Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

NejlepŠÍ Hra Hyper VirtuÁlnÍ Reality

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Krásná bojovnice a její nový přítel kyborg Pinocchio bojují ve virtuální realitě. Samozřejmě mají velmi cool bojovníky, které lze řídit doslova do nekonečna a bojovat jako lvice a také bojovat s nejrůznějšími vesmírnými a magickými tvory.

  NEJLEPŠÍ HRA HYPER VIRTUÁLNÍ REALITY
  ANOTACE
  Krásná bojovnice a její nový přítel kyborg Pinocchio bojují ve virtuální realitě. Samozřejmě mají velmi cool bojovníky, které lze řídit doslova do nekonečna a bojovat jako lvice a také bojovat s nejrůznějšími vesmírnými a magickými tvory.
  . KAPITOLA 1
  Veronika v bikinách byla v průhledném autě, které připomínalo zploštělého rejnoka. A také zářil hologram panelů, který ovládal bojový a podle všeho velmi impozantní stroj.
  Vedle ní byl kyborg Pinocchio. Navenek teď vypadal ve svých plavkách jako čtrnáctiletý nebo patnáctiletý teenager, velmi svalnatý, s pěknou, mladou fyziognomií, na níž nebyl jediný chloupek a růžové tváře.
  Velmi pěkný chlapec s blond vlasy a úhledným účesem pod polovičním boxem. A kůže je hladká, opálená, svaly jsou zalité. Můžete to natočit v reklamě, zejména pro starší ženy. Ano, program může mít jakoukoli formu. Mimochodem, a Veronica, pokud jsou její parametry čerpány.
  A teď právě to dělá. Pojďme pumpovat parametry stíhačky. Především byl nejprve zkontrolován a zdvojnásoben počet laserových děl. Pak přidejte dostřel, také běh. Zvyšte průtok. No, úroveň ochrany silového pole, aby vás nepřítel nemohl hned spálit.
  Tak se s tím dívka energicky vypořádala.
  No, Pinocchio kyborg také udělal podporu. A samozřejmě zvedl parametry stroje. Ale ne tolik, aby se vítězství dávala snadno.
  Příliš snadné vítězství v počítačové hře totiž není zajímavé!
  I když zde hodně záleží na povaze bojovníků. S charakterem tohoto páru je ale v tomto případě vše v pořádku.
  Veronica políbila svůj protějšek a tweetovala:
  - Čeká nás velké vítězství,
  Sakra, rychle sousede!
  Poté stiskla holou, kulatou, růžovou patu na joysticku a její stíhačka prudce zrychlila.
  Hvězdná kanonáda zuřila na vzestupu. Stále více se drolí, podobně jako průhlední pulci, záchranné moduly a kapsle z tekutého kovu, snažící se nabrat minimální objem. Podle nepsaných pravidel je nebylo možné záměrně zničit, ale v případě nebezpečí zajetí mohl vestavěný magický počítač vydat příkaz k sebezničení. Navíc mnoho modulů zemřelo náhodou. Crossoydery , které vyvinuly maximální rychlost, pokračovaly v svírání nepřátelské flotily, zatímco trhaly do stran, mezi nimi explodovaly termokvarkové bomby, z nichž každá nesla několik miliard náloží schopných zničit středně velké město. Přirozeně, že přímý zásah neodolá ani jedinému silovému poli, ani jednomu nejtěžšímu kovu.
  Veronica čelila své první soupeřce. V tomto případě se jednalo o jednomístnou stíhačku, u jejíhož ovládání seděl bonbón ve světlém obalu s nožičkami. A předváděla složité manévry.
  Dívka programátorka zpívala:
  -Ach, dieta, nejez to a to,
  A dívčí nohy se neunaví chůzí ...
  Ach, ta dieta, jak nemocná ,
  Od hladu se dívky červenají a zpívají!
  Poté to Veronica vzala, a jak chtěla ze svých laserových děl nastřelit nepřítele. A borec kouřil, bylo jasné, že ten kulinářský produkt, bonbón s nožičkami, je úplně nepohodlný.
  Obranné systémy vrhaly desítky návnad z jediné hvězdné lodi, speciální zbraně odpalovaly kapsle s plynem, který deformoval trajektorii laserů a způsobil předčasnou detonaci anihilačních střel a oslabil účinek gama záření. Ani lodě trollů nezívaly, ve vesmíru se nosilo stále více tepelných, elektronických a dokonce gravitačních pastí . Gravitační zbraně, trhající kov, kroucení konstrukcí a způsobující detonaci, byly skutečně nejnebezpečnější. Gravitační past by mohla oslabit akci nebo snížit radar pro navádění raket, torpéd, min. Několik hvězdných lodí, které utrpělo gravitační poškození, se odchýlilo směrem k bílému trpaslíkovi a začalo padat na toto vyhaslé slunce s kolosální hustotou a gravitací.
   Crossoyders , které byly znovu přestavěny, srazily palbu na největší lodě nepřítele - ultrabitevní lodě. Tito mastodonti, do kterých se vešlo celé město, měli silný zbraňový systém a samozřejmě silné silové pole. Taktikou proti nim bylo soustředěné ostřelování z gravitačních děl, jejich záření se silovým polem odráží mnohem hůře, navíc by se dalo zkusit alespoň částečně poškodit generátory. V tomto případě by s trochou štěstí mohla fungovat děsivá termokvarková bomba. Crossoideři byli velmi odvážní, projevovali odvahu. Zdálo se, že vakuum zvoní energetickým přetížením, aby zvýšili účinnost gravitační zbraně , museli uzavřít vzdálenost, která byla spojena s velkým rizikem. Tady jeden z nich sebou trhl, zapálil pochodeň zničení, pak druhý.
  Možná to nestojí za to riziko? - Řekl generál.
  Dívka odpověděla a leskla se diamantovou broží v nádherných vlasech:
  - Ne, příteli, je nutné zničit alespoň pár. Tyto barbarské stroje jsou schopny bombardovat planety z velmi velké vzdálenosti, což znamená, že když se dostanou do blízkosti hustě obydlených světů, zejména naší hlavní sféry...
  Kloktání v odpovědi:
  "Předpokládal jsem, že bude nejtěžší je zničit nebo je udržet v bezpečné vzdálenosti, až se hlavní síly sblíží.
  Dívka vzdorovitě dupala a vyzařovala z ní vztek:
  - Proto do toho! A nechte je přiblížit se ještě blíž, ultrabitevní loď je speciálně navržena tak, aby bez jakéhokoli rizika zkvasila nepřítele.
  A samotná bosá a štíhlá kráska Veronica byla velmi riskantní. Stíhačka, ve které bonbón bojoval, vzala a rozpadla se. A vypadl ohořelý gril v čokoládě.
  Jenže Veroniku napadla hned tři auta. A v nich sladkosti nejsou jednoduché, ale esa s alkoholem. Tady zkuste takové vzít holýma rukama a ještě k tomu holýma dívčím chodidlem.
  Veronica byla nucena manévrovat.
  A s velkým nadšením bojoval i její kyborgský parťák Pinocchio. A musím říct, že to byl impozantní pohled. Roztomilý teenager ukázal prostě neuvěřitelnou dovednost. I když proti němu vstoupilo do bitvy tak ostřílené eso jako krabička cigaret Camel.
  Ostatní válečníci bojovali velmi dobře.
  Útočné platformy se naopak pohybovaly v maximální vzdálenosti od nepřítele, specifika jejich zbraní tuto taktiku optimalizovala, střílely křižníky a transportéry s přistávacími silami. Kvůli nedorozumění někdo přesunul do bojové linie lodě plné bitevních robotů, trollů a jejich podrobených rasových spojenců. Transportéry měly horší ovladatelnost a výzbroj než konvenční hvězdné lodě, měly slušnou ochranu, ale přesto jich 65 explodovalo a dalších 23 bylo vážně poškozeno. Vzhledem k tomu, že každý z nich má na palubě více než jeden a půl milionu bojových jednotek, je to velká ztráta.
  Během bitvy si Veronica uvědomila, že dokáže spustit své parametry. Zejména průbojná síla laserových děl. Takže během jedné minuty vyhodí energii jako několik atomových bomb svržených na Hirošimu.
  A je to tady a fungovalo to. Fialové paprsky laserů zasáhly nejbližší stíhačku a prorazily její smrtící obranu. A likérový bonbón praskl. Další dva se pokusili vstoupit ze strany dívčiny stíhačky. Ale kráska udělala recepci s utrženým sudem. A jak šikmo udeří miniraketou.
  A teď je druhý bojovník roztrhaný na kusy.
  Dívka zaštěbetala:
  - Nezívej, bude to banzai !
  Mladý válečník poznamenal, vycenil zuby a sestřelil další, tentokrát dvoumístnou stíhačku:
  - V rakvi bude armáda skřetů a těch, kteří nás najímají na cigarety, sladkosti a všechny druhy alkoholu!
  Veronica se zasmála, sestřelila dalšího bojovníka a zavrčela:
  - Sláva velkému elfovi a království Oz !
  Rofoshki ale rychle vzali v potaz chyby, jejich salvy se stále častěji dostávaly na plošiny a zherriky prorážely, proklouzly sítem mezer, zasadily bolestivé rány a šly i na berana. Když však neriskujete vlastní život, je snadné být odvážný. Někteří duchové patřili k nerozhodnutým mrtvým, kteří spěchali mezi světy, a přitom se nebránili zvyšování jejich vlastního počtu.
  "Podívejte, zdá se, že ultrabitevní loď se rozpadá." vykřikl generál
  Ve skutečnosti, crossoidery , které se dostaly extrémně blízko, byly schopny poškodit generátory a poté do mezery zasadily termokvarkovou bombu. Nyní jeden z hvězdných obrů přestal existovat.
  - Pojďme všichni hromadně na druhou, šleháme koncentrovaně, nestříkáme. - Křičel do kódovaného kanálu Kent.
  Crossoidery ho jasně slyšely , přiblížil se ještě blíž, téměř se dotkl silového pole a nezapomněl současně manévrovat a shazovat pasti. Jeden z nich okamžitě explodoval, ale další ultrabitevní loď s milionovou posádkou se začala rozpadat.
  - Jde to dobře! - Řekl generál elfů. - Můžete a třetí nasandalit.
  Vesmírný maršál, zákeřná kočka s chobotem, byl sám na jedné z ultrabitevních lodí. Když viděl, že jeho milovaní mazlíčci selhávají, zavyl:
  - Okamžitě vytáhněte všechny síly do šokové pěsti, zničte všechny crossoidery! A okamžitě zapojte duchy paralelního podsvětí!
  Zatímco křičel, šestý ultrakřižník byl těžce poškozen. Pravda, podařilo se mu unést tři své pachatele, pak sebou trhl tak, že crossoideři sotva stačili uskočit.
  Veronika vycenila zuby, které jiskřily jako diamanty, a zpívala:
  Podívejte se na zatmění na obloze
  Hrozný bičující surf...
  Tohle je sakra znamení
  Hejno vesmírné vytí!
  A ona se bez jakýchkoli rozpaků pustila do bitvy se smečkou Belomorů na poměrně silné vesmírné stíhačce.
  Ultrakřižníky začaly ustupovat a seskupovat se. A přesto fauny a elfy nenapadlo vzdát se, zuřivě se tlačili, hnali se za nepřítelem a jejich hvězdné lodě se seřadily jako dvousečná sekera. Překonat dobře koordinovanou formaci tak výkonných hvězdných lodí však není snadné, ztráty prudce vzrostly a křižníky vstoupily do bitvy. Jeden po druhém bylo sestřeleno sedmnáct crossoiderů, další čtyři byly přilepeny k gravitační pasti , která byla modelována kouzlem vlny. Pravda, další čtyři ultrakřižníky byly vážně poškozeny a zachvátil je požár. Nyní byli fauni nuceni ustoupit a rofoshki konečně našli správnou taktiku a snažili se co nejlépe využít svou početní výhodu.
  Veronika provedla velmi zajímavý manévr a dokázala zavěsit stíhačku, na které byla smečka Belomorů, což udělala velmi chytře. A došlo k triviálnímu spalování. A teď z rozbitého auta vyletěla krabička jedu, pohlcená plameny.
  Veronica tweetovala:
  - Ať dojde k boji
  Elf je se mnou!
  Cyborg Pinocchio zasyčel:
  - Ty, ta dívka jsi ještě mladá! Jen tak dál!
  A také vyřadil další průhledný stroj z vesmírné výroby a ten, jak vzplanul, jako sud se střelným prachem.
  A pár jednohlasně vykřikl:
  - Jedna dvě tři -
  Trháš si cigarety!
  V určitém okamžiku se všechny malé faunské lodě stáhly a začaly krýt plošiny před údery zherriků .
  - Naše jednotky ztratily iniciativu. prohlásil Kent.
  - Pak musíme vyhodit ústup! navrhl Hett. "Promluvím přímo s hvězdným maršálem."
  - Oznamuji přemístění! vyštěkl maršál. V jeho rohaté tváři byla vidět směs uspokojení a lítosti. Výsledek bitvy lze interpretovat různými způsoby.
  Manévr, delikátně nazývaný přemístění, byl nacvičen již dávno, opakovaně používán při bojových střetech a virtuálních cvičeních. Samozřejmě to bylo organizované a rychlé. Výstup do jednorozměrného prostoru se uskutečnil s předběžným zrychlením, nejprve velkých lodí a poté menších. Ti, kteří kryli ústup, podstoupili velké riziko, ale rofoshki, zjevně tušící mazanou past, aktivně netlačili dál a omezili se na ostřelování z velké vzdálenosti. Nakonec fauni vstoupili do multiprostoru a stali se nepřístupnými.
  A Veronika dál tvrdě bojovala. Dělala mazané manévry. V tomto případě se proti ní postavil koňak "Napoleon", a to je velmi vážné eso. A není tak snadné proti němu manévrovat.
  Extrémně nebezpečný soupeř.
  Pinocchio-kyborg vycenil zuby, svou chlapeckou fyziognomii a zpíval:
  -Měli bychom se bát dívky,
  Úžitků krásek je nespočet...
  Protože holky umí bojovat
  Volant je silný a silné veslo!
  Veronica souhlasně přikývla a provedla řezací manévr:
  - Ano! Zvládnu to! A dokonce zvládnu i koňak "Napoleon".
  A dívka opět předvedla manévr s otazníkem a udělala velmi dobře.
  A stíhačka, která právě vzplanula, se najednou rozpůlila a láhev koňaku Napoleon teď bojovala na jiném stroji.
  - Kolik nás to stálo? Generál Kent se mračil na svého parťáka Hetta, když flotila úspěšně minula černou díru a klouzala po oběžné dráze gigantické kapky plynu tak husté, že vytvořila vlastní gravitační pole.
  Krásná dívka odpověděla řezaným tónem:
  - Docela dobrý! Bylo ztraceno více než patnáct tisíc malých lodí a přes sto tisíc stíhaček. Pět set úderných plošin bylo sestřeleno a dalších osmdesát tři vyžaduje velké opravy. Dvě stě devadesát šest drapáků bylo ztraceno a osmnáct dalších potřebuje opravu. Tři sta sedmdesát dva křižníků, devět set třicet jedna raketových nosičů, šedesát těžce poškozených, to nepočítá sledovací stanice a průzkumné roboty a drobné zničení.
  - A nechali rofošky vykrvácet?
  Dívka se zasmála a odhalila perlové zuby.
  - Je těžké přesně spočítat, ale asi třikrát více než naše, pokud vezmete velké hvězdné lodě, navíc bylo sestřeleno téměř osmdesát transportních lodí a devět superlodí ultrabitevních lodí a pět se zdá být tak poškozeno, že budou v nejlepším případě muset být posláni dozadu.
  - No, za to určitě nebudeme degradováni, ale nejsem si jistý odměnou. V zásadě jsme měli štěstí, že nepřítel nebyl připraven. V dalším boji bude mnohem opatrnější.
  Dívka zakřičela:
  - Závěr?
  - Šance jsou přibližně stejné a počítač nám poskytne podrobnější zarovnání.
  Blyštily se nahé, opálené, s velmi půvabnými liniemi, svůdným ohybem paty nohou elfího válečníka.
  Válečník chladně řekl:
  - Stáhněte si tedy souhrnné informace.
  O minutu později počítač hlásil:
  - Šance stran s optimálním chováním na obou stranách jsou následující: vítězství rofosů je osmdesát čtyři procent, vítězství elfů jedenáct procent, remíza pět procent.
  - Nedostatek! Generálův obličej poklesl.
  - Optimální chování je nepravděpodobné, poskytněte předpověď s přihlédnutím k tomu, jak nepřítel ukázal svou schopnost ovládat a jací jsme.
  Počítač počítal ještě půl minuty a vydal:
  Šance rofosů na vítězství je šedesát čtyři procent, šance elfů dvacet pět procent a remíza jedenáct procent.
  - Takže prohráváme, i když ne tolik. Jedna šance za čtyři. To je lepší. - Řekl maršál Goognish.
  Veronica také bojovala s koňakem "Napoleon". A ne nadarmo měla láhev s chapadly tak impozantní jméno a jasný štítek. Ve skutečnosti bojovala na výšce.
  A ta programátorka ji nemohla žádným způsobem chytit do pasti nebo ji znovu srazit dolů.
  Nejen to a paprsky ji uchvátily.
  Veronika cítila, jak je její svalnaté tělo pokryté potem. A dívka-programátor spálí holé, dlátovité nohy. Ale válečník statečně zpíval:
  Nepřítele porazíme, věř mi
  Zlomyslné lahve, věřím, roztrháme na kusy ...
  Plešatý Fuhrer, masožravé zvíře,
  Ale zlomíme mu páteř, věřte mi!
  Poté dívka holými prsty na nohou prudce stiskla tlačítka joysticku. Stíhačka sebou prudce škubla a pak všechny zbraně vydaly bojové výboje.
  A nasedli do auta, kde byla, jak se zdálo, nezranitelná láhev. A otřásla se a roztála.
  A pak praskl koňak a čokoláda a sladkosti se rozsypaly na všechny strany. A lila se z nich vanilka, rozinky a spousta dalších chutných věcí.
  Veronica tweetovala:
  Oh, jaké požehnání
  Sněz všechny sladkosti...
  Čokoláda, vtipně žvýkej,
  Žvýkejte s potěšením!
  Poté si ho vzala Veronika a znovu mrkla svým smaragdovým a zároveň safírovýma očima, které pulzovaly jako hvězdy.
  Program pro mládež zvolal:
  - Hyperquasar ! Jste ultrapulsar !
  Veronika opravila:
  - Je lepší říct: ultrapulsar , ty jsi Hyperquasar !
  Cyborg Pinocchio odpověděl:
  - Moje představivost byla zasažena,
  Tvůj obrázek se mihl ohonem komety...
  Jako bys mě udeřil jako blesk -
  S jeho krásou hvězdné oblohy!
  Dívka programátorka potvrdila:
  - Jsi jako Puškin! Super!
  Kyborg Pinocchio odpověděl:
  - Ne! Nejsem Puškin, ale tisíckrát cool!
  Veronica cvrlikala a vycenila zuby:
  - Ano, kde je před vámi Alexander Sergejevič! Jsi synem mocné elektroniky s hyperplazmou v procesorech!
  A bojová dvojice se znovu vrhla do bitvy s velkou zuřivostí. Připravená ukázat svou nejvyšší úroveň smrtící síly a hrdinství.
  Obraz začal mizet a pak úplně zmizel. Dívka-velitelka se vzdálila od gigantického talíře, přesněji od hologramu gravivizoru, který dokázal nepochopitelný zázrak. Elf, který stál
  v dálce, také ustoupila, její tvář zarmoutila, v očích měla slzy.
  - Hrozné! - Řekla dívka-velitelka.
  Elf řekl:
  - Nic takového si nelze představit. A najednou tam, mezi elfy, můj otec bojuje a možná je zraněný nebo zabitý.
  -To se nedá vyloučit! - Tady si povzdechl další elf. - Moje vlast je na pokraji porážky. Nad mou civilizací se vznášela hyperplazmatická sekera.
  Programový chlapec vylepšil:
  - Hyperplasma, říkáte, co je to hyperplasma ? Slyšel jsem to mnohokrát, ale nerozumím tomu.
  Starší a propracovanější robot, rozhodl se být trpělivý, Sám není vzděláním fyzik, ale zkuste to vysvětlit, jak si myslel, divochovi, byť všemocnému.
  Proto se rozhodl uhnout trochu stranou, začít jakoby z dálky:
  se objevil takový král , nebo podle pozemského krále Trikhkh . Rozhodl se, že je čas ukončit chaos a tmářství. V této době se u nás již stavěly velké továrny, objevily se zbraně a děla. Války byly stále násilnější a ničivější a čarodějnictví vymřelo. Navíc v několika náboženstvích bylo čarodějnictví prohlášeno za smrtelný hřích. Kolik soudů prošlo nad těmi, kdo byli podezřelí z čarodějnictví, nelze spočítat. Rytíř byl při této příležitosti zpočátku postaven stejným způsobem: čarodějové mají místo na ohni nebo na kůlu. Ale stalo se, že když uspořádal soutěž nejlepších bojovníků svého druhu - maskovanou bojovou show, vítězem se stal křehce vyhlížející válečník. Když mu byla nasazena koruna na hlavu, hostující Palladin si sundal masku a tvář dívky, na rozdíl od jakékoli jiné kněžky lidí, byla odhalena veřejnosti.
  Všichni byli ohromeni, byla to elfka, legendární rasa, opěvovaná v baladách a legendách. Natáhla ruku k Trihkhovi a její okouzlující úsměv byl zachycen nejlepšími umělci.
   Král se do ní zamiloval, ženy cizí rasy, přezdívané Rerra . Jeho vášeň byla vášnivá, i když ne každému jasná, my fauni a elfové jsme příliš odlišní. Různé typy, jiné typy. No, jak můžete vysvětlit, že vlk se může zamilovat do krávy? Ale dívka to kupodivu opětovala a brzy se vzali, přestože sousední rytíři byli proti. Začala válka, ale pak se elfka projevila jako rafinovaná diplomatka. Dokázala použít mazanost, aby postavila Trikhkhovy protivníky proti sobě . Rychle, když si vzpomněli na malicherné křivdy, vstoupili mezi sebou do hrozného boje. No, mezitím je Trikhkhova armáda porazila kousek po kousku. Rerra se ukázala jako čarodějka, protože mnoho elfů je skutečně nadáno magií, navíc praktickou. Jak jsme se později dozvěděli, tato dívka byla kvůli své neuvěřitelné myšlence svými bratry nepochopena a ukázalo se, že je to vyvrhel. Jsou to ale vyděděnci, ale u nás se stala skutečnou vládkyní. Rerra ignoroval předsudky a zavedl nové náboženství, které legalizovalo praktikování magie. Nyní, z kolébky, byla nalezena miminka schopná kouzlit a poté byla vycvičena ve speciálních školách. Tehdy se objevily vědecké akademie. Velká čarodějka Rerra se pokusila spojit magické a vědecké. Brzy mělo impérium novou, dříve neviděnou zbraň, a dobylo planetu. Trikhkh zestárnul a zemřel: elfové pak žili déle než fauni. A elfů bylo sedmkrát více než elfů. Rerra se stala suverénní císařovnou. Chtěla do vesmíru. První etapou byl let do koule. Právě ten, o který se nyní bitva odehrává. Poté byl objeven proces atomového výbuchu. Supertěžké prvky byly roztrhány, když nashromáždily kritické množství. Pomocí magie bylo možné tento proces zlepšit. Pak si Rerra s pomocí vědců uvědomil, že je možné získat energii z procesu fúze jader vodíku; takové procesy se vyskytují na hvězdách. Pomocí kouzel ale bylo ve skutečnosti možné vytvořit vodíkovou bombu. Od té chvíle začalo dobývání koule.
  Veronica to také viděla a je to cool bojovnice, také si vzpomněla na něco ze své existence v roli Všemohoucího ženského božstva, v jednom z předchozích životů nesmrtelné duše, a řekla:
  - Mohl byste nám říci podrobněji, jak vyrobit vodíkovou bombu, je pravděpodobně silnější než výbuch střelného prachu.
  Robotický chlapec se zasmál a ostatní děti v programu souhlasně přikývly.
  - Samozřejmě je to silnější! Malá bomba, jako naše věž, je schopná explodovat jako sud se střelným prachem o průměru kilometru.
  - Páni! - hvízdla krásná dívka Veronica. - Kolosální.
  Zkušenější robot s nadšením pokračoval ve vyprávění:
  "Ale ani tato energie nestačí na to, aby se vesmírem pohybovala rychlostí nad světlo. Rerra navenek zůstala mladá, ale i k ní se přiblížila smrt. Na sklonku života však ona a její studenti zažili anihilační energii. To je, když se hmota liší v náboji, plus nebo mínus, mínus nebo plus. Přirozeně se i elektronová mračna roztočí do různých směrů a při jejich srážce se uvolňují neznámé síly.
  Veronice to zaujalo:
  - Řekněte nám více o elektronových oblacích.
  Kyborgský chlapec, který sám pochází z vesmírného věku, pokračoval:
  - Všechny atomy se skládají z jádra a elektronových oblaků vznikajících rotací elektronů a pozitronů. Je to něco jako planety kolem Slunce, jen rychlost rotace není srovnatelně vyšší. Triliony otáček kolem jádra za sekundu.
  A během anihilace se elektrony srážejí, samotná jádra, skládající se z protonů a neutronů, přicházejí do kontaktu s velkou silou. A dojde k monstrózní explozi, s uvolněním prudké energie více než tisíckrát větší než při výbuchu vodíkové bomby.
  Veronica hvízdla.
  - Naprosto šílené!
  Kyborg Pinocchio souhlasně přikývl.
  - Ďábel je cool - démoni budou inspirovat!
  Velitel programu za něj pokračoval:
  - A ke změně polarity nábojů potřebujete magii. Takzvané vlnové kouzlo vytvořené Rarrou . Když nejde jen o chvění vzduchu v určitém pořadí, ale o určitou sekvenci v pohybu vln. Ovlivňuje soubor polí ve vesmíru a ta zase na hmotném světě. Jakýsi rezonanční efekt. Vlna budí malé struny, od nich je vyzrazena k velkým, v důsledku toho je hudba tak hlasitá, že se skály chvějí.
  - A vlny jsou jako vlnky, ale ne ve vzduchu, ale v prostorových polích! upřesnila Veronika.
  Velitel programu přikývl.
  Ano, pochopil jsi mě správně!
  Kyborgský chlapec potvrdil, oči mu svítily, když získal poznání, které nikdy předtím neviděl:
  "Toto je magie vyšší úrovně." Nyní mi řekněte více o hyperplazmě.
  Velitel programu pokračoval:
  - Říká se mu také Magik -Hyperplasma. Anihilační energie se přirozeně stala prologem k objevu energie termokvarku. A zde bylo zapotřebí silnější magie. Elfové ve stáří neonemocní, jsou zdraví a energičtí, zároveň cítí blížící se smrt. Takže Rerra , když viděla, že nezůstane příliš dlouho, pozvala svého nástupce Zennu , nejmocnějšího kouzelníka rasy elfů. V této době se již fauni ve sféře usadili a pronikli do jiných světů, stali se bohatou říší. Být jejich vládcem je tedy čest i pro hrdé elfy. A spolu s ní přemýšleli o dalším kroku k dobytí vesmíru.
  V tuto chvíli talíř gravivisoru stojící na okraji haly
  znovu rozsvíceno, byly slyšet charakteristické zvuky.
  - Znovu volám. Tento příběh vám povím později! - Řekl velitel programu.
  Veronica filozoficky dodala:
  "Kromě toho bych nechtěl, abys používal své nové znalosti na úkor jiných bytostí."
  Program děti a kyborg se zasmáli.
  Cyborg Pinocchio se zasmál.
  - A jak, vy lidé, ve skutečném starověku, pokud jde o vývoj na pozadí nás, toho využíváte. Nedostal jste správné informace. A velitelský program vám neřekne dost podrobností o tom, že by bylo možné vyrobit vodíkovou bombu, tím méně bombu anihilační .
  Dívčí program s pohledem znalce poznamenal:
  - Anihilace je snazší, navzdory její obrovské síle. Reakce se navíc liší v síle podle toho, jaká látka se při anihilaci použije. Největší účinek má železo a jemu blízké prvky.
  Veronika vypadala překvapeně.
  - A proč!?
  Velitel programu trpělivě vysvětloval:
  - Optimální kombinace valence, rovnováhy v jádrech protonů a neutronů. To vám umožní provést, použít maximální počet částic. Síla střelného prachu totiž závisí na rovnováze prvků.
  Cyborg Pinocchio vyskočil a zvolal:
  - A jak! Ale uvidíme, co se v tomto zajímavém eposu stane dál.
  Boltologie je u konce. A musíte to vzít a bez přemýšlení se vrátit do bitvy.
  Veronica ochotně souhlasila:
  - Bojovat ve hře je mnohem lepší než poslouchat kvazivědecké přednášky o hyperplazmě a termokvarcích !
  A nyní je bojová dvojice zpět ve hře, která tolik připomíná skutečnou vesmírnou bitvu a je to tak cool.
  Veronika udělala objížďkový manévr jako pisklavá krajta a narazila do dvoumístného auta, kde seděli dva čokoládoví perníkové. A tento poměrně silný bojovník se zmocnil a začal hořet.
  A smažily se i perníčky, které se důkladně oloupaly.
  Veronika to vzala a zazpívala:
  - Tady jsou nějaké dobroty .
  Jsme bojovníci, ne želvy!
  Kyborg Pinocchio také zapálil další auto ohněm virtuální magoplazmy a zasyčel:
  Bude řád v číslech,
  Taky mi bude ctí...
  Kyborg má dost rýmu
  Kyborg má dost rýmu
  Roboti potřebují účet!
  Mezitím talíř gravivisoru v kolosálních hologramech
  rozšířený. Začaly se objevovat třpytivé girlandy hvězd a hbité, aerodynamické obrysy hvězdných lodí. Některé vypadaly jako ryby, jiné jako nahrubo otesané kameny, jiné připomínaly háčky.
  Zdá se, že flotila dravých rofosů byla na cestách doplňována. Zpomalil a dosáhl pásu zběsilých pulsarů, když se obrovské, někdy planetární shluky plazmatu rychle pohybují po klikatých trajektoriích a mezi nimi se zběsile řítí částice hmoty. Tato oblast byla nazývána lůnem kosmického pekla. Armáda lodí dětí temnoty se začala obnovovat a prováděla složité manévry. Účelem triku bylo připravit se na možnou srážku s nepřátelskými hvězdnými loděmi.
  Victoria bojovala agresivně a prováděla manévry ve stylu baseballového prkna. A tak to vyskočilo a převrátilo se, prostě hrůza. No, žena je agresor. No, triky. A proti ní vyskočila smečka Marlboro na stíhačku, je tu taková divoká fantazie počítačových her.
  To je úžasná kompozice. A dívka, jak to vezme, stiskne tlačítko pupíkem.
  A uvolnění energie, cigaretový stroj hoří jasným plamenem. A vydává jedovatý kouř.
  Kyborg Pinocchio vzal a skočil z pólu poledníku. Jak vyskočit, dělat kotrmelce. A pod jeho útok se dostala dvoumístná stíhačka, pokrytá přímo ze skoku dvěma lahvemi bavorského piva. To bylo tak cool.
  Když vybuchly, vyvalila se růžová pěna jako z hasicího přístroje.
  Trollové byli znatelně moudřejší, jejich plazmové počítače zcela jasně vypočítaly, že tato oblast by se mohla stát místem přepadení nepřítele mnohem mazanějšího a sofistikovanějšího, než se dosud myslelo. Nyní se armáda připravovala na jakékoli překvapení. Vesmírný maršál vydal pískavým hlasem příslušné rozkazy. Rofoshki již dříve prováděli podobné manévry během cvičení, jejich personál intenzivně trénoval, získával a upevňoval dovednosti.
  Aby se vyrovnaly vzniklé ztráty, byly znovu otevřeny sklady zařízení, speciální kovové slitiny a energetické zásoby. Opravárenské základny byly sjednoceny do továren, které upravovaly vesmírné lodě přímo za letu, a dokonce vytvářely nové. Bylo vidět, jak krouží poškozené, masivní postavy letadlových lodí a ultrabitevních lodí. Svařování se rozzářilo, plazmové paprsky se rozlévaly, vybuchovaly gravitační toky , které dávaly kovu rozprášenému do iontů jakýkoli tvar. Některé z těchto konglomerátů byly zničeny během útoku faunů, ale nezůstalo jich málo. Včetně robotů, kteří vypadali jako storuké chobotnice, a také speciálních kouzelníků, kteří sesílali kouzla na obnovu struktury. Zejména pracovali ve velkých skupinách, choulili se kolem hvězdné lodi a mumlali přes zesilovače magie připomínající roh.
  Veronica, která provedla kaskádový posun a sebevědomým střemhlavým skokem vyřadila dalšího nepřátelského bojovníka, vydala:
  - Nedostavme krále do patové situace! Dojde k zuřivému zarovnání!
  Kyborg Pinocchio zaháknul další vesmírné letadlo a zapískal:
  - Přesnost a pravda jsou na naší straně!
  Veronica škubala nahými, opálenými, svůdnými, svalnatými nohami a vydala:
  -Přesnost - zdvořilost králů!
  A trochu si pohrála s odlehčovacími svaly lisu.
  Místní čarodějové se navíc pokusili vykouzlit něco vážnějšího, s čím se počítalo v arzenálu magických bojovníků.
  Zde začali čarodějové házet nějaké zrní. Byl tam malý flek, postupně se rozrůstal. Čarodějové ho obklopili smečkou. Co křičelo do rohů.
  - Legrační! - Řekla Veronica. - Připomíná mi to kanibalský rituál.
  Zde se objevil pupen, nejprve o velikosti pivního sudu, pak se zvětšoval a zvětšoval, nejprve o velikosti stodoly, pak středověkého hradu a poté velikosti ultrabitevní lodi. Poupátko začalo kvést a proměnilo se v něco mezi karafiátem a tulipánem. Okvětní lístky se pohybovaly a spěchaly různými směry, proměňovaly se v okřídlené psy chrlící plazmu. Uvolnily gravionické vlny a vrhaly hvězdné lodě rofoshka různými směry.
  Šok však nebyl nijak zvlášť silný. Veronica, která škubala úžasně krásnýma nohama a napínala břišní svaly, zatímco srážela dalšího bojovníka, byla překvapená:
  Co jsou tito obří fantomové zač?
  - Takhle, jen víc materiálu, než se na první pohled zdá. - řekl Cyborg Pinocchio a vedl nepřítele, v tomto případě láhev vína Agdam ve stíhačce, oheň a zároveň ukousl čokoládový bonbón. - Toto je jeden z typů magické hyperplazmy s větším součást magie než čistá hyperenergie . To znamená, že i zde se magie mísí s fyzickými projevy, ale ty druhé jsou zastoupeny v menší míře.
  Veronica drsně poznamenala, poškrábala kamennou zlatou vidličku na klávesnici a zároveň mačkala tlačítka joysticku holými prsty:
  - Jasně, více čarodějnictví - méně vědy!
  Poté dívka vytáhne trik - šavlozubou krajtu a provede jack-in-the-box twist.
  A bude řvát z plných plic:
  - Zabij, zabij, ork zla - degenerát,
  Zabíjej, zabíjej, ty trolle aristokrate!
  Nugget je můj idol, miluji tě upíre!
  No, skřítci v pekle, smažte tlusté na svině!
  A tentokrát stíhačka vlétla do tří pilotů, v tomto případě do jednoho donutu a dvou tvarohových koláčů s nožičkami.
  Psi, zřejmě z rodu policajtů, seřadili pod vlivem povelů létajících čarodějů, zřejmě poslušná stvoření.
  Troll hypermaršál zabručel:
  - Rofoshka je chytřejší než psi a donutí je poslouchat. Ne úplně nadarmo mají fauni psí povahu.
  Pěkná generálka s proboscisem se otočila kolem hologramu a vydechla:
  - A jak jít na kampaň bez draka? Takže budeme jako mamutí tygr bez tesáků.
  - Více kouzlit! Už jsem objednal! Vesmírný hypermaršál mávl rukou. Vysílač vyletěl do vzduchu a zapískal:
  - Co chcete, pane?
  - Jsem hypermaršál! Grub plnou krabici!
  Vedle hodnostářovy rofošky se objevila hromada jídla. Mezi nimi vynikal dort vytvarovaný do tvaru faunské bitevní lodi. Oproti proporcím na něm však tančili rohatí astronauti.
  - Tohle je můj oblíbený! - Hypermaršál začal hltat figurky ze smetany a kadidla.
  Generálka řekla:
  - Ve svém bouřlivém mládí jsem měl nevěstinec s dívkami s lehkou ctností. Sloužili místní mafii. Takže tam byla jedna mrcha, neustále okrádala zákazníky. Nakonec narazila na příliš hvězdnou a byla sežrána.
  Hypermaršál prohlásil:
  - V některých provozovnách se můžete za poplatek zúčastnit i procesu vaření, buď váš krajan, který stojí více, nebo jiný typ, je to levnější.
  A dívka-hodnostář zaštěbetala odpověď:
  - Nyní jsou v módě další mučení, zejména s použitím mikropočítačů.
  A řev zvířete v nádherných ramenních popruzích jako odpověď:
  - To je přesně to, co musíme použít. Ve vesmírných bitvách je obtížnější zajmout vězně, ale několik typů, které utekly na modulech a kapslích, deaktivovalo autodestrukční program. Tak se nám je podařilo chytit.
  Do kanceláře vlétlo silové pole. Držel okouzlujícího elfa. Tito tvorové žili déle a pevněji lpěli na životě.
  Hypermaršál si promnul umaštěné ruce, emitor uvolnil vlnu pohlcující částici.
  - No, teď máme elfa. Můžeme to rozdělit ve velkém.
  Nahý plukovník připomínal atletického muže, jen měl příliš hubený pas a úzké boky. Nepochybný gentleman, pohledný, ale v jeho příliš bujném účesu bylo něco jako žena, zlaté vlasy a dívčí tvář hladká bez jediného chloupku. Takže z lidského hlediska byl elf diskutabilní. Programátorské dívce Veronice se však líbil. Dívka bojovnice, která vyrazila a zanechala kouřový ohon od bojovníka s karbanátkem, se bez dechu zeptala a bubnovala holými prsty do klávesnice:
  - Bude tento drahý mladý muž upálen?
  Velící dívka se zasmála.
  - Není to žádný mladík v letech (jen elfové vypadají všichni jako puberťáci) a oheň je příliš primitivní. Najdou si lepší a účinnější mučení.
  - Tato zkušenost se nám může hodit! - řekl Cyborg Pinocchio. - Umění ve schopnosti vést výslech, to nejnutnější pro tyrana.
  Veronica odpověděla s úsměvem a předtím poslala dalšího bojovníka s čokoládovou tyčinkou do ničivého mraku:
  - To je hnus mučit, je třeba vyslýchat!
  Plukovník se snažil zachovat zdání vyrovnanosti, ale zároveň se mírně otřásl. Hlavou se mi asi honily myšlenky, jak nic nedat, ale zároveň zachránit drahocenný život.
  Hypermaršál mu položil otázku:
  - Jaké jsou plány vašeho velení?
  Elfí vězeň odpověděl:
  "Jsem prostý plukovník a nevím víc, než bych měl vědět." Na poslední chvíli jsou nám vydány příkazy a moje vesmírná loď se pohybuje podle přijatého rozkazu.
  Hypermaršál zvedl hlavu:
  - Ano, ukázalo se, že jsi také chytrý. Víš, jak se dostat ven. Ale to vám nepomůže. Řekněte mi, jak se vaše hvězdné lodě tak okamžitě objevují a mizí.
  Elf se napjal a slabým hlasem promluvil:
  - Neznám technické podrobnosti, protože nejsem vzděláním fyzik. Vlastně to nepotřebuji. Jsem kolečko ve válečném stroji, jen vydám rozkaz a přijmu rozkaz a hvězdná loď okamžitě skočí do jiného bodu ve vesmíru.
  Tady dívka se sultánem na hlavě pištěla:
  A co setrvačnost?
  Plukovník odpověděl třesoucím se hlasem:
  - Dokonce i na vašich lodích je uhašen antigrav .
  Dívka se zasmála a zjevně potěšená řekla:
  - Všechno je jasné, tím lépe, pojďme k mučení. Přivolejte ultra-kata .
  Do haly vlétl velký robot s mnoha chapadly a za ním ohavný a velmi tlustý nosatý troll. Bylo vidět, jak líně překračuje svými krátkými nohami.
  - Jsem k vašim službám, vesmírný obr!
  - Vidíte toho " elfa ", zkuste na něm nanotechnologii.
  Vypadal spíš jako kanec než dravec, podivín s velkým nosem si olízl husté zelené rty a zasyčel:
  - S radostí.
  Troll vytáhl dálkové ovládání a začal robotovi dělat znamení. Pohnul se, chapadla se postavila na čelo, krk, kotníky a zápěstí elfa.
  Nezapomeňte ani na jeho vlasy! Jsou tak bujní a vysílají nemyslitelný signál bolesti.
  - A bude! Troll se ponuře usmál.
  Narůžovělé paprsky vylétly z robotových chapadel a vnikly do různých částí elfova těla. Visel, krčil se, silové pole mu nedovolilo se pohnout, pohnout se ani o palec. Přestože do něj ale vstoupily paprsky, krasavec bolest nepocítil.
  Victoria pokračovala v boji. Tady je další soupeř. V tomto případě se jednalo o dvoumístnou stíhačku s lízátkem a lízátkem. A tyto lahůdky se také rozpadly na malé kousky.
  S druhou částí mozku napumpovanou elektronikou však dívka programátorka sledovala další části hry.
  - A co je podstatou mučení? - Zeptal jsem se, provádím další manévr, Veronico. - Pálí ho to jako lasery.
  Velitelka programu zavrtěla hlavou.
  - Ne! Do těla vstoupili mikroroboti. Nyní se spojí s různými orgány na těle, především s těmi, které mají mnoho nervových zakončení, a začnou vysílat impulsy bolesti. A některé z drobných čipů budou působit přímo na mozek a zesílí noční můry. To znamená, že to bude kvintesence noční můry.
  Vzdálená dcera bohů, provádějící složité manévry, srážející další auto a tentokrát s pár orky, si na něco částečně vzpomněla. Její znalosti jsou téměř nekonečné, ale omezené, byť čerpány nanotechnologií , ale stále lidským tělem. A programátor válečník zamumlal:
  - Malé počítače!
  Velitel dívky potvrdil:
  - Představte si, že ve vašem těle lezou mravenci, kteří jsou schopni uvolňovat bolestivou kyselinu. Jen v tomto případě to bude horší.
  Troll zapnul hologram, před ním se objevila trojrozměrná projekce svalnatého těla s hladkou, bez vlasů, opálenou, chlapeckou kůží elfa.
  - To je ono, moje malá! - řekl přehnaně sladký troll. Pojďme zvládnout vaši bolest. Začněme s tisícinou procenta. - Přes skener přešel zahnutý prst.
  Dívka se sultánem zapištěla:
  - Je hezké potrápit tak roztomilého mrňouska!
  Elf se zašklebil a začal sebou škubat. Dokonce se začal trochu kroutit.
  - Ještě to nebolí, ale teď to bude bolet, zvýšíme zátěž ledvin, máš je tři. - řekl posměšně troll.
  Poté se tvář elfího plukovníka zkřivila a hlasitě zasténal.
  - Ach! A to jsem teprve začal. Co takhle prohmatat játra.
  Barva na hologramu ztmavla, elf sebou škubl a snažil se chytit rukama za břicho. Neviditelná pouta ho pevně držela.
  Troll se spokojeně zasmál:
  - A teď žaludek, taky jsou dva, takže bolest bude dvojnásobná.
  Na skřítka byla škoda pohledět, sténal stále hlasitěji.
  - A teď to srdce, jsou také dva, tito elfové jsou spořivý národ.
  Veronica to během boje viděla. Jen sestřelila stíhačku další porcí jedu v podobě Java cigaret a nechala je hořet jako pochodeň. Ale pohled na mučení pohledného mladíka jí byl nepříjemný.
  Veronika se odvrátila.
  - Nechci to vidět.
  - Také si myslím, že na mučení není nic zajímavého. - Souhlasím Pinocchio-kyborg.
  "Teď si usmažíme mozek..." Začal troll a jeho obraz byl přerušen, téměř okamžitě se objevil vesmír. Ukázal, jak čarodějové létající ve skafandrech prováděli rituál na ještěrce.
  A nyní se plaz rychle zvětšuje a má křídla. A hlava, nejprve jedna, se začne dělit na dvě části. Nejprve dvě hlavy, pak vyroste třetí. Zdá se, že se jedná o nafukovací hračku, která tak rychle nabývá na velikosti. Zároveň tím všechny zastrašuje.
  - To je drak! - Řekla dál hoří, tentokrát auto s lahví kořalky, v obdivu bosá kráska Veronika - A obrovská jako ultrabitevní loď. A kde to můžete vidět.
  Pinocchio-kyborg, který pokračoval v drápání nepřátel, zejména srazil celou loď s týmem čokolády s rozinkami, zavrčel a odpověděl:
  - Vlnová kouzla, síla hyperplazmy a magie rodí taková monstra. Můžete to pochopit! Není možné dosáhnout!
  Programátorská dívka Veronica si třela spánky as obdivem a nepředstíraně řekla:
  - V posledních hodinách jsem viděl tolik úžasných věcí, až se mi točí hlava.
  Jak se točí kolovrátek, tak zvoní " drakoša ".
  Z dračí tlamy skutečně vylétla ohnivá duhová bublina. Otočil se. Kolosální monstrum zavřelo ústa, míč letěl zpět.
  Veronica narazila do auta dvěma lahvemi coly, které také vzlétly, vystříkly smaragdové jiskry a zapískala. Čarodějové zašeptali. Drak dál pohyboval tlapami.
  Za ním se objevila chlupatá čarodějnice, zjevně ne z rasy Rofoshka. Nesla s sebou obrovskou naběračku. Spustila čtyři ruce, které bez okolků vrhaly vytesané postavy do vakua. Posunuli se a po krátké době se jednotky začaly rozrůstat.
  Na pozadí ultramoderních hvězdných lodí vypadaly extrémně neobvykle. Představte si typický středověk, zvěstovatelé s rohy, troubili na ně. Ocelové řady se vyrovnávaly. Začali se objevovat i dinosauři. Ne stejné jako na Zemi, rozdíly ve fauně na různých planetách jsou stále významné, ale neméně děsivé. Nechyběly ani obléhací věže, mohutné balisty, zdobené katapulty.
  Veronica při pohledu na tento úžasný pohled zvolala:
  - Wow , jak je to možné!
  Cyborg Pinocchio odpověděl:
  - Je to dlouhý příběh! Přesněji řečeno, na Hypernetu je možné úplně všechno . Stejně jako v počítačové hře!
  Dívka programátorka přikývla, srazila další auto a vydala:
  - Ať se hra neřídí pravidly,
  Přejeme vám ani chmýří ani peří,
  A bude zábava až do rána -
  Pojďme prolomit fraer!
  Přestože se armáda pohybovala ve vzduchoprázdnu, válečníci spolu se svými koňmi a jednorožci jako by kráčeli po pevné zemi. Bylo slyšet dokonce i chvění vakua a kvílení gravitačních polí.
  
  GULLIVER A ARMÁDA DÍVEK
  ANOTACE
  A nyní statečný a nenapodobitelný Gulliver spolu s vikomtesou velí celé armádě bosých a okouzlujících dívek. A dělají skutečné a jedinečné zázraky. Chlupatí orkové trpí porážkou za porážkou.
  . KAPITOLA 1
  Gulliver, tento věčný chlapec a jeho tým chlapců, znovu, když se slunce schovalo za obzor, byli zastaveni k odpočinku. Zpočátku jedli docela vydatně. I když jídlo bylo jednoduché. A šli spát.
  Mladá unavená těla přispěla k tomu, že spánek přišel velmi rychle.
  A Gulliver viděl něco nového a krásného;
  Po hřišti se pohybovaly velmi krásné dívky. Byli mladí, štíhlí, vysocí a svalnatí. Celá armáda dívek, které jiskří holou, růžovou, s ladným prohnutím podpatků.
  Jen ňadra dívek jsou pokryta tenkými pancéřovými dlaždicemi, na bocích sotva znatelné kalhotky jako fíkové listy.
  A zároveň mají vysoká prsa, luxusní boky a tenký pas. A břicho krásek se zdá být obložené čokoládovými dlaždicemi.
  Velmi krásné dívky, které mají svaly a půvab. A vlasy vlají ve větru jako pestrobarevné prapory.
  Jsou ozbrojeni - někteří meči, někteří luky a mnoho dívek šipkami. Jsou téměř nahé a zároveň tak ženské, ladné, mohutné a štíhlé zároveň.
  A brady dívek jsou odvážné a jejich půvab je jedinečný, když razí rychlý krok bosýma nohama.
  Gulliver dokonce zapískal:
  - To je cool! No přece ženy!
  On sám zůstává asi dvanáctiletým chlapcem, který nosí jen šortky, ale má silné a výrazné svaly. A velmi krásný se svým nahým trupem - dítětem-Herkulesem.
  A dívky kolem jsou také krásné a svalnaté, s velmi sexy a výraznými postavami.
  Pěchota s namalovanými kráskami jde dopředu.
  A zezadu se řítí kavalérie: také téměř úplně nahé dívky, pouze na koních, a vznešenější osoby na jednorožcích. Ano, mezi kráskami jsou velitelé. A ony tyto dívky mají na rukou a nohou náramky z platiny, stříbra, zlata a posázené drahými kameny.
  Konkrétně na zápěstí a kotníky. Mají také vzácné brože ve vlasech a diamantové náušnice v uších. Jak skvěle to všechno vypadá.
  Všechny dívky jsou dospělé. Jen již známá vikomtesa spolu s Gulliverem vypadá jako dítě.
  Ale na druhou stranu má na hlavě korunu, která se třpytí kameny jako hvězdy. A bosý chlapec Gulliver ucítil na hlavě královskou korunu. I když má na sobě jen šortky a na boku mu visí šavle v praku.
  Ale jaká šavle - celá posetá tak zářivými drahokamy, že by se jí poddaly i diamanty.
  No, samozřejmě, Gulliver je jediný muž v celé této armádě. Navíc, když docela dítě, jen velmi silné s odlehčovacími svaly.
  A válečníci tak pochodují a jejich nahá lýtka s žilkami pod zlatoolivovou kůží se mihotají.
  No ovšem, jak nezpívat, krásky;
  Šikovné dívky bojují o Elfii,
  Jsou velmi hrdí a Svarogovi synové ....
  Naše kráska tak trefně zasáhne kulometem,
  Satanovi služebníci nás nebudou moci zlomit!
  
  Bojovali jsme statečně, bojovali jsme proti orkšismu,
  Pojďme porazit zlého Orkmachta, i když nepřítel je silný...
  Věřím, že se brzy dočkáme komunismu,
  Zlaté listy, jasné z javoru!
  
  Není naše země lepší, komunismus je krásnější,
  Aby naše vlast zářivě kvetla ...
  Světlokřídlé štěstí přijde na planetu,
  A sen o lepším životě se brzy splní!
  
  Věřte, že se naše Elfia stane velkým štěstím,
  Maria bude vládnout, Lada matka bohů...
  Zastavíme nápor pekelné divočiny orkmaht,
  A není nouze o zbytečná a nazpaměť naučená slova!
  
  Nepřítel nebude schopen vyrvat dívčí srdce,
  My bojovníci jsme nabrousili svůj ostrý, zuřivý meč...
  Hlas krás opravdu zná volání,
  A my se budeme moci prosekat orkskými hordami!
  
  Věz, že my elfové se nikdy nevzdáme,
  Zabijeme všechny orky tou nejostřejší čepelí...
  Nechte tváře našich dívek zářit zlatem,
  A orkshistu praštíme pěstí do obličeje!
  
  Bosá dívka se řítí skrz drsné závěje,
  Z kulometu aktivně čmárá hromy blesků ...
  Vše, co orkové musíte udělat, je utopit se,
  Protože Vlast je monolitní pevnost!
  
  Rozdrtíme orky, i když mají moc světa,
  Strýček Pham se rozhodl hrát spolu s Fritzem v této bitvě.
  Udělali ze sebe idol z Adolfa,
  A teď proti nim mám slavnou armádu dívek!
  
  Zde jsou zlé války v plném proudu, v bitvě této elfí panny ,
  Rozdrtí orcisty , i když v nerovném boji...
  Hlas stříbrné dívky je tak jasný,
  Orklerovi - Satanovi nepodlehne !
  
  Naším elfím údělem je neustále vyhrávat,
  Ačkoli orkská armáda nezná číslo...
  A tvrdě jsme udeřili Orkdolpha do čelisti,
  Elfsqua podlehla náletu !
  
  Už jsou tu závěje a dívky jsou bosé,
  Mihotají se holou patou jako stopa zajíce...
   Elfsommolki jsou tak skvělí v bitvě,
  Věřte, že nepřítel svítání neuvidí!
  
  Nedej slitování orkům v bitvě,
  Jejich armáda bude v pekle jako ďábel v plamenech...
  Dostaneme odměny z rukou Elphisa ,
  Bude to velmi divoké, elfí dívky medvěd!
  
  V případě potřeby se otočíme, všechny hory jsou zasněžené,
  A my budeme stát ve vesmíru světelného ráje elfinismu...
  Naštěstí pro nás výstřel z děl Aurory,
  A krutý orkšismus byl uvržen do pekla!
  
  Elfingrad nepodlehl, vzdorovali jsme pod ním,
  I když z oceli a pekla vtrhla horda...
  Dívky házely granáty bosou nohou,
  Protože je jen jedna vlast elfů !
  
  Věřím, že budeme v Orklinu, i když to bude těžké,
  Orkshisté mají "Pantery", "Tygry", "Lvy", " Orcdinand "!
  Dívka si přetáhla řetězovou poštu přes ramena,
  Protože elfové jsou nelítostný talent v bitvě!
  
  Srdce mladé dívky je dáno Elphisovi ,
  Elfnin a Fthalin také žijí ve vášnivé víře...
  Aby už nebyly dovedné pochybnosti,
  Řekněme pevně a důrazně, že Orkdolf je kaput!
  
  Rozdrtíme dračího prezidenta meči,
  A my zničíme jeho gang po staletí...
  Pošlapeme orkismus hordy dívek nohama,
  Ať se naplní světlo, svatý sen!
  
  Dejte lidem svobodu, jejich myšlenky a pocity,
  Aby hvězda svítila jako Slunce elfinismu ...
  Protože budeme mít kaši s máslem tak hustou,
  Věčné mládí naší sestry se navždy stane námi!
  
  Tady přijde světlo, Vlast se bude třpytit ...
  Vlast pro nás bude po staletí ve slávě...
  Budeme stát na vrcholu, věříš v elfinismus,
  Síla elfího ducha, poznejte bojovníka, je velká!
  
  Zde je Elfiya připravena stát se laskavější a krásnější,
  A pomozte celému světu jít ke štěstí ráje...
  Jsme schopni dobýt vesmír i na okrajích,
  Vesmír bez okraje ke štěstí sil přinést!
  
  Ale pod patou zlého orka nebude žádný elf,
  Protože má skutečný talent pro boj...
  V tanci našich dívek, k tomu hodinovému strojku,
  Co kráska získá, věřte jakémukoli výsledku!
  
  Brzy přijde éra zářivého slunce,
  Až vzkvétá sláva vlasti...
  Naše armáda skvěle bojuje s pekelným orkmahtem ,
  A bude schopen smést hordu zlých orků!
  
  Zdrávas Svatá Lado, naše Matko Boží,
  Porodila jsi Peruna a Yarila staletí...
  Beznadějná kaše víru nedostane,
  Pokud hodně utrácíte, neudržíte slova!
  
  Nejdůležitějším vládcem je Elfin Veliký,
  Elnin mu odkázal nejmoudřejší cestu do Edenu...
  Protože Elphisif je pánem světla,
  A v určitém okamžiku ideální pro bojovníky!
  
  Orkishisté nebudou schopni oklamat vlast,
  A odříznuti od Elfgi , od Elfbeery Elfsqua...
  Věřím, že to bude žít - elfové světlo pod elfinismem,
  A Orkdolphova síla - vymažu tu dívku!
  
  Brzy bude vítězství, je to pravda jako slunce,
  Brzy tam bude záře, jako paprsky kvasaru ...
  A věřte elfům, elfinismus se rozvine,
  No, jestli mi nevěříš, tak radši mlč!
  
  Mrtví budou brzy vzkříšeni vědou o elfinismu,
  Její moudrost je bez hranic, velká jako kvasar...
  S naší dobrou náladou porazíme orkshisty,
  Nepropadejme pokušení zlatého pytle!
  
  No zkrátka to přejde, je to sakra doba
  My holky v Okrlíně v červeném vstoupíme...
  A naše bezmezná zátěž skončí,
  Protože si své štěstí vezmeme bojem!
  Dívky, pokud zpívají, pak z celého srdce. Gulliver, ač chlapec tělem, je stále muž a velmi je obdivuje.
  To jsou fakt super holky.
  Chlapecký kapitán zpíval:
  V naší Elfii jsou ženy,
  Čím jezdí, žertují letadlo...
  Že každý ve vesmíru je krásnější,
  V žertu bude protivník poražen!
  
  Jsou zrozeni k vítězství
  Oslavovat elfa po staletí...
  Koneckonců, naši pradědové,
  Pro ně okamžitě shromáždili armádu!
  A ten kluk, dupající, bosý, dětský, opálený, silné nohy, jak pískat.
  A z jeho zvuku vypadla rána a zasáhla dívku přímo do holé růžové podrážky.
  Zasmála se a odpověděla:
  Stiskl jsem krásný prst,
  Jako hořet v ohni
  Čeká tam na mě mocný chlapec,
  Na zlatém koni!
  Gulliver na dívku mrkl a poznamenal:
  - No, abych byl upřímný,
  Už od dětství jsem byla strašně špatná!
  Rád mlátil dívky holí,
  Lezte rodičům na nervy!
  A chlapec-kapitán vzal a ukázal svůj dlouhý jazyk.
  Dívka vikomtesa zaštěbetala:
  - No, dáš! Píšeš skvěle!
  Gulliver poznamenal:
  - Někdy píšu dobře - ano!
  A mrkl na svého partnera. V každém případě je to dítě s velmi zdrcující ranou.
  A dívky se pohybují s cílem bojovat a jejich nálada je extrémně bojovná a agresivní.
  Chlapec bojovník zpíval:
  I když Bůh zakázal duely,
  Ale cítím talent na meč...
  Bojuji sedmkrát týdně
  I když nejsem duelant!
  I když nejsem duelant!
  Vikomtesa v odpověď zazpívala:
  Jsem dívka, jasně mám názory,
  A v boji ukázal nejvyšší třídu!
  Ale všichni vzlykali odporem -
  Proč se narodila dívka!
  Válečnice pokračovaly v pochodu, jejich štíhlá, svalnatá těla napínala svaly. Tohle jsou opravdu ženské dívky.
  Gulliver se zeptal své partnerky vikomtesy:
  Kam vedeme naše jednotky?
  Dívka se zasmála a odpověděla:
  - Pojďme někam! A tato bitva pro nás bude velmi rozhodující!
  Chlapecký kapitán poznamenal:
  - Když jsem se dostal do světa, kde místo lidí byli ti nejinteligentnější tvorové, koně, pak... Myslel jsem si, že už nemůže být nic úžasnějšího. Pak se ale ukázalo, že existují i věčné děti. A ne tak hloupě!
  Dívka namítla
  - Mohli bychom se technologicky lépe vyvíjet. Ale vidíte, neexistuje žádná pobídka. Navíc přinést do našeho krásného harmonického světa také střelný prach a zbraně a děla a možná i něco horšího!
  Gulliver podle hodu:
  - Ano, mohlo to být horší! A tak máte idylku. A i když se vybije zub, za pár hodin tu vyroste nový.
  Vikomtesa přikývla a zaštěbetala:
  Chci, aby mé dětství nikdy neskončilo
  Aby to za mnou spěchalo...
  Nevědět roky!
  Nevědět žádné potíže!
  Chlapecký kapitán s úsměvem přikývl.
  Ano, to je asi skvělé...
  Dívky, které pochodovaly, a mnoho tisíc z nich vzalo a zpívalo ve sboru:
  Déšť po obloze rozmetal úlomky hvězd,
  Připravili jsme nabroušený kůl pro orcschismus !
  Tanky "Tygři" jsou jen odpadky - špinavý bleší trh,
  Wehrmacht okamžitě očekává zuřivou ránu!
  Wehrmacht okamžitě očekává zuřivou ránu!
  
  Náš soudruh Elfin, vůdce, je silou milionů,
  Má pěst, v ruce žulový kulomet!
  Budeme schopni porazit - rati ze Sodomy,
  Naše síla je monolit - naštěstí na Zemi!
  Naše síla je monolit - naštěstí na Zemi!
  
  Ne, naše strana má na práci důležitější věci,
  Jak zachránit lid, dobro vlasti!
  Febbels posedlých, k čertu s nesmysly,
  A vítězství bude, věřte mi, navzdory všem čertům!
  A vítězství bude, věřte mi, navzdory všem čertům!
  
  Kráska elfího světla je známá svou silou,
  Má těžký blonďatý cop!
  A v bitvách s orkshisty se mládež proslaví,
  Ožije, když povstane, Země Světla!
  Ožije, když povstane, Země Světla!
  
  Nedovolte, aby Orkler - čenich do elfů strkal nos,
  Ten kníratý si myslí, že je cool Bůh!
  Budeme pochodovat po Orklinské ulici,
  Ne, ten, kdo je čistý v duši, se nestane otrokem!
  Ne, ten, kdo je čistý v duši, se nestane otrokem!
  
  Náš prapor je červený, barva zuřící krve,
  Už to vypadá, jako by slunce osvítilo Orkstag !
  Není štědřejšího dárku pro naše drahé děti,
  Je-li srdce smělé a drcené strachem!
  Je-li srdce smělé a drcené strachem!
  Toto je velmi inspirativní píseň. A za dívkami byly katapulty a balisty se silnými projektilovými náložemi. A byla to extrémně smrtící síla. A děvčata si také obtiskla své velmi svůdné a pevné nohy.
  Gulliver položil svému partnerovi zcela přirozenou otázku:
  - Proč mezi válečníky nejsou žádní muži?
  Vikomtesa se v odpověď zasmála a poznamenala:
  - A pak jsou v armádě potřeba muži? Jsou zapáchající a nepříjemné na pohled. Kluci ještě nic, ale dospělí muži a hlavně starší muži jsou prostě hnusní!
  Gulliver logicky poznamenal:
  - Věk však kazí nejen muže, ale i ženy!
  Vikomtesa souhlasně přikývla:
  - Je to správné! Ale stejně ženy ztrácejí na atraktivitě, když vypadají starší než pětatřicet, a muži, když vypadají starší než patnáct! Tady je podstatný rozdíl!
  Kapitán poznamenal:
  - Líbí se mi krása dospívajících chlapců do lucerny! Hlavní věc je, že ženy jsou krásné, a co je nejdůležitější, láskyplné a chytré!
  Dívka se zasmála a odpověděla:
  - To je správně! Krása je samozřejmě dobrá, a dokonce krásná, ale na mysli také záleží!
  Gulliver zpíval:
  Ale proč,
  Je nemožné žít v mysli!
  Ale proč,
  Nesmíš nikomu věřit!
  Ale proč,
  Jsem žák první třídy!
  Ale proč,
  Neustále mluvím nesmysly!
  Ale proč,
  Život nás nic nenaučí!
  Ale proč,
  Nechápu, jak jsou lidé hloupí!
  Ale proč!
  Ale proč!
  Dívka vikomtesa sebevědomě odpověděla:
  - A o hlávce zelí!
  Krásné válečnice narazily na první, i když malý oddíl orků. Krásky okamžitě přestaly. Jejich bosé, otesané nohy začaly tahat za tětivy a roztáčet bubny kuše.
  Jsou zde velmi roztomilé a sexy dívky v bikinách, které bojují téměř bez oblečení a musím říct, že jsou prostě krásné. A muži, pokud je uvidí, určitě pokleknou a políbí jejich nahé, růžové, lehce zdrsněné, ale o to jsou atraktivnější a svůdně voní vůní zdravých a silných dívčích těl s velkou vervou a vášní.
  Tady šípy a střely z kuše létaly vysokým obloukem a prorážely orky a šťouchaly do nich šípy jako ježek s jehlami. A vypadalo to velmi působivě.
  A tyto dívky jsou prostě skvělé a jedinečné kouzlo a jejich svaly jsou velmi silné a zároveň vypadají nádherně.
  A tak byl první oddíl orků vyhuben a nádherné dívky nedostaly ani škrábnutí.
  Gulliver - tento věčný chlapec dupal bosou nohou a zpíval:
  - Holky jste skvělé,
  Prostě supermani...
  Vyséváme okurky
  A bez znalosti limitů!
  Vikomteska mrkla na svůj protějšek a vypískla:
  - Vaše smlouva, můj kapitáne,
  Vidíš, jak se to rozpadá na kousky...
  Jdi pryč, chlapče, jsi hodně opilý
  A pak narazíte, vypadáte, narazíte!
  Dívky pochodovaly a dupaly na své půvabné, od slunce bronzové a neobvykle svůdné nohy.
  A ňadra každé krásky jsou prostě nádherná. No, jako u takových holek, ale ne na flirt.
  Gulliver se podíval na dívku vikomtesu, která šla vedle něj, a všiml si:
  Jako dospělý bys byl lepší!
  Dívka se zasmála a odpověděla:
  - Co bylo za sebou, rozhlédněte se kolem,
  Poznejte sebe jako dítě, nestyďte se
  Pomohu tomu, že mnoho let proletělo, uteklo,
  Usměj se Gullivere, usměj se!
  Chlapec-kapitán mrkl na dívku, která navzdory svému vznešenému původu dupala holýma, půvabnýma nohama na ostré kameny cesty.
  A samozřejmě vypadala - trochu cool. Tak bohatě a elegantně oblečená a dívčina nohy jsou holé, jako by byla žebrákem.
  Gulliver však poznamenal:
  - Na dítě jsi úžasný!
  Vikomtesa už po mnohonásobně dupla bosou nohou a zavrčela:
  - Tvoje komplimenty, chlapče v šortkách, nestojí za nic! Takže z toho nemůžu dostat konkrétní peníze!
  Chlapec přikývl:
  - Běda! Každý má problémy s penězi!
  Dívka frustrovaně zapištěla a její obnažená, kulatá pata vzala a rozdrtila oblázek a narazila do něj takovou silou. Je dokonce překvapivé, že dítě, a dokonce i zástupce něžného pohlaví, může mít tolik síly. To je nádhera - super!
  A vikomtesa zapištěla:
  - Zpívej květinu, nestyď se!
  Gulliver se zjevně překvapeně zeptal:
  - O čem zpívat?
  Dívka rozhodně prohlásila a rozzlobeně znovu dupla na holou, opálenou nohu, lehce zdrsněnou dlouhou chůzí naboso:
  - O lásce, samozřejmě! O čem jiném zpívat!
  Chlapec-kapitán přikývl a zpíval se zjevným potěšením a zpíval svým zvučným, chlapeckým hlasem:
  Moje představivost zasáhla
  Všechno se rozjasnilo, jako v říjnu!
  A vložili jsme vidle do stran zlého démona,
  A na Zemi bude tak krásně!
  
  Takové hvězdy v našem vesmíru -
  Některé jsou rubíny a jiné diamanty!
  Sbíráme hold od bezbožných -
  Rána jako kladivo a ne do obočí, ale do oka!
  
  Výlohy kde kvasary
  Zářivý hipodrom jiskří!
  V mé duši jsou zející rány -
  Jako by v tom byl velký pogrom!
  
  Kudrnajte se jako kudrlinky komety,
  Ovce se leskne - mléčná dráha září!
  O nesmrtelných činech zpívaných,
  Ať je Frus navždy ve slávě!
  
  Co může udělat smutný člověk?
  Jen vypusťte slzu z modrých očí...
  Když je všechno kolem šedé, je to hnusné,
  Když s nadějí očekáváte v červnu bouřku.
  
  Roztáhni nešťastné rty úsměvem -
  Pochopte, že svět není bobule v lese.
  Dívka okamžitě, vyce na tebe zuby,
  Splní váš sen!
  Mladý válečník tedy vzal a zazpíval. A vypadalo to nesmírně krásně a víc než skvěle.
  Vikomtesa poznamenala:
  - Umíš dobře zpívat! Ale jste schopni vytvořit něco vážnějšího?
  Gulliver řekl pokorným tónem:
  - Co může být vážnějšího než písně?
  Dívka vyplázla jazyk a odpověděla:
  - Něco, co přináší radost a navíc i zdraví!
  Chlapec-kapitán poskakoval jako zajíc a zpíval:
  Jsi moje velká vlast,
  Války tsunami násilně vrhly -
  Koneckonců, armáda je mocná rodina,
  Svrhněme zlo z jeho piedestalu do gehenny!
  
  Jaké nebeské zářivé světlo,
  Pochází ze srdcí vojáků vlasti.
  Nechť je oslaven čin rytířů,
  Nebudeme litovat, věříme v život!
  
  Nepřítel dostal velký dárek,
  A má spoustu různých zbraní...
  Teď nastal ten okamžik, představ si tohle,
  Černobogova zuřivost se prudce vylila !
  
  Tak se ukázalo, moji rytíři,
  Zářivá Vlast trpí!
  Ve zprávě byly jen nuly,
  A opět vítězí pekelný Kain!
  
  Orkšismus je silný, řvoucí horda,
  Ale nesrážejte Sasy na kolena!
  moudrý Elfin je s námi navždy -
  A spravedlivý teoretik Fenin!
  
  Řídíme Wehrmacht - vím, že rozdrtit,
  A bez ohledu na to, jak tento drak nebyl mazaný ...
  Budeme sekat jeho meči,
  Jsem rytíř oddaný vlasti a paní!
  
  Nechť je mocná důstojnost
  K dosažení hranic Orklinu!
  Staneme se hodni činů otců,
  Vždyť naše armáda je v bitvách neporazitelná!
  
  Když přijdeme a zrealizujeme sen
  Svatá věc - příčina komunismu!
  Pustím dívku uličkou,
  Prapor potomků: čest, altruismus!
  Tak statečně a procítěně zpíval válečník Gulliver. A dívky, které šly s nimi, tleskaly rukama. A někteří dokonce skákali a plácli ve skoku, když byli zasaženi bosou nohou. Což bylo extrémně cool a ve velkém měřítku.
  Gulliver se zeptal svého partnera:
  - Zpíval jsem dobře?
  Odpověděla vesele:
  - Slavík na vašem pozadí prochází! Když však zařve třeba býk, zvlášť když se upeče zaživa, tak to bude ještě cool a rozlehlejší!
  Gulliver zpíval:
  Nejsme jen křečci
  A rohatí býci!
  Porazíme všechny krávy
  A vlky hned roztrháme!
  . KAPITOLA Č. 2.
  Takto armáda postupovala dál. Po obloze létal obrovský motýl, kterého bylo možné kvůli přítomnosti tří hlav dokonce zaměnit za draka.
  A její křídla zářila všemi barvami jarní duhy. Ano, byla to okouzlující královna.
  Gulliver zpíval s potěšením:
  Křídla motýla
  Byli tak dobří...
  Ztratil jsem klid
  A řekl to od srdce!
  Vikomtesa s úsměvem zaštěbetala:
  - Přestaň dělat hluk a hádat se,
  Takový dům nebo ne takový...
  Měli bychom postavit alespoň stodolu,
  Z toho, co je po ruce!
  A věčné děti to přijmou a budou se smát a vycenit své velmi krásné a velké zuby, které přesahují jejich věk.
  Gulliver se zeptal vikomtesy:
  "Proč vůbec jedeme kempovat?" My jen meleme a zpíváme nejrůznější nesmysly!
  Už jsou dívky a byly jich tisíce bosých a opálených a všechny jsou tak krásné, svůdné a svalnaté. A když to vezmu a začnu zpívat, je to velmi rozkošné;
  Král nám věrně vládne,
  Vydává dekrety, soudí služebníky...
  Trůn netoleruje povyk a štěkání,
  A není to metoda, jak potlačit strach!
  Pak byl ale zpěv bosých krásek náhle přerušen. Před nimi se objevila celá horda četných páchnoucích orků s tesáky. A řvali a mávali kyji.
  Dívky se však nenechaly zahanbit a začaly se rychle přeskupovat do bojové formace.
  A Gulliver to vzal, zpíval a dupal holýma, dětským chodidlem;
  Jsem sokol míru a války,
  Zrozen pod nejjasnější hvězdou...
  Věrní synové vlasti -
  Láska - skvělá, opravdová!
  
  Vytvoříme krásný svět,
  Ve kterém teď bude štěstí...
  Ať svítí cherubínské slunce,
  Svatý, vznešený Elfe!
  
  Dosáhneme svých snů
  Krásnější to ve vesmíru nebude!
  Zvedněte šermíře i vy
  Ať je štěstí vaším místem!
  
  A ve vesmírné kráse,
  Je čas zazářit pro mou velkou vlast!
  I když dívka běží bosa,
  Brzy budeme žít věřit za komunismu!
  
  Majestát krásy vysokých hor,
  A zlaté stepi s voňavým kobercem!
  Smeteme smetí z vesmíru
  Věřte, že nebudete litovat života!
  
  A na světě bude všechno v pořádku,
  Elfinismus totiž zvítězí všude!
  Kdo je v rukou dláta v srdci,
  Kdo má radši kulomet a náboje!
  
  To, co děláme, bude navždy
  Postavme města, vtipkujme na Marsu!
  Británie je strašně velká -
  Pozdravíme lidi na světě !
  
  Krev, která teče, je k setí,
  Ke kterému rostou semena lásky!
  Ať je to dobré na sublunaru všem,
  Kdybys nebyl jen papouščí rytíř!
  A dívky za zvuku velkolepých písní zahájily palbu na skřety jak z luků, tak z kuší. A první šípy zasáhly z dálky orků. A střely z kuše se vůbec ukázaly být smrtící.
  Dívky budou řvát:
  - Všichni jsme krásky jedna rodina,
  Pojďme očistit vesmír od hniloby!
  Pokud to bude nutné, rychle orky uklidníme,
  A nad námi se vznáší zuřivý cherubín!
  Vikomtesa zařvala:
  - Banzai!
  Válečníci z velké vzdálenosti zasáhli orky a roztáčeli bubny kuší holými prsty. A přitom nezapomněli při střelbě na smradlavé, skořicové a tesáky zpívat;
  Můj svět je ponořen do temnoty
  Mrtvá krajina a studený opar.
  A já chtě nechtě vaším nepřítelem
  A tato role, věřte mi, není sladká!
  
  Přijměte mou nabídku
  Vášeň pro tebe ve mně hlasitě promlouvá.
  Vaše odpověď mě nezabije
  A budete odsouzeni k smrti!
  
  svět se mění,
  život končí
  Jste odsouzeni k záhubě
  A vaše země!
  Žádné možnosti
  Koule El Gilet
  Do světa, kde je tma a led
  Otevře vchod!
  
  Elfí krev na talismanu
  V Noci Konjunkce se Deimos prolije.
  Zlo, závist, strach a podvod
  Přivede s sebou na tento svět.
  
  Tvůj svět je můj
  Mám k tomu klíč!
  Zajistím ti věčný odpočinek!
  
  V co doufá tvůj duch?
  Desmond tě nebude moci zachránit.
  Kde je můj domov - světlo zhaslo
  Vaše teplá země ukryje můj lid.
  
  Řeknu vám tajemství:
  V noci Kombinace, elfí krev
  Měl by obarvit amulet
  A dveře světa se otevřou.
  
  svět se mění,
  život končí
  Jste odsouzeni k záhubě
  A vaše země!
  Žádné možnosti
  Koule El Gilet
  Do světa, kde je tma a led
  Otevře vchod!
  
  Krev elfů na talismanu
  V Noci Konjunkce se Deimos prolije.
  Zlo, závist, strach a podvod
  Přivede s sebou na tento svět.
  
  Tvůj svět je můj
  Mám k tomu klíč!
  Zajistím ti věčný mír!
  
  Jsi šílený a krutý
  Ale tvůj čas se krátí
  Nebudeš vládnout světu
  Zatraceně, Proroke temnoty.
  Smrt je lepší než spása
  Co být první mezi otroky.
  Znáš moje rozhodnutí
  Moje odpověď: "Navždy zahynout!"
  
  svět se mění,
  život končí
  Jsi odsouzený k záhubě
  A vaše země!
  Žádné možnosti
  Koule El Gilet
  Do světa, kde je tma a led
  Otevře vchod!
  
  Elfí krev na talismanu
  V Noci Konjunkce se Deimos prolije.
  Zlo, závist, strach a podvod
  Přivede s sebou na tento svět.
  
  Elfí krev na talismanu
  V Noci Konjunkce se Deimos prolije.
  Zlo, závist, strach a podvod
  Přivede s sebou na tento svět.
  
  Tvůj svět je můj
  Mám k tomu klíč!
  Zajistím ti věčný odpočinek!
  Takto zpívaly dívky, které se zdají být skřítci, ale tak nějak více jako lidé. Je to příliš krásné? A velmi svalnatí svými těly a postavami.
  Orkové takové dívky nemohou zastavit. A setkali se s chlupatými a páchnoucími medvědy ranami mečů, kyjů a seker.
  A dívky také mlátily orky do brady pomocí nahých, růžových podpatků.
  A také házeli holými prsty na nohou jedovaté, smrtící jehly.
  A orkové padli a zemřeli.
  Vikomteska se zeptala Gullivera:
  Už jste někdy viděli tak živou konfrontaci krásy a ošklivosti?
  Chlapecký kapitán se zasmál a odpověděl:
  - Samozřejmě že ne! Je to úžasné!
  Dívka přikývla a vrhla na sebe holým, dlátovým chodidlem smrtící sílu a velmi ničivý granát. Letěla v oblouku a narazila do tloušťky orků a rozmetala je různými směry.
  Gulliver zavrčel:
  - Jste dokonalost, od vašeho úsměvu po vaše gesto! Ale víte, házení granátů nohama je cool a neobvyklé!
  Vikomtesa se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, moje nohy jsou krásné! A moje holé, růžové podrážky byly políbeny urozenými rytíři. Zvlášť hezké je, když to dělají elfové. Ale pokud vám orkové olizují paty, pak je to hnus!
  Dívky to pak vzaly a odhalily své šarlatové prsní bradavky a stáhly si podprsenku. A jak tě vezmou a umlátí vražedným bleskem. A orkové budou hořet a jejich kůže bude kouřit a hořet. A tato zvířata strašně řvou.
  A děvčata to vezmou a vloží si holé prsty do pusy. A jak nafukují. Je slyšet ohlušující hvizd, četné vrány, které se třepotají kolem, jako by dostaly kyj na hlavu. A přitom mají také infarkt a zažívací potíže. A padají ohromeni a omráčeni a narážejí zobáky do hlav skřetích medvědů.
  Lebky monster se roztříští a postříkají jedově zbarvenou krví.
  Gulliver s překvapením poznamenal:
  - Je to velmi cool a úžasné! Můžeme říci - ultrahvězdné !
  Vznešená dívka přikývla.
  - Ano, můj chlapče! Je to nesmírně okouzlující! Ale ani vy byste neměli zahálet. A musíte zasáhnout orky zabijáckou vlnou!
  Gulliver odpověděl s povzdechem a pokrčil dětskými, i když svalnatými rameny:
  - To opravdu není snadný úkol!
  A chlapec vyhodil do vzduchu hrášek a zničil. A ona letěla a jak bouchla do orků, donutila je hořet a létat výš do vzduchu. A otoč se tam.
  Vikomtesa poznamenala:
  - Tentokrát jsi hodil dobře! No, možná můžete ukázat něco jiného!
  A krásné dívky jej opět, jako synchronně, vyjmou ze svých rubínových bradavek a zatlučou do něj blesk. A z pupíků pulsary. A ty jsou tak destruktivní, že orkové jsou upalováni zaživa a ničeni po tisících.
  Gulliver poznamenal, že znovu hodil výbušný balíček smrti holým, dětským chodidlem:
  - Řekněme, že je to skvělé!
  Vikomtesa poznamenala:
  - Teď je čas, abyste zpívali! No nebuďme stydliví, dokonce nám to hodně pomůže.
  Gulliver přikývl a zazpíval s velkým nadšením;
  Jsme průkopníci - hrdinové vlasti,
  Kdo se narodil ve znamení listopadu...
  Nebudeme litovat života pro elfa,
  Ke slávě s rudým praporem krále!
  
  Milujeme a víme, jak tvrdě bojovat,
  Orkshisté si horlivě vylomili rohy...
  Granáty máme v prostorném batohu,
  Život pro nás pionýry není drahý!
  
  Milujeme naši svatou vlast,
  Co dokázal ten impozantní elfinismus...
  Tady Elsomolku vodí bosou sněhem,
  A orkista nás chce srazit dolů!
  
  Horlivě jsem bojoval s orxismem pod Elfsqua ,
  A všechny nepřátele jsme posekali srpem...
  Proč byl tento Orkmacht dán elfům,
  Udeřím ho pěstí!
  
  Jsem průkopník a pod velkým elfem,
  Bojoval jako obří válečník...
  Orkshizma zastavila nápor divočiny,
  Máme jednoho Pána Nejvyššího druhu!
  
  V oživení Elfie nejsou žádné hrany,
  Skvělý Elfin , zvedl nás z kolen...
   Svarog velký, nejvyšší mesiáš,
  A Ladův zářivý ideál!
  
  Jsme průkopníci, chlapci, dívky,
  Milujeme bojovat - to je náš osud ...
  A hlas elfího mlýnku volá,
  I když vládne krvavý chaos!
  
  Elfiya je rodištěm Svaroga,
  A rozsvítila cestu elfinismu ...
  Pionýři nepotřebují zlého Boha,
  Nepřítel nás nebude moci ohnout v pěst!
  
  Máme chladný tank se šikmým pancířem,
  Pro orky je tak snadné neprorazit,
  S láskou k Ladě, vznešené panně,
  Proměnit dravce ve hru!
  
  Elfskva bojující lidé bránili,
  A pak tu byl velký Elfingrad ....
  Brzy uvidíme elfinismus,
  Průjezd Orklinem poznejte průvod!
  
  Ano, Elfingrad je hrdý na toto slovo,
  Jsme bosí průkopníci ve sněhové závěji...
  Zlomíme roh hloupé krávě
  A zaženeme Orctlera přímo do rakve!
  
  Věz, že Vlast se nikdy neohne,
  Její impuls nelze potlačit...
  Ať slunce svítí na elfa navždy,
  A zrádný zloděj bude rozdrcen!
  
  U Elfingradu projevili odvahu ,
  Podařilo se nám zastavit orkshisty...
  Elfové mají takovou drzost, víš,
  A nepřátelé budou jen nuly!
  
  Elfia může letět na Mars
  A vytvořit jinou velikost...
  A samozřejmě vše bude velmi cool,
  I když život je křehký jako nit hedvábí!
  
  Duch elfů v bitvách o bariéru nezná,
  Má sílu Peruna...
  Čekáme na odměny od bohů,
  A živel září, věřte runě!
  
  Jakým způsobem duch elfů nezná porážku?
  Věř mi, dokáže rozdrtit všechno...
  My pionýři se tak moc chceme pomstít...
  Neporazitelný, jako armáda vlasti!
  
  Už jsme skoro vyhráli
  Nechť je světlo ve slávě elfinismu...
  Naši dědové bojovali za vlast,
  Brzy se setkáme s radostí a svítáním!
  
  Bez vlasti nejsou životy pro průkopníky,
  Chtějí o ni bojovat...
  A co chcete zlí pánové?
  Měli bychom poskytnout otrocký život?
  
  Ne, Fuhrer dostane elfy do otroctví,
  Rozdrtíme ho jako panenku...
  Koneckonců, elfští rytíři mohou bojovat,
  A cherubín zlatokřídlý je s námi!
  
  Pod světem nejsou žádné tváře naší vlasti,
  Zářící jako nejjasnější hvězda...
  Stal jsi se pro mě idolem,
  Nikdy se s tebou nerozejdu!
  
  Jsem průkopník a bosý chlapec
  To se s holým podpatkem řítí sněhem...
  A někde skáče bílý, roztomilý zajíček,
  Kdo zlomí roh nepřítele!
  
  Průkopník v bitvě pochybností neví,
  Není to klaun, ale znáte terminátora...
  Přijdou zuřiví orkové, věř pomstě,
  A vznikne světlý ráj elfinismu!
  
  Jak to přijde, znát éru,
  Ve kterém každý válečník z jeslí...
  Bojujte až do posledního dechu
  Chcete-li být zničeni, poznejte divokého padoucha!
  
  Hvězdy elfinismu jasně září,
  Doba světla, na světě není krásnějšího ....
  Rozdrtíme jho orcismu víry ,
  A Orctler budou elfové na večeři!
  
  Věříme, že takové ocelové nádrže,
  Že jejich panteří skořápka nepronikne...
  Potřeme si rány jódem, chlapče,
  A opět se pionýr statečně vrhá do boje!
  
  No, orkisté to pochopili dobře,
  Nemysleli si, že by nás mohli jen tak porazit...
  Vidíme, že elfinismus zná na míle daleko,
  A budeme moci v žertu rozbít Orkmacht!
  
  Ve jménu naší mocné vlasti,
  Hrdý průkopník jde do útoku...
  Přestože nad vlastí visí mraky,
  Pojďme všem vítězným příkladem!
  
  Věř mi, nepřítel sen nezastaví,
  Znovu porazíme všechny orky...
  Nebude žádné zlo, věřte, že vládne na trůnu,
  Vytvoříme nový světový řád!
  
  Všechno bude v pořádku, ve vlasti to víte
  Jsem chlapec, ale v bitvě jako Robin Hood,
  Nejprve jsem jen škrábal na stůl,
  A teď dokonce věřte, že cool!
  
  Elfia umí bajonet orkshisty,
  Porazí jakoukoli armádu...
  A průkopníci žijí v elfinismu ...
  Koneckonců, naše přátelství je silný monolit!
  
  V ničem se orkům v bitvě nepoddáme,
  Nepřátele můžeme porazit vtipem...
  A tak jsme porazili orksisty kyjem,
  Sněhová vánice hučí, stáčí sníh ve vichřice!
  
  Elf nezná orksisty, zná slitování,
  Je neporazitelně silná...
  Plazi dostanou šavli pevně do krku,
  A Satan bude zničen!
  
  Nevěřte, že Orcler je neporazitelný,
  I když je pekelná moc, zvažte všechno, shromážděné ...
  Když jsou lidé a strana sjednoceni,
  Lidé z našeho orkmachtu se roztrhali na kusy!
  
  Elfie byla po staletí známá jako světice,
  Rozbila tygry jako kov...
  Šíří se od konce ke konci,
  O takové zemi snil jen mladý muž!
  
  Vyhráli jsme jako obři
  Sekaní protivníci poznají mečem...
  Jsme světelní elfové, jsme neporazitelní v bitvách,
  Porazíme protivníky vlasti!
  
  Věřte nám, nic nás nezastaví
  A znáte nás, nic nevyhraje...
  Pohřbíme holohlavého Fuhrera,
  Máme ostrý meč a ocelový štít!
  
  V celém vesmíru není Elfi krásnější,
  Bude mít éru světla na věky...
  Všechny generace budou mír a štěstí,
  Vlast potřebuje pevnou ruku!
  
  Takže když hrajete Orklin,
  Potřeme orkmachta jako popel do krve...
  To bude čas hranice ráje,
  A spolu s Láďou vládne láska!
  Kapitán chlapec je tak cool, zpívá svým sladkým malým hlasem. A je to opravdu okouzlující a v duši teče proud.
  Vikomtesa řekla s úsměvem:
  - Ano, tato píseň nám hodně pomohla!
  Opravdu, vrány upadly do strnulosti a padly omráčené, jako by je pohnuly palicemi v mozku a možná i něčím těžším.
  Dívky, samozřejmě vyzbrojené meči a sekerami, velmi famózně orky rozsekaly. A jejich zametání bylo skvělé a šípy vyřadily medvědy s velkou účinností. A válečníci si samozřejmě nemohli pomoct a nepoužili katapulty a balisty. A vyhazovali velké hrnce s hořlavou směsí, olejem a lihem. A pálili orky jako párky.
  Gulliver si olízl rty a poznamenal:
  - Velmi chutné! A vůně spáleného masa je naprosto lahodná!
  Vikomtesa mrkla na svůj protějšek a zaštěbetala:
  Jehněčí maso je velmi šťavnaté
  Dívčí klub je velmi silný!
  Válečníci to vzali a znovu byli vyraženi ze šarlatových bradavek na hrudi smrtícím bleskem.
  A tolik zlých skřetů hořelo a pálilo. To jsou skutečné úspěchy armády světla.
  A bosé, krásné dívky.
  Gulliver zasyčel:
  - Tohle je můj náhubek! Bude penalta, bude penalta!
  Tady se projevil takový agresivní vtípek.
  No, proč to nevzít a dívky nekřičet:
  Po skalách se plazí zlý ork,
  Rozbijte ho napalmem!
  Nešetřete orky
  Zničte všechny plazy!
  Jako drcení štěnic -
  Spalte jako švábi!
  Vikomtesa pištěla a mrkla safírovýma očima:
  - To je extrémní krása!
  Gulliver na ni mrkl a zaštěbetal:
  - Budiž světlo,
  V nebi jsem nebyl...
  Přijde svítání -
  A samozřejmě půjdeme do nebe!
  Vikomtesa se zasmála a poznamenala:
  - Ano, samozřejmě, pojďme. A přijdeme znovu!
  Chlapecký kapitán mrkl na svou partnerku a zazpíval:
  Šel bych do nebe, šel bych do nebe
  Tady jsem byl, ale tam jsem nebyl!
  A terminátorské dítě vrhlo smrtící sílu a velmi kompaktní hrášek smrti na nepřátelské orky.
  Létala a řítila se a rozháněla nepřátele na všechny strany. A orkové zakroutili hlavami.
  Vikomtesa vyštěkla:
  - Phasmagoria - nejvyšší standard!
  Gulliver zavrčel:
  - Je to správné! Dejte demokracii k čertu s carismem!
  Dívka se zachichotala a poznamenala:
  - Král musí být v hlavě, ne na trůně!
  A její safírové oči jiskřily jako hvězdy. A ukázalo se, že je to docela krásné.
  Chlapec zakřičel:
  - Pro nový, spravedlivý svět!
  Vikomtesa poznamenala:
  Vesmírem zuří válka
  A jak moc můžeš trpět...
  Satan se uvolnil
  A začal zuřivě zabíjet!
  Gulliver zavrčel:
  - Ano, bylo! Jedinou otázkou je kdy? Vždy byly vraždy!
  Dívka přikývla.
  "Myslíš od dob Kaina?
  Chlapec odpověděl:
  - První vražda byla v lidských myšlenkách! I když Adam nebyl stvořen, ale existoval pouze jeho duch!
  Vikomtesa se s úsměvem zeptala:
  - Myslíš, že duše byla věčná?
  Gulliver energicky přikývl a dupl svou dětskou bosou nohou:
  - S největší pravděpodobností je to přesně ono! Pán Bůh každopádně foukl do člověka svým dechem a zalidnil ho svou věčnou, nesmrtelnou, stále existující částicí!
  Dívka s úsměvem zpívala:
  Miluj Pána svou duší,
  Ať je Ježíš s vámi...
  A jestli chceš chlapce do nebe,
  Sni o samotném Kristu!
  
  TROLL A ELF PROTI ORKY
  ANOTACE
  Troll a elf v čele obrovské armády složené výhradně z velmi krásných, křivolakých a svalnatých dívek vstupují do bitvy s hordou skřetů. A bojovníci ukazují svou nejvyšší třídu!
  . KAPITOLA 1
  Trollí chlapec a elfí dívka byli nyní v čele velmi početné armády.
  Vpředu bylo vidět dívky pochodující v kroku. Na sobě měli jen průsvitné tuniky, které neskrývaly jejich krásná, opálená, svalnatá těla. A holé, silné nohy dívek udělaly krok.
  Krásky stáhly prsty na nohou a narovnaly svá mocná a zároveň půvabná těla s tenkým pasem až na hranici možností.
  A jaké mohutné a luxusní boky mají dívky, jejichž obrysy neskrývají tenké tuniky.
  Seshora zářily čtyři jasné hvězdy a vydávaly velmi silnou záři.
  Dívky v pěchotě jsou vyzbrojeny různě. Kdo má luky, kdo má silnější kuše se závory. Jsou tu bojovníci s meči a ti, kteří házejí šipky. Některé hezké a svalnaté dívky mají za sebou také silné sekery, schopné rozsekat každého, největšího bojovníka vejpůl.
  Navíc, když se troll a elf rozhlédli, viděli dívky na koních, na velbloudech a dokonce i na slonech! Dívky byly bez výjimky velmi svalnaté s velkými, vysokými prsy, opálené, bosé a sotva zakryté oblečením.
  A jejich vlasy jsou různých barev - zelené a modré, a oranžové, žluté, červené, bílé a dokonce i skvrnité. Ale obecně jsou dívky velmi šik. A jejich nohy jsou holé, pod čokoládovou kůží se válejí koule svalů.
  Ty, které jsou obyčejnými bojovníky, nemají vyznamenání a vyznamenání samotné. Ale válečníci-velitelé jsou zdobeni náramky na rukou a nohou ze zlata, stříbra, platiny, pokryté drahokamy. Některé dívky mají také náušnice a brože ve vlasech z drahých kamenů. Všechno to vypadá moc hezky. Obličeje dívek jsou mladé, příjemné, vůbec ne zlé, i když jejich brady jsou odvážné. A přesto mnohé dívky voní velmi příjemně a eroticky. Je tu vůně jak drahých parfémů, tak přírodní z velmi silných, svalnatých a zároveň svůdných těl.
  Při pohledu na ně trollí chlapec pocítil tak silné vzrušení, že málem explodoval.
  Kolem byly jen dívky. A jsou jich tisíce. Vše sotva zakryté, velmi svůdné a vzbuzující mužský chtíč!
  Vedle Raptora, jak se mladý troll jmenuje, jede na jednorožci jeho elfí kamarádka, vznešená vikomtesa. Erimiada je jediným zástupcem něžného pohlaví, který má boty - sandály zdobené diamanty a topazy. Ona sama je v luxusním kostýmu a na hlavě se jí třpytí ze zářivých drahokamů neznámých na zemi, koruna. A na vysoké hrudi řádu.
  Jako Raptor. Zdá se, že velí mnohatisícové armádě krásných, bosých, polonahých dívek.
  Erimiada při pohledu na tu nádheru tak krásných dívek, které pochodují, bijíc nahé chodidla, s velmi půvabným ohnutím paty na ostrých kamenech silnice, sebrala a zpívala;
  Nad hvězdami poletíme nad planetou,
  Jasné slunce bude svítit...
  Hrdinství elfů světla zpívané,
  Promění lovce ve hru!
  
  Čas bude opravdu dechberoucí,
  Kde světem jiskří bouřka...
  Jabloň kvete ve velkém,
  Samozřejmě přichází jaro!
  
  Bude éra, věř elfinismu,
  Kde je každý člověk demiurgem.
  Smyjeme skvrnu z obličeje, jsme orkismus ,
  V případě potřeby orat a orat!
  
  Věrní bohové se stanou nad světem,
  Přinesou elfovi radost a smích ...
  Pomažeme vlasy myrhou ,
  Být úspěšný ve skvělém podnikání!
  
  Ano, Elfia je světová země,
  Elfinismus svatá země...
  Bosá dívka běžela
  Pochází z nevěsty dané!
  
  Ano, miluji krásy Elfie,
  Co vytvořilo kov z kamene...
  Lidé budou, věřte mi, šťastnější
  Nechte napalm sypat z nebe!
  
  Nehledej štěstí bez Roda,
  Bude dávat navždy lásku...
  Pod patou v bitvě u Svarogu,
  Prolila krev příšer!
  
  Není krásnější země obrů,
  Má v řadách trolly a gnómy...
  Jsme navždy spojeni s vlastí,
  Vyhrajeme v každém, poznejte bitvu!
  
  Tak proč je ten člověk tak smutný
  Koneckonců, znal jsi sílu Svaroga...
  vyvolat dobré pocity,
  Naše Láďa láska ideál!
  
  Bude lepší než vesmír, věřte mi
  Pokud začne vládnout elfinismus...
  Jsme Svarogovi šťastné děti -
  Rozbijme orkšismus na kvarky!
  
  Země bude brzy zářivá,
  Velký úspěch již brzy...
  A Yarilo vyjde jako nádherné slunce,
  A rozzáří všechny!
  
  Pojďme pít pro vlast, dívky,
  Aby Elfie vzkvétala navždy...
  Mít nekonečný plat -
  O kterém není hanba snít!
  
  Nech elf povstat nad vesmírem,
  A ukaž všem Boží úsměv...
  Svou silou v nehynoucích bitvách,
  Odhalíme ten nejmazanější podvod!
  
  Brzy bude slunce svítit jasněji
  Prostor bude jako nádvoří...
  Tak spal oheň, jsi žhavější,
  Nabrousit sekeru z oceli!
  
  A pak s písní Velké Lady,
  Z toho se zrodili mocní bohové...
  Budeme schopni porazit divoký kmen,
   Elfí slavní synové s mečem!
  Dravec se zasmál a poznamenal:
  - Poslední verš je jaksi bezvýznamný. Chcete podřezat elfí syny, tedy sami sebe?!
  Erimiada odpověděla se sladkým úsměvem:
  - Ne, trochu jsem se špatně vyjádřil. Ve skutečnosti jsem chtěl říci, že elfští slavní synové a dcery budou schopni vykácet kmen divokých hord. Celkově vzato je to jen romantická píseň!
  Raptor se chystal něco říct, když najednou krásná dívka s holýma opálenýma nohama zatroubila na polnici. Její měděně rudé vlasy přitom vlály ve větru jako bitevní, proletářský prapor. A válečník zatroubil.
  Další dívky, kterých je mnoho tisíc, se spěšně začaly reorganizovat z pochodové do bojové formace. V samém týlu obrovské armády psaných, i když svalnatých, lesklých potem a vonící parfémem a vůní ženské síly, váleční mamuti táhli katapulty a balisty.
  Erimiada poznamenala s úsměvem a blýskla perleťovými zuby:
  - Vypadá to, že to bude hodně legrace!
  Raptor se zhluboka nadechl a odpověděl:
  - Jedna věc je pro mě odporná - kolik takových nádherných a jedinečných krás zemře!
  Elf promluvil s nadhledem:
  - Válka se neobejde bez obětí, pouze se sexem se obejdete bez orgasmu!
  A oba, elf i troll v korunách, vesele vyceňují zuby, se smáli.
  Poté také začali vydávat povely svými zvučnými a velmi veselými a vroucími hlasy.
  Erimiada to vzala a znovu s velkým citem a výrazem, tančíc na svém sněhobílém jednorožci, zpívala;
  Sláva zemi, která kvete na nebi,
  Sláva velkému, posvátnému elfovi...
  Ne, nebýt ve věčném tichu -
  Hvězdy pole perel zavlažované!
  
  Velký Všemohoucí Svarog je s námi ,
  Syn Všemohoucí impozantní rodiny...
  Aby tento válečník pomohl v bitvě,
  Chval elfího Boha!
  
  Dívky nepochybují, věřte mi
  Dívky zuřivě útočí na hordu...
  Vzteklé zvíře bude roztrháno na kusy,
  A nepřítel dostane ránu do nosu!
  
  Ne, nesnaž se zlomit elfy,
  Nepřítel nás nesrazí na kolena...
  Porazíme tě, zlý bastarde,
  Elfin je s námi !
  
  Ne, nikdy se nevzdávejte nepřátelům
  Bosé dívky bojovaly pod Elfskvoyem ...
  Nebudeme ukazovat slabost a hanbu,
  Pojďme se vypořádat s velkým Satanem!
  
  Kéž Bůh ukončí vaše bitvy
  A slavně rozbít hordy Wehrmachtu...
  Takže skončili s nulami,
  Aby na hřbitově nebyl klid!
  
  Dejte dívkám volnou ruku, bojovnice,
  Tak tohle bude zařízeno pro orkishisty...
  Otcové na nás budou hrdí
  Protivník nás nedojí jako krávy!
  
  Je pravda, že jaro brzy přijde,
  Klasy na polích zezlátnou...
  Věřím, že se náš sen splní,
  Pokud musíte bojovat za pravdu!
  
  Bože, to znamená, že všichni lidé jsou láska,
  Věrný, silný, věčný v radosti...
  I když je prolévána násilná krev,
  Často je dívka neopatrná!
  
  Rozdrtíme nepřítele v bitvě,
  Dělat něco tak vzdušného...
  Přestože nad světy zuří bouřka,
  A přichází temné zatmění!
  
  Ne, elfové budou stát až do hrobu,
  A oni se orkům ani trochu nepodvolí...
  Napíšeš klukům do sešitu,
  A nabrousit všechny své šavle na kárání!
  
  Ano, je pravda, že svítání bude bez okrajů,
  Věřte, že každý bude mít radost ...
  Otevíráme další, věřte světu
  Dívčí ruka se natahuje vysoko!
  
  Dokážeme to my elfové, věřte mi
  Skutečnost, o které se ani neodvažujeme snít...
  Jasně vidíme nejjasnější cíl,
  Ne, nevozte nesmyslné stíhačky!
  
  Poletíme na Mars za zábavou
  Otevřeme tam pole, spočítáme rubíny...
  A naložíme Orkům přímo do oka,
  Hordy cherubínů se vznášejí nad námi!
  
  Ať je elfí země slavná,
  Co dalo elfinismus národům...
  Je nám navždy dána narozením -
  Za vlast, za štěstí, za svobodu!
  
  V Elfii, každý válečník z jeslí,
  Dítě přitáhne rukojeť ke zbrani...
  Proto se třes, darebáku,
  Voláme monstrum k odpovědnosti!
  
  Ano, naše bude přátelská rodina,
  Co vybuduje elfinismus ve vesmíru...
  Staneme se, poznáme opravdové přátele,
  A naším podnikáním bude tvoření!
  
  Koneckonců, elfinismus je navždy dán narozením,
  Aby byli dospělí i děti šťastní...
  Chlapec stále čte po slabikách,
  Ale plamen demiurga září v očích!
  
  Ať jsou lidé navždy šťastní
  Že spolu bojují za záležitosti Svaroga ...
  Brzy uvidíme pobřeží Folgi,
  A budeme na čestném místě Božím!
  
  Ano, elf nemůže být zlomen nepřáteli vlasti,
  Bude pevnější i ocel...
  Elfiyo, jsi matka dětí,
  A náš otec, věřte mi, z nejmoudřejší dálky!
  
  Pro vlast neexistují žádné překážky, věř mi,
  Jde to pořád dopředu...
  Král pekel brzy dá mat
  I když má na rukou tetování!
  
  Dáme svá srdce za naši vlast,
  Vylezme na všechny hory, věř mi výš...
  My holky máme hodně síly,
  Někdy profoukne i střechu!
  
  Pro Elfa dal chlapec také předplatné,
  Řekl, že bude zuřivě bojovat...
  V jeho očích zářící kov,
  A RPG je pevně ukryto v batohu!
  
  Tak si nehrajme na blázny
  A je lepší, když všichni stojíme spolu jako zeď ...
  Zkoušky, odevzdání pouze pěti,
  Aby vládl Ábel, a ne zlý Kain!
  
  Zkrátka pro lidi bude štěstí
  A moc Svaroga nad posvátným světem...
  Orkshisty, které hravě rozbijete,
  Ať je Lada štěstím a idolem!
  Tohle byla opravdu ta písnička. A vpředu už útočí na krásné, bosé, opálené a velmi svůdné a chutně vypadající dívky, obrovská horda skřetů.
  A tato stvoření jsou na rozdíl od elfů a trollů velmi ošklivá s ošklivými tvářemi. Orkové vypadají jako medvědi, jen nesrovnatelně ošklivější a jejich tlamy jsou tak hrozné, odpudivé.
  Jako první zahájily palbu dívky s kušemi. Kuše jsou totiž speciální mechanismus s těžkými střelami nasáklými jedem a zasahují na větší vzdálenost než šípy.
  Válečnice pevně položily své holé, opálené, silné nohy a rychle roztočily bubny.
  A teď střely z kuše létají s pronikavým hvizdem. A doslova se prodírá skrz, narážejí na medvědy orky. A krásky se stále usmívají svými třpytivými zuby jako ty nejvybranější perly ze sultánovy pokladnice.
  A pak si klekly i krásky s mašličkami. Z luku lze střílet častěji než z kuše. A přitom děvčata tahají za provázek holým, hbitým, ladným chodidlem. A dělají to velmi chytře a cool.
  A šípy létají, kloužou po nakloněném oblouku a ohromují svou neuvěřitelnou, ničivou silou páchnoucích a chlupatých medvědů. A vypadá to nesmírně působivě. A stříkající fontány špinavě hnědé krve mrtvých tvorů.
  A děvčata, no, jsou tak krásné a jak je příjemné dívat se na pohyby jejich velmi ladných a harmonicky umístěných svalů.
  Ale jiní válečníci nasazují balisty a katapulty. A to je také velmi silná zbraň. Zde létají vysokým obloukem celé sudy se zápalnou směsí. A tady je takový dar anihilace, jak to vezme a zatluče do velmi husté hordy orků. A opravdu všechno se trhá a pálí. A když ne všechny, tak dobrá stovka určitě. A tohle je epická bitva.
  Orkové hoří zaživa jako svíčky na stromě v bohatém domě během oslav Vánoc.
  A vůně připáleného masa se šíří daleko.
  A dívky začaly házet praky na postupující orky. A také se prodírali obrovským davem vzteklých a chlupatých medvědů. A oni, tato zvířata, padla a vypustila fontány nepříjemné tekutiny.
  Dívky zatím ničily útočící hordu na dálku a prakticky neutrpěly ztráty.
  Pravda, někteří orkové si vyzkoušeli i házení šipek a házení kamenů.
  Zde byla holá podrážka krásky zasažena hrotem. A dívka vykřikla:
  - Sakra, to bolí!
  Erimiada s úsměvem poznamenala:
  Ano, svět je plný bolesti! Holkám se ale nohy hojí velmi dobře.
  Dravec zazpíval a vycenil velké zuby jako kůň:
  -Ach, jaké nohy,
  Takhle dělají chlapy...
  Neboj se zlato
  Raději zabijte orka!
  Děvčata bojovala celkově výborně. A teď na skřety opět padají sudy s hořlavou směsí. A šípy a střely do kuše a úderné prvky z praku a šipky.
  Co chybí, je dobrý kulomet, který dokáže kosit postupující, jako vlna tsunami, orky. A to je skutečně vážný problém. Ale v tomto světě nejsou, bohužel, střelné zbraně. A možná i naštěstí, že taková špína ještě nebyla vynalezena.
  Ale stejně dobře fungují balisty a katapulty. Navíc děvčata, házející rozbíjející se sudy něčím jako napalm, využívají i energii páry. Na to uhlí šetřili. A pak se dostřel a rychlost střelby katapultů zvýší o několik řádů. A bojovníci zde pracují s velkou rychlostí. A jejich holé, růžové, kulaté podpatky se mihnou. A rychlost je úžasná.
  Zde se opět řítí obloukem nové dary ničení. A takové údery, jako malé jaderné bomby, explodují.
  Tolik orků jde do podsvětí najednou. A stále můžete používat některé zbraně, které jsou smrtelnější.
  Zejména zde nad orky ve vzduchu exploduje hlaveň a jedovaté jehly a výbušné koule se rozletí do stran.
  A tolik orků mrzačí a umírá. A modřiny a škrábance od těchto chlupatých tvorů dostávají i samy dívky. Zatím ale nikdo nebyl zabit. I když jedna z dívek byla tak vážně zraněná, že ji vzali a odnesli na nosítkách.
  Ano, toto je skutečně velmi vážná a krvavá bitva. A pak se zdá, že oškliví a okouzlující spolu bojují. A všechno vypadá tak cool a famózní.
  Erimiada se opět chopila a zpívala s velkým citem a silou, svým nádherným a jedinečným hlasem;
  Jsem elfí kozí dívka,
  Také pracovala na polích, s láskou orala ...
  Ale strhla se hrozná bouře...
   Orkshist zaútočil, protože pro něj není dost místa!
  
  Zatracený dvacátý první hrozný rok.
  Orkler útočí ve velkém množství...
  Nechte elfy jít do odpadu v dávkách,
  Střely explodují - kulky pískají!
  
  Ne, tady se dá najít děsivější místo,
  Když bolest a ničení jsou všude...
  Dívce není ani dvacet
  Ale kolik bolesti a deprivace je všude kolem!
  
  Ten zlý útočí na orkšismus vlasti,
  Tak silný, prostě divoký...
  Ale věřím, že vítězem je elfinismus,
  Kdo stojí za Orkwolfem , tito orkové jsou slepí!
  
  Nepřítel je velmi silný, věříš v něj,
  Jeho tlak je aktivní a krutý...
  Orcschismus je jen divoká šelma
  A proti dívce je obraz modrooký!
  
  Ne, dívky neustoupí
  Sněhem se řítí bosí...
  Zkoušky, odevzdání pouze pěti,
  A naše děvčata bojují velmi statečně!
  
  Marně útočil orcismus na elfa,
  Přestože spojenec pomáhá orkům...
  A chlupaté monstrum sletí dolů,
  I když masožravost zabíjí elfy!
  
  Dívky neznají slovo - je mír,
  Urputně usilují o vítězství...
  I když je Orkler tak cool slovy,
  Co se stalo jednoduše klaunem!
  
  Dáme brzy mat orkům, děvčata,
  Elfskvou pěkně zbitý ...
  Pak tu byl legendární Elfagrad,
  Setkal se s ostrým zúčtováním !
  
  No, co je "Tiger" pro dívky?
  Opravdu silný stroj...
  Nepotřebujeme hrubé, krásy her,
  Čí armáda orksistů rozdrtila!
  
  Zde pomáhají orkům silně FSA,
  Dávají zdarma letadla, tanky...
  Asi se zbláznili
  přejídají slepicí !
  
  Ano, Orkler byl zastřelen jako pes,
  A Okring se zmocnil místa na trůnu...
  Možná není dost starý na to, aby byl velký,
  Ten tlustý prase v královské koruně!
  
  Ale teď FSA s Trolltanií,
  Začali tedy horlivě pomáhat orkům...
  Armáda ztrát nemůže počítat elfy,
  A vzdálenosti elfinismu potemněly!
  
  Tohle je prostě pekelná situace,
  Když je síla kapitálu v jednotě...
  A hrozí kolapsem...
  Země pro orkshisty, víte, Fyanki je málo!
  
  Marně jim Sam dodává bombu,
  Králi, co sakra posílá jídlo...
  Koneckonců, když jsem vyhrál EFSR v bitvě,
  Orkdolph útočí na staré šéfy!
  
  Ztráty samozřejmě neseme hodně,
  Holky jsou bosé i v mrazu...
  Ale pokud to bude nutné, zachráníme Elfskvu,
  Máme takové copánky ze zlata!
  
  Kdyby bránili Elfagrad,
  Věřte mi, můžeme dosáhnout Orklina...
  Pro elfy v armádě toto zarovnání
  Když se lid a armáda spojí!
  
  Holky prostě neznají slova, ne,
  A zuřivě bojují s orky...
  Uvidíme, dívky věří úsvitu,
  I když oči jsou někdy jako talířky!
  
  Věřím, spravedlivý králi elfů,
  Bude schopen učinit vůli silnější než ocel...
  Nechť je tu slavný suverén Elfi ,
  Kdyby všechno nezvládl pěkně Ftalin !
  
  Ano, nech elfí zemi kvést,
  Cesta bude stavba ve světle elfinismu...
  Victory otevře neomezený účet,
  I když děti revanšismu vyceňují zuby!
  
  No, co říkáš, strýčku hrozný Same,
  Přinesl jsi svou vlastní destrukci...
  Podařilo se odrazit orkshisty z EFSR,
  A to znamená smrt kapitálu!
  
  Co se děje, a více než jednou, ne dva zápasy,
  Elfem bude stále vidět hřmění ...
  Aby nuly nepřišly do své vlasti,
  Možná vytvořit zázrak pro Boha!
  
  Tam, kde Ftalin prostě nemohl,
  Bosé dívky budou moci dělat ...
  Pro ně mocný Bože, svatý Svarog ,
  A přesnost při střelbě z kulometu!
  
  Stručně řečeno, bitva vůbec nekončí,
  My, světelní elfové, usilujeme, víme, o pomstu...
  V bitvě bude stařec a mladík,
  Nedáme orkům hroznou šanci!
  
  Zkrátka jsme bosé dívky,
  Znovu se zuřivě snažil zaútočit,
  A holá pata, silná pěst.
  Tak kurva, že ten zlý ork mžoural !
  
  Věřím, že elfové nebudou zaplaveni bahnem!
  Pod praporem velkého Svaroga...
  Bojujte za vlast a nebojte se,
  Protože brzy bude hodně štěstí!
  
  SYN ALEXANDRA MACEDONI A POPADANETŮ
  ANOTACE
  Chlapecký bojovník Vitaly Akulov skončí ve starověkém Babylonu za vlády Alexandra Čtvrtého, syna a dědice Alexandra Velikého. Tam si vymění místo s králem velké říše - chlapci jsou si velmi podobní a začínají velmi zajímavá a vzrušující dobrodružství.
  . KAPITOLA 1
  Chlapec se náhle ocitl ve starobylém starověkém městě. Všude kolem byly poměrně vysoké bílé budovy. I když je venku špinavo. Vitalik hvízdl a poznamenal, že jsou zde vidět dávné časy. Vypadá to jako velké město, po jehož ulici přecházeli sloni.
  Chlapec šel a do obličeje mu foukal čerstvý trus. Kolem byli lidé. Většina je ve světlých tunikách, sandálech a róbách. Ale mnozí, zejména chlapci, byli téměř nazí a bosí. Opravdu teplé. Dětí je mnoho a jsou opálené, snědé, ale mezi černými se mihnou i bílé hlavy. Dívky ve světlých tunikách. Ti bohatší stále nosí sandály, zatímco ti chudší jsou bosí.
  Sám Vitalik dělá taekwondo, ve kterém se hodně kope a láme předměty, včetně odevzdání opasku. A proto chlapec neměl rád boty. Snažil se co nejvíce běhat naboso, aby podrážky dětí nebyly měkké a pokryté tvrdými mozoly. A teď skočil do nějakého portálu a běhal po Moskvě. A skončil ve starobylém městě. Řeč lidí byla neznámá, ale zároveň Vitalik všemu rozuměl.
  Pod chlapcovýma bosýma nohama rozpálené dlažební kostky chodníku, ale holá, tvrdá podrážka nebolí. Další věc je, že se na něj dívají jako na otroka. I když má Vitalik chytré tričko s novými kraťasy. A mnoho kluků není vůbec chudých, raději se chlubí holými podpatky, byť jen kvůli otužování, a aby ukázali, že se nebojí rozpálených dlažebních kostek na chodníku.
  Vitalik procházel starobylým městem. A usmál se a obdivoval ty pocity. Byly tam velké sochy a grandiózní paláce. A přitom je ve městě spousta špíny. Pro chlapce otrokáře, kteří tady všechno uklízeli, to moc zábavné nebylo.
  Vitalik se zeptal jednoho z bosých v jedné bederní roušce, chlapče:
  - Co je to za město?
  Podíval se na Vitalikovo světlé tričko a krásné, zlacené hodinky na chlapcově opálené ruce, uctivě se uklonil a odpověděl:
  - Velké město Babylon je hlavním městem makedonského státu!
  Vitalik se zasmál a zeptal se:
  - Doufám, že je Alexandr Veliký naživu?
  Chlapec se znovu uklonil a odpověděl:
  - Je věčně živý, je bohem na Olympu!
  Vitalik přikývl a zazpíval:
  - Jiskří zářivou hvězdou,
  Přes temnou temnotu...
  Velký hrdina Alexander,
  Nezná bolest, žádný strach!
  Otrokář chtěl něco říct, ale objevil se dozorce v sandálech a plášti a udeřil mladého otroka bičem do zad. Vykřikl a začal pomstychtivě zametat ulici.
  Vitalik vykřikl:
  - Bití dětí není dobré!
  Dozorce se na chlapce podíval. Holé, opálené nohy, ale světlé tričko a zlaté hodinky na rukou. Možná je to syn vznešené osoby.
  A dozorce odpověděl:
  - Otroci musí být udržováni v podřízenosti bičem. Otec tě nikdy nebil?
  Vitalik upřímně odpověděl:
  - Ne!
  Dozorce to překvapilo:
  - Podivný! I vznešení chlapci jsou bičováni. A tvůj obličej mi někoho připomíná.
  Vitalik odpověděl přísným tónem:
  A musíte znát své místo!
  Muž ustoupil a cítil se nesmělý. Chlapec plácal do holých, vytesaných, velmi silných nohou dál a zpíval:
  Spartakus je velký válečník a hrdina,
  Statečně bojoval s obrovskou armádou...
  Sice byl otrokem, ale, a teď král,
  Ať vítězství září!
  Vitalik chtěl pokračovat ve zpěvu, ale inspirace chlapce opustila. Ve skutečnosti jsem chtěl dobrodružství.
  A tak se vydal do samého centra Babylonu. Toto město, největší ve starověku, než Řím povstal. Chlapec se pohyboval lehce jako rys a jeho nálada byla jako čenichací pes, který se vydal po stopě.
  Všude kolem se to hemžilo životem. Vpravo na náměstí bičovali asi čtrnáctiletého chlapce s dlouhými blond vlasy.
  Teenager byl smutný, chodil se sklopenou hlavou, zakryl si stud rukama a strhli mu bederní roušku.
  Dav pískal a houkal, bylo zajímavé, jak porazí pohledného a svalnatého kluka. Ženy toužily především sledovat. Stále daleko od islámu a byli s otevřenými tvářemi, mnozí v lehkých tunikách, krátkých, což je v horku pohodlnější. Někteří chudší a mladší jsou bosí, zatímco ti bohatší nosí sandály a náramky.
  Na tuto podívanou se podíval i Vitalik. Chlapec se smutným pohledem si poslušně lehl na kozy. Zajistili ho katovi pomocníci - také puberťáci nazí do pasu, ale v kalhotách a botách. A samozřejmě kat sám je velmi svalnatý násilník.
  Vzal tedy z košíku prut a navlhčil ho vodou.
  Herold přečetl obvinění:
  - Pro nedostatek úcty ke starším, drzost je čtrnáctiletý chlapec Cyrus odsouzen k padesáti ranám bičem na záda a hýždě a pětadvaceti ranám do pat!
  Dav souhlasně zajásal. Kat vzal silnější bič a udeřil ránu na svalnatá, sluncem spálená záda chlapce. Nebyl v plné síle a kůže jen otekla.
  Vitalik si pomyslel, měl by zasáhnout? Ale jaký by to mělo smysl? Stál tam tucet vysokých mužů ozbrojených strážemi. A dav souhlasně zařval. Navíc je možné, že je chlapec za to zbit. Dávné časy jsou drsné. A sám Bůh nařídil chlapce zbičovat. Dokonce i v Bibli, v humánním Novém zákoně, bylo doporučeno bičovat děti tyčí.
  Chlapec těžce dýchal a zatínal zuby a mlčel. Kat ho odměřeně bil a už mu kůže praskla a tekla krev.
  Vitalik s povzdechem poznamenal:
  - Takový svět!
  A náctiletý chlapec byl dál bit. Vitalik šel dál, nechtěl se na to dívat. I když se samozřejmě mnoha lidem ta podívaná líbí. Vitalik šel dál.
  Vzpomněl si na film "Ostrov pokladů", ještě ten v sedmatřiceti.
  Místo chlapce tam byla dívka. A vyhrožovali, že jí usmaží paty.
  Ano, to by bolelo. Vitalik uvažoval, jestli by dívka křičela nebo mlčela jako partyzán.
  Samozřejmě se po tomto filmu čistě ze zvědavosti ověřil, jak oheň pálí paty. A udělal to s plynovým kafrem . S přesvědčením, že ano, je to velmi bolestivé. A pak, stále ne příliš drsné, byly podrážky malého chlapce velmi citlivé.
  A puchýře na nich bolestivě naběhly. Pravda, rychle zmizely. Ano, takové mučení každému rozváže jazyk. Ale ve fašistickém zajetí byli průkopníci, kteří mlčeli. I když možná některým z nich opečely paty ohněm.
  Pravda, Vitalij nikdy neviděl film, kde by se klukům smažily paty. Tady se občas klacky utlouklo. V jednom americkém filmu dokonce anglický důstojník udeřil chlapce řetězem na holou podrážku. A ta noha byla oteklá a chlapec měl bolesti. Ale nikdy s ohněm.
  Je také velmi málo filmů, kde jsou chlapci biti po patách holemi.
  Vitalik se otočil, aby se podíval. Tohle se často nevidí.
  Chlapcova záda se proměnila v krvavou kaši a kat už mlátil holí do podrážky. Chlapec kupodivu zadržel křik a projevil odvahu. Bylo to, jako by byl Sparťan.
  Vitalik se rozhodl, že po výprasku tohle dítě určitě pozná. Navíc je město neznámé a on neví, kam jít. Měl jste nápad stát se gladiátorem? Ale toto není starověký Řím a není známo, zda za vlády Alexandra Čtvrtého byli v makedonském státě gladiátoři.
  I když s největší pravděpodobností tam byli nějací bojovníci, kteří bavili veřejnost.
  Vitalik ještě nevěděl, trčel tu dlouho, nebo to byla jen procházka po Babylonu?
  Nejjednodušší je vstoupit do armády. Bude tam střecha, jídlo a peníze pro případ války.
  A Vitalik, taekwondo bojovník, je velmi silný. Ano, a má koncept boje s meči.
  , že jsem nechtěl na dlouhou dobu uvíznout ve světě bez počítačů, herních konzolí, smartphonů, iPhonů , televizorů a internetu. Co je třeba v tomto případě udělat? Chci si s něčím hrát.
  Vitalik měl velmi rád historické strategie. Kde jste třeba na místě ruského cara Ivana Hrozného. A vyhrajete válku v Livonsku proti počítači. Ovládáte tisíce jednotek. A stavíte továrny s děly, pískacími stroji, stájemi nebo něčím ještě působivějším. Ale Ivan Hrozný je samozřejmě primitiv, jako hra Cossacks. Ale něco modernějšího vytvořit s technologií.
  Zvláště zajímavé je hrát si od primitivního systému k nanotechnologii.
  Dospívající chlapec skončil s bitím. Byl velmi silný, takže se dokázal po výprasku sám postavit. A přestože měl chlapec oteklé nohy, neudělal na nich ani pár kroků.
  Poté dostal bederní roušku. A chlapec se pohyboval zbitý do krve, ale ne zlomený.
  Vitalik k němu přistoupil a natáhl mu ruku. Chlapec Cyrus s ní zatřásl a poznamenal:
  -Vidím, že nejsi otrok! Ani se nebudu ptát, každé tvé gesto mluví o svobodném a hodném člověku.
  Vitalik přikývl.
  - Nejsem otrok, samozřejmě.
  Chlapec se na něj podíval a najednou změnil tvář a zeptal se:
  - Promiň, mám rozmazané oči. Nebo se mi to jen zdá, ale ty .... Vaše Veličenstvo Alexandro...
  Vitalik zavrtěl hlavou.
  - Ne! Nejsem Alexander! Jak to vypadá?
  Dospívající chlapec přikývl.
  - Velmi!
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Ano, je to zajímavé. Ale myslím, že už je...
  Chlapec přikývl.
  Ano, deset let. Ale je to velký a silný kluk. Co jsi, starší?
  Vitalik přikývl.
  - Ano! Ale to není problém. Je čas, abych zkontroloval své dvojče.
  Chlapec logicky poznamenal:
  - Pro takovou podobnost mohou být nasazeny na kůl.
  Mladý chlapec přikývl.
  - Možná! Ale vzpomněl jsem si na jednu zábavnou historku, taky se to stalo, když jsou si kluci podobní a třeba to dopadne, všechno je moc zajímavé!
  Vitalik si samozřejmě nemohl nevzpomenout na Princ a chudák od Marka Twaina. Kde si kluci vyměnili místa. A to se ukázalo jako vtipné. Navíc je možné, že Alexandr Čtvrtý na sebe nenechal dlouho čekat. V historii existuje mnoho různých verzí smrti syna Alexandra Velikého. A to v bitvě, před otravou a prý i ve vězení. Existovalo několik různých verzí smrti syna legendárního krále. Bylo to příliš dávno a pak přišly problematické časy.
  Říše Alexandra Velikého se zhroutila. Z tak velkých států existovala dlouho jen Římská říše.
  Vitaliy a Cyrus se přiblížili k obrovskému paláci. Byl postaven Nabuchodonozorem. Docela masivní a svěží. Kolem plné ochrany, včetně koně.
  Kluci nevypadali moc reprezentativně. Cyrus má obecně jen bederní roušku a záda posekaná bičem. Ano, a paty jsou oteklé, musíte šlapat na prsty. Vitalik byl dokonce překvapen, že chlapec byl schopen chodit po tak kruté popravě.
  Cyrus poznamenal:
  - Jsem velmi jako otrok. Nepustí mě dovnitř.
  Vitalik s úsměvem přikývl.
  - Rozumět! Ale pravděpodobně mi také uzavřou přístup.
  Cyrus navrhl:
  - Pospěšte si na útěk a nahlaste, že máte naléhavou zprávu pro krále. Pak vás vezmou za herolda nebo běžce a možná vás nechají projít.
  Vitalik řekl:
  - Je to dobrý nápad.
  Chlapec začal utíkat. Jeho obnažené, opálené, velmi svalnaté nohy se blýskaly jako kopyta poníka.
  Cyrus řekl se smutným úsměvem:
  - Komu koláče a koblihy,
  A kdo žvýká a šišky!
  Vitalik běžel ke strážím. Z plných plic vykřikl:
  - Naléhavá zpráva králi!
  Stráže se jednohlasně zeptaly:
  - Od koho?
  Chlapec sebevědomě odpověděl:
  - Od Kratoru !
  - Pojď!
  Vitalik začal dále. Rozběhl se a rozhlédl se po paláci. Luxus byl drsný. Do narození Krista zbývá více než tři sta let. A přitom je pěkně čistý. Otrokyně a chlapci drhnou podlahu. Vitalik byl strážemi několikrát zpomalen.
  Až nakonec vběhl do trůnního sálu. Všechno se doslova zlatě lesklo.
  Na trůnu seděl chlapec. Byl v luxusních šatech a drahých botách a na hlavě měl korunu. Obličej dítěte byl skutečně velmi podobný Vitalikovi. A podél okrajů stáli strážci s oštěpy a luky.
  Vitalik se uklonil a řekl:
  - Rád vám sloužím, Vaše Veličenstvo!
  Chlapec na trůnu se úzkostlivě zeptal:
  - Kdo jsi? Připomínáš mi někoho?
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Chci s tebou mluvit o samotě, paráda!
  Alexandr Čtvrtý přikývl:
  - Pokuta! Pojďme do komnat, rád si povídám se svými vrstevníky.
  A chlapec-král odešel do malého trůnního sálu. A Vitalik, tiše šlapající na jeho bosé nohy, se pohyboval za ním. Alexander se kvůli botám zdál trochu vyšší. A jak je svalnatý, není kvůli jeho oblečení vidět.
  Vyšli ven a postavili se před zrcadlo. Alexander si šťastně sundal své nenáviděné boty, které chlapce svíraly, a poznamenal:
  - Teď jsme ve stejné výšce!
  Vitaly navrhl:
  - Pojď, porovnáme svaly.
  A sundal si košili. Jeho svaly byly skutečně velmi výrazné a hluboce definované.
  Alexandr také svlékl královské roucho a zůstal téměř nahý. Chlapec byl svalnatý, až bledší, a jeho svaly nebyly tak výrazné, ale přesto podobné!
  Alexander poznamenal:
  - Naše vlastní matka nás nemůže rozlišit.
  Vitaly se s úsměvem zeptal:
  - Chtěl byste si se mnou vyměnit místo?
  Chlapecký král přikývl:
  - Rozhodně! Sním o tom, že se objevím ve městě bez ochranky, budu běhat bosý po ulicích a válet se v bahně. A vůbec, odpočinout si od věcí veřejných. a co?
  Vitalik řekl:
  - V královském rouchu si nikdo nebude myslet, že jsem ty. A ty budeš nosit můj!
  Alexander přikývl.
  Máme podobné hlasy. Poslouchej, moc se mi líbí tvůj nápad!
  A kluci se začali převlékat. Královy boty byly příliš velké a ne příliš pohodlné, ale byly poseté drahými kameny. A oblečení není moc pohodlné. Bylo jasné, s jakou radostí si Alexander oblékl šortky. Dokonce chtěl zůstat s odhalenou hrudí. Ale bylo nepříjemné nosit košili v rukou a neochotně si ji oblékl. Kluci si tedy vyměnili místa.
  Vitalij se také cítil mimo. I když je nyní vládcem největší říše v té době na světě.
  Oba chlapci se odstěhovali z trůnního sálu. Alexander zašeptal:
  - Budete na mém trůnu. A když jdu po městě. Až mě svobodná vůle omrzí, vrátím se a zase se změníme.
  Vitaly přikývl.
  - Skvělý!
  Chlapci vstoupili do sálu království. Vitalik nastoupil na trůn. Důležitě se posadil a řekl:
  - Dejte tomuto chlapci deset zlaťáků a nechte ho v klidu odejít!
  Poté služebné zdvořile vyprovodily mladého krále ven. Bosý chlapec začal utíkat. Jak dobře bez bot - nohy jsou lehké a holé podrážky jsou blažené.
  Alexander vzal a zpíval:
  Svoboda, svoboda, dej mi svobodu
  Poletím jako pták!
  K lidem, k lidem, k lidem,
  A budu žít, jak chci!
  Chlapecký král byl plný nadšení. Jakmile však vyšel z paláce, cítil svými holými, nepříliš hrubými podrážkami, jak horké jsou dlažební kostky chodníku. A byl to nepříjemný pocit. A musel jsem zatnout zuby a napnout se, abych zase pokračoval v běhu.
  Podnebí je tropické a v létě přirozeně stále pálí slunce. Otroci jsou známí, ale jak může král chodit bos, dokonce i jako dítě.
  A hodně to bolí. Alexander vyskočil - hořely mu paty, ale vydržel. Vyběhl tedy do stínu, kde nebylo takové horko, a poznamenal:
  - Bože, nikdy jsem si nemyslel, že kameny mohou být tak horké!
  Chlapec se podíval na své ruce. Obsahovaly deset zlatých. Probleskla myšlenka - mám si koupit sandály?
  Ale právě proto vyběhl z paláce, aby se dosyta proběhl bos. A neslušelo se, aby syn velkého velitele kulhal. Jeho otec dokázal velké věci, ale jeho syn to vzdal, jen proto, že ho hořely holé podrážky.
  Alexander se znovu vrhl, aby přeběhl hořící dlažební kostky. Slunce stále jasně svítilo.
  Najednou narazil na Cyruse. Chlapec v bederní roušce a pruhovaný zvolal:
  - Ahoj Vitaliku!
  Alexander zavrčel v odpověď:
  - Nejsem Vitalik, ale kdo jsi ty?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Já jsem Cyrus! Zapomněl jsi na mě?
  Chytrý Alexander odpověděl:
  - Chápu! Myslíš, že jsem ten kluk, se kterým jsme si vyměnili oblečení!?
  Cyrus se podíval pozorněji. Bylo jasné, že Alexandrovy ruce a nohy nebyly tak výrazné a holé chodidla měl mozolnaté. Zvlášť když se podíváte pozorně.
  Cyrus se uklonil a zeptal se:
  - Tak to jste vy, Vaše Veličenstvo?
  Alexander přikývl:
  - A ty jsi bystrý! Proč jsi byl bit?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Za žerty!
  Chlapecký král zasyčel:
  - Jestli mě rozzlobíš, nabodnou tě na kůl!
  Cyrus s úsměvem přikývl:
  - Ano můj pane! Poslouchám a poslouchám!
  Alexander nařídil:
  - Pojď, běž se mnou!
  A oba kluci spěchali. Car Kid byl přirozeně odolný a silný, ale nebyl dobře vycvičený. Utíkali však rychle.
  Alexander na útěku se zeptal:
  - Vy jste otrok?
  Cyrus odpověděl s důvěrou:
  - Ne!
  - A proč polonahý, zbitý a bosý?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Před výpraskem se svlékl! A vůbec, kluci chodí v teple často polonazí, i když jejich rodiče nejsou tak chudí.
  Alexander přikývl.
  - Logicky!
  A chlapec-král si sundal tričko. Byl středně opálený. Tolik času chodilo v královských róbách. A jejich obnažené podrážky hořely, jako by se pod nimi zapálil ohřívač.
  Alexander dokonce začal sténat.
  Cyrus se zeptal:
  - Proč sténáte, Vaše Veličenstvo?
  Chlapec-král odpověděl:
  - Velmi hořící paty!
  Chlapec přikývl:
  - Chápu, že král nechodí bos - podle hodnosti to není dovoleno!
  Alexander vztekle zavrčel:
  - Vím! Tady tě donutím klečet a olizovat mi holé paty a běda, když neuposlechneš!
  Kirk s úsměvem přikývl.
  - Na vší vůli, asi skvěle!
  Chlapec-král ustoupil:
  - No, pojďme do stínu, dáme si pauzu!
  A oba kluci vběhli do stínu a posadili se na lavičku. Alexander zvedl své dětinské, pohmožděné a popálené nohy, aby to bylo trochu jednodušší. Chůze naboso v Babylonu v létě je jako mučení.
  Mladý vládce nařídil:
  - Kupte mi něco k jídlu!
  A hodil zlatou minci Cyrusovi!
  Chlapec se uklonil a řekl:
  - Poslouchám a poslouchám.
  Načež se jeho paty, sražené klacky, blýskaly a on spěchal do nejbližšího obchodu pro jídlo.
  A Vitalij mezitím seděl na trůnu. V zásadě je to král, ale nominální, protože je mu pouhých deset let, a skutečný regent a vládce Cassander . Zdá se, že krále zabil později. A kdy přesně, argumentují historici. Existuje verze, že Alexander zemřel v bitvě.
  V každém případě je načase se Cassandry zbavit - je to král, nebo ne král!
  A chlapec se s ujednáním zeptal:
  -Kde je velkovezír?
  Strážný se uklonil a odpověděl:
  - V dalším trůnním sále přijímá delegaci!
  Vitalik řekl:
  - Zavolej mi ho pro jasné oči!
  Strážný přikývl a dal rozkaz jinému. A státní mechanismus se začal roztáčet.
  Vitalik si vyslechl hlášení jednoho z vezírů. Zpráva byla, že v afghánské provincii panují nepokoje. Lidé jsou tam velmi liberální. Víra
  Alláh ještě není, ale fanatismu je dost.
  Chlapec navrhl:
  Ať svá tvrzení odůvodní. Kdo chce spravedlnost, dostane ji. A kdo není, tam je meč!
  Pak se konečně objevil Cassander . Byl to velký, vysoký muž a na opasku mu visel meč. Neochotně se uklonil mladému králi a zeptal se:
  - Co chcete, Vaše Veličenstvo?
  Vitalik odpověděl s úsměvem:
  - Chci s tebou bojovat meči.
  Cassander se zasmál a odpověděl:
  - Dobré přání, Vaše Veličenstvo! Ale ty jsi ještě dítě a já jsem velký válečník.
  Chlapecký král přikývl:
  - Vím! Ale zapomněl jsi, jaký byl můj otec velký bojovník.
  Cassander přikývl.
  - Ano, jsi silný a rychlý za hranice svých let! Ale jsi ode mě daleko. Jsem však připraven dát vám lekci.
  Vitalik přikývl.
  - Budu bojovat naboso!
  Kluk si sundal tyto boty, které zjevně nemají správnou velikost a jen překážejí, i když jsou luxusní.
  Pak královská róba, ponechána jen v plavkách.
  Cassander byl překvapen:
  - Opálil jsi se a stal ses svalnatější!
  Vitalik potvrdil:
  - Cvičil jsem!
  Cassander si nesundal drahé boty a brnění. Zdálo se, že věří ve vítězství.
  Jeho meč byl mnohem větší než meč chlapeckého krále a samotný velitel Alexandra Velikého byl mnohem vyšší a těžší.
  Boj začal výstřelem. Kassander beze spěchu zasáhl a Vitalik se odrazil. Chlapec je velký mistr v Taekwondo, ale měl také koncept mečů. Už se rozhodl zabít Cassandera, který se ho brzy pokusí zabít. Nebo spíše zabít legitimního krále.
  Chlapec ukolébal Cassandřinu stráž tím, že předstíral, že jen cvičí.
  A pak to vzal a jak to skáče. A ostrý meč Vitalije Akulova strčil jeho protějšek přímo do krku. Cassander byl zasažen, zavrávoral a pak se zhroutil, z hrdla se mu řinula fontána karmínové krve.
  Chlapec nadšeně oznámil:
  - Nejvyšší vezír zemřel, teď budu vládnout já!
  Cassandra byla odvezena. Vitalik nařídil pohřbít ho s poctami, které náležely druhé osobě ve státě. Mimochodem, Cassander , zdá se, zabil matku Alexandra Čtvrtého? No , mám to za to!
  Vitalik zanechal na kamenné podlaze několik krásných otisků svých dětských, ale silných a hbitých nohou.
  Poté zpíval:
  A i když se musíte zbavit
  V bitvě zuřivého proudu bouřlivé krve...
  Přetrhni nit života mečem, šípem,
  Navždy a navždy lásku nezradíme!
  
  HISTORIE MUTANTA JAKO Znásilnění
  ANOTACE
  V důsledku náhodného úniku mutagenu se jeden německý pilot navenek podobá teenagerovi a získává superschopnosti . A jsou tak silné, že se mění celý průběh druhé světové války!
  . KAPITOLA 1
  V lednu 1943 se mezi Němci objevilo jedno mutantní eso. Mladík také prošel úpravou a získal superschopnosti . Nejprve bojoval na středomořském úseku fronty s Brity a Američany. Stal se prvním pilotem Luftwaffe, který sestřelil dvě stě letadel - obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Poté, co sestřelil tři sta letadel, obdržel jako první ve Třetí říši Kříž za vojenské zásluhy ve zlatě a diamantech. Poté byl převelen na východní frontu.
  Tam se zúčastnil epické bitvy u Kurska. Z mutantního mladíka, který vypadal jako blonďatý kluk, který neměl ani knír a plnovous, který vypadal jako asi čtrnáctiletý teenager, se v tuto chvíli stal neuvěřitelně silný letecký stíhač. A nemohli se do něj dostat a on sám intuitivně cítil hromadění nepřátelských letadel.
  Jeho talent i přesnost se staly nadpřirozenými. A tak slavně vyřazoval sovětská letadla, že se mu přezdívalo bílý ďábel a on, bál se jako oheň.
  Navíc dostal unikátní experimentální stíhačku ME-309, která měla sedm palebných stanovišť najednou - tři vzduchovky a čtyři kulomety, a nikdo mu neodolal.
  Chlapec jménem Wolf, který mutaci přežil, si rychle získával účty. A sestřelil asi pět set letadel za dva měsíce Kursk Bulge. A další němečtí piloti se vytáhli za ním. Nacisté si udrželi převahu ve vzduchu. A dokázali se vyhnout porážce na souši. Pravda, k vítězství nedošlo. Nacisté se stáhli do svých původních linií a zakotvili tam. Přední linie byla stabilní.
  Ztráty SSSR byly vyšší než ve skutečné historii. Mimochodem, spojenci odložili i vylodění na Sicílii. Báli se přenést boje na kontinent. Ano, a Wolf Rommel, tak se jmenoval pilot mutantů, jim přinesl strach.
  Wolfovi se navíc podařilo sestřelit letadlo se samotným Montgomerym během své kariéry středomořského létání. Zemřel nejtalentovanější anglický velitel. A kvůli tomu Britové odložili vylodění na Sicílii. A pak od toho upustili úplně. Ano, a Roosevelt měl také větší zájem porazit Japonsko než lézt do Evropy.
  Wolf Rommel tedy úspěšně bojoval a s velkou chutí sestřeloval sovětská letadla. Ne nadarmo je to mutant.
  Omezte bombardování Třetí říše a jejích továren. To umožnilo Němcům spustit nový tank "Panther" -2 v sérii, s výkonnějšími zbraněmi a pancířem již v září 1943. Tank měl dobrou ochranu čela: 100 mm v trupu a 120 mm v čele věže. A strany mají 60 mm. A všechno je nakloněno. To umožnilo "Pantheru" -2 udržet údery sovětských menších děl. Navíc s ní a kanónem ráže 88 mm v ráže 71EL, velmi výkonným a rychle střílejícím, prorážejícím sovětská vozidla z velké vzdálenosti. Jízdní výkony Panthera-2 přitom nebyly špatné. Vážila 53 tun a měla motor o výkonu 900 koní. Nemohla se tedy pohybovat o nic hůř než sovětská čtyřiatřicítka. Navíc "Tiger" -2 vstoupil do sériové výroby dříve.
  Němci drželi pod kontrolou největší ložisko bauxitu v Záporoží, a proto měly jejich tanky kvalitní pancéřování.
  Na podzim se sovětská vojska neúspěšně pokusila o postup na Ukrajině a v centru.
  Wolf Rommel dostal za pět set sestřelených sovětských letadel nové ocenění: Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A pro sedm set padesát letadel unikátní ocenění Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A za tisíc sestřelených letadel Hitler schválil zvláštní vyznamenání Hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  A když mutantní pilot do Nového roku překročil jeden a půl tisíce sestřelených letadel, dostal další ocenění - Hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  A tak se účty aktivně nabíraly jako v pohádce.
  Wolf Rommel se stal fenoménem, ke kterému ostatní piloti Luftwaffe vzhlíželi.
  V lednu se Rudá armáda pokusila o postup u Leningradu, ale nepodařilo se jí prolomit obranu. A na Ukrajině sovětská vojska nebyla úspěšná. Kromě toho byly německé tanky vyráběny ve velkém množství. A hlavně "Panther", v obraně to bylo velmi dobré.
  Za dva měsíce sestřelil Wolf Rommel jejích více než pět set sovětských letadel.
  A obdržel hvězdu Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Jeho činy inspirovaly další piloty a piloty. Zejména se objevili piloti Adala a Agata, kteří sestřelili i sovětská letadla a sebevědomě zabodovali.
  Zima skončila. Němci budovali sílu pro nové ofenzivy. Dostali perfektní šroubovací víceúčelovou útočnou stíhačku TA-152 lepší než sovětská vozidla. A proudová letadla.
  Stalin se tedy rozhodl, že to bude řešit konkrétně. Dosavadní frontová linie byla stejná jako v létě třiačtyřicátého.
  Němci ale šetřili síly pro ofenzivu. Počet "Pantherů" -2 se zvyšoval a mohli vyrazit do rozhodující ofenzívy.
  Hitler s tím opravdu počítal.
  Mezitím Stalin vyjednával s Churchillem a Rooseveltem. Prohlásili, že přistání ve Francii je nemožné a nedává smysl. Jen marně budou vojáci umírat.
  Němci jsou stejně silní. Potíže vznikly také na úkor Lend-Lease. Hitler poněkud zmírnil svou politiku vůči Židům a naznačil, že by mohl zcela opustit antisemitismus, pokud by s ním Západ uzavřel mír a pomohl mu.
  Stalin pochopil, že je v těžké pozici. Země je vyčerpaná a přetížená. Němci odolávali porážce v zimě a na konci jara a léta mohou získat svá vítězství. Takže je lepší se do nich nemíchat.
  Byla tu samozřejmě naděje na novou technologii. Tanky T-34-85 a IS-2. Ale samozřejmě nejsou tak silné jako "Panther"-2 a "Tiger"-2. Ano, IS-2 je horší ve výzbroji, kvalitě střel a čelním pancíři. Prostě nové tanky jsou alespoň o něco lepší než ty staré. Zejména T-34-76, který nemohl proniknout ani do boku Tiger-2.
  Stalin shromáždil své nejbližší. Bunkr byl v podzemí Kremlu.
  Zatímco Němci Moskvu aktivně nebombardovali. Ale měli ve vývoji střely FAA a samozřejmě impozantní proudové bombardéry, proti kterým bylo letectvo a protivzdušná obrana SSSR stále bezmocné.
  Navíc už nacisté dostali do série nová letadla. A TA-152, který mohl nést až dvě tuny bomb. A bombardér Yu-288, který už nesl až šest tun a měl větší dolet a rychlost, a obranné zbraně. A to jsou ty v seriálu. A dochází k vývoji. Jedná se především o čtyřmotorový Yu-488 s rychlostí až sedm set kilometrů za hodinu, což je na bombardér hodně, a mohl unést až deset tun hmotnosti. A ještě impozantnější šestimotorový TA-400. Nesly více bomb a byly chráněny třinácti vzduchovými děly. Navíc by mohl mít i proudové motory.
  Je tedy pochopitelné, že hlavní město nebude mít dlouho klid. Němci také uvedli na trh útočnou pušku MP-44, která byla v té době nejlepší na světě. A už měli tanky, na cestě byla řada E, která neměla obdoby.
  Je tedy jasné, že SSSR by tuto válku mohl klidně prohrát. Navíc celá Evropa pracovala pro Hitlera. A cizinci byli rekrutováni do pěchoty a do továren a tak dále. V lidských zdrojích, s přihlédnutím k okupovaným územím, má Třetí říše značnou výhodu. A kvalita zbraní je pravděpodobně ještě vyšší.
  I když ME-262 ještě není dokonalý a je příliš brzy na jeho uvedení do série. Ale jsou tam TA-152 a ME-309, které už jsou v sérii, bojují dobře. Rychlost i zbraně jsou na nejlepší úrovni. Pravda, hmotnost strojů je značná, což ovlivňuje manévrovatelnost. Ale výkonné zbraně vám umožní sestřelit jedním nájezdem, rychlost při potápění odezní, když se Yak například dostane do ocasu. A při vertikálním manévrování jsou německá letadla silnější a mají vyšší rychlost.
  Jakovlev informuje Stalina o vyvíjeném Jak-3, který je lehčí a lépe ovladatelný než Jak-9.
  Stalin to poslouchal a díval se na portrét Alexandra Suvorova. Tento velitel carského Ruska byl jedinečný a žil téměř sedmdesát let a byl neporazitelný. I když mu nebyly dány velké armády. A nejhlasitější vítězství nad Francouzi nepřinesly Rusku ani píď země. Ale věděl, jak zvítězit, poddat se v číslech.
  Nyní Němci začali tvořit legie téměř z celé Evropy. Hitler teror proti Židům zastavil a dokonce z nich začali rekrutovat prapory dobrovolníků.
  Objevila se také Polská osvobozenecká armáda, v opozici vůči polské armádě.
  Do Třetí říše byli rekrutováni Francouzi, Holanďané, Belgičané, Dánové a další Evropané, zejména jednotky SS. V SSSR se objevily i běloruské a ukrajinské divize. Němci se v průběhu války stali chytřejšími a flexibilnějšími. A nyní byla v Bělorusku ústřední rada a proti partyzánům byly použity místní síly. Formálně dostalo Bělorusko autonomii a objevilo se zdání samosprávy. Stejně jako na Ukrajině. Kde byl Bandera propuštěn z vězení . A začali vytvářet nové oddíly nacionalistů.
  Takže SSSR neměl výhodu v lidské síle. A jako technika přešla výhoda na Němce.
  Stalin poznamenal:
  - Výroba Yak-3 vyžaduje velké množství vysoce kvalitního duralu. A jeho dodávky z USA a Británie prudce poklesly. A spojenci už drze požadují, abychom za to zaplatili zlatem!
  Jakovlev odpověděl s povzdechem:
  - Ano, zatímco Jak-9 zůstává hlavním stíhačem! A jeho vydání by se mělo zvýšit!
  Ilyushin řekl:
  - Výroba letadel dosáhla stovky denně, včetně čtyřiceti stíhaček. Jejich kvalita ale klesla. Mnohá auta váží o tři sta, čtyři sta kilogramů víc než ukázková a kvůli tomu ztrácí na Němce i v ovladatelnosti!
  Letecký velitel přikývl.
  - Máme jen katastrofální poměr ztrát ve vzdušných bojích - jedna ku deseti ve prospěch Němců. A piloti jsou špatně vycvičení. Spojenci přestali dodávat letecký benzín a jejich vlastního je málo. A sovětská auta se kvalitou neliší. Navíc Němci měli také celou galaxii vynikajících es. Jsou tam i piloti. Například Albina a Alvina, dvě nové hvězdy, již obdržely Rytířské kříže se stříbrnými meči z dubových listů a diamanty, přičemž každá sestřelila více než tři sta letadel.
  A to za krátkou dobu!
  Stalin přikývl a poznamenal:
  - Wolf není jediný pilot-terminátor!
  Velitel přikývl.
  - Kdyby jen jeden!
  Nejvyšší velitel se zeptal:
  - A co řekne Žukov?
  Maršál SSSR odpovídá tupým pohledem:
  Potřebujeme nové zbraně. Tank T-34-85 není dostatečně výkonný. Jeho zbraň stále neproniká ani Panther-2 do čela, ani Tiger-2. Němci vyvinuli pokročilejší "Panther" -3, který měl mít rezervaci "Tiger" -2 s menší hmotností a silnějším motorem. Pokud se takový tank dostane do výroby, budeme úplně zdrceni!
  Stalin zamumlal:
  - A jak je na tom IS-2?
  Žukov upřímně odpověděl:
  - Čelní pancíř věže je poměrně slabý. I obyčejný "Panther" to snadno vezme na vzdálenost kilometru a ještě dále podhlavňovým projektilem!
  Nejvyšší poznamenal:
  - A proč nebyl vyroben jeho čelní pancíř v šířce 160 milimetrů?
  Žukov upřímně odpověděl:
  - Protože silná zbraň je už těžká. A převodovka se prostě zasekne.
  Byli jsme nuceni to opustit a omezit se na 100 milimetrů v čele.
  Stalin se usmál a vypadal nevlídně. Pak se zeptal:
  - A pokud snížíte pancíř boků v IS-2 z devadesáti milimetrů na padesát a zpevníte díky tomu čelo?
  Žukov přikývl.
  - Je docela možné, soudruhu Staline. Vyvinout novou věž a uvést ji do výroby ale vyžaduje čas!
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Němci v tomto případě budou schopni prorazit věž IS-2 do boku bazuky a faustpatrona a zapalovačů. Tak to je diskutabilní!
  Nejvyšší zavrčel:
  - Bez ohledu na to, kam to hodíte, všude je klín!
  Jakovlev poznamenal:
  - Měli bychom vyvinout proudová letadla! Němci už mají ME-262 bojující na obloze. Opravdu nejsou moc účinné, ale čas běží a nacisté budou mít pravděpodobně něco lepšího.
  Beria přikývl a řekl:
  - Podle posledních údajů vyvíjejí Němci proudovou stíhačku ME-1100, která může vzlétnout do vzduchu už letos na podzim. Má několik originálních nápadů. A vyvíjí se také ME-262 X, který by měl být výkonnější a lepší než předchozí modely a připravený na bojové nasazení.
  Stalin se zeptal:
  - Jaké jsou podrobnosti?
  Lidový komisař pro vnitřní záležitosti odpověděl s povzdechem:
  - Jsou tajné a my pracujeme! Ale podle zvěstí by měl mít ME-262 rychlost přes 1100 kilometrů za hodinu.
  Stalinův doprovod překvapením hvízdl.
  Nejvyšší přikývl:
  - Páni! Pak jsme definitivně v prdeli! Co řekne Molotov?
  Lidový komisař zahraničních věcí odpověděl s povzdechem:
  - Západní spojenci brzdili válku. Zdá se, že formálně stále bojují, ale ve skutečnosti neprovádějí bojové operace. Němci také zastavili výrobu ponorek a zaměřili se na tanky a letadla. Navíc místo raket FAA budou továrny vyrábět nejnovější proudové bombardéry. A to znamená, že budeme bombardováni bez lítosti. Tryskovým letadlům zkrátka nestíháme!
  Stalin zamumlal:
  - Je to špatné! To znamená, že není kam čekat na pomoc!
  Maršál Vasilevskij odpověděl:
  - Rusko má jen dva spojence: armádu a námořnictvo!
  Nejvyšší velitel přikývl:
  - Ano, je to pravda! Něco takového však řekl nepříliš dobrý car Alexandr Třetí!
  Beria poznamenal:
  - Kdyby car Alexandr Třetí žil déle, mohl být skvělý. Klidně mohl vyhrát válku s Japonskem!
  Žukov se usmál a odpověděl:
  - Kdybych byl Kuropatkin, porazil bych Japonce. A nic by mě nezastavilo!
  Stalin zamumlal:
  - Přestaň mluvit nesmysly! Tady AI nerozumíme! Musíme zachránit naši zemi. Hitler nás brzy pošlape vší silou a ani trochu se neukáže. A potřebujeme konkrétní nápady!
  Maršál Vasilevskij, který byl známý jako velký stratég, navrhl:
  - Vsaďte na obranu do hloubky. Potřebujeme co nejvíce zbraní, včetně protitankových. Jak jsme na tom s jejich propuštěním?
  Nikolaj Voznesensky odpověděl sebevědomě:
  - Velmi dobře! Uvolňujeme dělostřelectvo přesně tolik, kolik armáda vyžaduje. Ale už to nemá cenu, nebude dost lidí pro osádky!
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Potřebujeme víc, hlavně protiletadlových děl. To druhé lze použít jak proti letadlům, tak proti pozemním cílům!
  Stalin přikývl šedivělou hlavou:
  - Potřebujeme vyrobit více 100mm protiletadlových děl. Dokážou čelně proniknout do Panthera-2 a dokonce i do cíle Tiger-2 a zároveň sestřelit dotěrná německá letadla.
  Voznesensky poznamenal:
  - Pro 100mm kanón ještě musíte vyrobit správný projektil. A tak vznikla myšlenka samohybného děla na základě třiceti čtyř podvozků. Vyrobte SU-100, který bude jednodušší na výrobu než T-34-85, ale mnohem výkonnější ve výzbroji.
  Nejvyšší velitel spokojeně přikývl.
  - No, vy jste Voznesensky a hlava! Teď pojďme zpívat!
  A dav zpíval sborově:
  V rozlehlosti nádherné vlasti,
  Umírněný v boji a práci...
  Složili jsme veselou píseň
  Ó velký příteli a vůdce!
  
  Stalin je sláva bitvy,
  Stalin je útěk mládeže...
  Bojovat a vyhrávat s písněmi,
  Naši lidé následují Stalina!
  
  Bojovat a vyhrávat s písněmi,
  Naši lidé následují Stalina!
  No, Rudá říše shromažďuje síly, aby odrazila nápor. Ale na druhou stranu Hitler připravuje ofenzívu. Výroba zbraní v Německu roste. "Panther"-2 se stal lépe chráněný v čele věže díky plášti děla 150 mm pod úhlem a 100 mm přední části trupu se sklonem 45 stupňů. To stačí na to, aby T-34-85 nepronikl do německého vozidla čelně. Ale může do něj proniknout ze tří a půl kilometru.
  Hlavním tankem se tak stal Panther-2 a jednoduché Panthery jsou již vyřazovány. Jako T-4. Ale stále se vyrábějí, aby se nezhroutily objemy výroby. Stejně jako "Tiger", navzdory vydání "Tiger"-2 se stále vyrábí.
  Není možné okamžitě přestavět celou produkci na Panther-2. I když tento tank je velmi dobrý. A to v rychlosti, brnění a hlavně ve zbraních, kde nemá obdoby.
  Začátkem března, když byly silnice ještě mokré, Němci podnikli první pokus o postup. A udeřili ve směru na Vorošilovgrad a Krasnodonsk . A také Doněck.
  Tyto části Ukrajiny byly během stalingradské přestávky dobyty zpět Rudou armádou a Němci je nestihli vrátit. Nacistům se podařilo dosáhnout taktického překvapení.
  Spustili tedy dezinformaci, že chtějí obklíčit sovětskou válku o Kursk Arden. Zasáhli ale jiným směrem, kde je nečekali!
  Bitev se účastnily silné tanky nacistů a Tiger-2, který měl oproti skutečnému příběhu výkonnější motor o výkonu 1000 koní, což znamená, že se pohyboval rychleji a mohl sloužit jako dobrý průlomový tank.
  Němci postupovali nejprve rychle. Dobyli Vorošilovgrad, Krasnodonsk a Doněck, ale pak sníh roztál a těžké německé tanky uschly v bahně. Přesto se Fritzovi podařilo zcela ovládnout celou Ukrajinu. A oznámili své nové vítězství.
  Bojů se zúčastnily i první německé tanky řady E. Konkrétně samohybné dělo E-10. Tento stroj měl velmi pokročilé funkce. Za prvé, jeho výška byla pouhých 1,2 metru. A posádku tvoří jen dva ležící lidé. Motor a převodovka byly u sebe a napříč. A samotné samohybné dělo je malých rozměrů, ale s motorem o výkonu čtyři sta koní. A deseti tunám se podařilo položit čelní pancíř 82 mm pod velkým úhlem racionálního sklonu a boky 52 mm plus válečky.
  E-10 je stroj, který je téměř dokonalý. Rychlost do sto kilometrů na dálnici a sedmdesátka na rokádě je těžké trefit a snadno se to zamaskuje.
  Je také levný a snadno se vyrábí. Jedinou nevýhodou zbraně je délka hlavně, jako u T-4 75 mm 48 EL. Ta ale proráží sovětské tanky v čele, i když z malé vzdálenosti. A ona sama drží rány T-45-85 do čela a také je téměř nemožné ji zasáhnout.
  A posádka je neobvyklá - dvě vlčí dívky z SS. Gerda a Charlotte.
  Jsou připraveni bojovat jako monstra. A mají kolosální, destruktivní sílu.
  Dívky, ač byla v březnu ještě zima, bojovaly jen v bikinách a naboso.
  A ukázali svou bojovou mistrovskou třídu.
  Ale samozřejmě o nich nemůžete mluvit tak podrobně. Na druhé straně bojují sovětské dívky-komsomolky.
  A také jsou polonazí a bosí. Ale ukazují svůj agresivní a chladný charakter. Střílí přesně a při stisknutí spouště používají šarlatové bradavky na hrudi. A přitom zpívají;
  Jsme dcery vlasti, drahá,
  Země Sovětů pod rudým praporem!
  Soudruh Stalin je odvážný sokol,
  Kdo udělá celý svět krásným!
  
  Moje vlast a já jsme se narodili do štěstí,
  K pěstování obilí a textilního lnu...
  Znát takové syny Ruska,
  Ten muž bude všemocný!
  
  Bouřka hřmí - fašismus nás napadl,
  Armáda impozantních tanků zasáhla...
  Ale raději udeř svého protivníka do očí,
  Nejsme děti, které sypou krupici!
  
  Führer prorazil na koni do Moskvy,
  Na bílém a z oceli, která je leštěná...
  Adolf Hitler se zaprodal Satanovi,
  Myslel si, že ho kulky nezastaví!
  
  Soudruh Stalin je odvážný rytíř,
  V seznamech se srazil s Hitlerem...
  A ukázalo se, že Fuhrer není cool,
  Vůdcova pěst zabodnutá do jeho Adamova jablka!
  
  Nyní se fašista třese jako list
  Jak ho Stalin těžce zmrzačil...
  Raději by hrál whist v cirkuse,
  No, teď je z Adolfa jen tříslový vandrák!
  
  Noční můra nacistů ze světa Stalingrad,
  Od té doby, co se naši kluci stali silnějšími...
  Voják země Sovětů je velmi šťastný
  Rozdali jsme rohy všem protivníkům!
  
  Berlín se zhroutí k nohám dívky
  Dívky budou chodit bosé famózně...
  Pojďme brzy vybudovat ráj na planetě,
  A bude to velmi radostné a tiché!
  
  Všechno ve vesmíru bude dobré,
  Dívky obdrží plášť s diamanty ...
  Někdy je to příliš těžké
  Ale my jsme prastará země a Atlanťané!
  
  V Rusku, průkopník a ten titán,
  Ve vlasti, každý válečník z plen ...
  Adolfe, jsi smolař a tyran,
  Máš černé oko z nohou dívek!
  
  Když je nad vesmírem komunismus,
  Obálka jako Matka Boží se rozšíří...
  To bude v kleci jakýkoli revanšismus,
  A jméno Ježíš Bůh světla!
  Komsomolky zpívaly tak krásně a procítěně. Dělali to s velkým nadšením. A hlasy zněly velmi duhově.
  A dívky házely nahými prsty se smrtící silou, ničivé granáty.
  Bojovali i pionýři. Kteří, přestože je ještě sníh, byli v kraťasech sami, ve flekaté košili a bosí.
  A přestože holé nohy dětí zčervenaly zimou a byly šarlatové jako kachny, aktivně se pohybovaly a tvrdě bojovaly.
  Byli to opravdu opravdoví, agresivní a velmi bojovní kluci.
  Který střílel z granátů, zatahoval tětivy a vypouštěl smrtící dary smrti.
  A zároveň se také zpívalo;
  Světlo mého vznešeného Ruska -
  Země, které daly světu život s duší!
  Je nemožné najít tuto vlast krásnější,
  Zná vesmír - svatý sen!
  
  V každém stéble trávy a každé kapce rosy,
  A v kapkách teplého letního deště...
  Sněhové vločky si hrají s diamanty,
  V nich je tvář Ježíše - Pána Vůdce!
  
  Stvoření zářivého Svaroga,
  V každé chrpě je krásná.
  Kdo chce mír, je jako syn Boží,
  Věřte, že má všude úžasný život!
  
  Ale Všemohoucí nám dal tuto vůli,
  Abych si vybral každou volnou cestu,
  Aby domorodý bojovník miloval svou vlast,
  Oslavit Roda v jeho skutcích!
  
  Udělali však špatnou volbu,
  A nyní se na Zemi valí zlý proud!
  Rusko je šlapáno z pekla tanků davy -
  Osud je ve svém válčení krutý a nemilosrdný!
  
  Ale pojďme sjednotit bojovníky bok po boku -
  Pod sovětským praporem října.
  Z ikony bude dána milost tvářím,
  Stojí za námi před Pánem z nějakého důvodu!
  
  I když démoni následují Hitlera,
  A do Německa vložil spoustu funkcí!
  Ale sestřelujeme Junkery jako talíře,
  Koneckonců, musíte bojovat, rvát krev z vašich žil!
  
  Nepřítel dosáhl Moskvy - všechno je v plamenech,
  Dalekohledem vidí hvězdy Kremlu!
  Ale než porazíme hordu Mamai,
  Pán dá sílu milujícím synům!
  
  Vlast - šeptám v modlitbě s bolestí,
  Naše města hoří jako pochodeň!
  Co bylo vztyčeno potem a láskou,
  Bylo to navždy zničeno?
  
  Ale Rod neopustí své Stvoření -
  Dá sílu a protivník padne!
  Jak bylo řečeno v Boží moudré knize -
  Rus vyhraje a pochoduje ke hvězdě!
  
  Wehrmacht byl poražen, krev teče proudem,
  Moskva a pak slavný Stalingrad!
  A Vlast dá šťávu z jabloní,
  Aby se kulomet stal snadným s granátem!
  
  Budeme v Berlíně - Stalin je vůdce,
  Místokrále Boží na Zemi, kde je hřích!
  Bratři, nešetřete fašistická stvoření,
  Pak bude štěstí a úspěch!
  Takhle pionýři zpívají s citem a inspirací. A jejich hlasy jsou dětinské, čisté, sladké.
  A ať mají nohy holé, sražené, poškrábané, všechny v oděrkách a modřinách a dokonce i prsty zmodraly zimou, ale na rtech chlapců i dívek jsou zářivé úsměvy.
  A je jasné, že se nevzdají, ale budou dál zpívat a bojovat.
  Lenin nás vychoval pro štěstí lidí,
  A velký Stalin nám osvětlil cestu...
  Iljič přinesl svatou svobodu všem,
  Nepřátelé nástupce učitel vyhrál!
  
  PUTINOVO ŠTĚSTÍ S HITLEREM
  Hitler přijal štěstí ruského prezidenta Putina pomocí magického rituálu. A dramaticky změnil běh dějin. Nejprve byla letecká bitva o Británii vyhrána. Pravda, Hitler se neodvážil přistát, ale na nebi Luftwaffe získala převahu. Franco za těchto podmínek souhlasil s útokem na Gibraltar. Němci dobyli tuto pevnost za dva dny. A poslali vojáky do Afriky.
  Válka se SSSR byla odložena. Nacistům to ale jen prospělo, a tak byl dobyt černý kontinent.
  Početní převaha nacistů a lepší organizace jim umožnily za rok dobýt Afriku, Blízký východ a Indii.
  A v listopadu 1942 se nacisté náhle vylodili a za jedenáct dní dobyli Británii.
  Poté začaly přípravy na válku proti SSSR. Němci nasadili nové tanky: "Panteři", "Tygři", "Lvi", připravené k boji. A 22. června 1943 začala invaze.
  SSSR se na tuto dobu samozřejmě dokázal za dva roky dobře připravit. Počet tanků vzrostl na třicet osm tisíc a sto dvacet divizí, počet letadel dosáhl padesáti tisíc. Zvýšil se také počet zbraní a dalších druhů zbraní. Wehrmacht ale hodně přidal. Počet tanků ve Třetí říši se během dvou let zvýšil ze šesti tisíc na dvacet tisíc. A jejich kvalita se znatelně zlepšila.
  Vzrostlo i letectví ve Třetí říši. Nový ME-309 byl velmi silnou zbraní a vstoupil do série. Focke -Wulf a Yu-288 a Yu-188 byly silnější . A bylo to vážné. Fritz měl také plynové odpalovací zařízení a mnohem více. Včetně výkonnější útočné pušky MP-44.
  Nejdůležitější bylo, že Němci měli velké množství pěchoty. Mohli použít koloniální jednotky a vojáky z Evropy.
  Ale byly tu i další nuance. Rudá armáda nebyla připravena na obranu. Ano, nenaučili ji bránit se. A přestože se jim podařilo dokončit opevnění na Molotovově linii, byly příliš blízko hranic a nebyly dostatečně hluboké.
  Němci navíc mohli zaútočit z Turecka a Íránu a Indie. Navíc Japonsko nasadilo vojáky do ofenzivy.
  Ano, tvrdě tlačili.
  A za tři měsíce byl SSSR poražen a Moskva padla. O dva měsíce později bylo Rusko zcela okupováno.
  Poté se Hitler rozhodl zaútočit na Ameriku. A tady Němcům pomohlo štěstí.
  Americké tanky byly slabé, letouny zaostávaly. A Němci měli úspěšná proudová letadla a létající talíře se zdály být zcela nezranitelné pro ruční zbraně a ponorky nebyly peroxid vodíku. A tanky řady E. USA rozdrtily sice s obtížemi, ale spíše kvůli vzdálenosti 30. ledna 1946. Kapitulovaly jen zbytky americké armády.
  A 20. dubna 1951 Hitler ze strachu, že samurajové vytvářejí atomovou bombu, zaútočil také na Japonsko... Válka trvala jedním směrem. Nacisté měli pokročilejší pyramidové tanky, výkonné létající talíře s lasery a ultrazvukové zbraně. Pokročilejší raketové systémy s více odpalovacími systémy a mnohem více.
  To znamená, že Japonsko netrvalo déle než šest měsíců. A válka skončila dalším vítězstvím Wehrmachtu.
  Putinovo štěstí pomohlo Hitlerovi dobýt poslední významnou říši na zemi.
  A 20. dubna 1959 se konalo světové referendum, které nastolilo imperiální formu vlády světové velmoci v čele s Adolfem Hitlerem.
  Již v roce 1949 přiletěli Němci na Měsíc. A 20. dubna 1957 se uskutečnil let na Mars.
  Nacisté ovládli sluneční soustavu. A po celém světě byl nyní železný, německý řád. Ve svých sedmdesáti letech se Adolf Hitler stal světovým císařem, a to díky štěstí Vladimira Putina. To je fenomenální úspěch.
  Pak zbývá prozkoumat jiné světy a lidstvo je sjednoceno. Ovšem samozřejmě spousta stavenišť, různého druhu po celém světě. Včetně podzemního tunelu z Čukotky na Aljašku. Ale 1. května 1959 Adolf Hitler havaroval se svým letadlem. A fantastické kralování hlasatele skončilo. Putinovi se svým fenomenálním štěstím zřejmě nebylo souzeno žít déle než sedmdesát let.
  Ale Hitler už měl dědice. Z dětí získaných umělým oplodněním. Takže dynastie Adolfa pokračovala. A lidstvo pokračovalo ve výstavbě na různých úrovních.
  I v Africe se stavěly silnice, železnice a automobily, stejně jako mnoho měst. A černoši zde pracovali a pozvedali ekonomiku černého kontinentu.
  Lidstvo se vyvinulo a povstalo. Budoval se komunismus a životy lidí byly lepší a lepší.
  Po Hitlerovi vládl císaři jeho syn Wolf První. Byl mladý, ale moudrý a povznesl lidstvo do výšin. Jedním z nápadů bylo zvýšit počet žen a experimentovat s geny. Zejména bylo rozhodnuto zvýšit počet samic tak, aby jich bylo pětkrát více než samců.
  Ve stejné době, v roce 1961, letěli astronauti impéria k Venuši a o rok později k Merkuru. O několik let později jsme navštívili satelity Jupiteru. Navštívili jiné planety. Až do roku 1980, kdy byla navštívena nejvzdálenější planeta Sluneční soustavy, Pluto. A bylo to skvělé.
  A v roce 2000 začala první expedice bez hvězd. Zločin na planetě Zemi téměř zmizel a nemoci a epidemie skončily, lidé zapomněli na hlad a nedostatek zboží. Život byl lepší a lepší.
  A byl postaven skutečný ráj. A lidé mezi sebou nebojovali. Věda se rychle rozvíjela. A přinášet lidem štěstí. Technologie se také vyvíjela. Mistrovským dílem je samozřejmě disketa . Byli již schopni létat mezi planetami. A Fritz byli nezastavitelní.
  V Rusku partyzánská válka rychle utichla. Lidé se rozhodli, že není šance shodit nacisty a že musí žít. A život byl lepší a lepší. Impérium mířilo ke komunismu. Po roce 2000 se ale mnohé zboží stalo zcela zdarma. Nebyli žádní bezdomovci, každý měl práci. A byly postaveny velmi krásné domy. A všichni měli auta a všichni měli internet zdarma a mnoho dalšího.
  Život šel nahoru. Bylo to dobré pro lidi. A všichni si postupně zvykli na jedno impérium. A došlo k asimilaci.
  Rusové a další Slované dostali stejná práva jako Němci. Ano, a další národy žily dobře pod kontrolou nacistů.
  Kdo nebojoval, nepartizán, žil důstojně. Němci bezdůvodně neprováděli represivní akce.
  A opravdu, jakmile jsme se zbavili partyzánů, represe okamžitě přestaly.
  Byla vybudována flexibilní okupační politika. Existovala samospráva a využití místního personálu. A v roce 2020 všichni lidé na planetě Zemi dostali občanství a konečně byla nastolena právní rovnost.
  Do této doby se věda rozvinula natolik, že stáří bylo poraženo a každý se stal věčně mladým a krásným.
  A na dalších planetách sluneční soustavy se objevily osady Třetí říše. A tak se to na světě stalo velkým.
  Chlapci a dívky v tomto světě se začali šířit po celé galaxii. Virtuální realita se již objevila v matici Hypernet a spousta všeho nádherného, mladého a krásného. Cokoli se dalo reprodukovat.
  Říše Třetí říše se stala říší velkých příležitostí a dobyla vesmír.
  A žen v něm bylo pětkrát více než mužů. A všechny jsou krásné, mladé dívky, a muži jsou mladí muži, kteří si nepotřebují holit vousy. Ve skutečnosti je vous pouze primitivní, zvířecí atavismus.
  A nyní virtuální realita takové zajímavé hry zuří a hoří.
  Jeden z takových všemocných Stvořitelů vesmírů, Friedrich Sfero, právě zařídil tu nejlepší " zábavu ".
  Totiž vesmírná bitva. Na jedné straně jeho vojska, reprezentující Hrdé Německo, na druhé straně hvězdná armáda jakékoliv přítelkyně, stejného všemocného tvůrce vesmírů Harlequinade - Hrozné Německo. Takže, protože bojují všemocní lidé, bude to zábavná pohoda, až to nebude možné.
  Sevření armády Grozného Německa se neúprosně zmenšovalo. Hyperplasmová objetí se snažila silněji stlačit mocného nepřítele z Hrdého Německa. Miliony a miliony hvězdných lodí zde našly svou smrt. Často hrdinské a někdy směšné. Zemřeli s úsměvem na rtech a doufali, že se včas vzkřísí. I když to vypadalo velmi strašidelně... Aerodynamický kolos ve tvaru kapky září zvláštním světlem, které žvýká pole vesmíru a vakua. Plameny se ženou chodbami a ventilačními šachtami vesmírné lodi. Miliony žijících vojáků, lidských i zástupců jiných ras, s miliardami robotů na palubě, se snaží uniknout vše pohlcujícímu horku. Téměř všichni bojující lidé jsou krásné dívky, namalované propracovanými účesy v avantgardním stylu, jako by nebyly shromážděny pro brutální bitvu, ale pro císařský maškarní ples. Účes jedné z dívek ve tvaru větrného mlýna s čepelemi ve tvaru pavích křídel začal hořet a ona srdceryvně vykřikla. Bolest je nepředstavitelně strašná a pokožka hlavy se doslova rve. Lopatky mlýna se uvolní a pak se roztočí ve víru kinezprostorových deformací devíti řádů .
  Ale skřeti a elfové řvou obzvláště hrozivě, pro ně je opravdu noční můra nevymyslet, plamen má tu či onu podobu. Buď jde o šklebící se fyziognomii hříšného ducha přivolaného nekrofilním čarodějem z nejnižších propastí podsvětí, nebo o světlo tančící po kajutách a kroutící hlavněmi zbraní v podobě strašlivého, extrémně zuřivého predátora. A může být děsivější než surrealistické v kresbě destruktivní a hořící látky.
  A to vše je v měřítku hvězdné lodi, která svou velikostí není nižší než Merkur... Nicméně podle měřítek stvořitele vesmíru jich není tolik. Ten samý tvůrce takové zcela materiální reality se rozhodl naplno odtrhnout.
  Sfero Friedrich Katastrofov cítil vzrušení a zároveň uspokojení: jedna nula v jeho prospěch. Mladý tvůrce-terminátor se otočil, vzdaloval se od paprsku magoplazmy a za zvuku praskání gravi-nukleárních paprsků otřásajících vakuem bodl dalšího magoleta do zad . Není snadné se dovnitř dostat, bojová vozidla cválají jako kopyta koní nasazená do cvalu a dokonce řízená šaitanem, který shromáždil veškerou moc podsvětí. A žádné zákony fyziky a kosmologie známé zaostalým lidem z minulosti. Koncept setrvačnosti je pouze na žádost tvůrce.
  Nyní (skládající se z Hyper - princeps - mago-plazmy pro lidské vnímání tak nepochopitelného typu hmoty, pak můžete mít jakoukoli formu a modifikaci existence, měnící se velikosti od jádra fotonu, když volně umístíte celý vesmír do biliony parseků v průměru ve vaší dlani!) Sfero se rozhodl inkarnovat tělo biologicky upraveného chlapce, který byl vycvičen v mocné a technicky vyspělé říši Hrdého Ruska, i když dozrál jako embryo v lůně inkubátoru -počítač.
  Od okamžiku početí začal výcvik ve spánku, přerušovaný impulsy bolesti, ve zvláštní, kosmické válce. A stále tam byly chyby, protože trajektorie magoletů , bez setrvačnosti , byly zcela nepředvídatelné. Ale Sfero v tom není komplexní. Záměrně omezoval, aby byly jeho schopnosti zajímavější. Ostatně Hrdé Německo, rozprostřené v miliardách galaxií a kvadrilionu obydlených světů, je výtvorem - samozřejmě virtuální matrice. A hra vesmírné války se musí řídit pravidly. Aby vůbec nevznikl chaos. Chlapec je stvořitel. sestřelil další tři, dvakrát nezvěstný. Magomulsy báječně navržených zbraňových systémů prořízly vakuum a dokonce ho donutily odloupnout, jako plátky medového tvarohového koláče , na jiné úrovni vesmíru. Zde se Sfero znovu ponořil do díry ve vesmíru a vstoupil do režimu útoku. Zároveň si Boy-Creator vybral okamžik, aby nemohl být zaznamenán kybernetickými sledovacími systémy, které poskytují kompletní přehled o okolním prostoru Magoletu různých modifikací .
  - Magomatrix se absorbuje kinezfotonem ! - Filozoficky, srazit dalšího bojovníka a vyhnout se ničivým chapadlům princeps -plazmy, řekl chlapec Stvořitel.
  Armáda Julia Caesara, jemuž Sfero Frederick svěřil celkové velení, pokračovala v tlaku, využila početní převahy a nenechala žádné neúspěšné pokusy obklíčit ji z boků. Poskok Harlequinade Hannibal stříkal další a další vojáky a snažil se natáhnout několik parseků (parsek je vzdálenost, kterou urazí paprsek světla za dva a půl roku) pod svým velením obrovské armády. Snížila se hustota formace vojsk a zvýšila se role individuálních dovedností. Zde se obě strany ukázaly jako hodné a předvedly akrobacii a umění manévrování. Ale ztráty byly kolosální, více než milion hvězdných lodí shořel v chamtivé pochodni zničení.
  Sfero náhle změnil místo souboje a ocitl se vedle nejvelkolepější dívky. Chlapec Stvořitel a Valentina si spjali ruce, ostatní kluci a mnohem početnější dívky si vyměnili mrknutí oka. Přivezli baterie a otevřeli hurikánové hyperplazmatické tornádo na člunech, jednomístných magletech , stíhačkách, brigantinech, torpédoborcích, torpédoborcích a dalších malých plavidlech. Spherovy oči vítězně zazářily.
  Obecná úroveň výcviku bojovníků, kteří byli vycvičeni na válku, i když plavali jako plody v jakémsi živném médiu, byla velmi vysoká. Ne vždy ale vypadly z mnoha trhlin a vakuových kolapsů. V reakci na to nepřítel také vypálil svou nelítostnou palbu a vlastnil dokonce i osobní matrici. Proud hyperplazmy pronikl skrz oslabenou obranu matrice a do brnění proniklo poloprostorové pole. Tady to je, magický prostor to nevydržel, praskl, na střílející dvojici dopadl různobarevný proud ultra-ohně . Sphero okamžitě shořela (je to prostě super legrační pocit, když je maso anihilováno!), ruka partnerky k rameni, noha ke kolenu, trup k žebrům se vypařil. Kráska vykřikla a ucukla. nařídila Valentina.
  - Povolit kybernetickou regeneraci.
  Tělo dívky (ale i dalších lidí) už dávno není bílkovinné. Jedná se o speciální maso s hyperplazmatickými inkluzemi, zatímco samotní lidé se živí superenergií . Takže maso po zranění začalo pomalu růst. Poměrně pomalu je samotný proces viditelný pouhým okem, rychlost růstu tkáně je 0,9 centimetru za vteřinu. Ale nejzuřivější bitva je velmi prchavá, brnění bylo spáleno na několika dalších místech. Dvě zbraně se vypařily, šest vojáků zemřelo, jeden mladík byl popálen napůl, dívka dočasně přišla o pokožku hlavy a prsty. Sphero se se smíchem vrátil a řekl, kolik jsi toho dosáhl tím, že jsi porazil nositele stvořitele vesmíru? Zázrakem se podařilo vyhnout detonaci granátů. Ale poškození je obrovské, vzduchové sifony vymrštěné blikají do vakua. Kluci však adekvátně reagují. Sfero sám provedl filigránskou střelu a vyřadil trojitý útočný letoun. Valentina s prodlouženým jazykem olízla chlápka na rtech.
  - Megakvasar !
  - Udělejme hyperanihilaci ( superdestruktivní ) plazmovou erupci ! - vyštěkl mladý Stvořitel vesmíru.
  Dva magolety byly sestřeleny jinými děly, tři palebné věže byly sestřeleny na torpédoborec. Ale právě v tu chvíli na ně zamířil raketový křižník. Chlapec-tvůrce, ne bez potěšení, s ostrými pocity cítil ve své tváři dech smrti. Hrozila zlá gigantická stařena s kosou a kapitán Sfero vydal rozkaz.
  - Flexibilní ústup! Pohybuj se jako had, skrz ježka!
  Baterie se vrátila, ale trochu pozdě. Zdálo se, že vakuum bolelo bolestí, kolem se prohnal hyperplazmatický vír. Hrozný úder gravioplazmy zachytil baterii. Okamžitě se ukázalo, že pět děl a dvanáct lidí z týmu se úplně vypařilo. Sfero a ostatní dívky odhodila gravitační vlna. The Creator Boy přeletěl a narazil hlavou do břicha atletické, ale nesmírně půvabné Valentiny. A to je těžké, když maso, do kterého jste museli vrazit, není bílkovina:
  - Páni, ty jsi díra , která se zhroutí pulsaru ! - zamumlal Sfero. A zazubil se, když jím projel výboj hyperelektřiny .
  V pancíři byly velké praskliny. Zařezávají se jako rokle do fialového povrchu kovu více než milionkrát silnějšího než titan. Jaká kolosální síla se skrývá v hyperplazmě nebo její ještě dokonalejší odrůdě princeps -plazmě schopné pohybovat hvězdami a uhasit kvasary. Ale pouze šestý, sedmý a tak dále, stav hmoty. Z jakékoli molekuly lze získat celý oceán hyperplazmy. Teoreticky (dokud to nebude lidem dostupné) bude jedna elementární částice reprodukovat celý vesmír. Nebo zničit! Takové jsou kvazi-božské možnosti hyperplazmy.
  Baterie klouže pružným kolapsem vibrujícím v kinesspace , voják je stlačován dolů oslabenou silou setrvačnosti. Poté se pružina vysune a baterie opět spustí palbu pouze v jiném bodě prostoru.
  Friedrich Sfero velí:
  - Zasáhněte úzkým paprskem, přepněte zbraně do režimu soustředěného nabijáku.
  Vzhledem k tomu, že počítače jsou deaktivovány, je třeba to provést ručně. Regulujte tok hyperplazmy pomocí bubnu. To ale není ani jednoduché, ušetří to fakt, že s touto vyšší mocí je počítáno i v tréninkovém programu. Chlapci a dívky se s tímto problémem vyrovnávají v automatickém režimu. Sfero Friedrich chytá raketový člun na dohled, střela s mírným náskokem. Je slyšet nejtenčí skřípání zničeného vakua, člun je roztrhán na kusy. Soudě podle síly výbuchu dochází k detonaci munice. Světelný bod ofoukne auto. Magolet je také zničen, dívka reprodukovala přesný záběr.
  Křídla odlétají odděleně a zároveň se otáčejí ve vakuu planoucích ohonů.
  Nepřátelská brigantina utrpí další poškození, ale odpoví hromadnými salvami. Prasklinou proniká proud, odhazuje dívku a odhaluje zlatá ňadra s rumělkovými světélkujícími bradavkami.
  Sphero radostně kvílí:
  - Vidíš, jak cool! Černodyrno!
  magoplastickou kůží .
  - Princeps-kvasar ! Pulsarová elipsa! Zvedni svůj rytířský palcát výš!
  Brigantina ve tvaru kapky se naježila salvami. Po celém bojovém prostoru byly rozstřikovány ostnaté kapky rosy hyperplazmy.
  Friedrich Sfero zapískal:
  - Dej mi foton, do zhroucení propasti!
  Ze strany se vynořila fregata a současně sebou trhla sousední baterie. Vypadá to, že kluci měli smůlu, narazili na těžkou raketu nebo Vibro pole, které maže nejodolnější kov na prášek.
  Chlapec se pokusil otočit plošinu, aby přežil takový nápor. Ale přeci jen soupeři jsou špičkoví profesionálové, kteří vystudovali téměř stejnou školu. Tvůrce Harlequinade také není podvodník ve Stvoření civilizací!
  Tempropreonové dělo se zhroutilo . Byl roztříštěn na hromadu jiskřivých částí. Dívka a Stvořitel-chlapec obsluhující zbraň byli odmrštěni jako po úderu pálkou. Narazili do brnění s kolosálním zrychlením, lehce ho promáčkli a sami se silně zploštili a otřásli se šokem svými velmi pružnými a silnými těly. Pak začali odlupovat odolný povlak a dali normální tvar jejich krásným postavám, vyraženým jako sochy starověkých bohů.
  Sphero pocítil chlad v podbřišku. Hustota plazmové erupce nepřítele zesílila, zdá se, že do bitvy byly vtaženy nové síly. Například samotná ultrabitevní loď má velikost slušného asteroidu a tvar masivní dýky poseté zářiči vyzařoval celou bohatou ozdobu hyperplazmatických výtrysků . Zakřivený, stočený kříženec matrjošky a harmoniky, hmota spadla na křižník Hrdé Německo. Další přívaly ničení rozdrtily čtyři dělostřelecké platformy ve tvaru slzy.
  Spherova pravá noha po kolena se vypařila a aniž by čekal, až vyroste přirozeným způsobem, okamžitě končetinu zvětšil.
  Julius Caesar, přes všechen svůj talent, bitvu prohrával, početní převaha s přibližnou rovností technologií byla na straně nepřítele. Jediné, co zbývalo v tak těžké situaci udělat, bylo ustoupit a vyhnout se obklíčení. Sphero bez pohnutí svědomí naslouchal spojení princeps , příkazům, které byly dány robotům. Znělo z nich neomezený optimismus, touha po brzkém vítězství. Fregata Julia Caesara utrpěla nějaké poškození a zpomalila. Sphero cítil zuřivost, zdá se, že síla, kterou vytvořil, ztrácí, musíte zničit co nejvíce nepřátel. To znamená, že má na výběr buď vyhrát, nebo zemřít. I když je jasné, že zničení několika mudlů ; nezmění téměř nic, ale toto je téměř bezpříkladné hrdinství jednotlivých jedinců, které se formuje do proudu, který rozdrtí jakoukoli překážku. Chlapec, využívající paměť nosiče, ale ve skutečnosti svůj vlastní výtvor (Jak dokáže razit osobnosti a věci tak složité ve struktuře, je samostatná otázka!) si rychle vzpomněl, v čem byl na četných trénincích veden. Je nutné, aby si vás nikdo nevšiml, zůstaňte v obecných řadách robotů. Je tedy mnohem obtížnější se tam dostat, ale pravděpodobnost expozice je mnohem nižší. Ale na druhou stranu, má právo v této kritické chvíli sedět? Voják se přece musí: starat o záchranu životů, bod dva: vyhubit co nejvíce nepřátel. V případě rozporu - to je tradice, rozhodnout se ve prospěch druhého řešení. To jsou Američané starých časů: více myslí na zachování vlastní kůže. Yankeeové proto prohráli, navíc jejich propaganda je slabá. Postrádala totalitu a inkluzivitu. Když si připomeneme starověkou historii Země: v těch dobách, kdy bylo lidstvo připoutané k jedné planetě. Hrozný, rozdělený svět, bylo nutné shromáždit všechny národy a národy do jediné pěsti. Nárokovalo si to několik říší. Především USA, Čína, Islámská společnost. Svět se stal multipolárním a byl doslova roztrhán, rostl počet nezávislých států, separatismus malých národů se změnil v posedlost. Společný domov Země hořela, lidstvo doslova padalo do propasti! Za starých časů byli mocní vládci, kteří chtěli sjednotit lidstvo. Toto je první Alexandr Veliký, jeden z nejvýznamnějších velitelů všech dob a národů. Byl neporazitelný, ale prozřetelnost mu s potěšením poskytla příliš krátký život. A tak měl značné šance, vybudoval mezinárodní impérium, přinesl do Asie vysokou helénskou kulturu. Dokonce i Kartágo a starověký Řím vzdávaly velký hold Makedonci, nejvýznačnějšímu Slovanu starověku! Před Alexandrem dosáhla Velká Persie pod několika králi (zejména Kýrem) vážných výbojů, od Indie po Egypt, ale doktrína: existuje jeden vládce pro celý svět, byl to on, kdo jako první předložil! V Římě se Julius Caesar přihlásil do role světovládce, ale ani jeho život nebyl dostatečně dlouhý. Po Caesarovi mezi císaři: nebylo dost silných velitelů. Božský Augustin byl nemocný a fyzicky slabý, charismatický Nero je obecně hrozný. Nejslavnější panovníci, Diolektan a Constantine, více bojovali o udržení status quo, aniž by mysleli na velká dobytí. Po pádu Říma byli další velitelé. Z nich nejvýraznější osobnosti: Čingischán, Tamerlán, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Čingischán byl velmi úspěšný. Dobyl téměř celou Čínu, Afghánistán, Chórezm, pokročilé oddíly dosáhly starověké Rusi. Měl vynikající šance na vítězství, nikdo nedokázal odolat neustále rostoucím jednotkám tohoto mazaného a obratného velitele. Ale ani jeho poměrně dlouhý život na poměry středověku nestačil k zachycení světa. Čingischán založil dynastii, ale už neexistovala tak velká jako on, schopná shromáždit všechny nomády. Stejně jako Tamerlane. Vítězství za vítězstvím, obrovská říše a rozdělení, zničení Timuratu , hádka mezi syny a vnoučaty. A nebyl žádný důstojný nástupce. Napoleon a Hitler, když dobyli Evropu, zlomili si záda proti Rusku. Bohužel samotnému Rusku se nepodařilo dosáhnout světové nadvlády. Skutečně velkým vládcem byl Stalin, který z negramotné země chodící v lýkových botách udělal silnou průmyslovou velmoc.
  A pak, již v jednadvacátém století, moc od počátku nad Německem a poté i nad světem získala tajemná dvojice s neuvěřitelnou hyperintelektuální silou.
  Vytvořili nejnovější princeps - magické zbraně a lidstvo se postupně vyvinulo do stavu virtuální všemohoucnosti.
  Ale válka je válka, zvláště válka vesmírná, zde jsou chybné výpočty a oběti nevyhnutelné. Válečník Friedrich Sfero, který se rozhodl riskovat , měl zatím štěstí, podařilo se mu zničit čtyři bojová vozidla, aniž by na sebe upoutal pozornost.
  - Pro lidičky bude březová kaše! Princeps je spíše plazma!
  Ano, takové zajímavé hry hrají občané říše Třetí říše, dobývající vesmír.
  A jak to všechno skončí a do jakých výšin všemohoucnosti může lidstvo i bezmocná fantazie dosáhnout.
  
  
  COG A SHPUNTIK A TŘETÍ ŘÍŠE
  zasáhli Popadané . V tomto případě krátké konstruktéry Vintik a Shpuntik . Při stěhování skončili v Berlíně. No a jelikož o politice a planetě Zemi nic nevěděli, přešli do služeb Němců. A technici jsou špičkoví. A podíleli se na vývoji Panthera. Důmyslní konstruktéři udělali věž úzkou a malou, lépe chráněnou, ale lehčí. Motor a převodovka byly umístěny v jednom bloku a převodovka na samotném motoru. Vyrobil se také jednodušší a lehčí podvozek než ve skutečné historii. A výška "Pantera" byla pouhých 1,8 metru. V důsledku toho byl pancíř čela trupu 80 mm instalován ve velkých úhlech racionálního sklonu a stal se téměř neprostupným. Čelo věže bylo 120 milimetrů se sklony a strany byly nakloněny šedesát milimetrů. Slabým místem byly boky trupu - pouhých 40 mm. Ale tělo bylo velmi kompaktní a horní část byla pod velkým úhlem sklonu a na spodní straně byly umístěny 30 mm štíty zakrývající válečky. A celé toto kouzlo vážilo pouhých 26 tun, s motorem o výkonu 650 koní. A dělo mělo 75 mm 70 EL délku hlavně, střílelo 15 ran za minutu.
  Navíc dobrá viditelnost a optika.
  Tento tank jel rychlostí 70 kilometrů za hodinu, byl neprostupný do strany pro lehká děla, především pětačtyřicet, a protitankové pušky, ze dvou kilometrů na čele zabral třicet čtyři a prakticky se nerozbil. A téměř všechny protitankové zbraně SSSR do ní nepronikly do čela.
  A nový "Panther" v bitvě u Kurska udělal parádu. Zároveň byl jednodušší na výrobu a bylo potřeba téměř dvakrát méně kovu než Panther ve skutečné historii.
  V důsledku použití tohoto tanku nacisté prolomili obranu sovětských vojsk a uzavřeli kotel a obešli Kursk. A tak se chopil iniciativy. A když dosáhli úspěchu, vzali Voroněž.
  Poté Hitler nařídil vojákům, aby se otočili na jih. A armáda vojsk se přesunula do Stalingradu.
  Německé tanky jsou na vzestupu. A tým dívek bojuje na Pantheru a proráží sovětská děla a vozidla.
  Němci se probili až ke Stalingradu... Ale to není všechno. V Africe získal Rommelův sbor na nových tancích řadu vítězství. Situaci pro spojence zhoršila skutečnost, že Vintik a Shpuntik také vynalezli proudovou stíhačku. Navíc je velmi lehký, snadno vyrobitelný, ovladatelný a elementárně ovladatelný.
  A nový letoun VSh-162 se stal nejlepším letounem ve vzduchu a těžce poškodil spojenecký letoun.
  Nacisté tedy začali postupovat v Africe směrem k Egyptu. Hitler odmítl vzít Stalingrad útokem a zastavil svá vojska. Ale Fritz začal svou hlavní ofenzívu oklikou s průlomem do Kaspického moře. A situace se vyhrotila.
  A na severu následovaly nové operace. Nacisté zaútočili na Švédsko. A za pár dní ji donutili kapitulovat. A ukázalo se, že je to v pohodě.
  Gerda a Charlotte na "Pantherovi" cestovaly po celém Švédsku a nutily zajaté vojáky, aby jim líbali bosé nohy a ukazovali tak svou kolosální třídu. Tyhle holky jsou tady fakt super.
  Mnoho mužů z bitvy se jim vzdalo. A políbil holé podrážky.
  Teď ale byli ve Švédsku, kde už sněžilo a byla zima.
  A Němci v čele s Rommelem porazili Brity v Egyptě. A nyní prorazili na Blízký východ a mají úspěch za úspěchem.
  Tím se tažení krásných válečníků nezastavilo... Gerda vášnivě řekla a třela si bosou nohu o kov:
  - No, "Tiger" samozřejmě, tank, který dává mistrovská díla a kolosální stroj, pokud jde o sílu. Přesto jednoduché!
  Charlotte líně poznamenala:
  - Osobně preferuji Lea. Protože takovým autem není co prorazit! A je dokonalá ve formě!
  Magda si vzpomněla, jak jim 7. listopadu předvedli průvod, a zaštěbetala:
  - A líbila se mi Myška, je tak velká! A se dvěma zbraněmi najednou!
  Christina se zachichotala a překulila se v transportu:
  - Dvě zbraně v jednom autě - to je skvělé!
  Gerda zkroutila nohy ve vzduchu a poznamenala:
  - Je dobré takhle létat? Dostaneme se brzy do Austrálie?
  Charlotte zavrtěla hlavou.
  - Ne! Ne brzy! Letět tam ze Švédska - téměř přes celou zeměkouli!
  Letadlo skutečně přistálo, aby doplnilo palivo. Dívky vyběhly ven. Skončili v horké Medině, kde letadlo nouzově přistálo. I přes konec listopadu zde byla teplota kolem třiceti stupňů. A ve Švédsku, zrovna když odjížděli, udeřil studený cyklon a teplota klesla k minus třiceti.
  Dívky běžely, jak jen mohly, aby neumrzly k dopravnímu pracovníkovi, a dívce štípal mráz na holé paty. Není snadné zásadně nenosit boty, zvláště při chůzi.
  Ale teď se dívky rozběhly po horkém písku Mediny. Arabové se při pohledu na polonahé dívky vyděsili, ale báli se zakročit. Přesto mají Němci velmi impozantní pověst. Jsou totiž vnímáni jako národ nadlidí , a proto si drobné žerty odpouštějí. Jako když se krásky nosí jen v jedněch bikinách.
  Po chladném počasí, kdy neustále chladí nohy, je velmi příjemné běhat po rozpáleném písku. Děvčatům se to líbilo a bavily se tím, že po sobě házely písek.
  Gerda, která takhle skákala pouští, si myslela, že je stále báječné žít v zemi, kde je neustále léto. A jak je dobrý...
  Na obličej fouká slunečný a čistý, čerstvý vzduch. Nebo ne příliš čerstvý, ale horký pouštní vzduch.
  Charlotte s úsměvem poznamenala:
  - Nyní tyto země patří Třetí říši. Ještě nikdy nebylo lidstvo tak jednotné. Spíše blízko k jednotě, jaká je nyní. A to vše díky v mnoha ohledech géniovi Führera.
  Magda logicky poznamenala:
  - Částečně i proto, že Hitler má obrovské štěstí. Například Britové padali jako hrách. A rozloha Afriky se neukázala jako překážka. Ano, vše bylo na naší straně. I když občas došlo k chybám!
  Christina odpověděla:
  - Pokud jde o štěstí, opravdu ne! Neměli jsme štěstí například na zimu v jednačtyřicátém. A tak by tehdy vzali Moskvu. A válka na východě by skončila. A tak ještě musíte vytáhnout stalinský trn.
  Gerda s povzdechem souhlasila:
  - Pravděpodobně musí! To je škoda! Zemře tolik dobrých kluků a holek!
  Magda se mimoděk rozplakala a řekla:
  - Smrti... Jak jsi nespravedlivý! A někdy přijdete ve špatnou dobu!
  Gerda si pospíšila protestovat:
  - Někdy ne! A vždy ve špatnou dobu! Víš, jak chceš žít a jak se zdráháš zemřít!
  Christina logicky poznamenala:
  Chceme to, protože jsme silní a zdraví. A babička, které je sto let a ve které všechno bolí, má asi úplně jiný vztah ke smrti!
  Charlotte zavrtěla hlavou a s obavami řekla:
  - Nedej bože! Nedej bože, abys někdy zestárnul!
  Gerda to mávla a kopla bosou nohou do písku:
  - Nemluvme o tom! Pokud začnete přemýšlet o tom, co je stáří, zblázníte se nebo si zničíte život!
  Magda se snažila utěšit blondýnku:
  - Až přijde Ježíš, všichni mrtví vstanou a toto bude věčné mládí!
  Gerda se usmála a řekla láskyplně:
  - Chraň bůh!
  Christina naštvaně odpověděla:
  A já jsem zásadní ateista. A já v Boha nevěřím a neradím vám!
  Gerda pokrčila silnými, opálenými rameny.
  - Nenazýval bych se silně věřícím, ale... Je mnoho věcí, které materialisté a ateisté nedokážou vysvětlit. Včetně původu vesmíru!
  Charlotte se ponořila do horkého písku a odpověděla:
  - Ale víc se mi líbí myšlenka - mnoho bohů. Že tito bohové demiurgů společně stvořili vesmír a Zemi. Pak mezi nimi došlo k boji, který způsobil kataklyzmata a přírodní katastrofy. Proto se stávaly nejrůznější neštěstí. Boj bohů a vede k válkám mezi lidmi!
  Gerda sebevědomě odpověděla:
  - Ale německý Bůh vždy vítězí!
  Charlotte zavrtěla hlavou.
  - To se v první světové válce nestalo. I když jsme byli blízko vítězství!
  Christina rázně přikývla.
  - A je to! Bylo nutné dočasně obětovat Východní Prusko, ale nestahovat jednotky ze západní fronty. Pak by obklíčili a dobyli Paříž. Francie kapituluje... Je přece poražena. A dále... Myslím, že kdyby Británie projevila tvrdohlavost, pak bychom na to mohli padnout společně s Itálií, Tureckem a Japonskem. A rozdrtili by je ponorkami a jedinou akcí flotil!
  Magda poznamenala:
  - Zapomněl jsi na Rusko!
  Christina se vzpamatovala.
  - Nic jsem nezapomněl! Rusko by bylo poraženo po kapitulaci Francie. Navíc car Mikuláš II. není Stalin. Ruský panovník by s námi po porážce uzavřel unáhlený mír. A my bychom... Zkrátka Rusko carských časů je ještě slabší než to komunistické!
  Charlotte se zachichotala.
  - Takhle! Ale samozřejmě jsme tehdy promarnili šanci. Adolf Hitler byl chytřejší. Se Stalinem uzavřel pakt o neútočení a rozbíjel své nepřátele kousek po kousku. O tom je politická moudrost!
  Christina poznamenala:
  - Ještě logičtější by bylo odstranit Británii a teprve potom zaútočit na Sovětský svaz!
  Charlotte řekla s úsměvem:
  - Souhlasím s tím!
  Gerda naopak namítla:
  - Kdybychom v jednačtyřicátém roce nezaútočili na SSSR a neporazili jednotky Rudé armády nepřipravené na obrannou válku, mohly na nás padnout, když jsme zaútočili na Británii. Takže jsme neměli jinou možnost!
  Magda pokrčila rameny.
  - Stalin je opatrný politik! Takové dobrodružství možná neriskoval!
  Gerda racionálně poznamenala:
  - Spíše ze strany Stalina je velkým dobrodružstvím dát nám příležitost rozvinout Británii. V tomto případě by na něj dopadly přesilové síly. A pohřbili bychom to. A tak zatímco Británie vzdoruje, Rusko proti nám stále mělo šanci. Jinak musíme uznat, že naši nepřátelé nemají šanci!
  Charlotte také našla něco proti:
  - Dokud nebudou poražena taková monstra jako SSSR a USA, je krajně předčasné říkat, že nepřítel nemá šanci. Udělali jsme hodně a ušli dlouhou cestu, ale... Stále máme před sebou spoustu problémů. Nyní Austrálie. Další hranice pro německou armádu!
  Gerda sebevědomě odpověděla:
  - Pojďme to taky zlomit! Ve Švýcarsku a Švédsku už byly dvě vycházky a v Austrálii je alespoň mnohem tepleji.
  Charlotte se zachichotala a sebevědomě řekla:
  - Věřím v naše vítězství! Jinak to prostě nejde!
  Dívky se musely přestat vyhřívat v poušti a přesunout se zpět do transportu. Tankování proběhlo úspěšně. A k dívkám se přidali jejich staří kamarádi z praporu "Tygřice".
  Dívky z tohoto ženského oddílu lovily prázdné mudžahedíny. Což však bylo málo. A teď se vesele vydávají dobýt Austrálii. Další kontinent tak žádoucí pro Wehrmacht.
  Německo shromažďovalo síly na seskok a připravovalo vylodění.
  Margaret se setkala se svými starými známými Christinou a Gerdou s respektem. Přesto ne každý může získat diamanty za rytířský kříž! Po této společnosti měly být dívky poslány na inseminaci a do speciálního tábora pro plození potomků. Takže v ruské společnosti možná neměli čas se zúčastnit.
  Krásky však vypadaly vesele a bojovně. Už se mi nechtělo spát a děvčata, která se zavřela v samostatné kabině, klábosila.
  Magda, sedící v koženém křesle, poznamenala:
  - Pohanství, přes veškerou svou vnější logiku, také nemůže odpovědět na mnoho otázek. Odkud se například vzali četní bohové demiurgů?
  Charlotte se zachichotala a odsekla:
  - Stejně jako monoteismus není schopen odpovědět na otázku, kde se vzal jediný Bůh, který stvořil vesmír?
  Magda pokrčila rameny.
  - To je otázka, jak to říct... Vírou přijímáme jako axiom, že Bůh Všemohoucí vždy existoval. A to je axiom, který nevyžaduje důkaz.
  Christina poznamenala a zavrtěla hlavou:
  - Je nemožné si představit něco, co existuje věčně, je nekonečně silné a nekonečně moudré. To odporuje logice. Jak vidíme na Zemi, z jednoduchého vzniká složité a pozorujeme vývoj. A z toho složitějšího přišlo to jednoduché. Což odporuje pozorované realitě.
  Lidstvo se například stává složitějším, nikoli zjednodušeným! A vůbec neponižujeme, ale naopak se stáváme dokonalejšími!
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  - Logicky! Vývoj bohů vede ke stvoření všemohoucího Boha Demiurga!
  Magda tvrdě poznamenala:
  - Taková filozofie může zničit duši!
  Charlotte přimhouřila oči a vyhrkla:
  - Ale otázkou je, jak starý je vesmír?
  Magda pokrčila silnými, vypracovanými rameny.
  - Neznámý! A proč taková otázka?
  Charlotte racionálně odpověděla:
  - Má to co do činění se Satanovou vzpourou. Satan je jeden z nejstarších andělů, ne-li nejstarší. Jak mu říkají - Syn úsvitu! A pokud se vzbouřil, tak od jeho stvoření a vzpoury asi neuplynulo příliš mnoho času . A ukazuje se, že se tolik miliard let choval klidně a najednou blbnul.
  Magda se zamračila a zavrčela:
  - A tak co?
  Chytrá Charlotte poznamenala:
  - A vědci říkají, že náš vesmír je starý miliardy let! Tolik času trvá, než světlo hvězd dosáhne planety Země! A podle Bible to nemohou být miliardy!
  Magda se na chvíli zamyslela a odpověděla:
  - Bůh stvořil světlo hvězd, které k nám již sestoupilo. Adam a Eva byli dospělí, ne děti. Slunce, měsíc a hvězdy už na ně svítily. To znamená, že Pán stvořil svět ve vývoji. Takže všechny vaše sliby nic nedokazují.
  Charlotte tvrdošíjně poznamenala:
  - Nebo možná dokazují, že existuje mnoho bohů? Ti bohové, kteří stvořili vesmír!
  Magda odpověděla trochu zaváhání:
  - Náš vesmír je víceméně jednotný a strukturovaný, se všemi svými nepravidelnostmi. A přítomnost mnoha bohů vede k tomu, že by se vesmír rozdělil na části.
  Charlotte také zcela logicky namítla:
  - Bitevní loď staví velké množství lidí! Přesto je bitevní loď jednodílný stroj. Ano, a vesmír je postaven mnoha bohy-demiurgy, ale vesmír se z toho nestává méně integrální!
  Magda protáhla obličej a zavrčela:
  - A to zní - logicky! Ale to je čistě lidská logika. Nemá to nic společného s Božskou silou, což je nepochopitelné!
  Charlotte se zachichotala.
  - Nejjednodušší argument - myšlenky Páně jsou nepochopitelné! A na to se dá odkazovat a přinášet při všech příležitostech!
  Magda zašeptala:
  A v každém rysu této větve Páně,
  Ve snech vidím touhu ztělesňovat ideál...
  Ale kupodivu naši lidé trpí téměř v podsvětí,
  A despota financí nám krutě spoutala křídla!
  Charlotte se zasmála.
  - Dobře se najíst! Proč se nepokloníš pařezu?
  Magda zatřásla pěstí.
  - Ty jo!
  Dívky se začaly očividně nudit... Rozhovor o náboženství nedopadl dobře. O čem jiném můžete mluvit? Myšlenky válečníků praporu SS byly omezené.
  Gerda se v rozhovoru dotkla tanků:
  - Zde je náš "Lev" jen ztělesněním německého ducha! Tak velký a s pistolí!
  Magda si toho všimla a masírovala si rukama svědící chodidla:
  - A "Myš" ještě více - znamená silnější! A jeho brnění je silnější! A dvě zbraně najednou!
  Charlotte radostně zvolala:
  - Okouzlující malá myš! Všechny rozdrtíme na prášek!
  Magda to vzala a zazpívala:
  - Prokletý a prastarý, nepřítel znovu přísahá! Rozdrťte mě, rozdrťte mě na prášek! Ale anděl nespí a všechno bude fungovat ... A všechno dobře skončí! A vše dobře dopadne!
  Charlotte moudře poznamenala:
  - Kdo počítá s pomocí andělů, padá přímo do pekla!
  Magda odpověděla:
  - Kdo je sakra v hlavě, v budoucnu sakra!
  Gerda náhle poznamenala:
  - Měl jsem blízko s T-34 u Charlottes, když testovali! A víte, tohle není nejhorší tank na Zemi!
  Zrzka jedovatě poznamenala:
  - Ne nejlepší, ale... Jeho viditelnost je dost slabá. V praxi je extrémně obtížné se z takového tanku dostat do nepřítele! Musíme to přiznat!
  Gerda logicky poznamenala:
  - Dobře tvarované brnění a věž. Ačkoli "Tiger" -2 a "Lev" - ochrana stran bude lepší.
  Christina si toho zrzavého nezbedníka všimla:
  - "Lev" má stále dobrou věž, pokud jde o sklon čela. Ale čelo "Tiger" -2 není téměř nakloněno.
  Gerda odpověděla:
  - Ale tloušťka pancíře je 180 mm. Tím se kompenzuje menší úhel sklonu plechu. Z hlediska věže dopadl Lev lépe než Tygr, ale to samozřejmě není limit. Vím, že naši designéři určitě vytvoří něco dokonalejšího.
  A krásná dívka narazila bosou nohou do ocelového plechu tak, že se ozval hudební trylek.
  Válečníci se nudí. Chtěli usnout. Může tam být něco zajímavého...
  Mezitím na Kavkaze probíhá válka. Němci kromě "Pantera" používali také "Tiger" -2. Také tvarově podobný tank, ale o něco větší, těžší s kanónem ráže 88 mm a silnějším pancířem. Samozřejmě, že s hmotností třicet pět tun, více, ale stále ne kritická, lze bojovat se starým motorem o výkonu 700 koní. Vintik a Shpuntik však již vyrobili motor o výkonu 1000 koní. A "Tiger" -2 také začal doslova létat. Objevil se "lev" s ještě silnějším pancířem, zejména na boku, a 105 mm děly.
  A vážící pětačtyřicet tun se pro sovětské jednotky stal kolosálním problémem.
  V zimě třiačtyřicet - čtyřiačtyřicet byl Kavkaz zajat německými jednotkami. Válka začala probíhat ne podle stalinského scénáře.
  Nacisté obsadili Indii v březnu a začali se pohybovat směrem k Austrálii. A zároveň shrábl Afriku.
  Stalin jim nabídl mír za jakýchkoli podmínek. Na jaře 44, po dokončení dobytí Afriky, Hitler přijal Stalinův mírový návrh.
  Podmínky byly náročné, včetně placení reparací, dodávek surovin a dalších věcí do Třetí říše.
  V létě 1944 došlo k přistání v Británii a Londýn padl během jednoho týdne. Poté začala velká ofenzíva na Ameriku. Vintik a Shpuntik vyrobili nové ponorky, které pluly rychleji než čluny a mířily torpédy na radar. A bylo vynalezeno mnoho dalších věcí.
  Zvláště silná se stala laserová instalace na diskety . A bylo to prostě skvělé.
  Amerika vydržela až do července 1945 a kapitulovala. Nastalo období klidu. Dočasná pravda...
  Hitler byl nespokojený s tím, že Japonsko zabralo příliš mnoho území. A prostě toužil po pomstě a záboru půdy.
  A 20. dubna 1953 začala válka s Japonskem. Stalinův nástupce Berija nabídl Hitlerovi pomoc.
  Führer souhlasil za určitých podmínek. Totiž SSSR bojuje v plné síle, ale zpět se dostává pouze jižní Sachalin a Kurilský hřeben.
  Berija, který nadále platil Hitlerovi kolosální tribut, souhlasil s těmito podmínkami také.
  Od samého začátku byla válka pro Japonce neúspěšná. Vadily jim především jejich létající talíře, které byly vyzbrojeny laserovými zbraněmi a tepelnými paprsky. A vše bylo doslova spáleno na popel a roztaveno na kovové hobliny.
  SSSR naproti tomu vrhl do boje tanky T-54 a IS-7, které byly rovněž silnější než japonské, a proudová letadla.
  Válka trvala pět měsíců a skončila vítězstvím a okupací Japonska. Bylo to suverénní vítězství...
  A v bitvách se vyznamenala posádka tanku Alenka na IS-7. Auto fungovalo dobře a rozbilo mnoho japonských mastodontů.
  A dívky střílely holými prsty u nohou a docela přesně.
  Ale to jsou detaily...
  SSSR získal zpět jih Sachalinu a Kurilský hřeben. A tak si zajistil autoritu a nové země...
  Hitler, někteří pod ním shrabali zbytek světa. Ale SSSR mu neustále bolel v očích. Vůdce chtěl nová dobytí a hrdinství Wehrmachtu.
  A 20. dubna 1958 začala útokem na Moskvu nová velká válka.
  Německé dívky bojují na obloze. Albina a Alvina.
  Sestřelují sovětská letadla. Dívky jsou téměř nahé, v jedněch bikinách a bosé. Letecké zbraně míří na nepřítele.
  Albina srazila sovětské auto a zavrčela:
  - Podle nás je to šok!
  Alvina také odřízne sovětský jak a dodává:
  Pro slávu naší říše!
  A bojovníci svého času také bojovali a bojovali s nepřítelem. A rádi mučí lidi.
  Zde byl člen Komsomolu mučen. Svlečená a nahá dívka byla zbita bičem. Poté byly bosé nohy člena Komsomolu spáleny rozžhavenou tyčí. A musím říct, že se jim to líbilo.
  Poté dívce zlomili prsty na nohou. A nejchic z mučení, zapálit lůno Venuše pochodní. A dívka ztratila vědomí bolestí.
  Albina se však ani v tomto neuklidnila. Přinesla pochodeň k nahé hrudi dívky. A smažil to. Pak odřízla a snědla jemné maso a zvolala:
  - Jak chutné!
  Alvina smažila druhou bradavku plamenem a poznamenala:
  - Ano, je to skvělé!
  A německým dívkám se to moc líbilo.
  Ale ne všichni tvorové jsou takoví. Zde Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojují na obloze proti německým supům.
  A ukazují svou zručnost a moudrost.
  Dívky samozřejmě bojují naboso a v bikinách. A přinést dary smrti nepříteli.
  A zpívat sami sobě;
  - Sláva zemi komunismu,
  Lenin nás inspiroval k boji...
  Zlomený hřeben znát fašismus
  Pojďme vybudovat nový svět!
  Anastasia vystřelila na nepřítele holými prsty, sestřelila německé letadlo a křičela:
  - Za rudý komunismus!
  Akulina Orlová obratně zasáhla nepřítele holýma nohama, odsekla ho a zaštěkala:
  - Za vítězství ruského ducha!
  A dívky sborově zavrčely:
  - Za vlast a Stalina!
  Tohle je tak tvrdá bitva, která probíhá na celé frontě.
  Němci jsou rozhodně silní. A pohybují se, i když pomalu, s velkým poškozením.
  Dívky bojují v pěchotě ...
  Komsomolky samy v kalhotkách.
  Zde Alenka vypálí dávku z kulometu, odřízne nacisty a vyřadí celou řadu bojovníků.
  Pak říká:
  - Sláva Rusku!
  Anyuta také střílí na nepřítele. Dělá to velmi dobře a jasně. A pokácet nacisty. Pak holými prsty u nohou hodí granát, rozbije tank nacistů a kvílí:
  - Za svatou Rus!
  Alláh také střílí na nepřátele. Dělá to velmi přehledně. S holým podpatkem hodí dárek smrti, dělá to mistrně. Zrzavý Fritz se klepe a ječí:
  -Za éru komunismu!
  Maria také střílí na nepřítele. Kosí nacisty, díky čemuž je extrémně agresivní a skřípe:
  - Pro Rus, naši matku!
  A holými prsty u nohou zase hodí granát. Německý tank, který utrpěl poškození, se převalil... A bojová souprava je roztrhaná.
  Marusya, drcení nacistů. A holými podpatky hodila spoustu granátů a vydala:
  - Za velkou vlast!
  Tady jsou takové dívky, prostě kolosální bojovnice. Takže všichni jsou vyhlazeni v řadě.
  Tady je bojová pětka. A kolik fašistů hýří. A černí bojovníci se účastní ofenzivy. Musím říct, že jsou to extrémně bojovní kluci.
  Ale jejich ruské dívky kosí bez obřadu.
  Krásný prapor, když jsou bojovníci téměř nazí. A tak opálená, čokoládová.
  A na obloze můžete vidět výkonná německá auta Yu-888. Svrhli bomby na sovětské pozice a rozdrtili nepřítele. A jednají s velkým nasazením.
  Eva, shazovala bomby, tiskla na pedál svou holou, kulatou patu. Házet dárky na sovětská města, řvát:
  - Třetí říše je neporazitelná!
  Agáta s tím souhlasila a chrlila dary ničení:
  - Už jsme rozbili všechny naše nepřátele!
  A nacisté už proudí po Moskvě z různých stran.
  Poté Oleg a dívky znovu vstoupili do bitvy a pomohli Rusku, nebo spíše SSSR.
  Pak se k nim přidala bosá dívka Margarita. Spisovatelka, rovněž dospělá žena, se výměnou za nesmrtelnost stala asi dvanáctiletou dívkou a plní poslání.
  Válečníci z jednadvacátého století se opět potýkali s nacisty dvacátého.
  Ve fašistické hnědé říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Oleg Rybačenko, porážející nacisty meči, zařval pěchotu i tanky:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč!
  Margarita drtila protivníky, vyceňovala zuby a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A z holčiny bosé nohy se rozsypaly jedovaté jehly, které zasáhly nacisty a jejich letadla a tanky.
  Natasha také vražedně a zavyla házela nahými prsty:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její meče prošly fašisty ve mlýně.
  Zoya sekla nepřátele a zapištěla:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, co je v hrdle nacistických vojáků a letadel.
  Ano, bylo jasné, že bojovníci byli vzrušení a zuřiví.
  Augustin, porážející bílé vojáky a tanky, zaskřípal:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A padni takni a bílí bojovníci.
  Světlana seká na mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Nacisté padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama a kvílí:
  - Pro matku Rusko vyhraje!
  Oleg Rybačenko postupuje proti nacistům. Terminátor chlapec seká hnědé vojáky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem, trhají kmeny a sestřelují letadla.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucí Rus'!
  A v pohybu každému řeže hlavu a tlamu.
  Margarita také drtí protivníky.
  Její bosé nohy mávají. Nacisté umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol fašistických vojáků.
  Ale Natasha je v útoku. Porazí nacisty spolu s tanky a zpívá:
  - Rus je skvělý a zářivý,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají disky. Kdo viděl hrdla nacistů. Ano, tohle je dívka.
  Zoya je v útoku. Sekání hnědých vojáků oběma rukama. Plivnutí z trubice. A hází smrtící jehly holými prsty - sestřelujte tanky a letadla.
  A přitom si zpívá:
  - Eh, obušku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustin, kácení nacistů a vyhlazování hnědých vojáků, ječí:
  - Celá chundelatá a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A holými prsty u nohou vystřelí na nepřítele, něco, co zabije slona a ještě víc tank.
  A pak zakřičet:
  - Vlci!
  Světlana v útoku. Řezy, sekání nacistů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtil spoustu bojovníků a výkřiků:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly a ničí tanky a letadla.
  Oleg Rybačenko skočil. Chlapec udělal salto. Ve skoku posekal spoustu nacistů.
  Házal jehly holými prsty a zavrčel:
  - Sláva mé krásné odvaze!
  A chlapec je opět v bitvě.
  Margarita přechází do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dary smrti, hoří tanky a letadla.
  Dívka je v útoku. Vyhubí hnědé válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A dary ničení od ní létají.
  A sami nacisté padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita křičí:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu byla jehla hozena pod její bosé nohy.
  A pak další tucet jehel!
  Natasha je také velmi cool v ofenzivě.
  A hází bosýma nohama a plive z trubky.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřící smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A kráska je opět v pohybu.
  Zoya zaútočí na trosky nacistických mrtvol. A také z jejích bosých nohou létají bumerangy zkázy.
  A hnědí bojovníci stále padají a padají.
  Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Které přímo do hrdla kopou nacistům.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvý.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí hnědé jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Fašistickými jednotkami se prožene tornádo.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skryta! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin řve v divoké extázi:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel.
  Světlana v bitvě. A tak jiskřivé a bojovné. Její odhalené nohy vyvrhují tolik vražedných věcí. Ne člověk, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se rozpadne, nezastavíte to.
  Světlana zpívá:
  - Život nebude med,
  Tak skočte do kulatého tance!
  Ať se ti splní sen -
  Krása promění člověka v otroka!
  A pohyb bosé dívky je čím dál zběsilejší.
  Oleg v ofenzivě vše zrychluje. Chlapec bije nacisty.
  Jeho bosé nohy házejí ostré jehly - trhají tanky a letadla.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že by zastavil a zpomalil, a tanky a letadla jedou z cesty.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s probodnutými hrdly, povalující se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbité tanky a sestřelená letadla.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto nacistů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustin zpíval:
  -Neodvažuješ se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A to vám nedá ani špetku oddechu. Divoká Terminátorka.
  A kácí nepřátele a likviduje nacisty. A do příkopu a podél silnic už spadla masa hnědých bojovníků.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Oleg Rybačenko je zpět v akci. A on postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Chlapec spisovateli připomíná divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A Terminator Boy v novém pohybu. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Master class a Adidas!
  Ukázalo se, že je to opravdu skvělá show. A kolik nacistů bylo zabito? A zabili největší počet největších hnědých bojovníků.
  Margarita je také v boji. Ničí skořicové a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už přerušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. Tato dívka je hlavním katem. I když všichni její partneři jsou kati!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya je v pohybu a porazila mnoho hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Zde rozřezala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A znovu z jejích bosých nohou létají smrtící jehly a zasahují pěchotu a letadla.
  Oleg Rybačenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel, sráží tanky a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevři si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Je docela starý, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky, pokračovala:
  - Tma zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tak mnoho nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče a obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoja v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Prorazí protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a prořezávají maso a kov.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Oleg opět stovka nacistů, nesoucích meteor, odříznuta. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A řeže velké mezery.
  Dívka ječí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha v ofenzivě je ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet disky bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila a tanky hořely.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoya to vzala a zakňučela:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Augustin na cestách. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako proletářský prapor vlající. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Oleg Rybačenko zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita, která házela dýkou bosou nohou a ulomila věž tanku, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Augustin s tím ochotně souhlasil:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A opět s holými prsty u nohou spustí vražednou.
  Světlana v bitvě není nižší než soupeři. Ne holka, ale skončit s takovou čarodějnicí v plamenech.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která vypustila čepel bosou nohou a odřízla věž tanku, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana, která sekala nepřátele a sestřelovala letadla, cvrlikala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoya pištěla a házela jehly holýma, opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát jako blázen!
  Natasha, kácení nacistů, dodala:
  - A udělej to s ním za groš!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně je v nich hodně vzrušení.
  Oleg Rybachenko vypadá v bitvě velmi stylově.
  Margarita zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Geniální chlapec spustil nohou něco, co vypadalo jako vrtule vrtulníku. Odřízl nacistům a tankům několik set hlav a zakňučel:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Oleg sekal hnědé vojáky a zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha zpívala v ofenzivě:
  - Ve svaté válce!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Létal obloukem, posekal spoustu nacistů a tankových věží.
  Zoya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu stíhaček a letadel.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Pojďme dát nepříteli mat!
  A ukázala jazyk.
  Augustina mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže a zabručela:
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily nacisty:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Trhá se maso a bourají se tankové věže.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha vyletěla do vzduchu. Roztrhal protivníky a okřídlené supy a vydal:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, holky jsou opravdu sexy.
  Oleg Rybačenko zavrčel:
  - Oh, brzy, poskytuje bezpečnost!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha rozsekala nacisty a zakřičela:
  - V našem světě není radosti, bez boje!
  Chlapec odpověděl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka házela jehly na nepřítele holými prsty, vyhodila do vzduchu množství tanků a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Natasha znovu porazila nepřátele a zničila věže tanků.
  Zoya je velmi rychlá zlodějka. Vypustila na nacisty celý sud. A roztrhal pár tisíc jedním výbuchem.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávej, naše paty se třpytí!
  A dívka je v bojové výstroji!
  Augustin také není slabý v boji. Tedy mlácení nacistů. Jako by se sráželo ze snopu řetězy.
  A při sekání protivníků zpívá:
  - Pozor, bude to dobré,
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert v boji opravdu orá jako čert v tabatěrce.
  A takhle Světlana bojuje. A nacisté to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Světlana si tvrdě všimla, že z její bosé nohy vylétly kovové cákance, které roztavily lebky a věže tanků:
  - Sláva Rusku, velmi sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky chopily nacistů. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Oleg je v bitvě a útočí na nacisty. Bez soucitu je bije, prořezává tanky a ječí:
  Jsme jako býci!
  Margarita, která rozdrtila hnědou armádu a prořízla se tanky, zvedla:
  Jsme jako býci!
  Natasha to vzala a zavyla a porazila hnědé stíhačky spolu s tanky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoya roztrhala nacisty na kusy a zapištěla:
  - Ne, ne z ruky!
  A on taky vezme a pustí hvězdičku bosou nohou a dožene spoustu fašistů.
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy vylétá zabijácký svazek jehel.
  Zoya, která také ničila nacisty a jejich tanky, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A opět ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Augustin také zcela logicky poznamenal:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a prošla bosá přes krvavé louže. A zabila spoustu nacistů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A teď bude mlátit hlavou do nacistického generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana je v ofenzivě velmi zuřivá, zejména sráží tanky, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Když prorazí všechny, letadla se zhroutí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa nacistů se zhroutila.
  Oleg zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  Markéta na cestách. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabili nejrůznější nepřátelé, vyřadili jak tanky, tak letadla.
  Margarita zpívala z hlediska veselosti:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas vysoko.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka bude bušit a křičet:
  - Dračí prezident se stane mrtvolou!
  Natasha je jen jakýsi terminátor v bitvě. A zařvala :
  - Banzai! Získejte to rychle!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A nacisté jsou jako hřebíky . A rozbije spoustu mastodontů a okřídlených, pekelných strojů.
  Tady je válečník! Všem bojovníkům - bojovník!
  Zoya je také v útoku. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zavrčela :
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže na nacisty trojitý mlýn!
  A Augustin zařval:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků hnědé říše, stejně jako jejich tanky a letadla.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat. Jak se odtrhávají věže tanků a křídla fašistických letadel.
  Augustin zasyčel:
  - Všechny zrádce rozdrtíme na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana rozdrtila nepřátele a vydala:
  - Zabijeme tě ve frontě!
  Augustin potvrdil:
  - Všechny zabijeme!
  A z jejích bosých nohou opět letí dar totální záhuby! A tolik tanků a letadel najednou explodovalo na malé třísky.
  Oleg v odpovědi zpíval:
  - Bude kompletní banzai !
  Augustina, která trhala nacisty holýma rukama, sekala je meči a házela jehly holými prsty a ničila najednou tanky a letadla, vydala:
  - Ve zkratce! Ve zkratce!
  Natasha, která zničila hnědé válečníky, zapištěla:
  - Stručně řečeno - banzai !
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
  Oleg Rybachenko, kácení protivníků, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů. Odřízl jak věže tanků, tak ocasní plochy letounu.
  Margarita, porážející válečníky hnědé říše a brnění tanků, zpívala:
  - A koho najdeme v bitvě,
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  Tehdy s nacisty odvedli dobrou práci... A sovětské Rusko porazilo hnědé impérium během útoku na Moskvu.
  Válka ještě neskončila, ale SSSR už měl šanci porazit samotné nacisty. Takže šestka opět musela přerušit provádění své super a cool mise.
  
  JEDEN SSSR MEZI VLKY
  K výpadku došlo v důsledku sluneční erupce, v jejímž důsledku byly 22. června 1941 Spojené státy, Británie a jejich kolonie vypnuty. Zpočátku to průběh války nijak zvlášť neovlivnilo. Němci postupovali v podstatě stejným způsobem jako ve skutečné historii. Vůdce se také otočil na jih a Japonsko zaujalo vyčkávací pozici... A opět mrazivá zima zachránila Rudou armádu před úplnou porážkou a umožnila jí přejít do protiofenzívy u Moskvy. A Japonsko se mezitím zmocnilo majetku v Tichém oceánu, který dříve patřil Británii a Spojeným státům, a do kterého se nyní další síly nemohly dostat.
  Na východní frontě na jaře a začátkem léta Němci vybojovali řadu vítězství a znovu zahájili ofenzívu proti Stalingradu. Zde však začal odklon od reality. Absence druhé fronty umožnila Němcům přesunout více jednotek z Evropy az Libye, takže tam zůstaly pouze italské posádky.
  A ofenziva začala nejen na Stalingrad, ale i na Tichvin. A nyní jim velel Rommel, kterého si Führer velmi cenil za porážku Britů v Libyi a dobytí Tolbuku .
  Bojů se účastnily i první tanky Tiger. Rommel v noci zahájil ofenzívu a podařilo se mu sovětské jednotky zaskočit. Situaci zhoršoval fakt, že Němci měli v letectví převahu, takže neplýtvali silami na boj se spojenci.
  Pilot Marseille rychle získával účty na východní frontě. Ještě v červnu 1942 překonal počet sestřelených letadel sto padesát a obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Ale to byl jen začátek kariéry.
  Na obloze to ve skutečnosti měla Rudá armáda složitější. A Němcům se podařilo obsadit Tikhvin a poté několik dalších měst a odříznout Leningrad dvojitým prstenem, čímž toto město znovu zablokovali.
  Sovětské velení se pokusilo prorazit k Leningradu a postoupit středem. K dosažení úspěchu v těchto oblastech však nebylo dost sil.
  Jedinou útěchou bylo, že nacisté uvízli ve Stalingradu, což jim dalo šanci shromáždit nové rezervy.
  Leningrad ale zůstal zablokován. Turecko a Japonsko zatím do války nevstoupily a SSSR měl šanci zvrátit vývoj bitev. V listopadu 1942 zahájila sovětská vojska ofenzivu u Rževa a Stalingradu.
  Za Rževa nebylo dosaženo úspěchu. Ale u Stalingradu byl prsten uzavřen. Ale jak se časem ukázalo. Třetí říše měla mnohem více rezerv a Rommel zahájil ofenzivu směrem na Stalingrad ze severu a Mainstein z jihu.
  Situaci zhoršil nečekaný vstup Japonska do války. Samuraj, přestože byl omezován bitvou v Číně, zaútočil na Vladivostok.
  Pravděpodobně se Hirohito bál, že Třetí říše prohraje a vstoupil do války.
  Kromě toho mělo Japonsko dostatek zdrojů a pěchoty pro útoky v plném rozsahu.
  Rudá armáda byla sevřena a Rommelovi se podařilo prorazit ze severu ke Stalingradu. Mainstein byl dočasně zastaven, ale poté, co dostal další posily a podporu od Pauluse, spojil se s již odblokovanými jednotkami.
  Vznikl tak další prsten, ve kterém se ocitla sovětská vojska.
  Po tvrdohlavých bojích byla většina z nich zničena a zajata. Poté Němci dokončili dobytí Stalingradu. A v březnu 1943 vstoupilo do války i Türkiye. Situace se ještě více zkomplikovala. Ve vzduchu si Němci udrželi převahu. Marseille překonala počet tří set sestřelených letadel a stala se prvním Němcem, který obdržel druhý Rytířský kříž Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty.
  V květnu Němci zahájili novou ofenzívu, masivně využívající nové tanky - "Tiger", "Panther" a "Lion". A úspěšně postupovali, ačkoli Rudá armáda zaujala silnou obranu. Ale síly už byly nerovné, protože sovětská vojska bojovala na třech frontách najednou - proti Třetí říši, jejím satelitům, Japonsku a jeho koloniím a Turecku. Situaci zhoršila totální válka vyhlášená nacisty, která vedla k několikanásobnému zvýšení výroby zbraní při absenci bombardování ze strany spojenců. Takže šance SSSR rychle klesly!
  Pravda, Fritz postupoval pomalu, protože před nimi byla hluboká obrana. A sovětská vojska, která měla zkušenosti, bojovala velmi statečně. Ale stejně prohráli.
  Bojovali však s velkou odvahou a někteří válečníci vykazovali nejvyšší třídu. Tady s nacisty bojuje například posádka tanku Elizabeth na nejobyčejnějším T-34-76.
  A Němci postupují pomalu k sovětským jednotkám, seřazení v klínu, nebo prase. Před námi je nejtěžší a nejlépe chráněný tank "Lev". Podobá se Pantheru, jen je mnohem větší a váží devadesát tun. Přední pancíř korby je 150 mm a šikmý jako T-34 a boky jsou 82 mm se sklony. Čelo věže je obecně velmi dobře chráněno: 240 mm se sklony a boky jsou také slabší než 82 mm, stejně jako trup. A výkonné dělo 105 mm s velkou délkou hlavně 70 EL. Jedná se o tank schopný zasáhnout na dálku.
  Elizabeth bosou nohou přeřadí převodovku nahoru.
  A čtyřiatřicítka nabírá rychlost. Na "Lva" je zbytečné střílet z dálky a je potřeba se přiblížit. Silný německý stroj vysílá projektil smrtící síly. Spěchá kolem. Dívky v tanku se vesele smějí a pohybují bosýma nohama.
  Na severním Kavkaze je koncem května vedro a krásky v bikinách si užijí spoustu legrace.
  Elena poznamenává píšťalkou:
  - Teď se fašista dostane skvěle do rohů!
  Ekaterina, třese svou nahou, opálenou nohou, souhlasí:
  - Určitě ho trefíme!
  T-34-76 pokračuje ve zrychlování, ale rychlost v terénu je omezená. "Lev" se sotva plazí a hbitější "Panteři" a "Tygři" zpomalují, aby netáhli dopředu.
  Tyto stroje jsou ale nebezpečné, zvláště Panther, schopný vystřelit patnáct ran za minutu. Od toho můžete očekávat překvapení.
  Euphrasia tiskne svou holou patu na plyn a ječí:
  - Pojďme bojovat virtuózními způsoby!
  Dělo tanku Lev má podstatnou nevýhodu: vystřelí pouze pět ran za minutu. Obecně to není nejúspěšnější model. Průbojnost brnění je nadměrná a není nutné udeřit z příliš velké vzdálenosti. "Tygři" a "Panteři" střílejí ze dvou kilometrů, na větší vzdálenost je téměř nemožné mobilní a malou čtyřiatřicítku zasáhnout. Stálo tedy za to vybavit Lva tak silnou zbraní? Jiné sovětské tanky jsou ještě lehčí, kromě KV-1S, ale tento tank nemá žádné výhody v ochraně a jeho jízdní vlastnosti jsou jen horší.
  Elizabeth otočí tělo a zakřičí:
  - Nadechuji se hrudníkem, vzduch je široká vlna,
  Jasně se třpytí, nekonečný hvězdný koberec...
  Pocity si hrají, bosé dívky žijí,
  Hraj si na obloze, chci letět ke slunci navždy!
  Prorazit tank Lev není snadné ani do boku. Boky věže, stejně jako u Panthera, jsou šikmé a horní část boků trupu také. Tyto nádrže již mají typický "kočičí" tvar, který poskytuje lepší ochranu díky naklánění. Ne jako "Tiger", téměř čtvercový. Ale "Tiger" byl vyvinut před válkou a vypadal jako uniforma KV. Ale "Tiger"-2, pozdější vývoj, je také tank ve tvaru "kočky" a brzy se tento tank také dostane do výroby. "Lev" proniknout do desky je také téměř nemožné. Pouze spodní část trupu nemá pancéřový sklon, ale je kryta válečky. To znamená, že musíte prorazit blízko a dostat se přesně mezi kluziště.
  Dívky mají tedy těžký úkol. Navíc se čtyřiatřicítka v pohybu třese natolik, že je téměř nemožné střílet přesně.
  Elizabeth se zeptala svých přátel:
  Dokážeme porazit nepřítele?
  Elena sebevědomě odpověděla:
  - Když dívky nemají boty, získávají bosýma nohama takovou citlivost, že nepřítele jistě zasáhnou.
  Elizabeth souhlasila s tímto:
  - Ano, holé podpatky dívek jsou zárukou vítězství!
  A nyní, aby se vyhnulo porážce, kloužou čtyřiatřicet na palubovku. Hlavní věcí je vyhnout se zbraním Panther a Tiger. Jsou rychlé a přesné. A ani tyhle nádrže nemůžete prorazit čelem.
  Elena střílí na Němce holými prsty. Ale dostat se přes kluziště za pohybu je téměř nemožné. Ale nepřátelské kluziště je rozbité a "lev" se zastaví.
  Znovu kolem něj projde třicet čtyři. A vyšle smrtící projektil do spodní části boku.
  Catherine poznamenává:
  - Naše dělo je zastaralé - "Lev" opravdu nelze vzít!
  Ale stejně jako v mrzutosti, Elena zasáhla nepřátelskou boční část a "Lev" začal hořet.
  Dívky nezpomalují, opět tyč vpřed. Nyní mají slabší cíl: "Pantera". Stačí ji trefit přímo z boku.
  Elizabeth poznamenává:
  - Praktická kočka!
  Catherine se smíchem poznamenala:
  - Ale sotva se plazí, aby se nedostal z krytu "Lva".
  A Elena z dálky vystřelila na Pantera, který byl daleko stranou a otevřel svůj bok. Ta má tenkou - 40 milimetrů a nevadí, že je nakloněná.
  Německý tank s rachotem exploduje. Ano, krásky se prudce posraly.
  Jsou se svou podmanivou grácií bojových krásek.
  Ale granáty jen hvízdají, řítí se kolem, téměř se dotýkají brnění.
  To je pro čtyřiatřicítku velmi nebezpečné a připomíná to člověka, který skáče mezi potoky.
  Elizabeth znovu vystřelila bosou nohou a zpívala:
  - Mohu všechno, zasáhneme Wehrmacht kapitulací!
  Samozřejmě, že s takovými dívkami není sám ďábel hrozný. I když nacistická ofenzíva je agresivní a mají spoustu tanků....
  Síly jsou nestejné. I když je počet aut přibližně stejný, ta německá jsou těžší. Mnoho sovětských tanků je lehkých a ne zcela připravených na boj proti nacistickým monstrům.
  Posádka Elizabeth ale dělá divy a natáčí dalšího "Pantera" na cestách.
  Členové Komsomolu bojují se zbraněmi. Střílí přesně. Běhají, blikají bosí, kulaté podpatky. A zasáhli nepřítele přímo na cíl.
  Alenka vášnivě velí:
  -Dívky, nevzdávejte se!
  A teď dělo vyplivne granát, přesně na T-4, prorazí tento tank. Ale samozřejmě "lva" nelze vzít tak snadno. A tady to musíte zkusit.
  Anyuta ukazuje na auto holými prsty a střílel zpříma a říká:
  - Sláva komunismu!
  Alla také střílí velmi přesně a dodává:
  - Sláva hrdinství!
  Zdejší bojovné dívky nemají nic menšího než špičkovou třídu a akrobacii!
  Maria vkládala náboj do zbraně a zpívala:
  - výš a výš a výš,
  Usilujte o let našich ptáků...
  A každá vrtule dýchá,
  Mír na našich hranicích!
  Marusya dodala a střílela na Krauts:
  -To je určitě pravda...
  Masové hrdinství Rusů a nejen ruských lidí se projevovalo ve všem ...
  Přes zákopy se rozléhaly odměřené, tlumené zvuky kukačky jako odbíjející hodiny. Vzácné stromy, s hustou zelenou korunou v poryvech větru, jako pionýři v pozdravu, zdraví unavené vojáky. Někomu to může připadat dokonce jako varování - prý půjdeš na onen svět!
  Prapor pod velením Vladimira Michajlovského, těžce otlučený v předchozích bitvách, zejména v květnové porážce, je nyní narychlo doplňován rekruty a připravuje se na pokrytí jednoho z nejnebezpečnějších směrů. Tři kilometry na východ stříkají vody podél Donu, pohlceného plameny války.
  Většina rákosí byla spálená od zápalných bomb, voda zčernala od sazí. Jako obrovské zápalky v truchlivé ostudě stojí hromady mostu zbořeného tlakovou vlnou osamoceně a fungují jako podpěry.
  Místní pionýři vozí na člunech dary polí a také krabice s municí pro hrdinné sovětské vojáky, připravené zapojit se do smrtelného boje s rozzuřenými nacistickými hordami.
  Čtyři z nich tedy odtáhli dlouhou krabici do keře pokrytého vlčími plody. Tam číhalo pečlivě maskované protitankové dělo jako mohawk v záloze. U zbraně operují tři vojáci a střelec Alesya s nápadnýma očima . Dívka, velmi štíhlá, ale její ruce jsou šlachovité od vyčerpávající práce. Snaží se také společně s chlapy připravit past pro případ, že by se tank nebo "obrněné vozidlo" nacistického hejna pokusilo obejít přírodní pahorek.
  Vojáci jsou z velké části stále úplně bez vousů a nestřílelo se do nich, mladíci, kteří absolvovali zkrácený náborový kurz na jeden a půl měsíce, plus samozřejmě předregistrační výcvik, který byl dobře zaveden v r. SSSR.
  Někteří bojovníci už mají zkušenosti. Od mladých zvířat se liší štětinami, ostrostí pohybů, některá jsou přetočená. Zejména jednooký Ivan, který vypadal jako skutečný pirát, pustil vousy. Titul praporčíka a již několik řádů obdržených v různých bitvách, nebo spíše první u Moskvy. Když se zdálo, udělali nemožné: zastavili Fritze a dokonce odvezli protivníky o několik set kilometrů jako psi.
  Kolik opuštěného vybavení měl Fritz. Možná ne tak moc, a tanky se potkávaly často, ale obrněné transportéry s kanóny a kulomety, které tak bolestně trápily sovětskou pěchotu v létě a na podzim 41, byly tuctové!
  Když ale mráz přesáhl třicet stupňů, všechna tato germánská monstra ztratila schopnost jednoduše se pohybovat... Benzín zamrzl a mazivo zamrzlo.
  Bohužel se jim nepodařilo dotáhnout nacisty do konce. Částečně i vinou velení, které požádalo, aby velké síly zaútočily na města, kde se tísnily německé jednotky. Ano, a tání přišlo - ať je to špatně ...
  Na jaře si Ivan vysloužil i druhý rozkaz - měl štěstí, že kvůli přepadení zabil generála a několik důstojníků. Bitva však byla úspěšná jen částečně. Při pronásledování zasáhl zbloudilý úlomek Ivana Krasnova do obličeje a připravil ho o oko. Běda, tohle je válka, ne film pro děti, kde hlavní hrdina každého mlátí, ale ani sto kulometů ho nezasáhne.
  A nyní musí vykonávat fyzicky náročnou práci: kopat příkopy, cely a pasti.
  Pionýři jim pomáhají, zatímco na polích je klid a sami chlapci a dívky prosili o pomoc svým starším bratrům. Dokonce pracují příliš horlivě, snaží se udělat víc, nepočítají sílu. Tak naběhly a vyskočily žíly na opálených mozolnatých rukou a holých, pohmožděných nohách dětí. Přitom ještě zvládají zpívat;
  Jsme průkopníky dětí komunismu -
  Oheň, stan a zvonící polnice!
  Invaze zatraceného fašismu -
  Koho čeká zuřivá cesta!
  
  Co jsme v těchto bitvách ztratili?
  A pak v bojích s nepřítelem získané?
  Bývali jsme jen děti světa -
  A nyní bojovníci rodné země!
  
  Ale Hitler udělal krok směrem k našemu hlavnímu městu,
  Shodil bomby bez počítání vodopádu!
  A pro mě je vlast ještě krásnější než nebe -
  Teď přišel krvavý západ slunce!
  
  Budeme reagovat na agresi tvrdě -
  Ačkoli oni sami jsou vysocí, ano, bohužel, jsou malí!
  Ale meč v rukou křehkého teenagera -
  Silnější než satanovy legie!
  
  Ať se tanky řítí lavinou za lavinou,
  A pušku rozdělíme na tři!
  Ať policie úmyslně míří do zad,
  Ale svatý Bůh je tvrdě potrestá!
  
  Co jsme se rozhodli? konat dílo míru
  A k tomu jsem bohužel musel střílet!
  Klid už je hnusný.
  Existuje také násilí!
  
  S dívkou běžíme spolu bosí -
  I když sněžilo, závěj hoří jako uhlí!
  Ale nebojte se, poznejte děti -
  Fašista bude směle zahnán do rakve kulkou!
  
  Sem dali tu odpornou Fritzovou společnost,
  A zbytek zbabělců je na útěku!
  Drtíme pěchotu jako kosa v bitvě -
  Nejsme na překážku mladým létům!
  
  Vítězný úspěch, bude v květnu,
  Nyní je vánice pichlavý, tvrdý sníh!
  Chlapec je bos, jeho sestra je bosá,
  V hadrech se děti setkaly s rozkvětem!
  
  Odkud tyto síly pocházejí?
  Vydržet bolest a chlad, ta potřeba!
  Když přítel změřil dno hrobu,
  Když přítel zasténá - zemřu!
  
  Kristus nám, průkopníkům, požehnal,
  Řekl: Vlast je vám dána Bohem!
  Toto je první víra ze všech,
  Sovětská, posvátná země!
  Z dálky se ozývá rachot blížících se tanků a na obloze bzučí letadla. A mocné obléhací zbraně už duní. Od zásahů vysoce výbušných granátů se vysoko k nebi vrhají hroudy země a roztavený drn. Tady čte bitvu. Major Vladimir Michajlovskij drží v rukou trofejní dalekohled a sleduje blížící se ocelovou fašistickou lavinu. Snaží se zahnat pionýry do týlu, ale nechtějí odejít a žádají pušky do rukou k boji.
  Zbraní není pro každého dost, i když místní děti přinesly lovecké pušky a dokonce i sportovní luky. Každý chce bojovat statečně a vyhrát. A nebude fungovat zemřít s poslední myšlenkou na vlast.
  Major Michajlovský dává rozkaz:
  - Bez příkazu nespouštějte palbu!
  Ve skutečnosti mají jen dvě " pětačtyřicet " na celý prapor, což znamená, že mají šanci nechat Krauty přiblížit se.
  Před sebou, jak je mezi nacisty zvykem, nejvíce chráněná auta; tanky T-4 a samohybná děla "Hunter". Měly by uvolnit místo lehčím vozidlům a mírně zaostávající pěchotě.
  Auta a motocykly nacistů tu a tam zpomalte ze strachu, že se prodírají....
  Průkopník Julius Petrov ale dokazuje, že tu nezůstali jen tak pro nic za nic. Mezi pařezy, přímo pod housenkou T-4, se pohybuje vzácná protitanková mina potřená podomácku vyrobeným lepidlem a na povrchu drnu, díky kterému je pomocí drátu neviditelná.
  Ocelové pláty housenky leží na smrtícím daru. Výbuch se nezdá příliš silný, ale housenka se utrhne a z nacistického tanku se začne kouřit a krouží kolem věže.
  Ostatní chlapci používají podobná zařízení. Protože německá pěchota je zbabělá a tanky a samohybná děla jsou vpředu bezbranné, budou za to potrestáni.
  Slavný "Hunter" s nízkou siluetou a silným pancířem vypadá jako zploštělá želva. Tato samohybná děla se objevila poměrně nedávno na sovětsko-německé frontě. Díky dobrému jízdnímu výkonu, dělu, které dokáže prorazit slušnou vzdálenost a přežití v bitvě, se Hunter okamžitě stal podobenstvím v jazycích.
  Ale jeho housenky jsou stále obyčejné, i když široké... Ještě lepší je však podkopat spodek auta a nechat ho vyplivnout vnitřky náhradními díly.
  Zde je ztroskotaný "Hunter", jako pirátská fregata s rozbitým kormidlem, klouže na stranu a tlačí ji proti T-4. A obě ocelové rakve na housenkách začnou zářit a po pár okamžicích explodují kvůli detonující munici.
  Už tucet středně těžkých vozidel zastavilo rozbité a bezmocné.
  Ale za nimi zbytek prutu, zejména početné obrněné. Zde samohybné dělo "Hunter" přidává rychlost a ... Spadne do skryté jámy. Pouze housenky trčí shora a bezmocně se pohybují.
  Pionýři se radují. Někde ve vykopaných jámách domácí výbušniny. Je vyrobena řemeslným způsobem. Samozřejmě slabší než dynamit, ale na vyřazení podvozku to stačí.
  Fritz trpí těžkými ztrátami, obrněné transportéry selhávají, některé projíždějí nebezpečnými zónami, ale potkávají je házení granátů a výbušnin.
  Zde i pohotoví mladí bojovníci stavěli malé katapulty. Vyhazují speciální pytel destilovaného dřevěného lihu smíchaného s prvky střelného prachu.
  Při zásahu tenčí pancíř Hitlerových transportérů povolí, což způsobí, že posádky plápolají modrými plameny. Krauti, šílení bolestí, srdceryvně křičí a utíkají s tvářemi zkřivenými hrůzou.
  Někteří z nich dokonce opouštějí své vybavení...
  Jediná škoda je, že nepřátel je hodně, některá vozidla do všeho chrlí kulometnou palbu a blíží se k zákopům.
  A narazí na ježky... Alesya mezitím řídí čtyřicet pět . T-4 a "Hunter" samozřejmě nepojedete čelem, ale můžete zkusit strany. O obrněných transportérech není co říci. Každý prorazí a udělá podlahy s rozžhaveným kovem plivající krev!
  Malá ráže zbraň má mnoho výhod oproti velké - rychlost palby, snadné maskování. A vědí, jak si vybrat cíle.
  Nacisté vrčí, divoce jako hyeny. A mezi sovětskými chlapíky jsou mrtví a zranění. Zvláště tragické je, když umírají mladí bojovníci, kteří právě začali žít. Zde je velmi mladá pionýrka, která sotva zvedla výbušný balíček, a spěchá s ním pod pásy středního tanku T-3. Ošklivá krabice s dlouhým, ale zdánlivě tenkým kmenem vyskočí a utrhne z ní hranatou věž.
  A stíhači zase házejí granáty a kulomety začaly přibíjet lezoucí motorky. A hlavy nacistických vojáků praskaly jako zralé třešně sražené krupobitím.
  A plynové nádrže velkých motocyklů explodují a vyvrhnou proudy prudkého ohně. Připadá mi to jako vzpoura pekelných džinů. Zde jsou některé obrněné transportéry, které se také připojují ke svým nešťastným kolegům.
  Alesya ukazující na "Hunter" míří na spodní část trupu. Je těžké se tam dostat, ale je to jediná šance, jak prorazit nemilosrdné samohybné dělo. Plynulý pohyb prstu a poté otočení.
  Pistole vydává jemný zpětný ráz a fašistický stroj se rozpůlí. A vlajka s hákovým křížem padá do krvavého bahna.
  Alesya šeptá:
  - Spravedlnost vyžaduje oběti, charitativní dary a úspěch spravedlivé oběti!
  Otočení, střelkyně odpočívá nahá, aby lépe cítila biorytmy Země a dech trávy s podrážkami a střelami a znovu zasáhla zákeřnou T-3 v kloubu.
  Je vidět, že téměř všechny střední tanky nacistické armády jsou již vyřazeny z provozu. Zde posledně jmenovaný zničil jeden pionýrský chlapec, i přes zranění strčil sud, se směsí výbušného karbidu, uhelného prachu, pilin s malým množstvím fosforu. Hrdinské dítě po průchozí ráně už nemělo sílu zatlačit hlaveň a jeho soudruh Andrey, křižující se na útěku, strčil pod kola čtyřicetitunové samohybné dělo Shmel . Poslušné dělo ráže 150 milimetrů vystřelilo nahoru a zůstalo zvednuté. A duše pionýrů, vlající ze svých rozervaných těl, spěchaly do šťastného nebeského království, kde nikdy není násilí a bolest.
  Přeživší fašistické transportéry, které ztratily podporu svých těžších kolegů, se začaly vracet... Řev Wagnerovy hudby ustal a začal všeobecný let.
  Vladimir Michajlovský, který si utíral krev z čela, řekl:
  - Ruský válečník může zemřít ve stoje, ale nikdy nebude žít na kolenou! Rusko může krvácet, ale žádná krev nevykrvácí naši odvahu a loajalitu k vlasti!
  A přeživší pionýři to potvrzují... I když řada z nich už byla popálena a zraněna.
  A Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojují na obloze, jsou připraveny konkurovat vychvalované Marseille, která si již připsala více než čtyři sta sestřelených letadel, za což obdržel pátý stupeň Rytířského kříže Železného kříže se zlatým dubové listy, meče a diamanty.
  Dívky jsou ale zjevně odhodlány bojovat vážně. Tady jsou ve stejných bikinách a bojují naboso. A prorazit letadla Luftwaffe.
  Anastasia s pomocí holých prstů namíří zbraň na cíl, srazí fašistu a říká:
  Naše víra je velká
  Vydrží navždy!
  A mrkne na svého partnera. Akulina také srazí fašistu, udeří ho, velmi přesně pomocí holých nohou a ječení:
  - Za velikost myšlenek komunismu!
  A odhalí své perlové zuby. Taková dívka je bojovná a vzdělaná.
  A jiskří zuby.
  Anastasia, která na svém Jaku-9 sestřelila další německé letadlo, agresivně skřípe:
  - Ruský orel nad planetou,
  Roztažení křídel vzlétne...
  Nepřítel bude povolán k odpovědnosti
  Bude poražen, zlomen!
  Akulina to ochotně potvrzuje tím, že srazí soupeře:
  - Bude rozbité!
  I když mezi Němci se samozřejmě objevila i krásná esa. Albina a Alvina bojují na nejnovějším ME-309. Takoví bojovníci kradli.
  A srážejí sovětská letadla s úžasnou hbitostí. ME-309 je velmi výkonný letoun vyzbrojený třemi 30mm vzduchovými kanóny a čtyřmi kulomety. Proti takovému monstru ruská auta neodolají.
  Pokud sestřelí, sestřelí bez lítosti.
  Albina za pomoci holých prstů zazpívala na cíl letecký kanón. Zasáhl nepřítele a zakňučel:
  - Za vítězství Třetí říše!
  A ukázala jazyk.
  Alvina také zmlátila nepřítele. Odřízla sovětské Jak-9 a zavrčela:
  - Za velké hranice naší armády!
  A mrkla na své přátele.
  Bojuje, získává účty a Huffman. Zatím nepatří mezi velká esa, ale rychle postupuje. A můžete také říci monstrum z pekla.
  Němci, i když pomalu a s velkými ztrátami, postupují podél pobřeží Volhy a blíží se ke Kaspickému moři.
  . KAPITOLA Č. 2.
  Síly byly zjevně nevyrovnané. Obzvláště nepříjemné bylo fašistické letectví. Focke -Wulf vstoupil na frontu ve velkém počtu a jeho silné zbraně a rychlost se staly pro Rudou armádu problémem. Toto auto bylo navíc příliš těžké sesadit. Je odolná a silně obrněná.
  ME-309 se také ukázal být pro sovětské piloty nepříjemným překvapením jak rychlostí, tak výzbrojí. A pěkně rozdrtil sovětské jednotky.
  Bombardované sovětské pozice a nový bombardér Yu-288, velmi výkonný stroj. Unesl čtyři tuny bomb při běžném zatížení a šest tun v přebíjecí verzi. A dostal sovětské jednotky spravedlivě.
  Rommel také ukázal svou třídu jako velitel, nicméně jako Mainstein.
  Němci se blížili k Astrachani blíž a blíž. A pro sovětské velení nečekaně přešel Fritz do útoku podél Volhy směrem na Kamyšin. Byl to odvážný, ale silný krok. A i když bylo těžké je zastavit.
  Obrana Rudé armády je ale stále silná... Za týden nacisté postoupili o padesát kilometrů a byli zastaveni.
  Potkaly je protiútoky sovětských jednotek....
  Ve stejné době se Japonci pokusili vyvinout ofenzívu proti Alma-Atě. A pak už byly v plném proudu urputné boje.
  Dívky bojovaly na stejné úrovni jako muži a možná dokonce lépe než oni.
  Margarita Magnitnaya a Tatyana Bulatnaya - krásné dívky, vystřelené z kulometů.
  Sestřelili samuraje a zpívali:
  - Nerozlučujme se se snem,
  První krok v životě je důležitý...
  Vidíš znovu nad Zemí,
  Smršť zuřivých útoků!
  Margarita hodila vražedný granát holými prsty, trhala Japonce a zpívala:
  - Nikdo nás nezastaví,
  Nikdo nás neporazí...
  Wehrmacht pohřbíme do země ,
  Naše přátelství je monolitické!
  Tatyana, střílející na nepřítele, souhlasila:
  - Opravdu monolit!
  Japonci postupují na Alma-Atu. Mají mnoho vojáků a různé druhy záloh. Tohle jsou bojovníci. Dívky je ale kosí. Zoufale bojují.
  Tatyana Bulatnaya hodila další granát, roztrhala samuraje a zpívala:
  - Za můj velký úspěch!
  A mrkal oči, barva safíru. Veselá holka, nic neříkej.
  A Margarita s holým podpatkem vezme a hodí dárek smrti a roztrhá japonské vojáky na kusy.
  A zpívat:
  - Všechno je smíšené, propletené, ve víru utrpení!
  A znovu hází holými prsty, citronem na Japonce ...
  Do pasu nahá a bosá bojovnice Oksana se k nim připlazí, prostrčí krabici s granáty a zašeptá:
  - To bude cool holky!
  A všichni tři bojovníci zpívali:
  - Samuraj letěl k zemi, pod tlakem oceli a ohně!
  A krásky bojují s velkou zuřivostí. Ne nadarmo prošli ohněm, vodou a měděnými trubkami.
  Zde Oksana hodí granát bosou nohou a zasáhne japonský lehký tank Chikha. No, to je skvělý cíl.
  Margarita, střílející na nepřítele, zpívala:
  - Můžete věřit v nepřítomnost víry! Můžete udělat nepřítomnost případu!
  Taťána logicky poznamenala:
  - To, co říkáš, je paradox!
  Margarita hodila granát holými prsty a logicky poznamenala:
  "Není génius přítelem paradoxů?"
  Taťána se otočila, pokosila samuraje a souhlasila:
  - Samozřejmě, příteli!
  A válečníci to vzali a vyprskli smíchy ... Bojují dívky a říkají, co ještě ... Ne nadarmo si Rusko pamatuje, jak dívky bojovaly!
  Oksana samozřejmě bojuje na nejvyšší úrovni. A střílí z různých bodů a dívka se točí jako vrchol.
  To jsou krásky, nikomu nic nevydají. A hlodat zradu spolu se samuraji.
  Angela také střílí. Dívka je také agresivní a zrzavá. Válečníci raději bojují naboso a předvádějí činy kolosálních rozměrů.
  Angela jde na řadu a se smíchem říká:
  - Odvážně půjdeme do bitvy,
  Za moc Sovětů!
  A holými prsty hází vražedný citron.
  Bitvy pokračují a nyní končí nápor Japonců ....
  Už je konec třiačtyřicátého července. Nacisté se přiblížili k samotné deltě Volhy a rozpoutaly se na ní boje.
  Elizabeth a její posádka zoufale bojují. Na frontu také začaly přijíždět první tanky Tiger-2. Jsou podobné "Panther" a "Lion", ale něco mezi tím. Také s úhly racionálního sklonu pancíře a dlouhohlavňovým kanónem ráže 88 mm 71 EL. Váží šedesát osm tun a blíží se tanku "Lion", pokud jde o pancéřování, ale o něco menší velikost.
  Velké tanky, nic neřekneš.
  Alžběta a dívky loví Němce. Prolomí T-4 a kvílí:
  - Sláva myšlenkám jasných let,
  Výkřik průkopníků buďte vždy připraveni!
  Řekněme, že bojovníci jsou prvotřídní. A nejen slavně bojují, ale i zpívají;
  Unie je nezničitelná, národy svobodných,
  Nebyla to hrubá síla a strach, co se shromáždilo...
  A dobrá vůle osvícených lidí,
  A přátelství, světlo, rozum a odvaha ve snech!
  
  Sláva naší svobodné vlasti,
  Síla tvoření je navždy oporou!
  Zákonná síla, vůle lidu,
  Koneckonců, pro jednotu - jednoduchý člověk!
  
  Přes bouře pro nás svítilo slunce pokroku,
  Přes bouře a bouře jsme se hnali vpřed...
  Posouváme hory, jako bez váhy,
  Celý svět, zářící směrem ke komunismu, přichází!
  
  Sláva naší svobodné vlasti,
  Síla tvoření je navždy oporou!
  Zákonná síla, vůle lidu,
  Koneckonců, pro jednotu - jednoduchý člověk!
  
  Národy planety jsou sjednoceny jako bratři,
  Buddhističtí, muslimští přátelé navždy!
  Ať sláva rozumu, velké jméno,
  Všechny národy světa jsou rodina!
  
  Sláva naší svobodné vlasti,
  Síla tvoření je navždy oporou!
  Zákonná síla, vůle lidu,
  Koneckonců, pro jednotu - jednoduchý člověk!
  Dívky dobře zpívají a ještě lépe bojují a předvádějí takové výkony. Přestože dějiny píší vítězové a neví se, zda se na ně bude vzpomínat, pokud válka prohraje?
  Alenka se svými bateriemi a týmem dívek se snaží zadržet nepřátele v deltě Volhy. A ta ukazuje, čeho jsou krásky v zásadě schopny.
  A umí toho opravdu hodně.
  Anyuta střílí bosýma nohama a řve:
  - Sláva dobám komunismu!
  A tak to vzala celá baterie a zpívala unisono, plnými hlasy;
  Bojujeme za lepší osud
  Usnadnit lidem život...
  A rozdrtit tu zatracenou hordu
  Aby bylo méně zlých protivníků!
  
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Pro slávu naší matky Ruska...
  Obyvatelé Ruska věří v neporazitelnost,
  A udělejte všechny na Zemi krásnějšími!
  
  Je nám dáno bojovat za vlast,
  Ochrana velikosti vlasti ...
  A někdy je život jen film
  I když by to mělo být odrazem ráje!
  
  Všichni lidé potřebují dosáhnout snu,
  Rozumně věřit komunismu...
  Aby bylo na Zemi více štěstí,
  A požáry revanšismu nepřišly!
  
  Náš car, velký génius Pugačev,
  Pozvedl rolníky ke svatému boji ...
  Jakékoli podnikání bude na rameni,
  A milujte holku bosého chlapce!
  
  Staneme se ještě silnějšími než ďábel
  Když posuneme obzory vědy...
  Zploštělý pod kopyty padoucha,
  I když krev tryskala z roztržené aorty!
  
  Ano, jsou to naši praví přátelé,
  Můžeme udělat vlast šťastnější...
  Lidé věří, že celá jedna rodina,
  Velké zářivé Rusko!
  
  Dívejte se lidi statečně do obzoru,
  Nedovolte, aby zlé mraky zakryly nebe...
  Dáme nepříteli vítězné skóre,
  A ty budeš, rytíři štěstí v bitvě!
  
  Neznám slovo zbabělec
  My Rusové nejsme vůbec méněcenní...
  Máme Svaroga, Bílého Ježíše,
  A bude si květen navždy užívat!
  
  Dívky a chlapci v kulatém tanci,
  My bosé dívky vstupujeme...
  Koneckonců, všemohoucí Bůh Rod je pro nás,
  Nebuď papoušek bez mozku, chlapče!
  
  A Lenin nás inspiroval k boji,
  Moudrý Stalin tomu požehnal...
  Mocný cherub roztáhne křídla,
  A naše svaly jsou prostě z oceli!
  
  Majestát vlasti bude přítomen
  Že jsme takoví bojovníci s Bohem...
  Zde potvrdíme slávu ocelovým mečem,
  Který štít byl ukován u Svaroga!
  
  Zkrátka buď věrný Pánu,
  Ke slávě nejzářivějšího Ruska...
  Známe jen rytíře orly,
  Za námi je Bílý Bůh Kristus Mesiáš!
  Zde se při přesném zásahu ze zbraně rozsvítí "lev". Ano, nacisté to mají konkrétně na rohy.
  Zatímco bitvy probíhají, pak děti neztrácejí čas.
  Dáša a Vaska se potulují v týlu německých jednotek. Sledují, jak se zařízení pohybuje v kolonách. Motorky se řítí, samohybná děla se plazí. Existují četné jednotky, včetně SS a dalších jednotek.
  Vaska si všiml pohybu "Ferdinanda", silného německého samohybného děla, ničícího tanky.
  Chlapec zašeptal dívce:
  - Vypadá to, že Fritz přesouvá další síly severně od Stalingradu.
  Dáša s úsměvem poznamenala:
  - Naši je stejně semelou!
  Němcev z náklaďáku vztekle křičí na chlapy. Děti vzlétnou a běží, blikající, šedé od prachu, holé, kulaté podpatky. Mohou na ně také postavit frontu.
  Chlapec a dívka vyběhli do křoví a skočili dovnitř. Dáša s nadšením poznamenala:
  - Partyzáni mohou všechno!
  Vaska s tím souhlasila:
  - Samozřejmě... Určitě vyhrajeme!
  Dáša zpívala s nadšením:
  - Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Ti, kteří touží zlomit okovy! Čekání na vítězství, čekání na vítězství! Budeme schopni porazit fašismus!
  Vaska s tím ochotně souhlasil a rozdrtil housenku prsty bosých dětských nohou:
  - Můžeme! Narodili jsme se, abychom uskutečnili pohádku!
  Dáša mrkla a poznamenala:
  - A co? Myslím, že splníme pohádku a z Wehrmachtu se stane prach!
  A děti sborově zpívaly z plných plic;
  Ve jménu naší spravedlivé země,
  Co komunismus dá vesmíru...
  Budeme věrni naší vlasti,
  Vydláždíme cestu k úspěchu, kreativitě!
  
  Putin vládl Rusku jako hrdina
  Ale orel ji nechal v letu...
  Velký Fuhrer samozřejmě hemoroidy,
  Ale Stalin znamená také jméno!
  
  Věřím, že vyhrajeme Třetí říši
  Není divu, že se Putin přestěhoval do Stalina...
  Nad světem je zlatý cherubín,
  A Satan-Adolf je teď šílený!
  
  Němci mají celou Evropu na dosah ruky,
  A Afrika, Asie a státy...
  A Adolf si myslí, že je v pohodě
  Ale Fuhrer bude potrestán!
  
  Pro Hitlera je Rusko jako stodola,
  Chce si vyrobit vlastní...
  Ale bude, věřím, že komunismus je ráj,
  Jahody vyraší, sejí záhony!
  
  Nevěřte tomu, naši lidé nejsou vůbec slabí,
  Ale Krautové toho zajali příliš mnoho...
  A ty víš, že Slovan vůbec není otrok,
  Ve jménu naší matky Ruska!
  
  A Lenin nás inspiroval k hrdinství,
  Ukázal mi, jak dělat věci...
  Protože Bůh je ve skutečnosti jeden,
  Ale v komunismus musíme směle věřit!
  
  Ne, nepodléhej ruskému nepříteli,
  Koneckonců, Bílý Bůh je s námi - Stvořitel vesmíru ...
  pomůžu ti v boji,
  Být v úspěchu života nezměněn!
  
  Jak daleko můžete zabíjet své blízké?
  Bohužel válka nekončí...
  Tak prořídlé v bitvách naší armády,
  Udělejte něco, za co se nebudete stydět!
  Tohle je dobrá píseň mladých válečníků. Zazpívali ji a znovu se pohnuli a holými mozolnatými podpatky shrabovali prach po cestě.
  Děti byly veselé a navenek spokojené se životem. Přestože je hubená, její tváře jsou opálené jako čokoláda a vlasy má naopak světlé. Skvělí kluci.
  Jeden z Němců na motorce je láskyplně volal. A nabídl čokoládu. Hladová Dáša natáhla ruce, ale Vaska ji zatahala za rukáv:
  - Neponižuj se!
  Chytrá dívka nalezena
  - Pojďme raději sjednotit fašisty!
  Vaskovi, který je sám kost a kůže, se tento nápad zalíbil. A také požádal o čokoládu.
  Nacista lámanou ruštinou přikývl a zalapal po dechu:
  - Zpívej chlapče!
  Vaska přikyvovala a zpívala s velkou inspirací;
   Strana sjednotila Rusko dohromady,
  Chrání nekonečná pole...
  Koneckonců, věřte mi, lidé jsou tak silní,
  Sláva sovětské zemi!
  
  Stalin je nejvyšší vyznamenání
  Stalin je let moudrosti...
  Musíte o něj statečně bojovat.
  Všichni lidé následují Stalina!
  
  Jsou nám dána jásavá křídla,
  Máme velkou vůli...
  Stalin je radost z hojnosti,
  Sláva, skvělá země!
  
  Stalin je největší ve vesmíru,
  Stalin zlatokřídlý cherubín,
  Naši lidé s neměnným štěstím,
  Věřte, navždy neporazitelný!
  
  Stalin dal lidem spásu,
  Největší orel na světě...
  Za naši vlast a svobodu,
  Roztáhl svá křídla nad zemí!
  
  Není vyšší než zářivý Stalin,
  Je skvělý jako prostě bílý bůh...
  Boj s pěnou a vítězství,
  Fuhrer bude brzy zahnán do rakve!
  
  Vzdáváme čest naší vlasti,
  Poznejte ji krásnější, abyste ji nenašli...
  Brzy budeme žít v komunismu,
  A nemáme jinou cestu!
  
  Stalin je pýchou celé planety,
  Stalinův bezbřehý komunismus...
  Jeho činy se budou zpívat
  Fašista je úplně zničen!
  
  Stalin přinesl Rusku slávu,
  Stalin ji pozvedl nad hvězdy...
  Zvedl sílu až po okraj,
  Stalin je prostě ideál!
  
  Stalin dobývá vesmír
  Má skvělou hvězdnou flotilu...
  Zkoušky budou pro poučení
  Stalin povede ke komunismu!
  
  Pro Rusko je Stalin sluncem,
  Ve tmě divoce svítí...
  Dívčin hlas je hlasitý
  Na světě není krásnějšího vůdce!
  
  Stalin je ztělesněním Svaroga,
  Stalin vytvořil moc Ruska...
  Najde Roda v srdci -
  Největší Mistr!
  
  Na celé Zemi není krásnější vůdce,
  Stalin je největší z mužů...
  Vytvořme štěstí v našem vesmíru,
  Vzteklý padouch byl zničen!
  
  Moji synové a členové Komsomolu,
  Pro vlast, stůjte spolu ve formaci...
  Koneckonců, vy dívky jste silnější než tygři,
  Milý génius Stalin je s námi!
  
  Úspěchy se nedají počítat,
  Letíme jako šíp...
  Naše zářivé Rusko,
  vlast směřuje ke komunismu!
  Dáša zazpívala s Vaškou a dětem bylo vše tak zvučné a krásné.
  A stále tančili, dupali své opálené děti bez bot a už v březnu dupali sněhem bosýma nohama.
  Němcovi, který rusky moc nerozuměl, se písnička líbila, vytáhl z tašky vepřovou konzervu a podal ji dětem.
  A souhlasně přikývl.
  - Zer Gut!
  Chlapec a dívka se uklonili a pokračovali. Je jim teprve jedenáct let, ale jsou chytří a mají silnou paměť. Sbírejte přesné informace. A jednou světlovlasá Daria i v košíku přinesla Němcům minu. Je to chytrá dívka a dobře zná jejich jazyk. Ani je nenapadlo, že tak hezké dítě s bílými vlasy a modrýma očima může přinést smrt.
  A tohle fungovalo...
  Už jsou zase tady, vychutnávají si německé čokolády a mají veselou náladu...
  Daria s úsměvem poznamenala:
  - Pokud porazíme nacisty, postavím si třípatrový dům z mramoru a s fontánou!
  Vaska se zasmála.
  - Staneš se buržoazní?
  Dívka odpověděla:
  -Ne! Prostě budu mít svůj vlastní komunismus!
  Vaska se smála a znovu zpívala;
  Když buržoazie odešla do mé země,
  Domy byly vypáleny, dívky byly vykáceny...
  Zdálo se, že se počítají nuly,
  Kluci si nechali oholit vlasy na nulu!
  
  Kibalchish vzal pušku ,
  A vstoupil do lidové armády...
  Ale vydal všechny plány Malchish-Bad ,
  Kdo se vzdal sudu kvůli marmeládě!
  
  A tady visím na stojanu, chlapče,
  Mučí mě bičem a jehlami...
  V odpověď se směju do tváře, jsem kat -
  A věřím, že Vlast se stane rájem!
  
  Zvířata mi opékala paty ohněm,
  Dítě bylo silně zbito proudem...
  Ale věřte mi, mouka není nic,
  Aby rudý buržoazie vyhrál!
  
  Lámou kosti, zlý kov se zaryl dovnitř,
  Na stojanu mě popravčí potácejí...
  Ale tomu věřím, zasnil se chlapec
  V květnu běhat po Berlíně!
  
  Věřím, že soudruh Lenin povede
  Zdarma, Varšava, Praha, Londýn!
  Vítězné skóre brzy zveřejníme
  A nad Berlínem hrdě červený prapor!
  
  Nyní dítěti stále hoří paty,
  Podrážka, která je téměř vždy naboso ...
  A bič tvrdě udeřil do zad,
  Pravděpodobně, mami, už jsi šedovlasá!
  
  Ale já se těmto katům nevzdám,
  Nebudu žádat o víru, znát milosrdenství ...
  Nechte kat bičovat strmě z ramene,
  Vím, že Lenin dá, věřte odměně!
  
  Kibalchish se mučením smál ,
  Neprozradil tajemství, umírá hrdě...
  V pekle navždy tak křičí Bad Boy ,
  Démoni mu lijí pryskyřici do krku!
  
  Lenin je s námi, můžeš vidět navždy,
  A v srdci mi hoří plamen...
  Splněný velký sen
  Nad celou planetou bude červený prapor!
  Daria hvízdla a dupla bosou nohou:
  - Chladný! Skládal jsi to sám?
  Vaska přikývla.
  - Ano! Jeho příběh na mě udělal obrovský dojem!
  Daria přikývla a poznamenala:
  - Pamatuješ si, jak mě a tebe policie chytila a proháněla nás bosými zimou ve sněhu a pak nás bičovala a na paty nám dávala tenké větvičky.
  Vaska ochotně potvrdil:
  - Bylo to tak.... Když visíte na stojanu, bolí vás paty a bolí ramena. Ale nebyly proti nám žádné důkazy a...
  Daria s povzdechem poznamenala:
  - Ano, ale policajti chtěli, abychom umrzli. Když mě ale praštili lahví do hlavy, chytil jsem úlomek bosou nohou. A pak to předala do svých rukou. Poté jsem přeřízl lano jak sobě, tak tobě.
  Vaska přikývla.
  - Ano, to bylo... Strašně, ale. Ale znáte to, v mrazu puchýře spálených chodidel nebolí! A když jsme se později dostali ven, vše se na nás hojilo jako na psech!
  Daria ochotně potvrdila:
  - Ano, léčí se nám dobře! Nacpal jsem tak drsné podrážky, že se nebojím chodit po uhlí!
  Vaska se nadýmala a řekla:
  - Já také! Jsme průkopníci, děti komunismu!
  Daria potvrdila:
  A určitě vyhrajeme!
  Chlapec a dívka zpívali:
  Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu
  vidíme budoucnost naší země...
  A rudý prapor, naše vlast,
  Vždy budeme nezištně věrní!
  . KAPITOLA 3
  Začátkem srpna 1943 Němci přesto vyšli a překonali tvrdošíjný odpor sovětských vojsk ke Kaspickému moři. To je pro Fritze skutečně velký úspěch. Která dosáhla největších dividend. Nyní byl Kavkaz odříznut pevninou od hlavního kontinentu.
  Úspěchu dosáhli i Turci, kteří po urputných bojích nakonec obsadili Batumi a dokončili obklíčení Jerevanu. Po důkladném tlaku na sovětské jednotky v Zakavkazsku.
  Pozice SSSR se stala velmi obtížnou. A Stalin nařídil zahájit ofenzivu na severu s cílem prorazit koridor k hladovému, umírajícímu, ale dosud nevzdanému Leningradu.
  Začal útok na Tikhvin. Byly tam vrženy značné síly, ačkoli velitelství nemělo dostatek záloh. Situaci zkomplikoval příchod švédských, údajně dobrovolnických oddílů na frontu, které posílily své pozice.
  Ano, a Němci vážně posílili ...
  Boje se odvíjely od desátého srpna, sovětská vojska za první tři dny bitvy postoupila o deset kilometrů. Zde čtrnáctého srpna poprvé vstoupil do bitvy německý tank Maus. Nepříliš zdařilý vývoj vážící sto osmdesát osm tun. Pravda, auto řídila seriózní posádka, velmi bojovné nacistické dívky.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodite - pět krásek Třetí říše s písmenem "A". A jak bojují na Maus a střílí ze dvou zbraní najednou.
  Vysoce výbušné tříštivé granáty jsou vystřelovány z 75mm děla s krátkou hlavní a těžší z 128mm děla, což demonstruje údernou sílu.
  Agnes pálí holými prsty a vytesanýma nohama. Narazí do sovětského vozidla, doslova utrhne jeho věž a zakřičí:
  - Jsem vesmírná dívka!
  Adala posílá ránu nášlapnou minou a kvílí:
  - A já jsem akrobacie, roztrhám celou posádku!
  A dívka používá i obnažené prsty u nohou. Sovětských třicet čtyři granátů zasáhlo Myš, ale odrazilo se jako hrach. Auto je chráněno celkem dobře. A nemůžete ji zasáhnout tak snadno. Vysílá projektily létající jako tenisové míčky a ani s velkou ráží takové monstrum nezasáhnete.
  A dívka je zastřelena z protiletadlového děla, aniž by se k ní nepřítel přiblížil.
  Agáta také vystřelila holými prsty a zavrčela:
  - Nechte můj meč udeřit, porazíme naše nepřátele!
  Adala agresivně potvrdila, střílí velmi přesně:
  Jsme bojovníci světla a země!
  Angelina sebou mlátila holými prsty, rozbila sovětský tank T-34-76 a křičela:
  - Pro velké výhry!
  Afrodita také zasáhla projektilem, který byl těžký jako hromádka, rozdrtil sovětský T-60 a zapištěl:
  - Svatá válka bude naším vítězstvím!
  Agnes sebou mlátila nahou patou, rozbila přední pancíř nepřítele a vydala:
  - Imperiální vlajka vpřed - sláva padlým hrdinům!
  Tyhle holky jsou dost odporné a vražedné. A ne nadarmo je nemůžete minout. Díky bosým nohám a bikinách střílejí bez úhony. Což znamená, že je nelze tak snadno porazit.
  Příšerná "Myška", zmlácená smrtící zbraní a nedala nikomu šanci.
  Včetně řady KV.
  Ale pokud existují německé dívky, které tak tvrdě a úspěšně bojují, pak budou i dívky sovětské úrovně - hrdinky.
  Zde například Natasha se svými partnery. Mají jen skromné samohybné dělo-85, které právě dorazilo na frontu. A děvčata už na tom mlátí nacisty mocí a hlavně.
  Krásky jsou samozřejmě naboso a v bikinách. A nacisty důkladně rozdrtí, jako bicí kladivo na kusy skla.
  A je velmi nezapomenutelné, když takové dívky předvedou nejvyšší úroveň orlího letu.
  Natasha vystřelí holými prsty a rozbije Pantera, načež zakřičí:
  - Za velkou vlast!
  A ukáže jazyk!
  Zoya také mlátí nepřítele. Udeřit ho velmi tvrdě. Rozbije brnění a blábolí:
  - Pro slávu komunismu!
  Augustina také tvrdě bojuje, a pokud tlačí na nepřítele, dělá to velmi důkladně. Přestávky a řev:
  - Sláva komunistickému světu!
  Dolbanet a Světlana. A také velmi trefně. S holými prsty. Rozdrťte nepřátelské brnění a zakňučte:
  - Pro velikost komunistického světa!
  A ukaž jazyk...
  Zde dívky, cítící inspiraci, zpívaly a skládaly přímo na cestách;
  Krásky útočí naboso
  Takové hezké dívky běhají...
  Pokud je nutné udeřit Fritze pěstí,
  Nebo ho rozsekejte kulometem!
  
  Dívky nepochybují
  Pohřbí mrtvé nacisty...
  A tvrdě ho zbijí od nohou,
  A někde vyjí masožraví vlci!
  
  Rusko je slovo pro vojáky
  Když věříš, že to nebude lepší...
  I když někdy ponuré zarovnání,
  Kde vítězí zlý černý Kain!
  
  Nevěřte, členové Komsomolu nekandidují,
  A pokud utíkají, pak pouze při útoku ...
  A všichni nacisté budou zabiti najednou,
  A Führer zvedne všechno na špalek!
  
  Rusko je moje vlast
  Je zářivá, prostě nádherná...
  Kdo je zbabělec, nestojí ani za rubl,
  A hádat se s válečníkem je nebezpečné!
  
  Ale vězte, že porazíme nacisty,
  Na trůnu nebude vládnout žádné zlo...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  A Bůh Svarog s velikostí v koruně!
  
  Kdo je zbabělec, věř mi, slabý otrok,
  Jeho osud je jediný - snášet urážky...
  Dnes zámečník, zítra mistr,
  A vy sami můžete bít po zádech jiných lidí!
  
  Dívky mají sílu, jen sopka,
  Někdy a mocně boří hory ...
  Válka zuří zlý hurikán,
  A smrt lidské rasy, upřímně řečeno, kosí!
  
  Řeknu vám tedy upřímně, rytíři,
  Jsme silní, když jsme my Rusové jednotní...
  Potřebujete svačinu na vidličku a nůž
  Jsme rytíři v bitvách neporazitelní!
  
  Jaká je naše víra v Pána Krista,
  Ačkoli je Lada také uctíván ...
  Soudruh Stalin je pro nás jako otec,
  A místo komunismu bude ráj!
  
  Ten, kdo byl, když zemřel, vstane,
  A budeme krásnější a moudřejší...
  A ten muž je samozřejmě velmi hrdý,
  I když někdy nese nesmysly!
  
  V lásce je naše vlast jako hvězda,
  Věřte mi, nikdy nevyjde...
  Splněný velký sen
  V celém vesmíru bude mír a štěstí!
  
  Miluji Marii, posvátně uctívám Ladu,
  Svarog je krásný a Perun skvělý ....
  Miluji Ježíše a Stalina
  Svaté tváře ikon jsou mi drahé!
  
  Kdy bude skutečný ráj
  Splní se to, věřte mi, všechny naděje ...
  Dáváš své srdce vlasti,
  Všechno bude v pořádku, silnější než předtím!
  Dívky dobře bojovaly a dobře skládaly. Co s takovými válečníky, žádný Hitler není pro Rusko hrozný.
  Přesto sovětská vojska po deseti dnech urputných bojů přesto prorazila k Tichvinu.
  Boje se rozvinuly o město samotné. Síly jsou samozřejmě velmi nerovnoměrné.
  Němci se zmocnili vzdušné nadvlády a bez přestání bombardují. Situaci zhoršují zahraniční divize, které bojují na straně Wehrmachtu. Hlavně hodně italských dílů.
  Snaží se odtlačit Rudou armádu od Tikhvinu. Ruské jednotky ale tvrdě bojují. Toto je jejich jediná skutečná šance zachránit obležený Leningrad, umírající hlady. Jídlo se tam dá shazovat jen vzduchem, ale Němci mají silné stíhací letouny a je to velmi obtížné.
  A ve druhé polovině srpna nacisté zaútočili na Astrachaň. A v tomto městě sovětské dívky bojovaly s velkým hrdinstvím a odvahou.
  Toto hrdinské město pokrývá prapor bosých dívek.
  Alenka hodí granát bosou nohou, pak vystřelí dávku, kosí nácky a pronese:
  - Je-li žena chlípná jako kočka, pak má její manžel v hlavě myši!
  Anyuta, která střílela na Fritze a také házela granát bosou nohou, cvrlikala:
  - Nejjasnější nápady jsou ponuré ze stínové politiky, když jsou realizovány!
  Alla, která střílela na Fritze, hodila granát a holými prsty vyrazila tank, zabručela:
  - Žena je mazaná jako liška a vládne i lvu, má-li muž mysl kohouta!
  Maria, střílející z pistole a srážející Fritze, zavrčela:
  - Bůh může cokoliv, jen v žádostech předčí ženu, je bezmocný!
  Matryona, střílející na nepřítele a vrhající vražedný dar smrti holými prsty na nohou, poznamenala:
  - Aby ji muž nepohltil jako hroznýš, žena musí mít žihadlo kobry!
  Alenka, pokračující v palbě na nacisty, vtipně poznamenala:
  - Člověk může být ve všem jako Stvořitel, ale napodobování jako opice mu nevypadá dobře!
  Anyuta vystřelil na nepřítele, pak dobře mířeným hodem granátu vyrazil tank a řekl:
  - Člověk může předčít Všemohoucího Boha pouze v namyšlenosti, a to i tehdy, je-li intelektuálně stvořen Pithecantropem!
  Alla, která pokračovala ve velmi přesné střelbě na Fritze, vydala:
  - Žena nechce být kuře, ale její ideální muž je kohout!
  Maria, která střílela na nacisty a přesným hodem bosou nohou zasáhla Panthera, poznamenala:
  - Liščí žena má skutečně vlčí přilnavost k bobřím samcům!
  Marusya, která také udeřila na nacisty dávkou a dala výbušný balíček holým podpatkem, vydala:
  - V politice je to jako v lese, když sežereš dub prase, když zajíc sežere lišku, když osla, tři kůže se slijí!
  Alenka pokračuje ve zběsilé střelbě a zasypává pěchotu rozbitými citrony, vyaknula:
  - Čím jasnější žena, tím více je liška!
  Anyuta také vystřelila na nacisty, pokosila je, holými prsty u nohou hodila granát a zapištěla:
  - Šedým lidem chybí šedá hmota v mozku, světlé osobnosti, šeď v hlavě ve velkém množství!
  Alla, která střílela na nepřítele, dala výbušný balíček holým podpatkem, vtipně vydala:
  - Šedý muž je osamělý jako vlk a jako zajíc nemá pokoj!
  Maria kosící Fritze vtipně poznamenala:
  - Je-li politikem velká liška, pak je lví podíl poskytnut jemu!
  Marusya vystřelila z granátometu a holými prsty u nohou hodila citron a zaskřípala:
  - Liška-politik bere vranému voliči možnost svézt se jako sýr na másle!
  Alenka, která pokračovala ve střelbě ze zbraně a vzdala se výbušnému balíku holou patou, vyhrkla:
  - Na nebi je méně hvězd než výkladů Písma svatého!
  Anyuta, střílející na nacisty, vydal:
  - Kat v červeném hábitu, spravedlivější, politik s výmluvností!
  Alla, pokračující ve střelbě, logicky poznamenala:
  - Kat má nabroušenou sekeru, politik má ostré slovo, první fouká hlavou, druhý kape na mozek!
  Maria, která pokračovala v přesném porážení Fritze a házela další dar smrti holými prsty, poznamenala:
  - Sekání hlav je někdy humánnější než kapání na mozky!
  Matrena, která odřízla nacisty a hodila granát holým podpatkem, vydala:
  - Když si necháte politikům kapat na mozek, budete si z mrzutosti rvát vlasy!
  Alenka, která střílela na německého generála a prolomila ho, řekla výhružně:
  - Projevy politiků jsou jako voda na vymývání mozků!
  Anyuta, která vedla dobře mířenou střelbu na nepřítele a vystřelila citron holými prsty, vydala:
  - Co je největší Bůh v politice, co vytváří bezpráví!
  Alla, která střílela na nacisty a házela výbušný balíček holým podpatkem, vydala:
  - Politik se vždy dívá na voliče jako osel s liščím pohledem k orání!
  Maria, střílející na nepřítele a holými prsty u nohou, házející granátem smrtící síly, vyhrkla:
  - Žena ráda odhaluje své chudé tělo, aby se oblékla bohatěji!
  Marusya vypálila dlouhou dávku, přerušila Fritzovu linii a předla:
  - Bosá žena nazouvá muže rychleji, i když není tak docela bota!
  Alenka, provádějící přesnou palbu na nacisty, poznamenala:
  - S holým ženským podpatkem je snazší roztočit muže na módních kozačkách!
  Anyuta vystřelil z granátometu a vydal:
  - Aby žena dostala módní boty, musí muže pořádně "obout"!
  Alla, která zasáhla nacisty výbuchy ohně a hodila granát na holé prsty, odpověděla:
  - Žena, která nebude vědět, jak včas odhalit nohu, zůstane navždy "obutá"!
  Maria, která střílela na nepřítele a házela výbušný balíček kulatou patou, řekla:
  - Příliš často se muž při pohledu na obnažené ženské nohy vystavuje riziku, že se "obuje" do stavu tuláka!
  Marusya, která řídila přesnou palbu na nepřítele a vzdala se granátu holým kolenem, odpověděla:
  - Abyste nezůstali navždy bosí, musíte umět včas shodit boty!
  Alenka, která dál střílela na nacisty a vyrazila jim dech, vtipně vydala:
  - Holčičí bosá noha je lepší než plachtová bota útočníka!
  Anyuta, pokračující ve střelbě s neuhasitelnou přesností, poznamenal:
  - Nejpevnější brnění neodolá, před jemnou kůží, okouzlující dívčí podrážky!
  Alla, střílející na německé útočníky, vydal:
  - Ženy velmi chytře lezou bosýma nohama do mužské peněženky!
  Maria střílela na nacisty s velkou přesností a praštila je do hlavy, poznamenala:
  - Nejlepivější část ženského těla pro zlaté mince, bosé nohy a odhalená prsa!
  Marusya, pokračující ve střelbě, bez soucitu s nacisty, vydala:
  - Žena si občas potřebuje zout boty, aby před potřebou nepoklekla!
  Alenka, trefně čmárající nacisty a skládající je do hromádek, logicky poznamenala:
  - Je snazší položit muže na kolena bosou nohou!
  Anyuta, střílející na nepřítele, agresivně poznamenal:
  - Naboso včas, nikdy ne naboso!
  Alla, drásající nepřátele a odsekávání protivníků, zabručel:
  - Pro ženu je snazší vylézt na zlatý vrchol bosýma nohama!
  Maria také mlátila nacisty a předla:
  - Jste muž v botách, pokud se vám nelíbí ženské nohy!
  Marusya, která střílela na nacisty a holými prsty házela podomácku vyrobený balíček s výbušninami, ze kterého se Tygr převrátil, zavrčela:
  - Žena se štíhlýma nohama přiměje muže k úctě!
  Alenka mlátila nacisty, kosila je a vydávala:
  - Holé prsty jsou šikovnější než ruce, když žena vytahuje mince z kapsy "obutého" muže!
  Anyuta přerušila Fritze a zapištěla:
  - Nejšikovnější je žena, která tlačí muže pod patou bosou nohou!
  Alla, střílející na protivníky a házející citron holým podpatkem, vydala:
  - Cesta k srdci muže je pro krásku snazší vyšlapat bosýma nohama!
  Maria rozbila německý tank, hodila granát, zapištěla:
  - Bosé nohy dívek, houževnatější při výstupu na Everest mužského srdce!
  Matryona také smrtelně vystřelila a vydala:
  - Když si žena zuje boty, je pro ženu snazší přejít poušť mužské lhostejnosti!
  Alenka rozbila nepřítele ukořistěnou bazukou a zapištěla:
  -Budeš němý jako bota, narazíš do paty i bosa!
  Anyuta se také otočila a zapištěla a vycenila zuby:
  - Holá ženská noha přiměje muže upadnout do bosého dětství!
  Rusovlasá Alla, která pokosila nacisty, zaštěbetala:
  -Nejčastěji obuté boty spadají do bosého dětství!
  Maria uhodila na nacisty a vypískla:
  - Pokud má dívka krásné nohy, pak není v životě tulák!
  Matryona, střílející na nepřítele a odsekávající nacisty jako snopy obilí, vyštěkla:
  - Bosá dívka je lepší než obutá stará žena, mladá kočka, zábavnější než starý lev!
  Alenka, střílející na nacisty a házení smrtících darů smrti, vydala:
  - Nejlepší ze všeho je, že žena dostane ocenění s odhalenými prsy a módními botami s bosýma nohama!
  Anyuta také bil nacisty, kosil je a bosýma nohama házel granáty a pištěl:
  - Před trny mužské lhostejnosti je nejlepším způsobem, jak chránit ženu, holá pata!
  Alla, která střílela na protivníky a odřezávala je automatickými dávkami, poznamenala:
  - Nejodolnější podpatek pro muže od holého ženského chodidla!
  Maria, která zasáhla protivníky a zasáhla z granátometu , vydala:
  - Bosá ženská pata, nejspálenější bota s droby!
  Matryona, která srazila nacisty, pronesla vtipně:
  - Nestihneš včas shodit boty - staneš se bosem!
  Alenka, píšící o nacistech, poznamenala:
  -Jsi-li rozumem kyje, pak se můžeš dobře zahřát, jen sám sebe!
  Anyuta logicky poznamenala, zmlátila nepřítele a bosou nohou hodila balíček s výbušninami:
  - Je dobré mít klub, je špatné být klubem!
  Alla, která mlátila nacisty a dávala granát holým podpatkem, vykřikla:
  - Litinové pěsti vám mohou pomoci přežít, ale dubová hlava povede k smrti!
  Maria celkem logicky poznamenala, kosící nacisty:
  - Když vládce nemá v hlavě krále, vládne v zemi anarchie a marně se prodávají!
  Matryona, která racionálně porazila nacisty, poznamenala:
  - Koruna není pro hlavu, že klobouk!
  Alenka, drtící Fritze, logicky poznamenala:
  - Na dubové hlavě a koruně sedí nejistě!
  Anyuta, střílející velmi přesně na nacisty, vydal:
  - Bez ohledu na to, jak silný je dub, ale materiál na hlavu z něj je nejkřehčí!
  Alla, svižně střílející na nepřítele, logicky vyvodila:
  - Kdo je hlava klubu, ten se palicí na hlavu dostane!
  Maria zkurvená odpůrci, vydala:
  - Politik drží v rukou peněženku a obušek, jen peníze má dřevěné a obušek papírový!
  Marusya logicky poznamenala a hodila citron bosou nohou:
  - Světlá hlava, přinejmenším odkazuje na šedé vlasy!
  Matrona, drtící nacisty, poznamenala:
  - Možná nejsi blondýna, ale je krásné být jasnou duší, dívky mohou porazit ty zlé, aby ostatní mohli žít šťastně!
  Alenka, střílející na nácky, prskla:
  - Silnou obranu z dubů na samotných pařezech nevybudujete!
  Anyuta, střílení, logicky poznamenal:
  - Pokud politik není datel, tak odstraní třísky nejen z pahýlu voličů!
  Alla agresivně prohlásila a srazila Němce:
  - Politik sice není orel, ale voliče považuje za vrány a datly!
  Maria, která porazila nepřátele, poznamenala:
  - Pokud dovolíte politikům, aby z vás odstranili hobliny, tak jste určitě datel!
  Matrena, kosící nacisty, se vyjádřila:
  - Politik s voliči je liška, ale sám se sebou, křeček je křeček!
  Marusya hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Chytrý politik je jako liška v kurníku a hloupý je jako slon v porcelánu!
  Alenka, drtící Fritze, vydala:
  - Rozkaz je v tichosti, politik dělá nepořádek mluvením!
  Anyuta, která rozprášila nacisty granátem, zapískala:
  - Politik hodně mluví, zvlášť když chce zavřít hubu!
  Alla agresivně poznamenala a mlátila nacisty:
  - Hádat se s politikem, že bušení vody v hmoždíři, pokud nezlomíte sval na jazyku, je zisk!
  Maria, která rozdrtila nepřátele a hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Politik je směs lišky a vlka, ale prase hodně!
  Matrena, střílející na nacisty, zavrčela:
  - Čím víc politik je liška, tím víc prase!
  Marusya, kosící Fritz, vydala:
  - V politice je nepřetržitý zvěřinec, vlci, zajíci, slepice, kohout a datli, za krále je vždy zvolena jen liška!
  Alenka drtící nacisty zabručela:
  - Diktátor, který se vydává za lva, je opravdové prase!
  Anyuta agresivně poznamenal a srazil nepřátele výstřely:
  - Politik se vydá za lva, jen když je volič dokonalý osel!
  Alla, která srazila nacisty jako prach z koberců, vydala:
  - Politik si obléká ovčí kůži, ale jen krvelačnost ho spojí s vlkem a solidním beranem s vynalézavostí!
  Maria hodila granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - Je lepší, když je vládcem vlk v rouše beránčím, než beran v přestrojení lva!
  Matryona, střílející na nepřítele, s přesností Robina Hooda, vydala:
  - Politik brečí o míru jako ovce, ale vlčí tesáky chrastí válkou!
  Marusya, střílející na nepřítele, zaječela:
  - Politik, aby dostal hlas voličů, se sype jako slavík, ale drží je za datly!
  Alenka, střílející na nacisty, vydala:
  - Pokud vám projev politika připadá jako slavíčí trylek, nebuďte v tomto případě vránou!
  Anyuta vtipně poznamenal a srazil nacisty:
  - Zpívá-li politik jako slavík, pak vás považuje za vhodnou hru!
  Alla, kácení nacistů, poznamenal:
  - Lov na voliče se od lesních liší tím, že myslivec dělá co největší hluk!
  Maria střílející na nepřítele křičela:
  - Politik, na rozdíl od kapsáře, dělá při krádeži velký hluk a při loupeži bere lichotky!
  Matryona střílející na nepřítele zavrčela:
  - Politik je v jistém smyslu také bůh, ale je lepší v něj nevěřit!
  Maria potvrdila:
  - Politik rád jako volič slibuje Měsíc, jen zapomíná dodat, že kromě písku tam není žádný život!
  Alenka, odsekávající protivníky, zabručela:
  - Běda není z mysli, ale z nedostatku praktické vynalézavosti!
  Anyuta, střílející na nepřítele, zaskřípal:
  - Všechny potíže světa nejsou z peněz, ale z jejich nepřítomnosti ve správné výši!
  Alla, střílející na nepřítele, vydal:
  - Jazyk je dán politikovi, aby skryl své myšlenky, ale ne s jakou výmluvností může politik skrýt svou šedou špínu!
  Maria energicky poznamenala, když vystřelila na Fritze:
  - Půjde-li železo na řetězy, nezbude na meče, bude-li se stříbro v řečech rozlévat, pak nebude z čeho platit mzdy!
  Matryona, střílející na nepřítele, zamumlala:
  - Má politik dar plnit sliby? Drží, ale ne pro nic za nic!
  Marusya, střílející na nacisty, poznamenal:
  - Slon ukládá velkou hromadu sraček a politik-liška ještě větší horu slovního průjmu!
  Alenka vtipně poznamenala, když drtila nacisty:
  - Politik nalévá hojně sladký med řečí, topí voliče ve slovním průjmu!
  Anyuta, střílející na protivníky, vydal:
  - Sladká řeč politika je jako potok medu, jen ty po něm plaveš do koše!
  Alla, střílející na nacisty, poznamenal:
  - Politik může splnit, co slíbí, jen aby volič uvěřil v nemožné!
  Maria, vedoucí velmi přesnou palbu, vydala:
  - Ve volbách je mnoho politiků, ale není koho volit, kdo je pařez, kdo paluba, kdo liška, kdo prase, kdo medvěd - z frustrace je jen zbývá udělat jednu věc - řev!
  Matryona střílela na nacisty a poznamenala:
  - Politik, který často rve hrdlo, by ses měl pořádně kopat za uši!
  Marusya řezala nacisty, řekla:
  - Politik, na rozdíl od slavíka, nikdy nezpívá pro nic za nic a má liščí dar!
  Alyonka cvrlikala a vycenila zuby:
  - Politik se chce stát orlem, ale volič vždy nemá žádná ptačí práva!
  Anyuta zavrčel a střílel na Němce odstřelovačem :
  - Proč jsi na právu ptáka, protože mysl datla!
  Alla zasyčela agresí krajty:
  - Politik má mnoho různých písní, ale všechny s jediným motivem: vyberte si mě!
  Maria, která odřízla nacisty, zabručela:
  - Volič je jako houska, odchází od zajíce, vlka, medvěda, ale politická liška ho stejně sežere!
  Matrena poznamenala a porazila nacisty:
  - Politik bude počítat se sladkými řečmi o intelektu mouchy, o trylku slavíka, o ohleduplnosti datla, ale jeho prasečí esence je viditelná jestřábímu oku!
  Marusya, bojující proti nacistům, dodává s úsměvem:
  - Žena je také dobrá politička a dává alespoň šanci, že splní slib věrnosti a udělá radost!
  Takže dívky hrdinně chrání město a dávají velkou naději.
  . KAPITOLA #4
  Koncem září a začátkem října stále probíhaly bitvy o Astrachaň a nacisté postupovali na jih podél pobřeží Kaspického moře. Nastal neúprosný postup nacistů... Na jihu dobyli nacisté město Ordzhonikidze a pokračovali v útocích na Groznyj.
  V tomto městě také hrdinně bojovaly sovětské války.
  Prapor dívek v čele s Tamarou ukázal zoufalé odhodlání a odvahu.
  Tamara vypálila dávku z kulometu a holými prsty házela granáty a říkala:
  - Sláva naší vlasti SSSR!
  Anna, která přesně střílela na nacisty a navíc házela výbušninu holou patou, vyhrkla:
  - Sláva hrdinství!
  Akulina, střílející na nepřítele, vyhrkla:
  - Za vlast a čest!
  Victoria, střílející na Krauts a vrhající granát holými prsty se smrtící silou, zařvala:
  - Rozdrťme Wehrmacht hrdinstvím!
  Olympiáda je zdravá holka, vystřelila na nepřátele, vyřadila krauty a odpustila:
  - Ve svaté válce bude naše vítězství!
  Tamara, která střílela na nacisty a znovu hodila granát bosou nohou, poznamenala:
  - Voják musí mít sílu dubu, ale ne dubovou hlavu!
  Dívky vystřelily. Kolem masy ruin se z ruin kouří. Následuje výbuch za výbuchem. K nebi stoupá kouř. Všechno kolem je v plamenech.
  Ničení v masivním měřítku.
  Krásná, bosá blondýnka Anna, když hází granátem a trhá nacisty, blábolí takhle:
  - V každém dubu je prohlubeň, v každé dubové hlavě je díra, ze které vytékají mozky!
  Akulina, která střílela na nepřítele a hodila granát svou půvabnou, opálenou, bosou nohou, zapištěla:
  - Pokud jsi chytrý jako dub, pak se ohneš jako osika!
  Victoria, tato rusovlasá dívka, také s holýma, opálenýma, vytesanýma nohama, zaštěbetala:
  - Pokud nemáte liščí vychytralost, slezou z vás tři kůže!
  Olimpiada, zdravá, vysoká, velká, svalnatá blondýna, otočila, hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Jestli jsi hloupý jako dub, utrhnou tě jako lepkavý!
  Kolem nich prolezl chlapec. Blýskl se černými podpatky a hodil po nacistech balíček s výbušninou. Pak zavrčel:
  - Mladý voják, lepší než zchátralý generál!
  Tamara se znovu otočila. Holou nohou hodila smrtící silou granát a vykřikla:
  - Za každý svůj nový oblek stáhne politik z voličů tři kůže!
  Akulina, střílející na nepřátele a agresivně se šklebíc, zavrčela:
  - Budeš chytrý jako dub, utrhnou ti ho jako lepkaví a zajíci!
  Anna, která střílela na nepřítele a házela granáty bosou nohou podkopávající tanky, cvrlikala:
  - Mazaná liška stáhne ze lva i tři kůže, je-li to beran s rozumem!
  Victoria, střílející na nacisty a zvracející vražedný dárek holým podpatkem, vydala:
  - Jestli se nechceš stát liškou, budeš kňučet jako hladový pes!
  Olympiáda pokosila Fritz. Potom bosou nohou hodila granát a zaštěbetala:
  - Politik je liška, pak vykuchá voliče-slepice na denním světle!
  Hukot kanonády sílí. Impozantní " Sturmtigři " jdou do bitvy . Střílí raketové bomby. A ničí celé budovy, drtí domy najednou. A na obloze krouží stormtroopeři. Odpalují rakety na sovětské pozice. Shazují bomby. Panther-2 je již viditelný, stroj pokročilejší než Panther, s výkonným 88mm kanónem.
  Německý vůz má užší a menší věž, stejně jako prohnutý trup. Taková potvora, když mlátí, tak mlátí. A hlavně ne moc těžký, se silnějším motorem o výkonu 900 koní.
  Tamara hodila granát na Panthera-2 bosou nohou a zavrčela:
  - Budeš hloupý jako pařez, utrhnou ti to jako lepkavé, nejen mazané lišky, ale i zbabělí zajíci!
  Anna, která střílela na nacisty a kosila protivníky a házela citrony bosýma nohama, vyvodila:
  - I orel, mazaná liška, může odhalit mokré kuře!
  Akulina odřízla nepřátele a prorazila je přesnými výstřely a vydala:
  - Z muže snícího o roli lva se často stává osel oraný liškou!
  Victoria, která sekala protivníky v dávkách a házela něco smrtícího bosýma nohama, vykřikla:
  - Člověk má lví ambice, oslí tvrdohlavost, nemotornost medvěda, ladnost slona, ale jeho liška ho vždy dokáže nalákat!
  Olympiáda přinesla obrat k nepříteli. Posekala to jako sekačka na trávu a zavrčela:
  - Liška červené barvy, politik krvavého obleku!
  Intenzita bitvy stále rostla. Město bylo vymláceno nacisty z plynových děl, která měla moc nad Kaťušou. A vzdorovat nacistům bylo velmi těžké. Ale prapor bosých polonahých dívek bojoval s kolosálním nadšením. A dívky málem neumřely, muži dostali víc.
  Tamara, která střílela na nacisty a házela granáty holými prsty u nohou, vyjekla:
  - Žena poráží silné muže, hraje na jejich slabosti, politik přesvědčuje slabé voliče, evidentně to přehání!
  Anna, odřízla nepřátele, posekala je kulkami a zároveň vydala výbušný balíček s holým podpatkem, vydala:
  - Žena je nejmazanější politička, nemusí se učit na lišku, ale musí se umět obout a zůstat bosa!
  Akulina, odsekávající protivníky přesnými dávkami a pomocí holých prstů na nohou štěkala:
  - Žena také miluje mládí, ale zelená dolaru je jí milejší než zelená doba patrona!
  Victoria, ta rusovlasá mrcha, smrtelně vybuchla, vyrazila šňůru a zapištěla:
  - Zeleň dívčího mládí přitahuje zelené bankovky mužů, kteří ztloustli z babek!
  Olympias, střílející na nepřátele a házející další dárek bosou nohou, vyjekla:
  - Nehoňte se za zeleným dolarem, potíže mají také zelené oči a skořápka je křupavá!
  Bitva je stále zuřivější. Smrtící projektily se řítí. Praskli a rozdrtili sovětské pozice a převrátili děla baterií. A nová letadla spěchají a útočné zbraně duní. K nebi stoupají oblaka prachu.
  Tamara, která nemilosrdně střílela na nacisty, vzala a vydala perlu, před kterou bosou nohou hodila granát:
  - Věřte v Boha, neklesejte na úroveň zvířete: člověk není podřízená ovce, ani páchnoucí koza!
  Anna, bojující s nepřítelem a házející dary smrti bosýma nohama, poznamenala:
  - Vydělávat na víře lidí je totéž jako lít hnůj na zlato, vyklíčí nedůvěra!
  Akulina, která zničila Pantera, agresivně zaútočila :
  - Věřte v neděli, nedostaňte se do sedmi pátků v týdnu!
  Victoria, která velmi přesně střílela na nacisty a agresivně je kosila, poznamenala:
  - Víra ve věčný pekelný plamen vaří mléko pověry, z něhož se odstraňuje pěna, darebáci z náboženství!
  Olympias, ženská hrdinka, kácení nacistů a házení granátů kolosální ničivé síly bosýma nohama, poznamenala:
  - Pouze pařezy a duby věří v pekelný oheň věčného plamene, který se nechá loupat jako lepkavý!
  Tamara vystřelila z ukořistěné bazuky, blýskla holými podpatky a zaštěbetala:
  - Jak září plamen věčného pekelného ohně? Třpyt zlatých mincí v kapsách náboženských podvodníků!
  Anna, střílející na nepřítele a kácení nacistů s kolosální přesností, vydala:
  - Darebáci používají Boha, aby si naplnili kapsy, a jsou klamáni nejen prázdnou hlavou!
  Akulina vypálila dávku na nepřítele. Holými prsty u nohou hodila granát a zapištěla:
  - Náboženští darebáci strhávají z ovcí tři kůže, lámou kozí rohy, drahý je jim jen zisk a víra je pro hackery!
  Victoria hodila holou patou pilinovou bombu, vyhodila do vzduchu nepřítele a zapištěla:
  - Poctivý kněz je jako vegetariánský vlk, jen víra je vždy čestná a její použití je sobecké!
  Olympias sestřelil nepřítele z kulometu. Nepřítele pokosila a holou patou dala hromadu granátů, které převrátily tank Lev. Pak vykřikla:
  - Jakékoli náboženství je pohádka, pouze zisky z této fantazie jsou skutečně pohádkové!
  Takhle statečně bojují dívky ve městě Groznyj. A ukazují se z nejvyššího hlediska udatnosti.
  A další dívky brání Astrachaň se vší odvahou. A také předvádějí nejvyšší akrobacii a statečnost.
  Dívka velmi dobře bojuje.
  Alenka hodila bosou nohou granát, roztrhala nacisty a zavrčela a vycenila zuby:
  - Kdo dovolí lidem věšet si nudle na uši, bude mít vždy hlad!
  Anyuta, který tímto pokosil fašisty, souhlasil:
  - Nebudeš mít plný nudlí na uších!
  Alla vypálila dávku na nacisty, hodila smrtící granát bosou nohou a křičela:
  - Nudle na uších je jídlo na poslední chvíli vyvolávající nevolnost!
  Maria vtipně poznamenala, vycenila zuby a holými prsty u nohou hodila balíček s výbušninou:
  - Jestli je to Bůh, nikdo neví, ale neustále křižují člověka, jako by byl podobou Krista!
  Marusya, kurva Fritze, to vzala a vyjekla a agresivně se usmála:
  - Člověk se snaží ovládnout Boží moc, ale zatím dostává pouze ukřižování ne podle Boha!
  Matryona se otočila, pokosila nacisty a zradila a agresivně mrkla na své přátele:
  - Srdce člověka touží po dobru, jeho mysl po zisku a jeho žaludek po obžerství a nakonec vtáhne nohy do jámy!
  A v Astrachanu zuří divoké bitvy. Město na Volze je klíčovým bodem sovětské obrany. A tady takové bitvy zběsile vaří. Jako rychlovarná konvice bublá.
  A řítí se těžká, smrtící letadla. Yu-288 je velmi výkonný stroj. A shazuje bomby s kolosální houževnatostí.
  Alenka ječí, dává obrat na nacisty a hází granát bosou nohou:
  - Pokud má člověk inteligenci gorily, bude orat jako kůň a jíst jako pes!
  Anyuta zahájila vražedný dar smrti bosou nohou, rozbila nacisty a křičela:
  - Muž si nechá nasadit obojek, ale aby mohl orat, musí být zbit donucovacím bičem!
  Alla vrhla nahou patou citron a zabručela:
  - Politik má velkou kapsu, ale je to jen bezvýznamný kapsář!
  Maria střílející na protivníky zasyčela:
  - Politik, který slibuje voličům měsíc z nebe, když se dostal k moci, opouští měsíční krajinu a kňučí hladem na hvězdu!
  Matryona s ohlušujícím smíchem poznamenala:
  - Ďábel v každé politice vybízí, aby zaujal místo všemohoucího Boha, jen politik má velmi malý talent!
  Marusya, která střílela na nepřátele a sebevědomě je kosila, poznamenala:
  - Člověk se snaží stát se všemocným, ale jeho mravní pokrok to nezlepšuje!
  Dívky jsou zřejmě na nejvyšší míru vtipné.
  A válka jde po rýhovaných kolejích. Proudové letouny se testují ve Třetí říši. A to je také dost závažný argument ve sporu se SSSR.
  Hitlera to samozřejmě moc nepotěší. Válka se vleče a Rusko tvrdošíjně vzdoruje, i když také ustupuje. Bitvy jsou vroucí, jako by byly v ústech sopky.
  Konec října. Kalmykia je zcela zajata a nacisté postupují přes Dagestán.
  Úspěchy nacistů sice skromné, ale stálé. Černomořská flotila je na pokraji zničení.
  Zde je celý tým na torpédoborci složený z dívek. Přinejmenším pěkná posádka. Dívka je ve vestách a běhá bosa a míhají se kulatými podpatky.
  Alice, velitelka torpédoborce, sebevědomě zavelí k útoku na fašistický křižník. Vypustí torpédo a poznamená:
  - Ve válce, jako v dobrém divadle, je další akce nevyzpytatelná, slzy určitě budou ronit!
  Andriana je její partnerka, která velí celé skupině dívek. Běhali mihotavě nazí s kulatými podpatky a pištěli. Nastavili důlní zařízení.
  Andriana zakřičela:
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Veronica, která vystřelila na nacisty z děla, předla:
  - Ve válce, jako ve filmu: akce uchvacuje, nikdy nenudí, ale bohužel opravdu zabíjí!
  Ničitel s bosými, opálenými, štíhlými, velmi krásnými dívkami skáče ze strany na stranu. Je hozený jako pírko.
  Alice dupala tesaným bosýma nohama a vyjekla:
  - Pokud nejsi bezstarostný, země bude ve válce odpočívat v míru!
  Andriana, střílející přesně z děla, poznamenal:
  - Dívka, která umí bojovat, je rytířka!
  Alice opravila, střílela:
  -Ne, je to hrdina!
  A bojovníci vybuchli smíchy. A ukázali své jazyky. A nohy krásek jsou tak půvabné a na palubě zanechávají stopy krve. Mocné dívky.
  A nazí mají podpatky tak kulaté a půvabné.
  Alice si vzpomněla, jak se dostala do zajetí, a nacisté ji hladili po chodidlech tenkým rozžhaveným bičíkem. Tady jsi téměř nahý visící na stojanu. Vaše bosé nohy jsou zastrčené v pažbě. A lechtají vás rozžhavenými tyčemi. Zde a na šarlatové bradavce je vypáleno červené železo.
  Alice byla mučena a mučena několik dní. Dívce se ale podařilo uprchnout.
  Strážnému důstojníkovi řekla, že zná místo na moři, kam hodili kontejner zlata, který byl evakuován ze Sevastopolu. Fašista tomu propadl.
  No, Alice si navzdory všemu mučení zachovala odvahu. Odpoutali ji a se svázanýma rukama naložili do člunu. A s bosýma nohama, lehce popáleným na stojanu, dokázala sebrat pistoli a zastřelit dva fašisty. Pak rozvázala provazy a plavala pryč. Chytře to zkontrolovala. A získal respekt dívek.
  Ze speciálního oddělení se k ní snažili přilnout , ale Alice vyhrožovala zvláštním důstojníkům , že zařídí nehodu a také ji pověsí na fenu. Dostali strach.
  Alice je velmi bojovná dívka...
  Dokonce vtipně vydedukovala:
  - Kat miluje sekeru ze zbraně, ale v bitvě má neohrabanou dovednost!
  Andriana s tím souhlasila a poplácala své vytesané nohy:
  - Ze sekery se stále dá vařit polévka, ale co se píše hrdinským perem, nelze katovou sekerou sťat!
  Yuliana je velmi krásná dívka. Na hrudi má jen tenkou pruhovanou pruhovanou látku a kalhotky. Ale je tak úžasná a krásná. Nohy všech dívek na torpédoborci jsou holé a velmi svůdné.
  Když jsou Němci zajati, jsou nuceni líbat dívky na holých podpatcích. A vězni to poslušně dělají. A olizují dívkám paty a líbají se s velkým potěšením.
  Juliana zpívala:
  -Nejsme zlí lupiči,
  Nechceme zabít...
  Ale holé paty bolí,
  Chci všechny praštit do obličeje!
  Dívky si samozřejmě mohou vychutnat jakýkoli úspěch.
  Andriana dupla na holé paty a vydala:
  - Oh, nové hranice, nerozesměj mě!
  Alice souhlasila:
  - Neomezené příležitosti pro ty, kteří si neurčují hranice!
  Veronika se plácla do bosých nohou, cinkala holými patami a s vyceněním zubů poznamenala:
  - Nejsilnější osoba nebude tahat nesnesitelné ambice!
  Andriana vtipně poznamenala, vycenila zuby a vystřelila z děla:
  - Člověk je daleko od Boha, protože ve svém napodobování přírody nezašel daleko od makaka!
  Veronica, která přesnými střelami drtila proudy postupujících nacistů, zabručela:
  - Politik v ambicích je bůh, v metodách své tváře a ve využívání výsledků je vyloženě prase!
  Sovětské dívky dobře bojují. Ale jsou tu samozřejmě německé a také krásky v bikinách a naboso.
  Například Gerda je vzácná bojovnice.
  Se svými parťáky usedla na nejnovější tank "Panther" -2.
  Dívky střílejí po sovětských jednotkách a řvou.
  Jsme zlí vlci, ustupujeme, žádné dobro!
  A mrkají očima...
  Gerda s pomocí holých prstů mlátila do ruských vojáků a pištěla rozkoší:
  - Kdo není v životě vlkem, stahují se z něj tři kůže, kdo v duchu není liška, je vykuchaný jako kuře!
  Charlotte také zasáhla přesným projektilem, prorazila sovětský tank, rozdrtila pancíř a vykřikla:
  -Vlk má pořád hlad, člověk je pořád nespokojený a politik nedokáže říct ani slovo pravdy!
  Christina, která velmi přesně střílela na nepřítele a zasáhla ruské tanky smrtícím projektilem, poznamenala:
  - Liška má cennou kožešinu, ale liščí ujištění od politiků nestojí za nic!
  Magda vzala a namířila na nepřítele pistoli, holými prsty u nohou, mlátila a zabručela:
  - Od kozy je více mléka než od politika, jehož mysl je ovce!
  Gerda, která nadále přesně střílela na sovětská vozidla, poznamenala:
  - Ve volbách jsou politici jako mezi morem a cholerou, ačkoli politici jsou ve své schizofrenii mnohem nakažlivější!
  Charlotte zasáhla čtyřiatřicítku a strhla věž se slovy:
  - Politik má na kořist vlčí nos, ale sám je hotové prase na vykuchání!
  Christina obratně vystřelila projektil holými prsty na nohou a řekla:
  - Politik je ovce, která usiluje o lví trůn, a když dosáhne vrcholu, změní se v lišku, která vykuchá kuřecí voliče!
  Magda agresivně poznamenala a poslala dar smrti do sovětského samohybného děla s holými prsty:
  - Politikům nevěří, ale volí, hudbě nerozumí, ale ochotně poslouchají, nejí nudle, ale ochotně je poslouchají!
  A jejich "Panther" -2 je velmi aktivní. A projektil vysílá velmi přesně.
  Německý stroj velmi sebevědomě drtí všechny sovětské tanky.
  Gerda střílí a zpívá:
  - Raz, dva, tři - poruš radu!
  Charlotte pálí velmi přesně, zasahuje protivníky a píská:
  - Jsme nejsilnější na světě!
  Christina, která střílela pomocí holých prstů a prorazila čtyřiatřicítku, dodala:
  - Všichni nepřátelé namočili do záchodu!
  Magda zaútočila na nepřítele a vyhrkla:
  - Vlast nevěří v slzy!
  Gerda zakřičela:
  - A dáme zlým oligarchům v mozku!
  Charlotte vtipně poznamenala a zasáhla sovětskou houfnici granátem:
  - Zlato jen krásně vypadá, ve skutečnosti tento kov, lidstvo vždy trpělo, stalo se arogantním!
  Christina, střílející na nepřítele, se vtipně vyjádřila:
  - Po odhalení hrudi je pro ženu snazší strhnout z muže tři kůže!
  Magda, střílející do protivníků, původně poznamenala:
  - Holky bosé nohy, dejte muže do galoše!
  Samozřejmě, že dívky na nádrži jsou elegantní. A piloti jsou nejlepší z Fritzů.
  Albina a Alvina jsou nejimpozantnější esa ve vesmíru. Zde již dosáhli počtu pěti set sestřelených letadel. Před nimi je pouze Marseille. Byl vyznamenán Velkým křížem Železného kříže za 500. letoun sovětské flotily. Albina a Alvina ale začaly bojovat mnohem později, a proto brzy předběhnou Marseille.
  Albina a Alvina obdržely za svůj 500. letoun Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  A teď bojují s červenými piloty.
  Albina mačká tlačítka holými prsty, sestřeluje pět sovětských letadel najednou a křičí:
  - Pokud je muž chytrý na boty, pak vždy nosí galoše!
  Alvina, která střílela na ruská letadla a srážela je holými prsty na nohou, poznamenala:
  - Obnažená ženská noha časem uvrhne každou botu do galoše!
  Albina, která vedla velmi dobře mířenou palbu na sovětská vozidla, vtipně odpověděla a vycenila zuby:
  - Muže, který se často dívá na holé, ženské nohy, sedni si do galoše!
  A obě dívky, které srazily několik dalších Jaků, zapištěly:
  - Holá ženská noha, dobře jezdí pod patou a perfektně sedí v galusce!
  Válečníci jsou zde vidět ve velké výšce.
  Ale pokud budou velkolepí němečtí piloti, pak budou také krásné sovětské komsomolky.
  kteří bojují s velkou intenzitou. A také úspěšně sestřelují hordy Třetí říše.
  Anastasia Vedmakova to vzala a nahými prsty na nohou Němce srazila a zakňučela:
  - Muž je připraven se obrátit naruby, aby mohl dívce strhnout boty!
  Akulina Orlová, střílející na nacisty, vtipně poznamenala:
  - Jakoukoli botu můžete obrátit naruby s holým ženským podpatkem!
  Anastasia také udeřila do Fritze a zapištěla:
  - Bosá noha ženy obrátí naruby každého muže, i když je to poslední bota!
  Akulina Orlová, vyrazila Focke -Wulfa a zasyčela a odhalila své krásné zuby;
  - Chcete-li muže obrátit naruby - zujte si boty, chcete-li ho obléci do galoše, odhalte si patu!
  A dívky zpívaly unisono:
  Vesmírem zuří válka,
  rozdrtit a zabít bez důvodu...
  Satan se uvolnil
  A s ním přišla i smrt!
  
  A kdo tok zastaví
  Krvavé a šílené řeky...
  Laserový paprsek vjede do chrámu,
  A blesk zmizel člověče!
  
  A takový chaos
  Zaplavila vesmír...
  Smutný osud lidstva
  Vydržte bolest, utrpení!
  Dívky mohou mít částečně pravdu. Válka není štěstí. Ale zároveň i zábava.
  Dvě německé začínající pilotky Eva a Gertrude bojují na útočných modifikacích Focke -Wulf. Útočí ze vzduchu na pozemní sovětské cíle.
  Eva, vystřelující a vystřelující raketu, poznamenává:
  - Proč je dětství bosé, protože holá ženská noha způsobuje, že muži ztrácejí hlavu, jako by byli chlapci!
  Gertruda vystřelila raketou, sešlápla pedál holým podpatkem a rozbila bunkr sovětské armády a zapištěla:
  - Touha vidět ženu nahou přiměje muže obrátit se naruby!
  Eva znovu zasáhla, zasáhla čtyřiatřicítku, rozbila věže a vtipně poznamenala:
  - Chcete-li svléknout ženu, musíte ji nejprve obout!
  Gertruda mlátila do soupeře holou, kulatou patou své půvabné nohy a poznamenala:
  - Když se obchodní žena ve správný čas svlékne, strhne z muže tři kůže!
  Eva vypálila raketu na sovětské bunkry a vykřikla:
  - Ze ženy, která se včas svlékne, se nestane bos a důkladně obutý muž!
  Gertruda po porážce sovětských jednotek potvrdila:
  - Bosá žena obuje muži botu, oblékne ho do galoše, obrátí ho naruby a udělá z něj posledního bosa!
  Logika dívek je samozřejmě taková, že proti ní nemůžete argumentovat. A dívky bojují naboso a v bikinách.
  A milují krásné mladé muže a vůbec takové, že jsou prostě super.
  A když budou zpívat, pak bude zabito sto mužů!
  Zde jsou dívky, na obou stranách hodné a velmi krásné, takže se ve skutečnosti muži obracejí naruby!
  . KAPITOLA #5
  Město Groznyj, zcela obklíčené nacistickými vojsky, padlo na začátku listopadu 1943. Prapor s dívkami se vytrhl z kotle a stáhl se do Šali.
  Už tam byly hory, nerovný terén a bylo pohodlnější udržet obranu. Německé tanky vážily poměrně hodně, zvláště Maus, a bojovat s nimi v horách bylo docela nepohodlné. Tank T-3 byl již vyřazen z výroby, ale modernizovaná verze T-4 se stále vyráběla. I když morálně zastaralý. Ale stále mohl bojovat proti T-34-76. A dobře bojovat. Jeho dělo bylo ještě výkonnější a mělo vyšší úsťovou rychlost než čtyřiatřicítka.
  Tamara a dívky bojovaly v Šali. Dívky se snažily udržet tuto velmi velkou horskou vesnici - skutečné město.
  Krásky bojovaly velmi odvážně.
  Tamara hodila granát bosou nohou, vypálila dávku a zavrčela:
  - Za vlast SSSR!
  Anna zahájila palbu na nacisty. Lehčí T-4 se pokusil vyšplhat na svah. Dívka hodila granát bosou nohou, vyrazila nacistický stroj a zakňučela:
  - Pro naši matku Vlast!
  Akulina, střílející na Fritze as holým podpatkem podávající smrtící jeden zabalený do fólie, vyaknula:
  - Vlast je vždy svatá!
  Veronika, která střílela na nepřítele a házela citrony holými prsty, vydala:
  - Pro ruské giganty!
  Olympias, tato obří žena, také hodila granát na nacisty holými prsty a zapištěla:
  - Za komunismu!
  Tamara, která vedla dobře mířenou palbu na nacisty a odřezávala je jako hobliny ze stromu, vydala:
  - Čím více dubů v armádě, tím silnější je naše obrana!
  Anna vycenila zuby a střílela na nacisty s kolosální přesností a zuřivostí:
  - Všechny vás zničím.
  Tank "Lion", velké vozidlo s dlouhou hlavní. Zde má nejnovější dělo 105 mm, délka hlavně 100 EL. A ukázalo se, že je to velmi dlouhá zbraň. A tento kmen vyčnívá se smrtící silou.
  Akulina střílí z bazuky na nacisty a ječí:
  - Sláva éře komunismu!
  Victoria také střílí a řve:
  - Sláva hrdinům Ruska!
  Olimpiada potvrzuje střelbou na nacisty a házením granátu holými prsty u nohou:
  - Největší sláva!
  Dívky, nutno podotknout, jsou fenomenální a velmi milé. A jejich chlad je kolosální.
  Tamara střílí na nepřítele a vyceňuje zuby a říká:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  Anna, střílející na nepřítele, říká agresivně a hodí granát holými prsty:
  Nechte naše srdce bít jednotně!
  A mrkne na své partnery.
  Akulina se také otočí, jak bude kosit protivníky a bude řvát:
  - Za moje vítězství přes střechu!
  Akulina Petrovskaya není jednoduchá dívka. Musela toho hodně prožít. Zejména byla přistižena při krádeži a byla zatčena. Prošla i dětskou kolonií-mláďata. No nic, přežila. Bosá procházela závějemi, ale byla jen zdravější a silnější.
  Victoria bojuje s frenetickou zuřivostí. Dal obrat na nepřítele. Fritz spadl na zem. Pak holými prsty u nohou hodila granát. Motocykl se převrátil.
  Dívka zavrčela:
  - Pro mocné hranice!
  Olympias bojuje s velmi divokým pocitem vzteku. Její údery jsou silné a drtivé. Je to opravdu monstrózní dívka. A tak mlátí protivníky. Takže nacisté aktivně vyhlazují. Nedává jim sebemenší šanci.
  Olympias řve z plných plic:
  - Sláva tomuto vesmírnému komunismu!
  Tamara, střílející na nacisty, řve:
  - Sláva Leninovu komunismu!
  Anna střílí do protivníků a prská:
  - Za SSSR!
  Akulina kosí nepřátele, vrčí a ječí:
  - Pro nejvyšší akrobacii!
  Victoria, která střílela na nacisty, vyhrkla:
  - Pro nejfenomenální vítězství!
  Olympias drtící nacistický tank zabručel:
  - Za komunismus SSSR!
  Tamara také střílí. Střílí velmi přesně a pokrývá protivníky přesnými dávkami. Kosí to jako kosa a skřípe:
  - Sláva dobám komunismu!
  Anna, střílející na fašisty a odsekávající je přesnými údery kosy, volá:
  - Velká sláva hrdinům!
  A hází granáty holými prsty. Tady je babička.
  Akulina přerušuje Fritze a agresivně řve:
  - Za komunismu!
  A škubne svalnatým tělem.
  Viktorie poráží i fašisty. A holými prsty na nohou hází vražedné dárky na své protivníky a ječí:
  - Pro velikost světa!
  Olympiáda střílí i do nepřátel. Srazí je jako obušek a zařve:
  - Sláva velkému komunismu!
  A holými prsty u nohou vrhá smrtící silou granát a roztrhá nepřátele na kusy.
  Takto se těch pět chopilo nepřátel a pojďme je pokosit, vyhubit a rozdrtit.
  Němci byli zastaveni a důkladně uvízli. Tady to začalo být těžké a oni se hádali.
  Tady jsou vrhače plynu a jednají agresivně. A zničit sovětské pozice.
  Beats a " Sturmtigr " z dálky, na nepřítele - Rudou armádu.
  Německá děvčata mířící a samohybná děla "Medvěd" a jak s ní zasahují nepřítele. A jsou opravdu a důkladně posraní. A granát vážící jeden a půl centu rozbíjí sovětské zákopy a bunkry.
  Válečnice Frida řve:
  - Za naši největší Třetí říši!
  A mrkne na své partnery. Poté fašistické dívky s bosýma nohama opět vystřelí.
  A mouchy řvoucí a ničivé. A jak to fouká, pak se vytvoří celý trychtýř se zemí vroucí žárem.
  Ano, Němci zcela přebírají sovětská vojska. Na obloze letí jedno z vůbec prvních letadel TA-152. Víceúčelový stroj jako Focke -Wulf, ale pokročilejší, rychlý, ovladatelný s výkonnými zbraněmi a brněním. Lze použít jako stíhací letoun i jako útočný letoun.
  Pro sovětské jednotky by se auto, řekněme, mohlo stát velkým problémem.
  Helga létá s TA-152 a zaútočí na pár sovětských tanků, které se snaží dostat blízko k Shali. Dívka pálí dobře. Rozbije střechu věže první čtyřicítky a zařve:
  - Jsem bojovná kráska!
  A pak zaútočí na druhé auto, které se snaží zrychlit. Řazení rychlostních stupňů ale není tak snadné.
  TA-152 prorazí tuto oběť 37mm kanónem.
  Helga odpověděla a zazpívala:
  - Smyk, smyk se mnou někam, smyk se mnou!
  A mrkla na sebe... Tady se na ni Yak-9 pokouší zaútočit. Německá dívka ho snadno srazí tím, že stiskne spoušť bosou nohou a sebevědomě mrká a říká:
  - Jsem opravdu skvělý!
  Zdá se, že Helga je dívka s velkou sebevědomím. A se svými nepřáteli provádí krvavé experimenty.
  A když se posere, nebude se to nikomu zdát.
  Helga střílí na sovětská vozidla a píská:
  - Proč, je nemožné žít podle své mysli!
  A s holými podpatky jak trefit kormidlo. Tohle je dívka - všem dívkám, děvče.
  A když to řve....
  Albina a Alvina na obloze jsou také velmi aktivní a bojující bojovnice.
  A dívky, ruská letadla, přemýšlejí a ničí, že život je dobrý a že život je dobrý.
  A holými prsty nasměrují letecké zbraně na cíle. Sovětská auta nepřežijí. A dívky je takhle mlátily. Nedávají vám nejmenší šanci.
  Ano, byly tam bojující dívky,
  Ano, říkají, co jiného...
  Odvážně zaútočili na Rusko,
  Doslova Satan!
  Albina je bojovnice v bitevní formaci a řve pro sebe z plných plic:
  - Budu super, změním se ! Super šampion!
  A to s holou patou , stejně jako mlátit do klávesnice a trhat protivníky na malé kousky.
  Alvina, střílející do protivníků, řve z plných plic:
  - A koho najdeme v lese,
  A koho najdeme v lese...
  Nebudeme s tím vtipkovat,
  my to roztrháme!
  Pojďme to roztrhat!
  A s holým podpatkem, jak přidá nepřítele do smrtícího objetí. Tohle je holka - všechny dívky jsou ta nejlepší holka!
  Válečník nejbojovnějšího hacku. A tak militantní a agresivní jako panter.
  A velké německé kočky jsou v útoku. Útok na Astrachaň. A ničit ve velkém množství domy sovětských vojáků.
  A umírají, ale nevzdávají se. Takové boje zuří.
  Gerda je samozřejmě na hrotu útoku a je připravena bojovat. Takže střílí, podobně jako Robin Hood v bikinách. A to všechno je skvělá žena.
  A když tomu chlapovi vloží do úst šarlatovou bradavku.
  Její "Panther"-2 funguje. Mimochodem, trochu jinou úpravu tanku osedlaly dívky s 75mm kanónem 100 EL. Je úderný a má vyšší rychlost střelby. A zásoba granátů je větší než u 88mm děla.
  Gerda střílí holými prsty a kvílí:
  - Raz, dva, tři... Rozbij to napalmem!
  Charlotte po ní také vystřelila a vykřikla:
  - Čtyři, osm, pět - pojďme hrát rychle!
  Kristina mlátila, prorazila sovětský tank a cvrlikala:
  - Odvážně půjdeme do bitvy o moc nacistů ...
  Magda vystřelila bosýma nohama a agresivně cvrlikala:
  - A všechny je zabijeme - všechny komunisty!
  Dívky jednají do extrému a šíleně agresivní. A jejich "Panther" -2 přesnou střelou převrací sovětskou houfnici.
  Dívky se chichotají a zpívají:
  - Sláva našemu světu...
  A Elizabeth na čtyřiatřicítce zase vede divoký útok. A nahou patou stiskne spoušť. A srazí nepřítele a ječí:
  - Ať je tu komunismus!
  Catherine holými prsty u nohou vyšle smrtící projektil, probodne nepřítele a zaskřípe z plných plic:
  - Za velké Rusko!
  Elena střílela na nacisty. Střela zasáhla Pantherovo čelo a odrazila se.
  Dívka štěkla:
  - Komunismus bude s námi!
  Euphrasia také mlátila nepřítele holými prsty na nohou. Probodla T-4 a vykřikla:
  - Sláva komunismu!
  To jsou bojovné dívky. A jak střílejí, tak skořápky lítají moc krásně a sama čtyřiatřicítka je v pohybu. A zkuste se z takového auta dát do pohybu. To je nesmírně obtížné.
  Dívky ale vlezou dovnitř a bojují v bikinách a používají bosé nohy. Bojovníci jsou úžasní a úžasní.
  A pokud se poserou, pak se to nikomu nebude zdát málo. A posílají granáty s divokou zuřivostí.
  Alžběta s pomocí holých prstů, střílela na nepřítele a srážela nepřátele, cvrlikala:
  - Sláva myšlenkám komunismu! Sláva naší vlasti!
  Ekaterina také vystřelila pomocí holých prstů, zasáhla Fritze a zaječela:
  - Za vlast a vítězství až do konce!
  Elena, střílející na protivníky, agresivně odpověděla, odhalila perlové zuby a mrkla se safírovýma očima:
  - Náš vesmírný komunismus je slavný!
  Euphrasia , střílející na nepřítele, zasahující ho s kolosální, fenomenální přesností, vydal:
  - Za vlast a Stalina - na zdraví!
  Dívky jsou evidentně temperamentní a každý může...
  Prosinec 1943 již nastal.
  Alenka a její tým bojují také v Astrachani a stále tam vydrží. Hrdinka bojuje.
  Alenka se otočí, poseká linii nacistů, pak holými prsty u nohou hodí dar smrti a zařve:
  - Člověk je podobný gibonovi, jen bohužel častěji intelektem než potencí!
  Anyuta střílela na nepřítele a odřízla nepřátele, dala výbušný balíček holým podpatkem a zaštěbetala:
  - Ten člověk má oslí tvrdohlavost, ctižádost lva, ale ve skutečnosti je to koza!
  Alla, která přesně střílela na Fritze, zaskřípala:
  - Muž pro ženu je jako plácačka pro krávu, bez toho se neobejdete, ale přiblížit se je hnusné!
  Maria, střílející na nacisty, vtipně odpověděla:
  - Co je běžné mezi mužem a záchodem na dámském pokoji - to, že ženy brečí jen na muže!
  Marusya, odřízla nacisty a házela granáty holými prsty na nohou, vyaknula:
  - Žena je mazaná liška, která dokáže sežrat každého lva jako králík!
  Matryona, která kosila nacisty a holými prsty vyhazovala žoldáky, zamumlala:
  - Žena potřebuje muže jako bičujícího chlapce, on muže nebije, pak nebude život!
  Alyonka, střílející na Fritze, vyjekla:
  - Žena potřebuje muže jako prase rohy, jen kožich darovaný muži je drahý!
  A bosý tým dívek, jak se smát, vyceňovat zuby a házet granáty holými prsty.
  Válečnice uspěchané. Jejich živel k boji, jejich živel k boji!
  Astrachani, jak se zdá, se nehodlají vzdát. Co se týče holek tady, opravdu bojují.
  Vojenské síly Třetí říše jsou kolosální. Nové tankové divize jsou zde tak silné. Výroba tanků se zvyšuje. Neexistují žádné bombové útoky, je možné dodávat pracovní síly z italských, francouzských, belgických a holandských majetků v Africe.
  A také z Afriky těžit ropu, wolfram, mnoho prvků včetně uranu.
  To znamená, že jsou vyraženy nové tanky. Zejména vzhled "Panthera" -2, lépe chráněného a silněji vyzbrojeného, se silnějším motorem, má značný vliv na průběh války.
  Tanků a letadel přibývá. Práce na Yu-488 se již dokončují. První sériový letoun Třetí říše se čtyřmi motory. Velmi výkonný a rychlý. Jeho vrcholem je relativně malá plocha křídla, a proto může bombardér letět rychlostí 700 kilometrů za hodinu. To znamená, že sovětské stíhačky ho rozhodně nedoženou.
  Takže SSSR má nový problém. Síly Rudé armády jsou ve skutečnosti vyčerpány. Školáci jsou umístěni ke strojům. Teenageři od čtrnácti let už bojují, téměř oficiálně. Kluci jsou samozřejmě chytří a vůbec dobří bojovníci. V mladém věku je ještě jednodušší se schovat a vylézt na strom. A vojenské dovednosti se zvládají rychleji. Teenageři bojují stejně jako dospělí, je těžší je zasáhnout. Ano, a psychologicky je těžší střílet na děti.
  Němci mají poměrně dost odstřelovaček a příliš mladé bojovnice jsou pro každou ženu nepohodlné střílet, stydí se...
  Ano, do SSSR se začali ozývat od čtrnácti let. Do zbraně dali i důchodce. V jednotkách bylo stále více žen. Zvláště ochotně přijalo něžné pohlaví v tankových a leteckých jednotkách a v odstřelovačích. Ženy jsou dobré odstřelovače . A protože jsou obvykle menší než muži, je pro ně pohodlnější bojovat v tancích a také letectví. Často v tancích bojovali i teenageři. Je třeba poznamenat, že chlapci a ženy jsou citlivější ke své kůži a jejich letadla a tanky budou zasaženy méně než dospělí muži. Teenageři nejsou v roli snipera špatní. Chlapec může vlézt do užší mezery, převlékat se nebo vylézt na strom. Často armáda začala narážet na bojovníky do čtrnácti let.
  Válka požírá lidské zdroje. A území je stále méně pod kontrolou SSSR. A ještě musí odrazit početnou pěchotu Japonska. Jo a jsou dobré samurajské tanky a hlavně samohybná děla. Objevily se i v sérii se středním tankem, pevností srovnatelné s T-34 a ještě silnějším v čelním pancíři.
  Japonsko je tedy nebezpečné podceňovat. A pro válku s tím jsou potřeba vojáci.
  Stalin je nervózní a čím dál častěji propadá vzteku. 25. prosince 1943 bylo vydáno nařízení, že rodinní příslušníci těch, kteří se vzdali, budou zastřeleni, včetně dětí od dvanácti let, a ti mladší budou posláni do pracovních kolonií.
  Stále častěji byly využívány zátarasové oddíly. A stříleli aktivněji a používali mučení.
  Stalin začínal být prostě nesnesitelný. Berija byl první, kdo se pokusil vyjednat s nacisty separátní mír. Hitler ale mír nechtěl. Chtěl úplně dobýt SSSR. Navíc, zatímco jeho spojenci jsou mimo jeho kontrolu a dosah.
  Proudové letouny byly vyvinuty ve Třetí říši. Především ME-262, ale tato stíhačka potřebovala spolehlivější motory, aby příliš často nepadala.
  Arado , tak projekt Yu-287 vypadaly slibně .
  Nejnovější TA-152 se v praxi dobře ukázal jako víceúčelový stroj a velmi rychlý. Obecně vzato byla německá armáda stále silnější ve vzduchu. Navíc se sovětské Jaky a Laggies s ohledem na nedostatek hliníku ukázaly být těžší a hůře ovladatelné než referenční stroje. Kvalita sovětského letectví tak klesla na kritickou úroveň. ME-309 se svou mohutnou výzbrojí, i s přihlédnutím k problémům s manévrovatelností, si dobře poradil se sovětskými vozidly a vytlačil ME-109. A TA-152 měl nahradit Focke -Wulf.
  Takže Němci jsou víceméně hokejové... Práce na technologii ale probíhaly.
  Například první tank s novým uspořádáním byl slíben jako Lev-2. Umístěním převodovky a motoru do jednoho bloku před tank a posunutím věže dozadu Němci ušetřili na podvozkové šachtě a snížili výšku vozidla. V důsledku toho se "Lion"-2 ukázal být mnohem lehčí, a proto rychlejší.
  S ohledem na obtíže válečné doby se výroba těžkých tanků v SSSR téměř zastavila, v sérii bylo téměř vše sjednoceno podle T-34-76. Takže nacisté v projektu na vytvoření nového hlavního tanku už nehodlali dělat boční pancíř příliš tlustý. A "Lev" se vešel do padesáti pěti tun, s motorem o výkonu 1200 koní. Hmotnost tanku Lev-2 však mohla být dále snížena snížením ráže děla. První jmenovaný se stal zjevně nadbytečným. Čtyřiatřicetky měly navíc nekvalitní pancíř a dokonce jimi už začal pronikat i 37mm zastaralý německý kanón.
  Stalin zjevně šílel ... A házel hromy a blesky ... Ale nemohl nic dělat ...
  Na Silvestra zahájili Němci útok na dosud neobsazenou část Astrachaně, deltu Volhy. Přítomnost mnoha říčních bariér, obtížný terén a blízkost Kaspického moře umožnily Rudé armádě zpřísnit obranu Astrachaně a udržet ji ještě lépe než Stalingrad. Sovětské dívky navíc prokázaly nesrovnatelné hrdinství.
  A na Kavkaze, zejména v zimě, je pohyb přes hory velmi obtížný. Pravda, Němci se pohybovali podél pohodlnějšího pobřeží Kaspického moře. Machačkala se stala hranicí, kde se sovětská vojska shromáždila všechny své síly v pěst a pokusila se zastavit nacisty.
  Ale munice, která byla dodávána pouze po moři, nestačila ...
  Tamara zoufale bojovala se svým bosým praporem dívek.
  Válečnice bojovaly tvrdošíjně a prokázaly nesrovnatelné hrdinství a velkou odvahu.
  A téměř nazí bojovali v zimě a mrazu.
  Tamara hodila granát bosou nohou a vyrazila, pokosila protivníky a zapištěla:
  - Za SSSR!
  Anna také hodila granát holými prsty na nohou a cvrlikala:
  - Za komunismu!
  Akulina dala dobře mířenou dávku, vyrazila nepřátele a zakřičela:
  - Pro velikost Ruska!
  Victoria bušila do nepřítele, začala nepřítele kosit, odřezávala mu vousy jako břitva a zamumlala:
  - SSSR bude stát!
  Olympias, střílející na nepřítele a házející výbušný balíček holými prsty na nohou, vyaknula:
  - Za vlast a vítězství až do konce!
  Takhle dívky bojují. Jednají zoufale a s kolosálním odhodláním.
  Tamara, střelba, poznamenal:
  - Ďábel si je nevezme, a pak si je vezmeme my!
  Boj je zde brutální a zároveň konstruktivní ....
  Anastasia Vedmakova bojuje na obloze ... Její tvář se dokonce zkroutí vzteky a zakřičí:
  - Zdravíme éru komunismu!
  A holými prsty na nohou míří letadlovým kanónem na cíl a sráží nepřátelská letadla, načež zakřičí:
  - Za pracovní úspěchy!
  Akulina Orlová, srážející soupeře, sebevědomě řve a vyceňuje zuby:
  - Za tak velký komunismus, na celé planetě!
  Pilot křičí:
  I děti nás znají!
  A holými prsty namíří letadlo na cíl, rozbije nepřítele a zaprská:
  - Ve jménu éry komunismu!
  Přiznejme si to, dívka je terminátor a hořící plamen. Žádná sopka se s tím nemůže srovnávat.
  Akulina Orlová zpívala:
  - Já už, jaký den, víra v Boha sním, jsem tak líný, nechci se modlit!
  A agresivně mrkal krásky.
  Tady jsou souboje...
  A dívčí letadla jsou zastaralá. A to je jejich solidní mínus. A také těžký a málo manévrovatelný ...
  Jeden z bojujících chlapců byl sestřelen a nestihl vyskočit s padákem. A to je samozřejmě jeho kolosální počin.
  Dívky bojují ve vzduchu a baví se...
  Albina a Alvina bojují na dobrých stíhačkách ME-309 a samozřejmě aktivně sbírají skóre.
  Dívky jsou na svůj úspěch velmi hrdé...
  Albina sestřelila sovětské letadlo pomocí elegantní, bosé nohy a zapištěla:
  - Pro naše orly!
  Alvina najednou pokosila tři ruská auta a zakřičela:
  - Pro naše sokoly!
  Dívky se k věci dostaly famózně ... Ale také rády mučí ruské vojáky.
  Zde byl zajat čtrnáctiletý chlapec-pilot. A smažily se mu krásy dětských kulatých podpatků. A pak začali nahé polévat ledovou vodou.... Poté vařící vodu a znovu ledovou vodu.
  To jsou bojovné krásky...
  Albina zpívala:
  -Pro naše tesáky, drápy, zuby, pěsti!
  Alvina křičela z plných plic:
  - Takže chtějí dobrý boj!
  A dívky dál dělaly zázraky s holými prsty a sestřelovaly sovětská letadla.
  Odpovídali na ně však i ruští piloti. Alice a Angela právě přestoupily na Jak-9. A mláťme Němce a ještě při tom zpívejme;
  Jste ztělesněním udatné země,
  Soudruh Lenin a soudruh Stalin...
  V SSSR jsou si všichni lidé skutečně rovni,
  A pěsti jsou ze železa a oceli!
  
  Pro Lenina se bestie Adolf nebojí,
  Nyní je Vladimír vůdcem soudruh Stalin...
  Trefili jsme Krauts do očí, ne do obočí,
  Všichni nacisté byli roztrháni na kusy najednou!
  
  Rusko je moje vlast
  Skvělá, nekonečná Vlast...
  Všechny národy jsou jedna rodina,
  Brzy budeme žít v komunismu!
  
  Udělejme naši zemi silnější
  Ať Rusko rychle zezelená...
  Udeříme fašistu do čela nebo spíše,
  A věřte, že naše síla se nemění v kámen!
  
  A Ježíš jako vůdce je docela velký,
  On je náš Pán a Bílý Bůh vesmíru...
  A Fuhrer bude bit velmi tvrdě,
  Koneckonců, naše zdatnost se nezměnila!
  
  Ano, pro dobro naší vlasti, svatý,
  Budeme zuřivě bojovat s Fritzem...
  Dívka běží bosá ve sněhu
  Chce ve vzteku bojovat!
  
  Ano, Stalin se nyní stal sovětským vůdcem,
  Takový skvělý, odvážný a šikovný...
  Rusko komunismu, nedotýkejte se nepřítele ,
  I když moc Lucifera je s tebou!
  
  Můžeme dostat Hitlera, věřte mi
  I když je obdařen démonickou silou...
  Jeden Hitler je dravé zvíře,
  I když připustit, že Fritz nejsou blbci!
  
  Zkrátka vstoupíme do berlínských stíhaček,
  Tam s námi bude Lenin alias Stalin...
  Fašisté jako štěňata se snadno trhají,
  A věřte, že naše síly neubývají!
  . KAPITOLA 6
  Přišel nový rok 1944... I přes velmi složitou situaci na frontách se v SSSR pracovalo na vytvoření nové techniky. Velké naděje byly spojeny zejména s tankem IS-2 a jeho silnými zbraněmi. 122mm dělo by se mohlo stát silným argumentem ve válce proti nacistům. Naděje se také vkládaly do T-34-85 s výkonnějším kanónem, velkou věží, ale stejným trupem a podvozkem.
  Horší situace byla s letadly. Jak-3 nemohl být uveden do výroby kvůli nedostatku kvalitního duralu a LAGG-7 kvůli novému motoru nemohl být uveden na trh bez poklesu výroby.
  Stalin se tedy rozhodl, že hlavním sovětským stíhačem byl prozatím Jak-9 a LAGG-5 a útočný letoun IL-2 byl snadno vyrobitelný a houževnatý. A v tancích pozvolný přechod na T-34-85 a IS-2.
  I když tak, aby nedošlo k poklesu výroby...
  A fronta praskala ve švech, Němci dobyli Kavkaz. Machačkala padla a už se blížili k hranicím Ázerbájdžánu!
  Zde Tamara bojovala se svým ženským praporem. Opět dívky v hadrech z tunik a bosé bojovaly s přesilou nepřátel.
  Tamara vypálila linii na nacisty a porazila některé nepřátele. A pak holými prsty u nohou hodila granát smrtící síly a zaštěbetala:
  - Sláva SSSR!
  Anna střílela na nacisty velmi přesně. A holými prsty u nohou házela granáty smrtící síly a trhala protivníky na kusy.
  Pak vykřikla:
  - Sláva komunismu!
  Akulina, střílející na nepřítele, odřízla fašistickou pěchotu. Porazila Fritze, hodila granát bosýma nohama a zapištěla:
  - Pro Rusko, naši velkou matku!
  Victoria, která střílela na nepřítele a házela na něj granáty bosou nohou, poznamenala:
  - Za velkou vlast!
  Olympias, také střílející z kulometu, zaječel:
  - Sláva dobám velkého komunismu!
  Bojovnice jsou úžasné...
  Bojují, jak se pro krásky patří...
  Bojující Tamara si vzpomněla na začátek války. Jak musela uprchnout před německými jednotkami. Pak uslyšela dunivý dopad zbraní. Dívka opustila kanonádu. Její kamarádku Tatianu Němci chytili a odnesli jí nové boty, strhli šperky a náušnice. A odvezli ji bosou do zajetí... Taťána byla dcerou tajemníka krajského výboru a nemusela často chodit bez bot. To je ponížení pýchy, chodit naboso jako obyčejný člověk, a to bolí pro jemné podrážky. Dívka si srazila nohy do krve a sténala na každém kroku.
  Tamara měla také na sobě nové boty, které dostala, a odřela si paty z dlouhé procházky. A sundala si boty, šla bosa. Je to dívka z vesnice, která splnila svou povinnost na Ukrajině. Její nohy v dětství kráčely po horských stržích. A to se rozhodně nedá srovnávat se silnicemi na rovině. Je pravda, že její mozoly už slezly z podrážky a není tak pohodlné chodit. Ale nohy zase rychle ztvrdly. A téměř netrpěla.
  Jenže Taťána brzy srazila nohy natolik, že už nemohla chodit. Němci by ji zastřelili, ale nad tou krásou se slitovali. Posadili mě na káru, ale na oplátku mě nutili zpívat. Taťána měla příjemný hlas a zazpívala jim několik politicky neutrálních písní.
  Co se s ní stalo dál, Tamara nevěděla. Sama se procházela lesem, bosýma nohama ohmatávala hrbolky, hrbolky, větvičky a dokonce ji to potěšilo. To když jdete po ostrých kamenech hor, pak i mozolnatých podrážkách, při delší chůzi je to ostré a bolestivé. A ještě nepříjemnější chodit po trnech. Když se zapíchnou do podrážek, stane se to mnohem bolestivější, dokonce i pro drsné podrážky dívky.
  Tamaru na tažení přemohla únava a hlad. Dívka jedla bobule, a to nestačilo. A Němci rychle postupovali. V ukrajinských lesích se Tamara, zvyklá na život v horách, příliš nevyznala. Ztratil jsem se a skončil vzadu.
  A teď jako štvaná kočka v lese. Poté dívka přistihla Němce na motorce. Zastavili auto s kočárkem, aby nabrali vodu. A Tamara se přikradla ke kulometu a jak z něj seká na nepřítele. A řezat nejistě, ale přesně. A nacisté padají a svíjejí se v agónii. Tamara je dokončí. Posunula jeden holý podpatek k bradě, on upadl. A ta dívka ho dostala.
  Poté kráska nasedla na motorku a sešlápla pedál bosou nohou a stáhla se.
  Pohyb je tedy mnohem zábavnější než chůze a naboso.
  Tamara cestou zpívala:
  - Je to hezké, bratři, je to hezké, je to hezké, bratři žít! S naším atamanem nemusíte truchlit!
  Tak vzniklo bojiště.
  A teď bojuje s nacisty jako komsomolský terminátor. Síly jsou ale nerovnoměrné a prapor dívek je nucen ustoupit. Bitvy tu vře jako voda v gigantické konvici nad sopkou.
  Anna, která střílela a házela granát smrtící silou holými prsty na nohou, poznamenala:
  - Ve válce jsou všechny prostředky dobré, kromě sebevražedných!
  Akulina, střílející na nepřítele, srážející nacisty, poznamenal:
  - Ve všem budeme první!
  A holá pata dívce dala dar zkázy.
  Victoria, která střílela na nacisty a sekala nepřátele automatickými dávkami, vyjekla:
  - S nepřáteli nebude žádné slitování!
  A mrkla na své společníky.
  Olympias hodila nahé, vytesané nohy, těžký svazek granátů a zapištěla:
  - Za velikost nejhumánnějšího soudu na světě a komunismu!
  Válečníci jsou zde opravdu slavní a mají rádi vesmírný věk.
  Bojují s velkou urputností.
  Nacisté ale na Kavkaze stále postupují. V únoru 1944 se Němci a Turci spojili a rozřezali sovětské jednotky na dvě nestejné části.
  Führer požadoval dokončit SSSR. Astrakhan stále vydržel. Nacisté jako vždy v bojových uniformách... První ME-262 bojují ve vzduchu. Nutno podotknout, že nevytvářely senzace. Při vysoké rychlosti není příliš vhodné zasáhnout z 30mm leteckých děl. Ano, toto je třeba brát vážně. ME-262 má také určité problémy kvůli své velké hmotnosti. Zejména s manévrovatelností.
  Úspěšnější byl v použití TA-152, který si piloti zamilovali a stal se z něj dříč. Ve skutečnosti auto a frontový bombardér a stíhací a útočný letoun. Objevily se dokonce myšlenky na úplné převedení německého letectví na tento letoun. Mezi jeho výhody je třeba poznamenat schopnost přežití a rychlost a výkonné zbraně, vhodné jak pro útočné letadlo, tak pro stíhačku.
  Stále aktivněji je také využíván ME-309, který se modernizuje. Stále je v provozu ME-109, který není odstraňován z důvodu nesnížení výroby. Objevila se dokonce nová modifikace ME-109 "K" se silnějším motorem, vyzbrojeným pěti vzduchovými děly najednou. Takový stroj tak snadno neporazíte.
  ME-309 také dostal výkonnější motor a zametená křídla. Velmi nebezpečné auto. Sovětští piloti stále létají na starých letadlech a jejich kvalita už jen klesá. Zatím na tom ale Yak-9 není tak špatně, je docela dobře ovladatelný a nepotřebuje přehnanou rychlost.
  Německé jednotky jsou silné... O tanku T-34-85 se vedly spory. Má cenu udělat pancíř věže silnější? Koneckonců, v tomto případě se hmotnost zvýší. A nutno podotknout, že kvalita sovětských obrněnců klesla. Legujících prvků je nedostatek a kvalita svařování nebo odlévání klesla na kritickou úroveň.
  Ale dívky bojují jako hrdinky...
  Pak je Alžbětin tank rozbitý a dívky odcházejí. Bosí a v bikinách běhají sněhem a zanechávají půvabné stopy.
  Catherine poznamenala zlým pohledem:
  - Jsme úplně uškrceni!
  Elena s hněvem poznamenala:
  Ale stejně vyhrajeme!
  Elizabeth vystřelila z pistole, zasáhla německého motocyklistu a zamumlala:
  - Trefil jsem Němce! Jak se ode mě dostane!
  Euphrasia energicky poznamenala:
  - Tam končí svůj život a neutečou zpět!
  Catherine byla agresivní dívka a zpívala:
  - V naší zuřivosti zpíváme hymny impéria!
  Dívky běží samy za sebe a jejich obnažené kulaté podpatky se mihnou.
  Když chlapec viděl dívky, vyděšeně se jich zeptal:
  - A odkud jsi přišel bosý?
  Elizabeth odpověděla:
  - Pojďme provést taktický manévr!
  Chlapec zaštěbetal:
  - Raz, dva - smutek není problém,
  Nikdy byste neměli ustupovat!
  Udržujte svůj nos a ocas výše pomocí trubky,
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  Catherine cvrlikala a vycenila zuby:
  - Vězte, že skutečný přítel je vždy s vámi!
  Elena křičela:
  - Neboj se! Vrátíme se....
  A všechny čtyři dívky sborově křičely;
  Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec fašismu...
  A slunce bude svítit -
  Cesta osvětlující komunismus!
  Válečníci jsou připraveni roztrhat každého Němce... A naboso ve sněhu jsou tak sexy a krásné. Jak krásné jsou tyto dívky, jako kvetoucí a neuvadající růže.
  Hitler si nedělá legraci a kolem naší vlasti se točí mraky. Zaboří zuby do samotného srdce a pije její krev!
  A dívky za sebou zanechávají velmi krásné stopy. Němci sledují tyto stopy, buší na kolena a chtivě zírají. To jsou divocí bojovníci. A Němci líbají stopy dívek.
  A Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová bojují na obloze. Dvě úžasné dívky.
  Anastasia, která sestřelila nacisty a otočila své letadlo pomocí holých prstů na nohou, zpívala:
  Budeme bojovat za světlejší zítřky!
  Akulina, která nacistům odsekávala ocasy nahými prsty u nohou, zaštěbetala:
  - Pojďme se líbat!
  A dívky opět mlátí Němce bez jakéhokoli soucitu a obřadu. Takhle jsou chytří.
  Anastasia znovu otočila svůj Jak-9 a s pískáním vyaknula:
  - To je jméno komunismu!
  Akulina s tím souhlasila:
  Věřím, že se celý svět probudí...
  Anastasia, která srazila Němce, zabručela:
  - Vlast je naše slunce!
  A takové jsou tady bojovné dívky, nejvyšší sovětská třída.
  A Němci to chápou, velmi těžce. A vojenské operace se rozvíjejí...
  V březnu začali nacisté zaútočit na Baku. Dochází k útoku na velké město plné ropy. Bitvy jsou urputné.
  Němci ostřelují Baku pomocí těžkého dělostřelectva.
  A bombardováni stormtroopery. Bomby však shazují také první, nejnovější Yu-488, které se vyznačují kolosální silou. Tyhle stroje jsou prostě bestie.
  Na jedné z nich Gertruda, Eva a Frida. Krásné dívky s vynikajícím výhledem shazují bomby na sovětské pozice. A zabíjejí vojáky Rudé armády a civilisty.
  Baku hoří... Ve sloupech stoupá kouř. Ropné vrty hoří, všechno hoří.
  Gertruda říká s úsměvem:
  - Bůh miluje Německo!
  Eva, tisknouc nahou patu na páku a shazující bomby, souhlasí:
  - Samozřejmě! My jsme ta vyvolená rasa!
  Frida zpívala agresivně:
  - Naši lidé jsou vyvolení nebes!
  A mrkla na své společníky. To jsou ty dívky tady a bojující, jen ztělesnění agresivity. A bojovou sílu.
  Gertruda vystřelila ze vzduchových zbraní a zaštěbetala:
  - Pro velikost naší vlasti!
  Eva, která střílela na soupeře, potvrdila:
  - Pro kolosální velikost!
  Je vidět, že dívky rychle zvládly letadla. To jsou bojující přítelkyně.
  A nemůžete je vyhrát jen v kartách. A mlátí nepřátele divokým šílenstvím.
  Frida poznamenala:
  - Jsem žena velkých snů a krásy!
  Poté znovu střílela z leteckých děl a sestřelovala sovětské stíhačky, které se pokoušely zaútočit na německé monstrum.
  Ano, proti nacistům existuje pocit, že nemohou odolat.
  Baku je pod útokem.
  Tamara a její prapor bojují o toto město. Dívky zoufale bojují a prokazují hrdinství, které nemá obdoby.
  Tamara se otočila, hodila granát holými prsty na nohou, rozprášila Němce a jejich žoldáky, zakňučela:
  - Za moji bezmeznou vlast!
  A mrkla na své společníky. Je to bojovnice nejvyšší úrovně, která nemá obdoby.
  I když samozřejmě ostatní dívky nejsou špatné. Řekněme, že bojují velmi dobře.
  Anna například vzala, položila nacisty, jakoby ranou srpu.
  A zaštěbetala:
  - Za SSSR!
  A nahým podpatkem dala vražedný dárek smrti.
  Akulina, střílející na nepřítele, zapískala:
  - Pro mou vlast!
  A s holými prsty, jak spustit anihilační prezentace, které vyhladí všechny v řadě.
  Victoria bojuje s nepřáteli, jedná zoufale a rozhodně. Knokautuje protivníky v dávkách. Potom holými prsty u nohou vrhá granáty se smrtící silou. A ječí:
  - Za myšlenky komunismu!
  Olympiáda také bojuje. A tato hrdinská dívka hodí celou krabici výbušnin holýma svalnatýma nohama. A tank "Lev" se převalí.
  Válečník volá:
  - Ale pasaran !
  Bojující dívky a velmi krásné. Nikdy se nevzdávej a nikdy se nevzdávej. Mají sílu terminátorů.
  A síly jsou velmi nerovné... Baku je zachváceno požáry. Sovětští vojáci nemají dostatek munice. A to je hlavní problém.
  Mnozí se v zoufalství vzdávají.
  Gerda a její tým nutí mužské otroky, aby jim líbali holé podrážky. Ti to poslušně dělají a olizují si paty.
  Poté dívky znovu vlezou do Panthera-2 a střílí. Vyřazování sovětských zbraní...
  Téměř celý Kavkaz byl již zachycen. Jerevan se ale stále drží. Hrdinně bojuje město Poti - poslední přístav, ve kterém se ještě drží zbytky Černomořské flotily.
  A tam bojují dívky různých národností. A oddíl bosých Gulnazi bojuje . Krásná Gruzínka a má tým pro dívku.
  Gulnazi hází bosou nohou balíček s výbušninami, trhá nácky a piště:
  - Sláva velikosti světového komunismu!
  Tamila, její partnerka, také hází smrtící granát bosou nohou, trhá Turky a ječí:
  - Za vlast!
  Máša je dívka z Ruska, otáčí se a hází výbušnou sílu holými prsty na nohou a láme nacisty, křičí:
  - Sláva dobám světového komunismu!
  Margarita také dává dobře mířený obrat. Kosila nacisty a poslala dar vražedné smrti holou patou, drtila protivníky a ječela:
  - Za naše vítězství!
  Takhle hrdinsky bojují dívky. A opravdu je nelze zastavit a nelze je vrátit zpět. Jsou to prostě bojovnice a super. A pokud budou bojovat, pak jako hrdinové a supermani !
  Ale, bohužel, je těžké odolat nacistům a jejich přesile. Na obloze získávají Albina a Alvina sebevědomá konta. A tolik letadel je sraženo, že je zjevně není možné zastavit.
  Albina, která sestřelila další sovětské letadlo holými prsty u nohou, zpívala:
  - Nemůžeme být poraženi, lovec se promění ve hru!
  Alvina odřízla své protivníky a energicky zkroutila hlavu na mocném krku a zaštěbetala:
  - Sláva době nového árijského řádu!
  A také dává holou patu ...
  Dívky již sestřelily více než pět set letadel a obdržely Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  To jsou prostě neuvěřitelné krásky. A pokud jsou nepřátelé Třetí říše již biti, pak tyto čerty nelze zastavit. Více než 500 sestřelených letadel jen u Marseille. Tento fenomén má samozřejmě navrch. Hitler se dokonce rozhodl schválit šestý stupeň Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Obdrží ho ten, kdo jako první překročí tisíc sestřelených letadel. A bude to fenomenální výsledek.
  Albina odřízla pět sovětských letadel najednou jedním výstřelem z leteckých děl ráže 30 mm a mačkáním spouště holými prsty u nohou zavrčela:
  - Sláva naší síle!
  Alvina, kosící sovětská auta a kácení nepřátel pomocí holých prstů, vyaknula:
  - Velká sláva hrdinství!
  A bojovníci na sebe mrkli!
  Bojují jako vždy v bikinách a naboso a v tom je jejich síla. Dívky jsou prostě supermuži-ženy. I když slouží zlé věci. A rádi smaží paty zajatým průkopníkům jiskrou. Tady jsou dívky. Brutální, ale roztomilý.
  Albina jednou řekla:
  - Na světě není laskavost, je jen slabost!
  A s holým podpatkem shodila několik bomb na sovětské pozice a vyrazila tři děla.
  To jsou bojovníci, kteří nikomu nedávají absolutně žádné slitování! Ale jejich údery jsou prostě zdrcující.
  Alvina s úsměvem poznamenala:
  - Pod sluncem není místo pro slabé!
  A mrkla na svého partnera.
  Válečníci, kteří neprojevují žádnou slabost a nikdy se nevzdávají. Jsou to opravdoví šampioni šampionů. I když se znaménkem mínus, jelikož slouží zlé síle.
  Ale zároveň vtipné a okouzlující.
  Albina vycenila zuby a vyslala na své protivníky smrtící vzduchové granáty a zaštěbetala:
  - Nacistické slovo je svaté - navždy zničíme!
  Alvina si toho agresivně všimla a srazila soupeře:
  - Jsme opravdu piráti!
  Albina, která odřízla nepřátele, potvrdila:
  - Všechno ostatní je sen!
  A válečníci byli tak drtiví a sráželi všechny dolů, jako by stříleli puky holemi.
  Alvina cvrlikala, když drtila ruská letadla:
  - Bojujeme s Hitlerovými orly!
  A mrkla na své společníky.
  Válečníci zde ve skutečnosti pouštějí vnitřnosti nepřátel. Rudá armáda od nich dostává kapitál.
  Bojující dívky tak horlivě vyřazují ruské jednotky.
  Ale Helga na TA-152 ničí sovětské pozemní síly. Vyřadí SAU-85 a kvílí:
  - Pro velikost Německa a jejích synů a dcer!
  Ale boje o Astrachaň stále pokračují.
  Dívky z posledních sil se udržet.
  Alenka bosou nohou hodí bombu s výbušninami. Láme nacisty a ječí:
  - Za posvátný komunismus!
  Anyuta, která střílela na nacisty a také házela granát holými prsty na nohou, kvílela:
  - A spása pro zemi!
  Alla, která srážela protivníky a kosila je bez zbytečných ceremonií a hodila granát holou patou, zapištěla:
  - Tak zní naše sláva!
  Maria, která ničí nepřátele, hází dárky smrti holými prsty na nohou, řve:
  - Jsme skvělí ve své slávě!
  Marusya, která kosí postupující arabské žoldáky v řadách a hází granát bosou nohou, vyje:
  - Pro změny, aby ceny klesly najednou!
  Matrona, která hasila nacisty z kulometu, vzala ho a zapískala:
  - Naše vlast SSSR! Bude rozdrcen pane!
  Válečníci zde jednají s velkou agresivitou. A jejich bojový tlak je kolosální.
  Obecně ukazují svou kolosální akrobacii. A opravdu nezastavitelný tlak.
  Válečníci bosí, ale šťastní...
  V dubnu přece nacisté Baku dobyli. Nedostatek munice si vybral svou daň. Ve stejnou dobu padla téměř současně i Poti. Obstál pouze Jerevan, ležící na horských svazích. Ale byl také odsouzen k záhubě. Tam také docházela munice a potraviny. Jde jen o to, že Turci ještě nezaútočili na toto město a shromažďují prach, aby hladověli.
  Dívky z Tamařina praporu částečně zmizely v podzemí a část se spolu s velitelem přesunula týlem dopředu... Chtěly se probít do svých.
  Kavkaz je již téměř celý dobyt, ale válka pokračuje. I když SSSR přišel o své největší ropné pole v té době. Ale Rudá armáda není zlomená v duchu. A stále je ropa v Povolží, na Sibiři a na mnoha dalších místech.
  Hitler nařídil skoncovat s Rusy v Astrachani do 20. dubna. A boje se rozvinuly v kolosálním měřítku. A bombardování prudce zesílilo.
  SSSR byl pod silným tlakem. Boje pokračovaly o Alma-Atu, která byla napadena Japonci. Město bylo téměř celé obklíčeno.
  Samurajové, jakmile se trochu oteplilo, pokusili se rozvinout ofenzívu a to směrem na Magadan.
  Veronika bojovala v Alma-Atě a se svým praporem dívek odrazila nápor samurajů.
  A je jich tady hodně. Číňané naverbovaní metodami kolapsu také bojují.
  Japonci vrhají žluté vojáky do bitvy ... Postupují a svými mrtvolami doslova házejí sovětské pozice.
  Veronika vystřelí. A kosí Číňany a samuraje v řadách. Hází granáty holými prsty a kvílí:
  - Sláva ruskému duchu!
  Marfa také střílí, odsekává protivníky a píská:
  - Za naši vlast!
  Natasha, střílející na japonské a čínské vojáky naverbované do role potravy pro děla, ječí:
  - Za velký komunismus!
  Alina, která střílela na samuraje a čínské bojovníky, kosila je s velkou vášní a holým podpatkem dávala dar smrti, zapištěla:
  - Za nové hranice komunismu!
  Veronica střílí na nepřítele s velkou přesností a proráží hlavy Číňanů a zároveň ječí:
  - Sláva sovětské zemi!
  A svou holou nohou posílá kolosální granátovou sílu, která trhá všechny nepřátele.
  Marfa, která seká nepřítele a hází dar smrti holými prsty, ječí:
  - Vládněte éře komunismu!
  Natashka se roztrhla a bosou nohou hodila výbušný balíček, masa Číňanů, vyaknula:
  - Pro nový sovětský řád!
  Alina, střílející velmi přesně na nepřítele, zaskřípala:
  - Za nové hranice komunismu budeme bojovat!
  A její obnažená pata ustoupila ničivé bombě.
  Bojující dívky, jako by se jim z očí řinuly jiskry.
  Ne, Japonci nemohou takové lidi dobýt ani společně s čínskými silami. A samurajové spěchají do útoku.
  A opět házejí mrtvoly na všechny přístupy. Je jich ale příliš a prapor bosých krásek musí ustoupit.
  A tam jsou japonské ninja dívky. A bojovat proti nim je velmi těžké.
  Jsou tak jiskřivé, bojovné a krásné. A házejí holými prsty na nohou, dary velké ničivé síly.
  Ninja dívka s modrými vlasy seká sovětské vojáky meči a ječí:
  - Za éru císařovy vlády!
  Ninja dívka se žlutými vlasy provozuje větrný mlýn, drtí ruskou armádu a píská:
  - Sláva éře banzai !
  Ninja dívka s červenými vlasy použila vrtulníkovou techniku, odřízla sovětského důstojníka a křičela:
  - Vždy vyhrajeme!
  Ninja dívka s bílými vlasy použila motýlí techniku, pořezala tři ruské vojáky a holými prsty na nohou hodila hrášek. Vybuchla a převrátila čtyřiatřicítku.
  Válečník zakřičel:
  - Pro novou japonskou objednávku!
  Takové dívky jsou zde úžasné a opravdu skvělé... A Rudá armáda na Dálném východě potkala vážného nepřítele.
  Ale tady uprostřed zasadily sovětské jednotky náhlý úder ve směru na Ržev.
  Zde posádka Elizabeth poprvé bojuje na novém tanku IS-2. Stroj, se kterým jsou spojeny nějaké naděje. Obvykle je v ní pět členů posádky, ale tady si bojovníci poradí se čtyřmi.
  Elizabeth střílí ze 122mm děla. Destruktivní projektil letí s vražednou silou. Popisuje oblouk a zásahy z velké vzdálenosti T-4.
  Elizabeth volá:
  - Tohle jsem udělal dobře!
  Jekatěrina v odpověď útočí, používá holé prsty na nohou a podrážděně poznamená:
  - A ta zbraň není příliš rychlá!
  Elizabeth souhlasila s tímto:
  - Vůbec to není dokonalý stíhač tanků!
  Elena, která pomáhala bosýma nohama nabíjet zbraň, poznamenala:
  - Ale vrah!
  A pak Catherine vystřelila. A granát zasáhl Panthera na palubě z velké vzdálenosti. Ano, zabijácká zbraň...
  Catherine poznamenala:
  - Máme spoustu energie a vzrušení!
  Elena souhlasila s tímto:
  - Mnoho! Sláva Rusku!
  Euphrasia také poznamenal:
  - Viditelnost tohoto auta jsou slabé dívky. Jak se to střílí?
  Elena logicky poznamenala:
  - A máme tak vycvičené oko! Jestli máme zasáhnout, tak zasáhneme!
  A bojovníci sborově zpívali:
  - Nebudeme se bát a vždy budeme bojovat!
  . KAPITOLA Č. 7.
  21. dubna zůstal Astrachaň částečně pod sovětskou kontrolou. Němec tím nebyl zcela zajat.
  Terén zde umožňoval dobře se bránit. A Němci se rozhodli změnit taktiku. Místo útoků přešli na bombardování a ostřelování.
  Alenka a její tým se schovali v bunkru a čekali na masivní ostřelování.
  Bylo tam šest dívek, které hrály karty. Drželi paluby holými prsty a diskutovali.
  Anyuta naštvaně poznamenal:
  - Na Kavkaze zůstal nedobytý pouze Jerevan. Toto je pouze náš poslední ostrov v této oblasti. Co bude dál?
  Alenka logicky navrhla:
  - S největší pravděpodobností půjdou do Moskvy. To je jejich krédo!
  Alla s povzdechem poznamenala:
  - Síly jsou velmi nerovné... Opravdu prohráváme válku a nemáme dostatek vojáků!
  Maria logicky poznamenala:
  - A nacisté prohrávají! Nemohou nám odolat!
  Matrena vyjádřila svůj názor a hodila mapu holými prsty u nohou:
  - Narodili jsme se, abychom vyhrávali, a určitě vyhrajeme, já to vím!
  Marusya souhlasila a mlátila soupeře holými prsty:
  - Samozřejmě, není pochyb!
  Alenka by nebyla tak optimistická, házela vizitkou holou, opálenou nohou:
  "My dívky možná budeme muset žít pod okupací, ale věřím, že určitě vyhrajeme!"
  Anyuta důrazně řekla:
  - Můžete bojovat partyzánskými metodami a bude to velmi krásné, když budete bojovat s tak skvělými!
  Alláh agresivně poznamenal:
  - Měli byste bojovat aktivněji!
  Dívky konverzaci utišily. Pak přešli k jinému tématu.
  Marusya podrážděně poznamenala:
  - Počet věřících roste. Proti vší logice!
  Anna na to odpověděla:
  Nikdo ještě neprokázal, že Bůh neexistuje. A nemůže dokázat opak. Takže tady můžete argumentovat do nekonečna.
  Elena potvrdila:
  - A hádat se tady je hloupé a zbytečné!
  Alláh s tím souhlasil:
  - Ano, tato konverzace je zbytečná. Navíc, pokud existuje Bůh, pak je takový, že je pro něj lepší nebýt!
  Matryona se zachichotala a poznamenala:
  - Je lepší, aby takový Bůh neexistoval! Do té doby si zazpívejme!
  A dívky zpívaly sborově;
  Jsme dívky, připojujeme se ke Komsomolu,
  Složili přísahu vírou, že budou vlastí...
  Takže nacisty čekala zuřivá porážka,
  No a Rusko žít za komunismu!
  
  Koneckonců, Lenin je s námi jako kov,
  Z bronzu, který je silnější než jakákoli ocel...
  Snil jsem o tom, že změním světy
  Jak odkázal velký génius Stalin!
  
  Uděláme Vlasti chladnější
  A pozvedneme vlast nad hvězdy ...
  Ať je úspěch se členy Komsomolu,
  I když naše nožičky jsou úplně holé!
  
  Fašista zaútočil na mou vlast,
  Samurajové drze přicházejí z východu...
  Miluji Ježíše a Stalina
  A věřím protivníkovi, roztrháme ho na kusy!
  
  Svarog je s námi ,
  Což, žertem, vybuduje komunismus...
  Nejsilnější ze všech ve vesmíru je slavná Rodina,
  Přidá na vědomí a vůli!
  
  Věřím, že se nikdy nevzdáme,
  Vlast nelze srazit na kolena...
  Soudruh Stalin je jasná hvězda,
  A naším učitelem je moudrý génius Lenin!
  
  Uděláme naši vlast,
  Krásnější a zářivější na planetě...
  A bude to, znát zabijáckou zbraň,
  Ať se baví dospělí i děti!
  
  Spal Svaroga , nespal ve svém srdci,
  Jsi patronem všech ruských mečů...
  Věřím, že brzy vybudujeme silný ráj,
  Ježíš přijde svaté poslání!
  
  Nevěřte Hitlerově gangu, přátelé,
  Že vyhraje snadno a hrozivě...
  Vše, co potřebujete, je jedna rodina -
  A věřte, že ještě není pozdě milovat Vlast!
  
  Všemohoucí Pane ochraňuj nás všechny,
  Vztyčte nad zemí trikolorní vlajku...
  A zlý predátor se změní ve hru,
  Dokážeme se vyrovnat se Satanem!
  
  Miluji Velkou vlast
  V celém vesmíru není krásnějšího tebe
  Rusko neprodáme za rubl,
  Budujme mír a štěstí ve vesmíru!
  
  Ve jménu naší vlasti, snu,
  Velké Rusko povstane...
  Všechno ostatní je jen marnost
  A nový mesiáš bude s námi!
  
  Ach můj všemohoucí Lado,
  Dáš lásku a mír Rusům ...
  Obracím se k tobě, tak se modlím,
  A pokud je to nutné, udeřte bleskem!
  
  Maria Matko Boží nebes,
  Vesmír dal Ježíši...
  Pro vás velký Bůh povstal,
  Lidé neztratili pravý vkus!
  
  Všimněte si členů Komsomolu
  Bohové Ruska jsou vysoce respektováni ...
  Jsme velcí synové vlasti,
  Rusové vždy vyhrají!
  
  Přátelé se musí modlit k vlasti,
  Perun, Yarilo a Svarog jsou mocní...
  Budeme velmi silní manželé
  A dokonce rozfoukáme mraky na obloze!
  
  Nyní už byl nepřítel odhozen z Moskvy,
  Hodně jsi ublížil fašistům...
  Jsme věrní Ježíši a Stalinovi,
  Tanků se zbraněmi bude dost!
  
  Ne, nepřítel nebude moci zastavit Rusy,
  Protože naši bojovníci jsou všemocní...
  Zkoušky, odevzdání, jen za pět,
  Aby byl každý chlapec velmi silný!
  
  Věřte mi, Stalingrad bude slavný,
  A my ho ochráníme před náporem...
  Přijde vítězné vyrovnání rytířů,
  I když krev teče neomezeně!
  
  Bosé dívky v mrazu
  Běhají, blikají podpatky...
  A udeří na fašisty pěstí,
  Nespolečenský Kain bude zploštěn!
  
  Všechno bude, lidé dobře vědí
  Jsme ve vesmíru, otevřeme souhvězdí...
  Koneckonců, je hřích pochybovat o udatnosti,
  A na Božím trůnu bude muž!
  
  Věda brzy vzkřísí mrtvé,
  Budeme moci být mladší a krásnější...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Mé krásné matce Rusku!
  Dívky dobře zazpívaly celou báseň a dál hrály karty s bosýma nohama ...
  22. dubna měl Lenin narozeniny. Dívky pily alkohol zředěný vodou a kávou a vrněly si pod vousy...
  Rudá armáda provedla v centru další operaci Ržev- Sychevsk . Němci byli v defenzivě a bránili se. Bojovaly nové sovětské tanky T-34-85 a IS-2. Poslední auto často uvízlo v bahně. Ano, a brnění "Tiger" -2 a těžší "kočky" nevzalo na čelo. "Panther" -2 také mohl být propíchnut jen těsně.
  Nejvíce německý vůz prorazil ten sovětský z větší vzdálenosti.
  Hitler byl celkově spokojen s "Pantherem" -2, který je uspokojivě chráněn, a dobrými jízdními výkony a zbraněmi. Požadoval však vytvořit tank, který by byl lépe chráněn a zároveň by jezdil snesitelně ...
  "Myš" se v tomto případě ukázala jako neefektivní stroj. E-100 byl aktivně vyvinut jako součást řady E. Umístění motoru a převodovky mělo být provedeno společně a věž byla užší a více nakloněná, jako trup. Tloušťka pancíře zůstala srovnatelná s Mausem, stejně jako výzbroj, ale hmotnost musela být kvůli výšce snížena na 130 tun. Motor měl naopak zesílit na 1500 koní a tank měl uspokojivou pohyblivost.
  Obecně platí, že řada "E" měla být novou generací tanků. S nižšími siluetami, s velkými úhly racionálního sklonu, výkonnými děly a motory, hustým uspořádáním.
  Nicméně, zatímco Němci už měli dobrá auta. "Panther" -2 nahradil předchozí model. Nechyběl ani nový "Tiger" -2 se silnějším motorem, úzkou věží. Lépe chráněné a lehčí.
  Nacisté tedy neseděli.
  24. dubna 1944 zasáhl první německý proudový bombardér Arado Moskvu darem smrti. Shodil bombu z velké výšky a snadno předstihl sovětské stíhačky.
  Hitler řekl, že nyní SSSR nemá šanci a konec Rudé armády bude brzy.
  25. dubna začal nový útok na Astrachaň. Bitvy se zúčastnil i první zemní stroj: podzemní tank.
  Bojovaly na něm dvě německé dívky: Mercedes a Dora. Válečníci si vyzkoušeli podzemní model, který se pohyboval v zemi.
  Zatímco docela lehký, tak s krátkohlavňovým 75milimetrovým kanónem a čtyřmi kulomety.
  Dívky táhnou auta po zemi. Vrtáky se točí a prořezávají skálu. Pohyb je poměrně pomalý sedm kilometrů za hodinu, pro vozidla, v podzemí to není špatné.
  Mercedes stiskne holé prsty na prvním joysticku v německé armádě. Je velmi pohodlné ovládat a vyslovovat:
  - Tady je naše německá věda jako úspěšná!
  Dora s tím souhlasila:
  - Ano, už toho víme hodně! Naše síla je velmi velká!
  Ovládá se také pomocí joysticku. Dívky testují speciální stroj s radarem.
  Tady je před vámi sovětská baterie a můžete se pod ní ponořit.
  Mercedes, vyceňující zuby, poznamenává:
  - Vytvoříme nový řád!
  A nyní se objevuje stroj nacistů. Vysoce výbušný tříštivý projektil zasáhne sovětská děla. A zasáhne vojáky Rudé armády.
  Dora se smíchem říká:
  - Sláva velkému revanšismu!
  A s holými prsty u nohou dělá přesné rány. Zaútočí na nepřítele a skřípe:
  - Sláva novému snu!
  Mercedes čmárá ze samopalů a vytí říká:
  - Pro éru velkých snů!
  Dívky se smějí a tleskají si. Jsou to ti agresivní a velmi hbití válečníci.
  Dona agresivně poznamenává:
  - Na světě je mnoho dobrých věcí!
  A holými prsty mačká tlačítka a znovu střílí na sovětské střelce.
  Mercedes s úsměvem potvrzuje:
  - A bude to ještě krásnější!
  A střílí i holými prsty u nohou. Takhle ty bojující dívky pálí.
  No, jaké je další zařízení pro válku ...
  Útok nacistů na Astrachaň sílí ...
  Všechny přístupy byly přerušeny... A sovětské jednotky byly nuceny 1. května 1944 ustoupit, když dokončily dlouhou, hrdinnou obranu města. I tato pevnost padla.
  Nacisté oslavili pád Astrachaně ohňostrojem. Obrana však nebyla marná. A Fritzovi chvíli trvalo, než doplnil vojáky a vytáhl zálohy...
  Fuhrer plánoval postupovat ve směru na Saratov a dále podél Volhy s hlubokým obchvatem Moskvy.
  Ale zatímco Němci přeskupovali své síly, stahovali zálohy. A bitvy byly ve vzduchu.
  Německé letectví se snažilo upevnit svou převahu. Bojové zkoušky ME-262 odhalily nedostatečnou spolehlivost tohoto stroje a jeho časté havárie a také problémy s manévrovatelností. Takže zatím nebyly představy o úplném nahrazení německých jednotek tímto letounem. TA-152 se naopak ukázal na svou dobu jako skvělý stroj a byl stále více uváděn. ME-309 a ME-109 zůstaly ve službě.
  Raketový pohon ME-163 se ukázal jako dobrá stíhačka pro boj, ale příliš krátká doba letu jej v boji téměř znemožňovala.
  Úspěšnějším se ukázal proudový bombardér Arado , který bylo pro jeho vysokou rychlost téměř nemožné sestřelit protiletadlovými děly a sovětské stíhačky ho nestíhaly. Reaktivní průzkumníci byli docela dobří. Němci vyvíjeli i další stroje. Například XE-162, lehčí stíhačka než ME-262, jednoduchá na výrobu, levná a ovladatelná, aby byla vyrobena převážně ze dřeva. A další bojovníci. A ME-1010 a TA-183... A pokročilejší a spolehlivější modifikace ME-262 X. A bezocasé stíhačky Gotha a mnoho dalšího.
  Dosud však byly německé stíhačky poháněné vrtulí mnohem silnější než sovětské stroje. Které klesly na kvalitě a byly dost slabé jak na motory, tak na zbraně. Kromě toho byl Jak-9 dále zjednodušen a nyní na něj byl umístěn pouze jeden 20 mm letecký kanón, který opustil kulomet. To snížilo náklady a zjednodušilo výrobu a umožnilo snížit hmotnost.
  Přesto je kulomet proti německým letounům dost slabý. Doposud si SSSR nemohl dovolit vyrábět pokročilejší modely aut a průjezdů v rychlosti a zbraní před nacisty. Vyšší hmotnost strojů způsobovala i problémy s manévrovatelností.
  A nedostatek paliva omezil letecký výcvik okřídleného personálu.
  Alvina a Albina, které ovládaly silné zbraně ME-309 ve slušné rychlosti, nechtěly přistát na ME-262, která sama příliš často havarovala. A v rychlosti jsou už silnější než Rusové.
  Alvina, která odřízla sovětské auto, poznamenala:
  - Boj na obloze je zajímavý!
  Albina, s pomocí bosých nohou, namířila bojovníka na cíl a rozdrtila jej, souhlasila:
  - Ano, jsme v podstatě nejsilnější na světě!
  A dívky se smály jako šílené.
  Květen dopadl relativně klidně. Rudá armáda se stále pokoušela odříznout výběžek Ržev.
  Elizaveta střílela z IS-2 na protivníky... Sovětský vůz měl dobrou ochranu pouze v horní části čela korby. Čelo věže není dostatečně chráněno. A je prostřelen i z bezprostřední blízkosti děly T-4. Poslední tank byl ale nakonec v květnu přerušen, stejně jako Panther a běžný Lion a Maus. Nyní v sérii "Patera" -2 a "Tiger" -2 jsou maximálně jednotné a s podobnými zbraněmi.
  Tyto stroje jsou na čele dobře chráněné, na bocích spíše slabé a liší se spíše hmotností. Jejich jízdní výkon s novými motory je pro armádu přijatelný. Ale tyto tanky jsou také dočasné... Panther-3 a Tiger-3 z řady E se připravují na jejich nahrazení. S hutnějším uspořádáním, s motorem a převodovkou umístěnými v jednom bloku a napříč, s odlehčeným, zjednodušeným a přitom průjezdným a snadno opravitelným podvozkem.
  Nová auta by měla být lépe chráněna, ale bez zvýšení, v každém případě, znatelné hmotnosti.
  Na úkor zbraní zde není jednota. Pancíř sovětských tanků není příliš silný a nekvalitní. A nemá smysl dávat velký kalibr zbraní. Vojenské 88mm dělo je v pořádku. Ze čtyř kilometrů zabere třicet čtyři a o něco blíž IS -2. Vývoj tedy probíhá...
  V SSSR je třeba na něco odpovědět. Ale co, to ještě není jasné... Existují plány na vytvoření SU-100. Tato samohybná zbraň je jednoduše účinná a s průbojným účinkem. S tím jsou spojeny určité naděje, pro boj proti rostoucím těžkým tankům Třetí říše. Ale stejně je to potřeba vyrobit, jako náboje pro takové monstrum, a musí být zavedena sériová výroba zbraně, což ve válečných podmínkách není příliš reálné.
  Ale posádka tanku Elizabeth bojuje na T-34-85. A dívky bosé a v bikinách bojují statečně.
  Elizabeth střílí holými prsty na nacisty a probodne Pantera do boku a říká:
  - Za velký komunismus!
  A jejich třicet čtyři vyskočí a rychle se otočí a vystřelí.
  Ekaterina také střílí velmi přesně na nepřítele. Zastaralý tank T-4 ho rozbije do boku a zakřičí:
  - Sláva rytířům SSSR!
  A znovu mrkne na své přátele. Ukázalo se takové militantní děvče.
  Elena také střílí na nepřítele. Zasáhne velmi přesně, v tomto případě rozbije válec Tiger-2 a zařve z plných plic:
  - Za svatou Rus!
  Efrasia přesně střílí na nepřítele. Provede přesnou střelu po boku nepřítele, prorazí kov a zakřičí:
  - Za svatý komunismus!
  A dívky sebevědomě otáčejí svůj tank a vyhýbají se zásahům granátů. Porazit dívky není tak snadné.
  Zde se proti nim objevil nejnovější a impozantní "Lev" -2. Pokuste se prorazit takový tank a on se pokusí zasáhnout těch třicet čtyři.
  A střílí z dálky.
  Elizabeth odpověděla tweetem:
  - Nevezmeš to!
  A z velké vzdálenosti vyšle do tanku "Lev" -2 projektil. Udeří ho to do čela.
  Hitlerovec praskne.
  Pak Catherine znovu vystřelí holými prsty na nepřítele, a tentokrát projektil, který popsal oblouk, zasáhl fašistu do dlouhé hlavně děla.
  Catherine vrčela:
  - Bystrý zrak, šikmé ruce, tady nejde o nás!
  Němec, který ztratil kufr, se začal rychle otáčet a odcházet. "Lion" -2 je první německý tank, ve kterém jsou převodovka a motor umístěny vpředu v jednom bloku a převodovka je na samotném motoru.
  To mu umožnilo snížit svou výšku a snížit hmotnost a výrazně zvýšit rychlost. A tak "Lev" -2 odešel a měl šanci překonat vzdálenost ...
  Elena pomocí holých prstů namířila zbraň, vzala ji a vystřelila na nepřítele. Střela zasáhla záď Lvího trupu, ale odrazila se...
  Elena zavrčela:
  - Sakra, ta vzdálenost je skvělá. Nedostaneme ho!
  Catherine zavrčela a vycenila zuby:
  - "Leo", děvčata, toto je "Leo", ať se neurazíme! Brzy vás znám, přátelé, bude to velmi trapné!
  A jejich tank zasáhl T-3, tento tank se právě otočil na bok a mohl být zasažen z velké vzdálenosti.
  A dívka vystřelila holými prsty a zavrčela:
  - Sláva éře komunismu na zemi!
  Euphrasia podrážděně poznamenala, střílela na nepřítele a používala holé paty:
  - Naše vlast je silná, chrání svět!
  Elizabeth cvrlikala, vyceňovala zuby a zpívala a přitom skládala celou báseň:
  Satan nás nepřemůže
  Moje vlast je nejkrásnější na světě,
  Sláva krásné zemi....
  Na své si v něm přijdou dospělí i děti!
  
  Ať v něm nádherně kvetou konvalinky,
  A cherubové hrají slušnou hymnu...
  Fuhrer přijde kaput
  Rusové jsou v bitvách neporazitelní!
  
  Členové Komsomolu běhají bosí,
  Dupou do sněhu holými podpatky...
  Hitler, vypadáš skvěle
  Přesunu tě v tanku!
  
  Dokážeme porazit nacisty?
  Jako vždy jsme bosé dívky...
  Náš nejimpozantnější rytíř je medvěd,
  Všechny zabije kulometem!
  
  Ne, my holky jsme už velmi cool,
  Doslova roztrháme všechny nepřátele...
  Naše drápy, zuby, pěsti...
  Postavíme místo v nádherném ráji!
  
  Věřím, že bude cool komunismus,
  Země v něm kvete, věřte radám...
  A žalostný nacismus zmizí,
  Věřím, že se budou zpívat!
  
  Bude kvést, věřím, že okraj je bouřlivý,
  Od vítězství jsme opět k vítězství...
  Porazte japonského Nicholase
  Samuraj se zodpoví za podlost!
  
  Nenecháme se naklonit,
  Rozdrťte naše nepřátele jednou ranou...
  Ať se lovec promění ve zvěř
  Rozdrtili jsme Wehrmacht z dobrého důvodu!
  
  
  Věř nám, že se nevzdáme z ruky,
  Rusové byli vždy schopni bojovat...
  Nabrousili jsme naše bajonety z oceli,
  Fuhrer se stane podobiznou bubáka!
  
  To je moje vlast
  Hraje v něm ruský akordeon...
  Všechny národy jsou přátelská rodina,
  Abel triumfuje, ne Kain!
  
  Brzy to bude ve slávě SSSR,
  I když je náš nepřítel krutý, zrádný...
  Dáme příklad odvahy,
  Ruský duch bude oslavován v bitvách!
  . KAPITOLA #8
  Květen 1944 rychle uběhl... Albina a Alvina vybíraly účty v letadlech.
  Jsou to dívky, které jako na křídlech cherubínů spěchají.
  Albina sestřelí ruské letadlo holými prsty na nohou a kvílí:
  - Za Třetí říši!
  Alvina, také bosá a v bikinách, srazí sovětské letadlo, rozdělí ho na kusy a křičí:
  - Za árijský komunismus!
  Poté dívky začaly pomocí 37mm děla střílet na sovětské tanky.
  Vyřadí třicet čtyři a zakřičí:
  - Jsme tak cool!
  Albina šlápne na pedál holou, kulatou patou a zacvrliká:
  - Nechť je oslavován komunismus!
  A prorazí sovětským autem.
  Alvina také přesně střílí na nepřítele, sráží ho a ječí a vyceňuje zuby:
  - Naše pravda je v pěst!
  Takové vtipné dívky... A ničí sovětské pluky... Například dostali IS-2. Tak na něj zaútočili ze vzduchu a jak to vystřelili z leteckého děla. Prorazili kov a způsobili, že nádrž shořela. A odpálit bojové soupravy.
  Albina cvrlikala z plných plic:
  - Ta dívka miluje zabíjení! Tady je ta dívka!
  Alvina zasyčela a odhalila perlové zuby:
  - Sláva naší vlasti! Za komunismu!
  Dívky se už chopily totalitního vyhlazování odpůrců.
  A Rudá armáda byla sebevědomě rozbita.
  A Gerda bojovala s posádkou svého "Pantera" -2 a byla zapojena do úplného zničení.
  Dívka namířila dělo holými prsty na nohou. Srazila čtyřiatřicítku a zařvala:
  - Za velikost komunismu na árijský způsob!
  Charlotte také vystřelila holými prsty na sovětský tank, rozbila pancíř a zakřičela:
  - Pro velký úspěch ve světě!
  V prdeli bez velkého obřadu a Christina. Ano, udělala to tak trefně, prorazila sovětskou čtyřiatřicítku holým podpatkem a vyjekla:
  - Za velké hranice!
  Magda také vystřelila projektil a zavrčela:
  - Pro nový árijský řád!
  Pak to dívky vzaly a zpívaly jednohlasně:
  - Všichni jsme skinheadskými fanoušky svobody, bojujeme za nový řád! Brzy se národy stanou Árijci, budeme bojovat ohněm a mečem!
  Válečníci, musím říct, se ukázali jako velmi bojovní. A pokud sestřelí nepřítele, tak až do konce.
  Sovětský svaz je pod útokem nadřazených sil. Japonsko se tlačí z východu.
  Dva japonští piloti, Toshiba a Toyota, útočí ze vzduchu na sovětské pozice.
  Obě Japonky jsou velmi krásné a bosé a v bikinách.
  Toshiba se přiblíží vzduchem, prorazí střechu sovětského tanku a zařve:
  - Jsem monstrum z japonského pekla!
  Toyota sešlápla prsty bosé nohy na pedál a sekla nepřítele a zaječela:
  - Pro velikost myšlenek Japonska!
  Tyto dívky jsou úžasné. A velmi aktivně drtí nepřátele.
  A SSSR se samurajem skutečně prohrává. A je pochopitelné proč. Kde odolat takovému fanatismu a technologii.
  Japonské dívky zde na lehkých, ale svižných tankech prorazí a Rudá armáda je specificky vymlácená.
  Tankové jednotky nejsou žádná sranda.
  Toshiba shodila ze vzduchu bomby na sovětské pozice a několik děl vyletělo nahoru a zaštěbetalo:
  - Za velký komunismus!
  Po tom se to bude smát...
  Toyota za letu poznamenala:
  - Ruští bohové jsou zvláštní. Uctívají muže ukřižovaného na kříži a považují ho za Boha. Dokonce se to nějak stává vtipným!
  Toshiba se v reakci zasmála a poznamenala:
  - A my sami se brzy staneme bohy a budeme pokračovat ve vývoji našeho Božství!
  A dívky se velmi ochotně smějí.
  Toyota se zasmála:
  - Naše síla je v jednotě!
  Toshiba agresivně potvrdila toto:
  - Naše síla, naše pěst!
  A znovu, z nebe, svrhnou na nepřítele proud leteckých granátů a prolomí čtyřiatřicítku.
  Jsou to bojovné dívky a říkají, co ještě. Japonsko všechny pohltí a spálí.
  A když je pionýr mučen, ukáže se, že je extrémně agresivní.
  Zvlášť pokud má kluk smažené paty. Tohle je nejvíc, že ani jedno není super akce ...
  A dívky řvou z plných plic...
  A sovětské dívky také odvážně bojují a sestřelují protivníky. A jednají v předstihu a narážejí.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlova jsou velmi aktivní krásky na obloze.
  A sestřelují nacisty, i když ta letadla jsou silnější.
  Anastasia stiskne spoušť holými prsty a zpívá:
  - Určitě není špatné být silný!
  Akulina stiskne spoušť holou patou a potvrdí:
  - Velmi tvrdě porazíme nacisty!
  A obě dívky zpívaly:
  - Silný, silný, velmi těžké porazit! Silný, silný, velmi těžké porazit!
  Poté začali válečníci číst okřídlené aforismy, které cválaly jako koně, nebo spíše mladí hřebci;
  Politik často šikanuje , aby dal voličům jho!
  Kohout politik drtí voliče jako slepice!
  Politik sní o jízdě na bílém koni, aby uvalil jho na voliče!
  Liška je malá s tesáky, a když je chce spolknout, obvykle je schovává!
  Politik, který hodně mluví o lidskosti, je typický kanibal!
  A medvěd se dá ukolébat medově sladkými řečmi!
  Pro alkoholika je hořká vodka sladší než med!
  Krejčí bude lhát a nebude se červenat, politik se bude "červenat" a lhát!
  Žena, která si zula boty, oblékne muže na úroveň tuláka!
  Chceš-li se přiblížit Bohu, zkrať svou chamtivost!
  I ve zdánlivé lhostejnosti Všemohoucího se skrývá láska - vždyť děti se chtějí především vymanit z péče rodičů!
  Bůh odkládá trest zla, aby dal šanci hříšníkovi!
  Talent a píle jako manželé plodí úspěch pouze ve dvojici!
  I med je hořký - pokud se v něm utopíte!
  Podvod je jako víno a odporný a sladký a těžko zastavitelný!
  Láska je jako tříštivý projektil - láme srdce, otřásá mozkem, vytahuje kapsy, jde bokem!
  Člověk je v některých ohledech roven Bohu - Všemohoucí stvořil vesmír a člověk zrodil hloupost: obojí je nekonečné!
  Úspěch, který staví na krvi - čeká na osud bodného prasete. Sežerou své spolubojovníky - výsledek hněvu je smutný!
  Někdy je nejlepším způsobem, jak si udržet pověst, smyčka kolem krku! Každopádně nenech to spadnout!
  Nemůžeš dlouho ležet pod medvědem - rozdrtí tě!
  Někdy je manželka jako mamut místo deky!
  Spisovatel, který se snaží sklízet bankovky - nebude zasévat dobré, věčné!
  Země bez zákona je jako tělo bez kostry! Jen aby nezkostnatělo - volby jsou potřeba!
  Pokud chcete vytvořit mistrovské dílo - zapomeňte na poplatek!
  Nejšikovnější podvod je, když nelžete, ale nikdo vám nevěří!
  Porážka samozřejmě slibuje velké potíže, ale to je pouze odraz budoucího vítězství!
  V bitvě přináší vítězství - udatnost a dobrou inteligenci.
  Chcete-li porazit, musíte nejprve vidět, kde!
  Skaut je kovář vítězství!
  Každý hlupák může ochromit - ne každý chytrý umí léčit!
  Mnoho hrubých katů - málo lékařů!
  Komu jsou lékaři a komu kati!
  Bez bolesti není udatnost - bez odvahy není vítězství!
  Myšlenky komunismu jsou hranicí idiocie: pokud se horké hlavy a chladná srdce zavazují je realizovat!
  Komunismus je lehký, ale kdo je příliš mastný, je upálen!
  Pokud nemáte trpělivost, zpěv pomáhá!
  Lidé jsou jako železo - dokud nevychladne, dejte mu požadovaný tvar!
  Pokud se chcete stát populární - používejte sílu častěji!
  Hodnocení je jako pekelná tráva - roste, když ji zaléváte slzami a krví!
  Lidé jsou jako plevel - čím více šlapete, tím výše se táhne!
  Jednota je klíčem k vítězství!
  Disciplína je nástroj k vítězství! Mysl na to hraje!
  Jednota, odvaha, nezištnost - klíče k vítězství, svobodě, štěstí! Bez disciplíny není armáda a bez armády nelze najít svobodu!
  Práce nás učinila silnějšími, znásobená myslí dá svobodu a spolu se štěstím přinese štěstí!
  Velitel je jako vrchol pyramidy - musí být jen jeden, jinak se i taková pevná konstrukce zhroutí!
  Urozenost rodu má stejný vztah k odvaze, jako délka vlasů k mysli!
  Žádná udatnost předků zbabělci nepomůže!
  Čepel z té nejpevnější oceli rezaví v rukou řečníka a zbabělce!
  Nejstrašnější zbraní je Bible v rukou darebáka!
  Hlavní bohatství muže: potence, ta je také hlavní příčinou zkázy!
  Nejlepší profesí je prostituce, spojíte podnikání s potěšením a pokaždé nový partner - žádná rutina!
  Rodokmen hrdiny - můžete se pochlubit stoletím, ale dostal se na bojiště - zbaběle spěchá do týlu!
  Láhev vodky je jako granát - srazí vás, vyrazí vám mozek, rozdrtí vaše nitro!
  Když je srdce naplněno milosrdenstvím, z nějakého důvodu je peněženka prázdná!
  Skutečně svobodný člověk se podřizuje třem věcem - rozumu, lásce, Bohu!
  Láska je jako růže - nekvete dlouho, ale bolí!
  Otrok ve své duši je poddán - vášním, chtíči, Božím služebníkům!
  Štěstí je nestálé jako písek - jen tvrdá práce ho spojí s cementem!
  Džbánek vína je jako oceán - když se necháte unést, ztrácíte půdu pod nohama!
  Ženy milují mužskou sílu, ale ne, když ji samy zažijí!
  Láska je jako loď, pokud na ní veslováte příliš rychle, převrhne se a utopí!
  V pravý čas uvádí článek - svádění dospělých mláďaty!
  Lásce nemůžete nasadit pouta!
  Co je přirozené, není trestné!
  Láska je něžný cit, ale nejhustší pouta nedrží!
  Pokud by všechny zákony fungovaly, země by se proměnila ve vězení, kde se dozorci rekrutují ze zahraničí!
  Princip nevyhnutelnosti trestu nefunguje, protože se nemůžete zatknout!
  Lékaři nesmí procházet překážkovou dráhou. Po něm se budou třást ruce, jazyk se bude viklat a sklenka vodky, na rozdíl od kocoviny, nepomůže!
  Není nic únavnějšího - dlouhá nečinnost!
  Vědecký objev: koncipován progresivně - ztělesněn agresivně!
  Není to místo myšlenek k zamyšlení, ale místo hádek a šílenství!
  Všechny potíže lidstva pocházejí ze sobectví, prosperita je možná pouze společným úsilím!
  Člověk bez týmu je jako uhlík, bez ohně - dává málo světla a rychle zhasne!
  Vlast zahřeje - lepší než oheň!
  A zvíře je lepší ve stádě!
  Logika by neměla sloužit instinktům - mysli chtíče!
  Bude válka - bude výkon!
  Svaly bez mozku, to je hrst masa - na kterém pláče pánev!
  Ze dvou duelantů je jeden hlupák, druhý šmejd!
  Čím výš člověk letí, tím víc je nespokojený se svým postavením!
  Když zůstane pes sám, mine hůl majitele!
  Jen on má křídla - jehož mysl není zvyklá se plazit!
  Je špatné, když jsi sám jako snob!
  Jsi sám a nepřátel je celá legie!
  I slona může brouk sežrat!
  Pokud těch chyb není milion!
  Vůdce země by měl být lidem bratrem, ne bratrem!
  . Je snazší najít suchý kámen v oceánu než vynález, který nebyl použit pro vojenské účely!
  Vítězství jako žena - přitahuje brilantností, ale děsí cenou!
  Ohnivý bůh války a stejně jako ostatní bohové vyžaduje pozornost a oběti!
  Jeden meč jako kapka deště spadne a rozprskne se, a když jich bude hodně, zrodí se vítězství!
  Jen nezpívej - pro mír!
  Mé srdce je smutné - můj žaludek je prázdný!
  Nejdřív miska, pak myšlenky!
  Vítězství stojí za čest!
  Čest je relativní pojem a měl by být aplikován především na vaše vojáky!
  Kdo pije před bojem - kocovina v podsvětí!
  Trubky jsou tiché, protože čepele zpívají - ocel je pevnější a hlasitější než měď!
  Armáda bez velitelů je jako stádo ovcí bez pastýře, když jeden vlk nežere, bude strašit!
  Útěk je větší hloupost než zbabělost! Většina vojáků totiž neumírá v bitvě, ale během pronásledování!
  Válka je jako hra domino, jen zlomené kosti už nelze sbírat - země drží!
  Pronásledování promění válečníka v kata, ze zbabělce statečného muže, pokorného muže v drzého!
  Fantasy je soutěž absurdity a absurdity! Přitom neexistuje vědeckejší a logičtější žánr!
  Ve válce jako v opeře - každý si zpívá po svém, špiónem může být jen nápověda!
  Moderní ženy odpouštějí muži všechno - kromě chudoby!
  Víte, jaký je rozdíl mezi špiony a zvědy?
  Vím! Máme jen skauty - cizinci mají solidní špiony!
  Co je lepší s prázdnou hlavou nebo prázdnou peněženkou? Samozřejmě s prázdnou hlavou - ne tak nápadnou!
  Mysl je nejlepší sběratel bohatství!
  Mysl a štěstí: zamilovaný pár - zrod úspěch, bohatství, postavení, ale rychle se rozejděte!
  Pro hrdé muže je snazší poslouchat rady, když je dává žena - pokud to není manželka!
  Moudrá žena stojí za jmění! A podnikavá manželka ho může zažalovat!
  Kdo oceňuje osobnost člověka a kdo oceňuje hotovost!
  Lidstvo mohou zničit dvě věci - počítače a informatici. To první atrofuje mysl, druzí toho nebudou moci využít!
  Kamaráde ve válce a granát!
  Obecně platí, že vyprávění vtipů z granátového jablka je jako vejce Faberge používané k louskání ořechů!
  Talent je jako duše: nelze ho vzít, ale lze ho zničit!
  Pomsta nestojí za čest - odplata za slušnost!
  Závist je zárodkem zločinu, sobectví je zalévání, zahálka je krmení!
  Lenost je nejhorší ze všech zločinů!
  Je lepší důstojně zemřít mečem - než žít vůl zahnaný bičem do stáje!
  Ve válce může odvaha porazit mazanost, ale mazanost nikdy nemůže překonat odvahu!
  Válka dělá život hrozným a smrt hodnou a krásnou!
  Skromnost je pro velitele vzácná vlastnost, ale o to je cennější!
  - Šakal je v souladu se slovem výkaly!
  Lev má oproti šakalovi jedinou výhodu - schopnost důstojně zemřít!
  Technika je katem udatnosti!
  - Ale to není pravda! Ve skutečnosti platí, že čím vyšší úroveň technologie, tím více inteligence a vynalézavosti je zapotřebí na bojišti!
  Tam, kde začínají zájmy vlasti, končí osobní blaho!
  Svoboda musí být spojena s disciplínou. Anarchie je opakem svobody!
  Silná paměť je nejlepší rádce! Svoboda se dá obecně vyhrát mečem, ale jen s pomocí rozumu si ji lze udržet!
  - Když silný válečník zachrání druhého, není k tomu potřeba žádná zvláštní čest!
  Koneckonců, když ve vašem srdci hoří udatnost, zvednete svůj štít na obranu otroků!
  Podlost bastarda není omluvou pro poctivého, protože přítomnost špíny neospravedlňuje špínu!
  Láska není nikdy levná - zvláště pokud neplatíte peněženkou, ale duší!
  Jediná věc, která může ospravedlnit prolitou krev, je, když v důsledku toho přestanou téct slzy!
  Ti, kdo slouží pro peníze, se v boji nikdy nevyrovnají těm, které pohání statečné srdce a touha po svobodě!
  Slza dítěte je nebezpečná, protože se promění v zuřivý proud, který odplavuje civilizace!
  Pozice velitele není žádné pájení navíc, ale další zodpovědnost a těžké břemeno!
  Není známo, co je důležitější - nakrmit všechny hladové nebo utřít slzu jednomu dítěti!
  Zlato je měkčí než ocel, ale spíše zasáhne srdce!
  Není to zbraň, co dělá vojáka silným, ale zbraň vojáka!
  Dívky se zdají být vtipné s aforismy mistrů. A pokud začnou ničit nepřítele, pak ho před nimi nelze zachránit.
  Na konci května 1944 začala nacistická ofenzíva ve směru na Saratov.
  Bitev se zúčastnil Shturmlev , stroj na podvozku bývalého lva, s ještě výkonnějším pumovým odpalovačem ráže 450 mm, který doslova drtí a ničí vše, trhá a proráží kolosální sílu trychtýře. .
  A taková raketa okamžitě vezme celý blok a srazí ho.
  " Shturmlev " pod kontrolou týmu německých dívek, střílejících na sovětské pozice.
  Jane mrkne na své přátele, dupe bosýma nohama a říká:
  - Důkladně smeteme nepřátele a proměňujeme je v typické rakve!
  Gringeta v odpověď mrkne, stiskne páku bosou nohou a zakřičí:
  - Budeme hrát a porazit nepřátele!
  Malania poznamenal:
  - Proti stroji Shturmlev jsou jakákoli sovětská opevnění bezmocná!
  Monica, která narazila na holou patu, potvrdila:
  - Opravdu jsme se narodili, abychom vyhrávali!
  Jane vynesla:
  - Válka nemá ženskou tvář, ale fyziognomii, která přitahuje milovníky vzrušení!
  Gringeta , střílející na sovětské jednotky z kulometu, vydal:
  - Žena je holubice, která se zakousne do datela jako drak!
  Monica, střílející na ruské vojáky, poznamenala:
  - Žena má vždy sedm pátků v týdnu a bez nedělního daru z manželského dluhu má vždy volný den!
  Malanya s chichotáním odpověděla:
  - Bůh není všemohoucí ve všem, je bezmocný se s ženou hádat!
  Jane s tím souhlasila a střílela holými prsty:
  - I když je Bůh všemohoucí, není schopen zavřít ženě ústa a zastavit politiku!
  Gringeta logicky poznamenala, vystřelila holou patou a přitiskla se:
  - Politik nemá svědomí, žena má smysl pro proporce a politička má všechny city bez míry!
  Monica, která střílela na sovětské jednotky a zabíjela je k smrti, poznamenala:
  - Žena je květina, pichlavá jako růže, ale její sladká vůně přitahuje kozy a trubce!
  Malanya, který mlátil sovětské vojáky a ničil bunkry, zaskřípal:
  - Volič upadá do dětství, volí nenávistné staré duby s dutinami!
  Dívky ukázaly svůj důvtip a jely dál.
  A seshora se také střemhlav potápěly útočné letouny. A tak sovětská vojska bez problémů mlátila.
  Němci se stali tak cool. A jejich operační schopnosti se zlepšily.
  teletanky ovládané rádiem , pokračovaly .
  A to byl pro sovětské vojáky problém. A nacisté porazili Rudou armádu.
  Sovětské dívky ale také bojovaly velmi odvážně.
  Boj se rozvinul o Kamyshin. Zde opět Alenka bojuje.
  A její otlučený, ale ne kapitulovaný prapor.
  Alenka řekla s úsměvem:
  - V každé válce je život vojáka cenný!
  A jak hází granát holými prsty u nohou.
  Toto jsou bojovníci - nejvyšší třída ...
  Anyuta, střílející na nacisty, poznamenal:
  - Ruského vojáka lze přimět, aby se zhroutil jako zkosená kláda, ale nepoklekl na kolena a třásl se jako osika!
  Alla, která střílela a holým podpatkem podávala výbušný balíček, zapištěla:
  - Pokud nechcete dodržovat vojenskou disciplínu, budete ohýbat záda jako vězeň!
  Maria, střílející do protivníků, vypouštějící vražedný bumerang holými prsty na nohou, vydala:
  - V našem světě je spousta špíny, jen vzácní princové v něm!
  Matryona, která střílela na protivníky a odsekávala je v dávkách, a pak házela granát bosou nohou, poznamenala:
  - Politik má dlouhý jazyk, ale aby provedl, co vymlátil - ruce má krátké!
  Marusya, střílející na nepřítele a kosení řad německých a zahraničních vojáků, vyaknula:
  - Politik rychle slibuje, pomalu plní, žádá o almužnu a odpuštění za podvod!
  Holky jsou dobré a bojují. Ale síly jsou velmi nevyrovnané. Spousta destrukce.
  Německý tank "Maus", i když ne zcela sériový, stále naráží na frontách. A jeho děla řvou a pálí. A neuvěřitelnou zkázu v zákopech.
  Ale dívky střílejí z děl proti Mouse. I když skořápky poskakují jako hrách. Ale Němci stále tlačí a tlačí.
  A střílí velmi přesně.
  Komsomolské dívky pobíhají, blýskají holými podpatky a pištějí:
  - Pro slávu vlasti svaté!
  Viola, která vystřelila na německou pěchotu, zapištěla:
  - Když žena nemá dost na nákup bot, obouvá muži boty naboso!
  A dívka vyprskne smíchy a vyplázne jazyk.
  Válečníci, musím říct, jsou veselí. A pokud vás zasáhnou, zasáhnou vás smrtelně.
  Viola a Margarita, téměř nahé jen v kalhotkách, se perou, přinášejí granáty a přesně střílí. A nedají se jen tak zastavit.
  Margarita prská a říká:
  - Sláva éře komunismu!
  Viola agresivně potvrzuje:
  - Velká sláva éře změn!
  Je třeba poznamenat, že bojovnice se ukázaly jako extrémně agresivní dívky.
  Veronica také přináší mušle, blikající holými, kulatými podpatky a ječí:
  - Sláva komunismu!
  Toto je jejich bojový pohled. A jak urputně a zuřivě bojují.
  A blýskají se holá opálená kolena.
  Tamara také bojuje. Dostala se z Kavkazu zajatého nacisty a je zpět ve službě. Bojuje s masožravým pocitem krve. Bojuje s kolosální agresí.
  Tamara hází granát holými prsty, trhá fašisty a ječí:
  - Komunismus bude s námi!
  A vystřelí dobře mířenou dávku z kulometu...
  Dívky lze vidět dělat kolosální zázraky. A uvnitř nich je oheň, který hrozí spálením vesmíru.
  Veronica, střelba, zpívá:
  Bude to bezpochyby zajímavé
  Všechno na světě poskytne rozvrh!
  A mrkne svýma safírovýma očima.
  Tamara, střelba, řev:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat ! Heroes of Rus' shromažďuje poplach!
  A otočil se od kulometu. Přerušila Fritze a zapištěla:
  - Žena je především liška, která chce lasovat lva, ale obvykle jí do lasa padají osli!
  Victoria vystřelila a holými prsty hodila další dárek smrti a vydala:
  - Žena je kuře, které miluje zlatá vejce a přináší svému nositeli jen ztrátu!
  A dívky vybuchly smíchy. Bojují tak obdivuhodně s kolosálním tlakem.
  Tamara poznamenala, když střílela na zahraniční divize:
  - Žena je kuře, jen ona může tomu muži přinést zlatá vejce, což je skutečná liška!
  Veronica, střílející a vyceňující zuby, dodala:
  - Skutečná liška a kohout vás přinutí snést zlatá vejce!
  Margarita, která střílela a házela granáty bosýma nohama, poznamenala:
  - Drápy lišky nejsou lví, ale ona strhne z krále zvířat tři kůže!
  Viola agresivně vycenila zuby a poznamenala:
  - Kdo není rozumem liška, není ani lev!
  Válečníci jsou vidět s velkými ambicemi bojovníka. A pokud začnou.
  Olympias střílela a vzala silné nohy, zvedla celou krabici výbušnin a spustila ji. Masa nacistů je roztrhána a krásná dívka řve:
  - Vládněte SSSR a zazpívejte píseň Luciferovi! Vyhrajeme všechny!
  Olympias však nezapomněla a po výstřelu promluvila:
  - Liščí žena je schopna přesvědčit každého muže, že je lev, chovající se jako prostý osel!
  Margarita, střílející, souhlasila s tímto:
  - Lvice s pouze liščí myslí a vlčím sevřením!
  Seraphim poznamenal, že kosí protivníky:
  - Lev není ten, kdo řve, ale ten, kdo trhá spoustu zeleně!
  Viola, která vedla dobře mířenou palbu na nepřítele a kosila ho, si všimla:
  - Když politik není liška, tak se mu strhnou tři kůže a nasadí mu límec!
  Victoria vycenila zuby, mrkla a pak smrtící silou hodila bosou nohou dar smrti a vydala:
  - Politik má široký zadek, aby seděl na dvou židlích, ale má šíři duše jen ve slovech!
  Olympias, která podlehla sudu holýma svalnatýma nohama a vybuchla nádrž Lion, zavrčela:
  - Nádrž je proražena projektilem s uranovým jádrem, politik prorazí bez srdce, ale se zlatou kabelkou!
  . KAPITOLA #9
  Kamyshin byl opuštěn. A počátkem června 1944 se začaly boje o Saratov.
  Tady jsou bitvy tak aktivní. A také dívky, jako vždy v bitvách. A takoví roztomilí bojovníci.
  Alenka bojuje a kosí protivníky automatickými dávkami i celé řady.
  Dívka hází granát holými prsty a ječí:
  - Moje vítězství se blíží!
  A znovu střílí na nepřítele.
  Anyuta také střílí na nepřítele. Dělá to přesně a precizně. Její kulomety jsou tak úžasné. A holé prsty vrhají výbušné balíčky kolosální síly. Roztrhají nacisty a dívka kvílí z plných plic.
  - Za komunismu!
  Alla, střílející na nepřítele s kolosální přesností a kosení nepřátel, skřípe:
  - Za bezmeznou vlast!
  A s holými prsty, dívka znovu hodí granát. Je třeba říci, bojový boj.
  A sama zrzka a ve stejných kraťasech. A vystřelí tak přesně a přesně a Fritz si lehne.
  Maria také pálí velmi přesně. A je to tak krásná dívka a holými prsty u nohou hází výbušný balíček a roztrhává své protivníky na kusy.
  Pak zařve:
  - Vládněte říši SSSR!
  Marusya také přesně střílí, zasáhne nepřátele a řve:
  - Od tajgy po britská moře je naše armáda nejsilnější ze všech!
  A také střílí bosou nohou.
  Dále Matryona vystřelí na nepřítele smrtící projektil. A trefit ho s přesností na sto procent. Přirozeně holá pata.
  Jsou to sovětské dívky, které pracují, ale ty německé nezůstávají pozadu.
  Christina, Magda, Margaret a Schella bojují v Pantherovi. Stroj, i když ne ideální, ale s rychlopalným, dálkovým dělem, středně obratným a dobrým čelním pancířem.
  Německé dívky jsou bosé a v bikinách navzdory letnímu vedru, nebo spíše díky němu .. A vedou manévrovatelnou bitvu.
  Tady Christina vystřelí... Střela zasáhne věž T-34-76 a prorazí ji. Sovětské tankové zastávky vyřazeny.
  Dívky křičí z plných plic:
  - Naše vyřízení!
  Pak Magda střílí. Kráska se zlatými vlasy také mlátila.
  Ano, takže věž byla utržena ve čtyřiatřicítce.
  Tygří dívky se střídají ve střelbě. A velmi trefně. Zde zasáhli další sovětský tank.
  Další přišla na řadu Margaret. A zasáhl samohybná děla SU-76. Šikovně v prdeli. A zpívala:
  - Naše pekelné Německo je silné, chrání svět!
  A jak ukáže jazyk!
  Pak vystřelila z děla Shell. Zasáhl sovětský tank KV-1S. Dívka také odvedla dobrou práci.
  Ano, čtyři bojovnice v bikinách bojují a nebojí se zimy. Poté, co ženy začaly bojovat, šlo to pro Třetí říši mnohem úspěšněji.
  Zde jsou na obloze piloti Albina a Alvina. Obě krásky v bikinách i naboso. Bojují sami za sebe na Focke -Wulfech. A tohle auto je velmi vážné.
  Albina, střílející ze vzduchových děl, říká:
  - Aktivní kroket! Nelitujte toho slova!
  A jak se oslnivě usmívá! A sestřelí hned dva sovětské letouny.
  Alvina také tři porazila vzduchovými děly a zaštěbetala:
  - Můj záznam bude smrtící a nudný!
  Pak dívka vycenila zuby a ukázala zuby! Je to kouzlo samo o sobě a plné fenomenálního kouzla.
  Albina odřízne další letadlo Jak-9 a zavrčí:
  - Proč potřebujeme sovětské piloty?
  Alvina sestřelí LAGG-5 a sebevědomě říká:
  - Abychom my Němci sbírali účty!
  Nádherný pár dívek. Jak se pustili do sbírání ocenění pro sebe. Proti takovým kráskám opravdu nemůžete namítat. Sestřelují letadla a vyceňují zuby.
  A hlavním tajemstvím je, že v mrazu musí být dívky bosé a v bikinách. Pak přijdou účty.
  A nikdy se neoblékej. Zatřeste nahou hrudí a budete vždy ve velké úctě!
  Albina sestřelila další letadlo Rudé armády a zpívala:
  - Ve velké výšce a hvězdné čistotě!
  A mrkla, vyskočila, škubla bosýma nohama a zařvala:
  - V mořské vlně a zběsilém ohni! A v zuřivém a zběsilém ohni!
  A dívka znovu sestřeluje letadlo energickým přístupem.
  A pak Alvina zaútočí na nepřítele. Dělá to ze zatáčky, vyceňuje zuby a zakňučí:
  - Budu supermistr světa!
  A auto sražené dívkou opět spadne. Ano, Rudá armáda je na tom dost špatně.
  A Albina řve divokou extází:
  - Teď jsem kat, ne pilot!
  Sestřelí další sovětské letadlo a zasyčí:
  - Skláním se nad zaměřovačem a střely se řítí k cíli, je tu další útěk!
  Válečník je extrémně agresivní.
  Zde jsou obě dívky útočící na pozemní cíle. Albina praští do čtyřiatřicítky a ječí:
  - To bude konec!
  Alvina narazí na SU-76 a zašeptá:
  - K úplnému zničení!
  A jak třese bosou nohou!
  Dívky zde bojují a ze strany SSSR bojují i děvčata a snaží se ochránit Gurjeva, kam se tlačí i nacistická vojska, jako velká část štíra.
  Alenka bojovala za Gurjeva, kterého přepadli nacisté. Zoufalá kráska hodila holými prsty na nohou granát a zaštěbetala:
  - Sláva Rusovi a domorodé straně!
  Pak Natashka vystřelila granát holými prsty na nohou a zasyčela:
  - Chráníme dívku naboso!
  Poté, co Anyuta také s prsty nahých nohou poslala dar smrti a zatroubila :
  - Bude to nádherná rána!
  Rusovlasá Augustina vzala a poslala dar anihilace svou holou dolní končetinou a zapištěla:
  - Nasměrujte radar na oblohu!
  A pak zlatovlasá Maria holýma nohama dala smrt nacistům.
  A zpívala:
  - Na Madagaskaru, v poušti a na Sahaře! Všude jsem viděl bílé světlo!
  A teď Marusya s holými chodidly hodí celou partu a zazpívá:
  - Ve Finsku, Řecku a v Austrálii ve Švédsku vám řeknou, že nejsou krásnější dívky!
  Ano, těch šest dívek bojovalo velmi dobře. Ale Fritz stejně vzal Kursk...
  Ne, nevzdorovat takovým přesile. Fašisté se drží sebe a prutu.
  A co ovlivňuje přípravu monster.
  Adolf Hitler byl prostě blázen: cítil se jako skutečný despota, kterého všichni poslouchají a třesou se. Ano, pokud chcete stalinistické úspěchy, pak musíte být jako Stalin, bez slitování a náročných na ostatní i na sebe (přesně tak v této sekvenci uvažoval Iosif Vissarionovič!). Nyní je šustění decentní a auto se dá do pohybu. Obecně má Německo s přihlédnutím k satelitům obrovskou výhodu oproti SSSR v množství průmyslového vybavení, v kvalifikované pracovní síle a v počtu inženýrů na všech úrovních. To je fakt, ale výroba zbraní stále není na výši! Německo po celou válku zaostávalo za SSSR, navzdory všemu ničení v Rusku. a z čeho? Samozřejmě kvůli určitému nepořádku, který vládl v různých resortech a především ve vojenském průmyslu. Negativní roli navíc sehrál nedostatek surovin a také podcenění nepřátelského potenciálu. Zejména v roce 1940 byla výroba zbraní v Německu nižší než v roce 1939 (počítáme-li šachtu, s přihlédnutím k munici), a to i přesto, že válka již probíhala a Třetí říše ovládla velká území s obrovskými rezervami výrobní kapacity. No, co můžeme říci o organizačních schopnostech Hitlera? Ne příliš, pak se blýskl v oblasti vojenského průmyslu.
  Führer prohlásil v dlouhém projevu:
  - Ve věci dozoru nad letectvím jsou Sauerovi uděleny nouzové pravomoci . Bude bedlivě sledovat množství vyrobeného zařízení a neméně důležité také kvalitu. Navíc mnoho vašich přátel Goering, i když byli kdysi dobrými esy, nejsou schopni vůdčí práce. Ne každý dobrý voják je také vynikající generál, a tak místo oběšeného Erica povede technickou sféru člověk z řad profesionálních podnikatelů, který je schopen reformovat a převybavit letectvo. Británie přeci jen nespí, zvyšuje jak kvantitu, tak kvalitu svých ozbrojených sil a především letectví. Potřebujeme být dvě hlavy před nepřítelem, tucet kroků, jinak úplně ztratíme převahu nad nepřítelem. Proto jsou nutné kvalitativní kroky.
  Goering nesměle namítl:
  - Moji přátelé, osvědčení lidé, kteří prokázali svou bojovou efektivitu a profesionalitu.
  Démonský diktátor se rozzuřil:
  - Nebo jsem možná podle vás zapomněl, kdo prohrál bitvu o Británii? Nebo kdo nezvládl čtyřletý plán rozvoje národního hospodářství. Nebo se také chcete nechat bičovat, a to ještě na veřejnosti. Tak zavři pusu a mlč, dokud tě nepropíchnou!
  Goering se dokonce vyděšeně posadil. Bohužel, s Fuhrerem si není radno zahrávat. Pak byl zvuk slyšet znovu, k obloze vzlétl další proudový letoun ME-262. Auto bylo masivní a mělo až dva motory. Křídla jsou lehce zametená, samotná stíhačka vypadá dost hrozivě. Jeho rychlostní charakteristiky pro rok 1941 jsou obecně slušné a dokonce rekordní podle světových standardů. Pravda, samotný stroj ještě není zcela spolehlivý a vyžaduje ladění. Fašistický diktátor však již dal vlastnosti nových, vyspělejších stíhaček... ME-262 váží více než šest tun, což je jakési přetížení. Stíhačka by měla být malá, levná a svižná. V tomto ohledu by ME-163 mohl být docela dobrý, ale jeho raketový motor je příliš nucený a funguje pouze šest minut (nebo spíše bude fungovat!), což znamená, že dolet je pouze v okruhu sta kilometrů . Jako bleskový bombardér nebo jako krycí stíhač pro útoky armády na Anglii to samozřejmě není dobré.
  ME-262 ale unese tunu bomb, tedy tolik jako sovětský frontový letoun Pe-2. To znamená, že vynikající řešení jak pro stíhací smečky, tak pro podporu jednotek. Proč však nevytvořit stíhačku ve stylu ME-163 Comet, ale bez raketového motoru, ale s proudovým motorem? Pokusili se Kometu vylepšit a zdálo se, že dotáhli dobu letu na 15 minut (to je dolet až 300 kilometrů), což je pro bitvu o Británii obecně přijatelné. Z Normandie se ještě dostanete do Londýna... I když není vše tak samozřejmé, je potřeba také bombardovat a vrátit se a patnáct minut nebylo v tak nuceném režimu. V budoucnu byly raketové a proudové stíhačky uznány jako slepá ulička v letectví. Ale design "Comety" je velmi zajímavý pro své malé rozměry a lehkost, což znamená levnost a manévrovatelnost.
  Navíc stále existují velmi nadějné stíhačky vážící obecně 800 kilogramů, takové kluzáky, které lze použít ve vzdušných bitvách. Je pravda, že kvůli krátkému doletu na nich lze létat pouze v obranných bitvách nebo je dopravit do Londýna na ... Transporty a poté je zavěsit zpět k pilotům. Tady je potřeba přemýšlet. Ve skutečné historii kluzáky neměly čas vést válku a z nějakého důvodu se sovětští generálové letectví neodvážili tento nápad v Koreji vyzkoušet. Obecně to není smutné, ale během korejské války byl americký pilot první, kdo otevřel účet vítězství. Yankees by se tedy neměly podceňovat.
  Po skončení letu vyskočila z kokpitu mladá světlovlasá dívka a plnou rychlostí se rozběhla k Führerovi.
  Posedlý nacista číslo jedna k ní natáhl ruku, aby ji políbil. Co je hezké, když vás dívky milují, a Führer, jak se zdá, je docela upřímně zbožňován všemi Němci, lépe řečeno, téměř všemi kromě několika vězňů koncentračních táborů. Pilot s nadšením řekl:
  - Je to prostě nádherné letadlo, má takovou rychlost a sílu. Roztrháme všechna mláďata jako vyhřívací polštářek od náhradníka!
  Führer schválil dívčin impuls:
  - Samozřejmě, že to rozbijeme, ale ... Ladění stroje by mělo být prováděno rychlejším tempem, a to platí zejména pro motory. Zde budou samozřejmě zapotřebí radikální opatření k jejich zlepšení, ale pokud pomůže vůdce-designér!
  Všichni sborově štěkali:
  - Sláva velkému Führerovi! Kéž nám Prozřetelnost pomůže!
  Začala hrát hymna Třetí říše a kolona mladých bojovníků z Hitlerjugend šla dál . Ve speciální formaci šli pod buben kluci od čtrnácti do sedmnácti let. A pak došlo k tomu nejzajímavějšímu: pochodovaly dospívající dívky ze svazu žen Německa. Měli krátké sukně, nahé, bosé nohy krásek přitahovaly pohledy mužů. Dívky se snažily zvednout nohy výše, ale zároveň stáhly palec, opatrně daly patu. Zábavná podívaná na krásky s bezvadnými postavami ... Pravda, tváře byly různé a některé mladé fašistky byly poněkud hrubé, téměř mužské, a kromě toho je překroutily. Zvlášť, když spojili svá obočí.
  Esthete Adolf poznamenal:
  - Je nutné, aby chlapci a dívky masivněji dostávali fyzickou přípravu. A vím, že se při této příležitosti dělá hodně, zejména v Jungvolku , ale co je potřeba, je inkluzivita a přijetí sparťanských metod. Samozřejmě kromě nabádání ke krádežím... Z našich mladých mužů a žen by měli vyrůst slušní a zároveň bezohlední lidé.
  Nejvyšší velitel se odmlčel. Generálové mlčeli, pravděpodobně se báli namítnout, ale nechtěli potvrdit zjevné. Fuhrer pokračoval:
  - Válka není vtip, ale bezohlednost vůči nepřátelům se musí spojit se vzájemnou pomocí a smyslem pro bratrství vůči soudruhům. To musíme vštípit každému... Nový nadčlověk je nemilosrdný k ostatním, ale v ještě větší míře musí být nemilosrdný sám k sobě. Neboť méněcennost musí být nejprve vymýcena ve vaší duši, a pak povstane slabé, lidské tělo!
  Další pauza... Generálové a konstruktéři si najednou uvědomili a začali energicky tleskat. Führer vypadal spokojeně:
  - Už je to lepší, ale teď bych rád viděl napodobeninu vzdušného boje. Tak impozantní a vše zničující...
  Heinkel se nesměle zeptal:
  - S ostrou municí nebo granáty, můj führere?
  Nacistická jednička přikývla.
  - Samozřejmě s bojem. Kromě toho bych rád zvážil účinek vyhazovacího zařízení. Koneckonců, pracujete na tom... - Fuhrer zatřásl pěstmi. - Až bude konečně připraven a uveden do sériové výroby. Koneckonců, zkušený pilot je zkušený pilot, kterého je třeba chránit pro budoucí bitvy!
  Fuhrer-terminátor se přesto rozhodl ukázat konstruktérům modernější schéma katapultovacího zařízení. Tento systém by měl být méně těžkopádný, jednodušší a lehčí. Že levný a německým průmyslem již zvládnutý squib je pro tento účel docela vhodný.
  Musel jsem kreslit diagram za pochodu, ale Hitler byl opravdu dobrý umělec a kreslil jasně, rychle, linie diagramů a zatáčky byly rovné a jasné bez jakýchkoli pravítek a kružidel. Terminátor-popadanets si myslel, že je samozřejmě zvláštní, že Němci, kteří mají obecně tak silnou a do jisté míry vyspělou ideologii, jako je národní socialismus a totalitní systém, prozradili válku Rusům. Možná je to dáno tím, že ruští vojáci byli silnější a vytrvalejší než němečtí a naučili se bojovat rychleji.
  Obecně, když se podíváte na průběh války jako na celek, tak ano, Rusové, respektive sovětská armáda se naučila bojovat a Němci jakoby zapomněli, jak ... Jejich velení rozhodovalo v úroveň prvňáčků a možná ještě nižší, pokud má prvňáček zkušenosti s vedením vojenských operací ve strategiích v reálném čase . A že někdy šestileté děti už tak obratně vedou virtuální armády, pak pro ně a Žukova a Mainsteina není hříchem se učit. Někteří badatelé však považují Žukova i Mainsteina za průměrné. Existují také rozpory ohledně počtu vybavení, zejména ukořistěného francouzského. Hitlerova paměť (dobrá vzpomínka, zvláště když byl ještě zdravý!), naznačovala, že bylo 3600 ukořistěných tanků od Francouzů, což je velmi působivé číslo... Některé modely, jako například SiS -35, byly lepší než T- 34 ve svém brnění, i když pouze v čelním pancíři . Tento tank lze tedy vyrábět i ve francouzských továrnách, s výjimkou nahrazení 47milimetrové zbraně 75milimetrovou hlavní . Ve skutečnosti to nemusí stačit. Británie a Spojené státy obecně si na svých tancích vždy nejvíce cenily pancéřování. Zde měl například čtyřicetitunový Churchill rezervu 152 - milimetry versus 120 - pro těžký tank IS-2.
  Fuhrer řekl návrhářům něco jiného:
  - Máme poměrně dost aerodynamických tunelů, takže hledejte optimálnější model letadla a vytvářejte aerodynamické formy, aniž byste je museli přivádět na drahé testy, kde také zahynou naše nejlepší esa. Například model letadla s létajícím křídlem je velmi efektivní, zvláště pokud by se dala změnit tloušťka a úhel sklonu. Už jsem ti dal nákres, takže bezocasý by měl být hotový. Jeho odhadovaná rychlost bude i s motorem Yumo až 1100 kilometrů za hodinu. Tak do toho, ale nechoď!
  Následoval oběd pod širým nebem, služky prostíraly stoly a židle. Krásné... Ale jaké reformy v národním socialismu udělat? Jako minimalizovat počet nepřátel a získat přátele. Zde například nevyvyšujte německou rasu na každém kroku a možná dokonce přestaňte rozdělovat národy do tříd. Formálně však dělení národů na méněcenné a árijské ještě nebylo uzákoněno. Tím se věci zjednodušují.
  Krásná dívka ze služebnictva se posadila k Führerovi a položila mu ruku na holé koleno. Cooed:
  - Přemýšlíš o něčem, můj führere?
  Nacistický diktátor a zároveň virtuální hráč se rozjel. Všiml si, že nedojedl zeleninovou polévku a ovocný salát. Vůdce políbil dívku na rty, cítil její mladistvou, sladkou vůni, a prohlásil:
  - Pojedeš se mnou v autě. A všichni se pusťte do práce, čas na jídlo je u konce.
  A opět se začaly točit soukolí stavu, ne tak docela, nicméně dobře promazaný mechanismus. Na zpáteční cestě se Führer s tou kráskou miloval a dokonce se divil, kde vzal tolik energie a síly. Koneckonců říkali, že Fuhrer je impotentní a obecně údajně invalidní, který byl nemocný syfilidou (lež) a kastrován (obecně fikce!).
  Ne vše však jde hladce již 22. června 1944, válka se SSSR trvá už tři roky. Vítězství ale není vidět a Saratov se stále drží. Stalin nařídil bránit toto město za každou cenu.
  Přes všechny ztráty je výroba vojenské techniky poměrně vysoká. Nové tanky IS-2 se ukázaly jako docela účinné. I bez proražení jednotlivých německých vozidel v čele je vyřadili z provozu na dost velkou vzdálenost.
  Nacisté to tedy měli docela těžké. Měli ale velkou výhodu. Proudové letouny ME-262 již bojovaly na obloze hodně. A je vážným soupeřem.
  TA-152 se však obecně ukázal jako skvělý typ zbraně.
  Stalin mezitím také uspořádal styčné setkání ke třetímu výročí začátku války a začal se vojenských vůdců ptát, co si myslí a jak zlepšit situaci na frontách.
  Žukov navrhl vůdci:
  - Pokud se budeme jen bránit a bránit se hrozbám, pak nepochybně prohrajeme. Musíme postoupit!
  Stalin energicky přikývl.
  - Souhlasit! Ale kde!
  Maršál Žukov navrhl:
  - Dokud se Leningrad nevzdá, měl by být propuštěn!
  Maršál Vasilevskij souhlasil:
  - Ano, myslím, že to bude nejlepší volba!
  Stalin pokrčil rameny a poznamenal:
  - Pokud znovu zasáhneme Tikhvin, počkají tam na nás a my uvízneme nebo spadneme do pasti!
  Maršál Žukov souhlasně přikývl:
  - Správně, soudruhu Staline! Ale navrhuji, aby byly napadeny finské jednotky v Petrozavodsku. Nejsou tak silní a nepřítele můžeme zaskočit!
  Stalin odpověděl s úsměvem:
  - To je logické, soudruhu Žukove. Takže postup na Petrozavodsk. A přines nám vítězství!
  Po těchto slovech vstoupilo několik dívek v krátkých bílých sukních a bosých nohou. Přinesli láhve červeného vína a sklenice sendvičů a černý kaviár. Stalin vzal takový sendvič a umyl se, řekl:
  - Pojďme se tedy napít, abychom zajistili, že naše schopnosti se vždy shodují s našimi potřebami.
  Voznesensky poznamenal:
  - Kvalita pancéřování našich tanků je dost nízká. A navrhuji, aby byly IS-2 a T-34-85 lehčí, rychlejší a ovladatelnější snížením pancíře. To nám umožní ušetřit na kovu a tyto stroje budou praktičtější.
  Stalin pokrčil rameny a řekl:
  - Možná... Ale nejsem zastáncem výroby tanků z překližky!
  Voznesensky poznamenal s vážným pohledem:
  - Ale možná je dobrý nápad vyrobit některé nádrže téměř celé ze dřeva. Můžete si ověřit, jak to bude vypadat v praxi!
  Žukov souhlasně přikývl a dal se do řeči:
  - Třiatřicítku lze udělat lehčí, stále jsou příliš křehké a zvýšení rychlosti a manévrovatelnosti by mohlo přispět k jejich přežití. Navíc se zlepšila převodovka a to kompenzuje pokles ergonomie z nárůstu hmotnosti. Nízká kvalita oceli, 90 milimetrů proti silným německým dělům, se však promění v nic. Němci navíc stahují z výroby jednoduchý Panther a T-4 a ve Třetí říši se kromě průzkumných tanků stane sériovým pouze Panther-2 s 88mm kanónem. A naše tanky proti němu netahají z velké vzdálenosti. A o to víc je potřeba zvýšit jejich rychlost!
  Stalin přikývl.
  - Uvolněte část T-34-85 a IS-2 pouze s neprůstřelnou ochranou a poté zkontrolujte a sledujte, jak to ovlivní jejich bojovou účinnost. A práce na SU-100 by se měly urychlit. Možná opustíme čtyřiatřicítku a IS-2 ve prospěch výhradně tohoto samohybného děla.
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Je to zajímavý nápad. Ale SU-100 může zasáhnout nepřátele na palubě pouze úplným otočením ...
  Stalin zavrčel:
  - Udělejte to kratší, aby se mohlo rychleji házet a otáčet ... A nejlépe nižší siluetu. Ale tuhle samohybnou zbraň potřebujeme jako vzduch!
  Žukov se zeptal:
  - Vaše Excelence.... Saratov se stále drží, ale brzy padne. Bylo by nutné vypracovat plán evakuace z Kujbyševa toho, co bylo odvezeno z Moskvy. Co si vy osobně myslíte?
  Stalin odpověděl tvrdě:
  - Ve Sverdlovsku se zřejmě budete muset evakuovat. V Moskvě je ale stále možné pracovat. Máme tady celé podzemní město. Jsme vážně schopni to udržet.
  Vasilevskij zavrčel:
  - Moskvu je třeba udržet za každou cenu, stejně jako Saratov!
  Stalin nařídil:
  - Protiútok na Němce v mezeře mezi Donem a Volhou. Musíme odvést síly. Saratova udržet za každou cenu, do poslední kapky krve. Použijte všechny prostředky, dokonce i kamikadze.
  Žukov potvrdil:
  - Budiž, skvělé!
  Stalin se obrátil k Jakovlevovi:
  - No, návrháři, nějaké nápady?
  Zástupce komisaře odpověděl s povzdechem:
  - Bylo by nutné vytvořit proudová letadla, ale to zatím není reálné. A Yak-3 vyžaduje kvalitní dural, který my nemáme!
  Stalin přikývl.
  - Vím! Jak-9 by měl být v našich řadách. A mělo by se toho uvolnit co nejvíc! A zvýšit produkci stíhaček.
  Jakovlev poznamenal:
  - Německý TA-152 je jak útočný letoun, tak frontový bombardér a stíhačka. Bylo by hezké, kdybychom vytvořili podobný víceúčelový stroj na úrovni!
  Stalin podporoval konstruktéra:
  - To je dobrý nápad, soudruhu Jakovleve! Například LAGG-7, pokud se trochu vylepší, může být přeměněn na směs jak útočného letadla, tak frontového stíhače!
  Jakovlev ochotně potvrdil:
  - Soudruh Stalin je možný... Ale chce to čas. Ano, a letadlo může být drahé.
  Nejvyšší velitel vztekle praštil pěstí do stolu a zavrčel:
  - Udělejte to levněji! A obecně, jak moc se dá na toto téma spekulovat. Potřebujeme univerzální letadlo, abychom ho mohli vyrábět. A to by mohla být cesta ven.
  Jakovlev poznamenal:
  - IL-2 je poměrně jednoduchý na výrobu a jeho schéma bylo vypracováno. Dokud to nesundáš. Jde o poměrně houževnatý letoun, i když v současnosti jsou jeho letové vlastnosti zastaralé. Ale není zlo bez dobra. Jsme dobří v bombardování nepřátelských vozidel.
  Ždanov rozzlobeně poznamenal:
  - Naše letectví by mělo být přinejmenším nejsilnější!
  Jakovlev přikývl.
  -Musí! Ale prozatím jsou naši piloti nejlepší na světě: Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová!
  Stalin souhlasně přikývl.
  - Tyto dívky nemají sobě rovného a za dalších dvacet pět sestřelených nepřátelských letadel jim přiděluji další hvězdu hrdiny SSSR!
  Žukov nadšeně navrhl:
  - Na tohle bys měl pít!
  Beria zpíval s potěšením:
  - My, když si všechno pamatujeme, historie bude soudit,
  Na její soud přijde řada...
  Jako od pluhu k atomovým zbraním,
  Vedl zemi sebevědomě vpřed!
  Zatímco se členové vojenské rady radili, dívky bojovaly.
  A s pomocí holých prstů srážejí nacisty a předvádějí výkony, tyto bosé krásky.
  A zpívají:
  Věříme, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Cesta osvětlující komunismus!
  . KAPITOLA #10
  Koncem června Němci odřízli Saratov a 1. července 1944 byl poprvé použit impozantní Sturmmaus . Tento stroj s 650milimetrovou raketou poháněnou bombou odpálil smrtící sílu raket, které rozdělily celé čtvrti.
  Dívky, které řídily toto auto, na sobě neměly nic jiného než kalhotky a vypouštěly dary extrémně destruktivní smrti.
  Holonohé dívky měly kalhotky v červené, černé a bílé barvě. A přinesli smrtící dary smrti.
  Faina, která jim velela, zatřásla šarlatovými bradavkami svých ňader a zpívala:
  - Sláva době křížových rytířů!
  Dostaneme se na konec vesmíru!
  A bojovníci ječeli a skákali.
  Jedna z nich, Margaret, poznamenala:
  - Všemohoucí Bůh je s námi!
  Faina s tím souhlasila:
  - Samozřejmě! A Třetí říše určitě vyhraje!
  Dívka dupala bosou nohou a zpívala:
  -Když jsme jednotní, jsme neporazitelní! Když jsme jednotní, jsme neporazitelní!
  Válečníci tedy stříleli, dupali a cválali bosýma nohama. Válečníci nejvyšší třídy.
  Irma také dodává granát prostřednictvím automatického pohonu a řve:
  - Čeká nás velké vítězství!
  Dívky samozřejmě patří k těm, které se nikdy nevzdají. A ničí sovětské pozice s kolosálním nadšením.
  Albina a Alvina jsou jako vždy na vrcholu a předvádějí své agresivní zvonky a píšťalky. Jsou to dívky, přiznejme si to: super!
  Albina, která holými prsty srazila sovětské auto, říká:
  - Mám super holku!
  Alvina, která srazila další terč holou patou, vyskočila a hrála si s břišními svaly a zvolala:
  - Jsem takový bojovník, že jsem všechno pevně zabil!
  Tak se válečníci rozešli.
  Gerda se společně s Charlotte rozhodla otestovat další německou novinku.
  Zatím se mohou objevit pouze samohybná děla E-25, a to v poměrně velkém počtu - výroba je poměrně jednoduchá a levná. I když tento model je jedním z prvních. Tady v něm leží dvě dívky v bikinách. Auto je o necelý jeden a půl metru nižší a díky tomu je tak dobře chráněno a vyzbrojeno relativně malou hmotností.
  Dvě dívky Charlotte a Gerda, ležící, střílely na sovětské zbraně. Před nimi se pohybovala rozpadající se auta, řízená rádiem, a odklízela minová pole.
  Červená Charlotte vypálila z děla. Přemohla sovětskou pistoli a zatřásla hrudníkem, sotva zakrytým tenkým pruhem látky. A zavrčela:
  - Hyperplasma vzteklého ohně!
  A pak ji Gerda plácne také holými prsty na nohou. A cvrliká:
  - Jsem velmi cool dívka a není špatná ...
  Samohybná pistole se sama pohybuje. A čas od času se zastaví. Její čelní pancíř je silně skloněný a to poskytuje dobrou ochranu. V sovětských zbraních jsou náboje citlivé na odrazy. A takové samohybné pistoli v čele nic nehrozí. Zde mohou ještě prorazit prkno. Dívky ale nikam nespěchají. Účinné samohybné dělo v průrazu pancíře předčí stále vyvíjené SU-100, je také lépe chráněné, mobilnější a zároveň lehčí.
  A Rudá armáda má málo sušiček, přesněji řečeno, je to stále jen ve fázi návrhu. V podstatě tank T-34-85, který není dostatečně výkonný s dělem a pancéřování je dost slabé. A německé samohybné dělo E-25 je mimochodem lehčí, mnohem silnější než jeho pancíř a dělo.
  Dívky bojují... Velmi krásné a mladé. A jejich samohybná děla bombardují a házejí...
  Červenec je horký a těla dívek v rozžhaveném autě se lesknou potem. Nemohou se vzdát a ustoupit.
  Gerda poznamenává:
  - Bohové Wehrmachtu jsou zjevně silní,
  Ale nepomáhají slabším...
  Pokud je příčina Adolfa pravdivá -
  Vytvořte světovou velmoc!
  Charlotte nadšeně zpívala:
  - Ano, magie potřebuje "Pantera" a "Tigra",
  Prolít více krve navzdory všemu osudu...
  A není třeba pochybností a bláznivých her,
  Ať celá rasa na Zemi padne na kolena!
  Ale to jsou německé dívky a na druhé straně sovětské dívky bojují.
  Boj tedy bude nejvážnější. Natasha a Anyuta vystřelí ze silného lodního děla a skřípou:
  - Nad Berlínem bude naše vlajka!
  A odhalili své bílé, perleťové zuby. A nezastavujte děvčata minami.
  Dvě střely zasáhly čelní pancíř horní části trupu... Odrazily se. Ne, IS-2 je seriózní auto a nemůžete ho brát tak snadno.
  Zdá se však, že IS-1, který se pohybuje napravo od dívek, dostal z vysokotlaké pistole, zasáhl a zastavil se. Poškodil krásu.
  Alenka hrající si s břišními svaly zpívá:
  - Všechno nemožné je v našem světě možné, Newton zjistil, že dvakrát dva jsou čtyři!
  Boje stále pokračují v nezmenšené míře. Sovětské dělo zasáhne Němce. Velká Marusya vkládá mušle do závěru. Takový je život a osud dívek. A zpívají:
  Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci drtí nepřítele, ruští vlci zdraví hrdiny!
  Augustin čmárající ze samopalů říká:
  - Ve svaté válce! Tam bude naše vítězství! Vlajka Ruska vpřed, sláva padlým hrdinům!
  A znovu zaburácí smrtící dělo a zní:
  Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci drtí nepřítele, víte, že mají chladnou ruku!
  Maria, tato dívka se zlatými vlasy řídí tank a piště:
  - Rozdrťme fašisty!
  Němci to mají těžké, bitvy jsou v plném proudu i na nebi. Ale zatím je Yak-9 v rychlosti a výzbroji příliš horší než německé značky. Bitva je pro básníka nerovná.
  Marcel, tento úžasný pilot, udělal během válečných let dobrou kariéru. Přesněji úžasné a fantastické. Po dosažení sto padesáti letounů obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými meči z dubových listů a diamanty. Po dosažení čtyř set sestřelených letadel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Za pět set letadel obdržel Řád německé orlice s diamanty a po sedmi stech padesáti Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A když dosáhl tisíce letadel, obdržel Velký kříž Rytířského kříže.
  Jedinečný pilot dokázal udělat mnoho vzdušných vítězství. A když byl ještě naživu. Marseille byl nedávno povýšen do hodnosti generála. Pořád ale létal jako obyčejný pilot.
  Jak se říká, nehoří v ohni a neklesá ve vodě. Během mnoha let války Marseille získal instinkt lovce. Stal se superlegendárním pilotem a velmi oblíbeným.
  . Měl ale i silného konkurenta - Agavu a Albina a Alvina, kteří také překročili každý tisícovku sestřelených vozů. A Agáve dohnal Marseille velmi rychle. Ale je stále velmi mladá a ještě neztratila jediného bojovníka.
  Dívka sešlápla pedály holýma vytesanýma nohama a vystřelila ze vzduchovek. A nyní byla sestřelena čtyři sovětská vozidla IL-2.
  Agáve se směje a říká:
  Do jisté míry jsme všichni svině! Ale já mám nervy z oceli!
  A dívka se znovu otočí. Sestřelí sedm sovětských letadel v jedné dávce - šest PE-2 a jeden TU-3, a skřípe:
  - Obecně, když ne super, tak hyper !
  Agáve je samozřejmě svině. Pilot od Lucifera. Moc krásná medová blond.
  Zde vydá další dávku a sestřelí osm sovětských letounů Jak-9 najednou a zavrčí:
  - Jsem nejkreativnější a nejreaktivnější!
  Ta holka opravdu není hloupá. Všechno je možné a všechno je možné. Neříkej jí soukromá.
  A nohy jsou tak opálené, tak půvabné...
  Pokryškin byl dlouhou dobu nejlepším sovětským esem . Nasbíral pět zlatých hvězd hrdiny SSSR a sestřelil sto dvacet sedm letadel. Ale pak zemřel. Pak už nikdo nedokázal překonat jeho rekord. Kromě Anastasie Vedmakové a Akuliny Orlové. A teprve nedávno Mirabela překonala i Yak-9 T na potrhaném, předčila Kozhedub . A když sestřelila přes sto osmdesát letadel, stala se sedminásobnou hrdinkou SSSR.
  Tohle je Terminátorka! Někdo jako ona zastaví cválajícího koně a vstoupí do hořící chatrče.
  A ještě tvrdší.
  Mirabela měla těžký osud. Skončil jsem v dětské pracovní kolonii. Bosá a v šedém hábitu štípala dřevo a řezala kmeny. Byla tak silná a zdravá. Ve velkých mrazech chodila bosa a ve vězeňském pyžamu. A alespoň jednou by kýchl.
  Takový jev byl samozřejmě zaznamenán i na frontách. Mirabela dlouhou dobu bojovala v pěchotě a poté se stala pilotem. Mirabela přijala svůj první křest ohněm v bitvě u Moskvy, kam šla hned po kolonii. A tam se ukázal v pohodě.
  Bojovala bosá a téměř nahá v třeskutých mrazech, které doslova paralyzovaly Wehrmacht. Taková zatracená a neporazitelná dívka byla. A obrovsky uspěla.
  Mirabela věřila v brzké vítězství SSSR. Ale čas plyne. Obětí je stále více, ale vítězství nepřichází. A začíná to být opravdu děsivé .
  Mirabela sní o vítězstvích a úspěších. Má sedm hvězd SSSR - to je více než kdokoli jiný! A sakra, zaslouží si svá ocenění! A ponese zbrojní kříž i dál. I když bude Stalin později zabit, jeho věc žije dál!
  Dívka vejde a ztuhne... Srazí nejnovější německou XE-162 a zaprská:
  - Letecká akrobacie! A zatraceně nová posádka!
  Opravdu, je to skvělá holka. Skutečná kobra je také schopna mnohého.
  Mirabela je nová hvězda....
  Boje pokračují několik dní, až přijde nový týden a 8. července 1944 ... Sovětský IS-2 dostal poškození válců a pásů - opravuje se. Ano, taková krutá a nemilosrdná válka. A jak dlouho to vydrží?
  A teď Gerda obešla Kniesela a Wittmanna co do počtu zničených tanků.
  Jak se tomu mohou vyhnout? Bojují naboso a v bikinách. Dívky udělaly další pauzu a znovu potrápily sovětské děti. A nyní se blížili k počtu 300 zničených tanků. A mohli počítat s nebývalou odměnou: hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Tady jsou holky!
  Gerda střílí na sovětské auto. Trhá věž a ječí:
  - Jsem zatracená věc!
  A znovu střílí. Proniká T-34-85. A píská:
  - Vlast Německo!
  Dívka sebou škubne. A je velmi aktivní... Ano, má takovou strategickou sérii. Už je polovina července 1944... Válka pokračuje a pokračuje... Nechce se zastavit. Rudá armáda se snaží postupovat na různých místech. Ale spíše opatrně, protože lidských zdrojů zbývá málo.
  A Rusko krvácí.
  Například Hans Feuer . Nejmladší nositel Řádu Železného kříže I. třídy. A pak se stal nejmladším oceněným za dopadení sovětského generála Řádem Rytířského kříže Železného kříže.
  Ano, to je vlastně docela fajn.
  A kluci se ukazují extrémně cool.
  Hans Feuer je zoufalý bojovník. Chlapec bojuje jako obr, v chladném i horkém počasí, v létě i v zimě, jen v šortkách.
  Holými prsty dítě hází granáty a stalo se legendárním.
  To je opravdu skvělé!
  Hans se stal slavným po staletí! I jako antihrdina!
  A vůbec, tady probíhá taková neuvěřitelná a napjatá válka... Jakákoli AI se vytrácí.
  Agáve je zpět na obloze a sestřeluje sovětská auta. Je to lovec a dravec. Zaútočí na nepřítele.
  Auta, do kterých narazila, padají. A pak dívka vystřelí na pozemní síly. Vyřadí IS-2. A chce:
  - Jsem nejlepší! Jsem dívka, která zabíjí nepřátele!
  A opět se přenese na vzdušné cíle. Toto je ničitel tanků a všech vozidel, která létají a střílí.
  Ale tady je malý tank E-5. Stroj vážící sedm tun. Absolvování bojových testů. A hlodá a hlodá nepřítele.
  A když je čas zpívat, nikdo nás nezastaví ani neporazí!
  E-5 se řítí k sobě a střílí, jak to jde. A takový tank nelze zastavit. A mušle se odrážejí.
  A uvnitř stroje sedí desetiletý chlapec Friedrich a píská:
  - A budu skutečný super bojovník!
  A znovu, jak střílel... A trefí se do samého středu věže. A jeho smrtící síla, ač malá ráže, je kolosální.
  A na obloze Helga bojuje. Bosá dívka v bikinách vytáčí účty. A raduje se ze svých fantastických úspěchů.
  Holými prsty na noze ukáže na sovětské auto, konkrétně ho zapálí a nechá explodovat celou bojovou soupravu s granáty.
  To je cool a šílené.
  A Agáve táhne dopředu ... A také bojuje.
  Už je srpen 1944... Rudé armádě se nikde nepodařilo dosáhnout úspěchu. Ale ani Němci nemohou výrazněji postoupit. Impozantní podzemní tanky jdou do boje. Ale jsou čistě taktické.
  Dívky zametly podzemí, zabily baterii sovětských děl a vrátily se zpět.
  Přitom zajali pár pionýrů. Dívky, které chlapce přistihly, byly svlečeny a mučeny. Pionýry mlátili drátem a pak si opékali holé paty na ohni. Pak si začali lámat prsty na nohou rozžhavenými kleštěmi. Chlapci vyli nesnesitelnou bolestí. Dívky si nakonec rozžhaveným železem vypálily hvězdy na prsou a botami rozdrtily mužské dokonalosti. Poslední pionýři skončili a byli ohromeni bolestivým šokem.
  Dívky zkrátka předvedly extratřídu. Němci ale opět ničeho zásadního nedosáhli.
  Výkonná samohybná děla: " Sturmmaus ", střílela na sovětské pozice. Došlo k velkému ničení a ničení. Sovětský útočný letoun však vyřadil jedno z vozidel a Fritz se vrátil.
  Saratov se ještě v srpnu 1944 držel. Je pravda, že Němci dokázali dobýt město Uralsk v Kazachstánu a přesunuli se do Orenburgu.
  Albina a Alvina jsou opět ve vzduchu, ale jednou na experimentálním létajícím talíři. Ukazují pomocí holých prstů, mačkání tlačítek joysticku a dělají to mimořádně obratně.
  Dívky samozřejmě předvádějí nejvyšší akrobacii. Zde vytáhli svou disketu a tucet sovětských létajících strojů bylo sestřeleno.
  Albina cvrliká:
  - Zuřivý stavební tým! Bude hvězdný pád!
  A znovu otočí auto. A dívky drtí Rudou armádu. Navíc hlavní...
  Alvina také sráží tucet sovětských letadel a skřípe:
  - Šílené dívky a už vůbec ne panny!
  O tom posledním správně. Jejich pár se s muži vydal na procházku. A co zrovna nevstal. Dívky milovaly muže - je to pro ně příjemné! A zvláště pokud pracujete s jazykem.
  Dívka nejvyššího postavení... Zde mučili průkopníka... Nejprve ho svlékli a nalili mu do hrdla pár věder vody. Poté bylo do oteklého žaludku přineseno horké železo. A jak hořely! Pionýr zařval divokou bolestí... Páchlo to spáleninou.
  Alvina ho udeřila do boku rozžhaveným drátem. A jak se chceš smát... Je to velmi vtipné.
  Potom zpívala:
  - Už mě nebaví drásat zadní část - chci si dráždit štěstí!
  A jak se směje! A odhalil své perlové zuby! Ta dívka miluje zabíjení, to je ta dívka!
  A všechny dívčiny nohy jsou holé a půvabné. Ráda chodí bosa po uhlí. A také zahnat zajaté pionýry. Tolik kvičí, když se jim smaží paty. Dokonce i Alvina je velmi zábavná. A Albina je taky holka, přiznejme si to - super! Jak udeřit soupeře loktem do brady. A zakřičí:
  - Jsem dívka z nejvyšší třídy!
  A odhalil své perlové zuby. Které se třpytí jako vyleštěné. Bojovník je úžasný! To může být něco, co se nedá říct v pohádce ani popsat perem!
  Oba válečníci sovětští jakové, Laggi , pěšci, Ily srazí na oblohu. Krásky jsou aktivní. Není v nich sebemenších pochyb. A taková divoká a frenetická krása.
  Válečnice ovládají joystick holými prsty a útočí na ruská auta. Jak budou drtit , rozdrtí i bojovníky, jako kyj na krystalu. Dívky jsou nemilosrdné a nemilosrdné. Mají sílu hněvu a plamen vášně. A sebevědomí vyhrát. I když válka probíhá už čtvrtým rokem jen se SSSR. Ale on skončit nechce. Albina a Alvina jsou na vrcholu své popularity. A nechtějí ani na okamžik ustoupit nebo se zastavit. A přesouvají se k sobě a narážejí na nepřítele.
  Albina, která sráží sovětská letadla, ječí:
  - Už mě nebaví ta holka brečet, radši bych utopil ty lýkové boty!
  A jak se šklebí a třpytí se perlovými zuby. A teď chce muže. Ráda znásilňuje muže. To je pro ni velmi příjemné. Tady bude brát a znásilňovat.
  Albina řve:
  Sexuální dívka je sex
  Pro velký pěvecký pokrok!
  A válečník vyprskne smíchy... A zabijme znovu všechny naše nepřátele. Má spoustu energie. A plnou svalovou sílu.
  A Alvina jak řvát:
  - Rozdrťme nepřítele na hromady!
  A válečník se začne aktivně smát! A představila si, jak její chlapi šlapou. Ale je to přinejmenším příjemné.
  Září je za dveřmi... Slunce svítí stále méně. První podzimní den běhají ruští chlapci bosi po sněhu, který právě napadl v severních oblastech Ruska. Smějí se sami sobě, odhalují obličeje a ukazují Němcům fíky.
  Průkopníci s červenými kravatami, s krátkými sestřihy, někteří dokonce až na nulu. Běhají skákat. Jejich bosým nohám není téměř nikdy zima. Velmi hrubý. Děvčata také běhají, také bez bot. Od růžové se na slunci třpytí kulaté podpatky. Úžasné sovětské dívky. Štíhlá, atletická, zvyklá dělat malé věci.
  A všichni se zubí a skřípou zuby ... První podzimní den je opravdovou radostí a žízní po světle a tvoření!
  A na obloze letecká bitva. Mirabelo, tohle je sovětský pilot číslo jedna, který sestřelil další německé letadlo. A jako vždy v jedněch bikinách. Navždy mladý a nikdy neblednoucí. Taková je síla její duše.
  Mirabela se však také ráda dotýká mužů. Tohle se jí opravdu líbí. Proto je pilotkou... Když dívčí nahé, svalnaté tělo zvrásní mužské ruce - to je opravdový požitek. A skvělá zábava!
  Mirabela srazí další nacistické auto a zasyčí:
  - Jsem obrněná svině!
  Dívka dokonce udeří do ovládacího panelu holými, kulatými podpatky. Ona je nádherná. A nenapodobitelné.
  Mirabella je zkroucená. A Agáve k ní letí. Nakonec se setkaly dvě téměř nejúspěšnější bojovnice-pilotky. Střílejí po sobě z kruhového domu. Snaží se to získat na dálku. Moc se to ale nedaří. Obě krásky odlétají ze střelecké čáry. A agresivně vyceňují zuby. No, ženy jsou svině. Tvrdě si hledí do očí. Přesněji hlava-nehlava a znovu střílí. Německý ME-262 X je stále lépe vyzbrojen než Jak-9 T a sovětské vozidlo bylo sestřeleno...
  Mirabele se ale podaří katapultovat a poprvé ve své letecké kariéře o letadlo přijde. Nejhorší je, že skončila na nepřátelském území. A to je špatně. Ano, takové jsou jedinečné zvraty osudu. A 1. září 1944, již pátý rok druhé světové války, se svět mění, ale vláda Fuhrera v alternativní historické hře zůstává.
  Saratov je nakonec opuštěn sovětskými vojsky a armáda Wehrmachtu se blíží ke Kujbyševovi.
  O Orenburg také probíhají urputné boje.
  Bosá Tamara tam bojuje, hází výbušné balíčky po nepřátelích, tlačí je holými patami a ječí:
  - Sláva zemi komunismu!
  Veronika střílí do protihráčů. Holými prsty u nohou hodí výbušný balíček a křičí:
  - Za myšlenky komunismu!
  Victoria, střílející na protivníky a dělá to jako Robin Hood v bikinách, cvrliká, hází bomby na nepřítele holými prsty a vyje:
  - Sláva dobám komunismu!
  Olya střílela na nepřítele a sekala je srpem, vzala ho a zaštěbetala:
  - Za velikost sovětského státu a obrovskou slávu!
  A svými holými prsty u nohou znovu vrhne výbušný balík kolosální, ničivé síly.
  Larisa, střílející na nacisty, zapískala:
  - Má země Rusko, jsi navždy dán Bohem pod modrou oblohou!
  A mrkni na své partnery...
  Agafya, střílející na nacisty, předl:
  - Orenburg se nikdy nevzdá! Budeme proti nepřátelům vlasti!
  Dívky jsou pevné a hodlají bojovat opravdu do poslední kapky krve.
  Orenburg se stále drží. Ale 3. září 1944 začal útok na Kujbyšev. A SSSR samozřejmě není dobrý.
  Alenka střílí na nácky a ječí:
  - Za komunismus země sovětů!
  A opět bosou nohou vypustí granát ničivé síly.
  Anyuta střílí na své protivníky a ječí:
  - Braňme Kujbyševa!
  A holými prsty u nohou bude házet výbušný balíček s velkou smrtící silou.
  A roztrhat spoustu nepřátel.
  Alla střílí na Krauts, cvrliká a třese hrudí:
  - Pro vesmírné výšiny Polesí!
  A s holým podpatkem podlehne granát zkáze a totální smrti všech Fritzových agresorů.
  Maria, střílející na nacisty a vrhající sílu, paralyzující Fritze bosou nohou, zapištěla:
  - Na palubu!
  A dívka se bude smát z plných plic!
  Marusya, střílející na fašistické řetězy a vrhající zničující granát holými prsty u nohou, cvrlikala:
  - Sláva komunismu a vítězství!
  Matrena s úsměvem poznamenala, vyslala další smrtící dávku a pokosila Fritze:
  - Vlast je posvátná!
  Dívky bojují jako hrdinové.
  Test létajícího talíře byl úspěšný pouze zpočátku a pak selhal.
  Albina a Alvina tedy nyní znovu bojovali v ME-309, velmi pohodlném vozidle pro jejich styl.
  Dívky střílely na sovětská letadla a ječely:
  - Vynikající park a elektronické špagety!
  Albina vypálila na nepřítele dobře mířenou dávku, srazila sovětské auto, ukázala bosou nohou a zapištěla:
  - Můj první pohyb bude pro nepřítele osudný!
  Alvina také střílel na nepřítele. Důkladně ho zastřihla, vycenila zuby a řekla:
  - Komunismus je můj osud!
  A holými prsty u nohou zasáhla další cíl.
  Dívky se stále perou ve starém autě. Šroubové stíhačky ještě nebyly vyřazeny z výroby. Navíc si stále musíte na tryskové stroje zvyknout a nasadit pro ně celou infrastrukturu. A to není tak snadné.
  Albina, střílející na sovětská vozidla, logicky poznamenal:
  - Vytvořím éru komunismu a dovedu impérium ke hvězdám!
  A holým podpatkem tlačí do pedálů.
  Alvina, střílející na ruská vozidla, prorážející je přímo skrz, zaskřípala:
  - Naším cílem je árijský komunismus!
  A znovu, bojovnice použila své holé prsty. A jednala velmi rychle.
  Když se obě dívky vrátily, když spotřebovaly celou bojovou výstroj, nechaly svá těla umýt ve vaně. Fešákové je mlátili košťaty. Albina, zahřívající se, poznamenala:
  Stále potřebujeme muže!
  Alvin s tím souhlasil:
  - Rozhodně potřeba! I když tady jsme ženy mnohem krásnější!
  Albina vyprskla smíchy a zaštěbetala:
  - Proč žena potřebuje muže, aby měla koho bít!
  Dívky s tím samozřejmě souhlasí.
  Helga z TA-152 střílela na sovětské tanky a prorazila je s úsměvem:
  - Sláva císařskému komunismu!
  A dívka se zasmála.
  Agáve je na obloze, aby hledala sovětská letadla. Stále častěji je na obloze vidět Jak-9, což je nejjednodušší na výrobu. Tento stroj však není tak slabý. V modifikaci T je vyzbrojena 37mm kanónem a může Fritze bolestivě bodnout.
  Agáve střílí z dálky na svůj ME-262 a zpívá nosem:
  -Jsem nejmoudřejší na světě, zabíjím nepřátele na záchodě!
  A mrkne na své anděly na obloze.
  Tady je ale Mirabela opět ve vzduchu. Tato dívka přes všechny ztráty neklesá na duchu.
  A dokonce začne zpívat, skládat za pochodu;
  Při hraní jsem se připojil ke Komsomolu,
  Krásná vysněná dívka...
  Myslel jsem, že svět bude věčný květen,
  Každý den je zrození jara!
  
  Ale z nějakého důvodu to nevyšlo.
  Nějak se nemůžu zamilovat...
  Řekni chlapům na mou milost,
  Život je velmi odolné pádlo!
  
  Náhle válka náhle zahřměla,
  A hurikán se řítil k smrti ...
  A moje holky silné tělo
  Můžete se hned trefit!
  
  Nechci, věř mi, vzdávám se,
  Bojujte za vlast až do konce...
  Nosíme granáty v silné brašně,
  Stalin nahradil svého otce v srdcích!
  
  Válečníci jsou v Rusku skvělí.
  Můžeme ochránit světový řád...
  Hvězdy na obloze zavlažovaly samet,
  A lovec se proměnil ve hru!
  
  Jsem bosá dívka, která bojuje
  Plné svádění a lásky...
  Wille, znám místo v tomto ráji,
  Na krvi štěstí nevybudujete!
  
  Válečníci velké vlasti,
  Budeme pevně bojovat poblíž Moskvy ...
  A pak ten sen za komunismu
  Proti peklu se Satanem!
  
  Stateční ruští kluci,
  Že bojují poctivě až do konce...
  Mlátili ze samopalu,
  V případě potřeby i se zlatou korunou!
  
  Ani kulka nás nezastaví
  Ježíš velký Bůh vstal...
  Dny dravého draka jsou pryč,
  Z nebe bylo ještě jasnější!
  
  Miluji tě, Láďo,
  Svarog bude ve slávě ...
  Musíme bojovat za Rusko
  Nejlepší Bílý Bůh je s námi!
  
  Nepokládejte Rusy na kolena
  Věřte nám, naše tělo se nedá omezit...
  Stalin a velký Lenin jsou s námi,
  I tuto zkoušku je nutné složit!
  
  Bolest vlasti je také v našem srdci,
  Věříme v její velikost...
  Brzy otevíráme dveře do vesmíru,
  Bude to velmi sladký život!
  
  Bosé jsme krásné dívky,
  Svižně běžíme závějemi...
  Nepotřebujeme tuto hořkou vodku,
  Cherubín roztahuje křídla!
  
  Za vlast, my dívky budeme stát,
  A my odpovíme Fritzovi, žádné zlo,
  Pekelný Kain bude zničen,
  A zdravím Krista Spasitele!
  
  Přijde éra - nezlepší se to,
  Mrtví vstanou navždy...
  Vesmír se stane živým rájem,
  Splněný sen všech lidí!
  . KAPITOLA Č. 11.
  Září 1944 prošlo krutými bitvami... Fritzovi se podařilo obklíčit Kujbyšev a Orenburg a proto byla tato města odsouzena k záhubě, ale navzdory všem potížím bojovali.
  Dívky prokázaly mimořádnou odolnost... Začátkem října ještě nacisté Kujbyševa nevzali a zaútočili na Penzu. A o toto město začaly vřít bitvy.
  Bojovala tam Natasha a její tým.
  Dívka hodila granát holým, půvabným chodidlem a zavrčela:
  - Pro ruského ducha.
  Poté Zoya vystřelila z bazuky. A vyřadil německý tank "Lion" -2.
  Němci trochu zpomalili pohyb... Panthery a T-4 byly vyřazeny z provozu. Ale dokud jsou tyto stroje stále v provozu. Panther je skutečně dobrý stíhač tanků a je celkem snesitelně chráněn v čele. Ale desky jsou její problém. Nicméně "Panther" -2 je chráněn bočnicemi, ne příliš dobře. Ale většina zbraní je zachována.
  Vývoj řady E probíhá ... Tank E-75 slibuje, že se stane vozidlem nové generace s dokonale krytými boky. Němci s tím hodně počítají. Cílem je získat tank, který není příliš těžký, rychlý a dobře chráněný. Prvním pokusem tohoto druhu byla Myš, ale praxe ukázala nadměrnou hmotnost tohoto tanku. Místo toho se již vyvíjel E-100. Tento tank měl hustší uspořádání a nižší siluetu. Obecně se jeho hmotnost ve srovnání s myší snížila na sto třicet - sto čtyřicet tun. Bočnice byly instalovány v racionálních úhlech. Tloušťka bočnic spolu se zástěnami dosáhla 210 milimetrů. Výzbroj je stejná jako u Maus, 128 mm a 75 mm dělo s krátkou hlavní. Němci nainstalovali silnější motor o výkonu 1500 koní a tank se po dálnici pohyboval rychlostí čtyřicet kilometrů za hodinu.
  Což je obecně uspokojivé. E-100 je stále příliš těžký tank. Ale s vynikajícími zbraněmi a ochranou.
  Jeho bojové vlastnosti nemohly být špatné, ale přeprava tanku a jeho přeprava zůstaly problematické. Reálné zkušenosti ukázaly, že tank mohl při relativně rozumném přesunu po silnicích a mostech vážit maximálně osmdesát tun.
  Hitler tedy dal E-75 limit na splnění této hmotnosti, ale na vytvoření spolehlivého stroje z hlediska ochrany. Proč bylo rozhodnuto opustit 75milimetrové dělo. A vytvořte co nejtěsnější uspořádání: v jednom bloku, motor a převodovka napříč a převodovka na motoru. Pak možná dostane tank, chráněný ze všech stran a ne příliš těžký.
  Hitler obecně nebyl s německými stroji zcela spokojen. Přestože byl Lev-2 pravděpodobně pokročilejší, jeho 105mm kanón byl pro boj se sovětskými tanky nadbytečný a pro palbu na neozbrojené cíle nedostatečný. "Panther" -2 by mohl armádě se zbraněmi a čelní ochranou obecně vyhovovat, ale boční to stále nestačilo, ale jízdní výkony jsou uspokojivé.
  Fuhrer požadoval vytvoření tanku, který by vyhovoval armádě ve všech ohledech.
  Toho ale není tak snadné dosáhnout. Zda je možné dispozice maximálně zhutnit a pomocí speciálních podvozků a pružin odlehčit podvozek a z karoserie něco vyvést. A posádka zařídí skutečné náchylné.
  Takový vývoj by mohl být docela slibný. První tank E-75, sjednocený s E-50, nemohl vážit více než sedmdesát tun, a to je impozantní stroj.
  Elizabeth naproti tomu bojovala na tanku T-34-85 a nebyla zcela spokojena s jeho ochranou. Křehký kvůli nedostatku legovacích prvků, pancíř tank příliš nechránil.
  Alžběta vystřelila pomocí holých prstů a zařvala a vycenila zuby:
  - Jsem vesmírná liška.
  Ekaterina zmlátila nepřítele, udeřila nepřítele na stranu a zasyčela a vycenila zuby:
  - Za komunismus v SSSR!
  Elena také velmi aktivně mířila na nepřítele a zasáhla ho smrtící silou, a vzhledem k tomu, že její nohy byly holé, zakňučela:
  - Pro konstituci vítězství!
  Euphrasia střílela na nepřítele a přitom přesně používala holé prsty na nohou a ječela:
  - Jsme loajální ke Svarogovi a Stalinovi za velikost země!
  Takové jsou tady bojovné dívky. Mají nejvýraznější tým.
  Některé tanky T-34-85 se objevily s ochranou proti střelám, což výrazně snížilo jejich hmotnost. Zvýšila se rychlost a ovladatelnost stroje. Teď to ale mohla vzít protitanková puška, velkorážní kulomet a mnoho druhů granátů. A vzduchovky jsou úplně proražené. Pravda, takový tank je ještě jednodušší na výrobu, levnější a přidává na rychlosti pohybu.
  Nyní, pokud dívky řídí toto auto, nenechají je žádným způsobem nastoupit.
  Elizabeth, rychlá dívka kolosálního destruktivního živlu, logicky poznamenala:
  - Brnění nemůže nahradit udatnost!
  Catherine souhlasila s tímto:
  - Ano, je to tak, tímto způsobem nebudete odhaleni!
  A jak se směješ...
  Dívky velkého šarmu. A pokud mlátí nepřátele, dělají to agresivně a důkladně.
  Elena poté, co jejich tank spotřeboval bojovou sadu a odjela doplnit zásoby, zeptala se svých přátel:
  - To si dívky myslí, máme šanci porazit Třetí říši?
  Catherine sebevědomě odpověděla:
  - Jak řekl Vasilij Terkin... Přišli jsme bít, ne počítat!
  Elizabeth opravila:
  - To řekl Suvorov!
  A dívka s holými prsty vzala a zkroutila kus novin do cigarety. Je jí to legrační.
  Euphrasia zpívala a kolébala jeho tělem:
  - Jsem vesmírná dívka-terminátor,
  Pro Fritze - kultivátora to bude velmi bolestivé!
  A jak se bude válečník smát!
  Dívky se rozhodly hrát karty. Je to legrační. A poražení dělají kliky a dřepy.
  Elena si během hry všimla:
  - Ale vážně, nemáme reálnou šanci vyhrát! Kavkaz padl a my prohráváme!
  Catherine hodila kartu bosou nohou, porazila nepřítele a zapištěla:
  - Ale máme tajnou zbraň!
  Válečnice vybuchla smíchy a hodila kartu holými prsty také.
  Elizabeth s povzdechem poznamenala:
  - Opravdu nám zbývá jen jedna naděje na novou tajnou zbraň!
  Euphrasia zakňučela a hodila kartu holými prsty na půvabných nohách:
  - Ano, bez tajné zbraně se neobejdeme!
  A dívky zpívaly unisono:
  - Náš meč hoří ohněm, podřízneme nepřátele! Jsme vojáci SSSR!
  Válečníci jsou vyladění a opravdu bojují.
  Ale síly jsou příliš nerovné ... V polovině října Kuibyshev přesto padl ...
  Němcům se podařilo dobýt důležitý obranný objekt. Ale pršelo... Naděje na přestávku v důsledku podzimu.
  Boje však na obloze pokračovaly.
  Tři sovětští piloti: Mirabela, Anastasia, Akulina bojovali s divokým nadšením.
  Mirabela, která srazila nacistu v letu na svém zastaralém, ale impozantním Jaku-9 T, zpívala:
  - Bude éra, éra komunismu!
  Anastasia stiskla své holé prsty na spoušti a potvrdila a vycenila zuby:
  - Poletím do nebe s písní!
  A mrkla na své přátele.
  Akulina, která drtila dalšího Němce stisknutím holou, kulatou patou na pedál, vydala:
  - Pro slávu SSSR!
  O dívkách je třeba říci, že konkrétně bojují.
  Mirabela sestřelila fašistický ME-262 z 37milimetrového děla, tweetoval:
  - Sláva komunismu!
  Anastasia, která odřízla nacistu dobře mířeným přístupem a viděla nepřítele, vyhrkla:
  - Sláva rudému vesmíru!
  Akulina je velmi bojovná dívka, vyrazila německé auto a pískala a zavrčela:
  - Za komunismus země sovětů!
  Válečníci by měli být známí svou kolosální houževnatostí.
  Albina, Alvina, Agáve naopak získávají svá konta. A dívky bojují i naboso a v bikinách.
  Jak legrační je, když jsou dívky téměř nahé a v letadlech.
  Albina holými prsty na nohou srazí výbuch, několik sovětských aut najednou a zakňučí:
  -Za árijské bratrstvo!
  Alvina také bojuje s Rudou armádou a dělá to odvážně. A holými prsty u nohou řídí vzduchová děla a seká sovětská auta a ječí:
  - Pro chytré nápady!
  Agáve také sestřeluje sovětské stíhačky a útočná letadla, doslova je drtí a řve:
  - Za vítězství Třetí říše!
  A dívkám to nevadí a podrobují nepřítele tvrdému mučení. Hlavně krásní kluci.
  Albina, která smažila paty průkopníka na kůlu, jednou poznamenala:
  - Kluci ve smažené formě as pepřem jsou tak vynikající!
  A jak se směje. A ukaž jazyk!
  Alvina si toho všimla a vycenila zuby:
  - Chlapec je smažený v troubě, velmi chutný s česnekem!
  Agáve s pomocí holých prstů srazila několik sovětských stíhaček a vykřikla:
  - Jsme vesmírní rejsci!
  A mrkla na své přátele. Je to dívka vzácné, bojovné povahy.
  Albina, která sestřelila letadla holýma, půvabně vyřezávanýma nohama, poznamenala:
  - Rusko rozumem nepochopíš, jak si můžeš vybrat vládce jako Stalin!
  Alvina agresivně poznamenala, vycenila zuby a střílela holými prsty:
  - A náš Hitler není o nic lepší!
  Agave se zachichotala, srážela sovětská auta holými prsty a poznamenala:
  - Adolf, samozřejmě, posedlý! Ale zároveň se neměří, kolik se již podařilo vyhrát!
  Dívky jsou extrémně bojovné a agresivní.
  A pak nějak upekli dva chlapce na hranici zaživa. Jen tak byli nabodnuti na ocelovém kůlu a začali se smažit, křičeli a svíjeli se. Když se pak chlapci ještě neuklidnili, všechny dívky z letky začaly přibíhat ke smaženým pionýrům, odřezávat z nich kusy masa a jíst.
  A bylo to velmi chutné, zvláště pokud byli ještě žijící chlapci během smažení opepřeni.
  Agáve například s velkou chutí snědla chlapcovo stehno. Děvčata tehdy odvedla skvělou práci. A z obou chlapců zbyly jen kosti a droby. Mladá játra byla obzvláště chutná. Její dívky jedly s velkým potěšením.
  A teď bojují na obloze ...
  Orenburg padl na konci října...
  Němci se blížili k Ufě. Už je docela zima a sněží.
  Tamara a její tým na předměstí Ufy bojují s nacisty. Německá pěchota útočí z černých vojáků, které naverbovala ve francouzských a belgických koloniích.
  Na všechny přístupy doslova házejí mrtvoly.
  Tamara se otočí, hodí granát bosou nohou a kvílí:
  - Éra komunismu bude slavná po staletí, věřím, že Stalin bude naší pevnou rukou.
  Veronika, střílející, říká:
  - Nerozbíjejte SSSR!
  A holým podpatkem vyzvrací výbušný balíček.
  Anfisa, střílející na nacisty a házející další poselství smrti holými prsty na nohou, poznamenává:
  - Velikost komunismu je s námi!
  Victoria, střílející na nepřítele a kosící nacisty, házející granát bosýma nohama, kvílí:
  - Nechť je oslavena velká vlast!
  Olympiáda je v plamenech. A pak tato dívka-hrdinka hodí na nacisty celou krabici výbušnin a zařve:
  - Sláva našemu vesmíru Vlasti!
  A všechny dívky jednohlasně křičí.
  - Za SSSR! Bude průkopník!
  Bojovníci Rudé armády kradou. A když nasněžilo, bojují stále naboso a v bikinách.
  Začátkem listopadu zahájili nacisté útok na Uljanovsk. Město, ve kterém se narodil Lenin a ve kterém byla těžce zraněna Stenka Razin. Toto je hlavní hranice ruských měst.
  Alenka bojuje s nacisty. A zpívá si a hází granáty na nacisty bosýma nohama:
  - Sláva Rusku, sláva ...
  Tanky se řítí vpřed...
  divize v červených košilích,
  Zdravím ruský lid!
  Anyuta, střílející na nepřátele, sekání je, a pak vypouštění výbušných balíků pilin holými prsty, vyaknula:
  - Za stalinského komunismu!
  A dala zabrat celé řadě černých válečníků, pokosených.
  Alla, která střílela na protivníky a používala holé prsty, házela smrtící granát, zapištěla:
  - Za rodné Rusko!
  Maria, která střílela na nacisty a používala své holé prsty, zatímco házela dary smrti na nepřítele, odsekla a poznamenala:
  - Za vesmírný komunismus!
  Matryona, která střílela na nacisty a kosila nepřítele, vydala:
  - Pro změny v bitvě!
  Marusya, vydlabávala Fritze a ubila je k smrti, vzala to a agresivně žvanila a vymazala je na prášek:
  - Za vítězství nejvyšší úrovně!
  A bosou nohou hodila smrtící granát.
  Tyhle holky jsou tady cool a veselé.
  Alenka, která střílela a kosila nepřátele a házela granáty holými prsty u nohou, pištěla:
  - Velikost komunismu s námi!
  A dívka to vzala a s velkou sebejistotou vyřadila německý tank.
  A je tu další modifikace tanku Lev-2 s 88milimetrovým kanónem. Věž je užší a nádrž je menší a váží padesát pět tun a motor má po posílení 1200 koní. Rychlé německé auto.
  Ale válečníka neobtěžuje.
  Alla hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Za komunismu!
  Anyuta hodila vražedný dar smrti holými prsty na nohou a zavrčela:
  - Pro nové hranice!
  A dívka bude pískat. A německý tank "Lion" -2 vezme a převrátí se a válce doslova létaly.
  Maria, střílející na nacisty, zpívala:
  A boj opět pokračuje
  A srdce je v hrudi úzkostné ...
  A Lenin je tak mladý -
  A mladý říjen je před námi!
  Matryona, která střílela na nepřítele a srážela řady, hodila bosou nohou granát a zaštěbetala:
  - První krok v životě je důležitý!
  Marusya, která vyřadila nacisty, zapištěla:
  - Znovu vidíte nad Zemí víry zuřivých útoků!
  A takoví jsou bojovníci nepružní.
  Ale stále jsou síly nerovnoměrné. Penza už padla. A nacisté útočí na Saransk.
  Nyní už toho do města Gorkého tolik nezbývá.
  7. listopadu 1944 uspořádal Stalin v Moskvě další přehlídku. I když to není vítězství.
  Fritz však poprvé vystřelil na Moskvu balistickými střelami V-2. A ve stejné době bylo město bombardováno proudovými letadly, včetně bombardérů Arado . Tato akce všechny šokovala. Rakety V-2 letěly po vysoké dráze a náhle spadly, ani radary je pořádně neviděly.
  Došlo k mnoha zkázám a neštěstí. Sovětští vojáci byli zabiti během přehlídky.
  Stalin měl naléhavou schůzku v podzemním bunkru, který odolal i přímému zásahu atomovou bombou.
  Vedoucí generálního štábu Vasilevskij se znepokojením poznamenal:
  - Němci mají novou zbraň s velkou ničivou silou. A naše radary ho neviděly ...
  Stalin zařval a vztekle dupal na paty:
  - Tady jste blázni! Takové překvapení se nedalo vidět!
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Něco byl soudruh Stalin ....
  Beria okamžitě řekl:
  - Toto jsou střely třídy A-5. Nebojte se soudruhu Staline. Nesou jen osm set kilogramů aminolonu a stojí jako dobrý tryskový bombardér. Němci vypálili několik desítek střel, ale tato konstrukce se nedostala do série, protože bombardování proudovými letadly je levnější a praktičtější.
  Stalin, když se uklidnil, poznamenal:
  - Takže to není účinná zbraň? Velmi dobře!
  Beria s povzdechem poznamenal:
  - Ale proudové bombardéry, to je vážný problém. Soudruh Stalin s tím musí bojovat!
  Maršál Žukov navrhl:
  - Možná to vezmeme a sami si vyrobíme rakety. Myslím země-vzduch. Co, ovládat je rádiem a sestřelovat letadla!
  Voznesensky poznamenal:
  - Vytvoření takových raket trvá dlouho! Je mnohem snazší vyrobit velmi levná letadla ze dřeva, naplnit je výbušninami a narazit na nepřítele. To by byl styl kamikadze!
  Stalin souhlasně přikývl.
  - Ano, měla by být použita letadla kamikadze. To je naše šance, i když ve skutečnosti to jen prodlužuje agónii naší Rudé armády.
  Měli byste najít něco účinnějšího!
  Jakovlev odpověděl s povzdechem:
  - Soudruh Stalin pracuje na novém letadle. My se ale zatím soustředíme na udržení maximálního výkonu aut. Všechny rezervy jsou využity a ke strojům dáváme děti od deseti let. Plná mobilizace, totální i supertotální .
  Stalin zařval:
  - Je třeba udělat mnohem víc! To, co děláte, je příliš málo!
  Molotov řekl s povzdechem:
  - Kontakt se spojenci není možný. Vypadá to, že jsme sami. Pokusili se vyjednávat s Japonci... Požadují území až po Ural, což je nepřijatelné.
  Stalin zavrčel:
  - V zimě je nutné udeřit na Japonsko, ale co Leningrad?
  Žukov vycenil zuby:
  - Útok na Petrozavodsk nebyl tak úspěšný, jak se očekávalo. Švédsko vstoupilo do války na straně Třetí říše a my jsme se museli vypořádat s velkými silami. Nebylo tedy možné okamžitě rozvinout ofenzívu a nepřítel, který vytáhl části Wehrmachtu, odrazil náš nápor. Město Leningrad je v plném proudu blokády a je důkladně sevřeno. Myslím, že až do jara kvůli totálnímu hladomoru vymře celá populace. A pád Leningradu bude nevyhnutelný.
  Je prakticky nemožné ho zásobovat vzduchem. Nepřítel zcela ovládá oblohu. Němci i nyní dávají rytířský kříž, jen za sto sestřelených letadel.
  Stalin vztekle zavrčel:
  - Neúspěšný útok!
  Žukov přikývl.
  - Mnoho železnic je rozbitých a soustředili jsme příliš málo sil. A Finům a Švédům musíme vzdát hold, v obraně jsou vytrvalí. Ale to není všechno. Němci obešli i Murmansk. Nyní je toto město obklíčeno. Nevíme, co dělat!
  Stalin zavrčel:
  - Odblokovat!
  Žukov odpověděl:
  - Na to není síla! A nepřítel může dobýt celý Karelský poloostrov!
  Stalin nařídil:
  - Vytáhněte síly a uvolněte! V zimě nejsou Němci tak silní. Bude možné je kapitálově stisknout!
  Vasilevskij poznamenal:
  - Je nutné zabránit hlubokým průlomům a tam naše síla vezme nepřátele!
  Stalin zařval:
  - Budeme bojovat za komunismus!
  Voznesensky oznámil veselejší zprávy:
  - SU-100 již byl zpracován v kovu a je připraven pro sériovou výrobu. Podvozek založený na T-34. Docela snadné na výrobu. Skořápka je téměř připravena na novou zbraň. Na frontách se tedy již objeví SU-100. Zítra pojede první auto dopředu!
  Stalin souhlasně přikývl:
  - Aspoň mě to potěšilo! T-34-85 ale zatím nebude vyřazen z výroby. Kromě toho by měl být pancíř tenčí a hmotnost snížena na dvacet tun. Bitvy ukázaly, že věci nemohou být horší!
  Voznesensky poznamenal:
  - Můžete vyrobit brnění ze dřeva! Vyrábíme stovky takových tanků denně, dokonce více než nacisté. Naše vozidla však Fritze snadno sestřelí i lehkými protitankovými děly.
  Žukov poznamenal:
  -Tam je Gerda. To je tak cool dáma! Vyřadila spoustu našich tanků a děl.
  Stalin přikývl.
  - Musíme ji chytit a usmažit jí holé paty. Bolestně cool holka!
  Žukov souhlasil:
  - Musíš to chytit! A zničíme nacisty!
  Beria přikývl a zavrčel:
  Udělejme speciální operaci!
  Stalin s povzdechem poznamenal:
  - To je skvělý nápad, ale... Ještě musíme něco dokončit!
  Beria zařval:
  - Pojďme je všechny chytit!
  Stalin zavrtěl hlavou.
  - Ne... Zabíjet hrdiny není dobré! Chci, aby mi Gerdu přivedli! To je naléhavé!
  Beria poznamenal:
  - Žít?
  Stalin ochotně potvrdil:
  - Samozřejmě, jsem naživu!
  Berija zavrčel a nafoukl tváře:
  - Všechno nemožné, možná to vím jistě!
  Několik dívek se objevilo v krátkých sukních a s holýma nohama. Nesli sklenky vína a mrkali na členy GKO.
  Ždanov poznamenal:
  - Potřebujeme více dívek v armádě! Tam to opraví!
  Stalin prohlásil:
  Uděluji Anastasii, Mirabele , Akulinu "Hvězdu Řádu slávy" s diamanty! Sláva SSSR!
  Všichni jednohlasně křičeli:
  - Sláva hrdinům!
  A tleskali rukama.
  Jedna z dívek se uklonila, poklekla a políbila Stalinovy boty.
  Nejvyšší velitel ji polil vínem a zařval:
  - Naše síla je naše pěst!
  Beria zašeptal:
  Hitler je blázen!
  Stalin protestoval:
  - Ne blázen, ale ztělesnění podvodu!
  A všichni znovu tleskali.
  . KAPITOLA #12
  Město Uljanovsk bylo zcela obklíčeno, ale prozatím vydrželo... Už je konec listopadu a sněží a mrzne. Němci opravdu netouží po útoku a stále střílejí.
  Počasí ve vzduchu není příliš letní. Dívky ale stále bojují a ukazují zázraky odvahy.
  Gerda se svou posádkou na Panther-2. Brzy by se ale měl objevit tank Panther-3 a válečník na něm chce opravdu bojovat.
  Ta mezitím střílí na sovětské pozice.
  Bosou nohou namířila dělo na cíl a vystřelila. Rozbila sovětskou čtyřiatřicítku a zaštěbetala:
  - Za svaté Prusko!
  Charlotte také vystřelila z děla, probodla sovětskou houfnici a zapištěla:
  - Naše štěstí na věky!
  Christina také vystřelila, zasáhla nepřítele bosýma nohama a zakrákala:
  - Pro takové chlapy, kteří jsou nás hodni!
  Magda také střílela velmi přesně a cvrlikala:
  - Pro velikost Impéria!
  A na nejnovějším SU-100 bojují čtyři Elizabeth.
  Dívky zvládly nové samohybné dělo a střílely.
  Alžběta střílela holými prsty a zpívala;
  Fašistický kat si trhá ramena,
  Tady je stojan, kleště, vrtačky po ruce!
  Chce ochromit tělo duše,
  Bezvýznamné monstrum, ale vypadá skvěle!
  
  Slibuje peníze, lodě na moři,
  Co může dát i titul!
  Opravdu tě dej na linku,
  Vždyť jste pro něj jen mrtvola a hra!
  
  Chce vědět o našem podnikání,
  Jaké nové věci připoutat chudé!
  Proto pojedu velkoryse, vyžiji se,
  Zapomenout na otce a dokonce i na matku!
  
  Ale budeme pevně sloužit naší vlasti,
  Nemůžeme se nechat zlomit krutostí kata!
  Větev se ohne od poryvu větru,
  A můžete slyšet pláč nahých dětí!
  
  Ano, prohrál jsem první těžké kolo,
  Ale Všemohoucí vám dá šanci vyhrát zpět!
  A pak vyrazím nepřítele sám,
  Moje pěst pevně sevře plaza!
  
  Vlast mi dává takovou sílu
  Že je možné překonat bolest veškerého mučení!
  A vypadni z tohoto bezedného hrobu,
  Aby nebyl sežrán, naštvaný medvěde!
  
  Ještě trochu a spása je blízko -
  Dosáhneme vítězství nad nepřítelem!
  Žít pod rouškou světla komunismu,
  Aby Slunce zalilo dům zlatem!
  A dívky zpívaly a střílely z nového, smrtícího děla. Jsou to extrémně impozantní válečníci.
  Elena se smíchem poznamenala:
  - Komunismus bude vybudován, věříme v něj!
  Catherine souhlasila s tímto prohlášením:
  - Postavme komunismus a bude triumf!
  Euphrasia to vzala a zavrčela , střílela s pomocí holých prstů a zasáhla Panthera.
  Potom válečník zakňučel:
  - Ach, komunismus, komunismus! Sofismus bude silně rozdrcen!
  A "Panther", udeřil do čela a z dálky.
  Tohle jsou dívky, které tak snadno nezlomíte.
  Nyní přichází prosinec... Japonci v podmínkách chladného počasí téměř přestali bojovat.
  Ale na obloze i přes zimní počasí stále probíhají bitvy.
  Zde se Toshiba a Toyota, dva japonští piloti, perou jako zoufalí zloději.
  Toshiba sráží sovětská letadla holými prsty na nohou a z plných plic volá:
  - Mám super holku!
  Toyota, která vyřadila ruskou stíhačku a odhalila své perlové zuby, sebevědomě potvrzuje:
  hyperaktivní žena !
  Japonky jsou samozřejmě bojovnice s kolosální startovací silou. Cti samuraje nelze odolat.
  Ale v každém případě je obloha stále v plném proudu.
  A na souši se čtyři ninja dívky pustily do vyhlazování sovětských vojáků.
  Modrá ninja dívka uspořádala recepci, odřízla několik ruských bojovníků a holými prsty vypustila hrášek výbušnin kolosální ničivé síly.
  Roztrhla to a tweetovala:
  - Zdravím Japonsko!
  Žlutá ninja dívka také zazpívala motýlí techniku s meči. Přerušila řadu soupeřů a zakřičela:
  - Za komunistickou pomstu!
  A s holými prsty na nohou, jak spustit zničující dar ničení.
  Pak zamručí:
  - Pro velikost Japonska!
  Červená ninja dívka uspořádala recepci vrtulníkem s meči. S holými prsty u nohou hodila smrtící dar smrti a zaječela:
  - Pro mou lásku!
  A pak poznamenala:
  - A kde se komunista mstí?
  Žlutá ninja dívka, která sekala ruské vojáky a znovu hodila granát holým podpatkem, vydala:
  - A to přesto, že bude polévka s kočkou!
  Bílá ninja dívka, která sekala své soupeře a házela dar smrti holými prsty, vydala:
  - Vyhrajeme pro myšlenky komunismu!
  A všichni čtyři válečníci se budou sborově smát a ukázat své perlové zuby.
  Prosinec uběhl rychle... Po obklíčení Němci dobyli Ufu i Saransk. Uljanovsk ale stále vydržel v úplné blokádě.
  Stalin nařídil Novému roku držet za každou cenu město, kde se narodil Lenin.
  Němci se však i přes mrazy již blížili ke Kazani. Takže SSSR byl na pokraji úplného kolapsu.
  Co dělat v SSSR dosud nebylo jasné a nápady.
  Stalin slavil Nový rok v Moskvě a v bunkru. Jeho pohled byl zachmuřený, ale touha bojovat neochabovala.
  Hitler se mezitím rozhodl uspořádat si frašku v Libyi, kde je teplo.
  A tam si užil podívanou na boj s gladiátorkami.
  Na Silvestra se nic moc nestalo, kromě bombardování Moskvy.
  A vydání první série "Panther" -3. Tento tank měl tloušťku pancíře "Tiger" -2, ale s velkými sklony a vážil pouze čtyřicet pět tun. A jeho výška se snížila o necelé dva metry. Silný motor o výkonu 1200 koní je umístěn v jednom bloku a napříč s převodovkou. Samotné auto se ukázalo jako perfektně vyzbrojené a s výbornou optikou a s hydraulickým stabilizátorem . A v úzké věži byl kanón ráže 88 mm ve 100 EL, velmi přesný a průbojný.
  Gerda a její tým vyjeli v tomto voze. Vylepšený a lehčí podvozek, který skvěle jezdil na sněhu. Tento tank je celkově dokonalý. A jeho silně skloněný pancíř dokonale chrání čelo vozidla. Horní část 150milimetrového pouzdra je zvláště silně chráněna pod úhlem 40 stupňů od horizontály. A to je asi 330 milimetrů pancíře pod úhlem devadesáti stupňů. Vrcholem trupu Panther-3 nepronikne ani jeden sovětský kanón. Dno zabírá třetinu plochy čela těla ve 120 mm a pod stejným úhlem a také téměř neprostupné.
  Čelo věže je silné 185 milimetrů a pod úhlem 50 stupňů, rovněž neproniknutelné pro sovětská děla.
  Tady jsou ale strany slabší na 82 mm se sklony a dají se zabrat. Zejména SU-100, nové sovětské samohybné dělo, si rychle získalo oblibu mezi vojáky díky své snadné výrobě a průbojnému kanónu.
  Gerda vypálila první ránu na sovětské jednotky. Prorazila tank IS-2 a vyjádřila se:
  - To je dobrý bojovník!
  Charlotte poznamenala, střílela na nepřítele a prolomila sovětský stroj stisknutím tlačítka holou patou:
  - Tato technika je téměř bezchybná!
  Kristina, mířící holými prsty rychle střílejícím automatickým německým kanónem, poznamenala:
  - Palubní pancíř je dost slabý! Měli bychom výkonnější auto!
  Magda také vystřelila nahou nohou, ve vzteku ji vzala a zakřičela:
  - Byla by jen trojka, ale trojka dovádí!
  A děvčata se unisono smála... Tank je opravdu dobrý, hlavně jeho jízdní výkony.
  Prošel bojovými zkouškami i vůz E-100. Je ale těžká. Ale dobře chráněné. A její zbraně se nedají tak snadno vzít.
  A v něm také sedí německé dívky. A to i přes zimu naboso a v bikinách.
  Adala, střílející na protivníky a zasahující nepřítele, se logicky vyjádřila:
  Budeme žít v komunismu!
  A s holým podpatkem, jak stisknout ....
  Agáta, která střílela na sovětské pozice, udeřila protivníky holými prsty u nohou, zapištěla:
  - A velikost našeho vítězství bude po staletí!
  Agnes také vypálila šrapnely na sovětskou pěchotu, samozřejmě bosou nohou, a zařvala:
  - Ne, nepodvolíme se Führerovi!
  Dívka na tanku, Athéna, udeřila do nepřítele holými prsty a vykřikla:
  - Pro Führera, ne Führera!
  Agnes se zasmála a poznamenala:
  Jsme kmen supermanů!
  Andriana, střílející na sovětskou baterii a ničící nepřátelské pozice, ukázala jazyk a vydala:
  - Velikost Němců uznává planetu!
  A s holým kolenem, jako by vyvíjel tlak na nepřítele.
  Agáta, která vedla oheň, poznamenala:
  - Roztrháme draka na kusy ...
  Tank E-75 ještě nebyl připraven. Vůdce požadoval, aby hmotnost byla šedesát pět tun a motor 1500 koňských sil pro vysokou mobilitu, s bočním pancířem alespoň 170 mm na vysokých svazích. A trvalo to.
  Ale zatímco nacisté stejně vítězí... V lednu Uljanovsk konečně padl. Fritz začal útočit na Gorkého a Kazaně.
  Zatím lezli za Moskvu.
  Stalin zuřil, ale nemohl nic dělat. Ve skutečnosti, co tady děláš, úplné selhání...
  Ale dívky bojují na nebi i na zemi...
  Nataškino SU-100 tedy leteckým úderem rozbilo německý útočný letoun. Ukázalo se to docela v pohodě. I když ne úplně chytrý a vynalézavý. Jenomže Natasha vůbec není prvňáček a jak se bude dlabat.
  . Nyní dívka Ukázalo se, že PROTI již známý nádrž T -34. Pouze Trochu přítel . Věž větší a _ nástroj ráže v 85 milimetrech místo 76. Podvozek Část bývalý .
  dívky točil se na místo . Ony jako je _ A před , v jeden bikiny . A tady auto sovětský výroba . Jíst A skořápky na místo .
  Superman-Natasha S spokojený Pohled usmál se :
  - A Kde fašisté ?
  Objevil se uvnitř nádrž obraz mladý posel . chlapec tweetoval :
  - Tady Tento nádrž , která se objevil na frontách druhý svět války PROTI čtyřicet Čtvrtý rok A před tyto od té doby nachází se na zbraně Červené armáda _ Jemu odolává , E -25. Samohybná zbraň s 88 mm dělo a 120 mm čelní brnění _ Pěkný bojovat !
  Opravdu PROTI ve vzdálenosti S velký práce Umět zvážit Němec samohybné dělo Squat , s dlouho kufr _ Neznámý dívky , které _ Tak brzy vlevo, odjet frontách Skvělý Vlastenecký války . Ale Superman-Natasha hned stejný poznamenal :
  - Ona nás Možná získat _ Na její délka v 71 EL .
  Zoja tady stejný navrhl :
  - Měl by jít PROTI přesun do _ Ne mám to !
  Futuristická Angelica PROTI nepříjemnost všiml si :
  - Tady sakra ! Okamžitě stejný uklouzl nadřízený nás auto !
  Jejich mladý dozorce-důstojník rozzlobeně prohlásil :
  - A Tento více nic ! E-75 byl bych více horší ! Vy bych jeho ani pod jeden úhel bych Ne propíchnutý . A Tak odvaž se !
  Superman Natasha pokřižovala se A zasyčel :
  - Jak skutečný komunista , tj říkám tobě - tobě sakra !
  Futuristická-Angelica štěkal , dupal naboso noha :
  - Pojďme hrát !
  sovětský auto nějaký těsný nastartoval a _ bzučel . prorazit Němec PROTI čelo neskutečný A by měl Pojď dovnitř fritz PROTI deska . Ale Snaž se Tento dělat ? On z jeho s dlouhou hlavní zbraně Jak kurva ... Zůstává pouze počet na rychlost .
  Superman-Natasha zlobit se Prostý Němec ACS Ano více jednodušší třicet čtyři tak její převyšuje PROTI vlastnosti . Tady Vy nedobrovolně zblázníš se .
  sovětský auto jde na sblížení . Dobrý box Ozubené kolo lepší bývalý .
  Světlana odpočívá nahý podpatky A tweety :
  - Fuhrer rychle My otoč se !
  Futuristická-Angelica potvrzuje jako :
  - Hitler My pojďme zničit !
  zlatovlasý Zoja zařval :
  - Dej jemu pospěš si Podle erysipelas !
  V tento moment závažný projektil Hitlerova zbraně potěšen přímo PROTI základna věže . Dívky zvedl A trpěl PROTI vytržený kov .
  A později Dej mi vteřinu Všechno čtyři se ukázalo být téměř Absolutně nahý v kalhotkách a závěsný na stojan . Pod naboso chodidla krásky vzplanul oheň . Plamen olízl nahý , půvabný podrážky dívky .
  Superman Natasha zkusil cukat, ale _ její nohy Ukázalo se, že pevně upnutý PROTI podložky a _ Velmi nemocný natažené žíly . Tento byl klasický stojan , s tradiční opékání podpatky . A na dívky nohy Velmi dokonce sexy a _ lízání ohně _ podrážky dělá jejich více atraktivnější .
  Ale bolestivě krásky . Ony snaží získat zdarma . Ale Podložky Velmi odolný . A mu více A dívky jsou valkýry zavěsit závaží .
  Stejný bojovnice PROTI krátký sukně , s naboso nohy , nahé ruce , ale tělo pokrytý stříbřitý řetězová pošta . Ony hrábě pokerů požáry a _ zvracet uhlíky do _ podpatky opečený silnější .
  Tady A nosič ukazuje se klouby a _ oheň hranolky spodní . A tady více A princ z dynastie krále Viléma objevil se . V ruce na srpen chlapci , princ-demiurg, který se vyměnil druhý milión dolarů za pozici v SS bič z pichlavý drát . A více A její Valkýry zahřát z plamenomet .
  Božstvo prince mrkl a _ Jak udeřil Superman Natasha Podle svalnatý zpět . Ačkoli dívka A odvážný, ale _ její z podpatky před týl udeřil takový bolest , že _ nádherný divoce vykřikl .
  další udeřil chlapec princ_ _ svržena dolů na Zoja . Ta Ačkoli A vymačkaný pevně zuby , ne napřáhl z křičet . A na zadní se objevil krvavý pruhy A popáleniny .
  Barbarossa Jr. S úsměv řekl :
  - Učit vy více třeba !
  další udeřil klesl Podle Futuristická Angelica . A tento Mladá žena Ne napřáhl z křičet . chlapec strčil moje děti jsou bosé noha PROTI oheň . Extrahováno hbitý prsty žhavý A hodil zrzka šelmy PROTI tvář . Ta křičel více silnější , bolí to !
  Barbarossa Jr. S spokojený Pohled řekl :
  - Ale Vy stejný chtěl S Němci !
  Po vyhozen a _ Světlana . Jak že Ne vymačkaný čelist , ale Stejný křičel . Všechno stejný bič z rozžhavený , pichlavý drát byl více více bolestivý , jak plamen pod naboso nohy . Tem nad tím _ dívky již bývalo léta spravovat bez boty a _ jejich podrážky nohy , velmi elastický A odolný .
  Ale oheň A jejich peče . Valkýry již PROTI ruce drží a _ biče z rozžhavený drát .
  Superman Natasha v Všechno hrdlo křičel :
  - Ano Co Tento je to ?!
  Barbarossa Jr. říká:
  - Výslech vzpurných dam! Jste v zajetí a budete zodpovídat za všechno!
  Natasha poznamenala:
  Takhle umřít nechceme! Pojď, nech nás jít a budeme pokračovat v boji!
  Barbarossa Jr zavrčel:
  - Proč tě nechat jít?
  Angelica odpověděla:
  - Jsme čarodějnice a můžeme dát muži, který nás zachrání, ten nejcennější dárek ze všech možných!
  Barbarossa Bock byl překvapen:
  - Ano, a co mi dáš?
  Natasha sebevědomě prohlásila:
  - Uděláme z tebe věčné mládí a nikdy nezestárneš!
  Chlapec přikývl:
  - Ano, můžu tě nechat jít! Ale jak to můžeš dokázat!
  Natasha prohlásila:
  "Dej ruku do ohně a nezraníš se!" Uvidíte, že umíme kouzlit!
  Barbarossa Jr. opatrně vložil ruku do ohně, zaroloval a s úsměvem odpověděl:
  - Ano můžeš! Jaká je vaše svoboda výměnou za mou nesmrtelnost!
  A dívky mají novou šanci. A válka stále pokračuje... V lednu byli zajati Gorkij a Kazaň.
  Začátkem února Němci, Finové a Švédové dobyli Karélii a pokračovali k útoku na Archangelsk. Situace se dramaticky zhoršila.
  Elizabeth byla převelena na SU-100 do tohoto města.
  Bojovala tam. Únor a mráz. Dívky ale stále bojují bosé.
  SU-100 s neprůstřelnou ochranou váží pouhých osmnáct tun. Je zranitelná, ale mobilní. A nemá stát v záloze, musí se pohybovat, aby nedostala ránu.
  Při pohybu se nádrž zahřívá a holkám v bosých nohách a v bikinách není taková zima.
  Elizabeth, střílející na nacisty, zpívala:
  - Ale to jsou podmínky! A je tu středa! Chlad však prospívá vašemu zdraví! Chladné počasí prospívá našemu zdraví!
  A s holými prsty, jak dobíjet nácky. A T-4 tento malý tank je rozbitý.
  Válečníci by měli být bojovníci kolosální třídy.
  Ekaterina také střílí bosýma nohama a ječí:
  - Komunismus bude!
  Elena, která také střílela na nepřítele a prorážela ho pěstí, se ohlušující zasmála:
  - Čeká nás šílené vítězství!
  Ephrasia prorážející tanky Wehrmachtu s holýma nohama, modrým zimou, sebevědomě odpověděla:
  - Nic nás nezastaví!
  Tito bojovníci jsou prostě super!
  Ale, bohužel, jejich hrdinství je extrémně malé... Padl i Archangelsk... Zjevně je málo munice....
  Němci postupují k Moskvě zezadu. V březnu se rozvinuly bitvy o Rjazaň. Hitlerovy hordy proudí z východu...
  Jsou potřeba nějaké naléhavé kroky.
  Moskva se stále drží a Stalin sestavil bezpečnostní radu. Diskuse byla nervózní. Nebyly žádné nové nápady.
  Pouze Beria navrhl:
  "Možná bychom měli opravdu nabídnout mír Třetí říši za jakýchkoli podmínek, pokud se nás nedotknou!"
  Stalin naštvaně odpověděl:
  - To není konstruktivní přístup soudruhu Berija! Potřebujeme silné tahy!
  Maršál Vasilevskij upřímně odpověděl:
  - Vaše Excelence nemá žádné rezervy! Téměř všichni byli rozdrceni v nerovných bitvách. Kromě SU-100 nejsou v sérii žádné další typy nových zbraní. Je pravda, že IS-3 bude brzy připraven, ale tento tank je náročný na výrobu a za současných podmínek bude obtížné jej uvést do série.
  Maršál Žukov rozzlobeně poznamenal:
  - Pokud nemůžete vyhrát, pak zbývá jen jedna věc - zemřít důstojně!
  Stalin chtěl něco říct, ale objevila se bosá dívka v krátké sukni. Zamávala holými podpatky a přinesla zprávu.
  Stalin to přejel očima a vztekle zařval:
  - Leningrad, neschopný vydržet hlad a mnohaměsíční blokáda padla! Nyní naše druhé město dobyli Fritz!
  Maršál Žukov rozpřáhl ruce a poznamenal:
  - Oh, velký Stalin... To je strašné!
  Beria navrhl:
  - Možná na počest toho zastřelit tisíc lidí?
  Nejvyšší velitel zařval:
  - Drž hubu ty holohlavý idiote! Je potřeba něco udělat!
  Molotov navrhl, koktal a nervózně hladil dívčí holá kolena:
  - Nabídněme Němcům dočasné příměří a teprve poté začněme mírová jednání o jakýchkoli podmínkách.
  Stalin zaskřehotal:
  - Snaž se! Ale žádná kapitulace nebude. Moskva padne, my povedeme partyzánskou válku!
  Berija poznamenal s lichotivým úsměvem:
  - Ale to jen zvýší rozsah utrpení lidí, soudruhu Staline. Možná...
  Stalin rozhodně praštil pěstí do stolu:
  - Ne! Ať Molotov navrhne jednání! A nic jiného, sračky až do konce!
  Němci obklíčili Rjazaň v polovině března. Sovětští vojáci, kteří zažili nedostatek munice, prorazili z města.
  Alenka a její tým běží, bosí se míhají na jarním rozbředlém sněhu.
  Dívka střílí na nacisty a zpívá:
  - Sláva našemu duchu, sláva velké zemi!
  A bosou nohou hodí vražedný dárek smrti. A rozprášit nacisty na všechny strany.
  Anyuta, střílející na protivníky, vydal:
  - A naše rána, posvátný dar a honorář!
  Alla také běží, střílí na nacisty, hází výbušný balíček uhlí bosou nohou a syčí:
  - Nikdy se nevzdáme!
  A nyní jiskřivá Mary, střílející na nacisty, důkladně je kosící a vrčící se skřípěním zubů, ječí:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A její holá pata vyslala zničující balík smrti a drcení.
  Marusya, střílející na nacisty, celkem logicky poznamenává:
  - Komunismus nikdy nevybledne!
  Matryona, střílející na nepřítele a snižování řad, zcela logicky a racionálně poznamenává:
  - A víra ve stranu zůstane po staletí!
  A holé prsty na nohou přinesou dárek zničení.
  Dívky utekly z ringu. Situace je ale stále napjatá.
  A nemají kam jít.
  Jarní tání postup Němců trochu zdrželo. Navíc se nacisté spojili s Japonskem a přistoupili k okupaci Střední Asie.
  To je také rozptýlilo a duben proběhl relativně klidně. A v květnu konečně vyšel první sovětský tank IS-3. A mohl být doručen do prvomájového průvodu.
  Starý a zesláblý Stalin se na to díval shrbený. Jeho výraz byl smrtelně unavený.
  IS-3 se s ohledem na pracnost výroby stále nemohl stát sériovým.
  Jeho podstatným rozdílem od obou byl pouze tvar věže. Byla jako létající talíř a její čelo bylo jako zobák jeřába. Zvětšený úhel sklonu samozřejmě dobře chránil přední část, ale zkomplikovala výrobu. Navíc spodní část čela byla zranitelná, a pokud tam zasáhl projektil, pak se již neodrazil.
  Stalin mávl rukou a zmizel v bunkru, začal další nacistický nálet. Leteckých úderů se zúčastnily TA-400 a Yu-287 s reverzně zameteným křídlem.
  A znovu odpalovali balistické střely naváděné křídly do vysílačky.
  Kreml utrpěl značné škody.
  Stalin vážně uvažoval o útěku jejich Moskvy.
  V polovině května, po dokončení přerozdělení Střední Asie, zahájili nacisté ofenzivu proti Moskvě z východu a západu. Následovala další krutá bitva.
  Sovětská vojska bojovala hrdinně. Ale síly jsou příliš nerovnoměrné. V bojích se objevily i tanky E-75 Tiger-3. A masivně "Panther" -3. Takové souboje, řekněme, jsou mimořádné.
  Do konce května na začátku června dokončili nacisté prakticky úplné obklíčení Moskvy.
  Stalin slavnostně oznámil, že zůstane v hlavním městě a bude tam stát až do smrti.
  Moskva byla ostřelována a bombardována. Byla obklopena velmi silnými obrannými liniemi, které není tak snadné překonat. V hlavním městě byly soustředěny obrovské zásoby munice a potravin.
  A Stalin v podzemním městě byl relativně bezpečný.
  Hitler 22. června 1945, kdy uplynuly přesně čtyři roky od začátku Velké vlastenecké války, nařídil zastavit útok na hlavní město a místo toho jej systematicky ničit dělostřelectvem a letadly. A dál sebevědomě bombardovat.
  Založená ofenzíva se přesunula na Sibiř. Bylo nutné dobýt Sverdlovsk a Čeljabinsk, dokud tato města nezasypala sníh... Koncem června začátkem července byla obě klíčová města po urputných bojích dobyta... Němci postupovali přes Sibiř. Sovětské vesnice padaly jedna po druhé.
  Zde se nacisté v září 1945 přiblížili k Novosibirsku. I o tuto osadu se strhly boje.
  Rudá armáda bojovala po boku místních milicí. Tamara zde bojovala jako hrdinka.
  Je konec září, sněží a mrzne. A prapor dívek bojuje bos a ukazuje podivuhodné hrdinství.
  A bojovníci bojují jako panteři.
  Tamara se otočila, bosou nohou hodila výbušný balíček uhlí a zakňučela:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás nemůže porazit!
  Ostatní dívky zoufale řvou:
  - Zemřeme, ale nevzdáme se!
  A boj pokračuje...
  Novosibirsk padl teprve na začátku listopadu... Válka pokračovala. Sovětský svaz stále nekapituloval. Moskva byla zablokována a pod palbou.
  V podzemním městě byla uskladněna strategická zásoba potravin a munice, takže bylo možné vydržet poměrně dlouho.
  Němci město neustále bombardovali a ostřelovali.
  Nechyběl ani nový těžký tank "Rat". Tento stroj vážil dva tisíce tun a byl vyzbrojen několika děly.
  Jako průlomový tank bylo použito vozidlo s pancířem 400 mm... Prošel bojovým testem....
  Ale uvízla na ježcích a byla zničena pilotem kamikadze, který do ní narazil.
  Přesto se nový tank "Rat" -2 objevil ještě větší a těžší ...
  Stalin slavil v Moskvě Nový rok 1946, který ještě nebyl vzat. Velký vůdce SSSR počítal se zázrakem. Moskva se stala skutečným pevnostním městem.
  Zásoby potravin by mohly vydržet na dalších pár let a vzhledem k poklesu populace v důsledku bombardování a ostřelování i déle. Ale munice závisela na rychlosti a intenzitě útoků.
  Beria nicméně poznamenal:
  - Možná se soudruh Stalin dohodne s Hitlerem na naší svobodě?
  Nejvyšší vrchní velitel rezolutně prohlásil a pevně praštil pěstí do stolu:
  - Nemluvím s kanibaly Lavrenty! Rozumíš!
  Beria s povzdechem poznamenal:
  Doufejme v zázrak!
  Stalin zaskřehotě poznamenal:
  -Trpělivost a trochu snahy!
  . EPILOG
  Nový 1946 se odehrál v místních bojích. Němci a Japonci postupně dobyli všechna větší města. Jako poslední padl v srpnu Verchojansk. Němci měli nové tanky AG-50 v podobě pyramidy.
  Tamara a její tým zoufale bojovaly ve Verchojansku.
  Dívky byly jako vždy bosé a v bikinách.
  Stáli k smrti. A holými prsty házeli výbušné balíčky smrtící síly.
  A pak, když došla munice, mohli projít sklepy a tunely do tajgy.
  Byli připraveni chopit se zbraní a znovu vést válku, i kdyby to byla partyzánská válka.
  V SSSR vznikly partyzánské zóny a rozpoutala se podzemní válka.
  Hlavní město se stále zdržovalo, takže ho Hitler chtěl nechat vyhladovět a zachránit své vojáky, kterých už zemřelo příliš mnoho.
  A dívky mezitím vyhladily nacisty a Japonce, a to různými způsoby a metodami.
  Zejména Natasha a její tým.
  A Ukázalo se, že znovu PROTI T -34-85. auto samozřejmě _ stejné , ne nový . A do konce čtyřicítky šestý roku zastaralý .
  A Tady A AG -50. Připomíná nízký pyramida S Velmi dlouho kufr _ Auto celý šedesát Pět tun . Tloušťka brnění co Všechno úhly 250 mm pod naklonit . Pro skořápky T -34 absolutně neprostupný .
  Superman Natasha PROTI nepříjemnost zasyčel :
  - Tohle Jak úkol ! Vyzvednout hora !
  Futuristická-Angelica rozhlédl se kolem . Nyní Ony byli PROTI jeho tradiční bikiny _ A něco __ _ krása už to dorazilo na mysl _
  A Světlana lisované na vliv naboso podpatky A řídil nádrž . Ona zasyčel :
  - Manévr ! Pouze manévr !
  AG -50 je vybaven silný 105 mm dělo S délka kmen ve 100 EL . On schopný udeřil na velký vzdálenosti . Tem přes , y třicet čtyři S kvalitní brnění nevadí . Jeden udeřil A konec .
  Světlana začíná houpačka sovětský nádrž . Tady nepřítel střílí . projektil dokonce trochu obavy brnění _ Ale Na naštěstí sklouzne . A po všem Napájení kolosální - uran jádro .
  Superman Natasha zašeptal jejich šarlatový rty :
  - Zapnuto ikony S smutek tváře - znovu říše narodit se !
  Futuristická-Angelica výstřel pomocí _ naboso prsty nohy . projektil potěšen PROTI ještě pořád stojící pyramidový nádrž . A vyklouzl S brnění PROTI ricochet . Již Velmi ona šikmý A cementované .
  Němec nádrž samozřejmě _ stejný , neproniknutelný , s Všechno úhly dokonce Pro IS -7. A již Kde před mu T -34-85.
  Znovu Němec střílí ... Světlana lisované nahý pata na brzdy _ A mohl bych vyhnout se nádrž z porážky . Ačkoli fatální dar proklouzl vůbec blízko .
  Superman Natasha PROTI vztek řekl :
  - Ano My A zaseknutý !
  Futuristická-Angelica zasmál se . Ona v pohodě oškubaný S moje maličkost podprsenka . vystavený vysoký prsa S jahoda bradavky . Vycenila zuby jejich perla zuby _ A tweetoval :
  - Zbabělec Ne hraje PROTI hokej !
  A lisované šarlatový bradavka na spoušť . Takový Tady ona tučně A šumivé ona-ďábel . A Možná laskavý , ruský anděl ztělesňovat _
  Projektil vyletěl z Ne příliš mnoho dlouho dula _ Flashed by ... And potěšen přímo PROTI kmen Němec auta AG . Poskakování jeho jako kdyby foukat petardy _
  A Všechno čtyři dívky sbor , štěkal :
  -Jedna , dva - Já _ hit ! Fritz Podle rohy Tak dal !
  A Jak otřást Ony jejich naboso nohy . Tady Tento dívky ! A Když na Střílení použití nahý hrudník je _ PROTI sto jednou efektivnější .
  Superman Natasha S usměj se všiml si :
  - Tenhle nádrž Nyní Pro nás bezpečný . Ale Jak jeho zničit ?
  Zoja S usměj se navrhl :
  - A PROTI boj kovboj styl , my jeho zamést !
  Světlana zrychlený hnutí jeho nádrž . Ale protivník , náhle otočil A spěchal na útěku . On zrychlený úžasné rychle : vše stejný plynová turbína motor . A byl jasně rychlejší než _ T -34-85.
  jako kdyby slon utekl z Mopsové . Všechno bych nic . Ale sloni vědět jak hýbat se dokonce Velmi rychle .
  Superman Natasha rozzlobeně přestěhoval Podle brnění naboso chodidlo A zařval :
  - Tady ! Studna Jak stejně _ _ My zaostával z fašisté !
  Zoja S smutek PROTI hlas , zpíval :
  - Všechny nemožné , možné PROTI náš svět !
  A otřásl jeho vlasy , barvy list zlato .
  Futuristická-Angelica S rozkoš zpíval a _ propuštěn další projektil _ Že udeřil PROTI obrněný záď A zlomil .
  - Jdi zda sny bezprecedentní ... Tkát zda věnce opožděně ... němý byl Gerasim někdy ! __ _ Nyní On přísahá sprostosti !
  Světlana přísně všiml si :
  - Mat nadávat je _ vulgární !
  Superman Natasha chtěl něco ___ _ _ říci vtipný . Ale Tady se objevil další fašistický nádrž . Na tento jednou E -75. Stejný Pokuta chráněný PROTI čelo , ale hodně horší S desky . Je to pravda, Čtyřiatřicet jeho Všechno rovná se Ne probodnout .
  Na tento krát , Zoyo odhodil S moje maličkost podprsenka . A vystavený šarlatový bradavku .
  Vzal A lisované kojení na spoušť . pistole pracoval ...
  projektil znovu potěšen přímo PROTI kmen masivní zbraně . A sto Pět milimetrové zbraň vyjít z budova .
  A tento Němec spěchal na útěku . Dobrý cesta výstup z budova nejvíc chráněný stroje jsou _ kůra Podle kmeny .
  Superman Natasha přešťastný uvedl :
  - Tady vidět ! My vyhráváme !
  A Tady A Třetí nádrž . Na tento časy " královské" lev ." Na mu zbraň , bombardér ráže ve 450 milimetrech . Takový Li kurva teda _ málo vůbec Ne bude se zdát .
  Superman Natasha na tento jednou rozhodl střílet sama sebe . vzlétl podprsenka . Který na její koneckonců _ _ vysoká a _ elastický hrudník _ Čerstvé jako _ na dívky . A bojovník Jak bude trvat A stiskne rubín bradavka _
  projektil vyletěl ... A " Royal lev " přijal přímo PROTI kufr . A obrovský auto Jak explodovat _ Co A pár stojící Podle okraje tanky odletěl na nějaký stovky metrů .
   Ano A Čtyřiatřicet otřásl se . Auto sotva Ne převalil se a ukázalo se utržený z země .
  Futuristická-Angelica dokonce udeřil na přistání čelo , křičí :
  - jakoby koně osli !
  A ohrožený Fritz pěst .
  Superman Natasha byl spokojený , a zazubil se perla , velmi velký zuby :
  - Tady My daný Podle k nepříteli ! Jak to má být !
  Zoja zpíval , s potěšení :
  - Láska A smrt ! Dobrý A zlo ! Co svatý Co hříšný ... A ke mě vědět Všechno rovná se !
  A dívka přestěhoval naboso noha Podle kov .
  další nepřítel E -100. Auto nebezpečný . S vrhač bomb a 75 mm_ _ dělo S Velmi dlouho kufr _ Takový útok modifikace a _ schopný splnit role A bojovník tanky . A sedmdesát pět milimetrů zbraně Pro sovětský nádrž docela dost .
   A kmen bombardér pokrytý čepice .
  Superman Natasha pokřižovala se na Pomoc naboso nohy a _ tweetoval :
  -No , pojďme _ jeho porazit ?
  Zoya , houpání zuby , souhlas _
  - Samozřejmě, že budeme !
  Futuristická-Angelica šarlatový bradavka lisované na spoušť _ pistole fungovalo to . Vyplivněte to vražedný poplatek . A přerušen poměrně tenký, ale _ ale dlouho kmen Němec zbraně .
  Světlana nadšeně tweetoval :
  - Skvělé ! A Nyní dát oheň já !
  A bojovník Stejný vystavený těžit trup . Na Všechno čtyřky hruď na výška . A Velmi dokonce krásná , sexy , svůdná . Tak S takhle dívky chci dělat láska . No co _ Možná být lepší oni ? Pravděpodobně jen _ jiný dívky !
  A Tady Mladá žena chycen okamžik , kdy víčko začal otevřít . A použitím těžit šarlatový bradavka jako _ uvolní projektil Podle Němec bombardér .
  A fritz Ne podařilo se dokonce A oko blikat ... jak bude trvat A exploduje ... V Všechno strany rozptýlené kouření kov .
  Světlana třel vy sám silný ruce A zavrčel :
  - já děvče autentický drak !
  A Jak smát se ! A ber ano _ ukáže jazyk !
  Superman Natasha vzal A nadšeně zpíval :
  - Patriot ! sovětský vlastenec ! Kolik Fritz zabil ty !
  Zoja vyzvednout píseň a _ třepání nahý hrudník , pokračování :
  - Patriot ! Červené vlastenec ! A na dívky Všechno vaše sny !
  A Stejný bojovník Jak bude trvat A směj se nahlas ! A jazyk ukáže se ! A šklebí se zuby - tesáky !
  A naboso nohy se bude pohybovat páka ...
  Zdejší dívky jsou na tom jednoznačně nejlépe, i když mají zastaralou nádrž. A pokračují v partyzánství.
  Ale 20. dubna 1947 začal nový útok na Moskvu. Zúčastnili se ho Japonci, Turci a veškerá zahraniční armáda.
  Hitlerovi nakonec došla trpělivost a rozhodl se ukončit SSSR. A osobně se Stalinem, spojujícím s ním partyzánskou válku, která stále zuří na území Ruska.
  Jako když padne Moskva, pak válka nepochybně skončí.
  A začal rozhodný, všeobecný útok.
  Do útoku vyrazily i supertěžké tanky "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 a další.
  Za prvé, město bylo odpáleno balistickými střelami.
  byly použity i bojové, nezranitelné diskety Třetí říše . Taková je armáda.
  Alenka se svým týmem se statečně setkala s Němci a dala jim boj.
  Alyonka hodila granát holými prsty, vypálila dávku a zařvala:
  - Pro ruského ducha!
  Anyuta, která střílela po protivníkech a kosila řady nepřátel, cvrlikala holou patou a podlehla balíku smrti:
  - Za velikost komunismu!
  Alla, která střílela na nepřátele SSSR a házela bombu holými prsty, vyjekla:
  - Za Matku Rus v komunismu!
  Maria, která na nepřítele vedla dobře mířenou palbu a sebevědomě ho sekala, poznamenala a vycenila zuby:
  - Rusko potřebuje nového vůdce!
  Matrena poznamenala, střílela a sebevědomě ničila protivníky a holými prsty u nohou dala další dar smrti:
  - Samozřejmě, je to nutné!
  A z jejího nadhozu, který spadl do kluziště, se srazily dva německé tanky.
  Marusya, střílející na nacisty, energicky poznamenala:
  - Všechno bylo v SSSR, ale nepřítel vzal číslo!
  A s holým podpatkem, jak spustí vražedné a neúprosné!
  Alenka povzbuzovala své přátele:
  - Nespěchej pohřbít Rusa! Máme také co dělat!
  A prsty na bosé noze vrhne zničující dar anihilace.
  Anyuta, střílející na nacisty, souhlasil s tímto:
  - Nepřátele zuřivě porazíme, řeka vlasti nevyschne!
  A s holým, kulatým podpatkem to dívka energicky vezme a zasáhne nepřítele.
  Alla, střílející na fašisty a vypouštějící kus výbušniny z praku, tahající za provázek holými prsty, řekla:
  - Bude to jen superman - kdo nahradí Stalina!
  Maria, která střílela s úžasnou přesností a házela granáty holými prsty, promluvila:
  - Vše, co se nemění, vše je k lepšímu!
  Matryona, srážející Fritze dobře mířenými střelami. A poté, co poškodila nádrž bosou nohou, poznamenala:
  - My s naší neměnnou a hrdinskou vůlí!
  Marusya hodila celou hromadu granátů bosýma nohama. Tak se samohybné dělo nacistů převrátilo a zapištělo:
  - Budu nejsilnější!
  Alla, která vyřadila transportér od nacistů hodem, granáty s holou patou, si všimla a opravila:
  - Já ne, ale my! Všechno je silnější!
  Alyonka zpívala, aby zvýšila svou bojovnou náladu, a skládala za pochodu. A zbytek dívek, střílejících na nacisty, sebral;
  Jsme dívky ze země SSSR,
  Což je pochodeň pro celý svět...
  Pojďme ukázat, znát velikost příkladu,
  Zde se zpívají hrdinské činy!
  
  Dívky se narodily pod rudou vlajkou,
  A bosí spěchají mrazem ...
  Dcery a synové bojují za Rus,
  Někdy dá nevěsta chlapovi růži!
  
  Nad vesmírem bude červená vlajka,
  Zářit tak jasně jako plamen pochodně...
  Koneckonců, máme hrdinský švih,
  A náš banner se leskne jako červený pytel!
  
  Nevěřte, ten zatracený fašista neprojde,
  A ruský duch nikdy nezmizí...
  Vítězství otevře nekonečný účet,
  Pojďme pozdravit všechny !
  
  Rusko je úžasná země
  Vy jste dal komunismus lidem...
  Navždy štědře dáno Bohem,
  Za vlast, za štěstí a svobodu!
  
  Nepřítel nebude schopen porazit vlast,
  A bez ohledu na to, jak byl krutý a mazaný...
  Náš neporazitelný ruský medvěd,
  Ruský voják je tak slavný svým vítězstvím!
  
  Krásná sovětská země,
  Dívky v něm jsou hrdé na to, že jsou krásné...
  Je nám dána navždy narozením,
  A my členové Komsomolu buďme spravedliví!
  
  Bojujeme na předměstí Moskvy,
  Vánice sněhových závějí a dívky jsou bosé...
  Nedejme vlast Satanovi,
  dokonce střílíme přesně kosami!
  
  Takže ve vzteku dívky touží bojovat,
  A házejí holý výbušný balíček s patou...
  Je to prostě fašista, protože vypadá cool,
  Ve skutečnosti jen zlý Kain!
  
  Nepřátelé nemohou porazit dívky,
  Narodili se pod takovou hvězdou...
  Nepřemožitelné monstrum je náš medvěd,
  Kdo udělal z vlasti manželku!
  
  My ruské dívky jsme dobré
  Nebojíme se mučení a mrazu...
  A odrazit, věřit náporu zlé hordy,
  Nepřítel se z dávky naštve!
  
  Nepřítel se dokázal odrazit od Moskvy,
  I když má velkou moc...
  My holky jsme na sebe tak pyšné
  Protivníci zmizí všichni do hrobů!
  
  Nevěřte, Rus nemůže být poražen nepřáteli,
  Protože každý rytíř od plen...
  Lovec se proměnil v kořist,
  A protivník je ještě dítě!
  
  Ale ruský duch, věřte velkému duchu,
  V tom, víte, jsou ukryty takové síly ...
  Bude rozdrcena k nepříteli v chmýří,
  Koneckonců, rytíři jsou v bitvách neporazitelní!
  
  Holky zahoďte pochybnosti
  Jsme nejstatečnější známí na světě...
  Svrhněme hordy Satana do pekla,
  Namočme protivníky všech do záchodu!
  
  Svatá válka skončí
  Na planetě bude mír a ráno....
  Ona je navždy se sluncem vědoucím daným,
  Aby navždy žhnulo léto!
  
  A komunismus věčný ve slávě,
  A Lenin a velký Stalin jsou s námi...
  V krvavém filmu je fašismus teprve teď,
  A naše vůle je silnější než ocel!
  
  Moje Rusko vládne po staletí
  A dal štěstí celému vesmíru ....
  Potřebujete ocelovou sílu pěsti
  A udatnost, ale rozumný výlev!
  
  
  
  ČARODĚJNICE VYTVÁŘEJÍCÍ DIVOČNÉ ZBRANĚ
  Gerda, Charlotte, Magda a Christina, které v té době testoval Tiger, také vyvíjely slibný model: Panthers -2. Dívky umístily motor a převodovku do jednoho bloku - napříč a věž zúžila a zmenšila. A převodovka byla instalována na samotný motor. V důsledku toho se "Panther" -2 ukázal jako silueta pod dvěma metry a počet členů posádky se snížil na tři osoby. Tloušťka pancíře čela trupu se zvýšila na 120 mm pod velkými sklony a boky na 82 mm pod svahy. A věže mají až 150 mm čelo a 82 mm boky, pod svahy. Celé vozidlo bylo zároveň zredukováno na 35 tun, což umožnilo vystačit si s motorem o výkonu 700 koní a zvýšilo rychlost a manévrovatelnost tanku. Zároveň se zlepšila i průchodnost vozu a podvozek se odlehčil a mnohem snáze se opravuje a udržuje. K dispozici je celkem šest válečků, což je praktické a pohodlné. Hitler si "Panther" -2 oblíbil a do série vstoupil od září čtyřicet tři. Auto je povedené, s dobrou, průbojnou a rychlopalnou zbraní. Pracovala a pohybovala se rychle, s vynikající ergonomií.
  A co je nejdůležitější, bylo to jednodušší na výrobu a vyžadovalo méně kovu. A zároveň se vyznačoval kapitálovou přežitím. Prorazit takové auto s velkými sklony pancíře není tak snadné.
  Sovětská vojska měla vážný problém. Kromě toho Němci místo programu Fau investovali do vývoje lidové stíhačky a vytvořili XE-162, jednoduchý a levný na výrobu, velmi lehký a ovladatelný.
  Ukázalo se, že tento stroj byl vyvinut v příznivějších podmínkách a je poměrně snadno ovladatelný. A není pro ni tak snadné se s tím vyrovnat.
  Sovětským a spojeneckým jednotkám uvalila brutální letecké bitvy. Stíhačka prázdná vážila pouze jeden a půl tuny a sestávala téměř výhradně ze dřeva. Stroj se tedy ukázal jako mimořádně účinný.
  Situaci zhoršila skutečnost, že německé dívky začaly aktivně vstupovat do leteckých jednotek.
  Albina a Alvina začaly aktivně skórovat, bojovaly zpravidla naboso a v jedněch bikinách. A tyto dívky se nedaly srazit. A oni sami tak aktivně odřízli nepřítele. A jak krásné byly tyto blondýny: prostě pravé Árijce!
  Albina půvabnou nohou stiskne spoušť, sestřelí pár sovětských letadel a zakřičí:
  - Sláva Třetí říši!
  Alvina stiskne spoušť svou šarlatovou bradavkou, zasáhne tři sovětská auta a zařve:
  - Sláva naší vlasti!
  Bojující dívky - nemůžete říci, že jsou slabé. Ne, jsou velmi agresivní a dokážou každého roztrhat na kusy.
  Šokující jako celek, tato armáda. A v zimě se frontová linie stabilizovala. Mainstein zahájil protiútok a podařilo se mu porazit sovětské jednotky přes Dněpr, čímž vytvořil pár velkých kotlů. Němcům se také podařilo odrazit ofenzivu u Leningradu. Zde se spoléhali na silnou linii obrany. Navíc po porážce na Ukrajině Stalin z tohoto směru odstranil několik divizí a umožnil Němcům odrazit útoky. Fronta vydržela a Němci dokázali vydržet v zimě po celém obvodu útoku.
  Gerda osobně bojovala na "Panther" -2 spolu s dívkami. A i přes zimu se krásky praly naboso a jen v jedněch bikinách.
  Gerda stiskla tlačítka na joysticku holými prsty, zasáhla nepřítele a zapištěla:
  - Sláva naší říši!
  Charlotte také stiskla páku holými prsty, zbourala čtyřiatřicet věž a agresivně potvrdila:
  - Sláva hrdinům!
  Kristina mlátila stisknutím tlačítka šarlatovou bradavkou, udeřila do sovětského stroje a zapištěla:
  - A sláva nám!
  Magda vypálila dávku čtyř kulometů, odřízla sovětskou pěchotu pomocí holých prstů a vydala:
  - Věčná, vítězná sláva!
  Dívky jsou tedy nezbedné a nahé, kulaté podpatky se jim třpytí.
  A při přiblížení "Tiger" -2 tento tank s hmotností padesáti pěti tun slibuje ochranu čela 250 mm a boků 170 mm.
  To s 88mm kanónem v 71 EL, velmi slušné auto.
  A na jaře už Němci postupují v Itálii a sebevědomě drtí spojence.
  Vezmou Neapol a napadnou Sicílii.
  A statisíce spojeneckých vojáků se vzdávají. A pořádně je rozdrťte. Němečtí Panthers jsou nezastavitelní.
  A dívky nutí Angličany padnout na kolena a líbat jejich holé, vyřezávané nohy a jazykem olizovat kulaté paty krásek.
  V červnu se Spojenci pokusí postoupit vyloděním jednotek v Normandii. Tam ale utrpí zdrcující porážku. Opět statisíce vězňů a spousta ukořistěného vybavení.
  Roosevelt dostane infarkt a stane se neschopným. Spojené státy se snaží omezit tak obtížnou válku. Británie zvažuje možnosti usmíření s Fritzem. Situaci zhoršuje silnější bombardování anglických měst pomocí proudových letadel. A britské stíhačky nemohou taková letadla dohnat.
  Churchill tedy začíná žádat o mír. Ale Fuhrer je neúprosný. Překypuje vědomím vlastní síly.
  Ale Britové stále souhlasí s mírem. A to znepokojuje Stalina, který nabízí Führerovi příměří. Hitler souhlasí se zastavením nepřátelství na tři roky za předpokladu, že nedojde k partyzánské sabotáži a strany zůstanou na svých hranicích a SSSR bude prodávat ropu a chléb Němcům.
  Stalin s tím souhlasil... A Fritz jim rozvázal ruce.
  První ranou je samozřejmě Gibraltar. Po dobytí této pevnosti můžete přesunout jednotky do Afriky na nejkratší vzdálenost. Při útoku na pevnost Němci použili nejnovější útočné pušky MP-44, dívky je také vylepšily: udělaly je mnohem jednoduššími a spolehlivějšími.
  A Albina a Alvina bojovaly na obloze, dívky, díky kterým byla německá letadla mnohem praktičtější a rychlejší.
  A rozdrtili své spojence zleva i zprava. Gibraltar by byl v pohybu. Franco byl nucen souhlasit s Hitlerovým ultimátem. Nenechte fašisty okupovat vaši zemi.
  Němci zrychlili v tancích a vtrhli do polohy nepřítele.
  Po pádu Gibraltaru vstoupil Fritz do Maroka. A pohybovali se a zabírali území. Tanky Fritz se pohybovaly zejména v Alžírsku. "Panther" -2 rychle klouže po písku. Byl modernizován o silnější motor a závodil. Panther-2 naprosto uspokojil armádu svou ochranou čela a Tiger-2 byl obecně úžasný tank. Spojenci padli jako sražení.
  Německé dívky bojovaly v poušti, obvykle bosé a v bikinách. Kůži pouze promazávali speciálním ochranným krémem, aby se nepálila.
  Pak si krásky zajatých Angličanů pokleknou a dívce olizují paty. A líbí se jim to, hlavně Afričanům, kteří to dělají s nadšením.
  Pětačtyřicátý rok byl pro Němce velmi úspěšný, dobyli většinu Afriky, Blízký východ. A v první polovině čtyřicátého šestého roku dobyli také Indii, Barmu a zbytek Afriky. A bylo více problémů se zásobováním jednotek, protahováním komunikací, terénem než s odporem britských a amerických jednotek. Navíc koloniální jednotky nebyly příliš ochotné bojovat. V technologii mají Němci drtivou výhodu v kvalitě. Například ME-262 X má rychlost až 1200 kilometrů za hodinu a je vyzbrojen pěti leteckými děly. A Spojené státy a Británie, i když jsou víceméně vhodné pro bojové použití, nemají proudové stíhačky, a tím spíše bombardéry.
  Navíc Němci měli diskotéky , rozvíjející se rychlostí řádově čtyři zvuky. Byly zcela nezranitelné ručními palnými zbraněmi, a to díky laminárnímu proudu, který obtékal auta. Ale kvůli tomu nemohli sami střílet. Ale na druhou stranu bylo možné shodit bombu z výšky a použít ji k průzkumu, a hlavně narazit nepřátelská vozidla tak, že je srazíte tryskami.
  Létající talíře jsou účinné zbraně s velkým dosahem a jsou schopné létat z Evropy do Spojených států. A běhaly je někdy velmi krásné dívky, které raději bojovaly naboso a v bikinách.
  Tady jsou Gertruda a Eva v letu. Takoví dva báječní miláčci. Například byl chycen černý Američan. Přivázaný k kládě. A tak na jeho mužské dokonalosti jeli dlouho, až vězeň ztratil vědomí, přepracoval se.
  A teď Gertruda s holými prsty vzala a zamířila disketu na cíl a sestřelila americká letadla. Tady je bojovná dívka.
  A také Eva s pomocí holých prstů namíří na nepřítele auto smrtící silou.
  A zuřivě naráží na nepřítele a auta Anglie a USA padají.
  Vylodění Němců plánované na konec listopadu. Za prvé, v tuto chvíli nikdo nečeká. Ve skutečnosti počasí moc nepřeje a přežít je riskantní. Ale v klidných dnech můžete přeplavat Lamanšský průliv a přistát. Kromě toho existují výhody v nočním přistání, protože je mnohem obtížnější bránit se v noci.
  Němci do této doby velmi zabili anglickou a americkou flotilu.
  Přistání se tedy očekávalo bez problémů. Silnou údernou silou měly být speciální prapory dívek, které i v mrazu konce listopadu byly bosé jen v jedněch bikinách.
  Vylodění začalo 26. listopadu 1946. K výročí voleb do Říšského sněmu, po nichž Hitler dostal post říšského kancléře.
  Nebyl nikdo, kdo by zastavil přistání. A v ofenzivě se zúčastnily velké masy pěchoty a dokonce i nejnovější pyramidové tanky. Do které nelze proniknout z žádného úhlu.
  Dívky v nich samozřejmě bojují a jednají statečně.
  A někteří válečníci už bosí lámou ledovou hranu na kalužích zamrzlých v noci. A bojují velmi statečně. A provádějí zázraky kolosální síly. A když házejí granáty holými prsty a roztrhávají Brity na kusy, je to extrémně cool...
  Gerda naopak bojuje na tanku "Tiger" -4 pyramidal s kanónem a odpalovačem pum , a to velmi statečně. Posílá granát za granátem a trhá nepřátele na kusy.
  Nejedná se o mytí, ale o válení, mačkání tlačítek joysticku holými prsty na nohou a řve:
  - Aktivně obnažujeme zuby, velmi vyhlazujeme!
  Charlotte používá při střelbě šarlatovou bradavku, stiskne ji na joysticku a zasáhne nepřítele, cvrlikala:
  - Náš univerzální stavební tým!
  Christina také zasáhla raketometem pomocí holých prstů. Rozbila spoustu nepřátel a zamumlala:
  - Pro velikost Třetí říše!
  zařvala za ní Magda. Tentokrát s jahodovou bradavkou. Roztrhl nepřítele a zařval:
  - Za árijský komunismus!
  Tady jsou dívky na super úrovni! A jak pěchota dívek běhá bosýma nohama a hází granáty za pochodu. A jak je to skvělé a smrtící.
  Dívky jsou tak bojovné a krásné.
  A drtí britskou pravici a levici. Není divu, že s takovou ofenzívou a vyloděním Francie a Norska vydržela Anglie pouhých deset dní. To je skvělé!
  Metropole padla. A další etapa je cesta do Ameriky. V únoru Němci i přes zimu provedli vylodění na Islandu: operaci Icarus a dobyli toto důležité území.
  A opět se bitev zúčastnily bosé dívky z různých praporů SS.
  A uspěli tím, že blýskli holými patami ve sněhu.
  Stalin navrhl Hitlerovi v březnu 1947 společnou válku proti Spojeným státům. Führer s tím souhlasil, ale pod podmínkou, že SSSR získá zpět pouze Aljašku, nějakým způsobem legální území. A nebude chtít víc.
  Stalin s tím souhlasil... A invaze sovětských vojsk přes Aljašku začala. Tak rychle a brutálně.
  Nové sovětské tanky se pohybovaly.
  Posádka Elizabeth bojovala na úplně prvním, experimentálním a ne zcela dokončeném tanku T-54. dubna 1947. Na Aljašce je stále sníh, ale ruské dívky bojují bosé a v bikinách. A takové krásné dívky.
  Elizabeth střílí holými prsty na nepřítele. Útočí na amerického " Shermana ". A vycenila zuby, bojovnice říká:
  - Sláva myšlenkám velkého komunismu!
  Ekaterina také střílí pomocí holých prstů vytesaných nohou a ječí:
  - Sláva vítězným výsledkům naší armády!
  Elena také vystřelila, tentokrát pomocí šarlatové bradavky na hrudi, zasáhla nepřítele velmi dobrými známkami a zavrčela:
  - Sláva novým rozhodujícím vítězstvím!
  Euphrasia udeřila do protivníků jahodovou bradavkou a udeřila "Pershing" štěkal::
  - A vyhrajeme!
  Válečníci se zřejmě rozprchli jako rejsci. A tak jsou Američané vymláceni.
  Zde projektil zasáhne čelo tanku, ale okamžitě se odrazí. Elizabeth řve a skáče:
  - Sláva myšlenkám komunismu!
  A také posílá projektil jako odpověď, s pomocí holých prstů. Toto je dívka, která je na skutečné misi.
  Takové jsou krásy bojů.
  Sovětská vojska držela na Aljašce. A v květnu dorazil úplně první IS-7 ztělesněný v kovu.
  A na něm je posádka tanku Alenky.
  Tady je taková bojovná dívka. Když střílel na nepřítele, zasáhne ho extrémně přesně.
  A zbraň, jak silná: 130 mm. Udeří do nepřítele z velké vzdálenosti. Američané stále mají hlavní tank " Sherman ", který je dobrý pouze pro bodování německých a sovětských tankových es. Existuje o něco lepší Pershing s výkonnější zbraní než ráže 90 mm. A velmi malý " Superpershing ", jehož dělo ráže 90 mm a délka hlavně 73 EL, je schopen zasadit nebezpečnou ránu sovětskému stroji IS-7 na palubě a poblíž. Americká děla neberou pyramidální německé tanky vůbec ze všech úhlů. IS-7 je ražen do boku. T-54 - " Superpershing ", může být blízko čela a na palubě na dálku. SSSR má ale zatím hlavní tank T-34-85, který ještě nebyl vyřazen z výroby a bojuje s Američany. Je přibližně stejný jako Sherman a slabší než Pershing.
  Sovětští vojáci to tedy mají těžké. A se závistí hledí na jediný, vůbec první experimentální tank IS-7.
  Tohle auto je hrdé a cool.
  Bojují také IS-2 a IS-3. Poslední vůz v čele není proražen kromě " Superpershingu ". No a IS-3 se dá prorazit i do spodní části trupu.
  IS-2 je poněkud slabý v čelním pancíři věže.
  Na tomto tanku bojují dívky Natashka a její tým. Bojující krásky. A oni z IS-2 zasílají drtivé rány se smrtícími projektily.
  Natashka stiskla nohy holými prsty a vyhodila vraha, prorazila Američana a vyaknula:
  - Sláva myšlenkám dobrého komunismu!
  Zoya přitiskla svou šarlatovou bradavku k páce zabijáka a vyjekla:
  - Za árijský mír a pořádek!
  Augustine také střílel s obliterací nahou patou, zasáhl nepřítele a štěkal:
  - Pro rozhodující vítězství!
  A nakonec Světlana pomocí holých prstů vyhodí nohy, podřízne nepřítele a zaprská:
  - Pro velkou sílu!
  Válečníci Rudé armády postupovali přes Aljašku. Přišlo léto a bylo teplo a holkám v bikinách a bosým na tílkách to slušelo. Němci, kteří překonali Grónsko, přistáli v Kanadě. A z jihu se začali stěhovat z Argentiny. V Brazílii došlo k rozdělení na proněmecké a proamerické frakce. Němci silnou ranou od svých bojeschopnějších divizí rozhodli věc ve svůj prospěch.
  Nacisté měli výkonnější a účinnější útočnou karabinu, která střílela z velké vzdálenosti a velmi rychle. Yankees snášeli porážku za porážkou.
  Nový tým anglických dívek, vedený Jane Armstrongovou , postupoval z jihu... Válečnice bojovala v létě v Brazílii... Proamerické síly jen váhavě odolávaly.
  Ale ve Venezuele byly bojovnice konfrontovány americkými jednotkami. Bojovalo se na zastaralém "Pantheru" -2, který byl již prakticky ukončen ve prospěch pyramidových modelů zařízení.
  Ale Britové i na tomto tanku byli silnější než Američané. Stříleli ze zbraně na Shermany , které už byly beznadějně zastaralé, mohli bojovat jen za stejných podmínek se sovětskými čtyřiatřicítky.
  Jane z dálky vystřelila holými prsty. Zasáhněte nepřítele a zaštěbetali:
  - To je velikost Británie - nezmizí!
  Gringeta rozbila své vytesané nohy do nepřítele holými prsty. Rozbila Shermana a zapištěla:
  - Naše království bude cool!
  A ukázala jazyk!
  Pak Monica vystřelila, zasáhla nepřítele přímo na cíl bosýma nohama a zavrčela:
  - Pro spásu duše!
  A po nich lupanula a Malanya. Přesně zasáhl nebezpečnější Pershing a rozbil jeho trup.
  Samozřejmě s holými prsty na nohou zavrčela:
  - Sláva myšlenkám královských sil!
  Dívky bojovaly velmi agresivně a konstruktivně.
  A v Kanadě se pohybovaly vybrané německé jednotky. Gerda na tanku "Tiger" -4 pyramidálně rozdrtil Ameriku a její panství. A zlomili se pod drtivými údery nepřítele.
  Gerda vystřelila pomocí holých prstů, zasáhla nepřítele a zakřičela:
  - Za árijský komunismus!
  Charlotte také udeřila, tentokrát šarlatovou bradavkou na hrudi, probodla americké auto a zavrčela:
  - Pro velikost Německa!
  Christina také zasáhla nepřítele. Rozdrtila jeho brnění pomocí holých prstů, vytesaných nohou jako vaječné skořápky a zavrčela :
  - Za naše fenomenální úspěchy!
  Magda také duněla, drtila nepřítele jako hlínu a řvala:
  - Za takové prostředky, které se v pohádce vyslovit nedá, perem nepopsat!
  Nutno podotknout, že dívky jsou nesmírně bojovné a velmi pohyblivé. I s nimi je opravdu zábava.
  A pak padla hlavní města Kanady: Quebec a Toronto. A život se stal lepším, Fritz a zábavnější...
  Hitler prohlásil, že Amerika skončí!
  S vývojem atomové bomby se to USA nepodařilo. Je vidět, že štěstí se v tomto případě odvrátilo od Ameriky ve prospěch Wehrmachtu. No a co? Existují další základy vítězství a úspěchu. Takže je příliš brzy na to zoufat.
  Ale Fritz se svými zahraničními pluky jsou mnohem lepší než Spojené státy jako jednotky. A jsou schopni hodně při ničení nepřítele.
  Zde Gerda například chytla černého bojovníka. A tak ho trápili, nutili ho k milování, až shodil z kopýtka. A je to vlastně docela fajn.
  Na podzim roku 47 vstoupil Fritz na území samotných Spojených států. Sovětští vojáci stále bojovali v Kanadě.
  Alenka na IS-7 bojovala s celou brigádou Shermanů a Pershingů. Shermany zde byly třídy Firefly s 76mm kanónem s dlouhou hlavní, který je pro IS-7 nebezpečný při střelbě do boku. Dívky byly tedy ve vážné situaci. IS-7 má přes všechny své přednosti kanón s omezenou municí a nepříliš rychlou palbou.
  Zde Alenka vystřelila pomocí holých prstů, udeřila Američana a zaprskala:
  - Na mé válečné stezce!
  Anyuta střídavě mlátila s pomocí šarlatové bradavky, udeřila Shermana a křičela:
  - Za vítězství SSSR!
  Alla také bouchala pomocí holých prstů. Prorazilo to americké auto a vykřiklo:
  - Za myšlenky komunismu!
  Maria také udeřila pěstí pomocí jahodové bradavky, rozbila soupeře na kusy a zasyčela:
  - Za velké Leninovy rukopisy!
  A Matryona podlehla s nahým podpatkem, rozpadla se Shermanovo brnění a zapištěla z plných plic:
  - Pro mé rytíře světla!
  Tohle je pětka, tohle jsou holky - nemůžete najít lepší! A všichni jsou tak mladí a svěží. A dívky voní jako med. Není divu, že vojáci s takovým potěšením olizují ňadra Venuše svými jazyky. A ještě si olizují rty.
  Ano, IS-7 podlehl zpět, aby nebyl roztrhán na kusy. Proto je tohle tank, všechny tanky jsou tank.
  Snad kromě pyramidové němčiny...
  Ale většina Shermanů byla zabita a zbytek se stahuje.
  Tak stříhaly sovětské dívky.
  A na obloze Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya mlátí Fritze. Ten Pokryškin se těmto dívkám nevyrovná. A krásky bojují naboso a v bikinách. A při střelbě se používají šarlatové bradavky prsou, což zvyšuje bojovou účinnost střelby.
  Ale lépe si rozumí s Albinou a Alvinem. Děvčatům se podařilo získat šest stupňů Rytířského kříže. Nejvyšší Rytířský kříž 6. třídy Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty jim byl udělen poté, co každý sestřelil více než tisíc letadel.
  Tady jsou dívky - dívky všem dívkám ...
  Ale jak Anastasia Vedmakova, tak Alenka Sokolovskaya, každá shromáždila více než dvě stě letadel. A už měli osm hvězd hrdiny SSSR.
  Anastasia přitiskla nahé prsty na odpalovací tlačítko leteckého děla a sestřelila americké auto, zaskřípěla:
  - Mám super holku!
  Alenka Sokolovskaya sekla na nepřítele šarlatovou prsní bradavkou, srazila tři letadla a zaštěkala:
  - A jsem ještě chladnější!
  To jsou dívky, takové dívky!
  A zničí Ameriku.
  No, samozřejmě, Alvina a Albina to dělají ještě zábavnější a cool.
  Alvina používá při střelbě šarlatové bradavky...
  A Albina jahoda...
  A obě dívky opravdu rády pracují na jazyku s nefritovými, pulzujícími tyčemi. Mají takovou vášeň a vyznání agrese!
  Albina stiskla holé prsty na nohou a zaštěbetala:
  - A jdou na moře, elegantní dívky!
  Alvina, střílející, potvrzeno:
  - Cool element, zabíjející element!
  A nyní se Němci, Sověti a Japonci vklínili hlouběji na americké území.
  Japonci mají své vlastní bojovníky: ninja dívky. Velmi statečný a bojovný.
  Tady je modrá ninja dívka, jak holými prsty uvolňuje žiletku a řeže hlavy Američanům a blábolům:
  - Neprojdou!
  A seká mlýn meči.
  A žlutá ninja dívka bude držet skutečného vějíře s meči. A pak, s holými prsty na nohou, bude házet jedovaté jehly a vystřelit je se zabíjením yankeeských jednotek a udeřit protivníky.
  A vyl z plných plic:
  - V celé japonské slávě!
  A dívka s červenými vlasy, jak šikmý mlýn udrží, a řeže nepřátele.
  A pak to vezme holými prsty na nohou, bouchne do nich a rozhází Yankeey různými směry. To je krása bitvy.
  A řvát:
  - Jsme ninjové!
  A pak dívka s bílými vlasy ninja uspořádá recepci vrtulníkem s meči. Rozsekejte protivníky, rozdrťte je. A ze šarlatové bradavky to mlátí blesky a řve:
  - Za vítězství Japonska!
  No, takovým zlodějům nikdo neodolá! Tady jsou dívky, všechny dívky dívky ...
  A jsou tak agresivní.
  Tady ale bitvy duní s kolosální intenzitou. Síly Osy se stěhují ze severu a jihu a doslova mačkají Ameriku gigantickými kleštěmi.
  Zde je klip z kdysi slavné země, který ohromuje představivost.
  Na konci podzimu se Fritz již do značné míry vklínil na území Spojených států.
  Zde Gerda bojuje v tanku Tiger-4 a cestou vzpomíná na svého bývalého,
  Také velmi slavné činy.
  Gerda byla trochu od krve, ale byla potěšena. Náladu ale kazil strašlivý smrad vycházející z rozříznutého břicha ghúla a strach, že přiběhne další stovka, ne-li více, stejných tvorů.
  Charlotte mezitím vzala svého houževnatého protivníka za hlavu a provedla smrtící techniku "dvojitého Nelsona", kdy tvorovi zakroutila krkem. Ohnivý válečník se zde ukázal být v roli jakési matky Terezy - co se týče milosrdenství k brutálně zbitému ghúlovi. Vyjádřený:
  - Jsem laskavý, laskavý a moje matka je laskavá - jako moudrá sova!
  Gerda se bála:
  - Nerozumíš?
  Charlotte byla překvapená.
  - Co bych měl pochopit?
  "Neslyší dinosauři nebo kříženci krys a švábů?" Gerda našpulila rty.
  Charlotte se zachichotala.
  "Nečekal jsem, že budeš taková svině !" Ano, zabijeme jich nejméně tisíc!
  - Udeřili tě kyjem do hlavy!
  - Ne. Věřte mi, megagnom nás slyší. - Pak dívka koktala. "Pokud ho sultán trpaslíků nevzal, to znamená, nezavolal ho do služby, nemohl by se od nás příliš vzdálit."
  Gerda se zeptala s velmi slabým sebevědomím:
  "A ostatní trpaslíci, elfové, anihobiti ?"
  Charlotte rychle s mužskou bezohledností uhasila svou poslední naději:
  - Ostatní možná slyší, ale co je na tom zajímá? Zná pouze megagnóma Kiy-Dara.
  Gerda si začala otírat krví potřísněnou nohu o obrovský bujný list. List jen navenek vypadal měkký, ale ve skutečnosti byl pichlavý. Bosá blondýnka dala morálku:
  -Ne všechno je zlato, co se třpytí, ale všechno, co smrdí - vždycky se ukáže jako hovno! Na světě je tolik špíny, že je nemožné uvěřit v čistotu stvořitele ani po pár krocích na zemi!
  V reakci na to Ohnivý ďábel znovu zasyčel vzduchem ve své plastové trubce. Dívky pak dlouho poslouchaly noc. Ale megagnom Kiy-Dar neslyšel, nebo dokonce nemohl slyšet. A žádný jiný trpaslík tu zjevně nebyl.
  Gerda zpívala:
  - Pokud se náhle ukázalo, že přítel není ani přítel, ani nepřítel, ale gnóm ... To znamená, že čekáme na blázinec!
  Charlotte přerušila svého přítele:
  - No, chcete, aby nás překryla legie ghúlů? Pojď nohama a rychle!
  Znovu pokračovali ve svém vyčerpávajícím běhu, ačkoli oba válečníci už byli nemocní únavou. Občas Gerda usnula za pochodu, ve sladkých krátkých chvílích se zdálo, že leží, odpočívá (jakýsi spánek ve snu - to je prostě neskutečná pohoda!). Ale vize se rozpadly jako hrouda hlíny, která spadla na zem - snadno a bez námahy, jen tělo se nervózně chvělo. A pak vše začalo nanovo, jako by se houpalo neviditelné kyvadlo. Kolem byla jakási napůl realita a napůl realita , musel jsem vyboulit víčka, aby se, těžká , nezavřela. Bosé nohy dívek byly surově propíchnuty, ale právě tato strašlivá bolest jim nedovolila úplně zapomenout a ztratit smysl pro realitu. A krajina se postupně měnila .... Temnotou kolem jasně prosvítaly vysoké stěny, unavený blonďatý válečník byl jako v černé kamenné chodbě. Ozvaly se zvuky, těžká ozvěna jeho běhu. A před námi bylo ještě něco hrozného a nehybného. Něco živého, i když to bylo neviditelné, čekalo na dívky a ony tam běžely. Samozřejmě nechtěli spadnout do pekla, ale přesto běželi jako ovce pronásledované tygrem. Není ani jasné proč, začali snít o takovém svinstvu, možná kvůli extrémní fyzické námaze posledních týdnů války v poušti Afriky a v horách Asie ...
  Gerda zašeptala:
  - A i nebe může být peklem, že do pekla nemusíš dlouho plavat!
  Něco chytilo dívku za ruku. Vědomí se vrátilo k válečníkovi. Najednou zjistila, že stojí na místě. Země se vpředu mírně svažovala. A ozvalo se slabé šplouchnutí vody. Svěžest a vlhkost dýchaly do vyčerpané tváře dívky.
  Gerda vykřikla:
  - Wow, můžeš dokonce běžet do nebe!
  - Viry ! Charlotte si procítěně povzdechla. - Místo, kde blaží padlí vojáci Velkého Německa. - Její zvučný bojovnický hlas byl plný opravdové radosti.
  Gerda tento optimismus nesdílela:
  - Spíše předpolí Virie .
  Charlotte nadšeně řekla:
  - Kde je pole, tam je pole!
  Gerda si vzpomněla na legendu, vzpomněla si, jak na cestě do Reich-Saray překročili malou stříbrnovodní říčku. Z výšky královského koně se přechod zdál snadný a rychlá zábava. Blonďatá bojovnice si dokonce připadala jako sultán, neboli sultán, což je mimochodem ještě lepší! Ale jedna věc je sedět na obřím elitním koni a druhá věc je cestovat na vlastních nohách bohyně. Zajímalo by mě, jak hluboká a zrádná je tato řeka?
  Gerda potutelně, ale obrazně poznamenala:
  - A přední pole je moje!
  - Můžeš plavat? Rusovlasá dívka se k ní otočila.
  Gerda pokrčila rameny.
  - Jaká hloupá otázka. Kde jsi viděl zástupce elitního praporu SS, který neuměl plavat.
  Charlotte rozhodně zatřásla svými planoucími kadeřemi.
  - Zapomeňte na elitu SS. Existuje úplně jiný svět nebo dokonce nekonečný vesmír s myriádami světů. Není vše jako u nás!
  "Mohu?" zeptala se Gerda sama sebe a znovu se podívala do prázdna, které bylo uvnitř válečníka.
  Charlotte zamumlala:
  - No tak rychle porod! Čas se krátí!
  "Samozřejmě bych měl umět plavat!" řekla vesele blonďatá bojovnice, když viděla pochybnosti v jemné a zároveň hrozivé tváři své přítelkyně.
  Motýl o velikosti albatrosa s modrožlutě skvrnitými křídly zamával tykadly na znamení potvrzení, že bosá blondýnka mluví pravdu.
  "Předpokládám to taky, nebo skoro ano," odpověděla Charlotte nejistě. - I když znáte přísloví: krocan přemýšlel a skončil v polévce, vrána nepřemýšlela a skončila v chrastí! V každém případě je lepší, když víš jak, protože tě nemůžu dostat ven. A máme jen jednu cestu - na druhou stranu.
  Gerda pevně zaťala pěsti.
  - Samozřejmě, ten pohodář plaval!
  Charlotte varovala:
  "Mohli bychom mít problémy s mečem!"
  Okouzlující válečníci se přiblížili k samému okraji pobřeží a vstoupili do černé noční vody. Gerda cítila tlak vody - potůček měl mírný proud. Bosá blondýnka poklekla a chtivě se opila, načež si jím pokropila unavený zaprášený obličej. Ospalost okamžitě zmizela. Voda byla chladná a jemná, chtěl jsem si do ní lehnout a uvolnit bolavé svaly ženského těla ...
  Gerda s nadšením řekla:
  - A miny v předpolí jsou neviditelné!
  - Počkej chvíli! zašeptala Charlotte.
  Gerda byla překvapená:
  - A jaké jsou tady zase pasti?
  Ohnivý válečník ujistil:
  - Ne, ale... myslím, že ještě máme šanci!
  Ohnivá bojovnice znovu políbila její bílý plast svými houbami. Poslouchala a pečlivě se rozhlížela.
  Gerda se zase uvolnila a zdálo se, že se živí božskou energií z vody. Charlotte se jí zeptala:
  - A vidíte, je pro mě těžké se na tomto místě soustředit.
  Bosá blondýnka se také ohlédla. Zdálo se, že se brzy rozsvítí. Temnota přestala být černočerná, protože nedávno se v její neprostupnosti objevily nestálé mezery - zdálo se, že jen o něco více a pokrývka noci padne. Takže honička začne velmi brzy. Dobře, že se dostali k řece. Gerda nakrčila obočí a pozorně se podívala: na jejích nohách byla jasně vidět voda, která přiváděla muže k šílenství, nejasně - uprostřed proudu. Druhá strana se téměř utopila ve tmě.
  Sněhobílý válečník poznamenal:
  - Kéž by teď mužské ruce hladily naše vyčerpaná těla s žilami prosakujícími z napětí. Jak bychom si to užili? Ó trpící maso nevinných dívek. Moje ňadro bohyně Venuše tak chce lásku a štěstí, po čem každá žena touží!
  Charlotte si znovu vzala dýmku. Tentokrát se Gerdovi zdálo, že buď ve vzduchu, nebo v zemi, se v reakci něco chvělo. A na holém podpatku blonďaté bojovnice se něco třelo s hroty a přitom tak něžné. Prohlásila:
  - Tady je potěšením hroznýše.
  - Slyšel jsi? Mladý ohnivý ďábel ji vzrušeně popadl za ruku. - Kroky megagnóma ! Oh, sněhově bílá žena voněla? odpověděl Kiy-Dar. Charlotte políbila svého přítele na ucho. - Věřte mi, naše vítězství je blízko, On je někde tady!
  Gerda poznamenala:
  - Ano, zavřít... Jako Měsíc pro bubáka!
  Charlotte začala silněji foukat do své píšťalky vyrobené z kouzelného plastu vytvořeného elfy ( i když technomagie !), pak přitiskla ucho k zemi. Tentokrát bylo vzájemné otřásání půdy mnohem citelnější.
  Gerda filozoficky poznamenala:
  - Existuje takové znamení, že čím déle budete mít smůlu na začátku, tím úspěšnější bude konec!
  - Ano ... - Smaragdové oči nejkrásnější dívky šťastně mžouraly, - přišel na zavolání! Key-Dar!
  Gerda si přiložila prst na rty:
  - Jo, buď opatrný. Možná to vůbec není ten megagnome , nebo stvoření úplně jiného řádu!
  Ztuhli a poslouchali. Chvění země bylo jednotnější, těžší. Někde poblíž, mezi "ostrovy" keřů, si cestu razila obrovská postava. Byl jako obří džin, který poslušně hledal svého majitele, i když ten poslední byl ještě bezvousý mladík...
  Charlotte uvedla:
  -Pravděpodobně si ani nedokážete představit všechny síly megagnómů . Jsou to tak mocná stvoření, že před nimi ustupuje i pekelný oheň!
  Gerda okamžitě protestovala:
  - Ne, proč si to neumím představit... Pokud je gnóm silný tvor, pak by měl být megagnom o řád silnější. Vždyť samá slova mega, to je milionkrát víc!
  Charlotte ochotně, jako dívka na rande s popovou hvězdou, souhlasila:
  Ano, máš pravdu příteli! Přesně za milion, to je celá neporazitelná armáda!
  Gerda byla překvapená:
  "Proč jsi mu nezavolal dřív a nenechal naše přátele zemřít?"
  Místo odpovědi ji mladá a zrzavá ďábelka znovu políbila na píšťalku a vzduch unikl s lehkým syčením ze zakřivené trysky. A najednou Charlotte ztuhla na povzdech , její malé smaragdové oči se vykulily. Ohnivý vlk se posadil do vody a dotkl se Gerdy ruky. Tolik jsem chtěl, měl jsem jí odpovědět, když najednou...
  Holčině bosé nohy najednou pálily tak ostrou bolestí, že najednou vyskočily a ... konečně se probudily. Madeleine držela hůl, ke které byl připojen elektrický drát. Na růžovém se objevil puchýř elektrického výboje , dokonce lehce zrohovatělý běháním po horkém písku a ostrých horských kamenech .
  Kapitán SS zavrčel:
  - Vstaňte a připravte se obléct si uniformu! Nemůžeš se chlubit v jedněch bikinách před polním maršálem! Podívej, zlato, dostaneš odměnu, ale když vyhodíš hloupost, nechám Conanovo kolo točit jeden den a zároveň ti dám elektrický šok. - Madeleine udělala hrozný obličej. - I když ne, ne den, ale celý týden, bez jediné minuty oddechu. Ještě máme čas.
  Dívky se rychle začaly shromažďovat .... A na jiném kontinentu se také odehrály zajímavé akce a podobné.
  Ano, a nyní je bitva zpět a bojovnice Gerda pomocí holých prstů vyšle smrtící sílu. Ztroskotaný Pershing se zastavil.
  Vplíží se sem něco většího a nemotornějšího. Nejnovější americký vývoj, samohybné dělo s ráží děla dlouhého 155 milimetrů a tloušťkou pancíře 305 milimetrů. Váží sto dvacet tun a je velmi pomalá. Sotva se plazí...
  Gerda dobře mířenou střelou rozbila Shermana a poznamenala:
  - Jde do naší duše!
  Charlotte vystřelila holými prsty, rozbila nepřítele na roztrhané kusy kovu a zapištěla:
  - Za čest a vlast!
  Christina zděšeně poznamenala:
  - Můžete ho vložit do bombardéru?
  Magda sebevědomě prohlásila:
  - Nechte to na mně!
  A dívka namířila na nepřítele pistoli svými houževnatými malíčky a zasáhla ho.
  A americké monstrum se zastavilo a explodovalo.
  To jsou dívky z Třetí říše - výborně!
  Přišla zima a IS-7 se pohybuje sněhem. V Americe probíhají boje. Krásky ze SSSR zuřivě bojují.
  Alenka vystřelila na Pershing holými prsty a protivníka rozbila.
  A zavrčela:
  - Sláva ruskému komunismu!
  Anyuta také zasáhla granát. Techniku aplikovala s pomocí holých prstů na nohou a vrčela:
  - Řeknu Superman holka!
  Alla také vzala a vystřelila a zasáhla další tank Patton . A tak cool.
  Jaký druh zeleniny je tento nejnovější tank Patton ? Je to " nadváha ", jen se silnějším motorem o výkonu 810 koní a větším sklonem pancíře.
  Jak působivý stroj, který se může stát problémem pro T-34-85. Ale IS-7 ji bije jako z dálky. A sovětský tank, který dostal projektil do čelního pancíře, jej poslal do odrazu. Zde je bojové vozidlo. A v reakci na to jedním máchnutím zboří Američana.
  Poté Maria vystřelí a přesně zasáhne nepřítele. Probodne ho skrz a zakřičí:
  - Naše armáda je silná, chrání svět!
  A používá i holé prsty u nohou.
  A pak bude Marusya v prdeli. A rozdrťte nepřátelské brnění na žetony. S pomocí v tomto případě holé paty.
  A řvát:
  - Za nové Stalinovy reformy!
  Je to taková bojovná kráska a chce se zalíbit všem.
  Takhle funguje tým na IS-7, který je pekelný.
  Ale přicházejí dívky.
  Elizaveta bojuje na T-54. A chová se zoufale. Taková agresivní svině.
  A holky mají moc dobré auto. A střílí se z něj mimořádně přesně.
  Například vzali a udeřili " Superpershing " a křičeli:
  - Náš svatý komunismus!
  Elizabeth namířila pistoli holými prsty na nohou. Lupanula u terče a prskla:
  - Moje vítězství bude skvělé!
  A mrkla na své společníky.
  Jekatěrina mlátila pomocí šarlatové bradavky a ječela:
  - Za naše velká vítězství!
  A jak se z plných plic směje.
  A Elena s pomocí holých prstů narazí do nepřítele. Zlomila mocné brnění, rozštípla kov a zapištěla:
  - Mocný náš národe!
  A řev z plných plic...
  - Hurá!
  A Euphrasia také mlátí nepřítele, tentokrát jahodovou bradavkou. Rozdrťte nepřítele a blábolte:
  - Za velikost komunismu na všech planetách galaxie!
  Tohle jsou ty nejúžasnější dívky na světě. A není nic, co by je zastavilo nebo omezilo.
  Jekatěrina ječí a třese hrudí:
  - Mám super holku!
  A bradavky má vysypané rubíny... Jednou je strčila do obličeje černocha a nutila je lízat. Potom jazykem olízla jeho mužskou dokonalost. Jaká příjemná chuť.
  Jak je to pro dívku hezké - nepopsat větší potěšení na světě.
  Takhle dívky drtí nepřítele. A užívají si svá slavná vítězství a kolosální úspěchy.
  A Anastasia Vedmakova a Alenka Sokolovskaya jsou obecně úžasné dívky. Vlny vášně a tsunami chtíče v nich jen vře.
  Anastasia vystřelí svou šarlatovou bradavku na nepřítele, zasáhne yankeeské letadlo a z plných plic kvílí:
  - Jsem krásný superman!
  Alenka Sokolovskaya pokračující v drcení nepřítele pomocí jahodových bradavek a řevu:
  - A já jsem nejvyšší dívka na světě!
  Takoví jsou bojovní válečníci a musím říct, že jich ukradli víc! Nikdo jim nemůže odolat.
  Dokonce i Amerika... a každá už získala deset zlatých hvězd jako hrdina SSSR...
  Za takový fenomenální výkon obdrželi zvláštní ocenění: Diamantovou hvězdu hrdiny SSSR. Což je samo o sobě velmi čestné a cool.
  Bavte se krásky!
  To nejlepší samozřejmě teprve přijde!
  Oleg Rybačenko provedl další operaci v Saúdské Arábii.
  Carská armáda Mikuláše II. rozšířila ruské území. Spolu s Olegem nyní bojovala dívka Margarita Korshunova. Také mutant - válečník, který dostal nesmrtelnost.
  No, věčné děti přivedly k poslušnosti všechny tyto gangy mudžahedínů. A porazili je - přinutili je složit přísahu ruskému carovi.
  Oleg Rybačenko se přitom nebrání napsat krásné a trochu jiné pokračování dívčích dobrodružství;
  Po novém roce Němci a koalice výrazně postoupili napříč Spojenými státy. Američané, kteří jednali s technologicky vyspělejším nepřítelem, prohrávali.
  Koncem března se Wehrmacht přiblížil k Washingtonu a začal útočit na hlavní město USA.
  Bitvy byly nerovné a bylo vidět, že tu vyhrávají děvčata... Hlavně pyramidový tank, Gerda je dobrá, jako její kompozice.
  Gerda během ostřelování Bílého domu, když byl její tank zasažen přímou palbou, usnula a snila takto ...
  Viděla partyzánku Laru Mikheyko chycenou nacisty. Čtrnáctiletá dívka zastřelená před nacisty. Dva její společníci byli zabiti. A ona sama se schovala do chatrče.
  Babička ji chtěla vydávat za svou vnučku, ale nacisté jí nevěřili. A vzali mě... Hledání právě začíná.
  A pak Lara popadla granát, nacisté padli. Dívka se s tímto světlem v duchu rozloučila a odhodila ho... Granát však nevybuchl.
  Nebylo možné hrdinně uniknout.
  Srazili Laru, párkrát ji udeřili a udělali jí modřinu pod okem. Ale neudeřili tvrdě, zřejmě se báli zmrzačit!
  Když ji přivedli do chatrče k výslechu, chovala se Lara drze.
  Statečně se podívala do očí plukovníka SS a řekla:
  - Fritz tě brzy zničí! Slyšte rachot zbraní, smrt přichází z Rudé armády!
  Plukovník odpověděl:
  - Odvážná holka, seznámíš se s bičem!
  Lara odvážně vykřikla:
  Bolest mě neděsí!
  Plukovník nařídil:
  - Vezměte toho parchanta ven s plakátem: partyzán a ukažte celou vesnici!
  Policista rychle řekl:
  - Na ulici sněžilo a je mráz... Neměla by být dívka vyvedena naboso, aby zchladila svůj zápal!
  Plukovník SS souhlasně přikývl.
  - Že jo! Ať je to jako naboso v mrazu, možná se vzpamatujte !
  Lara byl stržený kabát, stejně jako její svetr. Zůstalo jen v jedněch bavlněných šatech. Stáhli si hrubé boty a černé punčochy. Dívka zůstala bosá v jedněch, světlých šatech.
  Na krk jí pověsili desku s nápisem: "Jsem partyzán." A když mu zezadu svázali ruce, vyvedli ho na verandu. Holčině bosé nohy byly chladné a zasněžené.
  Lara se usmála. Byla opravdu v rozpacích z modřiny na obličeji, z toho, jak vypadala. A můžete chodit naboso ve sněhu. Její podrážky se během léta velmi zdrsnily po mnoha přechodech naboso. Nedávno si obouvala boty a není to poprvé, co musí snášet zimu a hlad.
  Lara šla sama a dál se usmívala. Foukal vítr, rozfoukával její měděně rudé vlasy a pod bosýma nohama vrzal sníh.
  Dívka chodila s takovým pohledem, jako princezna na trůnu. A zanechal po sobě elegantní, malé stopy, téměř dětské nohy.
  Lidé se na ni dívali se soucitem.
  Jedna z babiček v kožichu zamumlala:
  - Hrůza! Vedou dívku bosky!
  Počasí bylo slunečné a Lařiny ztvrdlé mozolnaté podrážky zimou sotva trpěly. Šla k sobě a vycenila zuby.
  Zde ji popálila rána bičem. Dívka vykřikla a kousla se do rtu.
  Ještě několikrát byla zasažena silou. Lara se stěží udržela na nohou a s námahou vůle potlačila svůj pláč.
  Tvrdohlavá dívka byla poslána do speciální chýše, kde byla zařízení na mučení.
  Zde ji položili na stojan a začali jí pálit paty rozžhaveným železem...
  A dva kati šlehali Laru bičem. Dívka nejprve s titánským úsilím zadržovala svůj křik, ale když byly na holé podrážky dítěte přiloženy široké pásy železa, červeného žárem, vykřikla a ztratila vědomí. Byla přivezena...
  Hrůza...
  Gerda se probudila... Sakra, o něčem takovém se vám musí zdát, když v předvečer vítězství vystřelí jejich tank na Bílý dům.
  A pak vznikají takové ošklivé věci...
  Superpershinga " odcházejícího z domu , probodla ho a zavrčela:
  - Mír, práce a láska!
  Pak vyplázla jazyk.
  Charlotte také udeřila do nepřítele holými prsty na nohou a vykřikla:
  - Jsem super holka!
  Christina také zasáhla, zasyčela hadem a stiskla tlačítko joysticku svou šarlatovou bradavkou a prorazila nepřítele:
  - Jsme supermani!
  A Magda dá nepříteli facku, rozdrtí tank, donutí odpálit bojovou soupravu a vydá:
  - Dej mi akrobacii!
  Pak mrkne na své partnery. Tady je dívka - považujte za střelce nejvyšší třídy.
  Válečníci ničí Yankee a získávají skóre... Albina a Alvina už nashromáždili dva tisíce sestřelených aut. Za to dostali nové ocenění: Diamantovou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Tak se dívky vyznamenaly tím, že se staly esy supertřídy. A nikdo je nedokázal zastavit a porazit.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya a Orlova obdržely každá nové ocenění: Řád slávy nejvyššího stupně s diamanty, ze kterého měly velkou radost. To jsou super holky.
  A válka se chýlí ke konci... Američané 20. dubna 1948 kapitulují. A další příběh druhé světové války se obrátil vzhůru nohama.
  Tentokrát to vypadá na období dlouhého klidu. SSSR získal Aljašku zpět a všichni byli šťastní. A země amerického kontinentu byly rozděleny Japonskem a Třetí říší. Tak skončilo dočasné přerozdělení světa.
  Němci jsou unaveni válkou.
  Hitler ve Třetí říši povolil polygamii - každá až čtyři manželky a zavedl drakonické daně na páry bez dětí nebo méně než tři. To byl silný krok k podpoře populační politiky.
  Navíc sám Hitler nechal mnoho dětí získat umělým oplodněním. A mezi nimi bylo třeba vybrat následníka trůnu.
  Žádný smutek nebyl, Třetí říše trávila dobyté společně s Japonskem.
  Ale 5. března 1953 Stalin zemřel. A Berija se dostal k moci. Proč Berija? V reálné historii měl dobré šance na trůn, ale zabránila mu nehoda: vzpoura v NDR, při jejímž potlačení uzrálo protispiknutí proti Berijovi. A tady samozřejmě žádná NDR není.
  Navíc Hitler chtěl, aby po Stalinovi vládl předvídatelný a Němcům dobře známý Berija, který byl germanofil. A Stalin, když se jeho zdravotní stav zhoršil, učinil závěť ve prospěch Beriji.
  Vše tedy bylo rozhodnuto ve prospěch šéfa tajné a nejen tajné policie.
  Berija navrhl, aby se Hitler dohodl s Japonskem, než získá jaderné zbraně.
  Nikdy nevíte, co si samuraj může vymyslet.
  Berija a Hitler se dohodli na společné válce s Japonskem a rozdělení jeho území.
  20. dubna 1954 začala společná válka proti rozsáhlé koloniální říši samurajů.
  Jaká nová stránka se obrací v historii. Sovětská vojska postupují na Japonsko.
  A Němci taky... Tady zase Gerda a Charlotte bojují v pyramidálním tanku. Mají dvoumístný vůz o hmotnosti padesát tun a kompaktní motor s plynovou turbínou o výkonu 2500 koní. Dokážete si představit, jaké rychlé německé auto. A brnění je speciální, s příměsí plastu. A velmi silný neprostupný ze všech úhlů. Pistole malé ráže 75 mm, ale s velmi vysokou úsťovou rychlostí střel ve vysokotlaké pistoli. Má zvýšenou průbojnost brnění . A zásoby granátů a rychlost palby jsou skvělé. Vodivost je vysoká.
  Tank sám o sobě je prostě super... Takže Gerda ví, na čem bojovat.
  Sovětská auta jsou slabší. Hlavním tankem je stále T-54, dobré auto, relativně levné, ale ve všem mnohem horší než německý. IS-7 se stále nestal masivním. Všiml si toho IS-10, který dostal 122mm kanón, ale delší hlaveň a dobrý pancíř čela, se slabšími stranami. To vše se ale vešlo do hmotnosti třiapadesát tun, což není špatné.
  Gerda střílí ze svého tanku Panther-6 na Japonce pomocí holých prstů a mačkání tlačítek na joysticku, zatímco řve:
  - Sláva myšlenkám árijského bratrstva!
  Charlotte mačká tlačítka na joysticku, šarlatovou bradavkou, řadou sedmi kulometů a kvílí:
  - Naše štěstí je v komunismu árijského snu!
  A dívka se znovu směje...
  Christina a Magda bojují na dalším pyramidovém "Pantherovi"-6.
  Christina stiskne tlačítka na joysticku holými prsty, zasáhne nepřítele z Japonska a zařve:
  - Sláva mému příteli!
  Magda také zahájí palbu a ohlušující smích říká a stiskne rubínovou bradavkou tlačítko na joysticku:
  - Sláva našim mladým mužům!
  A jak se z plných plic smějí. Takové jsou, upřímně řečeno, úžasné dívky ve válečném vzrušení.
  Ano, pro Japonsko to vypadá, že nastal soudný den. Vše ale jde zatím podle plánu.
  Elizabeth a její posádka bojují na tanku T-54, poněkud modernizovaném. Rozdíl je ale malý. Zbraň se trochu zrychlila a projektil je průbojnější. V tom je rozdíl.
  A motor je ten samý naftový motor o výkonu 520 koní ... Japonci používají tanky vlastní konstrukce a licenční německé. Auta jsou obecně také dobrá. Zejména stroj Hirohito-3, vážící osmapadesát tun, se 105 mm kanónem s délkou hlavně 70 EL, ve výzbroji lepší než T-54 a kromě výkonové rezervy nijak horší v pancéřování a jízdních výkonech.
  Tento japonský tank je pro SSSR problém. Existují ale i lehčí auta ze Země vycházejícího slunce.
  Je snazší se s nimi vypořádat.
  Elizabeth vystřelí holými prsty a zasáhne samurajské tanky. Dělá to velmi chytře a ječí:
  - Sláva naší svobodné vlasti!
  Jekatěrina znovu vystřelí, použije šarlatovou bradavku, rozbije japonské auto a zaječí:
  - Za to, že Bůh dal Rus!
  Elena také mlátí nepřítele, rozbíjí nepřátelský tank pomocí holého podpatku a řve:
  - Za velikost myšlenek komunismu!
  Euphrasia také střílí a dělá to pomocí jahodové bradavky svého elastického hrudníku a kvílí:
  - Sláva vítězstvím vyššího komunismu!
  Takže obratně přesunou svůj tank a vyhnou se porážce. Tank Hirohito-3 lze také klasifikovat jako těžký, ale je poměrně masivní. Je těžké porazit takový stroj .
  A tady jde k holkám. Pistole je větší ráže a vyšší než úsťová rychlost střely. Pancíř čela japonské věže je dokonce silnější než sovětských 240 mm a čelo trupu je také silnější v horní části 150 mm a 120 mm ve spodní části. A rychlost Japonců je ještě vyšší, motor s plynovou turbínou má 1500 koní. Ano, tento tank je nejlepší v Japonsku. Nekecej s ním.
  Elizabeth ale s pomocí šarlatové bradavky vyšle projektil přímo na pažbu a japonský tank exploduje, sovětský vůz se mu nepodařilo zasáhnout.
  Catherine zaštěbetala a políbila přítele na holou patu:
  - Jsi chytrá Liso!
  Elizabeth nesouhlasila:
  - Jsem prostě génius!
  A jak se bude z plných plic smát. Tohle je ta dívka.
  A hodně vyjí... Jekatěrina si třeba pamatuje jedenačtyřicet let, jak pak odtekla. Boty se po pár dnech roztrhly a já musel dupat bos. A ze zvyku pro městskou holku to bolí, každá boule, každá větvička, každá boule je cítit. A její nohy byly sražené, až krvácely, když každý krok explodoval bolestí.
  Dívka si nikdy nepomyslela, že chůze naboso může být tak bolestivá. Ne nadarmo Hugo soucítil s bosou dívkou Closet. Když jsou i v létě takové holčičí nohy, tak co v zimě?
  Catherine si však rychle zvykla, mladé tělo se rychle adaptuje, poraněná podrážka je zarostlá mozoly a zhrubla. A bylo příjemné chodit naboso. Jekatěrina si ani neobula boty, dokud neudeřil mráz. Poté se však jejich čtyři zformovaly a Euphrasinia je naučila čarodějnickému umění. A čarodějnice často běhají bosé ve sněhu, aby si prodloužily mládí. A zkrátka dívky ovládaly tajné znalosti a vypadaly na dvacet let a bosé a v bikinách nemrzly zimou. Tady jsou krásky. A chladnější nejsou, samozřejmě kromě Alenky. Bojovala na IS-10 v modifikaci s prodlouženou hlavní. Tank se v seriálu objevil poměrně nedávno. A stále vzácné. IS-7 nebyl nikdy zařazen do velké série. Zřejmě kvůli vysokým nákladům a potížím při výrobě.
  Posádka Alenky tedy tyto Japonce zničí a zpívá si písně.
  Létat jako ohně modré noci
  Jsme pionýrské děti dělníků...
  Blíží se éra světelných let,
  Výkřik průkopníků buďte vždy připraveni!
  Když se dívky pustí do práce, nemůžete jim odolat. Toto je vlastně dokonalé stvoření války.
  Souboje se vyvíjejí dobře a Japonsko prohrává.
  Zde sovětská vojska v květnu dobyla jižní Sachalin. A jednali velmi opatrně.
  Ale prapory sovětských dívek ukazují úžasnou třídu boje.
  Z jejich typů zbraní se samozřejmě začaly používat AK. Horší než němčina, ale jednoduché a spolehlivé. A kosí protivníky, i když míření na dálku je nižší než u německé útočné karabiny.
  Sovětské dívky japonských zajatců líbají své holé, zaprášené nohy, olizují holé paty. To je jejich taktika.
  Bojovníci, nejvyšší třída.
  V létě 1954 Němci z velké části vyčistili Ameriku od japonských jednotek.
  Zvláště krásně bojoval prapor bosých dívek v čele s Margaret. Dívku samuraj rozprášil a zajatý mladík byl nucen líbat mu paty a olizovat ňadra Venuše.
  Gerda a její tým na Panthers-6 odvedli dobrou práci a poslali spoustu Japonců do pekla a některé do nebe.
  Čtyři ninja dívky bojovaly se sovětskými jednotkami, které postupovaly v Mandžusku.
  Ninja dívka s modrými vlasy sekala meči a provozovala větrný mlýn a sekala sovětské vojáky. Pak prsty u nohou hodila hrášek s výbušninou, převrátila sovětský tank T-54 a zaštěkala:
  - Nejlepší země je Japonsko!
  Ninja dívka se žlutými vlasy také seká na nepřítele čepelemi a dává bumerang holou patou a křičí:
  - Za naše vítězství samurajů!
  Rusovlasá ninja dívka bez problémů provede agresivní točnu s meči a poseká sovětské vojáky. Pak její holé prsty vystřelí bombu. Tank SSSR se roztrhne a válečník zaskřípe:
  - Ve jménu myšlenek komunismu!
  Bělovlasá ninja dívka vzala a sekla protivníky, jako by běžela s vějířem po poli, znovu odřízla ruské vojáky a holými prsty, jako by spustila smrtící, která by roztrhala dva celé sovětské tanky na kusy.
  A řvát:
  - Pro velikost země!
  Dívky milují zabíjení a ještě více rády znásilňují vězně. Ano, takže muži ztratili vědomí přepětím. A takhle to mají ninja dívky rády. Skákat po svázaných mužích a zároveň je šlehat biči.
  Ale navzdory hrdinství Japonců prohrávají s lepší a vyspělejší technologií.
  Zejména na supertřídním nebi esa Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya, které drtí Japonce jako větrné mlýny.
  Anastasia s pomocí holých prstů uřízne najednou šest japonských letadel najednou a zakňučí:
  - Sláva myšlenkám komunismu v Rusku!
  Akulina stisknutím tlačítka se svou šarlatovou bradavkou odřízla sedm japonských letadel najednou a zařvala:
  - Sláva hrdinům Ruska!
  Válečníci se mstí Japonsku za své předchozí křivdy. A to především za porážku ve válce za dob cara Mikuláše II. Ne, na tohle se nikdy nezapomene a generace neodpustí.
  Anastasia stiskla rubínovou bradavku, znovu vyrazila, sestřelila japonská letadla a zařvala:
  - Sláva éře komunismu Berija!
  Akulina si přitiskla nohy holými prsty, srazila samurajská letadla a zavrčela:
  - Za velká vítězství!
  A Albina a Alvina získávají rekordní konta. Za tři tisíce sestřelených letadel jim byl udělen řád: Diamantová hvězda Rytířského kříže Železného kříže a zlaté dubové listy, meče a diamanty.
  Albina se s pomocí šarlatové bradavky otočila. Odřízla tucet japonských letadel najednou a zavrčela:
  - Pro mou hruď!
  A představila si sebe v náručí černého válečníka.
  Alvina kopla holými prsty, sestřelila tucet a půl japonských letadel a zapištěla:
  - Za velká vítězství!
  Německé dívky jsou velmi bojovné a krásné. Černoši mají velmi rádi a jejich jazyky jsou vždy připraveny leštit ebenovou dokonalost mužů.
  Albina s pomocí holých prstů opět zasáhla samuraje a sestřelila jejich letadla.
  A zavrčela:
  - Jsem Superman!
  Alvina stiskla jahodovou bradavku, pokosila masu japonských letadel a zapištěla:
  - Jsem vesmírná liška!
  Dívka je velmi bojovná a aktivní ve své hypersexualitě .
  Praví Árijci - prostě super! A vůbec takové krásky té nejvyšší třídy!
  Německá a sovětská vojska, porážející nepřítele, postupují přes Čínu.
  Během útoku na Singapur se vyznamenali bojovníci výsadkové divize a bosé dívčí jednotky "Barracuda". Dívky, plácaje holými patami přes kaluže tropického deště, vtrhly do opevněných pozic Japonců a probodly je bajonety.
  Takové jsou bojovné krásky.
  Japonsko se otřáslo z drtivých úderů tak agresivního týmu.
  Na podzim roku 1954 byla většina Číny dobyta mocnostmi Osy. A pro Zemi vycházejícího slunce se situace výrazně zkomplikovala.
  Hitler poznamenal:
  - Dva ptáci spolu nemohou vycházet v jednom doupěti!
  A bojovníci Albina a Alvina sestřelili čtyři tisíce letadel. Japonsko vyrábělo levná, ale nekvalitní letadla ve velmi velkém množství, takže bylo velmi výhodné vybírat účty.
  Albina nahými prsty uřízla dalšího samuraje a zapištěla:
  - To je náš krásný svět!
  Alvina s pomocí šarlatové bradavky srazila tucet japonských aut a tweetovala:
  - Sláva éře komunismu v celém vesmíru!
  Albina, která také použila jahodovou bradavku a srazila samuraje, byla překvapená a vyjekla:
  Mluvíte o komunismu?
  Alvina, která použila své holé prsty na nohou a odřízla tucet japonských letadel, hlásila:
  - Novým árijským řádem je komunismus!
  Dívky se smály... Za čtvrtý tisíc letadel byly oceněny Diamantovou hvězdou Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. Že i velmi vysoké ocenění je u krásek rekord.
  To jsou dívky, ke kterým je třeba vzhlížet ....
  Anastasia Vedmakova a Akulina Sokolovskaya však nejsou horší a překonaly skóre pěti set sestřelených letadel.
  A dostali nová ocenění, která byla velmi vysoká, a nasbírali pro sebe celou sbírku hvězd.
  Anastasia zamíří svou zbraní bosýma nohama a srazí nepřítele, podřízne nepřítele a skřípe:
  - Za komunismus na celé planetě!
  Akulina, která seká nepřítele stisknutím šarlatové bradavky, agresivně zaječí:
  I děti nás znají!
  Japonsko v zimě přišlo téměř o všechny své kolonie a boje se přesunuly do samotné metropole.
  Přišel rok 1955, kdy jsou bitvy bouřlivé a nemají konce ani okraj.
  Japonsko se pomalu, ale jistě vzdává. A postupně prohrává válku.
  Ale samurajové bojují zoufale a tvrdě.
  Alyonka a její posádka se přesunula do experimentálního tanku IS-11. Tento stroj je vybaven 130 mm dělem a má pevné pásy na dně.
  Alenka vystřelí holými prsty, probodne nepřítele a zařve:
  - Sláva komunismu s holými podpatky!
  Anyuta také vystřelil pomocí šarlatové bradavky, stiskl devět z nich na spoušť kulometů a zaječel:
  - My dívky jsme velmi cool!
  Alla také udeřila holými prsty, rozdrtila nepřítele a zařvala:
  - No, od šroubu!
  Maria šoustala s pomocí holé paty. Probodla nepřítele skrz naskrz a zavrčela, vycenila zuby:
  - Pro nové úspěchy!
  Marusya udeřila pomocí jahodové bradavky, narážela nepřátele smrtícím sevřením a cvrlikala:
  - Za velkého komunismu!
  Alenka znovu vystřelila a zařvala:
  - Aby prezident JZD a cikánský diktátor Sashka zemřel!
  A plácnout bosou nohou do brnění.
  Tak se dívky rozešly, prostě super. Jsou to obecně úžasní válečníci.
  Zde zpívají jednohlasně:
  Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Stalin žije v mém srdci
  Abychom nepoznali smutek...
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi svítily hvězdy!
  
  Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec fašismu...
  A slunce bude svítit -
  Cesta osvětlující komunismus!
  Elizaveta také bojuje se svým tankem T-54, taková bojovná dívka-čarodějnice.
  A krásky srážejí japonská auta bosýma nohama.
  Elizabeth stiskla šarlatovou bradavkou tlačítko na joysticku a zaštěbetala:
  - Sláva myšlenkám sovětského komunismu!
  A jak se tato kráska bude smát! A třpytí se perleťovými zuby.
  Jekatěrina to vzala a také vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu,
  Vidíme budoucnost naší země...
  Elena dala svému protivníkovi facku rubínovou bradavkou, vycenila zuby a zaječela:
  - A rudý prapor naší vlasti,
  Vždy budeme nezištně věrní!
  Ephrasia udeřila holým podpatkem a zasyčela:
  - Sláva vlasti, naše svobodná,
  Přátelství národů, podpora navždy!
  A všechny dívky na holých prstech zpívaly sborově:
  - Legitimní moc, vůle lidu,
  Jednoduchý člověk přece stojí za jednotou!
  Je třeba říci, že bojovnice se vyznačují neuvěřitelnou bojovou agresí.
  A tady Gerda bojuje...
  Její "Panther"-6 je jako super tank, který ničí pozice samurajů.
  Gerda bude střílet svou šarlatovou bradavkou, stiskne tlačítko na joysticku a zařve:
  - Pro árijský svět!
  Charlotte také plácne, pomocí holých prstů roztrhá masu Japonců a blábolí:
  - Za velké hranice!
  Christina a Magda také bojují. Dívky jsou extrémně bojovné a velmi krásné, téměř nahé v bikinách.
  Christina vystřelila svou rubínovou bradavkou, rozbila japonský tank Hirohito-4 a zavrčela:
  - Sláva mé zemi!
  Magda také kopla holými prsty, rozbila samurajskou houfnici a vykřikla:
  - Sláva velkým úspěchům!
  Tyto dívky jsou špičkové!
  Tokio padlo na konci března. A 20. dubna 1955 Japonsko kapitulovalo a ukončilo tak velkou válku.
  Dívka Albina a Alvina přesáhly pět tisíc sestřelených letadel. A za to dostali zvláštní ocenění: Velkou diamantovou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, diamantové meče.
  Válka ještě neskončila. Jen se na chvíli schovala. Ale Hitler dobyl téměř celý svět.
  Berija obdržel zpět jižní Sachalin, Kurilský hřeben a Mandžusko spolu s Port Arthurem.
  SSSR se stal silnou zemí, která si lízala rány. Nacistické Německo si nějakou dobu podmanilo další země a potlačilo jejich bezvýznamný odpor.
  Válka trvala o zničení a ovládnutí světa. Ale schylovalo se k další globální konfrontaci.
  Mezitím se nad SSSR stahovaly mraky. A v roce 1959, v den svých sedmdesátých narozenin, se Adolf Hitler rozhodl zaútočit na Sovětské Rusko, kde vládl Berija. Na straně Führera byl téměř celý svět.
  Ale SSSR se stal silnou průmyslovou velmocí. Tak jsem našel kosu na kameni.
  Obě země vlastnily jaderné zbraně, ale Gerda a Albina dokázaly vytvořit generátor, ve kterém záření pokrývalo celou planetu Zemi, což znemožňovalo použití tohoto typu ničení.
  A Hitler se rozhodl uchvátit poslední suverénní moc na světě. Hranice na západě vedla podél Dněpru a poté Běloruska a pobaltských států pod Němci. Nacistům se podařilo udržet Krym za sebou. Pokud si SSSR nepronajal základnu pro Černomořskou flotilu v Sevastopolu.
  Kromě zbytku území bylo Rusko součástí Číny - Mandžuska. Takže počet obyvatel SSSR, kde byla prováděna velmi aktivní politika podpory porodnosti a polygamie byla legalizována komunistickým, ateistickým režimem, již přes územní ztráty překročila předválečná čísla z roku 1941 a každý rok byl přidal o tři procenta.
  Berija zakázal potraty i antikoncepci. A zavedl divoké daně pro rodiny s méně než čtyřmi dětmi.
  Podle plánu a metod hole se SSSR rychle rozvíjel a jeho vojenská síla rostla.
  Hitler, který cítil potenciální hrozbu, dokončil shromažďování světa do jediné Třetí říše a rozhodl se zahájit svou poslední válku na této planetě.
  A co poslední válka? Na Zemi už není co dobývat. Před rokem Němci letěli na Měsíc a éra expanze vesmíru je otevřená. Dožije se ale Hitler období Hvězdných válek a dobývání galaxií? Navzdory zdravému životnímu stylu, vegetariánské stravě, pravidelnému cvičení a odměřené fyzické aktivitě bylo jasné, že Fuhrer stárne. Na hlavě čím dál víc proráží pleš, vlasy šediví, pohled je unavený. I když se Fuhrer snaží rozveselit.
  Ať je to jak chce, měli byste dokončit svou poslední misi a dobýt SSSR. A tak, i když Fuhrer zemře, pak má asi tisíc synů získaných přirozenou inseminací. A jeden z nich bude uznán jako nejlepší, nejschopnější a usedne na trůn největšího diktátora v historii planety Země.
  Zdržení je každopádně příliš riskantní, a dokud nebudou fungovat jaderné zbraně, Hitler jen v prvním sledu hodil na SSSR více než padesát milionů vojáků. Existuje také obrovské množství tanků, letadel a létajících disků . A to je kolosální síla.
  SSSR pokračoval v modernizaci zbraní. Objevil se tank T-64, těžší a se silným dělem ráže 125 mm, schopným prorazit péřovými granáty a pyramidovými německými vozidly. Pravda, T-64 se právě začal vyrábět. Hlavním tankem byl stále T-54, ne dostatečně silný proti německým modelům. I to je jeden z důvodů, proč Hitler s agresí proti Rusku spěchal.
  IS-11 se neujal... IS-12 byl vytvořen strojem s kanónem ráže 203 mm, ale ukázal se být příliš drahý, těžký a velký. IS-15 byl kompromisem v 152mm kanónu s dlouhou hlavní. Tento stroj připomínal zvětšený T-64 a také teprve začal jít do výroby.
  Německý hlavní tank, Panther-6, měl tvar pyramidy a byl mírně upgradován na Panther-7, čímž se zvýšila ráže děla na 88 mm, aby bylo dosaženo většího ničení. A motor, který má nainstalovaný výkonnější 3000 koňských sil, poskytuje obrovskou rychlost a manévrovatelnost při zachování hmotnosti padesáti tun a zlepšuje kvalitu pancíře.
  Dokonce i nejnovější sovětský T-64 byl znatelně horší než německý v jízdních výkonech a ochraně boků a také čela. Ale T-64 mohl alespoň proniknout do Němce, i když z malé vzdálenosti.
  Na nebi byli Němci také silnější a kvantita i kvalita strojů. A v SSSR si nedokázali vytvořit vlastní diskotéky . A Němci na disky Belontsi instalovali tepelné paprsky - například lasery, a mohli tak provádět efektivnější ostřelování.
  A mezi nacisty létaly diskotéky rychlostí deseti zvuků. A je vlastně obrovský. Taková je armáda Třetí říše silná.
  A mají podzemní nádrže. A spousta dalších skvělých věcí. Berija zkrátka prakticky nemá šanci.
  Ale sovětská vojska mají kolosální obrannou sílu. A invaze začala leteckou ofenzívou. Síly jsou nerovné a Němci drtí sovětská města. Deset tisíc se přesune přes Rusko a obsadí Smolensk.
   Natasha se rozhodla:
  - Je nutné přinutit Hitlera a jeho gang, aby odstranili jednotky ze SSSR a propustili zajaté děti!
  Hravá Zoya s tím souhlasila:
  - Samozřejmě bys měl! A zachraňte své předky před fašismem!
  Augustin poznamenal a dupl bosýma nohama:
  Uděláme to bez jakýchkoli pochyb!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Máme na to všechny prostředky!
  Sotva se řekne, tak udělá, a čtyři bojovnice útočí na fašistické hordy.
  Válečníci z božího ruského století a zmutované čarodějnice se opět potýkali s nacisty dvacátého.
  Ve fašistické hnědé říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Čtyři dívky samozřejmě vzaly ničení tanků a letadel Wehrmachtu velmi famózně. Od samého začátku je drtily rukama a nohama, přičemž byly pokryty silovým polem. Ale...
  Jakoby zpod země se objevili Oleg Rybachenko a Natašina nejmladší dcera Margarita Korshunova.
  Popadli světelné meče a zaútočili na nanoboty . Vydali se zničit nenáviděné fašisty. Čtyřka se tedy proměnila v šestku.
  Natasha Korshunova luskla nahými, vytesanými nohami a poznamenala:
  - Je to tak? No, jaký je náš osud, jinak ho nezvítězíme!
  Agresivní zlatovlasá Zoya, která pokračovala v drcení Němců, logicky poznamenala:
  - Uděláme to rychleji! Rychleji, zachraňme SSSR!
  Oleg Rybačenko, bosý chlapec ne starší dvanácti let, řval na nacisty meči, pěchotou i tanky:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč, který odřízl tři fašistická letadla najednou!
  Margarita Korshunova, jiskřící na holých podpatcích, drtila protivníky, tanky i pěchotu, vyceňovala zuby a chrochtala:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A z holčiny bosé nohy se rozsypaly jedovaté jehly, které zasáhly nacisty a jejich letadla a tanky.
  Natasha Korshunova také vražedně vymrštila nahé prsty na nohou a zavyla:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její světelné meče prošly mlýnem na nacisty. Pak blastery udeřily do tanků a odřízly údery. Dostala to i letadla.
  Rusovlasý Augustin, prořezávající nepřátele, zaječel:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, co je v hrdle nacistických vojáků a letadel.
  Ano, bylo jasné, že bojovníci byli vzrušení a zuřiví.
  Cool Zoya, kácející bílé, hnědé vojáky a tanky letadly, zapískala:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A tanky a bílé stíhačky padají a ocasy hoří z letadel.
  Světlana Sněhurka seká mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Nacisté padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama, sestřeluje nepřátelská letadla a píská:
  - Pro matku Rusko bude lidské vesmírné impérium, vyhrajte!
  Oleg Rybačenko postupuje proti nacistům. Terminátor chlapec seká hnědé vojáky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem, trhají kmeny a sestřelují letadla.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucí Rus'!
  A v pohybu všem řeže hlavy a tlamy a zároveň tankové věže.
  Terminátorka Margarita také ničí protivníky a letadla a tanky.
  Její bosé nohy mávají. Nacisté umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol fašistických vojáků.
  A tady je Natasha Korshunova v ofenzivě. Pro sebe kácí nacisty spolu s tanky, letadly a zpívá:
  - Rus je skvělý a zářivý,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají disky. Kdo viděl hrdla nacistů. Ano, tohle je dívka, která demoluje tanky.
  Zoya Angelskaya v ofenzivě. Sekání hnědých vojáků oběma rukama. Plivnutí z trubice. A holými prsty u nohou hází smrtící jehly - sestřeluje tanky a letadla.
  A přitom si zpívá:
  - Eh, obušku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustine, porážející nacisty laserovými meči a hubící hnědé vojáky spolu s tanky, ječí:
  - Celá chundelatá a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A s holými prsty, jak se pustit do nepřítele, něco, co zabije slona a ještě víc tank.
  A pak zakřičet:
  - Vlci! Dvacáté druhé století!
  Světlana Sněhurka v ofenzivě. Řezy, sekání nacistů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu stíhaček spolu s tanky a letadly a kvílela:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly a ničí tanky a letadla.
  Oleg Rybačenko skočil. Chlapec udělal salto. Ve skoku posekal spoustu nacistů.
  Házal jehly holými prsty, srážel tanky a letadla, bublal:
  - Sláva mé krásné odvaze!
  A chlapec je opět v bitvě.
  Drsná dívka Margarita Korshunova jde do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dary smrti, hoří tanky a letadla.
  Dívka je v útoku. Vyhubí hnědé válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A dary ničení od ní létají.
  A sami nacisté padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita agresivně pištěla:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu byla jehla hozena pod její bosé nohy.
  A pak další tucet jehel!
  Natasha Korshunova je také velmi cool v ofenzivě.
  A hází bosýma nohama a plive z brčka, sráží tanky a letadla.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřící smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A kráska je opět v pohybu.
  Zoya Angelskaya zaútočí na blokádu nacistických mrtvol. A také z jejích bosých nohou létají bumerangy zkázy.
  A hnědí válečníci padají a padají spolu s tanky a letadly.
  Dívka Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Které přímo do hrdla kopou nacistům.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvé, místo s tanky a letadly.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí hnědé jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Fašistickými jednotkami se prožene tornádo - padají letadla a tanky.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skryta! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin v divoké extázi snů vyšle pulsar s holým podpatkem a zařve:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel, které sestřelují letadla a probodávají pancíře tanků.
  Světlana Sněhurka v bitvě. A tak jiskřivé a bojovné. Její odhalené nohy vyvrhují tolik vražedných věcí. Ne člověk, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se rozpadne, nezastavíte to.
  Světlana Sněhurka zpívá:
  - Život nebude med,
  Tak skočte do kulatého tance!
  Ať se ti splní sen -
  Krása promění člověka v otroka!
  A pohyb bosé dívky je čím dál zběsilejší. A všechny další rozbité tanky a letadla.
  Oleg Rybačenko v ofenzivě, vše se zrychluje. Chlapec bije nacisty.
  Jeho bosé nohy házejí ostré jehly - trhají tanky a letadla.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je bouřlivá školačka a ve své činnosti totální terminátor. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Zde Natasha Korshunova zrychlila pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem spolu s tanky a letadly.
  Natasha Korshunova je terminátorská dívka.
  Nemyslí na to, že by zastavil a zpomalil, a tanky a letadla jedou z cesty.
  Zoya Angelskaya v ofenzivě. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s probodnutými hrdly, povalující se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbité tanky a sestřelená letadla.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Letadlem už rozbilo ne jednu stovku nacistů a spoustu tanků. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustina, hrající si se svaly tisku a otřásající se hrudí šarlatovými bradavkami, zpívala:
  -Neodvažuješ se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana Sněhurka. A to vám nedá ani špetku oddechu. Divoká Terminátorka.
  A kácí nepřátele a likviduje nacisty. A masa hnědých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic spolu s rozbitými tanky a letadly.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Karate kluk Oleg Rybachenko je zpět v akci. A on postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl, hromada rozbitých aut s letadly.
  Chlapec vynálezce si pamatuje divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Dětský zabiják Oleg Rybachenko kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A Terminator Boy v novém pohybu. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Master class a Adidas!
  Ukázalo se, že je to opravdu skvělá show. A kolik nacistů bylo zabito? A největší počet těch největších zabil hnědé bojovníky spolu s tanky a letadly.
  Bosá dívka Margarita je také v bitvě. Ničí skořicové a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila. A s nimi tanky a letadla.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A Natasha Korshunova je v autoritě. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už bylo zabito spolu s tanky a letadly.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. Tato dívka je hlavním katem. I když všichni její partneři jsou kati!
  Natasha Korshunova křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest! Neberte si ani rubl!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya Angelskaya je v pohybu a vystřihla spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů nebo sestřelí letadlo tankem. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana Sněhurka v pohybu. Zde rozřezala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plive z brčka - sráží letadla. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A znovu z jejích bosých nohou létají smrtící jehly a zasahují pěchotu a letadla.
  Oleg Rybačenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel, sráží tanky a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevři si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Je mu už pěkných pár let, všichni prožívají dobrodružství s Natašou a společností, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly. Jak letadla, tak tanky.
  Margarita Korshunova, jiskřivá na holých, kulatých podpatcích, zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky a letadla, pokračovala:
  - Tma zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha Korshunova v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tolik nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče a obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya Angelskaya v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Prorazí protivníky spolu s tanky a letadly jako řev:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a řežou maso a kovy pomocí leteckého duralu.
  Do útoku přechází i Světlana Sněhurka. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Bosý pohledný, svalnatý chlapec Oleg zase stovku nacistů, nesoucí meteor, slavně odřízl. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky masu letadel na obloze.
  Terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Bosá dívka Margarita to v bitvě udělá znovu.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A prosekává se velkými mýtinami, mezi tanky a letadly.
  Dívka ječí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha Korshunova je v ofenzivě ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha Korshunova to vzala a zazpívala:
  - Můj kop oslepuje bosou nohou!
  Běh na místě je obyčejný smířlivý!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet disky bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila zpět a tanky hořely, letadla hořela.
  Je to bojovná kráska. Mlátí si takovou hnědou armádu.
  Zoya Angelskaya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoja Angelskaja to vzala, zatřásla šarlatovými bradavkami svých plných ňader a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha Korshunova radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Bosý Augustin v pohybu. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako proletářský prapor vlající. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant! S ní se pustila do boje s přirozeným světlem, bez barvy.
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Terminátor Oleg Rybačenko zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita Korshunova, která házela dýkou bosou nohou a ulomila věž tanku, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Augustin s tím ochotně souhlasil:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A znovu, s holými prsty, vypustí smrtící, srážející letadla.
  Natasha Korshunova v bitvě není nižší než její oponenti. Ne holka, ale skončit s takovou čarodějnicí v plamenech. A nacisté to mají těžké: padají letadla a tanky.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která vypustila čepel bosou nohou a odřízla věž tanku, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana Sněhurka, kácející nepřátele a sestřelující letadla, cvrlikala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoja Angelskaja pištěla, házela jehly bosýma nohama a srážela tanky a letadla opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát jako blázen!
  Natasha Korshunova, kácení nacistů, dodala:
  - A udělej to s ním za groš!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně je v nich hodně vzrušení.
  Oleg Rybachenko, téměř nahý, pohledný, svalnatý chlapec sám v šortkách, vypadá v bitvě velmi stylově.
  Hezká dívka Margarita s holými prsty hodila nohy, kus antihmoty a zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Geniální chlapec spustil nohou něco, co vypadalo jako vrtule vrtulníku. Odřízl nacistům a tankům několik set hlav a zakňučel:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Terminátor Oleg, který sekal hnědé vojáky, zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha Korshunova zpívala v ofenzivě:
  - Ve svaté válce!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Létal obloukem, posekal spoustu nacistů a tankových věží.
  Zoya Angelskaya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu stíhaček a letadel.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Pojďme dát nepříteli mat!
  A ukázala jazyk.
  Bosá a ohnivá Augustina, mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže, zavrčela:
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana Sněhurka s holým podpatkem odhodila kouli hyperplazmy, ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily nacisty:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Maso je roztrhané a věže tanků a ocasní plochy letadel jsou zdemolovány.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha Korshunova vyletěla do vzduchu. Roztrhal protivníky a okřídlené supy a vydal:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, holky jsou opravdu sexy.
  Oleg Rybačenko, pohledný, svalnatý chlapec v šortkách, zavrčel:
  - Oh, brzy, chrání rohy!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha Korshunova porazila nacisty a zakřičela:
  - V našem světě není radosti, bez boje!
  Terminátorský chlapec s nahým, kulatým, dětským podpatkem, který se poddával pulsaru a ničil nacisty, namítl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha Korshunova souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka házela jehly na nepřítele holými prsty, vyhodila do vzduchu množství tanků s letadly a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Světlana Sněhurka znovu posekala nepřátele, zničila věže tanků a ocasy letadel.
  Zoya Angelskaya je velmi rychlé dítě. Vypustila na nacisty celý sud. A roztrhal pár tisíc jedním výbuchem.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávej, naše paty se třpytí!
  A dívka je v bojové výstroji!
  Augustin také není slabý v boji. Tedy mlácení nacistů. Jako by se sráželo ze snopu řetězy.
  A při sekání protivníků zpívá:
  - Pozor, bude to dobré.
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert v boji opravdu orá jako čert v tabatěrce. A jak hoří tanky a hoří letadla.
  Ale bosá dívka v tunice, Margarita Korshunova, jak bojuje. A nacisté to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Natasha Korshunova drsně poznamenala, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance, které roztavily lebky a věže tanků:
  - Sláva Rusku, velmi sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky chopily nacistů. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Cool chlapec Oleg Rybachenko v bitvě a útočí na nacisty. Bez soucitu je bije, prořezává tanky a ječí:
  Jsme jako býci!
  Margarita Korshunova, která rozdrtila hnědou armádu a prořezala tanky a ocasy letadel, zachytila:
  Jsme jako býci!
  Natasha Korshunova to vzala a zavyla, porážela hnědé stíhačky spolu s tanky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoja Angelskaja roztrhala nacisty a zapískala:
  - Ne, ne z ruky!
  A on taky vezme a pustí hvězdičku bosou nohou a dožene spoustu fašistů.
  Natasha Korshunova to vzala a pustila ven, vystřelila blesk z šarlatové bradavky a zapištěla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy vylétá zabijácký svazek jehel.
  Zoja Angelskaja, která také ničila nacisty a jejich tanky letadly, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A opět ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Rusovlasý Augustin také celkem logicky poznamenal:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a prošla bosá přes krvavé louže. A zabila spoustu nacistů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A teď bude mlátit hlavou do nacistického generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana Sněhurka je v ofenzivě velmi zuřivá, zejména sráží tanky a také letadla, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Když prorazí všechny, letadla se zhroutí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  Svalnatý, vyražený kluk v šortkách Oleg Rybačenko, srážející vrány píšťalkou, píská:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa nacistů se zhroutila.
  Oleg Rybačenko zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  Nádherná Margarita v pohybu. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabili nejrůznější nepřátelé, vyřadili jak tanky, tak letadla.
  Margarita Korshunova, jiskřivá na holých podpatcích, zpívala vesele:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas vysoko.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka bude bušit a křičet:
  - Dračí prezident se stane mrtvolou!
  Natasha Korshunova v bitvě je jen jakýmsi terminátorem. A zařvala :
  - Banzai! Získejte to rychle! A konec diktátora!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A nacisté jsou jako hřebíky . A rozbije spoustu mastodontů a okřídlených, pekelných strojů.
  Tady je válečník! Všem bojovníkům - bojovník!
  V ofenzivě je i Zoja Angelskaja. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zavrčela :
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže na nacisty trojitý mlýn!
  A zrzka, třpytící se holými podpatky a rubínovými bradavkami na Augustinových ňadrech, v odpověď zařvala:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků hnědé říše, stejně jako jejich tanky a letadla.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat. Jak se odtrhávají věže tanků a křídla fašistických letadel.
  Augustin drtil protivníky a zasyčel:
  - Všechny zrádce rozdrtíme na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana Sněhurka, která drtí nepřátele, vydala:
  - Zabijeme tě ve frontě!
  Redhead Augustine potvrdil:
  - Všechny zabijeme!
  A z jejích holých, vytesaných nohou opět letí současnost totálního zničení! A tolik tanků a letadel najednou explodovalo na malé třísky.
  A pak dívka jako ze šarlatové bradavky udeří bleskem.
  Oleg Rybačenko posílal dary smrti s holými podpatky a v odpovědi zpíval:
  - Bude kompletní banzai !
  Augustina, která trhala nacisty holýma rukama, sekala je meči a házela jehly holými prsty a ničila najednou tanky a letadla, vydala:
  - Ve zkratce! Ve zkratce!
  Natasha Korshunova, která zničila hnědé válečníky spolu s tanky a letadly, zapískala:
  - Stručně řečeno - banzai !
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
   Bosý , hezký, chlapec v šortkách Oleg Rybachenko, sekající soupeře, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů. Odřízl jak věže tanků, tak ocasní plochy letounu.
  Margarita, bojovná dívka drtící kov, zpívala válečníky hnědého impéria a brnění tanků a bourala:
  - A koho najdeme v bitvě,
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  Tehdy odvedli dobrou práci s nacisty...
  Zde Hitler a jeho tým padli na kolena před dívkami a dětmi.
  Natasha Korshunova ze všeho nejdřív donutila nacistickou jedničku, aby jí líbala bosé nohy.
  Poté Hitler a celý jeho doprovod líbali holé podrážky a paty i dalším dívkám. A jazykem si olizovali paty. A velmi pohledný blonďatý chlapec Oleg Rybachenko byl políben holými nožkami.
  Poté, co byla Natashka velmi potěšena ponižováním mužských parazitů, nařídila:
  - Nyní, když jsme vás všechny nezabili, podepište rozkaz k úplné a bezpodmínečné kapitulaci Třetí říše Sovětskému svazu!
  Všechno je v pořádku, to končí dobře. Třetí říše kapitulovala a mocný Wehrmacht byl odzbrojen. Hitler a jeho tým šli do sklepení Beria.
  Soud byl rychlý, ale spravedlivý. 22. června 1959 byl Hitler oběšen přímo na Rudém náměstí!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"