Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Geriausias Hyper Virtualios RealybĖs Žaidimas

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Graži karė mergina ir jos naujas draugas kiborgas Pinokis kaunasi virtualioje realybėje. Žinoma, jie turi labai šaunių kovotojų, kuriuos galima tiesiog nuvaryti iki begalybės ir kovoti kaip liūtės, taip pat kovoti su visokiomis kosminėmis ir magiškomis būtybėmis.

  GERIAUSIAS HYPER VIRTUALIOS REALYBĖS ŽAIDIMAS
  ANOTACIJA
  Graži karė mergina ir jos naujas draugas kiborgas Pinokis kaunasi virtualioje realybėje. Žinoma, jie turi labai šaunių kovotojų, kuriuos galima tiesiog nuvaryti iki begalybės ir kovoti kaip liūtės, taip pat kovoti su visokiomis kosminėmis ir magiškomis būtybėmis.
  . 1 SKYRIUS
  Veronika su vienu bikiniu buvo permatomame automobilyje, primenančiame suplotą stintą. Taip pat spindėjo skydų holograma, kuri valdė kovą ir, matyt, labai grėsmingą mašiną.
  Šalia jos buvo kiborgas Pinokis. Dabar jis išoriškai atrodė kaip keturiolikos ar penkiolikos metų paauglys su plaukimo kelnais, labai raumeningas, gražios, jaunos fizionomijos, ant kurios nebuvo nė vieno plauko ir rausvų skruostų.
  Labai gražus berniukas šviesiais plaukais ir tvarkingai kirptais po puslankiu. O oda lygi, įdegusi, raumenys išlieti. Galite nufilmuoti jį reklamoje, ypač vyresnio amžiaus moterims. Na, taip, programa gali būti bet kokia. Beje, ir Veronika, jei jos parametrai pumpuojami.
  Ir dabar ji tai daro. Perpumpuokime naikintuvo parametrus. Visų pirma, pirmiausia buvo patikrintas ir padvigubintas lazerinių ginklų skaičius. Tada pridėkite šaudymo diapazoną, taip pat bėgimą. Padidinkite srauto greitį. Na, jėgos lauko apsaugos lygis, kad priešas negalėtų jūsų iškart sudeginti.
  Taip mergina energingai su tuo susitvarkė.
  Na, kiborgas Pinokis taip pat paskatino. Ir, žinoma, pakėlė mašinos parametrus. Bet ne tiek, kad pergalės būtų dovanojamos lengvai.
  Juk per lengva pergalė kompiuteriniame žaidime neįdomi!
  Nors čia daug kas priklauso nuo kovotojų prigimties. Tačiau šiuo atveju su šios poros charakteriu viskas tvarkoje.
  Veronika pabučiavo savo kolegą ir tviteryje parašė:
  - Mūsų laukia didelė pergalė,
  Po velnių, greitai kaimyne!
  Po to ji paspaudė savo pliką, apvalų, rausvą kulną ant vairasvirtės mygtuko ir jos kovotojas smarkiai įsibėgėjo.
  Žvaigždžių kanonada siautėjo aukštyn. Vis labiau aptrupėjusios, panašios į skaidrius buožgalvius, gelbėjimo modulius ir skysto metalo kapsules, bandančios įgauti minimalų tūrį. Pagal nerašytas taisykles, jų tyčia sunaikinti nebuvo galima, tačiau iškilus pavojui būti užfiksuotiems, įmontuotas stebuklingas kompiuteris galėjo duoti įsakymą susinaikinti. Be to, daugelis modulių mirė atsitiktinai. "Crossoyders" , išvystęs maksimalų greitį, ir toliau gniaužė priešo laivyną, o trūkčiodamas į šonus, tarp jų sprogo termokvarko bombos, kurių kiekviena nešė kelis milijardus užtaisų, galinčių sunaikinti vidutinio dydžio miestą. Natūralu, kad su tiesioginiu smūgiu negali atlaikyti nei vienas jėgos laukas, nei vienas sunkiausias metalas.
  Veronika susidūrė su pirmuoju priešininku. Šiuo atveju tai buvo vienvietis naikintuvas, prie kurio valdymo pultelių sėdėjo saldainis ryškiame įvyniojime su kojomis. Ir ji atliko sudėtingus manevrus.
  Programuotoja mergina dainavo:
  - Ak, dieta, nevalgyk to ir ano,
  Ir mergaitės kojos nepavargsta vaikščiodamos ...
  Ak, dieta, kaip nuo jos atsibodo ,
  Iš alkio merginos raudonuoja ir dainuoja!
  Po to Veronika paėmė jį ir paleido į priešą savo lazeriniais pabūklais. Ir kovotojas pradėjo rūkyti, buvo aišku, kad kulinarinis gaminys, saldainis su kojomis, buvo visiškai nepatogus.
  Gynybos sistemos išmesdavo dešimtis jaukų iš vieno žvaigždėlaivio, iš specialių ginklų šaudydavo kapsules su dujomis, kurios iškreipė lazerių trajektoriją ir sukėlė priešlaikinį naikinimo raketų detonavimą bei susilpnino gama spinduliuotės poveikį. Nežiovojo ir trolių laivai, kosmose buvo nešiojami vis daugiau šiluminių, elektroninių ir net gravitacinių spąstų . Iš tiesų pavojingiausi buvo gravitaciniai ginklai, draskantys metalą, susukantys konstrukcijas ir sukeliantys detonaciją. Gravitacijos spąstai gali susilpninti veiksmą arba numušti radarą, skirtą nukreipti raketas, torpedas, minas. Keli žvaigždėlaiviai, patyrę gravitacinę žalą, nukrypo link baltosios nykštukės ir pradėjo kristi į šią užgesusią saulę su milžinišku tankiu ir gravitacija.
   "Crossoyders" , vėl atstatę, numušė ugnį į didžiausius priešo laivus - ultra-mūšio laivus. Šie mastodonai, kuriuose tilpo visas miestas, turėjo stiprią ginklų sistemą ir, žinoma, galingą jėgos lauką. Prieš juos taikyta taktika - koncentruotas apšaudymas iš gravitacinių ginklų, jų spinduliuotę kur kas sunkiau atspindėti jėgos lauku, be to, galima būtų bandyti bent iš dalies sugadinti generatorius. Tokiu atveju, pasisekus, gali veikti siaubinga termokvarko bomba. Kryžiuočiai buvo labai drąsūs, rodė drąsą. Atrodė, kad vakuumas skambėjo dėl energijos pertekliaus, todėl, norėdami padidinti gravitacinio ginklo efektyvumą , jie turėjo sumažinti atstumą, o tai buvo kupina didelės rizikos. Čia vienas iš jų trūkčiojo, blykstelėjo susinaikinimo fakelu, paskui antras.
  - Gal neverta taip rizikuoti? - tarė generolas.
  Mergina, žaižaruojanti deimantine sage nuostabiais plaukais, atsakė:
  - Ne, drauge, mums reikia sunaikinti bent porą. Šios barbariškos mašinos gali bombarduoti planetas iš labai didelio atstumo, o tai reiškia, kad priartėjus prie tankiai apgyvendintų pasaulių, ypač mūsų sostinės...
  Gurgimas atsakydamas:
  "Maniau, kad juos bus sunkiausia sunaikinti arba išlaikyti saugų atstumą, kai pagrindinės pajėgos susijungs.
  Mergina iššaukiančiai trypčiojo, skleisdama įniršį:
  - Todėl pirmyn! Ir tegul jie prieina dar arčiau, ultra-mūšio laivas yra specialiai sukurtas be jokios rizikos sunaikinti priešą.
  O pati basa ir kreiva gražuolė Veronika buvo labai rizikinga. Kovotojas, kuriame kovojo saldainiai, ėmė ir subyrėjo. Ir šokolade apdegusios kepsninės iškrito.
  Tačiau Veroniką užpuolė trys automobiliai iš karto. Ir juose saldumynai nėra paprasti, o asai su alkoholiniais gėrimais. Štai pamėgink tokius imti plikomis rankomis, o juo labiau plikomis mergaitiškomis kojomis.
  Veronika buvo priversta manevruoti.
  O jos partneris kiborgas Pinokis taip pat kovojo su dideliu entuziazmu. Ir tai, turiu pasakyti, buvo įspūdingas vaizdas. Mielas paauglys parodė tiesiog neįtikėtinus įgūdžius. Net tada, kai į kovą prieš jį stojo toks patyręs tūzas kaip cigarečių "Camel" pakelis.
  Na, o kiti kariai kovojo labai gerai.
  Atakos platformos, priešingai, dreifavo maksimaliu atstumu nuo priešo, jų ginklų specifika tokią taktiką padarė optimalią, jie šaudė kreiserius ir transportus su nusileidimo pajėgomis. Dėl nesusipratimo kažkas į mūšio liniją atvedė laivus, užpildytus koviniais robotais, troliais ir jų sąjungininkais iš užkariautų rasių. Manevringumu ir ginkluote prastesni už įprastinius žvaigždėlaivius, transportas turėjo tinkamą apsaugą, tačiau vis tiek šešiasdešimt penki iš jų sprogo, o dar dvidešimt trys buvo rimtai apgadinti. Turint omenyje, kad visi laive esantys turi daugiau nei pusantro milijono kovinių vienetų, tai didelis nuostolis.
  Mūšio metu Veronika suprato, kad gali paleisti savo parametrus. Visų pirma, lazerinių ginklų prasiskverbimo galia. Taip, kad jie išmeta energiją per vieną minutę, tarsi ant Hirosimos numestos kelios atominės bombos.
  Taip ir paėmė ir suveikė. Violetiniai lazerių spinduliai sprogo į artimiausią naikintuvą ir pramušė jo mirtiną apsaugą. Ir likeriniai saldainiai sprogo. Kiti du bandė įeiti iš merginos kovotojo pusės. Tačiau gražuolė padarė suplyšusią statinę. Ir kaip jis įstrižai tau pataikys su mini raketa.
  O dabar antrasis kovotojas suplėšytas į gabalus.
  Mergina čiulbėjo:
  - Nežiovaukite, tai bus banzai !
  Jaunasis karys, apnuogindamas dantis, pastebėjo kitą, šį kartą dvivietį kovotoją:
  - Karste bus orkų armija ir tie, kurie pas mus samdo cigaretes, saldainius ir visokį alkoholį!
  Veronika nusijuokė, numušdama kitą kovotoją ir sušuko:
  - Šlovė didžiajam elfui ir Ozo karalystei !
  Tačiau "Rofoshki" greitai atsižvelgė į klaidas, jų salvės vis dažniau pasiekdavo platformas, o žerikai prasiskverbdavo pro spragų sietą, sukeldami skaudžius smūgius ir net eidami į aviną. Tačiau kai nerizikuojate savo gyvybe, būti drąsiam yra lengva. Kai kurios dvasios priklausė neapsisprendusiems mirusiems, veržėsi tarp pasaulių, tuo pat metu nebijodamos padidinti savo skaičiaus.
  "Pažiūrėkite, atrodo, kad ultra-mūšio laivas skyla. - sušuko generolas
  Iš tiesų, kryžmininkai , priartėję itin arti, sugebėjo sugadinti generatorius, o tada į tarpą įsmeigė termokvarko bombą. Dabar vienas iš žvaigždžių milžinų nustojo egzistavęs.
  - Visi masiškai ant antrojo, plakame susikaupę, nepurškiame. - sušuko į užkoduotą kanalą Kentas.
  Jį aiškiai girdėjo kryžminiai skraidyklės , artėjantys dar arčiau, beveik paliesdami jėgos lauką ir nepamiršdami vienu metu manevruoti ir mesti spąstus. Vienas iš jų iškart sprogo, tačiau ėmė byrėti kitas ultramūšis su milijonine įgula.
  - Gerai sekasi! - tarė elfas generolas. - Tu gali ir trečia nasandalit.
  Kosmoso maršalas, piktas katinas su bagažine, pats buvo viename iš ultra kovinių laivų. Pamatęs, kad jo mylimiems augintiniams nesiseka, jis sušuko:
  - Nedelsdami patraukite visas jėgas į smūgio kumštį, sunaikinkite visus kryžminius! Ir tuoj pat įtraukite paralelinio požemio dvasias!
  Jam šaukiant, šeštasis ultrakreiseris buvo smarkiai apgadintas. Tiesa, jam pavyko nunešti tris savo pažeidėjus, tada jis trūkčiojo taip, kad kryžminiai vos spėjo atšokti.
  Veronika ištiesė dantis, kurie blizgėjo kaip deimantai, ir dainavo:
  Matyti užtemimą danguje
  Siaubinga banglentė...
  Tai yra pragariškas ženklas
  Kosminio kauksmo pulkai!
  Ir ji, nė kiek nesusigėdusi, stojo į mūšį su "Belomor" paketu gana galingame kosminiame naikintuve.
  Ultrakreiseriai pradėjo trauktis ir grupuotis. Ir vis dėlto faunai ir elfai negalvojo pasiduoti, jie įnirtingai spaudėsi, veržėsi paskui priešą, o jų žvaigždėlaiviai išsirikiavo su dviašmeniu kirviu. Tačiau įveikti gerai koordinuotą tokių galingų žvaigždėlaivių formavimą nėra lengva, nuostoliai smarkiai išaugo, o kreiseriai stojo į mūšį. Vienas po kito buvo numušta septyniolika krosoidų, dar keturi įstrigo į gravitacijos spąstus , kuriuos sumodeliavo bangos burtai. Tiesa, dar keturi ultrakreiseriai buvo smarkiai apgadinti ir apimti gaisro. Dabar faunai buvo priversti atsitraukti, o rofoshki pagaliau rado tinkamą taktiką, bandydami maksimaliai išnaudoti savo skaitinį pranašumą.
  Veronika atliko labai įdomų manevrą ir sugebėjo pakabinti naikintuvą, ant kurio buvo pakelis Belomor, ką ji padarė labai sumaniai. Ir įvyko nereikšmingas degimas. O dabar iš sugedusio automobilio išlėkė nuodų pakelis, apimtas liepsnų.
  Veronika tviteryje parašė:
  - Tebūna kova
  Elfas su manimi!
  Kiborgas Pinokis sušnypštė:
  - Tu, mergina dar tik jauna! Taip ir toliau!
  Ir dar vieną skaidrią mašiną jis išmušė iš kosmoso gamybos, ir ji užsiliepsnodama kaip parako statinė.
  Ir pora vieningai sušuko:
  - Vienas du trys -
  Jūs plėšote savo cigaretes!
  Tam tikru momentu visi maži faunų laivai atsitraukė ir pradėjo dengti platformas nuo žerikų smūgių .
  - Mūsų kariai prarado iniciatyvą. Kentas pareiškė.
  - Tada turime susprogdinti atsitraukimą! - pasiūlė Hetas. - Aš kalbėsiu tiesiai su Žvaigždžių maršalu.
  - Paskelbiu apie perskirstymą! Maršalas lojo. Jo raguotas veidas reiškė pasitenkinimo ir apgailestavimo mišinį. Mūšio baigtis gali būti interpretuojama įvairiai.
  Manevras, subtiliai vadinamas perdislokavimu, buvo repetuojamas seniai, ne kartą panaudotas koviniuose susirėmimuose ir virtualiose pratybose. Natūralu, kad tai buvo organizuota ir greita. Išėjimas į vienmatę erdvę įvyko su išankstiniu pagreičiu, pirmiausia dideli laivai, o paskui mažesni. Tie, kurie apėmė atsitraukimą, labai rizikavo, tačiau rofoškai, matyt, įtarę gudrius spąstus, aktyviai nesiveržė, apsiribodami apšaudymu iš toli. Galiausiai faunai pateko į daugialypę erdvę, tapusios nepasiekiamos.
  O Veronika ir toliau atkakliai kovojo. Ji atliko gudrius manevrus. Šiuo atveju jai priešinosi konjakas "Napoleonas", ir tai yra labai rimtas asas. Ir laviruoti prieš jį nėra taip paprasta.
  Itin pavojingas varžovas.
  Pinokis, kiborgas, atkišo dantis į berniukišką veidą ir dainavo:
  -Žinai, turėtume bijoti mergaitės.
  Grožio žygdarbiai yra begaliniai...
  Nes merginos gali kovoti
  Tvirtas vairas ir galingas irklas!
  Veronika pritardama linktelėjo, atlikdama pjovimo manevrą:
  - Taip! Aš galiu tai padaryti! Ir net su konjaku "Napoleonas" galiu susitvarkyti.
  Ir mergina vėl atliko klaustuko manevrą, ir jai sekėsi labai gerai.
  O ką tik į liepsną įsiplieskęs kovotojas staiga perskilo į dvi dalis, o dabar ant kito aparato kovėsi konjako "Napoleon" butelis.
  - Kiek mums tai kainavo? Generolas Kentas niūriai pažvelgė į savo partnerį Hettą, kai laivynas sėkmingai įveikė juodąją skylę, slysdamas milžiniško dujų dėmės orbita, tokia tanki, kad sukūrė savo gravitacinį lauką.
  Gražuolė mergina kaltu tonu atsakė:
  - Neblogai! Buvo prarasta daugiau nei penkiolika tūkstančių mažų laivų ir daugiau nei šimtas tūkstančių naikintuvų. Penki šimtai smūginių platformų buvo numušti, o dar aštuoniasdešimt trims reikia kapitalinio remonto. Pamesti du šimtai devyniasdešimt šeši griebtuvai, o dar aštuoniolikai reikia remonto. Trys šimtai septyniasdešimt du kreiseriai, devyni šimtai trisdešimt vienas raketnešis, šešiasdešimt stipriai apgadinta, tai neskaičiuojant sekimo stočių ir žvalgybinių robotų bei nedidelių sunaikinimų.
  - O ar jie leido rofoškoms nukraujuoti?
  Mergina nusijuokė apnuogindama perlinius dantis.
  - Sunku tiksliai suskaičiuoti, bet apie tris kartus daugiau nei pas mus, jei paimti didelius laivus, be to, buvo numušta beveik aštuoniasdešimt transportų ir devyni ultrakarinių laivų superlaiviai, o penki atrodo taip apgadinti, kad geriausiu atveju , teks siųsti į galą.
  - Na, mes tikrai nebūsime pažeminti už tai, bet nesu tikras dėl atlygio. Iš principo mums pasisekė, kad priešas nebuvo pasiruošęs. Kitoje kovoje jis bus daug atsargesnis.
  Mergina sušuko:
  - Išvada?
  - Šansai apytiksliai vienodi, o kompiuteris pateiks detalesnį derinimą.
  Jie blykstelėjo nuogi, įdegę, labai grakščiomis linijomis, viliojančiu elfų kario kojų kulno linkimu.
  Karys šaltai pasakė:
  - Taigi atsisiųskite suvestinę informaciją.
  Po minutės kompiuteris pranešė:
  - Abiejų pusių optimalaus elgesio partijų šansai yra tokie: rofos pergalė - aštuoniasdešimt keturi procentai, elfų - vienuolika procentų, lygiosios - penki procentai.
  - Nepakankamai! - Generolo veidas staiga nukrito.
  - Optimalus elgesys yra mažai tikėtinas, pateikite prognozę, atsižvelgdami į tai, ką priešas ir ką mes parodėme, kad sugebame suvaldyti.
  Kompiuteris skaičiavo dar pusę minutės ir išdavė:
  "Rofos" tikimybė laimėti yra šešiasdešimt keturi procentai, elfų - dvidešimt penki procentai, o elfų - vienuolika procentų lygiosiomis.
  - Taigi, tada pralaimime, nors ir nelabai. Viena galimybė iš keturių. Taip geriau. - tarė maršalas Gunišas.
  Veronika taip pat kovojo su konjaku "Napoleonas". Ir ne veltui butelis su čiuptuvais turėjo tokį nuostabų pavadinimą ir turėjo ryškią etiketę. Tiesą sakant, ji kovojo aukštyje.
  Ir programuotoja mergina niekaip negalėjo jos įstrigti ar vėl nuversti.
  Negana to, ją užkabino spinduliai.
  Veronika pajuto, kad jos raumeningas kūnas išlietas prakaitu. O mergina programuotoja degina nuogas, iškaltas kojas. Bet karys drąsiai dainavo:
  Mes nugalėsime priešą, patikėkite manimi
  Tikiu, kad piktus butelius suplėšysime į gabalus ...
  Plikasis fiureris, mėsėdis žvėris,
  Bet mes sulaužysime jam stuburą, patikėkite!
  Po to mergina nuogais kojų pirštais smarkiai spaudė vairasvirtės mygtukus. Ir naikintuvas smarkiai trūkčiojo, o dabar visi pabūklai skleidė kovinius iškrovimus.
  Ir jie įsėdo į mašiną, kur, atrodė, buvo nepažeidžiamas butelis. O ji pašiurpo ir ištirpo.
  Ir tada konjakas sprogo, šokoladai ir saldainiai išsibarstė į visas puses. Ir vanilė, ir razinos, ir daug kitų apetitą keliančių dalykų liejosi iš jų.
  Veronika tviteryje parašė:
  Oi kokia palaima
  Suvalgyk visus saldainius...
  Šokoladas, juokais kramtyti,
  Kramtykite su malonumu!
  Po to Veronika ėmė ir vėl mirktelėjo smaragdo, o kartu ir safyro akimis, kurios tvinkčiojo kaip žvaigždės.
  Jaunimo programa sušuko:
  - Hiperkvazaras ! Tu esi ultrapulsaras !
  Veronika pataisė:
  - Geriau sakyti: ultrapulsaras , tu esi hiperkvazaras !
  Kiborgas Pinokis čiulbėjo atgal:
  - Mano vaizduotė sužavėjo
  Tavo vaizdas blykstelėjo kaip kometos uodega...
  Lyg žaibas trenkei į mane...
  Su savo žvaigždėtu, dangų primenančiu grožiu!
  Programuotoja mergina patvirtino:
  - Tu kaip Puškinas! Super!
  Kiborgas Pinokis atkirto:
  - Ne! Aš ne Puškinas, bet tūkstantį kartų šaunesnis!
  Veronika sušnibždėjo išdygusi dantis:
  - Taip, kur prieš jus yra Aleksandras Sergejevičius! Jūs esate galingos elektronikos sūnus su hiperplazma procesoriuose!
  Ir kovinė pora vėl puolė į mūšį su dideliu įniršiu. Pasirengusi parodyti savo aukščiausio lygio mirtiną jėgą ir didvyriškumą.
  Vaizdas pradėjo blėsti, o paskui visiškai išnyko. Mergina-komanda nutolo nuo gigantiškos lėkštės, tiksliau, gravivizoriaus hologramos, kuri padarė nesuvokiamą stebuklą. Elfas, kuris stovėjo
  tolumoje taip pat atsitraukusi, jos veidas pasidarė liūdnas, akyse buvo ašaros.
  - Siaubinga! - tarė mergina-komanda.
  Elfas pasakė:
  - Nieko panašaus neįmanoma įsivaizduoti. Ir staiga ten, tarp elfų, kaunasi mano tėvas, o gal sužeistas ar nužudytas.
  - To negalima atmesti! - Čia atsiduso kitas elfas. - Mano tėvynė yra ant pralaimėjimo slenksčio. Virš mano civilizacijos sklandė hiperplazminis kirvis.
  Programos berniukas atsiduso:
  - Hiperplazminė, sakysite, kas yra hiperplazma ? Daug kartų tai girdėjau, bet nesuprantu.
  Vyresnis ir įmantresnis robotas, jis nusprendė būti kantrus, Jis pats nėra fizikas pagal išsilavinimą, bet pabandykite tai paaiškinti, kaip jis manė, laukiniui, nors ir visagaliam.
  Todėl jis nusprendė šiek tiek pasukti į šoną, pradėti tarsi iš toli:
  atsirado toks karalius arba, pasak žemiškojo karaliaus, Trichkh . Jis nusprendė, kad laikas baigti chaosą ir tamsumą. Tuo metu mūsų šalyje jau buvo statomos didelės gamyklos, pasirodė ginklai ir pabūklai. Karai darėsi vis žiauresni ir destruktyvesni, o burtininkystė išmirė. Be to, keliose religijose kerėjimas buvo paskelbtas mirtina nuodėme. Kiek išbandymų patyrė tie, kurie buvo įtariami raganavimu, negali suskaičiuoti. Riteris šia proga iš pradžių buvo pastatytas taip pat: burtininkai turi vietą ant ugnies arba ant kuolo. Tačiau nutiko taip, kad jam surengus geriausių savo rūšies kovotojų varžybas - kaukių kovos šou, nugalėtoju tapo trapios išvaizdos karys. Karūną uždėjus jam ant galvos, atvykęs Palladinas nusiėmė kaukę, o merginos veidas, kitaip nei bet kurios kitos žmonių kunigės, buvo atskleistas visuomenei.
  Visi stebėjosi, tai buvo moteriška elfa, legendinė rasė, apdainuota baladėse ir legendose. Ji ištiesė ranką Trihkh , o jos žavią šypseną užfiksavo geriausi menininkai.
   Karalius įsimylėjo ją, svetimos rasės moterį, pravarde Rerra . Jo aistra buvo karšta, nors ne visiems aiški, mes, faunai ir elfai, esame per daug skirtingi. Skirtingi tipai, skirtingi tipai. Na, kaip paaiškinti, kad vilkas myli karvę. Tačiau mergina, kaip bebūtų keista, atsilygino ir netrukus jie susituokė, nepaisant to, kad kaimyniniai riteriai tam priešinosi. Prasidėjo karas, bet tada elfų mergina pasirodė esanti subtili diplomatė. Ji sugebėjo gudriai supriešinti Trichkh priešininkus . Tie greitai, prisiminę smulkias nuoskaudas, įsitraukė į siaubingą tarpusavio kovą. Na, o tuo tarpu Trihha armija smogė jiems po vieną. Rerra pasirodė burtininkė, nes iš tiesų daugelis elfų yra apdovanoti magija, be to, praktiška. Kaip vėliau sužinojome, ši mergina dėl savo neįtikėtinos minties buvo nesuprasta bendražygių, pasirodė esanti atstumtoji. Bet tai tarp jų atstumtoji, bet pas mus ji tapo tikra valdove. Nepaisydamas išankstinių nusistatymų, Rerra pristatė naują religiją, kuri legalizavo magijos praktiką. Dabar, nuo lopšio, jie ieškojo kūdikių, gebančių burti, o paskui juos mokė specialiose mokyklose. Tada atsirado mokslo akademijos. Didžioji burtininkė Rerra bandė derinti magišką ir mokslinį. Netrukus imperija turėjo naują, iki šiol nematytą ginklą, ir jis užkariavo planetą. Triksas paseno ir mirė: elfai tada gyveno ilgiau nei faunai. O elfų buvo septynis kartus daugiau nei elfų. Rerra tapo suverenia imperatoriene. Ji norėjo patekti į kosmosą. Pirmasis etapas buvo skrydis į sferą. Tą, dėl kurio dabar vyksta kova. Tada buvo atrastas atominio sprogimo procesas. Sukaupus kritinę masę, buvo suplėšyti itin sunkūs elementai. Magijos pagalba buvo galima sustiprinti šį procesą. Tada Rarra , padedamas mokslininkų, atspėjo, kad iš vandenilio branduolių sintezės proceso galima išgauti energiją, tokie procesai vyksta žvaigždėse. Tačiau burtų pagalba iš tikrųjų buvo įmanoma sukurti vandenilinę bombą. Nuo to momento prasidėjo sferos užkariavimas.
  Veronika taip pat tai matė, ir ji yra šauni karė, ji taip pat prisiminė kai ką iš savo egzistavimo Visagalės moteriškos dievybės vaidmenyje, viename iš buvusių nemirtingos sielos gyvenimų, sakė:
  - Ar galėtumėte plačiau papasakoti apie vandenilinės bombos gavimo būdą, nes ji tikriausiai yra galingesnė už parako sprogimą.
  Robotas nusijuokė, o kiti programos vaikai pritardami linktelėjo.
  - Žinoma, galingesnis! Maža bomba, kaip ir mūsų bokštas, gali sprogti kaip kilometro skersmens parako statinė.
  - Oho! - sušvilpė gražuolė Veronika. - Kolosalus.
  Labiau patyręs robotas ir toliau su susižavėjimu pasakojo:
  - Tačiau norint judėti erdvėje didesniu nei šviesos greičiu, net šios energijos neužtenka. Rerra išoriškai išliko jauna, bet mirtis artėjo ir prie jos. Nepaisant to, savo gyvenimo pabaigoje ji kartu su savo mokiniais suvokė susinaikinimo energiją. Tai yra tada, kai materija skiriasi savo krūviu, pliusu ar minusu, minusu ar pliusu. Natūralu, kad net elektronų debesys sukasi įvairiomis kryptimis, o jiems susidūrus išsiskiria nežinomos jėgos.
  Veronika susidomėjo tuo:
  - Papasakok daugiau apie elektronų debesis.
  Berniukas kiborgas, kuris pats yra iš kosmoso amžiaus, tęsė:
  - Visi atomai susideda iš branduolio ir elektronų debesų, atsirandančių dėl elektronų ir pozitronų sukimosi. Tai tarsi planetos aplink saulę, tik sukimosi greitis nėra daug didesnis. Trilijonai apsisukimų aplink branduolį per sekundę.
  O anihiliacijos metu elektronai susiduria, patys branduoliai, susidedantys iš protonų ir neutronų, susiliečia su didele jėga. Ir įvyksta siaubingas sprogimas, kurio smarki energija išsiskiria daugiau nei tūkstantį kartų daugiau nei sprogus vandenilinei bombai.
  Veronika sušvilpė.
  - Visiškai beprotiška!
  Kiborgas Pinokis pritardamas linktelėjo.
  - Velnias šaunus - demonai įkvėps!
  Programos vadas jam tęsė:
  - O norint pakeisti krūvių poliškumą, reikia magijos. Rerra sukurtas vadinamasis bangų burtas . Kai tai ne tik oro purtymas tam tikra tvarka, bet tam tikra bangų judėjimo seka. Tai veikia tam tikrus laukus erdvėje ir tuos, kurie, savo ruožtu, yra materialiame pasaulyje. Savotiškas rezonanso efektas. Banga sužadina mažas stygas, nuo jų išduodama didelėms, dėl to muzika tokia garsi, kad uolos dreba.
  - Ir bangos kaip raibuliuoja, bet ne ore, o erdviniuose laukuose! - patikslino Veronika.
  Programos vadas linktelėjo.
  Taip, jūs mane supratote teisingai!
  Berniukas kiborgas patvirtino spindinčiomis akimis, kai gavo žinių, kurių dar nematė:
  "Tai aukštesnio lygio magija. Dabar papasakokite daugiau apie hiperplazmą.
  Programos vadas tęsė:
  - Jis taip pat vadinamas Magik - Hiperplazma. Natūralu, kad naikinimo energija tapo termokvarko energijos atradimo prologu. O čia reikėjo galingesnės magijos. Elfai senatvėje neserga, yra sveiki ir energingi, tuo pačiu jaučia mirties artėjimą. Taigi Rerra , matydama, kad neužsibūna per ilgai, pakvietė savo įpėdinį Zenną , galingiausią elfų rasės magę. Tuo metu faunai jau buvo apsigyvenę sferoje ir prasiskverbę į kitus pasaulius, tapo turtinga imperija. Taigi būti jų valdovu yra garbė net išdidiems elfams. Ir kartu su ja jie svarstė kitą žingsnį visatos užkariavimui.
  Šiuo metu ant salės krašto stovi gravivizoriaus lėkštė
  vėl užsidegė, pasigirdo būdingi garsai.
  - Vėl skambina. Šią istoriją papasakosiu vėliau! - pasakė programos vadas.
  Veronika filosofiškai pridūrė:
  "Be to, nenorėčiau, kad panaudotumėte savo naujas žinias kitų būtybių nenaudai.
  Programos vaikai ir kiborgas juokėsi.
  Kiborgas Pinokis nusijuokė.
  - Kaip jūs, žmonės, senovėje, palyginti su mumis, išsivystymo lygiu, galite tuo pasinaudoti? Jūs negavote teisingos informacijos. Ir vado programa nepasako pakankamai detalių, kad būtų galima pagaminti vandenilinę, o tuo labiau naikinimo bombą .
  Programos mergina eksperto oru pažymėjo:
  - Sunaikinti yra lengviau, nepaisant didžiulės galios. Be to, reakcijos stiprumas skiriasi priklausomai nuo to, kuri medžiaga naudojama anihiliacijai. Didžiausią efektą suteikia geležis ir jai artimi elementai.
  Veronika atrodė nustebusi.
  - Ir kodėl!?
  Programos vadas kantriai paaiškino:
  - Optimalus valentingumo derinys, pusiausvyra protonų ir neutronų branduoliuose. Tai leidžia atlikti, naudoti maksimalų dalelių skaičių. Juk parako galia priklauso nuo elementų pusiausvyros.
  Kiborgas Pinokis pašoko ir sušuko:
  - Ir kaip! Bet pažiūrėkime, kas nutiks toliau šioje įdomioje epo dalyje.
  Boltologija baigėsi. O reikia imti ir du kartus negalvojant grįžti į mūšį.
  Veronika lengvai sutiko:
  - Kovoti žaidime yra daug geriau nei klausytis kvazimokslinių paskaitų apie hiperplazmą ir termokvarkus !
  O dabar kovinė pora sugrįžo į žaidimą, kuris taip primena tikrą mūšį kosmose, ir tai toks šaunus.
  Veronika padarė aplinkkelio manevrą kaip girgždantis pitonas ir rėžėsi į dvivietį automobilį, kuriame sėdėjo du šokoladiniai meduoliai. Ir šis gana galingas naikintuvas ėmė ir užsidegė.
  O imbierinius sausainius dar ir pakepino, kuriuos kruopščiai nulupo.
  Veronika paėmė ir dainavo:
  - Čia yra keletas gėrybių .
  Mes kovotojai, o ne vėžliai!
  Kiborgas Pinokis taip pat padegė kitą automobilį virtualios magoplazmos ugnimi ir sušnypštė:
  Bus tvarka skaičiais,
  būsiu pagerbtas...
  Kiborgui užtenka rimų
  Kiborgui užtenka rimų
  Robotams reikia paskyros!
  Tuo tarpu gravivizoriaus lėkštė kolosaliose hologramose
  išplėstas. Pradėjo ryškėti blizgančios žvaigždžių girliandos ir vikrūs, supaprastinti žvaigždžių kontūrai. Kai kurie iš jų atrodė kaip žuvys, kiti buvo kaip grubiai tašyti akmenys, kiti priminė snapelius.
  Atrodo, kad plėšriųjų rofosų parkas buvo papildytas kelyje. Jis sulėtėjo, pasiekdamas pašėlusių pulsarų juostą, kai vingiuotomis trajektorijomis greitai juda didžiuliai, kartais planetos dydžio plazmos gumulėliai, o tarp jų pašėlusiai veržiasi medžiagos dalelės. Ši sritis buvo vadinama kosminio pragaro krūtine. Tamsos vaikų laivų armada pradėjo atstatyti, atlikdama sudėtingus manevrus. Triuko tikslas buvo pasiruošti galimam susidūrimui su priešo žvaigždėlaiviais.
  Viktorija kovojo agresyviai ir atliko beisbolo lentos stiliaus manevrus. Ir taip jis pašoko ir apsivertė, tiesiog siaubas. Na, moteris yra agresorė. Na, gudrybės. O prieš ją marlboro pakuotė iššoko ant kovotojo, ten tokia laukinė kompiuterinių žaidimų fantazija.
  Tai nuostabi kompozicija. O mergina, kaip paima, bamba spaudžia mygtuką.
  Ir energijos išleidimas, cigarečių aparatas dega ryškia liepsna. Ir skleidžia nuodingus dūmus.
  Kiborgas Pinokis paėmė ir nušoko nuo dienovidinio stulpo. Kaip iššokti, darant salto. Ir po jo smūgio nukrito dvivietis naikintuvas, tiesiai nuo nardymo uždengtas dviem bavariško alaus buteliais. Tai buvo taip šaunu.
  Kai jie sprogo, kaip gesintuvas pasipylė rausvos putos.
  Troliai buvo pastebimai išmintingesni, jų plazminiai kompiuteriai gana aiškiai apskaičiavo, kad ši sritis gali tapti kur kas gudresnio ir įmantresnio, nei manyta anksčiau, priešo pasala. Dabar kariuomenė ruošėsi bet kokiai staigmenai. Kosmoso maršalas girgždėdamas davė atitinkamus įsakymus. "Rofoshki" anksčiau panašius manevrus atliko pratybų metu, jų darbuotojai intensyviai treniravosi, įgydami ir įtvirtindami įgūdžius.
  Patirtiems nuostoliams kompensuoti vėl aktyvuotos įrangos saugyklos, specialūs metalų lydiniai ir energijos atsargos. Remonto bazės buvo sujungtos į gamyklas, kurios erdvėlaivius derino tiesiai skrydžio metu ir netgi kūrė naujus. Juos buvo galima pamatyti besisukančius aplink apgadintas, masyvias lėktuvnešių ir ultra kovinių laivų figūras. Suvirinimas spindėjo, tekėjo plazmos spinduliai, išsiveržė gravito srovės , suteikdamos į jonus purškiamą metalą bet kokią formą. Kai kurie iš šių konglomeratų buvo sunaikinti per faunų puolimą, tačiau nemažai jų išliko. Įskaitant robotus, kurie atrodė kaip šimtarankiai kalmarai, taip pat specialius magai, kurie meta konstrukcijų atkūrimo burtus. Visų pirma, jie dirbo didelėmis grupėmis, susispietę aplink žvaigždėlaivį, burbėdami per ragus primenančius magiškus stiprintuvus.
  Veronika, atlikusi pakopinį perjungimą ir užtikrintai pasinerdama išmušusi kitą priešo kovotoją, išleido:
  - Nestatykime karaliaus į aklavietę! Bus įnirtinga rikiuotė!
  Kiborgas Pinokis užkabino kitą kosminį lėktuvą ir sušnibždėjo:
  - Tikslumas ir tiesa yra mūsų pusėje!
  Veronika, trūkčiodama nuogas, įdegusias, viliojančias, raumeningas kojas, išdavė:
  -Tikslumas - karalių mandagumas!
  Ir ji šiek tiek žaidė su savo reljefiniais spaudos raumenimis.
  Be to, vietiniai burtininkai bandė užburti kažką rimtesnio, numatyto stebuklingų kovotojų arsenale.
  Čia burtininkai pradėjo svaidyti grūdus. Buvo maža dėmė, ji palaipsniui didėjo. Burtininkai apsupo jį gauja. Kas šaukė į ragus.
  - Juokinga! - pasakė Veronika. - Man primena kanibalų ritualą.
  Čia buvo pumpuras, iš pradžių alaus statinės dydžio, paskui darėsi vis didesnis ir didesnis, iš pradžių tvarto dydžio, paskui viduramžių pilis , o paskui - ultramūšio laivas. Pumpuras pradėjo žydėti, virsdamas kažkuo tarp gvazdikėlio ir tulpės. Žiedlapiai maišėsi, veržėsi įvairiomis kryptimis, virsdami plazmą spjaunančiais sparnuotais šunimis. Jie paleido gravitacines bangas , įvairiomis kryptimis svaidydami rofoshka žvaigždėlaivius.
  Tačiau šokas nebuvo itin stiprus. Veronika, trūkčiodama nuostabaus grožio kojomis ir žaisdama pilvo raumenimis, partrenkdama kitą kovotoją, nustebo:
  Kas yra šie milžiniški fantomai?
  - Taip, tik daugiau medžiagos, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. - pasakė Kiborgas Pinokis, vesdamas priešą, šiuo atveju Agdamo vyno butelį naikintuvu, šaudydamas ir tuo pačiu nugrauždamas šokoladinį saldainį. - Tai viena iš magiškos hiperplazmos rūšių, turinti didesnę įtaką. magijos komponentas nei gryna hiperenergija . Tai reiškia, kad magija čia taip pat yra sumaišyta su fizinėmis apraiškomis, tačiau pastarosios atstovaujamos mažiau.
  Veronika griežtai pastebėjo, auksine šakute subraižydama klaviatūrą akmenėliuose ir tuo pat metu plikomis pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus:
  - Aišku, daugiau raganavimo - mažiau mokslo!
  Po to mergina atsuks techniką - kardadantį pitoną ir išsuks velnią iš uostinės.
  Ir riaumoja jo plaučiais:
  - Žudyk, žudyk, blogio orkas - išsigimęs,
  Žudyk, žudyk, tu trolis aristokrate!
  Nugget yra mano stabas, aš myliu tave vampyre!
  Na, goblinai pragare, kepkite riebius ant kalės!
  Ir šį kartą naikintuvas skrido į tris pilotus, šiuo atveju vieną spurgą ir du sūrio pyragus su kojomis.
  Skraidančių burtininkų komandų įtakoje šunys, matyt, iš policininkų veislės, rikiavosi, matyt, paklusnūs padarai.
  Trolis hipermaršalas niurzgėjo:
  - Rofoshka yra protingesnis už šunis ir privers juos paklusti. Ne veltui faunai yra šuniškos prigimties.
  Graži moteris generola su snapeliu sukosi aplink hologramą ir iškvėpė:
  - O kaip vykti į kampaniją be drakono? Taigi būsime kaip mamutas tigras be ilčių.
  - Daugiau užburti! Aš jau užsisakiau! Kosmoso hipermaršalas mostelėjo ranka. Spindulėtojas išskrido į orą ir sucypė:
  - Ko tu nori, valdove?
  - Aš hipermaršalas! Grub pilna dėžė!
  Šalia garbaus asmens rofoškos atsirado krūva maisto. Tarp jų išsiskyrė "Faun" mūšio laivo pavidalu nulipdytas tortas. Tačiau, priešingai nei proporcijos, ant jo šoko raguoti astronautai.
  - Tai mano mėgstamiausia! - Hipermaršalas pradėjo ryti figūrėles iš grietinėlės ir smilkalų.
  Moteris generola pasakė:
  - Audringoje jaunystėje laikiau viešnamį su lengvos dorybės merginomis. Jie tarnavo vietinei mafijai. Taigi buvo viena kalytė, ji nuolat plėšdavo klientus. Galų gale ji suklupo ant per daug žvaigždžių ir buvo suvalgyta.
  Hipermaršalas pareiškė:
  - Kai kuriose įstaigose už tam tikrą mokestį galima dalyvauti net gaminimo procese, ar savo tautietį, kuris kainuoja brangiau, ar kitokio tipo, tai pigiau.
  Ir garbinga mergina čiulbėjo atsakymą:
  - Dabar madingi kiti kankinimai, ypač naudojant mikrokompiuterius.
  Ir kaip atsakas gyvūno riaumojimas nuostabiais pečių dirželiais:
  - Kaip tik tuo turime pasinaudoti. Kosminiuose mūšiuose kalinį pagauti sunkiau, tačiau keli iš pabėgusių moduliais ir kapsulėmis išjungė savinaikinimo programą. Taigi mums pavyko juos sugauti.
  Į biurą įskrido jėgos laukas. Jame buvo žavus elfas. Šios būtybės ir gyveno ilgiau, ir tvirčiau įsikibo į gyvenimą.
  Hipermaršalas pasitrynė riebias rankas, skleidėjas išleido bangą, sugeriančią dalelę.
  - Na, dabar mes turime elfą. Galime padalyti dideliais kiekiais.
  Nuogas pulkininkas priminė atletišką vyrą, tik per plonu liemeniu ir siaurais klubais. Neabejotinas džentelmenas, gražus, bet per vešlioje jo šukuosenoje buvo kažkas panašaus į moterišką, auksiniai plaukai ir glotnus merginos veidas be nė vieno plauko. Taigi žmogaus požiūriu elfas buvo ginčytinas patrauklumas. Tačiau programuotojai merginai Veronikai jis patiko. Moteris karė, išmušdama ir palikusi dūmų uodegą nuo kovotojo su mėsos kukuliu, užgniaužusi kvapą paklausė, būgnodama nuogais kojų pirštais klaviatūra:
  - Ar šis brangus jaunuolis bus sudegintas?
  Vadovaujanti mergina nusijuokė.
  - Jis ne metų jaunuolis (tiesiog elfai visi atrodo kaip paaugliai), o ugnis per daug primityvi. Jie suras geresnį ir veiksmingesnį kankinimą.
  - Ši patirtis mums gali būti naudinga! - pasakė Kiborgas Pinokis. - Menas gebėti atlikti tardymą, pats reikalingiausias tironui.
  Atsakydama, Veronika su šypsena išleido, prieš tai į susinaikinimo debesį pasiųsdama kitą kovotoją su šokolado plytele:
  - Kankinimas bjaurus, tardymas būtinas!
  Pulkininkas bandė išlaikyti ramybę, bet tuo pat metu šiek tiek pašiurpo. Tikriausiai galvoje knibždėte knibžda mintys, kaip nieko neatiduoti, bet tuo pačiu išgelbėti brangią gyvybę.
  Hipermaršalas uždavė jam klausimą:
  - Kokie jūsų vadovybės planai?
  Nelaisvas elfas atsakė:
  "Esu paprastas pulkininkas ir nežinau daugiau, nei turėčiau žinoti. Paskutinę akimirką mums duoda komandas, o mano žvaigždėlaivis juda pagal gautą užsakymą.
  Hipermaršalas pakreipė galvą.
  - Taip, tu, pasirodo, irgi protingas. Jūs žinote, kaip išeiti. Bet tai tau nepadės. Papasakok man, kaip tavo žvaigždėlaiviai atsiranda ir dingsta taip akimirksniu.
  Elfas įsitempė ir silpnu balsu prabilo:
  - Nežinau techninių detalių, nes pagal išsilavinimą nesu fizikas. Tiesą sakant, man to nereikia. Aš esu karo mašinos sraigtelis, tik duodu komandą ir gaunu įsakymą, o žvaigždėlaivis akimirksniu peršoka į kitą kosmoso tašką.
  Štai mergina su plunksna ant galvos jau cyptelėjo:
  - O kaip dėl inercijos?
  Pulkininkas drebančiu balsu atsakė:
  - Net jūsų laivuose jį užgesina antigravas .
  Mergina nusijuokė ir, akivaizdžiai apsidžiaugusi, pasakė:
  - Viskas aišku, tuo geriau, pradėkime kankinimus. Iškvieskite itin budelį .
  Į salę įskrido didelis robotas su daugybe čiuptuvų, o iš paskos - šlykštus ir labai storas nosis trolis. Matėsi, kaip jis tingiai peržengia trumpomis kojomis.
  - Aš jūsų paslaugoms, kosmoso milžine!
  - Matai šį " elfą ", išbandykite jame nanotechnologijas.
  Panašesnis į šerną nei į plėšrūną, stambiasnukis keistuolis apsilaižė storas žalias lūpas ir sušnypštė:
  - Su malonumu.
  Trolis išėmė nuotolinio valdymo pultą ir pradėjo rodyti ženklus robotui. Jis pajudėjo, čiuptuvai atsistojo prie elfo kaktos, kaklo, kulkšnių ir riešų.
  Nepamirškite ir jo plaukų! Jie yra tokie vešlūs ir siųs neįsivaizduojamą skausmo signalą.
  - Ir bus! Trolis niūriai nusišypsojo.
  Iš roboto čiuptuvų išskrido rausvi spinduliai, jie pateko į skirtingas elfo kūno vietas. Jis kabėjo ten, susigūžė, jėgos laukas neleido jam judėti, net nejudėjo nė colio. Nepaisant to, nors spinduliai į jį pateko, gražuolis skausmo nepatyrė.
  Viktorija toliau kovojo. Štai dar vienas priešininkas. Šiuo atveju tai buvo dvivietis naikintuvas su ledinukais ir ledinukais. Ir šie saldainiai taip pat subyrėjo į mažus gabalėlius.
  Tačiau, kai kita smegenų dalis buvo pripildyta elektronikos, programuotoja stebėjo kitas žaidimo dalis.
  - O kokia yra kankinimų esmė? - paklausė, atlikdama dar vieną manevrą, Veronika. - Degina jį kaip lazerius.
  Programos vadė papurtė galvą.
  - Ne! Mikrorobotai pateko į kūną. Dabar jie prisijungs prie įvairių kūno organų, pirmiausia tų, kurie turi daug nervų galūnėlių, ir pradės siųsti skausmo impulsus. O kai kurios mažytės lustai veiks tiesiogiai smegenis ir sustiprins košmarus. Tai yra, tai bus košmaro kvintesencija.
  Tolima Dievų dukra, darydama įmantrius manevrus, numušdama kitą automobilį, o šį kartą su pora orkų, iš dalies kai ką prisiminė. Jos žinios yra beveik begalinės, tačiau ribotos, nors ir pumpuojamos nanotechnologijų , bet vis tiek žmogaus kūnas. Ir karys programuotojas sumurmėjo:
  - Maži kompiuteriai!
  Mergaitės vadas patvirtino:
  - Įsivaizduokite, kad jūsų kūne šliaužia skruzdėlės, galinčios išskirti skausmingą rūgštį. Tik šiuo atveju bus blogiau.
  Trolis įjungė hologramą, priešais jį pasirodė trimatė raumeningo kūno projekcija su lygia, beplauke, įdegusia, berniokiška elfo oda.
  - Štai ir viskas, mano mažute! - perdėtai cukruotas pasakė trolis. Valdykime jūsų skausmą. Pradėkime nuo tūkstantosios procento dalies. - Užkabintas pirštas ėjo per skaitytuvą.
  Mergina su sultonu cyptelėjo:
  - Smagu kankinti tokį mielą mažylį!
  Elfas susiraukė, jis pradėjo trūkčioti. Jis net pradėjo šiek tiek raitytis.
  - Kol kas neskauda, bet dabar skaudės, padidinsime apkrovą inkstams, jūs turite tris. - pašaipiai pasakė trolis.
  Po to elfo pulkininko veidas persikreipė ir jis garsiai dejavo.
  - Oi! Ir aš dar tik pradėjau. O kaip palpuoti kepenis?
  Hologramos dažai tapo tamsesni, elfas trūkčiojo, bandydamas rankomis suimti už pilvo. Nematomi saitai jį tvirtai laikė.
  Trolis patenkintas nusijuokė.
  - O dabar skrandis, jų irgi du, tad skausmas bus dvigubas.
  Gaila buvo žiūrėti į elfą, jis aimanavo vis garsiau.
  - O dabar širdis, jų taip pat du, šie elfai - taupi tauta.
  Veronika muštynių metu tai matė. Ji tiesiog numušė kovotoją kita nuodų dalimi "Java" cigarečių pavidalu ir privertė jas sudeginti kaip deglas. Tačiau gražus jaunuolio kankinimo vaizdas jai buvo nemalonus.
  Veronika nusisuko.
  - Aš nenoriu to matyti.
  - Taip pat manau, kad kankinimuose nėra nieko įdomaus. - Sutiko Pinokis-kiborgas.
  "Dabar pakepink smegenis..." Trolis pradėjo, o jo vaizdas nutrūko, beveik iš karto pasirodė kosmosas. Jame buvo parodyta, kaip su skafandrais skraidantys burtininkai driežui atlieka ritualą.
  Ir dabar roplys sparčiai auga ir turi sparnus. Ir galva, iš pradžių viena, pradeda skilti į dvi dalis. Iš pradžių dvi galvos, tada auga trečia. Atrodo, kad tai pripučiamas žaislas, kuris taip greitai auga. Kartu tai visus baugina.
  - Tai drakonas! - tarė toliau degdama, šį kartą mašina su buteliu alkoholio, susižavėjusi basa gražuolė Veronika - Ir tokia didžiulė kaip ultra kovinis laivas. Ir kur tai galima pamatyti.
  Pinokis-kiborgas, toliau siautėdamas priešus, ypač numušdamas visą valtį su šokoladinių saldainių su razinomis komanda, urzgė ir atsakė:
  - Bangų burtai, hiperplazmos ir magijos galia pagimdo tokius monstrus. Jūs galite tai suprasti! To pasiekti neįmanoma!
  Mergina programuotoja Veronika trynė smilkinius ir su susižavėjimu, neapsimetinėdama pasakė:
  - Per pastarąsias valandas mačiau tiek daug nuostabių dalykų, kad man sukasi galva.
  Kaip sukasi suktukas, taip suskamba " drakosha ".
  Išties, iš drakono burnos išskrido ugningas vaivorykštis burbulas. Jis pasisuko. Kolosalus monstras užsimerkė, kamuolys skriejo atgal.
  Veronika su dviem buteliais kolos atsitrenkė į automobilį, kuris taip pat puolė, pursdamas smaragdo kibirkštis, ir švilpė. Burtininkai sušnibždėjo. Drakonas toliau judėjo letenomis.
  Po jo pasirodė plaukuota ragana, akivaizdžiai ne iš rofošekų rasės. Ji su savimi nešiojosi didžiulį kibirą. Ji paleido keturias rankas, kurios be ceremonijų metė iškaltas figūras į vakuumą. Jie pajudėjo ir po trumpo laiko pradėjo daugėti kariuomenės.
  Itin neįprastai jie atrodė itin modernių žvaigždžių laivų fone. Įsivaizduokite tipiškus viduramžius, šauklius su ragais, jie juos pūtė. Plieninės linijos išsitiesino. Taip pat pradėjo atsirasti dinozaurai. Ne tas pats kaip žemėje, tačiau skirtingų planetų faunos skirtumas yra reikšmingas, bet ne mažiau bauginantis. Taip pat buvo apgulties bokštų, galingų balistų, puošnių katapultų.
  Veronika, žiūrėdama į šį nuostabų vaizdą, sušuko:
  - Oho , kaip taip gali būti!
  Kiborgas Pinokis atsakė:
  - Tai ilga istorija! Tiksliau, absoliučiai viskas įmanoma hipernete . Visai kaip kompiuteriniame žaidime!
  Mergina programuotoja linktelėjo, numušdama kitą automobilį ir išdavė:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles,
  Linkime jums nei pūkų, nei plunksnų,
  Ir pramogų bus iki ryto -
  Pralaužkime fraerą!
  Nors kariuomenė judėjo vakuume, atrodė, kad kariai kartu su savo žirgais ir vienaragiais ėjo tvirta žeme. Pasigirdo net vakuumo virpulys ir gravitacinių laukų ūžesys.
  
  GULLIVERIS IR MERGAITŲ ARMIJA
  ANOTACIJA
  O dabar drąsus ir nepakartojamas Guliveris kartu su vikontse vadovauja visai basų ir žavių merginų armijai. Ir jie daro tikrus ir nepakartojamus stebuklus. Pūkuoti orkai patiria pralaimėjimą po pralaimėjimo.
  . 1 SKYRIUS
  Guliveris, šis amžinas berniukas ir jo vaikinų komanda, vėlgi, kai saulė pasislėpė už horizonto, buvo sustabdyti pailsėti. Iš pradžių jie valgė gana sočiai. Nors maistas buvo paprastas. Ir jie nuėjo miegoti.
  Jauni pavargę kūnai prisidėjo prie to, kad miegas atėjo labai greitai.
  Ir Guliveris pamatė kažką naujo ir gražaus;
  Labai gražios merginos judėjo per lauką. Jie buvo jauni, liekni, aukšti ir raumeningi. Visa armija merginų, kurios spindi basomis, rožinėmis, grakščiais lenktais kulnais.
  Tik merginų krūtys padengtos plonomis šarvų plytelėmis, ant klubų vos pastebimos kelnaitės, tarsi figos lapai.
  Ir tuo pat metu jie turi aukštą krūtinę, prabangius klubus ir ploną juosmenį. O gražuolių pilvo raumenys tarsi iškloti šokoladinėmis plytelėmis.
  Labai gražios merginos, turinčios raumenų ir grakštumo. O plaukai plazda vėjyje kaip įvairiaspalviai baneriai.
  Jie ginkluoti - kai kurie kardais, kiti lankais, o daug merginų - smiginiu. Jos beveik nuogos ir tuo pat metu tokios moteriškos, riestos, galingos ir lieknos kartu.
  O merginų smakrai drąsūs, o jų grakštumas nepakartojamas, kai jos ima greitą žingsnį basomis kojomis.
  Guliveris net sušvilpė:
  - Tai kieta! Na, moterys!
  Jis pats tebėra maždaug dvylikos metų berniukas tik su šortais, bet su stipriais ir iškiliais raumenimis. Ir labai gražus su savo nuogu liemeniu - vaikas-Hercules.
  O aplink merginos taip pat gražios, raumeningos, labai seksualios ir išraiškingos figūros.
  Pėstininkai su nudažytomis gražuolėmis juda į priekį.
  O kavalerija veržiasi iš paskos: irgi beveik visiškai nuogos merginos, tik ant žirgo, ir kilmingesni asmenys ant vienaragių. Taip, tarp gražuolių yra ir vadų. Šios merginos turi apyrankes iš platinos, sidabro, aukso ir nusagstytas brangakmeniais ant rankų ir kojų.
  Konkrečiai ant riešų ir kulkšnių. Jie taip pat turi brangias sages plaukuose ir deimantinius auskarus ausyse. Kaip viskas puikiai atrodo.
  Visos merginos yra suaugusios. Tik jau pažįstama vikontienė kartu su Guliveriu atrodo kaip vaikas.
  Tačiau ji turi karūną ant galvos, kuri spindi akmenimis kaip žvaigždės. O basas berniukas Guliveris pajuto ant galvos karališkąją karūną. Net jei jis dėvi tik šortus, o nuo šono kabo kardas strope.
  Bet tada, koks kardas - visas išmargintas tokiomis ryškiomis brangenybėmis, kad net deimantai pasiduoda.
  Na, žinoma, Guliveris yra vienintelis žmogus visoje armijoje. Be to, jei jis dar vaikas, tik labai stiprus su iškiliais raumenimis.
  Ir kariai taip žygiuoja, ir jų nuogos blauzdos su gyslomis po auksine alyvmedžio oda mirga.
  Na, žinoma, kaip nedainuoti, gražuolės;
  Drąsos merginos kovoja už Elfiją,
  Jie labai didžiuojasi, o Svarogo sūnūs ....
  Mūsų grožis taip taikliai smūgiuoja su kulkosvaidžiu,
  Šėtono tarnai nepajėgs mūsų palaužti!
  
  Mes kovojome drąsiai, kovojome su orkšizmu,
  Nugalėkime piktąjį Orkmachtą, nors priešas stiprus...
  Tikiu, kad netrukus pamatysime komunizmą, kurį davėme,
  Auksinė lapija, ryški nuo klevo!
  
  Nėra geresnės šalies už mūsų, nėra gražesnio komunizmo,
  Kad mūsų Tėvynė žydėtų...
  Į planetą ateis lengvasparnė laimė,
  Ir jūsų svajonė apie geresnį gyvenimą netrukus išsipildys!
  
  Tikėk, kad mūsų Elfija taps didele laime,
  Marija, Lada, dievų motina, karaliaus...
  Sustabdysime laukinio pragariško Orkmachto puolimą,
  Ir nereikia papildomų ir įsimintų žodžių!
  
  Priešas negalės išplėšti mergaičių širdies,
  Mes, kovotojai, pagaląsdavome aštrų, įsiutusį kardą...
  Gražuolės balsas labai gerai žino skambutį,
  Ir galėsime iškirsti orkšistų ordas!
  
  Žinokite, kad mes elfai niekada nepasiduosime,
  Visus orkšistus paguldysime aštriausiais ašmenimis...
  Tegul mūsų mergaičių veidai spindi auksu,
  Ir mes kumščiu trenksime orkšistui į veidą!
  
  Mergina basa veržiasi per atšiaurias sniego pusnis,
  Iš kulkosvaidžio jis aktyviai rašo žaibo griaustinį ...
  Viskas, ką jūs turite padaryti, tai paskandinti save,
  Nes Tėvynė yra monolitinė tvirtovė!
  
  Mes sutriuškinsime orkus, nors jie turi pasaulio galią,
  Dėdė Phamas nusprendė žaisti kartu su Fritzu šiame mūšyje...
  Iš Adolfo jie pasidarė stabą,
  Ir dabar jis turi šlovingą merginų armiją prieš juos!
  
  elfų pieno mūšyje ,
  Jie sutriuškina orcistus net nelygioje kovoje...
  Merginos iš sidabro balsas toks skambus,
  Grožis nepasiduos Orklerui - Šėtonui!
  
  Mūsų elfų šviesos dalis yra nepaliaujamai laimėti,
  Nors orksistų armada nežino skaičiaus...
  Ir mes stipriai trenkėme šaltajam Orkdolfui į žandikaulį,
  Elfskva pasidavė puolimui !
  
  Jau yra sniego pusnys, o merginos basos,
  Nuogas kulnas mirga kaip zuikio pėdsakas...
   Elfai tokie veržlūs mūšyje,
  Patikėk, priešas aušros nematys!
  
  Neduokite pasigailėjimo orkams mūšyje,
  Jų kariuomenė bus karštyje, kaip velnias degantis...
  Mes gausime atlygį iš Elfio rankų ,
  Bus labai nuožmi, elfų mergaitės meška!
  
  Jei mums reikia apsisukti, visi kalnai yra apsnigti,
  Ir stovėkime šviesos, rojaus elfinizmo visatoje...
  Laimei, buvome iššauti iš Auroros ginklų,
  Ir žiaurus orkšizmas buvo įmestas į pragarą!
  
  Elfingradas nepasidavė, stovėjome po juo,
  Nors iš plieno ir pragaro įsiveržė minia...
  Merginos, mėtančios granatą basa koja,
  Nes yra tik viena elfų tėvynė !
  
  Tikiu, kad būsime Orkline, net jei viskas bus sunku,
  Orkšistai turi "Panteras", "Tigrus", "Liūtus", " Orcdinandą "!
  Mergina užsitraukė grandininį virvę ant pečių,
  Štai kodėl elfai turi nuožmų talentą mūšyje!
  
  Jaunos mergaitės širdis atiduota Elfiui ,
  Elfninas ir Ftalinas taip pat gyvena aistringu tikėjimu...
  Kad nebeliktų sumanių abejonių,
  Tvirtai ir tvirtai pasakykime, kad Orkdolfas yra kaput!
  
  Mes sutriuškinsime drakono prezidentą kardais,
  Ir mes šimtmečius sunaikinsime jo gaują ...
  trypsime merginų minios orcizmą ,
  Tegul išsipildo šviesa, šventa svajonė!
  
  Suteik žmonėms laisvę, jų mintis ir jausmus,
  Kad žvaigždė spindėtų kaip elfinizmo saulė ...
  Nes turėsime tokią tirštą košę su sviestu,
  Amžina mūsų sesers jaunystė taps mumis amžinai!
  
  Čia ateis šviesa, sužibės Tėvynė ...
  Tėvynė šlovės mums šimtmečius ...
  Mes stovėsime viršuje, tu tiki elfinizmu,
  Elfų dvasios jėga, žinok kovotoją, yra didelė!
  
  Čia Elfija yra pasirengusi tapti malonesnė ir gražesnė,
  Ir padėk visam pasauliui patekti į rojaus laimę...
  Mes galime užkariauti visatos lygius kraštus,
  Visata be krašto į jėgų laimę!
  
  Bet po piktojo orko kulnu elfo nebus,
  Nes jis turi tikrą talentą kovoti...
  Mūsų mergaičių šokyje, pagal tą laikrodžio mechanizmą,
  Ką gaus gražuolis, tikėkite bet kokiu rezultatu!
  
  Netrukus ateis spinduliuojančios saulės era,
  Kai Tėvynės šlovė nuostabiai žydės...
  Mūsų armija kovoja su pragarišku Orkmachtu ,
  Ir jis galės nušluoti piktųjų orkų minią!
  
  Sveika, šventoji Lada, mūsų Dievo Motina,
  Tu pagimdei Peruną ir šimtmečių Yarilą ...
  Beviltiška netvarka nepriims tikėjimo,
  Jei išleisite daug, nesulaikysite žodžių!
  
  Svarbiausias valdovas yra Elfinas Didysis,
  Jam Elninas paliko išmintingiausią kelią į Edeną...
  Kadangi Elfisifas yra šviesos valdovas,
  Ir tam tikru momentu idealiai tinka kovotojams!
  
  Orkšistai nesugebės apgauti Tėvynės,
  Ir atskirtas nuo Elfgi , nuo Elfbeery Elfsqua...
  Tikiu, kad jis gyvens - elfai-šviesa elfinizmo sąlygomis,
  Ir aš ištrinsiu Orkdolfo galią, mergaite!
  
  Greitai bus pergalė, tiesa kaip saulė,
  Greitai bus spindesys kaip kvazaro spinduliai...
  Ir tikėkite elfais, elfinizmas vystysis,
  Na, jei netikite, geriau patylėkite!
  
  Elfinizmo mokslas greitai prikels mirusiuosius,
  Jos išmintis be ribų, kaip kvazaro, puiki...
  Mes nugalėsime orkus savo gera nuotaika,
  Nepasiduokime auksinio maišelio pagundai!
  
  Na, trumpai tariant, tai praeis, tai velniškas laikas
  Mes, merginos iš Okrlin raudonos spalvos, įeisime ...
  Ir baigsis mūsų beribė našta,
  Nes savo laimę pasiimsime kova!
  Merginos, jei dainuoja, tai iš visos širdies. Guliveris, nors ir berniukas, vis dar yra vyras ir labai jais žavisi.
  Tai tikrai šaunios merginos.
  Berniukas kapitonas dainavo:
  Mūsų Elfijoje yra moterų,
  Ką jie vairuoja, juokauja lėktuvu...
  Kad visi visatoje gražesni,
  Juokaudamas, priešas bus sumuštas!
  
  Jie gimę laimėti
  Šlovinti elfą šimtmečius ...
  Juk mūsų proseneliai,
  Jiems jie iš karto surinko kariuomenę!
  O berniukas, trypčiojantis, basas, vaikiškas, įdegęs, tvirtos kojos, kaip švilpti.
  Ir nuo jo garso nukrito guzas ir trenkė merginai tiesiai į pliką, rausvą padą.
  Ji nusijuokė ir atsakė:
  Suspaudžiau gražų pirštą
  Lyg degtų ugnyje
  Ten manęs laukia galingas berniukas,
  Ant auksinio žirgo!
  Guliveris mirktelėjo merginai ir pažymėjo:
  - Na, jei atvirai,
  Nuo vaikystės man buvo baisiai bloga!
  Jis mėgo mušti merginas lazda,
  Eikite savo tėvams nervus!
  O berniuko kapitonas paėmė jį ir parodė savo ilgą liežuvį.
  Vikontienė čiulbėjo:
  - Na, tu duok! Puikus rašymas!
  Gulliveris pažymėjo:
  - Kartais rašau gerai - taip!
  Ir mirktelėjo savo partneriui. Bet kokiu atveju, jis yra vaikas, patyręs labai triuškinantį smūgį.
  O merginos juda turėdamos tikslą kautis, o jų nuotaika tapo itin kovinga ir agresyvi.
  Karys berniukas dainavo:
  Nors Dievas uždraudė dvikovas,
  Bet aš jaučiu talentą kardui...
  Aš kovoju septynis kartus per savaitę
  Nors aš nesu dvikovininkė!
  Nors aš nesu dvikovininkė!
  Atsakydama vikontienė dainavo:
  Esu mergina, aiškiai turiu pažiūrų,
  Ir kovoje parodė aukščiausią klasę!
  Bet visi verkė iš apmaudo -
  Kodėl aš gimiau mergina?
  Karingos merginos toliau žygiavo, o jų lieknas, raumeningas kūnas lankstė raumenis. Tai tikrai moteriškos merginos.
  Gulliveris paklausė savo kolegės vikontienės:
  -Kur mes vedame savo kariuomenę?
  Mergina nusijuokė ir atsakė:
  - Eikime kur nors! Ir ši kova mums bus labai lemiama!
  Berniuko kapitonas pastebėjo:
  - Kai patekau į pasaulį, kuriame vietoj žmonių buvo patys protingiausi padarai, arkliai, tada... pagalvojau, nieko nuostabesnio negali būti. Bet tada paaiškėjo, kad yra ir amžinų vaikų. Ir ne taip kvaila!
  Mergina paprieštaravo
  - Galėtume tobulėti technologiškai. Bet matote, paskatos nėra. Be to, į mūsų gražų, harmoningą pasaulį įnešti ir parako, ir ginklų, ir patrankų, o gal ir dar ką nors blogesnio!
  Gulliveris sutikdamas pasakė:
  - Taip, gali būti ir blogiau! Taigi jūs turite idilę. Ir net išmušus dantį per kelias valandas išaugs naujas.
  Vikontienė linktelėjo ir čiulbėjo:
  Labai noriu, kad mano vaikystė niekada nesibaigtų,
  Kad jis veržtųsi paskui mane...
  Nežinant metų!
  Nežinant bėdų!
  Berniuko kapitonas šypsodamasis linktelėjo:
  - Taip, tai turbūt puiku...
  Merginos, kurios žygiavo, ir daug tūkstančių jų paėmė jas ir dainavo chore:
  Lietus išsklaidė žvaigždžių skeveldras danguje,
  Mes paruošėme paaštrintą statymą orkišizmui !
  Tigro tankai yra tik šiukšlės - nešvarus sendaikčių turgus,
  Vermachto iš karto laukia įnirtingas pralaimėjimas!
  Vermachto iš karto laukia įnirtingas pralaimėjimas!
  
  Mūsų draugas Elfinas lyderis yra milijonų stiprybė,
  Jo kumštis granitas, rankoje kulkosvaidis!
  Mes galėsime nugalėti kariuomenę iš Sodomos,
  Mūsų stiprybė yra monolitas - laimei, Žemėje!
  Mūsų stiprybė yra monolitas - laimei, Žemėje!
  
  Mūsų partija neturi svarbesnių reikalų,
  Kaip gelbėti žmones, gera Tėvynė!
  Febbelsas demonas į pragarą nuo nesąmonių,
  Ir pergalė bus, patikėk manimi, nepaisant visų velnių!
  Ir pergalė bus, patikėk manimi, nepaisant visų velnių!
  
  Žinokite elfų grožį - šviesa garsėja savo galia,
  Ji turi sunkią blondinę pynę!
  Ir kovose su orkšistais jaunimas išgarsės,
  Atgys, pakilusi, Šviesioji šalis!
  Atgys, pakilusi, Šviesioji šalis!
  
  Neleisk, kad Orkleris - snukis elfams kištų nosį,
  Ūsuotasis mano, kad jis yra šaunus Dievas!
  Žygiuosime Orklinskaya gatve,
  Ne, tyra siela netaps vergu!
  Ne, tyra siela netaps vergu!
  
  Mūsų vėliava yra raudona, įsiutusio kraujo spalva,
  Jau atrodo, kad saulė apšvies Orkstagą !
  Nėra dosnesnės dovanos mūsų brangiems vaikams,
  Jei širdis drąsi ir sugniuždyta baimės!
  Jei širdis drąsi ir sugniuždyta baimės!
  Tai labai įkvepianti daina. O už merginų stovėjo katapultos ir balistai su galingais, sviediniais užtaisais. Ir tai buvo nepaprastai mirtina jėga. O merginos taip pat trypė labai viliojančias ir stiprias kojas.
  Gulliveris uždavė visiškai natūralų klausimą savo partneriui:
  - Kodėl tarp karių nėra vyrų?
  Vikontienė atsakydama nusijuokė ir pastebėjo:
  - O tada kariuomenėje reikia vyrų? Jie smirda ir nemalonu žiūrėti. Berniukai yra niekas, bet suaugę vyrai ir ypač pagyvenę vyrai yra tiesiog šlykštūs!
  Gulliveris logiškai pastebėjo:
  - Tačiau amžius lepina ne tik vyrus, bet ir moteris!
  Vikontienė pritariamai linktelėjo.
  - Teisingai! Tačiau vis tiek moterys praranda patrauklumą, kai atrodo vyresnės nei trisdešimt penkerių, o vyrai - vyresnės nei penkiolikos! Čia yra reikšmingas skirtumas!
  Kapitonas pastebėjo:
  - Man patinka paauglių berniukų grožis prie žibinto! Svarbiausia, kad moterys būtų gražios, o svarbiausia - meilios ir protingos!
  Mergina nusijuokė ir atsakė:
  - Teisingai! Grožis, žinoma, yra gerai ir netgi gražus, bet protas taip pat svarbus!
  Guliveris dainavo:
  Bet kodėl,
  Neįmanoma gyventi protu!
  Bet kodėl,
  Jūs negalite niekuo pasitikėti!
  Bet kodėl,
  Aš esu pirmokas!
  Bet kodėl,
  Aš visą laiką kalbu nesąmones!
  Bet kodėl,
  Gyvenimas mūsų nieko nemoko!
  Bet kodėl,
  Žmonės kvaili, aš nesuprantu!
  Bet kodėl!
  Bet kodėl!
  Vikontienė užtikrintai atsakė:
  - Kopūsto galva!
  Gražios karės merginos užklupo pirmąjį, net nedidelį orkų būrį. Gražuolės iškart sustojo. Jų nuogos, iškaltos kojos ėmė tampyti lankus ir sukinėti arbaletų būgnus.
  Čia yra labai mielų ir seksualių merginų su bikiniais, kurios kovoja beveik be drabužių ir, turiu pasakyti, tiesiog mielos. O vyrai, jei juos pamatys, būtinai atsiklaups ir pabučiuos jų nuogus, rausvus, šiek tiek grublėtus, tačiau tai daro juos dar patrauklesnius ir gundančiai su dideliu įkarščiu ir aistra kvepia sveikų ir tvirtų merginų kūno aromatu.
  Čia strėlės ir arbaleto varžtai skriejo aukštu lanku ir vargino orkus, badydami juos strėlėmis, kaip ežiukas su adatomis. Ir atrodė labai įspūdingai.
  O tokios merginos čia yra tiesiog puikus ir nepakartojamas žavesys, o jų raumenys labai stiprūs, o tuo pačiu ir gražiai atrodo.
  Taigi pirmasis orkų būrys buvo išnaikintas, o nuostabios merginos negavo nė įbrėžimo.
  Guliveris - šis amžinas berniukas trypė basa koja ir dainavo:
  -Jūs, merginos, esate puikios
  Tiesiog supermenai...
  Sodinsime agurkus
  Ir nežinant priemonės!
  Vikontienė mirktelėjo savo kolegei ir sušnibždėjo:
  - Tavo sandora, mano kapitone,
  Matai, kad suskyla į dalis...
  Eik šalin, berniuk, tu labai girtas
  Ir tada tu susidursi, žiūrėsi, susidursi!
  Merginos žygiavo, trypdamos savo grakščias, nuo saulės bronzines ir neįprastai viliojančias kojas.
  O kiekvienos gražuolės krūtys tiesiog mielos. Na, kaip su tokiomis merginomis, bet ne flirtuoti.
  Guliveris pažvelgė į vikontę, kuri ėjo šalia jo, ir pastebėjo:
  Suaugęs tu būtum geresnis!
  Mergina nusijuokė ir atsakė:
  - Kas ten buvo, atsigręžk,
  Atpažinkite save kaip vaiką, nesigėdykite,
  Leiskite man pasakyti, kad daug metų prabėgo,
  Šypsokis Guliveri, šypsokis!
  Kapitonas vaikinas mirktelėjo mergaitei, kuri, nepaisant kilmingos gimimo, plikomis grakščiomis kojomis trypė ant aštrių kelio akmenų.
  Ir ji, žinoma, atrodė - kiek šauniai. Ji taip gausiai ir elegantiškai apsirengusi, o mergaitės kojos plikos, tarsi ji būtų elgeta.
  Tačiau Gulliveris pastebėjo:
  - Vaikui tu nuostabi!
  Vikontienė jau ne vieną kartą trypė basa koja ir suriko:
  - Tavo komplimentai, vaikinui su šortais, nieko verti! Taigi iš to negaliu gauti konkrečių pinigų!
  Mažas berniukas linktelėjo.
  - Deja! Visi turi problemų su pinigais!
  Mergina susierzinusi sucypė, o jos plikas, apvalus kulnas ėmė ir sutraiškė akmenuką, trenkdamas tokia jėga. Net stebėtina, kad tiek daug galios gali turėti vaikas ir net dailiosios lyties atstovės. Tai grožis - puiku!
  Ir vikontienė sucypė:
  - Dainuok gėlę, nesigėdyk!
  Guliveris su akivaizdžiai nustebęs paklausė:
  - Apie ką dainuoti?
  Mergina ryžtingai pareiškė, piktai dar kartą trypdama nuogą, įdegusią koją, kiek sukietėjusią nuo ilgo ėjimo basomis:
  - Apie meilę, žinoma! Apie ką dar dainuoti!
  Kapitonas vaikinas linktelėjo ir dainavo su akivaizdžiu malonumu, dainuodamas savo skambiu, berniukišku balsu:
  Suveikė mano vaizduotė
  Viskas tapo šviesu, tarsi spalį!
  Ir įkišame šakutę į piktojo demono šonus,
  Ir žemėje bus taip gražu!
  
  Tokios žvaigždės mūsų visatoje -
  Kai kurie yra rubinai, o kiti - deimantai!
  Mes renkame duoklę iš nedorėlių -
  Smūgis kaip plaktuku ir ne į antakį, o į akį!
  
  Vitrinos su kvazarais,
  Švytintis hipodromas spindi!
  Mano sieloje slypi žaizdos -
  Atrodė, lyg jame būtų buvęs didelis pogromas!
  
  Jie susiraitys kaip kometos garbanos,
  Avinėlio spindesys - šviečia Pieno kelias!
  O nemirtingi žygdarbiai dainuojami,
  Tegul Frusas amžinai išlieka šlovėje!
  
  Ką gali padaryti liūdnas žmogus?
  Tik leisk ašarai nukristi nuo tavo mėlynų akių...
  Kai aplinkui viskas pilka ir šlykštu,
  Kai tikitės perkūnijos birželio mėnesį su viltimi.
  
  Ištiesk nelaimingas lūpas su šypsena -
  Suprask, kad pasaulis - ne miško uoga.
  Mergina iš karto apnuogino tave dantimis,
  Tai išpildys jūsų svajonę!
  Taigi jaunasis karys ėmė ir dainavo. Ir atrodė nepaprastai gražiai ir daugiau nei puikiai.
  Vikontienė pastebėjo:
  - Tu moki gerai dainuoti! Bet ar sugebi sukurti ką nors rimtesnio?
  Guliveris nuolankiu tonu pasakė:
  - O kas gali būti rimčiau už dainas?
  Mergina iškišo jam liežuvį ir atsakė:
  - Kas teikia džiaugsmo ir plius sveikatos!
  Berniukas kapitonas šokinėjo aukštyn žemyn kaip kiškis ir dainavo:
  Tu esi mano didžioji tėvynė,
  Cunamių karai žiauriai išmetė -
  Juk kariuomenė yra galinga šeima,
  Numeskime blogį nuo pjedestalo į Geheną!
  
  Kokia dangiška spinduliuojanti šviesa,
  Kyla iš Tėvynės karių širdžių.
  Tebūnie šlovinamas riterių žygdarbis,
  Mes nesigailime, tikime gyvenimu!
  
  Priešas gavo didelę dovaną,
  Ir jis turi daug įvairių ginklų ...
  Štai ateina, įsivaizduokite tokią akimirką
  Černobogo įniršis smarkiai pasipylė !
  
  Taip pasirodė, mano riteriai,
  Švytinti tėvynė kenčia!
  Ataskaitoje tik vienas buvo nulis,
  Ir pragariškas Kainas vėl triumfuoja!
  
  Orcschizmas yra stiprus, riaumojanti orda,
  Bet neverskite saksų ant kelių!
  Juk su mumis elfinas išmintingas amžinai -
  Ir teisingas teoretikas Feninas!
  
  Mes valdome Vermachtą - žinau, kad reikia sutriuškinti,
  Ir kad ir koks šis drakonas nebuvo gudrus ...
  Mes pjaustysime jo kardais,
  Aš esu riteris, atsidavęs Tėvynei ir poniai!
  
  Tebūnie galingas orumas
  Norėdami pasiekti Orklino sienas!
  Mes tapsime verti tėvų žygdarbių,
  Juk mūsų kariuomenė mūšiuose nenugalima!
  
  Kai ateiname ir įgyvendiname svajonę
  Šventoji priežastis - komunizmo priežastis!
  Aš paleisiu merginą į koridorių,
  Palikimo vėliava: garbė, altruizmas!
  Taip drąsiai ir su jausmu dainavo karys berniukas Guliveris. Ir su jais vaikščiojusios merginos plojo rankomis. O kai kurie net šokinėjo ir pliaukštelėjo šuolyje, kai smūgiavo basomis kojomis. Tai buvo labai šaunu ir didelio masto.
  Gulliveris paklausė savo partnerio:
  - Ar gerai dainavau?
  Ji linksmai atsakė:
  - Lakštingala tavo fone praeina! Tačiau jei, pavyzdžiui, jautis riaumoja, ypač kai jis yra iškeptas gyvas, tada jis bus dar šaunesnis ir stambesnis!
  Guliveris dainavo:
  Mes nesame tik žiurkėnai
  Ir raguoti jaučiai!
  Sumušėme visas karves
  Ir mes iš karto suplėšysime vilkus!
  . 2 SKYRIUS
  Taip kariuomenė judėjo toliau. Dangumi skrido didžiulis drugelis, kurį dėl trijų galvų buvo galima net supainioti su drakonu.
  Ir jos sparnai žėrėjo visomis pavasario vaivorykštės spalvomis. Taip, tai buvo žavi mažylė.
  Guliveris su malonumu dainavo:
  Drugelio sparnai
  Buvo tokie geri...
  Aš praradau ramybę
  Ir jis pasakė iš širdies!
  Vikontienė šypsodamasi čiulbėjo:
  - Nustok triukšmauti ir ginčytis,
  Namas toks ar ne toks...
  Turėtume bent tvartą pastatyti,
  Iš to, kas yra po ranka!
  O amžini vaikai ims ir juoksis, apnuogindami savo labai gražius ir didelius dantis, viršijančius savo amžių.
  Gulliveris paklausė vikontienės:
  "Kodėl mes išvis einame į stovyklą?" Mes tik šlifuojame ir dainuojame visokias nesąmones!
  Merginų jau yra, o basų ir įdegusių buvo tūkstančiai, ir visos tokios gražios, viliojančios ir raumeningos. O jei paimu ir padainuosiu, pasirodo labai skanu;
  Karalius ištikimai valdo mus,
  Leidžia dekretus, teisia tarnus...
  Sostas netoleruoja šurmulio ir lojimo,
  Ir ne būdas numalšinti išgąstį!
  Tačiau čia basųjų gražuolių daina staiga nutrūko. Priekyje pasirodė visa minia daugybės dvokiančių ir ilčių apjuostų orkų. Ir jie riaumojo, plakė klubais.
  Tačiau merginos nesusigėdo ir pradėjo skubotai persiorganizuoti į kovinę rikiuotę.
  O Guliveris ėmė ir dainavo trypdamas basomis vaikiškomis kojomis;
  Aš esu taikos ir karo sakalas
  Gimė po ryškiausia žvaigžde...
  Ištikimi tėvynės sūnūs -
  Meilė - puiki, tikra!
  
  Mes sukursime gražų pasaulį
  Kurioje dabar bus laimė...
  Tegul kerubų saulė šviečia
  Šventasis, išaukštintas elfas!
  
  Mes įgyvendinsime savo svajones
  Visatoje nebus gražiau!
  Pakelk kardą berniuką ir tu
  Tegul laimė būna tavo vieta!
  
  Ir visatos grožis,
  Atėjo laikas šviesti mano didžiajai Tėvynei!
  Nors mergina bėgioja basa,
  Greitai gyvensime tikėdami komunizmu!
  
  Aukštų kalnų grožio didybė,
  Ir auksinės stepės su kvepiančiu kilimu!
  Mes iššluosime šiukšles iš visatos
  Tikėkite, kad gyvenimo nesigailėsite!
  
  Ir viskas pasaulyje bus gerai,
  Juk elfinizmas triumfuos visur!
  Kas yra kalto rankose širdyje,
  Kas mėgsta kulkosvaidį ir kulkas!
  
  Tai, ką mes darome, bus amžinai
  Kurkime miestus, juokaudami Marse!
  Didžiosios Britanijos galia siaubingai didelė -
  Mes pasveikinsime pasaulio žmones !
  
  Kraujas, kuris liejasi, skirtas sėjai,
  Prie kurios auga meilės sėklos!
  Tegul visiems bus gera pomėnyje,
  Jei nebūtum tik papūgos riteris!
  O merginos, skambant nuostabioms dainoms, atidengė ugnį į orkus ir lankais, ir arbaletais. Ir pirmosios strėlės smigo iš orkų atstumo. O arbaleto varžtai išvis pasirodė mirtini.
  Merginos kaip riaumoti:
  - Mes visi esame gražuoliai viena šeima,
  Išvalykime visatą nuo puvimo!
  Jei reikės, greitai nuraminsime orkus,
  Ir įniršęs cherubas sklando virš mūsų!
  Vikontienė sušuko:
  - Banzai!
  Kariai iš toli smogė orkams, nuogais pirštais sukdami arbaleto įtaisų būgnus. Ir tuo pat metu, šaudydami į dvokiančias, cinamonines ir iltis turinčias meškas, nepamiršo dainuoti;
  Mano pasaulis paniręs į tamsą
  Negyvas peizažas ir šalta migla.
  Ir aš, norom nenorom, tavo priešas
  Ir šis vaidmuo, patikėkite, nėra saldus!
  
  Priimk mano pasiūlymą
  Aistra tau garsiai kalba manyje.
  Tavo atsakymas manęs nenužudys
  Ir būsi nuteistas mirties bausme!
  
  Pasaulis keičiasi,
  gyvenimas baigiasi
  Tu esi pasmerktas
  Ir tavo šalis!
  Jokių variantų
  Sfera El Gilet
  Į pasaulį, kuriame tamsa ir ledas
  Atidarys įėjimą!
  
  Elfų kraujas ant talismano
  Jungties naktį Deimos išsilieja.
  Blogis, pavydas, baimė ir apgaulė
  Jis atneš į šį pasaulį su savimi.
  
  Tavo pasaulis yra mano
  Aš turiu raktą!
  Aš suteiksiu tau amžiną poilsį!
  
  Ko tikisi tavo dvasia?
  Desmondas negalės jūsų išgelbėti.
  Kur mano namai - užgeso šviesa
  Tavo šilta žemė priglaus mano žmones.
  
  Išduosiu paslaptį:
  Sujungimo naktį elfų kraujas
  Turėtų nudažyti amuletą
  Ir pasaulio durys atsivers.
  
  Pasaulis keičiasi,
  gyvenimas baigiasi
  Tu esi pasmerktas
  Ir tavo šalis!
  Jokių variantų
  Sfera El Gilet
  Į pasaulį, kuriame tamsa ir ledas
  Atidarys įėjimą!
  
  Elfų kraujas ant talismano
  Jungties naktį Deimos išsilieja.
  Blogis, pavydas, baimė ir apgaulė
  Jis atneš į šį pasaulį su savimi.
  
  Tavo pasaulis yra mano
  Aš turiu raktą!
  Aš suteiksiu tau amžiną poilsį!
  
  Tu esi beprotis ir žiaurus
  Bet tavo laikas baigiasi
  Tu nevaldysi pasaulio
  Po velnių, Tamsusis pranašas.
  Geresnė mirtis kaip išsigelbėjimas
  Nei būti pirmam tarp vergų.
  Tu žinai mano sprendimą
  Mano atsakymas: "Amžinai žūk!
  
  Pasaulis keičiasi,
  gyvenimas baigiasi
  Tu esi pasmerktas
  Ir tavo šalis!
  Jokių variantų
  Sfera El Gilet
  Į pasaulį, kuriame tamsa ir ledas
  Atidarys įėjimą!
  
  Elfų kraujas ant talismano
  Jungties naktį Deimos išsilieja.
  Blogis, pavydas, baimė ir apgaulė
  Jis atneš į šį pasaulį su savimi.
  
  Elfų kraujas ant talismano
  Jungties naktį Deimos išsilieja.
  Blogis, pavydas, baimė ir apgaulė
  Jis atneš į šį pasaulį su savimi.
  
  Tavo pasaulis yra mano
  Aš turiu raktą!
  Aš suteiksiu tau amžiną poilsį!
  Taip dainavo merginos, kurios tarsi elfai, bet kažkaip panašesnės į žmones. Ar tai per gražu. Ir labai raumeningi savo kūnais ir figūromis.
  Orkai negali sustabdyti tokių merginų. Ir jie sutiko pūkuotus ir smirdančius lokius kardais, pagaliais ir kirviais.
  O merginos taip pat sumušė orkams į smakrą nuogų, rožinių kulnų pagalba.
  Ir jie taip pat mėtė nuodingas, mirtinas adatas nuogais kojų pirštais.
  O orkai krito ir mirė.
  Vikontienė paklausė Guliverio:
  Ar kada nors matėte tokią ryškią grožio ir bjaurumo akistatą?
  Berniuko kapitonas nusijuokė ir atsakė:
  - Žinoma ne! Tai nuostabu!
  Mergina linktelėjo ir pati plika, iškalta koja metė mirtiną jėgą ir labai naikinančią granatą. Ji skrido lanku ir trenkėsi į orkų tankmę, išsklaidydama juos į skirtingas puses.
  Guliveris sucypė:
  - Tu esi tobulybė, nuo šypsenos iki gesto! Bet žinote, mėtyti granatas kojomis yra šaunu ir neįprasta!
  Vikontienė kikeno ir pasakė:
  Taip, mano kojos yra žavingos! Ir kilnūs riteriai bučiavo mano nuogus, rausvus padus. Ypač malonu, kai tai daro elfai. Bet jei orkai laižo tau kulnus, tai šlykštu!
  Merginos čia ėmė ir atidengė raudonus krūtinės spenelius, nusitraukdamos liemenėles. Ir kaip jie tai priims, ir juos trenks mirtinu žaibu. Ir orkai sudegs, o jų oda rūks ir sudegs. Ir šie gyvūnai siaubingai riaumoja.
  O merginos ims ir į burną įkiš nuogus pirštus. Ir kaip jie pučiasi. Pasigirsta kurtinantis švilpukas, daugybė varnų, kurios plazda aplinkui, tarsi gautų kuoką ant galvos. Ir tuo pat metu jie taip pat turi širdies priepuolį ir virškinimo sutrikimus. Ir jie krenta apstulbę ir apsvaigę, snapais trenkdami galvomis į orkus.
  Monstrų kaukolės dūžta ir aptaško nuodų spalvos krauju.
  Gulliveris nustebęs pažymėjo:
  - Tai nepaprastai šaunu ir nuostabu! Galime sakyti - ultražvaigždinė !
  Kilminga mergina linktelėjo.
  - Taip, mano berniuk! Tai nepaprastai žavu! Bet jūs taip pat neturėtumėte būti dykinėti. Ir jūs turite smogti orkams žudiko banga!
  Guliveris atsidusęs atsakė vaikiškais, nors ir raumeningais, pečiais:
  - Tai tikrai nelengva užduotis!
  O berniukas išmetė žirnį į orą ir sunaikino. Ir ji skrido, ir kaip ji trenkė į orkus, priversdama juos degti ir skristi aukščiau į orą. Ir pasukite ten.
  Vikontienė pastebėjo:
  - Šį kartą gerai metei! Na, gal dar ką nors parodysi!
  O gražios merginos vėl, kaip sinchroniškai, išims jį iš rubino spenelių ir daužys jas žaibais. O nuo bambų pulsarai. Ir jie yra tokie destruktyvūs, kad orkai sudeginami gyvi ir sunaikinami tūkstančiai.
  Gulliveris pažymėjo, kad plika, vaikiška koja vėl sviedė sprogstamąjį mirties paketą:
  - Sakykime, tai super!
  Vikontienė pastebėjo:
  - Dabar tau laikas dainuoti! Na, nesidrovėkime, tai net mums labai padės.
  Guliveris linktelėjo ir dainavo su dideliu entuziazmu;
  Mes esame pradininkai - Tėvynės didvyriai,
  Kas gimė po lapkričio ženklu...
  Mes nesigailime gyvenimo dėl elfo,
  Šlovė su raudona karaliaus vėliava!
  
  Mes mylime ir mokame sunkiai kovoti,
  Orksistai uoliai laužo ragus...
  Mes turime granatas erdviame krepšyje,
  Mums, pionieriams, gyvenimas nėra brangus!
  
  Mes mylime savo šventąją Tėvynę,
  Ką sukūrė didžiulis elfinizmas ...
  Čia Elsomolka basomis vedamas per sniegą,
  O orkšistas nori mus sužlugdyti!
  
  Aš uoliai kovojau su orksizmu valdant Elfsqua ,
  Ir visus priešus nupjovėme pjautuvu ...
  Kodėl šis Orkmachtas buvo atiduotas elfams,
  Aš jam trenksiu kumščiu!
  
  Aš esu pradininkas ir valdomas Didžiuoju Elfu,
  Kovojo kaip milžiniškas karys...
  Orkšizma sustabdė laukinės gamtos puolimą,
  Mes turime vieną Viešpatį Aukščiausiąjį Rūšį!
  
  Elfijos atgimimui nėra jokių kraštų,
  Didysis elfas , pakėlė mus nuo kelių...
   Svarogas didysis, aukščiausias mesijas,
  Ir Lada švytintis idealas!
  
  Mes esame pionieriai, berniukai, mergaitės,
  Mums patinka kovoti - toks mūsų likimas...
  skambina elfų malūnėlio balsas ,
  Nors viešpatauja kruvinas chaosas!
  
  Elfija yra Svarogo gimtinė,
  Ir ji nušvietė kelią elfinizmui ...
  Pionieriams nereikia pikto Dievo,
  Priešas nesugebės mūsų sulenkti į kumštį!
  
  Turime vėsų tanką su nuožulniais šarvais,
  Orkams taip lengva neprasilaužti,
  Su meile Ladai, kilminga mergele,
  Norėdami paversti plėšrūną žaidimu!
  
  Elfskva kovojantys žmonės gynė,
  Ir tada buvo didysis Elfingradas ...
  Greitai pamatysime elfinizmą,
  Pravažiuokite per Orkliną , žinokite paradą!
  
  Taip, Elfingradas didžiuojasi šiuo žodžiu,
  Esame basi pionieriai sniego pusnyse...
  Kvailai karvei ragą sulaužysime
  Ir mes nuvarysime Orktlerį tiesiai į karstą!
  
  Žinokite, kad Tėvynė niekada nesulenks,
  Jos impulso negalima pažaboti...
  Tegul saulė šviečia Elfui amžinai,
  Ir klastingas vagis bus sutriuškintas!
  
  netoli Elfingrado ,
  Mes sugebėjome sustabdyti orkšistus...
  Elfai turi tokį įžūlumą, žinote,
  Ir priešai bus tik nuliai!
  
  Elfija gali skristi į Marsą
  Ir sukurti skirtingą didybę ...
  Ir, žinoma, viskas bus labai šaunu,
  Nors gyvenimas trapus kaip šilko siūlas!
  
  Elfų dvasia nepažįsta barjero kovose,
  Jis turi Peruno galią...
  Mes laukiame apdovanojimų iš dievų,
  Ir stichija šviečia, patikėkite rune!
  
  Kokiu būdu elfų dvasia nežino pralaimėjimo?
  Patikėk, jis gali viską sutraiškyti...
  Mes, pionieriai, labai norime keršto...
  Nenugalima, kaip Tėvynės kariuomenė!
  
  Mes beveik laimėjome
  Tebūnie šviesa elfinizmo šlovėje...
  Mūsų seneliai kovojo už Tėvynę,
  Greitai sutiksime džiaugsmą ir aušrą!
  
  Be tėvynės nėra pionierių gyvenimo,
  Jie nori kovoti už ją...
  O ko jūs norite, ponai pikti?
  Ar turėtume suteikti vergo gyvenimą?
  
  Ne, fiureris paves elfus į vergiją,
  Mes sutraiškysime jį kaip lėlę ...
  Juk elfų riteriai gali kovoti,
  Ir auksasparnis kerubas yra su mumis!
  
  Po pasauliu nėra mūsų Tėvynės veidų,
  Liepsnoja kaip ryškiausia žvaigždė...
  Tu tapai man stabu,
  Aš niekada su tavimi nesiskirsiu!
  
  Aš esu pionierius ir basas berniukas
  Kas pliką kulną veržiasi per sniegą ...
  Ir kažkur šokinėja baltas mielas zuikis,
  Kas sulaužys priešo ragą!
  
  Abejonių mūšio pradininkas nežino,
  Jis ne klounas, bet tu žinai terminatorių...
  Ateis nuožmūs orkai, tikėk kerštu,
  Ir bus elfinizmo šviesus rojus!
  
  Kaip bus, žinok epochą,
  Kuriame kiekvienas karys iš ėdžios...
  Kovok iki paskutinio atodūsio
  Norėdami būti sunaikinti, pažinkite žiaurų piktadarį!
  
  Elfinizmo žvaigždės šviečia ryškiai,
  Šviesos era, pasaulyje nėra gražesnio...
  Mes sutriuškinsime tikėjimo orcizmo jungą ,
  Ir Orctler bus vakarienės elfai!
  
  Manome, kad tokie plieniniai bakai,
  Kad jų panteros kiautas neprasiskverbtų ...
  Mojuojame jodu į savo berniuko žaizdas,
  Ir vėl pionierius drąsiai veržiasi į mūšį!
  
  Na, orksistams buvo sunku,
  Jie nemanė, kad galime tiesiog laimėti.
  Matome, kad elfinizmas žino už mylių,
  Ir mes galėsime juokais sutriuškinti Orkmachtą!
  
  Vardan mūsų galingos tėvynės,
  Išdidus pionierius puola...
  Nors virš Tėvynės kabo debesys,
  Visiems rodykime sėkmingą pavyzdį!
  
  Patikėk manimi, priešas nesustabdys svajonės,
  Vėl nugalėsime visus orkus...
  Blogio nebus, tikėk, kad karaliaus soste,
  Mes sukursime naują pasaulio tvarką!
  
  Viskas bus gerai, Tėvynėje žinok
  Aš esu berniukas, bet mūšyje esu kaip Robinas Hudas,
  Iš pradžių tik subraižau ant stalo,
  Ir dabar, patikėkite manimi, tai tikrai puiku!
  
  Elfas gali suplėšyti Orksą durtuvu,
  Ji nugalės bet kurią kariuomenę...
  Ir pionieriai gyvena pagal elfinizmą ...
  Juk mūsų draugystė yra tvirtas monolitas!
  
  Niekuomet nepasiduosime orkams mūšyje,
  Juokaudami galime nugalėti priešus...
  Ir taip mes nugalėjome orkistus su pagaliu,
  Pūga ūžia, sniegą sukdama į viesulus!
  
  Elfas nepažįsta orksistų, žino gailestingumą,
  Ji nenugalima stipri...
  Ropliai tvirtai laikys kardą į kaklą,
  Ir šėtonas bus sunaikintas!
  
  Netikėkite, kad Orkleras yra nenugalimas,
  Nors pragaro galia, apsvarstykite viską, surinktą ...
  Kai žmonės ir partija susivienija,
  Mūsų orkmachto žmonės suplyšo į šipulius!
  
  Elfija šimtmečius garsėjo kaip šventoji,
  Ji sulaužė tigrus kaip metalą...
  Skleisti nuo galo iki galo,
  Tik jaunas vyras svajojo apie tokią šalį!
  
  Laimėjome kaip milžinai
  Susmulkinti priešai žino kardu...
  Mes esame lengvieji elfai, nenugalimi mūšiuose,
  Mes nugalėsime Tėvynės priešininkus!
  
  Pasitikėk mumis, niekas mūsų nesustabdys
  O tu mus pažįsti, niekas nelaimės...
  Mes palaidosime pliką fiurerį,
  Turime aštrų kardą ir plieninį skydą!
  
  Visoje visatoje nėra gražesnio Elfio,
  Jame amžiams bus šviesos era...
  Visos kartos bus ramybės ir laimės,
  Tėvynei reikia tvirtos rankos!
  
  Taigi žaidžiant Orklin,
  Sutepkime orkmachtą kaip pelenus į kraują...
  Tai bus rojaus sienos laikas,
  Ir kartu su Lada karaliauja meilė!
  Kapitonas berniukas yra toks šaunus, dainuoja savo mielu balseliu. Ir tai tikrai žavu ir sieloje teka upelis.
  Vikontienė šypsodamasi pasakė:
  - Taip, ši daina mums labai padėjo!
  Išties varnos pateko į stuporą ir nukrito apsvaigusios, tarsi jas judindavo pagaliukai smegenyse, o gal kažkas svarbesnio.
  Merginos, žinoma, ginkluotos kardais ir kirviais, labai garsiai kapojo orkus. Ir jų šlavimas buvo puikus, ir strėlės labai efektyviai išmušė lokius. Taip pat, žinoma, kariai negalėjo padėti naudoti katapultų ir balistų. Ir jie išmetė didelius puodus su degiu mišiniu, aliejumi ir alkoholiu. Ir degino orkus kaip dešras.
  Guliveris apsilaižė lūpas ir pastebėjo:
  - Labai patrauklu! O apdegusios mėsos kvapas visai skanus!
  Vikontienė mirktelėjo savo kolegei ir čiulbėjo:
  Avienos mėsa yra labai sultinga
  Merginų klubas yra labai galingas!
  Kariai jį paėmė ir vėl nuo raudonų krūtinės spenelių išdaužė mirtinas žaibas.
  Ir tiek daug piktų orkų degė ir degė. Tai tikrieji šviesos armijos pasiekimai.
  Ir basos, gražios merginos.
  Guliveris sušnypštė:
  - Tai mano snukis! Bus bauda, bus bauda!
  Čia tokia agresyvi keistenybė pasirodė.
  Na, kodėl gi nepaėmus, o merginos nerėkia:
  Piktas orkas šliaužia per uolas,
  Pabarstykite jį napalmu!
  Nepagailėkite orkų
  Nužudyk visus niekšus!
  Kaip sutraiškyti blakes -
  Degink kaip tarakonai!
  Vikontienė cyptelėjo, mirkteldama safyrines akis.
  - Tai nepaprastas žavesys!
  Guliveris mirktelėjo jai ir sušnibždėjo:
  - Tebūna šviesa
  Aš nebuvau danguje...
  Ateis aušra -
  Ir, žinoma, mes pateksime į dangų!
  Vikontienė nusijuokė ir pasakė:
  - Taip, žinoma, eime. Ir mes vėl ateisime!
  Berniukas kapitonas mirktelėjo savo partneriui ir dainavo:
  Eičiau į dangų, eičiau į dangų
  Čia aš buvau, bet ten manęs nebuvo!
  O terminatoriaus vaikas svaidė mirtiną jėgą ir labai kompaktišką mirties žirnį į priešus-orkus.
  Ji skraidė ir veržėsi, išsklaidydama priešus į visas puses. Ir orkai pasuko galvas.
  Vikontienė lojo:
  - Fasmagorija - aukščiausias standartas!
  Guliveris suriko:
  - Teisingai! Duok demokratiją į pragarą su carizmu!
  Mergina nusijuokė ir pasakė:
  - Karalius turi būti galvoje, o ne soste!
  Ir jos safyro akys spindėjo kaip žvaigždės. Ir pasirodė visai miela.
  Berniukas sušuko:
  - Už naują, teisingą pasaulį!
  Vikontienė pastebėjo:
  Visatoje siautėja karas
  Ir kiek tu gali kentėti...
  Šėtonas išsilaisvino
  Ir pradėjo įnirtingai žudyti!
  Guliveris suriko:
  - Taip, jis padarė! Tik klausimas kada? Žmogžudysčių visada buvo!
  Mergina linktelėjo:
  - Norite pasakyti, kad nuo Kaino laikų?
  Berniukas atsakė:
  - Pirmoji žmogžudystė buvo žmogaus mintyse! Kai Adomas nebuvo sukurtas, bet egzistavo tik jo dvasia!
  Vikontienė šypsodamasi paklausė:
  - Ar manote, kad siela buvo amžina?
  Guliveris energingai linktelėjo ir trypė plika savo vaiko koja:
  - Greičiausiai taip! Bet kokiu atveju Viešpats Dievas įkvėpė žmogų savo kvėpavimu ir apgyvendino jį savo amžina, nemirtinga, visada egzistuojančia dalele!
  Mergina šypsodamasi dainavo:
  Mylėk Viešpatį savo siela
  Tegul Jėzus būna su tavimi...
  Ir jei nori berniuko į dangų,
  Svajokite tik apie Kristų!
  
  TROLIS IR ELFI VS ORC
  ANOTACIJA
  Trolis ir elfas, vadovaujami didžiulės armijos, kurią sudaro tik labai gražios, kreivos ir raumeningos merginos, stoja į mūšį su orkų minia. Ir kariai rodo savo aukščiausią klasę!
  . 1 SKYRIUS
  Trolis ir mergaitė elfas dabar buvo labai didelės armijos priešakyje.
  Prieš juos žingsniuodamos žygiavo merginos. Jie dėvėjo tik permatomas tunikas, kurios demonstravo gražų, įdegusį, raumeningą kūną. Ir plikos, tvirtos merginų kojos nukaldino žingsnį.
  Gražuolės atitraukė kojų pirštus ir iki galo ištiesino galingus, o kartu ir grakščius, plonu liemeniu kūnus.
  O kokius galingus ir prabangius klubus turi merginos, kurių kontūrai neslepia plonų tunikų.
  Iš viršaus švietė keturios ryškios žvaigždės, kurios suteikė labai stiprų švytėjimą.
  Merginos pėstininkų ginkluotos skirtingai. Kas turi lankus, kas galingesnius arbaletus su varžtais. Yra karių su kardais ir tų, kurie meta strėles. Kai kurios gražios ir raumeningos merginos taip pat turi galingus kirvius, galinčius perpjauti per pusę bet kurį didžiausią kovotoją.
  Be to, kai trolis ir elfas apsidairė, pamatė merginas ant arklių, kupranugarių ir net dramblių! Merginos be išimties buvo labai raumeningos didelėmis, aukštomis krūtinėmis, įdegusios, basos, vos dengtos drabužiais.
  O jų plaukai įvairių spalvų - žali ir mėlyni, ir oranžiniai, geltoni, raudoni, balti ir net margi. Bet apskritai merginos labai prašmatnios. O jų kojos nuogos, po šokolado odele rieda raumenų kamuoliukai.
  Tie, kurie yra paprasti kovotojai, neturi dekoracijų, o patys papuošimai. Tačiau kariai-vadai papuošti apyrankėmis ant rankų ir kojų iš aukso, sidabro, platinos, padengtos brangakmeniais. Kai kurios merginos plaukuose taip pat turi auskarus ir sages iš brangakmenių. Labai gražiai viskas atrodo. Merginų veidai jauni, malonūs, visai nepikti, nors smakrai drąsūs. Ir vis dėlto daugybė merginų kvepia labai maloniai ir erotiškai. Aromatas yra tiek brangių kvepalų, tiek natūralaus iš labai stiprių, raumeningų ir kartu gundančių kūnų.
  Trolis, žiūrėdamas į juos, pajuto tokį stiprų jaudulį, kad vos nesprogo.
  Aplink buvo tik merginos. Ir jų yra tūkstančiai. Visi vos uždengti, labai gundantys ir žadinantys vyrišką geismą!
  Šalia Raptor, kaip vadinamas jaunasis trolis, jo draugė elfa, kilminga vikontienė, joja vienaragiu. Erimiada - vienintelė dailiosios lyties atstovė, turinti batus - basutes, dekoruotus deimantais ir topazais. Ji pati - prabangiu kostiumu, o ant galvos spindi nuo žemėje nežinomų švytinčių brangakmenių, karūna. Ir ant aukštos ordino krūtinės.
  Kaip ir "Raptor". Atrodo, kad jos vadovauja daugybės tūkstančių gražių, basų, pusnuogių merginų armijai.
  Erimiada, žiūrėdama į šitą tokių gražių merginų spindesį, kurios žygiuoja, mušdamos nuogus padus, labai grakščiai lenkdamos kulną ant aštrių kelio akmenų, paėmė ir dainavo;
  Virš žvaigždžių skrisime virš planetos,
  Šviesi saulė...
  Dainuojamas šviesos elfų herojiškumas,
  Paverčia medžiotoją žaidimu!
  
  Laikas taps tikrai veržlus,
  Ten, kur perkūnija spindi visame pasaulyje ...
  Obelys žydi masiškai,
  Žinoma, pavasaris ateina!
  
  Ateis era, patikėkite elfinizmu,
  Kur bet kuris žmogus yra demiurgas.
  Mes nuplausime dėmę nuo veido, mes esame orcizmas ,
  Jei reikia, arkite ir pjaukite!
  
  Ištikimi dievai taps visame pasaulyje,
  Jie suteiks elfui džiaugsmo ir juoko ...
  Mes patepsime plaukus mira ,
  Kad pasisektų šlovingame versle!
  
  Taip, Elfija yra pasaulio šalis,
  Elfinizmo šventoji žemė...
  Bėgo mergina basa
  Ji kilusi iš dovanotos nuotakos!
  
  Taip, myliu Elfijos grožybes,
  Kas sukūrė metalą iš akmens ...
  Žmonės taps, patikėkite manimi, laimingesni
  Tegul napalmas liejasi iš dangaus!
  
  Neieškok laimės be Rodo,
  Jis suteiks amžiną meilę ...
  Po kulnu Svarogo mūšyje,
  Išsiliejo monstrų kraujas!
  
  Nėra gražesnės milžinų šalies,
  Jo gretose yra trolių ir nykštukų...
  Mes amžinai susijungę su Tėvyne,
  Mes laimėsime bet kurį, žinokite mūšį!
  
  Taigi kodėl žmogus toks liūdnas
  Galų gale, jūs žinojote Svarogo galią ...
  sukelti gerus jausmus,
  Mūsų Lada meilės idealas!
  
  Patikėk manimi, jis taps geresnis už visatą
  Jei elfinizmas pradės viešpatauti...
  Mes esame Svarog laimingi vaikai -
  Sudaužykime orkšizmą į kvarkus!
  
  Netrukus žemė spindės,
  Greitai bus didžiulė sėkmė...
  Ir Yarilo pakils kaip šlovinga saulė,
  Ir suteiks spindesio visiems!
  
  Gerkime į Tėvynę, mergaitės,
  Kad Elfis klestėtų amžinai...
  Kad atlyginimas būtų begalinis -
  Apie ką nėra gėda svajoti!
  
  Tegul elfas pakyla virš visatos,
  Ir jis visiems parodys Dievo šypseną...
  Su savo jėgomis nepraeinamuose mūšiuose,
  Atskleisime gudriausią apgaulę!
  
  Netrukus saulė nušvis ryškiau
  Erdvė taps kaip kiemas...
  Taigi degink ugnį, kuri esi karštesnė,
  Pagaląskite kirvį iš plieno!
  
  Ir tada su Didžiosios Lados daina,
  Tai pagimdė galingus dievus...
  Galėsime iškirsti laukinę gentį,
   Elfai šlovingi kardą valdantys sūnūs!
  Plėšvėlis nusijuokė ir pasakė:
  - Paskutinis posmas kažkoks beprasmis. Ar norite nukirsti elfų sūnus, tai yra save?!
  Erimiada atsakė miela šypsena:
  - Ne, aš šiek tiek neteisingai pasakiau. Tiesą sakant, norėjau pasakyti, kad elfų sūnūs ir dukterys galės iškirsti laukinių ordų gentį. Apskritai, tai tiesiog romantiška daina!
  Raptor jau ruošėsi ką nors pasakyti, kai staiga graži mergina plikomis, įdegusiomis kojomis papūtė buglį. Tuo pat metu jos vario raudonumo plaukai plevėsavo vėjyje, tarsi mūšio proletarinė vėliavėlė. Ir karys trimitavo.
  Kitos merginos, kurių yra daug tūkstančių, skubiai pradėjo persitvarkyti iš žygio į kovinę rikiuotę. Pačiame didžiulės rašytinių, net raumeningų, prakaitu blizgančių ir kvepalų bei moteriškos jėgos aromatu dvelkiančių armijos užnugaryje karo mamutai tempė katapultas ir balistas.
  Erimiada išsišiepusi, mirktelėjusi perliniais dantimis, pastebėjo:
  - Atrodo, bus labai smagu!
  Raptor giliai įkvėpė ir atsakė:
  - Man šlykštu vienas dalykas - kiek tokių žavių ir nepakartojamų gražuolių mirs!
  Elfas apgailėtinai kalbėjo:
  - Karas neapsieina be aukų, tik su seksu galima apsieiti be orgazmo!
  Ir abu, elfas ir trolis su karūnomis, linksmai iškišę dantis, juokėsi.
  Po to jie taip pat pradėjo duoti komandas savo skambiais, labai linksmais ir karštais balsais.
  Erimiada ėmė ir vėl su puikiu jausmu bei išraiška, šokdama ant savo sniego baltumo vienaragio, dainavo;
  Šlovė šaliai, kuri žydi danguje,
  Šlovė didžiajam, šventajam elfui...
  Ne, nebūti amžinybės tyloje -
  Perlų lauko žvaigždės drėkinamos!
  
  Didysis Visagalis Svarogas yra su mumis ,
  Sūnus visagalis ir didžiulės šeimos...
  Kad šis karys padėtų mūšyje,
  Šlovink elfų Dievą!
  
  Merginos neabejoja, patikėkite
  Įniršusios merginos puola minią...
  Pašėlęs žvėris bus suplėšytas į gabalus,
  Ir priešas gaus smūgį į nosį!
  
  Ne, nebandyk palaužti elfų,
  Priešas mūsų ant kelių nepavers...
  Mes nugalėsime tave piktas sūnau,
  Elfinas yra su mumis !
  
  Ne, niekada nepasiduokite priešams
  Basos merginos kovojo valdant Elfskvoy ...
  Mes nerodysime silpnumo ir gėdos,
  Susitvarkykime su didžiuoju šėtonu!
  
  Tegul Dievas baigia jūsų kovas
  Ir garsiai sudaužyti Vermachto minias...
  Kad jie baigėsi nuliais,
  Kad nebūtų ramu kapinėse!
  
  Duok merginoms, kovotojai,
  Taigi tai bus surengta orkšistams...
  Tėvai mumis didžiuosis
  Mes, kaip karvės, priešas nepamelžsime!
  
  Tiesa, tuoj ateis pavasaris
  Laukuose bus aukso ausys...
  Tikiu, kad mūsų svajonė išsipildys
  Jei reikia kovoti už tiesą!
  
  Dieve, tai reiškia, kad visi žmonės myli,
  Ištikimas, stiprus, amžinas džiaugsmas ...
  Nors pralietas žiaurus kraujas,
  Mergina dažnai yra neatsargi!
  
  Mes sutriuškiname priešą mūšyje,
  Darai kažką tokio erdvaus...
  Nors pasaulius siautėja audra,
  Ir ateina tvankus užtemimas!
  
  Ne, elfai stovės iki kapo,
  Ir jie nė trupučio nepasiduos orkams...
  Jūs, vaikinai, užsirašykite tai į savo sąsiuvinį,
  Ir pagaląskite visus kardus kovai!
  
  Taip, tiesa, bus aušra be kraštų,
  Patikėk, džiaugsmo turės visi...
  Mes atidarome kitą, patikėkite manimi, šviesa -
  Ore merginos ranka tiesiasi!
  
  Mes elfai galime tai padaryti, patikėk manimi,
  Tai, apie ką net svajoti nedrįstame...
  Mes aiškiai matome ryškiausią tikslą,
  Ne, nekalbėkite nesąmonių, kovotojai!
  
  Mes skrisime į Marsą pramogauti,
  Atverkime ten laukus, skaičiuokime rubinus...
  Ir mes įkelsime orkams tiesiai į akis,
  Virš mūsų sklando cherubų minios!
  
  Tegul elfų šalis garsėja,
  Kas suteikė elfinizmą tautoms ...
  Ji amžiams duota mums gimus -
  Už Tėvynę, už laimę, už laisvę!
  
  Elfijoje kiekvienas karys iš ėdžios,
  Kūdikis traukia rankenėlę prie ginklo...
  Todėl drebate piktadarys,
  Mes raginame monstrą atsakyti!
  
  Taip, mūsų šeima bus draugiška,
  Ką elfinizmas sukurs visatoje...
  Mes tapsime, pažinsime tikrais draugais,
  Ir mūsų verslas bus kūryba!
  
  Galų gale, elfinizmas yra amžinai gimęs,
  Kad suaugusieji ir vaikai būtų laimingi...
  Berniukas vis dar skaito skiemenimis,
  Tačiau akyse šviečia demiurgo liepsna!
  
  Tegul žmonės būna laimingi amžinai
  Kad jie kartu kovoja už Svarogo reikalus ...
  Netrukus pamatysime Folgi pakrantę,
  Ir mes būsime garbingoje Dievo vietoje!
  
  Taip, elfo negali palaužti Tėvynės priešai,
  Tai bus stipresnis net plienas ...
  Elfija, tu esi vaikų mama,
  Ir mūsų tėvas, patikėk manimi, iš išmintingiausio atstumo!
  
  Tėvynei nėra jokių kliūčių, patikėk manimi,
  Tai vis juda į priekį...
  Netrukus pragaro karalius šachmatas
  Nors jis turi tatuiruotes ant rankų!
  
  Mes atiduosime savo širdis už Tėvynę,
  Lipkim į visus kalnus, patikėk aukščiau...
  Mes, merginos, turime daug jėgų,
  Kartais net stogą pramuša!
  
  Elfui berniukas taip pat davė prenumeratą,
  Sakė, kad įnirtingai kovos...
  Jo akyse putojantis metalas,
  Ir RPG yra tvirtai paslėptas kuprinėje!
  
  Taigi nevaidinkime kvailių
  Ir geriau, kad mes visi stovėtume kartu kaip siena ...
  Egzaminai, atiduodami tik penkis,
  Kad valdytų Abelis, o ne piktasis Kainas!
  
  Trumpai tariant, žmonėms bus laimė
  Ir Svarogo galia šventajame pasaulyje...
  Jūs žaismingai daužote orkšistus,
  Tegul Lada būna laimė ir stabas!
  Tai tikrai buvo daina. O priekyje jau puola gražios, basos, įdegusios ir labai viliojančios bei apetitiškai atrodančios merginos, didžiulė orkų būrys.
  Ir šie padarai, priešingai nei elfai ir troliai, yra labai bjaurūs bjauriais veidais. Orkai atrodo kaip lokiai, tik nepalyginamai bjauresni, o jų snukiai tokie baisūs, atstumiantys.
  Pirmos ugnį atidengė merginos su arbaletais. Juk arbaletai yra specialus mechanizmas su sunkiais nuodų įmirkytais varžtais, ir jie pataiko didesniu atstumu nei strėlės.
  Moterys karės tvirtai ilsėjosi plikomis, įdegusiomis, stipriomis kojomis, greitai suko būgnus.
  O dabar arbaleto varžtai skraido su skardžiu švilpuku. Ir jie tiesiogine prasme prasiskverbia, taranuodami orkus. O gražuolės vis dar šypsosi žėrinčiais dantimis, kaip išrankiausi perlai iš sultono lobyno.
  O paskui ir gražuolės su lankais atsiklaupė. Iš lanko galima iššauti dažniau nei iš arbaleto. Ir tuo pat metu merginos plikomis, judriomis, grakščiomis kojomis tempia virvelę. Ir jie tai daro labai protingai ir šauniai.
  O strėlės skraido, slysta pasvirusiu lanku ir stebina savo neįtikėtina, griaunančia smirdančių ir gauruotų lokių galia. Ir atrodo nepaprastai įspūdingai. Ir trykšta nešvaraus rudo nužudytų būtybių kraujo fontanai.
  O merginos, na, jos tokios gražios, ir kaip malonu žiūrėti į jų labai grakščių ir harmoningai išsidėsčiusių raumenų judesius.
  Tačiau kiti kariai dislokuoja balistas ir katapultas. Ir tai taip pat labai galingas ginklas. Štai aukštu lanku skraido ištisos statinės padegamojo mišinio. O čia tokia susinaikinimo dovana, kaip ims ir plaktuku į patį orkų būrį. Ir tikrai visi plyšta ir degina. Ir jei ne visi, tai geras šimtas tikrai. Ir tai yra epinis mūšis.
  Švenčiant Kalėdas orkai dega gyvi, kaip žvakės ant medžio turtinguose namuose.
  O apdegusios mėsos kvapas sklinda toli.
  O merginos ėmė mėtyti stropus ir stropus į besiveržiančius orkus. Ir jie taip pat prasibrovė per didžiulę pasiutusių ir gauruotų lokių minią. Ir jie, šie gyvūnai, nukrito ir paleido nemalonaus skysčio fontanus.
  Atakuojančią ordą merginos iki šiol naikino per atstumą ir nuostolių praktiškai nepatyrė.
  Tiesa, kai kurie orkai taip pat bandė svaidyti strėlytes ir mėtyti akmenis.
  Čia į pliką gražuolės padą pataikė taškas. Ir mergina sušuko:
  - Po velnių, skauda!
  Erimiada šypsodamasi pažymėjo:
  - Taip, pasaulis pilnas skausmo! Tačiau mergaičių kojos gyja labai gerai.
  Plėšrūnė dainavo, apnuogindama didelius, į arklį panašius dantis:
  - O, kokios kojos!
  Taip vaikinai įsijungia...
  Nebijok, mažute -
  Geriau nužudyk orką!
  Apskritai merginos kovojo puikiai. O dabar ant orkų vėl krenta statinės degių mišinių. Ir strėlės, ir arbaleto varžtai, ir smūginiai elementai iš stropų, ir smiginis.
  Trūksta gero kulkosvaidžio, galinčio nupjauti besiveržiančius, kaip cunamio bangą, orkus. Ir tai tikrai rimta problema. Tačiau šiame pasaulyje, deja, nėra šaunamųjų ginklų. Ir gal net laimei, kad toks nešvarumas dar nebuvo sugalvotas.
  Tačiau balistos ir katapultos veikia taip pat gerai. Be to, merginos, svaidydamos statines su kažkuo, pavyzdžiui, napalmu, naudoja ir garų energiją. Tam jie ir taupė anglis. Ir tada katapultų šaudymo nuotolis ir ugnies greitis padidėja pora dydžių. Ir kariai čia dirba dideliu greičiu. Ir jų pliki, rožiniai, apvalūs kulnai blyksteli. O greitis nuostabus.
  Čia vėl sklinda naujos susinaikinimo dovanos. Ir tokie smūgiai, kaip mažos, sprogsta branduolinės bombos.
  Štai tiek orkų vienu metu patenka į požemį. Ir jūs vis tiek galite naudoti kai kuriuos ginklus, kurie yra mirtinesni.
  Čia visų pirma statinė sprogsta ore virš orkų, o nuodingos adatos ir sprogstamieji rutuliai išsisklaido į šonus.
  Ir tiek daug orkų suluošina ir miršta. O pačios merginos nuo šių plaukuotų būtybių taip pat gauna mėlynių ir įbrėžimų. Tačiau iki šiol niekas nežuvo. Nors viena iš merginų buvo taip sunkiai sužalota, kad ją paėmė ir nunešė neštuvais.
  Taip, tai tikrai labai rimta ir kruvina kova. Ir tada atrodo, kad bjaurieji ir žavingieji kovoja vienas su kitu. Ir viskas atrodo taip šauniai ir dailiai.
  Erimiada vėl ėmė ir dainavo su dideliu jausmu ir jėga, savo nuostabiu ir nepakartojamu balsu;
  Aš esu elfų ožkų mergaitė,
  Ji taip pat dirbo laukuose, su meile arė ...
  Bet kilo siaubinga audra...
   Orkšistas užpuolė, nes jam neužtenka vietos!
  
  Kruvini dvidešimt pirmieji baisūs metai.
  Orkler puola daug...
  Leiskite elfams eiti į dyką,
  Sviediniai sprogsta - kulkos švilpia!
  
  Ne, čia galima rasti baisesnę vietą,
  Kai visur yra skausmas ir destrukcija...
  Merginai nėra nė dvidešimties
  Bet kiek skausmo ir nepriteklių aplinkui!
  
  Piktasis puola Tėvynės orkšizmą,
  Toks galingas, tiesiog žiaurus...
  Bet aš tikiu, laimėtojas yra elfinizmas,
  Kas yra už Orkwolf , šie orkai yra akli!
  
  Priešas labai stiprus, tu juo tiki,
  Jo spaudimas yra aktyvus ir žiaurus...
  Orcschizmas yra tiesiog laukinis žvėris
  O prieš merginą vaizdas mėlynakis!
  
  Ne, merginos neatsitrauks
  Jie veržiasi per sniegą basi...
  Egzaminai, atiduodami tik penkis,
  O mūsų merginos kovoja labai drąsiai!
  
  Veltui orcizmas užpuolė elfą,
  Nors sąjungininkas padeda orkams...
  Ir pūkuotas monstras skris žemyn,
  Nors mėsėdžiai žudo elfus!
  
  Merginos nežino žodžio - yra ramybė,
  Jie labai trokšta laimėti...
  Nors Orcleris yra toks šaunus žodžiais,
  Kas tapo tiesiog klounu!
  
  Greitai pristatykime orkus, merginos šachmatai,
  Elfskvojuje priešas yra gana apniukęs ...
  Tada buvo legendinis Elfagradas,
  Jis susitiko su aštriu susidorojimu !
  
  Na, o kas yra "Tigras" mergaitėms?
  Tikrai galinga mašina...
  Mums nereikia grubių, žaidimų gražuolių,
  Kieno orksistų armija sutriuškinta!
  
  Čia jie stipriai padeda orkams FSA,
  Jie duoda nemokamus lėktuvus, tankus...
  Jie tikriausiai išprotėjo
  persivalgo su vištiena !
  
  Taip, Orkleras buvo nušautas kaip šuo
  O Okringas užgrobė vietą soste...
  Galbūt nepakankamai subrendęs dideliam,
  Tas storas šernas karališkoje karūnoje!
  
  Bet FSA su Trolltaniya dabar,
  Taigi jie uoliai ėmė padėti orksistams...
  Netekčių armija elfų nesuskaičiuos,
  Ir prigesęs elfinizmas davė!
  
  Tai tik pragariškas derinimas,
  Kai kapitalo galia yra vienybėje...
  Ir grasina sugriūti...
  Orkšistams skirtos žemės, žinote, Fiankų neužtenka!
  
  Veltui Semas tiekia jiems bombą,
  Karaliau, koks velnias siunčia maistą...
  Galų gale, mūšyje laimėjęs EFSR,
  Orkdolfas puola senus viršininkus!
  
  Žinoma, mes patiriame daug nuostolių,
  Merginos basos net per šaltį...
  Bet jei reikės, mes išgelbėsime Elfsqua,
  Turime tokių pynių iš aukso!
  
  Jei jie gintų Elfagradą,
  Patikėkite, mes galime pasiekti Orkliną...
  Elfams armijoje ši rikiuotė
  Kai žmonės ir kariuomenė yra vieningi!
  
  Merginos tiesiog nemoka žodžių, ne,
  Ir jie nuožmiai kaunasi su orkais...
  Pamatysime, merginos patikės aušra,
  Nors akys kartais kaip lėkštės!
  
  Tikiu, gražuolis elfų karalius,
  Galės padaryti valią stipresnę už plieną ...
  Tebūnie Elfislavny suverenas,
  Kohlui nepavyko visko padaryti gražiai Ftalin !
  
  Taip, tegul elfų šalis žydi,
  Kelias bus statyba elfinizmo šviesoje ...
  Laimėjimai atidaro neribotą sąskaitą,
  Nors revanšizmo vaikai apnuogino dantis!
  
  Na, ką tu pasakysi, dėde baisusis Semai,
  Tu užaugai save, pagalvok apie mirtį...
  Pavyko atremti EFSR orkšistus,
  O tai reiškia kapitalo mirtį!
  
  Kas atsitiko, ir daugiau nei vieną kartą, ne dvi kovos,
  Vis tiek bus matyti, kaip griaustinis per Elfą ...
  Kad nuliai neateitų į tėvynę,
  Galbūt sukurti stebuklą Dievui!
  
  Ten, kur Ftalinas tiesiog negalėjo,
  Basos merginos galės...
  Jiems galingas Dievas, šventasis Svarogas ,
  Ir taiklumas šaudant iš kulkosvaidžio!
  
  Trumpai tariant, kova dar nesibaigė,
  Mes, šviesos elfai, siekiame keršto...
  Mūšyje bus senas ir jaunuolis,
  Mes nesuteiksime orkams didžiulio šanso!
  
  Trumpai tariant, mes merginos basos,
  Jis vėl įnirtingai bandė pulti,
  Ir su nuogu kulnu, tvirtu kumščiu.
  Mes taip pamišę, kad piktasis orkas atrodo kreivai !
  
  Tikiu, kad nuogulos elfų neužtvindys!
  Po didžiojo Svarogo vėliava...
  Kovok už Tėvynę ir nebijok,
  Nes greitai bus daug laimės!
  
  ALEKSANDRO MAKEDONIJO IR POPADANETO SŪNAS
  ANOTACIJA
  Berniukas kovotojas Vitalijus Akulovas atsiduria Senovės Babilone valdant Aleksandrui Ketvirtajam, Aleksandro Makedoniečio sūnui ir įpėdiniui. Ten jis keičiasi vietomis su didžiosios imperijos karaliumi - berniukai yra labai panašūs ir pradeda labai įdomius ir jaudinančius nuotykius.
  . 1 SKYRIUS
  Berniukas staiga atsidūrė senoviniame senoviniame mieste. Aplink buvo gana aukšti, balti pastatai. Nors lauke nešvaru. Vitalikas nušvilpė, pažymėdamas, kad čia galima pamatyti senus laikus. Atrodo kaip labai didelis miestas, kurio gatve žingsniavo drambliai.
  Vaikinas ėjo ir jam į veidą papūtė šviežias mėšlas. Aplink buvo žmonių. Dauguma jų yra su lengvomis tunikomis, basutėmis ir chalatais. Tačiau daugelis, ypač berniukai, buvo beveik nuogi ir basi. Tikrai šilta. Vaikų daug, ir jie yra įdegę ir tamsiaodžiai, bet tarp juodaodžių pasitaiko ir baltų galvų. Merginos lengvomis tunikomis. Turtingesni vis tiek avi basutes, o vargingesni - basi.
  Pats Vitalikas užsiima taekwondo, kuriame daug spardosi ir laužo daiktus, taip pat ir už diržo atidavimą. Ir todėl berniukas nemėgo batų. Jis stengėsi kuo daugiau bėgioti basas, kad vaikų padai nebūtų minkšti ir pasidengę kietomis nuospaudomis. O dabar ėmė ir įšoko į kažkokį portalą, lakstė po Maskvą. Ir atsidūrė senoviniame mieste. Kalba žmonėms buvo nepažįstama, bet tuo pačiu Vitalikas viską suprato.
  Po berniuko basomis kojomis įkaitusios grindinio trinkelės, bet plikas, kietas padas neskauda. Kitas dalykas - į jį žiūri kaip į vergą. Nors Vitalikas turi išmaniuosius marškinėlius su naujais šortais. O daugelis vaikinų visai neskursta, mieliau puikuojasi nuogais kulnais nebent dėl sukietėjimo ir tam, kad parodytų, jog nebijo įkaitusių grindinio trinkelių.
  Vitalikas vaikščiojo po senovinį miestą. Ir šypsojosi, žavėdamasis pojūčiais. Ten buvo didelės statulos ir grandioziniai rūmai. Ir tuo pačiu mieste yra daug purvo. Viską sutvarkę vergai nelabai linksminosi.
  Vitalikas paklausė vieno iš basų berniukų, vilkinčių tik juosmenį:
  - Koks čia miestas?
  Jis pažvelgė į ryškius Vitaliko marškinėlius ir gražų, paauksuotą laikrodį ant įdegusios vaikino rankos, pagarbiai nusilenkė ir atsakė:
  - Didysis Babilono miestas yra Makedonijos valstybės sostinė!
  Vitalikas nusijuokė ir paklausė:
  - O Aleksandras Didysis, tikiuosi, gyvas?
  Berniukas vėl nusilenkė ir atsakė:
  - Jis amžinai gyvas, būdamas dievu Olimpe!
  Vitalikas linktelėjo ir dainavo:
  - Blizga spindinčia žvaigžde,
  Per tamsą...
  Puikus herojus Aleksandras
  Nepažįsta skausmo, baimės!
  Vergas norėjo ką nors pasakyti, bet pasirodė prižiūrėtojas su basutėmis ir apsiaustu ir trenkė jaunajam vergui į nugarą botagu. Jis rėkė ir ėmė kerštingai šluoti gatvę.
  Vitalikas sušuko:
  - Vaikus mušti nėra gerai!
  Prižiūrėtojas pažvelgė į berniuką. Nuogos, įdegusios kojos, bet ryškūs marškinėliai ir auksinis laikrodis ant rankų. Galbūt tai kilnaus žmogaus sūnus.
  Ir prižiūrėtojas atsakė:
  - Vergai turi būti paklusnūs botagu. Ar tavo tėvas niekada tavęs nemušė?
  Vitalikas sąžiningai atsakė:
  - Ne!
  Prižiūrėtojas nustebo:
  - Keista! Net kilmingi berniukai plakami. Ir tavo veidas man kažką primena.
  Vitalikas griežtu tonu atsakė:
  Ir jūs turite žinoti savo vietą!
  Vyriškis atsitraukė, jausdamasis nedrąsus. Berniukas pliaukštelėjo plikomis, iškaltomis, labai stipriomis kojomis toliau ir dainavo:
  Spartakas yra puikus karys ir didvyris,
  Narsiai kovojo su didele kariuomene...
  Nors jis buvo vergas, bet dabar karalius,
  Tegul pergalė šviečia!
  Vitalikas norėjo toliau dainuoti, bet įkvėpimas paliko berniuką. Tiesą sakant, aš norėjau nuotykių.
  Ir taip jis nukeliavo į patį Babilono centrą. Šis miestas, didžiausias senovėje, kol iškilo Roma. Berniukas judėjo lengvai, kaip lūšis, o jo nuotaika buvo kaip uostančio šuns, kuris paėmė pėdsaką.
  Aplinkui knibždėte knibždėjo gyvenimas. Dešinėje, aikštėje, buvo plakamas maždaug keturiolikos metų berniukas ilgais šviesiais plaukais.
  Paauglys buvo liūdnas ir vaikščiojo nuleidęs galvą, o rankomis dangstydamas gėdą nuplėšė jam strėną.
  Minia švilpė ir dūkavo, buvo įdomu, kaip jie įveiks gražų ir raumeningą berniuką. Moterys ypač norėjo žiūrėti. Vis dar toli nuo islamo, ir jie buvo atvirais veidais, daugelis šviesiomis tunikomis, trumpi, kas patogiau per karščius. Kai kurie skurdesni ir jaunesni yra basi, o turtingesni - basutes ir apyrankes.
  Vitalikas taip pat pažvelgė į šį spektaklį. Liūdno žvilgsnio berniukas klusniai atsigulė ant ožkų. Jį saugojo budelio padėjėjai - taip pat paaugliai nuogi iki juosmens, bet su kelnėmis ir batais. Ir, žinoma, pats budelis yra labai raumeningas banditas.
  Taigi jis paėmė iš krepšio strypą ir suvilgo jį vandeniu.
  Heraldas perskaitė kaltinimą:
  - Už pagarbos vyresniesiems stoką, įžūlumą keturiolikos metų Cyrus berniukas nuteistas penkiasdešimčiai rykščių į nugarą ir sėdmenis bei dvidešimt penkis smūgius į kulnus!
  Minia pritariamai džiūgavo. Budelis paėmė stipresnį botagą ir smogė į raumeningą, saulės nudegusią berniuko nugarą. Jis nebuvo visu pajėgumu, o oda tik išsipūtė.
  Vitalikas pagalvojo, ar jam reikėtų įsikišti? Bet kokia būtų prasmė? Ten stovėjo keliolika aukštų vyrų, ginkluotų sargybiniais. Ir minia pritariamai riaumojo. Be to, gali būti, kad berniukas yra sumuštas dėl to. Senovės laikai žiaurūs. Ir pats Dievas įsakė berniukus plakti. Net Biblijoje, humaniškame Naujajame Testamente, buvo rekomenduota plakti lazdele vaikus.
  Berniukas sunkiai kvėpavo ir, sukandęs dantis, tylėjo. Budelis sumušė jį saikingai, ir jau oda plyšo ir bėgo kraujas.
  Vitalikas atsidusęs pažymėjo:
  - Toks pasaulis!
  O paauglys ir toliau buvo mušamas. Vitalikas nuėjo toliau, jis nenorėjo to žiūrėti. Nors, žinoma, reginys patinka daugeliui. Vitalikas nuėjo toliau.
  Jis prisiminė filmą "Lobių sala", vis dar buvusį trisdešimt septintoje.
  Vietoj berniuko buvo mergaitė. Ir jie grasino jai iškepti kulnus.
  Taip, tai pakenktų. Vitalikas svarstė, ar mergina būtų rėkusi, ar tylėjusi kaip partizanė.
  Žinoma, jis po šio filmo grynai iš smalsumo patikrino, kaip ugnis degina kulnus. Ir jis tai padarė su dujiniu kamparu . Įsitikinęs, kad taip, tai labai skausminga. Ir tada, dar ne per šiurkštus, mažo berniuko padai buvo labai jautrūs.
  Ir pūslės ant jų skausmingai išsipūtė. Tiesa, jie greitai išėjo. Taip, toks kankinimas atlaisvins liežuvį bet kam. Tačiau fašistų nelaisvėje buvo pionierių, kurie tylėjo. Nors gal kai kuriems jų kulniukai buvo apkepę ugnimi.
  Tiesa, Vitalijus dar nėra matęs filmo, kuriame būtų kepami berniukų kulnai. Čia lazdomis, kartais, pasitaikydavo pamušti. Viename amerikiečių filme anglų karininkas grandinėle net trenkė berniukui į nuogą padą. Ir ta pėda buvo ištinusi, ir berniukui skaudėjo. Bet niekada su ugnimi.
  Taip pat labai mažai filmų, kur berniukams lazdomis daužomi į kulnus.
  Vitalikas atsisuko pažiūrėti. To nematai dažnai.
  Berniuko nugara virto kruvina netvarka, o budelis jau daužė lazda į padą. Keista, bet berniukas sulaikė savo riksmus ir parodė drąsą. Atrodė, kad jis buvo spartietis.
  Vitalikas nusprendė, kad po pliaukštelėjimo tikrai susipažins su šiuo vaikinu. Be to, miestas nepažįstamas ir jis nežino, kur eiti. Ar kilo mintis tapti gladiatoriumi? Bet tai ne Senovės Roma, ir nėra žinoma, ar Makedonijos valstybėje buvo gladiatorių Aleksandro Ketvirtojo valdymo laikais.
  Nors, greičiausiai, publiką linksmino ir kovotojai.
  Vitalikas dar nežinojo, ar jis ilgam čia įstrigo, ar tai tik pasivaikščiojimas per Babiloną?
  Lengviausias būdas - stoti į kariuomenę. Bus ir stogas, ir maistas, ir pinigai karo atveju.
  O Vitalikas, taekwondo kovotojas, yra labai stiprus. Taip, ir jis turi kovos su kardais koncepciją.
  tai, kad aš nenorėjau ilgam įstrigti pasaulyje be kompiuterių, žaidimų konsolių, išmaniųjų telefonų, iPhone , televizorių ir interneto. Iš tiesų, ką tokiu atveju daryti? Noriu su kuo pažaisti.
  Vitalikas labai mėgo istorines strategijas. Kur tu, pavyzdžiui, Rusijos caro Ivano Rūsčiojo vietoje. Ir jūs laimite karą Livonijoje prieš kompiuterį. Jūs valdote tūkstančius vienetų. O jūs statote gamyklas su patrankomis, girgždomis, arklidėmis ar dar įspūdingesniu dalyku. Bet Ivanas Rūstusis, žinoma, yra primityvus, kaip kazokų žaidimas. Bet ką nors modernesnio sukurti naudojant technologijas.
  Ypač įdomu žaisti nuo primityvios sistemos iki nanotechnologijų.
  Paauglys baigė mušti. Jis buvo labai stiprus, todėl pats po pliaukštelėjimo sugebėjo atsistoti. Ir nors berniuko kojos buvo ištinusios, jis beveik nežengė kelių žingsnių.
  Po to jam buvo duotas strėnas. Ir berniukas persikėlė sumuštas iki kraujo, bet nesulaužytas.
  Vitalikas priėjo prie jo ir ištiesė ranką. Berniukas Cyrusas jį papurtė ir pasakė:
  - Matau, tu ne vergas! Net neprašysiu, kiekvienas tavo gestas byloja apie laisvą ir vertą žmogų.
  Vitalikas linktelėjo:
  - Aš, žinoma, ne vergas.
  Berniukas pažvelgė į jį ir staiga, pakeitęs veidą, paklausė:
  - Atsiprašau, mano akys neryškios. Arba man tik atrodo, bet tu... Jūsų Didenybe Aleksandras...
  Vitalikas papurtė galvą.
  - Ne! Aš ne Aleksandras! Kaip tai atrodo?
  Paauglys linktelėjo.
  - Labai!
  Vitalikas šypsodamasis atsakė:
  - Taip, įdomu. Bet aš manau, kad jis jau...
  Berniukas linktelėjo:
  - Taip, dešimt metų. Bet jis didelis ir stiprus berniukas. Ką, tu vyresnis?
  Vitalikas linktelėjo:
  - Taip! Bet tai nesvarbu. Atėjo laikas man patikrinti savo brolį dvynį.
  Berniukas logiškai pastebėjo:
  - Už tokį panašumą jie gali tave įkalti.
  Jaunas berniukas linktelėjo:
  - Gal būt! Bet prisiminiau vieną įdomią istoriją, taip irgi nutiko, kai berniukai atrodo panašūs ir gal pavyks, viskas labai įdomu!
  Vitalikas, žinoma, negalėjo neprisiminti Marko Tveno "Princas ir vargšas". Kur berniukai apsikeitė vietomis. Ir tai pasirodė juokinga. Be to, gali būti , kad Aleksandras Ketvirtasis liko neilgai. Istorijoje buvo daug įvairių versijų apie Aleksandro Makedoniečio sūnaus mirtį. Ir mūšyje, ir nuo apsinuodijimo, ir neva net kalėjime. Buvo kelios skirtingos legendinio karaliaus sūnaus mirties versijos. Tai buvo per seniai, o tada atėjo neramūs laikai.
  Aleksandro Makedoniečio imperija žlugo. Ilgą laiką iš tokių didelių valstybių egzistavo tik Romos imperija.
  Vitalijus ir Kyras priėjo prie didžiulių rūmų. Jį pastatė Nebukadnecaras. Gana masyvus ir sodrus. Aplink pilna apsaugos, įskaitant arklį.
  Berniukai neatrodė labai reprezentatyvūs. Cyrus paprastai turi tik juosmenį ir nugarą, nupjautą botagu. Taip, ir kulnai ištinę, tenka lįsti ant kojų pirštų. Vitalikas net nustebo, kad po tokios žiaurios egzekucijos berniukas sugebėjo vaikščioti.
  Cyrus pastebėjo:
  - Aš labai panašus į vergę. Jie manęs neįleis.
  Vitalikas šypsodamasis linktelėjo.
  - Suprask! Bet tikriausiai jie taip pat uždarys prieigą prie manęs.
  Cyrus pasiūlė:
  - Paskubėkite bėgti ir praneškite, kad turite skubią žinią karaliui. Tada tave paims kaip šauklį ar bėgiką, o gal ir perleis.
  Vitalikas pasakė:
  - Tai gera mintis.
  Berniukas pradėjo bėgti. Jo nuogos, įdegusios, labai raumeningos kojos blykstelėjo kaip ponio kanopos.
  Cyrus liūdnai šypsodamasis pasakė:
  - Kam pyragai ir spurgos,
  O kas kramto ir spurgus!
  Vitalikas nubėgo prie sargybinių. Jis sušuko į viršų:
  - Skubi žinutė karaliui!
  Sargybiniai vieningai paklausė:
  - Nuo ko?
  Berniukas užtikrintai atsakė:
  - Iš Kratoro !
  - Nagi!
  Vitalikas pradėjo toliau. Jis nubėgo ir apsižvalgė po rūmus. Prabanga buvo grubi. Iki Kristaus gimimo liko daugiau nei trys šimtai metų. Ir tuo pačiu metu jis yra gana švarus. Vergiškos merginos ir berniukai šveičia grindis. Vitaliką porą kartų pristabdė apsaugininkai.
  Kol galiausiai jis įbėgo į sosto kambarį. Viskas tiesiogine prasme spindėjo auksu.
  Soste sėdėjo berniukas. Jis buvo apsirengęs prabangiu drabužiu ir brangiais batais, o ant galvos buvo karūna. Vaiko veidas tikrai buvo labai panašus į Vitaliką. O palei kraštus stovėjo sargybiniai su ietimis ir lankais.
  Vitalikas nusilenkė ir pasakė:
  - Džiaugiuosi galėdamas jums tarnauti, jūsų didenybe!
  Vaikinas soste sunerimęs paklausė:
  - Kas tu esi? Kažką tu man primeni?
  Vitalikas šypsodamasis atsakė:
  - Noriu pasikalbėti su tavimi vienu, šaunuolė!
  Aleksandras Ketvirtasis linktelėjo.
  - Puiku! Išeikime į rūmus, man patinka kalbėtis su bendraamžiais.
  Ir berniukas-karalius nuėjo į mažą sosto kambarį. Ir Vitalikas, tyliai žingsniuodamas basas, nusekė paskui jį. Aleksandras dėl batų atrodė kiek aukštesnis. O koks jis raumeningas, nesimato dėl drabužių.
  Jie išėjo ir atsistojo prieš veidrodį. Aleksandras mielai nusiavė nekenčiamus batus, sugėdinęs berniuką ir pastebėjo:
  Mes dabar tokio pat ūgio!
  Vitalijus pasiūlė:
  - Palyginkime raumenis.
  Ir jis nusivilko marškinius. Tiesą sakant, jo raumenys buvo labai įspausti giliai.
  Aleksandras taip pat nusivilko karališkus drabužius, liko beveik nuogas. Berniukas buvo raumeningas, iki blyškesnio taško, o jo raumenys nebuvo tokie iškilūs, bet vis dėlto panašūs!
  Aleksandras pažymėjo:
  - Mūsų pačių mama mūsų neišskirs.
  Vitalijus šypsodamasis paklausė:
  - Ar norėtum su manimi apsikeisti vietomis?
  Karalius berniukas linktelėjo.
  - Būtinai! Svajoju pasirodyti mieste be apsaugos, basomis bėgioti gatvėmis, voliotis purve. Ir apskritai pailsėkite nuo viešųjų reikalų. Ir ką?
  Vitalikas pasakė:
  - Karališkais drabužiais niekas nepagalvos, kad aš - tu. Ir tu nešiosi mano!
  Aleksandras linktelėjo.
  Turime panašius balsus. Klausyk, man labai patinka tavo idėja!
  Ir berniukai pradėjo persirengti. Karaliaus batai buvo per dideli ir ne visai patogūs, bet buvo nusagstyti brangakmeniais. O rūbai nelabai patogūs. Buvo aišku, su kokiu malonumu Aleksandras apsivilko šortus. Jis net norėjo likti nuoga krūtine. Tačiau buvo nepatogu nešti marškinius rankose, ir jis nenoriai juos užsivilko. Taigi vaikinai apsikeitė vietomis.
  Vitalijus taip pat jautėsi ne savo vietoje. Nors dabar jis yra didžiausios, tuo metu, pasaulyje imperijos valdovas.
  Abu berniukai išsikraustė iš sosto salės. Aleksandras sušnibždėjo:
  - Tu būsi mano soste. Ir kol vaikštau po miestą. Kai pavargsiu nuo laisvos valios, grįšiu, ir vėl pasikeisime.
  Vitalijus linktelėjo.
  - Puiku!
  Vaikinai įėjo į karalystės salę. Vitalikas žengė į sostą. Jis svarbiai atsisėdo ir pasakė:
  - Duok šiam berniukui dešimt auksinių ir paleisk jį ramybėje!
  Po to tarnaitės mandagiai išlydėjo jaunąjį karalių. Basas berniukas pradėjo bėgti. Kaip gera be batų - kojos lengvos, o nuogi padai jaučia palaimą.
  Aleksandras paėmė ir dainavo:
  Laisvė, laisvė, duok man laisvę
  Aš skrisiu kaip paukštis!
  Žmonėms, žmonėms, žmonėms,
  Ir gyvensiu kaip noriu!
  Karalius berniukas buvo kupinas entuziazmo. Tačiau vos išėjęs iš rūmų plika, ne per grublėtu padu pajutau, kaip karšta trinkelės. Ir tai buvo nemalonus jausmas. O man teko sukąsti dantis ir pasitempti, kad vėl bėgčiau toliau.
  Atogrąžų klimatas, o vasarą, žinoma, vis dar degina saulė. Vergų berniukai yra dažni, bet kaip karalius gali vaikščioti basas net vaikystėje?
  Ir tai labai skaudina. Aleksandras pašoko - apdegė kulnus, bet ištvėrė. Taigi jis nubėgo į pavėsį, kur ne taip karšta, ir pastebėjo:
  - O dievai, aš niekada nemaniau, kad akmenys gali būti tokie karšti!
  Vaikinas pažvelgė į savo rankas. Juose buvo dešimt auksinių monetų. Šlykštelėjo mintis - ar man pirkti basutes?
  Tačiau dėl to jis ir pabėgo iš rūmų, norėdamas bėgti basas pagal savo skonį. Taip, ir puikaus vado sūnui nedera šlubuoti. Jo tėvas padarė didelių dalykų, o sūnus išgelbėjo tik dėl to, kad jam dega nuogi padai.
  Aleksandras vėl puolė bėgti degančiomis trinkelėmis. Saulė vis dar skaisčiai švietė.
  Staiga jis sulaukė Cyrus. Berniukas su juosmeniu ir sušuko:
  - Sveikas Vitalik!
  Aleksandras sumurmėjo atsakydamas:
  - Aš ne Vitalikas, bet kas tu toks?
  Berniukas šypsodamasis atsakė:
  - Aš Cyrus! Ką, tu mane pamiršai?
  Įžvalgus Aleksandras atsakė:
  - Aš suprantu! Ar manote, kad aš esu tas berniukas, su kuriuo apsikeitėme drabužiais!?
  Kirkas atidžiau pažvelgė. Buvo akivaizdu, kad Aleksandro rankos ir pėdos buvo ne tokios įspaustos, o nuogi pėdų padai buvo suragėję. Ypač jei atidžiai žiūrite.
  Cyrus nusilenkė ir paklausė:
  - Vadinasi, tai jūs, jūsų Didenybe?
  Aleksandras linktelėjo.
  - O tu greitaprotis! Kodėl buvai sumuštas?
  Berniukas šypsodamasis atsakė:
  - Už išdaigas!
  Karalius sušnypštė:
  - Jei mane supykdysi, tave įkals!
  Kirkas šypsodamasis linktelėjo.
  - Taip, valdove! Klausau ir paklūstau!
  Aleksandras įsakė:
  - Nagi, bėk su manimi!
  Ir abu berniukai atskubėjo. Caro Kid buvo iš prigimties ištvermingas ir stiprus, bet nelabai treniruotas. Tačiau jie bėgo greitai.
  Bėgdamas Aleksandras paklausė:
  - Ar tu vergas?
  Cyrus su pasitikėjimu atsakė:
  - Ne!
  - O kodėl pusnuogė, sumušta ir basa?
  Berniukas šypsodamasis atsakė:
  - Prieš pliaukštelėjus nusirengęs! Ir apskritai berniukai dažnai per karštį vaikšto pusnuogiai, net jei tėvai nėra tokie vargšai.
  Aleksandras linktelėjo.
  - Logiška!
  Ir berniukas-karalius nusivilko marškinėlius. Jis buvo vidutiniškai įdegęs. Tiek laiko vaikščiojo karališkais drabužiais. Ir jų pliki padai degė, tarsi po jais būtų padegtas žarijos.
  Aleksandras net pradėjo dejuoti.
  Cyrus paklausė:
  - Kodėl dejuojate, jūsų didenybe?
  Karalius berniukas atsakė:
  - Labai dega aukštakulniai!
  Mažas berniukas linktelėjo.
  - Suprantu, kad karalius basas nevaikšto - to neleidžia rangas!
  Aleksandras piktai sumurmėjo:
  - Aš žinau! Čia aš priversiu tave klauptis ir laižyti man nuogus kulnus, ir vargas, jei nepaklusi!
  Kirkas šypsodamasis linktelėjo.
  - Visa savo valia, puiku!
  Karalius berniukas atleido:
  - Na, eikime į šešėlį, pailsėkime!
  Ir abu berniukai pabėgo į šešėlį ir atsisėdo ant suoliuko. Aleksandras pakėlė vaikiškas, sumuštas, apdegusias kojas, kad būtų lengviau. Vaikščiojimas basomis po Babiloną vasarą panašus į kankinimą.
  Jaunasis valdovas įsakė:
  - Nupirk man valgyti!
  Ir jis įmetė Kirai auksinę monetą!
  Berniukas nusilenkė ir pasakė:
  - Klausau ir paklūstau.
  Po to jam blykstelėjo lazdų numušti kulnai ir jis nuskubėjo į artimiausią parduotuvę maisto.
  O Vitalijus tuo tarpu sėdėjo soste. Jis iš principo yra karalius, bet vardinis, nes jam tik dešimt metų, ir de facto regentas bei valdovas Kasandras . Atrodo, kad vėliau jis nužudė karalių. Ir kada būtent, istorikai ginčijasi. Yra versija, kad Aleksandras žuvo mūšyje.
  Bet kokiu atveju laikas atsikratyti Kasandros - jis karalius, ar ne karalius!
  Ir berniukas paklausė susitaręs:
  - O kur aukščiausiasis viziras?
  Sargybinis nusilenkė ir atsakė:
  - Kitame sosto kambaryje priima delegaciją!
  Vitalikas pasakė:
  - Paskambink jį man už šviesių akių!
  Sargybinis linktelėjo ir davė įsakymą kitam. Ir valstybės mechanizmas pradėjo suktis.
  Vitalikas išklausė vieno iš vizierių pranešimą. Žinia buvo, kad Afganistano provincijoje kilo neramumai. Žmonės ten labai liberalūs. Tikėjimas
  Alacho dar nėra, bet fanatizmo užtenka.
  Berniukas pasiūlė:
  Tegul jie pagrindžia savo pretenzijas. Kas nori teisingumo, tas jį gaus. O kas ne, ten yra kardas!
  Tada pagaliau pasirodė Kasandras . Jis buvo didelis, aukštas vyras, o ant diržo kabėjo kardas. Jis nenoriai nusilenkė jaunajam karaliui ir paklausė:
  - Ko nori tavo didenybe?
  Vitalikas šypsodamasis atsakė:
  - Noriu kautis su tavimi kardais.
  Kasandras nusijuokė ir atsakė:
  - Linkiu gero, Jūsų Didenybe! Bet tu dar vaikas, o aš - puikus karys.
  Karalius berniukas linktelėjo.
  - Aš žinau! Bet tu pamiršai, koks puikus kovotojas buvo mano tėvas.
  Kasandras linktelėjo:
  - Taip, tu stiprus ir greitas ne per metus! Bet tu esi toli nuo manęs. Tačiau aš pasiruošęs jums pamokyti.
  Vitalikas linktelėjo:
  - Kovosiu basa!
  Vaikinas nusiavė šiuos batus, kurie akivaizdžiai nebuvo tinkamo dydžio ir tik trukdė, nors buvo prabangūs.
  Tada karališkieji drabužiai, likę tik maudymosi kelnaitėse.
  Kasandras nustebo:
  - Įdegei ir tapai raumeningesnė!
  Vitalikas patvirtino:
  - Aš pasitreniravau!
  Kasandras nenusiėmė brangių batų ir šarvų. Atrodė, kad jis buvo įsitikinęs pergale.
  Jo kardas buvo daug didesnis nei berniuko karaliaus, o pats Aleksandro Makedoniečio vadas buvo daug aukštesnis ir sunkesnis.
  Ginčas prasidėjo šūviu. Kasanderis neskubėdamas smogė, o Vitalikas nukrypo. Berniukas yra puikus tekvondo meistras, tačiau jis taip pat turėjo kardų koncepciją. Jis jau buvo apsisprendęs nužudyti Kasanderį, kuris netrukus bandys jį nužudyti. Arba netgi nužudykite teisėtą karalių.
  Berniukas užliūliavo Kasandros sargybinį, apsimesdamas, kad jis tik mankštinasi.
  Ir tada jis paėmė jį ir kaip jis šokinėja. Ir aštrus Vitalijaus Akulovo kardas įstrigo jo kolegai tiesiai į gerklę. Kasanderis buvo smogtas, susvyravo, o paskui griuvo, iš jo gerklės tryško purpurinio kraujo fontanas.
  Vaikinas susijaudinęs paskelbė:
  - Vyriausiasis viziris mirė, dabar aš valdysiu!
  Kasandra buvo išvežta. Vitalikas liepė jį palaidoti su garbe, kuri priklausė antrajam asmeniui valstybėje. Beje, Kasandras , atrodo, nužudė Aleksandro Ketvirtojo motiną? Na , aš už tai gavau!
  Ant akmeninių grindų Vitalikas paliko keletą gražių savo vaikiškų, bet stiprių ir judrių kojų atspaudų.
  Po to jis dainavo:
  Ir nors tu turi nusileisti
  Įnirtingos audringos kraujo srovės mūšyje ...
  Pertrauk gyvybės siūlą kardu, strėle,
  Amžinai ir amžinai mes neišduosime meilės!
  
  MUTANTAS-AS PRIEVARBU ISTORIJA
  ANOTACIJA
  Atsitiktinai nutekėjus mutagenui, vienas vokiečių pilotas išoriškai tampa panašus į paauglį ir įgyja supergalių . Ir jie tokie stiprūs, kad pasikeičia visa Antrojo pasaulinio karo eiga!
  . 1 SKYRIUS
  1943 metų sausį vokiečiai įsigijo tūzą mutantą. Jaunuolis taip pat buvo modifikuotas ir įgijo supergalių . Iš pradžių jis kovojo Viduržemio jūros fronte su britais ir amerikiečiais. Jis tapo pirmuoju liuftvafės pilotu, numušusiu du šimtus orlaivių - gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Numušęs tris šimtus lėktuvų, jis pirmasis Trečiajame Reiche gavo aukso ir deimantų karo nuopelnų kryžių. Po to buvo perkeltas į Rytų frontą.
  Ten jis dalyvavo epiniame Kursko mūšyje. Šviesiaplaukis mutantas jaunuolis, kuris atrodė kaip berniukas, net neturėjo ūsų ar barzdos, atrodė kaip maždaug keturiolikos metų paauglys, iki tol tapo neįtikėtinai stipriu oro naikintuvu. Ir jie negalėjo jam pataikyti, bet jis pats intuityviai jautė priešo lėktuvų grupes.
  Ir jo nuojauta, ir tikslumas tapo antgamtiniais. Ir jis taip garsiai išmušė sovietų lėktuvus, kad buvo pramintas baltuoju Velniu ir juo, bijodamas kaip ugnies.
  Be to, jis gavo unikalų eksperimentinį naikintuvą ME-309, kuris turėjo septynis šaudymo taškus vienu metu - tris pneumatinius pabūklus ir keturis kulkosvaidžius, ir niekas negalėjo jam atsispirti.
  Berniukas, vardu Vilkas, išgyvenęs po mutacijos, sparčiai populiarėjo. Ir numušė apie penkis šimtus orlaivių per du mėnesius Kursko įduboje. Ir kiti vokiečių lakūnai patraukė paskui jį. Naciai išlaikė pranašumą ore. Ir jiems pavyko išvengti pralaimėjimo sausumoje. Tiesa, pergalės nebuvo. Naciai pasitraukė prie savo pradinių linijų ir ten įsitvirtino. Priekinė linija buvo stabili.
  SSRS nuostoliai buvo didesni nei realioje istorijoje. Beje, sąjungininkai taip pat atidėjo išsilaipinimą Sicilijoje. Jie bijojo perkelti kovas į žemyną. Taip, ir Vilkas Rommelis, taip vadinosi pilotas mutantas, sukėlė jiems baimę.
  Be to, Vilkas per savo Viduržemio jūros skraidymo karjerą sugebėjo numušti lėktuvą, kuriame buvo pats Montgomery. Žuvo talentingiausias anglų vadas. Ir dėl to britai atidėjo nusileidimą Sicilijoje. Ir tada jie to visiškai atsisakė. Ir Rooseveltas taip pat buvo labiau suinteresuotas nugalėti Japoniją nei patekti į Europą.
  Taigi Wolf Rommel sėkmingai kovojo ir su dideliu pasimėgavimu numušė SSRS lėktuvus. Ne veltui jis yra mutantas.
  Sumažėjo ir Trečiojo Reicho bei jo gamyklų bombardavimas. Tai leido vokiečiams pradėti gaminti naują tanką Panther-2 su galingesniais ginklais ir šarvais dar 1943 m. rugsėjo mėn. Tankas turėjo gerą kaktos apsaugą: korpusas buvo 100 mm storio, o bokštelis - 120 mm storio. Ir šonai yra 60 mm. Ir viskas ant šlaitų. Tai leido Panther-2 atlaikyti mažesnių sovietinių ginklų atakas. Be to, 88 mm pistoletas 71EL, labai galingas ir greitai šaudantis, prasiskverbiantis į sovietines transporto priemones iš didelio atstumo. Tuo pačiu metu "Panther 2" vairavimo charakteristikos buvo neblogos. 53 tonas svėręs variklis turėjo 900 arklio galių. Tai reiškia, kad jis galėtų judėti ne prasčiau nei sovietinis trisdešimt keturi. Be to, Tiger-2 masinę gamybą pradėjo anksčiau.
  Vokiečiai kontroliavo didžiausią boksito telkinį Zaporožėje, todėl jų tankai turėjo geros kokybės šarvus.
  Rudenį sovietų kariuomenė nesėkmingai bandė veržtis į priekį Ukrainoje ir centre.
  Už penkis šimtus numuštų sovietų orlaivių Vilkas Romelis gavo naują apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O už septynis šimtus penkiasdešimt lėktuvų - unikalus Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus apdovanojimas su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. O už tūkstantį numuštų lėktuvų Hitleris patvirtino specialų apdovanojimą - Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  O kai iki Naujųjų metų pilotas mutantas viršijo pusantro tūkstančio numuštų lėktuvų, jis gavo dar vieną apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę su aukso ąžuolo lapų kardais ir deimantais.
  Taigi sąskaitos aktyviai kaupėsi, tarsi pasakoje.
  Wolf Rommel tapo reiškiniu, į kurį žiūrėjo kiti liuftvafės pilotai.
  Sausio mėnesį Raudonoji armija bandė veržtis į priekį netoli Leningrado, tačiau nesugebėjo pralaužti gynybos. O Ukrainoje sovietų kariuomenei nepasisekė. Be to, vokiečių tankai buvo gaminami dideliais kiekiais. O ypač "Pantera", labai gerai sekėsi gynyboje.
  Per du mėnesius Wolfas Rommelis numušė jos daugiau nei penkis šimtus sovietinių lėktuvų.
  Ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždę su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Jo žygdarbiai įkvėpė kitus pilotus ir pilotus. Visų pirma pasirodė pilotai Adala ir Agata, kurie taip pat numušė sovietų lėktuvus ir užtikrintai pelnė įvartį.
  Žiema praėjo. Vokiečiai kaupė jėgas naujiems puolimui. Jie gavo puikų sraigtinį daugiafunkcinį atakos naikintuvą TA-152, pranašesnį už sovietines transporto priemones. Ir reaktyviniai lėktuvai.
  Taigi Stalinas nusprendė su tuo susidoroti specialiai. Fronto linija iki šiol buvo tokia pati kaip ir keturiasdešimt trečiųjų vasarą.
  Tačiau vokiečiai taupė pajėgas puolimui. "Panthers" -2 vis daugėjo, ir jie galėjo pereiti į lemiamą puolimą.
  Hitleris tikrai tuo tikėjosi.
  Tuo tarpu Stalinas derėjosi su Churchilliu ir Rooseveltu. Jie paskelbė, kad nusileidimas Prancūzijoje yra neįmanomas ir neturi prasmės. Tik veltui kareiviai mirs.
  Beje, vokiečiai vis dar stiprūs. Sunkumai kilo ir "Lend-Lease" sąskaita. Hitleris kiek sušvelnino savo politiką žydų atžvilgiu ir užsiminė, kad galėtų visiškai atsisakyti antisemitizmo, jei Vakarai sudarys su juo taiką ir padės.
  Stalinas suprato, kad atsidūrė sunkioje padėtyje. Šalis išsekusi ir per daug įtempta. Žiemą vokiečiai priešinosi pralaimėjimui, o vėlyvą pavasarį ir vasarą gali iškovoti pergales. Taigi geriau į juos nesikišti.
  Žinoma, buvo vilties dėl naujos technikos. Tankai T-34-85 ir IS-2. Bet jie, žinoma, nėra tokie stiprūs kaip "Pantera" -2 ir "Tigras" -2. Taip, IS-2 yra prastesnis ginkluote, sviedinio ir priekinių šarvų kokybe. Tiesiog nauji tankai yra bent kažkuo geresni už senus. Ypač T-34-76, kuris negalėjo prasiskverbti į "Tiger" -2 net į šoną.
  Stalinas surinko artimiausią ratą. Bunkeris buvo po žeme Kremliuje.
  Nors vokiečiai aktyviai nebombardavo Maskvos. Tačiau jie turėjo kuriamas FAA raketas ir, žinoma, didžiulius reaktyvinius bombonešius, prieš kuriuos SSRS aviacija ir oro gynyba vis dar buvo bejėgiai.
  Be to, naciai jau gavo naujų serijos orlaivių. Ir TA-152, kuris galėjo gabenti iki dviejų tonų bombų. Ir bombonešis Yu-288, jau gabenantis iki šešių tonų ir turintis didesnį atstumą bei greitį bei gynybinius ginklus. Ir tai yra tie, kurie yra serijoje. Ir yra pokyčių. Tai visų pirma keturių variklių Yu-488, kurio greitis yra iki septynių šimtų kilometrų per valandą, o tai labai tinka bombonešiui, ir gali atlaikyti iki dešimties tonų svorį. Ir dar baisesnis šešių variklių TA-400. Jie nešė daugiau bombų ir buvo apsaugoti trylika pneumatinių ginklų. Be to, jis taip pat gali turėti reaktyvinius variklius.
  Tad suprantama, kad sostinėje ilgai nebus ramu. Vokiečiai taip pat paleido šautuvą MP-44, kuris tuo metu buvo geriausias pasaulyje. Ir jie jau turėjo tankus, pakeliui buvo E serija, kuriai nebuvo lygių.
  Taigi aišku, kad SSRS gali pralaimėti šį karą. Be to, visa Europa dirbo Hitleriui. Ir užsieniečiai buvo verbuojami į pėstininkus, į gamyklas ir t.t. Žmogiškųjų išteklių atžvilgiu, atsižvelgiant į okupuotas teritorijas, Trečiasis Reichas turi didelį pranašumą. O ginklų kokybė turbūt dar aukštesnė.
  Nors ME-262 dar nėra tobulas ir dar per anksti jį paleisti į seriją. Bet yra TA-152 ir ME-309, kurie jau yra serijoje, jie gerai kovoja. Ir greitis, ir ginklai yra geriausi. Tiesa, mašinų svoris yra nemažas, o tai turi įtakos manevringumui. Tačiau galingi ginklai leidžia numušti vienu bėgimu, o greitis nardant nutrūksta, kai, pavyzdžiui, jakas patenka į uodegą. O vertikaliai manevruojant vokiečių orlaiviai yra stipresni ir jų greitis didesnis.
  Jakovlevas informuoja Staliną apie kuriamą Jak-3, kuris yra lengvesnis ir manevringesnis nei Jak-9.
  Stalinas klausėsi to, žiūrėdamas į Aleksandro Suvorovo portretą. Šis carinės Rusijos vadas buvo unikalus ir gyveno beveik septyniasdešimt metų, būdamas nenugalimas. Nors jam nebuvo duota didelių kariuomenių. O garsiausios pergalės prieš prancūzus Rusijai neatnešė nė centimetro žemės. Tačiau jis žinojo, kaip laimėti, nusileisdamas skaičiais.
  Dabar vokiečiai pradėjo burti legionus iš beveik visos Europos. Hitleris sustabdė terorą prieš žydus, jie net pradėjo verbuoti iš jų savanorių batalionus.
  Atsirado ir Lenkijos išsivadavimo armija, opozicija Lenkijos kariuomenei.
  Prancūzai, olandai, belgai, danai ir kiti europiečiai buvo verbuojami į Trečiąjį Reichą, ypač SS daliniai. SSRS atsirado ir baltarusių bei ukrainiečių divizijos. Vokiečiai karo eigoje tapo protingesni ir lankstesni. O dabar Baltarusijoje buvo centrinė Rada, prieš partizanus buvo panaudotos vietos pajėgos. Formaliai Baltarusija gavo autonomiją, atsirado savivaldos panašumas. Taip pat ir Ukrainoje. Kur Bandera buvo paleistas iš kalėjimo . Ir jie pradėjo formuoti naujus nacionalistų padalinius.
  Taigi SSRS neturėjo pranašumo darbo jėgos atžvilgiu. O kaip technika pranašumas atiteko vokiečiams.
  Stalinas pažymėjo:
  - Yak-3 gamybai reikia daug aukštos kokybės duraliuminio. Ir jos tiekimas iš JAV ir Didžiosios Britanijos smarkiai sumažėjo. O sąjungininkai jau įžūliai reikalauja, kad už tai sumokėtume auksu!
  Jakovlevas atsidusęs atsakė:
  - Taip, kol Jak-9 išlieka pagrindiniu naikintuvu! Ir jo išleidimas turėtų būti padidintas!
  Ilušinas pasakė:
  - Orlaivių gamyba siekė šimtą per dieną, įskaitant keturiasdešimt naikintuvų. Tačiau jų kokybė pablogėjo. Daugelis automobilių sveria trimis šimtais keturiais šimtais kilogramų sunkesni už pavyzdinius ir dėl to pralaimi vokiečiams net manevringumu!
  Oro vadas linktelėjo:
  - Tiesiog turime katastrofišką nuostolių oro mūšiuose santykį - vienas prieš dešimt vokiečių naudai. O pilotai prastai apmokyti. Sąjungininkai nustojo tiekti aviacinį benziną, o savojo neužtenka. O tarybiniai automobiliai kokybe nesiskiria. Be to, vokiečiai taip pat turėjo daugybę puikių tūzų. Yra ir pilotų. Pavyzdžiui, dvi naujos žvaigždės Albina ir Alvina jau gavo Riterio kryžius su sidabriniais ąžuolo lapų kardais ir deimantais, numušusios po daugiau nei tris šimtus orlaivių.
  Ir tai per trumpą laiką!
  Stalinas linktelėjo ir pastebėjo:
  - Vilkas nėra vienintelis pilotas-terminatorius!
  Vadas linktelėjo.
  - Jei tik vienas!
  Aukščiausiasis vadas paklausė:
  - O ką pasakys Žukovas?
  SSRS maršalas niūriu žvilgsniu atsako:
  Mums reikia naujų ginklų. Tankas T-34-85 nėra pakankamai galingas. Jo ginklas vis dar neprasiskverbia nei į Panther-2 kaktą, nei į Tiger-2. Vokiečiai sukūrė pažangesnę "Panther" -3, kuri turėtų turėti "Tiger" -2 rezervaciją su mažesniu svoriu ir galingesniu varikliu. Jei toks bakas bus pradėtas gaminti, mes būsime visiškai priblokšti!
  Stalinas sumurmėjo:
  - O kaip IS-2?
  Žukovas sąžiningai atsakė:
  - Bokšto priekiniai šarvai gana silpni. Net ir paprasta "Pantera" nesunkiai paima ją iš kilometro atstumo, o dar toliau - su povandeniniu sviediniu!
  Aukščiausiasis pažymėjo:
  - O kodėl jo kaktos šarvai nebuvo pagaminti 160 milimetrų?
  Žukovas sąžiningai atsakė:
  - Nes galingas ginklas jau sunkus. Ir transmisija tiesiog strigs.
  Buvome priversti to atsisakyti ir apsiriboti 100 mm kaktoje.
  Stalinas nusijuokė ir atrodė nemandagus. Tada jis paklausė:
  - O jei sumažinsite IS-2 šonų šarvus nuo devyniasdešimties milimetrų iki penkiasdešimties ir dėl to sustiprinsite kaktą?
  Žukovas linktelėjo.
  - Tai visai įmanoma, drauge Stalinai. Tačiau naujam bokštui sukurti ir pradėti gaminti reikia laiko!
  Maršalas Vasilevskis pažymėjo:
  - Vokiečiai tokiu atveju galės pramušti IS-2 bokštą į bazuko šoną ir faustpatroną bei lengvesnius pabūklus. Taigi tai prieštaringas sprendimas!
  Aukščiausiasis suriko:
  - Kur bemesi, visur pleištas!
  Jakovlevas pastebėjo:
  - Turėtume plėtoti reaktyvinę aviaciją! Vokiečiai jau turi danguje kovojančius ME-262. Jie tikrai nėra labai veiksmingi, bet laikas eina ir naciai tikriausiai turės ką nors geresnio.
  Berija linktelėjo ir pasakė:
  - Naujausiais duomenimis, vokiečiai kuria reaktyvinį naikintuvą ME-1100, kuris į orą gali pakilti jau šį rudenį. Turi keletą originalių idėjų. Taip pat kuriamas ME-262 X, kuris turėtų būti galingesnis ir geresnis nei ankstesni modeliai bei paruoštas kovai.
  Stalinas paklausė:
  - Kokios detalės?
  Vidaus reikalų liaudies komisaras atsidusęs atsakė:
  - Jie slapti, o mes dirbame! Tačiau, remiantis gandais, ME-262 greitis turėtų viršyti 1100 kilometrų per valandą.
  Stalino aplinka nustebusi sušvilpė.
  Aukščiausiasis linktelėjo.
  - Oho! Tada mes tikrai esame Khanas! O ką pasakys Molotovas?
  Užsienio reikalų liaudies komisaras atsakė atsidusęs:
  - Vakarų sąjungininkai stabdė karą. Formaliai atrodo, kad jie vis dar kovoja, bet iš tikrųjų karo veiksmų nevykdo. Vokiečiai taip pat sustabdė povandeninių laivų gamybą, daugiausia dėmesio skyrė tankams ir lėktuvams. Be to, vietoje FAA raketų gamyklos gamins naujausius reaktyvinius bombonešius. O tai reiškia, kad būsime bombarduojami be gailesčio. Mes trivialiai negalėsime neatsilikti nuo reaktyvinių lėktuvų!
  Stalinas sumurmėjo:
  - Tai blogai! Taigi pagalbos niekur nerasta!
  Maršalas Vasilevskis atsakė:
  - Rusija turi tik du sąjungininkus: armiją ir laivyną!
  Vyriausiasis vadas linktelėjo.
  - Taip tai tiesa! Tačiau ne itin geras caras Aleksandras Trečiasis taip pasakė!
  Beria pastebėjo:
  - Jeigu caras Aleksandras Trečiasis būtų gyvenęs ilgiau, gal būtų buvęs puikus. Jis galėjo laimėti karą su Japonija!
  Žukovas nusijuokė ir atsakė:
  - Jei būčiau Kuropatkinas, įveikčiau japonus. Ir niekas manęs nesustabdytų!
  Stalinas sumurmėjo:
  - Nustok kalbėti nesąmones! Mes čia nesuprantame AI! Turime išsaugoti savo šalį. Netrukus Hitleris sutryps mus iš visų jėgų ir nė trupučio nepasirodys. O mums reikia konkrečių idėjų!
  Maršalas Vasilevskis, kuris buvo žinomas kaip puikus strategas, pasiūlė:
  - Lažinkimės dėl gynybos gilumoje. Mums reikia kuo daugiau ginklų, įskaitant prieštankinius. Kaip mums sekasi su jų paleidimu?
  Nikolajus Voznesenskis užtikrintai atsakė:
  - Labai gerai! Artilerijos išleidžiame lygiai tiek, kiek to reikalauja kariuomenė. Bet tai jau neapsimoka, neužteks žmonių ginklų įguloms!
  Maršalas Vasilevskis pažymėjo:
  - Reikia daugiau, ypač priešlėktuvinių pabūklų. Pastarasis gali būti naudojamas tiek prieš orlaivius, tiek prieš antžeminius taikinius!
  Stalinas linktelėjo papilkėjusia galva:
  - Turime pagaminti daugiau 100 mm priešlėktuvinių pabūklų. Jie gali prasiskverbti į "Panther-2" ir net "Tiger-2" tašką ir tuo pačiu numušti įkyrius vokiečių lėktuvus.
  Voznesenskis pažymėjo:
  - 100 mm pabūklui vis tiek reikia pagaminti tinkamą sviedinį. Taigi yra idėja apie savaeigį pistoletą, kurio pagrindą sudaro trisdešimt keturios važiuoklės. Padarykite SU-100, kurį bus lengviau pagaminti nei T-34-85, bet ginkluotę daug galingesnę.
  Aukščiausiasis vadas patenkintas linktelėjo.
  - Na, tu esi Voznesenskis ir galva! Dabar dainuokime!
  O palyda choru dainavo:
  Nuostabios tėvynės platybėse,
  Užgrūdintas mūšyje ir darbuose...
  Sukūrėme linksmą dainą
  O puikus draugas ir lyderis!
  
  Stalinas yra mūšio šlovė,
  Stalinas yra jaunystės skrydis...
  Kovoti ir laimėti su dainomis,
  Mūsų žmonės seka Staliną!
  
  Kovoti ir laimėti su dainomis,
  Mūsų žmonės seka Staliną!
  Na, o būtent iš Raudonosios imperijos pusės renkasi pajėgos atremti puolimą. Tačiau, kita vertus, Hitleris ruošia puolimą. Ginklų gamyba Vokietijoje auga. "Panther"-2 tapo geriau apsaugota bokšto kaktoje dėl 150 mm kampo pistoleto mantijos ir 100 mm korpuso priekio su 45 laipsnių nuolydžiu. Tai tik tiek, kad T-34-85 neprasiskverbia vokiškam automobiliui į kaktą. Tačiau ji gali prasibrauti iš trijų su puse kilometro.
  Taigi "Panther-2" tapo pagrindiniu tanku, o paprastos "Panthers" jau palaipsniui atsisakoma. Kaip T-4. Bet jie vis dar gaminami, kad nesumažėtų gamybos apimtis. Kaip ir "Tigras", nepaisant išleidimo, "Tiger" -2 vis dar gaminamas.
  Neįmanoma iš karto atkurti visos "Panther-2" gamybos. Nors šis bakas yra labai geras. Ir greičiu, ir šarvais, ir ypač ginkluose, kur jam nėra lygių.
  Kovo pradžioje, kol keliai dar buvo šlapi, vokiečiai pirmą kartą bandė veržtis į priekį. Ir jie smogė Vorošilovgrado ir Krasnodonsko kryptimis . Ir taip pat Doneckas.
  Šias Ukrainos dalis per Stalingrado krizę atkovojo Raudonoji armija, o vokiečiai nespėjo jų grąžinti. Naciams pavyko pasiekti taktinę staigmeną.
  Taigi jie skleidė klaidingą informaciją, kad norėjo apjuosti sovietų karą Kursko bulge. Bet jie pataikė kita kryptimi, kur jų nesitikėjo!
  Mūšiuose dalyvavo galingi nacių tankai, o Tiger-2, kuris, palyginti su tikra istorija, turėjo galingesnį 1000 arklio galių variklį, vadinasi, judėjo greičiau ir galėjo pasitarnauti kaip geras prasiveržimo tankas.
  Vokiečiai iš pradžių sparčiai žengė į priekį. Jie užėmė Vorošilovgradą, Krasnodonską ir Donecką, bet tada ištirpo sniegas ir sunkūs vokiečių tankai nudžiūvo purve. Nepaisant to, "Fritz" sugebėjo visiškai perimti visos Ukrainos kontrolę. Ir jie paskelbė apie naują pergalę.
  Mūšiuose dalyvavo ir pirmieji vokiečių E serijos tankai, ypač savaeigis pistoletas E-10. Ši mašina turėjo labai pažangias funkcijas. Pirma, jo aukštis buvo tik 1,2 metro. O įgulą sudaro tik du gulintys žmonės. Variklis ir transmisija buvo kartu ir skersai. Ir pats savaeigis pistoletas yra mažo dydžio, bet su keturių šimtų arklio galių varikliu. Dešimčiai tonų pavyko pakloti 82 mm priekinius šarvus dideliu racionalaus pasvirimo kampu, o šonus - 52 mm, plius ritinėliai.
  E-10 yra beveik tobula mašina. Greitkelyje įsibėgėjus iki šimto kilometrų, o ant rokado - septyniasdešimties, jį sunku atsitrenkti, be to, jis lengvai užmaskuojamas.
  Jis taip pat yra pigus ir lengvai gaminamas. Vienintelis ginklo trūkumas yra vamzdžio ilgis, pavyzdžiui, T-4 75 mm 48 EL. Tačiau ji perveria sovietų tankus į kaktą, nors ir iš nedidelio atstumo. Ir ji pati laiko T-45-85 smūgius į kaktą, o pataikyti į ją taip pat beveik neįmanoma.
  O įgula neįprasta - dvi vilkės iš SS. Gerda ir Šarlotė.
  Jie pasirengę kovoti kaip monstrai. Ir jie turi kolosalią, griaunančią galią.
  Merginos, nors kovo mėnesį dar buvo šalta, kovojo tik apsirengusios bikiniu ir basos.
  Ir jie parodė savo kovos meistriškumo klasę.
  Bet, žinoma, negalima apie juos taip išsamiai kalbėti. Kita vertus, kariauja sovietinės merginos-komjaunuoliai.
  Ir jie taip pat yra pusnuogiai ir basi. Tačiau jie parodo savo agresyvų ir kietą charakterį. Jie šaudo tiksliai, o nuspaudę gaiduką naudoja raudonus krūtinės spenelius. Ir tuo pat metu jie dainuoja;
  Mes esame Tėvynės dukros, brangios,
  Sovietų šalys po raudona vėliava!
  Draugas Stalinas yra drąsus sakalas,
  Su kuria visas pasaulis taps gražus!
  
  Mes gimstame su Tėvyne laimei,
  Duonai ir tekstiliniams linams auginti...
  Pažįsti tokius Rusijos sūnus,
  Kad žmogus bus visagalis!
  
  Griaudėja perkūnija - fašizmas užkopė į mus,
  Didžiulių tankų armados smogė...
  Bet geriau pakelk priešininkui į akis,
  Mes nesame kūdikiai, kurie manų kruopą į juosia!
  
  Fiureris ant žirgo įsiveržė į Maskvą,
  Ant balto ir iš plieno, kurį jie šlifuoja ...
  Išparduotas Adolfas Hitleris šėtonui
  Jis manė, kad kulkos jo nesustabdys!
  
  Draugas Stalinas yra drąsus herojus,
  Jis sąrašuose susidūrė su Hitleriu...
  Ir paaiškėjo, kad fiureris nėra šaunus,
  Vadovo kumštis įstrigo jo Adomo obuolyje!
  
  Dabar fašistas dreba kaip lapas
  Kaip Stalinas jį labai suluošino...
  Jis mieliau vaidins švilpuką cirke,
  Na, dabar Adolfas tėra taniniškas bomžas!
  
  Pasaulio nacių košmaras Stalingradas,
  Kadangi mūsų vaikinai sustiprėjo...
  Sovietų šalies karys labai džiaugiasi
  Mes davėme ragus visiems priešams!
  
  Berlynas sugrius po merginos kojomis, žinok
  Merginos garsiai vaikščios basos...
  Greitai pastatykime rojų planetoje,
  Ir bus labai džiugu ir tylu!
  
  Visatoje viskas bus gerai,
  Merginos gaus apsiaustą su deimantais ...
  Kartais būna per sunku
  Bet mes esame senovės šalis ir atlantai!
  
  Rusijoje pradininkas ir tas titanas,
  Tėvynėje kiekvienas karys iš vystyklų ...
  Adolfas tu esi nevykėlis ir tironas,
  Tau juoda akis nuo merginų kojų!
  
  Kai komunizmas yra virš visatos,
  Viršelis kaip Dievo Motina prasiskleis...
  Tai bus bet koks revanšizmas,
  Ir Jėzaus Dievo vardas!
  Komjaunuolės dainavo taip gražiai ir jausmingai. Jie tai darė su dideliu entuziazmu. Ir balsai skambėjo labai vaisingai.
  O merginos mirtina jėga svaidė nuogus kojų pirštus, niokojančias granatas.
  Kovojo ir pionieriai. Kurie, nepaisant to, kad dar yra sniego, buvo vieni su šortais, dėmėtais marškiniais ir basi.
  Ir nors vaikų nuogos kojos nuo šalčio paraudo ir buvo raudonos kaip antys, jie aktyviai judėjo ir sunkiai kovojo.
  Tai buvo tikrai tikri, agresyvūs ir labai kovingi vaikinai.
  Kuri šaudė granatomis, atitraukdama lanko stygas ir paleisdama mirtinas dovanas.
  Ir tuo pat metu jie taip pat dainavo;
  Mano išaukštintos Rusijos šviesa -
  Šalys, kurios dovanojo pasauliui gyvybę savo siela!
  Neįmanoma rasti gražesnės Tėvynės,
  Ji yra naujiena visatai - šventa svajonė!
  
  Kiekviename žolės ašmenyje ir kiekviename rasos laše,
  Ir šilto vasaros lietaus lašeliuose...
  Snaigės žaidžia su deimantais
  Juose yra Jėzaus veidas - Viešpats-Vadovas!
  
  Švytinčio Svarogo kūrimas,
  Jis gražus kiekvienoje rugiagėlėje.
  Kas nori ramybės, yra kaip Dievo sūnus,
  Jam puiku gyventi, patikėk visur!
  
  Bet Visagalis davė mums tokią valią,
  Kad kiekvienas kelias būtų laisvas pasirinkti,
  Kad vietinis kovotojas mylėtų savo tėvynę,
  Šlovinti Rodą darbais!
  
  Tačiau pasirinkimas nebuvo geras,
  Ir dabar į Žemę teka pikta srovė!
  Rusiją iš pragaro trypia minios tankai
  Žiaurus ir negailestingas roko mūšyje!
  
  Tačiau petys į petį kovotojai susirinks -
  Po sovietinio spalio vėliava.
  Veidai suteiks malonę iš piktogramos,
  Jie skirti mums Viešpaties akivaizdoje ne veltui!
  
  Nors už Hitlerio ganosi demonai,
  Ir jis daug velnių investavo į Vokietiją!
  Bet mes numušame junkerius kaip lėkštes,
  Juk reikia kovoti, draskant kraują iš gyslų!
  
  Priešas pasiekė Maskvą - viskas dega,
  Pro žiūronus jis mato Kremliaus žvaigždes!
  Bet prieš įveikdami Mamai minią,
  Viešpats suteiks stiprybės mylintiems sūnums!
  
  Tėvynė - šnabždu maldoje su skausmu,
  Mūsų miestai dega kaip deglas!
  Kas buvo pastatyta su prakaitu ir meile,
  Ar jis buvo sunaikintas amžinai?
  
  Bet Rodas nepaliks savo kūrybos -
  Jis suteiks jėgų ir priešas kris!
  Kaip buvo pasakyta Dievo išmintingoje knygoje -
  Rusija laimės ir žygiuos į kampaniją į žvaigždę!
  
  Sugriovė Vermachtą, praliejo kraują srove,
  Maskva, o po šlovingojo Stalingrado!
  Ir Tėvynė duos sulčių iš obelų,
  Su granatos kulkosvaidžiu taps lengva!
  
  Būsime Berlyne - Stalinas yra lyderis,
  Dievo vietininkas žemėje, kur nuodėmė!
  Broliai negaili fašistinių būtybių,
  Tada bus - laimė ir sėkmė!
  Taip su jausmu ir entuziazmu dainuoja pionieriai. O jų balsai vaikiški, tyri, mieli.
  Ir nors jų pėdos plikos, numuštos, subraižytos, visos nubrozdintos ir nubrozdintos, net pirštai nuo šalčio pamėlynavo, tiek berniukų, tiek mergaičių lūpose - ryškios šypsenos.
  Ir aišku, kad jie nepasiduos, o toliau dainuos ir kovos.
  Leninas mus užaugino žmonių laimei,
  Ir didysis Stalinas nušvietė mums kelią ...
  Iljičius atnešė šventą laisvę visiems,
  Priešų įpėdinis mokytojas laimėjo!
  
  PUTINUI SĖKME SU HITLERIU
  Hitleriui pasisekė Rusijos prezidentui Putinui magiško ritualo pagalba. Ir tai dramatiškai pakeitė istorijos eigą. Iš pradžių oro mūšis dėl Britanijos buvo laimėtas. Tiesa, Hitleris nesiryžo nusileisti, bet danguje liuftvafė iškovojo dominavimą. Franco tokiomis sąlygomis sutiko su Gibraltaro puolimu. Vokiečiai šią tvirtovę užėmė per dvi dienas. Ir jie išsiuntė kariuomenę į Afriką.
  Karas su SSRS buvo atidėtas. Tačiau tai buvo naudinga tik naciams, todėl Juodasis žemynas buvo užkariautas.
  Skaitinis nacių pranašumas ir geresnė organizacija leido jiems per metus užimti Afriką, Artimuosius Rytus ir Indiją.
  O 1942-ųjų lapkritį naciai netikėtai išsilaipino ir per vienuolika dienų užėmė Britaniją.
  Po to pradėta ruoštis karui prieš SSRS. Vokiečiai dislokavo naujus tankus: "Panthers", "Tigrs", "Lions", paruoštus mūšiui. O 1943 metų birželio 22 dieną prasidėjo invazija.
  Žinoma, SSRS per dvejus metus sugebėjo gerai pasiruošti šiam laikui. Tankų skaičius išaugo iki trisdešimt aštuonių tūkstančių šimto dvidešimties divizijų, orlaivių skaičius pasiekė penkiasdešimt tūkstančių. Padaugėjo ir ginklų bei kitų rūšių ginklų. Tačiau Vermachtas daug pridėjo. Tankų skaičius Trečiajame Reiche per dvejus metus išaugo nuo šešių tūkstančių iki dvidešimties tūkstančių. Ir jų kokybė pastebimai pagerėjo.
  Aviacija Trečiajame Reiche taip pat pakilo. Naujasis ME-309 buvo labai galingas ginklas ir pateko į seriją. Focke -Wulf, Yu-288 ir Yu-188 buvo stipresni . Ir tai buvo rimta. Fritz taip pat turėjo dujų paleidimo įrenginius ir daug daugiau. Įskaitant galingesnį MP-44 šautuvą.
  Svarbiausia, kad vokiečiai turėjo daug pėstininkų. Jie galėjo naudoti kolonijines kariuomenes ir karius iš Europos.
  Tačiau buvo ir kitų niuansų. Raudonoji armija nebuvo pasirengusi gynybai. Taip, jos nemokė gintis. Ir nors jiems pavyko užbaigti Molotovo linijos įtvirtinimus, jie buvo per arti sienos ir nepakankamai giliai.
  Be to, vokiečiai galėjo pulti iš Turkijos ir Irano bei Indijos. Be to, Japonija dislokavo karius puolimui.
  Taip, jie stipriai spaudė.
  Ir per tris mėnesius SSRS buvo nugalėta ir Maskva žlugo. Po dviejų mėnesių Rusija buvo visiškai okupuota.
  Po to Hitleris nusprendė pulti Ameriką. Ir čia prie vokiečių prisidėjo sėkmė.
  Amerikiečių tankai buvo silpni, orlaivis atsiliko. O vokiečiai turėjo sėkmingų reaktyvinių lėktuvų, o skraidančios lėkštės atrodė visiškai nepažeidžiamos šaulių ginklų, o povandeniniai laivai nebuvo vandenilio peroksidas. Ir E serijos tankai.Jie sutriuškino JAV, nors ir sunkiai, bet labiau dėl atstumo 1946 sausio 30 d. Tik JAV kariuomenės likučiai kapituliavo.
  O 1951 metų balandžio 20 dieną Hitleris, bijodamas, kad samurajus sukuria atominę bombą, užpuolė ir Japoniją... Karas truko vienaip. Naciai turėjo pažangesnius piramidinius tankus, galingas skraidančias lėkštes su lazeriais ir ultragarsinius ginklus. Pažangesnės kelių paleidimo raketų sistemos ir daug daugiau.
  Tai yra, Japonija truko ne ilgiau kaip šešis mėnesius. Ir karas baigėsi dar viena Vermachto pergale.
  Putino sėkmė padėjo Hitleriui užkariauti paskutinę didelę imperiją žemėje.
  O 1959 m. balandžio 20 d. įvyko pasaulinis referendumas, kuriame buvo nustatyta imperinė pasaulio galios, vadovaujamos Adolfo Hitlerio, valdymo forma.
  Jau 1949 metais vokiečiai išskrido į Mėnulį. O 1957 metų balandžio 20 dieną įvyko skrydis į Marsą.
  Naciai įvaldė saulės sistemą. Ir visame pasaulyje dabar buvo geležinis, vokiškas ordinas. Sulaukęs septyniasdešimties, Adolfas Hitleris tapo pasaulio imperatoriumi Vladimiro Putino sėkmės dėka. Tai - fenomenalus pasiekimas.
  Tada belieka tyrinėti kitus pasaulius, ir žmonija yra vieninga. Tačiau, žinoma, daugybė statybų aikštelių, įvairių rūšių visame pasaulyje. Įskaitant požeminį tunelį nuo Chukotkos iki Aliaskos. Tačiau 1959 metų gegužės 1 dieną Adolfas Hitleris sudužo savo lėktuvą. Ir fantastiškas diktoriaus viešpatavimas baigėsi. Matyt, Putinui su savo fenomenalia sėkme nebuvo lemta gyventi daugiau nei septyniasdešimt metų.
  Tačiau Hitleris jau turėjo įpėdinį. Iš vaikų, gautų dirbtinio apvaisinimo būdu. Taigi Adolfo dinastija tęsėsi. Ir žmonija tęsė statybas įvairiais lygiais.
  Netgi Afrikoje buvo tiesiami keliai, geležinkeliai ir automobiliai, taip pat daug miestų. O juodaodžiai čia dirbo ir kėlė Juodojo žemyno ekonomiką.
  Žmonija išsivystė ir pakilo. Buvo kuriamas komunizmas, žmonių gyvenimas gerėjo ir gerėjo.
  Po Hitlerio imperatorių valdė jo sūnus Vilkas Pirmasis. Jis buvo jaunas, bet išmintingas ir iškėlė žmoniją į aukštumas. Viena iš idėjų buvo padidinti moterų skaičių ir eksperimentuoti su genais. Visų pirma buvo nuspręsta padidinti patelių skaičių, kad jų būtų penkis kartus daugiau nei patinų.
  Tuo pat metu, 1961-aisiais, imperijos astronautai išskrido į Venerą, o po metų - į Merkurijų. Po poros metų aplankėme Jupiterio palydovus. Aplankėme ir kitas planetas. Iki 1980-ųjų buvo aplankyta tolimiausia Saulės sistemos planeta - Plutonas. Ir buvo puiku.
  O dviem tūkstančiais metais prasidėjo pirmoji bežvaigždė ekspedicija. Nusikalstamumas Žemės planetoje beveik išnyko, ligos ir epidemijos baigėsi, žmonės pamiršo badą ir prekių trūkumą. Gyvenimas tapo geresnis ir linksmesnis.
  Ir buvo pastatytas tikras rojus. Ir žmonės tarpusavyje nekovojo. Mokslas sparčiai vystėsi. Ir atneša žmonėms laimę. Technologijos taip pat išsivystė. Žinoma, šedevras yra diskelis . Jie jau galėjo skraidyti tarp planetų. Ir Fritz buvo nesustabdomas.
  Rusijoje partizaninis karas greitai atslūgo. Žmonės nusprendė, kad nėra jokios galimybės nusimesti nuo nacių ir kad reikia gyventi. Ir gyvenimas gerėjo ir gerėjo. Imperija ėjo komunizmo link. Tačiau po 2000 metų daugelis prekių tapo visiškai nemokamos. Benamių nebuvo, visi turėjo darbą. Ir buvo pastatyti labai gražūs namai. Ir visi turėjo automobilius, ir visi turėjo nemokamą internetą, ir daug daugiau.
  Gyvenimas pakilo. Žmonėms buvo gera. Ir visi pamažu priprato būti viena imperija. Ir įvyko asimiliacija.
  Rusai ir kiti slavai gavo lygias teises su vokiečiais. Taip, ir kitos tautos gerai gyveno valdomos nacių.
  Kas nekovojo, nepartizanavo, gyveno oriai. Vokiečiai be jokios priežasties nevykdė baudžiamųjų veiksmų.
  Ir išties, kai tik atsikratėme partizanų, represijos tuoj nutrūko.
  Buvo sukurta lanksti okupacijos politika. Buvo savivalda ir pasitelktas vietinis personalas. O 2020 metais visi Žemės planetos žmonės gavo pilietybę ir pagaliau buvo nustatyta teisinė lygybė.
  Iki to laiko mokslas buvo tiek išsivystęs, kad senatvė buvo nugalėta, ir visi tapo amžinai jauni ir gražūs.
  Ir kitose Saulės sistemos planetose atsirado Trečiojo Reicho gyvenvietės. Ir taip jis tapo puikus pasaulyje.
  Berniukai ir mergaitės šiame pasaulyje pradėjo plisti visoje galaktikoje. Hiperneto matricoje jau atsirado virtuali realybė ir daug visko nuostabaus, jauno ir gražaus. Atgaminti buvo galima bet ką.
  Trečiojo Reicho imperija tapo didelių galimybių imperija ir užkariavo visatą.
  O moters jame tapo penkis kartus daugiau nei vyrų. Ir visos gražios, jaunos merginos, o vyrai - jaunuoliai, kuriems nereikia skustis barzdos. Tiesą sakant, barzda yra tik primityvus, gyvuliškas atavizmas.
  O dabar virtualioje realybėje tokie įdomūs žaidimai siautėja ir dega.
  Vienas iš tokių visagalių Visatų Kūrėjų Friedrichas Sfero ką tik surengė šauniausią " pramogą ".
  Būtent kosminis mūšis. Viena vertus, jo kariai, atstovaujantys išdidžiajai Vokietijai, kita vertus, bet kurios merginos žvaigždės armija, tos pačios visagalios Arlequinade visatų kūrėjos - Siaubinga Vokietija. Taigi, kadangi visagaliai kovoja, bus smagu, šaunu, iki neįmanomumo.
  Baisiosios Vokietijos armijos spaustukai buvo nenumaldomai suspausti. Hiperplazminiai apkabinimai bandė tvirčiau suspausti galingą priešą iš Didžiosios Vokietijos. Milijonai ir milijonai žvaigždžių čia atsidūrė pražūtyje. Dažnai herojiška, o kartais ir juokinga. Jie mirė su šypsena lūpose, tikėdamiesi su laiku prisikelti. Nors atrodė labai šiurpiai... Srautas, lašą primenanti koloso forma dega specialia liepsna, kramtydama erdvės ir vakuumo laukus. Liepsnos veržiasi erdvėlaivio koridoriais ir ventiliacijos šachtomis. Milijonai gyvų karių, tiek žmonių, tiek kitų rasių atstovai su milijardais robotų laive bando pabėgti nuo viską ryjančio karščio. Beveik visi kovojantys žmonės yra gražiausios merginos, pasidažusios įmantriomis, avangardinio stiliaus šukuosenomis, tarsi susirinkusios ne į aršią mūšį, o į imperinį balių - maskaradą. Čia viena iš merginų padarė šukuoseną vėjo malūno pavidalu su povo sparnų formos ašmenimis ir rėkė širdį veriančiai. Skausmas yra neįsivaizduojamai baisus, o galvos oda tiesiogine prasme lūžta. Vėjo malūno mentės nukrenta ir tada sukasi devynių laipsnių kineserdvinio kreivumo sūkuryje .
  Bet orkai ir elfai riaumoja ypač grėsmingai, jiems tikrai košmariškiau nesugalvoti, liepsna įgauna vienokią ar kitokią formą. Arba tai besišypsanti nuodėmingos dvasios fizionomija, kurią iš žemiausių požemio bedugnių iškviečia nekrofilas burtininkas, arba šviesa, šokanti aplink kajutes ir sukanti ginklų vamzdžius baisaus, nepaprastai įnirtingo plėšrūno pavidalu. Ir gali būti baisiau nei siurrealistiška griaunančios ir degančios medžiagos piešinyje.
  Ir visa tai yra žvaigždinio laivo, kuris savo dydžiu nenusileidžia Merkurijui, mastu... Tačiau pagal visatos kūrėjo standartus ne tiek. Pats tokios visiškai materialios realybės kūrėjas nusprendė pasipūsti.
  Sfero Friedrichas Katastrofovas jautė jaudulį ir kartu pasitenkinimą: vienas nulis jo naudai. Jaunasis kūrėjas-terminatorius apsisuko, toldamas nuo magoplazmos spindulio ir, girdėdamas vakuumą drebinančių gravi-branduolinių spindulių traškesį, įsmeigė dar vieną magoletą į nugarą . Įlipti nelengva, kovinės mašinos šuoliais lekia kaip žirgų kanopos, sustatytos į šuoliais, ir net varomos šaitano, sukaupusio visą požemio galią. Ir jokių fizikos ir kosmologijos dėsnių, žinomų atsilikusiems praeities žmonėms. Inercijos samprata yra tik kūrėjo prašymu.
  Dabar (sudarytą iš hiper - princeps - tokio žmogaus suvokimui nesuprantamo tipo materijos mago plazmos, tada jūs galite įgauti bet kokią egzistencijos formą ir modifikaciją, keičiant dydžius nuo fotono branduolio, kai laisvai patalpinate visą visatą trilijonai parsekų skersmens tavo delne!) Sfero pasirinko įkūnyti biologiškai modifikuoto berniuko kūną, kuris buvo mokomas galingoje ir techniškai pažangioje Išdidžios Rusijos imperijoje, net kai jis bręsdavo kaip embrionas inkubatoriaus įsčiose. -kompiuteris.
  Nuo pastojimo momento treniruotės prasidėjo miegu, pertraukiamu skausmo impulsų, ypatingame, kosminiame kare. Ir vis tiek buvo klaidų, nes magoletų , neturinčių inercijos , trajektorijos buvo visiškai nenuspėjamos. Tačiau Sfero dėl to neturi jokių kompleksų. Jis sąmoningai apribojo savo sugebėjimus, kad būtų įdomesni. Juk didžioji Vokietija, išsibarsčiusi milijarduose galaktikų ir kvadrilijonuose apgyvendintų pasaulių, yra kūrinys - žinoma, virtualios matricos. Ir kosminio karo žaidimas turi paklusti taisyklėms. Kad iš viso nebūtų chaoso. Berniukas yra kūrėjas. numušė dar tris, du kartus dingo. Pasakiško dizaino ginklų sistemų magomulsai pramušė vakuumą ir netgi privertė jį nulupti, kaip medaus sūrio pyrago griežinėlius , kitame visatos lygyje. Čia Sfero vėl nėrė į skylę erdvėje, pereidamas į puolimo režimą. Tuo pačiu metu berniukas-Kūrėjas pasirinko momentą, kad jo negalėtų užfiksuoti kibernetinės stebėjimo sistemos, suteikiančios pilną įvairių modifikacijų Magoleto supančios erdvės apžvalgą .
  - Kinezisfotono magomatrix sugeria ! - Filosofiškai numušdamas kitą naikintuvą ir išsisukinėdamas nuo pritrenkiančių princepso plazmos čiuptuvų, sakė berniukas Kūrėjas.
  Julijaus Cezario kariuomenė, kuriai Sfero Frederickas patikėjo bendrą vadovybę, toliau spaudė, pasinaudodama skaitine persvara, nepalikdama nesėkmingų bandymų ją apgaubti iš šonų. Arlekinados pakalikas Hanibalas purstė vis daugiau karių, bandydamas ištempti kelis parsekus (parsekas yra atstumas, kurį šviesos spindulys nukeliauja per dvejus su puse metų), jam vadovaujant, didžiulę armadą. Sumažėjo kariuomenės formavimo tankis, padidėjo individualių įgūdžių vaidmuo. Čia abi pusės pasirodė vertos, pademonstravusios akrobatiką ir manevro meną. Tačiau nuostoliai buvo milžiniški, daugiau nei vienas milijonas laivų sudegė gobšiame sunaikinimo fakelu.
  Sfero staiga pakeitė muštynių vietą ir atsidūrė šalia nuostabiausios merginos. Berniukas Kūrėjas ir Valentina susikibo rankomis, kiti vaikinai ir kur kas gausesnės merginos mirktelėjo. Jie atnešė baterijas ir atidarė uraganinį hiperplazminį tornadą laivuose, vienvietėse magletuose , naikintuvuose, brigantinuose, naikintuvuose, naikintuvuose ir kituose mažuose laivuose. Sfero akys pergalingai blykstelėjo.
  Bendras karui parengtų kovotojų, net ir vaisiams plaukiojant savotiškoje maistinėje terpėje, pasirengimo lygis buvo labai aukštas. Tačiau jie ne visada iškrisdavo iš daugybės įtrūkimų ir vakuuminių griūčių. Atsakydamas priešas taip pat paleido savo negailestingą ugnį, turėdamas net asmeninę matricą. Hiperplazmos srautas perdegė per susilpnėjusią matricos apsaugą ir pusiau erdvės lauką, prasiskverbtą į šarvus. Štai, stebuklinga erdvė neatlaikė, įtrūko, ant šaudymo poros krito įvairiaspalvis ultraugnies srautas. Sfero iš karto sudegė (tiesiog super juokingas jausmas, kai mėsa sunaikinama!), Merginos-partnerės ranka iki peties, koja iki kelio, liemuo iki šonkaulių. Gražuolė rėkė ir atsitraukė. - įsakė Valentina.
  - Įgalinti kibernetinį regeneravimą.
  Merginos (kaip ir kitų žmonių) organizmas jau seniai nebuvo baltymingas. Tai ypatinga mėsa su hiperplazminiais inkliuzais, o patys žmonės minta superenergetika . Taigi mėsa po sužeidimo pradėjo lėtai augti. Palyginti lėtai pats procesas matomas plika akimi, audinių augimo greitis - 0,9 centimetro per sekundę. Tačiau įnirtingiausias mūšis yra labai trumpalaikis, šarvai buvo sudeginti dar keliose vietose. Išgaravo du ginklai, žuvo šeši kariai, vienas jaunuolis apdegė iki pusės, mergina laikinai neteko galvos odos ir pirštų. Sferas juokdamasis grįžo atgal, sakydamas, kiek tu pasiekei nugalėjęs visatos kūrėjo nešiklį? Stebuklingai pavyko išvengti sviedinių sprogimo. Bet žala milžiniška, oro sifonai išmesti blykstelėdami į vakuumą. Tačiau vaikinai adekvačiai reaguoja. Pats Sfero atliko filigraninį šūvį, išmušdamas trigubą atakos lėktuvą. Valentina, pailgėjusi liežuviu, apsilaižė vaikinui lūpas.
  - Megakvazaras !
  - Išsiaiškinkime ( supernaikinantį ) plazmos išsiveržimą ! - lojo jaunasis visatų Kūrėjas.
  Du magoletai buvo numušti kitais ginklais, trys šaudymo bokštai buvo numušti į minininką. Tačiau būtent tuo metu raketų kreiseris nukreipė į juos savo ginklus. Berniukas kūrėjas ne be malonumo su aštriais pojūčiais pajuto veide mirties dvelksmą. Pikta milžiniška senutė su dalgiu pagrasino, o kapitonas Sfero davė įsakymą.
  - Lankstus atsitraukimas! Judėti kaip gyvatė, per ežiuką!
  Baterija atskubėjo atgal, bet šiek tiek per vėlai. Atrodė, kad vakuumą skaudėjo skausmas, hiperplazminis viesulas nuvilnijo. Bateriją užkabino baisus gravioplazmos smūgis. Iš karto paaiškėjo, kad penki ginklai ir dvylika komandos žmonių buvo visiškai išgaruoti. Sfero ir kitas merginas išmetė gravitacinė banga. Berniukas Kūrėjas praskrido, trenkdamas galva į atletiškos, tačiau itin grakščios Valentinos pilvą. Ir tai yra sunku, kai mėsa, į kurią turėjote sukapoti, nėra baltymas:
  - Oho, tu esi pulsaro griūties skylė! - sumurmėjo Sfero. Ir jis nusišypsojo, kai jį užliejo hiperelektros iškrova .
  Šarvuose buvo didelių įtrūkimų. Jie tarsi daubos įsirėžia į purpurinį metalo, daugiau nei milijoną kartų stipresnio už titaną, paviršių. Kokia kolosali galia slypi hiperplazmoje arba jos dar tobulesnėje princepso - plazmos atmainoje , galinčioje judinti žvaigždes ir gesinti kvazarus. Bet tik šeštoji, septintoji ir t.t. materijos būsena. Iš bet kurios molekulės galima gauti visą hiperplazmos vandenyną. Teoriškai (tai žmonėms dar neprieinama) viena elementarioji dalelė atkurs visą visatą. Arba sunaikinti! Tokios yra beveik dieviškos hiperplazmos galimybės.
  Baterija slysta per lanksčią griūtį, vibruojančią kineserdėje , karį slegia susilpnėjusi inercijos jėga. Tada spyruoklė išstumiama, o baterija vėl atidaro ugnį tik kitame erdvės taške.
  Friedrichas Sfero įsako:
  - Pataikykite siauru spinduliu, perjunkite ginklus į koncentruotą ramrodo režimą.
  Kadangi kompiuteriai išjungti, tai turi būti daroma rankiniu būdu. Reguliuokite hiperplazmos srautą naudodami būgną. Tačiau tai padaryti net nelengva, gelbsti tai, kad ši force majeure yra numatyta ir mokymo programoje. Berniukai ir mergaitės susiduria su šia problema automatiniu režimu. Sfero Friedrichas pagauna raketų katerį, kurį paleido nedideliu pranašumu. Pasigirsta ploniausias sunaikinto vakuumo girgždesys, valtis suplyšta į gabalus. Sprendžiant iš sprogimo galios, yra amunicijos detonacija. Šviesos dėmė išpučia automobilį. Magoletas taip pat sunaikintas, mergina atkartojo tikslų kadrą.
  Sparnai skrenda atskirai, tuo pat metu sukasi liepsnojančių uodegų vakuume.
  Priešo brigantina daro papildomą žalą, bet atsako masinėmis salvėmis. Pro plyšį įteka upelis, numetęs merginą, atidengdamas auksines krūtis su cinoberu, šviečiančiais speneliais.
  Sferas iš džiaugsmo cypia:
  - Matai, kaip šaunu! Černodynas!
  magoplasto odos kelio.
  - Princeps-kvazaras ! Zapulsar elipsė! Pakelk riterio makštį aukščiau!
  Ašaros formos brigantina šertelėjo salvėmis. Dygliuoti hiperplazmos rasos lašeliai išsipurškė po visą kovos erdvę.
  Friedrichas Sfero sušvilpė:
  - Duok fotoną, į bedugnės griūtį!
  Iš šono iššoko fregata, tuo pat metu trūktelėjo kaimyninė baterija. Panašu, kad vaikinams nepasisekė, jie užkliuvo ant sunkios raketos ar vibracijos lauko, kuris susmulkino patvariausią metalą.
  Berniukas bandė pasukti platformą, kad išgyventų tokį užpuolimą. Tačiau oponentai - ir beveik tą pačią mokyklą baigę aukštos klasės profesionalai. "Arlequinade" kūrėjas taip pat nėra civilizacijų kūrimo sukčius !
  tempropreono patranka . Jis buvo subyrėjęs į krūvą putojančių dalių. Mergina ir vaikinas Kūrėjas, aptarnaujantis ginklą, buvo išmesti tarsi smūgis šikšnosparniu. Jie didžiuliu pagreičiu atsitrenkė į šarvus, šiek tiek juos įlenkė, o patys stipriai susiplojo, drebėdami nuo smūgio savo labai elastingais ir tvirtais kūnais. Tada jie pradėjo nulupti tvirtą dangą, suteikdami normalią formą savo gražioms figūroms, įspaustoms kaip senovės dievų statulos.
  Sphero jautė šaltį pilvo apačioje. Priešo plazmos išsiveržimo tankis sustiprėjo, atrodo, kad į mūšį buvo įtrauktos naujos jėgos. Pavyzdžiui, pats ultramūšis yra padoraus asteroido dydžio, o masyvaus durklo formos, nusagstytos spinduliais, skleidė visą turtingą hiperplazminių čiurkšlių ornamentą . Lenktas, susuktos formos matrioškos ir akordeono hibridas, medžiaga nukrito ant išdidžios Vokietijos kreiserio. Kiti naikinimo srautai sutriuškino keturias ašaros formos artilerijos platformas.
  Sphero dešinė koja iki kelių išgaravo ir nelaukdama, kol ji natūraliai augs, akimirksniu padidino galūnę.
  Julius Cezaris, nepaisant visų savo talentų, pralaimėjo mūšį, skaitinis pranašumas su apytiksle technologijų lygybe buvo priešo pusėje. Vienintelis dalykas, kurį reikėjo padaryti tokioje sudėtingoje situacijoje, buvo trauktis, vengiant apsupimo. Sphero be sąžinės graužaties klausėsi princepso ryšio, robotams duotų komandų. Jie skambėjo neribotu optimizmu, ankstyvos pergalės troškimu. Julijaus Cezario fregata buvo šiek tiek apgadinta ir sulėtino greitį. Sphero jautė įniršį, jo sukurta galia, atrodo, praranda, reikia sunaikinti kuo daugiau priešų. Tai yra, jis turi pasirinkimą laimėti arba mirti. Nors aišku, kad kelių mulkių sunaikinimas ; beveik nieko nepakeis, bet tai beveik neprilygstamas atskirų individų heroizmas, kuris virsta upeliu, kuris sutriuškina bet kokias kliūtis. Berniukas, naudodamasis nešiotojo atmintimi, o iš tikrųjų savo kūryba (Kaip jam pavyksta įspausti tokias sudėtingas struktūras asmenybes ir dalykus - atskiras klausimas!) greitai prisiminė, į ką buvo įtrauktas daugybėje treniruočių. Būtina, kad tavęs nepastebėtų, liktų bendrose robotų gretose. Taigi ten patekti yra daug sunkiau, tačiau poveikio tikimybė yra daug mažesnė. Tačiau, kita vertus, ar jis turi teisę atsisėsti šiuo kritiniu momentu? Juk karys turi: pasirūpinti gyvybių išgelbėjimu, antras punktas: išnaikinti kuo daugiau priešų. Esant prieštaravimui - tokia yra tradicija rinktis antrojo sprendimo naudai. Tai senų laikų amerikiečiai: jie daugiau galvoja apie savo odos išsaugojimą. Todėl jankiai pralaimėjo, be to, jų propaganda silpna. Jai trūko visumos ir įtraukumo. Jei prisimintume senovės Žemės istoriją: tais laikais, kai žmonija buvo pririšta prie vienos planetos. Baisus, susiskaldęs pasaulis, reikėjo suburti visas tautas ir tautas į vieną kumštį. Į jį pretendavo kelios imperijos. Visų pirma, JAV, Kinija, Islamo draugija. Pasaulis tapo daugiapolis ir tiesiogine to žodžio prasme buvo suskilęs, daugėjo nepriklausomų valstybių, mažų tautų separatizmas virto apsėdimu. Bendri namai Žemė degė, žmonija tiesiogine prasme krito į bedugnę! Senais laikais buvo galingų valdovų, kurie norėjo suvienyti žmoniją. Tai pirmasis Aleksandras Didysis, vienas iškiliausių visų laikų ir tautų vadų. Jis buvo nenugalimas, bet apvaizda mielai suteikė jam per trumpą gyvenimą. Taigi jis turėjo nemažų šansų, sukūrė tarptautinę imperiją, atnešė aukštąją helenų kultūrą į Aziją. Netgi Kartagina ir senovės Roma atsiuntė didžiulę duoklę Makedonijai, iškiliausiam senovės eros slavui! Prieš Aleksandrą Didžioji Persija, vadovaujama kelių karalių (ypač Kyro), pasiekė rimtų užkariavimų nuo Indijos iki Egipto, tačiau doktrina: visam pasauliui yra vienas valdovas, jis buvo pirmasis! Romoje Julijus Cezaris pretendavo į pasaulio valdovo vaidmenį, tačiau jo gyvenimas taip pat nebuvo pakankamai ilgas. Po Cezario tarp imperatorių: nebuvo pakankamai stiprių vadų. Dieviškasis Augustinas buvo liguistas ir fiziškai silpnas, charizmatiškasis Neronas apskritai baisus. Garsiausi valdovai Diolektanas ir Konstantinas daugiau kovojo, kad išlaikytų status quo, negalvodami apie didesnius užkariavimus. Po Romos žlugimo buvo ir kitų vadų. Iš jų ryškiausios asmenybės: Čingischanas, Tamerlanas, Napoleonas, Adolfas Hitleris, Stalinas. Čingischanas buvo labai sėkmingas. Jis užkariavo beveik visą Kiniją, Afganistaną, Chorezmą, pažangūs būriai pasiekė Senovės Rusiją. Jis turėjo puikias galimybes laimėti, niekas negalėjo atsispirti nuolat augančiai šio gudraus ir sumanaus vado kariuomenei. Tačiau net jo gana ilgo gyvenimo pagal viduramžių standartus nepakako pasauliui užfiksuoti. Čingischanas įkūrė dinastiją, bet jau nebebuvo tokios didelės kaip jis, galinčios sutelkti visus klajoklius. Visai kaip Tamerlane. Pergalė po pergalės, didžiulė imperija ir skilimas, Timurato sunaikinimas , kivirčas tarp sūnų ir anūkų. Ir nebuvo verto įpėdinio. Napoleonas ir Hitleris, užkariavę Europą, susilaužė nugarą prieš Rusiją. Deja, pačiai Rusijai nepavyko pasiekti dominavimo pasaulyje. Tikrai didis valdovas buvo Stalinas, kuris neraštingą, vaikščiojančią batais vaikščiojančią šalį pavertė galinga pramonės galia.
  Ir tada, jau dvidešimt pirmame amžiuje, valdžią nuo pat pradžių Vokietijoje, o paskui ir visame pasaulyje, gavo paslaptinga pora, turinti neįtikėtiną hiperintelektinę galią.
  Jie sukūrė naujausius princepsus - magiškus ginklus, o žmonija pamažu išsivystė į virtualios visagalybės būseną.
  Bet karas yra karas, ypač kosminis karas, čia neišvengiami klaidingi skaičiavimai ir aukos. Rizikuoti nusprendusiam kariui Friedrichui Sfero iki šiol pasisekė, jis sugebėjo sunaikinti keturias kovines mašinas, neatkreipdamas į save dėmesio.
  - Bus beržinės košės mažiesiems! Atvirkščiai, princepsas yra plazma!
  Taip, tokius įdomius žaidimus žaidžia Trečiojo Reicho imperijos piliečiai, užkariavę visatą.
  O kuo visa tai baigsis ir kokias visagalybės aukštumas gali pasiekti žmonija, net bejėgė vaizduotė.
  
  
  COG IR ŠPUNTIKAS IR TREČIASIS REICHAS
  įsikišo popadai . Šiuo atveju trumpi konstruktoriai Vintik ir Shpuntik . Persikraustę jie atsidūrė Berlyne. Na, o kadangi jie nieko nežinojo apie politiką ir Žemės planetą, perėjo į tarnybą vokiečiams. O technikai aukščiausios klasės. Ir jie dalyvavo kuriant "Panther". Išradingi dizaineriai padarė bokštą siaurą ir mažą, geriau apsaugotą, bet lengvesnį. Variklis ir transmisija buvo dedami į vieną bloką, o pavarų dėžė - ant paties variklio. Taip pat buvo pagaminta paprastesnė ir lengvesnė nei realioje istorijoje važiuoklė. O "Panteros" aukštis tesiekė 1,8 metro. Dėl to 80 mm korpuso kaktos šarvai buvo sumontuoti dideliais racionalaus pasvirimo kampais ir tapo beveik nepramušami. Bokšto kakta buvo 120 milimetrų su nuolydžiais, o šonai - šešiasdešimt milimetrų pasvirę. Silpnoji vieta buvo korpuso šonai - tik 40 mm. Bet korpusas buvo labai kompaktiškas, o viršus - dideliu pasvirimo kampu, o apačioje buvo uždėti 30 mm skydai, dengiantys volelius. Ir visas šis žavesys su 650 arklio galių varikliu svėrė tik 26 tonas. Pistoletas buvo 75 mm 70 EL vamzdžio ilgio, šaudydamas 15 šovinių per minutę.
  Be to, geras matomumas ir optika.
  Šis tankas važiavo 70 kilometrų per valandą greičiu, buvo nepraleidžiamas į šoną lengviesiems ginklams, daugiausia keturiasdešimt penkiems, ir prieštankiniams šautuvams, iš dviejų kilometrų į kaktą paėmė trisdešimt keturis ir praktiškai nesulūžo. Ir beveik visi SSRS prieštankiniai ginklai į kaktą neprasiskverbė.
  Ir naujoji "Pantera" Kursko mūšyje sukėlė akį. Tuo pačiu metu jį buvo lengviau pagaminti, o metalo prireikė beveik du kartus mažiau nei "Panther" realioje istorijoje.
  Dėl šio tanko naudojimo naciai pralaužė sovietų kariuomenės gynybą ir uždarė katilą, aplenkdami Kurską. Ir taip pasinaudojo iniciatyva. Ir vystydami sėkmę, jie paėmė Voronežą.
  Po to Hitleris įsakė kariuomenei pasukti į pietus. Ir kariuomenės armada persikėlė į Stalingradą.
  Vokiečių tankai auga. O merginų komanda kaunasi ant Panteros, prasiveržia pro sovietinius ginklus ir transporto priemones.
  Vokiečiai įsiveržė į Stalingradą... Bet tai dar ne viskas. Afrikoje Rommelo korpusas su naujais tankais iškovojo keletą pergalių. Sąjungininkų padėtį apsunkino tai, kad Vintikas ir Shpuntikas taip pat išrado reaktyvinį naikintuvą. Be to, jis yra labai lengvas, lengvai gaminamas, manevringas ir lengvai valdomas.
  O naujasis lėktuvas VSh-162 tapo geriausia mašina ore ir labai sugadino sąjungininkų aviaciją.
  Taigi naciai pradėjo veržtis Afrikoje į Egiptą. Hitleris atsisakė perimti Stalingradą ir sustabdė savo kariuomenę. Tačiau "Fritz" pradėjo pagrindinį puolimą, aplenkdamas proveržį į Kaspijos jūrą. Ir situacija pablogėjo.
  O šiaurėje sekė naujos operacijos. Naciai užpuolė Švediją. Ir po kelių dienų jie privertė ją kapituliuoti. Ir pasirodė šaunu.
  Gerda ir Charlotte varė Panterą visoje Švedijoje ir privertė paimtus kareivius bučiuoti basas kojas, parodydamos savo kolosalią klasę. Šios merginos čia tikrai šaunios.
  Daugelis mūšio vyrų jiems pasidavė. Ir pabučiavo nuogus padus.
  Tačiau dabar jie buvo Švedijoje, kur jau snigo ir šalta.
  O vokiečiai, vadovaujami Rommelio, nugalėjo britus Egipte. Ir dabar jie išsiveržė į Artimuosius Rytus ir juos lydi sėkmė po sėkmės.
  Tuo gražiųjų karių kampanija nesiliovė... Gerda aistringai tarė, trindama basa koja į metalą:
  - Na, žinoma, "Tigras", šedevrus duodantis tankas ir kolosalios galios mašina. Tačiau paprasta!
  Charlotte tingiai pastebėjo:
  - Asmeniškai man labiau patinka Leo. Kadangi per tokį automobilį nėra ko prasibrauti! Ir ji tobulos formos!
  Magda prisiminė, kaip jiems buvo parodytas paradas lapkričio 7 d., ir čiulbėjo:
  - Man patiko "Pelė", ji tokia didelė! Ir su dviem ginklais vienu metu!
  Christina kikeno ir apsivertė transporte:
  - Du ginklai viename automobilyje - puiku!
  Gerda siūbavo kojomis ore ir pasakė:
  - Ar gera taip skristi? Ar greitai pasieksime Australiją?
  Šarlotė papurtė galvą.
  - Ne! Negreit! Skristi ten iš Švedijos - beveik per visą Žemės rutulį!
  Lėktuvas iš tikrųjų nusileido pasipildyti degalų. Merginos išbėgo į lauką. Jie atsidūrė karštojoje Medinoje, kur lėktuvas avariniu būdu nusileido. Nepaisant lapkričio pabaigos, čia buvo apie trisdešimt laipsnių šilumos. O Švedijoje jiems tik išvykstant užklupo šaltas ciklonas ir temperatūra nukrito iki minus trisdešimties.
  Merginos bėgo kuo greičiau, kad sušiltų į transportinį laivą, o šaltis kankino merginų nuogus kulnus. Neavėti batų iš principo nėra lengva, ypač einant.
  Tačiau dabar merginos perbėgo karštu Medinos smėliu. Arabai išsigando žiūrėdami į pusnuoges merginas, bet bijojo imtis kokių nors veiksmų. Nepaisant to, vokiečiai turi labai grėsmingą reputaciją. Iš tiesų, jie suvokiami kaip antžmogių tauta , todėl atleidžia mažas išdaigas. Kaip tada, kai gražuolės dėvimos tik vienu bikiniu.
  Po šaltų orų, kai nuolat šąla kojos, labai malonu bėgioti po karštą smėlį. Merginoms patiko, jos linksminosi mėtydamos viena į kitą smėlį.
  Gerda, taip šokinėjant per dykumą, pagalvojo, kad vis tiek nuostabu gyventi šalyje, kurioje nuolat tvyro vasara. O kaip gerai...
  Į veidą pučia saulėtas ir švarus, grynas oras. Arba ne per gaivus, bet karštas dykumos oras.
  Šarlotė šypsodamasi pastebėjo:
  - Dabar šios žemės priklauso Trečiajam Reichui. Dar niekada žmonija nebuvo tokia vieninga. Greičiau arti, prie vienybės, kokia yra dabar. Ir visa tai daugeliu atžvilgių dėka fiurerio genijus.
  Magda logiškai pastebėjo:
  - Iš dalies ir dėl to, kad Hitleriui nepaprastai pasisekė. Pavyzdžiui, britai krito kaip žirniai. Ir Afrikos platybės nepasirodė kliūtimi. Taip, viskas buvo mūsų pusėje. Nors kartais pasitaikydavo klaidų!
  Christina atsakė:
  - Kalbant apie sėkmę, tikrai ne! Mums nepasisekė, pavyzdžiui, su žiema keturiasdešimt pirmaisiais. Ir tada jie būtų paėmę Maskvą. Ir karas rytuose būtų pasibaigęs. Ir todėl jūs vis tiek turite ištraukti stalininį spygliuką.
  Gerda sutiko atsidususi:
  - Turbūt reikia! Gaila! Tiek daug gerų vaikinų ir merginų mirs!
  Magda nevalingai apsipylė ašaromis ir pasakė:
  - Mirtis... Kokia tu nesąžininga! Ir kartais ateini netinkamu laiku!
  Gerda suskubo prieštarauti:
  - Ne kartais! Ir visada netinkamu laiku! Jūs žinote, kaip norite gyventi ir kaip nenorite mirti!
  Christina logiškai pastebėjo:
  Mes to norime, nes esame stiprūs ir sveiki. O močiutė, kuriai šimtas metų ir kurioje viską skauda, tikriausiai turi visai kitokį požiūrį į mirtį!
  Šarlotė papurtė galvą ir su nerimu pasakė:
  - Neduok Dieve! Neduok Dieve, kad pasentum!
  Gerda pamojavo ir basa koja spyrė į smėlį:
  - Nekalbėkime apie tai! Jei pradėsite galvoti, kas yra senatvė, išprotėsite arba sugadinsite savo gyvenimą!
  Magda bandė paguosti šviesiaplaukę:
  - Kai ateis Jėzus, visi mirusieji prisikels, ir ši amžina jaunystė bus amžina!
  Gerda nusišypsojo ir meiliai pasakė:
  - Telaimina Dievas!
  Christina piktai atsakė:
  Ir aš esu fundamentalus ateistas. Ir aš netikiu Dievu ir jums nepatariu!
  Gerda gūžtelėjo stipriais, įdegusiais pečiais.
  - Tvirtai tikinčia nepavadinsiu, bet... Yra daug dalykų, kurių materialistai ir ateistai negali paaiškinti. Įskaitant visatos kilmę!
  Šarlotė, panirusi į karštą smėlį, atsakė:
  - Bet man labiau patinka idėja - daug dievų. Kad šie dievai demiurgai kartu sukūrė visatą ir Žemę. Tada tarp jų įvyko kova, kuri sukėlė kataklizmus ir stichines nelaimes. Todėl ir nutiko visokių nelaimių. Dievų kova ir sukelia karus tarp žmonių!
  Gerda užtikrintai atsakė:
  - Bet vokiečių Dievas visada laimi!
  Šarlotė papurtė galvą.
  - Pirmajame pasauliniame kare to nebuvo. Nors buvome arti pergalės!
  Christina energingai linktelėjo.
  - Viskas! Reikėjo laikinai paaukoti Rytų Prūsiją, bet ne išvesti kariuomenę iš Vakarų fronto. Tada jie būtų apsupę ir paėmę Paryžių. Prancūzija kapituliuoja... Ji juk nugalėta. Ir toliau... Manau, jei Didžioji Britanija parodytų užsispyrimą, tai galėtume nukristi kartu su Italija, Turkija ir Japonija. Ir jie sutriuškintų juos povandeniniais laivais ir vienu laivyno veiksmu!
  Magda pastebėjo:
  - Tu pamiršai apie Rusiją!
  Christina atsigavo.
  - Nieko nepamiršau! Rusija būtų nugalėta po Prancūzijos kapituliacijos. Be to, caras Nikolajus II nėra Stalinas. Rusijos monarchas, patyręs pralaimėjimą, sudarytų su mumis skubotą taiką. O mes būtume... Žodžiu, caro laikų Rusija dar silpnesnė už komunistinę!
  Šarlotė nusijuokė.
  - Štai taip! Bet, žinoma, tada praleidome progą. Adolfas Hitleris buvo protingesnis. Jis sudarė nepuolimo paktą su Stalinu ir daužė savo priešus po gabalo. Štai kas yra politinė išmintis!
  Christina pastebėjo:
  - Dar logiškiau būtų panaikinti Britaniją, o tik tada pulti Sovietų Sąjungą!
  Šarlotė šypsodamasi pasakė:
  - Sutinku su tuo!
  Gerda, priešingai, prieštaravo:
  - Jei nebūtume puolę SSRS keturiasdešimt pirmaisiais metais ir nebūtume nugalėję gynybiniam karui nepasiruošusių Raudonosios armijos dalinių, jie galėjo užpulti mus, kai šturmavome Britaniją. Taigi mes neturėjome kito pasirinkimo!
  Magda gūžtelėjo pečiais.
  - Stalinas yra atsargus politikas! Galbūt jis nerizikavo tokia avantiūra!
  Gerda racionaliai pastebėjo:
  - Greičiau iš Stalino pusės didelė avantiūra yra suteikti mums galimybę išplėsti Britaniją. Tokiu atveju ant jo kris aukštesnės jėgos. Ir palaidotume. Taigi, kol Didžioji Britanija priešinasi, Rusija vis dar turėjo šansų prieš mus. Priešingu atveju turime pripažinti, kad mūsų priešai neturi šansų!
  Charlotte taip pat rado ką prieštarauti:
  - Kol nenugalėti tokie monstrai kaip SSRS ir JAV, teigti, kad priešas neturi jokių šansų, yra nepaprastai anksti. Daug nuveikėme ir nuėjome ilgą kelią, bet... Mūsų dar laukia daug problemų. Dabar Australija. Dar viena Vokietijos kariuomenės siena!
  Gerda užtikrintai atsakė:
  - Sulaužykime ir tai! Šveicarijoje ir Švedijoje jau buvo du pasivaikščiojimai, o Australijoje bent jau daug šilčiau.
  Šarlotė nusijuokė ir užtikrintai pasakė:
  - Tikiu mūsų pergale! Priešingu atveju tai tiesiog neįvyks!
  Merginos turėjo nustoti šildytis dykumoje ir grįžti atgal į transportą. Degalų papildymas pavyko. O prie merginų prisijungė seni bičiuliai iš "Tigrų" bataliono.
  Merginos iš šio moterų būrio ieškojo tuščių modžahedų. Tačiau kurių buvo nedaug. O dabar jie laimingi išsiruošė užkariauti Australijos. Kitas žemynas, taip pageidaujamas Vermachtui.
  Vokietija rinko pajėgas šuoliui ir ruošėsi nusileidimui.
  Margaret pagarbiai sutiko savo senus pažįstamus Christiną ir Gerdą. Vis dėlto ne kiekvienas gali gauti deimantų už riterio kryžių! Po šios kompanijos mergaitės turėjo būti išsiųstos apvaisinti ir į specialią stovyklą palikuonims susilaukti. Taigi Rusijos kompanijoje jie galbūt neturėjo laiko dalyvauti.
  Tačiau gražuolės atrodė linksmos ir kovingos. Nebenorėjau miegoti, o merginos, užsidariusios atskiroje kajutėje, plepėjo.
  Magda, atsisėdusi į odinį fotelį, pastebėjo:
  - Pagonybė su visa savo išorine logika taip pat negali atsakyti į daugelį klausimų. Pavyzdžiui, iš kur atsirado daugybė dievų demiurgų?
  Šarlotė kikeno ir protestavo:
  - Lygiai taip pat, kaip monoteizmas nesugeba atsakyti į klausimą, iš kur atsirado vienintelis Dievas, sukūręs Visatą?
  Magda gūžtelėjo pečiais.
  - Klausimas, kaip pasakyti... Mes tikėjimu priimame kaip aksiomą, kad visagalis Dievas visada egzistavo. Ir tai yra aksioma, kuriai nereikia įrodymų.
  Cristina papurtė galvą:
  - Neįmanoma įsivaizduoti amžinai egzistuojančio, ir be galo stipraus, ir be galo išmintingo. Tai prieštarauja logikai. Kaip matome Žemėje, iš paprasto atsiranda kompleksas, o mes stebime evoliuciją. Ir tada nuo sudėtingesnio ėjo paprasta. Kas prieštarauja stebimai realybei.
  Pavyzdžiui, žmonija tampa sudėtingesnė, o ne supaprastinta! Ir mes visai nedegraduojame, o tampame tobulesni!
  Šarlotė nusijuokė ir pastebėjo:
  - Logiška! Dievų evoliucija veda į visagalio Demiurgo Dievo kūrimą!
  Magda griežtai pastebėjo:
  - Tokia filosofija gali sunaikinti sielą!
  Šarlotė primerkė akis ir ištarė:
  - Tačiau kyla klausimas, kiek sena visata?
  Magda gūžtelėjo pečiais stipriais, išsivysčiusiais pečiais.
  - Nežinoma! Ir kodėl toks klausimas?
  Šarlotė racionaliai atsakė:
  - Tai susiję su šėtono maištu. Šėtonas yra vienas iš pirmųjų angelų, jei ne pats ankstyviausias. Kaip jį vadina - Aušros sūnumi! O jei maištavo, tai tikriausiai nuo jo sukūrimo ir maišto nepraėjo per daug laiko . Ir pasirodo, kad tiek milijardų metų jis elgėsi ramiai ir staiga apsikvailino.
  Magda suraukė antakius ir sušuko:
  - Na ir kas?
  Protinga Charlotte pastebėjo:
  - O mokslininkai sako, kad mūsų visatai yra milijardai metų! Reikia tiek daug laiko, kad žvaigždžių šviesa pasiektų Žemės planetą! Tačiau pagal Bibliją tai negali būti milijardai!
  Magda šiek tiek pagalvojo ir atsakė:
  - Dievas sukūrė mus jau pasiekusią žvaigždžių šviesą. Adomas ir Ieva buvo suaugę, o ne kūdikiai. Jiems jau švietė saulė, mėnulis ir žvaigždės. Tai yra, Viešpats sukūrė pasaulį besivystant. Taigi visi jūsų pažadai nieko neįrodo.
  Charlotte atkakliai pastebėjo:
  - O gal jie įrodo, kad dievų yra daug? Tie dievai, kurie sukūrė visatą!
  Magda šiek tiek dvejodama atsakė:
  - Mūsų visata yra daugiau ar mažiau vieninga ir struktūrizuota, su visais jos nelygumais. O daugybės dievų buvimas lemia tai, kad visata būtų padalinta į gabalus.
  Charlotte taip pat gana logiškai prieštaravo:
  - Mūšio laivas sukuria daug žmonių! Nepaisant to, mūšio laivas yra vientisa mašina. Taip, ir Visata yra sukurta daugybės dievų-demiurgų, tačiau visata nuo to netampa mažiau vientisa!
  Magda ištiesė veidą ir sušuko:
  - Ir tai skamba - logiška! Bet tai grynai žmogiška logika. Tai neturi nieko bendra su dieviška galia, kuri yra nesuvokiama!
  Šarlotė nusijuokė.
  - Paprasčiausias argumentas - Viešpaties mintys nesuprantamos! Ir tai gali būti nurodyta ir atsinešta visoms progoms!
  Magda sušnibždėjo:
  Ir kiekviename šios Viešpaties šakos bruože,
  Svajonėse matau norą įkūnyti idealą ...
  Tačiau keista, kad mūsų žmonės kenčia beveik požemyje,
  Ir finansų despotas žiauriai sukaustė mūsų sparnus!
  Šarlotė nusijuokė.
  - Valgyk gerai! Kodėl nenusilenkus kelmui?
  Magda papurtė kumštį.
  - O tu!
  Merginos pradėjo aiškiai nuobodžiauti... Pokalbis apie religiją nesisekė. Apie ką dar galima kalbėti? SS bataliono karių mintys buvo ribotos.
  Gerda pokalbyje palietė tankus:
  - Štai mūsų "Liūtas" tik vokiškos dvasios įsikūnijimas! Toks didelis ir su ginklu!
  Magda pastebėjo, rankomis masažuodama niežtinčius padus:
  - O "Pelė" dar labiau - reiškia stipresnis! Ir jo šarvai storesni! Ir du ginklai vienu metu!
  Šarlotė su džiaugsmu sušuko:
  - Žavi pelytė! Susmulkinsime visus iki pudros!
  Magda paėmė ir dainavo:
  - Prakeiktas ir senas, priešas vėl prisiekia! Sumalkite mane, sumalkite iki miltelių! Bet angelas nemiega, ir viskas susitvarkys... Ir viskas baigsis gerai! Ir viskas baigsis gerai!
  Šarlotė išmintingai pastebėjo:
  - Kas tikisi angelų pagalbos, patenka tiesiai į pragarą!
  Magda atkirto:
  - Kas po velnių galvoje, ateity vienas pragaras!
  Gerda staiga pastebėjo:
  - Mes su Šarlote artimai susipažinome su T-34, kai jie testavo! Ir žinote, tai nėra pats blogiausias bakas Žemėje!
  Raudonplaukė nuodingai pastebėjo:
  - Ne pats geriausias, bet... Jo matomumas gana silpnas. Praktiškai labai sunku pataikyti į priešą iš tokio tanko! Turime tai pripažinti!
  Gerda logiškai pažymėjo:
  - Geros formos šarvai ir bokštelis. Nors "Tigras" -2 ir "Liūtas" turės geresnę šoninę apsaugą.
  Christina, ši raudonplaukė neklaužada mergina, pastebėjo:
  - "Liūtas" dar turi gerą bokštą, kalbant apie kaktos nuolydį. Tačiau "Tigro" -2 kakta beveik nėra linkusi.
  Gerda atsakė:
  - Bet šarvų storis 180 mm. Tai kompensuoja mažesnį lapo pasvirimo kampą. Kalbant apie bokštą, Liūtas pasirodė geresnis nei Tigras, tačiau tai, žinoma, nėra riba. Žinau, kad mūsų dizaineriai tikrai sukurs ką nors tobulesnio.
  O graži mergina basa koja trenkė į plieno lakštą taip, kad nuvilnijo muzikinė trilė.
  Kariams nuobodu. Jie norėjo užmigti. Gal bus kažkas įdomaus...
  Tuo tarpu Kaukaze vyksta karas. Vokiečiai, be "Panteros", naudojo ir "Tigrą" -2. Savo forma taip pat panaši į tanką, bet šiek tiek didesnis, sunkesnis su 88 mm patranka ir storesniais šarvais. Žinoma, su trisdešimt penkių tonų svoriu, daugiau, bet vis tiek ne kritiniu, galima kovoti su senu 700 arklio galių varikliu. Tačiau Vintik ir Shpuntik jau pagamino 1000 arklio galių variklį. Ir "Tigras" -2 taip pat pradėjo tiesiogine prasme skristi. Pasirodė "Liūtas" su dar storesniais, ypač šoniniais šarvais, ir 105 milimetrų pabūklais.
  Ir svėrusi keturiasdešimt penkias tonas, tai tapo didžiule problema sovietų kariuomenei.
  Keturiasdešimt trejų - keturiasdešimt ketverių metų žiemą Kaukazą užėmė vokiečių kariuomenė. Karas pradėjo vykti ne pagal stalinistinį scenarijų.
  Kovo mėnesį naciai užėmė Indiją ir pradėjo judėti Australijos link. Ir tuo pat metu sugrėbė Afriką.
  Stalinas pasiūlė jiems taiką bet kokiomis sąlygomis. 1944 m. pavasarį, užbaigęs Afrikos užkariavimą, Hitleris priėmė Stalino taikos pasiūlymą.
  Sąlygos buvo vergiškos, įskaitant reparacijų mokėjimą, žaliavų ir kitų dalykų tiekimą Trečiajam Reichui.
  1944 m. vasarą nusileido Didžiojoje Britanijoje, o Londonas krito per vieną savaitę. Po to prasidėjo didelis puolimas prieš Ameriką. Vintikas ir Shpuntik sukūrė naujus povandeninius laivus, kurie plaukė greičiau nei valtys ir nukreipė torpedas į radarą. Ir jie nesugalvojo daug kitų dalykų.
  Ypač galinga tapo lazerinė diskelių sistema . Ir tai buvo tiesiog puiku.
  Amerika išsilaikė iki 1945 metų liepos ir kapituliavo. Atėjo ramybės laikotarpis. Laikina tiesa...
  Hitleris buvo nepatenkintas, kad Japonija užėmė per daug teritorijos. O jis tiesiog troško keršto ir krašto užėmimo.
  O 1953 metų balandžio 20 dieną prasidėjo karas su Japonija. Stalino įpėdinis Berija pasiūlė savo pagalbą Hitleriui.
  Fiureris tam tikromis sąlygomis sutiko. Būtent SSRS kaunasi visa jėga, tačiau grįžta tik pietinis Sachalinas ir Kurilų kalnagūbris.
  Beria, kuri ir toliau mokėjo Hitleriui didžiulę duoklę, taip pat sutiko su šiomis sąlygomis.
  Nuo pat pradžių karas japonams buvo nesėkmingas. Ypač jiems trukdė jų skraidančios lėkštės, kurios buvo ginkluotos lazeriniais ginklais ir šilumos spinduliais. Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme sudegė iki pelenų ir ištirpo į metalo drožles.
  Kita vertus, SSRS metė į mūšį tankus T-54 ir IS-7, kurie taip pat buvo stipresni už japonus, bei reaktyvinius lėktuvus.
  Karas truko penkis mėnesius ir baigėsi Japonijos pergale bei okupacija. Tai buvo skambi pergalė...
  O Alenkos tanko įgula IS-7 pasižymėjo mūšiuose. Automobilis veikė gerai ir sudaužė daug japonų mastodonų.
  O merginos šaudė naudodamos nuogus kojų pirštus, ir gana taikliai.
  Bet čia tokios smulkmenos...
  SSRS atgavo Sachalino pietus ir Kurilų kalnagūbrį. Ir taip užsitikrino valdžią ir naujas žemes...
  Hitleris kurį laiką griovė likusį pasaulį po savimi. Tačiau SSRS jam nuolat kentėjo. Fiureris norėjo naujų užkariavimų ir Vermachto didvyriškumo.
  O 1958 metų balandžio 20 dieną prasidėjo naujas didelis karas su puolimu prieš Maskvą.
  Vokiečių merginos kaunasi danguje. Albina ir Alvina.
  Jie numuša sovietų lėktuvus. Merginos beveik nuogos, su vienu bikiniu ir basos. Oro ginklai yra nukreipti į priešą.
  Albina numuša sovietinį automobilį ir girgžda:
  - Mūsų nuomone, tai šokas!
  Alvina taip pat nutraukia sovietinį jaką ir priduria:
  Mūsų imperijos šlovei!
  Ir kariai vienu metu taip pat kovojo ir kovojo su priešu. Ir jie mėgsta kankinti žmones.
  Čia komjaunimo narys buvo nukankintas. Išrengta ir nuoga mergina buvo sumušta botagu. Tada komjaunimo nario basos kojos buvo apdegintos karšta lazdele. Ir turiu pasakyti, kad jiems tai patiko.
  Tada jie merginai sulaužė kojų pirštus. Ir pats prašmatniausias kankinimas - deglu padegti Veneros krūtinę. O nuo skausmo šoko mergina prarado sąmonę.
  Tačiau Albina nenurimo ir ten. Ji atnešė deglą mergaitei prie nuogos krūtinės. Ir ji ją iškepė. Tada ji nukirto ir surijo minkštą mėsą, sušuko:
  - Kaip skanu!
  Alvina apkepė kitą spenelį su žiburiu ir pažymėjo:
  - Taip, tai puiku!
  O vokiečių merginoms tai labai patiko.
  Tačiau ne visi yra tokie padarai. Štai Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova danguje kovoja su vokiečių grifais.
  Ir jie parodo savo įgūdžius ir išmintį.
  Merginos, žinoma, kovoja basos ir su bikiniais. Ir atneškite priešui mirties dovanas.
  Ir dainuoti sau;
  - Šlovė komunizmo šaliai,
  Leninas įkvėpė mus kovoti...
  Nulaužtas ketera žino fašizmą
  Kurkime naują pasaulį!
  Anastasija apšaudė priešą nuogais kojų pirštais, numušė vokiečių lėktuvą ir šaukė:
  - Už raudonąjį komunizmą!
  Akulina Orlova mikliai smogė priešui plikomis kojomis, nukirto jį ir lojo:
  - Už rusiškos dvasios pergalę!
  O merginos urzgė choru:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Tokia sunki kova vyksta visame fronte.
  Vokiečiai tikrai stiprūs. Ir jie juda, nors ir lėtai, su didele žala.
  Merginos kaunasi pėstininkų...
  Komjaunuolės vienos kelnaitės.
  Čia Alenka duoda sprogimą iš kulkosvaidžio, nukirsdamas nacius ir išmušdamas visą eilę kovotojų.
  Tada jis sako:
  - Šlovė Rusijai!
  Anyuta taip pat šaudo į priešą. Tai daro labai gerai ir aiškiai. Ir nukirto nacius. Tada jis plikomis pirštais meta granatą, sulaužydamas nacių tanką ir cypia:
  - Už šventąją Rusiją!
  Alachas taip pat šaudo į priešus. Tai daro labai tvarkingai. Nuogu kulnu jis meta mirties dovaną, darydamas tai meistriškai. Rudaplaukis Fricas išmuša ir sušunka:
  -Už komunizmo epochą!
  Marija taip pat šaudo į priešą. Jis pjauna nacius, todėl yra labai agresyvus ir cypia:
  - Už Rusiją, mūsų motiną!
  Ir nuogais kojų pirštais vėl svaidys granatą. Vokiečių tankas, gavęs žalą, apvirsta... Ir kovinis komplektas suplyšo.
  Marusya, sutriuškinęs nacius. Ir nuogais kulnais išmetė visą krūvą granatų, išdavė:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Tokios čia merginos, tiesiog kolosalios kovotojos. Taigi visi naikinami iš eilės.
  Čia yra kovos penketas. O kiek fašistų pret. Ir juodieji kariai dalyvauja puolime. Turiu pasakyti, kad jie yra labai kovingi vaikinai.
  Tačiau jų rusės pjauna be ceremonijų.
  Gražus batalionas, kai kariai beveik nuogi. Ir taip įdegęs, šokoladinis.
  O danguje matosi galingi vokiški automobiliai Yu-888. Jie numetė bombas ant sovietų pozicijų, sutriuškindami priešą. Ir jie elgiasi su dideliu atsidavimu.
  Eva, mėtanti bombas, spaudžianti pliką, apvalų kulną ant pedalo. Mesti dovanas į sovietinius miestus, riaumoja:
  - Trečiasis Reichas nenugalimas!
  Agata sutiko su tuo, išskirdama sunaikinimo dovanas:
  - Mes jau nulaužėme visus savo priešus!
  O naciai jau plūsta po Maskvą iš skirtingų pusių.
  Tada Olegas ir merginos vėl stojo į mūšį, padėdami Rusijai, tiksliau - SSRS.
  Tada prie jų prisijungė basa kojytė Margarita. Taip pat suaugusi moteris rašytoja tapo maždaug dvylikos metų mergina mainais į nemirtingumą ir vykdo misiją.
  Dvidešimt pirmojo amžiaus kariai vėl kovojo su dvidešimtojo amžiaus naciais.
  Fašistinės rudosios imperijos karių yra per daug. Jie teka kaip nesibaigianti upė.
  Olegas Rybačenko, kardais naikindamas nacius, riaumojo ir pėstininkus, ir tankus:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir nuo berniuko basos pėdos nuskriejo aštrus diskas!
  Margarita, gniuždydama priešininkus, apnuogindama dantis, niurzgėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į nacius ir jų lėktuvus bei tankus.
  Nataša taip pat žmogžudiškai metė nuogus kojų pirštus ir staugė:
  - Niekada nepamiršime ir neatleisime.
  Ir jos kardai praėjo per malūną prieš nacius.
  Zoja, išskirdama priešus, sušuko:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir daugiau adatų išsibarsčiusios nuo jos basų kojų. Ir nacių kariams bei lėktuvams tiek akyse, tiek gerklėje.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Augustinas, naikindamas baltuosius kareivius ir tankus, cypė:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir rudenį takni ir balti kovotojai.
  Svetlana pjauna malūnininkui, jos kardai lyg žaibas.
  Naciai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas ir cypia:
  - Nes motina Rusija laimės!
  Olegas Rybačenko žengia į priekį prieš nacius. Berniukas terminatorius, kapojantis rudą kariuomenę.
  Ir tuo pačiu metu berniuko nuogų kojų pirštai išmeta adatas su nuodais, jie drasko kamienus ir numuša lėktuvus.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė ateities Rusijai!
  Ir judėdamas pjauna kiekvienam galvą ir snukį.
  Margarita taip pat gniuždo priešininkus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Naciai miršta dideliais kiekiais. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  Ir tada mergina ims ir supjaustys ...
  Fašistų karių lavonų masė.
  Tačiau Nataša puola. Jis naikina nacius kartu su tankais ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo jos basų kojų skrieja diskai. Kas matė nacių gerkles. Taip, tai mergina.
  Zoya puola. Abiejomis rankomis kapojo rudus kareivius. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir mėto mirtinas adatas plikomis pirštais - numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir tuo pačiu sau dainuoja:
  - Ech, bliūdai, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Augustinas, naikindamas nacius ir naikindamas ruduosius kareivius, šaukia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogais kojų pirštais jis paleis priešą, kažką, kas užmuš dramblį, o juo labiau tanką.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai!
  Svetlana puolime. Pjaustosi, naikina nacius. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Ji sutriuškino daugybę kovotojų ir cypia:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas, naikinančias tankus ir lėktuvus.
  Olegas Rybachenko pašoko. Berniukas sukosi salto. Per šuolį sukapojo daug nacių.
  Jis plikais pirštais metė adatas ir gurguliavo:
  - Būk žinomas dėl mano gražios drąsos!
  Ir vėl berniukas kovoja.
  Margarita pradeda puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas, dega tankai ir lėktuvai.
  Mergina puola. Išnaikina ruduosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys naciai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita cypia:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos metė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Nataša puolime taip pat labai šauni.
  Ir meta basomis kojomis, ir spjauna iš šiaudų.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuoju mirtimi! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja šturmuoja nacių lavonų bloką. O sunaikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  O rudieji kariai vis krenta ir krinta.
  Zoja rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  O nuo merginos pliko kulno lekia keliolika adatų. Kuris tiesiai į nacių gerklę kasa.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai miręs.
  Augustinas puolime. Sutriuškina ruduosius karius. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per fašistų kariuomenę slenka viesulas.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Augustinas riaumoja laukinėje ekstazėje:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų.
  Svetlana mūšyje Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  O basos merginos judesyje vis daugiau pykčio.
  Olegas puolime viską pagreitina. Berniukas muša nacius.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas - drasko tankus ir lėktuvus.
  Jaunasis karys cypia:
  - Beprotiška imperija sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Margarita savo veikloje audringa mergina. Ir kulia priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia į skirtingas puses.
  Nataša paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir tuo pat metu jis šaukia:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu.
  Nataša yra terminatorė.
  Jis negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoya puola. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  Ir nuogi kojų pirštai taip pat meta tokias adatas.
  Ir daugybė žmonių perdurtomis gerklėmis, gulinčių lavonų kauburiuose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra išprotėjusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Tai jau sutriuškino ne šimtą nacių. Bet viskas įsibėgėja. Ir karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustinas dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O rudųjų kovotojų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius.
  Šešiukas pašėlo. Tai buvo laukinis mūšis.
  Olegas Rybachenko grįžta į žaidimą. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Nužudyti naciai krinta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų.
  Rašytojas berniukas prisimena laukinę strategiją. Kur arkliai ir žmonės taip pat susimaišė.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus tonos!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir didžiausias skaičius didžiausių nužudė ruduosius kovotojus.
  Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai yra nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša yra valdžioje. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau pertraukė.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys tokios safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša šaukia:
  - Aš piktas! Tau bus skirta bauda!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoya juda ir iškirto daug rudųjų karių.
  Ir basos kojos mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletarinė vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana juda Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. Ir tada spjauna iš šiaudelio. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Olegas Rybachenko šokinėja ir šokinėja.
  Basas berniukas išmeta krūvą adatų, numuša bakus ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Jis gana senas, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos.
  Margarita su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus, tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais išmeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Susprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta ir lėktuvai sudužo.
  Mergina juos naudojo su kardais, anglies grūdeliais ir ietimis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoja laukiniu žingsniu. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Pralaužimai per priešininkus ir kaip riaumoti:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis vykdo laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  Ir dabar jos kardai veikia ir kerta mėsą ir metalą.
  Svetlana taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukis terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  O dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Olegas vėl šimtas nacių, nešančių meteorą, nukirstas. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip suskaidyti į mažus gabalėlius.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir sumažina didelius tarpus.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Nataša puolime yra dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  - Bėgimas vietoje - dažnas susitaikytojas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė apsivertė atgal ir tankai degė.
  Ji - kovinga gražuolė. Įveik sau tokią geltoną armadą.
  Zoja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sproginėti tankus ir lėktuvus.
  Zoja paėmė jį ir sucypė:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais sviedžia kažką, kas žudo. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  O priešininkus pjauna - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas!
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Olegas Rybachenko niurzgėjo:
  - Ko tau reikia! Štai mergina!
  Margarita, basa koja mesdama durklą, nulauždama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Augustinas su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl nuogais kojų pirštais paleis žudiką.
  Svetlana mūšyje nėra prastesnė už priešininkus. Ne mergina, o su tokia liepsnose užsidegančia ragana baigti.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Augustine, basa koja atleisdama ašmenis, nukirsdama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana, kapodama priešus ir numušdama lėktuvus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja cyptelėjo, mėtydama adatas plikomis, įdegusiomis kojomis:
  - Tu jam meluosi iš trijų dėžių!
  Nataša, naikindama nacius, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Olegas Rybachenko mūšyje atrodo labai stilingai.
  Margarita dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Genialus berniukas koja paleido tai, kas atrodė kaip sraigtasparnio sraigtas. Jis nukirto porą šimtų galvų naciams ir tankams, cypė:
  - Visai sportiškas!
  Ir abu - berniukas ir mergaitė visiškai ažūriniais.
  Olegas, kapodamas rudus kareivius, gurguliavo:
  - Ir bus didelė mūsų pergalė!
  Margarita sušnibždėjo atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Nataša dainavo puolime:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų bumerango diską. Jis skrido lanku, nukirsdamas daugybę nacių ir tankų bokštų.
  Zoya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir iš basų kojų skriejo naujos adatos. Ir jie pataikė į daugybę naikintuvų ir lėktuvų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Augustina, mojuodamas kojomis ir svaidydamas aštriabriaunes svastikas, gurguliavo:
  - Imperijos vėliava pirmyn!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, tramdydamos nacius:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Plyšta mėsa, griaunami tankų bokštai.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša išskrido į orą. Išplėšė priešininkus ir sparnuotus grifus ir išleido:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos plikų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Olegas Rybačenko gurkštelėjo:
  - O, anksti, suteikia saugumo!
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Nataša nukirto nacius ir sušuko:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Berniukas atsakė:
  "Kartais kautis irgi nėra smagu!
  Nataša sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina nuogais kojų pirštais svaidė adatas į priešą, susprogdino tankų masę ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Nataša vėl nukirto priešus, nugriovė tankų bokštus.
  Zoya yra labai greita kūdikis. Čia ji paleido visą statinę į nacius. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Augustinas mūšyje taip pat nėra silpnas. Taip nacių kulimas. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Atsargiai, bus naudinga
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje.
  Štai kaip kovoja Svetlana. Ir naciai tai iš jos gauna.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Svetlana šiurkščiai pastebėjo, kai iš jos plikos pėdos skrido metalo purslai, kurie ištirpdė tankų kaukoles ir bokštus:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos ėmėsi nacių. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Olegas kovoja ir puola nacius. Jis be gailesčio juos muša, pjauna per tankus ir šaukia:
  Mes kaip jaučiai!
  Margarita, sutriuškinusi rudąją armiją ir kirsdama tankus, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  Nataša paėmė jį ir staugė, nukirsdama rudus naikintuvus kartu su tankais:
  - Melas nevaldomas!
  Zoja suplėšė nacius ir cypė:
  - Ne, ne iš rankų!
  Ir jis taip pat ims ir basa koja paleis žvaigždutę ir pribaigs daug fašistų.
  Nataša paėmė jį ir sucypė:
  - Mūsų televizorius įjungtas!
  Ir nuo jos nuogos kojos skrenda žudikiškas adatų pluoštas.
  Zoja, taip pat naikindama nacius ir jų tankus, cypė:
  - Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl toks metimas, kad apskritimai išsilieja į visas puses. Tai mergina - grynas priešininkų naikinimas.
  Mergina nuogais kojų pirštais paims ir paleis tris bumerangus. Ir nuo to lavonų tapo dar daugiau.
  Po to gražuolė išduos:
  - Mes nesuteiksime priešui pasigailėjimo! Bus lavonas!
  Ir vėl mirtinas daiktas nuskrenda nuo pliko kulno.
  Augustinas taip pat gana logiškai pastebėjo:
  - Tik ne vienas lavonas, o daug!
  Po to mergina ėmė ir basa ėjo per kruvinas balas. Ir ji nužudė daug nacių.
  Ir kaip riaumoja:
  - Masinės žudynės!
  O dabar daužys galvą į nacių generolą. Sulaužykite jam kaukolę ir išduokite:
  - Banzai! Jūs pateksite į dangų!
  Svetlana labai įsiutę puolime, ypač numušdama tankus, ji cypia:
  - Tavęs nepagailėsi!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda keliolika adatų. Kai ji prasiskverbia pro visus, lėktuvai griūva. Ir labai net karys bando susmulkinti ir nužudyti.
  Olegas Rybachenko girgžda:
  - Šlovingas plaktukas!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta tokią šaunią žvaigždę svastikos pavidalu. Sudėtingas hibridas.
  Ir nacių masė žlugo.
  Olegas riaumojo:
  - Banzai!
  Ir berniuką vėl laukia laukinis puolimas. Ne, jis tiesiog trykšta galia, o ugnikalniai šniokščia!
  Margaret juda. Tai visiems suplėšys pilvus.
  Mergina su koja išmes iš karto penkiasdešimt adatų. O masę žudė visokie priešai, išmušė ir tankus, ir lėktuvus.
  Margarita dainavo linksmai:
  - Vienas du! Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Nosį ir uodegą laikykite aukščiau pypke.
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Tai tokia agresyvi kompanija. Mergina trinkteli ir rėkia:
  "Drakono prezidentas taps lavonu!
  Nataša mūšyje yra tik tam tikras terminatorius. Ir riaumodamas gurguliavo :
  - Banzai! Greitai gauk!
  Ir nuo jos basos kojos nuskriejo granata. O naciai kaip nagai . Ir sudaužys daugybę mastodonų ir sparnuotų, pragariškų mašinų.
  Štai karys! Visiems kariams - karys!
  Zoya taip pat puola. Tokia įsiutusi kalė.
  Ji paėmė ir gurkštelėjo :
  - Mūsų tėvas yra pats Baltasis Dievas!
  Ir jis pjauna trigubą malūną prie nacių!
  O Augustinas sušuko:
  - O mano Dievas juodas!
  Iš tiesų, raudonplaukė yra pats apgaulės ir niekšybės įsikūnijimas. Žinoma, priešams. O draugams ji - numylėtinė.
  O kaip nuogais kojų pirštais ims ir išmes. Ir daugybė rudosios imperijos karių, taip pat jų tankai ir lėktuvai.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Rusija ir juodasis Dievas yra už mūsų!
  Karys, turintis labai didelį kovinį potencialą. Ne, pagal tai geriau nesikišti. Kaip nuplėšti tankų bokštai ir fašistų lėktuvų sparnai.
  Augustinas sušnypštė:
  - Visus išdavikus sutraiškysime į miltelius!
  Ir mirkteli savo partneriams. Taip, ši ugninga mergina nėra kažkas, kas gali suteikti ramybės. Nebent ramybė mirtina!
  Svetlana, sutriuškindama priešus, išleido:
  - Mes iššluosime jus į eilę!
  Augustinas patvirtino:
  - Mes nužudysime visus!
  Ir nuo jos basų kojų vėl skrenda visiško susinaikinimo dovana! Ir tiek tankų, tiek lėktuvų vienu metu sprogo į mažas drožles.
  Olegas atsakydamas dainavo:
  - Bus visiškas banzai !
  Augustina, plikomis rankomis draskodama nacius, kapodama juos kardais, svaidydama adatas plikomis pirštais, vienu metu naikindama tankus ir lėktuvus, išleido:
  - Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Nataša, naikindama ruduosius karius, sucypė:
  - Trumpai tariant - banzai !
  O oponentus rėkim su laukiniu kartėliu.
  Olegas Rybachenko, sumažindamas oponentus, išleido:
  - Šis gambitas nėra kiniškas,
  Ir patikėkite, debiutas - tailandietiškas!
  Ir vėl nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus, metalą pjaustantis diskas. Jis nupjovė ir tankų bokštelius, ir lėktuvo uodegas.
  Margarita, naikindama rudosios imperijos karius ir tankų šarvus, dainavo:
  - O ką rasime mūšyje?
  O ką rasime mūšyje...
  Mes su tuo nejuokausime -
  Mes jus išskirsime!
  Mes jus išskirsime!
  Tada jie gerai dirbo su naciais... Ir Sovietų Rusija nugalėjo rudąją imperiją per Maskvos šturmą.
  Karas dar nesibaigė, bet SSRS jau turėjo galimybę nugalėti pačius nacius. Taigi šešiems vėl teko nutraukti savo puikios ir šaunios misijos vykdymą.
  
  VIENA TSRS TARP VILKŲ
  Nutraukimas įvyko dėl saulės žybsnio, dėl kurio 1941 m. birželio 22 d. JAV, Didžioji Britanija ir jos kolonijos buvo išjungtos. Iš pradžių tai neturėjo ypatingos įtakos karo eigai. Vokiečiai pažengė taip pat, kaip ir tikrojoje istorijoje. Fiureris taip pat pasuko į pietus, o Japonija užėmė laukimo poziciją... Ir vėl šalta žiema išgelbėjo Raudonąją armiją nuo visiško pralaimėjimo ir leido jai imtis kontrpuolimo netoli Maskvos. O Japonija tuo tarpu užgrobė tas valdas Ramiajame vandenyne, kurios anksčiau priklausė Britanijai ir JAV ir į kurias dabar negalėjo patekti papildomos pajėgos.
  Pavasarį ir vasaros pradžioje rytiniame fronte vokiečiai iškovojo nemažai pergalių ir vėl pradėjo puolimą prieš Stalingradą. Tačiau čia ir prasidėjo nukrypimas nuo realybės. Antrojo fronto nebuvimas leido vokiečiams perkelti daugiau karių iš Europos ir Libijos, palikdami ten tik Italijos garnizonus.
  O puolimas prasidėjo ne tik prieš Stalingradą, bet ir į Tikhviną. Dabar jai vadovavo Rommelis, kurį fiureris labai vertino už britų pralaimėjimą Libijoje ir Tolbuko užėmimą .
  Mūšiuose dalyvavo ir pirmieji "Tigro" tankai. Rommelis naktį pradėjo puolimą ir sugebėjo nustebinti sovietų kariuomenę. Situaciją apsunkino tai, kad vokiečiai turėjo pranašumą aviacijoje, todėl jėgų kovai su sąjungininkais neeikvodavo.
  Pilotas Marselis sparčiai įgijo sąskaitų rytų fronte. Dar 1942 m. birželį jis šimtu penkiasdešimčia viršijo numuštų lėktuvų skaičių ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tačiau tai buvo tik karjeros pradžia.
  Danguje, tiesą sakant, Raudonajai armijai buvo sunkiau. O vokiečiai sugebėjo užimti Tikhviną, o paskui dar kelis miestus ir dvigubu žiedu atkirsti Leningradą, vėl užblokuodami šį miestą.
  Sovietų vadovybė bandė prasiveržti į Leningradą ir veržtis į centrą. Tačiau pasiekti sėkmės šiose srityse nebuvo pakankamai jėgų.
  Guodė tik tai, kad naciai buvo įstrigę Stalingrade, o tai suteikė galimybę rinkti naujus rezervus.
  Tačiau Leningradas liko užblokuotas. Iki šiol į karą neįstojo Turkija ir Japonija, o SSRS turėjo galimybę pakeisti mūšių bangą. 1942 m. lapkritį sovietų kariuomenė pradėjo puolimą prie Ževo ir Stalingrado.
  Valdant Rževui, sėkmė nebuvo pasiekta. Tačiau prie Stalingrado žiedas buvo uždarytas. Bet kaip paaiškėjo laiku. Trečiasis Reichas turėjo daug daugiau atsargų, ir Rommelis pradėjo puolimą į Stalingradą iš šiaurės, o į Mainšteiną iš pietų.
  Padėtį apsunkino netikėtas Japonijos įsitraukimas į karą. Samurajus, nors ir buvo suvaržytas mūšio Kinijoje, užpuolė Vladivostoką.
  Tikriausiai Hirohito bijojo, kad Trečiasis Reichas pralaimės ir įstojo į karą.
  Be to, Japonija turėjo pakankamai išteklių ir pėstininkų plataus masto puolimui.
  Raudonoji armija buvo prispausta, o Rommeliui pavyko prasiveržti iš šiaurės į Stalingradą. Mainsteinas buvo laikinai sustabdytas, tačiau gavęs papildomo pastiprinimo ir paramos iš Paulo, jis prisijungė prie jau atblokuotų karių.
  Taip atsirado dar vienas žiedas, kuriame atsidūrė sovietų kariuomenė.
  Po atkaklių kovų dauguma jų buvo sunaikinti ir paimti į nelaisvę. Po to vokiečiai užbaigė Stalingrado užėmimą. O 1943 metų kovą į karą įstojo ir Turkija. Situacija tapo dar sudėtingesnė. Ore vokiečiai išlaikė pranašumą. Marselis viršijo trijų šimtų numuštų lėktuvų skaičių ir tapo pirmuoju vokiečiu, gavusiu antrąjį Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Gegužės mėnesį vokiečiai pradėjo naują puolimą, masiškai naudodami naujus tankus - "Tigrą", "Panterą" ir "Liūtą". Ir jie sėkmingai žengė į priekį, nors Raudonoji armija ėmėsi galingos gynybos. Tačiau jėgos jau buvo nelygios, nes sovietų kariuomenė kovojo trijuose frontuose vienu metu - prieš Trečiąjį Reichą, jo palydovus, Japoniją ir jos kolonijas bei Turkiją. Padėtį apsunkino nacių paskelbtas totalus karas, dėl kurio ginklų gamyba kelis kartus padidėjo, nesant sąjungininkų bombardavimo. Taigi SSRS šansai greitai sumažėjo!
  Tiesa, krautai žengė į priekį lėtai, nes susidūrė su gilia gynyba. O sovietų kariuomenė, turėdama patirties, kovojo labai narsiai. Bet jie vis tiek pralaimėjo.
  Tačiau jie kovojo labai drąsiai, o kai kurie kariai demonstravo aukščiausią klasę. Pavyzdžiui, Elžbietos tanko įgula ant paprasčiausio T-34-76 kovoja su naciais.
  O vokiečiai lėtai juda link sovietų kariuomenės, išsirikiavusios į pleištą arba kiaulę. Priekyje yra sunkiausias ir geriausiai apsaugotas tankas "Lev". Ji primena Panterą, tik daug didesnė ir sveria devyniasdešimt tonų. Korpuso priekiniai šarvai yra 150 mm ir nuožulni kaip T-34, o šonai yra 82 mm su nuolydžiais. Bokšto kakta paprastai yra labai gerai apsaugota: 240 mm su nuolydžiais, o šonai taip pat yra silpnesni nei 82 mm, kaip ir korpusas. Ir galingas 105 mm pistoletas su dideliu 70 EL vamzdžio ilgiu. Tai tankas, galintis pataikyti iš toli.
  Elizabeth basa koja pavarų dėžę perjungia į viršų.
  Ir trisdešimt keturi įsibėgėja. Iš toli šaudyti į "Liūtą" nenaudinga ir reikia prieiti arčiau. Galinga vokiečių mašina siunčia mirtinos jėgos sviedinį. Jis skuba pro šalį. Tanke esančios merginos linksmai juokiasi ir judina basas kojas.
  Šiaurės Kaukaze gegužės pabaigoje karšta, o bikiniais vilkinčios gražuolės smagiai leidžia laiką.
  Elena švilpuku pažymi:
  - Dabar fašistas gausis į ragus!
  Jekaterina, purtydama nuogą, įdegusią koją, sutinka:
  - Mes jį būtinai pataikysime!
  T-34-76 ir toliau įsibėgėja, tačiau bekelėje greitis ribojamas. "Liūtas" išvis vos ropoja, o judresnės "Panteros" ir "Tigrai" sulėtina greitį, kad nesitrauktų į priekį.
  Tačiau šios mašinos yra pavojingos, ypač Panther, galinčios iššauti penkiolika šovinių per minutę. Iš to galite tikėtis netikėtumo.
  Eufrazija , spausdama pliką kulną ant dujų, sušunka:
  - Kovokime virtuoziškai!
  Tanko "Liūtas" pistoletas turi reikšmingą trūkumą, jis šaudo tik penkis šovinius per minutę. Apskritai, ne pats sėkmingiausias modelis. Šarvų pradurimas yra per didelis, ir nebūtina smūgiuoti iš per didelio atstumo. "Tigrai" ir "Panteros" prasibrauna iš dviejų kilometrų, iš didesnio atstumo beveik neįmanoma patekti į mobilų ir mažą trisdešimt ketvertą. Taigi ar buvo verta aprūpinti liūtą tokiu galingu ginklu? Kiti sovietiniai tankai yra dar lengvesni, išskyrus KV-1S, tačiau šis tankas irgi neturi pranašumų gynyboje, o važiavimo charakteristikos tik prastesnės.
  Elžbieta pasuka savo kūną ir šaukia:
  - Kvėpuoju krūtine, oras platus,
  Jis ryškiai žėri, begalinis žvaigždėtas kilimas ...
  Jausmai žaidžia, basos merginos gyvos,
  Žaisk danguje, aš noriu amžinai skristi į saulę!
  Pralaužti Levo baką net į šoną nėra lengva. Bokštelio šonai, kaip ir Panther, yra nuožulnūs, o korpuso šonų viršutinė dalis taip pat. Šiuose rezervuaruose jau buvo pritaikyta tipiška "katės" forma, užtikrinanti geresnę apsaugą dėl šlaitų. Ne taip, kaip "Tigras", beveik kvadratinis. Tačiau "Tigras" buvo sukurtas prieš karą ir atrodė kaip KV uniforma. Tačiau "Tiger" -2, vėlesnė plėtra, taip pat yra "katės" pavidalo, ir netrukus šis bakas bus išleistas į seriją. "Liūtui" įsilaužti į lentą taip pat beveik neįmanoma. Tik apatinė korpuso dalis neturi šarvų nuolydžio, bet ją dengia ritinėliai. Tai yra, reikia prasibrauti iš arti ir patekti tiksliai tarp čiuožyklų.
  Taigi merginoms tenka sunki užduotis. Be to, judantis trisdešimt ketvertas dreba taip, kad beveik neįmanoma tiksliai nušauti.
  Elžbieta paklausė savo draugų:
  Ar galime nugalėti priešą?
  Elena užtikrintai atsakė:
  - Kai merginos neturi batų, jos basomis kojomis įgauna tokį jautrumą, kad būtinai pataikys į priešą.
  Elizabeth sutiko su tuo:
  - Taip, merginų nuogi kulniukai - pergalės garantas!
  Ir dabar, išvengus pralaimėjimo, trisdešimt ketveriukė nuslysta ant lentos. Svarbiausia čia vengti panteros ir tigro ginklų. Jie greiti ir tikslūs. Ir jūs negalite prasibrauti per šiuos tankus kaktoje.
  Elena šaudo į vokietę, naudodama nuogus kojų pirštus. Tačiau pravažiuoti čiuožyklą judant beveik neįmanoma. Tačiau priešo ledo čiuožykla sulaužyta, ir "Liūtas" sustoja.
  Trisdešimt keturi vėl eina pro jį. Ir pasiunčia mirtiną sviedinį į apatinę šono dalį.
  Catherine pažymi:
  - Mūsų patranka pasenusi - "Liūto" tikrai negalima paimti!
  Bet kaip ir susierzinusi, Elena pataikė į priešo šoninę dalį ir "Liūtas" užsidegė.
  Merginos nemažina greičio, vėl rieda į priekį. Dabar jie turi silpnesnį tikslą: "Pantera". Užtenka pataikyti jai tiesiai į šoną.
  Elžbieta pažymi:
  - Praktiška katė!
  Catherine juokdamasi pastebėjo:
  - Bet vos šliaužia, kad neišliptų iš "Liūto" priedangos.
  O Elena iš tolo šovė į Panterą, kuri pasirodė esanti toli į šoną ir atidarė šoną. Ji turi ploną - 40 milimetrų, ir nesvarbu, kad ji pasvirusi.
  Vokiečių tankas sprogsta su trenksmu. Taip, gražuolės smarkiai pakliuvo.
  Jie yra su savo žavia kovos grožybių malone.
  Tačiau sviediniai pralėkdami švilpia beveik liesdami šarvus.
  Trisdešimt ketveri yra labai pavojinga, ir ji primena žmogų, kuris šokinėja tarp srovių.
  Elžbieta vėl šovė basa koja ir dainavo:
  - Aš galiu viską, mes pasiduodami pataikysime į vermachtą!
  Žinoma, su tokiomis merginomis pats velnias nėra baisus. Nors nacių puolimas yra agresyvus ir jie turi daug tankų ...
  Jėgos nelygios. Nors automobilių skaičius apytiksliai lygus, vokiški - sunkesni. Daugelis sovietų tankų yra lengvi ir nėra visiškai pasirengę kovai su nacių monstrais.
  Tačiau Elžbietos įgula daro stebuklus ir keliaudama nušauna dar vieną "Panterą".
  Komjaunuoliai kaunasi su ginklais. Jie šaudo tiksliai. Jie bėgioja, blyksčiodami basi, apvaliais kulnais. Ir pataikė į priešą tiesiai į taikinį.
  Alenka su aistra liepia:
  - Nepasiduok merginos!
  Ir dabar patranka išspjovė sviedinį, tiksliai į T-4, pramušantį šį tanką. Bet čia, žinoma, "Liūtas", ne taip lengva paimti. O čia reikia pabandyti.
  Anyuta nuogais kojų pirštais rodo į automobilį ir šaudo tiksliai iš galo, sakydama:
  - Šlovė komunizmui!
  Alla taip pat šaudo labai tiksliai ir priduria:
  - Šlovė didvyriškumui!
  Apie kovojančias merginas čia nieko nepasakysi - aukščiausia klasė ir akrobatika!
  Marija, padavusi sviedinį į ginklą, dainavo:
  - Vis aukščiau ir aukščiau
  Ieškokite mūsų paukščių skrydžio...
  Ir kvėpuoja kiekvienu propeleriu,
  Mūsų sienų ramybė!
  Marusya pridūrė, šaudydamas į Fritzą:
  - Tikrai taip....
  Masinis rusų ir ne tik rusų didvyriškumas pasireiškė viskuo ...
  Išmatuoti, prislopinti gegutės garsai, tarsi skambantis laikrodis, slinko per apkasus. Reti medžiai su tankia žalia vainiku vėjo gūsiuose, kaip pionieriai sveikinantis, sveikina pavargusius karius. Kai kuriems tai netgi gali atrodyti kaip įspėjimas - sako, tu eisi į kitą pasaulį!
  Vladimiro Michailovskio vadovaujamas batalionas, žiauriai sumuštas ankstesniuose mūšiuose, ypač per gegužę įvykusį pralaimėjimą, dabar skubiai papildytas naujokais, ruošiantis aprėpti vieną pavojingiausių rajonų. Trys kilometrai į rytus Dono vandenys veržiasi karo liepsnomis.
  Dauguma nendrių buvo apanglėjusios nuo padegamųjų bombų, vanduo pajuodo nuo suodžių. Kaip didžiuliai degtukai gedulingoje gėdoje, sprogimo bangos nugriautos tilto poliai stovi atskirai ir atlieka atramų vaidmenį.
  Vietiniai pionieriai laivais neša laukų dovanas, taip pat dėžes su amunicija didvyriškiems sovietų kariams, pasiruošusiems stoti į mirtiną kovą su įsiutusiomis nacių miniomis.
  Taigi jie keturiese nutempė ilgą dėžę į vilko uogomis apaugusį krūmą. Ten kruopščiai užmaskuotas prieštankinis ginklas tykojo pasaloje. Ginklą valdo trys kareiviai ir veržlaus žvilgsnio ginklininkas Alesya. Mergina labai liekna, bet rankos nuo alinančio darbo susmaigstytos. Jis taip pat kartu su vaikinais bando paruošti spąstus, jei Hitlerio gaujos tankas ar "šarvuotas žmogus" bandytų apeiti natūralų kalnelį.
  Kariai didžiąja dalimi vis dar yra visiškai bebarzdžiai ir nešaudyti, jaunuoliai, baigę sutrumpintą verbavimo kursą - pusantro mėnesio ir, žinoma, SSRS gerai įsitvirtinusius pasirengimo šauktinius mokymus.
  Kai kurie kariai jau turi patirties. Nuo jaunų gyvūnų jie skiriasi savo šeriais, judesių aštrumu, kai kurie yra pervyniojami. Visų pirma, vienaakis Ivanas, kuris atrodė kaip tikras piratas, užsiaugino barzdą. Praporščiko laipsnis ir jau pora įsakymų, gautų įvairiose kautynėse, tiksliau - pirmasis prie Maskvos. Kai, atrodė, padarė neįmanomą: sustabdė kraučius, o priešininkus net porą šimtų kilometrų nuvarė kaip šunų mušamuosius.
  Kiek apleistos įrangos turėjo Fritzas. Gal ne tiek daug, o tankus dažnai pasitaikydavo, bet šarvuotus transporterius su patrankomis ir kulkosvaidžiais, kurie taip skaudžiai kankino sovietų pėstininkus 1941 metų vasarą ir rudenį - bent dešimt centų!
  Tačiau šalčiui viršijus trisdešimt laipsnių, visi šie teutonų monstrai prarado galimybę tiesiog judėti... Sušalo benzinas ir užšalo riebalai.
  Deja, jiems nepavyko pribaigti nacių iki galo. Iš dalies dėl vadovybės kaltės, kuri prašė didelių pajėgų šturmuoti miestus, kuriuose glaudėsi vokiečių daliniai. Taip, ir atšilimas atėjo - ar tai negerai ...
  Pavasarį Ivanas pelnė ir antrąjį ordiną - jam pasisekė dėl pasalos nužudyti generolą ir kelis karininkus. Tačiau mūšis buvo sėkmingas tik iš dalies. Persekiojimo metu pasiklydęs skeveldra pataikė Ivanui Krasnovui į veidą ir atėmė akį. Deja, čia karas, o ne vaikiškas filmas, kur pagrindinis veikėjas visus kulia, o į jį negali pataikyti net šimtas kulkosvaidžių.
  O dabar jiems tenka dirbti fiziškai sunkų darbą: kasti apkasus, kameras ir duobių gaudykles.
  Pionieriai jiems padeda, o laukuose tvyro ramybė, o patys berniukai ir mergaitės maldauja padėti vyresniems broliams. Jie dirba net per daug uoliai, neskaičiuodami savo jėgų stengiasi padaryti daugiau. Taip ant įdegusių, suragėjusių vaikų rankų ir nuogų, sumuštų pėdų išsipūtė ir išniro venos. Tuo pačiu metu jie vis dar sugeba dainuoti;
  Mes esame pionieriai, komunizmo vaikai -
  Ugnis, palapinė ir skambantis ragas!
  Prakeikto fašizmo invazija -
  Kuris laukia įnirtingo pralaimėjimo!
  
  Ką mes praradome šiose kovose?
  Ir tada mūšiuose su priešu įsigijo?
  Anksčiau buvome tik pasaulio vaikai -
  O dabar gimtojo krašto kariai!
  
  Tačiau Hitleris žengė žingsnį mūsų sostinės link,
  Numetė bombas neskaičiuojant krioklio!
  Ir man Tėvynė dar gražesnė už dangų -
  Dabar atėjo kruvinas saulėlydis!
  
  Į agresiją atsakysime griežtai -
  Nors jie patys yra aukšti, taip, deja, jie yra maži!
  Bet kardas trapios paauglės rankose -
  Stipresnis už šėtono legionus!
  
  Tegul tankai veržiasi lavina po lavinos,
  Ir mes padalijame šautuvą į tris!
  Tegul policija nusitaiko į nugarą,
  Bet Šventasis Dievas juos žiauriai nubaus!
  
  Ką mes nusprendėme? daryti taikos darbą
  Ir už tai, deja, aš turėjau šaudyti!
  Ramybė jau šlykšti.
  Taip pat yra smurtas!
  
  Su mergina mes kartu bėgiojame basomis -
  Nors snigo, sniego pusnys dega kaip anglis!
  Bet nebijok, pažink vaikus -
  Fašistas bus drąsiai varomas kulka į karstą!
  
  Čia jie pastatė niekšišką Fritzo kompaniją,
  O kiti bailiai bėga!
  Mūšyje mes sutriuškiname pėstininkus kaip dalgį -
  Mes ne kliūtis jaunoms vasaroms!
  
  Pergalės pasiekimas bus gegužės mėn.
  Dabar pūga dygliuota, kietas sniegas!
  Berniukas basas, jo sesuo basa,
  Skuduruose vaikai sutiko klestėjimo laiką!
  
  Iš kur šios jėgos?
  Ištverti skausmą ir šaltį, tas poreikis!
  Kai draugas išmatavo kapo dugną,
  Kai draugas dejuoja - aš mirsiu!
  
  Kristus palaimino mus, pionierius,
  Jis pasakė: Tėvynė tau duota Dievo!
  Tai pirmasis tikėjimas,
  Sovietinė, šventa šalis!
  Girdisi tolimas artėjančių tankų burzgimas, danguje dūzgia lėktuvai. Ir jau riaumoja galingi apgulties ginklai. Nuo stipriai sprogstamų sviedinių smūgių aukštai į dangų svaidosi žemės grumstai ir išlydyta velėna. Čia ji skaito mūšį. Majoras Vladimiras Michailovskis rankose laiko trofėjinį žiūroną ir stebi plieninės fašistinės lavinos artėjimą. Jie bando varyti pionierius į užnugarį, bet jie nenori išeiti ir prašyti šautuvų rankose kovoti.
  Ginklų visiems neužtenka, nors vietiniai vaikai atsinešė medžioklinius šautuvus ir net sportinius lankus. Visi nori drąsiai kovoti ir laimėti. Ir mirti su paskutine mintimi apie Tėvynę nepavyks.
  Majoras Michailovskis įsako:
  - Neatidarykite ugnies be komandos!
  Iš tiesų, jie turi tik du " keturiasdešimt penkis " visam batalionui, o tai reiškia, kad yra galimybė leisti Fritzą arčiau.
  Pirmyn, kaip įprasta tarp nacių, labiausiai saugomi automobiliai; tankai T-4 ir savaeigiai pabūklai "Hunter". Jie turėtų užleisti vietą lengvesnėms transporto priemonėms ir šiek tiek atsiliekantiems pėstininkams.
  Nacių automobiliai ir motociklai retkarčiais sulėtina greitį, bijodami išsiveržti į priekį...
  Tačiau pionierius Julius Petrovas įrodo, kad jie čia liko ne veltui. Negana prieštankinė mina, ištepta savadarbiais klijais, o ant velėnos viršaus, kuri vielos pagalba tampa nematoma, juda tarp kelmų, tiesiai po T-4 vikšru.
  Plieninės vikšro plokštės guli ant mirtinos dovanos. Sprogimas neatrodo per stiprus, tačiau vikšras nuplėšiamas, nacių tankas pradeda rūkyti ir sukasi aplink bokštą.
  Kiti berniukai naudoja panašius įrenginius. Kadangi vokiečių pėstininkai yra bailūs, o tankai ir savaeigiai pistoletai yra be gynybos priekyje, jie už tai bus nubausti.
  Garsusis "Medžiotojas" žemu siluetu ir tvirtais šarvais atrodo kaip suplotas vėžlys. Šie savaeigiai ginklai pasirodė visai neseniai sovietų ir vokiečių fronte. Dėl gerų vairavimo savybių, pabūklo, galinčios prasiskverbti į padorų atstumą ir išgyvenimo mūšyje, Hunter iš karto tapo palyginimu kalbomis.
  Tačiau jo vikšrai vis dar paprasti, nors ir platūs... Tačiau dar geriau pakirsti automobilio dugną ir priversti jį išspjauti vidų atsarginėmis dalimis.
  Štai sudužęs "Medžiotojas", kaip piratų fregata su sulūžusiu vairu, nuslysta į šoną ir prispaudžia prie T-4. Ir abu plieniniai karstai ant vikšrų pradeda švytėti, o po kelių akimirkų sprogsta dėl detonuojančių šovinių.
  Jau keliolika vidutinio svorio transporto priemonių buvo sustojusios sulūžusios ir bejėgės.
  Bet už jų likusi meškerė, ypač daugybė šarvuotų. Čia savaeigis pistoletas "Hunter" prideda greitį ir... Įkrenta į užmaskuotą duobę. Tik vikšrai kyšo iš viršaus ir bejėgiškai juda.
  Pionieriai džiaugiasi. Kažkur iškastose duobėse savadarbių sprogmenų. Jis pagamintas rankų darbo būdu. Žinoma, silpnesnis už dinamitą, bet norint išjungti važiuoklę pakanka.
  Fritzas patiria didelių aukų, sugenda šarvuočiai, kai kurie pravažiuoja pavojingas zonas, tačiau juos pasitinka mėtant granatas ir sprogmenis.
  Čia net greito proto jauni kovotojai statė mažas katapultas. Jie išmeta specialų maišelį distiliuoto medžio spirito, sumaišyto su parako elementais.
  Pataikius, plonesni nacių transporto priemonių šarvai pasiduoda, todėl įgulos užsidega mėlyna liepsna. Pamišęs iš skausmo Fricas rėkia širdį veriančiai ir išsisklaido iš siaubo perkreiptais veidais.
  Kai kurie iš jų net atsisako savo įrangos...
  Gaila tik, kad daug priešų, prie apkasų privažiuoja kai kurios mašinos, viską užliejančios kulkosvaidžių ugnimi.
  Ir jie užklysta ant ežių ... Alesya tuo tarpu vadovauja keturiasdešimt penkiems . Žinoma, jūs nepriimsite T-4 ir "Hunter", bet galite išbandyti šonus. Apie šarvuotus transporterius nėra ką pasakyti. Visi prasibrozdins ir padarys grindis įkaitusio metalo krauju!
  Mažo kalibro pistoletas turi daug privalumų, palyginti su dideliu - ugnies greitis, lengvumas maskuoti. Ir jie žino, kaip pasirinkti tikslus.
  Naciai niurzgia, žiauriai kaip hienos. O tarp sovietinių vaikinų yra žuvusių ir sužeistų. Ypač tragiška, kai miršta jauni kovotojai, tik pradėję gyventi. Štai labai jauna pionierė mergina, vos pakėlusi sprogstamąjį paketą, skuba su juo po vidutinio tanko T-3 vikšrais. Bjauri dėžė su ilgu, bet iš pažiūros plonu kamienu pašoka ir nuplėšia nuo jos kvadratinį bokštą.
  Ir naikintuvai vėl meta granatas, o kulkosvaidžiai pradėjo vinimis vinimis šliaužiančius motociklus. O nacių karių galvos sprogo kaip prinokusios vyšnios, kurias nuvertė kruša.
  O didelių motociklų dujų bakai sprogsta, išmesdami smarkios ugnies srautus. Atrodo, kad vyksta pragariškų džinų riaušės. Štai keletas šarvuočių vežėjų taip pat prisijungia prie savo nelaimingų kolegų.
  Alesya, rodydama į "Medžiotoją", taikosi į apatinę korpuso dalį. Sunku ten patekti, bet tai vienintelė galimybė prasibrauti pro negailestingą savaeigį ginklą. Sklandžiai judėkite pirštu, tada pasukite.
  Pistoletas švelniai atsimuša, o fašistinė mašina skyla per pusę. Ir vėliava su svastika krenta į kruviną purvą.
  Alesya sušnabžda:
  - Teisingumas reikalauja aukų, labdaros aukų ir teisingo pasiaukojimo tikslo sėkmės!
  Posūkis, šaulių mergina ilsisi nuoga, kad geriau pajustų Žemės bioritmus ir žolės alsavimą padais ir vėl šaudo, pataikydama į klastingąjį T-3 į jungtį.
  Matyti, kad beveik visi vidutiniai nacių armados tankai jau buvo išjungti. Paskutinįjį sunaikino pionierius, nepaisydamas sužalojimo, stūmęs statinę su sprogstamojo karbido, anglies dulkių, pjuvenų su nedideliu kiekiu fosforo mišiniu. Didvyriškam vaikui po kiauros žaizdos nebeužteko jėgų stumti vamzdį, o jo bendražygis Andrejus, bėgdamas persikryžiavęs, pastūmė jį po keturiasdešimties tonų sveriančio savaeigio pistoleto "Bumblebee" ratais . Įžūlus 150 mm kalibro pistoletas metėsi aukštyn ir liko pakeltas. O pionierių sielos, išlėkusios iš suplėšytų kūnų, puolė į laimingą Dangaus karalystę, kur niekada nebūna smurto ir skausmo.
  Likę gyvi fašistų vežėjai, netekę sunkesnių kolegų palaikymo, pradėjo suktis atgal... Vagnerio muzikos riaumojimas nutilo, prasidėjo bendras skrydis.
  Vladimiras Michailovskis, šluostydamas kraują nuo kaktos, pasakė:
  - Rusų karys gali mirti stovėdamas, bet jis niekada negyvens ant kelių! Rusija gali nukraujuoti, bet joks kraujas nenukraujuoja mūsų drąsos ir ištikimybės Tėvynei!
  Ir likę gyvi pionieriai tai patvirtina... Nors daugelis jų jau apdegę ir sužeisti.
  O Anastasija Witchakova ir Akulina Orlova kaunasi danguje, pasiruošusios varžytis su šlovinguoju Marseliu, jau sukaupusiu daugiau nei keturis šimtus numuštų lėktuvų, už kuriuos gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus penktojo laipsnio su auksu. ąžuolo lapai, kardai ir deimantai.
  Tačiau merginos aiškiai pasiryžusios rimtai kovoti. Čia jie tuo pačiu bikiniu ir basomis kovoja. Ir pradurti liuftvafės lėktuvus.
  Anastasija, naudodama nuogus kojų pirštus, nukreipia ginklą į taikinį, numuša fašistą ir sako:
  Mūsų tikėjimas yra didelis
  Tęsis amžinai!
  Ir mirkteli savo partneriui. Akulina taip pat pargriauna fašistą, smogia jam labai tiksliai, naudodama plikomis kojomis ir rėkdama:
  - Už komunizmo idėjų didybę!
  Ir atidengia perlinius dantis. Tokia mergina yra kovinga ir išsilavinusi.
  Ir spindi dantimis.
  Anastasija, savo Yak-9 numušusi kitą vokiečių lėktuvą, agresyviai cypia:
  - Rusijos erelis virš planetos,
  Išskleidęs sparnus pakils...
  Priešas bus pašauktas atsakomybėn
  Bus nugalėtas, sulaužytas!
  Akulina tai noriai patvirtina numušdama priešininkus:
  - Bus sulaužytas!
  Nors, žinoma, tarp vokiečių atsirado ir gražių asų merginų. Albina ir Alvina kovoja naujausiame ME-309. Tokie kovos kariai pavogė.
  Ir jie nuostabiai vikriai numuša sovietų lėktuvus. ME-309 yra labai galingas lėktuvas, ginkluotas trimis 30 mm oro patrankomis ir keturiais kulkosvaidžiais. Prieš tokį monstrą rusiški automobiliai negali atsispirti.
  Jei numuša, tai numuša be gailesčio.
  Albina, padedama nuogų kojų pirštų, į taikinį dainavo lėktuvo patranką. Smūgiavo į priešą ir cypė:
  - Už Trečiojo Reicho pergalę!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Alvina taip pat sumušė priešą. Ji nutraukė sovietinius Jak-9 ir sušuko:
  - Už didžiąsias mūsų kariuomenės sienas!
  Ir mirktelėjo savo draugams.
  Kovos, sąskaitų gavimas ir Huffmanas. Jis dar nėra vienas iš didžiųjų asų, bet sparčiai progresuoja. Taip pat galima sakyti, kad pragaro monstras.
  Vokiečiai, nors ir lėtai, ir su dideliais nuostoliais, juda Volgos pakrante, artėdami prie Kaspijos jūros.
  . 2 SKYRIUS
  Jėgos buvo aiškiai nelygios. Ypač erzino fašistinė aviacija. Focke -Wulf į frontą atvyko daug, o jo galingi ginklai ir greitis tapo Raudonosios armijos problema. Be to, šį automobilį buvo per sunku nuleisti. Ji yra patvari ir stipriai šarvuota.
  ME-309 sovietų pilotams taip pat pasirodė nemaloni staigmena - tiek greičio, tiek ginkluotės prasme. Ir jis gana susmulkino sovietų dalinius.
  Bombombardavo sovietų pozicijas ir naują bombonešį Yu-288, labai galingą mašiną. Įprastu apkrovimu gabeno keturias tonas bombų, o perkrovimo variante - šešias tonas. Ir jis sąžiningai gavo sovietų dalinius.
  Rommelis taip pat parodė savo klasę kaip vadas, kaip ir Mainsteinas.
  Vis arčiau vokiečiai artėjo prie Astrachanės. Ir netikėtai sovietų vadovybei "Fritz" pradėjo puolimą palei Volgą Kamyšino kryptimi. Tai buvo drąsus, bet galingas žingsnis. Ir nors buvo sunku juos sustabdyti.
  Bet Raudonosios armijos gynyba vis dar stipri... Per savaitę naciai pajudėjo penkiasdešimt kilometrų ir buvo sustabdyti.
  Jie buvo sutikti kontratakomis, sovietų daliniai ....
  Tuo pačiu metu japonai bandė sukurti puolimą prieš Alma-Atą. Ir tada vyko įnirtingi mūšiai.
  Merginos kovojo lygiai su vyrais, o gal net geriau už jas.
  Gražios merginos Margarita Magnitnaja ir Tatjana Bulatnaja šaudė iš kulkosvaidžių.
  Jie numušė samurajus ir dainavo:
  - Neišsiskirk su svajone
  Pirmas žingsnis gyvenime yra...
  Tu vėl matai virš žemės,
  Įniršusių išpuolių sūkuriai!
  Margarita nuogais kojų pirštais metė žudikišką granatą, suplėšė japoną ir dainavo:
  - Niekas mūsų nesustabdys
  Niekas mūsų nenugalės...
  palaidosime vermachtą į žemę ,
  Mūsų draugystė yra monolitas!
  Tatjana, šaudydama į priešą, sutiko:
  - Tikrai monolitas!
  Japonai žengia į Alma-Atą. Jie turi daug karių ir įvairių rezervų. Tai kovojantys vaikinai. Tačiau merginos jas nupjauna. Jie beviltiškai kovoja.
  Tatjana Bulatnaya metė dar vieną granatą, suplėšė samurajų ir dainavo:
  - Už mano puikų pasiekimą!
  Ir mirktelėjo akys, safyro spalvos. Linksma mergina, nieko nesakyk.
  O Margarita nuogu kulnu ims ir išmes mirties dovaną, suplėšydama japonų kareivius.
  Ir dainuoti:
  - Viskas susimaišę, susipynę, kenčiančių bėdų sūkuryje!
  Ir vėl jis meta nuogus kojų pirštus, citrina į japoną ...
  Prie jų prišliaužia iki juosmens nuoga ir basa karžygė Oksana ir stumdo pro granatų dėžę šnabždėdama:
  - Bus šaunu merginos!
  Ir visi trys kariai dainavo:
  - Samurajus nuskriejo ant žemės, spaudžiamas plieno ir ugnies!
  O gražuolės kaunasi su dideliu įniršiu. Jie ne veltui ėjo per ugnį ir vandenį bei varinius vamzdžius.
  Štai Oksana basa koja meta granatą, pataikydama į japonų Čikha lengvąjį tanką. Na, tai puikus tikslas.
  Margarita, šaudydama į priešą, dainavo:
  - Gali tikėti ir nesant tikėjimo! Galite padaryti, jei bylos nėra!
  Tatjana logiškai pažymėjo:
  - Tai, ką tu sakai, yra paradoksas!
  Margarita nuogais kojų pirštais metė granatą ir logiškai pastebėjo:
  - Ar genijus nėra paradoksų draugas?
  Tatjana pasisuko, nupjovė samurajų ir sutiko:
  - Žinoma, drauge!
  O kariai ėmė ir pratrūko juoktis... Jie kaunasi su merginomis, o dar ką sako... Ne veltui Rusija prisimena, kaip kovojo merginos!
  Oksana, žinoma, kovoja aukščiausiu lygiu. Ir šaudo iš skirtingų taškų, ir mergina sukasi kaip viršūnė.
  Tai gražuoliai, niekam nieko neduos. Ir išgraužti išdavystę kartu su samurajumi.
  Veda ugnį ir Andželą. Mergina taip pat agresyvi, raudonplaukė. Kariai mieliau kovoja basomis ir atlieka milžiniškų proporcijų žygdarbius.
  Andžela pastoja eilę ir juokdamasi sako:
  - Mes drąsiai eisime į mūšį,
  Už sovietų valdžią!
  Ir nuogais kojų pirštais meta žudikišką citriną.
  Mūšiai vyksta, o dabar japonų puolimas baigiasi ...
  Jau keturiasdešimt trečios liepos pabaigos. Naciai priartėjo prie pačios Volgos deltos, joje prasidėjo mūšiai.
  Elžbieta ir jos įgula beviltiškai kovoja. Pirmieji tankai Tiger-2 taip pat pradėjo atvykti į frontą. Jie panašūs į "Panterą" ir "Liūtą", bet kažkas tarp jų. Taip pat su racionaliais šarvų nuolydžio kampais ir ilgavamzdžiu 88 mm 71 EL kalibro pabūklu. Sveria šešiasdešimt aštuonias tonas ir šarvais yra artimas tankui Liūtas, tačiau yra šiek tiek mažesnis.
  Dideli tankai, nieko nepasakysi.
  Elžbieta su mergaitėmis medžioja vokiečius. Jie pramuša T-4 ir šaukia:
  - Šlovė šviesių metų idėjoms,
  Pionierių šauksmas visada pasiruošęs!
  Tarkime, kariai yra pirmos klasės. Ir jie ne tik šlovingai kovoja, bet ir dainuoja;
  Sąjunga nesunaikinama, laisvosios tautos,
  Tai nebuvo brutali jėga ir baimė, kuri susibūrė...
  Ir gera apsišvietusių žmonių valia,
  O svajonėse draugystė, šviesa, protas ir drąsa!
  
  Šlovė mūsų laisvai Tėvynei,
  Kūrybos galia yra atrama amžinai!
  Teisėta jėga, žmonių valia,
  Juk už vienybę - paprastas žmogus!
  
  Per audras mums švietė progreso saulė,
  Per audras ir audras puolėme į priekį ...
  Kalnus judame tarsi be svorio,
  Visas pasaulis, švytintis komunizmo link, ateina!
  
  Šlovė mūsų laisvai Tėvynei,
  Kūrybos galia yra atrama amžinai!
  Teisėta jėga, žmonių valia,
  Juk už vienybę - paprastas žmogus!
  
  Planetos tautos yra vieningos kaip broliai,
  Budistai, musulmonai draugai amžinai!
  Tegul proto šlovė, didelis vardas,
  Visos pasaulio tautos yra šeima!
  
  Šlovė mūsų laisvai Tėvynei,
  Kūrybos galia yra atrama amžinai!
  Teisėta jėga, žmonių valia,
  Juk už vienybę - paprastas žmogus!
  Merginos puikiai dainuoja, o dar geriau kovoja, atlieka tokius žygdarbius. Nors istoriją rašo nugalėtojai ir nežinia, ar jie bus prisiminti, jei karas bus pralaimėtas?
  Alenka su savo baterijomis, su merginų komanda bando sulaikyti priešus Volgos deltoje. Ir ji parodo, ką gražuolės iš principo sugeba.
  Ir jie tikrai gali daug.
  Anyuta šaudo basomis kojomis ir riaumoja:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  Ir taip visa baterija ėmė ir dainavo vienbalsiais balsais;
  Mes kovojame už geresnį likimą
  Kad žmonių gyvenimas būtų lengvesnis...
  Ir sutriuškink prakeiktą minią
  Kad būtų mažiau piktų priešų!
  
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Mūsų motinos Rusijos garbei...
  Rusijos žmonės tiki nenugalimais,
  Ir padarykite visus Žemėje gražesnius!
  
  Mums duota kovoti už Tėvynę,
  Saugoti Tėvynės didybę...
  O kartais gyvenimas tėra filmas
  Nors tai turėtų būti rojaus atspindys!
  
  Visi žmonės turi pasiekti svajonę,
  Protingai tiki komunizmu...
  Kad Žemėje būtų daugiau laimės,
  Ir revanšizmo ugnis neatėjo!
  
  Mūsų caras, didysis genijus Pugačiovas,
  Jis iškėlė valstiečius į šventą kovą ...
  Bet koks verslas bus ant peties,
  Ir mylėk mergaitę basą berniuką!
  
  Mes tapsime dar stipresni už velnią
  Kai perkeliame mokslo akiratį...
  Suplotas po piktadario kanopomis,
  Nors iš plyšusios aortos trykšta kraujas!
  
  Taip, tai mūsų teisingi draugai,
  Mes galime padaryti Tėvynę laimingesnę...
  Žmonės tiki, kad visa šeima,
  Puiki spinduliuojanti Rusija!
  
  Pažvelk į žmones drąsiai į horizontą,
  Neleisk piktiems debesims uždengti dangų...
  Mes suteiksime priešui pergalingą balą,
  Ir tu būsi laimingas herojus mūšyje!
  
  Aš nežinau žodžio bailys
  Mes, rusai, nesame prastesni...
  Mes Svarogas turime Baltąjį Jėzų,
  Ir amžinai džiaugsis gegužės mėn.
  
  Merginos ir berniukai apvaliame šokyje,
  Mes basos merginos įeiname...
  Juk mums, visagalis Dievas Rod,
  Nebūk besmegenis papūgos berniukas!
  
  Ir Leninas įkvėpė mus kovoti,
  Išmintingas Stalinas palaimino žygdarbį ...
  Galingas cherubas išskleis sparnus,
  O mūsų raumenys tiesiog pagaminti iš plieno!
  
  Tėvynės didybė bus viduje
  Kad mes tokie kariai su Dievu...
  Čia mes patvirtinsime šlovę plieniniu kardu,
  Kuris skydas buvo padirbtas Svaroge!
  
  Trumpai tariant, būk ištikimas Viešpačiui,
  Švytinčios Rusijos šlovei ...
  Mes tik žinome riterius erelius,
  Už mūsų yra Baltasis Dievas Kristus Mesijas!
  Čia nuo tikslaus smūgio iš ginklo užsidega "Liūtas". Taip, naciai jį gauna specialiai ant ragų.
  Kol vyksta mūšiai, vaikai laiko negaišta.
  Daša ir Vaska klajoja vokiečių kariuomenės užnugaryje. Jie stebi, kaip kolonomis juda technika. Skuba motociklai, ropoja savaeigiai ginklai. Yra daug karių, įskaitant SS ir kitus dalinius.
  Vaska pastebėjo, kaip juda "Ferdinandas", galingas vokiečių savaeigis ginklas, naikinantis tankus.
  Berniukas sušnibždėjo mergaitei:
  - Panašu, kad "Fritz" perkelia papildomas pajėgas į šiaurę nuo Stalingrado.
  Daša šypsodamasi pažymėjo:
  - Mūsiškiai vis tiek juos sumals!
  Nemcevas iš sunkvežimio piktai šaukia ant vaikinų. Vaikai ima ir bėga, mirga, pilki nuo dulkių, pliki, apvalūs kulniukai. Jie taip pat gali jiems sudaryti eilę.
  Berniukas ir mergaitė nubėgo prie krūmų ir įšoko. Daša su entuziazmu pastebėjo:
  - Partizanai gali viską!
  Vaska sutiko su tuo:
  - Žinoma... Tikrai laimėsime!
  Daša su entuziazmu dainavo:
  - Laukiu pergalės! Laukiam pergalės! Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius! Laukiu pergalės, laukiu pergalės! Mes galėsime nugalėti fašizmą!
  Vaska su tuo sutiko ir sutraiškė vikšrą savo basų vaikų kojų pirštais:
  - Mes galime! Mes gimėme, kad pasaka išsipildytų!
  Daša mirktelėjo ir pažymėjo:
  - Ir ką? Manau, pasaką išpildysime, o vermachtas taps dulkėmis!
  O vaikai iš visų jėgų choru dainavo;
  Vardan mūsų teisios šalies,
  Ką komunizmas duos visatai...
  Būsime ištikimi savo Tėvynei,
  Nutieskime kelią į sėkmę, kūrybiškumą!
  
  Putinas valdė Rusiją kaip didvyris
  Bet erelis ją paliko skrendant ...
  Didysis fiureris, žinoma, hemorojus,
  Bet Stalinas reiškia ir vardą!
  
  Tikiu, kad laimėsime Trečiąjį Reichą
  Nenuostabu, kad Putinas persikėlė į Staliną ...
  Virš pasaulio auksinis sparnuotas cherubas,
  Ir šėtonas-Adolfas dabar išprotėjo!
  
  Vokiečiai turi visą Europą po ranka,
  Ir Afrika, ir Azija, ir valstybės ...
  Ir Adolfas mano, kad jis yra kietas
  Bet fiureris bus nubaustas!
  
  Hitleriui Rusija yra kaip tvartas,
  Jis nori pasidaryti savo...
  Bet tai bus, aš tikiu, kad komunizmas yra rojus,
  Braškės išdygs, sėjos lysvės!
  
  Netikėk, mūsų žmonės visai nėra silpni,
  Tačiau per daug Fritzų sugavo...
  O slavo išvis nepažįsti vergo,
  Mūsų motinos Rusijos vardu!
  
  Ir Leninas mus įkvėpė žygdarbiui,
  Jis man parodė, kaip reikia daryti...
  Kadangi Dievas iš tikrųjų yra vienas,
  Bet komunizmu reikia drąsiai tikėti!
  
  Ne, nepasiduok Rusijos priešui ,
  Galų gale, Baltasis Dievas yra su mumis - visatos Kūrėjas ...
  Aš padėsiu tai tėvynei mūšyje,
  Kad gyvenimo sėkmė nesikeistų!
  
  Kiek galite nužudyti artimuosius?
  Deja, karui pabaigos nėra...
  Taip išretėjo mūsų kariuomenės mūšiuose,
  Padarykite tai, ko nesigėdysite!
  Tai gera jaunų karių daina. Jie dainavo tai ir vėl pajudėjo, grėbdami dulkes išilgai tako nuogais, suragėjusiais kulnais.
  Vaikai buvo linksmi ir išoriškai patenkinti gyvenimu. Nors ir liekna, jos veidai įdegę kaip šokoladas, o plaukai, atvirkščiai, šviesūs. Puikūs vaikinai.
  Vienas iš motociklu važiavusių vokiečių juos meiliai pavadino. Ir pasiūlė šokoladą. Išalkusi Daša ištiesė rankas, bet Vaska truktelėjo jai už rankovės:
  - Nežemink savęs!
  Surasta protinga mergina
  - Geriau suvienykime nacius!
  Vaskai, kuris pats yra oda ir kaulai, ši idėja patiko. Ir dar paprašė šokolado.
  Hitlerininkas linktelėjo ir pūstelėjo laužyta rusų kalba:
  - Dainuok berniuk!
  Vaska linktelėjo ir dainavo su didžiuliu įkvėpimu;
   Partija subūrė visą Rusiją,
  Apsaugo begalę laukų...
  Juk žmonės tiki tokia jėga
  Šlovė sovietų žemei!
  
  Stalinas yra aukščiausias apdovanojimas,
  Stalinas yra išminties skrydis...
  Turite drąsiai kovoti už jį.
  Visi žmonės seka Staliną!
  
  Mums suteikiami džiaugsmingi sparnai,
  Turime didelę valią...
  Stalinas yra gausos džiaugsmas,
  Šlovė, puiki šalis!
  
  Stalinas yra didžiausias visatoje,
  Stalinas auksasparnis cherubas,
  Mūsų žmonės su nesikeičiančia sėkme,
  Patikėk, amžinai nenugalimas!
  
  Stalinas išgelbėjo žmones,
  Didžiausias erelis pasaulyje...
  Už mūsų Tėvynę ir laisvę,
  Jis išskleidė savo sparnus virš žemės!
  
  Nėra aukščiau už spindintį Staliną,
  Jis puikus kaip paprastas baltas Dievas...
  Kovoti su putomis ir laimėti,
  Fiureris greitai bus įvarytas į karstą!
  
  Suteikdami garbę mūsų Tėvynei,
  Žinokite ją gražesnę, kad nerastumėte...
  Greitai gyvensime komunizmo sąlygomis,
  Ir mes neturime kito kelio!
  
  Stalinas yra visos planetos pasididžiavimas,
  Stalinas beribis komunizmas...
  Jo darbai bus apdainuoti
  Fašistas visiškai sunaikintas!
  
  Stalinas padarė šlovę Rusijai,
  Stalinas iškėlė ją virš žvaigždžių ...
  Jis iškėlė imperiją iki kraštų,
  Stalinas yra tiesiog idealas!
  
  Stalinas užkariauja visatą
  Jis turi puikų žvaigždžių laivyną...
  Bandymai bus skirti ugdymui
  Stalinas nuves į komunizmą!
  
  Rusijai Stalinas yra saulė,
  Nuožmiai šviečia tamsoje...
  Merginos balsas garsus
  Žemėje nėra gražesnio vadovo!
  
  Stalinas yra Svarogo įsikūnijimas,
  Stalinas sukūrė Rusijos galybę...
  Jis randa Rodą širdyje -
  Didžiausias meistras!
  
  Nėra gražesnio lyderio visoje Žemėje,
  Stalinas yra didžiausias iš žmonių...
  Kurkime laimę mūsų visatoje,
  Pasiutęs piktadarys buvo sunaikintas!
  
  Mano sūnūs ir komjaunimo nariai,
  Už Tėvynę būkite kartu formuodami...
  Juk jūs, merginos, stipresnės už tigrus,
  Mielas genijus Stalinas yra su mumis!
  
  Pasiekimų negalima suskaičiuoti,
  Skrendam kaip strėlė...
  Mūsų švytinti Rusija,
  Tėvynė juda komunizmo link!
  Daša dainavo kartu su Vaska, o vaikams viskas buvo taip skamba ir gražu.
  Ir jie vis dar šoko, trypė savo įdegusius, batų neturinčius vaikus ir jau kovo mėnesį trypė per sniegą basomis kojomis.
  Daina vokiečiui, kuris nelabai suprato rusiškai, patiko, jis iš maišo išsitraukė kiaulienos konservus ir padavė vaikams.
  Ir pritariamai linktelėjo.
  - Zer Gut!
  Berniukas ir mergaitė nusilenkė ir nuėjo toliau. Jiems dar tik vienuolika metų, bet jie protingi ir turi stiprią atmintį. Surinkite tikslią informaciją. O kartą šviesiaplaukė Daria net krepšyje atnešė vokiečiams miną. Ji yra protinga mergina ir gerai moka jų kalbą. Jie net nepagalvojo, kad toks gražus vaikas baltais plaukais ir mėlynomis akimis gali atnešti mirtį.
  Ir tai pavyko...
  Štai jie vėl skanauja vokiškus šokoladus, o jų nuotaika linksma ...
  Daria šypsodamasi pažymėjo:
  - Jei nugalėsime nacius, pasistatysiu sau trijų aukštų namą, iš marmuro ir su fontanu!
  Vaska nusijuokė.
  - Ar tapsi buržua?
  Mergina atsakė:
  -Ne! Aš tiesiog turėsiu savo komunizmą!
  Vaska nusijuokė ir vėl dainavo;
  Kai buržua nuėjo į mano žemę,
  Namai buvo sudeginti, mergaitės iškirstos ...
  Atrodė, kad nuliai buvo suskaičiuoti,
  Berniukams buvo nuskusti plaukai iki nulio!
  
  Kibalchišas paėmė šautuvą ,
  Ir įstojo į Liaudies armiją...
  Bet jis išdavė visus Malchish-Bad planus ,
  Kas atidavė statinę už uogienę!
  
  Ir štai aš kaboju ant stovo, berniukas,
  Jie mane kankina botagu ir adatomis ...
  Atsakydamas, aš juokiuosi į veidą, aš esu budelis -
  Ir aš tikiu, kad Tėvynė taps rojumi!
  
  Gyvūnai apkepino man kulnus ugnimi,
  Vaiką stipriai sumušė srovė...
  Bet patikėkite manimi, miltai yra niekas,
  Kad raudonasis buržujus laimėjo!
  
  Jie laužo kaulus, įlindo piktas metalas,
  Ant stovo budeliai mane stulbina...
  Bet aš tuo tikiu, svajojo berniukas
  Gegužės mėnesį bėgioti po Berlyną!
  
  Tikiu, kad draugas Leninas vadovaus
  Nemokamai, Varšuva, Praha, Londonas!
  Greitai paskelbsime laimėjimo rezultatą
  Ir virš Berlyno raudona vėliava išdidžiai!
  
  Dabar vaiko kulnai vis dar dega,
  Padas, kuris beveik visada yra basas...
  Ir rimtai trenkė į nugarą,
  Tikriausiai mama, tu jau žilaplaukė!
  
  Bet aš nepasiduosiu šiems budeliams,
  Aš neprašysiu tikėjimo, pažink gailestingumą ...
  Tegul katė staigiai plaka nuo peties,
  Žinau, kad Leninas duos, tikėk atlygiu!
  
  Kibalchišas juokėsi iš kankinimo ,
  Neatskleidė paslapčių, miršta išdidžiai...
  Pragare amžinai taip šaukia "Blogas berniukas" ,
  Demonai pila jam dervą į gerklę!
  
  Leninas yra su mumis, matai amžinai,
  Ir mano širdyje dega liepsna...
  Didelė svajonė išsipildys,
  Ant visos planetos bus raudona reklama!
  Daria sušvilpė ir trypė basa koja:
  - Saunus! Ar pats ją kūrėte?
  Vaska linktelėjo:
  - Taip! Jo istorija man padarė didžiulį įspūdį!
  Daria linktelėjo ir pastebėjo:
  - Ar prisimeni, kaip policininkai tave ir mane pagavo ir basas per šaltį per sniegą varė, o paskui plakė, o kulnus plonomis šakelėmis pritaikė.
  Vaska lengvai patvirtino:
  - Taip buvo... Kai kabojate ant stovo, skauda kulnus ir skauda pečius. Tačiau prieš mus nebuvo jokių įrodymų ir....
  Daria atsidususi pastebėjo:
  - Taip, bet policininkai norėjo, kad mirtinai sušaltume. Bet kai man trenkė buteliu į galvą, basa koja pagavau skeveldrą. Ir tada ji įdėjo jį į rankas. Tada nukirpau virvę sau ir tau.
  Vaska linktelėjo:
  - Taip, buvo... Vis dėlto siaubingai. Bet žinote, šaltyje nudegusių padų pūslės neskauda! O kai vėliau išlipome, mums viskas užgijo kaip ant šunų!
  Daria lengvai patvirtino:
  - Taip, gydo mus gerai! Esu prikimšęs tokius šiurkščius padus, kad nebijau vaikščioti ant anglių!
  Vaska išsipūtęs pasakė:
  - Aš taip pat! Mes - pionieriai, komunizmo vaikai!
  Daria patvirtino:
  - Ir mes tikrai laimėsime!
  Berniukas ir mergaitė dainavo:
  Nemirtingų komunizmo idėjų pergale
  Mes matome savo šalies ateitį...
  Ir raudona vėliava, mūsų Tėvynė,
  Visada išliksime nesavanaudiškai ištikimi!
  . 3 SKYRIUS
  1943 m. rugpjūčio pradžioje vokiečiai vis dėlto išėjo, įveikę atkaklų sovietų kariuomenės pasipriešinimą Kaspijos jūrai. Tai tikrai didelis Fritz pasiekimas. Kuris pasiekė didžiausių dividendų. Dabar Kaukazas buvo atkirstas sausuma nuo pagrindinio žemyno.
  Sėkmės sulaukė ir turkai, kurie po atkaklių kovų pagaliau užėmė Batumį ir užbaigė Jerevano apsupimą. Taigi, nuodugniai spaudęs sovietų kariuomenę Užkaukazėje.
  SSRS padėtis tapo labai sunki. O Stalinas įsakė pradėti puolimą šiaurėje, kad koridoriumi prasiskverbtų į alkaną, mirštantį, bet dar nepasiduotą Leningradą.
  Prasidėjo Tihvino puolimas. Ten buvo išsiųstos nemažos pajėgos, nors štabas neturėjo pakankamai atsargų. Situaciją komplikavo į frontą atvykusios švedų, neva savanorių divizijos, kurios sustiprino jų pozicijas.
  O vokiečiai rimtai pasistiprino...
  Mūšiai vyko nuo rugpjūčio dešimtosios, sovietų kariuomenė per pirmąsias tris mūšio dienas pajudėjo dešimt kilometrų. Čia rugpjūčio keturioliktąją pirmą kartą į mūšį stojo vokiečių tankas "Maus". Nelabai sėkminga plėtra, sverianti šimtą aštuoniasdešimt aštuonias tonas. Tiesa, automobilį vairavo rimtas ekipažas, labai kovingos nacistinės merginos.
  Agnė, Adala, Angelina, Agata, Afroditė - penkios Trečiojo Reicho gražuolės su raide "A". Ir kaip jie kaunasi ant Pelės ir šaudo iš dviejų ginklų vienu metu.
  Iš trumpavamzdžio 75 mm patrankos šaudomi labai sprogūs sviediniai, o iš 128 mm patrankos - sunkesni, demonstruojant smogiamąją galią.
  Agnė šaudo apnuogintais pirštais ir iškaltomis kojomis. Jis atsitrenkia į sovietinį automobilį, tiesiogine to žodžio prasme nuplėšdamas jo bokštą ir cypia:
  - Aš kosmoso mergina!
  Adala pasiunčia šūvį iš minos ir cypia:
  - Ir aš esu akrobatinis, suplėšykite visą įgulą!
  Taip pat mergina naudoja plikus kojų pirštus. Sovietų trisdešimt ketverių kriauklės pataikė į Mausą, bet atsimuša kaip žirniai. Automobilis gerai apsaugotas. Ir tu negali jos lengvai trenkti. Iš jos kaip teniso kamuoliukai skraido kriauklės, ir net su didelio kalibro tokio monstro nepavyks prasibrauti.
  O mergina nušaunama iš priešlėktuvinio ginklo, neprisileidžiant priešo arčiau.
  Agata taip pat šaudė plikomis kojų pirštais ir urzgė:
  - Tegul mano kardas trenkia, mes suplaksime priešus!
  Adala agresyviai patvirtino, šaudydamas labai tiksliai:
  Mes esame šviesos ir žemės kariai!
  Angelina daužė nuogais kojų pirštais, sudaužė sovietinį tanką T-34-76 ir šaukė:
  - Dėl didelių laimėjimų!
  Afroditė taip pat pataikė sviediniu, kuris buvo sunkus kaip krūva, sutraiškė sovietinį T-60 ir girgždėjo:
  - Mūsų pergalė bus šventajame kare!
  Agnė daužė, naudodama nuogą kulną, sulaužydama priekinius priešo šarvus ir išdavė:
  - Imperijos vėliava pirmyn - šlovė žuvusiems didvyriams!
  Šios merginos čia yra gana bjaurios ir žudančios. Ir ne veltui negalima jų praeiti. Dėl savo basų kojų ir kūno bikinių jie šaudo be jokios progos. Vadinasi, jų taip lengvai nugalėti nepavyks.
  Siaubinga "Pelė", daužyta mirtinu ginklu, ir niekam nedavė šanso.
  Įskaitant KV seriją.
  Bet jei yra vokiečių moterų, kurios taip atkakliai ir sėkmingai kovoja, tai yra sovietinio lygio merginos - didvyrės.
  Štai, pavyzdžiui, Nataša su savo partneriais. Jie tiesiog turi kuklų savaeigį pistoletą-85, kuris ką tik atvyko į frontą. O merginos jau daužo nacius iš visų jėgų.
  Žinoma, gražuolės basos ir su bikiniais. Ir jie nacius sutriuškina kruopščiai, lyg kūjis trenkia į stiklo gabalus.
  Ir labai įsimintina, kai tokios merginos demonstruoja aukščiausio lygio erelio skrydį.
  Nataša šaudo nuogais kojų pirštais ir daužo Panterą, po to šaukia:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Ir jis parodys liežuvį!
  Zoja taip pat sumuša priešą. Smūgiavo jį labai stipriai. Sulaužys šarvus ir plušės:
  - Komunizmo šlovei!
  Augustina taip pat sunkiai kovoja, o jei spaudžia priešą, tai daro labai kruopščiai. Pertraukos ir riaumojimas:
  - Šlovė komunistiniam pasauliui!
  Dolbanet ir Svetlana. Ir taip pat labai taikliai. Nuogais kojų pirštais. Sutraiškykite priešo šarvus ir girgždėkite:
  - Už komunistinio pasaulio didybę!
  Ir jis parodys liežuvį...
  Čia merginos, jausdamos įkvėpimą, dainavo, kūrė tiesiog kelyje;
  Gražuolės puola basos,
  Tokios gražios merginos bėga...
  Jei reikia smogti į Fritzą kumščiu,
  Arba suskaldykite jį kulkosvaidžiu!
  
  Merginos neabejoja
  Jie laidos mirusius nacius...
  Ir jie stipriai muš jį iš kojų,
  O kai kur mėsėdžiai kaukia vilkai!
  
  Rusija yra žodis kariams,
  Kai, patikėk manimi, nebūna vėsiau...
  Nors kartais niūrus lygiavimas,
  Kur triumfuoja piktasis juodasis Kainas!
  
  Netiki, komjaunuoliai nebėga,
  Ir jei jie bėga, tada tik puolime ...
  Ir visi naciai bus nužudyti iš karto,
  Ir fiureris pakels viską į kapojimo bloką!
  
  Rusija yra mano tėvynė
  Ji švytinti, tiesiog graži...
  Kas bailys, nevertas net rublio,
  O ginčytis su kariu pavojinga!
  
  Bet žinok, kad nugalėsime nacius,
  Joks blogis soste neviešpataus...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Ir Dievas Svarogas su didybe karūnoje!
  
  Kas bailys, patikėk manimi, silpnas vergas,
  Jo likimas yra vienas - ištverti įžeidimus ...
  Šiandien šaltkalvis, rytoj - meistras,
  Ir tu pats gali nugalėti kitiems žmonėms!
  
  Merginos turi jėgų, tik ugnikalnis,
  Ji kartais ir galingai griauna kalnus ...
  Karas siautėja piktas uraganas,
  Ir žmonijos mirtis, atvirai kalbant, nukerta!
  
  Taigi aš jums nuoširdžiai pasakysiu, riteriai,
  Mes stiprūs, kai mes, rusai, esame vieningi...
  Reikia užkandžio šakutei ir peiliui
  Mes esame riteriai nenugalimuose mūšiuose!
  
  Koks mūsų tikėjimas Viešpačiu Kristumi,
  Nors Lada taip pat gerbiama ...
  Draugas Stalinas mums kaip tėvas,
  Ir komunizmo vieta bus rojus!
  
  Tas, kuris buvo, kai mirė, prisikels,
  Ir mes tapsime gražesni ir išmintingesni ...
  Ir, žinoma, vyras labai didžiuojasi,
  Nors kartais neša nesąmones!
  
  Meilėje mūsų Tėvynė yra kaip žvaigždė,
  Patikėk, ji niekada neišeis...
  Didelė svajonė išsipildė
  Visatoje bus ramybė ir laimė!
  
  Myliu Mariją, šventai gerbiu Ladą,
  Svarogas yra gražus, o Perunas yra puikus ....
  Aš myliu Jėzų ir Staliną
  Šventi ikonų veidai man brangūs!
  
  Kada bus tikras rojus
  Tai išsipildys, patikėkite manimi, visos viltys ...
  Tu atiduodi savo širdį tėvynei,
  Viskas bus gerai, stipriau nei anksčiau!
  Merginos gerai kovojo ir puikiai komponavo. Ką jau kalbėti apie tokius karius, joks Hitleris Rusijai nėra baisus.
  Nepaisant to, sovietų kariuomenė po dešimties dienų atkaklių kovų vis dėlto įsiveržė į Tikhviną.
  Kovos užvirė už patį miestą. Jėgos, žinoma, labai net nelygios.
  Vokiečiai užgrobė oro viršenybę ir be perstojo bombarduoja. Padėtį apsunkina užsienio divizijos, kovojančios Vermachto pusėje. Ypač daug itališkų dalių.
  Jie bando atstumti Raudonąją armiją nuo Tikhvino. Tačiau rusų daliniai atkakliai kovoja. Tai jų vienintelė, reali galimybė išgelbėti apgultą iš bado mirštantį Leningradą. Maisto ten galima numesti tik oru, tačiau vokiečiai turi stiprius naikintuvus, ir tai padaryti labai sunku.
  O rugpjūčio antroje pusėje naciai šturmavo Astrachanę. Ir šiame mieste sovietų merginos kovojo su dideliu didvyriškumu ir drąsa.
  Šį didvyrišką miestą dengia basų merginų batalionas.
  Alenka basa koja meta granatą, tada paleidžia pliūpsnį, nukirsdama nacius ir ištaria:
  - Jeigu moteris geidulinga kaip katė, vadinasi, jos vyrui galvoje pelės!
  Anyuta, šaudydama į Fritzą ir basa koja mėtydama granatą, čiulbėjo:
  - Ryškiausios idėjos yra niūrios iš šešėlinės politikos, kai jos įgyvendinamos!
  Alla, šaudydama į Fritzą ir mėtydama granatą, plikais pirštais išmušdama tanką, sumurmėjo:
  - Moteris gudri kaip lapė, o valdo net liūtą, jei vyras turi gaidžio proto!
  Marija, šaudydama iš ginklo ir numušdama Fritzą, suriko:
  - Dievas viską gali, tik pranoksta moterį, Jis bejėgis!
  Matryona, šaudydama į priešą ir nuogais kojų pirštais svaidydama mirtiną dovaną, pažymėjo:
  - Moteris, kad jos neprarytų vyras kaip boa, turi turėti kobros įgėlimą!
  Alenka, toliau šaudydama į nacius, šmaikščiai pažymėjo:
  - Žmogus viskuo gali būti kaip Kūrėjas, tik mėgdžiojimas kaip beždžionė jo nepadaro gražaus!
  Anyuta šaudė į priešą, tada taikliu granatos metimu išmušė tanką ir pasakė:
  - Žmogus gali pranokti Visagalį Dievą tik savo pasipuikavimu, ir net tada, jei jis yra intelektualiai sukurtas Pitekantropo!
  Alla, toliau labai tiksliai šaudydama į "Fritz", išleido:
  - Moteris nenori būti višta, bet jos idealus vyras - gaidys!
  Marija, šaudydama į nacius ir taikliu metimu basa koja, pataikydama į Panterą, pažymėjo:
  - Moteris lapė tikrai turi vilko gniaužtą bebrų patinams!
  Marusya, taip pat sprogdindama nacius ir plika kulnu paduodanti sprogstamąjį paketą, paskelbė:
  - Politikoje kaip miške, jei ąžuolą surysi kiaulę, jei kiškis suryja lapę, jei asilas - tris kailius numes!
  Alenka, toliau vykdanti pašėlusį šaudymą ir apipylusi pėstininkus suskaidytomis citrinomis, vyaknula:
  - Kuo moteris šviesesnė, tuo ji labiau lapė!
  Anyuta taip pat šaudė į nacius, šienavo juos, svaidė granatą nuogais kojų pirštais ir girgždėjo:
  - Pilkiems žmonėms trūksta pilkosios medžiagos smegenyse, ryškių asmenybių, pilkos spalvos galvoje dideliais kiekiais!
  Alla, šaudydama į priešą, plika kulnu paduodama sprogstamąjį paketą, šmaikščiai išleido:
  - Pilkas žmogus yra vienišas kaip vilkas, o kaip kiškis neturi poilsio!
  Marija, pjaunanti Fritzą, šmaikščiai pastebėjo:
  - Jei politikas yra stambi lapė, tai liūto dalis yra jam suteikta!
  Marusya iššovė iš granatsvaidžio ir sviedė citriną plikais kojų pirštais, girgždėdamas:
  - Lapė-politikė atima iš rinkėjo-varnos galimybę važiuoti kaip sūris svieste!
  Alenka, toliau šaudydama iš ginklo ir nuogu kulnu įmesdama į sprogstamą paketą, sušuko:
  - Žvaigždžių danguje mažiau nei Šventojo Rašto interpretacijų!
  Anyuta, šaudydama į fašistus, pasakė:
  - Budelis raudonu chalatu, teisingesnis, politika su iškalba!
  Alla, toliau šaudydama, logiškai pažymėjo:
  - Budelis turi pagaląstą kirvį, politikas - aštrų žodį, pirmas pučia galvą, antras laša į smegenis!
  Marija, toliau tiksliai mušdama Fritzą ir plikais pirštais mesdama dar vieną mirties dovaną, pažymėjo:
  - Kartais nukirsti galvas yra humaniškiau nei lašinti ant smegenų!
  Matryona, nukirsdama fašistus ir plika kulnu mesdama granatą, pasakė:
  - Jei leisi politikams įlįsti į smegenis, nusivilsi plaukus!
  Alenka, šaudydamas į vokiečių generolą ir smogdamas per jį, grėsmingai pasakė:
  - Politiko kalbos - kaip vanduo smegenims plauti!
  Anyuta, taikliai šaudydama į priešą ir nuogais kojų pirštais paleisdama citriną, išleido:
  - Koks yra didžiausias Dievas politikoje, kas sukuria neteisėtumą!
  Alla, šaudanti į nacius ir plika kulnu mesdama sprogstamąjį paketą, išdavė:
  - Politikas visada žiūri į rinkėją kaip į asilas su lapės žvilgsniu arti!
  Marija, šaudydama į priešą ir nuogais kojų pirštais mėtydama mirtinos galios granatą, ištarė:
  - Moteris mėgsta apnuoginti savo vargšą kūną, kad apsirengtų turtingiau!
  Marusya paleido ilgą seriją, nutraukdama Fritzo liniją ir murkdama:
  - Moteris basa greičiau apsivelka vyrą, net jei jis ne visai batas!
  Alenka, tiksliai šaudydamas į nacius, pažymėjo:
  - Su apnuogintu moterišku kulnu vyrą lengviau sukioti ant madingų aulinukų!
  Anyuta iššovė iš granatsvaidžio ir išdavė:
  - Moteris, norėdama gauti madingus batus, turi tinkamai "apsiausti" vyrą!
  Alla, mušdama nacius pliūpsniais ir mėtydama granatą į nuogus pirštus, atsakė:
  - Moteris, kuri nemoka laiku apnuoginti kojos, liks "apsėta" amžinai!
  Marija, šaudydama į priešą ir apvalia kulnu mesdama sprogstamąjį paketą, išdavė:
  - Labai dažnai vyras, žiūrėdamas į apnuogintas moteriškas kojas, rizikuoja "apsupti" save iki valkatos būsenos!
  Marusya, tiksliai šaudydama į priešą ir nuogu keliu duodama granatą, atsakė:
  - Kad neliktų amžinai basas, reikia laiku nusiauti batus!
  Alenka, toliau šaudydama į nacius ir išmušdama iš jų kvapą, šmaikščiai išleido:
  - Merginos basa koja geriau nei įsibrovėlio brezentinis batas!
  Anyuta, toliau šaudydama nenumaldomu tikslumu, pažymėjo:
  - Tvirčiausi šarvai neatsispirs, prieš gležną odą, žavūs mergaitiški padai!
  Alla, šaudydama į vokiečių užpuolikus, paskelbė:
  - Moterys labai sumaniai basomis kojomis įstoja į vyro piniginę!
  Marija, labai tiksliai šaudydama į fašistus ir trenkdama jiems į galvas, pažymėjo:
  - Auksinėms monetoms, basoms kojoms ir nuogoms krūtims lipniausia moters kūno vieta!
  Marusya, toliau šaudydama, negailėdamas fašistų, pasakė:
  - Kartais moteriai reikia nusiauti batus, kad nepriklauptų prieš poreikį!
  Alenka, taikliai rašydamas fašistus ir sukraudamas juos į krūvas, logiškai pažymėjo:
  - Paguldyti vyrą ant kelių nuoga koja lengviau!
  Anyuta, šaudydama į priešą, agresyviai pastebėjo:
  - Laiku basas, niekada basas!
  Alla, mušdama priešus ir nukirsdama oponentus, niurzgėjo:
  - Moteriai lengviau kopti į auksinę viršukalnę basomis kojomis!
  Marija taip pat daužė nacius ir murkė:
  - Tu esi batų vyras, jei nemėgsti moteriškų kojų!
  Marusya, šaudydama į nacius ir plikais pirštais mėtydama savadarbį paketą su sprogmenimis, iš kurių tigras apsivertė, urzgė:
  - Moteris lieknomis kojomis privers vyrą sulenkti pagarbiai!
  Alenka smogė fašistams, nupjovė juos ir pasakė:
  - Nuogi kojų pirštai yra vikresni už rankas, kai moteris ima monetas iš "apsisto" vyro kišenės!
  Anyuta nukirto Krautus ir sucypė:
  - Vikriausia, ką gali padaryti moteris, tai basa koja pasistumti vyrą po kulnu!
  Alla, šaudydama į priešininkus ir plika kulnu mėtydama citriną, išdavė:
  - Kelią į vyro širdį gražuolei lengviau trypti basomis kojomis!
  Marija sudaužė vokiečių tanką, mesdama granatą, sucypė:
  - Merginų basos kojos, atkaklesnės kopiant į vyro širdies Everestą!
  Matryona taip pat mirtinai nušovė ir išdavė:
  - Nusiavus batus, moteriai lengviau pereiti vyriško abejingumo dykumą!
  Alenka sutriuškino priešą sugauta bazuka ir cypė:
  - Būsi nebylys kaip batas, trenksi net basam į kulną!
  Anyuta taip pat pasisuko ir sucypė, apnuogindama dantis:
  - Apnuoginta moteriška koja vyrą priverčia pakliūti į basą vaikystę!
  Raudonplaukė Alla, nušienusi nacius, čiulbėjo:
  -Dažniausiai apsiauti batai patenka į vaikystę basomis kojomis!
  Marija pliaukštelėjo naciams ir sušnibždėjo:
  - Jei mergina turi gražias kojas, vadinasi, gyvenime ji nėra valkata!
  Matryona, šaudydama į priešą ir nukirsdama nacius kaip grūdų gabalėlius, lojo:
  - Basakojė geriau už apsiaustą senolę, jauna katė linksmesnė už seną liūtą!
  Alenka, šaudydamas į nacius ir svaidydamas žudikišką mirties dovaną, pasakė:
  - Moteriai geriausia pelnyti apdovanojimą nuoga krūtine, o madingus batus - basomis kojomis!
  Anyuta irgi mušė nacius, šienavo, basomis kojomis mėtė granatas ir rėkė:
  - Nuo vyriško abejingumo spyglių geriausias būdas apsaugoti moterį - plikas kulnas!
  Alla, šaudydama į oponentus ir nukirsdama juos automatiniais sprogimais, pažymėjo:
  - Patvariausias kulnas vyrui nuo nuogos moteriškos pėdos!
  Marija, pataikydama į priešininkus ir pataikydama iš granatsvaidžio , paskelbė:
  - Basas moteriškas kulnas, labiausiai apdegęs aulinis batas su viduriais!
  Matryona, numušdama nacius, su sąmoju išdavė:
  - Nespėsi laiku nusiauti batų - tapsi basa!
  Alenka, rašydamas apie nacius, pažymėjo:
  -Jei esi kubelio protas, tai gali gerai sušilti, tik save!
  Anyuta, daužydama priešą ir basa koja mėtydama paketą su sprogmenimis, logiškai pastebėjo:
  - Gerai turėti klubą, blogai būti klubu!
  Alla, mušdama nacius ir nuogu kulnu davusi granatą, sušuko:
  - Ketaus kumščiai gali padėti išgyventi, bet ąžuolo galva prives mirtį!
  Marija gana logiškai pastebėjo, nukirsdama fašistus:
  - Kai valdovas neturi savo galvoje karaliaus, šalyje viešpatauja anarchija, parduodama veltui!
  Matryona, racionaliai smogdama naciams, pažymėjo:
  - Karūna ne galvai, kad kepurė!
  Alenka, sutraiškęs Fritzą, logiškai pažymėjo:
  - Ant ąžuolo galvos ir karūna sėdi nesaugiai!
  Anyuta, labai taikliai šaudydama į nacius, išleido:
  - Kad ir koks tvirtas būtų ąžuolas, bet medžiaga galvai iš jo yra pati trapiausia!
  Alla, sparčiai šaudydama į priešą, logiškai padarė išvadą:
  - Kas trenkia pagaliu į galvą, tam trenkia pagaliu į galvą!
  Marija, sušiktos oponentės, išleido:
  - Politikas rankose laiko piniginę ir lazdą, tik jo pinigai mediniai, o lazda - popierinė!
  Marusya logiškai pastebėjo, basa koja mesdama citriną:
  - Šviesi galva, mažų mažiausiai reiškia žilus plaukus!
  Matrona, sutriuškindama nacius, pastebėjo:
  - Tu gal ne blondinė, bet gražu būti šviesia siela, merginos gali nugalėti piktąsias, kad kiti galėtų gyventi laimingai!
  Alenka, šaudydama į nacius, cypė:
  - Negalite sukurti stiprios gynybos iš ąžuolų vien ant kelmų!
  Anyuta, šaudydama, logiškai pažymėjo:
  - Jei politikas ne genys, tai jis ir drožles nuims, ne tik nuo rinkėjo kelmo!
  Alla agresyviai pareiškė, numušdama vokiečius:
  - Nors politikas nėra erelis, rinkėjus jis laiko varnomis ir geniais!
  Marija, naikindama priešus, pažymėjo:
  - Jeigu leidžiate politikams nuo jūsų nuimti drožles, vadinasi, jūs tikrai esate genys!
  Matrena, šienaujanti nacius, išreiškė save:
  - Politikas su rinkėjais yra lapė, bet su savimi žiurkėnas yra žiurkėnas!
  Marusya basa koja metė granatą ir sucypė:
  - Protingas politikas - kaip lapė vištidėje, o kvailas - kaip dramblys porceliano parduotuvėje!
  Alenka, sutraiškydamas Fritzą, išleido:
  - Įsakymas įvedamas tyloje, politikas susikuria netvarką kalbėdamas!
  Anyuta, granata barstydamas nacius, sucypė:
  - Politikas daug kalba, ypač kai nori užsičiaupti!
  Alla agresyviai pažymėjo, daužydamas nacius:
  - Ginčytis su politiku, kad daužyti vandenį į skiedinį, nebent liežuvio raumenį sulaužyti, yra pelnas!
  Marija, sutriuškindama priešus ir basa koja mesdama granatą, pažymėjo:
  - Politikas yra lapės ir vilko mišinys, bet jis daug kiaulės!
  Matrena, šaudydama į nacius, urzgė:
  - Kuo daugiau politiko lapė, tuo daugiau kiaulių!
  Marusya, pjaunanti Fritz, išleido:
  - Politikoje yra ištisinis žvėrynas, vilkai, kiškiai, vištos, gaidys ir geniai, karaliumi visada išrenkama tik lapė!
  Alenka, sutraiškęs nacius, sumurmėjo:
  - Liūtu apsimetantis diktatorius yra tikra kiaulė!
  Anyuta agresyviai pažymėjo, numušdama priešus šūviais:
  - Politikas pralenks liūtą tik tuo atveju, jei rinkėjas yra tobulas asilas!
  Alla, išmušdama nacius kaip dulkes nuo kilimų, išdavė:
  - Politikas užsideda avies kailį, bet tik kraujo troškulys jį paverčia gimine su vilku, o solidų aviną su išmone!
  Marija, basa koja mėtydama granatą, čiulbėjo:
  - Geriau, kai valdovas yra vilkas avies kailyje, nei avinas liūto pavidalu!
  Matryona, šaudydama į priešą Robino Hudo tikslumu, išleido:
  - Politikas blaško apie taiką kaip avis, o vilkų iltys barška kare!
  Marusya, šaudydamas į priešą, sušuko:
  - Politikas, norėdamas surinkti rinkėjų balsą, išlieja kaip lakštingala, bet laiko juos geniams!
  Alenka, šaudydamas į nacius, išleido:
  - Jeigu jums politiko kalba atrodo kaip lakštingalos trilė, šiuo atveju nebūk varna!
  Anyuta šmaikščiai pažymėjo, numušdama nacius:
  - Jei politikas dainuoja kaip lakštingala, vadinasi, laiko tave tinkamu žaidimu!
  Alla, naikindama nacius, pažymėjo:
  - Medžioklė rinkėjams nuo miško medžioklės skiriasi tuo, kad medžiotojas kelia kuo daugiau triukšmo!
  Marija, šaudydama į priešą, sušuko:
  - Politikas, kitaip nei kišenvagis, vogdamas kelia didelį triukšmą, o plėšdamas priima meilikavimą!
  Matryona, šaudydama į priešą, gurguliavo:
  - Politikas irgi tam tikra prasme yra dievas, bet geriau juo netikėti!
  Marija patvirtino:
  - Politikas mėgsta žadėti Mėnulį kaip rinkėjas, tik pamiršta pridurti, kad ten gyvybės, išskyrus smėlį, nėra!
  Alenka, nukirsdama priešininkus, sumurmėjo:
  - Vargas ne iš proto, o iš praktinio išradingumo stokos!
  Anyuta, šaudydama į priešą, cyptelėjo:
  - Visos pasaulio bėdos kyla ne dėl pinigų, o dėl jų nebuvimo reikiamu kiekiu!
  Alla, šaudydama į priešą, išleido:
  - Kalba politikui duota tam, kad nuslėptų savo mintis, bet ne su kokia iškalba politikas gali paslėpti savo pilką niekšybę!
  Šaudama į "Fritz" Marija energingai pastebėjo:
  - Jei geležis nueis į grandines, tai kardams nepaliks, jei pasidabins sidabru kalbose, tai nebus iš ko mokėti atlyginimų!
  Matryona, šaudydama į priešą, suriko:
  - Ar politikas turi dovaną tesėti pažadus? Turi, bet ne veltui!
  Marusya, šaudydamas į nacius, pažymėjo:
  - Dramblys primeta didelę šūdo krūvą, o politikas-lapė dar didesnį verbalinio viduriavimo kalną!
  Alenka šmaikščiai pažymėjo, sutriuškindama nacius:
  - Politikas gausiai lieja saldų kalbų medų, skandindamas rinkėjus žodiniame viduriavime!
  Anyuta, šaudydama į priešininkus, išleido:
  - Miela politiko kalba - kaip medaus upelis, tik tu nuplauki juo į šiukšlių krūvą!
  Alla, šaudydama į nacius, pažymėjo:
  - Politikas gali įvykdyti tai, ką žada, tik tam, kad rinkėjas patikėtų tuo, kas neįmanoma!
  Marija, vedanti labai tikslią ugnį, išleido:
  - Rinkimuose daug politikų, bet nėra iš ko rinktis, kas kelmas, kas denis, kas lapė, kas kiaulė, kas meška - iš susierzinimo lieka tik vienas - iki. riaumojimas!
  Matryona šaudė į nacius ir pasakė:
  - Politikui, kuris dažnai drasko gerklę, derėtų paspardyti ausis!
  Marusya nukirto nacius, pasakė:
  - Politikas, skirtingai nei lakštingala, niekada nedainuoja už dyką, o turi lapės dovaną!
  Alyonka čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Politikas nori tapti ereliu, bet rinkėjas visada neturi paukščio teisių!
  Anyuta šaukė, šaudydama vokiečius iš snaiperio :
  - Kodėl tu paukščio teisėmis, nes genio protas!
  Alla sušnypštė su pitono agresija:
  - Politikas turi daug įvairių dainų, bet visos turi tik vieną motyvą: išsirink mane!
  Marija, nutraukdama nacius, sumurmėjo:
  - Rinkėjas kaip bandelė palieka kiškį, vilką, lokį, bet politinė lapė jį vis tiek praryja!
  Matrena, naikindama nacius, pažymėjo:
  - Politikas pasitelks saldžias kalbas, kad atitiktų musės intelektą, lakštingalos triliuką, genio intelektą, bet jo kiauliška esmė matoma vanago akimi!
  Marusya, kovodamas su naciais, šypsodamasis priduria:
  - Moteris taip pat yra gera politikė ir bent jau suteikia šansą, kad ištesės ištikimybės pažadą ir suteiks malonumą!
  Taigi merginos didvyriškai saugo miestą ir suteikia daug vilčių.
  . 4 SKYRIUS
  Rugsėjo pabaigoje ir spalio pradžioje mūšiai dėl Astrachanės vis dar tęsėsi, o naciai Kaspijos jūros pakrante judėjo į pietus. Vyko nenumaldomas nacių pažanga... Pietuose naciai užėmė Ordžonikidzės miestą ir ėmė šturmuoti Grozną.
  Šiame mieste didvyriškai kovėsi ir sovietų karai.
  Tamaros vadovaujamas merginų batalionas parodė beviltišką ryžtą ir drąsą.
  Tamara iššovė iš kulkosvaidžio ir plikomis kojų pirštais mėtė granatas sakydama:
  - Šlovė mūsų Tėvynei SSRS!
  Ana, taikliai šaudydama į nacius, taip pat plika kulnu mėtydama sprogstamąjį paketą, sušuko:
  - Šlovė didvyriškumui!
  Akulina, šaudydama į priešą, šaukė:
  - Už Tėvynę ir garbę!
  Viktorija, šaudydama į Fritzą ir mirtina jėga mėtydama granatą plikomis kojų pirštais, suriko:
  - Sutriuškink vermachtą didvyriškumu!
  Olimpija, sveika mergaitė, davė liniją priešams, išmušė Fritzą ir atleido:
  - Šventajame kare bus mūsų pergalė!
  Tamara, šaudydama į nacius ir vėl mėtydama granatą basa koja, pažymėjo:
  - Kareivis turi turėti ąžuolo stiprumo, bet ne ąžuolo galvos!
  Merginos šaudė. Aplink griuvėsių masę rūko griuvėsiai. Seka sprogimas po sprogimo. Dūmai kyla į dangų. Viskas aplinkui dega.
  Naikinimas didžiuliu mastu.
  Gražuolė, basa šviesiaplaukė Ana, svaidydama granatą, draskydama nacius, taip plepa:
  - Kiekviename ąžuole yra įduba, kiekvienoje ąžuolo galvoje yra skylė, iš kurios teka smegenys!
  Akulina, šaudydama į priešą ir grakšta, įdegusia, basa koja mėtydama granatą, cypė:
  - Jeigu tu protingas kaip ąžuolas, tai sulinksi kaip drebulė!
  Viktorija, ši raudonplaukė mergina, taip pat plikomis, įdegusiomis, iškaltomis kojomis, čiulbėjo:
  - Jei neturi lapės gudrumo, tada nuo tavęs nukris trys odos!
  Olimpiada, sveika, aukšta, stambi, raumeninga šviesiaplaukė, pasisuko, basa koja metė granatą ir cypė:
  - Jei tu kvailas kaip ąžuolas, jie tave nuplėš kaip lipnų!
  Pro juos pralėkė berniukas. Jis blykstelėjo juodais kulnais ir metė į nacius sprogstamąjį paketą. Tada jis sušuko:
  - Jaunas kareivis, geriau nei nusilpęs generolas!
  Tamara vėl pasisuko. Ji basa koja mirtina jėga metė granatą ir sušuko:
  - Už kiekvieną savo naują kostiumą politikas iš rinkėjų ištraukia po tris kailius!
  Akulina, šaudydama į priešus ir agresyviai šypsodamasi, urzgė:
  - Būsi protingas kaip ąžuolas, plėšys kaip lipnus ir kiškiai!
  Ana, šaudydama į priešą ir basa koja mėtydama granatas, griauna tankus, čiulbėjo:
  - Gudrus lapė net tris odas nuplėš nuo liūto, jei jis proto turintis avinas!
  Viktorija, šaudydama į nacius ir nuogu kulnu mėtydama žudikišką dovaną, paskelbė:
  -Jei nenori tapti lape, verkši kaip alkanas šuo!
  Olimpinės žaidynės nupjovė Fritzą. Tada ji basa koja metė granatą ir čiulbėjo:
  - Politikas yra lapė, jis išdarinėja vištienos rinkėjus dienos šviesoje!
  Patrankos griausmas stiprėja. Įspūdingi " Sturmtigers " stoja į mūšį . Jie šaudo raketinėmis bombomis. Ir jie sugriauna ištisus pastatus, vienu metu sutraiškydami namus. Ir danguje sukasi šturmininkai. Jie šaudo raketomis į sovietų pozicijas. Jie meta bombas. Panther-2 jau matomas, mašina, pažangesnė už Panther, su galingu 88 mm pabūklu.
  Vokiškas automobilis turi siauresnį ir mažesnį bokštelį, taip pat pritūptą korpusą. Toks monstras, jei daužosi, tai trinkteli. Ir svarbiausia - ne per sunkus, su galingesniu 900 arklio galių varikliu.
  Tamara basa koja sviedė granatą į Panther-2 ir sušuko:
  - Būsi kvailas kaip kelmas, išplėš kaip lipnią, ne tik gudrios lapės, bet ir bailūs kiškiai!
  Ana, šaudydama į nacius ir šienavusi priešininkus, basomis kojomis mėtydama citrinas, padarė išvadą:
  - Gudri lapė erelį netgi gali padaryti kaip šlapią vištą!
  Akulina, nukirsdama priešus ir permušdama juos taikliais šūviais, išleido:
  - Apie liūto vaidmenį svajojantis žmogus dažnai tampa lapėmis apaugusiu asilu!
  Viktorija, rėkdama priešininkus ir basomis kojomis mėtydama ką nors mirtino, sušuko:
  - Žmogus turi liūtiškų ambicijų, asilo užsispyrimo, meškos nerangumo, dramblio grakštumo, bet jo lapė visada sugeba jį suvilioti!
  Olimpinės žaidynės apšaudė priešą. Ji nupjovė jį kaip žoliapjovę ir urzgė:
  - Raudonoji lapė, kruvinos spalvos politikas!
  Mūšio intensyvumas išaugo. Naciai smogė į miestą dujų paleidimo įrenginiais, kurie buvo pranašesni už Katiušą. O pasipriešinti naciams buvo labai sunku. Tačiau basų, pusnuogių merginų batalionas kovėsi su didžiuliu entuziazmu. Ir mergaitės beveik nemirė; vyrai kentėjo daugiau.
  Tamara, šaudydama į nacius ir nuogais kojų pirštais mėtydama granatas, sušuko:
  - Moteris nugali stiprius vyrus, žaisdama jų silpnybėmis, politikė įtikina silpnus rinkėjus, akivaizdžiai peržaisdama!
  Anna, nukirsdama priešus ir pjovusi juos kulkomis, tuo pačiu plika kulnu įdavusi sprogstamąjį paketą, išleido:
  - Moteris - pati gudriausia politikė, jai nereikia mokytis, kad būtų lapė, bet ji turi mokėti apsiauti batus, likdama basa!
  Akulina, tiksliais pliūpsniais nukirsdama priešininkus ir plikomis kojų pirštais lojo:
  - Moteris taip pat myli jaunystę, bet dolerio žaluma jai brangesnė nei žalias mecenato amžius!
  Viktorija, ta raudonplaukė kalytė, mirtinai pratrūko, išmušė eilutę ir sucypė:
  - Merginos jaunystės žaluma vilioja žalius nuo baksų nutukusių vyrų banknotus!
  Olimpija, šaudydama į priešus ir basa koja mėtydama dar vieną dovaną, šūktelėjo:
  - Nesivaikykite žalio dolerio, bėda irgi turi žalias akis, o lukštas traškus!
  Kova darosi vis įnirtingesnė. Skuba mirtini sviediniai. Jie sprogo ir susmulkina sovietų pozicijas, apversdami baterijų ginklus. Ir nauji lėktuvai skuba, ir šturmo ginklai burzgia. Į dangų kyla dulkių debesys.
  Tamara, negailestingai šaudydama į nacius, paėmė ir išdavė perlą, prieš kurį basa koja sviedė granatą:
  - Tikėdamas Dievu, nenusileisk iki gyvulio lygio: žmogus - ne nuolanki avis ir ne dvokianti ožka!
  Ana, kovodama su priešu ir basomis kojomis mėtydama mirties dovanas, pažymėjo:
  - Užsidirbti pinigų iš žmonių tikėjimo yra tas pats, kas pilti mėšlą ant aukso, išdygs nepasitikėjimas!
  Akulina, naikindama Panterą, agresyviai pasakė :
  - Tikėdamas sekmadieniu, nesulauk septynių penktadienių per savaitę!
  Viktorija, labai tiksliai šaudydama į nacius ir agresyviai juos šienavusi, pažymėjo:
  - Tikėjimas amžina pragariška liepsna verda prietarų pieną, nuo kurio nuimama puta, nedorėliai iš religijos!
  Olimpija, moteriškoji herojė, naikinanti nacius ir basomis kojomis svaidanti milžiniškos griaunamosios galios granatas, pažymėjo:
  - Tik kelmai ir ąžuolai tiki pragarišku amžinos liepsnos laužu, leidžiasi lupti kaip lipnus!
  Tamara šovė iš pagautos bazukos, blykstelėjo nuogais kulnais ir čiulbėjo:
  - Kaip šviečia amžinos pragariškos ugnies liepsna? Auksinių monetų spindesys sukčių iš religijos kišenėse!
  Ana, šaudydama į priešą ir milžinišku tikslumu naikindama nacius, paskelbė:
  - Nedorėliai naudojasi Dievu, kad pripildytų kišenes, ir yra apgaudinėjami ne tik tuščia galva!
  Akulina davė posūkį priešui. Ji nuogais kojų pirštais metė granatą ir sucypė:
  - Nedorėliai iš religijos nuplėšia nuo avių tris kailius, sulaužo ožkoms ragus, jiems brangus tik pelnas, o tikėjimas skirtas laužymui!
  Viktorija nuogu kulnu sviedė pjuvenų bombą, susprogdino priešą ir cyptelėjo:
  - Sąžiningas kunigas - kaip vilkas vegetaras, tik tikėjimas visada sąžiningas, o jo naudojimas - savanaudiškas!
  Olimpinės žaidynės smogė priešui kulkosvaidžiu. Ji nupjovė priešą ir nuogu kulnu padavė krūvą granatų, kurios apvertė Levo tanką. Tada ji sušuko:
  - Bet kuri religija yra pasaka, tik iš šios fantazijos gaunamas pelnas tikrai pasakiškomis proporcijomis!
  Taip merginos drąsiai kovoja Grozno mieste. Ir jie parodo save iš aukščiausio narsumo taško.
  O kitos merginos visa drąsa gina Astrachanę. Be to, jie demonstruoja aukščiausią akrobatiką ir tvirtumą.
  Merginos puikiai kovoja.
  Alenka basa koja sviedė granatą, suplėšė nacius ir kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Kas tau leis kabinti makaronus ant ausų, bus amžinai alkanas!
  Anyuta, šitaip nurėžusi nacius, sutiko:
  - Makaronų ant ausų nebūsi pilnas!
  Alla šaudė į nacius, basa koja metė mirtiną granatą ir šaukė:
  - Makaronai ant ausų - paskutinės minutės pykinimą sukeliantis patiekalas!
  Marija šmaikščiai pažymėjo, apnuogindama dantis ir nuogais kojų pirštais mesdama sprogstamąjį paketą:
  - Ar tai Dievas, niekas nežino, bet jie nuolat nukryžiuoja žmogų, tarsi jis būtų panašus į Kristų!
  Marusya, dulkinanti Fritzą, paėmė jį ir sušuko, agresyviai šypsodamasi:
  - Žmogus stengiasi įvaldyti Dievo galią, bet kol kas gauna tik nukryžiavimą ne pagal Dievą!
  Matryona pasisuko, nupjovė nacius ir išdavė, agresyviai mirktelėjusi savo draugams:
  - Žmogaus širdis siekia gėrio, protas - pelno, o skrandis - rijimo ir galiausiai kojas tempia į duobę!
  O Astrachanėje vyksta įnirtingi mūšiai. Miestas prie Volgos yra pagrindinis sovietinės gynybos taškas. Ir čia verda tokie mūšiai. Lyg virdulys burbuliuotų.
  Ir skuba sunkūs, mirtini lėktuvai. Yu-288 yra labai galinga mašina. Ir meta bombas su milžinišku atkaklumu.
  Alenka cypia, duodamas posūkį į nacius ir basa koja svaidydamas granatą:
  - Jei žmogus turi gorilos intelektą, jis ars kaip arklys ir valgys kaip šuo!
  Anyuta basa koja paleido žudikišką mirties dovaną, sutriuškino nacius ir šaukė:
  - Žmogus leidžiasi užsidėti ant apykaklės, bet norint arti, reikia daužyti prievartiniu botagu!
  Alla nuogu kulnu paleido citriną ir sumurmėjo:
  - Politikas turi didelę kišenę, bet tėra nereikšmingas kišenvagis!
  Marija, šaudydama į priešininkus, sušnypštė:
  - Politikas, kuris žada rinkėjams mėnulį iš dangaus, atėjęs į valdžią, palieka mėnulio peizažą, o iš alkio verkšlendamas šviesuolis!
  Kurtinai juokdamasi Matryona pastebėjo:
  - Velnias kiekvienoje politikoje skatina užimti Visagalio Dievo vietą, tik politikas turi labai mažai talento!
  Marusya, šaudydamas į priešus ir užtikrintai juos pjovęs, pažymėjo:
  - Žmogus siekia tapti visagalis, bet jo moralinė pažanga nepadaro to geresnio!
  Merginos, matyt, iki aukščiausio laipsnio šmaikščios.
  O karas vyksta raižyta vėže. Reaktyviniai lėktuvai bandomi Trečiajame Reiche. Ir tai taip pat gana rimtas argumentas ginče su SSRS.
  Hitleris, žinoma, nėra labai patenkintas. Karas užsitęsia, Rusija atkakliai priešinasi, nors irgi pasiduoda. Mūšiai verda, tarsi ugnikalnio žiotyse.
  Spalio pabaiga. Kalmukija yra visiškai užgrobta, o naciai veržiasi per Dagestaną.
  Nacių sėkmė, nors ir kukli, bet pastovi. Juodosios jūros laivynas yra ant sunaikinimo slenksčio.
  Štai visa naikintuvo komanda susideda iš merginų. Malonus kolektyvas švelniai tariant. Mergina su liemenėmis bėgioja basa, mirga apvaliais kulnais.
  Alisa, naikintuvo vadas, užtikrintai įsako užpulti fašistinį kreiserį. Paleidžia torpedą ir sako:
  - Kare, kaip ir gerame teatre, kitas veiksmas nenuspėjamas, ašaros tikrai liejosi!
  Andriana yra jos partnerė, vadovaujanti visam būriui merginų. Jie bėgo mirgėdami nuogi, apvaliais kulnais ir cypė. Jie pastatė minų įrenginį.
  Andriana sušuko:
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Nušviečiame kelią komunizmui!
  Veronika, iš patrankos šaudžiusi į nacius, murkė:
  - Kare kaip filme: veiksmas sužavi, niekada nenuobodu, tik, deja, tikrai žudo!
  Naikintojas su basomis kojomis, įdegusiomis, lieknomis, labai gražiomis merginomis šokinėja iš vienos pusės į kitą. Jis išmestas kaip plunksna.
  Alisa, trypdama iškaltas basas kojas, sušuko:
  - Jei nesate lengvabūdis, kare žemė ilsisi ramybėje!
  Andriana, tiksliai šaudydama iš patrankos, pažymėjo:
  - Mergina, kuri gali kovoti, yra riteris!
  Alisa pasitaisė šaudama:
  - Ne, ji didvyrė!
  Ir kariai prapliupo juoktis. Ir rodė liežuvius. O gražuolių kojos, tokios grakščios, ir ant denio liko kraujo pėdsakai. Galingos merginos.
  Ir nuogi, jų kulnai tokie apvalūs ir grakštūs.
  Alisa prisiminė, kaip ji buvo paimta į nelaisvę, o naciai glostė jos padus plonu, įkaitusiu botagu. Čia tu beveik nuogas kabanti ant stovo. Jūsų basos kojos yra įstumtos į audinį. Ir jie kutena tave įkaitusiomis lazdelėmis. Čia ir prie skaisčiai raudono spenelio yra sudeginta raudona geležis.
  Alisa buvo kankinama ir kankinama keletą dienų. Tačiau merginai pavyko pabėgti.
  Apsaugos pareigūnui ji sakė žinanti vietą jūroje, kur jie išmetė iš Sevastopolio evakuotą aukso konteinerį. Fašistas už tai krito.
  Na, Alisa, nepaisant visų kankinimų, išlaikė savo drąsą. Jie ją atplėšė ir surištomis rankomis įsodino į valtį. Ir basomis kojomis, šiek tiek apdegusiomis ant stovo, ji sugebėjo paimti pistoletą ir nušauti du fašistus. Tada ji atrišo virves ir nuplaukė. Ji gudriai tai patikrino. Ir pelnė merginų pagarbą.
  Iš specialiojo skyriaus jie bandė prie jos prikibti , bet Alisa pagrasino specialiiesiems pareigūnams , kad surengs nelaimingą atsitikimą, taip pat pakabins ją ant kalės. Jie išsigando.
  Alisa yra labai kovinga mergina...
  Ji netgi šmaikščiai padarė išvadą:
  - Budelis mėgsta kirvį iš ginklo, bet mūšyje jis turi gremėzdišką įgūdį!
  Andriana sutiko su tuo, mušdama iškaltas kojas:
  - Iš kirvio sriubą dar galima virti, bet kas parašyta didvyrišku plunksna - budelio kirviu nenukirsti!
  Juliana yra labai graži mergina. Ji turi tik ploną dryžuotą dryžuotą audinį ant krūtinės ir kelnaites. Bet ji tokia nuostabi ir graži. Visų naikintuvo merginų kojos yra nuogos ir labai viliojančios.
  Kai vokiečiai patenka į nelaisvę, jie yra priversti bučiuoti merginas apvaliais, nuogais kulnais. Ir kaliniai tai atlieka pareigingai. Ir jos laižo merginoms kulnus, su dideliu malonumu bučiuojasi.
  Juliana dainavo:
  - Mes nesame pikti plėšikai,
  Mes nenorime žudyti...
  Bet nuogi kulnai skauda,
  Noriu smogti visiems į veidą!
  Merginos, žinoma, gali mėgautis bet kokia sėkme.
  Andriana, trypdama nuogus kulnus, išdavė:
  - O, naujos sienos, nejuokink manęs!
  Alisa sutiko:
  - Neribotos galimybės tiems, kurie sau ribų nenustato!
  Veronika pliaukštelėjo basomis kojomis, trinktelėjo basomis kulnais ir, apnuogindama dantis, pastebėjo:
  - Pats stipriausias žmogus nepakelia nepakeliamų ambicijų!
  Andriana šmaikščiai pastebėjo, apnuogindama dantis ir šaudydama iš patrankos:
  - Žmogus toli nuo Dievo, nes mėgdžiodamas gamtą nenutolęs nuo makakos!
  Veronika, taikliais šūviais traiškydama besiveržiančių nacių srautus, sumurmėjo:
  - Politikas ambicijomis yra dievas, savo veido metodais, o naudodamas rezultatus - tiesioginis kiaulė!
  Sovietinės merginos gerai kovoja. Bet yra, žinoma, vokiškų, taip pat gražuolių su bikiniais ir basomis.
  Pavyzdžiui, Gerda - reta kovotoja.
  Ji su partneriais atsisėdo ant naujausio tanko "Panther" -2.
  Merginos šaudo į sovietų kariuomenę ir riaumoja.
  Mes pikti vilkai, traukiamės, nieko gero!
  Ir jie mirkteli akimis...
  Gerda nuogais kojų pirštais trinktelėjo į rusų kareivius ir iš malonumo cyptelėjo:
  - Kas gyvenime ne vilkas, nuo jo nuleistos trys odos, kas mintyse ne lapė, tas išdarinėtas kaip višta!
  Šarlotė taip pat pataikė tiksliu sviediniu, prasiveržusi pro sovietų tanką, sutraiškė šarvus ir šaukė:
  - Vilkas visada alkanas, žmogus - nepatenkintas, o politikas negali pasakyti nė žodžio tiesos!
  Christina, labai tiksliai šaudydama į priešą ir mirtinu sviediniu pataikydama į rusų tankus, pažymėjo:
  - Lapė turi vertingą kailį, bet politikų lapės patikinimai nieko verti!
  Magda ėmė ir nukreipė ginklą į priešą nuogais kojų pirštais, daužė ir niurnėjo:
  - Ožkos pieno yra daugiau nei politiko, kuris yra avinas su protu!
  Gerda, toliau tiksliai šaudydama į sovietines transporto priemones, pažymėjo:
  - Rinkimuose politikai yra kaip tarp maro ir choleros, nors politikai daug labiau užkrečia šizofrenija!
  Šarlotė pataikė į trisdešimt ketvirtą ir, nuplėšusi bokštą, pasakė:
  - Politikas turi vilko nosį dėl pasipelnymo, bet jis pats yra paruošta kiaulė išdarinėti!
  Christina vikriai paleido sviedinį plikomis kojų pirštais ir išdavė:
  - Politikas - tai avinas, kuris veržiasi į liūto sostą, o pasiekęs viršūnę virsta lape, išdarinėjančia vištų rinkėjus!
  Magda agresyviai pažymėjo, siųsdama sovietiniam savaeigiui pistoletui mirties dovaną basais kojų pirštais:
  - Jie netiki politikais, bet balsuoja, muzikos nesupranta, bet noriai klausosi, makaronų nevalgo, bet noriai kabinasi prie ausų!
  O jų "Pantera" -2 labai aktyvi. O sviedinys siunčia labai tiksliai.
  Vokiečių mašina labai užtikrintai traiško visus sovietų tankus.
  Gerda fotografuoja ir dainuoja:
  - Vienas, du, trys - sulaužykite patarimą!
  Šarlotė labai tiksliai šaudo, muša priešininkus ir švilpia:
  - Mes stipriausi pasaulyje!
  Christina, šaudydama plikomis kojų pirštais, prasiverždama per trisdešimt keturis, pridūrė:
  - Visi priešai mirksta tualete!
  Magda puolė į priešą ir ištarė:
  - Tėvynė ašaromis netiki!
  Gerda sucypė:
  - Ir mes duosime piktiesiems oligarchams į smegenis!
  Šarlotė šmaikščiai pažymėjo, sviediniu trenkdama į sovietinę haubicą:
  - Auksas tik gražiai atrodo, tiesą sakant, šis metalas, žmonija visada kentėjo, tapo arogantiška!
  Christina, šaudydama į priešą, šmaikščiai išreiškė save:
  - Apnuoginus krūtinę, moteriai lengviau nuo vyro nuplėšti tris odas!
  Magda, šaudydama į priešininkus, iš pradžių pastebėjo:
  - Merginos basos kojos, įdėkite vyrus į kaliošus!
  Žinoma, merginos ant tanko yra grakščios. O pilotai yra patys šauniausi tarp Fritzų.
  Albina ir Alvina yra patys grėsmingiausi tūzai visatoje. Čia jie jau pasiekė penkių šimtų numuštų orlaivių skaičių. Juos lenkia tik Marselis. Už 500-ąjį sovietinio laivyno lėktuvą jis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Didžiuoju kryžiumi. Tačiau Albina ir Alvina pradėjo kovoti daug vėliau, todėl netrukus jos aplenks Marselį.
  Albina ir Alvina už 500-ąjį lėktuvą gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  O dabar kaunasi su raudonaisiais lakūnais.
  Albina nuogais kojų pirštais spaudžia mygtukus, numuša iš karto penkis sovietų lėktuvus ir cypia:
  - Jei vyras yra protingi batai, tai visada sėdėkite kaliošu!
  Alvina, šaudydama į rusų lėktuvus ir numušdama juos nuogais kojų pirštais, pažymėjo:
  - Moters nuoga koja laiku įkiš į kališą bet kokį batą!
  Albina, labai taikliai šaudydama į sovietines mašinas, šmaikščiai atsakė dantimis:
  - Žmogus, kuris dažnai žiūri į nuogas, moteriškas kojas, atsisėsk į kaliošą!
  Ir abi mergaitės, numušusios dar porą jakų, sucypė:
  - Apnuoginta moteriška koja, gerai važiuoja po kulnu ir puikiai sėdi kalioše!
  Karius čia galima pamatyti dideliame aukštyje.
  Bet jei yra nuostabių vokiečių lakūnų, tai yra ir gražių sovietinių merginų-komjaunuolių.
  kurie kovoja su didele jėga. Ir jie taip pat sėkmingai numuša Trečiojo Reicho minias.
  Anastasija Vedmakova, paėmė ir nuogų kojų pirštų pagalba pargriovė vokietę ir sucypė:
  - Vyras pasiruošęs apsiversti, norėdamas nuplėšti merginai batus!
  Akulina Orlova, šaudydama į nacius, šmaikščiai pažymėjo:
  - Su plika moteriška kulnu galite apversti bet kokius batus!
  Anastasija taip pat trinktelėjo į Fritzą ir cyptelėjo:
  - Plika moters koja apvers bet kurį vyrą, net jei jis būtų paskutinis batas!
  Akulina Orlova, išmušė Focke -Wulf ir sušnypštė, apnuogindama gražius dantis;
  - Jei nori apversti vyrą iš vidaus - nusiauk batus, jei nori įkišti jį į kališą, atidenk kulną!
  O merginos vieningai dainavo:
  Visatoje siaučia karas,
  sutriuškinti žudyti be jokios priežasties...
  Šėtonas išsilaisvino
  Ir mirtis atėjo su juo!
  
  Ir kas sustabdys tėkmę
  Kruvinos ir pašėlusios upės...
  Lazerio spindulys pateks į šventyklą,
  Ir blykstė dingo žmogau!
  
  Ir toks chaosas
  Užtvindė visatą...
  Liūdnas žmonijos likimas
  Ištverti skausmą, kančią!
  Merginos gali būti iš dalies teisios. Karas nėra laimė. Bet kartu ir pramoga.
  Du vokiečių lakūnai naujokai Eva ir Gertrude kovoja dėl Focke -Wulf puolimo modifikacijų. Jie puola antžeminius sovietų taikinius iš oro.
  Eva, šaudanti ir šaudanti raketą, pastebi:
  - Kodėl vaikystė basa, juk nuogos moteriškos kojos vyrai pameta galvas, tarsi berniukai!
  Gertrūda susprogdino raketą, plika kulnu spausdama pedalą ir sulaužydama sovietų armijos bunkerį, cypė:
  - Noras matyti moterį nuogą verčia vyrą apsiversti iš vidaus!
  Eva pataikė dar kartą, pataikė į trisdešimt ketvirtą, sulaužydama bokštus ir šmaikščiai pastebėjo:
  - Norėdami nurengti moterį, pirmiausia turite jai apsiauti gerus batus!
  Gertrūda trenkė priešininkei plika, apvalia grakščios pėdos kulnu ir pasakė:
  - Tinkamu laiku nusirengusi verslo moteris nuo vyro nuplėš tris kailius!
  Ieva paleido raketą į sovietų bunkerius ir šaukė:
  - Moteris, kuri laiku apsinuogina, netaps basa ir kruopščiai apsiaustu vyru!
  Gertrūda, išžudžiusi sovietų kariuomenę, patvirtino:
  - Moteris basa užmaus ant vyro batą, įsuks jį į kaliošą, išvers iš vidaus ir padarys jį paskutiniu basu!
  Čia, žinoma, merginų logika tokia, kad tu negali jai ginčytis. O merginos kaunasi basos ir su bikiniais.
  Ir jie myli gražius jaunus vyrus, ir apskritai tokius, kad jie yra tiesiog super.
  Ir jei jie dainuos, šimtas vyrų bus nužudyti!
  Štai merginos, iš abiejų pusių vertos ir labai gražios, kad iš tikrųjų vyrai apsiverčia iš vidaus!
  . 5 SKYRIUS
  Grozno miestas, visiškai apsuptas nacių kariuomenės, žlugo 1943 m. lapkričio pradžioje. Batalionas su merginomis išsiveržė iš katilo ir pasitraukė į Šalį.
  Jau buvo kalnai, nelygus reljefas, ir gynybą laikyti tapo patogiau. Vokiečių tankai svėrė gana daug, ypač "Maus", ir su jais kovoti kalnuose buvo gana nepatogu. Tankas T-3 jau buvo pašalintas iš gamybos, tačiau dar buvo gaminama modernizuota T-4 versija. Nors morališkai pasenęs. Bet jis vis tiek galėjo kovoti su T-34-76. Ir gerai kovok. Jo patranka buvo dar galingesnė ir turėjo didesnį snukio greitį nei trisdešimt keturių.
  Tamara ir merginos kovojo Šalyje. Merginos stengėsi išlaikyti šį labai didelį kalnų kaimą - tikrą miestą.
  Gražuolės kovėsi labai drąsiai.
  Tamara basa koja metė granatą, iššovė pliūpsnį ir kuždėjo:
  - Už SSRS Tėvynę!
  Ana paleido ugnį į nacius. Lengvesnis T-4 bandė lipti į šlaitą. Mergina, basa koja mėtydama granatą, išmušė nacių mašiną ir sucypė:
  - Už mūsų motiną Tėvynę!
  Akulina, šaudanti į Fritzą ir nuogu kulnu, tarnaujanti mirtinai, suvyniota į foliją, vyaknula:
  - Tėvynė visada šventa!
  Veronika, šaudydama į priešą ir plikomis kojų pirštais mėtydama citrinas, išdavė:
  - Rusijos milžinams!
  Olimpija, ši milžiniška moteris, taip pat nuogais kojų pirštais metė granatą į nacius ir cypė:
  - Už komunizmą!
  Tamara, šaudydama taikliai nacius ir nukirsdama juos kaip drožles nuo medžio, paskelbė:
  - Kuo daugiau ąžuolų kariuomenėje, tuo stipresnė mūsų gynyba!
  Ana, apnuogindama dantis, kolosaliu tikslumu ir įniršiu šaudydama į nacius, pažymėjo:
  - Aš jus visus sunaikinsiu.
  Tankas "Liūtas" - didelė transporto priemonė su ilgu ginklo vamzdžiu. Čia jis turi naujausią pistoletą 105 mm, vamzdžio ilgis 100 EL. Ir pasirodo, kad tai labai ilgas ginklas. Ir šis kamienas kyšo mirtina jėga.
  Akulina šaudo iš bazuko į nacius ir šaukia:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Viktorija taip pat šaudo ir riaumoja:
  - Šlovė Rusijos didvyriams!
  "Olimpiada" patvirtina šaudama į nacius ir nuogais kojų pirštais mesdama granatą:
  - Didžiausia šlovė!
  Merginos, reikia pažymėti, yra fenomenalios ir labai gražios. O jų vėsumas kolosalus.
  Tamara, šaudydama į priešą ir apnuogindama dantis, sako:
  - Už Rusiją ir laisvę iki galo!
  Ana, šaudydama į priešą, agresyviai sako, mesdama granatą nuogais kojų pirštais:
  Priverskime savo širdis plakti vieningai!
  Ir mirkteli savo partneriams.
  Akulina taip pat iššaus, nušvies priešininkus ir riaumoja:
  - Už mano pergales per stogą!
  Akulina Petrovskaya nėra eilinė mergina. Jai teko daug išgyventi. Visų pirma, ji buvo sučiupta vagianti ir buvo suimta. Aš taip pat buvau nepilnamečių sulaikymo centre. Na, nieko, ji išgyveno. Ji vaikščiojo basa per sniego pusnis, bet tapo tik sveikesnė ir stipresnė.
  Viktorija kovoja su pašėlusiu įniršiu. Suteikė pasukimą priešą. Fritzas nukrito. Tada ji nuogais kojų pirštais metė granatą. Motociklas apvirto.
  Mergina sušuko:
  - Už galingas sienas!
  Olimpija kovoja su labai laukiniu pykčio jausmu. Jos smūgiai stiprūs ir gniuždantys. Ji tikrai yra pabaisa mergina. Ir taip sukrečia priešininkus. Taigi naciai aktyviai naikina. Jiems nesuteikia nė menkiausios galimybės.
  Olimpijas riaumoja iš visų jėgų:
  - Šlovė šiam kosminiam komunizmui!
  Tamara, šaudanti į nacius, riaumoja:
  - Šlovė Lenino komunizmui!
  Ana šaudo į priešininkus ir cypia:
  - Už SSRS!
  Akulina, pjausdama priešus ir urzgdama, šaukia:
  - Už aukščiausią akrobatinį skrydį!
  Viktorija, šaudydama į nacius, ištarė:
  - Už pačias fenomenaliausias pergales!
  Olimpijas, sutraiškęs nacių tanką, sumurmėjo:
  - Už SSRS komunizmą!
  Tamara taip pat šaudo. Jis šaudo labai taikliai, taikliais pliūpsniais dengdamas varžovus. Pjauna kaip dalgis ir girgžda:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  Ana, šaudydama į fašistus ir nukirsdama juos tiksliais dalgio brūkštelėjimais, sušunka:
  - Didvyriams didelė šlovė!
  Ir mėto granatas plikomis pirštais. Čia yra močiutė.
  Akulina, nutraukusi Fritzą, agresyviai riaumoja:
  - Už komunizmą!
  Ir trūkčioja raumeningu kūnu.
  Viktorija taip pat įveikia nacius. O apnuogintais kojų pirštais svaido priešininkams žudikiškas dovanas ir šaukia:
  - Už pasaulio didybę!
  Olimpija taip pat šaudo į priešus. Išmuša juos kaip lazdos pūką ir riaumoja:
  - Šlovė didžiajam komunizmui!
  Ir nuogais kojų pirštais mirtina jėga meta granatą, suplėšydamas priešus.
  Šitaip tie penki paėmė priešus, nupjaukime juos, išnaikinkime ir sumalkime.
  Vokiečiai buvo sustabdyti ir visiškai įklimpę. Čia pasidarė sunku, ir jie susikivirčija.
  Štai dujų metikliai ir jie elgiasi agresyviai. Ir sugriauti sovietų pozicijas.
  Beats ir " Sturmtigr " iš toli, prieš priešą - Raudonąją armiją.
  Vokiečių merginos smailia ir savaeigiais ginklais "Meška" ir kaip su juo smogė priešui. Ir jie tikrai ir nuodugniai pakliuvo. O pusantro centnerio sveriantis sviedinys laužo sovietinius apkasus ir bunkerius.
  Karys Frida riaumoja:
  - Už mūsų didžiausią Trečiąjį Reichą!
  Ir mirkteli savo partneriams. Po to fašistinės merginos basomis kojomis vėl šaus.
  O musės riaumojančios ir niokojančios. O kai sprogsta, tada susidaro visas piltuvas su nuo karščio verdančia žeme.
  Taip, vokiečiai visiškai perima sovietų kariuomenę. Danguje skraido vienas pirmųjų TA-152 lėktuvų. Daugiafunkcė mašina, kaip Focke -Wulf, bet pažangesnė, greitesnė, manevringesnė su galingais ginklais ir šarvais. Gali būti naudojamas ir kaip naikintuvas, ir kaip atakos lėktuvas.
  Tarybų kariams automobilis, tarkime, gali tapti didele problema.
  Helga skraido TA-152 ir puola porą sovietų tankų, kurie bando priartėti prie Šalio. Mergina šaudo tiksliai. Jis prasiveržia pro pirmojo trisdešimt ketvirčio bokšto stogą ir riaumoja:
  - Aš esu kovinė gražuolė!
  Ir tada jis puola antrą automobilį, kuris bando įsibėgėti. Tačiau perjungti pavarų dėžes nėra taip paprasta.
  TA-152 prasiskverbia pro šią auką su 37 mm patranka.
  Helga atsakė ir dainavo:
  - Nunešė, kažkur nuvedė, nuvedė!
  Ir ji mirktelėjo sau... Štai Jak-9 bando ją užpulti. Vokietė lengvai numuša jį basa koja paspausdama gaiduką ir užtikrintai mirkteli sakydama:
  - Aš tikrai puikus!
  Atrodo, kad Helga yra labai nuoširdi mergina. Ir jis atlieka kruvinus eksperimentus su savo priešais.
  O jei jis pakliuvo, tai niekam neatrodys.
  Helga šaudo į sovietines transporto priemones ir cypia:
  - Neįmanoma gyventi pagal savo protą!
  Ir su plikomis kulnais kaip pataikyti į vairą. Tai mergina - visoms merginoms, mergaite.
  O jei riaumoja....
  Albina ir Alvina danguje taip pat yra labai aktyvios ir kovojančios kariai.
  O merginos, Rusijos lėktuvai, galvoja, griauna, kad gyvenimas yra geras ir kad gyvenimas yra geras.
  Ir plikomis kojų pirštais nukreipia orlaivių pabūklus į taikinius. Sovietiniai automobiliai neišgyvens. O merginos jas taip mušė. Jie nesuteikia jums nė menkiausios galimybės.
  Taip, buvo kovojančių merginų,
  Taip, jie sako, ką dar...
  Jie drąsiai puolė Rusiją,
  Žodžiu, Šėtonas!
  Albina yra mūšio rikiuotės karė ir riaumoja pati sau:
  - Aš būsiu super, pasikeisiu ! Super čempionas!
  Ir su plika kulnu , taip pat mušant klaviatūrą ir suplėšant priešininkus į mažus gabalus.
  Alvina, šaudydama į priešininkus, riaumoja iš visų jėgų:
  - O ką rasime miške,
  O ką rasime miške...
  Mes su tuo nejuokausime,
  suplėšysime!
  Mes jus išskirsime!
  Ir nuogu kulnu, kaip jis pridės priešą į mirtiną glėbį. Tai mergina - visos merginos yra šauniausios!
  Koviausio įsilaužimo karys. Ir tokia karinga ir agresyvi kaip pantera.
  O didžiosios vokiečių katės puola. Astrachanės šturmas. Ir dideliais kiekiais niokoti sovietų karių namus.
  Ir jie miršta, bet nepasiduoda. Tokios muštynės siautėja.
  Gerda, žinoma, yra puolimo priešakyje ir pasiruošusi kovai. Taigi ji šaudo, labai panašiai kaip moteris Robin Hud su bikiniu. Ir visa tai yra šauni moteris.
  O jei dar į vaikino burną įkiš raudoną spenelį.
  Jos "Pantera"-2 darbai. Beje, kiek kitokią tanko modifikaciją merginos balnodavo su 75 mm 100 EL pabūklu. Jis yra aštrus ir greitesnis. Taip, ir sviedinių pasiūla yra didesnė nei 88 mm pistoleto.
  Gerda šaudo nuogais kojų pirštais ir šaukia:
  - Vienas, du, trys... Plyškite su napalmu!
  Šarlotė taip pat šovė paskui ją ir sušuko:
  - Keturi, aštuoni, penki - žaiskime greičiau!
  Kristina daužė, prasiverždama pro sovietų tanką ir čiulbėjo:
  - Mes drąsiai eisime į mūšį dėl nacių galios ...
  Magda šovė basomis kojomis ir agresyviai čiulbėjo:
  - Ir mes juos visus išžudysime - visus komunistus!
  Merginos elgiasi iki kraštutinumo ir beprotiškai agresyviai. O jų "Pantera" -2 taikliu šūviu apverčia sovietinę haubicą.
  Merginos kikena ir dainuoja:
  - Šlovė mūsų pasauliui...
  O trisdešimt ketverių Elžbieta savo ruožtu surengia laukinį išpuolį. Ir savo nuogu kulnu spaudžia gaiduką. Ir numuša priešą, šaukdamas:
  - Tebūnie komunizmas!
  Kotryna apnuogintais kojų pirštais siunčia mirtinos jėgos sviedinį, perveria priešą ir cypia į viršų:
  - Už didžiąją Rusiją!
  Elena šaudė į nacius. Kriauklelis pataikė į Panteros kaktą ir rikošetu nukrito.
  Mergina lojo:
  - Komunizmas bus su mumis!
  Eufrazija taip pat sumušė priešą plikomis kojų pirštais. Ji pervėrė T-4 ir sušuko:
  - Šlovė komunizmui!
  Tai kovojančios merginos. Ir kaip jie šaudo, labai gražiai skrenda kriauklės, o pats trisdešimt ketvertas juda. Ir pabandykite, pajudėkite iš tokio automobilio. Tai nepaprastai sunku.
  Tačiau merginos įlipa, jos kaunasi su bikiniais ir basomis kojomis. Kariai yra nuostabūs ir nuostabūs.
  Ir jei jie pakliuvo, tai niekam neatrodys mažai. Ir jie siunčia kriaukles su laukiniu įniršiu.
  Elžbieta, apnuogintais kojų pirštais, šaudydama į priešą ir numušdama priešus, čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmo idėjoms! Šlovė mūsų Tėvynei!
  Jekaterina taip pat šovė, naudodama nuogus kojų pirštus, pataikydama į Fritzą ir šaukdama:
  - Už Tėvynę ir pergalę iki galo!
  Elena, šaudydama į priešininkus, agresyviai atsakė, apnuogindama perlinius dantis ir mirktelėjusi, safyro akimis:
  - Šlovė mūsų kosminiam komunizmui!
  Efrasia , šaudydama į priešą, smogdama jam milžinišku, fenomenaliu tikslumu, išleido:
  - Už Tėvynę ir Staliną - hurra!
  Merginos akivaizdžiai veržlios ir gali bet ką...
  1943 metų gruodis jau atėjo.
  Alenka ir jos komanda taip pat kovoja Astrachanėje ir tebesilaiko ten. Herojė kovoja.
  Alenka duoda pliūpsnį, nukerta nacių liniją, tada plikomis kojų pirštais meta mirties dovaną ir riaumoja:
  - Vyras panašus į giboną, tik, deja, dažniau intelektu, o ne potencija!
  Anyuta, šaudydama į priešą ir nukirsdama priešus, nuogu kulnu padavė sprogstamąjį paketą ir čirškėjo:
  - Vyras turi asilo užsispyrimo, liūto ambicijų, bet iš tikrųjų jis yra ožys!
  Alla, tiksliai šaudydama į Fritzą, sucypė:
  - Vyras moteriai yra kaip sloga karvei, be jos neapsieisi, bet šlykštu prieiti!
  Marija, šaudydama į nacius, šmaikščiai atsakė:
  - Kas bendro tarp vyro ir tualeto moterų kambaryje - tai, kad moterys bliauja tik ant vyrų!
  Marusya, nukirsdama nacius ir mėtydama granatas nuogais kojų pirštais, vyaknula:
  - Moteris yra gudri lapė, kuri kaip triušis gali praryti bet kurį liūtą!
  Matryona, šienavusi nacius ir nuogais kojų pirštais mėtydama samdinius, sumurmėjo:
  - Moteriai reikia vyro kaip rykštenio, jis nemuša vyro, tada gyvenimo nebus!
  Alenka, šaudydama į Fritzą, sušuko:
  - Moteriai vyrų reikia kaip kiaulės ragų, brangus tik vyrų dovanotas kailinys!
  Ir plikomis kojomis merginų komanda, kaip juoktis, atidengiant dantis ir mėtant granatas nuogais pirštais.
  Drąsios karės merginos. Jų elementas kovoti, jų elementas kovoti!
  Atrodo, kad Astrachanė neketina pasiduoti. Kalbant apie mergaites, čia tikrai kovoja.
  Trečiojo Reicho karinės pajėgos yra milžiniškos. Naujosios tankų divizijos čia tokios galingos. Cisternų gamyba didėja. Jokių sprogdinimų nėra, galima tiekti darbo jėgos iš Italijos, Prancūzijos, Belgijos ir Olandijos valdų Afrikoje.
  Taip pat iš Afrikos išgauti naftą, volframą, daugelį elementų, įskaitant uraną.
  Tai yra, nauji tankai yra antspauduojami. Ypač didelę įtaką karo eigai turi "Panther" -2, geriau apsaugoto ir stipriau ginkluoto, su galingesniu varikliu, pasirodymas.
  Vis daugiau tankų ir lėktuvų. Yu-488 darbai jau baigiami. Pirmasis serijinis Trečiojo Reicho lėktuvas su keturiais varikliais. Labai galingas ir greitas. Jo akcentas - palyginti mažas sparnų plotas, todėl bombonešis gali skristi 700 kilometrų per valandą greičiu. Tai reiškia, kad sovietų kovotojai jo tikrai nepasivys.
  Taigi SSRS bręsta nauja problema. Raudonosios armijos pajėgos iš tikrųjų yra išeikvotos. Mokiniai prisodinami prie mašinų. Jau beveik oficialiai kovoja paaugliai nuo keturiolikos metų. Berniukai, žinoma, yra protingi ir apskritai geri kovotojai. Jaunystėje dar lengviau pasislėpti ir lipti į medį. O kariniai įgūdžiai įvaldomi greičiau. Paaugliai kovoja taip pat, kaip ir suaugusieji, juos sunkiau pataikyti. Taip, ir psichologiškai į vaikus šaudyti sunkiau.
  Vokietės turi gana daug snaiperių, o šaudyti į per jaunas kovotojas yra nepatogu ir gėdinga bet kuriai moteriai...
  Taip, jie pradėjo skambinti į SSRS nuo keturiolikos metų. Ir taip pat pasodinti į rankas ir pensininkus. Kariuomenėje vis daugėjo moterų. Ypač noriai dailiosios lyties atstoves sutiko tankų ir aviacijos kariuomenėje bei snaiperiuose. Moterys yra geros snaiperės . O kadangi jie dažniausiai yra mažesni už vyrus, jiems patogiau kovoti tankuose, aviacijoje irgi. Neretai tankuose kariavo ir paaugliai. Reikia pažymėti, kad berniukai ir moterys jautriau reaguoja į savo odą, o jų lėktuvai ir tankai rečiau nukenčia nei suaugę vyrai. Neblogi paaugliai ir snaiperio vaidmenyje. Berniukas gali įlįsti į siauresnį tarpą, užsimaskuoti ar įlipti į medį. Dažnai kariuomenėje pradėjo susidurti jaunesni nei keturiolikos metų kovotojai.
  Karas ryja žmogiškuosius išteklius. Ir teritorija vis mažiau kontroliuojama SSRS. Ir vis dar turi kovoti su daugybe Japonijos pėstininkų. Taip, ir yra gerų samurajų tankų, o ypač savaeigių ginklų. Jie taip pat pasirodė serijoje su vidutiniu tanku, kurio stiprumas panašus į T-34 ir dar stipresnis priekiniais šarvais.
  Taigi Japoniją pavojinga nuvertinti. O karui su juo reikia karių.
  Stalinas nervinasi ir vis labiau pyksta. 1943 m. gruodžio 25 d. buvo paskelbtas įsakymas, kad pasidavusiųjų šeimos nariai, tarp jų ir vyresni nei dvylikos metų, bus sušaudyti, o jaunesni - išsiųsti į darbo kolonijas.
  Vis dažniau buvo naudojami užtvarų būriai. Ir jie šaudė aktyviau, ir kankino.
  Stalinas tapo tiesiog nepakeliamas. Beria buvo pirmoji, kuri bandė susitarti dėl atskiros taikos su naciais. Tačiau Hitleris nenorėjo taikos. Jis norėjo visiškai užkariauti SSRS. Be to, nors jo sąjungininkai nėra jo kontroliuojami ir nepasiekiami.
  Reaktyviniai lėktuvai buvo sukurti Trečiajame Reiche. Pirmiausia ME-262, tačiau šiam naikintuvui reikėjo patikimesnių variklių, kad per dažnai nedūžtų.
  Arado bombonešis , tiek Yu-287 projektas atrodė daug žadantys .
  Naujausias TA-152 puikiai pasirodė praktikoje, kaip universalus ir labai greitas aparatas. Apskritai vokiečių kariuomenė vis dar buvo stipresnė ore. Be to, sovietiniai "Jaks" ir "Laggies" , atsižvelgiant į aliuminio trūkumą, pasirodė esą sunkesni ir mažiau manevringi nei etaloninės mašinos. Taigi sovietinės aviacijos kokybė nukrito iki kritinės ribos. ME-309 su savo galinga ginkluote, net ir atsižvelgiant į manevringumo problemas, puikiai susidorojo su sovietinėmis transporto priemonėmis, išstumdamas ME-109. Ir TA-152 turėjo pakeisti Focke -Wulf.
  Taigi vokiečiai daugiau ar mažiau yra ledo ritulys... Tačiau darbas su technika buvo atliktas.
  Pavyzdžiui, Lev-2 pažadėjo būti pirmasis tankas su nauja išdėstymo schema. Pastatę transmisiją ir variklį viename bloke priešais baką, o bokštelį perjungę į galą, vokiečiai sutaupė ant kėbulo veleno ir sumažino transporto priemonės aukštį. Dėl to "Liūtas" -2 pasirodė daug lengvesnis, taigi ir greitesnis.
  Atsižvelgiant į karo sunkumus, sunkiųjų tankų gamyba SSRS beveik sustojo, serijoje beveik viskas buvo suvienodinta pagal T-34-76. Taigi naciai, siekdami sukurti naują pagrindinį tanką, nebeketino šoninių šarvų padaryti per storus. O "Liūtas" tilpo į penkiasdešimt penkias tonas su 1200 arklio galių varikliu. Tačiau Lev-2 tanko svoris galėjo būti dar labiau sumažintas sumažinus ginklo kalibrą. Pirmoji akivaizdžiai tapo nereikalinga. Negana to, trisdešimt ketveriukai turėjo nekokybiškus šarvus, į juos jau buvo pradėjusi prasiskverbti net 37 mm, pasenusi vokiška pabūkla.
  Stalinas aiškiai išsigando ... Ir jis svaidė perkūniją ir žaibus ... Bet jis nieko negalėjo padaryti ...
  Naujųjų metų išvakarėse vokiečiai pradėjo šturmą prieš dar neužimtą Astrachanės dalį - Volgos deltą. Daugelio upių kliūčių buvimas, sudėtingas reljefas, Kaspijos jūros artumas leido Raudonajai armijai sugriežtinti Astrachanės gynybą ir išlaikyti ją dar geriau nei Stalingradas. Be to, sovietinės merginos parodė neprilygstamą didvyriškumą.
  O Kaukaze, ypač žiemą, labai sunku judėti per kalnus. Tiesa, vokiečiai judėjo patogesne Kaspijos jūros pakrante. Makhačkala tapo pasieniu, kur sovietų kariuomenė, sutelkusi visas jėgas į kumštį, bandė sustabdyti nacius.
  Tačiau amunicijos, kuri buvo pristatyta tik jūra, nepakako ...
  Tamara beviltiškai kovojo su savo basomis merginų batalionu.
  Moterys karės kovojo atkakliai ir parodė neprilygstamą didvyriškumą ir didelę drąsą.
  Ir beveik nuogas kovojo žiemą ir šaltį.
  Tamara basa koja metė granatą ir sprogo, nukirsdama priešininkus ir girgždėdama:
  - Už SSRS!
  Ana taip pat sviedė granatą nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Už komunizmą!
  Akulina surengė taiklų sprogimą, išmušė priešus ir sušuko:
  - Už Rusijos didybę!
  Viktorija trenkė į priešą, ėmė pjauti priešą, nukirsdama jam barzdą kaip skustuvą ir sumurmėjo:
  - SSRS stovės!
  Olimpija, šaudydama į priešą ir plikomis kojų pirštais mėtydama sprogstamąjį paketą, vyaknula:
  - Už Tėvynę ir pergalę iki galo!
  Taip kovoja merginos. Jie elgiasi beviltiškai ir ryžtingai.
  Tamara, šaudanti, pažymėjo:
  - Velnias jų nepaims, o tada mes paimsime!
  Kovos čia žiaurios ir kartu konstruktyvios...
  Anastasija Vedmakova kovoja danguje... Jos veidas net persikreipė iš pykčio, o ji rėkia:
  - Sveika komunizmo era!
  Ir nuogais kojų pirštais nukreipia į taikinį lėktuvo pabūklą ir numuša priešo lėktuvus, po to rėkia:
  - Už darbo sėkmę!
  Akulina Orlova, numušdama priešininkus, užtikrintai riaumoja, apnuogindama dantis:
  - Už tokį didelį komunizmą, visoje planetoje!
  Pilotas rėkia:
  Net vaikai mus pažįsta!
  Ir nuogais kojų pirštais nukreipia lėktuvo pabūklą į taikinį, daužo priešą ir cypia:
  - Vardan komunizmo eros!
  Pripažinkime, mergina yra terminatorius ir deganti liepsna. Joks ugnikalnis negali su juo lygintis.
  Akulina Orlova dainavo:
  - Aš jau, kokia diena, tikėjimas Dievu svajoju, aš toks tinginys, nenoriu melstis!
  Ir agresyviai mirktelėjo gražuolės.
  Štai muštynės...
  O merginų lėktuvai pasenę. Ir tai yra jų tvirtas minusas. Taip pat sunkus ir nelabai manevringas ...
  Vienas iš kovojusių berniukų buvo numuštas ir jis neturėjo laiko iššokti su parašiutu. Ir tai, žinoma, yra didžiulis jo žygdarbis.
  Merginos kovoja ore ir linksminasi...
  Albina ir Alvina kaunasi gerais naikintuvais ME-309 ir, žinoma, aktyviai pelno balus.
  Merginos labai didžiuojasi savo sėkme...
  Albina elegantiška, basa koja numušė sovietinį lėktuvą ir sucypė:
  - Mūsų ereliams!
  Alvina vienu sprogimu nupjovė tris rusiškus automobilius ir šaukė:
  - Mūsų sakalams!
  Merginos puikiai ėmėsi verslo... Bet joms patinka ir Rusijos karius kankinti.
  Čia buvo užfiksuotas keturiolikos metų berniukas-pilotas. O vaikiškų apvalių aukštakulnių gražuolės jam buvo keptos. Ir tada jie pradėjo plikti nuogus lediniu vandeniu... Tada verdantis vanduo ir vėl ledinis vanduo.
  Tokios kovojančios gražuolės....
  Albina dainavo:
  -Už mūsų iltis, nagus, dantis, kumščius!
  Alvina sušuko į plaučius:
  - Vadinasi, jie nori geros kovos!
  O merginos toliau plikomis kojų pirštais darė stebuklus ir šaudė sovietų lėktuvus.
  Tačiau į juos atsakė ir rusų pilotai. Alisa ir Andžela ką tik persikėlė į Jak-9. Ir kulkime vokiečius ir dar dainuokime vienu metu;
  Jūs esate drąsios šalies įsikūnijimas,
  Draugas Leninas ir Stalinas...
  SSRS visi žmonės tikrai lygūs,
  O kumščiai iš geležies ir plieno!
  
  Leninui žvėris Adolfas nebijo,
  Dabar Vladimiras yra lyderis draugas Stalinas...
  Mes pataikėme Fritzui į akį, o ne į antakį,
  Visi naciai buvo sudraskyti iš karto!
  
  Rusija yra mano tėvynė
  Didžiulė, beribė Tėvynė...
  Visos tautos yra viena šeima,
  Greitai gyvensime komunizmo sąlygomis!
  
  Padarykime savo šalį stipresnę
  Tegul Rusija greitai tampa žalia ...
  Mes trenksime fašistui į kaktą,
  Ir patikėkite, mūsų galia nevirsta akmeniu!
  
  Ir Jėzus kaip vadovas yra gana didis,
  Jis yra mūsų Viešpats ir Baltasis Visatos Dievas...
  Ir fiureris bus labai smarkiai sumuštas,
  Juk mūsų meistriškumas nepasikeitė!
  
  Taip, dėl mūsų Tėvynės, šventasis,
  Mes įnirtingai kovosime su Fritzu...
  Mergina basa bėgioja sniege
  Ji nori kautis iš pykčio!
  
  Taip, Stalinas dabar tapo sovietų lyderiu,
  Toks puikus, drąsus ir sumanus...
  Komunizmo Rusija, neliesk priešo ,
  Nors Liuciferio galia yra su jumis!
  
  Mes galime gauti Hitlerį, patikėkite manimi
  Nors ir apdovanotas demoniška galia...
  Vienas Hitleris yra plėšrus žvėris,
  Nors reikia pripažinti, kad Fricai nėra debilai!
  
  Trumpai tariant, mes pateksime į Berlyno kovotojus,
  Ten Leninas, dar žinomas kaip Stalinas, bus su mumis ...
  Fašistai kaip šuniukai lengvai plyšta,
  Ir tikėkite, kad mūsų jėgos nesumažės!
  . SKYRIUS Nr.6.
  Atėjo naujieji 1944-ieji metai... Nepaisant labai sunkios padėties frontuose, SSRS vyko naujų technologijų kūrimo darbai. Visų pirma, didelės viltys buvo siejamos su tanku IS-2 ir jo galingais ginklais. 122 milimetrų pabūkla gali tapti galingu argumentu kare prieš nacius. Vilčių buvo siejama ir su galingesniu pistoletu, dideliu bokšteliu, bet tuo pačiu korpusu ir važiuokle T-34-85.
  Su lėktuvais padėtis buvo dar blogesnė. Jak-3 negalėjo būti pradėtas gaminti dėl aukštos kokybės duraliuminio trūkumo, o LAGG-7 dėl naujo variklio negalėjo būti paleistas nesumažėjus gamybai.
  Taigi Stalinas nusprendė, kad kol kas pagrindinis sovietų naikintuvas yra Jak-9 ir LAGG-5, o atakos lėktuvas IL-2 buvo lengvai gaminamas ir patvarus. O tankuose laipsniškas perėjimas prie T-34-85 ir IS-2.
  Nors taip, kad gamyba nesumažėtų ...
  O frontas plyšo per siūles, vokiečiai užėmė Kaukazą. Makhačkala krito, ir jie jau artėjo prie Azerbaidžano sienų!
  Čia Tamara kovojo su savo moterų batalionu. Vėl merginos skudurais iš tunikų ir basos kovėsi su pranašesnėmis priešo pajėgomis.
  Tamara šaudė į nacius, nukirsdama kai kuriuos priešus. Ir tada nuogais kojų pirštais ji metė mirtinos jėgos granatą ir čiulbėjo:
  - Šlovė SSRS!
  Ana labai tiksliai šaudė į nacius. Ir nuogais kojų pirštais ji svaidė mirtinos jėgos granatas, draskydama priešininkus.
  Tada ji sušuko:
  - Šlovė komunizmui!
  Akulina, šaudydama į priešą, nutraukė fašistų pėstininkus. Ji nukirto Fritzą, basomis kojomis mesdama granatą ir sucypė:
  - Už Rusiją, mūsų didžioji motina!
  Viktorija, šaudydama į priešą ir basa koja į jį mėtydama granatas, pažymėjo:
  - Už didžiąją Tėvynę!
  Olimpijas, taip pat šaudydamas iš kulkosvaidžio, sušuko:
  - Šlovė didžiojo komunizmo laikams!
  Moterys kovotojos yra nuostabios...
  Jie kovoja, kaip ir turi būti dėl gražuolių...
  Tamara, kovodama, prisiminė karo pradžią. Kaip ji turėjo pabėgti nuo vokiečių kariuomenės. Tada ji išgirdo riaumojantį ginklų smūgį. Mergina paliko kanonatą. Jos draugė Tatjana vokiečiai pagavo ir atėmė naujus batus, nuplėšė papuošalus ir auskarus. Ir jie išvarė ją basas į nelaisvę ... Tatjana buvo regioninio komiteto sekretoriaus dukra, ir jai nereikėjo dažnai vaikščioti be batų. Tai yra pasididžiavimo pažeminimas, vaikščioti basomis kaip paprastam žmogui, ir skaudu gležniems padams. Mergina trenkė kojomis į kraują ir aimanavo kiekviename žingsnyje.
  Tamara taip pat avėjo dovanotus naujus batus ir nuo ilgo pasivaikščiojimo nusitrynė kulnus. O ji nusiavė batus, ėjo basa. Tai mergina iš kaimo, atlikusi savo pareigas Ukrainoje. Jos kojos vaikystėje vaikščiojo kalnų šlaitais. Ir tai tikrai nepalyginama su lygumos keliais. Tiesa, jai nuo pado jau atšoko nuospaudos, o vaikščioti nėra taip patogu. Bet kojos greitai vėl sukietėjo. Ir ji beveik nenukentėjo.
  Tačiau Tatjana netrukus taip numušė kojas, kad nebegalėjo vaikščioti. Vokiečiai būtų ją nušovę, bet jiems gražuolė pasigailėjo. Jie pasodino mane į vežimėlį, bet mainais privertė dainuoti. Tatjana turėjo malonų balsą ir dainavo jiems keletą politiškai neutralių dainų.
  Kas jai nutiko toliau, Tamara nežinojo. Ji pati vaikščiojo po mišką, basomis kojomis jautė gumbus, guzus, šakeles ir net apsidžiaugė. Štai tada eini aštriais kalnų akmenimis, tada net suragėjusiais padais, jei ilgai vaikštai, pasidaro aštru ir skausminga. Ir dar nemaloniau vaikščioti ant spyglių. Kai šie prilimpa į padus, pasidaro daug skausmingiau net ir šiurkštiems mergaitės padams.
  Tamarą kampanijoje nugalėjo nuovargis ir alkis. Mergina valgė uogas, ir to neužteko. O vokiečiai sparčiai veržėsi į priekį. Ukrainos miškuose Tamara, įpratusi gyventi kalnuose, nelabai žinojo savo kelią. Pasiklydau ir atsidūriau gale.
  O dabar kaip sumedžiotas katinas miške. Tada mergina sučiupo vokiečius ant motociklo. Jie sustabdė automobilį su vežimėliu, kad paimtų vandens. O Tamara priartėjo prie kulkosvaidžio ir pradėjo juo pjauti priešą. Ir pjaus neryžtingai, bet tiksliai. O fašistai krenta ir raitosi agonijoje. Tamara juos užbaigia. Vienam iš jų ji nuogu kulnu trenkė į smakrą ir jis nukrito. Ir mergina jį gavo.
  Po to gražuolė užlipo ant motociklo, basa koja nuspaudė pedalą ir pakilo.
  Taip judėti daug smagiau nei pėsčiomis ir basomis.
  Tamara pakeliui dainavo:
  - Smagu, broliai, gražu, gražu, broliai gyventi! Jūs neturite liūdėti su mūsų atamanu!
  Taip atsirado mūšio laukas.
  O dabar ji kovoja su naciais kaip komjaunimo terminatorius. Tačiau jėgos nelygios, merginų batalionas priverstas trauktis. Čia verda mūšiai, kaip vanduo milžiniškame virdulyje virš ugnikalnio.
  Ana, šaudydama ir mirtina jėga mėtydama granatą plikomis kojų pirštais, pažymėjo:
  - Kare visos priemonės yra geros, išskyrus savižudiškas!
  Akulina, šaudydama į priešą, numušdama nacius, pažymėjo:
  - Visame mes būsime pirmi!
  O plikas merginos kulnas davė sunaikinimo dovaną.
  Viktorija, šaudydama į nacius ir automatiniais sprogimais naikindama priešus, sušuko:
  - Nebus pasigailėjimo priešams!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Olimpija metė plikomis, iškaltomis kojomis, svarų granatų krūvą ir cypė:
  - Už humaniškiausio pasaulio teismo ir komunizmo didybę!
  Kariai čia tikrai šlovingi ir kaip kosminis amžius.
  Jie kovoja su dideliu nuožmiu.
  Tačiau naciai vis dar veržiasi į priekį Kaukaze. 1944 metų vasarį vokiečiai ir turkai susivienijo, sovietų kariuomenę suskirsčius į dvi nelygias dalis.
  Fiureris pareikalavo užbaigti SSRS. Astrachanė vis tiek atsilaikė. Naciai, kaip visada, kovinėje uniformoje... Pirmieji ME-262 kaunasi ore. Reikėtų pažymėti, kad jie nesukėlė pojūčių. Dideliu greičiu pataikyti iš 30 mm lėktuvo pabūklų nėra labai patogu. Taip, į tai reikia žiūrėti rimtai. ME-262 taip pat turi tam tikrų problemų dėl didelio svorio. Ypač su manevringumu.
  Labiau pasisekė naudoti TA-152, kuris pamilo pilotus ir tapo darbiniu arkliu. Tiesą sakant, automobilis ir priekinės linijos bombonešis, naikintuvas ir atakos lėktuvas. Buvo net minčių visiškai perkelti vokiečių aviaciją į šį orlaivį. Tarp privalumų reikėtų pažymėti išgyvenamumą ir greitį bei galingus ginklus, tinkančius tiek atakos lėktuvui, tiek naikintuvui.
  Vis aktyviau naudojamas ir modernizuojamas ME-309. ME-109 vis dar eksploatuojamas, kuris nėra šalinamas, nes nesumažėja gamyba. Netgi nauja ME-109 "K" modifikacija pasirodė su galingesniu varikliu, ginkluotu iš karto penkiais pneumatiniais ginklais. Tokios mašinos taip lengvai neįveiksi.
  ME-309 taip pat gavo galingesnį variklį ir nuplautus sparnus. Labai pavojingas automobilis. Sovietų lakūnai vis dar skraido senais lėktuvais, o jų kokybė tik prastėja. Tačiau kol kas "Yak-9" nėra toks prastas, gana manevringas, o ir per didelio greičio jam nereikia.
  Vokiečių kariuomenė stipri... Kilo ginčų dėl tanko T-34-85. Ar verta bokštelio šarvus daryti storesnius? Juk tokiu atveju svoris padidės. Ir reikia pažymėti, kad sovietinių šarvų kokybė sumažėjo. Legiruojamųjų elementų trūksta, o suvirinimo ar liejimo kokybė nukrito iki kritinės ribos.
  Bet merginos kovoja kaip herojės...
  Tada Elžbietos bakas sugenda ir merginos išeina. Basos ir apsivilkusios bikinius jos bėga per sniegą, palikdamos grakščius pėdsakus.
  Catherine piktu žvilgsniu pažymėjo:
  - Mes esame visiškai pasmaugti!
  Elena su pykčiu pažymėjo:
  Bet mes vis tiek laimėsime!
  Elžbieta iššovė pistoletą, pataikydama į vokiečių motociklininką ir sumurmėjo:
  - Aš pataikiau vokietį! Kaip jis tai gaus iš manęs!
  Efrasia energingai pažymėjo:
  "Jie baigia savo gyvenimą ten ir negali pabėgti atgal!"
  Catherine buvo agresyvi mergina ir dainavo:
  - Įniršę giedame imperijos himnus!
  Merginos bėga prie savęs, o jų nuogi apvalūs kulnai blyksi.
  Berniukas, pamatęs merginas, išsigandęs jų paklausė:
  - O iš kur tu atėjai basa?
  Elžbieta atsakė:
  - Atlikime taktinį manevrą!
  Berniukas čiulbėjo:
  - Vienas, du - sielvartas nėra problema,
  Niekada neturėtumėte atsitraukti!
  Laikykite nosį ir uodegą aukščiau pypke,
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Kotryna čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Elena rėkė:
  - Nebijok! Mes grįšime....
  Ir visos keturios merginos šaukė choru;
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  Kariai pasiruošę suplėšyti bet kurį vokietį... O basi sniege jie tokie seksualūs ir gražūs. Kokios gražios šios merginos, kaip žydinčios ir neblėstančios rožės.
  Na, Hitleris nejuokauja, o aplink mūsų Tėvynę sukasi debesis. Jis įkiša dantis į pačią širdį ir geria jos kraują!
  O merginos po savęs palieka labai gražius pėdsakus. Vokiečiai seka šiais pėdsakais ir trypčioja ant kelių ir godžiai žiūri. Tai laukiniai kariai. O vokiečiai merginų pėdsakus bučiuoja.
  O Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova kaunasi danguje. Dvi nuostabios merginos.
  Anastasija, numušusi nacius ir apsukusi lėktuvą nuogais kojų pirštais, dainavo:
  Kovosime už šviesesnį rytojų!
  Akulina, nukirsdama naciams uodegas, apnuogintais kojų pirštais čiulbėjo:
  - Pabučkime!
  O merginos vėl be jokio gailesčio ir ceremonijos kulia vokiečius. Štai kokie jie protingi.
  Anastasija vėl pasuko "Yak-9" ir cypia vyaknula:
  - Tai komunizmo pavadinimas!
  Akulina sutiko su tuo:
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus...
  Anastasija, partrenkdama vokiečius, sumurmėjo:
  - Tėvynė yra mūsų saulė!
  O tokios čia kovojančios merginos, aukščiausia sovietinė klasė.
  O vokiečiai tai gauna, labai sunkiai. Ir karinės operacijos vystosi ...
  Kovo mėnesį naciai pradėjo šturmuoti Baku. Įvyksta ataka prieš didelį miestą, pilną naftos. Kovos yra įnirtingos.
  Vokiečiai apšaudo Baku naudodami sunkiąją artileriją.
  Ir bombardavo šturmininkai. Tačiau bombas numeta ir pirmieji, naujausi Yu-488, pasižymintys kolosalia galia. Šios mašinos - tik žvėrys.
  Ant vienos iš jų - Gertrūda, Eva ir Frida. Gražios merginos, turėdamos puikų vaizdą, meta bombas ant sovietų pozicijų. Jie žudo Raudonosios armijos karius ir civilius.
  Baku dega... Dūmai kyla stulpais. Naftos gręžiniai dega, viskas dega.
  Gertrūda šypsodamasi sako:
  - Dievas myli Vokietiją!
  Eva, spausdama pliką kulną ant svirties ir mėtydama bombas, sutinka:
  - Žinoma! Mes esame išrinktoji rasė!
  Frida agresyviai dainavo:
  - Mūsų žmonės yra dangaus išrinktieji!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams. Tai merginos čia ir kovoja, tik agresyvumo įsikūnijimas. Ir kovos galia.
  Gertrūda paleido pneumatinius ginklus ir čiulbėjo:
  - Už mūsų Tėvynės didybę!
  Ieva, šaudydama į priešininkus, patvirtino:
  - Už kolosalią didybę!
  Galima pastebėti, kad merginos greitai įvaldė lėktuvus. Tai kovojančios merginos.
  Ir jūs negalite laimėti jų tik kortomis. Ir jie kulia priešus su laukiniu pasiutimu.
  Frida pažymėjo:
  - Esu didelių svajonių ir grožio moteris!
  Po to ji vėl šaudė iš orlaivių ginklų, numušdama sovietų naikintuvus, kurie bandė atakuoti vokiečių pabaisą.
  Taip, prieš nacius yra jausmas, kad jie negali atsispirti.
  Baku puolamas.
  Tamara ir jos batalionas kovoja už šį miestą. Merginos beviltiškai kovoja ir demonstruoja neprilygstamą didvyriškumą.
  Tamara davė posūkį, nuogais kojų pirštais metė granatą, išbarstydama vokiečius ir jų samdinius, sucypė:
  - Už mano beribę Tėvynę!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams. Ji yra aukščiausio lygio karė, kuriai nėra lygių.
  Nors, žinoma, kitos merginos nėra blogos. Tarkime, jie labai gerai kovoja.
  Pavyzdžiui, Ana ėmė, paguldė nacius, tarsi pjautuvo smūgiu.
  Ir čiulbėjo:
  - Už SSRS!
  Ir savo nuogu kulnu padovanojo žudikišką mirties dovaną.
  Akulina, šaudydama į priešą, cyptelėjo:
  - Už tėvynę!
  Ir nuogais kojų pirštais paleis susinaikinimo dovanas, naikindamas visus iš eilės.
  Viktorija kovoja su priešais, veikdama beviltiškai ir ryžtingai. Nokautuoja varžovus serijomis. Tada jis nuogais kojų pirštais mirtina jėga meta granatas. Ir cypia:
  - Už komunizmo idėjas!
  Olimpinės žaidynės taip pat kovoja. Ir ši herojiška mergina plikomis raumeningomis kojomis išmes visą dėžę sprogmenų. Ir tankas "Liūtas" apvirs.
  Karys sušunka:
  - Bet pasaran !
  Kovojančios merginos ir labai gražios. Niekada nepasiduok ir nepasiduok. Jie turi terminatorių galią.
  O jėgos labai nelygios... Baku apimtas gaisrų. Sovietų kariuomenė neturi pakankamai amunicijos. Ir tai yra pagrindinė problema.
  Daugelis pasiduoda iš nevilties.
  Gerda ir jos komanda priverčia vergus pabučiuoti nuogus padus. Tie pareigingai tai daro ir laižo kulnus.
  Tada merginos vėl lipa į Panther-2 ir šaudo. Išmušti sovietinius ginklus...
  Beveik visas Kaukazas jau paimtas į nelaisvę. Tačiau Jerevanas vis dar laikosi. Didvyriškai kovoja Poti miestas - paskutinis uostas, kuriame vis dar laikosi Juodosios jūros laivyno likučiai.
  O ten kovoja įvairių tautybių merginos. Ir kaunasi basų gulnazių būrys . Graži gruzinė ir turi komandą mergaitei.
  Gulnazis basa koja mėto paketą su sprogmenimis, išdrasko nacius ir cypia:
  - Šlovė pasaulio komunizmo didybei!
  Jos partnerė tamilė taip pat plika koja mirtina jėga meta granatą, plėšdama turkus ir rėkdama:
  - Už Tėvynę!
  Maša, mergina iš Rusijos, duoda pliūpsnį ir plikomis kojų pirštais meta sprogstamą jėgą, laužo fašistus, šaukia:
  - Šlovė pasaulinio komunizmo laikams!
  Margarita taip pat duoda taiklų posūkį. Ji nupjovė fašistus ir nuogu kulnu pasiuntė žudikiškos mirties dovaną, sutraiškydama priešininkus ir rėkdama:
  - Už mūsų pergalę!
  Taip didvyriškai kovoja merginos. Ir jų tikrai negalima sustabdyti, ir jų negalima atsukti atgal. Jos yra tiesiog moteriškos kovotojos ir super. Ir jei jie kovoja, tada kaip herojai ir supermenai !
  Bet, deja, sunku atsispirti naciams ir jų pranašesnėms jėgoms. Danguje Albina ir Alvina įgyja pasitikinčių sąskaitų. Ir tiek daug lėktuvų numušta, kad jų sustabdyti akivaizdžiai neįmanoma.
  Albina, apnuogintais kojų pirštais numušdama kitą sovietų lėktuvą, dainavo:
  - Mūsų negalima nugalėti, medžiotojas virsta žaidimu!
  Alvina, nukirsdama priešininkus ir energingai sukdama galvą ant galingo kaklo, čiulbėjo:
  - Šlovė naujosios arijų tvarkos erai!
  Ir taip pat suteikia nuogą kulną ...
  Merginos jau numušė po daugiau nei penkis šimtus orlaivių ir gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Tai tiesiog neįtikėtinos gražuolės. O jei jau mušami Trečiojo Reicho priešai, tai šių velnių sustabdyti nepavyks. Tik netoli Marselio numušta daugiau nei 500 lėktuvų. Šis reiškinys, žinoma, yra viršuje. Hitleris netgi nusprendė patvirtinti Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus šeštąjį laipsnį su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Jį gaus tas, kuris pirmas viršys tūkstantį numuštų orlaivių. Ir tai bus fenomenalus rezultatas.
  Albina vienu 30 mm kalibro lėktuvo pabūklu nukirto penkis sovietinius lėktuvus ir, plikomis pirštais spausdama gaidukus, suriko:
  - Šlovė mūsų stiprybėms!
  Alvina, pjaunanti sovietinius automobilius, o priešus nukirtusi nuogais kojų pirštais, vyaknula:
  - Didvyriškumui didelė šlovė!
  Ir kariai mirktelėjo vienas kitam!
  Jie kovoja kaip visada su bikiniu ir basi, ir tai yra jų stiprybė. Merginos yra tiesiog supermenai-moterys. Net jei jie tarnauja piktam reikalui. Ir jie mėgsta su kibirkštimi kepti pagautų pionierių kulnus. Štai čia merginos. Brutalus, bet mielas.
  Albina kartą pasakė:
  - Pasaulyje nėra gerumo, yra tik silpnumas!
  Ir nuogu kulnu ji numetė porą bombų ant sovietų pozicijų, išmušdama tris ginklus.
  Tai kariai, kurie visiškai niekam nepasigaili! Tačiau jų smūgiai tiesiog gniuždo.
  Alvina šypsodamasi pažymėjo:
  - Silpniesiems nėra vietos po saule!
  Ir mirktelėjo savo partneriui.
  Kariai, kurie nerodo silpnumo ir niekada nepasiduoda. Jie tikrai yra čempionų čempionai. Nors su minuso ženklu, nes jie tarnauja piktajai jėgai.
  Bet tuo pat metu linksmas ir žavus.
  Albina, apnuogindama dantis ir siųsdama mirtinus oro sviedinius į savo priešininkus, čiulbėjo:
  - Nacių žodis yra šventas - sunaikinsime jį amžinai!
  Alvina agresyviai pastebėjo, numušdama varžovus:
  - Mes tikrai piratai!
  Albina, nukirsdama priešus, patvirtino:
  - Visa kita yra svajonė!
  Ir kariai tapo tokie gniuždantys ir visus numušantys, kaip kamuoliukais įmušantys ritulius.
  Alvina čiulbėjo traiškydama rusų lėktuvus:
  - Mes esame Hitlerio koviniai ereliai!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Tiesą sakant, čia esantys kariai leidžia priešams įžūlius. Raudonoji armija iš jų gauna kapitalą.
  Kovojančios merginos taip uoliai išmuša rusų kariuomenę.
  Tačiau Helga ant TA-152 sunaikina sovietų sausumos pajėgas. Išmuša SAU-85 ir cypia:
  - Už Vokietijos ir jos sūnų bei dukterų didybę!
  Tačiau kovos dėl Astrachanės tebevyksta.
  Merginos, turinčios paskutinių jėgų išsilaikyti.
  Alenka basa koja meta bombą su sprogmenimis. Laužo nacius ir rėkia:
  - Už šventą komunizmą!
  Anyuta, šaudydama į nacius, taip pat mėtydama granatą plikomis kojų pirštais, rėkia:
  - Ir išgelbėjimas šaliai!
  Alla, pargriuvusi priešininkus ir be nereikalingų ceremonijų juos pjovusi ir plika kulnu mėtydama granatą, cypė:
  - Štai kaip skamba mūsų šlovė!
  Marija, naikindama priešus, nuogais kojų pirštais mėtydama mirties dovanas, riaumoja:
  - Mes esame puikūs savo šlovėje!
  Marusya, pjaunanti gretas besiveržiančius arabų samdinius ir basa koja mėtydama granatą, verkia:
  - Dėl pokyčių, kad kainos nukristų iš karto!
  Matrona, gesindama nacius iš kulkosvaidžio, paėmė jį ir sucypė:
  - Mūsų tėvynė SSRS! Bus sutraiškytas pone!
  Kariai čia elgiasi labai agresyviai. Ir jų kovinis spaudimas yra milžiniškas.
  Apskritai jie demonstruoja savo milžinišką akrobatiką. Ir tikrai nesustabdomas spaudimas.
  Kariai basi, bet laimingi...
  Balandį naciai užėmė Baku. Amunicijos trūkumas padarė savo. Tuo pačiu metu Poti taip pat krito beveik vienu metu. Išsilaikė tik kalnų šlaituose įsikūręs Jerevanas. Tačiau jis taip pat buvo pasmerktas. Ten taip pat baigdavosi šaudmenys ir maistas. Tiesiog turkai šio miesto dar nepuolė ir renka dulkes badauti.
  Merginos iš Tamaros bataliono iš dalies dingo tarp pogrindžio, o dalis kartu su vadu pajudėjo išilgai užpakalio į priekį... Jie norėjo prasibrauti į savo.
  Kaukazas jau beveik visiškai užgrobtas, bet karas tęsiasi. Nors SSRS tuo metu neteko didžiausio naftos telkinio. Tačiau Raudonoji armija nepalaužta dvasia. O Volgos srityje, Sibire ir daugelyje kitų vietų dar yra naftos.
  Hitleris įsakė pribaigti rusus Astrachanėje iki balandžio 20 d. Ir kovos klostėsi didžiuliu mastu. Ir bombardavimas smarkiai sustiprėjo.
  SSRS patyrė stiprų spaudimą. Kovos vyko už Alma-Atą, kurią šturmavo japonai. Miestas buvo beveik visiškai apsuptas.
  Samurajus, kai tik atšilo, bandė plėtoti puolimą ir Magadano kryptimi.
  Veronika kovojo Alma-Atoje ir su savo merginų batalionu kovojo su samurajų puolimu.
  O jų yra labai daug. Kovoja ir žlugimo metodais užverbuoti kinai.
  Japonai meta į mūšį geltonus kareivius... Jie žengia į priekį ir tiesiogine prasme meta sovietų pozicijas su savo lavonais.
  Veronika dega. O kinus ir samurajus jis pjauna eilėmis. Jis nuogais kojų pirštais meta granatas ir cypia:
  - Garbė rusų dvasiai!
  Marfa taip pat šaudo, nukerta priešininkus ir cypia:
  - Už mūsų Tėvynę!
  Nataša, šaudydama į japonų ir kinų karius, užverbuotus patrankų mėsai, šaukia:
  - Už didįjį komunizmą!
  Alina, šaudydama į samurajus ir kinų kovotojus, su didžiule aistra juos pjaudama ir nuogu kulnu dovanodama mirties dovaną, cypė:
  - Už naujas komunizmo ribas!
  Veronika labai tiksliai šaudo į priešą, laužo kinams per galvas ir tuo pat metu šaukia:
  - Šlovė sovietų žemei!
  Ir plika koja ji siunčia didžiulę granatos jėgą, kuri drasko visus priešus.
  Marfa, kapodama priešą ir plikais pirštais mesdama mirties dovaną, šaukia:
  - Valdyk komunizmo erą!
  Nataška suplėšė, basa koja mesdama sprogstamąjį paketą, masę kinų, vyaknula:
  - Už naują sovietinę tvarką!
  Alina, labai taikliai šaudydama į priešą, cyptelėjo:
  - Dėl naujų komunizmo sienų kovosime!
  Ir jos nuogas kulnas pasidavė sunaikinimo bombai.
  Kovojančios merginos, tarsi iš akių liejasi kibirkštys.
  Ne, japonai negali užkariauti tokių žmonių net kartu su Kinijos pajėgomis. Ir samurajų lazda puolimui.
  Ir vėl jie mėto lavonus prie visų prieigų. Tačiau jų per daug, o basų gražuolių batalionas turi trauktis.
  Ir yra japonų nindzių merginos. Ir su jais kovoti labai sunku.
  Jie tokie putojantys, kovingi ir gražūs. Ir jie meta kojas nuogais pirštais, dovanodami didelę griaunančią galią.
  Nindzių mergina mėlynais plaukais kardais nukerta sovietų kareivius ir šaukia:
  - Už imperatoriaus valdymo epochą!
  Nindzių mergina geltonais plaukais valdo vėjo malūną, traiško Rusijos kariškius ir cypia:
  - Šlovė banzai erai !
  Nindzių mergina raudonais plaukais panaudojo malūnsparnio techniką, nukirto sovietų karininką ir sušuko:
  - Mes visada laimime!
  Nindzių mergina baltais plaukais panaudojo drugelio techniką, nukirto tris rusų kareivius, nuogais kojų pirštais metė žirnį. Jis sprogo ir apvertė trisdešimt keturis.
  Karys sucypė:
  - Už naują japonišką užsakymą!
  Tokios merginos čia nuostabios ir tikrai šaunios... O Raudonoji armija Tolimuosiuose Rytuose sutiko rimtą priešą.
  Tačiau čia, centre, sovietų kariuomenė staigiai smogia Rževo kryptimi.
  Čia Elžbietos įgula pirmą kartą kovoja su naujuoju tanku IS-2. Mašina, su kuria siejamos tam tikros viltys. Paprastai jame būna penki įgulos nariai, tačiau čia kariai susidoroja su keturiais.
  Elizabeth iššauna 122 mm ginklą. Destruktyvus sviedinys skrenda su žudikiška jėga. Aprašo lanką ir pataiko iš toli T-4.
  Elžbieta sušunka:
  - Gerai pataikiau šitą!
  Jekaterina, atsakydama, kaltina, naudojasi nuogais kojų pirštais ir susierzinusi pastebi:
  - Bet ginklas nėra labai greitas!
  Elizabeth sutiko su tuo:
  - Visai ne idealus tankų minininkas!
  Elena, padėjusi užtaisyti ginklą basomis kojomis, pažymėjo:
  - Bet žudikas!
  Ir tada Catherine atleido. Ir sviedinys pataikė į Panterą iš didelio atstumo. Taip, žudikas...
  Catherine pažymėjo:
  - Turime daug energijos ir azarto!
  Elena sutiko su tuo:
  - Daug! Šlovė Rusijai!
  Eufrazija taip pat pažymėjo:
  - Šio automobilio matomumas prastas. Kaip tu jį nušausi?
  Elena logiškai pažymėjo:
  - O tai mūsų išlavinta akis! Jei įveikiame, tai ir įveikiame!
  Ir kariai choru dainavo:
  - Mes nebijosime ir visada kovosime!
  . 7 SKYRIUS
  Balandžio 21 d. Astrachanė vis dar buvo iš dalies valdoma sovietų. Vokietį tai visiškai nepatraukė.
  Vietovė leido čia gerai gintis. O vokiečiai nusprendė pakeisti taktiką. Vietoj atakų jie perėjo prie bombardavimo ir apšaudymo.
  Alenka ir jos komanda pasislėpė bunkeryje ir laukė didžiulio apšaudymo.
  Merginos buvo vos šešios, žaidė kortomis. Jie laikė denius nuogais kojų pirštais ir diskutavo.
  Anyuta piktai pasakė:
  - Kaukaze tik Jerevanas nebuvo paimtas. Tai tik paskutinė mūsų sala šiame regione. Kas toliau?
  Alenka logiškai pasiūlė:
  - Greičiausiai jie vyks į Maskvą. Tai yra jų credo!
  Allahas atsidusęs pažymėjo:
  - Jėgos labai nelygios... Karą tikrai pralaimime, o karių neturime pakankamai!
  Marija logiškai pažymėjo:
  - Ir naciai pralaimi! Jie negali mums atsispirti!
  Matryona išsakė savo nuomonę, mesdama kortą nuogais kojų pirštais:
  - Mes gimėme laimėti ir tikrai laimėsime, aš tai žinau!
  Marusya sutiko, kovodama su savo priešininku nuogais kojų pirštais:
  - Žinoma, nėra jokių abejonių!
  Alenka nebūtų tokia optimistė, kortą mesdama plika, įdegusia koja:
  "Mums, mergaitėms, gali tekti gyventi okupuotose, bet aš tikiu, kad tikrai laimėsime!
  Anyuta ryžtingai pasakė:
  - Galima kautis partizaniniais metodais, ir bus labai gražu, kai kovojai su tokiais labai šauniais!
  Alachas agresyviai pažymėjo:
  - Turėtum kovoti aktyviau!
  Merginos pokalbį nutildė. Tada jie perėjo prie kitos temos.
  Marusya su nerimu pastebėjo:
  - Tikinčiųjų daugėja. Prieš bet kokią logiką!
  Anna į tai atsakė:
  Niekas dar neįrodė, kad Dievo nėra. Ir jis negali įrodyti kitaip. Taigi čia galima ginčytis iki begalybės.
  Elena patvirtino:
  - O ginčytis čia kvaila ir nenaudinga!
  Alachas sutiko su tuo:
  - Taip, šis pokalbis nenaudingas. Be to, jei yra Dievas, tai Jis toks, kad jam geriau nebūti!
  Matryona nusijuokė ir pasakė:
  - Geriau, kad tokio Dievo nebūtų! Iki tol dainuokime!
  O merginos dainavo chore;
  Mes esame merginos, stojančios į komjaunimą,
  Jie tikėjimu prisiekė būti Tėvyne...
  Taigi nacių laukė įnirtingas pralaimėjimas,
  Na, o Rusijai gyventi komunizmo sąlygomis!
  
  Juk Leninas su mumis tarsi metalas,
  Iš bronzos, kuris stipresnis už bet kokį plieną...
  Svajojau apversti pasaulius
  Kaip paliko didysis genijus Stalinas!
  
  Tėvynę padarysime vėsesnę
  Ir mes iškelsime Tėvynę aukščiau žvaigždžių ...
  Tegul komjaunuoliai būna sėkmingi,
  Nors mūsų kojos plikos!
  
  Fašistas užpuolė mano tėvynę,
  Iš rytų įžūliai kopkite į samurajus ...
  Aš myliu Jėzų ir Staliną
  Ir aš tikiu priešu, mes suplėšysime į gabalus!
  
  Svarogas yra su mumis ,
  Kuris komunizmas, juokais, pastatys ...
  Šlovingoji lazda stipresnė už visas visatoje,
  Papildys sąmonę ir valią!
  
  Tikime, kad niekada nepasiduosime
  Nepaguldykite tėvynės ant kelių...
  Draugas Stalinas yra ryški žvaigždė,
  O mūsų mokytojas yra išmintingas genijus Leninas!
  
  Mes sukursime savo Tėvynę,
  Planetoje dar gražesnė ir švytinti...
  Ir tai bus, žinok žudiką,
  Tegul suaugusieji ir vaikai linksminasi!
  
  Sudegink Svarogą , nedegink savo širdyje,
  Jūs esate visų Rusijos kardų globėjas...
  Tikiu, kad greitai pastatysime stiprų rojų,
  Jėzus ateis šventa misija!
  
  Nepasitikėkite Hitlerio gauja, draugai,
  Kad ji laimės lengvai ir grėsmingai ...
  Viskas, ko jums reikia, yra viena šeima -
  Ir tikėkite, dar ne vėlu mylėti Tėvynę!
  
  Visagalis Viešpatie, saugok mus visus,
  Iškelk trispalvę vėliavą virš žemės...
  Ir piktasis plėšrūnas pavirs žaidimu,
  Mes galėsime susidoroti su šėtonu!
  
  Aš myliu Didžiąją Tėvynę
  Visoje visatoje tavęs nėra gražesnio
  Mes neparduosime Rusijos už rublį,
  Kurkime taiką ir laimę visatoje!
  
  Vardan mūsų Tėvynės, svajonė,
  Didžioji Rusija pakils...
  Visa kita yra tik tuštybė
  Ir naujas mesijas bus su mumis!
  
  O mano visagalė Lada,
  Jūs suteiksite rusams meilę ir ramybę ...
  Kreipiuosi į tave, todėl meldžiuosi,
  O jei reikia, trenk žaibu!
  
  Marija Dangaus Dievo Motina,
  Visata davė Jėzui...
  Dėl jūsų prisikėlė didysis Dievas,
  Žmonės neprarado tikrojo skonio!
  
  Atkreipkite dėmesį, kad yra komjaunimo nariai
  Rusijos dievai yra labai gerbiami ...
  Mes esame didieji Tėvynės sūnūs,
  Rusai visada laimi!
  
  Bičiuliai, turime melstis Tėvynei,
  Perunas, Yarilo ir Svarogas yra galingi...
  Būsime labai stiprūs vyrai,
  Ir mes nupūsime net debesis danguje!
  
  Dabar priešas jau išvarytas iš Maskvos,
  Tu labai įskaudinai nacius...
  Mes ištikimi Jėzui ir Stalinui,
  Ten bus daug tankų su ginklais!
  
  Ne, priešas nesugebės sutramdyti rusų,
  Kadangi mūsų kariai yra visagaliai...
  Egzaminai, perdavimas, tik penkiems,
  Kad kiekvienas berniukas būtų labai stiprus!
  
  Patikėkite, Stalingradas bus šlovingas,
  Ir mes jį saugosime nuo užpuolimo ...
  Ateis pergalingas riterių rikiuotė,
  Nors kraujas teka nevaržomai!
  
  Basos merginos šaltyje
  Jie bėga, mirgėdami kulnais ...
  Ir jie smogs fašistams kumščiu,
  Nebendraujantis Kainas bus suplotas!
  
  Visko bus, žmonės gerai žino
  Esame kosmose, atidarysime žvaigždynus ...
  Juk nuodėmė abejoti narsumu,
  Ir Dievo soste bus žmogus!
  
  Mokslas greitai prikels mirusiuosius,
  Galėsime tapti jaunesni ir gražesni...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Mano gražiajai mamai Rusijai!
  Merginos gerai dainavo visą eilėraštį ir toliau žaidė kortomis basomis kojomis ...
  Balandžio 22-ąją buvo Lenino gimtadienis. Merginos gėrė vandeniu atskiestą alkoholį ir kavą ir murkė iš burnos ...
  centre atliko dar vieną Rževo- Sičevsko operaciją. Vokiečiai stojo į gynybą ir atmušė. Kovojo nauji sovietų tankai T-34-85 ir IS-2. Paskutinis automobilis dažnai įstrigdavo purve. Taip, ir "Tigro" šarvai -2 ir sunkesnių "katinų" neužėmė kaktos. "Pantera" -2 taip pat galėjo būti pradurta tik iš arti.
  Vokiškiausias automobilis sovietinį pramušė iš didesnio atstumo.
  Hitleris apskritai buvo patenkintas "Panther" -2, kuris yra pakankamai apsaugotas, ir geromis vairavimo savybėmis bei ginklais. Tačiau jis pareikalavo sukurti tanką, kuris būtų geriau apsaugotas ir tuo pačiu važiuotų pakenčiamai ...
  "Pelė" šiuo atveju pasirodė esanti neefektyvi mašina. E-100 buvo aktyviai kuriamas kaip E serijos dalis. Variklio ir transmisijos vieta turėjo būti nustatyta kartu, o bokštas buvo siauresnis ir labiau pasviręs, kaip ir korpusas. Šarvų storis išliko panašus į Maus, kaip ir ginkluotė, tačiau svorį dėl aukščio teko sumažinti iki 130 tonų. Variklis, priešingai, turėjo tapti stipresnis iki 1500 arklio galių, o bako mobilumas buvo patenkinamas.
  Apskritai "E" serija turėjo būti naujos kartos tankai. Žemesniais siluetais, dideliais racionalaus pasvirimo kampais, galingais ginklais ir varikliais, tankiu išdėstymu.
  Tačiau vokiečiai jau turėjo gerus automobilius. "Panther" -2 pakeitė ankstesnį modelį. Buvo ir naujas "Tiger" -2 su galingesniu varikliu, siauru bokšteliu. Geriau apsaugotas ir lengvesnis.
  Taigi naciai nesėdėjo vietoje.
  1944 m. balandžio 24 d. pirmasis vokiečių reaktyvinis bombonešis Arado atakavo Maskvą su mirties dovana. Jis numetė bombą iš didelio aukščio ir lengvai aplenkė sovietų naikintuvus.
  Hitleris pasakė, kad dabar SSRS neturi šansų, o Raudonajai armijai greit bus galas.
  Balandžio 25 d. prasidėjo naujas Astrachanės puolimas. Mūšyje dalyvavo ir pirmoji žemės kasimo mašina: požeminis tankas.
  Ant jo kovojo dvi vokietės: Mercedes ir Dora. Kariai išbandė požeminį modelį, kuris judėjo žemėje.
  Nors gana lengvas taip su trumpavamzdžiu 75 milimetrų pabūklu ir keturiais kulkosvaidžiais.
  Merginos tempia mašinas ant žemės. Grąžtai sukasi, pjauna uolą. Judėjimas yra gana lėtas septyni kilometrai per valandą, transporto priemonėms po žeme tai nėra blogai.
  "Mercedes" spaudžia nuogus kojų pirštus ant pirmosios vairasvirtės vokiečių armijoje. Labai patogu valdyti ir taria:
  - Štai mūsų vokiečių mokslas kaip pavyko!
  Dora sutiko su tuo:
  - Taip, mes jau daug ką žinome! Mūsų galia labai didelė!
  Jis taip pat valdomas vairasvirte. Merginos išbando specialią mašiną su radaru.
  Štai priekyje sovietinė baterija ir po ja galima pasinerti.
  Mersedesas, iškandęs dantis, pastebi:
  - Sukursime naują tvarką!
  Ir dabar iškyla nacių mašina. Labai sprogus skeveldras sviedinys pataiko į sovietų ginklus. Ir smogia Raudonosios armijos kariams.
  Dora juokdamasi sako:
  - Sveikinu su dideliu revanšizmu!
  Ir plikomis kojų pirštais atlieka tikslius smūgius. Muša priešą ir cypia:
  - Šlovė naujai svajonei!
  "Mercedes" rašo iš kulkosvaidžių ir kaukdamas sako:
  - Didžiųjų svajonių erai!
  Merginos juokiasi ir ploja sau. Tai yra agresyvūs ir labai vikrūs kariai.
  Dona agresyviai pastebi:
  - Pasaulyje yra daug gerų dalykų!
  O nuogais kojų pirštais spaudžia mygtukus ir vėl šaudo, į sovietinius ginklininkus.
  Mercedes šypsodamasis patvirtina:
  - Ir bus dar gražiau!
  Ir jis taip pat šaudo naudodamas nuogus kojų pirštus. Taip šaudo šios kovojančios merginos.
  Na, dar vienas karui skirtas prietaisas...
  Nacių puolimas Astrachanėje auga ...
  Visi priėjimai buvo nutraukti... O sovietų kariuomenė buvo priversta nusileisti 1944 m. gegužės 1 d., baigusi ilgą, didvyrišką miesto gynybą. Ši tvirtovė taip pat krito.
  Naciai Astrachanės griūtį šventė fejerverkais. Tačiau gynyba nenuėjo veltui. Ir prireikė šiek tiek laiko "Fritz" papildyti kariuomenę ir surinkti atsargas ...
  Fiureris planavo veržtis Saratovo kryptimi ir toliau palei Volgą giliu Maskvos aplinkkeliu.
  Tačiau kol vokiečiai pergrupavo savo pajėgas, jie kaupė atsargas. Ir mūšiai tvyrojo ore.
  Vokietijos aviacija bandė įtvirtinti savo pranašumą. Koviniai ME-262 bandymai atskleidė šios mašinos patikimumo stoką ir dažnas avarijas, taip pat manevringumo problemas. Taigi, kol nebuvo jokių minčių apie visišką vokiečių dalinių pakeitimą šiuo lėktuvu. TA-152, priešingai, savo laiku pasirodė puiki mašina ir buvo vis dažniau pristatoma. ME-309 ir ME-109 liko eksploatuoti.
  Raketinis ME-163 pasirodė esąs geras naikintuvas kovai, tačiau dėl per trumpo skrydžio laiko buvo beveik neįmanoma jo panaudoti kovose.
  Sėkmingesnis pasirodė reaktyvinis bombonešis "Arado ", kurį dėl didelio greičio buvo beveik neįmanoma numušti priešlėktuviniais ginklais, o sovietų naikintuvai negalėjo jo pasivyti. Reaktyvūs skautai buvo gana geri. Vokiečiai kūrė ir kitas mašinas. Pavyzdžiui, XE-162, lengvesnis nei ME-262 naikintuvas, lengvai gaminamas, pigus ir manevringas, todėl daugiausia pagamintas iš medžio. Ir kiti kovotojai. Ir ME-1010 ir TA-183... Ir pažangesnė ir patikimesnė ME-262 X modifikacija. Ir Gotha beuodegiai naikintuvai, ir daug daugiau.
  Tačiau iki šiol sraigtu varomi vokiečių naikintuvai buvo daug stipresni už sovietines mašinas. Kurių kokybė sumažėjo ir buvo gana silpni tiek varikliuose, tiek ginkluose. Be to, Jak-9 buvo dar labiau supaprastintas ir dabar ant jo buvo uždėta tik viena 20 mm aviacijos patranka, atsisakius kulkosvaidžio. Dėl to gamyba tapo pigesnė ir lengvesnė bei sumažintas svoris.
  Nepaisant to, kulkosvaidis yra gana silpnas prieš vokiečių lėktuvus. Iki šiol SSRS negalėjo sau leisti gaminti pažangesnių automobilių modelių ir greičio bei ginklų prieš nacius. Didesnis transporto priemonių svoris sukėlė manevringumo problemų.
  O degalų trūkumas sumažino sparnuoto personalo skrydžio mokymą.
  Alvina ir Albina, nepadoriu greičiu įvaldžiusios galingus ME-309 ginklus, nenorėjo leistis ant ME-262, kuris per dažnai daužėsi. O greičiu jie jau stipresni už rusus.
  Alvina, nukirsdama sovietinį automobilį, pažymėjo:
  - Kovoti danguje yra įdomu!
  Albina, basomis kojomis, nukreipdama kovotoją į taikinį ir jį sutraiškydama, sutiko:
  - Taip, mes iš esmės esame stipriausi pasaulyje!
  O merginos juokėsi kaip išprotėjusios.
  Gegužė pasirodė gana rami. Raudonoji armija vis dar bandė atkirsti Rževo ženklą.
  Elizaveta šaudė iš IS-2 į savo priešininkus ... Sovietinis automobilis turėjo gerą apsaugą tik viršutinėje korpuso kaktos dalyje. Bokšto kakta nėra pakankamai apsaugota. Ir jį net iš arti pramuša T-4 pabūklai. Tačiau paskutinis tankas pagaliau buvo nutrauktas gegužės mėnesį, kaip ir "Panther" bei įprastas "Lion" ir "Maus". Dabar serijoje "Patera" -2 ir "Tigras" -2 yra maksimaliai suvienodinti ir su panašiais ginklais.
  Šios mašinos yra gerai apsaugotos ant kaktos, gana silpnos iš šonų ir labiau skiriasi svoriu. Jų vairavimo charakteristikos su naujais varikliais yra priimtinos kariuomenei. Bet šie tankai irgi laikini... Juos pakeisti ruošiami E serijos Panther-3 ir Tiger-3. Su tankesniu išdėstymu, su variklio ir transmisijos vieta viename bloke ir skersai, su lengva, supaprastinta, o kartu pravažiuojama ir lengvai remontuojama važiuokle.
  Naujos mašinos turėtų būti geriau apsaugotos, tačiau be reikšmingo svorio padidėjimo.
  Kalbant apie ginklus, čia nėra vienybės. Sovietiniai tankai turi ne per storus ir prastos kokybės šarvus. Ir nėra prasmės montuoti didelio kalibro ginklus. Kariuomenės 88 mm patranka yra gerai. Ji įveikia trisdešimt keturis iš keturių kilometrų, o IS -2 šiek tiek arčiau. Taigi plėtra vyksta...
  SSRS į kažką reikia atsakyti. Bet štai kas, kol kas neaišku... Planuojama sukurti SU-100. Šis savaeigis pistoletas yra tiesiog efektyvus ir skvarbus. Su ja siejamos tam tikros viltys kovoti su augančiais sunkiais Trečiojo Reicho tankais. Tačiau tai vis tiek reikia padaryti, kaip ir tokio monstro sviedinius, ir sukurti masinę ginklo gamybą, kurios karo sąlygomis nėra per daug, tai tikra.
  Tačiau Elžbietos tanko įgula kovoja su T-34-85. O merginos basomis kojomis ir bikiniais kovoja drąsiai.
  Elžbieta apnuogintais kojų pirštais šaudo į nacius ir perveria Panterą į šoną sakydama:
  - Už puikų komunizmą!
  O jų trisdešimt keturi pašoka ir greitai apsisuka, šaudo.
  Jekaterina taip pat labai tiksliai šaudo į priešą. Pasenęs tankas T-4 sulaužo jį į šoną ir rėkia:
  - Šlovė SSRS riteriams!
  Ir vėl mirkteli savo draugams. Tokia karinga mergina pasirodė.
  Elena taip pat šaudo į priešą. Labai tiksliai perveria, šiuo atveju sulaužo Tiger-2 čiuožyklą ir riaumoja iš visų jėgų:
  - Už šventąją Rusiją!
  Eufrazija tiksliai šaudo į priešą. Padaro tikslų šūvį į priešo pusę, prasibrauna per metalą ir šaukia:
  - Už šventą komunizmą!
  O merginos užtikrintai dislokuoja savo tanką ir nukrypsta nuo sviedinių. Nugalėti merginas nėra lengva.
  Čia prieš juos pasirodė naujausias ir baisiausias "Liūtas" -2. Pabandykite prasibrauti pro tokį tanką, ir jis bando pataikyti į trisdešimt keturis.
  Ir šaudo iš toli.
  Elizabeth atsakė tviteryje:
  - Tu nepaimsi!
  Ir siunčia sviedinį į tanką "Lev" -2 iš toli. Tai pataiko jam į kaktą.
  Hitleris spragteli.
  Tada Kotryna vėl šaudo, plika pirštais į priešą, o šį kartą sviedinys, aprašęs lanką, tiesiog pataikė fašistui į ilgą patrankos vamzdį.
  Catherine sušuko:
  - Aštri akis, pasvirusios rankos, tai ne apie mus!
  Vokietis, pametęs bagažinę, ėmė greitai apsisukti ir išeiti. "Liūtas" -2 yra pirmasis vokiškas bakas, kuriame transmisija ir variklis yra priekyje viename bloke, o pavarų dėžė yra ant paties variklio.
  Tai leido jam sumažinti ūgį ir svorį, o tai žymiai padidino greitį. Taigi "Lev" -2 išėjo ir turėjo galimybę įveikti atstumą ...
  Elena, naudodama nuogus kojų pirštus, nukreipė ginklą, paėmė jį ir šovė į priešą. Sviedinys pataikė į Liūto korpuso laivagalią, bet rikošetu nukrito...
  Elena sumurmėjo:
  - Po velnių, atstumas didelis. Mes jo nesulauksime!
  Catherine gurkštelėjo , išliedama dantis:
  - "Liūtas", merginos, tai "Liūtas", kaip mes neįsižeidžiame! Greitai pažinsime jus, draugai, bus labai gėda!
  Ir jų tankas atsitrenkė į T-3, šis tankas tiesiog pasisuko į šoną, ir jį galima pataikyti iš toli.
  O mergina šovė nuogais kojų pirštais ir kuždėjo:
  - Šlovė komunizmo erai žemėje!
  Eufrazija susierzinusi, šaudydama į priešą ir naudodama nuogus kulnus, pastebėjo:
  - Mūsų Tėvynė stipri, ji saugo pasaulį!
  Elžbieta čiulbėjo, apnuogindama dantis, dainavo, kurdama visą eilėraštį:
  Šėtonas mūsų neįveiks
  Mano tėvynė yra pati gražiausia pasaulyje,
  Šlovė gražiai šaliai....
  Suaugusieji ir vaikai jame bus laimingi!
  
  Tegul joje žydi slėnio lelijos,
  Ir padorų himną groja cherubinai...
  Fiureris ateis kaput
  Rusai yra nenugalimi mūšiuose!
  
  Komjaunimo nariai bėgioja basi,
  Jie basomis kulnais trypia ant sniego...
  Hitleris tu tik šauniai atrodai
  Aš perkelsiu tave į tanką!
  
  Ar galime nugalėti nacius
  Kaip visada, esame basos merginos...
  Pats baisiausias riteris yra mūsų lokys,
  Jis visus nužudys kulkosvaidžiu!
  
  Ne, mes, merginos, jau labai šaunios,
  Mes tiesiogine prasme išardome visus priešus ...
  Mūsų nagai, dantys, kumščiai...
  Mes pastatysime vietą nuostabiame rojuje!
  
  Tikiu, kad bus šaunus komunizmas,
  Šalis jame žydi, patikėkite patarimais ...
  Ir apgailėtinas nacizmas išnyks,
  Jie bus, tikiu, žygdarbiai dainuojami!
  
  Jis žydės, tikiu, kad kraštas audringas,
  Nuo pergalės vėl link pergalės...
  Nugalėk japoną Nikolajų
  Samurajus atsakys už niekšybę!
  
  Neleisime savęs pakreipti,
  Sutriuškink mūsų priešus vienu smūgiu...
  Tegul medžiotojas virsta žvėriena
  Mes sutriuškinome Vermachtą dėl geros priežasties!
  
  
  Tikėk, kad nepasiduotume iš rankų,
  Rusai visada galėjo kovoti ...
  Mes pagaląsdavome savo durtuvus iš plieno,
  Fiureris taps buffono įvaizdžiu!
  
  Štai kokia yra mano tėvynė
  Jame groja rusiškas akordeonas...
  Visos tautos yra draugiška šeima,
  Abelis triumfuoja, o ne Kainas!
  
  Netrukus jis bus SSRS šlovėje,
  Nors mūsų priešas yra žiaurus, klastingas ...
  Mes parodysime narsumo pavyzdį,
  Rusijos dvasia bus šlovinama mūšiuose!
  . 8 SKYRIUS
  1944-ųjų gegužė prabėgo greitai... Albina ir Alvina rinko sąskaitas lėktuvuose.
  Tai merginos, kurios tarsi ant cherubų sparnų skuba.
  Albina nuogais kojų pirštais numuša rusų lėktuvą ir cypia:
  - Už Trečiąjį Reichą!
  Alvina taip pat basa ir su bikiniu numuša sovietinį lėktuvą, skaldo jį į gabalus ir cypia:
  - Už arijų komunizmą!
  Po to merginos, naudodamos 37 mm patranką, pradėjo šaudyti į sovietų tankus.
  Jie išmuša trisdešimt ketvertą ir šaukia:
  - Mes tokie šaunūs!
  Albina nuogu, apvaliu kulnu spaudžia pedalą ir čirškia:
  - Tegul komunizmas garsėja!
  Ir prasibrauna pro sovietinį automobilį.
  Alvina taip pat taikliai šaudo į priešą, išmuša jį ir cypia, apnuogindama dantis:
  - Mūsų tiesa kumštyje!
  Tokios šmaikščios merginos... Ir naikina sovietinius pulkus... Pavyzdžiui, gavo IS-2. Taigi jie užpuolė jį iš oro ir kaip įkalė vinis iš lėktuvo ginklo. Jie pralaužė metalą ir baką sudegino. Ir detonuoti kovinius rinkinius.
  Albina čiulbėjo į viršų:
  - Mergina mėgsta žudyti! Štai mergina!
  Alvina sušnypštė, apnuogindama perlinius dantis:
  - Šlovė mūsų Tėvynei! Už komunizmą!
  Merginos jau ėmėsi totalitarinio priešininkų naikinimo.
  Ir Raudonoji armija buvo užtikrintai sutriuškinta.
  O Gerda kovojo su savo "Panther" -2 įgula ir užsiėmė visišku sunaikinimu.
  Mergina nukreipė patranką nuogais kojų pirštais. Ji numušė trisdešimt keturis ir riaumojo:
  - Už komunizmo didybę arijų būdu!
  Šarlotė taip pat šovė nuogais kojų pirštais į sovietų tanką, sudaužė šarvus ir šaukė:
  - Už didelę sėkmę pasaulyje!
  Pakliuvo be didelių ceremonijų ir Christina. Taip, ji tai padarė taip tiksliai, basu kulnu trenkė per sovietinį trisdešimt ketvirtį ir ištarė:
  - Už didžiąsias sienas!
  Magda taip pat paeiliui iššovė sviedinį ir šaukė:
  - Už naują arijų tvarką!
  Tada merginos ėmė ir vieningai dainavo:
  - Visi esame skinhedų laisvės gerbėjai, kovojame už naują tvarką! Netrukus tautos taps arijomis, mes kovosime ugnimi ir kardu!
  Kariai, turiu pasakyti, pasirodė labai kovingi. Ir jei jie numuš priešą, tada iki galo.
  Sovietų Sąjungą puola aukštesnės jėgos. Japonija veržiasi iš rytų.
  Du japonų pilotai "Toshiba" ir "Toyota" atakuoja sovietų pozicijas iš oro.
  Abi japonės labai gražios, basos ir su bikiniu.
  "Toshiba" artėja prie oro, prasibrauna pro sovietinio tanko stogą ir riaumoja:
  - Aš esu pabaisa iš Japonijos pragaro!
  Toyota, spausdama basos kojos pirštus ant pedalo ir nukirsdama priešą, šaukia:
  - Už Japonijos idėjų didybę!
  Šios merginos yra nuostabios. Ir jie labai aktyviai sutriuškina priešus.
  O SSRS tikrai pralaimi samurajui. Ir suprantama kodėl. Kur atsispirti tokiam fanatizmui ir technologijoms.
  Japonijos merginos prasibrauna lengvais, bet vikriais tankais ir specialiai kulia Raudonąją armiją.
  Tankų vienetai ne juokai.
  "Toshiba" iš oro numetė bombas ant sovietų pozicijų, o pora pabūklų pakilo ir čiulbėjo:
  - Už puikų komunizmą!
  Po to jis prapliupo juoktis...
  Skrydžio metu "Toyota" pažymėjo:
  - Rusijos dievai yra keisti. Jie garbina ant kryžiaus nukryžiuotą žmogų ir laiko jį Dievu. Netgi kažkaip pasidaro juokinga!
  Atsakydama Toshiba nusijuokė ir pastebėjo:
  - O mes patys greitai tapsime dievais ir tęsime savo Dieviškumo evoliuciją!
  O merginos juoksis labai noriai.
  Toyota nusijuokė:
  - Mūsų stiprybė vienybėje!
  Toshiba tai agresyviai patvirtino:
  - Mūsų jėga, mūsų kumštis!
  Ir vėl iš dangaus jie nuneš ant priešo lėktuvų sviedinių srautą, prasibrauti per trisdešimt keturis.
  Tai kovojančios merginos ir dar ką sako. Japonija prarys ir sudegins visus.
  O kai pionierius kankina, jis pasirodo itin agresyvus.
  Ypač jei berniuko kulnai apkepti. Tai labiausiai ir nėra super veiksmas ...
  O mergaitės šaukia iš visų jėgų...
  O sovietinės merginos taip pat drąsiai kovoja ir numuša priešininkus. Ir jie veikia anksčiau nei numatyta tvarka ir taranuoja.
  Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova - labai aktyvios dangaus gražuolės.
  Ir numuša nacius, nors tie lėktuvai stipresni.
  Anastasija nuogais kojų pirštais nuspaudžia gaiduką ir dainuoja:
  - Būti stipriam nėra blogai, būkite tikri!
  Akulina nuogu kulnu nuspaudžia gaiduką ir patvirtina:
  - Mes labai stipriai įveiksime nacius!
  Ir abi merginos dainavo:
  - Stiprus, stiprus, labai sunku įveikti! Stiprus, stiprus, labai sunku įveikti!
  Po to kariai pradėjo skaityti sparnuotus aforizmus, kurie šuoliavo kaip arkliai, tiksliau - jauni eržilai;
  Politikas dažnai tyčiojasi , norėdamas uždėti jungą rinkėjams!
  Gaidžio politikas rinkėjus traiško kaip vištas!
  Politikas svajoja pajodinėti ant balto žirgo, kad rinkėjui uždėtų jungą!
  Lapė yra maža su iltimis ir, norėdama jas praryti, paprastai jas paslepia!
  Daug apie žmoniškumą kalbantis politikas yra tipiškas kanibalas!
  O mešką galima užliūliuoti medaus saldžiomis kalbomis!
  Alkoholikui karti degtinė saldesnė už medų!
  Siuvėjas meluos ir neraudos, politikas "raudos" ir meluos!
  Moteris, nusimetusi batus, apsivelka vyrą, iki valkatos lygio!
  Jei nori priartėti prie Dievo, sutrumpink savo godumą!
  Net ir akivaizdžiame Visagalio abejingame slypi meilė - juk vaikai pirmiausia nori išsiveržti iš tėvų globos!
  Dievas atideda bausmę už blogį, kad suteiktų galimybę nusidėjėliui!
  Vyro ir žmonos talentas ir darbštumas gimdo sėkmę tik poromis!
  Net medus kartaus - jei jame paskęsi!
  Apgaulė yra kaip vynas ir liguista, saldi ir sunkiai sustabdoma!
  Meilė yra kaip skeveldras sviedinys - sudaužo širdį, suvirpina smegenis, išsuka kišenes, nueina į šoną!
  Žmogus tam tikra prasme prilygsta Dievui - Visagalis sukūrė visatą, o žmogus pagimdė kvailystę: abu yra begaliniai!
  Sėkmė, kuri remiasi krauju, laukia durtos kiaulės likimo. Jie suvalgys savo kovos draugus - pykčio rezultatas liūdnas!
  Kartais geriausias būdas išlaikyti reputaciją yra kilpa ant kaklo! Bet kokiu atveju, neleiskite jam nukristi!
  Negalite ilgai gulėti po lokiu - jis jus sutraiškys!
  Kartais žmona yra kaip mamutas, o ne antklodė!
  Rašytojas, kuris stengiasi skinti banknotus - jis nepasės gero, amžinas!
  Šalis be įstatymo yra kaip kūnas be skeleto! Tik kad nesukaulėtų - reikia rinkimų!
  Jei norite sukurti šedevrą - pamirškite mokestį!
  Sumaniausia apgaulė, kai nemeluojate, bet niekas jumis netiki!
  Žinoma, pralaimėjimas žada didelių rūpesčių, bet tai tik būsimos pergalės atspindys!
  Mūšyje narsumas ir geras intelektas atneša pergalę.
  Norėdami pataikyti, pirmiausia turite pamatyti, kur!
  Skautas yra pergalės kalvis!
  Kiekvienas kvailys gali suluošinti, bet ne kiekvienas protingas žmogus gali išgydyti!
  Yra daug nemandagių budelių - mažai gydančių gydytojų!
  Kai kurie yra gydytojai, kiti yra budeliai!
  Be skausmo nėra narsumo - be narsumo nėra pergalės!
  Komunizmo idėjos yra idiotizmo riba: jei karštos galvos ir šaltos širdys imasi jas įgyvendinti!
  Komunizmas lengvas, bet tie, kurie per riebūs, sudeginami!
  Jei neturite kantrybės, dainavimas padeda!
  Žmonės kaip geležis - kol atvės, suteik norimą formą!
  Jei nori išpopuliarėti - dažniau naudok jėgą!
  Įvertinimas yra kaip pragariška žolė - ji auga, kai laistote ašaromis ir krauju!
  Žmonės kaip piktžolės - kuo daugiau trypi, tuo aukščiau ji driekiasi!
  Vienybė yra raktas į pergalę!
  Drausmė yra pergalės įrankis! Protas žaidžia!
  Vienybė, drąsa, nesavanaudiškumas - raktai į pergalę, laisvę, laimę! Be disciplinos nėra kariuomenės, o be kariuomenės negali rasti laisvės!
  Darbas mus sustiprino, proto padaugintas suteiks laisvę, o kartu su sėkme - laimę!
  Vadas yra kaip piramidės viršūnė - turi būti tik viena, antraip net tokia tvirta konstrukcija sugrius!
  Šeimos kilmingieji turi tokį patį ryšį su drąsa, kaip ir plaukų ilgis su protu!
  Joks protėvių narsumas bailiui nepadės!
  Ašmenys, pagaminti iš stipriausio plieno, rūdija kalbančio ir bailio rankose!
  Pats baisiausias ginklas - Biblija niekšo rankose!
  Pagrindinis vyro turtas: potencija, tai ir pagrindinė žlugimo priežastis!
  Geriausia profesija yra prostitucija, tu derini verslą su malonumu ir kiekvieną kartą turi naują partnerį - jokios rutinos!
  Galite girtis herojaus kilme amžiams, bet atsidūrę mūšio lauke bailiai puolate į užnugarį!
  Degtinės butelis kaip granata - išmuša iš kojų, išmuša smegenis, sutraiško vidų!
  Kai širdis prisipildo gailestingumo, piniginė kažkodėl ištuštėja!
  Tikrai laisvas žmogus paklūsta trims dalykams - protui, meilei, Dievui!
  Meilė kaip rožė - ji ilgai nežydi, bet skaudžiai skauda!
  Vergas savo sieloje yra nuolankus - aistroms, geismui, Dievo tarnams!
  Sėkmė nepastovi kaip smėlis - tik darbštumas ją suriš cementu!
  Puodelis vyno yra kaip vandenynas - jei tave nuneš, prarandi žemę po kojomis!
  Moterys mėgsta vyrišką galią, bet ne tuo atveju, kai jos patiria pačios!
  Meilė yra kaip valtis, jei irkluosite per greitai, ji apvirs ir nuskęs!
  Tinkamu metu jis pristato straipsnį - suaugusiųjų viliojimas jaunuolių!
  Jūs negalite uždėti antrankių meilei!
  Tai, kas natūralu, nėra nusikalstama!
  Meilė yra švelnus jausmas, bet storiausios pančių neatlaikys!
  Jei veiktų visi įstatymai, šalis virstų kalėjimu, kuriame sargai verbuojami iš užsienio!
  Bausmės neišvengiamumo principas neveikia, nes negali savęs suimti!
  Gydytojai neturi pereiti kliūčių ruožo. Po jo rankos drebės, o liežuvis klibės ir degtinės taurė, skirtingai nei pagirios, nepadės!
  Nieko nėra labiau varginančio - ilgas dykinėjimas!
  Mokslinis atradimas: sumanyta palaipsniui - įkūnyta agresyviai!
  Ne mąstymo vieta apmąstymams, o kivirčų ir beprotybės vieta!
  Visos žmonijos bėdos kyla iš savanaudiškumo, klestėjimas įmanomas tik bendromis pastangomis!
  Žmogus be komandos yra kaip žarijos, be ugnies - mažai duoda šviesos ir greitai užgęsta!
  Tėvynė šildo - geriau už ugnį!
  Ir gyvuliui geriau bandoje!
  Logika neturi tarnauti instinktams - geismo protui!
  Bus karas - bus žygdarbis!
  Raumenys be smegenų, tai sauja mėsos - ant kurios verkia keptuvė!
  Iš dviejų dvikovininkų vienas kvailys, kitas - niekšas!
  Kuo aukščiau žmogus skrenda, tuo labiau jis nepatenkintas savo padėtimi!
  Paliktas vienas, šuo pasigenda šeimininko lazdos!
  Tik jis turi sparnus - kurio protas nepratęs šliaužioti!
  Blogai, kai esi vienas kaip snobas!
  Tu esi vienas, o priešai - legionas!
  Net dramblį gali suėsti klaida!
  Jei klaidų yra ne vienas milijonas!
  Šalies vadovas turi būti brolis žmonėms, o ne brolis!
  . Vandenyne lengviau rasti sausą uolą nei išradimą, kuris nebuvo panaudotas kariniams tikslams!
  Moters pergalė - vilioja spindesiu, bet atbaido už kainą!
  Karo ugnies dievas, kaip ir kiti dievai, reikalauja dėmesio ir aukų!
  Vienas kardas, kaip lietaus lašas, kris ir išsibarstys, o kai jų bus daug, gims pergalė!
  Tik nedainuokite - už taiką!
  Mano širdis liūdna - pilvas tuščias!
  Pirmiausia dubuo, tada mintys!
  Pergalė verta garbės!
  Garbė yra santykinė sąvoka ir pirmiausia turėtų būti taikoma jūsų kariams!
  Kas geria prieš kovą - pagirios požemyje!
  Vamzdžiai tyli, nes ašmenys dainuoja - plienas stipresnis ir garsesnis už varį!
  Kariuomenė be vadų yra kaip avių banda be piemens, jei vienas vilkas nevalgo, tai išgąsdins!
  Skrydis yra daugiau kvailystė nei bailumas! Juk dauguma karių žūva ne mūšyje, o persekiojimo metu!
  Karas kaip žaidimas domino, tik sulaužytų kaulų nebegalima surinkti - žemė laiko!
  Persekiojimas karį paverčia budeliu, bailį - drąsiu, nuolankų - įžūliu!
  Fantazija yra absurdo ir absurdo konkursas! Tuo pačiu nebėra mokslinio ir loginio žanro!
  Kare kaip operoje - kiekvienas dainuoja savo, tik sufleris gali būti šnipas!
  Šiuolaikinės moterys atleidžia vyrui viską - išskyrus skurdą!
  Ar žinote, kuo skiriasi šnipai ir skautai?
  Aš žinau! Pas mus tik žvalgai - užsieniečiai turi solidžius šnipus!
  Kas geriau tuščia galva ar tuščia piniginė? Žinoma su tuščia galva - ne taip pastebima!
  Protas yra geriausias turtų kolekcionierius!
  Protas ir sėkmė: įsimylėjusi pora - gimdo sėkmę, turtus, padėtį, bet greitai išsiskirstys!
  Išdidiems vyrams lengviau klausyti patarimo, kai jį duoda moteris - nebent žmona!
  Išmintinga žmona verta turtų! Ir iniciatyvi žmona gali jį paduoti į teismą!
  Kas vertina asmenybę žmoguje, o kas vertina pinigus!
  Žmoniją gali sunaikinti du dalykai - kompiuteriai ir kompiuterių mokslininkai. Pirmieji atrofuos protą, antrieji negalės tuo pasinaudoti!
  Karo draugas ir granata!
  Apskritai, anekdotai pasakojantis granatas yra kaip Faberge kiaušinis, naudojamas riešutams skaldyti!
  Talentas yra kaip siela: jo neįmanoma atimti, bet jį galima sunaikinti!
  Kerštas nevertas garbės - atpildas už padorumą!
  Pavydas yra nusikaltimo užuomazga, savanaudiškumas drėkina, dykinėjimas maitina!
  Tinginystė yra baisiausias iš visų nusikaltimų!
  Geriau oriai mirti su kalaviju - nei gyventi jaučiu, botago įvarytam į kioską!
  Kare drąsa gali nugalėti gudrumą, bet gudrumas niekada nenugali drąsos!
  Karas daro gyvenimą baisų, o mirtį vertą ir gražią!
  Kuklumas - reta vado savybė, bet dėl to jis dar vertingesnis!
  - Šakalas dera su žodžiu išmatos!
  Liūtas turi tik vieną pranašumą prieš šakalą - gebėjimą oriai mirti!
  Technologijos yra drąsos vykdytojas!
  - Bet tai netiesa! Tiesą sakant, kuo aukštesnis technologijų lygis, tuo daugiau sumanumo ir išradingumo reikia mūšio lauke!
  Ten, kur prasideda Tėvynės interesai, baigiasi asmeninė gerovė!
  Laisvė turi būti derinama su disciplina. Anarchija yra laisvės priešingybė!
  Atkakli atmintis yra geriausias mentorius! Apskritai laisvę galima laimėti kardu, bet tik proto pagalba ją išlaikyti!
  - Kai stiprus karys gelbsti kitą, tam nereikia ypatingos garbės!
  Juk kai narsumas degs tavo širdyje, tu pakelsi skydą gindamas savo vergus!
  Niekšo niekšiškumas nėra pasiteisinimas sąžiningam žmogui, nes purvas nepateisina nešvaraus žmogaus!
  Meilė niekada nėra pigi - ypač jei moki ne pinigine, o siela!
  Vienintelis dalykas, kuris gali pateisinti išsiliejusį kraują, yra tai, kad dėl to nustos tekėti ašaros!
  Tie, kurie tarnauja dėl pinigų, niekada negalės susilyginti su tais, kuriuos veda drąsi širdis ir laisvės troškimas!
  Vaiko ašara pavojinga, nes virsta siautėjančiu upeliu, kuris nuplauna civilizacijas!
  Vado pareigos - ne papildomas litavimas, o papildoma atsakomybė ir sunki našta!
  Nežinia, kas svarbiau - pamaitinti visus alkanus ar nubraukti ašarą vienam vaikui!
  Auksas yra minkštesnis už plieną, bet veikiau smogia į širdį!
  Ne ginklas daro karį stiprų, o kario ginklas!
  Merginos, regis, šmaikščios su meistrų aforizmais. Ir jei jie pradeda naikinti priešą, tada jis negali būti išgelbėtas nuo jų.
  1944 m. gegužės pabaigoje prasidėjo nacių puolimas Saratovo kryptimi.
  Mūšiuose dalyvavo "Shturmlev" - mašina ant buvusio liūto važiuoklės su dar galingesniu 450 mm kalibro bombos paleidimo įrenginiu, kuris tiesiogine prasme sutraiško ir sunaikina viską, suplėšydamas ir pralauždamas milžinišką piltuvo jėgą. .
  O tokia raketa tuoj paims visą bloką ir numuš.
  " Šturmlevas ", kontroliuojamas vokiečių merginų komandos, šaudant į sovietų pozicijas.
  Džeinė mirkteli draugėms ir trypčiodama basomis kojomis sako:
  - Mes kruopščiai nušluojame priešus ir paverčiame juos tipiniais karstais!
  Gringeta atsakydama mirkteli, basa koja paspaudžia svirtį ir sušunka:
  - Mes žaisime ir nugalėsime priešus!
  Malania pažymėjo:
  - Prieš Šturmlevo mašiną bet kokie sovietiniai įtvirtinimai yra bejėgiai!
  Monika, trenkdama pliką kulną, patvirtino:
  - Mes tikrai gimę laimėti!
  Jane išvedė:
  - Karas turi ne moters veidą, o fizionomiją, kuri traukia įspūdžių ieškotojus!
  Gringeta , šaudydama į sovietų dalinius iš kulkosvaidžio, išdavė:
  - Moteris - tai balandis, kuris kaip aitvaras įkanda geniui vyrą!
  Monika, šaudydama į rusų kareivius, pažymėjo:
  - Moteris visada turi septynis penktadienius per savaitę, o be sekmadienio dovanos iš santuokinės pareigos ji visada turi laisvą dieną!
  Malanya, juokdamasi, atsakė:
  - Dievas nėra visagalis visame kame, jis bejėgis ginčytis su moterimi!
  Jane sutiko su tuo, šaudydama nuogais kojų pirštais:
  - Nors Dievas yra visagalis, jis nesugeba užčiaupti moters burnos ir sustabdyti politiką!
  Gringeta logiškai pastebėjo, šaudydama nuogu kulnu, spausdama:
  - Politikė neturi sąžinės, moteris turi saiko jausmą, o moteris politikė - visi jausmai be saiko!
  Monika, šaudydama į sovietų kariuomenę ir sumušdama juos mirtinai, pažymėjo:
  - Moteris yra gėlė, dygliuota kaip rožė, bet jos saldus aromatas vilioja ožkas ir tranus!
  Malanya, mušdama sovietų kareivius ir naikindama bunkerius, girgždėjo:
  - Rinkėjas patenka į vaikystę, balsuodamas už nekenčiamus senus ąžuolus su įdubomis!
  Merginos parodė savo sąmojį ir nuvažiavo toliau.
  Ir iš viršaus nardė ir atakos lėktuvai. Ir taip sovietų kariuomenė kulė be problemų.
  Vokiečiai tapo tokie šaunūs. Ir jų veiklos pajėgumai pagerėjo.
  teletankai , tęsėsi .
  Ir tai buvo sovietų karių problema. O naciai sumušė Raudonąją armiją.
  Tačiau sovietinės merginos taip pat kovojo labai drąsiai.
  Kovos užvirė Kamyšinui. Čia vėl Alenka kovoja.
  Ir jos sumuštas, bet nepasidavęs batalionas.
  Alenka šypsodamasi pasakė:
  - Bet kuriame kare kario gyvybė yra vertinga!
  Ir kaip jis plikomis kojų pirštais meta granatą.
  Tai kariai - aukščiausios klasės ...
  Anyuta, šaudydama į nacius, pažymėjo:
  - Rusų kareivį galima priversti sugriūti kaip nusklembtą rąstą, bet nepasodinti ant kelių, o drebėti kaip drebulę!
  Šaudydama ir plika kulnu paduodanti sprogstamąjį paketą Alla sucypė:
  - Jei nenorite laikytis karinės drausmės, sulenksite nugarą kaip kalinys!
  Marija, šaudydama priešininkus, nuogais kojų pirštais paleisdama žudikišką bumerangą, išleido:
  - Mūsų pasaulyje daug nešvarumų, jame tik reti princai!
  Matryona, šaudydama į oponentus ir nukirsdama juos pliūpsniais, o paskui basa koja mesdama granatą, pažymėjo:
  - Politikas turi ilgą liežuvį, bet vykdyti tai, ką sumušė - jo rankos trumpos!
  Marusya, šaudanti į priešą ir pjaunanti vokiečių bei užsienio kareivių gretas, vyaknula:
  - Politikas greitai žada, vangiai pildo, prašo išmaldos, o už apgaulę - atleidimo!
  Merginos geros ir kovojančios. Tačiau jėgos labai nelygios. Daug naikinimo.
  Vokiečių tankas "Maus", nors ir ne visai serijinis, vis tiek susiduria su frontais. O jo patrankos riaumoja ir šaudo. Ir pakelkite neįtikėtiną sunaikinimą apkasuose.
  Tačiau merginos šaudo iš patrankų prieš Pelę. Nors lukštai atšoka kaip žirniai. Bet vokiečiai vis stumdo ir stumdo.
  Ir šaudo labai taikliai.
  Komjaunuolės laksto, pliaukšteldamos kulnais ir cypia:
  - Šventojo tėvynės šlovei!
  Viola, šaudydama į vokiečių pėstininkus, cyptelėjo:
  - Kai moteris neturi pakankamai batų, ji pastato vyrą ant basų kojų!
  O mergina juoksis ir parodys liežuvį.
  Reikia sakyti, kad kariai yra juokingi. O jei juos muša, tai mirtinai sumušė.
  Beveik nuogos tik kelnaitės Viola ir Margarita kaunasi, atneša sviedinius ir taikliai šaudo. Ir jų negalima tiesiog sustabdyti.
  Margarita girgždėdamas sako:
  - Šlovė komunizmo erai!
  Viola agresyviai patvirtina:
  - Didelė šlovė pokyčių erai!
  Kariai, reikia pastebėti, pasirodė itin agresyvios merginos.
  Veronika atneša ir kriaukles, mirga nuogais, apvaliais kulnais ir cypia:
  - Šlovė komunizmui!
  Tai yra jų kovos įžvalga. Ir kaip įnirtingai ir įnirtingai jie kovoja.
  Ir pliki, įdegę keliai mirga.
  Tamara taip pat kovoja. Ji išėjo iš nacių užgrobto Kaukazo ir vėl į gretas. Kovoja su mėsėdžių kraujo pojūčiu. Kovoja su kolosalia agresija.
  Tamara nuogais kojų pirštais meta granatą, drasko nacius ir cypia:
  - Komunizmas bus su mumis!
  Ir duoda taiklų seriją iš mašinos ...
  Galima pamatyti, kaip merginos daro milžiniškus stebuklus. Ir jie turi ugnį, kuri grasina sudeginti visatą.
  Veronika, šaudo, dainuoja:
  Bus įdomu, be jokios abejonės
  Viskas pasaulyje pateiks tvarkaraštį!
  Ir mirkteli safyrinėmis akimis.
  Tamara, šaudo, riaumoja:
  - Kolovratas ! Evpatiy Kolovratas ! "Rusijos didvyriai" renka aliarmą!
  Ir davė posūkį iš kulkosvaidžio. Ji nukirto Fritzą ir sucypė:
  - Moteris visų pirma yra lapė, kuri nori laso liūtą, bet dažniausiai į jos lasą patenka asilai!
  Viktorija, šaudydama ir apnuogintais kojų pirštais, mesdama dar vieną mirties dovaną, išleido:
  - Moteris yra višta, kuri myli auksinius kiaušinius, atnešdama jiems tik nuostolius!
  Ir merginos prapliupo juoktis. Jie taip puikiai kovoja su didžiuliu spaudimu.
  Šaudydama į užsienio divizijas Tamara pažymėjo:
  - Moteris yra višta, tik ji gali atnešti auksinius kiaušinius tam vyrui, kuris yra tikra lapė!
  Veronika, šaudydama ir atidengusi dantis, pridūrė:
  - Tikra lapė ir gaidys privers dėti auksinius kiaušinius!
  Margarita, šaudydama ir mėtydama granatas basomis kojomis, pažymėjo:
  - Lapės nagai ne liūto, bet ji nuplėš nuo žvėrių karaliaus tris odas!
  Viola, agresyviai iškirsdama dantis, pastebėjo:
  - Kas protu ne lapė, tas ne ir liūtas!
  Kariai matomi su didelėmis kovotojo ambicijomis. Ir jei jie pradeda.
  Olimpijas, šaudydamas ir imdamas galingas kojas, pakėlė visą dėžę sprogmenų ir paleido. Nacių masė suplėšyta, o graži mergina riaumoja:
  - Valdyk SSRS ir dainuok dainą Liuciferiui! Mes laimėsime visus!
  Tačiau Olimpijas nepamiršo ir, iššaudęs, prabilo:
  - Moteris lapė sugeba įtikinti bet kurį vyrą, kad jis yra liūtas, veisiantis kaip paprastas asilas!
  Šaudanti Margarita sutiko su tuo:
  - Patelė liūtė, turinti tik lapės protą ir vilko gniaužtus!
  Serafimas, pjovęs priešininkus, pažymėjo:
  - Liūtas yra ne tas, kuris riaumoja, o tas, kuris drasko daug žalumos!
  Viola, šaudydama taiklią ugnį į priešą ir kirpdama jį, pastebėjo:
  - Kai politikas ne lapė, tada nuo jo nuplėšiamos trys odos ir uždedamos antkaklis!
  Viktorija, apnuogindama dantis ir mirkčiodama, o paskui plika koja mirtina jėga skirdama mirties dovaną, paskelbė:
  - Politikas turi platų užpakalį sėdėti ant dviejų kėdžių, bet sielos platumą turi tik žodžiais!
  Olimpija, nuogomis raumeningomis kojomis užleisdama vietą statinei ir sprogdindama Liūto tanką, sumurmėjo:
  - Į tanką prasiskverbia sviedinys su urano šerdimi, politikas į viršų skinasi be širdies, bet su auksine pinigine!
  . SKYRIUS #9
  Kamyšinas buvo apleistas. O 1944 m. birželio pradžioje kovos užvirė už Saratovą.
  Čia mūšiai tokie aktyvūs. Ir merginos, kaip visada, mūšiuose. Ir tokie mieli kariai.
  Alenka kovoja ir šienauja priešininkus automatiniais sprogimais ir ištisomis gretomis.
  Mergina nuogais kojų pirštais meta granatą ir cypia:
  - Artėja mano pergalė!
  Ir vėl šaudo į priešą.
  Anyuta taip pat šaudo į priešą. Tai daro tiksliai ir tiksliai. Jos kulkosvaidžiai tokie gražūs. O pliki kojų pirštai meta kolosalios jėgos sprogstamuosius paketus. Jie suplėšo nacius, o mergina girgžda į viršų.
  - Už komunizmą!
  Alla, kolosaliu tikslumu šaudydama į priešą ir nukirsdama priešus, cypia:
  - Už beribę Tėvynę!
  Ir nuogais kojų pirštais mergina vėl meta granatą. Reikia pasakyti, kad ji yra kovinga iš kovotojų.
  O ji pati - raudonplaukė ir tik šortukais. Ir jis taip taikliai ir taikliai šaudo, ir krautai atsigula.
  Marija taip pat šaudo labai taikliai. O ji tokia graži mergina ir nuogais kojų pirštais meta sprogstamąjį paketą, suplėšydama priešininkus.
  Tada jis riaumoja:
  - Valdyk SSRS imperiją!
  Marusya taip pat tiksliai šaudo, pataiko į priešus ir riaumoja:
  - Nuo taigos iki Didžiosios Britanijos jūrų mūsų kariuomenė yra stipriausia iš visų!
  Ir dar šaudo basa koja.
  Tada Matryona iššaus mirtiną sviedinį į priešą. Ir pataikė į jį šimto procentų tikslumu. Natūraliai plikas kulnas.
  Tai sovietinės merginos, kurios dirba, bet neatsilieka ir vokietės.
  Christina, Magda, Margaret ir Schella kovoja Panteroje. Mašina, nors ir nėra ideali, bet su greito šaudymo, ilgo nuotolio ginklu, vidutiniškai judriu ir gerais priekiniais šarvais.
  Vokietės basos ir su bikiniu, nepaisant vasaros karščių, o tiksliau jos dėka.. Ir veda manevringą mūšį.
  Štai Christina atlieka šūvį... Sviedinys atsitrenkia į T-34-76 bokštelį ir jį pramuša. Sovietų tankas sustoja.
  Merginos rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų paėmė!
  Tada Magda šaudo. Gražuolė auksiniais plaukais taip pat trankė.
  Taip, taigi bokštas buvo nuplėštas trisdešimt ketvirtą.
  Tigro mergaitės paeiliui šaudo. Ir labai taikliai. Čia jie pataikė į kitą sovietų tanką.
  Toliau atėjo Margaret. Ir pataikė į savaeigius pabūklus SU-76. Mikliai pakliuvo. Ir ji dainavo:
  - Mūsų pragariška Vokietija stipri, ji saugo pasaulį!
  O kaip liežuvis parodys!
  Tada ji iššovė iš Shell patrankos. Pataikė į sovietų tanką KV-1S. Mergina taip pat atliko gerą darbą.
  Taip, keturi kariai su bikiniais kovoja ir nebijo šalčio. Moterims pradėjus kovoti, Trečiajam Reichui viskas klostėsi daug sėkmingiau.
  Štai lakūnai Albina ir Alvina danguje. Abi gražuolės yra su bikiniais ir basos. Jie kovoja su Focke -Wulfs. O tai labai rimtas automobilis.
  Albina, šaudydama iš oro patrankų, sako:
  - Aktyvus kroketas! Negailėk žodžio!
  Ir kaip jis sužibės akinančia šypsena! Ir numuš iš karto du sovietų lėktuvus.
  Alvina taip pat oro patrankomis nukirto tris ir čiulbėjo:
  - Mano įėjimas bus mirtinas ir nuobodus!
  Tada mergina apnuogino dantis ir parodė dantis! Ji pati žavi ir kupina fenomenalaus žavesio.
  Albina nutraukia kitą lėktuvą "Yak-9" ir cypia:
  - Kam mums reikalingi sovietiniai lakūnai?
  Alvina numuša LAGG-5 ir užtikrintai sako:
  - Kad mes, vokiečiai, gautume sąskaitas!
  Nuostabi merginų pora. Kaip jie ėmėsi rinkti apdovanojimus sau. Tokioms gražuolėms tikrai nepasiginčysi. Jie numuša lėktuvus ir apnuogino dantis.
  O pagrindinė paslaptis - šaltyje, merginoms reikia būti basoms ir su bikiniu. Tada ateis sąskaitos.
  Ir niekada neapsirengti. Ir papurtyk nuogą krūtinę, ir ji visada bus labai gerbiama!
  Albina nukirto kitą Raudonosios armijos lėktuvą ir dainavo:
  - Dideliame aukštyje ir žvaigždžių grynumu!
  Ir ji mirktelėjo, pašokdama ir trūkčiodama basomis kojomis riaumodama:
  - Jūros bangoje ir įnirtingoje ugnyje! Ir įnirtingoje ir siautulingoje ugnyje!
  Ir vėl mergina energingai numuša lėktuvą.
  Ir tada Alvina puola priešą. Jis tai daro už kampo, atidengia dantis ir cypia:
  - Būsiu super pasaulio čempionas!
  Ir vėl merginos partrenktas automobilis krenta. Taip, Raudonajai armijai tai gana blogai.
  O Albina riaumoja su laukine ekstaze:
  - Dabar aš budelis, o ne lakūnas!
  Numuša kitą sovietų lėktuvą ir sušnypščia:
  - Pasilenkiu virš taikiklio ir raketos veržiasi į taikinį, laukia dar vienas bėgimas!
  Karys yra labai agresyvus.
  Štai abi merginos atakuoja antžeminius taikinius. Albina muša kumščiu trisdešimt keturiems ir šaukia:
  - Tai bus pabaiga!
  Alvina atsitrenkia į SU-76 ir sušnabžda:
  - Iki visiško sunaikinimo!
  Ir kaip jis kratosi basa koja!
  Merginos čia kaunasi, o iš SSRS pusės merginos taip pat kovoja, bando apsaugoti Gurjevą, kur irgi stumiasi nacių kariuomenė, kaip skorpionas.
  Alenka kovojo už Gurjevą, kurį šturmavo naciai. Beviltiška gražuolė apnuogintais kojų pirštais metė granatą ir čiulbėjo:
  - Šlovė Rusijai ir gimtosios šalies partijai!
  Tada Nataška nuogais kojų pirštais paleido granatą ir sušnypštė:
  - Saugome mergaitę basomis!
  Po to, kai Anyuta irgi nuogų kojų pirštais atsiuntė mirties dovaną ir pūtė :
  - Tai bus nuostabus smūgis!
  Rudaplaukė Augustina ėmė ir atsiuntė sunaikinimo dovaną apnuoginta apatine galūne ir sucypė:
  - Nukreipkite radarą į dangų!
  O tada auksaplaukė Marija plikomis kojomis atidavė naciams mirtį.
  Ir ji dainavo:
  - Madagaskare, dykumoje ir Sacharoje! Visur mačiau baltą šviesą!
  Ir tada Marusya meta visą krūvą plikų padų ir dainuoja:
  - Suomijoje, Graikijoje ir Australijoje, Švedijoje sakys, kad nėra gražesnių merginų už šias!
  Taip, šešios merginos kovojo labai gerai. Bet "Fritz" vis tiek paėmė Kurską ...
  Ne, nesipriešinti tokioms aukštesnėms jėgoms. Fašistai laikosi savęs ir lazdos.
  O kas turi įtakos monstrų ruošimui.
  Adolfas Hitleris buvo tiesiog išprotėjęs: jautėsi tikru despotu, kuriam visi paklūsta ir dreba. Taip, jei nori stalininių sėkmių, turi būti kaip Stalinas, be gailesčio ir reiklumo kitiems ir sau (būtent taip šioje sekoje manė Josifas Vissarionovičius!). Dabar ošimas neblogas ir automobilis pradės judėti. Apskritai Vokietija, atsižvelgiant į palydovus, turi didžiulį pranašumą prieš SSRS pramoninės įrangos kiekiu, kvalifikuota darbo jėga ir visų lygių inžinierių skaičiumi. Tai faktas, tačiau ginklų gamyba vis dar nėra lygi! Vokietija per visą karą atsiliko nuo SSRS, nepaisant visų sunaikinimų Rusijoje. Ir nuo ko? Žinoma, dėl tam tikros netvarkos, kuri viešpatavo įvairiuose padaliniuose, o ypač karinėje pramonėje. Be to, neigiamą vaidmenį suvaidino žaliavų trūkumas, taip pat priešo galimybių neįvertinimas. Visų pirma, 1940 m. ginklų gamyba Vokietijoje buvo mažesnė nei 1939 m (jei skaičiuotume kotą, atsižvelgiant į amuniciją), ir tai nepaisant to, kad karas jau vyko, o Trečiasis Reichas perėmė kontrolę. didelės teritorijos su didžiuliais gamybos pajėgumų rezervais. Na, ką galime pasakyti apie Hitlerio organizacinius įgūdžius? Ne per daug, tada jis blykstelėjo karinės pramonės srityje.
  Fiureris ilgoje kalboje pareiškė:
  - Aviacijos priežiūros atveju Sauer suteikiami avariniai įgaliojimai . Jis atidžiai stebės pagamintos įrangos kiekį ir, ne mažiau svarbu, kokybę. Be to, daugelis jūsų draugų Goeringų, nors kažkada buvo geri tūzai, nėra pajėgūs vadovauti darbui. Ne kiekvienas geras karys yra ir išskirtinis generolas, todėl vietoj pakarto Eriko techninei sferai vadovaus žmogus iš profesionalių verslininkų, gebantis reformuoti ir perkomplektuoti aviacijos pajėgas. Juk Didžioji Britanija nemiega, didina ir savo ginkluotųjų pajėgų, o ypač aviacijos, kiekį ir kokybę. Priešą reikia aplenkti dviem galvomis, keliolika žingsnių, kitaip visiškai prarasime pranašumą prieš priešą. Ir todėl reikalingi kokybiški žingsniai.
  Goeringas nedrąsiai paprieštaravo:
  - Mano draugai, pasiteisinę žmonės, kurie įrodė savo kovinį efektyvumą ir profesionalumą.
  Demoniškas diktatorius įsiuto:
  - O gal aš, jūsų nuomone, pamiršau, kas pralaimėjo mūšį dėl Britanijos? Arba kam nepavyko ketverių metų šalies ūkio plėtros plano. Ar jūs taip pat norite būti plakami ir net viešai. Taigi užmerkite burną ir tylėkite, kol jie jus įkals!
  Göringas net atsisėdo iš baimės. Deja, su fiureriu nereikia juoktis. Tada vėl pasigirdo triukšmas, į dangų pakilo kitas reaktyvinis lėktuvas ME-262. Automobilis buvo masyvus ir turėjo net du variklius. Sparnai šiek tiek iššluoti, pats naikintuvas atrodo gana grėsmingai. Jo greičio charakteristikos, 1941 m., paprastai yra tinkamos ir net pagal pasaulinius standartus yra rekordinės. Tiesa, pati mašina dar nėra visiškai patikima ir reikalauja derinimo. Tačiau fašistų diktatorius jau suteikė naujų, pažangesnių naikintuvų charakteristikas... ME-262 sveria daugiau nei šešias tonas, vadinasi, yra tam tikra perkrova. Reaktyvinis naikintuvas turi būti mažas, pigus ir judrus. Šiuo atžvilgiu ME-163 galėtų būti visai neblogas, tačiau jo raketinis variklis per daug priverstas ir veikia tik šešias minutes (tiksliau, jis vis tiek veiks!), o tai reiškia, kad nuotolis yra tik šimto kilometrų spinduliu. . Kaip "Blitz" tipo bombonešiui ar priedangos kovotojui armados atakoms prieš Angliją, jis, žinoma, netinka.
  Tačiau ME-262 gali gabenti toną bombų, tai yra tiek pat, kiek sovietų fronto linijos lėktuvas Pe-2. Tai yra puikus sprendimas tiek naikintuvams, tiek kariuomenei. Tačiau kodėl nesukūrus ME-163 Comet tipo naikintuvo, bet be raketinio variklio, o su turboreaktyviniu? Jie bandė patobulinti kometą ir, atrodo, sumažino skrydžio laiką iki 15 minučių (tai yra iki 300 kilometrų atstumas), o tai apskritai yra priimtina Britanijos mūšiui. Londoną dar galima gauti iš Normandijos... Nors ne viskas taip akivaizdu, reikia ir subombarduoti, ir grįžti atgal, o penkiolika minučių nebuvo tokio priverstinio režimo. Ateityje raketiniai ir reaktyviniai naikintuvai buvo pripažinti aviacijos aklaviete. Tačiau "Comet" dizainas yra labai įdomus dėl savo mažo dydžio ir lengvumo, o tai reiškia pigumą ir manevringumą.
  Be to, vis dar yra labai perspektyvių naikintuvų, sveriančių apskritai 800 kilogramų, tokių sklandytuvų, kuriuos galima panaudoti oro mūšiuose. Tiesa, dėl nedidelio nuotolio skrydžiai jais gali būti vykdomi tik gynybos mūšiuose arba pristatomi į Londoną ant ... Transports, o tada vėl jungiami prie pilotų. Čia reikia galvoti. Tikroje istorijoje sklandytuvai neturėjo laiko kariauti, o sovietų aviacijos generolai kažkodėl neišdrįso išbandyti šios idėjos Korėjoje. Apskritai tai nėra liūdna, tačiau Korėjos karo metu amerikiečių lakūnas pirmasis atidarė pergalių sąskaitą. Taigi jankių nevertėtų nuvertinti.
  Pasibaigus skrydžiui, jauna šviesiaplaukė mergina iššoko iš kabinos ir visu greičiu pribėgo prie fiurerio.
  Apsėstas nacistas ištiesė jai ranką bučinio. Puiku, kai merginos tave myli, o fiurerį, regis, gana nuoširdžiai dievina visi vokiečiai, tiksliau, beveik visi, išskyrus kelis koncentracijos stovyklų kalinius. Pilotas su entuziazmu pasakė:
  - Tai tiesiog puikus lėktuvas, turi tokį greitį ir galią. Atplėškime visus liūto jauniklius kaip karšto vandens butelį nuo surogato!
  Fiureris patvirtino merginos impulsą:
  - Žinoma, suplėšysime, bet... Mašinos derinimas turėtų būti atliekamas sparčiau, o tai ypač pasakytina apie variklius. Čia, žinoma, prireiks radikalių priemonių joms tobulinti, bet jei kas padės vadovas-dizaineris!
  Visi lojo choru:
  - Šlovė didžiajam fiureriui! Tegul Apvaizda mums padeda!
  Pradėjo skambėti Trečiojo Reicho himnas ir jaunųjų Hitlerjugendo kovotojų kolona pajudėjo toliau . Berniukai nuo keturiolikos iki septyniolikos metų eidavo po būgnu specialia forma. Ir tada buvo įdomiausia: žygiavo paauglės merginos iš Vokietijos moterų sąjungos. Jie buvo su trumpais sijonais, nuogos, nuogos gražuolių pėdos traukė vyrų žvilgsnius. Merginos bandė pakelti kojas aukščiau, bet tuo pat metu traukė pirštą, atsargiai padėjo kulną. Linksmas gražuolių su nepriekaištingomis figūromis reginys... Tiesa, veidai buvo kitokie, o kai kurios jaunos fašistės buvo kiek grubios, beveik vyriškos, be to, jas iškreipdavo. Ypač kai jie sujungė antakius.
  Esteta Adolfas pažymėjo:
  - Būtina, kad berniukai ir mergaitės masiškai gautų fizinį lavinimą. Ir aš žinau, kad šia proga daug nuveikta, ypač Jungvolke , bet reikia įtraukties ir spartiškų metodų. Žinoma, be skatinimo vagystės... Mūsų jaunuoliai ir moterys turėtų užaugti padoriais ir kartu negailestingais žmonėmis.
  Vyriausiasis vadas nutilo. Generolai tylėjo, tikriausiai bijojo prieštarauti, bet nenorėjo patvirtinti to, kas akivaizdu. Fiureris tęsė:
  - Karas - ne pokštas, bet negailestingumas priešams turi būti derinamas su savitarpio pagalba ir broliškumo jausmu bendražygių atžvilgiu. Tai turime įskiepyti kiekvienam... Naujasis antžmogis yra negailestingas kitiems, bet dar labiau jis turi būti negailestingas sau. Nes nepilnavertiškumą pirmiausia reikia išnaikinti savo sieloje, o tada silpnas, žmogaus kūnas pakils!
  Dar viena pauzė... Generolai ir dizaineriai staiga suprato ir ėmė energingai ploti. Fiureris atrodė patenkintas:
  - Tai geriau, bet dabar norėčiau pamatyti oro mūšio imitaciją. Toks didžiulis ir viską griaunantis...
  Heinkelis nedrąsiai pasiteiravo:
  - Su gyvais šoviniais ar sviediniais, mano fiureri?
  Nacių numeris vienas linktelėjo:
  - Žinoma, su kova. Be to, norėčiau apsvarstyti išmetimo įrenginio veikimą. Juk tu prie to dirbi... - Fiureris papurtė kumščius. - Kai pagaliau jis bus paruoštas ir pradėtas masiškai gaminti. Juk patyręs pilotas yra patyręs pilotas, kurį reikia saugoti būsimiems mūšiams!
  Vis dėlto "Fuhrer-Terminator" nusprendė dizaineriams parodyti modernesnį išmetimo įtaiso dizainą. Ši sistema turėtų būti ne tokia sudėtinga, paprastesnė ir lengvesnė. Na, o nebrangus, Vokietijos pramonės jau įvaldytas squib, šiam tikslui visai tinka.
  Man teko braižyti diagramą kelyje, bet Hitleris buvo tikrai geras menininkas ir piešė aiškiai, greitai, diagramų linijos ir posūkiai buvo tolygiai ir aiškiai be jokių liniuočių ir kompasų. Terminatoriai-popadanetai manė, kad, žinoma, keista, kad vokiečiai, apskritai turėdami tokią stiprią ir tam tikru mastu pažangią ideologiją kaip nacionalsocializmas ir totalitarinė santvarka, nutekino karą rusams. Galbūt taip yra dėl to, kad rusų kariai buvo stipresni ir ištvermingesni už vokiečius ir išmoko greičiau kovoti.
  Apskritai, jei pažvelgtume į karo eigą kaip visumą, tai taip, rusai, tiksliau, sovietų kariškiai, išmoko kariauti, o vokiečiai tarsi pamiršo, kaip... Jų vadovybė priėmė sprendimus pirmokų lygis, o gal net ir žemesnis, jei pirmokas turi patirties vykdant karines operacijas pagal realaus laiko strategijas . O kad kartais jau šešerių metų vaikai taip mikliai veda virtualias armijas, tai jiems ir Žukovui bei Mainšteinui mokytis nėra nuodėmė . Tačiau kai kurie tyrinėtojai tiek Žukovą, tiek Mainšteiną laiko vidutiniškais. Taip pat yra prieštaravimų dėl įrangos, ypač paimtos prancūzų, skaičiaus. Hitlerio atmintis (gera atmintis, ypač kai jis dar buvo sveikas!), leido manyti, kad ten buvo 3600 nelaisvių iš prancūzų tankų, labai įspūdinga figūra... Kai kurie modeliai, pavyzdžiui, SiS -35, buvo pranašesni už T- 34 savo šarvuose, nors tik priekiniuose šarvuose . Taigi šis tankas gali būti gaminamas ir Prancūzijos gamyklose, nebent 47 milimetrų ginklą pakeičiant 75 milimetrų ilgio vamzdžiu . Tiesą sakant, to gali nepakakti. Didžioji Britanija ir Jungtinės Valstijos savo tankuose visada labiausiai vertino šarvus. Pavyzdžiui, keturiasdešimt tonų Čerčilis sunkiajam tankui IS-2 rezervavo 152 milimetrus, palyginti su 120.
  Fiureris dizaineriams pasakė dar kai ką:
  - Vėjo tunelių turime pakankamai, tad ieškokite optimalesnio lėktuvo modelio ir kurkite aptakias formas, neatvesdami jo į brangius bandymus, kur žūsta ir mūsų geriausi asai. Pavyzdžiui, skraidančio sparno lėktuvo modelis yra labai efektyvus, ypač jei būtų galima keisti storį ir pasvirimo kampą. Piešinį jau daviau, tad beuodegis turėtų būti paruoštas. Numatomas jo greitis bus net su "Yumo" varikliu iki 1100 kilometrų per valandą. Taigi pirmyn, bet neik!
  Po to sekė pietūs gryname ore, tarnaitės sutvarkė stalus ir kėdes. Gražu... Bet kokias nacionalsocializmo reformas daryti? Tokie kaip sumažinti priešų skaičių ir susirasti draugų. Pavyzdžiui, neaukštinkite vokiečių rasės kiekviename žingsnyje ir netgi galite nustoti skirstyti tautas į klases. Tačiau tautų skirstymas į žemesnes ir arijų tautas dar nėra formaliai įteisintas. Tai supaprastina dalykus.
  Graži mergina iš tarnų atsisėdo prie fiurerio ir uždėjo jo ranką ant nuogo kelio. Cooed:
  - Ar tu apie ką nors galvoji, mano fiureri?
  Prasidėjo nacių diktatorius ir tuo pačiu virtualus žaidėjas. Jis pastebėjo, kad nebaigė daržovių sriubos ir vaisių salotų. Fiureris pabučiavo mergaitę į lūpas, jausdamas jos jaunatvišką, saldų kvapą ir pareiškė:
  - Važiuosite su manimi mašinoje. Ir jūs visi kimbate į darbą, laikas valgyti baigėsi.
  Ir vėl valstybės krumpliaračiai, nors ir ne visai gerai suteptas mechanizmas, pradėjo suktis. Grįždamas fiureris mylėjosi su gražuole ir net nustebo, iš kur jis gavo tiek energijos ir jėgų. Juk jie sakė, kad fiureris buvo impotentas ir apskritai tariamai neįgalus, sirgo sifiliu (melas) ir buvo kastruotas (visiška fikcija!).
  Tačiau ne viskas sklandžiai jau 1944 metų birželio 22 dieną, karas su SSRS tęsiasi jau trejus metus. Tačiau pergalės nematyti, o Saratovas vis dar laikosi. Stalinas įsakė ginti šį miestą bet kokia kaina.
  Nepaisant visų nuostolių, karinės technikos gamyba yra gana didelė. Naujieji tankai IS-2 pasirodė esąs gana veiksmingi. Net ir neįsilaužę į kaktą atskirų vokiškų transporto priemonių, jie jas išvedė iš gana didelio atstumo.
  Taigi naciams buvo gana sunku. Bet jie turėjo didelį pranašumą. Reaktyvinis lėktuvas ME-262 jau daug kovėsi danguje. Ir jis yra rimtas priešininkas.
  Tačiau TA-152 pasirodė esąs nuostabus ginklo tipas.
  Tuo tarpu Stalinas trečiąsias karo pradžios metines taip pat surengė ryšių posėdį ir pradėjo klausinėti karinių vadovų, ką jie mano ir kaip pagerinti situaciją frontuose.
  Žukovas vadovui pasiūlė:
  - Jei tik ginsimės ir atremsime grėsmes, tai neabejotinai pralaimėsime. Mums reikia žengti į priekį!
  Stalinas energingai linktelėjo.
  - Sutikite! Bet kur!
  Maršalas Žukovas pasiūlė:
  - Kol Leningradas nepasidavė, reikia paleisti!
  Maršalas Vasilevskis sutiko:
  - Taip, manau, tai bus geriausias iš variantų!
  Stalinas gūžtelėjo pečiais ir pasakė:
  - Jei dar kartą pataikysime į Tikhviną, tada jie ten mūsų lauks, o mes įklimpsime arba pakliūsime į spąstus!
  Maršalas Žukovas pritardamas linktelėjo:
  - Teisingai, drauge Stalinai! Bet aš siūlau smogti suomių kariuomenei Petrozavodske. Jie nėra tokie stiprūs ir mes galime nustebinti priešą!
  Stalinas šypsodamasis atsakė:
  - Logiškai mąstant, draugas Žukovas. Taigi žingsniuokite į Petrozavodską. Ir atnešk mums pergalę!
  Po šių žodžių įėjo kelios merginos su trumpais baltais sijonais ir basomis kojomis. Jie atnešė butelius raudono vyno ir taures sumuštinių bei juodųjų ikrų. Stalinas paėmė tokį sumuštinį ir išgėręs pasakė:
  - Taigi gerkime, kad mūsų galimybės visada sutaptų su mūsų poreikiais.
  Voznesenskis pažymėjo:
  - Mūsų tankų šarvų kokybė gana žema. Ir aš siūlau IS-2 ir T-34-85 padaryti lengvesnius, greitesnius ir manevringesnius sumažinus šarvus. Taip sutaupysime metalo, o šios mašinos taps praktiškesnės.
  Stalinas gūžtelėjo pečiais ir pasakė:
  - Galbūt... Bet aš nepritariu tankų gamybai iš faneros!
  Voznesenskis rimtu žvilgsniu pastebėjo:
  - Bet galbūt būtų gera idėja kai kurias cisternas padaryti beveik vien iš medžio. Galite patikrinti, kaip tai atrodys praktiškai!
  Žukovas pritardamas linktelėjo galvą ir prabilo:
  - Trisdešimt ketverius galima padaryti lengvesnius, jie vis dar yra per trapūs, o greitis ir manevringumas gali padidinti jų išgyvenamumą. Be to, pavarų dėžė tapo geresnė ir tai kompensuoja ergonomikos sumažėjimą dėl svorio padidėjimo. Tačiau žema plieno kokybė, 90 milimetrų prieš galingus vokiškus ginklus, virsta niekuo. Be to, vokiečiai iš gamybos pašalina paprastą Panther ir T-4, o Trečiajame Reiche, be žvalgybinių tankų, serijiniu taps tik Panther-2 su 88 mm patranka. Ir mūsų tankai netraukia prieš jį iš toli. Ir tuo labiau būtina didinti jų greitį!
  Stalinas linktelėjo.
  - Kai kuriuos T-34-85 ir IS-2 paleiskite tik su neperšaunama apsauga, tada patikrinkite ir stebėkite, kaip tai paveiks jų kovos efektyvumą. Ir darbas su SU-100 turėtų būti paspartintas. Galbūt mes atsisakysime trisdešimt keturių ir IS-2 ir pasirinksime tik šį savaeigį ginklą.
  Maršalas Vasilevskis pažymėjo:
  - Tai įdomi idėja. Tačiau SU-100 gali smogti priešams laive tik pasukdamas visą korpusą...
  Stalinas suriko:
  - Daryk trumpesnę, kad greičiau judėtų... Ir geriausia žemesnio silueto. Bet mums šio savaeigio ginklo reikia kaip oro!
  Žukovas paklausė:
  - Jūsų Ekselencija... Saratovas kol kas laikosi, bet greitai kris. Reikėtų parengti planą, kaip evakuoti iš Kuibyševo to, kas buvo paimta iš Maskvos. Ką manai asmeniškai?
  Stalinas griežtai atsakė:
  - Matyt, teks evakuotis į Sverdlovską. Bet vis tiek galite dirbti Maskvoje. Čia turime visą požeminį miestą. Mes rimtai sugebame jo laikytis.
  Vasilevskis suriko:
  - Maskvą reikia išlaikyti bet kokia kaina, kaip ir Saratovą!
  Stalinas įsakė:
  - Kontrapulti vokiečius tarp Dono ir Volgos. Turime nukreipti jėgas. Saratovą išlaikyti bet kokia kaina, iki paskutinio kraujo lašo. Naudokite visas priemones, net kamikadzę.
  Žukovas patvirtino:
  - Tebūnie taip, puiku!
  Stalinas kreipėsi į Jakovlevą:
  - Na, dizainere, turi idėjų?
  Komisaro pavaduotojas atsidusęs atsakė:
  - Reikėtų sukurti reaktyvinius lėktuvus, bet tai kol kas nėra realu. O Jak-3 reikalingas aukštos kokybės duraliuminis, kurio mes neturime!
  Stalinas linktelėjo.
  - Aš žinau! Jak-9 turėtų būti mūsų gretose. Ir jį reikia išleisti kuo daugiau! Ir padidinti naikintuvų gamybą.
  Jakovlevas pažymėjo:
  - Vokiečių TA-152 yra ir atakos lėktuvas, ir fronto linijos bombonešis, ir naikintuvas. Būtų malonu, kad sukurtume panašią daugiafunkcinę lygių mašiną!
  Stalinas palaikė dizainerį:
  - Tai gera mintis, drauge Jakovlevai! Pavyzdžiui, šiek tiek patobulinus LAGG-7, jis gali būti paverstas atakos lėktuvu ir fronto naikintuvu!
  Jakovlevas lengvai patvirtino:
  - Tai įmanoma, drauge Stalinai... Bet tam reikia laiko. O lėktuvas gali pasirodyti brangus.
  Vyriausiasis vadas piktai trenkė kumščiu į stalą ir suriko:
  - Padaryk pigiau! Ir apskritai, kiek galima spėlioti šia tema. Mums reikia universalaus lėktuvo, kad galėtume gaminti tik jį. Ir tai gali būti išeitis.
  Jakovlevas pastebėjo:
  - IL-2 yra gana paprasta gaminti ir jo schema buvo parengta. Kol nenusiimsi. Tai gana atkaklus lėktuvas, nors šiuo metu jo skrydžio charakteristikos yra pasenusios. Tačiau nėra blogio be gėrio. Mes gerai mokame bombarduoti priešo transporto priemones.
  Ždanovas piktai pažymėjo:
  - Mūsų aviacija turėtų būti bent kiek stipriausia!
  Jakovlevas linktelėjo.
  - Privalai! Tačiau kol kas mūsų pilotės yra geriausios pasaulyje: Anastasija Vedmakova ir Akulina Orlova!
  Stalinas pritardamas linktelėjo.
  - Šioms merginoms nėra lygių ir kitiems dvidešimt penkiems numuštiems priešo lėktuvams skiriu joms dar vieną SSRS herojaus žvaigždę!
  Žukovas entuziastingai pasiūlė:
  - Už tai turėtum išgerti!
  Beria su malonumu dainavo:
  - Mes, viską prisiminę, istorija spręs,
  Ateis jos teismo eilė...
  Kaip nuo plūgo iki atominių ginklų,
  Jis užtikrintai vedė šalį į priekį!
  Kol karinės tarybos nariai tarėsi, merginos mušėsi.
  Ir savo nuogų kojų pirštų pagalba jie numuša nacius ir šios basos kojos gražuolės atlieka žygdarbius.
  Ir jie dainuoja:
  - Mes tikime, kad visas pasaulis pabus,
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  . 10 SKYRIUS
  Birželio pabaigoje vokiečiai atkirto Saratovą, o 1944 m. liepos 1 d. pirmą kartą panaudojo didžiulį Sturmmaus . Ši transporto priemonė, aprūpinta 650 milimetrų raketų paleidimo įtaisu, paleido mirtinas raketas, kurios suskaldė ištisus rajonus.
  Merginos, vairavusios šią mašiną, dėvėjo tik kelnaites ir išleisdavo itin pražūtingos mirties dovanas.
  Apnuogintos mergaičių kelnaitės buvo raudonos, juodos ir baltos spalvos. Ir jie atnešė žudikiškas mirties dovanas.
  Jiems įsakusi Faina papurtė raudonus krūtų spenelius ir dainavo:
  - Šlovė kryžiaus riterių erai!
  Pasieksime visatos pabaigą!
  O kariai cypė ir šokinėjo.
  Viena iš jų, Margaret, pastebėjo:
  - Visagalis Dievas yra su mumis!
  Faina sutiko su tuo:
  - Žinoma! Ir Trečiasis Reichas tikrai laimės!
  Mergina trypė basa koja ir dainavo:
  -Kai esame vieningi, esame nenugalimi! Kai esame vieningi, esame nenugalimi!
  Taigi kariai šaudė, trypė ir šuoliavo basomis kojomis. Aukščiausios klasės kariai.
  Irma čia taip pat per automatinę pavarą pristato sviedinį ir riaumoja:
  - Mūsų laukia didelė pergalė!
  Merginos, žinoma, yra tarp tų, kurios niekada nepasiduos. Ir jie su didžiuliu entuziazmu griauna sovietų pozicijas.
  Albina ir Alvina, kaip visada, yra viršuje, demonstruoja savo agresyvius varpelius ir švilpimus. Tai merginos, sakykime: super!
  Albina, nuogais kojų pirštais trenkdama sovietinį automobilį, sako:
  - Turiu super mergaitę!
  Alvina, nuogu kulnu numušusi kitą taikinį, pašoka ir, žaisdama pilvo raumenimis, sušunka:
  - Aš toks karys, kad viską stipriai išmušiau!
  Taip karių keliai išsiskyrė.
  Gerda kartu su Charlotte nusprendė išbandyti dar vieną vokišką naujovę.
  Kol kas gali pasirodyti tik savaeigiai pistoletai E-25, gana daug - juos gana paprasta gaminti ir pigu. Nors šis modelis yra vienas pirmųjų. Štai jame guli dvi merginos su bikiniais. Automobilis yra mažiau nei pusantro metro žemiau ir dėl to yra taip gerai apsaugotas ir ginkluotas palyginti nedideliu svoriu.
  Dvi merginos Šarlotė ir Gerda, gulinčios, šaudė į sovietų ginklus. Priešais juos važiavo ir minų laukus valė aptrupėję automobiliai, valdomi radijo bangomis.
  Raudonoji Šarlotė iššovė patranką. Ji numušė sovietinį ginklą ir purtė krūtinę, vos dengtą plona audinio juostele. Ir ji sušuko:
  - Siaučianti hiperplazmos ugnis!
  Ir tada Gerda jai pliaukštelės, naudodama nuogus kojų pirštus. Ir čirškia:
  - Esu labai šauni mergina ir nebloga...
  Savaeigis pistoletas juda pats. Ir karts nuo karto sustoja. Jos priekiniai šarvai yra labai pasvirę, o tai suteikia gerą apsaugą. Sovietinių ginklų sviediniai yra jautrūs rikošetui. Ir niekas negresia tokiam savaeigiam ginklui kaktomuša. Jie vis tiek gali atsitrenkti į šoną. Tačiau merginos niekur neskuba. Veiksmingas savaeigis pistoletas yra pranašesnis už šarvus pradurtą SU-100, kuris vis dar kuriamas, taip pat yra geriau apsaugotas, mobilesnis ir tuo pačiu lengvesnis.
  O džiovyklų Raudonoji armija turi nedaug, tiksliau - dar tik projektavimo stadijoje. Daugiausia tankas T-34-85, kuris nėra pakankamai galingas su savo ginklu ir turi silpnus šarvus. O vokiškas savaeigis pistoletas E-25, beje, yra lengvesnis, daug stipresnis šarvais ir pabūklais.
  Merginos kaunasi... Labai graži ir jauna. O jų savaeigiai ginklai bombarduoja ir meta ...
  Liepa karšta, o merginų kūnai raudonai įkaitusiame automobilyje spindi nuo prakaito. Jie negali pasiduoti ir atsitraukti.
  Gerda pažymi:
  - Vermachto dievai, matyt, stiprūs,
  Bet silpniesiems jie nepadeda...
  Jei Adolfo priežastis tiesa -
  Sukurkite pasaulio galią!
  Charlotte entuziastingai dainavo:
  - Taip, magijai reikia "Panteros" ir "Tigro",
  Nepaisant viso likimo, praliekite daugiau kraujo...
  Ir nereikia jokių abejonių ir beprotiškų žaidimų,
  Tegul visa rasė Žemėje puola ant kelių!
  Bet tai yra vokietės, o kita vertus, sovietinės merginos kariauja.
  Taigi kova bus rimčiausia. Nataša ir Anyuta šaudo iš galingo laivo ginklo ir girgžda:
  - Virš Berlyno bus mūsų vėliava!
  Ir apnuogino savo baltus, perlinius dantis. Ir nestabdyk merginų su minomis.
  Du sviediniai pataikė į priekinius viršutinės korpuso dalies šarvus... Jie rikošetas. Ne, IS-2 yra rimtas automobilis ir jį pasiimti nėra taip paprasta.
  Tačiau merginų dešine ranka judantis IS-1, panašu, sulaukė aukšto slėgio patrankos smūgio ir sustojo. Sugadino gražuolę.
  Alenka, žaisdama pilvo raumenimis, dainuoja:
  - Mūsų pasaulyje viskas, kas neįmanoma, Niutonas atrado, kad du kartus du sudaro keturi!
  Kovos tebevyksta be paliovos. Sovietų pabūkla pataiko į vokiečius. Didelė Marusya įdeda kriaukles į užpakalį. Toks yra merginų gyvenimas ir likimas. Ir jie dainuoja:
  - Niekas mūsų nesustabdys, niekas mūsų nenugalės! Rusijos vilkai sutriuškina priešą, rusų vilkai sveikina didvyrius!
  Augustinas, rašantis iš kulkosvaidžių, sako:
  - Šventas karas! Bus mūsų pergalė! Rusijos vėliava pirmyn, šlovė žuvusiems didvyriams!
  Ir vėl riaumoja ir pasigirsta žudikas:
  - Niekas mūsų nesustabdys, niekas mūsų nenugalės! Rusijos vilkai sutriuškina priešą, jie turi kietą ranką!
  Marija, ši mergina auksiniais plaukais nukreipia baką ir cypia:
  - Sutriuškinkime fašistus!
  Vokiečiams sunku, danguje taip pat siautėja kovos. Tačiau kol kas "Yak-9" greičiu ir ginkluote per daug nusileidžia vokiečių markėms. Kova poetui nelygi.
  Marselis, šis nuostabus tūzas pilotas padarė gerą karjerą karo metais. Labiau nuostabus ir fantastiškas. Pasiekę šimtą penkiasdešimt orlaivių gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapų kardais ir deimantais. Pasiekęs keturis šimtus numuštų lėktuvų, jis gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Už penkis šimtus lėktuvų gavo Vokiečių erelio ordiną su deimantais, o po septynis šimtus penkiasdešimt - Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir pasiekęs tūkstantį lėktuvų gavo Didįjį Riterio kryžiaus kryžių.
  Unikalus pilotas sugebėjo pasiekti daug oro pergalių. Ir jam dar gyvam esant. Marcelis neseniai buvo pakeltas į generolo laipsnį. Tačiau jis vis tiek skrido kaip privatus pilotas.
  Kaip sakoma, ugnyje nedega ir vandenyje neskęsta. Per daugelį karo metų Marcelis įgijo medžiotojo instinktą. Jis tapo itin legendiniu pilotu ir labai populiariu.
  . Tačiau jis turėjo ir stiprią konkurentę - Agavą ir Albiną bei Alviną, kurios taip pat viršijo po tūkstantį numuštų automobilių. O Agavė labai greitai pasivijo Marselį. Tačiau ji vis dar labai jauna ir dar neprarado nė vieno kovotojo.
  Mergina plikomis, iškaltomis kojomis spaudė pedalus, iššovė pneumatinių ginklų pliūpsnį. O dabar buvo numuštos keturios sovietinės mašinos IL-2.
  Agavė kikena ir sako:
  Tam tikru mastu mes visi esame kalės! Bet aš turiu plieninius nervus!
  Ir vėl mergina nusisuka. Jis vienu sprogimu numuša septynis SSRS lėktuvus - šešis PE-2 ir vieną TU-3, ir girgžda:
  - Apskritai, jei aš nesu super, tai aš hiper !
  Agava, žinoma, yra kalė. Pilotas iš Liuciferio. Labai graži medaus blondinė.
  Čia jis paleidžia dar vieną sprogimą ir vienu metu numuša aštuonis sovietinius Jak-9 lėktuvus ir pypsi:
  - Esu pati kūrybingiausia ir reaktyviausia!
  Mergina tikrai nėra kvaila. Viskas įmanoma ir viskas įmanoma. Nevadinkite jos privačia.
  O kojos tokios įdegusios, tokios grakščios...
  Bet Mirabela kovoja prieš ją... Ilgą laiką Pokryškinas buvo geriausias sovietų asas . Jis surinko penkias auksines SSRS herojaus žvaigždes, numušdamas šimtą dvidešimt septynis lėktuvus. Bet tada jis mirė. Tada niekas negalėjo įveikti jo rekordo. Be Anastasijos Vedmakovos ir Akulinos Orlovos. Ir tik neseniai "Mirabela" aplenkė "Yak-9 T" ir aplenkė " Kozhedub" . Ir numušusi daugiau nei šimtą aštuoniasdešimt lėktuvų, ji tapo septynis kartus SSRS didvyre.
  Tai mergina Terminatorius! Toks kaip ji sustabdys šuoliuojantį arklį ir įeis į degančią trobelę.
  Ir dar griežčiau.
  Mirabelos likimas buvo sunkus. Atsidūriau vaikų darbo kolonijoje. Basa ir vilkėdama pilką chalatą ji kirto mišką ir pjauna kamienus. Ji buvo tokia stipri ir sveika. Per didelius šalčius ji vaikščiojo basa ir su kalėjimo pižama. Ir bent kartą nusičiaudėtų.
  Žinoma, toks reiškinys buvo pastebėtas ir frontuose. Ilgą laiką Mirabela kovojo pėstininkuose, o vėliau tapo pilotu. Pirmąjį ugnies krikštą Mirabela gavo mūšyje prie Maskvos, kur išvyko iškart po kolonijos. Ir ten jis pasirodė šaunus.
  Ji kovojo basa ir beveik nuoga per stiprų šaltį, kuris tiesiogine prasme paralyžiavo Vermachtą. Tokia prakeikta ir nenugalima mergina buvo. Ir jai masiškai pavyko.
  Mirabela tikėjo neišvengiama SSRS pergale. Bet laikas eina. Aukų daugėja, bet pergalė neateina. Ir tai darosi tikrai baisu .
  Mirabela svajoja apie pergales ir pasiekimus. Ji turi septynias SSRS žvaigždes - tai daugiau nei bet kas kitas! Ir po velnių, ji nusipelnė savo apdovanojimų! Ir neš ginklų kryžių ir toliau. Net jei Stalinas vėliau būtų nužudytas, jo reikalas gyvas!
  Mergina ateina ir sustingsta ... Ji numuša naujausią vokišką XE-162 ir cypia:
  - Skraidymas! Ir velniškai nauja įgula!
  Tikrai, ji puiki mergina. Tikra kobra taip pat daug ką gali.
  Mirabela yra nauja žvaigždė....
  Mūšiai tęsiasi kelias dienas, kol ateina nauja savaitė ir 1944 m. liepos 8 d.... Sovietinis IS-2 gavo riedučių ir vikšrų apgadinimų - taisomas. Taip, toks žiaurus ir negailestingas karas. Ir kiek tai truks?
  Ir dabar Gerda aplenkė Knieselį ir Wittmanną pagal sunaikintų tankų skaičių.
  Kaip jie gali to išvengti? Jie kovoja basi ir su bikiniu. Merginos padarė dar vieną pauzę, vėl kankindamos sovietinius vaikus. Ir dabar jie artėjo prie 300 sunaikintų tankų skaičiaus. Ir jie galėjo tikėtis neregėto atlygio: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždės su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Štai merginos!
  Gerda šaudo į sovietinį automobilį. Nuplėšia bokštą ir šaukia:
  - Aš esu prakeiktas!
  Ir vėl šaudo. Prasiskverbia į T-34-85. Ir cypia:
  - Tėvynė Vokietija!
  Mergina pati trūkčioja. Ir ji labai aktyvi... Taip, ji turi tokį strateginį braižą. Jau 1944 metų liepos vidurys... Karas tęsiasi ir tęsiasi... Nesinori sustoti. Raudonoji armija bando veržtis į priekį įvairiose vietose. Tačiau atsargiai, nes liko mažai žmogiškųjų išteklių.
  Ir Rusija nukraujuoja.
  Pavyzdžiui, Hansas Feueris . Jauniausias Geležinio kryžiaus I laipsnio ordino laureatas. Ir tada jis tapo jauniausiu Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus ordino už sovietų generolo paėmimą laureatu.
  Taip, tai iš tikrųjų labai šaunu.
  O berniukai rodosi esantys nepaprastai šaunūs.
  Hansas Feueris yra beviltiškas kovotojas. Berniukas kovoja kaip milžinas, šaltyje, karštyje, vasarą ir žiemą, vilkėdamas tik šortus.
  Nuogais kojų pirštais vaikas meta granatas ir tapo legendiniu.
  Tai tikrai labai šaunu!
  Hansas išgarsėjo šimtmečius! Net kaip antiherojus!
  Ir apskritai čia vyksta toks neįtikėtinas ir įtemptas karas... Bet koks AI nublanksta.
  Agavė grįžta į dangų ir numuša sovietinius automobilius. Ji yra medžiotoja ir plėšrūnė. Smogia priešui.
  Jos partrenkti automobiliai krenta. Ir tada mergina šaudo į sausumos pajėgas. Išmuša IS-2. Ir jis nori:
  - Aš geriausias! Aš esu mergina, kuri žudo priešus!
  Ir vėl jis perkeliamas į oro taikinius. Tai tankų naikintojas ir visos mašinos, kurios skraido ir šaudo.
  Bet čia yra mažas E-5 tankas. Septynias tonas sverianti mašina. Išlaikyti kovinius testus. Ir graužia ir graužia priešą.
  Ir laikas dainuoti - niekas mūsų nesustabdys ir niekas nelaimės!
  E-5 skuba prie savęs ir šaudo judėdamas. Ir nesustabdykite tokio tanko. Ir kriauklės rikošetas.
  O mašinos viduje sėdi dešimties metų berniukas Friedrichas ir cypia:
  - Ir aš tikrai būsiu super kovotojas!
  Ir vėl iššovė... Ir pataiko į patį bokšto centrą. O griaunanti jo galia, nors ir mažo kalibro, kolosali.
  O danguje Helga kovoja. Basa pėda mergina su bikiniu vežioja sąskaitas. Ir džiaugiasi savo fantastiškomis sėkmėmis.
  Jis nuogais kojų pirštais nukreipia į sovietinę transporto priemonę ir padega, todėl sprogo visas kovinis komplektas su sviediniais.
  Tai šaunu ir beprotiška.
  Ir Agave patenka į priekį... Ir taip pat kovoja.
  Jau 1944 metų rugpjūtis... Raudonoji armija niekur negalėjo pasiekti sėkmės. Tačiau vokiečiai taip pat negali padaryti didelės pažangos. Į mūšį stoja didžiuliai požeminiai tankai. Bet jie yra grynai taktiniai.
  Merginos puolė po žeme, sunaikino sovietinių ginklų bateriją ir grįžo atgal.
  Tuo pačiu metu buvo sugauta pora pionierių. Merginos išrengė sugautus berniukus ir pradėjo juos kankinti. Jie daužė pionierius viela, paskui apkepino nuogus kulnus ugnimi. Tada jie pradėjo laužyti mano kojų pirštus karštomis žnyplėmis. Vaikinai kaukė iš laukinio skausmo. Galiausiai merginos karšta geležimi išdegino žvaigždes ant krūtinės ir batais sutraiškė savo vyriškus tobulumus. Paskutinis dalykas pribaigė pionierius ir jie žlugo nuo skausmingo šoko.
  Trumpai tariant, merginos demonstravo aukščiausios klasės pasirodymą. Bet vėlgi vokiečiai nieko reikšmingo nepasiekė.
  Galingi savaeigiai pabūklai: " Sturmmaus ", šaudė į sovietų pozicijas. Buvo daug naikinimo ir naikinimo. Tačiau sovietų atakos lėktuvas išmušė vieną iš transporto priemonių ir "Fritz" grįžo.
  1944-ųjų rugpjūtį Saratovas vis dar atsilaikė. Tiesa, vokiečiai sugebėjo užimti Uralsko miestą Kazachstane ir persikėlė į Orenburgą.
  Čia vėl Albina ir Alvina yra ore, bet kartą ant eksperimentinės skraidančios lėkštės. Jie rodo nuogų pirštų pagalba, spausdami vairasvirtės mygtukus ir daro tai itin mikliai.
  Merginos, žinoma, demonstruoja aukščiausią akrobatiką. Čia jie išsitraukė diskelį ir buvo numušta keliolika sovietinių skraidymo aparatų.
  Albina čiulba:
  - Įsiutęs statybininkų kolektyvas! Bus žvaigždžių kritimas!
  Ir vėl pasuka mašiną. O merginos triuškina Raudonąją armiją. Be to, pagrindinis...
  Alvina taip pat numuša tuziną sovietinių lėktuvų ir cypia:
  - Išprotėjusios merginos, ir visai ne mergelės!
  Teisingai dėl paskutinio. Jų pora pasivaikščiojo su vyrais. O ko tik neatsikėlė. Merginos mylėjo vyrus - joms tai malonu! Ir ypač jei dirbate su liežuviu.
  Aukščiausio rango mergina... Jie kankino pionierius... Pirmiausia išrengė jį ir išpylė jam į gerklę porą kibirų vandens. Paskui į išpūstą pilvą atnešė karštą lygintuvą. Ir kaip jie sudegė! Pionierius rėkė iš laukinio skausmo... Buvo degimo kvapas.
  Alvina trenkė jam į šoną karšta viela. Ir kaip jis nori juoktis... Labai juokinga.
  Tada ji dainavo:
  - Pavargau akėti užpakalį - noriu paerzinti savo laimę!
  Ir kaip jis juokiasi! Ir apnuogino perlinius dantis! Ši mergina mėgsta žudyti, kokia mergina!
  O mergaitės kojos visos nuogos ir grakščios. Ji mėgsta vaikščioti basa ant žarijų. Ir varyti pagautus pionierius. Jie taip cypia, kai kepa kulnus. Net Alvina labai juokinga. O Albina irgi mergina, atvirai pasakius - super! Kaip perkelti priešą alkūne į smakrą. Ir cypti:
  - Aš esu aukščiausios klasės mergina!
  Ir apnuogino perlinius dantis. Kurie blizga tarsi sumušti. Karys yra nuostabus! Tai gali būti kažkas, ko negalima pasakyti nei pasakoje, nei aprašyti rašikliu!
  Abu kariai sovietų jakai, Laggi , pėstininkai ir Ily numušė dangų. Gražuolės aktyvios. Juose nėra nė menkiausios abejonės. Ir toks laukinis ir pašėlęs grožis.
  Moterys karės plikomis kojų pirštais valdo vairasvirtę ir puola rusiškus automobilius. Kai jie traiškys , jie sutraiškys kovotojus kaip pagalį ant krištolo. Merginos negailestingos ir negailestingos. Jie turi pykčio galią ir aistros liepsną. Ir pasitikėjimo laimėti. Net jei karas su SSRS vyksta tik ketvirtus metus. Bet jis nenori baigtis. Albina ir Alvina yra savo populiarumo viršūnėje. Ir jie nenori trauktis ar sustoti akimirkai. Ir jie pereina prie savęs ir taranuoja priešą.
  Albina, numušdama sovietų lėktuvus, cypia:
  - Pavargau nuo mergaitės verksmo, verčiau paskandinsiu batus!
  Ir kaip jis šypsosi, ir perliniais dantimis žėri. O dabar ji nori vyro. Jai patinka prievartauti vyrus. Tai jai labai malonu. Čia jis ims ir išprievartaus.
  Albina riaumoja:
  Sekso mergina yra seksas
  Už didelę dainavimo pažangą!
  Ir karys pratrūks juoktis... Ir vėl išžudykime visus savo priešus. Ji turi daug energijos. Ir visa raumenų jėga.
  Ir Alvina kaip riaumoti:
  - Numuškime priešą į piliakalnius!
  Ir karys pradės aktyviai juoktis! Ir ji įsivaizdavo, kaip jos vaikinai leteno. Bet švelniai tariant, malonu.
  Rugsėjis jau visai šalia... Saulė šviečia vis rečiau. Rusų berniukai pirmąją rudens dieną basi bėgioja ant ką tik iškritusio sniego šiauriniuose Rusijos regionuose. Jie juokiasi iš savęs, apnuogina veidus ir rodo vokiečiams figas.
  Pionieriai su raudonais kaklaraiščiais, trumpų kirpimų, kai kurie net trumpesni. Jie bėga šokinėdami. Jų basoms kojoms beveik niekada nešalta. Labai nemandagu. Merginos irgi bėgioja, taip pat be batų. Nuo rožinės spalvos apvalūs aukštakulniai spindi saulėje. Nuostabios sovietinės merginos. Lieknas, atletiškas, įpratęs daryti smulkmenas.
  O visi griežia ir griežia į dantis... Pirmoji rudens diena - tikras džiaugsmas ir šviesos bei kūrybos troškulys!
  O danguje oro mūšis. Mirabela, tai pirmasis sovietų pilotas, numušęs kitą vokiečių lėktuvą. Ir kaip visada vienoje bikinėje. Amžinai jaunas ir neišnykstantis. Tokia jos sielos stiprybė.
  Tačiau Mirabela taip pat mėgsta, kai ją liečia vyrai. Jai tai labai patinka. Todėl ir pilotė... Kai nuogą, raumeningą merginos kūną minko vyriškos rankos, tai tikras malonumas. Ir labai smagu!
  Mirabela numuša kitą nacių automobilį ir sušnypščia:
  - Aš šarvuota kalė!
  Mergina net atsitrenkia į valdymo pultą nuogais apvaliais kulnais. Ji nuostabi. Ir nepakartojama.
  Mirabella yra susisukusi. O Agavė skrenda link jos. Čia pagaliau susitiko dvi kone produktyviausios moterys karės-pilotės. Jie šaudo vienas į kitą iš nugaros. Jie bando tai gauti per atstumą. Bet tai neveikia per gerai. Abi gražuolės nuskrenda nuo šaudymo linijos. Ir jie agresyviai iškišo dantis. Na, moterys yra kalės. Jie griežtai žiūri vienas kitam į akis. Tiksliau galva į galvą ir vėl šaudyti. Vokiškas ME-262 X vis dar yra geriau ginkluotas nei Yak-9 T, o sovietinė transporto priemonė buvo numušta ...
  Tačiau Mirabela sugeba išlipti ir pirmą kartą per savo skraidymo karjerą praranda lėktuvą. Bjauriausia, kad ji atsidūrė priešo teritorijoje. Ir tai yra blogai. Taip, tokie unikalūs likimo vingiai. O 1944 metų rugsėjo 1 d., jau penktaisiais Antrojo pasaulinio karo metais, pasaulis keičiasi, tačiau fiurerio valdžia alternatyviosios istorijos žaidime išlieka.
  Saratovą galiausiai palieka sovietų kariuomenė, o Vermachto armija priartėja prie Kuibyševo.
  Įnirtingos kovos vyksta ir dėl Orenburgo.
  Ten kaunasi basa Tamara, mėtydama į priešus sprogstamuosius paketus, stumdydama juos nuogais kulnais ir cypia:
  - Šlovė komunizmo šaliai!
  Veronika šaudo į priešininkus. Jis nuogais kojų pirštais meta sprogstamąjį paketą ir šaukia:
  - Už komunizmo idėjas!
  Viktorija, šaudanti į priešininkus ir tai daranti kaip Robinas Hudas su bikiniu, čirškia, nuogais kojų pirštais mėto bombas į priešą ir kaukia:
  - Šlovė komunizmo laikams!
  Olya, šaudydama į priešą ir pjovė juos pjautuvu, paėmė jį ir čiulbėjo:
  - Už sovietų valstybės didybę ir didelę šlovę!
  Ir apnuogintais kojų pirštais jis vėl išmes kolosalios, griaunančios galios sprogstamąjį paketą.
  Larisa, šaudydama į nacius, cyptelėjo:
  - Mano šalis yra Rusija, tu esi amžinai Dievo duotas po mėlynu dangumi!
  Ir mirkteli savo partneriams...
  Agafya, šaudanti į nacius, murkė:
  - Orenburgas niekada nepasiduos! Būsime prieš Tėvynės priešus!
  Merginos yra solidžios ir ketina tikrai kovoti iki paskutinio kraujo lašo.
  Orenburgas vis dar laikosi. Tačiau 1944 metų rugsėjo 3 dieną prasidėjo Kuibyševo puolimas. Ir SSRS, žinoma, nėra gerai.
  Alenka šaudo į nacius ir rėkia:
  - Už komunizmą, sovietų šalį!
  Ir vėl basa koja paleis naikinančios galios granatą.
  Anyuta šaudo į priešininkus ir rėkia:
  - Apginkime Kuibyševą!
  Ir nuogais kojų pirštais su didele mirtina jėga bus išmestas sprogstamasis paketas.
  Ir suplėšyti daug priešų.
  Alla, šaudanti į krautus, čiulba ir purto krūtinę:
  - Už kosmines Polesės aukštumas!
  Ir savo nuogu kulnu jis pasiduos granatai už visų Fritzo agresorių sunaikinimą ir visišką mirtį.
  Marija, šaudydama į nacius ir basa koja svaidydama jėgą, paralyžiavusią Fritzą, sucypė:
  - Į laivą!
  Ir mergina juoksis iš širdies!
  Marusya, šaudydama į fašistines grandines ir nuogais kojų pirštais mėtydama niokojančią granatą, čiulbėjo:
  - Šlovė komunizmui ir pergalėms!
  Matryona šypsodamasi pastebėjo, siųsdama dar vieną mirtiną sprogimą ir nupjovė Fritzą:
  - Tėvynė yra šventa!
  Merginos kovoja kaip didvyrės.
  Skraidančios lėkštės bandymas tik iš pradžių buvo sėkmingas, o paskui nepavyko.
  Taigi Albina ir Alvina vėl kovojo su ME-309, jų stiliui labai patogia transporto priemone.
  Merginos šaudė į sovietų lėktuvus ir šaukė:
  - Puikus parkas ir elektroniniai spagečiai!
  Albina taikliu šūviu paleido į priešą, nugriovė sovietinį automobilį, rodydama basa koja ir girgždėjo:
  - Pirmas mano žingsnis bus lemtingas priešui!
  Alvina taip pat apšaudė priešą. Ji kruopščiai jį perpjovė ir išdygusi dantis ištarė:
  - Komunizmas yra mano likimas!
  Ir nuogais kojų pirštais pataikė į kitą taikinį.
  Merginos vis dar kaunasi senu automobiliu. Sraigtiniai naikintuvai dar nebuvo išimti iš gamybos. Be to, vis tiek reikia priprasti prie reaktyvinių mašinų ir sukurti jiems visą infrastruktūrą. O tai padaryti nėra taip paprasta.
  Albina, šaudydama į sovietines transporto priemones, logiškai pažymėjo:
  - Sukursiu komunizmo erą ir nuvesiu imperiją į žvaigždes!
  O nuogu kulnu spaudžia pedalus.
  Alvina, šaudydama į rusų mašinas, smogdama jas kiaurai, sucypė:
  - Mūsų tikslas - arijų komunizmas!
  Ir vėl karė naudojo nuogus kojų pirštus. Ir ji pasielgė labai greitai.
  Sugrįžusios abi merginos, išnaudojusios visą kovinį komplektą, leido kūnus išsiplauti vonioje. Gražūs vaikinai jas daužė šluotomis. Albina, apšilusi, pastebėjo:
  Mums vis dar reikia vyrų!
  Alvinas sutiko su tuo:
  - Būtinai reikia! Nors čia mes moterys daug gražesnės!
  Albina pratrūko juoktis ir čiulbėjo:
  - Kam moteriai reikalingi vyrai, kad turėtų ką pamušti!
  Merginos, žinoma, su tuo sutinka.
  Helga su TA-152 šaudė į sovietų tankus ir šyptelėjo per juos:
  - Šlovė kaizerio komunizmui!
  Ir mergina nusijuokė.
  Agave danguje medžioja sovietų lėktuvus. "Yak-9", kurį pagaminti lengviausia, vis dažniau matomas danguje. Tačiau šis automobilis nėra toks silpnas. T modifikacijoje jis yra ginkluotas 37 mm patranka ir gali skausmingai įgelti Fritz.
  Agave iš toli pataiko į savo ME-262 ir dainuoja per nosį:
  -Aš esu išmintingiausias pasaulyje, žudau priešus tualete!
  Ir mirkteli į dangų savo angelams.
  Bet čia vėl ore tvyro Mirabela. Ši mergina, nepaisant visų netekčių, nepraranda širdies.
  Ir net pradeda dainuoti, kurdamas kelyje;
  Įstojau į komjaunimą, grojau
  graži svajonių mergina...
  Maniau, kad pasaulis bus amžina gegužė,
  Kiekviena diena yra pavasario gimimas!
  
  Bet kažkodėl nepavyko.
  Kažkaip negaliu įsimylėti...
  Na, pasakykite vaikinams, mano malone,
  Gyvenimas yra labai patvarus irklas!
  
  Staiga karas staiga griaudėjo,
  Ir uraganas puolė mirti ...
  Ir mano mergaičių stiprus kūnas
  Galite nukentėti iš karto!
  
  Nenoriu, patikėk, pasiduodu,
  Kovok už Tėvynę iki galo...
  Nešiojame granatas tvirtame krepšyje,
  Stalinas pakeitė savo tėvą širdyse!
  
  Kariai yra puikūs Rusijoje.
  Mes galime apsaugoti pasaulio tvarką...
  Dangaus žvaigždės drėkino aksomą,
  Ir medžiotojas virto žaidimu!
  
  Aš esu basa mergina, kovojanti
  Pilnas gundymo ir meilės...
  Will, aš žinau vietą šiame rojuje,
  Jūs negalite sukurti laimės ant kraujo!
  
  Didžiosios Tėvynės kariai,
  Tvirtai kovosime netoli Maskvos ...
  Ir tada svajonė komunizmo laikais
  Prieš pragarą su šėtonu!
  
  Drąsūs rusai,
  Kad jie nuoširdžiai kovoja iki galo...
  Jie mušė iš kulkosvaidžio,
  Jei reikia, su aukso karūna!
  
  Net kulka negali mūsų sustabdyti
  Jėzus didysis Dievas prisikėlė...
  Grobio drakono dienos praėjo,
  Iš dangaus pasidarė dar šviesiau!
  
  Myliu tave, brangioji Lada,
  Svarogas bus šlovėje ...
  Turime kovoti už Rusiją
  Geriausias Baltasis Dievas yra su mumis!
  
  Neguldykite rusų ant kelių
  Patikėkite, mūsų kūno negalima pažaboti...
  Stalinas ir didysis Leninas yra su mumis,
  Šis egzaminas taip pat turi būti išlaikytas!
  
  Tėvynės skausmas yra ir mūsų širdyje,
  Mes tikime jos didybe...
  Greitai atveriame duris į erdvę,
  Tai bus labai saldus gyvenimas!
  
  Basos mes gražios merginos,
  Greitai bėgame per sniego pusnis...
  Mums nereikia šios karčios degtinės,
  Kerubas išskleidžia sparnus!
  
  Mes, mergaitės, stovėsime už Tėvynę,
  Ir mes atsakysime Fritzui, jokio blogio,
  Pragariškasis Kainas bus sunaikintas,
  Ir sveiki Kristui Gelbėtojui!
  
  Ateis era - geriau nebūna,
  Mirusieji prisikels amžinai...
  Visata taps gyvu rojumi,
  Visų žmonių svajonės išsipildo!
  . 11 SKYRIUS
  1944 m. rugsėjis praėjo įnirtingose kovose ... Fritz sugebėjo apsupti Kuibyševą ir Orenburgą, todėl šie miestai buvo pasmerkti, tačiau nepaisant visų sunkumų jie kovojo.
  Merginos parodė nepaprastą atsparumą... Spalio pradžioje naciai dar nebuvo paėmę Kuibyševo ir neužpuolė Penzos. Ir dėl šio miesto ėmė virti mūšiai.
  Ten kovojo Nataša ir jos komanda.
  Mergina plika, grakščia koja metė granatą ir kuždėjo:
  - Už rusišką dvasią.
  Po to Zoja iššovė iš bazuko. Ir išmušė vokiečių tanką "Liūtas" -2.
  Vokiečiai šiek tiek sulėtino judėjimą... Panthers ir T-4 buvo pašalinti iš tarnybos. Tačiau kol šios mašinos vis dar naudojamos. Iš tiesų, "Panther" yra geras tankų naikintojas ir gana toleruotinai apsaugotas kaktoje. Tačiau lentos yra jos problema. Tačiau "Panther" -2 apsaugotas šonais, nelabai. Tačiau dauguma ginklų yra saugomi.
  Vyksta E serijos kūrimas... E-75 bakas žada būti naujos kartos transporto priemonė puikiai uždengtais šonais. Vokiečiai tuo naudojasi. Užduotis - gauti ne per sunkų, greitą ir gerai apsaugotą baką. Pirmasis tokio tipo bandymas buvo "Maus", tačiau praktika parodė per didelį šio bako svorį. Vietoj to, E-100 jau buvo kuriamas. Šis bakas buvo griežtesnio išplanavimo ir žemesnio silueto. Apskritai, jo svoris, palyginti su pele, sumažėjo iki šimto trisdešimties iki šimto keturiasdešimties tonų. Šonai buvo sumontuoti racionaliais kampais. Šonų storis kartu su ekranais siekė 210 mm. Ginkluotė tokia pati kaip ir pelės: 128 mm ir 75 mm patranka su trumpu vamzdžiu. Vokiečiai sumontavo galingesnį 1500 arklio galių variklį, o tankas greitkelyje judėjo keturiasdešimties kilometrų per valandą greičiu.
  Kas apskritai tenkina. E-100 vis tiek yra per sunkus tankas. Bet su puikiais ginklais ir apsauga.
  Jo kovinės savybės galėjo būti neblogos, tačiau tanko transportavimas ir transportavimas išliko problemiškas. Tikra patirtis parodė, kad tankas gali sverti ne daugiau kaip aštuoniasdešimt tonų, palyginti su pagrįstais pervežimais keliais ir tiltais.
  Taigi Hitleris apribojo E-75, kad jis atitiktų šį svorį, bet kad sukurtų patikimą mašiną apsaugos požiūriu. Kodėl buvo nuspręsta atsisakyti 75 milimetrų pabūklo. Ir išdėstykite kuo griežtesnį: viename bloke variklis ir transmisija skersai bei pavarų dėžė ant variklio. Tada gal gaus tanką, apsaugotą iš visų pusių ir ne per sunkų.
  Hitleris apskritai nebuvo visiškai patenkintas vokiečių mašinomis. Nors Lev-2 tikriausiai buvo pažangesnis, jo 105 mm patranka buvo perteklinė kovai su sovietų tankais, o apšaudyti į nešarvuotus taikinius nepakako. "Panther" -2 apskritai galėjo tikti kariškiams su ginklais ir priekine apsauga, tačiau šono vis tiek neužteko, tačiau vairavimo charakteristikos yra patenkinamos.
  Fiureris reikalavo sukurti tanką, kuris visais atžvilgiais tiktų kariuomenei.
  Tačiau tai nėra taip lengva pasiekti. Ar įmanoma su specialių vežimėlių ir spyruoklių pagalba maksimaliai sutankinti išdėstymą ir palengvinti važiuoklę bei kažką ištraukti iš kėbulo. Ir įgula sutvarko tikrąjį gulintį.
  Tokia plėtra gali būti daug žadanti. Pirmasis E-75 tankas, sujungtas su E-50, galėjo sverti ne daugiau kaip septyniasdešimt tonų, ir tai yra didžiulė mašina.
  Kita vertus, Elžbieta kovojo su tanku T-34-85 ir nebuvo visiškai patenkinta jo apsauga. Trapus dėl legiruojamųjų elementų trūkumo, šarvai tanko per daug neapsaugojo.
  Elžbieta šovė plikomis kojų pirštais ir riaumojo, apnuogindama dantis:
  - Aš esu kosminis viksvas.
  Jekaterina daužė priešą, smogė priešui į šoną ir sušnypštė, apnuogindama dantis:
  - Už komunizmą SSRS!
  Elena taip pat labai aktyviai šaudė nusitaikydama į priešą ir smogė jam mirtina jėga, o atsižvelgdama į tai, kad jos kojos buvo plikos, ji krekė:
  - Už pergalės konstituciją!
  Eufrazija šaudė į priešą, tiksliai naudodama nuogus kojų pirštus ir šaukdama:
  - Esame ištikimi Svarogui ir Stalinui už šalies didybę!
  Tokios čia kovojančios merginos. Jie turi puikiausią komandą.
  Kai kurie T-34-85 tankai pasirodė su apsauga nuo kulkų, o tai žymiai sumažino jų svorį. Padidėjo mašinos greitis ir manevringumas. Tačiau dabar jį galėtų paimti prieštankinis šautuvas, didelio kalibro kulkosvaidis ir daugybė granatų. Ir pneumatiniai ginklai yra visiškai pramušti. Tiesa, toks bakas dar lengviau pagaminamas, pigesnis ir padidina judėjimo greitį.
  Dabar, jei merginos vairuoja šį automobilį, jos jokiu būdu neįsileidžia į jį.
  Elžbieta, greita, milžiniško destruktyvaus elemento mergina, logiškai pažymėjo:
  - Naršumo nepakeisi šarvais!
  Catherine sutiko su tuo:
  - Taip, taip, kad neužsidegtum!
  Ir kaip tu juokiesi...
  Puikaus žavesio merginos. O jei priešai kuliami, tai jie tai daro agresyviai ir kruopščiai.
  Elena, kai jų tankas išnaudojo kovos komplektą ir pasitraukė papildyti atsargų, paklausė savo draugų:
  - Taip galvoja merginos, ar turime šansų nugalėti Trečiąjį Reichą?
  Catherine užtikrintai atsakė:
  - Kaip sakė Vasilijus Terkinas... Atėjome mušti, o ne skaičiuoti!
  Elizabeth pataisė:
  - Taip pasakė Suvorovas!
  O mergina nuogais kojų pirštais ėmė ir susuko į cigaretę laikraščio gabalėlį. Jai tai juokinga.
  Efrasia dainavo siūbuodamas kūną:
  - Aš esu kosmoso terminatorius,
  Krautams - kultivatoriui bus labai skaudu!
  Ir kaip juoksis karys!
  Merginos nusprendė pažaisti kortomis. Tai juokinga. O nevykėliai daro atsispaudimus ir pritūpimus.
  Elena žaidimo metu pastebėjo:
  - Tačiau rimtai, mes neturime realių šansų laimėti! Kaukazas krito ir mes pralaimime!
  Kotryna sviedė kortą basa koja, mušdama priešininką ir sucypė:
  - Bet mes turime slaptą ginklą!
  Karys nusijuokė ir taip pat metė kortą plikomis kojų pirštais.
  Elžbieta atsidususi pažymėjo:
  - Mums tikrai liko tik viena viltis - naujas slaptas ginklas!
  Efrazija verkšleno, mesdama kortelę plikomis grakščių pėdų pirštais:
  - Taip, mes negalime išsiversti be slapto ginklo!
  O merginos chore dainavo:
  - Mūsų kardas dega ugnimi, mes nukirsime priešus! Mes esame SSRS kariai!
  Kariai yra tikrai ir tikrai kovingi.
  Bet jėgos per nelygios... Spalio viduryje Kuibyševas vis tiek krito...
  Vokiečiai sugebėjo užimti svarbų gynybos objektą. Bet pradėjo pliaupti lietus... Buvo vilties dėl kritimo pauzės.
  Tačiau kovos danguje tęsėsi.
  Trys sovietų lakūnai: Mirabela, Anastasija, Akulina kovojo su laukiniu entuziazmu.
  Mirabela, numušusi skrendantį nacią, ant savo pasenusio, bet baisaus Yak-9 T, dainavo:
  - Bus era, komunizmo era!
  Anastasija, paspausdama nuogus kojų pirštus ant gaiduko, patvirtino, atidengdama dantis:
  - Aš dainuodama skrisiu į dangų!
  Ir mirktelėjo savo draugams.
  Akulina, sutraiškydama kitą vokietę, spausdama ant pedalo pliką, apvalų kulną, išdavė:
  - SSRS šlovei!
  Merginos, reikia sakyti, konkrečiai kovoja.
  Mirabela numušė fašistinį ME-262 iš 37 milimetrų pabūklo, tviteryje paskelbė:
  - Šlovė komunizmui!
  Anastasija, taikliu žingsniu atkirtusi nacius ir pamačiusi priešą, ištarė:
  - Šlovė raudonajai visatai!
  Akulina - labai kovinga mergina, išmušė vokišką mašiną ir švilpdama urzgė:
  - Už komunizmą, sovietų šalį!
  Reikia pažymėti, kad kariai yra didžiulio kietumo.
  Kita vertus, Albina, Alvina, Agava kaupia savo balus. O merginos taip pat kovoja basos ir su bikiniais.
  Kaip juokinga, kai merginos lėktuvuose būna beveik nuogos.
  Albina nuogais kojų pirštais numuša pliūpsnį, kelis sovietinius automobilius iš karto ir cypia:
  -Už arijų broliją!
  Alvina taip pat kovoja su Raudonąja armija ir daro tai drąsiai. Ir nuogais kojų pirštais režisuoja oro patrankas, ir tarybinius automobilius pjauna, cypia:
  - Už šviesias idėjas!
  Agave taip pat numuša sovietų naikintuvus ir atakuojančius lėktuvus, tiesiogine prasme juos sutraiško ir riaumoja:
  - Už Trečiojo Reicho pergalę!
  O mergaitės neprieštarauja ir stipriai kankina priešą. Ypač gražūs berniukai.
  Albina, kepdama pionieriaus kulnus ant laužo, kartą pastebėjo:
  - Berniukai kepti ir su pipirais yra tokie skanūs!
  Ir kaip jis juoksis. Ir jis parodys liežuvį!
  Alvina tai pastebėjo, išdygusi dantis:
  - Berniukas keptas orkaitėje, labai skanus su česnaku!
  Agavė nuogais kojų pirštais pargriovė porą sovietų kovotojų ir šaukė:
  - Mes kosminės viksvos!
  Ir mirktelėjo savo draugams. Tai retos, kovingos kokybės mergina.
  Albina, šaudydama lėktuvus plikomis, grakščiomis, iškaltomis kojomis, pažymėjo:
  - Protu Rusijos nesupranti, kaip gali pasirinkti tokius valdovus kaip Stalinas!
  Alvina agresyviai pažymėjo, apnuogindama dantis ir šaudydama nuogais kojų pirštais:
  - Ir mūsų Hitleris nėra geresnis!
  Agavė kikeno, nuogais kojų pirštais mušdama sovietinius automobilius ir pažymėjo:
  - Adolfas, žinoma, apsėstas! Tačiau tuo pat metu nematuojama, kiek jau pavyko laimėti!
  Merginos itin kovingos ir agresyvios.
  Ir tada jie kažkaip gyvus iškepė du berniukus ant laužo. Tiesiog taip jie buvo pradurti ant plieninio kuolo, jie pradėjo kepti, rėkė ir raižėsi. Tada, kai vaikinai dar nebuvo nurimę, visos eskadrilės mergaitės ėmė bėgti prie keptų pionierių, pjaustė nuo jų mėsos gabalus ir valgė.
  Ir buvo labai skanu, ypač jei dar gyvi berniūkščiai kepdami buvo pipiruoti.
  Pavyzdžiui, Agavė su dideliu malonumu valgė berniuko šlaunį. Merginos tada puikiai dirbo. Ir iš abiejų berniukų liko tik kaulai ir viduriai. Ypač skanios buvo jaunos kepenėlės. Jos mergaitės valgė su dideliu malonumu.
  Ir dabar jie kovoja danguje ...
  Orenburgas krito spalio pabaigoje...
  Vokiečiai priartėjo prie Ufos. Jau gana šalta ir sninga.
  Tamara ir jos komanda kovoja su naciais Ufos pakraštyje. Vokiečių pėstininkai puola nuo juodaodžių kareivių, kuriuos jie užverbavo Prancūzijos ir Belgijos kolonijose.
  Jie tiesiogine prasme apibarsto lavonais visas prieigas.
  Tamara trenkia, basa koja meta granatą ir cypia:
  - Komunizmo era bus šlovinama šimtmečius, tikiu, kad Stalinas bus mūsų tvirta ranka.
  Šaudanti Veronika sako:
  - Nelaužyk SSRS!
  Ir nuogu kulnu išmeta sprogstamąjį paketą.
  Anfisa, šaudanti į nacius ir plikomis kojų pirštais sviedžianti dar vieną mirties žinią, pažymi:
  - Komunizmo didybė yra su mumis!
  Viktorija, šaudydama į priešą ir šienavusi nacius, basomis kojomis mėtydama granatą, cypia:
  - Tebūna šlovinama didžioji Tėvynė!
  Olimpinės žaidynės šaudo. Ir tada ši mergina-herojus išmes į nacius visą dėžę sprogmenų ir riaumoja:
  - Šlovė mūsų kosminei Tėvynei!
  O merginos visos rėks vienu balsu.
  - Už SSRS! Bus pionierius!
  Vogia kovojantys Raudonosios armijos kariai. O kai sninga, jie vis dar kaunasi basi ir su bikiniu.
  Lapkričio pradžioje naciai pradėjo Uljanovsko puolimą. Miestas, kuriame gimė Leninas ir kuriame Stenka Razinas buvo sunkiai sužeistas. Tai yra Rusijos miestų sostinės siena.
  Alenka kovoja su naciais. Ir pats sau dainuoja, basomis kojomis svaidydamas granatas į nacius:
  - Šlovė Rusijai, šlovė ...
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padalinys raudonais marškiniais,
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Anyuta, šaudydama į priešus ir juos pjaunanti, o paskui plikomis kojų pirštais paleisdama sprogstamuosius pjuvenų paketus, vyaknula:
  - Už Stalino komunizmą!
  Ir ji davė eilę visai juodųjų karių eilei, nušienauto.
  Alla, šaudydama į priešininkus ir naudodama nuogus kojų pirštus, svaidydama mirtiną granatą, cypė:
  - Už gimtąją Rusiją!
  Marija, šaudydama į nacius ir apnuogintais kojų pirštais, svaidydama priešui mirties dovanas, atkirto ir pažymėjo:
  - Už kosminį komunizmą!
  Matryona, šaudydama į nacius ir šienavusi priešą, paskelbė:
  - Už pokyčius mūšyje!
  Marusya, nuskaldęs Fritzą ir mirtinai sumušęs, paėmė jį ir agresyviai pliaukštelėjo, ištrindamas į miltelius:
  - Už aukščiausio lygio pergalę!
  Ir basa koja sviedė mirtiną granatą.
  Šios merginos čia yra šaunios ir drąsios.
  Alenka, šaudydama ir pjaudama priešus, nuogais pirštais mėtydama granatas, cypė:
  - Komunizmo didybė tebūna su mumis!
  O mergina jį paėmė ir su dideliu aplombu išmušė vokiečių tanką.
  O štai dar viena tanko "Lev-2" modifikacija su 88 milimetrų patranka. Bokštas yra siauresnis , bakas yra mažesnis, sveria penkiasdešimt penkias tonas, o variklis yra 1200 arklio galių. Greitas vokiškas automobilis.
  Tačiau jis netrukdo kariui.
  Alla sviedė granatą basa koja ir sucypė:
  - Už komunizmą!
  Anyuta nuogais kojų pirštais metė žudikišką mirties dovaną ir sušuko:
  - Už naujas sienas!
  Ir mergina nušvilps. O vokiečių tankas "Lev"-2 apvirstų ir ritinėliai tiesiogine to žodžio prasme nuskristų.
  Marija, šaudydama į nacius, dainavo:
  - Ir vėl tęsiasi mūšis,
  Ir mano širdis jaučia nerimą mano krūtinėje...
  O Leninas toks jaunas -
  Ir laukia jaunas spalis!
  Matryona, šaudydama į priešą ir mažindama gretas, basa koja sviedė granatą ir čiulbėjo:
  - Pirmas žingsnis gyvenime yra svarbus!
  Marusya, išmušdama nacius, sucypė:
  - Vėl matai virš Žemės, įnirtingų puolimų sūkurius!
  Ir tokie yra kariai nelankstūs.
  Bet vis tiek jėgos nelygios. Penza jau nukrito. O naciai šturmuoja Saranską.
  Dabar Gorkio miestui liko nebe tiek daug.
  1944 metų lapkričio 7 dieną Stalinas surengė dar vieną paradą Maskvoje. Net jei tai nėra pergalė.
  Tačiau "Fritz" balistinėmis raketomis V-2 pirmą kartą apšaudė Maskvą. Ir tuo pačiu metu miestą bombardavo reaktyviniai lėktuvai, įskaitant Arado bombonešius . Šis veiksmas sukrėtė visus. Raketos V-2 skriejo aukšta trajektorija ir staiga krito, net radarai jų tinkamai nematė.
  Buvo daug sunaikinimų ir nelaimių. Per paradą žuvo sovietų kariai.
  Stalinas surengė skubų susirinkimą požeminiame bunkeryje, kuris galėjo atlaikyti net tiesioginį atominės bombos smūgį.
  Generalinio štabo vadovas Vasilevskis susirūpinęs pažymėjo:
  - Vokiečiai turi naują didelės griaunamosios galios ginklą. Ir mūsų radarai jo nematė ...
  Stalinas suriko, piktai trypdamas kulnais:
  - Štai jūs kvailiai! Tokios staigmenos nebuvo galima pamatyti!
  Maršalas Vasilevskis pažymėjo:
  - Kažkas buvo draugas Stalinas ...
  Beria iš karto pasakė:
  - Tai A-5 klasės raketos. Nesijaudink, draugas Stalinas. Jie neša tik aštuonis šimtus kilogramų aminolono ir stovi kaip geras reaktyvinis bombonešis. Vokiečiai paleido porą dešimčių raketų, tačiau ši konstrukcija nepateko į seriją, nes bombarduoti reaktyviniais lėktuvais yra ir pigiau, ir praktiškiau.
  Stalinas, nurimęs, pastebėjo:
  - Vadinasi, tai nėra efektyvus ginklas? Labai gerai!
  Beria atsidususi pažymėjo:
  - Bet reaktyviniai bombonešiai, tai rimta problema. Draugas Stalinas turi su tuo kovoti!
  Maršalas Žukovas pasiūlė:
  - Gal paimsime ir patys pagaminsime raketas. Turiu omenyje žemę-orą. Ką, valdyti juos radijo ryšiu, kad numuštų lėktuvus!
  Voznesenskis pažymėjo:
  - Tokioms raketoms sukurti reikia laiko! Daug paprasčiau iš medžio pagaminti labai pigius lėktuvus, užpildyti juos sprogmenimis ir taranuoti priešą. Tai būtų kamikadze stilius!
  Stalinas pritardamas linktelėjo.
  - Taip, kamikadzės lėktuvai turėtų būti naudojami. Tai mūsų šansas, nors iš tikrųjų tai tik pratęsia mūsų Raudonosios armijos agoniją.
  Turėtumėte rasti ką nors efektyvesnio!
  Jakovlevas atsidusęs atsakė:
  - Draugas Stalinas dirba prie naujų lėktuvų. Tačiau kol kas orientuojamės į maksimalios automobilių galios išlaikymą. Naudojami visi rezervai ir prie aparatų leidžiame vaikus nuo dešimties metų. Visiška mobilizacija, tiek totali, tiek supervistinė .
  Stalinas riaumojo:
  - Reikia dar daug nuveikti! Tai, ką tu darai, yra per mažai!
  Molotovas atsidusęs pasakė:
  - Kontaktas su sąjungininkais neįmanomas. Atrodo, kad esame vieni. Bandė derėtis su japonais... Jie reikalauja teritorijos iki Uralo, o tai nepriimtina.
  Stalinas suriko:
  - Žiemą Japonijai streikuoti būtina, o kaip Leningradas?
  Žukovas rėžė dantis:
  - Petrozavodsko streikas nebuvo toks sėkmingas, kaip tikėtasi. Švedija įstojo į karą Trečiojo Reicho pusėje ir mums teko susidoroti su didelėmis pajėgomis. Taigi nebuvo įmanoma iš karto sukurti puolimo, o priešas, ištraukęs Vermachto dalis, atrėmė mūsų puolimą. Leningrado miestas yra visiškai apsuptas blokados ir visiškai suspaustas. Manau, kad iki pavasario dėl visiško bado visi gyventojai išmirs. O Leningrado žlugimas bus neišvengiamas.
  Jo tiekti oru praktiškai neįmanoma. Priešas visiškai dominuoja danguje. Vokiečiai dabar net riterio kryžių duoda, tik už šimtą numuštų lėktuvų.
  Stalinas piktai urzgė:
  - Mums nepavyko puolimo!
  Žukovas linktelėjo.
  - Daug geležinkelių sulaužyta, o jėgų sutelkėme per mažai. Ir mes turime atiduoti nuopelnus suomiams ir švedams, jie atkaklūs gynyboje. Bet tai dar ne viskas. Vokiečiai aplenkė ir Murmanską. Dabar šis miestas yra apsuptas. Mes nežinome, ką daryti!
  Stalinas suriko:
  - Atblokuoti!
  Žukovas atsakė:
  - Tam nėra jėgų! Ir priešas gali užimti visą Karelijos pusiasalį!
  Stalinas įsakė:
  - Patraukite jėgas ir paleiskite! Žiemą vokiečiai nėra tokie stiprūs. Jas bus galima kapitališkai paspausti!
  Vasilevskis pažymėjo:
  - Būtina užkirsti kelią giliems proveržiams, ir ten mūsų jėgos paims priešus!
  Stalinas riaumojo:
  Mes kovosime už komunizmą!
  Voznesenskis pateikė daugiau linksmų naujienų:
  - SU-100 jau yra metalinis ir paruoštas masinei gamybai. Važiuoklė T-34 pagrindu. Gana lengva gaminti. Sviedinys beveik paruoštas naujam ginklui. Taigi SU-100 jau pasirodys frontuose. Rytoj pirmoji mašina iškeliaus į priekį!
  Stalinas pritariamai linktelėjo.
  - Bent jau mane tai pradžiugino! Tačiau T-34-85 dar nebuvo pašalintas iš gamybos. Negana to, šarvus ploninti ir svorį sumažinti iki dvidešimties tonų. Mūšiai parodė, kad blogiau būti negali!
  Voznesenskis pažymėjo:
  - Jūs galite padaryti šarvus iš medžio! Per dieną tokių tankų pagaminame šimtus, net daugiau nei naciai. Tačiau mūsų automobiliai lengvai numuša Fritzą net ir su lengvais prieštankiniais pabūklais.
  Žukovas pažymėjo:
  - Yra Gerda. Tai tokia šauni ponia! Ji išmušė daug mūsų tankų ir ginklų.
  Stalinas linktelėjo.
  - Mums reikia ją užfiksuoti ir iškepti nuogus kulnus. Skausmingai šauni mergina!
  Žukovas sutiko:
  - Turi paimti! Ir mes sunaikinsime nacius!
  Beria linktelėjo ir gurkštelėjo:
  Atlikime specialią operaciją!
  Stalinas atsidusęs pažymėjo:
  - Tai puiki idėja, bet... Mums dar reikia ką nors užbaigti!
  Beria riaumojo:
  - Pagaukim juos visus!
  Stalinas papurtė galvą.
  - Ne... Žudyti herojus nėra gerai! Noriu, kad pas mane atvestų Gerdą! Tai skubu!
  Beria pažymėjo:
  - Gyvai?
  Stalinas lengvai patvirtino:
  - Žinoma, aš gyvas!
  Berija gurguliavo, išpūtusi skruostus:
  - Visa tai neįmanoma, gal aš tikrai žinau!
  Kelios merginos pasirodė trumpais sijonais ir nuogomis kojomis. Jie nešė taures vyno ir mirktelėjo GKO nariams.
  Ždanovas pažymėjo:
  - Mums reikia daugiau merginų į armiją! Ten jie tai sutvarkys!
  Stalinas pareiškė:
  Anastasiją, Mirabelą , Akuliną apdovanoju "Šlovės ordino žvaigžde" deimantais! Šlovė SSRS!
  Visi vienu balsu šaukė:
  - Šlovė didvyriams!
  Ir jie plojo rankomis.
  Viena iš merginų nusilenkė ir atsiklaupė bučiuodama Stalino batus.
  Aukščiausiasis vadas apipylė ją vynu ir riaumojo:
  - Mūsų stiprybė yra mūsų kumštis!
  Beria čiulbėjo:
  Hitleris yra kvailys!
  Stalinas prieštaravo:
  - Ne kvailys, o apgaulės įsikūnijimas!
  Ir vėl visi plojo.
  . 12 SKYRIUS
  Uljanovsko miestas buvo visiškai apsuptas, bet iki šiol laikytas ... Jau lapkričio pabaiga ir sninga su šalčiu. Vokiečiai nelabai nori pulti, o kol kas šaudo.
  Ore oras nelabai skraido. Tačiau merginos vis dar kovoja ir rodo drąsos stebuklus.
  Gerda su savo įgula "Panther-2". Tačiau netrukus turėtų pasirodyti tankas Panther-3 ir karys tikrai nori ant jo kovoti.
  Tuo tarpu ji šaudo į sovietų pozicijas.
  Basa koja ji nukreipė patranką į taikinį ir iššovė. Ji sulaužė sovietinį trisdešimt ketvertą ir čiulbėjo:
  - Už šventąją Prūsiją!
  Šarlotė taip pat iššovė iš patrankos, pervėrė sovietinę haubicą ir cypė:
  - Mūsų laimė per amžius!
  Christina taip pat šovė, basomis kojomis smogdama į priešą ir kriokdama:
  - Tokiems vaikinams, kurie mūsų verti!
  Magda taip pat labai taikliai šovė, čirškdama:
  - Už imperijos didybę!
  O naujausiame SU-100 Elžbietos ketveriukė kovoja.
  Merginos įvaldė naują savaeigį ginklą ir šaudo.
  Elžbieta šaudė nuogais kojų pirštais ir dainavo;
  Fašistų budelis išplėšia pečius,
  Štai stovas, žnyplės, grąžtai po ranka!
  Jis nori suluošinti sielos kūną,
  Nereikšmingas monstras, bet atrodo šauniai!
  
  Jis žada pinigus, laivus jūroje,
  Ką gali duoti net titulas!
  Tikrai pakišo tave ant linijos,
  Juk jam tu esi tik lavonas ir žaidimas!
  
  Jis nori sužinoti apie mūsų verslą,
  Kas naujo vargšų grandinėje pančius!
  Todėl aš važiuosiu dosniai susitvarkyti,
  Pamiršti savo tėvą ir net motiną!
  
  Bet mes tvirtai tarnausime Tėvynei,
  Mūsų negali palaužti budelio žiaurumas!
  Nuo vėjo gūsio nulinks šaka,
  Ir verkia nuogi kūdikiai!
  
  Taip, aš pralaimėjau pirmąjį sunkų raundą,
  Bet Visagalis duos šansą atsipirkti!
  Ir tada aš pats pasiųsiu priešą į nokautą,
  Mano kumštis tvirtai suspaus roplį!
  
  Tėvynė man suteikia tokią jėgą
  Kad įmanoma įveikti visų kankinimų skausmą!
  Ir išeik iš šio bedugnio kapo,
  Kad nebūtų prarytas, piktas lokys!
  
  Dar šiek tiek ir išgelbėjimas arti -
  Pasieksime pergalę prieš priešą!
  Gyventi po komunizmo šviesos priedanga,
  Kad saulė užlietų namus auksu!
  O merginos dainavo ir šaudė iš naujos, mirtinos patrankos. Jie yra nepaprastai baisūs kariai.
  Elena juokdamasi pastebėjo:
  - Komunizmas bus pastatytas, mes juo tikime!
  Catherine sutiko su šiuo teiginiu:
  - Kurkime komunizmą, ir bus triumfas!
  Eufrazija paėmė jį ir gurguliavo , šaudydama plikomis kojų pirštais ir smogdama į Panterą.
  Tada karys sucypė:
  - O, komunizmas, komunizmas! Sofizmas bus stipriai sutriuškintas!
  Ir "Pantera", smogta į kaktą ir iš toli.
  Tai merginos, kurių taip lengvai nepalaužysi.
  Jau artėja gruodis... Japonai atšalus orams kone apribojo karo veiksmus.
  Tačiau danguje, nepaisant žiemiško oro, vis dar vyksta muštynės.
  Štai Toshiba ir Toyota - du japonų pilotai, kovojantys kaip beviltiški vagys.
  Toshiba nuogais kojų pirštais numuša sovietų lėktuvus ir sušunka:
  - Aš esu super mergina!
  "Toyota", numušusi rusų naikintuvą ir atidengusi perlinius dantis, užtikrintai patvirtina:
  - Ir yra moteris hiper !
  Žinoma, japonės yra didžiulės pradinės galios kovotojos. Samurajaus garbei negalima atsispirti.
  Bet bet kuriuo atveju dangus vis dar įsibėgėja.
  O sausumoje keturios nindzių merginos ėmėsi sovietų kareivių naikinimo.
  Mėlynoji nindzių mergina surengė malūno priėmimą, nukirto kelis rusų naikintuvus ir plikomis kojų pirštais paleido milžiniškos griaunamosios galios sprogmenų žirnį.
  Ji suplėšė ir tviteryje parašė:
  - Sveika Japonija!
  Geltonoji nindzių mergina taip pat dainavo drugelio techniką su kardais. Ji atkirto daugybę varžovų ir sušuko:
  - Už komunistų kerštą!
  Ir apnuogintais kojų pirštais, kaip paleisti niokojančią susinaikinimo dovaną.
  Tada jis murkia:
  - Už Japonijos didybę!
  Raudonoji nindzių mergina surengė malūnsparnio priėmimą su kardais. Apnuogintais kojų pirštais ji metė mirtiną mirties dovaną ir sušuko:
  - Mano meilei!
  Ir tada ji pažymėjo:
  - O kur komunistas keršija?
  Geltonoji nindzių mergaitė, kapodama rusų kareivius ir vėl plika kulnu mesdama granatą, išleido:
  - Ir nepaisant to, kad bus sriuba su katinu!
  Baltoji nindzių mergaitė, kapodama savo varžoves ir nuogais kojų pirštais mesdama mirties dovaną, išleido:
  - Mes laimėsime komunizmo idėjoms!
  Ir visi keturi kariai juoksis choru ir parodys perlinius dantis.
  Gruodis prabėgo greitai... Po apgulties vokiečiai paėmė ir Ufą, ir Saranską. Tačiau Uljanovskas vis tiek atsilaikė visiškoje blokadoje.
  Stalinas įsakė Naujuosius metus bet kokia kaina surengti miestą, kuriame gimė Leninas.
  Tačiau vokiečiai, nepaisydami šalnų, jau artėjo prie Kazanės. Taigi SSRS buvo ant visiško žlugimo slenksčio.
  Ką daryti SSRS dar nebuvo aišku ir minčių.
  Stalinas Naujuosius metus sutiko Maskvoje ir bunkeryje. Žvilgsnis buvo niūrus, bet noras kautis nenusilpo.
  Tuo tarpu Hitleris nusprendė surengti farsą sau, Libijoje, kur šilta.
  Ir ten jis mėgavosi kovų su gladiatorių merginomis reginiu.
  Naujųjų metų dieną nieko daug neįvyko, išskyrus Maskvos bombardavimą.
  Ir pirmosios "Panther" -3 serijos išleidimas. Šis tankas buvo tokio storio kaip Tiger-2 šarvai, bet didesniais nuolydžiais ir svėrė tik keturiasdešimt penkias tonas. Ir jo aukštis sumažėjo mažiau nei dviem metrais. Galingas 1200 arklio galių variklis yra viename bloke ir visoje transmisijoje. Pati transporto priemonė pasirodė gerai ginkluota, su puikia optika ir hidrauliniu stabilizatoriumi . O siaurame bokštelyje buvo 88 mm 100 EL patranka, labai tiksli ir šarvaverianti.
  Gerda su komanda išvyko šiuo automobiliu. Tobula ir lengvesnė važiuoklė, puikiai važiavo per sniegą. Šis bakas apskritai yra tobulas. O jo šarvai su dideliais nuolydžiais puikiai saugo automobilio kaktą. Viršutinė 150 milimetrų korpuso dalis ypač stipriai apsaugota 40 laipsnių kampu nuo horizontalės. Ir tai yra apie 330 milimetrų šarvų devyniasdešimties laipsnių kampu. Nei viena sovietinė patranka neprasiskverbs į Panther-3 korpuso viršų. Dugnas užima trečdalį kūno kaktos ploto 120 mm ir tuo pačiu kampu, be to, beveik nepralaidus.
  Bokšto kakta yra 185 milimetrų storio ir 50 laipsnių kampu, taip pat nepramušama sovietiniams ginklams.
  Bet čia šonai yra silpnesni 82 mm su nuolydžiais, ir juos galima paimti. Ypač SU-100, naujas sovietinis savaeigis pistoletas, greitai išpopuliarėjęs tarp kariuomenės dėl savo gamybos paprastumo ir šarvus pradurtos patrankos.
  Gerda paleido pirmąjį šūvį į sovietų kariuomenę. Ji pramušė tanką IS-2 ir pasakė:
  - Tai geras kovotojas!
  Šarlotė pažymėjo, šaudydama į priešą ir plika kulnu paspausdama mygtuką prasiverždama pro sovietinę mašiną:
  - Ši technika beveik nepriekaištinga!
  Kristina, nuogais kojų pirštais nusitaikiusi į greitai šaudantį automatinį vokišką patranką, pažymėjo:
  - Borto šarvai gana silpni! Turėtume galingesnį automobilį!
  Magda taip pat šovė basa koja, o įniršusi paėmė ir sušuko:
  - Būtų tik trejetas, o trojkos šėlsmas!
  Ir merginos vieningai juokėsi... Tankas tikrai geras, ypač jo vairavimo charakteristikos.
  Išlaikė kovinius testus ir automobilį E-100. Nors ji sunki. Bet gerai apsaugotas. Ir jos ginklų negalima taip lengvai paimti.
  O joje irgi sėdi vokietės. Ir nepaisant šalčio basomis ir su bikiniu.
  Adala, šaudydama į priešininkus ir pataikydama į priešą, logiškai išreiškė save:
  Mes gyvensime komunizmo sąlygomis!
  O su pliku kulnu kaip paspausti....
  Agata, šaudydama į sovietų pozicijas, smogdama oponentams nuogais kojų pirštais, cypė:
  - Ir mūsų pergalės didybė išliks šimtmečius!
  Agnė taip pat apšaudė skeveldrą į sovietų pėstininkus, žinoma, basa koja ir sušuko:
  - Ne, mes nepasiduosime fiureriui!
  Mergina ant tanko, Atėnė, trenkė priešui nuogais kojų pirštais ir sušuko:
  - Fiureriui, o ne fiureriui!
  Agnes nusijuokė ir pasakė:
  Mes esame supermenų gentis!
  Andriana, šaudydama į sovietų bateriją ir naikindama priešo pozicijas, parodė liežuvį ir išleido:
  - Vokiečių didybė pripažįsta planetą!
  Ir apnuogintu keliu, tarsi darytų spaudimą priešui.
  Agata, vadovaudama ugniai, pažymėjo:
  - Mes suplėšysime drakoną į gabalus ...
  Tankas E-75 dar nebuvo paruoštas. Fiureris reikalavo, kad svoris būtų šešiasdešimt penkios tonos, o variklis - 1500 arklio galių, kad būtų didelis mobilumas, o šoniniai šarvai būtų bent 170 mm aukštuose šlaituose. Ir prireikė laiko.
  Bet kol naciai vis tiek laimi... Sausio mėnesį Uljanovskas pagaliau krito. Fritzas pradėjo šturmuoti Gorkį ir Kazanę.
  Iki šiol jie kopė už Maskvos ribų.
  Stalinas buvo įsiutę, bet nieko negalėjo padaryti. Tiesą sakant, ką tu čia veiki, visiška nesėkmė...
  Bet merginos kovoja danguje ir žemėje ...
  Taigi Nataškos SU-100 oro smūgiu sudaužė vokiečių atakos lėktuvą. Tai pasirodė gana šaunu. Nors ir ne visai protingas ir išradingas. Tačiau Nataša visai ne pirmokė, o kaip ji išgraužs.
  . Dabar mergina Paaiškėjo, kad V jau pažįstamas bakas T -34. Tik Truputį draugas_ _ Bokštas didesnis ir _ ginklas kalibro 85 milimetrais _ vietoj 76. Važiuoklė dalis buvęs .
  Merginos sukosi įjungta vieta . Jie pvz _ _ Ir prieš , į vienas bikinis . A čia automobilis sovietinis gamyba . Valgyk Ir kriauklės įjungta vieta .
  Supermenas Nataša Su patenkintas peržiūrėti nusijuokė :
  - A Kur fašistai ?
  Pasirodė viduje bakas vaizdas jaunasis pasiuntinys . berniukas tviteryje paskelbė :
  - Čia Tai bakas , kuris pasirodė įjungta frontai antra pasaulis karai V keturiasdešimt ketvirta metų Ir prieš dabar nuo esančios įjungta ginkluotas Raudona armija . Jam prieštarauja , E -25. savaeigis pistoletas su 88 mm patranka ir 120 mm priekinis šarvai_ _ Puiku kovok !
  Tikrai V tolimas Su didelis darbo Gali apsvarstyti vokiečių savaeigis pistoletas Pritūpęs , su ilgai statinė . Nepažįstamas merginos , kurios_ Taigi anksti paliko frontai Puiku Patriotiškas karai . Bet Supermenas Nataša iškarto tas pats pažymėjo :
  - Ji mus Gal būt gauti . At ją ilgio 71 EL . _
  Zoja čia tas pats pasiūlė :
  - Turėtų eik V judėjimas į _ Ne pataikyti !
  Futuristas-Angelica V susierzinimas pastebėjo :
  - Čia po velnių ! Iškarto tas pats paslydo pranašesnis mus automobilis !
  Jų jaunasis kuratorius-karininkas piktai deklaravo :
  - A Tai daugiau nieko ! E-75 buvo būtų daugiau blogiau ! Tu būtų jo neigi pagal vienas kampu būtų Ne pradurtas . A Taigi išdrįsk !
  Supermenas Nataša persižegnojo Ir sušnypštė :
  - Kaip tiesa komunistas , t.y aš sakau tau - į velnias !
  Futuristas-Angelica lojo , trypė basomis pėda :
  - Pasirodykime !
  sovietinis automobilis kai kurie ankštus paleido ir _ zvimbė . pradurti vokiečių V kaktos nerealu Ir turėtų Įeiti fritz V lenta . Bet bandyti Tai daryti ? Jis iš jo ilgavamzdis ginklai Kaip pakliuvo ... Lieka tik skaičiuoti įjungta greitis .
  Supermenas Nataša supykti . Paprastas vokiečių kalba ACS Taip daugiau lengviau trisdešimt ketverius taip ją pranoksta V charakteristikos . Čia Tu nevalingai tu išprotėsi .
  sovietinis automobilis eina įjungta suartėjimas . Gerai dėžė pavara geriau buvęs .
  Svetlana ilsisi nuogas kulniukai Ir tviteris :
  - Fiureris greitai Mes apsisuk !
  Futuristas-Angelica patvirtina kaip :
  - Hitleris Mes sunaikinkime !
  auksaplaukis Zoja sušuko :
  - Duok jam Paskubėk Autorius erysipelas !
  IN tai momentas svarūs sviedinys Hitlerio ginklai patenkintas tiesiogiai V bazė bokštai . Merginos pakeltas Ir nukentėjo V išplėštas metalas .
  IR vėliau duok man sekundę Visi keturi pasirodė beveik absoliučiai nuogas į kelnaites ir kabantis įjungta stovas . Pagal basomis pėdos gražuolės liepsnojo ugnis . Liepsna apsilaižė nuogas , grakštus padais merginos .
  Supermenas Nataša bandė trūkčioti bet _ ją kojos Paaiškėjo, kad tvirtai suspaustas V trinkelės ir _ Labai serga ištemptas venos . Tai buvo klasikinis stovas , su tradicinis skrudinimas kulniukai . A adresu mergaites kojos Labai net seksualus ir _ ugnies laižymas _ padais daro jų daugiau patrauklesnis .
  Bet skausmingai gražuolės . Jie bando gauti nemokamai . Bet trinkelės Labai patvarus . A jam daugiau Ir merginos yra valkirijos pakabinti svoriai .
  Tas pats kariai V trumpas sijonai , su basomis kojos , plikos rankas , bet kūnas uždengtas sidabras grandininis paštas Jie grėbimas pokeriai laužai ir _ apsivemti anglis į _ kulniukai keptas stipresnis .
  Čia Ir stovas pasirodo sąnariai ir _ Ugnis bulvytės dugnas . A čia daugiau Ir princas iš karaliaus Viljamo dinastijos pasirodė . IN rankas adresu Rugpjūtis berniukai , princas-demiurgas, kuris apsikeitė antra milijonas dolerių už vietą SS plakti iš dygliuotas viela . A daugiau Ir ją Valkirijos apšilimas iš liepsnosvaidis .
  Princas Dievybė mirktelėjo ir _ Kaip pataikyti Supermenas Nataša Autorius raumeningas atgal . nors mergina Ir drąsus, bet _ ją iš kulniukai prieš pakaušio smogė toks skausmas kad_ _ spalvingas nepaprastai sušuko .
  Kitas pataikyti berniukas princas_ _ nuleistas įjungta Zoja . Ta Nors Ir suspaustas tvirtai dantys , ne atsilaikė iš rėkti . A įjungta atgal pasirodė kruvinas juosteles Ir nudegimai .
  Barbarossa Jr. Su šypsnys pasakė :
  - Išmokyk tu daugiau būtina !
  Kitas pataikyti nukrito Autorius Futuristė Angelique . IR tai jauna moteris Ne atsilaikė iš rėkti . berniukas pastūmė jūsų vaikas basas koja V ugnis . Išgauta vikrus pirštai žarijų Ir sviedė raudonplaukė žvėrys V veidas . Ta rėkė daugiau stipresnis , tai skauda !
  Barbarossa Jr. Su patenkintas peržiūrėti pasakė :
  - Bet Tu tas pats norėjo Su vokiečiai !
  Po to atleistas ir _ Svetlana . Kaip kad Ne suspaustas žandikaulis bet_ _ Tas pats rėkė . Visi tas pats plakti iš karštas , dygliuotas viela buvo daugiau daugiau skausmingas , kaip liepsna pagal basomis pėdos . Juos per tai_ _ mergaites jau įpratęs metų metus valdyti be batus ir _ jų padais kojos , labai elastinga Ir patvarus .
  Bet Ugnis Ir jų kepa . Valkirijos jau V rankas laikosi ir _ botagai iš karštai raudona viela .
  Supermenas Nataša in visi gerklę šaukė :
  - Taip Ką Tai ar tai ?!
  Barbarossa jaunesnysis atsako:
  - Nepaklusnių damų tardymas! Jūs esate nelaisvėje ir atsakysite už viską!
  Nataša pažymėjo:
  - Mes nenorime mirti taip juokingai! Leiskite mums eiti ir mes toliau kovosime!
  Barbarossa jaunesnysis urzgė:
  - Kodėl paleidai?
  Angelica atsakė:
  - Mes esame raganos, o žmogui, kuris mus išgelbės, galime padovanoti pačią vertingiausią dovaną iš visų įmanomų!
  Barbarossa Bock nustebo:
  - Taip, o ką tu man duosi?
  Nataša užtikrintai pareiškė:
  - Mes padarysime tave amžina jaunyste, ir tu niekada nepasensi!
  Mažas berniukas linktelėjo.
  - Taip, galiu tave paleisti! Bet kaip tu gali tai įrodyti!
  Nataša pareiškė:
  "Kišk ranką į ugnį ir nesusižeisi! Pamatysite, kad mokame užburti!
  Barbarossa jaunesnysis atsargiai įkišo ranką į ugnį, slinko ir šypsodamasis atsakė:
  - Taip tu gali! Na, kokia tavo laisvė mainais už mano nemirtingumą!
  Ir merginos turi naują šansą. O karas tebevyksta... Sausio mėnesį Gorkis ir Kazanė buvo paimti.
  Vasario pradžioje vokiečiai, suomiai ir švedai užėmė Kareliją ir pradėjo šturmuoti Archangelską. Padėtis smarkiai pablogėjo.
  Elžbieta buvo perkelta į SU-100 į šį miestą.
  Ji ten kovojo. Vasaris ir šalnos. Tačiau merginos vis tiek kaunasi basos.
  Su neperšaunama apsauga SU-100 sveria tik aštuoniolika tonų. Ji yra pažeidžiama, bet mobili. Ir ji neturi stovėti pasaloje, ji turi judėti, kad nenukentėtų.
  Kai judi, bakas įkaista, o merginoms basomis kojomis ir bikiniais ne taip šalta.
  Elžbieta, šaudydama į nacius, dainavo:
  - Bet tokios sąlygos! Ir štai trečiadienis! Tačiau šaltis yra naudingas jūsų sveikatai! Šaltas oras yra naudingas mūsų sveikatai!
  O nuogi kojų pirštai, kaip įkrauti nacius. Ir T-4 šis mažas tankas sugedo.
  Kariai turėtų būti pažymėti kolosalios klasės kovotojais.
  Jekaterina taip pat šaudo basomis kojomis ir cypia:
  - Komunizmas turi būti!
  Elena, taip pat šaudydama į priešą ir smogdama per jį, kurtinamai nusijuokė:
  - Mūsų laukia beprotiška pergalė!
  Efrazija , trenkusi pro Vermachto tankus, nuogomis kojomis, mėlynomis nuo šalčio, užtikrintai atsakė:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  Šie kariai yra tiesiog super!
  Bet, deja, jų herojiškumas be galo mažas... Archangelskas irgi krito... Aišku amunicijos neužtenka....
  Vokiečiai iš užnugario juda Maskvos link. Kovo mėnesį mūšiai užvirė dėl Riazanės. Hitlerio minios plūsta iš rytų...
  Reikia imtis kai kurių skubių veiksmų.
  Maskva vis dar laikosi, o Stalinas subūrė saugumo tarybą. Diskusija buvo nervinga. Naujų minčių nebuvo.
  Tik Beria pasiūlė:
  "Gal iš tikrųjų turėtume pasiūlyti taiką Trečiajam Reichui bet kokiomis sąlygomis, jei tik jie mūsų neliečia!
  Stalinas piktai atsakė:
  - Tai nėra konstruktyvus požiūris, drauge Berija! Mums reikia stiprių judesių!
  Maršalas Vasilevskis nuoširdžiai atsakė:
  - Jūsų Ekscelencija neturi atsargų! Beveik visi jie susimušė nelygiose kovose. Be SU-100, serijoje nėra kitų naujų ginklų tipų. Tiesa, netrukus bus paruoštas IS-3, tačiau šį tanką sunku pagaminti, o paleisti į seriją dabartinėmis sąlygomis bus sunku.
  Maršalas Žukovas piktai pažymėjo:
  -Jei negali laimėti, tada belieka tik viena - oriai mirti!
  Stalinas norėjo ką nors pasakyti, bet pasirodė basa mergina trumpu sijonėliu. Blykstelėjusi nuogais kulnais ji atnešė siuntinį.
  Stalinas perbėgo akimis ir piktai riaumojo:
  - Leningradas, neatlaikęs bado ir daug mėnesių trukusios blokados krito! Dabar antrąjį mūsų miestą užėmė Fritz!
  Maršalas Žukovas išskėtė rankas ir pažymėjo:
  - O, didysis Stalinas... Tai baisu!
  Beria pasiūlė:
  - Gal šio šaudymo garbei tūkstantis žmonių?
  Aukščiausiasis vadas riaumojo:
  - Tylėk, plikas idiote! Reikia kažką nuspręsti!
  Molotovas pasiūlė, mikčiodamas ir nervingai glostydamas nuogus mergaičių kelius:
  - Pasiūlykime vokiečiams laikinas paliaubas, o tik tada pradėkime taikos derybas bet kokiomis sąlygomis.
  Stalinas sušuko:
  - Bandyti! Bet kapituliacijos nebus. Maskva kris, mes kariuosime partizaninį karą!
  Beria glostančia šypsena pažymėjo:
  - Bet tai tik padidins žmonių kančias, drauge Stalinai. Gal būt...
  Stalinas ryžtingai trenkė kumščiu į stalą:
  - Ne! Tegul Molotovas siūlo derybas! Ir nieko daugiau, šūdas iki galo!
  Kovo viduryje vokiečiai apsupo Riazanę. Patyrę amunicijos trūkumą, sovietų kariuomenė padarė proveržį iš miesto.
  Alenka su komanda bėgioja, basomis kojomis mirga ant pavasariškai ištirpusio sniego.
  Mergina šaudo į nacius ir dainuoja:
  - Šlovė mūsų dvasiai, šlovė didelei šaliai!
  Ir basa koja išmes žudikišką mirties dovaną. Ir išbarstyti nacius į visas puses.
  Anyuta, šaudydama į priešininkus, išleido:
  - Ir mūsų smūgis, šventa dovana ir honoraras!
  Alla taip pat bėga, šaudo į nacius, basa koja meta sprogstamąjį anglies paketą ir šnypščia:
  - Mes niekada nepasiduosime!
  O dabar kibirkščiuojanti Marija, šaudanti į nacius, juos kruopščiai šienaujanti ir griežiant dantimis, šaukia:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  Ir jos nuogas kulnas išsiuntė niokojantį mirties ir sugniuždymo paketą.
  Marusya, šaudydamas į nacius, gana logiškai pažymi:
  - Komunizmas niekada neišblės!
  Matryona, šaudydama į priešą ir mažindama gretas, gana logiškai ir racionaliai pažymi:
  - Ir tikėjimas partija išliks šimtmečius!
  Ir nuogi kojų pirštai išmes susinaikinimo dovaną.
  Merginos pabėgo iš ringo. Tačiau padėtis vis dar įtempta.
  Ir jie neturi kur eiti.
  Pavasarinis atšilimas šiek tiek atitolino vokiečių veržimąsi. Be to, naciai susivienijo su Japonija ir ėmėsi Centrinės Azijos okupacijos.
  Tai taip pat atitraukė jų dėmesį ir balandis praėjo palyginti ramiai. O gegužę pagaliau buvo paleistas pirmasis sovietų tankas IS-3. Ir jis galėtų būti pristatytas į Gegužės dienos paradą.
  Pagyvenęs ir nusilpęs Stalinas žiūrėjo į tai susikūpręs. Jo išraiška buvo mirtinai pavargusi.
  Dėl daug darbo reikalaujančio gamybos pobūdžio IS-3 vis tiek negalėjo pradėti gaminti.
  Jo reikšmingas skirtumas nuo šių dviejų buvo tik bokšto forma. Ji buvo kaip skraidanti lėkštė, o jos kakta - kaip gervės snapas. Žinoma, padidintas pasvirimo kampas gerai apsaugojo priekinę dalį, tačiau sudėtinga gamyba. Be to, buvo pažeidžiama apatinė kaktos dalis, o jei ten pataikė sviedinys, tai jis jau neberiko.
  Stalinas mostelėjo ranka ir dingo bunkeryje, prasidėjo kitas nacių reidas. Oro antskrydžiuose dalyvavo TA-400 ir Yu-287 su į priekį nukreiptu sparnu.
  Ir vėl jie paleido balistines raketas su radijo bangomis valdomais sparnais.
  Kremlius patyrė didelę žalą.
  Stalinas rimtai galvojo apie pabėgimą iš Maskvos.
  Gegužės viduryje, užbaigę Vidurinės Azijos perskirstymą, naciai pradėjo puolimą prieš Maskvą iš rytų ir vakarų. Užvirė dar vienas įnirtingas mūšis.
  Sovietų kariuomenė kovojo didvyriškai. Tačiau jėgos per daug nelygios. Mūšiuose pasirodė ir tankai E-75 Tiger-3. Ir masiškai "Pantera" -3. Tokios kovos, sakykime, nepaprastos.
  Gegužės pabaigoje, birželio pradžioje, naciai baigė praktiškai visiškai apsupti Maskvą.
  Stalinas iškilmingai paskelbė, kad liks sostinėje ir ten stovės iki mirties.
  Maskva buvo apšaudyta ir bombarduota. Ją supo labai galingos gynybos linijos, kurias įveikti nėra taip paprasta. Sostinėje buvo sutelktos didžiulės amunicijos ir maisto atsargos.
  O Stalinas požeminiame mieste buvo palyginti saugus.
  Hitleris 1945 m. birželio 22 d., kai buvo praėję lygiai ketveri metai nuo Didžiojo Tėvynės karo pradžios, įsakė sustabdyti sostinės puolimą, o sistemingai ją naikinti artilerija ir lėktuvais. Ir toliau užtikrintai bombarduoti.
  Remiantis puolimu persikėlė į Sibirą. Reikėjo paimti Sverdlovską ir Čeliabinską, kol šie miestai padengs sniegą... Birželio pabaigoje liepos pradžioje abu pagrindiniai miestai buvo paimti po atkaklių kovų... Vokiečiai kėlėsi per Sibirą. Sovietiniai kaimai vienas po kito krito.
  Čia naciai 1945 metų rugsėjį priartėjo prie Novosibirsko. Dėl šios gyvenvietės taip pat kilo muštynės.
  Raudonoji armija kovojo kartu su vietos milicija. Tamara čia kovojo kaip herojė.
  Rugsėjo pabaiga, sninga ir šąla. O merginų batalionas kaunasi basomis ir demonstruoja nuostabų didvyriškumą.
  O kariai kaunasi kaip panteros.
  Tamara pasisuko, basa koja metė sprogstamąjį anglies paketą ir sucypė:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas negali mūsų nugalėti!
  Kitos merginos beviltiškai riaumoja:
  - Mes mirsime, bet nepasiduosime!
  Ir kova tęsiasi...
  Tik lapkričio pradžioje Novosibirskas krito... Karas tęsėsi. Sovietų Sąjunga vis dar nebuvo kapituliavusi. Maskva buvo užblokuota ir apšaudyta.
  Požeminiame mieste buvo saugoma strateginė maisto ir amunicijos atsarga, todėl buvo galima išsilaikyti gana ilgai.
  Vokiečiai nuolat bombardavo ir apšaudydavo miestą.
  Taip pat pasirodė naujas itin sunkus tankas "Rat". Ši transporto priemonė svėrė du tūkstančius tonų ir buvo ginkluota keliais ginklais.
  Kaip išsiveržimo tankas buvo panaudota transporto priemonė su 400 mm šarvais... Išlaikė kovinį testą....
  Tačiau įstrigo ant ežių ir ją sunaikino kamikadzės pilotas, kuris ją taranavo.
  Nepaisant to, naujas bakas "Rat" -2 pasirodė dar didesnis ir sunkesnis ...
  Stalinas Maskvoje sutiko Naujuosius 1946-uosius, kurie dar nebuvo priimti. Didysis SSRS vadovas tikėjosi stebuklu. Maskva tapo tikru miestu tvirtove.
  Maisto atsargų gali užtekti dar porą metų, o atsižvelgiant į gyventojų mažėjimą dėl bombardavimo ir apšaudymo - ilgiau. Tačiau amunicija priklausė nuo puolimo greičio ir intensyvumo.
  Beria vis dėlto pastebėjo:
  - Gal draugas Stalinas susitars su Hitleriu dėl mūsų laisvės?
  Vyriausiasis vyriausiasis vadas ryžtingai pareiškė, tvirtai trenkdamas kumščiu į stalą:
  - Aš nekalbu su kanibalais Lavrenty! Ar tu supranti!
  Beria atsidususi pastebėjo:
  - Tikėkimės stebuklo, o puiku!
  Stalinas rėkdamas pastebėjo:
  - Kantrybės ir šiek tiek pastangų!
  . EPILOGAS
  Naujieji 1946 metai įvyko vietinėse kautynėse. Vokiečiai ir japonai pamažu užėmė visus didžiuosius miestus. Verchojanskas rugpjūtį krito paskutinis. Vokiečiai turėjo naujus piramidės formos tankus AG-50.
  Tamara ir jos komanda beviltiškai kovojo Verchojanske.
  Merginos, kaip visada, buvo basos ir su bikiniais.
  Jie kovojo iki mirties. Ir nuogais kojų pirštais mirtina jėga mėtė sprogstamuosius paketus.
  Ir tada, kai baigėsi amunicija, jie galėjo rūsiais ir tuneliais patekti į taigą.
  Jie buvo pasirengę imtis ginklo ir vėl kariauti, net jei tai buvo partizaninis karas.
  SSRS atsirado partizanų zonos ir prasidėjo pogrindžio karas.
  Sostinė vis dar atsilaikė, todėl Hitleris norėjo ją išbadinti ir išgelbėti savo karius, kurių per daug jau mirė.
  O merginos tuo tarpu įvairiais būdais ir metodais naikino nacius ir japonus.
  Ypač Nataša ir jos komanda.
  IR Paaiškėjo, kad vėl V T -34-85. mašina žinoma _ tas pats , ne naujas . IR keturiasdešimties pabaigai _ šeštas metų pasenęs .
  A Čia Ir AG -50. Primena žemas piramidė Su Labai ilgai statinė . Automobilis visas šešiasdešimt penkios tonų . Storis šarvai co visi kampai 250 mm pagal pakreipti . Dėl kriauklės T -34 tikrai nepereinamas .
  Supermenas Nataša V susierzinimas sušnypštė :
  - Tai Kaip užduotis ! Paimti kalnas !
  Futuristas-Angelica apsižvalgė . Dabar Jie buvo V jo tradicinis bikinis . IR kažkas __ _ grožis atėjo įjungta protas .
  A Svetlana prispaustas įjungta svertas basomis kulniukai Ir važiavo bakas_ _ Ji sušnypštė :
  - Manevras ! Tik manevras !
  AG -50 įrengtas galingas 105 mm patranka Su ilgai bagažinė 100 EL . _ Jis galintis pataikyti įjungta didelis atstumai_ _ Juos daugiau , y trisdešimt ketverius Su kokybės šarvai nesvarbu . Vienas pataikyti Ir pabaiga .
  Svetlana prasideda sūpynės sovietinis bakas_ _ Čia priešas ūgliai . Sviedinys net truputį susirūpinimą šarvai_ _ Bet Į laimei nuslysta . A po visko galia kolosalus - uranas šerdis .
  Supermenas Nataša šnabždėjo jų raudona lūpos :
  - Įjungta piktogramos Su liūdesys vėl veidai _ imperija gimti !
  Futuristas-Angelica nušautas naudojant _ basomis pirštai kojos . Sviedinys patenkintas V vis dar stovint piramidinė bakas_ _ IR nuslydo Su šarvai V rikošetas . jau Labai ji įstrižas Ir sucementuotas .
  vokiečių žinoma bakas _ tas pats , nepereinamas , su visi kampai net Dėl IS -7. A jau Kur prieš jam T -34-85.
  Vėlgi vokiečių šaudo ... Svetlana prispaustas nuogas kulnas įjungta stabdžiai . IR galėtų išsisukinėti bakas iš pralaimėjimas . Nors mirtinas dovana praslydo pro šalį iš viso šalia .
  Supermenas Nataša V pyktis pasakė :
  - Taip Mes Ir įstrigo !
  Futuristas-Angelica nusijuokė . Ji vėsiai nupeštos Su aš pats liemenėlė . atidengtas aukštas krūtinė Su braškių speneliai . Atkišo dantis jų perlas dantys . IR tviteryje paskelbė :
  - Bailys Ne vaidina V ledo ritulys !
  IR prispaustas raudona spenelis įjungta trigeris _ Toks Čia ji drąsus Ir putojantis ji-velnias . A Gal būt malonus , rusiškas angelas įkūnyti .
  Sviedinys Išskrido iš Ne per daug ilgai snukis . Praėjo ... Ir patenkintas tiesiogiai V bagažinė vokiečių automobiliai AG . atkirto jo Kaip smūgis krekeriai .
  IR Visi keturi mergaites vieningai jie lojo :
  - Vienas , du - aš supratau ! Fritzas Autorius ragai Taigi davė !
  IR Kaip purtyti Jie jų basomis kojos . Čia Tai merginos ! A Kada adresu Šaudymas naudoti nuogas krūtinė yra_ _ V šimtas kartą efektyvesnis .
  Supermenas Nataša Su šypsokis pastebėjo :
  - Šitą bakas Dabar Dėl mus saugus . Bet Kaip jo sunaikinti ?
  Zoja Su šypsokis pasiūlė :
  - A V kovoti kaubojus stilius , mes jo Iššluojame !
  Svetlana pagreitintas judėjimas jo bakas . Bet priešas , staiga apsisuko Ir skubėjo bėgdamas . Jis pagreitintas nuostabus greitai : viskas tas pats dujų turbina variklis . IR buvo aiškiai greičiau nei _ T -34-85.
  tarsi dramblys pabėgo iš Mopsai . Visi būtų nieko . Bet drambliai žinoti kaip judėti net Labai greitai .
  Supermenas Nataša piktai persikėlė Autorius šarvai basomis pėda Ir sušuko :
  - Čia ! Na Kaip viskas vienodai _ Mes atsiliko iš fašistai !
  Zoja Su liūdesys V balsas , dainavo :
  - Viskas neįmanoma , įmanoma V mūsų pasaulis !
  IR supurtė jo plaukai , spalvos lapelis auksas .
  Futuristas-Angelica Su malonumas dainavo ir _ paleistas kitas apvalkalas . Tai pataikyti V šarvuoti laivagalis Ir sugedo .
  - Eik ar svajones precedento neturintis ... Weave ar vainikai pavėluotai ... nutildyti buvo Gerasimas kada nors ! __ Dabar Jis prisiekia nešvankybės !
  Svetlana griežtai pastebėjo :
  - Keikdamasis prisiekimas yra_ _ vulgaru !
  Supermenas Nataša norėjau kažko ___ _ _ pasakyti šmaikštus . Bet Čia pasirodė kitas fašistas bakas_ _ Įjungta tai kartą E -75. Tas pats gerai apsaugotas V kakta , bet daug blogiau Su lentos . Ar tai tiesa, trisdešimt keturi jo Visi lygus Ne pradurti .
  Įjungta tai kartų , Zoja išmetė Su aš pats liemenėlė . IR atidengtas raudona spenelis .
  Paėmė Ir prispaustas maitinimas krūtimi įjungta trigeris _ ginklas dirbo ...
  Sviedinys vėl patenkintas tiesiogiai V bagažinė masyvi ginklai . IR šimtas penkios milimetras ginklas išėjo iš pastatas .
  IR tai vokiečių skubėjo bėgdamas . Gerai būdu išnešti iš pastatas labiausiai apsaugotas automobiliai yra_ _ mušti Autorius lagaminai .
  Supermenas Nataša be galo apsidžiaugęs pareiškė :
  - Čia matai ! Mes mes laimime !
  A Čia Ir trečias bakas_ _ Įjungta tai kartus " karališkas" liūtas ." At jam ginklas , bombonešis kalibro 450 milimetrų . _ Toks Jeigu velnias tada _ mažai iš viso Ne atrodys .
  Supermenas Nataša įjungta tai kartą nusprendė šaudyti pati . nusiėmė liemenėlė . Kuris adresu ją viskas vienodai _ aukštas ir _ elastinga krūtinė . Šviežia kaip _ adresu merginos . IR karys Kaip užtruks Ir presai rubinas spenelis .
  Sviedinys išskrido ... Ir " karališkasis" liūtas " gavo tiesiogiai V bagažinė _ IR didelis automobilis Kaip sprogs . Ką Ir pora stovint Autorius briaunos tankai Nuskrido įjungta kai kurie šimtai metrai_ _
   Taip Ir trisdešimt keturi supurtė . Automobilis vos Ne apsivertė ir _ pasirodė nuplėštas iš žemė .
  Futuristas-Angelica net pataikyti adresu nusileidimas kakta , šaukia :
  - tarsi arkliai asilai !
  IR grasino Fritzas kumštis .
  Supermenas Nataša buvo patenkintas ir _ išsišiepė perlinis , labai didelis dantys :
  - Čia Mes duota Autorius priešui ! Kaip taip ir turi !
  Zoja dainavo , su malonumas :
  - Meilė Ir mirtis ! Gerai Ir blogis ! Ką šventas Ką nuodėmingas ... A man žinoti Visi lygus !
  IR mergina persikėlė basomis koja Autorius metalas .
  Kitas priešas E -100. Automobilis pavojingas . SU bombos svaidytojas ir 75 mm _ patranka Su Labai ilgai statinė . Toks užpuolimas modifikacija ir _ galintis įvykdyti vaidmenį Ir kovotojas tankai . A septyniasdešimt penki milimetrai ginklai Dėl sovietinis bakas gana pakankamai .
   A bagažinė bombonešis uždengtas dangtelis .
  Supermenas Nataša persižegnojo adresu padėti basomis kojos ir _ tviteryje paskelbė :
  - Na , eime jo mušti ?
  Zoja , rokas dantys , susitariau _
  - Žinoma , mes !
  Futuristas-Angelica raudona spenelis prispaustas įjungta trigeris _ ginklas tai veikė . Išspjauk žudikiškas mokestis . IR nutrauktas palyginti plonas bet_ _ bet ilgai bagažinė vokiečių ginklai_ _
  Svetlana entuziastingai tviteryje paskelbė :
  - Puiku ! A Dabar duoti Ugnis aš !
  IR karys Tas pats atidengtas mano liemuo . At visi ketvertukai krūtinė įjungta aukštis . IR Labai net gražus , seksualus , gundantis . Taigi Su toks mergaites aš noriu daryti meilė . Na ką _ Gal būt būti geriau juos ? Tikriausiai tik_ _ kitas merginos !
  IR Čia jauna moteris sugauti akimirka , kai dangtelis prasidėjo atidaryti . IR naudojant mano raudona spenelis kaip _ išleis sviedinys Autorius vokiečių bombonešis .
  A fritz Ne valdė net Ir akis mirksėti ... kaip užtruks Ir sprogsta ... Į Visi pusės išsibarstę rūkymas metalas .
  Svetlana trinamas save stiprus rankas Ir cyptelėjo :
  - Aš kiaunė autentiškas drakonas !
  IR Kaip juokiasi ! IR paims , taip parodys liežuvis !
  Supermenas Nataša paėmė Ir entuziastingai dainavo :
  - Patriotas ! sovietinis patriotas ! Kiek Fritzas nužudytas tu !
  Zoja pakėlė daina ir _ purtant nuogas krūtys , tęsinys :
  - Patriotas ! Raudona patriotas ! IR įjungta mergaites Visi tavo svajones !
  IR Tas pats karys Kaip užtruks Ir jis pradės juoktis ! IR uvula parodys ! IR šypsnys dantys - iltys !
  IR basomis kojos pajudės svirtis ...
  Merginos čia yra akivaizdžiai geriausios, nors ir turi pasenusį baką. Ir jie toliau partizanuoja.
  Tačiau 1947 m. balandžio 20 d. prasidėjo naujas Maskvos puolimas. Jame dalyvavo ir japonai, ir turkai, ir visa užsienio kariuomenė.
  Galų gale Hitleriui pritrūko kantrybės ir jis nusprendė nutraukti SSRS. Ir asmeniškai su Stalinu, susiejant su juo Rusijos teritorijoje vis dar liepsnojantį partizaninį karą.
  Pavyzdžiui, jei Maskva kris, karas, be jokios abejonės, baigsis.
  Ir prasidėjo ryžtingas, visuotinis puolimas.
  Į puolimą taip pat stojo supersunkieji tankai "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 ir kiti.
  Pirma, miestas buvo apšaudytas balistinėmis raketomis.
  Taip pat buvo naudojami koviniai, nepažeidžiami Trečiojo Reicho diskeliai . Tokia ta armada.
  Alenka su komanda drąsiai pasitiko vokiečius ir atidavė jiems kovą.
  Alyonka nuogais kojų pirštais metė granatą, iššovė pliūpsnį ir riaumojo:
  - Už rusišką dvasią!
  Anyuta, šaudydama į priešininkus ir šienavusi priešų gretas, čiulbėjo nuogu kulnu, pasidavusi mirties paketui:
  - Už komunizmo didybę!
  Alla, šaudydama į SSRS priešus ir nuogais kojų pirštais mėtydama bombą, šūktelėjo:
  - Už Motiną Rusiją komunizme!
  Marija, nukreipdama taiklią ugnį į priešą ir užtikrintai jį pjaudama, pažymėjo, apnuogindama dantis:
  - Rusijai reikia naujo lyderio!
  Matrena pažymėjo, šaudydama ir užtikrintai naikindama priešininkus, o nuogais kojų pirštais įteikdama dar vieną mirties dovaną:
  - Žinoma, reikia!
  O nuo jos metimo, kuris įkrito į čiuožyklą, susidūrė du vokiečių tankai.
  Marusya, šaudydamas į nacius, energingai pažymėjo:
  - Viskas buvo SSRS, bet priešas paėmė numerį!
  Ir nuogu kulnu, kaip jis paleis žudiką ir nenumaldomą!
  Alenka drąsino draugus:
  - Neskubėk laidoti Ruso! Mes taip pat turime ką veikti!
  Ir basos kojos pirštais jis išmes naikinančią sunaikinimo dovaną.
  Anyuta, šaudydama į nacius, sutiko su tuo:
  - Mes įnirtingai mušime savo priešus, Tėvynės upė neišdžius!
  O su apnuogintu, apvaliu kulnu mergina energingai ims ir pasiduos priešui.
  Alla, šaudydama į nacius ir iš timpa paleidusi sprogmens gabalą, plikomis kojų pirštais traukdama virvę, išleido:
  - Tai bus tik supermenas - kas pakeis Staliną!
  Marija, šaudanti nuostabiu tikslumu ir mėtydama granatas nuogais kojų pirštais, prabilo:
  - Viskas, kas nesikeičia, viskas į gerą!
  Matryona, numušęs Fritzą taikliais šūviais. Ir tada, apgadinusi baką basa koja, ji pažymėjo:
  - Mes su savo nekintančia ir didvyriška valia!
  Marusya basomis kojomis išmetė visą krūvą granatų. Taigi nacių savaeigis pistoletas apsivertė ir sucypė:
  - Aš būsiu stipriausias!
  Alla, metimu išmušusi iš nacių transporterį, granatas pliku kulnu, pastebėjo pataisydama:
  - Ne aš, o mes! Viskas stipriau!
  Alyonka dainavo, kad pakeltų kovinę nuotaiką, kurdama kelyje. O likusios merginos, šaudamos į nacius, pakėlė;
  Mes esame SSRS šalies merginos,
  Kuris yra fakelas visam pasauliui...
  Parodykime, žinokime pavyzdžio didybę,
  Štai apdainuojami didvyriški darbai!
  
  Mergaitės gimė po raudona vėliava,
  O per šalną skuba basi...
  Dukros ir sūnūs kovoja už Rusą,
  Kartais nuotaka vaikinui padovanoja rožę!
  
  Virš visatos bus raudona vėliava,
  Šviesk taip ryškiai kaip deglo liepsna...
  Juk mes turime didvyrišką sūpynę,
  Ir mūsų reklaminis skydelis spindi kaip raudonas krepšys!
  
  Netikėk, prakeiktas fašistas nepraeis,
  Ir rusiška dvasia niekada neišnyks...
  Pergalė atvers begalinę sąskaitą,
  Pasisveikinkime su visais !
  
  Rusija yra nuostabi šalis
  Tu davei komunizmą tautoms...
  Amžinai dosniai dovanojo Dievas,
  Už Tėvynę, už laimę ir laisvę!
  
  Priešas negalės nugalėti Tėvynės,
  Ir kad ir koks žiaurus bei gudrus jis buvo...
  Mūsų nenugalimas Rusijos lokys,
  Rusijos kareivis taip garsėja savo pergale!
  
  Graži sovietinė šalis
  Merginos jame didžiuojasi, kad yra gražios ...
  Ji buvo mums gimusi amžiams,
  Ir būkime sąžiningi komjaunuoliai!
  
  Mes kovojame Maskvos pakraštyje,
  Sniego pusnys pūga, o merginos basos...
  Neatiduokime Tėvynės šėtonui,
  Net dalgiais taikliai šaudome!
  
  Taigi įniršusios merginos trokšta kautis,
  Ir jie meta pliką sprogimo paketą su kulnu ...
  Jis tiesiog fašistas, nes atrodo šauniai,
  Tiesą sakant, tik piktasis Kainas!
  
  Priešai negali nugalėti merginų,
  Jie gimė po tokia žvaigžde...
  Nenugalimas monstras yra mūsų lokys,
  Kas padarė Tėvynę žmona!
  
  Mes, rusės, geros
  Mes nebijome kankinimų ir šalčio ...
  Ir atstumk, tikėk piktosios minios puolimu,
  Priešas supyks nuo dozės!
  
  Priešas sugebėjo atsitraukti iš Maskvos,
  Nors jis turi daug jėgų...
  Mes, merginos, taip didžiuojamės savimi
  Priešininkai visi dingsta į kapus!
  
  Netikėk, Rusijos negali nugalėti priešai,
  Kadangi kiekvienas riteris iš vystyklų ...
  Medžiotojas virto žaidimu,
  O priešas dar vaikas!
  
  Bet rusų dvasia, tikėk didžiąja dvasia,
  Jame, žinote, paslėptos tokios jėgos ...
  Jis bus sutraiškytas priešui pūkais,
  Juk riteriai mūšiuose nenugalimi!
  
  Nuleiskite savo abejones, merginos
  Mes esame drąsiausi pasaulyje...
  Numeskime šėtono minias į pragarą,
  Pamerkime visų priešus tualete!
  
  Šventasis karas baigsis
  Planetoje bus ramybė ir rytas...
  Ji amžinai su saule, žinoma,
  Kad vasara liepsnotų amžinai!
  
  Ir komunizmas amžinas šlovėje,
  O Leninas ir didysis Stalinas yra su mumis ...
  Kruviname filme tik dabar fašizmas,
  Ir mūsų valia yra stipresnė už plieną!
  
  Mano Rusija valdo šimtmečius
  Ir suteikė laimės visai visatai....
  Reikia plieninės kumščio jėgos
  Ir meistriškumas, bet pagrįstas išsiliejimas!
  
  
  
  STEBUKLINGUS GINKLUS KURIANČIOS RAGANOS
  Gerda, Charlotte, Magda ir Christina, kurias tuo metu išbandė Tiger, taip pat kūrė daug žadantį modelį: Panthers -2. Merginos sustatė variklį ir transmisiją į vieną bloką - skersai, o bokštą padarė siaurą ir mažesnį. O pavarų dėžė buvo sumontuota ant paties variklio. Dėl to "Panther" -2 pasirodė esantis žemiau dviejų metrų siluetas, o įgulos narių skaičius sumažėjo iki trijų žmonių. Korpuso kaktos šarvų storis po dideliais šlaitais padidėjo iki 120 mm, o po šlaitais - iki 82 mm šonų. O bokštai yra iki 150 mm kaktos ir 82 mm šonų, po šlaitais. Tuo pačiu metu visa transporto priemonė buvo sumažinta iki 35 tonų, o tai leido išsiversti su 700 arklio galių varikliu ir padidino bako greitį bei manevringumą. Kartu pagerėjo ir automobilio praeinamumas, o važiuoklė tapo lengvesnė ir daug lengviau remontuojama bei prižiūrima. Iš viso yra šeši ritinėliai, o tai yra praktiška ir patogu. Hitleriui patiko "Pantera" -2 ir į serialą pateko nuo rugsėjo keturiasdešimt trečiosios. Automobilis yra sėkmingas, su geru, šarvus pradurtu ir greitašaudžiu ginklu. Ji dirbo ir judėjo greitai, puikios ergonomikos.
  Ir, svarbiausia, buvo lengviau gaminti ir reikėjo mažiau metalo. Ir tuo pat metu jis išsiskyrė kapitalo išgyvenamumu. Pralaužti tokį automobilį su dideliais šarvų šlaitais nėra taip paprasta.
  Sovietų kariuomenė susidūrė su rimta problema. Be to, vokiečiai vietoj Fau programos investavo į liaudies naikintuvo kūrimą ir sukūrė paprastą ir pigų gaminti bei labai lengvą ir manevringą XE-162.
  Ši mašina buvo sukurta palankesnėmis sąlygomis ir palyginti lengvai valdoma. Ir jai ne taip lengva susidoroti.
  Sukėliau sovietų ir sąjungininkų kariuomenei įnirtingus oro mūšius. Tuščias naikintuvas svėrė tik pusantros tonos ir buvo sudarytas beveik vien iš medžio. Taigi mašina pasirodė itin efektyvi.
  Padėtį apsunkino tai, kad į aviacijos dalinius pradėjo aktyviai stoti vokiečių merginos.
  Albina ir Alvina pradėjo aktyviai rinkti taškus, kovodamos, kaip taisyklė, basos ir viename bikinyje. Ir šios merginos negalėjo būti numuštos. Ir jie patys taip aktyviai atkirto priešą. Ir kokios gražios buvo šios blondinės: tikri arijai!
  Albina grakščia koja nuspaudžia gaiduką ir nukerta porą sovietinių lėktuvų ir cypia:
  - Šlovė Trečiajam Reichui!
  Alvina raudonu speneliu nuspaudžia gaiduką, trenkia į tris sovietinius automobilius ir riaumoja:
  - Šlovė mūsų Tėvynei!
  Kovojančios merginos - negalima sakyti, kad jos silpnos. Ne, jie labai agresyvūs ir gali visus suplėšyti į gabalus.
  Apskritai ši armija yra veržli. O žiemą fronto linija stabilizavosi. Mainšteinas pradėjo kontrataką ir sugebėjo nugalėti sovietų kariuomenę per Dnieprą, sukurdamas porą didelių katilų. Vokiečiai taip pat sugebėjo atremti puolimą prie Leningrado. Čia jie rėmėsi galinga gynybos linija. Be to, po pralaimėjimo Ukrainoje Stalinas pašalino keletą divizijų iš šios krypties ir leido vokiečiams atremti atakas. Frontas išsilaikė, o vokiečiai žiemą galėjo atsilaikyti per visą puolimo perimetrą.
  Gerda asmeniškai kovojo "Panther" -2, kartu su merginomis. Ir nepaisant žiemos, gražuolės kovėsi basos ir tik vienu bikiniu.
  Gerda nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtukus, smogė priešui ir sucypė:
  - Šlovė mūsų imperijai!
  Šarlotė taip pat nuogais pirštais paspaudė svirtį, nugriovė trisdešimt keturių bokštą ir su agresija patvirtino:
  - Šlovė didvyriams!
  Kristina trenkė raudonu speneliu paspausdama mygtuką ir, atsitrenkusi į sovietinę mašiną, sucypė:
  - Ir šlovė mums!
  Magda iššovė keturių kulkosvaidžių pliūpsnį, nuogais kojų pirštais nukirto sovietų pėstininkus ir išdavė:
  - Amžina, pergalinga šlovė!
  Taigi merginos yra išdykusios ir nuogos, jų apvalūs kulnai blizga.
  O artėjant "Tiger" -2, šis penkiasdešimt penkias tonas sveriantis tankas žada turėti 250 mm kaktos apsaugą, o šonus - 170 mm.
  Tai su 88 mm pistoletu 71 EL, labai padorus automobilis.
  O pavasarį vokiečiai jau veržiasi į priekį Italijoje ir užtikrintai triuškina sąjungininkus.
  Jie užima Neapolį ir įsiveržia į Siciliją.
  Ir šimtai tūkstančių sąjungininkų karių pasiduoda. Ir juos kruopščiai sudaužykite. Vokiečių panteros nesustabdomos.
  O merginos priverčia angles parklupdyti ant kelių ir bučiuoti jų nuogas, iškaltas kojas, liežuviais laižo gražuolių apvalius kulnus.
  Birželio mėnesį sąjungininkai bando žengti į priekį, išlaipindami karius Normandijoje. Tačiau ten jie patiria triuškinantį pralaimėjimą. Vėl šimtai tūkstančių kalinių ir daug sugautos įrangos.
  Ruzveltą ištinka širdies smūgis ir jis tampa nedarbingas. Jungtinės Valstijos bando pažaboti tokį sunkų karą. Didžioji Britanija svarsto galimybes susitaikyti su Fritzu. Padėtį apsunkina galingesnis Anglijos miestų bombardavimas naudojant reaktyvinius lėktuvus. Ir britų naikintuvai negali pasivyti tokių lėktuvų.
  Taigi Čerčilis pradeda prašyti taikos. Tačiau fiureris negailestingas. Jis trykšta savo stiprybės suvokimu.
  Tačiau britai vis tiek sutinka su taika. Ir tai kelia nerimą Stalinui, kuris siūlo fiureriui paliaubas. Hitleris sutinka nutraukti karo veiksmus trejiems metams su sąlyga, kad nebus partizaninio sabotažo, o šalys liks prie savo sienų, o SSRS parduos vokiečiams aliejų ir duoną.
  Stalinas su tuo sutiko... Ir Fricai atrišo rankas.
  Pirmas smūgis, žinoma, yra Gibraltaras. Užėmę šią tvirtovę, trumpiausiu atstumu galite perkelti kariuomenę į Afriką. Šturmuodami tvirtovę vokiečiai naudojo naujausius automatus MP-44, merginos juos taip pat patobulino: padarė daug lengvesnius ir patikimesnius.
  O danguje kovojo Albina ir Alvina - merginos, kurios vokiečių lėktuvus padarė daug praktiškesnius ir greitesnius.
  Ir jie sutriuškino sąjungininkus į dešinę ir į kairę. Gibraltaras būtų paimtas kelyje. Franco buvo priverstas sutikti su Hitlerio ultimatumu. Neleiskite naciams okupuoti jūsų šalies.
  Vokiečiai įsibėgėjo ant tankų ir įsiveržė į priešo vietą.
  Po Gibraltaro žlugimo Fritz įžengė į Maroką. Ir jie judėjo, užimdami teritorijas. "Fritz" tankai judėjo ypač Alžyre. "Pantera" -2 greitai slysta smėliu. Jis buvo patobulintas galingesniu varikliu ir lenktyniavo. Panther-2 visiškai patenkino kariuomenę savo kaktos apsauga, o Tiger-2 apskritai buvo nuostabus tankas. Sąjungininkai krito kaip numušti.
  Vokiečių merginos kovojo dykumoje, dažniausiai basos ir vilkėdamos bikinius. Tik tepdavo odą specialiu apsauginiu kremu, kad nesudegtų.
  Tada pagautų anglų gražuolės ant kelių priklaupia, o mergaitei palaižyti kulnus. Ir jiems tai patinka, ypač afrikiečiams, kurie tai daro su entuziazmu.
  Keturiasdešimt penktieji metai vokiečiams buvo labai sėkmingi, jie užėmė didžiąją dalį Afrikos, Artimųjų Rytų. Pirmoje keturiasdešimt šeštų metų pusėje jie taip pat užėmė Indiją, Birmą ir likusią Afrikos dalį. Ir daugiau problemų kilo dėl kariuomenės aprūpinimo, ryšių ištempimo, reljefo nei su britų ir amerikiečių dalinių pasipriešinimu. Be to, kolonijinė kariuomenė nebuvo labai nusiteikusi kautis. Technologijų srityje vokiečiai turi didžiulį kokybės pranašumą. Pavyzdžiui, ME-262 X, kurio greitis siekia iki 1200 kilometrų per valandą, ir yra ginkluotas penkiais orlaivių pabūklais. Ir Jungtinės Valstijos bei Didžioji Britanija, nors ir daugiau ar mažiau tinkamos koviniam naudojimui, neturi reaktyvinių naikintuvų, o bombonešių tuo labiau.
  Be to, vokiečiai turėjo diskotekas , besivystančias keturių garsų greičiu. Dėl laminarinės srovės, kuri tekėjo aplink automobilius, jie buvo visiškai nepažeidžiami šaulių ginklų. Tačiau dėl to jie patys negalėjo šaudyti. Bet kita vertus, buvo galima numesti bombą iš aukščio, panaudoti ją žvalgyboje, o svarbiausia - taranuoti priešo mašinas jas numušant reaktyviniais lėktuvais.
  Skraidančios lėkštės yra veiksmingi didelio nuotolio ginklai, galintys skristi iš Europos į JAV. O jiems kartais vadovavo labai gražios merginos, kurios mieliau kovodavo basos ir vilkėdamos bikinį.
  Štai Gertrūda ir Ieva skrenda. Tai dvi nuostabios gražuolės. Pavyzdžiui, buvo sugautas juodaodis amerikietis. Pririštas prie rąsto. Ir taip dėl jo vyriško tobulumo jie ilgai važinėjosi, kad kalinys prarado sąmonę, pervargęs.
  O dabar Gertrūda apnuogintais kojų pirštais ėmė ir nukreipė diskelį į taikinį, numušdama amerikiečių lėktuvus. Štai kovojanti mergina.
  O Ieva irgi nuogų kojų pirštų pagalba nukreipia automobilį į priešą mirtina jėga.
  Ir įnirtingai taranuoja priešą, o Anglijos ir JAV automobiliai krenta.
  Vokiečių išsilaipinimas planuotas lapkričio pabaigoje. Pirma, šiuo metu niekas nelaukia. Tiesą sakant, oras nėra labai geras ir išgyventi rizikinga. Tačiau ramiomis dienomis galite perplaukti Lamanšo sąsiaurį ir nusileisti. Be to, naktinis nusileidimas turi pranašumų, nes naktį apsiginti yra daug sunkiau.
  Iki to laiko vokiečiai buvo labai nužudę anglų ir amerikiečių laivynus.
  Taigi nusileidimas buvo laukiamas be problemų. Galinga smogiamąja jėga turėjo būti specialūs merginų batalionai, kurie net per lapkričio pabaigos šalčius buvo basi tik vienu bikiniu.
  Nusileidimas prasidėjo 1946 metų lapkričio 26 dieną. Reichstago rinkimų metinėms, po kurių Hitleris gavo Reicho kanclerio postą.
  Nebuvo kam sustabdyti nusileidimo. O puolime dalyvavo didelės pėstininkų masės ir net naujausi piramidiniai tankai. Kurių negalima prasiskverbti iš bet kurio kampo.
  Merginos, žinoma, kovoja jų viduje ir elgiasi drąsiai.
  O kai kurie kariai jau basi laužo ledo kraštą ant naktį užšalusių balų. Ir jie labai sunkiai kovoja. Ir jie daro nuostabius stebuklus. O kai jie plikais pirštais meta granatas ir suplėšo britus, pasidaro be galo šaunu...
  Gerda savo ruožtu kaunasi ant tanko "Tigras" -4 piramidės su patranka ir bombų paleidimo įtaisu , ir labai drąsiai. Siunčia sviedinį po sviedinio ir skaldo priešus.
  Veikdama ne prausdama, o ridendama, plikomis kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, mergina riaumoja:
  - Aktyviai apnuoginame dantis, labai stipriai naikiname!
  Šarlotė šaudydama naudoja raudoną spenelį, paspausdama jį ant vairasvirtės mygtuko ir smogdama priešui, čiulbėjo:
  - Mūsų universali statybų komanda!
  Christina taip pat pataikė su raketų paleidimo įrenginiu, naudodama nuogus kojų pirštus. Ji sutriuškino daugybę priešų ir sumurmėjo:
  - Už Trečiojo Reicho didybę!
  Magda riaumoja paskui ją. Šį kartą su braškiniu speneliu. Suplėšė priešą ir riaumojo:
  - Už arijų komunizmą!
  Štai super lygio merginos! Ir kaip merginų pėstininkai basomis kojomis laksto, mėtydami granatas. Ir kaip tai puiku ir mirtina.
  Merginos tokios kovingos ir gražios.
  Ir jie traiško britus dešinėje ir kairėje. Nenuostabu, kad su tokiu puolimu ir nusileidimu tiek Prancūzijai, tiek Norvegijai Anglija išsilaikė vos dešimt dienų. Tai puiku!
  Metropolis krito. O kitas etapas - kelionė į Ameriką. Vasario mėnesį vokiečiai, nepaisydami žiemos, įvykdė išsilaipinimą Islandijoje: operaciją "Ikaras" ir užėmė šią svarbią teritoriją.
  Ir vėl mūšiuose dalyvavo basos merginos iš skirtingų SS batalionų.
  Ir jiems pasisekė pliaukštelėjus per sniegą.
  1947 m. kovą Stalinas pasiūlė Hitleriui bendrą karą prieš JAV. Fiureris sutiko su tuo, bet su sąlyga, kad SSRS atgaus tik Aliaską, tam tikru būdu legalią teritoriją. Ir daugiau neprašys.
  Stalinas su tuo sutiko... Ir prasidėjo sovietų kariuomenės invazija per Aliaską. Taip greitai ir žiauriai.
  Judėjo nauji sovietų tankai.
  Elžbietos įgula kovojo ant paties pirmojo, eksperimentinio ir ne visai baigto T-54 tanko. 1947 metų balandis. Aliaskoje vis dar yra sniego, bet rusų merginos kaunasi basos ir su bikiniais. Ir tokios gražios merginos.
  Elžbieta apnuogintais kojų pirštais šaudo į priešą. Atsitrenkia į amerikietišką " Shermaną ". Ir išdygusi dantis, karė sako:
  - Šlovė didžiojo komunizmo idėjoms!
  Jekaterina taip pat šaudo plikais pirštais iškaltomis kojomis ir šaukia:
  - Šlovė pergalingiems mūsų kariuomenės rezultatams!
  Elena taip pat šovė, šį kartą naudodama raudoną krūtinės spenelį, pataikydama į priešą labai gerais ženklais ir urzgė:
  - Šlovė naujoms lemiamoms pergalėms!
  Eufrazija trenkė į priešininkus braškiniu speneliu, o kumščiu "Pershing" lojo::
  - Ir mes laimėsime!
  Kariai, matyt, išsiskirstė kaip skroblai. Ir taip kuliami amerikiečiai.
  Čia sviedinys pataiko į tanko kaktą, bet tuoj pat rikošetu. Elžbieta riaumoja ir šokinėja:
  - Šlovė komunizmo idėjoms!
  Ir jis taip pat siunčia sviedinį atsakydamas, padedamas nuogų kojų pirštų. Tai mergina, kuri atlieka tikrą misiją.
  Tokie yra kovų gražuoliai.
  Sovietų kariuomenė išsilaikė Aliaskoje. O gegužę atkeliavo pats pirmasis metalu įkūnytas IS-7.
  Ir ant jo yra Alenkos tanko įgula.
  Ten tokia kovojanti mergina. Kaip tik šaudė į priešą, jis pataikė itin tiksliai.
  Ir ginklas, koks galingas: 130 mm. Ji smogia priešui iš toli. Amerikiečiai vis dar turi pagrindinį tanką " Sherman ", kuris tinka tik vokiečių ir sovietų tankų tūzams įmušti. Yra šiek tiek geresnis "Pershing", kurio pistoletas yra galingesnis nei 90 mm kalibro. Ir labai mažas " Superpershing ", kurio pistoletas yra 90 mm kalibro ir kurio vamzdžio ilgis yra 73 EL, gali padaryti pavojingą žaizdą sovietų IS-7 mašinai laive ir šalia. Amerikietiški ginklai iš visų pusių nepaima piramidinių vokiečių tankų. IS-7 įmuštas į šoną. T-54 - " Superpershing ", gali priartėti prie kaktos, o laive - per atstumą. Tačiau kol kas SSRS turi pagrindinį tanką T-34-85, kuris dar neišimtas iš gamybos ir kovoja su amerikiečiais. Jis yra maždaug lygus Shermanui ir silpnesnis nei Pershing.
  Taigi sovietų kariams sunku. Ir jie su pavydu žiūri į vienintelį, patį pirmąjį eksperimentinį tanką IS-7.
  Šis automobilis yra išdidus ir šaunus.
  Taip pat kovoja IS-2 ir IS-3. Į paskutinę transporto priemonę negalima įsiskverbti priešais, išskyrus "Super-Pershing" . Na, o IS-3 galima prasiskverbti ir į apatinę korpuso dalį.
  IS-2 priekiniuose bokšto šarvuose yra šiek tiek silpnas.
  Merginos Nataša ir jos komanda kovoja ant šio tanko. Kovojančios gražuolės. Ir iš IS-2 jie duoda triuškinančius smūgius mirtinais sviediniais.
  Nataška suspaudė kojas nuogais pirštais ir išmetė žudiką, prasiverždama pro amerikietį ir vyaknulą:
  - Šlovė gero komunizmo idėjoms!
  Zoja prispaudė raudoną spenelį ant žudiko svirties ir sušuko:
  - Už arijų ramybę ir tvarką!
  Augustinas taip pat smogė sunaikinimui plika kulnu, smogė priešui ir lojo:
  - Už lemiamas pergales!
  Ir galiausiai Svetlana plikomis kojų pirštais išmeta kojas, nukerta priešą ir cypia:
  - Už didžiulę jėgą!
  Raudonosios armijos karės žengė į priekį per Aliaską. Atėjo vasara ir buvo šilta, o merginos, vilkinčios bikinius ir basos, buvo malonios. Vokiečiai, įveikę Grenlandiją, išsilaipino Kanadoje. Ir iš pietų jie pradėjo judėti iš Argentinos. Brazilijoje susiskaldė į provokiškas ir proamerikietiškas frakcijas. Vokiečiai, galingu smūgiu iš savo labiau kovai pasirengusių divizijų, išsprendė šį klausimą savo naudai.
  Naciai turėjo galingesnį ir efektyvesnį puolimo karabiną, kuris šaudė iš toli ir labai greitai. "Yankees" patyrė pralaimėjimą po pralaimėjimo.
  nauja anglų merginų komanda, vadovaujama Jane Armstrong ... Vasarą karys kovėsi Brazilijoje... Proamerikietiškos pajėgos priešinosi vangiai.
  Tačiau Venesueloje kariai susirėmė su amerikiečių kariuomene. Jie kovojo su pasenusiu Panther-2, kurio gamyba buvo beveik nutraukta piramidinių įrangos modelių naudai.
  Tačiau britai, net ir ant šio tanko, buvo stipresni už amerikiečius. Jie šaudė iš ginklo į šermanus , kurie jau buvo beviltiškai pasenę, jie galėjo kovoti tik lygiomis sąlygomis su sovietiniais trisdešimt ketveriais.
  Džeinė iš tolo šaudė nuogais kojų pirštais. Smūgiavo priešą ir čiulbėjo:
  - Tai yra Britanijos didybė - ji neišblės!
  Gringeta nuogais kojų pirštais daužė iškaltas kojas priešui. Ji sudaužė šermaną ir sucypė:
  - Mūsų karalystė bus šauni!
  Ir ji parodė liežuvį!
  Tada Monika šovė, basomis kojomis pataikė į priešą tiesiai į taikinį ir sušuko:
  - Dėl sielos išganymo!
  O po jų lupanula ir Malanya. Tiksliai pataikė į pavojingesnį Pershingą, sulaužydamas jo korpusą.
  Žinoma, apnuogintais kojų pirštais ji kuždėjo:
  - Šlovė karališkųjų pajėgų idėjoms!
  Merginos kovojo labai agresyviai ir konstruktyviai.
  O Kanadoje judėjo rinktiniai vokiečių daliniai. Gerda ant tanko "Tigras" -4 piramidės formos sutriuškino Ameriką ir jos valdas. Ir jie lūžo po triuškinančių priešo smūgių.
  Gerda šovė plikomis kojų pirštais, pataikė į priešą ir šaukė:
  - Už arijų komunizmą!
  Šarlotė taip pat trinktelėjo, šį kartą raudonu krūtinės speneliu, pervėrė amerikietišką automobilį ir gurguliavo:
  - Už Vokietijos didybę!
  Christina taip pat smogė priešui. Ji sutraiškė jo šarvus, naudodama nuogus pirštus, nuskustomis kojomis, kaip kiaušinių lukštais, ir gurguliavo :
  - Už mūsų fenomenalius pasiekimus!
  Magda taip pat burzgė, traiškydama priešą kaip molį ir riaumojo:
  - Už tokius resursus, kurių pasakoje neįmanoma pasakyti, neaprašyti tušinuku!
  Reikia pastebėti, kad merginos itin kovingos ir labai judrios. Su jais taip pat labai smagu.
  Ir tada krito pagrindiniai Kanados miestai: Kvebekas ir Torontas. Ir gyvenimas tapo geresnis, Fritzas ir linksmesnis ...
  Hitleris paskelbė, kad Amerika bus baigta!
  Sukūrus atominę bombą, JAV nepasisekė. Matyti, kad sėkmė šiuo atveju nuo Amerikos nusisuko Vermachto naudai. Tai kas? Yra ir kiti pergalės ir sėkmės pagrindai. Taigi nusiminti dar anksti.
  Tačiau Fritz su savo užsienio pulkais yra daug pranašesnis už JAV kaip kariai. Ir jie gali daug naikinti priešą.
  Štai Gerda, pavyzdžiui, pagavo juodaodį kovotoją. O tos merginos taip jį kankino, versdamos mylėtis, kad nusimetė kanopas. Ir tai iš tikrųjų labai šaunu.
  47 metų rudenį krautai įžengė į Jungtinių Valstijų teritoriją. Sovietų kariuomenė vis dar kovojo Kanadoje.
  Alenka IS-7 kovojo su visa šermanų ir peršingų brigada. Shermanai čia buvo Firefly klasės su ilgavamzde 76 mm patranka, kuri yra pavojinga IS-7, kai šaudoma į šoną. Taigi merginos atsidūrė rimtoje padėtyje. IS-7, nepaisant visų savo privalumų, turi ginklą su ribota amunicija ir nėra labai greitas.
  Taigi Alenka šovė nuogais kojų pirštais, pataikė į amerikietį ir cypė:
  - Mano karo kelyje!
  Anyuta paeiliui trenkė raudono spenelio pagalba, smogė šermanui ir šaukė:
  - Už SSRS pergalę!
  Alla taip pat trinktelėjo nuogų kojų pirštų pagalba. Jis pramušė amerikietišką automobilį ir sušuko:
  - Už komunizmo idėjas!
  Marija taip pat smogė braškiniu speneliu, sudaužė varžovą į gabalus ir sušnypštė:
  - Už didžiuosius Lenino rankraščius!
  O Matryona pasidavė nuogu kulnu, subyrėjusi šermano šarvus ir čiulbėjo į viršų:
  - Mano šviesos riteriams!
  Tai penketukas, tai merginos - šaunesnio nerasite! Ir jie visi tokie jauni ir švieži. O merginos kvepia medumi. Nenuostabu, kad kariai su tokiu malonumu liežuviais laižo Veneros krūtinę. Ir jie vis dar laižo.
  Taip, IS-7 pasidavė atgal, kad nesuplyštų į šipulius. Štai kodėl tai yra tankas, visi tankai yra tankai.
  Galbūt, išskyrus piramidinę vokiečių...
  Tačiau dauguma šermanų buvo nužudyti, o likusieji traukiasi.
  Taip kirpdavo sovietinės merginos.
  O danguje Anastasija Vedmakova ir Alenka Sokolovskaja kulia krautus. Kad šios Pokryshkin merginos neprilygsta. O gražuolės kaunasi basos ir su bikiniais. O šaudant naudojami raudoni krūtų speneliai, kurie padidina šaudymo kovinį efektyvumą.
  Bet jis geriau supranta Albiną ir Alviną. Merginoms pavyko gauti šešis Riterio kryžiaus laipsnius. Aukščiausias šeštos klasės Geležinio kryžiaus Riterio kryžius su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais jiems buvo įteiktas numušus po daugiau nei tūkstantį orlaivių.
  Štai merginos - merginos visoms merginoms...
  Tačiau tiek Anastasija Vedmakova, tiek Alenka Sokolovskaya surinko daugiau nei du šimtus orlaivių. Ir jie jau turėjo aštuonias SSRS herojaus žvaigždes.
  Anastasija nuogais kojų pirštais paspaudė lėktuvo pistoleto šaudymo mygtuką ir cypdama numušė amerikietišką automobilį:
  - Aš esu super mergina!
  Alenka Sokolovskaja raudonu krūtinės speneliu trenkė į priešą, numušė tris lėktuvus ir lojo:
  - O man dar šauniau!
  Tai merginos, tokios merginos!
  Ir sunaikinti Ameriką.
  Na, žinoma, Alvina ir Albina daro tai dar smagiau ir šaunu.
  Alvina fotografuodama naudoja raudonus spenelius ...
  Ir Albina braškių...
  Ir abi merginos labai mėgsta liežuvius apdirbti nefritais, pulsuojančiais strypais. Jie turi tokią aistrą ir agresijos kredo!
  Albina suspaudė nuogus kojų pirštus ir čiulbėjo:
  - Ir jie eina į jūrą, veržlios merginos!
  Alvina, atleista, patvirtino:
  - Šaunus elementas, žudantis elementas!
  O dabar vokiečiai, sovietai ir japonai įsiveržė giliau į Amerikos teritoriją.
  Japonai turi savo kovotojus: nindzių merginas. Labai drąsus ir kovingas.
  Štai mėlyna nindzių mergina nuogais kojų pirštais paleido skutimosi peiliuką, nupjauna amerikiečiams galvas ir plepa:
  - Jie nepraeis!
  Ir malūną pjauna kardais.
  O geltonoji nindzių mergina kardais laikys tikrą vėduoklę. Ir tada nuogais kojų pirštais jis išmes adatas su nuodais ir paleis jas, kad nužudytų jankių kariuomenę, smogdamas per priešininkus.
  Ir kaukti jam į viršų:
  - Visoje Japonijos šlovėje!
  O mergina raudonais plaukais, kaip laikys pasvirusi malūnėlis, ir pjauna priešus.
  Ir tada jis paims jį nuogais kojų pirštais ir trenks į juos ir išblaškys jankus į skirtingas puses. Tai mūšio grožis.
  Ir riaumoti:
  - Mes nindzios!
  Ir tada mergina baltais nindzių plaukais surengs malūnsparnio priėmimą su kardais. Supjaustykite priešininkus, sutraiškykite juos. Ir nuo raudono spenelio trenkia žaibais, riaumodamas:
  - Už Japonijos pergalę!
  Na, tokiems vagims niekas neatsispiria! Tai merginos, merginos visoms merginoms...
  Ir jie tokie agresyvūs.
  Tačiau mūšiai verda didžiuliu intensyvumu. Ašies pajėgos juda iš šiaurės ir pietų, tiesiogine prasme suspausdamos Ameriką gigantiškomis žnyplėmis.
  Tai žvilgsnis į kadaise šlovingą šalį, kuri užvaldo vaizduotę.
  Rudens pabaigoje krautai jau buvo gana įsispaudę į JAV teritoriją.
  Čia Gerda kovoja tanke "Tiger-4" ir tuo pačiu prisimena savo buvusį,
  Taip pat labai šlovingi žygdarbiai.
  Gerda buvo šiek tiek sutepta krauju, bet buvo patenkinta. Tačiau nuotaiką gadino baisus dvokas, sklindantis iš nupjauto guolio pilvo, ir baimė, kad atbėgs dar šimtas, jei ne daugiau, tokių pat būtybių.
  Tuo tarpu Charlotte paėmė savo atkakliam varžovui už galvos ir atliko mirtiną "dvigubo Nelsono" techniką, susukus būtybės kaklą. Ugningoji karė čia pasirodė esanti savotiškos motinos Teresės vaidmenyje - kalbant apie gailestingumą žiauriai sumuštam vaiduokliui. Išreikštas:
  - Aš maloni, maloni, o mama maloni - kaip išmintinga pelėda!
  Gerda susirūpino:
  - Negi tu nesupranti?
  Šarlotė nustebo.
  - Ką turėčiau suprasti?
  "Ar negirdės dinozaurai arba žiurkių ir tarakonų hibridai? Gerda suspaudė lūpas.
  Šarlotė nusijuokė.
  - Nesitikėjau, kad būsi tokia kalė ! Taip, mes nužudysime jų mažiausiai tūkstantį!
  - Jie trenkė tau pagaliu į galvą!
  - Ne. Tik patikėkite manimi, megagnomas mus girdi. - Tada mergina mikčiojo. "Jei Nykštukų sultonas jo nepriėmė, tai yra, nepakvietė į tarnybą, tada jis negalėjo nueiti per toli nuo mūsų.
  Gerda su labai silpnu pasitikėjimu paklausė:
  - O kiti nykštukai, elfai, annihobitai ?
  Šarlotė greitai, su vyrišku negailestingumu, užgesino paskutinę viltį:
  "Kiti gali tai girdėti, bet kas jiems rūpi? Žino tik megagnomas Kiy-Dar.
  Gerda ėmė šluostyti krauju suteptą koją ant didžiulio vešlaus lapo. Lapas tik išoriškai atrodė minkštas, bet iš tikrųjų jis buvo dygliuotas. Basoji blondinė davė moralą:
  - Ne viskas auksas, kas blizga, bet viskas, kas smirda - visada pasirodo, kad yra šūdas! Pasaulyje tiek daug nešvarumų, kad net žengus kelis žingsnius ant žemės neįmanoma patikėti kūrėjo tyrumu!
  Atsakydamas Ugnies velnias vėl sušnypštė su oru plastikiniame vamzdyje. Tada merginos ilgai klausėsi nakties. Bet megagnomas Kiy-Dar negirdėjo arba net negirdėjo. Ir aišku, kad kito nykštuko čia nebuvo.
  Gerda dainavo:
  - Jei draugas staiga pasirodė esąs ne draugas ir ne priešas, o nykštukas... Tai reiškia, kad mūsų laukia beprotnamis!
  Charlotte pertraukė savo draugą:
  - Na, ar nori, kad mus aptrauktų šmėklų legionas? Pirmyn kojomis ir greitai!
  Ir vėl jie tęsė savo varginantį bėgimą, nors abu kariai jau sirgo nuo nuovargio. Kartais Gerda pakeliui užmigdavo, mielomis trumpomis akimirkomis atrodydavo, kad jis guli, ilsisi (savotiškas miegas sapne - tiesiog nepaprastai šaunu!). Tačiau vizijos subyrėjo kaip molio luitas, nukritęs ant žemės - lengvai ir be pastangų, tik kūnas nervingai drebėjo. Ir tada viskas prasidėjo iš naujo, tarsi siūbuotų nematoma švytuoklė. Aplink buvo kažkokia pusiau tikrovė ir pusiau tikrovė , turėjau išpūsti vokus, kad jie, sunkūs , neužsimerktų. Merginų basos pėdos buvo žiauriai pradurtos, tačiau būtent šis baisus skausmas neleido visiškai užsimiršti ir prarasti realybės jausmą. Ir kraštovaizdis pamažu keitėsi... Pro tamsą aplinkui aiškiai matėsi aukštos sienos, pavargęs šviesiaplaukis karys buvo tarsi juodo akmens koridoriuje. Pasigirdo garsai, sunkus jo bėgimo aidas. O priekyje buvo dar kažkas baisaus ir nejudančio. Kažkas gyvo, tai, nors ir nematoma, merginų laukė, ir jos nubėgo ten. Žinoma, jie nenorėjo patekti į pragarą, bet vis tiek bėgo kaip tigro persekiotos avys. Net neaišku, kodėl jie pradėjo svajoti apie tokias šiukšles, galbūt dėl didelio fizinio krūvio paskutinėmis karo savaitėmis Afrikos dykumoje ir Azijos kalnuose ...
  Gerda sušnibždėjo:
  - Ir net dangus gali būti pragaras, kad tau nereikia ilgai plaukti į pragarą!
  Kažkas sugriebė merginos ranką. Sąmonė trūktelėjo atgal į karį. Ji staiga atsidūrė vietoje. Žemė švelniai pasviro į priekį. Ir pasigirdo silpnas vandens purslų. Gaiva ir drėgmė alsavo į išsekusį merginos veidą.
  Gerda sušuko:
  - Oho, tu gali bėgti net į dangų!
  - Viry ! Šarlotė jausmingai atsiduso. - Vieta, kur laimi žuvę Didžiosios Vokietijos kariai. - Jos skambus kario balsas buvo kupinas tikro džiaugsmo.
  Gerda nepritarė šiuo optimizmu:
  - Atvirkščiai, Virijos priešakyje .
  Charlotte entuziastingai pasakė:
  - Kur laukas, ten ir laukas!
  Gerda prisiminė legendą, prisiminė, kaip pakeliui į Reichą-Saray jie kirto nedidelę sidabrinio vandens upę. Iš karališkojo žirgo aukščio perėjimas atrodė lengvas ir greitas smagus. Šviesiaplaukis karys net pasijuto sultonu ar sultonu, o tai, beje, dar geriau! Tačiau vienas dalykas yra sėdėti ant milžiniško elitinio žirgo, o kitas - keliauti savo deivės kojomis. Įdomu, kokia gili ir klastinga ši upė?
  Gerda gudriai, bet perkeltine prasme pastebėjo:
  - O priešakinis laukas yra mano!
  - Tu gali plaukti? Raudonplaukė mergina atsisuko į ją.
  Gerda gūžtelėjo pečiais.
  - Koks kvailas klausimas. Kur matėte elitinio SS bataliono atstovą, kuris nemokėjo plaukti.
  Šarlotė ryžtingai papurtė liepsnojančias garbanas.
  - Pamirškite SS elitą. Yra visiškai kitoks pasaulis ar net nesibaigianti visata su galybėmis pasaulių. Pas mus ne viskas taip, kaip buvo!
  "Ar galiu?" Gerda paklausė savęs, vėl žvelgdama į tuštumą kario viduje.
  Šarlotė sumurmėjo:
  - Na, greitai gimdyk! Laikas baigiasi!
  "Žinoma, aš turėčiau mokėti plaukti! - linksmai pasakė šviesiaplaukė karė, išvydusi abejonę švelniame ir kartu grėsmingame savo draugės veide.
  Albatroso dydžio drugelis su mėlynai geltonais dėmėtais sparnais plazdėjo antenomis kaip patvirtinimo ženklą, kad blondinė plikomis kojomis sako tiesą.
  - Aš taip pat manau, ar beveik taip, - netvirtai atsakė Šarlotė. - Nors žinote patarlę: kalakutas pagalvojo ir įlipo į sriubą, varna negalvojo ir atsidūrė barškutyje! Bet kokiu atveju geriau, jei žinai kaip, nes aš negaliu tavęs ištraukti. Ir mes turime tik vieną kelią - į kitą pusę.
  Gerda stipriai sugniaužė kumščius.
  - Žinoma, šaunusis plaukė!
  Charlotte perspėjo:
  - Galime turėti problemų su kardu!
  Įspūdingi kariai priėjo prie paties kranto krašto ir žengė į juodą nakties vandenį. Gerda pajuto vandens spaudimą - upė turėjo švelnią srovę. Apnuoginta šviesiaplaukė atsiklaupė ir godžiai prisigėrė, po to pabarstė juo pavargusį, dulkėtą veidą. Mieguistumas iš karto dingo. Vanduo buvo vėsus ir švelnus, norėjau jame atsigulti ir atpalaiduoti skaudančius moters kūno raumenis ...
  Gerda su entuziazmu pasakė:
  - O minos priekiniame lauke nematomos!
  - Palauk minutę! - sušnibždėjo Šarlotė.
  Gerda nustebo:
  - Ir kas čia vėl per spąstai?
  Ugningasis karys nuramino:
  - Ne, bet... Manau, kad dar turime šansą!
  Ugnies karys vėl pabučiavo jos baltą plastiką kempinėmis. Ji klausėsi, atidžiai apsižvalgė.
  Gerda savo ruožtu atsipalaidavo ir atrodė, kad maitinasi dieviška vandens energija. Šarlotė jos paklausė:
  - Ir žiūrėk, man sunku susikaupti šioje vietoje.
  Apnuoginta šviesiaplaukė taip pat atsigręžė. Jautė, kad tuoj išauš aušra. Tamsa nustojo būti juoda, nes visai neseniai jos nepraeinamybėje atsirado netolygios spragos - atrodė, dar šiek tiek, ir nakties priedanga užgrius. Tai reiškia, kad gaudynės prasidės labai greitai. Gerai, kad jie pasiekė upę. Gerda, suraukusi antakius, atidžiai įsižiūrėjo: ties jos kojomis aiškiai matėsi vanduo, vedęs vyrus iš proto, neaiškiai - srovės centre. Kitas krantas beveik skendėjo tamsoje.
  Sniego baltas karys pastebėjo:
  - Jei tik dabar vyriškos rankos glamonėtų mūsų išsekusius kūnus su nuo įtampos išnyrančiais gyslomis. Kaip mes tuo džiaugtumėmės? O kenčianti nekaltų merginų mėsa. Mano deivės Veneros krūtinė taip nori meilės ir laimės, ko trokšta bet kuri moteris!
  Šarlotė vėl paėmė pypkę. Šį kartą Gerdui atrodė, kad ore arba žemėje kažkas sudrebėjo atsakant. O ant pliko šviesiaplaukės kario kulno kažkas buvo nubrauktas spygliais ir tuo pačiu toks švelnus. Ji pareiškė:
  - Čia ji yra boa constrictor malonumas.
  - Ar tu girdėjai? Jaunas ugningas velnias susijaudinęs griebė jos ranką. - Megagnomo žingsniai ! O sniego baltumo patelė kvepėjo? Kiy-Dar atsakė. Šarlotė pabučiavo draugei į ausį. - Patikėk, mūsų pergalė arti, Jis kažkur čia!
  Gerda pastebėjo:
  - Taip, arti... Kaip Mėnulis bugiui!
  Charlotte pradėjo stipriau pūsti į savo švilpuką, pagamintą iš elfų sukurto stebuklingo plastiko ( tačiau technomagija !), tada prispaudė ausį prie žemės. Šį kartą abipusis žemės drebėjimas buvo daug labiau pastebimas.
  Gerda filosofiškai pastebėjo:
  - Yra toks ženklas, kad kuo ilgiau pradžioje nepasiseks, tuo sėkmingesnė bus pabaiga!
  - Taip... - Smaragdinės gražiausios merginos akys linksmai prisimerkė, - atėjo į skambutį! Key-Dar!
  Gerda priglaudė pirštą prie lūpų:
  - Taip, būk atsargus. Galbūt tai visai ne tas pats megagnomas arba visiškai kitokios eilės būtybė!
  Jie sustingo, klausėsi. Žemės drebėjimai tapo vienodesni ir sunkesni. Kažkur netoliese, tarp krūmų "salelių", kelią skindavo didžiulis tipažas. Jis buvo tarsi milžiniškas džinas, klusniai ieškantis šeimininko, net jei jis buvo paskutinis bebarzdis jaunuolis...
  Charlotte pareiškė:
  megagnomų galios . Tai tokie galingi padarai, kad net pragaro ugnis traukiasi prieš juos!
  Gerda iškart paprieštaravo:
  - Ne, kodėl aš neįsivaizduoju ... Jei nykštukas yra stiprus padaras, tai megagnomas turėtų būti stipresnis. Juk patys žodžiai mega reiškia milijoną kartų daugiau!
  Charlotte, būdama mergina, noriai sutiko į pasimatymą su pop žvaigžde:
  - Taip, tu galvoji teisingai, drauge! Lygiai milijone tai yra visa nenugalima armija!
  Gerda nustebo:
  - Kodėl nepaskambinai jam anksčiau ir neleidai mūsų draugams numirti?
  Užuot atsakiusi, jaunas ir raudonplaukis velnias vėl pabučiavo jos švilpuką, o oras nežymiai šnypštelėjo iš lenkto antgalio. Ir staiga Šarlotė sustingo pusiau atsidususi , jos smaragdinės mažos akys suapvalėjo. Ugninis vilkas atsisėdo vandenyje, palietė Gerdos ranką. Aš tiek daug norėjau, turėjau jai atsakyti, kai staiga...
  Merginos basos pėdos staiga perdegė tokiu aštriu skausmu, kad jos iškart pašoko ir... pagaliau pabudo. Madeleine laikė klubą, prie kurio buvo prijungtas elektros laidas. Ant rožinės spalvos atsirado elektros iškrovos pūslelė, net šiek tiek keratinizuota nuo bėgimo ant karšto smėlio ir aštrių kalnų akmenų .
  SS kapitonas suriko:
  - Kelkis ir ruoškis apsivilkti uniformą! Negalite puikuotis vienu bikiniu prieš feldmaršalą! Žiūrėk, vaikeli, tau bus atlyginta, bet jei išmesi kvailumą, aš priversiu Conan ratą vieną dieną suktis ir tuo pačiu duosiu elektros šoką. - Madlena čia siaubingai nusišypsojo. - Nors ne, ne dieną, o visą savaitę, be atokvėpio minutės. Dar turime laiko.
  Merginos greitai pradėjo burtis... O kitame žemyne irgi vyko įdomūs renginiai, ir panašių.
  Taip, ir dabar mūšis grįžta, o karė Gerda, naudodama nuogus kojų pirštus, pasiunčia mirtinos jėgos sviedinį. Sudužęs Pershingas sustojo.
  Čia šliaužia kažkas didesnio ir nerangesnio. Naujausia amerikietiška plėtra - savaeigis pistoletas, kurio pistoleto kalibras yra 155 milimetrų ilgio ir 305 milimetrų šarvų storis. Jis sveria šimtą dvidešimt tonų ir juda labai lėtai. Vos šliaužia...
  Gerda taikliu šūviu sutriuškino šermaną ir pažymėjo:
  - Eina į mūsų sielą!
  Šarlotė šaudė plikais kojų pirštais, sudaužė priešą į suplyšusius metalo gabalus ir girgždėjo:
  - Už garbę ir Tėvynę!
  Christina su nerimu pažymėjo:
  - Gal pataikysime bombos paleidimo įtaisu?
  Magda užtikrintai pareiškė:
  - Palik tai man!
  O mergina atkakliais kojų pirštais nukreipė patranką į priešą ir daužė.
  O Amerikos monstras sustojo ir sprogo.
  Tai merginos iš Trečiojo Reicho - gerai padaryta!
  Atėjo žiema, o IS-7 juda per sniegą. Amerikoje vyksta kovos. Gražuolės iš SSRS įnirtingai kovoja.
  Alenka apnuogintais kojų pirštais šovė į Peršingą ir sutriuškino priešininką.
  Ir ji sušuko:
  - Šlovė rusų komunizmui!
  Anyuta taip pat pataikė su sviediniu. Ji pritaikė techniką nuogų kojų pirštų pagalba ir kuždėjo:
  - Sakysiu Supermeno mergina!
  Alla taip pat paėmė ir iššovė ir pataikė į kitą Patton tanką . Ir taip šaunu.
  Kokios daržovės yra šis naujausias Patton bakas ? Tai " Antsvoris ", tik su galingesniu 810 arklio galių varikliu ir daugiau šarvų šlaitų.
  Kokia įspūdinga mašina, kuri gali tapti T-34-85 problema. Tačiau IS-7 ją muša kaip iš toli. O sovietų tankas, gavęs sviedinį priekiniuose šarvuose, pasiunčia jį į rikošetą. Čia yra kovos mašina. O atsakydama vienu braukimu nugriauna amerikietį.
  Tada Marija šaudo, tiksliai pataiko į priešą. Jis perveria jį ir šaukia:
  - Mūsų kariuomenė stipri, ji saugo pasaulį!
  Ir jis taip pat naudoja plikus kojų pirštus.
  Ir tada Marusya bus pakliuvom. Ir sutrupinkite priešo šarvus į drožles. Su pagalba šiuo atveju plikas kulnas.
  Ir riaumoti:
  - Už naujas Stalino reformas!
  Ji tokia kovinga gražuolė ir nori įtikti visiems.
  Taip dirba komanda IS-7, o tai pykina velniop.
  Bet čia ateina merginos.
  Elizaveta kovoja su T-54. Ir elgiasi beviltiškai. Tokia agresyvi kalyte.
  O merginos turi labai gerą mašiną. Ir iš jo šaudo itin tiksliai.
  Pavyzdžiui, jie paėmė ir paspaudė " Superpershing " ir šaukia:
  - Mūsų šventasis komunizmas!
  Elžbieta nusitaikė į ginklą nuogais kojų pirštais. Lupanula prie taikinio ir sucypė:
  - Mano pergalė bus puiki!
  Ir mirktelėjo savo kompanionams.
  Jekaterina trinktelėjo raudono spenelio pagalba ir sušuko:
  - Už mūsų puikias pergales!
  Ir kaip juoktis iš plaučių.
  O Elena nuogų kojų pirštų pagalba atsitrenks į priešą. Ji sulaužė galingus šarvus, suskaldė metalą ir sucypė:
  - Mūsų galinga tauta!
  Ir jis riaumos iš visų jėgų...
  - Uras!
  Ir Eufrazija taip pat sumuša priešą, šį kartą braškiniu speneliu. Sutriuškink priešą ir plekšk:
  - Už komunizmo didybę visose galaktikos planetose!
  Tai šauniausios merginos pasaulyje. Ir nėra ko jų sustabdyti ar pažaboti.
  Jekaterina sucypia ir purto krūtinę:
  - Turiu super mergaitę!
  O jos speneliai apipilti rubinais... Kartą ji spyrė juos juodaodžiui į veidą ir privertė laižyti. Tada ji liežuviu nulaižė jo vyrišką tobulumą. Koks malonus skonis.
  Kaip gražu merginai - neaprašyti didesnio malonumo pasaulyje.
  Taip merginos sutriuškina priešą. Ir jie džiaugiasi savo šlovingomis pergalėmis ir didžiuliais pasiekimais.
  O Anastasija Vedmakova ir Alenka Sokolovskaya apskritai yra nuostabios merginos. Juose tiesiog kunkuliuoja aistros bangos ir geismo cunamis.
  Anastasija šaudo raudonu speneliu į priešą, atsitrenkia į jankų lėktuvą ir čiulba į plaučius:
  - Aš gražus supermenas!
  Alenka Sokolovskaja, toliau sutriuškindama priešą, pasitelkdama braškių spenelius ir riaumojimą:
  - Ir aš aukštesnė už visų pasaulio merginą!
  Tokie yra kovojantys kariai, ir turiu pasakyti, kad jie pavogė dar keletą! Niekas negali jiems atsispirti.
  Net Amerika ... ir kiekviena jau uždirbo dešimt SSRS herojaus auksinių žvaigždžių ...
  Už tokį fenomenalų pasiekimą jie gavo specialų apdovanojimą: SSRS herojaus deimantinę žvaigždę. Tai savaime yra labai garbinga ir šaunu.
  Linksmų gražuolių!
  Geriausia, žinoma, dar ateis!
  Olegas Rybačenko Saudo Arabijoje atliko dar vieną operaciją.
  Carinė Nikolajaus II kariuomenė išplėtė Rusijos teritoriją. Kartu su Olegu mergina Margarita Koršunova dabar kovojo. Taip pat mutantas - karys, gavęs nemirtingumą.
  Na, o amžinieji vaikai pakluso visas šitas modžahedų gaujas. Ir juos nugalėjo - privertė prisiekti Rusijos carui.
  Tuo pačiu Olegas Rybačenko neprieštarauja parašyti gražų ir kiek kitokį merginų nuotykių tęsinį;
  Po naujųjų metų vokiečiai ir koalicija smarkiai pažengė į priekį visoje JAV. Amerikiečiai, susidūrę su technologiškai pažangesniu priešu, pralaimėjo.
  Kovo pabaigoje Vermachtas priartėjo prie Vašingtono ir pradėjo šturmuoti JAV sostinę.
  Kovos buvo nelygios ir buvo akivaizdu, kad merginos čia laimi... Ypač piramidinis tankas, Gerda gera, patinka jos kompozicijos.
  Gerda per Baltųjų rūmų apšaudymą, kai jos tankas nukentėjo nuo tiesioginės ugnies, užmigo ir svajojo taip ...
  nacių sučiuptą partizanę Larą Mikheyko . Keturiolikmetė mergina atšauta nuo nacių. Du jos bendražygiai žuvo. O pati pasislėpė trobelėje.
  Močiutė norėjo ją pavadinti savo anūke, bet naciai ja netikėjo. Ir jie mane paėmė... Paieškos tuoj prasidės.
  Ir tada Lara pagriebė granatą, naciai krito. Mergina mintyse atsisveikino su šia šviesa ir išmetė... Tačiau granata nesprogo.
  Didvyriškai pabėgti nepavyko.
  Jie Larą pargriovė, porą kartų trenkė, po akimi pridėjo mėlynę. Bet jie stipriai nepataikė, matyt, bijojo suluošinti!
  Kai ji buvo atvežta į trobelę apklausai, Lara elgėsi įžūliai.
  Drąsiai pažvelgusi į SS pulkininko akis, ji pasakė:
  - Fricas greitai tave sunaikins! Išgirsk ginklų gaudesį, mirtis ateina iš Raudonosios armijos!
  Pulkininkas atsakė:
  - Drąsi mergina, tu susipažinsi su botagu!
  Lara drąsiai sušuko:
  Skausmas manęs negąsdina!
  Pulkininkas įsakė:
  - Išvesk šitą niekšą į lauką su plakatu: partizanau ir parodyk visą kaimą!
  Policininkas greitai pasakė:
  - Gatvėje snigo, o šerkšnas... Ar nereikėtų merginą išvesti basomis, kad ji atvėsintų savo užsidegimą!
  SS pulkininkas pritardamas linktelėjo.
  - Teisingai! Tebūnie kaip basomis kojomis po šaltį, gal susiproti !
  Laros paltas buvo nuplėštas, taip pat ir megztinis. Liko tik viena medvilninė suknelė. Jie nusiavė šiurkščius batus ir juodas kojines. Mergina liko basa viena, lengva suknele.
  Ant kaklo jie pakabino lentelę su užrašu: "Aš - partizanas". Ir surišę jam rankas iš nugaros, išvedė į prieangį. Merginos basos pėdos jautėsi šaltos ir apsnigtos.
  Lara nusišypsojo. Ją tikrai gėdino mėlynė ant veido, kaip ji atrodė. O sniege gali vaikščioti basomis. Jos padai per vasarą tapo labai šiurkštūs dėl daugybės basų perėjimų. Batus ji avėdavo neseniai, o šaltį ir alkį iškęsti tenka jau ne pirmą kartą.
  Lara pati nuėjo ir toliau šypsojosi. Pūtė vėjas, pūtė vario raudonumo plaukus, po basomis kojomis traškėjo sniegas.
  Mergina vaikščiojo tokiu žvilgsniu, tarsi princesė soste. Ir paliko elegantiškų, mažų pėdsakų, beveik vaikiškų pėdų.
  Žmonės į ją žiūrėjo su užuojauta.
  Viena iš močiučių kailiniais sumurmėjo:
  - Siaubas! Jie veda mergaitę basomis!
  Oras buvo saulėtas, o Laros sukietėję, suragėję padai beveik nepakentė nuo šalčio. Ji nuėjo prie savęs ir ištiesė dantis.
  Čia ji buvo apdeginta botago smūgiu. Mergina rėkė ir prikando lūpą.
  Ji dar porą kartų buvo smogta jėga. Lara sunkiai stovėjo ant kojų ir valios pastangomis sulaikė verksmą.
  Užsispyrusi mergina buvo išsiųsta į specialią trobelę, kurioje buvo kankinimo prietaisai.
  Čia jie padėjo ją ant stovo ir pradėjo deginti kulnus karštu lygintuvu ...
  Ir du budeliai plakė Larą botagais. Iš pradžių mergina titaniškomis pastangomis sulaikė savo riksmus, bet kai ant plikų padų buvo užklijuotos plačios geležies juostelės, raudonos nuo karščio, ji rėkė ir prarado sąmonę. Ji buvo atvežta...
  Siaubas...
  Gerda pabudo.... Po velnių, jūs turite apie tai svajoti, kai jie yra pergalės išvakarėse, jų tankas apšaudo Baltuosius rūmus.
  Ir tada išeina tokie bjaurūs dalykai...
  Superperšingą ", išeinantį iš namų , pervėrė jį ir sušuko:
  - Ramybė, darbas ir meilė!
  Tada ji iškišo liežuvį.
  Šarlotė taip pat trenkė priešui, naudodama nuogus kojų pirštus ir sušuko:
  - Aš super mergina!
  Christina taip pat smogė, šnypšdama gyvate ir paspaudusi vairasvirtės mygtuką raudonu speneliu, smogdama per priešą:
  - Mes supermenai!
  O Magda trenks priešui, sutriuškins tanką, susprogdins kovinį komplektą ir išduos:
  - Duok akrobatiką!
  Tada jis mirkteli savo partneriams. Štai mergina - laikyk aukščiausios klasės šauliu.
  Moterys karės naikina jankus ir pelno balus... Albina ir Alvina jau surinko po du tūkstančius numuštų automobilių. Už tai jie gavo naują apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus deimantinę žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Taip merginos pasižymėjo tapusios super klasės asais. Ir niekas negalėjo jų sustabdyti ir nugalėti.
  Anastasija Vedmakova ir Akulina Sokolovskaja bei Orlova gavo po naują apdovanojimą - aukščiausio laipsnio šlovės ordiną su deimantais, kuriuo labai džiaugėsi. Tai šaunios merginos.
  Ir karas eina į pabaigą... Amerikiečiai 1948 m. balandžio 20 d. kapituliuoja. Ir dar viena Antrojo pasaulinio karo istorija apsivertė aukštyn kojomis.
  Šį kartą tai atrodo kaip ilgos ramybės laikotarpis. SSRS atgavo Aliaską ir visi buvo laimingi. O Amerikos žemyno šalis padalijo Japonija ir Trečiasis Reichas. Taip baigėsi laikinas pasaulio perskirstymas.
  Vokiečiai pavargo nuo karo.
  Hitleris trečiajame Reiche leido poligamiją - iki keturių žmonų kiekvienoje, ir įvedė drakoniškus mokesčius poroms, neturinčioms vaikų arba mažiau nei trijų. Tai buvo stiprus žingsnis skatinant gyventojų politiką.
  Be to, pats Hitleris turėjo daug vaikų, gautų dirbtinio apvaisinimo būdu. Ir tarp jų reikėjo pasirinkti sosto įpėdinį.
  Liūdesio nebuvo, Trečiasis Reichas kartu su Japonija virškino užkariautą.
  Tačiau 1953 metų kovo 5 dieną Stalinas mirė. Ir Berija atėjo į valdžią. Kodėl Berija? Realioje istorijoje jis taip pat turėjo gerų šansų į sostą, tačiau jam sutrukdė nelaimingas atsitikimas: sukilimas VDR, kurį numalšinant subrendo kontraplanas prieš Beriją. O čia VDR, žinoma, nėra.
  Be to, Hitleris taip pat norėjo, kad po Stalino valdytų gerai nuspėjama ir gerai žinoma Berija, kuri buvo germanofilė. O Stalinas, pablogėjus sveikatai, sudarė testamentą Berijos naudai.
  Taigi viskas buvo nuspręsta slaptosios ir ne tik slaptosios policijos vadovo naudai.
  Na, o Beria pasiūlė Hitleriui susidoroti su Japonija, kol ši neįgis branduolinių ginklų.
  Niekada nežinai, ką samurajus gali pagalvoti.
  Beria ir Hitleris susitarė dėl bendro karo su Japonija ir jos teritorijos padalijimo.
  1954 m. balandžio 20 d. prasidėjo bendras karas prieš didžiulę kolonijinę samurajų imperiją.
  Koks naujas istorijos puslapis verčiamas. Sovietų kariuomenė veržiasi į Japoniją.
  Ir vokiečiai taip pat... Čia vėl Gerda ir Šarlotė kaunasi piramidės formos tanke. Jie turi dvivietį automobilį, sveriantį penkiasdešimt tonų, ir kompaktišką 2500 arklio galių dujų turbininį variklį. Galite įsivaizduoti, koks greitas vokiškas automobilis. O šarvai ypatingi, su plastiko priemaiša. Ir labai stiprus nepralaidus iš visų kampų. Mažo 75 mm kalibro pistoletas, bet su labai dideliu sviedinių greičiu aukšto slėgio pistolete. Jis padidino šarvų pramušimą . O sviedinių atsargos ir ugnies greitis yra puikus. Laidumas didelis.
  Pats tankas tiesiog super... Taigi Gerda žino, ant ko kovoti.
  Sovietiniai automobiliai yra silpnesni. Pagrindinis bakas vis dar T-54, automobilis neblogas, palyginti pigus, bet viskuo gerokai nusileidžiantis vokiečiui. IS-7 vis tiek netapo masyviu. Jį pastebėjo IS-10, kuris gavo 122 mm pabūklą, bet su ilgesniu vamzdžiu ir gerais kaktos šarvais, su silpnesnėmis pusėmis. Bet visa tai telpa į penkiasdešimt trijų tonų svorį, o tai nėra blogai.
  Gerda šaudo į japoną savo tanku Panther-6, naudodama nuogus kojų pirštus ir spausdama vairasvirtės mygtukus, riaumodama:
  - Šlovė arijų brolijos idėjoms!
  Šarlotė spaudžia vairasvirtės mygtukus raudonu speneliu, septynių kulkosvaidžių eilute ir šaukia:
  - Mūsų laimė yra arijų svajonės komunizme!
  Ir mergina vėl juokiasi...
  Christina ir Magda kovoja ant kitos piramidės "Panther"-6.
  Christina nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus ir smogia priešui iš Japonijos ir riaumoja:
  - Šlovė mano vaikinui!
  Magda taip pat atidengia ugnį ir kurtinamai juokdamasi sako, spausdama vairasvirtės mygtuką rubino speneliu:
  - Šlovė mūsų jaunuoliams!
  Ir kaip jie juokiasi iš plaučių. Atvirai kalbant, tokios yra nuostabios merginos karo jaudulyje.
  Taip, atrodo, kad Japonijai atėjo teismo diena. Tačiau kol kas viskas vyksta pagal planą.
  Elžbieta ir jos įgula kaunasi tanku T-54, šiek tiek modernizuotame. Bet skirtumas nedidelis. Pistoletas tapo šiek tiek greitesnis, o sviedinys labiau pramuša šarvus. Tai yra skirtumas.
  O variklis tas pats dyzelinis 520 arklio galių... Japonai naudoja savos konstrukcijos bakus ir licencijuotus vokiškus. Automobiliai taip pat paprastai yra geri. Ypač Hirohito-3 mašina, sverianti penkiasdešimt aštuonias tonas, su 105 mm pistoletu, kurio vamzdžio ilgis yra 70 EL, pranašesnis už T-54 ginkluote ir nenusileidžiantis šarvais bei vairavimo charakteristikomis, išskyrus galios rezervą.
  Šis japonų tankas yra SSRS problema. Tačiau yra ir lengvesnių Tekančios saulės šalies automobilių.
  Su jais lengviau susitvarkyti.
  Elžbieta šaudo nuogais kojų pirštais ir pataiko į samurajų tankus. Ji tai daro labai sumaniai ir šaukia:
  - Šlovė mūsų laisvai Tėvynei!
  Jekaterina vėl šaudo, naudodama raudoną spenelį, dauždama japonišką automobilį, šaukia:
  - Už Dievo duotą Rusiją!
  Elena taip pat daužo priešą, plika kulnu daužo priešo tanką ir riaumoja:
  - Už komunizmo idėjų didybę!
  Eufrazija taip pat šaudo ir tai daro braškinio elastingos krūtinės spenelio pagalba ir cypia:
  - Šlovė aukštesniojo komunizmo pergalėms!
  Taigi jie mikliai perkelia savo tanką ir išvengia pralaimėjimo. Tanką Hirohito-3 taip pat galima priskirti prie sunkiųjų, tačiau jis yra gana masyvus. Sunku įveikti tokią mašiną .
  Ir štai jis eina pas merginas. Pistoletas yra didesnio kalibro ir didesnis už sviedinio snukio greitį. Japonų bokšto kaktos šarvai yra net storesni nei sovietiniai 240 mm, o korpuso kakta taip pat storesnė viršutinėje dalyje 150 mm ir 120 mm apatinėje. O japonų greitis dar didesnis, dujų turbininis variklis - 1500 arklio galių. Taip, šis tankas yra geriausias Japonijoje. Nejuokauk su juo.
  Tačiau Elžbieta, padedama raudono spenelio, siunčia sviedinį tiesiai į užpakalį, o japonų tankas sprogsta, nepataikęs į sovietinį automobilį.
  Jekaterina čiulbėjo ir pabučiavo draugę ant nuogo kulno:
  - Tu protinga Lisa!
  Elžbieta nesutiko:
  - Aš tiesiog genijus!
  Ir kaip jis juokiasi iš plaučių. Tai mergina.
  Ir jie daug kaukia... Pavyzdžiui, Jekaterina prisimena keturiasdešimt vienerius metus, kaip tada ji nutekėjo. Batai sulūžo po poros dienų, teko trypti basomis. O miestietei iš įpročio skauda, jaučiasi kiekvienas guzas, kiekviena šakelė, kiekvienas guzas. Ir ji sumušė kojas į kraują, kai kiekvienas žingsnis sprogsta iš skausmo.
  Ji niekada nemanė, kad vaikščiojimas basomis gali būti toks skausmingas. Nieko keisto, kad Hugo simpatizavo basai merginai Closet. Jei net vasarą tokios mergaitiškos kojos, tai kokia žiema.
  Tačiau Kotryna greitai priprato, jaunas organizmas greitai prisitaiko, sužeistas padas apaugęs nuospaudomis, sutirštėjęs. O vaikščioti basomis buvo malonu. Jekaterina net neapavė batų, kol neužklupo šaltis. Tačiau tada susiformavo jų ketvertas ir Eufrasinija išmokė juos raganų meno. O raganos dažnai bėgioja basos po sniegą, kad pratęstų jaunystę. O trumpai tariant, merginos buvo įvaldžiusios slaptas žinias, atrodė dvidešimties metų, o basos ir su bikiniu nesušaldavo šaltyje. Tai yra gražuolės. O vėsesnių nėra, išskyrus, žinoma, Alenką. Ji kovojo su IS-10 modifikacija su prailginta statine. Tankas seriale pasirodė visai neseniai. Ir vis dar retai. IS-7 niekada nebuvo įtrauktas į didelę seriją. Matyt, dėl didelių sąnaudų ir gamybos sunkumų.
  Taigi Alenkos įgula naikina šiuos japonus ir dainuoja sau dainas.
  Skrisk kaip ugnis mėlynos naktys
  Esame darbininkų vaikai pionieriai...
  Artėja šviesmečių era,
  Pionierių šauksmas visada pasiruošęs!
  Kai merginos imasi verslo, joms negali atsispirti. Tai iš tikrųjų yra tobulas karo kūrinys.
  Kovos vyksta gerai, o Japonija pralaimi.
  Čia sovietų kariuomenė gegužės mėnesį užėmė Pietų Sachaliną. Ir jie elgėsi labai atsargiai.
  Tačiau sovietinių merginų batalionai demonstruoja nuostabią kovos klasę.
  Žinoma, iš jų rūšių ginklų buvo pradėtas naudoti AK. Blogesnis nei vokiškas, bet paprastas ir patikimas. Ir pjauna priešininkus, nors taikymas į atstumą yra žemesnis nei vokiečių puolimo karabino.
  Sovietinės merginos verčia japonus kalinius bučiuoti jų basas, dulkėtas kojas ir laižyti nuogus kulnus. Tokia jų taktika.
  Kovojantys kariai, aukščiausios klasės.
  1954 m. vasarą vokiečiai iš esmės išvalė Ameriką nuo japonų kariuomenės.
  Ypač gražiai kovėsi basų merginų batalionas, vadovaujamas Margaret. Mergina buvo išblaškyta samurajų, o pagautas jaunuolis buvo priverstas bučiuoti jam kulnus ir laižyti Veneros krūtinę.
  Gerda ir jos komanda "Panthers-6" padarė gerą darbą ir išsiuntė daug japonų į pragarą, o kai kuriuos - į dangų.
  Keturios nindzių merginos kovėsi su sovietų kariuomene, besiveržiančia Mandžiūrijoje.
  Nindzių mergina mėlynais plaukais laužė kardais ir paleido vėjo malūną, kapodama sovietų kareivius. Tada ji pirštais metė žirnį su sprogmenimis, apversdama sovietinį tanką T-54 ir lojo:
  - Šauniausia šalis - Japonija!
  Nindzių mergina geltonais plaukais taip pat smogs į priešą ašmenimis ir duos bumerangą nuogu kulnu, šaukdama:
  - Už mūsų samurajų pergales!
  Raudonplaukė nindzių mergina be jokių problemų atliks agresyvų patefoną su kardais, nukirsdama sovietų karius. Tada jos nuogi kojų pirštai paleis bombą. SSRS tankas bus suplėšytas, o karys girgždės:
  - Vardan komunizmo idėjų!
  Baltaplaukė nindzių mergina ėmė ir rėžė priešininkus, tarsi ventiliatoriumi paleisdama lauką vėl nukirsdama rusų kareivius, o plikais pirštais tarsi paleisdama mirtiną, kuris į gabalus suplėšys du sovietų tankus.
  Ir riaumoti:
  - Už šalies didybę!
  Merginos mėgsta žudyti, o dar labiau - prievartauti kalinius. Taip, kad vyrai prarado sąmonę nuo per didelio krūvio. Ir štai kaip nindzių mergaitėms tai patinka. Šokinėja ant pririštų vyrų ir tuo pačiu plakant juos botagais.
  Tačiau, nepaisant japonų didvyriškumo, jie pralaimi geresnei ir pažangesnei technologijai.
  Ypač superklasės padangėje asos Anastasija Vedmakova ir Akulina Sokolovskaja, kurios japonus traiško kaip vėjo malūnus.
  Anastasija apnuogintais kojų pirštais vienu sprogimu nupjauna šešis japoniškus lėktuvus ir girgžda:
  - Šlovė komunizmo idėjoms Rusijoje!
  Akulina, paspaudusi mygtuką raudonu speneliu, vienu metu nukirto septynis japoniškus lėktuvus ir riaumojo:
  - Šlovė Rusijos didvyriams!
  Kariai atkeršija Japonijai už ankstesnes nuoskaudas. O ypač už pralaimėjimą caro Nikolajaus II laikų kare. Ne, jie niekada nepamirš, ir kartos neatleis.
  Anastasija paspaudė rubino spenelį ir paleido dar vieną sprogimą, numušdama japonų lėktuvus ir riaumodama:
  - Šlovė komunizmo erai Berija!
  Akulina suspaudė nuogus kojų pirštus, smogė samurajų lėktuvams ir kuždėjo:
  - Už puikias pergales!
  O Albina ir Alvina kaupia rekordines sąskaitas. Už tris tūkstančius numuštų orlaivių jiems buvo įteiktas ordinas: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus deimantinė žvaigždė ir auksiniai ąžuolo lapai, kardai ir deimantai.
  Albina, padedama raudono spenelio, davė posūkį. Ji iš karto nukirto keliolika japonų lėktuvų ir sušuko:
  - Už mano krūtinę!
  Ir ji įsivaizdavo save juodo kario glėbyje.
  Alvina spyrė nuogais kojų pirštais, numušė pustrečios japonų lėktuvų ir cypė:
  - Už puikias pergales!
  Vokiečių merginos yra labai kovingos ir gražios. Juodaodžiai vaikinai labai mėgsta, o jų liežuviai visada pasiruošę nušlifuoti juodmedžio vyrų tobulumą.
  Albina nuogų kojų pirštų pagalba vėl pataikė į samurajų ir numušė jų lėktuvus.
  Ir ji sušuko:
  - Aš esu Supermenas!
  Alvina paspaudė braškinį spenelį, nupjovė masę japoniškų lėktuvų ir cypė:
  - Aš esu kosminis viksvas!
  Mergina labai kovinga ir aktyvi savo hiperseksualumu .
  Tikri arijai - tiesiog super! Ir apskritai tokios aukščiausios klasės gražuolės!
  Vokiečių ir sovietų kariuomenė, nugalėjusi priešą, veržiasi per Kiniją.
  Per Singapūro šturmą pasižymėjo oro desantininkų divizijos naikintuvai ir basų merginų dalinys "Barracuda". Merginos, pliaukštelėjusios kulnais per pliaupiančio tropinio lietaus balas, įsiveržė į japonų įtvirtintas pozicijas ir jas pervėrė durtuvais.
  Tokios yra kovojančios gražuolės.
  Japonija drebėjo nuo gniuždančių tokios agresyvios komandos smūgių.
  1954 metų rudenį didžiąją Kinijos dalį perėmė ašies valstybės. O Tekančios saulės šalyje padėtis tapo daug sudėtingesnė.
  Hitleris pastebėjo:
  - Du paukščiai viename guolyje negali susitvarkyti!
  O kariai Albina ir Alvina numušė ketvirtą tūkstantį lėktuvų. Japonija gamino pigius, bet nekokybiškus lėktuvus labai dideliais kiekiais, todėl buvo labai patogu rinkti sąskaitas.
  Albina apnuogintais kojų pirštais nukirto kitą samurajų ir sucypė:
  - Tai mūsų gražus pasaulis!
  Alvina, padedama raudono spenelio, numušė keliolika japoniškų automobilių ir tviteryje paskelbė:
  - Šlovė komunizmo erai visoje visatoje!
  Albina, taip pat naudodama braškių spenelį ir numušusi samurajų, nustebo ir sušuko:
  Ar tu kalbi apie komunizmą?
  Alvina, naudodama nuogus kojų pirštus ir nukirsdama keliolika japonų lėktuvų, pranešė:
  - Naujoji arijų tvarka yra komunizmas!
  Merginos juokėsi... Už ketvirtą tūkstantį lėktuvų buvo apdovanotos Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus deimantine žvaigžde su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Kad net labai aukštas apdovanojimas yra gražuolių rekordas.
  Tai merginos, į kurias reikia žiūrėti...
  Tačiau Anastasija Vedmakova ir Akulina Sokolovskaja nėra prastesnės ir viršijo penkis šimtus numuštų lėktuvų.
  Ir jie gavo naujų apdovanojimų, kurie buvo labai aukšti, ir jie surinko sau visą žvaigždžių kolekciją.
  Anastasija basomis kojomis taikosi į ginklą ir numuša priešą, sukirsdama priešą ir cypia:
  - Už komunizmą visoje planetoje!
  Akulina, kapodama priešą paspausdama raudoną spenelį, agresyviai rėkia:
  Net vaikai mus pažįsta!
  Žiemą Japonija prarado beveik visas savo kolonijas, o kovos persikėlė į patį didmiestį.
  Atėjo 1955 metai, kai mūšiai audringi ir nemato nei pabaigos, nei krašto.
  Japonija lėtai, bet užtikrintai pasiduoda. Ir pamažu pralaimi karą.
  Tačiau samurajus beviltiškai ir sunkiai kovoja.
  Alyonka ir jos įgula persikėlė į eksperimentinį tanką IS-11. Ši mašina turi 130 mm pistoletą ir turi tvirtus vikšrus apačioje.
  Alenka šaudo nuogais kojų pirštais, perveria priešą ir riaumoja:
  - Šlovė komunizmui su plikomis merginų kulnais!
  Anyuta taip pat šaudė raudono spenelio pagalba, devynis iš jų paspausdama kulkosvaidžių gaidukus ir sušuko:
  - Mes, merginos, esame labai šaunios!
  Alla taip pat smogė plikomis kojų pirštais, sutraiškydama priešą ir riaumojo:
  - Na, nuo varžto!
  Marija pakliuvo, su plika kulno pagalba. Ji pervėrė priešą kiaurai ir kuždėjo, apnuogindama dantis:
  - Už naujus pasiekimus!
  Marusya smogė braškių speneliu, mirtinai trenkdama priešams ir čirškdama:
  - Už komunizmo didvyrius!
  Alenka vėl šovė ir riaumojo:
  - Kad kolūkio prezidentas ir čigonų diktatorius Saška mirtų!
  Ir pliaukštelėti basa koja į šarvus.
  Taip merginos išsiskyrė, tiesiog super. Paprastai jie yra nuostabūs kariai.
  Čia jie dainuoja chore:
  Ne, budrusis neišnyks,
  Sakalo, erelio žvilgsnis...
  Žmonių balsas aiškus -
  Šnabždesį sutraiškys gyvatė!
  
  Stalinas gyvena mano širdyje
  Kad nepažintume liūdesio...
  Atidarė duris į kosmosą
  Virš mūsų švietė žvaigždės!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  Elizaveta irgi kovoja su savo tanku T-54, tokia kovinga mergina-ragana.
  O gražuoles basomis kojomis numuša japoniški automobiliai.
  Elžbieta raudonu speneliu paspaudė vairasvirtės mygtuką ir čiulbėjo:
  - Šlovė sovietinio komunizmo idėjoms!
  Ir kaip juoksis ši gražuolė! Ir spindi perliniais dantimis.
  Jekaterina jį paėmė, taip pat nušovė nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Pergalę nemirtingų komunizmo idėjų,
  Matome savo šalies ateitį...
  Elena pliaukštelėjo varžovei rubino speneliu, apnuogindama dantis, šaukdama:
  - Ir raudona mūsų Tėvynės vėliava,
  Visada išliksime nesavanaudiškai ištikimi!
  Efrazija trinktelėjo nuogu kulnu ir sušnypštė:
  - Šlovė Tėvynei, mūsų laisvei,
  Tautų draugystė, palaikymas amžinai!
  Ir visos merginos, apsinuoginusios pirštais, vieningai dainavo:
  - Įstatymo galia, žmonių valia,
  Juk už paprasto žmogaus vienybę!
  Turiu pasakyti, kad kariai pasižymi neįtikėtina kovine agresija.
  O štai Gerda kovoja...
  Jos "Pantera"-6 yra tarsi supertankas, susmulkinantis samurajų pozicijas.
  Gerda šauna raudonu speneliu, spausdama vairasvirtės mygtuką ir riaumoja:
  - Arijų pasauliui!
  Šarlotė taip pat pliaukštelės plikomis kojų pirštais, išdraskys japonų masę ir blaškys:
  - Už didžiąsias sienas!
  Christina ir Magda taip pat kovoja. Merginos be galo kovingos, labai gražios, beveik nuogos su bikiniais.
  Christina šaudė rubino speneliu, sudaužė japonų tanką Hirohito-4 ir sušuko:
  - Šlovė mano šaliai!
  Magda taip pat spyrė nuogais kojų pirštais, daužė samurajų haubicą ir šaukė:
  - Šlovė už didelius pasiekimus!
  Šios merginos yra aukščiausios klasės!
  Tokijas krito kovo pabaigoje. O 1955 metų balandžio 20 dieną Japonija kapituliavo ir taip baigė didįjį karą.
  Mergina Albina ir Alvina viršijo penkis tūkstančius numuštų lėktuvų. Ir už tai gavo specialų apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus Didžiąją deimantinę žvaigždę su sidabriniais ąžuolo lapais, deimantinius kardus.
  Karas dar nesibaigė. Ji tik kurį laiką slapstėsi. Tačiau Hitleris užkariavo beveik visą pasaulį.
  Beria kartu su Port Arturu atsiėmė Pietų Sachaliną, Kurilų kalnagūbrį ir Mandžiūriją.
  SSRS tapo stipria šalimi, kuri laižė savo žaizdas. Kurį laiką nacistinė Vokietija užkariavo kitas šalis, slopindama jų nereikšmingą pasipriešinimą.
  Karas tęsėsi dėl sunaikinimo ir pasaulio viešpatavimo. Tačiau užvirė dar viena pasaulinė konfrontacija.
  Tuo tarpu virš SSRS kaupėsi debesys. O 1959 m., savo septyniasdešimtojo gimtadienio dieną, Adolfas Hitleris nusprendė pulti Sovietų Rusiją, kur viešpatavo Berija. Fiurerio pusėje buvo beveik visas pasaulis.
  Tačiau SSRS tapo stipria pramonine galia. Taigi aš radau dalgį ant akmens.
  Abi šalys turėjo branduolinį ginklą, tačiau Gerda ir Albina sugebėjo sukurti generatorių, kuriame radiacija apimtų visą Žemės planetą, todėl tokio naikinimo panaudojimas tapo neįmanomas.
  Ir Hitleris nusprendė užgrobti paskutinę suverenią valdžią pasaulyje. Siena vakaruose ėjo palei Dnieprą, paskui Baltarusiją ir Baltijos šalis valdant vokiečiams. Naciai sugebėjo išlaikyti Krymą už savęs. Nebent SSRS išsinuomojo Juodosios jūros laivyno bazę Sevastopolyje.
  Be likusios teritorijos, Rusija buvo Kinijos dalis - Mandžiūrija. Taigi SSRS, kurioje buvo vykdoma labai aktyvi gimstamumo skatinimo politika ir komunistinio, ateistinio režimo įteisinta daugiapatystė, gyventojų skaičius, nepaisant teritorinių praradimų, jau viršijo prieškario 1941 m. pridėta trimis procentais.
  Beria uždraudė abortus ir kontraceptikus. Ir įvedė laukinius mokesčius šeimoms, turinčioms mažiau nei keturis vaikus.
  Pagal planą ir lazdos metodus SSRS sparčiai vystėsi, didėjo jos karinė galia.
  Hitleris, jausdamas galimą grėsmę, baigęs telkti pasaulį į vieną Trečiąjį Reichą, nusprendė pradėti savo paskutinį karą šioje planetoje.
  Kas yra paskutinis karas? Žemėje nėra ko daugiau užkariauti. Prieš metus vokiečiai išskrido į Mėnulį, atvira erdvės plėtimosi era. Bet ar Hitleris išgyvens "Žvaigždžių karų" ir galaktikų užkariavimo laikotarpį? Nepaisant sveikos gyvensenos, vegetariškos mitybos, reguliarių mankštų ir fizinio aktyvumo, buvo aišku, kad fiureris sensta. Nuplikę lopai ant galvos stiprėja, plaukai žilsta, atrodote pavargę. Nors fiureris bando pralinksminti.
  Kad ir kaip būtų, turėtumėte atlikti paskutinę misiją ir užkariauti SSRS. Taigi, net jei fiureris miršta, jis turi apie tūkstantį sūnų, gautų natūralaus apvaisinimo būdu. Ir vienas iš jų bus pripažintas geriausiu, pajėgiausiu ir užims didžiausio diktatoriaus sostą Žemės planetos istorijoje.
  Bet kokiu atveju delsimas yra pernelyg rizikingas, ir kol branduoliniai ginklai neveikia, Hitleris vien pirmajame ešelone metė į SSRS daugiau nei penkiasdešimt milijonų karių. Taip pat yra daugybė tankų, lėktuvų ir skraidančių diskų . Ir tai yra kolosali jėga.
  SSRS toliau modernizavo ginklus. T-64 tankas pasirodė sunkesnis ir su galingu 125 mm pistoletu, galinčiu prasiskverbti su plunksnų sviediniais ir piramidinėmis vokiečių transporto priemonėmis. Tiesa, T-64 tik pradėtas gaminti. Pagrindinis tankas vis dar buvo T-54, nepakankamai stiprus prieš vokiškus modelius. Tai taip pat viena iš priežasčių, kodėl Hitleris skubėjo su agresija prieš Rusiją.
  IS-11 neprigijo... IS-12 buvo sukurtas mašina su 203 mm patranka, bet pasirodė per brangus, sunkus ir didelis. IS-15 buvo kompromisas dėl 152 mm ilgo vamzdžio pistoleto. Ši mašina priminė padidintą T-64 ir taip pat buvo tik pradėta gaminti.
  Pagrindinis vokiečių tankas "Panther-6" buvo piramidės formos ir buvo šiek tiek patobulintas į "Panther-7", padidinant pistoleto kalibrą iki 88 mm, kad būtų padaryta daugiau sunaikinimo. Ir variklis, sumontavęs galingesnį 3000 arklio galių, suteikiantis didžiulį greitį ir manevringumą išlaikant penkiasdešimties tonų svorį ir pagerinantis šarvų kokybę.
  Netgi naujausias sovietinis T-64 buvo pastebimai prastesnis už vokietį važiavimo charakteristikomis ir šonų bei kaktos apsauga. Tačiau T-64 bent jau galėjo prasiskverbti į vokietį, nors ir iš nedidelio atstumo.
  Danguje vokiečiai taip pat buvo stipresni ir mašinų kiekis bei kokybė. Ir jiems nepavyko sukurti savo diskotekų SSRS. O vokiečiai į Belontsi diskus įrengė šilumos spindulius - pavyzdžiui, lazerius, ir galėjo atlikti efektyvesnį apšaudymą.
  O tarp nacių diskotekos lėkė dešimties garsų greičiu. Ir iš tikrųjų tai didžiulis. Tokia yra stipri Trečiojo Reicho armija.
  Ir jie turi požemines cisternas. Ir daug kitų šaunių dalykų. Trumpai tariant, Beria praktiškai neturi jokių šansų.
  Tačiau sovietų kariuomenė turi milžinišką gynybinę galią. O invazija prasidėjo oro puolimu. Jėgos nelygios, o vokiečiai triuškina sovietų miestus. Dešimt tūkstančių persikelia per Rusiją ir užima Smolenską.
   Nataša priėmė sprendimą:
  - Reikia priversti Hitlerį ir jo gaują išvežti kariuomenę iš SSRS ir paleisti sugautus vaikus!
  Žaisminga Zoja sutiko su tuo:
  - Žinoma, kad privalai! Ir išgelbėk savo protėvius nuo fašizmo!
  Augustinas, trypdamas basomis kojomis, pažymėjo:
  - Mes tai padarysime, be jokios abejonės!
  Svetlana lengvai patvirtino:
  - Tam turime visas priemones!
  Sakė, padaryta, ir keturi kariai puola fašistų minias.
  Dievo Rusijos šimtmečio kariai ir raganos mutantai vėl susirėmė su dvidešimtojo dešimtmečio naciais.
  Fašistinės rudosios imperijos karių yra per daug. Jie teka kaip nesibaigianti upė.
  Žinoma, keturios merginos labai gerai įvertino Vermachto tankų ir lėktuvų sunaikinimą. Nuo pat pradžių jie traiško rankomis ir kojomis, apimdami jėgos lauko. Bet...
  Lyg iš po žemių pasirodė Olegas Rybačenko ir jauniausia Natašos dukra Margarita Koršunova.
  Jie griebė savo šviesos kardus ir pasikrovė nanobotus . Ruošėmės sunaikinti nekenčiamus fašistus. Taigi ketvertas tapo šešetu.
  Nataša Koršunova, spustelėjusi nuogų, iškaltų pėdų pirštus, pažymėjo:
  - Ar taip? Na, tai mūsų likimas, kad negalime jo įveikti kitaip!
  Agresyvi auksaplaukė Zoja, toliau triuškindama vokiečius, logiškai pažymėjo:
  - Padarykime tai greičiau! Išsaugokime SSRS!
  Basas, ne vyresnis nei dvylikos metų berniukas, panašus į Olegą Rybačenko, kardais nacius - ir pėstininkus, ir tankus - riaumojo:
  - Niekada nepasiduok!
  Ir nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus diskas, kuris vienu metu nukirto tris fašistinius lėktuvus!
  Margarita Koršunova, spindėjusi nuogais kulnais, naikindama priešininkus - ir tankus, ir pėstininkus, apnuogino dantis ir murmėjo:
  - Pasaulyje yra vietos žygdarbiui!
  Ir nuodingos adatos, išsibarsčiusios nuo merginos basos pėdos, pataikė į nacius ir jų lėktuvus bei tankus.
  Nataša Koršunova taip pat žmogžudiškai išskleidė nuogus kojų pirštus ir staugė:
  - Niekada nepamiršime ir neatleisime.
  Ir jos šviesos kardai praėjo per nacių malūną. Tada sprogdintojai rėžė į tankus, nukirsdami smūgius. Lėktuvai taip pat gavo.
  Rudaplaukis Augustinas, rėždamasis per priešus, sušuko:
  - Dėl naujo užsakymo!
  Ir daugiau adatų išsibarsčiusios nuo jos basų kojų. Ir nacių kariams bei lėktuvams tiek akyse, tiek gerklėje.
  Taip, buvo aišku, kad kariai jaudinasi ir įsiuto.
  Šauni Zoja, lėktuvais naikindama baltus ir rudus kareivius bei tankus, cypė:
  - Mūsų geležinė valia!
  Ir iš jos basos kojos skrenda nauja, mirtina dovana. Ir tankai, ir baltieji naikintuvai krenta, ir lėktuvų uodegos dega.
  Svetlana Snieguolė kapo malūnininką, jos kardai lyg žaibas.
  Naciai krenta kaip kojos.
  Mergina basomis kojomis mėto adatas, numuša priešo lėktuvus ir cypia:
  - Motinai Rusijai bus žmonių kosminė imperija, laimėk!
  Olegas Rybačenko žengia į priekį prieš nacius. Berniukas terminatorius, kapojantis rudą kariuomenę.
  Ir tuo pačiu metu berniuko nuogų kojų pirštai išmeta adatas su nuodais, jie drasko kamienus ir numuša lėktuvus.
  Berniukas riaumoja:
  - Šlovė ateities Rusijai!
  O judėdamas visiems pjauna galvas ir snukučius, o kartu ir tankų bokštus.
  Terminatorė Margarita taip pat naikina priešininkus ir lėktuvus bei tankus.
  Jos basos kojos plevėsuoja. Naciai miršta dideliais kiekiais. Karys šaukia:
  - Už naujas sienas!
  Ir tada mergina ims ir supjaustys ...
  Fašistų karių lavonų masė.
  O štai Nataša Koršunova puolime. Jis naikina sau nacius kartu su tankais, lėktuvais ir dainuoja:
  - Rusija yra puiki ir švytinti,
  Aš esu labai keista mergina!
  Ir nuo jos basų kojų skrieja diskai. Kas matė nacių gerkles. Taip, tai mergina, griaunanti tankus.
  Zoja Angelskaja puolime. Abiejomis rankomis kapojo rudus kareivius. Spjaudymas iš vamzdelio. Ir svaido mirtinas adatas plikomis kojų pirštais - numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir tuo pačiu sau dainuoja:
  - Ech, bliūdai, eime,
  O, mano mėgstamiausia bus!
  Augustinas, naikindamas nacius lazeriniais kardais ir naikindamas ruduosius karius kartu su tankais, rėkia:
  - Visas gauruotas ir gyvūno odoje,
  Jis su klubu atskubėjo į riaušių policiją!
  Ir nuogais kojų pirštais jis paleis į priešą ką nors, kas užmuš dramblį, o juo labiau tanką.
  Ir tada cypti:
  - Vilkai! Dvidešimt antrasis amžius!
  Svetlana Snieguolė puolime. Pjaustosi, naikina nacius. Basomis kojomis jis paleidžia ant jų mirties dovanas.
  Su kardais valdo malūną.
  Sutriuškino daug kareivių kartu su tankais ir lėktuvais ir rėkė:
  - Artėja didelė pergalė!
  Ir vėl mergina yra laukiniame judėjime.
  Ir jos basos kojos paleidžia mirtinas adatas, naikinančias tankus ir lėktuvus.
  Olegas Rybachenko pašoko. Berniukas sukosi salto. Per šuolį sukapojo daug nacių.
  Apnuogintais kojų pirštais jis mėtė adatas, šaudydamas tankus ir lėktuvus, ir gurguliavo:
  - Būk žinomas dėl mano gražios drąsos!
  Ir vėl berniukas kovoja.
  Šauni mergina Margarita Koršunova eina į puolimą. Susmulkina visus priešus iš eilės. Jos kardai kietesni už vėjo malūno mentes. Ir nuogi kojų pirštai meta mirties dovanas, dega tankai ir lėktuvai.
  Mergina puola. Išnaikina ruduosius karius be ceremonijų.
  Ir karts nuo karto šokinėja, ir pasisuka!
  Ir iš jos skrenda susinaikinimo dovanos.
  Ir patys naciai krenta negyvi. Ir ištisi lavonų piliakalniai.
  Margarita agresyviai cypteli:
  - Aš esu Amerikos kaubojus!
  Ir vėl jos basos kojos metė adatą.
  Ir tada dar keliolika adatų!
  Natasha Koršunova taip pat labai šauni puolime.
  Ir mėto basomis kojomis, ir spjauna iš šiaudų, numuša tankus ir lėktuvus.
  Ir rėkia iš visų jėgų:
  - Aš kibirkščiuoju mirtimi! Viskas, ką jums reikia padaryti, tai mirti!
  Ir vėl grožis judesyje.
  Zoja Angelskaja šturmuoja nacių lavonų blokadą. O sunaikinimo bumerangai skrenda ir iš basų kojų.
  O rudieji kariai krinta ir krinta kartu su tankais ir lėktuvais.
  Zoya mergina rėkia:
  - Mergaite basa, tu laimėsi!
  O nuo merginos pliko kulno lekia keliolika adatų. Kuris tiesiai į nacių gerklę kasa.
  Jie nukrenta negyvi.
  Tiksliau, visiškai mirusi vieta su tankais ir lėktuvais.
  Augustinas puolime. Sutriuškina ruduosius karius. Jos kardai nešiojami dviejose rankose. Ir ji tokia puiki karė.
  Per fašistų kariuomenę prasiskverbia tornadas - krenta lėktuvai ir tankai.
  Mergina raudonais plaukais riaumoja:
  - Ateitis paslėpta! Bet tai bus pergalinga!
  O puolime gražuolė ugniniais plaukais.
  Augustina, būdama laukinėje svajonių ekstazėje, siunčia pulsarą nuogu kulnu ir riaumoja:
  - Karo dievai viską suplėšys!
  Ir karys puolime.
  O jos basos kojos meta daug aštrių, nuodingų adatų, kurios numuša lėktuvus ir perveria tankų šarvus.
  Svetlana Snieguolė mūšyje. Ir taip putojantis ir kovingas. Jos nuogos kojos išmeta tiek daug mirtinų dalykų. Ne vyras, o mirtis šviesiais plaukais.
  Bet jei jis sugenda, tada negalite jo sustabdyti.
  Svetlana Snieguolė dainuoja:
  - Gyvenimas nebus medus,
  Tas šuolis apvaliame šokyje!
  Tegul svajonė išsipildo -
  Grožis paverčia žmogų vergu!
  O basos merginos judesyje vis daugiau pykčio. Ir dar daugiau sudužusių tankų ir lėktuvų.
  Olegas Rybachenko puolime, viskas įsibėgėja. Berniukas muša nacius.
  Jo basos kojos meta aštrias adatas - drasko tankus ir lėktuvus.
  Jaunasis karys cypia:
  - Beprotiška imperija sudraskys visus!
  Ir vėl berniukas juda.
  Margarita - audringa moksleivė ir visiška savo veiklos terminatorė. Ir kulia priešus.
  Čia ji paleido plika koja, žirnį su sprogmenimis. Ji sprogs ir tuoj pat bus išmesta šimtas nacių ir dešimt tankų.
  Mergina rėkia:
  - Pergalė vis tiek ateis pas mus!
  Ir jis malūną paleis kardais - tankų statinės lekia į skirtingas puses.
  Čia Nataša Koršunova paspartino judesius. Mergina nukerta ruduosius karius. Ir tuo pat metu jis šaukia:
  - Rusijos imperijos laukia pergalė.
  O nacius naikinkime pagreitintu tempu kartu su tankais ir lėktuvais.
  Natasha Korshunova yra terminatorė.
  Jis negalvoja sustoti ir sulėtinti greitį, o tankai ir lėktuvai nuklysta.
  Zoja Angelskaja puolime. Atrodo, kad jos kardai pjausto mėsą ir metalines salotas. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų išganymas galioja!
  Ir nuogi kojų pirštai taip pat meta tokias adatas.
  Ir daugybė žmonių perdurtomis gerklėmis, gulinčių lavonų kauburiuose, taip pat sudaužytų tankų ir numuštų lėktuvų.
  Augustine yra išprotėjusi mergina. Ir visus gniuždo tarsi robotas nuo hiperplazmos.
  Ji jau sunaikino šimtus nacių ir daugybę tankų bei lėktuvų. Bet viskas įsibėgėja. Ir karys vis dar riaumoja.
  - Aš nenugalimas! Šauniausias pasaulyje!
  Ir vėl gražuolė puolime.
  O iš nuogų kojų pirštų išskrenda žirnis. O trys šimtai nacių ir keliolika tankų buvo suplėšyti galingo sprogimo.
  Augustina, žaisdama spaudos raumenimis ir purtydama krūtinę raudonais speneliais, dainavo:
  - Nedrįsi užgrobti mūsų žemės!
  Svetlana Snieguolė taip pat puola. Ir neduoda nė gramo atokvėpio. Laukinė terminatoriaus mergina.
  Ir jis supjausto priešus ir naikina nacius. O rudųjų naikintuvų masė jau nukrito į griovį ir palei kelius kartu su sulūžusiais tankais ir lėktuvais.
  Šešiukas pašėlo. Tai buvo laukinis mūšis.
  Karatė vaikas Olegas Rybachenko grįžta į žaidimą. Ir jis žengia į priekį, mojuodamas abiem kardais. O terminatorius berniukas valdo malūną. Nužudyti naciai krinta.
  Lavonų masė. Ištisi kalnai kruvinų kūnų, krūva sulūžusių mašinų su lėktuvais.
  Berniukas išradėjas prisimena laukinę strategiją. Kur arkliai ir žmonės taip pat susimaišė.
  Vaikų žudikas Olegas Rybačenko cypia:
  - Vargas iš proto!
  Ir pinigų bus tonos!
  Ir terminatorius naujajame judėjime. O jo basos kojos kažką paims ir išmes.
  Berniukas genijus riaumojo:
  - Meistriškumo klasė ir firma "Adidas"!
  Tikrai šaunus pasirodymas pasirodė šaunus. O kiek žuvo nacių. Ir daugiausiai didžiausių žuvo rudieji naikintuvai, kartu su tankais ir lėktuvais.
  Basakojė mergina Margarita taip pat kovoja. Gniuždo cinamono ir plieno armijas ir riaumoja:
  - Didelis šoko pulkas! Visi varom į karstą!
  Ir jos kardai yra nulaužti naciams. Rudųjų kovotojų masė jau subyrėjo. O su jais tankai ir lėktuvai.
  Mergina sumurmėjo:
  - Aš net šaunesnis už panteras! Įrodykite, kad visi yra geriausi!
  Ir iš pliko merginos kulno kaip žirnis su galingais sprogmenimis išskris.
  Ir smogti priešui.
  Ir jis paims ir sudaužys kai kuriuos priešininkus, tankus ir net lėktuvus.
  Ir Nataša Koršunova yra valdžia. Ir ji nugali priešininkus, o pati niekam neduos nusileidimo.
  Kiek nacių jau nužudyta kartu su tankais ir lėktuvais.
  Ir jos dantys tokie aštrūs. O akys tokios safyro spalvos. Tai mergina - pagrindinė budelė. Nors ji turi visus savo partnerius - budelius!
  Nataša Koršunova šaukia:
  - Aš piktas! Tau bus skirta bauda! Neimkite nei rublio!
  Ir vėl mergina kardais iškirs daugybę nacių.
  Zoja Angelskaja juda ir nukirto daugybę rudųjų karių.
  Ir basos kojos mėto adatas. Kiekviena adata nužudo kelis nacius arba numuša lėktuvą su tanku. Šios merginos tikrai gražios.
  Augustinas žengia į priekį ir sutriuškina priešininkus. Ir tuo pat metu jis nepamiršta sušukti:
  - Iš karsto nepabėgsi!
  O mergina paims dantis ir išdegs dantis!
  O raudonplaukė tokia... Plaukai slenka vėjyje, kaip proletarinė vėliavėlė.
  Ir viskas tiesiogine to žodžio prasme kyla iš pykčio.
  Svetlana Snieguolė juda. Čia ji išpjovė daug kaukolių ir tankų bokštų. Karys, kuris atidengia dantis.
  Rodo liežuvį. O paskui spjauna iš šiaudelio - numušinėja lėktuvus. Tada jis šaukia:
  - Ar būsite mirę!
  Ir vėl nuo jos basų kojų skrenda mirtinos adatos, kurios smogė pėstininkams ir lėktuvams.
  Olegas Rybachenko šokinėja ir šokinėja.
  Basas berniukas išmeta krūvą adatų, numuša bakus ir dainuoja:
  - Eikime į stovyklą, atsidaryk didelę sąskaitą!
  Jaunasis karys yra geriausias.
  Jam jau keleri metukai, visi nuotykiai su Nataša ir kompanija, bet atrodo kaip vaikas. Tik labai stiprus ir raumeningas.
  Olegas Rybachenko dainavo:
  - Tegul žaidimas vyksta ne pagal taisykles - mes pralaužsime fraerą!
  Ir vėl nuo jo basų kojų nuskriejo mirtinos ir dūžtančios adatos. Ir lėktuvai, ir tankai.
  Nuogais apvaliais kulnais putojanti Margarita Koršunova su malonumu dainavo:
  - Nieko nėra neįmanomo! Tikiu, kad išauš laisvė!
  Mergina vėl sviedė mirtiną adatų kaskadą į nacius ir jų tankus bei lėktuvus ir tęsė:
  - Tamsa išnyks! Tegul rožės žydi!
  Ir vos tik karė nuogais kojų pirštais išmeta žirnį, tūkstantis nacių iškart pakilo į orą. Taip, rudos pragariškos imperijos armija tirpsta tiesiai prieš mūsų akis.
  Nataša Koršunova mūšyje. Šokinėja kaip kobra. Susprogdina priešus. Ir tiek daug nacių miršta ir lėktuvai sudužo.
  Mergina juos naudojo su kardais, anglies grūdeliais ir ietimis. Ir adatos.
  Tuo pačiu metu jis riaumoja:
  - Tikiu, kad ateis pergalė!
  Ir rusų šlovė ras!
  Nuogi kojų pirštai meta naujas adatas, mušdami priešininkus.
  Zoya Angelskaya laukiniame judėjime. Atakuoja nacius. Supjaustykite juos į mažus gabalėlius.
  Kario moteris mėto adatas plikais pirštais. Jis prasiveržia per priešininkus kartu su tankais ir lėktuvais kaip riaumojimas:
  Mūsų visiška pergalė yra arti!
  Ir jis vykdo laukinį malūną su kardais, šluodamas tankus. Tai tikrai mergina kaip mergina!
  Tačiau Augustino kobra pradėjo puolimą. Ši moteris yra visų košmarų košmaras.
  O jei nupjaus, vadinasi, pjaus.
  Po to raudonplaukė paims ir dainuos:
  - Aš atidarysiu visas kaukoles! Aš esu puiki svajonė!
  O dabar jos kardai veikia ir pjausto mėsą bei metalą orlaivio duraliuminiu.
  Svetlana Snieguolė taip pat eina į puolimą. Ši mergina neturi stabdžių. Kai tik jie susmulkina, taip ir lavonų masė krinta, krenta lėktuvai ir tankai.
  Šviesiaplaukis terminatorius riaumoja:
  - Kaip bus gerai! Kaip bus gerai - aš tai žinau!
  O dabar nuo jos atskrenda žirnis žudikas.
  Basas, gražus, raumeningas berniukas Olegas vėl kaip meteoras prasiskverbia pro šimtus nacių ir nubėga. O jis paims bombą ir išmes.
  Mažo dydžio, bet mirtinai...
  Kaip masė lėktuvų danguje bus suplėšyta į mažus gabalėlius.
  Terminatorius berniukas šaukė:
  - Audringa baisių mašinų jaunystė!
  Basoji mergina Margarita tai darys dar kartą mūšyje.
  Ir nukirto daug rudųjų kovotojų. Ir jis kerta dideles proskynas, tarp tankų ir lėktuvų.
  Mergina rėkia:
  - Lambada yra mūsų šokis ant smėlio!
  Ir pataikė su nauja jėga.
  Natasha Koršunova puolime dar labiau įsiutę. Taip nacių kulimas. Jiems nelabai gera priešintis tokioms merginoms.
  Nataša Koršunova paėmė ir dainavo:
  - Mano spyris basa apakina!
  Bėgimas vietoje - įprastas susitaikymas!
  O karinga mergina tokia smūgių kaskada įsiveržė į priešininkus.
  Ir mėtys diskus basomis kojomis.
  Čia ji valdė malūną. Rudosios armijos galvų masė riedėjo atgal, o tankai degė, lėktuvai liepsnojo.
  Ji - kovinga gražuolė. Jis įveikia sau tokią rudą armadą.
  Zoja Angelskaja juda, gniuždo visus be išimties. Ir jos kardai yra kaip mirties žirklės.
  Mergina tiesiog miela. O jos basos kojos meta labai nuodingas adatas.
  Nugalėti priešininkus. Jie perveria gerkles ir daro karstus, priverčia sproginėti tankus ir lėktuvus.
  Zoja Angelskaja paėmė jį, papurtė raudonus pilnų krūtų spenelius ir sucypė:
  - Jei čiaupe nėra vandens...
  Nataša Koršunova su džiaugsmu sušuko:
  Taigi tu kaltas!
  Ir nuogais kojų pirštais sviedžia kažką, kas žudo. Tai tikrai mergaičių mergina.
  Ir nuo jos plikų kojų, kaip skris ašmenys. Ir jis pataikys į daugybę naikintuvų, nukirsdamas bokštus nuo tankų.
  Basas Augustinas juda. Greitas ir nepakartojamas savo grožiu.
  Kokius ryškius plaukus ji turi. Lyg proletarinė vėliavėlė plazdentų. Ši mergina yra tikra viksva.
  O priešininkus pjauna - tarsi būtų gimusi su kardais rankose.
  Raudonplaukė, prakeiktas niekšas! Aš ėjau į mūšį su savo naudodamas natūralią šviesą, be dažų.
  Augustinas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Bus jaučio galva - kovotojai neišprotės!
  Ir čia ji vėl sutriuškino daugybę kovotojų.
  Terminatorius Olegas Rybachenko sumurmėjo:
  - Ko tau reikia! Štai mergina!
  Margarita Koršunova, basa koja mesdama durklą, nulauždama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Didelė ir šauni mergina!
  Augustinas su tuo sutiko:
  - Aš esu karys, kuris įkandins bet ką!
  Ir vėl plikomis kojų pirštais paleis mirtiną, numušantį lėktuvą.
  Nataša Koršunova mūšyje nėra prastesnė už savo priešininkus. Ne mergina, o su tokia liepsnose užsidegančia ragana baigti. O naciams sunku: krenta lėktuvai ir tankai.
  Ir rėkia:
  - Koks mėlynas dangus!
  Augustine, basa koja atleisdama ašmenis, nukirsdama tanko bokštelį, patvirtino:
  - Mes nesame plėšimų šalininkai!
  Svetlana Snieguolė, naikindama priešus ir numušdama lėktuvus, čiulbėjo:
  - Kvailiui nereikia peilio...
  Zoja Angelskaja girgždėjo, basomis kojomis mėtydama adatas, o įdegusiomis kojomis mušdama tankus ir lėktuvus:
  - Tu jam meluosi iš trijų dėžių!
  Nataša Koršunova, naikindama nacius, pridūrė:
  - Ir padaryk su juo už centą!
  O kariai ims ir pašoks. Jie tokie kruvini ir kieti. Apskritai jie turi daug įspūdžių.
  Olegas Rybačenko, beveik nuogas, gražus, raumeningas berniukas, vilkintis vien šortus, mūšyje atrodo labai stilingai.
  Gražuolė Margarita apnuogintais kojų pirštais metė kojas, gabalėlį antimedžiagos ir dainavo:
  - Smūgis stiprus, o vaikinas domisi...
  Genialus berniukas koja paleido tai, kas atrodė kaip sraigtasparnio sraigtas. Jis nukirto porą šimtų galvų naciams ir tankams, cypė:
  - Visai sportiškas!
  Ir abu - berniukas ir mergaitė visiškai ažūriniais.
  Terminatorius Olegas, pjaustydamas rudus kareivius, gurguliavo:
  - Ir bus didelė mūsų pergalė!
  Margarita sušnibždėjo atsakydama:
  - Mes žudome visus - basomis kojomis!
  Mergina tikrai tokia aktyvi terminatorė.
  Nataša Koršunova atakoje dainavo:
  - Šventas karas!
  Ir karys paleido aštrų bumerango diską. Jis skrido lanku, nukirsdamas daugybę nacių ir tankų bokštų.
  Zoya Angelskaya pridūrė, tęsdama naikinimą:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  Ir iš basų kojų skriejo naujos adatos. Ir jie pataikė į daugybę naikintuvų ir lėktuvų.
  Šviesiaplaukė mergina pasakė:
  - Matuoti priešininką!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Basa ir ugninga Augustina, mojuodamas kojomis ir svaidydamas aštriabriaunes svastikas, gurguliavo:
  - Imperijos vėliava pirmyn!
  Svetlana Snieguolė, nuogu kulnu mėtydama hiperplazmos kamuoliuką, lengvai patvirtino:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  O merginos vieningai šaukė, tramdydamos nacius:
  - Niekas mūsų nesustabdys!
  O dabar nuo basų karių kojų lekia diskas. Mėsa suplėšyta, tankų bokštai ir lėktuvų uodegos nugriauti.
  Ir vėl verkti:
  - Niekas negali mūsų nugalėti!
  Nataša Koršunova išskrido į orą. Išplėšė priešininkus ir sparnuotus grifus ir išleido:
  - Mes esame vilkai, kepkite priešą!
  Ir iš jos plikų pirštų išskris labai mirtinas diskas.
  Mergina net susisuka iš ekstazės.
  Ir tada jis sumurma:
  - Mūsų kulniukai mėgsta ugnį!
  Taip, merginos tikrai seksualios.
  Olegas Rybačenko, gražus, raumeningas berniukas su šortais, gurguliavo:
  - O, anksti, suteikia ragams apsaugą!
  Ir mirktelėjo kariams. Jie juokiasi ir išreiškė dantis atsakydami.
  Nataša Koršunova nukirto nacius ir sušuko:
  - Mūsų pasaulyje nėra džiaugsmo, be kovos!
  Berniukas-terminatorius savo nuogu, apvaliu, vaikišku kulnu, pasiduodantis pulsarui ir naikinantis fašistus, prieštaravo:
  "Kartais kautis irgi nėra smagu!
  Natasha Korshunova sutiko:
  - Jei nėra jėgų, tada taip ...
  Bet mes, kariai, visada esame sveiki!
  Mergina nuogais kojų pirštais svaidė adatas į priešą, susprogdino tankų masę lėktuvais ir dainavo:
  - Kareivis visada sveikas,
  Ir pasiruošę veiksmui!
  Po to Svetlana Snieguolė vėl nukirto priešus, nugriovė tankų bokštus ir orlaivių uodegas.
  Zoya Angelskaya yra labai greita kūdikis. Čia ji paleido visą statinę į nacius. Ir nuo vieno sprogimo suplėšė porą tūkstančių.
  Tada ji sušuko:
  - Nesustok, mūsų kulniukai putoja!
  Ir mergina koviniais nėriniais!
  Augustinas mūšyje taip pat nėra silpnas. Taip nacių kulimas. Tarsi iš grandinių pluošto išmuštų.
  Ir kapoti priešininkus - dainuoja:
  - Saugokis, bus gerai,
  Rudenį bus pyragas!
  Rudaplaukis velnias išties aria mūšyje kaip velnias uostomojoje dėžutėje. Ir kaip dega tankai ir dega lėktuvai.
  Bet basa mergina su tunika Margarita Koršunova, kaip ji kovoja. Ir naciai tai iš jos gauna.
  O jei pataikys, tai ir pataikys.
  Iš jo išskrenda kruvini purslai.
  Nataša Koršunova griežtai pastebėjo, kai iš jos plikos pėdos skrido metalo purslai, ištirpdę tankų kaukoles ir bokštus:
  - Šlovė Rusijai, labai net šlovė!
  Tankai veržiasi į priekį...
  Padaliniai raudonais marškiniais -
  Sveikiname Rusijos žmones!
  Čia merginos ėmėsi nacių. Taigi jie supjaustomi ir susmulkinami. Ne kariai, o tikrai panteros, kurios nutraukė grandinę.
  Šaunus berniukas Olegas Rybačenko mūšyje ir puola nacius. Jis be gailesčio juos muša, pjauna per tankus ir šaukia:
  Mes kaip jaučiai!
  Margarita Koršunova, sutriuškindama rudąją armiją ir perskirdama tankus bei lėktuvų uodegas, pakėlė:
  Mes kaip jaučiai!
  Nataša Koršunova paėmė jį ir staugė, nukirsdama rudus naikintuvus kartu su tankais:
  - Melas nevaldomas!
  Zoja Angelskaja suplėšė nacius, cypė:
  - Ne, ne iš rankų!
  Ir jis taip pat ims ir basa koja paleis žvaigždutę ir pribaigs daug fašistų.
  Nataša Koršunova paėmė jį ir išleido, smogdama žaibą iš raudono spenelio ir sucypė:
  - Mūsų televizorius įjungtas!
  Ir nuo jos nuogos kojos skrenda žudikiškas adatų pluoštas.
  Zoja Angelskaja, taip pat naikindama nacius ir jų tankus lėktuvais, sucypė:
  - Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl toks metimas, kad apskritimai išsilieja į visas puses. Tai mergina - grynas priešininkų naikinimas.
  Mergina nuogais kojų pirštais paims ir paleis tris bumerangus. Ir nuo to lavonų tapo dar daugiau.
  Po to gražuolė išduos:
  - Mes nesuteiksime priešui pasigailėjimo! Bus lavonas!
  Ir vėl mirtinas daiktas nuskrenda nuo pliko kulno.
  Raudonasis Augustinas taip pat gana logiškai pastebėjo:
  - Tik ne vienas lavonas, o daug!
  Po to mergina ėmė ir basa ėjo per kruvinas balas. Ir ji nužudė daug nacių.
  Ir kaip riaumoja:
  - Masinės žudynės!
  O dabar daužys galvą į nacių generolą. Sulaužykite jam kaukolę ir išduokite:
  - Banzai! Jūs pateksite į dangų!
  Svetlana Snieguolė labai įniršo puolime, ypač numušdama tankus, taip pat ir lėktuvus, ji cypia:
  - Tavęs nepagailėsi!
  Ir nuo plikų pirštų nuskrenda keliolika adatų. Kai ji prasiskverbia pro visus, lėktuvai griūva. Ir labai net karys bando susmulkinti ir nužudyti.
  Raumeningas, reljefinis vaikis šortais Olegas Rybačenko, švilpuku numušantis varnas, cypia:
  - Šlovingas plaktukas!
  Ir berniukas basa koja taip pat meta tokią šaunią žvaigždę svastikos pavidalu. Sudėtingas hibridas.
  Ir nacių masė žlugo.
  Olegas Rybachenko riaumojo:
  - Banzai!
  Ir berniuką vėl laukia laukinis puolimas. Ne, jis tiesiog trykšta galia, o ugnikalniai šniokščia!
  Nuostabioji Margarita judesyje. Tai visiems suplėšys pilvus.
  Mergina su koja išmes iš karto penkiasdešimt adatų. O masę žudė visokie priešai, išmušė ir tankus, ir lėktuvus.
  Nuogais kulnais putojanti Margarita Koršunova linksmai dainavo:
  - Vienas du! Sielvartas nėra problema!
  Niekada neturėtumėte nusiminti!
  Nosį ir uodegą laikykite aukščiau pypke.
  Žinokite, kad tikras draugas visada su jumis!
  Tai tokia agresyvi kompanija. Mergina trinkteli ir rėkia:
  "Drakono prezidentas taps lavonu!
  Nataša Koršunova mūšyje yra tik tam tikras terminatorius. Ir riaumodamas gurguliavo :
  - Banzai! Greitai gauk! Ir diktatorius baigtas!
  Ir nuo jos basos kojos nuskriejo granata. O naciai kaip nagai . Ir sudaužys daugybę mastodonų ir sparnuotų, pragariškų mašinų.
  Štai karys! Visiems kariams - karys!
  Zoya Angelskaya taip pat puola. Tokia įsiutusi kalė.
  Ji paėmė ir gurkštelėjo :
  - Mūsų tėvas yra pats Baltasis Dievas!
  Ir jis pjauna trigubą malūną prie nacių!
  O raudonplaukė, putojanti nuogais kulnais ir rubininiais Augustino krūtų speneliais, riaumojo atsakydama:
  - O mano Dievas juodas!
  Iš tiesų, raudonplaukė yra pats apgaulės ir niekšybės įsikūnijimas. Žinoma, priešams. O draugams ji - numylėtinė.
  O kaip nuogais kojų pirštais ims ir išmes. Ir daugybė rudosios imperijos karių, taip pat jų tankai ir lėktuvai.
  Raudonplaukė sušuko:
  - Rusija ir juodasis Dievas yra už mūsų!
  Karys, turintis labai didelį kovinį potencialą. Ne, pagal tai geriau nesikišti. Kaip nuplėšti tankų bokštai ir fašistų lėktuvų sparnai.
  Augustinas, gniuždydamas oponentus, sušnypštė:
  - Visus išdavikus sutraiškysime į miltelius!
  Ir mirkteli savo partneriams. Taip, ši ugninga mergina nėra kažkas, kas gali suteikti ramybės. Nebent ramybė mirtina!
  Svetlana Snieguolė, sutriuškindama priešus, išleido:
  - Mes iššluosime jus į eilę!
  Raudonplaukis Augustinas patvirtino:
  - Mes nužudysime visus!
  Ir iš jos nuogų, iškaltų kojų vėl skrenda visiško susinaikinimo dabartis! Ir tiek tankų, tiek lėktuvų vienu metu sprogo į mažas drožles.
  Ir tada mergina, tarsi iš raudono spenelio, trenkia žaibu.
  Siųsdamas mirties dovanas nuogais kulnais, Olegas Rybačenko atsakydamas dainavo:
  - Bus visiškas banzai !
  Augustina, plikomis rankomis draskodama nacius, kapodama juos kardais, svaidydama adatas plikomis pirštais, vienu metu naikindama tankus ir lėktuvus, išleido:
  - Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Nataša Koršunova, naikindama ruduosius karius, kartu su tankais ir lėktuvais, girgždėjo:
  - Trumpai tariant - banzai !
  O oponentus rėkim su laukiniu kartėliu.
   Basas , gražus, šortais vilkintis berniukas Olegas Rybačenko, kapojantis oponentus, išleido:
  - Šis gambitas nėra kiniškas,
  Ir patikėkite, debiutas - tailandietiškas!
  Ir vėl nuo berniuko nuogos pėdos nuskriejo aštrus, metalą pjaustantis diskas. Jis nupjovė ir tankų bokštelius, ir lėktuvo uodegas.
  Margarita, kovojanti metalą traiškanti mergina, apdainavo rudosios imperijos karius ir tankų šarvus, nukirsdama:
  - O ką rasime mūšyje?
  O ką rasime mūšyje...
  Mes su tuo nejuokausime -
  Mes jus išskirsime!
  Mes jus išskirsime!
  Tada jie gerai dirbo su naciais ...
  Čia Hitleris ir jo komanda krito ant kelių prieš mergaites ir vaikus.
  Nataša Koršunova pirmiausia privertė nacių numerį pabučiuoti basas kojas.
  Tada Hitleris ir visa jo aplinka pabučiavo ir kitų merginų nuogus padus bei kulnus. Ir liežuviais laižė kulnus. O labai gražų šviesiaplaukį berniuką Olegą Rybačenko pabučiavo merginos basos kojos.
  Po to, kai buvo labai patenkinta vyriškų parazitų pažeminimu, Nataška įsakė:
  - Dabar, kol jūsų visų neišžudėme, pasirašykite įsakymą dėl visiško ir besąlygiško Trečiojo Reicho perdavimo Sovietų Sąjungai!
  Viskas gerai, kas gerai baigiasi. Trečiasis Reichas kapituliavo ir galingasis Vermachtas buvo nuginkluotas. Hitleris ir jo komanda nuvyko į Berijos požemius.
  Nuosprendis buvo greitas, bet teisingas. 1959 m. birželio 22 d. Hitleris buvo pakartas Raudonojoje aikštėje!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"