо.
  Тук Аленка стреля с помощта на боси пръсти, удари американеца и изписка:
  - По моя път на война!
  Анюта се блъсна на свой ред с помощта на алено зърно, удари шермана и извика:
  - За победата на СССР!
  Алла също тупна с помощта на боси пръсти. Прониза американската кола и изкрещя:
  - За идеите на комунизма!
  Мария също удари, с помощта на зърното на ягода, разби противника на парчета и изсъска:
  - За великите ръкописи на Ленин!
  И Матрьона се поддаде с боса си пета, раздробявайки бронята на Шерман и изписка с пълно гърло:
  - За моите рицари на светлината!
  Това са петте, това са момичетата - по-готини не можете да намерите! И всички са толкова млади и свежи. И момичетата миришат на мед. Нищо чудно, че войниците с такова удоволствие облизват лоното на Венера с езика си. И още се облизват.
  Да, ИС-7 се поддаде обратно, за да не бъде разкъсан на парчета. Ето защо това е танк, всички танкове са танк.
  Може би с изключение на пирамидалния немски ...
  Но повечето Шърмани са убити, а останалите се оттеглят.
  Така режат съветските момичета.
  А в небето Анастасия Ведмакова и Аленка Соколовская вършит фрица. Този Покришкин не е пара за тези момичета. А красавиците се бият боси и по бикини. И алените зърна на гърдите се използват при стрелба, което повишава бойната ефективност на стрелбата.
  Но той разбира по-добре Албина и Алвин. Момичетата успяха да получат шест степени на Рицарския кръст. Най-високият Рицарски кръст от шеста степен на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти им беше присъден, след като свалиха повече от хиляда самолета всеки.
  Ето ги момичетата - момичета за всички момичета ...
  Но и Анастасия Ведмакова, и Аленка Соколовская събраха повече от двеста самолета. И те вече имаха осем звезди на героя на СССР.
  Анастасия натисна босите си пръсти върху бутона за стрелба на самолетното оръдие и събори американска кола, скърцайки:
  - Имам супер момиче!
  Аленка Соколовская нанесе удар по врага с помощта на аленото зърно на гърдите си, събори три самолета и излая:
  - А аз съм още по-готина!
  Това са момичета, такива момичета!
  И унищожи Америка.
  Е, разбира се, Алвина и Албина го правят още по-забавно и готино.
  Алвина използва алени зърна, когато снима ...
  И Албина ягода ...
  И двете момичета много обичат да работят с езика с нефритени, пулсиращи пръчки. Те имат такава страст и кредо на агресия!
  Албина стисна босите си пръсти и изчурулика:
  - И те ходят на море, дамски момичета!
  Алвина, стреляйки, потвърди:
  - Готин елемент, убиващ елемент!
  И сега германците, съветите и японците се вклиниха по-дълбоко в американската територия.
  Японците имат свои собствени бойци: момичета нинджа. Много смели и борбени.
  Ето едно синьо момиче нинджа, как пуска бръснарско ножче с босите си пръсти, отрязвайки главите на американци и бърбори:
  - Няма да минат!
  И сече мелницата със саби.
  А жълтото момиче нинджа ще държи истинско ветрило с мечове. И тогава, с боси пръсти, той ще хвърли отровни игли и ще ги изстреля с убийството на янки войски, удряйки опоненти.
  И извика с пълно гърло:
  - В цялата японска слава!
  И момичето с червена коса, както наклонената мелница ще държи, и реже враговете.
  И тогава ще го вземе с боси пръсти и ще ги удари и ще разпръсне янките в различни посоки. Това е красотата на битката.
  И рев:
  - Ние сме нинджи!
  И тогава момиче с бяла коса на нинджа ще проведе прием с хеликоптер с мечове. Накълцайте противниците, смачкайте ги. И от аленото зърно блъска мълния, реве:
  - За победата на Япония!
  Е, на такива крадци никой не може да устои! Ето ги момичетата, всички момичета момичета...
  И те са толкова агресивни.
  Но тук битките гърмят с колосална интензивност. Силите на Оста се придвижват от север и юг, буквално притискайки Америка с гигантски клещи.
  Ето клип от някогашната славна страна, който поразява въображението.
  До края на есента Фриц вече доста се бяха вклинили на територията на Съединените щати.
  Тук Герда се бие в танка Тигър-4 и по пътя си спомня бившия си,
  Също много славни подвизи.
  Герда беше леко окървавена, но беше доволна. Но настроението беше развалено от ужасната воня, излъчваща се от разрязания корем на таласъма, и страха, че още сто, ако не и повече, същите същества ще дотичат.
  Междувременно Шарлот хвана упорития си противник за главата и извърши смъртоносен "двоен Нелсън" ход, извивайки врата на създанието. Огненият воин тук се оказа в ролята на своеобразна Майка Тереза - от гледна точка на милостта към жестоко бития таласъм. Изразено:
  - Мила съм, мила, и майка ми е мила - като мъдра сова!
  Герда се разтревожи:
  - Не разбираш ли?
  Шарлот беше изненадана.
  - Какво да разбирам?
  "Няма ли да чуят динозаврите или хибридите на плъхове и хлебарки?" Герда стисна устни.
  Шарлот се изкиска.
  "Не очаквах да си такава кучка !" Да, ще убием поне хиляда от тях!
  - Удрят те с бухалка по главата!
  - Не. Просто ми повярвай, меганомът може да ни чуе. - заекна тогава момичето. "Ако султанът на джуджетата не го е взел, тоест не го е призовал на служба, тогава той не би могъл да отиде твърде далеч от нас.
  Герда попита с много слаба увереност:
  - А други гноми, елфи, анихобити ?
  Шарлот бързо, с мъжка безпощадност, угаси последната си надежда:
  "Други може да го чуят, но какво ги интересува?" Само меганомът Кий-Дар знае.
  Герда започна да бърше окървавения си крак в огромен пищен лист. Листото само външно изглеждаше меко, но всъщност беше бодливо. Босата блондинка даде поука:
  - Не всичко е злато, което блести, но всичко, което смърди - винаги се оказва лайно! В света има толкова мръсотия, че е невъзможно да се повярва в чистотата на създателя, дори след като сте направили няколко крачки по земята!
  В отговор Огненият дявол изсъска отново с въздух в пластмасовата си тръба. Тогава момичетата дълго слушаха нощта. Но меганомът Кий-Дар не чу или дори не можеше да чуе. И тук явно нямаше друг гном.
  Герда пееше:
  - Ако един приятел изведнъж се оказа нито приятел, нито враг, а гном ... Това означава, че чакаме лудница!
  Шарлот прекъсна приятеля си:
  - Е, искаш ли да бъдем покрити от легион духове? Хайде с крака и бързо!
  Те отново продължиха изтощителното си бягане, въпреки че и двамата воини вече бяха болни от умора. Понякога Герда заспиваше в движение, в сладки кратки моменти изглеждаше, че лежи, почива (вид сън в сън - просто е невероятно готино!). Но виденията се разпадаха като буца глина, паднала на земята - лесно и без усилие, само тялото трепереше нервно. И тогава всичко започна отначало, сякаш невидимо махало се люлееше. Имаше някаква полуреалност и полуреалност наоколо , трябваше да изпъкна клепачите си, така че те, тежки , да не се затворят. Босите крака на момичетата бяха зверски надупчени, но именно тази ужасна болка не им позволи напълно да забравят и да загубят чувството си за реалност. И пейзажът постепенно се промени .... Високи стени ясно се очертаваха през тъмнината наоколо, умореният рус воин беше сякаш в черен каменен коридор. Чуха се звуци, тежкото ехо от тичането му. И имаше нещо друго ужасно и неподвижно отпред. Нещо живо, то, макар и невидимо, чакаше момичетата и те хукнаха натам. Разбира се, те не искаха да попаднат в ада, но въпреки това бягаха като овце, подгонени от тигър. Дори не е ясно защо, те започнаха да мечтаят за такива боклуци, може би поради изключителното физическо натоварване през последните седмици от войната в пустинята на Африка и планините на Азия ...
  Герда прошепна:
  - И дори раят е способен да бъде ад, че не е нужно да плувате до ада дълго време!
  Нещо сграбчи ръката на момичето. Съзнанието се върна към воина. Изведнъж се озова неподвижна. Земята леко се спускаше напред. И се чу слабо плискане на вода. Свежест и влага лъха в изтощеното лице на момичето.
  Герда възкликна:
  - Леле, можеш дори да тичаш в рая!
  - Вири ! Шарлот въздъхна с чувство. - Мястото, където блаженстват падналите войници на Велика Германия. - Звънкият й войнски глас беше пълен с искрена радост.
  Герда не споделя този оптимизъм:
  - По-скоро предното поле на Вирия .
  Шарлот каза ентусиазирано:
  - Дето има нива, има нива!
  Герда си спомни легендата, спомни си как по пътя към Райх-Сарай пресякоха малка река със сребриста вода . От височината на кралския кон преминаването изглеждаше лесно и бързо забавно. Русокосият воин дори се почувства като султан или султана, което, между другото, е още по-добре! Но едно е да седиш на гигантски елитен кон, а друго е да пътуваш на собствените си крака на богиня. Чудя се колко дълбока и коварна е тази река?
  Герда лукаво, но образно отбеляза:
  - И предното поле е мое!
  - Можеш да плуваш? Червенокосото момиче се обърна към нея.
  Герда сви рамене.
  - Какъв глупав въпрос. Къде видяхте представител на елитния SS батальон, който да не може да плува.
  Шарлот решително разтърси пламтящите си къдрици.
  - Забравете елита на СС. Има напълно различен свят или дори безкрайна вселена с безброй светове. Не всичко е както беше при нас!
  "Мога ли?" - попита се Герда, като отново се вгледа в празнотата, която беше във вътрешността на воина.
  Шарлот промърмори:
  - Ами бързо раждай! Времето изтича!
  "Разбира се, че трябва да мога да плувам!" - каза весело русата воинка, като видя съмнението върху нежното и същевременно страховито лице на приятелката си.
  Пеперуда с размерите на албатрос, с крила на сини и жълти петна, размаха антени в знак на потвърждение, че голокраката блондинка казва истината.
  - И аз така предполагам или почти така - несигурно отговори Шарлот. - Въпреки че знаете поговорката: пуйката помисли и влезе в супата, гарванът не помисли и свърши в таран! Във всеки случай е по-добре да знаеш как, защото не мога да те измъкна. И имаме само един път - от другата страна.
  Герда стисна здраво юмруци.
  - Разбира се, готиният плуваше!
  Шарлот предупреди:
  - Може да имаме проблеми с меча!
  Бляскави воини се приближиха до самия край на брега и нагазиха в черната нощна вода. Герда усети напора на водата - рекичката имаше леко течение. Голокраката блондинка коленичи и лакомо се напи, след което поръси умореното си прашно лице. Сънливостта веднага изчезна. Водата беше хладна и нежна, исках да легна в нея и да отпусна болезнените мускули на женското тяло ...
  Герда каза с ентусиазъм:
  - И мините в предното поле са невидими!
  - Чакай малко! - прошепна Шарлот.
  Герда се изненада:
  - И какви са капаните пак тук?
  Огненият воин успокои:
  - Не, но ... мисля, че все още имаме шанс!
  Огненият воин отново целуна бялата й пластмаса с гъбите си. Тя слушаше, оглеждайки се внимателно.
  Герда от своя страна се отпусна и сякаш се храни с божествена енергия от водата. Шарлот я попита:
  - И виждате ли, трудно ми е да се концентрирам на това място.
  Голокраката блондинка също погледна назад. Имаше чувството, че скоро ще светне. Тъмнината престана да бъде катранено черна, тъй като съвсем наскоро в нейната непроницаемост се появиха нестабилни пролуки - изглеждаше, че още малко и покривалото на нощта ще падне. Така че преследването ще започне много скоро. Добре, че стигнаха до реката. Герда, свивайки вежди, се вгледа внимателно: водата се виждаше ясно в краката й, които караха мъжете да полудяват, неясно - в центъра на течението. Другата страна беше почти потънала в мрак.
  Снежнобелият воин отбеляза:
  - Само сега мъжки ръце да галят изтощените ни тела с пронизали от напрежение вени. Как ще му се насладим? О, страдаща плът на невинни момичета. Моето лоно на богинята Венера толкова иска любов и щастие, каквито всяка жена желае!
  Шарлот взе отново лулата си. Този път на Герд се стори, че или във въздуха, или в земята, нещо трепна в отговор. А на голата пета на русия воин нещо беше натрито с шипове и в същото време толкова нежно. Тя заяви:
  - Ето я насладата на боа констриктор.
  - Чу ли? - хвана развълнувано ръката й младият огнен дявол. - Стъпките на меганома ! О, снежнобяла женска миришеше? Кий-Дар отговори. - Шарлот целуна ухото на приятеля си. - Повярвайте ми, победата ни е близо, Той е тук някъде!
  Герда отбеляза:
  - Да, близо е... Като Луната за бугер!
  Шарлот започна да духа по-силно в свирката си, направена от магическа пластмаса, създадена от елфите ( техно-магия обаче!), след което притисна ухото си към земята. Този път ответното разклащане на почвата беше много по-забележимо.
  Герда отбеляза философски:
  - Има такъв знак, че колкото по-дълго нямате късмет в началото, толкова по-успешен ще бъде краят!
  - Да ... - Изумрудените очи на най-красивото момиче примижаха щастливо, - той дойде на повикването! Кий-Дар!
  Герда сложи пръст на устните си:
  - Да, внимавай. Може би това изобщо не е този меганом или създание от съвсем различен ред!
  Те замръзнаха, ослушвани. Треперенето на земята стана по-равномерно, тежко. Някъде наблизо, между "островите" от храсти, си проправяше път огромен персонаж. Беше като гигантски джин, покорно търсещ господар, макар и последният голобрад младеж...
  Шарлот каза:
  -Вероятно дори не можете да си представите цялата сила на меганомите . Това са толкова мощни същества, че дори адският огън отстъпва пред тях!
  Герда веднага възрази:
  - Не, защо не мога да си представя ... Ако гномът е силно създание, тогава меганомът трябва да бъде с порядък по-силен. В крайна сметка самите думи мега означават милион пъти повече!
  Шарлот охотно се съгласи като момиче на среща с поп звезда:
  Да, прав си приятелю! Точно в един милион, това е цяла непобедима армия!
  Герда се изненада:
  - Защо не му се обади по-рано и остави приятелите ни да умрат?
  Вместо отговор младата и червенокоса дяволица отново целуна свирката й, а въздухът излезе с леко съскане от извитата дюза. И изведнъж Шарлот замръзна на полувъздишка , изумрудените й малки очи се закръглиха. Огненият вълк седна във водата и докосна ръката на Герда. Толкова много исках да й отговоря, когато изведнъж...
  Босите крака на момичето внезапно пламнаха от такава остра болка, че веднага подскочиха и... накрая се събудиха. Мадлен държеше бухалка със свързан към нея електрически проводник. На розовото се появи мехурче от електрически разряд , дори леко кератинизирано от бягане по горещ пясък и остри планински камъни .
  Капитанът на СС изръмжа:
  - Станете и се пригответе да облечете парадната си униформа! Не можете да парадирате с едни бикини пред фелдмаршал! Виж, скъпа, ще бъдеш възнаграден, но ако изхвърлиш глупостта, тогава ще накарам колелото на Конан да се върти за един ден и в същото време ще те ударя с електрически ток. - Мадлен направи ужасна физиономия. - Въпреки че не, не ден, а цяла седмица, без нито една минута почивка. Все още имаме време.
  Момичетата бързо започнаха да се събират.... И на друг континент също се случиха интересни събития и подобни.
  Да, и сега битката се завръща и воинът Герда, използвайки босите си пръсти, изпраща снаряд със смъртоносна сила. Разбитият Пършинг спря.
  Тук се промъква нещо по-голямо и по-тромаво. Най-новата американска разработка е самоходно оръдие с калибър на оръдие с дължина 155 милиметра и дебелина на бронята 305 милиметра. Тежи сто и двадесет тона и се движи много бавно. Едвам пълзи...
  Герда разби Шърман с добре насочен изстрел и отбеляза:
  - Отива в душата ни!
  Шарлот стреля с босите си пръсти, разби врага на разкъсани парчета метал и изписка:
  - За чест и Родина!
  Кристина отбеляза с ужас:
  - Можете ли да го вградите с бомбардировач?
  Магда уверено каза:
  - Остави това на мен!
  И момичето насочи оръдие към врага, с упоритите си пръсти на краката, и се удряше.
  И американското чудовище спря и избухна.
  Това са момичетата от Третия райх - браво!
  Зимата дойде и ИС-7 се движи през снега. В Америка се водят битки. Красавиците от СССР се бият неистово.
  Аленка стреля по Първинга с боси пръсти и разби противника.
  И тя изгука:
  - Слава на руския комунизъм!
  Анюта също удари със снаряд. Тя приложи техниката с помощта на боси пръсти и изгука:
  - Ще кажа Супермен момиче!
  Алла също взе, стреля и уцели друг танк Патън . И толкова готино.
  Какъв вид зеленчук е този най-нов танк Patton ? Това е " наднормено тегло ", само че с по-мощен двигател от 810 конски сили и повече наклони на бронята.
  Каква впечатляваща машина, която може да се превърне в проблем за Т-34-85. Но ИС-7 я бие като от разстояние. И съветският танк, след като получи снаряд в челната броня, го изпраща в рикошет. Ето една бойна машина. И в отговор с един замах събаря американеца.
  Тогава Мария стреля, поразява точно врага. То го пронизва и изкрещява:
  - Армията ни е силна, тя пази света!
  И той също използва голи пръсти.
  И тогава Маруся ще бъде прецакана. И смажете бронята на врага на чипове. С помощта в този случай на гола пета.
  И рев:
  - За новите реформи на Сталин!
  Тя е толкова борбена красавица и иска да угоди на всички.
  Така работи екипът на ИС-7, което е адски гадно.
  Но тук идват момичетата.
  Елизавета се бие на Т-54. И той действа отчаяно. Такова агресивно пълзене.
  И момичетата имат много хубава кола. И от него стрелят изключително точно.
  Например, те взеха и удариха " Super Pershing " и извикаха:
  - Свещеният ни комунизъм!
  Елизабет насочи пистолета с боси пръсти. Тя удари целта и изпищя:
  "Моята победа ще бъде страхотна!"
  И намигна на спътниците си.
  Екатерина стисна с аленото си зърно и изпищя:
  - За големите ни победи!
  И как да се смее с цяло гърло.
  И Елена, с помощта на босите си пръсти, ще се удари във врага. Тя счупи мощната броня, разцепи метала и изписка:
  - Могъщата ни нация!
  И ще реве с цяло гърло...
  - Ура!
  И Ефрасия също удря врага, този път с ягодово зърно. Смажете врага и бърборете:
  - За величието на комунизма по всички планети на галактиката!
  Това са най-готините момичета на света. И няма какво да ги спре или ограничи.
  Екатерина изписква и поклаща гърди:
  - Имам супер момиче!
  И зърната й са изсипани с рубини ... Веднъж тя ги бутна в лицето на черен мъж и ги принуди да ги оближат. После облиза мъжкото му съвършенство с език. Какъв приятен вкус.
  Колко е хубаво за едно момиче - да не опиша по-голямото удоволствие на света.
  Ето как момичетата смазват врага. И се радват на своите славни победи и колосални постижения.
  А Анастасия Ведмакова и Аленка Соколовская като цяло са невероятни момичета. В тях просто кипят вълни от страст и цунами от похот.
  Анастасия стреля с аленото си зърно по врага, уцелва самолета на янките и изпищява с пълно гърло:
  - Аз съм красив супермен!
  Аленка Соколовская, продължавайки да смазва врага, с помощта на ягодови зърна и рев:
  - И съм по-висок от момичето на всички на света!
  Такива са бойните воини и трябва да кажа, че откраднаха още! Никой не може да им устои.
  Дори Америка ... и всеки вече е спечелил десет златни звезди на героя на СССР ...
  За такова феноменално постижение те получиха специална награда: диамантената звезда на героя на СССР. Това само по себе си е много почтено и готино.
  Забавлявайте се красавици!
  Най-доброто, разбира се, тепърва предстои!
  Олег Рибаченко извърши поредната си операция в Саудитска Арабия.
  Царската армия на Николай II разширява руската територия. Заедно с Олег момичето Маргарита Коршунова сега се биеше. Също така мутант - войн, получил безсмъртие.
  Е, вечните деца доведоха в подчинение всички тези банди на муджахидините. И ги победиха - принудиха ги да положат клетва пред руския цар.
  В същото време Олег Рибаченко не е против да напише красиво и малко по-различно продължение на приключенията на момичетата;
  След новата година германците и коалицията напреднаха значително в Съединените щати. Американците, имайки си работа с по-напреднал в технологично отношение враг, губеха.
  До края на март Вермахтът се приближи до Вашингтон и започна да щурмува столицата на САЩ.
  Битките бяха неравностойни и беше очевидно, че момичетата печелят тук ... Особено пирамидалният резервоар, Герда е добра, като нейните композиции.
  Герда, по време на обстрела на Белия дом, когато танкът й беше ударен от пряк огън, заспа и тя сънува така ...
  Тя видя партизанката Лара Михейко, хваната от нацистите. Момиче на четиринадесет години се върна от нацистите. Двама от спътниците й бяха убити. И самата тя се скри в колибата.
  Баба искаше да я предаде за своя внучка, но нацистите не й повярваха. И ме взеха... Предстои издирването.
  И тогава Лара грабна граната, нацистите паднаха. Момичето мислено се сбогува с тази светлина и я изхвърли ... Но гранатата не избухна.
  Не можеше да се избяга героично.
  Те събориха Лара, удариха я няколко пъти и направиха синина под окото й. Но те не удряха силно, явно се страхуваха да не осакатят!
  Когато я доведоха в хижата за разпит, Лара се държеше нагло.
  Поглеждайки смело в очите на полковника от СС, тя каза:
  - Фрицът скоро ще те унищожи! Чуйте грохота на оръдията, смъртта идва от Червената армия!
  Полковникът отговори:
  - Дръзко момиче, ще се запознаеш с камшика!
  Лара смело извика:
  Болката не ме плаши!
  Полковникът нареди:
  - Изкарайте този гад навън с плакат: партизанин и го покажете на цялото село!
  Полицаят побърза да каже:
  - На улицата валеше сняг и е мраз ... Не трябва ли момичето да бъде изведено босо, за да охлади плама си!
  Полковникът от СС кимна в знак на съгласие.
  - Правилно! Нека бъде като бос в слана, може би ще дойдете на себе си !
  Палтото на Лара беше скъсано, както и пуловера. Останала само с една памучна рокля. Събуха грубите си обувки и черните чорапи. Момичето остана босо в една лека рокля.
  На врата й окачиха плоча с надпис: "Аз съм партизанка". И като вързаха ръцете му отзад, го изведоха на верандата. Босите крака на момичето бяха студени и снежни.
  Лара се усмихна. Беше наистина смутена от синината по лицето си и от начина, по който изглеждаше. И можете да ходите боси в снега. Подметките й бяха станали много груби през лятото от многото ходене на боси крака. Обула се е наскоро и не й се налага за първи път да търпи студ и глад.
  Лара отиде и продължи да се усмихва. Вятърът духаше, развяваше медночервената й коса и сняг хрущеше под босите й крака.
  Момичето вървеше с такъв вид, като принцеса на трона. И остави след себе си елегантни, малки отпечатъци, почти детски крачета.
  Хората я гледаха със съчувствие.
  Една от бабите с кожено палто промърмори:
  - Ужас! Момичето го водят босо!
  Времето беше слънчево и втвърдените, мазолести подметки на Лара почти не страдаха от студа. Тя отиде до себе си и оголи зъби.
  Тогава тя беше изгорена от удара на камшика. Момичето изкрещя и прехапа устни...
  Тя беше ударена още няколко пъти със сила. Лара едва се държеше на краката си и с усилие на волята сдържа вик.
  Упоритата девойка била отведена в специална колиба, където имало уреди за мъчения.
  Тук я поставиха на стелаж и започнаха да горят петите й с нажежено желязо ...
  И двама палачи бичуваха Лара с камшици. Отначало момичето сдържа виковете си с титанично усилие, но когато по босите му подметки бяха залепени широки железни ленти, червени от горещината, тя изпищя и изгуби съзнание. Тя беше докарана...
  Ужас...
  Герда се събуди... По дяволите, трябва да мечтаете за това, когато те са на прага на победата, танкът им обстрелва Белия дом.
  И тогава излизат такива гадни неща ...
  Суперпершинг ", излизащ от къщата , прониза го и изгука:
  - Мир, труд и любов!
  След това тя изплези език.
  Шарлот също удари врага с голи пръсти на краката си и изкрещя:
  - Аз съм супер момиче!
  Кристина също влезе, съскайки като змия и натискайки бутона на джойстика с аленото си зърно, пробивайки врага:
  - Ние сме супермени!
  И Магда ще удари шамар на врага, ще смаже танка, ще накара бойния комплект да детонира и ще издаде:
  - Дайте висш пилотаж!
  След това намига на партньорите си. Ето едно момиче - считайте за най-висок клас стрелец.
  Жените воини унищожават янките и печелят резултати... Албина и Алвина вече са вкарали по две хиляди свалени коли. За това те получиха нова награда: Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Така момичетата се отличиха и станаха асове от супер класа. И никой не можеше да ги спре и победи.
  Анастасия Ведмакова, Акулина Соколовская и Орлова получиха по една нова награда: орден на Славата от най-висока степен с диаманти, за което много се зарадваха. Това са едни готини момичета.
  И войната е към своя край ... Американците на 20 април 1948 г. капитулират. И още една история за Втората световна война се обърна с главата надолу.
  Този път изглежда като период на дълъг мир. СССР си върна Аляска и всички бяха доволни. А страните от американския континент бяха разделени от Япония и Третия райх. Така приключи временното преразпределение на света.
  Германците са уморени от войната.
  Хитлер разрешава полигамията в Третия райх - до четири съпруги всяка и въвежда драконовски данъци за двойки без деца или по-малко от три. Това беше силен ход за насърчаване на демографската политика.
  Освен това самият Хитлер е имал много деца, получени чрез изкуствено осеменяване. И сред тях беше необходимо да се избере наследник на трона.
  Нямаше тъга, Третият райх усвои завоюваното заедно с Япония.
  Но на 5 март 1953 г. Сталин умира. И Берия дойде на власт. Защо Берия? В реалната история той също имаше добри шансове за трона, но случайност му попречи: бунт в ГДР, по време на чието потушаване узря контразаговор срещу Берия. И тук, разбира се, няма ГДР.
  Освен това Хитлер също искаше добре предвидимият и известен Берия, който беше германофил, да управлява след Сталин. И Сталин, когато здравето му се влоши, направи завещание в полза на Берия.
  Така че всичко се реши в полза на шефа на тайната и не само на тайната полиция.
  Е, Берия предложи на Хитлер да се справи с Япония, докато не се сдобие с ядрено оръжие.
  Никога не знаеш какво може да измисли един самурай.
  Берия и Хитлер се договориха за съвместна война с Япония и разделянето на нейната територия.
  На 20 април 1954 г. започва съвместна война срещу обширната колониална империя на самураите.
  Каква нова страница се обръща в историята. Съветските войски настъпват към Япония.
  И германците също... Тук отново Герда и Шарлот се бият в пирамидален танк. Имат двуместна кола с тегло петдесет тона и компактен газотурбинен двигател с мощност 2500 конски сили. Можете да си представите каква бърза немска кола. А бронята е специална, с примес на пластмаса. И много силен непроницаем от всички ъгли. Малък калибър от 75 мм, но с много висока начална скорост на снарядите в оръдие с високо налягане. Има повишена бронебойност . И запасът от снаряди и скорострелността са страхотни. Проводимостта е висока.
  Самият резервоар е просто супер ... Така че Герда знае с какво да се бие.
  Съветските коли са по-слаби. Основният резервоар все още е Т-54, колата не е лоша, сравнително евтина, но много по-ниска от немската във всичко. IS-7 все още не е станал масов. Той беше забелязан от ИС-10, който получи 122-мм оръдие, но с по-дълга цев и добра челна броня, с по-слаби страни. Но всичко това се вписва в теглото от петдесет и три тона, което не е лошо.
  Герда стреля с танка си Panther-6 по японците, използвайки босите си пръсти и натискайки бутоните на джойстика, докато реве:
  - Слава на идеите на арийското братство!
  Шарлот натиска бутоните на джойстика с аленото си зърно, линия от седем картечници и изписква:
  - Нашето щастие е в комунизма на арийската мечта!
  И момичето отново се смее...
  Кристина и Магда се бият на друга пирамидална "Пантера"-6.
  Кристина натиска бутоните на джойстика с боси пръсти, удря врага от Япония и реве:
  - Слава на гаджето ми!
  Магда също открива огън и, смеейки се оглушително, казва, натискайки рубинено зърното си върху бутона на джойстика:
  - Слава на нашите младежи!
  И как се смеят с цяло гърло. Такива са, честно казано, прекрасни момичета в вълнението на войната.
  Да, за Япония изглежда денят на страшния съд е настъпил. Но засега всичко върви по план.
  Елизабет и нейният екипаж се бият на танк Т-54, донякъде модернизиран. Но разликата е малка. Пистолетът е станал малко по-бърз, а снарядът е по-бронебоен. Това е разликата.
  А двигателят е същият дизел с мощност 520 конски сили... Японците използват танкове по собствена конструкция и лицензирани немски. Като цяло колите също са добри. Особено превозното средство Hirohito-3, тежащо петдесет и осем тона, със 105-милиметрово оръдие с дължина на цевта 70 EL, превъзхождащо T-54 по въоръжение и не по-ниско от бронята и ходовите характеристики, с изключение на резерва на мощност .
  Този японски танк е проблем за СССР. Но има и по-леки коли от Страната на изгряващото слънце.
  По-лесно е да се справите с тях.
  Елизабет стреля с боси пръсти и улучва самурайските танкове. Тя го прави много хитро и изкрещява:
  - Слава на нашето свободно Отечество!
  Екатерина пак стреля с алено зърно и разбива японска кола, изписква:
  - За дадената от Бога Рус!
  Елена също блъска врага, разбива вражеския танк с помощта на голата си пета и реве:
  - За величието на идеите на комунизма!
  Ефрасия също стреля и го прави с помощта на ягодовото зърно на еластичната си гърда и изписква:
  - Слава на победите на висшия комунизъм!
  Така те ловко придвижват танка си и избягват поражението. Танкът Hirohito-3 също може да се класифицира като тежък, но е доста масивен. Трудно е да победиш машина като тази .
  И ето, той отива при момичетата. Пистолетът е с по-голям калибър и по-висока от началната скорост на снаряда. Бронята на челото на японската кула е дори по-дебела от съветската 240 мм, а челото на корпуса също е по-дебело - 150 мм отгоре и 120 мм отдолу. А скоростта на японците е още по-висока, газотурбинният двигател е 1500 конски сили. Да, този танк е най-добрият в Япония. Не можете да се шегувате с него.
  Но Елизавета, използвайки аленото си зърно, изпраща снаряда направо от край до край и японският танк експлодира, без да уцели съветската машина.
  Екатерина изчурулика и целуна приятелката си по боса пета:
  Ти си умна Лиза!
  Елизабет не се съгласи.
  - Аз съм просто гений!
  И как се смее с цяло гърло. Ето го момичето.
  И те вият много ... Екатерина, например, си спомня четиридесет и една години как тогава е оттекла. Обувките се счупиха след няколко дни и трябваше да стъпвам бос. И по навик за градско момиче, боли, всяка бучка, всяка клонка, всяка бучка се усеща. И тя почука краката си до кръв, когато всяка стъпка избухва от болка.
  Никога не е предполагала, че ходенето бос може да бъде толкова болезнено. Нищо чудно, че Юго симпатизираше на босото момиче Клоет. Ако дори през лятото такива момичешки крака, тогава каква зима.
  Катрин обаче бързо свикна, младото тяло се адаптира бързо, ранената подметка е обрасла с мазоли и загрубяла. И беше приятно да ходя бос. Екатерина дори не си обу обувките, докато не удари сланата. Тогава обаче се оформили техните четирима и Еуфрасиния ги научила на изкуството на вещиците. И вещиците често тичат боси в снега, за да удължат младостта си. И накратко, момичетата бяха усвоили тайни знания и изглеждаха на двайсет години, а боси и по бикини не замръзнаха в студа. Ето какви са красавиците. И няма по-готини, освен, разбира се, Аленка. Тя се биеше на IS-10 в модификация с удължена цев. Танкът се появи в поредицата съвсем наскоро. И все още рядко. IS-7 никога не е влизал в голяма серия. Очевидно поради високата цена и трудностите в производството.
  Така екипажът на Аленка унищожава тези японци и си пее песни.
  Летят като огньове сини нощи
  Ние сме деца пионери на работниците...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Викът на пионерите винаги бъдете готови!
  Когато момичетата се захванат за работа, не можеш да им устоиш. Това всъщност е идеалното творение на войната.
  Битките вървят добре и Япония губи.
  Тук съветските войски превзеха Южен Сахалин през май. И те действаха изключително предпазливо.
  Но батальоните от съветски момичета показват забележителна бойна класа.
  От техните видове оръжия, разбира се, започна да се използва АК. По-лошо от немското, но просто и надеждно. И покосява противниците, въпреки че насочването на разстояние е по-ниско от това на немска щурмова карабина.
  Съветски момичета принуждават японските затворници да целуват босите им прашни крака и да ближат босите им пети. Това е тяхната тактика.
  Бойни воини от най-висок клас.
  През лятото на 1954 г. германците до голяма степен са прочистили Америка от японските войски.
  Батальонът от боси момичета, воден от Маргарет, се биеше особено красиво. Момичето беше разпръснато от самурая, а заловеният младеж беше принуден да целува петите му и да оближе пазвата на Венера.
  Герда и нейният екип на Panthers-6 свършиха добра работа и изпратиха много японци по дяволите, а някои и в рая.
  Четири момичета нинджи се биеха със съветските войски, които настъпваха в Манджурия.
  Момиче нинджа със синя коса сечеше с мечове и управляваше мелница, изсичайки съветски войници. Тогава тя хвърли грахово зърно с експлозив с пръстите на краката си, преобърна съветския танк Т-54 и излая:
  - Най-готината страна е Япония!
  Момиче нинджа с жълта коса също ще посече врага с остриета и ще даде бумеранг с голата си пета, крещейки:
  - За нашите победи на самураите!
  Червенокосо момиче нинджа ще извърши агресивен грамофон с мечове без никакви проблеми, порязвайки съветски войници. Тогава босите й пръсти ще изстрелят бомба. Танкът на СССР ще бъде разкъсан и воинът ще изскърца:
  - В името на идеите на комунизма!
  Белокосото момиче нинджа взе и наряза противниците, сякаш прокарваше ветрило през полето, отсичаше отново руските войници и с голи пръсти, сякаш изстрелваше смъртоносен, който щеше да разкъса на парчета цели два съветски танка.
  И рев:
  - За величието на страната!
  Момичетата обичат да убиват и още повече обичат да изнасилват затворници. Да, така че мъжете губят съзнание от пренапрежение. И така го харесват момичетата нинджа. Скачане върху вързани мъже и същевременно ги бие с камшици.
  Но въпреки героизма на японците, те губят от по-добра и по-модерна технология.
  Особено в небето на супер класа асовете Анастасия Ведмакова и Акулина Соколовская, които мачкат японците като вятърни мелници.
  Анастасия, с помощта на босите си пръсти, отрязва шест японски самолета наведнъж наведнъж и изписква:
  - Слава на идеите на комунизма в Русия!
  Акулина, като натисна бутона с аленото си зърно, отсече наведнъж седем японски самолета и изрева:
  - Слава на героите на Русия!
  Воините отмъщават на Япония за предишните си оплаквания. И особено за поражението във войната по времето на цар Николай II. Не, това никога няма да се забрави и поколенията няма да простят.
  Анастасия, натиснала рубинено зърното си, даде нов изстрел, сваляйки японски самолети и изрева:
  - Слава на ерата на комунизма Берия!
  Акулина притисна крака с боси пръсти, свали самурайските самолети и изгука:
  - За големи победи!
  А Албина и Алвина печелят рекордни сметки. За три хиляди свалени самолета те бяха наградени с ордена: Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст и златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Албина, с помощта на алено зърно, направи обрат. Тя отряза едновременно дузина японски самолети и изгука:
  - За гърдите ми!
  И тя си представи себе си в прегръдките на черен воин.
  Алвина ритна с боси пръсти, свали дузина и половина японски самолета и изписка:
  - За големи победи!
  Немските момичета са много борбени и красиви. Черните момчета са много любители и техните езици са винаги готови да излъскат абаносовото съвършенство на мъжете.
  Албина, с помощта на босите си пръсти, отново удари самураите и свали самолетите им.
  И тя изгука:
  - Аз съм Супермен!
  Алвина натисна ягодовото си зърно, покоси маса японски самолети и изписка:
  - Аз съм космическа лисица!
  Момичето е много борбено и активно в своята хиперсексуалност .
  Истински арийци - просто супер! И въобще такива красоти от най-висок клас!
  Германските и съветските войски, побеждавайки врага, напредват през Китай.
  По време на нападението над Сингапур се отличиха бойците от въздушнодесантната дивизия и отряда на босите момичета "Баракуда". Момичетата, пляскайки с боси пети през локвите от проливен тропически дъжд, нахлуха в укрепените позиции на японците и ги пробиха с щикове.
  Такива са бойните красавици.
  Япония потръпна от съкрушителните удари на такъв агресивен отбор.
  През есента на 1954 г. по-голямата част от Китай е превзета от силите на Оста. И ситуацията стана много по-сложна за Страната на изгряващото слънце.
  Хитлер отбеляза:
  - Две птици в едно леговище не могат да се разберат!
  И воините Албина и Алвина свалиха четвъртия хиляден самолет. Япония произвеждаше евтини, но нискокачествени самолети в много големи количества, така че беше много удобно да се събират сметки.
  Албина, използвайки босите си пръсти, отряза друг самурай и изкрещя:
  - Това е нашият красив свят!
  Алвина с помощта на алено зърно събори дузина японски коли и туитна:
  - Слава на ерата на комунизма, в цялата вселена!
  Албина, която също използваше ягодово зърно и събори самурая, беше изненадана и изкрещя:
  За комунизъм ли говориш?
  Алвина, използвайки босите си пръсти и отрязвайки дузина японски самолети, съобщи:
  - Новият арийски ред е комунизмът!
  Момичетата се засмяха ... За четвъртата хиляда самолети те бяха наградени с Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. Че дори много висока награда е рекорд за красавици.
  Това са момичетата, на които трябва да гледате...
  Въпреки това Анастасия Ведмакова и Акулина Соколовская не са по-ниски и надхвърлиха резултата от петстотин свалени самолета.
  И те получиха нови награди, които бяха много високи, и те събраха цяла колекция от звезди за себе си.
  Анастасия насочва оръжието си с боси крака и поваля врага, реже врага и скърца:
  - За комунизма по цялата планета!
  Акулина съсича врага с натискане на аленото зърно, агресивно изкрещява:
  - Дори децата ни познават!
  През зимата Япония загуби почти всичките си колонии и битката се премести в самата метрополия.
  Дойде 1955 година, когато битките са бурни и не им се вижда край и край.
  Япония отстъпва, бавно, но сигурно. И постепенно губи войната.
  Но самураите се бият отчаяно и упорито.
  Альонка и нейният екипаж се преместиха в експерименталния танк ИС-11. Тази машина е оборудвана със 130 mm оръдие и има плътни гусеници на дъното.
  Аленка стреля с боси пръсти, пронизва врага и реве:
  - Слава на комунизма с голи пети на момичета!
  Анюта също стреля с помощта на алено зърно, натискайки девет от тях върху спусъците на картечниците и изкрещя:
  - Много сме готини момичетата!
  Алла също удряше с боси пръсти, смазвайки врага и изрева:
  - Ами от винта!
  Мария се чука, с помощта на гола пета. Тя прониза врага насила и насила и изгука, оголвайки зъби:
  - За нови постижения!
  Маруся удари с помощта на ягодово зърно, набивайки враговете със смъртоносна хватка и чуруликайки:
  - За великия комунизъм!
  Аленка стреля отново и изрева:
  - За да умре председателят на колхоза и циганският диктатор Сашка!
  И шляпна с бос крак по бронята.
  Така се разделиха момичетата, просто супер. Като цяло те са невероятни воини от класа.
  Тук те пеят в унисон:
  Не, бдителят няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не познаваме тъгата ...
  Отвори вратата към космоса
  Звездите блестяха над нас!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее -
  Пътят осветяващ комунизма!
  Елизавета също се бие с нейния танк Т-54, такова бойно момиче-вещица.
  А красавиците биват събаряни от японски коли с боси крака.
  Елизабет натисна бутона на джойстика с аленото си зърно и изчурулика:
  - Слава на идеите на съветския комунизъм!
  И как ще се смее тази красота! И блести с бисерни зъби.
  Екатерина го взе и също стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  Елена удари опонента си с рубинено зърно, оголвайки зъбите си, пищейки:
  - И червеното знаме на нашето отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  Ефразия тупна с боса си пета и изсъска:
  - Слава на отечеството, нашата свобода,
  Приятелство на народите, подкрепа завинаги!
  И всички момичета с боси пръсти запяха в хор:
  - Силата на закона, волята на народа,
  В края на краищата, за единството на един прост човек!
  Воините, трябва да кажа, имат невероятна бойна агресия.
  И ето Герда се бие...
  Нейната "Пантера"-6 е като супертанк, раздробяващ позициите на самураите.
  Герда стреля с алено зърно, натиска бутона на джойстика и изревава:
  - За арийския свят!
  Шарлот също ще удари шамари, използвайки босите си пръсти, ще разкъса маса японски и ще бърбори:
  - За великите граници!
  Христина и Магда също се карат. Момичетата са изключително борбени и много красиви, почти голи по бикини.
  Кристина стреля с рубинената си зърна, разби японския танк Хирохито-4 и изгука:
  - Слава на моята страна!
  Магда също ритна с боси пръсти, разби самурайската гаубица и изкрещя:
  - Слава на големите постижения!
  Тези момичета са най-висок клас!
  Токио падна в края на март. А на 20 април 1955 г. Япония капитулира и така слага край на голямата война.
  Момичето Албина и Алвина надхвърлиха пет хиляди свалени самолета. И за това те получиха специална награда: Голямата диамантена звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, диамантени мечове.
  Войната още не е свършила. Тя просто се скри за известно време. Но Хитлер завладява почти целия свят.
  Берия получи обратно Южен Сахалин, Курилския хребет и Манджурия, заедно с Порт Артур.
  СССР стана силна държава, която си ближеше раните. За известно време нацистка Германия завладява други страни, потискайки тяхната незначителна съпротива.
  Войната продължи за унищожение и световно господство. Но назряваше друга глобална конфронтация.
  Междувременно над СССР се струпват облаци. И през 1959 г., в деня на седемдесетия си рожден ден, Адолф Хитлер решава да нападне Съветска Русия, където управлява Берия. На страната на фюрера беше почти целият свят.
  Но СССР стана силна индустриална сила. Така намерих ятаган на камък.
  И двете страни притежаваха ядрени оръжия, но Герда и Албина успяха да създадат генератор, в който радиацията покриваше цялата планета Земя, правейки използването на този вид унищожение невъзможно.
  И Хитлер реши да завземе последната суверенна власт в света. Границата на запад минаваше по Днепър, а след това Беларус и балтийските държави под германците. Нацистите успяха да задържат Крим. Освен ако СССР не е наел база за Черноморския флот в Севастопол.
  В допълнение към останалата територия Русия включва част от Китай - Манджурия. Така че населението на СССР, където се провеждаше много активна политика за насърчаване на раждаемостта и полигамията беше легализирана от комунистическия, атеистичен режим, вече беше надхвърлило предвоенните цифри от 1941 г., въпреки териториалните загуби, и всяка година беше се добавят с три процента.
  Берия забранява както абортите, така и контрацепцията. И въведе диви данъци за семейства с по-малко от четири деца.
  Според методите на плана и пръчките СССР се развива бързо и военната му мощ нараства.
  Хитлер, чувствайки потенциална заплаха, след като завърши събирането на света в единен Трети райх, реши да започне последната си война на тази планета.
  Ами последната война? Няма какво повече да се завоюва на Земята. Преди година германците летяха до Луната и ерата на космическата експанзия е отворена. Но ще доживее ли Хитлер да види периода на Междузвездни войни и завладяването на галактиките? Въпреки здравословния начин на живот, вегетарианската диета, редовните упражнения и дозираната физическа активност, беше ясно, че фюрерът остарява. На главата все повече и повече се пробива плешивина, косата побелява, а видът е уморен. Въпреки че фюрерът се опитва да развесели.
  Както и да е, трябва да завършите последната си мисия и да завладеете СССР. И така, дори фюрерът да умре, тогава той има около хиляда синове, получени чрез естествено осеменяване. И един от тях ще бъде признат за най-добрия, най-способния и ще заеме трона на най-великия диктатор в историята на планетата Земя.
  Във всеки случай отлагането е твърде рисковано и докато ядрените оръжия не работят, Хитлер хвърли повече от петдесет милиона войници върху СССР само в първия ешелон. Има също огромен брой танкове, самолети и летящи дискове . И това е колосална сила.
  СССР продължи да модернизира оръжията. Появи се танкът Т-64, по-тежък и с мощно оръдие от 125 мм, способно да пробие с пера и пирамидални немски машини. Вярно е, че Т-64 току-що започна да влиза в производство. Основният танк все още беше Т-54, недостатъчно силен срещу немските модели. Това е и една от причините Хитлер да бърза с агресията срещу Русия.
  ИС-11 не се хвана... ИС-12 беше създаден от машина с 203 мм оръдие, но се оказа твърде скъп, тежък и голям. IS-15 беше компромис в 152-милиметровото оръдие с дълга цев. Тази машина приличаше на увеличен Т-64 и също току-що започна да влиза в производство.
  Немският основен танк, Panther-6, е с форма на пирамида и е леко модернизиран в Panther-7, увеличавайки калибъра на оръдието до 88 mm, за да произвежда повече разрушения. И двигателят, монтиран с по-мощни 3000 конски сили, дава огромна скорост и маневреност, като същевременно поддържа тегло от петдесет тона и подобрява качеството на бронята.
  Дори най-новият съветски Т-64 беше значително по-нисък от немския по отношение на ходовите характеристики и защитата на страните, а също и на челото. Но Т-64 можеше поне да проникне в германците, макар и от малко разстояние.
  В небето германците също бяха по-силни и като количество, и като качество на машините. И те не успяха да създадат свои собствени дискотеки в СССР. И германците инсталираха топлинни лъчи на дисковете на Белонци - като лазери, и можеха да водят по-ефективен обстрел.
  А сред нацистите дискотеките летяха със скорост десет звука. И всъщност е огромно. Такава е силната армия на Третия райх.
  И имат подземни резервоари. И много други готини неща. Накратко, Берия практически няма шанс.
  Но съветските войски имат колосална отбранителна мощ. И нахлуването започна с въздушна офанзива. Силите са неравностойни и германците смазват съветските градове. Десет хиляди се придвижват през Русия и превземат Смоленск.
   Наташа взе решение:
  - Необходимо е да се принуди Хитлер и бандата му да изтеглят войските от СССР и да освободят пленените деца!
  Игривата Зоя се съгласи с това:
  - Разбира се, че трябва! И спасете предците си от фашизма!
  Августин отбеляза, тропайки с боси крака:
  Ще го направим без съмнение!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Имаме всички средства за това!
  Речено - сторено и четирите жени воини атакуват фашистките орди.
  Воини от Божия руски век и вещици-мутанти отново се сблъскаха с нацистите от двадесети.
  Във фашистката кафява империя има твърде много войници. Те текат като безкрайна река.
  Разбира се, четири момичета взеха много известно унищожаването на танкове и самолети на Вермахта. Още от самото начало те ги мачкаха с ръце и крака, обхванати от силово поле. Но...
  Сякаш изпод земята се появиха Олег Рибаченко и най-малката дъщеря на Наташа Маргарита Коршунова.
  Те грабнаха светлинни мечове и се нахвърлиха с наноботи . Тръгват да унищожават омразните фашисти. Така четиримата се превърнаха в шестица.
  Наташа Коршунова, щракайки с босите си изсечени крака, отбеляза:
  - Дали е така? Е, каква ни е съдбата, иначе не можем!
  Агресивната златокоса Зоя, продължаваща да смазва германците, логично отбеляза:
  - Ще го направим по-бързо! По-бързо, да спасим СССР!
  Олег Рибаченко, босо момче на не повече от дванадесет години, изрева нацистите със саби, както пехотни, така и танкови:
  - Никога не се отказвай!
  И от бос крак на момчето излетя остър диск, който отряза три фашистки самолета наведнъж!
  Блестяща с босите си пети, Маргарита Коршунова, смазваща противниците, както танкове, така и пехота, оголвайки зъби, изсумтя:
  - Има място за подвиг в света!
  И от босите крака на момичето се пръснаха отровни игли, удряйки нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа Коршунова също разпери убийствено босите си пръсти и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И нейните светлинни мечове минаха през мелницата срещу нацистите. Тогава бластерите удариха танковете, отрязвайки ударите. Самолетите също го получиха.
  Червенокосият Августин, разсичайки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли се пръснаха от босите й крака. И какво е в очите, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, беше ясно, че воините се вълнуваха и беснееха.
  Готината Зоя, изсичайки бели, кафяви войници и танкове със самолети, изписка:
  - Нашата желязна воля!
  И от босите й крака лети нов, смъртоносен дар. И танковете и белите изтребители падат, и опашките горят от самолетите.
  Светлана Снежанка сече мелничаря, мечовете й са като мълния.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака, сваля вражески самолети и скърца:
  - За майка Русия ще има човешка космическа империя, спечелете!
  Олег Рибаченко настъпва срещу нацистите. Момче Терминатор, което нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, разкъсват стволове и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдещата Рус!
  И в движение реже главите и муцуните на всички, а в същото време и кулите на танковете.
  Момичето-терминатор Маргарита също унищожава противници и самолети и танкове.
  Босите й крака се клатят. Нацистите умират в големи количества. Воинът крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  И ето Наташа Коршунова в офанзива. Сече си нацистите заедно с танкове, самолети и пее:
  - Рус е велика и лъчезарна,
  Аз съм много странно момиче!
  И от босите й крака хвърчат дискове. Кой е видял гърлата на нацистите. Да, това е момиче, което унищожава танкове.
  Зоя Ангелская в офанзива. Нарязване на кафяви войници с две ръце. Изплюване от туба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време пее на себе си:
  - Ех, тояга да тръгваме,
  О, любимата ми ще отиде!
  Августин, който посича нацистите с лазерни мечове и унищожава кафявите войници, заедно с танковете, крещи:
  - Всички рошави и в кожа на животно,
  С бухалка се втурна към ОМОН!
  И с боси пръсти, как да се изстреля във врага, нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И тогава изскърца:
  - Вълкодави! Двадесет и втори век!
  Светлана Снежанка в офанзива. Съкращава, порязва нацистите. С боси крака той хвърля върху тях подаръци на смъртта.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци, заедно с танкове и самолети и писъци:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в диво движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много от нацистите в скока.
  Той хвърляше игли с голи пръсти, събаряше танкове и самолети, бълбукаше:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Твърдото момиче Маргарита Коршунова преминава в офанзива. Раздробява всички врагове подред. Мечовете й са по-здрави от остриетата на вятърни мелници. И боси хвърлят дарове на смъртта, горят танкове и самолети.
  Момичето е в офанзива. Унищожава кафявите воини без церемония.
  И подскача от време на време, и се извива!
  И от нея летят дарове на унищожение.
  И самите нацисти падат мъртви. И се натрупват цели могили от трупове.
  Маргарита изписква агресивно:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И след това още дузина игли!
  Наташа Коршунова също е много готина в офанзива.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка, събаря танкове и самолети.
  И крещи с пълно гърло:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя Ангелская щурмува блокада от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини падат и падат заедно с танкове и самолети.
  Момичето Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И дузина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртво, място с танкове и самолети.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Мечовете й се носят в две ръце. И тя е толкова велик войн.
  Торнадо помита фашистките войски - падат самолети и танкове.
  Момиче с червена коса реве:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в офанзива красавица с огнена коса.
  Августин, в дивия екстаз на мечтите, изпраща пулсар с боса си пета и изревава:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И воинът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли, които свалят самолети и пробиват бронята на танкове.
  Светлана Снежанка в битка. И толкова искрящи и борбени. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана Снежанка пее:
  - Животът няма да бъде мед,
  Този скок в кръгъл танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босото момиче има все повече ярост. И все повече разбити танкове и самолети.
  Олег Рибаченко в офанзива, всичко се ускорява. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият войн изписква:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурна ученичка и тотален прекратител в дейността си. И бие враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак грахово зърно с експлозиви. Тя ще избухне и веднага ще бъдат изхвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Така или иначе победата ще дойде при нас!
  И ще пусне мелницата с мечове - дулата на танковете летят в различни посоки.
  Тук Наташа Коршунова ускори движенията. Момичето посича кафявите воини. И докато крещи:
  - Победата очаква империята на Русия.
  И да унищожим нацистите с ускорени темпове заедно с танковете и самолетите.
  Наташа Коршунова е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и забавя, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя Ангелская в офанзива. Нейните мечове сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълно гърло:
  - Нашето спасение е в сила!
  И боси пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с пробити гърла, лежащи наоколо в купища трупове, както и разбити танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не една стотина нацисти и много танкове с самолети. Но всичко набира скорост. А воинът все още реве.
  - Аз съм непобедим! Най-готините на света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти изхвърча грахово зърно. И триста нацисти и дузина танкове бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августина, играейки с мускулите на пресата и разклащайки гърдите си с алени зърна, пееше:
  - Няма да посмеете да заграбите земята ни!
  Светлана Снежанка също е в офанзива. И не дава нито грам отдих. Диво момиче Терминатор.
  И той сече враговете и унищожава нацистите. И масата от кафяви бойци вече е паднала в канавката и по пътищата, заедно със счупените танкове и самолети.
  Шестимата бяха бесни. Направи див бой.
  Детето на каратето Олег Рибаченко се завръща в игра. И той напредва, размахвайки и двата меча. А момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от окървавени тела, куп счупени коли със самолети.
  Момчето изобретател си спомня дива стратегия. Където също конете и хората са се смесили заедно.
  Детеубиецът Олег Рибаченко изписква:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и Adidas!
  Получи се много яко шоу. И колко нацисти са убити? И най-много от най-големите убиха кафявите бойци, заедно с танкове и самолети.
  Босото момиче Маргарита също е в битка. Унищожава армии от канела и стомана и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И нейните мечове са насечени на нацистите. Масата от кафяви бойци вече е рухнала. А с тях танкове и самолети.
  Момичето изръмжа:
  - Дори съм по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грах с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове, и дори самолети.
  И Наташа Коршунова е на власт. И тя бие противниците, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече са избити заедно с танкове и самолети.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всичките си партньори - палачи!
  Наташа Коршунова вика:
  - Аз съм луд! Ще имаш наказание! Не вземайте дори рубла!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя Ангелская е в движение и изрязва много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти или сваля самолет с танк. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време не забравя да извика:
  - Не можете да избягате от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова ... Косата се вее на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко идва буквално от яд.
  Светлана Снежанка в движение. Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголва зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка - събаряне на самолети. Тогава той извика:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче хвърля куп игли, събаря танкове и пее:
  - Хайде на къмпинг, отвори си голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрата си форма.
  Той вече е на доста години, всички са в приключения с Наташа и компания, но изглежда като дете. Само много силен и мускулест.
  Олег Рибаченко пее:
  - Дори ако играта не следва правилата, нека пробием братството!
  И отново от босите му крака излетяха смъртоносни и поразителни игли. И самолети и танкове.
  Искряща с боси, кръгли пети, Маргарита Коршунова пееше с възторг:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че ще дойде зората на свободата!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове и самолети, продължи:
  - Тъмнината ще си отиде! Да цъфтят рози!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи пред очите ни.
  Наташа Коршунова в битка. Скача като кобра. Взривява врагове. И толкова много нацисти умират и самолети се разбиват.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време също реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, удряйки противниците.
  Зоя Ангелская в диво движение. Напада нацистите. Натрошава ги на малки парчета.
  Жената войн хвърля игли с голи пръсти. Пробива като рев противници, заедно с танкове и самолети:
  Нашата пълна победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го реже.
  След това червенокосата ще вземе и ще изпее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм голяма мечта!
  И сега нейните мечове са в действие и разрязват месо и метал с дуралуминий на самолети.
  Светлана Снежанка също преминава в настъпление. Това момиче няма спирачки. Щом кълцат, така масата от трупове е осеяна, падат самолети и танкове.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега грахово зърно убиец лети от нея.
  Босото красиво, мускулесто момче Олег отново сто от нацистите, носещи метеор, известно отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбием на малки парчета маса самолети в небето.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Босото момиче Маргарита ще направи това отново в битка.
  И изсече много кафяви бойци. И той пресича големи просеки, сред танкове и самолети.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа Коршунова е още по-бесна в офанзивата. Така вършит нацистите. Не е много добре за тях да се съпротивляват на такива момичета.
  Наташа Коршунова го взе и изпя:
  - Ритникът ми е бос ослепителен!
  Бягането на място е обичайно помирение!
  И момичето-воин избухна в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се претърколи назад, а танковете горяха, самолетите горяха.
  Тя е борбена красавица. Той се бие такава кафява армада.
  Зоя Ангелская е в движение, смазвайки всички без изключение. А мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. И босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да се взривяват.
  Зоя Ангелская го взе, разтърси алените зърна на пълните си гърди и изписка:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа Коршунова извика с възторг:
  Значи ти си виновен!
  И с босите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче на момичетата.
  И от босите й крака как ще хвърчи острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Бос Августин в движение. Бърз и уникален в красотата си.
  Каква светла коса има. Като пролетарско знаме се вее. Това момиче е истинска лисица.
  И сече противници - сякаш се е родила с мечове в ръце.
  Червенокоса, проклето копеле! С нея тя влезе в битка с естествена светлина, без боя.
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има бича глава - бойците няма да полудеят!
  И ето, че тя отново смачка много бойци.
  Момчето терминатор Олег Рибаченко изсумтя:
  - Точно това, което ви трябва! Ето го момичето!
  Маргарита Коршунова, хвърляйки кама с бос крак, счупвайки купола на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин лесно се съгласи с това:
  - Аз съм войн, който ще ухапе всеки!
  И отново, с боси пръсти, той ще изстреля смъртоносен, събарящ самолети.
  Наташа Коршунова в битка не отстъпва на опонентите си. Не е момиче, но да приключи с такава вещица в пламъци. И на нацистите им е трудно: самолети и танкове падат.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки купола на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана Снежанка, посягайки враговете и сваляйки самолети, изчурулика:
  - На глупака нож не му трябва....
  Зоя Ангелская изписка, хвърляйки игли с боси крака и събаряйки танкове и самолети със загорелите си крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа Коршунова, нарязвайки нацистите, добави:
  - И правете с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло вълнението им е много.
  Олег Рибаченко, почти голо, красиво, мускулесто момче само в шорти, изглежда много стилно в битка.
  Хубавото момиче Маргарита, с боси пръсти, хвърли краката си, парче антиматерия и запя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изкрещя:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Момчето терминатор Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа Коршунова пееше в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът изстреля остър диск-бумеранг. Той летеше в дъга, повали много нацисти и танкови кули.
  Зоя Ангелская добави, продължавайки изтреблението:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли хвърчаха от босите й крака. И те удариха много изтребители и самолети.
  Русото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Боса и пламенна, Августин, махайки с крака и хвърляйки остри свастики, избълбука:
  - Имперското знаме напред!
  Светлана Снежанка, с боса си пета, хвърлила топка от хиперплазма, с готовност потвърди:
  - Слава на падналите герои!
  И момичетата извикаха в унисон, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск лети от босите крака на воините. Месото е разкъсано, а кулите на танковете и опашките на самолетите са разрушени.
  И пак вой:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа Коршунова полетя във въздуха. Разкъса противници и крилати лешояди и издаде:
  - Ние сме вълчици, изпържете врага!
  И от голите й пръсти ще изхвърчи много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огън!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко, красиво, мускулесто момче с шорти, избълбука:
  - О, рано, дава защита на рогата!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа Коршунова наряза нацистите и изкрещя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето терминатор с гола, кръгла, детска пета, което се поддаваше на пулсара и унищожаваше нацистите, възрази:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа Коршунова се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да ...
  Но ние, воините, сме винаги здрави!
  Момичето хвърляше игли по врага с боси пръсти, взривяваше маса танкове със самолети и пееше:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готов за действие!
  След това Светлана Снежанка отново посяга враговете, събаряйки кулите на танковете и опашките на самолетите.
  Зоя Ангелская е много бърза мадама. Тук тя изстреля цяла цев срещу нацистите. И разкъса няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирай, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така вършит нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И кълцане на противници - пее:
  - Внимавай, ще е добре
  Наесен баница ще има!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка, като джак в кутията. И как горят танковете и пламват самолетите.
  А ето как се бори босото момиче в туника Маргарита Коршунова. И нацистите го получават от нея.
  И удари ли, удари.
  От него хвърчат кървави пръски.
  Наташа Коршунова грубо отбеляза, когато от босите й крака полетяха метални пръски, които разтопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски хора!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така че те се нарязват и настъргват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Готино момче Олег Рибаченко в битка и атакува нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и пищи:
  Като бикове сме!
  Маргарита Коршунова, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танкове и опашки на самолети, подхвана:
  Като бикове сме!
  Наташа Коршунова го взе и извика, покосявайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя Ангелская разкъса нацистите, изписка:
  - Не, не от ръка!
  И той ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа Коршунова го взе и го изпусна, ударна светкавица от аленото зърно и изписка:
  - Телевизорът ни е включен!
  И убийствен сноп игли лети от голия й крак.
  Зоя Ангелская, която също унищожаваше нацистите и техните танкове със самолети, изписка:
  - Приятелството ни е монолитно!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с боси пръсти ще вземе и изстреля три бумеранга. И това предизвика още повече трупове.
  След което красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем милост на врага! Ще има труп!
  И пак убийственото нещо излита от голата пета.
  Червенокосият Августин също съвсем логично отбелязва:
  - Не само един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало босо през кървавите локви. И тя уби много нацисти.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си блъска главата на нацисткия генерал. Счупете му черепа и издайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана Снежанка е много бясна в офанзивата, особено като събаря танкове и самолети, тя пищи:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли хвърчат от голите й пръсти. Докато тя пробива през всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Мускулесто, релефно дете в шорти Олег Рибаченко, събаряйки гарвани със свирка, изписква:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата от нацисти рухна.
  Олег Рибаченко изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто силата кипи в него и вулканите клокочат!
  Великолепна Маргарита в движение. Ще разпори коремите на всички.
  Момичето ще изхвърли петдесет игли наведнъж с крака си. И много различни видове врагове бяха убити, танкове и самолети бяха нокаутирани.
  Искряща с босите си пети Маргарита Коршунова пееше весело:
  - Едно две! Мъката не е проблем!
  Никога не трябва да се обезсърчавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знай, че истинският приятел е винаги с теб!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще стане труп!"
  Наташа Коршунова в битка е просто някакъв терминатор. И рев бълбукаше :
  - Банзай! Вземете го бързо! И с диктатора е свършено!
  И една граната излетя от босите й крака. А нацистите са като гвоздеи . И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Какъв войн! На всички воини - воин!
  Зоя Ангелская също е в настъпление. Такава бясна кучка.
  И тя го взе и избълбука :
  - Отец наш е самият Белобог!
  И ще удари нацистите с тройна мелница!
  И червенокосата, искряща с боси пети и рубинени зърна на гърдите на Августин, изрева в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измама и подлост. За врагове, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с боси пръсти ще вземе и хвърли. И много купища воини на кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосият извика:
  - Русия и черния бог са зад нас!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин, смазващ противниците, изсъска:
  - Ще стрием всички предатели на прах!
  И намига на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана Снежанка, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще ви помете в опашката!
  Червенокосият Августин потвърди:
  - Ще избием всички!
  И от нейните боси, изсечени крака отново лети дарът на пълното унищожение! И толкова много танкове и самолети се пръснаха на малки парчета наведнъж.
  И тогава момичето удря със светкавица като от алено зърно.
  Изпращайки дарове на смъртта с босите си пети, Олег Рибаченко изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай !
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с босите си пръсти, унищожавайки наведнъж танкове и самолети, издаде:
  - Накратко! Накратко!
  Наташа Коршунова, унищожавайки кафявите воини, заедно с танкове и самолети, изписка:
  - Накратко - банзай !
  И нека нарежем противниците с дива горчивина.
   Бос , красив, момче в къси панталони Олег Рибаченко, кълцайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново от босия крак на момчето излетя остър, режещ диск. Той отряза както куполите на танковете, така и опашките на самолетите.
  Бойното трошащо метал момиче Маргарита, кълцащо воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка ...
  Нека не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Свършиха добра работа с нацистите тогава...
  Тук Хитлер и екипът му паднаха на колене пред момичетата и децата.
  Наташа Коршунова първо принуди нацист номер едно да целуне босите й крака.
  Тогава Хитлер и целият му антураж целунаха голите подметки и петите и на други момичета. И си ближеха петите с език. И много красиво русо момче Олег Рибаченко беше целунато от босите крака на момичето.
  След като остана много доволна от унижението на мъжките паразити, Наташка нареди:
  - Сега, докато не сме ви убили всички, подпишете заповедта за пълната и безусловна капитулация на Третия райх на Съветския съюз!
  Всичко е добре когато свършва добре. Третият райх капитулира и могъщият Вермахт е разоръжен. Хитлер и неговият екип отидоха в подземията на Берия.
  Присъдата беше бърза, но справедлива. На 22 юни 1959 г. Хитлер е обесен точно на Червения площад!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"