Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Het Beste Hyper Virtual Reality-Spel

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Een mooi krijgersmeisje en haar nieuwe cyborgvriend Pinocchio vechten in virtual reality. Natuurlijk hebben ze hele coole vechters die letterlijk tot in het oneindige kunnen worden gedreven en kunnen vechten als leeuwinnen, en ook tegen allerlei kosmische en magische wezens kunnen vechten.

  HET BESTE HYPER VIRTUAL REALITY-SPEL
  ANNOTATIE
  Een mooi krijgersmeisje en haar nieuwe cyborgvriend Pinocchio vechten in virtual reality. Natuurlijk hebben ze hele coole vechters die letterlijk tot in het oneindige kunnen worden gedreven en kunnen vechten als leeuwinnen, en ook tegen allerlei kosmische en magische wezens kunnen vechten.
  . HOOFDSTUK 1
  Veronica in bikini zat in een transparante auto, die deed denken aan een afgeplatte pijlstaartrog. En ook het hologram van de panelen scheen, dat de strijd controleerde en blijkbaar een zeer formidabele machine.
  Naast haar stond Pinokkio de cyborg. Hij zag er nu uiterlijk uit als een tiener van veertien of vijftien jaar oud in zijn zwembroek, zeer gespierd, met een mooi, jong fysionomie, waarop geen enkel haar en roze wangen te zien waren.
  Een hele aardige jongen, met blond haar en een keurig kapsel onder de halve bak. En de huid is glad, gebruind, de spieren zijn gegoten. Je kunt het in advertenties opnemen, vooral voor oudere vrouwen. Nou ja, het programma kan elke vorm aannemen. Trouwens, en Veronica, als haar parameters worden gepompt.
  En nu doet ze precies dat. Laten we de parameters van de jager pompen. In het bijzonder werd eerst het aantal laserkanonnen gecontroleerd en verdubbeld. Voeg vervolgens het schietbereik toe, ook een run. Verhoog het debiet. Welnu, het beschermingsniveau van het krachtveld, zodat de vijand je niet meteen kan verbranden.
  Zo ging het meisje hier energiek mee om.
  Nou, Pinocchio de cyborg maakte ook een boost. En, natuurlijk, verhoogde de parameters van de machine. Maar niet zozeer dat de overwinningen gemakkelijk werden behaald.
  Een te gemakkelijke overwinning in een computerspel is immers niet interessant!
  Hoewel hier veel afhangt van de aard van de jagers. Maar in dit geval is alles in orde met het karakter van dit stel.
  Veronica blies een kus naar haar tegenhanger en tweette:
  - Er wacht ons een grote overwinning,
  Fuck, snel buurman!
  Daarna drukte ze haar blote, ronde, roze hak op de joystickknop en haar vechter versnelde scherp.
  De sterkanonade raasde in opkomst. Steeds meer verkruimeld, vergelijkbaar met transparante kikkervisjes, reddingsmodules en capsules van vloeibaar metaal, in een poging een minimaal volume aan te nemen. Volgens ongeschreven regels mochten ze niet met opzet worden vernietigd, maar als er gevaar bestond dat ze gevangen zouden worden genomen, kon de ingebouwde magische computer een bevel tot zelfvernietiging geven. Bovendien stierven veel modules per ongeluk. Crossoyders , die maximale snelheid hadden ontwikkeld, bleven de vijandelijke vloot knijpen, terwijl ze schokken naar de zijkanten maakten, ontploften thermoquark-bommen tussen hen in, elk met meerdere miljarden ladingen aan boord die in staat waren een middelgrote stad te vernietigen. Uiteraard kan bij een voltreffer geen enkel krachtveld, geen enkel zwaar metaal weerstaan.
  Veronica stond tegenover haar eerste tegenstander. In dit geval was het een eenzitsjager, aan de besturing zat een snoepje in een felgekleurde verpakking met poten. En ze voerde ingewikkelde manoeuvres uit.
  Het programmeursmeisje zong:
  -Ah, dieet, eet dit en dat niet,
  En de benen van het meisje worden het lopen niet beu ...
  Ah, het dieet, wat ziek ervan,
  Van de honger blozen de meisjes en zingen!
  Daarna nam Veronica het over en plantte vanaf haar laserguns op de vijand. En de jager rookte, het was duidelijk dat het culinaire product, het snoepje met poten, volkomen ongemakkelijk was.
  Afweersystemen gooiden tientallen lokvogels vanuit één enkel ruimteschip, speciale wapens vuurden capsules af met gas dat het traject van lasers vervormde en voortijdige ontploffing van vernietigingsraketten veroorzaakte en het effect van gammastraling verzwakte. De schepen van de trollen geeuwden ook niet, er werden steeds meer thermische, elektronische en zelfs zwaartekrachtvallen in de ruimte gedragen . Zwaartekrachtwapens, die metaal verscheurden, structuren verdraaiden en ontploffingen veroorzaakten, waren inderdaad het gevaarlijkst. De zwaartekrachtval zou de actie kunnen verzwakken, of de radar kunnen uitschakelen voor het geleiden van raketten, torpedo's en mijnen. Verschillende ruimteschepen, die door de zwaartekracht schade hadden opgelopen, weken af naar de witte dwerg en begonnen met kolossale dichtheid en zwaartekracht op deze uitgestorven zon te vallen.
   Crossoyders , die opnieuw waren herbouwd, brachten hun vuur neer op de grootste schepen van de vijand - ultra-slagschepen. Deze mastodons, die een hele stad konden bestrijken, hadden een sterk wapensysteem en uiteraard een krachtig krachtveld. Tegen hen werd de tactiek van geconcentreerde beschietingen met zwaartekrachtkanonnen gebruikt , hun straling is veel moeilijker te reflecteren met een krachtveld, bovendien zou je kunnen proberen de generatoren op zijn minst gedeeltelijk te beschadigen. In dit geval zou, met een beetje geluk, een angstaanjagende thermoquarkbom kunnen werken. De crossoiders waren zeer gedurfd en toonden moed. Het vacuüm leek te rinkelen van energie-overbelasting, om de effectiviteit van het zwaartekrachtwapen te vergroten moesten ze de afstand overbruggen, die met groot risico gepaard ging. Hier schokte een van hen, flitste met een fakkel van vernietiging, en toen de tweede.
  Misschien is het het risico niet waard? - Zei de generaal.
  Het meisje antwoordde, sprankelend met een diamanten broche in prachtig haar:
  - Nee, mijn vriend, het is noodzakelijk om op zijn minst een paar te vernietigen. Deze barbaarse machines zijn in staat planeten vanaf een zeer lange afstand te bombarderen, wat betekent dat wanneer ze dichtbij dichtbevolkte werelden komen, vooral onze hoofdstad...
  Gorgelen als reactie:
  "Ik dacht dat ze het moeilijkst te vernietigen zouden zijn, of op een veilige afstand zouden blijven als de belangrijkste krachten samenkwamen.
  Het meisje stampte stoutmoedig en straalde woede uit:
  - Ga er daarom voor! En laat ze nog dichterbij komen, het ultra-slagschip is speciaal ontworpen om de vijand zonder enig risico te verzuren.
  En de blote voeten en gewelfde schoonheid Veronica zelf was erg riskant. De jager waarin het snoepje vocht, viel uit elkaar. En de verkoolde grill in chocolade viel eruit.
  Maar Veronica werd door drie auto's tegelijk aangevallen. En daarin zijn snoepjes niet eenvoudig, maar azen met sterke drank. Probeer dit hier met je blote handen te nemen, en nog meer met blote meisjesachtige voeten.
  Veronica werd gedwongen te manoeuvreren.
  En ook haar cyborgpartner Pinocchio vocht met veel enthousiasme. En het was, moet ik zeggen, een indrukwekkend gezicht. De schattige tiener toonde gewoon ongelooflijke vaardigheden. Zelfs toen zo'n doorgewinterde topper als een pakje Camel-sigaretten de strijd tegen hem aanging.
  Nou, andere krijgers vochten heel goed.
  Aanvalsplatforms dreven daarentegen op de maximale afstand van de vijand, de specifieke kenmerken van hun wapens maakten dergelijke tactieken optimaal, ze schoten kruisers en transportschepen neer met landingstroepen. Door een misverstand verplaatste iemand schepen vol gevechtsrobots, trollen en hun onderworpen rasgenoten naar de gevechtslinie. De transportschepen waren inferieur qua manoeuvreerbaarheid en bewapening ten opzichte van conventionele ruimteschepen en hadden behoorlijke bescherming, maar toch explodeerden er vijfenzestig en raakten nog eens drieëntwintig ernstig beschadigd. Gezien het feit dat elk van hen ruim anderhalf miljoen gevechtseenheden aan boord heeft, is dit een groot verlies.
  Tijdens het gevecht realiseerde Veronica zich dat ze haar parameters kon uitvoeren. Met name de doordringende kracht van laserguns. Zodat ze in één minuut energie weggooien, zoals verschillende atoombommen op Hiroshima zijn gevallen.
  En zo duurde het en werkte het. Violette laserstralen schoten in op de dichtstbijzijnde jager en doorboorden de dodelijke verdediging ervan. En het likeursnoepje barstte. De andere twee probeerden binnen te komen via de zijkant van de jager van het meisje. Maar de schoonheid maakte een gescheurde tonbeweging. En hoe hij je diagonaal raakt met een miniraket.
  En nu wordt de tweede jager in stukken gescheurd.
  Het meisje piepte:
  - Ga niet gapen, het zal een banzai zijn !
  De jonge krijger merkte op, terwijl hij zijn tanden ontblootte en een andere neerhaalde, dit keer een tweezitsjager:
  - In de kist zal er een leger orks zijn en degenen die sigaretten, snoep en allerlei soorten alcohol voor ons huren!
  Veronica lachte terwijl ze een andere jager neerschoot en koerde:
  - Glorie aan de grote Elf en het koninkrijk Oz !
  Rofoshki hield echter snel rekening met de fouten, hun salvo's bereikten steeds vaker de platforms, en de zherriks braken door, glipten door de zeef van gaten, brachten pijnlijke slagen toe en gingen zelfs voor een ram. Wanneer u echter zelf uw leven niet riskeert, is het gemakkelijk om moedig te zijn. Sommige geesten behoorden tot de onbesliste doden, die zich tegelijkertijd tussen de werelden haastten, niet vies van het vergroten van hun eigen aantal.
  - Kijk, het lijkt erop dat het ultra-slagschip uit elkaar valt. schreeuwde de generaal
  De crossoiders waren inderdaad in staat om, nadat ze extreem dichtbij waren gekomen, de generatoren te beschadigen en vervolgens een thermoquarkbom in het gat te plaatsen. Nu bestaat een van de sterrenreuzen niet meer.
  - Laten we allemaal massaal op de tweede slaan, geconcentreerd kloppen, niet spuiten. - Schreeuwde in het gecodeerde kanaal Kent.
  Hij werd duidelijk gehoord door de crossoiders , hij kwam nog dichterbij, raakte bijna het krachtveld aan en vergat niet tegelijkertijd te manoeuvreren en vallen te laten vallen. Eén van hen explodeerde onmiddellijk, maar een ander ultra-slagschip met een bemanning van een miljoen man begon uit elkaar te vallen.
  - Het gaat goed! - Zei de elf-generaal. - Dat kan en de derde nasandalit.
  De ruimtemaarschalk, een gemene kat met een slurf, bevond zich zelf op een van de ultra-slagschepen. Toen hij zag dat zijn geliefde huisdieren het niet goed deden, huilde hij:
  - Trek onmiddellijk alle krachten naar de schokvuist, vernietig alle crossoiders! En schakel onmiddellijk de geesten van de parallelle onderwereld in!
  Terwijl hij schreeuwde, raakte de zesde ultrakruiser zwaar beschadigd. Het is waar dat hij erin slaagde drie van zijn overtreders weg te voeren, waarna hij rukte zodat de crossoiders nauwelijks tijd hadden om terug te springen.
  Veronica ontblootte haar tanden die schitterden als diamanten en zong:
  Zie de eclips aan de hemel
  Vreselijke opzwepende branding ...
  Dit is een geweldig teken
  Kudde ruimtehuil!
  En zij, helemaal niet in verlegenheid gebracht, ging de strijd aan met een pakket "Belomor" op een vrij krachtige ruimtejager.
  De ultrakruisers begonnen zich terug te trekken en zich te groeperen. En toch dachten de faunen en elfen er niet aan toe te geven, ze drongen woedend aan, renden achter de vijand aan, en hun ruimteschepen stonden in de rij met een tweesnijdende bijl. Het is echter niet eenvoudig om de goed gecoördineerde formatie van zulke krachtige ruimteschepen te overwinnen, de verliezen namen sterk toe en de kruisers gingen de strijd aan. Eén voor één werden zeventien crossoiders neergeschoten, en nog eens vier bleven vastzitten in een zwaartekrachtval die was gemodelleerd door een golfspreuk. Het is waar dat nog eens vier ultrakruisers ernstig beschadigd raakten en door brand werden verzwolgen. Nu werden de faunen gedwongen zich terug te trekken, en de rofoshki vonden eindelijk de juiste tactiek en probeerden het meeste uit hun numerieke voordeel te halen.
  Veronika voerde een zeer interessante manoeuvre uit en kon een jager aansluiten, waarop een roedel Belomor zat, wat ze heel slim deed. En er was een triviale verbranding. En nu vloog een pakje gif, gehuld in vlammen, uit een kapotte auto.
  Veronica twitterde:
  - Laat er een gevecht komen
  Elf is bij mij!
  Cyborg Pinokkio siste:
  - Jij, het meisje, bent nog maar jong! Ga zo door!
  En hij schakelde ook een andere transparante machine uit de ruimteproductie uit, en deze, terwijl deze oplaait, als een vat buskruit.
  En het echtpaar riep in koor:
  - Een twee drie -
  Je scheurt je sigaretten!
  Op een gegeven moment trokken alle kleine faunschepen zich terug en begonnen de platforms te bedekken tegen de slagen van de zherriks .
  - Onze troepen hebben het initiatief verloren. verklaarde Kent.
  - Dan moeten we de terugtocht blazen! Hett stelde voor. 'Ik zal rechtstreeks met de Star Marshal spreken.'
  - Ik kondig de herschikking aan! Maarschalk blafte. Zijn gehoornde gezicht vertoonde een mengeling van tevredenheid en spijt. De uitkomst van de strijd kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd.
  De manoeuvre, subtiel een herschikking genoemd, werd lang geleden gerepeteerd en herhaaldelijk gebruikt in gevechtsgevechten en virtuele oefeningen. Natuurlijk was het georganiseerd en snel. De uitgang naar een eendimensionale ruimte vond plaats met een voorafgaande versnelling, eerst grote schepen en daarna kleinere. Degenen die de terugtocht hadden gedekt, namen een groot risico, maar de rofoshki, die blijkbaar een sluwe val vermoedden, drongen niet actief door en beperkten zich tot beschietingen vanaf grote afstand. Uiteindelijk kwamen de faunen de multi-ruimte binnen en werden ontoegankelijk.
  En Veronica bleef koppig vechten. Ze maakte sluwe manoeuvres. In dit geval werd ze tegengewerkt door cognac "Napoleon", en dit is een zeer serieuze troef. En het is niet zo eenvoudig om tegen hem te manoeuvreren.
  Een uiterst gevaarlijke tegenstander.
  Pinocchio de cyborg ontblootte zijn tanden in zijn jongensachtige gezicht en zong:
  -Weet je, we moeten bang zijn voor het meisje,
  De heldendaden van schoonheden zijn ontelbaar ...
  Omdat meisjes kunnen vechten
  Een sterk stuur en een krachtige roeispaan!
  Veronica knikte instemmend en voerde een snijmanoeuvre uit:
  - Ja! Ik kan het doen! En ik kan zelfs cognac "Napoleon" aan.
  En het meisje voerde opnieuw de vraagtekenmanoeuvre uit, en dat deed ze heel goed.
  En de jager die zojuist in vlammen was opgegaan, splitste zich plotseling in tweeën, en nu vocht een fles Napoleon-cognac op een andere machine.
  - Hoeveel heeft het ons gekost? Generaal Kent keek zijn partner Hett fronsend aan toen de vloot met succes het zwarte gat passeerde en langs de baan van een gigantische klodder gas zweefde die zo dicht was dat het een eigen zwaartekrachtveld creëerde.
  Het mooie meisje antwoordde op gebeitelde toon:
  - Best goed! Meer dan vijftienduizend kleine schepen gingen verloren, en meer dan honderdduizend strijders. Vijfhonderd aanvalsplatforms zijn neergeschoten en voor nog eens drieëntachtig zijn grote reparaties nodig. Tweehonderdzesennegentig grijpers zijn verloren gegaan, en achttien andere moeten gerepareerd worden. Driehonderdtweeënzeventig kruisers, negenhonderdeenendertig raketdragers, zestig zwaar beschadigd, de volgstations en verkenningsrobots en kleine vernielingen niet meegerekend.
  - En lieten ze de rofoshka's bloeden?
  Het meisje lachte en ontblootte haar parelwitte tanden.
  - Het is moeilijk precies te berekenen, maar ongeveer drie keer meer dan bij ons. Als je grote ruimteschepen neemt, zijn bovendien bijna tachtig transportschepen en negen ultra-slagschip-superschepen neergeschoten, en vijf lijken zo beschadigd te zijn dat ze, op zijn best, , zal naar achteren moeten worden gestuurd.
  - Nou, hiervoor worden we zeker niet gedegradeerd, maar ik ben niet zeker van de beloning. In principe hadden we geluk dat de vijand niet klaar was. In het volgende gevecht zal hij veel voorzichtiger zijn.
  Het meisje piepte:
  - Conclusie?
  - De kansen zijn ongeveer gelijk en de computer geeft ons een gedetailleerder uitlijning.
  Ze flitsten naakt, gebruind, met zeer sierlijke lijnen, een verleidelijke buiging van de hiel van de benen van een elfenkrijger.
  De krijger zei koeltjes:
  - Download dus de samenvattende informatie.
  Een minuut later meldde de computer:
  - De kansen van de partijen met optimaal gedrag aan beide kanten zijn als volgt: de overwinning van de rofos is vierentachtig procent, de overwinning van de elfen is elf procent, de gelijkspel is vijf procent.
  - Niet genoeg! Het gezicht van de generaal betrok.
  - Optimaal gedrag is onwaarschijnlijk, geef een voorspelling, rekening houdend met hoe de vijand zijn controlevermogen heeft getoond en wat wij zijn.
  De computer telde nog een halve minuut en gaf:
  De kansen van de rofo's om te winnen zijn vierenzestig procent, de kansen van de elfen zijn vijfentwintig procent en de gelijkspel is elf procent.
  - Dus dan verliezen we, hoewel niet zo veel. Eén kans op vier. Dat is beter. - Zei maarschalk Goognish.
  Veronica vocht ook met cognac "Napoleon". En het is niet voor niets dat de fles met tentakels zo'n formidabele naam had en een helder etiket had. Ze vocht in feite op de hoogte.
  En het programmeurmeisje kon haar op geen enkele manier in de val lokken, of weer naar beneden halen.
  Niet alleen dat, en ze was verslaafd aan de stralen.
  Veronica voelde dat haar gespierde lichaam bedekt was met zweet. En de meisjesprogrammeur verbrandt blote, gebeitelde benen. Maar de krijger zong dapper:
  We zullen de vijand verslaan, geloof me
  Ik geloof dat we de kwade flessen uit elkaar zullen scheuren...
  Kale Führer, vleesetend beest,
  Maar we zullen zijn rug breken, geloof me!
  Daarna drukte het meisje met haar blote tenen scherp op de knoppen van de joystick. En de jager schokte scherp, en toen zonden alle kanonnen gevechtsontladingen uit.
  En ze stapten in een auto met een schijnbaar onkwetsbare fles. En ze huiverde en smolt.
  En toen barstte de cognac open en verspreidden chocolaatjes en snoepjes zich alle kanten op. En vanille en rozijnen en nog veel meer smakelijke dingen stroomden eruit.
  Veronica twitterde:
  O, wat een zegen
  Eet al het snoep...
  Chocolade, gekscherend kauwen,
  Kauw met plezier!
  Daarna pakte Veronica het aan en knipoogde opnieuw met haar smaragdgroene en tegelijkertijd saffieren ogen, die klopten als sterren.
  Het jeugdprogramma riep uit:
  - Hyperquasar ! Je bent een ultrapulsar !
  Veronica corrigeerde:
  - Het is beter om te zeggen: ultrapulsar , jij bent een Hyperquasar !
  Cyborg Pinocchio piepte terug:
  - Mijn verbeelding werd getroffen,
  Je beeld flitste met de staart van een komeet ...
  Je doorboorde me als de bliksem -
  Met zijn sterrenhemelschoonheid!
  Het programmeursmeisje bevestigde:
  - Je lijkt op Poesjkin! Super!
  Pinokkio de cyborg antwoordde:
  - Nee! Ik ben Poesjkin niet, maar duizend keer cooler!
  Veronica piepte en ontblootte haar tanden:
  - Ja, waar Alexander Sergejevitsj voor je staat! Je bent een zoon van machtige elektronica met hyperplasma in processors!
  En het gevechtspaar snelde opnieuw met grote woede de strijd in. Klaar om haar hoogste niveau van dodelijke kracht en heldenmoed te tonen.
  Het beeld begon te vervagen en verdween toen volledig. De meisjescommandant liep weg van de gigantische schotel, meer precies, het hologram van de gravivisor dat een onbegrijpelijk wonder verrichtte. De elf die stond
  in de verte deinsde ze ook terug, haar gezicht werd verdrietig, de tranen stonden in haar ogen.
  - Vreselijk! - Zei de meisjescommandant.
  Elf zei:
  - Zoiets is niet denkbaar. En plotseling is daar, tussen de elfen, mijn vader aan het vechten, en misschien gewond of gedood.
  - Dit kan niet worden uitgesloten! Een andere elf zuchtte. - Mijn thuisland staat op de rand van een nederlaag. De hyperplasmatische bijl zweefde boven mijn beschaving.
  De programmajongen fleurde op:
  - Hyperplasmatisch, zegt u, maar wat is hyperplasma ? Ik heb dit vaker gehoord, maar ik begrijp het niet.
  Hij was een oudere en meer geavanceerde robot en besloot geduldig te zijn. Hij is zelf geen natuurkundige van opleiding, maar probeer dit, zoals hij dacht, uit te leggen aan een wilde, zij het een almachtige.
  Daarom besloot hij een beetje opzij te gaan, om te beginnen, alsof hij van veraf was:
  verscheen zo'n koning , of, volgens de aardse koning, Trikhkh . Hij besloot dat het tijd was om een einde te maken aan de chaos en het obscurantisme. Tegen die tijd werden er al grote fabrieken gebouwd, er verschenen geweren en kanonnen. Oorlogen werden steeds gewelddadiger en destructiever, en tovenarij stierf uit. Bovendien wordt tovenarij in verschillende religies tot een doodzonde verklaard. Hoeveel processen er zijn verstreken tegen degenen die werden verdacht van hekserij, kan niet worden geteld. De ridder was bij deze gelegenheid aanvankelijk op dezelfde manier opgesteld: de tovenaars hebben een plaats op het vuur of op een paal. Maar het gebeurde dat toen hij een wedstrijd organiseerde voor de beste vechters in zijn soort - een gemaskerde krijgsshow, de winnaar een fragiel ogende krijger was. Toen de kroon op zijn hoofd werd geplaatst, zette de bezoekende Palladin zijn masker af en werd het gezicht van een meisje, in tegenstelling tot andere priesteres van mensen, aan het publiek onthuld.
  Iedereen was verbaasd, het was een vrouwelijke elf, een legendarisch ras, gezongen in ballads en legendes. Ze strekte haar hand uit naar Trihkh en haar charmante glimlach werd vastgelegd door de beste artiesten.
   De koning werd verliefd op haar, een vrouw van een buitenaards ras, bijgenaamd Rerra . Zijn passie was vurig, hoewel niet voor iedereen duidelijk, wij faunen en elfen zijn te verschillend. Verschillende soorten, verschillende soorten. Hoe verklaar je dan dat een wolf van een koe houdt? Maar het meisje beantwoordde, vreemd genoeg, en al snel trouwden ze, ondanks het feit dat de naburige ridders er tegen waren. De oorlog begon, maar toen toonde het elfenmeisje zich een subtiele diplomaat. Ze slaagde erin de tegenstanders van Trichkh op sluwe wijze tegen elkaar op te zetten . Degenen die zich snel kleine grieven herinnerden, gingen onderling een vreselijke strijd aan. Intussen viel Trihha's leger ze één voor één aan. Rerra bleek een tovenares te zijn, omdat veel elfen inderdaad begaafd zijn met magie en bovendien met een praktische. Zoals we later ontdekten, werd dit meisje, vanwege haar ongelooflijke gedachte, niet begrepen door haar medemensen en bleek een outcast te zijn. Maar dit is een outcast onder hen, maar bij ons is ze een echte heerseres geworden. Rerra negeerde vooroordelen en introduceerde een nieuwe religie die de beoefening van magie legaliseerde. Nu waren ze vanaf de wieg op zoek naar baby's die in staat waren tot magie, en vervolgens gaven ze les aan hen op speciale scholen. Het was toen dat wetenschappelijke academies verschenen. De grote tovenares Rerra probeerde het magische en het wetenschappelijke te combineren. Al snel beschikte het rijk over een nieuw, tot nu toe onzichtbaar wapen, en veroverde het de planeet. Trixh werd oud en stierf: de elfen leefden toen langer dan de faunen. En er waren zeven keer meer elfen dan elfen. Rerra werd de soevereine keizerin. Ze wilde de ruimte in. De eerste fase was de vlucht naar de bol. Degene waarvoor de strijd nu gaande is. Toen werd het proces van een atoomexplosie ontdekt. Superzware elementen werden uit elkaar gescheurd toen er een kritische massa werd opgebouwd. Met behulp van magie was het mogelijk dit proces te versterken. Toen vermoedde Rarra , met de hulp van wetenschappers, dat het mogelijk was om energie te halen uit het fusieproces van waterstofkernen; dergelijke processen vinden plaats in sterren. Maar het was mogelijk om met behulp van spreuken daadwerkelijk een waterstofbom te maken. Vanaf dat moment begon de verovering van de sfeer.
  Veronica zag dit ook, en ze is een coole krijger, ze herinnerde zich ook iets van haar bestaan in de rol van de Almachtige Vrouwelijke Godheid, in een van de vorige levens van de onsterfelijke ziel, zei:
  - Kunt u ons meer vertellen over de methode om een waterstofbom te verkrijgen, omdat deze waarschijnlijk krachtiger is dan een explosie van buskruit.
  De robotjongen lachte en de andere programmakinderen knikten goedkeurend.
  - Natuurlijk is het krachtiger! Een kleine bom, zoals onze toren, kan ontploffen als een vat buskruit met een diameter van een kilometer.
  - Wauw! - floot het mooie meisje Veronica. - Kolossaal.
  De meer doorgewinterde robot vertelde vol vervoering:
  - Maar om met een snelheid hoger dan het licht door de ruimte te bewegen, is zelfs deze energie niet genoeg. Rerra bleef uiterlijk jong, maar de dood naderde ook haar. Niettemin begreep zij, samen met haar studenten, aan het einde van haar leven de vernietigingsenergie . Dit is wanneer de materie qua lading verschilt, plus of min, min of plus. Uiteraard worden zelfs elektronenwolken in verschillende richtingen rondgedraaid, en wanneer ze botsen komen onbekende krachten vrij.
  Veronica was hierin geïnteresseerd:
  - Vertel me meer over elektronenwolken.
  De cyborgjongen, die zelf uit het ruimtetijdperk komt, vervolgde:
  - Alle atomen bestaan uit een kern en elektronenwolken die ontstaan door de rotatie van elektronen en positronen. Het lijkt een beetje op de planeten rond de zon, alleen is de rotatiesnelheid niet vergelijkbaar hoger. Biljoenen omwentelingen rond de kern per seconde.
  En tijdens de vernietiging botsen elektronen, de kernen zelf, bestaande uit protonen en neutronen, komen met grote kracht in contact. En er is een monsterlijke explosie, waarbij er meer dan duizend keer meer gewelddadige energie vrijkomt dan bij de explosie van een waterstofbom.
  Veronica floot.
  - Absoluut gek!
  Cyborg Pinocchio knikte instemmend.
  - De duivel is cool - demonen zullen inspireren!
  De programmacommandant vervolgde voor hem:
  - En om de polariteit van de ladingen te veranderen, heb je magie nodig. De zogenaamde golfspreuk gemaakt door Rarra . Als het niet alleen gaat om het schudden van de lucht in een bepaalde volgorde, maar om een bepaalde volgorde in de beweging van golven. Het beïnvloedt een reeks velden in de ruimte, en die op hun beurt in de materiële wereld. Een soort resonantie-effect. De golf prikkelt kleine snaren, van hen wordt het verraden aan grote, met als gevolg dat de muziek zo luid is dat de rotsen trillen.
  - En golven zijn als rimpelingen, maar niet in de lucht, maar in ruimtelijke velden! - Veronica verduidelijkte.
  Het commandantsprogramma knikte
  - Ja, je hebt me goed begrepen!
  De cyborgjongen bevestigde dit met stralende ogen en ontving ongekende kennis:
  - Dit is magie van een hoger niveau. Vertel ons nu meer over hyperplasma.
  De programmacommandant vervolgde:
  - Het wordt ook magie genoemd - hyperplasma. Uiteraard werd de vernietigingsenergie de proloog van de ontdekking van de thermoquark-energie. En hier was sterkere magie vereist. Elfen worden op oudere leeftijd niet ziek, ze zijn gezond en energiek, terwijl ze tegelijkertijd de nadering van de dood voelen. Dus Rerra , die zag dat ze niet te lang bleef, nodigde haar opvolger Zenna uit, de machtigste tovenaar van het elfenras. Op dit moment hadden de faunen zich al in de sfeer gevestigd en waren ze doorgedrongen tot andere werelden en werden ze een rijk imperium. Het is dus een eer om hun heerser te zijn, zelfs voor trotse elfen. En samen met haar dachten ze na over de volgende stap om het universum te veroveren.
  Op dit moment staat de schotel van de gravivisor op de rand van de hal
  weer verlicht, waren karakteristieke geluiden te horen.
  - Roept opnieuw op tot communicatie. Dit verhaal vertel ik je later! - Zei de programmacommandant.
  Veronica voegde filosofisch toe:
  "Bovendien zou ik niet willen dat je je nieuwe kennis gebruikt ten koste van andere wezens.
  De kinderprogramma's en de cyborg lachten.
  Pinokkio de cyborg grinnikte:
  - En hoe jullie, mensen, in de werkelijke oudheid in termen van ontwikkeling tegen de achtergrond van ons, hiervan profiteren. Je hebt niet de juiste informatie gekregen. En het commandantsprogramma vertelt je niet genoeg details dat het mogelijk zou zijn om een waterstofbom te maken, laat staan een vernietigingsbom .
  Het meidenprogramma met de uitstraling van een kenner merkte op:
  -Vernietiging is gemakkelijker, ondanks de enorme kracht ervan. Bovendien verschilt de reactie in sterkte, afhankelijk van welke stof bij de vernietiging wordt gebruikt. Het grootste effect wordt gegeven door ijzer en elementen die er dichtbij staan.
  Veronica keek verbaasd.
  - En waarom!?
  De programmacommandant legde geduldig uit:
  - De optimale combinatie van valentie, evenwicht in de kernen van protonen en neutronen. Hierdoor kunt u presteren en het maximale aantal deeltjes gebruiken. De kracht van buskruit hangt immers af van de balans van de elementen.
  Cyborg Pinocchio sprong op en riep uit:
  - En hoe! Maar laten we eens kijken wat er daarna gebeurt in dit interessante epos.
  De boltologie is voorbij. En je moet het nemen en, zonder er twee keer over na te denken, terugkeren naar de strijd.
  Veronica was het er meteen mee eens:
  - Vechten in het spel is veel beter dan luisteren naar quasi-wetenschappelijke lezingen over hyperplasma en thermoquarks !
  En nu is het gevechtspaar terug in het spel, dat zo doet denken aan een echt ruimtegevecht, en het is zo cool.
  Veronica maakte een omwegmanoeuvre als een piepende python en botste tegen een tweezitsauto, waar twee chocoladekoekmannen zaten. En deze nogal krachtige jager vloog in brand.
  En ook de peperkoekkoekjes werden gebakken, die grondig werden afgepeld.
  Veronica pakte het aan en zong:
  - Dit zijn wat lekkers hier .
  Wij zijn vechters, geen schildpadden!
  Cyborg Pinocchio stak ook een andere auto in brand met het vuur van een virtueel magoplasma en siste:
  Er zal orde in cijfers zijn,
  Ik zal vereerd zijn...
  Cyborg heeft genoeg rijmpjes
  Cyborg heeft genoeg rijmpjes
  Robots hebben een account nodig!
  Ondertussen de schotel van de gravivisor in kolossale hologrammen
  uitgebreid. Glinsterende slingers van sterren en behendige, gestroomlijnde contouren van ruimteschepen begonnen zichtbaar te worden. Sommige leken op vissen, andere op ruw uitgehouwen stenen, weer andere leken op haken en ogen.
  De vloot van roofzuchtige rofo's lijkt onderweg aangevuld te zijn. Hij ging langzamer rijden en bereikte een gordel van waanzinnige pulsars, waar enorme plasmaklonten, soms ter grootte van een planeet, snel langs kronkelende trajecten bewegen en materiedeeltjes verwoed tussen hen in snellen. Dit gebied werd de baarmoeder van de kosmische Gehenna genoemd. De armada van schepen van de kinderen van de duisternis begon zich opnieuw op te bouwen en voerde complexe manoeuvres uit. Het doel van de truc was om je voor te bereiden op een mogelijke botsing met vijandelijke ruimteschepen.
  Victoria vocht agressief en voerde manoeuvres in honkbalbordstijl uit. En dus sprong het op en draaide zich om, gewoon horror. Welnu, de vrouw is de agressor. Nou ja, trucjes. En tegen haar sprong een roedel Marlboro op een jager, er is zo'n wilde fantasie over computerspellen.
  Dit is een geweldige compositie. En het meisje drukt, terwijl ze het pakt, met haar navel op de knop.
  En door het vrijkomen van energie brandt een sigarettenmachine met een heldere vlam. En er komt giftige rook uit.
  Pinocchio-cyborg pakte en sprong van de pool van de meridiaan. Hoe eruit te springen, salto's te maken. En een tweezitsjager viel onder zijn klap, direct gedekt door een duik met twee flessen Beiers bier. Dat was zo gaaf.
  Toen ze explodeerden, stroomde er roze schuim uit als een brandblusser.
  De trollen waren merkbaar wijzer; hun plasmacomputers berekenden heel duidelijk dat dit gebied een hinderlaag zou kunnen worden voor een vijand die veel sluwer en geavanceerder was dan eerder werd gedacht. Nu bereidde het leger zich voor op elke verrassing. De ruimtemaarschalk gaf met piepende stem de passende bevelen. Rofoshki heeft eerder soortgelijke manoeuvres uitgevoerd tijdens oefeningen, waarbij hun personeel intensief werd getraind, waardoor vaardigheden werden verworven en geconsolideerd.
  Om de geleden verliezen goed te maken, werden opslagplaatsen voor apparatuur, speciale metaallegeringen en energiereserves heropend. Reparatiebases werden verenigd in fabrieken die ruimteschepen tijdens de vlucht aanpasten en zelfs nieuwe creëerden. Je kon ze zien rond de beschadigde, massieve figuren van vliegdekschepen en ultra-slagschepen. Lassen flitste, plasmastralen stroomden, zwaartekrachtstromen braken uit , waardoor het metaal dat in ionen werd gespoten elke vorm kreeg. Sommige van deze conglomeraten werden vernietigd tijdens de aanval van de faunen, maar er bleven er niet een paar over. Inclusief robots die op honderdarmige inktvissen leken, maar ook speciale magiërs die structurele herstelspreuken uitspreken. Ze werkten vooral in grote groepen, ineengedoken rond het ruimteschip, mompelend door hoornachtige magische versterkers.
  Veronica, nadat ze een cascade shifter had gedaan en een andere vijandelijke jager in een zelfverzekerde duik had uitgeschakeld, gaf het volgende uit:
  - Laten we de koning niet in een impasse brengen! Er zal een woedende afstemming zijn!
  Cyborg Pinocchio haakte een ander ruimtevliegtuig vast en piepte:
  - Nauwkeurigheid en waarheid staan aan onze kant!
  Veronica trok haar naakte, gebruinde, verleidelijke, gespierde benen af en zei:
  -Nauwkeurigheid - de beleefdheid van koningen!
  En ze speelde een beetje met haar ontlastingsspieren van de pers.
  Bovendien probeerden lokale tovenaars iets ernstigers te toveren, voorzien in het arsenaal aan magische jagers.
  Dus begonnen de tovenaars wat granen te gooien. Er verscheen een klein plekje dat geleidelijk groter werd. De tovenaars omringden hem in een kudde. Wat schreeuwde in de hoorns.
  - Het is grappig! - zei Veronica. - Doet me denken aan een kannibalenritueel.
  Hier was een knop, eerst zo groot als een biervat, daarna werd hij steeds groter, eerst zo groot als een schuur, toen een middeleeuws kasteel en toen een ultra-slagschip. De knop begon te bloeien en veranderde in iets tussen een anjer en een tulp. De bloemblaadjes bewogen, snelden in verschillende richtingen en veranderden in plasma-spuwende gevleugelde honden. Ze lieten zwaartekrachtgolven vrij , waardoor rofoshka-ruimteschepen in verschillende richtingen werden geworpen.
  Het schudden was echter niet bijzonder sterk. Veronika, die met haar benen van wonderbaarlijke schoonheid trilde en met haar buikspieren speelde, terwijl ze een andere vechter neersloeg, was verrast:
  Wat zijn deze gigantische fantomen?
  - Zo, alleen meer materiaal dan het op het eerste gezicht lijkt. - Cyborg Pinocchio zei, terwijl hij de vijand leidde, in dit geval een fles wijn "Agdam" in een jager, vuur en tegelijkertijd een chocoladesnoepje afbeet. - Dit is een van de soorten magisch hyperplasma, met een grotere component van magie dan pure hyperenergie . Dat wil zeggen, magie is hier ook vermengd met fysieke manifestaties, maar deze laatste zijn in mindere mate vertegenwoordigd.
  Veronica merkte scherp op, terwijl ze met een gouden vork in kiezelstenen over het toetsenbord krabde en tegelijkertijd met haar blote tenen op de knoppen van de joystick drukte:
  - Het is duidelijk: meer hekserij - minder wetenschap!
  Daarna zal het meisje de techniek losschroeven - een sabeltandpython, en de duivel uit de snuifdoos draaien.
  En brul uit zijn longen:
  - Dood, dood, orc van het kwaad - een gedegenereerde,
  Dood het, dood het, jij trol-aristocraat!
  Nugget is mijn idool, ik hou van je vampier!
  Nou, goblins in de hel, bak dikke op een teef!
  En deze keer vloog de jager tegen drie piloten aan, in dit geval een donut en twee cheesecakes met poten.
  Onder invloed van de bevelen van de vliegende tovenaars stonden de honden, blijkbaar van het soort politie, in een rij, ogenschijnlijk gehoorzame wezens.
  De trol-hypermarshal mopperde:
  - Rofoshka is slimmer dan honden en zal ze dwingen te gehoorzamen. Het is niet geheel voor niets dat faunen een hondachtig karakter hebben.
  Een mooie vrouwelijke generaal met een slurf draaide zich rond het hologram en ademde uit:
  - Hoe kun je wandelen zonder draak? We zullen dus eindigen als een gigantische tijger zonder tanden.
  - Ze zullen nog meer magie doen! Ik heb al besteld! De ruimte-hypermarshal zwaaide met zijn hand. De zender vloog de lucht in en piepte:
  - Wat wilt u, heer?
  - Ik ben de hypermaarschalk! Grub volle doos!
  Er verscheen een stapel voedsel naast de rofoshka van de hoogwaardigheidsbekleder. Onder hen viel een taart op in de vorm van een faun-slagschip. Maar in tegenstelling tot de proporties dansten gehoornde astronauten erop.
  - Dit is mijn favoriet! - Hypermarshal begon beeldjes van room en wierook te verslinden.
  De vrouwelijke generaal zei:
  - In mijn turbulente jeugd hield ik een bordeel met meisjes van gemakkelijke deugd. Ze dienden de lokale maffia. Er was dus één teef, ze beroofde voortdurend klanten. Uiteindelijk kwam ze te stellair tegen en werd ze opgegeten.
  De Hypermaarschalk verklaarde:
  - In sommige etablissementen kun je tegen betaling zelfs deelnemen aan het kookproces, hetzij je landgenoot, die meer kost, of een ander type, het is goedkoper.
  En de hoogwaardigheidsbekleder piepte het antwoord:
  - Nu zijn andere martelingen in de mode, vooral met behulp van microcomputers.
  En als reactie daarop het gebrul van een dier met prachtige schouderbanden:
  - Dit is precies wat we moeten toepassen. In ruimtegevechten is het moeilijker om een gevangene te vangen, maar verschillende typen die ontsnapten op modules en capsules hebben het zelfvernietigingsprogramma uitgeschakeld. Wij hebben ze dus kunnen vangen.
  Een krachtveld vloog het kantoor binnen. Er zat een charmante elf in. Deze wezens leefden allebei langer en klampten zich sterker aan het leven vast.
  De Hypermarshal wreef over zijn vettige handen, de zender liet een golf los die het deeltje absorbeerde.
  - Nou, nu hebben we een elf. We kunnen het groot splitsen.
  De naakte kolonel leek op een atletische man, alleen met een te dunne taille en smalle heupen. Een onbetwiste heer, knap, maar in zijn te weelderige kapsel zat iets van een vrouw, goudkleurig haar en een glad meisjesgezicht zonder ook maar één haar. Dus vanuit menselijk oogpunt was de elf van twijfelachtige aantrekkingskracht. Het programmeurmeisje Veronica vond hem echter leuk. Het krijgersmeisje, dat knock-out was gegaan en een rookstaart van een jager met een gehaktbal had achtergelaten, vroeg ademloos terwijl ze met haar blote tenen op het toetsenbord trommelde:
  - Zal deze dierbare jongeman verbrand worden?
  Het bevelvoerende meisje lachte.
  - Hij is geen jonge man van jaren (alleen elfen zien er allemaal uit als tieners), en het vuur is te primitief. Ze zullen een betere en effectievere marteling vinden.
  - Deze ervaring kan nuttig voor ons zijn! - Cyborg Pinokkio zei. - Kunst in het vermogen om een ondervraging uit te voeren, het meest noodzakelijke voor een tiran.
  Als reactie hierop kwam Veronica met een glimlach naar buiten en stuurde daarvoor een andere vechter met een chocoladereep de vernietigingswolk in:
  - Het is walgelijk om te martelen, het is noodzakelijk om te ondervragen!
  De kolonel probeerde een schijn van kalmte te bewaren, maar huiverde tegelijkertijd een beetje. Er vlogen waarschijnlijk gedachten door mijn hoofd: hoe ik niets weg kon geven, maar tegelijkertijd een kostbaar leven kon redden.
  De hypermarshal stelde hem een vraag:
  - Wat zijn de plannen van uw commando?
  Elf gevangene antwoordde:
  'Ik ben een eenvoudige kolonel en weet niet meer dan ik zou moeten weten. Op het laatste moment worden er bevelen aan ons gegeven, en mijn ruimteschip beweegt zich volgens de ontvangen opdracht.
  De Hypermarshal hield zijn hoofd schuin.
  - Ja, jij blijkt ook slim te zijn. Je weet hoe je eruit moet komen. Maar het zal je niet helpen. Vertel me hoe jouw ruimteschepen zo onmiddellijk verschijnen en verdwijnen.
  De elf verstijfde en sprak met zwakke stem:
  - Ik ken de technische details niet, aangezien ik geen natuurkundige ben van opleiding. Eigenlijk heb ik het niet nodig. Ik ben een radertje in de oorlogsmachine, ik geef gewoon een commando en ontvang een bevel, en het ruimteschip springt onmiddellijk naar een ander punt in de ruimte.
  Hier piepte een meisje met een sultan op haar hoofd:
  Hoe zit het met de traagheid?
  De kolonel antwoordde met trillende stem:
  - Zelfs op jouw schepen wordt het gedoofd door antigrav .
  Het meisje lachte en zei duidelijk opgetogen:
  - Alles is duidelijk, des te beter, laten we beginnen met martelen. Roep de ultra-beul op .
  Een grote robot met veel tentakels vloog de hal in, gevolgd door een walgelijke trol met een zeer dikke neus. Je zag hem lui met zijn korte pootjes naar voren stappen.
  - Ik sta tot uw dienst, kosmo- gigant!
  - Je ziet deze ' elf ', probeer nanotechnologie op hem.
  De freak met de grote neus leek meer op een zwijn dan op een roofdier, likte zijn dikke groene lippen en siste:
  - Met plezier.
  De trol pakte de afstandsbediening en begon gebaren naar de robot te maken. Hij bewoog, de tentakels stonden tegen het voorhoofd, de nek, de enkels en de polsen van de elf.
  Vergeet ook zijn haar niet! Ze zijn zo weelderig en geven een ondenkbaar signaal van pijn af.
  - En dat zal ook zo zijn! De trol glimlachte grimmig.
  Roze stralen vlogen uit de tentakels van de robot en drongen verschillende delen van het lichaam van de elf binnen. Hij bleef daar ineengedoken hangen, omdat het krachtveld hem ervan weerhield te bewegen, zelfs geen centimeter. Niettemin ervoer de knappe man, hoewel de stralen hem binnenkwamen, geen pijn.
  Victoria bleef vechten. Hier is nog een vijand. In dit geval was het een tweezitsjager met lolly's en lolly's. En deze snoepjes verkruimelden ook in kleine stukjes.
  Terwijl een ander deel van haar hersenen echter vol zat met elektronica, keek het programmeurmeisje naar andere delen van het spel.
  - En wat is de essentie van marteling? - Vroeg, terwijl ze nog een manoeuvre uitvoerde, Veronica. - Het verbrandt hem als lasers.
  De programmacommandant schudde haar hoofd.
  - Nee! Micro-robots kwamen het lichaam binnen. Ze zullen zich nu verbinden met verschillende organen in het lichaam, vooral die met veel zenuwuiteinden, en zullen pijnimpulsen beginnen uit te zenden. En sommige van de kleine chips zullen rechtstreeks op de hersenen inwerken, waardoor de nachtmerries worden versterkt. Dat wil zeggen, het zal de essentie zijn van een nachtmerrie.
  De verre dochter van de Goden, die ingewikkelde manoeuvres maakte, een andere auto neerhaalde, en dit keer met een paar orcs, herinnerde zich gedeeltelijk iets. Haar kennis is bijna eindeloos, maar beperkt, zij het gepompt door nanotechnologie , maar nog steeds het menselijk lichaam. En de krijgerprogrammeur mompelde:
  - Kleine computers!
  De meisjescommandant bevestigde:
  - Stel je voor dat er mieren in je lichaam kruipen en pijnlijk zuur kunnen afgeven. Alleen in dit geval zal het erger zijn.
  De trol zette het hologram aan, een driedimensionale projectie van het lichaam van een gespierde, met gladde, haarloze, gebruinde, jongensachtige huid van een elf verscheen voor hem.
  - Dat is alles, mijn kleintje! - Zei de trol overdreven lief. Wij reguleren uw pijn. Laten we beginnen met een duizendste procent. - Een gehaakte vinger liep over de scanner.
  Het meisje met de sultan piepte:
  - Het is leuk om zo'n schattig kleintje te kwellen!
  De elf kromp ineen en begon te trillen. Hij begon zelfs een beetje te kronkelen.
  - Het doet nog geen pijn, maar nu zal het pijn doen, we zullen de belasting van de nieren verhogen, je hebt er drie. - zei spottend de trol.
  Daarna vertrok het gezicht van de elfkolonel en kreunde hij luid.
  - Oh! En ik ben nog maar net begonnen. Hoe zit het met het palperen van de lever?
  De verf op het hologram werd donkerder, de elf trilde en probeerde met zijn handen zijn buik vast te pakken. Onzichtbare boeien hielden hem stevig vast.
  De trol grinnikte tevreden.
  - En nu de maag, er zijn er ook twee, dus de pijn zal dubbel zijn.
  Het was jammer om naar de elf te kijken, hij kreunde luider en luider.
  - En nu het hart, er zijn er ook twee, deze elfen zijn een zuinig volk.
  Veronica kon het tijdens het gevecht zien. Ze heeft zojuist een jager neergeschoten met een ander deel van het gif in de vorm van Java-sigaretten, en liet ze branden als een fakkel. Maar de aanblik van de marteling van een knappe jongeman was onaangenaam voor haar.
  Veronica wendde zich af.
  - Ik wil het niet zien.
  - Ik denk ook dat er niets interessants is aan marteling. - Akkoord Pinocchio-cyborg.
  "Laten we nu de hersenen bakken..." begon de trol, en zijn beeld werd onderbroken, vrijwel onmiddellijk verscheen de kosmos. Daarop was te zien hoe tovenaars die in ruimtepakken vlogen een ritueel uitvoerden op een hagedis.
  En nu wordt het reptiel snel groter en heeft het vleugels. En het hoofd begint in eerste instantie in tweeën te splitsen. Eerst twee koppen, dan groeit er een derde. Het lijkt erop dat dit een opblaasbaar speelgoed is, dat zo snel aan omvang wint. Tegelijkertijd intimideert het iedereen.
  - Het is een draak! - Zei, blijven branden, dit keer een auto met een fles sterke drank, in bewondering de schoonheid op blote voeten Veronika - En zo groot als een ultra-slagschip. En waar kun je het zien.
  Pinocchio-cyborg, die vooral de vijanden bleef uithollen, een hele boot neerhaalde met een team chocolaatjes met rozijnen, gromde en antwoordde:
  - Golfspreuken, de kracht van hyperplasma en magie brengen zulke monsters voort. Je kunt het begrijpen! Het is onmogelijk om te bereiken!
  Het programmeursmeisje Veronica wreef over haar slapen en zei vol bewondering en ongeveinsd:
  - Ik heb de afgelopen uren zoveel prachtige dingen gezien dat mijn hoofd ervan tolt.
  Zoals de tol draait, zo klinkt de " drakosha ".
  Er vloog inderdaad een vurige iriserende bel uit de mond van de draak. Hij draaide om. Het kolossale monster sloot zijn mond, de bal vloog terug.
  Veronica raakte een auto met twee flessen cola, die ook snelde, smaragdgroene vonken sproeide en floot. De tovenaars fluisterden. De draak bleef zijn poten bewegen.
  Hem volgde een harige heks, duidelijk niet van het ras Rofoshek. Ze had een enorme emmer bij zich. Ze lanceerde vier handen, die zonder pardon gebeitelde figuren in het vacuüm gooiden. Ze verhuisden en na korte tijd begonnen de troepen te groeien.
  Ze zagen er buitengewoon ongewoon uit tegen de achtergrond van ultramoderne ruimteschepen. Stel je een typische middeleeuwen voor, herauten met hoorns, ze bliezen erop. De stalen lijnen werden rechtgetrokken. Dinosaurussen begonnen ook te verschijnen. Niet hetzelfde als op aarde, maar toch is het verschil in fauna op verschillende planeten aanzienlijk, maar daarom niet minder beangstigend. Er waren ook belegeringstorens, machtige ballista's en sierlijke katapulten.
  Veronica, kijkend naar dit verbazingwekkende schouwspel, riep uit:
  - Wauw , hoe kan dat zijn!
  Cyborg Pinocchio antwoordde:
  - Het is een lang verhaal! Om precies te zijn: werkelijk alles is mogelijk in het Hypernet . Net als in een computerspel!
  Het programmeurmeisje knikte, sloeg een andere auto neer en zei:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn,
  Wij wensen u geen pluisjes of veren,
  En er zal entertainment zijn tot de ochtend -
  Laten we de fraera doorbreken!
  Hoewel het leger zich in een vacuüm bewoog, leken de krijgers, samen met hun paarden en eenhoorns, op vaste grond te lopen. Zelfs de huivering van het vacuüm was te horen, en het gepiep van zwaartekrachtvelden.
  
  GULLIVER EN HET LEGER VAN MEISJES
  ANNOTATIE
  En nu voert de dappere en onnavolgbare Gulliver, samen met de burggravin, het bevel over een heel leger van blote voeten en glamoureuze meisjes. En ze verrichten echte en unieke wonderen. Harige orks lijden nederlaag na nederlaag.
  . HOOFDSTUK 1
  Gulliver, deze eeuwige jongen en zijn team van jongens werden opnieuw, toen de zon zich achter de horizon verborg, gestopt om uit te rusten. In het begin aten ze heel stevig. Hoewel het eten eenvoudig was. En ze gingen naar bed.
  Jonge, vermoeide lichamen droegen ertoe bij dat de slaap heel snel kwam.
  En Gulliver zag iets nieuws en moois;
  Heel mooie meisjes liepen over het veld. Ze waren jong, slank, lang en gespierd. Een heel leger meisjes die schitteren van bloot, roze, met een sierlijke buiging van de hakken.
  Alleen de borsten van de meisjes zijn bedekt met dunne pantsertegels, nauwelijks merkbare slipjes op de heupen, zoals vijgenbladeren.
  En tegelijkertijd hebben ze hoge borsten, luxe heupen en dunne tailles. En de buikspieren van de schoonheden lijken bekleed te zijn met chocoladetegels.
  Zeer mooie meisjes met spieren en gratie. En de haren wapperen in de wind als veelkleurige spandoeken.
  Ze zijn gewapend: sommigen met zwaarden, sommigen met bogen en veel meisjes met pijlen. Ze zijn bijna naakt, en tegelijkertijd zo vrouwelijk, gewelfd, en tegelijkertijd krachtig en slank.
  En de kin van de meisjes is moedig, en hun gratie is uniek als ze op blote voeten een snelle stap zetten.
  Gulliver floot zelfs:
  - Dat is cool! Nou ja, vrouwen!
  Zelf blijft hij een jongen van een jaar of twaalf, in niets anders dan een korte broek, maar met sterke en prominente spieren. En heel mooi met zijn naakte torso - het kind Hercules.
  En rondom de meisjes zijn ze ook mooi en gespierd, met zeer sexy en expressieve figuren.
  De infanterie met geschilderde schoonheden gaat vooruit.
  En de cavalerie stormt van achteren: ook bijna volledig naakte meisjes, alleen te paard, en nobelere personen op eenhoorns. Ja, onder de schoonheden zijn er commandanten. En deze meisjes hebben armbanden gemaakt van platina, zilver, goud en bezaaid met edelstenen aan hun handen en voeten.
  Met name op de polsen en enkels. Ze hebben ook kostbare broches in hun haar en diamanten oorbellen in hun oren. Wat ziet het er allemaal geweldig uit.
  Alle meisjes zijn volwassenen. Alleen de al bekende burggravin ziet er samen met Gulliver uit als een kind.
  Maar aan de andere kant heeft ze een kroon op haar hoofd die schittert met stenen als sterren. En de jongen op blote voeten Gulliver voelde de koninklijke kroon op zijn hoofd. Zelfs als hij alleen een korte broek draagt en een sabel in een draagdoek aan zijn zijde bungelt.
  Maar wat een sabel, allemaal bezaaid met zulke schitterende juwelen dat zelfs diamanten ervoor bezwijken.
  Nou ja, natuurlijk is Gulliver de enige man in dit hele leger. Bovendien, als het een heel kind is, alleen erg sterk met ontlastingsspieren.
  En de krijgers marcheren zo, en hun naakte kuiten met aderen onder de goudolijfkleurige huid flikkeren.
  Nou ja, natuurlijk, hoe je niet moet zingen, schoonheden;
  Onstuimige meisjes vechten voor Elfia,
  Ze zijn erg trots en de zonen van Svarog....
  Onze schoonheid raakt zo treffend met een machinegeweer,
  De dienaren van Satan zullen ons niet kunnen breken!
  
  We vochten dapper, we vochten tegen orkshisme,
  Laten we de kwaadaardige Orkmacht verslaan, ook al is de vijand sterk...
  Ik geloof dat we binnenkort het communisme zullen zien,
  Gouden blad, helder van de esdoorn!
  
  Er is geen beter land, het communisme is mooier,
  Zodat ons vaderland stralend bloeit ...
  Lichtgevleugeld geluk zal op de planeet komen,
  En de droom van een beter leven zal binnenkort uitkomen!
  
  Geloof dat onze Elfia een groot geluk zal worden,
  Maria zal regeren, Lada, moeder van de goden...
  We zullen de aanval van het helse orkmaht-wild stoppen,
  En je hebt geen extra en onthouden woorden nodig!
  
  De vijand zal niet in staat zijn het hart van de meisjes uit te rukken,
  Wij strijders hebben een scherp, woedend zwaard geslepen...
  De stem van schoonheden kent de roep heel goed,
  En we zullen in staat zijn de Orkshist-hordes af te snijden!
  
  Weet dat wij elfen nooit zullen opgeven,
  We zullen alle orkshisten neerleggen met het scherpste mes...
  Laat de gezichten van onze meisjes stralen van goud,
  En we slaan de orkshist met een vuist in zijn gezicht!
  
  Een meisje op blote voeten snelt door de barre sneeuwbanken,
  Vanuit het machinegeweer krabbelt hij actief bliksemflitsen ...
  Het enige dat jullie orks hoeven te doen is jezelf verdrinken,
  Omdat het vaderland een monolietfort is!
  
  We zullen de orks verpletteren, ook al hebben ze de macht over de wereld.
  Oom Pham besloot om met de Fritz mee te spelen in deze strijd..
  Ze maakten zichzelf tot een idool van Adolf,
  En nu heeft hij een glorieus leger meisjes tegen zich!
  
  Hier koken kwade gevechten, in de strijd om deze elfenmelk ,
  Ze verpletteren de Orcisten, zelfs in een ongelijke strijd...
  De stem van een meisje uit zilver is zo sonoor,
  Schoonheid zal niet bezwijken voor Orcleru -Satan!
  
  Ons deel van het elfenlicht is om onophoudelijk te winnen,
  Hoewel de orkshistische armada geen nummer kent...
  En we sloegen Orkdolph hard in de kaak,
  Elfsqua is bezweken voor de klap !
  
  Er zijn al sneeuwbanken en de meisjes zijn op blote voeten,
  Ze flikkeren met hun blote hiel, als een spoor van een haas ...
   Elfsommolki zijn zo onstuimig in de strijd,
  Geloof dat de vijand de dageraad niet zal zien!
  
  Geef orcsisten geen genade in de strijd,
  Hun leger zal in de hitte verkeren, als een brandende duivel...
  We zullen beloningen ontvangen uit de handen van Elphisus ,
  Zal heel fel zijn, elfmeisjes dragen!
  
  Als we moeten omkeren, zijn alle bergen met sneeuw bedekt,
  En laten we in het universum van licht staan, paradijselijk elfinisme...
  Gelukkig werden we beschoten door de kanonnen van de Aurora.
  En het wrede Orkshisme werd in het inferno geworpen!
  
  Elfingrad bezweek niet, we boden er weerstand aan,
  Ook al brak er een horde uit staal en de hel...
  Meisjes, die met blote voeten een granaat gooien,
  Omdat er maar één thuisland van elfen is !
  
  Ik geloof dat we in Orklin zullen zijn, ook al is het moeilijk,
  Orkshisten hebben "Panters", "Tijgers", "Leeuwen", " Orkdinand "!
  Het meisje trok aan de maliënkolder op haar schouders,
  Omdat de elfen een fel talent zijn in de strijd!
  
  Het hart van het jonge meisje wordt aan Elphisus gegeven ,
  Elfnin en Fthalin leven ook in een hartstochtelijk geloof...
  Zodat er geen bekwame twijfels meer zijn,
  Laten we resoluut en krachtig zeggen dat Orkdolf kaput is!
  
  We zullen de drakenpresident verpletteren met zwaarden,
  En we zullen zijn bende eeuwenlang vernietigen ...
  We zullen het orcisme van de horde meisjes met onze voeten vertrappen,
  Laat het licht vervuld worden, heilige droom!
  
  Geef mensen vrijheid, hun gedachten en gevoelens,
  Zodat de ster schijnt als de zon van het elfinisme ...
  Omdat we pap met boter zo dik zullen hebben,
  De eeuwige jeugd van onze zuster zal ons voor altijd worden!
  
  Hier zal het licht komen, het vaderland zal schitteren ...
  Het vaderland zal eeuwenlang in glorie voor ons zijn ...
  Wij zullen bovenaan staan, jij gelooft in elfinisme,
  De kracht van de elfengeest, ken de vechter, is geweldig!
  
  Elfiya is klaar om vriendelijker en mooier te worden,
  En help de hele wereld naar het geluk van de hemel te gaan...
  We zijn in staat om zelfs de randen van het universum te veroveren,
  Het universum zonder rand om het geluk van de krachten te brengen!
  
  Maar er zal geen Elf zijn onder de hiel van de kwade orc,
  Omdat hij een echt talent heeft voor de strijd ...
  In de dans van onze meisjes, op dat uurwerk,
  Wat zal de schoonheid krijgen, geloof elk resultaat!
  
  Binnenkort zal het tijdperk van de stralende zon aanbreken,
  Wanneer de glorie van het vaderland zal bloeien...
  Ons leger vecht beroemd met de helse orkmaht ,
  En hij zal in staat zijn de horde kwaadaardige orks weg te vagen!
  
  Wees gegroet Heilige Lada, onze Moeder van God,
  Yaril eeuwenlang gebaard ...
  Hopeloze pap zal geen geloof ontvangen,
  Als u veel uitgeeft, zult u uw woorden niet tegenhouden!
  
  De belangrijkste heerser is Elfin de grote,
  Aan hem heeft Elnin het wijste pad naar Eden nagelaten...
  Omdat Elfisif de heer van het licht is,
  En op een gegeven moment ideaal voor vechters!
  
  Orkshisten zullen het vaderland niet voor de gek kunnen houden,
  En afgesneden van Elfgi , van Elfbeery Elfsqua...
  Ik geloof erin dat het zal leven - elfenlicht onder elfinisme,
  En de kracht van Orkdolph : ik zal het meisje uitwissen!
  
  Binnenkort zal er een overwinning zijn, het is waar als de zon,
  Binnenkort zal er een uitstraling zijn, zoals de stralen van een quasar ...
  En geloof de Elfen, het elfinisme zal zich ontwikkelen,
  Nou, als je me niet gelooft, kun je maar beter je mond houden!
  
  De doden zullen spoedig worden opgewekt door de wetenschap van het elfinisme,
  Haar wijsheid kent geen grenzen, zo groot als een quasar...
  We zullen de Orkshisten verslaan met ons goede humeur,
  Laten we niet toegeven aan de verleiding van de gouden tas!
  
  Kortom, het gaat wel voorbij, het is een helse tijd
  Wij meisjes in Okrlin in het rood komen binnen ...
  En onze grenzeloze last zal eindigen,
  Omdat we ons geluk zullen bevechten met een gevecht!
  Meisjes, als ze zingen, dan met heel hun hart. Gulliver, hoewel qua lichaam een jongen, is nog steeds een man en bewondert hen enorm.
  Dit zijn echt coole meiden.
  De jongenskapitein zong:
  Er zijn vrouwen in onze Elfia,
  Waarom vliegen ze voor de grap met een vliegtuig...
  Dat iedereen in het universum mooier is,
  Dood de tegenstander gekscherend!
  
  Ze zijn geboren om te winnen
  Om de Elf eeuwenlang te verheerlijken...
  Onze overgrootvaders tenslotte
  Voor hen verzamelden ze meteen een leger!
  En de jongen, stampend, op blote voeten, kinderachtig, gebruind, sterke benen, hoe te fluiten.
  En door zijn geluid viel er een bult en raakte het meisje precies op de blote, roze zool.
  Ze lachte en antwoordde:
  Ik kneep in een mooie vinger
  Alsof je in vuur brandt
  Daar wacht een machtige jongen op mij,
  Op een gouden paard!
  Gulliver knipoogde naar het meisje en merkte op:
  - Nou om eerlijk te zijn,
  Ik ben van kinds af aan vreselijk slecht geweest!
  Hij hield ervan meisjes met een stok te slaan,
  Werk op de zenuwen van je ouders!
  En de jongenskapitein pakte het aan en liet zijn lange tong zien.
  Het meisje van de burggravin piepte:
  - Nou, geef het maar! Geweldig schrijven!
  Gulliver merkte op:
  - Ik schrijf soms goed - ja!
  En knipoogde naar zijn partner. In ieder geval is hij een kind met een zeer verpletterende klap.
  En de meisjes bewegen zich met het doel om te vechten, en hun humeur is extreem strijdlustig en agressief geworden.
  De krijgersjongen zong:
  Ook al verbood God duels,
  Maar ik voel een talent voor het zwaard ...
  Ik vecht zeven keer per week
  Hoewel ik geen duellist ben!
  Hoewel ik geen duellist ben!
  De burggravin zong als antwoord:
  Ik ben een meisje, ik heb duidelijk een mening,
  En toonde in de strijd de hoogste klasse!
  Maar iedereen snikte van wrok -
  Waarom werd ze als meisje geboren!
  De vrouwelijke krijgers bleven marcheren, terwijl hun slanke, gespierde lichamen hun spieren spanden. Dit zijn echt vrouwelijke meisjes.
  Gulliver vroeg zijn partner burggravin:
  Waar leiden wij onze troepen naartoe?
  Het meisje giechelde en antwoordde:
  - Laten we ergens naartoe gaan! En deze strijd zal voor ons zeer beslissend zijn!
  De jongenskapitein merkte op:
  - Toen ik in een wereld terechtkwam waar in plaats van mensen de intelligentste wezens waren, paarden, toen... dacht ik: niets is mooier. Maar toen bleek dat er ook eeuwige kinderen zijn. En niet zo dom!
  Het meisje maakte bezwaar
  - We zouden ons technologisch beter kunnen ontwikkelen. Maar zie je, er is geen enkele stimulans. Bovendien, om in onze mooie, harmonieuze wereld ook buskruit en geweren en kanonnen te brengen, en misschien nog iets ergers!
  Gulliver volgens gooide:
  - Ja, het kan erger zijn! En zo heb je een idylle. En zelfs als er een tand wordt uitgeslagen, groeit hier binnen een paar uur een nieuwe.
  De burggravin knikte en piepte:
  Ik wil dat mijn kindertijd nooit eindigt
  Zodat het achter mij aan snelt...
  Jaren niet weten!
  Geen problemen kennen!
  De jongenskapitein knikte glimlachend.
  Ja, dat is waarschijnlijk geweldig...
  De meisjes die marcheerden, en vele duizenden van hen, namen mee en zongen in koor:
  De regen langs de hemel verspreidde sterfragmenten,
  We hebben een scherpere inzet voorbereid voor het Orcschisme !
  Tanks "Tijgers" zijn gewoon onzin - een vuile rommelmarkt,
  De Wehrmacht verwacht onmiddellijk een woedende nederlaag!
  De Wehrmacht verwacht onmiddellijk een woedende nederlaag!
  
  Onze kameraad Elfin, de leider, is de macht van miljoenen,
  Hij heeft een vuist en een granieten machinegeweer in zijn hand!
  We zullen in staat zijn om Rati uit Sodom te verslaan,
  Onze kracht is een monoliet - gelukkig op aarde!
  Onze kracht is een monoliet - gelukkig op aarde!
  
  Onze partij heeft geen belangrijker dingen te doen,
  Hoe de mensen te redden, het moederland goed!
  Febbels demonisch naar de hel met onzin,
  En de overwinning zal, geloof me, zijn om alle duivels te weerstaan!
  En de overwinning zal, geloof me, zijn om alle duivels te weerstaan!
  
  Ken de schoonheid van het elfenlicht staat bekend om zijn kracht,
  Ze heeft een zware blonde vlecht!
  En in de gevechten met de Orkshisten zal de jeugd beroemd worden,
  Zal tot leven komen, opgestaan, het Lichtland!
  Zal tot leven komen, opgestaan, het Lichtland!
  
  Laat Orkler - snuit naar de elfen niet in hun neus steken,
  De besnorde man denkt dat hij een coole God is!
  We marcheren langs de Orklinskaya -straat,
  Nee, degene die puur van ziel is, zal geen slaaf worden!
  Nee, degene die puur van ziel is, zal geen slaaf worden!
  
  Onze vlag is rood, de kleur van woedend bloed,
  Het lijkt nu al alsof de zon de Orkstag zal verlichten !
  Er is geen genereuzer geschenk voor onze lieve kinderen,
  Als het hart stoutmoedig is en verpletterd door angst!
  Als het hart stoutmoedig is en verpletterd door angst!
  Dit is een heel inspirerend lied. En achter de meisjes stonden katapulten en ballista's met krachtige projectielladingen. En het was een uiterst dodelijke kracht. En de meisjes stampten ook met hun zeer verleidelijke en sterke benen.
  Gulliver stelde een volkomen natuurlijke vraag aan zijn partner:
  - Waarom zijn er geen mannen onder de krijgers?
  De burggravin lachte als antwoord en merkte op:
  - En dan zijn er mannen nodig in het leger? Ze stinken en zijn onaangenaam om naar te kijken. Jongens zijn niets, maar volwassen mannen en vooral oudere mannen zijn gewoon walgelijk!
  Gulliver merkte logischerwijs op:
  - Leeftijd verwent echter niet alleen mannen, maar ook vrouwen!
  De burggravin knikte instemmend.
  - Het is juist! Maar toch verliezen vrouwen hun aantrekkelijkheid als ze ouder lijken dan vijfendertig, en mannen als ze ouder lijken dan vijftien! Er is hier een aanzienlijk verschil!
  De kapitein merkte op:
  - Ik hou van de schoonheid van tienerjongens bij de lantaarn! Het belangrijkste is dat vrouwen mooi zijn, en vooral, aanhankelijk en slim!
  Het meisje lachte en antwoordde:
  - Dat is juist! Schoonheid is natuurlijk goed, en zelfs mooi, maar de geest doet er ook toe!
  Gulliver zong:
  Maar waarom,
  Het is onmogelijk om in de geest te leven!
  Maar waarom,
  Je kunt niemand vertrouwen!
  Maar waarom,
  Ik ben een eerste klasser!
  Maar waarom,
  Ik praat de hele tijd onzin!
  Maar waarom,
  Het leven leert ons niets!
  Maar waarom,
  Mensen zijn dom, ik begrijp het niet!
  Maar waarom!
  Maar waarom!
  Het burggravinmeisje antwoordde zelfverzekerd:
  - Een koolkop!
  Mooie krijgermeisjes kwamen de eerste tegen, zelfs een klein detachement orcs. De schoonheden stopten onmiddellijk. Hun blote, gebeitelde benen begonnen aan de boogpezen te trekken en de trommels van kruisbogen te laten draaien.
  Er zijn hier heel schattige en sexy meisjes in bikini's die vechten met bijna geen kleren en ik moet zeggen, gewoon prachtig. En mannen, als ze ze zien, zullen ze zeker knielen en hun naakte, roze, enigszins ruwe lichaam kussen, maar dit maakt ze nog aantrekkelijker en verleidelijk ruikend naar de geur van gezonde en sterke meisjeslichamen met grote hartstocht en passie.
  Hier vlogen pijlen en kruisboogpijlen in een hoge boog en doorzeefden de orks, door ze met pijlen te prikken, als een egel met naalden. En het zag er erg indrukwekkend uit.
  En zulke meisjes hier zijn gewoon een geweldige en unieke charme, en hun spieren zijn erg sterk, en tegelijkertijd zien ze er prachtig uit.
  En zo werd het eerste detachement orcs uitgeroeid en kregen de magnifieke meisjes geen schrammetje.
  Gulliver - deze eeuwige jongen stampte met zijn blote voet en zong:
  -Jullie meiden zijn geweldig,
  Gewoon supermannen...
  We zullen komkommers planten
  En zonder de maat te kennen!
  De burggravin knipoogde naar haar tegenhanger en piepte:
  - Uw verbond, mijn kapitein,
  Je ziet dat het in stukken breekt...
  Ga weg jongen, je bent erg dronken
  En dan kom je tegen, je kijkt tegen!
  De meisjes marcheerden, stampend met hun sierlijke, gebronsde van de zon en ongewoon verleidelijke benen.
  En de borsten van elke schoonheid zijn gewoon prachtig. Nou ja, zoals bij zulke meisjes, maar niet om te flirten.
  Gulliver keek naar het burggravinmeisje dat naast hem liep en merkte op:
  Je zou beter zijn als volwassene!
  Het meisje lachte en antwoordde:
  - Wat was er achter, kijk rond,
  Ken jezelf als kind, schaam je niet
  Ik zal helpen dat vele jaren voorbij vlogen, renden,
  Glimlach Gulliver, lach!
  De jongenskapitein knipoogde naar het meisje, dat ondanks haar adellijke afkomst met haar blote, sierlijke voeten op de scherpe stenen van de weg stampte.
  En natuurlijk zag ze er een beetje cool uit. Zo rijk en elegant gekleed, en de benen van het meisje zijn bloot, alsof ze een bedelaar is.
  Gulliver merkte echter op:
  - Voor een kind ben je geweldig!
  De burggravin stampte voor de zoveelste keer met haar blote voet en gromde:
  - Jouw complimenten jongen in korte broek zijn niets waard! Hieruit kan ik dus geen specifiek geld krijgen!
  De kleine jongen knikte.
  - Helaas! Iedereen heeft problemen met geld!
  Het meisje piepte geërgerd, en haar blote, ronde hak pakte het steentje vast en verpletterde het, waardoor het met zoveel kracht raakte. Het is zelfs verrassend dat er zoveel kracht in een kind kan zitten, en zelfs in de schone seks. Dit is een schoonheid - geweldig!
  En de burggravin piepte:
  - Zing een bloem, schaam je niet!
  Gulliver vroeg met duidelijke verbazing:
  - Waarover te zingen?
  Het meisje verklaarde resoluut, nogmaals boos stampend met haar blote, gebruinde been, enigszins verhard door het lange lopen op blote voeten:
  - Over liefde, natuurlijk! Waar valt nog meer over te zingen!
  De jongenskapitein knikte en zong met zichtbaar plezier, met zijn sonore, jongensachtige stem:
  Mijn verbeelding sloeg toe
  Alles werd helder, alsof in oktober!
  En we staken de hooivork in de zijkanten van de kwade demon,
  En het zal zo mooi zijn op aarde!
  
  Zulke sterren in ons universum -
  Sommige zijn robijnen en andere zijn diamanten!
  Wij verzamelen eerbetoon van de goddelozen -
  Een klap als een hamer en niet in de wenkbrauw, maar in het oog!
  
  Etalages waar quasars
  De stralende hippodroom schittert!
  Er zijn gapende wonden in mijn ziel -
  Alsof er een grote pogrom in zat!
  
  Krullen als krullen van een komeet,
  Schapen glanzen - de Melkweg schijnt!
  Over onsterfelijke daden gezongen,
  Moge Frus voor altijd in glorie zijn!
  
  Wat kan een verdrietig persoon doen?
  Laat maar een traan uit blauwe ogen komen ...
  Als alles rondom grijs is, is het walgelijk
  Wanneer je in juni met hoop een onweersbui verwacht.
  
  Strek ongelukkige lippen met een glimlach -
  Begrijp dat de wereld geen bes in het bos is.
  Meisje, laat meteen haar tanden naar je zien,
  Het zal uw droom waarmaken!
  Dus nam de jonge krijger en zong. En het zag er ontzettend mooi en meer dan geweldig uit.
  De burggravin merkte op:
  - Je kunt goed zingen! Maar kun je iets serieuzers creëren?
  Gulliver zei op nederige toon:
  - En wat is er serieuzer dan liedjes?
  Het meisje stak haar tong uit en antwoordde:
  - Iets dat vreugde en zelfs gezondheid brengt!
  De jonge kapitein sprong als een haas op en neer en zong:
  Jij bent mijn grote vaderland,
  Tsunami-oorlogen gooiden met geweld -
  Het leger is tenslotte een machtige familie,
  Laten we het kwaad van zijn voetstuk werpen in Gehenna!
  
  Wat een hemels stralend licht,
  Komt uit de harten van de soldaten van het vaderland.
  Moge de prestatie van de ridders worden verheerlijkt,
  We zullen er geen spijt van krijgen, we geloven het leven!
  
  De vijand ontving een groot geschenk,
  En hij heeft veel verschillende wapens ...
  Hier komt, stel je zo'n moment voor
  De woede van Tsjernobog stroomde met geweld naar buiten !
  
  Dus het bleek dat mijn ridders,
  Het stralende vaderland lijdt!
  In het rapport was er maar één nul,
  En de helse Kaïn triomfeert opnieuw!
  
  Het orcschisme is sterk, de brullende horde,
  Maar breng de Saksen niet op de knieën!
  Tenslotte, bij ons Elfenwijs voor altijd -
  En de rechtvaardige theoreticus Fenin!
  
  Wij beheren de Wehrmacht - ik weet te verpletteren,
  En hoe deze draak ook niet sluw was ...
  Wij zullen met zijn zwaarden snijden,
  Ik ben een ridder toegewijd aan het moederland en de dame!
  
  Laat de machtige waardigheid er zijn
  Om de grenzen van Orklin te bereiken!
  We zullen de heldendaden van de vaderen waardig worden,
  Ons leger is tenslotte onoverwinnelijk in gevechten!
  
  Wanneer wij komen en de droom verwezenlijken
  Heilige zaak - de zaak van het communisme!
  Ik laat het meisje door het gangpad lopen,
  Nageslachtbanner: eer, altruïsme!
  Zo moedig en met gevoel zong de krijgersjongen Gulliver. En de meisjes die met hen meeliepen klapten in hun handen. En sommigen sprongen zelfs en sloegen tijdens de sprong als ze met blote voeten werden geraakt. Dat was extreem cool en op grote schaal.
  Gulliver vroeg zijn partner:
  - Heb ik goed gezongen?
  Ze antwoordde vrolijk:
  - Nachtegaal op je achtergrondpassen! Als echter bijvoorbeeld een stier brult, vooral als deze levend wordt geroosterd, dan zal deze nog cooler en grootschaliger zijn!
  Gulliver zong:
  Wij zijn niet alleen hamsters
  En gehoornde stieren!
  We verpletteren alle koeien
  En we zullen de wolven in één keer verscheuren!
  . HOOFDSTUK 2
  Zo trok het leger verder. Een enorme vlinder vloog door de lucht, die vanwege de aanwezigheid van drie koppen zelfs voor een draak kon worden aangezien.
  En haar vleugels schitterden in alle kleuren van de lenteregenboog. Ja, het was een charmante baby.
  Gulliver zong met vreugde:
  De vleugels van een vlinder
  Waren zo goed...
  Ik verloor mijn vrede
  En hij zei vanuit het hart!
  De burggravin tjilpte glimlachend:
  - Stop met het maken van lawaai en ruzie maken,
  Zo'n huis of niet zo...
  We moeten op zijn minst een schuur bouwen,
  Van wat voorhanden is!
  En de eeuwige kinderen zullen het aannemen en lachen, terwijl ze hun prachtige en grote tanden ontbloten die hun leeftijd te boven gaan.
  Gulliver vroeg de burggravin:
  "Waarom gaan we eigenlijk kamperen?" Wij malen en zingen alleen maar allerlei onzin!
  Er zijn al meisjes, en er waren duizenden van hen op blote voeten en gebruind, en ze zijn allemaal zo mooi, verleidelijk en gespierd. En als ik het neem en zing, blijkt het erg lekker;
  De koning regeert trouw over ons,
  Decreten uitvaardigen, bedienden oordelen...
  De troon tolereert geen gedoe en geblaf,
  En geen methode om angst te onderdrukken!
  Maar hier werd het lied van de blootvoetige schoonheden abrupt onderbroken. Verderop verscheen een hele horde van talloze, stinkende orks met slagtanden. En ze brulden en zwaaiden met knuppels.
  De meisjes schaamden zich echter niet en begonnen zich haastig te reorganiseren in gevechtsformatie.
  En Gulliver pakte het aan en zong, stampend met zijn blote, kinderlijke voeten;
  Ik ben de valk van vrede en oorlog
  Geboren onder de helderste ster...
  Trouwe zonen van het thuisland -
  Liefde - geweldig, echt!
  
  Wij zullen een prachtige wereld creëren
  Waarin geluk nu zal zijn ...
  Laat de Cherubijnenzon schijnen
  Heilige, verheven Elf!
  
  Wij zullen onze dromen verwezenlijken
  Mooier zal het in het universum niet zijn!
  Hef het zwaard, jongen en jij
  Laat geluk jouw plek zijn!
  
  En schoonheid in het universum
  Het is tijd om te schitteren voor mijn grote vaderland!
  Ook al loopt het meisje op blote voeten,
  We zullen spoedig geloven onder het communisme!
  
  De majesteit van de schoonheid van de hoge bergen,
  En gouden steppen met een geurig tapijt!
  Wij zullen het afval uit het universum vegen
  Geloof dat je geen spijt zult krijgen van het leven!
  
  En alles komt goed in de wereld,
  Het elfinisme zal tenslotte overal zegevieren!
  Wie is in de handen van een beitel in het hart,
  Wie geeft er de voorkeur aan een machinegeweer en kogels!
  
  Wat we doen zal voor altijd zijn
  Laten we steden bouwen, grapjes maken op Mars!
  van Groot-Brittannië is verschrikkelijk groot -
  We zullen hallo zeggen tegen de mensen van de wereld !
  
  Het bloed dat vloeit is om te zaaien,
  Waarheen de zaden van liefde groeien!
  Laat het voor iedereen goed zijn in de ondermaan,
  Als je niet zomaar een papegaaienridder was!
  En de meisjes openden, op het geluid van prachtige liedjes, het vuur op de orks met bogen en kruisbogen. En de eerste pijlen sloegen vanuit de afstand van de orks. En kruisboogpijlen bleken dodelijk te zijn.
  De meisjes zullen brullen:
  - We zijn allemaal schoonheden, één familie,
  We zullen het universum reinigen van rot!
  Indien nodig zullen we de orcs snel tot bedaren brengen,
  En een woedende cherub zweeft boven ons!
  De burggravin brulde:
  - Banzai!
  Krijgers van grote afstand raken de orks en laten de trommels van kruisboogapparaten met hun blote tenen ronddraaien. En tegelijkertijd vergaten ze niet om te zingen als ze op stinkende, kaneel- en slagtandberen schoten;
  Mijn wereld is in duisternis gehuld
  Dood landschap en koude nevel.
  En ik ben willens en wetens je vijand
  En geloof me, deze rol is niet lief!
  
  Accepteer mijn aanbod
  Passie voor jou spreekt luid in mij.
  Jouw antwoord zal mij niet doden
  En je zult ter dood veroordeeld worden!
  
  De wereld verandert,
  het leven eindigt
  Je bent gedoemd
  En jouw land!
  Geen opties
  Bol El Gilet
  Naar een wereld waar duisternis en ijs
  Zal de ingang openen!
  
  Elfenbloed op talisman
  Tijdens de Nacht van de Conjunctie zal Deimos vergieten.
  Kwaad, afgunst, angst en bedrog
  Hij zal hem meenemen naar deze wereld.
  
  Jouw wereld is de mijne
  Ik heb de sleutel ervan!
  Ik zal je eeuwige rust geven!
  
  Waar vertrouwt jouw geest op?
  Desmond heeft geen tijd om je te redden.
  Waar mijn huis is, is het licht uitgegaan
  Jouw warme land zal mijn volk beschermen.
  
  Ik zal je een geheim vertellen:
  In de nacht van de Combinatie, elfenbloed
  Moet het amulet bevlekken
  En de deuren van de werelden zullen opengaan.
  
  De wereld verandert,
  Het leven eindigt
  Je bent gedoemd
  En jouw land!
  Geen opties
  Bol El Gilet
  In een wereld waar duisternis en ijs heerst
  Zal de ingang openen!
  
  Elfenbloed op talisman
  Tijdens de Nacht van de Conjunctie zal Deimos vergieten.
  Kwaad, afgunst, angst en bedrog
  Hij zal hem meenemen naar deze wereld.
  
  Jouw wereld is de mijne
  Ik heb de sleutel ervan!
  Ik zal je eeuwige rust geven!
  
  Je bent krankzinnig en wreed
  Maar je tijd raakt op
  Jij zult de wereld niet regeren
  Verdomme, Duistere Profeet.
  Betere dood als verlossing
  Dan om de eerste onder de slaven te zijn.
  Je kent mijn beslissing
  Mijn antwoord: "Voor altijd vergaan!"
  
  De wereld verandert,
  het leven eindigt
  Je bent gedoemd
  En jouw land!
  Geen opties
  Bol El Gilet
  Naar een wereld waar duisternis en ijs
  Zal de ingang openen!
  
  Elfenbloed op talisman
  Tijdens de Nacht van de Conjunctie zal Deimos vergieten.
  Kwaad, afgunst, angst en bedrog
  Hij zal hem meenemen naar deze wereld.
  
  Elfenbloed op talisman
  Tijdens de Nacht van de Conjunctie zal Deimos vergieten.
  Kwaad, afgunst, angst en bedrog
  Hij zal hem meenemen naar deze wereld.
  
  Jouw wereld is de mijne
  Ik heb de sleutel ervan!
  Ik zal je eeuwige rust geven!
  Dit is hoe de meisjes zongen, die elfen lijken te zijn, maar op de een of andere manier meer op mensen lijken. Is dat te mooi. En erg gespierd met hun lichamen en figuren.
  De orks kunnen zulke meisjes niet tegenhouden. En ze ontmoetten de ruige en stinkende beren met zwaardslagen, knuppels en bijlen.
  En de meisjes sloegen de orks ook met hun blote, roze hakken op de kin.
  En ze gooiden ook giftige, dodelijke naalden met hun blote tenen.
  En de orks vielen en stierven.
  De burggravin vroeg Gulliver:
  -Heb je ooit zo'n levendige confrontatie tussen schoonheid en lelijkheid gezien?
  De jongenskapitein lachte en antwoordde:
  - Natuurlijk niet! Het is geweldig!
  Het meisje knikte en gooide zelf haar blote voeten, gebeitelde voet met moorddadige kracht en een zeer vernietigende granaat. Het vloog in een boog en stortte neer midden tussen de orks, waardoor ze in verschillende richtingen werden verspreid.
  Gulliver piepte:
  - Je bent perfectie, van je glimlach tot je gebaar! Maar weet je, granaten gooien met je voeten is cool en ongebruikelijk!
  De burggravin giechelde en merkte op:
  - Ja, mijn benen zijn prachtig! En mijn blote, roze zolen werden gekust door nobele ridders. Het is vooral leuk als elfen het doen. Maar als de orks je hielen likken, dan is dat walgelijk!
  De meisjes hier pakten hun scharlakenrode tepels van de borst en lieten ze zien, terwijl ze hun beha's uittrokken. En hoe ze het zullen innemen, en ze zullen worden gehamerd met dodelijke bliksem. En de orks zullen branden, en hun huiden zullen roken en verkolen. En deze dieren brullen vreselijk.
  En de meisjes zullen het pakken en hun blote tenen in hun mond stoppen. En hoe ze puffen. Er klinkt een oorverdovend fluitsignaal, talloze kraaien die rondfladderen, alsof ze een knuppel op hun hoofd krijgen. En tegelijkertijd hebben ze ook een hartaanval en indigestie. En ze vallen stomverbaasd en verbijsterd neer, terwijl ze met hun snavels hoofden naar orkberen rammen.
  De schedels van de monsters versplinteren en spetteren gifkleurig bloed.
  Gulliver merkte verrast op:
  - Dit is extreem cool en geweldig! Je zou kunnen zeggen: ultra-stellair !
  Het nobele meisje knikte:
  - Ja, mijn jongen! Dit is ontzettend schattig! Maar je mag ook niet stilzitten. En je moet de orks raken met een moordende golf!
  Gulliver antwoordde met een zucht, terwijl hij zijn kinderlijke, zij het gespierde schouders ophaalde:
  - Dit is inderdaad geen gemakkelijke taak!
  En de jongen gooide een erwt in de lucht en vernietigde. En ze vloog, en hoe ze op de orks sloeg, waardoor ze gedwongen werden te branden en hoger de lucht in te vliegen. En draai daar om.
  De burggravin merkte op:
  - Deze keer heb je goed gegooid! Nou ja, misschien kun je nog iets anders laten zien!
  En de mooie meisjes zullen het weer, net zo synchroon, uit hun robijnrode tepels halen en er met de bliksem op hameren. En uit de navelpulsars. En die zijn zo destructief dat de orks levend worden verbrand en met duizenden worden vernietigd.
  Gulliver merkte op dat hij opnieuw een explosief doodspakket gooide met zijn blote, kinderlijke voet:
  - Laten we zeggen dat het geweldig is!
  De burggravin merkte op:
  - Nu is het tijd om te zingen! Laten we niet verlegen zijn, het zal ons zelfs veel helpen.
  Gulliver knikte en zong met groot enthousiasme;
  Wij zijn pioniers - helden van het vaderland,
  Wie zijn geboren onder het teken november...
  We zullen geen spijt krijgen van het leven voor de Elf,
  Om te roemen met de rode vlag van de koning!
  
  We houden van en weten hoe we hard moeten vechten,
  Orksisten breken ijverig de hoorns af ...
  We hebben granaten in een ruime tas,
  Het leven is niet duur voor ons pioniers!
  
  Wij houden van ons heilige moederland,
  Wat heeft het formidabele elfinisme gecreëerd ...
  Hier wordt Elsomolka op blote voeten door de sneeuw geleid,
  En de orkshist wil ons neerhalen!
  
  Ik vocht ijverig tegen het orxisme onder Elfsqua ,
  En we maaiden alle vijanden neer met een sikkel ...
  Waarom werd deze Orkmacht aan de elfen gegeven,
  Ik sla hem met mijn vuist!
  
  Ik ben een pionier en onder de Grote Elf,
  Gevochten als een gigantische krijger...
  Orkshizma stopte de aanval van het wild,
  We hebben één Lord Allerhoogste Soort!
  
  Er zijn geen randen aan de heropleving van Elfia,
  Grote Elfin , heeft ons van onze knieën getild...
   Svarog de grote, de hoogste messias,
  En Lada's stralende ideaal!
  
  Wij zijn pioniers, jongens, meisjes,
  We houden van vechten - dit is ons lot ...
  En de stem van de elfenmolen roept:
  Hoewel er bloedige chaos heerst!
  
  Elfiya is de geboorteplaats van Svarog,
  En ze verlichtte de weg voor elfinisme ...
  Pioniers hebben geen kwade God nodig,
  De vijand zal ons niet tot een vuist kunnen buigen!
  
  We hebben een coole tank met schuin pantser,
  Het is zo gemakkelijk voor de orcs om niet door te breken,
  Met liefde voor Lada, edele maagd,
  Om van een roofdier een spel te maken!
  
  Elfskva vechtende mensen verdedigd,
  En dan was er het grote Elfingrad ....
  We zullen zien dat het elfinisme binnenkort wordt gegeven,
  Ga door Orklin en ken de parade!
  
  Ja, Elfingrad is trots op dit woord,
  Wij zijn pioniers op blote voeten in een sneeuwjacht...
  We breken de hoorn van een domme koe
  En we rijden Orctler regelrecht naar de kist!
  
  Weet dat het vaderland nooit zal buigen,
  Haar impuls is niet te beteugelen...
  Moge de zon voor altijd op Elf schijnen,
  En de verraderlijke dief zal verpletterd worden!
  
  in de buurt van Elfingrad ,
  We konden de Orkshisten tegenhouden...
  De elfen zijn zo onbeschaamd, weet je,
  En de vijanden zullen alleen nullen gebruiken!
  
  Elfia kan naar Mars vliegen
  En creëer andere grootsheid...
  En natuurlijk zal alles heel cool zijn,
  Hoewel het leven zo kwetsbaar is als een zijden draad!
  
  De geest van elfen weet niet in de veldslagen van de barrière,
  Hij heeft de kracht van Perun ...
  We wachten op beloningen van de goden,
  En het element schijnt, geloof de rune!
  
  In welk opzicht kent de geest van elfen geen nederlaag?
  Geloof me, hij kan alles verpletteren ...
  Wij pioniers willen zo graag wraak...
  Onoverwinnelijk, zoals het leger van het vaderland!
  
  We hebben bijna gewonnen
  Laat er licht zijn in de glorie van het elfinisme...
  Onze grootvaders vochten voor het moederland,
  We zullen spoedig vreugde en dageraad ontmoeten!
  
  Zonder moederland zijn er geen levens voor pioniers,
  Ze willen voor haar vechten...
  En wat willen jullie, slechte heren?
  Moeten we een slavenleven bieden?
  
  Nee, de Führer zal de elfen in slavernij brengen,
  We zullen hem verpletteren als een pop ...
  Elfenridders kunnen tenslotte vechten,
  En de goudvleugelcherub is bij ons!
  
  Er zijn geen gezichten van ons moederland onder de wereld,
  Stralend als de helderste ster...
  Je bent een idool voor mij geworden,
  Ik zal nooit van je scheiden!
  
  Ik ben een pionier en een jongen op blote voeten
  Dat je met blote hak door de sneeuw snelt...
  En ergens springt een wit, schattig konijntje,
  Wie zal de hoorn van de vijand breken!
  
  De pionier in de strijd van de twijfel weet niet:
  Hij is geen clown, maar je kent de terminator ...
  Er zullen felle orks komen, geloof in wraak,
  En er zal een helder paradijs voor elfinisme zijn!
  
  Hoe zal het komen, ken het tijdperk,
  Waarin elke krijger uit de kribbe...
  Vecht tot je laatste adem
  Om vernietigd te worden, ken de woeste slechterik!
  
  De sterren van het elfinisme schijnen helder,
  Het tijdperk van het licht, mooier is er niet op de wereld....
  We zullen het juk van het geloof -orcisme verpletteren ,
  En Orctler zal de elfen zijn voor het avondeten!
  
  Wij geloven dat zulke stalen tanks,
  Dat hun panterschelp niet zal binnendringen...
  Laten we jodium naar de wonden van onze jongen zwaaien,
  En opnieuw snelt de pionier dapper de strijd in!
  
  Nou, de Orkshisten hadden het moeilijk,
  Ze dachten niet dat we zomaar konden winnen.
  We zien dat elfinisme kilometers ver bekend is,
  En we zullen de Orkmacht op een grapje kunnen vernietigen!
  
  In de naam van ons machtige moederland,
  Een trotse pionier gaat in de aanval...
  Ook al hangen er wolken boven het moederland,
  Laten we een winnend voorbeeld zijn voor iedereen!
  
  Geloof me, de vijand zal de droom niet tegenhouden,
  We zullen alle orks opnieuw verslaan...
  Er zal geen kwaad zijn, geloof dat ik op de troon zal regeren,
  Wij zullen een nieuwe wereldorde creëren!
  
  Alles komt goed, weet het in het vaderland
  Ik ben een jongen, maar in de strijd zoals Robin Hood,
  In eerste instantie krabde ik alleen maar op het bureau,
  En geloof nu heel zelfs cool!
  
  Elfia kan orkshisten bajonetten,
  Ze zal elk leger verslaan...
  En de pioniers leven onder elfinisme ...
  Onze vriendschap is tenslotte een sterke monoliet!
  
  In niets zullen we toegeven aan de orks in de strijd,
  We kunnen vijanden verslaan door een grapje te maken...
  En dus versloegen we orksisten met een knuppel,
  Een sneeuwstorm brult en verandert sneeuw in wervelwinden!
  
  Elf kent geen orksisten, kent genade,
  Ze is onoverwinnelijk sterk...
  Reptielen krijgen een sabel stevig in de nek,
  En Satan zal vernietigd worden!
  
  Geloof niet dat Orcler onoverwinnelijk is,
  Hoewel de kracht van de hel, overweeg alles, verzameld ...
  Als het volk en de partij verenigd zijn,
  De mensen van onze orkmacht scheurden aan flarden!
  
  Elfia staat al eeuwenlang bekend als heilige,
  Ze brak de Tijgers als metaal...
  Verspreid van begin tot eind,
  Alleen een jonge man droomde van zo'n land!
  
  We wonnen als reuzen
  Gehakte tegenstanders weten het met een zwaard ...
  We zijn lichte elfen, we zijn onoverwinnelijk in gevechten,
  We zullen de tegenstanders van het vaderland verslaan!
  
  Geloof ons, niets zal ons tegenhouden
  En je kent ons, niets zal winnen...
  We zullen de kale Führer begraven,
  We hebben een scherp zwaard en een stalen schild!
  
  In het hele universum is er geen mooiere Elfi,
  Het zal eeuwenlang een tijdperk van licht kennen...
  Alle generaties zullen vrede en geluk zijn,
  Het vaderland heeft een stevige hand nodig!
  
  Dus als je Orklin speelt,
  Laten we Orkmacht als as in bloed uitsmeren...
  Dat zal de tijd zijn van de grens van de hemel,
  En samen met Lada regeert de liefde!
  De jongenskapitein zingt zo goed met zijn lieve stem. En het is echt prachtig en er stroomt een stroom in mijn ziel.
  De burggravin merkte glimlachend op:
  - Ja, dit nummer heeft ons veel geholpen!
  De kraaien raakten inderdaad verdoofd en vielen verbijsterd neer, alsof ze met knuppels of misschien met iets zwaarders in de hersenen waren geslagen.
  De meisjes, natuurlijk, gewapend met zwaarden en bijlen, hakten op zeer bekende wijze de orks. En hun bereik was groot, en de pijlen schakelden de beren met grote efficiëntie uit. Natuurlijk konden de krijgers het ook niet laten om katapulten en ballista's te gebruiken. En ze gooiden grote potten met brandbaar mengsel, olie en alcohol weg. En verbrande orks als worsten.
  Gulliver likte zijn lippen en merkte op:
  - Erg smakelijk! En de geur van verschroeid vlees is absoluut heerlijk!
  De burggravin knipoogde naar haar tegenhanger en piepte:
  Lamsvlees is zeer sappig
  Meisjesclub is erg krachtig!
  De krijgers pakten het en werden opnieuw uit de scharlakenrode tepels van de borst gestoken met dodelijke bliksem.
  En zoveel kwade orks brandden en brandden. Dit zijn de echte prestaties van het leger van het licht.
  En op blote voeten, mooie meiden.
  Gulliver siste:
  - Dit is mijn snuit! Er zal een boete zijn, er zal een boete zijn!
  Hier bleek zo'n agressieve gril.
  Nou, waarom neem je de meisjes niet en roep:
  Een kwaadaardige ork kruipt over de rotsen,
  Verpletter hem met napalm!
  Heb geen medelijden met orcs
  Dood alle klootzakken!
  Hoe bedwantsen te verpletteren -
  Branden als kakkerlakken!
  ' piepte de burggravin en knipoogde met haar saffieren ogen.
  - Dit is een buitengewone charme!
  Gulliver knipoogde naar haar en piepte:
  - Laat er licht zijn
  Ik ben niet in de hemel geweest...
  De dageraad zal komen -
  En natuurlijk gaan we naar de hemel!
  De burggravin lachte en merkte op:
  - Ja, natuurlijk, laten we gaan. En wij komen nog een keer!
  De jongenskapitein knipoogde naar zijn partner en zong:
  Ik zou naar de hemel gaan, ik zou naar de hemel gaan
  Hier was ik, maar daar was ik niet!
  En het terminatorkind slingerde dodelijke kracht en een zeer compacte doodserwt naar de orc-vijanden.
  Ze vloog en snelde en verspreidde vijanden in alle richtingen. En de orks rolden met hun hoofden.
  De burggravin blafte:
  - Phasmagoria - de hoogste standaard!
  Gulliver gromde:
  - Het is juist! Verdomde democratie tot tsarisme!
  Het meisje giechelde en merkte op:
  - De koning moet in het hoofd zitten, en niet op de troon!
  En haar saffieren ogen schitterden als sterren. En het bleek heel charmant te zijn.
  De jongen piepte:
  - Voor een nieuwe, eerlijke wereld!
  De burggravin merkte op:
  Er woedt oorlog in het universum,
  En hoeveel kun je lijden...
  Satan heeft zich losgemaakt,
  En begon woedend te moorden!
  Gulliver gromde:
  - Ja, ik deed het! De enige vraag is wanneer? Er zijn altijd moorden geweest!
  Het meisje knikte.
  "Sinds de tijd van Kaïn, bedoel je?
  De jongen antwoordde:
  - De eerste moord vond plaats in menselijke gedachten! Zelfs toen Adam niet geschapen was, bestond alleen zijn geest!
  De burggravin vroeg glimlachend:
  - Denk je dat de ziel eeuwig was?
  Gulliver knikte krachtig en stampte met zijn kinderlijke, blote voet:
  - Hoogstwaarschijnlijk is dat zo! Hoe dan ook, de Heer God blies met zijn adem in de mens en bevolkte hem met zijn eeuwige, onsterfelijke, altijd bestaande deeltje!
  Het meisje zong glimlachend:
  Heb de Heer lief met je ziel
  Moge Jezus bij je zijn...
  En als je een jongen naar de hemel wilt,
  Droom van Christus alleen!
  
  TROL EN ELFI VERSUS ORC
  ANNOTATIE
  De trol en de elf, aan het hoofd van een enorm leger dat uitsluitend uit zeer mooie, mollige en gespierde meisjes bestaat, gaan de strijd aan met een horde orks. En de krijgers tonen hun hoogste klasse!
  . HOOFDSTUK 1
  De trollenjongen en het elfenmeisje stonden nu aan het hoofd van een heel groot leger.
  Voor hen uit liepen meisjes in de pas. Ze droegen alleen doorschijnende tunieken die hun mooie, gebruinde, gespierde lichamen niet verborgen. En de blote, sterke benen van de meisjes sloegen een stap.
  De schoonheden trokken hun tenen naar achteren en strekten hun krachtige en tegelijkertijd sierlijke, dunne taillelichamen tot het uiterste uit.
  En wat een krachtige en luxueuze heupen hebben de meisjes, waarvan de contouren niet verborgen zijn door dunne tunieken.
  Vier heldere sterren straalden van bovenaf en gaven een zeer sterke gloed.
  De meisjes bij de infanterie zijn anders bewapend. Wie heeft bogen, wie heeft krachtigere kruisbogen met pijlen. Er zijn krijgers met zwaarden en mensen die pijlen gooien. Sommige mooie en gespierde meisjes hebben ook krachtige bijlen achter zich, die in staat zijn om de grootste jager doormidden te snijden.
  Toen de trol en de elf rondkeken, zagen ze bovendien meisjes op paarden, op kamelen, en zelfs op olifanten! De meisjes waren zonder uitzondering erg gespierd, met grote, hoge borsten, gebruind, op blote voeten en nauwelijks bedekt door kleding.
  En hun haar heeft verschillende kleuren: groen en blauw, en oranje, geel, rood, wit en zelfs gespikkeld. Maar over het algemeen zijn de meisjes erg chic. En hun benen zijn bloot, spierballen rollen onder de chocoladehuid.
  Degenen die gewone strijders zijn, hebben geen decoraties, en versieringen zelf. Maar de krijger-commandanten zijn versierd met armbanden om hun armen en benen gemaakt van goud, zilver, platina, bedekt met edelstenen. Sommige meisjes hebben ook oorbellen en broches in hun haar gemaakt van edelstenen. Het ziet er allemaal heel mooi uit. De gezichten van de meisjes zijn jong, vriendelijk en helemaal niet slecht, hoewel hun kin moedig is. En toch ruiken veel meisjes heel aangenaam en erotisch. Er is een aroma van zowel dure parfums als natuurlijk van zeer sterke, gespierde en tegelijkertijd verleidelijke lichamen.
  De trollenjongen, die naar hen keek, voelde zo'n sterke opwinding dat hij bijna ontplofte.
  Er waren alleen maar meisjes in de buurt. En er zijn er duizenden. Allemaal nauwelijks bedekt, zeer verleidelijk en opwindende mannelijke lust!
  Naast de Raptor, zoals de jonge trol wordt genoemd, rijdt zijn elfenvriend, een nobele burggravin, op een eenhoorn. Erimiada is de enige vertegenwoordiger van het schone geslacht die schoenen heeft - sandalen, versierd met diamanten en topaas. Zelf is ze gekleed in een luxueus kostuum en op haar hoofd schittert een kroon van stralende edelstenen die op aarde onbekend zijn. En op de hoge kist van de bestelling.
  Zoals de Raptor. Ze lijken het bevel te voeren over een leger van vele duizenden mooie, halfnaakte meisjes op blote voeten.
  Erimiada, kijkend naar deze pracht van zulke mooie meisjes die marcheren, slaand op hun blote zolen, met een zeer sierlijke buiging van de hiel op de scherpe stenen van de weg, pakte op en zong;
  Boven de sterren zullen we over de planeet vliegen,
  De felle zon zal schijnen...
  Heroïsme van de elfen van licht gezongen,
  Verandert een jager in een spel!
  
  De tijd zal echt onstuimig worden,
  Waar een onweersbui over de wereld schittert...
  De appel bloeit in overvloed,
  Natuurlijk komt de lente eraan!
  
  Er zal een tijdperk komen, geloof het elfinisme,
  Waar ieder mens een demiurg is.
  We zullen de vlek van het gezicht wegwassen, we zijn orcishisme ,
  Indien nodig ploegen en ploegen!
  
  Trouwe goden zullen over de hele wereld komen,
  Ze zullen de elf vreugde en gelach bezorgen...
  Wij zullen de haren zalven met mirre ,
  Om succesvol te zijn in een glorieus bedrijf!
  
  Ja, Elfia is een wereldland,
  Elfinisme heilig land...
  Het meisje op blote voeten rende
  Ze komt van een gegeven bruid!
  
  Ja, hou van de schoonheden van Elfia,
  Wat creëerde metaal uit steen ...
  Mensen zullen, geloof me, gelukkiger worden
  Laat napalm uit de lucht stromen!
  
  Zoek geen geluk zonder Rod,
  Hij zal voor altijd liefde geven...
  Onder de hiel in de slag om Svarog,
  Gemorst monstersbloed!
  
  Er is geen mooier land van reuzen,
  Het heeft trollen en kabouters in de gelederen...
  Wij zijn voor altijd verenigd met het vaderland,
  Wij zullen in ieder geval winnen, ken de strijd!
  
  Dus waarom is de persoon zo verdrietig?
  Je kende tenslotte de kracht van Svarog ...
  goede gevoelens oproepen,
  Onze Lada houdt van ideaal!
  
  Het zal beter worden dan het universum, geloof me
  Als het elfinisme begint te heersen...
  Wij zijn Svarog gelukkige kinderen -
  Laten we orkshisme in quarks vernietigen!
  
  Binnenkort zal de aarde stralen,
  Binnenkort een groot succes...
  En Yarilo zal opkomen als een glorieuze zon,
  En zal iedereen glans geven!
  
  Laten we drinken voor het vaderland, meisjes,
  Zodat Elfie voor altijd kan bloeien...
  Om een eindeloos salaris te hebben -
  Waarover het geen schande is om te dromen!
  
  Laat de Elf boven het universum uitstijgen,
  En laat iedereen Gods grijns zien...
  Met zijn kracht in onvergankelijke veldslagen,
  We zullen het meest sluwe bedrog onthullen!
  
  Binnenkort gaat de zon feller schijnen
  De ruimte zal als een binnenplaats worden...
  Dus verbrand het vuur, je bent heter,
  Slijp een bijl uit staal!
  
  En dan met het lied van de Grote Lada,
  Dat bracht machtige goden voort...
  We zullen in staat zijn de wilde stam uit te roeien,
   Elf-glorieuze zwaardzwaaiende zonen!
  De roofvogel grinnikte en merkte op:
  - Het laatste couplet is nogal betekenisloos. Wil je de elf-glorieuze zonen omhakken , dat wil zeggen jezelf?!
  Erimiada antwoordde met een lieve glimlach:
  - Nee, ik heb me een beetje vergist. Eigenlijk bedoelde ik te zeggen dat de zonen en dochters van de elfen in staat zullen zijn een stam van wilde hordes neer te halen. Over het algemeen is het gewoon een romantisch liedje!
  De Raptor stond op het punt iets te zeggen, toen plotseling een mooi meisje met blote, gebruinde benen op een bugel blies. Tegelijkertijd wapperde haar koperrode haar in de wind, als een strijd-, proletarische vlag. En de krijger trompetterde.
  Andere meisjes, waarvan er vele duizenden zijn, begonnen zich haastig te reorganiseren van marcheren naar gevechtsformatie. Helemaal achterin een enorm leger van geschreven, ook al waren ze gespierd, glanzend van het zweet en ruikend naar parfum en de geur van vrouwelijke kracht, trokken oorlogsmammoeten katapulten en ballista's.
  Erimiada merkte grijnzend op en liet haar parelwitte tanden zien:
  - Het lijkt erop dat het heel leuk gaat worden!
  Raptor haalde diep adem en antwoordde:
  - Eén ding vind ik walgelijk: hoeveel van zulke heerlijke en unieke schoonheden zullen er sterven!
  De elf sprak vol zelfvertrouwen:
  - De oorlog is niet compleet zonder slachtoffers, alleen met seks kun je zonder orgasme!
  En beiden, de elf en de trol met kronen, lachten vrolijk hun tanden bloot.
  Daarna begonnen ze ook bevelen te geven met hun sonore en zeer opgewekte en vurige stemmen.
  Erimiada nam het aan en opnieuw zong ze met veel gevoel en expressie, dansend op haar sneeuwwitte eenhoorn;
  Glorie aan het land dat bloeit in de lucht,
  Glorie aan de grote, heilige Elf...
  Nee, niet om in eeuwige stilte te verkeren -
  De sterren van het parelveld bevloeiden!
  
  De grote Almachtige Svarog is bij ons ,
  Zoon van de Almachtige, geduchte Familie...
  Zodat deze Krijger kan helpen in de strijd,
  We moeten de Elfengod verheerlijken!
  
  De meisjes twijfelen niet, geloof me,
  De meisjes vallen woedend de horde aan...
  Het hondsdolle beest zal in stukken worden gescheurd,
  En de vijand zal een klap op zijn neus krijgen!
  
  Nee, probeer de elfen niet te breken,
  De vijand zal ons niet op onze knieën dwingen...
  We zullen je verslaan, boze klootzak,
  Elfin is bij ons !
  
  Nee, geef nooit toe aan vijanden
  Meisjes op blote voeten vochten onder Elfskvoy ...
  We zullen geen zwakte en schaamte tonen,
  Laten we afrekenen met de grote Satan!
  
  Moge God een einde maken aan uw strijd
  En vernietig de hordes van de Wehrmacht op beroemde wijze ...
  Zodat ze met nullen eindigden,
  Zodat het niet stil is op de begraafplaats!
  
  Geef de meisjes wat je wilt, vechters,
  Dus dit wordt geregeld voor de Orkshisten...
  Vaders zullen trots op ons zijn
  Wij, net als koeien, de tegenstander, zullen niet melken!
  
  Het is waar dat de lente snel zal komen
  Er zullen korenaren in de velden staan...
  Ik geloof dat onze droom werkelijkheid zal worden
  Als je voor de waarheid moet vechten!
  
  God, dat betekent dat alle mensen liefhebben,
  Trouw, sterk, eeuwig van vreugde...
  Ook al vloeit er gewelddadig bloed,
  Vaak is het meisje onzorgvuldig!
  
  Wij verpletteren de vijand in de strijd,
  Zoiets luchtigs doen...
  Ook al raast er een onweersbui over de werelden,
  En de donkere eclips komt eraan!
  
  Nee, de elfen zullen bij het graf staan,
  En ze zullen niet eens toegeven aan de orks...
  Je schrijft de jongens in een notitieboekje,
  En scherp al je sabels voor schelden!
  
  Ja, het is waar dat de dageraad zonder randen zal zijn,
  Geloof me, iedereen zal vreugde krijgen ...
  We openen er nog een, geloof de wereld
  De hand van het meisje strekt zich hoog uit!
  
  Kunnen wij elfen dit doen, geloof me
  Het feit waar we niet eens van durven dromen...
  We zien duidelijk het helderste doel,
  Nee, draag geen onzinvechters!
  
  We vliegen voor de lol naar Mars
  Laten we de velden daar openen, de robijnen tellen...
  En we laden de orcs recht in de ogen,
  Hordes cherubijnen zweven boven ons!
  
  Moge het elfenland beroemd zijn,
  Wat gaf elfinisme aan de volkeren ...
  Ze is voor altijd aan ons gegeven door geboorte -
  Voor het moederland, voor geluk, voor vrijheid!
  
  In Elfia, elke krijger uit de kribbe,
  De baby trekt aan het handvat van het pistool...
  Daarom beef je, slechterik,
  Wij roepen het monster ter verantwoording!
  
  Ja, de onze zal een vriendelijke familie zijn,
  Wat zal het elfinisme in het universum opbouwen...
  We zullen echte vrienden worden,
  En onze zaak zal creatie zijn!
  
  Elfinisme is tenslotte voor altijd gegeven door geboorte,
  Zodat volwassenen en kinderen gelukkig zijn ...
  De jongen leest nog steeds in lettergrepen,
  Maar de vlam van de demiurg schijnt in de ogen!
  
  Mogen mensen voor altijd gelukkig zijn
  Dat ze samen vechten voor de zaken van Svarog...
  Binnenkort zullen we de kust van Folgi zien,
  En we zullen op de eervolle plaats van God zijn!
  
  Ja, de Elf kan niet gebroken worden door de vijanden van het Vaderland,
  Het zal sterker zijn, zelfs staal ...
  Elfiya, je bent een moeder van kinderen,
  En onze vader, geloof me, vanaf de wijste afstand!
  
  Er zijn geen barrières voor het vaderland, geloof me,
  Het blijft vooruit gaan...
  De koning van de hel zal binnenkort schaakmat zetten
  Ook al heeft hij tatoeages op zijn handen!
  
  We zullen ons hart geven voor ons moederland,
  Laten we alle bergen beklimmen, geloof me hoger...
  Wij meisjes hebben veel kracht,
  Soms blaast het zelfs het dak op!
  
  Voor Elf gaf de jongen ook een abonnement,
  Hij zei dat hij hevig zou vechten...
  In zijn ogen sprankelend metaal,
  En de RPG zit stevig verborgen in de knapzak!
  
  Laten we dus niet voor de gek houden
  En het is beter dat we allemaal samen als een muur staan...
  Examens, slechts vijf inleveren,
  Zodat Abel regeert, en niet de boze Kaïn!
  
  Kortom, er zal geluk zijn voor mensen
  En de macht van Svarog over de heilige wereld...
  Orkshisten die je speels verplettert,
  Laat Lada geluk en een idool zijn!
  Dit was echt het liedje. En verderop valt een enorme horde orcs al mooie, blote voeten, gebruinde en zeer verleidelijke en smakelijk uitziende meisjes aan.
  En deze wezens zijn, in tegenstelling tot de elfen en trollen, erg gemeen met lelijke gezichten. Orks zien eruit als beren, alleen onvergelijkbaar lelijker, en hun muilkorven zijn zo verschrikkelijk en weerzinwekkend.
  De meisjes met kruisbogen openden als eerste het vuur. Kruisbogen zijn tenslotte een speciaal mechanisme met zware bouten gedrenkt in gif, en ze slaan op een grotere afstand dan pijlen.
  De vrouwelijke krijgers lieten hun blote, gebruinde, sterke benen stevig rusten en lieten snel de trommels draaien.
  En nu vliegen de kruisboogpijlen met een schril fluitje. En ze dringen er letterlijk doorheen en rammen orkberen. En de schoonheden glimlachen nog steeds met hun sprankelende tanden, als de meest selectieve parels uit de schatkamer van de sultan.
  En toen knielden ook de schoonheden met strikken neer. Een boog kan vaker worden afgevuurd dan een kruisboog. En tegelijkertijd trekken de meisjes met hun blote, behendige, sierlijke voeten aan het touwtje. En ze doen het heel slim en cool.
  En de pijlen vliegen, glijden langs een hellende boog en verbazen met hun ongelooflijke, vernietigende kracht van stinkende en harige beren. En het ziet er buitengewoon indrukwekkend uit. En spattende fonteinen van vuil bruin bloed van dode wezens.
  En de meisjes, nou ja, ze zijn zo mooi, en wat is het prettig om naar de bewegingen van hun zeer sierlijke en harmonieus geplaatste spieren te kijken.
  Maar andere krijgers zetten ballista's en katapulten in. En dit wapen is ook erg krachtig. Hele vaten molotovcocktails vliegen in een hoge boog. En hier is zo'n geschenk van vernietiging, hoe hij je zal meenemen en je midden in de horde orks zal slaan. En het zal werkelijk iedereen verscheuren en verbranden. En zo niet allemaal, dan waarschijnlijk een goede honderd. En dit is een epische strijd.
  Orks branden levend als kaarsen aan een kerstboom in een rijk huis tijdens kerstvieringen.
  En de geur van brandend vlees verspreidt zich ver.
  En de meisjes begonnen slingers en stroppen naar de oprukkende orks te gooien. En ze baanden zich ook een weg door een enorme menigte hondsdolle en harige beren. En zij, deze dieren vielen en lieten fonteinen van onaangename vloeistof vrij.
  De meisjes hebben de aanvallende horde tot nu toe op afstand vernietigd en vrijwel geen verliezen geleden.
  Toegegeven, sommige orks probeerden ook pijlen en stenen te gooien.
  Hier werd de blote zool van de schoonheid geraakt door een punt. En het meisje riep:
  - Verdomme, het doet pijn!
  Erimiada merkte grijnzend op:
  Ja, de wereld is vol pijn! Maar de benen van de meisjes genezen heel goed.
  De roofvogel zong, terwijl hij zijn grote tanden ontblootte als die van een paard:
  - Oh, welke benen,
  Zo maken ze jongens...
  Wees niet bang schat
  Dood de ork maar beter!
  De meisjes vochten over het algemeen uitstekend. En nu vallen er weer vaten met een brandbaar mengsel op de orcs. En pijlen en kruisboogpijlen, en slagelementen uit een slinger, en pijlen.
  Wat ontbreekt is een goed machinegeweer, dat de oprukkende orcs als een tsunami-golf kan neermaaien. En dit is inderdaad een serieus probleem. Maar in deze wereld zijn er helaas geen vuurwapens. En misschien zelfs gelukkig dat zulke smerigheid nog niet is uitgevonden.
  Maar ballista's en katapulten werken net zo goed. Bovendien gebruiken de meisjes, die kapotte vaten gooien met zoiets als napalm, ook stoomenergie. Daar hebben ze de kolen voor bewaard. En dan nemen het schietbereik en de vuursnelheid van de katapulten met een paar ordes van grootte toe. En de krijgers werken hier met grote snelheid. En hun blote, roze, ronde hakken flitsen voorbij. En de snelheid is geweldig.
  Ook hier snellen nieuwe gaven van vernietiging langs de boog. En zulke aanvallen ontploffen net als kleine kernbommen.
  Dat is hoeveel orks tegelijk naar de onderwereld gaan. En je kunt nog steeds een aantal wapens gebruiken die dodelijker zijn.
  Vooral hier explodeert het vat in de lucht boven de orks, en giftige naalden en explosieve ballen verspreiden zich naar de zijkanten.
  En zoveel orks verminken en sterven. En de meisjes zelf krijgen ook blauwe plekken en schrammen van deze harige wezens. Maar tot nu toe is er nog niemand gedood. Hoewel een van de meisjes zo ernstig gewond raakte dat ze haar meenamen en op een brancard wegdroegen.
  Ja, dit is inderdaad een zeer ernstige en bloedige strijd. En dan lijken het lelijke en het glamoureuze met elkaar te vechten. En alles ziet er zo cool en groovy uit.
  Erimiada nam opnieuw op en zong met veel gevoel en kracht, met haar prachtige en unieke stem;
  Ik ben een elfengeitmeisje,
  Ze werkte ook op de velden, liefdevol geploegd ...
  Maar er raasde een vreselijke storm...
   Orkshist viel aan, omdat er niet genoeg ruimte voor hem is!
  
  Bloedig eenentwintigste verschrikkelijk jaar.
  Met een grote massa valt Orcler aan ...
  Laat de elfen in groepen gaan,
  Granaten barsten - kogels floten!
  
  Nee, de plaats is enger, niet te vinden,
  Wanneer pijn en vernietiging overal zijn...
  Het meisje is nog geen twintig,
  Maar hoeveel pijn en ontbering overal!
  
  Het kwaad valt het orcisme van het moederland aan,
  Zo krachtig, zo wreed...
  Maar ik geloof dat de winnaar het elfinisme is,
  Wie zit er achter Orkwolf , deze orcs zijn blind!
  
  De vijand is erg sterk, je gelooft erin,
  Zijn druk is actief en wreed...
  Orcschisme is gewoon een wild beest
  En tegen het meisje is het beeld met blauwe ogen!
  
  Nee, de meisjes zullen niet terugdeinzen
  Ze rennen op blote voeten door de sneeuw ...
  Examens, slechts vijf inleveren,
  En onze meiden vechten heel dapper!
  
  Tevergeefs viel het Orcisme Elf aan,
  Hoewel een bondgenoot de orks helpt...
  En het harige monster zal naar beneden vliegen,
  Hoewel vleesetend elfen doodt!
  
  De meisjes kennen het woord niet - er is vrede,
  Ze zijn wanhopig om te winnen...
  Hoewel Orcler zo cool is in woorden,
  Wat is gewoon een clown geworden!
  
  Laten we de orcs snel afleveren, meisjes schaakmat,
  De vijand is behoorlijk trepanned onder Elfskvoy ...
  Dan was er het legendarische Elfagrad,
  Hij ontmoette een scherpe confrontatie !
  
  Welnu, wat is "Tiger" voor meisjes?
  Echt een krachtig apparaat...
  We hebben geen onbeleefde, schone spelletjes nodig,
  Wiens leger van orksisten werd verpletterd!
  
  Hier helpen ze de orcs sterk FSA,
  Ze geven gratis vliegtuigen, tanks ...
  Ze moeten gek geworden zijn
  te veel eet met bilzekruid !
  
  Ja, Orcler werd neergeschoten als een hond
  En Oring greep de ruimte op de troon...
  Misschien niet volwassen genoeg voor een grote,
  Dat dikke zwijn in de koninklijke kroon!
  
  Maar FSA met Trolltaniya nu,
  Dus begonnen ze ijverig de orkshisten te helpen...
  Het leger van verliezen zal de elfen niet tellen,
  En het gedempte elfinisme gaf!
  
  Dit is gewoon een helse uitlijning,
  Wanneer de macht van het kapitaal verenigd is...
  En dreigt in te storten...
  Landen voor Orkshisten, weet je, er zijn niet genoeg Fyanki!
  
  Tevergeefs voorziet Sam hen van een bom,
  Koning, wat stuurt er in vredesnaam eten ...
  Nadat we immers de EFSR in de strijd hadden gewonnen,
  Orkdolph valt de oude bazen aan!
  
  Verliezen dragen we natuurlijk veel,
  De meisjes lopen zelfs in de kou op blote voeten...
  Maar indien nodig zullen we Elfskva redden,
  We hebben zulke vlechten van goud!
  
  Als ze Elfagrad verdedigden,
  Geloof me, we kunnen Orklin bereiken...
  Voor de elfen in het leger is deze afstemming
  Als het volk en het leger verenigd zijn!
  
  De meisjes kennen de woorden gewoon niet, nee,
  En ze vechten hevig met de orks...
  We zullen zien, de meisjes geloven de dageraad,
  Hoewel de ogen soms net schoteltjes zijn!
  
  Ik geloof, eerlijke elfenkoning,
  Zal de wil sterker kunnen maken dan staal ...
  Laat er een Elfislavny- soeverein zijn,
  Kohl slaagde er niet in om alles netjes te doen Ftalin !
  
  Ja, laat het elfenland bloeien,
  Het pad zal een constructie zijn in het licht van het elfinisme ...
  Wint open een onbeperkt account,
  Hoewel de kinderen van het revanchisme hun tanden blootleggen!
  
  Nou, wat zeg je ervan, oom, formidabele Sam,
  Je hebt jezelf opgevoed, denk aan de dood ...
  Het is gelukt de EFSR-orkshisten af te weren,
  En dit betekent de dood van het kapitaal!
  
  Hoe gaat het, en meer dan eens, geen twee gevechten,
  Elfe worden gezien ...
  Zodat nullen niet naar hun thuisland komen,
  Misschien om een wonder voor God te creëren!
  
  Waar Ftalin dat eenvoudigweg niet kon,
  Meisjes op blote voeten kunnen dit doen ...
  Voor hen machtige God, heilige Svarog ,
  En nauwkeurigheid bij het schieten vanuit een machinegeweer!
  
  Kortom, de strijd is helemaal niet het einde,
  Wij, de lichtelfen, streven, weet wel, naar wraak ...
  In de strijd zullen er een oude man en een jongeman zijn,
  We geven de orks geen vreselijke kans!
  
  Kortom, wij zijn meisjes op blote voeten,
  Opnieuw probeerde hij fel aan te vallen,
  En een blote hiel, een sterke vuist.
  Zo verdomd dat de kwade ork zijn ogen tot spleetjes knipperde !
  
  Ik geloof dat de elfen niet zullen worden overspoeld met droesem!
  Onder de vlag van de grote Svarog...
  Vecht voor het moederland en wees niet bang,
  Want er zal binnenkort veel geluk zijn!
  
  ZOON VAN ALEXANDER DE MACEDONI EN POPADANETS
  ANNOTATIE
  De jongensvechter Vitaly Akulov belandt in het oude Babylon tijdens het bewind van Alexander de Vierde, de zoon en erfgenaam van Alexander de Grote. Daar wisselt hij van plaats met de koning van het grote rijk - de jongens lijken erg op elkaar en ze beginnen zeer interessante en opwindende avonturen.
  . HOOFDSTUK 1
  De jongen bevond zich plotseling in een oude oude stad. Er stonden overal nogal hoge, witte gebouwen. Ook al is het buiten vies. Vitalik floot en merkte op dat hier oude tijden te zien zijn. Het lijkt op een hele grote stad, langs de straat waar olifanten liepen.
  De jongen liep en verse mest blies in zijn gezicht. Er waren mensen in de buurt. De meesten zijn gekleed in lichte tunieken, sandalen en gewaden. Maar velen, vooral jongens, waren bijna naakt en op blote voeten. Echt warm. Er zijn veel kinderen, en ze zijn gebruind en donker, maar onder de zwarte flitsen ook witte hoofden. Meisjes in lichte tunieken. De rijken dragen nog steeds sandalen, terwijl de armen blootsvoets zijn.
  Vitalik zelf doet taekwondo, waarbij ze veel schoppen en voorwerpen breken, onder meer voor het inleveren van een riem. En daarom hield de jongen niet van schoenen. Hij probeerde zoveel mogelijk op blote voeten te rennen, zodat de kinderzolen niet zacht waren en bedekt waren met hard eelt. En nu pakte hij het en sprong in een soort portaal, terwijl hij door Moskou rende. En belandde in een oude stad. De toespraak was onbekend voor mensen, maar tegelijkertijd begreep Vitalik alles.
  Onder de blote voeten van de jongen de hete kasseien van de stoep, maar de blote, harde zool doet geen pijn. Een ander ding is dat ze hem als een slaaf beschouwen. Hoewel Vitalik een mooi T-shirt heeft met een nieuwe korte broek. En veel jongens zijn helemaal niet arm, ze pronken het liefst met hun blote hielen, al was het maar ter verharding, en om te laten zien dat ze niet bang zijn voor de hete kasseien van de stoep.
  Vitalik liep door de oude stad. En glimlachte, de sensaties bewonderend. Er waren grote beelden en grandioze paleizen. En tegelijkertijd is er veel vuil in de stad. Het was niet zo leuk voor de slavenjongens die hier alles schoonmaakten.
  Vitalik vroeg aan een van de jongens op blote voeten, in een lendendoek:
  - Wat is deze stad?
  Hij keek naar Vitaliks felgekleurde T-shirt en het prachtige, vergulde horloge aan de gebruinde hand van de jongen, maakte een respectvolle buiging en antwoordde:
  - De grote stad Babylon is de hoofdstad van de Macedonische staat!
  Vitalik grinnikte en vroeg:
  - En Alexander de Grote leeft, hoop ik, nog?
  De jongen boog opnieuw en antwoordde:
  - Hij leeft eeuwig en is een god op Olympus!
  Vitalik knikte en zong:
  - Schittert met een stralende ster,
  Door de donkere duisternis...
  Grote held Alexander
  Kent geen pijn, geen angst!
  De slavenjongen wilde iets zeggen, maar de opzichter in sandalen en mantel verscheen en sloeg de jonge slaaf met een zweep op de rug. Hij schreeuwde en begon wraakzuchtig de straat te vegen.
  Vitalik riep uit:
  - Kinderen slaan is niet goed!
  De opzichter keek naar de jongen. Blote, gebruinde benen, maar een vrolijk T-shirt en een gouden horloge aan zijn handen. Misschien is dit de zoon van een nobel persoon.
  En de opzichter antwoordde:
  - Slaven moeten met een zweep onderworpen worden gehouden. Heeft je vader je nooit geslagen?
  Vitalik antwoordde eerlijk:
  - Nee!
  De opzichter was verrast:
  - Vreemd! Zelfs nobele jongens worden gegeseld. En je gezicht doet me aan iemand denken.
  Vitalik antwoordde op strenge toon:
  En je moet je plaats kennen!
  De man deed een stap achteruit en voelde zich verlegen. De jongen sloeg zijn blote, gebeitelde, zeer sterke voeten verder en zong:
  Spartacus is een grote krijger en held,
  Dapper gevochten met een enorm leger...
  Hoewel hij een slaaf was, maar, en nu de koning,
  Laat de overwinning stralen!
  Vitalik wilde blijven zingen, maar de inspiratie verliet de jongen. Eigenlijk wilde ik avontuur.
  En dus ging hij naar het centrum van Babylon. Deze stad was de grootste in de oudheid, totdat Rome opkwam. De jongen bewoog zich gemakkelijk, als een lynx, en zijn humeur was als dat van een speurhond die het spoor volgde.
  Het leven krioelde overal. Rechts, op het plein, werd een jongen van een jaar of veertien, met lang blond haar, gegeseld.
  De tiener was verdrietig en liep met zijn hoofd naar beneden, en terwijl hij zijn schaamte met zijn handen bedekte, scheurden ze zijn lendendoek af.
  De menigte floot en joelde, het was interessant hoe ze een knappe en gespierde jongen zouden verslaan. Vooral vrouwen keken graag. Nog steeds ver verwijderd van de islam, en ze waren met open gezichten, velen in lichte tunieken, kort, wat comfortabeler is in de hitte. Sommigen van de armere en jongere mensen lopen blootsvoets, terwijl de rijkere sandalen en armbanden dragen.
  Vitalik keek ook naar dit spektakel. De jongen met een droevige blik ging gehoorzaam op de geiten liggen. Hij werd vastgezet door de assistenten van de beul - ook tieners die naakt waren tot aan hun middel, maar in broeken en laarzen. En natuurlijk is de beul zelf een zeer gespierde misdadiger.
  Dus nam hij een staaf uit de mand en bevochtigde deze met water.
  De heraut las de beschuldiging voor:
  - Wegens gebrek aan respect voor de ouderen, onbeschaamdheid, wordt een jongen van veertien jaar Cyrus veroordeeld tot vijftig zweepslagen op de rug en billen en vijfentwintig slagen op de hielen!
  De menigte juichte instemmend. De beul pakte een sterkere zweep en gaf een klap op de gespierde, door de zon verbrande rug van de jongen. Hij was niet op volle sterkte en de huid zwol alleen maar op.
  Vitalik dacht: moet hij ingrijpen? Maar wat zou het punt zijn? Er stonden een tiental lange mannen, gewapend met bewakers. En de menigte brulde instemmend. Daarnaast is het mogelijk dat de jongen om de reden wordt geslagen. De oudheid is hard. En God zelf beval dat de jongens gegeseld moesten worden. Zelfs in de Bijbel, in het humane Nieuwe Testament, werd aanbevolen om kinderen met een stok te slaan.
  De jongen ademde zwaar en klemde zijn tanden op elkaar en was stil. De beul sloeg hem afgemeten, en de huid barstte al en het bloed stroomde.
  Vitalik merkte met een zucht op:
  - Wat een wereld!
  En de tiener werd nog steeds geslagen. Vitalik ging verder, hij wilde hier niet naar kijken. Hoewel veel mensen natuurlijk van het spektakel houden. Vitalik ging verder.
  Hij herinnerde zich de film "Treasure Island", nog steeds die op zevenendertig.
  Er was een meisje in plaats van een jongen. En ze dreigden haar hielen te bakken.
  Ja, dat zou pijn doen. Vitalik vroeg zich af of het meisje zou hebben geschreeuwd of zou hebben gezwegen als een partizaan.
  Natuurlijk heb ik na deze film, puur uit nieuwsgierigheid, zelf gecontroleerd hoe het vuur mijn hielen verbrandt. En hij deed het met gaskamfer . Ervan overtuigd dat het inderdaad erg pijnlijk is. En dan waren de voetzolen van de kleine jongen nog niet te ruw, maar wel erg gevoelig.
  En de blaren daarop zwollen pijnlijk op. Toegegeven, ze vertrokken snel. Ja, zulke martelingen zullen ieders tong losmaken. Maar er waren pioniers in fascistische gevangenschap die zwegen. Hoewel misschien bij sommigen van hen de hielen met vuur werden geroosterd.
  Het is waar dat Vitaly nog nooit een film heeft gezien waarin de hakken van de jongens worden gebakken. Hier werd er soms met stokken geslagen. In één Amerikaanse film sloeg een Engelse officier een jongen zelfs met een ketting op zijn blote zool. En die voet was gezwollen en de jongen had pijn. Maar nooit met vuur.
  Er zijn ook maar heel weinig films waarin jongens met stokken op de hielen worden geslagen.
  Vitalik draaide zich om en keek. Dat zie je niet vaak.
  De rug van de jongen veranderde in een bloedige puinhoop en de beul sloeg al met een stok op de zool. Verrassend genoeg hield de jongen zijn geschreeuw in en toonde hij moed. Alsof hij een Spartaan was.
  Vitalik besloot dat hij na de pak slaag deze jongen zeker zou leren kennen. Bovendien is de stad onbekend en weet hij niet waar hij heen moet. Had jij het idee om gladiator te worden? Maar dit is niet het oude Rome, en het is niet bekend of er tijdens het bewind van Alexander de Vierde gladiatoren in de Macedonische staat waren.
  Hoewel er hoogstwaarschijnlijk enkele vechters waren die het publiek vermaakten.
  Vitalik wist het nog niet, zat hij hier lange tijd vast, of was het gewoon een wandeling door Babylon?
  De gemakkelijkste manier is om je bij het leger aan te sluiten. Er zal een dak zijn, en voedsel, en geld in geval van oorlog.
  En Vitalik, de taekwondovechter, is erg sterk. Ja, en hij heeft een concept van vechten met zwaarden.
  dat ik niet lang wilde blijven hangen in een wereld zonder computers, gameconsoles, smartphones, iPhones , tv's en internet. Wat moet er in dit geval eigenlijk worden gedaan? Ik wil iets om mee te spelen.
  Vitalik was dol op historische strategieën. Waar ben je bijvoorbeeld in de plaats van de Russische tsaar Ivan de Verschrikkelijke. En jij wint de oorlog in Livonia tegen de computer. Je bestuurt duizenden eenheden. En je bouwt fabrieken met kanonnen, piepers, stallen of iets dat nog indrukwekkender is. Maar Ivan de Verschrikkelijke is natuurlijk een primitief, net als het Kozakkenspel. Maar iets moderners om met technologie te creëren.
  Het is vooral interessant om van het primitieve systeem naar nanotechnologie te spelen.
  De tiener is klaar met slaan. Hij was erg sterk, dus hij kon opstaan na een pak slaag in zijn eentje. En hoewel de benen van de jongen gezwollen waren, zette hij er nauwelijks een paar stappen op.
  Daarna kreeg hij een lendendoek. En de jongen bewoog zich, door het bloed geslagen, maar niet gebroken.
  Vitalik kwam naar hem toe en stak zijn hand uit. De jongen Cyrus schudde ermee en merkte op:
  -Ik zie dat je geen slaaf bent! Ik zal het niet eens vragen, elk gebaar spreekt van een vrij en waardig persoon.
  Vitalik knikte.
  - Ik ben natuurlijk geen slaaf.
  De jongen keek hem aan en vroeg plotseling, met een ander gezicht:
  - Sorry, mijn ogen zijn wazig. Of het lijkt mij gewoon, maar jij... Uwe Majesteit Alexander...
  Vitalik schudde zijn hoofd.
  - Nee! Ik ben Alexander niet! Hoe ziet het eruit?
  De tienerjongen knikte.
  - Erg!
  Vitalik antwoordde met een glimlach:
  - Ja, het is interessant. Maar ik denk dat hij al...
  De jongen knikte.
  Ja, tien jaar. Maar hij is een grote en sterke jongen. Wat ben jij, ouder?
  Vitalik knikte.
  - Ja! Maar dat is geen probleem. Het is tijd dat ik bij mijn tweelingbroer ga kijken.
  De jongen merkte logischerwijs op:
  - Voor een dergelijke gelijkenis kunnen ze op een paal worden gezet.
  De jonge jongen knikte.
  - Misschien! Maar ik herinnerde me een interessant verhaal, het gebeurde ook als de jongens op elkaar leken en misschien komt het wel goed, alles is heel interessant!
  Vitalik moest natuurlijk aan The Prince and the Pauper van Mark Twain denken. Waar de jongens van plaats wisselden. En dat bleek grappig te zijn. Bovendien is het mogelijk dat Alexander de Vierde niet lang meer had. Er zijn in de geschiedenis veel verschillende versies geweest van de dood van de zoon van Alexander de Grote. En in de strijd, en tegen vergiftiging, en zogenaamd zelfs in de gevangenis. Er waren verschillende versies van de dood van de zoon van de legendarische koning. Het was te lang geleden, en toen braken er moeilijke tijden aan.
  Het rijk van Alexander de Grote stortte in. Lange tijd bestond tussen zulke grote staten alleen het Romeinse Rijk.
  Vitaliy en Cyrus naderden het enorme paleis. Het werd gebouwd door Nebukadnezar. Vrij massief en weelderig. Rondom vol bescherming, inclusief paard.
  De jongens zagen er niet erg indrukwekkend uit. Cyrus heeft over het algemeen alleen een lendendoek en een rug die is gestreept met een zweep. En de hielen zijn gezwollen, je moet op je tenen stappen. Vitalik was zelfs verrast dat de jongen zich vasthield en kon lopen na zo'n wrede executie.
  Cyrus merkte op:
  - Ik lijk heel erg op een slaaf. Ze laten mij niet binnen.
  Vitalik knikte glimlachend.
  - Begrijpen! Maar waarschijnlijk zal mijn toegang ook gesloten zijn.
  Cyrus stelde voor:
  - Ren en vertel hem dat je dringend nieuws hebt voor de koning. Dan zullen ze je voor een heraut of een wandelaar houden, en misschien laten ze je erdoor.
  Vitalik zei:
  - Dat is een goed idee.
  De jongen begon te rennen. Zijn blote, gebruinde, zeer gespierde benen glinsterden als ponyhoeven.
  Cyrus merkte met een droevige glimlach op:
  - Voor wie taarten en donuts,
  En wie kauwt en kegels!
  Vitalik rende naar de bewakers. Hij riep uit volle borst:
  - Dringend nieuws voor de koning!
  De bewakers vroegen in koor:
  - Van wie?
  De jongen antwoordde zelfverzekerd:
  - Van Krator !
  - Kom binnen!
  Vitalik rende verder. Hij rende en inspecteerde het paleis. De luxe was ruw. Er zijn nog ruim driehonderd jaar vóór de geboorte van Christus. En tegelijkertijd is het hier behoorlijk schoon. Slavenmeisjes en jongens schrobben de vloer. Vitalik werd een paar keer afgeremd door de bewakers.
  Tot hij uiteindelijk de troonzaal binnen rende. Alles was letterlijk glanzend goud.
  Er zat een jongen op de troon. Hij was gekleed in luxe kleding en kostbare schoenen, en op zijn hoofd stond een kroon. Het gezicht van het kind leek echt heel erg op Vitalik. En langs de randen stonden bewakers met speren en bogen.
  Vitalik boog en zei:
  - Ik ben blij u te mogen dienen, majesteit!
  De jongen op de troon vroeg bezorgd:
  - Wie ben je? Iemand aan wie je mij doet denken?
  Vitalik antwoordde met een glimlach:
  - Ik wil je alleen spreken, geweldig!
  Alexander de Vierde knikte.
  - Prima! Laten we ons terugtrekken in de kamers, ik praat graag met mijn collega's.
  En de jongenskoning ging naar de kleine troonzaal. En Vitalik, stilletjes op blote voeten stappend, volgde hem. Alexander leek vanwege de schoenen iets groter. En hoe gespierd hij is, is door de kleding niet te zien.
  Ze gingen naar buiten en gingen voor de spiegel staan. Alexander trok graag zijn gehate schoenen uit, waardoor de jongen in verlegenheid werd gebracht, en merkte op:
  We zijn nu even lang!
  Vitaly stelde voor:
  - Laten we de spieren vergelijken.
  En hij trok zijn shirt uit. Zijn spieren waren in feite erg diepgetrokken.
  Alexander trok ook zijn koninklijke gewaden uit en bleef bijna naakt. De jongen was gespierd, maar bleker, en zijn spieren waren niet zo gedefinieerd, maar toch vergelijkbaar!
  Alexander merkte op:
  - Onze eigen moeder zal ons niet onderscheiden.
  Vitaly vroeg glimlachend:
  "Wil je met mij van plaats ruilen?"
  De jongenskoning knikte:
  - Zeker! Ik droom ervan om zonder bewakers in de stad te verschijnen, op blote voeten door de straten te rennen en me in de modder te wentelen. En neem in het algemeen een pauze van de publieke zaken. En wat?
  Vitalik zei:
  - In koninklijke gewaden zal niemand denken dat ik jou ben. En jij zult de mijne dragen!
  Alexander knikte.
  We hebben vergelijkbare stemmen. Luister, ik vind je idee echt leuk!
  En de jongens begonnen zich om te kleden. De schoenen van de koning waren te groot en niet erg comfortabel, maar bezaaid met edelstenen. En de kleding is niet erg comfortabel. Het was duidelijk met welk plezier Alexander een korte broek aantrok. Hij wilde zelfs met ontbloot bovenlijf blijven. Maar het was ongemakkelijk om het shirt in zijn handen te dragen, en hij trok het met tegenzin aan. Dus wisselden de jongens van plaats.
  Vitaly voelde zich ook niet op zijn plaats. Hoewel hij nu de heerser is van het grootste imperium ter wereld op dat moment.
  Beide jongens verlieten de troonzaal. Alexander fluisterde:
  - Jij zult op mijn troon zitten. En terwijl ik door de stad loop. Als ik de vrije wil beu ben, kom ik terug en zullen we weer veranderen.
  Vitaly knikte.
  - Geweldig!
  De jongens gingen de koninkrijkszaal binnen. Vitalik ging naar de troon. Hij ging gewichtig zitten en zei:
  - Geef deze jongen tien gouden munten en laat hem in vrede gaan!
  Waarna de dienstmeisjes de jonge koning beleefd naar buiten begeleidden. De jongen op blote voeten begon te rennen. Het is zo lekker zonder schoenen: je voeten zijn licht en blote zolen voelen zalig aan.
  Alexander pakte het en zong:
  Vrijheid, vrijheid, geef mij vrijheid,
  Ik vlieg naar de hoogten als een vogel!
  Aan het volk, aan het volk, aan het volk,
  En ik zal leven zoals ik wil!
  De jongenskoning was vol enthousiasme. Maar zodra ik het paleis verliet, voelde ik met mijn blote, niet al te ruwe zolen hoe heet de kasseien waren. En het was een onaangenaam gevoel. En ik moest op mijn tanden bijten en me inspannen om weer verder te rennen.
  Het klimaat is tropisch en in de zomer brandt de zon natuurlijk nog steeds. Slavenjongens komen vaak voor, maar hoe kan een koning op blote voeten lopen, zelfs als kind?
  En het doet veel pijn. Alexander sprong op - zijn hielen brandden, maar hij hield vol. Dus rende hij de schaduw in, waar het niet zo heet was, en merkte op:
  - Oh goden, ik had nooit gedacht dat stenen zo heet konden zijn!
  De jongen keek naar zijn handen. Er zaten tien gouden munten in. De gedachte flitste: moet ik sandalen kopen?
  Maar daarom ontsnapte hij uit het paleis om naar hartenlust op blote voeten te rennen. Ja, en het past niet dat de zoon van een groot commandant slap wordt. Zijn vader deed geweldige dingen, maar zijn zoon gaf het op, alleen omdat zijn blote zolen verbrandden.
  Alexander haastte zich opnieuw om langs de brandende kasseien te rennen. De zon scheen nog volop.
  Plots kreeg hij Cyrus. Een jongen in een lendendoek en gesneden riep uit:
  - Hallo Vitalik!
  Alexander gromde als antwoord:
  - Ik ben Vitalik niet, maar wie ben jij?
  De jongen antwoordde glimlachend:
  - Ik ben Cyrus! Wat, ben je mij vergeten?
  De opmerkzame Alexander antwoordde:
  - Ik begrijp! Denk je dat ik de jongen ben met wie we kleding hebben geruild!?
  Kirk keek nog eens goed. Het was duidelijk dat Alexanders handen en voeten niet zo in reliëf waren aangebracht, en dat de blote voetzolen eeltig waren. Vooral als je goed kijkt.
  Cyrus boog en vroeg:
  'Dus u bent het, Majesteit?'
  Alexander knikte.
  - En jij bent snel van begrip! Waarom werd je geslagen?
  De jongen antwoordde glimlachend:
  - Voor grappen!
  De koningsjongen siste:
  - Als je mij boos maakt, zullen ze je aan een spietsen!
  Kirk knikte glimlachend.
  - Ja mijn Heer! Ik luister en gehoorzaam!
  Alexander bestelde:
  - Kom op, ren met mij mee!
  En beide jongens haastten zich. De Tsar Kid was van nature winterhard en sterk, maar niet goed getraind. Ze liepen echter snel.
  Alexander op de vlucht vroeg:
  - Ben je een slaaf?
  Cyrus antwoordde met vertrouwen:
  - Nee!
  - En waarom halfnaakt, geslagen en op blote voeten?
  De jongen antwoordde glimlachend:
  - Voordat je een pak slaag krijgt, moet je je uitkleden! En over het algemeen gaan jongens vaak halfnaakt de hitte in, ook al zijn hun ouders niet zo arm.
  Alexander knikte.
  - Logisch!
  En de jongenskoning trok zijn T-shirt uit. Hij was matig gebruind. Zoveel tijd gewandeld in koninklijke gewaden. En hun blote zolen brandden, alsof er een komfoor onder hen was aangestoken.
  Alexander begon zelfs te kreunen.
  Cyrus vroeg:
  - Waarom kreunt u, majesteit?
  De jongenskoning antwoordde:
  - Zeer brandende hakken!
  De kleine jongen knikte.
  - Ik begrijp dat de koning niet op blote voeten loopt - het is niet toegestaan door rang!
  Alexander gromde boos:
  - Ik weet! Hier zal ik je laten knielen en mijn blote hielen likken, en wee als je ongehoorzaam bent!
  Kirk knikte glimlachend.
  - Op al je wil, ongeveer geweldig!
  De jongenskoning gaf toe:
  - Nou, laten we de schaduw in gaan, laten we een pauze nemen!
  En beide jongens renden de schaduw in en gingen op een bankje zitten. Alexander tilde zijn kinderlijke, neergeslagen en verbrande benen op om het een beetje gemakkelijker te maken. In de zomer op blote voeten lopen in Babylon lijkt op marteling.
  De jonge heerser beval:
  - Koop iets te eten voor me!
  En gooide een gouden munt naar Cyrus!
  De jongen maakte een buiging en zei:
  - Ik luister en gehoorzaam.
  Daarna flitsten de hakken die door stokken waren neergeslagen, en hij snelde naar de dichtstbijzijnde winkel om eten te halen.
  En Vitaly zat ondertussen op de troon. In principe is hij een koning, maar in naam, aangezien hij nog maar tien jaar oud is, en de feitelijke regent en heerser, Cassander . Het lijkt erop dat hij vervolgens de koning heeft vermoord. En wanneer precies, beweren historici. Er is een versie waarin Alexander stierf in de strijd.
  Hoe dan ook, het is tijd om Cassander uit de weg te ruimen: hij is een koning of niet!
  En de jongen vroeg met nadruk:
  - En waar is de oppervizier?
  De bewaker boog en antwoordde:
  - Hij ontvangt een delegatie in de volgende troonzaal!
  Vitalik merkte op:
  - Roep hem bij mij met heldere ogen!
  De bewaker knikte en gaf bevelen aan de ander. En het staatsmechanisme begon te draaien.
  Vitalik luisterde naar het rapport van een van de viziers. Het nieuws was dat er onrust was in de Afghaanse provincie. De mensen daar zijn erg vrijheidslievend. Vertrouwen
  Er is nog geen God, maar er is genoeg fanatisme.
  De jongen stelde voor:
  - Laat ze hun eisen rechtvaardigen. Wie gerechtigheid wil, zal die krijgen. En wie niet, er is een zwaard!
  Toen verscheen eindelijk Cassander . Hij was een grote, lange man en een zwaard hing aan zijn riem. Hij maakte met tegenzin een buiging voor de jonge koning en vroeg:
  - Wat wilt u, majesteit?
  Vitalik antwoordde met een glimlach:
  - Ik wil met je vechten met zwaarden.
  Cassander grinnikte en antwoordde:
  - Goede wens, Majesteit! Maar jij bent nog een kind, en ik ben een groot krijger.
  De jongenskoning knikte.
  - Ik weet! Maar je vergat wat een geweldige vechter mijn vader was.
  Kassander knikte.
  - Ja, je bent sterk en snel voorbij je jaren! Maar je bent ver van mij. Ik ben echter bereid u een lesje te leren.
  Vitalik knikte.
  - Ik zal op blote voeten vechten!
  De jongen trok deze schoenen uit, die duidelijk niet de juiste maat hebben en alleen maar in de weg zitten, ook al zijn ze luxueus.
  Dan de koninklijke gewaden, achtergelaten in alleen zwembroeken.
  Cassander was verrast:
  - Je bent bruiner en gespierder geworden!
  Vitalik bevestigde:
  - Ik heb geoefend!
  Cassander trok zijn dure laarzen en harnas niet uit. Hij leek vertrouwen te hebben in de overwinning.
  Zijn zwaard was veel groter dan dat van de jonge koning, en de commandant van Alexander de Grote zelf was veel groter en zwaarder.
  Het gevecht begon met een schot. Kassander sloeg ongehaast toe en Vitalik week af. De jongen is een groot meester in Taekwondo, maar hij had ook een concept van zwaarden. Hij had al besloten Cassander te vermoorden, die hem spoedig zou proberen te vermoorden. Of beter gezegd, dood zelfs de legitieme koning.
  De jongen suste Cassandra's bewaker door te doen alsof hij alleen maar aan het sporten was.
  En toen nam hij het en hoe het springt. En het scherpe zwaard van Vitaly Akulov stak zijn tegenhanger recht in de keel. Cassander werd geraakt, wankelde en zakte vervolgens in elkaar, terwijl een fontein van karmozijnrood bloed uit zijn keel stroomde.
  De jongen kondigde opgewonden aan:
  - De Oppervizier is overleden, nu zal ik regeren!
  Cassandra werd meegenomen. Vitalik gaf opdracht hem te begraven met de eer die de tweede persoon in de staat toekwam. Trouwens, het lijkt erop dat Cassander de moeder van Alexander de Vierde heeft vermoord? Nou , ik heb het ervoor!
  Vitalik liet verschillende prachtige afdrukken van zijn kinderlijke, maar sterke en behendige benen op de stenen vloer achter.
  Daarna zong hij:
  En hoewel je moet vergieten
  In de strijd tegen een woedende stroom stormachtig bloed ...
  Breek de levensdraad met een zwaard, een pijl,
  Voor eeuwig en altijd zullen we de liefde niet verraden!
  
  MUTANT-ALS VERKRACHTINGSGESCHIEDENIS
  ANNOTATIE
  Als gevolg van het per ongeluk lekken van een mutageen begint een Duitse piloot uiterlijk op een tiener te lijken en krijgt hij superkrachten . En ze zijn zo sterk dat het hele verloop van de Tweede Wereldoorlog verandert!
  . HOOFDSTUK 1
  In januari 1943 verscheen er één gemuteerde aas onder de Duitsers. De jongeman onderging ook aanpassingen en verwierf superkrachten . Aanvankelijk vocht hij aan de mediterrane sector van het front met de Britten en Amerikanen. Hij werd de eerste Luftwaffe-piloot die tweehonderd vliegtuigen neerschoot en ontving het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Nadat hij driehonderd vliegtuigen had neergeschoten, was hij de eerste in het Derde Rijk die het Kruis van Militaire Verdienste in goud en diamanten ontving. Daarna werd hij overgeplaatst naar het Oostfront.
  Daar nam hij deel aan de epische slag om Koersk. Een gemuteerde jongeman die eruitzag als een blonde jongen, die niet eens een snor en baard had, die eruitzag als een tiener van een jaar of veertien, was op dat moment een ongelooflijk sterke luchtjager geworden. En ze konden niet bij hem binnendringen, en hij voelde zelf intuïtief de opeenstapeling van vijandelijke vliegtuigen.
  Zowel zijn flair als nauwkeurigheid werden bovennatuurlijk. En hij schakelde zo beroemd Sovjetvliegtuigen uit dat hij de bijnaam de Witte Duivel kreeg en hij, bang als vuur.
  Bovendien ontving hij een unieke experimentele jager ME-309, die zeven schietpunten tegelijk had: drie luchtkanonnen en vier machinegeweren, en niemand kon hem weerstaan.
  Een jongen genaamd Wolf, die de mutatie overleefde, kreeg snel naamsbekendheid. En schoot in twee maanden tijd ongeveer vijfhonderd vliegtuigen neer tijdens de Koersk Ardennen. En andere Duitse piloten trokken zich achter hem aan. De nazi's behielden hun superioriteit in de lucht. En ze waren in staat een nederlaag op het land te voorkomen. Toegegeven, er was geen overwinning. De nazi's trokken zich terug op hun oorspronkelijke linies en verschansten zich daar. De frontlinie was stabiel.
  De verliezen van de USSR waren groter dan in de echte geschiedenis. Overigens hebben de geallieerden ook de landing op Sicilië uitgesteld. Ze waren bang om de gevechten naar het continent over te brengen. Ja, en Wolf Rommel, zo heette de gemuteerde piloot, bracht hen angst.
  Bovendien slaagde Wolf erin om tijdens zijn vliegcarrière in de Middellandse Zee samen met Montgomery zelf een vliegtuig neer te halen. De meest getalenteerde Engelse commandant stierf. En daarom stelden de Britten de landing op Sicilië uit. En toen lieten ze het helemaal achterwege. Ja, en Roosevelt was ook meer geïnteresseerd in het verslaan van Japan dan in het beklimmen van Europa.
  Wolf Rommel vocht dus met succes en schoot met veel enthousiasme Sovjetvliegtuigen neer. Hij is niet voor niets een mutant.
  Verminder het bombardement op het Derde Rijk en zijn fabrieken. Hierdoor konden de Duitsers al in september 1943 een nieuwe tank "Panther" -2 in de serie lanceren, met krachtigere wapens en bepantsering. De tank had een goede voorhoofdbescherming: 100 mm in de romp en 120 mm in het voorhoofd van de koepel. En de zijkanten zijn 60 mm. En alles is gekanteld. Hierdoor kon de "Panther" -2 de slagen van de kleinere Sovjetkanonnen opvangen. Plus het en een kanon van 88 mm in 71EL, zeer krachtig en snel vurend, die Sovjet-voertuigen vanaf een lange afstand doordringen. Tegelijkertijd waren de rijprestaties van de Panther-2 niet slecht. Met een gewicht van 53 ton had ze een motor van 900 pk. Ze kon dus niet slechter bewegen dan de Sovjet-vierendertig. Bovendien ging de "Tiger" -2 eerder in massaproductie.
  De Duitsers hielden de grootste bauxietafzetting in Zaporozhye onder controle en daarom hadden hun tanks bepantsering van goede kwaliteit.
  In de herfst probeerden Sovjet-troepen tevergeefs op te rukken in Oekraïne en in het centrum.
  Wolf Rommel ontving een nieuwe onderscheiding voor de vijfhonderd neergeschoten Sovjetvliegtuigen: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor zevenhonderdvijftig vliegtuigen is een unieke onderscheiding het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor duizend neergeschoten vliegtuigen keurde Hitler een speciale onderscheiding goed: de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En toen de gemuteerde piloot tegen het nieuwe jaar meer dan anderhalfduizend neergehaalde vliegtuigen overschreed, ontving hij nog een onderscheiding: de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En dus werden de accounts actief gerekruteerd, alsof ze in een sprookje zaten.
  Wolf Rommel werd een fenomeen waar andere Luftwaffe-piloten naar opkeken.
  In januari probeerde het Rode Leger op te rukken in de buurt van Leningrad, maar slaagde er niet in de verdediging te doorbreken. En in Oekraïne waren de Sovjet-troepen niet succesvol. Bovendien werden Duitse tanks in grote hoeveelheden geproduceerd. En vooral "Panther", die was erg goed in de verdediging.
  In twee maanden tijd schoot Wolf Rommel haar ruim vijfhonderd Sovjetvliegtuigen neer.
  En ontving het Ridderkruis Ster van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Zijn heldendaden inspireerden andere piloten en piloten. In het bijzonder verschenen de piloten Adala en Agata, die ook Sovjetvliegtuigen neerschoten en vol vertrouwen scoorden.
  De winter is voorbij. De Duitsers bouwden kracht op voor nieuwe offensieven. Ze kregen een multifunctionele aanvalsjager TA-152 met perfecte schroef, superieur aan Sovjet-voertuigen. En straalvliegtuigen.
  Dus besloot Stalin er specifiek mee om te gaan. De frontlinie tot nu toe was dezelfde als in de zomer van drieënveertig.
  Maar de Duitsers spaarden troepen voor het offensief. Het aantal "Panthers" -2 nam toe en ze konden een beslissend offensief ondernemen.
  Hitler rekende hier echt op.
  Ondertussen onderhandelde Stalin met Churchill en Roosevelt. Ze verklaarden dat een landing in Frankrijk onmogelijk en zinloos was. Alleen tevergeefs zullen de soldaten sterven.
  De Duitsers zijn bijvoorbeeld nog steeds sterk. Ook ten koste van Lend-Lease deden zich moeilijkheden voor. Hitler verzachtte zijn beleid jegens de joden enigszins en liet doorschemeren dat hij het antisemitisme volledig zou kunnen opgeven als het Westen vrede met hem zou sluiten en zou helpen.
  Stalin begreep dat hij zich in een moeilijke positie bevond. Het land is uitgeput en overbelast. De Duitsers weerstonden een nederlaag in de winter, en in het late voorjaar en de zomer kunnen ze hun overwinningen behalen. Het is dus beter om je er niet mee te bemoeien.
  Er was natuurlijk hoop op nieuwe technologie. Tanks T-34-85 en IS-2. Maar ze zijn natuurlijk niet zo sterk als "Panther"-2 en "Tiger"-2. Ja, de IS-2 is inferieur qua bewapening, projectielkwaliteit en frontale bepantsering. Het is alleen zo dat de nieuwe tanks in ieder geval iets beter zijn dan de oude. Vooral de T-34-76, die niet eens door de zijkant van de Tiger-2 kon dringen.
  Stalin verzamelde zijn naaste kring. De bunker bevond zich ondergronds in het Kremlin.
  Tot nu toe hebben de Duitsers Moskou niet actief gebombardeerd. Maar ze hadden FAA-raketten in ontwikkeling, en natuurlijk formidabele straalbommenwerpers waartegen de luchtvaart en luchtverdediging van de USSR nog steeds machteloos waren.
  Bovendien hebben de nazi's al nieuwe vliegtuigen in de serie ontvangen. En TA-152 die tot twee ton bommen kon vervoeren. En de Yu-288-bommenwerper, die al zes ton kan vervoeren en een groter bereik en snelheid heeft, en verdedigingswapens. En dit zijn degenen uit de serie. En er zijn ontwikkelingen. Dit is in de eerste plaats een viermotorige Yu-488, met een snelheid tot zevenhonderd kilometer per uur, wat heel veel is voor een bommenwerper, en die tot tien ton gewicht kan dragen. En nog formidabelere TA-400 met zes motoren . Ze hadden meer bommen bij zich en werden beschermd door dertien luchtkanonnen. Bovendien zou het ook straalmotoren kunnen hebben.
  Het is dus begrijpelijk dat het niet lang rustig zal blijven in de hoofdstad. De Duitsers lanceerden ook het MP-44 aanvalsgeweer, dat destijds het beste ter wereld was. En ze hadden al tanks, de E-serie was onderweg, die zijn gelijke niet kende.
  Het is dus duidelijk dat de USSR deze oorlog heel goed zou kunnen verliezen. Bovendien werkte heel Europa voor Hitler. En buitenlanders werden gerekruteerd voor de infanterie, en voor fabrieken, enzovoort. Op het gebied van de menselijke hulpbronnen heeft het Derde Rijk, rekening houdend met de bezette gebieden, een aanzienlijk voordeel. En de kwaliteit van wapens is waarschijnlijk nog hoger.
  Al is de ME-262 nog niet perfect en is het nog te vroeg om hem in serie te lanceren. Maar er zijn TA-152 en ME-309, die al in de serie zitten, ze vechten goed. Zowel de snelheid als de wapens zijn op hun best. Het is waar dat het gewicht van de machines aanzienlijk is, wat de manoeuvreerbaarheid beïnvloedt. Maar met krachtige wapens kun je met één run neerschieten, waarbij de snelheid bij het duiken weggaat als bijvoorbeeld de Yak in de staart gaat. En bij verticaal manoeuvreren zijn Duitse vliegtuigen sterker en hebben ze een hogere snelheid.
  Yakovlev informeert Stalin over de Yak-3 in ontwikkeling, die lichter en beter manoeuvreerbaar is dan de Yak-9.
  Stalin luisterde ernaar en keek naar het portret van Alexander Suvorov. Deze commandant van het tsaristische Rusland was uniek en leefde bijna zeventig jaar, terwijl hij onoverwinnelijk was. Hoewel hij geen grote legers kreeg. En de luidste overwinningen op de Fransen brachten Rusland zelfs geen centimeter land. Maar hij wist hoe hij moest winnen en gaf toe in cijfers.
  Nu begonnen de Duitsers legioenen te vormen uit bijna heel Europa. Hitler stopte de terreur tegen de Joden en ze begonnen zelfs bataljons vrijwilligers onder hen te rekruteren.
  Ook het Poolse Bevrijdingsleger verscheen, als verzet tegen het Poolse leger.
  Fransen, Nederlanders, Belgen, Denen en andere Europeanen werden gerekruteerd in het Derde Rijk, vooral SS-eenheden. Wit-Russische en Oekraïense divisies verschenen ook in de USSR. De Duitsers werden in de loop van de oorlog slimmer en flexibeler. En nu was er een centrale Rada in Wit-Rusland en werden lokale troepen tegen de partizanen ingezet. Formeel kreeg Wit-Rusland autonomie en er ontstond een schijn van zelfbestuur. Evenals in Oekraïne. Waar Bandera werd vrijgelaten uit de gevangenis . En ze begonnen nieuwe afdelingen van nationalisten te vormen.
  De USSR had dus geen voordeel op het gebied van mankracht. En als techniek ging het voordeel naar de Duitsers.
  Stalin merkte op:
  - Voor de vervaardiging van Yak-3 is een grote hoeveelheid duraluminium van hoge kwaliteit nodig. En de aanvoer uit de VS en Groot-Brittannië is scherp afgenomen. En de bondgenoten eisen nu al brutaal dat we hiervoor in goud betalen!
  Yakovlev antwoordde met een zucht:
  - Ja, terwijl de Yak-9 de belangrijkste jager blijft! En de release ervan moet worden verhoogd!
  Ilyushin zei:
  - De productie van vliegtuigen bereikte honderd per dag, waaronder veertig jagers. Maar hun kwaliteit is afgenomen. Veel auto's wegen driehonderd, vierhonderd kilogram zwaarder dan voorbeeldige auto's, en daardoor verliezen ze zelfs in manoeuvreerbaarheid van de Duitsers!
  De luchtcommandant knikte:
  - We hebben gewoon een catastrofale verhouding van verliezen in luchtgevechten - één op tien in het voordeel van de Duitsers. En de piloten zijn slecht opgeleid. De geallieerden zijn gestopt met het leveren van vliegtuigbenzine, en er is niet genoeg van hun eigen brandstof. En Sovjet-auto's verschillen niet qua kwaliteit. Bovendien hadden de Duitsers ook een hele reeks uitstekende azen. Er zijn ook piloten. Albina en Alvina, twee nieuwe sterren, hebben bijvoorbeeld al Ridderkruisen ontvangen met zilveren eikenbladzwaarden en diamanten, nadat ze elk meer dan driehonderd vliegtuigen hadden neergeschoten.
  En dit is in korte tijd!
  Stalin knikte en merkte op:
  - Wolf is niet de enige terminatorpiloot!
  De commandant knikte:
  - Was er maar één!
  De opperbevelhebber vroeg:
  - Wat zal Zhukov zeggen?
  Maarschalk van de USSR antwoordde met een droevige blik:
  We hebben nieuwe wapens nodig. Tank T-34-85 is niet krachtig genoeg. Zijn pistool dringt nog steeds niet door het voorhoofd van de Panther-2 of de Tiger-2. De Duitsers ontwikkelden een geavanceerdere "Panther" -3, die een "Tiger" -2 reservering zou moeten hebben met minder gewicht en een krachtigere motor. Als zo"n tank in productie gaat, zijn wij compleet overdonderd!
  Stalin mompelde:
  - En hoe gaat het met de IS-2?
  Zhukov antwoordde eerlijk:
  - Het frontale pantser van de toren is nogal zwak. Zelfs een eenvoudige "Panther" haalt hem gemakkelijk van een afstand van een kilometer, en zelfs verder met een onderloopprojectiel!
  Supreme merkte op:
  - En waarom was zijn voorhoofdpantser niet gemaakt in 160 millimeter?
  Zhukov antwoordde eerlijk:
  - Omdat een krachtig wapen al zwaar is. En de transmissie loopt gewoon vast.
  Wij zijn genoodzaakt hiervan af te zien en ons te beperken tot 100 mm in het voorhoofd.
  Stalin grijnsde en keek onvriendelijk. Toen vroeg hij:
  - En als je de bepantsering van de zijkanten in de IS-2 verkleint van negentig millimeter naar vijftig, en hierdoor het voorhoofd versterkt?
  Zhukov knikte.
  - Het is heel goed mogelijk kameraad Stalin. Maar het kost tijd om een nieuwe toren te ontwikkelen en in productie te nemen!
  Maarschalk Vasilevski merkte op:
  - De Duitsers zullen in dit geval de IS-2-toren in de zijkant van de bazooka en de faustpatron kunnen doorboren, en met lichtere kanonnen. Het is dus een betwistbaar punt!
  De Allerhoogste gromde:
  - Waar je ook gooit, overal een wig!
  Jakovlev merkte op:
  - We moeten straalvliegtuigen ontwikkelen! De Duitsers hebben al ME-262's in de lucht vechten. Echt effectief zijn ze niet, maar de tijd verstrijkt en de nazi's zullen waarschijnlijk iets beters hebben.
  Beria knikte en zei:
  - Volgens de laatste gegevens ontwikkelen de Duitsers een straaljager ME-1100, die al dit najaar de lucht in kan gaan. Er zitten enkele originele ideeën in. En ook de ME-262 X wordt ontwikkeld, die krachtiger en beter moet zijn dan eerdere modellen en klaar moet zijn voor gevechtsgebruik.
  Stalin vroeg:
  - Wat zijn de details?
  De Volkscommissaris van Binnenlandse Zaken antwoordde met een zucht:
  - Ze zijn geheim en we werken! Maar volgens geruchten zou de ME-262 een snelheid van ruim 1100 kilometer per uur moeten hebben.
  De entourage van Stalin floot verrast.
  De Opperste knikte.
  - Wauw! Dan zijn wij zeker Khan! En wat zal Molotov zeggen?
  De Volkscommissaris van Buitenlandse Zaken antwoordde met een zucht:
  - De westerse bondgenoten remden de oorlog af. Formeel lijken ze nog steeds te vechten, maar in feite voeren ze geen vijandelijkheden. De Duitsers stopten ook met de productie van onderzeeërs en concentreerden zich op tanks en vliegtuigen. Bovendien zullen fabrieken in plaats van FAA-raketten de nieuwste straalbommenwerpers produceren. En dit betekent dat we zonder medelijden gebombardeerd zullen worden. We zullen de straalvliegtuigen triviaal niet kunnen bijhouden!
  Stalin mompelde:
  - Het is slecht! Hulp is dus nergens te vinden!
  Maarschalk Vasilevski antwoordde:
  - Rusland heeft slechts twee bondgenoten: het leger en de marine!
  De opperbevelhebber knikte.
  - Ja het is waar! De niet erg goede tsaar Alexander de Derde zei dit echter!
  Beria merkte op:
  - Als tsaar Alexander de Derde langer had geleefd, was hij misschien groot geweest. Hij had de oorlog met Japan kunnen winnen!
  Zhukov grijnsde en antwoordde:
  - Als ik Kuropatkin was, zou ik de Japanners verslaan. En niets zou mij tegenhouden!
  Stalin mompelde:
  - Hou op met onzin te praten! We hebben hier geen AI's om dingen uit te zoeken! We moeten ons vaderland redden. Binnenkort zal Hitler ons met alle macht vertrappen, en dat zal niet veel lijken. En we hebben specifieke ideeën nodig!
  Maarschalk Vasilevski, die bekend stond als een groot strateeg, suggereerde:
  - Laten we vertrouwen op diepgaande verdediging. We hebben zoveel mogelijk wapens nodig, inclusief antitankwapens. Hoe staat het met hun vrijlating?
  Nikolai Voznesensky antwoordde vol vertrouwen:
  - Erg goed! We produceren precies zoveel artillerie als het leger nodig heeft. Maar het is het niet langer waard, er zullen niet genoeg mensen zijn voor de kanonbemanningen!
  Maarschalk Vasilevski merkte op:
  - We hebben meer nodig, vooral luchtafweergeschut. Deze laatste kunnen zowel tegen vliegtuigen als tegen gronddoelen worden gebruikt!
  Stalin knikte met zijn grijzende hoofd:
  - We moeten meer 100 mm luchtafweergeschut produceren. Ze kunnen de Panther-2 frontaal binnendringen, en zelfs het Tiger-2-bereik, en tegelijkertijd opdringerige Duitse vliegtuigen neerschieten.
  Voznesenski merkte op:
  - Voor een kanon van 100 mm moet je nog steeds het juiste projectiel maken. En zo ontstond het idee van een zelfrijdend kanon op basis van het vierendertig chassis. Maak de SU-100, die gemakkelijker te vervaardigen zal zijn dan de T-34-85, maar veel krachtiger in bewapening.
  De opperbevelhebber knikte tevreden.
  - Nou, jij bent Voznesensky en het hoofd! Laten we nu zingen!
  En de entourage zong in koor:
  In de uitgestrektheid van het prachtige thuisland,
  Gehard in strijd en arbeid...
  We hebben een vrolijk lied gecomponeerd
  O grote vriend en leider!
  
  Stalin is de glorie van de strijd,
  Stalin is de vlucht van de jeugd ...
  Vechten en winnen met liedjes,
  Onze mensen volgen Stalin!
  
  Vechten en winnen met liedjes,
  Onze mensen volgen Stalin!
  Welnu, het is van de kant van het Rode Rijk dat de krachten zich verzamelen om de aanval af te slaan. Maar aan de andere kant bereidt Hitler een offensief voor. De wapenproductie in Duitsland groeit. "Panther"-2 is beter beschermd geworden in het voorhoofd van de toren, dankzij de kanonmantel van 150 mm onder een hoek en 100 mm van de voorkant van de romp met een helling van 45 graden. Dit is zo veel dat de T-34-85 de Duitse auto niet in het voorhoofd doorboort. Maar vanaf drieëneenhalve kilometer kan ze er doorheen breken.
  Zo is de Panther-2 de hoofdtank geworden en worden eenvoudige Panthers al uitgefaseerd. Zoals de T-4. Maar ze worden nog steeds geproduceerd om de productievolumes niet te laten instorten. Net als "Tiger" wordt er, ondanks de release van "Tiger"-2, nog steeds geproduceerd.
  Het is niet mogelijk om de gehele productie direct om te bouwen naar Panther-2. Hoewel deze tank erg goed is. En in snelheid en bepantsering, en vooral in wapens, waar het zijn gelijke niet kent.
  Begin maart, terwijl de wegen nog nat waren, deden de Duitsers hun eerste poging om op te rukken. En ze sloegen toe in de richting van Voroshilovgrad en Krasnodonsk . En ook Donetsk.
  Deze delen van Oekraïne werden tijdens de Stalingrad-pauze heroverd door het Rode Leger en de Duitsers hadden geen tijd om ze terug te geven. De nazi's slaagden erin een tactische verrassing te bereiken.
  Dus lanceerden ze desinformatie dat ze de Sovjetoorlog tegen de Koersk Ardennen willen omsingelen. Maar ze sloegen in een andere richting, waar ze niet verwacht werden!
  Krachtige tanks van de nazi's namen deel aan de veldslagen, en de Tiger-2, die, vergeleken met het echte verhaal, een krachtigere motor van 1000 pk had, wat betekent dat hij sneller bewoog en als een goede doorbraaktank kon dienen.
  De Duitsers rukten aanvankelijk snel op. Ze veroverden Voroshilovgrad, Krasnodonsk en Donetsk, maar toen smolt de sneeuw en verdorde de zware Duitse tanks in de modder. Niettemin konden de Moffen de controle over heel Oekraïne volledig overnemen. En ze kondigden hun nieuwe overwinning aan.
  Ook de eerste Duitse tanks uit de E-serie namen deel aan de gevechten, met name het E-10 gemotoriseerde kanon. Deze machine had zeer geavanceerde functies. Ten eerste was de hoogte slechts 1,2 meter. En de bemanning bestaat uit slechts twee mensen die liggen. De motor en transmissie waren samen en tegenover elkaar. En het gemotoriseerde kanon zelf is klein van formaat, maar met een motor van vierhonderd pk. En tien ton slaagde erin het frontale pantser van 82 mm onder een grote hoek van rationele helling te leggen, en de zijkanten van 52 mm, plus rollen.
  De E-10 is een machine die bijna perfect is. Met een snelheid van honderd kilometer op de snelweg en zeventig kilometer op de rocade is het moeilijk om hem te raken, en hij is gemakkelijk te verbergen.
  Het is ook goedkoop en gemakkelijk te vervaardigen. Het enige nadeel van het pistool is de lengte van de loop, zoals bij de T-4 75 mm 48 EL. Maar ze doorboort Sovjet-tanks in het voorhoofd, zij het van korte afstand. En zelf houdt ze de slagen van de T-45-85 in het voorhoofd, en het is ook bijna onmogelijk om haar te slaan.
  En de bemanning is ongebruikelijk: twee wolvenmeisjes van de SS. Gerda en Charlotte.
  Ze zijn klaar om te vechten als monsters. En ze hebben een enorme, vernietigende kracht.
  De meisjes vochten, hoewel het in maart nog koud was, alleen in bikini en op blote voeten.
  En ze lieten hun gevechtsmasterclass zien.
  Maar je kunt er natuurlijk niet zo gedetailleerd over praten. Aan de andere kant vechten Sovjetmeisjes-Komsomol-leden.
  En ze zijn ook nog eens halfnaakt en op blote voeten. Maar ze tonen hun agressieve en coole karakter. Ze schieten nauwkeurig en gebruiken de scharlakenrode tepels van de borst wanneer ze de trekker overhalen. En tegelijkertijd zingen ze;
  Wij zijn de dochters van het vaderland, lieve,
  De landen van de Sovjets onder de vlag van rood!
  Kameraad Stalin is een gedurfde valk,
  Waarmee de hele wereld mooi gaat maken!
  
  We zijn geboren met het moederland voor geluk,
  Om brood en textielvlas te verbouwen ...
  Ken zulke zonen van Rusland,
  Dat een persoon almachtig zal zijn!
  
  Er dondert een onweersbui - het fascisme heeft ons beklommen,
  Armada's van formidabele tanks sloegen toe...
  Maar het is beter de tegenstander in de ogen te bewegen,
  Wij zijn geen baby's die griesmeel opslurpen!
  
  De Führer te paard brak door naar Moskou,
  Op wit en van staal dat ze malen...
  Adolf Hitler uitverkocht aan Satan
  Hij dacht dat kogels hem niet zouden tegenhouden!
  
  Kameraad Stalin is een gedurfde held,
  Hij kwam in botsing met Hitler in de lijsten...
  En het bleek dat de Führer niet cool is,
  De vuist van de leider bleef in zijn adamsappel steken!
  
  Nu trilt de fascist als een blad
  Hoe Stalin hem ernstig verlamde...
  Hij speelt liever whist in het circus,
  Nou, nu is Adolf gewoon een tannineloze zwerver!
  
  Nachtmerrie van de nazi's van de wereld Stalingrad,
  Sinds onze jongens sterker zijn geworden...
  De soldaat van het land van de Sovjets is erg blij
  We gaven de hoorns aan alle tegenstanders!
  
  Berlijn zal instorten aan de voeten van de meisjes, weet je
  De meisjes lopen op blote voeten rond...
  We zullen binnenkort een paradijs op aarde bouwen,
  En het zal heel vreugdevol en stil zijn!
  
  Alles komt goed in het universum,
  De meisjes krijgen een mantel met diamanten...
  Soms is het te moeilijk
  Maar wij zijn een oud land en Atlantiërs!
  
  In Rusland, een pionier en die titan,
  In het vaderland, elke krijger van luiers ...
  Adolf, je bent een verliezer en een tiran,
  Je hebt een blauw oog van de benen van de meisjes!
  
  Als het communisme het universum overheerst,
  De cover als de Moeder van God zal zich verspreiden ...
  Dat zal elk revanchisme in een kooi zitten,
  En Jezus God van Licht Naam!
  De Komsomol-meisjes zongen zo mooi en met gevoel. Ze deden het met veel enthousiasme. En de stemmen klonken heel iriserend.
  En de meisjes gooiden met dodelijke kracht hun blote tenen, verwoestende granaten.
  Pioniers vochten ook. Die, ondanks het feit dat er nog steeds sneeuw ligt, alleen in korte broeken, in gevlekte overhemden en op blote voeten waren.
  En hoewel de blote benen van de kinderen rood werden van de kou en scharlakenrood waren als eenden, bewogen ze actief en vochten ze hard.
  Dit waren echt echte, agressieve en zeer vechtende jongens.
  Die vuurde met granaten, trok de boogpezen naar achteren en lanceerde dodelijke gaven van de dood.
  En tegelijkertijd zongen ze ook;
  Licht van mijn sublieme Rusland -
  Landen die de wereld met een ziel tot leven hebben gebracht!
  Het is onmogelijk om dit vaderland mooier te vinden,
  Ze kent het universum - een heilige droom!
  
  In elk grassprietje en elke dauwdruppel,
  En in druppels warme zomerregen...
  Sneeuwvlokken spelen met diamanten
  In hen is het gezicht van Jezus te zien - de Heer-Leider!
  
  De creatie van de stralende Svarog,
  Het staat prachtig in elke korenbloem.
  Wie vrede wil, is als een zoon voor God,
  Het is geweldig voor hem om te leven, geloof me overal!
  
  Maar de Almachtige gaf ons zo'n wil,
  Zodat elk pad vrij is om te kiezen,
  Zodat een inheemse strijder van zijn vaderland houdt,
  Om Rod te verheerlijken in daden!
  
  De keuze was echter niet goed,
  En nu stroomt er een kwade stroom over de aarde!
  Rusland wordt vertrapt door crowd tanks
  Wreed en meedogenloos in de strijd om de rock!
  
  Maar schouder aan schouder zullen de strijders zich verzamelen -
  Onder de vlag van de Sovjet-Oktober.
  Gezichten zullen genade geven aan het icoon,
  Ze zijn niet tevergeefs voor ons voor de Heer!
  
  Hoewel de demonen achter Hitler grazen,
  En hij heeft veel duivels in Duitsland geïnvesteerd!
  Maar we schieten Junkers neer als schotels,
  Je moet tenslotte vechten en het bloed uit je aderen scheuren!
  
  De vijand heeft Moskou bereikt - alles staat in brand,
  Door een verrekijker ziet hij de sterren van het Kremlin!
  Maar voordat we de horde Mamai verslaan,
  De Heer zal kracht geven aan liefhebbende zonen!
  
  Vaderland - ik fluister in gebed met pijn,
  Onze steden branden als een fakkel!
  Wat werd opgericht met zweet en liefde,
  Is het voor altijd vernietigd?
  
  Maar Rod zal zijn schepping niet verlaten -
  Hij zal kracht geven en de tegenstander zal vallen!
  Zoals er in Gods wijze boek werd gezegd:
  Rus zal winnen en op campagne gaan naar de ster!
  
  Versloeg de Wehrmacht, vergiet bloed in een stroom,
  Moskou, en na het glorieuze Stalingrad!
  En het moederland zal sap van appelbomen geven,
  Gemakkelijk worden met een granaatmachinegeweer!
  
  We zullen in Berlijn zijn - Stalin is de leider,
  Plaatsvervanger van God op aarde, waar is de zonde!
  Broeders sparen fascistische wezens niet,
  Dan zal het zijn - geluk en succes!
  Zo zingen de pioniers met gevoel en enthousiasme. En hun stemmen zijn kinderachtig, puur, lieflijk.
  En laat hun benen bloot zijn, neergeslagen, gekrast, allemaal met schaafwonden en blauwe plekken, en zelfs hun vingers blauw geworden van de kou, maar er verschijnt een stralende glimlach op de lippen van zowel jongens als meisjes.
  En het is duidelijk dat ze niet zullen opgeven, maar zullen blijven zingen en vechten.
  Lenin heeft ons grootgebracht voor het geluk van de mensen,
  En de grote Stalin verlichtte het pad voor ons ...
  Iljitsj bracht heilige vrijheid voor iedereen,
  Vijanden opvolger leraar gewonnen!
  
  Poetins geluk met Hitler
  Hitler ontving het geluk van de Russische president Poetin met behulp van een magisch ritueel. En het veranderde de loop van de geschiedenis dramatisch. Aanvankelijk werd de luchtstrijd om Groot-Brittannië gewonnen. Het is waar dat Hitler niet durfde te landen, maar in de lucht won de Luftwaffe de dominantie. Franco stemde onder deze omstandigheden in met de aanval op Gibraltar. De Duitsers veroverden dit fort in twee dagen. En ze stuurden troepen naar Afrika.
  De oorlog met de USSR werd uitgesteld. Maar het kwam alleen de nazi"s ten goede, dus werd het Zwarte Continent veroverd.
  Dankzij de numerieke superioriteit van de nazi's en een betere organisatie konden ze binnen een jaar Afrika, het Midden-Oosten en India veroveren.
  En in november 1942 landden de nazi's plotseling en veroverden Groot-Brittannië in elf dagen.
  Waarna de voorbereidingen begonnen voor een oorlog tegen de USSR. De Duitsers zetten nieuwe tanks in: Panters, Tijgers, Leeuwen, klaar voor de strijd. En op 22 juni 1943 begon de invasie.
  Uiteraard heeft de USSR zich in twee jaar tijd goed op deze tijd kunnen voorbereiden. Het aantal tanks groeide tot achtendertigduizendhonderdtwintig divisies, het aantal vliegtuigen bereikte vijftigduizend. Ook het aantal wapens en andere soorten wapens nam toe. Maar de Wehrmacht voegde veel toe. Het aantal tanks in het Derde Rijk groeide in twee jaar tijd van zesduizend naar twintigduizend. En hun kwaliteit is aanzienlijk verbeterd.
  Ook de luchtvaart in het Derde Rijk nam toe. De nieuwe ME-309 was een zeer krachtig wapen en kwam in de serie. De Focke -Wulf, Yu-288 en Yu-188 waren sterker . En het was serieus. De Fritz had ook gaswerpers, en nog veel meer. Inclusief het krachtigere MP-44 aanvalsgeweer.
  Het belangrijkste was dat de Duitsers over een groot aantal infanterie beschikten. Ze zouden koloniale troepen en soldaten uit Europa kunnen gebruiken.
  Maar er waren ook andere nuances. Het Rode Leger was niet klaar voor verdediging. Ja, ze hebben haar niet geleerd zichzelf te verdedigen. En hoewel ze erin slaagden de vestingwerken aan de Molotovlinie te voltooien, bevonden ze zich te dicht bij de grens en niet diep genoeg.
  Bovendien zouden de Duitsers kunnen aanvallen vanuit Turkije, Iran en India. Bovendien heeft Japan troepen ingezet voor het offensief.
  Ja, ze drukten hard.
  En binnen drie maanden werd de USSR verslagen en viel Moskou. Twee maanden later was Rusland volledig bezet.
  Waarna Hitler besloot Amerika aan te vallen. En hier hadden de Duitsers geluk.
  Amerikaanse tanks waren zwak, vliegtuigen bleven achter. En de Duitsers hadden succesvolle straalvliegtuigen, en vliegende schotels leken volkomen onkwetsbaar voor handvuurwapens, en onderzeeërs waren geen waterstofperoxide. En tanks uit de E-serie, die de VS verpletterden, zij het met moeite, maar vooral vanwege de afstand op 30 januari 1946. Alleen de overblijfselen van het Amerikaanse leger capituleerden.
  En op 20 april 1951 viel Hitler, uit angst dat de samoerai een atoombom aan het maken waren, ook Japan aan ... De oorlog duurde maar één kant op. De nazi's beschikten over geavanceerdere piramidevormige tanks, krachtige vliegende schotels met lasers en ultrasone wapens. Geavanceerdere meervoudige raketsystemen, en nog veel meer.
  Dat wil zeggen, Japan duurde niet langer dan zes maanden. En de oorlog eindigde met een nieuwe overwinning voor de Wehrmacht.
  Het geluk van Poetin hielp Hitler het laatste substantiële imperium op aarde te veroveren.
  En op 20 april 1959 werd een wereldreferendum gehouden, waarin de imperiale regeringsvorm van een wereldmacht, geleid door Adolf Hitler, werd ingesteld.
  Al in 1949 vlogen de Duitsers naar de maan. En op 20 april 1957 vond een vlucht naar Mars plaats.
  De nazi's beheersten het zonnestelsel. En over de hele wereld heerste nu een ijzeren, Duitse orde. Op zeventigjarige leeftijd werd Adolf Hitler wereldkeizer, dankzij het geluk van Vladimir Poetin. Dit is een fenomenale prestatie.
  Dan blijft het om andere werelden te verkennen, en de mensheid is verenigd. Maar natuurlijk zijn er veel bouwplaatsen, van verschillende soorten over de hele wereld. Inclusief een ondergrondse tunnel van Chukotka naar Alaska. Maar op 1 mei 1959 stortte Adolf Hitler zijn vliegtuig neer. En het fantastische bewind van de omroeper eindigde. Blijkbaar was Poetin, met zijn fenomenale geluk, niet voorbestemd om langer dan zeventig jaar te leven.
  Maar Hitler had al een erfgenaam. Van de kinderen verkregen door kunstmatige inseminatie. Dus de dynastie van Adolf ging door. En de mensheid ging door met bouwen op verschillende niveaus.
  Zelfs in Afrika werden wegen, spoorwegen en auto's aangelegd, evenals veel steden. En de zwarten werkten hier en verhoogden de economie van het Zwarte Continent.
  De mensheid is geëvolueerd en verrezen. Het communisme werd opgebouwd en de levens van mensen werden steeds beter.
  Na Hitler werd de keizer geregeerd door zijn zoon Wolf de Eerste. Hij was jong, maar wijs, en bracht de mensheid tot grote hoogten. Eén van de ideeën was om het aantal vrouwen te vergroten en te experimenteren met genen. Er werd met name besloten om het aantal vrouwtjes te vergroten, zodat het vijf keer meer was dan het aantal mannetjes.
  Tegelijkertijd vlogen de astronauten van het rijk in 1961 naar Venus en een jaar later naar Mercurius. Een paar jaar later bezochten we de satellieten van Jupiter. Andere planeten bezocht. Totdat in 1980 de verste planeet in het zonnestelsel, Pluto, werd bezocht. En het was geweldig.
  En in het jaar 2000 begon de eerste sterloze expeditie. De misdaad verdween bijna op planeet Aarde, en er kwam een einde aan ziekten en epidemieën, mensen vergaten de honger en de tekorten aan grondstoffen. Het leven werd steeds beter.
  En er werd een echt paradijs gebouwd. En mensen vochten niet met elkaar. De wetenschap heeft zich snel ontwikkeld. En breng geluk naar mensen. De technologie is ook geëvolueerd. Het meesterwerk hiervan is uiteraard de diskette . Ze waren al in staat om tussen planeten te vliegen. En de Fritz waren niet te stoppen.
  In Rusland nam de guerrillaoorlog snel af. Mensen besloten dat er geen kans was om de nazi"s omver te werpen en dat ze moesten leven. En het leven werd steeds beter. Het rijk evolueerde richting het communisme. Na het jaar tweeduizend werden veel goederen volledig gratis. Er waren geen daklozen, iedereen had een baan. En er werden hele mooie huizen gebouwd. En iedereen had auto's, en iedereen had gratis internet, en nog veel meer.
  Het leven ging omhoog. Het was goed voor de mensen. En iedereen raakte er langzamerhand aan gewend één imperium te zijn. En er was assimilatie.
  Russen en andere Slaven kregen gelijke rechten als de Duitsers. Ja, en andere landen leefden goed onder de controle van de nazi"s.
  Wie niet vocht, niet partijdig was, leefde met waardigheid. De Duitsers voerden zonder reden geen strafacties uit.
  En werkelijk, zodra we van de partizanen af waren, hield de repressie onmiddellijk op.
  Er werd een flexibel bezettingsbeleid opgebouwd. Er was zelfbestuur en de inzet van lokaal personeel. En in 2020 ontvingen alle mensen op planeet Aarde het staatsburgerschap en werd er eindelijk juridische gelijkheid bereikt.
  Tegen die tijd had de wetenschap zich zo ontwikkeld dat de ouderdom verslagen was en iedereen eeuwig jong en mooi werd.
  En op andere planeten van het zonnestelsel verschenen nederzettingen van het Derde Rijk. En zo werd het groot in de wereld.
  Jongens en meisjes in deze wereld begonnen zich door de melkweg te verspreiden. Virtual reality is al verschenen in de Hypernet- matrix , en veel van alles is prachtig, jong en mooi. Alles kon worden gereproduceerd.
  Het rijk van het Derde Rijk werd een imperium met grote kansen en veroverde het universum.
  En de vrouw erin werd vijf keer meer dan mannen. En het zijn allemaal mooie, jonge meisjes, en de mannen zijn jonge mannen die hun baard niet hoeven te scheren. In feite is de baard slechts een primitief, dierlijk atavisme.
  En in virtual reality woeden en branden zulke interessante games.
  Een van zulke almachtige Scheppers van de Universums, Friedrich Sfero, heeft zojuist het coolste " entertainment " geregeld.
  Namelijk een ruimtegevecht. Aan de ene kant zijn troepen, die het trotse Duitsland vertegenwoordigen, aan de andere kant het sterrenleger van elke vriendin, dezelfde almachtige schepper van de universums van Harlequinade - het verschrikkelijke Duitsland. Dus aangezien almachtige mensen vechten, zal het leuk en cool zijn, tot op het punt van onmogelijkheid.
  De bankschroef van het leger van het verschrikkelijke Duitsland werd onverbiddelijk samengedrukt. Hyperplasmatische knuffels probeerden de machtige vijand uit het trotse Duitsland steviger te persen. Miljoenen en miljoenen ruimteschepen vonden hier hun ondergang. Vaak heroïsch en soms belachelijk. Ze stierven met een glimlach op hun lippen, in de hoop na verloop van tijd weer tot leven te komen. Hoewel het er heel griezelig uitzag... De gestroomlijnde druppelachtige vorm van het gevaarte brandt met een speciale vlam die de velden van ruimte en vacuüm kauwt. De vlammen razen door de gangen en ventilatieschachten van het ruimtevaartuig. Miljoenen levende soldaten, zowel mensen als vertegenwoordigers van andere rassen met miljarden robots aan boord, proberen te ontsnappen aan de allesverslindende hitte. Bijna alle vechtende mensen zijn de mooiste meisjes, beschilderd met uitgebreide kapsels in avant-gardistische stijl, alsof ze niet bijeen zijn gekomen voor een felle strijd, maar voor een keizerlijk bal - een maskerade. Hier had een van de meisjes een kapsel in de vorm van een windmolen met bladen in de vorm van pauwenvleugels, en ze schreeuwde hartverscheurend. De pijn is onvoorstelbaar verschrikkelijk en de hoofdhuid breekt letterlijk. De wieken van de windmolen komen los en draaien vervolgens rond in een wervelwind van negen ordes van kineruimtelijke kromming.
  Maar de orks en elven brullen vooral dreigend, voor hen is het echt nachtmerrieachtiger om niet te bedenken, de vlam neemt een of andere vorm aan. Ofwel is dit de grijnzende fysionomie van een zondige geest opgeroepen door een necrofiele tovenaar uit de laagste afgronden van de onderwereld, ofwel een licht dat rond de hutten danst en de lopen van geweren draait in de vorm van een verschrikkelijk, extreem woedend roofdier. En het kan enger zijn dan het surrealistische in de tekening van een destructieve en brandende substantie.
  En dit alles is op de schaal van een ruimteschip dat qua grootte niet onderdoet voor Mercurius... Maar volgens de normen van de schepper van het universum zijn er niet zo veel. Dezelfde schepper van zo'n volledig materiële realiteit besloot er volledig voor te gaan.
  Sfero Friedrich Katastrofov ervoer opwinding en tegelijkertijd tevredenheid: één nul in zijn voordeel. De jonge schepper-terminator maakte een U-bocht, liet de straal van magoplasma achter en, onder het mom van het geknetter van gravionucleaire stralen, zwaaiend met het vacuüm, duwde hij deze in de achterkant van een andere magolet . Het is niet gemakkelijk om binnen te komen, de oorlogsmachines galopperen als de hoeven van galopperende paarden, en worden zelfs aangedreven door de shaitan die alle macht van de onderwereld heeft verzameld. En geen wetten van natuurkunde en kosmologie die bekend zijn bij achtergebleven mensen uit het verleden. Het concept van traagheid is alleen op verzoek van de maker.
  Nu (bestaande uit Hyper - prineps -mago-plasma van zo'n onbegrijpelijk soort materie voor menselijke waarneming, dan kun je elke vorm en wijziging van het bestaan aannemen, van grootte veranderend vanaf de kern van een foton, wanneer je het hele universum vrijelijk in biljoenen parsecs in diameter in je handpalm!) Sfero koos ervoor om het lichaam van een biologisch gemodificeerde jongen te incarneren, die was opgeleid in het machtige en technisch geavanceerde imperium van Trots Rusland, zelfs toen hij als embryo volwassen werd in de baarmoeder van een couveuse -computer.
  Vanaf het moment van de conceptie begon de training in de slaap, onderbroken door pijnimpulsen, in een bijzondere, kosmische oorlog. En toch waren er fouten, aangezien de trajecten van de magolets , verstoken van traagheid , volkomen onvoorspelbaar waren. Maar Sfero heeft hier geen complexen over. Hij beperkte zich opzettelijk om zijn capaciteiten interessanter te maken. Het trotse Duitsland, verspreid over miljarden sterrenstelsels en een biljoen bewoonde werelden, is tenslotte een creatie - uiteraard, van een virtuele matrix. En het spel van de ruimteoorlog moet aan de regels voldoen. Zodat er helemaal geen chaos ontstaat. De jongen is de schepper. schoot er nog drie neer en miste twee keer. Magomulsen van fantastisch ontworpen wapensystemen sneden door het vacuüm en dwongen het zelfs om, als plakjes honing- cheesecake , op een ander niveau van het universum los te laten. Hier dook Sfero opnieuw in het gat in de ruimte en ging in de aanvalsmodus. Tegelijkertijd koos de Boy-Creator het moment zodat hij niet kon worden opgenomen door cybernetische bewakingssystemen die een volledig overzicht geven van de omringende ruimte van Magolet met verschillende aanpassingen .
  - Magomatrix absorbeert door kinezphoton ! - Filosofisch gezien: een andere jager neerschieten en de opvallende tentakels van Princeps -plasma ontwijken, zei de Schepper-jongen.
  Het leger van Julius Caesar, aan wie Sfero Frederick het opperbevel toevertrouwde, bleef aandringen, gebruikmakend van de numerieke superioriteit, en liet geen mislukte pogingen achter om het vanaf de flanken te omsingelen. Harlequinade's handlanger Hannibal spoot steeds meer troepen, in een poging verschillende parsecs (een parsec is de afstand die een lichtstraal in twee en een half jaar aflegt) onder zijn bevel een enorme armada uit te rekken. De dichtheid van de troepenformatie nam af en de rol van individuele vaardigheden nam toe. Hier bleken beide partijen het waard te zijn, door kunstvluchten en de kunst van het manoeuvreren te demonstreren. Maar de verliezen waren kolossaal; meer dan een miljoen ruimteschepen brandden af in de hebzuchtige fakkel van vernietiging.
  Sfero veranderde plotseling de plaats van het gevecht en bevond zich naast het mooiste meisje. De Creator-boy en Valentina pakten elkaars handen, de andere jongens en de veel talrijkere meisjes wisselden knipoogjes uit. Ze brachten batterijen mee en openden een hyperplasmatische orkaantornado op boten, maglets met één stoel , jagers, brigantijnen, torpedobootjagers, torpedobootjagers en andere kleine schepen. Sphero's ogen flitsten zegevierend.
  Het algemene trainingsniveau van de strijders die voor de oorlog waren opgeleid, zelfs als ze als foetussen in een soort voedingsbodem zwommen, was zeer hoog. Maar ze vielen niet altijd uit de vele scheuren en vacuüminstortingen. Als reactie hierop vuurde de vijand zijn meedogenloze vuur af, waarbij hij zelfs een persoonlijke matrix bezat. Een stroom hyperplasma brandde door de verzwakte matrixverdediging en een veld van een halve ruimte drong door het pantser. Hier is het, de magische ruimte kon er niet tegen, gebarsten, een veelkleurige stroom ultravuur viel op het schietpaar. Sphero brandde onmiddellijk af (het is gewoon een supergrappig gevoel als het vlees wordt vernietigd!), De arm van de vriendin tot aan de schouder, het been tot de knie en de romp tot aan de ribben verdampten. Schoonheid schreeuwde en deinsde terug. Valentina heeft besteld.
  - Schakel cyberregeneratie in.
  Het lichaam van het meisje (en dat van andere mensen) is al lange tijd geen eiwit meer. Dit is speciaal vlees met hyperplasmatische insluitsels, terwijl de mensen zelf worden aangedreven door superenergie . Dus het vlees begon, nadat het gewond was geraakt, langzaam te groeien. Relatief langzaam is het proces zelf zichtbaar voor het blote oog, de snelheid van weefselgroei is 0,9 centimeter per seconde. Maar de hevige strijd was van zeer korte duur; het pantser werd op verschillende plaatsen verbrand. Twee geweren verdampten, zes soldaten stierven, een jonge man raakte half verbrand en een meisje verloor tijdelijk haar hoofdhuid en vingers. Sfero keerde lachend terug en zei: hoeveel heb je bereikt door de drager van de schepper van het universum te verslaan? Op wonderbaarlijke wijze slaagde hij erin de ontploffing van granaten te voorkomen. Maar de schade is enorm, de luchthevels worden flitsend in het vacuüm uitgeworpen. De jongens reageren echter adequaat. Sfero voerde zelf een filigraan schot uit, waarbij een drievoudig aanvalsvliegtuig werd uitgeschakeld. Valentina, haar tong verlengd, likte de man op de lippen.
  - Megaquasar !
  - Laten we een hypervernietigende ( supervernietigende ) plasma-uitbarsting doen ! - blafte de jonge Schepper van universums.
  Twee magolets werden neergeschoten door andere kanonnen, drie schiettorens werden neergeschoten op de torpedobootjager. Maar het was op dat moment dat een raketkruiser zijn kanonnen op hen richtte. De jongensschepper voelde, niet zonder plezier, met scherpe sensaties de adem van de dood in zijn gezicht. Een kwaadaardige gigantische oude vrouw met een zeis dreigde, en kapitein Sfero gaf het bevel.
  - Flexibel toevluchtsoord! Beweeg als een slang, door een egel!
  De batterij haastte zich terug, maar iets te laat. Het vacuüm leek pijn te doen, een hyperplasmatische wervelwind raasde voorbij. Een vreselijke klap van gravioplasma blokkeerde de batterij. Meteen bleken vijf kanonnen en twaalf mensen van het team volledig verdampt. Sfero en de andere meisjes werden weggegooid door een zwaartekrachtgolf. De Creator Boy vloog over en sloeg met zijn hoofd op de buikspieren van de atletische maar uiterst sierlijke Valentina. En dit is lastig als het vlees waarin je moest rammen geen eiwit is:
  - Wauw, jij pulsar-instortingsgat ! mompelde Sphero. En hij grijnsde toen een hyperelektriciteit door hem heen schoot .
  Er zaten grote scheuren in het pantser. Ze sneden als ravijnen in het paarse oppervlak van een metaal dat meer dan een miljoen keer sterker was dan titanium. Welke kolossale kracht schuilt er in hyperplasma of de nog perfectere verscheidenheid aan prinseps -plasma dat in staat is sterren te bewegen en quasars uit te doven. Maar alleen de zesde, zevende, enzovoort, de toestand van de materie. Uit elk molecuul kan een hele oceaan van hyperplasma worden verkregen. Theoretisch (totdat dit niet beschikbaar is voor mensen) zal één elementair deeltje het hele universum reproduceren. Of vernietigen! Dat zijn de quasi-goddelijke mogelijkheden van hyperplasma.
  De batterij glijdt door de flexibele ineenstorting en trilt in de kinesruimte , de soldaat wordt naar beneden gedrukt door de verzwakte traagheidskracht. Vervolgens wordt de veer uitgeworpen en opent de batterij het vuur opnieuw alleen op een ander punt in de ruimte.
  Friedrich Sfero beveelt:
  - Raak met een smalle straal, schakel de wapens naar de geconcentreerde laadstokmodus.
  Omdat computers zijn uitgeschakeld, moet dit handmatig worden gedaan. Regel de stroom hyperplasma met behulp van de trommel. Maar om dit te doen is niet eens eenvoudig, het scheelt dat deze overmacht ook in het trainingsprogramma is voorzien. Jongens en meisjes lossen dit probleem op in de automatische modus. Sfero Friedrich vangt ter plekke een raketboot op, een schot met een lichte voorsprong. Het dunste gepiep van het vernietigde vacuüm is te horen, de boot wordt in stukken gescheurd. Afgaande op de kracht van de explosie is er sprake van een ontploffing van munitie. Een lichtpuntje blaast de auto op. Magolet wordt ook vernietigd, het meisje reproduceerde het exacte schot.
  Vleugels vliegen afzonderlijk weg en draaien tegelijkertijd in een vacuüm van vlammende staarten.
  De vijandelijke brigantijn loopt extra schade op, maar reageert met massale salvo's. Een stroom komt door de spleet naar binnen en gooit het meisje weg, waardoor gouden borsten met cinnaber, lichtgevende tepels zichtbaar worden.
  Sphero piept van plezier:
  - Zie je hoe cool! Tsjernodyrno!
  met magoplasthuid .
  - Princeps-quasar ! Zapulsar- ellips! Hef de strijdknots van je ridder hoger!
  De druppelvormige brigantijn bruiste van de salvo's. Stekelige dauwdruppels van hyperplasma spatten door de gevechtsruimte.
  Friedrich Sfero floot:
  - Geef me een foton, in de ineenstorting van de afgrond!
  Een fregat dook vanaf de zijkant op, terwijl de naburige batterij schokte. Het lijkt erop dat de jongens pech hadden, ze stuitten op een zware raket of een Vibro -veld dat het meest duurzame metaal tot poeder wist.
  De jongen probeerde het platform te laten draaien om zo'n aanval te overleven. Maar de tegenstanders zijn tenslotte eersteklas professionals die aan bijna dezelfde school zijn afgestudeerd. De maker van Harlequinade is ook geen oplichter in de Creation of Civilizations!
  Het Tempropreon -kanon is ingestort . Het viel uiteen in een stapel sprankelende delen. Het meisje en de Schepperjongen die het pistool serveerden, werden weggegooid alsof ze met een knuppel waren geslagen. Ze botsten met een kolossale snelheid tegen het pantser, deuken het lichtjes in en werden vervolgens sterk plat, huiverend van de schok met hun zeer elastische en sterke lichamen. Toen begonnen ze de zware coating af te pellen, waardoor hun prachtige figuren een normale vorm kregen, in reliëf als beelden van oude goden.
  Sphero voelde koud aan in de onderbuik. De dichtheid van de plasma-uitbarsting van de vijand nam toe, het lijkt erop dat nieuwe troepen in de strijd werden betrokken. Het ultra-slagschip zelf heeft bijvoorbeeld de grootte van een behoorlijke asteroïde, en de vorm van een enorme dolk bezaaid met emitters straalde een heel rijk ornament van hyperplasmische jets uit. Een gebogen, in vorm gedraaide hybride van een matroesjka en een accordeon, de substantie viel op de kruiser van Proud Germany. Andere vernietigingsstromen verpletterden de vier traanvormige artillerieplatforms.
  Sphero's kniediepe rechterbeen verdampte, en zonder te wachten tot het op een natuurlijke manier zou groeien, vergrootte hij onmiddellijk zijn ledemaat.
  Julius Caesar verloor, ondanks al zijn talent, de strijd, de numerieke superioriteit met een geschatte gelijkheid van technologieën stond aan de kant van de vijand. Het enige dat in zo'n moeilijke situatie nog te doen was, was zich terugtrekken en omsingeling vermijden. Sphero luisterde gewetenloos naar de Princeps -verbinding, de commando's die aan de robots werden gegeven. Ze klonken als een onbeperkt optimisme, een honger naar een vroege overwinning. Het fregat van Julius Caesar liep enige schade op en vertraagde. Sphero voelde woede, de kracht die hij creëerde lijkt te verliezen, je moet zoveel mogelijk vijanden vernietigen. Dat wil zeggen, hij heeft de keuze om te winnen of te sterven. Hoewel het duidelijk is dat de vernietiging van verschillende Dreuzels ; zal bijna niets veranderen, maar dit is bijna de ongeëvenaarde heldenmoed van individuele individuen die zich vormt tot een stroom die elk obstakel verplettert. De jongen, die gebruik maakte van het geheugen van de drager, maar in feite zijn eigen creatie (hoe slaagt hij erin om persoonlijkheden en dingen die zo complex van structuur zijn een stempel te geven, is een vraag apart!) herinnerde zich snel waar hij tijdens talloze trainingen tegenaan werd gedreven. Het is noodzakelijk dat je niet wordt opgemerkt, blijf in de algemene gelederen van robots. Het is dus veel moeilijker om daar te komen, maar de kans op blootstelling is veel kleiner. Maar heeft hij aan de andere kant het recht om op dit kritieke moment buiten te blijven? Een soldaat moet immers: zorgen voor het redden van levens, punt twee: zoveel mogelijk vijanden uitroeien. In het geval van een tegenstrijdigheid is het de traditie om een keuze te maken ten gunste van de tweede oplossing. Dit zijn de Amerikanen van vroeger: zij denken meer aan het behoud van hun eigen huid. Daarom verloren de Yankees en bovendien was hun propaganda zwak. Het ontbrak haar aan totaliteit en inclusiviteit. Als we ons de eeuwenoude geschiedenis van de aarde herinneren: in de tijd dat de mensheid aan één planeet was vastgeketend. In een verschrikkelijke, gespleten wereld was het noodzakelijk om alle naties en volkeren in één vuist te verzamelen. Verschillende rijken hebben het opgeëist. In de eerste plaats de VS, China en de Islamitische Vereniging. De wereld werd multipolair en werd letterlijk verscheurd, het aantal onafhankelijke staten groeide, het separatisme van kleine naties veranderde in een obsessie. Gemeenschappelijk huis De aarde stond in brand, de mensheid viel letterlijk in de afgrond! Vroeger waren er machtige heersers die de mensheid wilden verenigen. Dit is in de eerste plaats Alexander de Grote, een van de meest vooraanstaande commandanten aller tijden en volkeren. Hij was onoverwinnelijk, maar de Voorzienigheid wilde hem graag een te kort leven schenken. En dus had hij aanzienlijke kansen, hij bouwde een internationaal imperium op en bracht de hoge Helleense cultuur naar Azië. Zelfs Carthago en het oude Rome brachten een groot eerbetoon aan de Macedoniër, de meest vooraanstaande Slavische van de oudheid! Vóór Alexander behaalde Groot-Perzië onder verschillende koningen (vooral Cyrus) serieuze veroveringen, van India tot Egypte, maar de doctrine: er is één heerser voor de hele wereld, hij was het die als eerste naar voren kwam! In Rome eiste Julius Caesar de rol van wereldheerser op, maar ook zijn leven was niet lang genoeg. Na Caesar onder de keizers: er waren niet sterk genoeg commandanten. De goddelijke Augustinus was ziekelijk en lichamelijk zwak, de charismatische Nero is over het algemeen verschrikkelijk. De beroemdste heersers, Diolektan en Constantijn, vochten meer om de status quo te handhaven zonder aan grote veroveringen te denken. Er waren andere commandanten, na de val van Rome. Hiervan de meest prominente persoonlijkheden: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan was zeer succesvol. Hij veroverde bijna heel China, Afghanistan, Khorezm, geavanceerde detachementen bereikten het oude Rusland. Hij had uitstekende kansen om te winnen, niemand kon de voortdurend groeiende troepen van deze sluwe en bekwame commandant weerstaan. Maar zelfs zijn vrij lange leven naar de maatstaven van de Middeleeuwen was niet genoeg om de wereld te veroveren. Genghis Khan stichtte een dynastie, maar er was niet langer zo'n grote als hij, die in staat was alle nomaden te verzamelen. Net als Tamerlan. Overwinning na overwinning, een enorm rijk, en een splitsing, de vernietiging van Timurat , een ruzie tussen zonen en kleinkinderen. En er was geen waardige opvolger. Napoleon en Hitler, die Europa hadden veroverd, braken hun rug tegen Rusland. Helaas slaagde Rusland er zelf niet in de wereldheerschappij te verwerven. Een werkelijk groot heerser was Stalin, die van een analfabeet, wandelend in bastschoenenland, een machtige industriële macht maakte.
  En toen, al in de eenentwintigste eeuw, werd de macht over Duitsland, en vervolgens over de hele wereld, vanaf het begin ontvangen door een mysterieus echtpaar met ongelooflijke hyperintellectuele macht.
  Ze creëerden de nieuwste Princeps - magische wapens, en de mensheid ontwikkelde zich geleidelijk tot een staat van virtuele almacht.
  Maar oorlog is oorlog, vooral ruimteoorlog, hier zijn misrekeningen en opofferingen onvermijdelijk. De krijger Friedrich Sfero, die besloot risico's te nemen , had tot nu toe geluk, hij slaagde erin vier gevechtsvoertuigen te vernietigen zonder de aandacht op zichzelf te trekken.
  - Er zal berkenpap zijn voor de kleine mensen! Princeps is eerder plasma!
  Ja, zulke interessante spellen worden gespeeld door burgers van het rijk van het Derde Rijk, die het universum veroveren.
  En hoe zal het allemaal eindigen, en tot welke hoogten van almacht kan de mensheid, zelfs een machteloze fantasie, reiken.
  
  
  COG EN SHPUNTIK EN HET DERDE REICH
  de Popadans tussenbeide . In dit geval korte constructeurs Vintik en Shpuntik . Bij een verhuizing kwamen ze in Berlijn terecht. Omdat ze niets wisten van politiek en de planeet Aarde, schakelden ze over naar de dienst van de Duitsers. En de technici zijn top. En ze namen deel aan de ontwikkeling van de Panther. De ingenieuze ontwerpers maakten de toren smal en klein, beter beschermd, maar lichter. De motor en transmissie werden in één blok geplaatst, en de versnellingsbak op de motor zelf. Er werd ook een eenvoudiger en lichter chassis gemaakt dan in de echte geschiedenis. En de hoogte van de "Panther" was slechts 1,8 meter. Als gevolg hiervan werd het pantser van het voorhoofd van de romp van 80 mm onder grote rationele hellingshoeken geïnstalleerd en werd het bijna ondoordringbaar. Het voorhoofd van de toren was 120 millimeter met hellingen en de zijkanten waren zestig millimeter schuin. Het zwakke punt waren de zijkanten van de romp - slechts 40 mm. Maar de carrosserie was erg compact en de bovenkant had een grote hellingshoek, en aan de onderkant waren schilden van 30 mm geplaatst die de rollen bedekten. En al deze charme woog slechts 26 ton, met een motor van 650 pk. En het kanon had een looplengte van 75 mm, 70 EL, en vuurde 15 schoten per minuut af.
  Plus, goed zicht en optiek.
  Deze tank reed met een snelheid van 70 kilometer per uur, was aan de zijkant ondoordringbaar voor lichte kanonnen, voornamelijk vijfenveertig, en antitankgeweren, nam vierendertig vanaf twee kilometer in het voorhoofd en brak praktisch niet. En bijna alle antitankwapens van de USSR drongen er niet in het voorhoofd door.
  En de nieuwe "Panther" tijdens de Slag om Koersk maakte indruk. Tegelijkertijd was het gemakkelijker te vervaardigen en was er bijna twee keer minder metaal voor nodig dan voor de Panther in de echte geschiedenis.
  Als resultaat van het gebruik van deze tank braken de nazi's door de verdediging van de Sovjet-troepen en sloten de ketel, waarbij ze Koersk omzeilden. En zo grepen zij het initiatief. En toen ze succes ontwikkelden, namen ze Voronezh.
  Waarna Hitler de troepen beval naar het zuiden te gaan. En de armada van troepen verhuisde naar Stalingrad.
  Duitse tanks zijn in opkomst. En een team meisjes vecht op de Panther en breekt door Sovjet-geweren en voertuigen.
  De Duitsers braken door naar Stalingrad... Maar dat is nog niet alles. In Afrika behaalde het korps van Rommel op nieuwe tanks een reeks overwinningen. De situatie voor de geallieerden werd verergerd door het feit dat Vintik en Shpuntik ook een straaljager uitvonden. Bovendien is het zeer licht, gemakkelijk te vervaardigen, manoeuvreerbaar en elementair bestuurbaar.
  En het nieuwe VSh-162-vliegtuig werd het beste vliegtuig in de lucht en beschadigde de geallieerde vliegtuigen ernstig.
  Dus begonnen de nazi's in Afrika op te rukken naar Egypte. Hitler weigerde Stalingrad stormenderhand in te nemen en hield zijn troepen tegen. Maar de Fritz begonnen het hoofdoffensief te omzeilen met een doorbraak naar de Kaspische Zee. En de situatie escaleerde.
  En nieuwe operaties volgden in het noorden. De nazi's vielen Zweden aan. En binnen een paar dagen dwongen ze haar te capituleren. En het bleek gaaf te zijn.
  Gerda en Charlotte reisden met de "Panther" door heel Zweden en dwongen de gevangengenomen soldaten hun blote voeten te kussen, waarmee ze hun kolossale klasse toonden. Deze meiden zijn echt cool hier.
  Veel van de mannen uit de strijd gaven zich aan hen over. En kuste blote zolen.
  Maar nu waren ze in Zweden, waar het al sneeuwde en koud was.
  En de Duitsers, onder leiding van Rommel, versloegen de Britten in Egypte. En nu zijn ze doorgebroken naar het Midden-Oosten en hebben ze succes na succes.
  De mars van de mooie krijgers hield daar niet op... Gerda zei hartstochtelijk, met haar blote voet over het metaal wrijvend:
  - Nou ja, "Tiger" natuurlijk, een tank die meesterwerken levert en een kolossale machine qua kracht. Toch eenvoudig!
  Charlotte merkte lui op:
  - Persoonlijk geef ik de voorkeur aan Leo. Omdat er niets te doorbreken is met zo'n auto! En ze is perfect van vorm!
  Magda herinnerde zich hoe ze de parade op 7 november te zien kregen en piepte:
  - En ik vond de muis leuk, hij is zo groot! En met twee geweren tegelijk!
  Christina giechelde en rolde zich om in het transport:
  - Twee wapens in één auto - dat is cool!
  Gerda draaide haar benen in de lucht en merkte op:
  - Is het goed om zo te vliegen? Zullen we binnenkort Australië bereiken?
  Charlotte schudde haar hoofd.
  - Nee! Niet snel! Om er vanuit Zweden naartoe te vliegen - bijna over de hele wereld!
  Het vliegtuig landde daadwerkelijk om bij te tanken. De meisjes renden naar buiten. Ze kwamen terecht in de hete Medina, waar het vliegtuig een noodlanding maakte. Ondanks eind november was de temperatuur hier zo'n dertig graden. En in Zweden, net toen ze vertrokken, sloeg een koude cycloon toe en daalde de temperatuur tot min dertig.
  De meisjes renden zo snel als ze konden om niet vast te vriezen voor de transportmedewerker, en de vorst beet op de blote hielen van het meisje. Het is niet eenvoudig om in principe geen schoenen te dragen, vooral niet tijdens het lopen.
  Maar nu renden de meisjes over het hete zand van de medina. De Arabieren waren bang toen ze naar de halfnaakte meisjes keken, maar ze waren bang om actie te ondernemen. Niettemin hebben de Duitsers een zeer formidabele reputatie. Ze worden inderdaad gezien als een natie van supermensen en daarom vergeven ze kleine grappen. Zoals wanneer schoonheden slechts in één bikini worden gedragen.
  Na het koude weer, wanneer de benen voortdurend koud worden, is het erg prettig om langs het hete zand te rennen. De meisjes vonden het leuk en vermaakten zich door zand naar elkaar te gooien.
  Gerda, zo door de woestijn springend, vond het toch heerlijk om in een land te leven waar het voortdurend zomer was. En hoe goed is het...
  Zonnig en schoon, frisse lucht blaast in het gezicht. Of niet te frisse, maar hete woestijnlucht.
  Charlotte merkte glimlachend op:
  - Nu behoren deze landen tot het Derde Rijk. Nooit eerder was de mensheid zo verenigd. Nogal dichtbij, bij de eenheid zoals die nu is. En dit alles is in veel opzichten te danken aan het genie van de Führer.
  Magda merkte logischerwijs op:
  - Deels ook omdat Hitler enorm veel geluk heeft. De Britten vielen bijvoorbeeld als gegoten. En de uitgestrektheid van Afrika bleek geen obstakel te zijn. Ja, alles stond aan onze kant. Hoewel er soms fouten waren!
  Christina antwoordde:
  - In termen van geluk, niet echt! We hadden bijvoorbeeld geen geluk met de winter in de eenenveertigste. En dus zouden ze Moskou destijds hebben ingenomen. En de oorlog in het oosten zou zijn geëindigd. En dus moet je nog steeds de stalinistische doorn eruit trekken.
  Gerda beaamde het met een zucht:
  - Waarschijnlijk wel! Dat is jammer! Er zullen zoveel goede jongens en meisjes sterven!
  Magda barstte onwillekeurig in tranen uit en zei:
  - Dood... Wat ben je oneerlijk! En soms kom je op het verkeerde moment!
  Gerda haastte zich om bezwaar te maken:
  - Soms niet! En altijd op het verkeerde moment! Je weet hoe je wilt leven en hoe terughoudend je bent om te sterven!
  Christina merkte logischerwijs op:
  We willen dit omdat we sterk en gezond zijn. En de grootmoeder, die honderd jaar oud is en bij wie alles pijn doet, heeft waarschijnlijk een heel andere houding ten opzichte van de dood!
  Charlotte schudde haar hoofd en zei geschrokken:
  - O God verhoede het! God verhoede dat je ooit oud wordt!
  Gerda zwaaide hem uit en schopte met haar blote voet tegen het zand:
  - Laten we hier niet over praten! Als je begint na te denken over wat ouderdom is, word je gek, of ruïneer je je leven!
  Magda probeerde het blonde meisje te troosten:
  - Als Jezus komt, zullen alle doden opstaan, en deze eeuwige jeugd zal voor altijd zijn!
  Gerda glimlachte en zei liefdevol:
  - God zegene!
  Christina antwoordde boos:
  En ik ben een fundamentele atheïst. En ik geloof niet in God en ik adviseer je niet!
  Gerda haalde haar sterke, gebruinde schouders op.
  - Ik zal mezelf geen sterke gelovige noemen, maar ... Er zijn veel dingen die materialisten en atheïsten niet kunnen verklaren. Inclusief de oorsprong van het universum!
  Charlotte, die zich in het hete zand stortte, antwoordde:
  - Maar ik vind het idee leuker - veel goden. Dat deze demiurg-goden gezamenlijk het universum en de aarde hebben geschapen. Toen vond er een strijd plaats tussen hen, die rampen en natuurrampen veroorzaakte. Daarom gebeurden er allerlei tegenslagen. De strijd van de goden en geeft aanleiding tot oorlogen tussen mensen!
  Gerda antwoordde zelfverzekerd:
  - Maar de Duitse God wint altijd!
  Charlotte schudde haar hoofd.
  - Dit gebeurde niet in de Eerste Wereldoorlog. Hoewel we dicht bij de overwinning waren!
  Christina knikte krachtig.
  - Dat is het! Het was noodzakelijk om Oost-Pruisen tijdelijk op te offeren, maar niet om troepen van het Westelijk Front terug te trekken. Dan zouden ze Parijs hebben omsingeld en ingenomen. Frankrijk capituleert... Ze is tenslotte verslagen. En verder... ik denk dat als Groot-Brittannië koppig zou zijn, we er samen met Italië, Turkije en Japan op zouden kunnen inspelen. En ze zouden ze verpletteren met onderzeeërs en een enkele actie van de vloten!
  Magda merkte op:
  - Je bent Rusland vergeten!
  Christina herstelde.
  - Ik ben niets vergeten! Rusland zou verslagen zijn na de overgave van Frankrijk. Bovendien is tsaar Nicolaas II niet Stalin. De vorst van Rusland zou, nadat hij een nederlaag had geleden, een haastige vrede met ons sluiten. En wij zouden... Kortom, het Rusland van de tsaristische tijd is zelfs zwakker dan het communistische!
  Charlotte giechelde.
  - Dat is hoe! Maar natuurlijk hebben we toen de kans gemist. Adolf Hitler was slimmer. Hij sloot een niet-aanvalsverdrag met Stalin en verpletterde zijn vijanden stukje bij beetje. Dit is waar het bij politieke wijsheid om draait!
  Christina merkte op:
  - Het zou nog logischer zijn om Groot-Brittannië af te schaffen en pas daarna de Sovjet-Unie aan te vallen!
  Charlotte zei glimlachend:
  - Ik ben het hier mee eens!
  Gerda maakte daarentegen bezwaar:
  -Als we de Sovjet-Unie in het eenenveertigste jaar niet hadden aangevallen en de eenheden van het Rode Leger niet hadden verslagen, onvoorbereid op een defensieve oorlog, hadden ze ons kunnen aanvallen toen we Groot-Brittannië bestormden. We hadden dus geen andere keuze!
  Magda haalde haar schouders op.
  - Stalin is een voorzichtige politicus! Hij had zo'n avontuur misschien niet riskeren!
  Gerda merkte rationeel op:
  - Het is eerder een groot avontuur van de kant van Stalin om ons de kans te geven Groot-Brittannië uit te rollen. In dit geval zouden superieure krachten op hem vallen. En wij zouden het begraven. En dus terwijl Groot-Brittannië zich verzet, had Rusland nog steeds een kans tegen ons. Anders moeten we toegeven dat onze vijanden geen enkele kans hebben!
  Charlotte vond ook iets waar ze bezwaar tegen had:
  - Zolang monsters als de USSR en de VS niet zijn verslagen, is het uiterst voorbarig om te zeggen dat de vijand geen enkele kans heeft. We hebben veel gedaan en een lange weg afgelegd, maar... Er staan ons nog veel problemen te wachten. Nu Australië. Een nieuwe grens voor het Duitse leger!
  Gerda antwoordde zelfverzekerd:
  - Laten we het ook breken! Er zijn al twee wandelingen gemaakt in Zwitserland en Zweden, en in Australië is het in ieder geval veel warmer.
  Charlotte giechelde en zei zelfverzekerd:
  - Ik geloof in onze overwinning! Anders gebeurt het gewoon niet!
  De meisjes moesten stoppen met opwarmen in de woestijn en teruggaan naar het transport. Het tanken is gelukt. En de meisjes werden vergezeld door hun oude vrienden van het "Tijgerin" -bataljon.
  Meisjes van dit vrouwendetachement waren op jacht naar lege Mujahideen. Dat waren er echter maar weinig. En nu gingen ze vrolijk op pad om Australië te veroveren. Nog een continent dat zo wenselijk is voor de Wehrmacht.
  Duitsland verzamelde krachten voor de sprong en bereidde de landing voor.
  Margaret ontmoette haar oude bekenden Christina en Gerda met respect. Toch kan niet iedereen diamanten krijgen voor een ridderkruis! Na dit gezelschap zouden de meisjes voor inseminatie en naar een speciaal kamp voor het krijgen van nakomelingen worden gestuurd. Dus bij het Russische bedrijf hadden ze misschien geen tijd gehad om deel te nemen.
  De schoonheden zagen er echter opgewekt en strijdlustig uit. Ik wilde niet langer slapen en de meisjes, die zichzelf in een aparte hut hadden opgesloten, waren aan het kletsen.
  Magda, zittend in een leren fauteuil, merkte op:
  - Ook het heidendom, met al zijn uiterlijke logica, kan veel vragen niet beantwoorden. Waar kwamen bijvoorbeeld de talrijke demiurggoden vandaan?
  Charlotte giechelde en protesteerde:
  - Net zoals het monotheïsme de vraag niet kan beantwoorden: waar kwam de enige God vandaan die het universum heeft geschapen?
  Magda haalde haar schouders op.
  - Het is een kwestie van hoe te zeggen... Wij beschouwen het in geloof als een axioma dat de Almachtige God altijd heeft bestaan. En dit is een axioma dat geen bewijs vereist.
  Cristina merkte hoofdschuddend op:
  - Het is onmogelijk om je het eeuwig bestaande, en oneindig sterke en oneindig wijze voor te stellen. Dit is tegen de logica. Zoals we op aarde zien, ontstaat uit het simpele het complexe, en observeren we de evolutie. En toen ging van het complexere naar het simpele. Wat in tegenspraak is met de waargenomen werkelijkheid.
  De mensheid wordt bijvoorbeeld complexer, niet eenvoudiger! En we degraderen helemaal niet, maar worden juist perfecter!
  Charlotte giechelde en merkte op:
  - Logisch! De evolutie van de goden leidt tot de schepping van de almachtige Demiurg-God!
  Magda merkte scherp op:
  - Zo'n filosofie kan de ziel vernietigen!
  Charlotte kneep haar ogen tot spleetjes en flapte eruit:
  - Maar de vraag is: hoe oud is het universum?
  Magda haalde haar sterke, ontwikkelde schouders op:
  - Onbekend! En waarom zo"n vraag?
  Charlotte reageerde rationeel:
  - Dit heeft te maken met de rebellie van Satan. Satan is een van de eerste engelen, zo niet de vroegste. Hoe noemen ze hem: Zoon van de Dageraad! En als hij in opstand kwam, is er waarschijnlijk niet zoveel tijd verstreken sinds zijn creatie en rebellie. Anders blijkt dat hij zich miljarden jaren kalm heeft gedragen en plotseling een dwaas werd.
  Magda fronste en koerde:
  - En wat dan nog?
  Slimme Charlotte merkte op:
  - En wetenschappers zeggen dat ons universum miljarden jaren oud is! Het duurt zo lang voordat het licht van sterren de planeet Aarde bereikt! En volgens de Bijbel kunnen het er geen miljarden zijn!
  Magda dacht even na en antwoordde:
  - God schiep het licht van de sterren dat al naar ons is neergedaald. Adam en Eva waren volwassenen, geen baby's. De zon, de maan en de sterren scheen er al op. Dat wil zeggen: de Heer heeft de wereld in ontwikkeling geschapen. Dus al je beloften bewijzen niets.
  Charlotte merkte koppig op:
  - Of bewijzen ze misschien dat er veel goden zijn? Die goden die het universum hebben geschapen!
  Magda antwoordde met enige aarzeling:
  - Ons universum is min of meer verenigd en gestructureerd, met al zijn onregelmatigheden. En de aanwezigheid van veel goden leidt ertoe dat het universum in delen zou worden opgesplitst.
  Charlotte maakte ook heel logisch bezwaar:
  - Slagschip bouwt heel veel mensen! Niettemin is het slagschip een machine uit één stuk. Ja, en het universum is gebouwd door vele goden-demiurgen, maar het universum wordt hierdoor niet minder integraal!
  Magda strekte haar gezicht en koerde:
  - En dat klinkt - logisch! Maar dit is puur menselijke logica. Het heeft niets te maken met goddelijke kracht, dat is onbegrijpelijk!
  Charlotte giechelde.
  - Het eenvoudigste argument: de gedachten van de Heer zijn onbegrijpelijk! En hier kan naar verwezen en gebracht worden bij alle gelegenheden!
  Magda fluisterde:
  En in elk kenmerk van deze tak van de Heer,
  Ik zie het verlangen in dromen om het ideaal te belichamen ...
  Maar vreemd genoeg lijdt ons volk bijna in de onderwereld,
  En de despoot van de financiële wereld hield op wrede wijze onze vleugels vast!
  Charlotte grinnikte.
  - Eet goed! Waarom buig je niet voor de stronk?
  Magda schudde haar vuist.
  - Ja jij!
  De meisjes begonnen zich duidelijk te vervelen... Het gesprek over religie verliep niet goed. Waar kunnen we nog meer over praten? De gedachten van de krijgers van het SS-bataljon waren beperkt.
  Gerda stipte in het gesprek tanks aan:
  - Onze "Leeuw" is eenvoudigweg de belichaming van de Duitse geest! Zo groot en met een pistool!
  Magda merkte op, terwijl ze haar jeukende voetzool met haar handen masseerde:
  - En nog meer "Muis" - betekent sterker! En zijn pantser is dikker! En twee geweren tegelijk!
  Charlotte riep verrukt uit:
  - Charmante kleine muis! We zullen iedereen tot poeder vermalen!
  Magda pakte het aan en zong:
  - Vervloekt en eeuwenoud, de vijand vloekt opnieuw! Vermaal mij, vermaal mij tot poeder! Maar de engel slaapt niet, en alles komt goed... En alles zal goed aflopen! En alles zal goed aflopen!
  Charlotte merkte wijselijk op:
  - Wie op de hulp van engelen rekent, valt direct in de hel!
  Magda antwoordde:
  - Wie zit er in godsnaam in het hoofd, in de toekomst een hel!
  Gerda merkte plotseling op:
  - Ik had een goede kennismaking met de T-34 bij de Charlottes toen ze aan het testen waren! En weet je, dit is niet de ergste tank op aarde!
  De roodharige merkte venijnig op:
  - Niet de beste, maar... Zijn zichtbaarheid is nogal zwak. In de praktijk is het buitengewoon moeilijk om vanuit zo'n tank de vijand binnen te dringen! Wij moeten het toegeven!
  Gerda merkte logischerwijs op:
  - Goed gevormd pantser en torentje. Hoewel de "Tiger" -2 en "Lion" - de bescherming van de zijkanten beter zal zijn.
  Christina, deze roodharige ondeugende, merkte het op:
  - De "Leeuw" heeft nog steeds een goede toren, qua helling van het voorhoofd. Maar het voorhoofd van de "Tiger" -2 is bijna niet geneigd.
  Gerda antwoordde:
  - Maar de dikte van het pantser is 180 mm. Dit compenseert de kleinere hellingshoek van de plaat. Qua toren bleek de Leeuw beter dan de Tijger, maar dit is natuurlijk niet de limiet. Ik weet dat onze ontwerpers zeker iets perfecters zullen creëren.
  En het mooie meisje sloeg met haar blote voet tegen de stalen plaat, zo erg zelfs dat er een muzikale triller langs vloog.
  De krijgers vervelen zich. Ze wilden in slaap vallen. Misschien zit er iets interessants tussen...
  Ondertussen woedt er een oorlog in de Kaukasus. De Duitsers gebruikten naast de "Panther" ook de "Tiger" -2. Ook een vergelijkbare tank qua vorm, maar iets groter, zwaarder met een 88 mm kanon en dikker pantser. Natuurlijk kan een gewicht van vijfendertig ton, meer, maar nog steeds niet kritisch, worden bestreden met een oude motor van 700 pk. Vintik en Shpuntik hebben echter al een motor van 1000 pk gemaakt. En de "Tiger" -2 begon ook letterlijk te vliegen. De "Leeuw" verscheen, met nog dikker pantser, vooral aan de zijkant, en 105 mm kanonnen.
  En met een gewicht van vijfenveertig ton werd het een kolossaal probleem voor de Sovjet-troepen.
  In de winter van drieënveertig tot vierenveertig jaar werd de Kaukasus veroverd door Duitse troepen. De oorlog begon niet volgens het stalinistische scenario te verlopen.
  De nazi's veroverden India in maart en begonnen richting Australië te trekken. En tegelijkertijd Afrika opgeharkt.
  Stalin bood hen onder alle voorwaarden vrede aan. In het voorjaar van 1944, nadat hij de verovering van Afrika had voltooid, aanvaardde Hitler Stalins vredesaanbod.
  De omstandigheden waren zwaar, inclusief de betaling van herstelbetalingen en de levering van grondstoffen en andere zaken aan het Derde Rijk.
  In de zomer van 1944 werd er een landing gemaakt in Groot-Brittannië, en Londen viel binnen een week. Daarna begon een groot offensief tegen Amerika. Vintik en Shpuntik maakten nieuwe onderzeeërs die sneller zeilden dan boten en torpedo's op de radar richtten. En er zijn nog veel meer dingen uitgevonden.
  diskettes werd sterk . En het was gewoon geweldig.
  Amerika hield stand tot juli 1945 en capituleerde. De periode van vrede is aangebroken. Tijdelijke waarheid...
  Hitler was ontevreden over het feit dat Japan te veel grondgebied in beslag nam. En hij verlangde eenvoudigweg naar wraak en de bezetting van het land.
  En op 20 april 1953 begon de oorlog met Japan. Stalins opvolger Beria bood Hitler zijn hulp aan.
  De Führer stemde toe, onder bepaalde voorwaarden. De USSR vecht namelijk op volle sterkte, maar alleen het zuiden van Sakhalin en de Kuril-rug komen terug.
  Beria, die Hitler een kolossaal eerbetoon bleef betalen, stemde ook met deze voorwaarden in.
  Vanaf het allereerste begin was de oorlog voor de Japanners geen succes. Ze hadden vooral last van hun vliegende schotels, die bewapend waren met laserwapens en hittestralen. En alles werd letterlijk tot as verbrand en gesmolten tot metaalspaanders.
  De USSR daarentegen gooide de T-54- en IS-7-tanks, die ook sterker waren dan de Japanners, en straalvliegtuigen in de strijd.
  De oorlog duurde vijf maanden en eindigde met de overwinning en bezetting van Japan. Het was een klinkende overwinning...
  En in de gevechten onderscheidde de tankbemanning van Alenka op de IS-7 zich. De auto presteerde goed en vernielde veel Japanse mastodonten.
  En de meisjes schoten met hun blote tenen, en heel nauwkeurig.
  Maar dit zijn de details...
  De USSR herwon het zuiden van Sakhalin en de Kuril-heuvelrug. En zo verzekerde hij zich van autoriteit en nieuwe landen...
  Hitler, nog anderen, haalden de rest van de wereld onder zich. Maar de USSR was hem voortdurend een doorn in het oog. De Führer wilde nieuwe veroveringen en de heldenmoed van de Wehrmacht.
  En op 20 april 1958 begon een nieuwe grote oorlog met een aanval op Moskou.
  Duitse meisjes vechten in de lucht. Albina en Alvina.
  Ze schieten Sovjetvliegtuigen neer. De meisjes zijn bijna naakt, in één bikini en op blote voeten. Luchtkanonnen zijn op de vijand gericht.
  Albina slaat een Sovjet-auto neer en piept:
  - Naar onze mening is het een schok!
  Alvina snijdt ook de Sovjet-Jak af en voegt eraan toe:
  Voor de glorie van ons rijk!
  En de krijgers vochten en vochten ooit ook met de vijand. En ze houden ervan mensen te martelen.
  Hier werd het Komsomol-lid gemarteld. Het uitgeklede en naakte meisje werd geslagen met een zweep. Vervolgens werden de blote voeten van het Komsomol-lid verbrand met een gloeiend hete staaf. En ik moet zeggen dat ze het leuk vonden.
  Toen braken ze de tenen van het meisje. En de meest chique marteling: steek de boezem van Venus in brand met een fakkel. En het meisje verloor het bewustzijn door de pijnschok.
  Albina kalmeerde hier echter ook niet mee. Ze bracht de fakkel naar de naakte borst van het meisje. En bakte het. Toen sneed ze het malse vlees af en at het op, terwijl ze uitriep:
  - Hoe lekker!
  Alvina bakte de andere tepel met een vlam en merkte op:
  - Ja, het is geweldig!
  En de Duitse meisjes vonden het erg leuk.
  Maar niet alle wezens zijn zo. Hier vechten Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova in de lucht tegen Duitse gieren.
  En ze tonen hun vaardigheid en wijsheid.
  Meisjes vechten natuurlijk op blote voeten en in bikini. En breng geschenken van de dood naar de vijand.
  En voor zichzelf zingen;
  - Glorie aan het land van het communisme,
  Lenin inspireerde ons om te vechten...
  Gebroken bergkam kent fascisme
  Laten we een nieuwe wereld bouwen!
  Anastasia schoot met haar blote tenen op de vijand, schoot een Duits vliegtuig neer en riep:
  - Voor het rode communisme!
  Akulina Orlova sloeg behendig de vijand met haar blote benen, sneed hem af en blafte:
  - Voor de overwinning van de Russische geest!
  En de meisjes gromden in koor:
  - Voor het moederland en Stalin!
  Dit is zo'n zware strijd die over het hele front gaande is.
  De Duitsers zijn absoluut sterk. En ze bewegen, zij het langzaam, met grote schade.
  Meisjes vechten ook in de infanterie...
  Komsomol-meisjes in alleen slipjes.
  Hier vuurt Alenka een salvo af met een machinegeweer, waardoor de nazi's worden afgesneden en een hele rij jagers wordt uitgeschakeld.
  Dan zegt hij:
  - Glorie aan Rusland!
  Anyuta schiet ook op de vijand. Dit doet hij heel goed en duidelijk. En schakel de nazi's uit. Dan gooit hij met zijn blote tenen een granaat, waardoor de tank van de nazi's kapot gaat en piept:
  - Voor heilige Rus!
  Allah vuurt ook op de vijanden. Het doet het heel netjes. Met blote hiel gooit hij op meesterlijke wijze een doodscadeau omhoog. De roodharige Fritz slaat knock-out en piept:
  -Voor het tijdperk van het communisme!
  Maria schiet ook op de vijand. Het maait de nazi"s neer, waardoor het extreem agressief wordt en piept:
  - Voor Rus, onze moeder!
  En met zijn blote tenen gooit hij opnieuw een granaat. De Duitse tank, die schade heeft opgelopen, rolt om ... En de gevechtsuitrusting is gescheurd.
  Marusya, die de nazi's verpletterde. En met haar blote hakken gooide ze een hele hoop granaten en viel uit:
  - Voor het grote moederland!
  Wat een meiden hier, gewoon kolossale strijders. Iedereen wordt dus achter elkaar uitgeroeid.
  Hier is de strijd vijf. En hoeveel fascisten doen dat niet. En zwarte krijgers nemen deel aan het offensief. Ik moet zeggen dat het extreem vechtende jongens zijn.
  Maar hun Russische meisjes maaien neer zonder enige vorm van ceremonie.
  Een prachtig bataljon als de krijgers bijna naakt zijn. En zo gebruind, chocolade.
  En in de lucht zie je Yu-888 krachtige Duitse auto's. Ze lieten bommen vallen op Sovjetposities en verpletterden de vijand. En ze handelen met grote toewijding.
  Eva, die bommen laat vallen en haar blote, ronde hak op het pedaal drukt. Cadeautjes gooien naar Sovjetsteden, brult:
  - Het Derde Rijk is onoverwinnelijk!
  Agatha stemde hiermee in en spuwde geschenken van vernietiging uit:
  - We hebben al onze vijanden al afgebroken!
  En de nazi's stromen al van verschillende kanten door Moskou.
  Toen gingen Oleg en de meisjes opnieuw de strijd aan en hielpen Rusland, of beter gezegd de USSR.
  Toen voegde het blotevoetenmeisje Margarita zich bij hen. Ook een volwassen vrouw, de schrijver werd een meisje van een jaar of twaalf in ruil voor onsterfelijkheid en voert een missie uit.
  Strijders uit de eenentwintigste eeuw worstelden opnieuw met de nazi's van de twintigste eeuw.
  Er zijn te veel soldaten in het fascistische bruine rijk. Ze stromen als een eindeloze rivier.
  Oleg Rybachenko, die de nazi's met zwaarden neersloeg, brulde zowel infanterie als tanks:
  - Geef nooit op!
  En een scherpe schijf vloog van de blote voet van de jongen!
  Margarita, die tegenstanders verpletterde, haar tanden ontblootte, gromde:
  - Er is een plaats voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de nazi's en hun vliegtuigen en tanks.
  Natasha gooide ook moorddadig met haar blote tenen en huilde:
  Wij zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar zwaarden gingen door de fascisten in de molen.
  Zoya sneed de vijanden af en piepte:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in de ogen, wat zit er in de keel van de nazi-soldaten en vliegtuigen.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend raakten.
  Augustinus, die witte soldaten en tanks neersloeg, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En vallen takni en blanke strijders.
  Svetlana snijdt naar de molenaar, haar zwaarden zijn als bliksem.
  De nazi's vallen als schoven.
  Het meisje gooit naalden met haar blote voeten en piept:
  - Want Moeder Rusland zal winnen!
  Oleg Rybachenko rukt op tegen de nazi's. Terminatorjongen die bruine troepen hakt.
  En tegelijkertijd gooien de tenen van de blote benen van de jongen naalden met gif weg, ze scheuren stammen en schieten vliegtuigen neer.
  De jongen brult:
  - Glorie voor het toekomstige Rus'!
  En in beweging snijdt het ieders hoofd en snuit af.
  Margarita verplettert ook haar tegenstanders.
  Haar blote voeten flitsen gewoon. De nazi's sterven in grote aantallen. Strijder roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan pakt het meisje het en snijdt...
  Een massa lijken van fascistische soldaten.
  Maar Natasha is in de aanval. Hij doodt de nazi's samen met de tanks en zingt:
  - Rus' is groot en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Wie zag de kelen van de nazi's. Ja, dit is een meisje.
  Zoya is in de aanval. Bruine soldaten hakken met beide handen. Uit een buis spugen. En gooit dodelijke naalden met blote tenen - schiet tanks en vliegtuigen neer.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Eh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat weg!
  Augustinus, die de nazi"s neerslaat en de bruine soldaten uitroeit, roept:
  - Helemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij snelde met een knuppel naar de oproerpolitie!
  En met zijn blote tenen zal hij op de vijand afschieten, iets dat een olifant zal doden, en nog meer een tank.
  En dan piepen:
  - Wolven!
  Svetlana in het offensief. Bezuinigingen, snijden in de nazi's. Op blote voeten lanceert hij er doodscadeautjes op.
  Runt een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel vechters en piepte:
  - Een grote overwinning komt eraan!
  En opnieuw maakt het meisje een wilde beweging.
  En haar blote voeten schieten dodelijke naalden af, waardoor tanks en vliegtuigen worden vernietigd.
  Oleg Rybachenko sprong op. De jongen maakte een salto. Hij heeft tijdens de sprong veel nazi's in stukken gehakt.
  Hij gooide de naalden met zijn blote vingers en gorgelde:
  - Wees beroemd om mijn prachtige moed!
  En opnieuw is de jongen in de strijd.
  Margarita gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn sterker dan windmolenbladen. En blote tenen gooien geschenken van de dood, tanks en vliegtuigen branden.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt bruine krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En gaven van vernietiging vliegen van haar weg.
  En de nazi's zelf vallen dood neer. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En opnieuw gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  Natasha in het offensief is ook erg cool.
  En gooit met blote voeten en spuugt uit een rietje.
  En schreeuwt uit volle borst:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is sterven!
  En opnieuw schoonheid in beweging.
  Zoya bestormt een blokkade van nazi-lijken. En ook boemerangs van vernietiging vliegen van haar blote voeten.
  En de bruine krijgers blijven vallen en vallen.
  Zoja schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, je zult winnen!
  En een tiental naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de nazi's graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of beter gezegd: helemaal dood.
  Augustinus in het offensief. Verplettert bruine troepen. Haar zwaarden worden met twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door de fascistische troepen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal overwinnen!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus brult in wilde extase:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten gooien veel scherpe, giftige naalden.
  Svetlana in de strijd En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen weg. Geen man, maar de dood met blond haar.
  Maar als het kapot gaat, kun je het niet stoppen.
  Svetlana zingt:
  - Het leven zal geen honing zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje op blote voeten zit steeds meer woede.
  Oleg in het offensief versnelt alles. De jongen verslaat de nazi's.
  Zijn blote voeten gooien scherpe naalden en verscheuren tanks en vliegtuigen.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke imperium zal iedereen verscheuren!
  En opnieuw is de jongen onderweg.
  Margarita is een stormachtig meisje in haar activiteiten. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en onmiddellijk zullen er honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - De overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen besturen met zwaarden - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Natasha versnelde haar bewegingen. Het meisje kapt de bruine krijgers neer. En terwijl je schreeuwt:
  - De overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in versneld tempo uitroeien.
  Natasha is een terminatormeisje.
  Hij denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen, en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoya is in de aanval. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde keel, die rondslingerden in hopen lijken, maar ook kapotte tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustinus is een gek meisje. En het verplettert iedereen alsof het een robot uit hyperplasma is.
  Het heeft al niet honderd nazi"s verslagen. Maar alles verhoogt het tempo. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben zo onoverwinnelijk! Het coolste ter wereld!
  En opnieuw is de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwt naar buiten. En driehonderd nazi's en een tiental tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustinus zong:
  - Je durft ons land niet te veroveren!
  Svetlana is ook in de aanval. En geeft geen enkele gram uitstel. Wild terminatormeisje.
  En hij snijdt de vijanden af en roeit de nazi's uit. En de massa bruine strijders is al in de sloot en langs de wegen gevallen.
  De zes waren woedend. Een wild gevecht gevoerd.
  Oleg Rybachenko is weer in actie. En hij komt dichterbij, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen.
  De schrijversjongen wordt herinnerd aan een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen met elkaar vermengden.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Wee van de geest!
  En er zal genoeg geld zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en gooien.
  Het jonge genie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een hele coole show bleek cool te zijn. En hoeveel nazi's er zijn vermoord. En het grootste aantal van de grootste doodde de bruine strijders.
  Margarita is ook in de strijd. Verplettert kaneel- en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden worden afgehakt tegen de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben zelfs cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En vanaf de blote hiel van het meisje zal eruit vliegen als een erwt met krachtige explosieven.
  En sla de vijand aan.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen vernietigen.
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en zelf zal ze niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de belangrijkste beul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasha schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya is onderweg en heeft veel bruine krijgers geknipt.
  En blote voeten gooien naalden. Elke naald doodt meerdere nazi's. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus nadert en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet uit de kist ontsnappen!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden blootleggen!
  En de roodharige is zo ... Haar wappert in de wind, als een proletarische vlag.
  En alles komt letterlijk voort uit woede.
  Svetlana is onderweg. Hier sneed ze veel schedels en tanktorens uit. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn?
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Oleg Rybachenko springt en springt.
  Een jongen op blote voeten stoot een stel naalden uit, gooit tanks omver en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Hij is behoorlijk oud, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen heel sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen de fraera doorbreken!
  En opnieuw vlogen dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten.
  Margarita zong met vreugde:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks en vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! De rozen van mei zullen bloeien!
  En zodra de krijger met haar blote tenen een erwt gooit, vlogen duizend nazi's onmiddellijk de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasja in de strijd. Springt als een cobra. Blaast vijanden op. En er sterven zoveel nazi's en er vallen vliegtuigen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult hij:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden en slaan tegenstanders.
  Zoya is in wilde beweging. Opmars tegen de nazi's. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgersvrouw gooit naalden met haar blote vingers. Breekt door tegenstanders en hoe te brullen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden, waarbij hij tanks wegvaagt. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar de cobra van Augustinus ging in de aanval. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het erin snijdt, betekent het dat het het ook zal doen.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik open alle schedels! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze door vlees en metaal.
  Svetlana gaat ook in de aanval. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een geweldige erwt van haar weg.
  Oleg sneed opnieuw honderd nazi's af, die een meteoor droegen. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van formaat, maar dodelijk...
  Hoe in kleine stukjes te breken.
  De Terminator-jongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En heb veel bruine strijders neergehaald. En snijdt grote gaten.
  Het meisje roept:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En het zal met hernieuwde kracht toeslaan.
  Natasha in het offensief is zelfs nog woedender. Dit is hoe hij de nazi's verslaat. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha pakte het aan en zong:
  - Ter plekke rennen is een veel voorkomende verzoener!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ik de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde terug en de tanks stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Versla jezelf zo'n gele armada.
  Zoya is onderweg en verplettert iedereen, zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een doodsschaar.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoya pakte het aan en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha riep van vreugde:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje der meisjes.
  En van haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens van tanks afsnijden.
  Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat een licht haar heeft ze. Als een wapperend proletarisch vaandel. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze geboren is met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak!
  Augustinus pakte het aan en siste:
  - Er zal een stierenkop zijn - de jagers zullen niet gek worden!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel vechters.
  Oleg Rybachenko mopperde:
  - Wat je nodig hebt! Hier is het meisje!
  Margarita gooide een dolk met haar blote voet en brak de tankkoepel af, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Augustinus was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En opnieuw zal hij met blote tenen een moorddadige lanceren.
  Svetlana is in de strijd niet onderdoen voor tegenstanders. Geen meisje, maar om af te sluiten met zo"n heks in vlammen.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustinus, die met haar blote voet een mes losliet en de tankkoepel afsneed, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van diefstal!
  Svetlana, die vijanden in stukken hakte en vliegtuigen neerschoot, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig....
  piepte Zoya terwijl ze naalden gooide met haar blote, gebruinde benen:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha, die de nazi"s versloeg, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen zijn ze erg opgewonden.
  Oleg Rybachenko ziet er erg stijlvol uit in de strijd.
  Margarita zong:
  - De klap is sterk en de man heeft er belang bij ...
  De geniale jongen lanceerde met zijn voet iets wat leek op een helikopterpropeller. Hij sneed een paar honderd hoofden van de nazi's en tanks af en piepte:
  - Lekker sportief!
  En beide - een jongen en een meisje in volledig opengewerkte vorm.
  Oleg, die bruine soldaten hakte, gorgelde:
  - En er zal een grote overwinning voor ons zijn!
  Margarita siste als antwoord:
  - We vermoorden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijfboemerang. Hij vloog in een boog en hakte veel nazi's en tanktorens neer.
  Zoya voegde eraan toe, terwijl ze de uitroeiing voortzette:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel gevechtsvliegtuigen en vliegtuigen.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Augustinus zwaaide met haar benen en gooide scherpe hakenkruisen en gorgelde:
  - Keizerlijke vlag vooruit!
  Svetlana bevestigde meteen:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor en verpletterden de nazi's:
  - Niemand zal ons tegenhouden!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Vlees wordt gescheurd en tanktorens worden gesloopt.
  En weer het gehuil:
  - Niemand zal ons verslaan!
  Natasha vloog de lucht in. Verscheurde tegenstanders en gevleugelde gieren, en vaardigde uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf naar buiten vliegen.
  Het meisje draait zich zelfs om van extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  Oleg Rybachenko gorgelde:
  - Oh, vroeg, geeft zekerheid!
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten als reactie hun tanden.
  Natasha sloeg de nazi's neer en riep:
  - In onze wereld is er geen vreugde zonder strijd!
  De jongen maakte bezwaar:
  "Soms is vechten ook niet leuk!"
  Natasha was het ermee eens:
  - Als je de kracht niet hebt, dan ja...
  Maar wij strijders zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide met haar blote tenen naalden naar de vijand, blies een massa tanks op en zong:
  - Een soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor de prestatie!
  Daarna hakte Natasha opnieuw de vijanden neer en vernietigde de torens van de tanks.
  Zoya is een hele snelle meid. Hier lanceerde ze een heel vat op de nazi's. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen riep ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus is in de strijd ook niet zwak. Dus het dorsen van de nazi's. Alsof er een bundel kettingen uitvalt.
  En tegenstanders hakken - zingt:
  - Pas op, het zal nuttig zijn
  In de herfst zal er een taart zijn!
  De roodharige duivel ploegt werkelijk in de strijd als een duivel in een snuifdoos.
  En hier is hoe Svetlana vecht. En de nazi's krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloedige spatten naar buiten.
  Svetlana merkte scherp op toen metaalspatten uit haar blote voet vlogen, waardoor de schedels en torens van tanks smolten:
  - Glorie aan Rusland, zelfs glorie!
  Tanks rennen naar voren...
  Divisies in rode shirts -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier pakten de meisjes de nazi's op. Ze worden dus gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben gebroken.
  Oleg is in de strijd en valt de nazi's aan. Hij verslaat ze zonder medelijden, snijdt door de tanks en piept:
  - Wij zijn als stieren!
  Margarita, die het bruine leger verpletterde en door de tanks sneed, pakte op:
  - Wij zijn als stieren!
  Natasha pakte het aan en huilde, terwijl ze de bruine jagers samen met de tanks neersloeg:
  - Je kunt niet liegen!
  Zoya scheurde de nazi's uit elkaar en piepte:
  - Nee, niet uit de hand!
  En hij zal de ster ook met zijn blote voet pakken en loslaten en een heleboel fascisten afmaken.
  Natasha pakte het aan en piepte:
  - Onze tv staat aan!
  En een moordend stel naalden vliegt uit haar blote been.
  Zoya, die ook de nazi's en hun tanks vernietigde, piepte:
  - Onze vriendschap is een monoliet!
  En opnieuw wordt er zo hard gegooid dat cirkels in alle richtingen vervagen. Dit meisje is pure vernietiging van tegenstanders.
  Het meisje met haar blote tenen zal drie boemerangs pakken en lanceren. En de lijken hiervan werden nog meer.
  Daarna zal de schoonheid uitkomen:
  - We zullen de vijand geen genade schenken! Er zal een lijk zijn!
  En opnieuw vliegt het dodelijke ding weg van de blote hiel.
  Augustinus merkte ook heel logisch op:
  - Alleen niet één lijk, maar veel!
  Daarna pakte het meisje het en liep op blote voeten door de bloedige plassen. En ze heeft veel nazi's vermoord.
  En hoe het brult:
  - Massa moord!
  En dan slaat hij Hitlers generaal met zijn hoofd. Hij zal zijn schedel breken en hem geven:
  - Banzai! Je gaat naar de hemel!
  Svetlana is erg woedend in het offensief, vooral het neerhalen van tanks, piept:
  - Je zult niet gespaard blijven!
  En een tiental naalden vliegen uit haar blote vingers. Terwijl ze door iedereen heen slaat, storten de vliegtuigen in. En de krijger probeert echt te versnipperen en te doden.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Glorieuze hamer!
  En de jongen gooit ook zo'n coole ster in de vorm van een hakenkruis met zijn blote voet. Ingewikkelde hybride.
  En de massa van de nazi"s stortte in.
  Oleg brulde:
  - Banzai!
  En de jongen is opnieuw in een wilde aanval terechtgekomen. Nee, het bruist gewoon van de kracht, en vulkanen gorgelen!
  Margreet in beweging. Het zal ieders buik doen scheuren.
  Een meisje met haar voet gooit vijftig naalden tegelijk weg. En de massa werd gedood door allerlei vijanden, waarbij zowel tanks als vliegtuigen werden uitgeschakeld.
  Margarita zong in termen van opgewektheid:
  - Een twee! Verdriet is geen probleem!
  Je mag nooit ontmoedigd raken!
  Houd je neus en staart hoog.
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Dit is zo'n agressief bedrijf. Het meisje zal bonzen en schreeuwen:
  - De Drakenpresident zal een lijk worden!
  Natasha is slechts een soort terminator in de strijd. En ze brulde :
  - Banzai! Haal het snel!
  En een granaat vloog van haar blote voet. En het raakt de nazi's als een spijker . En het zal een massa mastodons en gevleugelde, helse machines vernietigen.
  Wat een krijger! Aan alle krijgers - krijger!
  Zoya is ook in de aanval. Zo'n woedend wijf.
  En ze pakte het aan en gorgelde :
  - Onze Vader is de Witte God zelf!
  En hij zal de nazi's met een drievoudige molen treffen!
  En Augustinus brulde terug:
  - En mijn God is zwart!
  De roodharige is inderdaad de belichaming van bedrog en gemeenheid. Voor vijanden natuurlijk. En voor vrienden is ze een schat.
  En hoe hij met blote tenen zal nemen en gooien. En een heleboel krijgers van het bruine rijk, evenals hun tanks en vliegtuigen.
  De roodharige riep:
  - Rusland en de zwarte God staan achter ons!
  Een krijger met een zeer hoog gevechtspotentieel. Nee, het is beter om je hier niet mee te bemoeien. Terwijl de torens van tanks worden afgescheurd en de vleugels van fascistische vliegtuigen.
  Augustinus siste:
  - We zullen alle verraders tot poeder vermalen!
  En knipoogt naar zijn partners. Ja, dit vurige meisje is niet bepaald iets dat vrede kan geven. Behalve de vrede van de dood!
  Svetlana verpletterde haar vijanden en zei:
  - We vermoorden je met een wachtrij!
  Augustinus bevestigde:
  - We vermoorden iedereen!
  En van haar blote voeten vliegt het geschenk van totale vernietiging weer! En zoveel tanks en vliegtuigen explodeerden in één keer in kleine spaanders.
  Oleg zong als antwoord:
  - Er zal een complete banzai zijn !
  Augustinus, die de nazi"s met haar blote handen uit elkaar rukte, ze met zwaarden hakte en met haar blote tenen naalden gooide, en tanks en vliegtuigen in één keer vernietigde, vaardigde uit:
  - In het kort! In het kort!
  Natasha, die de bruine krijgers vernietigde, piepte:
  - Kortom - banzai !
  En laten we tegenstanders met wilde bitterheid snijden.
  Oleg Rybachenko, die zijn tegenstanders neersloeg, zei:
  - Deze gok is niet Chinees,
  En het debuut, geloof me, is Thais!
  En opnieuw vloog er een scherpe, metaalsnijdende schijf uit de blote voet van de jongen. Hij sneed zowel de torentjes van de tanks als de staarten van het vliegtuig af.
  Margarita, die de strijders van het bruine rijk en de bepantsering van de tanks neersloeg, zong:
  - En wie zullen we tegenkomen in de strijd,
  En wie zullen we tegenkomen in de strijd...
  Laten we daar geen grapjes over maken -
  Laten we het uit elkaar scheuren!
  Laten we het uit elkaar scheuren!
  Ze hebben toen goed werk geleverd met de nazi's ... En Sovjet-Rusland versloeg het bruine imperium tijdens de bestorming van Moskou.
  De oorlog was nog niet voorbij, maar de USSR had al een kans om de nazi's zelf te verslaan. Dus moesten de zes opnieuw de uitvoering van hun supercoole missie onderbreken.
  
  EEN USSR ONDER WOLVEN
  De storing vond plaats als gevolg van een zonnevlam, waardoor op 22 juni 1941 de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en hun koloniën werden uitgeschakeld. Aanvankelijk had dit geen bijzondere invloed op het verloop van de oorlog. De Duitsers vorderden net als in de echte geschiedenis. De Führer keerde ook naar het zuiden, en Japan nam een afwachtende houding aan ... En opnieuw redde een ijzige winter het Rode Leger van een volledige nederlaag en stond het toe een tegenoffensief te ondernemen nabij Moskou. En Japan nam intussen beslag op de bezittingen in de Stille Oceaan die voorheen toebehoorden aan Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, en waar extra strijdkrachten nu niet bij konden komen.
  Aan het oostfront behaalden de Duitsers in de lente en de vroege zomer een reeks overwinningen en lanceerden opnieuw een offensief tegen Stalingrad. Dit is echter waar het verschil met de werkelijkheid begon. Door het ontbreken van een tweede front konden de Duitsers meer troepen vanuit Europa en vanuit Libië overbrengen, waardoor alleen de Italiaanse garnizoenen daar achterbleven.
  En het offensief begon niet alleen op Stalingrad, maar ook op Tichvin. En nu stonden ze onder bevel van Rommel, die de Führer zeer waardeerde vanwege de nederlaag van de Britten in Libië en de verovering van Tolbuk .
  Ook de eerste Tiger-tanks namen deel aan de veldslagen. Rommel lanceerde 's nachts een offensief en slaagde erin de Sovjet-troepen te verrassen. De situatie werd verergerd door het feit dat de Duitsers een voordeel hadden in de luchtvaart, dus verspilden ze hun kracht niet aan de strijd tegen de geallieerden.
  Piloot Marseille kreeg snel naamsbekendheid aan het oostfront. In juni 1942 overtrof hij het aantal neergestorte vliegtuigen in honderdvijftig en ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Maar dat was nog maar het begin van een carrière.
  In de lucht was het zelfs moeilijker voor het Rode Leger. En de Duitsers waren in staat Tichvin in te nemen, en vervolgens nog een aantal steden, en Leningrad af te sluiten met een dubbele ring, waardoor deze stad opnieuw werd geblokkeerd.
  Het Sovjetcommando probeerde door te breken naar Leningrad en op te rukken naar het centrum. Maar er was niet genoeg kracht om op deze gebieden succes te behalen.
  De enige troost was dat de nazi's vastzaten in Stalingrad, waardoor ze de kans kregen nieuwe reserves te verzamelen.
  Maar Leningrad bleef geblokkeerd. Tot nu toe zijn Turkije en Japan niet in de oorlog betrokken en heeft de USSR de kans gehad om het tij van de veldslagen te keren. In november 1942 lanceerden Sovjet-troepen een offensief nabij Rzjev en Stalingrad.
  Onder Rzhev werd geen succes behaald. Maar bij Stalingrad was de ring gesloten. Maar zoals later bleek. Het Derde Rijk beschikte over veel meer reserves en Rommel lanceerde een offensief richting Stalingrad vanuit het noorden en Mainstein vanuit het zuiden.
  De situatie werd verergerd door de onverwachte deelname van Japan aan de oorlog. Ondanks dat de samoerai werd beperkt door de strijd in China, viel hij Vladivostok aan.
  Waarschijnlijk vreesde Hirohito dat het Derde Rijk zou verliezen en ging hij de oorlog in.
  Bovendien beschikte Japan over voldoende middelen en infanterie voor grootschalige offensieven.
  Het Rode Leger werd vastgepind en Rommel wist vanuit het noorden door te breken naar Stalingrad. Mainstein werd tijdelijk tegengehouden, maar nadat hij extra versterkingen en steun van Paulus had gekregen, maakte hij verbinding met de reeds gedeblokkeerde troepen.
  Zo ontstond er een nieuwe ring, waarin de Sovjet-troepen zich bevonden.
  Na hardnekkige gevechten werden de meeste van hen vernietigd en gevangengenomen. Daarna voltooiden de Duitsers de verovering van Stalingrad. En in maart 1943 raakte ook Türkiye betrokken bij de oorlog. De situatie werd nog ingewikkelder. In de lucht behielden de Duitsers hun superioriteit. Marseille overschreed het aantal van driehonderd neergehaalde vliegtuigen en werd de eerste Duitser die een tweede Ridderkruis van het IJzeren Kruis met eikenbladeren, zwaarden en diamanten ontving.
  In mei lanceerden de Duitsers een nieuw offensief, waarbij ze massaal nieuwe tanks gebruikten - "Tiger", "Panther" en "Lion". En ze rukten met succes op, hoewel het Rode Leger een krachtige verdediging op zich nam. Maar de strijdkrachten waren al ongelijk, aangezien de Sovjet-troepen op drie fronten tegelijk vochten: tegen het Derde Rijk, zijn satellieten, Japan en zijn koloniën, en Turkije. De situatie werd verergerd door de door de nazi's uitgeroepen totale oorlog, die verschillende keren leidde tot een toename van de wapenproductie bij gebrek aan bombardementen door de geallieerden. Dus de kansen van de USSR namen snel af!
  Het is waar dat de Fritz langzaam oprukten, omdat er een diepgaande verdediging voor hen lag. En de Sovjet-troepen, die ervaring hadden, vochten heel dapper. Maar ze verloren nog steeds.
  Ze vochten echter met grote moed en sommige krijgers toonden de hoogste klasse. Hier vecht de tankbemanning van Elizabeth op de meest gewone T-34-76 bijvoorbeeld tegen de nazi's.
  En de Duitsers bewegen zich langzaam richting de Sovjet-troepen, opgesteld in een wig of een varken. Verderop is de zwaarste en best beschermde tank "Lev". Hij lijkt op de Panther, alleen veel groter en weegt negentig ton. Het frontale pantser van de romp is 150 mm en loopt af zoals bij de T-34, en de zijkanten zijn 82 mm met hellingen. Het voorhoofd van de toren is over het algemeen zeer goed beschermd: 240 mm met hellingen, en de zijkanten zijn ook zwakker dan 82 mm, net als de romp. En een krachtig kanon van 105 mm met een grote looplengte van 70 EL. Dit is een tank die vanaf een afstand kan aanvallen.
  Elizabeth schuift met haar blote voet de versnellingsbak naar boven.
  En de vierendertig neemt snelheid toe. Het heeft geen zin om vanaf een afstand op de "Leeuw" te schieten en je moet dichterbij komen. Een krachtige Duitse machine zendt een projectiel met dodelijke kracht af. Hij snelt voorbij. De meisjes in de tank lachen vrolijk en bewegen met hun blote voeten.
  Het is eind mei heet in de noordelijke Kaukasus en schoonheden in bikini hebben veel plezier.
  Elena merkt fluitend op:
  - Nu zal de fascist groot in de hoorns worden!
  Ekaterina schudt haar blote, gebruinde been en is het ermee eens:
  - We zullen hem zeker slaan!
  De T-34-76 blijft accelereren, maar de offroad-snelheid is beperkt. De "Leeuw" kruipt nauwelijks, en de wendbaardere "Panters" en "Tijgers" vertragen om niet vooruit te komen.
  Maar deze machines zijn gevaarlijk, vooral de Panther, die vijftien schoten per minuut kan afvuren. Hiervan kunt u een verrassing verwachten.
  Euphrasia drukt met haar blote hiel op het gas en piept:
  - Laten we op virtuoze manieren vechten!
  Het kanon van de Lion-tank heeft een aanzienlijk nadeel: het vuurt slechts vijf rondes per minuut af. Over het algemeen niet het meest succesvolle model. Het doorboren van pantsers is buitensporig en het is niet nodig om van een te grote afstand te slaan. "Tijgers" en "Panters" breken door vanaf twee kilometer, vanaf een grotere afstand is het bijna onmogelijk om in een mobiele en kleine vierendertig te stappen. Dus was het de moeite waard om de Leeuw uit te rusten met zo'n krachtig wapen? Andere Sovjet-tanks zijn nog lichter, behalve de KV-1S, maar deze tank heeft ook geen voordelen in de verdediging en de rijprestaties zijn alleen maar slechter.
  Elizabeth draait haar lichaam en piept:
  - Ik adem in met mijn borst, de lucht is een brede golf,
  Schittert helder, het sterrentapijt is eindeloos...
  Gevoelens spelen, meisjes op blote voeten leven,
  Ik wil voor altijd in de lucht spelen en naar de zon vliegen!
  Het is niet eenvoudig om door de Lev-tank heen te breken, zelfs niet in de zijkant. De zijkanten van de koepel zijn, net als die van de Panther, schuin, en het bovenste deel van de zijkanten van de romp ook. In deze tanks is al de typische "kattenvorm" aangenomen, waardoor een betere bescherming tegen hellingen ontstaat. Niet zoals de "Tiger", bijna vierkant. Maar de "Tiger" werd vóór de oorlog ontwikkeld en zag eruit als een KV-uniform. Maar de "Tiger" -2, een latere ontwikkeling, heeft ook de vorm van een "kat", en binnenkort zal deze tank in serie gaan. "Leeuw" om in het bord te breken is ook bijna onmogelijk. Alleen het onderste deel van de romp heeft geen pantserhelling, maar is bedekt met rollen. Dat wil zeggen, je moet dichtbij doorbreken en precies tussen de ijsbanen komen.
  Meisjes hebben dus een moeilijke taak. Bovendien schudt de vierendertig in beweging zo erg dat het bijna onmogelijk is om nauwkeurig te fotograferen.
  Elizabeth vroeg haar vrienden:
  Kunnen wij de vijand verslaan?
  Elena antwoordde vol vertrouwen:
  - Als meisjes geen schoenen hebben, worden ze met hun blote voeten zo gevoelig dat ze zeker de vijand zullen raken.
  Elizabeth was het hiermee eens:
  - Ja, de blote hakken van de meisjes zijn een garantie voor de overwinning!
  En nu, om een nederlaag te vermijden, glippen de vierendertig naar het bord. Het belangrijkste hier is om de wapens van de "Panters" en "Tijgers" te vermijden. Ze zijn snel en nauwkeurig. En je kunt deze tanks ook niet in het voorhoofd doorbreken.
  Elena schiet met haar blote tenen op de Duitser. Maar onderweg voorbij de ijsbaan komen is bijna onmogelijk. Maar de ijsbaan van de vijand is kapot en de "Leeuw" stopt.
  Vierendertig loopt hem weer voorbij. En stuurt een dodelijk projectiel naar het onderste deel van de zijkant.
  Catherine merkt op:
  - Ons kanon is verouderd - "Leeuw" kan echt niet worden meegenomen!
  Maar net als uit ergernis raakte Elena het zijgedeelte van de vijand en vloog de "Leeuw" in brand.
  De meisjes vertragen niet, maar gaan weer naar voren. Nu hebben ze een zwakker doelwit: "Panther". Het is voldoende om haar opzij te slaan.
  Elizabeth merkt op:
  - Praktische kat!
  Catherine merkte lachend op:
  - Maar hij kruipt nauwelijks om niet uit de dekking van de "Leeuw" te komen.
  En Elena schoot van een afstand op de Panther, die ver opzij bleek te staan en zijn zijkant opende. Ze heeft een dunne - 40 millimeter, en het maakt niet uit dat deze gekanteld is.
  De Duitse tank ontploft met een knal. Ja, de schoonheden werden scherp geneukt.
  Ze zijn met hun betoverende gratie van krijgsschoonheden.
  Maar de granaten fluiten als ze voorbijkomen en raken bijna het pantser.
  Vierendertig is erg gevaarlijk en ze lijkt op iemand die tussen straaltjes springt.
  Elizabeth vuurde opnieuw met haar blote voet en zong:
  - Ik kan alles, we zullen de Wehrmacht met overgave treffen!
  Natuurlijk is de duivel zelf bij zulke meisjes niet verschrikkelijk. Hoewel het nazi-offensief agressief is en ze veel tanks hebben...
  Krachten zijn ongelijk. Hoewel het aantal auto's ongeveer gelijk is, zijn de Duitse zwaarder. Veel Sovjet-tanks zijn licht en niet helemaal gevechtsklaar tegen de nazi-monsters.
  Maar de bemanning van Elizabeth doet wonderen en schiet onderweg nog een "Panther" neer.
  Komsomol-leden vechten met geweren. Ze schieten nauwkeurig. Ze rennen, flitsend op blote voeten, op ronde hakken. En raak de vijand precies op het doel.
  Alenka beveelt met passie:
  - Geef niet op meisjes!
  En nu spuugt het kanon een projectiel uit, precies op de T-4, dat deze tank doorboort. Maar hier, "Leeuw", is het natuurlijk niet zo gemakkelijk te nemen. En hier moet je het proberen.
  Anyuta wijst met behulp van haar blote tenen naar de auto en vuurt precies van begin tot eind en zegt:
  - Glorie aan het communisme!
  Alla schiet bovendien heel nauwkeurig en voegt eraan toe:
  - Glorie voor heldenmoed!
  Je kunt niets zeggen over de vechtende meisjes hier - de hoogste klasse en kunstvluchten!
  Maria, die het projectiel in het geweer voerde, zong:
  - Hoger en hoger en hoger
  Zoek de vlucht van onze vogels...
  En ademt in elke propeller,
  De rust van onze grenzen!
  Marusya voegde eraan toe, schietend op de Fritz:
  - Dat is het zeker....
  De massale heldenmoed van de Russen, en niet alleen van het Russische volk, kwam in alles tot uiting ...
  De afgemeten, gedempte geluiden van de koekoek vlogen als een luide klok over de loopgraven. Zeldzame bomen, met een dichte groene kroon in windstoten, begroeten vermoeide soldaten als pioniers tijdens een saluut. Voor sommigen kan dit zelfs een soort waarschuwing lijken: ze zeggen: je gaat naar de volgende wereld!
  Het bataljon onder bevel van Vladimir Michajlovski, zwaar gehavend in eerdere veldslagen, vooral tijdens de nederlaag in mei, wordt nu haastig aangevuld met rekruten en bereidt zich voor om een van de gevaarlijkste gebieden te bestrijken. Drie kilometer naar het oosten klatert het water langs de Don, verzwolgen door oorlogsvlammen.
  Het meeste riet was verkoold door brandbommen, het water werd zwart van roet. Als enorme lucifers in treurige schande staan de palen van de brug die door de explosiegolf zijn verwoest op zichzelf en fungeren als steunpunten.
  Op boten vervoeren lokale pioniers de geschenken van de velden, evenals dozen met munitie voor de heldhaftige Sovjet-soldaten, klaar om deel te nemen aan een dodelijke strijd met de woedende nazi-hordes.
  Dus sleepten vier van hen een lange doos naar een struik vol wolfsbessen. Daar lag een zorgvuldig gecamoufleerd antitankkanon op de loer als een hanenkam in een hinderlaag. Drie soldaten en de onstuimige schutter Alesya opereren aan het kanon. Een meisje, heel slank, maar haar handen zijn pezig van het uitputtende werk. Hij probeert ook, samen met de jongens, een valstrik voor te bereiden voor het geval een tank of "pantservoertuig" van de nazi-kudde de natuurlijke heuvel probeert te omzeilen.
  De soldaten zijn voor het grootste deel nog steeds volkomen baardloos en onbeschoten, jonge mannen die een verkorte rekruteringscursus van anderhalve maand hebben gevolgd, plus uiteraard een pre-dienstplichtopleiding die goed ingeburgerd is in de USSR.
  Sommige krijgers hebben al ervaring. Ze verschillen van jonge dieren in borstelharen, scherpte van bewegingen, sommige zijn teruggespoeld. Vooral de eenogige Ivan, die eruitzag als een echte piraat, liet zijn baard los. De titel van vaandrig, en al een paar orders ontvangen in verschillende veldslagen, of liever de eerste bij Moskou. Toen ze, zo leek het, het onmogelijke deden: ze stopten de Fritz en dreven de tegenstanders zelfs een paar honderd kilometer weg, als hondenkloppers.
  Hoeveel achtergelaten uitrusting hadden de Fritz? Misschien niet zo veel, en tanks kwamen vaak voor, maar gepantserde personenwagens met kanonnen en machinegeweren, die de Sovjet-infanterie in de zomer en herfst van '41 zo pijnlijk kwelden, waren dertien in een dozijn!
  Maar toen de vorst de dertig graden overschreed, verloren al deze Duitse monsters hun vermogen om eenvoudig te bewegen... De benzine bevroor en het smeermiddel bevroor.
  Helaas zijn ze er niet in geslaagd de nazi"s volledig uit te schakelen. Mede door de schuld van het commando, dat grote troepen nodig had om de steden te bestormen waar de Duitse eenheden opeengepakt zaten. En de dooi is gekomen - verdomme...
  In het voorjaar verdiende Ivan ook een tweede bevel: hij had het geluk een generaal en verschillende officieren te doden vanwege een hinderlaag. De strijd was echter slechts gedeeltelijk succesvol. Tijdens de achtervolging raakte een verdwaald fragment Ivan Krasnov in het gezicht, waardoor hij zijn oog verloor. Helaas, dit is een oorlog, en geen kinderfilm, waarin de hoofdpersoon iedereen dorst, en zelfs honderd machinegeweren kunnen hem niet raken.
  En nu moeten ze fysiek zwaar werk doen: loopgraven, cellen en puttraps graven.
  De pioniers helpen hen, terwijl het rustig is in de velden en de jongens en meisjes zelf smeken om hun oudere broers te helpen. Ze werken zelfs te ijverig en proberen meer te doen zonder hun kracht te berekenen. Zo zwollen de aderen op en puilden uit op de gebruinde, eeltige handen en blote, gekneusde voeten van de kinderen. Tegelijkertijd slagen ze er nog steeds in om te zingen;
  Wij zijn pioniers, kinderen van het communisme -
  Een vuur, een tent en een hoorn!
  De invasie van het verdomde fascisme -
  Die een furieuze nederlaag te wachten staat!
  
  Wat hebben we verloren in deze veldslagen?
  En dan in gevechten met de verworven vijand?
  Vroeger waren we gewoon kinderen van de wereld -
  En nu de krijgers van het geboorteland!
  
  Maar Hitler zette een stap richting onze hoofdstad,
  Laat bommen vallen zonder de waterval te tellen!
  En voor mij is het vaderland nog mooier dan de lucht -
  Nu is de bloedige zonsondergang aangebroken!
  
  We zullen hard reageren op agressie -
  Hoewel ze zelf lang zijn, ja, helaas, ze zijn klein!
  Maar het zwaard in de handen van een kwetsbare tiener -
  Sterker dan de legioenen van Satan!
  
  Laat de tanks lawine na lawine aanstormen,
  En we verdelen het geweer onder drie!
  Laat de politie bedoelen op de achterkant mikken,
  Maar de Heilige God zal hen hevig straffen!
  
  Wat hebben we besloten? doe het vredeswerk
  En daarvoor moest ik helaas schieten!
  De rust is nu al hatelijk.
  Er is ook geweld en genade!
  
  Met het meisje rennen we samen op blote voeten -
  Ook al heeft het gesneeuwd, een sneeuwjacht brandt als steenkool!
  Maar wees niet bang, ken de kinderen -
  De fascist zal stoutmoedig met een kogel de kist in worden gedreven!
  
  Hier hebben ze het gemene Fritz-bedrijf neergezet,
  En de rest van de lafaards is op de vlucht!
  We verpletteren infanterie als een zeis in de strijd -
  Wij vormen geen belemmering voor jonge zomers!
  
  De overwinning zal in mei plaatsvinden,
  Nu is de sneeuwstorm stekelige, harde sneeuw!
  De jongen is blootsvoets, zijn zus is blootsvoets,
  In vodden ontmoetten kinderen de hoogtijdagen!
  
  Waar komen deze krachten vandaan?
  Pijn en kou verdragen, dat is nodig!
  Toen een vriend de bodem van het graf mat,
  Als een vriend kreunt, ga ik dood!
  
  Christus zegende ons pioniers,
  Hij zei: het vaderland is je door God gegeven!
  Dit is het eerste geloof van allemaal,
  Sovjet, heilig land!
  In de verte klinkt het gerommel van naderende tanks en vliegtuigen zoemen in de lucht. En de machtige belegeringswapens brullen al. Door de treffers van explosieve granaten worden kluiten aarde en gesmolten gras hoog de lucht in geslingerd. Hier leest ze de strijd. Majoor Vladimir Michajlovski houdt een verrekijker met trofee in zijn handen en kijkt naar de nadering van een stalen fascistische lawine. Ze proberen de pioniers naar achteren te drijven, maar ze willen niet weggaan en vragen om geweren in hun handen om te vechten.
  Er zijn niet genoeg wapens voor iedereen, hoewel de lokale kinderen jachtgeweren en zelfs sportbogen meebrachten. Iedereen wil dapper vechten en winnen. En het zal niet werken om te sterven met de laatste gedachte aan het moederland.
  Majoor Michajlovski geeft het bevel:
  - Open geen vuur zonder bevel!
  Ze hebben inderdaad maar twee " vijfenveertig " voor het hele bataljon, wat betekent dat de kans groot is om de Fritz dichterbij te laten komen.
  Verderop, zoals gebruikelijk onder de nazi's, de meest beschermde auto's; tanks T-4 en gemotoriseerde kanonnen "Hunter". Ze moeten plaats maken voor lichtere voertuigen en iets achterblijvende infanterie.
  Nazi-auto's en -motoren gaan zo nu en dan langzamer rijden uit angst om vooruit te komen...
  Maar pionier Julius Petrov bewijst dat ze hier niet voor niets zijn gebleven. Een schaarse antitankmijn, bedekt met zelfgemaakte lijm, en bovenop het gras dat hem onzichtbaar maakt, wordt met behulp van een draad tussen de stronken verplaatst, precies onder de T-4-baan.
  De stalen platen van de rups liggen op een dodelijk cadeau. De explosie lijkt niet al te sterk, maar de rups wordt afgescheurd en de nazi-tank begint te roken en cirkelt rond de toren.
  Andere jongens gebruiken soortgelijke apparaten. Omdat de Duitse infanterie laf is en de tanks en gemotoriseerde kanonnen vooraan weerloos zijn, zullen ze hiervoor worden gestraft.
  De beroemde "Hunter", met een laag silhouet en sterk pantser, ziet eruit als een afgeplatte schildpad. Dit gemotoriseerde kanon verscheen vrij recent aan het Sovjet-Duitse front. Dankzij goede rijprestaties, een kanon dat een behoorlijke afstand kan doordringen en overlevingsvermogen in de strijd, werd de Hunter onmiddellijk een gelijkenis in tongen.
  Maar zijn rupsen zijn nog steeds gewoon, zij het breed ... Het is echter nog beter om de onderkant van de auto te ondermijnen en hem van binnenuit te laten uitspugen met reserveonderdelen.
  Hier is een vernielde "Hunter", zoals een piratenfregat met een gebroken roer, opzij glijdt en tegen de T-4 duwt. En beide stalen doodskisten op rupsen beginnen te gloeien, en na enkele ogenblikken exploderen ze als gevolg van ontploffende munitie.
  Er waren al een tiental middelzware voertuigen kapot en hulpeloos tot stilstand gekomen.
  Maar achter hen de rest van de hengel, vooral de talrijke gepantserde. Hier voegt het gemotoriseerde kanon "Hunter" snelheid toe en ... Valt in een verkapte put. Alleen de rupsen steken van bovenaf uit en bewegen hulpeloos.
  Pioniers verheugen zich. Ergens in gegraven kuilen zelfgemaakte explosieven. Het is op ambachtelijke wijze gemaakt. Natuurlijk zwakker dan dynamiet, maar om het onderstel uit te schakelen is voldoende.
  Fritz lijdt zware verliezen, gepantserde personeelsvoertuigen falen, sommige passeren gevaarlijke zones, maar ze worden opgewacht door granaten en explosieven te gooien.
  Hier bouwden zelfs de slimme, jonge jagers kleine katapulten. Ze gooien een speciaal zakje gedistilleerde houtspirit vermengd met buskruitelementen weg.
  Wanneer ze worden geraakt, bezwijkt het dunnere pantser van de nazi-transportschepen, waardoor de bemanningen met blauwe vlammen oplaaien. Gek van de pijn schreeuwen de Fritz hartverscheurend en verspreiden zich met vertrokken gezichten van afgrijzen.
  Sommigen van hen laten zelfs hun uitrusting achter...
  Het enige jammere is dat er veel vijanden zijn, sommige voertuigen, die alles overspoelen met machinegeweervuur, de loopgraven naderen.
  En ze komen egels tegen ... Alesya regisseert ondertussen vijfenveertig . Natuurlijk neem je de T-4 en de "Hunter" niet frontaal, maar je kunt de zijkanten proberen. Er valt niets te zeggen over gepantserde personeelsdragers. Iedereen zal doorbreken en vloeren maken met roodgloeiend metaal dat bloed spuugt!
  Een pistool van klein kaliber heeft veel voordelen ten opzichte van een wapen van één formaat: vuursnelheid en camouflagegemak. En ze weten hoe ze doelen moeten kiezen.
  De nazi's grommen, woest als hyena's. En onder de Sovjet-jongens zijn er doden en gewonden. Het is vooral tragisch als jonge strijders die nog maar net zijn begonnen te leven, sterven. Hier is een heel jong pioniersmeisje, dat nauwelijks een explosief pakket heeft opgetild, en ermee onder de rupsbanden van een T-3 middelgrote tank snelt. Een lelijke doos met een lange, maar ogenschijnlijk dunne stam springt omhoog en scheurt er een vierkante toren van af.
  En de soldaten gooiden opnieuw granaten en machinegeweren begonnen op de kruipende motorfietsen te schieten. En de hoofden van de nazi-soldaten barsten uit elkaar als rijpe kersen die door een hagel zijn neergeslagen.
  En de benzinetanks van grote motorfietsen ontploffen, waardoor stromen van hevig vuur vrijkomen. Het voelt alsof er een rel van helse geesten gaande is. Hier zijn een paar gepantserde personeelsvoertuigen die zich ook bij hun ongelukkige collega's voegen.
  Alesya wijst naar de "Hunter" en richt op het onderste deel van de romp. Het is moeilijk om er te komen, maar dit is de enige kans om het meedogenloze gemotoriseerde kanon te doorbreken. Vlotte beweging van de vinger en vervolgens draaien.
  Het geweer geeft een zachte terugslag en de fascistische machine splitst zich in tweeën. En de vlag met de swastika valt in de bloedige modder.
  Alesya fluistert:
  - Gerechtigheid vereist opoffering, donaties aan goede doelen en het succes van een rechtvaardige zaak van opoffering!
  Een beurt rust het schuttermeisje naakt om de bioritmen van de aarde beter te voelen, en de adem van het gras met haar zolen en schiet opnieuw, waarbij ze de verraderlijke T-3 bij het gewricht raakt.
  Het is duidelijk dat bijna alle middelgrote tanks van de nazi-armada al buiten werking zijn gesteld. Hier werd de laatste vernietigd door een pioniersjongen, ondanks de blessure duwde hij een vat met een mengsel van explosief carbide, kolenstof, zaagsel met een kleine hoeveelheid fosfor. Het heldhaftige kind had niet langer de kracht om de loop te duwen na een doorgaande wond, en zijn kameraad Andrey, die op de vlucht een kruis sloeg, duwde een Shmel-aanvalskanon van veertig ton onder de wielen. Een onderdanig kanon van 150 millimeter kaliber schoot omhoog en bleef omhoog. En de zielen van de pioniers, fladderend uit hun verscheurde lichamen, snelden naar een gelukkig hemels koninkrijk, waar nooit geweld en pijn is.
  De overlevende fascistische transporteurs, die de steun van hun zwaardere collega's hadden verloren, begonnen terug te keren... Het gebrul van Wagners muziek stopte en een algemene vlucht begon.
  Vladimir Michajlovski veegde het bloed van zijn voorhoofd en zei:
  - Een Russische krijger kan staand sterven, maar hij zal nooit op zijn knieën leven! Rusland mag dan bloeden, maar geen enkele hoeveelheid bloed zal onze moed en loyaliteit aan het vaderland doen bloeden!
  En de overlevende pioniers bevestigen dit... Hoewel velen van hen al verbrand en gewond zijn.
  En Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova vechten in de lucht, ze zijn klaar om te concurreren met de geroemde Marseille, die al meer dan vierhonderd neergehaalde vliegtuigen heeft gescoord, waarvoor hij de vijfde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis ontving met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Maar de meisjes zijn duidelijk vastbesloten om serieus te vechten. Hier zijn ze alleen in bikini en vechten ze op blote voeten. En vliegtuigen van de Luftwaffe dringen binnen.
  Anastasia richt met behulp van haar blote tenen het pistool op het doelwit, slaat de fascist neer en zegt:
  Ons geloof is groot
  Zal voor altijd duren!
  En knipoogt naar zijn partner. Akulina slaat ook de fascist neer, slaat hem, heel nauwkeurig met haar blote benen en gekrijs:
  - Voor de grootsheid van de ideeën van het communisme!
  En ontbloot zijn parelwitte tanden. Zo'n meisje vecht en heeft onderwijs genoten.
  En schittert met zijn tanden.
  Anastasia, die een ander Duits vliegtuig neerschiet op haar Yak-9, piept agressief:
  - Russische adelaar over de planeet,
  Het spreiden van zijn vleugels zal opstijgen ...
  De vijand zal ter verantwoording worden geroepen
  Zal worden verslagen, gebroken!
  Akulina bevestigt dit gewillig door tegenstanders neer te halen:
  - Zal kapot zijn!
  Hoewel er natuurlijk ook mooie azenmeisjes onder de Duitsers verschenen. Albina en Alvina vechten op de nieuwste ME-309. Zulke vechtende krijgers stalen.
  En ze halen Sovjetvliegtuigen neer met verbazingwekkende behendigheid. De ME-309 is een zeer krachtig vliegtuig, bewapend met drie 30 mm luchtkanonnen en vier machinegeweren. Tegen zo'n monster kunnen Russische auto's het niet laten.
  Als ze neerschieten, schieten ze zonder medelijden neer.
  Albina zong met behulp van haar blote tenen een vliegtuigkanon op het doel. Raakte de vijand en piepte:
  - Voor de overwinning van het Derde Rijk!
  En ze liet haar tong zien.
  Alvina sloeg ook de vijand. Ze sneed de Sovjet Yak-9's af en koerde:
  - Voor de grote grenzen van ons leger!
  En knipoogde naar haar vrienden.
  Gevechten, rekeningen krijgen en Huffman. Hij is nog niet een van de grote talenten, maar hij maakt snel vorderingen. En je kunt ook zeggen het monster van de hel.
  De Duitsers bewegen zich, zij het langzaam en met zware verliezen, langs de Wolga-kust en naderen de Kaspische Zee.
  . HOOFDSTUK 2
  De krachten waren duidelijk ongelijk. Vooral de fascistische luchtvaart was vervelend. Focke -Wulf betrad in groten getale het front en zijn krachtige wapens en snelheid werden een probleem voor het Rode Leger. Bovendien was deze auto te lastig om neer te halen. Ze is duurzaam en zwaar gepantserd.
  Ook voor de Sovjetpiloten bleek de ME-309 een onaangename verrassing, zowel qua snelheid als qua wapens. En hij vernietigde vrijwel de Sovjet-eenheden.
  De nieuwe Yu-288 bommenwerper, een zeer krachtige machine, bombardeerde ook Sovjetposities. Vervoerde vier ton bommen onder normale belasting, en zes ton in de herlaadversie. En hij heeft de Sovjet-eenheden behoorlijk verlost.
  Rommel toonde ook als commandant zijn klasse, net als Mainstein.
  De Duitsers kwamen steeds dichter bij Astrachan. En, onverwacht voor het Sovjetcommando, ging de Fritz in het offensief langs de Wolga in de richting van Kamyshin. Het was een gedurfde maar krachtige zet. En tot nu toe is het moeilijk geweest om ze tegen te houden.
  Maar de verdediging van het Rode Leger is nog steeds sterk ... Binnen een week rukten de nazi's vijftig kilometer op en werden tegengehouden.
  Ze kregen tegenaanvallen te verwerken, de Sovjet-eenheden...
  Tegelijkertijd probeerden de Japanners een offensief tegen Alma-Ata te ontwikkelen. En toen waren er hevige gevechten in volle gang.
  Meisjes vochten op gelijke voet met mannen, en misschien zelfs beter dan zij.
  Margarita Magnitnaya en Tatyana Bulatnaya - mooie meisjes, afgevuurd door machinegeweren.
  Ze schoten samurai neer en zongen:
  - Laten we geen afstand doen van de droom
  De eerste stap in het leven is...
  Je ziet weer boven de aarde,
  Wervelwinden van furieuze aanvallen!
  Margarita gooide met haar blote tenen een moordzuchtige granaat, verscheurde de Japanners en zong:
  - Niemand zal ons tegenhouden
  Niemand zal ons verslaan...
  de Wehrmacht in de grond begraven ,
  Onze vriendschap is een monoliet!
  Tatjana, die op de vijand schoot, was het ermee eens:
  - Echt een monoliet!
  De Japanners rukken op naar Alma-Ata. Ze hebben veel soldaten en verschillende soorten reserves. Dit zijn de vechtende jongens. Maar de meisjes maaien ze neer. Ze vechten wanhopig.
  Tatjana Bulatnaya gooide nog een granaat, scheurde de samoerai uit elkaar en zong:
  - Voor mijn geweldige prestatie!
  En knipogende ogen, de kleur van saffier. Vrolijk meisje, zeg niets.
  En Margarita zal met haar blote hiel een doodscadeau pakken en gooien, waardoor Japanse soldaten uit elkaar worden gescheurd.
  En zingen:
  - Alles is verward, met elkaar verweven, in een wervelwind van lijden en problemen!
  En opnieuw gooit hij met zijn blote tenen een citroen naar de Japanners...
  Een naakte tot aan het middel en op blote voeten krijger Oksana kruipt naar hen toe, duwt door een doos met granaten en fluistert:
  - Het wordt cool meiden!
  En alle drie de krijgers zongen:
  - De samurai vloog naar de grond, onder de druk van staal en vuur!
  En de schoonheden vechten met grote woede. Ze gingen niet tevergeefs door vuur, water en koperen leidingen.
  Hier gooit Oksana met haar blote voet een granaat en raakt de Japanse lichte Chikha-tank. Nou, dat is een geweldig doel.
  Margarita, schietend op de vijand, zong:
  - Je kunt geloven zonder geloof! Je kunt de afwezigheid van de zaak doen!
  Tatyana merkte logischerwijs op:
  - Wat je zegt is een paradox!
  Margarita gooide een granaat met haar blote tenen en merkte logisch op:
  "Is genialiteit geen vriend van paradoxen?"
  Tatjana maakte een bocht, maaide de samoerai neer en stemde ermee in:
  - Natuurlijk, vriend!
  En de krijgers pakten het en barstten in lachen uit ... Ze vechten tegen meisjes, en ze zeggen wat nog meer ... Het is niet voor niets dat Rusland zich herinnert hoe de meisjes vochten!
  Oksana vecht uiteraard op het hoogste niveau. En schiet vanuit verschillende punten, en het meisje draait als een tol.
  Dit zijn schoonheden, ze zullen niemand iets opleveren. En verraad uitroeien, samen met de samoerai.
  Leidt het vuur en Angela. Het meisje is ook agressief en roodharig. Krijgers vechten het liefst op blote voeten en voeren prestaties van kolossale proporties uit.
  Angela geeft de beurt en zegt lachend:
  - We zullen moedig de strijd aangaan,
  Voor de macht van de Sovjets!
  En met zijn blote tenen gooit hij een moordzuchtige citroen.
  De gevechten zijn aan de gang en nu loopt de aanval van de Japanners ten einde....
  Het is al eind juli drieënveertig. De nazi's naderden de Wolgadelta zelf en er werden veldslagen op losgelaten.
  Elizabeth en haar bemanning vechten wanhopig. De eerste Tiger-2-tanks begonnen ook aan het front te arriveren. Ze lijken op "Panther" en "Lion", maar iets daartussenin. Ook met de hoeken van de rationele helling van het pantser en een kanon met lange loop van 88 mm kaliber 71 EL. Weegt achtenzestig ton, en qua pantser dicht bij de tank "Lion", maar iets kleiner van formaat.
  Grote tanks, je zegt niets.
  Elizabeth en de meisjes gaan op jacht naar de Duitsers. Ze breken door de T-4 en piepen:
  - Glorie voor de ideeën van heldere jaren,
  De roep van de pioniers: wees altijd klaar!
  Laten we zeggen dat de krijgers eersteklas zijn. En ze vechten niet alleen glorieus, maar zingen ook;
  De unie is onverwoestbaar, de volkeren van de vrije,
  Het was niet het brute geweld en de angst die de boventoon voerden...
  En de goede wil van verlichte mensen,
  En vriendschap, licht, rede en moed in dromen!
  
  Glorie aan ons vrije vaderland,
  De kracht van creatie is een steun voor altijd!
  Wettig geweld, de wil van het volk,
  Immers, voor eenheid - een eenvoudige man!
  
  Door de stormen heen scheen de zon van de vooruitgang voor ons,
  Door de stormen en stormen renden we vooruit ...
  We verzetten bergen, alsof we geen gewicht hebben,
  De hele wereld, stralend naar het communisme, komt eraan!
  
  Glorie aan ons vrije vaderland,
  De kracht van creatie is een steun voor altijd!
  Wettig geweld, de wil van het volk,
  Immers, voor eenheid - een eenvoudige man!
  
  De volkeren van de planeet zijn verenigd als broeders,
  Boeddhistische, islamitische vrienden voor altijd!
  Laat de glorie van de rede, een grote naam,
  Alle naties van de wereld zijn een familie!
  
  Glorie aan ons vrije vaderland,
  De kracht van creatie is een steun voor altijd!
  Wettig geweld, de wil van het volk,
  Immers, voor eenheid - een eenvoudige man!
  De meisjes zingen goed, en nog beter, ze vechten en voeren zulke prestaties uit. Hoewel de geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars en het niet bekend is of zij herinnerd zullen worden als de oorlog verloren gaat?
  Alenka probeert met haar batterijen en een team meisjes de vijanden in de Wolgadelta tegen te houden. En ze laat zien waartoe schoonheden in principe in staat zijn.
  En ze kunnen echt heel veel.
  Anyuta schiet met haar blote voet en brult:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  En dus nam de hele batterij het op en begon unisono te zingen, met volle stemmen;
  Wij vechten voor een beter lot
  Om het leven van mensen makkelijker te maken...
  En we zullen de verdomde horde verpletteren,
  Zodat er minder kwade tegenstanders zijn!
  
  Boven ons is een cherub met gouden vleugels,
  Voor de glorie van onze moeder Rusland...
  Geloof me, de mensen van Rus zijn onoverwinnelijk,
  En maak iedereen op aarde mooier!
  
  Het is ons gegeven om voor het moederland te vechten,
  De grootsheid van het vaderland beschermen ...
  En soms is het leven maar een film
  Hoewel het een weerspiegeling van het paradijs zou moeten zijn!
  
  Alle mensen moeten een droom verwezenlijken,
  Redelijk geloof communisme...
  Zodat er meer geluk op aarde is,
  En het vuur van het revanchisme kwam niet!
  
  Onze tsaar, het grote genie Pugachev,
  Hij voedde de boeren op tot de heilige strijd ...
  Elk bedrijf zal op de schouder staan,
  En ik hou van het meisje op blote voeten, jongen!
  
  We zullen zelfs sterker worden dan de duivel
  Wanneer we de horizon van de wetenschap verleggen...
  Platgedrukt onder de hoeven van de slechterik,
  Hoewel er bloed uit een gescheurde aorta stroomt!
  
  Ja, het zijn onze juiste vrienden,
  We kunnen het moederland gelukkiger maken ...
  Volkeren geloven dat alles één familie is,
  Groot stralend Rusland!
  
  Kijk mensen dapper naar de horizon,
  Laat kwade wolken de lucht niet bedekken...
  We zullen de vijand een zegevierende score geven,
  En jij zult een gelukkige held in de strijd zijn!
  
  Ik ken het woord lafaard niet
  Wij Russen zijn helemaal niet minderwaardig...
  Wij Svarog hebben een witte Jezus,
  En voor altijd zal genieten van mei!
  
  Meisjes en jongens in een rondedans,
  Wij meisjes op blote voeten komen binnen ...
  Voor ons tenslotte, de almachtige God Rod,
  Wees geen hersenloze papegaaijongen!
  
  En Lenin inspireerde ons om te vechten,
  De wijze Stalin zegende de prestatie ...
  Een krachtige cherub zal zijn vleugels spreiden,
  En onze spieren zijn simpelweg van staal!
  
  De majesteit van het vaderland zal binnen zijn
  Dat we zulke strijders zijn voor God...
  Hier zullen we de glorie bevestigen met een stalen zwaard,
  Welk schild werd bij Svarog gesmeed!
  
  Kortom, wees trouw aan de Heer,
  Tot eer van het meest stralende Rusland...
  We kennen alleen ridderarenden,
  Achter ons staat de Witte God Christus de Messias!
  Hier, na een exacte treffer van een pistool, licht de "Leeuw" op. Ja, de nazi's krijgen het specifiek op de horens.
  Terwijl de gevechten gaande zijn, verspillen de kinderen geen tijd.
  Dasha en Vaska zwerven langs de achterkant van de Duitse troepen. Ze kijken hoe de apparatuur in kolommen beweegt. Motoren haasten zich, gemotoriseerde kanonnen kruipen. Er zijn talloze troepen, waaronder de SS, en andere eenheden.
  Vaska merkte de beweging op van de Ferdinand, het machtige Duitse gemotoriseerde kanon dat tanks vernietigt.
  De jongen fluisterde tegen het meisje:
  - Het lijkt erop dat de Fritz extra troepen ten noorden van Stalingrad verplaatsen.
  Dasha merkte glimlachend op:
  - Die van ons zullen ze toch vermalen!
  Nemtsev uit de vrachtwagen schreeuwt boos naar de jongens. Kinderen stijgen op en rennen, flikkerend, grijs van het stof, blote, ronde hakken. Ze kunnen ook een wachtrij voor hen reserveren.
  De jongen en het meisje renden naar de bosjes en sprongen erin. Dasha merkte enthousiast op:
  - Partizanen kunnen alles!
  Vaska was het hiermee eens:
  - Natuurlijk... We zullen zeker winnen!
  Dasha zong enthousiast:
  - Wachten op de overwinning! Wachten op de overwinning! Degenen die ernaar verlangen de ketenen te verbreken! In afwachting van de overwinning, wachtend op de overwinning! Wij zullen het fascisme kunnen verslaan!
  Vaska was het hier meteen mee eens en verpletterde de rups met de vingers van de blote kindervoeten:
  - We kunnen! Wij zijn geboren om een sprookje waar te maken!
  Dasha knipoogde en merkte op:
  - En wat? Ik denk dat we het sprookje waar zullen maken, en dat de Wehrmacht stof zal worden!
  En de kinderen zongen uit volle borst in koor;
  In de naam van ons rechtvaardige land,
  Wat het communisme aan het universum zal geven...
  We zullen trouw zijn aan ons moederland,
  Laten we de weg vrijmaken voor succes, creativiteit!
  
  Poetin regeerde Rusland als een held
  Maar de adelaar verliet haar tijdens de vlucht ...
  Grote Führer natuurlijk aambeien,
  Maar Stalin betekent ook een naam!
  
  Ik geloof dat we het Derde Rijk zullen winnen
  Geen wonder dat Poetin zich bij Stalin begaf...
  Boven de wereld is een cherub met gouden vleugels,
  En Satan-Adolf is nu boos!
  
  De Duitsers hebben heel Europa binnen handbereik,
  En Afrika, en Azië, en de staten...
  En Adolf denkt dat hij cool is
  Maar vergelding wacht op de Führer!
  
  Voor Hitler is Rusland als een schuur,
  Hij wil zijn orde herstellen...
  Maar er zal, geloof ik, een communismeparadijs zijn,
  Aardbeien zullen ontkiemen door de bedden te zaaien!
  
  Geloof niet, onze mensen zijn helemaal niet zwak,
  Maar de moffen hebben te veel buitgemaakt...
  En de Slavische weet je helemaal niet een slaaf,
  In naam van onze moeder Rusland!
  
  En Lenin inspireerde ons tot een prestatie:
  Hij liet me zien hoe ik dingen moest doen...
  Omdat God eigenlijk één is,
  Maar in het communisme moeten we moedig geloven!
  
  Nee, bezwijk niet voor de Russische vijand,
  De Witte God is tenslotte bij ons - de Schepper van het universum ...
  Ik zal dat vaderland helpen in de strijd,
  Om onveranderd in het succes van het leven te zijn!
  
  Hoe ver kun je dierbaren doden?
  Helaas komt er geen einde aan de oorlog...
  Zo uitgedund in de veldslagen van ons leger,
  Doe iets waar je je niet voor hoeft te schamen!
  Dit is een goed lied van jonge krijgers. Ze zongen het en gingen weer verder, terwijl ze met hun blote, eeltige hielen het stof over het pad harkten.
  De kinderen waren opgewekt en uiterlijk tevreden met het leven. Hoewel ze mager is, zijn haar gezichten gebruind als chocolade, en haar haar is integendeel blond. Geweldige jongens.
  Een van de Duitsers op een motorfiets noemde ze liefkozend. En bood chocolade aan. De hongerige Dasha strekte haar handen uit, maar Vaska trok aan haar mouw:
  - Verneder jezelf niet!
  Slimme meid gevonden
  - Laten we de nazi's beter verenigen!
  Vaska, die zelf vel over been is, vond dit idee leuk. En hij vroeg ook om chocolade.
  De Hitleriet knikte en blies in gebroken Russisch:
  - Zing jongen!
  Vaska knikte en zong met grote inspiratie;
   De partij verzamelde heel Rusland,
  Beschermt eindeloze velden...
  Mensen geloven tenslotte in zo'n kracht
  Glorie aan het Sovjetland!
  
  Stalin is de hoogste onderscheiding
  Stalin is de vlucht van wijsheid ...
  Je moet moedig voor hem vechten.
  Alle mensen volgen Stalin!
  
  Wij hebben jubelende vleugels gekregen,
  We hebben een grote wil gekregen...
  Stalin is de vreugde van overvloed,
  Glorieus, geweldig land!
  
  Stalin is de grootste in het universum,
  Stalin goudvleugelcherubijn,
  Onze mensen met onveranderlijk geluk,
  Geloof, we zijn voor altijd onoverwinnelijk!
  
  Stalin gaf redding aan het volk
  Hij is de grootste adelaar ter wereld...
  Voor ons vaderland en vrijheid,
  Hij spreidde zijn vleugels over de aarde!
  
  Er is niets hoger dan de stralende Stalin,
  Hij is groot als eenvoudigweg witte God ...
  Vechten met schuim en winnen,
  De Führer zal binnenkort in een kist worden gedreven!
  
  Eer geven aan ons vaderland,
  Ken haar mooier om niet te vinden...
  We zullen binnenkort onder het communisme leven,
  En we kunnen niet anders!
  
  Stalin is de trots van de hele planeet,
  Stalin grenzeloos communisme...
  Zijn daden zullen worden gezongen
  De fascist is volledig vernietigd!
  
  Stalin bracht glorie aan Rusland,
  Stalin hief haar boven de sterren ...
  Hij bracht het rijk tot de rand,
  Stalin is slechts een ideaal!
  
  Stalin verovert het universum
  Hij heeft een geweldige sterrenvloot...
  Beproevingen zullen voor opbouw zijn
  Stalin zal tot het communisme leiden!
  
  Voor Rusland is Stalin de zon,
  Het schijnt fel in de duisternis...
  De stem van het meisje is luid
  Er is geen mooiere leider op aarde!
  
  Stalin is de belichaming van Svarog,
  Stalin creëerde de macht van Rusland...
  Hij vindt Rod in het hart...
  De grootste meester!
  
  Er is geen leider op de hele aarde die mooier is,
  Stalin is de grootste der mensen...
  Laten we geluk creëren in ons universum,
  De hondsdolle slechterik is vernietigd!
  
  Mijn zonen en Komsomol-leden,
  Voor het Moederland, sta samen in formatie...
  Jullie meiden zijn tenslotte sterker dan tijgers,
  Beste genie Stalin is bij ons!
  
  Prestaties kunnen niet worden geteld,
  Laten we vliegen als een pijl...
  Ons stralende Rusland,
  het moederland beweegt zich richting het communisme!
  Dasha zong mee met Vaska en de kinderen kregen alles zo helder en mooi.
  En ze dansten nog steeds, stampten hun gebruinde, schoenloze kinderen, en stampten in maart al met hun blote voeten door de sneeuw.
  De Duitser, die het Russisch niet echt verstond, vond het liedje leuk en haalde varkensvlees uit blik uit zijn tas en gaf het aan de kinderen.
  En knikte goedkeurend.
  - Zer Gut!
  De jongen en het meisje bogen en liepen verder. Ze zijn pas elf jaar oud, maar ze zijn slim en hebben een sterk geheugen. Verzamel nauwkeurige informatie. En ooit bracht de blonde Daria, zelfs in een mand, een mijn naar de Duitsers. Ze is een slimme meid en kent hun taal goed. Ze dachten niet eens dat zo"n mooi kind met wit haar en blauwe ogen de dood zou kunnen veroorzaken.
  En dit werkte...
  Daar gaan ze weer, genietend van Duitse chocolaatjes, en hun humeur is opgewekt ...
  Daria merkte glimlachend op:
  - Als we de nazi's verslaan, zal ik voor mezelf een huis van drie verdiepingen bouwen, gemaakt van marmer en met een fontein!
  Vaska grinnikte.
  - Wil je een bourgeois worden?
  Het meisje antwoordde:
  -Nee! Ik zal gewoon mijn eigen communisme hebben!
  Vaska lachte en zong opnieuw;
  Toen de burgerij naar mijn land ging,
  Huizen werden in brand gestoken, meisjes werden omgehakt...
  Het leek alsof er nullen werden geteld,
  De jongens hadden hun haar tot nul geschoren!
  
  Kibalchish pakte het geweer ,
  En sloot zich aan bij het Volksleger...
  Maar hij gaf alle plannen Malchish-Bad prijs ,
  Wie heeft een vat opgegeven voor jam!
  
  En hier hang ik aan de rekjongen,
  Ze kwellen me met een zweep en naalden ...
  Als reactie daarop lach ik in het gezicht, ik ben de beul -
  En ik geloof dat het vaderland een paradijs zal worden!
  
  Dieren roosterden mijn hielen met vuur,
  Het kind werd zwaar geslagen door de huidige ...
  Maar geloof me, meel is niets,
  Zodat de rode bourgeois won!
  
  Ze breken botten, het kwaadaardige metaal heeft zich ingegraven,
  Op de pijnbank laten de beulen me wankelen ...
  Maar ik geloof dat de jongen droomde
  Om in mei door Berlijn te rennen!
  
  Ik geloof dat kameraad Lenin de leiding zal nemen
  Gratis, Warschau, Praag, Londen!
  Binnenkort publiceren wij de winnende score
  En trots boven Berlijn de rode vlag!
  
  Nu branden de hielen van het kind nog steeds,
  De zool, die bijna altijd op blote voeten is...
  En de zweep sloeg hard op de rug,
  Waarschijnlijk mama, je bent al grijsharig!
  
  Maar ik zal me niet overgeven aan deze beulen,
  Ik zal niet om geloof vragen, genade kennen ...
  Laat de kat zweepslag steil vanaf de schouder,
  Ik weet dat Lenin zal geven, geloof de beloning!
  
  Kibalchish lachte onder marteling ,
  Heeft geen geheimen onthuld, sterft trots...
  Voor altijd in de hel, zo schreeuwt Bad Boy ,
  Demonen gieten hars in zijn keel!
  
  Lenin is bij ons, je kunt voor altijd zien,
  En een vlam brandt in mijn hart...
  Een grote droom zal uitkomen,
  Er zal een rode vlag over de hele planeet hangen!
  Daria floot en stampte met haar blote voet:
  - Koel! Heb je het zelf samengesteld?
  Vaska knikte:
  - Ja! Zijn verhaal maakte grote indruk op mij!
  Daria knikte en merkte op:
  - Weet je nog hoe de politieagenten jou en mij betrapten en ons op blote voeten in de kou door de sneeuw reden, en toen sloegen ze ons en legden dunne takjes op onze hielen.
  Vaska bevestigde meteen:
  - Het was zo.... Je hielen doen pijn en je schouders doen pijn als je aan het rek hangt. Maar er was geen bewijs tegen ons en....
  Daria merkte met een zucht op:
  - Ja, maar de politie wilde dat we doodvriezen. Maar toen ze me met een fles op mijn hoofd sloegen, ving ik een fragment op met mijn blote voet. En toen gaf ze het door aan haar handen. Toen heb ik het touw doorgesneden voor mezelf en voor jou.
  Vaska knikte:
  - Ja, het was... Vreselijk echter. Maar weet je, in de kou doen de blaren van verbrande zolen geen pijn! En toen we later uitstapten, genas alles bij ons net als bij honden!
  Daria bevestigde meteen:
  - Ja geneest goed bij ons! Ik heb zulke ruwe zolen gevuld dat ik niet bang ben om op kolen te lopen!
  Vaska, opgeblazen, zei:
  - Ik ook! Wij zijn pioniers, kinderen van het communisme!
  Daria bevestigde:
  - En we zullen zeker winnen!
  De jongen en het meisje zongen:
  In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme
  zien we de toekomst van ons land...
  En de rode vlag, ons vaderland,
  Wij zullen altijd onbaatzuchtig trouw zijn!
  . HOOFDSTUK 3
  Begin augustus 1943 kwamen de Duitsers toch naar buiten en overwonnen het hardnekkige verzet van de Sovjet-troepen tegen de Kaspische Zee. Dit is inderdaad een geweldige prestatie voor de Fritz. Die de grootste dividenden heeft behaald. Nu was de Kaukasus over land afgesneden van het hoofdcontinent.
  Ook de Turken boekten succes, die na hardnekkige gevechten uiteindelijk Batumi innamen en de omsingeling van Jerevan voltooiden. Dus na de Sovjet-troepen in de Transkaukasus grondig onder druk te hebben gezet.
  De positie van de USSR werd erg moeilijk. En Stalin gaf opdracht een offensief in het noorden te lanceren om door de corridor naar het hongerige, stervende, maar nog niet overgegeven Leningrad te breken.
  De aanval op Tichvin begon. Er werden aanzienlijke troepen naartoe gestuurd, hoewel het hoofdkwartier niet over voldoende reserves beschikte. De situatie werd gecompliceerd door de komst van Zweedse, zogenaamd vrijwillige divisies naar het front, waardoor de positie werd versterkt.
  Ja, en de Duitsers zijn serieus versterkt ...
  De veldslagen begonnen vanaf 10 augustus, de Sovjet-troepen rukten tien kilometer op in de eerste drie dagen van de strijd. Hier, op veertien augustus, ging de Duitse Maus-tank voor het eerst de strijd aan. Geen erg succesvolle ontwikkeling met een gewicht van honderdachtentachtig ton. Het is waar dat de auto werd bestuurd door een serieuze bemanning, zeer strijdlustige nazi-meisjes.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - vijf schoonheden van het Derde Rijk met de letter "A". En hoe ze vechten op de Maus en met twee kanonnen tegelijk schieten.
  Zeer explosieve fragmentatiegranaten worden afgevuurd door een kanon met een korte loop van 75 mm, en zwaardere granaten door een kanon van 128 mm, wat de slagkracht aantoont.
  Agnes vuurt met haar blote tenen en gebeitelde benen. Hij raakt de Sovjet-auto, scheurt letterlijk de toren eraf en piept:
  - Ik ben een ruimtemeisje!
  Adala stuurt een schot met een landmijn en piept:
  - En ik ben kunstvliegen, scheur de hele bemanning!
  En ook het meisje gebruikt blote tenen. De granaten van de Sovjet-vierendertig raakten de Maus, maar stuiterden als erwten terug. De auto is goed beschermd. En je kunt haar niet gemakkelijk slaan. Schelpen vliegen als tennisballen van haar af, en zelfs met een groot kaliber van zo'n monster kun je er niet doorheen breken.
  En het meisje wordt neergeschoten door een luchtafweergeschut, waardoor de vijand niet dichterbij kan komen.
  Agatha vuurde ook met behulp van haar blote tenen en gromde:
  - Laat mijn zwaard slaan, we zullen de vijanden verslaan!
  Adala bevestigde agressief en schoot zeer nauwkeurig:
  - Wij zijn strijders van licht en aarde!
  Angelina schopte met haar blote tenen met haar voeten, verpletterde de Sovjet T-34-76 tank en blaatte:
  - Voor grote overwinningen!
  Aphrodite raakte ook het projectiel, dat zo zwaar was als een stapel, verpletterde de Sovjet T-60 en piepte:
  - De heilige oorlog zal onze overwinning zijn!
  Agnes schopte met haar blote hiel, brak het frontale pantser van de vijand en zei:
  - Keizerlijke vlag naar voren - glorie aan de gevallen helden!
  Deze meiden hier zijn behoorlijk smerig en moorddadig. En je kunt ze niet voor niets niet voorbij laten gaan. Dankzij hun blote voeten en bodybikinis schieten ze zonder te missen. Dat betekent dat ze niet zo gemakkelijk verslagen kunnen worden.
  Vreselijke "Muis", geslagen met een dodelijk wapen en gaf niemand een kans.
  Inclusief de KV-serie.
  Maar als er Duitse vrouwen zijn die zo koppig en succesvol vechten, dan zijn er meisjes van Sovjetniveau - helden.
  Hier bijvoorbeeld Natasha met haar partners. Ze hebben alleen een bescheiden, gemotoriseerd kanon-85 dat zojuist aan het front is aangekomen. En de meisjes verslaan de nazi's al met macht en macht.
  Natuurlijk zijn de schoonheden op blote voeten en in bikini's. En ze verpletteren de nazi's grondig, zoals een voorhamer op stukjes glas slaat.
  En het is heel gedenkwaardig als zulke meisjes het hoogste niveau van adelaarsvlucht demonstreren.
  Natasha schiet met haar blote tenen en slaat de Panter kapot, waarna ze roept:
  - Voor het grote vaderland!
  En hij zal zijn tong laten zien!
  Zoya verslaat ook de vijand. Raak hem heel hard. Zal het pantser breken en blather:
  - Voor de glorie van het communisme!
  Augustina vecht ook hard, en als ze druk uitoefent op de vijand, doet ze dat heel grondig. Pauzes en gebrul:
  - Glorie aan de communistische wereld!
  Dolbanet en Svetlana. En heel toepasselijk ook. Met je blote tenen. Verpletter het pantser van de vijand en piep:
  - Voor de grootsheid van de communistische wereld!
  En laat zijn tong zien...
  Hier zongen de meisjes, die zich geïnspireerd voelden, terwijl ze onderweg waren;
  Schoonheden vallen op blote voeten aan
  Er rennen zulke aardige meiden...
  Als het nodig is om de Fritz met een vuist te slaan,
  Of snij hem neer met een machinegeweer!
  
  Meisjes twijfelen niet
  Ze zullen de nazi's dood begraven...
  En ze zullen hem hard van zijn voeten slaan,
  En ergens huilen vleesetende wolven!
  
  Rusland is een woord voor soldaten
  Als je gelooft dat het niet beter wordt...
  Hoewel er soms sprake is van een sombere afstemming,
  Waar de kwade zwarte Kaïn zegeviert!
  
  Geloof niet, Komsomol-leden rennen niet,
  En als ze vluchten, dan alleen in de aanval ...
  En alle nazi's zullen in één keer worden gedood,
  En de Führer zal alles op het hakblok leggen!
  
  Rusland is mijn moederland
  Ze straalt, gewoonweg prachtig...
  Wie een lafaard is, is niet eens een roebel waard,
  En het is gevaarlijk om ruzie te maken met een krijger!
  
  Maar weet dat we de nazi's zullen verslaan,
  Geen kwaad zal regeren op de troon...
  Boven ons is een cherub met gouden vleugels,
  En God Svarog met grootheid in de kroon!
  
  Wie is een lafaard, geloof me, een zwakke slaaf,
  Zijn lot is één: beledigingen verdragen ...
  Vandaag slotenmaker, morgen ben je voorman,
  En jijzelf kunt de ruggen van anderen verslaan!
  
  De meisjes hebben kracht, gewoon een vulkaan,
  Ze vernietigt soms en krachtig bergen ...
  Oorlog woedt een kwade orkaan,
  En de dood van het menselijk ras maait eerlijk gezegd neer!
  
  Dus ik zal jullie eerlijk vertellen, ridders,
  We zijn sterk als wij Russen verenigd zijn...
  Een snack nodig voor een vork en een mes
  Wij zijn ridders in onoverwinnelijke veldslagen!
  
  Wat is ons geloof in de Heer Christus,
  Hoewel Lada ook vereerd wordt...
  Kameraad Stalin is als een vader voor ons,
  En de plaats van het communisme zal het paradijs zijn!
  
  Degene die was toen hij stierf, zal opstaan,
  En we zullen mooier en wijzer worden...
  En natuurlijk is de man erg trots,
  Hoewel het soms onzin is!
  
  In de liefde is ons vaderland als een ster,
  Geloof me, het gaat nooit meer uit...
  Maak een grote droom waar
  Er zal vrede en geluk zijn in het hele universum!
  
  Ik hou van Maria, ik eer Lada heilig,
  Svarog is mooi en Perun is geweldig...
  Ik hou van Jezus en Stalin
  Heilige gezichten van iconen zijn mij dierbaar!
  
  Wanneer zal er een echt paradijs zijn?
  Geloof me, al je hoop zal uitkomen...
  Geef je hart aan je moederland,
  Alles komt goed, sterker dan voorheen!
  De meiden hebben goed gevochten en uitstekend werk geleverd. Welnu, met zulke krijgers is geen enkele Hitler bang voor Rusland.
  Niettemin braken de Sovjet-troepen, na tien dagen van hardnekkige gevechten, toch door naar Tichvin.
  Er braken gevechten uit om de stad zelf. De krachten zijn uiteraard zeer ongelijk.
  De Duitsers hebben luchtoverheersing verworven en bombarderen non-stop. De situatie wordt verergerd door buitenlandse divisies die aan de zijde van de Wehrmacht vechten. Vooral veel Italiaanse onderdelen.
  Ze proberen het Rode Leger weg te duwen van Tichvin. Maar de Russische eenheden vechten hard. Dit is hun enige echte kans om het belegerde Leningrad, dat omkomt van de honger, te redden. Voedsel kan daar alleen door de lucht worden gedropt, maar de Duitsers beschikken over sterke gevechtsvliegtuigen en het is erg moeilijk om dit te doen.
  En in de tweede helft van augustus bestormden de nazi's Astrachan. En in deze stad vochten Sovjetmeisjes met grote heldenmoed en moed.
  Een bataljon meisjes op blote voeten bedekt deze heroïsche stad.
  Alenka gooit een granaat met haar blote voet, vuurt vervolgens een granaat af, maait de nazi's neer en zegt:
  - Als een vrouw zo wellustig is als een kat, dan heeft haar man muizen in zijn hoofd!
  Anyuta, terwijl ze op de Fritzes schoot en ook een granaat gooide met haar blote voet, piepte:
  - De helderste ideeën worden verduisterd door schaduwpolitiek wanneer ze worden geïmplementeerd!
  Alla, die op de Fritz schoot, een granaat gooide en een tank met haar blote vingers uitschakelde, gromde:
  - Een vrouw is sluw als een vos, en ze heerst zelfs over een leeuw als een man de geest van een haan heeft!
  Maria, schietend met een pistool en de Fritz neerhalend, gromde:
  - God kan alles doen, alleen een vrouw overtreffen in eisen, Hij is machteloos!
  Matryona, terwijl ze op de vijand schoot en met haar blote tenen een moorddadig geschenk van de dood gooide, merkte op:
  - Om te voorkomen dat ze door een man als een boa constrictor wordt opgeslokt, moet een vrouw de angel van een cobra hebben!
  Alenka, die op de nazi"s bleef schieten, merkte geestig op:
  - Een persoon kan in alles op de Schepper lijken, maar door imitatie als een aap ziet hij er niet goed uit!
  Anyuta schoot op de vijand, schakelde vervolgens een tank uit met een welgemikte granaatworp en zei:
  - De mens kan de Almachtige God alleen overtreffen in eigendunk, en zelfs dan als hij intellectueel geschapen is door een Pithecanthropus!
  Alla, die zeer nauwkeurig op de Fritz bleef schieten, gaf het volgende uit:
  - Een vrouw wil geen kip zijn, maar haar ideale man is een haan!
  Maria schoot op de nazi's en raakte met een nauwkeurige worp van haar blote voet de Panther, en merkte op:
  - Een vossenvrouw heeft echt een wolfsgreep op mannelijke bevers!
  Marusya, die ook met een uitbarsting op de nazi's schoot en met haar blote hiel een explosief pakketje gaf, vaardigde uit:
  - In de politiek is het net als in een bos: als je een eik een varken verslindt, als een haas een vos verslindt, als een ezel - er zullen drie huiden worden afgeworpen!
  Alenka, die verwoede schietpartijen bleef uitvoeren en de infanterie overlaadde met gefragmenteerde citroenen, vyaknula:
  - Hoe helderder de vrouw, hoe meer ze een vos is!
  Anyuta schoot ook op de nazi's, maaide ze neer, gooide een granaat met haar blote tenen en piepte:
  - Grijze mensen missen grijze massa in de hersenen, heldere persoonlijkheden, grijs in het hoofd in grote hoeveelheden!
  Alla schoot op de vijand en gaf met haar blote hiel een explosief pakketje, en zei geestig:
  - Een grijze man is eenzaam als een wolf, en als een haas heeft hij geen rust!
  Maria maaide de Fritz en merkte geestig op:
  - Als de politicus een grote vos is, wordt het leeuwendeel aan hem verstrekt!
  Marusya vuurde vanuit een granaatwerper en gooide een citroen met haar blote tenen, terwijl ze piepte:
  - De vos-politicus ontneemt de kiezerskraai de mogelijkheid om als kaas in boter te rijden!
  Alenka bleef schieten met een wapen en bezweek met haar blote hiel aan een explosief pakketje:
  - Er zijn minder sterren aan de hemel dan interpretaties van de Heilige Schrift!
  Anyuta, schietend op de nazi's, vaardigde uit:
  - Een beul in een rood gewaad, rechtvaardiger, een politicus met welsprekendheid!
  Alla bleef schieten en merkte logischerwijs op:
  - De beul heeft een scherpe bijl, de politicus heeft een scherp woord, de eerste blaast het hoofd eraf, de tweede druppelt op de hersenen!
  Maria, die de moffen nauwkeurig bleef uitschakelen en nog een geschenk van de dood met haar blote vingers gooide, merkte op:
  - Hoofden afhakken is soms menselijker dan op hersenen druppelen!
  Matrena sneed de nazi's af en gooide een granaat met haar blote hiel en zei:
  - Als je politici op je hersenen laat druppelen, ruk je je de haren uit ergernis!
  Alenka schoot op de Duitse generaal en doorbrak hem en zei dreigend:
  - Toespraken van politici zijn als water voor hersenspoeling!
  Anyuta, die goed gericht op de vijand schoot en met haar blote tenen een citroen lanceerde, gaf het volgende bevel:
  - Wat is de grootste God in de politiek, wat creëert wetteloosheid!
  Alla schoot op de nazi's en gooide met haar blote hiel een explosief pakketje, en zei:
  - Een politicus kijkt altijd naar de kiezer als een ezel met de blik van een vos om te ploegen!
  Maria, terwijl ze op de vijand schoot en met haar blote tenen een granaat met dodelijke kracht gooide, flapte ze eruit:
  - Een vrouw houdt ervan haar arme lichaam bloot te leggen om zich rijker te kleden!
  Marusya vuurde een lange salvo af, waardoor de linie van Fritz werd doorgesneden en spinnend:
  - Een vrouw op blote voeten trekt een man sneller aan, ook al is hij niet echt een laars!
  Alenka, die nauwkeurig vuur op de nazi's uitvoerde, merkte op:
  - Met een blote vrouwelijke hak is het gemakkelijker om een man op modieuze laarzen te laten draaien!
  Anyuta schoot vanuit een granaatwerper en vaardigde uit:
  - Om modieuze schoenen te krijgen, moet een vrouw een man op de juiste manier "beschoeien"!
  Alla, die de nazi's met uitbarstingen versloeg en een granaat naar haar blote tenen gooide, antwoordde:
  - Een vrouw die niet weet hoe ze haar been op tijd moet ontbloten, zal voor altijd "geschoeid" blijven!
  Maria schoot op de vijand en gooide met haar ronde hak een explosief pakketje, en zei:
  - Te vaak loopt een man, kijkend naar de blote vrouwelijke benen, het risico zichzelf te "schoeien" tot een zwerver!
  Marusya, nauwkeurig op de vijand schietend en een granaat gevend met haar blote knie, antwoordde:
  - Om niet voor altijd blootsvoets te blijven, moet je je schoenen op tijd kunnen uitdoen!
  Alenka, die op de nazi's bleef schieten en hen de wind uit de weg sloeg, zei geestig:
  - De blote voet van een meisje is beter dan de zeildoeklaars van een indringer!
  Anyuta, die met onuitblusbare nauwkeurigheid bleef schieten, merkte op:
  - Het sterkste pantser kan de delicate huid en charmante meisjesachtige zolen niet weerstaan!
  Alla vuurde op de Duitse indringers en vaardigde uit:
  - Vrouwen klimmen heel slim met blote voeten in de portemonnee van een man!
  Maria schoot met grote nauwkeurigheid op de nazi's, sloeg op hun hoofd en merkte op:
  - Het plakkerigste deel van het lichaam van een vrouw voor gouden munten, blote voeten en blote borsten!
  Marusya, die zonder medelijden met de nazi's bleef schieten, vaardigde uit:
  - Een vrouw moet soms haar schoenen uitdoen, om niet te knielen als dat nodig is!
  Alenka, die treffend over de nazi"s krabbelde en ze op stapels stapelde, merkte logischerwijs op:
  - Het is gemakkelijker om een man met blote voet op zijn knieën te zetten!
  Anyuta, schietend op de vijand, merkte agressief op:
  - Op blote voeten in de tijd, nooit op blote voeten!
  Alla, die vijanden uitholde en tegenstanders afsneed, gromde:
  - Het is gemakkelijker voor een vrouw om met blote voeten een gouden top te beklimmen!
  Maria sloeg ook de nazi's en spinde:
  - Je bent een man van laarzen, als je niet van vrouwenbenen houdt!
  Marusya schoot op de nazi's en gooide met haar blote vingers een zelfgemaakt pakketje met explosieven, waaruit de Tijger zich omdraaide:
  - Een vrouw met slanke benen zal een man eerbiedig laten buigen!
  Alenka gaf de nazi's een pak slaag, maaide ze neer en viel uit:
  - Blote tenen zijn behendiger dan handen als een vrouw munten uit de zak van een "geschoeide" man haalt!
  Anyuta sneed de Fritz af en piepte:
  - Het meest bekwame is een vrouw die een man met haar blote voet onder de hiel duwt!
  Alla schoot op tegenstanders en gooide een citroen met haar blote hiel:
  - Het pad naar het hart van een man is gemakkelijker voor een schoonheid om op blote voeten te vertrappen!
  Maria sloeg een Duitse tank kapot, gooide een granaat en piepte:
  - Blote voeten van meisjes, vasthoudender bij het beklimmen van de Everest van het hart van een man!
  Matryona schoot ook dodelijk en viel uit:
  - Nadat ze haar schoenen heeft uitgetrokken, is het voor een vrouw gemakkelijker om de woestijn van mannelijke onverschilligheid over te steken!
  Alenka verpletterde de vijand met een buitgemaakte bazooka en piepte:
  - Je zult zo dom zijn als een laars, je zult zelfs de hiel van een blote voet raken!
  Anyuta draaide zich ook om en piepte, haar tanden ontblotend:
  - Een naakt vrouwelijk been zorgt ervoor dat een man in een kindertijd op blote voeten terechtkomt!
  De roodharige Alla, nadat ze de nazi's had neergemaaid, piepte:
  -De vaakst geschoeide laarzen vallen in een kindertijd op blote voeten!
  Maria gaf de nazi's een klap en piepte:
  - Als een meisje mooie benen heeft, dan is ze geen zwerver in het leven!
  Matryona, terwijl hij op de vijand schoot en de nazi's als graanschoven afsneed, blafte:
  - Een meisje op blote voeten is beter dan een geschoeide oude vrouw, een jonge kat, leuker dan een oude leeuw!
  Alenka schoot op de nazi's en gooide dodelijke cadeaus van de dood en vaardigde uit:
  - Het beste van alles is dat een vrouw een onderscheiding krijgt met blote borsten en modieuze schoenen met blote voeten!
  Anyuta versloeg ook de nazi's, maaide ze neer, gooide met haar blote voeten granaten en piepte:
  - Tegen de doornen van mannelijke onverschilligheid: de beste manier om een vrouw te beschermen is een blote hiel!
  Alla schoot op tegenstanders en sneed ze af met automatische salvo's, en merkte op:
  - De meest duurzame hak voor een man vanaf een blote vrouwenvoet!
  Maria, die tegenstanders raakte en vanuit een granaatwerper sloeg , gaf het volgende uit:
  - Vrouwelijke hak op blote voeten, de meest verbrande laars met ingewanden!
  Matryona, die de nazi's neerhaalde, gaf het op met humor:
  - Je zult je schoenen niet op tijd kunnen uitdoen - je wordt blootsvoets!
  Alenka schreef over de nazi"s en merkte op:
  -Als je een knuppelgeest bent, dan kun je goed opwarmen, alleen jezelf!
  Anyuta merkte logischerwijs op, terwijl ze de vijand een pak slaag gaf en met haar blote voet een pakket met explosieven gooide:
  - Het is goed om een club te hebben, het is slecht om een club te zijn!
  Alla sloeg de nazi's en gaf een granaat met haar blote hiel, en schreeuwde:
  - Gietijzeren vuisten kunnen je helpen overleven, maar een eikenhouten kop leidt tot de dood!
  Maria merkte heel logisch op, terwijl ze de nazi"s neermaaide:
  - Als de heerser geen koning in zijn hoofd heeft, heerst er anarchie in het land en wordt er tevergeefs verkocht!
  Matryona, die de nazi"s rationeel versloeg, merkte op:
  - De kroon is niet voor het hoofd dat voor de hoed!
  Alenka, die de Fritz verpletterde, merkte logischerwijs op:
  - Op de eikenhouten kop en de kroon zit gevaarlijk!
  Anyuta, die zeer nauwkeurig op de nazi's schoot, vaardigde uit:
  - Hoe sterk eikenhout ook is, maar het materiaal voor de kop ervan is het meest kwetsbaar!
  Alla, die krachtig op de vijand schoot, leidde logischerwijs af:
  - Wie is een clubhoofd, hij gaat met een club op zijn hoofd!
  Maria verdomde tegenstanders, uitgegeven:
  - De politicus houdt een tas en een stokje in zijn handen, alleen zijn geld is van hout en het stokje is van papier!
  Marusya merkte logischerwijs op terwijl ze met haar blote voet een citroen gooide:
  - Een helder hoofd verwijst op zijn minst naar grijs haar!
  Matrona, die de nazi's verpletterde, merkte op:
  - Je bent misschien geen blondine, maar het is prachtig om een slimme ziel te zijn, meisjes kunnen de boze verslaan zodat anderen een gelukkig leven kunnen leiden!
  Alenka schoot op de nazi's en piepte:
  - Je kunt geen sterke verdediging bouwen van eikenbomen alleen op boomstronken!
  Anyuta, schietend, merkte logischerwijs op:
  - Als de politicus geen specht is, verwijdert hij de fiches, niet alleen van de kiezersstronk!
  Alla verklaarde agressief en sloeg de Duitsers neer:
  - Hoewel de politicus geen adelaar is, beschouwt hij kiezers als kraaien en spechten!
  Maria, die de vijanden neersloeg, merkte op:
  - Als je toestaat dat politici spaanders van je verwijderen, dan ben je beslist een specht!
  Matrena, die de nazi"s neermaaide, zei het volgende:
  - Een politicus met kiezers is een vos, maar met zichzelf is een hamster een hamster!
  Marusya gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Een slimme politicus is als een vos in een kippenhok, en een domme politicus is als een olifant in een porseleinkast!
  Alenka, die de Fritz verpletterde, gaf uit:
  - Het bevel wordt in stilte uitgesproken, de politicus maakt er een puinhoop van door te praten!
  Anyuta, die de nazi's met een granaat verstrooide, piepte:
  - Een politicus praat veel, vooral als hij zijn mond wil houden!
  Alla merkte agressief op, terwijl hij de nazi"s afranselde:
  - Ruzie maken met een politicus dat het kloppen van water in een vijzel, tenzij je de spier van de tong breekt, winst oplevert!
  Maria, die de vijanden verpletterde en met haar blote voet een granaat gooide, merkte op:
  - De politicus is een mengsel van een vos en een wolf, maar hij varkens veel!
  Matrena, schietend op de nazi's, gromde:
  - Hoe meer politicus de vos, hoe meer hij varkens!
  Marusya, die de Fritz maaide, gaf uit:
  - In de politiek is er een voortdurende menagerie, wolven, hazen, kippen, een haan en spechten, alleen een vos wordt altijd tot koning gekozen!
  Alenka, die de nazi's verpletterde, gromde:
  - Een dictator die zich voordoet als een leeuw is een echt varken!
  Anyuta merkte agressief op en sloeg vijanden neer met schoten:
  - Een politicus zal alleen voor een leeuw doorgaan als de kiezer een perfecte ezel is!
  Alla, die de fascisten uitschakelde als stof van tapijten, zei:
  - Een politicus trekt schaapskleren aan, maar het enige dat hij gemeen heeft met een wolf is bloeddorst, en zijn vindingrijkheid is een compleet schaap!
  Maria gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Het is beter als de heerser een wolf in schaapskleren is dan een ram in de gedaante van een leeuw!
  Matryona schoot op de vijand, met de nauwkeurigheid van Robin Hood, en gaf het volgende uit:
  - Een politicus blaat over vrede als een schaap, maar wolfstanden rammelen oorlog!
  Marusya schoot op de vijand en schreeuwde:
  - Een politicus die de stem van de kiezers wil krijgen, stroomt als een nachtegaal uit, maar houdt ze voor spechten!
  Alenka vuurde op de nazi's en vaardigde uit:
  - Als de toespraak van de politicus voor u een triller van een nachtegaal lijkt, wees dan geen kraai!
  Anyuta merkte geestig op, terwijl hij de nazi's neerhaalde:
  - Als een politicus zingt als een nachtegaal, dan vindt hij jou een geschikt spel!
  Alla merkte bij het neerhalen van de nazi"s op:
  - De jacht op kiezers verschilt van de bosjacht doordat de jager zoveel mogelijk lawaai maakt!
  Maria schoot op de vijand en riep:
  - Een politicus maakt, in tegenstelling tot een zakkenroller, veel lawaai bij het stelen en vleit zich bij het beroven!
  Matryona schoot op de vijand en gorgelde:
  - Een politicus is in zekere zin ook een god, maar het is beter om niet in hem te geloven!
  Maria bevestigde:
  - De politicus belooft de Maan graag als kiezer, alleen vergeet hij eraan toe te voegen dat daar geen leven is behalve zand!
  Alenka, die tegenstanders afsneed, gromde:
  - Wee komt niet door de geest, maar door het gebrek aan praktisch vernuft!
  Anyuta schoot op de vijand en piepte:
  - Alle problemen van de wereld komen niet voort uit geld, maar uit hun afwezigheid in de juiste hoeveelheid!
  Alla schoot op de vijand en vaardigde uit:
  - Taal wordt aan een politicus gegeven om zijn gedachten te verbergen, maar niet met welke welsprekendheid kan een politicus zijn grijze ellende verbergen!
  Maria merkte energiek op terwijl ze op de Fritz schoot:
  - Als het ijzer aan kettingen gaat, zal het niet aan zwaarden worden overgelaten, als er zilver wordt gemorst in toespraken, dan zal er niets zijn om de lonen te betalen!
  Matryona, terwijl ze op de vijand schoot, gromde:
  - Heeft een politicus de gave om beloften na te komen? Bezit, maar niet voor niets!
  Marusya schoot op de nazi"s en merkte op:
  - De olifant legt een grote hoop stront op, en de politicus-vos, een nog grotere berg verbale diarree!
  Alenka merkte geestig op, terwijl ze de nazi"s verpletterde:
  - De politicus giet overvloedig de zoete honing van toespraken uit, waardoor de kiezers verdrinken in verbale diarree!
  Anyuta, schietend op tegenstanders, vaardigde uit:
  - De lieve toespraak van een politicus is als een stroom honing, alleen zwem je erdoorheen de vuilnisbelt in!
  Alla schoot op de nazi"s en merkte op:
  - Een politicus kan waarmaken wat hij belooft, alleen om de kiezer in het onmogelijke te laten geloven!
  Maria, die een zeer nauwkeurig vuur leidde, vaardigde uit:
  - Er zijn veel politici bij de verkiezingen, maar er is niemand om te kiezen, wie is een stronk, wie is een dek, wie is een vos, wie is een varken, wie is een beer - er blijft maar één ding over van ergernis - brullen!
  Matryona schoot op de nazi's en merkte op:
  - Een politicus die vaak zijn keel uitscheurt, moet je eens flink tegen de oren schoppen!
  Marusya sneed de nazi's af en zei:
  - Een politicus zingt, in tegenstelling tot een nachtegaal, nooit voor niets en heeft een voscadeau!
  Alyonka piepte en ontblootte haar tanden:
  - De politicus wil een adelaar worden, maar de kiezer heeft altijd geen vogelrechten!
  Anyuta koerde en schoot de Duitsers neer met een sluipschutter :
  - Waarom sta je op de rechten van de vogel, omdat de geest van een specht is!
  Alla siste met de agressie van een python:
  - De politicus heeft veel verschillende liedjes, maar allemaal met maar één motief: kies mij!
  Maria, die de nazi's afsneed, gromde:
  - De kiezer verlaat als een knotje de haas, wolf, beer, maar de politieke vos verslindt hem toch!
  Matrena merkte op, terwijl hij de nazi"s neersloeg:
  - De politicus zal met lieve toespraken rekenen op het intellect van een vlieg, op de triller van een nachtegaal, op de overweging van een specht, maar zijn varkensessentie is zichtbaar voor het oog van de havik!
  Marusya, die tegen de nazi"s vecht, voegt er grijnzend aan toe:
  - Een vrouw is ook een goede politicus en geeft in ieder geval een kans dat ze de belofte van trouw zal nakomen en plezier zal schenken!
  Dus beschermen de meisjes de stad heldhaftig en geven ze grote hoop.
  . HOOFDSTUK 4
  Eind september en begin oktober waren de gevechten om Astrachan nog steeds aan de gang en trokken de nazi's zuidwaarts langs de kust van de Kaspische Zee. Er was een onverbiddelijke opmars van de nazi's ... In het zuiden veroverden de nazi's de stad Ordzhonikidze en gingen verder met het bestormen van Grozny.
  Ook de Sovjetoorlogen werden in deze stad heldhaftig uitgevochten.
  Het bataljon meisjes, onder leiding van Tamara, toonde wanhopige vastberadenheid en moed.
  Tamara vuurde een salvo af met een machinegeweer en gooide met haar blote tenen granaten en zei:
  - Glorie aan ons moederland USSR!
  Anna, die nauwkeurig op de nazi's schoot en het explosieve pakket ook met haar blote hiel gooide, flapte eruit:
  - Glorie voor heldenmoed!
  Akulina schoot op de vijand en schreeuwde:
  - Voor het moederland en eer!
  Victoria, die op de Moffen schoot en met dodelijke kracht een granaat gooide met haar blote tenen, brulde:
  - Verpletter de Wehrmacht met heldenmoed!
  Olympias, een gezond meisje, gaf een lijn aan de vijanden, schakelde Fritz uit en vergaf:
  - In de heilige oorlog zal er onze overwinning zijn!
  Tamara schoot op de nazi's en gooide opnieuw een granaat met haar blote voet, en merkte op:
  - Een soldaat moet de kracht van een eik hebben, maar geen eikenhouten kop!
  De meisjes schoten. Rondom de ruïnes roken de ruïnes. Explosie na explosie volgt. Rook stijgt de lucht in. Alles rondom staat in brand.
  Vernietiging op grote schaal.
  De mooie, blootvoetse blonde Anna blaft zodra ze een granaat gooit en de fascisten verscheurt:
  - In elke eik zit een holte, in elke eikenkop zit een gat waaruit hersenen stromen!
  Akulina, terwijl ze op de vijand schoot en een granaat gooide met haar sierlijke, gebruinde blote voet, piepte:
  - Als je zo slim bent als een eik, dan buig je als een esp!
  Victoria, dit roodharige meisje, ook met blote, gebruinde, gebeitelde benen, piepte:
  - Als je geen vossensluwheid hebt, komen er drie huiden van je af!
  Olimpiada, een gezonde, lange, grote, gespierde blondine, maakte een draai, gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Als je zo stom bent als een eik, zullen ze je afzetten als plakkerig!
  Er kroop een jongen langs hen heen. Hij flitste met zwarte hakken en gooide een explosief pakket naar de nazi's. Toen piepte hij:
  - Een jonge soldaat, beter dan een afgeleefde generaal!
  Tamara gaf opnieuw de beurt. Ze gooide met haar blote voet een granaat met een dodelijke kracht en schreeuwde:
  - Voor elk nieuw pak trekt de politicus drie huiden van de kiezers!
  Akulina, schietend op de vijanden en agressief grijnzend, gromde:
  - Je zult zo slim zijn als een eik, ze zullen hem eraf trekken als plakkerige en hazen!
  Anna, schietend op de vijand en granaten gooiend met haar blote voet, tanks opblazend, piepte:
  - Een sluwe vos zal zelfs drie huiden van een leeuw aftrekken, als hij een ram met verstand is!
  Victoria schoot op de nazi's en gooide met haar blote hiel een moordenaarscadeau:
  - Als je geen vos wilt worden, ga je zeuren als een hongerige hond!
  De Olympische Spelen hebben de Fritz neergemaaid. Toen gooide ze met haar blote voet een granaat en piepte:
  - De politicus is een vos, en dan stript hij kiezerskippen bij daglicht!
  Het gebrul van de kanonade groeit. Formidabele ' Sturmtigers ' gaan de strijd aan . Ze vuren raketbommen af. En ze vernietigen hele gebouwen en verpletteren huizen in één keer. En stormtroopers cirkelen in de lucht. Ze schieten raketten af op Sovjet-posities. Ze laten bommen vallen. De Panther 2 is al zichtbaar, een geavanceerder voertuig dan de Panther, met een krachtig 88 mm kanon.
  De Duitse auto heeft een smallere en kleinere koepel, evenals een gedrongen romp. Zo'n monster, als het slaat, dan slaat het. En het allerbelangrijkste: niet te zwaar, met een krachtigere motor van 900 pk.
  Tamara gooide met haar blote voet een granaat naar Panther-2 en koerde:
  - Je zult zo stom zijn als een stronk, ze zullen het eraf trekken als plakkerige, niet alleen sluwe vossen, maar ook laffe hazen!
  Anna schoot op de nazi's en maaide de tegenstanders neer, terwijl ze citroenen gooide met haar blote voeten, en concludeerde:
  - Zelfs een adelaar, een sluwe vos, kan een natte kip blootleggen!
  Akulina sneed de vijanden af en sloeg ze met nauwkeurige schoten door:
  - Een man die droomt van de rol van een leeuw wordt vaak een ezel die door een vos wordt geploegd!
  Victoria, die tegenstanders in uitbarstingen neersloeg en iets dodelijks met haar blote voeten gooide, schreeuwde:
  - Een man heeft leeuwachtige ambities, koppigheid van een ezel, de onhandigheid van een beer, de gratie van een olifant, maar zijn vos kan hem altijd lokken!
  De Olympische Spelen gaven een wending aan de vijand. Ze maaide hem neer als een grasmaaier en gromde:
  - Een vos van rode kleur, een politicus van een bebloed pak!
  De intensiteit van de strijd bleef toenemen. De stad werd door de nazi's verwoest met gaskanonnen, die qua macht superieur waren aan de Katyusha. En het was heel moeilijk om de nazi"s te weerstaan. Maar het bataljon halfnaakte meisjes op blote voeten vocht met enorm enthousiasme. En de meisjes stierven bijna niet, de mannen kregen er meer.
  Tamara, die op de nazi's schoot en granaten gooide met haar blote tenen, schreeuwde:
  - Een vrouw verslaat sterke mannen en speelt in op hun zwakheden, een politicus overtuigt zwakke kiezers, wat duidelijk overdrijft!
  Anna sneed de vijanden af en maaide ze met kogels, terwijl ze tegelijkertijd met haar blote hiel een explosief pakket inleverde:
  - Een vrouw is de sluwste politicus, ze hoeft niet te studeren om vos te zijn, maar ze moet schoenen kunnen aantrekken terwijl ze op blote voeten blijft!
  Akulina sneed tegenstanders met precieze uitbarstingen af en blafte met haar blote tenen:
  - Een vrouw houdt ook van de jeugd, maar het groen van de dollar is haar dierbaarder dan het groene tijdperk van de beschermheer!
  Victoria, die roodharige teef, gaf een dodelijke uitbarsting, sloeg de lijn uit en piepte:
  - Het groen van de jeugd van een meisje trekt groene bankbiljetten aan van mannen die dik zijn geworden van het geld!
  Olympias, die op de vijanden schoot en met haar blote voet nog een geschenk gooide, schreeuwde:
  - Achtervolg de groene dollar niet, problemen hebben ook groene ogen en de schaal is knapperig!
  De strijd wordt steeds heviger. Dodelijke projectielen snellen. Ze barsten en verscheurden de Sovjet-posities, waarbij de kanonnen van de batterijen omver geworpen werden. En nieuwe vliegtuigen haasten zich en aanvalsgeweren rommelen. Stofwolken stijgen de lucht in.
  Tamara schoot genadeloos op de nazi's, pakte een parel en deelde deze uit, waarna ze met haar blote voet een granaat gooide:
  - Geloof in God, zink niet naar het niveau van een dier: een mens is geen onderdanig schaap en geen stinkende geit!
  Anna, die met de vijand vocht en met haar blote voeten geschenken van de dood gooide, merkte op:
  - Geld verdienen aan het geloof van mensen is hetzelfde als mest over goud gieten, er zal wantrouwen ontstaan!
  Akulina, die de Panther vernietigde, blies agressief :
  - Geloof op zondag, kom niet tot zeven vrijdagen in de week!
  Victoria, die zeer nauwkeurig op de nazi's schoot en ze agressief neermaaide, merkte op:
  - Het geloof in de eeuwige helse vlam kookt de melk van het bijgeloof, waaruit het schuim wordt verwijderd, schurken uit de religie!
  Olympias, de vrouwelijke held, die de nazi"s neersloeg en granaten met een kolossale vernietigende kracht met haar blote voeten gooide, merkte op:
  - Alleen stronken en eiken geloven in het helse vreugdevuur van de eeuwige vlam, waardoor ze als plakkerig kunnen worden geschild!
  Tamara schoot vanuit een buitgemaakte bazooka, liet haar blote hielen flitsen en piepte:
  - Hoe schijnt de vlam van het eeuwige helse vuur? De schittering van gouden munten in de zakken van oplichters uit de religie!
  Anna, die op de vijand schoot en de nazi's met enorme nauwkeurigheid neersloeg, vaardigde uit:
  - Schurken gebruiken God om hun zakken te vullen en worden niet alleen met een leeg hoofd misleid!
  Akulina gaf de vijand een wending. Ze gooide een granaat met haar blote tenen en piepte:
  - Schurken uit de religie trekken drie huiden van schapen af, breken de hoorns van geiten, alleen winst is hen dierbaar, en geloof is voor hackwerk!
  Victoria gooide met haar blote hiel een zaagselbom, blies de vijand op en piepte:
  - Een eerlijke priester is als een vegetarische wolf, alleen geloof is altijd eerlijk en het gebruik ervan is egoïstisch!
  Olympias schoot de vijand neer met een machinegeweer. Ze maaide de vijand neer en gaf met haar blote hiel een stel granaten, waardoor de Lev-tank omviel. Toen riep ze:
  - Elke religie is een sprookje, er wordt alleen winst gemaakt met deze fantasie in werkelijk fantastische proporties!
  Dit is hoe meisjes dapper vechten in de stad Grozny. En ze laten zich zien vanuit het hoogste gezichtspunt van moed.
  En de andere meisjes verdedigen Astrachan met al hun moed. En ze demonstreren ook de hoogste kunstvliegen en standvastigheid.
  De meiden vechten heel goed.
  Alenka gooide een granaat met haar blote voet, verscheurde de nazi's en koerde met ontblote tanden:
  - Wie toestaat dat je noedels aan je oren hangt, zal voor altijd honger hebben!
  Anyuta, die hiermee de nazi"s neermaaide, was het ermee eens:
  - Je zult niet vol noedels in je oren zitten!
  Alla vuurde een salvo af op de nazi's, gooide met dodelijke kracht een granaat met haar blote voet en blafte:
  - Noedels op de oren is een last-minute misselijkheidsopwekkend gerecht!
  Maria merkte geestig op, terwijl ze haar tanden ontblootte en een explosief pakketje met haar blote tenen gooide:
  - Als niemand weet of het God is, maar mensen voortdurend worden gekruisigd alsof hij de gelijkenis van Christus is!
  Marusya, die de Fritz neukte, pakte het aan en schreeuwde agressief grijnzend:
  - Een persoon streeft ernaar Gods macht te beheersen, maar ontvangt tot nu toe alleen een kruisiging, niet volgens God!
  Matryona maakte een draai, maaide de nazi's neer en verraadde, terwijl ze agressief naar haar vrienden knipoogde:
  - Het hart van een mens streeft naar goedheid, zijn geest naar winst, en zijn maag naar gulzigheid, en uiteindelijk sleept hij zijn voeten in de put!
  En hevige gevechten rommelen in Astrachan. De stad aan de Wolga is een belangrijk punt van de Sovjetverdediging. En hier koken zulke gevechten hectisch. Alsof er een ketel borrelt.
  En zware, dodelijke vliegtuigen haasten zich. Yu-288 is een zeer krachtige machine. En laat bommen vallen met een enorme vasthoudendheid.
  Alenka piept, draait zich om naar de nazi's en gooit een granaat met haar blote voet:
  - Als iemand de intelligentie van een gorilla heeft, zal hij ploegen als een paard en eten als een hond!
  Anyuta lanceerde met haar blote voet een moorddadig geschenk van de dood, verpletterde de nazi's en schreeuwde:
  - Een mens laat zich een halsband omdoen, maar om te kunnen ploegen moet hij met een dwangzweep geslagen worden!
  Alla lanceerde een citroen met haar blote hiel en gromde:
  - De politicus heeft een grote zak, maar hij is slechts een onbeduidende zakkenroller!
  Maria, terwijl ze op de tegenstanders schoot, siste:
  - Een politicus die de kiezers de maan uit de hemel belooft, die aan de macht is gekomen, het maanlandschap verlaat en jammert van de honger naar de uitblinker!
  Matryona merkte oorverdovend op:
  - De duivel moedigt in elk beleid aan om de plaats van de Almachtige God in te nemen, alleen de politicus heeft heel weinig talent!
  Marusya schoot op de vijanden en maaide ze zelfverzekerd en merkte op:
  - Een persoon streeft ernaar om almachtig te worden, maar zijn morele vooruitgang maakt het niet beter!
  De meisjes zijn blijkbaar geestig in de hoogste mate.
  En de oorlog verloopt op een gekarteld spoor. Straalvliegtuigen worden getest in het Derde Rijk. En dit is ook een nogal serieus argument in een geschil met de USSR.
  Hitler is daar uiteraard niet erg blij mee. De oorlog sleept zich voort en Rusland verzet zich koppig, ook al geeft het land toe. Gevechten koken, alsof ze zich in de monding van een vulkaan bevinden.
  Eind oktober. Kalmukkië is volledig veroverd en de nazi's rukken op door Dagestan.
  De successen van de nazi's, hoewel bescheiden, maar constant. De Zwarte Zeevloot staat op de rand van vernietiging.
  Hier is een heel team op de vernietiger dat uit meisjes bestaat. Leuke bemanning op zijn zachtst gezegd. Het meisje draagt een vest en rent op blote voeten, flikkerend met ronde hakken.
  Alice, de commandant van de torpedobootjager, geeft vol vertrouwen opdracht de fascistische kruiser aan te vallen. Lanceert een torpedo en merkt op:
  - In oorlog, net als in een goed theater, is de volgende actie onvoorspelbaar, er zullen zeker tranen vloeien!
  Andriana is haar partner en geeft leiding aan een hele groep meisjes. Ze renden flikkerend naakt, op ronde hakken, en piepten. Ze hebben een mijnapparaat opgezet.
  Andriana brulde:
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  Veronica, nadat ze vanuit een kanon op de nazi's had geschoten, spinde:
  - In oorlog, zoals in een film: de actie boeit, het wordt nooit saai, maar helaas is het echt dodelijk!
  Een vernietiger met blote benen, gebruinde, slanke, heel mooie meisjes springt heen en weer. Hij wordt gegooid als een veer.
  Alice stampte met haar gebeitelde blote voeten en riep:
  - Als je niet gemakkelijk in de omgang bent, zal de aarde in vrede rusten in de oorlog!
  Andriana, nauwkeurig schietend vanuit een kanon, merkte op:
  - Een meisje dat kan vechten is een ridder!
  Alice corrigeerde zichzelf terwijl ze schoot:
  - Nee, ze is een held!
  En de krijgers barstten in lachen uit. En liet tongen zien. En de benen van de schoonheden, zo sierlijk, en bloedsporen blijven op het dek achter. Machtige meiden.
  En naakt zijn hun hakken zo rond en sierlijk.
  Alice herinnerde zich hoe ze gevangen was genomen, en de nazi's streelden haar zolen met een dunne, gloeiend hete zweep. Hier hang je bijna naakt aan het rek. Je blote voeten zijn in een kolf gestopt. En ze kietelen je met gloeiend hete staven. Hier en aan de scharlakenrode tepel wordt rood ijzer dichtgeschroeid.
  Alice werd meerdere dagen gemarteld en gemarteld. Maar het meisje kon ontsnappen.
  Ze vertelde de bewaker dat ze de plek aan zee kende, waar ze een container met goud gooiden die uit Sebastopol was geëvacueerd. De fascist trapte erin.
  Nou, Alice behield ondanks alle martelingen haar moed. Ze maakten haar los en zetten haar met gebonden handen in een boot. En met haar blote voeten, licht verbrand op het rek, kon ze een pistool oppakken en twee fascisten neerschieten. Toen maakte ze de touwen los en zwom weg. Ze heeft het slim uitgezocht. En verdiende het respect van de meisjes.
  Vanaf de speciale afdeling probeerden ze zich aan haar vast te klampen , maar Alice dreigde de speciale agenten een ongeluk te regelen en haar ook aan een teef op te hangen. Ze werden bang.
  Alice is een heel vechtend meisje...
  Ze concludeerde zelfs geestig:
  - De beul houdt van een bijl van een wapen, maar in de strijd heeft hij een onhandige vaardigheid!
  Andriana was het hiermee eens en sloeg met haar gebeitelde benen:
  - Je kunt nog steeds soep koken met een bijl, maar wat met een heroïsche pen is geschreven, kan niet worden omgehakt met de bijl van een beul!
  Yuliana is een heel mooi meisje. Ze heeft alleen een dunne gestreepte gestreepte stof op haar borst en een slipje. Maar ze is zo geweldig en mooi. De benen van alle meisjes op de torpedobootjager zijn bloot en erg verleidelijk.
  Als de Duitsers gevangen worden genomen, worden ze gedwongen de meisjes op blote hakken te kussen. En de gevangenen doen het plichtsgetrouw. En ze likken de hakken van de meisjes en kussen met veel plezier.
  Juliana zong:
  - Wij zijn geen boze overvallers,
  Wij willen niet doden...
  Maar blote hielen doen pijn,
  Ik wil iedereen in het gezicht slaan!
  Meisjes kunnen natuurlijk van elk succes genieten.
  Andriana stampte met haar blote hielen en zei:
  - Oh, nieuwe grenzen, laat me niet lachen!
  Alice was het ermee eens:
  - Onbeperkte mogelijkheden voor degenen die geen grenzen voor zichzelf stellen!
  Veronica sloeg op haar blote voeten, rammelde met haar blote hielen en merkte met ontblote tanden op:
  - De sterkste persoon zal geen ondraaglijke ambities hebben!
  Andriana merkte geestig op, terwijl ze haar tanden ontblootte en haar kanon afvuurde:
  - Een mens is ver van God verwijderd, omdat hij in zijn navolging van de natuur niet ver van de makaak is verwijderd!
  Veronica, die de stromen van de oprukkende nazi's met nauwkeurige schoten verpletterde, gromde:
  - Een politicus in ambities is een god, in de methoden van zijn gezicht, en in het gebruik van de resultaten is hij een ronduit varken!
  Sovjetmeisjes vechten goed. Maar er zijn natuurlijk Duitse, en ook schoonheden in bikini en op blote voeten.
  Gerda is bijvoorbeeld een zeldzame vechter.
  Zij en haar partners gingen op de nieuwste tank "Panther" -2 zitten.
  De meisjes schieten op de Sovjet-troepen en brullen.
  Wij zijn boze wolven, we trekken ons terug, niet goed!
  En ze knipperen met hun ogen...
  Gerda sloeg met behulp van haar blote tenen naar de Russische soldaten en piepte van plezier:
  - Wie is geen wolf in het leven, er worden drie huiden van hem neergelaten, wie is in zijn gedachten geen vos, hij wordt gestript als een kip!
  Charlotte sloeg ook met een nauwkeurig projectiel, brak door een Sovjet-tank, verpletterde het pantser en gilde:
  - De wolf heeft altijd honger, de man is altijd ontevreden en de politicus kan geen woord van waarheid zeggen!
  Christina, die zeer nauwkeurig op de vijand schoot en Russische tanks met een dodelijk projectiel raakte, merkte op:
  - De vos heeft waardevolle vacht, maar de vossengaranties van politici zijn niets waard!
  Magda pakte en richtte een pistool op de vijand, met haar blote tenen, sloeg en gromde:
  - Er is meer melk van een geit dan van een politicus die een ram is met verstand!
  Gerda bleef nauwkeurig op Sovjet-voertuigen schieten en merkte op:
  - Bij de verkiezingen balanceren politici tussen pest en cholera, hoewel politici veel besmettelijker zijn in hun schizofrenie!
  Charlotte raakte de vierendertig en scheurde de toren en zei:
  - De politicus heeft een wolfsneus voor winst, maar hij is zelf een kant-en-klaar varken om te strippen!
  Christina lanceerde behendig het projectiel met behulp van haar blote tenen en viel uit:
  - Een politicus is een ram die naar de leeuwentroon snelt, en wanneer hij de top bereikt, verandert hij in een vos die kippenkiezers leeghaalt!
  Magda merkte agressief op en stuurde het Sovjet-gemotoriseerde kanon met zijn blote tenen een doodscadeau:
  - Ze geloven de politici niet, maar ze stemmen, ze begrijpen geen muziek, maar ze luisteren gewillig, ze eten geen noedels, maar ze klampen zich gewillig aan hun oren vast!
  En hun "Panther" -2 is erg actief. En het projectiel stuurt zeer nauwkeurig.
  De Duitse machine verplettert met veel vertrouwen alle Sovjet-tanks.
  Gerda schiet en zingt:
  - Eén, twee, drie - breek het advies!
  Charlotte vuurt zeer nauwkeurig, raakt tegenstanders en fluit:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld!
  Christina schoot met behulp van haar blote tenen en doorbrak de vierendertig en voegde eraan toe:
  - Vijanden weken allemaal in het toilet!
  Magda schoot naar de vijand en flapte eruit:
  - Het vaderland gelooft niet in tranen!
  Gerda piepte:
  - En we zullen de kwaadaardige oligarchen in de hersenen geven!
  Charlotte merkte geestig op, terwijl ze een Sovjet-houwitser met een granaat raakte:
  - Goud ziet er alleen maar mooi uit, sterker nog, dit metaal heeft de mensheid altijd geleden, het is arrogant geworden!
  Christina, schietend op de vijand, drukte zich geestig uit:
  - Nadat ze haar borst heeft ontbloot, is het gemakkelijker voor een vrouw om drie huiden van een man af te scheuren!
  Magda, schietend op tegenstanders, merkte oorspronkelijk op:
  - Blote voeten van meisjes, mannen in overschoenen!
  Natuurlijk zijn de meisjes op de tank sierlijk. En de piloten zijn de coolste onder de Fritz.
  Albina en Alvina zijn de meest formidabele azen in het universum. Hier hebben ze al het aantal van vijfhonderd neergeschoten vliegtuigen bereikt. Alleen Marseille ligt voor. Hij ontving het Grootkruis van het IJzeren Kruis voor het 500ste vliegtuig van de Sovjetvloot. Maar Albina en Alvina begonnen veel later te vechten en daarom zullen ze binnenkort Marseille inhalen.
  Albina en Alvina ontvingen voor het 500e vliegtuig het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En nu vechten ze met rode piloten.
  Albina drukt met haar blote tenen op de knoppen, schiet vijf Sovjetvliegtuigen tegelijk neer en roept:
  - Als een man slimme laarzen heeft, zit dan altijd in een overschoen!
  Alvina schoot op Russische vliegtuigen en sloeg ze met haar blote tenen neer, en merkte op:
  - Het naakte been van een vrouw zal op termijn elke laars in een overschoen doen belanden!
  Albina, die zeer goed gericht vuur op Sovjet-voertuigen voerde, antwoordde geestig en ontblootte haar tanden:
  - Een man die vaak naar blote, vrouwelijke benen kijkt, ga in een overjas zitten!
  En beide meisjes, terwijl ze nog een paar Yaks neersloegen, piepten:
  - Een bloot vrouwelijk been, loopt goed onder de hiel en zit perfect in een overschoen!
  Krijgers zijn hier op grote hoogte te zien.
  Maar als er prachtige Duitse piloten zijn, dan zijn er ook prachtige Sovjetmeisjes-Komsomol-leden.
  die met grote kracht strijden. En ze schieten ook met succes de hordes van het Derde Rijk neer.
  Anastasia Vedmakova pakte het aan en sloeg met behulp van haar blote tenen de Duitser neer en piepte:
  - Een man is bereid zich binnenstebuiten te keren om de schoenen van een meisje uit te trekken!
  Akulina Orlova, die op de nazi"s schoot, merkte geestig op:
  - Je kunt elke laars binnenstebuiten keren met een blote vrouwelijke hak!
  Anastasia gaf de Fritz ook een klap en piepte:
  - De blote voet van een vrouw zal elke man binnenstebuiten keren, ook al is hij de laatste laars!
  Akulina Orlova sloeg de Focke -Wulf knock-out en siste, terwijl ze haar mooie tanden ontblootte;
  - Als je een man binnenstebuiten wilt keren, trek dan je schoenen uit, als je hem een overschoen wilt aantrekken, laat je hiel dan bloot!
  En de meisjes zongen in koor:
  Er woedt een oorlog in het universum,
  om te verpletteren om te doden zonder reden ...
  Satan raakte los
  En de dood kwam met hem mee!
  
  En wie zal de stroom stoppen
  Bloedige en gekke rivieren...
  De laserstraal zal de slaap binnendringen,
  En de flits verdween man!
  
  En wat een chaos
  Het universum overspoeld...
  Het trieste lot van de mensheid
  Verdraag pijn, lijden!
  De meisjes hebben misschien gedeeltelijk gelijk. Oorlog is geen geluk. Maar tegelijkertijd entertainment.
  Twee Duitse beginnende piloten Eva en Gertrude vechten op Focke -Wulf-aanvalsmodificaties. Ze vallen Sovjet-gronddoelen vanuit de lucht aan.
  Eva, die een raket afvuurt en afvuurt, merkt op:
  - Waarom is de kindertijd op blote voeten, omdat een bloot vrouwelijk been ervoor zorgt dat mannen hun hoofd verliezen, alsof het jongens zijn!
  Gertrude schoot met een raket, trapte met haar blote hiel op het pedaal en brak de bunker van het Sovjetleger en piepte:
  - Het verlangen om een vrouw naakt te zien, zorgt ervoor dat een man binnenstebuiten keert!
  Eva sloeg opnieuw, raakte de vierendertig, brak door de torens en merkte geestig op:
  - Om een vrouw uit te kleden, moet je eerst haar goede schoenen aantrekken!
  Gertrude sloeg haar tegenstander met de blote, ronde hak van haar sierlijke voet en merkte op:
  - Als een zakenvrouw zich op het juiste moment heeft uitgekleed, zal ze drie huiden van een man afrukken!
  Eve vuurde een raket af op de Sovjetbunkers en schreeuwde:
  - Een vrouw die op tijd naakt wordt, zal geen man op blote voeten en grondig geschoeid worden!
  Gertrude bevestigde, nadat hij de Sovjet-troepen had afgeslacht:
  - Een vrouw op blote voeten zal een man een laars aantrekken, hem in een overschoen doen, hem binnenstebuiten keren en hem de laatste blote voeten maken!
  Hier is de logica van de meisjes natuurlijk dat je niet tegen haar in kunt gaan. En de meisjes vechten op blote voeten en in bikini.
  En ze houden van mooie jonge mannen, en in het algemeen zodanig dat ze gewoon super zijn.
  En als ze zingen, zullen er honderd mannen worden gedood!
  Hier zijn de meisjes, aan beide kanten waardig en heel mooi, zodat mannen in feite binnenstebuiten keren!
  . HOOFDSTUK 5
  De stad Grozny, volledig omringd door nazi-troepen, viel begin november 1943. Het bataljon met de meisjes brak uit de ketel en trok zich terug in Shali.
  Er waren al bergen, ruig terrein, en het werd handiger om de verdediging te behouden. Duitse tanks wogen behoorlijk veel, vooral de Maus, en het was volkomen lastig om met hen in de bergen te vechten. De T-3-tank was al niet meer leverbaar, maar de T-4 in een gemoderniseerde versie werd nog steeds geproduceerd. Hoewel moreel achterhaald. Maar hij kon nog steeds vechten tegen de T-34-76. En goed vechten. Het kanon was zelfs nog krachtiger en had een hogere mondingssnelheid dan dat van de vierendertig.
  Tamara en de meisjes vochten in Shali. De meisjes probeerden dit zeer grote bergdorp, een echte stad, te behouden.
  De schoonheden vochten heel moedig.
  Tamara gooide met haar blote voet een granaat, vuurde een salvo af en koerde:
  - Voor het moederland van de USSR!
  Anna opende het vuur op de nazi's. De lichtere T-4 probeerde de helling te beklimmen. Het meisje gooide met haar blote voet een granaat, schakelde de nazi-machine uit en piepte:
  - Voor ons moedervaderland!
  Akulina, schietend op de Fritz en met haar blote hiel een dodelijke serverend in folie gewikkeld, vyaknula:
  - Moederland is altijd heilig!
  Veronica schoot op de vijand en gooide citroenen met haar blote tenen, en zei:
  - Voor Russische reuzen!
  Olympias, deze gigantische vrouw, gooide ook met haar blote tenen een granaat naar de nazi"s en piepte:
  - Voor het communisme!
  Tamara, die goed gericht vuur op de nazi's richtte en ze als spaanders van een boom afsneed, zei:
  - Hoe meer eikenbomen in het leger, hoe sterker onze verdediging!
  Anna merkte op, terwijl ze haar tanden ontblootte en met enorme nauwkeurigheid en woede op de nazi"s schoot:
  "Ik zal jullie allemaal vernietigen."
  Tank "Lion", een groot voertuig met een lange geweerloop. Hier heeft hij het nieuwste kanon 105 mm, looplengte 100 EL. En het blijkt een heel lang pistool te zijn. En deze stam steekt met dodelijke kracht uit.
  Akulina schiet vanuit een bazooka op de nazi's en piept:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Victoria vuurt en brult ook:
  - Glorie aan de helden van Rusland!
  Olimpiada bevestigt dit door op de nazi"s te schieten en met zijn blote tenen een granaat te gooien:
  - De grootste glorie!
  Opgemerkt moet worden dat de meisjes fenomenaal en erg aardig zijn. En hun kalmte is kolossaal.
  Tamara schiet op de vijand en ontbloot haar tanden:
  - Voor Rusland en vrijheid tot het einde!
  Anna schiet op de vijand en zegt agressief, terwijl ze met haar blote tenen een granaat gooit:
  Laten we onze harten eenstemmig laten kloppen!
  En knipogen naar zijn partners.
  Ook Akulina zal een beurt geven, hoe ze tegenstanders zal neermaaien, en zal brullen:
  - Voor mijn overwinningen door het dak!
  Akulina Petrovskaya is geen eenvoudig meisje. Ze heeft veel moeten doorstaan. Ze werd met name betrapt op diefstal en stond onder arrest. Ook zij heeft een kinderkolonie jonge duiven meegemaakt . Nou, niets, ze heeft het overleefd. Op blote voeten liep ze door de sneeuwbanken, maar ze werd alleen maar gezonder en sterker.
  Victoria vecht met hectische woede. Gaf een beurt aan de vijand. Fritz heeft een val neergehaald. Toen gooide ze met haar blote tenen een granaat. De motorfiets kantelde.
  Het meisje koerde:
  - Voor machtige grenzen!
  Olympias vecht met een heel wild gevoel van woede. Haar slagen zijn krachtig en verpletterend. Ze is echt een monstermeisje. En zo verslaat hij tegenstanders. De nazi"s zijn dus actief aan het uitroeien. Geeft ze niet de minste kans.
  Olympias brult uit volle borst:
  - Glorie aan dit ruimtecommunisme!
  Tamara, schietend op de nazi's, brult:
  - Glorie aan Lenins communisme!
  Anna vuurt op tegenstanders en piept:
  - Voor de USSR!
  Akulina, die de vijanden neermaait en gromt, roept:
  - Voor de hoogste kunstvluchten!
  Victoria schoot op de nazi's en flapte eruit:
  - Voor de meest fenomenale overwinningen!
  De Olympische Spelen, die de tank van Hitler verpletterden, mompelden:
  - Voor het communisme van de USSR!
  Tamara schiet ook. Hij schiet zeer nauwkeurig en bestrijkt tegenstanders met nauwkeurige salvo's. Hij maait als een zeis en piept:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  Anna, die op de fascisten schiet en ze met nauwkeurige zeisslagen afsnijdt, roept uit:
  - Grote glorie voor de helden!
  En gooit granaten met blote tenen. Hier is een grootmoeder.
  Akulina snijdt de Fritz af en brult agressief:
  - Voor het communisme!
  En spiertrekkingen met een gespierd lichaam.
  Victoria verslaat ook de nazi's. En met zijn blote tenen gooit hij moordzuchtige cadeautjes naar zijn tegenstanders en roept:
  - Voor de grootsheid van de wereld!
  Olympias schiet ook op vijanden. Sla ze eruit als een pluisje van een wapenstok en brult:
  - Glorie aan het grote communisme!
  En met zijn blote tenen gooit hij met dodelijke kracht een granaat, waardoor de vijanden uit elkaar worden gescheurd.
  Dit is hoe de vijf de vijanden oppakten, en laten we ze neermaaien, en laten we ze uitroeien, en vermalen.
  De Duitsers werden tegengehouden en liepen grondig vast. Hier werd het moeilijk en ze maakten ruzie.
  Hier zijn de gaswerpers, en ze gedragen zich agressief. En vernietig de Sovjetposities.
  Beats en " Sturmtigr " van een afstand, op de vijand - het Rode Leger.
  De Duitse meisjes richten en gemotoriseerde kanonnen "Beer" en hoe ze daarmee de vijand raken. En ze zijn echt en grondig verpest. En een granaat met een gewicht van anderhalve cent breekt Sovjet-loopgraven en bunkers.
  Krijger Frida brult:
  - Voor ons grootste Derde Rijk!
  En knipogen naar zijn partners. Daarna zullen de fascistische meisjes op blote voeten opnieuw schieten.
  En vliegen brullend en vernietigend. En terwijl het ontploft, ontstaat er een hele trechter met aarde die kookt van de hitte.
  Ja, de Duitsers nemen de Sovjet-troepen volledig over. Een van de allereerste TA-152-vliegtuigen vliegt in de lucht. Een multifunctioneel voertuig, zoals de Focke -Wulf, maar geavanceerder, sneller en manoeuvreerbaar met krachtige wapens en bepantsering. Kan zowel als gevechtsvliegtuig als aanvalsvliegtuig worden gebruikt.
  Voor de Sovjet-troepen zou de auto, laten we zeggen, een groot probleem kunnen worden.
  Helga vliegt met een TA-152 en valt een paar Sovjet-tanks aan die dicht bij Shali proberen te komen. Het meisje schiet goed. Breekt het dak van de toren van de eerste vierendertig en brult:
  - Ik ben een krijgsschoonheid!
  En dan valt hij de tweede auto aan, die probeert te versnellen. Maar schakelen is nog niet zo eenvoudig.
  TA-152 doorboort dit slachtoffer met een 37 mm kanon.
  Helga antwoordde en zong:
  - Glipte, gleed me ergens uit, gleed me uit!
  En ze knipoogde naar zichzelf... Hier probeert de Yak-9 haar aan te vallen. Het Duitse meisje slaat hem gemakkelijk neer door met haar blote voet de trekker over te halen en knipoogt zelfverzekerd en zegt:
  - Ik ben echt geweldig!
  Helga lijkt een meisje met veel zelfvertrouwen te zijn. En hij voert bloedige experimenten uit met zijn vijanden.
  En als hij het verprutst, zal het voor niemand veel lijken.
  Helga schiet op Sovjet-voertuigen en piept:
  - Wel, het is onmogelijk om volgens je geest te leven!
  En met blote hakken hoe je het roer moet raken. Dit is een meisje - voor alle meisjes, meisje.
  En als het brult....
  Albina en Alvina in de lucht zijn ook zeer actieve en vechtende krijgers.
  En de meisjes, de vliegtuigen van Rusland, denken, vernietigend dat het leven goed is en dat het leven goed is.
  En met blote tenen richten ze vliegtuiggeschut op doelen. Sovjet-auto's zullen niet overleven. En de meisjes sloegen hen zo. Ze geven je niet de minste kans.
  Ja, er waren vechtende meisjes,
  Ja, ze zeggen wat nog meer...
  Ze vielen moedig Rusland aan,
  Letterlijk Satan!
  Albina is een krijger in gevechtsformatie en brult uit volle borst tegen zichzelf:
  - Ik zal geweldig zijn, ik zal mezelf zijn ! Superkampioen!
  En met zijn blote hiel sloeg hij op het toetsenbord en scheurde zijn tegenstanders in kleine stukjes.
  Alvina, schietend op haar tegenstanders, brult uit volle borst:
  - Wie zullen we in het bos vinden?
  En wie zullen we in het bos vinden...
  Daar maken we geen grapjes over,
  we scheuren het in stukken!
  Laten we het uit elkaar scheuren!
  En hoe hij met blote hiel de vijand in een dodelijke omhelzing zal voegen. Dit is een meisje - alle meisjes zijn de coolste meisjes!
  Krijger van de meest gevechtshack. En zo militant en agressief als een panter.
  En de grote Duitse katten zijn in de aanval. De bestorming van Astrachan. En vernietig in grote hoeveelheden de huizen van Sovjet-soldaten.
  En ze sterven, maar geven niet op. Dergelijke gevechten woeden.
  Gerda loopt uiteraard voorop in de aanval en is klaar om te vechten. Dus schiet ze, net als een vrouwelijke Robin Hood in bikini. En dit is de hele coole vrouw.
  En als hij ook een scharlakenrode tepel in de mond van de man steekt.
  Haar "Panther"-2 werkt. Trouwens, een iets andere aanpassing van de tank werd door meisjes gemonteerd met een 75 mm 100 EL-kanon. Het is pittig en heeft een hogere vuursnelheid. En de aanvoer van granaten is groter dan die van een 88 mm kanon.
  Gerda schiet met haar blote tenen en piept:
  - Eén, twee, drie... Breek het met napalm!
  Charlotte schoot ook achter haar aan en flapte eruit:
  - Vier, acht, vijf - laten we snel spelen!
  Christina sloeg, brak door de Sovjet-tank en piepte:
  - We zullen moedig de strijd aangaan voor de macht van de nazi's...
  Magda schoot met haar blote voeten en piepte agressief:
  - En we zullen ze allemaal vermoorden, alle communisten!
  De meisjes gedragen zich agressief en tot het uiterste. En hun "Panther"-2 gooit een Sovjet-houwitser omver met een nauwkeurig schot.
  De meisjes giechelen en zingen:
  - Glorie voor onze wereld ...
  En Elizabeth op de vierendertig voert op haar beurt een wilde aanval uit. En met zijn blote hiel drukt hij op de trekker. En slaat de vijand neer, krijsend:
  - Laat er communisme zijn!
  Catherine stuurt met haar blote tenen een projectiel van dodelijke kracht, doorboort de vijand en piept uit volle borst:
  - Voor een geweldig Rusland!
  Elena schoot op de nazi's. De granaat raakte het voorhoofd van de Panter en ketste af.
  Het meisje blafte:
  - Het communisme zal met ons zijn!
  Euphrasia sloeg de vijand ook met haar blote tenen. Ze doorboorde de T-4 en schreeuwde:
  - Glorie aan het communisme!
  Dit zijn de vechtende meisjes. En hoe ze schieten, de granaten vliegen heel mooi, en de vierendertig zelf is in beweging. En probeer eens in beweging te komen vanuit zo'n auto. Dit is buitengewoon moeilijk.
  Maar de meisjes stappen in en vechten in bikini's en op blote voeten. De krijgers zijn geweldig en geweldig.
  En als ze het verpesten, zal dat voor niemand een beetje overkomen. En ze sturen granaten met wilde woede.
  Elizabeth, met behulp van haar blote tenen, terwijl ze op de vijand schoot en de vijanden neersloeg, piepte:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme! Glorie voor ons moederland!
  Ekaterina schoot ook met haar blote tenen, raakte de Fritz en gilde:
  - Voor het vaderland en de overwinning tot het einde!
  Elena, die op tegenstanders schoot, antwoordde agressief, terwijl ze haar pareltanden ontblootte en knipoogde met saffierogen:
  - Ons ruimtecommunisme is beroemd!
  Euphrasia , schietend op de vijand, hem rakend met kolossale, fenomenale nauwkeurigheid, vaardigde uit:
  - Voor het moederland en Stalin - proost!
  De meiden zijn duidelijk onstuimig, en iedereen kan...
  December 1943 is al aangebroken.
  Alenka en haar team vechten ook in Astrachan en houden daar nog steeds stand. De heldin vecht.
  Alenka geeft een draai, maait langs de lijn van de nazi's, gooit dan met haar blote tenen een geschenk van de dood en brult:
  - Een man lijkt op een gibbon, alleen helaas vaker qua intellect dan qua potentie!
  Anyuta schoot op de vijand en sneed de vijanden af, gaf een explosief pakket met haar blote hiel en piepte:
  - De man heeft een ezelkoppigheid, de ambitie van een leeuw, maar in werkelijkheid is hij een geit!
  Alla, nauwkeurig schietend op de Fritz, piepte:
  - Een man voor een vrouw is als een slordige plek voor een koe, je kunt niet zonder, maar het is walgelijk om te benaderen!
  Maria, terwijl ze op de nazi"s schoot, antwoordde geestig:
  - Wat gemeenschappelijk is tussen een man en een toilet in een damestoilet: het feit dat vrouwen alleen tegen mannen blaten!
  Marusya, die de nazi's afsnijdt en granaten gooit met haar blote tenen, vyaknula:
  - Een vrouw is een sluwe vos die elke leeuw als een konijn kan verslinden!
  Matryona, terwijl ze de nazi"s neermaaide en met haar blote tenen de huurlingen dumpte, mompelde:
  - Een vrouw heeft een man nodig als een zweepjongen, als hij een man niet slaat, zal er geen leven zijn!
  Alyonka schoot op de Fritz en schreeuwde:
  - Een vrouw heeft mannen nodig als varkenshoorns, alleen een door mannen geschonken bontjas is duur!
  En het team meisjes met blote benen hoe ze moeten lachen, hun tanden moeten ontbloten en granaten moeten gooien met hun blote vingers.
  Strijdersmeisjes stormen. Hun element om te vechten, hun element om te vechten!
  Het lijkt erop dat Astrakhan niet zal opgeven. Wat de meisjes hier betreft, echt vechten.
  De strijdkrachten van het Derde Rijk zijn kolossaal. De nieuwe tankdivisies zijn hier zo krachtig. De productie van tanks neemt toe. Er zijn geen bombardementen, het is mogelijk om arbeidskrachten te leveren vanuit de Italiaanse, Franse, Belgische en Nederlandse bezittingen in Afrika.
  En ook uit Afrika om olie, wolfraam, veel elementen, waaronder uranium, te winnen.
  Dat wil zeggen, nieuwe tanks worden gestempeld. Met name het uiterlijk van de "Panther" -2, beter beschermd en zwaarder bewapend, met een krachtigere motor, heeft een aanzienlijke impact op het verloop van de oorlog.
  Er zijn steeds meer tanks en vliegtuigen. Er wordt al gewerkt aan de Yu-488. Het eerste productievliegtuig van het Derde Rijk met vier motoren. Zeer krachtig en snel. Het hoogtepunt is het relatief kleine vleugeloppervlak, waardoor de bommenwerper met een snelheid van 700 kilometer per uur kan vliegen. Dit betekent dat Sovjetstrijders hem zeker niet zullen inhalen.
  De USSR heeft dus een nieuw probleem. De strijdkrachten van het Rode Leger zijn feitelijk uitgeput. Schoolkinderen worden aan de machines gezet. Tieners vanaf veertien jaar vechten al, bijna officieel. De jongens zijn natuurlijk slimme en over het algemeen goede vechters. Op jonge leeftijd is het nog gemakkelijker om je te verstoppen en in een boom te klimmen. En militaire vaardigheden worden sneller onder de knie. Tieners vechten net zo goed als volwassenen, ze zijn moeilijker te raken. Ja, en psychologisch is het moeilijker om op kinderen te schieten.
  De Duitsers hebben nogal wat vrouwelijke sluipschutters, en te jonge jagers zijn voor elke vrouw lastig om te schieten, schaam je ...
  Ja, ze begonnen vanaf hun veertiende de USSR in te schakelen. En ook onder de wapens en gepensioneerden. Er kwamen steeds meer vrouwen in het leger. Vooral accepteerde gewillig de eerlijke seks in tank- en luchtvaarttroepen, en in sluipschutters. Vrouwen zijn goede sluipschutters . En omdat ze meestal kleiner zijn dan mannen, is het voor hen handiger om in tanks te vechten, en ook in de luchtvaart. Vaak vochten tieners ook in tanks. Opgemerkt moet worden dat jongens en vrouwen gevoeliger zijn voor hun huid, en dat hun vliegtuigen en tanks minder snel worden geraakt dan volwassen mannen. Geen slechte tieners en in de rol van een sluipschutter. Een jongen kan in een smallere opening kruipen, zich vermommen of in een boom klimmen. Vaak begonnen strijders onder de veertien jaar in het leger tegen te komen.
  Oorlog verslindt menselijke hulpbronnen. En het gebied komt steeds minder onder de controle van de USSR te staan. En moeten nog steeds de talrijke infanterie van Japan bevechten. Ja, en er zijn goede samurai-tanks, en vooral gemotoriseerde kanonnen. Ze verschenen ook in een serie met een middelgrote tank, qua sterkte vergelijkbaar met de T-34, en zelfs sterker qua frontale bepantsering.
  Japan is dus gevaarlijk om te onderschatten. En voor de oorlog ermee zijn soldaten nodig.
  Stalin is nerveus en wordt steeds vaker woedend. Op 25 december 1943 werd het bevel uitgevaardigd dat familieleden van degenen die zich overgaven, zouden worden doodgeschoten, inclusief kinderen ouder dan twaalf jaar, en dat jongere kinderen naar arbeidskolonies zouden worden gestuurd.
  Er werden steeds vaker spervuurdetachementen ingezet. En ze schoten actiever en gebruikten marteling.
  Stalin werd eenvoudigweg ondraaglijk. Beria was de eerste die probeerde een afzonderlijke vrede met de nazi's te sluiten. Maar Hitler wilde geen vrede. Hij wilde de USSR volledig veroveren. Vooral nu de bondgenoten buiten zijn controle en buiten bereik zijn.
  Straalvliegtuigen werden ontwikkeld in het Derde Rijk. In de eerste plaats de ME-262, maar deze jager had betrouwbaardere motoren nodig om niet te vaak te crashen.
  Arado- bommenwerper als het Yu-287-project leken veelbelovend .
  De nieuwste TA-152 heeft zich in de praktijk behoorlijk goed bewezen, als multifunctioneel voertuig en erg snel. Over het algemeen was het Duitse leger tot nu toe sterker in de lucht. Bovendien bleken de Sovjet Yaks en Laggies door het gebrek aan aluminium zwaardere en minder wendbare standaardvoertuigen te zijn. Dus de kwaliteit van de Sovjetluchtvaart daalde tot een kritisch niveau. De ME-309 met zijn krachtige wapens kon, zelfs rekening houdend met de problemen met de manoeuvreerbaarheid, goed overweg met Sovjet-voertuigen en verdreef de ME-109. En de TA-152 had de Focke -Wulf moeten vervangen .
  Voor de Duitsers is alles dus min of meer hockey... Maar er werd aan de technologie gewerkt.
  Zo werd beloofd dat de eerste tank met een nieuwe lay-out Lev-2 zou zijn. Door de transmissie en de motor in één geheel aan de voorkant van de tank te plaatsen en de koepel naar achteren te verplaatsen, bespaarden de Duitsers op de nokkenas en verlaagden ze de hoogte van het voertuig. Als gevolg hiervan bleek "Lion"-2 veel lichter en dus sneller.
  Als gevolg van oorlogsproblemen stopte de productie van zware tanks in de USSR bijna; bijna alles in de serie was verenigd volgens de T-34-76. Dus de nazi's waren bij het project om een nieuwe hoofdtank te maken niet langer van plan het zijpantser te dik te maken. En de "Leeuw" kon vijfenvijftig ton vervoeren, met een motor van 1200 pk. Het gewicht van de Lev-2-tank kon echter verder worden verminderd door het kaliber van het kanon te verkleinen. De vorige is duidelijk overbodig geworden. Bovendien hadden de vierendertig bepantsering van lage kwaliteit, en zelfs het verouderde Duitse kanon van 37 mm begon ze al binnen te dringen.
  Stalin raakte duidelijk in paniek... En hij gooide donder en bliksem... Maar hij kon niets doen...
  Op oudejaarsavond lanceerden de Duitsers een aanval op het nog onbezette deel van Astrachan, de Wolga-delta. Door de aanwezigheid van vele rivierbarrières, het moeilijke terrein en de nabijheid van de Kaspische Zee kon het Rode Leger de verdediging van Astrachan versterken en zelfs beter behouden dan Stalingrad. Bovendien toonden Sovjetmeisjes een ongeëvenaard heldendom.
  En in de Kaukasus is het, vooral in de winter, erg moeilijk om door de bergen te bewegen. Het is waar dat de Duitsers langs de handiger kust van de Kaspische Zee trokken. Makhachkala werd de grens waar de Sovjet-troepen, nadat ze al hun krachten in een vuist hadden verzameld, probeerden de nazi's tegen te houden.
  Maar de munitie, die alleen over zee werd aangevoerd, was niet genoeg ...
  Tamara vocht wanhopig met haar bataljon meisjes op blote voeten.
  De vrouwelijke krijgers vochten koppig en toonden ongeëvenaarde heldenmoed en grote moed.
  En bijna naakt gevochten in de winter en vorst.
  Tamara gooide een granaat met haar blote voet, gaf een uitbarsting, maaide tegenstanders neer en piepte:
  - Voor de USSR!
  Anna gooide ook een granaat met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het communisme!
  Akulina gaf een welgemikte uitbarsting, schakelde de vijanden uit en riep:
  - Voor de grootsheid van Rusland!
  Victoria beukte op de vijand, begon de vijand neer te maaien, sneed zijn baard af als een scheermes en mompelde:
  - De USSR zal standhouden!
  Olympias, schietend op de vijand en een explosief pakketje gooiend met haar blote tenen, vyaknula:
  - Voor het vaderland en de overwinning tot het einde!
  Dit is hoe meisjes vechten. Ze handelen wanhopig en met een enorme vastberadenheid.
  Tamara, schietend, merkte op:
  - De duivel wil ze niet pakken, en dan pakken wij ze wel!
  De gevechten hier zijn wreed en tegelijkertijd constructief....
  Anastasia Vedmakova vecht in de lucht ... Haar gezicht vertrekt zelfs van woede, en ze piept:
  - Heil het tijdperk van het communisme!
  En met zijn blote tenen richt hij een vliegtuigkanon op het doel, en schiet vijandelijke vliegtuigen neer, waarna hij krijst:
  - Voor arbeidssuccessen!
  Akulina Orlova, die tegenstanders neerhaalt, brult zelfverzekerd en ontbloot haar tanden:
  - Voor zo'n groot communisme, op de hele planeet!
  De piloot schreeuwt:
  Zelfs de kinderen kennen ons!
  En met zijn blote tenen richt hij het vliegtuiggeweer op het doel, verplettert de vijand en piept:
  - In naam van het tijdperk van het communisme!
  Laten we eerlijk zijn, het meisje is een terminator en een brandende vlam. Geen enkele vulkaan kan ermee vergeleken worden.
  Akoelina Orlova zong:
  - Ik heb al, welke dag, geloof in God droom, ik ben zo lui, ik wil niet bidden!
  En agressief knipogende schoonheden.
  Hier zijn de gevechten...
  En de meisjesvliegtuigen zijn verouderd. En dit is hun solide minpunt. En ook zwaar en niet erg wendbaar...
  Een van de jongens die vocht, werd neergeschoten en hij had geen tijd om er met een parachute uit te springen. En dit is natuurlijk zijn kolossale prestatie.
  De meisjes vechten in de lucht en hebben plezier...
  Albina en Alvina vechten op goede ME-309-jagers en behalen natuurlijk actief scores.
  Meisjes zijn erg trots op hun succes ...
  Albina schoot een Sovjet-vliegtuig neer met behulp van een elegante, blote voet, en piepte:
  - Voor onze adelaars!
  Alvina maaide in één klap drie Russische auto's neer en riep:
  - Voor onze valken!
  De meisjes gingen dapper aan de slag... Maar ze houden er ook van om Russische soldaten te martelen.
  Hier werd een jonge piloot van een jaar of veertien gevangengenomen. En de prachtige ronde kinderhakken bakten hem. En toen begonnen ze de naakte man met ijswater te overgieten... Dan kokend water en opnieuw ijswater.
  Dit zijn de vechtende schoonheden...
  Albina zong:
  -Voor onze hoektanden, klauwen, tanden, vuisten!
  Alvina schreeuwde uit volle borst:
  - Dus ze willen een goed gevecht!
  En de meisjes bleven wonderen verrichten met hun blote tenen en Sovjetvliegtuigen neerschieten.
  Russische piloten beantwoordden ze echter ook. Alice en Angela zijn zojuist overgestapt op de Yak-9. En laten we de Duitsers dorsen en tegelijkertijd zingen;
  Jij bent de belichaming van een dapper land,
  Kameraad Lenin en kameraad Stalin...
  In de USSR zijn alle mensen werkelijk gelijk,
  En de vuisten zijn gemaakt van ijzer en staal!
  
  Voor Lenin is het beest Adolf niet bang,
  Nu is Vladimir de leider, kameraad Stalin...
  We sloegen de Fritz in het oog, niet in de wenkbrauw,
  Alle nazi's werden in één keer verscheurd!
  
  Rusland is mijn moederland
  Groot, grenzeloos moederland...
  Alle naties zijn één familie,
  We zullen binnenkort onder het communisme leven!
  
  Laten we ons land sterker maken
  Laat Rusland snel groen worden...
  We zullen de fascist liever op zijn voorhoofd slaan,
  En geloof me, onze kracht verandert niet in steen!
  
  En Jezus als leider is behoorlijk groot,
  Hij is onze Heer, en de Witte God van het Universum...
  En de Führer zal heel hard geslagen worden,
  Onze bekwaamheid is tenslotte onveranderd gebleven!
  
  Ja, ter wille van ons moederland, heilige,
  We zullen fel tegen Fritz vechten ...
  Een meisje rent op blote voeten door de sneeuw
  Ze wil woedend vechten!
  
  Ja, Stalin is nu de Sovjetleider geworden,
  Zo'n geweldige, moedige en vaardige...
  Rusland van het communisme, raak de vijand niet aan ,
  Hoewel de kracht van Lucifer bij jou is!
  
  We kunnen Hitler pakken, geloof me
  Hoewel begiftigd met demonische macht...
  Eén Hitler is een roofzuchtig beest,
  Hoewel we moeten toegeven dat de Fritz geen idioten zijn!
  
  Kortom, we zullen Berlijnse strijders betreden,
  Daar zal Lenin, ook bekend als Stalin, bij ons zijn ...
  Fascisten zoals puppy's scheuren gemakkelijk,
  En geloof dat onze kracht niet zal afnemen!
  . HOOFDSTUK 6
  Het nieuwe jaar 1944 is aangebroken ... Ondanks de zeer moeilijke situatie aan de fronten werd in de USSR gewerkt aan het creëren van nieuwe technologie. Er werden vooral hoge verwachtingen geassocieerd met de IS-2-tank en zijn krachtige wapens. Een kanon van 122 millimeter zou een krachtig argument kunnen worden in de oorlog tegen de nazi"s. De hoop werd ook gevestigd op de T-34-85 met een krachtiger kanon, een grote koepel, maar dezelfde romp en hetzelfde onderstel.
  Bij vliegtuigen was de situatie nog erger. De Yak-3 kon niet in productie gaan vanwege een gebrek aan hoogwaardig duraluminium, en de LAGG-7 kon niet worden geproduceerd zonder een productiedaling vanwege de nieuwe motor.
  Dus besloot Stalin dat de belangrijkste Sovjetjager voorlopig de YAK-9 en LAGG-5 bleven, en dat het IL-2 aanvalsvliegtuig gemakkelijk te vervaardigen en te overleven was. En in tanks is er een geleidelijke overgang naar T-34-85 en IS-2.
  Hoewel, zodat er geen productiedaling is...
  En het front barstte uit zijn voegen, de Duitsers veroverden de Kaukasus. Makhachkala viel en ze naderden de grens van Azerbeidzjan al!
  Hier vocht Tamara met haar vrouwenbataljon. Opnieuw vochten meisjes in vodden van tunieken en op blote voeten met superieure vijandelijke troepen.
  Tamara vuurde een linie af op de nazi's en doodde enkele vijanden. En toen gooide ze met haar blote tenen een granaat met dodelijke kracht en piepte:
  - Glorie aan de USSR!
  Anna schoot heel nauwkeurig op de nazi's. En met haar blote tenen gooide ze granaten met dodelijke kracht, waardoor tegenstanders uit elkaar werden gescheurd.
  Toen riep ze:
  - Glorie aan het communisme!
  Akulina, schietend op de vijand, sneed de fascistische infanterie af. Ze sloeg de Fritz neer, gooide een granaat met haar blote voeten en piepte:
  - Voor Rusland, onze geweldige moeder!
  Victoria, die op de vijand schoot en met haar blote voet granaten naar hem gooide, merkte op:
  - Voor het grote moederland!
  Olympias, die ook met een machinegeweer schoot, schreeuwde:
  - Glorie aan de tijden van het grote communisme!
  De vrouwelijke vechters zijn geweldig...
  Ze vechten, zoals het hoort, voor schoonheden ...
  Tamara, vechtend, herinnerde zich het begin van de oorlog. Hoe ze moest ontsnappen aan de Duitse troepen. Toen hoorde ze het brullende geluid van geweren. Het meisje verliet de kanonade. Haar vriendin Tatiana, de Duitsers, ving nieuwe schoenen op en nam ze mee, scheurden sieraden en oorbellen af. En ze brachten haar op blote voeten in gevangenschap ... Tatjana was de dochter van de secretaris van het regionale comité, en ze hoefde niet vaak zonder schoenen te lopen. Dit is een vernedering van trots, om als een gewone burger op blote voeten te lopen, en het doet pijn aan gevoelige zolen. Het meisje stootte haar benen in het bloed en kreunde bij elke stap.
  Tamara had ook de nieuwe laarzen aan die ze had gekregen en ze wreef over haar hakken van de lange wandeling. En ze trok haar schoenen uit en liep op blote voeten. Ze is een meisje uit het dorp, dat haar plicht heeft gedaan in Oekraïne. Haar benen liepen in haar jeugd langs de steile berghellingen. En dit is zeker niet te vergelijken met de wegen in de vlakte. Toegegeven, haar eelt is al van de zool losgekomen en het is niet zo comfortabel om te lopen. Maar de voeten werden snel weer hard. En ze heeft nauwelijks geleden.
  Maar Tatjana sloeg al snel haar benen zo erg neer dat ze niet meer kon lopen. De Duitsers zouden haar hebben neergeschoten, maar ze hadden medelijden met de schoonheid. Ze zetten me op een kar, maar in ruil daarvoor lieten ze me zingen. Tatjana had een prettige stem en zong verschillende politiek neutrale liedjes voor hen.
  Wat er vervolgens met haar gebeurde, wist Tamara niet. Zelf liep ze door het bos, voelde met haar blote voeten, knobbeltjes, bultjes, twijgen, en ze was zelfs tevreden. Dat is wanneer je langs de scherpe stenen van de bergen loopt, en zelfs eeltzolen, als je lang loopt, wordt het scherp en pijnlijk. En nog onaangenamer om op doornen te lopen. Wanneer deze in de zolen blijven plakken, wordt het veel pijnlijker, zelfs voor de ruwe zolen van het meisje.
  Tijdens de wandeling werd Tamara overmand door vermoeidheid en honger. Het meisje at bessen, en dat was niet genoeg. En de Duitsers gingen snel vooruit. In de Oekraïense bossen kende Tamara, gewend aan het leven in de bergen, de weg niet zo goed. Ik verdwaalde en kwam achteraan terecht.
  En nu, als een opgejaagde kat in het bos. Toen betrapte het meisje de Duitsers op een motorfiets. Ze stopten de auto met de kinderwagen om water te halen. En Tamara kroop naar het machinegeweer, en hoe het de vijand eruit snijdt. En zaag onzeker, maar nauwkeurig. En de nazi's vallen en kronkelen van pijn. Tamara maakt ze af. Ze verplaatste een blote hiel naar de kin, hij viel. En het meisje pakte hem.
  Daarna klom de schoonheid op de motorfiets, drukte met haar blote voet op het pedaal en vertrok.
  Bewegen is dus veel leuker dan lopen en blootsvoets.
  Tamara zong onderweg:
  - Het is leuk, broeders, het is leuk, het is leuk, broeders om te leven! Bij onze ataman hoef je niet te treuren!
  Zo ontstond het slagveld.
  En nu vecht ze tegen de nazi's als een Komsomol-terminator. Maar de krachten zijn ongelijk en het bataljon meisjes wordt gedwongen zich terug te trekken. Hier koken gevechten, als water in een gigantische ketel boven een vulkaan.
  Anna, schietend en met dodelijke kracht een granaat gooiend met haar blote tenen, merkte op:
  - In oorlog zijn alle middelen goed, behalve zelfmoordmiddelen!
  Akulina schoot op de vijand en sloeg de nazi's neer, merkte op:
  - In alles zullen wij de eerste zijn!
  En de blote hiel van het meisje gaf het geschenk van vernietiging.
  Victoria, terwijl ze op de nazi's schoot en de vijanden met automatische salvo's neersloeg, schreeuwde:
  - Er zal geen genade zijn voor de vijanden!
  En knipoogde naar haar metgezellen.
  Olympias gooide haar blote, gebeitelde benen, een zware bos granaten en piepte:
  - Voor de grootsheid van het meest humane hof ter wereld en het communisme!
  De krijgers zijn hier echt glorieus, en houden van het ruimtetijdperk.
  Ze vechten met grote wreedheid.
  Maar de nazi's rukken nog steeds op in de Kaukasus. In februari 1944 verenigden de Duitsers en de Turken zich, waardoor de Sovjet-troepen in twee ongelijke delen werden verdeeld.
  De Führer eiste een einde aan de Sovjet-Unie. Astrachan hield nog steeds stand. De nazi's, zoals altijd, in gevechtsuniform ... De eerste ME-262's vechten in de lucht. Opgemerkt moet worden dat ze geen sensaties veroorzaakten. Bij hoge snelheid is het niet erg handig om met 30 mm vliegtuiggeschut te slaan. Ja, dit moet serieus worden genomen. De ME-262 heeft ook wat problemen vanwege zijn hoge gewicht. Met vooral wendbaarheid.
  Succesvoller in het gebruik van de TA-152, die verliefd werd op de piloten en een werkpaard werd. In feite een auto en een frontliniebommenwerper, en een gevechts- en aanvalsvliegtuig. Er waren zelfs ideeën om de Duitse luchtvaart volledig over te dragen aan dit vliegtuig. Onder de voordelen moeten de overlevingskansen en snelheid worden opgemerkt, en krachtige wapens, geschikt voor zowel een aanvalsvliegtuig als een jager.
  Ook de ME-309, die gemoderniseerd wordt, wordt steeds actiever ingezet. De ME-109 is nog steeds in gebruik en wordt niet verwijderd omdat de productie niet wordt verminderd. Zelfs een nieuwe aanpassing van de ME-109 "K" verscheen met een krachtigere motor, bewapend met vijf luchtkanonnen tegelijk. Je kunt zo'n machine niet zo gemakkelijk verslaan.
  ME-309 kreeg ook een krachtigere motor en geveegde vleugels. Een zeer gevaarlijke auto. Sovjetpiloten vliegen nog steeds met oude vliegtuigen en de kwaliteit ervan neemt alleen maar af. Tot nu toe valt de Yak-9 echter mee, hij is behoorlijk manoeuvreerbaar en heeft geen buitensporige snelheid nodig.
  Duitse troepen zijn sterk ... Er waren geschillen over de T-34-85-tank. Is het de moeite waard om het pantser van de koepel dikker te maken? In dit geval zal het gewicht immers toenemen. En het moet worden opgemerkt dat de kwaliteit van het Sovjet-pantser is gedaald. Er is een tekort aan legeringselementen en de kwaliteit van het lassen of gieten is tot kritische niveaus gedaald.
  Maar de meisjes vechten als heldinnen...
  Dan wordt de tank van Elizabeth vernietigd en vertrekken de meisjes. Op blote voeten en in bikini rennen ze door de sneeuw en laten sierlijke voetafdrukken achter.
  Catherine merkte met een boze blik op:
  - We zijn grondig gewurgd!
  Elena merkte woedend op:
  Maar we zullen nog steeds winnen!
  Elizabeth vuurde haar pistool af, raakte een Duitse motorrijder en mompelde:
  - Ik heb een Duitser geraakt! Hoe zal hij van mij afkomen!
  Euphrasia merkte energiek op:
  - Daar beëindigen ze hun leven en ontsnappen niet terug!
  Catherine was een agressief meisje en zong:
  - In onze woede zingen we de volksliederen van het rijk!
  De meisjes rennen voor zichzelf en hun blote ronde hakken flitsen.
  De jongen, die de meisjes zag, vroeg hen bang:
  - En waar kom je op blote voeten vandaan?
  Elizabeth antwoordde:
  - Laten we een tactische manoeuvre uitvoeren!
  De jongen piepte:
  - Eén, twee - verdriet is geen probleem,
  Je mag nooit achteruitgaan!
  Houd je neus en staart hoger met een pijp,
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Catherine piepte en ontblootte haar tanden:
  - Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Elena schreeuwde:
  - Wees niet bang! Wij komen terug....
  En alle vier de meisjes schreeuwden in koor;
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg die het communisme verlicht!
  De krijgers zijn klaar om elke Duitser te verscheuren... En op blote voeten in de sneeuw zijn ze zo sexy en mooi. Hoe mooi zijn deze meisjes, als bloeiende en onverwelkte rozen.
  Welnu, Hitler maakt geen grapje, en hij dwarrelt in wolken door ons moederland. Ze zet haar tanden in haar hart en zuigt haar bloed af!
  En de meiden laten hele mooie paden achter zich. De Duitsers volgen deze sporen en vallen op hun knieën en staren hongerig. Dit zijn de wilde krijgers die het zijn. En de Duitsers kussen de voetafdrukken van meisjes.
  En Anastasia Witchakova en Akulina Orlova vechten in de lucht. Twee geweldige meiden.
  Anastasia, die de nazi's neerschoot en haar vliegtuig met haar blote tenen ronddraaide, zong:
  - We zullen vechten voor een betere toekomst!
  Akulina sneed met haar blote tenen de staarten van de nazi's af en piepte:
  - Laten we zoenen!
  En de meisjes dorsen de Duitsers opnieuw zonder medelijden of ceremonieel. Zo slim zijn ze.
  Anastasia draaide haar Yak-9 opnieuw om en piepte piepend:
  - Dat is de naam van het communisme!
  Akulina was het hiermee eens:
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden...
  Anastasia, die de Duitsers neersloeg, gromde:
  - Moederland is onze zon!
  En dat zijn de vechtende meisjes hier, de hoogste Sovjetklasse.
  En de Duitsers krijgen het heel moeilijk. En de militaire operaties ontwikkelen zich ...
  In maart begonnen de nazi's Bakoe te bestormen. Er vindt een aanval plaats op een grote stad vol olie. De gevechten zijn hevig.
  De Duitsers beschieten Bakoe met zware artillerie.
  En gebombardeerd door stormtroopers. Maar de bommen worden ook afgeworpen door de eerste, nieuwste Yu-488"s, die zich onderscheiden door kolossale kracht. Deze machines zijn gewoon beesten.
  Op een van hen, Gertrude, Eva en Frida. Mooie meisjes, die een uitstekend zicht hebben, laten bommen vallen op Sovjetposities. En ze doden soldaten van het Rode Leger en burgers.
  Baku staat in brand... Rook stijgt op in pilaren. Oliebronnen staan in brand, alles staat in brand.
  Gertrude zegt met een grijns:
  - God houdt van Duitsland!
  Eva, die met haar blote hiel op de hendel drukt en bommen laat vallen, is het daarmee eens:
  - Natuurlijk! Wij zijn het uitverkoren ras!
  Frida zong agressief:
  - Onze mensen zijn de uitverkorenen van de hemel!
  En knipoogde naar haar metgezellen. Dit zijn de meisjes die hier vechten, slechts de belichaming van agressiviteit. En gevechtskracht.
  Gertrude gaf een uitbarsting van luchtkanonnen en piepte:
  - Voor de grootsheid van ons vaderland!
  Eve, schietend op tegenstanders, bevestigde:
  - Voor kolossale grootsheid!
  Je kunt zien dat meisjes de vliegtuigen snel onder de knie hebben. Dit zijn de vechtende vriendinnen.
  En je kunt ze niet zomaar winnen met kaarten. En ze dorsen vijanden met een wilde waanzin.
  Frida merkte op:
  - Ik ben een vrouw met grote dromen en schoonheid!
  Daarna vuurde ze opnieuw met vliegtuiggeschut en schoot Sovjetjagers neer die probeerden het Duitse monster aan te vallen.
  Ja, tegen de nazi's heerst een gevoel dat ze niet kunnen weerstaan.
  Bakoe wordt aangevallen.
  Tamara en haar bataljon vechten voor deze stad. De meisjes vechten wanhopig en tonen ongeëvenaarde heldenmoed.
  Tamara maakte een draai, gooide een granaat met haar blote tenen, waardoor de Duitsers en hun huurlingen uiteen werden gedreven, en piepte:
  - Voor mijn grenzeloze vaderland!
  En knipoogde naar haar metgezellen. Ze is een krijger van het hoogste niveau, die geen gelijke kent.
  Hoewel andere meisjes natuurlijk niet slecht zijn. Laten we zeggen dat ze heel goed vechten.
  Anna nam bijvoorbeeld de nazi's neer, alsof ze met een sikkelslag was.
  En piepte:
  - Voor de USSR!
  En gaf met haar blote hiel een moorddadig geschenk van de dood.
  Akulina schoot op de vijand en piepte:
  - Voor mijn moederland!
  En hoe je met blote tenen vernietigingspresentaties kunt lanceren die iedereen op een rij uitroeien.
  Victoria vecht met vijanden en handelt wanhopig en resoluut. Schakelt tegenstanders in bursts uit. Vervolgens gooit hij met zijn blote tenen granaten met dodelijke kracht. En piept:
  - Voor de ideeën van het communisme!
  Ook de Olympische Spelen zijn strijdbaar. En dit heldhaftige meisje gooit met haar blote, gespierde benen een hele doos explosieven. En de tank "Leeuw" zal omrollen.
  De krijger zal uitroepen:
  - Maar pasaran !
  Vechtende meisjes en heel mooi. Geef nooit op en geef nooit op. Ze hebben de kracht van terminators.
  En de krachten zijn zeer ongelijk ... Baku wordt overspoeld door branden. Sovjettroepen beschikken niet over voldoende munitie. En dit is het grootste probleem.
  Velen geven zich wanhopig over.
  Gerda en haar team dwingen mannelijke slaven hun blote zolen te kussen. Die doen het plichtsgetrouw en likken hun hielen.
  Dan klimmen de meisjes weer in de Panther 2 en schieten. Sovjet-wapens vallen uit...
  Bijna de hele Kaukasus is al veroverd. Maar Jerevan houdt nog steeds stand. De stad Poti vecht heldhaftig - de laatste haven waar de overblijfselen van de Zwarte Zeevloot zich nog bevinden.
  En daar vechten meisjes van verschillende nationaliteiten. En een detachement Gulnazi op blote voeten vecht . Een mooie Georgische vrouw, en ze heeft een bevel voor het meisje.
  Gulnazi gooit met zijn blote voet een pakketje met explosieven, verscheurt de nazi's en piept:
  - Glorie voor de grootsheid van het wereldcommunisme!
  Tamila, haar partner, gooit ook met haar blote voet een dodelijke granaat, waardoor de Turken uiteen worden gescheurd en roept:
  - Voor moederland!
  Masha is een meisje uit Rusland, geeft een draai en gooit explosieve kracht met haar blote tenen, en breekt de nazi's, roept:
  - Glorie aan de tijden van het wereldcommunisme!
  Ook Margarita geeft een welgemikte wending. Ze maaide de nazi's neer en stuurde een moorddadige dood met haar blote hiel, waarbij ze tegenstanders verpletterde en gilde:
  - Voor onze overwinning!
  Dit is hoe meisjes heldhaftig vechten. En ze kunnen echt niet worden tegengehouden, en ze kunnen ook niet worden teruggedraaid. Het zijn gewoon vrouwelijke vechters en super. En als ze vechten, dan als helden en supermannen !
  Maar helaas is het moeilijk om weerstand te bieden aan de nazi"s en hun superieure krachten. In de lucht krijgen Albina en Alvina zelfverzekerde accounts. En er worden zoveel vliegtuigen neergehaald dat het duidelijk onmogelijk is ze te stoppen.
  Albina, die met haar blote tenen een ander Sovjetvliegtuig neerschoot, zong:
  - We kunnen niet verslagen worden, de jager verandert in wild!
  Alvina, die haar tegenstanders afsneed en haar hoofd krachtig om een krachtige nek draaide, piepte:
  - Glorie aan het tijdperk van de nieuwe Arische orde!
  En hij geeft ook nog eens toe met zijn blote hiel...
  De meisjes hebben elk al meer dan vijfhonderd vliegtuigen neergeschoten en ontvingen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Het zijn zulke ongelooflijke schoonheden. En als ze de vijanden van het Derde Rijk al verslaan, kunnen deze duivels niet worden tegengehouden. Alleen al in de buurt van Marseille werden ruim vijfhonderd vliegtuigen neergeschoten. Dit fenomeen is natuurlijk op zijn best. Hitler besloot zelfs de zesde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten goed te keuren.
  Het zal worden ontvangen door degene die als eerste de duizend neergehaalde vliegtuigen overschrijdt. En het resultaat zal gewoonweg fenomenaal zijn.
  Albina sneed vijf Sovjet-vliegtuigen tegelijk af met één uitbarsting van vliegtuiggeschut van 30 mm-kaliber en koerde, terwijl ze met haar blote tenen de trekkers indrukte:
  - Glorie voor onze kracht!
  Alvina, die Sovjet-auto's neermaait en de vijanden neerhaalt met behulp van haar blote tenen, vyaknula:
  - Grote eer aan heldenmoed!
  En de krijgers knipoogden naar elkaar!
  Ze vechten zoals altijd in bikini en op blote voeten, en dit is hun kracht. De meisjes zijn gewoon supermannen-vrouwtjes. Ook al dienen ze een kwade zaak. En ze houden ervan om de hielen van de gevangengenomen pioniers met een vonk te bakken. Hier zijn de meisjes hier. Brutaal maar schattig.
  Albina zei ooit:
  - Er is geen vriendelijkheid in de wereld, er is alleen zwakte!
  En met haar blote hiel liet ze een paar bommen vallen op Sovjet-posities, waarbij ze drie kanonnen uitschakelde.
  Dit zijn de krijgers die absoluut geen medelijden met wie dan ook hebben! Maar hun slagen zijn gewoon verpletterend.
  Alvina merkte grijnzend op:
  - Er is geen plaats voor de zwakken, onder de zon!
  En knipoogde naar haar partner.
  Strijders die geen zwakte tonen en nooit opgeven. Het zijn echte kampioenen der kampioenen. Hoewel met een minteken, omdat ze een kwade kracht dienen.
  Maar tegelijkertijd grappig en charmant.
  Albina, die haar tanden ontblootte en dodelijke luchtgranaten naar haar tegenstanders stuurde, piepte:
  - Het Nazi-woord is heilig - we zullen voor altijd vernietigen!
  Alvina merkte het agressief op en sloeg tegenstanders neer:
  - We zijn echt piraten!
  Albina, die de vijanden afsneed, bevestigde:
  - Al het andere is een droom!
  En de krijgers werden zo verpletterend en sloegen iedereen neer, alsof ze pucks scoorden met knuppels.
  Alvina piepte terwijl ze de Russische vliegtuigen verpletterde:
  - We vechten tegen Hitler's adelaars!
  En knipoogde naar haar metgezellen.
  De krijgers hier laten in feite het lef van de vijanden achter. Het Rode Leger ontvangt kapitaal van hen.
  Vechtende meisjes schakelen zo ijverig Russische troepen uit.
  Maar Helga op de TA-152 vernietigt de Sovjet-grondtroepen. Schakelt SAU-85 uit en piept:
  - Voor de grootsheid van Duitsland en haar zonen en dochters!
  Maar de strijd om Astrachan gaat nog steeds door.
  Meisjes met de laatste kracht om vol te houden.
  Alenka gooit met haar blote voet een bom met explosieven. Breekt de nazi's en piept:
  - Voor heilig communisme!
  Anyuta, die op de nazi's schiet en ook een granaat gooit met haar blote tenen, roept:
  - En redding voor het land!
  Alla, die tegenstanders neersloeg en ze maaide zonder onnodige ceremonies, en een granaat gooide met haar blote hiel, piepte:
  - Zo klinkt onze glorie!
  Maria, die de vijanden vernietigt en met haar blote tenen doodscadeautjes gooit, brult:
  - Wij zijn groot in onze glorie!
  Marusya, die de oprukkende Arabische huurlingen in rijen neermaait en met haar blote voet een granaat gooit, huilt:
  - Bij veranderingen, zodat de prijzen in één keer dalen!
  Matrona, die de nazi's uit een machinegeweer bluste, pakte het aan en piepte:
  - Ons thuisland van de USSR! Zal verpletterd worden meneer!
  De krijgers hier handelen met grote agressiviteit. En hun gevechtsdruk is kolossaal.
  Over het algemeen tonen ze hun kolossale kunstvluchten. En werkelijk onstuitbare druk.
  Krijgers op blote voeten, maar blij...
  In april veroverden de nazi"s immers Bakoe. Het gebrek aan munitie eiste zijn tol. Tegelijkertijd viel Poti ook vrijwel gelijktijdig. Alleen Yerevan, gelegen op de berghellingen, hield stand. Maar hij was ook gedoemd. Ook munitie en voedsel raakten daar op. Het is alleen zo dat de Turken deze stad nog niet hebben bestormd en dat ze stof aan het verzamelen zijn om te verhongeren.
  De meisjes van Tamara's bataljon verdwenen gedeeltelijk tussen de ondergrondse, en een deel trok samen met de commandant langs de achterkant naar voren ... Ze wilden doorbreken naar hun eigen land.
  De Kaukasus is al bijna volledig veroverd, maar de oorlog gaat door. Hoewel de USSR destijds zijn grootste olieveld verloor. Maar het Rode Leger is niet gebroken van geest. En er is nog steeds olie in de Wolga-regio, in Siberië en op veel andere plaatsen.
  Hitler gaf opdracht om de Russen in Astrachan vóór 20 april af te maken. En de gevechten ontvouwden zich op kolossale schaal. En de bombardementen werden scherp heviger.
  De USSR stond onder sterke druk. De gevechten gingen door om Alma-Ata, dat werd bestormd door de Japanners. De stad was bijna volledig omsingeld.
  Zodra het wat warmer werd, probeerde de samoerai het offensief te ontwikkelen, en wel in de richting van Magadan.
  Veronika vocht in Alma-Ata en vocht met haar bataljon meisjes de aanval van de samoerai af.
  En dat zijn er veel. De Chinezen die door de ineenstortingsmethoden zijn gerekruteerd, vechten ook.
  De Japanners gooien gele soldaten in de strijd ... Ze rukken op en gooien letterlijk Sovjetposities met hun lijken.
  Veronica staat in brand. En hij maait de Chinezen en Samurai in rijen neer. Hij gooit granaten met zijn blote tenen en piept:
  - Glorie aan de Russische geest!
  Marfa vuurt ook, snijdt tegenstanders af en piept:
  - Voor ons vaderland!
  Natasha schiet op de Japanse en Chinese soldaten die zijn gerekruteerd om als kanonnenvoer te dienen en roept:
  - Voor een groot communisme!
  Alina schoot op de samoerai en Chinese strijders, maaide ze met grote hartstocht neer en gaf met haar blote hiel het geschenk van de dood, en piepte:
  - Voor de nieuwe grenzen van het communisme!
  Veronica schiet met grote nauwkeurigheid op de vijand, breekt door de hoofden van de Chinezen en roept tegelijkertijd:
  - Glorie aan het Sovjetland!
  En met haar blote been stuurt ze een kolossale granaatkracht, die alle vijanden verscheurt.
  Marfa, die de vijand neerslaat en het geschenk van de dood met haar blote vingers gooit, roept:
  - Heers over het tijdperk van het communisme!
  Natashka verscheurde zich en gooide met haar blote voet een explosief pakket, een massa Chinezen, vyaknula:
  - Voor de nieuwe Sovjetorde!
  Alina, die heel nauwkeurig op de vijand schoot, piepte:
  - Voor de nieuwe grenzen van het communisme zullen we vechten!
  En haar blote hiel bezweek voor de bom van vernietiging.
  Vechtende meisjes, alsof er vonken uit hun ogen stromen.
  Nee, de Japanners kunnen zulke mensen niet veroveren, zelfs niet samen met Chinese strijdkrachten. En de samurai-staaf om aan te vallen.
  En opnieuw gooien ze lijken naar alle benaderingen. Maar het zijn er te veel, en het bataljon schoonheden op blote voeten moet zich terugtrekken.
  En er zijn Japanse ninjameisjes. En het is heel moeilijk om tegen hen te vechten.
  Ze zijn zo sprankelend, vechtend en mooi. En ze werpen hun voeten met hun blote tenen, geschenken van grote vernietigende kracht.
  Een ninjameisje met blauw haar snijdt Sovjet-soldaten neer met zwaarden en geschreeuw:
  - Voor het tijdperk van het bewind van de keizer!
  Een ninjameisje met geel haar runt een windmolen, verplettert het Russische leger en piept:
  - Glorie aan het Banzai- tijdperk !
  Een ninjameisje met rood haar gebruikte een helikoptertechniek, sneed een Sovjetofficier af en flapte eruit:
  - Wij winnen altijd!
  Een ninjameisje met wit haar gebruikte de vlindertechniek, hakte drie Russische soldaten neer en gooide een erwt met haar blote tenen. Het ontplofte en draaide de vierendertig om.
  De krijger piepte:
  - Voor de nieuwe Japanse bestelling!
  Zulke meiden hier zijn geweldig en echt cool... En het Rode Leger in het Verre Oosten ontmoette een serieuze vijand.
  Maar hier in het centrum bezorgen Sovjet-troepen een plotselinge slag in de richting van Rzjev.
  Hier vecht de bemanning van Elizabeth voor het eerst op de nieuwe IS-2 tank. Een machine waarmee enige hoop wordt geassocieerd. Meestal zitten er vijf bemanningsleden in, maar hier kunnen de krijgers er vier aan.
  Elizabeth vuurt een 122 mm kanon af. Een vernietigend projectiel vliegt met moorddadige kracht. Beschrijft een boog en treffers vanaf een lange afstand T-4.
  Elisabeth roept uit:
  - Dit is wat ik goed heb gedaan!
  Ekaterina klaagt in reactie, gebruikt haar blote tenen en merkt geïrriteerd op:
  - En het pistool vuurt niet te snel!
  Elizabeth was het hiermee eens:
  - Helemaal geen perfecte tankvernietiger!
  Elena, die op blote voeten hielp met het laden van het wapen, merkte op:
  - Maar moordenaar!
  En toen schoot Catherine. En de granaat raakte de Panther aan boord van grote afstand. Ja, moordwapen...
  Catharina merkte op:
  - We hebben veel energie en opwinding!
  Elena was het hiermee eens:
  - Veel! Glorie aan Rusland!
  Euphrasia merkte ook op:
  - De zichtbaarheid van deze auto is zwak meisjes. Hoe schiet je ermee?
  Elena merkte logischerwijs op:
  - En dit is ons geoefende oog! Als we verslaan, dan verslaan we!
  En de krijgers zongen in koor:
  - We zullen niet bang zijn en zullen altijd vechten!
  . HOOFDSTUK 7
  Op 21 april stond Astrachan nog gedeeltelijk onder Sovjetcontrole. De Duitser was er niet helemaal door gegrepen.
  Het terrein maakte het mogelijk om hier goed te verdedigen. En de Duitsers besloten van tactiek te veranderen. In plaats van aanvallen schakelden ze over op bombardementen en beschietingen.
  Alenka en haar team verstopten zich in een bunker en wachtten op de enorme beschietingen.
  De meisjes waren met z'n zessen aan het kaarten. Ze hielden de dekken met hun blote tenen vast en voerden een discussie.
  Anyuta zei boos:
  - In de Kaukasus werd alleen Yerevan niet ingenomen. Dit is pas ons laatste eiland in deze regio. Wat is het volgende?
  Alenka stelde logischerwijs voor:
  - Hoogstwaarschijnlijk gaan ze naar Moskou. Dit is hun credo!
  Allah merkte met een zucht op:
  - De strijdkrachten zijn zeer ongelijk ... We zijn echt de oorlog aan het verliezen, en we hebben niet genoeg soldaten!
  Maria merkte logischerwijs op:
  - En de nazi's zijn aan het verliezen! Ze kunnen ons niet weerstaan!
  Matrena uitte haar mening en gooide met haar blote tenen een kaart:
  - We zijn geboren om te winnen, en we zullen zeker winnen, dat weet ik!
  Marusya was het daarmee eens en sloeg haar tegenstander met haar blote tenen:
  - Natuurlijk bestaat er geen twijfel!
  Alenka zou niet zo optimistisch zijn en een kaart gooien met haar blote, gebruinde been:
  "Wij meisjes zullen misschien onder bezetting moeten leven, maar ik geloof dat we zeker zullen winnen!"
  Anyuta verklaarde resoluut:
  - Je kunt vechten met partijdige methoden, en het zal heel mooi zijn als je met zo'n coole strijd vecht!
  Alla merkte agressief op:
  - Je moet actiever vechten!
  De meisjes legden het gesprek stil. Daarna gingen ze verder met een ander onderwerp.
  Marusya merkte geïrriteerd op:
  - Het aantal gelovigen groeit. Tegen alle logica in!
  Anna antwoordde hierop:
  Niemand heeft nog bewezen dat er geen God bestaat. En hij kan het tegendeel niet bewijzen. Hier kun je dus tot in het oneindige argumenteren.
  Elena bevestigde:
  - En hier ruzie maken is dom en nutteloos!
  Allah was het hiermee eens:
  - Ja, dit gesprek is nutteloos. Bovendien, als er een God bestaat, dan is Hij zodanig dat het beter voor hem is om er niet te zijn!
  Matryona giechelde en merkte op:
  - Het is beter dat zo'n God niet bestaat! Tot die tijd, laten we zingen!
  En de meisjes zongen in koor;
  Wij zijn meisjes en sluiten ons aan bij de Komsomol,
  Ze hebben in geloof de eed afgelegd om het vaderland te zijn ...
  Zodat de nazi"s een furieuze nederlaag wachtten,
  Nou ja, en Rusland moet onder het communisme leven!
  
  Lenin is tenslotte bij ons, alsof hij van metaal is,
  Van brons dat sterker is dan welk staal dan ook ...
  Ik droomde ervan de werelden te veranderen
  Zoals het grote genie Stalin heeft nagelaten!
  
  We zullen het vaderland koeler maken
  En we zullen het vaderland boven de sterren verheffen ...
  Moge er succes zijn bij de Komsomol-leden,
  Ook al zijn onze voeten bloot!
  
  De fascist viel mijn vaderland aan,
  Beklim vanuit het oosten brutaal de samurai ...
  Ik hou van Jezus en Stalin
  En ik geloof dat de tegenstander, we in stukken zullen scheuren!
  
  Svarog is tenslotte bij ons ,
  Welk communisme zal, gekscherend, bouwen...
  De glorieuze Staf is sterker dan alles in het universum,
  Zal bijdragen aan bewustzijn en wil!
  
  Wij geloven dat we nooit zullen opgeven
  Zet het vaderland niet op de knieën...
  Kameraad Stalin is een heldere ster,
  En onze leraar is het wijze genie Lenin!
  
  Wij zullen ons vaderland maken,
  Mooier en stralender op de planeet...
  En dat zal zo zijn, ken het dodelijke wapen,
  Laat volwassenen en kinderen plezier hebben!
  
  Verbrand Svarog , brand niet in je hart,
  Jij bent de beschermheer van alle zwaarden van Rusland ...
  We zullen binnenkort bouwen, ik geloof dat een sterk paradijs,
  Jezus zal een heilige missie komen!
  
  Vertrouw Hitlers bendevrienden niet
  Dat ze gemakkelijk en dreigend zal winnen ...
  Het enige wat je nodig hebt is één gezin -
  En geloof dat het nog niet te laat is om van het moederland te houden!
  
  Heer de Almachtige, bescherm ons allemaal,
  Hijs de driekleurige vlag over de aarde...
  En het kwade roofdier zal veranderen in een spel,
  Wij zullen in staat zijn om met Satan om te gaan!
  
  Ik houd van het Grote Vaderland
  In het hele universum is er geen mooiere jij
  We zullen Rusland niet verkopen voor de roebel,
  Laten we vrede en geluk in het universum opbouwen!
  
  In naam van ons moederland, een droom,
  Groot Rusland zal opstaan...
  Al het andere is slechts ijdelheid
  En er zal een nieuwe Messias bij ons zijn!
  
  Oh mijn almachtige Lada,
  Je zult liefde en vrede geven aan de Rus ...
  Ik wend mij tot jou, dus ik bid,
  En sla desnoods met de bliksem!
  
  Maria Moeder van God van de hemel,
  Het universum gaf Jezus...
  Ter wille van jou is de grote God opgestaan,
  Mensen hebben de ware smaak niet verloren!
  
  Merk op dat de Komsomol-leden dat wel zijn
  De goden van Rusland worden zeer gerespecteerd ...
  Wij zijn de grote zonen van het moederland,
  De Russen winnen altijd!
  
  Vrienden moeten bidden tot het moederland,
  Perun, Yarilo en Svarog zijn machtig ...
  We zullen zeer sterke echtgenoten zijn
  En we blazen zelfs de wolken de lucht in!
  
  Nu is de vijand al uit Moskou teruggeworpen,
  Je hebt de fascisten veel pijn gedaan...
  Wij zijn trouw aan Jezus en Stalin,
  Er zullen genoeg tanks met geweren zijn!
  
  Nee, de vijand zal de Russen niet kunnen beteugelen,
  Omdat onze krijgers almachtig zijn...
  Examens halen, slechts een vijf,
  Zodat iedere jongen heel sterk zou zijn!
  
  Geloof me, Stalingrad zal glorieus zijn,
  En wij zullen hem behoeden voor de aanval...
  De zegevierende opstelling van de ridders zal komen,
  Ook al stroomt het bloed in een oncontroleerbare stroom!
  
  Meisjes op blote voeten in de kou,
  Ze rennen, hun hakken flitsen...
  En ze zullen de fascisten met hun vuisten slaan,
  De ongezellige Kaïn zal platgedrukt worden!
  
  Alles komt goed, de mensen weten het goed,
  We zijn in de ruimte, we zullen de sterrenbeelden openen ...
  Het is tenslotte een zonde om aan moed te twijfelen,
  En er zal een man op Gods troon zijn!
  
  De wetenschap zal spoedig de doden tot leven wekken,
  We zullen jonger en mooier kunnen worden ...
  Boven ons is een cherub met gouden vleugels,
  Aan mijn mooie moeder Rusland!
  De meiden zongen een heel gedicht goed en bleven met blote voeten kaarten...
  22 april was Lenins verjaardag. De meisjes dronken alcohol verdund met water en koffie en spinnen zachtjes ...
  Het Rode Leger voerde de volgende Rzjev- Sychevsk- operatie in het centrum uit. De Duitsers zaten in de verdediging en vochten terug. Nieuwe Sovjet-tanks T-34-85 en IS-2 vochten. De laatste auto kwam vaak vast te zitten in de modder. En het pantser van de Tiger-2 en zwaardere katten waren niet frontaal nodig. "Panther"-2 kon ook alleen van dichtbij worden gepenetreerd.
  De meest Duitse auto drong vanaf een grotere afstand door de Sovjet-auto.
  Hitler was over het algemeen tevreden met de Panther 2, die op bevredigende wijze werd beschermd en over goede prestaties en bewapening beschikte. Maar hij eiste een tank te maken die beter beschermd zou zijn en tegelijkertijd redelijk zou kunnen rijden...
  "Muis" bleek in dit geval een inefficiënte machine te zijn. De E-100 werd actief ontwikkeld als onderdeel van de E-serie. De locatie van de motor en de transmissie moesten samen worden gedaan, en de toren was smaller en schuiner, net als de romp. De dikte van het pantser bleef vergelijkbaar met die van de Maus, evenals de bewapening, maar vanwege de hoogte moest het gewicht worden teruggebracht tot 130 ton. De motor had daarentegen sterker moeten worden met 1500 pk, en de tank had een bevredigende mobiliteit.
  Over het algemeen moest de "E" -serie een nieuwe generatie tanks zijn. Met lagere silhouetten, met grote rationele hellingshoeken, krachtige kanonnen en motoren, dichte lay-out.
  Terwijl de Duitsers echter al goede auto"s hadden. "Panther" -2 verving het vorige model. Er was ook een nieuwe "Tiger" -2 met een krachtigere motor, een smalle toren. Beter beschermd en lichter in gewicht.
  De nazi"s zaten dus niet stil.
  Op 24 april 1944 trof de eerste Duitse Arado- straalbommenwerper Moskou met een geschenk van de dood. Hij liet een bom van grote hoogte vallen en haalde gemakkelijk de Sovjetjagers in.
  Hitler zei dat de USSR nu geen kans meer heeft en dat het einde van het Rode Leger binnenkort zal zijn.
  Op 25 april begon een nieuwe aanval op Astrachan. Ook de eerste grondverzetmachine deed mee aan de strijd: een ondergrondse tank.
  Twee Duitse meisjes vochten erop: Mercedes en Dora. Warriors probeerden een ondergronds model uit dat in de grond bewoog.
  Terwijl vrij licht dus met een 75 millimeter kanon met korte loop en vier machinegeweren.
  Meisjes trekken auto's op de grond. De boren draaien en snijden door de rots. De beweging is vrij langzaam met zeven kilometer per uur, voor voertuigen is dit ondergronds niet slecht.
  Mercedes drukt met blote tenen op de eerste joystick in het Duitse leger. Het is erg handig om te bedienen en spreekt uit:
  - Hier is onze Duitse wetenschap als geslaagd!
  Dora was het hiermee eens:
  - Ja, we weten al veel! Onze kracht is zeer groot!
  Het bestuurt ook met een joystick. De meiden testen een speciale machine met radar.
  Hier ligt een Sovjetbatterij verderop en je kunt eronder duiken.
  Mercedes ontblootte zijn tanden en merkt op:
  - We zullen een nieuwe bestelling bouwen!
  En nu komt de machine van de nazi"s tevoorschijn. Een zeer explosief fragmentatieprojectiel treft Sovjetkanonnen. En treft de soldaten van het Rode Leger.
  Dora zegt lachend:
  - Heil groot revanchisme!
  En met blote tenen maakt hij nauwkeurige opnames. Raakt de vijand en piept:
  - Glorie voor de nieuwe droom!
  Mercedes krabbelt van machinegeweren en zegt huilend:
  - Voor het tijdperk van grote dromen!
  De meisjes lachen en applaudisseren voor zichzelf. Dit zijn zulke agressieve en zeer snelle krijgers.
  Dona merkt agressief op:
  - Er is veel goeds in de wereld!
  En met zijn blote tenen drukt hij op de knoppen en schiet opnieuw, op de Sovjet-artilleristen.
  Mercedes bevestigt met een glimlach:
  - En het wordt nog mooier!
  En hij schiet ook met zijn blote tenen. Dat is hoe deze vechtende meisjes schieten.
  Nou ja, nog een apparaat voor oorlog...
  De aanval van de nazi's op Astrachan groeit ...
  Alle naderingen werden afgesneden... En de Sovjet-troepen moesten op 1 mei 1944 toegeven, nadat ze de lange, heroïsche verdediging van de stad hadden voltooid. Ook dit bolwerk viel.
  De nazi's vierden de val van Astrachan met vuurwerk. Toch was de verdediging niet voor niets. En het kostte de Fritz wat tijd om de troepen aan te vullen en reserves op te halen ...
  De Führer was van plan op te rukken in de richting van Saratov en verder langs de Wolga met een diepe omleiding van Moskou.
  Maar terwijl de Duitsers hun troepen hergroepeerden, brachten ze reserves aan. En er woedden gevechten in de lucht.
  De Duitse luchtvaart probeerde haar superioriteit te consolideren. Gevechtstests van de ME-262 brachten het gebrek aan betrouwbaarheid van dit voertuig en de frequente ongelukken aan het licht, evenals problemen met de manoeuvreerbaarheid. Dus terwijl er geen ideeën waren over de volledige vervanging van Duitse eenheden door dit vliegtuig. Integendeel, de TA-152 bleek een uitstekende machine voor zijn tijd en werd steeds vaker geïntroduceerd. ME-309 en ME-109 bleven in dienst.
  De raketaangedreven ME-163 bleek een goede jager voor gevechten, maar te weinig vliegtijd maakte het bijna onmogelijk om hem in de strijd te gebruiken.
  Arado- straalbommenwerper , die vanwege zijn hoge snelheid bijna onmogelijk neer te halen was met luchtafweergeschut, en Sovjetjagers konden hem niet inhalen. De reactieve verkenners waren redelijk goed. De Duitsers ontwikkelden ook andere machines. De XE-162 bijvoorbeeld, een gevechtsvliegtuig dat lichter is dan de ME-262, gemakkelijk te vervaardigen, goedkoop en manoeuvreerbaar, zodat hij grotendeels van hout kan worden gemaakt. En andere strijders. En ME-1010 en TA-183... En een meer geavanceerde en betrouwbare aanpassing van de ME-262 X. En Gotha staartloze jagers, en nog veel meer.
  Voorlopig waren Duitse propellerjagers echter veel sterker dan Sovjetvliegtuigen. Die vielen in kwaliteit en waren nogal zwak in zowel motoren als wapens. Bovendien werd de Yak-9 verder vereenvoudigd en was hij nu uitgerust met slechts één 20 mm vliegtuigkanon, waarbij het machinegeweer achterwege bleef. Dit verlaagde de kosten, vereenvoudigde de productie en maakte het mogelijk om het gewicht te verminderen.
  Toch is het machinegeweer tegen Duitse vliegtuigen nogal zwak. Tot nu toe kon de USSR het zich niet veroorloven om geavanceerdere modellen van auto's te produceren en in snelheid en wapens voor de nazi's te gaan. Het hogere gewicht van de machines zorgde ook voor problemen met de manoeuvreerbaarheid.
  En het gebrek aan brandstof verminderde de vliegtraining van het gevleugelde personeel.
  Alvina en Albina, die de krachtige wapens van de ME-309 met een behoorlijke snelheid onder de knie hadden, wilden niet landen op de ME-262, die zichzelf te vaak neerstortte. En qua snelheid zijn ze al sterker dan de Russen.
  Alvina, die de Sovjet-auto afsneed, merkte op:
  - Vechten in de lucht is interessant!
  Albina richtte met behulp van blote voeten de jager op het doel en verpletterde het:
  - Ja, we zijn in wezen de sterkste ter wereld!
  En de meisjes lachten als gekken.
  May verliep relatief rustig. Het Rode Leger probeerde nog steeds de Rzjev-saillant af te snijden.
  Elizaveta schoot vanuit de IS-2 op de tegenstanders ... De Sovjet-auto had alleen goede bescherming in het bovenste deel van het voorhoofd van de romp. Het voorhoofd van de toren is niet voldoende beschermd. En het wordt zelfs van dichtbij doorboord door T-4-kanonnen. De laatste tank werd echter in mei uiteindelijk stopgezet, net als de Panther en de reguliere Lion en Maus. Nu zijn in de serie "Patera" -2 en "Tiger" -2 maximaal verenigd en met vergelijkbare wapens.
  Deze machines zijn goed beschermd op het voorhoofd, tamelijk zwak aan de zijkanten en verschillen meer in gewicht. Hun rijprestaties met nieuwe motoren zijn acceptabel voor het leger. Maar deze tanks zijn ook tijdelijk... De Panther-3 en Tiger-3 uit de E-serie worden voorbereid om ze te vervangen. Met een dichtere lay-out, met de locatie van de motor en transmissie in één blok en aan de overkant, met een licht, vereenvoudigd en tegelijkertijd begaanbaar en gemakkelijk te repareren onderstel.
  Nieuwe machines moeten beter beschermd worden, maar zonder noemenswaardige gewichtstoename.
  Wat wapens betreft, bestaat er hier geen eenheid. Sovjet-tanks hebben bepantsering die niet te dik en van slechte kwaliteit is. En het heeft geen zin om wapens van groot kaliber te installeren. Het leger is best tevreden met het 88 mm kanon. Ze neemt vierendertig vanaf vier kilometer, en IS -2 van iets dichterbij. Er zijn dus ontwikkelingen gaande...
  In de USSR moet er iets worden beantwoord. Maar dit is wat, het is nog niet duidelijk ... Er zijn plannen om de SU-100 te maken. Dit gemotoriseerde kanon is eenvoudigweg effectief en heeft een doordringende werking. Met haar is enige hoop verbonden, voor de strijd tegen de groeiende zware tanks van het Derde Rijk. Maar het moet nog steeds worden gedaan, zoals de granaten voor zo'n monster, en de massaproductie van het wapen moet worden opgezet, wat in oorlogsomstandigheden niet te veel is, het is echt.
  Maar de tankbemanning van Elizabeth vecht op de T-34-85. En meisjes op blote voeten en in bikini's vechten dapper.
  Elizabeth schiet met haar blote tenen op de nazi's en slaat de Panter in de zijkant en zegt:
  - Voor een groot communisme!
  En hun vierendertig springen op en draaien zich snel om, schietend.
  Ekaterina schiet de vijand ook heel nauwkeurig neer. Een verouderde T-4-tank slaat hem tegen de zijkant en piept:
  - Glorie aan de ridders van de USSR!
  En knipoogt weer naar haar vrienden. Het meisje bleek zo'n oorlogszuchtig meisje te zijn.
  Elena schiet ook op de vijand. Hij doorboort hem heel nauwkeurig, in dit geval breekt hij de Tiger-2-ijsbaan en brult uit volle borst:
  - Voor heilige Rus!
  Euphrasia vuurt nauwkeurig op de vijand. Maakt een nauwkeurig schot in de zijkant van de vijand, breekt door het metaal en piept:
  - Voor heilig communisme!
  En de meisjes zetten hun tank zelfverzekerd in en wijken af van granaten. Het is niet gemakkelijk om meisjes te verslaan.
  Hier verscheen de nieuwste en formidabele "Lion"-2 tegen hen. Probeer zo'n tank binnen te dringen, en hij zal proberen de vierendertig te raken.
  En hij schiet van een afstand.
  Elizabeth tweette als reactie:
  - Je accepteert geen leugens!
  En stuurt vanaf een grote afstand een granaat naar de Lev-2-tank. Het zal hem in zijn voorhoofd raken.
  De Hitleriet snauwt.
  Dan schiet Catherine opnieuw met haar blote tenen op de vijand, en deze keer raakt het projectiel, nadat het een boog heeft beschreven, nauwkeurig de fascist in de lange loop van het kanon.
  Catherine koerde:
  - Een scherp oog, schuine handen, dit gaat niet over ons!
  De Duitser, die zijn geweer had verloren, begon zich snel om te draaien en te vertrekken. "Lion"-2 is de eerste Duitse tank waarbij de transmissie en de motor zich in één eenheid vooraan bevinden en de versnellingsbak zich op de motor zelf bevindt.
  Dit maakte het mogelijk om de hoogte en het gewicht te verminderen, waardoor de snelheid aanzienlijk toenam. En dus vertrok "Lev"-2 en kreeg de kans om de afstand te overbruggen...
  Elena richtte met haar blote tenen het pistool, pakte het aan en schoot op de vijand. De granaat raakte de achtersteven van de romp van de Leeuw, maar ketste af....
  Elena gromde:
  - Verdomd, de afstand is groot. Wij krijgen hem niet!
  Catherine gorgelde en ontblootte haar tanden:
  - "Leeuw", meisjes, dit is "Leeuw", wat zijn we niet beledigd! Binnenkort weet je vrienden, zal heel beschaamd zijn!
  En hun tank raakte de T-3, deze tank draaide gewoon zijwaarts, en hij kan van grote afstand worden geraakt.
  En het meisje schoot met haar blote tenen en koerde:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme op aarde!
  Euphrasia merkte geïrriteerd op, terwijl ze op de vijand schoot en haar blote hielen gebruikte:
  - Ons moederland is sterk, het beschermt de wereld!
  Elizabeth piepte, ontblootte haar tanden en zong, terwijl ze een heel gedicht componeerde:
  Wij zullen niet door Satan overwonnen worden
  Mijn thuisland is het mooiste ter wereld,
  Glorie voor een prachtig land....
  Volwassenen en kinderen zullen er blij mee zijn!
  
  Laat de lelietje-van-dalen erin bloeien,
  En de cherubs spelen een fatsoenlijke hymne...
  De Führer zal kaput komen
  Russen zijn onoverwinnelijk in gevechten!
  
  Komsomol-leden lopen op blote voeten,
  Ze stampen met hun blote hakken in de sneeuw...
  Hitler, je ziet er alleen maar cool uit
  Ik breng je in een tank!
  
  Kunnen we de nazi's verslaan?
  Zoals altijd zijn we meisjes op blote voeten ...
  De meest geduchte ridder is onze beer,
  Hij zal iedereen vermoorden met een machinegeweer!
  
  Nee, wij meiden zijn al heel cool,
  We verscheuren letterlijk alle vijanden ...
  Onze klauwen, tanden, vuisten...
  We gaan een plek bouwen in een prachtig paradijs!
  
  Ik geloof dat er een cool communisme zal zijn,
  Het land bloeit erin, geloof het advies ...
  En het jammerlijke nazisme zal verdwijnen,
  Ze zullen, geloof ik, er worden prestaties gezongen!
  
  Het zal bloeien, ik geloof dat de rand stormachtig is,
  Van de overwinning zijn we weer naar de overwinning...
  Versla de Japanse Nicholas
  Samurai zal antwoorden voor gemeenheid!
  
  Wij laten ons niet kantelen,
  Laten we onze vijanden met één klap verpletteren...
  Laat de jager in wild veranderen,
  Het was niet voor niets dat we de Wehrmacht hebben verpletterd!
  
  
  Vertrouw er niet op dat we het opgeven,
  De Russen hebben altijd geweten hoe ze moesten vechten...
  We hebben onze bajonetten geslepen met staal,
  De Führer zal het beeld worden van een clown!
  
  Dit is hoe mijn vaderland eruit ziet,
  De Russische accordeon speelt erin...
  Alle naties zijn een vriendelijke familie,
  Abel triomfeert, niet Kaïn!
  
  Binnenkort zal de USSR in glorie zijn,
  Hoewel onze vijand wreed en verraderlijk is ...
  We zullen een voorbeeld stellen voor moed,
  De Russische geest zal verheerlijkt worden in gevechten!
  . HOOFDSTUK #8
  Mei 1944 ging snel voorbij... Albina en Alvina waren bankbiljetten aan het innen in vliegtuigen.
  Het zijn meisjes die, als op de vleugels van engeltjes, haasten.
  Albina schiet met haar blote tenen een Russisch vliegtuig neer en roept:
  - Voor het Derde Rijk!
  Alvina is ook op blote voeten en gooit in bikini een Sovjetvliegtuig neer, splitst het in stukken en piept:
  - Voor het Arische communisme!
  Daarna begonnen de meisjes met behulp van een 37 mm kanon op Sovjet-tanks te schieten.
  Ze slaan de vierendertig knock-out en piepen:
  - We zijn zo cool!
  Albina trapt met haar blote, ronde hak het pedaal in en piept:
  - Laat het communisme beroemd zijn!
  En breekt door de Sovjet-auto.
  Alvina schiet ook nauwkeurig op de vijand, slaat hem knock-out en piept met ontblote tanden:
  - Onze waarheid zit in onze vuist!
  Zulke geestige meiden... En ze vernietigen Sovjetregimenten... Ze hebben bijvoorbeeld de IS-2. Dus vielen ze hem vanuit de lucht aan en schoten vervolgens op hem vanuit een vliegtuigkanon. Ze braken door het metaal en veroorzaakten dat de tank brandde. En de gevechtskits zullen ontploffen.
  Albina tjilpte uit volle borst:
  - Het meisje houdt van moorden! Hier is het meisje!
  Alvina siste terwijl ze haar parelwitte tanden ontblootte:
  - Glorie voor ons moederland! Voor het communisme!
  De meisjes zijn al begonnen met de totalitaire uitroeiing van tegenstanders.
  En het Rode Leger werd vol vertrouwen verslagen.
  En Gerda vocht in de bemanning van haar "Panther" -2 en was bezig met totale vernietiging.
  Het meisje richtte het kanon met haar blote tenen. Ze gooide een vierendertig neer en brulde:
  - Voor de grootsheid van het communisme op de Arische manier!
  Charlotte vuurde ook met haar blote tenen op de Sovjet-tank, verbrijzelde het pantser en riep:
  - Voor groot succes in de wereld!
  Geneukt zonder veel ceremonie en Christina. Ja, ze deed het zo treffend, sloeg met haar blote hiel door de Sovjet-vierendertig en gilde:
  - Voor de grote grenzen!
  Magda vuurde op haar beurt ook een projectiel af en koerde:
  - Voor de nieuwe Arische orde!
  Toen pakten de meisjes het en zongen in koor:
  - We zijn allemaal skinheadfans van vrijheid, we vechten voor een nieuwe orde! Binnenkort zullen de volkeren Arisch worden, we vechten met vuur en zwaard!
  Ik moet zeggen dat de krijgers zeer strijdlustig bleken te zijn. En als ze de vijand neerschieten, dan tot het einde.
  De Sovjet-Unie wordt aangevallen door superieure krachten. Japan dringt vanuit het oosten binnen.
  Twee Japanse piloten, Toshiba en Toyota, vallen Sovjetposities vanuit de lucht aan.
  Beide Japanse vrouwen zijn erg mooi en blootsvoets en in bikini.
  Toshiba nadert vanuit de lucht, breekt door het dak van een Sovjet-tank en brult:
  - Ik ben een monster uit de Japanse hel!
  Toyota, die de tenen van zijn blote voet op het pedaal drukt en de vijand neerslaat, piept:
  - Voor de grootsheid van de ideeën van Japan!
  Deze meiden zijn geweldig. En ze verpletteren de vijanden zeer actief.
  En de USSR verliest echt van de samoerai. En het is begrijpelijk waarom. Waar kun je dergelijk fanatisme en technologie weerstaan?
  Japanse meisjes hier op lichte, maar wendbare tanks breken door en het Rode Leger wordt specifiek gedorst.
  Tankeenheden zijn geen grap.
  Toshiba liet vanuit de lucht bommen op de Sovjet-posities vallen, en een paar kanonnen vlogen omhoog en piepten:
  - Voor een groot communisme!
  Daarna zal het grinniken...
  Toyota merkte tijdens de vlucht op:
  - Russische goden zijn vreemd. Ze aanbidden de man die aan het kruis is gekruisigd en beschouwen hem als God. Zelfs op de een of andere manier wordt het grappig!
  Toshiba grinnikte als reactie en merkte op:
  - En wij zullen zelf binnenkort goden worden en de evolutie van onze goddelijkheid voortzetten!
  En de meisjes zijn erg bereid om te lachen.
  Toyota lachte:
  - Onze kracht ligt in eenheid!
  Toshiba bevestigde dit op agressieve wijze:
  - Onze kracht, onze vuist!
  En opnieuw zullen ze vanuit de lucht een stroom vliegtuiggranaten op de vijand neerschieten, waarbij ze door de vierendertig heen breken.
  Dit zijn vechtende meisjes en ze zeggen wat nog meer. Japan zal iedereen verslinden en verbranden.
  En als een pionier wordt gemarteld, blijkt hij extreem agressief te zijn.
  Vooral als de hielen van de jongen gebakken zijn. Dit is het meeste dat geen van beide een superactie is ...
  En de meisjes schreeuwen uit volle borst...
  En Sovjetmeisjes vechten ook moedig en schieten tegenstanders neer. En ze handelen eerder dan gepland en rammen.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova zijn zeer actieve schoonheden in de lucht.
  En ze schieten de nazi"s neer, ook al zijn die vliegtuigen sterker.
  Anastasia haalt met haar blote tenen de trekker over en zingt:
  - Het is zeker niet slecht om sterk te zijn!
  Akulina haalt met haar blote hiel de trekker over en bevestigt:
  - We zullen de nazi's heel hard verslaan!
  En beide meisjes zongen:
  - Sterk, sterk, heel moeilijk te verslaan! Sterk, sterk, heel moeilijk te verslaan!
  Waarna de krijgers gevleugelde aforismen begonnen te lezen die galoppeerden als paarden, of liever jonge hengsten;
  Een politicus pest vaak om kiezers onder druk te zetten!
  Een haanpoliticus verplettert kiezers als kippen!
  De politicus droomt ervan op een wit paard te rijden om de kiezer onder druk te zetten!
  De vos is klein met hoektanden, en omdat hij ze wil inslikken, verbergt hij ze meestal!
  Een politicus die veel over de mensheid praat, is een typische kannibaal!
  En een beer kan gesust worden met honingzoete toespraken!
  Voor een alcoholist is bittere wodka zoeter dan honing!
  Een kleermaker zal liegen en niet blozen, een politicus zal "blozen" en liegen!
  Een vrouw, die haar schoenen heeft uitgetrokken, trekt een man aan, tot het niveau van een zwerver!
  Als je dichter bij God wilt komen, verkort dan je hebzucht!
  Zelfs in de schijnbare onverschilligheid van de Almachtige schuilt liefde - kinderen willen immers allereerst ontsnappen aan de zorg van hun ouders!
  God stelt de bestraffing van het kwaad uit om de zondaar een kans te geven!
  Talent en toewijding als man en vrouw zorgen alleen voor succes als koppel!
  Zelfs honing is bitter - als je erin verdrinkt!
  Bedrog is als wijn en misselijkmakend en zoet en moeilijk te stoppen!
  Liefde is als een granaatscherf - het scheurt het hart, schudt de hersenen, blijkt zakken te hebben, komt er zijdelings uit!
  De mens is in sommige opzichten gelijk aan God - de Almachtige heeft het universum geschapen, en de mens heeft domheid voortgebracht: beide zijn oneindig!
  Succes die bouwt op bloed - wacht op het lot van een steekvarken. Ze zullen hun strijdmakkers opeten - het resultaat van woede is triest!
  Soms is een strop om je nek de beste manier om een reputatie hoog te houden! Laat het in ieder geval niet vallen!
  Je kunt niet lang onder een beer liggen - hij zal je verpletteren!
  Soms is een vrouw als een mammoet in plaats van als een deken!
  Een schrijver die ernaar streeft bankbiljetten te oogsten - hij zal niet goed, eeuwig zaaien!
  Een land zonder wet is als een lichaam zonder skelet! Alleen om niet te verstarren zijn verkiezingen nodig!
  Als je een meesterwerk wilt maken, vergeet dan de kosten!
  Het meest bekwame bedrog is wanneer je niet liegt, maar niemand je gelooft!
  Natuurlijk belooft een nederlaag grote problemen, maar dit is slechts een weerspiegeling van een toekomstige overwinning!
  In de strijd brengt het overwinning: moed en goede intelligentie.
  Om te verslaan, moet je eerst zien waar!
  De verkenner is de smid van de overwinning!
  Elke dwaas kan kreupel worden - niet elke slimme kan genezen!
  Veel onbeschofte beulen - weinig doktoren!
  Voor wie zijn de doktoren, en voor wie de beulen!
  Zonder pijn is er geen moed - zonder moed is er geen overwinning!
  De ideeën van het communisme vormen de grens van idiotie: als hete hoofden en koude harten het ondernemen om ze uit te voeren!
  Het communisme is licht, maar degenen die te vettig zijn, worden verbrand!
  Als je het geduld niet hebt, helpt zingen!
  De mensen zijn als ijzer: geef het de gewenste vorm totdat het afkoelt!
  Als je populair wilt worden, gebruik dan vaker geweld!
  Waardering is als hels gras: het groeit als je het water geeft met tranen en bloed!
  De mensen zijn als onkruid: hoe meer je vertrapt, hoe hoger het reikt!
  Eenheid is de sleutel tot de overwinning!
  Discipline is een hulpmiddel voor de overwinning! De geest speelt ermee!
  Eenheid, moed, onbaatzuchtigheid - de sleutels tot overwinning, vrijheid, geluk! Zonder discipline is er geen leger, en zonder leger kan men geen vrijheid vinden!
  Arbeid heeft ons sterker gemaakt, vermenigvuldigd met de geest zal vrijheid geven, en samen met veel geluk geluk brengen!
  De commandant is als de top van een piramide - er mag er maar één zijn, anders zal zelfs zo'n solide structuur instorten!
  De adel van de familie heeft dezelfde relatie met moed, als de lengte van het haar met de geest!
  Geen enkele moed van de voorouders zal de lafaard helpen!
  Een mes van het sterkste staal roest in de handen van een prater en een lafaard!
  Het verschrikkelijkste wapen is de Bijbel in de handen van een schurk!
  De belangrijkste rijkdom van een man: potentie, het is ook de belangrijkste oorzaak van de ondergang!
  Het leukste beroep is prostitutie, je combineert zaken met plezier en elke keer een nieuwe partner - geen routine!
  De stamboom van de held - je kunt een eeuw lang opscheppen, maar kwam op het slagveld - snelt laf naar achteren!
  Een fles wodka is als een granaat: hij slaat je neer, slaat je hersenen eraf, verplettert je ingewanden!
  Als het hart gevuld is met genade, is de portemonnee om de een of andere reden leeg!
  Een werkelijk vrij mens onderwerpt zich aan drie dingen: rede, liefde, God!
  Liefde is als een roos: hij bloeit niet lang, maar doet pijnlijk pijn!
  Een slaaf in zijn ziel is onderdanig - aan hartstochten, lust, Gods dienaren!
  Geluk is onstabiel als zand - alleen ijver zal het met cement binden!
  Een mok wijn is als een oceaan: als je je laat meeslepen, verlies je de grond onder je voeten!
  Vrouwen houden van mannelijke kracht, maar niet als ze het zelf ervaren!
  Liefde is als een boot: als je te snel roeit, zal hij kapseizen en zinken!
  Op het juiste moment introduceert hij een artikel: verleiding van volwassenen door jongeren!
  Je kunt de liefde niet omdoen!
  Wat natuurlijk is, is niet crimineel!
  Liefde is een teder gevoel, maar de dikste ketenen houden geen stand!
  Als alle wetten zouden werken, zou het land veranderen in een gevangenis waar bewakers uit het buitenland worden gerekruteerd!
  Het principe van de onvermijdelijkheid van straf werkt niet omdat je jezelf niet kunt arresteren!
  Artsen mogen het hindernissenparcours niet doorlopen. Daarna zullen de handen trillen en de tong wiebelen en een glas wodka zal, in tegenstelling tot een kater, niet helpen!
  Er is niets vermoeiender: lang nietsdoen!
  Wetenschappelijke ontdekking: progressief bedacht - agressief belichaamd!
  Geen plaats van nadenken voor reflectie, maar een plaats van ruzie en waanzin!
  Alle problemen van de mensheid komen voort uit egoïsme, welvaart is alleen mogelijk door gezamenlijke inspanningen!
  Een persoon zonder team is als een sintel, zonder vuur - het geeft weinig licht en dooft snel!
  Het thuisland warmt op - beter dan een vuur!
  En het dier is beter in de kudde!
  Logica mag de instincten niet dienen - de geest van lust!
  Er zal een oorlog komen - er zal een prestatie zijn!
  Spieren zonder hersenen, dit is een handvol vlees - waarop een koekenpan huilt!
  Van de twee duellisten is er één een dwaas, de ander een schurk!
  Hoe hoger iemand vliegt, hoe meer hij ontevreden is over zijn positie!
  Alleen gelaten mist de hond de stok van de eigenaar!
  Alleen hij heeft vleugels - wiens geest niet gewend is aan kruipen!
  Het is slecht als je alleen bent, als een snob!
  Je bent alleen en je vijanden zijn legio!
  Zelfs een olifant kan door een insect worden opgegeten!
  Als de bugs niet één miljoen zijn!
  De leider van het land moet een broer voor de mensen zijn, geen broer!
  . Het is gemakkelijker om een droog gesteente in de oceaan te vinden dan een uitvinding die niet voor militaire doeleinden is gebruikt!
  Overwinning als vrouw - trekt aan met genialiteit, maar schrikt af voor een prijs!
  Vuurgod van de oorlog en vereist net als andere goden aandacht en opoffering!
  Eén zwaard zal, net als een regendruppel, vallen en uiteenspatten, en als er veel van zijn, zal de overwinning geboren worden!
  Zing gewoon niet - voor vrede!
  Mijn hart is verdrietig - mijn maag is leeg!
  Eerst de kom, dan de gedachten!
  De overwinning is de eer waard!
  Eer is een relatief concept en moet in de eerste plaats op je soldaten worden toegepast!
  Wie drinkt voor het gevecht - kater in de onderwereld!
  De pijpen zijn stil, omdat de messen zingen - staal is sterker en luider dan koper!
  Een leger zonder commandanten is als een kudde schapen zonder herder: als één wolf niet eet, zal hij schrikken!
  Vluchten is meer dwaasheid dan lafheid! De meeste soldaten sterven immers niet in de strijd, maar tijdens de achtervolging!
  Oorlog is als een dominospel, alleen gebroken botten kunnen niet meer worden verzameld - de aarde houdt stand!
  Vervolging verandert een krijger in een beul, een lafaard in een dappere man, een nederige man in een onbeschaamde!
  Fantasie is een wedstrijd van absurditeit en absurditeit! Tegelijkertijd is er geen wetenschappelijk en logisch genre meer!
  In oorlog, zoals in een opera: iedereen zingt zijn eigen lied, alleen een souffleur kan een spion zijn!
  Moderne vrouwen vergeven een man alles - behalve armoede!
  Kent u het verschil tussen spionnen en verkenners?
  Ik weet! We hebben alleen verkenners - buitenlanders hebben solide spionnen!
  Wat is beter met een leeg hoofd of een lege portemonnee? Natuurlijk met een leeg hoofd - niet zo opvallend!
  De geest is de beste verzamelaar van rijkdom!
  Geest en geluk: een verliefd stel - breng succes, rijkdom, positie voort, maar verspreid je snel!
  Het is gemakkelijker voor trotse mannen om naar advies te luisteren als het door een vrouw wordt gegeven - tenzij het een vrouw is!
  Een wijze vrouw is een fortuin waard! En een ondernemende vrouw kan hem aanklagen!
  Wie waardeert persoonlijkheid in een persoon, en wie waardeert contant geld!
  De mensheid kan door twee dingen vernietigd worden: computers en computerwetenschappers. De eerstgenoemden zullen de geest doen atrofiëren, de laatstgenoemden zullen er geen voordeel uit kunnen halen!
  Kameraad in de oorlog en een granaat!
  Over het algemeen is een granaatappel die grappen vertelt, als een Faberge-ei dat wordt gebruikt om noten te kraken!
  Talent is als een ziel: het is onmogelijk om weg te nemen, maar het kan wel vernietigd worden!
  Wraak is geen eer waard - de vergelding van fatsoen!
  Afgunst is de kiem van misdaad, eigenbelang geeft water, luiheid voedt!
  Luiheid is de ergste van alle misdaden!
  Het is beter om waardig met een zwaard te sterven, dan te leven als een os die met een zweep in een stal wordt gedreven!
  In oorlog kan moed het winnen van sluwheid, maar sluwheid kan nooit winnen van moed!
  Oorlog maakt het leven verschrikkelijk, en de dood waardig en mooi!
  Bescheidenheid is een zeldzame eigenschap voor een commandant, maar dat maakt het nog waardevoller!
  - Jakhals komt overeen met het woord uitwerpselen!
  De leeuw heeft maar één voordeel ten opzichte van de jakhals: het vermogen om waardig te sterven!
  Techniek is de beul van moed!
  - Maar het is niet waar! Hoe hoger het technologieniveau, hoe meer intelligentie en vindingrijkheid er nodig is op het slagveld!
  Waar de belangen van het moederland beginnen, eindigt het persoonlijke welzijn!
  Vrijheid moet gecombineerd worden met discipline. Anarchie is het tegenovergestelde van vrijheid!
  Een sterk geheugen is de beste mentor! Over het algemeen kan vrijheid worden gewonnen met een zwaard, maar alleen met behulp van de rede kan deze worden behouden!
  - Wanneer een sterke krijger een andere redt, is hiervoor geen speciale eer nodig!
  Wanneer moed in je hart brandt, hef je tenslotte je schild ter verdediging van de slaven!
  De gemeenheid van een klootzak is geen excuus voor een eerlijke, aangezien de aanwezigheid van vuil een vuile niet rechtvaardigt!
  Liefde is nooit goedkoop - vooral als je niet met je portemonnee betaalt, maar met je ziel!
  Het enige dat het vergieten van bloed kan rechtvaardigen, is als de tranen daardoor ophouden te stromen!
  Degenen die voor geld dienen, zullen in de strijd nooit kunnen vergelijken met degenen die gedreven worden door een moedig hart en het verlangen naar vrijheid!
  De traan van een kind is gevaarlijk omdat hij verandert in een razende stroom die beschavingen wegspoelt!
  De functie van commandant is geen extra rantsoen, maar een extra verantwoordelijkheid en een zware last!
  Het is niet bekend wat belangrijker is: alle hongerigen voeden of een traan wegvegen voor één kind!
  Goud is zachter dan staal, maar raakt eerder het hart!
  Het is niet het wapen dat de soldaat sterk maakt, maar het wapen van de soldaat!
  Meisjes lijken geestig te zijn met aforismen van meesters. En als ze de vijand beginnen te vernietigen, kan hij niet van hen worden gered.
  Eind mei 1944 begon het nazi-offensief in de richting van Saratov.
  De Shturmlev nam deel aan de veldslagen , een machine op het chassis van de voormalige Lion, met een nog krachtigere bommenwerper met een kaliber van 450 mm, die letterlijk alles verplettert en vernietigt, waarbij de kolossale kracht van de trechter wordt gescheurd en doorbroken .
  En zo'n raket zal onmiddellijk een heel blok in beslag nemen en neerhalen.
  " Sjturmlev " onder controle van een team Duitse meisjes, schietend op Sovjetposities.
  Jane knipoogt naar haar vrienden en stampvoetend met haar blote voeten zegt ze:
  - We vegen de vijanden grondig weg en veranderen ze in typische doodskisten!
  Gringeta knipoogt als antwoord, drukt met haar blote voet op de hendel en piept:
  - We zullen vijanden spelen en verslaan!
  Malania merkte op:
  - Tegen de Shturmlev- machine zijn alle Sovjet-vestingwerken machteloos!
  Monica, die haar blote hiel raakte, bevestigde:
  - Wij zijn echt geboren om te winnen!
  Jane bracht naar buiten:
  - Oorlog heeft geen vrouwengezicht, maar een fysionomie die sensatiezoekers aantrekt!
  Gringeta vuurde met een machinegeweer op de Sovjet-eenheden en vaardigde het volgende uit:
  - Een vrouw is een duif die een man-specht bijt als een vlieger!
  Monika, schietend op Russische soldaten, merkte op:
  - Een vrouw heeft altijd zeven vrijdagen in de week, en zonder een zondagscadeau van haar huwelijksplicht heeft ze altijd een vrije dag!
  Malanya giechelde en antwoordde:
  - God is niet almachtig in alles, hij is machteloos om met een vrouw te discussiëren!
  Jane was het hiermee eens en schoot met haar blote tenen:
  - Ook al is God almachtig, hij is niet in staat de mond van een vrouw te houden en de politiek te stoppen!
  Gringeta merkte logischerwijs op, schietend met haar blote hiel en drukkend:
  - Een politicus heeft geen geweten, een vrouw heeft gevoel voor verhoudingen, en een vrouwelijke politicus heeft alle gevoelens zonder maatstaf!
  Monica, die op de Sovjet-troepen schoot en hen doodsloeg, merkte op:
  - Een vrouw is een bloem, stekelig als een roos, maar haar zoete geur trekt geiten en drones aan!
  Malanya, die Sovjet-soldaten neukte en bunkers vernielde, piepte:
  - De kiezer vervalt in de kindertijd en stemt voor vermoeide oude eiken met holtes!
  De meisjes toonden hun humor en gingen verder.
  En aanvalsvliegtuigen doken ook van bovenaf. En dus dorsden de Sovjet-troepen zonder problemen.
  De Duitsers zijn zo cool geworden. En hun operationele bekwaamheid nam toe.
  teletanks bestuurd door de radio , door .
  En dit was een probleem voor Sovjet-soldaten. En de nazi's versloegen het Rode Leger.
  Maar Sovjetmeisjes vochten ook heel moedig.
  De gevechten ontvouwden zich om Kamyshin. Hier is Alenka opnieuw in de strijd.
  En haar gehavende, maar niet overgegeven bataljon.
  Alenka zei glimlachend:
  - In elke oorlog is het leven van een soldaat waardevol!
  En hoe hij met zijn blote tenen een granaat gooit.
  Deze krijgers zijn van de hoogste klasse...
  Anyuta, schietend op de fascisten, merkte op:
  - Je kunt een Russische soldaat laten instorten als een gemaaid stuk hout, maar je kunt hem niet op zijn knieën brengen en laten trillen als een esp!
  Alla schoot en gaf met haar blote hiel een explosief pakketje, en piepte:
  - Als je de militaire discipline niet in acht wilt nemen, buig je je rug als een gevangene!
  Maria, die tegenstanders neerschoot en met haar blote tenen een moorddadige boemerang lanceerde, zei:
  - Er is veel vuil in onze wereld, er zitten alleen zeldzame prinsen in!
  Matryona schoot op tegenstanders en sneed ze in uitbarstingen af, en gooide vervolgens een granaat met haar blote voet, en merkte op:
  - De politicus heeft een lange tong, maar om uit te voeren wat hij heeft geslagen - zijn handen zijn kort!
  Marusya, schietend op de vijand, en de gelederen van Duitse en buitenlandse soldaten neermaaiend, vyaknula:
  - De politicus belooft snel, maar komt langzaam na, vraagt om aalmoezen en vergeving voor bedrog!
  De meisjes zijn braaf en vechten. Maar de krachten zijn zeer ongelijk. Veel vernielingen.
  De Duitse tank "Maus", hoewel niet helemaal serieel, komt nog steeds op de fronten over. En zijn kanonnen brullen en schieten. En vergroot de vernietiging in de loopgraven ongelooflijk.
  Maar meisjes schieten met kanonnen op Muis. Hoewel de schelpen stuiteren als erwten. Maar de Duitsers blijven duwen en duwen.
  En ze schieten heel nauwkeurig.
  Komsomol-meisjes rennen rond, flitsend met hun blote hakken, en piepen:
  - Voor de glorie van het moederland van de heilige!
  Viola, schietend op de Duitse infanterie, piepte:
  - Als een vrouw niet genoeg schoenen heeft, zet ze een man op blote voeten!
  En het meisje zal lachen en haar tong laten zien.
  Van krijgers moet worden gezegd dat ze grappig zijn. En als ze hen sloegen, sloegen ze hen dodelijk.
  Viola en Margarita, bijna naakt in alleen slipje, vechten, brengen projectielen en schieten nauwkeurig. En ze kunnen niet zomaar worden tegengehouden.
  Margarita zegt piepend:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Viola bevestigt agressief:
  - Grote glorie voor het tijdperk van verandering!
  Opgemerkt moet worden dat de krijgers extreem agressieve meisjes waren.
  Veronica brengt ook schelpen mee, flikkerend met blote, ronde hakken en gekrijs:
  - Glorie aan het communisme!
  Dit is hun gevechtsinzicht. En hoe fel en furieus ze vechten.
  En blote, gebruinde knieën flikkeren.
  Tamara vecht ook. Ze verliet de Kaukasus, veroverd door de nazi's en opnieuw in de gelederen. Vecht tegen het vleesetende gevoel van bloed. Gevechten met kolossale agressie.
  Tamara gooit met haar blote tenen een granaat, verscheurt de nazi's en piept:
  - Het communisme zal met ons zijn!
  En geeft een welgemikte knal uit de machine...
  Je kunt de meisjes kolossale wonderen zien doen. En ze hebben een vuur dat het universum dreigt te verbranden.
  Veronica, schietend, zingt:
  Het zal ongetwijfeld interessant zijn
  Alles in de wereld zal een schema bieden!
  En knipoogt met zijn saffieren ogen.
  Tamara, schietend, brult:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovraat ! Heroes of Rus slaat alarm!
  En gaf een draai aan het machinegeweer. Ze sneed de Fritz af en piepte:
  - Een vrouw is in de eerste plaats een vos die een leeuw wil lassoen, maar meestal vallen ezels in haar lasso!
  Victoria vuurde en gooide met haar blote tenen nog een doodscadeau en zei:
  - Een vrouw is een kip die van gouden eieren houdt, waardoor hun drager alleen maar verlies oplevert!
  En de meisjes barstten in lachen uit. Ze vechten zo bewonderenswaardig met enorme druk.
  Tamara merkte op terwijl ze op buitenlandse divisies schoot:
  - Een vrouw is een kip, alleen zij kan gouden eieren brengen naar die man, die een echte vos is!
  Veronica, schietend en haar tanden ontblotend, voegde eraan toe:
  - Een echte vos en een haan laten je gouden eieren leggen!
  Margarita, die met haar blote voeten granaten schoot en gooide, merkte op:
  - De klauwen van de vos zijn niet die van leeuwen, maar ze zal drie huiden van de koning der dieren afscheuren!
  Viola, agressief haar tanden ontblotend, merkte op:
  -Hij die met zijn geest geen vos is, is ook geen leeuw!
  Krijgers worden gezien met grote ambities van een vechter. En als ze beginnen.
  Olympias, schietend en krachtige benen nemend, tilde een hele doos met explosieven op en lanceerde deze. De massa van de nazi's wordt verscheurd en het mooie meisje brult:
  - Heers over de USSR en zing een lied voor Lucifer! Wij zullen iedereen winnen!
  Olympias vergat het echter niet en sprak zich na het schieten uit:
  - Een vosvrouw kan elke man ervan overtuigen dat hij een leeuw is, die fokt als een simpele ezel!
  Margarita, schietend, was het hiermee eens:
  - Een vrouwelijke leeuwin met alleen de geest van een vos en de greep van een wolf!
  Seraphim merkte op terwijl hij tegenstanders maaide:
  - De leeuw is niet degene die brult, maar degene die veel groen verscheurt!
  Viola, die goed gericht vuur op de vijand richtte en hem maaide, merkte op:
  - Als een politicus geen vos is, worden er drie huiden van hem afgescheurd en aan zijn halsband gedaan!
  Victoria ontblootte haar tanden en knipoogde, en gooide toen met een dodelijke kracht een geschenk van de dood met haar blote voet:
  - Een politicus heeft een brede kont om op twee stoelen te zitten, maar hij heeft alleen in woorden een ziel!
  Olympias, die met haar blote, gespierde benen aan de loop bezweek en de leeuwentank explodeerde, gromde:
  - Een tank wordt doorboord met een projectiel met uraniumkern, een politicus breekt door zonder hart, maar met een gouden tas!
  . HOOFDSTUK #9
  Kamyshin werd verlaten. En begin juni 1944 begonnen de gevechten om Saratov.
  Hier zijn de gevechten zo actief. En ook meisjes, zoals altijd, in gevechten. En zulke schattige strijders.
  Alenka vecht en maait tegenstanders neer met automatische uitbarstingen en hele rijen.
  Het meisje gooit met haar blote tenen een granaat en piept:
  - Mijn overwinning komt eraan!
  En schiet opnieuw op de vijand.
  Anyuta schiet ook op de vijand. Het doet het nauwkeurig en precies. Haar machines zijn zo pakkend. En blote tenen werpen explosieve pakketten van kolossale kracht af. De nazi's worden verscheurd en het meisje gilt uit volle borst.
  - Voor het communisme!
  Alla, die met enorme nauwkeurigheid op de vijand schiet en de vijanden neermaait, piept:
  - Voor het grenzeloze vaderland!
  En met blote tenen gooit het meisje opnieuw een granaat. Het moet gezegd worden: de strijd van de strijd.
  En de roodharige zelf en in dezelfde korte broek. En hij vuurt zo nauwkeurig en nauwkeurig, en de Fritz gaat liggen.
  Maria vuurt bovendien zeer nauwkeurig. En ze is zo'n mooi meisje, en met haar blote tenen gooit ze een explosief pakketje, waardoor haar tegenstanders uit elkaar worden gescheurd.
  Dan brult hij:
  - Heers over het imperium van de USSR!
  Marusya schiet ook nauwkeurig, raakt vijanden en brult:
  - Van de taiga tot de Britse zeeën, ons leger is het sterkste van allemaal!
  En hij schiet ook met zijn blote voet.
  Vervolgens zal Matryona een dodelijk projectiel op de vijand afvuren. En raak hem met een nauwkeurigheid van honderd procent. Uiteraard blote hak.
  Dit zijn Sovjetmeisjes die werken, maar de Duitse lopen niet ver achter.
  Christina, Magda, Margaret en Schella vechten in de Panther. De machine, hoewel niet ideaal, maar met een snelvuurkanon voor de lange afstand, redelijk wendbaar en goede frontale bepantsering.
  Duitse meisjes zijn blootsvoets en in bikini, ondanks de zomerhitte, of beter gezegd dankzij de zomerhitte. En ze voeren een manoeuvreerbare strijd.
  Hier maakt Christina een schot... De granaat raakt de T-34-76-koepel en doorboort deze. De Sovjet-tankstops zijn uitgeschakeld.
  De meisjes schreeuwen uit volle borst:
  - Onze foto!
  Dan schiet Magda. De schoonheid met gouden haar sloeg ook.
  Ja, dus de toren werd om vierendertig uur afgescheurd.
  De tijgermeisjes schieten om de beurt. En heel toepasselijk. Hier raakten ze een andere Sovjet-tank.
  Vervolgens kwam Margaretha. En raakte de gemotoriseerde kanonnen SU-76. Behendig geneukt. En ze zong:
  - Ons helse Duitsland is sterk, het beschermt de wereld!
  En hoe zal de tong zich laten zien!
  Toen vuurde ze met het kanon van Shell. Het trof de Sovjet-tank KV-1S. Het meisje deed het ook goed.
  Ja, de vier krijgers in bikini zijn aan het vechten en zijn niet bang voor de kou. Nadat de vrouwen begonnen te vechten, ging het veel beter met het Derde Rijk.
  Hier zijn de piloten Albina en Alvina in de lucht. Beide schoonheden in bikini en op blote voeten. Ze vechten voor zichzelf op Focke -Wulfs. En deze auto is heel serieus.
  Albina, schietend vanuit luchtkanonnen, zegt:
  - Actief croquet! Heb geen spijt van het woord!
  En hoe laat ze een oogverblindende glimlach zien! En hij zal twee Sovjetvliegtuigen tegelijk neerschieten.
  Alvina hakte er ook drie neer met luchtkanonnen en piepte:
  - Mijn deelname zal dodelijk en saai zijn!
  Toen ontblootte het meisje haar tanden en liet haar tanden zien! Ze is de charme zelf, en vol fenomenale charme.
  Albina snijdt nog een Yak-9-vliegtuig af en piept:
  - Waarom hebben we Sovjetpiloten nodig?
  Alvina schiet LAGG-5 neer en zegt zelfverzekerd:
  - Zodat wij Duitsers accounts scoren!
  Prachtig koppel meiden. Hoe ze begonnen met het verzamelen van prijzen voor zichzelf. Je kunt echt niet tegen zulke schoonheden ingaan. Ze schieten vliegtuigen neer en ontbloten hun tanden.
  En het belangrijkste geheim zit in de kou: de meisjes moeten op blote voeten en in bikini zijn. Dan komen de rekeningen.
  En kleed je nooit aan. En schud met je blote borst, en het zal altijd hoog gewaardeerd worden!
  Albina sneed een ander vliegtuig van het Rode Leger af en zong:
  - In grote hoogten en stellaire zuiverheid!
  En ze knipoogde, sprong op en schudde met haar blote voeten, brullend:
  - In de zeegolf en woedend vuur! En in een woedend en woedend vuur!
  En opnieuw schiet het meisje met een energieke aanpak het vliegtuig neer.
  En dan valt Alvina de vijand aan. Hij doet het vanuit een bocht, ontblootte zijn tanden en piept:
  - Ik word de superkampioen van de wereld!
  En opnieuw valt de door het meisje aangereden auto. Ja, het Rode Leger wordt behoorlijk slecht.
  En Albina brult van wilde extase:
  - Ik ben nu een beul, geen piloot!
  Schiet nog een Sovjet-vliegtuig neer en sist:
  - Ik buig me over het vizier en de raketten rennen naar het doel, er is nog één nadering voor de boeg!
  De krijger handelt extreem agressief.
  Hier vallen beide meisjes gronddoelen aan. Albina slaat de vierendertig en piept:
  - Dit zal het einde zijn!
  Alvina raakt de SU-76 en fluistert:
  - Tot volledige vernietiging!
  En hoe schudt hij met zijn blote voet!
  De meisjes vechten hier, en van de kant van de USSR vechten de meisjes ook, in een poging Guryev te beschermen, waar de nazi-troepen ook aandringen, als een massa van een schorpioen.
  Alenka vocht voor Guryev, die werd bestormd door de nazi's. De wanhopige schoonheid gooide een granaat met haar blote tenen en piepte:
  - Glorie voor Rus en de inheemse partij!
  Toen lanceerde Natashka een granaat met haar blote tenen en siste:
  - We beschermen het meisje op blote voeten!
  Nadat Anyuta ook met de vingers van haar blote benen een geschenk van de dood stuurde en blies :
  - Het zal een geweldige klap zijn!
  De roodharige Augustinus nam en stuurde een geschenk van vernietiging met haar blote onderste ledemaat en piepte:
  - Richt de radar de lucht in!
  En toen gaf de goudharige Maria de nazi's de dood met haar blote benen.
  En ze zong:
  - In Madagaskar, in de woestijn en de Sahara! Overal was ik, ik zag wit licht!
  En dan gooit Marusya een hele hoop blote voetzolen en zingt:
  - In Finland, Griekenland en in Australië, Zweden zullen ze je vertellen dat er geen mooie meisjes meer zijn!
  Ja, de zes meisjes hebben heel goed gevochten. Maar de Moffen namen nog steeds Koersk in...
  Nee, je kunt zulke superieure krachten niet weerstaan. De fascisten zijn koppig.
  En wat betekent het voorbereiden van de monsters?
  Adolf Hitler was gewoon gek: hij voelde zich een echte despoot, aan wie iedereen gehoorzaamt en beeft. Ja, als je stalinistische successen wilt, dan moet je zoals Stalin zijn, zonder medelijden en zonder eisen te stellen aan anderen en jezelf (dit is precies hoe Iosif Vissarionovich in deze reeks dacht!). Nu is het geritsel behoorlijk en begint de auto te rijden. Over het algemeen heeft Duitsland, rekening houdend met de satellieten, een enorm voordeel ten opzichte van de USSR wat betreft de hoeveelheid industriële uitrusting, geschoolde arbeidskrachten en het aantal ingenieurs op alle niveaus. Dit is een feit, maar de productie van wapens is nog steeds niet op peil! Duitsland bleef gedurende de hele oorlog achter bij de Sovjet-Unie, ondanks alle verwoestingen in Rusland. En waarvan? Natuurlijk vanwege een zekere puinhoop die heerste op verschillende afdelingen, en vooral in de militaire industrie. Bovendien werd een negatieve rol gespeeld door het gebrek aan grondstoffen en de onderschatting van het potentieel van de vijand. Met name in 1940 was de productie van wapens in Duitsland lager dan in 1939 (als we de schacht meetellen, rekening houdend met munitie), en dit ondanks het feit dat de oorlog al aan de gang was en het Derde Rijk de controle overnam. grote gebieden met enorme reserves aan productiecapaciteit. Welnu, wat kunnen we zeggen over de organisatorische vaardigheden van Hitler? Niet te veel, zo flitste hij, op het gebied van de militaire industrie.
  De Führer verklaarde in een lange toespraak:
  - Op het gebied van het toezicht op de luchtvaart worden noodbevoegdheden verleend aan Sauer . Hij zal nauwlettend toezicht houden op de hoeveelheid geproduceerde apparatuur en, niet minder belangrijk, op de kwaliteit. Bovendien zijn veel van je vrienden Göring, ook al waren ze ooit goede azen, niet in staat leiding te geven aan werk. Niet elke goede soldaat is ook een uitstekende generaal, dus in plaats van de opgehangen Eric zal de technische sfeer worden geleid door een persoon uit professionele ondernemers die in staat is de luchtvaartstrijdkrachten te hervormen en opnieuw uit te rusten. Groot-Brittannië slaapt tenslotte niet; het vergroot zowel de kwantiteit als de kwaliteit van zijn strijdkrachten, en vooral van de luchtvaart. We moeten de vijand twee hoofden voor zijn, een tiental stappen, anders verliezen we de superioriteit ten opzichte van de vijand volledig. En daarom zijn kwaliteitsstappen nodig.
  Göring maakte schuchter bezwaar:
  - Mijn vrienden, bewezen mensen die hun gevechtseffectiviteit en professionaliteit hebben bewezen.
  De demonische dictator werd woedend:
  - Of misschien ben ik, naar jouw mening, vergeten wie de strijd om Groot-Brittannië heeft verloren? Of wie het vierjarenplan voor de ontwikkeling van de nationale economie niet heeft gehaald. Of wil jij ook geslagen worden, en zelfs in het openbaar. Dus houd je mond en wees stil totdat ze je doorboren!
  Göring ging zelfs angstig zitten. Helaas, met de Führer valt niet te spotten. Toen werd het geluid opnieuw gehoord en steeg een andere ME-262-straalvliegtuig de lucht in. De auto was enorm en had maar liefst twee motoren. De vleugels zijn licht geveegd, de jager zelf ziet er behoorlijk dreigend uit. De snelheidskenmerken zijn, voor 1941, over het algemeen behoorlijk en zelfs recordbrekend naar wereldnormen. Toegegeven, de machine zelf is nog niet volledig betrouwbaar en vereist foutopsporing. De fascistische dictator heeft echter al de kenmerken gegeven van nieuwe, meer geavanceerde jagers ... ME-262 weegt meer dan zes ton, wat een soort overbelasting is. Een straaljager moet klein, goedkoop en wendbaar zijn. In dit opzicht zou de ME-163 best goed kunnen zijn, maar zijn raketmotor is te geforceerd en werkt maar zes minuten (of beter gezegd, hij zal nog steeds werken!), Wat betekent dat het bereik slechts binnen een straal van honderd kilometer ligt . Als blitz-achtige bommenwerper of als dekkingsjager voor armada-aanvallen op Engeland is het natuurlijk niet goed.
  Maar de ME-262 kan een heleboel bommen vervoeren, dat wil zeggen evenveel als het Pe-2 Sovjet-frontvliegtuig. Dat wil zeggen, een uitstekende oplossing voor zowel gevechtsvluchten als voor ondersteunende troepen. Maar waarom zou je niet een ME-163 Comet-stijl jager maken, maar dan zonder raketmotor, maar met een turbostraalmotor? Ze probeerden de komeet te verbeteren en leken de vliegtijd op 15 minuten te hebben gebracht (dit is een bereik van maximaal 300 kilometer), wat over het algemeen acceptabel is voor de Battle of Britain. Je kunt Londen nog steeds vanuit Normandië bereiken... Hoewel niet alles zo voor de hand liggend is, moet je ook bombarderen en teruggaan, en een kwartier was niet in zo'n geforceerde modus. In de toekomst werden raket- en straaljagers gezien als een doodlopende weg in de luchtvaart. Maar het ontwerp van de "Comet" is erg interessant vanwege zijn kleine formaat en lichtheid, wat goedkoopheid en manoeuvreerbaarheid betekent.
  Daarnaast zijn er nog steeds veelbelovende jagers die over het algemeen 800 kilogram wegen, zulke zweefvliegtuigen dat ze kunnen worden gebruikt in luchtgevechten. Toegegeven, vanwege het korte bereik kunnen vluchten daarop alleen worden uitgevochten in defensieve veldslagen, of worden afgeleverd in Londen op ... Transports, en vervolgens weer worden aangesloten op de piloten. Hier moet je over nadenken. In de echte geschiedenis hadden de zweefvliegtuigen geen tijd om oorlog te voeren, en om de een of andere reden durfden de Sovjet-luchtvaartgeneraals dit idee niet in Korea uit te proberen. Over het algemeen is het niet triest, maar tijdens de Koreaanse oorlog was een Amerikaanse piloot de eerste die het verslag van overwinningen opende. De Yankees mogen dus niet onderschat worden.
  Nadat de vlucht was geëindigd, sprong een jong blond meisje uit de cockpit en rende op volle snelheid naar de Führer.
  De bezeten nazi nummer één strekte zijn hand naar haar uit voor een kus. Wat is het leuk als meisjes van je houden, en de Führer, zo lijkt het, wordt oprecht vereerd door alle Duitsers, of beter gezegd, door bijna iedereen, behalve enkele gevangenen uit concentratiekampen. De piloot zei enthousiast:
  - Het is gewoon een prachtig vliegtuig, het heeft zoveel snelheid en kracht. Laten we alle welpen verscheuren als een verwarmingskussen van een surrogaat!
  De Führer keurde de impuls van het meisje goed:
  - Natuurlijk zullen we het breken, maar ... Het debuggen van de machine moet in een sneller tempo worden uitgevoerd, en dit geldt vooral voor motoren. Hier zijn natuurlijk radicale maatregelen nodig om ze te verbeteren, maar als de leider-ontwerper helpt!
  Iedereen blafte in koor:
  - Glorie aan de grote Führer! Moge de Voorzienigheid ons helpen!
  Het volkslied van het Derde Rijk begon te spelen en een colonne jonge strijders van de Hitlerjugend trok verder . Jongens van veertien tot en met zeventien jaar gingen in een speciale formatie onder de trommel. En dan was er nog het meest interessante: tienermeisjes van de vrouwenbond van Duitsland marcheerden. Ze droegen korte rokjes en de naakte, blote voeten van de schoonheden trokken de aandacht van mannen. De meisjes probeerden hun benen hoger te tillen, maar trokken tegelijkertijd aan de teen en plaatsten voorzichtig de hiel. Een vermakelijk schouwspel van schoonheden met onberispelijke figuren ... Toegegeven, de gezichten waren anders, en sommige jonge fascistische vrouwen waren enigszins grof, bijna mannelijk, en zelfs zij verdraaiden ze. Vooral als ze hun wenkbrauwen naar elkaar toe trokken.
  Estheet Adolf merkte op:
  - Het is noodzakelijk dat jongens en meisjes massaal fysieke training krijgen. En ik weet dat er bij deze gelegenheid veel wordt gedaan, vooral in Jungvolk , maar wat nodig is, is inclusiviteit en de adoptie van Spartaanse methoden. Natuurlijk, naast het aanmoedigen van diefstal ... moeten onze jonge mannen en vrouwen opgroeien tot fatsoenlijke en tegelijkertijd meedogenloze mensen.
  De opperbevelhebber zweeg even. De generaals zwegen, waarschijnlijk bang om bezwaar te maken, maar wilden het voor de hand liggende niet bevestigen. De Führer vervolgde:
  -Oorlog is geen grap, maar meedogenloosheid jegens vijanden moet gecombineerd worden met wederzijdse hulp en een gevoel van broederschap jegens kameraden. Dit is wat we iedereen moeten bijbrengen ... De nieuwe superman is genadeloos tegenover anderen, maar in nog grotere mate moet hij genadeloos zijn tegenover zichzelf. Want de minderwaardigheid moet eerst in je ziel worden uitgeroeid, en dan zal het zwakke, menselijke lichaam opstaan!
  Nog een pauze ... De generaals en ontwerpers beseften het plotseling en begonnen krachtig te applaudisseren. De Führer leek tevreden:
  - Het is al beter, maar nu zou ik graag een imitatie van luchtgevechten willen zien. Zo'n formidabele en allesvernietigende...
  Heinkel vroeg verlegen:
  - Met scherpe munitie of granaten, mijn Führer?
  Nazi-nummer één knikte.
  - Natuurlijk met gevechten. Daarnaast zou ik graag de werking van het uitwerpapparaat willen overwegen. Je werkt er tenslotte aan... - De Führer schudde zijn vuisten. - Wanneer het eindelijk klaar zal zijn en in massaproductie zal worden genomen. Een ervaren piloot is tenslotte een ervaren piloot die beschermd moet worden voor toekomstige gevechten!
  De Führer-terminator besloot niettemin de ontwerpers een moderner schema van het uitwerpapparaat te laten zien. Dit systeem moet minder omslachtig, eenvoudiger en lichter zijn. Dat de goedkope en al beheerste door de Duitse industrie squib heel geschikt is voor dit doel.
  Ik moest het diagram onderweg tekenen, maar Hitler was een heel goede kunstenaar, en hij tekende duidelijk en snel, de lijnen van de diagrammen en de bochten waren gelijkmatig en duidelijk, zonder linialen en kompassen. De terminator-popadanetten vonden het natuurlijk vreemd dat de Duitsers, die over het algemeen zo'n sterke en tot op zekere hoogte geavanceerde ideologie hadden als het nationaal-socialisme en een totalitair systeem, de oorlog naar de Russen lekten. Misschien komt dit door het feit dat de Russische soldaten sterker en duurzamer waren dan de Duitse en sneller leerden vechten.
  Als je in het algemeen naar het verloop van de oorlog als geheel kijkt, ja, dan leerden de Russen, of beter gezegd het Sovjetleger, vechten, en de Duitsers vergaten als het ware hoe ... Hun bevel nam beslissingen op het niveau van eerste-klassers, en misschien nog lager als de eerste-klasser ervaring heeft met het uitvoeren van militaire operaties in real-time strategieën. En dat kinderen van zes jaar soms al zo behendig virtuele legers leiden, dan is het voor hen en Zhukov en Mainstein geen zonde om te leren. Sommige onderzoekers beschouwen zowel Zhukov als Mainstein echter middelmatig. Er zijn ook tegenstrijdigheden met betrekking tot het aantal in beslag genomen uitrusting, met name Frans. Hitlers geheugen (een goed geheugen, vooral toen hij nog gezond was!), suggereerde dat er 3600 buitgemaakte tanks op de Fransen waren, een zeer indrukwekkend aantal ... Sommige modellen, zoals de SiS -35, waren superieur aan de T- 34 in hun pantser, maar alleen in frontale bepantsering . Deze tank kan dus ook in Franse fabrieken geproduceerd worden, behalve door het wapen van 47 millimeter te vervangen door een loop van 75 millimeter . Eigenlijk is dit misschien niet genoeg. Groot-Brittannië en de Verenigde Staten in het algemeen hebben altijd de meeste waarde gehecht aan bepantsering in hun tanks. Hier had de veertig ton wegende Churchill bijvoorbeeld een reservering van 152 - millimeter versus 120 - voor de zware tank IS-2.
  De Führer zei nog iets tegen de ontwerpers:
  - We hebben voldoende windtunnels, dus zoek naar een optimaal model van het vliegtuig en creëer gestroomlijnde vormen, zonder het aan dure tests te onderwerpen, waar ook onze beste azen ten onder gaan. Een vliegtuigmodel met vliegende vleugels is bijvoorbeeld zeer effectief, vooral als de dikte en de hellingshoek kunnen worden gewijzigd. Ik heb je de tekening al gegeven, dus de staartloze zou klaar moeten zijn. De geschatte snelheid zal zelfs met de Yumo- motor oplopen tot 1100 kilometer per uur. Dus ga je gang, maar ga niet!
  Daarna volgde een lunch in de open lucht, waarbij de dienstmeisjes tafels en stoelen klaarmaakten. Mooi... Maar wat voor hervormingen moeten er in het nationaal-socialisme worden doorgevoerd? Zoals het minimaliseren van het aantal vijanden en het maken van vrienden. Verheerlijk hier bijvoorbeeld niet op elk moment het Duitse ras en stop misschien zelfs met het verdelen van mensen in klassen. Formeel is de verdeling van naties in inferieur en Arisch echter nog niet gelegaliseerd. Dit vereenvoudigt de zaken.
  Een mooi meisje uit de bedienden ging bij de Führer zitten en legde zijn hand op haar blote knie. koerde:
  - Denk je ergens aan, mijn Führer?
  De nazi-dictator en tegelijkertijd een virtuele speler startten. Hij merkte dat hij zijn groentesoep en fruitsalade nog niet op had. De Führer kuste het meisje op de lippen, voelde haar jeugdige, zoete geur, en verklaarde:
  - Jij rijdt met mij mee in de auto. En jullie gaan allemaal aan het werk, de tijd om te eten is voorbij.
  En opnieuw begonnen de versnellingen van de staat, maar niet helemaal, het goed geoliede mechanisme te draaien. Op de terugweg bedreef de Führer de liefde met de schoonheid en vroeg zich zelfs af waar hij zoveel energie en kracht vandaan haalde. Ze zeiden tenslotte dat de Führer impotent was en, in het algemeen, naar verluidt gehandicapt was, syfilis had (leugen) en gecastreerd was (meestal fictie!).
  Niet alles verloopt echter al op 22 juni 1944 soepel, de oorlog met de USSR duurt al drie jaar. Maar de overwinning is niet zichtbaar en Saratov houdt nog steeds stand. Stalin gaf opdracht deze stad koste wat het kost te verdedigen.
  Ondanks alle verliezen is de productie van militair materieel vrij hoog. De nieuwe IS-2-tanks bleken behoorlijk effectief te zijn. Zelfs zonder individuele Duitse voertuigen in het voorhoofd te doorbreken , zetten ze ze vanaf een vrij lange afstand buiten werking.
  De nazi's hadden het dus behoorlijk moeilijk. Maar ze hadden een groot voordeel. Straalvliegtuig ME-262 heeft al veel in de lucht gevochten. En hij is een serieuze tegenstander.
  TA-152 bleek echter over het algemeen een prachtig wapentype te zijn.
  Stalin hield ondertussen ook een verbindingsbijeenkomst op de derde verjaardag van het begin van de oorlog en begon de militaire leiders te vragen waar zij over dachten en hoe ze de situatie aan de fronten konden verbeteren.
  Zhukov stelde de leider voor:
  - Als we onszelf alleen maar verdedigen en bedreigingen bestrijden, zullen we ongetwijfeld verliezen. We moeten vooruit!
  Stalin knikte krachtig.
  - Mee eens zijn! Maar waar!
  Maarschalk Zhukov stelde voor:
  - Totdat Leningrad zich overgaf, zou het moeten worden vrijgelaten!
  Maarschalk Vasilevski was het ermee eens:
  - Ja, ik denk dat dit de beste optie is!
  Stalin haalde zijn schouders op en zei:
  - Als we Tichvin opnieuw raken, zullen ze daar op ons wachten en zullen we vastlopen of in de val lopen!
  Maarschalk Zhukov knikte instemmend:
  - Dat klopt kameraad Stalin! Maar ik stel voor dat de Finse troepen in Petrozavodsk worden getroffen. Ze zijn niet zo sterk en we kunnen de vijand verrassen!
  Stalin antwoordde glimlachend:
  - Logisch gezien kameraad Zhukov. Ga dus verder naar Petrozavodsk. En breng ons de overwinning!
  Na deze woorden kwamen verschillende meisjes in korte witte rokjes en blote voeten binnen. Ze brachten flessen rode wijn en glazen sandwiches en zwarte kaviaar mee. Stalin nam zo'n broodje, spoelde het weg en zei:
  - Laten we dus drinken om ervoor te zorgen dat onze mogelijkheden altijd samenvallen met onze behoeften.
  Voznesenski merkte op:
  - De kwaliteit van het pantser van onze tanks is vrij laag. En ik stel voor om de IS-2 en T-34-85 lichter, sneller en beter manoeuvreerbaar te maken door het pantser te verminderen. Dit levert ons een besparing op aan metaal op en maakt deze machines praktischer.
  Stalin haalde zijn schouders op en zei:
  - Misschien ... Maar ik ben geen voorstander van het maken van tanks uit multiplex!
  Voznesenski merkte met een serieuze blik op:
  - Maar misschien is het een goed idee om sommige tanks bijna volledig van hout te maken. Hoe het er in de praktijk uit komt te zien, kun je hier bekijken!
  Zhukov knikte instemmend en barstte in een toespraak uit:
  - Vierendertig exemplaren kunnen lichter worden gemaakt, ze zijn nog steeds te kwetsbaar en een toename in snelheid en manoeuvreerbaarheid zou hun overlevingskansen kunnen vergroten. Daarnaast is de versnellingsbak beter geworden en dit compenseert de afname van de ergonomie door de gewichtstoename. Maar de lage kwaliteit van staal verandert 90 millimeter in niets tegen krachtige Duitse kanonnen. Bovendien verwijderen de Duitsers de eenvoudige "Panther" en T-4 uit productie, en in het Derde Rijk zal, naast verkenningstanks, alleen de "Panther"-2 met een 88 mm kanon serieel worden. Maar onze tanks kunnen er niet vanaf een grote afstand tegen vechten. En nog meer: hun snelheid moet worden verhoogd!
  Stalin knikte.
  - Laat een deel van de T-34-85 en IS-2 vrij met alleen kogelvrije bescherming, en controleer en volg vervolgens hoe dit hun gevechtseffectiviteit zal beïnvloeden. En het werk aan de SU-100 moet worden versneld. Misschien zullen we vierendertig en IS-2 verlaten ten gunste van uitsluitend dit gemotoriseerde kanon.
  Maarschalk Vasilevski merkte op:
  - Het is een interessant idee. Maar de SU-100 kan vijanden aan boord alleen raken door volledig te draaien ...
  Stalin gromde:
  - Maak hem korter zodat hij sneller kan gooien en draaien... En het liefst een lager silhouet. Maar we hebben dit gemotoriseerde kanon net als lucht nodig!
  Zhukov vroeg:
  - Uwe excellentie.... Saratov houdt nog steeds stand, maar zal binnenkort vallen. Het zou nodig zijn een plan te ontwikkelen voor de evacuatie uit Kuibyshev van wat uit Moskou was meegenomen. Wat denk jij persoonlijk?
  Stalin antwoordde scherp:
  - In Sverdlovsk zul je blijkbaar moeten evacueren. Maar het is nog steeds mogelijk om in Moskou te werken. We hebben hier een hele ondergrondse stad. Wij zijn serieus in staat om dit vast te houden.
  Vasilevski gromde:
  - Moskou moet koste wat kost behouden blijven, net als Saratov!
  Stalin beval:
  - Voer een tegenaanval uit op de Duitsers in de kloof tussen de Don en de Wolga. We moeten de krachten omleiden. Saratov moet koste wat het kost vastgehouden worden, tot de laatste druppel bloed. Gebruik alle middelen, zelfs kamikaze.
  Zhukov bevestigde:
  - Het zij zo, geweldig!
  Stalin wendde zich tot Jakovlev:
  - Nou, ontwerper, enig idee?
  De plaatsvervangend commissaris antwoordde met een zucht:
  - Het zou nodig zijn om een straalluchtvaart te creëren, maar dit is nog niet realistisch. En de Yak-3 vereist duraluminium van hoge kwaliteit, wat wij niet hebben!
  Stalin knikte.
  - Ik weet! De Yak-9 zou in onze dienst moeten zijn. En het moet zoveel mogelijk worden vrijgegeven! En verhoog de productie van jagers.
  Jakovlev merkte op:
  - De Duitse TA-152 is tegelijkertijd een aanvalsvliegtuig, een frontlijnbommenwerper en een gevechtsvliegtuig. Het zou mooi zijn als we zo"n multifunctionele machine zouden kunnen maken!
  Stalin steunde de ontwerper:
  - Dit is een goed idee kameraad Yakovlev! LAGG-7 kan bijvoorbeeld, mits enigszins verbeterd, worden omgebouwd tot een combinatie van zowel een aanvalsvliegtuig als een frontliniejager!
  Yakovlev bevestigde onmiddellijk:
  - Kameraad Stalin is mogelijk... Maar het kost tijd. Ja, en het vliegtuig kan duur zijn.
  De opperbevelhebber sloeg boos met zijn vuist op tafel en gromde:
  - Maak het goedkoper! En hoeveel kun je in het algemeen over dit onderwerp speculeren? We hebben een universeel vliegtuig nodig om alleen dit vliegtuig te kunnen produceren. En dat zou de uitweg kunnen zijn.
  Jakovlev merkte op:
  - IL-2 is vrij eenvoudig te vervaardigen en het schema is uitgewerkt. Zolang je het maar niet afdoet. Het is een redelijk vasthoudend vliegtuig, al zijn de vliegeigenschappen momenteel verouderd. Maar er is geen kwaad zonder goed. We zijn goed in het bombarderen van vijandelijke voertuigen.
  Zhdanov merkte boos op:
  - Onze luchtvaart moet op zijn minst de sterkste zijn!
  Jakovlev knikte.
  -Moeten! Maar tot nu toe zijn onze piloten de beste ter wereld: Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova!
  Stalin knikte instemmend.
  - Deze meisjes hebben geen gelijke en voor de volgende vijfentwintig neergehaalde vijandelijke vliegtuigen wijs ik ze nog een ster toe van de held van de USSR!
  Zhukov stelde enthousiast voor:
  - Hiervoor moet je drinken!
  Beria zong met vreugde:
  - Wij, die alles onthouden, zullen door de geschiedenis worden beoordeeld,
  De beurt aan haar hof zal komen...
  Van een ploeg tot atoomwapens,
  Hij leidde het land vol vertrouwen vooruit!
  Terwijl de leden van de Militaire Raad overlegden, vochten de meisjes.
  En met behulp van blote tenen slaan ze de nazi's neer en voeren ze prestaties uit, deze blote voeten schoonheden.
  En ze zingen:
  Wij geloven dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg die het communisme verlicht!
  . HOOFDSTUK #10
  Eind juni sneden de Duitsers Saratov af en op 1 juli 1944 gebruikten ze voor het eerst de formidabele Sturmmaus . Dit voertuig, uitgerust met een raketwerper van 650 millimeter, lanceerde dodelijke raketten die hele wijken uit elkaar splijten.
  De meisjes die deze machine bestuurden, droegen alleen slipjes en gaven geschenken vrij van een uiterst destructieve dood.
  De meisjesslipjes met blote benen waren rood, zwart en wit. En ze brachten moorddadige gaven van de dood.
  Faina, die hen het bevel voerde, schudde de scharlakenrode tepels van haar borsten en zong:
  - Glorie aan het tijdperk van de ridders van het kruis!
  We zullen het einde van het universum bereiken!
  En de krijgers gilden en sprongen.
  Een van hen, Margaret, merkte op:
  - Almachtige God is met ons!
  Faina was het hiermee eens:
  - Natuurlijk! En het Derde Rijk zal zeker winnen!
  Het meisje stampte met haar blote voet en zong:
  -Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk! Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk!
  Dus schoten en stampten en galoppeerden de krijgers met hun blote voeten. Strijders van de hoogste klasse.
  Irma levert hier via een automatische aandrijving ook een projectiel af en brult:
  - Er wacht ons een grote overwinning!
  De meisjes behoren natuurlijk tot degenen die nooit zullen opgeven. En zij verpletteren de Sovjetposities met enorm enthousiasme.
  Albina en Alvina staan zoals altijd bovenaan en laten hun agressieve toeters en bellen zien. Het zijn meiden, zeg maar: super!
  Albina, die met haar blote tenen een Sovjet-auto omver rijdt, zegt:
  - Ik heb een supermeisje!
  Alvina, die met haar blote hiel een ander doelwit neerhaalt, springt op en roept spelend met haar buikspieren uit:
  - Ik ben zo'n krijger dat ik alles strak heb gedood!
  Zo gingen de krijgers uit elkaar.
  Gerda besloot samen met Charlotte nog een Duitse nieuwigheid te testen.
  Tot nu toe kunnen alleen de E-25 gemotoriseerde kanonnen in een vrij groot aantal verschijnen - het is vrij eenvoudig te vervaardigen en goedkoop. Hoewel dit model een van de eerste is. Hier liggen twee meisjes in bikini's. De auto staat nog geen anderhalve meter lager en is hierdoor zo goed beschermd en bewapend met een relatief laag gewicht.
  Twee meisjes Charlotte en Gerda schoten liggend op de Sovjetkanonnen. Voor hen reden afgebrokkelde auto's, radiografisch bestuurd, mijnenvelden aan het opruimen.
  Rode Charlotte vuurde haar kanon af. Ze overweldigde het Sovjetgeweer en schudde haar borst, nauwelijks bedekt door een dunne strook stof. En ze koerde:
  - Hondsdolle vuurhyperplasma!
  En dan zal Gerda haar ook een klap geven, met haar blote tenen. En piept:
  - Ik ben een heel cool meisje en niet slecht ...
  Zelfrijdend kanon beweegt zichzelf. En stopt af en toe. Haar frontale pantsering is sterk hellend en dit geeft goede bescherming. Bij Sovjetkanonnen zijn granaten gevoelig voor afketsen. En niets bedreigt zo'n gemotoriseerd pistool in het voorhoofd. Hier kunnen ze nog door het bord breken. Maar de meisjes hebben geen haast. Een effectief gemotoriseerd kanon in termen van pantserdoordringend overtreft de SU-100, die nog in ontwikkeling is, en is ook beter beschermd, mobieler en tegelijkertijd lichter.
  En het Rode Leger heeft weinig drogers, meer precies, het bevindt zich nog maar in de ontwerpfase. Kortom, de T-34-85-tank, die niet krachtig genoeg is met een pistool, en het pantser is nogal zwak. En het Duitse gemotoriseerde kanon E-25 is trouwens lichter, veel sterker dan zijn pantser en kanon.
  De meisjes zijn aan het vechten... Heel mooi en jong. En hun gemotoriseerde kanonnen bombarderen en gooien ...
  Juli is heet en de lichamen van de meisjes in de gloeiend hete auto glimmen van het zweet. Ze kunnen niet opgeven en zich terugtrekken.
  Gerda merkt op:
  - De goden van de Wehrmacht zijn blijkbaar sterk,
  Maar ze helpen de zwakken niet...
  Als Adolfs zaak waar is...
  Creëer een wereldmacht!
  Charlotte zong enthousiast:
  - Ja, magie heeft een "Panter" en een "Tijger" nodig,
  Vergiet meer bloed om alle lot te weerstaan...
  En er zijn geen twijfels en waanzinnige spelletjes nodig,
  Laat het hele ras op aarde op zijn knieën vallen!
  Maar dit zijn Duitse meisjes, en aan de andere kant vechten Sovjetmeisjes.
  Het gevecht zal dus het ernstigst zijn. Natasha en Anyuta schieten met een krachtig scheepskanon en piepen:
  - Er zal onze vlag boven Berlijn hangen!
  En lieten hun witte, parelwitte tanden zien. En houd de meisjes niet tegen met mijnen.
  Twee granaten raakten het frontale pantser van het bovenste deel van de romp ... Ze ketsten af. Nee, de IS-2 is een serieuze auto en het is niet zo eenvoudig om hem mee te nemen.
  Maar de IS-1, die zich naar de rechterhand van de meisjes beweegt, lijkt een treffer van een hogedrukkanon te hebben gekregen en is tot stilstand gekomen. Beschadigde de knappe man.
  Alenka speelt met haar buikspieren en zingt:
  - Alles wat onmogelijk is, is mogelijk in onze wereld, Newton ontdekte dat twee keer twee vier is!
  De gevechten gaan nog steeds onverminderd door. Het Sovjetkanon treft de Duitsers. Grote Marusya steekt schelpen in het staartstuk. Dat is het leven en het lot van meisjes. En ze zingen:
  Niemand zal ons tegenhouden, niemand zal ons verslaan! Russische wolven verpletteren de vijand, Russische wolven groeten de helden!
  Augustinus krabbelt van machinegeweren en zegt:
  - Heilige oorlog! Daar zal onze overwinning zijn! Vlag van Rusland naar voren, glorie aan de gevallen helden!
  En opnieuw rommelt het dodelijke kanon, en het klinkt:
  Niemand zal ons tegenhouden, niemand zal ons verslaan! Russische wolven verpletteren de vijand, je weet dat ze een coole hand hebben!
  Maria, dit meisje met gouden haar, stuurt de tank en piept:
  - Laten we de fascisten verpletteren!
  De Duitsers hebben het zwaar, ook in de lucht zijn gevechten in volle gang. Maar tot nu toe is de Yak-9 qua snelheid en bewapening te veel inferieur aan de Duitse merken. Voor een dichter is de strijd ongelijk.
  Marseille, deze geweldige toppiloot heeft tijdens de oorlogsjaren een goede carrière gemaakt. Meer als geweldig en fantastisch. Na het bereiken van honderdvijftig vliegtuigen ontvingen ze het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladzwaarden en diamanten. Toen hij vierhonderd neergehaalde vliegtuigen bereikte, ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Voor vijfhonderd vliegtuigen ontving hij de Orde van de Duitse Adelaar met diamanten, en na zevenhonderdvijftig het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En nadat hij duizend vliegtuigen had bereikt, ontving hij het Grootkruis van het Ridderkruis.
  De unieke piloot wist vele luchtoverwinningen te behalen. En hij leefde nog. Marseille werd onlangs gepromoveerd tot de rang van generaal. Maar hij vloog nog steeds als een gewone piloot.
  Zoals ze zeggen: het brandt niet in vuur en zinkt niet in water. Tijdens de vele oorlogsjaren verwierf Marseille het instinct van een jager. Hij werd een superlegendarische piloot en erg populair.
  . Maar hij had ook een sterke concurrent: Agava en Albina en Alvina, die elk ook het aantal van duizend neergestorte auto's overtroffen. En Agave haalde Marseille heel snel in. Maar ze is nog erg jong en heeft nog geen enkele vechter verloren.
  Het meisje trapte met haar blote, gebeitelde benen op de pedalen en vuurde een salvo luchtgeweren af. En hier zijn vier Sovjet IL-2-voertuigen neergeschoten.
  Agave giechelt en zegt:
  Tot op zekere hoogte zijn we allemaal bitches! Maar ik heb stalen zenuwen!
  En opnieuw draait het meisje zich om. Het schiet zeven Sovjetvliegtuigen in één keer neer - zes PE-2's en één TU-3, en piept:
  - Over het algemeen geldt: als het niet super is, dan hyper !
  Agave is natuurlijk een bitch. Piloot van Lucifer. Zeer mooi honingblond.
  Hier geeft hij nog een uitbarsting en schiet acht Sovjet Yak-9-vliegtuigen tegelijk neer en piept:
  - Ik ben het meest creatief en reactief!
  Het meisje is echt niet dom. Alles kan, en alles kan. Noem haar niet privé.
  En de benen zijn zo gebruind, zo sierlijk ...
  Maar Mirabela vecht tegen haar... Lange tijd was Pokryshkin de beste Sovjet-aas . Hij verzamelde vijf gouden sterren van de held van de USSR en schoot honderdzevenentwintig vliegtuigen neer. Maar toen stierf hij. Toen kon niemand zijn record verbeteren. Naast Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova. En pas onlangs overtrof Mirabela ook de Yak-9 T op een gescheurde, overtrof Kozhedub . En nadat ze meer dan honderdtachtig vliegtuigen had neergeschoten, werd ze een zevenvoudige held van de USSR.
  Dit is het terminatormeisje! Zoals ze een galopperend paard tegenhoudt en een brandende hut binnengaat.
  En nog harder.
  Mirabela had een moeilijk lot. Ik kwam terecht in een kinderarbeidskolonie. Op blote voeten en gekleed in een grijs gewaad hakte ze hout en zaagde ze stammen. Ze was zo sterk en gezond. Bij strenge vorst liep ze op blote voeten en in een gevangenispyjama. En minstens één keer niesde.
  Natuurlijk werd een dergelijk fenomeen ook aan de fronten opgemerkt. Mirabela vocht lange tijd in de infanterie en werd toen piloot. Mirabela ontving haar eerste vuurdoop in de strijd bij Moskou, waar ze onmiddellijk na de kolonie naartoe ging. En daar toonde hij zich cool.
  Ze vocht op blote voeten en bijna naakt in de bittere kou, die de Wehrmacht letterlijk verlamde. Zo'n verdomd en onoverwinnelijk meisje was dat. En daar is ze enorm in geslaagd.
  Mirabela geloofde in de aanstaande overwinning van de USSR. Maar de tijd verstrijkt. Er vallen steeds meer slachtoffers, maar de overwinning komt niet. En het wordt echt griezelig .
  Mirabela droomt van overwinningen en prestaties. Ze heeft zeven sterren van de USSR - dit is meer dan wie dan ook! En verdomd, ze verdient haar onderscheidingen! En zal het wapenkruis dragen en verder. Zelfs als Stalin later wordt vermoord, leeft zijn zaak voort!
  Het meisje komt binnen en bevriest ... Ze gooit de nieuwste Duitse XE-162 omver en piept:
  - Kunstvliegen! En een verdomd nieuwe bemanning!
  Echt, ze is een geweldige meid. Een echte cobra is ook tot veel in staat.
  Mirabela is een nieuwe ster....
  De gevechten duren enkele dagen, totdat een nieuwe week aanbreekt en op 8 juli 1944 ... De Sovjet IS-2 kreeg schade aan de rollen en rupsbanden - hij wordt gerepareerd. Ja, zo'n wrede en meedogenloze oorlog. En hoe lang zal het duren?
  En nu omzeilde Gerda Kniesel en Wittmann wat betreft het aantal vernietigde tanks.
  Hoe kunnen ze het vermijden? Ze vechten op blote voeten en in bikini. De meisjes pauzeerden opnieuw en kwelden de Sovjetkinderen opnieuw. En nu naderden ze het aantal van 300 vernietigde tanks. En ze konden rekenen op een ongekende beloning: de ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Hier zijn de meisjes!
  Gerda schiet op de Sovjet-auto. Scheurt van de toren en piept:
  - Ik ben een verdomd ding!
  En schiet weer. Dringt door tot T-34-85. En piept:
  - Moederland Duitsland!
  Het meisje verstijft. En ze is erg actief ... Ja, ze heeft zo'n strategische inslag. Het is al midden juli 1944... De oorlog gaat maar door... Ik wil niet stoppen. Het Rode Leger probeert op verschillende plaatsen op te rukken. Maar wel voorzichtig, want er zijn nog maar weinig menselijke hulpbronnen over.
  En Rusland bloedt.
  Feuer bijvoorbeeld . De jongste ontvanger van de Orde van het IJzeren Kruis, eerste klasse. En toen werd hij de jongste die werd toegekend voor de gevangenneming van een Sovjet-generaal met de Orde van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis.
  Ja, dit is eigenlijk best wel cool.
  En de jongens tonen zich ontzettend cool.
  Hans Feuer is een wanhopige vechter. De jongen vecht als een reus, bij koud en warm weer, in zomer en winter, en draagt alleen korte broeken.
  Met blote tenen gooit het kind granaten en werd legendarisch.
  Dit is echt heel gaaf!
  Hans werd eeuwenlang beroemd! Zelfs als antiheld!
  En over het algemeen is hier zo'n ongelooflijke en gespannen oorlog gaande ... Elke AI vervaagt.
  Agave is terug in de lucht en schiet Sovjet-auto's neer. Ze is een jager en roofdier. Het treft de vijand.
  De auto's die ze raakte vallen. En dan vuurt het meisje op de grondtroepen. Schakelt de IS-2 uit. En hij wil:
  - Ik ben de beste! Ik ben het meisje dat vijanden doodt!
  En opnieuw wordt het overgebracht naar luchtdoelen. Dit is een tankvernietiger en alle machines die vliegen en schieten.
  Maar hier is een kleine E-5-tank. Machine met een gewicht van zeven ton. Gevechtstests doorstaan. En knaagt en knaagt aan de vijand.
  En het is tijd om te zingen - niemand zal ons tegenhouden, en niemand zal winnen!
  E-5 snelt naar zichzelf toe en schiet onderweg. En stop zo'n tank niet. En de granaten ketsen af.
  En in de machine zit een tienjarige jongen, Friedrich, en piept:
  - En ik zal een echte supervechter zijn!
  En nogmaals, hoe hij schoot ... En hij raakt het midden van de toren. En zijn dodelijke kracht, hoewel van klein kaliber, is kolossaal.
  En in de lucht vecht Helga. Een meisje op blote voeten in bikini draait de rekeningen. En verheugt zich over zijn fantastische successen.
  Met zijn blote tenen wijst hij naar de Sovjet-auto en steekt deze specifiek in brand, en laat een hele gevechtsuitrusting met granaten ontploffen.
  Dit is cool en gek.
  En Agave komt vooruit... En vecht ook.
  Het is al augustus 1944... Het Rode Leger kon nergens succes boeken. Maar de Duitsers kunnen ook geen noemenswaardige vooruitgang boeken. Formidabele ondergrondse tanks gaan de strijd aan. Maar ze zijn puur tactisch.
  De meisjes snelden ondergronds, vernietigden een batterij Sovjetkanonnen en keerden terug.
  Tegelijkertijd werden een paar pioniers gevangengenomen. De meisjes kleedden de gevangengenomen jongens uit en begonnen hen te martelen. Ze sloegen de pioniers met draad en roosterden vervolgens hun blote hielen met vuur. Toen begonnen ze mijn tenen te breken met een hete tang. De jongens huilden van wilde pijn. Uiteindelijk verbrandden de meisjes sterren op hun borst met een heet strijkijzer en verpletterden ze hun mannelijke perfecties met hun laarzen. Het laatste ding maakte een einde aan de pioniers en ze stortten in van een pijnlijke schok.
  Kortom, de meiden hebben topprestaties laten zien. Maar opnieuw bereikten de Duitsers niets belangrijks.
  Krachtige gemotoriseerde kanonnen: " Sturmmaus ", afgevuurd op Sovjetposities. Ze voerden veel vernietiging en vernietiging uit. Maar een Sovjet-aanvalsvliegtuig schakelde een van de voertuigen uit en de moffen keerden terug.
  Saratov hield het in augustus 1944 nog steeds vol. Het is waar dat de Duitsers de stad Uralsk in Kazachstan konden veroveren en richting Orenburg trokken.
  Ook hier zijn Albina en Alvina in de lucht, maar dan één keer op een experimentele vliegende schotel. Ze wijzen met behulp van blote tenen, drukken op de knoppen van de joystick en doen dit uiterst behendig.
  Meisjes demonstreren natuurlijk de hoogste kunstvluchten. Hier haalden ze hun diskette eruit en een tiental Sovjet-vliegmachines werden neergeschoten.
  Albina piept:
  - Woedend bouwteam! Er zal een sterrenval zijn!
  En draait zijn auto weer rond. En de meisjes verpletteren het Rode Leger. Bovendien zijn grote...
  Alvina gooit ook een tiental Sovjetvliegtuigen neer en piept:
  - Gekke meiden, en helemaal geen maagden!
  Juist wat dat laatste betreft. Hun echtpaar maakte een wandeling met de mannen. En wat kwam er gewoon niet op. Meisjes hielden van mannen - het is leuk voor hen! En vooral als je met de tong werkt.
  Een meisje van de hoogste rang... Ze martelden de pionier... Eerst kleedden ze hem uit en goten een paar emmers water door zijn keel. Toen brachten ze een heet strijkijzer naar de gezwollen buik. En hoe ze verbrandden! De pionier schreeuwde het uit van wilde pijn... Er was een brandende geur.
  Alvina sloeg hem met een hete draad in de zijkant. En hoe hij wil lachen... Het is heel grappig.
  Toen zong ze:
  - Ik ben het beu om de achterkant te eggen - Ik wil mijn geluk plagen!
  En wat zal hij lachen! En hij zal zijn parelwitte tanden ontbloten! Dit meisje houdt van moorden, wat een meisje!
  En de benen van het meisje zijn allemaal kaal en sierlijk. Ze houdt ervan om op blote voeten over kolen te lopen. En om de gevangengenomen pioniers te verdrijven. Ze piepen zo veel als hun hielen gebakken zijn. Zelfs Alvina is erg grappig. En Albina is eerlijk gezegd ook een meisje - super! Hoe de vijand met een elleboog naar de kin te bewegen. En piep:
  - Ik ben een meisje van de hoogste klasse!
  En ontblootte zijn parelwitte tanden. Die schitteren alsof ze geslagen zijn. De krijger is geweldig! Het kan iets zijn dat niet in een sprookje kan worden gezegd, en ook niet met een pen kan worden beschreven!
  Beide krijgers Sovjet-Yaks, Laggi , Pionnen en Ily vallen in de lucht. Schoonheden zijn actief. Er bestaat bij hen niet de minste twijfel. En zo'n wilde en hectische schoonheid.
  De vrouwelijke krijgers besturen de joystick met hun blote tenen en vallen Russische auto's aan. Terwijl ze verpletteren , zullen ze de vechters verpletteren, als een knuppel op kristal. De meisjes zijn meedogenloos en genadeloos. Ze hebben de kracht van woede en de vlam van passie. En het vertrouwen om te winnen. Ook al is de oorlog pas voor het vierde jaar met de USSR aan de gang . Maar hij wil niet eindigen. Albina en Alvina bevinden zich op het hoogtepunt van hun populariteit. En ze willen zich geen moment terugtrekken of stoppen. En ze gaan naar zichzelf toe en rammen de vijand.
  Albina, die Sovjetvliegtuigen neerhaalt, roept:
  - Ik ben het huilen van het meisje beu, ik verdrink liever de bastschoenen!
  En hoe hij grijnst en schittert met pareltanden. En nu wil ze een man. Ze houdt ervan mannen te verkrachten. Dit is voor haar heel prettig. Hier zal hij nemen en verkrachten.
  Albina brult:
  Seksmeisje is seks
  Voor een grote zangvooruitgang!
  En de krijger zal in lachen uitbarsten... En laten we al onze vijanden opnieuw doden. Ze heeft veel energie. En volledige spierkracht.
  En Alvina zal brullen:
  - Laten we de vijand aan stukken slaan!
  En de krijger zal actief gaan lachen! En ik stelde me voor hoe haar jongens aan het handtasten waren. Maar laten we zeggen dat het leuk is.
  September staat alweer voor de deur... De zon schijnt steeds minder. Op de eerste dag van de herfst rennen Russische jongens op blote voeten door de sneeuw die zojuist is gevallen in de noordelijke regio's van Rusland. Ze lachen om zichzelf, grijnzen om zichzelf en laten hun vijgen aan de Duitsers zien.
  Pioniers met rode stropdassen, met korte kapsels, sommige zelfs tot nul. Ze rennen springend. Hun blote voeten zijn bijna nooit koud. Erg onbeleefd. De meiden rennen ook, ook zonder schoenen. Van roze glinsteren ronde hakken in de zon. Geweldige Sovjet-meisjes. Slank, atletisch, gewend kleine dingen te doen.
  En iedereen grijnst en grijnst naar zijn tanden ... De eerste herfstdag is een echte vreugde en dorst naar licht en creatie!
  En in de lucht een luchtgevecht. Mirabela, dit is de eerste Sovjetpiloot die een ander Duits vliegtuig neerschiet. En zoals altijd in één bikinimeisje. Voor altijd jong en nooit vervagend. Dat is de kracht van haar ziel.
  Mirabela houdt er echter ook van om door mannen aangeraakt te worden. Dit vindt ze erg leuk. Daarom is ze piloot ... Als het naakte, gespierde lichaam van een meisje door mannenhanden wordt gerimpeld, is dit een waar genot. En heel leuk!
  Mirabela slaat nog een nazi-auto neer en sist:
  - Ik ben een gepantserde teef!
  Het meisje slaat zelfs met haar blote, ronde hakken tegen het bedieningspaneel. Ze is prachtig. En onnavolgbaar.
  Mirabella is verdraaid. En Agave vliegt naar haar toe. Hier ontmoetten eindelijk twee bijna de meest productieve vrouwelijke krijgerpiloten elkaar. Ze schieten van achteren op elkaar. Ze proberen het van een afstandje te pakken. Maar het werkt niet zo goed. Beide schoonheden vliegen van de vuurlinie. En ze ontbloten agressief hun tanden. Nou ja, vrouwen zijn bitches. Ze kijken elkaar strak in de ogen. Om precies te zijn: kop tegen kop en opnieuw schieten. De Duitse ME-262 X is nog steeds beter bewapend dan de Yak-9 T, en het Sovjetvoertuig werd neergeschoten ...
  Maar Mirabela slaagt erin het vliegtuig uit te werpen en verliest het vliegtuig voor de eerste keer in haar vliegcarrière. Het meest smerige is dat ze in vijandelijk gebied terecht is gekomen. En dat is slecht. Ja, dat zijn de unieke wendingen van het lot. En op 1 september 1944, alweer het vijfde jaar van de Tweede Wereldoorlog, verandert de wereld, maar de heerschappij van de Führer in het alternatieve historische spel blijft bestaan.
  Saratov wordt uiteindelijk verlaten door de Sovjet-troepen en het Wehrmacht-leger nadert Kuibyshev.
  Ook om Orenburg zijn hevige gevechten gaande.
  Op blote voeten vecht Tamara daar, gooit explosieve pakketten naar vijanden, duwt ze met haar blote hielen en piept:
  - Glorie aan het land van het communisme!
  Veronica schiet op tegenstanders. Hij gooit met zijn blote tenen een explosief pakketje en roept:
  - Voor de ideeën van het communisme!
  Victoria, schietend op tegenstanders, en doet het als Robin Hood in bikini, piept, gooit bommen naar de vijand met haar blote tenen en huilt:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  Olya schoot op de vijand en maaide ze met een sikkel, pakte hem aan en piepte:
  - Voor de grootsheid van de Sovjetstaat en grote glorie!
  En met zijn blote tenen zal hij opnieuw een explosief pakket van kolossale, vernietigende kracht gooien.
  Larisa schoot op de nazi's en piepte:
  - Mijn land is Rusland, je bent voor altijd door God gegeven onder de blauwe lucht!
  En knipogen naar zijn partners...
  Agafya, schietend op de nazi's, spinde:
  - Orenburg zal nooit opgeven! Wij zullen tegen de vijanden van het vaderland zijn!
  De meisjes zijn solide en zijn van plan om echt te vechten tot de allerlaatste druppel bloed.
  Orenburg houdt nog steeds stand. Maar op 3 september 1944 begon de aanval op Kuibyshev. En de USSR is natuurlijk niet goed.
  Alenka schiet op de nazi's en roept:
  - Voor het communisme van het land van de Sovjets!
  En opnieuw zal hij met blote voet een granaat met vernietigende kracht lanceren.
  Anyuta vuurt op haar tegenstanders en piept:
  - Laten we Kuibyshev verdedigen!
  En met zijn blote tenen gooit hij een explosief pakketje met een grote dodelijke kracht.
  En verscheur veel vijanden.
  Alla schiet op de Fritz, piept en schudt met haar borst:
  - Voor de kosmische hoogten van Polissya!
  En met een blote hiel zal een granaat bezwijken voor de vernietiging en totale dood van alle Fritz-aanvallers.
  Maria, die op de nazi's schoot en kracht gooide en de Fritz met haar blote voet verlamde, piepte:
  - Aan boord!
  En het meisje zal uit volle borst lachen!
  Marusya schoot op de fascistische kettingen en gooide een vernietigende granaat met haar blote tenen, tweette:
  - Glorie aan het communisme en de overwinningen!
  Matryona merkte glimlachend op, terwijl ze opnieuw een dodelijke uitbarsting uitzond en de Fritz neermaaide:
  - Het moederland is heilig!
  De meisjes vechten als helden.
  De test met de vliegende schotel was aanvankelijk slechts succesvol, maar mislukte daarna.
  Dus Albina en Alvina waren nu opnieuw aan het vechten in de ME-309, een zeer comfortabel voertuig voor hun stijl.
  De meisjes schoten op Sovjetvliegtuigen en riepen:
  - Uitstekend park en elektronische spaghetti!
  Albina vuurde een welgemikte salvo af op de vijand, sloeg een Sovjet-auto neer, wees met haar blote voet en piepte:
  - Mijn eerste zet zal fataal zijn voor de vijand!
  Alvina schoot ook op de vijand. Ze sneed hem grondig, en ontblootte haar tanden en gaf het volgende uit:
  - Het communisme is mijn lot!
  En met haar blote tenen raakte ze nog een doel.
  De meisjes vechten nog steeds in een oude auto. Propelleraangedreven gevechtsvliegtuigen zijn nog niet uit productie genomen. Bovendien moet je nog steeds wennen aan straalmachines en er een hele infrastructuur voor inzetten. En dit is niet zo eenvoudig om te doen.
  Albina schoot op Sovjet-voertuigen en merkte logischerwijs op:
  - Ik zal het tijdperk van het communisme creëren en het rijk naar de sterren leiden!
  En met zijn blote hiel drukt hij op de pedalen.
  Alvina schoot op de Russische voertuigen en sloeg ze er dwars doorheen, en piepte:
  - Ons doel is het Arische communisme!
  En opnieuw gebruikte de krijger haar blote tenen. En ze handelde heel snel.
  Toen beide meisjes terugkwamen, nadat ze de hele gevechtsuitrusting hadden opgebruikt, lieten ze hun lichamen in bad wassen. Knappe jongens dorsden ze met bezems. Albina, aan het opwarmen, merkte op:
  Wij hebben nog steeds mannen nodig!
  Alvin was het hiermee eens:
  - Absoluut nodig! Hoewel we hier vrouwen zijn, veel mooier!
  Albina barstte in lachen uit en piepte:
  - Waarom heeft een vrouw mannen nodig om iemand in elkaar te slaan!
  De meiden zijn het daar uiteraard mee eens.
  Helga schoot met TA-152 op Sovjet-tanks en sloeg er doorheen, grijnzend:
  - Glorie aan het communisme van de keizer!
  En het meisje lachte.
  Agave is in de lucht op jacht naar Sovjetvliegtuigen. De Yak-9, die het gemakkelijkst te produceren is, wordt steeds zichtbaarder in de lucht. Deze auto is echter niet zo zwak. In de T-modificatie is ze bewapend met een 37 mm kanon en kan ze een Fritz pijnlijk steken.
  Agave slaat van een afstandje op zijn ME-262 en zingt door zijn neus:
  -Ik ben de wijste ter wereld, ik dood vijanden in het toilet!
  En knipoogt naar de lucht naar zijn engelen.
  Maar ook hier hangt Mirabela weer in de lucht. Dit meisje verliest, ondanks alle verliezen, de moed niet.
  En begint zelfs te zingen, terwijl hij onderweg componeert;
  Ik sloot me aan bij de Komsomol en speelde
  mooi droommeisje...
  Ik dacht dat de wereld een eeuwige mei zou zijn,
  Elke dag is de geboorte van de lente!
  
  Maar om een of andere reden lukte dat niet.
  Op de een of andere manier kan ik niet verliefd worden...
  Vertel de jongens, overgeleverd aan mijn genade,
  Het leven is een zeer duurzame peddel!
  
  Plotseling donderde de oorlog plotseling,
  En een orkaan snelde dood ...
  En het sterke lichaam van mijn meisje
  Je kunt meteen geraakt worden!
  
  Ik wil het niet, geloof me, ik geef het op,
  Vecht voor het moederland tot het einde...
  We dragen granaten in een sterke tas,
  Stalin verving zijn vader in de harten!
  
  Strijders zijn geweldig in Rusland.
  Wij kunnen de wereld beschermen...
  De sterren van de hemel bevloeiden het fluweel,
  En de jager veranderde in een spel!
  
  Ik ben een meisje op blote voeten dat vecht
  Vol verleiding en liefde...
  Will, ik weet een plek in dit paradijs,
  Je kunt geen geluk bouwen op bloed!
  
  Strijders van het grote vaderland,
  We zullen stevig vechten in de buurt van Moskou ...
  En dan de droom onder het communisme
  Tegen de hel met Satan!
  
  Dappere Russische jongens,
  Dat ze eerlijk vechten tot het einde...
  Ze schieten met een machinegeweer,
  Als je een gouden kroon nodig hebt!
  
  Zelfs een kogel kan ons niet tegenhouden
  Jezus, de grote God, is opgestaan...
  De dagen van de roofzuchtige draak zijn voorbij,
  Vanuit de lucht werd het nog helderder!
  
  Ik hou van je, lieve Lada,
  Svarog zal in glorie zijn ...
  We moeten voor Rusland vechten
  De beste Witte God is bij ons!
  
  Zet de Russen niet op hun knieën
  Geloof ons, ons vlees kan niet worden beteugeld...
  Stalin en de grote Lenin zijn bij ons,
  Ook dit examen moet behaald zijn!
  
  De pijn van het vaderland zit ook in ons hart,
  Wij geloven in haar grootsheid...
  We openen de deur naar de ruimte snel,
  Het zal een heel lief leven zijn!
  
  Op blote voeten zijn we mooie meisjes,
  We rennen snel door de sneeuwbanken ...
  We hebben deze bittere wodka niet nodig,
  De cherub spreidt zijn vleugels!
  
  Voor het vaderland zullen wij meisjes staan,
  En we zullen de Fritz antwoorden: geen kwaad,
  Helse Kaïn zal vernietigd worden,
  En hallo aan Christus de Verlosser!
  
  Er zal een tijdperk komen - het wordt niet beter,
  De doden zullen voor altijd opstaan...
  Het universum zal een levend paradijs worden,
  De droom van alle mensen wordt werkelijkheid!
  . HOOFDSTUK #11
  September 1944 ging voorbij in hevige gevechten ... De Fritz waren in staat Kuibyshev en Orenburg te omsingelen en daarom waren deze steden gedoemd, maar ondanks alle moeilijkheden vochten ze.
  De meisjes toonden buitengewone veerkracht... Begin oktober hadden de nazi's Kuibyshev nog niet ingenomen en Penza aangevallen. En de veldslagen begonnen te koken voor deze stad.
  Natasha en haar team vochten daar.
  Het meisje gooide met haar blote, sierlijke voet een granaat en koerde:
  - Voor de Russische geest.
  Daarna schoot Zoya vanuit een bazooka. En schakelde de Duitse tank "Lion" -2 uit.
  De Duitsers vertraagden de beweging een beetje ... De Panthers en T-4's werden uit dienst genomen. Maar terwijl deze machines nog steeds in gebruik zijn. De Panther is inderdaad een goede tankvernietiger en wordt redelijk goed beschermd aan het voorhoofd. Maar de planken zijn haar probleem. De "Panther" -2 wordt echter niet zo goed beschermd door de zijkanten. Maar de meeste wapens worden bewaard.
  De ontwikkeling van de E-serie is aan de gang ... De E-75-tank belooft een voertuig van de nieuwe generatie te worden met perfect bedekte zijkanten. De Duitsers spelen hierop in. De taak is om een tank te krijgen die niet te zwaar, snel en goed beschermd is. De eerste poging van dit type was de Mouse, maar de praktijk toonde het buitensporige gewicht van deze tank aan. In plaats daarvan werd de E-100 al uitgewerkt. Deze tank had een strakkere indeling en een lager silhouet. Over het algemeen is het gewicht, vergeleken met de muis, afgenomen tot honderddertig tot honderdveertig ton. De zijkanten werden onder rationele hoeken geïnstalleerd. De dikte van de zijkanten, samen met de schermen, bedroeg 210 mm. De bewapening is dezelfde als die van de Maus, een 128 mm en 75 mm kanon met korte loop. De Duitsers installeerden een krachtigere motor van 1.500 pk en de tank bewoog zich met veertig kilometer per uur over de snelweg.
  Wat over het algemeen bevredigend is. De E-100 is sowieso nog steeds een te zware tank. Maar met uitstekende wapens en bescherming.
  De vechtkwaliteiten konden niet slecht zijn, maar het transport van de tank en het transport ervan bleven problematisch. De praktijk leert dat een tank bij een relatief redelijke verplaatsing over wegen en bruggen niet meer dan tachtig ton kan wegen.
  Daarom gaf Hitler een limiet aan de E-75 om aan dit gewicht te voldoen, maar om een betrouwbare machine te creëren in termen van bescherming. Waarom werd besloten het 75 millimeter kanon achterwege te laten. En maak de indeling zo strak mogelijk: in één blok de motor en transmissie tegenover elkaar en de versnellingsbak op de motor. Dan krijgt hij misschien een tank, van alle kanten beschermd en niet te zwaar.
  Hitler was over het algemeen niet helemaal tevreden met de Duitse machines. Hoewel de Lev-2 waarschijnlijk geavanceerder was, was het 105 mm kanon overbodig voor de strijd tegen Sovjet-tanks en onvoldoende voor het schieten op ongepantserde doelen. "Panther" -2 kon over het algemeen geschikt zijn voor het leger met wapens en frontale bescherming, maar de zijkant was nog steeds niet genoeg, maar de rijprestaties zijn bevredigend.
  De Führer eiste een tank te creëren die in alle opzichten geschikt zou zijn voor het leger.
  Maar dit is niet zo eenvoudig te bereiken. Is het mogelijk om de lay-out maximaal te compacteren en het chassis lichter te maken met behulp van speciale draaistellen en veren, en iets uit de carrosserie te halen? En de bemanning regelt de feitelijke buikligging.
  Een dergelijke ontwikkeling zou veelbelovend kunnen zijn. De eerste E-75-tank, verenigd met de E-50, kon niet meer dan zeventig ton wegen, en dit is een formidabele machine.
  Elizabeth vocht daarentegen op de T-34-85-tank en was niet helemaal tevreden met de bescherming ervan. Breekbaar vanwege het ontbreken van legeringselementen, beschermde het pantser de tank niet te veel.
  Elizabeth schoot met behulp van haar blote tenen en brulde, haar tanden ontblotend:
  - Ik ben een ruimtevixen.
  Ekaterina sloeg de vijand, sloeg de vijand opzij en siste, haar tanden ontblotend:
  - Voor het communisme in de USSR!
  Elena schoot ook heel actief, gericht op de vijand, en raakte hem met dodelijke kracht, en gezien het feit dat haar benen bloot waren, kwaakte ze:
  - Voor de constitutie van de overwinning!
  Euphrasia schoot op de vijand, terwijl ze nauwkeurig haar blote tenen gebruikte en gierde:
  - We zijn loyaal aan Svarog en Stalin vanwege de grootsheid van het land!
  Dat zijn de vechtende meisjes hier. Ze hebben het meest uitmuntende team.
  Sommige T-34-85-tanks verschenen met bescherming tegen kogels, waardoor hun gewicht aanzienlijk werd verminderd. De snelheid en wendbaarheid van de machine zijn toegenomen. Maar nu kon het worden ingenomen door een antitankgeweer, een machinegeweer van groot kaliber en vele soorten granaten. En luchtkanonnen zijn volledig doorboord. Toegegeven, zo'n tank is nog eenvoudiger te vervaardigen, goedkoper en draagt bij aan de bewegingssnelheid.
  Als meisjes in deze auto rijden, mogen ze er op geen enkele manier in stappen.
  Elizabeth, een snel meisje met een kolossaal destructief element, merkte logischerwijs op:
  - Je kunt moed niet vervangen door pantsering!
  Catherine was het hiermee eens:
  - Ja, dat klopt, dus je gaat niet oplichten!
  En hoe je lacht...
  Meisjes met grote charme. En als de vijanden worden gedorst, dan doen ze dat agressief en grondig.
  Nadat hun tank de gevechtsuitrusting had opgebruikt en was vertrokken om voorraden aan te vullen, vroeg Elena haar vrienden:
  - Dat denken de meisjes: hebben we een kans om het Derde Rijk te verslaan?
  Catherine antwoordde vol vertrouwen:
  - Zoals Vasily Terkin zei ... We kwamen om te verslaan, niet om te tellen!
  Elizabeth corrigeerde:
  - Dat is wat Suvorov zei!
  En het meisje pakte met haar blote tenen een stuk krant en draaide er een sigaret van. Het is grappig voor haar.
  Euphrasia zong terwijl hij zijn lichaam wiegde:
  - Ik ben een ruimtemeisje-terminator,
  Het zal erg pijnlijk zijn voor de Fritz-cultivator!
  En wat zal de krijger lachen!
  De meisjes besloten te kaarten. Het is grappig. En de verliezers doen push-ups en squats.
  Elena merkte tijdens het spel op:
  - Maar serieus, we hebben geen echte kansen om te winnen! De Kaukasus is gevallen en wij zijn aan het verliezen!
  Catherine gooide een kaart met haar blote voet, sloeg de vijand en piepte:
  - Maar we hebben een geheim wapen!
  De krijger barstte in lachen uit en gooide ook een kaart met haar blote tenen.
  Elizabeth merkte met een zucht op:
  - We hebben eigenlijk nog maar één hoop op een nieuw geheim wapen!
  Euphrasia jammerde en gooide de kaart met haar blote vingers van sierlijke benen:
  - Ja, we kunnen niet zonder een geheim wapen!
  En de meisjes zongen in koor:
  - Ons zwaard brandt van vuur, we zullen de vijanden afsnijden! Wij zijn de soldaten van de USSR!
  Krijgers zijn afgestemd en echt in de strijd.
  Maar de krachten zijn te ongelijk ... Half oktober viel Kuibyshev toch ...
  De Duitsers wisten een belangrijk verdedigingsobject te veroveren. Maar de regen stroomde neer... Er was hoop op een pauze als gevolg van de herfst.
  De gevechten in de lucht gingen echter door.
  Drie Sovjetpiloten: Mirabela, Anastasia en Akulina vochten met wild enthousiasme.
  Mirabela, die tijdens de vlucht een nazi neerhaalde op haar verouderde, maar formidabele Yak-9 T, zong:
  - Er zal een tijdperk komen, het tijdperk van het communisme!
  Anastasia drukte haar blote tenen op de trekker en bevestigde, haar tanden ontblotend:
  - Ik vlieg naar de hemel met een lied!
  En knipoogde naar haar vrienden.
  Akulina, die een andere Duitser verpletterde door haar blote, ronde hak op het pedaal te drukken, gaf het volgende uit:
  - Voor de glorie van de USSR!
  Van de meisjes moet gezegd worden dat ze specifiek vechten.
  Mirabela schoot de fascistische ME-262 neer met een kanon van 37 millimeter en tweette:
  - Glorie aan het communisme!
  Anastasia, die de nazi met een welgemikte aanpak afsneed en de vijand zag, flapte eruit:
  - Glorie aan het rode universum!
  Akulina is een zeer strijdlustig meisje, sloeg een Duitse auto knock-out en gromde fluitend:
  - Voor het communisme van het land van de Sovjets!
  De krijgers moeten bekend staan om hun kolossale taaiheid.
  Albina, Alvina en Agave winnen daarentegen hun rekeningen. En de meisjes vechten ook op blote voeten en in bikini.
  Hoe grappig is het als de meisjes bijna naakt zijn en in vliegtuigen zitten.
  Albina slaat met haar blote tenen meerdere Sovjet-auto's tegelijk omver en piept:
  -Voor de Arische broederschap!
  Alvina vecht ook tegen het Rode Leger en doet dat moedig. En met zijn blote tenen richt hij luchtkanonnen en kapt Sovjetvoertuigen neer, terwijl hij roept:
  - Voor slimme ideeën!
  Agave schiet ook Sovjetjagers en aanvalsvliegtuigen neer, vernietigt ze letterlijk en brult:
  - Voor de overwinningen van het Derde Rijk!
  En de meisjes vinden het niet erg en onderwerpen de vijand aan zware martelingen. Vooral mooie jongens.
  Albina, die de hielen van de pionier op de brandstapel bakte, merkte ooit op:
  - Jongens in gebakken vorm en met peper zijn zo lekker!
  En hoe hij lacht. En laat zijn tong zien!
  Alvina merkte dit op, haar tanden ontblotend:
  - De jongen wordt gebakken in de oven, erg lekker met knoflook!
  Agave sloeg met behulp van haar blote tenen een paar Sovjetjagers neer en schreeuwde:
  - Wij zijn ruimtespitsmuizen!
  En knipoogde naar haar vrienden. Ze is een meisje met een zeldzaam, vechtlustig karakter.
  Albina, die vliegtuigen neerschoot met haar blote, sierlijk gebeitelde benen, merkte op:
  - Je kunt Rusland niet met je verstand begrijpen, hoe kun je heersers als Stalin kiezen!
  Alvina merkte agressief op, ontblootte haar tanden en schoot met haar blote tenen:
  - Maar onze Hitler is niet beter!
  Agave giechelde, terwijl ze Sovjet-auto's met haar blote tenen omver gooide en merkte op:
  - Adolf natuurlijk bezeten! Maar tegelijkertijd wordt niet gemeten hoeveel er al is gewonnen!
  De meisjes zijn buitengewoon strijdlustig en agressief.
  En toen roosterden ze op de een of andere manier twee jongens levend op de brandstapel. Zo werden ze doorboord aan een stalen paal, en ze begonnen te braden, en ze schreeuwden en kronkelden. Toen de jongens nog niet gekalmeerd waren, begonnen alle meisjes van het squadron naar de gefrituurde pioniers te rennen, stukken vlees van hen af te snijden en te eten.
  En het was erg lekker, vooral als de nog levende jongens tijdens het frituren gepeperd werden.
  Agave at bijvoorbeeld met veel plezier de dij van de jongen. De meiden hebben het toen uitstekend gedaan. En van beide jongens bleven alleen botten en ingewanden over. Vooral de jonge lever was heerlijk. Haar meisjes aten met veel plezier.
  En nu vechten ze in de lucht ...
  Orenburg viel eind oktober...
  De Duitsers naderden Oefa. Het is al behoorlijk koud en het sneeuwt.
  Tamara en haar team aan de rand van Oefa vechten met de nazi's. De Duitse infanterie valt aan vanuit zwarte soldaten die ze hebben gerecruteerd in de Franse en Belgische koloniën.
  Ze gooien letterlijk lijken naar alle benaderingen.
  Tamara maakt een draai, gooit met haar blote voet een granaat en piept:
  - Het tijdperk van het communisme zal eeuwenlang beroemd zijn, ik geloof dat Stalin onze vaste hand zal zijn.
  Veronica, schietend, zegt:
  - Breek de USSR niet!
  En met zijn blote hiel gooit hij een explosief pakketje omhoog.
  Anfisa schiet op de nazi"s en gooit met haar blote tenen nog een boodschap van de dood, en merkt op:
  - De grootsheid van het communisme is bij ons!
  Victoria, die op de vijand schiet en de nazi's neermaait, terwijl ze een granaat gooit met haar blote voeten, piept:
  - Moge het grote Moederland verheerlijkt worden!
  De Olympische Spelen staan in brand. En dan gooit deze meisjesheld een hele doos met explosieven naar de nazi's en brult:
  - Glorie aan ons ruimtemoederland!
  En de meisjes schreeuwen allemaal in koor.
  - Voor de USSR! Er komt een pionier!
  Strijders van het Rode Leger vechten tegen stelen. En als het sneeuwde, vechten ze nog steeds op blote voeten en in bikini.
  Begin november lanceerden de nazi's een aanval op Ulyanovsk. De stad waar Lenin werd geboren en waar Stenka Razin ernstig gewond raakte. Dit is de hoofdgrens van Russische steden.
  Alenka vecht tegen de nazi's. En hij zingt in zichzelf, terwijl hij met blote voeten granaten naar de nazi's gooit:
  - Glorie aan Rusland, glorie ...
  Tanks snellen vooruit ...
  Afdeling in rode shirts,
  Gegroet Russische mensen!
  Anyuta, schietend op de vijanden, ze maaiend, en vervolgens explosieve pakketten zaagsel lancerend met haar blote tenen, vyaknula:
  - Voor het communisme van Stalin!
  En ze gaf een draai aan een hele rij zwarte krijgers, neergemaaid.
  Alla schoot op tegenstanders en gebruikte haar blote tenen terwijl ze een dodelijke granaat gooide en piepte:
  - Voor inheems Rusland!
  Maria, die op de nazi's schoot en haar blote tenen gebruikte, terwijl ze doodsgeschenken naar de vijand gooide, snauwde en merkte op:
  - Voor ruimtecommunisme!
  Matryona, die op de nazi's schoot en de vijand neermaaide, vaardigde uit:
  - Voor veranderingen in de strijd!
  Marusya, die de Fritz uitstak en doodsloeg, pakte het aan en blafte agressief, waardoor het tot poeder werd uitgewist:
  - Voor de overwinning van het hoogste niveau!
  En met haar blote voet gooide ze een dodelijke granaat.
  Deze meiden hier zijn cool en hip.
  Alenka, die de vijanden neerschoot en neermaaide, en granaten gooide met haar blote tenen, piepte:
  - De grootsheid van het communisme zij met ons!
  En het meisje pakte het en schakelde met veel zelfvertrouwen een Duitse tank uit.
  En hier is nog een aanpassing van de Lev-2-tank met een kanon van 88 millimeter. De toren is smaller en de tank is kleiner en weegt vijfenvijftig ton, en de motor is 1200 pk wanneer hij wordt opgevoerd. Snelle Duitse auto.
  Maar hij valt de krijger niet lastig.
  Alla gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Voor het communisme!
  Anyuta gooide het moordzuchtige geschenk van de dood met haar blote tenen en koerde:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En het meisje zal fluiten. En de Duitse tank "Lion" -2 zal nemen en omdraaien, en de rollen vlogen letterlijk.
  Maria, schietend op de nazi's, zong:
  En de strijd gaat weer verder
  En het hart is angstig in de borst ...
  En Lenin is zo jong -
  En de jonge oktober staat voor de deur!
  Matryona schoot op de vijand en sloeg de gelederen neer, gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - De eerste stap in het leven is belangrijk!
  Marusya, die de nazi's knock-out sloeg, piepte:
  - Je ziet weer boven de aarde wervelwinden van woedende aanvallen!
  En dat zijn de krijgers die onbuigzaam zijn.
  Maar nog steeds zijn de krachten ongelijk. Penza is al gevallen. En de nazi's bestormen Saransk.
  Nu is er niet zo veel meer over in de stad Gorky.
  Op 7 november 1944 hield Stalin opnieuw een parade in Moskou. Zelfs als het geen overwinning is.
  De Fritz vuurde echter voor het eerst op Moskou met V-2 ballistische raketten. En tegelijkertijd werd de stad gebombardeerd door straalvliegtuigen, waaronder Arado -bommenwerpers . Deze actie schokte iedereen. De V-2- raketten vlogen langs een hoog traject en vielen plotseling neer, zelfs de radars zagen ze niet goed.
  Er waren veel verwoestingen en tegenslagen. Sovjet-soldaten werden gedood tijdens de parade.
  Stalin hield een spoedvergadering in een ondergrondse bunker die zelfs een voltreffer van een atoombom kon weerstaan.
  Het hoofd van de generale staf, Vasilevski, merkte bezorgd op:
  - De Duitsers hebben een nieuw wapen met een grote vernietigende kracht. En onze radars hebben hem niet gezien ...
  Stalin brulde, boos met zijn hakken stampend:
  - Hier zijn jullie dwazen! Zo'n verrassing kon niet worden gezien!
  Maarschalk Vasilevski merkte op:
  - Er was iets met kameraad Stalin...
  Beria zei onmiddellijk:
  - Dit zijn raketten van de klasse A-5. Maak je geen zorgen, kameraad Stalin. Ze vervoeren slechts achthonderd kilogram aminolone en staan als een goede straalbommenwerper. De Duitsers vuurden enkele tientallen raketten af, maar dit ontwerp kwam niet in de serie terecht, omdat bombarderen met straalvliegtuigen zowel goedkoper als praktischer is.
  Stalin, gekalmeerd, merkte op:
  - Dus het is geen effectief wapen? Erg goed!
  Beria merkte met een zucht op:
  - Maar straalbommenwerpers, dit is een serieus probleem. Kameraad Stalin moet dit bestrijden!
  Maarschalk Zhukov stelde voor:
  - Misschien nemen we het en maken we zelf raketten. Ik bedoel grondlucht. Wat, ze via de radio besturen om vliegtuigen neer te halen!
  Voznesenski merkte op:
  - Het kost tijd om zulke raketten te maken! Het is veel gemakkelijker om heel goedkope vliegtuigen van hout te maken, ze met explosieven te vullen en de vijand te rammen. Dat zou kamikazestijl zijn!
  Stalin knikte instemmend.
  - Ja, er moeten kamikazevliegtuigen worden gebruikt. Dit is onze kans, hoewel dit in werkelijkheid de lijdensweg van ons Rode Leger alleen maar verlengt.
  Je zou iets effectiever moeten vinden!
  Yakovlev antwoordde met een zucht:
  - Kameraad Stalin werkt aan nieuwe vliegtuigen. Maar voorlopig concentreren we ons op het behouden van de maximale productie van auto's. Alle reserves worden benut en kinderen vanaf tien jaar zetten we op de machines. Volledige mobilisatie, zowel totaal als supertotaal .
  Stalin brulde:
  - Er moet nog veel meer worden gedaan! Wat je doet is te weinig!
  Molotov zei met een zucht:
  - Contact met de geallieerden is niet mogelijk. Het lijkt erop dat we alleen zijn. Ik heb geprobeerd tot overeenstemming te komen met de Japanners... Zij eisen grondgebied op tot aan de Oeral, wat onaanvaardbaar is.
  Stalin gromde:
  - Het is noodzakelijk om Japan in de winter aan te vallen, maar hoe zit het met Leningrad?
  Zhukov zei, zijn tanden ontblotend:
  - De aanval op Petrozavodsk was niet zo succesvol als verwacht. Zweden ging aan de zijde van het Derde Rijk de oorlog in en we hadden te maken met grote strijdkrachten. Het was dus niet mogelijk om het offensief onmiddellijk te ontwikkelen, en de vijand, die delen van de Wehrmacht terugtrok, sloeg onze aanval af. De stad Leningrad bevindt zich in de volle ring van de blokkade en is grondig ingeklemd. Ik denk dat tot de lente als gevolg van de totale hongersnood de hele bevolking zal uitsterven. En de val van Leningrad zal onvermijdelijk zijn.
  Het is praktisch onmogelijk om dit via de lucht te leveren. De vijand domineert volledig de lucht. De Duitsers geven zelfs nu nog een ridderkruis, alleen voor honderd neergestorte vliegtuigen.
  Stalin gromde boos:
  - Mislukte aanval!
  Zhukov knikte.
  - Veel spoorwegen zijn kapot en we hebben te weinig krachten geconcentreerd. En we moeten hulde brengen aan de Finnen en Zweden, zij zijn volhardend in de verdediging. Maar dat is niet alles. De Duitsers omzeilden ook Moermansk. Nu is deze stad omsingeld. Wij weten niet wat we moeten doen!
  Stalin gromde:
  - Deblokkeer!
  Zhukov antwoordde:
  - Hier is geen kracht voor! En de vijand kan het hele Karelische schiereiland veroveren!
  Stalin beval:
  - Trek krachten op en laat los! In de winter zijn de Duitsers niet zo sterk. Het zal mogelijk zijn om ze met kapitaal onder druk te zetten!
  Vasilevski merkte op:
  - Het is noodzakelijk om diepe doorbraken te voorkomen, en daar zal onze kracht de vijanden verslaan!
  Stalin brulde:
  Wij zullen vechten voor het communisme!
  Voznesenski bracht nog vrolijker nieuws:
  - SU-100 is al uitgevoerd in metaal en klaar voor massaproductie. Chassis gebaseerd op de T-34. Vrij eenvoudig te vervaardigen. Het projectiel is bijna klaar voor het nieuwe kanon. De SU-100 zal dus al op de fronten verschijnen. Morgen de eerste machine die naar voren gaat!
  Stalin knikte goedkeurend.
  - Ik werd er tenminste blij van! Maar de T-34-85 is nog niet uit productie gehaald. Niet alleen dat, maak het pantser dunner en verminder het gewicht tot twintig ton. De gevechten lieten zien dat het niet erger kon!
  Voznesenski merkte op:
  - Je kunt een harnas van hout maken! Wij produceren honderden van dergelijke tanks per dag, zelfs meer dan de nazi's. Maar onze voertuigen schieten Fritz gemakkelijk neer, zelfs met lichte antitankkanonnen.
  Zjoekov merkte op:
  - Daar is Gerda. Dit is zo'n coole dame! Ze schakelde veel van onze tanks en geweren uit.
  Stalin knikte.
  - We moeten haar vangen en haar blote hielen bakken. Pijnlijk cool meisje!
  Zhukov was het ermee eens:
  - Je moet het pakken! En we zullen de nazi's vernietigen!
  Beria knikte en gorgelde:
  - Laten we een soortgelijke speciale operatie uitvoeren!
  Stalin merkte met een zucht op:
  - Dit is een geweldig idee, maar... Er moet nog iets worden voltooid!
  Beria brulde:
  - Laten we ze allemaal vangen!
  Stalin schudde zijn hoofd:
  - Nee... Helden doden is niet goed! Ik wil dat Gerda bij mij gebracht wordt! Dit is urgent!
  Beria merkte op:
  - In leven?
  Stalin bevestigde onmiddellijk:
  - Natuurlijk leef ik nog!
  Beria gorgelde en blies zijn wangen uit:
  - Al het onmogelijke, misschien weet ik het zeker!
  Er verschenen verschillende meisjes in korte rokjes en met blote benen. Ze droegen glazen wijn en knipoogden naar de GKO-leden.
  Zhdanov merkte op:
  - We hebben meer meisjes nodig in het leger! Daar gaan ze het repareren!
  Stalin verklaarde:
  Ik beloon Anastasia, Mirabela , Akulina met de "Ster van de Orde van Glorie" met diamanten! Glorie aan de USSR!
  Iedereen riep in koor:
  - Glorie aan helden!
  En ze klapten in hun handen.
  Een van de meisjes boog en knielde en kuste Stalins laarzen.
  De opperbevelhebber goot wijn over haar heen en brulde:
  - Onze kracht is onze vuist!
  Beria piepte:
  Hitler is een dwaas!
  Stalin maakte bezwaar:
  - Geen dwaas, maar de belichaming van bedrog!
  En iedereen applaudisseerde opnieuw.
  . HOOFDSTUK #12
  De stad Ulyanovsk was volledig omsingeld, maar hield tot nu toe stand .... Het is eind november en het sneeuwt en vriest. De Duitsers zijn niet erg enthousiast om aan te vallen, en tot nu toe schieten ze.
  In de lucht is het weer niet erg vluchtig. Maar de meisjes vechten nog steeds en tonen wonderen van moed.
  Gerda met haar bemanning op de Panther-2. Maar de Panther-3-tank zou binnenkort moeten verschijnen en de krijger wil er echt op vechten.
  Ondertussen schiet ze op Sovjetposities.
  Met haar blote voet richtte ze het kanon op het doel en vuurde. Ze brak de Sovjet-vierendertig en piepte:
  - Voor heilig Pruisen!
  Charlotte schoot ook met het kanon, doorboorde de Sovjet-houwitser en piepte:
  - Ons geluk voor alle leeftijden!
  Christina schoot ook, waarbij ze de vijand met haar blote voeten raakte en kwaakte:
  - Voor zulke jongens die ons waardig zijn!
  Magda vuurde ook heel nauwkeurig en tjilpte:
  - Voor de grootsheid van het rijk!
  En op de nieuwste SU-100 vechten de vier van Elizabeth.
  De meisjes hebben het nieuwe gemotoriseerde kanon onder de knie en kunnen schieten.
  Elizabeth schoot met haar blote tenen en zong;
  De fascistische beul rukt zijn schouders uit,
  Hier is het rek, de tang en de boren bij de hand!
  Hij wil het lichaam van de ziel verlammen,
  Onbeduidend monster, maar ziet er cool uit!
  
  Hij belooft geld, schepen in de zee,
  Wat zelfs een titel kan geven!
  Zet je echt aan het lijntje,
  Voor hem ben je tenslotte slechts een lijk en een spel!
  
  Hij wil meer weten over ons bedrijf,
  Wat is er nieuw in de keten van de armen om te ketenen!
  Daarom zal ik royaal rijden, met elkaar opschieten,
  Om zijn vader en zelfs zijn moeder te vergeten!
  
  Maar we zullen het Moederland stevig dienen,
  We kunnen niet gebroken worden door de wreedheid van de beul!
  Een tak zal buigen door een windvlaag,
  En naakte baby's huilen!
  
  Ja, ik heb de eerste moeilijke ronde verloren,
  Maar de Almachtige zal een kans geven om zich terug te verdienen!
  En dan zal ik zelf de vijand naar de knock-out sturen,
  Mijn vuist zal het reptiel stevig in zijn kaken slaan!
  
  Moederland geeft mij zoveel kracht
  Dat pijn en marteling overwonnen kunnen worden!
  En kom uit dit bodemloze graf,
  Om niet verslonden te worden, boze beer!
  
  Nog een beetje en de verlossing is nabij -
  Wij zullen de overwinning op de vijand behalen!
  Leef onder de dekking van het licht van het communisme,
  Zodat de zon het huis met goud vult!
  En de meisjes zongen en schoten met een nieuw, moordend kanon. Het zijn buitengewoon formidabele krijgers.
  Elena merkte grinnikend op:
  - Het communisme zal worden opgebouwd, wij geloven erin!
  Catherine was het eens met een soortgelijke verklaring:
  - Laten we het communisme opbouwen, en er zal triomf zijn!
  Efrasia pakte het aan en gorgelde , vuurde met haar blote tenen en raakte de Panther.
  Waarna de krijger piepte:
  - O, communisme, communisme! Sofisterijen zullen sterk worden onderdrukt!
  En de Panther werd frontaal en van een afstand geraakt.
  Dit zijn de meisjes die je niet zo gemakkelijk kunt breken.
  Nu komt december eraan... De Japanners stopten bijna met vechten onder de omstandigheden van koud weer.
  Maar in de lucht zijn er, ondanks het winterweer, nog steeds gevechten.
  Hier zijn Toshiba en Toyota, twee Japanse piloten die vechten als wanhopige dieven.
  Toshiba gooit Sovjetvliegtuigen neer met zijn blote tenen en roept uit volle borst:
  - Ik heb een supermeisje!
  Toyota, die een Russische jager knock-out slaat en zijn pareltanden ontbloot, bevestigt vol vertrouwen:
  - En er is een vrouw die hyper is !
  Japanse vrouwen zijn uiteraard strijders met een enorme startkracht. De eer van een samoerai kan niet worden weerstaan.
  Maar hoe dan ook, de lucht is nog steeds in volle gang.
  En aan land namen vier ninjameisjes de uitroeiing van Sovjet-soldaten op zich.
  Het blauwe ninjameisje hield een fabrieksreceptie, sneed verschillende Russische jagers af en lanceerde met haar blote tenen een erwt explosieven met een kolossale vernietigende kracht.
  Ze verscheurde het en tweette:
  - Heil Japan!
  Het gele ninjameisje zong ook de vlindertechniek met zwaarden. Ze sneed een aantal rivalen af en piepte:
  - Voor communistische wraak!
  En hoe je met blote tenen een verwoestend geschenk van vernietiging kunt lanceren.
  Dan mompelt hij:
  - Voor de grootsheid van Japan!
  Het rode ninjameisje hield een helikopterontvangst met zwaarden. Met blote tenen gooide ze een dodelijk geschenk van de dood en gilde:
  - Voor mijn liefste!
  En toen merkte ze op:
  - En waar neemt de communist wraak?
  Het gele ninjameisje, dat Russische soldaten neersloeg en opnieuw een granaat gooide met haar blote hiel, zei:
  - En ondanks dat er soep met een kat komt!
  Het witte ninjameisje hakte haar rivalen in stukken en gooide met haar blote tenen een geschenk van de dood:
  - Wij zullen winnen voor de ideeën van het communisme!
  En alle vier de krijgers zullen in koor lachen en hun pareltanden laten zien.
  December ging snel voorbij... Na het beleg namen de Duitsers zowel Ufa als Saransk in. Maar Oeljanovsk hield nog steeds stand in een volledige blokkade.
  Stalin beval het nieuwe jaar om koste wat het kost de stad waar Lenin werd geboren te behouden.
  De Duitsers naderden echter, ondanks de vorst, Kazan al. De USSR stond dus op de rand van een volledige ineenstorting.
  Wat te doen in de USSR is nog niet duidelijk en ideeën.
  Stalin vierde het nieuwe jaar in Moskou en in de bunker. Zijn blik was somber, maar het verlangen om te vechten verzwakte niet.
  Hitler besloot ondertussen een farce voor zichzelf te organiseren, in Libië, waar het warm is.
  En daar genoot hij van het schouwspel van vechtende gladiatorenmeisjes.
  Er gebeurde niet veel op oudejaarsavond, behalve het bombardement op Moskou.
  En de release van de eerste "Panther" -3-serie. Deze tank had de dikte van het pantser van de "Tiger" -2, maar met grote hellingen, en woog slechts vijfenveertig ton. En de hoogte is met minder dan twee meter afgenomen. Een krachtige motor van 1200 pk bevindt zich in één blok en tegenover de transmissie. De auto zelf bleek perfect bewapend te zijn, met uitstekende optiek en met een hydraulische stabilisator . En in de smalle koepel bevond zich een kanon van 88 mm in 100 EL, zeer nauwkeurig en pantserdoordringend.
  Gerda en haar team vertrokken in deze auto. Perfect en lichter loopwerk, liep perfect door de sneeuw. Deze tank is over het algemeen perfect. En zijn pantser met grote hellingen beschermt perfect het voorhoofd van de auto. Het bovenste deel van de kast van 150 millimeter is bijzonder sterk beschermd onder een hoek van 40 graden ten opzichte van de horizontaal. En dit is ongeveer 330 millimeter pantser onder een hoek van negentig graden. Geen enkel Sovjetkanon zal de bovenkant van de Panther-3-romp binnendringen. De onderkant beslaat een derde van het gebied van het voorhoofd van het lichaam op 120 mm en onder dezelfde hoek, en ook bijna ondoordringbaar.
  Het voorhoofd van de toren is 185 millimeter dik en onder een hoek van 50 graden ook ondoordringbaar voor Sovjetkanonnen.
  Maar de zijkanten zijn zwakker op 82 mm met hellingen, en ze kunnen worden genomen. Vooral de SU-100, een nieuw Sovjet-gemotoriseerd kanon dat snel aan populariteit wint onder het leger vanwege het productiegemak en het pantserdoordringende kanon.
  Gerda vuurde het eerste schot af op de Sovjet-troepen. Ze doorboorde de IS-2-tank en zei:
  - Dit is een goede vechter!
  Charlotte merkte op, terwijl ze op de vijand schoot en door de Sovjetmachine heen brak door met haar blote hiel op een knop te drukken:
  - Deze techniek is bijna foutloos!
  Christina richtte het snelvurende automatische Duitse kanon met haar blote tenen en merkte op:
  - Het zijpantser is nogal zwak! We zouden willen dat we een krachtigere auto hadden!
  Magda schoot ook met haar blote been, en in woede pakte ze het aan en schreeuwde:
  - Er zou alleen een drie zijn, en een meer speelse drie!
  En de meisjes lachten in koor... De tank is echt goed, vooral de rijeigenschappen.
  Het E-100-voertuig onderging ook gevechtstests. Ze is wel zwaar. Maar het is goed beschermd. En haar wapens kunnen niet zo gemakkelijk worden meegenomen.
  En er zitten ook Duitse meisjes in. En ondanks de vorst, op blote voeten en in bikini.
  Adala, die op haar tegenstanders schoot en de vijand sloeg, drukte zich logisch uit:
  Wij zullen onder het communisme leven!
  En met blote hiel, hoe druk je op ....
  Agatha schoot op Sovjetposities en sloeg tegenstanders met haar blote tenen en piepte:
  - En de grootsheid van onze overwinning zal eeuwenlang duren!
  Agnes vuurde ook granaatscherven af op de Sovjet-infanterie, uiteraard met haar blote voet, en brulde:
  - Nee, we zullen niet toegeven aan de Führer!
  Het meisje op de tank, Athena, gaf de vijand een klap met haar blote tenen en schreeuwde:
  - Voor de Führer, niet voor de Führer!
  Agnes lachte en merkte op:
  Wij zijn een stam van supermannen!
  Andriana, die op de Sovjetbatterij schoot en vijandelijke posities vernietigde, toonde haar tong en riep:
  - De grootsheid van de Duitsers erkent de planeet!
  En met zijn blote knie, alsof hij druk zou uitoefenen op de vijand.
  Agatha, die het vuur leidde, merkte op:
  - We zullen de draak aan stukken scheuren...
  De E-75-tank was nog niet klaar. De Führer eiste dat het gewicht vijfenzestig ton was en de motor 1500 pk voor hoge mobiliteit, met zijbepantsering van minimaal 170 mm op hoge hellingen. En het kostte tijd.
  Maar voorlopig winnen de nazi's toch... In januari viel Ulyanovsk eindelijk. De Fritz begonnen Gorky en Kazan te bestormen.
  Ze zijn zo ver buiten Moskou gekomen.
  Stalin was enorm woedend, maar kon niets doen. Echt, wat doe je hier, een complete mislukking...
  Maar de meisjes vechten zowel in de lucht als op de grond...
  Dus Natasha's SU-100 werd vernietigd door een Duits aanvalsvliegtuig met een luchtaanval. Het bleek best gaaf. Hoewel niet geheel slim en vindingrijk. Natasha is echter helemaal geen eersteklasser en ze is gek.
  . Nu meisje bleek te zijn V al bekend tank T -34. Alleen Een beetje vriend . Toren groter en _ hulpmiddel kaliber op 85 millimeter in plaats van 76. Chassis Deel voormalig .
  Meisjes draaide op plaats . Zij zoals _ _ En voor , binnen een bikinilijn . A hier auto Sovjet productie . Eten En schelpen op plaats .
  Superman Natasja Met tevreden weergave grijnsde :
  - EEN Waar fascisten ?
  Verscheen binnen tank afbeelding jong contact . jongen getweet :
  - Hier Dit tankje , welke verscheen op fronten seconde wereld oorlogen V veertig vierde jaar En voor nu sinds gelegen op gewapend Rood leger . Naar hem is tegen , E -25. zelfrijdend kanon met 88mm _ kanon en 120mm _ frontaal pantser . Leuk vechten !
  Echt V afstandelijk Met groot werk Kan overwegen Duits zelfrijdend kanon . Hurken , met lang vat . vreemdeling meisjes die _ Dus vroeg links fronten Geweldig Patriottisch oorlogen . Maar Superman-Natasha direct dezelfde opgemerkt :
  - Zij ons Misschien krijgen . Bij haar lengte in 71EL . _
  Zoja hier dezelfde voorgesteld :
  - Moet gaan V beweging naar _ Niet raak !
  Futuristische Angelica V ergernis opgemerkt :
  - Hier verdomd ! Direct dezelfde uitgegleden superieur ons auto !
  Hun jonge curator-officier boos verklaarde :
  - EEN Dit meer niets ! E-75 was zou meer erger ! Jij zou zijn geen van beide onder een hoek zou Niet doorboord . A Dus durf !
  Superman-Natasha sloeg een kruis En siste :
  - Hoe WAAR communistisch , ik ik zeg aan jou - aan verdomd !
  Futuristische Angelica blafte , stampte op blote voeten been :
  - Laten we optreden !
  Sovjet auto sommige nauw opgestart en _ zoemde . doorboren Duits V voorhoofd onwerkelijk En zou moeten kom binnen frits V bord . Maar poging Dit te doen ? Hij van zijn lange loop geweren Hoe fuck ... Blijft alleen graaf op snelheid .
  Superman Natasja boos worden . Vlak duits ACS Ja meer gemakkelijker vierendertig Dus haar overtreft V kenmerken . Hier Jij onvrijwillig je zult gek worden .
  Sovjet auto gaat op toenadering . Goed doos versnelling beter voormalig .
  Svetlana rust naakt hakken En tweets :
  - Führer snel Wij draai je om !
  Futurist-Angelica bevestigt zoals :
  - Hitler Wij laten we vernietigen !
  goudharig Zoja brulde :
  - Geef naar hem haast je Door erysipelas !
  IN dit moment zwaar projectiel van Hitler geweren verheugd direct V baseren torens . Meisjes opgeheven En geleden V uitgescheurd metaal .
  EN later een momentje Alle vier bleek bijna absoluut naakt in slipje en hangend op rek . Onder op blote voeten voeten schoonheden brandde vuur . Vlam gelikt naakt , sierlijk zolen meisjes .
  Superman Natasja geprobeerd trillen maar _ haar benen bleek te zijn stevig geklemd V stootkussens , en Erg ziek uitgerekt aderen . Dit was klassiek rek , met traditioneel roosteren hakken . A bij meisjes benen Erg zelfs sexy , en vuur likken _ zolen doet hun meer aantrekkelijker .
  Maar pijnlijk schoonheden . Zij proberen krijg gratis . Maar kussentjes Erg duurzaam . A hem meer En meisjes zijn valkyries ophangen gewichten .
  Dezelfde vrouwelijke krijgers V kort rokken , met op blote voeten voeten , naakt handen , maar lichaam bedekt zilverachtig kettingpost . Zij hark poken branden , en overgeven sintels naar _ hakken geroosterd sterker .
  Hier En rek blijkt gewrichten , en vuur Patat hieronder . A hier meer En prins uit de dynastie van koning Willem verscheen . IN handen bij augustus jongens , de prins-demiurg die ruilde seconde miljoen dollars voor een positie bij de SS zweep van stekelig draad _ A meer En haar Walkuren opwarmen van vlammenwerper _
  Prins godheid knipoogde en _ Hoe hit Superman Natasja Door gespierd terug . Hoewel meisje En moedig maar _ haar van hakken voor achterhoofd geslagen zo een pijn dat _ heerlijk wild riep het uit .
  Volgende hit jongen - prins naar beneden gebracht op Zoja . Ta Hoewel En geperst stevig tanden , niet hield vol van schreeuw . A op rug verscheen bloedig strepen En brandt .
  Barbarossa jr. Met grijns zei :
  - Leer Jij meer moet !
  Volgende hit viel Door Futuristische Angelica . EN dit jonge vrouw Niet hield vol van schreeuw . jongen geduwd de blote voeten van mijn kinderen been V vuur . Geëxtraheerd vlot vingers sintel En geslingerd roodharige beesten V gezicht . Ta schreeuwde meer sterker , het doet pijn !
  Barbarossa jr. Met tevreden weergave zei :
  - Maar Jij dezelfde gewild Met Duitsers !
  Na ontslagen , en Svetlana . Hoe Dat Niet geperst kaak maar _ Dezelfde schreeuwde . Alle dezelfde zweep van heet , stekelig draad was meer meer pijnlijk , Hoe vlam onder op blote voeten voeten . Tem daarover _ _ meisjes al gewend om voor jaren beheren zonder schoenen , en hun zolen benen , heel elastisch En duurzaam .
  Maar vuur En hun bakt . Walkuren al V handen houden en _ zwepen van roodgloeiend draad .
  Superman Natasja in alle keel schreeuwde :
  - Ja Wat Dit is dat ?!
  Barbarossa Jr. zegt:
  - Ondervraging van recalcitrante dames! Je bent in gevangenschap en zult voor alles verantwoording afleggen!
  Natasja merkte op:
  Wij willen niet zo sterven! Kom op, laten we gaan, en we zullen blijven vechten!
  Barbarossa Jr gromde:
  - Waarom liet je gaan?
  Angelica antwoordde:
  - Wij zijn heksen en we kunnen de man die ons zal redden het meest waardevolle geschenk van allemaal geven!
  Barbarossa Bock was verrast:
  - Ja, en wat ga je mij geven?
  Natasha verklaarde vol vertrouwen:
  - We zullen van je een eeuwige jeugd maken, en je zult nooit oud worden!
  De kleine jongen knikte.
  - Ja, ik kan je laten gaan! Maar hoe kun je dat bewijzen!
  Natasha verklaarde:
  "Steek je hand in het vuur en je zult niet gewond raken!" Je zult zien dat wij kunnen toveren!
  Barbarossa Jr. stak voorzichtig zijn hand in het vuur, scrollde en antwoordde met een glimlach:
  - Ja, dat kan! Welnu, wat is jouw vrijheid in ruil voor mijn onsterfelijkheid!
  En de meisjes hebben een nieuwe kans. En de oorlog is nog steeds aan de gang ... In januari werden Gorky en Kazan meegenomen.
  Begin februari veroverden de Duitsers, Finnen en Zweden Karelië en bestormden Arkhangelsk. De situatie is dramatisch verslechterd.
  Elizabeth werd overgeplaatst naar de SU-100 naar deze stad.
  Ze was daar aan het vechten. Februari en vorst. Maar de meisjes vechten nog steeds op blote voeten.
  De SU-100 weegt slechts achttien ton met kogelvrije bescherming. Ze is kwetsbaar, maar mobiel. En het is niet de bedoeling dat ze in een hinderlaag gaat staan, ze moet bewegen zodat ze niet geraakt wordt.
  Als je beweegt, wordt de tank warm en hebben de meisjes op blote voeten en in bikini's het niet zo koud.
  Elizabeth zong, terwijl ze op de nazi's schoot:
  - En hier zijn de voorwaarden! En het is woensdag! De kou is echter goed voor je gezondheid! Koud weer is goed voor onze gezondheid!
  En hoe je met blote tenen de nazi's kunt beschuldigen. En T-4, deze kleine tank is kapot.
  Krijgers moeten worden gezien als strijders van een kolossale klasse.
  Ook Ekaterina schiet met blote voeten en piept:
  - Er zal communisme zijn!
  Elena, die ook op de vijand schoot en door hem heen sloeg, lachte oorverdovend:
  - Een waanzinnige overwinning wacht op ons!
  Ephrasia, die met haar blote benen, blauw van de kou, door de tanks van de Wehrmacht heen sloeg, antwoordde zelfverzekerd:
  - Niets zal ons tegenhouden!
  Deze krijgers zijn gewoon super!
  Maar helaas, hun heldenmoed is extreem klein... Arkhangelsk viel ook... Er is duidelijk niet genoeg munitie...
  De Duitsers trekken van achteren richting Moskou. In maart ontvouwden zich de gevechten om Ryazan. Hitlers hordes stromen rond vanuit het oosten...
  Er zijn dringend enkele stappen nodig.
  Moskou houdt nog steeds stand en Stalin heeft een Veiligheidsraad samengesteld. De discussie was nerveus. Er waren geen nieuwe ideeën.
  Alleen Beria suggereerde:
  "Misschien moeten we echt vrede aanbieden aan het Derde Rijk, onder welke voorwaarden dan ook, zolang ze ons maar niet raken!"
  Stalin antwoordde boos:
  - Dit is geen constructieve benadering, kameraad Beria! We hebben sterke bewegingen nodig!
  Maarschalk Vasilevski antwoordde eerlijk:
  - Uwe Excellentie heeft geen reserves! Bijna allemaal waren ze verwikkeld in een ongelijke strijd. Naast de SU-100 zijn er geen andere soorten nieuwe wapens in de serie. Het is waar dat de IS-3 binnenkort klaar zal zijn, maar deze tank is moeilijk te vervaardigen en het zal onder de huidige omstandigheden moeilijk zijn om hem in serie te lanceren.
  Maarschalk Zhukov merkte boos op:
  - Als je niet kunt winnen, dan blijft er maar één ding over: waardig sterven!
  Stalin wilde iets zeggen, maar er verscheen een meisje op blote voeten in een kort rokje. Flitsend met haar blote hakken bracht ze een bericht.
  Stalin liet zijn ogen eroverheen gaan en brulde boos:
  - Leningrad, niet in staat de honger te weerstaan en vele maanden van blokkade vielen! Nu is onze tweede stad veroverd door de Fritz!
  Maarschalk Zhukov spreidde zijn handen en merkte op:
  - Oh, de grote Stalin... Het is verschrikkelijk!
  Beria stelde voor:
  - Misschien ter ere van deze shoot duizend mensen?
  De opperbevelhebber brulde:
  - Hou je mond, kale idioot! Er moet iets gedaan worden!
  Molotov stelde stamelend en zenuwachtig de blote knieën van de meisjes aaiend voor:
  - Laten we de Duitsers een tijdelijk staakt-het-vuren aanbieden, en pas dan vredesonderhandelingen beginnen, onder welke voorwaarden dan ook.
  Stalin kraste:
  - Poging! Maar er zal geen sprake zijn van overgave. Moskou zal vallen, we zullen een guerrillaoorlog voeren!
  Beria merkte met een vleiende grijns op:
  - Maar dit zal de omvang van het lijden van de mensen alleen maar vergroten, kameraad Stalin. Misschien...
  Stalin sloeg resoluut met zijn vuist op tafel:
  - Nee! Laat Molotov onderhandelingen voorstellen! En verder niets, shit tot het einde!
  Half maart omsingelden de Duitsers Ryazan. Omdat ze een tekort aan munitie ervoeren, braken de Sovjet-troepen door vanuit de stad.
  Alenka en haar team rennen, op blote voeten flikkerend door de gesmolten sneeuw van de lente.
  Het meisje schiet op de nazi's en zingt:
  - Glorie aan onze geest, glorie aan het grote land!
  En met zijn blote voet zal hij een moorddadig geschenk van de dood gooien. En verstrooi de nazi's in alle richtingen.
  Anyuta, schietend op tegenstanders, vaardigde uit:
  - En onze klap, een heilig geschenk, en een vergoeding!
  Alla rent ook weg, vuurt op de nazi's, gooit met haar blote voet een explosief pakket kolen en sist:
  - Wij zullen nooit opgeven!
  En nu piept de sprankelende Mary, die op de nazi's schiet, ze grondig maait en grommend met haar tanden grauwt:
  - Niemand zal ons tegenhouden!
  En haar blote hiel zond een verwoestend pakket van dood en verplettering uit.
  Marusya, schietend op de nazi"s, merkt heel logisch op:
  - Het communisme zal nooit verdwijnen!
  Matryona, die op de vijand schiet en de gelederen afsnijdt, merkt heel logisch en rationeel op:
  - En het vertrouwen in de partij zal eeuwenlang blijven bestaan!
  En blote tenen zullen een geschenk van vernietiging opleveren.
  De meisjes ontsnapten uit de ring. Maar de situatie is nog steeds gespannen.
  En ze kunnen nergens heen.
  De voorjaarsdooi vertraagde de opmars van de Duitsers enigszins. Bovendien verenigden de nazi's zich met Japan en gingen over tot de bezetting van Centraal-Azië.
  Dat leidde hen ook af en april verliep relatief rustig. En in mei werd eindelijk de eerste Sovjet-tank IS-3 vrijgegeven. En hij zou kunnen worden afgeleverd bij de May Day-parade.
  De oude en verzwakte Stalin keek hiernaar, voorovergebogen. Zijn uitdrukking was dodelijk vermoeid.
  IS-3 kon, gezien de bewerkelijkheid van de productie, nog steeds niet serieel worden.
  Het essentiële verschil met de twee was alleen de vorm van de toren. Ze leek op een vliegende schotel en haar voorhoofd leek op de snavel van een kraanvogel. Natuurlijk beschermde de grotere hellingshoek het voorste deel goed, maar de productie werd gecompliceerd. Bovendien was het onderste deel van het voorhoofd kwetsbaar, en als een projectiel daar insloeg, ricocheerde het niet meer.
  Stalin zwaaide met zijn hand en verdween in de bunker, de volgende nazi-aanval begon. De TA-400 en Yu-287 met een omgekeerd geveegde vleugel namen deel aan de luchtaanvallen.
  En opnieuw vuurden ze via de radio ballistische raketten af, geleid door vleugels.
  Het Kremlin liep aanzienlijke schade op.
  Stalin dacht serieus na over de vlucht van hun Moskou.
  Half mei, nadat de herverdeling van Centraal-Azië was voltooid, lanceerden de nazi's een offensief tegen Moskou vanuit het oosten en het westen. Er volgde opnieuw een felle strijd.
  Sovjet-troepen vochten heldhaftig. Maar de krachten zijn te ongelijk. De E-75 Tiger-3-tanks verschenen ook in de gevechten. En massaal "Panther" -3. Dergelijke gevechten zijn, laten we zeggen, buitengewoon.
  Eind mei, begin juni voltooiden de nazi"s de vrijwel volledige omsingeling van Moskou.
  Stalin kondigde plechtig aan dat hij in de hoofdstad zou blijven en daar tot de dood zou blijven staan.
  Moskou werd beschoten en gebombardeerd. Ze was omringd door zeer krachtige verdedigingslinies, die niet zo gemakkelijk te overwinnen zijn. Enorme voorraden munitie en voedsel waren geconcentreerd in de hoofdstad.
  En Stalin in de ondergrondse stad was relatief veilig.
  Hitler gaf op 22 juni 1945, toen er precies vier jaar waren verstreken sinds het begin van de Grote Patriottische Oorlog, het bevel de aanval op de hoofdstad te stoppen en deze in plaats daarvan systematisch te vernietigen met artillerie en vliegtuigen. En blijf vol vertrouwen bombarderen.
  Een gebaseerd offensief verplaatste zich naar Siberië. Het was nodig om Sverdlovsk en Tsjeljabinsk in te nemen totdat deze steden de sneeuw bedekten ... Eind juni, begin juli werden beide belangrijke steden ingenomen na hardnekkige gevechten ... De Duitsers trokken door Siberië. Sovjetdorpen vielen één voor één.
  Hier naderden de nazi's in september 1945 Novosibirsk. Er braken ook gevechten uit om deze nederzetting.
  Het Rode Leger vocht samen met de lokale milities. Tamara heeft hier gevochten als een heldin.
  Het is eind september, het sneeuwt en het vriest. En het bataljon meisjes vecht op blote voeten en toont wonderbaarlijke heldenmoed.
  En de krijgers vechten als panters.
  Tamara maakte een draai, gooide met haar blote voet een explosief pakje kolen en piepte:
  - Niemand zal ons tegenhouden! Niemand kan ons verslaan!
  Andere meisjes brullen wanhopig:
  - We zullen sterven, maar we zullen ons niet overgeven!
  En de strijd gaat door...
  Novosibirsk viel pas begin november... De oorlog ging door. De Sovjet-Unie capituleerde nog steeds niet. Moskou werd geblokkeerd en lag onder vuur.
  In de ondergrondse stad werd een strategische voorraad voedsel en munitie opgeslagen, zodat het geruime tijd stand kon houden.
  De Duitsers bombardeerden en beschoten de stad voortdurend.
  Er was ook een nieuwe zware tank "Rat". Deze machine woog tweeduizend ton en was bewapend met verschillende kanonnen.
  Een voertuig met een pantser van 400 mm werd gebruikt als doorbraaktank... Geslaagd voor een gevechtstest....
  Maar bleef vastzitten aan egels en werd vernietigd door een kamikazepiloot die haar ramde.
  Niettemin leek een nieuwe tank "Rat" -2 nog groter en zwaarder ...
  Stalin vierde het nieuwe jaar 1946 in Moskou, dat nog niet was ingenomen. De grote leider van de USSR rekende op een wonder. Moskou is een echte vestingstad geworden.
  De voedselvoorziening zou nog wel een paar jaar mee kunnen gaan, en gezien de bevolkingsdaling als gevolg van bombardementen en beschietingen zelfs langer. Maar de munitie was afhankelijk van de snelheid en intensiteit van de aanvallen.
  Beria merkte niettemin op:
  - Misschien zal kameraad Stalin het met Hitler eens zijn over onze vrijheid?
  De opperbevelhebber verklaarde resoluut, terwijl hij met zijn vuist stevig op tafel sloeg:
  - Ik praat niet met kannibalen Lavrenty! Begrijp je dat!
  Beria merkte met een zucht op:
  Laten we hopen op een wonder!
  Stalin merkte kwakend op:
  -Geduld en een beetje moeite!
  . EPILOOG
  Nieuw 1946 vond plaats in lokale veldslagen. De Duitsers en Japanners veroverden geleidelijk alle grote steden. Verchojansk was de laatste die in augustus viel. De Duitsers hadden nieuwe tanks AG-50 in de vorm van een piramide.
  Tamara en haar team vochten wanhopig in Verchojansk.
  De meisjes waren, zoals altijd, op blote voeten en in bikini's.
  Ze stonden dood. En met hun blote tenen gooiden ze explosieve pakketten met dodelijke kracht.
  En toen de munitie op was, konden ze door kelders en tunnels de taiga in.
  Ze waren bereid de wapens op te nemen en opnieuw oorlog te voeren, ook al was het een guerrillaoorlog.
  In de USSR ontstonden partizanenzones en er ontvouwde zich een ondergrondse oorlog.
  De hoofdstad hield het nog steeds vol, dus Hitler wilde haar uithongeren en zijn soldaten redden, van wie er al te veel waren gestorven.
  En de meisjes roeiden ondertussen de nazi's en de Japanners uit, op verschillende manieren en methoden.
  Vooral Natasha en haar team.
  EN bleek te zijn opnieuw V T -34-85. auto natuurlijk _ hetzelfde , niet nieuw . EN voor eind veertig zesde van het jaar verouderd .
  A Hier En AG -50. Herinnert laag piramide Met Erg lang vat . Auto het geheel zestig vijf ton . Dikte schild met iedereen hoeken 250 mm onder kantelen _ Voor schelpen T -34 absoluut ondoordringbaar .
  Superman-Natasha V ergernis siste :
  - Dit Hoe taak ! Ophalen berg !
  Futuristische Angelica keek om zich heen . Nu Zij waren V zijn traditioneel bikinilijn . EN iets _ _ schoonheid kwam op geest .
  A Svetlana ingedrukt op hefboom op blote voeten hakken En gereden tanken . Zij siste :
  - Manoeuvreren ! Alleen manoeuvreren !
  AG -50 is uitgerust met krachtige 105 mm kanon Met lengte kofferbak in 100EL . _ Hij bekwaam hit op groot afstanden . Tem voorbij , j vierendertig Met kwaliteit schild maakt niet uit . Een hit En einde .
  Svetlana begint schommel Sovjet tanken . Hier vijand schiet . projectiel zelfs een beetje zorgen pantser . Maar Naar gelukkig glijdt af . A ten slotte stroom kolossaal - uranium kern .
  Superman Natasja fluisterde hun scharlaken lippen :
  - Aan pictogrammen Met droefheid gezichten - opnieuw rijk geboren worden !
  Futuristische Angelica opgenomen met _ op blote voeten vingers benen . projectiel verheugd V nog steeds staan piramidevormig tanken . EN gleed af Met schild V afketsen . Al Erg zij schuin En gecementeerd .
  Duits tanken natuurlijk _ hetzelfde , ondoordringbaar , met alle hoeken zelfs Voor IS -7. A al Waar voor hem T -34-85.
  Opnieuw Duits schiet ... Svetlana ingedrukt naakt hiel op remmen _ EN ik zou kunnen ontwijken tank van nederlagen . Hoewel fataal geschenk erdoor geglipt helemaal niet dichtbij .
  Superman-Natasha V woede zei :
  - Ja Wij En vast !
  Futuristische Angelica grinnikte . Zij koel geplukt Met mezelf beha . blootgesteld hoog borst Met aardbei tepels . Ontblootte haar tanden hun parel tanden . EN getweet :
  - Lafaard Niet Toneelstukken V ijshockey !
  EN ingedrukt scharlaken tepel op triggeren . Zo een Hier zij vetgedrukt En sprankelend zij-duivel . A Misschien vriendelijk , Russisch engel belichamen .
  projectiel uitgevlogen van Niet te veel lang snuit . Voorbij ... En verheugd direct V kofferbak Duits auto's AG . afgewezen zijn leuk vinden blazen crackers .
  EN Alle vier meisjes koor , blafte :
  - Eén , twee - ik raak ! Frits Door hoorns Dus gaf !
  EN Hoe schudden Zij hun op blote voeten benen . Hier Dit meisjes ! A Wanneer bij schieten gebruik naakt borst is _ V honderd eenmaal efficiënter .
  Superman-Natasha Met glimlach opgemerkt :
  - Dit tank Nu Voor ons veilig . Maar Hoe zijn vernietigen ?
  Zoja Met glimlach voorgesteld :
  - EEN V gevecht cowboy stijl , wij zijn wegvegen !
  Svetlana versneld beweging zijn tanken . Maar vijand , onverwacht omgedraaid En haastte zich op de vlucht . Hij versneld wonderbaarlijk snel : alles dezelfde gasturbine motor . EN was duidelijk sneller dan _ T -34-85.
  alsof olifant rende weg van Mopsen . Alle zou niets . Maar olifanten weet hoe beweging zelfs Erg snel .
  Superman-Natasha boos verhuisd Door schild op blote voeten voet En brulde :
  - Hier ! Goed Hoe allemaal hetzelfde _ Wij bleef achter van fascisten !
  Zoja Met droefheid V stem , zong :
  - Allemaal onmogelijk , mogelijk V ons de wereld !
  EN schudde zijn haar , kleuren blad goud .
  Futuristische Angelica Met vreugde zong en _ uitgegeven een andere schaal . Dat hit V gepantserd streng En brak .
  - Ga of dromen ongekend ... Weven of kransen laat ... stom was Gerasim ooit ! _ _ Nu Hij zweert obsceniteiten !
  Svetlana strikt opgemerkt :
  - Schaakmat vloeken is _ vulgair !
  Superman-Natasha wilde iets _ _ _ inspraak geestig . Maar Hier verscheen een andere fascistisch tanken . Op dit eenmaal E -75. Dezelfde Prima beschermd V voorhoofd , maar veel slechter Met planken . Is het waar, vierendertig zijn Alle gelijk aan Niet doorboren .
  Op dit keer , Zoja gooide af Met mezelf beha . EN blootgesteld scharlaken tepel .
  Genomen En ingedrukt borstvoeding op triggeren . pistool werkte ...
  projectiel opnieuw verheugd direct V kofferbak enorm geweren . EN honderd vijf millimeter een pistool kwam uit van gebouw .
  EN dit Duits haastte zich op de vlucht . Goed manier uitgang van gebouw het meest beschermd machines zijn _ Pel Door koffers .
  Superman Natasja dolblij verklaarde :
  - Hier zie ! Wij wij winnen !
  A Hier En derde tanken . Op dit tijden " koninklijk" leeuw ." Bij hem wapen , bommenwerper kaliber op 450 millimeter . Zo een Als neuken , dan weinig helemaal niet Niet zal lijken .
  Superman Natasja op dit eenmaal besloten schieten zichzelf . vertrok beha . Welke bij haar allemaal hetzelfde _ hoog en _ elastisch borst . Vers zoals _ bij meisjes . EN strijder Hoe zal nemen En persen robijn tepel .
  projectiel vloog naar buiten ... En " Royal leeuw " ontvangen direct V kofferbak . EN enorm auto Hoe ontploffen . Wat En paar staan Door randen tanks vloog weg op sommige honderden meter .
   Ja En vierendertig schudde . Auto nauwelijks Niet omgedraaid en _ bleek te zijn afgescheurd van land _
  Futuristische Angelica zelfs hit bij landen voorhoofd , schreeuwend :
  - Zoals paarden ezels !
  EN bedreigd aan de Moffen vuist _
  Superman Natasja was tevreden , en grijnsde parelachtig , zeer groot tanden :
  - Hier Wij gegeven Door naar de vijand ! Hoe het hoort !
  Zoja zong , met verrukking :
  - Liefde En dood ! Goed En kwaad ! Wat heilig Wat zondig ... A naar mij weten Alle gelijk !
  EN meisje verhuisd op blote voeten been Door metaal _
  Volgende vijand E -100. Auto gevaarlijk _ MET bommenwerper en 75 mm_ _ kanon Met Erg lang vat . Zo een overval wijziging , en geschikt vervullen rol En vechter tanks . A vijfenzeventig millimeter geweren Voor Sovjet tank nogal genoeg .
   A kofferbak bommenwerper bedekt dop .
  Superman Natasja sloeg een kruis bij hulp op blote voeten benen , en getweet :
  - Nou , laten we zijn verslaan ?
  Zoya , schommelend tanden , overeengekomen _
  - Natuurlijk zullen we dat doen !
  Futuristische Angelica scharlaken tepel ingedrukt op triggeren . pistool werkte . uitgespuugd moorddadig opladen . EN onderbroken naar verhouding dun maar _ Maar lang kofferbak Duits geweren .
  Svetlana enthousiast getweet :
  - Geweldig ! A Nu geven Vuur ik !
  EN strijder Dezelfde blootgesteld de mijne romp . Bij alle vieren borst op hoogte . EN Erg zelfs mooi , sexy , verleidelijk . Dus Met zo een meisjes ik wil Te doen liefde . Nou wat _ Misschien zijn beter zij ? Waarschijnlijk alleen _ ander meisjes !
  EN Hier jonge vrouw gevangen het moment waarop dop begon openen . EN gebruik makend van de mijne scharlaken tepel als _ zal loslaten projectiel Door Duits bommenwerper .
  A frits Niet beheerd zelfs En oog knipperen ... hoe zal nemen En ontploft ... In Alle zijkanten verspreid roken metaal .
  Svetlana gewreven jezelf sterk handen En piepte :
  - ik deern authentiek draak !
  EN Hoe lach ! EN neem ja _ zal laten zien tong !
  Superman Natasja genomen En enthousiast zong :
  - Patriot ! Sovjet patriot ! Hoeveel Frits gedood jij !
  Zoja Opgepikt een liedje , en schudden naakt borst , vervolg :
  - Patriot ! Rood patriot ! EN op meisjes Alle jouw dromen !
  EN Dezelfde strijder Hoe zal nemen En hardop lachen ! EN huig zal laten zien ! EN grijns tanden - hoektanden !
  EN op blote voeten benen gaat verhuizen hendel ...
  De meiden hier zijn duidelijk op hun best, ook al hebben ze een verouderde tank. En ze blijven partijdig.
  Maar op 20 april 1947 begon een nieuwe aanval op Moskou. Het werd bijgewoond door de Japanners, de Turken en het hele buitenlandse leger.
  Uiteindelijk raakte Hitler zijn geduld kwijt en besloot hij een einde te maken aan de USSR. En persoonlijk met Stalin, waarmee hij de guerrillaoorlog verbindt die nog steeds woedt op het grondgebied van Rusland.
  Als Moskou valt, zal de oorlog ongetwijfeld eindigen.
  En een beslissende, algemene aanval begon.
  De superzware tanks "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 en anderen gingen ook in de aanval.
  Ten eerste werd de stad beschoten met ballistische raketten.
  diskettes van het Derde Rijk gebruikt . Zo is de armada.
  Alenka en haar team ontmoetten dapper de Duitsers en gaven hen een gevecht.
  Alyonka gooide een granaat met haar blote tenen, vuurde een salvo af en brulde:
  - Voor de Russische geest!
  Anyuta, schietend op tegenstanders en de rijen vijanden neermaaiend, piepte met haar blote hiel en bezweek voor het pakket van de dood:
  - Voor de grootsheid van het communisme!
  Alla schoot op de vijanden van de USSR en gooide een bom met haar blote tenen, en schreeuwde:
  - Voor Moeder Rus in het communisme!
  Maria, die goed gericht vuur op de vijand richtte en hem zelfverzekerd neermaaide, merkte met ontblote tanden op:
  - Rusland heeft een nieuwe leider nodig!
  Matrena merkte op, terwijl ze tegenstanders neerschoot en vol vertrouwen vernietigde, en met haar blote tenen nog een geschenk van de dood gaf:
  - Natuurlijk is het noodzakelijk!
  En vanaf haar worp, die op de ijsbaan viel, kwamen twee Duitse tanks in botsing.
  Marusya schoot op de nazi"s en merkte energiek op:
  - Alles bevond zich in de USSR, maar de vijand nam het nummer over!
  En hoe zal hij met zijn blote hiel het moordzuchtige en onverbiddelijke lanceren!
  Alenka moedigde haar vrienden aan:
  - Haast je niet om Rus te begraven! Wij hebben ook dingen te doen!
  En met de tenen van zijn blote voet zal hij een verwoestend geschenk van vernietiging werpen.
  Anyuta, die op de nazi's schoot, was het hiermee eens:
  - We zullen de vijanden fel verslaan, de rivier van het vaderland zal niet opdrogen!
  En met een blote, ronde hak zal het meisje energiek de vijand aanpakken en bezwijken.
  Alla schoot op de nazi's en liet een stuk explosief uit een katapult los, terwijl ze met haar blote tenen aan het touw trok en zei:
  - Het zal gewoon een superman zijn - die Stalin zal vervangen!
  Maria, die met verbazingwekkende nauwkeurigheid schoot en granaten gooide met haar blote tenen, zei:
  - Alles wat niet verandert, alles is ten goede!
  Matryona, die de Fritz neerhaalde met goedgemikte schoten. En toen ze de tank met haar blote voet had beschadigd, merkte ze op:
  - Wij met onze onveranderlijke en heroïsche wil!
  Marusya gooide met haar blote voeten een hele hoop granaten. Dus draaide het gemotoriseerde kanon van de nazi's zich om en piepte:
  - Ik zal de sterkste zijn!
  Alla, die de transporter van de nazi's met een worp uitschakelde, granaten met een blote hiel, merkte het op en corrigeerde:
  - Niet ik, maar wij! Alles is sterker!
  Alyonka zong om haar vechtlust te verbeteren en componeerde onderweg. En de rest van de meisjes, die op de nazi's schoten, namen op;
  Wij zijn de meisjes van het land van de USSR,
  Dat is een fakkel voor de hele wereld...
  Laten we laten zien, de grootsheid van een voorbeeld kennen,
  Hier worden heldendaden gezongen!
  
  De meisjes zijn geboren onder de rode vlag,
  En de blote voeten rennen door de vorst ...
  Dochters en zonen vechten voor Rus',
  Soms geeft de bruid de man een roos!
  
  Er zal een rode vlag boven het universum hangen,
  Schijn zo helder als een fakkelvlam...
  We hebben tenslotte een heroïsche swing,
  En onze banner schittert als een rode tas!
  
  Geloof niet, de verdomde fascist zal niet passeren,
  En de Russische geest zal nooit verdwijnen...
  Overwinning zal een eindeloze rekening openen,
  Laten we hallo zeggen tegen iedereen !
  
  Rusland is een prachtig land
  Je gaf het communisme aan de volkeren...
  Voor altijd genereus gegeven door God,
  Voor het moederland, voor geluk en vrijheid!
  
  De vijand zal het vaderland niet kunnen verslaan,
  En hoe wreed hij ook sluw was ...
  Onze onoverwinnelijke Russische beer,
  De soldaat van Rusland is zo beroemd om zijn overwinning!
  
  Prachtig Sovjetland
  De meisjes erin zijn er trots op dat ze mooi zijn...
  Ze is ons voor altijd gegeven door geboorte,
  En laten we eerlijk zijn Komsomol-leden!
  
  We vechten aan de rand van Moskou,
  Een sneeuwstorm van sneeuwbanken, en de meisjes zijn op blote voeten ...
  Laten we het vaderland niet aan Satan geven.
  We schieten zelfs nauwkeurig met zeisen!
  
  Dus in woede willen de meisjes graag vechten,
  En ze gooien een kaal explosiepakket met de hiel...
  Hij is gewoon een fascist omdat hij er cool uitziet.
  In feite gewoon een boze Kaïn!
  
  Vijanden kunnen meisjes niet verslaan,
  Ze zijn onder zo'n ster geboren...
  Het onoverwinnelijke monster is onze beer,
  Wie heeft het moederland tot vrouw gemaakt!
  
  Wij Russische meisjes zijn goed
  We zijn niet bang voor marteling en vorst ...
  En weer af, geloof de aanval van de kwade horde,
  De vijand zal kwaad worden van de dosis!
  
  De vijand was in staat zich terug te dringen uit Moskou,
  Ook al heeft hij veel macht...
  Wij meiden zijn zo trots op onszelf
  Tegenstanders zullen allemaal in hun graven verdwijnen!
  
  Geloof niet dat Rus niet verslagen kan worden door vijanden,
  Omdat elke ridder uit luiers komt...
  De jager is blijkbaar in wild veranderd,
  En de tegenstander is nog maar een kind!
  
  Maar de Russische geest, de grote geloofsgeest,
  Weet je, er zitten verborgen krachten in...
  De vijand zal in stukken worden verpletterd,
  Ridders zijn tenslotte onoverwinnelijk in de strijd!
  
  Gooi je twijfels weg, meisjes,
  Wij zijn de moedigste mensen ter wereld...
  Laten we Satans hordes in het inferno werpen,
  Laten we alle tegenstanders in het toilet laten weken!
  
  De heilige oorlog zal eindigen
  Vrede en morgen zullen over de planeet komen...
  Weet dat ze voor altijd bij de zon is,
  Moge de zomer voor altijd stralen!
  
  En het communisme eeuwig in glorie,
  En Lenin en de grote Stalin zijn bij ons ...
  In een bloedige film is er nu pas sprake van fascisme,
  En onze wil is sterker dan staal!
  
  Mijn Rusland regeert al eeuwen
  En gaf geluk aan het hele universum....
  Ik heb de stalen kracht van een vuist nodig
  En bekwaamheid, maar een redelijke lekkage!
  
  
  
  HEKSEN DIE WONDERWAPENS MAKEN
  Ook Gerda, Charlotte, Magda en Christina, die destijds door de Tiger werden getest, waren bezig met de ontwikkeling van een veelbelovend model: Panthers -2. De meisjes plaatsten de motor en de transmissie in één blok, en maakten de toren smal en kleiner. En de versnellingsbak werd op de motor zelf geïnstalleerd. Als gevolg hiervan bleek de "Panther" -2 een silhouet van minder dan twee meter te zijn en werd het aantal bemanningsleden teruggebracht tot drie personen. De dikte van het pantser van het voorhoofd van de romp nam toe tot 120 mm onder grote hellingen, en de zijkanten tot 82 mm onder hellingen. En de torens zijn tot 150 mm voorhoofd en 82 mm zijkanten, onder hellingen. Tegelijkertijd werd het hele voertuig teruggebracht tot 35 ton, waardoor het mogelijk werd om met een motor van 700 pk rond te komen en de snelheid en manoeuvreerbaarheid van de tank te vergroten. Tegelijkertijd is de doorgankelijkheid van de auto ook verbeterd en is het chassis lichter geworden en veel gemakkelijker te repareren en te onderhouden. Er zijn in totaal zes rollen, wat praktisch en handig is. Hitler hield van "Panther" -2 en deed vanaf 43 september mee aan de serie. De auto is succesvol, met een goed, pantserdoordringend en snelvuurkanon. Ze werkte en bewoog snel, met een uitstekende ergonomie.
  En het allerbelangrijkste: het was gemakkelijker te produceren en er was minder metaal voor nodig. En tegelijkertijd onderscheidde het zich door zijn kapitaaloverlevingsvermogen. Het is niet zo eenvoudig om zo'n voertuig met grote pantserhellingen binnen te dringen.
  Sovjet-troepen hadden een ernstig probleem. Bovendien investeerden de Duitsers, in plaats van het Fau- programma , in de ontwikkeling van een volksjager en creëerden ze de XE-162, eenvoudig en goedkoop te vervaardigen en zeer licht en manoeuvreerbaar.
  Deze machine bleek onder gunstigere omstandigheden te zijn ontwikkeld en relatief eenvoudig te bedienen. En het is niet zo gemakkelijk voor haar om ermee om te gaan.
  Ik voerde hevige luchtgevechten uit aan de Sovjet- en geallieerde troepen. De jager woog leeg slechts anderhalve ton en bestond bijna volledig uit hout. De machine bleek dus uiterst efficiënt.
  De situatie werd verergerd door het feit dat Duitse meisjes actief de luchtvaarteenheden begonnen te betreden.
  Albina en Alvina begonnen actief te scoren, vechtend in de regel op blote voeten en in één bikini. En deze meisjes konden niet worden neergeslagen. En zij sneden zelf zo actief de vijand af. En hoe mooi waren deze blondines: gewoon echte Ariërs!
  Albina haalt met een sierlijk been de trekker over, haalt een paar Sovjetvliegtuigen neer en piept:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Alvina haalt de trekker over met haar scharlakenrode tepel, raakt drie Sovjet-auto's en brult:
  - Glorie voor ons moederland!
  Vechtende meisjes - je kunt niet zeggen dat ze zwak zijn. Nee, ze zijn erg agressief en kunnen iedereen aan stukken scheuren.
  Onstuimig als geheel, dit leger. En in de winter stabiliseerde de frontlinie zich. Mainstein lanceerde een tegenaanval en slaagde erin de Sovjet-troepen aan de overkant van de Dnjepr te verslaan, waardoor een paar grote ketels ontstonden. Ook de Duitsers wisten het offensief bij Leningrad af te slaan. Hier vertrouwden ze op een krachtige verdedigingslinie. Bovendien verwijderde Stalin na de nederlaag in Oekraïne verschillende divisies uit deze richting en stond hij de Duitsers toe de aanvallen af te slaan. Het front hield stand en de Duitsers konden in de winter langs de gehele omtrek van de aanval stand houden.
  Gerda vocht persoonlijk op de "Panther" -2, samen met de meisjes. En ondanks de winter vochten de schoonheden op blote voeten en in slechts één bikini.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen, raakte de vijand en piepte:
  - Glorie aan ons imperium!
  Charlotte drukte ook met haar blote tenen op de hendel, sloopte de vierendertig toren en bevestigde met agressie:
  - Glorie aan helden!
  Kristina sloeg met haar rode tepel op de knop en terwijl ze op de Sovjet-machine sloeg, piepte ze:
  - En glorie voor ons!
  Magda vuurde vier machinegeweren af, doodde de Sovjet-infanterie met haar blote tenen en zei:
  - Eeuwige, zegevierende glorie!
  Dus de meisjes werden wild en hun naakte, ronde hakken glinsterden.
  En wanneer "Tiger"-2 nadert, belooft deze tank, die vijfenvijftig ton weegt, een bescherming van 250 mm op het voorhoofd en 170 mm aan de zijkanten.
  Dat het met een 88 mm kanon in 71 EL een heel behoorlijke machine is.
  En in het voorjaar rukken de Duitsers al op in Italië en verpletteren vol vertrouwen de geallieerden.
  Ze nemen Napels in en vallen Sicilië binnen.
  En honderdduizenden geallieerde troepen geven zich over. En sla ze grondig kapot. De Duitse Panthers zijn niet te stoppen.
  En de meisjes laten de Engelsen op hun knieën vallen en hun blote, gebeeldhouwde benen kussen, en de ronde hakken van de schoonheden likken met hun tong.
  In juni proberen de geallieerden op te rukken door troepen in Normandië te landen. Maar daar lijden ze een verpletterende nederlaag. Nogmaals, honderdduizenden gevangenen en veel buitgemaakte uitrusting.
  Roosevelt krijgt een hartaanval en raakt arbeidsongeschikt. De Verenigde Staten proberen een dergelijke moeilijke oorlog te beknotten. Groot-Brittannië overweegt opties voor verzoening met de Fritz. De situatie wordt verergerd door krachtigere bombardementen op Engelse steden met straalvliegtuigen. En Britse jagers kunnen dergelijke vliegtuigen niet inhalen.
  Dus begint Churchill om vrede te vragen. Maar de Führer is meedogenloos. Hij barst van het besef van zijn eigen kracht.
  Maar de Britten zijn het nog steeds eens met vrede. En dit baart Stalin zorgen, die de Führer een wapenstilstand aanbiedt. Hitler stemt ermee in de vijandelijkheden gedurende drie jaar te staken, op voorwaarde dat er geen partijdige sabotage plaatsvindt, de partijen aan hun grenzen blijven en de USSR olie en brood aan de Duitsers zal verkopen.
  Stalin stemde hiermee in ... En de Fritz maakten hun handen los.
  De eerste aanval is natuurlijk Gibraltar. Nadat je dit fort hebt veroverd, kun je over de kortste afstand troepen naar Afrika overbrengen. Bij het bestormen van het fort gebruikten de Duitsers de nieuwste MP-44 aanvalsgeweren, de meisjes verbeterden ze ook: ze maakten ze veel gemakkelijker en betrouwbaarder.
  En Albina en Alvina vochten in de lucht, de meisjes die de Duitse vliegtuigen veel praktischer en sneller maakten.
  En ze verpletterden de geallieerden rechts en links. Gibraltar zou onderweg zijn ingenomen. Franco werd gedwongen in te stemmen met het ultimatum van Hitler. Laat de nazi's uw land niet bezetten.
  De Duitsers versnelden op tanks en braken de locatie van de vijand binnen.
  Na de val van Gibraltar trokken de Fritz Marokko binnen. En ze verhuisden en veroverden gebieden. Fritz-tanks waren vooral in Algerije in beweging. "Panther" -2 glijdt snel over het zand. Hij werd geüpgraded met een krachtigere motor en hij kon racen. De Panther-2 stelde het leger volledig tevreden met zijn voorhoofdbescherming, en de Tiger-2 was over het algemeen een geweldige tank. De geallieerden vielen alsof ze werden neergeslagen.
  Duitse meisjes vochten in de woestijn, meestal op blote voeten en in bikini. Ze smeerden de huid alleen in met een speciale beschermende crème, zodat deze niet zou verbranden.
  Dan gaan de schoonheden van de gevangengenomen Engelsen op hun knieën en laten de hielen van het meisje likken. En ze vinden het leuk, vooral de Afrikanen, die het met enthousiasme doen.
  Het vijfenveertigste jaar was zeer succesvol voor de Duitsers, ze veroverden het grootste deel van Afrika, het Midden-Oosten. En in de eerste helft van het zesenveertigste jaar veroverden ze ook India, Birma en de rest van Afrika. En er waren meer problemen met de aanvoer van troepen, de uitbreiding van de communicatie, het terrein dan met het verzet van de Britse en Amerikaanse eenheden. Bovendien waren de koloniale troepen niet erg bereid om te vechten. Op technologisch gebied hebben de Duitsers een overweldigend kwaliteitsvoordeel. Bijvoorbeeld ME-262 X, heeft een snelheid tot 1200 kilometer per uur en is bewapend met vijf vliegtuigkanonnen . En hoewel de Verenigde Staten en Groot-Brittannië min of meer geschikt zijn voor gevechtsgebruik, beschikken ze niet over straaljagers, en bommenwerpers nog meer.
  Bovendien hadden de Duitsers disco's , die een snelheid van ongeveer vier geluid ontwikkelden. Ze waren volledig onkwetsbaar voor handvuurwapens, dankzij de laminaire straal die rond de auto's stroomde. Maar hierdoor konden ze zelf niet schieten. Maar aan de andere kant was het mogelijk om een bom van een hoogte te laten vallen en deze te gebruiken bij verkenningen, en vooral om vijandelijke voertuigen te rammen door ze met straaljagers neer te halen.
  Vliegende schotels zijn effectieve wapens met een groot bereik en kunnen van Europa naar de Verenigde Staten vliegen. En soms werden ze gerund door hele mooie meisjes die het liefst op blote voeten en in bikini vochten.
  Hier zijn Gertrude en Eve tijdens de vlucht. Dit zijn twee prachtige schatjes. Zo werd er bijvoorbeeld een zwarte Amerikaan opgepakt. Vastgebonden aan een logboek. En zo reden ze lange tijd op zijn mannelijke perfectie, zodat de gevangene het bewustzijn verloor, overwerkt.
  de diskette en richtte deze op het doel, waarbij Amerikaanse vliegtuigen werden neergeschoten. Hier is een vechtend meisje.
  En ook Eva richt met behulp van haar blote tenen een auto met dodelijke kracht op de vijand.
  En ramt woedend de vijand, en de auto's van Engeland en de VS vallen.
  De landing van de Duitsers stond gepland voor eind november. Ten eerste wacht er op dit moment niemand. Het weer is zelfs niet erg goed en het is riskant om te overleven. Maar op rustige dagen kun je het Engelse Kanaal overzwemmen en aan land komen. Bovendien zijn er voordelen bij nachtlandingen, omdat het 's nachts veel moeilijker te verdedigen is.
  De Duitsers hadden tegen die tijd de Engelse en Amerikaanse vloten grotendeels gedood.
  De landing werd dus zonder problemen verwacht. Speciale bataljons meisjes moesten een krachtige slagkracht zijn, die zelfs in de vorst van eind november op blote voeten in slechts één bikini liep.
  De landing begon op 26 november 1946. Op de verjaardag van de verkiezingen voor de Reichstag, waarna Hitler de post van Rijkskanselier ontving.
  Er was niemand die de landing kon tegenhouden. En aan het offensief namen grote hoeveelheden infanterie en zelfs de nieuwste piramidale tanks deel. Die vanuit geen enkele hoek kan worden gepenetreerd.
  De meisjes vechten natuurlijk in zichzelf en handelen moedig.
  En sommige krijgers breken al op blote voeten de ijsrand op plassen die 's nachts bevroren zijn. En ze vechten heel hard. En ze verrichten wonderen van kolossale kracht. En als ze met hun blote tenen granaten gooien en de Britten uit elkaar scheuren, wordt het extreem cool...
  Gerda vecht op een piramidevormige tank "Tiger"-4 met een kanon en een bommenwerper , en behoorlijk dapper. Stuurt granaat na granaat en verscheurt vijanden.
  Het meisje handelt niet door zich te wassen, maar door te rollen en met haar blote tenen op de knoppen van de joystick te drukken:
  - We ontbloten actief onze tanden, we roeien heel sterk uit!
  Charlotte gebruikt een scharlakenrode tepel tijdens het schieten, drukt erop op de joystickknop en raakt de vijand, piept:
  - Ons universele bouwteam!
  Lupanula met een raketwerper en Christina met blote tenen. Ze sloeg veel tegenstanders kapot en gromde:
  - Voor de grootsheid van het Derde Rijk!
  En Magda donderde haar achterna. Deze keer met een aardbeiennippel. Ze scheurde haar tegenstander en brulde:
  - Voor het Arische communisme!
  Deze meiden zijn super niveau! En hoe de infanterie van meisjes op blote voeten rent en onderweg granaten gooit. En hoe geweldig en dodelijk het is.
  De meisjes zijn zo vechtend en mooi.
  En ze verpletteren de Britse rechter- en linkerzijde. Het is niet verrassend dat Engeland met zo'n offensief en landing door zowel Frankrijk als Noorwegen slechts tien dagen stand hield. Dit is geweldig!
  De metropool viel. En de volgende fase is een reis naar Amerika. In februari voerden de Duitsers ondanks de winter een landing uit op IJsland: Operatie Icarus, en veroverden dit belangrijke gebied.
  En opnieuw namen meisjes op blote voeten van verschillende SS-bataljons deel aan de veldslagen.
  En dat lukte door met hun blote hielen door de sneeuw te flitsen.
  Stalin stelde Hitler in maart 1947 een gezamenlijke oorlog tegen de Verenigde Staten voor. De Führer stemde hiermee in, maar op voorwaarde dat de USSR alleen Alaska terug zou krijgen, in zekere zin legaal grondgebied. En zal niet om meer vragen.
  Stalin was het hiermee eens ... En de invasie van Sovjet-troepen door Alaska begon. Zo snel en brutaal.
  Nieuwe Sovjet-tanks waren in beweging.
  De bemanning van Elizabeth vocht op de allereerste, experimentele en nog niet helemaal voltooide T-54 tank. April 1947. Er ligt nog steeds sneeuw in Alaska, maar Russische meisjes vechten op blote voeten en in bikini. En zulke mooie meiden.
  Elizabeth schiet met haar blote tenen op de vijand. Treft de Amerikaanse " Sherman ". En terwijl ze haar tanden ontbloot, zegt de krijger:
  - Glorie aan de ideeën van het grote communisme!
  Ekaterina schiet ook met blote vingers van gebeitelde benen en piept:
  - Glorie aan de zegevierende resultaten van ons leger!
  Elena vuurde ook, dit keer met de scharlakenrode tepel van haar borst, waarbij ze de vijand met zeer goede treffers raakte en gromde:
  - Glorie voor nieuwe beslissende overwinningen!
  Euphrasia , sloeg op tegenstanders met een aardbeientepel, en stomp "Pershing" blafte::
  - En wij zullen winnen!
  Strijders verspreidden zich blijkbaar als spitsmuizen. En dus worden de Amerikanen gedorst.
  Hier raakt een projectiel het voorhoofd van de tank, maar ketst onmiddellijk af. Elizabeth brult en springt:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme!
  En als reactie daarop stuurt hij ook een projectiel, met behulp van zijn blote tenen. Dit is een meisje met een echte missie.
  Dat zijn de schoonheid van de gevechten.
  Sovjet-troepen hielden stand in Alaska. En in mei arriveerde de allereerste IS-7 in metaal.
  En daarop staat de tankbemanning van Alenka.
  Hier is zo'n vechtend meisje. Terwijl hij op de vijand schoot, raakt hij hem uiterst nauwkeurig.
  En het pistool, hoe krachtig: 130 mm. Ze slaat de vijand van grote afstand. De Amerikanen hebben nog steeds de hoofdtank " Sherman ", die alleen goed is voor het scoren van Duitse en Sovjet-tankazen. Er is een iets betere Pershing, met een krachtiger kanon dan het 90 mm-kaliber. En de zeer kleine " Superpershing ", waarvan het kanon een kaliber van 90 mm heeft en een looplengte van 73 EL heeft, is in staat een gevaarlijke wond toe te brengen aan de Sovjet IS-7-machine aan boord en dichtbij. Amerikaanse kanonnen kunnen piramidevormige Duitse tanks helemaal niet vanuit alle hoeken aanvallen. IS-7 is in de zijkant gestanst. T-54 - " Superpershing ", kan dichtbij het voorhoofd worden genomen en op afstand aan boord. Maar voorlopig heeft de USSR de hoofdtank T-34-85, die nog niet uit productie is genomen en tegen de Amerikanen vecht. Het is ongeveer gelijk aan de Sherman en zwakker dan de Pershing.
  De Sovjet-soldaten hebben het dus moeilijk. En ze kijken met jaloezie naar de tot nu toe enige, allereerste experimentele tank IS-7.
  Deze auto is trots en cool.
  De IS-2 en IS-3 vechten ook. Het laatste voertuig kan niet frontaal worden gepenetreerd, behalve de Super-Pershing . Welnu, de IS-3 kan ook in het onderste deel van de romp worden gepenetreerd.
  De IS-2 is enigszins zwak in de frontale bepantsering van de koepel.
  De meisjes Natashka en haar team vechten op deze tank. Vechtende schoonheden. En ze leveren vanuit de IS-2 verpletterende slagen uit, met dodelijke projectielen.
  Natashka drukte haar voeten met haar blote tenen en gooide de moordenaar eruit, waarbij ze door de Amerikaan en vyaknula brak:
  - Glorie aan de ideeën van het goede communisme!
  Zoya drukte haar scharlakenrode tepel tegen de moordenaarshendel en gilde:
  - Voor Arische vrede en orde!
  Augustinus schoot ook met een vernietiging met haar blote hiel, raakte de vijand en blafte:
  - Voor beslissende overwinningen!
  En ten slotte gooit Svetlana haar benen uit met behulp van haar blote tenen, snijdt de vijand neer en piept:
  - Voor grote kracht!
  Strijders van het Rode Leger trokken door Alaska. De zomer kwam en het was warm, en het was leuk voor meisjes in bikini's en op blote voeten in tanktops. Nadat de Duitsers Groenland hadden overwonnen, landden ze in Canada. En vanuit het zuiden begonnen ze vanuit Argentinië te verhuizen. In Brazilië was er een splitsing in pro-Duitse en pro-Amerikaanse facties. De Duitsers beslisten, met een krachtige klap van hun meer gevechtsklare divisies, de zaak in hun voordeel.
  De nazi's hadden een krachtigere en effectievere aanvalskarabijn, die vanaf grote afstand en zeer snel schoot. De Yankees leden nederlaag na nederlaag.
  Een nieuw team Engelse meisjes, geleid door Jane Armstrong , rukte op vanuit het zuiden ... De krijger vocht in de zomer in Brazilië ... De pro-Amerikaanse troepen verzetten zich traag.
  Maar in Venezuela werden de vrouwelijke krijgers geconfronteerd met Amerikaanse troepen. Ze vochten tegen de verouderde "Panther" -2, die al praktisch is stopgezet ten gunste van piramidale uitrustingsmodellen.
  Maar de Britten waren zelfs op deze tank sterker dan de Amerikanen. Ze schoten met het geweer op de Shermans , die al hopeloos achterhaald waren; ze konden alleen op gelijke voet vechten met de Sovjet-vierendertig.
  Jane schoot van een afstand met haar blote tenen. Raak de vijand en piepte:
  - Dit is de grootsheid van Groot-Brittannië - het zal niet vervagen!
  Gringeta sloeg haar gebeitelde benen met haar blote tenen tegen de vijand. Ze sloeg de Sherman kapot en piepte:
  - Ons koninkrijk zal cool zijn!
  En ze liet haar tong zien!
  Toen schoot Monica, raakte de vijand met haar blote voeten precies op het doel en koerde:
  - Voor de redding van de ziel!
  En daarna lupanula en Malanya. Raak nauwkeurig de gevaarlijkere Pershing, waardoor de romp breekt.
  Natuurlijk koerde ze met blote tenen:
  - Glorie aan de ideeën van de koninklijke strijdkrachten!
  De meisjes vochten zeer agressief en constructief.
  En in Canada waren geselecteerde Duitse eenheden in beweging. Gerda op de tank "Tiger" -4 piramidevormig verpletterde Amerika en zijn heerschappijen. En ze braken onder de verpletterende slagen van de vijand.
  Gerda schoot met behulp van haar blote tenen, raakte de vijand en riep:
  - Voor het Arische communisme!
  Charlotte bonsde ook, dit keer met de scharlakenrode tepel van haar borst, doorboorde de Amerikaanse auto en gorgelde:
  - Voor de grootsheid van Duitsland!
  Christina raakte ook de vijand. Ze verpletterde zijn pantser, met behulp van blote vingers van gebeitelde benen, als een eierschaal, en gorgelde :
  - Voor onze fenomenale prestaties!
  Magda rommelde ook, verpletterde de vijand als klei en brulde:
  - Voor zulke bronnen die je onmogelijk in een sprookje kunt zeggen, niet met een pen kunt beschrijven!
  Opgemerkt moet worden dat de meisjes uiterst strijdlustig en zeer mobiel zijn. Het is ook erg leuk met hen.
  En zo vielen de belangrijkste steden van Canada: Quebec en Toronto. En het leven werd beter, Fritz en leuker ...
  Hitler verklaarde dat Amerika zou worden afgemaakt!
  Met de ontwikkeling van de atoombom zijn de Verenigde Staten daar niet in geslaagd. Het is duidelijk dat het geluk zich in dit geval van Amerika afwendde ten gunste van de Wehrmacht. Dus? Er zijn andere fundamenten voor overwinning en succes. Het is dus te vroeg om te wanhopen.
  Maar de Moffen zijn met hun buitenlandse regimenten qua troepen veel superieur aan de Verenigde Staten. En ze zijn tot veel in staat om de vijand te vernietigen.
  Hier ving Gerda bijvoorbeeld een zwarte jager. En ze kwelden hem zo erg en dwongen hem tot vrijen, dat hij zijn hoeven liet vallen. En het is eigenlijk best gaaf.
  In de herfst van zevenenveertig betreden de Fritz het eigenlijke grondgebied van de Verenigde Staten. Sovjet-troepen vochten nog steeds in Canada.
  Alenka op de IS-7 vocht met een hele brigade Shermans en Pershings. De Shermans hier waren van de Firefly-klasse, met een 76 mm kanon met lange loop, wat gevaarlijk is voor de IS-7 als deze in de zijkant schiet. De meisjes bevonden zich dus in een ernstige situatie. IS-7 heeft, ondanks al zijn verdiensten, een kanon met beperkte munitie en niet te snel vurend.
  Hier schoot Alenka met behulp van haar blote tenen, raakte de Amerikaan en piepte:
  - Op mijn oorlogspad!
  de Sherman een voor een met haar scharlakenrode tepel en blafte:
  - Voor de overwinning van de USSR!
  Alla bonkte ook met behulp van blote tenen. Hij doorboorde de Amerikaanse auto en schreeuwde:
  - Voor de ideeën van het communisme!
  Maria sloeg ook met een aardbeiennippel, sloeg haar tegenstander in stukken en zweeg:
  - Voor de grote manuscripten van Lenin!
  En Matryona gaf toe met haar blote hiel, waardoor het pantser van de Sherman afbrokkelde en uit volle borst gilde:
  - Voor mijn ridders van het licht!
  Dit zijn de vijf, dit zijn de meiden - cooler kun je niet vinden! En ze zijn allemaal zo jong en fris. En de meisjes ruiken naar honing. Geen wonder dat de soldaten met zoveel plezier de boezem van Venus met hun tong likken. En ze likken nog steeds.
  Ja, de IS-7 bezweek terug zodat hij niet aan flarden zou worden gescheurd. Daarom is dit een tank, alle tanks zijn een tank.
  Misschien behalve de piramidevormige Duitser ...
  Maar de meeste Shermans zijn gedood en de rest trekt zich terug.
  Dat is hoe de Sovjetmeisjes sneden.
  En in de lucht dorsen Anastasia Vedmakova en Alenka Sokolovskaya de Fritz. Die Pokryshkin is geen partij voor deze meisjes. En de schoonheden vechten op blote voeten en in bikini. En de scharlakenrode tepels van de borsten worden gebruikt bij het schieten, wat de gevechtseffectiviteit van het schieten vergroot.
  Maar hij begrijpt Albina en Alvin beter. De meisjes wisten zes graden van het Ridderkruis te behalen. Het Ridderkruis van het IJzeren Kruis van de hoogste zesde klasse met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten werd aan hen toegekend nadat ze elk meer dan duizend vliegtuigen hadden neergeschoten.
  Hier zijn de meisjes - meisjes voor alle meisjes ...
  Maar zowel Anastasia Vedmakova als Alenka Sokolovskaya verzamelden elk meer dan tweehonderd vliegtuigen. En ze hadden al acht sterren van de held van de USSR.
  Anastasia drukte haar blote tenen op de afvuurknop van het vliegtuiggeweer en sloeg een Amerikaanse auto neer, piepend:
  - Ik heb een supermeisje!
  Alenka Sokolovskaja sneed naar de vijand met behulp van de scharlakenrode tepel van haar borst, sloeg drie vliegtuigen neer en blafte:
  - En ik ben nog cooler!
  Dit zijn meisjes, zulke meisjes!
  En Amerika vernietigen.
  Nou ja, Alvina en Albina maken het natuurlijk nog leuker en cooler.
  Alvina gebruikt dieprode tepels tijdens het fotograferen ...
  En Albina-aardbei ...
  En beide meisjes houden er erg van om met de tong te werken met jade, pulserende staven. Ze hebben zo'n passie en een credo van agressie!
  Albina drukte haar blote tenen en piepte:
  - En ze gaan naar zee, onstuimige meisjes!
  Alvina, ontslagen, bevestigde:
  - Cool element, moordelement!
  En nu drongen de Duitsers, de Sovjets en de Japanners dieper het Amerikaanse grondgebied binnen.
  De Japanners hebben hun eigen vechters: ninjameisjes. Heel moedig en strijdlustig.
  Hier is een blauw ninjameisje dat haar blote tenen gebruikt om een scheermesje los te maken, de hoofden van Amerikanen afsnijdt en blaft:
  - Ze komen er niet doorheen!
  En hij hakt de molen door met zwaarden.
  En het gele ninjameisje zal een echte waaier met zwaarden vasthouden. En dan zal hij met zijn blote tenen naalden met gif gooien en ze lanceren om de Yankee-troepen te doden, waarbij hij de tegenstanders doorboort.
  En huil uit volle borst:
  - In alle Japanse glorie!
  En het meisje met rood haar zal, als een schuine molen, de vijanden afsnijden.
  En dan pakt hij ze en slaat ze met zijn blote tenen en verspreidt de Yankees in verschillende richtingen. Dit is de schoonheid van de strijd.
  En het zal brullen:
  - Wij zijn ninja's!
  En dan zal een meisje met wit ninjahaar een helikopterontvangst houden met zwaarden. Hak tegenstanders in stukken, verpletter ze. En uit de scharlakenrode tepel slaat het bliksemend, brullend:
  - Voor de overwinning van Japan!
  Nou, niemand kan zulke dieven weerstaan! Hier zijn de meisjes, alle meisjes, meisjes...
  En ze zijn zo agressief.
  Maar hier rommelen de gevechten met kolossale intensiteit. De As-troepen bewegen zich vanuit zowel het noorden als het zuiden, waarbij ze Amerika letterlijk met gigantische tangen samenknijpen.
  Hier is een fragment van het eens zo glorieuze land dat tot de verbeelding spreekt.
  Tegen het einde van de herfst hadden de Fritz zich al vrijwel vastgeklemd op het grondgebied van de Verenigde Staten.
  Hier vecht Gerda in de Tiger-4-tank en herinnert zich onderweg haar vorige,
  Ook zeer glorieuze prestaties.
  Gerda zat een beetje onder het bloed, maar ze was tevreden. Maar de stemming werd bedorven door de vreselijke stank die uit de doorgesneden buik van de griezel kwam en de angst dat er nog eens honderd, zo niet meer, van dezelfde wezens zouden aan komen rennen.
  Charlotte pakte ondertussen haar hardnekkige tegenstander bij het hoofd en voerde een dodelijke "dubbele Nelson" -techniek uit, waarbij ze de nek van het wezen verdraaide. De vurige krijger bleek hier de rol te hebben van een soort moeder Teresa - in termen van genade voor de bruut geslagen griezel. Uitgedrukt:
  - Ik ben aardig, aardig, en mijn moeder is aardig - als een wijze uil!
  Gerda maakte zich zorgen:
  - Begrijp je niet?
  Charlotte was verrast.
  - Wat moet ik begrijpen?
  "Zullen dinosaurussen of hybriden van ratten en kakkerlakken het niet horen?" Gerda tuitte haar lippen.
  Charlotte giechelde.
  "Ik had niet verwacht dat je zo"n bitch zou zijn !" Ja, we zullen er minstens duizend doden!
  - Ze hebben je met een knuppel op je hoofd geslagen!
  - Nee. Geloof me, de megakabouter kan ons horen. - Hier aarzelde het meisje. 'Als de Sultan van de Dwergen hem niet had aangenomen, dat wil zeggen hem niet in dienst had geroepen, dan had hij niet te ver van ons kunnen gaan.
  Gerda vroeg met heel zwak vertrouwen:
  "En de andere dwergen, elfen, annihobbits ?"
  Charlotte vernietigde snel met mannelijke meedogenloosheid haar laatste hoop:
  - Anderen horen het misschien wel, maar wat kan hen dat schelen? Kent alleen megakabouter Kiy-Dar.
  Gerda begon haar met bloed besmeurde been af te vegen aan een enorm, weelderig blad. Het blad leek alleen uiterlijk zacht, maar in werkelijkheid was het stekelig. De blondine op blote voeten gaf een moraal:
  - Niet alles is goud dat blinkt, maar alles wat stinkt - blijkt altijd stront te zijn! Er is zoveel vuil in de wereld dat het onmogelijk is om in de zuiverheid van de schepper te geloven, zelfs niet nadat je een paar stappen op de grond hebt gezet!
  Als reactie daarop siste de Vuurduivel opnieuw met lucht in haar plastic pijp. Daarna luisterden de meisjes lang naar de nacht. Maar de megagnoom Kiy-Dar hoorde het niet, of kon het niet eens horen. En er was hier duidelijk geen andere kabouter.
  Gerda zong:
  - Als een vriend plotseling geen vriend of vijand blijkt te zijn, maar een kabouter ... Dit betekent dat we wachten op een gekkenhuis!
  Charlotte onderbrak haar vriendin:
  - Nou, wil je dat we overspoeld worden door een legioen geesten? Kom maar op met je voeten, en snel!
  En opnieuw zetten ze hun slopende vlucht voort, hoewel beide krijgers al ziek waren van vermoeidheid. Soms viel Gerda tijdens het lopen in slaap, op korte momenten leek het alsof hij lag te rusten (een soort slapen in een droom - het is gewoon ongelooflijk gaaf!). Maar de visioenen brokkelden af als een klomp klei die op de grond viel - gemakkelijk en zonder moeite, alleen het lichaam beefde zenuwachtig. En toen begon alles opnieuw, alsof er een onzichtbare slinger slingerde. Er was een soort halve realiteit en halve realiteit in de buurt , ik moest mijn oogleden uitpuilen zodat ze, zwaar , niet dichtgingen. De blote voeten van de meisjes werden op brute wijze doorboord, maar het was deze vreselijke pijn die hen niet toestond hun realiteitsgevoel volledig te vergeten en te verliezen. En het landschap veranderde geleidelijk.... Hoge muren lieten duidelijk door de duisternis rondom heen zien dat de vermoeide blonde krijger zich in een zwarte stenen gang bevond. Er waren geluiden, de zware echo van zijn rennen. En er stond nog iets verschrikkelijks en bewegingloos in het verschiet. Iets levends wachtte het, hoewel onzichtbaar, op de meisjes, en ze renden daarheen. Natuurlijk wilden ze niet in de hel vallen, maar ze renden nog steeds als schapen die werden achtervolgd door een tijger. Het is niet eens duidelijk waarom, ze begonnen van zulke onzin te dromen, misschien vanwege de extreme fysieke inspanning van de laatste weken van de oorlog in de woestijn van Afrika en de bergen van Azië ...
  Gerda fluisterde:
  - En zelfs de hemel kan een hel zijn, zodat je niet lang naar de hel hoeft te zwemmen!
  Iets greep de hand van het meisje. Het bewustzijn keerde terug naar de krijger. Opeens stond ze stil. De grond glooide zachtjes naar voren. En er was een zwak plonsje water. Frisheid en vocht ademden in het uitgeputte gezicht van het meisje.
  Gerda riep uit:
  - Wauw, je kunt zelfs naar de hemel rennen!
  - Viry ! Charlotte zuchtte van gevoel. - De plaats waar de gevallen soldaten van Groot-Duitsland gelukzaligheid ervaren. - Haar sonore krijgersstem was vol oprechte vreugde.
  Gerda deelde dit optimisme niet:
  - Eerder Viria's voorveld .
  Charlotte zei enthousiast:
  -Waar een veld is, is een veld!
  rivier met zilverwater overstaken . Vanaf de hoogte van het koninklijke paard leek de oversteek gemakkelijk en snel leuk. De blonde krijger voelde zich zelfs een sultan, of een sultana, wat trouwens nog beter is! Maar het is één ding om op een gigantisch elitepaard te zitten, en iets anders om op de eigen benen van een godin te reizen. Ik vraag me af hoe diep en verraderlijk deze rivier is?
  Gerda merkte sluw maar figuurlijk op:
  - En het voorveld is van mij!
  - Je kan zwemmen? Het roodharige meisje draaide zich naar haar om.
  Gerda haalde haar schouders op:
  - Wat een domme vraag. Waar heb je een vertegenwoordiger van het elite SS-bataljon gezien die niet kon zwemmen?
  Charlotte schudde resoluut haar vlammende krullen.
  - Vergeet de SS-elite. Hier is een compleet andere wereld of zelfs een grenzeloos universum met ontelbare werelden. Niet alles is zoals het bij ons was!
  "Kan ik?" vroeg Gerda zich af, terwijl ze opnieuw in de leegte keek die zich in de krijger bevond.
  Charlotte mompelde:
  - Nou, bevallen snel! De tijd raakt op!
  "Natuurlijk moet ik kunnen zwemmen!" zei de blonde krijger opgewekt, toen ze de twijfel op het vriendelijke en tegelijkertijd formidabele gezicht van haar vriendin zag.
  Vlinder ter grootte van een albatros, met blauw-geel gespikkelde vleugels, fladderde met zijn antennes als teken van bevestiging dat de blondine met blote benen de waarheid sprak.
  'Dat denk ik ook, of bijna,' antwoordde Charlotte onvast. - Hoewel je het spreekwoord kent: de kalkoen dacht na en stapte in de soep, de kraai dacht niet na en kwam in een rammelaar terecht! Hoe dan ook, het is beter als je weet hoe, want ik krijg je er niet uit. En we hebben maar één weg: naar de andere kant.
  Gerda balde haar vuisten stevig.
  - Natuurlijk zwom de coole!
  Charlotte waarschuwde:
  'Misschien hebben we problemen met het zwaard!'
  Glamoureuze krijgers naderden de uiterste rand van de kust en stapten in het zwarte nachtwater. Gerda voelde de druk van het water, er stond een lichte stroming in het beekje. De blondine met blote benen knielde neer en werd gretig dronken, waarna ze het over haar vermoeide, stoffige gezicht strooide. De slaperigheid verdween onmiddellijk. Het water was koel en zacht, ik wilde erin gaan liggen en de pijnlijke spieren van het vrouwelijk lichaam ontspannen ...
  Gerda zei enthousiast:
  - En de mijnen in het voorveld zijn onzichtbaar!
  - Wacht even! fluisterde Charlotte.
  Gerda was verrast:
  - En wat zijn hier ook alweer de valkuilen?
  De vurige krijger stelde gerust:
  - Nee, maar... Ik denk dat we nog steeds een kans hebben!
  De vuurstrijder kuste haar witte plastic opnieuw met haar sponzen. Ze luisterde en keek aandachtig om zich heen.
  Gerda ontspande zich op haar beurt en leek zich te voeden met goddelijke energie uit het water. Charlotte vroeg haar:
  - En zie je, het is moeilijk voor mij om me op deze plek te concentreren.
  De blondine met blote benen keek ook achterom. Het voelde alsof het spoedig zonsopgang zou zijn. De duisternis was niet langer pikdonker, en onlangs verschenen er wankele gaten in de ondoordringbaarheid ervan - nog even, zo leek het, en de dekking van de nacht zou vallen. Dit betekent dat de achtervolging zeer binnenkort zal beginnen. Het is goed dat ze de rivier hebben bereikt. Gerda trok haar wenkbrauwen op en keek goed: het water was duidelijk zichtbaar bij haar benen waar mannen vaag gek van werden - midden in de stroming. De andere oever verdronk bijna in duisternis.
  De sneeuwwitte krijger merkte op:
  -Als mannenhanden nu maar onze uitgeputte lichamen zouden strelen, terwijl de aderen doorschijnen van de spanning. Hoe zouden we ervan genieten? O lijdend vlees van onschuldige meisjes. Mijn boezem van de godin Venus verlangt zo naar liefde en geluk, wat elke vrouw verlangt!
  Charlotte pakte haar pijp weer. Deze keer leek het Gerd dat er iets trilde, hetzij in de lucht, hetzij in de grond. En op de blote hiel van de blonde krijger was iets met stekels ingewreven en tegelijkertijd zo zacht. Ze verklaarde:
  - Hier is ze de verrukking van een boaconstrictor.
  - Hoorde je? De jonge vurige duivel pakte opgewonden haar hand. - Stappen van de megakabouter ! Oh sneeuwwit vrouwtje rook? Kiy-Dar reageerde. Charlotte kuste haar vriendin op het oor. - Geloof me, onze overwinning is dichtbij, Hij is ergens hier!
  Gerda merkte op:
  - Ja, dichtbij... Zoals de maan voor een booger!
  Charlotte begon harder op haar fluitje te blazen, gemaakt van magisch plastic gemaakt door elfen ( maar technomagie !), en drukte toen haar oor tegen de grond. Deze keer was het schudden van de grond veel duidelijker merkbaar.
  Gerda merkte filosofisch op:
  - Er is zo'n teken dat hoe langer je in het begin pech hebt, hoe succesvoller het einde zal zijn!
  - Ja ... - De smaragdgroene ogen van het mooiste meisje tuurden vrolijk, - hij kwam op het telefoontje! Kiy-Dar!
  Gerda legde haar vinger op haar lippen:
  - Wees voorzichtig. Misschien is dit helemaal niet dezelfde megakabouter , of een wezen van een heel andere orde!
  Ze verstijfden en luisterden. De trillingen van de aarde werden gelijkmatiger en heviger. Ergens vlakbij, tussen de "eilanden" van struiken, was een enorm type op weg. Hij was als een gigantische geest, gehoorzaam op zoek naar een meester, ook al was hij de laatste baardloze jongeman...
  Charlotte verklaarde:
  -Je kunt je waarschijnlijk niet eens alle krachten van de megakabouters voorstellen . Dit zijn zulke krachtige wezens dat zelfs het hellevuur zich voor hen terugtrekt!
  Gerda maakte meteen bezwaar:
  - Nee, waarom kan ik me dat niet voorstellen... Als een kabouter een sterk wezen is, dan zou een megakabouter een orde van grootte sterker moeten zijn. De woorden mega zijn tenslotte een miljoen keer meer!
  Charlotte was het er gewillig mee eens, als meisje op een date met een popster:
  Ja, je hebt gelijk mijn vriend! Precies op een miljoen is dit een heel onoverwinnelijk leger!
  Gerda was verrast:
  'Waarom heb je hem niet eerder gebeld en onze vrienden laten sterven?'
  In plaats van te antwoorden kuste de jonge, roodharige duivelin opnieuw haar fluitje, waarbij de lucht met een licht gesis uit het gebogen mondstuk ontsnapte. En plotseling verstijfde Charlotte met een halve zucht , haar smaragdgroene oogjes waren rond. De vurige wolf ging in het water zitten en raakte Gerda's hand aan. Ik wilde zo graag dat ik haar zou antwoorden, toen plotseling ...
  De blote voeten van het meisje brandden plotseling van zo'n scherpe pijn dat ze meteen opsprongen en ... eindelijk wakker werden. Madeleine hield een knuppel vast waaraan een elektriciteitsdraad was aangesloten. Er verscheen een blaar met elektrische ontlading op het roze, zelfs licht verhoornd door het rennen op heet zand en scherpe bergstenen .
  De SS-kapitein gromde:
  - Sta op en maak je klaar om je gala-uniform aan te trekken! Je kunt niet in één bikini pronken voor een veldmaarschalk! Kijk, schat, je wordt beloond, maar als je domheid weggooit, dan laat ik het Conan- wiel een dag draaien en geef ik je tegelijkertijd een elektrische schok. - Madeleine trok een vreselijk gezicht. - Hoewel nee, geen dag, maar een hele week, zonder ook maar één minuut uitstel. We hebben nog tijd.
  De meisjes begonnen zich snel te verzamelen.... En op een ander continent vonden ook interessante evenementen plaats, en soortgelijke.
  Ja, en nu is de strijd terug, en de krijger Gerda stuurt met haar blote tenen een projectiel van dodelijke kracht. De vernielde Pershing stopte.
  Er sluipt hier iets groters en onhandigers naar binnen. De nieuwste Amerikaanse ontwikkeling, een gemotoriseerd kanon met een kanonkaliber van 155 mm lang en een pantserdikte van 305 mm. Hij weegt honderdtwintig ton en beweegt zeer langzaam. Nauwelijks kruipen...
  Gerda sloeg de Sherman met een goed gericht schot en merkte op:
  - Gaat naar onze ziel!
  Charlotte vuurde met haar blote tenen, sloeg de vijand in gescheurde stukken metaal en piepte:
  - Voor eer en moederland!
  Christina merkte met ontsteltenis op:
  - Kun je hem insluiten met een bommenwerper?
  Magda verklaarde vol vertrouwen:
  - Laat dit aan mij over!
  En het meisje richtte met haar hardnekkige tenen een kanon op de vijand en sloeg.
  En het Amerikaanse monster stopte en explodeerde.
  Dit zijn de meisjes uit het Derde Rijk - goed gedaan!
  De winter is aangebroken en de IS-7 beweegt zich door de sneeuw. In Amerika zijn gevechten gaande. De schoonheden uit de USSR vechten woedend.
  Alenka schoot met haar blote tenen op de Pershing en verpletterde de tegenstander.
  En ze koerde:
  - Glorie aan het Russische communisme!
  Anyuta sloeg ook met een granaat. Ze paste de techniek toe met behulp van blote tenen en koerde:
  - Ik zeg Superman-meisje!
  Patton- tank , schoot en raakte deze . En zo cool.
  Wat voor soort groente is deze nieuwste Patton- tank ? Het is een " overgewicht ", alleen met een krachtigere motor van 810 pk en meer pantserhellingen.
  Wat een indrukwekkende machine die een probleem kan worden voor de T-34-85. Maar de IS-7 verslaat haar als van een afstand. En de Sovjet-tank, die een projectiel in het frontale pantser heeft ontvangen, laat het afketsen. Hier is een gevechtsvoertuig. En als reactie daarop vernietigt het de Amerikaan in één keer.
  Dan vuurt Maria en raakt de vijand nauwkeurig. Het doorboort hem en roept:
  - Ons leger is sterk, het beschermt de wereld!
  En hij gebruikt ook blote tenen.
  En dan zal Marusya verpest worden. En verpletter het pantser van de vijand in chips. Met in dit geval de hulp van een blote hiel.
  En brul:
  - Voor Stalins nieuwe hervormingen!
  Ze is zo'n vechtschoonheid en ze wil iedereen tevreden stellen.
  Dit is hoe het team op de IS-7 werkt, en dat is walgelijk.
  Maar daar komen de meisjes.
  Elizaveta vecht op een T-54. En handelt wanhopig. Zo'n agressief wijf.
  En de meiden hebben een hele goede auto. En ze schieten er uiterst nauwkeurig vanaf.
  Ze namen bijvoorbeeld " Superpershing ", en riepen:
  - Ons heilige communisme!
  Elizabeth richtte het pistool met haar blote tenen. Lupanula op het doel en piepte:
  - Mijn overwinning zal geweldig zijn!
  En knipoogde naar haar metgezellen.
  Ekaterina sloeg met behulp van een dieprode tepel en gilde:
  - Voor onze grote overwinningen!
  En hoe hij uit volle borst lacht.
  En Elena zal met behulp van haar blote tenen tegen de vijand botsen. Ze brak het krachtige pantser, spleet het metaal en piepte:
  - Machtig onze natie!
  En brul uit zijn longen...
  - Hoera!
  En Euphrasia verslaat ook de vijand, dit keer met een aardbeiennippel. Verpletter de vijand en blather:
  - Voor de grootsheid van het communisme op alle planeten van de Melkweg!
  Dit zijn de coolste meisjes ter wereld. En er is niets dat ze tegenhoudt of beteugelt.
  Ekaterina piept en schudt met haar borst:
  - Ik heb een supermeisje!
  En haar tepels zijn overgoten met robijnen ... Ze duwde ze ooit in het gezicht van een zwarte man en dwong ze te likken. Vervolgens likte ze zijn mannelijke perfectie met haar tong. Wat een aangename smaak.
  Hoe leuk is het voor een meisje - om het grotere plezier in de wereld niet te beschrijven.
  Dit is hoe de meisjes de vijand verpletteren. En ze genieten van hun glorieuze overwinningen en kolossale prestaties.
  En Anastasia Vedmakova en Alenka Sokolovskaya zijn over het algemeen geweldige meisjes. Golven van passie en een tsunami van lust bruisen er gewoon van.
  Anastasia schiet met haar scharlakenrode tepel naar de vijand, raakt het Yankee-vliegtuig en roept uit volle borst:
  - Ik ben een mooie superman!
  Alenka Sokolovskaya, die de vijand blijft verpletteren, met behulp van aardbeientepels en gebrul:
  - En ik ben groter dan het meisje van de hele wereld!
  Dat zijn de vechtende krijgers, en ik moet zeggen dat ze er nog een paar hebben gestolen! Niemand kan ze weerstaan.
  Zelfs Amerika ... en elk heeft al tien gouden sterren verdiend van de held van de USSR ...
  Voor zo'n fenomenale prestatie ontvingen ze een speciale onderscheiding: de diamanten ster van de held van de USSR. Dat is op zichzelf heel eervol en cool.
  Veel plezier schoonheid!
  Het beste moet natuurlijk nog komen!
  Oleg Rybachenko voerde nog een operatie uit in Saoedi-Arabië.
  Het tsaristische leger van Nicolaas II breidde het Russische grondgebied uit. Samen met Oleg vocht het meisje Margarita Korshunova nu. Ook een mutant - een krijger die onsterfelijkheid ontving.
  Welnu, de eeuwige kinderen brachten al deze bendes van de Mujahideen tot gehoorzaamheid. En ze versloegen hen en dwongen hen de eed af te leggen aan de Russische tsaar.
  Tegelijkertijd is Oleg Rybachenko er niet tegen om een mooie en iets andere voortzetting van de avonturen van de meisjes te schrijven;
  Na het nieuwe jaar rukten de Duitsers en de coalitie aanzienlijk op in de Verenigde Staten. De Amerikanen, die te maken hadden met een technologisch geavanceerdere vijand, waren aan het verliezen.
  Eind maart naderde de Wehrmacht Washington en begon de Amerikaanse hoofdstad te bestormen.
  De gevechten waren ongelijk en het was duidelijk dat de meisjes hier aan het winnen waren ... Vooral de piramidevormige tank, Gerda is goed, net als haar composities.
  Gerda viel tijdens de beschietingen van het Witte Huis, toen haar tank werd geraakt door direct vuur, in slaap en droomde zo ...
  Ze zag de partijdige Lara Mikheyko betrapt worden door de nazi's. Een meisje van veertien jaar oud, teruggeschoten van de nazi's. Twee van haar metgezellen werden gedood. En zij verstopte zich zelf in de hut.
  Grootmoeder wilde haar laten doorgaan voor haar kleindochter, maar de nazi's geloofden haar niet. En ze namen me mee... Ze stonden op het punt me te gaan fouilleren.
  En toen pakte Lara een granaat, de nazi's werden geraakt. Het meisje nam mentaal afscheid van dit licht en gooide het weg ... Maar de granaat ontplofte niet.
  Het was niet mogelijk om heldhaftig te ontsnappen.
  Ze sloegen Lara neer, sloegen haar een paar keer en veroorzaakten een blauwe plek onder haar oog. Maar ze sloegen niet hard, blijkbaar waren ze bang om kreupel te worden!
  Toen ze voor ondervraging naar de hut werd gebracht, gedroeg Lara zich brutaal.
  Dapper kijkend in de ogen van de SS-kolonel zei ze:
  - De Fritz zal je binnenkort vernietigen! Hoor het gerommel van geweren, de dood komt van het Rode Leger!
  De kolonel antwoordde:
  - Gedurfd meisje, je maakt kennis met de zweep!
  Lara schreeuwde stoutmoedig:
  Pijn maakt mij niet bang!
  De kolonel beval:
  - Neem deze klootzak mee naar buiten met een poster: partijdig en laat het aan het hele dorp zien!
  De politieman zei snel:
  - Het sneeuwde op straat, en het is ijskoud ... Moet het meisje niet op blote voeten naar buiten worden gebracht, zodat ze haar enthousiasme afkoelt!
  De SS-kolonel knikte instemmend.
  - Rechts! Laat het zijn als blote voeten in de vorst, kom misschien tot bezinning !
  Lara's jas werd afgescheurd, evenals haar trui. Alleen achtergelaten in één katoenen jurk. Ze trokken hun ruwe schoenen en zwarte kousen uit. Het meisje bleef op blote voeten in een lichte jurk.
  Ze hingen een plaquette om haar nek met de inscriptie: "Ik ben een partizaan." En nadat ze zijn handen van achteren hadden vastgebonden, brachten ze hem naar de veranda. De blote voeten van het meisje voelden koud en sneeuwachtig aan.
  Lara glimlachte. Ze schaamde zich echt voor de blauwe plek op haar gezicht en de manier waarop ze eruitzag. En je kunt op blote voeten door de sneeuw lopen. Haar zolen waren in de zomer erg ruw geworden door de vele overgangen op blote voeten. Ze heeft onlangs haar schoenen aangetrokken en het is niet de eerste keer dat ze kou en honger moet doorstaan.
  Lara ging zelf en bleef glimlachen. De wind blies en blies door haar koperrode haar, en de sneeuw knarste onder haar blote voeten.
  Het meisje liep met zo'n blik, als een prinses op de troon. En liet elegante, kleine voetafdrukken, bijna kinderlijke voeten achter.
  Mensen keken haar met medeleven aan.
  Een van de oma"s in bontjas mompelde:
  - Verschrikking! Ze leiden het meisje op blote voeten!
  Het weer was zonnig en Lara's verharde, eeltige zolen hadden nauwelijks last van de kou. Ze liep naar zichzelf toe en ontblootte haar tanden.
  Hier werd ze verbrand door een klap van een zweep. Het meisje schreeuwde en beet op haar lip.
  Ze werd nog een paar keer met geweld geraakt. Lara kon nauwelijks op haar voeten staan, en met een wilsinspanning hield ze haar kreet in.
  Het koppige meisje werd naar een speciale hut gestuurd, waar martelmiddelen aanwezig waren.
  Dus trokken ze haar op het rek en begonnen haar hielen te verbranden met een heet strijkijzer...
  En twee beulen sloegen Lara met zwepen. Aanvankelijk hield het meisje met een gigantische inspanning haar geschreeuw in, maar toen brede stroken ijzer, rood van de hitte, op de blote zolen van het kind werden aangebracht, schreeuwde ze en verloor ze het bewustzijn. Ze werd binnengebracht...
  Verschrikking...
  Gerda werd wakker.... Verdorie, je moet erover dromen als ze aan de vooravond van de overwinning staan, hun tank het Witte Huis beschiet.
  En dan gebeuren er zulke nare dingen...
  Superpershing " die het huis verliet , doorboorde het en koerde:
  - Vrede, arbeid en liefde!
  Toen stak ze haar tong uit.
  Charlotte gaf de vijand ook een klap met de blote vingers van haar benen en schreeuwde:
  - Ik ben een supermeisje!
  Christina sloeg ook in, siste met een slang en drukte met haar scharlakenrode tepel op de joystickknop, terwijl ze de vijand doorboorde:
  - Wij zijn supermannen!
  En Magda zal de vijand een klap geven, de tank verpletteren, de gevechtsuitrusting laten ontploffen en het volgende uitbrengen:
  - Geef kunstvliegen!
  Dan knipoogt hij naar zijn partners. Hier is een meisje - beschouw de schutter van de hoogste klasse.
  De vrouwelijke krijgers vernietigen de Yankees en behalen scores... Albina en Alvina hebben elk al tweeduizend neergehaalde auto's gescoord. Hiervoor ontvingen zij een nieuwe onderscheiding: de Diamanten Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Zo onderscheidden de meiden zich door azen van de superklasse te worden. En niemand kon ze tegenhouden en verslaan.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Sokolovskaya en Orlova ontvingen elk een nieuwe onderscheiding: de Order of Glory van de hoogste graad met diamanten, waar ze erg blij mee waren. Dat zijn een paar coole meiden.
  En de oorlog loopt ten einde... De Amerikanen capituleren op 20 april 1948. En nog een verhaal over de Tweede Wereldoorlog op zijn kop.
  Deze keer lijkt het op een periode van lange vrede. De USSR kreeg Alaska terug en iedereen was blij. En de landen van het Amerikaanse continent waren verdeeld door Japan en het Derde Rijk. Zo kwam er een einde aan de tijdelijke herverdeling van de wereld.
  De Duitsers zijn de oorlog beu.
  Hitler stond polygamie toe in het Derde Rijk - elk maximaal vier vrouwen, en voerde draconische belastingen in op paren zonder kinderen of met minder dan drie. Dit was een krachtige zet om het bevolkingsbeleid aan te moedigen.
  Bovendien liet Hitler zelf veel kinderen verkrijgen door kunstmatige inseminatie. En onder hen was het noodzakelijk om de erfgenaam van de troon te kiezen.
  Er was geen verdriet, het Derde Rijk verteerde samen met Japan de veroverde landen.
  Maar op 5 maart 1953 stierf Stalin. En Beria kwam aan de macht. Waarom Beria? In de echte geschiedenis had hij ook goede kansen op de troon, maar een ongeluk verhinderde hem: een opstand in de DDR, tijdens de onderdrukking waarvan een tegencomplot tegen Beria rijpte. En hier is de DDR natuurlijk niet.
  Daarnaast wilde Hitler ook dat de goed voorspelbare en bekende Beria, die Germanofiel was, na Stalin zou regeren. En Stalin maakte, toen zijn gezondheid verslechterde, een testament ten gunste van Beria.
  Alles werd dus beslist in het voordeel van het hoofd van het geheim en niet alleen van de geheime politie.
  Welnu, Beria bood Hitler aan om met Japan zaken te doen totdat het kernwapens zou verwerven.
  Je weet nooit wat een samurai kan bedenken.
  Beria en Hitler kwamen een gezamenlijke oorlog met Japan overeen en de verdeling van zijn grondgebied.
  Op 20 april 1954 begon een gezamenlijke oorlog tegen het enorme koloniale rijk van de samoerai.
  Wat wordt er een nieuwe bladzijde in de geschiedenis omgeslagen. Sovjet-troepen rukken op naar Japan.
  En de Duitsers ook... Ook hier vechten Gerda en Charlotte in een piramidevormige tank. Ze hebben een tweezitsauto van vijftig ton en een compacte gasturbinemotor van 2500 pk. Je kunt je voorstellen wat een snelle Duitse auto is. En het pantser is speciaal, met een mengsel van plastic. En zeer sterk, ondoordringbaar vanuit alle hoeken. Een kanon van klein kaliber van 75 mm, maar met een zeer hoge mondingssnelheid van projectielen in een hogedrukkanon. Het heeft een grotere pantserdoordringende werking . En de voorraad granaten en de vuursnelheid zijn groot. De geleidbaarheid is hoog.
  De tank zelf is gewoon super...Dus Gerda weet waar ze op moet vechten.
  Sovjet-auto's zijn zwakker. De hoofdtank is nog steeds de T-54, de auto is niet slecht, relatief goedkoop, maar in alles veel inferieur aan de Duitser. IS-7 is nog steeds niet enorm geworden. Hij werd opgemerkt door de IS-10, die een kanon van 122 mm ontving, maar met een langere loop en een goed voorhoofdpantser, met zwakkere zijkanten. Maar dit alles paste in het gewicht van drieënvijftig ton, wat niet slecht is.
  Gerda vuurt haar Panther-6-tank op de Japanners af, met haar blote tenen en door op de joystickknoppen te drukken, terwijl ze brult:
  - Glorie aan de ideeën van de Arische broederschap!
  Charlotte drukt op de knoppen van de joystick, met haar scharlakenrode tepel, een rij van zeven machinegeweren, en piept:
  - Ons geluk ligt in het communisme van de Arische droom!
  En het meisje lacht weer...
  Christina en Magda vechten op een andere piramidevormige Panther-6.
  Christina drukt met haar blote tenen op de knoppen van de joystick, raakt de vijand uit Japan en brult:
  - Een pluim voor mijn vriend!
  Magda opent ook het vuur, en oorverdovend lachend zegt ze, terwijl ze met haar robijnrode tepel op de joystickknop drukt:
  - Glorie voor onze jonge mannen!
  En hoe ze uit volle borst lachen. Dat zijn, eerlijk gezegd, geweldige meisjes in de opwinding van oorlog.
  Ja, voor Japan lijkt het erop dat de dag des oordeels is aangebroken. Maar alles verloopt volgens plan.
  Elizaveta en haar bemanning vechten in een licht gemoderniseerde T-54-tank. Maar het verschil is klein. De vuursnelheid van het kanon is iets sneller geworden en het projectiel is pantserdoordringender. Dit is het verschil.
  En de motor is dezelfde dieselmotor met 520 pk ... De Japanners gebruiken tanks van hun eigen ontwerp en gelicentieerde Duitse tanks. De auto's zijn over het algemeen ook goed. Vooral de Hirohito-3-machine, die achtenvijftig ton weegt, met een 105 mm kanon met een looplengte van 70 EL, superieur aan de T-54 in bewapening, en niet minderwaardig in bepantsering en rijprestaties, behalve de gangreserve.
  Deze Japanse tank is een probleem voor de USSR. Maar er zijn ook lichtere auto's van het Land van de Rijzende Zon.
  Het is gemakkelijker om ermee om te gaan.
  Elizabeth vuurt met haar blote tenen en raakt de samoeraitanks. Ze doet het heel slim en roept:
  - Glorie aan ons vrije vaderland!
  Ekaterina vuurt opnieuw, met behulp van een scharlakenrode tepel, en vernielt een Japanse auto en roept:
  - Want God heeft Rus gegeven!
  Elena verslaat ook de vijand, verplettert de vijandelijke tank met behulp van haar blote hiel en brult:
  - Voor de grootsheid van de ideeën van het communisme!
  Euphrasia schiet ook en doet dat met behulp van de aardbeientepel van haar elastische borst, en piept:
  - Glorie aan de overwinningen van het hogere communisme!
  Dus verplaatsen ze behendig hun tank en voorkomen ze een nederlaag. De Hirohito-3-tank kan ook als zwaar worden geclassificeerd, maar hij is behoorlijk massief. Het is moeilijk om een machine als deze te verslaan .
  En hier gaat hij naar de meisjes. Het kanon is groter van kaliber en hoger dan de mondingssnelheid van het projectiel. Het pantser van het voorhoofd van de toren van de Japanners is zelfs dikker dan de Sovjet-240 mm, en het voorhoofd van de romp is ook dikker in het bovenste gedeelte van 150 mm en 120 mm in het onderste gedeelte. En de snelheid van de Japanners is nog hoger, de gasturbinemotor is 1500 pk. Ja, deze tank is de beste in Japan. Maak geen grapjes met hem.
  Maar Elizabeth stuurt met behulp van een scharlakenrode tepel een projectiel rechtstreeks naar de kolf, en de Japanse tank ontploft, maar slaagt er niet in de Sovjet-auto te raken.
  Ekaterina piepte en kuste haar vriendin op haar blote hiel:
  Je bent slim Lisa!
  Elisabeth was het daar niet mee eens.
  - Ik ben gewoon een genie!
  En hoe hij uit volle borst lacht. Hier is het meisje.
  En ze huilen veel ... Ekaterina herinnert zich bijvoorbeeld eenenveertig jaar hoe ze toen wegstroomde. De schoenen gingen na een paar dagen kapot en ik moest op blote voeten stampen. En uit gewoonte voor een stadsmeisje doet het pijn, elke hobbel, elk takje, elke hobbel wordt gevoeld. En ze sloeg haar benen in het bloed, terwijl elke stap explodeerde van de pijn.
  Ze had nooit gedacht dat blootsvoets lopen zo pijnlijk kon zijn. Geen wonder dat Hugo sympathiseerde met het blotevoetenmeisje Closet. Als zelfs in de zomer zulke meisjesachtige benen zijn, wat voor soort winter dan.
  Catherine raakte er echter snel aan gewend, het jonge lichaam past zich snel aan, de gewonde zool is overgroeid met eelt en grof. En het was heerlijk om op blote voeten te lopen. Ekaterina trok haar schoenen niet eens aan totdat de vorst toesloeg. Maar toen vormden zich hun vier en Euphrasinia leerde hen de kunst van het heksen. En heksen rennen vaak blootsvoets in de sneeuw om hun jeugd te verlengen. En kortom, de meisjes hadden geheime kennis onder de knie, en zagen er twintig jaar oud uit, en op blote voeten en in bikini bevroor ze niet in de kou. Hier zijn de schoonheden. En er zijn geen coolere, behalve natuurlijk Alenka. Ze vocht op de IS-10 in een variant met een verlengde loop. De tank verscheen vrij recent in de serie. En nog steeds zeldzaam. De IS-7 is nooit in een grote serie opgenomen. Blijkbaar vanwege de hoge kosten en moeilijkheden bij de productie.
  Dus de bemanning van Alenka vernietigt deze Japanners en zingt liedjes voor zichzelf.
  Vlieg als vuur blauwe nachten
  Wij zijn pionierskinderen van de arbeiders...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  De roep van de pioniers: wees altijd klaar!
  Als de meiden aan de slag gaan, kun je ze niet weerstaan. Dit is eigenlijk een perfecte creatie van oorlog.
  De gevechten verlopen goed en Japan verliest.
  Hier namen de Sovjet-troepen in mei het zuiden van Sakhalin in. En ze handelden met uiterste voorzichtigheid.
  Maar de bataljons Sovjetmeisjes tonen een prachtige vechtstijl.
  Van hun soorten wapens werd natuurlijk AK gebruikt. Erger dan Duits, maar eenvoudig en betrouwbaar. En maait tegenstanders neer, al is het mikken op afstand lager dan dat van de Duitse aanvalskarabijn.
  Sovjetmeisjes van Japanse gevangenen laten hun blote, stoffige voeten kussen, blote hakken likken. Dit is hun tactiek.
  Vechtende krijgers, de hoogste klasse.
  In de zomer van 1954 hadden de Duitsers Amerika grotendeels ontdaan van Japanse troepen.
  Het bataljon meisjes op blote voeten, geleid door Margaret, vocht bijzonder mooi. Het meisje werd verstrooid door de samoerai en de gevangengenomen jongeman werd gedwongen zijn hielen te kussen en de boezem van Venus te likken.
  Gerda en haar team op de Panthers-6 hebben goed werk geleverd en veel Japanners naar de hel gestuurd, en sommigen naar de hemel.
  Vier ninjameisjes vochten met de Sovjet-troepen die oprukten in Mantsjoerije.
  Een ninjameisje met blauw haar, gehakt met zwaarden en runde een windmolen, waarbij ze Sovjet-soldaten omhakte. Toen gooide ze met haar tenen een erwt met explosieven, waardoor de Sovjet T-54-tank omviel en blafte:
  - Het coolste land is Japan!
  Een ninjameisje met geel haar zal ook met messen naar de vijand snijden en met haar blote hiel een boemerang geven, terwijl ze roept:
  - Voor onze overwinningen van de samurai!
  Een roodharig ninjameisje voert zonder problemen een agressieve draaitafel met zwaarden uit, waarbij Sovjet-soldaten worden neergeslagen. Dan lanceren haar blote tenen een bom. De USSR-tank zal uit elkaar worden gescheurd en de krijger zal piepen:
  - In naam van de ideeën van het communisme!
  Het witharige ninjameisje pakte de tegenstanders vast en sneed ze neer, alsof ze een ventilator over het veld liet rennen, waardoor de Russische soldaten opnieuw werden afgesneden, en met haar blote vingers, alsof ze een dodelijke lancering lanceerde die twee hele Sovjet-tanks aan stukken zou scheuren.
  En het zal brullen:
  - Voor de grootsheid van het land!
  Meisjes houden ervan om te doden, en nog meer houden ze ervan om gevangenen te verkrachten. Ja, zodat mannen door overbelasting het bewustzijn verloren. En dat is hoe ninjameisjes het leuk vinden. Op vastgebonden mannen springen en ze tegelijkertijd met zwepen slaan.
  Maar ondanks de heldenmoed van de Japanners verliezen ze van betere en geavanceerdere technologie.
  Vooral in de hemel van de superklasse, de azen Anastasia Vedmakova en Akulina Sokolovskaya, die de Japanners verpletteren als windmolens.
  Anastasia snijdt met behulp van haar blote tenen in één keer zes Japanse vliegtuigen tegelijk af en piept:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme in Rusland!
  Door met haar scharlakenrode tepel op de knop te drukken, sneed Akulina zeven Japanse vliegtuigen tegelijk af en brulde:
  - Glorie aan de helden van Rusland!
  De krijgers nemen wraak op Japan vanwege hun eerdere grieven. En vooral voor de nederlaag in de oorlog in de tijd van tsaar Nicolaas II. Nee, dit zal nooit vergeten worden, en generaties zullen het niet vergeven.
  Anastasia drukte op haar robijnrode tepel, gaf nog een uitbarsting, schoot Japanse vliegtuigen neer en brulde:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme Beria!
  Akulina drukte haar voeten met haar blote tenen, sloeg de samoeraivliegtuigen neer en koerde:
  - Voor geweldige overwinningen!
  En Albina en Alvina behalen recordscores. Voor drieduizend neergestorte vliegtuigen kregen ze de bestelling: de Diamanten Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis en gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Albina draaide zich met behulp van een scharlakenrode tepel om. Ze sneed een tiental Japanse vliegtuigen tegelijk af en koerde:
  - Voor mijn borst!
  En ze stelde zich voor dat ze in de armen van een zwarte krijger lag.
  Alvina trapte met haar blote tenen, haalde een tiental Japanse vliegtuigen neer en piepte:
  - Voor geweldige overwinningen!
  Duitse meisjes zijn erg vechtlustig en mooi. Zwarte jongens zijn er dol op, en hun tongen staan altijd klaar om de ebbenhouten perfectie van mannen op te poetsen.
  Albina raakte met behulp van haar blote tenen opnieuw de samoerai en schoot hun vliegtuigen neer.
  En ze koerde:
  - Ik ben Superman!
  Alvina drukte op haar aardbeientepel, maaide een massa Japanse vliegtuigen neer en piepte:
  - Ik ben een ruimtevixen!
  Het meisje is zeer strijdlustig en actief in haar hyperseksualiteit .
  Echte Ariërs - gewoon super! En over het algemeen zulke schoonheden van de hoogste klasse!
  Duitse en Sovjet-troepen, die de vijand verslaan, rukken op door China.
  Tijdens de aanval op Singapore onderscheidden de jagers van de luchtlandingsdivisie en de barracuda-meisjeseenheid op blote voeten zich. De meisjes sloegen met hun blote hielen door de plassen van stromende tropische regen, braken de versterkte posities van de Japanners binnen en doorboorden ze met bajonetten.
  Dat zijn de vechtende schoonheden.
  Japan huiverde van de verpletterende slagen van zo'n agressief team.
  In de herfst van 1954 werd het grootste deel van China overgenomen door de As-mogendheden. En de situatie werd veel gecompliceerder voor het Land van de Rijzende Zon.
  Hitler merkte op:
  - Twee vogels in één hol kunnen niet met elkaar overweg!
  En de krijgers Albina en Alvina schoten de vierde duizend vliegtuigen neer. Japan produceerde in zeer grote hoeveelheden goedkope vliegtuigen van lage kwaliteit, dus het was erg handig om rekeningen te innen.
  Albina sneed met haar blote tenen een andere samoerai af en piepte:
  - Dit is onze prachtige wereld!
  Alvina sloeg met behulp van een scharlakenrode tepel een tiental Japanse auto's neer en tweette:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme, in het hele universum!
  Albina, die ook een aardbeiennippel gebruikte en de samoerai neersloeg, was verrast en schreeuwde:
  Heb je het over het communisme?
  Alvina, die haar blote tenen gebruikte en een tiental Japanse vliegtuigen afsneed, rapporteerde:
  - De nieuwe Arische orde is het communisme!
  De meisjes lachten ... Voor de vierde duizend vliegtuigen kregen ze de Diamanten Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Dat zelfs een zeer hoge onderscheiding een record is voor schoonheden.
  Dit zijn de meiden om naar op te kijken....
  Anastasia Vedmakova en Akulina Sokolovskaya doen echter niet onder en overschreden de score van vijfhonderd neergehaalde vliegtuigen.
  En ze ontvingen nieuwe prijzen die erg hoog waren, en ze verzamelden een hele verzameling sterren voor zichzelf.
  Anastasia richt haar wapen met haar blote voeten, slaat de vijand neer, snijdt de vijand en piept:
  - Voor het communisme op de hele planeet!
  Akulina hakt de vijand neer door op de scharlakenrode tepel te drukken en roept agressief:
  Zelfs de kinderen kennen ons!
  In de winter verloor Japan bijna al zijn koloniën en verschoven de gevechten naar de metropool zelf.
  Het jaar 1955 is aangebroken, waarin de gevechten stormachtig zijn en geen einde of rand kennen.
  Japan geeft langzaam maar zeker toe. En verliest geleidelijk de oorlog.
  Maar de samurai vechten wanhopig en hard.
  Alyonka en haar bemanning verhuisden naar de experimentele tank IS-11. Deze machine is voorzien van een 130 mm kanon en heeft stevige rupsbanden aan de onderzijde.
  Alenka schiet met haar blote tenen, doorboort de vijand en brult:
  - Glorie aan het communisme met blote hakken van meisjes!
  Anyuta schoot ook met behulp van een scharlakenrode tepel, drukte er negen op de trekkers van machinegeweren en gilde:
  - Wij meiden zijn erg cool!
  Alla sloeg ook met haar blote tenen, verpletterde de vijand en brulde:
  - Nou ja, van de schroef!
  Maria neukte met behulp van een blote hiel. Ze doorboorde de vijand door en door en koerde met ontblote tanden:
  - Voor nieuwe prestaties!
  Marusya sloeg met behulp van een aardbeientepel, ramde de vijanden met een dodelijke greep en tjilpte:
  - Voor het grote communisme!
  Alenka vuurde opnieuw en brulde:
  - Zodat de collectieve boerderijpresident en zigeunerdictator Sashka sterven!
  En sla met zijn blote voet op het harnas.
  Dat is hoe de meisjes uit elkaar gingen, gewoon super. Het zijn over het algemeen geweldige krijgers.
  Hier zingen ze in koor:
  Nee, de waakzame zal niet vervagen,
  De blik van een valk, adelaar...
  De stem van het volk is sonoor -
  Het gefluister zal de slang verpletteren!
  
  Stalin leeft in mijn hart
  Zodat we geen verdriet kennen ...
  Opende de deur naar de ruimte
  Boven ons schenen de sterren!
  
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg die het communisme verlicht!
  Elizaveta vecht ook met haar T-54-tank, zo'n vechtende meisjesheks.
  En schoonheden worden met blote voeten door Japanse auto's aangereden.
  Elizabeth drukte met haar scharlakenrode tepel op de joystickknop en piepte:
  - Glorie aan de ideeën van het Sovjet-communisme!
  En wat zal deze schoonheid lachen! En schitter met parelwitte tanden.
  Ekaterina pakte het aan en schoot ook met haar blote tenen en piepte:
  - In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme,
  Wij zien de toekomst van ons land...
  Elena sloeg haar tegenstander met een robijnrode tepel, ontblootte haar tanden en gilde:
  - En de rode vlag van ons vaderland,
  Wij zullen altijd onbaatzuchtig trouw zijn!
  Ephrasia bonkte met haar blote hiel en siste:
  - Glorie aan het vaderland, onze vrije,
  Vriendschap van volkeren, steun voor altijd!
  En alle meisjes zongen met hun blote tenen in koor:
  - De macht van de wet, de wil van het volk,
  Tenslotte voor de eenheid van een eenvoudig mens!
  Ik moet zeggen dat krijgers een ongelooflijke gevechtsagressie hebben.
  En hier is Gerda aan het vechten...
  Haar "Panther"-6 is als een supertank en vernietigt de posities van de samoerai.
  Gerda vuurt met een scharlakenrode tepel, drukt op de joystickknop en brult:
  - Voor de Arische wereld!
  Charlotte zal ook slaan, met behulp van haar blote tenen, ze zal een massa Japanners verscheuren en blaten:
  - Voor de grote grenzen!
  Christina en Magda hebben ook ruzie. De meisjes zijn extreem vechtend en erg mooi, bijna naakt in bikini's.
  Christina vuurde met haar robijnrode tepel, sloeg de Japanse Hirohito-4-tank kapot en koerde:
  - Glorie voor mijn land!
  Magda schopte ook met haar blote tenen, sloeg de samoerai-houwitser kapot en gilde:
  - Glorie voor geweldige prestaties!
  Deze meiden zijn top!
  Eind maart viel Tokio. En op 20 april 1955 capituleerde Japan en maakte daarmee een einde aan de grote oorlog.
  Het meisje Albina en Alvina overschreden vijfduizend neergehaalde vliegtuigen. En hiervoor ontvingen ze een speciale onderscheiding: de Grote Diamanten Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, diamanten zwaarden.
  De oorlog is nog niet voorbij. Ze heeft zich gewoon een tijdje verborgen gehouden. Maar Hitler veroverde bijna de hele wereld.
  Beria kreeg samen met Port Arthur het zuiden van Sakhalin, de Koerilenberg en Mantsjoerije terug.
  De USSR werd een sterk land dat zijn wonden likte. Een tijdlang veroverde nazi-Duitsland andere landen en onderdrukte hun onbeduidende verzet.
  De oorlog duurde tot vernietiging en wereldheerschappij. Maar er stond een nieuwe mondiale confrontatie op stapel.
  Ondertussen pakten wolken zich samen boven de Sovjet-Unie. En in 1959, op de dag van zijn zeventigste verjaardag, besloot Adolf Hitler Sovjet-Rusland, waar Beria regeerde, aan te vallen. Aan de kant van de Führer stond bijna de hele wereld.
  Maar de USSR werd een sterke, industriële macht. Dus vond ik een zeis op een steen.
  Beide landen beschikten over kernwapens, maar Gerda en Albina slaagden erin een generator te creëren waarin straling de hele planeet Aarde bedekte, waardoor het gebruik van dit soort vernietiging onmogelijk werd.
  En Hitler besloot de laatste soevereine macht ter wereld te grijpen. De grens in het westen liep langs de Dnjepr, vervolgens Wit-Rusland en de Baltische staten onder de Duitsers. De nazi"s wisten de Krim achter zich te houden. Tenzij de USSR een basis huurde voor de Zwarte Zeevloot in Sebastopol.
  Naast de rest van het grondgebied maakte Rusland deel uit van China - Mantsjoerije. Dus de bevolking van de USSR, waar een zeer actief beleid werd gevoerd om het geboortecijfer te stimuleren en polygamie werd gelegaliseerd door het communistische, atheïstische regime, had de vooroorlogse cijfers van 1941 al overschreden, ondanks territoriale verliezen, en ieder jaar werd drie procent toegevoegd.
  Beria verbood zowel abortus als voorbehoedmiddelen. En voerde wilde belastingen in voor gezinnen met minder dan vier kinderen.
  Volgens de plan- en stick-methoden ontwikkelde de USSR zich snel en nam haar militaire macht toe.
  Hitler voelde een potentiële dreiging en besloot, nadat hij klaar was met het verzamelen van de wereld in één Derde Rijk, zijn laatste oorlog op deze planeet te beginnen.
  Wat is de laatste oorlog? Er valt niets meer te veroveren op aarde. Een jaar geleden vlogen de Duitsers naar de maan en het tijdperk van ruimte-uitbreiding is geopend. Maar zal Hitler de periode van Star Wars en de verovering van de sterrenstelsels nog meemaken? Ondanks een gezonde levensstijl, een vegetarisch dieet, regelmatige lichaamsbeweging en gedoseerde fysieke activiteit was het duidelijk dat de Führer ouder werd. Er breekt steeds vaker een kale plek door op het hoofd, het haar wordt grijs en de blik is vermoeid. Hoewel de Führer probeert op te vrolijken.
  Hoe het ook zij, je moet je laatste missie voltooien en de USSR veroveren. En dus, zelfs als de Führer sterft, heeft hij ongeveer duizend zonen verkregen door natuurlijke inseminatie. En een van hen zal worden erkend als de beste, meest capabele en de troon bestijgen van de grootste dictator in de geschiedenis van planeet Aarde.
  Hoe dan ook is uitstel te riskant, en zolang de kernwapens niet werken, heeft Hitler alleen al in het eerste echelon meer dan vijftig miljoen soldaten op de USSR gegooid. Er zijn ook enorme aantallen tanks, vliegtuigen en vliegende schijven . En dit is een kolossale kracht.
  De USSR ging door met het moderniseren van wapens. De T-64-tank verscheen, zwaarder en met een krachtig kanon van 125 mm, in staat om door te dringen met verengranaten en piramidevormige Duitse voertuigen. Het is waar dat de T-64 net in productie is gegaan. De hoofdtank was nog steeds de T-54, niet sterk genoeg tegen de Duitse modellen. Dit is ook een van de redenen waarom Hitler haast had met agressie tegen Rusland.
  De IS-11 sloeg niet aan... De IS-12 is gemaakt door een machine met een 203 mm kanon, maar bleek te duur, zwaar en groot. De IS-15 was een compromis in het 152 mm kanon met lange loop. Deze machine leek op een vergrote T-64 en begon ook net in productie te gaan.
  De Duitse hoofdtank, de Panther-6, was piramidevormig en werd enigszins opgewaardeerd tot de Panther-7, waardoor het kaliber van het kanon werd vergroot tot 88 mm om meer vernietiging te veroorzaken. En de motor, die een krachtigere 3000 pk had geïnstalleerd, gaf een enorme snelheid en manoeuvreerbaarheid met behoud van een gewicht van vijftig ton, en verbeterde de kwaliteit van het pantser.
  Zelfs de nieuwste Sovjet T-64 was merkbaar inferieur aan de Duitser wat betreft rijprestaties en bescherming van de zijkanten, en ook van het voorhoofd. Maar de T-64 kon in ieder geval de Duitser binnendringen, zij het vanaf korte afstand.
  In de lucht waren de Duitsers ook sterker en de kwantiteit en kwaliteit van de machines. En het lukte ze niet om hun eigen discotheken in de USSR te creëren. En de Duitsers installeerden hittestralen op de Belontsi- schijven , zoals lasers, en konden effectievere beschietingen uitvoeren.
  En onder de nazi's vlogen disco's met een snelheid van tien geluid. En het is eigenlijk enorm. Zo is het leger van het Derde Rijk sterk.
  En ze hebben ondergrondse tanks. En nog veel meer leuke dingen. Kortom, Beria heeft vrijwel geen kans.
  Maar de Sovjet-troepen beschikken over een kolossale defensieve macht. En de invasie begon met een luchtoffensief. De strijdkrachten zijn ongelijk en de Duitsers verpletteren de Sovjetsteden. Tienduizend trekken door Rusland en nemen Smolensk in.
   Natasha nam een besluit:
  - Het is noodzakelijk om Hitler en zijn bende te dwingen de troepen uit de USSR te verwijderen en de gevangengenomen kinderen vrij te laten!
  Speelse Zoya was het hier mee eens:
  - Natuurlijk moet dat! En red je voorouders van het fascisme!
  Augustinus merkte op, stampend met haar blote voeten:
  - We zullen dit zonder enige twijfel doen!
  Svetlana bevestigde meteen:
  - Wij hebben hiervoor alle middelen!
  Gezegd, gedaan, en de vier krijgers vallen de fascistische hordes aan.
  Strijders uit Gods Russische eeuw en gemuteerde heksen worstelden opnieuw met de nazi's van de twintigste eeuw.
  Er zijn te veel soldaten in het fascistische bruine rijk. Ze stromen als een eindeloze rivier.
  Natuurlijk namen vier meisjes de vernietiging van tanks en vliegtuigen van de Wehrmacht zeer beroemd op. Vanaf het allereerste begin verpletterden ze hen met hun handen en voeten, bedekt door een krachtveld. Maar...
  Alsof van onder de grond verschenen Oleg Rybachenko en Natasha's jongste dochter Margarita Korshunova.
  Ze pakten lichtzwaarden en vielen aan met nanobots . Ze wilden de gehate fascisten vernietigen. Dus de vier werden een zes.
  Natasha Korshunova knipte met haar blote, gebeitelde voeten en merkte op:
  - Dat is hoe? Welnu, wat is ons lot, anders kunnen we het niet verslaan!
  De agressieve goudharige Zoya, die de Duitsers bleef verpletteren, merkte logischerwijs op:
  - Laten we het sneller doen! Laten we de USSR redden!
  Een jongen op blote voeten, niet ouder dan twaalf, die op Oleg Rybachenko leek en de nazi's neersloeg met zwaarden, zowel infanterie als tanks, brulde:
  - Geef nooit op!
  En een scherpe schijf vloog van de blote voet van de jongen, die drie fascistische vliegtuigen tegelijk afsneed!
  Margarita Korshunova, stralend met haar blote hielen, tegenstanders vernietigend, zowel tanks als infanterie, ontblootte haar tanden en mompelde:
  - Er is een plaats voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de nazi's en hun vliegtuigen en tanks.
  Natasha Korshunova gooide ook moorddadig haar blote tenen uit en huilde:
  Wij zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar lichtzwaarden gingen door de molen op de nazi's. Vervolgens beschoten de blasters de tanks en sneden de slagen af. De vliegtuigen kregen het ook.
  De roodharige Augustinus sneed door de vijanden heen en riep:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in de ogen, wat zit er in de keel van de nazi-soldaten en vliegtuigen.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend raakten.
  De coole Zoya, die witte, bruine soldaten en tanks met vliegtuigen neersloeg, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En de tanks en witte jagers vallen, en de staarten van de vliegtuigen branden.
  Svetlana Sneeuwwitje snijdt de molenaar, haar zwaarden zijn als bliksem.
  De nazi's vallen als schoven.
  Het meisje gooit naalden met haar blote voeten, schiet vijandelijke vliegtuigen neer en piept:
  - Voor Moeder Rusland zal er een menselijk ruimte-imperium zijn, win!
  Oleg Rybachenko rukt op tegen de nazi's. Terminatorjongen die bruine troepen hakt.
  En tegelijkertijd gooien de tenen van de blote benen van de jongen naalden met gif weg, ze scheuren stammen en schieten vliegtuigen neer.
  De jongen brult:
  - Glorie voor het toekomstige Rus'!
  En terwijl hij beweegt, snijdt hij ieders hoofd en snuit af, en tegelijkertijd tankkoepels.
  Het terminatormeisje Margarita vernietigt ook tegenstanders, vliegtuigen en tanks.
  Haar blote voeten flitsen gewoon. De nazi's sterven in grote aantallen. Strijder roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan pakt het meisje het en snijdt...
  Een massa lijken van fascistische soldaten.
  Maar Natasha Korshunova is in de aanval. Hij hakt de nazi's samen met tanks en vliegtuigen neer en zingt:
  - Rus' is groot en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Wie zag de kelen van de nazi's. Ja, dit is een meisje dat tanks vernietigt.
  Zoja Angelskaja in het offensief. Bruine soldaten hakken met beide handen. Uit een buis spugen. En hij gooit dodelijke naalden met zijn blote tenen - hij schiet tanks en vliegtuigen neer.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Eh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat weg!
  Augustinus, die de nazi"s neerhaalt met laserzwaarden en de bruine soldaten samen met de tanks uitroeit, roept:
  - Helemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij snelde met een knuppel naar de oproerpolitie!
  En met blote tenen, hoe je op de vijand moet lanceren, iets dat een olifant zal doden, en nog meer een tank.
  En dan piepen:
  - Wolven! Tweeëntwintigste eeuw!
  Svetlana Sneeuwwitje in de aanval. Bezuinigingen, snijden in de nazi's. Op blote voeten lanceert hij er doodscadeautjes op.
  Runt een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel jagers, samen met tanks en vliegtuigen, en piept:
  - Een grote overwinning komt eraan!
  En opnieuw maakt het meisje een wilde beweging.
  En haar blote voeten schieten dodelijke naalden af, waardoor tanks en vliegtuigen worden vernietigd.
  Oleg Rybachenko sprong op. De jongen maakte een salto. Hij heeft tijdens de sprong veel nazi's in stukken gehakt.
  Hij gooide naalden met zijn blote vingers, sloeg tanks en vliegtuigen neer en gorgelde:
  - Wees beroemd om mijn prachtige moed!
  En opnieuw is de jongen in de strijd.
  Stoere meid Margarita Korshunova gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn sterker dan windmolenbladen. En blote tenen gooien geschenken van de dood, tanks en vliegtuigen branden.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt bruine krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En gaven van vernietiging vliegen van haar weg.
  En de nazi's zelf vallen dood neer. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept agressief:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En opnieuw gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  Natasha Korshunova is ook erg cool in het offensief.
  En gooit met blote voeten, en spuugt uit een rietje, slaat tanks en vliegtuigen neer.
  En schreeuwt uit volle borst:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is sterven!
  En opnieuw schoonheid in beweging.
  Zoya Angelskaya bestormt een blokkade van nazi-lijken. En ook boemerangs van vernietiging vliegen van haar blote voeten.
  En de bruine krijgers blijven vallen en vallen, samen met tanks en vliegtuigen.
  Zoya meisje schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, je zult winnen!
  En een tiental naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de nazi's graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of beter gezegd: helemaal dood, een plek met tanks en vliegtuigen.
  Augustinus in het offensief. Verplettert bruine troepen. Haar zwaarden worden met twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door de fascistische troepen - vliegtuigen en tanks vallen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal overwinnen!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus stuurt in de wilde extase van dromen een pulsar met haar blote hiel en brult:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten gooien veel scherpe, giftige naalden die vliegtuigen neerschieten en het pantser van tanks doorboren.
  Svetlana Sneeuwwitje in de strijd. En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen weg. Geen man, maar de dood met blond haar.
  Maar als het kapot gaat, kun je het niet stoppen.
  Svetlana Sneeuwwitje zingt:
  - Het leven zal geen honing zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje op blote voeten zit steeds meer woede. En steeds meer vernietigde tanks en vliegtuigen.
  Het offensief van Oleg Rybachenko versnelt. De jongen verslaat de nazi's.
  Zijn blote voeten gooien scherpe naalden en verscheuren tanks en vliegtuigen.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke imperium zal iedereen verscheuren!
  En opnieuw is de jongen onderweg.
  Margarita is een stormachtig schoolmeisje en een totale terminator in haar activiteiten. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en onmiddellijk zullen er honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - De overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen besturen met zwaarden - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Hier versnelde Natasha Korshunova de bewegingen. Het meisje kapt de bruine krijgers neer. En terwijl je schreeuwt:
  - De overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in versneld tempo uitroeien, samen met tanks en vliegtuigen.
  Natasha Korshunova is een terminatormeisje.
  Hij denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen, en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoja Angelskaja in het offensief. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde keel, die rondslingerden in hopen lijken, maar ook kapotte tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustinus is een gek meisje. En het verplettert iedereen alsof het een robot uit hyperplasma is.
  Het heeft al niet één honderd nazi's en heel wat tanks met vliegtuigen vernield. Maar alles verhoogt het tempo. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben zo onoverwinnelijk! Het coolste ter wereld!
  En opnieuw is de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwt naar buiten. En driehonderd nazi's en een tiental tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustina, spelend met de spieren van de pers, en haar borst schuddend met scharlakenrode tepels, zong:
  - Je durft ons land niet te veroveren!
  Svetlana Sneeuwwitje is ook in de aanval. En geeft geen enkele gram uitstel. Wild terminatormeisje.
  En hij snijdt de vijanden af en roeit de nazi's uit. En er was al een massa bruine strijders in de greppel en langs de wegen gevallen, samen met kapotte tanks en vliegtuigen.
  De zes waren woedend. Een wild gevecht gevoerd.
  Karatejongen Oleg Rybachenko is weer in actie. En hij komt dichterbij, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen, een stel kapotte auto's met vliegtuigen.
  De uitvinderjongen herinnert zich een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen met elkaar vermengden.
  Kindermoordenaar Oleg Rybachenko piept:
  - Wee van de geest!
  En er zal genoeg geld zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en gooien.
  Het jonge genie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een hele coole show bleek cool te zijn. En hoeveel nazi's er zijn vermoord. En ze doodden het grootste aantal van de grootste bruine strijders, samen met tanks en vliegtuigen.
  Ook het blotevoetenmeisje Margarita is in de strijd. Verplettert kaneel- en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden worden afgehakt tegen de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort. En daarmee tanks en vliegtuigen.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben zelfs cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En vanaf de blote hiel van het meisje zal eruit vliegen als een erwt met krachtige explosieven.
  En sla de vijand aan.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen vernietigen.
  En Natasha Korshunova heeft de leiding. En ze verslaat tegenstanders, en zelf zal ze niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's zijn er al gedood, samen met tanks en vliegtuigen.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de belangrijkste beul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasha Korshunova roept:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete! Neem niet eens een roebel!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya Angelskaya is in beweging en snijdt veel bruine krijgers.
  En blote voeten gooien naalden. Elke naald doodt meerdere nazi's of schiet een vliegtuig met een tank neer. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus nadert en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet uit de kist ontsnappen!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden blootleggen!
  En de roodharige is zo ... Haar wappert in de wind, als een proletarische vlag.
  En alles komt letterlijk voort uit woede.
  Svetlana Sneeuwwitje in beweging. Hier sneed ze veel schedels en tanktorens uit. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje - vliegtuigen neerhalen. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn?
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Oleg Rybachenko springt en springt.
  Een jongen op blote voeten stoot een stel naalden uit, gooit tanks omver en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Hij is al een flink aantal jaar oud, allemaal op avontuur met Natasha en gezelschap, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen heel sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen de fraera doorbreken!
  En opnieuw vlogen dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten. Zowel vliegtuigen als tanks.
  Sprankelend met blote, ronde hakken zong Margarita Korshunova van vreugde:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks en vliegtuigen en vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! De rozen van mei zullen bloeien!
  En zodra de krijger met haar blote tenen een erwt gooit, vlogen duizend nazi's onmiddellijk de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasha Korshunova in de strijd. Springt als een cobra. Blaast vijanden op. En er sterven zoveel nazi's en er vallen vliegtuigen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult hij:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden en slaan tegenstanders.
  Zoya Angelskaya in wilde beweging. Opmars tegen de nazi's. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgersvrouw gooit naalden met haar blote vingers. Het breekt als een gebrul door tegenstanders, samen met tanks en vliegtuigen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden, waarbij hij tanks wegvaagt. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar de cobra van Augustinus ging in de aanval. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het erin snijdt, betekent het dat het het ook zal doen.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik open alle schedels! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze vlees en metaal met vliegtuigduraluminium.
  Ook Svetlana Sneeuwwitje gaat in de aanval. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een geweldige erwt van haar weg.
  De blote voeten, knappe, gespierde jongen Oleg stormt opnieuw als een meteoor door honderden nazi's heen en stormt weg. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van formaat, maar dodelijk...
  Hoe je een massa vliegtuigen in de lucht in kleine stukjes kunt breken.
  De Terminator-jongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Het blotevoetenmeisje Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En heb veel bruine strijders neergehaald. En hij snijdt door grote open plekken, tussen tanks en vliegtuigen.
  Het meisje roept:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En het zal met hernieuwde kracht toeslaan.
  Natasha Korshunova is nog woedender in het offensief. Dus het dorsen van de nazi's. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha Korshunova pakte het aan en zong:
  - Mijn trap is verblindend op blote voeten!
  Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoening!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ik de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde terug en de tanks brandden, de vliegtuigen stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Hij slaat zichzelf zo'n bruine armada.
  Zoya Angelskaya is onderweg en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een doodsschaar.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoja Angelskaja pakte het aan, schudde de scharlakenrode tepels van haar volle borsten en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha Korshunova riep van vreugde:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje der meisjes.
  En van haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens van tanks afsnijden.
  Augustinus op blote voeten in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat een licht haar heeft ze. Als een wapperend proletarisch vaandel. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze geboren is met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak! Met haar ging ze de strijd aan met natuurlijk licht, zonder verf.
  Augustinus pakte het aan en siste:
  - Er zal een stierenkop zijn - de jagers zullen niet gek worden!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel vechters.
  De terminatorjongen Oleg Rybachenko gromde:
  - Wat je nodig hebt! Hier is het meisje!
  Margarita Korshunova gooide een dolk met haar blote voet en brak de tankkoepel af, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Augustinus was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En opnieuw zal hij met blote tenen een dodelijk, neerhalend vliegtuig lanceren.
  Natasha Korshunova doet in de strijd niet onder voor haar tegenstanders. Geen meisje, maar om af te sluiten met zo"n heks in vlammen. En de nazi"s hebben het moeilijk: vliegtuigen en tanks vallen.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustinus, die met haar blote voet een mes losliet en de tankkoepel afsneed, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van diefstal!
  Svetlana Sneeuwwitje, die de vijanden neerhaalde en vliegtuigen neerschoot, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig....
  Zoya Angelskaya piepte, terwijl ze naalden gooide met haar blote voeten en tanks en vliegtuigen neerhaalde met haar gebruinde benen:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha Korshunova, die de nazi"s neersloeg, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen zijn ze erg opgewonden.
  Oleg Rybachenko, een bijna naakte, knappe, gespierde jongen alleen in korte broek, ziet er erg stijlvol uit in de strijd.
  Een mooi meisje, Margarita, gooide een stuk antimaterie met haar blote tenen en zong:
  - De klap is sterk en de man heeft er belang bij ...
  De geniale jongen lanceerde met zijn voet iets wat leek op een helikopterpropeller. Hij sneed een paar honderd hoofden van de nazi's en tanks af en piepte:
  - Lekker sportief!
  En beide - een jongen en een meisje in volledig opengewerkte vorm.
  De terminatorjongen Oleg, die bruine soldaten afhakte, gorgelde:
  - En er zal een grote overwinning voor ons zijn!
  Margarita siste als antwoord:
  - We vermoorden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha Korshunova zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijfboemerang. Hij vloog in een boog en hakte veel nazi's en tanktorens neer.
  Zoya Angelskaya voegde eraan toe, terwijl ze de uitroeiing voortzette:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel gevechtsvliegtuigen en vliegtuigen.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Op blote voeten en vurig gorgelde Augustinus, zwaaiend met haar benen en met scherpe hakenkruizen:
  - Keizerlijke vlag vooruit!
  Svetlana Sneeuwwitje, die met haar blote hiel een bal hyperplasma gooide, bevestigde meteen:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor en verpletterden de nazi's:
  - Niemand zal ons tegenhouden!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Het vlees wordt gescheurd en de torens van tanks en de staarten van vliegtuigen worden gesloopt.
  En weer het gehuil:
  - Niemand zal ons verslaan!
  Natasha Korshunova vloog de lucht in. Verscheurde tegenstanders en gevleugelde gieren, en vaardigde uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf naar buiten vliegen.
  Het meisje draait zich zelfs om van extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  Oleg Rybachenko, een knappe, gespierde jongen in korte broek, gorgelde:
  - Oh, vroeg, geeft de hoorns bescherming!
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten als reactie hun tanden.
  Natasha Korshunova hakte de nazi"s neer en riep:
  - In onze wereld is er geen vreugde zonder strijd!
  De terminator-jongen met een naakte, ronde, kinderachtige hiel, die toegaf aan de pulsar en de nazi's vernietigde, maakte bezwaar:
  "Soms is vechten ook niet leuk!"
  Natasha Korshunova was het ermee eens:
  - Als je de kracht niet hebt, dan ja...
  Maar wij strijders zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide met haar blote tenen naalden naar de vijand, blies een massa tanks met vliegtuigen op en zong:
  - Een soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor de prestatie!
  Waarna Svetlana Sneeuwwitje opnieuw naar de vijanden sneed en de torens van tanks en de staarten van vliegtuigen vernielde.
  Zoya Angelskaya is een zeer snelle babe. Hier lanceerde ze een heel vat op de nazi's. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen riep ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus is in de strijd ook niet zwak. Dus het dorsen van de nazi's. Alsof er een bundel kettingen uitvalt.
  En tegenstanders hakken - zingt:
  - Pas op, het komt goed,
  In de herfst zal er een taart zijn!
  De roodharige duivel ploegt werkelijk in de strijd als een duivel in een snuifdoos. En hoe tanks branden en vliegtuigen branden.
  Maar het meisje op blote voeten in een tuniek, Margarita Korshunova, hoe ze vecht. En de nazi's krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloedige spatten naar buiten.
  Natasha Korshunova merkte scherp op toen metaalspatten van haar blote voet vlogen, waardoor de schedels en torens van tanks smolten:
  - Glorie aan Rusland, zelfs glorie!
  Tanks rennen naar voren...
  Divisies in rode shirts -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier pakten de meisjes de nazi's op. Ze worden dus gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben gebroken.
  Coole jongen Oleg Rybachenko in de strijd en valt de nazi's aan. Hij verslaat ze zonder medelijden, snijdt door de tanks en piept:
  - Wij zijn als stieren!
  Margarita Korshunova, die het bruine leger verpletterde en door tanks en vliegtuigstaarten sneed, pakte op:
  - Wij zijn als stieren!
  Natasha Korshunova pakte het aan en huilde, terwijl ze de bruine jagers samen met de tanks neersloeg:
  - Je kunt niet liegen!
  Zoya Angelskaya verscheurde de nazi's en piepte:
  - Nee, niet uit de hand!
  En hij zal de ster ook met zijn blote voet pakken en loslaten en een heleboel fascisten afmaken.
  Natasha Korshunova pakte het en liet het eruit, schokte de bliksem uit de scharlakenrode tepel en piepte:
  - Onze tv staat aan!
  En een moordend stel naalden vliegt uit haar blote been.
  Zoya Angelskaya, die ook de nazi's en hun tanks met vliegtuigen vernietigde, piepte:
  - Onze vriendschap is een monoliet!
  En opnieuw wordt er zo hard gegooid dat cirkels in alle richtingen vervagen. Dit meisje is pure vernietiging van tegenstanders.
  Het meisje met haar blote tenen zal drie boemerangs pakken en lanceren. En de lijken hiervan werden nog meer.
  Daarna zal de schoonheid uitkomen:
  - We zullen de vijand geen genade schenken! Er zal een lijk zijn!
  En opnieuw vliegt het dodelijke ding weg van de blote hiel.
  De roodharige Augustinus merkte ook heel logisch op:
  - Alleen niet één lijk, maar veel!
  Daarna pakte het meisje het en liep op blote voeten door de bloedige plassen. En ze heeft veel nazi's vermoord.
  En hoe het brult:
  - Massa moord!
  En dan slaat hij Hitlers generaal met zijn hoofd. Hij zal zijn schedel breken en hem geven:
  - Banzai! Je gaat naar de hemel!
  Svetlana Sneeuwwitje is erg woedend in het offensief, vooral als ze tanks neerhaalt, en ook vliegtuigen, piept ze:
  - Je zult niet gespaard blijven!
  En een tiental naalden vliegen uit haar blote vingers. Terwijl ze door iedereen heen slaat, storten de vliegtuigen in. En de krijger probeert echt te versnipperen en te doden.
  Gespierd kind met reliëf in korte broek Oleg Rybachenko, die kraaien neerslaat met een fluitje, piept:
  - Glorieuze hamer!
  En de jongen gooit ook zo'n coole ster in de vorm van een hakenkruis met zijn blote voet. Ingewikkelde hybride.
  En de massa van de nazi"s stortte in.
  Oleg Rybachenko brulde:
  - Banzai!
  En de jongen is opnieuw in een wilde aanval terechtgekomen. Nee, het bruist gewoon van de kracht, en vulkanen gorgelen!
  Prachtige Margarita in beweging. Het zal ieders buik doen scheuren.
  Een meisje met haar voet gooit vijftig naalden tegelijk weg. En de massa werd gedood door allerlei vijanden, waarbij zowel tanks als vliegtuigen werden uitgeschakeld.
  Fonkelend op haar blote hakken zong Margarita Korshunova in termen van opgewektheid:
  - Een twee! Verdriet is geen probleem!
  Je mag nooit ontmoedigd raken!
  Houd je neus en staart hoog.
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Dit is zo'n agressief bedrijf. Het meisje zal bonzen en schreeuwen:
  - De Drakenpresident zal een lijk worden!
  Natasha Korshunova is in de strijd slechts een soort terminator. En ze brulde :
  - Banzai! Haal het snel! En het einde van de dictator!
  En een granaat vloog van haar blote voet. En het raakt de nazi's als een spijker . En het zal een massa mastodons en gevleugelde, helse machines vernietigen.
  Wat een krijger! Aan alle krijgers - krijger!
  Zoya Angelskaya is ook in de aanval. Zo'n woedend wijf.
  En ze pakte het aan en gorgelde :
  - Onze Vader is de Witte God zelf!
  En hij zal de nazi's met een drievoudige molen treffen!
  En de roodharige, sprankelend met blote hakken en robijnrode tepels van Augustinus' borsten, brulde als antwoord:
  - En mijn God is zwart!
  De roodharige is inderdaad de belichaming van bedrog en gemeenheid. Voor vijanden natuurlijk. En voor vrienden is ze een schat.
  En hoe hij met blote tenen zal nemen en gooien. En een heleboel krijgers van het bruine rijk, evenals hun tanks en vliegtuigen.
  De roodharige riep:
  - Rusland en de zwarte God staan achter ons!
  Een krijger met een zeer hoog gevechtspotentieel. Nee, het is beter om je hier niet mee te bemoeien. Terwijl de torens van tanks worden afgescheurd en de vleugels van fascistische vliegtuigen.
  Augustinus, die tegenstanders verpletterde, siste:
  - We zullen alle verraders tot poeder verpletteren!
  En knipogen naar zijn partners. Ja, dit vurige meisje is niet bepaald iets dat vrede kan geven. Tenzij vrede dodelijk is!
  Svetlana Sneeuwwitje, die de vijanden verpletterde, vaardigde uit:
  - We zetten je in de rij!
  Roodharige Augustinus bevestigde:
  - We vermoorden iedereen!
  En uit haar blote, gebeitelde benen vliegt het cadeau van totale vernietiging weer! En zo veel tanks en vliegtuigen ontploften tegelijk in kleine stukjes.
  En dan slaat het meisje, alsof het uit een scharlakenrode tepel komt, met de bliksem.
  Oleg Rybachenko stuurde cadeautjes van de dood met zijn blote hakken en zong als antwoord:
  - Er zal een complete banzai zijn !
  Augustinus, die de nazi"s met haar blote handen uit elkaar rukte, ze met zwaarden hakte en met haar blote tenen naalden gooide, en tanks en vliegtuigen in één keer vernietigde, vaardigde uit:
  - In het kort! In het kort!
  Natasha Korshunova, die de bruine krijgers vernietigde, samen met tanks en vliegtuigen, piepte:
  - Kortom - banzai !
  En laten we tegenstanders met wilde bitterheid snijden.
   Op blote voeten , knap, een jongen in korte broek Oleg Rybachenko, tegenstanders hakkend, uitgegeven:
  - Deze gok is niet Chinees,
  En het debuut, geloof me, is Thais!
  En opnieuw vloog er een scherpe, metaalsnijdende schijf uit de blote voet van de jongen. Hij sneed zowel de torentjes van de tanks als de staarten van het vliegtuig af.
  Margarita, een vechtend meisje dat metaal verpletterde, zong de krijgers van het bruine imperium en het pantser van tanks en kapte:
  - En wie zullen we tegenkomen in de strijd,
  En wie zullen we tegenkomen in de strijd...
  Laten we daar geen grapjes over maken -
  Laten we het uit elkaar scheuren!
  Laten we het uit elkaar scheuren!
  Ze hebben toen goed werk geleverd bij de nazi's...
  Hier vielen Hitler en zijn team op hun knieën voor de meisjes en kinderen.
  Natasha Korshunova dwong nazi-nummer één eerst haar blote voeten te kussen.
  Toen kusten Hitler en zijn hele gevolg ook de blote zolen en hakken van andere meisjes. En ze likten hun hielen met hun tong. En een heel knappe blonde jongen Oleg Rybachenko werd gekust op de blote voeten van het meisje.
  Nadat ze erg blij was met de vernedering van mannelijke parasieten, beval Natashka:
  - Hoewel we jullie nog niet allemaal hebben vermoord, tekent u toch het bevel voor de volledige en onvoorwaardelijke overgave van het Derde Rijk aan de Sovjet-Unie!
  Eind goed al goed. Het Derde Rijk capituleerde en de machtige Wehrmacht werd ontwapend. Hitler en zijn team gingen naar de kerkers van Beria.
  Het oordeel was snel maar rechtvaardig. Op 22 juni 1959 werd Hitler op het Rode Plein opgehangen!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"